Рыбаченко Олег Павлович : другие произведения.

SØn Af Montecristo Og Napoleon Bonaparte

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:
  • Аннотация:
    Drengen Benedetto, søn af grev de Montecristo, yder stor hjælp til Napoleon Bonaparte ved at aflevere en pakke med misinformation til den tyske feltmarskal Blucher. Som et resultat vinder Napoleon Bonaparte slaget ved Waterloo, og hele verdenshistoriens gang ændrer sig.

  SØN AF MONTECRISTO OG NAPOLEON BONAPARTE
  ANNOTNING
  Drengen Benedetto, søn af grev de Montecristo, yder stor hjælp til Napoleon Bonaparte ved at aflevere en pakke med misinformation til den tyske feltmarskal Blucher. Som et resultat vinder Napoleon Bonaparte slaget ved Waterloo, og hele verdenshistoriens gang ændrer sig.
  . KAPITEL nr. 1
  Det er, som om Napoleon Bonapartes hær forbereder sig på det afgørende slag ved Waterloo. Benedetto, i kroppen af en simpel dreng på omkring tolv år gammel, modtog fra kommandoen opgaven at forsinke ankomsten af det preussiske kavaleri ledet af Blucher.
  Det er ikke så enkelt. Men drengen måtte fortælle denne marskal følgende: de siger, at broen er udvundet, og vi skal flytte rundt. Faktisk er broen godt bevogtet af hollænderne, og det er ikke let at komme til den.
  Men Napoleon har det nødvendige segl, og Blucher må tro på buddrengens budskab. Som i øvrigt taler glimrende engelsk og har lyst hår. Og ung alder inspirerer endnu mere selvtillid. Så der er en stereotype, at børn ikke hyres som seriøse spioner.
  Og hvis Blucher tror og lader kavaleriet gå rundt, så vil tiden vindes, og briterne vil blive besejret.
  Benedetto rider til Blucher på en lille pony med en vigtig besked. Drengen er selvfølgelig klædt ud som en budbringer. Men mens han galopperede, tog han sine forhadte smarte støvler af og foretrækker at ride barfodet på en hest, hvilket er meget mere behageligt.
  Og han har det selvfølgelig sjovt og er i godt humør. Men du skal nå frem til Blucher, og drengen slår ponyen på siderne. Og hesten, selvom den er lille, er adræt.
  Benedetto sang med raseri:
  Vi ser alle på Napoleons,
  Vi ønsker ufattelige sejre...
  Så millioner af os kæmper,
  Og så børn ikke kender problemer!
  
  Så Waterloo ikke tordner,
  Så bladene ikke bløder...
  Og så der ikke er noget nederlag,
  Held og lykke med det rigtige nummer!
  
  Nu er han bare en dreng
  Og snart bliver jeg officer...
  Jeg hopper over marken som en kanin,
  Lad os vise mod ved et eksempel!
  
  Jeg vil levere, hvad Herren har beordret,
  Selvom der er en betydelig risiko i dette...
  Og Satan har tusind ansigter,
  I stand til at bringe os ned!
  
  Nogle gange slår de mig i hælene,
  Og den stærke stok fløjter...
  Vi legede gemmeleg med skæbnen,
  Med den fæstning som en monolit!
  
  Vi kan ikke bringes i knæ
  Og du kan ikke bøje den med en hård pisk...
  I de lyse generationers navn,
  Vi viser dig vejen til succes!
  
  Herren er ikke ofte barmhjertig
  Vi skal alle lide...
  De rige og de fattige er også ulykkelige,
  Lad tiden være til forandring!
  
  Jeg tror, der vil komme fred til Europa,
  Napoleon er monark for evigt...
  Vi får alle et godt liv,
  Og personen bliver glad!
  Efter denne sang blev det sjovere. Buddrengen fangede gadflyen med sine bare tæer. Og så kastede han den behændigt og knuste den lidt. Han fløj over og styrtede ind i en burre.
  Og en fugl slugte den i et slag. Det her er virkelig sjovt.
  Benedetto sang:
  Burre vokser under hegnet,
  Der sidder en hane på hegnet!
  Og det blev endnu sjovere og sjovere... Og drengen slår igen ponyens rumpe med sine bare hæle og pisker hende op.
  Napoleon er en stor personlighed. Faktisk var han nærmest et geni, omend vellykket, men for tiden. Her levede kommandanten Alexander Suvorov niogtres år og vandt indtil slutningen af sit liv. Og hvis han lever, f.eks. femoghalvfjerds år, vil han kæmpe mod Napoleon i kamp. Lad os sige i Austerlitz eller endnu tidligere? Hvem ville Napoleon så være? Eller tværtimod, Napoleon ville være uovervindelig i mange år. Hvad ville verden forvente?
  På den ene side er det selvfølgelig godt at have et enkelt imperium i stedet for at skændes mellem små lande og folkeslag. Men på den anden side ville alle disse talrige slægtninge til Napoleon have skabt en masse problemer, og det kunne have været noget sludder. Især hvis denne store monark før eller siden døde. Ja, og på den ene eller anden måde har der altid været og vil være problemer.
  Hvis Napoleon ville være kommet med et mere perfekt system af et enkelt imperium.
  Tag for eksempel det tsaristiske Rusland: kejseren har også en familie der, men imperiet er enkelt, enhedsmæssigt og er ikke opdelt i forskellige kongeriger. Og her er ingen dum konkurrence.
  Drengen smilede og skar en bump af med sin sabel, mens han galopperede.
  Men Romanovs med deres fremragende genetik fra Rurik er én ting, og Bonapartes, dette plebejiske blod, er en anden ting. Og der er en forskel. Selvfølgelig vidste Benedetto ikke, hvad der ventede Rusland og Romanov-dynastiet i fremtiden, og generelt hvad franskmanden havde at gøre med et fremmed land.
  Jeg vil gerne finde ud af det med min...
  Drengen sang endda med glæde, en berømt folkeromance, som han sang på et tidspunkt med grev Montecristo, som han på det tidspunkt betragtede som sin egen far.
  Og romantikken, må jeg sige, er meget lys og interessant;
  I Gascogne kendes ordet "fej" ikke,
  jeg kender ikke et sværd, hvis du tager fejl. Vi Gascons har den bedste smag i verden - Vi kan ikke lide andet end herlighed!
  
  Høje kindben, specielt at blive - Her er Gascon-looket af en fyr i verden. Tro mig, sir, du behøver ikke vente længe - Paris vil stadig vide, Paris vil stadig vide, Paris vil stadig kende Benedetto!
  
  Bourgogne, Normandiet, Champagne eller Provence, Og der er også ild i dine årer, Men heldet har ikke tid til dig, endnu ikke i den hvide verden, endnu ikke i den hvide verden, endnu ikke i det hvide lys, Der er Gascogne .
  
  Jeg kan ikke leve i Paris uden berømmelse.
  Hele mit liv er gået - det er tid til at beskæftige sig med skæbnen. Så hvor gammel er du, mit barn? Ah, meget, sir, meget - noget og tyve!
  
  Er din hånd stabil? - Fast! - Dette er et sandt træk ved en Gascon med en meget ren sjæl. Og jeg var lige så vovet, da Paris anerkendte GasconParis anerkendte GasconParis anerkendte Gascon Montecristo!
  
  I Gascogne kendes ordet "kujon" ikke, jeg kender ikke et sværd, hvis du tager fejl. Vi Gascons har den bedste smag i verden - Vi kan ikke lide andet end herlighed.
  
  Høje kindben, specielt at blive - Her er et Gascon-look til dig med hilsner Tro mig, sir, du behøver ikke vente længe - Paris vil stadig vide, Paris vil stadig vide, Paris vil stadig kende Benedetto!
  
  Bourgogne, Normandiet, Champagne eller Provence, Og der er også ild i dine årer, Men heldet har ikke tid til dig, endnu ikke i den hvide verden, endnu ikke i den hvide verden, indtil den hvide verden har Gascogne!
  Selvom Benedetto ikke ligefrem er en Gascon, men derimod en pariser. Men Montecristo ser ud til virkelig at være en Gascon.
  Nå, målet er allerede tæt på. Hestepatruljer fra feltmarskal Bluchers hær er synlige.
  Drengen rystede posen foran næsen og viste ham passet. Og selvfølgelig savnede de ham. Den unge kriger var fuld af styrke og energi. Og det faktum, at han lignede en dreng, vakte endda mere selvtillid. Børn er jo livets blomster, og det er generelt accepteret, at de er mere tillidsfulde end voksne.
  Og spejderdrengen var inviteret til bords. De gav ham et stykke lam og god, grøn vin. Benedetto nippede kun det sidste stykke af frygt for, at hans tunge ville blive løsnet.
  Drengen videregav oplysningerne, og de glemte ham næsten. Nå, du kan nyde din ferie. Og samtidig kan vi måske synge, hvad er patriotisk?
  Og drengen sang med følelse og udtryk;
  Mit Storbritannien sover
  Skjult, hemmeligt
  Givet til dig og mig
  Ind i den lange daggry!
  
  Mærkelige navne
  Gader, bygninger
  Snart denne viden
  Tjek den ud, her er din
  
  Billet, sy den ind i ærmet, der ikke var rød
  Så du hader denne farve
  Plottet i dit spil er åbenlyst farligt:
  Magi, krig, kærlighed, seksten år
  
  Kun den, der slukkede fortvivlelsen i hans øjne
  Kan ikke trække sig tilbage, vil ikke sove for evigt
  Århundredet vil helt sikkert bedrage alle
  Sov, mit Storbritannien.
  
  Sov mit Storbritannien
  Givet mig af skæbnen
  Lykke og lidelse -
  Du er alene
  
  Sov, Storbritanniens krig
  Tidligt, tidligt
  Dit valgs sværd
  Hævet fra søen
  
  bunden og som ethvert stål synger om blod,
  drikker min og vasker sig med kærlighed
  til det kongelige land under det skrøbelige stjernetag,
  hvor efteråret og foråret blev til at regere
  
  Der er kroner, ikke kirker - en køje for engle,
  Kronen blev ved et uheld knækket af en dværg
  Men, som afdøde Charlie testamenterede, i vores drømme
  Hans drager flyver
  
  Sov mit Storbritannien
  
  Møder uden farvel
  Du er ikke dig, jeg er ikke mig
  Klavertaler
  To hænder
  
  Henrettelser uden tilgivelse
  Jeg er ikke dig. Hvem er jeg?
  Kun strømmen ved det
  Gammel underjordisk flod
  
  Og denne rystende bro fører under buen
  Den, der gik på vandet uden at drukne
  Pålidelig blå fløjl breder sig på bølgerne
  Gå frimodigt langs den, mens hele verden falder i søvn
  
  Og dine fjender sover og holder deres hjerter,
  Venner sover, efter at have betroet deres skæbne til den gyldne løve
  Selv ham, der siges at have trampet babyen
  Sover med armene omkring en smuk enke!
  
  Sov mit Storbritannien
  
  Sov mit Storbritannien
  Skjult, hemmeligt
  Rytmen af dit åndedræt -
  Min breguet
  
  Andre dødsfald end navn
  Intet at handle
  Min rene stjerne
  England er tilbage i huset
  Sov i daggryets flammer
  Sov, min elskede
  Du er mit Storbritannien.
  Selvom det er ulækkert for en franskmand at synge sådan. Men han er i en engelsk drengs uniform.
  Og derfor drog Bluchers hær ud ad den forkerte rute. Og Benedetto forlod ham og skyndte sig frem. Han er en dreng og skal ikke sidde stille. Lige før han tog afsted, nåede han at vinde ti guld louis d'or. Og jeg var meget tilfreds med dette. Og nu red han til hest tilbage til Napoleon og så frem til en betydelig belønning. Han var trods alt i stand til at klare det så glimrende. Det var, som om han selv var Djengis Khan. Ja, hvis Napoleon ligesom Djengis Khan havde levet i tooghalvfjerds år uden at kende nederlag, ville verden have været anderledes. Og måske ville harmoni og lykke herske i det. Og så er Europa delt, og det tsaristiske Rusland greb Kongeriget Polen til sig selv. Hvorfor er dette logisk? Hvis du er svag, hvorfor så ikke snuppe stykker fra dig?
  Benedetto begyndte at synge, mens han red på sin hvide hest;
  Franskmændenes land er det hellige moderland,
  Hvor alle er lige og store.
  strakt fra kant til kant,
  Med et væld af brede trin!
  
  Der er bjerge i det - gyldne tinder,
  Og floderne funkler af rent sølv...
  Om vinteren er sneen som frodigt gråt hår,
  Om foråret, et vandløb bag en solid banke!
  Men så tav drengen og følte fare. Og fuldblodshesten græd af frygt. Benedetto så sig tilbage - ulve travede efter ham. Og dette er allerede alvorligt. Der er allerede en hel flok af dem her.
  Drengen slog sine bare hæle på krydset af sin hest og startede den i galop. Samtidig tænkte drengen. Den ulv er et modbydeligt dyr. For eksempel spiste han lille rødhætte. Er det en anstændig ting fra hans side? Hvad kan du sige om ulven?
  Benedetto sang en komisk sang med ironi over disse grå rovdyr;
  Jeg anstrenger mig af al min styrke - og med alle mine sener,
  Men i dag - igen som i går: De omgiver mig, omgiver mig - De driver mig muntert til tallene!
  Dobbeltløbede haglgeværer har travlt bag grantræerne -
  Der gemmer jægere sig i skyggerne, - Ulve vælter i sneen, bliver til et levende mål.
  Jagten er i gang efter ulve,
  Jagten er i gang - efter grå rovdyr, garvede og hvalpe! Piskerne skriger, og hundene gøer, indtil de kaster op, Der er blod på sneen - og pletter af røde flag.
  spiller ikke på lige fod med ulvene
  , men deres hånd vakler ikke: Efter at have beskyttet vores frihed med flag, slår de helt sikkert til.
  Ulven kan ikke bryde traditioner -
  Tilsyneladende i barndommen, blinde hvalpe, Vi, ulveungerne, sugede ulven og sugede ind: du kan ikke gribe flagene!
  Og nu - jagten på ulve,
  Jagten er i gang - efter grå rovdyr, garvede og hvalpe! Piskerne skriger, og hundene gøer, indtil de kaster op, Der er blod på sneen - og pletter af røde flag.
  Vores ben og kæber er hurtige -
  Hvorfor, leder, giv mig et svar - Vi bliver jagtet og skynder os til skuddet Og prøv ikke gennem forbuddet?!
  Ulven kan, må ikke, gøre andet.
  Nu er min tid slut: Ham, som jeg er bestemt til, smilede og løftede sin pistol.
  Jagten er i gang efter ulve,
  Jagten er i gang - efter grå rovdyr, garvede og hvalpe! Piskerne skriger, og hundene gøer, indtil de kaster op, Der er blod på sneen - og pletter af røde flag.
  Jeg kom ud af lydighed:
  Bag flagene - livstørsten er stærkere! Kun - bag mig hørte jeg glædeligt folks overraskede skrig.
  Jeg anstrenger mig af al min styrke - og med alle mine sener,
  Men i dag er ikke det samme som i går: De omringede mig, omringede mig - Men jægerne stod uden noget!
  Jagten er i gang efter ulve,
  Jagten er i gang - efter grå rovdyr, garvede og hvalpe! Piskerne skriger, og hundene gøer, indtil de kaster op, Der er blod på sneen - og pletter af røde flag.
  Hvorefter ulvene virkelig tog det og faldt bagud. Desuden, hvis en barfodet dreng synger, betyder det, at han er rigtig sej, og det er bedre ikke at rode med ham.
  Og Benedetto havde stor glæde af at tage og knuse myggen med sine bare tæer. Og han bemærkede:
  - Jeg ændrede historiens gang!
  Og alting ændrede sig virkelig. Blucher ankom ikke i tide, og Napoleon vandt ved Waterloo. Så var det tyskernes tur. Den store kommandant vandt flere sejre. Herunder over den russiske hær. Men befolkningen i Frankrig er for trætte af langvarige krige. Og for mange mænd blev dræbt.
  Og Napoleon Bonaparte gik med til fred. Frankrig beholdt det nordlige Italien, Holland, Schweiz og en del af Tyskland samt det nordlige Spanien.
  Hvorefter der ikke var krig i Europa i nogen tid. Ganske vist gik franskmændene ind i Afrika og erobrede Algeriet og Marokko. Så blev Tunesien erobret, og derefter Libyen og Egypten. Krigen om det nordlige Afrika endte med succes for Frankrig. Og så til Sudan.
  Napoleon regerede indtil marts 1842 og levede i tooghalvfjerds år, ligesom Djengis Khan. Han blev efterfulgt af sin søn, Napoleon II. Som snart blev kejser af det østrigske imperium. Men det er en anden historie. Napoleon blev en stor legende. Og hans dynasti er et herligt dynasti. Og Bonapartes regeringstid er virkelig legendarisk.
  Der var endda denne sang komponeret:
  Der var et stormfuldt århundrede, et vidunderligt århundrede:
  Højt, majestætisk; der var en stor mand, spild af herlighed.
  Det var heltenes tidsalder!
  Men brikkerne blev blandet sammen, og myg og insekter kravlede ud af sprækkerne.
  Enhver mors dreng,
  hver eneste stjålet, et fjols af fashionabelt sludder, der fremstår liberalt.
  Despotismens modstander,
  Ligestillings taler, - Opsvulmet, blind og skægget, Stolt registrator.
  Thiers og Rabeaus bind
  udenad og glorificerer friheden som en glødende Mirabeau.
  Og se: vores Mirabeau
  af Gamle Gavrilo For en krøllet dikkedare, vipper den hans overskæg og tryne.
  Og se: vores Lafaet
  Brutus eller Fabricius sætter mændene under pressen sammen med roer.
  
  EVENTYR AF SÆRLIGE KRÆBER OG GUDERNES DØTRE
  ANNOTNING
  De evige børns eventyr fortsætter i rumløsningen. Samtidig venter nye eventyr på den evige dreng Eduard Sturgeon, blandt andet blandt trolde, orker, alfer og andre skabninger i fantasiverdenen. Og Demiurge-gudernes døtre kæmper også side om side med dem.
  . KAPITEL nr. 1
  Krigerpigen Adala hviskede:
  - Hvad har du denne gang, evigt unge geni?
  Edik svarede med et drengeagtigt smil:
  - Det er der også svar på!
  En enorm metalboa-konstriktor med en mund, hvori boretænderne snurrede, fortsatte med at kravle tættere og tættere på børnenes specialstyrker. Efter dette lange monster begyndte store robotter at dukke op, der lignede gående skildpadder. Og de havde kanoner på hovedet, der skød fra lasersystemer. Sandt nok forårsagede de mindre end perfekte stråler ikke meget ødelæggelse.
  Drenggeniet tog en almindelig trådstøbt med kobber frem, og til den satte han en ært med ukendt fyld.
  Og lancerede den i retning af et truende, mekanisk krybdyr. Tråden blev viklet ind i borene og udløste straks gnister. Den enorme boakonstriktor begyndte at ryste.
  Drengen, der lå i vest på Ediks højre hånd, ringede:
  - Wow! Smuk!
  Kroppen af det mekaniske krybdyr rykkede og væltede de gående robotskildpadder. De snoede sig rundt og begyndte at skyde mod hinanden. Og fra indvirkningen af laserstråler blev pansret faktisk skævt, og metallet brændte.
  Drengene og pigerne fra overfaldsgruppen fra børnenes specialstyrker tog og åbnede ild for at dræbe ved hjælp af deres lasermaskinpistoler.
  Edik råbte:
  - Lad det være! Spar jeres energi gutter! Anti-pulsar!
  Børnenes specialstyrker holdt op med at skyde. Og så stod det allerede klart, at den rykkende gigantiske boa-konstriktor med sin krop lemlæstede og knuste næsten alle biler. Dette er virkelig en monstrøs effekt og bare super.
  Pigen Adala blinkede til den unge geniale kommandant og bemærkede:
  - Det er godt! Nå, du er en fighter! Du bruger fjendens magt mod ham!
  Kommandanten blinkede til hende og sagde:
  - Selvfølgelig har vi brug for en videnskabelig, subtil tilgang.
  Boa-konstriktoren rykkede og knækkede de gående robotskildpadder; enten eksploderede de eller blev fladtrykte. Også hans hale med en hysterisk bølge væltede tankene på larver, der sprang ud af slottets porte.
  De viste sig at være hjælpeløse, og stearinlysene lyste op. Og det så fedt ud.
  Og granaterne fløj ud af tønderne og ramte deres egne folk. Og en masse ødelæggelse af våbentårne.
  Som svar begyndte våbenbatterier igen at arbejde fra slottets mure. Både laserstråler og udslettelsespumpede projektiler regnede ned over den mekaniske boa constrictor. De første skud gennemborede hans stål- og titaniumskind. Pauser begyndte at forekomme. Ligesom ormehuller dukkede huller op i dette monsters rustning.
  Pigen, der var til højre for Edik, knirkede:
  - Det er fyrværkeri! Vi gav ham rigtig meget!
  Drengens kommandant præciserede:
  - Jeg modtog det fra mine egne folk!
  Krigerbørnene udbrød i kor:
  - Sandhed og held er med os,
  Vi vil slå hårdt på cyklerne...
  Vores hovedopgave er
  Dræb de onde aliens!
  Adala, denne pige, der har oplevet meget og endda måtte kapre en gravitationsmagnetisk jagerfly, bemærkede:
  - Det er skønt, når der er en smart og videnskabelig tilgang!
  Og pigen viste et hologram af, hvordan hun flygtede fra koncentrationslejren. Barfodet og iført stribet pyjamas løb den unge fange hen over den iskolde skorpe, der dækkede flyvepladsen. Og de skød mod hende. Pigen var tynd, kindben dukkede endda op på hendes barnlige ansigt fra den tvungne diæt i en arbejdskoncentrationslejr, og et nummer lyste på brystet af hendes pyjamas. Men hun var i stand til at komme ind i jagerflyet og brugte det elektroniske kort stjålet fra vagten.
  Som et resultat kom maskinen, fyldt med elektronik, af belægningen.
  Og pigen pressede med sine bare, runde hæle, ru af tvunget barfodets gang og konstant hårdt arbejde. Ja, en koncentrationslejr for børn er ikke et sanatorium. Men på den anden side udvikler du sådan en udholdenhed der, at det er nyttigt at gå der. Adala ser ud til at være kun tolv år gammel, men i virkeligheden er hun selvfølgelig ældre, og hun er også erfaren, selvom ikke så erfaren og sofistikeret som Edik.
  Det var synligt på hologrammet, hvordan et graviomagnetisk fly med en pige fløj. Hendes skarpe hage vises på billedet, og der er et blåt mærke under hendes kornblomstblå øje. Men pigen, der har evnerne som en pilot, undgår meget behændigt de laserstråler, der forsøger at skyde hende ned.
  Hendes nøgne, barnlige fingre fingerer selvsikkert på kontroljoystickets knapper. Og det ser godt ud.
  Adala kyssede og sang:
  - På fly suser vi over bølgerne,
  Quarks skum i æterhvirvlerne...
  Hvad vil jeg formidle til min planet -
  Børn af den undermåne, blå verden!
  Og bag hende styrtede kampfly for at forfølge den vovede pige. Og det ser ekstremt aggressivt ud, som en hel flok gribbe. Og de skyder, og der ser ikke ud til at være nogen chance for at undslippe.
  Men pigen Adala kaldte heltedrengen Edik i radioen, og han var som altid klar.
  En ung kriger, der så ud til at være omkring tolv år gammel, selvom han faktisk var en erfaren fighter og en genial designer, fløj ud for at møde hende. Drengen var kun iført sportsshorts, men med sine bare fødder fangede han den mindste vibration fra sin flyvende tallerken. Og det var tydeligt, at drengen havde det bedst.
  Så snart han trykker på knappen med sin bare hæl, går der en bølge. Fire fjendtlige jagerfly, der skyndte sig frem, stødte sammen på én gang. Og eksplosioner fulgte.
  Adala blinkede med sine safirøjne og sagde:
  - Det er den højeste klasse!
  Resten af fjendens jagerfly begyndte at skyde på lang afstand. Flykroppen og halen af det fly, som pigen kaprede, var klapret med granatsplinter og affald.
  Den unge kriger pressede sine bare hæle endnu hårdere og lavede en salto mod jageren.
  Men Edik, denne evige dreng, tog og affyrede små bobler fra sin flyvende tallerken. De skyndte sig i høj fart og så ud til at styrte ind i en flok gribbe.
  Eksplosioner, brud og fjendtlige fly revet i stykker blev hørt. Dette er et knusende slag.
  Drengen, der behændigt arbejdede med sine bare, smidige fødder, sang:
  Hvordan vi levede at kæmpe
  Og ikke bange for døden...
  Sådan vil du og jeg leve fra nu af!
  Og i stjernernes højder,
  Og bjergstilhed -
  Havbølge og voldsom ild!
  Og voldsom og rasende ild!
  Sådan håndterede børnene fjendens krigere. De, der var i stand til at overleve, vendte tilbage. Og Adala vendte tilbage til Ediks afdeling. Der var kun en del af børnenes specialstyrker med - unge krigere med unikke færdigheder.
  Nu afviser de endnu et angreb fra fæstningen. Tilsyneladende indså, at kamplystne og alt for udviklede og intelligente børnekrigere ikke kan vindes med elektroniske gadgets, blev infanteriet kastet i kamp.
  De store cykelkrigere selv, hver to en halv meter høje, gik i offensiven. De var i kampdragter og virkede klodsede af udseende.
  Men de styrtede i kamp med kolossalt pres og angreb som kampvogne. Det var her kampen udspillede sig.
  Nu kan du begynde at skyde. Barnekrigerne åbnede ild mod dem med laserpistoler. Der var hits på inogalact-monstre. Men de svarede.
  Pigen og drengen blev såret og brændt af fjendens stråler.
  Edik svarede med et smil:
  - Jeg tænder for det beskyttende felt!
  Adala spurgte bekymret:
  - Og vi kan skyde på fjenden gennem den!
  Drengenkommandanten svarede selvsikkert:
  - Ja! Sikkert! Dette er halvanden dimension. Det lader energi strømme igennem på din side, men ikke på fjendens side!
  En krigsdreng i en kampdragt med grønne pletter udbrød:
  - Det er et fedt miljø!
  Og kampen fortsatte med utrolig kraft! Og nu viste børnene sig at være fuldstændig usårlige. Og de ødelagde deres fjender uden besvær. De, i hænderne på specialstyrker for evigt unge soldater, har termokvarkpumpede lasere, og det er alvorligt. Under termoquark-fusion udsender et gram stof således energi svarende til forbrænding af fire milliarder tons kul. Så du kan forestille dig, hvor kolossal denne magt er.
  Men børn kæmper ikke altid med så perfekte våben og har teknologisk overlegenhed.
  Så Edik tændte for en video og et trefarvet hologram, som viste hans kamp med meget mere primitive teknologier og på samme tid ikke mindre farlige og med børn, der havde det svært.
  Da Edik vågnede efter slaget, rystede en anden dreng Pashka ham kraftigt i skulderen. Drengen sprang op og fangede det bange blik af sin rødhårede, nyslåede kammerat og spurgte:
  - Hvad laver du?
  Pashka pegede finger på Ediks hoved og mumlede:
  -Hvem barberede dig sådan?
  Edik lagde hånden til hans hår og mumlede forvirret:
  - Wow... - Pindsvinet prikkede under fingrene på dem, og de mærkede en imponerende og på samme tid smertefuld klump.
  Så kiggede Edik på sin højre hånd og så en frisk forbrænding i form af et lejrnummer. Velkendt trettende...
  Drengen udbrød:
  - Bravo! Dette viser sig ikke at være en drøm. Jeg blev faktisk fængslet!
  Pasha kiggede forvirret på sin partner og mumlede:
  - Hvor satte de dig?
  Edik svarede i en trist tone:
  - Til et rumfængsel... Altså til fængsel på en anden planet!
  Pashka rystede på hovedet... Han troede, at denne solbrune fyr var blevet skør. Men Edik så slet ikke skør ud, selvom et helbredende sort øje skinnede under hans øje. Næsten skaldet gav den blonde drengs hoved ham udseende af en kriminel eller en desperat bøller.
  Drengene har dog ikke tid til at spekulere yderligere. Det er tid til at løbe til en mager fiskemorgenmad og hente skovlen igen.
  Men denne gang var det ikke muligt at arbejde længe. Orkmet-jet-angrebsflyet væltede ind igen. Fyrene gemte sig i bunden af skyttegravene, og luftbomber regnede ned fra oven.
  Edik forsøgte at skyde fra en pistol, men denne gang kunne fjendens fly ikke tage disse skud. Orkmet stormtroopers er dækket af solidt legeret rustning nedenunder, og der er ingen måde, en kugle kan trænge ind i dem.
  Så tog drengen granaten med sine bare tæer. Da musklerne i benene er større end armene, kan du kaste en "gave" en meget større afstand med underekstremiteterne end med den øverste.
  Drengen tog en dyb indånding, vendte sig om på ryggen og kastede den kumulative granat af al sin magt. Den fløj forbi med et sus og ramte en stormtropper, der svævede for lavt. Han mistede kontrollen og blev delt næsten i to af eksplosionen. Og Edik viste fjenden sin næse.
  Hvorefter terminatordrengen fandt en anden granat. Som han blev undervist i rummet: en speciel teknik til at sparke, med hofterotation, forlængelse og bevægelse af fingrene. Granaten, i dette tilfælde, flyver meget længere, end den kunne være blevet kastet med hånden. Det er ikke for ingenting, at de fire pigerangere også mestrede teknikken med at kaste med deres underekstremiteter.
  Så det andet Orkmet-jet-angrebsfly mister sine vinger og flyver med næsen først i jorden. Han gennemborer jorden med en sådan kraft, som om han vil til Amerika.
  Pashka udbryder beundrende:
  - Ja, du er en super fighter!
  Edik pustede stolt sit bryst ud og brølede:
  - Jeg er rigtig god...
  En dreng med et nybarberet hoved ser noget komisk ud. Men her kommer den tredje granat og finder sit mål med ubønhørlig nøjagtighed! Nå, efter dette, vil nogen tvivle på, at denne dreng er en helt? Og ikke engang den sidste helt, men en ridder, der vil lede alle!
  Edik Osetrov sang, mærkede efter den fjerde granat med sine bare fingre og kastede den kraftigt:
  Den lumske slange gemte sig i revnen,
  Rus drømmer snigende om forgiftning...
  Men den mægtige ridder vil ramme sit mål,
  Under vredens klare sol vil farven smelte!
  Mens de sang, kastede drengen en femte granat. Han opsnappede den meget behændigt med sit fleksible ben, og kastede den så igen. Den rigeste kampsportskole havde en effekt, herunder træning af den kosmiske Amazonas på en fjern planet.
  Edik mestrede meget dengang og blev en rigtig super esedreng. Og nu kaster han den sjette granat. Han kaster den meget behændigt op, og den flyver, bogstaveligt talt skærer gennem luften som en skøjte.
  Terminator boy siger:
  Fædrelandets hymne synger i vores hjerter,
  Der er ingen smukkere i hele universet...
  Klem ridderens strålekaster fastere,
  Dø for Guds givne Rusland!
  Og den syvende granat, kastet af den barfodede dreng, der hurtigt flyver forbi, finder sit mål.
  Resten af pionererne forsøger at efterligne deres nye idol, men deres granater falder enten af deres fødder eller flyver værre end fra deres hænder. Clara giver dog ordren i tide:
  -Lad mig være i fred! Kun Eduard Osetrov kaster granater!
  Drengen er meget stolt af tilliden til ham, og kaster igen gaven, river HEC-283'erens vinge af og får Orkmet-maskinen til at miste kontrollen. Og jethastigheden hjælper ikke orkerne.
  Eduard Osetrov siger muntert:
  Fædreland, du er min kære mor,
  Jeg kan ikke tåle folks lidelser...
  Jeg er klar til at give alt, hvad jeg har -
  Gå gennem smerte, sorg, enhver prøvelse!
  Nu finder den niende granat sit mål. Drengen, der ligner så meget en japansk anime-helt, lancerer den meget behændigt.
  Efter et vellykket kast udtaler Edward igen:
  Hjemland i mit hjerte - en streng spiller,
  Livet vil være godt for alle i verden...
  Og jeg drømmer om fædrelandet - et helligt land,
  Hvor glade børn griner!
  Orkmet-gribbene, der har strøget jorden, flyver væk, og Edik kaster den tiende granat som et farvel. Det sidste Orkmet-fly, der blev skudt ned, foldede sine vinger sammen og endte i en figurativ kiste.
  Drengen sprang ud af skyttegraven og viste en fornærmende gestus til de flygtende orker. Efter ham gjorde andre drenge det samme.
  Som, kend vores monstre, du hører til ved spanden!
  Hvorefter fyrene begyndte at arbejde igen. Luftangrebet forårsagede næsten ingen tab for børnene, kun to drenge blev lettere såret af bombefragmenter og blev bandageret.
  Pionererne og de lidt ældre fyre var i kamphumør. Selvom der ikke var en eneste fighter, der havde en fipskæg, var der heller ikke nogen kujoner iblandt dem. Alle, halvt udsultede og halvnøgne, arbejdede med stor entusiasme og var ivrige efter hurtigt at komme i mål med orkerne. Kanonade buldrer i det fjerne, og meget snart vil Orklers køretøjer nå denne linje.
  Fire piger i et parallelt univers angreb orklichanernes og troldenes tropper, som vovede at lande i Fryma. En lille afdeling af russiske specialstyrker handlede også med dem.
  Dette er en slags kortsigtet indgriben på ordre fra de russiske guder med det formål at ændre verdenshistorien.
  Kampen var ekstremt varm, pigerne rykkede frem. Men den russiske specialstyrkeafdeling led også betydelige tab. Men der viste sig at være mange fjender, så her på ét sted samlede Orklia, Trollntsia, Hobbitteriget og Furtia betydelige styrker. De ønskede at skabe et vendepunkt over den russiske hærs fremrykning med det mål at frigive Revastopol.
  Af de fire russiske kampvogne er tre allerede blevet slået ud, og kombattanternes position virker kritisk.
  Men fra den åbne luge af den ødelagte og svedne T-64 begyndte den yngste deltager i denne fortryllende kamp at skyde.
  Men hvad skal et barn egentlig gøre i en moderne krig? Det kan kun han selv svare på. Under alle omstændigheder besluttede den tolv-årige Moskva-skoledreng Edik Osetrov, at han ikke kunne sidde i et af de komfortable børne-sanatorier i det generøse Rusland. Fanget af krigens unikke romantik flygtede han til fronten. Men vi behøvede ikke at løbe langt: fjenden stod nær Fronetsk og skød nådesløst mod byen.
  Næsten foran Eduard Osetrovas øjne kollapsede skolen efter at være blevet ramt af Uragan-raketsystemet med flere opsendelser. Flere børn, der ikke havde tid til at flygte, blev begravet under ruinerne, og Anastasia Petrova, Ediks veninde, fik frygtelige forbrændinger. Hun døde i lang tid og meget smertefuldt. Ti dages helvedes kvaler... Og så ødelagde tunge granater lejlighedsbygningen, hvor Eduard Osetrovas slægtninge boede.
  Den unge kriger skyder og gør det meget præcist! I praksis har han ingen misser, og nu er de næste syv runder brugt op, og drengen har travlt med at hælde dem i poser.
  Tilløbet af store styrker fra kysten og friske landgangsregimenter vippede igen vægten mod den allierede hær. Det er overraskende, at begge magtfulde europæiske imperier transporterede så meget styrke til Frym. Og hvis vi er vant til at kæmpe med troldene, så er Orcglianerne en ny fjende. Generelt er "Friman-krigen" det eneste tilfælde i historien, hvor Rusland og Orktania officielt er i krig. Før dette blev Orglia generelt betragtet som et ret venligt land, især var det en allieret i kampen med Avapoleon. Men nu er det en voldsom og ambitiøs fjende, der frygter voksende russisk ekspansion.
  Eduard Osetrov smed skalhylsteret med sin bare fod. Denne gang ændrede han lidt sin vane med at kæmpe, idet han kastede skiver med fødderne. Men ingenting, og du kan skyde overraskende præcist fra en snigskytteriffel.
  Det er ikke så let at se fjender i røgen, og du kan ikke engang se deres ansigter. Derfor forårsager de døde, hvis døende råb opløses med mange lignende andre, ikke negative følelser. Det er som om du spiller et skydespil på en computer eller rammer elektroniske skærme på en skydebane.
  Nu, hvis du føler, at du missede målet, så forårsager dette allerede irritation!
  Og fjenden, der drager fordel af deres numeriske overlegenhed, presser forsvarerne af Revastopol tilbage. Orglikanernes lette, ret hurtigtskydende og præcise feltkanoner hamrer og sømmer konstant. Dette er også en af grundene til, at Rusland siden 1618 (i næsten et kvart årtusinde tabte russerne ikke krige, men blev kun besejret i individuelle kampe!) blev tvunget til at give efter.
  Det udtømte specialstyrkehold med kampvogne, krigeren fra de sorte styrker, Victoria, beordrede at omgruppere og spare ammunition så meget som muligt. Transporterne, der var kun to af dem, blev i hast dækket med sandsække (disse var trofæer), og maskingeværerne, der var monteret på dem, blev brugt til at skyde.
  De fleste af specialstyrkernes soldater brugte alle deres magasiner, ja, generelt er det en klar historie. Nu var vi nødt til at bruge rifler taget fra fjenden for at kæmpe tilbage.
  Under sådan en intens kamp spyttes disse klip selvfølgelig ud meget hurtigt. Men du kan ikke sætte mange horn på en infanterist; de kommer i vejen.
  Sandt nok er der stadig kasser med reserver på selve pansrede transporter. Så de skal bruges sparsomt.
  Ud af halvtreds mennesker blev kun omkring halvdelen stående, og yderligere et par personer med alvorlige sår blev slæbt fra slagmarken. Alvorlige tab for en gren i det enogtyvende århundrede.
  Du skal passe på dit folk, især da de har stødt på en modig fjende, som ikke vil sprede ved de første, endda ikke særlig intense, salver.
  Obersten, der hjælper de russiske tropper, Mikhail Tsarkov, er også såret, men er stadig på benene. Hovedproblemet er, at de i jagernes begejstring brugte for meget ammunition, hvorfor det er meget vanskeligt at bekæmpe fjendens overvældende numeriske overlegenhed. Sandt nok skyder Tsarkov som en erfaren kriger sparsomt, og han har stadig en reserve. For eksempel foragter han ikke enkelte skud.
  Men da fjenden begyndte at kaste granater...
  Dette er meget farligt, når frygteligt mange bomber eksploderer, selvom de har lille eksplosiv kraft.
  Krigeren Edik begynder at kaste skarpe skiver med sine bare fødder. Men det er som et omslag for de døde
  Selvom Victoria ikke ønsker at gøre dette, er soldaternes liv mere værdifulde. Og brændstof... Gud velsigne ham! Hvis der bare var kødkværne, ville der være brændstof til dem!
  Den metalliske stemme fra Chernobogs datter befaler:
  - Løft helikopterne i luften!
  Det skal siges, at fly ikke kun giver dødelig kraft - trods alt har selv en helikopter begrænset ammunition - men også en moralsk påvirkning. I det nittende århundrede er noget, der flyver og skyder, en kuriosum. Så der er en chance...
  Forsvarerne af Revastopol trækker sig allerede tilbage til de ydre skanser i citadelbyen. Generelt er deres adfærd korrekt - hvis alle soldaterne sættes i kamp i udkanten af højborgen, vil der ikke være nogen til at forsvare fæstningen. Og så kommer der en kile i krigen. Erobringen af Revastopol vil være signalet for elverne og perserne om at gå ind i krigen.
  Og så, efter at have samlet alle deres styrker i en imponerende knytnæve, angriber orkglichanerne, troldene og tyrkerne...
  Edik, der roligt tog sigte på fjenden, begyndte også at blive nervøs. Drengen forstod, at de tabte slaget, og det eneste håb lå i, at Fenshikovs tropper, som var langt bagud, ville have tid til at nå frem.
  Og dagen efter stod fyrene over for rigtige tests. De havde knap nok fået morgenmad, da de hørte en hæs rumlen og bevægelsen af fjendtlige kampvogne. Det betyder, at barndommen endelig er forbi, og en kamp venter. Nogle drenge havde allerede erfaring med at slås og opførte sig roligt. Men nogle af fyrene, især de yngre, begyndte at bøvle.
  Clara råbte til dem med høj stemme. Børnene faldt til ro. De indtog en befæstet stilling og forberedte granater, samt slynger til at kaste krigsmaterialer. Der var også en række panserværnsminer foran.
  Orkerne nærmede sig. Fremover var lave, squat, men lange tanke i FE-serien. Flere af dem havde allerede en pyramideformet form, næsten usårlig fra flere vinkler. Men størstedelen var "Dragons" med et tårn forskudt tilbage, og FE-70 med en 128 mm kanon.
  Ung af udseende forberedte Edik en hel rygsæk med panserværnsgranater i nærheden af ham. Selvfølgelig trænger de ikke ind i panser, men de kan nemt bryde spor. Derudover har pyramideformede tanke små, men talrige ruller, der prikker hele bunden. Og deres chassis er ekstremt svært at deaktivere.
  Der er mange Orkmet-tanke i bevægelse. Der er endda en stang af Elferikan TOR-93 og Phoenix-2 bagerst. De er værre end Orkmet, men de skaber en ekstra stemning. Dragon-tanken er ret kvik med en 105 mm kanon, der er i stand til at penetrere russiske kampvogne på lang afstand og er squat. Med et klassisk layout er det kun motor og transmission, der er placeret foran på tanken, og gearkassen sidder på selve motoren.
  Køretøjet med modifikation - 3, har stærk rustning på siderne og bagsiden på 125 millimeter i en vinkel, og er svær at tage med en granat. Tilsyneladende bliver vi nødt til at ramme sporene.
  Hvordan stopper man pyramidetanke? Disse er faktisk monstre af monstre!
  Og mod to hundrede drenge er der mere end tre hundrede og halvtreds biler! Næsten to tunge tanke pr. person, og endda et barn! Og ikke en eneste er ældre end femten, bortset fra Komsomol-kommandanten Klara!
  Styrkebalancen er sådan, at deres bataljon af suckers er dømt til at besejre.
  Men hvis du skal dø, så med musik!
  Unge Edik kastede en granat med hånden og fangede den med foden. Den første Dragon-tank er allerede kommet ind i destruktionszonen, hvilket betyder, at den kan kastes. Drengen bøjer sin fleksible, muskuløse krop, retter ben og underben og strækker sine bare tæer. Og granaten flyver hundreder af meter, som om den blev affyret af en katapult. Nej, du vil aldrig kaste din hånd på den måde.
  Og granaten fløjter over panserværnspindsvinene. Orkmet-tanken blev ramt i larven, vendte og... ramte sin krop ind i sin kollega, der gik til højre.
  Unge Edik fløjtede:
  - Og kampen fortsætter igen,
  Den hyperplasmiske ild koger...
  Og Lenin er så ung -
  Giver et fatalt slag!
  Drengen, inspireret, kaster endnu en granat mod "Dragon". Bilen bliver væltet og ramler sin makker til venstre. Sådan kan du faktisk ændre tankens bevægelsesretning ved at beskadige larven. Og han skeler og går den forkerte vej.
  Og den kæmpende dreng Edik synger og kaster flere granater:
  - Mit hjemland er universets mørke,
  Klar til at afvise onde fjenders angreb!
  Uden dig, kære, kan jeg ikke engang gå en dag,
  Jeg er klar til at give mit liv for dig!
  Og terminator-drengen kaster igen granater med fødderne, hvilket tvinger Mongoose-3 til at styrte ind i den pyramideformede Orkmet-tank.
  Unge Edik hopper endda op af glæde, wow... Så du burde kæmpe mod orkerne. Og igen kaster han en granat med sin bare fod. Han gør dette meget godt. Granaten hopper på græsset og rammer igen Orkmet-tanken, og tvinger den til at svinge til siden og ramme sin tømmende modstykke.
  Drengen ler og synger:
  - Hæv tønder benzin med ild,
  Vi pionerer sprænger biler i luften -
  Det vil være et fuldstændigt nederlag for Orks,
  Pionerernes råb: vær altid forberedt!
  Pionerernes råb: vær altid forberedt!
  Og for hver streg bliver der kastet en granat mod Orkleritterne, som får Orkler-tankene til at støde sammen. Men nu er Elferik TOR-93 også blevet et offer. Desuden lykkedes det denne bil at styrte, så den sprængte to af dens Phoenixes i luften.
  En af de mest kraftfulde orkiske banebrydende kampvogne, Royal Dragon, der vejer hundrede tons og har en motor på 1880 hestekræfter. Og hvordan denne bøller blev rystet. Han skød en tankvogn ned og derefter en anden. Og tre biler brænder på én gang.
  Og drengen begynder at synge igen med angst:
  Onde forbandede virkelighed
  Det kan drive dig til vanvid!
  Al det formidable atoms kraft -
  Satan kørte ind i Jorden!
  Og mens han sang, kastede han fem granater og slog et dusin kampvogne ud. Orkmet-køretøjerne kom tættere og tættere på, og andre pionerer begyndte at smide deres gaver. Samtidig gjorde den tilbagevendende ild fra orkerne praktisk talt ingen skade på fyrene. Det var som et rigtigt mirakel.
  Børnene var i stand til at tage det orkiske monster ved hornene og overøse mastodonterne med granater.
  Den unge dreng Edik, der kastede granater med fødderne mere og mere intenst, sang:
  På rumskibe farer vi hen over bølgerne,
  Quarks skum i æterhvirvlerne!
  Hvad vil jeg formidle til min planet,
  Børn af en skør, syndig verden!
  Og for dette vers blev der kastet otte granater, og tyve af det fede svins tanke blev ramt og stødte frontalt sammen. Lemmerne på den hurtige dreng, som blev undervist i kampsport af både guder og rumvæsener, blinker mere og mere energisk. Granaterne i min rygsæk løb tør. Det er okay, hjemmelavede eksplosionsposer vil blive brugt. Og orkishisterne har modtaget og vil fortsætte med at modtage.
  Flere Orkler-tanke blev sprængt i luften af miner, og køretøjer bag dem bragede ind i dem. Hvorefter de alle brød i brand og brændte Kupala-bål. Det hele er så varmt, og brændte orker kravler ud. Og det samme er hele deres udenlandske hær.
  Og den kæmpende Edik vil begynde at synge;
  Bror løftede hånden til sin bror -
  Grusom krig, modstanderens brøl!
  Maskingeværet er blevet din ven,
  Retribution er kommet for letsindighed!
  
  Hvad skal man gøre, hvis folk er i stykker
  Når flotte kugler fløjter rundt!
  Gud må hellere bryde krigen med magt -
  Så rovdragens dage er forbi!
  
  Men helvede kender ingen grænser og grænser,
  Jorden brænder i napalm, børn græder!
  Nu er pigernes ansigtstræk blevet blege -
  Hvem vil den Hellige Herre svare på dette?
  
  Nå, hvor mange kære kan du dræbe?
  Mennesket er jo født, tro mig, til lykke!
  Moderen lader ikke sin søn gå foran,
  Og selv om sommeren er der dårligt vejr under krigen!
  
  Men en soldats pligt er en sand pligt:
  Hvorfor skal vi kæmpe for fædrelandet?
  I en alder af seksten er templet allerede gråt,
  De ulykkelige enkers ansigter er hævede af tårer!
  
  Men hvad er det, er du skør, bror?
  Nej, du er sur - din elskede svarer!
  For ondskabsfuldhed, hvem er vores soldat på tronen,
  Han tror, at hans svoger er den beskidte Kain!
  
  I jorden river blodstrømme årerne,
  Og pulsen fra kernen vil reagere med et slag...
  Ploven, der blev ramt af en granat, frøs på marken,
  Åh, hvor er Solen blevet rød!
  
  Men der er tro på, at Jesus vil komme -
  Han vil forsone brødrene og bringe frelse!
  Så lad os glemme at hævne os på den modbydelige scoring -
  Må tilgivelsen herske i vores alles sjæle!
  Terminator-drengen sang og kastede eksplosive pakker fra begge bare fødder med maksimal effektivitet og intensitet.
  Ved de sidste linjer vendte de få overlevende kampvogne fra Ferman Orkring tilbage. Mere end tre hundrede ødelagte orkishistiske mastodonter blev efterladt brændende på marken.
  En svedperle løb ned ad barnets glatte pande. Den trillede ned ad den rekylrøde kind, stak ubehageligt i den ridsede hud og faldt ned på den overophedede bukse på automatgeværet. Hvæsede...
  Edik brød ud i gråd med et suk:
  - Mit stakkels hjerte er klar til at eksplodere i mit bryst som en skal, men der er ingen anden vej, tro mig, selv derhjemme, som om der brænder stearinlys!
  Granater fløj også ind i hans kampvogn... To andre tankskibe, små af statur, men selvfølgelig voksne jagerfly, svarede også med skud fra pistoler og små maskingeværer.
  Men fjenden bryder igennem med tal. Edik forsøger at vælge officerer som ofre; soldater selv er ikke meget værd. Fjenden lider tab, men tankskibet til højre er allerede et æsel med et brækket hoved. Kraniet knuses, og hjernerne flyder ud i en slap pasta, som harpiks fra et fældet aspetræ.
  Nu følte drengen ægte frygt. Det er ikke længere de skygger, der er i den virtuelle virkelighed, ikke harmløse enheder, som du sender til slagtning i tusindvis, men rigtige mennesker, der bringer døden. Og de...
  Et granatsplinter ramte drengen fladt på panden... Alt blev mørkt for øjnene af ham, og drengen tabte geværet og styrtede ned i tårnet. Saggy på stolen. Den overlevende tankskib brugte sine sidste kugler og stønnede ynkeligt, da bajonetten gennemborede hans skrøbelige bryst.
  Den sårede Edik blev kun reddet af udseendet af en "Black Shark" på himlen. Det strømlinede køretøj smækkede nålefyldte klyngeraketter mod grenaderernes akkumulerede gåsehud. De faldt som valmuefrø og spredte deres aske over snesevis af favne...
  Udseendet af bevingede monstre bremsede faktisk angrebet. Hestene var især bange. De forreste vendte tilbage, og de bagerste tværtimod ansporede til, en blodig losseplads opstod.
  Det tunge infanteri reformerede og rykkede hurtigt til højere terræn. Selvom der kun var få soldater tilbage, måtte en soldat bære to eller endda tre sårede.
  Efter at have affyret sine sidste raketter affyrede MIG-124'eren korte maskingeværsprængninger. På samme tid, og denne geniale idé opstod for Natasha på forhånd, blev adskillige krudttønder tabt ovenfra. De mest primitive våben i det nittende århundrede var almindelige væger, brud på de ældste af destruktive stoffer.
  Men effektivt...
  En anden nyhed var dumpning af harpiks, olie og alkohol i lerkander. Gamle, brændende skaller. Det er heller ikke et supervåben, men hvis de når dig oppefra, så!
  Det er tydeligt, at moderne ammunition næsten er opbrugt, og vi er nødt til at skifte til mere ældgamle og arkaiske våben. Det ser ud til at antænde og brænde modstanderne levende. Selv kødet skræller af deres knogler og deres skeletter blotlægges. Så begynder vinden at pille ved dem, klirrende og knitrende. Rækkerne kollapser, blander sig og bevæger sig tilbage.
  Og her kommer hjælp fra Fenshikov. Naturligvis kom kavaleristerne først. Mens der ikke er nogen mobile transportører, må dronningen af markerne trampe alt med sine egne lemmer.
  Men det er en hest, han er også en hest i Afrika.
  Den livegne pige og på samme tid den voldsomme kriger Domkratova på sin smukke hest formåede at komme foran alle. Den smukke bondekone sparker hestens kryds med sine bare hæle og vifter voldsomt med sin sabel.
  Så hendes første "trofæ", en støvplettet lancer, afviste kun det første angreb fra en uddannet bondekone, og den anden drejning skar næsten hele hans hoved af. Orktsuz kunne ikke engang skrige med halsen skåret over, men faldt simpelthen af krydset. Og Domkratova sang:
  - Der er kornblomster på en åben mark... En lang rejse!
  Elena, der hørte med sin superakutte hørelse, knurrede i kor:
  - Langs vejen er der en tæt skov med Yagami-kvinder!
  Nadezhda tilføjede, og overdøvede stridens larm, alle disse kanoner og klinger:
  - Og for enden af den vej, en huggeklods med økser!
  Domkratova, der hurtigt bevægede sig væk fra bladet, sagde uden brøl:
  - Åh, en gang!
  Efter dette ord faldt Orkgli-rytteren...
  - Ja igen!
  Og her var Furets kavalerist, pompøs som en pasha, ude af held.
  - Ja, mange, mange, mange gange!
  På dette tidspunkt afbrød Nadezhda i et hop og spredte et helt dusin angribere med sine yndefulde ben:
  - Ja, hvorfor klynker du igen og igen! Lad os få en million med det samme!
  Den brændende terminator, datter af Chernobog Victoria, der kastede sin stålhjelm på flugt med sine bare fingre, knurrede:
  - Vi holder millioner i banken og er ligeglade med lovene!
  Rimeligt Elena var enig i denne situation:
  - Det er rigtigt: bryder du én lov, er du kriminel, bryder du flere, er du død, alt er Herre Gud!
  Den meget smarte Victoria bemærkede vittigt:
  - Som en stor forfatter og filosof sagde: ingen love er skrevet for tåber, og naturlovene er ikke foreskrevet for genier!
  Peruns datter Victoria smed behændigt en krudttønde med sin fod. Hun så på sin blottede sål, der glimtede af blod, og da tønden med helvedes eliksir eksploderede, kvidrede hun:
  - Sprog gives til en klog person for at skjule tanker om dumme og meningsløse ting!
  Men tilsyneladende tænkte pigerne på det... MIG-124'eren, der kvælede af mangel på brændstof, begyndte at miste højde. Erfarne piloter forsøgte desperat at redde bilen og landede den på et mere eller mindre glat sted. Heldigvis var de sidste reserver af mod blandt de allierede tropper på dette tidspunkt tørret ud. Derudover nærmede det heroiske russiske infanteri, efter at have overvundet en enorm afstand med Suvorovs tvungne march, allerede feltet og bakker opslugt af en storslået kamp.
  Og så udløste kriger-troldkinderne endelig deres magi... Det var noget, der lå uden for den menneskelige opfattelses rammer. De gjorde ting, som mange guddomme på lavere niveau ikke kunne gøre.
  Victorias helvedes magi tvang Orkgli- og Furets-hestene til at blive dækket af ligpletter og rådne levende. Desuden med kolossal fart. Og på Orkgli-ryttere, Furets-kæmpere, Trolde og Fardins dukkede purulente væmmelige sår op, som brast af velbehag...
  Virkningen af magien fra Belobogs datter Zoya var anderledes, men ikke mindre destruktiv. Hestene var bevokset med lyse blomster, roser og violer, og folkene selv var dækket af et lag honning og chokolade. Mange soldater begyndte at blomstre som frodige forårsbuske. Og det duftede frisk. Belobogs magi dræbte også, men den gjorde det meget smukt og fuldstændig smertefrit. Det er god vold. Og hvilke smukke knopper med flerfarvede blomster dukkede op i stedet for mennesker.
  Peruns datter Nadezhda brugte mere end indlysende teknikker til sin specialisering: skydning fra lyn. Tusindvis af elektriske ladninger dækkede hylderne og forvandlede rigtig mange soldater til aske og støv. Og når en elektrisk rampe passerer over dig i en tyk og blændende kaskade, er det mindre end behageligt, men mere end dødbringende.
  Og Elena, Svarogs datter, brugte en teknik, der er typisk for en tekniker: hun fik våbnet til at skyde mod sit eget folk.
  Kanonerne, der ikke lyttede til deres herrer, ramte soldaterne i ryggen, og kanonerne slog hele rækker ud og mejede ned i rækkerne med kolossal intensitet. Og de helikoptere, der brød igennem fra et andet univers, brændte simpelthen en hel bataljon med én raket. Våbnet blev ekstremt ødelæggende, da det blev påvirket af Svarogs kraft.
  Så alle fire piger viste deres magt på én gang og ødelagde titusindvis af soldater og officerer med et slag.
  Og dette afgjorde udfaldet af slaget... Da de sidste Furets, Okrgli, Trolls og Fardin krigere døde, vendte de fire piger og de overlevende russiske krigere sig til den hypermagiske portal og vendte i løbet af et minut tilbage til deres verden.
  
  GULLIVER OG BALECAL VISKONESS
  ANNOTNING
  Gulliver, der igen er blevet en evig dreng, udfører bedrifter og viser sin visdom og strålende ord. Sammen med ham tramper viscountessen barfodet på de skarpe sten, hvis arme, solbrune ben tåler den svære prøvelse med ære.
  . KAPITEL nr. 1.
  Efter at være blevet en ung krop vågnede den tidligere kaptajn og berømte rejsende op.
  Og så måtte han igen trampe sine bare, barnlige fødder på vejens skarpe sten i retning mod havnen.
  En pige fra en adelig familie tog den og steg af sin enhjørning.
  Og de gik sammen og tog deres sandaler af, dekoreret med ædelsten.
  Samtidig bemærkede hun:
  - Det er nødvendigt, at fødderne ikke bliver bløde, men er så hårde og holdbare som muligt!
  Dreng Gulliver nikkede:
  - Det er en meget klog bemærkning! Men for at være ærlig, her i Storbritannien ville viscountessens ønske om at gå barfodet virke meget mærkeligt!
  Pigen sang som svar:
  Hele jorden opvarmes af varme,
  Og jeg løber langs den barfodet...
  Jeg ville ønske, det var sommer
  Du bliver ikke tvunget ind i snedriverne!
  Drengkaptajnen var enig:
  - Ja, det er meget bedre om sommeren! Det er så dejligt, når solen skinner og snedriverne flimrer i strålerne!
  Her rettede Gulliver sig selv:
  - Jeg ville sige perledugdråber på græsset!
  Pigen lo og sang:
  - Dug, dug, dug, dug,
  Det summer som en sværm af hvepse!
  Og så tilføjede hun:
  - Nej! Dette er hverken en landsby eller en have!
  Gulliver var enig:
  - Hverken til landsbyen eller til haven! Men under alle omstændigheder kom du og jeg godt ud af det.
  Drengens babyben var helet natten over, og det at gå var ikke længere så smertefuldt, som det havde været i går.
  Stemningen blev også bedre.
  Gulliver bemærkede:
  - Det er virkelig det, jeg ikke forstår, hvorfor har du brug for slaver?
  Viscountessen fnyste foragtende:
  - Hvad er uforståeligt her?
  Drengen bemærkede alvorligt:
  - I er evige børn, I har god udholdenhed - I kan arbejde selv!
  Pigen lo og kvidrede:
  - Træk din højre fod,
  Vift med venstre hånd...
  Det er godt at leve i verden,
  Uden at gøre noget!
  Gulliver protesterede:
  - At lave ingenting er kedeligt!
  Viscountessen fnisede og bemærkede:
  - De forlod hytten,
  Kæmpe rødhalse...
  Drengen spurgte:
  - Nå, hvad så?
  Pigen svarede:
  - De fældede alle egetræerne,
  På kisterne!
  Og hvordan dette evige barn vil tage det og grine. Ja, det er ekstremt fedt.
  Gulliver spurgte viscountessen:
  - Er du nogensinde seriøs?
  Pigen sang:
  I vittighedsriget
  Det er så længe siden...
  Intet, som bekendt -
  Det sker ikke seriøst!
  Drengen svarede med et smil:
  - Ja det kan jeg godt forstå! Evig barndom i både sind og krop!
  Viscountessen bemærkede:
  - Væren bestemmer bevidstheden!
  Gulliver nikkede kraftigt med sit barnlige hoved:
  - Det er svært ikke at være enig! Nu, i det mindste fysisk, føler jeg mig meget god og munter. Og selv de slidte såler på et barns krop groft så hurtigt og bliver stærke og hårdhændede, at de ikke længere gør ondt, men tværtimod er det endda blevet behageligt at gå.
  Pigen nikkede energisk og bemærkede:
  - Jeg kan synge om dette emne!
  Drengkaptajnen nikkede indforstået:
  - Selvfølgelig, syng! Vi bliver meget glade!
  Viscountessen begyndte at synge med stor følelse og fornøjelse;
  Der er mirakler i den nye verden,
  Det er som et eventyr i farver...
  Der er sådan en skønhed her
  Du kan ikke finde en fejl med en pointer!
  
  Tja, hvad nu hvis det er en ny dag,
  Det kommer over Jorden...
  Så vi er ikke for dovne til at stå op,
  Det bliver ikke køligere i verden!
  
  Der vil komme et nyt lys i herlighed,
  Hvor træerne er som slik...
  Vi vil begynde at hilse daggry,
  Vores børn er i evig lykke!
  
  Et nyt århundrede kommer,
  Denne region er så smuk...
  Personen vil være glad -
  Lad stien være farlig!
  
  Må planeten blomstre -
  Snart et frodigt paradis...
  Åbn en vinderkonto
  Verden bliver en strålende maj!
  
  Hvor god er den?
  Hvis solen skinner klart...
  En spætte borer en mejsel
  Alle har en vidunderlig tid på planeten!
  
  Hvor er alting sjovt med os,
  Fuld dal af lykke...
  Tro det vil være daggryets time,
  Gylden middelvej!
  
  Hvem ville gøre vores skæbne,
  Meget tapper og smuk...
  Hvis der sker en omfordeling,
  Så bliver du mere magtfuld!
  
  Vi vil ikke svigte hovedet
  Jeg retter min ryg stolt...
  Til pandekagen, smør, hytteost,
  Værtinden tilføjer straks!
  
  Så der vil være lykke, du ved,
  Og lys med navnet Svarog...
  Det bliver et rigtigt paradis
  Folk bad til Gud!
  
  Herren gav ét svar:
  Vi skal arbejde i glæde...
  Og så kommer hej -
  Ansigter vil lyse op!
  
  Her er en pige barfodet
  Jeg red på en skildpadde...
  Du skal slå den med knytnæven,
  Skaber en masse frygt!
  
  Hvor opstår brand?
  Nå, hvor brænder ilden...
  Knusende slag
  En grusom fjende angriber!
  
  Vi vil ikke overgive os til fjenden,
  Betragt dette som et ønske...
  Keruben retter sig
  Vinger og tilgivelse til fjender!
  
  Han vil sige, at det snart vil ske
  Hvad kaldes sejr...
  Cirkus er tilfældigvis et telt,
  Og nogle gange gøer hunde!
  
  Snart vil det være som himlen
  Lad os gøre hele verden smuk...
  Jeg takker Lada -
  Keruber skinner af guld!
  Drengen Gulliver klappede i hænderne og sagde med beundring:
  - Hvor skønt! Dette er poesi! Og pigens stemme er simpelthen mirakuløs!
  Pigen svarede beskedent:
  - Dette er en gave fra guderne! Generelt bliver det givet ikke værdsat!
  Drengen bemærkede igen:
  - Det er svært at være uenig i det! Men i hvert fald er vi ikke børn i forhold til erfaring og livskundskab!
  Viscountessen grinede og spurgte:
  -Kan du bevise, at du ikke længere er et barn? Desuden netop ved intelligens og viden!
  Dreng Gulliver nikkede:
  - Selvfølgelig! Jeg kan gøre det, og selvfølgelig vil jeg det!
  Pigen stampede vredt med bare fod og brølede:
  - Så kom nu, bevis det lige nu!
  Drengen begyndte at udspy populære aforismer med raseri og spænding;
  At se fjenden er en halv sejr, men at forblive usynlig selv er en komplet sejr!
  Sejrens champagne deles kun med tre krigere; tapperhed, mod og ære. Men i modsætning til en menneskelig fest er den fjerde ven held, og slet ikke overflødig!
  Af alle problemerne er døden den mest harmløse, for den sker aldrig igen, og efter den bliver intet værre!
  I krig er den mest akutte følelse af rutine sløvningen af følelsen af fare!
  Det er godt at flyve, når du svæver over nonentities - hvordan kan du flyve væk fra et spark i røven!
  Den, der flyver ved at bruge brændstoffet fra bitre mennesketårer, vil flyve i sine søde drømme!
  Vittig kritik er bedre end dum ros!
  En person ønsker ikke at falde i et hul for nogen penge, med undtagelse af Venus' livmoder! For dette er han klar til at betale ekstra og endda give sit sidste!
  De, der aldrig mister deres værdighed, er ikke bange for at miste deres prestige!
  Den, der ikke synger i prøvelser, vil hyle, når han indser, at han led forgæves!
  Med din tunge kan du slibe alt undtagen tungebindingens sten og sløvhedens brosten!
  En hundyr er god, en hanhjort er dårlig!
  Et rådyr adskiller sig fra en elg ved, at førstnævnte bliver generet af sidstnævnte, og byttet går til ræven!
  En rigtig kriger skal have karakter af et dyr, men ikke et dyrs intelligens!
  I ulvenes verden indtager sjakaler normalt en løves plads!
  Hvis du ønsker, at den skal have et stærkt slag, der sætter fjenden ned, skal du ikke ramme den, mens du ligger på sofaen!
  Det stærkeste slag kommer til dem, der ikke er ligeglade med patriotisme!
  Fjendens hug er udført af dem, hvis hjerner ikke er slået af, og deres øjne ikke er oversvømmet!
  Vi kan vinde med tal, men vi kan kun nyde frugterne af sejren med dygtighed!
  En egoist, der ikke vil give op, vil helt sikkert give op i lyset af et problem!
  Ved at angribe er der selvfølgelig risiko for nederlag, men ved at blive angrebet har du allerede tabt!
  Gå ikke til venstre, dreng, du ender i et hul, selvom du faktisk har ret!
  Man kan ikke komme væk fra en gammel kvinde med en le med skrå hænder!
  Det er bedre at være Ostap Bender end en stakkels dunce!
  List gør dig ikke altid rig, men opfindsomhed ødelægger dig bestemt!
  En ræv i menneskelig form er ikke altid lys i pels, men altid mørk i hensigter!
  En lys sjæl bringer normalt kødet til begravelse bleghed!
  Et æsel kan sidde på en trone, men det vil ikke tvinge dig til at knæle!
  Ikke løven, der brøler højt, men den, der bider hårdt og slår hårdt!
  Der er ingen grund til at sætte ild til huset, mens man kæmper mod mus. Det nytter ikke at gøre landet til en koncentrationslejr, mens man forsøger at besejre korruption!
  Intuition er selvfølgelig en forræder, men ikke i din lejr!
  Vær ikke bange for en smart svindler - vær bange for en ærlig fjols!
  Den, der priser tyrannen, galer hanen på sin køje!
  En tyrann er som en løve, selv stryger den, river kød og skind af med sine kløer!
  I krig er komfort som chokolade i svinefedt, det gør dig kun syg af lig!
  Det er sædvanligt at tænde stearinlys i kirken, men selv i den største mængde er de ikke i stand til at slukke flammen af menneskelige lidenskaber!
  Du kan have et iskoldt hjerte, blod så koldt som rindende vand, men en persons tørst efter succes vil altid være varm!
  At skynde sig ind i alt fører til dårlige konsekvenser, undtagen selvmordsforsøg!
  Ethvert folk kan vinde en konflikt, men kun russere kan vinde en krig, så de stræber ikke efter at opnå materielle gevinster til sig selv!
  Krigens fyrværkeri er en helligdag for alle undtagen kujoner, og universel sorg, med undtagelse af de sidste tåber!
  Oftest er det de lige viklinger, der bliver forvirrede!
  Og de slipper ud af problemer, viklinger, tydeligt lagt ud på hylderne!
  Han klør sig meget i tungen, ham hvis hoved klør af tomhed!
  Den bedste investering er i dine modstanderes kister, selvom det aldrig er direkte!
  Hæren producerer intet, men den betaler mere end sin investering under en modig hersker!
  Når en mand vinder, er konsekvensen død og ydmygelse! Når en kvinde er liv og fornøjelse!
  Kvinder bruger mere på deres sejre end alle hære i verden, men de tager en godtgørelse fra de besejrede, som gives meget mere villigt!
  En kvinde, i modsætning til en hær uden uniformer, vinder hurtigere!
  I modsætning til mænd, for kvinder, opnås ægte sejr efter overgivelse!
  I krig, som i kort, skal du være i stand til at kæmpe tilbage, og i modsætning til dem skal fremrykningen reddes og overføres til fjenden!
  Krig er poker, men at kigge på et kort er ikke en fidus, men en intelligenspræstation!
  At kæmpe uden list er som at slurre suppe uden en ske, men af en eller anden grund diskuterer prudes kun det sidste!
  Strålende mænd kæmper - adskil dem hurtigt! Hvis kvinder kæmper, er det bedre ikke at kæmpe!
  I krig er alt køligere end i fredeligt liv, bortset fra kommandantens skrå pande!
  Styrke uden godt rejser civilisationen som en hængt mand med en løkke!
  Uden at slå en andens ansigt af, kan du ikke spise din egen!
  Æslet bliver altid slået, men kun dræbt, når det holder op med at være nyttigt!
  Den modige mand dræber fjenden, kujonen dræber slaven!
  Initiativ i krig er dyrt, især for en fjende, der er vant til billige skabeloner!
  For væsener af en lavere orden er deres egen negative oplevelse nogle gange mere nyttig end nogen positiv instruktion!
  De vander deres daglige brød med deres sved, og deres feriebrød med deres fjenders blod!
  Når en politiker kværner tungen meget, er resultatet ikke mel, men mel!
  Når en lineal taler meget, kan dejen blive luftig, men den bliver hurtigt dårlig!
  En herskers hårde hjerte kan sætte hele landet på brødkrummer!
  Politik adskiller sig fra matematik ved, at man i matematik ikke kan dividere med nul, men i politik dividerer man med solide nuller!
  Politikeren er en genial matematiker, men kun i én handling - subtraktion!
  Du kan tale om alt, men kun fordømme det, der er gavnligt!
  Samtale uden mening er snak, samtale med mening er polemik, samtale med gavn er undervisning, og det største udbytte kommer af at tie!
  Kun et lille sind tager over med et stort antal!
  To er bedre end én, men ikke hvis de er døde kammerater!
  Salig er den, der tror, og den, der ikke tror, velsignelserne er dobbelte, så han har tillid til sin egen styrke og fornuft!
  Det er slemt, når der ikke er bremser, endnu værre, når du sætter farten ned!
  Nej, djævelen er forfærdelig, som han er malet, men det mest forfærdelige er skitsen af en engel lavet af en blanding!
  Dyr lever i skoven - og brutale mennesker forvandler alt til et krat!
  I udyrets rige er der kun haner og papegøjer, og ørnene er blevet erstattet af fjerbede!
  Et godt design er, at hvis du kommer for sent, bliver du forældet; en god person, hvis du kommer for sent, vil blive hadet!
  Døden i kamp giver anledning til et par mod og dumhed, men hvis der samtidig indgås en alliance med visdom, så vil der være et sejrrigt liv!
  Alt kan skjules, undtagen din egen dumhed!
  Alt kan afsløres, undtagen en andens sind, som du selv lever i!
  Rød tale er det bedste middel til at udgyde rødt blod!
  Det hårdeste metal er blødt bly, hvorfra der støbes kugler!
  Den farligste bly er ikke den i kuglerne, men den der fylder hjernen!
  Det bedste i verden er, at man aldrig kan sige - det kan ikke være værre!
  Det, der er dårligt i verden, er det rigtige i krig, og efter sejren kan det ikke blive bedre!
  Barmhjertighed i krig, i modsætning til en offentlig hore, koster mere, men kan ikke give tilfredsstillelse!
  Kun en person, der virkelig er ophøjet i ånden, er ikke bleg for at vise de faldne nåde!
  Man kan tale om hvad som helst, men kun tale om sagen, for tomgangssnak forvandler suppen til blodig diarré!
  Stilhed er guld, hvilket giver korrosion, når man dæmper vilkårlighed!
  Ord er sølv, hvilket ikke tillader kilden til det levende vand af viden og sandhed at gå ud!
  Et land med stærk luftfart vil aldrig blive efterladt!
  Den største sorg, fra en ringe mængde intelligens!
  Fra mælken, der kommer fra bueskytternes fejltagelser, vokser kun børn af ulykke og lidelse op!
  Fysisk træning er nødvendig, så kun din modstanders livsbatteri løber tør!
  Mennesker med sløvt sind og dem med en stærk følelse af deres egen mindreværd elsker at drille andre!
  Skarpe tunger, i modsætning til en dolk, stikker selv gennem dumhedens ringbrynje!
  Eventyret siger godt, men virkeligheden går dårligt i opfyldelse!
  Alt i verden kommer til en ende, undtagen menneskelig idioti og dyrekonkurrence!
  Livet er meget som en ring, lidelsens afslutning er synlig, men du kan aldrig mærke det!
  Alt i verden kommer til en ende, undtagen menneskelig idioti og dyrekonkurrence!
  Livet er meget som en ring, lidelsens afslutning er synlig, men du kan aldrig mærke det!
  Et velrettet øje er den bedste måde at forhindre døde mennesker i at blive udskrevet til hæren!
  Og nøjagtig instruktion vil ikke tillade dig at gå glip af vejen, der fører præcis til målet!
  Helvede har kun én fordel i forhold til himlen, der er ingen frygt for udvisning!
  Det mest ubehagelige i det kristne paradis er, at du ikke engang kan ønske dig noget bedre!
  Kristus er det eneste lam, i hvem haren tager løvetræk i ulveverdenen!
  Kun dem, der undlader at dræbe frygt i sig selv, dør!
  Udødelighed opnås af dem, i hvem frygt slet ikke lever!
  Den, der er bange for et stort antal af fjenden, vil forkorte sine allierede!
  Et minut brugt på rekognoscering redder et århundredes liv og et øjebliks triumf!
  Den, der ikke afmonterer vejene, vil alt for ofte undlade at samle knoglerne!
  Den største skade på fjenden er forårsaget af dem, der ikke mister deres sans for proportioner!
  En person kender ikke grænserne for sine ambitioner, men han bliver altid målt på sine muligheder!
  Dette er, hvad Gulliver fandt på - fedt! Og alt er bogstaveligt talt i ét åndedrag. Sandelig, sandelig er der børn af geni, hvis en voksens sjæl er gået ind i dem.
  Viscountesse-pigen bemærkede:
  - Ja, det her kan få dig til at gå amok! Sådan kan du komponere!
  Drengen kaptajn nikkede:
  - Ja, livet har lært mig meget! Og inklusive denne visdom!
  Pigen spurgte så:
  - Hvorfor er du ikke en konge i dit land!
  Gulliver lo og svarede:
  - Du ved, på en eller anden måde faldt tanken om at kæmpe om tronen aldrig op for mig. Men for at være ærlig, så er det værd at tænke over!
  Viscountessen sang:
  - Lidenskab raser i hans sjæl,
  Alt drengen behøver er magt!
  Gulliver bemærkede:
  - Hvis jeg allerede har tusind år af liv, samt sundhed, hvorfor så ikke drømme om magt!
  Pigen beordrede:
  - Slå ham med en pisk!
  To vagtdrenge tog og slog Gulliver på hans bare torso. Han skreg.
  Viscountessen stoppede kæmperne:
  - Nok! Dette er for at han forstår og kender sin plads! Og hans sted er en slave!
  Drengen Gulliver kvækkede og rystede svedperler af på sin sprængte hud:
  - Hvordan kan du ikke forstå! Her vil den sidste røv forstå!
  Pigen stampede med sin lille, mejslede fod og knirkede:
  - Syng nu! Indtil jeg kom op på en hest!
  Drengenkaptajnen begyndte at synge og overvandt sin modvilje;
  Mange problemer er kommet til fædrelandet,
  Det hele endte med et kolossalt nederlag...
  Glæd dig over, at der ikke er flere riddere,
  Ære og ros til dit hjem!
  
  Jeg er Gulliver, en stor fighter,
  Du ved, jeg kan kæmpe hårdt...
  Mars er denne kriger, gode far,
  Og min skat gemt i min rygsæk!
  
  Jeg løber barfodet i kulden,
  De runde hæle blinker hen over sneen...
  Jeg vil levere Fritz med magt,
  Der bliver sejr i hård maj!
  
  Jeg ødelægger orker med armbrøster,
  At skære et dusin nisser ned på én gang...
  Jeg har brug for at bide trolden i næsen,
  Jeg blev en kriger, meget munter!
  
  Aldrig for en dreng som denne
  Verdens ende, tro mig, kommer ikke...
  Jeg løber barfodet for evigt
  Så Kain ikke fejrer sejren!
  
  Vores hjemland er vores hellige land,
  Vi vil ikke fortryde det, stol på dit liv...
  Selvom Satan angriber folket -
  Der vil være, monarkismens træ vil blomstre!
  
  Hil Storbritannien, tappert land,
  Den indeholder fædrelandets største herlighed...
  Sankt Oenomaus herskede engang,
  I dag kæmper pigerne mod orcismen!
  
  Nej, vi vil aldrig give efter for fjenden,
  Lad solen skinne på planeten...
  En stjerne skinner klart,
  Vi får et lyst sted i himlen!
  
  Gud Jesus er alles herre,
  Korsfæstet for menneskeheden af det onde...
  Tak ham folk
  Vær i det mindste også lidt hellig!
  
  Den barfodede pige ventede på ridderen,
  Jeg ledte efter rustning, der var renset til en glans...
  Tilsyneladende er sådan en Pallas skæbne,
  For at være ærlig, mød en ridder med kærlighed!
  
  Jeg tror, at lykke kommer fra fremskridt,
  Døde mennesker i videnskaben vil genopstå...
  Alle, der kender sex, vil være tilgængelige,
  Vi bliver i ekstase - højttalerne vil ikke revne!
  Pigen lo og rystede med fingeren:
  - Jamen, du er en utuktig person! Du har glemt, at du er et barn nu. Og du vil være barn i endnu tusind år. Du har endda et forspring på os. Det tidligere liv tæller ikke. Du har stadig ti fulde århundreder foran dig, og jeg har færre viscountesse!
  Gulliver nikkede med et smil:
  - Jeg sympatiserer med dig!
  Pigen mumlede:
  - Kom nu, sig noget genialt om dette emne!
  Gulliver begyndte igen at udgyde folkelige udtryk;
  Hvis du ønsker at blive Gud, skal du ikke være en abe, der har for vane at efterligne det urene!
  Hvis du ikke vil arbejde som en okse, ender du med en krave på halsen!
  Viscountessen afbrød:
  - At jeg ikke længere ville høre på sådan en filosofi og aforismer! Syng hellere noget sjovt igen!
  Kaptajnen begyndte at synge med en vis modvilje. Han havde ikke kræfter til at komponere, så han sang en folkesang fra den russiske oprører Stenka Razin. Nå, uanset hvad der faldt mig ind, sang jeg:
  Som langs Volga-floden, langs en bred flod,
  sejlede en skarpnæset båd, Som dristige roere på en båd, kosakker, unge fyre. For agterstavnen sidder ejeren selv, Ejeren selv, Stenka Razin truer, Foran af ham er en rød jomfru, En betaget persisk prinsesse. Stenka Razin ser ikke på prinsesse, og ser på sin mor på Volga. Som den truende Stenka Razin sagde: "Åh, du er en goy, Volga, kære mor! Fra en dum alder du glædede mig, I den lange nat lullede du mig, vuggede mig, du bar mig i hårdt vejr, er du ikke en god fyr for mig? døsede, udstyret mine kosakker med godhed. At vi ikke har givet dig noget endnu." Hvordan den formidable Stenka Razin sprang herop, samlede den persiske prinsesse op, kastede den røde jomfru i bølgerne, bøjede sig for Moder Volga.
  Stenka Razin tog
  til Astrakhan by
  for at handle varer.
  Guvernøren begyndte at kræve gaver Stenka Razin bragte sprøde sten, sprøde sten - guldbrokade Guvernøren begyndte at kræve pelsfrakker Den dyre pelsfrakke: Gulvene er nye, Den ene er bæver, den anden er sobel. Stenka Razin vil ikke giv ham pelsen."Giv den tilbage, Stenka Razin, giv mig pelsen fra din skulder!" Hvis du giver den tilbage, tak, hvis du ikke giver den tilbage, hænger jeg den op i en åben mark På et grønt egetræ, På et grønt egetræ, Og i en hunds pels." Stenka Razin begyndte at tænke: "Godt, guvernør. Tag dig en pels. Tag dig en pels, lad der ikke være larm ."
  At det ikke er en hestes trompet, ikke folks rygter,
  ikke en trompetists trompet hørt fra marken, Men vejret fløjter, brummer, Fløjter, brummer, øser. Inviterer mig, Stenka Razin, til at gå en tur på havet, på det blå : "Godt gået, du er en dristig røver, din kække røver, din urolige slagsmål, du går ombord på dine hurtige både, folder dine linnedsejl ud, løber over det blå hav. Jeg bringer dig tre både: På det første skib er der rødt guld, På det andet skib er der rent sølv, på det tredje skib er der en jomfrusjæl
  .
  "
  . KAPITEL nr. 2.
  Pigen trampede med sine bare små fødder, klappede i hænderne og kvidrede:
  - Hvor er det dejligt! Du er virkelig en mirakel dreng! Og hvorfor skal man være voksen?
  Gulliver svarede med et smil:
  "Jeg har det bedre end nogensinde i en drengekrop!" Og jeg er i et meget kæmpende og positivt humør!
  Og drengen-kaptajnen vil sprøjte sine bare, små, nybrune fødder.
  Så sang han:
  Første klasse, første klasse,
  I dag er din ferie...
  Timen er smuk og munter,
  Første møde med skolen!
  Og Gulliver blinkede med sit hvidtandede smil. I de dage, hvis Gud forbyde, at du havde tandpine, ville det være sådan en pine! Og her er det vidunderligt, du er for evigt et barn og bogstaveligt talt hundrede procent glad - åh, åh, åh!
  Det her er virkelig sjovt. Du opfatter dig selv mere og mere som en dreng.
  Men der var meget gode tider. Sådan var Gulliver i troldmændenes rige, der endda kunne tilkalde de dødes sjæle. Så blev selv døende frygtløs - det betyder, at der er andre sjæle, og livet fortsætter efter døden.
  Så fantastisk er sådan noget.
  Drengen fortsatte med at plaffe sine bare fødder langs stien og begyndte at synge og blottede sine barnlige tænder;
  Hej mor! Jeg har prøvet at skrive til dig for ottende gang. Og nu er du foran mig, og det er, som om alle problemerne forsvinder.
  
  Månen svæver hen over himlen, der er stille på gaden,
  Og kun mor er vågen i huset.
  Og om natten vil hun stille og roligt åbne døren for dig,
  Tro mig, ingen andre, kun mor.
  Og om natten vil hun stille og roligt åbne døren for dig,
  Tro mig, ingen andre, kun mor.
  
  Og hvis nogen nogensinde holder op med at elske os,
  Kun moderen vil tørre tårerne væk og forstå.
  Og hvis vi nogensinde tager på en lang rejse,
  Så er det kun min mor, der venter på os.
  Og hvis vi nogensinde tager på en lang rejse,
  Så er det kun min mor, der venter på os.
  
  Hvordan har vi det? Ja, på en eller anden måde spredte alle sig. Anka døde, og stewarderne blev skilt. Ja, på en eller anden måde er alt i tingenes uro. Mor! Hvorfor er du tavs?
  
  Månen svæver hen over himlen, der er stille på gaden,
  Og kun mor er vågen i huset.
  Og om natten vil hun stille og roligt åbne døren for dig,
  Tro mig, ingen andre, kun mor.
  
  Heller ikke denne gang skete der noget med mit brev. Mor, men jeg vil helt sikkert skrive. Undskyld.
  
  Og om natten vil hun stille og roligt åbne døren for dig,
  Tro mig, ingen andre, kun mor.
  Og om natten vil hun stille og roligt åbne døren for dig,
  Tro mig, ingen andre, kun mor.
  Pigen fnisede og bemærkede:
  - Ja, sådan er tingene... Du tænkte på din mor. Har vi hverken mor eller far?
  Gulliver blev overrasket:
  - Wow! Hvordan er det muligt? Hvordan er du født?
  Viscountessen svarede med et smil:
  - Storken bringer børn til folk. Og vi har en eventyrdrage. Kun blandt mennesker er eventyret om storken blot en fiktion for små børn, men hos os er dragen ægte. Fordi vi også er dødelige, og vi har brug for at genopbygge vores befolkning fra tid til anden.
  Drengkaptajnen bemærkede:
  - Tusind år af livet er stadig så kort! Især hvis du altid er fuld af styrke og energi!
  Pigen nikkede indforstået:
  - Må den flyve forbi i et øjeblik! Du vil ikke have tid til at se tilbage! Selvom du på den anden side højst sandsynligt bliver solgt til et stenbrud, og dér går tiden meget langsomt!
  Gulliver tog den og sang:
  - Om det faktum, at arbejde er tortur,
  Om vinteren og foråret...
  Den eneste undtagelse er
  Når du er sammen med Satan!
  Viscountessen rynkede panden:
  - Du er sådan en nidkær kristen. Og nu har jeg allerede husket Satan! Hvor er din tro!
  Gulliver svarede ærligt:
  - Selvfølgelig tror jeg på Gud,
  Og jeg elsker Kristus af hele mit hjerte...
  Vi fik et tab
  Men den har en dør!
  Pigen stampede vredt på sin bare lille fod og knirkede:
  - Lad os synge noget, filosof!
  Gulliver tog det op og sang igen;
  Hør tordenskraldene
  Vildt hyl forbander, græder og stønner,
  Dette er opgørelsens tid -
  Kæmp Armageddon, bekæmp Armageddon!
  Viscountessen stampede vredt på sin lille bare fod og brølede:
  - Jeg kan ikke lide sådanne sange!
  Drengen kaptajn smilede sarkastisk:
  - Hvordan kan du ikke lide det? Så syng den selv, hvis min musik ikke passer til dig!
  Viscountessen blottede sine tænder og knurrede:
  - Jeg tager den og synger den!
  Og pigen tog den og begyndte at synge med stor begejstring, hendes tænder var hvide og viste sig som elfenben;
  Og vi er flotte elverpiger,
  Vi elsker at kæmpe for fædrelandets ære...
  Vi har et kæmpende, barfodet element,
  Og vi tror, vi vil bygge paladser af elfinisme!
  
  Der er ikke noget smukkere land for vores alf,
  I den er solen for hele verdens folk...
  Og lad Satans horde angribe,
  Vi vil gøre noget sejere end Shakespeare!
  
  Elsker du vort fædreland af århundreder,
  At vores historie voksede på byggepladser...
  Fra de største og mest storslåede kranse,
  De kogte engang spartansk grød!
  
  Smid ikke vort fædreland til jorden,
  Hvilket er stolt, simpelthen helligt...
  Da vi svor ved den dobbelthovedede ørn,
  Og nu er hammeren og seglen os kære!
  
  Vi vil svæve højere end himlen,
  Vi hæver tagene helt ud i rummet...
  En mægtig kerub svæver over os,
  Sådan et godt ord - Elfia!
  
  Ingen blodige tårer vil falde,
  Og alven vil ikke trampe hælen på de vantro...
  Vores hellige drøm vil gå i opfyldelse,
  Rejs dig op af sofaen gutter!
  
  Grænseløst rum, stormfuldt og enkelt,
  Sådan et smukt ord - Elfia,
  Vi vil afsige en ond dom over Wehrmacht,
  Og lad os gøre vores fædreland lykkeligere!
  
  Lad vores patronyme blomstre,
  Som en busk farven på bær i Edens have...
  Vi fejer hurtigt fjenden væk,
  Drengen vil modtage en belønning fra Gud!
  
  Jeg tror ikke på, hvad der vil ske med orkshismens sejr,
  Gå gennem Elfskva, rive ruller ind...
  Lad den hellige elfinisme herske i Elfia,
  Pigerne løber, deres ben blinker så hurtigt!
  
  Græd ikke, venner, at jeres mænd er faldet,
  Alle de døde vil blive genoplivet efter Svarogs vilje...
  Hvem blev stukket, hvem faldt fra pistolen,
  Men vi kæmpede alle sammen tappert og ærligt!
  
  Jeg ved ikke, hvorfor ondskaben hersker i verden,
  Hvorfor gav Herren modstanderne styrke...
  Alfer var ofte uheldige i kampe,
  Selvom der ikke er nogen modigere soldat i kamp!
  
  Nå, lille alf, du er modig, du ved,
  Du ved, hvordan man kæmper og er meget modig...
  Den store konge sidder på tronen,
  Vi valgte ham, tro mig, ikke forgæves!
  
  I vort fædreland er der violblomster,
  Smaragdskove, perlebirketræer...
  Elfia er smuk - skønhedens krone,
  Orkolf vil i det mindste ødelægge sit hjemland!
  
  Nej, vi elf-piger er sådanne kæmpere,
  Hvad er der på planeten, der er modigere og sejere...
  Lad vores børn og fædre være stolte af os,
  Lad skyerne klare over fædrelandet!
  
  Jeg ved ikke, hvad pigerne vil komme til,
  Vil vi være i stand til at gøre fædrelandet lykkeligt...
  Vi er vant til at kæmpe med et skarpt sværd,
  Og vi vinder, tro mig, smukt!
  
  Ved ikke hvor stærk fjenden er
  Elvernes ånd, et folk smukt i troen...
  Vi vil helt sikkert besejre vores fjender i kamp,
  Lad os modtage hellig frihed som en belønning!
  
  Så kend lykke og fred i fædrelandet,
  Den blev bragt på bajonetter af elvermøller...
  Nu er vores stærkeste kerub
  Og vores fyre er så behændige med deres slag!
  
  Århundreder går, elfinisme vil komme,
  Alle dem, der faldt i kamp, vil rejse sig kropsligt...
  Og stien er for evigt op, ikke et øjeblik ned,
  Universet er for lille til os selv uden en kant!
  Viscountessen sang så smukt og stampede sine meget yndefulde, barnlige fødder. Gulliver fortrød endda, at hun var en pige. En ældre pige ville være meget mere attraktiv. Især hælens bøjning på sålen.
  Nå, okay, alligevel. Drengkaptajnen svarede:
  - Vi laver ikke sådan noget, vi synger bare og har det sjovt!
  Pigen mumlede:
  - Hvis stemme ville synge, og din ville snuse!
  Og der var en pause. Drengene, som sømændene var blevet til, gik på skarpe sten næsten uden smerter. Børns bare fødder bliver meget hurtigt ru. Dette er virkelig et positivt faktum. Og selvfølgelig stiger stemningen.
  Slaldrengene begyndte endda at synge;
  I dagssolens stråler brænder ryggen af ild,
  Tilsynsmanden sover ikke, og pisken er ham tro.
  Når natten kommer, vil den hvide herre
  falde i søvn i sin seng mellem de hvide fjersenge.
  
  Jeg, efter at have udvundet sukker af rør hele mit liv, kendte ikke anden belønning end en manchet med en pind, min hånd bøjer sig ikke og mit uklare blik er tungt, men mit hjerte banker frygteligt, som en ildalarm!
  
  Jeg løber og gemmer mig som en tyv, græsset er ikke højt, jeg hører ikke hundene endnu, men det er lige for nu. Næste morgen tager de fat i mig, hænger mig fra en post, og drenge-brødrene vil se under deres pander.
  
  Jeg er allerede ved at dø af tørst, jeg kan ikke se vand, Men en hel dag med frihed, hvem kan tage det væk!
  Sangen er selvfølgelig ikke Gud ved hvad. Og det tilføjer ikke optimisme.
  Gulliver bemærkede med et barnligt smil:
  - Det er den slags drejninger, skæbnen har! Så jeg går, og jeg ved ikke hvor. Og hvad venter forude... Nå, i mine tidligere eventyr var der på en eller anden måde mere dynamik og interesse. Og her er der kun sange, og man tramper rundt som en urværksrobot.
  Viscountessen nikkede indforstået:
  - Har du brug for dynamik? Hvad er dette muligt!
  Og pigen tog en pisk fra sit bælt og lod den slå Gulliver. Drengen hylede af smerte og kvækkede:
  - Det var slet ikke det, jeg mente!
  Viscountessen lo og svarede:
  - Men du skal uddannes! Måske du kan fortælle mig en sjov historie?
  Drengen kaptajn nikkede og begyndte at væve en historie:
  Kejser Diocletian nægtede at træde tilbage fra magten, da han forstod, at uden ham ville Romerriget ikke overleve. Desuden fik Diolectan endelig en søn og arving, med tilnavnet Julius, ligesom Cæsar. Kejseren regerede allerede før 320 og formåede at styrke den gamle tro i Rom ved at modernisere hedenskabet. Jupiter blev hovedguden, som, som det viste sig, også skabte universet.
  Læren om både himlen og helvede opstod også og blev styrket. Det vil sige, at i stedet for det dystre kongerige Hades, indførtes læren om et eventyrimperium, hvor de dødes sjæle modtager kroppe og lever igen. Krigerhelte har selvfølgelig også medhustruer og fejrer fester. Og kejserne har deres egne beføjelser der. Og selvfølgelig forbliver slaver slaver. Men de, der adlyder deres herrer og opfører sig godt - de har et lettere og bedre liv og får unge og sunde kroppe efter døden. Og ulydige slaver og kristne bliver tortureret meget grusomt og tortureret så brutalt, at alt, hvad de kan gøre, er at græde og omvende sig.
  Efter Diocletians død fortsatte hans søn Julius sin fars traditioner. Og han foretog endda adskillige aggressive kampagner - og bragte imperiets sydlige grænse til selve Indien.
  Sådan opstod endda et nyt Diocletians dynasti. Hvilket gav Rom stabilitet og velstand. Kristendommen forsvandt gradvist og blev til intet. Faktisk gik eventyret om Kristus gradvist af mode. Og kristne kunne ikke bevise, at de kunne noget eller var noget værd. Og så gik alt i retning af at glemme, hvad mange anså for at være en gren af jødedommen. Men blandt araberne, som endnu ikke var blevet erobret af det store Rom, dukkede Magomed op.
  På dette tidspunkt havde romerne allerede erobret Indien. Deres imperium er blevet så stort, at det er svært at styre. I Europa nåede romerne Vistula. Og de erobrede næsten hele Tyskland. Og i syd, mens de bevægede sig langs Nilen, underkuede de Sudan og Etiopien. Men videnskabelige fremskridt udviklede sig langsomt.
  Og det viste sig at være meget vanskeligt at kontrollere sådanne territorier fra et enkelt center.
  Nå, derfor blev araberne, som var fattige og levede i ørkenen, efterladt alene.
  Ligesom romerne ikke erobrede slaverne, der boede for langt væk og i et hårdt klima. Og Kina, som også er fyldt med bjerge, floder og ørkener og har en stor befolkning. Og så er Romerriget stort både i befolkning og territorium. Og kejserne vil især ikke til Kina.
  Og i Afrika er der heller ingen veje eller kommunikationer. Nå, der var også nogle, over Atlanterhavet til Amerika, men de var heller ikke modne nok endnu. Selvom nogle skibe sejler længere væk.
  Men under Muhammeds kommando invaderede arabiske tropper, efter at have undertvinget Saudi-Arabien, romerske besiddelser.
  Men romerne har selvfølgelig mange gange mere befolkning og tropper end araberne.
  De er dog spredt ud over adskillige provinser. I mellemtiden er arabiske tropper i Palæstina. Og den romerske guvernør Scorpius kæmper med dem, med fem legioner og hyret arabisk kavaleri. Men i det afgørende øjeblik af slaget gik araberne over på Muhammeds side og slog romerne i ryggen.
  Og der var en stor og blodig massakre.
  Og de romerske provinser brændte. Men Mohammed døde pludselig. Og talrige og velorganiserede tropper ankom fra andre provinser. Og araberne blev besejret.
  Og så var de fuldstændig erobret. Men alt dette var ikke forgæves. Og den nye kejser af Rom, Konstantin, besluttede at låne noget fra Koranen. Før der er tro på den Højeste Gud, og forbud mod andre guder og guddomme. Imidlertid blev den romerske kejser selv udråbt til Allahs ansigt og den højeste gud på jorden og den materielle verden. Sådan opstod en ny religion - som islam, men på romersk vis.
  Naturligvis blev Namaz, Ramadan, forbuddet mod at spise svinekød og drikke vin samt Hajj til Mekka aflyst som unødvendige. Men polygami i sig selv er selvfølgelig legaliseret. Nå, i stedet for hajj til Mekka, hajj til Rom. Og selvfølgelig meget mere.
  Kvinder fik heller ikke forbud mod at gå halvnøgne. Men selvfølgelig var andre religioner forbudt. Herunder jødedommen. Og ær også andre guder. Tidligere var der en hovedgud, Jupiter, som blev gjort til universets hovedskaber af romerne, men andre guder forblev også som objekter for tilbedelse. Og nu er der indført et totalforbud.
  Sådan opstod og tog den endelige monoteisme form.
  Romerriget fortsatte sine territoriale erobringer!
  Pigen afbrød:
  - Det er selvfølgelig interessant, men lad os synge bedre!
  Gulliver tog en dyb indånding og begyndte at synge;
  Hvor ofte vandrer vi
  Og vi glemmer det bare
  At verden er styret af forfængelighed.
  Nogle gange leger vi på kærligheden,
  Vi bemærker ikke synder
  Og der er smerte og tomhed i mit hjerte.
  
  Kor:
  Kom til Jesus og sig:
  Jeg kan ikke leve sådan længere
  Jeg vil ikke synde mere -
  Undskyld.
  Kom til Jesus og tro
  Det liv vil ændre sig nu
  Og det er Kristi hellige blod
  Vil redde dig.
  
  Herren vil tilgive enhver
  Han vil helbrede de syge
  Fyld dit hjerte med venlighed.
  Hans kærlighed er hellig
  Lever og vinder
  Giver glæde og fred.
  
  Kor:
  Kom til Jesus og sig:
  Jeg kan ikke leve sådan længere
  Jeg vil ikke synde mere -
  Undskyld.
  Kom til Jesus og tro
  Det liv vil ændre sig nu
  Og det er Kristi hellige blod
  Vil redde dig.
  Viscountessen bemærkede dystert:
  - På en eller anden måde er sangen ikke særlig kunstnerisk! Kan du synge om Kristus, noget lysere og smukkere?
  Gulliver trak på sine barnlige skuldre og svarede:
  - Vil du have noget lyst? Men er Jesus ikke så lysende som solen ved middagstid ved ækvator?
  Pigen lo og svarede:
  - Jamen, så syng igen, så godt du kan, hvis du selvfølgelig er i stand til noget.
  Drengenkaptajnen begyndte at synge begejstret;
  Du er livet, du er lys, en kærlighedspagt,
  Du er livet, du er lys, en kærlighedspagt,
  
  Du kom ind i mit liv og fyldte alt med lys,
  Oplyste mig, gav mig
  I smertens sted er der glæde, nåde er frelse,
  Nu er jeg i pagten
  
  Jesus du er mit liv, du er luft og vand for mig,
  Du er mit univers, min sjæl priser dig.
  Jesus du er mit liv, du er luft og vand for mig,
  Du er mit univers, min sjæl priser dig.
  
  Jeg hører din stemme, du er ved siden af mig,
  Jeg er i dine hænder, jeg ved det
  Der er ingen mere dyrebar end dig, du er min belønning,
  For evigt med dig jeg...
  
  Jesus du er mit liv, du er luft og vand for mig,
  Du er mit univers, min sjæl priser dig.
  Jesus du er mit liv, du er luft og vand for mig,
  Du er mit univers, min sjæl priser dig.
  Jesus du er mit liv, du er luft og vand for mig,
  Du er mit univers, min sjæl priser dig.
  
  Du er livet, du er lys, en kærlighedspagt,
  Du er livet, du er lys, en kærlighedspagt,
  
  Hver dag vil jeg være stærkere sammen med dig,
  Kun ved dig alene lever jeg, min Gud,
  Jeg vil synge uophørligt, jeg vil synge for dig,
  Jeg elsker dig mere end hele mit liv.
  Hver dag vil jeg være stærkere sammen med dig,
  Kun ved dig alene lever jeg, min Gud,
  Jeg vil synge uophørligt, jeg vil synge for dig,
  Jeg elsker dig mere end hele mit liv.
  
  Jesus du er mit liv, du er luft og vand for mig,
  Du er mit univers, min sjæl priser dig.
  Jesus du er mit liv, du er luft og vand for mig,
  Du er mit univers, min sjæl priser dig.
  Jesus du er mit liv, du er luft og vand for mig,
  Du er mit univers, min sjæl priser dig.
  Jesus du er mit liv, du er luft og vand for mig,
  Du er mit univers, min sjæl priser dig.
  Viscountessen begyndte at klappe i hænderne og kvidrede:
  - Det er så meget bedre på denne måde! Du kan virkelig synge godt min dreng!
  Gulliver bukkede og svarede:
  - Ja! Jeg elsker den Allerhøjeste Gud Jesus Kristus, og selvfølgelig den Allerhelligste Theotokos!
  Pigen nikkede med et smil:
  - Det er dejligt! Syng venligst om de allerhelligste Theotokos, så alt bliver lyst og smukt!
  Drengen stampede sin barfodede barnefod og sang;
  Hellige, mest rene Jomfru Maria
  Hun fødte Frelseren, gav os lys.
  Men dine børn er barfodede om vinteren -
  Og i snavsede kældre møder vi en sulten daggry!
  
  Når alt kommer til alt, hvordan skete det, at verden er plaget af ondskab,
  At der er flere fattige end på græshoppemarkerne.
  At selv kulden fryser planterne i maj,
  At det mest almindelige svar er - hvis du er fattig, så dans!
  
  Det er ærgerligt at give en kobberpenge til de rige,
  Selvom deres mammon er hævet til grænsen for anstændighed...
  Deres vigtigste mentor er en egestok over os -
  Men det bliver et brøl, når hanen galer!
  
  Herren befalede dig at dele med de rige -
  Så der ikke er døde og grædende plager ikke Guds hørelse.
  Hjælp dem, der er svage - venlige ansigter siger fra ikonerne,
  Hvis du er barmhjertig, er fyret på vejen til himlen ikke gået ud!
  
  Men for mange holder mammon sjæle og frelse dyrere,
  De siger, at de vil købe helgener med guld!
  Pengeudlånerens fedt gjorde hans modbydelige ansigt hævet -
  Og et hjerte uden fred er kold granit!
  
  Hvad er din smerte for os - sølle mennesker?
  I paladser hører vi ikke engang støn!
  Vil du have husly? Må du have husly
  Under et fængselstag!
  
  Hvorfor give det til dig, til os,
  Hvad har vi med succes taget med magt?
  Du var ingenting og for evigt ingenting,
  Himlen var ikke givet for dig!
  
  Men døden kom uventet til dem,
  Som den Almægtige Skaber lærte!
  Nu er de, hvor Satan brænder
  Hvor forræderen knager og brøler af lidelse!
  
  Så du besluttede, at den Almægtige lavede sjov -
  Siger, vil de generøse blive ophøjet?
  Og at Jesus selv er Skaberen inkarneret,
  Var det forkert at sige, at de onde mus vil spise ejendelene?
  
  Omvend dig ved at læse Marias bøn,
  Og falder på knæ og omvender sig - stønner!
  Når et barn græder foran dig,
  Og barfodspigen ryster af kulde!
  
  Tag din stramme og nærige pung,
  Lad os bruge nogle penge med et smil.
  Så vil Jesus, kærlighedens Gud, lede,
  Og det vil ikke lade dig falde ned ad den ustabile vej!
  Pigen klappede i sine søde, meget yndefulde hænder og udbrød:
  - Bravo! Det er vidunderligt!
  Gulliver, dette evige barn, spurgte:
  - Måske kan du også synge?
  Viscountessen nikkede med hovedet, så lyst som en forårs mælkebøtte, og sang:
  Du ser kun det, du vil se.
  Men kan livet være, som du forestiller dig det?
  Dit hjerte er en isblok, og det er lukket for mig.
  Du er fuldstændig opslugt af presserende problemer
  Og du bruger dit liv på vrede og fortrydelse.
  Dit hjerte er en isblok, og det er lukket for mig.
  Hvis jeg kunne smelte dit hjerte
  Vi ville aldrig skilles.
  Stol på mig,
  Kun du kan ordne alt.
  
  Det nytter ikke at lede efter nogen at give skylden.
  Vid, at jeg også lider.
  Hvis jeg mister dig, vil mit hjerte blive knust.
  Kærlighed er som en fugl, den længes efter frihed.
  Lad ikke vrede æde dig indefra.
  Dit hjerte er en isblok, og det er lukket for mig.
  
  Hvis jeg kunne smelte dit hjerte
  Vi ville aldrig skilles.
  Stol på mig,
  Kun du kan ordne alt.
  
  Du ser kun det, du vil se.
  Men kan livet være, som du forestiller dig det?
  Dit hjerte er en isblok, og det er lukket for mig.
  
  Hvis jeg kunne smelte dit hjerte
  Vi ville aldrig skilles.
  Stol på mig,
  Kun du kan ordne alt.
  
  Hvis jeg kunne smelte dit hjerte
  Vi ville aldrig skilles.
  Stol på mig,
  Kun du kan ordne alt.
  
  Hvis jeg kunne smelte dit hjerte...
  
  NINJA-PIGER MOD TYRANUS
  ANNOTNING
  De fire barfodede ninja-pigers eventyr og deres evigt unge guru-demiurge er ekstremt spændende i konfrontation med Lord Tyranus og andre skurke af alle slags.
  PROLOG
  De viste eventyrene fra meget smukke fire krigere, som blev kaldt ninjaer. Og de havde en lærer - en dreng på tretten eller fjorten år, meget muskuløs. Desuden ligner han kun en teenager, men i virkeligheden er han en slags hedensk gud, fordrevet fra himlen til Jorden. Og han er mange tusinde år gammel. Så barfodets dreng træner ninja-pigerne.
  Nå, det er ret sjovt. Desuden blinker drengens bare, lyserøde hæle, mens han hopper.
  Og så dukkede pigernes modstandere op. To store mutanter - den ene med hovedet af en krokodille og den anden af en løve. De har åbenbart gang i noget dårligt. For eksempel besluttede de at stjæle en stor diamant fra byens statskasse. Tidsperioden er omkring slutningen af det tyvende århundrede, og folks teknologier er endnu ikke så cool. Og disse mutanter har laser maskingeværer i hænderne, og også speciel stråling, der gør jagerflyene næsten usynlige.
  Og her er to mutanter - halvt menneske og halvt dyr, hvilket gør dem usædvanligt stærke, og måske endda hurtige.
  Så de gik ind i hallen, hvor diamanten opbevares. Og hvordan de vil kneppe med alarmsystemet og det skudsikre glas. Fra en laserstråle vil gennemsigtig rustning eksplodere.
  Krokodillen og løven skyndte sig hen til diamanten, greb den og gemte den i en stærk pose. Alarmen gik selvfølgelig. Politiet bragede ind i bygningen.
  Men mutantkrigerne, ligesom de ville slå med lasermaskingeværer, klippede et dusin vagter på én gang, som en blotter med saks. Hvorefter løven og krokodillen tændte på usynlighedsfeltet.
  Men fire piger kører allerede i deres racerløb, flyvende bil til undsætning. Deres drengeguru dukker normalt op pludseligt og i tilfælde af et kritisk øjeblik eller nødsituation.
  Pigerne synger af raseri:
  - Alt for ofte banker problemer på døren,
  Men det er ikke svært at tro på seje piger...
  Du skal jo bare ringe til dem -
  Du behøver ikke vente længe på venner!
  De bevæger sig meget hurtigt i deres luftbil.
  En af pigerne er Natasha, som har blåt hår og er et rigtigt teknisk geni. Og selvfølgelig tog ninjakrigerne specielle briller på, der gjorde det muligt for dem at se, selv i et særligt felt, der forvrængede fotonernes bevægelse.
  Ligene af myrdede politibetjente... Ja, det er ulækkert. Og museets kollapsede vægge. Kraftige våben til mutanter fra den Ygrek-dimension. Men de er selvfølgelig ikke alene. De har en chef, som heller ikke altid dukker op med det samme.
  Pigerne blokerer vejen for mutante kriminelle, der er klar til at hoppe ind i portalen.
  De åbner selvfølgelig ild fra maskingeværsprængere. Pigerne hopper til siden. Selvom det ser noget dumt ud - at have tid til at afvige fra en laser, der flyver med lysets hastighed.
  Men biograf er biograf.
  Her er en pige med gult hår, der kaster et stykke keramik med sine bare tæer. Og han vil ramme lasermaskinen og slå den ud af hænderne på mutanten. Og en anden pige kastede en dolk med sin bare hæl, den fløj over monsterets hoved og ramte piben. Det brast, og løven blev overvældet af damp. Han tabte også sit maskingevær i smerte og overraskelse.
  Pigerne knurrede:
  - Kæmp på lige vilkår!
  Som svar vil en mutant med et krokodillehoved kaste en Mercedes-bil efter dem. Den vil flyve forbi, og pigerne vil hoppe højere. Og bilen suser under deres bare fødder.
  Pigerne blinker med deres bare, lyserøde hæle og skynder sig hurtigt for at komme tættere på mutanterne. Og deres muskler ruller som kugler under deres solbrune og elastiske hud.
  Og så dukker han op - fjende nummer et, Lord Tyranus i sort kampdragt og lukket hjelm. Det betyder, at der vil være en alvorlig kamp forude. Pigerne er selvfølgelig trænede. Krigeren med rødt hår husker, hvordan deres drengeguru holdt et stearinlys med tæerne på sine bare, næsten barnlige fødder. Og hun forsøgte at slukke den.
  Og fløj forbi og styrtede ind i en stenmur. Og nu forsøger krigeren at skubbe Tyranus i maven med sin bare hæl, men han bevæger sig. Og hans pote kradser pigens bare sål.
  Hun stønnede endda af smerte.
  Natasha, pigen med blåt hår, kvidrede:
  - Piger kæmper for metal, for metal,
  Satan styrer showet der, styrer showet der!
  Og hun angreb også Tyranus. En kriger i sort rustning satte en blok op. Men en mutant krokodille forsøgte at flytte pigen fra siden med en træstamme.
  Imidlertid undgik krigeren, og bjælken styrtede ind i Tyranus.
  Efter at have modtaget et slag af dødelig kraft styrtede han ned og brølede:
  - Idiot!
  Pigen med gult hår føjede sin bare hæl til bagsiden af mutantløvens hoved og kvidrede:
  - Vi er de stærkeste i verden,
  Lad os lægge mutanterne i blød i toilettet...
  Fædrelandet tror ikke på tårer,
  Og vi slår Tyranus til ende!
  Pigen med rødt hår knirkede og pegede med knæet mod den tobenede løves hage. Og han slog tænderne. Og det viste sig at være et meget dødeligt hit.
  Og så trådte mutantdyret på lasermaskinen, og en stråle af destruktiv, usædvanlig kraft blev frigivet. Som ramte den polerede overflade af metallet, blev reflekteret og ramte lige under krokodillens hale.
  Han vil brøle af vild smerte.
  Tyranus sprang dog op og kastede en af ninja-pigerne over ham. Det kolliderede med murværket og spredte produkterne i forskellige retninger. Dette var et aggressivt opgør. Pigen i bikinien blev lidt ridset og efterlod blå mærker på hendes bronzehud.
  Hun sprang straks op og kørte en tur. Og så fik Tyranus et slag på skulderbladet og faldt ned.
  Alt ville have været fint, men et par kamprobotter sprang ud af portalen. Og de har blastere i hænderne.
  Natasha kastede en lille, tynd, rund skive mod robotten og formåede med nød og næppe at undvige et eksplosion fra en blaster. Disken ramte robotten i øjet og forårsagede en kortslutning, der fik den til at blive dækket af et net af lyn.
  Pigen med hvidt hår rejste sig på hænderne. Og hendes bare, yndefulde fod kastede en ært med sprængstof.
  Den faldt ind i den store robots kybernetiske mund. Og hvordan det vil eksplodere. Et par lemmer af en kybernetisk organisme beskrev en bue og ramte den ene mod løven og den anden mod krokodillen. Og så vellykket. Lige på baghovedet. Og begge mutante bøller besvimede døde.
  Sandt nok lykkedes det Tyranus at flytte ninja-pigen med gult hår langs kroppen til siden.
  Og hun fløj væk og vendte om flere gange under flugten. Så rejste hun sig dog, men lidt hårdt.
  Tyranus knurrede: "Mjav og puf, lad os kæmpe." Men begge mutanter - en løve og en krokodille med ligene af atleter - blev ved med at ligge ubevægelige. Og deres mægtige torsoer svajede.
  Natasha svarede med et smil:
  - Nu er du alene, og vi er fire! Endelig vil du være færdig.
  Tyranus brølede:
  - Fire mod én, det er ikke rimeligt! Og ninja-piger kæmper ekstremt ærligt.
  Den rødhårede ninja-pige mumlede:
  - Er det det, du sigter efter? Men er han ærlig?
  Krigeren i sort rustning bemærkede:
  - Men jeg er en skurk, og jer, positive heltinder! Står det godes metoder i forhold til metoderne til at nå det ondes mål?
  Natasha nikkede indforstået:
  - Han har ret! Jeg vil kæmpe mod ham en mod en!
  Den rødhårede ninja-pige svarede.
  - Nej! Jeg vil hellere kæmpe med ham - en mod en!
  Den hvidhårede ninja-pige knirkede:
  - Hvorfor gør du det her? Måske er jeg endnu bedre og sejere end dig!
  Den gulhårede ninja-pige foreslog:
  - Måske kan vi kaste lod? Eller måske kan vi lave et tællespil?
  Natasha nikkede og spurgte:
  - Sten eller mursten?
  I det øjeblik var der et glimt. Og drengeguruen selv dukkede op. Han var kun iført shorts med en meget muskuløs og skulptureret torso, men han så ikke mere end tretten år gammel ud. Blondt hår med et moderigtigt drengeagtigt snit. Demiurg-drengen stampede vredt med sin bare, solbrune, stærke fod, så asfalten revnede, og sagde med klingende stemme:
  - Nej! Vi har et langvarigt resultat med ham! Lad os kæmpe en mod en - vi er som klassisk godt og ondt!
  Tyranus nikkede med et smil, hans sorte maske strakte sig:
  - Store! Det bliver en meget interessant kamp!
  Natasha med blåt hår sagde skuffet:
  - Du har som altid ret sensei! Men hvad er der tilbage for os?
  Guru-drengen svarede:
  - Og du tager dig af dem!
  Og han pegede med sin højre hånds finger på den stadig åbne portal, hvorfra fjendens kamprobotter kom frem.
  En ninjapige med rødt hår bemærkede:
  - Nå, nu er alt retfærdigt! Og krigerpigerne kæmper med værdighed.
  Og alle fire piger tog og udtog fra bælterne på hofterne små ærter med et stærkt sprængstof. Robotterne kom fra portalen, og de havde blastere i hænderne. Giv dem frie tøjler, og de vil være i stand til at slavebinde, eller ødelægge, eller måske begge dele på samme tid, jorden!
  Og derfor tog skønhederne og kastede disse ærter med de bare tæer på deres kvikke fødder. De, der flyver i en bue, rammer de fire avancerede robotter lige i nakken. Og hvordan han derefter vil tage det og eksplodere.
  Cyborgernes hoveder blev revet af. Den ene ramte robotten bagved, og den blev fuldstændig kortsluttet.
  I mellemtiden stod guru-drengen og hans modstander, klædt i sort rustning, mod hinanden.
  Barfodet, med en nøgen, meget fremtrædende torso, virkede barnet sensei som en ubetydelig modstander på baggrund af en stor jagerfly. Tyranus er halvt menneske og halvt dæmon. Og også, han er i stand til meget.
  Til at begynde med tog og udløste han fra sine sorte, lange, behandskede fingre lynende kraft. De blinkede som en coronaudladning i et elektrisk netværk.
  Fighter-drengen løftede sin bare fod, og styrkens lyn slukkede med det samme, og som om en udledning gik under asfalten.
  Den unge kriger nikkede:
  - Vil du have et svar?
  Tyranus tegnede en lysende klinge, skinnende skarlagen som en valmue, og svarede:
  - Lad sværdkampen afgøre, hvem af os der har ret, og hvem der er forkert!
  Drenge-guruen som svar trak sit eget sværd, som lyste blåt, og sagde med et smil:
  - En sværdkamp vil ikke afgøre, om nogen har ret. Det vil kun vise, hvem af os der er mere teknisk, fingernem og hurtig!
  . KAPITEL nr. 1.
  Tyranus lavede det første udfald. Han udførte en triple fan-teknik. Og det røde sværd beskrev en bue over det lyse, smukke hoved af drengen-senseien. Som svar sprang den unge demiurg og ridsede fjendens rustning med sit blå sværd og undgik behændigt gengældelsesangrebet.
  Pansringen på Tyranus begyndte at ryge, og en stribe løb igennem den.
  Han mumlede:
  - Ikke dårligt, dreng!
  Guru-drengen lo og bemærkede:
  - Jeg kan huske, at jeg vandrede med mine bare fødder gennem Ægyptens ørken, da der endnu ikke var pyramider!
  Tyranus forsøgte at angribe igen, men drengen sprang over sværdbjælken og sparkede krigeren i sort rustning i hagen med sin bare hæl. Og fra slaget vaklede han og faldt på det ene knæ.
  I mellemtiden kæmpede ninja-piger med robotter. De kastede morderiske dødsærter mod fjenden med deres meget kvikke bare fingre, som abepoter. Og disse udslettelsesgaver ramte fjenden fra det fremmede metal og rev dem fra hinanden, hvilket forårsagede detonation.
  Og bilerne blev revet i stykker. Som svar blev der udløst stråler, der lyste grønt og gult. Men ninjakrigerne sprang væk fra dem, blinkende barfodede, solbrændte, mejslede og overraskende adrætte ben.
  Natasha ændrede lidt sin taktik under kampen og kastede ærten med sprængstoffer højere. Den beskrev en bue og ramte taget. Den faldt ned og ramlede de fremrykkende robotter, to dusin på én gang.
  Men en boardingtank kravlede ud af portalen. Men du kan ikke bare tage ham med en ært med sprængstof.
  Guru Boy fortsatte med at kæmpe mod Tyranus. Han havde allerede taget den ud med et lyssværd flere gange uden selv at have fået en ridse. Den sorte rustning reddede dog den onde kriger fra alvorlige problemer.
  Drengen bemærkede:
  -Du har en god våbensmed!
  Tyranus nikkede:
  - Dværgen lavede denne rustning!
  Den unge guru klukkede og sang:
  - Vi kan bogstaveligt talt erobre alt,
  Bryd enhver hær ved at spille...
  Lad tråden i vores liv ikke blive afbrudt,
  Vi bliver ikke en hjerneløs papegøje!
  Kampen mellem de to store mestre fortsatte. Drengen var hurtig og lille, og hans smidige krop var ekstremt smidig. Den unge krigers muskler rullede og flød som krusninger på et stormfuldt hav.
  Og han var en størrelsesorden hurtigere end Tyranus.
  Ninja-pigerne forsøgte på en eller anden måde at begrænse den gigantiske robot. Ærter af sprængstoffer hoppede trivielt af pansret, der dækkede den gigantiske tank og robot i én flaske. Til at begynde med kravlede han ud som en kampvogn og pressede sig knap gennem portalen. Og så tog han det og rejste sig til store højder, og dødelig kraft dukkede op.
  Pigerne havde knap nok tid til at undslippe laserskuddene fra en så kraftig robot med våben.
  Og Natasha bemærkede med et smil og slog med læberne:
  - Ja! Dette er endnu en overraskelse fra Hyperbrain! Tyranus selv ville aldrig have tænkt på dette!
  En ninjapige med gult hår tog og kastede en dolk og forsøgte at ramme rullerne. Men våbnet hoppede af rustningen og kunne ikke kile sig fast.
  Krigeren sang:
  Åh, tankens rustning er pålidelig,
  Fra en der har tænkt sig at bide...
  Men hun vil ikke knække mig
  En ninja pige kan altid kæmpe!
  Pigen med hvidt hår vendte sig mod Natasha:
  - Nå, gør noget.
  Pigen med blåt hår spurgte:
  - Vil du have det?
  Som svar et veltalende grin. Så tog og fjernede Natasha fra sit bælte en enhed på størrelse med en tændstikæske. Og med sine bare tæer indstillede hun den til en bestemt bølgelængde og forsøgte at vælge den nødvendige og dødelige stråling. Men hun måtte springe tilbage, da den enorme terminator tog fat i hende og slog hende med et dødbringende lyn. Det lavede et krater i asfalten, et dybt.
  Natasha klikkede på sine bare hæle og sang:
  - Krig er altid fedt
  Foråret raser på himlen...
  År går, tror jeg,
  Men vi er unge for evigt!
  Og efter det sendte hun en bølge med en ormevirus mod den enorme terminator. Og denne raslende elektriske boa-konstriktor gik ind i kredsløbene af en enorm robotterminator, og den begyndte virkelig at ryste.
  Og guru-drengen og Tyranus fortsatte med at kæmpe. Og deres lyssværd blinkede og glødede med en skarp flamme.
  Den unge kriger var endelig i stand til virkelig at forpligte sig til slaget, og hans lyssværd afskar den sorte krigers hånd.
  Så råbte han:
  - For pokker, det gør ondt!
  Guru-drengen fnisede og bemærkede:
  - Du er nok djævelen! Og jeg, engel!
  Tyranus grinte og bemærkede:
  - Men du ville ikke dræbe en ubevæbnet mand, vel?
  Den unge kriger nikkede:
  - Give op! Vi vil dømme, straffe og forbarme os over dig!
  Den sorte kriger løftede sin venstre hånd og kastede pludselig, pludselig en ært. En miniature atombombe eksploderede. Og Tyranus forsvandt.
  Guru-drengen fløjtede:
  - Sådan er det altid! Og hvordan gør han det?
  Pludselig lød en stemme bagfra:
  - Få det!
  Den unge kriger havde knap tid til at springe væk. En krokodille og en løve skød mod ham. Og strålerne gennemborede robotten, der sprang ud for at møde dem. Den detonerede og eksploderede. Og fragmenter fløj i forskellige retninger. En af dem ramte guru-drengen på den bare hæl. Og han stønnede.
  Men så vendte den unge kriger sig om og sang:
  - Vi vil frimodigt gå i kamp,
  For ninjaens sag...
  Vi vil besejre alle fjender,
  I livets navn!
  Og så ramte boy-fighteren mutantløvens tinding med sin bare hæl, og han faldt ned, som om han blev væltet.
  Fjendens krokodille svingede et stykke skinne og ville flytte drengen, men han slog sig selv på knæet og faldt ned. Drengeguruen knælede ham på bagsiden af hovedet og bemærkede:
  - Du stod i vejen for mig i meget lang tid!
  Natasha, der havde sendt endnu en mutant for at skrotte metal ved at kaste en ært med sprængstof, rettede:
  - Vi er på vej!
  Og krigerne greb de to bedøvede banditdyr i armene.
  Guru-drengen bemærkede:
  - Hvis vi afleverer dem til politiet, så vil Tyranus med sit udstyr og robotter nedbryde ethvert fængsel og befri dem:
  Ninja-pigen med hvidt hår foreslog:
  - Lad os sætte en fælde for den sorte herre. Han vil skynde sig at redde mutanterne, og så griber vi ham!
  Den gulhårede ninja-pige bemærkede:
  - Denne idé er meget god! Men her er fangsten: vil Tyranus fornemme en fangst?
  En ninjapige med rødt hår bemærkede:
  - Der er et andet problem her. Politiet kan blive forvirret, hvis du giver dem mutanter. Faktisk holdes dyr i menagerier, ikke i fængsel!
  Natasha tweetede:
  Dyr gør klar til skole
  Hanen galede for længe siden...
  Virkelig, prøv ikke,
  Spar ikke, bid ikke,
  Det hjælper alligevel ikke!
  Guru-drengen sagde eftertrykkeligt:
  - Måske er det bedre at smide dem tilbage til Tyranus?
  Natasha trak på skuldrene:
  - Hvorfor er det ellers det her? Vi puslede så meget med dem!
  Den unge kriger bemærkede:
  - Fordi disse cretins er vores gamle venner, som vi konstant slår. Og så kan Hyperbrain skabe mutanter, der er meget smartere og mere adrætte!
  Ninja-pigerne lo og kvidrede:
  - Jeg tror på, at folk ikke siger farvel til eventyr,
  Og de vil forblive ægte venner for evigt!
  Hvorefter de tog to store mutante dyr med deres barfodede, yndefulde, solbrune, muskuløse ben, som om de var vævet af ståltråd, og de fløj ad en tangentiel bane og flagrede ind i portalen.
  Hvorefter gløden stoppede. Fem krigere: fire piger og en dreng, så sig omkring.
  Pigen med rødt hår bemærkede:
  - Vi skulle...
  En ninjapige med hvidt hår spurgte:
  - Hvad skulle du gøre?
  Hun svarede:
  - Spis noget chokoladeovertrukket is! Det er både lækkert og surt!
  Pigerne og guru-drengen bevægede sig ned ad gaden. Og de begyndte at synge med glæde og fryd:
  Lysets sværd, fremskridt
  Lad os bringe kærlighed...
  Selvom verden er fuld af stress -
  Lad os redde planeten!
  
  Lad skæbnen være forfærdelig -
  Den onde død er kommet...
  Dø ikke forgæves
  Når alt kommer til alt, er vores fædreland i live!
  Så huskede guru-drengen pludselig:
  - Men vi glemte det vigtigste - at returnere den stjålne diamant!
  Natasha knirkede:
  - Ja, det er i sandhed vores fejlberegning! Hvordan kan de blive så forvirrede?
  Pigen med rødt hår foreslog:
  - Måske tager vi det sådan og skynder os ind i en andens dimension?
  Den hvidhårede ninja-pige svarede.
  - Nej! Dette kræver for meget energi. Vi må hellere finde ud af, hvorfor de har brug for denne diamant.
  Guru-drengen nikkede:
  - Ja! De stjal den ikke bare. Og de vil ikke skære det i stykker for at sælge. Mest sandsynligt vil Tyranus bruge det som en fokuseringslinse til kraftige våben.
  Natasha foreslog:
  - Lad os så tage det og lave vores eget trick til at levere et forebyggende angreb på fjenden!
  Den hvidhårede ninja-pige fnisede og bemærkede:
  - En kunstig diamant egner sig ikke til rollen som fokuser. Du skal kun bruge naturlige. Højre?
  Guru-drengen nikkede:
  - Sikkert! Hvorfor skulle Tyranus ellers stjæle en naturlig? Det er nemmere at lave sin egen, kunstige.
  Natasha foreslog:
  - Der er kun ét andet sted i verden, hvor sådan en diamant opbevares. Det er her, vi skal tage hen!
  Den rødhårede ninja-pige bemærkede:
  - Der er seriøs sikkerhed der. Så hvad, vi hakker dem alle i stykker?
  Guru-drengen indvendte:
  - Nej! Det duer ikke. Vi kan ikke bøje os til røveri. Vi er den lyse del af styrken!
  Den gulhårede ninja-pige kvidrede:
  - Vi er i stand til godt,
  At bryde den onde magi...
  Men det er selvfølgelig lige meget
  Hvilken lille diamantstørrelse!
  En ninjapige med hvidt hår foreslog:
  - Kom nu, så lad os bede om den diamant et stykke tid. Nå, jeg tror, en dag er nok for os?
  Guru-drengen sprang op og sagde:
  - En anden mulighed er mulig. Vi vil tage imod det og tilbyde at arrangere en konkurrence om den sejeste Superman-helt, og vinderen får ret til at bære en juvel om halsen i en hel uge. På denne måde kan vi gøre gode gerninger og få en diamant uden at bøje os til banalt røveri!
  Natasha tvivlede:
  - Vil de gå med til at arrangere en konkurrence om dette? Og stole på, at en fremmed bærer stenen i en hel uge og risikerer, at den vaskes af?
  Den unge kriger bemærkede:
  - Nå, først og fremmest, hvem kan man ellers ikke stole på, som hovedpersonen, Superman. Og for det andet er bander i Tokyo nu ikke mindre udbredte end i New York, og de vil kun hilse ideen om at rense ud i Augian-staldene velkommen!
  En ninjapige med hvidt hår bemærkede:
  - Det er logisk! Du burde virkelig prøve det! Desuden er Tokyo den største by i verden, og det er interessant at se, hvordan den ser ud nu!
  Natasha tweetede:
  - Verden er bange for at respektere os,
  Pigernes bedrifter er utallige,
  Ninjaer ved som altid hvordan man kæmper,
  Vinteren slutter - foråret kommer!
  Guru-drengen sagde med et smil:
  - For nylig er der dukket sådan en fed ting som internettet op, og gennem det vil vi sende vores idé!
  Den rødhårede ninja-pige foreslog:
  - Lad os da, for at gøre det lettere for sjælen, tage det og opføre os dårligt, som det skal!
  Den gulhårede ninja-pige svarede.
  - Vi fanger hooligans, ikke hooligans selv!
  Den hvidhårede ninja-pige kvidrede:
  - At gøre noget, der er helt forkert
  Det er sødere end selv is!
  Boy-sensei nikkede og sagde:
  - Jeg har et specielt modem, vi sender det med det samme!
  Og han begyndte at skrive tal.
  I det øjeblik åbnede portalen sig igen. En lille, men meget mobil tank sprang ud. I stedet for et kanonløb havde han to lange sværd, der snurrede.
  Natasha fløjtede:
  - Fægtetanke er ikke effektive, men de er imponerende!
  Guru-drengen lavede et sjovt ansigt og sang:
  - Tre tankskibe drak tre hundrede hver,
  Og så drak vi hundrede!
  Artilleristen blev slået tilbage
  Fordi en tank er intet i kamp!
  Ninjapigen med hvidt hår tog ærten og smed den på hegnstanken. Den fløj forbi, men slaget fra maskinens sværd ramte ærten. Og der var en eksplosion. Og spidsen ridsede ikke engang noget, men eksplosionen forsvandt.
  Natasha bemærkede med et smil, der lyste som billygter en mørk nat:
  - Wow! Det er ikke så enkelt!
  Guru-drengen samlede med sine bare tæer et fragment af en lasermaskingeværbajonet op fra en ødelagt robot, der lå på vejen.
  Og han lancerede den med et kast med foden langs banen. Han fløj hen og ramte en tønde øl. Påvirkningen fik tønden til at vende og sprøjte skummende væske på hegnstanken. Som følge heraf opstod der en fatal kortslutning.
  En skummende bølge skyllede ind over bilen, lynet blinkede og viklede den ind i et spindelvæv. Og sværdene af legeret stål krøllede sig ind i et rør.
  Guru-drengen knirkede:
  - En, to, tre - tør spotlysene,
  Fire, otte, fem - dræb de onde orker!
  Natasha bemærkede:
  -Du er virkelig fantastisk, sensei!
  Den unge kriger protesterede:
  - Nej! Vi er alle både store og ubetydelige på vores egen måde!
  Natasha sang:
  Hvad en person ikke kan bremse på nogen måde,
  Hans ønske om at blive den Almægtige Almægtige...
  Så Jorden styrer universet,
  Du er demiurgen hersker over den eksisterende verden!
  En ninjapige med hvidt hår bemærkede:
  - Ja, de her sange er bare dejlige! Og her kan du ikke argumentere imod, at en person udvikler sig med stormskridt!
  Den rødhårede ninja-pige svarede:
  - Hvad er syv miles sammenlignet med rumparsecs? Enig - det er minimalt!
  Den gulhårede ninja-pige sang:
  Jord i koøje, jord i koøje,
  Jorden er synlig gennem koøjen...
  Hvordan en søn er ked af sin mor, hvordan en søn er ked af sin mor,
  Vi er kede af jorden, den er alene!
  Og stjernerne, ikke desto mindre,
  Og stjernerne, ikke desto mindre,
  Lidt tættere på, men alle er også kolde,
  Og som timerne af en formørkelse, og som timerne af en formørkelse,
  Vi venter på lyset og ser jordiske drømme!
  Natasha fnisede og protesterede:
  - Og jeg er allerede træt af denne planet, Jorden! Jeg ønsker at blive transporteret til den Ygrek-dimension. Og hav det godt der!
  Guru-drengen smilede og svarede:
  - Hvilke planeter og hvilke dimensioner har jeg ikke besøgt? Og jeg så noget, der bogstaveligt talt kunne rive taget af dets hængsler. Så der er mange interessante steder i universet!
  Den rødhårede ninja-pige bemærkede:
  Af tusinde planeter
  Der er ikke sådan en grøn...
  Af tusinde planeter -
  Der er ingen sådan favorit!
  Natasha bemærkede med et grin:
  - Men du må indrømme, det er meget mere interessant, når du for eksempel befinder dig i en verden, hvor det vigtigste grundstof i stedet for ilt er fluor. Og i dette tilfælde burde udviklingen gå endnu hurtigere!
  Guru-drengen nikkede:
  - Der er sådanne verdener, selvom de er sjældne. Men du kan kun bevæge dig dertil i en kampdragt eller under dække af et stærkt kraftfelt!
  Portalen åbnede igen. En anden robot, der lignede en kanin, sprang ud af den. Og meget hoppende! Hvor vil den hoppe og vende om og frigive en brændende pulsar fra dens mund!
  Den hvidhårede ninja-pige kvidrede:
  - Magisk kanin,
  Trækker et nul!
  Guru-drengen spurgte pigerne:
  - Vi gør ham våd, eller lader ham leve!
  Natasha bemærkede med et grin:
  - Stadig en sjov kanin! Men hvad kan man gøre for at gøre ham god?
  Den hoppende robotkanin lavede pludselig et langt hop og blev transporteret til en anden gade. Og der var allerede biler fra slutningen af det tyvende århundrede - også ganske anstændige og hurtige, i forskellige farver.
  Ninja-pigerne og guru-drengen skyndte sig efter ham. De klatrede gennem husene for at tage en genvej. Og deres bare, gribende tæer klamrede sig til væggene og gesimserne og tillod dem at bevæge sig gennem strukturerne.
  En ninjapige med hvidt hår bemærkede:
  - Sandelig, siger de vise mænd, hvis ulvene fodres, og fårene er sikre, betyder det, at antallet af harer er faldet!
  Den gulhårede ninja-pige bemærkede:
  - Hvordan adskiller kaniner sig fra harer?
  Ninja-pigen med rødt hår foreslog:
  - Harer er slankere, atletiske og har mindre fedt!
  Natasha sang:
  Men hvis du har et harehjerte,
  Selvom der er vinger bag din ryg...
  Forsøg ikke at flyve højere.
  Stålvinger vil knuse dig!
  Så de sprang til næste gade. Robotkaninen forårsagede en rigtig trafikprop. Og tingene kom faktisk til punktet af sammenstød. Og det elektroniske væsen vil bryde i flammer fra dens mund. Og hvordan han vrider sine æselører. Dette viste sig faktisk at være meget cool og cool.
  Natasha tog og kastede efter robotkaninen med sin bare, mejslede fod en destruktiv ært med sprængstoffer, som krigerne selv lavede efter deres guru's opskrifter.
  Men robotkaninen viftede med sine lange og brede ører, og ærten fløj tilbage. Og hun slog næsten Natasha og hendes kammerater ihjel, mens de skyndte sig under deres bare fødder med lyserøde, runde hæle.
  Drengeguruen bemærkede:
  - Wow! Det viser sig, at vi har et problem!
  Natasha sang:
  Selvom vi ikke kan løse alle vores problemer,
  Løser ikke alle problemer...
  Men alle bliver gladere
  Alle vil have det sjovere!
  Ninjapigen grinte og tog den og forsøgte at dække robotkaninen med et kast af en dræberdolk. Og han blinkede forbi som en meteor. Men igen vinkede den avancerede robots ører, og våbnet fløj tilbage. Og nu må Natasha stikke af og undvige. Men hun formåede at overleve og sang:
  Helvedes hare i ansigtet af døden,
  Offeret venter ved midnat...
  Jeg tror, vi vil have udødelighed,
  Og kaninen får det i øjet!
  Guru-drengen foreslog:
  - Hvad hvis vi bruger vores ældgamle, men effektive metode til at bekæmpe særligt avancerede robotter?
  Natasha spurgte med et smil:
  - Hvordan er det?
  Den unge kriger foreslog:
  - Tag den og fløjt!
  Den rødhårede ninja pige sagde:
  - Så lad os alle gøre det sammen!
  Pigerne og drengene puttede deres bare tæer i munden og fløjtede. Og flere store bykrager mistede bevidstheden af chok og styrtede ned, da de besvimede. Og deres slående næb, som om de tog og ramte en kanin. Det blev straks viklet ind i et net, gnist og eksploderede. Desuden blev fragmenterne af terminatorkaninen under flugten til lækre og søde chokolader.
  Guru-drengen sang og tog det lækre slik op med sin bare fod:
  - Jeg er en chokoladekanin
  Jeg er en blid bastard...
  Jeg er hundrede procent sød
  Åh, åh, åh, åh, åh!
  Jeg er en chokoladekanin
  Og rører ved dine læber,
  Jeg smelter så let
  Åh, åh, åh, åh, åh!
  Hvorefter han tog en lille bid. Og så spyttede han det ud; noget meget virkeligt blussede i drengens hals. Og en meget brændende og aggressiv ild.
  Natasha bemærkede:
  - Læg ikke alle velsmagende godbidder i munden som en lille dreng!
  Den hvidhårede ninja-pige sang:
  Selvfølgelig fintipluskins,
  Slet ikke som Pushkins...
  Men alligevel var de i stand til at skabe et mesterværk,
  Og du er en guru-dreng - glid ikke fremad!
  Pigerne begyndte at trække folk ud af beskadigede biler. Og så forsøgte de at behandle dem.
  Den mest effektive måde at fremskynde helingen af sår på er at stikke den blottede sål af en piges fod til ansigtet på den tilskadekomne og få ham til at kysse den.
  Derefter overføres en meget kolossal og kraftfuld energi af healing, glæde og energi af healende magi.
  Guru-drengen gjorde det samme, idet han stak sine bare fødder ind for at kysse, og valgte repræsentanter for det retfærdige køn.
  Og samtidig nynnede han gennem næsen:
  Piger, piger, piger,
  Lad være med at stå fejt på sidelinjen...
  Hellere få tingene gjort
  Må dit fædreland blomstre!
  Ja, arbejdet her var interessant - de påtog sig rollen som læger. Og en helikopter dukkede op på himlen. Tv-vært Veprin o Nile fløj på den. Hun var en smuk pige, men samtidig var hun selvfølgelig langt fra en ninja i en kamp.
  Pigerne havde dog allerede reddet hende og hjulpet hende flere gange.
  Natasha viftede med hånden og sang:
  Dumme mennesker taler om stress,
  Stress er som en hånd...
  De vil lave en interessant film til dig,
  Om en time mere!
  Veprin knirkede og råbte:
  - Hej, kæmpere! Jeg kan se du er blevet så sej! Og de er allerede begyndt at oplade kræfter med magi.
  Guru-drengen bemærkede:
  - Nogle gange er det sværere at genoplive én end at dræbe en million, eller rettere sagt, ikke engang nogle gange, men næsten altid!
  Da helikopteren landede, sprang journalistpigen af og løb op til den unge kriger. Hun kyssede ham på læberne og sagde:
  Ung i krop og sjæl,
  Dreng, du er fuldstændig barfodet...
  Men med dit sind, betragte dig selv som en kæmpe,
  Det er rigtigt, siger folk!
  Guruen sang som svar til drengen:
  Hvad folk siger
  Vi bekymrer os
  Der vil være et stærkt resultat -
  Hvis du rammer det anstændigt!
  
  CHAMBERLAIN STALIN HITLER KONSPIRATI
  ANNOTNING
  Anden Verdenskrig startede ikke. Storbritannien og Frankrig tillod Hitler at besætte Polen. Hvorefter der var en midlertidig fredelig pause. Men den 23. februar 1950 begyndte Stalin en krig mod Japan, der forsøgte at genvinde den sydlige del af Sakhalin og andre lande, der var tabt under zartiden. Og en ny stor krig begyndte i Fjernøsten. Samuraien gør stædigt modstand, og Hitler, hans Tredje Rige og andre stater samler styrker for at angribe USSR.
  . KAPITEL nr. 1.
  Den britiske premierminister Chamberlain var smart nok til ikke at erklære krig mod Tyskland efter angrebet på Polen. Wehrmacht besejrede hurtigt Warszawas tropper og delte denne magt med Stalin. Efter nogen tid var der en krig mellem Sovjetunionen og Finland. Meget ligesom i den virkelige historie. Derefter tiltrædelsen af de baltiske stater og Moldova. Hvorefter det nye sovjetiske imperium stabiliserede sig. Stalin afsluttede næsten indsamlingen af slaviske lande. Og Tyskland har allerede nogle steder overskredet 1914-grænserne. Og gennem diplomatiske midler opnåede hun også tilbagevenden af kolonien Namibia. Det Tredje Rige voksede sig stærkere og Hitler var på toppen af sin popularitet.
  Anden Verdenskrig brød aldrig ud. I Tyskland oplevede økonomien kraftig vækst, og der blev bygget fabrikker, herunder til biler. Og Hitler ophævede endda næsten alle antisemitiske love. Det Tredje Riges regime oplevede liberalisering.
  Alt ser også ud til at være fint i USSR. Den tredje femårsplan blev officielt erklæret som overopfyldt som altid. Sandt nok var der problemer med landbrug og fødevarer.
  Det stalinistiske regime førte en politik med at stimulere fødselsraten og forbyde abort. Befolkningstilvæksten steg. Den fjerde femårsplan så også ud til at være overopfyldt. Men livet blev ikke bedre i materiel henseende. USSR havde for meget militærudstyr. Desuden stolede Stalin, efter at have bragt tanksfæren op, til konstruktionen af et stort antal store overfladeskibe, inklusive slagskibe.
  Og en ny stor udrensning med undertrykkelser begyndte. Selv Budyonny, Voroshilov, Timoshenko, Shapochnikov og andre blev dets ofre.
  Stalin besluttede, at det var på tide at slippe af med det gamle hold, inklusive Molotov og Kaganovich - de ved for meget. Beria blev også skudt. Og så hans efterfølger Serov. En meget ung Shelepin tog deres plads.
  Stalins 70-års fødselsdag blev fejret storslået over hele verden. Alt ville have været fint, men i USSR var der igen masseudrensninger og undertrykkelser. Selv hele nationer blev udsat for terror og folkedrab. I Tyskland derimod liberalisering: flerpartisystemet er endda vendt tilbage. Og hvad? Alligevel er nazisterne uden for konkurrence og vinder let ethvert valg. Hitler selv afholdt, på trods af sin status som Führer for livet, folkevalg til Tysklands præsidentskab. Og endda med et par lomme-alternative kandidater. Og selvfølgelig vandt han.
  Führeren er en autoritær leder, men inden for rimelige grænser. Og endda afskaffet dødsstraffen.
  Det er rigtigt, at tyskerne også har problemer. Især den demografiske politik øgede den tyske befolkning. Men det tredje riges territorium er relativt lille, og der er problemer med mad. Vi skal købe. Det er rigtigt, at økonomien boomer, men jeg vil have kolonier.
  I verden beholder Storbritannien og Frankrig stadig deres kolonier. Og de har ikke brug for nye lande - de vil gerne fordøje deres egne. Men Hitler vil udvide imperiet, så befolkningstætheden i Tyskland vokser, og der er mange børn. Og det skaber spændinger. Tyskerne ønsker især, at Vesten skal vende tilbage til grænserne fra 1914. Det betyder, at Frankrig og Danmark skal afstå en del af deres territorium.
  Også Stalin, selvom det sovjetiske imperium er enormt, ønsker at fuldende samlingen. Og problemerne med Japan er især blevet værre. Især USSR forsøgte at genvinde unge Sakhalin gennem diplomatiske midler. Men Japan gjorde modstand. USSR er militært meget stærkt og har en stor befolkning.
  Og så slap Stalins tålmodighed op. Og den 23. februar 1950, dagen for den sovjetiske hær, begyndte krigen mod Japan. Det skal siges, at den opgående sols land slog det zaristiske Rusland under krigen 1904-1905. Og selvfølgelig drømte sovjetiske generaler og myndigheder om hævn.
  Således begyndte en ny stor krig. USSR kæmpede sidst med Finland for ti år siden. Han formåede at erobre noget, men på bekostning af store tab. Og nu forsøgte han at udvide territoriet igen. Og dette var dette imperiums forbandelse, som søgte at udvide.
  Stalin, der allerede var halvfjerds år gammel og havde helbredsproblemer, ønskede nye erobringer. Retur i det mindste det sydlige Sakhalin og, hvis det ønskes, Kuril-ryggen. Og tag også kontrol over Manchuriet og Port Arthur.
  Kampene begyndte med de sovjetiske troppers angreb på Sakhalin. Det var ikke pludseligt; japanerne befæstede sig, gravede skyttegrave og skyttegrave.
  Men sovjetiske tropper affyrede kampvogne i offensiven. Inklusiv den mægtige IS-7. Dette køretøj vejede 78 tons og var bevæbnet med en 130 mm langløbet pistol. Og hun havde otte maskingeværer.
  Alenka kæmpede med en besætning af piger i denne bil. Trods vinteren sørgede den kraftige motor og varmelegeme for en varm temperatur. Så pigerne klædte sig ned til bikinier og kæmpede barfodet.
  Bilen var på vej mod japanske positioner. Tanken havde skrånende panser, og dens tårn var strømlinet og lavt.
  Tretten modifikationer af KV dukkede op i USSR, og nogle nåede en vægt på to hundrede tons. Men så opstod IP-familien. Bilerne er mere kompakte, med en lavere silhuet, og har ikke længere så mange bagagerum. KV-serien er dog endnu ikke taget ud af drift. IS-7 dukkede op for ganske nylig, og Den Røde Hær har kun få sådanne køretøjer.
  Og hvordan man ikke danner en besætning af piger, så det er politisk korrekt. Der er trods alt lighed i det røde imperium.
  Aggressoren i dette tilfælde var USSR. Selvom MGB iscenesatte en provokation. Japan kæmpede ikke med USA og Storbritannien. De har slået hovederne med Kina for længe. Til sidst indgik de på en eller anden måde en våbenhvile og delte indflydelsessfærer. USSR måtte kæmpe mod en stærk og talrig japansk hær og en enorm flåde. Derfor var den blitzkrig, der skete i den virkelige historie i 1945, uvirkelig.
  Og den sovjetiske kommando, der ikke havde nogen erfaring med Anden Verdenskrig, handlede på gammeldags måde. I stedet for et pludseligt angreb fra store styrker begyndte kampene i Manchuriet med små træfninger. Og japanerne havde et stærkt og teknologisk avanceret forsvar.
  Så Stalin kom ud i en langvarig og bitter krig. Desuden skulle tropper overføres fra det europæiske USSR. Befolkningen var selvfølgelig større end i den virkelige historie, og det ser ud til, at BNP også var større. Men kvaliteten af tropper og operativ kommando er meget lavere.
  Meget i Den Røde Hær er moralsk forældet. Selvom der selvfølgelig er meget udstyr og tanke og fly og endda skibe. Men flåden er endnu ikke færdig. Det er umuligt at bygge slagskibe og store hangarskibe lige så hurtigt som kampvogne og fly.
  Men Stalin, der havde helbredsproblemer og havde bemærket det i halvfjerds år, ønskede ikke at forsinke krigen. Så han kunne trivielt ikke holde endnu længere. Men jeg vil gå over i historien som en stor kommandør. Krigen med Finland var ikke overbevisende - for mange tab, mod et land med en befolkning på tre en halv million. Så Hitler besejrede Polen, som havde en meget større befolkning, på tre uger med færre tab.
  Slaget ved Khalkhin Gol var et lokalt slag. Og heller ikke helt klart, da USSR mistede flere fly og kampvogne end japanerne.
  Stalin ønsker at tage hævn fra Japan for zartidens nederlag. Og vis dig selv at være meget sej. Men vil han lykkes? Økonomisk er USSR selvfølgelig stærkere end Japan. Og befolkningen er flere. Men flåden er endnu ikke færdiggjort. USSR begyndte at bygge store overfladeskibe for sent. Siden Stalin frygtede Hitlers angreb og udviklede landhæren mere.
  Men Hitler ser ud til at opføre sig stille og roligt. Faktisk har han allerede territoriale gevinster og berømmelse. Og den store ske er i min mund. Desuden var Führeren stadig bange for at kæmpe med Frankrig, Storbritannien, Belgien og Holland - de kunne knuse Tyskland alene med kolonialdelinger. I virkelighedens historie blev Det Tredje Rige reddet af det faktum, at Hitler var i stand til at vinde i blitztempoet på kun halvanden måned. Men havde der ikke været en hurtig sejr, så ville sagen højst sandsynligt være endt med Det Tredje Riges nederlag.
  Ligesom USSR kunne Hitler i princippet have vundet i blitzkrigens tempo, men en langvarig krig viste sig at være katastrofal.
  Det Tredje Rige er dog økonomisk meget stærkt. Og dens befolkning er stor og fortsætter med at vokse.
  Hitler besluttede for nu at se, hvordan tingene ville blive for Stalin i krigen med Japan. Og hvis den røde hær hænger fast, hvad fanden kan du så angribe. I hemmelighed er tyske diplomater allerede begyndt at arbejde. Især Finland kan tage Tysklands parti. Finnerne er ivrige efter at tage Vyborg og andre lande tilbage fra dem af Den Røde Hær. Og Rumænien længes også efter hævn for det annekterede Moldova og en del af Bukovina.
  Disse lande ville gerne støtte Tyskland i krigen mod USSR. Det er sværere med Bulgarien og Jugoslavien, hvor regimerne er pro-tyske, men befolkningen er slavisk og ikke ønsker krig med USSR. Ungarn har også et pro-tysk regime, til gengæld for en del af Galicien kan det tilslutte sig den anti-sovjetiske koalition. Efter Horthy kom desuden den mere radikale Salasi. Slovakiet har et formelt uafhængigt pro-tysk regime, men deres hær er ikke særlig stærk.
  Der er også Türkiye med stærk tysk indflydelse. I den virkelige historie gik hun ikke ind i krigen. Men så blev tyrkerne truet med bombning fra Storbritannien og USA. Og nu udtrykte Storbritannien, Frankrig og USA straks moralsk støtte til Japan efter Stalins angreb. Og Türkiye kunne komme ind i krigen. Desuden ser det ud til, at Tyrkiet i Første Verdenskrig ikke tabte til Rusland og endda erobrede Carp-regionen. Hvorfor ikke prøve igen? Men Tyrkiet har stadig en stor befolkning, selvom det ikke har en hær af meget høj kvalitet.
  Men det tredje riges stærkeste allierede med hensyn til befolkning, økonomi og hær er Italien. Det har kolonier i Afrika, herunder erobrede Etiopien. Sammen med sine kolonier har Italien en befolkning, der kan sammenlignes med Tyskland selv. Desuden stimulerede Mussolinis regime også en stigning i fødselsraten. Sandt nok blev Mussolini selv gammel, affældig og havde ikke rigtig lyst til at kæmpe.
  Desuden har Italien ikke en fælles grænse med USSR, og selvom det vinder territorium i Rusland, vil det ikke være særlig bekvemt at styre det. Og Mussolini tøver.
  Selvom han i princippet ikke er så gammel endnu, er han næsten fire år yngre end Stalin. Og han har stadig ikke opgivet tanken om at skabe et romerrige.
  Andre allierede i Det Tredje Rige er: Storbritannien, Frankrig, USA, som ikke selv ønsker at kæmpe med USSR, men kan hjælpe økonomisk, hvis det er nødvendigt. Ja, og send koloniale divisioner og frivillige. Franco lovede at hjælpe med frivillige, og Salazar kan måske gøre noget. Og Sverige tænker også på revanche for tidligere nederlag, og det samme er Norge. Generelt kunne en hel koalition handle mod USSR.
  Og så fortsætter arbejdet selvfølgelig. Men meget vil afhænge af, hvordan Japan gør modstand. Hvis krigen trækker ud, vil USSR blive angrebet. Og hvis der er en blitzkrig, så risikerer de det måske ikke.
  I hvert fald er de første dage af krigen de mest afgørende. Begyndelsen af kampen er så vigtig.
  Og nu går pigerne på IS-7 kampvognen til angreb. De tændte for varmelegemet og var nu barfodet og i bikini.
  Og de er meget mere behændige og bedre på denne måde.
  Og selvfølgelig tager Alenka det første skud på farten med sine bare tæer.
  Så sang hun:
  - Japan, Japan, Japan,
  Fantastisk land,
  Har ånden fra den mægtige samurai,
  Vid, at hun er vores modstander af den Almægtige, hun har allerede fået,
  Men vi vil rive hende i stykker!
  At skyde med bare fødder er en særlig taktik for Komsomol-piger.
  Så Anyuta skød mod japaneren med sin bare, runde hæl. Og hun faldt i en samurai-haubits. Den vendte om og rullede af den sneklædte platform.
  Pigen tog det med glæde og sang:
  - Vi vil ødelægge fjenden med et slag,
  Vi vil bekræfte vores ære med et stålsværd...
  Det er ikke for ingenting, at pigerne er barfodede,
  Vi slår samuraien i stykker!
  Så rødhårede Alla viser også sin aggressive streak. Så hun tog den og trykkede den skarlagenrøde brystvorte på knappen og affyrede et projektil fra en 130 mm pistol. Et præcist hit fik den japanske kanon til at vælte.
  Og pigen kvidrede:
  - Jeg er den sejeste i verden,
  Og pigen er altid barfodet!
  Pigen Maria tog den også og skød og trykkede på håndtaget med sin bare hæl. Og lanceringssystemet virkede. Og maskingeværer slagtede samuraierne. Maria mejede modstanderne ned og knirkede:
  - For en ny kommunisme!
  Og Olympias fyrede også ved hjælp af en jordbærbrystnippel, hvilket var meget lækkert.
  Og en hel række samurai blev mejet ned. Og dette viste sig at være ekstremt sejt og grusomt.
  OL sagde:
  - Ære til kommunismen! Ære!
  Og igen, piger, lad os overøse japanerne med ild.
  I mellemtiden fangede samuraien en dreng på omkring tretten. Han var et smukt, lyshåret barn iført et rødt slips.
  Til at begynde med klædte japanerne ham af til underbukserne og kørte ham barfodet og halvnøgen gennem sneen. Drengen gik, tilskyndet af riffelkolber. Hans hænder var bundet bag ham, og hans bare, yndefulde fødder efterlod smukke fodspor i sneen.
  Samuraien fnisede og lavede sarkastiske vittigheder. En af dem tog fat i drengens bare fod, førte håndfladen over hans fod og brølede:
  - Godt smuk!
  Så slog han drengen på røven med håndfladen. Seryozhka rødmede af skam. Det var meget ubehageligt at gå barfodet i sneen om vinteren. Især når du skal gå i lang tid og dine bare såler endda brænder.
  Seryozhka gik gennem sneen, hans børns ben blev skarlagen, som fødderne på en gås.
  Men drengen forsøgte at holde hovedet lige. Og drengens hoved er lyst og smukt.
  Seryozhkas nøgne torso blev blæst af vinden. Drengen gik og sang begejstret;
  Vi er pionerer, modige kæmpere,
  Født og støbt af stål...
  Bedstefædre og fædre er stolte af os,
  Og kære kammerat Stalin er med os!
  
  Sådan et vidunderligt land af vores,
  Hvad kommunismen gav til folkene...
  Hun blev givet til os for evigt ved fødslen,
  En gave af proletarisk frihed!
  
  Ja, vores tro på den lyse stjernesti,
  At flyve højere i aspiration -
  Tro mig, vores russiske ånd kan ikke bøjes,
  Og hvis det er nødvendigt, ramler vi tagene!
  
  Ja, tro Rusland, mit hjemland,
  Fascismen vil aldrig besejre dig...
  Verdens folk er en venlig familie,
  Og Stalin, den geniale Lenin, er med os!
  
  Vi fødte en stærk familie,
  I hvilken tro sejrer sandheden...
  Jeg elsker Svarog Gud og Stalin -
  Jeg tror, at vores morgendag bliver lys!
  
  Vi vil skabe et nyt øjeblik,
  Og vi bygger simpelthen en smuk verden...
  Over os er en guldvinget kerub,
  Og jeg tror på, at personen vil blive en helt!
  
  Vort fædreland vil trives,
  Hun er stolt og simpelthen majestætisk...
  Vi får bare fem for at vinde,
  Sådan er vort Fædrelands herlighed!
  
  Herren skabte marker og bjerge,
  Søde fyre blev født til verden...
  Tro mig, folk, vi har masser af styrke,
  Vi kaskade fra et maskingevær!
  
  I Rusland er vores forretning beskeden,
  Kæmp for børnene fra den røde syndflod...
  Vi vil selvfølgelig vise højeste klasse -
  Når alt kommer til alt, er russerne uovervindelige i kampe!
  
  Vi vil være i stand til at afslutte jobbet på en truende måde,
  Afslut, hvad den kloge Lenin startede...
  Lad rovdyret blive til spil,
  Til ære for strålende generationer!
  
  Jeg tror, vi snart vil flyve til Mars,
  Lad os bygge et himmelsk paradis på Venus...
  Lad os vise den højeste klasse i verden,
  Tristhed og kimær kan ikke overvinde os!
  
  I familiens navn vil vi skabe lykke,
  Lad os bygge himlens sag, kommunismen...
  Herren den Almægtige blandt slaverne er Én,
  Den er fuld af humanismens himmel!
  
  Ja, vor tro er på Herren Kristus,
  I hele universet ved jeg, at det ikke vil forsvinde...
  Lada vil trods alt være med os indtil det sidste,
  Hvilket vil give mig lykke!
  
  Hvor er det godt at bo i det indfødte Rusland,
  I hende er fortidens grænseløse lykke...
  Nej, livet vil ikke blive afbrudt, jeg tror på tråden,
  Og vores stamme er simpelthen groovy!
  
  Hvordan led Jesus for vores Rus',
  Hvordan Gud Svarog gav stålsværd....
  Når alt kommer til alt, er lysets guder et ideal,
  I vores moder Ruslands navn!
  
  Så hvorfor ikke vælge en stjerne,
  Og retmæssigt underlægge universet...
  Jeg vil komme til Jesus med glæde,
  Vores forretning er jo arbejde og skabelse!
  
  Må den herlige sejr komme,
  Gudinde Lada vil hjælpe os med dette...
  Vi åbner snart en endeløs konto,
  Vi må kæmpe modigt for vores fædreland!
  
  Lord Svarog vil give lykke til alle mennesker,
  Vil give trøst og ære...
  Der vil være et digt og en historie om dette,
  For Rus' og vores hvide magt!
  Drengen stampede sine bare fødder i sneen. Og hans fodspor var små, men meget elegante. Og samuraien så på dem med meget grådige øjne.
  Men det her er en dreng. Halvnøgen og i shorts, blå af kulde.
  De førte ham gennem kulden og tog ham til en varm hytte.
  Der tog de ham uden videre og spændte ham op på stativet. De vred mine arme bagfra og trak mig op.
  Og så bragte bødlen fra Japan en fakkel til drengens bare hæle. Der lugtede af brændt kød. Ilden slikkede barnets bare såler. Seryozhka skreg af ulidelig smerte.
  Japanerne brølede:
  - Sig op, hvalp, hvad er din kommandos planer?
  Drengen svarede modigt:
  - Det vil jeg ikke sige!
  Som svar begyndte de at slå drengen med pigtråd.
  Og i det næste rum torturerede de en nøgen Komsomol-pige. De slog hende med en stålkæde, hvid af varmen.
  Men pigen ikke alene græd eller stønnede, men sang endda;
   Rummet er malet i et mørkt, dystert lys,
  Og de iskolde stjerner dæmpede i deres baner...
  Jeg vil have kærlighed, men svaret jeg hører er nej,
  Pigernes hjerter er knust i stykker!
  
  Vi elsker at kæmpe modigt,
  Det er meget vildt at kæmpe for fædrelandet...
  Lad os tage modets prøve igen,
  Jeg er en verdensridder - ikke med en klovns sjæl!
  
  Da vi knuste Wehrmacht,
  Pigerne kæmpede tappert nær Moskva...
  De kæmpede mod sværmen af den brune horde,
  Selvom fjenden er relateret til Satan!
  
  Vi er barfodede piger på en snedrive,
  Vær ikke bange for modstanderen...
  Og fascistens højgaffel lige i siden,
  Samler granater i en bunke fra rygsækkens læder!
  
  Men hvad med vores mod i alt?
  Da Merkur blev målt med fødder...
  Enhver, der skynder sig at knække os,
  Tramp ikke det land, du elsker, med støvler!
  
  Må det russiske land blive herliggjort,
  Vi viste folk vejen til universet...
  verdens mennesker er alle én familie -
  Vi vil snart se kommunismen!
  
  Ja, du kan tro det, eller i det mindste ikke tro det,
  Men mennesket er født som et stærkt væsen...
  Udyret vil ikke overvinde vores venskab,
  Tro mig trods alt, vores fjender er magtesløse mod os!
  
  I vort hellige fædrelands navn,
  Jeg vil bekæmpe alle onde ånder...
  En pige løber barfodet i sneen,
  der er ikke engang en tanke at fej opgive!
  
  Der er millioner af os hårde kæmpere,
  Hvem er forenet i kamp...
  Lad os prise vores bedstefædres og fædres tro,
  Piger er jo uovervindelige i kampe!
  
  Svarog gav os den skarpeste i kamp,
  Han sagde, at pigerne kæmper hårdt...
  Lad Guds ideal gå i opfyldelse
  Og når du vinder, deler du med den forældreløse!
  
  Må vores Rus, tror jeg, være i herlighed,
  Som i kampe uden frygt...
  Kæmp for dit fædreland og vær ikke bange,
  Hele skjorten er gennemblødt af blod!
  
  Ja, der er ingen tvivl - vi vil feje alle fjender væk,
  Vi blev født til at være en stamme af kæmper...
  Under banneret med den tre-farvede røde,
  Lad mennesker være forenet for evigt!
  
  En ny æra kommer,
  Der er åbnet plads for rummets mennesker...
  Han knuser nogle insekter,
  For helvede med dumhed og snak!
  
  Ja, manden er slet ikke en lus,
  Og den, der blev født til at vinde for evigt...
  Rør derfor ikke ved det herlige våbenskjold,
  Selvom fjenden simpelthen blev gal!
  
  Lad os ikke give efter for modstanderen,
  Ikke på jorden, ikke engang på den blå himmel...
  Skriv det ned i din notesbog,
  At rumskibet vil lette som en frisk svane!
  
  At vi meget modigt vil forsvare Jorden,
  Vid, at vi er modige piger...
  Her spreder keruben sine vinger,
  Der blev kastet en granat mod dem!
  
  Nej, piger vil aldrig blive fejet væk,
  De vil ikke bringe os i knæ...
  Som det var før, er Hitler kaput,
  Således vil generationernes glæde blive i herlighed!
  
  Kort sagt, vi når stjernen,
  Og vi vil være i Jomfruens, Orions verden...
  Store drømme går i opfyldelse
  Vi vil bygge en herlig, ny orden!
  
  Og jeg tror, at tiden snart kommer,
  Når de dræbte i kamp genopstår...
  Sejre vil åbne en endeløs konto,
  Den, der er den reneste i kampen, vil modtage en præmie!
  
  Jeg ved, at vi kan forene mennesker i verden,
  Én: arabisk, hinduistisk og ortodokse...
  Den Almægtige Herre vil oplyse alle,
  Og vores skæbne vil helt sikkert være herlig!
  
  Må lykke vente alle mennesker forude,
  Og evighed i herlig glæde for evigt...
  Mellemrummene og nullerne vil ende,
  Og de svage og forkrøblede bliver helbredt!
  
  Her vil der være lykke for mennesker for evigt,
  Selvom der går milliarder af år i herlighed...
  Trods alt er kraften i folks sind stærk,
  Vi blev født i en rummagt!
  
  Vi vil erobre universet i spøg,
  Vi vil bygge galakseruten til enden...
  Lad os gå gennem vakuumet i kærlighed, snoede,
  Lad os prise Gud Jesu Navn!
  
  Og vi vil selv begynde at skabe stjernerne med det samme,
  Lad os bygge byer, der er lange...
  Jægeren vil snart blive til vildt,
  Og lad folk være over alt!
  . KAPITEL nr. 2.
  Kampene med Japan fortsatte. Sovjetiske tropper var i stand til at bryde igennem forsvarets forreste linje. Men samuraien gjorde stædigt modstand. De ville ikke give op og kæmpede med stor fanatisme. Selv kamikaze-miner deltog i kampene.
  Alena på sin IS-7 kampvogn og hendes besætning har allerede modtaget mange hits.
  Men pigernes dræberpistol virkede.
  Her er endnu en haubits væltet.
  Anyuta bemærkede og bevægede sine bare, mejslede ben:
  - Dette er vores aggressive passage!
  Red Alla bemærkede:
  - Det er godt, at vores panser er tyk og ved store skråninger. Ellers ville det være noget rod!
  Maria gurglede:
  - Ja, samurai kæmper som de skal! I morgen er det 1. marts, og vi har næsten ingen fremskridt. Og det her er irriterende!
  Olympias hvæsede og sang:
  Her er det første optøede plaster,
  I en drøm ser jeg Stalin...
  Og fyldt med lig,
  Min kære Rus!
  Alenka fnisede og bemærkede:
  - Din sang er uden optimisme! Lad os synge noget sjovere og mere fængende!
  Og Komsomol-pigerne på tanken begyndte at synge i kor, mens de fortsatte med at skyde med deres bare tæer og ikke glemte også at bruge de karminrøde brystvorter;
  
  
  
  Jeg er den stærkeste pige i verden
  Som blev født i renhed...
  Der er ingen smukkere mig på planeten -
  Vi vil være velstående overalt!
  
  Må Rusland være det mest vidunderlige af alle,
  Landet der erobrede hele verden...
  Lad det straks blive mere interessant for folk,
  Enhver kriger er et sandt idol!
  
  Jeg vil forsvare det hellige land,
  Hvor er vores forfædre, tro mig mest...
  Find ud af folk den barfodede pige,
  Hun er en ørn, ikke en spurv!
  
  I et tidligere liv var jeg medlem af Komsomol,
  Fascisterne kæmpede så berømt...
  Og pigens stemme var så klar,
  Og en lys luftig sjæl!
  
  Jeg kæmpede meget tappert i nærheden af Moskva,
  Pigen var barfodet i kulden...
  Og betragte mit pres som så chokerende,
  Hun brækkede Fritz' ansigt med knytnæven!
  
  Til Jesu ære, vort banner,
  Og også den største Gud Svarog...
  For evigt er den allerhelligste Lada med os,
  Og den lyseste hvide gud i verden!
  
  Vi er mennesker, der blev født ind i solens lys,
  Yarilo inspirerede os til heltemod...
  Og pigernes sang flyder vildt,
  Her spreder keruben sine vinger!
  
  Jeg skød præcist fra maskingeværet,
  Hun smed en gave med sin barfodede fod...
  Jeg kastede mit net efter fascisten,
  Hun ligner en lille pige!
  
  Jeg betragter mig selv som en kriger fra Gud,
  Hun skabte en verden, hvor skønhed...
  I den største Svarogs navn,
  Skønhed blomstrer i en skønheds sjæl!
  
  Vi forsvarede Kreml fra nazisterne,
  Vi var i stand til at dræbe alle på én gang...
  Nej, pigen bliver ikke udskrevet,
  Og vi ramte Krauts lige i øjet!
  
  I navnet på kommunismens evige herlighed,
  Jeg var et Komsomol-medlem, der kæmpede barfodet...
  Vi vil ødelægge fascismens flokke,
  Så stålet ikke bukker under for Rus' fjender!
  
  Pigerne kæmpede ved Stalingrad,
  Deres brystvorter er røde som rubiner...
  Vi vil snart se kommunismen,
  Uden at kende til tristhed og melankoli!
  
  Vi er de bedste piger i fædrelandet,
  Jeg er medlem af Komsomol næsten nøgen...
  Men hun ødelagde riget med et maskingevær,
  At tyskerne ikke kom ind i vores selskab!
  
  I det mest strålende Ruslands navn,
  Jeg tror på, at alt bliver meget godt...
  Store Jesus tror på missionen,
  Selvom mejselskallerne banker på!
  
  I vort store fædrelands navn,
  Vi vil løbe de onde fascister væk...
  Lad os standse flokkene af den vilde horde,
  Også selvom den onde tyv er i et rasende angreb!
  
  Lad Jesu navn skinne som solskin,
  Må Moder Maria give et stort paradis...
  For Lada Almægtige er vi børn,
  Og du kæmper bravt og tør!
  
  I vort store fædrelands navn,
  Hvad kommunismen gav overalt...
  Jeg ser de helliges ansigter skinne fra ikonerne,
  I én United Lord-familie!
  
  I den almægtige Svarogs navn,
  Frelser den Højeste Kristus...
  Vi skal være som familiens Gud,
  På hele den uendelige skaber!
  
  Må Rus hæve sit banner over sig selv,
  Vi bliver stærkere og klogere...
  Selvom Djengis Khan angriber stejlt,
  Men vi piger er stadig klogere!
  
  Så jeg siger jer folk, gå efter det,
  Tjen de russiske guder trofast mod os...
  Og redde russernes sjæle i kamp,
  Selvom det pakker en helvedes punch!
  
  Vi vil vinde, det ved jeg med sikkerhed
  Vi vil være i stand til at besejre alle fascister...
  Kain vil ikke knuse fædrelandets kæmper,
  Og med et truende brøl vil bjørnen leve!
  
  Vi vil gøre alt meget godt,
  Vi vil besejre alle fritserne og mongolerne....
  Det er trods alt farligt at slås med piger,
  Folket i Rusland ved, at de er uovervindelige!
  
  Lad os alle vise truende grin,
  Vi vil knække Genghis Khans horn...
  I den endeløse herligheds navn,
  Må din skæbne være meget lys!
  
  Ja, vi piger vil kæmpe smukt,
  Lad os vise den højeste klasse i verden...
  Jeg er en kriger, og min sjæl er ikke en klovn...
  Og Gud vil belønne Kristus for sejre!
  
  Vi vil bryde Djengis Khans tumens,
  Der vil være piger i kamp på Kalka...
  Kan ikke modstå det helvedes slag
  Jeg elsker Jesus og Stalin!
  
  Så jeg vil hugge fjender, tro mig, uden at tælle,
  Jeg kan besejre dem som myg...
  Tro mig, vores arbejde er hårdt,
  Også selvom livet er så skrøbeligt som en silketråd!
  
  I Ladas navn, allerhelligste Maria,
  Hvad ungdom og kærlighed gav...
  Vi piger har helt bare fødder,
  Lad os trampe modstanderen ned i snavs og blod!
  
  Kristus vil komme, og de døde skal opstå,
  Perun, Yarilo, White God, Svarog...
  De er forenede, folk ved ærligt,
  Og over universet er den Almægtige Familie!
  
  Kort sagt, vores lykke vil være evig,
  Smuk og vidunderlig i århundreder...
  Både himmel og jord er i mægtig magt,
  Og udødelighed og ungdom for evigt!
  Hvorefter en 150 mm haubits ramte tårnet direkte i stødleddet. IS-7'eren kørte fast, og krigerne måtte vende kampvognen og tage af sted til reparation.
  Og så vil du se, at han bliver helt revet fra hinanden. Generelt mislykkedes Stalins satsning på en blitzkrig mod Japan. Kampene blev langvarige og hårde.
  I mellemtiden fortsatte japanerne med at styre og pedalere.
  For eksempel blev en af pionererne fanget. Drengen er kun tolv år gammel. Og de begyndte at bruge gummislanger på hans bare såler. Drengen brølede og stønnede, men tav.
  Derefter blev der lagt strimler af glødende jern på hans barns fødder. Ja, det lugtede som om noget var stegt. Og denne lugt var meget appetitlig.
  Barnet mistede bevidstheden på grund af smertefuldt chok.
  Men samurai-bødderne prikkede ham med en nål i barnets hals. Og drengen kom til fornuft igen.
  Og monstrene begyndte at brække hans bare tæer med en glødende tang.
  Og igen besvimede barnet.
  Ja, hvad var der? Drengen blev ved med at blive tortureret. Efter at de var færdige med at brække børnenes tæer, begyndte de japanske bødler at arbejde på ribbenene.
  Det var præcis, hvad de gjorde, brækkede det ene ribben efter det andet. Og bogstaveligt talt var drengens knogler ved at vende ud. Og så viste det sig at være smertefuldt.
  Og så revnede det ene ribben og knækkede under den varme tang, og så det andet.
  Og smerten var sådan, at drengen besvimede igen af vilde lidelser.
  Og samuraien sang og lo. De havde det så sjovt.
  Og de begyndte at torturere Komsomol-pigen. I dette tilfælde blev elektroder fastgjort til Venus livmoder, anus og de karminrøde brystvorter.
  Så tog de den og tændte for strømmen. Og elektriske udladninger løb gennem pigens ømme krop.
  Og hvordan hun led og rystede. Hvor var det utrolig smertefuldt det hele. Og skønhedens krop rystede bogstaveligt talt. Så puttede de flere elektroder i hendes mund. Og igen tændte de for en højspændingsstrøm. Og pigen begyndte at gnistre helt.
  Dette var virkelig en utrolig, vild smerte. Og hvordan det udmattede Komsomol-medlem skreg.
  Og de fortsatte med at plage hende med vildt raseri. Da de så, at strømmen ikke tog pigen, trak de hende op på stativet.
  De klemte pigens bare fødder ind i en egeblok og sikrede dem godt.
  Så begyndte de at hænge vægte på kroge og strække den nøgne, muskuløse skønhed.
  Pigerne stønnede, men ville stadig ikke give militære hemmeligheder væk.
  Så smurte de japanske bødler hendes bare fodsåler ind med olie, så de lyste.
  Og de tændte ild under dem.
  Flammen slikkede kødædende pigens bare, runde, meget forførende, lyserøde hæle.
  Skønheden gik dog ikke i stykker. Tværtimod holdt hun op med at stønne. Og hun tog det med stor entusiasme og begyndte at synge med dyb følelse;
  Priset være Passionsgudinden Lada,
  Hvem skabte himlens dæksel...
  Der vil være en generøs belønning til folk,
  Fordi den hellige Gud er opstået!
  
  Der er ingen smukkere døtre af Svarog,
  At de løber barfodet gennem sneen...
  Vi vil være en velsignelse for Rod,
  Tramp ikke piger med dine støvler!
  
  I Rusland er der trods alt formidable piger,
  Hver dreng er en kriger fra krybben...
  Stemmen flyder så højt,
  Skurken vil blive snoet til et gedehorn!
  
  Vi vil kæmpe for Fædrelandet,
  Mit store moderland...
  Russerne har altid været i stand til at kæmpe,
  Der er ingen måde at modstå dem!
  
  De gav deres hjerter for Rusland,
  Jeg tror på, at der vil være et herligt liv...
  Vi åbner snart døren til rummet,
  Og lad os finde vores kald!
  
  Nej, lad stormen rase nu,
  Men russeren vil ikke vakle for evigt -
  Vores fighter giver ikke efter for kamp,
  Lad hans drøm gå i opfyldelse!
  
  Vores styrke er hos visdom piger,
  Du er virkelig født på denne måde...
  Vi vil skrible fra et maskingevær,
  Så det kun op og aldrig ned!
  
  Giv landet nye ressourcer,
  Så den blomstrer som en frodig busk af roser...
  og i Guds Jesu navn -
  Så det forbandede onde knas ikke bliver hørt!
  
  I krig er alle mennesker brødre,
  Men på samme tid, Satans tjenere...
  Vi er klar til at åbne vores arme for dem,
  Så alle er tro mod fredens Gud!
  
  Fik ikke Wehrmacht i knæ,
  Vi var i stand til at overleve kampene...
  Stalin og den store Lenin er med os,
  Skriv det ned i din notesbog, knægt!
  
  Vi vil gøre fædrelandet sådan,
  At hun selv vil bygge verden...
  Selvom tordenvejret kom hertil med en le,
  Vores Svarog er en stor mester!
  
  Fjenden angreb pludseligt og forræderisk,
  Det var et frygteligt år enogfyrre...
  Men vores bedstefædre kæmpede herligt,
  Rod hjælper dem i kamp!
  
  Vi vil give vores hjerter for Rusland,
  Lad os gøre vores land stærkere...
  Åben modigt døren til rummet,
  Ikke noget særligt!
  
  Dette er mit land, tro mig, hellige,
  Vi vil forsvare Moskvas riddere...
  En pige løber barfodet ind i en snedrive,
  At vække en gammel drøm!
  
  Nej, vi piger brød ikke sammen i kamp,
  Og de kæmpede med mod...
  Og nogle gange kæmpede pigerne så hårdt,
  Der er fuld straf!
  
  Vid, at ingen vil kvæle os russere,
  Vi kan jævne bjergene, sjovt nok...
  Dedikerer jeres sjæle til Gud,
  Du består dine eksamener med et A!
  
  Gud blev født i vanskelige tider,
  I nærheden af Moskva, når et tordenvejr tordner...
  Lada tjente vores miles,
  Og lad tårerne falde!
  
  Russiske piger er adelige
  Hver velsignet jomfru har udseendet...
  Tro mig, sådan en klar stemme,
  Og knytnæven til pigerne er monolitisk!
  
  Jeg tror på, at alt i landet bliver fantastisk,
  Jeg ved, at alt blomstrer...
  Selvom det nogle gange er farligt at kæmpe,
  Vi åbner en fuldstændig konto for misbruget!
  
  I 1941 stod vi sammen,
  Ridderne holdt Moskva...
  Snart vil der være kommunisme,
  Jeg vil bringe Fædrelandets banner!
  
  Stalingrad er blevet en formidabel vej,
  Hvor to formidable kom sammen...
  Pigen kæmper barfodet
  Hendes mand er selvfølgelig kommunist!
  
  Der kastede fjenden "tigre"
  Men det hjalp ham overhovedet ikke...
  Ja, forgæves mumlede Fuhrer-legene,
  Du er en skrøbelig glasplanet!
  
  Giv ikke piger indfald
  Vi tør ikke slappe af selv...
  Fjenden efterlod for meget sod,
  Du vil stadig bestå eksamen med et A!
  
  Vejen til Stalingrad er bestemt herlig,
  Det er bare solen over landet...
  Den onde Kain vil blive ødelagt,
  Han er i Gehenna med Satan!
  
  Rus er altid et helligt land,
  Den indeholder Perun og Jesus Kristus...
  Selvom sandheden nogle gange er ond,
  Manden er ikke vokset op til lykke!
  
  Russernes andel er at kæmpe dygtigt,
  Og besejre Ruslands fjender...
  Selvom Krauts har Lucifers magt,
  Men vores hær er blevet mægtig!
  
  Der er frelse i verdens kommunisme,
  At overvinde bjerge af lig...
  Vi vil ikke bede vores fjender om tilgivelse,
  Også selvom bjørnen raser i raseri!
  
  Gud Perun Han kaster lyn,
  Han elsker at slå de onde...
  Og vi er stærkere end vores fjender,
  Hvis en hær træner til kamp!
  
  Ja, Svarog er en stor lysets kriger,
  Vil være i stand til at gøre noget, der ikke kan gøres i hånden...
  Så vil du være værdig til ære,
  Russere, tro mig, er ikke tåber!
  
  Alt forbliver i vores herlighed,
  Hvad er smukt som majs farve...
  Der vil være et sted for faldne mennesker i himlen,
  Hvad de råbte rasende - banzai!
  
  Vid, at de ikke kan tåle ydmygelse,
  Vi kan skabe et komplet Eden...
  For Rusland vil der være hævn over Krauts,
  Sam hjælper dem i det mindste!
  
  Russerne beundrede solnedgangen,
  Den rubin lyser vejen...
  Der vil være en stor gengældelse for de onde,
  Vores Rus' kan ikke bøjes med en donkraft!
  
  Vi vil begynde at beundre højlydt,
  Kraften i det store elefanternes moderland...
  Sammen med det strålende team,
  Den bedste Lada af sønner!
  
  Piger løber barfodet om vinteren,
  Dette er deres store stjerne...
  Harer løber også barfodet
  Lada vil være med os for evigt!
  
  Gud skabte planeter af et atom,
  Han skabte rum med kun et ord...
  Der synges heltegerninger,
  Og fjenden får et slag!
  
  Der vil være en persons beundring,
  At altid kæmpe og drømme...
  Så fra et øjeblik til tidens ende -
  Må de kæmpe hårdt i kamp!
  
  Solens ansigter skinner i det fjerne,
  Og regnbuen funkler, tro mig...
  Og fjenden er bare meget vild,
  Naturligvis er han i bund og grund et udyr!
  
  Der er smukke piger i landet,
  At de ved, hvordan man besejrer fjender...
  De har bestemt en klar stemme,
  De bedste sønner i verden!
  
  Vi russere vil ikke forsvinde,
  Vores sandhed er troet på alt...
  Vi vil trods alt have sådanne dommere,
  Lad os slå terroristerne i stykker!
  
  Vores piger skinner med hælene,
  Med en bar rosafarvet sål...
  Og snedriverne smelter under dine fødder,
  Det er varmt at se skønhed barfodet!
  
  Coo søde piger,
  Efter at have knust fjenden ubesværet...
  Selvom strømmen spiller meget højt,
  Horden rykker frem i flammer!
  
  Vi kan gøre alt meget fedt,
  Og opnå troskab i din drøm...
  Og fjenden angriber dumt,
  Slå hans skæg med et sværd!
  
  Jeg kender vores riddere af stål,
  Tro mig, du finder dem ikke stærkere...
  De gav fascisterne et hårdt slag på hornene,
  Han ser i hvert fald ikke mere end tyve ud!
  
  Piger der griner
  De blotter deres tænder i deres herlighed...
  Og deres øjne er som tallerkener,
  Stemmen er en strålende nattergal!
  
  Pigernes træning er cool,
  Og de forestiller sig rædslen i kampen...
  Skønhederne er så groovy,
  Nogle gange bliver det i hvert fald overskyet!
  
  Forestil dig en verden som denne, der vil være mennesker
  Kommunisme er fødslen af højere magter...
  Og skønheden vil ikke dømme dig,
  Også selvom en person er en idiot!
  
  Nu kommer krigen fra øst,
  Den helvedes horde angriber...
  Hos os er troskæmperen Svarogs styrke,
  Pigen ødelagde Khan i en slurk!
  
  Jeg ved, at alle kan beundres
  Ved, hvem der kæmper for fædrelandet...
  Og krigeren blev født modig,
  At komme i himlen efter døden!
  
  Vi vil være i stand til at gøre Rus glad,
  Glorificerende stang i århundreder...
  Af hensyn til Moder Saint Rusland,
  Med kraften fra en stor knytnæve!
  
  Tro mig, mit hjemland er smukt,
  Æbletræer blomstrer i Arktis...
  Vores folk er fantastiske, ortodokse,
  Gjorde min drøm til virkelighed!
  
  Vi kan lave enhver sky,
  Og besejr den sindssyge fjende...
  Vores hold af jagere er så flyvende,
  Forvandler rovkrybdyr til spil!
  
  Alt er så fedt i Rusland,
  Skaberen lagde sit hjerte i det...
  Sadisten Malyuta vil blive knust,
  Drømmen vil have masser af styrke!
  
  Kristus vil komme og verden vil opstå igen,
  Der vil være mennesker i herlighed for evigt...
  Vi kæmper ærligt for Rusland,
  Og kend vores stålhånd!
  
  Pigerne er beundret
  Hvad kan erobre rummet...
  De vil rive alle net i stykker,
  En kæde er bare en silketråd for dem!
  
  Tro mig, vi giver aldrig op,
  Vi vil aldrig falde under fjenden...
  Hvis Führeren simpelthen blev gal -
  Vi brækker hans horn af!
  
  Mand, du bliver stærkere end alle andre,
  Kan du erobre kanten af universet...
  Tal ikke sludder, svage,
  Tro os, slaver kan ikke brydes!
  
  Millioners styrke vil være med os,
  Vi afslutter fjenden, tro mig...
  Mange jomfrulegioner,
  De har lige ramt målet!
  
  Sejren kommer allerede,
  Vi gik ind i Berlin i triumf...
  Hvem døde i paradisets fornøjelse,
  Og den hellige kerub svæver!
  
  LUKASHENKO BLEV IKKE PRESIDENT
  ANNOTNING
  Den centrale lommevalgkommission nægtede at registrere Alexander Lukasjenko som kandidat til præsidentposten i Belarus. Og Vyacheslav Kebich, premierminister og de facto leder af Belarus, vandt. Historien gik anderledes. Herunder Rusland, hvor Vladimir Volfovich Zhirinovsky blev præsident i 1996.
  . KAPITEL nr. 1
  Også i Hviderusland kunne alt have været anderledes. Vyacheslav Kebich, de facto-herskeren i Hviderusland på det tidspunkt, beordrede registreringen af Alexander Lukasjenko blokeret. Og det førte ikke til masseuroligheder. Nå, nogle kandidater har mere, andre mindre. Som et resultat gik Zenon Poznyak ind i anden runde mod Kebich. Og i anden runde, takket være støtten fra Rusland, Zenon Poznyaks modbydelige ry og hans overdrevne radikalisme, vandt Kebich og blev den første præsident i Hviderusland.
  Lukasjenko selv klatrede aldrig til toppen. Hviderusland er gået ind i rubelzonen. Og russisk valuta begyndte at cirkulere i den. På den ene side er dette et plus, men på den anden side, ligesom i Rusland, begyndte der at opstå forsinkelser i udbetalingen af pensioner og lønninger, hvilket førte til visse konflikter og uroligheder.
  Ikke desto mindre var Kebich i stand til at opretholde gode forbindelser med Vesten. Og Jeltsin havde en pålidelig allieret, men ikke så radikal en. I Rusland har historiens gang ændret sig noget. I modsætning til den aggressive Lukasjenko rådede Kebich Jeltsin til ikke at kæmpe i Tjetjenien. Og Jeltsin sendte ikke tropper dertil. I stedet stolede han på den pro-russiske opposition. Konfrontationen i Tjetjenien trak dog ud. Og hun blev farverig. Hvor er dudayevitterne, hvor er de andre kræfter?
  Mærkeligt nok gavnede fraværet af krig i Kaukasus Vladimir Zhirinovsky. LDPR forblev den vigtigste og mest populære oppositionsstyrke i Rusland. Og hovedkampen i præsidentvalget udspillede sig mellem Zhirinovsky og Jeltsin. I princippet kunne dette være sket i den virkelige historie, hvis Vladimir Volfovich ikke havde støttet krigen i Tjetjenien og dermed mistet en væsentlig del af protestvælgerne.
  Og medierne fremmede aktivt konfrontationen mellem Jeltsin og Zhirinovsky. Der var en masse PR, en masse propaganda. Men i modsætning til den virkelige konfrontation: kommunisterne mod Jeltsin, hvor myndighederne havde visse propaganda-trumfkort, med Zhirinovsky viste det sig at være vanskeligere. Selvom de gjorde ham til fascist.
  Men under forhold med voldsom kriminalitet, kaos, korruption og mafiaen betragtede mange russere ikke fascismen som et så stort onde. Den store patriotiske krig fandt trods alt sted for længe siden, og det var ikke de samme fascister. Dengang var der dårlige tyske fascister, men nu kommer der nok bedre russere. Men i økonomisk henseende skabte Adolf Hitler virkelig et mirakel i Tyskland.
  Så Vladimir Volfovich var endda på en eller anden måde stolt af at blive sammenlignet med Hitler og prøvede at spille på dette.
  Kommunisterne havde også en stor ulempe. Folk huskede stadig meget godt - tomme hylder, total mangel, kort og kuponer, især fra Gorbatjovs tid. Og Gorbatjovs tider var som kommunistisk styre.
  Folk, især kvinder, der stod i kø, ville ikke tilbage til den gamle kommunistiske tid. Og dette spillede mod Zyuganov. Og under Hitler, især før krigen, var der kapitalisme, hvilket betyder, at der ikke var tomme hylder. Og selv om Zhirinovsky kom med mange populistiske udtalelser, lovede han ikke en tilbagevenden til tidligere tider. Og han lovede først og fremmest orden, at kvæle kriminalitet og at stoppe arbejdsløsheden. Men Hitler i Tyskland undertrykte kriminalitet, satte en stopper for arbejdsløsheden og bragte orden.
  Og på kun to måneder erobrede han hele Europa. Det vil sige, ved dygtigt at spille og føre kampagne kan du vende din sammenligning med Hitler til din fordel. Så Jeltsin havde det meget sværere end med Zjuganov. Hvis sidstnævnte forårsagede antipati hos mange allerede på det genetiske niveau - mangel og tomme hylder, og endda stalinistiske undertrykkelser. Selv blandt krigsveteraner var det ikke alle, der afviste fascismen.
  Desuden var det ligesom vores russiske fascisme. Økonomien gik ikke godt. Og selv uden Tjetjenien havde Jeltsin en lav vurdering. Og landet var ved at dø ud, og der var udbredt bandit og kriminalitet. Og endnu større end i den virkelige historie. Så krigen i Tjetjenien førte til en række begrænsninger af frihederne, der reducerede kriminalitet, men dens fravær i kriminalitet gjorde det kun værre.
  Så Zhirinovsky viste sig at have meget flere trumfkort end Zyuganov.
  Det skal bemærkes, at Zhirinovsky i den virkelige historie fejlede dybt ved valget i 1996. Men hovedårsagen til hans fiasko: der manglede inspiration og tro på den endelige sejr. Og her er hele konfrontationen mellem ham og Jeltsin, den dunkle Zyuganov er i skyggen, og Zhirinovsky er i brand. Og denne politiker, når han er i gang, er virkelig i stand til at udføre mirakler. Desuden er Zhirinovsky stadig ung og fuld af styrke.
  Og han flygter ikke fra tv-debatter i modsætning til Zyuganov, der i forvejen var bange for at stikke hovedet på skærmen.
  Derudover så Zhirinovsky endda yngre ud i udseende og ikke skaldet som Zyuganov og ikke gråhåret som Jeltsin. Og dette virkede også til hans fordel.
  Selvom Zyuganov var tretten år yngre end Jeltsin, gav hun udadtil ikke indtryk af en ung og frisk leder. Men Zhirinovsky, der var femten år yngre end Jeltsin og udadtil med sin hektiske energi, virkede meget mere energisk og stærkere end denne drevne gamle mand.
  Og det påvirkede valgforløbet.
  Det viste sig dog, at Zyuganov ville blive tredje. Men hvem skal han støtte i anden runde? Konfrontationen med Jeltsin er gået for vidt. Og Zhirinovsky er, selvom han ikke er kommunist, venstremand og ikke antikommunist. Og han lover kommunisterne porteføljer.
  Men Swan er tungebundet og dum, og kom aldrig uden om det. Så valget fulgte et andet scenario. Zhirinovsky fik flere stemmer i første runde end Jeltsin, og i den anden fik han støtte fra Zjuganov. Og som et resultat blæste Jeltsin anden runde med en kæmpe forskel. Desuden stemte færre på Jeltsin i anden runde end i første runde. Og Vladimir Zhirinovsky blev Ruslands nye præsident. Og dette viste sig at være en triumf for Vladimir Volfovich.
  Ruslands kurs har dog mod forventning ikke ændret sig meget. Zhirinovsky forværrede ikke forholdet til Vesten. Han fortsatte de tidligere reformer med mindre ændringer. Og selv kommunisterne i regeringen blandede sig ikke for meget i dette.
  Sandt nok, noget ændrede sig. Der var flere politi, som blev omdøbt til politiet, og kampen mod kriminalitet blev hårdere.
  Til sidst, i 1999, lancerede militante en invasion af Dagestan, og Zhirinovsky blev tvunget til at starte Kaukasus-krigen. Selvom han ikke ville det.
  Selv med Jugoslavien var det Zhirinovsky, der overbeviste Milosevic om ikke at gå igennem med bombningen, men at acceptere Vestens vilkår.
  Økonomien begyndte, om end frygtsomt, at vokse, og olieprisen begyndte at stige.
  Krigen i Tjetjenien var en chance for at hæve hans vurdering og blive valgt igen for en anden periode. Desuden forberedte Vladimir Zhirinovsky også en folkeafstemning, der afskaffede grænsen for to periode. Og dette var hans plan for autoritært styre. Og krigen mod Tjetjenien gik brutalt. Desuden var der terrorangreb i Moskva og Volgodonsk. Hvilket Zhirinovsky udnyttede forsigtigt og kynisk.
  Under krigen var det lettere at blive valgt for en anden periode, og det skete i første runde. Og ved folkeafstemningen blev to valgperioder aflyst, hvilket efterlod Zhirinovsky uden begrænsninger. Sådan skete det.
  I Hviderusland i 1999 sluttede Vyacheslav Kebichs første fem år også. Den økonomiske situation var ikke særlig god, men en frygtsom vækst begyndte. Plus propaganda og administrative ressourcer. Og Lukasjenko fik ikke lov til at deltage i valget igen - der er altid noget at klage over.
  Og Kebich blev genvalgt, dog med besvær. Og igen var Zenon Poznyak imod ham i anden runde. Kebich indsamlede ikke en sådan interesse som Lukashenko i den virkelige historie. Men han holdt sin magt fast. I Hviderusland blev en ny, mere autoritær forfatning vedtaget i 2000, og præsident Kebichs vilkår blev nulstillet.
  Zhirinovsky besatte Tjetjenien, men Rusland måtte udkæmpe en langvarig krig der med partisaner.
  Problemet var, at tjetjenerne allerede var vant til de facto uafhængighed. Russiske tropper led også store tab under angrebet på Groznyj. Sandt nok kontrollerede Zhirinovsky medierne og formåede at undgå et fald i seertal og masse anti-krigsstemning. Og dette var også et plus ved hans regeringstid.
  Stigende olie- og gaspriser og økonomisk vækst styrkede generelt diktatorens magt. Han forlængede ikke sine embedsperioder, men vandt jævnligt præsidentvalg. Hvilket skete samme år som de amerikanske. Men uden to-tidsgrænse. Zhirinovskys udenrigspolitik var forsigtig. Han var ikke en anden Hitler, men meget mere tilbageholden og forsøgte at opretholde en magtbalance. Men i 2014 skete Maidan, og han kunne ikke modstå fristelsen til at returnere Krim til Rusland. Men i modsætning til Putin krævede Zhirinovsky ikke mere, og hans efterretningstjenester organiserede ikke et oprør i Donbass.
  Tværtimod blev alt gjort yderst omhyggeligt. Og sagen endte med relativt små sanktioner og en mild kold krig. På baggrund af økonomisk vækst, lad os sige, at det ikke er dårligt.
  Men så brød coronavirussen ud. Kebich, som igen nulstillede sine deadlines, døde. Og der blev afholdt nyvalg i Hviderusland. Lukasjenko var allerede blevet glemt på dette tidspunkt, og nye skikkelser dukkede op. Den yngre premierminister Kolbasco, der blev præsident, fik magten.
  Og snart blev Rusland kastet ud i sorg efter Zhirinovskys død fra coronavirus. Og det viste sig også at være et slag for landet.
  I mellemtiden begyndte Taliban et angreb på Tadsjikistan. De brød igennem forsvaret og omringede den russiske base. Og en ny afghansk krig begyndte.
  Og selvfølgelig er kæmpende og smukke piger, som altid, klar til at kæmpe.
  Natasha affyrede et udbrud fra sit maskingevær og afskar Taleban-krigere. Så kastede hun en citron med sine bare tæer med dødelig kraft. Hun rev Mujahideen i stykker og sang:
  - Vi er fredelige mennesker, men vores pansrede tog
  Det lykkedes mig at accelerere til de røde grænser!
  Vi vil kæmpe for en lysere morgen!
  Lad os kysse!
  Og krigeren lo af fulde kræfter. Hun må siges at være så groovy.
  Zoya, der skriblede fra et maskingevær og mejede snesevis af dushmans ned, buldrede også:
  - Fremtiden er vores ære,
  Vi vil vise den højeste klasse!
  Og med sine bare tæer vil han kaste den morderiske gave til udslettelse. Sådan er hun, lad os sige der - en kæmpende og aggressiv kvinde. hvori der er så meget energi og styrke.
  Augustin kvidrede af stor ånd, og hendes kobberrøde hår spredte sig, som om det var en rigtig komet, der flammede. Pigen tog det og tweetede aggressivt:
  - Ære til vort fædreland,
  Du er højere end alle lande...
  Vi er ordenen værd,
  Ødelæg Taliban!
  Og pigen tog også og kastede med sine bare fingre, sine yndefulde, solbrune ben dødens morderiske gave. Sådan endte vi her, meget aggressive, seje og barfodede piger.
  Og Svetlana er også i kamp. Og han bygger dem af maskingeværer med stor, dødbringende kraft. Hun er en førsteklasses kriger. Skyder præcist og præcist.
  Og hendes hår er som hvidt, frisk sne. Og bare tæer kaster udslettelsesgaver med morderisk kraft.
  Svetlana sang med et smil:
  - Og han styrer båden,
  Gennem regn og tåge...
  Grusom og forræderisk -
  Taliban-kriger!
  Disse piger, må jeg sige, er i stand til at flytte bjerge. Og de er meget smukt i stand til at kæmpe. Og de blotter deres tænder, der funkler som perler.
  Det er skønheder. Og så blottede Natasha den skarlagenrøde brystvorte og trykkede den på bazookaknappen og ødelagde og rev Taleban fra hinanden.
  Dette var virkelig en aggressiv og stridbar præstation.
  Og stormtropper kæmper i himlen. Der sidder meget smukke piger på dem.
  Albina trykkede på joysticket med sine bare tæer og sendte et morderisk dødsfald og kurrede:
  - Pigerne flyver som ørne,
  Vi vil være i stand til at erobre hovedstaden i kamp!
  Hun er sådan en charmerende blondine, lad os sige.
  Og Alvina, en anden blond pige i bikini, fortsætter med at kæmpe. Så hun trykker jordbærvorten på sit bryst på knappen, og en raket af kolossal ødelæggende kraft flyver ud. Og hun vil ramme Taleban-tropperne som en gal.
  Det var det, pigerne tog og gik i gang med. De er meget, lad os sige, aggressive og krigeriske.
  Dog kæmper piger selvfølgelig også på en kampvogn. Repræsentanter for det retfærdige køn er også bedst her. Og de er selvfølgelig barfodet og i bikini.
  Det er, lad os sige, så bemærkelsesværdige tyverier, at ingen kan klare dem. Når de først kommer i gang, stopper de ikke.
  Elizabeth, der kæmpede på en tank og sendte dødelige granater ved hjælp af sine bare tæer, sang:
  Det var sådan et vidunderligt land
  Det blev kaldt Sovjets imperium...
  Den modbydelige Satan ødelagde det,
  Det er på høje tid at kalde på hans svar!
  
  Lenin regerede det - bare et ideal,
  Hvem gjorde fædrelandet fantastisk...
  Og han overgav regeringsmagten til Stalin...
  Han knuste den vilde hordes impulser!
  
  Må vores fædreland være i blomst,
  Birke, poppel, egetræer, røntræer...
  Jeg vil ødelægge fascismens hær -
  Når alt kommer til alt, er russerne uovervindelige i kampe!
  
  Rusland vil være solen over jorden,
  Dens stråler og stjerner og kometer...
  Du bliver det bedste land
  Heri forherliges heltegerninger!
  
  USSR, da det blomstrede storslået,
  Og han førte landet ved hånden til kommunismen...
  Men den skaldede ødelagde sit æsel,
  Opgiver det til modbydeligt fascisme!
  
  Men jeg tror, at vores rus ikke kan overvindes,
  Hun skinner som solen over jorden...
  Mægtige russiske, hvidbjørne gud,
  Og der vil være en plads i et ædelt paradis!
  
  Du elsker Rusland af hele dit hjerte,
  Hun er vores store fædreland...
  Selvom Sam åbner munden til jorden,
  Og monsteret med tusind ansigter angriber!
  
  Svetlana er vores klare stjerne,
  Hvad lover lykke og frihed...
  Gør en stor drøm til virkelighed -
  Lad os bygge kommunismen, tro folket!
  
  Ingen kan knuse landet
  Hvilket navn, tro mig, er Rusland...
  Fjern Satan fra magten -
  Kristus den store messias vil komme!
  
  Og Lada vil være med os for evigt,
  Og vi vil bygge praktisk kommunisme...
  Århundreder og minutter af år vil gå,
  Vi vil have det mest retfærdige system!
  
  Vores fædrelands store drøm,
  Gør verden til den mest stormfulde og smukkeste...
  Vi har bjerge, floder og skove -
  Alt vil være meget rent og retfærdigt!
  
  Hovedstaden i vores moderland er Moskva,
  Men Kiev og Minsk bliver også hovedstæder...
  Den mongolske horde blev besejret,
  Den almægtige Gud hjalp os med at vinde!
  
  Nej, tro mig, russerne kan ikke knækkes,
  Alle slaviske brødre vil blive forenet...
  Jægeren vil snart blive til vildt,
  Og vi er kæmpere, tro mig, vi er altid på farten!
  Pigerne i tanken sang i kor, og deres stemmer var så strålende og bogstaveligt talt glitrede som sølvklokker.
  Disse piger er bare super.
  Elena sang med stor selvværd:
  - Alt bliver meget fedt med os piger,
  Vi kan sagtens flyve til Mars...
  Lad dem, der har masser af valuta,
  Og et eller andet sted hviner og brøler en bjørn vildt!
  Og Elena, med sin skarlagenrøde brystvorte, vil tage og trykke på joystick-knappen, og et projektil med stor dødelig kraft vil flyve ud.
  Pigen vil synge som svar:
  - Vi vil dristigt gå i kamp om sovjetternes magt,
  Og vi vil slette alle fjender i kampen for dette!
  Og Ekaterina vil også trykke på knappen med en jordbærnippel og lad os hælde blyregn over modstanderne fra maskingeværer. Specifikt at slå dem ned.
  Samtidig synger pigen:
  Lad os møde dig om aftenen,
  Vi vil væde alle ånderne...
  Lad os møde dig om aftenen,
  Tal kinesisk!
  Og så vil pigen tage den og trykke sin bare, runde hæl på pedalen. Og noget meget destruktivt og dødeligt vil virke. Og en landmine af kolossal kraft vil falde over Taliban.
  Det er her, pigerne tweeter:
  - Herlighed, stor herlighed,
  Tanks suser frem...
  Det vil være en stor magt
  Når folket brølede!
  Og krigeren vil grine.
  Og så vil Euphrosyne tage brystvortens rubin, mens hun trykker på joysticket. Og nåleprojektilets enorme, kolossale ødelæggende kraft vil virke. Det er, når en granat, når den eksploderer, spreder nåle i forskellige retninger. Hvilket er meget effektivt og destruktivt.
  Og så vil pigen bruge sine bare tæer.
  Her kæmper hun...
  Piger fra Rusland tog grundigt fat på Taleban. Her er en skønhed, der også brugte en skarlagenrød brystvorte - det er Veronica. Og en bazookagranat affyret med dødelig kraft.
  Og han spredte Mujahideen i alle retninger.
  Veronica tog den og sang:
  - Lad der være et mål,
  Frem dynamo...
  På randen af en fejl -
  Et komplet sår!
  Og krigeren affyrer en citron med sine bare tæer. Og det eksploderer og ødelægger Mujahideen.
  Alice skyder også fra en snigskytteriffel. Dræber dushmans og synger samtidig:
  Der er intet stærkere end militært stål,
  Der er ingen stærkere hær i universet...
  Pigerne udgød floder af blod,
  Og de har ingen anden udvej!
  Angelica kastede en granat med sine bare tæer med dødelig kraft. Hun rev et dusin Mujahideen op og knirkede:
  - Vi kan alt, flotte piger,
  Og vi går barfodet i kulden!
  Hvorefter krigeren trykkede jordbærvorten på hendes bryst på knappen på den dødelige bazooka.
  Og frigav udslettelsesgaven med dødelig kraft. Og hun dræbte en masse Taleban.
  Anastasia Vedmakova angriber Mujahideen fra luften. Sender morderiske dødsgaver fra stormtrooperen. Og raketter regner ned over Talebans positioner. Mange muslimske soldater dør af dette.
  Samtidig synger pigen;
  Et land, hvor du er fri,
  Hvor enhver Herre er en proletar.
  Du bliver til en rubel og en nikkel,
  Om vinteren er der solarium i snedriverne.
  
  I den er der et lysende, rødt kommunismeflag -
  Hvilket lover os udødelighed!
  Lad os udtrykke vores kærlighed til fædrelandet i poesi -
  Der vil være lykke for evigt, tro det!
  
  Ledere er nogle gange anderledes...
  Ikke enhver leder er som den kloge Stalin.
  Men hver af os er altid en helt,
  Da både sindet og viljen blev stærkere!
  
  I den sidste måned af det tapre forår,
  Krigssoldater indtog Prag.
  Vi er tro mod vort fædreland som engle,
  Ordren er givet til os - fighteren tager ikke et skridt tilbage!
  
  Hvis døden er kommet, så kors dig selv,
  Og Herren flyver til paradis, hvor der er rønnetræer...
  Vor Ånd vil for evigt stige opad,
  Vi vil erobre mægtige tinder!
  
  Efter døden er livet trods alt en flod igen,
  I den sejler vi som en meteorbåd!
  Påkaldelser af den hellige Guds moder,
  Tør du ikke tolerere nederlag og skam!
  
  Imperium, fordi det er Guds lys,
  Den Almægtige beordrede Rusland til at regere!
  Der vil ingen ende være på vores lykkelige år,
  Der er ingen grænser for service - stram din rygsæk!
  
  Slaver sammen er vores motto -
  Vær en mand underdanig kongemagten!
  Verdens teater er fuld af skuespillerinder,
  Vi river helvedes vredes kæber fra hinanden!
  Akulina Orlova, der førte slaget på den anden side på et kampangrebsfly, sparkede fjenden med sine bare tæer og kvidrede:
  - Ruslands zar er ikke nødvendig - han er en ekstra parasit!
  Og blotter sine perlefarvede tænder.
  Derefter trykker han rubinvorten på knappen og sender en raket af kolossal ødelæggende kraft ud.
  Og hvordan man angriber Taleban i dødelig skala.
  Akulina tog den og sang:
  Satan vil ikke besejre os,
  Mit hjemland er det smukkeste i verden,
  Bliv berømt for det smukke land...
  Voksne og børn vil være glade for det!
  
  Lad liljerne i dalen blomstre storslået i den,
  Og keruberne spiller en anstændig salme...
  Führeren vil være kaput,
  Russerne er uovervindelige i kampe!
  
  Komsomol-medlemmer løber barfodet,
  De tramper i sneen med deres bare hæle...
  Hitler du ser bare sej ud
  Jeg kører dig over i en tank!
  
  Kan vi besejre nazisterne?
  Som altid er vi barfodspiger...
  Vores mest formidable ridder er bjørnen,
  Han vil dræbe alle med et maskingevær!
  
  Nej, vi piger er allerede meget seje,
  Vi river bogstaveligt talt alle fjender fra hinanden...
  Vores klør, tænder, næver...
  Vi vil bygge et sted i et vidunderligt paradis!
  
  Jeg tror på, at der vil være kølig kommunisme,
  Landet blomstrer i det, tro rådet...
  Og sørgelig nazisme vil forsvinde,
  Jeg tror, at dine gerninger vil blive forherliget!
  
  Landet vil blomstre vildt, tror jeg,
  Fra sejr er vi tilbage til sejr...
  besejre den japanske Nikolai,
  Samuraien vil svare for ondskab!
  
  Vi vil ikke lade os vippe,
  Lad os knuse vores fjender med et slag...
  Lad jægeren blive til vildt,
  Det var ikke for ingenting, at vi knuste Wehrmacht!
  
  
  Stol ikke på, at vi giver op,
  Russerne har altid vidst, hvordan man kæmper...
  Vi sleb vores bajonetter med stål,
  Führeren bliver billedet af en klovn!
  
  Sådan er mit hjemland,
  Den russiske harmonika spiller i den...
  Alle nationer er en venlig familie,
  Abel sejrer, ikke Kain!
  
  Snart vil USSR være i herlighed,
  Selvom vores fjende er grusom og forræderisk...
  Vi vil sætte et eksempel for tapperhed,
  Den russiske ånd vil blive glorificeret i kampe!
  Margarita Magnetic vil også tage farverne af overmodne jordbær og trykke på knappen på knappen med sin brystvorte. Det dræbende missil ramte Taleban og ødelagde dem bogstaveligt talt i snesevis.
  Så sang pigen:
  - Vi skal respektere os for at være bange,
  Pigernes bedrifter er utallige...
  Vi ved, hvordan man kæmper meget cool,
  Satan vil blive ødelagt!
  
  STÅ IKKE OP MED ONISH
  I november 1941 tilbød Hitler uventet Stalin fred. En løsning, der virker usandsynlig for nogen, der er bekendt med den faktiske situation.
  Tyskerne ser ud til at være ved at indtage Moskva. Og hvorfor tilbyde fred i denne situation?
  Men Hitler havde som bekendt en meget udviklet intuition. Og han følte, at Moskva ikke ville blive taget. Og hvis ja, så er det på tide, når Stalin er skræmt, at tilbyde fred. Naturligvis var ikke alle militærmænd enige i dette, men Hitler havde magt og autoritet.
  Desuden lovede fredsforholdene at være gavnlige for tyskerne. Faktisk går Ukraine over til Tyskland og med det sorte jorde og landbrug samt Hviderusland, de baltiske stater og Smolensk-regionen.
  Stalin gik i almindelighed med til at opgive alt, hvad tyskerne allerede havde erobret.
  Sevastopol faldt til tyskerne. Som svar forlod Krauts Moskva-regionen. Leningrad forblev bag USSR, og en korridor blev trukket ud til det. Tyskerne gik med til at forlade Leningrad-regionen i bytte for Voroshilovograd-regionen og Donetsk-regionen, som tyskerne endnu ikke havde besat helt.
  Generelt modtog nazisterne Donbass med dens kul, metaller og fabrikker, bauxitforekomster og landbrugsjord, hele Krim og endda en del af den sydlige Don. Tyskerne forlod Leningrad-regionen, Moskva, Tula, en del af Rzhev, Kalinin-regionerne. Til gengæld for en del af Donbass, en del af Don med dens rige sorte jord og Sevastopol. Finnerne fik Petrozavodsk og hvad de nåede at erobre. Vi skiltes i mindelighed.
  Derudover forpligtede USSR sig til at levere olie til lavere priser end markedspriserne og til at betale en stor løsesum for krigsfanger.
  Stalin, der frygtede at tabe krigen og Moskva, gik med til sådanne betingelser. På toppen af Wehrmachts succeser.
  Nå, Hitler, som havde et overnaturligt instinkt, indså, at dette var den bedste mulighed.
  Krigen med USSR er slut. Nazisterne begyndte først at overføre tropper til Afrika. Desuden begyndte briterne et angreb på Rommel. Nå, hvad så? Og Fritz tog og landsatte tropper på Malta. Selvfølgelig først bombe briterne der.
  Det næste er selvfølgelig angrebet på Gibraltar. Hitler mødtes personligt med Franco.
  Som du så, hvor stærkt Tyskland er. besejrede USSR. Hun fangede fire millioner russere og mange tusinde kampvogne. For os er Spanien som et streg på et kort. Vi vil besætte, hvis du ikke lader tropperne komme igennem. Og savner du det, kan du få noget i Afrika. Desuden er Storbritannien dømt og vil ingen vegne gå!
  Franco, der indså, at Spanien kunne blive besat, og at der ikke var nogen chance, var enig.
  Angrebet på Gibraltar var vellykket og ret hurtigt. Citadellet er faldet. Og så gik tyskerne ind i Ækvatorialafrika.
  Briterne led store tab. De blev fanget som suckers.
  Rommel besejrede Storbritannien i Libyen og indledte en offensiv i Egypten. Erobrede Alexandria.
  Så gik han ud og krydsede Suez-kanalen. Med udgangspunkt i deres succes erobrede tyskerne Irak, Kuwait og hele Mellemøsten.
  Wehrmacht mistede ikke for mange soldater og officerer i øst. Og hans tropper var flere og mere garvede og bedre trænede end briterne og især kolonistyrkerne.
  Briterne kunne begrænse dette og tabte uden tvivl. Uden USSR lykkedes det Fritz at bekæmpe Storbritannien med succes.
  Generelt var Storbritannien dømt til at miste sine kolonier. Dens landhær var for svag og af ringe kampeffektivitet til at holde kolonierne mod de mere talrige og disciplinerede tropper fra Wehrmacht.
  Men fokus på flåden virkede ikke. Efter Gibraltars og Maltas fald blev det umuligt at holde Afrika. Så Rommel blokerede Suez-kanalen. Og selv til lands slog tyskerne briterne med ét mål. Efter krigen med USSR blev Wehrmacht endnu stærkere og mere sikker på sine evner og fik omfattende kamperfaring.
  Sådan blev Afrika gradvist erobret. Og gennem Iran kom tyskerne ind i Indien. Også dér ønskede lokale sepoyer ikke at dø for Storbritannien. Generelt var tyskerne mere hæmmet af afstande, mangel på veje, strakte kommunikationer og forsyningsproblemer end af britiske tropper.
  USA samler støv for at undgå krig. De ophævede endda alle sanktioner mod Japan.
  Men alligevel angreb samuraien Peru Havn. Det var nødvendigt at beskytte os selv og beslaglægge britiske besiddelser i Asien. Og japanerne gjorde det.
  Kort sagt, i det 42. år og den første halvdel af det 43. erobrede tyskerne og japanerne Afrika, Australien og hele Asien. Og i september 1943 fulgte landgangen i Storbritannien. Efter selvfølgelig massive bombninger. Tyskerne brugte Yu-288 og Yu-188 og andre maskiner.
  Efter at have mistet sine kolonier og udmattet af ubådskrigen kunne Storbritannien ikke modstå.
  Og tyskerne havde for mange ressourcer, og især arbejdskraft. De bombede bogstaveligt talt alle byer og fabrikker i England. Og så selvfølgelig landgang af tropper og brug af pantere, tigre, løver og endda mus. Nå, selvfølgelig, også amfibietanke og undervandsfartøjer.
  "Mouse" blev afsluttet inden operationens start, og han kæmpede endda. Men "Mus" er for tunge.
  Gerdas mandskab på Panther udmærkede sig i kamp. Efter erobringen af Storbritannien kæmpede tyskerne stadig med USA i nogen tid. Slået amerikanerne ud af Island. Men på grund af den udvidede kommunikation viste det sig at være en vanskelig opgave at erobre Amerika. Alligevel er Atlanterhavet ingen joke. Medmindre de bombede en ven og kæmpede til søs.
  Tyske ubåde udviklede sig, blandt andet ved at bruge brintoverilte, og sænkede næsten hele den amerikanske flåde.
  USA er dog stadig ekstremt vanskeligt at erobre. Krigen trak ud, og tyskerne tog til sidst over og sluttede fred.
  Bagefter vendte tyskerne sig mod USSR.
  I 1945 gik E-50 og E-75 i produktion. Hitler forbød produktion af kampvogne, der var lettere end halvtreds tons, bortset fra en lille serie af rekognosceringskøretøjer.
  Panteren vejede fireogfyrre et halvt ton. "Panther" 2 er allerede tooghalvtreds tons. E-50 har allerede trukket næsten femogtres tons. Den sidste kampvogn havde en meget anstændig frontal pansring på 150 millimeter på skroget i en vinkel på 45 grader, og 185 millimeter på fronten af tårnet, også i en vinkel. En 88 mm pistol med en løbslængde på 100 EL. Og 82 mm panser på siderne, også ved skråninger. I kombination med motoren, som accelererede til 1200 hestekræfter ved boost, er det en meget kraftig mellemtank.
  Plus tolv runder i minuttet.
  En endnu tungere E-75, der vejer mere end halvfems tons. Denne tank viste sig ikke at være helt vellykket. 128 mm kanonen havde en langsommere skudhastighed, havde en lavere mundingshastighed og havde ingen fordele på tæt hold sammenlignet med 88 mm E-50.
  Skrogets frontalrustning er lidt bedre end 160 millimeter i en vinkel på 45 grader. Mere skal der dog ikke til. Holder alle amerikanske våben, og også sovjetiske. Tårnets beskyttelse er fremragende: 252 millimeter foran, 160 millimeter på siderne og bagved. Det kan ses, at der i det mindste er mere eller mindre pålidelig beskyttelse af tårnet, især siden.
  Siden af sagen er 120 mm, hvilket er acceptabelt, plus du kan også hænge skærme. Motoren er dog ret svag med 900 hestekræfter. Samlet set er tanken selvfølgelig ufærdig og ret høj. Minder mig om en ret forvokset Tiger-2 med lignende problemer.
  Begge tyske biler er uperfekte, men E-50 er selvfølgelig mere praktisk.
  Nå, og også E-100. Men denne bil er endnu tungere og har dårligere køreegenskaber end E-75.
  E-100 blev på grund af sin store masse produceret i små mængder.
  Og militæret selv godkendte generelt E-50.
  I foråret 1946, netop den 20. april, Führerens fødselsdag, rykkede tyskerne mod USSR.
  De havde et stort antal biler og udstyr. Titusindvis af tanke i forskellige versioner. USSR havde også serie T-34-85 og IS-2 og IS-3 i drift. T-44 var ikke helt vellykket. Men T-54 var ikke klar endnu.
  Tyskerne producerede E-50 og E-75 i store mængder.
  Efter tabet af en betydelig del af landet forbød Stalin udviklingen af køretøjer tungere end syvogfyrre tons.
  Udover et stort antal T-34-85, og noget mindre IS-2 og IS-3, blev SU-100, som var en forholdsvis enkel og effektiv selvkørende pistol, masseproduceret.
  Det skal bemærkes, at den mest massive kampvogn, T-34-85, kun kunne trænge ind i den tyske E-50-serie på siden, og E-75, selv fra siden, var for sej, og kun SU- 100 kunne gøre det, og selv da lukke.
  Så kræfterne er tydeligvis ulige. De tyske kampvogne trængte selv ind i de sovjetiske kampvogne fra store afstande. Og kun IS-3'eren havde mere eller mindre tilfredsstillende beskyttelse for panden, og så den øverste del.
  Her er tyskerne, der presser sig igennem USSR's territorium.
  Gerda, Charlotte, Christina og Magda i E-50. De fløjter sange for sig selv og brøler.
  Vi vil knuse alles vædderhorn,
  Gud den Almægtige vil være for os!
  Og hvordan de vil tage det og skyde mod fjenden.
  De fireogtredive fik sit tårn revet af. Ja, kampmandskabet, du kan ikke sige noget.
  Charlotte bemærkede med utilfredshed:
  - Alligevel er vores rustning ikke særlig god. Fjenden kan endda kroge siden!
  Christina bemærkede:
  - Men pistolen er præcis og dødelig! Så det ene kompenserer for det andet!
  Gerda hvæsede:
  - Vi vil rive alle fra hinanden!
  I mellemtiden kæmper Natasha på SU-100 med sit mandskab mod Fritz.
  Oleg Rybachenko viste sig at være det femte medlem af SU-100-besætningen sammen med Natasha, Zoya, Augustina og Svetlana.
  Pigerne nikkede bifaldende:
  - Du er en fighter, hvilket er fantastisk!
  Natasha skød mod fjenden. Granaten ramte et tysk køretøj i panden og rikochetterede. Pigen stampede sin bare fod vredt. Og hun tjekkede:
  - Og nu er du en dreng! Du ser ud til at være skarp, ikke?
  Oleg nikkede. Han er en udødelig dreng, hvilket betyder, at han kan meget. Her er en tysk E-75 på vej frem. Hvordan bryder man igennem det?
  Drenggeniet fandt ud af det og hviskede til projektilet:
  - Vi er metal, af samme blod - du og mig!
  Og ved hjælp af sine bare, barnlige fødder vendte han synet og skød.
  Ligesom en tysk kampvogn ikke er stærk med frontal panser, men hvis man rammer den præcis ende-til-ende eller en kombination af kraftlinjer, giver kampvognen efter. Og så brast metallet, og kampsættet begyndte at detonere.
  Oleg Rybachenko knirkede:
  - Det er den højeste klasse!
  Natasha kildede drengens bare hæl og nikkede:
  - Skyde!
  Oleg Rybachenko skød igen fra SU-100. De skød på lang afstand, og så tog den 100 mm sovjetiske kanon ikke de seneste tyske kampvogne: E-50 og E-75. Men drengen er fænomenal. Og det lykkes ham at ramme fjenden.
  Terminator-dreng skyder igen. Og den bryder igennem E-50. Denne tank er hurtig og skal rammes. Men tyskerne presser altid hårdere og hårdere på.
  Zoya skyder. Og meget præcist.
  Ram fjenden i tårnet. Så fyrer Oleg Rybachenko igen. En hundrede millimeter pistol gør underværker.
  Drenggeniet brøler:
  - Jeg vil rive dig fra hinanden! Jeg vil rive dig fra hinanden! Det vil ikke være til din smag!
  Og igen, som en dreng, vil han tage den og ramme den meget præcist. Og det vil virkelig rive fjenden fra hinanden.
  Så vil det vise:
  - Jeg er en supersonisk fighter!
  Og igen vil han skyde ved hjælp af sin bare fod.
  Drengen ser kun tolv, men han er meget hurtig og fænomenal.
  Her skød hun ved hjælp af sine bare tæer og Augustine.
  Og pigen styrtede ned på E-50.
  Tyskerne lider betydelig skade. Men deres lavine af kampvogne kommer tættere og tættere på. Her er E-100 i bevægelse. Også kraftfulde rustninger, våben og skjolde.
  Men hans piger og dreng klarer sig også.
  En tysk bil står i brand og er revet i stykker.
  Oleg Rybachenko sang:
  - Ære til det hellige fædreland,
  Med overjordisk raseri!
  Igen skød drengen, smadrede fascisten og blinkede til pigerne. Og igen skyder drengen og ødelægger fjenden.
  Lad os se det i øjnene, han er en kæmpende dreng. Og han vil slå dig med en skal. Og "Tiger"-2 tanken, forældet, men kraftfuld, blev et offer. Den tyske Panther 2 lider også af nederlag. Men hun erobrede næsten selve Amerika.
  Og nu presser USSR på.
  Oleg Rybachenko skyder og rammer præcist.
  Og så begyndte de at skyde på skift og synge...
  Natasha sparkede sin bare fod og brølede:
  - Det er fra taigaen...
  Zoya bankede også på sine bare tæer og knirkede:
  - Til det britiske hav...
  Augustin ramte også skallen og sagde:
  - Røde Hær!
  Svetlana affyrede missiler med sine bare tæer og sagde:
  - Stærkest af alt!
  Oleg Rybachenko fucked op og sagde:
  - Og lad Red...
  Natasha skød og knirkede:
  - Klemmer kraftigt!
  Zoya slog også og gøede:
  - Din bajonet med hårdhændet hånd!
  Augustine sparkede og brølede:
  - Og vi skal...
  Svetlana affyrede en dødelig anklage og udbrød:
  - Ustoppelig!
  Oleg Rybachenko skød igen og grinede:
  - Gå til den sidste...
  Natasha sendte en skal og brølede:
  - Dødelig kamp!
  Og pigerne spredte sig, kanonen affyrede, indtil granaten løb tør.
  Ja, Oleg Rybachenko er i krig igen.
  Men Den Røde Hær har det svært. Tyskerne rykker frem. De har mere udstyr og mere infanteri. Og japanerne kommer også fra øst.
  Kan ikke modstå sådan en magt.
  Gerda og hendes mandskab kæmper på E-50. Tyskerne stormer allerede Voronezh. Kampene er hårde.
  På den ene side er den tyske kampvogn meget god som jagerfly af sin slags. Men beskyttelsen om bord er ret svag. Og dette er dens ulempe, så piger bør være på vagt.
  Der bliver stadig produceret mange T-34-85'ere. Dette køretøj er stadig i masseproduktion, og den tyske 88-mm kanon i 100EL høster en rigelig høst på lang afstand.
  Der produceres også i stigende grad SU-100, som, da det er en selvkørende pistol, er lettere at producere end en kampvogn, men er et stærkere våben.
  Nu, ved at trykke på joystick-knappen med sine bare tæer, brød Gerda igennem den sovjetiske tørring. På tæt hold kan sådan en bil være meget farlig.
  Den blonde terminator tog det og sang:
  - Mine nerver er ikke lavet af stål,
  Du fik mig virkelig!
  Og så affyrede Charlotte en kanon og knuste de fireogtredive.
  Og en pistol, der affyrer tolv skud i minuttet, når langt.
  Dernæst fyrer Christina. Og det vil han også gøre meget præcist og præcist. Hun smadrede en Røde Hærs tank og knirkede:
  - Rasende ild! Hurra for Stalin!
  Så slog Magda også. Det gjorde hun meget præcist med sine bare tæer.
  Og hun sang:
  - Til det evige Fædrelands Ære!
  Hvorefter pigen bryder ud i grin...
  Den tyske maskine fungerer upåklageligt.
  Dens offer var IS-2, en ret kraftig og farlig kampvogn, men dårligt beskyttet af tårnets front.
  Kun IS-3 har relativt god frontal beskyttelse, men denne tank bliver stadig produceret i små serier. Dens tårnform er for kompleks. Selvom IS-3, som kamppraksis har vist, i det mindste har en chance for at nærme sig E-seriens køretøjer på tæt hold.
  Tyngre tanke er endnu ikke produceret i USSR, og endda deres udvikling er blevet suspenderet. Dette skaber selvfølgelig et problem. Tyskerne har kun den lette selvkørende pistol E-25 i deres serie, men dens produktion har nærmest været fastfrosset. Selvom maskinen ikke er dårlig.
  Kun to besætningsmedlemmer og halvanden meter i højden. Lille med en 75 mm kanon fra Panther. Jæger af sovjetiske biler.
  Men Führeren foretrækker magt. Selv E-50 er efterhånden ringere end E-75, som også er dækket af skjolde på siderne.
  E-75 er svær at trænge ind selv ind i siden. Og det udnytter tyskerne til gennembrud...
  To tyske piloter Alvina og Albina har allerede formået at overstige antallet af nedskudte fly med tre hundrede og modtaget: Jernkorsets Ridderkors med sølvegeblade, sværd og diamanter.
  Pigerne er så seje krigere og de sejeste i verden. Ja, selvom Huffman har skudt flere fly ned indtil videre, er de meget smukkere.
  Og som regel kæmper de kun i bikini og barfodet.
  Alvina skød tre sovjetiske fly ned fra sin ME-262 X med 30 mm flykanoner og kvidrede:
  - Jeg er tilintetgørelsens fakkel!
  Albina, der affyrede lignende ild, bekræftede:
  - Og vi er fuldstændig ødelæggelse:
  Og hun skar yderligere fire sovjetiske fly ned...
  Krigerne er meget stridbare i humøret, men de smiler konstant.
  De elsker mænd og arbejder med deres tunger. Og de kan lide det. Sådanne kæmpende skønheder.
  De skød en sovjetisk TU-3 ned og smadrede den i stykker... Dette er deres brændende hilsen.
  Pigerne, kort sagt, svigter dig ikke. Og den røde hær modtager fra dem.
  Men på den anden side kæmper Anastasia og Mirabela også i bare bikini og barfodet - og hæver deres resultater! De er meget aggressive piger.
  Og Anastasia skød et tysk fly ned og sagde:
  - Jeg er en fantastisk pilot!
  Mirabela skød en tysk bil ned med en kanon og knirkede:
  - Jeg er en super kriger!
  Piger er virkelig, hvad vi har brug for...
  Men de kæmper på forældede Yak-9 T'ere, som naturligvis ikke er på niveau med tyske jetfly. Men skønhederne formår at kæmpe. Og de undgår at blive skudt ned.
  Og hvorfor? For de er barfodede og i bikini. Så der er ingen måde at skære dem af.
  Krigere forstår, som vi ser, hvad bar hud er.
  Anastasia skød en anden tysk jagerfly ned og knirkede:
  - For Fædrelandet!
  Mirabela skar HE-162 ned og brølede:
  - For Stalin!
  Det farligste tyske jagerfly er ME-262 X, det har fem luftkanoner, enorm fart, fejede vinger og kraftig rustning.
  Det er nemmere at skyde et HE-162 køretøj ned, der er let, billigt, men meget manøvredygtigt.
  ME-1010 var ikke helt vellykket for tyskerne, det er utvivlsomt et fremragende fly med hensyn til flyveegenskaber, men dets vinger ændrer sving og kræver højt kvalificerede piloter. TA-183 viste sig at være mere praktisk og går også foran.
  Men Hitler foretrækker den stærkt beskyttede ME-262 X, med kraftige våben.
  Luftwaffes propeldrevne køretøjer er endnu ikke udfaset af produktion. TA-152 er det mest succesrige multi-purpose køretøj, og ME-309 er stadig i kamp. De er sovjetiske krigere overlegne i fart og bevæbning. Og selvom Yu-488 er et propeldrevet køretøj, kan sovjetiske Yaks ikke engang indhente det. Ja, selv den mere avancerede LA-7 er denne bil ringere i fart.
  Og hvad skal man gøre mod jetbomber: Arado, Yu-287 og andre.
  Sovjetisk luftfart, uden jetfly, er svag.
  Anastasia og Mirabela formår dog stadig at score gode scoringer selv under sådanne forhold.
  Så de vendte tilbage, tankede og gik i kamp igen. De bliver igen ramt af tyske biler. Og de gør det med stor effekt.
  Ingen i den sovjetiske luftfart kan måle sig med deres par. Derudover har piger sex for at blive stærkere. Og normalt har de altid forskellige mænd. Og det giver piger sådan en styrke!
  Dette er en af hemmelighederne bag deres fænomenale succes.
  Pigerne har allerede modtaget guldstjernen fra Hero of the USSR og blinker til hinanden.
  De fløj rundt igen og skød nogen ned.
  Anastasia skar Yu-288, et ret kraftigt bombefly, ned med sin 37 mm flykanon.
  Og Mirabela skød et Yu-287 jetfly ned, også ved at bruge den samme 37-millimeter pistol. Sådanne våben gjorde det muligt, med pigernes fænomenale nøjagtighed , at ramme fjendens køretøjer på afstand. Selvom ammunitionen var begrænset, risikerede du at dø.
  Pigerne slår deres bare fødder og synger:
  - Svæve falke som ørne,
  Vi er fremad for Stalin!
  Vores succes er lige rundt om hjørnet
  Åbn din vinderkonto!
  Så krigerne vil selvfølgelig ikke slippe fascisterne af krogen. Og de vil slå ham så hårdt, at det vil skade Führeren.
  Anastasia Vedmakova manøvrer selvfølgelig. Yak-9 er mere end seks hundrede kilometer, den holder ikke, med en tung pistol er den endnu kortere, men den kaster og drejer mere eller mindre.
  Lidt bedre end Yak-3, som dog koster mere og kræver duralumin af høj kvalitet. Og USSR mistede en masse territorium. Og Yak-9 kan produceres i enorme mængder.
  Men der er ingen måde at holde trit med Det Tredje Rige sammen med Japan.
  Mirabela skød ME-262 ned og sang:
  - Til ære for moderlandet Rusland,
  Vi vil gøre hele verden gladere!
  Anastasia afskar endnu en tysker og knirkede:
  - Dette er navnet på den mest strålende kærlighed!
  Og også hvordan det vil brøle. Og han rammer Fritz.
  Pigerne er selvfølgelig meget, meget seje.
  I mellemtiden bevæger tyskerne sig dybere og dybere ind i USSR's område.
  Japanerne forkæler også sig selv. Og der er mange af dem, og de kører kineserne foran dem.
  De gule soldater forsøger at bryde igennem. Og de strøer bogstaveligt talt alle henvendelser med lig.
  Men der er så mange af dem, at de til sidst bryder igennem.
  Japanerne og deres gule hær stormer Khabarovsk. Der tages slet ikke højde for tab.
  Men de bliver mødt der af sovjetiske piger.
  Alenka og hendes team.
  Piger forsvarer Khabarovsk. De kaster granater mod fjenden med deres bare fødder.
  Og de synger også med et grin:
  - Vi er søde piger,
  Og alle kæmpernes nederlag...
  Stemmen er så høj
  Til ære til gale fædre!
  Og igen flyver granaterne kastet af skønhedens bare fødder.
  Alenka, så snart hun giver en tur, slår kineseren ned og knirker:
  - Ære være vores land!
  Anyuta vil kaste en granat med sine bare fødder og brøle:
  - I de højere magters navn!
  Og han vil også slå dig med et dødeligt udbrud.
  Dernæst skyder Angelica. Og han kaster også en granat med sin bare fod.
  Og hviner:
  - Til nye grænser!
  Og så slår Maria dig også. Og hun afskar også de gule kæmpere med et udbrud og sang:
  - Hale for hale! Øje for øje!
  Og blinker til sine venner.
  Og så vil OL kaste en hel kasse sprængstof efter samuraierne og kineserne.
  Og det vil brøle:
  - Til Fædrelandets Ære!
  Og igen ødelægger de fem den fremmede hær.
  Men japanerne har allerede samlet en masse kinesere. De klatrer og klatrer. Og hele bunker af lig vokser.
  Alenka skyder, kaster med sin bare hæl og hviner:
  - For Stalin!
  Anyut vil også kaste en granat med sin bare fod og mumle:
  - Lærere!
  Angelica vil smide linen væk. Han kaster en gave med sin bare fod og knirker:
  - For Lenin!
  Og så rammer Maria fjenden. Og med sine bare tæer vil han lancere ødelæggelse.
  Så spreder kineserne i alle retninger...
  Og så vil OL tage og slukke tønden med nitroglycerin. Og det vil dræbe alle.
  Og militaristerne falder...
  Oleg Rybachenko og hans hold kæmper stadig for Tula. Tyskerne forsøger at omringe Moskva. Byen Tula afviste allerede Fritz-angrebet i '41.
  Men fjenden er meget stærkere nu. Og den skyder aggressivt. Og bomber regner ned over Den Røde Hær og andre ødelæggende kræfter.
  En meget magtfuld fjende. Og de kaster for mange sorte krigere, arabere og indianere i kamp. Og det virker ustoppeligt.
  Oleg Rybachenko skød mod E-75 og sang:
  En soldat er altid sund
  Soldaten er klar til alt...
  Og støv som fra tæpper,
  Vi går af vejen,
  Og det stopper ikke!
  Og skift ikke dine ben
  Vores ansigter skinner
  Støvler glimter!
  Og igen slår drengen nazisten på afstand. Men kræfterne er virkelig ulige.
  Selvom Tula står heroisk. Og i syd nærmer nazisterne sig Stalingrad.
  Men hvad tror de, de vil vinde der?
  Oleg Rybachenko skyder igen på nazisterne og synger:
  Og sådan et kaos
  fyldte universet...
  Menneskehedens triste lod -
  Udhold smerte og lidelse!
  Og igen blev drengen dræbt, og den fascistiske Mouse-2, en meget formidabel maskine, brændte.
  Natasha bemærkede logisk:
  - Ingen kræfter kan stå imod os!
  Og hun blinkede til drengen.
  Så ramte Zoya også. Brølede også:
  - For min adgang til sejr!
  SU-100 fungerer for sig selv og tænker ikke på at stoppe beskydningen.
  Tyskerne går efterhånden uden om Tula. De har mange styrker, meget infanteri. Og tanke af forskellige mærker flytter sig.
  Her er for eksempel den samme "Lev"-2, en meget kraftfuld maskine: den vejer hundrede tons, og frontalpansringen er 300 millimeter i en vinkel. Intet ser ud til at komme igennem.
  Men Oleg Rybachenko skyder stadig. Viser sin højeste klasse - snigskytte.
  Og han slår sig selv, og han slår sig selv...
  Kun fragmenter flyver væk fra nazisterne. Men de vil stadig ikke sætte farten ned.
  Oleg Rybachenko knirker:
  - Fremtiden er vores,
  Vi er ørne - Jedi!
  Og igen laver drengen kegler. Og igen får fascisterne en nikkel.
  Og Gerdas kampvognsbesætning er allerede i Stalingrad. Der er så aggressive kampe, der raser her.
  Gerda, der skyder, råber:
  - Min krop er jern!
  Charlotte trykkede på joystick-knapperne med sine bare tæer og kvidrede:
  - Så nyttigt til en kamp!
  Og hun blinkede til sin partner.
  Så slog hun igen og brækkede de fireogtredive.
  Så fyrede Christina også. Hun smadrede Den Røde Hærs tørretumbler og buldrede:
  - Jeg er en skør pige! Jeg vil rive alle fra hinanden!
  Og så begyndte Magda at skyde med sin bare fod.
  Piger fra Tyskland klarer sig generelt godt. Og de smører fjenden.
  . KAPITEL nr. 2
  Men deres bil blev ramt i siden. Jeg var nødt til at stoppe og reparere den.
  Gerda bemærkede lunefuldt:
  - Vi spilder tiden igen!
  Charlotte gned sin bare fod langs overfladen af rustningen og knurrede:
  - Vi vil tage revanche og vinde!
  Og så tog hun den og viste sine tænder. Og hun udløste solstråler fra sine perletænder.
  Christina tog det og knirkede:
  - For Fædrelandet uden råd!
  Og han vil også slå sin bare hæl på rustningen!
  Magda var enig:
  - Og intet pjat!
  Pigerne besluttede at spille skak for nu. Par til par. Og de begyndte at bygge en strategi der.
  Spillet er interessant. Men pigerne skændtes om hver eneste bevægelse og slog hoveder.
  Gerda bemærkede med blottede tænder:
  - Jeg vil være det højeste aksiom!
  Og hvor vil han grine...
  Jeg forestillede mig min navnebror fra Andersens eventyr. Så hun blev fanget i skoven af røvere. De skilte vognen ad og tog næsten alt Gerdas tøj og dyre støvler væk. Så Gerda er barfodet igen, og i sæk. Sådan så hun ud med hænderne bundet bag ryggen.
  Han går gennem den kolde efterårsskov. Den nøgne sål mærker hvert bump, hver bump, hver kvist. Gerda er bange og sulten.
  Det lykkedes hende endda at komme sig i paladset. Og der er frost på efterårsgræsset, der minder om kulden, som hun for nylig havde oplevet.
  Gerda grinede... Hun syntes, at Andersens eventyr tydeligvis manglede ristede hæle. Og det ville være fantastisk!
  Tanken blev repareret hurtigt. Skaden er mindre. Selvom en 100 mm kanonramme ramte siden. Hvilket kan være farligt.
  Charlotte trykkede på joystick-knapperne med sine bare tæer og sang:
  - Jeg er en tank destroyer,
  Hjertet brænder...
  Pistolen er min bolig!
  Og skallen knuste yderligere fireogtredive. For nu er det T-34-85, der dominerer slagmarken. Og tunge køretøjer er relativt sjældne i Den Røde Hær.
  Men så dukkede IS-3 op. Det har et svagt punkt: den nederste del af kroppen. Panden har en stor hældningsvinkel. Den har en form: en geddetryne. Men hvis du rammer den nederste del af panden, vil der ikke være nåde.
  Magda brugte sine bare fødder til at rette pistolen mod fjenden. Og hvordan det ramte, og projektilet fløj.
  Og den sovjetiske maskine fik et slag i maven. Tårnet blev revet af, og granater begyndte at eksplodere.
  Gerda udbrød:
  - Og du er en velrettet skønhed!
  Magda hvinede og rystede på sine storslåede bryster:
  - Ingen vil stoppe mig!
  Charlotte bekræftede selvsikkert:
  - Og ingen vil vinde!
  Christina knirkede som svar:
  - Onde ulve knuser fjender!
  Gerda knurrede:
  - Onde ulve - hilsen til heltene!
  Nazisterne omringede Tula, og børnene måtte sammen med fire piger bryde ud af ringen.
  Drengen, pigen og pigerne løber og kaster granater med deres bare tæer.
  Men nazisterne lider skade og kan ikke ramme dem.
  Oleg, fyrede, sang:
  - I det hellige moderlands navn,
  Vi kan ikke bringes i knæ!
  Margarita kastede dødsgaven med sin bare fod og knirkede:
  - Nej! Lever aldrig!
  Natasha, der skyder og hopper, tilføjede:
  - Lad ingen problemer komme til vores hus!
  Og han ville også affyre en dødelig granat med sin bare fod.
  Så vil Zoya undvige granatsplinter og også bruge sine bare tæer til at give slip på den knusende...
  Og det vil brøle:
  - Det bliver fantastisk!
  Og så vil Angelica skyde mod fjenden. Slår ham ned i vildt raseri. Og det vil brøle igen:
  - Jeg er en gal sav!
  Og en granat vil flyve fra din bare hæl.
  Og så vil Svetlana tage det og slå dig hårdt.
  Det er selvfølgelig piger - hvad døden bringer til fjender.
  Natasha, der skyder på fjenden, knirker:
  - Ingen vil stoppe os, ikke engang djævelen kan besejre os!
  Og granaten flyver fra hendes bare fødder i en bue. Og han vil ramme, og sprede alt, og langt væk.
  Piger er selvfølgelig i stand til at overvinde det berørte område. I syd raser kampe i Stalingrad, som Den Røde Hær holder. Efter at have lidt kolossale tab indtog japanerne Khabarovsk og rykkede frem mod Vladivostok.
  Nå, de vil blive mødt der af dem, der har brug for det.
  Anna Witchakova oplevede en ikke særlig behagelig afskedsceremoni med sin trofaste flyvende hest. Jagerflyet, der blev moderen til Mig-4, som skød så mange tyske fly ned, brændte simpelthen ned under luftangrebene fra den japanske armada, ligesom en del andre køretøjer og skibe gjorde. Efter at gribbene fra Land of the Rising Sun hakkede byen, præsenterede Vladivostok et trist syn. Begravelsen af de døde foregik dog på militær måde, beskedent og ret hurtigt. Piloten Vedmakova satte ild til hendes fødder, pigens fødder var dækket af vabler, og så gik hun barfodet og trådte forsigtigt på tæerne. Japanerne har endnu ikke gentaget razziaerne, de har koncentreret deres indsats om at støtte de fremrykkende fronter. Vedmakova gik rundt om murbrokkerne, det blev energisk ryddet, og blandt arbejderne var der et stort antal børn. Tynde, barfodede, med ansigter røde i den friske forårssol, ragede de ødelagte fliser op, rejste nedfaldne telegrafpæle og fejede simpelthen gaderne.
  Den ældste over drengene i pionerslips, men uden skjorte (den hang separat, tilsyneladende tog drengene sig af deres tøj), løb hen til piloten.
  - Vi arbejder i et accelereret tempo, kammerat major, alt er snart klar! Vi vil feje gaden ren, den bliver lige så glat som før krigen!
  Witcher smilede og smed noget slik til ham:
  - Her, tag den! Dette er vores sovjet lavet af naturlig chokolade, ikke amerikansk gift.
  Drengen blinkede muntert:
  - Og vi fandt på et nyt kælenavn til amerikanerne! Da de nu er sammen med Hitler og Hirohito, så er de ikke Yankees, men Pindos!
  Pigen major bukkede for drengen:
  - Hvem sagde du, de var?
  Den unge pioner gentog:
  - Pindos! Så nu er vi ligesom yankeerne, der forrådte os!
  Witcherova strøg drengens hoved, hvorefter hendes store, stærke hånd gik hen over drengens tynde, åreagtige skuldre. Drengen smilede tilbage: hans tænder var hvide og strakte hans hårde håndflade. Majoren gav drengen hånden og svarede:
  - Vi skal huske navnet! Men vi er ikke i krig med Amerika endnu, så det er for tidligt at finde på kaldenavne!
  Drengen protesterede:
  - Amerikanerne er værre end japanerne og tyskerne, fordi de foretrækker at kæmpe med andres hænder. Uanset hvor grusomme kæmperne fra Empire of the Rising Sun er, er deres tapperhed kendt af alle!
  Witcher afbrød:
  - Jeg vil dræbe disse modige mænd! Og så hurtigt som muligt!
  Den nye fungerende garnison Krotov underskrev uventet en ikke helt logisk ordre og sendte krigerpiloten med en gruppe sømænd til Khabarovsk. Ordren kom med det samme; det var nødvendigt at afvise fremrykningen af japanske enheder. Witcherova forventede selvfølgelig, at de ville give hende et jagerfly, men... Men fronten havde ingen ledige fly til sin rådighed, og forstærkninger fra deres center var endnu ikke ankommet. Turen fra Vladivostok til Khabarovsk tog kort tid, og majoren blev bogstaveligt talt kastet af skinnerne i en sydende kamp.
  Japanerne forsøgte at omgå den godt befæstede by og omringe den. Krigeren nåede knap at hoppe i skyttegraven med sit maskingevær, da angrebet begyndte.
  Witcher spurgte kaptajn Sinitsin, som lå ved siden af hende:
  - Så det betyder, at fjenden planlægger Friedrichs, eller mere præcist general Nogis, taktik for at omgå fæstningsværkerne og drive os bagud.
  Kaptajnen mumlede dystert:
  - Lad ham prøve at sætte ild til den russiske hests hale! Han vil blive ramt med hovene så hårdt, at det ikke vil virke af meget!
  Es-piloten jokede:
  - Hestens hove er nok ikke lavet af Krupp-stål, men vores sovjetiske!
  Hendes ord blev afbrudt af hylen fra skaller. Her ligger hun i en længe gravet skyttegrav, der er generelt en bemærkelsesværdig række af befæstninger omkring Khabarovsk, truslen om en japansk invasion har eksisteret i flere år. Skaller eksploderer foran og bagved skyttegravene, og de larmer meget. Generelt skaber den berømte japanske shimosa meget støj og røg. Krigeren ser uden frygt, selv med en vis ligegyldighed. Eksplosioner af granater genererer snavsede springvand, en af dem forårsagede rysten i jorden. Det betyder, at en pistol skyder, med en kanonkaliber på godt tre hundrede millimeter. De såredes støn kan høres... Gennem kanonaden virker de som lette dampe, som ikke alle øre kan fange. Her var krigerpiloten dækket af jord. Pigen nysede dog og rystede støvet af sine røde fletninger:
  - Sådan er det altid, hvis du ligger ned, bliver du snavset! Og hvis du rejser dig, så giv mig en eller to venstre hænder!
  Artilleriforberedelsen viste sig at være kort, måske havde japanerne ikke så mange granater. Angrebet er begyndt. Der var flere japanske taks, der red foran. Lille, med en let afrundet krop af maskinen. Den mest populære tank i Empire of the Rising Sun: Chichiha. Witcher huskede sine egenskaber. Frontpanser 30 mm, pistol 47 mm, dieselmotor 320 hestekræfter. Bortset fra køreegenskaberne, hvor denne maskine ikke er ringere end T-34, så er den endnu værre end den tyske T-3 af 1943-modellen. Selv i Fjernøsten kalder de ham, nys! Men i øvrigt er dronningen af felterne ikke kampvognen, men infanteriet. Prøv det, nærm dig minefelterne. Som det synges: Hvor et pansret tog ikke kan passere, vil en soldat med en riffel kravle.
  De japanske rifler var kopieret fra den tyske Mauser. Maskinpistoler, flået fra den berømte "Schmeister" fra Første Verdenskrig. Generelt har smaløjede mennesker et ønske om at kopiere det bedste fra den anden side. Japanske designere arbejder sikkert allerede på at skabe en hybrid af Panther og T-34!
  Der er ikke mere end et dusin japanske kampvogne, og det sovjetiske artilleri har ikke travlt med at møde dem. Infanteriet løber efter dem på en løbetur i en traditionel tyk kæde. Soldaterne fra Land of the Rising Sun selv er klædt i uniformer, der er let gule, der matcher farven på kaki-steppen. Witcher ser på dem og vurderer hurtigt antallet af angribere. For øjet er der fem til seks tusinde af dem, og der sidder højst tusinde russere i skyttegravene og dækker denne del af fronten. Og våbnene... Den fjernøstlige hær er udrustet på restbasis, og kun officerer har maskinpistoler. Nå, hun er en major, dog uden stilling, reduceret til niveauet som en menig.
  Kaptajn Sinits (stadig en meget ung fyr) spurgte Witcher.
  - Kæmpede du med tyskerne?
  Pigen svarede:
  - Nej! Jeg kyssede dem!
  Kaptajnen, der pludselig blev bleg, bemærkede:
  - Kan du huske dit første lig!
  Witcher, smilende, rystede på hovedet:
  "Jeg er pilot, og hvem jeg end skød ned, så dræbte jeg ham, jeg har intet begreb om lig!" Forresten, under hele den store patriotiske krig blev mit fly aldrig skudt ned!
  Kaptajnen fløjtede lidt akavet:
  - Du er bare et es! Og hvor mange udtværede tyskere har du!
  Witcher smilede endnu bredere:
  - Efter den femogtyvende tildelte de heltestjernen! Og kun otteogtyve.
  Sinitsin udbrød:
  - Øh-øh! Du er simpelthen en mester i dit håndværk!
  Pigen svarede beskedent:
  - Der er ingen grund til at gøre en helt til en, der simpelthen ærligt opfylder sin pligt. Nu vil infanteriet komme nærmere, og vi vil møde dem.
  Kaptajnen trak i bolten fra en tung maskinpistol, der vejede godt ti kilo. Jeg rørte ved hunden, affyringen er meget stram, numsen har rekyl. Det er ikke en særlig bekvem maskine, men den rammer... Sandt nok, ifølge rygterne har tyskerne allerede et mere kraftfuldt maskingevær, men hvem ved, om sovjetiske designere vil finde på noget bedre. Sinits kunne ikke lade være med at spørge:
  - Hvorfor blev du så stor en pilot overført til infanteriet?
  Witcherova svarede halvt i spøg og klikkede også på syltetøjet fra sin maskinpistol:
  -Og jeg ville bare vide, hvordan det er at sidde under ild! Det ville være fedt!
  - Og du må have mistet dine støvler, hvis du havde så travlt med at komme til frontlinjen!
  Witcherova forsøgte faktisk at få blærerne til at forsvinde hurtigere, og gik rundt som en barfodet pige. Selvom de fleste kvinder og børn under krigen viste deres bare hæle frem om sommeren, blev dette ikke accepteret blandt officerer, især på offentlige steder. Men Witcher kunne endda godt lide at fremhæve sådan nogle mennesker. Hun svarede Sinitsin ganske enkelt:
  - For at spare penge er stort set hele den kapitalistiske verden imod os. Støvler slides jo op, og det er mange menneskers arbejde!
  Kaptajnen var enig med et legende blink:
  -Du har meget smukke ben! Må jeg kæle med dem?
  Witcher rystede med fingeren:
  - Ikke nu! Så, hvis du overlever, vil jeg varme dig op for natten.
  Sinitsin spærrede øjnene op:
  - Wow, du er hurtig! Kvinder tager normalt lang tid om at bryde!
  Vedmakova ville svare, men en eksplosion blev hørt, en japansk tank, der gik foran, ramte en mine. Pigen sang:
  - Hitler kørte bil, bastarden blev sprængt i luften af en mine! Det knuste i fragmenter - men det nyttede ikke meget!
  En anden japansk kampvogn eksploderede, stoppede, vendte mundingen og åbnede ild mod de sovjetiske skyttegrave. Den tredje styrtede efter ham. Japanerne tænkte dog ikke engang på at stoppe. De smaløjede knækkede: deres maskingeværer, placeret på halvcirkelformede, bevægelige tårne, begyndte at arbejde.
  Kaptajnen mumlede:
  - Dette er godt! Det er som om de går i en parade! Det her er en hær!
  Vedmakova hentede en riffel, heldigvis tillod afstanden til infanteriet, og skød på den japanske officer. Smaløjede faldt om og kastede sin riffel væk med en sådan kraft, at den famlede med sin bajonet i springgræsset. De andre japanere fortsatte med at løbe, kun en smule vippede deres kroppe, tilsyneladende i håb om på denne måde at undgå nederlag, eller rettere at reducere dets sandsynlighed. Vedmakova huskede, at det er sådan, de træner soldater i Quantud-hæren; den, der ikke bøjer sig ned i tide, bliver slået i hovedet med en bambusstok. Det ser ud til, at zar-faderen og Herodes fik et godt løb! Han taler dog om Nicholas II. Nu kæmper de igen mod Japan, og ikke på én, men på flere fronter. Dette har dog også sine fordele. Pigen sang:
  Det kommer - Wehrmacht er blevet kastet i støv,
  Napoleon er besejret, uovervindelig!
  Fjenden vil ikke være i stand til at trampe på det sovjetiske flag,
  Når folket og partiet er forenet!
  Den ene efter den anden stoppede de ødelagte japanske kampvogne, men infanteriet med bajonetter begyndte at løbe endnu hurtigere. De sovjetiske troppers positioner strittede med blink, rifler klappede, af og til afbrudt med maskingeværild. Witcher åbnede også ild. Japanerne, der genopladede på farten, skød fra rifler. De råbte for alvor:
  - Banzai! Rus giver op!
  Kuglerne gennemborede deres kroppe som en ramrod ind i mannequiner. Knoglestøv blandet med blod faldt. Men de fleste af kuglerne, som det sker i kamp, missede. Japanerne krydsede minefeltet, de små soldater var for lette til deres løb til at detonere gaverne forberedt til kampvognene.
  Witcherova mærkede maskingeværets grusomme rekyl på sin skulder, mens kæmperne fra Land of the Rising Sun virkede som rigtige monstre. Deres hysteriske skrig blev stærkere og tættere, deres gule modbydelige ansigter glimtede af sved. Witcher forsøger at dræbe så mange fjendtlige soldater som muligt på én gang. Pigen er varm som altid, og skyder som en rede. Et klip løb ud, indsatte et andet. Magasinet er for stort, rundt og ikke let at kile ind i kammeret. Og igen ilden, japerne flyver på hovedet.
  Vedmakova skød den anden omgang ammunition og efterlod hende uden ammunition. Og de smaløjede angriber allerede med granater. De reagerer med kast, nu er der meget flere skrig og støn, og sovjetiske soldater falder også. Fragmentet skar en lille hårstrå af på Witchers hoved. Pigens nerver kan ikke holde det ud, og hun hopper op og skriger helt i lungerne:
  - For fædreland for Stalin!
  Efter hende skriger resten af kæmperne, springer ud af dækket og ryster deres bajonetter. Sovjetiske soldater løber for at møde japanerne og engagerer sig i bajonetkampe.
  Vedmakova skærer maven på den nærmeste "samurai" med et hurtigt slag. Han skriger og forsøger at svare og falder om som en slagtet orne. Pigen udbryder med fornøjelse:
  - Russisk fodbold: Rusland - Japan, to-nul!
  Og faktisk faldt en anden japaner med halsen skåret over med en bajonet. Nå, krigerpiloten sparkede den tredje i lysken. Den smaløjede mand strakte sig ud, og pigen, der bevægede sig af træghed, stak spidsen ind i modstanderens øje!
  -Få det japansk! Hvorfor stå bag barriererne!
  Bajonettens gengældelsesslag rev majorens tunika op, blod kom ud, men dette generede ikke kun pigen, men gav hende også yderligere raseri.
  - Hirohitos død! - Pigen gøede, skinnebenet bragede ind i den smaløjede tinding, og pigen bevægede sig med en sådan fart, som om hun var propellerne til en ny jager.
  Japanerne trak sig tilbage og trak sig endda tilbage, og den inspirerede pige gik til angreb, hendes maskingevær snurrede som en kølle i hænderne på en kæmpe. Så kom et hårdt slag i baghovedet med numsen af en overivrig betjent. Anna udåndede:
  - Her er shahen-khash til dig!
  Men generelt havde russerne det svært. Den smaløjede side har en femdobbelt fordel, og japanerne har et godt niveau af fysisk kondition, og desuden kæmper de ikke mod de bedste soldater i USSR. Naturligvis, under sådan en vanskelig krig, blev værnepligtige af den tredje kategori, med dårligere egenskaber, eller soldater, der blev alvorligt såret i kampen med nazisterne, sendt til Fjernøsten. Soldaterne faldt, nogle gange blev et dusin bajonetter drevet ind i en russer, de blødte bogstaveligt talt kollektivt, men de kæmpede som helte, og ingen bad om nåde.
  Sinitsin stak en japansk officer med en bajonet, men blev også ramt i siden med spidsen. Den unge mand væltede den angribende japaner med et slag mod brystet med pistolkolben, men blodet flød for rigeligt fra siden. Og fire samuraier skyndte sig mod fyren på én gang.
  Den modige Vedmakova skyndte sig til undsætning, stak betjenten med en bajonet op til skulderbladet og slog endnu en japper ned under knæet.
  - Hold fast Petrokha! - Hun sagde.
  Han reflekterede straks to bajonetter rettet mod brystet og svarede:
  - Jeg er ikke Peter, men Arkady!
  Pigen, der dræbte en anden japaner, knurrede:
  - I krig er hvert navn som et klik på en spændt pistol; du bør ikke skubbe det uden at affyre et skud!
  Arkady trak sig let tilbage, og den nådesløse bajonet rev hans kind op. Den unge mand klynkede af ulidelig smerte:
  - Guds mor!
  Witcher protesterede:
  - Måske er jeg en mor, men ikke Guds! Generelt er der ingen Gud, og det har der aldrig været!
  Arkady trak sig tilbage med ryggen til Anna og mumlede utydeligt:
  - Og hvilken ikke-eksistens venter os efter døden?
  Pigen rystede negativt på hovedet:
  - Nej! Kommunistisk videnskab vil genoplive de døde! Og de, der døde i kampe for deres hjemland, vil være de første, der vender tilbage til et nyt liv.
  Sinitsin rystede på hovedet:
  - Gud forbyde!
  Witcherova, der havde lagt en anden japaner ned, råbte:
  - Der er ingen Gud! Hvis der er en, så må vi indrømme, at den formodede skaber af universet er en sadist! Og han kan lide at torturere skabelsen!
  I det øjeblik blev Arkady skåret op i låret med en bajonet, og for ikke at falde lænede han sig op ad den rødhårede kriger:
  - Og jeg er så forpint! Simpelthen utænkeligt!
  Den opgående sols soldaters fem til seks gange overlegenhed tog sit præg. Halvtreds samuraier styrtede imod dem og viftede med deres bajonetter som en hær af pindsvin. Arkady modtog et par ularer med en bajonet i maven, og så blev hans øje slået ud. Da den unge mand faldt, indsprøjtede de ham tyve gange, hvilket gjorde ham stille for evigt. Jeg spekulerer på, hvad hans sjæl følte, da han fløj væk: overraskelse eller frygt, eller måske en utrolig lettelse efter at have forladt sin krops fængsel.
  The Witcher var som under en besværgelse. Selvfølgelig smuldrede hendes tunika i stykker, skåret af bajonetter. Krigeren viste sig at være helt nøgen, dækket af mange ridser, men samuraien kunne ikke påføre hende en eneste alvorlig skade! Hun kæmpede, og hendes nøgne bryster med karminrøde brystvorter rystede som bøjer i havet. Og bare ankler glimtede bare forbi. Pigen var virkelig legemliggørelsen af dyrisk og erotisk kraft. Hendes bare såler blev røde af blod, hvilket skabte en association med den store gudinde for ødelæggelse og ondskab: Kali! Næsten alle de sovjetiske soldater var allerede blevet stukket ihjel, slaget var forbi, og kun i sin funklende skønhed af Afrodite, ramte det fra tid til anden de uforskammede smaløjede.
  Den japanske general Nugi så på dette mirakel med overraskelse. Så kom en tanke gennem hans hoved. En ordre fulgte, givet med den tynde stemme fra en underfodret myg:
  - Kast et net over hende, tag hende i live!
  De sparsommelige japanere havde også netværk. Pludselig skal du tage en af russerne i live. Og netværket er ideelt til dette. Straks kastede et dusin fangere lænker på pigen
  Witcher kæmpede tilbage så godt hun kunne, hun forsøgte med al sin magt at befri sig selv. Men det var alt forgæves; de samvittighedsfulde japanere lavede nettet med forventning om, at det ville støtte en elefant. Pigen blev fuldstændig svøbt og slæbt i armene. Tilsyneladende blev der opnået taktisk succes, især da denne retning ikke var dækket af hverken artilleri eller maskingevær.
  Pigen huskede det glatbarberede ansigt af sin elskede Arkady og hendes slagord:
  - I krig er hvert navn som et klik på en spændt pistol; du bør ikke skubbe det uden at affyre et skud!
  En alarmerende og modbydelig tanke opstod, men den glattede den ikke ud! Det sker trods alt ofte: du blev bare forelsket i en person, og han døde!
  Japanerne besatte tilsyneladende dårligt dækkede skyttegrave på dette sted og fortsatte med at omgå de sovjetiske troppers positioner omkring Khabarovsk. Og de bar hende Vedmakova i fangenskab, og selvom hun ikke længere blev taget, blev hun læsset ind i en plettet panservogn for at føre hende bagud. Maskinen er antediluvian, sandsynligvis fra Første Verdenskrig, så umærkeligt hakkede han bag infanteriet. Hastigheden er cirka 12 kilometer i timen. Brr! Verdens første tank, Prokhorovs terrængående køretøj, vejede ikke mindre, men havde en hastighed på 40 kilometer i timen på motorvejen og 25 på motorvejen. Nå, på den ene side angriber USSR hele Europa, og på den anden side en betydelig del af Asien. Pigen vendte sig om på siden, tilsyneladende var der en trussel om at ligge på ryggen. Hvor mørkt det er i denne del af panservognen, huser den tilsyneladende landingssektionen eller transporten af soldater. Det ville selvfølgelig være rart at flygte, først ved at slippe af med stængerne og stærke reb. Og hvordan gør man det? Pigen har selvfølgelig evner, selvom hun bliver nødt til at pille, samtidig trække håndjernene af og save gennem kæden, som hun var bundet til ved benet. Men reb kan også fungere ret godt her. Arbejdet er kedeligt, men hvis de tager hende til Manchuriets territorium, vil hun have tid. Pigen fjernede rebene fra den våde hud, savede kæden og tænkte samtidig. Hmm, det er ikke en joke-koalition, der er dannet mod Sovjet-Rusland: Desuden er det mest alvorlige monster Tyskland. Et land med avanceret teknologi og stærke tropper. For eksempel hørte hun om det nye ME-309 jagerfly. Det ser ud til, at disse allerede flyver. Hun har ikke nøjagtige oplysninger om bevæbningen, men ifølge rygterne har dette fly så mange som syv! Skydepladser. Dette er et meget alvorligt våben, i betragtning af at YAK=9 kun har to af dem, og der er intet køretøj på sovjetiske jagerfly, der havde mere end tre point. Prøv at besejre sådanne monstre! Nå, Fokken-Wulf er en meget seriøs maskine, overlegen bevæbning i forhold til sovjetiske fly, og endda i stand til at bære næsten to tons bomber. Allerede i slutningen af 1942 var han bevæbnet med to 20 mm kanoner og 4 13 mm maskingeværer. Men det ser ud til, at en ny type jager-angrebsfly og bombefly med to 30 mm og fire 20 mm kanoner allerede er dukket op. Det var allerede et monster, et monster for alle monstre! Og ifølge rygterne er et jagerfly med otte 30 mm kanoner allerede sat i produktion! Prøv at besejre sådan en ghoul! Hvordan ønsker sovjetiske designere at reagere på dette? Vedmakova hørte, at arbejdet var i gang på Yak-3. En kurator fra Berias afdeling fortalte hende om dette. Det ser ud til, at flyets vigtigste højdepunkt vil være strukturens lettere vægt uden yderligere motorer og våben. Manøvredygtighed er selvfølgelig god, men jeg vil gerne have en øget bevæbning! Når alt kommer til alt, i boksning er en let atlet med vægten af en fjer selvfølgelig mere manøvredygtig end en sværvægter, men han vil stadig næsten helt sikkert tabe til ham. Det er ikke for ingenting, at der er vægtkategorier, og blandt professionelle boksere er slagkraften mest værdsat. Det er nødvendigt at styrke bevæbningen af sovjetiske fly, og først da vil Wehrmacht blive slået... på lige fod? Fra anden halvdel af 1942 begyndte Luftwaffes overlegenhed i luften at fordampe, selv i marts 1943 havde USSR en fordel, men... De allieredes forræderi ændrede magtbalancen. Wow, Hitler blev dræbt den 13. marts, og nu er det kun slutningen af april, og hvor alvorligt har styrkebalancen ændret sig. Så hurtigt, fra en strategisk fordelagtig position til en strategisk næsten tabende position. Næsten fordi der stadig er håb om, at Tyskland vil blive besejret, før det opnår strategisk og teknologisk overlegenhed over USSR. Især de allierede kan forsyne nazisterne med store mængder fly, men tyske piloter skal bruge tid til at lære at flyve dem. Alligevel er der forskel på teknologi og instrumentpaneler. Tanks kræver også uddannet mandskab, og Chevrons præstationer i den russiske vinter er ikke særlig god. Automatisk riffel M-18... Ikke en dårlig ting, men i skudhastighed er den ringere end de bedste sovjetiske modeller, selvom den er overlegen i nøjagtighed! Kort sagt, problemet er problemet! Der er også de virkelig berømte "Churchills" med kraftig rustning og god kørepræstation... Det ser selvfølgelig ud til, at vi også skal kæmpe med dem. Og jo længere krigen varer, jo mere udstyr vil nazisterne modtage. Så konklusionen er enkel, vi skal påføre Tyskland et knusende nederlag om sommeren. Hvad angår Japan, er det bedst at begrænse sig til aktivt forsvar og iværksætte modangreb ved hjælp af kvalitativ overlegenhed i kampvogne. Men igen, sparer energien maksimalt. Uden at blive trukket ind i langvarige kampe og bygge forsvar på tidligere forberedte linjer. Der er stadig en chance for at bruge den kinesiske røde hær, men Chiang Ka-sha-regimet angreb den med al sin magt. Så indtil videre kan du stole på din egen styrke. Hvornår skal man angribe? Det bedste tidspunkt er i slutningen af maj, hvor vejene er helt tørre, og der ankommer forstærkninger til tropperne. Vedmakova selv ville have givet sit første slag i Oryol-retningen og derefter i Kharkov-regionen for at drive tyskerne ud af den industrielle Donbass og derefter med en tvungen march tværs over Ukraine, straks krydse Dnepr og videre til Rumænien . Det er dog muligt at dreje mod nord for at befri Hviderusland og gå bag om den centrale gruppe. Ideen som helhed er god, selvom der er nogle mangler, er offensiven i Oryol-retningen den mest oplagte, og fascisterne vil vente på den der. Befæstningsanlægget skal hackes.
  . KAPITEL nr. 3
  Selvfølgelig vil våben og Katyushaer være nyttige her. Sidstnævnte system frembringer en stærk, især moralsk effekt. Under alle omstændigheder har du brug for en masse våben og katyushaer for at bombardere fjendens forsvar med granater. Generelt viste erfaringerne fra Første Verdenskrig, at det er lettere at forsvare end at angribe, og hvis Kaiser-Tyskland ikke havde udtømt sine styrker med forårsoffensiven i 1918, kunne krigen have varet i flere år endnu. Men Anden Verdenskrig beviste offensive taktikkers overlegenhed i forhold til defensive. For eksempel det hurtige nederlag af Polen, og især at slå den magtfulde vestlige koalition af allierede. Nazisterne besejrede de overordnede styrker på halvanden måned, blot uden om den uindtagelige Maginot-linje. Kamp i Afrika, hvor Italiens overlegne styrker først blev besejret af et afgørende slag fra briterne. Og så besejrede Rommel de meget stærkere britiske tropper under en hurtig offensiv. Men det mest slående eksempel på USSR i 1941 var naturligvis den store katastrofe med en mægtig hær. Og gengældelsesoffensive operationer, der slår tyske enheder ud. Så det vigtigste er at slå dig selv uden at vente på presset fra nye tyske kampvogne. En langvarig udmattelseskrig bliver næsten håbløs, medmindre, selvfølgelig, sovjetiske videnskabsmænd skaber et mirakelvåben! Sidstnævnte er i princippet muligt; for eksempel hørte hun, at det teoretisk var muligt at skabe en bombe, der kunne ødelægge en by. Desuden vil en sådan bombe veje tre eller fire tons. Det ligner et eventyr, men... Vi er født til at gøre et eventyr til virkelighed.
  En endnu mere attraktiv måde er laservåbenet beskrevet i Hypreboloid af ingeniør Garin. Sådan noget er ganske i stand til at ødelægge en hel hær af kampvogne, fly og skibe. Selvfølgelig, skabe et sådant våben og ikke kun det tredje rige, men også forræderne Pindos, hele den kapitalistiske verden vil ende. Og kommunismens lyse banner vil skinne over planeten. Men af en eller anden grund er sådanne våben ikke blevet skabt. Spejle er ikke den bedste måde at samle forbrændingsenergi i en enkelt strøm. Og det kræver meget mere energi at skære skibe. Selvom... hvis det er koncentreret til en mikron finhed, så er det sagtens muligt at skære fly og slagskibe. Et mirakelvåben, der vil hjælpe med at redde USSR. Og her er lasereffekten, i en anden form. Endelig har kæden givet efter og den er næsten fri, og der ligger rebstykker rundt.
  Vedmakova udtrykte:
  - Tålmodighed og arbejde, hvis du er sammen med dig, er du ikke et lig!
  Pigen rejste sig og bankede sin bare fod på betrækket. Ingen reaktion. Hun bankede hårdere. Som svar blev der bandet på japansk og ingen reaktion. Så begyndte Witcher at synge i frustration. Og hun sang helt i top som en primadonna til en jubilæumsfest:
  Wehrmacht-horderne går amok
  Geværernes brøl og sværdsammenstødet!
  Røg stiger i op til en måned,
  Forvrængning af stråler fra himlen!
  
  I de kommende århundreder vil fædrelandet blive forherliget,
  Jeg vil give mit kød for Rusland!
  Jeg elsker dig, smukke Rus',
  Alle kongers Herre er med os!
  
  Åh, du krøllede lunde på landet,
  Lyden af gyldne aspe rasler!
  Ortodokse falkebrødre,
  Gud inspirerede hæren til heltegerninger!
  
  På dage, der er kolde eller varme,
  Måske vil skyen bringe noget mørke ind!
  Vi er fascistiske svin som koste,
  At ryste vederstyggeligheden fra dit ansigt!
  
  Vores partis sag er retfærdig,
  Kæmp for det sovjetiske folk!
  Vi synger en modig sang,
  Tanken svævede opad som en ørn!
  
  Stalin i Mudra - idealet om en hersker,
  Vi bliver ført ind i en formidabel jordisk kamp!
  Fædrelandets banner, vinderens støder,
  Jeg er klar til at argumentere med Pallas-skæbnen!
  
  Lenins gerninger vil være evige,
  Vi vil bygge hellig kommunisme!
  Tro på menneskets lære,
  Fascismen vil blive knust ned i mørkets afgrund!
  
  Hele planeten er som en fri fugl,
  Lad os flyve til de fjerne stjerner, til verdenerne!
  Noget lyst og ædelt
  Vi vil skabe som billedhuggere!
  
  Og Rusland under det røde banner,
  Det er som om det himmelske Eden vil blomstre!
  Lenins sag, Stalins vilje,
  Led os frem til præstationer!
  Oleg Rybachenko og Margarita Korshunova, samt fire legendariske piger, kom ud af Tula og nåede Moskva.
  Nu var situationen i hovedstaden yderst vanskelig. Tyskerne havde allerede afsluttet deres omringning, og der var en korridor på tredive til fyrre kilometer tilbage, som blev smallere og smallere for hver dag.
  Seks krigere indtog defensive stillinger i udkanten af Moskva. Der var tale om et voldsomt overfald.
  Oleg Rybachenko fyrede og sang for sig selv:
  - Fremtiden er vores!
  Og drengen kaster en granat med sin bare fod og fortsætter:
  - Og vi bliver fantastiske!
  Margarita Korshunova skyder og skriger:
  - Og jeg bliver den sejeste!
  Og med sin bare fod ville han kaste en dødbringende granat.
  Og spreder modstanderne i forskellige retninger.
  Og så i kamp vil Natasha meje tyskerne ned med et maskingevær og kaste dødsgaven med sin bare fod.
  Sådan er denne kvinde...
  I 1941 flygtede Natasha fra Brest-fæstningen. Hun skulle mod øst. De nye sko gnavede hurtigt hendes fødder, og pigen tog dem af og gik barfodet.
  Der var ingenting i et par timer, og så begyndte mine bare såler at klø. Efter endnu et par timer begyndte de at brænde og eksploderede allerede af smerte.
  Natasha, som er en moskovit, var ikke vant til at gå barfodet. Og selvfølgelig dykkede hun nu og da i åen.
  Ja, det viste sig at være tortur for hendes ben. Men den unge pige vænnede sig hurtigt til det.
  Så gik hun konstant barfodet, selv i sneen, og tog kun sko på i hård frost.
  Nu kæmper Natasha som en legendarisk gudinde.
  Og her kaster Zoya en granat med sin bare fod og brøler:
  - Det er faktisk en fantastisk date!
  Og han vil give en velrettet tur.
  Og tyskerne og deres lejetropper falder.
  Og så fyrer Angelica... Og hun skyder også så vildt præcist.
  Og en granat flyver også fra hendes bare ben.
  Og spreder lejesoldaterne.
  Så skyder Svetlana. Og hendes bare fod smider sådanne ting ud, som ingen kan modstå.
  Og spreder modstanderne meget langt.
  Og han skyder sig selv og knuser fjenderne med en eksplosionsbølge.
  Det er pigerne født i USSR!
  Oleg Rybachenko skyder præcist mod fjendens infanteri og kaster automatisk granater med sit barns fødder. Og samtidig komponerer drengen for sig selv.
  Vitaliy Klitschko, efter at have stødt på en konflikt med den nye præsident i Ukraine Zelensky, besluttede at trække sig som borgmester i Kiev. Faktisk, hvorfor være stædig og klynge sig til stillingen. Det er bedre at løse problemet selv.
  Og efter at have forladt borgmesterposten genoptog Vitali Klitschko sin karriere. Og straks en sensation, han udfordrer Weider til at kæmpe. Uden mellemkampe! Og dette efter mere end otte års pause.
  Wider er selvfølgelig enig. Udfordring accepteret!
  Og sandhedens øjeblik kommer. På den ene side er den mangedobbelte verdensmester aldrig blevet slået i mere end tolv år. Og på den anden side, den 49-årige tidligere borgmester i Kiev. En mand, der kan slå Hopins' rekord, men hvis kondition er yderst tvivlsom.
  Faktisk troede mange, at efter så lang en pause ville det være selvmord at gå direkte til Weider.
  Men Vitali Klitschko er ligesom Rocky Balboa. Jeg besluttede at gå op mod den mest magtfulde knockout-artist i sværvægtsdivisionen. Denotey Wider er en bokser, der har set alle sine modstandere falde. Absolut alle - inklusive Tyson Fury!
  Så hvad hvis Vitali Klitschko har en chance?
  Men Vitali Klitschko trænede konstant, holdt sig i form og kørte på cykel til arbejde. Og han var selvfølgelig ikke så dårlig fysisk. Og desuden havde han en stålhage.
  Nå, Vitali Klitschko vil tage kampen, selvom han ikke er favorit.
  Oleg Rybachenko ændrede klippet på sit maskingevær. De formodede kampe med boksere er fascinerende.
  Så hvorfor vender Vitali Klitschko ikke tilbage til ringen og forsøger at slå Hopins rekord?
  Dette ville være en meget stærk idé.
  Terminator-drengen affyrede et skud og mejede flere dusin flere fascister ned.
  Hvorefter drengen lo og rakte tungen ud og sagde:
  - Jeg er et super menneske!
  Margarita kastede to citroner bundet sammen med sin bare fod og knirkede:
  - Du er sejere end nogen anden person!
  Oleg, fortsætter med at skyde, ræsonnerede...
  Vitali Klitschko, 49 år gammel, skulle virkelig slå Hopins' rekord. Han huskede endda på en pressekonference: "Jeg sagde, at jeg ikke ville bryde Foremans rekord, men jeg sagde ikke noget om Hopins! Så jeg tager det og slår hans rekord!"
  Men hvis en betydelig del af offentligheden mere eller mindre troede, at Hopins, otteogfyrre år gammel, ville være i stand til at vinde titlen som verdensmester, var der meget mindre tro på Vitaliy Klitschko som 49-årig. Herunder på grund af, at hans modstander er meget stærk.
  Der har aldrig været sådan en puncher i sværvægtsdivisionens historie. Sandt nok er Wider ikke længere ung, men femogtredive år er ikke niogfyrre.
  Vitali Klitschko mister dog tydeligvis ikke optimismen. Han træner hårdt og kommer i form. Og jeg er meget glad for, at jeg smed rutinen med at være borgmester i Kiev.
  Det er faktisk ikke en stor lykke at være borgmester i Ukraine, hvor der er så mange problemer.
  Men til kampen med Uyader blev Vitali Klitschko tilbudt rigtig gode penge. Så jeg tog i hvert fald ikke fejl med pungen. Navnet Vitali Klitschko er berømt.
  Onde tunger sagde endda, at Weider ville slå en gang, og Vitali Klitschko ville falde ned selv. Og så vil han modtage penge og skrive erindringer eller skønlitteratur.
  Eller måske optræder han i en film.
  Vladimir Klitschko ville i øvrigt også gerne bokse. Kun den snedige Vladimir valgte en svagere modstander blandt den regulære verdensmester. Men uanset hvordan man ser på det, så er han en mester, og det er fedt!
  Men Denotay Wider, uanset hvordan man ser på det, er stadig den bedste af de bedste!
  Men Vitaly træner febrilsk. Han er som en ung mand, der belaster sig selv maksimalt. Og han havde flere sparringssessioner og viste fremragende form og god udholdenhed. Nej, Vitaly er klar. Og han går ikke bare ind i ringen.
  Og faktisk, da dommens dag kom, kom den største knockout-kunstner, Wider, den bedste sværvægter i denne henseende, og Vitaly sammen. Den tidligere borgmester i Kiev, som alle allerede har afskrevet som bokser. Men så kom to legendariske personligheder sammen.
  Vitaly, der blev verdensmester for allerførste gang tilbage i 1999. Tænk bare på, hvor længe siden det var, og der er gået mere end tyve år siden denne begivenhed.
  Og Wider har allerede haft sin titel i meget lang tid. Og han er også tæt på at slå rekorden for Holmes, som havde denne titel i længst tid siden opdelingen af bælterne.
  Og selvfølgelig, hvis Wider er bange for nogen, er det ikke bedstefar Vitaly. Faktisk kan ikke alle være Hawkins. Og Hawkins' modstandere er ikke så magtfulde som Weider!
  Men Vitaly træder som udfordrer ind i ringen. Hans krop er stadig storslået og muskuløs, selvom hans hår allerede er gråt. Bedstefar Vitaly, som han kaldes med respekt, eller med latterliggørelse. Men muskeldefinitionen er ligesom en ung mands.
  Vitaly sagde, at han var klar. Og ikke engang ham, satserne er steget lidt.
  Bredere er også magert, skulptureret og tyndere i knoglerne og vejer mindre.
  Selvom han er en formidabel puncher, har han nogle defensive problemer og er ikke altid god på fødderne. Men jeg har allerede en masse kamperfaring. Med hensyn til antallet af kampe er han allerede lig med Vitaly. Og han er ikke blevet besejret endnu.
  Vitali Klitschko tabte dog kun sine to kampe på grund af skader og snitsår. Og man kan også sige, at han ikke blev slået.
  Men mere end otte års mellemrum, og næsten halvtreds år. Hvis Vitaly var ung, ville han selvfølgelig have chancer. Men kan han slå Hopins' rekord? David Haye blev allerede i en alder af femogtredive år en nulbokser.
  Men der er meget snak, og kun ringen vil fortælle. Vil Vitali Klitschko slå Hopins' rekord, eller vil han blive båret væk på en båre, som Weider lovede.
  Her kommer han ud iført en ravnemaske. Høj, meget tør, endda tynd som Koschey.
  Et par boksere skabte alvorlige problemer for ham i ringen. Dette er cubanske Ostrix, der førte på point og slog knockoutet, og Tyson Fury, der også førte på point og formåede at bringe kampen uafgjort. Så den største puncher nogensinde kan gå i stykker.
  Men oddsene er næsten én ud af ti i Weiders favør. Alligevel er Vitaly for gammel og har en lang pause i karrieren. Selv hans bror Vladimir rådede til at varme op med et par stærke mellembønder. Faktisk kunne Vitali Klitschko i Tyskland få flere penge i en kamp med en middelmådig bokser, rent på grund af hans store navn.
  Vitaly er kendt over hele verden, ikke kun som bokser, men også som politiker, hovedstadens borgmester og Maidans helt.
  Nej, i hvert fald skulle Vitali Klitschko have tænkt over, om det var værd at skynde sig og kæmpe mod sådan et bjerg.
  Men valget er taget: Vitali Klitschko leder ikke efter nemme veje!
  Kampen foregår i Amerika. Hymnerne fra USA og Ukraine spilles. Serviceoptegnelser annonceres. Endelig lyder signalet til kamp.
  Mange ønsker at se skue og blod.
  Wider startede forsigtigt, selvom han måske tager fejl. Hvad hvis Vitaly er rusten? Klitschko Sr. har heller ikke travlt. Men du kan med det samme se, at han er let på fødderne, slank, muskuløs og velafbalanceret. I hvert fald skete det ikke, hvad mange forventede: at det ville flyde med det samme.
  Klitschko arbejdede selvsikkert med sit stik, holdt det lidt højere end normalt og placerede blokke.
  De første to runder gik glat. Og så skruede Wider som forventet tempoet meget op. Han begyndte at angribe og angribe mere aktivt. Men Vitaly var ikke rådvild. Blokerede slaget og mødte det med et venstrestik. Og pludselig, under et skarpt blæksprutteangreb, slog han ham i kroppen med højre hånd. Bredere fordoblet i smerte.
  Vitaly trak en toer, og for anden gang i karrieren befandt verdensmesteren og tidens bedste knockout-artist sig på gulvet.
  Vitaly smilede... Og publikum brølede af fryd. Dette var ikke forventet af gamle Vitaly. Wow! Men det ser ud til, at der snart kommer halvtreds år! Og stadig flytte og slå! Du skal kunne gøre dette!
  Wider rejste sig, men begyndte at bakke. Vitaly begyndte langsomt at stikke ham med sit stik. Og igen en toer. Og jeg ramte den igen. Knockout viger tilbage.
  Med nød og næppe overlevede Weider til slutningen af runden. Så, i den næste, arbejdede Vitaly som nummer et. Men intet, alt gik efter planen. Weider bakkede flere runder og så hjælpeløs ud. Men i niende runde eksploderede han igen. Og de begyndte at kaste slag og gik frem. Og igen missede han en toer og faldt. Andet knockdown.
  Vitaly smiler. Går fremad. Wider er ustabil på fødderne. Han savner toeren igen uden at finde en modgift. Og fra næste slag falder han.
  Han rejser sig med besvær, og dommeren stopper kampen!
  Sejr! Vitali Klitschko, nu verdensmester! Og hans bælte igen! Sandt nok er han ikke absolut endnu, men han er allerede på hesteryg!
  Han slog Hopins' rekord, og selvfølgelig blev han for sværvægteren Foreman verdensmester for fjerde gang, hvilket var lig med Holyfield.
  Wider råber selvfølgelig, at kampen blev stoppet for tidligt og kræver omkamp.
  Vitaly siger, at han vil tage en beslutning om, hvorvidt han vil fortsætte sin karriere eller have et par flere kampe senere. Men alle fortæller ham, at han er meget god, endda bedre end i sin ungdom, og han skal fortsætte.
  Desuden er der ikke noget at gøre endnu. Der er en anden borgmester i Kiev, parlaments- og præsidentvalget er stadig langt væk, hvorfor ikke kæmpe der?
  For de næste tre kampe tilbydes Vitaly så meget som hundrede millioner dollars plus en procentdel fra udsendelser.
  Selvfølgelig er jackpotten stor, og den tidligere borgmester i Kiev siger, at han vil tænke over det.
  Faktisk viste han, at han stadig er i stand til meget. Så hvorfor begrave talent? Og det vigtigste er, at der alligevel ikke er mere at gøre!
  Måske prøve at kombinere alle bælterne? Det ville være så fedt!
  Vitaly accepterer tilbuddet og underskriver en kontrakt på tre kampe mere.
  Og hans næste modstander... Nå, selvfølgelig Tyson Fury! Aldrig slået før, stor sværvægter. Sandt nok blev han væltet af Uydar og en mindre. Og vigtigst af alt er han også sin lillebrors forbryder. Nå, hvordan kan du ikke kæmpe mod sådan noget?
  Selvfølgelig en ny kamp og et fantastisk gebyr og et fantastisk skue.
  Oleg Rybachenko skyder igen mod tyskere og fremmedkrigere. Generelt er der virkelig næsten ingen tyskere i infanteriet. De bevæger sig bag E-50 og E-75 kampvognene. Og de prøver ikke at tage risici.
  Her et sted længere væk kan du se "Panther"-2. Denne tank, i modsætning til den virkelige historie, dukkede op tilbage i 1943. Og selve "Panther" var ikke for massiv. Ja, og "Panther"-2 blev produceret, selv om det var meget, men i 1945, som forberedelse til krigen med USSR, fyldte tyskerne fabrikkerne med E-50 og E-75 kampvogne.
  På trods af al det praktiske ved lette selvkørende kanoner: E-10 og E-25, foretrak Fuhrer tungere kampvogne. Guderian fik med besvær overtalt højhastigheds E-50 til at blive den mest populære. Führeren elskede E-75 mere, som ikke var særlig vellykket og vejede halvfems tons.
  Men nu er en modifikation af E-75 M dukket op, med en lavere silhuet, lettere og med en kraftig motor. Måske bliver det den mest udbredte i fremtiden.
  Oleg Rybachenko bruger for eksempel snedige taktikker. Han tager den og kaster en granat ind på E-50-banen med sin bare fod. På grund af dette vender tanken og kolliderer med sin kollega.
  Og resultatet er, at to mastodonter brænder.
  Oleg, som vi ser, er meget snedig.
  Sådan fungerer han nu, og tyskerne lider store tab. Drengen har smidige ben. Det er godt at være som ham, barfodet og smuk.
  Men generelt kommer tanker om boksere op i mit hoved. For eksempel, hvorfor ikke Denis Lebedev genoptage sin karriere? Fyrre år er ikke så lang tid. Desuden er hovedkonkurrenterne fra sværvægtsdivisionen rejst, og du kan prøve at samle bælterne.
  Hvad du egentlig ikke skal gøre, er at være myndighedernes sekser. Det er bedre at tage ædel boksning op selv eller slutte sig til oppositionen.
  Det er ligesom hvordan Sergei Kovalev blev borgmester i Moskva. Selvom dette kun er fantasi.
  Og Denis Lebedev kunne gøre noget mere konstruktivt. Desuden er det stadig for tidligt at lade boksningen være ubesejret. En rigtig atlet skal gå til slutningen.
  Wladimir Klitschko kunne også vende tilbage. Men nogle, som Alexander Ustinov, der allerede er blevet slået tre gange i træk, går ikke på pension!
  Helte er faktisk ikke mennesker, men lige ud af stål!
  Men lad os forestille os dette scenarie: Putin styrtede ned på et fly, og der er nyt præsidentvalg i Rusland.
  Og hvad ser vi i dag! Kommunisterne har ikke stærke kandidater. Grudin har vanæret sig selv, og hans troværdighed er blevet undermineret. Zyuganov er for gammel, og alle er trætte af ham, og han har ikke nok karisma. Suraikin fejlede ved det forrige valg. Andre lidet kendte personligheder. Zhirinovsky er også for gammel, og alle er trætte af ham. Andre i LDPR er lidt kendte. Hvem ellers fra oppositionen kan du anbefale? Andrei Navalnyj er stærk, men han får ikke lov til at deltage i valget. Ksenia Sobchak er ikke en seriøs kandidat. Demushkin sad i fængsel og ikke særlig godt forfremmet. Udaltsov sad også i fængsel, selvom han måske kunne være blevet støttet af kommunisterne og komme ud.
  Der er kort sagt ingen seriøse konkurrenter i oppositionen. Så Medvedev, den fungerende præsident, er stadig den største favorit. Og hvis der er nogen intriger: anden runde eller umiddelbart i første.
  I betragtning af Medvedevs lave vurdering og højst sandsynligt det store antal præsidentkandidater, er en anden runde meget mulig.
  Medvedev vil dog have en meget stor fordel i første runde, og en ikke særlig god modstander i anden.
  Selvom hans egen Zelensky i allersidste øjeblik kan dukke op og forvirre alle kortene!
  Oleg Rybachenko kastede igen en granat og skubbede de nazistiske kampvogne. Masser af brøl og beskydning.
  Og nu og da letter jorden og brænder lige i luften. Og fragmenterne vender om og smelter.
  Oleg siger:
  - Ære til vores imperium!
  Margarita, der kastede den tilstedeværende morder med sin bare fod, knirkede:
  - Stor ære til heltene!
  Og igen vil pigen kaste citronen med sin bare hæl.
  Fascisterne strømmer ind, åh og vælter ind.
  Der er ingen måde at stoppe dem eller besejre dem selv med en vakuumbombe! Der er så seje krigere her, det er bare uhyggeligt!
  Oleg brøler:
  - Vores sejr i den hellige krig!
  Margarita bekræftede:
  - Med hundrede procent garanti!
  Og igen kastede pigen en granat med sin bare fod.
  Nej, disse børn vil tydeligvis ikke bare give op.
  Oleg Rybachenko brølede:
  - For den nye sovjetiske orden!
  Margarita affyrede aktivt et skud og bekræftede:
  - Banzai!
  Oleg forsøgte i mellemtiden at fortsætte med at komponere. Nå, Vitaly udfører et frivilligt forsvar mod Tyson Fury. I mellemtiden har Vladimir en lige så interessant kamp med Ruiz.
  Faktisk var Ruiz verdensmester i tre versioner. Hvorfor kan Vladimir ikke kæmpe mod ham for en masse penge? En endnu mere bekvem modstander er, at han er væsentligt kortere og tyk. Vladimir kan skyde ham med lange stød.
  Det er ærgerligt, at Klitschko Jr. gik glip af at kæmpe mod ham, mens han var verdensmester. Men det ville være nødvendigt at flytte.
  Og hvordan tænkte du ikke på dette, Vladimir?
  Og verdensmesteren i tre versioner er nu Usik. Han nåede dog hurtigt tronen.
  Og en foreningskamp med Vitaly er mulig. Men dette er kun skøn for nu.
  Vitaly skal slå Tyson Fury, og en revanchekamp med Weider er interessant. Og der er mange andre interessante fightere. Samme Anthony Joshua. Det ville også være yderst interessant at kæmpe med ham. Og også hævne sin bror.
  Vitaly skabte en sensation ved at besejre Weider. Og hvad kan du gøre for at udvikle succes?
  Hvorfor ikke blive den første bokser i verden til at vinde en mesterskabskamp efter halvtreds år? Ingen har klaret dette før!
  Eh, Vitaly! Det er lige meget, hvilken slags borgmester i Kiev du var, men nu er du uden tvivl blevet anerkendt som en stor verdensmester!
  Men her er det første, frivillige forsvar af titlen. Vitaly står over for en større og længere armet modstander. Ikke en så formidabel puncher som Weider, men teknisk og adræt, med lange arme. Og heller ikke endnu gået i stykker, selvom den er blevet droppet.
  Vigtigst af alt besejrede han den stadig meget unge Wladimir Klitschko, hvilket uden tvivl gør Tyson Fury til en formidabel konkurrent.
  Oddsene var omkring fifty-fifty. Knockout-sejren over Weider var selvfølgelig imponerende. Men nu bliver det ikke et grynt mod ham, men en teknisk fighter, som ingen endnu har kunne outboxe. Og vigtigst af alt, vinderen af Vladimir selv er ved begyndelsen af sin styrke.
  Vil Vitaly, som en halvtredsårig, være i stand til at klare sådan en tekniker? Dette er allerede en duel af intellekter. Wider undervurderede dog klart Vitaly og forsøgte at tage ham uden ceremonier. Men dette vil ikke virke længere.
  Her er begge boksere ved at gøre klar. Vitaly er som altid seriøs og fokuseret. Han er selvsikker og rolig.
  Tyson Fury forbereder sig også. Han er højere end Vitaly, har længere arme og vil forsøge at udnytte dette.
  Men nu skal kampen foregå i Storbritannien, og der vil være en betalt udsendelse.
  Nu er Tyson Fury først ude. Han viser ydre tillid. Skaldet, akavet og ikke særlig atletisk. Hvis Vitali Klitschko tonede sit hår, ville du ikke kunne se, hvem af dem der var ældre, selvom der var sytten års forskel i alder. Det er endnu ikke rekord for mesterskabskampe, men det nærmer sig allerede rekorden.
  Nå, måske vil Vitaly også kæmpe med en, der er yngre end Tyson Fury.
  Vitaly kommer ud til lyden af truende musik. De ser på hinanden.
  Tyson er nedslidt og ser ikke højere ud. Vitaly er måske bredere i skuldrene. Og vigtigst af alt er hans figur meget smukkere, og hans muskler er fremtrædende.
  Nå, hvad med salmerne? Først britisk og så ukrainsk.
  Så en udveksling af blikke.
  Og så lyder bulen, første runde.
  Vitaly kaster et let stik og bevæger sig godt. Tyson forsøger at forlade. Men Vitaly er meget fingernem, og hans slag bevæger sig ad en klodset bane og når Tyson Furys hoved.
  Alt går som eksperter forudsagde. Vitaly har fremragende hastighed.
  Og alt lykkes.
  Han vinder første runde... Så et minuts hvile og anden runde. Igen ændrer Fury ikke taktik. Han håber åbenbart, at Vitaly bliver træt.
  . KAPITEL nr. 4.
  Og igen har Klitschko Sr. en lille fordel. Brødrene dominerer ringen.
  Vladimir slog Ruiz Jr. med teknisk knockout for en uge siden.
  Nå, kampen fortsætter.
  Tredje runde blev igen dikteret af Vitaly. Men i fjerde runde eksploderer Tyson Fury pludselig. Han skynder sig frem... Og rammer toeren. Og han bliver væltet.
  Hvad ville han? Vitaly er i alarmberedskab.
  På en eller anden måde forsvarede Tyson denne runde til det sidste. Så begyndte den ensidige kamp igen med Vitaly dominerende. Desuden havde verdensmester Klitschko Sr. tydeligvis ikke travlt.
  Og efter otte runder trækker Tyson Fury sig pludselig tilbage. Og sejren erklæres ved teknisk knockout, på grund af afvisning af at fortsætte kampen.
  Således sætter Vitali Klitschko en ny rekord: den første fighter i boksehistorien til at forsvare verdensmesterskabet som halvtreds år gammel. Og Hopins' næste præstation rammer.
  Så nu er han virkelig blevet en supermand. Og han hævnede sin bror.
  Men næste kamp er en omkamp med Weider. De lover meget store gebyrer. Hvorfor kan vi slås med ham og så gå op mod Josva?
  Og så kan du tænke på en samlingskamp med Usik. Generelt vil Vitali Klitschko i princippet gerne blive den absolutte verdensmester. Og han har et meget stærkt ønske.
  Oleg Rybachenko griner ved sine tanker. Ja, det er muligt. Drengen mejer en hel række fascister ned og siger:
  - Folk husker dig Klitschko! Folk sætter pris på dig Klitschko! Folk er sultne efter dig Klitschko! Kom snart tilbage Klitschko!
  Drenggeniet lo af hans muntre sang og affyrede igen den mest dødelige af alle granater. Og tre nazistiske kampvogne støder sammen.
  På trods af de sovjetiske troppers heroiske modstand var nazisterne stadig i stand til at tage og skære korridoren, der forbinder Moskva med andre dele af USSR.
  Ruslands hovedstad er således under fuldstændig blokade. Ligesom Leningrad er blokeret.
  Stalingrad gør stadig modstand. Tyskerne stormer også byerne Grozny og Ordzhonikidze i Kaukasus. Situationen er kritisk. Især da Moskva blev fuldstændig omringet.
  Den har mange tropper og hundredtusindvis af soldater i militsen. Men i kampe bliver granater og ammunition brugt meget hurtigt. Måske vil der ikke være nok ammunition. Og så falder hovedstaden. Og der er ikke så mange madforsyninger. Også dette slutter snart.
  Og uden Moskva bliver det endnu en krig. Og Stalin forstår dette.
  Nu er han i Kuibyshev. Men efter at nazisterne brød igennem til Volga, var det heller ikke langt fra frontlinjen.
  Plus samuraien lagde også pres på dem. De bomber og angriber med utallige infanterister. Der er måske ikke nok styrke.
  Stalin forstår dette og forsøger at forhandle en separat fred med Japan bag kulisserne. De siger, at de endda er klar til at opgive Fjernøsten og betale erstatning i guld.
  Men Hirohito sagde: vi har brug for hele Sibirien, lige op til Ural. Ak, det er umuligt at give op så meget.
  Vladivostok er allerede næsten omringet. Og generelt er alt meget skræmmende...
  Men nogle heroiske piger kæmper og bukker ikke under for fascisterne og japanske militarister.
  Den pansrede fængselsvogn, som den syngende Witcher kørte i, standsede, og knirken fra døråbningen blev hørt. To japanske mænd, den ene stor og tyk, den anden lille og tynd, lænede sig ud af lyset, der et øjeblik blændede Anastasia. Så stak pigen uden tøven en i tindingen med et skinneben og en anden i kæben med en knytnæve pakket ind i en kæde. De berygtede krigere i Land of the Rising Sun blev på komisk vis slået ud.
  Witcher sang endda:
  - Jeg udfordrer manden til tolvte runde! Jeg er trods alt en super kvinde og en komplet Atass, og jeg sender fjenden i en dyb knockout og demonstrerer uhæmmet klasse i kamp!
  Pigen hentede et japansk maskingevær kopieret fra Schmeister, og hun klikkede på bolten og skyndte sig til cockpittet. Yderligere tre japanere sprang derud, og Vedmakova sendte et udbrud af ild mod dem, sigtede efter deres hoveder og grinede voldsomt.
  - Hvad fik de køllehovedede monstre!
  Den pansrede mandskabsvogn blev taget til fange af en nøgen damekriger. The Witcher gøede:
  Svævede over det uheldige Rusland,
  Helvede monstre kogende mørke!
  Besætteren har sin stormfulde økse,
  Skærp og skær hovedet!
  En kommunist i en stødbal er ikke en bonde,
  Vi er ikke bøjet for evigt!
  Vil gøre det tredje rige til ildsjæle,
  Nå, ærlighed vil blive belønnet med godhed!
  På trods af at hun var væmmet, tog Vedmakova en japansk militæruniform taget fra de døde på. Hvor ubehageligt det var, disse soldater havde ikke vasket sig i lang tid, og lugten var forfærdelig. Piloten hylede:
  - Det må blive så brutaliseret! asiatisk dog!
  Den pansrede mandskabsvogn startede dog let op og drog af sted i nordlig retning. Køretøjet havde to 12 mm maskingeværer, så det om nødvendigt var muligt at afvise et infanteriangreb. En anden ting er, at 20 mm panser ikke ville have modstået kaliberen af 37 mm japanske "kanoner". Vedmakova tænkte: hvordan kommunisternes komme til magten ændrede Rusland. Hvis den japanske hær i tsartiden var væsentligt overlegen i forhold til den russiske hær i tekniske termer, nu halter den tværtimod bagud. Selvom det ikke kan siges, at videnskaben ikke opmuntres i den opgående sols land. Den obligatoriske ungdomsuddannelse blev indført i slutningen af det nittende århundrede. Det er rigtigt, at kvaliteten af uddannelsen i Japan ikke var høj. De kopierede det fra den preussiske skole, som var pedantisk til det yderste, og forenklede det lidt, så én lærer ville passere så mange elever som muligt, da der ikke var nok uddannede mennesker. Generelt efterlignede japanerne europæerne, for eksempel briterne i udseendet af kakiuniformer, tyskerne i formations- og militærreglementer, amerikanerne i uniformen og typen af flåde og systemet med drift af finansielle institutioner. Sandt nok havde de deres egen, for eksempel Bushido-koden, det berømte shimosa-sprængstof (selvom det næppe var bedre end det europæiske). Indtil midten af det nittende århundrede var Japan et tilbagestående middelalderland, der ikke engang havde jernbaner og var bevæbnet med kanonkugler. Det var endnu mere arkaisk end Türkiye eller Iran, og endnu mere det tsaristiske Rusland. Mærkeligt nok var det Amerika, der hjalp Land of the Rising Sun med at komme frem som mennesker og bogstaveligt talt tvang det til at slutte sig til den civiliserede verden. Den moderne dampkrydser med eksplosive granater gjorde et stærkt indtryk på det tilbagestående Japan. Især da han sænkede flere sejlskibe, hvilket viste kanonkuglernes fuldstændige hjælpeløshed.
  Måske vil amerikanerne fortryde mere end én gang, at de tvang Japan til at åbne sig for verden. At de havde rejst en konkurrent i Asien, men så var det svært at tro, at om nogle få årtier ville Land of the Rising Sun gå den vej, der tog århundreder for Vesten.
  Vedmakova kørte langs motorvejen, så lastbiler med forstærkninger kunne passere foran, samt transport, og ræsonnerede. Den tsaristiske regering, selv under Alexander den Anden, eller rettere endda under Nicholas den Første, udklækkede planer for annekteringen af Kina til Rusland. Men Nikolai valgte den tyrkiske retning som et objekt for ekspansion. I princippet var det mere bekvemt. Men Storbritannien, som hadede Rusland, og Frankrig, som var under dets indflydelse, stod op for osmannerne. For første gang i et kvart årtusinde (siden 1612) tabte Rusland en storstilet krig (individuelle kampe tæller selvfølgelig ikke, du mener, at Rusland i næsten et kvart årtusinde ikke tabte en krig som en helhed var det i øvrigt under Nicholas den Første, at den nåede sin maksimale størrelse med hensyn til areal). Der var flere grunde, hvoraf den vigtigste var vestmagternes overlegenhed med hensyn til deres troppers teknologiske udstyr. Efter Nicholas den første begik selvmord, blev tronen taget af Alexander II: måske den mest uddannede og lærde tsar i hele Ruslands historie. Han begyndte store reformer, bemærkede livegenskab, og under ham begyndte den hurtige vækst af industrien, byggeriet af jernbaner og kraftværker! Men samtidig skete afskaffelsen af livegenskab på bekostning af bønderne, der var mange ødelæggelser, optøjer brød ud, især massive i Polen. Alexander formåede at flytte Rusland fremad, men løste ikke grundlæggende problemer, og solgte endda Alaska til Amerika for øre og gav Hawaii-øerne gratis. Det lykkedes ham ganske vist at besejre Tyrkiet, men det osmanniske rige var meget svagt på det tidspunkt og blev rystet af opstande. Ja, Ruslands tab i denne krig var uforholdsmæssigt store, hvilket beviser, at den russiske hær stadig er langt fra perfekt, trods reformerne. Men selv under Suvorov var alt ikke så klart, som de siger i bøger. Sejre kom til en betydelig pris, og Katarina den Anden, for eksempel under den anden russisk-tyrkiske krig, begrænsede sig til relativt beskedne territoriale erhvervelser, og opgav endda krav på Moldova. Selvom disse lande var beboet af ortodokse slaver, og på et tidspunkt var en del af Kievan Rus. Generelt, efter Ruslands befrielse fra det mongolsk-tatariske åg, blev der sat kursen mod tilbagevenden af alle de oprindelige slaviske lande. Dette tog flere århundreder; for eksempel blev Galicien først vendt tilbage i 1939, efter befrielsen fra det polske åg. Og byen Przemysl med de omkringliggende lande forblev hos ungarerne og slovakkerne.
  Vedmakova kiggede på motorvejen: der var ikke så mange forskellige biler, men japanske infanterister marcherede. Japan har en befolkning på omkring hundrede millioner, endda flere end Tyskland, før-værnepligtstræning fylder halvdelen af skoletimerne. Krigen med USSR er en gave fra gud til dem, i modsætning til kampen med USA. Du kan udskille flere og flere opdelinger.
  Det er meget fristende at affyre et udbrud fra dine to højhastigheds maskingeværer, det kan heldigvis gøres ved at styre dem ved hjælp af et hydraulisk drev fra cockpittet. Men sandheden er, at så har hun selv små chancer for at komme ud herfra. Nej, det er stadig bedre at gøre det tættere på frontlinjen eller om natten. Ja, det ser ud til, at det allerede er ved at blive mørkt... Så bliver ulvene mætte, og fårene er i sikkerhed. Selvom nej, hun er ikke et får.
  Så hvad med Japan? Den første krig 1904-1905 var tabt, og Rusland mistede mere end to hundrede og halvtreds tusinde soldater og officerer alene som fanger. Selvom den zaristiske hær havde en numerisk overlegenhed. Japan mistede mindre end to tusinde fanger; en bonus på hundrede guldrubler blev endda etableret for hver fanget soldat med gul ansigt og tusind officerer. Denne historieside er meget ubehagelig for Rusland. Det, der er mest irriterende, er, at mange inde i landet ønskede, at japanerne skulle vinde. For eksempel sendte studerende ved Moskva Universitet lykønskninger til Mikado med Port Arthurs fald. Og hvor meget blev der stjålet: det er umuligt at nævne!
  Vedmakova bremsede gassen for ikke at løbe ind i en anden marchkolonne. Pigen svor:
  - Jamen, de er ligesom græshopper! Smaløjede skabninger!
  Øret kunne allerede mærke kanonadesbrølet, frontlinjen nærmede sig. Piloten knurrede og sang derefter:
  Den russiske kriger stønner ikke af smerte,
  Den russiske kriger ødelægger japanerne!
  Og vi har fuldstændig sorg,
  Hele det bøjede skjold rystede!
  Pigen tav igen. I den krig hjalp USA og Storbritannien Japan med penge og våben, men der var ingen front i vest. Faktisk håbede Land of the Rising Sun, at Tyskland ville udnytte øjeblikket og angribe Rusland. I princippet var dette reelt og gavnligt for Tyskland. Det allierede Østrig-Ungarn kunne med sine interesser på Balkan også modsætte sig Rusland. Tyrkiet, historisk krænket af Rusland, og endda under Tysklands finansielle kontrol, kunne også gå ind i krigen. Det er også muligt, at Italien, som var en del af Triple Alliance og kunne gøre krav på de rige ukrainske lande, ville gå ind i krigen. Under alle omstændigheder ville det have været dårligt for det zaristiske Rusland. Selv hvis hun tabte i en alliance med ententen, ville en krig på to fronter ende i katastrofe. Chancerne for, at Frankrig kommer med i kampen, er små, da Storbritannien på det tidspunkt var imod Rusland. Generelt er dette selvfølgelig en stor fejlberegning af kejseren, der missede en sådan chance. Det er muligt, at selv efter udbruddet af Første Verdenskrig var den vigtigste strategiske fejlberegning Fritz' angreb på Belgien og Frankrig. Måske hvis de havde indledt en total invasion af Rusland, ville situationen med Polen i 1939 være blevet gentaget. Heldigvis viste tyskerne sig at være overmodige, idet de valgte en krig på to fronter.
  Witcher, i modsætning til mange af hendes landsmænd, var heldig: hun formåede at læse Mine Kaif, og i originalen. Selvfølgelig havde Hitler ret, da han sagde, at det enten var nødvendigt at være sammen med Storbritannien mod Rusland, eller sammen med Rusland mod Storbritannien. Og ganske logisk kritiserede den fremtidige Fuhrer dem, der forsøgte at bringe Bismarcks lig frem i lyset.
  Hitler afviste faktisk enhver mulighed for enhver alliance med Rusland, især da bolsjevikkerne kom til magten i det og mente, at russiske lande skulle blive tyske kolonier.
  Det betyder, at han tydeligvis var en fjende af Rusland, og enhver aftale for Fuhrer var et simpelt stykke papir. Desuden er Stalin en idiot, fordi han savnede et så stærkt slag på sin åbne hage, selvom han var nødt til at forberede sig på at afvise slaget og bringe sine tropper til kampberedskab. Eller endnu bedre, plant det selv! Den tyske hær var heller ikke klar til den sovjetiske hærs offensive impuls. Det ville have været meget svært for dem, vi kunne simpelthen have omringet og ødelagt de tyske tropper i kedlerne. Hvilken krig er det her! Så initiativet overgik til Wehrmacht. Og fronten flød fra vest til øst. Det er ikke klart, hvad Stalin regnede med? Og Beria er en tøs. Hun kender ham skaldet godt. Hvorfor advarede han ikke Stalin? Hvorfor overtalte han dig ikke til at handle? Hvordan skete dette? Folkekommissæren var jo en snedig mand og stolede ikke på nogen! Når alt kommer til alt, var der virkelig seriøse efterretningsdata, tropperne fra Det Tredje Rige trak op til grænsen, og hver anden bedstemor profeterede krig. Generelt var der en følelse af, at noget ubønhørligt og frygteligt nærmede sig!
  Og det var kun Stalin og hans følge, der sparkede røv, som om de bevidst ønskede at miste og ødelægge millioner af mennesker. Og generelt er den overskægtige georgier ikke sådan et geni... Han nåede ikke at afslutte seminaret, og som Beria indrømmede for hende, drikker han ofte. Og da krigen begyndte, var der en generel summen... Og nu har hele verden grebet til våben mod Rusland! Og her er naturligvis Stalins ufleksible politik skyld. Især på trods af, at fronten var ved at blive kvalt af mangel på forsyninger, blev tusindvis af tog tilbagekaldt for at deportere tjetjenere til Kasakhstan. Og det blev gjort under krigen, hvor hver vogn tæller! På grund af dette lykkedes det i øvrigt Mainstein, på trods af den sovjetiske hærs betydelige numeriske overlegenhed, at udføre et modangreb for at besejre de røde tropper. På grund af mangel på lag blev forstærkninger ikke indsat i tide, forsyningen af sovjetiske tropper blev afbrudt, og som et resultat udløb offensiven. Og hvis vores tropper nu var i Kiev, og måske i Rumænien, ville Storbritannien og USA måske ikke have risikeret at forråde USSR!
  Desuden, hvem dræbte næsten Hitler? På den måde skubbes det tredje rige til ny aggression?! Mest sandsynligt var dette en operation ledet af Beria... På et tidspunkt fandt han trods alt ud af, hvordan han skulle afslutte Trotskij. På det tidspunkt var dette imidlertid forårsaget af behovet for at undgå en splittelse i Internationalen. Nu har dette ført til den modsatte effekt, Ruslands fjender har forenet sig. Desuden er fjenderne historiske! Hun må sige, at Vedmakov selv var meget overrasket over, at Churchill holdt en opsigtsvækkende tale den 24. juni, hvor han bebudede støtte til USSR. Det er mærkeligt, at fårene kom til ulven for en alliance, hvis selvfølgelig den britiske løve kan sammenlignes med et får. Stalin er dog en typisk ulv! Nu er alt tilbage til det normale, kapitalistiske demokrater og kapitalistiske fascister tilsammen! Men kommunisterne er forenede og ærlige, uden at gå på kompromis med samvittigheden! Måske er det præcis det, Stalin ønskede? Under alle omstændigheder øgedes fjendens styrker, og Japan viste sine kæber i øst. Men generelt er bevægelsen fra ledelsen af landene i den Rising Sun logisk: det er nødvendigt at dæmpe struben på militæret, der er utilfreds med enorme territoriale indrømmelser og faktisk overgivelse, der lover nye kampe og lande. Hvis USA ikke havde indført sanktioner, eller rettere sagt en blokade, mod Japan den 24. juli, så ville samuraien måske have ramt USSR selv i august uden at vente på vinteren! Japanerne er et modigt folk, og de ville næppe blive stoppet af mindet om Khalkhin Gol, hvor i øvrigt sekundære tropper kæmpede, inklusive marionettropperne fra den manchuriske kejserlige regering!
  Og dette kunne bringe Moskvas fald i fare... Selvom Stalin nok ville foretrække at opgive hele Sibirien til Moskvas overgivelse. Jeg ville simpelthen lade dækning være der i håb om, at den hårde taiga-vinter ikke ville give japanerne mulighed for at rykke for langt frem og knytte sig til tyskerne i Ural- eller Volga-regionen.
  Og så ville der selvfølgelig være problemer... Hitler fejlede i nærheden af Moskva og lavede en fejlberegning ved at erklære krig mod USA, uden at forpligte Japan til at gengælde i forhold til USSR. Hitler var slet ikke kendetegnet ved logik, med sin brutale antisemitisme, der vendte den største finansielle elite og endda Vatikanet mod sig selv. Det øgede ganske vist hans popularitet blandt araberne, men de ydede ikke væsentlig bistand til Rommels korps.
  Panservognen kørte op til den tidligere sovjetiske grænse. Der har allerede været nogle ødelæggelser her. Her stikker grænsesøjlen stadig frem.
  Og japansk infanteri, samt flere lette tankettes med 20 mm automatiske kanoner og to maskingeværer hver. Mod det kinesiske infanteri kan dette være et godt våben, men mod T-34... Sandt nok er der få sådanne kampvogne i Fjernøsten, hovedstyrkerne er fastklemt i vest. Derudover er yderligere et par pansrede køretøjer og morterer transporteret i åbne køretøjer synlige. Jeg må sige, at det ikke er dårlige mørtler, på trods af deres lille kaliber...
  Witcherova tøvede: hvad skal jeg gøre? Der er mange japanere, og tilsyneladende skal du dreje ind på en landevej. Eller måske vil det alligevel give en tur til de smaløjede?
  Det er allerede ved at blive mørkt, skyer har dækket himlen, og regnen kommer. Selvfølgelig kan du tage en risiko, især da japanerne er stimlet sammen, infanteriet står, samlet i tætte rækker. Ja, der er et helt regiment af dem, gulmavede soldater, ret grimme, det er ikke synd at dræbe dem.
  Witcher krydsede sig og mumlede:
  - Gud forbyde, at der kommer flere samurai!
  To store kaliber - 12 mm maskingeværer slog ud i byger mod de smaløjede væsner. Den totale tæsk begyndte. Pigen sang endda:
  Vi vil kæmpe mod fjenden til det sidste,
  Soldaters gerninger er utallige!
  Russerne har altid været i stand til at kæmpe,
  Giv ikke op, når der kommer problemer!
  12 mm er en stor og skarp patron, den gennemborer kroppen, og nogle gange flere japanere ad gangen. Vedmakova styrede våbnet ved hjælp af hydrauliske drev, som japanerne lånte fra luftfarten. I de første sekunder forstod kæmperne fra Empire of the Rising Sun ikke engang, hvad der skete, og hvor angrebet kom fra. De faldt simpelthen og frigav strømme af blod fra deres maver og bryster. Dødens komme i denne tilsyneladende fredfyldte verden var så uventet. Selvom nej, det sidste udsagn ligner mere hån.
  Witcher nåede at meje flere rækker ned, før fjenden reagerede og begyndte at sprede sig. Piloten fortsatte med at skyde, mens han samtidig flyttede panservognen for ikke at komme under beskydning fra tanketterne. Alligevel kan en flykanon trænge igennem selv en sådan rustning. Dette afhænger dog også af projektilets begyndelseshastighed; på kiler er den stadig større end jagerkanoner.
  Mens piloten var heldig, fandt japanerne ikke umiddelbart ud af, hvem der sendte døden til dem, især da forårsregnen begyndte at dryppe, hvilket resulterede i, at blinkene blev svære at skelne. Sandsynligvis troede samuraien, at de blev angrebet af en russisk afdeling, der var brudt igennem bagud, så tanketterne åbnede ild mod buskene. Witcher, knuste japanerne og sang:
  Fra havets fjerne kanter,
  Hvor himlens hvælving rystede!
  Sultanens horder skynder sig forbi,
  Det er, som om Antikrist er opstået!
  
  Krigen er nådesløs, ond,
  Som en drage faldt ned på Rus'!
  Mit land er gråt af sår,
  Red din mor, jeg beder til Gud!
  
  Hvor grusom verden er, den er forfærdelig
  Barnet faldt og blev revet i stykker!
  De fødte, skubbede af smerte,
  Så den onde Thunderer besluttede!
  
  Gud kender ingen grænser i vrede,
  Han har bragt katastrofe over menneskeheden!
  Og alle der lever lider,
  Kun sorg tæller sejre!
  
  Rusland er gennemblødt af blod,
  Hvor er du almægtig grusom!
  Hvor blev din mission af?
  Er Kristus virkelig den tredje, overflødig!
  
  Hvorfor er du Ada og Eva,
  Forvist dem fra paradiset på grund af forseelser!
  Timen er kommet for kannibalen,
  Med et sejere raid Mamaia!
  
  Pigerne fælder tårer her,
  Tyskerne dræbte mine forældre!
  Hun er barfodet og det fryser
  Alvorligt, alle floderne er frosne!
  
  Ingen har ondt af os mennesker
  Enten mider eller slanger stikker os!
  Nogle gange opstår der en idé
  Hvilken kop af lidelse til randen!
  
  Det er nytteløst at håbe på Gud,
  Selvfølgelig skader det ham ikke!
  Det er bedre at leve dårligt og dårligt,
  Men her sagde vi - nok!
  
  Vi har kommunismens bannere,
  Hvilket betyder ingen henvisning til min onkel!
  Jeg kan ikke tolerere fascisme,
  Vores etos er simpelt: for helvede med det!
  
  Håber på hårdhændede hænder,
  Til sindet, der er i hovedet!
  Viljen fører os til resultater,
  Dygtighed, entusiasme i næven!
  
  Og så måler i trin,
  Din vej til frihed og lykke!
  Vi bliver røde guder,
  Ingen kan bøje os!
  Vedmakova sang og affyrede maskingeværer, skyd de smaløjede, der allerede havde formået at stikke af og lægge sig ned. Men så ændrede hendes held sig også; flere japanske betjente indså tilsyneladende, hvad der foregik og kastede adskillige granater mod den pansrede bil. Witcher mærkede hendes krop ryste. Men de japanske granater var fragmenterede og trængte ikke ind i pansret, tilsyneladende designet til at modstå maskingeværudbrud på op til 14 millimeter i kaliber.
  Witcher fnisede:
  - Og så i en stædig kamp, en vildfaren kugle - et fjols! Hun blev irriteret, blev pludselig klogere og ramte oftere målet!
  I en pansret mandskabsvogn er maskingeværer drevet af bæltefremføring. Dette giver et stort udbud af kugler, derudover leveres vandkøling, som giver dig mulighed for at øge skydningens varighed. Derfor afskar krigeren uden ceremoni japanerne, der kastede granater mod hende. Men det lader til, at de andre kæmpere har bemærket det. Granater fløj igen. Et styrt blev hørt. Det ser ud til, at en af granaterne var tung, vejede omkring et kilogram og var panserværnsvagt. Japanerne var allerede forsynet med lignende emner. Det er svagt mod Chevrons og T-34'ere, men du kan trænge ind i en pansret bil! Gennem den ødelagte side blev Witcher overhældt med støv. Pigen svor:
  - Ja, Japan er lille, men det volder store problemer!
  Panservognen begyndte at få fart, og der fløj et par fragmenteringsgranater ind, hvor de eksploderede.
  Fragmenterne fangede Witcher og rev hans uniform. For at toppe det, brød den ødelagte benzintank i brand. Pigen bandede igen:
  - Ikke en maskine - en general! Jeg ville kaste lort efter dig!
  Efter at have mejet et par dusin mere, måtte jeg springe ud af førerhuset. Pigen gjorde dette ubemærket af de japanske soldater og kravlede. Han var ikke bekymret for sig selv; hun bar hæruniformen fra Land of the Rising Sun. Og i mørket og i regnen kan du ikke rigtigt se dit ansigt. Nu skal du af motorvejen og forsvinde ind i bushen.
  Pigen kravlede ret hurtigt og stødte samtidig på lig et par gange. Hun mumlede tilfreds:
  - Det er ikke dårligt, at jeg gav samuraien et lys! Nu skal du bare gemme det selv!
  Krigeren dykkede ned i buskene og rejste sig og begyndte at gå. Narre dem, måske bliver de ikke fanget. Faktisk kæmpede hun ordentligt og troede, at hendes bedrift højst sandsynligt ikke ville blive troet, ellers ville de måske, hvem ved, have givet en anden heltestjerne!
  Generelt er krig en mærkelig ting, man dræber mennesker, og det er ikke bare normalt, men tapperhed. Som Bibelen i øvrigt siger: "Du må ikke slå ihjel!" Ikke desto mindre befalede Gud ikke bare at dræbe, men at udrydde amalekiterne, deres hustruer, børn og endda husdyr! Selv under krig anses udryddelsen af civile for umoralsk og modbydelig.
  De vestlige allierede bombede imidlertid ikke kun og ikke så meget militære mål, som de bombede civile. Det skyldtes dels højhøjdebombeflys lave nøjagtighed, som gjorde det svært at ramme rent militære mål, men hovedsagen var hævn. Japan fik også et løft fra USA. Men der var ikke noget at svare dem med! De havde simpelthen ikke fly med sådan en rækkevidde til at nå Yankees!
  Tilsyneladende anså amerikanerne hævn for Peru Havn for tilstrækkelig, eller rettere sagt, den øverste finansielle elite besluttede at handle pragmatisk og satte samtidig en stopper for Maos Røde Hær. Japan stod tilbage med Manchuriet som springbræt til krigen mod USSR, og fik frie hænder mod Mongoliet, og resten var Chiang Kai Sheks værk! Så bliver det muligt at feje hele Kina op. Og lad Land of the Rising Sun bløde i krigen med USSR. Det mest interessante her er nok, at japanerne, efter at have besejret Rusland, regner med at komme ud for Amerika igen ved hjælp af Tyskland og USA, de tænker på at fravride Sibirien og andre lande fra det udmattede Japan.
  Hver side mener, at de handlede meget klogt, især da Amerika og Storbritannien fik kontrol over store territorier uden at affyre et eneste skud. Ellers ville de have været nødt til at tage lang og kedelig tid for at erobre dem, hvilket ville have taget mindst flere år, det er trods alt øer!
  Vedmakova gik i håb om at krydse frontlinjen. Det er ganske muligt at glide ind i hullet og slutte sig til dit eget folk. Eller måske endda tage en af samurai-fangerne. Nå, det er tæt på den sovjetiske hærs mest avancerede stillinger. Ellers bliver det svært at trække.
  . KAPITEL nr. 5.
  Så for verdensoligarkiet: Tyskland og Europa under USSR betragtes som en tabt indflydelseszone og endda en trussel mod det styrkede kommunistiske imperium og bolsjevismens yderligere ekspansion. Og for Rusland under Tyskland er dette udvidelsen af dets indflydelsessfærer og muligheden for at suge al saften ud fra de rige lande. Men det er i virkeligheden, hvad de franske oligarker tabte ved at tabe til Tyskland: De måtte dele lidt med Hitler, men de beholdt det meste af rigdommen, og det blev endda nemmere at udnytte arbejderne - tyskerne knuste fagforeningerne. Hvad har oligarkerne mistet i Baltikum? Tæl al din kapital, og dem, der ikke havde tid til at flygte, så frihed eller liv! Eksemplet er fantastisk! Så der er ikke noget overraskende ved dette! Og hvis Hitler ikke havde været sådan en ivrig antisemit, ville ingen have hjulpet USSR!
  Det skal siges, at en af grundene til, at Frankrig relativt let brød sammen, var den markant lavere procentdel af jøder både i befolkningen som helhed og i finanseliten. I Polen, Storbritannien, USA: det var stik modsat. Især i USA, hvilket i øvrigt forklarer, hvorfor Yankees, på trods af at der ikke faldt en eneste bombe over Amerika, var endnu mere grusomme mod Tysklands befolkning end briterne!
  Vishu blev en marionet under Wehrmacht, og tyskerne kørte rundt i Paris og spillede mundharmonika. Hitler begyndte at forberede en invasion af England uden at bryde sig om at overføre økonomien til krigsfod og bruge ressourcerne i det erobrede Europa. Dette kostede ham dyrt, ligesom hans manglende vilje til at forhandle med englænderne og give afkald på antisemitisme. Sidstnævnte ville måske have tilladt Führeren at slippe alle sine styrker løs til en krig mod USSR og angribe tilbage i maj. Sandt nok kunne fred med Storbritannien have presset Stalin til at annoncere mobilisering. Det ville være et signal om, at fjenden allerede er for døren.
  Eller ej, i hvilket tilfælde det kunne have påvirket USA's position over for Japan. De ville ikke provokere Land of the Rising Sun, og det mægtige imperium kunne åbne en anden front! Det er, hvad der skete nu. Kun i en endnu værre situation, når USSR's hær næsten er ødelagt, er produktionen af våben endnu ikke etableret, og de har endnu ikke lært at kæmpe!
  Dette er ikke året enogfyrre - sovjetiske tropper fik kamperfaring, lærte at kæmpe og vinde! Så nu er de ikke bange for tunge kampvogne og fly med syv affyringssteder på ét køretøj!
  En ensom japansk mand står nær et træ. Altså en almindelig lille gul dummy.
  Witcher sprang op bag ham. Hun rykkede hovedet op og drejede det så... Når du skarpt rykker fjendens "potte" op, kan nakkemusklerne ikke længere yde effektiv modstand, og "potten" krøller let sammen!
  Nå, hvad med en samurai mindre! Vedmakova ser munter og glad ud, hun blotter endda sine tænder:
  - Japan vil aldrig erobre os! For der er en fighter som mig!
  Faktisk, i hele Ruslands historie, var det kun mongol-tatarerne, der var i stand til at erobre! Hvorfor dette skete, og hvorfor den store slaviske nation viste sig at være hjælpeløs, er naturligvis et mysterium for mere end én generation!
  Den vigtigste årsag er feudal fragmentering, da alle tog en tildeling for sig selv: de startede kyllinger og sad i den og vogtede deres arv: uden arbejde!
  Witcherova følte, at de stramme og ubehagelige japanske støvler gned hendes fødder. Piloten besluttede, at det i dette tilfælde ikke var nogen mening i at udholde plagene. Hun tog simpelthen de stumpnæsede sko af, der var stramme, og lagde pres på fingrene. Jeg følte køligheden af mit fødeland med mine bare fødder og følte mig meget mere munter! Hun øgede sit tempo og begyndte endda at hoppe lidt!
  Det faktum, at russerne var splittet, blev slavernes største tragedie. I vest blev de underkuet af Litauen og Polen, og i øst af de grusomme tatarer. Åget varede dog ikke evigt: Moskva, en tidligere lille by, begyndte at vokse og blev endda til en slags lille imperium. Ivan Kalita blev samleren af russiske lande. Han var den første og ikke den heldigste, men vigtigst af alt den første! Og som det lyder i den bolsjevikiske sang: det er bedre at være død end anden!
  Stalin er ikke russisk, dette er hans største ulempe! Derfor mistilliden til den titulære nation og massive uberettigede undertrykkelser! Giv grisen horn, og chock et kongerige!
  Chuchmek på tronen og Rus' i folden!
  For eksempel var både Tukhachevsky og Egorov ganske dygtige marskaler, hvad kan der ellers siges om resten af de undertrykte befalingsmænd! Kan ikke sammenlignes med en abe med overskæg! Derfor kom vi i problemer!
  Men hvordan skete det egentlig, at Stalin formåede at blive en absolut hersker? En analfabet georgier blev gjort til Gud!
  Det russiske folk skal regeres af en russisk zar! Forresten havde Romanovs næsten intet russisk blod, og måske var det derfor, de degenererede!
  Japan havde også en unik styreform, hvor shogunen var væsentligt højere end kejseren, og derfor var der nogle fordele, da der var mindre chance for at ødelægge imperiet på grund af arvingen til en tåbe. I århundreder førte japanerne ikke erobringskrige, men de kæmpede aktivt med hinanden. Dette havde en vis indflydelse på denne nations mentalitet. Men i det tyvende århundrede erobrede den opgående sols land mere land end Alexander den Store! Nu er det Ruslands tur. Kun disse er ikke tsartiden, det store kommunistiske parti hersker og det mest avancerede og perfekte økonomiske og politiske system i verden!
  Witcher rystede dog pludselig på hovedet. Ikke alt er rigtigt i det politiske system og i regeringens måde! Folket vælger for eksempel ikke statsoverhovedet som følge af en alternativ viljetilkendegivelse, men hvad sker der... Det må siges, at oprettelsen af hovedkvarteret og tildelingen af nødbeføjelser til det ikke var forudset. enten ved lov eller ved forfatning. Og hun var personligt i tvivl om den halvt uddannede seminarists evner! Ligesom Beria: en snedig mand, men dårligt uddannet med et ekstremt snævert syn og lærdom!
  Men nu er frontlinjen endnu tættere fremme, blink er synlige, og brølet er blevet endnu stærkere. Nå, det er tid til at finde et sprog og... Vedmakova bemærkede en løsrivelse af kravlende japanere. Nu skal du forsigtigt sidde på halen. Omtrent i samme stil som hun angreb Yu-188, et meget hurtigt bombefly, som ikke engang er let at indhente med en hurtig MiG. I øvrigt er lags generelt ikke specielt manøvredygtige og er i denne henseende ikke bedre end Fokken-Wulfs! Nå, samuraierne nærmer sig skyttegraven, de ligner væddere, der kravler mod en oliepøl. Der er mange japanere, du skal handle forsigtigt her... Her er kaptajnen for hæren i Land of the Rising Sun, hans ansigt er som et murmeldyr. Han skriger noget og vifter kraftigt med næver og dolk.
  Vedmakova ventede tålmodigt på, at samuraien skulle rejse sig for at angribe og slog ham i baghovedet med sin numse. Han beregnede dog slaget, så "japaneren" ikke ville dø med det samme. Og så affyrede hun et udbrud fra en maskinpistol mod japanerne, der løb for at angribe! Proorav:
  - List i krig er som et sejl på et skib, men kun det puster sig op, ikke hende!
  Dreng Oleg og pige Margarita slås i Stalingrad. De vil stå i denne by som titaner.
  Oleg Rybachenko ser omkring tolv år gammel ud. Og drengen kaster en granat med sin bare fod.
  Han kaster fascisterne rundt og siger:
  - Ære til det store Fædreland!
  Margarita giver også en velrettet tur. Slår fascisterne ned og synger:
  - Ære til Stalin og kommunismens sol!
  Oleg Rybachenko fyrer og tilføjer:
  - Ære til helte!
  Pigen skyder og mejer nazisterne. Kaster en granat med sin bare fod og knirker:
  - Og ære til det store moderland i århundreder!
  Således skiltes drengen og pigen for alvor ad. De skyder mod nazisterne og kaster granater.
  Drengens bare fod kaster en mordergave. Drengen siger med vildt raseri:
  - Vi plager alle!
  Margarita, der skyder og slår fjenden ned, knirker:
  - Og der bliver høslet for djævelen!
  Og pigen kaster med sin bare fod dødsgaven. Sådan en kriger, der faktisk er i stand til at slå hele tropper ned.
  En dreng og en pige slås i Stalingrad. De er sande helte. Og riddere fulde af modig ånd.
  Hvad troede Hitler, at efter katastrofen i 1941 lærte russerne intet?
  Og hvad så! Den Røde Hær er klar til at konfrontere monstrene fra "E"-serien, lad dem fortælle: E-75 tons for halvfems og E-100 tons for hundrede og fyrre. Fra taigaen til det britiske hav er den røde hær den stærkeste.
  En dreng og en pige slås, så nazisterne kommer væk fra dem som glas fra en forhammer.
  Børn er udødelige og er ikke bange for noget. Hvad er disse fascister for dem? Flere kaniner at jage!
  Oleg Rybachenko sang med et brøl:
  - Eh, Hitler, eh Hitler, du Hitler er en ged,
  Hvorfor kom du til Rusland som en røv...
  Du modtager fra os specifikt i en nikkel -
  Du vil støde på en stærk drengens knytnæve!
  Og så kaster en muskuløs knægt en granat med sin bare fod. Og to tyske kampvogne E-50 og E-75 støder frontalt sammen og eksploderer.
  Oleg Rybachenko siger med glæde:
  - Jeg er en super ung fighter!
  Og igen giver drengen en tur.
  Og så skyder pigen også. Hun slår præcist og lægger fast. Og samtidig synger han:
  - Jeg vil knuse alle fascisterne, og jeg vil trimme Adolfs fedt!
  Og igen er pigen i fuld begejstring over ødelæggelse. Alt skyder sig selv og skyder.
  Og en granat flyver fra den bare fod igen. Det rammer fascisterne. Spreder sig som stifter, når de bliver ramt af en bold.
  Margarita synger:
  - Det stærke slag er usædvanligt velrettet,
  Den sejeste Povetkin flyver ind i ringen!
  Oleg Rybachenko, der fyrede, bekræftede let:
  - Povetkin er et værdigt eksemplar, og løber ikke væk fra stærke modstandere!
  Hvorefter drengen igen kaster en granat med sin bare fod og smadrer fascisterne som flasker og brosten.
  Og uanset hvor smart du gør det, støder nazisterne sammen. Hvad ville de? Der var ingen grund til at blande sig i USSR.
  Kun én ting generer Oleg Rybachenko. USA er allerede sluppet af med tyskerne, og Rusland vil tage rappen for dem.
  Drengen, der kastede en granat igen med sin bare fod, sang:
  - Vær ikke et fjols, Amerika.
  Giv os Alaska nu...
  Dette er vores land på to banker -
  Det er ikke for ingenting, at en bjørn er et voldsomt udyr!
  Og Oleg Rybachenko gav et udbrud igen... Han mejede fascisterne ned. Og igen klemmer drengens bare tæer granaten og kaster den mod fjenden. De spreder det i forskellige retninger.
  Drengen brøler:
  - Ære til Rusland!
  Margarita kastede igen en granat med sin bare fod og knirkede:
  - For zar Nicholas II!
  Drengen rettede pigen:
  - Stalin regerer her, ikke Nicholas II!
  Margarita var let enig:
  - Ja Stalin! Hvem sluttede fred med kannibalen!
  Og pigen smed igen en mordergave med sin bare fod.
  Oleg Rybachenko bemærkede logisk:
  - USSR har brug for en pause! Selvom det tredje rige udnyttede det bedre!
  Og børnene begyndte at skyde igen...
  Tyskerne ved Stalingrad og i selve Stalingrad modtog et forfærdeligt helvede.
  Men faktisk er det, de kom med, det, de går med.
  Mere præcist dør de. Kampen er så blodig og hellig ret.
  Oleg Rybachenko synes virkelig under kampen, at folk nogle gange er for naive. Enten gør de et geni ud af Stalin, eller endda ud af Lukasjenko. Men for det enogtyvende århundredes Hviderusland er det ret uhyggeligt at lave en personlighedskult ud af en kollektiv landmand. Det er tid til at blive klogere.
  Og vælg en ny, ung, progressiv leder. Og ikke demonstrere intelligensniveauet for en baby i en sandkasse.
  Lukasjenko er bedst kendetegnet ved denne anekdote:
  Når alt bliver dyrere i Hviderusland, hvad er så billigst?
  Løfter fra præsident Lukasjenko!
  Og hvorfor?
  For de koster ingenting!
  Det er en skam for hviderussere, der stadig stemmer på sådan en diktator. Men det er på høje tid at kloge op og vise, at de er Europas befolkning. For eksempel lykkedes det i Rusland i det mindste Putin at vinde respekt for sig selv ved at annektere Krim uden at affyre et skud.
  Men det skyldes hans fænomenale held. Putin har meget held. For eksempel var vi heldige, at der under besøget af den israelske premierminister opstod en ubehagelig episode med hans kone i Kiev. Ja, igen en manifestation af fænomenalt held. Men så lidt reelt afkast! Hvad hvis tsar Nicholas havde sådan et fænomenalt held? Mere præcist fik han det; i 1935 havde Rusland taget halvdelen af verden i besiddelse.
  Og hvad så... Tsar Nicholas planlagde sin flyvning ud i rummet den 28. maj 1935, netop på hans fødselsdag. Den allerførste flyvning i menneskehedens historie af en russisk kvindelig kosmonaut.
  Og i denne verden, mens USSR er engageret i overlevelse.
  Kampene i Stalingrad er omtrent de samme som i den virkelige historie fra 1942. Kun denne gang er fjenden meget stærkere. Både i mængde på grund af kolonitropper og teknologisk.
  Det er især svært i Sovjetrusland's himmel. Nazisterne har mange stærke jetfly. Og på en eller anden måde er det ikke så let at modstå.
  Her er de tyske piloter Albina og Alvina, der samler regninger til sig selv. De er gode specialister i denne sag.
  Hvordan kan vi for eksempel stoppe sådanne tyske piger i bikini med bare ben?
  Oleg Rybachenko føler disse piger.
  Kaster endnu en granat med sine bare tæer. Kaster fascisterne i alle retninger og siger:
  - Ruslands store hjerte!
  Og terminator-drengen skyder meget aggressivt. Hver kugle rammer målet. Og arabere, sorte og indianere går til angreb. En stor skare samles.
  Drenggeniet kaster igen med sin bare fod en granat, kolliderer med to store tyske kampvogne og flygter:
  Samurai-sværdet er med dig,
  Hjertet og sindet er rent...
  Dristigt leder angrebet -
  Skønhedens vej!
  Margarita, der skød mod fjenden, skød mod nazisterne med en bazooka og knirkede:
  - Ekstraordinær skønhed!
  Og krigeren kastede med sine bare tæer en meget ødelæggende dødsgave. Knuste modstandere. Så igen med tæerne på sin bare fod slyngede hun igen vild ødelæggelse. Og to fascistiske kampvogne stødte sammen. Selv gnister og røg faldt og faldt!
  Oleg udbrød:
  - Godt gået, evige pige!
  Margarita kastede en ny dræber citron med sin bare fod og knirkede:
  - Vi er evige børn på Mælkevejen!
  Terminator-drengen nikkede og fortsatte selv kampen. Alt går efter planen. Mere præcist er det fint lige nu. Og nazisterne vil ikke slå igennem i deres område.
  Så uanset hvor hårdt nazisterne prøver, vil de i virkeligheden kun blive kvalt af deres eget blod.
  Og deres tanke bliver til skrot! Og det russiske flag vil skinne over planeten!
  Oleg Rybachenko handler med stor energi. Han kaster granater med sine bare fødder og synger:
  - Vi vil altid have glæde,
  Der vil være en lys drøm...
  Og skønhed vil komme -
  Balladen vil være væk!
  Drenggeniet optræder med aktivitet, som stiger i forhold til tilstrømningen af tyskere med raseri.
  Margarita fungerer som nummer to. Men pigens bare fødder kaster mere og mere aktivt granater.
  Og fascisterne falder under dens slag.
  Oleg Rybachenko skyder også... Men hans tanker suser og vender tilbage til nutiden. Til det, der er i virkeligheden.
  Faktisk ser hviderussere ud til at have den største hjernemasse i Europa, men de lader sig sætte på et halsbånd og tolererer individets diktatur.
  Og i det mindste ville præsidenten være en slags supermand! Og så er han kollektiv landmand, og endda uden en lovlig far. Og give dem lov til at skubbe dig rundt i så mange år.
  Og hvad mere er, så er der også snæversynede mennesker, der stemmer på ham.
  Ja, Oleg Rybachenko udviklede endda ditties.
  Fortæl mig venner, hvor længe
  Stemmer på far Kolya...
  Det er tid til at vælge Oleg for dig -
  For at få flere penge!
  Ja, selvfølgelig er der behov for ændringer og så hurtigt som muligt. Faktisk er stagnation fyldt med dårlige konsekvenser.
  Desuden ved Lukasjenko ikke selv, hvad han vil. Nogle gange har han ret, nogle gange er han venstre. Enten går det til kapitalisme eller socialisme. Og han har ikke et normalt hold. Og der er intet parti eller ideologi. Sådan er dyrkelsen af en meget middelmådig og snakkesalig personlighed. Stalin og Lenin vidste i hvert fald, hvad de ville! Og denne diktator? Han ved ikke engang, om han er til højre eller venstre!
  Nej, uden ideologi og et stabilt parti bliver der ingen stabilitet i samfundet.
  Og også fremad!
  Stalin blev desværre også et symbol på terror og ødelæggelse, hvilket gjorde kommunismen til en bogeyman.
  Der var ingen optimal regering. Og under Brezhnev var der sindssyge - hvordan kunne sådan en person blive udnævnt til leder af USSR. Og i sin ungdom lignede Brezhnev ikke en intellektuel, men i sin alderdom faldt han i sindssyge. Og generelt er det en skam, at statsoverhovedet ikke kunne samle to ord sammen uden et stykke papir. Men du burde have været i stand til at gøre dette!
  Oleg Rybachenko kastede en dødelig dobbeltgranat med sin bare fod og sang:
  - Men lev som før,
  Men lev efter Bresjnev!
  Jeg er dum, dum, jeg kan ikke!
  Og lad ikke snestormen gå!
  Margarita smed sprængstoffet med sine bare tæer. Hun spredte nazisterne som æbler rystet fra en gren.
  Pigen sang:
  - Æbletræer i blomst,
  Solovyovs melodier...
  jeg kommer til dig -
  Der vil være rehash!
  Pigen smilede bredt og blændende. Hendes tænder er som perler, de funkler så meget.
  Ja, dette par kæmper godt.
  Oleg Rybachenko tog den og sang:
  - Vores næver med stål,
  kløer, tænder og hugtænder...
  De er så ivrige efter en rigtig kamp!
  Og igen fyrer terminator-drengen meget præcist. Og blodige dråber regner ned fra nazisterne.
  Nej, der vil ikke være nåde. Fjender vil kvæles.
  I mellemtiden kæmper Natasha og hendes hold i Sukhumi.
  Nazisterne stormer kysten. Kampen er naturligvis meget ulige
  Men piger. Når de er næsten nøgne, er det skønt!
  Natasha kastede en granat med sin bare fod, mejede et dusin fascister ned og sang:
  - Verdens fremtid er vores,
  Vi piger er ligesom Jedi!
  Zoya affyrede også en granat med sin bare fod. Hun spredte nazisterne og knirkede selvsikkert:
  - Jeg er det, der kan begrave alle i graven!
  Aurora skyder næste gang. Også en pige, der, når hun slår, er det slet ikke et flueslag.
  Den rødhårede djævel tog den og summede:
  - Jeg er farven på en ræv, og af den største skønhed!
  Og igen vil han tage den barfodet og smide dødsgaven væk! Det er virkelig den pige, du har brug for.
  Og så er Svetlana ved at blive skør! Og hun vil sprede og knuse alle, som om djævle fra hele helvede var flyttet ind i hende.
  Ja, pigerne her har selvfølgelig så blottede tænder, at de uden problemer kan rive enhver kæbe af.
  Og om nødvendigt, så et halvt hoved!
  Natasha skyder mod fjenden og brøler:
  - Jeg er så hård en kriger, at selv en tyr ikke vil trampe imod mig! Jeg brækker hans hoved!
  Zoya bekræftede selvsikkert:
  - Jeg knækker også hornene!
  Og pigens bare fod kaster en granat. Og to nazistiske kampvogne vil støde sammen.
  Og så slår Aurora dig. Og han vil også lancere en morderisk ting med sin bare fod.
  Og det vil brøle:
  - Ære til Stalin, må han blive klogere!
  Aurora er virkelig ond. Hvordan er det at kæmpe på to fronter? Det betyder jo faktisk selvmord.
  Og hvorfor bragte Stalin Rusland til dette?
  Pigen vil igen lancere den dræbende dødsgave med sine bare tæer og hvin:
  - Ære til den nye leder!
  Nå, det er rigtigt! Stalin har endda en lav pande. Og dette er et tegn på lav intelligens.
  Svetlana skyder sig selv. Og han kaster en granat med sine bare fødder. Spreder modstandere. Ødelægger dem og skriger:
  - Ære til de russiske guder!
  Og igen vil den bare hæl kaste noget meget ødelæggende.
  Pigerne her er af en sådan kaliber, at Krauts ikke vil tage dem.
  Fire piger er en enorm kraft. Og vigtigst af alt har de kun trusser på.
  Og dette giver dem en kolossal evne til at kæmpe.
  Natasha skyder. Afrikanske krigere, selv indere og arabere, bevæger sig som en lavine.
  Tyskerne bruger dem som kanonføde. Bruger det i kampe uden medlidenhed eller fortrydelse. Og selvfølgelig tager de det i tal.
  Sukhumi er allerede blevet afskåret af land. Og det er meget slemt. Snart løber vi tør for ammunition og må trække os tilbage.
  Men indtil videre vil pigerne stadig ikke give efter. De drømmer om sejr. Også selvom kræfterne er ulige. Og Moskva er omringet.
  Det bekymrer Natasha. Hun kaster en granat med sin bare fod. River fjender fra hinanden og synger:
  - Hvis der er en hovedstad!
  Zoya smed også en eksplosiv pakke med sin bare fod og knirkede:
  - Den russiske flod vil ikke tørre op!
  Og hun ramte fjenden med alle kanonerne, et hjemmelavet rekylfrit våben, med vildskab.
  Og ødelagde et par kampvogne...
  Men angrebsflyene begynder at trykke fra oven.
  Så hvad hvis de er reaktive?
  Aurora affyrede sin raketkaster. Påkørte en tysk bil. fik hende til at falde.
  Hvorefter det rødhårede udyr kurrede:
  - Kommunisme uden grænser!
  Så begyndte Svetlana at skyde. Og mejede de sorte jagerfly ned. Og så kaster han citronen som en bar fod.
  Og det vil brøle:
  - Ære til de nye guder!
  Natasha skød mod fjenden og knirkede:
  - Til de russiske guder!
  Og fra hendes bare fods kaste eksploderer flyet.
  Det er Terminator-piger. Hvis de kæmper, så kan ingen kontrollere dem.
  Zoya kaster også noget mod fjenden, der dræber enhver styrke. Og noget, der ødelægger fjenden. Og krigeren, blotter sine tænder, hviner:
  - Fly til kisten!
  Og bare fingre kaster igen dødsgaven.
  Og så vil Aurora kaste en citron mod fjenden. Han vil tage den og brøle:
  - Fremtiden er vores!
  Svetlana blottede sine tænder og sagde:
  - For kommunismen og nye bedrifter!
  Og igen kastede han en granat med sin bare fod. Og han vil dræbe alle. Tja, hvis ikke alle, så nogle helt sikkert.
  Nazisterne rakte ind i kanden. Og det er deres problem. Her kan du se Jagdtiger selvkørende pistol. En forældet bil, men meget dødbringende. En pionerdreng kravler hen til hende. Og han smutter en mine.
  Og den selvkørende pistol eksploderer trivielt.
  Drengen rækker tungen frem og synger:
  - Lad os drikke til fædrelandet, lad os drikke til Stalin!
  Lad os drikke og hælde igen!
  Vi pionerer vil dræbe Hitler!
  Fascisterne forstår det. Selvom det er svært for Den Røde Hær. Byen Groznyj er omgivet af nazisterne, men de kæmper der stadig. Også her har pigerne det bedst.
  Her kæmper Tamara. Hun er i badedragt og barfodet. Og vejret er varmt, og pigen er mere adræt på denne måde. Skønheden brænder. Med sin bare fod affyrer han eksplosive pakker mod fascisterne og synger:
  - Hitler vil snart få søm i sin kiste,
  Det vil være som en edderkop, der brænder i ild...
  Dæmoner vil plage dig i underverdenen -
  Dem, der tilbad Satan!
  Og igen flyver en meget dødbringende citron fra skønhedens bare hæl og smadrer nazisterne.
  Maria siger med et grin:
  - Granater vil dræbe!
  Og klapper Tamara på skulderen. To piger kæmper, og på toppen er der et rødt flag, fyldt med kugler.
  Pigerne er barfodede og næsten uden tøj, men de har ikke til hensigt at overgive den sovjetiske by.
  Maria sang en munter sang. Og samtidig skød hun nådesløst og morderisk;
   Der er mange store mennesker,
  hvis gerninger lever videre i århundreder, der er mange store navne, som kaldes udødelige.
  
  Mange eventyrhelte har bevaret eposens melodi, men den enkleste af alle helte Og kære for os alle er én.
  
  Han tilbragte sin barndom blandt bjergene, så fuglenes flugt, modtog fra bjergene som en arv skønheden af ørnevinger.
  
  Hans navn, med et tordenskrald, fejede hen over havet og blev tæt på og kendt for proletarerne i alle lande.
  
  På Kinas fastland, Kære alle hjerter, Dette navn annoncerer Phanzam - fred, enden - til paladserne.
  
  Stalin er lykkens banner, menneskehedens morgengry! Må elskede Stalin leve i mange, mange lange år!
  Pigerne sang godt. Veronica og Victoria sluttede sig til Maria og Tamara.
  Alle fire skønheder er omringet, men hvordan kæmper de.
  Her kaster Maria en granat med sin bare fod og skyder et tysk angrebsfly ned. Og skønheden knirker:
  - Ære til vores fest!
  Veronica sender også en dødsgave med sin bare fod, og HE-162 bliver skudt ned. Og krigeren brøler:
  - Ære er højere end ære!
  . KAPITEL nr. 6
  Victoria, der skyder mod modstandere og skyder, griner:
  - For kommunismens fremtidige vidder!
  Og fire skønheder, næsten nøgne og barfodede, griner.
  De er sådanne ørnepiger af højeste orden.
  Mirabela og Anastasia kæmper i himlen. Og de hjernevasker også fascisterne.
  Mirabela tweeter med et smil:
  Alt vil være godt i verden,
  Elsk dit hjemland lidenskabeligt!
  Og igen, med sine bare tæer, gennem det åbne vindue, kastede han en citron. Og han vil bryde sig om fascisterne. Endnu en ramt bil falder.
  Dette er tricket - du skal ramme det sådan.
  Anastasia siger med et grin:
  - Lenin ville have rost dig!
  Mirabela skød et par tyske biler ned med ét skud og bemærkede:
  - Stalin, uden tvivl også!
  Anastasia skar tre nazistiske fly ned og bekræftede:
  - Uden tvivl!
  Pigerne er så seje. Og vigtigst af alt smuk. De har varme- og samtidig kuldeberegning.
  Mirabela, der skød et andet fly ned, bemærkede:
  - Alt i vores verden er relativt...
  Anastasia fnisede og mumlede vredt:
  - Uden unødvendig filosofi!
  Og hun åbnede også vinduet og kastede en granat med sin bare fod. Denne gang eksploderede ME-262.
  Mirabela nikkede indforstået.
  - Du gjorde det godt!
  Anastasia blottede sine tænder og tilføjede:
  - Jeg gjorde, hvad jeg gjorde!
  Og begge krigere brød ud i grin. Og de blinker til hinanden.
  Ja, heltemodet er imponerende.
  I sommeren 1946 udbrød der voldsomme kampe om byen ved Volga. Kvinders snigskyttebataljonen under kommando af kaptajn Alena Ogurtsova indtog en defensiv position i ruinerne på Volodarsky Street. Piger med maskingeværer og haglgeværer, bundet med bundter af granater, gemte sig bag ruinerne.
  Alena er selv iført en plettet tunika over sin nøgne krop, korte bukser og barfodet. En smuk og kurvet pige med stærke hofter, en tynd talje og en kort bob klipning. Ansigtet er meget udtryksfuldt, med en maskulin hage og bredt anlagte blå øjne. Brunt hår blev gråt af støv, høj brystkasse, hårdt udseende. Kaptajn Alena har kæmpet i mere end to år, og trods sin ungdom har hun set en masse. Pigens ben er dækket af hudafskrabninger og blå mærker. Det er lettere for en pige at bevæge sig barfodet end i ru og klodsede støvler.
  Den bare sål fornemmer den mindste vibration i jorden, advarer om nærheden af en mine, og moder jord selv tilføjer udholdenhed. Pigens fødder er på den ene side blevet ru og er ikke bange for varmt metal eller de skarpe ruiner, men på den anden side har de ikke mistet følsomhed og fleksibilitet, og advarer gennem brølet af bevægelsen af tanke.
  Søde Alenka holder en granat med en eksplosionspakke påsat i hænderne. Du skal kravle hen til den formidable tyske Lion-tank, som sprøjter gaderne med maskingeværer.
  Maria kravler ved siden af hende. Også barfodede, ligesom alle pigerne fra bataljonen, viste de sig at være iført støvler og efterligne deres chef. Hendes støvede såler skærpes, da pigen kravler på alle fire. Marias gule hår er snavset og langt... Lidt krøllet. Pigen selv er slank, tynd og lav. Hun kunne endda forveksles med en pige med smalle skuldre og et tilsyneladende stort hoved.
  Men Maria har allerede oplevet meget. Hun formåede at besøge fascistisk fangenskab, overlevede grusom tortur og minerne, hvorfra hun ved et eller andet uforståeligt mirakel formåede at flygte. Men ser man på hendes barnlige, ømme ansigt, ville man aldrig kunne se, at de slog hende på hælene med gummistænger og førte en elektrisk strøm gennem hendes krop.
  Maria skyder... En soldat fra Det Tredje Rige, i dette tilfælde en araber, falder død om og sparker sand og murbrokker op med næsen.
  Alenka smutter en masse granater under en bunke affald. Nu vil en halvfems tons "Løve" kravle her og sprænge den i luften. Pigens blå øjne funkler som safirer på et ansigt, der er mørkt af solbrun og støv.
  Erfaringen tyder på, at en velbeskyttet tank nu skifter position. "Lion" har 100 mm sidepanser, og endda i en vinkel. Fireogtredive kan ikke trænge igennem det; kun tunge Keveshki har en chance. Men larver er målet. Det vigtigste er at fratage bilen mobilitet...
  Anyuta affyrer et udbrud fra et maskingevær... En soldat af ukendt nationalitet falder. Tyskerne, der har erobret det meste af den østlige halvkugle, værdsætter arisk blod og kaster koloniale tropper i kamp: arabere, afrikanere, indere, forskellige asiater og europæere. Antallet af polakker er også steget - som fra vuggen er blevet lært at hade det bolsjevikiske Rusland. Her kæmper ukrainske nationalister, donkosakker, tjetjenere og hele det kaukasiske kaganat. Hitler rejste en hel international.
  Der er mange fjender...
  Anyuta undviger behændigt maskingeværilden. Kuglen splittede næsten pigens runde hæl, sort af støv. Den smukke kaptajn mærkede endda en kildren af, hvor tæt den store kalibergave fløj. Pigen korsede sig og hviskede:
  "Ikke engang en kugle kan stoppe os!"
  Maria skyder tilbage... En anden pige, Alla, er meget rødhåret, over gennemsnittet højde og muskuløs, på trods af hendes sparsomme rationer. Hun er også en meget smuk pige med luksuriøse hofter, en stram talje, ukvindeligt brede skuldre og høje bryster.
  Alla kæmper kun i sine shorts, hendes tunika blev revet i stykker og smuldret til støv, og nye uniformer leveres ikke over Volga. Må Gud give, at vi overfører noget mere ammunition og lidt mad til de udmattede sovjetiske tropper.
  Så Alla er næsten nøgen, hendes ben er ridset, især hendes knæ. Et granatsplinter ramte min højre fodsål, og det gør ondt, og det er svært at gå.
  Rødhårede, støvede, næsten nøgne Alla vrider sit smukke, men samtidig hårde ansigt. Pigen, der skyder, siger:
  - Herren er over os, Moskva og Stalin!
  Og hun afskærer de angribende nazister og har knap nok tid til at rulle tilbage.
  Ruinerne og de smalle gader gør det svært for de truende tyske kampvogne at vende om. Næsten to hundrede tons "Mauses" kan slet ikke passere...
  Som Anyuta forventede, kørte "Løven" lidt og løb ind i en bunke affald. Der var en eksplosion. Larven sprang, og et par beskadigede ruller fløj af sted.
  Den sårede kampvogn standsede og en granat fløj ud af dens tønde...
  Det buldrede et sted i det fjerne og forsvandt i ruiner. Anyuta hvæsede som en slange:
  - Det er mit regnestykke! Har åbnet en konto...
  Pigekaptajnen tvinges til at kravle væk igen. Tyskerne og deres satellitter kan ikke bruge deres tekniske overlegenhed i murbrokkerne. Takket være den stædige Hitler kørte horderne af Det Tredje Rige fast i positionskampe i en ret stor og velbefæstet by.
  Maria kaster en granat. Tvinger de ramte tyskere eller arabere til at lave saltomortaler og vende om. En af Hitlers kæmpers hånd er revet af, og der hænger et engelsk ur med et kompas.
  Maria siger med et smil:
  - Hvad kompasset viser dig, er vejen til helvede!
  Og en smuk pige ryster et stykke fastsiddende keramik fra sin støvede hæl.
  Alla ryster også støvet af sit faste, fyldige bryst. Brystvorterne er næsten sorte af snavs og klør. Prøv at vaske dig selv. Igen skal man begrave sig, når de tyske maskinpistoler skyder. Og kravl på maven.
  Pigebataljonen holder sin stilling, selvom der er beskydning. Og tunge granater eksploderer, og bomber falder ned fra himlen... Men intet vil knække de sovjetiske heltinders mod.
  Anyuta ser Panteren kravle forbi. Nå, denne tank er ikke så skræmmende længere.
  Du kan slå den ind i siden. Pigen nysede og spyttede støvet ud, der faldt ind i hendes yndefulde mund. Hun tog en granat i hånden, vægtet med en eksplosionspakke. Du er nødt til at krybe op ubemærket. Men der er så meget røg rundt omkring.
  Anyuta begyndte at kravle op, hvilende på afløbet med sine bare tæer og albuer. Hun lignede en kat, der forfulgte en mus. Pigen huskede krigen fra den forfærdelige sommer i enogfyrre, da Wehrmacht forræderisk invaderede de store vidder af USSR. Var pigen, næsten pigen, bange? Først ja, men så vænner man sig til det. Og du opfatter allerede de konstante eksplosioner af granater som en almindelig støj.
  Og nu eksploderede det meget tæt på. Pigen slår på maven. Fra oven flyver fragmenter forbi som en flok vilde bier. Anyuta hvisker med sprukne læber:
  - I retfærdighedens navn, Herre!
  Pigen accelererer sit kravleløb og kaster en granat med en vedhæftet sprængstofpakke mod et løb. Gaven flyver i en bue. Der er en eksplosion, og Panterens tyndere sidepanser giver efter. Den tyske kampvogn begynder at brænde, og kampsættet detonerer.
  Anyuta hvisker med et smil:
  - Tak, almægtige Jesus! Jeg stoler på dig alene! Jeg beder til dig alene!
  Panteren er ødelagt. Den afrevne lange stamme er begravet i murbrokkerne. Frontrustningen, adskilt fra sidepansringen, ligner en scoop.
  Anyuta, hvis øjne funkler som kornblomster i hendes ansigt brune af støv og solbrun, siger:
  - Jo flere egetræer fjenden har, jo stærkere er vores forsvar!
  Alla er meget sexet i sine sorte trusser og nøgne, støvede, stærke krop. Pigen er meget klog. Hun kan kaste glasskår med sine bare tæer.
  Nu kastede hun en skarp genstand med sin yndefulde fod dækket af et lag støv. Og den stak lige i halsen på fascisten. Smukke Alla pludrede:
  - Og jeg er et sexsymbol, og et symbol på døden!
  Pigen kravlede så igen og skød. Anyuta skød også.
  Den smukke kaptajn, der havde fældet fascisten, tweetede:
  - Livet er en kæde, og små ting er leddene...
  Maria skød, skar Fritz hoved op og tilføjede:
  - Det er umuligt ikke at lægge vægt på linket!
  Anyuta, der igen skød præcist, raspede:
  - Men man kan ikke dvæle ved småting...
  Maria tilføjede, som om hun skød:
  - Ellers vil kæden omslutte dig!
  En anden pige, Matryona, også meget smuk, forberedte sammen med pioneren Seryozhka en mine på ledningen. De to skubbede den... En lumsk krølle kravlede ind i Tiger-2-larven. Og hvordan denne langløbede tyske maskine vil eksplodere.
  Den blonde dreng Sergei udbrød:
  - Vores Rusland, en parasha for dig!
  Og han havde knap nok tid til at springe væk, mens han blinkede med sine sorte, nedslåede hæle, fra det faldende tag.
  Matryona strøg drengens hals og sagde:
  - Du er meget klog!
  Pioneren kom til fronten og sluttede sig til kvindebataljonen. Drengen er endda meget opfindsom. For eksempel lavede han fly til at skyde fascistiske angrebsfly ned. Når Focke-Wulfs, eller TA-152'erne, rejser sig, høres et utroligt øredøvende brøl.
  Tyskerne slår til under akkompagnement af en Wagner-symfoni. Sådan en majestætisk melodi.
  Matryona siger irriteret:
  - De forsøger stadig at skræmme os!
  Pionerdrengen sang med patos:
  - Den russiske kriger er ikke bange for døden,
  Døden under stjernehimlen vil ikke tage os!
  Han vil kæmpe hårdt for det hellige Rus',
  Jeg ladede det mægtige maskingevær!
  Matryona, en høj, muskuløs pige med brede hofter og skuldre, er en typisk bondekvinde. Tøjet blev revet i klude under kampene, de stærke ben var bare, håret var flettet i to fletninger og var meget støvet.
  Seryozhka er kun elleve år gammel, tynd af underernæring, en ridset og beskidt dreng, kun iført shorts. Drengens naturligt hvide hår er blevet gråt, og hans ribben er synlige gennem hans tynde, solbrune og snavsede hud. Mine ben var frygteligt brækket og dækket af forbrændinger, blå mærker og vabler. Sandt nok beskyttede skæbnen barnet mod alvorlige skader.
  I forhold til ham virker Matryona stor og fed, selvom pigen slet ikke er tyk, men med stærkt trænet kød på knoglerne. Desuden så sulten slet ikke ud til at påvirke hendes slanke og store skikkelse.
  En pige affyrer en tung panserværnsriffel. Du kan ikke trænge direkte ind i tyske køretøjer, men der er en chance for at ramme sporene.
  Og den heftige "Lev", efter at have modtaget et tungt sprængstof i chassiset, begyndte at blæse røg som en storryger.
  Seryozhka sang sarkastisk:
  - Stinky Fritz, uden at tænke, tændte en cigaret ved indgangen! Han kom selvfølgelig i store problemer!
  Matryona, der blinkede med sine muskuløse, solbrune lægge, tap-dansede med sine bare, smukke fødder. Pigen sang:
  - Russiske helgeners ansigter blinker fra ikonet... Gud forbyde dig at dræbe mindst tusinde Krauts! Og hvis nogen summer mere end fascisterne, er der ingen, tro mig, der vil dømme dig for det!
  Så genladede hun panserværnsriflen og skød igen. Den tyske transportør udløste igen en strøm af røg.
  Pigebataljonen påførte Krauts betydelig skade. Men han led selv tab. En pige blev revet i to, og hendes ansigt blev så bleg, trods støvet.
  Det meste af Stalingrad er allerede blevet erobret af nazisterne, men det, der er tilbage af byen, ønsker ikke at give efter og overgive sig.
  Anyuta forsøger i mellemtiden at bryde igennem tigeren. En kraftig tysk bil blev ramt i siden af en granat, men gav ikke efter. Vender om for at affyre kanonen. Pigen skal begrave sig selv i jorden og murbrokkerne, så den frigivne gave ikke bliver knust af eksplosionsbølgen.
  Anyuta hvisker stille:
  - Mor, far, jeg er ked af det!
  Maria kastede en granat mod tigeren, som eksploderede på dens pande. Pigen hvæsede:
  - Om det faktum, at lys er læren om vinteren om foråret... Jeg gentager uden undtagelse, at Hitler er en pestilent bastard!
  Alla, der brød fascisternes mål og sprøjtede dem med et udbrud af ild, mumlede:
  - I kisten så jeg Führeren nu! Og hun sparkede den usle mand lige i øjet!
  Den rødhårede pige kastede faktisk en granat ind i tanken med sine bare fingre. Den ramte tønden... En eksplosion fulgte, og Tigerens tønde blev forvrænget.
  Den feje tysker tog den og bakkede.
  Anyuta klynkede gennem sine næsebor:
  - Vores vil ikke give efter for dit!
  Maria skar Hitlers lejebo ned med en kugle og sang:
  - Men skurken spøger ikke! Hænder, fødder, han vrider russiske reb! Den sætter tænderne ind i hjertet... Den drikker Fædrelandet til affald!
  Anyuta fnisede og gøede:
  - Führeren skriger vildt og anstrenger sig!
  Maria fyrede og tilføjede:
  - Jamen, dødspust og grin!
  Nu er en endnu farligere "Shtumrtiger" dukket op. Det ødelægger hele bygninger og bunkere. Desuden nærmer den sig ikke de sovjetiske troppers positioner. Bilen holdes under dække af tyske maskingeværere.
  Anyuta ser, at det er umuligt at komme tæt på Kraut-positionerne. Men der er Focke-Wulfs på himlen. Et af disse køretøjer flyver tættere på sovjetiske positioner. Pigerne åbner ild mod hende.
  Alla kaster en granat og siger rasende:
  - I den dybe død er der ingen tilgivelse!
  Hvorefter pigen affyrer et udbrud fra et maskingevær. Ruller hurtigt tilbage. En forholdsvis ny tysk kampvogn "Panther"-2 med et lille tårn og en lavere silhuet nærmer sig hurtigt.
  Flere piger kaster granater mod en tysk bil. Hun, efter at have modtaget gaverne, fryser og er ude af stand til at vende om.
  Alla fløjtede og hvæsede:
  - Dette er et nyt angreb! Vi river hendes kæber fra hinanden!
  Panther 2 snerrede og affyrede sit kraftigere våben.
  Ildsøjlen splittede luften og opvarmede og elektrificerede øjeblikkeligt atmosfæren.
  Alla fnisede, skallerne fløj forbi den halvnøgne pige. Den skamløse rødhårede rystede på hofterne og skrev:
  - Og Newton besejrede sine fjender, smed åget af tronen! Han dekreterede sin Newtons lov til Fritz!
  Stalingrad var fuldstændig opslugt af brande, da ildtunger så ud til at slikke himlen, og lilla, orange og karminrøde gnister knitrede! Og hver gnist er som et spøgelse, der flygter fra et helvedes slot.
  Anyuta, der havde væltet en tysk jagerfly, blinkede med sine blå øjne og sang:
  - Hvorfor klynker du, din dumme gamle dame? Tro mig, det er bare en skør person, der græder for dig!
  Maria råbte, mens hun skød mod nazisterne:
  - Hvor er det dejligt at lægge sig på græsset og slå Krauts i hovedet! Giv Fuhreren et omslag og skyd kugler fra et maskingevær!
  Pigen fnisede vildt og væltede fra maven til ryggen. Jeg lavede en cykel med ben. En granat fløj op. Den flyvende Focke-Wulf modtog granatsplinter under maven og steg hurtigt højere. Tilsyneladende sårede skarpe fragmenter ham. Det fascistiske væsen brød i brand og begyndte at miste stykker af sine brækkede vinger.
  Anyuta, der så, hvordan Focke var ved at miste højde, kvækkede:
  - Det er en semafor! Der hænger en økse om bord!
  Det tyske fly eksploderede og spredte affald ud i alle himlens fjerne hjørner. Og hvor blev det fascistiske es af? Gjorde min sidste tur. Bøddelen gik til grunde, ikke piloten!
  Maria nysede, spredte støvet og sagde:
  - At være eller ikke at være? Det er ikke et spørgsmål!
  Alla kastede igen et stykke glas med foden, så det ramte Fritz i øjet og kom ud gennem baghovedet:
  - Jeg er en kampvognsarmada! Og du har brug for behandling!
  Tyskerne og deres satellitter forsøgte at rykke frem og kastede granater foran dem. Sådanne taktikker virkede ikke mod piger. Så Seryozhka indsatte katapulten, og hvordan den ramte fjenden som svar.
  Pionerdrengen brølede:
  - Julemanden river Hitlers kæber fra hinanden!
  Katapultladningen, der gennemborede mængden af fascister, fik dem til at flyve fra hinanden og samtidig vende om i luften. Fritzerne faldt og blev smadret mod murbrokkerne.
  Tiger-2 tanken, efter at have mistet balancen, kolliderede med løven. Øh, Leva, hvor er dit formidable navn?
  Anyuta smilede og svarede:
  - Nå, Seryozhka er fantastisk!
  Drengen gøede aggressivt:
  - Pioneren er altid klar!
  Pigenkaptajnen begyndte at sømme igen. Og Matryona kildede Seryozhkas smalle fod, hvor er det svært! Ikke underligt, at drengen ikke er bange for at løbe gennem ild.
  Maria sang og sagde:
  - Ungdom er god - alderdom er dårlig!
  Alla, denne muntre rødhårede, var enig:
  - Der er ikke noget værre end alderdom! Dette er virkelig den mest modbydelige tilstand af alle!
  Og pigen lavede et vendespring. Hun forestillede sig modbydelige bedstemødre et øjeblik. Nej, du kan ikke sammenligne en gammel kvinde med en pige. Og hvilken skønhed der er i slanke kroppe.
  Alla tog den og sang:
  - År efter år flyder som en campingvogn,
  En gammel kvinde maler henna i en morter...
  Og hvad med min slanke figur?
  Jeg forstår ikke, hvordan min ungdom forsvandt!
  Anyuta blinkede med øjnene, slog tyskeren ned med et slag i lysken og bemærkede:
  - Nej! Alligevel er der sådan en charme i krig - at forblive evigt ung! Altid fuld!
  Matryona satte en ny ladning ind i katapulten. Dette er noget som en god mørtel. Pigen hvæsede:
  - Bestå ikke, men bestå!
  Seryozhka blandede med sit tynde, men smidige ben og gøede:
  - Fritsam ansigt!
  Og granaten fløj sammen med eksplosionspakken i fuld fart ind i de nazistiske stillinger.
  Ja, Stalingrad blev ikke givet til dem. Overfaldet har stået på i tre måneder siden slutningen af juni, men byen er ikke blevet erobret. Nazisterne opnåede succes i andre områder af fronten, men ikke i denne.
  Anyuta affyrede en pistol og knurrede:
  - Alt er umuligt, det sker muligt... Der er ingen grund til at gøre universet meget kompliceret!
  Og den ramte motorcyklens benzintank. Bilen eksploderede, og brændende hvirvelvinde oplyste det røgfyldte landskab. Og tyskeren blev revet fra hinanden af en brændende pote.
  Pigenkaptajnen råbte:
  - Jeg elsker at dræbe det onde! Og dette er det højeste gode!
  Maria ramte tyskerne med et skududbrud og hvæsede:
  - Lad os lege pindsvin!
  Alla åbnede ild, mere præcist. Flere sorte blev efterladt liggende på de spydbeklædte murbrokker:
  - Dræb fjenden! - Pigen hviskede.
  Maria sang legende:
  - Efter at have malet Hitler med læbestift, Mainstein med hårspray, vil jeg trække dig i fangenskab af prinsessen, din trofaste hund vil gnave dig!
  Anyuta, skydende, hvæsede:
  - Lad os hænge os i aften, Adolf... Lad være med at fjolle! Kom om aftenen, flyv som en gøgfalk - så du kan slå nazisterne hårdt!
  Maria sagde rasende og slog hjelmen af stormtropperens hoved:
  - Vi kan! Og det vil vi!
  Piger fra Lenin-bataljonen stoppede den fremmede hærs fremrykning. Fritz'en bevægede sig fremad og fyldte bogstaveligt talt rummet med lig. Løvetanken, som man havde håbet på, hjalp heller ikke. Her er en modifikation af køretøjet med en 150 mm kanon.
  Alla vælter en sten, der sidder fast på hendes bare brystvorte. Pigen har så smukke og fyldige bryster. Pigen kaster en granat med foden. Benet er stærkere end armen, og kastet går længere.
  "Lion" fik et hul i sporet og stoppede. Skud fra hans kraftige mund. Et styrt og et sammenbrud.
  Alla spytter og siger:
  - En russisk kriger stønner ikke af smerte!
  Og igen skyder pigen. Og han gør det ekstremt præcist. Fascisten, der læner sig ud af tårnet, falder tilbage.
  En rødhåret, næsten nøgen pige siger:
  - Det er forgæves, at fjenden tror, at det lykkedes ham at knække russerne! Den, der er modig, vil angribe i kamp, vi vil hårdt slå vores fjender!
  Og Alla ruller sine mavemuskler ud, som hun har meget defineret.
  Åh, hvor er pigerne smukke! Jeg ønsker virkelig ikke, at nogen af dem skal dø.
  Ekaterina løb forbi... En meget smuk pige med blødt, hvidt hår. Hun formår på en eller anden måde at smøre dem med en slags eliksir, så de ikke bliver snavsede.
  Pigen er meget smuk, med Venus-figuren, kun mere tonet og skulptureret. Hun har kun bh og trusser på. Alt andet er allerede blevet revet fra hinanden. Men hvor er benene yndefulde! Dette er ikke en pige, men et segl af perfektion, en skønhedskrone.
  Hun bevæger sig på en særlig måde, som et egern. Og de bare fødder flimrer bare, og hælene forbliver overraskende rene. Catherine skyder, og fascisten får et sår i brystet.
  Pigen siger:
  - Loyalitet over for fædrelandet er det højeste ord!
  Alla bemærkede med et grin:
  - Tag din bh af og bliv i dine trusser som mig!
  Catherine rystede negativt på hovedet:
  - Det her er ikke passende!
  Alla rystede på hofterne, skød præcist og sang:
  - På en eller anden måde er Komsomol-medlemmer blevet usædvanlige! At gå rundt på den måde med bar overkrop er meget uanstændigt!
  Catherine fnisede og bemærkede:
  - Hvorfor bringe glæde til Krauts ved at se på vores skønhed!
  Alla svarede beslutsomt:
  - Vores skønhed er dødbringende!
  Katya fnisede og skød mod TA-200. Nazisternes bil brød i brand. Og den smukke blondine udbrød:
  - Død over det onde!
  Alla fnisede:
  - Og livet er godt!
  Catherine, der så, at tyskeren var ved at falde, knurrede:
  - Dette er den højeste værdi! Tro ikke, fascister, at I har vundet!
  Sådan vil Allah synge:
  - Sejren venter! Sejren venter... Dem, der vil bryde lænkerne! Sejren venter! Sejren venter! Vi vil være i stand til at besejre nazisterne!
  En smuk pige, og hendes nøgne bryster ryster. Det er godt med en nøgen torso i varmen, som forstærkes af ilden.
  Anyuta så nu meget mere bestemt ud. Hun skød mod Krauts med en maskinpistol og gøede:
  - Jeg kastrerer dig!
  Og faktisk modtog nazisterne dødelige gaver og kister! Og pigen viste dem ideen, lad os bygge bare tæer. Og hun fløjtede som en røvernattergal. Og gennem fingrene på underekstremiteterne.
  Pigekaptajnen er meget klog. Og funklende. Og slet ikke grusom. Også hun har nogle gange ondt af fjendens soldater, som måske får børn, der vil græde for deres myrdede fædre.
  Anyuta driver dog sådanne tanker væk fra sig selv, de får hende til at græde. Men det var ikke russerne, der kom til tyskerne for at røve og dræbe. Nej, det er tyskerne, og en hel aggressiv flok udlændinge fra hele verden brager ind i russiske rum.
  Anyuta korsede sig og skød mod Fritz'en, som stille og roligt forsøgte at komme tæt på de russiske stillinger... Hans øje og hjerne, der blev slået ud af en kugle, sivede ud.
  Pigekaptajnen smilede og sagde vittigt:
  - Lige øje til øje, hoved til hoved!
  Anyuta skød præcist og ramte en motorcykel med en sidevogn. Bilen begyndte at revne, og maskingeværet fløj af sted og vendte flere gange. Så gennemborede hans mule murbrokkerne.
  Pigen gned sin nøgne, støvede sål på murbrokkerne. Og hun tog sigte igen. Hendes muntre, unge ansigt smilede tilfreds. Pigen sang:
  "Nej," sagde vi til fascisterne, vores folk vil ikke tolerere, at russisk velduftende brød bliver kaldt "brod!"
  Maria lavede et meget præcist skud, som satte ild til Focke-Wulf og kvidrede:
  For en slyngel er valget selvfølgelig klart,
  Han er klar til at forråde Rus' for dollars...
  Men den russiske mand er så vidunderlig -
  Jeg er klar til at give mit liv for mit fædreland!
  Pigen lavede en saltomortale og viste nazisterne en småkage og snurrede rundt, og kuglerne ramte ikke skønheden.
  Alla dukkede op, denne skønhed, næsten nøgen og snavset som en djævel, kastede en granat med begge ben på én gang. Og hun tjekkede:
  - Det jeg har er... Til Fritz'en i den skarpe side!
  Matryona rettede Alla:
  - Skarpt, til siden, ikke til den skarpe side!
  Pigen fnisede og rystede sine vandmelonbryster og affyrede en granat ved hjælp af en granat med en eksplosionspakke. "Tiger" blev ramt i tønden, og dette skæve kunstværk undgik.
  Hvorefter Hitlers væsen trak sig tilbage. Hun begyndte at kravle som en skildpadde fanget i en brand.
  Anyuta sang og blinkede muntert:
  - Og tigeren viger, og tyskerne gemmer sig!
  Pigernes bataljon manøvrerede under angreb fra luft og tunge kanoner. Så ramte raketkasterne, knuste, varme klipper steg op i himlen. Og stenene brød i brand. Heldigvis døde ingen af pigerne, men mændene tog til den anden verden - som ikke er så kede af det! Og sjæle flyver - nogle til himlen, og andre til helvede! Hvor djævle med højgafler allerede venter på dem, der ikke troede på Jesus.
  Alla, den mest sexede af krigere, er rasende: Kan nazisterne med deres Sturmtiger skyde mod de sovjetiske troppers positioner og dræbe de røde krigere?
  . KAPITEL nr. 7
  Og pigen greb en granat med sine bare fødder og snurrede i kaskader af saltomortaler. Og det snurrede hurtigere og hurtigere. Og så kastede hun af al sin magt dødsgaven i Sturmtigerens brede tønde. Skønhedens bare, solbrune ben blinkede, og en granat fløj ind i den brede tønde. Og den kraftige bil kvælede først og eksploderede så. De to "kongelige tigre", der stod på siderne af "Sturmtiger", blev kastet op og spredt i hver sin retning. Rullerne blev revet af dem, og de faldt og fløj som dronningens knækkede halskæde.
  Sprængbølgen kastede Alla op, og pigen fløj på hovedet. Og hun blev vendt, vugget og kastet. Men skønheden landede stadig, skarpe murbrokker og knuste sten gravede ind i hendes bare såler. Pigen havde smerter, og selv gennem hendes hårde fod gennemborede en skarp spids.
  Men Alla fandt styrken til at rejse sig og råbe:
  - I fascister vil være i aske!
  Anyuta og de andre piger blev kastet op af eksplosionsbølgen og endda lidt knust. Men ikke én af de smukke krigere døde. Pigerne mødte orkan og velrettet ild. Undertrykkelse af de sprang ud nazister og andre aggressive insekter, der belejrer USSR.
  Maria sang med stor entusiasme:
  - Og når Herrens trompet blæser os i kamp, vil vi være venner sammen med Komsomol! Og efter Jehovas vilje vil jeg være ved det himmelske navneopråb!
  Alla, der rystede støvet af sine blodige, brækkede såler, sang:
  - Lenin, fest, Komsomol! Vi sender Führeren til galehuset!
  Pigerne begyndte at grine øredøvende, og Seryozhka sagde med alarm og ærgrelse:
  - Og min katapult er ikke så præcis - som disse bare og stærke ben på Alla!
  Matryona bøjede armmusklerne og sagde:
  - Det er ok! Du finder på noget andet. Noget sejere!
  Witchakova vendte tilbage fra frontlinjen og modtog et presserende opkald til Vladivostok. Efter at have lidt store tab og næsten omringet Khabarovsk (kommunikationen med denne by blev opretholdt gennem Amur), stoppede japanerne deres tropper for at omgruppere og genopbygge. Mindst hundrede millioner Japan med yderligere halvfjerds millioner Manchuriet og Thailand kunne overføre infanteri i overflod. I en vis forstand er det lettere at kæmpe med USSR end med USA, da en kamp med sidstnævnte kræver mange dyre skibe og på ingen måde billige fly. Men infanteri med lette og billige rifler og maskingeværer kopieret fra Schmeisters kan leveres i store mængder! Enhver japansk dreng fra en alder af syv ved, hvordan man samler og skiller et maskingevær ad! Men det tager selvfølgelig tid at overføre tropper fra øen til kontinentet. Og efter at have modtaget forstærkninger, bevæg dig dybt ind i sovjetisk territorium igen!
  Efter at have modtaget opkaldet håbede Witcherova, at hun endelig ville modtage en ny fighter og kæmpe i himlen. Pigen blev bragt til Vladivostok i en Emka. Piloten føltes som en terminator. Medrejsende viste sig trods sin høje alder at være en gråhåret gammel mand, der kun bar sergentstriber.
  Han udtalte pralende:
  - Åh, I unge mennesker! Ved du, at jeg kæmpede med japanerne i tsartiden!
  Witcher spurgte tvivlende:
  - Virkelig? Eller har du måske også fået et kryds?
  Bedstefaderen rystede på sit grå skæg og svor:
  - Der er intet kors, ingen medaljer! Så han kæmpede som menig i et år og tre måneder! Hvad tror du, alle kan modtage titler og medaljer? Især under zaren, hvor de menige ikke var særlig begunstigede!
  Witcher var enig:
  - Ja, under zaren var der klasseulighed! Men det er andre tider. Forresten, hvor kan du lide japanerne! Jeg mener, var fjenden stærk?
  Den gamle mand svarede og blinkede med sine jerntænder:
  - Ikke svag, selvom hvis vores kommando var klogere, ville de ikke have opgivet Port Arthur og Manchuriet! De er ikke så stærk en fjende.
  Emka kørte langsomt, vejen blev beskadiget af bomber og artilleri. Vi kunne snakke.
  Witcher spurgte lidt mere stille:
  - Var vores stærkere?
  Den gamle mand nikkede rask, som om han var et oprulningslegetøj, et par gange:
  - På nogle måder, ja! For eksempel har japanerne tyve gange flere skydebaner, end vi har. Inden jeg blev sendt til fronten, deltog jeg kun på tre skydebaner. Og så fem skud hver. Men i en ildkamp kan vi ikke sige, at vi var værre end japanerne. Og det på trods af, at de var i kaki-uniformer, og vi var i hvide overfrakker. Naturligvis efter at vi fik lidt militær erfaring. Japanerne har meget mindre evner i militære anliggender, end vi har, på trods af deres længere træning. Men deres rifler ramte meget mere præcist end vores Mostina-klub.
  Vedmakova accepterede uden forbehold:
  - Ja sikkert! Det har du ret i! Japanerne er ligesom tyskerne for meget opmærksomme på boretræning.
  Den gamle mand rystede på hovedet:
  - Omvendt! Langt mindre end hvad vi har i den tsaristiske hær! Tja, hvis de allerede før Første Verdenskrig begyndte at træne soldater bedre, og i det mindste skiftede deres uniformer, så... Ikke en hær, men et komplet marchspil!
  Witcherova bemærkede, ikke uden ondskab:
  - Før krigen var vi også meget opmærksomme på at marchere i parader! Tilsyneladende lærer den kloge af andres fejl, den tåbelige lærer af sine egne, hvem lærer slet ikke, hvem?
  Bedstefar bemærkede:
  - Træning er en rentabel forretning! Men med forsyninger havde vi generelt en fuldstændig blokering. Ingen våben, ingen patroner! De gik ofte sultne, soldaterne var syge - der var ingen medicin! Flere mennesker døde af tyfus og andre vederstyggeligheder end af japanske kugler. Det var sådan en slem krig. Kuropatkin er en idiot! Ingen flankerende manøvrer, ingen camouflage, han kastede direkte folk i skyttegrave under maskingeværer. Vi blev brugt som kanonføde. Det hele endte meget dårligt, med nederlag. Som de siger, jeg slæbte næsten ikke mine fødder. Sandt nok kan jeg være ret stolt af, at jeg slap ud af fangenskab! Ligesom sår også!
  Pigen, nysgerrig, spurgte:
  - Og japanerne er selv blevet bedre eller dårligere! Med hensyn til hans kampegenskaber.
  Den gamle mand tændte først en sammenrullet cigaret og svarede først derefter:
  - Det er svært at bedømme det her objektivt. Hære har ændret sig, kampvogne, fly og maskinpistoler er dukket op. Fremskridtsmæssigt har skibene ikke ændret sig så meget, og det har kanonerne heller ikke. Men dumheden i kommandoen forblev den samme, så skru op for angrebet på Vladivostok!
  The Witcher blinkede med hendes grønne øjne:
  - Der er ingen undskyldning for dette!
  Den gamle mand var enig:
  - Og det kan ikke være! De vidste trods alt, at fjenden forberedte et beskidt trick, og der var ingen måde at reagere på det! Som om de havde sat mig op. Men våbenhvilen med Pindo'erne er et klart tegn på, at et stærkt slag er ved at følge.
  Witcher fnisede:
  - Med Pindos?
  Bedstefar bekræftede:
  - Ja, det er det, de kalder Amerika og Storbritannien nu! Navnet kommer fra ordet "at stjæle", det vil sige at stjæle. Og det er snyltende lande, tyvelande, der suger blodet af dem, der er dummere og svagere!
  Piloten nikkede med sit røde hoved:
  - Jeg er enig her!
  Den gamle mand insisterede:
  - Enig i, at vores kommando er idioter, og endda forrædere! Sådan opretter vi vores flåde, værre end Pindos!
  Witcher protesterede:
  "Måske troede de ikke, at japanerne ville slå til så hurtigt." Generelt var Fjernøsten et hvilested, og her bosatte kujoner og dovne sig. I hæren skal man jo ikke arbejde hårdt som arbejder eller kollektiv landmand bagved, men man får gode rationer og løn. På den anden side risikerer du ikke dit liv, mens du tjener i Fjernøsten. Ja, et paradis for slappere og kujoner.
  Den gamle mand protesterede:
  "Soldater og officerer kæmper ikke så slemt." Her er Khabarovsk, de har stadig ikke overgivet sig.
  Witcher var enig:
  - Russisk kriger, speciel kriger! Men som Brusilov sagde: vores soldater er fremragende, vores officerer er gode, vores generaler er middelmådige, og zaren er fuldstændig dårlig!
  Bedstefar gryntede utilfreds:
  - Hvis vores kommandør ikke var Kuropatkin, men Brusilov: vi ville vinde! Ak, den blev overskrevet! Det skal siges, at under zaren blev russiske generaler mindre: under Suvorov var der en hel galakse af fremragende befalingsmænd! Men Stalin er georgier, og som man siger, georgiere...
  Bedstefaren afbrød Witcher:
  - Vær forsigtig med sådanne udtalelser! Så du kan komme ind i en særlig afdeling! Men for mig er Stalin på ingen måde et geni! Og for eksempel bekræfter den missede line-punch i februar dette! Jeg hørte i øvrigt, at den 1. maj viste det sovjetiske luftforsvar i Moskva sig at være hjælpeløst, og mange tusinde sovjetiske borgere døde!
  Den gamle mand bemærkede:
  - Tak til USA og Storbritannien! De gav Wehrmacht nye fly! Desuden hørte jeg, at der var tale om massesabotage, på grund af hvilken Yaks faldt fra hinanden i luften! Desuden er det de helt nye Yaks!
  Witcher nikkede med hovedet:
  - Jeg har hørt om det! Virkelig skammeligt! Men jeg håber, de skyldige bliver straffet, og problemet er rettet!
  Bedstefar nikkede og sagde pludselig:
  - Hovedproblemet er i vores hoveder! En slags sovjetisk mentalitet! Et forsøg på at gøre en person til et tandhjul, til en almindelig slave!
  Witcher skændtes ikke. Hun blev stille og stirrede tomt ud af vinduet. Nu er truslen om nederlag for USSR blevet meget mere håndgribelig. Det viste sig, at selv Moskva ikke er beskyttet mod luftangreb. Den har i det mindste ikke tilstrækkelig beskyttelse til at modstå et massivt luftangreb!
  Nå, krigen bevæger sig ind i en lidt anden fase... Ganske vist havde tyskerne i kampene om Stalingrad også luftherredømmet, men det bragte ikke den ønskede sejr! Krauts havde dog en fordel, der ikke var så overvældende! Når alt kommer til alt, ankom der jævnligt nye sovjetiske fly til fronten! Men det må siges, at niveauet af kamptræning blandt piloterne var meget lavt. De fleste nybegyndere havde ikke mere end 8 timers flyvetid. Det er et stort minus, især da tyskerne normalt har op til 250 timer! Efter Stalingrad reducerede tyskerne imidlertid programmet til 150, men nu er brændstofforsyningen blevet meget lettere. Fremkomsten af et stort antal nye fly vil dog også skabe et problem for Krauts.
  Det blev i øvrigt rapporteret, at flere amerikanske borgere blev fanget blandt piloterne til de nedskudte bombefly. Sidstnævnte kom overhovedet ikke som en overraskelse! Luftwaffe har ikke nok piloter til de nye bombefly, så de fandt frivillige!
  Jeg spekulerer på, hvordan den sovjetiske kommando vil reagere på dette? Der er jo ikke noget at komme til Berlin? Langrækkende strategiske bombefly blev ikke udviklet i USSR, med undtagelse af P-8. Det sidste fly, med en hastighed på godt 400 kilometer i timen og skabt i 1936, er klart forældet. Derudover vil den, når den angriber Berlin, bevæge sig uden lufteskorte, og tyskerne kan opsnappe den med deres fly. De har trods alt allerede meget gode radarer, der vil registrere den flyvende masses bevægelse mod Berlin. Ja, og det tager tid at producere nok af disse maskiner til at angribe Tyskland. Tyskerne er ikke en svag nation og elsker teknologi! De er nok selv den mest disciplinerede og højt organiserede nation i Europa eller endda i verden! Det er meget svært at vinde alene, og også med et svagt Japan på anden front.
  Det bedste, der kan gøres i denne situation, er at forsøge at slå en kile ind mellem de allierede og Tyskland. Men hvordan gør man dette? Beria havde allerede instrueret hende i at gøre noget lignende ved at bruge en destroyer modtaget fra amerikanerne. Det kunne have været en god provokation, men Anna havde ikke tid.
  Det ser ud til, at hun ikke har skylden - hvad nu hvis det ikke er skæbnen, men en ubehagelig eftersmag gnaver hende stadig. Som om, hvis hun var kommet en dag tidligere, ville alt have været anderledes!
  Det er dog ikke umuligt! Men hun kom, så snart hun modtog ordrer fra Beria!
  Generelt er Lavrenty Palych en mester i provokationer. Japan angreb Peru Havn, ikke uden hans deltagelse!
  Faktum er, at efterretningerne fra Land of the Rising Sun, som ved et tilfælde, kom i besiddelse af dokumenter om USA's planer om at iværksætte en række forebyggende angreb ved hjælp af hangarskibe, inklusive dem, der er baseret i Peru Havn!
  Derudover er amerikanerne fjols: de provokerede Japan til krig, sammen med at Storbritannien indførte en embargo på levering af olie og andre råvarer, men de var ikke selv klar til krig!
  Faktisk havde USA i 1941 ikke tilstrækkelige styrker, især i kampvogne, til en krig med Japan. I 1940 havde de kun 400 kampvogne, og oplysninger om 1941 er hemmelige, men det er usandsynligt, at der var mere end tusind af dem allerede dengang! Så Amerika sprang ind i krigen og var fuldstændig uforberedt! Ja, Japan er heller ikke særlig bevæbnet. Hvis den havde omkring to og et halvt tusinde kampvogne og lette, så var der for eksempel ingen langdistanceflyvning overhovedet!
  Så de tapre piloter fra Land of the Rising Sun bombede ikke USA! Men de er bare blevet skruet sammen! Og nu har de besluttet at hævne sig på USSR, primært afhængige af deres infanteri og drømmer om at gentage succesen fra tsar Nicholas II's tid!
  The Witcher kedede sig og begyndte at synge:
  Hvor er livet svært, Herre, ak,
  Du tager selv tornekronen på!
  Nej, blæs ikke hovedet af mig
  En ny dag lover problemer for os!
  
  Drømme blev straks spredt til støv,
  Den grusomme orm gnaver af lidenskab!
  Og smerte og sorg i dine øjne,
  Hvad man skal bremse, ingen har magten!
  
  Men hvad, Gud, kan du
  Siden han selv besteg Golgatas kors!
  Drømme om lykke er illusoriske,
  Enker brøler og stønner!
  
  Der er ingen jord, der er mere forfærdelig end verden,
  Skitse af krig, børsten er dækket af blod!
  Det hysteriske skum af æter,
  Bryd nettet med det samme!
  
  Og hvis du vil have mit liv,
  Så kaster Gud mig ind i Gehenna!
  Jeg elsker dig stadig,
  I gang tror jeg på forandring!
  
  Jeg tror på, at en person
  I stand til at blive renere og højere!
  At århundreders lidelser vil ende,
  Vi vil blive som den Almægtige Broder!
  
  Hvad vil vi befale?
  I de store stjerneskibe!
  At vores tapre hær,
  Det vil skinne stærkere end Quasaren!
  
  Livet vil aldrig gå ud
  Og alle vil være mennesker!
  Som en endeløs stråle af året,
  Med en grænseløs og salig alder!
  
  Kommunismen bliver virkelig
  Tro på, at det bliver bedre, end du drømte om!
  Fremskridt fremad, op, ikke ned,
  Lad der være glæde - ingen sorg!
  Vedmakova afsluttede sangen, og "Emka" kom endelig ind i Vladivostok. Piloten så nysgerrigt på byen. Der var en mærkbar stigning i ødelæggelsen i Vladivostok, nogle bygninger røg, slukningshold arbejdede på gaderne, der var mange teenagere med skovle, hakke og andet udstyr til at slukke brande.
  Bedstefar bemærkede:
  - Under zaren arbejdede unge også hårdt, men uden smil og entusiasme! Selvom du ikke kommer langt med ren entusiasme!
  Witcher protesterede:
  - Hvis industrien er motoren i økonomien, så er entusiasme brændstoffet med et højt oktantal!
  Den gamle mand nikkede glad:
  - Du taler godt, pige!
  "Emka" stoppede nær kommandantens kontorbygning, og Vedmakova løb næsten ud af den. Hun ville virkelig gerne tilbage på sin bevingede hest.
  Pigen bankede på kontoret, hvor hun blev sendt på stævningen. En søvnig stemme fulgte:
  - Kom ind!
  Witcher kom ind og rettede stolt på sine skuldre. En mand i uniformen af en NKVD-oberst sad i en stol. Sådan en skaldet og ubehagelig fyr. Han spurgte dystert piloten:
  - Fulde navn!
  Pigen svarede hurtigt:
  - Anna Petrova Witcher!
  Obersten tilføjede:
  - Militær rang?
  - Luftvåbenmajor og Sovjetunionens helt! - sagde piloten stolt.
  Obersten tog telefonen og sagde kort:
  - Air Force Major Witcher er allerede ankommet!
  Så vendte han sig mod pigen.
  - Hvordan har du det? Jeg håber du er rask?
  Piloten blottede sine tænder:
  - Jeg har det godt! Klar til at kæmpe som en løvinde!
  Obersten nikkede:
  - Store! Jeg tror, japanerne vil sætte pris på det!
  Der lød en larm, klapren fra støvler, og seks almindelige medarbejdere i specialafdelingen, ledsaget af en mand i særlig uniform, bragede ind på kontoret. Han beordrede:
  - Læg håndjern på denne tyv!
  Witcher var forvirret:
  - Hvad er det her ellers?
  Obersten gøede:
  - Og den! Du er anholdt, borger Witcher! Og du vil blive sendt i fængsel!
  En mand i særlig uniform advarede:
  - Denne kvinde ved, hvordan man kæmper meget godt! Så vær forsigtig!
  Witcher smilede:
  - Jeg vil ikke være repræsentanter for vores tapre retshåndhævende myndigheder! Ring til Beria og afklar denne misforståelse med det samme!
  Obersten fnyste foragtende:
  - Her er en anden måde at distrahere Beria på! Send hende i fængsel, og efterforskningen vil løse det!
  Heksen nikkede:
  - Jeg er en helt i Sovjetunionen, og efterforskningen vil selvfølgelig ordne det, men med Beria ville det gå hurtigere! Jeg vil have kontrol over et fly så hurtigt som muligt!
  Obersten trøstede:
  - Under krigen vil ingen udsætte længe! Tag hende væk!
  Vedmakova gik uden at gøre modstand og blev kun lidt skubbet af mundingen af de forkortede model maskingeværer, der begyndte at blive udstyret med spejdere. Så proppede de mig ind i en sort tragt og kørte væk. Anna Petrovna var rolig, hun følte sig ikke skyldig i sig selv, og NKVD vidste sandsynligvis om hendes særlige forhold til Beria, så de ville ordne det. Det er endda interessant at besøge fængslet. En rigtig mand skal opdrage en søn, tjene i hæren og afsone tid i fængsel! Så sandsynligvis, krigeren! Mange kendte personer sad i fængsel: Stalin, Lenin og Hitler!
  Fængslet lå ikke særlig langt fra kommandantens kontor, så Vedmakova blev trukket ud og ført ind i gården. Der knurrede hunde vredt, stenvæggene i fangehullet, bygget i det attende århundrede, var kedelige og grå. Pigen følte en ufrivillig ophidselse, da hun blev ført indenfor og ført hen ad gangene. Her er registreringsvinduet: rutinespørgsmål:
  - Fornavn, efternavn, patronym, køn!
  Drej derefter til højre ind i et flisebelagt rum. Der sad ved bordet en betjent i NKVD-uniform og læderforklæde og med ham en læge i hvid frakke og to midaldrende kvinder, der trak tynde gummihandsker på hænderne.
  Vagten, der fulgte Vedmakova, fjernede hurtigt med en øvet bevægelse håndjernene fra hende. Betjenten kommanderede:
  - Tag dit tøj af!
  Witcher blev overrasket:
  - Hvad?
  Betjenten gentog roligt:
  - Jeg sagde, tag tøjet af! Søgning og personlig søgning er obligatorisk!
  Pigen rødmede:
  - Men der er mænd her!
  Betjenten med forklædet gøede:
  - Kan jeg hjælpe dig! Kom nu, tag dine klude af, hore!
  Vedmakova rystede, hun huskede, at når den blev anbragt i fængsel, er en personlig eftersøgning obligatorisk og begyndte at tage sit tøj af. Kvinderne tog imod det og mærkede omhyggeligt hver søm. Efterladt kun i sine trusser blev Witcher flov, men betjenten gøede:
  -Og tag trusserne af, tæve! Søgningen vil være afsluttet!
  Efterladt foran flere mænd fuldstændig nøgen (konvojen, der bragte hende, stod stille, klar til at gå i kamp når som helst), blev pigen flov og forsøgte at dække hende med hænderne.
  De slog hende hårdt på balderne med en stafet:
  - Hænder ned, tæve!
  Witcher kvækkede, men holdt det ud. Da hendes tøj var færdig med at blive undersøgt, og hendes støvler var revet op, kommanderede betjenten:
  - Tjek det nu selv ud!
  De kvindelige fangevogtere startede fra hovedet. De pjuskede håret med behandskede fingre, så så ind i ørerne, endda ved at bruge en slags rør med en lommelygte. Ørerne blev trukket tilbage flere gange, bøjet og ubøjet. Så kiggede de ind i næseborene:
  - Host, tak! Det er det, stærkere!
  Pigens næse var knust. Dette blev efterfulgt af en undersøgelse af munden. Det var helt ubehageligt, ru hænder presset på tungen, i ny og næ trak de den tilbage, så trak den hårdere, endda nærmest rev den af.
  Betjenten sagde:
  - Vi skal være mere forsigtige! Hun kunne være en spion!
  Fangevogterne begyndte at trykke fingrene på tænderne og tjekkede efter fyldninger, hvori der kunne være gemt vigtig information. Witchakova følte sig ydmyget og spyttet på; hendes helt, USSR, blev eftersøgt som en hore uden at gå glip af noget. Så begyndte kvindernes behandskede hænder at mærke pigens bare bryster. De æltede det, mærkede bogstaveligt talt hver millimeter og viste det med en lommelygte. Pigens bryster svulmede forræderisk, og fangevogterne pressede hårdere og hårdere, så kvækkede:
  - Nej! Her er rent!
  Dernæst blev navlen og fingrene undersøgt. Navlen blev trukket tilbage, også snoet og derefter gennemboret med en nål. Fingrene blev undersøgt ikke mindre omhyggeligt.
  - Og nu en gynækologisk eftersøgning! - Betjente betjenten.
  Fangevogterne beordrede:
  - Bøj dig og spred benene, tak!
  Det, der fulgte, var det mest ydmygende, da fangevogterens behandskede hånd gik temmelig groft ind i pigens barm. Witcher stønnede af smerte og ydmygelse. Og hånden gravede groft ind i hulen, hvor kvinden opbevarede sin mest værdifulde skat, som var både smertefuld og kildrende. Pigen rykkede noget, og betjenten mumlede sarkastisk:
  - Tjek det så grundigt som muligt! Det er trods alt på intime steder, at spioner normalt skjuler dokumenter, og nogle gange er en lille seddel nok til at finde ud af vigtige oplysninger.
  En fangevogter blev erstattet af en anden, hvorefter eftersøgningen blev endnu mere smertefuld og uforskammet. Witchakova indså, at de simpelthen ville ydmyge hende ved at gøre eftersøgningen til tortur.
  Undersøgelsen af anus var ikke mindre grov, og der blev også brugt en tarm og et stort lavement. Tilsyneladende var piloten faktisk alvorligt mistænkt. Herefter virkede det som en lille ting at tjekke fingre, ben og fødder.
  Dette sluttede dog ikke der; betjenten beordrede:
  - Nu til et røntgenbillede af maven! Der var ikke meget hun kunne sluge!
  Nå, det gør ikke så ondt. En læge var til stede her, han undersøgte omhyggeligt alt, selv hjertet og lungerne. Til sidst gav han grønt lys:
  - Hun er ren og helt rask!
  Betjenten mumlede vredt:
  - Det er ærgerligt, vi skyder hende alligevel! Lad ham dog spille klaver for nu!
  Piloten, lamslået af ydmygelse, gik lydigt som en automat. Witchers hænder blev smurt ind med maling og forsigtigt klemt på papir. Så fulgte alle mulige målinger, fotografering i profil, hel ansigt. De tvang mig til at stå nøgen i ret lang tid og omskrev alle tegn, ar og modermærker på min krop. Hvorefter hun blev skyllet af i et koldt brusebad, hvilket dog var kutyme i USSR, ikke kun for fanger, der fik fængselsuniformer.
  - Tag tøj på, tøs!
  Kåben var faktisk en sæk lavet af jute og broderet med et fængselsnummer. Pigen fik ikke sko, da de tilsyneladende betragtede dem som en unødvendig luksus for folkets fjender, og derfor tog de hende, knap tildækket, til en celle.
  Masseanholdelser havde netop fundet sted, fængslet var overfyldt og summede. Vitchakova blev smidt ind i et trangt bur, hvor der allerede var mere end hundrede kvinder, for det meste unge piger fra militæret og tjenere. Da piloten blev bragt ind i cellen, kunne hun ikke tage et eneste skridt; fangen rodede hele gulvet. Det var meget mørkt i cellen, vinduet var spærret, det var indelukket og lugtede kraftigt, spanden havde åbenbart ikke været taget ud i lang tid.
  Pigerne var halvnøgne, og nogle var helt nøgne, de tog deres tøj fra sig. Flere af dem var vilde og bad om vand. Witcher stoppede og spurgte:
  - Jeg kan ikke tage et eneste skridt! Hvor skal jeg gå hen!
  - Hvor de bragte dig derhen, og bliv der! - Hun bestilte fra mørket, nok den ældste i cellen. - Der er ikke plads til os her.
  Witcherova, der indså, at dette var dumt, spurgte stadig:
  - Hvad er I piger til?
  Stemmer fulgte:
  - Ja, her er artikel 58, eller endda uden gebyr overhovedet! Hvad er du til?
  Witcher jokede:
  - Ja, hun voldtog Beria!
  Pigernes venlige latter og udråb lød:
  - Ja, hun er vores!
  Hvem knirkede fra mørket:
  - Det er ikke nok at hænge Beria!
  En truende stemme afbrød:
  -Nok! Og så allerede mere end et halvt tusind mand i gården blev skudt! Vi kan også tages med ud med hele cellen en tur!
  The Witcher gøede:
  - Nå, nej, hvis de tager mig til henrettelse, giver jeg ikke efter!
  . KAPITEL nr. 8
  Oleg Rybachenko fortsatte med at kæmpe for en lysere morgendag sammen med pigen Margarita Korshunova.
  De kæmpede i Stalingrad. De kæmpede med kolossalt mod. Og de evige børn tænkte ikke på at trække sig tilbage og give efter for fjenden.
  Men kræfterne var ulige, og nazisterne rykkede gradvist fremad. Men meget langsomme og tilsmudsende tilgange til huse og gader med lig af lejesoldater.
  Moskva var omringet, men kæmpede stadig. Og den havde også sine egne smukke piger. Som virkelig er helte.
  Oleg Rybachenko og Margarita udvekslede ild i Stalingrad. Samtidig forsøgte drengen at komponere noget ved hjælp af kunstig intelligens.
  Den hviderussiske præsidentkandidat Alexander Lukasjenko fik ikke lov til at deltage i valget. De fandt fejl ved, at den slaviske katedral trak underskrifterne tilbage. Som følge heraf var der ikke seks kandidater, men fem. Og hovedkampen udspillede sig mellem Zenon Pozdnyak og Kebich. Den pro-russiske og mere moderate Kebich gik videre til anden runde med et lille overtag. Og så besejrede han den anti-russiske Poznyak med stor forskel.
  Lukasjenko protesterede over, at han blev fjernet ulovligt. Men generelt var der ikke andet end støj.
  Kebich vandt meget sikkert. Og han blev den første hviderussiske præsident.
  Snart kom Hviderusland ind i rubelzonen. Den økonomiske situation forblev i krise. Der var ikke penge nok. Men landet var i rubelzonen.
  Kebich foreslog en integrationsproces med Rusland. Lovene begyndte at konvergere, grænserne åbnede sig, og økonomien forenede sig. Overnationale organer blev skabt.
  I 1999 fandt nyt præsidentvalg sted i Hviderusland. Økonomien var i dyb krise efter den russiske standard. Men kommunisternes indflydelse er vokset meget. Lukasjenko havde en kamp med alle og skabte ikke sit eget parti og blev skubbet til side af andre kræfter. Hovedkampen fandt sted mellem Kalyakin og Kebich. Zenon Poznyak havde mistet popularitet på dette tidspunkt. Ligesom den hviderussiske folkefront som helhed.
  Kommunisterne blev stærkere.
  I Rusland har historien også ændret sig lidt. Zyuganov fik lidt flere stemmer til præsidenten, selvom det ikke lykkedes ham at vinde. Lebed fungerede som sekretær for Sikkerhedsrådet i et par måneder længere. Men generelt er dette ikke så væsentligt. Den vigtigste forskel er, at Tjernomyrdin ikke blev afskediget. Og som følge heraf forblev han premierminister selv efter misligholdelsen. Kebich tabte dog, trods Tjernomyrdins hjælp, stadig i anden runde, og Kalyakin blev præsident for Hviderusland.
  Og i Rusland, efter at Jeltsin forlod, blev Tjernomyrdin præsident. Den russiske økonomi er allerede begyndt at vokse, og Viktor Stepanovich besejrede Zyuganov med hjælp fra Zhirinovsky, der tog tredjepladsen, omend med store vanskeligheder.
  I Rusland blev Chernomyrdin således præsident, Zhirinovsky blev sekretær for Sikkerhedsrådet og første assistent for præsidenten. Putin er indtil videre blevet på sidelinjen. Zyuganov er leder af oppositionen. Primakov er stadig udenrigsminister.
  Så alt gik efter planen. Kalyakin fortsatte integrationsprocessen, men endnu ikke forenet. Økonomierne begyndte at vokse. Tjernomyrdin ledede krigen i Tjetjenien. Jeg talte med Maskhadov. Og i sidste ende opnåede stabilitet der.
  Tjernomyrdin vandt allerede det næste valg let mod Zjuganov. Kalyakin blev også let valgt til en anden periode. Alt gik mere eller mindre glat. Den hviderussiske økonomi var i vækst.
  Men Kalyakin stillede ikke op for en tredje periode. Hans efterfølger var hans kollega Novikov.
  Tjernomyrdin stillede heller ikke op til en tredje periode. Tjernomyrdin blev efterfulgt af Zhirinovsky. Sidstnævnte blev selvfølgelig meget mere moderat, men øgede presset på Hviderusland - krævede optagelse i Rusland.
  Novik gjorde modstand. Derfor kom han under sanktioner.
  Zhirinovsky var mere stiv og presset hårdere... Som et resultat afholdt pro-russiske styrker en folkeafstemning i Hviderusland, som faldt sammen med en alvorlig økonomisk krise. Og Hviderusland blev en del af Rusland. Hvilket styrkede anti-vestlige følelser.
  I 2014 sendte Zhirinovsky, der udnyttede lejligheden til Maidan i Ukraine og væltet af Janukovitj, tropper ind. Den ukrainske hær var ude af stand til at bekæmpe, og russerne afvæbnede den. Janukovitj og Rada med gevær bebudede en folkeafstemning. Rusland annekterede også denne republik.
  For at ukrainerne skulle gøre mindre oprør, flyttede Zhirinovsky hovedstaden i Rusland til Kiev. Og det påvirkede resultatet af folkeafstemningen. Vladimir Volfovich selv blev ved det næste præsidentvalg triumferende valgt til en tredje periode efter at have afskaffet alle restriktioner i en folkeafstemning.
  Alexander Lukasjenko trak sig tilbage og sank i glemmebogen. Putin fungerede som formand for FSB indtil 2012, hvor han var tres år gammel. Og Zhirinovsky, der elskede at forynge holdet, erstattede ham ikke med en 40-årig dygtig officer. Hvideruslands guvernør, der afløste Novik, blev også yngre.
  Rusland kom dog under vestlige sanktioner, men de var ikke for betydelige. Zhirinovsky kæmpede i Syrien og Irak. Han skabte sin egen stat for kurderne og handlede generelt mere beslutsomt end Vladimir Putin. Desuden indledte Rusland et missilangreb på Saudi-Arabien og steg oliepriserne kraftigt.
  Så begyndte en stor krig mellem Iran og USA. Hvilket øgede oliepriserne yderligere. I mellemtiden tog og annekterede Rusland de baltiske stater og Moldova. Og så, ved at udnytte urolighederne i Kasakhstan efter Nazarbayevs afgang, inkluderede hun denne republik i sit cirkulation.
  Der blev også afholdt en folkeafstemning, og Rusland erhvervede en anden provins.
  Restaureringen af USSR fortsatte gradvist.
  I 2020 opdaterede Zhirinovsky sin rekord for den fjerde periode som Ruslands præsident. Han havde endnu ikke tænkt sig at tage afsted.
  Og Rusland bevægede sig gennem Centralasien. I Usbekistan, Tadsjikistan, Kirgisistan, Turkmenistan dukkede russiske tropper op, og der blev afholdt folkeafstemninger om at tilslutte sig Rusland.
  Så landet blev genoprettet inden for Sovjetunionens tidligere grænser.
  Men dette var ikke nok for Zhirinovsky. Og han besatte uden unødvendige fordomme Finland med tropper. Og der selvfølgelig med et næsten hundrede procent resultat at have holdt en folkeafstemning. Og slutter hende til sig selv.
  Således returnerede Rusland sine egne. Forholdet til Kina er blevet lidt forværret på grund af krav på Port Arthur og udsættelsen af de gule fra Sibirien.
  Men indtil videre var Kina bange for at plage mod Rusland.
  Men i Alaska var der et militærkup, og russiske tropper besatte det. Og de holdt en folkeafstemning om at vende tilbage til Rusland. Samtidig blev Amerika tvunget til at anerkende ugyldigheden af aftalen om salget af Alaska til Rusland.
  Dermed...
  Oleg Rybachenko holdt en pause og begyndte at skyde igen.
  Drengen affyrede et skud og kastede derefter granaten med sin bare fod. Han spredte fascisterne og tweetede:
  - Vi er uovervindelige!
  Margarita affyrede også et udbrud, kastede en granat med sin bare fod, knuste Fritz og råbte:
  - Og altid forenet!
  Børnene kæmpede meget tappert.
  Drengen huggede igen på fjenderne med et udbrud. Han kastede en granat mod banen med sine bare tæer. Som følge heraf stødte to kampvogne sammen. Oleg Rybachenko sang:
  - Ære til dig, vores russiske land,
  I det hellige Ruslands navn,
  Kære råd familie!
  Pigen kastede igen granaten med sin bare fod. Hun skød et dusin fascister ned og sang:
  - Der er en ko på bjerget,
  Vær sunde børn!
  Drengen affyrede et skud, mejede Krauts ned og kvidrede:
  - Fædreland i mit hjerte,
  Heldigvis åbner vi døren!
  Og så kastede hans barnefod en granat. Han er en fyr, der virkelig er en dødelig bærer af ødelæggelse.
  Margarita er også en pil med kolossal nøjagtighed.
  Pigen tog den og sang:
  - Nej, den årvågne vil ikke falme,
  Udseendet af en falk, en ørn -
  Folkets stemme er klar -
  Hvisken vil blive knust af slangen!
  Pigen, der kastede granater med sin bare fod, tog den og kvidrede videre;
  Stalin bor i mit hjerte
  Så vi ikke kender tristhed -
  Døren til rummet blev åbnet -
  Stjernerne funklede over os!
  Og pigen lo. Hun affyrede et skud mod fascisterne. Hun slog deres rækker ud og knirkede:
  Jeg tror, at hele verden vil vågne op -
  Der vil være en ende på fascismen...
  Solen vil skinne klart,
  Vejen, der oplyser kommunismen!
  Og igen kaster pigen behændigt en granat med sin bare fod. At skubbe Hitlers kampvogne mod hinanden.
  Natasha kæmper også. I Stalingrad er piger simpelthen helte.
  Og de synger for sig selv med mod:
  - Mit hjemland er universets mørke,
  Jeg kan knuse onde fjenders angreb...
  Jeg kan ikke gå en dag uden din kærlighed,
  Jeg er klar til at give mit liv for dig!
  Og Natasha kaster en granat med sin bare fod.
  Dernæst skyder Zoya. Smuk pige i bikini. Han vil give et udbrud og meje fascisterne ned.
  Og så vil en mordergave flyve fra hendes bare fødder.
  Zoya sang og blottede sine tænder:
  - Jeg elsker at ødelægge fjender! Sådan en pige!
  Og igen vil skønheden begynde ødelæggelse med hendes bare tæer.
  Og så fyrer Aurora også. Den rødhårede djævel vil også ramme fascisterne.
  Og en granat affyret med hendes bare fod vil smøre Wehrmacht-soldaterne ud over gruset.
  Pigen knirker:
  - Tili, tili, trawlet, trollet...
  Jeg har styrken til at slå fascisterne,
  Jeg kan næsten ikke nægte nu!
  Og igen skyder krigeren præcist.
  Dernæst skyder Svetlana. Og hun smed også en eksplosionspakke med sine bare tæer.
  Nå, Krauts fik det.
  Pigen er, for at sige det ligeud, en rockerkriger.
  Og hvordan han synger:
  - Rus' skal herliggøres over jorden,
  Vi vil altid have en drøm!
  Og fire piger slår fascisterne, og hvordan de vil slå dig. Generelt er de som helgener fra bataljonen af dødsengle. Og det får nazisterne i Stalingrad.
  Men det bliver sværere og sværere og sværere.
  Stalingrad holder ud for nu, men nazisterne var i stand til at tage Sukhoi. Nazisterne har også en stærk flåde. Herunder erobrede britiske skibe.
  De har bogstaveligt talt arret hele kysten. Og tyrkerne rykker frem fra syd. Det bliver meget skræmmende.
  Natasha og hendes piger fra Sukhimi var i stand til at flyve til Stalingrad og fange et tysk krydsfinerfly.
  Og nu også i Stalingrad. Ligesom, uanset hvor hårdt du prøver ikke at tage denne by, så tager nazisterne den ikke.
  Natasha kaster med sin bare fod en morderisk gave, river nazisterne i revet kød og synger:
  - Vores liv bliver vidunderligt!
  Zoya, der kastede en granat med sin bare fod, tilføjede og blottede sine tænder:
  - Hvis vi selvfølgelig vinder!
  Og pigen rystede sine karminrøde brystvorter.
  Aurora, skydende, brølede:
  - Og lad vort Fædreland forherliges!
  Og han vil også smide en mordergave med sine bare tæer. Det vil knuse modstandere og knirke:
  - Ære til Great Rus'!
  Og så tog Svetlana linjen og kneppede den. Jeg skar hundrede nazister ud. Så affyrede hun en granat med sin bare fod og knirkede:
  - For et nyt lys af videnskab og velstand!
  Og de fire piger kæmper igen, og kommer ikke til at sænke næsen.
  Natasha samlede sprængstofpakken op med to bare fødder. Og med al sin styrke smed hun den ind i en nazi-tank.
  E-75, efter at have modtaget skade, stoppede og begyndte at ryge.
  Natasha sang:
  - Rus lo og græd og sang,
  I alle aldre er det derfor, det er Rus'!
  Dernæst tog Zoya og affyrede morderen til stede med sine bare tæer. Og en anden nazistisk kampvogn stoppede, slået ud.
  Zoya tweetede:
  - Ja, fremtiden er vores!
  Ære til det store Rusland!
  Aurora affyrede et maskingevær. Hun mejede en masse fascister ned. Og så sagde hun aggressivt:
  - Ære til heltene i USSR!
  Og kastet af hendes bare fod sender granaten flyvende igen. Dette er den rødhårede pige. Simpelthen en uovervindelig terminator.
  Og Svetlana tog det på sig og knuste nazisterne. Og hun skar dem ned som en skarp hømager.
  Så tweetede hun:
  - Ære til Ruslands land!
  Og fra kastet af hendes bare fod flyver sådan en dødbringende fragmenteringsgranat.
  Krigeren knirkede:
  - For det sovjetiske imperium!
  Natasha, der skyder, siger:
  - For de største imperier!
  Og igen fra hendes bare fødder flyver noget, der dræber fascister med en enorm garanti.
  Og pigen synger:
  - Ære til mit fædreland -
  Ære til Rusland!
  Zoya kastede også en granat med sin bare fod. Hun afskar en masse nazister og knirkede:
  - Stort Rusland - stor herlighed!
  Og hun blinkede til sine partnere.
  Pigerne er selvfølgelig næsten nøgne. I bikinier, solbrændt, muskuløs, smuk og kurvet.
  Hvor ser charmerende piger ud, når de næsten er nøgne! Og hvorfor er der ellers tøj?
  Dernæst skyder Aurora aktivt. Og med sine bare fødder smide han det, der dræbte nazisterne.
  Så vil han synge:
  - For det store Fædreland!
  Svetlana fortsatte med at skyde. Hun skar fascisterne ned og tweetede:
  - For store præstationer!
  Og han kunne affyre en granat med sin bare fod. Og igen er nazisterne bange.
  Godt gået russiske piger. De er mennesker af højeste kunstflyvning.
  Og så er der piloterne: Mirabela og Anastasia. Ligesom de slår Krauts.
  Ja, Hitlers horder løber væk fra sådanne piger.
  Kvindelige krigere kæmper på Yak-9. Bilen ser ud til at være forældet. Men ret effektivt. Selvom det er underlegent i forhold til Luftwaffe i fart og bevæbning.
  Pigerne har kun én 20 mm kanon og et maskingevær, mod ME-262 med fem 30 mm kanoner.
  Men Mirabela manøvrerer behændigt og kommer bag om den bevingede fascistiske grib. Og skyder ham. Slår metal ud, brænder fjenden fuldstændigt.
  Så sang Mirabela:
  - Højere og højere og højere,
  Flyvemaskiner flyver som fugle...
  Vi river fascistiske tage ned,
  Og soldaternes tapperhed er uden for grænserne!
  Og her vil Anastasia gå og sparke nazisterne. Hun er en Terminator-pige.
  Det vil smuldre ansigterne på Hitlers banditter og knirke:
  - Stor ære vil komme til Rus'!
  Og han trykker også på pedalerne med sine bare fødder. Og endnu en Messerschmitt falder.
  Piger kæmper kun i deres trusser. Og de har det meget godt. De flagrer hurtigt på svagere motorer. Og de flygter fra fjendens skud.
  Mirabela, der skærer Fritz af, knirker:
  - Nej krage, du kan ikke besejre os!
  Og igen kravler krigeren ud til en dræbende afstand.
  Og en ny Hitler-maskine falder.
  Den barfodede pige ved, hvad hun laver. Og hun har det fantastisk.
  Her er en fascist, der forsøger at dække en kriger på afstand. Og hun går. Og ved et mirakel, igen ved fjendens hale.
  Og han vælter Fritz'en og knirker:
  - Intet er umuligt for russere!
  Og igen foretager krigeren en desperat drejning. Og en anden bil falder, spiddet.
  Mirabela tweetede:
  - Der er virkelig skabt fred for Rusland!
  Og igen hvordan det bliver. Og hvor vil han give efter for fjenden!
  Anastasia rammer også en tysk bil og skriger:
  - Lad hele vort land forherliges, lad der ikke være noget trick for os!
  Og pigerne bliver mere og mere adskilte!
  Hvad kan håndtere dem? Medmindre det er en aggressiv orkan!
  Mere præcist, selv en orkan kan ikke besejre dem!
  Natasha kæmper og synger i mellemtiden:
  - Vi vil kæmpe for Rusland!
  Og også med sin bare fod vil han affyre en granat af en dødelig kaliber.
  Og han vil male nazisterne til metalstykker og blodigt kød.
  Zoya vil også smide en morderisk og rødglødende en med sin bare fod og vil hoppe op og sige:
  - Og for kommunismens nye orden i hele verden!
  Og blotter sine tænder.
  Dernæst skyder Aurora hårdt. Han skyder sig selv, mejer fascisterne ned og knirker og blotter sine tænder:
  - For at opnå fremskridt!
  Og fra hendes bare fødder kommer noget, der kan smadre enhver forhindring.
  Og så i slaget Svetlana. Det er sådan en morderpige.
  Og hun er også blond. Hvordan hun hugger på fascisterne... Og så flyver en morderisk gave fra hendes bare fødder. Han vil knuse nazisterne og forvandle dem til djævelske flammer.
  Terminator-piger vil hvæse:
  - Ære til mit æresord!
  Komsomol ord!
  Krigerne vil skyde på fascisterne. Og lad os skyde dem som rabiate hunde.
  Det er Terminator-piger! Og de ødelægger nazisterne - hvilke djævle!
  Natasha sagde med patos:
  - Vi vil kæmpe for socialisme,
  For vores sovjetrusland,
  For en ny stor ordre!
  Og igen flyver en dødbringende gave fra hendes bare fod.
  Zoya handler også ret energisk. Ødelægger fascisterne. Og han svigter dem ikke. Og hendes bare fødder flimrer som en propel.
  Krigeren siger lidenskabeligt:
  - I det hellige russ navn,
  Rusland vil blive glorificeret!
  Og igen kæmper krigeren med fuld passion.
  Dernæst kaster Aurora dødsgaven med sin bare fod. Hvordan fascisterne er spredt i alle retninger. Og han siger rasende:
  - Jeg er verdensmester i boksning!
  Og så vil Svetlana lancere noget morderisk og destruktivt. Og hendes bare fod er så kvik.
  Og krigeren kvidrede:
  - Jeg er den stærkeste i verden,
  vi suger nazisterne i toilettet -
  Fædrelandet tror ikke på tåren,
  Og vi vil give de onde oligarker deres hjerner!
  . KAPITEL nr. 9
  Efter at have deltaget i tunge kampe sov Vedmakova næsten ikke i flere dage, og på trods af de ekstreme trange forhold i fængselscellen, indelukket og stank, faldt hun i søvn næsten øjeblikkeligt.
  Hun drømte, at hun befandt sig i middelalderen og ledede et slaveoprør og blev en slags Spartacus i en nederdel! Efter den første succes samlede den modige kriger, den muskuløse pige, oprørerne og tilbød at vælge deres ledere.
  Witcher blev som forventet leder af en ret stor afdeling og foreslog den mægtige helt Turan som sin første stedfortræder.
  Og her var slaverne enige. Så blev formændene valgt. Decimalsystemet er det enkleste, og Witcher besluttede, at intet skulle være kompliceret.
  Bevæbnet med trofæer og tager kakerlaksnegle (i en tung søvn spillede Vedmakovas underbevidsthed ud), gik de videre.
  For at styrke hendes autoritet og strække hendes ben gik Witcher til fods og bevægede sig som en kat. Så begyndte pigen at løbe og mærkede de små, skarpe småsten på den stenede vej med sine bare fodsåler. Men krigeren var ikke opmærksom på smerten; desuden var hun foran alle. Som det viste sig, var det ikke forgæves. Tre fjendtlige jagerfly lå i baghold, og de kunne slå en for tidlig alarm. Lederen af opstanden klatrede i et træ og hoppede oven på sine fjender. Hendes bevægelser var som dansen af en hybrid af tigre og kobraer, et let skrig og derefter tavs med de afhuggede hoveder.
  - Sådan bryder jeg modstand!
  Vedmakova kunne ikke modstå at spille for offentligheden og vise afhuggede hoveder til slaver. Der lød et brøl af godkendelse som svar.
  Snart dukkede godser op med plantager. De udskårne huse er ægte paladser med dekorationer og statuer. Springvand var synlige hist og her. Fra en statue i form af Zeus med sommerfuglevinger og mund på maven, benene og brystet: syv jetfly slog. Markerne er rige, fede, med et udseende af gyldent bomuld, korn med store pigge, kikærter og andre ting. Mange slaver arbejdede for dem. Der var både mænd og kvinder, samt mange børn. Selvfølgelig, tilsynsmænd, vagter. Men generelt er der selvfølgelig mange flere slaver, og med skovle og hakker.
  Witcher rejste et hjemmelavet banner hurtigt syet af slavepigerne: Med billedet af et sværd og en hakke! Andre slaver skyndte sig at angribe.
  I mellemtiden hang flere mandlige og kvindelige slaver fra pælene, deres hænder og fødder gennemboret med søm. Det ser ud til, at disse uretfærdigheds børn var dømt til at pine. Da den korsfæstede pige så de nærgående befriere, råbte den med en uventet stærk stemme:
  - Retribution er kommet, slå ejerne!
  Lederen af Witcher er som altid foran. Hendes kakerlaksnegl rejste sig og væltede to vagter på én gang. Resten trak sig tilbage, en af dem af frygt, stødte endda ind i sit eget spyd. Der kom tarme ud af den brækkede mave. Pigen grinte:
  - I er svage krigere, hvis I er bange for hesten!
  Miloslava, som blev hendes væbner, kæmpede på hendes højre hånd, økserne i pigens hænder, som barberkniven på en behændig barber. Så berømt skærer krigere ned.
  Turan gav heller ikke efter. Han affyrede en sten, der brækkede vagtens bryst og kom ind i kampen. Det var tydeligt, at det hårde arbejde gjorde ham godt, ikke møllestenens muskler. Sandt nok bevægede Witcher sig hurtigere.
  Slaverne var holdt op med at arbejde, men var endnu ikke gået ind i kampen. Tilsyneladende var de forvirrede. Sandt nok, den samme rastløse dreng, der sprang op til de arbejdende drenge, råbte:
  - I kujoner! Den, der står bag mig, er en helt, den, der er uden mig, er et elendigt svin!
  Drengene var de første til at reagere. De skyndte sig hen til opsynsmændene. Her er en fyr på omkring fjorten, der slog sin "værge" med en hakke så hårdt, at hans hoved eksploderede som et græskar. Det virkede, og de andre slaver, selv de sædvanligvis beskedne og tålmodige piger, skyndte sig i kamp.
  Kampen blev nu kaotisk, men den numeriske overlegenhed, såvel som desperation, var på slavernes side. Og de tog selvfølgelig over.
  Bestået er, hvad der er svært at forvente af en pige, der lærte lige foran hendes øjne. Hun tog fat i vagten, som begyndte at presse hende. Så hun bedragede ham, trak sværdet tilbage og ramte ham lige i nakken.
  - Nu er det, hvad jeg kalder en snack! - Pigen jokede. - Pas på ikke at blive fuld!
  Det første gods blev hurtigt befriet, løsrivelsen voksede lige foran vores øjne. Oprøret bredte sig og opslugte markerne som en ild. The Witcher galopperede og skyndte sig frem. Ryttere skyndte sig hen til ham, som regel fik de det helt til tops. Men vagterne gav ikke op. Slaget var især stædigt nær den syvstrengede springvand. Her sendte plantørerne deres kavalerireserve i kamp.
  Den modige Witcher var omringet på alle sider. Hun blev kun reddet af den ekstraordinære smidighed af en specielt opfedet kakerlaksnegl. Her er et præcist angreb, og den hakkede modstander falder. Pigen blev dog først såret i skulderen, derefter i maven, og så var hendes ben nærmest skåret af. Så begyndte Witcher at kaste små dolke. Knivskarpe kom de ind i øjnene og nogle gange i munden. De fleste af soldaterne var dog halvnøgne på grund af varmen, og for sådanne soldater var det nok at gennembore brystet. Flere ryttere faldt, men resten øgede presset. Der var så mange sværd, at de i bevægelse lignede en kam. Så de hælder ind fra alle sider.
  Men Miloslava, Passa, Turan og andre slaver ankom i tide. Efter at have skåret ind i rækkerne, gik de som en skøjtebane, man kunne se, hvordan lig fløj af sted, og bevæbnede slaver skyndte sig dem til hjælp af al deres magt.
  Infanteriet angreb ryttere, de udmattede slaver hævnede deres smerte og ydmygelse.
  - Omring fjenden og lad ham ikke undslippe! - Kommanderet af Witcher.
  For hendes øjne faldt en slave med et skåret hoved, men et dusin vagter faldt efter ham.
  - Tag det i tal! - Den unge leder af opstanden beordrede.
  Flere og flere slaver gik ind i kampen. Det sås, hvordan drengene klatrede op på hestene med en løbestart, styrtede mod rytterne og brugte deres tænder og slebne sten.
  Slaverne så ud til ikke at være bange, de tog hævn for mange års ydmygelse, da ingen anså dem for at være mennesker. Derudover er mange af dem født frie og har endnu ikke glemt den berusende aroma af vilje.
  Efter at have afsluttet den "monterede" løsrivelse gik Witcher videre. Den sidste alvorlige hindring på hans vej var et barn fældet fra store træer. Der var udstationeret et ret stort antal vagter.
  - Gennemsøg godserne og tag fat i stigerne. - Hun råbte. - Hvis det ikke er nok, så lav dem selv.
  Slaverne konstruerede hastigt overfaldsanordninger.
  - Trappen skulle være bred, så der kunne gå mange krigere ad gangen. - påpegede Witcher.
  I andre godser rasede massakren stadig. Nogle steder gik tjenerne over til oprørernes side, men i nogle tilfælde gjorde de modstand af vane. Opsynsmændene blev hurtigt dræbt - disse var langt fra de hårdeste krigere. Detinets blev fjendens modstands sidste højborg. Witcher var som altid den første, der klatrede op på væggen. Han blev ramt med en pil flere gange, men bekæmpede de dødelige gaver med sit skjold. Den nærmeste kriger fik så kraftigt et slag, at han, skønt det lykkedes ham at parere, faldt pladask ned fra væggen.
  Miloslava formåede at kroge vagten og kastede også fjenden af sig. Det Snehvide Pass fascinerede allerede fjendens soldater med selve dets udseende. Mens de så på hendes hurtigt hævede bryst med forførende bryster, slog pigen sine ben ind i lysken og huggede derefter. Witcher, der havde klatret op på væggene, huggede ned uden medlidenhed. Fjenden havde allerede mistet deres kampgejst, og flere og flere slaver klatrede op på muren. De brød igennem, der var mange trapper, og vagterne havde ikke tid til at afvise dem alle. I bunden lå der dog døde og sårede slaver, angrebet var ikke komplet uden tab. Så slaven og vagten tog sig sammen og faldt fra en betydelig højde. De kom til skade, men de forblev i live og fortsatte med at kvæle hinanden.
  Den rastløse dreng, Witcher glemte at spørge om sit efternavn, var også på væggen. Ved at udnytte sin lille statur sprang han mellem betjentens ben, sparkede ham derefter i røven med begge fødder og slog ham samtidig under knæene. Han fløj frem og stødte ind i en højgaffel holdt af en voksen slave...
  - Jeg blev fanget på den måde, at jeg bed smerteligt! - Drengen stak sin tynde tunge ud og drillede vagterne.
  - Åh, din lille barfodsslange! - Fighteren, der stod til højre, bandede og huggede drengen med sit sværd.
  Drengen afveg også her og spyttede fra røret ind i hans øje. Hvor desperat skreg fjenden og brød rækker. Drengen stod ikke på ceremonien og afsluttede ham med et sværd. Barnets hænder, selvom de var tynde, var senede og stærke - hærdet af hårdt arbejde.
  De andre drenge viste også pres, kæmpede som helvede, hvinede og bandede og valgte sejere udtryk!
  Det lykkedes dem at rydde muren hurtigt, men inde i kampen trak slaget lidt ud af frygt for slavernes hævn, og ejerne kæmpede desperat. Sandt nok er forvoksede maver dårlige hjælpere i en kamp med rabiate slaver.
  Hovedejeren, Sheikh Samuma, forsøgte at flygte gennem en underjordisk passage. Han tog en pose med sten og guld med sig. Måske havde han en chance, men grådighed svigtede ham. En smuk pige, Rakhita, og selv med en kobberhudsfarve er det for meget af en fristelse.
  - Og følg mig kælling! - Sheiken greb hende i det bløde hår.
  - Ikke nødvendigt, jeg går selv, sir! - Hun bad.
  - Ikke en luder! Jeg kan godt lide at bære dig! - Den sadistiske højtstående grinede.
  - Men det gør ondt! - Slaven begyndte at ryste sine bare ben.
  - Når vi vasker af, vil jeg beordre dig til at blive hængt i håret og sat ild til. - Sheiken slikkede sig kødædende om læberne.
  - Du er et udyr! Men jeg elsker dig, tro mig!
  Pigen pressede sig tæt ind til sin ejer, som stak sin beskidte tryne til hendes rene ansigt og begyndte at slikke hende. Så fandt Rakhitas hånd en dolk på sheikens bælte og kastede den med al dens kraft ned i hans opsvulmede mave.
  - Her er et gyde af mørke til dig.
  Sheiken tabte posen og slap sit hår. Hans hænder forsøgte at lukke det dybe hul; tarme faldt ud.
  - Væsen! Echidna! - Han knurrede.
  - Nej! Jeg gjorde, hvad der var fair! Hvor mange piger og mænd har du tortureret? Han spiddede endda børn og sømmede dem til stolper. Det her er bare hævn! - udbrød pigen.
  - For pokker!
  - Gudinde! Du piskede mig! - Slaven slog sin fod ind i sheikens fyldige, blødende mave.
  - Han slog mig lidt! - Han hvæsede.
  - Men ædelt blod flyder i mig! - Den barfodede slave blinkede med sine tænder.
  - Intet, hore! Tropperne vil undertrykke oprøret, og du vil blive tortureret så meget, at jeg vil virke som en engel for dig! - Sheiken fandt styrken til at knurre.
  - Hvorfor har de en rigere fantasi end din? - Pigen rakte tungen ud.
  - Nok til dig! "Den rige mand rykkede og stønnede. - Gøre ondt! Bring mig facifi-salve.
  - Hvorfor i alverden? - Pigen spurgte sarkastisk.
  - Jeg giver dig denne pose guld. - Sheiken bad.
  - Han er allerede min! Okay, bare af velgørenhed, hvor er facifi-salven? - Pigen smilede listigt.
  - Kender du garderoben i form af en flyvende ko? - Den rige mand stammede og hvæsede.
  - Ja! Jeg så det så smukt med småsten.
  - Så du skal stikke hånden ind i hovedet, og du kan sagtens tage æsken med salve ud. Kom over mig og smør mig. - Sheiken mumlede, næsten ved at miste bevidstheden.
  - Selv en slyngel fortjener lægehjælp. Vent på mig!
  Pigen løb ind i værelset. Hun brød sig ikke om den rige mand, men sådan en værdifuld salve er meget sjælden og ville være nyttig for oprørerne. Og så vil hun overdrage den forhadte freak til oprørerne.
  Slaverne var allerede flygtet til deres værelser. To af dem så en smuk halvnøgen pige. Raske fyre, hungrede efter kvindelig hengivenhed, skyndte sig hen til hende. Pigen arbejdede hårdt, var muskuløs og skubbede derfor let angriberen væk med sine stærke ben og råbte:
  - Hvis du vil have penge. Bare ved, at der er en aggressiv fyr i kælderen med en pose guld.
  - Vi kan ikke lide aggression! - Fyrene protesterede ironisk.
  - Men han er også rig! - Pigen drillede mig.
  - Så er det bedre, lad os kæmpe! Hvor er kælderen? - Oprørsslaverne snakkede.
  - Følg min hånd der! - Slaven viftede med højre hånd.
  Unge, sorte slaver skyndte sig hen til, hvor hendes støder pegede. Pigen grinte og løb ind i lokalet. Møblerne var ret rige, men kaotiske. Og her er selve skabet, støbt af guld. Rakhita, uden at tænke sig om to gange, stak hånden ind. Hun gled ind og i det øjeblik lukkede kæben sig.
  Skønheden skreg, hendes knivskarpe tænder skar hendes børste af.
  - Åh, hvor gør det ondt! - Hun skreg og pressede sig så ud. - Det er så ondt!
  På trods af den vilde smerte forsøgte pigen febrilsk at binde sin hånd. Vitchakova, der hørte kvindernes skrig, besluttede, at nogen blev voldtaget og bragede hurtigt ind i lokalet. Da hun så skønheden gennemvædet af blod, skreg hun:
  - Hvem turde gøre det her?! Jeg vil trække hans værdighed op i røven på ham! - I et anfald af vrede kunne krigeren være en uhøflig person.
  Tårerne flød fra Rakhitas øjne, ikke så meget fra den smerte, hun følte, slaven var ikke fremmed for at blive pisket mange gange, men fra erkendelsen af, at hun nu var en krøbling.
  - Det er ham! - Pigen pegede på skabet.
  - Hvis ja, så er det forfærdeligt! - Witcher huggede det grinende insekt med kraft på hovedet. Anslaget bøjede strukturen, og det blødere guld blev skåret. Krigeren fortsatte med at slå, indtil hun jordede skabet i stykker.
  Pigen blev mærkbart bleg, og den snehvide Passa sprang op til hende. Hun lagde behændigt en mundbind, og stoppede blødningen. Witcherova tog den afhuggede hånd frem, lemmen blev bleg, men var stadig varm.
  - Store! - Vi skal ringe til Khirov. Måske vil han vokse det. - Krigeren fløjtede højt.
  Passa spurgte:
  -Hvem gav dig ideen til at stikke din hånd her?
  - Samma!
  - Hvad puttede du i dig selv? - Witcher blev overrasket.
  - Nej, denne freak hedder Samuma. - Rettede pigen.
  - Hvis ja, så skal han indkvarteres. - Krigeren blinkede med øjnene.
  - Han er i kælderen og alvorligt såret. Du vil have tid til at fange ham. Hvis han ikke dør.
  Witcher forsøgte at holde børsten, da den pludselig blev til en glat firben, der forsøgte at snige sig væk. Hvis krigeren ikke havde været så fingernem fra fødslen, ville hun måske være lykkedes. Desuden tog hun ikke fat i halen, men i nakken.
  - Wow, usædvanlig magi. Vi skal vise det til Khirov.
  Den sårede piges ansigt blev mat, og hun mistede bevidstheden.
  Passa fangede hende i tide:
  - En nervøs pige, men smuk! Det ville være en skam, hvis hun forblev forkrøblet.
  - Jamen, jeg håber, det kan ordnes. Kun Khirov savnede et sted, han lovede at være ved siden af mig. - Witcher trak utilfreds på skulderen.
  - Jeg er her! - Troldmanden sprang ud bag døren. - Jeg føler magi.
  - Og jeg holder den i mine hænder! - Witcher knækkede.
  - Jamen, det er heller ikke dårligt! Dette er en blanding af en vandmand og en firben, du ser den er gennemskinnelig, du kan se tre hjerter banke. - Troldmanden grinte.
  - Hvorfor er det her imponerende? Pigen mistede sin arm og blev erstattet af en firbenvandmand. Jeg tror, på trods af al behændigheden af sådan et væsen, at dette ikke er helt en tilsvarende erstatning! - Krigeren var på ingen måde tilbøjelig til at spøge.
  - Men en af kropsdelene kan flyde, og det er slet ikke dårligt. En slags supermagt! - Troldmanden blinkede listigt.
  - Hvad består det af, fordi det er et handicap? - Jeg forstod ikke Witcher.
  - Hvordan skal man sige det! Det er jo ikke længere bare et dyr, men en del af kvindekroppen. Men det er svært at styre et dyr. Nu er denne lille firben i stand til at krympe og glide gennem enhver sprække eller kravle gennem en væg. Derudover er den praktisk talt usynlig, denne art er som en kamæleon. - Troldmanden begyndte at forklare.
  - Pulsar! - sagde hun og demonstrerede Pass" entusiasme. - Jeg troede ikke, det var muligt. Klip børsten af og få den til at spionere.
  - Det sker, at nederlag lover store problemer, men det her er kun en afspejling af en fremtidig sejr. - Troldmanden lagde mærke til det.
  - Så du vil ikke fortrylle hende? - Vedmakova præciseret.
  - Nej! I krig bringer tapperhed og god intelligens sejr. For at ramme skal du først se målet, ellers rykker du din knytnæve. Men for at forhindre problemer i at ske, skal såret heles. - svarede Hirovo blidt.
  - Det er ikke godt for en pige at være forkrøblet. Det vil trods alt skæmme hende! Kan du gøre hende til en menneskelig hånd, der ligner et rigtigt lem? - spurgte Witcher.
  - Jeg vil tænke! Måske kan jeg ordne det. Generelt er de fleste tryllekunstnere meget bedre til at dræbe end at helbrede. - Khirovo understregede med eftertryk.
  - Det er jeg enig i! Enhver tåbe kan lamme, ikke enhver smart person kan helbrede. - Witcher, for at være overbevisende, drejede endda sin finger mod hendes tindinger.
  - Mange uforskammede bødler - få behandlende læger!
  Slaverne slæbte ejeren af Samum, det ser ud som om han døde. Rakhita kom til fornuft, hendes ansigt vred sig af irritation.
  - Han bedragede alle igen! Han gik uden at betale sine regninger.
  - Jeg får ham hængt! - Sagde Witcher. - Lad hans lig være en advarsel for alle, der er slemme og grådige. En grådig person er altid generøs med tårer af skuffelse!
  - Det er rimeligt! Men hvem vil give min hånd tilbage? - Pigen var grædefærdig.
  - Her er han! - Lederen af oprøret indikerede.
  Khirov bukkede, ledningen lyste op i hans hænder.
  - Vær ikke urolig! Du kan ikke være forkrøblet. Så Rakhita bliver du nødt til at blive en stor spion. Du ønsker at hævne dig på alle de rige og magtfulde i dette imperium.
  - Selvfølgelig. Vær ikke en slave, ydmyget i støvet! - udbrød pigen.
  - Så du kan hjælpe os! Dette imperium er dårligt styret, så graven vil rette op på det pukkelryggede system! - Troldmanden udløste en stråle af energi fra sin pegefinger.
  - Mærkeligt! Jeg ser en masse energi i dig. Og visdom! Jeg er klar til at slutte mig til dig! - udbrød slaven.
  - Det vil gøre dig ondt, men du vil være i stand til at sejre! Uden smerte er der ingen tapperhed, uden tapperhed er der ingen sejr! - sagde troldmanden og demonstrerede en filosofisk tankegang.
  "Jeg er en kvinde, hvilket betyder, at jeg er vant til at holde ud." - Rakhita nikkede.
  - Når du ikke har tålmodighed nok, hjælper det at synge! - Khirov jokede.
  Alle lo. Witcher var i godt humør. Starten var sejrrig, hvilket betyder, at der ikke er nogen tid at spilde. Først og fremmest er det nødvendigt at danne en hær af slaver, før de løber væk. Så folk er som jern, før det køler ned, giv det den ønskede form. Krigerpigen kom ud på væggen, klatrede op på podiet og beordrede med en tordnende stemme:
  - Blæs mønstringen for at samle alle!
  Passa spurgte:
  - Også kvinder?!
  - Ja! Vi får brug for hvert sværd. Skynd dig, men vid, at der ikke vil ske røverier, vi deler alt ligeligt.
  Det tog noget tid at samle slaverne, vi måtte endda bruge piske. Witcher selv blev tvunget til at hjælpe de få, der ikke tabte hovedet og bremse røverierne. Pigen gav fem af de mest ivrige banditter et godt slag i ørerne og skar endda hovedet af en. Dråber af blod faldt på hendes ansigt, Witcher slikkede grådigt af dem. Det virkede. Generalforsamlingen blev holdt i mørke under faklers lys. Der var tusindvis af frigivne slaver; Witcher vurderede endda med øjet, at der var mindst tolv tusinde, selvom mange af dem omfattede børn og kvinder.
  Hun optrådte fra det højeste tårn i Detinets. Troldmanden stod på den modsatte side, han kontrollerede hele forsamlingen. Slaver blev brutalt udnyttet, og de svage blev henrettet eller slagtet. Så generelt, hvis vi tager fysiske parametre, så de ud som gode kæmpere. De mangler bare træning. Vedmakova holdt en brandtale. Hun forklarede især vedholdende behovet for at skabe en stor befrielseshær.
  - Enhed, mod, uselviskhed er nøglerne til sejr, frihed, lykke! Uden disciplin er der ingen hær, og uden en hær kan du ikke opnå frihed! Arbejde har gjort os stærkere, multipliceret med intelligens vil give os frihed, og sammen med held vil bringe lykke!
  Så lad os blive en og smide lænkerne! - Krigeren talte.
  Slaverne udtrykte deres godkendelse med høje råb! Kun én slave, med mange ar og et stolt blik, var tavs. Hans blik udtrykte den mest ekstreme grad af foragt.
  Witcher foreslog igen at vælge en enkelt leder af opstanden!
  - Kommandøren er som toppen af pyramiden - der må kun være én, ellers vil selv en så stærk struktur kollapse!
  Slaverne skreg:
  -Højre! Led os.
  -Du er en stor kriger og vil være vores leder! - Uventet nåede drengen at råbe alle op.
  Dette overraskede Vedmakova: hvordan er dette overhovedet muligt. Hun så nærmere; i barnets hænder var der noget, der lignede et blæserør, kun tykkere. Og ved hjælp af denne enhed buldrede han.
  - Drengen vil nå langt! Hvad hedder han? - Krigeren spurgte.
  - Dick! Det fandt jeg specifikt ud af. - foreslog Passa.
  - Simpelt navn! - Witcher forventede tydeligvis noget mere eksotisk.
  - Hvorfor kompleksitet!
  -Vi annoncerer en afstemning! - Troldmanden meddelte. Hans stemme var så tordnende, at palmerne rystede. - Den, der går ind for, at krigeren Witcher skal være lederen, løft din højre hånd! Stem for sandhed, frihed og ære! Og dit liv vil blive sådan, at guderne vil misunde! -
  Slaverne, overvældet af entusiasme, løftede næsten enstemmigt deres hænder i vejret. De lignede en kriger, og deres enstemmighed antydede, at Khirov måske havde brugt sin magi her.
  Er det ikke rigtigt, at hans ankomst gav dem frihed og mulighed for at føle sig som rigtige mennesker. Det betyder, at det er naturligt at hilse på Witcher som regn i en tørke. Glæden var synlig på de tidligere slavers ansigter. Det var som at vågne op.
  Her, under almindelig glæde, trådte en mægtig slave, rigt dekoreret med ar, frem. sagde han med sin dybe stemme.
  - Der har været og bliver mange, der gerne vil føre til lykke. Men har du moralsk ret til dette!
  - Hvilken!? - The Witcher blottede sin mund fuld af tænder. Bicepsene på hans bare arme bulede.
  - Hvem er du?! En efterkommer af en adelig familie, eller en almue. Eller måske endda en løbsk slave som Zhissor. Han lovede også meget, men endte sit liv på en pæl. og med ham tyve tusinde trælle. - Den mægtige slave afskar ham.
  - Her vil meget afhænge af os selv. Jeg ser ar på dig, du er højst sandsynligt ikke født som slave, jeg kan skelne sår forårsaget af en pisk eller et sværd med spyd! - sagde Vedmakova.
  - Du gættede den for mig ukendte kriger! Jeg er grev de Force, efterkommer af formidable konger. Men kender du din fars navn? - Spurgte den ædle slave.
  - Familiens adel har samme forhold til mod som længden af hår til intelligens! - svarede Vedmakova og tilføjede straks. -Ingen tapperhed fra vores forfædre vil hjælpe en kujon!
  - Du taler smukt. Som en gøgler, hvor modigt er dit hjerte? - Slaven rynkede truende på panden.
  - Jamen, sikke en helt du er! Tæl, men du blev målt mod en slaveskæbne, hvor var din stolthed og mod! - The Witcher er allerede begyndt at afvikle.
  - Jeg havde mine grunde til det her. Og hvilke, behøver du ikke at vide, mindre viden betyder, at det er lettere at dø! Jeg udfordrer dig til dødelig kamp, og hvis du ikke kun er modig i ord, så vil du tage imod udfordringen! - Greve de Force brølede.
  - Det kan du være sikker på! - Krigeren knækkede.
  Slaverne ryddede arenaen. Witcher kom ned og tjekkede sværdet. Hendes modstander stod over for hende. Han havde sit eget våben, to skarpt slebne sværd. For en sikkerheds skyld trak krigeren endnu et sværd ud af hendes barm.
  Grev de Forsa var meget højere end Witcher, meget bredere i skuldrene, selvom han ikke virkede så muskuløs og skulpturel, en pige, der var værdig til at blive verdensmester i fitness. Der var dog intet fedt, og senebåndene var stramme og hævede. Derudover var der stor oplevelse i enhver bevægelse, og den springende gangart talte meget. Der kom et grin på deres ansigter, det var ikke længere foragtende, men snarere sympatisk.
  - Nå, du er i problemer, pige! Du vil ikke blive misundt. - Greven viste hende sin knytnæve.
  - Hvorfor er du så selvsikker? - The Witchers irritation blev intensiveret.
  - Jeg vandt mange kampe og turneringer. I mit rige blev jeg betragtet som en af de bedste kæmpere, mange anså mig selv for den bedste. - Forsa, rystede hans brystmuskler, som lignede to skjolde, der stod ved siden af hinanden.
  - Det skyldes, at man kun kæmpede med adelen, og de degenererede og blev fede. Nu, hvis du kom ud af det med en talentfuld almue, ville du have lidt tilbage af berømmelse! - Svarede Witcher selvsikkert.
  - Gøende hund, farvel, en stok, eller rettere mit sværd, er ikke gået ned ad ryggen på mig! - Al fylden af arrogance vendte tilbage til greven.
  - Det er meget interessant! En klinge lavet af det stærkeste stål ruster i hænderne på en skravler og en kujon! "Vedmakova holdt aldrig op med at skinne med sin veltalenhed.
  - Nå, det gælder højst sandsynligt for dig, kvindelige bastard! - Forsa knurrede.
  - Måske stopper vi med at fægte i tunger, og lad os bruge noget stærkere! - Witcher spillede en elegant ottende figur.
  - Gensidigt!
  Greven og oprørernes leder stod ansigt til ansigt. Sværdene bevægede sig hurtigt og slog til med fuld kraft. Der faldt gnister fra slagene, og der lød en ringende lyd.
  Greven angreb flere gange. Han prøvede dobbeltløbsteknikken, men Witcher bekæmpede angrebene og bemærkede, at hendes ædle modstander havde anstændig fart.
  - Hvad spiller du!
  - På dødens strenge!
  Greven udløste igen en række slag, han prøvede komplekse kombinationer. Vedmakova trak sig lidt tilbage og udførte et kontraangreb, der lidt fangede sin modstander i brystet.
  Hun studerede den erfarne krigers bevægelser og tog sig tid til at slå ham ned. Greven grinte og hans øjne funklede:
  - Du er slet ikke så simpel! Måske ikke engang en komplet slave, selvom du går barfodet.
  - Jeg er født fri og boede i skoven! Min hals har aldrig kendt et åg. Det er utænkeligt at underkaste sig magt. En virkelig fri person underkaster sig tre ting - fornuft, kærlighed, Gud. Slaven i hans sjæl er underdanig - til lidenskaber, begær, Guds tjenere! - Svarede Witcher smukt.
  - Du har ret i det sidste! Du er den, der virkelig har ret, disse præster og præster satte mig op! - Greven lavede en dobbelt vifte, derefter en "clamshell"-teknik, men lykkedes ikke. - Jeg vil med glæde tale med dig over et glas vin, medmindre jeg selvfølgelig slår dig ihjel.
  - Et krus vin er som et hav - hvis du lader dig rive med, mister du terræn under fødderne! - Sagde krigeren.
  - Men man føler sig friere. Hvad med denne teknik?
  Han holdt treforken og derefter sommerfuglen. Som svar ramte Witcher mødet hårdere. Greven vaklede og trak sig tilbage. Så fortsatte konkurrencen igen, Forsa bevægede sig som afviklet, han indså, at hans modstander var for stærk til at tage hende uhøjtideligt. Derefter, efter at have vænnet Witcher til en vis rækkefølge af bevægelser, ændrede greven uventet sværdets bane og ramte pigen på det muskuløse, men også feminine bryst. Blodet flød, ridsen var dyb. Såret brød ikke Witcher, men gav hende tværtimod styrke. Pigen gik i offensiven, sværd blinkede og udførte en bizar dans. Og selv om det udefra så ud til, at krigeren fuldstændig havde tabt hovedet og var i raseri, lærte livet i skoven og jagten fra spædbarnsalderen at bevare sin fornuft i den hårdeste kamp. Det var vanskeligt for greven at holde et sådant pres tilbage, han trak sig tilbage, med besvær med at parere. Vedmakova fangede det øjeblik, hvor slaven ærede tilbage, som om hun havde slået ham under knæet. Slaget ramte senen og tællingen gav efter, hans fart faldt. Så holdt pigen sin egen teknik, hun fandt selv på det og kaldte det en ni-hovedet drage. Kun en veltrænet fighter kunne klare sådan noget. Desuden var det sidste niende angreb næsten uimodståeligt. Her var det et spørgsmål om mekanik, der afspejlede angrebet, hånden var for svækket, parering af angrebene, og derfor sluttede det sidste angreb. For første gang udførte krigeren teknikken på en ret dygtig og hurtig partner, og da han gispede og tabte sit sværd, blev det klart, at nyheden var en succes.
  Greven blev bleg, han mistede kræfterne.
  - Din heldige tæve!
  - Ikke rigtig! Held er ustabilt som sand - kun hårdt arbejde vil binde det med cement.
  Witcher sårede igen sin fjende, men ikke dybt - hun ønskede ikke at dræbe eller lemlæste. Hun slog igen og kastede sig ud, greven parerede mekanisk, og krigeren slog sværdet ud med sin køllefod. Den ærede slave viste sig at være fuldstændig ubevæbnet. Witcher, der smed sine sværd, skyndte sig mod fjenden og slog greven ud. Hendes hænder klemte hans lem i en lås.
  - Giver du op? - Panterens øjne funklede.
  - Jeg tæller overgivelse til en barfodet slave!
  Witcher protesterede heftigt:
  - Ikke en slave, men en kæmper for en retfærdig sag! Du var selv en slave og forstod, hvad ydmygelse er, men de er andre mennesker, ikke værre end os. Så spørg din samvittighed!
  . KAPITEL nr. 10.
  Oleg Rybachenko og Margarita Korshunova kæmpede på frontlinjen. Drengen og pigen var allerede temmelig kede af den langvarige krig. Konstant at dræbe og skyde bliver også kedeligt.
  Det er ligesom et spil. Det samme skydespil bliver før eller siden kedeligt.
  Børnene var trætte af at skyde og konstant kaste granater med deres bare fødder.
  Drengen gav en tur. Mejede fascisterne ned.
  Og sagde:
  - Maeta!
  Pigen kastede en granat med sine bare fødder. Hun spredte fritserne og kurrede af glæde:
  - Vi får nye, meget store sejre!
  Men det her bliver kedeligt. Selv det faktum, at fra kastet af drengens bare fødder bliver Hitlers tanks skubbet på siden.
  Oleg begyndte så at komponere.
  Endnu en alternativ historie. Zyuganov stemte ikke for Stepashins kandidatur, og det gjorde de tre kommunistiske fraktioner heller ikke.
  Dette endte med opløsningen af statsdumaen og tidlige valg i september 1999.
  Selvfølgelig var kommunisterne stærkere end nogensinde. Og de gik til valget, afhængige af Primakov-regeringens resultater, hvor de spillede en mærkbar rolle. Unity-blokken er endnu ikke oprettet. Putin optrådte ikke som premierminister. Og invasionen af militante i Dagestan tilføjede kun flere stemmer til venstrefløjen og dræbte myndighedernes magt.
  Generelt viste regeringen sig at være uorganiseret. NDR svækkedes og brød sammen, og der var ikke noget nyt færdiglavet parti. Og Stepashin, der blev udnævnt til premierminister, ledede ikke partiet ved magten. Og så fyrede Jeltsin ham fuldstændigt.
  Kort fortalt resulterede folketingsvalget i en jordskredssejr til venstrefløjen.
  Den kommunistiske triumf var imponerende. Derudover havde Primakov-Luzhkov-blokken ikke tid til at slappe af. Men han nåede alligevel at melde sig sammen med bønderne. Og han tog andenpladsen. Den tredje var "Yabloko", som havde god PR. LDPR tog fjerdepladsen. Men hovedsagelig på grund af det faktum, at pro-præsidentielle kanaler aktivt promoverede dette parti.
  Og Jeltsin gav endda, eller rettere, tildelt Zhirinovsky rang som general.
  Så alt skete i henhold til et særligt scenarie.
  Oppositionen tog magten i statsdumaen. Og Jeltsin indvilligede i at forlade frivilligt og udnævnte officielt Primakov til sin efterfølger. Zyuganov blev premierminister og højre hånd.
  Dette passede i det hele taget kommunisterne. Og der blev indgået et kompromis. Basayev og Khattab blev tvunget ud af Dagestan. Men de sendte ikke tropper ind i selve Tjetjenien.
  Borgerkrig og opdeling i flere fraktioner brød hurtigt ud der.
  Rusland hjalp Maskhadov og Kadyrov. Primakov vandt let det russiske præsidentvalg. Den anden blev uventet Zhirinovsky - som ikke havde andre konkurrenter i hans vælgerskare, og den liberale Yavlinsky var ikke hans rival.
  Oleg Rybachenko afbrød sit essay. Nej, det er ikke interessant. Igen, et allerede dækket emne, efter Primakov, Zyuganov og genoprettelsen af USSR. Træt af det!
  Noget kunne være mere interessant at komponere. For eksempel om plads.
  Drengen begyndte at komme med ideer.
  Den nye hovedstad i det store russiske imperium hed Petrograd-Galaktik. Den blev grundlagt i stjernebilledet Skytten, næsten i centrum af galaksen. Både stjerner og planeter var meget tættere her end i udkanten af Mælkevejen, hvor den gamle Jord fandt ly. De vestlige konfødererede styrker blev fuldstændig drevet ud af kernen. Krigen gik dog ikke sporløst: tusindvis af planeter blev ødelagt, og der var kun minder tilbage fra Jorden. Dette var hovedårsagen til at flytte hovedstaden til det rigeste og mest fredelige sted i galaksen. Det er meget svært at bryde igennem her, derfor er kernen blevet den vigtigste russiske base og industrielle højborg, selv under betingelserne for en total rumkrig, hvor frontlinjen er et abstrakt begreb, og den bagerste er en konvention. Hovedstaden voksede og fuldstændig opslugte planeten Kishish og blev til en gigantisk metropol. En kæmpe by, der er i stand til at imponere ethvert fornuftigt individ. Talrige fly skar gennem den lilla himmel.
  Marshal Maxim Troshev blev indkaldt til forsvarsministeren, supermarskal Igor Roerich. Det kommende møde var et tegn på kraftigt øget fjendtlig aktivitet. Krigen, træt af alle, slugte ressourcer som en rovtragt, billioner af mennesker døde i den, og ingen kunne opnå den ønskede succes. Militariseringen satte sit præg på Petrograd-Galaktiks arkitektur. Kæmpe skyskrabere står i pæne rækker, de repræsenterer firkanter på et byskakbræt. Dette mindede ufrivilligt marskalen om dannelsen af rumarmadaer. Under det sidste slag indtog store russiske rumskibe også deres positioner, og brød derefter pludselig formationen og ramte fjendens flagskib. En gennemtænkt kamp blev til en nærkamp, nogle skibe stødte sammen og eksploderede i monstrøst lyse glimt. Vakuumet blev farvet, som om gigantiske vulkaner var gået i udbrud, og floder af ild var strømmet med det samme, strømme af helvedes flammer havde sprængt deres bredder og dækket dem med en ødelæggende bølge. I en kaotisk kamp fulgte succes med det store Ruslands hær, men sejren kom til en ekstrem høj pris. Flere tusinde rumskibe blev til strømme af elementarpartikler. Sandt nok led fjenden endnu større tab. Russerne vidste, hvordan de skulle kæmpe, men konføderationen, som omfattede mange racer, knækkede rasende og gjorde stædig modstand.
  Hovedproblemet var, at centrum af konføderationen, der ligger i Thom-galaksen, var meget vanskeligt at ødelægge. Den ældgamle civilisation af den ahornformede dag, som levede i denne klynge af stjerner i millioner af år, rejste en uindtagelig fæstning og omgav sig selv med en kraftfuld forsvarslinje, fuld af fælder.
  For at bryde ind i dette rum "Mannerheim", vil hele den russiske hær ikke være nok. Det var ikke muligt at afslutte krigen. Planeter og systemer skiftede hænder mange gange. Marskalken så sig omkring i hovedstaden med en følelse af nostalgi. De susende gravioletter og flannører var malet i kakifarver, og flyets dobbelte formål kunne mærkes overalt. Nogle bygninger var formet som gigantiske kampvogne eller infanterikampvogne med spor i stedet for indgange. Det var sjovt at se, hvordan et vandfald brød ud fra tønden på sådan en bevinget tank, det blå og smaragdgrønne vand reflekterede de fire "sole", der legede med snesevis af skygger, og eksotiske træer og enorme blomster voksede på stammen og vingerne og dannede besynderlige hængende haver. Moderne, kun gigantiske skyskrabertanke, normalt strømlinede i form, bevæbnet med mange kanoner. At bo i sådanne huse er praktisk og hyggeligt, selvom en lignende bygning i tilfælde af et angreb på hovedstaden ville blive til en stærk kampenhed på fem minutter. Forbipasserende i alle klasser, og endda små børn, var i hæruniformer eller i forskellige paramilitære organisationers tøj. Homing cyberminer svævede højt i stratosfæren; i udseende lignede de farverige bolde. Armaturerne oplyste himlens hvælving og oversvømmede de glatte spejlede boulevarder med blændende stråler. Maxim Troshev var ikke vant til sådanne udskejelser.
  "Stjernerne er for tætte her. Og det er for varmt for mig."
  Marskalken tørrede sveden af panden og tændte for ventilationen. Den videre flyvning gik uden problemer, og snart dukkede Forsvarsministeriets bygning op. Der var fire kampkøretøjer ved indgangen. De spidse luchiarer med deres sutter - dyr med en lugtesans femten gange stærkere end en hunds - omringede Troshev. Supermarskalens cyklopiske palads gik dybt under jorden, og dets tykke vægge husede plasmakanoner og kaskadelasere. Indretningen af den dybe bunker var enkel - luksus blev ikke tilskyndet. Før dette så Troshev kun sin chef i en tredimensionel projektion. Supermarskalen var en ældre, erfaren kriger på hundrede og tyve år gammel. Jeg skulle ned i en højhastighedselevator, der trængte igennem godt ti kilometer under jorden.
  Efter at have passeret afspærringen af elitevagter og kamprobotter gik marskalen ind på kontoret, hvor plasmacomputeren simulerede et udvidet hologram af galaksen med mærker af koncentrationen af russiske tropper og stederne for formodede fjendens angreb. Mindre hologrammer hang i nærheden; billeder af andre galakser var synlige. Kontrol over dem var ikke kontinuerlig; mellem stjernerne var glimt af uafhængige stater beboet af intelligente, nogle gange meget mærkelige, racer. Troshev stirrede ikke længe på denne pragt, han var nødt til at lave endnu en rapport. Igor Roerich så ung ud, hans ansigt var næsten rynkefrit, og han havde tykt blondt hår. Det så ud til, at han kunne leve og leve, men russisk medicin under krigstidsforhold var ikke så interesseret i at forlænge menneskelivet. Tværtimod ansporede det hurtige generationsskifte til udviklingen og var til fordel for den hensynsløse krigsvælger. Levetiden var begrænset til et hundrede og halvtreds år. Selv for eliten. Nå, fødselsraten forblev meget høj, aborter var kun for defekte børn, og præventionsmidler var forbudt. Supermarskalen vendte blikket mod Troshev, da han kom ind.
  - Og her er du, Maxim. Dump alle data på computeren, den vil behandle dem og give en løsning. Hvad kan du sige om de seneste begivenheder?
  - De konfødererede og deres allierede lærte en god lektie. Vægten vipper i vores retning.I løbet af de sidste ti er langt de fleste kampe vundet.
  Roerich nikkede.
  - Jeg ved det. Men de konfødereredes allierede, Dugs, blev mærkbart mere aktive. De begynder at udgøre en alvorlig trussel.
  - Enig.
  Roerich klikkede på billedet på hologrammet og forstørrede det lidt.
  - Før dig er Smoor-galaksen. Her er den næststørste Dug højborg. Det er her, vi vil slå det største slag. Hvis det lykkes, vil vi være i stand til at vinde krigen inden for halvfjerds, højst hundrede år. Og hvis vi fejler, vil krigen trække ud i mange århundreder. Du har bevist, at du er en kompetent chef, og derfor foreslår jeg, at du leder Operation Steel Hammer. Det er klart?
  - Det er rigtigt, Deres Excellence.
  Igor rynkede panden.
  - Hvorfor sådanne titler? Du skal blot kontakte os: Kammerat Super-Marshal. Hvor har du hentet dette?
  Maxim skammede sig.
  -Jeg, kammerat supermarskal, studerede hos Bing. De prædikede den gamle kejserlige stil.
  - Klart. Men nu er imperiet anderledes, formanden har forenklet de tidligere skikke og procedurer. Desuden kommer der snart et magtskifte, og vi får en ny ældre bror og øverstkommanderende. Måske bliver jeg afskediget, og hvis Operation Steel Hammer lykkes, vil du blive udnævnt i mit sted. Vi skal studere på forhånd, det er et kæmpe ansvar.
  Marskalken var mere end tre gange yngre end Roerich, og derfor var den nedladende tone meget passende og vakte ikke anstød. Selvom et lederskifte er ved at ske, og deres nye leder vil være yngre end dem begge. Dette vil naturligvis være det bedste.
  - Jeg er klar. Jeg tjener store Rusland!
  - Så gå. Mine generaler vil udfylde detaljerne.
  Efter at have hilset gik marskalen.
  Bunkergangene var malet kaki. Det operative hovedkvarter var placeret nedenfor. Talrige fotoniske og plasmacomputere behandlede i et accelereret tempo information, der strømmede fra forskellige punkter i metagalaksen. Der var en masse rutinearbejde forude, og marskalen blev først løsladt efter halvanden time. Nu ventede et langt hyperspring til en nabogalakse på ham. Der skal samles enorme styrker, næsten en sjettedel af hele den russiske rumflåde. Flere millioner rumskibe. Efter at de mindre detaljer var afklaret, rejste marskalen sig til overfladen. Den dybe kølighed gav plads til intens varme. Fire armaturer samledes i zenit og strittede med kroner, der nådesløst slikkede himlen, og hældte strømme af partikler ud på planeten. Kaskader af lys strømmede ned ad de spejlede gader. Maxim sprang ind i tyngdekraftsplanet, det var behageligt og køligt indeni, og skyndte sig til udkanten. Han havde aldrig været i Petrograd-Galaktika før, og han ville med egne øjne se hovedstaden, befolket af tre hundrede milliarder indbyggere. Han forlod militærsektoren, og alt ændrede sig og blev mere muntert. Bygninger med en original sammensætning dukkede op; han ville sandsynligvis kalde dem luksuriøse - repræsentanter for den privilegerede klasse bosatte sig i dem. Under den totale krig faldt laget af oligarker, men blev ikke fuldstændig ødelagt. Paladserne var ægte kunstværker. En af dem lignede et middelalderligt slot, hvor der i stedet for tænderne på en brystning var palmer. En anden stod på tynde ben, og motorvejen strakte sig under ham; han lignede en farvestrålende edderkop, dækket af stjerner. Mange af de bygninger, hvor der boede fattigere, fremkaldte heller ikke associationer til barakker, tværtimod funklede imponerende facader, dekoreret med statuer af ledere og kommandanter fra tidligere århundreder. Ikke alt skal males kaki, tænkte Troshev. Derudover burde den måske mest folkerige by i universet have smuk arkitektur. Turistsektoren var især farverig med bevægelige gangbroer, med bygninger lavet i form af gigantiske roser, såvel som blomstrende og sammenflettede tulipaner, spændte tusindfryd og indviklet blandede eksotiske dyr. Tilsyneladende er det interessant at bo i en bjørn eller en sabeltiger, det gør børn glade. Men voksne bliver også forbløffet, når sådan en struktur bevæger sig eller spiller. Den tolvhovedede roterende drage gjorde et uudsletteligt indtryk på marskalken; flerfarvede springvand, oplyst af neon, brød ud fra hver mund. Generelt var der rigtig mange fontæner af de mest bizarre former, som kastede flerfarvede jetfly hundredvis af meter op i luften. Og hvor er de smukke, i lyset af de fire sole, flettet ind i et vandmønster, et fabelagtigt, unikt farvespil. Børnene her var muntre og smukke: deres farverige tøj gav dem en lighed med eventyralfer. Der var ikke kun mennesker her, halvdelen af publikum var aliens. Ikke desto mindre legede fremmedes børn gladeligt med menneskebørnene. Troshev stødte også på intelligente planter. Frodige, guldhovedede mælkebøtter med fire ben og to tynde arme. Deres babyer havde kun to ben, og deres gyldne hoveder var tæt strøet med smaragdpletter. Maxim kendte denne race godt - Gapi, tre-seksuelle plantevæsner, fredselskende, men efter skæbnens vilje blev de trukket ind i en omfattende interstellar krig og blev naturlige allierede af Storrusland.
  Der var nok repræsentanter for andre racer - for det meste neutrale stater og planeter. De ønskede at se på imperiets utrolige hovedstad. Her virker krigen fjern og uvirkelig, den er tusindvis af parsecs væk, og alligevel forlod en urolig følelse ikke marskalen. Tanken opstod i mit hoved, at på de planeter, som de skulle angribe, levede også intelligente væsener, og hele milliarder af tænkende væsner ville dø. Strømme af blod vil blive udgydt, tusindvis af byer og landsbyer vil blive ødelagt. Men han er imperiets marskal og skal opfylde sin pligt.
  Efter at have beundret turistcentret beordrede marskalen, at tyngdekraftsflyet skulle indsættes og satte kursen mod industriområderne. Husene her var lidt lavere, med en enkel planløsning. Fabrikkerne lå dybt under jorden.
  Så snart tyngdeflyet landede, skyndte en flok barfodede fyre med klude og rengøringsmidler straks hen imod det. Tynde ragamuffins i klude af allerede træt, falmet kaki, med store revet huller. Dybt solbrændt, næsten sort. Det ser ud til, at den langvarige krig tvang dem til at spænde livremmen. Troshev begyndte at føle sympati. Chaufføren, kaptajn Fox, delte ikke sådanne følelser.
  - Kom nu, små rotter, kom ud herfra! Marshall kommer! - gøede han.
  De hjemløse børn styrtede i alle retninger, alt de kunne se var deres snavsede hæle. Det er svært at gå barfodet på en overflade , der er varm fra fire "sole" på én gang, og de stakkels børn vidste ikke, hvad sko var. En af drengene viste sig dog at være dristigere end de andre og vendte sig om og viste sin langfinger. Kaptajnen trak en blaster frem og skød på den uforskammede dreng; han ville have dræbt ham, men marskalen formåede at skubbe kaptajnens arm i sidste øjeblik. Ladningen fløj forbi og lavede et krater i fortovet, fragmenter af smeltet sten faldt på drengens bare ben, og han kollapsede på asfalten. Ved en viljeindsats formåede den fremtidige kriger at holde sit skrig tilbage og rejste sig, mens han udholdt smerten. Maxim gav kaptajnen et hårdt slag i ansigtet.
  - Tre dage i vagthuset. OBS, hænderne ved siden af! - Marskalken kommanderede i en truende tone - Børn er vores ejendom, og vi skal passe på dem, og ikke dræbe dem. Har du det, monster?
  Ræven strakte armene ud i siderne. Han nikkede kort.
  - Svar efter forskrifterne.
  - Ja Hr.
  Maxim vendte blikket mod drengen. Han var lyshåret med et smukt, listigt ansigt og muskuløs. Under en iturevne T-shirt kan du se hans stærke mavemuskler foret med chokoladebarer.
  -Hvad hedder du?
  - Yanesh Kowalski! - Den pjaltede mand gøede helt ud i lungerne.
  - Jeg ser i dig, hvordan en stærk kriger er. Vil du ind på Zhukov-skolen?
  Drengen blev deprimeret.
  - Det ville jeg være glad for, men mine forældre er almindelige arbejdere og vil ikke kunne betale for min uddannelse.
  Marshall smilede.
  - Du bliver tilmeldt gratis. Du, som jeg ser, er fysisk stærk, og dine øjne taler om mentale evner. Det vigtigste er at studere godt. Det er svære tider, men når krigen slutter, vil selv arbejderne leve under gode forhold.
  - Fjenden vil blive besejret! Vi vil vinde! - Yanesh råbte for alvor igen.
  "Så tag din plads i rækkerne, soldat." Og til at begynde med - i min bil.
  Lisa rystede. Drengen var lidt beskidt, og det indvendige skulle vaskes efter ham.
  Efter at have rejst sig styrtede tyngdekraftsflyet ind i regeringskvarteret.
  Janesh studerede med tilbageholdt ånde de enorme, luksuriøst dekorerede huse.
  - Vi må ikke komme ind i den centrale sektor, og det her er så interessant.
  - Du vil se nok mere.
  Og alligevel beordrede marskalen, drevet af en følelse af medfølelse, at flyve op til turistcentret. Drengen kiggede med alle sine øjne og slugte bogstaveligt talt, hvad han så. Det var bemærkelsesværdigt, at han ville springe ud af bilen, løbe langs det bevægelige fortov, klatre op på en af de forbløffende forlystelser.
  Den normalt strenge Maxim var lige så venlig og blid som nogensinde den dag.
  - Hvis du vil, så tag en tur på "glædens bjerg", og kom derefter direkte til mig. Tag pengene, ellers lukker de dig ikke ind.
  Marskalken afleverede stykket papir.
  Yanesh skyndte sig mod forlystelserne, men hans udseende var for iøjnefaldende.
  Ved indgangen til space-ninja-hallen blev han stoppet af massive robotter.
  - Fyr, du er dårligt klædt, tydeligvis fra fattige kvarterer. Du bør tilbageholdes og føres til stationen.
  Drengen forsøgte at flygte, men de ramte ham med en strømpistol og kastede ham på asfalten. Troshev måtte springe ud af bilen og gå på opdagelse.
  - Vent, denne kadet er med mig.
  De politifolk, der holdt op, stoppede og stirrede på marskalken. Maxim var i feltuniform, men militærchefens epauletter funklede klart i guld mod de fire sole.
  Den højtstående patruljemand, en politiløjtnant, hilste.
  - Undskyld, Marshal, men instruktionerne forbyder at tillade tiggere ind i centrum, hvor vi modtager gæster fra hele galaksen.
  Maxim selv forstod, at han havde begået en fejl ved at frigive en ragamuffin i et så respektabelt område. Men han havde ikke til hensigt at demonstrere sin fejl.
  -Den her dreng er spejder. Han udførte en opgave fra overkommandoen.
  Løjtnanten nikkede og trykkede på knappen på sin pistol. Janesh Kowalski rykkede og kom til fornuft. Marskalken smilede og rakte hånden frem. I dette øjeblik strittede de fire alien-galakter pludselig med strålekastere. Udadtil lignede rumvæsnerne groft huggede træstubbe med blåbrun bark; deres lemmer var knudrede og skæve. Før monstrene nåede at åbne ild, faldt Maxim ned på dækslet og trak en blaster ud. De brændende stier passerede langs toppen, styrtede ind i den farverige statue og sprøjtede den maleriske piedestal ind i fotoner. Troshev afskar to angribere med en laserstråle, de to overlevende inogalacts flyttede til siderne. En af dem blev også fanget af den ubønhørlige bjælke, men den anden formåede at gemme sig bag facadens afsats. Monsteret skød fra tre hænder på én gang, og selvom Maxim bevægede sig hurtigt, blev han let ramt - hans side blev brændt og hans højre hånd blev beskadiget. Fjendens stråler rammer tangentielt den "gale åkande"-attraktion. En eksplosion fulgte.
  Marskalkens vision svømmede, men han var overrasket over at se, hvordan Yanesh rev et stykke af pladen ud og kastede den mod fjenden. Maxim var forbløffet over den umenneskelige kraft gemt i denne skrøbelige teenager... Kasten viste sig at være præcis, lige i rækken af fem øjne. Væsenet rykkede og trådte frem, vaklende. Dette var nok til Maxims velrettede skud til at afslutte monsterets liv.
  Kampen sluttede hurtigt. Under den forsøgte politiet ikke engang at åbne ild. Marskalken bemærkede straks dette.
  "Alle de bedste kæmper forrest, og bagved, på gaderne i byen, sidder kujoner.
  Den velnærede løjtnant blev bleg. Jeg nærmede mig Maxim.
  - Kammerat Marshal, jeg undskylder, men de havde tunge strålekastere, og vi...
  - Og hvad er det! - Maxim pegede på sprængeren ved patruljemandens bælte. - Fluesmækker? Det er ærgerligt, der er åbenbart ikke noget arbejde til dig i hovedstaden. Du vil ikke sidde ledig, jeg vil prøve at få dig sendt til fronten.
  Efter at have vinket drengen, hjalp Maxim ham med at hoppe om bord på tyngdekraftflyet og trykkede derefter hans hånd.
  - Nå, du er en ørn. Jeg er glad for, at jeg ikke tog fejl af dig.
  Kowalski blinkede på en venlig måde, hans stemme lød ret højt og glad.
  - Jeg lavede kun ét vellykket kast. Jeg kunne...
  - Du får muligheden. Du dimitterer fra college og går direkte i kamp. Du har hele livet foran dig, du skal stadig kæmpe til randen.
  - Krig er fantastisk! - udbrød drengen entusiastisk. - Jeg vil med det samme gå foran, hente en strålepistol...
  - Du kan ikke gøre det med det samme, du bliver dræbt i det første slag. Få en specialitet først.
  Yanesh snusede fornærmet. Han var sikker på sine evner, han troede, at han allerede vidste, hvordan man gør en masse, herunder skydning. I mellemtiden fløj gravitationsflyet over den enorme Michurinsky Park. Der voksede gigantiske træer, nogle af dem nåede en højde på flere hundrede meter. Og frugterne var så store, at man, efter at have spist midten, kunne leve inde. De genmodificerede ananas med gylden hud så appetitlige ud. Sandt nok, i modsætning til forventningerne fremkaldte de ikke megen beundring fra drengen.
  - Jeg har allerede været i sådanne skove. - forklarede Yanesh. - I modsætning til de centrale bydele er alle tilladt der. Selvom det tager lang tid at komme dertil til fods.
  - Måske! - Sagde Maxim. - Og dog, beundre planterne her... Der er en svamp, en hel deling kan passe under den.
  - Bare et skin af en stor fluesvamp. Den er uspiselig. Jeg kan huske, at jeg samlede en hel pose med udskårne stykker frugt. Jeg elsker pavarara - skindet er tyndt og smagen er absolut lækker. Figner er ingenting i forhold til det. Du skal være forsigtig, når du skærer. Det kunne briste, og så ville åen være som et vandfald - den ville føre dig væk, før du overhovedet nåede at ytre et ord. Frugten her er for stor. Du skal bære dem i dele i en plastikpose, og det er meget ubelejligt.
  Maxim klappede Janesh på skulderen.
  - Det er ikke alt, der måles på mad. Lad os gå ned og plukke nogle blomster.
  - En gave til pigen! Hvorfor ikke!
  Drengens hænder rakte ud efter rattet. Kaptajn Fox slog vredt på fingrene.
  - Rør ikke ved rattet, hvalp.
  Og straks som svar fik han endnu en irettesættelse fra marskalken.
  "Du har kun modet til at kæmpe mod et barn."
  - Undskyld, Deres Excellence!
  Yanesh kunne ikke lade være med at grine.
  - Hvis du vil, så prøv det. - Maxim tilladt.
  "Jeg har erfaring med simulatorer," sagde Yanesh.
  Uden en skygge af tvivl eller frygt lagde Kowalski hænderne på rattet og dirigerede bilen ned. Tilsyneladende havde han virkelig bemærkelsesværdige evner. Tyngdeflyet skyndte sig forbi toppen af gigantiske træer.
  Maxim blandede sig ikke og tillod drengen at kontrollere flyet. Det skal siges, at han klarede sin opgave med stor succes, idet han manøvrerede mellem gigantiske kufferter, styrtede han aldrig ned, og demonstrerede virtuos teknik ud over hans år. Men selvom det styrtede ned, ville det ikke være en big deal; tyngdekraftflyet har et perfekt sikkerhedssystem. Til sidst satte de sig i en lysning overstrøet med små, men fabelagtig smukke blomster. Det så ud til, at den gode troldmand gavmildt havde spredt smykkerne. Den komplekse række af farver blændede i øjnene, og den berusende lugt fremkaldte en ubeskrivelig glæde.
  Yanesh fløjtede endda i beundring. Da de landede, sprang drengen ud og begyndte at plukke blomster og samlede en hel armfuld op. Maxim var koldblodig, han kunne lide landskabet, og ikke desto mindre var noget alarmerende. Føler sig truet. Efter at have gået gennem ild og vand, var marskalen vant til at stole på sin intuition; den svigtede ham sjældent. I princippet bør hovedstaden i et stort imperium ikke rumme livsformer, der er farlige for mennesker. Der er noget andet her. Maxim vinkede drengen og hviskede stille i hans øre:
  - Der er fjender i nærheden af os. Skjul blomsterne og kom med mig.
  Janeshs øjne funklede.
  - Jeg er klar.
  Da de efterlod buketten i bilen under opsyn af kaptajn Fox, bevægede Maxim og Yanesh sig dybere ind i skoven. Selvfølgelig skulle tropperne være blevet kaldt ind og finkæmmet området. Men Maxim blev fanget af begejstring. Janesh var selvfølgelig besat af romantiske forhåbninger; han forestillede sig selv som en militær efterretningsofficer og glædede sig over det. De kom gennem junglen og forsøgte ikke at larme. Yanesh nåede at brænde sine bare ben på lilla brændenælder, men holdt sig tilbage, selvom huden op til knæene var dækket af store vabler.
  "Vær forsigtig," hviskede Maxim. - I skoven gemmer der sig fare i hvert græsstrå.
  "Vi har brug for beskyttende camouflage her," hviskede Yanesh. Pjalterne skjulte knap kroppen, noget kravlede langs benene. Store insekter, som Yaneš lærte i skolen, spiser ikke mennesker på denne planet. De farligste arter af leddyr blev ødelagt på det genetiske niveau; det var ikke nok for hovedstadens centrum at blive en kilde til infektion eller epidemi. De gik stille videre. Pludselig frøs Maxim. De små levende væsener opførte sig rastløst, som om nogen havde skræmt dem. Marskalken tog drengen i hånden og hviskede ham i øret:
  - Der er et baghold forude!
  Maxim tog en lyddetektor op af lommen og lyttede omhyggeligt til det omkringliggende område. Det er rigtigt, fem menneskekrigere og omtrent det samme antal rumvæsener lå i nærheden. Nå, med en sådan styrkebalance er det bedre ikke at engagere sig i kamp, men at omgå fjenden.
  Det var, hvad de gjorde.
  Den erfarne soldat og den grønne dreng bevægede sig i sync. Vi måtte gå gennem tætte krat af buske, og drukne ankeldybt i mos. Med stort besvær fandt marskalen ud af bruddet i den menneskelige kæde og formåede at slippe igennem på dette sted. DE var heldige; ingen af rumvæsnerne havde dyresanser eller fænomenal hørelse. Lyddetektoren kunne allerede skelne sagte ord.
  - Hr. Resident, du beder mig om det umulige.
  Som svar, en stemme, der ligner kvækken.
  - Og du er generelt vant til kun at tage penge uden at arbejde for dem fuldt ud.
  At dømme efter klangen tilhørte han en ikke-humanoid race.
  - De betalte dig en halv million, hvad så? Forældede oplysninger om spionsatellitter.
  "Det er ikke min skyld," fortsatte den menneskelige stemme med at dovent retfærdiggøre sig selv. - Oplysninger af denne art bliver i princippet meget hurtigt forældede. Jeg er ikke almægtig.
  - Vi forstod det med det samme, det er nemmere at sige, at man er svag. Når det kommer til at angribe Kreml-systemet, vil du og dine medskyldige være til lidt nytte.
  Maxim rystede. Vil det virkelig komme til et angreb på den mest magtfulde forsvarslinje, der dækker hovedstaden og hele galaksens centrum? Kreml-systemet, som dets skabere hævder, er uindtageligt, og ikke desto mindre, hvis fjender er blevet aktive i hjertet af imperiet, fører det til triste refleksioner.
  - Ved, mand, snart vil vi bruge et fundamentalt nyt våben, og med dets hjælp vil russiske rumskibe blive til støv, før de når slagafstand. Så vil vores hær, som en altgennemtrængende gravitationsbølge, oversvømme russiske rum og underlægge sig de imperiale verdener.
  Maxim fangede et deprimeret suk; tilsyneladende var forræderen ikke særlig tilfreds med en sådan udsigt. Han svarede dog:
  - Den femte kolonne er mere aktiv end nogensinde, og din invasion vil gå efter planen.
  - Din opgave for den nærmeste fremtid er at skabe et dusin højborge i hovedstaden til vores strejkestyrker. Lejesoldater vil infiltrere her under dække af turister, gemme sig i skovene og derefter spille deres rolle i det generelle angreb.
  - Sådan bliver det.
  - Og se, mand, hvis angrebet af vores rumskibe mislykkes, bliver det værre for dig. Din egen kontraintelligens vil rive dig i stykker, og din henrettelse vil være langsom og smertefuld.
  Selvom Maxim ikke så, hvem der talte, var han sikker på, at SMERSH ville være i stand til at identificere forræderen ved hans stemme.
  - Vi har brug for information om alle de seneste udnævnelser i fjendens ledelse. Alt hvad du ved.
  - Ifølge mine oplysninger blev den unge marskal Maxim Troshev udnævnt til at kommandere stjerneflåden i Smur-galaksen. Der er ingen nøjagtige oplysninger om ham, men...
  - Alt er klart, russerne forbereder en storoffensiv der. Som altid. Den nye chef er et pludseligt angreb fra store styrker.
  Maxim rystede, han ville skynde sig frem og kvæle nørden. Operationen er i fare.
  - Det tror jeg, det er. Med hensyn til andre aftaler...
  Forræderen listede længe og kedeligt, men Maxim havde allerede en plan i hovedet. For det første skal du stille og roligt forlade dette sted, og for det andet, hurtigst muligt kontakte SMERSH. Der vil de beslutte, om de straks vil neutralisere spionnetværket eller vente. Identificerede forrædere er jo ikke farlige, og desinformation kan blive lækket gennem dem. Det vigtigste er ingen amatørpræstation. Drengen, som indtil nu havde siddet roligt, bevægede sig dog, og det kunne mærkes, at der var fuld gang i den unge energi.
  - Måske kan vi ramme dem med en laser, hr. Marshal?
  "Nej, under ingen omstændigheder," hviskede Maxim. - Det er det, efterretninger er til for, at indsamle oplysninger og rapportere det til de rigtige personer. Hvis du overtræder ordren, skyder jeg dig personligt.
  Marskalen løftede truende sin strålepistol.
  Yanesh nikkede.
  - Ordrer diskuteres ikke.
  Maxim fortrød, at han tog drengen med sig. Hvad hvis deres hvisken bliver hørt... I mellemtiden hørtes der et knirk i lyddetektoren, og rumvæsenet talte igen.
  - Fortæl "Jupiter", at hvis han ikke hjælper os, kan vi give ham væk ved at ofre denne bonde. Så vil din Højeste blive rasende, og barmhjertighed er ikke en af hans mangler.
  "Ja," tænkte Maxim, "en leder må være hård." Engang var han en af de udvalgte tusinde, men han havde en chance for at blive leder kun i tilfælde af den regerende diktators pludselige død. Tusind udvælges hvert år, og den højeste magts rotation finder sted hvert tredive år. Men denne chance blev også forpasset. For det første var Maxims karakter for blød, og for det andet begyndte hans paranormale evner, så stærke i barndommen, at svækkes med alderen. Men at blive marskal, når man ikke engang er fyrre... det siger noget.
  - Rør ikke ved Jupiter. Han er dit bedste håb. Uden det er chancerne for at vinde krigen ubetydelige.
  Inogalakt kaglede noget uhørligt som svar. Så sagde han artikuleret:
  - "Jupiter" er værdifuld, når den er aktiv. På grund af hans passivitet lider vores tropper for mange tab. Hvorom alting er, vil du formidle vores instruktioner til ham. For nu kan du gå.
  "Det er det, du kan gå," sukkede Maxim lettet. I det øjeblik, der modbeviste hans ord, skete der en eksplosion. Der opstod en skudveksling.
  - For pokker! Omarbejde igen...
  Marskalken bøjede sig ned, og kun glædelige glimt glimtede i Yaneshs øjne.
  . KAPITEL nr. 11
  - Du taler samvittighed! - Den arrogante slave knurrede.
  - Så den lykke tilhører alle, og ikke nogle få udvalgte. For denne hellige sag rejste jeg mit sværd! - udbrød The Witcher.
  Greven var skeptisk:
  - Nej! Jeg tror, at du enten er drevet af vrede eller af magtbegær! Der var slaveoprør, men de endte kun i massakrer. Dette er konsekvenserne af ethvert oprør.
  - Det her bliver ikke et optøj, men en revolution. Det vigtigste vil ske senere, efter sejren! - sagde krigeren med stor entusiasme.
  - Revolution? Mærkeligt ord, fandt du på det selv? - Forsa var overrasket.
  - Ikke rigtig! Dette udtryk blev givet til mig af en engel i en drøm. - Witcher tændte med inspiration.
  - En engel eller en af de sorte guder! Profetiske drømme er bedrageriske. - Greven tvivlede.
  - Under alle omstændigheder vil du have en chance for at ændre folks liv til det bedre og selv blive et bedre menneske! Alle problemer kommer fra selviskhed, velstand er kun mulig gennem fælles indsats. En person uden et hold er som et kul, uden ild, giver lidt lys og går hurtigt ud! - Hun spyede en strøm af Witchers veltalenhed ud.
  - Du siger, at en person skal være i et team. Men ved du, hvad dyrenatur er? - Forsa spurgte sarkastisk.
  - Og dyret har det bedre i flokken! Og generelt, da du er en slave og ikke blev løskøbt, så vendte adelen sig bort fra dig, med ord viste dine trofaste venner deres sande farver. Det betyder, at det er tid til at lede efter kammerater i et andet miljø. - Witcher foreslog mere roligt.
  Grev de Bor tav et par sekunder og rakte så sin hånd:
  "Selvom jeg ikke tror på ultimativ succes, vil i det mindste min klinge drikke blod."
  - Logikken skal ikke tjene instinkterne - lystens sind! - Sagde Witcher.
  - Nå, okay, nok, foredrag mig! Der vil være en krig - der vil være en bedrift! - Greven begyndte at tørre blodet af sig selv.
  - Du er en erfaren og modig kriger, du bør vælges som holdleder! - Foreslog krigeren.
  - Ikke dårligt, men du behøver ikke at vælge alle militærledere. Der skal være et strengere princip om enhed af kommandoen. Du er blevet valgt, så du udpeger! - Greven begyndte at tage sin ringbrynje på. Et par drenge skyndte sig ham til hjælp.
  - Hvad med fri konkurrence? - Witcher tvivlede.
  - Det er ødelæggende for hæren! - Tving afskæring. - Økonomien er et rhizom af mange skud, hæren er en enkelt stamme!
  Witcher jokede:
  - Men oftere er det egetræ, og ikke hvad angår kraft og stabilitet, men i kontrolniveauet!
  Den halvnøgne dreng rakte greven et sværd. Han reagerede ved at slå ham på hans knoglede ryg, som var blevet slået mere end én gang. Drengen stønnede og sprang tilbage og rykkede i sine brune ben.
  Witcher sagde beslutsomt:
  - Jeg danner fem legioner af trunkeret sammensætning, to en halv soldat hver. Du er udpeget til at kommandere den tredje! Og lad slaverne vælge resten!
  Det sidste forslag vakte kontroverser og blev næsten til slagsmål. Så udbrød der faktisk et slagsmål, flere slaver blev såret, og Witcher måtte gribe ind. Efter at have slået de hurtigste ned, råbte hun:
  - Stop med at bruge stafetten! Lad os gå videre til den direkte udnævnelse af befalingsmænd.
  Slaverne nøjedes ikke med at brokke sig, men da krigeren satte et sådant forslag til afstemning, rakte de enstemmigt hænderne op.
  Her måtte Witcher, der ledede opstanden, arbejde hårdt. Faktisk er det svært at identificere en værdig med øje, og han blev ved med at stille spørgsmål til de potentielle kandidater. Endelig blev der udnævnt til legionerne, og midlertidige chefer blev udnævnt til mindre grene.
  - Når kampene er overstået, vil vi se på den tapperhed og opfindsomhed, som soldaterne har vist! - Pigen forklarede.
  En af legionerne bestod udelukkende af børn og teenagere. Witcher satte drengen Bik i kommando over dem. Fyrene råbte i utilfredshed:
  - Han er stadig for lille! Vi har ikke brug for den lille. Sæt det største og det stærkeste over os.
  - Og hvem vil du have?
  - Jeg savner dig! Han er den mest værdige!
  En atletisk ung mand trådte frem, han var stadig en dreng, men allerede høj som et egetræ. Sandt nok virkede hans ansigt kedeligt. Vedmakova, der udmærket vidste, hvor vigtig intelligens er for en kommandør, spurgte:
  - Hvad er syv otte?
  Den unge mand så på hende og mumlede:
  - Jeg ved ikke! Det vigtigste er muskler og styrke.
  Bik gøede ind i højttaleren:
  - Muskler uden hjerne er en håndfuld kød - som bradepanden græder for!
  - Hold kæft, din bug! Jeg blæser din kæbe af! - Den unge helt brølede.
  - Enhver, der ikke ved, at syv otte er seksoghalvtreds, er usandsynligt, at de kan slå næven længere end næsen! - Drengen rakte tungen ud efter ham.
  Den unge bøller gøede helt ud i lungerne:
  - Jeg udfordrer dig, vi vil kæmpe til døden!
  - Du efterligner mig som en rotteabe! - Grev de Force noteret. - Dette er dog den eneste anstændige udvej.
  - Af de to duellanter er den ene et fjols, den anden er en slyngel! - Jeg lagde mærke til Witcher. "Selvom det er godt for drenge at varme op."
  Bik stod overfor sin fjende, højdeforskellen var stor, hans modstander var fem gange tungere. Barnet kiggede dog med foragt på sine fremtrædende muskler, drengen var tynd, men stiv. Hans runde ansigt lavede ansigter, hans sværd roterede i hænderne.
  - Nå, hvordan vil vi kæmpe eller slutte fred! "Hånende," spurgte han.
  - Ja jeg elsker dig! - Atleten angreb drengen. Han slog med en baghånd, hans sværd var langt og tungt, tilsyneladende var det en tohåndet. Bik undgik slaget uden selv at prøve at parere, men hoppede simpelthen over banen og stak sit sværd ind i næseryggen. Drengen slog kun ud fra beregningen - for at klø, men ikke for at dræbe.
  Bruden blev endnu mere rasende og begyndte at svinge sit andet sværd. Her måtte selv Buk presse hårdere på, da han stak af. Drengens bare hæle blev mindre, og knivene skyndte sig efter dem. Pludselig stoppede Bik, en pibe dukkede op i hans tænder. Fjenden svingede hårdere og skyndte sig med en hestegalop og spredte sine tykke arme bredt. Drengen grinte skævt og spyttede, og noget lille ramte atletens ansigt. Bik gik sidelæns forbi knivene og ramte endda sin modstanders bryst med sin bare hæl.
  Svimlende skreg den mægtige fyr vildt, så svækkedes hans ben og begyndte at falde sammen.
  Et venligt suk fejede gennem hæren; få forventede, at den lille dreng ville besejre kæmpen. Så skreg børnene glade, først og fremmest, selvfølgelig, den mindste af slaverne. De, der er mindre og svagere, er glade for at se, at din hovedchef heller ikke er stor. Så selv et barn kan gøre noget for oprøret.
  Slaver løb op til den besejrede atlet, inklusive et par lokale læger. En lilla plet spredte sig over den unge helts ru, tyndt behårede ansigt. Lægen sagde overrasket:
  - Basilika! En nål indeholdende gift blev stukket ind i ham og lammede hans lemmer.
  - Midlertidigt! - Sagde Bik. - Så kommer han til fornuft. Han vil ikke huske noget, han vil simpelthen ikke bemærke sin skam.
  Witcher henvendte sig til drengen:
  -Hvor lærte du at lave gifte?
  - Ingen steder! Fandt den i et af godserne. De rige er heller ikke tilfredse med deres position i samfundet. Så de laver alle mulige gifte. Hvis eliksiren er forseglet, ikke noget problem, jeg ved, hvordan man åbner låse! - Bik blinkede listigt til Witcher.
  - Hvor? - Spurgte krigeren.
  - En tyv lærte mig! Han viste sig midlertidigt at være en slave, jeg var i samme par med ham, vi arbejdede hårdt, fældede skoven. Han fortalte mig, hvordan man åbner låse, og viste mig endda noget. Han undrede sig over min hukommelse og løb så væk. - Drengen blinkede listigt.
  - Og du fulgte ham ikke? - Witcher blev overrasket.
  - Nej! Vi blev alle sammen pisket for denne flugt alligevel, og hvis jeg også var sluppet, så var hver femte blevet korsfæstet på søjler. To personer er allerede en sammensværgelse. - Den sarte dreng forklarede.
  - Barbarer! Nå, okay, hvis du er så mindeværdig, vil mødet med Khirov måske være nyttigt for dig. - Witcher foreslog.
  - Er det muligt! Jeg har længe ønsket at blive den stærkeste og klogeste! - Drengen viste en bicepsbold.
  - Stærkere og klogere end mig? - sagde krigeren legende.
  - Nej! Du er trods alt lederen! Men med din højre hånd, hvorfor ikke! - Bik rejste sig på hænderne for større overtalelsesevne.
  - Jo højere en person flyver, jo mere utilfreds er han med sin position! - Jeg lagde mærke til Witcher.
  - Folk flyver ikke! Kun dem, hvis sind ikke er vant til at gruble, har vinger! - Drengen viste en tidlig forståelse.
  - Der vil være vinger i vores hær! Jeg lover, at jeg vil finde på noget. - Witcher lovede.
  - Og jeg tror dig, storesøster! Når alt kommer til alt, er du ikke kun en leder, men også en søster eller endda en mor for os. Vi vil leve som én familie! - sagde Bik.
  - Landets leder skal være en bror til folk, ikke en bror! - Nationens leder er først og fremmest en tjener for folket. Men lad os forlade udvekslingen af komplimenter; det våben, som du adopterede, skulle bruges af andre. Lad os lave nogle rør! - beordrede Witcher.
  - De er ikke langtrækkende nok! - Passa lagde mærke til det. - Behøver forbedring.
  - Jeg tænker allerede over det, læber og kinder gør det jo muligt at slå på kort afstand. Men hvis der er noget, der udvider sig og rammer med kraft. Nogle mineraler og urter. - Witcher følte en stærk mental spænding.
  Drengen hørte tilsyneladende hendes ord:
  - Lad os gøre det, vælg elementerne! Vi har stadig tid; mange slaver skal have vist krigens grundlæggende teknikker.
  "Du har ret, min yngre bror, troldmanden vil hjælpe os med noget." Men indtil store styrker bliver kastet mod os, må vi angribe. Vi skal dog forberede os omhyggeligt. Det er lettere at finde en tør sten i havet end en opfindelse, der ikke er blevet brugt til militære formål! - Vedmakova opsummerede.
  Oprørerne brugte jo dagen i øvelser, og samtidig sendte Bik rekognoscering.
  En hær drog ud fra byen. Ikke særlig stor, men godt bevæbnet. En spejder, der red på en mindre krebsdyrkakerlak, gjorde endda opmærksom på en absurditet:
  - Krigerne har fem sværd, og de kan næsten ikke bevæge sig!
  - Det er godt! - Sagde Bik. - Eller rettere, det er endda vidunderligt, før de kommer til os, vil de være udmattede af overvægt.
  Witcher bemærkede listigt:
  - Erfarne krigere sagde, tag ikke våben større end fem fingre på din højre hånd. Nå, selvfølgelig ikke dårligt, deres dumhed vil hjælpe dem med at vinde hurtigere. Lad i mellemtiden slaverne sove et par timer. De havde haft en hård dag, og kampen ville ikke blive let. Præcis hvor mange soldater har fjenderne?
  - Fem et halvt tusinde. - sagde Bik selvsikkert. - Det betyder, at hvis vi klemmer dem alle sammen, så bliver der ikke mere end fem hundrede mennesker tilbage i byen.
  - Det er ganske rimeligt, det bliver nødvendigt at nærme sig fra alle sider. Om natten vil de ikke vove at angribe os; de vil skære deres egne. Det betyder, at de vil oprette en lejr, så de kan hacke ved daggry af al deres magt. Måske vil de endda dele tropperne med det formål at omringe. - foreslog Witcher.
  Grev de Forza protesterede:
  - Jeg kender godt de vaner, der hersker i Sultanatet, vi har kæmpet med dem mere end én gang. Om natten vil de sende flere spioner med gyldne poser til vores lejr. De vil forsøge at bestikke slaverne og derefter spiddede dem eller i bedste fald rive deres næsebor ud.
  - At sende spioner ind er en ældgammel taktik. - Jeg lagde mærke til, at jeg strakte Witchers tæer. - Men de har ikke usynlighedskasketter, vagtdrengene er så opmærksomme og snedige, at de fanger dem alle sammen. Desuden rammer vi dem lidt tættere på daggry. Og slaverne vil sove bedre, og fjenden vil falde dybere i søvn.
  - Logisk! Jeg vil være den første til at angribe! - Sagde Bik.
  - Det vil være nødvendigt at fjerne vagterne, og det kan gøres ved hjælp af skyderør. - Witcher viste enheden. - Der er en slags stempel fastgjort her, tre typer urter, og olie med karbid. Du skal bare handle forsigtigt, ellers slår rekylen drengenes tænder ud. Du vil tage de klogeste drenge med dig.
  - Mange har erfaring med at plyndre haver og stjæle. De, der blev født frie, og dem, der ikke var, især husslaver, stjal fra deres ejere. - Bik beroligede alle. - Så vi gik gennem overlevelsesskolen.
  - Så meget bedre! Generelt tror jeg, at der ikke vil være for mange vagter. Når alt kommer til alt, hvem er vi for dem? Slaver er dumme! Dumhed er tættere på ydmyghed - hurtighed i sindet er tættere på skurkskab.
  Troldmanden Khirov kom ind i samtalen:
  - Vi har cirka dobbelt eller lidt mere overlegenhed, men fjenden er bedre trænet og bevæbnet. Og i Sultanatets hær tjener kvinder kun i den personlige legion af udødelige. Der er seks tusind af dem lejesoldater fra forskellige lande. Vi vil have mange kvinder i vores hær, og med sjældne undtagelser er de svagere krigere end mænd.
  Så hver kamp skal planlægges nøje. Desuden vil slaverne ved det første nederlag begynde at løbe væk fra os.
  - Sejr som kvinde tiltrækker med sin glans, men afviser med sin pris! - Witchers vid blinkede igen.
  - Store! Nu ser jeg, at driftsplanen er fuldstændig aftalt. Tilbage er blot at afklare detaljerne. Under slaget vil panikken begynde i fjendens rækker, og de fleste af soldaterne vil løbe til byen Zhit. - Foreslået af Khirov
  - Det er klart! Den stærkeste løsrivelse af slaver vil slå bagfra, bare fra byens retning. Måske vil jeg lede ham. - Foreslået af grev Forsa.
  - Det er ikke muligt, og du! - Troldmanden afklarede.
  "Desuden har vi potter med olie, og jeg beordrede væger til at blive fastgjort til dem." Vi smider dem ind i lejren og øger panikken. - Witcher foreslog.
  - Og det er også rimeligt. - Troldmanden var enig. - Bare du ikke har forberedt nok af disse afgifter endnu.
  - Højre! Ild er krigens gud og kræver ligesom andre guder opmærksomhed og ofre! Men vi havde ikke tid nok til at forberede alt. - Witcher selv skammede sig over sin ubetingethed.
  - Næste gang bliver du mere sofistikeret. I mellemtiden generede det os ikke at sove. - Khirov gabte uden nogen forstillelse.
  Witcher nikkede:
  - Jeg har en dyrisk vane med at sove lidt og let, men vores brødre fortjener hvile.
  - Søvn er et strategisk våben, dens mangel er årsagen til træthed, som igen er kimen til nederlag. - Passa lagde mærke til det.
  Efter at have trænet i den friske luft sov slaverne som de døde. Kun vagterne sad i baghold, klar til at slå alarm. Man ved aldrig, at pludselig vil fjendens kommandant være mere fremsynet. Men alt fungerede, tilsyneladende ønskede chefen for regeringslegionen, Temnik Etirimon, ikke en uforudsigelig natkamp. Derudover er det lettere for en slave at gemme sig i mørket og så fange dem. Eller måske giver de bare op, hvorefter der kommer tortur og henrettelser. Temnik Ethyrimon slikkede sine læber, det er især behageligt at håne unge kvinder, brække tæer, sætte ild til hår - meget fristende.
  Efter at have slået deres telte op, faldt soldaterne i søvn. Der var ikke mere end to dusin vagtposter tilbage. Inden han gik i seng, arrangerede Ethrimon sammen med tusindvis en fest, nøgne dansere rystede deres charme foran dem. Det var smukt og sjovt. Millenarerne kastede knogler efter dem og tvang dem til at tage forførende positurer. Så tog de dem uden tøven i besiddelse, og efter at have tilfredsstillet deres dyrelyst faldt de i en beruset søvn.
  Deres død sneg sig ubemærket frem. Oprørerne passerede gennem skoven, med en flok drenge foran. Bik, presset mod et træ, gemt i løvet, så den første vagt.
  - Her mangler han lækkert nok.
  Giften blev lidt forbedret og forårsagede øjeblikkelig lammelse. Et slag i ansigtet er ikke nødvendigt, fordi sultanatets krigere som regel går let, og kun brystet er dækket af rustning, og vagtposten ligger rundt.
  - Der er en!
  Witcher selv bevæger sig bagfra. Hun fjerner vagten uden noget skyderør. Han kommer bare ind bagfra og brækker nakken.
  - Bevægelse er livet! Bare lad være med at synge - for fred! Og så trist - min mave er tom!
  Krigeren følte sig lidt sjovere. Træerne omkring er høje og vinstokke er synlige. De elskede og de klogeste slavedrenge kravler i nærheden. Voksne krigere er tungere og falder derfor bagud. Et tungere dyr larmer altid mere.
  Witcher dræbte en anden vagt undervejs, som bare suttede kokosøl fra en kolbe. Lejren åbnede sig for dem.
  Det var ikke en særlig stor lejr, soldaterne sov, nogle gange i telte, nogle gange bare på tykt græs. Natten er varm, ikke mange vagtposter gaber, de kigger uopmærksomt.
  Det vigtigste her er at fjerne dem på én gang, så de ikke har tid til at slå alarm. Svanegøgen er med sin behagelige stemme bedre egnet til dette. Hun vækker ingen mistanke, tværtimod kan hendes kurren høres næsten uafbrudt, men ændrer man tonen, kan man fange informationen.
  Vedmakova gør netop det. De svarer ham. Vagterne reagerer ikke, de var "heldige", døden viste sig at være let.
  - Et sværd er som en dråbe regn, det vil falde og sprede sig, og når der er mange af dem, vil sejren blive født!
  The Witcher begyndte at skære op i de sovende mennesker. På den ene side var det ikke ridderligt, men på den anden side er sejren ære værd! Ære er et relativt begreb og bør primært anvendes på dine soldater!
  Først og fremmest, afslutte dem, der er rigere klædt, befalingsmændene. Sværd blev normalt placeret i en separat bunke.
  Samvittighedskvalerne varede dog ikke længe, slaverne begyndte også massakren, og som et resultat heraf blev der rejst alarm. Når du bliver angrebet om natten, er panik uundgåelig, især hvis det er overskyet eller overskyet. Slaverne er alle halvnøgne og kan let skelne hinanden, og krigerne stikker hovedet og kæmper ofte med hinanden. Og nogen råber:
  - Red dig selv!
  - Vagt! Dæmoner angriber!
  I tider med panik er chefens rolle vigtigere end nogensinde. Witcher ved dette og skyndte sig til selve hovedteltet.
  Ethyrimon, der stadig var halvt beruset, åbnede knap sine øjne. Generelt vil enhver, der drikker før en kamp, ende med tømmermænd i helvede.
  - Hvad er der sket! Hvorfor er rørene tavse? - Han råbte.
  - Rørene er tavse, fordi knivene synger - stål er stærkere end kobber! - Witcher råbte. Hun hoppede på Ethyrimon. Temnik brugte selvfølgelig dygtigt bladet, men var endnu ikke fuldt sammensat, og Witchers muskler var perfekt varmet op. Hun svingede vildt, hendes henna-malede klinge var knap synligt i mørket. Hovedet på den uheldige adelsmand fløj af sted.
  Witcherova væltede den tusinde mand, der styrtede mod hende, med et spark. En anden kommandant blev fjernet ved at spytte fra et rør.
  - Ghoulerne er ikke vågnet!
  Igen et tydeligt slag af sværdet, den gennemborede fjende falder! To tusinde betjente forsøger at komme bagfra på ham, men løber ind i en danser. Hun hviner og sparker. Witcher går ikke glip af øjeblikket, han skærer den ene ned, afslutter den anden. Nå, en hær uden befalingsmænd er som en flok får uden en hyrde; en ulv, hvis den ikke spiser den, vil skræmme den!
  Nu tog oprørsslaverne, mange bevæbnet med en kølle, eller i bedste fald et horn, inspiration. Taktikken med at kaste fem mod én var meget effektiv. Det var nemmere at vælte og trampe under fødderne.
  - Lad dem ikke slippe væk! Skær dine ben! - råbte Vedmakova gennem en stemmeforstærker.
  Solntslava hackede sammen med alle andre. Hvordan musklerne i denne diva spillede. Det er ikke for ingenting, at mange mennesker tror, at en vred kvinde er værre end en dæmon. Så hun skar en af krigerne i halve, og hendes klinge skar ved træghed halsen over på officeren, der stod bag ham. Centurionerne forsøgte at genoprette en vis orden, men døde hurtigt. Derudover gjorde sultanatet alt for at sikre, at soldaten glemte, hvad initiativ var. Oprørerne skubbede til gengæld ganske klogt sultanattropperne væk fra kakerlaksneglene.
  - Lad dem ikke sidde på sadlen! - råbte Solntslava.
  Passa tilføjede:
  - Brandkontrol hestene.
  Dette hjalp, kakerlaksnegle bragede ind i rækkerne og forårsagede yderligere panik. Som et resultat, uden at vide hvad de skulle gøre, begyndte mange krigere at flygte. Men det er præcis, hvad Witcher og slaverne ventede på. Kampen eskalerede til udryddelse og forfølgelse.
  Krigeren indsnævrede sit højre øje og kastede tre dolke:
  - Vi vil ikke lade dem gå!
  At løbe væk er mere dumhed end fejhed! De fleste soldater dør jo ikke i kamp, men under forfølgelse!
  Bik hoppede som en meget hurtig dreng på nakken af en af betjentene og red på ham:
  - Hurtigere kakerlak!
  Dolken tjente i stedet for sporer, og den stakkels fyr forsøgte ikke engang at smide den af.
  Witcher, der lagde mærke til dette, råbte:
  - Krig er som et spil domino, kun knuste dominobrikker kan ikke længere samles - jorden holder!
  - Ingenting, mine knogler er unge og stærke! - Drengen sprang af og huggede i nakken. Hvorefter han endda tog fart.
  Witcher snublede over et lig; der lå flere lig, men divaen faldt ikke, men hoppede over dem. Så huggede hun med sværd. Moralen hos de tropper, der kæmpede mod dem, fordampede, og nu blev krigeren til en bøddel. Der var endda en modvilje mod blod. Witcher skreg:
  - I æres navn! Den, der kaster sit våben, vil leve! Overgiv dig, krigere af sultanatet.
  Der var dem, der adlød ordren, men mange blev ved med at flygte i fortvivlelse, og nogle faldt på knæ.
  For eksempel overgav ti magtfulde krigere sig til Bik på én gang. Måske troede de, at det var mere sikkert at betro deres skæbne til et barn. Drengen råbte:
  - Fald på dit ansigt!
  Krigerne faldt ned. Bik gik barfodet langs ryggen, på trods af barnets lette vægt stønnede soldaterne af frygt. Så kom drengen på ideen om, hvorvidt han skulle fritage sig for sine besejrede fjender. Men så drev han den modbydelige fristelse væk, fordi slaver vil bygge et bedre samfund og ikke gentage deres egne herres vej.
  - Okay, lev - ryg himlen!
  Gradvist forsvandt kampen! Selvom det ser ud til, at massakren er lang. The Witcher stødte på en ret dygtig kriger. Efter en brutal udveksling af angreb afvæbnede hun ham endelig og bedøvede ham.
  - Vi har brug for disse!
  De kastede net på nogle af dem, men nogle gjorde ikke modstand. Slaget var næsten forbi, kun flugten og forfølgelsen trak ud. Witcherova ledede personligt jagten og dræbte mange, men hun kunne ikke ødelægge hele hæren ned til den sidste soldat.
  Ikke desto mindre besluttede den unge kriger med flere hundrede slaver på heste et vovet eventyr, nemlig straks at erobre byen, som ikke var klar til forsvar.
  - Det her vil være et stærkt træk. Vi vil ikke lade rigdommen blive taget væk, og vigtigst af alt, vi vil skynde os ind på vores skuldre.
  Flere dusin soldater fra den besejrede hær formåede stadig at hoppe på kakerlaksneglene og galopperede hen til porten.
  De åbnede ikke med det samme, der var skænderier. Da portene sænkede sig, sprang Witcher og hendes ryttere ud bag skoven. Hun skreg ved hjælp af drengens enhed:
  - I den store Sultan Erifefs navn! Kraftige forstærkninger suser mod dig! Hvis du vil beskytte byen, så lad krigerne tage deres plads på væggene.
  De søvnige vagter indså det ikke med det samme, især da Witcher havde kastet sig en rig kappe på sig, som hun havde stjålet fra ligene. Alene hjelmen er det værd, den funkler som en istap i solen, ja, hvem kan nægte sådan en ædel kommandør.
  Og herrerne, borgmesteren og andre adelige sov selvfølgelig ikke, de "tog sig af" deres folk!
  På en lille bakke var der et smukt palads med søjler og statuer, lavet i en blanding af antikke romerske og antikke østlige stilarter. Foran ham, som det er sædvanligt i dette land, er en kæmpe statue af Sultan Erifef, med et springvand, der sprutter ud bag hans mund. I den største sal var der larmende og sjovt, musik spillede - et gilde var et bjerg. Ædle adelige fra sultanatet iscenesatte en Sabantuy. Iført dyre togaer broderet med guld lå de på frodige puder; på lave borde lå der bunker af fade, vine og likører. Hundredvis af lamper glimtede på borde og vægge. I hele godset og i søjlegange blinkede utallige slaver, slavepiger, slavedrenge og livvagtsoldater, der bevogtede paladset. De højtstående nippede toasts. Den øverste adelsmand, Sheikh du Pustemorov, frøs fast i armene på to nøgne hetaeraser. Han rykkede og stønnede som en besat mand, frigjorde sig endelig og skreg.
  -Og nu er det tid til at have gladiatorkampe. Og så kedeligt, der er intet blod, og vinen er ikke til sjælen.
  Bugle lød, og jagere blev kaldt ind i arenaen. Ifølge skik skal de letteste og yngste krigere kæmpe først. Men sheiken havde netop modtaget et parti trænede slaver og ønskede at kombinere to typer underholdning: erotisk og blodig.
  En ild brændte i midten af miniature Colosseum, glasforstærkede fakler gav et ret skarpt lys med en lilla nuance, det hvide grus glitrede, hvilket gav podiet et muntert udseende. Den første, der løb ind på scenen, var en muskuløs og slank pige i et læderbælte. Som en førsteklasses gymnast lavede hun to saltomortaler og gik på hænderne. Så stod hun over for prinsen, frøs og krydsede et sværd og en dolk i sådanne våben, de kaldte ham en mirmillon. På trods af at pigen kunne konkurrere i en skønhedskonkurrence, hvor blød, fløjlsagtig hendes hud og blonde hår er, havde hun allerede et bredt ar i ansigtet. Den næste springer gik også på hænderne. Hans våben var en trefork og et kort net - en pensionist. Efter at have gjort et stræk stod han overfor fjenden. Han var en ung mand, næsten en dreng, stadig skægløs med et blidt pigeansigt; tilstedeværelsen af blandede par gav en særlig erotik til handlingen. Det ser ud til, at partnerne har kendt hinanden længe og blinket.
  - Hvilken Caisca! Jeg troede ikke, vi ville mødes sådan her! - sagde drengen trist.
  "Du var en flink fyr, men nu vil din sjæl blive ført til den oprindelige flamme!" - Pigen svarede groft.
  - Hvorfor er du så grusom! Vi er stadig jomfruer, vi skal leve! - sagde den unge mand med frygtsomt håb.
  - Det hjælper os ikke! Selv guderne foragter slaver!
  Træningen på gladiatorskolen var hård, og arrene var synlige på de unge kæmperes nøgne skinnende kroppe.
  Publikum blev animerede, væddemål blev lavet, vilde råb opmuntrede de unge gladiatorer, som tydeligvis ikke ønskede at kæmpe.
  Sheikens kone tog en lædertaske frem.
  - Halvtreds guld til Kaiska! "Hun blinkede med sine store tænder.
  - Lad os begynde! Sheiken gav signalet.
  Så forskellige og samtidig meget til fælles, kom krigerne sammen, deres bevægelser var hurtige og kaotiske. Først forsøgte krigeren med treforken at kaste et net, men missede, og hans modstander, der hoppede vildt på ham, formåede at hugge ham i maven med en dolk. Den unge mand sprang tilbage og ramte treforken i brystet, men kløede kun let i huden. Men hans manøvre tvang fjenden til at trække sig tilbage. Han gik væk og lænede sig op ad nettet og lod ikke den engang elskede gladiator nærme sig.
  - I mænd er dumme! Det betyder, at de er dømt til at besejre! - sagde pigen arrogant.
  - Hvordan blev han født? - Den unge mand så flov ud.
  Pludselig tog retiarius med treforken fat i gruset med hånden og kastede det i ansigtet på ham. Manøvren havde effekt, pigen lukkede øjnene, og i samme sekund gennemborede treforken hendes mavemuskler.
  Den unge gladiator græd af smerte og vred sig, men formåede ikke desto mindre at stikke bladet ind i hendes skulder. Retiarius skreg og trak sit våben frem. Sværdet blinkede som et lyn, næsten gennemborede hans hals. Gladiatoren trak sig tilbage, hans bryst blev skåret over. Den unge mand stønnede af smerte og tabte sin trefork. Så sprang modstanderen på ham og kastede en dolk. Gyngen var ret svag, og spidsen gennemborede benets kød. Retiarius skreg og faldt, tog så dolken op og forsøgte at rejse sig, i det øjeblik slog sværdet ham i nakken. Allerede ved at miste bevidstheden slog han myrmillonbladet ind i solar plexus. Det engang elskede par (som Romeo og Julie) faldt til gruset døde. Det berusede publikum lo og tudede. Tre dystre slaver med lave pander og udstående kæber løb ind i arenaen; de brændte ligene af dem, der mistede, men fik åndelig frihed, med et varmt jern. Efter at have sikret sig, at de var døde, krogede de dem med deres ribben og trak dem af scenen. Stedet, hvor der var blod, var dækket af kul.
  -De vil gå for at fodre med insekter. - Sheikhs kone Demeter blottede sine hestetænder. - Det er ærgerligt, at knoglerne er for små, dyrene forbliver sultne.
  - Der vil ikke være kød og madlavning. Det er virkelig ærgerligt, et par af dem kunne have vist sig at være ret lovende atleter! - Sheiken knurrede.
  - I din seng? - Divaen spurgte sarkastisk.
  - Hvorfor ikke! Pigen er smuk, og drengen kunne være din. "Sheiken havde ret progressive synspunkter og troede, at en kone godt kunne more sin fyldige krop med en ung slave.
  - Lille og skrøbelig! Har vi ikke endnu et par som dette? - Demeter spurgte.
  - Det er der desværre ikke! Lad os se på den unge vagt, der blev sendt til os fra naboskolen. - Sheiken grinede.
  - Måske er det bedre at lade dem vokse op! Ellers dræber vi alle vores fanger. - Uventet viste adelsmandens kone medfølelse.
  - Nyheden om slaveoprøret er for glædelig, og jeg vil gerne fejre den fuldt ud. - Adelsmanden rystede på maven.
  - Medmindre, selvfølgelig, Etymon kommer foran dig! - Den tykke pige drillede.
  - Sådan en uenighed! Så meget desto bedre, lad os afslutte alle gladiatorerne nu og fratage fjolset skuespillet. Kom så nybegyndere! - Sheiken knurrede.
  - Det er ikke ligefrem newbies. - Demeter slikkede hendes læber
  Gongen lyder igen, og krigerdrengene løber ind i arenaen. De ser omkring fjorten til femten år gamle ud, med ret brede skuldre og bryster. Ligesom tidligere kæmpere laver han saltomortaler og løber på hænderne. Da de allerede var løbet ud på podiet, tog de våben, hjelme, brystrustninger, skjolde og sværd på. Den ene har en lige klinge, mens den anden har en buet klinge som en sabel. De skulpturelle mavemuskler er åbne og ar er synlige på den. Drengen, der står til højre, har helede sår, der løber hen over brystet i tre streger.
  Huden er generøst olieret og skinnende.
  Bestyreren meddeler.
  -De berømte kæmpere Fudoros med en buet sabel og Saflorov med et lige sværd optræder i ringen. Fudoros har seks kampe og Saflorov har syv. Alle deres rivaler blev enten dræbt på stedet eller stukket ihjel efter folkets beslutning. Manageren pegede finger mod mængden. Dem, der vil satse, er dukket op igen. Sheiken gøede.
  - Hundrede guldmønter til Saflorov.
  Væddemålene blev hurtigt afsluttet, svor de adelige. De to kom endda i slagsmål. Den ene sprøjtede et glas vin, den anden slog ham i ansigtet med et fedt ben. Hetaeraserne og vagterne skyndte sig at berolige den rasende offentlighed. Sheikens kone, kejserlig, fræk, fed, gøede:
  -Frem! Dræbe!
  Gladiatorerne stødte sammen. Denne gang tog de sig god tid og testede hinanden med forsigtige slag. Sværdene gnistrede lidt sammen, og skjoldene dirrede. Offentligheden kunne ikke rigtig lide denne forsigtighed; den hylede af utilfredshed og knogler fløj hen mod jagerflyene. Sheiken væltede bakken og blev dækket af vin og marmelade. Så spyttede han og hvinede vredt.
  -Hvis du ikke kæmper, får jeg dig hængt på hovedet. Adskillige presserende vilde "janitsjarer" løb ind på podiet, de viftede med spyd og demonstrerede stik i den åbne ryg. Saflorov gik i offensiven, angreb rasende, han sparkede sin modpart i knæet. Teenageren trådte tilbage, flyttede sit sværd lidt til siden, hans modstander huggede over brystet. En dårligt skruet plade faldt til bunds. Det næste angreb efterlod et dybt mærke på huden og tykt blod flød. Fudoros trak sig tilbage, en af de behårede kæmpere slog ham i benene. Og da drengen tøvede, slog Saflorov sin hjelm med så raseri, at han vaklede og kollapsede. Chokket fik "hjelmen" til at flyve af, og afslørede et hvidt hoved med en hævet bump på panden. Saflorov lagde bladet til sit nervøst hævede bryst. Han kiggede sidelæns på "publikum".
  Jeg ventede på et tegn. Når flertallet løber gennem deres hår, betyder det at dræbe, og når de trykker deres håndflader ind i en lås, betyder det at have barmhjertighed.
  Barmhjertighed blev dog ikke læst i de voldsomme ansigter. Næsten alle, selv kvinder og teenagere, kørte deres håndflade over halsen.
  -Død! Gør ham færdig!
  Sheikens kone gøede hånende.
  - Han slap for billigt. Giv mig den for en nat.
  Saflorov tøvede, trykkede let på den besejrede teenagers nøgne bryst, og en dråbe blod dukkede op. Så, fortvivlet, kastede han sværdet fra sig:
  -Jeg kan ikke! Han er min ven.
  Larmen stoppede pludselig, og der blev dødsstille.
  -Hvad! - Sheiken blev rasende. -Du nægter at dræbe de besejrede. Bur dem begge, hvorefter der vil være frygtelig tortur foran hele gladiatorskolen.
  Krigerne løb op til Fudoros, sprøjtede vand i hans ansigt, og så brændte de hans bare hæl med et varmt jern for at hjælpe ham til at komme til fornuft hurtigere. Drengen skreg, sprang op og to lassoer blev straks kastet om halsen på ham. Saflorov forsøgte at modstå, han kæmpede mod et dusin sværd på én gang, frygt gav ham styrke. Men en af skytterne ramte sit ben med en pil. Giften lammede den unge mand, men dræbte ham ikke. Efter at have bundet dem begge blev de låst inde i et bur. Saflorov blev ramt i ribbenene med en varm stang, hendes hud begyndte at ryge, og den erfarne dreng udholdt modigt injektionerne. Men tilsyneladende blev torturen af to ulydige drenge udsat til dessert.
  Sheikens kone funklede:
  - De burde være min mand. Du ved, at jeg er opfindsom.
  - Jeg ved det, men se bare, jeg bliver måske jaloux. Fyrene er smukke og kan allerede blive gift. - Sheiken blottede sine tænder.
  - Højst sandsynligt er de endda gift! Det er trods alt de stærkeste og sundeste slaver, der burde formere sig! - Den tykke pige blinkede.
  - Gladiatorer er trældoms farve! Jeg ville ønske, jeg kunne få fat i dem og torturere deres koner. - Sheiken grinede.
  - Vi klarer det! Forresten, piger igen.
  Nu skulle kvinderne kæmpe. To halvnøgne divaer kun iført lændeklæder kom ind i arenaen. De var lænket i nakken og kunne ikke skilles fra hinanden. Våben: to dolke i hver hånd. Det er klart, at kampen bliver brutal og ikke for lang. Den ene pige var lys, den anden sorthåret, begge med ret lange manker.
  - Til kamp! - tordnede bøllen.
  -Jeg vil ikke vædde! - Sheikens kone gøede. - Det her er allerede blevet et dårligt varsel.
  De stakkels kvinder kom sammen. Det var skræmmende, en af dem fik næsten øjeblikkeligt sin mave revet op, den anden blev såret i brystet. Pigerne fortsatte med at skære sig selv og sparkede ud med fødderne og rev i deres kød. Der løb en masse blod, og de kunne ikke gå og løbe væk. Til sidst faldt en af dem, helt opskåret, på knæ. Den sorthårede kvinde lo og forsøgte at gøre hende færdig, men løb så ind i et lumsk slag fra bunden til ribben. Stønnende var hun stadig i stand til at slå gerningsmanden i baghovedet. Begge smukke, lemlæstede kvinder faldt sammen på gruset, flagrede flere gange og frøs. De pjuskede "janitsjarer" løb hen til dem og stak dem med et varmt strygejern. Krigerpigerne rørte sig ikke.
  -Igen, mere end et væddemål virkede ikke. Begge er døde.
  Offentligheden var skuffet, selvom det i sig selv er meget behageligt at være vidne til mordet. Men ingen har vundet endnu.
  I denne situation kunne kun en ny kamp redde sagen. Den nemme opvarmning er forbi, og det er tid til seriøse forretninger.
  Femten gladiatorer i perforerede orange tunikaer, med tre sorte fjer på deres slimes, skyndte sig ind i arenaen. De var bevæbnet med korte, buede sværd; i hænderne holdt de små firkantede skjolde med en konveks overflade, deres hoveder var beskyttet af hjelme uden visir. Bag denne gruppe løb krigere ud i knaldrøde tunikaer, også med korte, men lige sværd, med et lille rundt skjold og et jernhåndjern, der dækkede højre hånd, ikke beskyttet af et skjold, og en knæpude, der beskytter venstre ben. Grønne fjer på de glatte hjelme fuldendte billedet.
  Stående overfor hinanden bøjede de sig. Denne gang var der væddemål på meget større summer, og guld flød fra hånd til hånd.
  - Det kan ikke være, at de alle er blevet dræbt! - Sagde sheikens kone. Nogen vil helt sikkert vinde!
  - Så placer din indsats, dette er den sidste kamp. Se, det er allerede daggry! - sagde den trætte sheik irriteret.
  - Så bliver det alvor! Tusind guld drakmer på røde. - Den tykke kvinde hvæsede.
  - Hvorfor på dem? - Hvorfor dem? - Adelsmanden gentog to gange, overrasket.
  - Fordi øjnene er slemmere!
  Lederen råbte noget. Den hysteriske lyd af en trompet lød. Selv faklerne blinkede, som om der var kommet noget ind i monstrenes øjne.
  Samtaler, larm, latter og chomping stoppede: alle øjne var rettet mod kæmperne. Det første sammenstød var forfærdeligt: midt i den øredøvende stilhed, der herskede, blev slagene fra sværd på skjolde hørt skarpt. Fjer, fragmenter af hjelme, stykker af knækkede skjolde fløj hen over arenaen, og ophidsede, pesende gladiatorer slog hinanden slag efter slag. Der var gået mindre end tre minutter siden slagets begyndelse, og blodet var allerede blevet udgydt: Fire gladiatorer vred sig i smerte, og kombattanterne trampede dem under fode. En af dem, der lå rundt, tog fat i sin partners ben og drejede hans fod. Han fløj ned og skar sig i armen.
  Prinsens umættelige kone, Demeter, kastede en afgnaven knogle ind i ringen.
  - Røde, hvis du vinder, giver jeg dig et glas vin!
  Som det ofte sker, skete det modsatte: den største fighter fra holdet, som Demeter rodede efter, blev besejret. Tre sværd gennemborede det brede bryst på én gang, og en uheldig knogle blev efterladt i hånden på den uheldige leder.
  Tilskuerne fulgte med glæde og spænding kampens blodige omskiftelser. De skreg som en flok sårede tyre. Den lokale elite rasede febrilsk og opmuntrede kæmperne. Gladiatorernes rækker tyndede ud, slaget brød op i separate træfninger.
  I dette øjeblik, hvor den højtstående offentlighed nød og åbenlyst "tøffede" at slynge blodet op, dræbte de modige oprørere de søvnige vagter. Pobedonostsev knuste sammen med en håndfuld modige mænd livvagterne og var den første, der brød ind i paladset.
  Støjen fra oprørernes tilnærmelse tvang kampen til at blive afbrudt. De adelige, vaklende, forsøgte at samle deres sværd op. Den unge oprørsleder råbte højt:
  - Hvad jeg ser! I dræber hinanden for slyngelernes morskab! De genoplivede krybdyr er ikke engang i stand til at løfte et sværd, deres maver er for meget af en hindring. Hvis du selv har en partikel af stolthed tilbage i dig, så hug denne vederstyggelighed af.
  Gladiatorerne så ud til at vente på præcis dette: de skyndte sig mod den fede flok.
  Tjenesteslaverne sprang til side og ville ikke dø for deres forhadte herrer, og drengene begyndte endda at kaste bakker og mad efter de højtstående.
  Demeter skreg:
  - Dræb dem alle!
  Så faldt et krystal vinglas på hendes hoved og slog tæven ud.
  Witcher var vred. Han huggede de rige borgere i byen ned og strimlede deres kød.
  Det var ikke svært, men det var ulækkert. Passs konstante følgesvend kæmpede ved siden af ham. Bik sad ikke bagud, og gladiatorerne tog hævn over deres fangevogtere.
  De dystre slaver løftede manageren op på krogen, de råbte:
  - Vi er vores egne! De er slaver ligesom dig!
  - Så bevis det med et sværd! - Hun skreg, og stearinlysene på Witchers lysekroner begyndte at ryste.
  Sheiken forsøgte at løbe væk, men Bik snublede ham og hældte honning ned i hans krave:
  - Jamen, hvor er der brug for dig? Ingen krydderier.
  Solntslava skar hovedet af to adelsmænd på én gang i ét hug og knuste kæben på en tredje med sit knæ. Der var dog ikke længere en slags kamp, slaverne tog simpelthen hævn. Resterne af vagterne flygtede, og festerne, selv i bedste form, repræsenterede ikke en seriøs militærstyrke. De blev alle dræbt, før Witcher kølede af. Kun chefsheiken var stadig i live, Bik trak sig i håret. Vedmakov drev den uforskammede dreng væk:
  - Det er en ædel person. Det kan være nyttigt for os!
  . KAPITEL nr. 12.
  Tyskerne fortsatte deres angreb på Stalingrad. Der så ud til at være meget lidt tilbage, men det var utroligt svært at komme igennem det sidste. Selv den massive brug af Sturmtiger hjalp ikke. Selvom ødelæggelsen af jetbomberne var enorm. Et andet middel var napalmbomber.
  Bataljonen af piger var tyndet ud, men skønhederne kæmpede stadig. Den 20. oktober begyndte sneen at falde, og skønhederne var alle barfodede. De efterlader yndefulde mærker på det hvide sengetæppe.
  Smukke piger rullede lidt rundt i sneen og blev renere. Matryona, efter at Seryozhka blev fanget, kunne ikke finde et sted for sig selv. Det ville være dejligt at miste sådan en klog og smuk dreng. Og hvad ventede ham i fascistisk fangenskab? Først tortur og derefter dødsstraf!
  Drengen var ganske vist tæt på at blive skudt, men endte i minerne. Tilsynsmandens pisk ventede på Seryozhka, mens han arbejdede seksten timer om dagen med sparsomme rationer.
  Mere præcist er drengen allerede i stenbruddet og arbejder der som et æsel. Men det er meget varmere under jorden end på overfladen. Og krigerne, for ikke at fryse, er tvunget til at hoppe og løbe. Og pigerne kæmper. Her kommer den mægtige Lion tank. Dens pistol er 150 mm, mere effektiv og praktisk til kampe i byen. Fritz elsker denne tank, den er så godt beskyttet fra forskellige sider.
  "Mus" kravler lidt bagved. Et tysk køretøj, der vejede to hundrede tons, var også bevæbnet med en 150 mm kanon og en femoghalvfjerds. Så meget mere praktisk. Antallet af maskingeværer er steget til fire, og det er ikke nemt at komme tæt på tanken.
  Anyuta, Maria og Alla forsøger at udhule mastodonten sammen. De nærmer sig ham forsigtigt.
  Anyuta sang med entusiasme:
  - Hvordan vi levede, kæmpede og ikke frygtede døden... Så fra nu af vil du og jeg leve! Og i stjernehøjder og bjergstilhed, i havkrig og voldsom ild! Og i rasende og rasende ild!
  "Mus" var den seneste modifikation med seks maskingeværer, to koaksiale med løb og fire roterende på hængsler.
  Maria, der kravlede gennem sneen, hvæsede:
  - Vi giver aldrig op! Når alt kommer til alt, er Jesus den Højeste Gud med os!
  Pigen, der kom tættere på, kastede den eksplosive pakke mod musens larve. Der var en høj lyd under skjoldet, og rullen brast.
  Pigerne råbte af glæde:
  - Få en fascist!
  Alla svingede sin hånd og kastede en fragmenteringsgranat mod Fritz. Fascisten blev kastet op af eksplosionsbølgen, og sammen med ham blev hovederne af to sorte soldater fra kolonitropperne revet af.
  Den rødhårede skønhed fløjtede:
  - For fædrelandet og Stalin!
  Anyuta smed sprængstoffet igen... Denne gang lykkedes det ikke så meget, det ramte pansret og eksploderede på overfladen af stålskallen.
  Pigen sagde irriteret:
  - Øh, jeg har rodet!
  Og hun kravlede efter en ny portion hjemmelavede sprængstoffer. Hendes runde hæle, røde af kulde, blinkede. En næsten nøgen pige kravlede i sneen, lidt utilpas. Men vi kan tåle det. Når beskydning finder sted, smelter sneen desuden.
  Anyuta sang endda:
  - Jeg ved, at kulden snart forsvinder,
  Strømmen vil bruse forbi højt...
  Og de løber allerede gennem vandpytterne -
  Barfodede piger!
  Pigen skyder, og araberen fra kolonitropperne kollapser. Fjenders forsøg på at operere i små grupper fører til alvorlige tab.
  Musens korte kanon affyrer fragmentering igen. Skaller eksploderer et sted i røgen. Og mange pauser...
  Tyskerne har næsten erobret Stalingrad... Der er meget lidt tilbage. Men det er netop det, der forhindrer Wehrmacht i at bruge store bomber og tungt artilleri. Fritzerne lod fremmede gå foran, som de ikke havde ondt af.
  Maria affyrede sin riffel. Den fascistiske lejesoldat faldt og rullede hen over ruinernes sten.
  Pigen gned sine bare bryster med karminrøde brystvorter. De er alle sammen krigerkrigere - de hopper rundt i deres underbukser. Men der er næsten ingen hits på dem. Tilsyneladende beskytter nøgenhed på en eller anden måde især skønheder. Da de er i stand til at overleve i sådan et helvede!
  Alla ryster blandingen af sne og snavs af sig og skyder igen. Den ramte en sort fighter lige i øjet. En klog tæve, du kan ikke sige noget.
  De tre piger nærmer sig Mouse igen. Det er svært at trænge ind i et køretøj, der har så tyk panser fra alle sider. Men krigerne er fulde af optimisme. Hvis du ikke kan gennembore selve skallen, hvorfor så ikke rive tønden af.
  Alla, der sparkede beskidte knolde væk med sine bare fødder, sang:
  - Vores sandhed, vores sandhed... Som solens stråler! Vores morgendag vil være lys, vandløb vil flyde fra bjergene!
  Kvindelige krigere har længe været bevæbnet med fangede MP-44'er. Disse maskingeværer har en lang kamprækkevidde. Skønhederne fyrer selvsikkert. De sorte falder igen. De udsender fontæner af skarlagenrødt blod.
  Maria, der skød, med både en riffel og et fanget maskingevær på skuldrene, sang:
  - Den lumske edderkop skærpede sit brod,
  Og han drikker helligt, russisk blod fra Rusland!
  For hans modstander er alt ikke nok, og han vil dræbe,
  Hvem har kærlighed til Rusland!
  Kærlighed til Rusland!
  Pigen sendte en kugle mod den diverse "vagt", der kravlede ud af sprækkerne. Skønheden smilede, hendes ansigt bevarede, skønt det var udmagret, sin skønhed og charme.
  Generelt er alle pigerne i deres bataljon smukke. Her er for eksempel den tatariske serafer. Hendes far er tatar, men hendes mor er fra Hviderusland, og fra hendes Seraphima arvede hår farven af moden hvede. Også en smuk pige, barfodet og næsten nøgen. Og han skyder fra et erobret maskingevær i korte stød. Og fascister fra andre tropper kryber mod hende.
  Serafima skyder ret præcist. Den guldhårede Maria lagde sig ved siden af hende. Begge piger fyrer og synger.
  - Fædreland! - Maria startede...
  - Og hæren! - Hun fortsatte og skød Serafim.
  Maria tweetede:
  - Det her...
  Seraphima affyrede og slog de farvede mennesker, rapporterede:
  - To søjler!
  Maria, grinende, tweetede:
  - På den...
  Seraphima fyrede og tilføjede:
  - Hvilken...
  Maria, efter at have skåret fem ned, fortsatte:
  - Det holder!
  Seraphima, affyring, hilste:
  - Planet!
  Maria, skyder, tweetede:
  - Bryst...
  Seraphima, skydende, spindede:
  - Vi vil beskytte...
  Maria smadrede fascistens hoved og sagde:
  - Vi dig....
  Serafim skar nazisterne med kugler og hvæsede:
  - Et land!
  Maria, der sendte velrettede kugler, tweetede:
  - Alle sammen....
  Seraphima, der skyder mere og mere præcist, tilføjede:
  - Folk!
  Maria, der kastede sit beskidte gyldne hår fra panden, sang:
  - Rath...
  Seraphim kugle, og sende skud, udstedt:
  - Din...
  Maria, der slog fascisten i halsen, fortsatte:
  - Varmt!
  Den blonde tatariske kvinde, der sendte skud, fortsatte:
  - Skyer...
  Maria, der skød præcist, tilføjede:
  - Fedt nok!
  Seraphima grinede og kvidrede:
  - Nå og...
  Maria skød præcist og brølede:
  - Sol!
  Seraphima, der skød i stød, hvæsede:
  - Det er varmt!
  Maria fortsatte med et grin:
  - Automatisk...
  Seraphima, som om han rettede ild, gøede:
  - Nater...
  Maria tilføjede velrettede skud:
  - Skulder...
  Seraphima tilføjet med et grin:
  - Til soldaten!
  Maria sang entusiastisk og skød:
  - Jeg graver...
  Serafima, der leder jagerbeskydning, tilføjede:
  - Graven....
  Maria, efter at have væltet afrikaneren, fortsatte:
  - Til modstanderen!
  Pigerne løb tør for ammunition. Og hun blev tvunget til hurtigt at løbe i dækning. Forsyning over Volga er meget vanskelig. Konstant bombning og beskydning. Her sejler et forstærkningsfirma fra den anden side.
  Springvand af sprøjt og affald bryder ud omkring bådene. Stormtroopers brøler på himlen. Focke-Wulfs flyver ind. Og bomber bliver kastet over dem.
  Flere både brød fra hinanden. Sovjetiske soldater drukner og dør.
  Fjendens artilleriild er allerede for tæt.
  Selv om natten holder Fritzerne alt under ild. Og deres dykkebombere suser rundt. Inklusiv bedstefar Yu-87. Selvom jetfly allerede er gået i produktion.
  Her er den legendariske sovjetiske Yak-9. Han kæmper med den tyske ME-309. Agility, hurtighed og våben kom sammen. Tyskeren forsøger at besejre den sovjetiske maskine ved første pas. Men han fejler. Yaken stræber til gengæld efter at komme bagud, men nazisten undslipper på grund af dens høje fart.
  En hurtigere tysker, med stærkere våben, mod en mere manøvredygtig russer. Men den hurtige flugt fortsætter. Fascisten bruger syv skudpunkter mod syv og rammer det sovjetiske køretøj. Hun mister farten og begynder at falde.
  Strømme af røg kommer ud af det. Og motoren brænder...
  Hvad er denne krig! Det er svært at modsætte sig et køretøj så kraftigt i bevæbning som ME-309, hvor syv skydepunkter kompenserer for overvægten og dårligere manøvredygtighed.
  Den høje hastighed gør det muligt for fascisten at undslippe i et dyk, og fronten på det tyske jagerfly er godt pansret.
  Anyuta forsøger igen at underminere Mouse. Pigen risikerer sit liv. Hun er allerede kløet op og kravler nøgen langs fæstningsværket. Al skønheden er dækket af ridser og ridser. Men så kaster han en granat med en sprængstofpakke påsat. Hun bliver endda ramt af et udbrud fra et maskingevær. Ridser skønhedens skulder.
  Men den eksplosive pakke ramte løbet på en 150 mm kanon. Og tyskeren har allerede fået betydelige skader. Med stort besvær bevæger køretøjet sig fra sin plads og kravler tilbage til stedet for sine tropper for at slikke sine sår.
  Focke-Wulfs og flere TA-152'ere dukker op på himlen. De begynder at beskyde sovjetiske stillinger. Et par af de nyeste HE-183 angrebsfly dukkede også op. Disse gribbe nåede hastigheder på op til otte hundrede kilometer i timen og var næsten umulige at ramme.
  Pigerne skyder tilbage mod tyskerne. Der er altid en chance for at fange fjenden på trods af den kraftige beskyttelse af angrebsfly mod jordild.
  Anyuta og Alla hentede den erobrede Luftfaust. Dette er et våben bestående af ni indbyrdes forbundne tyve-millimeter rekylfri rifler.
  Du kan skyde som fra en lille antiluftskyts.
  Og krigerne peger på fjenden. De trykker jævnt på starten... Begge skønheder hvilede deres bare fødder på murbrokkerne og mærkede det jævne rekyl.
  En Focke-Wulf med seks luftkanoner begynder at ryge - dens mave er revet op.
  Pigerne brøler begejstret:
  - Puck! Puck! Mål!
  Andre tyske fly begynder at cirkle over pigernes hoveder. Skønhederne farer ind i underjordiske passager og undviger Focke-Wulf-raketter.
  Anyuta mærkede et glimt i sin grove hæl. Pigen spindede:
  - Åh helvedes ild!
  Pigens såler var dækket af vabler og gjorde smertefuldt ondt. Jeg ville stikke noget koldt.
  Og på overfladen fortsætter brudene. Sneen hvæser fra flammerne, ruinerne er revet fra hinanden. Tyskerne oversvømmer stillingerne med ild, men det nytter ikke meget. Krigerne gemte sig som mus i huller. Lad dem stryge sig selv.
  Alla hviskede i Anyutas øre:
  - Jeg tror, at snart løber nazisterne endelig tør for damp. De har mange kræfter, men i Stalingrad har de ingen mulighed for at vende om!
  Den blonde pige svarede stolt:
  - Vi er her som tre hundrede spartanere! Vi afviser overlegne fjendens styrker!
  Rødhårede Alla fnisede og blinkede til sin partnerpige:
  - Og du kan ikke omgå os!
  Da pigerne kom op til overfladen, var razziaen slut. Nye sorte fodsoldater dukkede op. De klatrede frem, og pigerne måtte åbne ild, hvilket tvang fjenden til at grave sin næse i jorden.
  Løverne og tigrene gik i kamp igen. Tyskerne forsøgte at presse den sovjetiske hær med tunge kampvogne. Nu og da regnede skaller ned. Den mere sårbare "Tiger" forsøgte ikke at bryde væk fra sine formationer. Mørtler tordnede også.
  Pigerne skød mod tyskerne og deres lejesoldater. Slåede modstandere ud. Alla og Anyuta skød i par. Fjendens ansigter dukkede op og slog sig ned. Derefter et nyt lag af fremrykkende fjender.
  Pigerne sang under kampen.
  Alla begyndte at skyde:
  - Før...
  Anyuta, skydende, fortsatte:
  - Af dig...
  Alla slog og tilføjede:
  - Legion...
  Anyuta, der havde skåret tre af dem af, hvæsede:
  - Fjender...
  Allah slog modstanderne fast og udbrød:
  - De....
  Anyuta, der havde blæst halvdelen af araberens kranium af, fortsatte:
  - De vil have...
  Alla, der knuste fjenden, fortsatte:
  - Du...
  Anyuta, skydende, hvæsede i raseri:
  - Ydmyg...
  Alla, efter at have gennemboret araberens kranium, knurrede:
  - Ødelæg...
  Anyuta, der fortsatte med at negle, hvæsede:
  - Noter...
  Alla, som om han skød, fløjtede:
  - Vær ikke bange...
  Anyuta, der havde afgivet et præcist skud, knurrede:
  - Fjende...
  Alla, der skød som en snigskytte, fortsatte:
  - Bajonet...
  Anyuta skød videre og gøede:
  - I stand til at...
  Alla, uden at holde op med at skyde, hvæsede:
  - Tving...
  Anyuta, der fyrede i raseri, knurrede og rettede sin ven:
  - Mod...
  Alla, i alvorlig ekstase, efter at have skudt hovedet på afrikanerne, gøede:
  - Styrke...
  Anyuta, der hoppede af skud, hvæsede:
  - Øge...
  Alla rystede med sine røde krøller og fortsatte:
  - Og modstandere...
  Anyuta, der slog araberen i maven, sagde:
  - Med det samme...
  Alla, der skød med alle kaliber, gøede:
  - Ødelæg...
  Pigerne trak vejret. Og efter at have skudt lidt mere, råbte de:
  - Vi er snigskytteriflens riddere, mordets stemme er klar!
  Bølgen af fremrykkende kolonitropper aftog noget. Nazisterne flyttede igen deres kampvogne frem. "Tigers"-2 dukkede op med deres lange mundkurve og affyrede granater mod alt, hvad de nåede at bemærke.
  "Tiger"-2 havde en original tårnform og skrå panserplader på siderne. Det gjorde ham noget mere ihærdig. Krigerne valgte igen kampvognssporene som deres mål. Fascisten skulle leve som en fisk i en stegepande.
  Anyuta kastede en eksplosiv pakke, knuste den forreste rulle på Tiger-2 og sang:
  - Jeg mødte dig med en gave... Selvfølgelig skitserede jeg en plads i kisten!
  Alla hvæsede og kastede glad en stor, eksplosiv pakke mod fascisten:
  - Men Pasaran!
  Og fra eksplosionen snoede den tyske kampvogns lange næseparti. Og den kongelige tiger begyndte at vende tilbage. Igen blev fascisten alvorligt såret. Alla tog den og gøede og kastede et stykke glas med sine bare tæer:
  - Du vil være i en egetræskiste!
  Glasset fløj lige ind i halsen på en indianer, en af de koloniale tyske tropper.
  Anyuta blinkede til sin partner og sang:
  - Jeg dypper hovedet i denne tønde! Jeg dypper alle!
  Alla affyrede et skud fra et maskingevær. Tyskerne var igen under angreb. Pigen hvæsede:
  - Vi kan alt! Og vi vil vinde!
  Anyuta affyrede sin riffel og sagde:
  - En stor sejr venter! Må vores bedstefædre være i herlighed!
  Alla lavede en saltomortale og rullede rundt og snurrede som et juletræ. Pigen sang med et blink:
  - Mister succes, hvor skal du hen... Mister succes - fascisterne griner...
  Tyske kampvogne intensiverede deres ild uden at redde granater. De hældte deres eksplosive gaver ud. Og de nærmede sig de sovjetiske stillinger og forsøgte at undgå huller.
  Anyuta trak en tung mine op ved hjælp af tråd, som den fangede Seryozhka lærte dem. "Lion" kravlede langsomt mod de sovjetiske stillinger. Dens 150 mm pistol spyttede granater ud i ny og næ. Pigerne hvæsede og blinkede.
  Anyuta sang:
  - Tyskere-peberfrugter, fascister-nazister... Enden på en pacifist venter på dig!
  Alla bemærkede med et grin:
  - Pacifisme... Det er endda dumt at tale om pacifisme, når vi taler om nazisterne!
  Anyuta ramte en araber fra kolonivagten i næseryggen med et velrettet skud og kvidrede:
  - Og de er krøblinge i tænkningen... Og i militære anliggender er de ikke så stærke! Snart vil vi fuldstændig slette dem fra planeten Jordens ansigt!
  Alla gav endnu et udbrud, gned sit bare bryst på gruset og sang:
  - Jeg er en russisk ridder på knæene af vilde... Jeg vil feje fædrelandets fjender væk fra jordens overflade!
  Den rødhårede skønhed blinkede og kiggede mod himlen. "Frames", tyske kanonfly, snurrede der.
  Den tyske "Løve" kravlede op i ny og næ og satte sig fast i vindfaldet. Og hans pistol spyttede konstant.
  Anyuta, der flyttede en mine under larven på en tysk kampvogn, hvæsede:
  - For Seryozhka....
  Tyskeren standsede og skød igen. Granaten eksploderede bag pigerne.
  Anyuta tjekkede:
  - Mælkeskaller, hvem der har hjernen som en baby!
  "Lion" stod i nogen tid. Måske fornemmede det tyske erfarne mandskab fare forude, eller måske ønskede de at bruge deres kampsæt. Men "Løven" stod i nogen tid og spyttede dødelige skaller.
  Anyuta bemærkede, at den tyske kampvogn har en mere avanceret pistol og skyder oftere end KV-2. Og dette gør selvfølgelig denne bil meget farligere. Anyuta krydsede sig og hvæsede:
  - Må de onde gå til helvede!
  Alla skød fascisten i solar plexus og gøede:
  - Vores sejr er uundgåelig! Og alt vil ende godt!
  Anyuta afskar også tyrkeren og sang:
  - Selvom det ser ud til, at livet snart vil blive afbrudt, når problemer banker på dets sorte horn... Hestene naboer og blodet flyder som en flod, og igen forsvinder jorden under dine fødder!
  Alla, efter at have dræbt iraneren, tilføjede:
  - Men jorden har også sin egen vogter... Og mellem stjernerne strækkes til ham... Usynlige reddetråde til at forvise Hitler til Kolyma!
  Pigerne, der fyrede, sang i kor:
  - Lad os knække Adolf, det vil gøre ham ondt! Jeg tror, vi vil besejre fascismen! Og i vores Rusland vil Messias dukke op, Herre over alle landes folk!
  Og krigerne fortsatte med at skyde. Men det fjendtlige infanteri lagde sig ned og begyndte at skyde og kaste granater. De fascistiske horder forsøgte at ryge pigerne ud med morterild. Og kaste en masse granater.
  Alla sagde filosofisk:
  - Med tal kan du vinde valg, med dygtighed kan du vinde valg uden krig!
  Anyuta fnisede og bemærkede:
  - Krig er et område, hvor kvalitet slår kvantitet, valg er som regel det modsatte, og dette er en anekdote!
  Krigerne trak sig let tilbage; granater og deres fragmenter faldt for tykt. Alla greb endda den kastede gave med sin fod og smed den tilbage. Granaten fløj og ramte nazisterne på deres hjelme. Og hvordan det eksploderer...
  Det var, som om endnu et bundt var detoneret et sted.
  Alla bemærkede filosofisk:
  - Held er den anden lykke, succes er den tredje, men den første færdighed!
  Anyuta fnisede og indskød:
  - Held er en belønning for mod, men ikke for hensynsløshed!
  Alla slog øjet ud af en hindu fra kolonihæren og hvæsede:
  - Den der er heldig, hans sjæl synger!
  Anyuta smilede og sagde:
  - Det er godt, når du er heldig, det betyder, at Gud vil redde dig!
  Pigerne blev lidt mere vittige. Så rykkede den tyske "Løve" alligevel frem og blev sprængt i luften af en mine. Larven kørte over en sprængstof og blev revet i stykker.
  Den sårede "Løve" snurrede rundt og rejste sig... Krigerne var henrykte og sang for alvor:
  - En løve er en krøbling i tænkningen, en tiger er kilden til alle mulige problemer... Der er ikke noget mere interessant i verden end en person!
  Anyuta affyrede en lang række, netop som den fremmede hær rejste sig til storm og sang:
  Vi har raketter og fly,
  Den stærkeste russiske ånd i verden...
  De bedste piloter er ved roret -
  Fjenden vil blive knust til støv og småstykker!
  "Lion" ser ud til at være stærkt beskadiget. Hun frøs og spyttede et par skaller mere ud.
  En kvik "Panther" dukkede op. Hun var dog bange for at gå dybere ind i de sovjetiske troppers positioner og begyndte at skyde. Skaller fløjtede hen over pigernes hoveder. Og de brød murbrokker og brande.
  Anyuta forberedte en granat til at kaste, klar til at fange det øjeblik, hvor den fascistiske kampvogn nærmede sig inden for en tilgængelig afstand. Men "Panther" er heller ikke dum. Tyskerne skød og placerede granaterne i et skakternet mønster og forsøgte ikke at gå glip af et eneste stykke jord. Og de rakte bogstaveligt talt alle småsten ud.
  Alla, der klappede sig selv på sit bare bryst, bemærkede:
  - Krauts" taktik er mangelfuld... Vil de opnå meget på denne måde?
  Anyuta bemærkede vittigt:
  - En kylling hakker et korn ad gangen, men tager meget hurtigere på end en gris, som sluger store stykker!
  Panteren skød mere end firs skud og, efter at have brugt sin ammunition, vendte han om og gik tilbage til sit hul. I stedet dukkede en ny mastodont, Sturmtigeren op. Maskinen dækkede sin brede tønde med en hætte. Tilsyneladende regner de på denne måde med at redde sig selv.
  "Sturmtiger" skød mod de sovjetiske troppers positioner på afstand. En raket tordnede. Jorden rejste sig, og en brændende fontæne udøste flammestråler.
  Pigerne overlevede med nød og næppe, de var stort set dækket af støv. Anyuta var endda lettere lamslået. Pigen så pludselig sig selv ride på en hest. Og at hun leder et hold, der angreb den tatariske hær. Og med hende rider krigere på heste. Mongol-tatarerne, ude af stand til at modstå slaget, trækker sig tilbage og dør i tusindvis under hovene.
  Anyuta vifter med to sværd og hugger sine fjender ned. Men synet blev pludselig afbrudt.
  Alla slog sin partner på kinderne, rystede hende og sagde:
  - Nå, det er det! Hold nu op med at ligge rundt!
  Anyuta svarede vredt:
  - Jeg hvilede mig ikke, men kæmpede!
  Pigen sprang op i raseri og kastede en granat. Gaven fløj over og ramte tønden på en Lev-tank. Efter at have fået skader rynkede bilen sin tunge bagagerum.
  Anyuta udbrød helt i lungerne:
  - Jeg er en ridder af Rus!
  Alla affyrede et skud fra sit maskingevær og knurrede:
  - Drengen svarede rynkende panden,
  Jeg vil tjene Holy Rus'...
  Lad et hav af blod spilde,
  Men Gud vil være i stand til at frelse os!
  Anyuta faldt ned på murbrokkerne med sin bare mave og bryst. Lige i tide, da hundredvis af maskingeværsprængninger blinkede hen over hendes hoved. Pigen rakte tungen ud og sagde:
  - De modige soldaters galskab er en livredder for abstrude generaler!
  Alla var enig:
  - Soldaten er modig, generalen er beregnende, fjenden er snedig, succes kommer kun med klogt mod!
  Pigerne åbnede ild igen og kvidrede solidarisk:
  Eskadroner over ham
  Brøl i kor
  Adolf er et stærkt fjols -
  Planter Sodoma!
  En anden pansret "Løve" dukkede op. To soldater løb væk fra ham; efter deres mørke ansigter at dømme var de arabere. De forsøgte at sætte en kæde på krogen for at trække den avancerede kampvogn fra slagmarken.
  Alla og Anyuta skød og dræbte samtidig teknikerne. Krigerne sang:
  - Ødelæg ikke dig selv og hjælp din kammerat, hjælp andre med at komme ud af ilden!
  Tre sorte mennesker dukkede op. De skyndte sig med kæden, så hurtigt de kunne, men blev også skudt af pigerne. Desuden affyrede Anyuta pistolen og pressede på hunden med sine bare tæer.
  Og hun formåede at ramme sine modstandere med ekstraordinær præcision, ligesom Robin Hoods præcision.
  Alla bemærkede:
  - Mærket er ikke den, der rammer succesfuldt, men den, der misser med fiasko!
  Anyuta kastede en granat med sin bare fod og hvæsede:
  - Den mest nøjagtige person med visionen om en dolk kan misse, men det er utilgiveligt for et skarpt sind at gå glip af målet!
  Granaten ramte morteren og begyndte at eksplodere og detonerede minerne.
  Ja, Stalingrad var ikke let for tyskerne. De har en frygtelig dødsborg i det!
  . KAPITEL nr. 13.
  Den 3. november omringede tyskerne Tikhvin, og der udbrød kampe i selve byen. Den Røde Hær trak sig langsomt tilbage. Det meste af byen Baku er allerede erobret, sovjetiske tropper trækker sig tilbage til halvøen. Jerevan holder stadig knap nok. Stalingrad er på randen af ødelæggelse.
  Men stadig beordrede Stalin denne by ikke at blive overgivet. Der udbrød også kampe om Astrakhan. Krauts forsøger også at rykke frem i denne by. Alle indflyvninger bliver kraftigt bombet, og infrastrukturen bliver ødelagt.
  Vinteren nærmer sig... Og krigens gang bliver mindre og mindre forudsigelig. Men det lader til, at Stalingrad ikke kan holdes. Forsyningen over Volga hæmmes af isdannelse og massiv bombning.
  Den 4. november var halvfems procent af Tikhvin allerede taget. Og tyskerne nærmede sig finsk område. De sovjetiske tropper, der havde lidt betydelig skade, kunne ikke samle styrker nok til at stoppe fjenden.
  Finnerne og de svenske marionettropper angreb også mødet. De brugte betydelige kræfter.
  Den 5. november forenede den tyske koalition og finsk-skandinaviske tropper. Således blev en dobbeltring lukket omkring Leningrad. En ny, stor sejr for Det Tredje Rige.
  Den 6. november var der stadig kampe i den nordlige sektor. Nazisterne udvidede korridoren. Situationen er blevet ekstremt vanskelig. I Tikhvin var de sidste rester af modstand ved at brænde ud. Tyskerne affyrede ballistiske missiler mod Jerevan. Tre præsentationer blev udgivet. Forårsagede betydelige ødelæggelser og ofre. Men intet var endeligt gået i stykker.
  Byen Astrakhan blev afskåret af land fra resten af sovjetisk territorium. Situationen er eskaleret. Nye tyske og engelske slagskibe affyret mod Murmansk. Garnisonskommandanten og mange officerer blev dræbt under beskydningen.
  Det blev endnu værre.
  Og den 7. november brød nazisterne ind i Volkhov og undertrykte endelig de sovjetiske troppers modstand i Tikhvin. Således voksede kløften til Leningrad kraftigt. Det blev klart, at byen næppe ville overleve under belejring.
  Den 8. november fandt de længe ventede test af Lev-2 kampvognen endelig sted. Køretøjet havde et ændret layout. Motoren, transmissionen og gearkassen var placeret ét sted foran, og kamprummet var placeret bagerst.
  Med energisk indsats lavede tyskerne, under ledelse af Porsche, bilen til jubilæet for puschen.
  Faktisk, takket være den nederste silhuet, mens løvens bevæbning og rustning blev bevaret, blev køretøjets vægt reduceret til tres tons med en motor på 1200 hestekræfter. Kampforsøg viste, at resultatet var en fuldstændig acceptabel kampvogn. Præcis hvad du har brug for!
  En kombination af gode køre- og panseregenskaber.
  Führeren var dog ikke tilfreds med dette. Han krævede, at pansringen af siderne og agterstavnen blev forstærket, samt installation af en 88 mm kanon med en løbslængde på 100 EL.
  Et andet køretøj, der blev testet, var E-100. Denne kampvogn viste sig dog at være for tung: 140 tons, men den havde fremragende beskyttelse fra alle vinkler og musevåben. Generelt lovede "E"-serien at blive ekstremt lovende. Tyskerne spildte tilsyneladende ingen tid.
  Bars-tanken med en 1000 hestekræfter motor blev også demonstreret, men køretøjet virkede ikke tilstrækkeligt beskyttet for Hitler.
  Forskellige flytyper blev også vist på jubilæet. Især angrebsfly og modifikationer af ME-262. Og også TA-183. En hel parade af teknologi.
  Inklusive kraftfulde gaskastere er de i stand til at nedrive hele byer og landsbyer.
  Her blev der faktisk demonstreret meget stærke destruktionssystemer.
  "Panther"-2 bestod også tests, der vejede halvtreds tons; den havde frontalpanser på 150 millimeter i en vinkel og en "Royal Tiger" kanon. Sidepansret var 82 millimeter, skrånende. Sådan en kampvogn passede mere eller mindre til Hitler, da den var i stand til at modstå fireogtredive i nærkamp.
  Generelt ryddede nazisterne op i menageriet.
  Der blev også udført test af Gotha-jagerfly, der var i stand til at nå hastigheder på tusind et hundrede kilometer i timen.
  Kort sagt, de lader deres bælter gå.
  Den 9. november faldt Volkhov. Situationen har nået sit klimaks. Og igen forsøgte sovjetiske kampvogne at modangreb.
  Gringeta frøs nær ved pistolen. Churchill 2 stod overfor de sovjetiske køretøjer og spyttede ammunition ud.
  Lord Janes datter talte hits. Sovjetiske kampvogne satte farten ned, da de kom ind i grøften. Og det udnyttede det tyske menageri.
  Nicoletta tog den og sang:
  - Den engelske kriger er ikke bange for døden,
  Under stjernehimlen vil døden ikke tage os!
  Han vil kæmpe tappert for løven med kronen,
  Jeg skal lade det mægtige maskingevær!
  Malanya nikkede bifaldende:
  - Det her er flot! Og vi opkræver også!
  Pistolen virkede meget aktivt. Skallerne blinkede som tændstikker og efterlod konturer gennem luften. Ja, der var nogle energiske piger. Og vigtigst af alt præcis.
  Gringeta nikkede med hovedet og sendte en granat i bunden af de fireogtredive tårne. Hun mumlede:
  - Det her er døden! Hun vil komme til mine fjender! Og jeg ved fra nu af, at hun venter på fjender med overskæg!
  Nicoletta sagde med et smil:
  - Alle dyrene bøjede sig for den overskægskede... For at den forbandede skulle fejle!
  Gringeta lo igen og skød og hvæsende:
  - Mit projektil er det mest nøjagtige. Vi kommer helt sikkert derhen!
  Nicoletta løftede sin pegefinger og sagde:
  - Bang, bang - ramte ikke! Den grå kanin galopperede væk!
  Gringeta, fyrede, sang:
  Alle vælger selv
  En kvinde, religion, en vej...
  At tjene djævelen eller profeten,
  Alle vælger selv!
  Jane rystede på hovedet og protesterede:
  - Ikke sikkert på den måde! Nioghalvfems procent af en persons tro er bestemt af fødsel, ikke viden. Her hører vi til den anglikanske kirke... Men hvis man ser på det, på hvilket grundlag? Er dette vores valg?
  Gringeta fnisede og bemærkede:
  - Jeg var personligt i en troende familie, men nu er jeg mere og mere tilbøjelig til ateisme!
  Nicoletta fnisede og rakte tungen ud.
  - Ateisme... Det er interessant!
  Malanya bemærkede filosofisk:
  - Og lige fjern fra alting! Når der ikke er nogen Gud og ingen overnaturlige kræfter, så er enhver religion falsk!
  Gringeta nikkede med hovedet og bekræftede gerne:
  - Det er ligesom kommunisterne! De kom op med ideen om, at alle religioner bare er folks fantasier. Og de byggede en doktrin om dette!
  Malanya krøllede skeptisk sine læber:
  - Og hvad venter dem efter døden?
  Gringeta grinede kødædende. Hun affyrede en granat, skar skroget af en anden sovjetisk kampvogn op og svarede:
  - Du kan finde på meget her... Selv de dødes opstandelse ved videnskabens kræfter!
  Malanya mindede grinende:
  - Jeg læste en bog om fremtidens verden. Der er allerede et rumimperium der. Der er ingen død, alderdom, sygdom. Og selvfølgelig sult... Ganske vist har størstedelen af befolkningen ikke arbejde, men der er nok til alle.
  For eksempel gives biler gratis væk. Og der er elektroniske maskiner, ved hjælp af hvilke de kommunikerer med hele verden.
  Nicoletta bemærkede ganske alvorligt:
  - Fremskridtet udvikler sig hurtigt. Se på disse kampvogne... Hvordan de er avanceret og blevet mere avancerede. Alligevel kan Churchill-2 ikke sammenlignes med Matilda.
  Malanya var enig:
  - Ja, tankene er rykket frem... Det her er smart!
  Endnu et angreb fra sovjetiske kampvogne udløb, og der var en pause.
  Den 10. og 11. november gennemførte tyskerne små offensive operationer, hvor de skar hjørner i nord.
  Sovjetiske tropper forsøgte et modangreb nord for Stalingrad, men havde ringe succes. De sidste huse i byen holdt allerede ud. Ødelagt på samme tid, til jorden. Men indtil videre beordrede Stalin at holde ud til det sidste.
  Byen Baku er næsten erobret. Men oliebrøndene brænder, og der er udbrudt kampe blandt dem. Tyskerne bomber konstant.
  Kampene i Astrakhan er på deres højeste...
  Den 12. november indledte tyrkerne et angreb på Jerevan. Angrebet blev slået tilbage. Osmannerne led tab. Men de skød igen. Den 13. november besatte tyskerne de sidste kvarterer af Baku - med meddelelse om erobringen af byen. Kun på halvøen var kampene stadig i gang, og himlen var sort af flammende brønde.
  Den 14. november begyndte nazisterne angrebet på Murmansk. De brugte artilleri og luftfart...
  Stalingrad var i brand, men de overførte sovjetiske forstærkninger gjorde det muligt stadig at holde stand. Skønt kun til kanten af byen, og på bekostning af kolossale tab.
  Under angrebet på Murmansk samledes en stor armada af slagskibe, og hangarskibe ankom også. Byen blev presset som en plasmarulle. Og de bombede og beskød.
  Den 15. november begyndte fascistiske tropper at bevæge sig og angreb byen, den eneste isfri havn i det arktiske hav. "Mus" deltog i kampene, og endda "Rat" tanken, som nazisterne ønskede at prøve i praksis.
  "Rat" var dog noget skuffende. Hun bevægede sig først frem, og sad derefter fast i snedriverne. Og hun stoppede i udkanten af byen. Tyskerne var ikke helt klar til offensiven. Men beskydningen stoppede ikke. Den 16. november afsluttede nazisterne praktisk talt oprydningen af de brændende oliebrønde. Men en del af halvøen var utilgængelig for dem på grund af brande, der var vokset til punktet i den syvende himmel.
  Den 17. november erobrede nazisterne den sidste gren af Volga-deltaet og blokerede derved Astrakhan mere grundigt. Baku har længe været afskåret.
  Jerevan blev også stormet. Byen ligger på en bakke, meget praktisk til forsvar, men det er svært at storme den, især med tanke.
  Den 18. november testede sovjetiske tropper igen styrken af det nazistiske forsvar nord for Stalingrad. Dette svækkede presset på det, der var tilbage af året på Volga, men det kostede betydelige tab.
  Den 19. november standsede tyskerne angrebet på Murmansk på grund af store tab.
  Således kunne den besatte Fuhrer ikke rive de talrige splinter ud fra sin stilling. Nazisternes planer om at afslutte USSR før vinteren slog fejl.
  Værst af alt indstillede Japan sin offensiv på grund af koldt vejr og store tab af mandskab. Det eneste er, at samuraierne øgede produktionen af deres egne fireogtredive og licenserede Panthers. Og de kan skabe problemer næste sommer.
  Den 20. november slukkede tyskerne delvist brandene og ryddede det meste af halvøen.
  Den 21. november angreb sovjetiske tropper igen tyskerne og trængte endda flere kilometer nord for Stalingrad ind. Nazisterne måtte svække deres angreb og forsøge at genoprette stillinger.
  Kampene, som man siger i sådanne tilfælde, er simpelthen på frack-niveau!
  Den 22. november forsøgte nazisterne at rykke frem i regionen Turkmenistan. Og efter at have gået ti kilometer blev de stoppet. Men den 23. november, efter at have bragt shahens brigader i kamp, rykkede de frem igen. Situationen er blevet ekstremt forværret i regionen Centralasien.
  Den 24. november var der ingen væsentlige ændringer på fronterne...
  Den 25. november genoptog nazisterne deres angreb på Murmansk. Nye enheder blev kastet i kamp. Men der er lidt mening endnu.
  Den 26. november er kommet - elleve år siden valget til rigsdagen, hvorefter Hitler blev udnævnt til rigskansler.
  For første gang blev den nyeste E-100 kampvogn indsat til fronten.
  Dette var kampøvelse for sådan en maskine.
  Tanken så ret lang ud, næsten flad. Den lange munding af en 128 mm kanon stak ud af den. Og frontrustningen er i en vinkel på 45 grader. Og han er selv vippet fra siderne.
  E-100-tanken flyttede sig takket være den seneste 1.500-hestes motor, hurtigere end musen. Og skallerne prellede af ham.
  Og inde i bilen dukkede den muntre firer Magda, Christina, Gerda og Charlotte op.
  Pigerne fødte børn til Führeren og efterlod dem under opsyn af særlige barnepiger fra SS.
  Og de var lige ankommet til fronten. Pigerne er meget sjove. De gik glip af kampe. Og her er lige muligheden for at bevise dig selv. Tag endelig dette nordlige Sevastopol.
  Og etablere Det Tredje Riges dominans i det arktiske hav. Hvor meget længere kan krigen egentlig trækkes ud? Og de fire tænker: måske sammen med dem i det mindste kan noget ændre sig?
  Det er ikke for frost i nærheden af Murmansk - Golfstrømmen giver isolering. Pigerne er i kamphumør. Hver fødte et par - en dreng og en pige! Så du kan glæde dig.
  Magda og Christina hang rundt om våbnene. Tanken er ny og styret ganske enkelt. Den er beskyttet fra siderne af 120 mm skrå rustning plus yderligere 50 mm skjold. Så du kan ikke ramme bilen fra alle vinkler.
  Pigerne fløjtede en sang. De har det godt i hjertet.
  Gerda bemærkede med et smil på sine ravgule læber:
  - Nu har Hitler og jeg fælles afkom. Vi er medlemmer af den kongelige familie!
  Charlotte fnisede, da hun bemærkede:
  - Og der er kun nuller forude!
  Tank "E"-100 nærmede sig sovjetiske stillinger. Alt omkring blev ødelagt så meget, at skud fra sovjetterne er sjældne, og normalt fra lette kanoner.
  Magda rettede 128 mm kanonen og skød mod den sovjetiske skat. Den honningblonde pige sang:
  - Jeg er en tiger, og jeg har et grin... Og den onde tiger rev alle fra hinanden!
  De sovjetiske 45 rullede tilbage, flere russiske soldater blev dræbt.
  Magda spindede som en kat:
  - Jeg er en supermand, min metode er enkel... Jeg vil bide halen af dem, der er lavet af uld! Og så begyndte pigen at grine. Nå, ligesom en skør gudinde.
  Hitlers prostituerede piger rystede tanken. Og de sprang selv op i en bil med skrånende panser.
  Men så vendte krigerne deres bil rundt. Charlotte, denne skønhed med kobberfarvet hår, vil synge:
  - Klak, klik, klik... Strømmen ruller! Det nazistiske kavaleri spiste alt sandet!
  Og efter det, ville Charlotte grine så meget... Hun begyndte endda at klappe tænder. Og igen snurrede tanken. Tyskerne rev pigtrådshegnet ned. Maskinen, på størrelse med en Tyrannosaurus rex, knurrede afskyeligt. Og krigerne grinte af deres søde og kødædende ansigter.
  Pigerne bar og fødte børn fra Adolf Hitler. Og det siger allerede noget. Smukke vixens, men samtidig moralske monstre. Her knuste de en sovjetisk soldat, der faldt under hjulene. Og de pressede en 76 mm kanon ned i jorden. Vi kørte langs den. Stålet blev fladtrykt. Krigerne viste kunstflyvning. Skallerne virkede mere harmløse end ærter, der blev rystet af et barn i en rangle. Den næste pistol, som E-100 fladtrykte, var en 85 mm.
  Magda fnisede:
  - Og vi knuser russerne som væggelus!
  Christina rettede sin ven:
  - Mere som bjørne! Og bjørnen er et stort dyr!
  Røde Charlotte tilføjede og blottede sine hugtænder:
  - Og tandet!
  Tyske kampvogne kom igennem byens forsvarslinjer. De sovjetiske tropper kæmpede meget stædigt. Alle greb til våben. Selv ti-årige drenge kæmpede i militsen. Der var også mange piger. Alle beboerne samledes, men der var ikke nok våben. Masseheltemod var tydeligt i alt. Pionererne, der brugte hjemmelavede sprængstoffer eller bundter af granater, nærmede sig nazistiske kampvogne og kastede sig under sporene - døde for deres fædreland.
  E-100 tanken fik flere skader. Det lykkedes en af drengene at trænge igennem en tung mine. Han døde selv, men beskadigede en tysk bil. Valsen sprængte, og en del af larven fløj af sted. Det store køretøj satte farten ned. Så kastede et par krigere bundter af granater og smadrede de tykke spor.
  Efter at have passeret frontlinjen mistede E-100 sin mobilitet.
  Gerda sigtede seks maskingeværer og tændte dem, da de sovjetiske soldater forsøgte at modangreb. Dusinvis af russere og repræsentanter for andre folk i Rusland faldt, gennemboret af maskingeværskugler. De sovjetiske soldater løb dog frem. De kastede granater og døde. Nogle af fragmenterne nåede frem til E-100, men maskingeværerne fungerede korrekt. Og for fanden Gerda er så præcis. Og hendes kugler går næsten aldrig forgæves.
  Og russiske soldater dør...
  Christina skød fra en hurtigskydende 75 mm kanon, fragmenteringsgranater og skød fra et koaksialt maskingevær. Det rødhårede udyr, der rev sovjetiske soldater fra hinanden med kugler, hvæsede:
  - Jeg er dødens bærer... Satan selv er min rødhårede slægtning!
  Magda bemærkede frygtsomt:
  - Jamen, gør det ikke. Satan er Guds fjende og er dømt til ildsøen!
  Christina slog sin bare fod på metallet og brølede:
  - Hvad med ildsøen? Mit hår er som ild!
  Gerda bemærkede med et grin:
  - Führeren vil selv tilgive os enhver synd... Mere præcist er selve syndsbegrebet i det væsentlige forældet?
  Magda trak på skuldrene:
  - Vil du sige, at syndsbegrebet er forældet...
  Gerda tændte igen for maskingeværerne og undertrykte de russiske soldaters desperate modangreb. Kuglerne dræbte dem som gaver fra helvede. E-100 i denne modifikation er meget stærkt beskyttet. Hele otte maskingeværer, to koaksiale med kanoner, og resten blev styret på hængsler. Og de slår ret hårdt.
  Gerda brølede med et grin:
  - Synd, dette er grundlaget for Det Tredje Riges eksistens! Vores religion er i sandhed dyrenes tro!
  Den rødhårede Christina, der skød fra en kanon og dræbte russiske soldater, sang:
  - Mit kærlige og blide dyr... Jeg elsker dine hugtænder, tro mig! Mit helvedes og fanged udyr!
  En af de sovjetiske antiluftskyts formåede igen at ramme valserne og knække dem. E-100 stoppede endelig. Magda straffede dog den irriterende antiluftskyts ved at dække den med en tung ladning. Nå, sporene var brudt.
  Gerda rystede sig, kaldte en slæbebåd og spurgte:
  - Træk os ud, tak! Vi er ved at dø! Sporene er knækket!
  Svaret kom straks:
  - Der bliver trukket!
  Christina sang med et smil:
  - Dette er flytningen! Fjender ud!
  Magda skød mod pistolen, som de russiske soldater forsøgte at trække ud til direkte ild. Det smadrede tønden og spredte sovjetiske soldater i forskellige retninger. En af soldaterne blev revet i to og kæmpede i smerte.
  Den blonde kristne krydsede sig og løftede øjnene mod himlen og bad:
  - Tilgiv mig, Herre! For ufrivillig synd og mord!
  Christina fnisede og bemærkede:
  - Nej, det kan du ikke! Du skal være solid som en klippe! Vær en klippe for os!
  Magda svarede selvsikkert:
  - Der er kun én klippe - Jesus Kristus!
  Den rødhårede djævel gøede:
  - Jesus var pacifist! Og vores tro og bekendelse er krig!
  E-100 kampvognen blev samlet op på slæb og slæbt mod de tyske stillinger. Gerda bemærkede med snedronningens smil:
  - Rullerne er den mest sårbare del af tanken. Og det er vi nødt til at bekæmpe!
  Charlotte rystede på hovedet.
  - Hele rullerne kan ikke dækkes med skjolde. Dette er ikke muligt, da nogle af banerne stadig vil være åbne!
  Magda foreslog:
  - Hvad hvis vi laver rullerne små og uden palle?
  Den rødhårede djævel fnisede og viste perlefarvede tænder:
  - Hvordan giver man dem mere fart?
  Magda gned sin bare sål mod metallet og foreslog:
  - Hvad hvis vi bruger elektriske motorer?
  Charlotte trak i maven og drejede nakken:
  - En mulig mulighed... Og tankene vil brænde mindre!
  Magda sagde grædende:
  - Når vi kommer til helvede, vil det brænde og flamme som fakler!
  Den rødhårede djævel knurrede:
  - Nå, så... Og engle er skabt af lyse flammer! Lad os være engle!
  Christina tog den og sang øredøvende:
  - Jeg er ikke en engel, men bare en djævel, men for mennesker er jeg blevet en helgen.... Fjenderne vil få deres udregning, under tortur af sådan en ujordisk smerte!
  Pigerne blev stille... Stormtropperne snurrede på himlen, og kanonaden brølede. Og bomberne blev ved med at falde og falde... Som en rigtig hagl af ødelæggelse og ødelæggelse.
  Murmansk brændte, og folk døde. Tyskerne affyrede endda et ballistisk missil. Ikke et særligt effektivt våben. Det ville være nemmere at kaste en fem-tons bombe fra Yu-488, det ville være både mere præcist og billigere.
  Christina var den første, der sprang barfodet ud i sneen, da tanken blev kørt til en alternativ parkeringsplads. Der begyndte specialister at udføre reparationer. Pigerne flyttede til et varmt hus. Vi lagde os på madrasserne. Gerda og Charlotte begyndte at spille lommeskak.
  Magda og Christina begyndte at lave mavemuskler, så deres maver ville være fremtrædende og ikke ville synke under graviditeten. Smukke krigere, der skælver i lænden. Stadig frisk, men det er kvinder, der har født børn. Og at dø er ikke så skræmmende nu - der er nogen til at fortsætte familiens linje! Selv med frøet af sådan en skurk som Hitler.
  Men pigerne fra SS Tigress bataljonen, Fuhrer er virkelig noget som Gud. Og ikke længere en hedensk gud, men noget almægtig og uforståeligt i sin genialitet.
  Gerda spillede Kongens Gambit og udviklede et stærkt angreb. Charlotte forsvarede sig stædigt. Der var en udveksling af slag. Men det hele endte med gensidig ødelæggelse og uafgjort. Så begyndte Magda og Christina at spille skak. Og Charlotte og Gerda begyndte at lave mavemuskler og armbøjninger. Pigen holdt sig aktivt i form.
  Magda, der spillede og skubbede sin modstander, bemærkede filosofisk:
  - Men det er stadig mærkeligt...
  spurgte Christina med et uskyldigt smil på læberne:
  - Hvad er mærkeligt?
  Den blonde supermand svarede:
  - Det faktum, at hvide er godhedens farver, men det er dem, der starter krigen først!
  Den rødhårede djævel bemærkede rationelt:
  - Men vi bringer også godt... Men bolsjevikkerne angreb Rusland først!
  Magda sang som svar med en trist tone:
  - Men alt blomstrer foran os, alt brænder bag os...
  Christina tilføjede med en klingende stemme:
  - Ingen grund til at klynke! Hos os er den, der bestemmer alt for os!
  Gerda fortsatte med at synge:
  - Glad, ikke dyster, lad os vende hjem - blonde atleter vil være vores belønning!
  Hvorefter de hele fire brød ud i grin... En teenagetjener dukkede op og delte smørrebrød med smør, ost, pølse og tørret frugt ud til pigerne. Pigerne spiste og var udmattede i varmen. Skønhederne døsede hen. Det er godt, når man er ung og rask - man kan sagtens falde i søvn.
  Dagen efter, den 27. november, blev E-100 kun delvist restaureret. Pigerne deltog ikke i offensiven. Men i bare en bikini løb vi barfodet gennem snedriverne. De så på dem, som om de var skøre og løb rundt i kulden næsten nøgne. Men piger er generelt kunstflyvning. De er særlige fremtidens mennesker!
  Gerda tog føringen. Og ikke barfodspigen Gerda, der var med i Andersens eventyr. Men også modig og rutineret. Og samtidig blev hun en født morder. En hurtig pige med stærke muskler.
  Men alle fire piger er gode. De løb i højt tempo i halvtreds kilometer og vendte tilbage. Så lavede vi en række øvelser, sang og svajede. Vi øvede os lidt i at skyde.
  Først dagen efter blev E-100 tanken repareret. Nå, det er ikke så slemt. Desuden havde denne supertunge bil et originalt arrangement af ruller, forskelligt fra et skakternet arrangement, som øgede køreegenskaberne i sneen, men skabte visse problemer for reparatører af vane. Selvom det bare er nemmere at montere E-100 end Tiger eller Panther.
  Den 28. november kunne nazisterne slå igennem lidt dybere i Murmansk. Men de sovjetiske troppers modstand er simpelthen uforståelig. Og selv seksten-tommer granater fra slagskibene i Storbritannien og Tyskland kunne ikke bryde forsvarets vilje.
  Men nazisterne gik stadig videre. E-100 kampvognen dækkede et par blokke i løbet af dagen, men beskadigede igen sporene. Men denne gang tog reparationen kun et par timer. Den 29. november kolliderede Terminator-piger med en KV-3 tank. Det sovjetiske køretøj ramte frontalpansringen et par gange, men granaterne hoppede fra skråningen. Magda slog tilbage mod den russiske kampvogn og fik den til at brænde som en bunke stablede fakler.
  Christina spurgte sin partner med et hånende grin:
  - Har du slet ikke ondt af de russere?
  Magda svarede oprigtigt:
  - Jeg har ondt af alle, også dem, der ikke er medlidenhedsværdige!
  Og pigen sukkede tungt og vendte øjnene mod himlen. Krigerne forsøgte at handle mere og mere forsigtigt. For ikke at blive distraheret af reparationer. 128 mm og 75 mm kanonerne fungerede som æsler. Men tanken fik stadig skader.
  En af væggene eksploderede og faldt ned på bilen. Rustningen var ridset og lidt bulet.
  Den 30. november rykkede nazisterne endnu længere frem. Nogle steder nåede de endda til byens centrum. Men samme dag beskadigede et velrettet skud fra en femogfyrre mundingen af en 128 mm kanon, og pigerne blev tvunget til at starte reparationer igen. Og tilsyneladende længere.
  Så besluttede de fire at kæmpe som simpelt infanteri i stedet for en kampvogn. Skønhederne forsøgte at kæmpe og kæmpede kun i en bikini. Men i kulden kunne pigerne kun stå et par timer i denne halvnøgne tilstand, og så løb de for at varme op.
  Gerda begravede sig selv i sneen, skød fra den seneste MP-44 kampriffel og dræbte russiske soldater ganske aktivt. Her er hun, en barfodet pige med hvidt hår, som slog en oberst fra Røde Hær i hovedet. Og hun sagde:
  - Nej, jeg er stadig arisk!
  Charlotte, der var på vej frem fra den anden side, fnisede:
  - Du er en kriger, der bringer døden til dine fjender. - Så skød den rødhårede, barebenede pige mod majoren og ramte ham lige under øjet. Hun blottede sine tænder en del. - Ser du, jeg skyder ikke værre!
  Gerda gav et udbrud og afsluttede Komsomol-medlemmet og kaptajnen for de russiske tropper, tæven viste sine tænder:
  - Ja, du skyder, men jeg så! Som en motorsav!
  Charlotte kastede et glasskår med sine bare tæer. Han slog den russiske hærs løjtnant i nakken og kvidrede:
  - Og her er jeg og leger med glas!
  Gerda løb gennem sneen og efterlod sig barfodede, yndefulde fodspor. Hun skyndte sig bøjet. Så vendte tigerpigen om og lavede en saltomortale. Hun vred sig og bevægede hovedet mod hagen på den sovjetiske soldat. Han spyttede blod ud. Gerda klemte halsen sammen med sine bare fødder og kvalte russeren.
  Den rødhårede djævel Charlotte kvalte pioneren. Så grimme og onde viste pigerne sig at være.
  Magda dræbte også russiske soldater, men skadede ikke børnene. Nej, hun vil aldrig række hånden op til et barn. Og generelt gav det hende ikke glæde at udgyde blod. Men alligevel er hun en tiger fra en SS-bataljon, og skal følge ordrer.
  Så Christina kastede en dolk mod en dreng, der så omkring tolv år gammel ud. Virkelig grusom. Nej, voksne skal ikke dræbe børn!
  Magda krydsede sig og hviskede:
  - Herre tilgiv mig! Du afskyr mig, men krig er krig!
  Og blondinen skød mod den russiske snigskytte, der faldt, ramt af et præcist slag på næseryggen. Ak, de berømte fire dukkede op. Pigerne dræbte først briterne og til dels amerikanerne, men nu har de taget fat
  russere. Sådan er Anden Verdenskrigs raslende grin. Grin, der viser de mest ægte og skarpe hugtænder!
  Christina gned sin bare fod mod skoven, mens hun stadig var kølig, og bemærkede:
  - Er det ulækkert? Hvad vil du have af rødhårede hekse!
  . KAPITEL nr. 14.
  Tyskerne frøs gradvist aktiviteten fast. Inklusiv luftfart - og tvunget på grund af forværrede vejrforhold. Det var ikke muligt helt at gennemføre de opgaver, der blev stillet dagen før offensiven. Sandt nok er Kaukasus praktisk talt fanget. Baku-oliefeltet er under kontrol. USSR mistede sin største oliekilde. Det er rigtigt, at tyskerne selv stadig skal bruge tid på at restaurere brøndene. Karelen, Arkhangelsk og en del af den nordlige kyst blev også erobret. Leningrad er fuldstændig afskåret fra kommunikation med resten af Rusland. Nogle andre territorier er fanget i midten. Halvdelen af Turkmenistan er også besat. Japan erobrede hele Mongoliet og kilede sig også ind i Centralasien og skabte delvist brohoveder ud over Amur i Usuri-regionen. Sandt nok lykkedes det noget mindre for samuraien. Vladivostok er fuldstændig blokeret og er under beskydning.
  Der er to hundrede kilometer tilbage til Moskva. Og tyskerne kan nu skyde mod hovedstaden med ballistiske missiler og bombe med jetfly. Men om vinteren og kulden mistede Wehrmacht evnen til at udføre en yderligere offensiv. Desuden er de koloniale tropper: indianere, afrikanere, arabere meget kolde. Og de mistede det meste af deres kampeffektivitet. Det ville være synd ikke at udnytte en sådan situation. Selvom den røde hær led store tab og også var meget udmattet.
  Faktisk besluttede generalstaben, på trods af alle vanskelighederne med forsyninger og tabet af Kaukasus, at gennemføre flere store offensive operationer om vinteren. Selvom fascisterne ikke tør stikke næsen frem om vinteren, vil vi stifte dem og knuse dem.
  Eller i hvert fald vil vi tvinge dig til at kæmpe under de værste vejrforhold.
  Vasilevsky, chefen for generalstaben og viceforsvarsminister, antog ganske logisk, at USSR ikke ville være i stand til at vinde det teknologiske kapløb mod hele Europa og Afrika med Asien derudover.
  I denne henseende vil fjendens fordel, især inden for luftfart, kun vokse hen over vinteren. Ja, selvfølgelig har sovjetiske designere allerede udviklet og fortsætter med at udvikle nye, mere avancerede tanke. Især T-34-85 med et større tårn og en kraftig pistol. Nå, IS-2'eren med en 122-millimeter pistol er på vej. Men tyskerne vil ikke stå stille. Desuden er selv de nye biler ikke gode nok til at slå Løven eller nogen tung bil.
  Og det er usandsynligt, at det nu vil være muligt at opnå numerisk overlegenhed.
  Voznesensky talte også. Han talte også for en hurtig offensiv:
  - Efter tabet af Kaukasus vil vores hær opleve en alvorlig mangel på brændstof. Mere præcist oplever vi det allerede til fulde. Men om vinteren er dagperioden meget kortere, vejret er ofte dårligt, og brændstofforbruget vil også blive reduceret.
  Folkekommissær Zhdanov skyndte sig også at tilføje:
  - Derudover sprængte vores soldater og sappere alle oliebrøndene i Kaukasus i luften. Det betyder, at Krauts endnu ikke kan bruge vores olie. Men i betragtning af, hvor hurtigt de grusomme fascister ved, hvordan man bygger og genopretter alt, så vil Baku-olie i foråret strømme ind i det tredje riges økonomi.
  Stalin opsummerede diskussionen:
  - I slutningen af december slår vi det første vinterslag. Spørgsmålet er bare hvor?
  Her havde militæret ikke længere sammenhold. Zhukov foreslog at slå til i midten og drive fjenden væk fra Moskva. Vasilevsky antog, at det var bedre at finde et svagt punkt i Tikhvin. Hjælp samtidig Leningrad, som måske ikke overlever dobbeltblokaden.
  Rokossovsky talte til fordel for en offensiv i retning af Voronezh. Der var ideer til at angribe nazisterne i Astrakhan, eller endda nær Arkhangelsk. Stalin lyttede til alle kommentarerne, skrev noget og tænkte.
  Ideen om at skubbe fjenden væk fra Moskva så fristende og fristende ud. Det er dog i centrum, at fascisterne nu er stærkest og godt forankret.
  Det virkede ulogisk at angribe ved at krydse Volga; floden var stor og dyb, og den allerførste fase af operationen ville blive langvarig.
  Et angreb mellem Don og Volga er muligt, men vores har allerede slået der, og tyskerne er også godt befæstet.
  Vasilevskys idé virker den mest logiske. I nord er tyskerne svagere, og deres tropper har på en eller anden måde mindre kamperfaring. Desuden blev Tikhvin for nylig besat; tyske tropper var stationeret på kanten. Men det er meget muligt, at Krauts også tænker sådan.
  Giv alle dine kræfter i retning af Voronezh? I konfigurationen af fronten blev der dannet en balkon, som det ville være meget rationelt at forsøge at skære ned, som en skrå sotidsel.
  Nogle mere interessante tanker er at kneppe rundt i Arkhangelsk. I betragtning af, at Krauts skal transportere forstærkninger over havene, er det rationelt, at der er korn i denne retning.
  Selvom det er svært at forsyne sine egne tropper, især da nazisternes ubådsflåde fuldstændig dominerer havet. Og nazisternes nye krydsere går i tjeneste. Det ser ud til, at de endda næsten byggede det tidligere sunkne slagskib Bismarck. Desuden skulle det nye skib bryde rekordstørrelsen og bevæbningen af Yamato.
  Selvom på den anden side, hvorfor har Krauts brug for slagskibe? kaste støv i hele verdens øjne? Mere bekymrende er dataene om nye typer våben, der er ved at blive udviklet i Det Tredje Rige. Især om missiler og jetfly, og det er alvorligt.
  Efter at have tøvet lidt godkendte Stalin planen: at iværksætte et angreb på Tikhvin-regionen i slutningen af december og i begyndelsen af januar at mærke fjenden nær Voronezh.
  Generelt virkede dette logisk... I mellemtiden fortsatte de allerede halvglemte fire piger deres heltemod på østfronten. Gerda og Charlotte og Christina og Magda von Singer - efter en pause forårsaget af, at de alle blev gravide næsten samtidigt; så fødte de raske børn og vendte tilbage til fronten.
  Vejret var koldt, og skønhederne ankom den femogtyvende december. Det sner og vinden blæser dine krøller. Og de valgte ikke det varmeste sted for sig selv - lige i nærheden af Leningrad.
  Ved ankomsten gik de bikiniklædte piger en løbetur gennem snedriverne. Faktisk skal ægte ariere vise, at de ikke er bange for nogen, selv den mest alvorlige kulde. En ninja-dreng, der ankom fra Japan, som alle kaldte Karas, løb med dem.
  Denne dreng blev berømt for sin deltagelse i særlige operationer. Behagelige orientalske træk, sammen med blondt hår arvet fra en ukendt far, gjorde drengen meget smuk.
  Pigerne gjorde endda øjne på ham som svar, selvom Karas nok ikke er et match for dem endnu. Men aflastningen af musklerne løber som en tråd, så selv disse garvede tigre, der har oplevet alt, kan ikke følge med.
  Pigerne genvandt fuldstændig formen efter fødslen på træningsbasen, men ikke enhver supermand kan holde til sådan et glacialt tempo.
  Christina, der ligesom Magda von Singer formåede at kæmpe med russerne, bemærkede:
  - Frost og sne er deres vigtigste allierede. Og det er ikke sejere end briterne!
  Magda bemærkede med rette:
  - Det ville jeg ikke sige. Russerne er meget stærkere, og enheder trækker sig næsten aldrig tilbage!
  Charlotte, der lavede en salto, mens hun joggede, fnisede og bemærkede:
  - Men dette er mere en svaghed end et plus.... Jeg forstår generelt ikke sådanne kommando- og kontrolmetoder som oprettelse af spærreildsafdelinger og henrettelser af chefer for tilbagegående enheder.
  Barfodet Gerda selv, der vendte sig om, mens hun løb og lavede et stræk, var enig:
  - Selvfølgelig - under stokken får du ikke gode krigere. - Her blev den blonde pige dog tvunget til at indrømme, med et knirkende hjerte. - Men russerne kæmper godt, hvis de allerede har holdt ud i to et halvt år. Vi vil gerne have deres overlevelsesevne!
  Christina fnyste foragtende:
  - Fortæller du os det?
  Gerda fnisede, da hun bemærkede:
  - Vi er eliten! Især Marcel!
  Det bedste es gennem alle tider og folkeslag, på trods af Hitlers kategoriske forbud, som ønskede, at dette symbol på uovervindelighed udelukkende skulle fokusere på undervisningen - trods alt var han generalløjtnant, men skyndte sig alligevel til fronten.
  Eller rettere sagt, Führeren tillod ham nådigt at vende tilbage, hvis tyskerne havde det dårligt et sted.
  Nazisterne styrkede selvfølgelig deres forsvar og forberedte sig til vinteren, men de tvivlede stærkt på, at russerne ville have ressourcerne til storstilede offensive aktioner.
  Efterretningerne virkede dog. Det vil sige, at oplysninger om den forestående offensiv for at befri Tikhvin sivede ud. Desuden begyndte de sovjetiske tropper en stærk artilleri-spærreild lige i tide til jul.
  De ramte "Katyushas" og endda et par af de første højeffekt raketkastere "Andryusha". Og brølet fra eksplosionerne var sådan, at de barfodede, halvfrosne piger fangede det.
  Heldigvis er deres hørelse fremragende, og deres øjne funkler.
  Pigerne kiggede på hinanden og kom frem til:
  - Lad os nu kæmpe ordentligt!
  Og ninja-drengen Karas sagde:
  - Min opgave bliver at komme ind i Leningrad og rekognoscere der. Du er for smuk til at være spejder!
  Magda vippede langsomt sine øjenvipper, mens hun svarede:
  - Og du også... Og hvis russerne finder din accent mærkelig?
  Karas bemærkede logisk:
  - Når du taler russisk for korrekt, afslører det dig som udlænding meget stærkere. Under alle omstændigheder løb jeg og satte et godt pres på modstanderen på flanken...
  Pigerne skyndte sig til deres tank. De er jo testtankere. Og vi valgte noget nyt for os selv. Mere præcist endda to nye tanke på én gang, som skal testes fortil.
  Nemlig "Laski", biler med to besætningsmedlemmer med en meget lav silhuet. De allerførste modeller af en ny generation af kampvogne, hvor tyskerne for alvor gjorde alvor af at komprimere layoutet. Og noget interessant ledelsesknowhow. Især den elektriske transmission og placeringen af gearkassen monteret i motoren. Og et par tankvogne selv lå faktisk ned. I dette tilfælde var transmission og motor placeret bagerst, og pigerne sad behageligt på maven. Og deres ben trykkede på gearene og knapperne bagfra, og deres hænder bevægede sig tværtimod komfortabelt, når de skiftede. Det mest tilbagelænede sæde er lavet på bestilling og kopierer formen på deres kroppe. Der er virkelig ikke noget tårn - det viste sig at være en selvkørende pistol, og så lavt, at rullerne er placeret udad.
  Pistolen kan selvfølgelig ikke dreje, men den kan rotere lidt. Nå, jageren selv drejer hurtigt om sin akse og kompenserer derved for manglen på et tårn.
  Magda forklarede sine partnerpiger:
  - Der er tanke uden tårn billigere og lavere. Her kan vi justere højden, sænke den til 1,2 meter og hæve den til 1,5... Næsten som partisaner kravler vi på maven.
  Med en vægt på 12 tons havde køretøjet fremragende frontalpanser på 82 millimeter i en hældningsvinkel på 40 grader fra vandret øverst. Og den nederste er meget lille. Siderne er mindre beskyttede ved 60 millimeter, men de dækker stadig selve rullerne. Motoren på 400 hestekræfter giver fremragende køreegenskaber. Plus, placeringen af rullerne og affjedringen gør det muligt ikke kun at reducere silhuetten, men også give fremragende manøvredygtighed gennem snedriver.
  Uanset hvad man kan sige, er det tungere menageri, startende med Panther, meget mere omfangsrigt og klodset. Og på snedriverne er det fuldstændig dødsagtigt.
  Gerda, der slog sig ned med sin mangeårige partner Charlotte, og ufrivilligt mærkede hun ubehag i tankens trange, kompakte og aflange kasse. Selvom vi selvfølgelig skal hylde, at køretøjet med T-4 bevæbning og den bedste rustning holdt vægten på 12 tons. Den blonde terminator bemærkede:
  - De mest komfortable kampvogne var Tiger og Lion. I denne bil har selv os piger svært ved at vende om.
  Charlotte svarede:
  - Men beskyttelsen... Som den nyeste "Panther", der først i november begyndte at komme ind i hæren med et 60-millimeters skrog... Sandt nok er panden lukket bedre end vores med 120-millimeter, men du stadig skal ramme den. I en vinkel som vores vil en 85 mm kanon rikochettere, selv når den bliver affyret på skarp afstand.
  Gerda kløede sig i foden bag øret, men denne bevægelse fik stadig hendes tå til at hvile mod det skrå tag og bemærkede:
  - Russerne advarede os om, at der kan dukke kampvogne med en kaliber på 122 millimeter op. Intelligens sover ikke!
  Charlotte sagde selvsikkert, pustede sine kinder og drejede munden i vrede:
  - Vores intelligens er bedst som altid. Kun vi blev låst inde i en trang boks.
  Den nye motor på 400 hestekræfter kunne, som det stod i vejledningen, for kort tid boostes med en vand-methalon- eller nitrogenblanding. I dette tilfælde kunne tanken haste i flere minutter med en hastighed på over 100 kilometer.
  De sovjetiske tropper fik et gennembrud, da de tidligere havde gennemsyret alle fascisternes skyttegrave og bunkere. Men nazisterne trak de fleste af tropperne tilbage til anden og tredje linie. Hvorefter de forsøgte at møde infanteriet med artilleriild og maskingeværrækker.
  Forude var selvfølgelig tanks i bevægelse. Da den kraftigere T-34-85 endnu ikke var kommet i masseproduktion, blev den mindre og mere mobile T-34-76 angrebet. De klatrede, uanset tab, op på skyttegravslinjen og udnyttede deres fremragende køreegenskaber i sneen.
  Og her er de tyske biler, der forsøger at reagere. T-4 er allerede udgået, men flere af disse er stadig i drift. Mærkeligt nok bevæger de sig bedre gennem snedriver end de nyere monstre. Desuden skal du stadig starte den for at rydde sneen, der har samlet sig mellem rullerne. Det er endda sjovt, hvordan Krauts koger vand i kedler og derefter hælder det på sporene, så denne modbydelige skorpe kommer af.
  Selv den bedste tyske tank "Lion" lider af sådanne ruller. Ganske vist har franskmændene allerede taget højde for dette i selve modifikationerne, og deres bil selv er i stand til at overgå fireogtredive... Men dette er kun betinget set så simpelt.
  Men et par tyske kampvogne flyttede sig... Men resten, hvordan kan jeg sige... Øverst! Sandt nok, fra "Lion" prøver hårde tankskibe at ramme T-34-76 fra lang afstand. Det skal bemærkes, at i betragtning af skrøbeligheden af rustningen i det støbte tårn af det sovjetiske design, er der desværre en chance for at ramme.
  Manglen på legeringselementer er så akut, at selv 50 mm Kraut-kanonerne er farlige. Slag fra en lille 37 mm kanon forårsager dog også kollaps og panserudfald eller revner i skroget og tårnet.
  Den relative sårbarhed af "firogtredive" førte til, at ideen om at genudruste "Panthers" med en mere kraftfuld pistol blev udskudt til bedre tider. Eller mere præcist, det værste - hvis IP'er går i serie. Men indtil videre er IS-1 ikke blevet en masseserie. Men oplysninger om IS-2 er allerede lækket. Da mange generaler allerede forstod, at Sovjetunionen næsten var dødsdømt og ikke fandt det skammeligt at forråde fædrelandet for penge. Så antallet af spioner, inklusive dem i generalstaben, er steget markant.
  Her er en kraftig modifikation af "Løven" med en 128 mm kanon. Han forsøger at nå de fireogtredive med sin lange pote... Men prøv at ramme den.
  De sovjetiske tankskibe beslutter sig dog for selv at angribe Fritz. Selv hvis man tager højde for Wehrmacht-kanonernes skudhastighed, er dette selvmordstruet.
  Så det lykkedes "Løven" at rive tårnet af, og fire venner fløj væk som duer til den næste verden... Men andre kampvogne presser endnu hårdere på... Nu er håndværkerne blevet opmærksomme på på en eller anden måde at booste dieselmotorer, så de kan accelerere tanken selv i kort tid, men uden blandinger op til 70 kilometer. Lad motoren gå i stykker derefter. Men så kommer desperate fyre til angreb, for hvem tilbagevenden ikke er forudset. Nå, hvad så? Hvis du ikke kan leve anderledes, så glem alt om overlevelse.
  Og nu, som en dæmon fra den snedækkede verden, ramler en sovjetisk tank, der har valgt det dyreste offer for sig selv, den tunge og dødelige "Lion". Den tyske bil var lige begyndt at forlade hangaren.
  Slaget er stærkt, tønden på den sovjetiske bil bøjer. Løven er ret lav, og kroppene på begge biler er fladtrykte. Og så eksploderer den tyske motor, der er placeret foran. Og ilden begynder, og nazisterne flygter gennem den nederste luge.
  Ikke alle, selvfølgelig, sovjetiske kampvogne var i stand til at bryde igennem til rammeområdet. Fritz' våben arbejder og sliber. Men den, der lykkes, vil ramme det hårdt!
  Gerda og Charlotte var lidt foran deres venner og befandt sig inden for rækkevidden, da de sovjetiske biler allerede var synlige. Nå, du kan skyde, men det er bedre at komme tættere på. Fra fem kilometers afstand er selv den skrøbelige rustning fra en 34 svær at tage.
  Fiery Charlotte bemærkede filosofisk:
  - Sådan er det altid. Du kan ikke slå på afstand!
  Gerda protesterede:
  - Det kan man, hvis man er forsigtig nok!
  Men indtil videre har situationen ikke tvunget os til at åbne ild fra lange afstande. Og næppe nogen vil bemærke deres hvidmalede tank. Og bilen kører så godt. Ingen kan give fejl på chassiset.
  Og turen er jævn. Sovjetiske køretøjer er også ret gode og har allerede brudt igennem den første linje i det tyske forsvar og bryder igennem den anden. Og vejret var dårligt, en snestorm opstod, og talrige Wehrmacht-fly blev slået ud.
  I betragtning af den numeriske svaghed ved rød luftfart og den akutte mangel på brændstof kan vejret ikke blive bedre.
  Lad Krauts gemme sig. Nogle af dem er endda begyndt at vifte med hvide klude. Hitler bliver kaput...
  Gerda skød fra to kilometers afstand. I princippet er dette nederlag stadig ikke sikkert, men når man ser, hvor mange tyskere det lykkedes russerne at lamme, hvad kan man så forvente. Desuden er fireogtredive endnu mindre ihærdige end i begyndelsen af krigen, og de har endnu ikke haft tid til at udvikle nye aflejringer. Så...
  Den blonde terminator var meget bekymret, da hun trykkede på aftrækkeren af pistolen. Hun havde allerede mistet vanen med kampskydning - bortset fra angrebet på Murmansk, selvom hun fortsatte med at øve sig på skydebaner og træningsbaner under sin graviditet, såvel som de første måneder af sin regeringstid. Men tilsyneladende er det nemmere at kæmpe i bikini og barfodet, man bliver ét med maskinen... Granaten ramte og fordrejede tårnet... Nej, det brød ikke i brand, men min ven blev tvunget til at stoppe alligevel. Og nu endnu et offer...
  Charlotte hvisker:
  - Som er vant til at kæmpe om sejren. Han vil gå i graven med os... - Gerda fyrede, og den rødhårede kriger rettede hende. - Eller rettere sagt, vi vil alle sammen bringe vores fjender i graven.
  Snehvide Terminator afbrød vredt:
  - Ja, ingen inspiration, lad dig ikke distrahere af sangen!
  Charlotte bønfaldt:
  - Syng det selv! Du er så dygtig!
  Og Gerda førte Ilden og begyndte at synge;
  Fædrelandet og hæren er to søjler,
  Som planeten hviler på!
  Vores land vil beskytte dig med vores bryster,
  Din hær er opvarmet af hele folket!
  
  Skyerne er kølige, og lyset er varmt,
  Maskingeværet gned soldatens skulder!
  Vi er med dig for evigt, vores hjemland,
  Lad os grave en grav for modstanderen!
  
  Ja, nogle gange er lykkens ansigt grusomt,
  Kuglen forsøger at gennembore vores hjerte!
  Han trak sig lidt tilbage og fighteren døde,
  Herre åbne døren til helten!
  
  I den bundløse himmel har vi fred,
  Paradis, den velsignede kriger skinner ikke!
  Jeg bærer fred med mig i mit fædreland,
  Vores børn vil smage frugten af sejren!
  Mens Gerda sang, slog hun ni kampvogne mere, hvilket forbedrede hendes score markant.
  Så begyndte Charlotte at synge:
  Lokkende stjerneklare højder,
  De tager dig til uendelige afstande!
  Og vores folk i tankeverdenen,
  Drøm om at flyve Icarus!
  
  Mit blik er rettet mod himlen,
  Kuglen er svær at røre ved..
  Fra de første Archimedes skruer -
  At høvle dem var langt og kedeligt!
  Her kunne pigen ikke gøre modstand og begyndte at sigte og skyde selv... De sovjetiske kampvognsbesætninger var ikke opmærksomme på skuddene, selvom Magdas selvkørende pistol også var med. Alligevel kan man i en snestorm ikke rigtig se hvor, hvad og hvordan den rammer. Plus, begge tanke sank og blev næsten ikke til at skelne fra snedriven. Og den nye pistol var mere usynlig, og for enden var der en lyddæmper med lysudtag. Dette er den mest lumske maskine, som Fritz viste sig at have.
  Korskarpen, der i det øjeblik hang på siden, sang med begejstring:
  - Hvis kvinder kæmper, er det bedre ikke at komme ind i en kamp!
  Det virkede som om, hvor meget skade to biler på kun tolv tons hver kunne forårsage? Men i dette tilfælde bestemmer personalet alt. Pigerne missede stort set aldrig, selvom ikke alle hits var fatale. Tre eller fire skrå panser af de fireogtredive gav en rikochet, omkring et dusin stød førte til forskellige grader af skader på køretøjerne, men den slags, der nemt kunne fikseres i marken. Men omkring halvtreds sovjetiske køretøjer af dårlig kvalitet rustning blev alvorligt beskadiget.
  For eksempel begyndte kommandantens fireogtredive at kaste op, da ammunitionen detonerede. Tårnet blev kastet langt væk, og tønden drejede som et rat. Folk døde også.
  De sovjetiske kampvognsbesætninger indså for sent, at de blev stukket og forsøgte at angribe.
  Tigerpigerne er meget trange, men ammunitionsbelastningen på 82 patroner er ganske sammenlignelig med Panther. Selvom ammunitionen hviler på næsen, og pigerne skraber albuerne på dem. Men indtil videre er der stadig noget at skyde, og når man nærmer sig, er det lettere at ramme russerne.
  Gerda krydser sig meget hurtigt og sender endnu en tank til skrot og hvisker:
  - Gud tilgiv mig! Det er modige fyre, men en af deres befalingsmænd er fuldstændig skør!
  Charlotte bemærkede og hviskende hysterisk:
  - Hvis de kommer ombord på os, så er det slut!
  Faktisk var de fireogtredive, der skød på farten, indhyllet i røg, gysende af chokket. Selvfølgelig er deres hits sjældne, skuddene er unøjagtige, men tanken brummer.
  Panden er stadig perfekt beskyttet og rustningen, hvad man end må sige, er af høj kvalitet, cementeret. Det betyder, at overfladen med øget hårdhed giver en fremragende rikochet, ligesom en kanin hopper.
  Men det er stadig skræmmende indeni, det er som at klatre i en tromme og blive ramt med tunge stafetter.
  Ganske vist blev kabinen meget varm af hits, men når du er i bikini, er det endda rart efter at have dykket ned i snedriverne. Men hvad der er meget mere ubehageligt er, at den sovjetiske granat ramte det rigtige forklæde på rullen. Dette er for bilens køreegenskaber, som et koben under øjet. Selvom du tænker på, at rullerne ikke er forskudt, men en separat vogn, så kan tanken stadig bevæge sig. Vend om og forlad dig selv. Dette burde have været gjort tidligere. Og så er hækbeskyttelsen svagere. Og hældningsvinklen er mindre. Hvis den rammer, kan den bryde igennem. Russernes våben er ikke så svage.
  Gerda hviskede og frigav igen underverdenens gave fra deres halvautomatiske pistol:
  - Men Pasaran!
  Selvom dette ord, eller rettere de spanske kommunisters motto, ser fuldstændig upassende ud for tyske tigerkrigere. Nazisterne kæmpede jo på Francos side. Selvom nogle gange soldater villigt adoptere andres teknikker.
  Da Charlotte skød, vendte Charlotte Laska selvkørende pistol lidt, og ødelæggelsen af den højre rulle af granaten skabte et problem for dem i denne henseende.
  Sovjetiske kampvogne skyndte sig ikke gennem snedriverne så hurtigt som langs motorvejen, men alligevel forstyrrede deres hurtige hop deres sigte og var hurtige.
  Her bliver granaterne affyret på skarpt hold.
  Og Gerda skyder i topfart og sveder voldsomt. Skrå rustning
  det giver en rikochet i panden, men hvis de rammer dem skarpt på siderne...
  Charlotte råbte:
  - Og selv om jeg ender i helvedes dyb, vender jeg ikke tilbage til vuggen!
  Piger, jeg skyder til enden, men skallerne skynder sig fra siderne og gennemborer og knækker rullerne. Pansringen revner, og bilen bryder i brand.
  Gerda tager en beslutning:
  - Vi sprænger bilerne i luften og går!
  Charlotte udbryder med angst:
  - Vil du kaste jern?
  Gerda siger beslutsomt:
  - Der er ting, der er vigtigere end metal, for eksempel rammer!
  Charlotte river et lille filmkamera af og råber:
  - Men vores bedrifter vil blive registreret for evigt!
  Gerda drejede med sine bare fingre på håndtaget, der udløste sprængstoffer, der kunne sprænge en eksperimentel tank fra hinanden. Tigerpigen var meget ked af at ødelægge sådan et kunstværk, men hvor kunne hun tage hen, hvis ellers de sovjetiske soldater, som ikke skal nægtes mod, ville fange unikke teknologier.
  Så de sprængte Laska i luften og dykkede ned i en snedrive for at redde deres unikke liv.
  Magda von Singer og Christina ønskede heller ikke at trække sig tilbage, og deres bil blev revet i stykker af præcise granater. Dette er skæbnen - enhver krigs nådesløse Pallas. Når du er nødt til at trække dig tilbage, forlader dit hjerte. Men pigerne kæmpede dygtigt og formåede at bruge næsten al deres ammunition. Men nu måtte de begrave sig selv, som slanger i en snedrive, og der prøve at sidde ude fra de ubønhørlige sovjetiske kanoner.
  Når du er svedig og i bikini, er det ikke den mest behagelige idé at klatre ned i snedybet. Men hvor ofte i vores verden gør du det, der behager dig? I hvert fald formåede lyset for eksempel for alvor at synge Christinas guddommelige fodsåler, som skød til ende. Men dette gjorde pigen endnu mere vred og råbte:
  - Ære og mod sælges ikke efter vægt!
  Magda, som også var svedet, og selv hendes solbrune hud var dækket af vabler, udbrød:
  - Ild er varme, ikke ild!
  Sovjetiske kampvogne gjorde imidlertid opgaven lettere. I raseri skød de på de forladte "Væsler" uden nogen medlidenhed og kastede snesevis af granater ned i det ødelagte metal. Samtidig lænede nogle af tankvognene sig ud af lugerne og dækkede som en kaskade af et vandfald de tyske køretøjer selv og dem, der kørte uanstændigt.
  Magda rystede, da hun lagde mærke til:
  - De, bolsjevikkerne, er selvfølgelig modige, men ekstremt ukulturerede!
  Christina, der spyttede sneen ud, der faldt ind i hendes mund, udviste uventet streng retfærdighed:
  - Synes du, vores krigere er bedre?
  Magda bemærkede spøgende:
  - Selvfølgelig er det bedre, siden vi vinder. Kaukasus er allerede vores, så er Moskva kun et par hundrede kilometer væk... - Og honningblondinen blottede strengt sine lange hugtænder. - Eller vil du bære taler om forræderi?
  Christina, som allerede havde set nok af alting, rejste bare en fontæne af snestøv med sin fod og fnisede og bemærkede:
  - Nogle gange er stilhed den mest forfærdelige form for forræderi.
  Nat, snestorm og snedriver gav de fire piger en god chance for at overleve.
  . KAPITEL nr. 15.
  Desuden faldt det ikke ind for modstanderne at finkæmme sneen og lede efter barbenede djævle i snedriverne. Så krigerne, begravet i sneen, lænede sig tilbage, og de sovjetiske kampvogne gik videre og udviklede et gennembrud. Selvom mere end hundrede biler blev liggende ødelagte, forvrænget,
  resulterer i tigerpigers handling.
  Generelt opnåede sovjetiske tropper nogle succeser i de første par dage og formåede betydeligt at trænge ind i fjendens formationer.
  Fritz trak sig tilbage til selve Tikhvin og forsøgte at få fodfæste i byen. Naturligvis er huse og boligområder i sig selv en ret seriøs beskyttelse mod de fremrykkende sovjetiske tropper.
  De modige fire tigerpiger formåede at trække sig tilbage til Tikhvin. Men de måtte tage maskinpistoler op for at forsvare byen. Men for tankskibe er dette ikke det mest behagelige tidsfordriv.
  Charlotte, der skød tilbage fra det fremrykkende infanteri og sendte en anden rød soldat til den næste verden, udtrykte:
  - Jamen, er vi ikke monstre... Og vi vil også gerne have skatten!
  Tikhvin led alvorlig skade, selv da byen blev erobret af tyskerne.
  Nu steg Krauts på barrikaderne og håbede på at bygge en uindtagelig forsvarslinje.
  Gerda åbnede ild med enkelte skud - hun skulle have passet på sine patroner. De sovjetiske tropper mistede for mange kampvogne, og derfor gik infanteriet til angreb.
  Selvfølgelig var der ikke nok pansrede mandskabsvogne af sovjetiske modeller. Derfor blev soldaterne sendt til slagtning. Og de blev mødt af maskingeværer og maskingeværer. De fire skød godt og gemte sig smart i barrikaderne.
  Efter at have lagt en anden sovjetisk soldat ned, sang Gerda:
  - Vi er nødt til at udføre en krigspræstation - ellers får vi ingen mening i at leve!
  Kampen rasede i hele byen. Og bomber faldt allerede fra oven, især da vejret var blevet mærkbart bedre, og Krauts fik et forspring.
  Gerda kastede i raseri en dolk med sine yndefulde bare fingre og råbte:
  - Vores kamp vil sejre, ellers kan det ikke være det!
  Charlotte, der lige så godt skyder tilbage, tilføjede:
  - Der er kun én sejr, men en stor!
  Gerda afskar flere jagerfly med et kort udbrud og tilføjede:
  - Men nederlag er aldrig småt!
  Sovjetiske selvkørende kanoner affyret mod Tikhvin, felt- og belejringsartilleri ankom lidt senere. Fritz styrkede deres forsvar og lufttryk. Sovjetiske tropper samlede nye fly.
  Det legendariske Marseilles udseende ændrede magtbalancen dramatisk.
  Det store es fløj med ME-309, et meget kraftfuldt våben. Og han fejede bogstaveligt talt alle på hans vej. Selv den sovjetiske hær advarede specifikt om, at et sådant monster var dukket op i luften.
  Marcel selv betragtede på ingen måde sig selv som en ond, meget mindre en grusom person. Han mente, at han ved at kæmpe mod den røde hær kun opfyldte sin hellige pligt over for moderlandet. Desuden var mange fakta om nazisternes grusomheder ikke kendt af ham. Og for meget blev tilskrevet krigen.
  Men her er den første super-ass kamp efter hans tilbagevenden. Sovjetiske bombefly, angrebsfly og jagerfly flyver. De ønsker tydeligvis at give en hård kamp til Wehrmachts jordenheder. Men Marcel ser alt dette og på en afstand af fem eller seks kilometer åbner ild og fløjter endda gennem næsen.
  Sovjetiske maskiner og modige esser havde endnu ikke rigtig set fjenden, da deres fly begyndte at eksplodere, og deres vinger begyndte at smuldre. Marcel skød uden at sigte, men intuitivt. Det var, som om han på forhånd vidste, hvor hver pilot ville flyve og dirigere sit bevingede monster. Så det viste sig, at en ung mand med et babyansigt fejede bevingede armadaer væk.
  Det nye år, selvom det var frostigt, viste sig at være varmt. Sovjetiske tropper forsøgte desperat og vedvarende angreb at tage Tikhvin. Fritzerne forsvarede sig stædigt og forsøgte at blive i byen, hvor arterien, der fodrede uindtagelige Leningrad, lå. Derudover talte vi om de tyske troppers prestige, som fandt det svært og skammeligt at opgive store byer.
  Som heldet ville det, blev vejret bedre, og adskillige fjendens bombefly, især den massive Yu-288, stak de sovjetiske troppers positioner og bombede kommunikation.
  De sovjetiske fly Yak-9 og Lagg-5 var meget ringere end fjenden i bevæbning og fart. Især ME-309 slog som en drage svagere sovjetiske køretøjer ud. Derudover udviklede tyskerne en dobbelt-slave taktik, som gjorde det muligt effektivt at bruge deres numeriske fordel og reducerede nogle af manøvreproblemerne for de ihærdige, tungt bevæbnede, men tunge tyske køretøjer af de seneste Focke og ME. Derudover begyndte ME-262-jetfly at dukke op på fronterne, selvom denne maskine endnu ikke er helt teknisk pålidelig, samt en lettere, mere manøvredygtig og billigere modifikation af HE-162. Sidstnævnte maskine var lettere at fremstille og teknisk mere pålidelig end jet-Messerschmitts. Men for at betjene den krævedes der ret højt kvalificerede piloter. Hvilket noget devaluerede sådanne positive egenskaber ved denne udvikling som flyets lave vægt - kun 1,6 tons, når det er tomt, lave omkostninger og fremstillingsevne i produktionen, og den bedste manøvredygtighed i verden.
  Men de tyske esser, der mestrede denne maskine, uddelte ros til den. Huffman, pilot nummer to efter Marseille, som forblev uopnåelig, var særlig vellykket. Efter at have overgået resultatet af 300 nedskudte biler, modtog Huffman den høje pris for Ridderkorset af Jernkorset, med egetræsblade, sværd og diamanter. Hans taktik med at komme så tæt på som muligt og derefter slå og flyve tilbage er mest praktisk på HE-162. Så Huffman viste sig som en fremragende mester i nærkamp. Selvom Marseilles resultat af 3117 fly skudt ned stadig er uopnåeligt.
  Den 2. januar 1944 dukkede denne legendariske pilot desuden op på himlen og overtalte alligevel Hitler og mindede ham om, at de tyske tropper var i dårlig form, og det kraftigere tyske udstyr gav tydeligvis efter i sneen. Så det er nødvendigt at sørge for luftforsyning til det omringede Tikhvin, hvor tyske tropper slog sig ned, og at bombe alle tilgange til byen.
  Tigresspigerne skød på jorden, og super-eset scorede på himlen.
  På den første dag foretog Marseille seks udflugter og skød mere end hundrede sovjetiske fly ned. Sandt nok, den 4. januar forværredes vejret pludselig... En snestorm opstod, og sovjetiske tropper stormede byen.
  De storslåede fire Terminator-piger foretrak at kæmpe sammen - skulder ved skulder. Så enestående smuk og dødbringende. På grund af kulden blev de tvunget til at tage camouflage på og kæmpe i hvidt.
  Ninja-drengen Karas ankom også for at hjælpe. En frygtløs børneterminator, han var ikke bange for kulden og kæmpede kun i shorts. Hans eneste middel til at holde varmen var camouflagecreme, som gjorde hans chokoladehud hvid under sneen, der fortsatte med at falde og dækkede alle gaderne. Desuden brugte han at kaste meget tynde metalskiver og et katana-sværd i kamp. Men selvfølgelig skød han fremragende, og fra erobrede våben. Pigerne savnede dog heller ikke at bruge automatgevær.
  Sådanne våben er kraftigere end maskinpistoler og vigtigst af alt mere pålidelige. MH-44-angrebsriflerne svigtede dog som udgangspunkt ikke tyskerne. Den tredje vinter var den velsmurte tyske krigsmaskine klar. Især, selv i en snestorm, lykkedes det Focke-Wulf og ME ved hjælp af opvarmning at påføre sovjetiske tropper smertefulde, omend begrænsede, injektioner.
  Gerda skød direkte og forsøgte ikke at se i den retning, hvor de sovjetiske soldater faldt. Mange af kæmperne var meget unge, sytten eller seksten år gamle. Infanteriet blev rekrutteret i jordskred, og opsamlede alle ressourcer. Der gik faktisk meget tabt.
  Men blandt Krauterne er der rigtig mange udlændinge. Især Sverige, hvor nazisterne vandt det seneste valg, og dette marionetterritorium er under Det Tredje Riges kontrol. Nå, to divisioner og fire brigader fra Sverige er allerede ankommet som frivillige. I selve landet er der stævner og massemarcher, der kræver krig. Og de bærer portrætter af Hitler og Karl XII.
  Så Sveriges indtræden i direkte krig er et spørgsmål om tid. Spanien og Portugal er allerede i krig, men de sender tropper meget længere sydpå. Og nu om vinteren forsøger de generelt at klatre et sted ud over Kaukasus-ryggen. Det brasilianske korps er tilsyneladende klar til at tage springet til Centralasien, hvor Basmachi-bevægelsen blusser op med fornyet kraft.
  Men disse er alle detaljer; Vlasov-divisioner kæmper også i Tikhvin. Disse fyre kæmper vredt og indser, at frygtelig tortur og en uundgåelig løkke venter dem i fangenskab. Hvad med tyskerne? Dog ikke sukker! De vil også have det svært, mange vil dø i Sibirien, men alligevel vil de ikke hænge dem vilkårligt.
  Gerda, efter at have skiftet klippet og mejet soldaterne klædt i grå overfrakker - russerne har ikke nok camouflagedragter til dem alle sammen, forestillede sig, hvad der kunne vente dem, hvis de blev taget til fange... Og hun smilede til den mulige sexede, fedt eventyr. Sandt nok bliver det værre senere i Sibirien. Når denne frost kommer til dig - er flammekastervarmen endnu bedre. I ørkenen vænnede de sig hurtigt til det varme sand og løb barfodet rundt, men her gik det ikke sådan. Efter et par timer i bikini i kulden begyndte det at ryste, og jeg skulle varme op i badehuset. Der varmede deres unge mænd fra elite-SS-bataljonen deres kroppe op med slag af en grankost. Nå, og ikke kun med en kost, selvfølgelig - der er udvalgte, smukke ariske fyre, det er hvad du har brug for!
  De har fuldstændig mistet deres tidligere generthed, eller måske har de tværtimod opnået afslappethed som en kvindelig macho. Men nu må de trække sig lidt tilbage - de sovjetiske infanterister, der fyldte tilløbene med lig, kom for farligt tæt på og begyndte at kaste granater.
  Det var nødvendigt at bryde afstanden for ikke at falde under hagl af fragmenter.
  Magda fik et lille snit fra et granatsplinter og affyrede som svar otte kugler på tre sekunder. De sovjetiske soldater løb næsten uden at gå i stykker, de bøjede sig kun lidt ned, og klippet fandt ofre. Christina udskrev også otte runder. Den aggressive røde djævel udtrykte sig:
  - Til de modiges vanvid synger vi en sang!
  Men de sovjetiske soldater besluttede sig tilsyneladende for at bevise, at dette er livsvisdommen. Det tyske overfaldsmaskingevær rammer med al sin magt, og dets skud ser ud til at blive ignoreret. Selvom soldaterne falder, fortsætter de, der overlevede, med at løbe og endda kaste granater næsten blankt, selvom dette kan gøres tidligere.
  Karperen kaster skiver meget behændigt og afskærer to eller tre soldater med en. Så angriber han med sit sværd, som skærer maskingeværer og rifler - lige så let som tændstikker!
  Ninja-drengen er stadig meget lille, han ser elleve eller tolv år gammel ud, men han er så hurtig... De har ikke tid til at slå ham eller forsvare sig. Barnet blev opdraget og trænet fra fødslen, kastede sværd efter babyen, tvang ham til at udrede og klippe bånd, dyppe ham i et ishul og sætte specialtrænede katte. Nå, og meget mere, at gøre en genetisk begavet dreng til en rigtig dødsmaskine. Hans mor er en femogtyvende generations ninja, hans far er en magtfuld sibirisk troldmand og en ideologisk fjende af den sovjetiske, "sovjetiske" regering. Fremragende genetik og træning med magi gjorde drengen til den bedste blandt ninjaer. Og naturligvis sendte kejser Hirohito, for at vise tyskerne, at de ikke er de sejeste supermænd, men at der er seje fyre i Japan, drengen til den tysk-sovjetiske front.
  Og Crucian karper (crucian fisk symboliserer stolthed og vitalitet af en samurai!) viste sig at være en værdig kriger.
  For eksempel kaster han med sine bare fødder, let rødmet fra mange timer i den bitre kulde, en stålskive, der er tyndere end et hår. Og i hans hænder er der to sværd på én gang, for at gøre det lettere at fælde tætte rækker af fjender. Hvor skræmmende er denne børneterminator, at sovjetiske soldater for første gang, der var forsvarsløse under slag fra sværd og affyringer af skiver, bakkede tilbage efter at have oplevet ægte frygt.
  Pigerne, der havde skiftet klip, begyndte at skyde endnu hurtigere eller rettere endnu hurtigere.
  Ligene af infanterister blev stablet op i høje. De frøs næsten straks i kulden, og nye soldater klatrede op ad dem. Sådan klatrede de og regnede med tab. Men ninjaen kom ind i kampen og igen, som om bølger af frygt blev udsendt.
  Et desperat angreb rasede næsten hele dagen. På bekostning af store tab besatte sovjetiske tropper et par blokke og skubbede tyskerne tilbage på en række linjer. Men svag artilleristøtte - tysk luftfart bombede jernbanelinjerne i de foregående dage, og fratog dem forsyninger og en masse tab blandt de fremrykkende enheder, tvang infanteribevægelsen til midlertidigt at stoppe.
  På trods af risikoen for en sådan taktik blev kampvogne kastet i kamp. Det var nødvendigt at bryde fjenden nær Tikhvin, indtil Fritz, ved at bruge deres teknologiske fordel, frigav byen.
  Og i dette angreb blev der taget en ret risikabel beslutning - at bruge IS-2-tanken. Et køretøj specielt designet som en banebrydende tank. Da et kraftfuldt våben, på grund af dets lave skudhastighed og relativt dårlige ildnøjagtighed, er dårligt egnet til at bekæmpe andres kampvogne, men det kan med succes ødelægge upansrede mål.
  Så selvom kampvogne i byforhold er selvmordsbombere, skal du stadig bryde igennem stillinger, selv med din pande.
  De fireogtredive vil være de første til at flytte. Relativt lette og ikke store biler ræsede langs en smal bane... Granater og molotovcocktails regnede ned over dem fra tagene. Derefter eksploderede camouflerede tanke med benzin og napalm. Men store tab stoppede ikke USSR-tankbesætningerne. De, der mistede hundredvis af biler, brød ind i byens centrum, og der gik de ind i en stædig udveksling af slag. Selv de effektive Faust-patroner, som ødelagde den svage sidepanser hos de fireogtredive, skræmte ikke den sovjetiske soldat.
  Tre kampvognshære blev kastet i kamp på én gang. Stalin besluttede endda at opgive det andet angreb i retning af Voronezh af hensyn til en afgørende sejr over Tikhvin og redde "revolutionens vugge". Selv hvis brændstof udstedes i henhold til en streng grænse, for et par timers kørsel om dagen, går den kaukasiske olie tabt, og udviklingen af nye felter kræver tid og penge, hvis menneskelige ressourcer i høj grad mangler i det sovjetiske imperium bundet af en krig på to fronter.
  Men Tikhvin er Leningrads arterie og livets vej, og vigtigst af alt er det et symbol på, at sovjetiske tropper kan og er i stand til at besejre talrige og velbevæbnede fascister. Så vi vil ikke stå for prisen...
  IS-2-tanken ser imponerende ud - den ligner også de fireogtredive, kun tårnet er flyttet endnu mere frem. Selvfølgelig er selve tønden tyk og lang, kan ikke sammenlignes med T-34-76, som stadig dominerer slagmarken. I løbet af hele januar vil der ikke blive produceret mere end hundrede T-34-85'ere gennem den titaniske indsats.
  Sandheden er, at sårbarheden i tårnets pande er slående - den er flad og ikke for tykt pansret.
  Crucian karper, der kastede små, men meget kraftige eksplosive granater mod kampvognene, løb hen til pigerne og foreslog:
  - Lad os tage IS-2'eren og køre på den?
  Magda støttede ideen:
  - Selvfølgelig, lad os tage en tur! Vi savnede huggeklossen.
  Gerda advarede drengen:
  - Denne tank har fire maskingeværer!
  Karas blinkede til pigerne og lagde mærke til:
  - Det er godt. Snart vil infanteriet angribe igen, og du vil meje dem ned!
  Magda skubbede ninja-drengen:
  - Skynd dig, terminator!
  De lyserøde hæle blinkede som vingerne på en myg, karateungen løb hurtigere end den olympiske sprintmester. Til at begynde med kastede han en lille klump med en røgpakke mod det formidable IS. En reaktion blussede op, og tyk røg væltede ud. Samtidig spredte de sorte jetfly sig i forskellige retninger og blændede maskingeværerne.
  Efter at have hugget adskillige infanterister ned, fløj Karas som en brosten affyret fra en ballista og klatrede op i tårnet. Jeg brugte en speciel krog til at lirke lugen op og trække det tunge låg tilbage. Så er alt simpelt - et par gynger af to sværd og fem medlemmer af besætningen på en tung tank skilte hoveder. Pigerne sprang også ind efter ham, efter at have smidt deres pelscamouflage og igen befandt sig i bikinier. Hvorfor er det varmt i tanken under kørslen? Den 520 hestekræfter dieselmotor varmer metal ret godt op. Ja, pigens bare fødder mærker selve bilen meget bedre end gennem specielle vinterstøvler med ribbede syntetiske gummisåler. Den tyske kvartermestertjeneste tog højde for oplevelsen af hårde vintre og skabte nyt udstyr, hvor fødderne ikke fryser så meget i kulden. Det er virkelig en skam, at Krauts tog filtstøvler fra lokalbefolkningen og trak dem på sig. Eller de svøbte sig ind i pelstørklæder.
  Karas kyssede Magda farvel på læberne og sagde:
  - Nå, dette er tanken for dig! Jeg vil kæmpe, hvor jeg ved, hvordan man dræber meget bedre.
  Gerda kyssede i beundring drengens glatte, elastiske hæl og sagde:
  - Du er et mirakel!
  Christina tilføjede:
  - Den ariske standard!
  - Jeg ved! - Sagde tomboyen og sprang ud i kulden med et enkelt hop fra den halvåbne luge... Så faldt låget med et brøl... Og pigerne fik mulighed for at kæmpe med fjendens våben. Og pistolen er virkelig kraftfuld. Kun den mere nyligt dukkede Lev-3, eller som den også blev kaldt "Royal Lion" med en 128 mm kanon, er stærkere. Men denne tank er stadig på forsiden i enkelte eksemplarer. Den blev vist under fejringen af den 8. november til den besatte Führer. Den er selvfølgelig ikke med i serien endnu. IS-2'eren gennemgår i øvrigt sin første indkøring.
  Indtil videre har selv de sovjetiske kampvognsbesætninger ikke affyret et eneste skud, hvilket tilsyneladende med sikkerhed har valgt deres mål.
  Christina bemærkede sarkastisk og drejede mekanismen:
  - Øh, gamle ting... Der er ingen automatisering her, og alt skal gøres manuelt...
  Gerda, der spiste hunden, mens hun pegede, bemærkede:
  - Og synet er lort, og sigtbarheden er ligegyldig. De er ikke særlig gode til at sigte mod målet.
  Magda, der rørte ved transmissionen med sin bare fod og drejede æsken, bemærkede:
  - Og alligevel, sammenlignet med de fireogtredive, er der en vis fremgang. Især er det nemmere at skifte gear. Kabinen er lidt trang, men man kan bevæge sig mere eller mindre. Ammunitionen er virkelig ikke nok. Otteogtyve skaller...
  Gerda bemærkede logisk:
  - Til at skyde på et begrænset antal bunkers kan det være nok, men til en fuldgyldig kampvognskamp er det tydeligvis ikke nok.
  Charlotte fandt også nogle gode ting i tanken:
  - Men maskingeværbevæbningen er i top! Fire maskingeværer kan give god beskyttelse. Og så kiggede jeg på denne "mus" - den har kun to "spitter" til sådan en bil...
  Christina, der skruede op for motoren, bekræftede:
  - Det er det! Er dette et våben til sådan en tung kampvogn på hundrede og firs tons?
  Magda, som en panter, der havde dræbt en bøffel, knurrede:
  - Kyllingerne griner!
  Dieselmotoren har svært ved at accelerere tanken. Det kan ses, at IS-2'eren stadig kører på motorvejen, men når dens tyngdepunkt er flyttet fremad, vil det have en effekt. Men intet, så længe du kan slappe af og vælge et værdigt mål...
  Magda åbnede tankens tårn for at få et bedre udsyn omkring hende.
  Men her er en anden IS-2, det er en god idé at bruge sådanne tanke mere massivt. Bag ham er yderligere tre IS'er, men en med en lettere 85 mm kanon. Forresten, den farligste, han er i stand til at tage en bil frontalt og rammer hurtigere...
  Magda besluttede at skyde fra en afstand på to kilometer. Hun beordrede i en mindre tone:
  - Skyd direkte mod panden af tårnet... Og... Du forstår!
  Bilen standsede, der kørte ikke jævnt, og Gerda, der klagede over den dårlige kvalitet af optikken, som sandsynligvis var poleret af utrænede teenagere, rettede tønden. Pigerne hjalp med at lade projektilet, der vejede halvandet pund. Den blonde kriger lagde kinden til buksen og prøvede at mærke den fremmede bil. Hun havde jo aldrig skudt fra denne pistol, model 1931, før. Kraftig, men forældet, med et spidst projektil, der er følsomt over for rikochet. Generelt var pistolen selvfølgelig ikke planlagt til kampvogne. Men tilsyneladende viste antitankmodifikationen af 107 mm-kanonen, udviklet i 1940, sig at være for upålidelig og blev tvunget til at blive opgivet. Og her skal du ramme målet under forhold med dårlig sigtbarhed fra en afstand på 2000 meter. Ja, og det vil være svært for fjenden at reagere og ramme, men...
  Gerda kyssede pistolens bundstykke, kiggede hurtigt ud af lugen, samlede en håndfuld sne op med tungen, slugte den, hvilede sine bare hæle på håndtagene og... skød!
  Det gav så meget fra sig, at det kriblede på mine håndled og lægge, og lugtede af røg.
  Nutiden fløj i en lang bue og... IS-2'eren foran stoppede, begyndte at ryge, og så begyndte ammunitionen at eksplodere...
  Magda svarede glad:
  - Så vi gav det til dem! - Og logisk, eller rettere ulogisk, forvirrer begreberne, tilføjede hun. - Det er ikke mennesket, der maler våben, men menneskets våben!
  Gerda knurrede:
  - Genindlæs!
  Og pigerne spændte op... Selvfølgelig er dette ikke en "Tiger" for dem, de skal svede, men det er sjovere på denne måde, især da en stående tank hurtigt køler ned. Jern er en god leder.
  Anden gang skød Gerda hurtigere og mere selvsikkert. IS'erne fortsatte med at bevæge sig, og tilsyneladende havde de endnu ikke fundet ud af, hvor kanonerne skød fra. Og at stoppe er ikke en russisk skik. Når der er en ordre... Og den anden granat rammer allerede selvsikkert målet...
  Gerda slikker sig om læberne og befaler:
  - Og den tredje her...
  Alt for sent åbnede den fjerde IS-1 ild på farten... Og mærkeligt nok ramte den, selvom det fra en sådan afstand fra et køretøj i bevægelse er næsten umuligt, men personalet bestemmer alt! Afstanden for en 85 mm pistol er dog for lang, ud over penetrationsgrænsen. Men der var en kraftig torden i tårnet, og frontalpansringen bøjede. Gerda sendte som svar den fjerde "brevpakke", der vejede halvandet pund... Panden på IS-1 tanken flækkede, og orange tunger svævede højt op i himlen.
  Pigerne kæmper smukt... Den dag var heldig for dem. Men den sovjetiske hærs evner er ikke sammenlignelige.
  Trods alle anstrengelser fra Fritz blev Tikhvin den 13. januar, på bekostning af store anstrengelser og kolossale tab, taget... Enkelte tyske enheder forsøgte at bryde ud af omringningen, en korridor blev slået mod dem - seks tyske divisioner kl. én gang med udvalgte Lev-tanks, der forsøgte at redde det heroiske forsvar.
  Ninja-drengen og fire piger fandt vej i et separat hold i stil med de tre musketerer. Nemlig hvor det ikke var muligt stille og roligt at omgå med kamp og over ligene. IS-2'eren måtte naturligvis opgives, men undervejs stødte vi ganske uventet også på en sjælden T-34-85 kampvogn, et køretøj, der skulle erstatte den forældede og utilstrækkeligt kraftige T-34-76 pistol .
  Køretøjet havde et lignende skrog og chassis, men et større tårn med en langløbet og tyk kanon. Pistolen var en smule ringere i penetreringskraft i forhold til Panther, både på grund af projektilets lavere begyndelseshastighed og kvaliteten af ammunitionen. Men alligevel så forskellen ikke overvældende ud som 76 millimeterpapir.
  For en almindelig "Tiger" er den allerede farlig, for en "Løve" er den ikke endnu - så 100 millimeter af den hælder. Selvom der fra en vis vinkel dukkede en chance op. Eller i den nederste del af kroppen, men også sporbeskyttere.
  Tanken blev bordet og ryddet for sin besætning. Selvfølgelig var der blod sprøjtet indeni. Selve køretøjet er helt nyt, men ammunitionsbelastningen er beskeden - kun 35 skud. Kabinen er ikke særlig rummelig, men den er bedre end den gamle fireogtredive.
  Gerda bemærkede:
  - Og her er der et kommandanttårn. Det betyder, at vi har en stærk konkurrent. Nu vil russerne ikke være så blinde.
  Magda smilede ondsindet og bemærkede:
  - Og russerne skød allerede godt, dog med dårligere sigtbarhed. Derudover er tårnet blevet større og nemmere at komme ind i!
  Gerda lo højt af dette:
  - Altså ja! Dette er det største problem for vores tankskibe og sandsynligvis den største fordel ved denne tank! Prøv det, få det!
  Charlotte sang:
  - En, to, fem! "Tiger" kom ud for at skyde!
  Christina hentede:
  - For at møde T-4, benene højere, armene bredere!
  Og så styrtede de af sted på en kampvogn, der bevægede sig lettere end IS... Gerda huskede, hvordan de ramte det sovjetiske infanteri med fire maskingeværer. De mejede anstændigt ned, men russerne var ikke engang klar over, hvor sådan en ulykke var ramt dem. Men da de var gået afsted, gik de til angreb og kastede granater... Et par af dem fløj, trods en anstændig afstand, op og eksploderede på tårnet. For panser på 100 og 90 millimeter er IS selvfølgelig som en pellet for en elefant, men den summer ubehageligt. Ja, og larverne kan skæres.
  Så jeg måtte starte motoren og trække mig tilbage. Og så løb patronerne tør. De mejede mere end hundrede røde soldater ned.
  Gerda var forbløffet over dødsforagten blandt sovjetfolk. Araberne havde med deres løfter om harem og perlepaladser ikke i nærheden af en sådan dedikation. Men det er ateister - mennesker, der ikke tror på efterlivet og eventyr om Edens haver. Og hvad motiverer dem til at kæmpe så stædigt, når krigens udfald allerede er forudbestemt, og dette ikke er andet end de dødsdømtes raseri?
  Dette er utroligt svært at forstå og forstå.
  Selvom der selvfølgelig er mange blandt russiske forrædere. I løbet af de seks måneder, den eksisterede, dannede Vlasovs "Befrielseshær" seks divisioner og ni separate brigader. Selvom det selvfølgelig er klart, at det er nemmere at være Wehrmacht-soldat end at arbejde i femten til seksten timer ved en maskine for meget dårligere rationer, men alligevel... Af en eller anden grund er tyske divisioner bestående af tidligere krigsfanger ikke ses på forsiden...
  Selvom der dog er få tyskere i fangenskab, og sovjetter... Det ser ud til, at der allerede er mere end seks og en halv mio. Der er måske ikke så mange Vlasovitter, selvom mange fanger blev spredt til nationale divisioner og legioner kontrolleret af SS. Derudover blev nogle russere sendt til formationer af adelige og monarkister.
  Men under alle omstændigheder lykkedes det dem at tage Tikhvin på trods af det forbedrede vejr og massive bombninger. Selvom de betalte en utrolig pris.
  Gerda modtog ordren og skød på fireogtredive fra den lettere vægtkategori. Pistolens skudhastighed er højere, så du kan føle dig mere sikker. En gang, så en anden og til sidst en tredje tank til lossepladsen...
  Så du skal være mere forsigtig. Ellers bliver de smækket her på bilen, kun frontpansringen på tårnet er blevet stærkere og tykkere, og formatet er næsten det samme. Skroget er særligt sårbart. Og blandt russiske tankskibe er der håndværkere. En svækkelse vil dog ikke blive fængslet for en så sjælden tank som IS-2 eller IS-1. Og fireogtredive af det sædvanlige format kan være med almindelige kæmpere. Gennem spalten i kommandørtårnet ligner de hestes mundkurve med en antenne ved næsepartiet. Det er endda på en eller anden måde ubelejligt at skyde et målrettet skud mod sådanne skønheder.
  Denne gang er karperen i tårnet med pigerne, han valgte at tjene som deres guide og kan ikke efterlade pigerne i kedlen. Sandt nok bemærkede Magda logisk:
  - Vi kan gå uden at skyde eller provokere...
  Karpe, der drejede sit ansigt som et barn, sagde tårefuldt:
  - Nej - uden at skyde bliver det ikke interessant!
  Magda advarede dog pigerne:
  - Åbn kun ild, når der ikke er mere end tre eller fire køretøjer. Vi skal helt klart bringe denne nye tank intakt til vores enheder.
  Gerda var enig:
  - Indtil videre er denne nye genstand ikke blandt trofæerne, hvilket betyder, at den stadig vil være nyttig for os.
  Tigresspigerne fortsatte deres jagt med moderat entusiasme. De var ikke særlig succesrige, men de tilføjede yderligere syv kampvogne og fem lastbiler til deres aktiver. Engang måtte vi kæmpe uden for bilen for at få fat i brændstof til optankning.
  Kort sagt, fire drilske spøgefugle kom ud af kedlen og døde næsten af deres artilleriild. Kun et rettidigt rejst flag med en hagekors-edderkop kom til undsætning.
  Nu krydser de skyttegraven, og der er endda et par buketter med papirblomster, som gives til heltindekrigerne.
  Oleg Rybachenko, der var træt af at se denne hånende film, råbte:
  - Hvorfor viser du mig alle de forbandede tæver! Hvor mange gange kan du se mordet på russiske mennesker!
  . KAPITEL nr. 16.
  Krigen er det, der gav Jane og hendes team en chance for at finde sig selv i livet. Derfor deltog pigerne villigt i kampagnen mod øst. Hvorfor ikke? Dette er både penge og berømmelse.
  Det sovjetiske kampvognsarsenal har ikke ændret sig meget. Hovedtanken er stadig T-34-85. Chassis og skrogpanser forblev fra fyrrerne. Den samme dieselmotor på fem hundrede hestekræfter, de samme 45 millimeter frontalpanser på skrå. Svagere beskyttelse af skrogets sider, sårbar over for tyske Faust-patroner.
  Kun et større tårn blev installeret med 90 mm frontal panser og en 85 mm kanon. Tanken er selvfølgelig forældet, og slet ikke farlig for tyskerne!
  Pigerne kører i en Göring-5 bil, en senere modifikation. Sidepansringen blev øget til 178 millimeter, og frontpansringen til 250 i en vinkel. Selve tanken er udstyret med en gasturbinemotor og accelererer briterne til 60 kilometer i timen.
  Jane spurgte Gunner Gringeta:
  - Kan du se godt?
  Bondekrigeren svarede selvsikkert:
  - Sigtbarheden her er fremragende! Jeg ser alt!
  Malanya fnisede og gøede:
  - Vi vil knuse russerne!
  Matilda bekræftede selvsikkert:
  - Ja vi vil!
  Göring-5 drejninger spytter pistolen en granat ud. Tårnet er revet af den sovjetiske fireogtredive. Pigerne skriger af glæde. De synes virkelig, at det hele er fantastisk. Og det er endda opmuntrende, at sovjetiske kampvognsbesætninger dør.
  Jane kvidrede med en blid stemme:
  - Vi vil slette alle i aske... Og Moskva vil være under os!
  Men efter at være stødt på minefelter, må den tyske kampvogn stoppe. Russerne befæstede sig meget tæt. Og en masse anti-tank pindsvin. Artilleriet beskyder aktivt.
  Gringeta siger frustret:
  - Sådan bliver det... Vi stødte på en hård blok!
  Jane svarer med tilsyneladende selvtillid:
  - Nej, det sker først om morgenen... Lad os bryde igennem operaen!
  Det tyske kampvogn gik noget i stå. Jet-angrebsfly dukkede op på himlen, og der blev brugt teletanks. Tilsyneladende forsøgte de at ødelægge minefelterne.
  De kontrollerede biler med sprængstoffer via radio. Der blev også brugt mobile gaskastere. De bombarderede bogstaveligt talt Den Røde Hærs positioner med ild og ild.
  Gringeta bemærkede med utilfredshed:
  - I krig er der mere og mere snavs, og mindre og mindre tapperhed!
  Jane måtte være enig i dette:
  - Selyavi! Ak, vi taber på en eller anden måde!
  Gringeta rettede kommandøren:
  - Snarere ikke os, men vores modstandere! Vi kommer ud af dødvandet nu, og der bliver kamp...
  Den tyske kampvogn skød, selvom intet rigtigt var synligt. Jane gned sine bare fødder sammen og sang:
  - Vi skal ikke tænke dårligt - vi forsvinder helt sikkert! Der er en vej ud af labyrinten, fra enhver blindgyde!
  Gringeta kvidrede med et smil:
  - Den, der er munter, griner...
  Den, der ønsker det, vil opnå det...
  Hvem søger vil altid finde!
  Malanya, syngende og funklende sine tænder, tilføjede:
  - Lad dem, der er vant til at kæmpe for sejren, synge med!
  Kanonaden varede i flere timer, og så kom de tyske kampvogne endelig videre. De blev mødt af sovjetisk artilleri og panserværnskanoner af forskellig kaliber. Man mente dog, at penetrationskraften tydeligvis ikke var nok. Tyskerne rykkede frem... Først da 203 mm kanonerne begyndte at skyde, dukkede de første beskadigede nazistiske køretøjer frem.
  Jane hviskede usikkert:
  - Herre... Lad denne kop gå fra mig!
  Gringueta sagde selvsikkert:
  - Du kan ikke have to dødsfald, du kan ikke undgå én! Så om noget vil vi leve i den næste verden!
  Malanya spurgte hviskende:
  - Hvordan er den verden?
  Gringeta sagde ikke for selvsikkert:
  - Jeg synes, det er bedre end vores!
  Malanya hviskede som svar:
  - Må Gud give blinde til at åbne deres øjne og rette ryggen på pukkelryggene!
  Faktisk begyndte Jane at spekulere på, hvordan den verden kunne se ud. Måske er denne verden endnu mere irrationel og mindre sikker. Jane drejede sin talje og bevægede hofterne og kvidrede:
  - Dette er en meget interessant mulighed - at dø og gå til den næste verden! Så hvad venter os der? Vil vi møde dem, der var os kære på Jorden, eller bliver vi nødt til at få nye venner?
  Gringeta flyttede hunden med sin bare fod og hvæsede:
  - Der kommer nye århundreder, der kommer et generationsskifte... Men ingen vil nogensinde glemme navnet Lenin!
  Og hun brød ud i grin, hendes lidt skøre grin. Hun var en kriger-bonde, der aktivt bevægede sine bare, yndefulde ben, og hendes fingre legede.
  Jeg fangede en IS-3 i kikkerten... Det er langt fra sandt. Ikke alle vil ramme, og hvis de gør det, kan skallen, der styrter ind i geddens tryne, rikochettere. Men pigen vidste, hvad hun lavede. Hun skød og spindede:
  - Kyst af tåge, lad os ødelægge med madding!
  Matilda sang desuden:
  - Og denne "Agdam", lad os drikke til damerne! Super frue!
  Gringuetas skud var præcist. Granaten ramte den nederste del af tårnets frontpanser lige ind i mellemrummet. Og det frembragte en destruktiv virkning uden at rikochettere. Det er den situation, der er opstået. Mere præcist døde fem sovjetiske tankbesætninger næsten øjeblikkeligt. Og de engelske kvinder føjede forbrydelser til deres liste.
  Malanya brølede og aktiverede sine maskingeværer. Flere drengesoldater ville kravle op til Hitlers tank.
  - Men pasaran, kom ikke i nærheden, dreng! - En smuk pige råbte og sprøjtede maskingeværild mod de modige pionerer.
  Jane kvidrede og bankede sin bare hæl på rustningen:
  - Åh, drenge, drenge, drenge... Du blev pludselig uønsket! Tilsyneladende er du for ædel til dette forbandede land!
  Og pigen, Herrens datter, havde ondt af disse barfodede, kløede, snavsede drenge, som blev gennemboret af nådesløse kugler. Hvor er det trist og svært det hele.
  Gringeta skød igen, trængte ind i SU-100 selvkørende pistol og kvidrede:
  - Og græshoppen vil løbe for at aflevere flaskerne!
  Malanya slikkede sine læber med sin skarlagenrøde tunge og nippede til Coca-Cola fra en plastikflaske og sagde:
  - Selvfølgelig ikke! Giv mig noget vin og en pakke cigaretter!
  Matilda, der forsigtigt fremførte tanken, hvæsede:
  - Cigaretter er gift...
  Jane opfangede rytmen og fortsatte:
  - Det er rigtigt, siger folk!
  Gringeta svarer ved at skyde og hvæse:
  - Der er ikke noget værre end nikotin!
  Malanya fnisede og knurrede:
  - Læg en pakke cigaretter i brændkammeret!
  Matilda tilføjede som svar og kradsede den skarlagenrøde brystvorte:
  - Det er rigtigt, siger folk...
  Jane sluttede med et grin og rakte tungen frem.
  - Men jeg ryger...
  Malanya sluttede med selvmodighed:
  - Og jeg er meget glad!
  Pigerne lo og viste deres lange, kirsebærfarvede tunger. Jane bemærkede med et smil:
  - Cigaretten er den mest effektive dræber, især mod kunden!
  Malanya tilføjede:
  - En cigaret er som en lydløs riffel, men den er dødbringende selv i hænderne på en amatør!
  Gringeta affyrede pistolen og bemærkede med et smil:
  - Cigaretten er den mest pålidelige snigskytte, den dræber altid!
  Matilda satte farten lidt ned på tanken på bakken og hvæsede:
  - Cigaretten smager bittert, men den tiltrækker mere end slik!
  Jane sukkede tungt og mumlede:
  - En cigaret er som en dårlig pige, men at skille sig af med den er meget mere smertefuldt!
  Gringeta fnisede, skød og brølede:
  - En cigaret, i modsætning til en granat, når den kastes, forlænger livet!
  Pigerne tav. Deres tank skred igen og endte i en grøft. Jeg var nødt til at komme ud. Krigerne var lidt nervøse. Det sovjetiske forsvar er meget stærkt.
  Jane bemærkede filosoferende:
  - I krig er den korteste vej til målet en rundkørselsmanøvre, og den rene sandhed er et modbydeligt bedrag!
  Gringeta, der havde smadret en sovjetisk kanon med et velrettet skud, bemærkede:
  - Med en rundkørselsmanøvre vil du højst sandsynligt forkorte vejen til dit mål!
  Malanya affyrede maskingeværet og kvidrede:
  - Livet er rødt, men det går med skarlagenrødt blod!
  Matilda opsummerede det:
  - I krig mister livet sin værdi, men får mening!
  Pigerne fortsatte krigen. De skød, og komponerede samtidig aforismer, mens de gik.
  Jane sparkede med sin bare fod og sagde:
  - Krig er som en brudgom, modtagelig for forræderi, men tillader den ikke at ligge i dvale!
  Gringeta fyrede og sagde vittigt:
  - Krig er en begærlig kvinde i at fortære mænds kroppe!
  Malanya hvislede som svar:
  - Alle aldre er underkastede krig, ligesom kærlighed, men det er ikke et behageligt tidsfordriv!
  Matilda fandt det nødvendigt at tilføje:
  - Krig er som en kurtisane dyr og foranderlig, men den efterlader altid et heroisk minde!
  Jane vendte hunden med sine yndefulde, bare fingre og kurrede:
  - I krig er det ikke som i en drøm, du kan ikke undvære stærke følelser!
  Gringeta fyrede med et grin og svarede:
  - Verden er kedelig og afslappende, krig er interessant og spændende!
  Matilda, glad nipper til cola, fortsatte:
  - Krig er blod og sved, det gøder frøplanterne, der føder mod!
  Malanya fnisede og bemærkede:
  - Uanset hvor interessant krigsprocessen er, ønsker alle enden!
  Jane kørte igen sine bare tæer over pistolens bundstykke og sang:
  - Krig er ikke en bog, du kan ikke smække den i, du kan ikke gemme den under din pude, du kan også bare få den snavset!
  Gringueta kvidrede med aplomb:
  - Krig er en religion: den kræver fanatisme, disciplin, ubestridelig underkastelse, men dens guder er altid dødelige!
  Malanya fnisede stille og bemærkede:
  - I krig, som i et kasino, er risikoen høj, men gevinsterne er kortvarige!
  Matilda blottede sine tænder og gøede:
  - Soldaten er dødelig, herligheden er glemt, trofæer slides op, og kun grundene til at starte en ny massakre er uafvendelige!
  Jane tjekkede subtilt:
  "Vi foragter en morder, medmindre han er en soldat ved fronten, og vi foragter en tyv endnu mere, hvis han er en marauder på slagmarken!"
  Gringeta kaglede igen og hvæsede:
  - En soldat er en ridder, hvis rustning er mod og ære! General Baron, hvis krone er forsigtighed og intelligens!
  Malanya sagde med et smil:
  - Soldaten lyder stolt, den private lyder nedsættende!
  Matilda svarede vittigt:
  - Den første til at angribe kan dø, men den sidste vil ikke blive husket!
  Jane kurrede åndende:
  - Det er bedre at være først til at dele byttet end at angribe!
  Gringueta tilføjede med et smil:
  - Krig er som en kvinde, hun lægger kun mænd ned uden at gå i stykker!
  Malanya svarede med værdighed:
  - En kvinde, i modsætning til en krig, har ikke travlt med at dræbe en mand!
  Matilda sagde med et grin:
  - Krig, i modsætning til kvinder, er aldrig tilfreds med antallet af tildelte mænd!
  Jane drejede igen håndtaget med sine bare fingre og sagde:
  -Krig er den mest umættelige kvinde, mænd er aldrig nok for hende, og hun vil ikke afvise en kvinde!
  Som svar på dette anså Gringetta det for nødvendigt at gengive en vittig aforisme:
  "Kvinder kan ikke lide at slås, men trangen til at dræbe en mand er ikke meget værre end en kugle!"
  Malanya hvæsede som en kobra og spyede sin lyserøde tunge ud:
  - En lille kugle kan slå en mand ihjel, gøre ham glad, en kvinde med et stort hjerte!
  Matilda tilføjede med et sarkastisk grin:
  - Et stort hjerte leder ofte i små egeninteresser!
  Pigerne afsluttede med at udveksle vittige bemærkninger og begyndte at se opmærksomt på slagmarken. TA-311 angrebsfly fløj i himlen og skød mod sovjetiske troppers positioner. Skønt langsomt bevægede koalitionen af Det Tredje Rige fremad. Og det lykkedes hende at forfriske sig lidt ved at sluge ligene.
  Pigerne, der kedede sig, begyndte igen at lave vittigheder med aforismer:
  Jane kurrede:
  "Krig har ikke en kvindes ansigt, men den bløder mænd bedre end en kone!"
  Gringeta fyrede og raspede:
  - Krig bringer ikke glæde, men den tilfredsstiller aggressive instinkter!
  Malanya fløjtede som svar:
  - Glæde i krig, fjenders lig er kun i pris!
  Matilda, der rullede gennem larverne, tilføjede:
  - Krig er pløjning af en mark: den befrugtes med lig, den vandes med blod, men den kommer frem med sejr!
  Jane skød og spindede som svar:
  - Sejren vokser på lig og blod, men den bærer frugt fra de svage!
  Gringeta skød, knuste de fireogtredive som et glas og hvæsede:
  - Krig er som en menneskeædende blomst, lys, kødædende og med en dårlig lugt!
  Malanya gned pedalen med sin bare fod og udbrød:
  - Krig er fremskridtets moder og dovenskabens stedmor!
  Matilda vil tage det og brøle:
  - Og i krig er en soldats liv ikke værdifuldt, men generalerne er endda et tab!
  Jane førte kanten af sin hånd over hendes bryst og kvidrede:
  - Hvis du vil have fred, så indgyd frygt; hvis du vil have krig, så fremkald latter!
  Gringeta tog den og skød, pegede med våbnet med sin bare fod og sang:
  - Latter er ikke synd, hvis man ikke er til grin i militære anliggender!
  Malanya fnisede og knurrede med succes:
  - Krig er som et cirkus, kun vinderen har det sidste grin!
  Matilda kørte tanken, knuste et par pionerer og raspede:
  - I krig er det som i et cirkus, kun en lumsk, seriøs morder!
  Pigerne tav igen. De er trætte af at lave vittigheder. Generelt er krig ikke særlig smukt.
  Jane tænkte irriteret: Storbritannien havde tabt til tyskerne. Selvom hvor mange lande briterne erobrede. Og hvor meget af det Tyskland! Storbritannien blev et kolossalt imperium. Men hun kunne ikke fordøje sine kolonier. Det Tredje Rige overgik englænderne ved magten, og selv kommandanterne viste sig at være meget stærkere og dygtigere.
  Og da nazisterne kom til London, sluttede historien for England. Et nyt imperium opstod med hidtil uset magt. Mange folk og lande tjener i dets tropper. Og hvad kan vi sige: Det Tredje Rige, der spredte sine vinger, overdøvede Storbritannien.
  Men i 1940, efter at have erobret Frankrig, tilbød Hitler generøst fred til Churchill. Og det var nødvendigt at acceptere det: Sund fornuft dikterede, at Storbritannien ikke kunne vinde noget ud af krigen, heller ikke teoretisk, men kunne tabe. Hitler kæmpede luftkampen med England på halv styrke. Med stor forsinkelse overførte han tropper til Afrika. Han tog til Sovjetunionen. Men alt dette forsinkede kun katastrofen.
  Tyskerne, der brugte de besatte områder, fandt styrken til at kæmpe på to fronter; Japan slog med tillid til amerikanerne. Og så forrådte Stalin ham ved at indgå en våbenhvile. Storbritannien faldt på knæ og blev en del af Det Tredje Rige.
  Mange sejre gav Wehrmacht uovervindelighedens ære. Jane og hendes venner sluttede sig villigt til Hitlers hær for at søge lykke og rang. Og det lykkedes delvist der.
  Og hvad så? Nu har de to hjemlande: Stortyskland, Lille Storbritannien.
  Jane tog en tår Coca-Cola og kvidrede:
  - Kærlighed og død, godt og ondt... Hvad er helligt, hvad er syndigt, morderne er ligeglade!
  Gringeta sang som svar og sendte endnu et projektil:
  - Elsk og tør, lad det onde herske, men vi får kun én at vælge!
  Pigerne muntrede lidt op. Nå, faktisk, så meget som du kan stemme dig selv i en mol. De er unge, muntre, energiske og ret heldige. De kæmper så meget og ikke en eneste skramme. Medmindre du tænker på, at de bliver ridset på tanken.
  Malanya bemærkede hårdt:
  - Øh, Churchill skulle have accepteret Hess tilbud og gået ind i krigen med USSR. Så ville vi regere hele planeten, og i sidste ende ville vi også knuse Tyskland!
  Matilda sang med glæde:
  - Tyskland er godt i kamp, den britiske løve er den bedste!
  Malanya bekræftede:
  - Ja, vores løve fra Storbritannien er den bedste!
  Jane sagde med et smil:
  - Vi har stadig en chance! Hitler vil dø, og det tyske imperium vil falde fra hinanden!
  Gringeta affyrede et projektil og var delvist enig:
  - Ja, den falder fra hinanden! De er kødædende rovdyr, men vil dette gøre os bedre?
  Malanya bemærkede filosofisk:
  - Sammenhold under et hårdt regime er bedre end kaos og sjusk under et blødt!
  Matilda trykkede sine bare såler på pedalerne og gøede:
  - Vi vil også være på Mars! Og ud over solsystemet!
  Jane svarede med et Gioconda-smil:
  - Først skal vi etablere et samlet regime på planeten Jorden!
  Gringet, tog den og sang inderligt:
  - Og vi vil ikke tillade dette regime at ændre sig!
  Malanya bemærkede vittigt:
  - Men for at forlade dig med din næse, må jeg skifte næse!
  Pigerne er heldige som altid. Nu når deres tank den første række af skyttegrave. Og river jorden op med sine larver. Krigerne griner.
  - Vi vil knuse dem alle!
  En af pistolerne sad fast mellem rullerne, og tanken stoppede. Pigerne steg ud af bilen, det var stadig for trangt og for varmt i tanken. Men det er risikabelt udenfor, du kan blive brændt.
  Krigerne skyndte sig, blinkede med deres bare hæle og sang:
  - Vi er legesyge piger, gode venner, ja lad dem piske vores bare fødder, de legesyge pumaer!
  Jane, der løb, bemærkede:
  - Her er vi, Space Marines!
  Malanya bekræftede med et grin:
  - Både ud i rummet og ind i landingsstyrken!
  Og Gringeta tog den og gik rundt i sine arme og hylede:
  - Jeg er en super kriger! Jeg dræber alle!
  Matilda tog det som svar og hvæsede:
  - Gift dråbe for dråbe ind i Führeren!
  Jane fnisede og sang:
  - Slaget er stærkt, og Fuhreren er almægtig!
  Krigerne løb, trådte barfodet, over murbrokker, knust, stærkt opvarmet jern, forskellige slags bjælker og knækkede kranier.
  Jane sang:
  -Du vil forstå mig... Du vil forstå mig... Du vil forstå mig, og du vil ikke finde et bedre land!
  Det er behageligt for pigen at løbe med sine ikke alt for ru ben langs den stikkende sti og affald. Det er virkelig sjovt.
  Gringeta sang:
  - Sommer, solen skinner højt...
  Malanya støttede sangen:
  - Høj... Høj!
  Matilda tilføjede:
  - Sommer, vi er langt fra døden! Langt!
  Krigerne muntrede mærkbart op. Ja, hvor er det en fornøjelse at bevæge sig og hoppe så energisk.
  Jane grinede og bemærkede:
  - Døden er en konvention, skændsel er en absolut!
  Gringeta gned den ene bar fod mod den anden og hvæsede:
  - Vi skal også holde ferie! Og med det sejr!
  Malanya sagde skeptisk:
  - Vores eller tyskerne?
  Matilda grinede og sang:
  - En dødbringende brand venter os...
  Jane svarede:
  - Men han er magtesløs...
  Gringeta hylede som en panter:
  - Alle har en separat kiste...
  Malanya tog den og skød og hvæsede:
  - Boche-bataljonen er gået i graven!
  Matilda brølede tilbage:
  - En hel legion er gået i graven!
  Og pigerne tog den og mjavede... De er som slanke heste. Og så søde, bare og solbrune ben.
  Jane tog det og hvæsede med fornøjelse:
  - Og jeg er en kobra! Og jeg er en kobra! Slet ikke en bjørn!
  Gringeta hvinede som svar:
  - Det er rart for en kobra at flyve op til skyerne!
  Og pigerne vil bare støde hoveder. Gnister flyver fra øjnene, som om timen kommer!
  Malanya tog den og hvæsede:
  - Hitler er kaput!
  Matilda støttede hende:
  - Og Stalin er kaput!
  Jane rystede på hofterne og kvidrede:
  - Jeg er en lysets kriger, på dine knæ vilde... Jeg vil feje alle bort, der bagtaler fra Jordens overflade!
  Malanya tog den og brølede:
  - Og Hitler er et fjols, han ryger tobak! Han stjæler tændstikker og overnatter ikke hjemme!
  Matilda smilede sarkastisk og spurgte:
  - Hvad tror du, har Führeren det?
  Gringeta sparkede til asken med sin bare fod og knurrede:
  - Selvfølgelig ikke! Vi fire vil give ham et blowjob!
  Malanya himlede med øjnene og hviskede:
  - Åh, det er meget rart at holde en pulserende jadestang i munden og mærke den med tungen!
  Matilda hviskede med et åndedræt:
  - Hvor er det fantastisk! Og alt bliver bare fantastisk!
  Pigerne hoppede højere og højere. Men deres tank blev repareret, og de måtte tilbage. Krigerne klatrede tilbage og hvæsede:
  - Dette er vores tank! Han bliver bare fantastisk!
  Jane huskede pludselig eventyret om Robin Hood. Der er lille Joe, drengen blev fanget af sheriffen. Drengen blev tortureret: de trak ham op på stativet og stegte hans hæle.
  Da flammerne slikkede de nøgne, ru såler på drengens fødder... følte Jane ophidselse her, og hun ville virkelig gerne have sex. Her kom de ind i det. Især den japanske ninja Crucian karpe. Denne blonde dreng er så smuk, og han har meget stor maskulin perfektion. Og det er så dejligt at røre så ren og glat hud med dine bryster.
  Jane ville stikke fingeren mellem hendes ben, men hun var flov og ændrede mening. Selvom sådan en handling faktisk er yderst behagelig!
  Herrens Datter sagde:
  - I havets bølge og rasende ild! Og voldsom og rasende ild!
  Pigerne flyttede igen deres Göring-5 mod de sovjetiske troppers positioner. Stalin selv flippede sikkert ret meget ud, da han hørte om nazisternes fremmarch. Virkelig, hvordan kan du ikke blive nervøs her? En kæmpe maskine styrter mod dig, men der er intet at svare på. Fireogtredive, du kan ikke kæmpe imod E-serien. Og endnu mere fra pyramideformede AG'er.
  Og Stalin er tilsyneladende i chok. Ring i det mindste en kakerlak for at være din rådgiver. Ingen lyd, ingen mening, ingen vandsprøjt! Det ser ud til, at du bliver knust!
  Jane bemærkede med et smil:
  - Og Stalin, i modsætning til Churchill, tog altid villigt imod uddelinger fra Hitler og gik efter fred!
  Gringeta sang med entusiasme:
  - Fortæl mig, hvad verden er! De vil svare dig - solen og vinden!
  Malanya bemærkede med entusiasme:
  - Og vi får stærke, sunde børn!
  Matilda fnisede og hviskede:
  - Verden er ikke et skakbræt, og Hitler er ikke en konge!
  Jane rettede sin ven:
  - Han er højere end kongen! Og vi vil feje det væk fra planeten!
  Gringeta tog den og brølede:
  - Briternes storhed, anerkendt af planeten! Fascismen blev knust med et sværdslag!
  Malanya tilføjede entusiastisk:
  - Vi er elsket og værdsat af alle verdens nationer!
  Matilda tilføjede med entusiasme fra en pige, der har fundet sin første kærlighed:
  - Jeg tror, lad os bygge hellig kommunisme!
  Jane lo og bemærkede:
  - Og under tyskernes ledelse kan kommunismen så sandelig bygges!
  Gringeta slog panden på pistolens bundstykke og sang:
  - Vi spøger, vi bygger kommunismen nu! Og Stalin vil være vores super og helt!
  Malanya tilføjede og præciserede:
  - I en kiste, selvfølgelig!
  Gringueta bekræftede let:
  - Selvfølgelig i en kiste!
  Jane sagde filosofisk:
  - Uanset hvor stor kongen er, vil han gå i graven, ligesom jægeren!
  Gringeta tilføjet med et ondsindet grin:
  - En politiker lyver altid, kun han dør for alvor!
  Malanya klikkede med sine bare tæer og sagde:
  - Udødelighed er ægte, men døden er illusorisk!
  Matilda gav også en aforisme:
  - Konger kan gøre alt, men ikke én, ikke én konge kan flygte fra graven ned i jorden!
  Jane kvidrede:
  - Livet slutter snart...
  Gringetta understøttet med selvtillid:
  - Prikken slår snart!
  Malanya affyrer med maskingevær mod det sovjetiske infanteri og hvæser:
  - Åh, mor, mor, hav medlidenhed med din søn!
  Matilda, der havde svært ved at holde latteren tilbage, tilføjede:
  - Han har jo ikke en dag tilbage at leve!
  Jane tænkte filosofisk:
  - Alle vil gerne leve smukt, men kun få dør med værdighed!
  Gringueta svarede med et smil:
  - Døden lover ballade, medmindre den funkler af præstationsstråler!
  Malanya hvæsede med en rasende blotning af sine tænder:
  - En god død er bedre end et lort liv!
  Matilda udfordrede:
  - Det er godt at være Gud i frihed, men det er dårligt at være en djævel i fængsel!
  Gringeta bemærkede med et giftigt grin:
  - Og vi er løbet tør for skaller... Enig, det er en kæmpe tragedie! Ikke en eneste gave til udslettelse!
  Jane fnyste foragtende.
  - Der kommer nye gaver og andre præsidenter!
  . KAPITEL nr. 17.
  På denne dag, den 10. oktober 1947, kørte Friedrich som altid, en greyhound og utrættelig, hurtigt på lufthesten Me-362. Drengen følte ikke engang en skygge af træthed, han var for ophidset og skød stadig uden at gå glip af et slag. Om natten sætter reparationshold, primært amerikanske, noget af det beskadigede udstyr i drift. Især "Pattons" blev igen spundet på skinner, desuden kom et par hundrede af disse køretøjer i drift efter at være blevet overført fra udlandet langs allerede etablerede jernbaner. Partisanerne prøvede selvfølgelig, men de klarede sig meget værre end normalt. I valget af den ukrainske fader besejrede Bandera, og forræderi og desertering steg i partisanernes rækker. Plus, kommandanten for partisanbevægelsen, Voroshilov, blev syg... Og en afløser for ham blev ikke fundet i tide... Således var forsyningen af den internationale strejkegruppe af fascister ganske tilfredsstillende. Ja, modige underjordiske krigere og heroiske sabotører opnåede nogle gange succes, men ikke over det taktiske niveau. Derudover forårsagede fremkomsten af nye kapitulerede allierede et kraftigt fald i troen på USSR's sejr, og det førte til, at vaklende elementer, åbent eller på anden måde hemmeligt, gik over på fascisternes side.
  Antallet af desertører steg især blandt Kraikov Røde Hær og den polske hær. Polakkerne, efter at have troet på nazisternes og især de vestlige kapitalisters løfter, regnede for alvor med at skabe et stort imperium i øst på bekostning af Rusland! Ikke alle, selvfølgelig, polske kommunister forblev trofaste over for Sovjet, men resten af de politiske afskygninger... Liberale er især upålidelige... Så de polske enheder begyndte at overgive sig på Moskva-bulen næsten øjeblikkeligt fra begyndelsen af offensiven ... Dem var der heldigvis få af, og det fik endnu ikke afgørende indflydelse på krigens gang .
  Friedrich foretog de første par flyvninger selv, og brød væk fra de andre piloter. Han så, at fjenden ikke længere så tæt mødte de nazistiske horder med ild, og der var næsten ingen minefelter tilbage i tankkiernes vej. Men de sovjetiske soldater kæmpede stædigt. Infanteriet åbnede ikke ild og forsøgte, ved at lade kampvognene lukke, at sprænge deres spor eller en masse granater i luften eller at sætte ild til dem med brændbare flasker.
  Terminator-drengen øgede hovedsageligt scoren på bekostning af sovjetiske kanoner. Desuden skyder du fra et vandret plan, så du undgår at spilde tid på et dyk. Sandt nok blev flere kampvogne placeret i baghold også ødelagt. USSR luftfart var inaktiv. Om morgenen dukkede kun syv U-2 fly op, derefter fire Laggs. Generelt havde Friedrich en kort samtale med dem, hvor han trykkede let på aftrækkeren... Og så, som altid!
  Efter at have undertrykt de allerede svækkede kamppunkter, styrtede nazistiske kampvogne videre over feltet og ind i skyttegravene... Panserværnsgrøfter og pindsvin blev dog også stødt på denne allerede sjette og delvist femte forsvarslinje (der var otte af dem) i alt). De sovjetiske artillerister var nervøse og begyndte at skyde langvejs fra. Det fascistiske artilleri var nådesløst, og luftfarten... Indtil videre, ligesom en skøjtebane, var alt makuleret. Nå, Friedrich er som altid foran alle, mere livlig og sejere. Der fandt ændringer sted i troppernes dannelse; Pattons, bevæbnet med kraftige maskingeværer, tog føringen. En tvungen beslutning om at reducere tab fra kamikaze-infanterister, der ofrer sig selv, men ikke ønsker at give op...
  Friedrich foretog sin tredje flyvning med sin ven Helga. Her mødte de for første gang et mere eller mindre stort parti sovjetiske fly. Blandt dem var endda fem Br-3'ere (hvorfra de blev gravet op). Mærkeligt nok vendte USSR-bombeflyene straks tilbage ved synet af de tyske esser, og jagerne skyndte sig mod dem.
  Friedrich skød roligt bilerne, der forsøgte at komme tættere på. Inklusiv et es med en stjerne fra USSR-helten på flykroppen. Den erfarne kriger forsøgte dog at gå ind i skyerne, men mod sådan et monster som Friedrich Bismarck blev det kun værre. Terminator-drengen, uden at gå glip af et slag, skød seksogtredive jagerfly og fire angrebsfly ned på én gang, satte farten på og skyndte sig efter bombeflyene.
  Her opdagede Friedrich dog, at hans bil ikke skyndte sig så meget, og ikke nåede 740 anslåede kilometer selv med en forceret motor. Årsagen er klar, Friedrich erstattede 30 mm Mr-108 kanonerne med Mr-103, som med en indledende projektilhastighed på 960 meter i sekundet er meget mere effektive til at trænge igennem tagene på kampvogne og fjendtlige jagerfly fra en meget lang distance, men næsten halvanden gang tungere og lavere med en skudhastighed på 420 skud i minuttet (dog foretrak Friedrich generelt at affyre enkelte granater, mens han faldt i trance!). Og ammunitionen til kanonerne blev øget især for Frederik. Så det var ikke en let opgave at indhente bombeflyene. Adskillige kvikke He-362'ere var foran det modige unge es. De faldt som hagl på afgrøderne og knuste og plagede sovjetiske køretøjer. Desuden blev Br-3, der var langsommere og dårligt bevæbnet, et let bytte for terroristpiloter. Friedrich ankom til slutningen af festen, men afsluttede stadig et dusin og slog halvtreds ud. Det lykkedes dog ikke drengen at slå sin tidligere rekord på to hundrede og treoghalvtreds biler.
  Friedrich vendte tilbage med stor entusiasme i sin sjæl. Han vandt og vinder! Og tankerne om mit forræderi forsvandt fuldstændig. Den unge mand sagde endda til sig selv:
  - Hvorfor disse fordomme! Homeland er hvor dine venner og børn vokser op! Og USSR er ikke moderlandet, men et fængsel af nationer!
  Helga hørte disse ord, men uden at forstå deres sande essens, bekræftede hun:
  - Du har ret! Og snart får vi børn! Selvom jeg ikke ønsker at blive mavefed, mens denne krig stadig er i gang!
  Friedrich grinte:
  - Det afhænger af den almægtige Guds vilje. Men paven og en række storbyer er på vores side!
  Den fjerde flyvning på angreb, Jet Fokken-Wulf-5s, blev til en jagt på kanoner, da kun et par kampvogne blev fanget. Men den virkelige test var endnu ikke kommet.
  Rotmistrovs Fifth Guards Tank Army fuldførte underbudsoverførslen til Krasnogvardeisky-området. Det var dog ikke muligt at opnå fuldstændig overraskelse. Fascistiske rekognosceringsfly registrerede bevægelsen af en stor masse kampvogne, og nazisterne skyndte sig at tage modforanstaltninger. Omkring fem hundrede SS-enheder fra den 2. SS-panserarmé, såvel som to hundrede køretøjer fra den strategiske reserve, kom ud for at møde ni hundrede og halvtreds kampvogne og selvkørende kanoner forstærket af reserverne fra Rotmistrovs pansrede knytnæve. Slaget fandt især sted på en mark nær Pervomaisky-kollektivgården, hvor tyske grenaderer og kanoner var placeret på den erobrede linje.
  Friedrich og de bedste tyske esser blev kaldt ind for at afværge et massivt angreb fra land og luft.
  Generalløjtnant Rotmistrov, helten fra slaget ved Stalingrad, udførte ordren fra den øverste øverstkommanderende selv og troede oprigtigt, at slaget nær Moskva endnu ikke var tabt. Han havde magten i sine hænder, og der var et glimt af håb om, at USSR ville genvinde, hvad det tidligere havde tabt. Men søjlen, der bevægede sig af egen kraft, blev ret strakt. Dette skyldtes til dels ønsket om at undgå Tredje Riges rekognosceringsfly, hvor den øvrige varighed af marchen var forårsaget af skader på jernbanelinjer på grund af fjendtlige fly.
  Kraftige bombeangreb tvang store kampvognsstyrker til at marchere hundreder af kilometer under deres egen magt. Desuden, ved den maksimale hastighed march... Dette tager hensyn til en vis heterogenitet af tankflåden; nogle køretøjer fik filtre udskiftet, andre tværtimod, gamle typer, herunder ufuldkomne transmissioner, bremsede dieselmotorer.
  På grund af den brutale og massive påvirkning af fjendtlig luftfart, var den femte chokhær placeret ret langt fra frontlinjen, og dette tvang denne stålvalse til at marchere fra aften til morgen.
  En mere kompakt gruppe fascister ventede allerede på Rotmistrov. Mens de var underlegne i det samlede antal kampvogne, var nazisterne overlegne i kvalitet: med cirka halvandet hundrede "Panthers"-5 og "Tigers"-5, samt halvanden dusin "Goering" L (engelsk køretøjer med 17-fods kanoner, omtrent lig med en gennemtrængende kraft til en pistol "Panthers"), E-50, AG-50 og "Patton". Super Ferdinand tank destroyerne var stadig på vej.
  Selvfølgelig havde det været bedre at angribe nazisterne i massevis, men den formidable Zhukov havde for travlt for Rotmistrov, idet han med rette frygtede, at nazisterne ville tage energiske modforanstaltninger. Det har de dog allerede gjort...
  Men her havde den sovjetiske hær ét trumfkort - dette var seriøs luftdækning... Flyene blev fjernet fra Ural-retningen og fra hovedkvarterets reserve, og de kastede endda træningskøretøjer i kamp, samt udstyr direkte fra samlebåndet . Dette var chancen for at bryde igennem højre flanke og bagside, som havde bevæget sig langt foran den fascistiske kile.
  General Gotha og andre befalingsmænd antog allerede under de indledende drøftelser af planen for Moskva-operationen, at Krasnogvardeysk helt sikkert ville blive stedet for en kampvognskamp med de sovjetiske hæres kampreserve, hvilket betyder, at det var nødvendigt at have en dækningsplan. .
  Særlige tyske fly, især Xe-362, overvågede luftrummet, så slaget på Krasnogvardeysky skulle blive den største ikke kun kampvogn, men også luftkamp i Anden Verdenskrig!
  Friedrich blev kaldet til at bekæmpe fjenden, han er Luftwaffes bedste es, luftkampens konge var et symbol på det tredje riges sejr. Og ved siden af ham, eller næsten ved siden af ham på hans højre hånd, på et overfald, og derfor især kraftig modifikation af Fokken-Wulf-5, kørte Helga.
  Drengen sang endda:
  - Vi ræser gennem bølgerne på rumskibe! Quarks skum i æterhvirvlerne!
  Helga bekræftede:
  - Røde væsner, du bliver ramt! Børn af den underjordiske helvede verden!
  Friedrich lo og sagde sin favorit:
  - Kom nu, væk fra skruen! Dødens engel, fløjt bare for ham at dukke op! Han vil rive alt afskum i stykker af deres æsler!
  Helga fnisede som svar.
  - Jamen, du er vittig!
  Friedrich var noget bekymret over den stigende vægt af hans fly, forbindelsen med installationen af langtrækkende våben og stigningen i ammunition. Når alt kommer til alt er projektilet på en 30 mm kanon tre gange tungere end en 20 millimeter kanon, og med hensyn til destruktiv kraft, måske fire gange kraftigere, er det et universelt våben, der er i stand til at ødelægge rustning både på overfladen af planeten og i luften! Den unge es ville endda opgive maskingeværerne og fjerne deres fire store kalibere, men... Helga protesterede før afgang:
  - Det kan jo komme til at handle om nærkamp. Det er bedre at gemme dette trumfkort...
  - Nok til Force Majeure og to skytter! - Friedrich afbrød kort. For mig er det nok at skyde tæt på. Generelt synes jeg, at maskingeværbevæbningen her er overdreven.
  Helga fnisede muntert og slog drengen på ryggen.
  - Det er desværre ikke alle, der er sådan en uovervindelig ridder som dig! Mange esser er stadig begyndere, de har brug for tættere ild for at være sikre på at ramme...
  Frederik indvendte ganske rimeligt:
  - Så dyr en bil som ME-362 U vil ikke blive givet til en nybegynderpilot. Denne fighter er for esser.
  I stedet for at svare løb Helga ind i sit jagerangrebsfly og blinkede med sine bare, lyserøde hæle. Hvad skal man ellers gøre, lød nødkaldet.
  Friedrich var generelt tilfreds med, at han havde fjernet de to ydre maskingeværer, det massive køretøj lettede lettere, og hastigheden steg, og de lettere vinger forbedrede manøvredygtigheden. Selvom selve brandpunkterne var dækket af kåber, bidrog deres reduktion mærkbart til bilens aerodynamik. Selvom Me-362 med hensyn til aerodynamiske kvaliteter stadig ikke har sin side blandt stempelkøretøjer, er den sådan en universel krigshest.
  Sjældne træer og marker blinker forneden... Dagen er varm, og det ser ud til, at det ikke bliver nemt at kæmpe. Især russerne, som taber denne enorme kamp. Her til venstre og lidt nedenfor er en flok krager, der flyver... En stor flok, nogle af kragerne er meget store... Et ildevarslende tegn, krager ledsager alle krigene i denne grusomme, blottet for sentimentalitetsverden. Som Boyarsky sang i den berømte musical:
  - Men hvorfor! Det er umuligt at leve efter dit sind! Men hvorfor - livet lærer os ikke noget!
  Her er det vold, vold og mere vold! Grusomhed, grusomhed og endnu en gang grusomhed, der cementerer nationen!
  Flokken af krager virker uendelig, der er titusinder, hundredtusindvis af dem, og de kaver, så man kan høre dem selv i en hermetisk lukket hytte. Friedrich spurgte Helga i radioen:
  - Måske kan vi ramme dem med maskingeværer?
  Esepigen indvendte:
  - Det er ikke det værd! Hver kugle kan tælle her!
  Friedrich grinte:
  - Hvilket er meget muligt! Kongen har patroner i en pose under sin trone.
  Det første parti sovjetiske fly sprang pludselig ud bag en flok gribbe. De blev først mødt af salamanderne. Der var tab på begge sider, flere russere blev dræbt. Friedrich åbnede sent ild og skød kun otte biler ned. Men det er stadig en hård start. Men et par tyske "salamandere"-3 blev skudt ned, og det er uklart, hvordan Me-262'eren formåede at komme foran alle.
  Men det vigtigste var endnu ikke kommet. Flokken af krager sluttede, de tyske piloter sprang ud i rummet over Krasnogvardeisky-feltet og det begyndte.
  En hel hær skyndte sig mod den tyske eskadre, og her var der faktisk luftfart fra flere lufthære i USSR. En enorm armada af fly af alle typer, men mest af alt Yakov og et par mindre Laggs.
  Friedrich åbnede ild fra en afstand på mere end seks kilometer. Han kastede sig igen ud i strømme af vild trance, når du ikke sigter, men dine fingre bliver ved med at trykke automatisk. Når der ikke længere er overvejelser, tanker, ser kroppen ud til at være din, men du er allerede som en marionet af ukendte kræfter... Og det betyder, at kødet ikke er dit, men underverdenens ånd - urene, onde kræfter. ..
  Nå, og i hovedet på terminator-drengen begyndte sangen at lyde flere gange:
  Blandt venner, men samtidig afsondret,
  Fanget af lidelse, sorgfulde bekymringer!
  Vores verden er så træt af misbrug,
  Hverken vidde eller skønhed er synlig!
  Hvor har du bragt os - ond ond djævel?
  Når en ond dæmon kontrollerer en hær!
  Vi ønsker bestemt militær ære,
  Selvom jeg i hjertet er en modbydelig parasit!
  
  Sådan tomhed i den slukkede ånd,
  Der er ingen vej udenom sumpen!
  Og døden, denne pæl til den hensynsløse gamle kvinde,
  Hvad indsamler hyldest i Holy Rus'!
  
  Simpel forståelse skinner ikke,
  Alt er på nettet, ubegrænset magt!
  Ønsket om at leve i den jordiske bolig,
  Smag sødme, glæde, lykke med din kæreste!
  
  Men skæbnen sendte hans søn i krig,
  Hvor vi måtte glemme fred!
  Ingen grund til at forbande Satan for dette,
  Vi selv ville ikke andet!
  
  Jeg skærer gennem hvirvelvinden ind på flyet,
  Efter at have udført et twist, og signaturbevægelsen!
  Tro mig, fædrelandets kæmper døde ikke,
  Lad os spille en begravelsesmarch for afskummet!
  
  Fjenden er talrig, stærk,
  Biler, jagerfly, missiler!
  Vi vil smadre den helvedes Wehrmacht i stykker,
  Ruslands bedrifter vil blive glorificeret!
  Kommunismen vil komme til Jorden, tror jeg,
  Vi vil leve lykkeligt - jeg ved det med sikkerhed!
  Bøddelen af mennesker - fascismen, vil smuldre,
  Sejren vil være i venlighed, lyset af maj!
  
  Fædreland, hurtig flugt,
  Det gav os et helligt liv!
  Fædrelandets hymne synger i vores hjerter,
  Jeg kæmper jo indædt for hende!
  
  Og jeg tror, at en lys tid vil komme,
  Der vil ikke være nogen mord, alderdommen forsvinder i afgrunden!
  Løbet vil udvikle sig uden kant,
  Toppen vil skynde sig til linjernes præstationer!
  
  Og så vi kan bringe tiden tættere på;
  Så skal du kæmpe som en soldat fra Rus!
  Så det når alle, der ikke er en idiot,
  At russerne altid ved, hvordan man kæmper!
  En god patriotisk sang lød i Friedrichs hoved, men hans forræderiske hænder og fødder gjorde det stik modsatte. De sendte nemlig granater til sovjetiske fly af alle typer og mærker. De sovjetiske piloter forsøgte at komme tættere på og starte en kamp... Volka, der havde skudt mere end halvtreds køretøjer i bevægelse, lavede et sving og undgik skuddene og ramteforsøget (han afbrød denne kamikaze med korte maskingeværudbrud) . Så skiftede den unge es fly, og da drengen var i en kamptrance , affyrede drengen en masse luftkanoner. Det mejede i høj grad et antal sovjetiske jagerfly, der dukkede op bagfra.
  Her blev Friedrich nærmest selv ramponeret, men formåede at glide ind i skudlinjen og fortsætte med at udrydde sine modstandere. Denne gang blev den tomotorede "Pawns" hans ofre. En aforisme blinkede gennem drengenes hoveder (bønder er heller ikke nødder, fremtidige dronninger!). Helga knirkede ind i radioen:
  - Åh, kære mor! Hvor trykker de!
  Efter at have udført en ufuldstændig sløjfe afskar Friedrich sovjetiske jagerfly fra en stor afstand i et forsøg på at komme bag Helga. En af dem var "Shopkeeper" (Lagg-5), havde en stor rød stjerne på flykroppen... Dette betyder en helt fra USSR. Pigen selv skød ved en angrebsmodifikation af Fokken-Wulf mod tankene fra Rotmistrovs hær, der nærmede sig de tyske stillinger. Og samtidig ramte hun ret præcist og dykkede med succes.
  Friedrich kæmpede stadig med fjendtlige fly og takkede mentalt forsyningerne for stigningen i ammunition. Han formåede endda at plante en forræderterminator i en T-34-85 tank, idet han valgte kommandantens (dette kan ses fra antennerne, som på trods af støvet og afstanden, Friedrichs skarpe øjne nemt så!).
  Lugedækslet blev ramt af tre granater på én gang, og tanken stoppede...
  Det var også varmt nedenfor, fortroppen af Fifth Guards Tank Army var allerede rullet mod SS-grenadererne og dele af Andet Korps.
  De første sovjetiske køretøjer trillede ind i panserværnsgrøften, og deres hastighed faldt. Hurtigskydende kanoner fra Tigers-5 og Panthers-5 regnede ned over dem. Det er her, de nye tyskere er stærke: kæmper på afstand; for at opnå en fordel over dem måtte sovjetiske kampvogne deltage i nærkamp. Sæt en losseplads op... Men den taktiske beslutning var unøjagtig, at rive gennem den åbne mark, hvor der blev gravet grøfter, for at møde maskinerne, der ventede på "byttet". Ja, og ikke at falde i massevis på samme tid?
  Sandt nok brød de sovjetiske Ils, trods betydelige tab, stadig igennem, som en lille bokser, der dykkede under en kæmpes syltetøj, mod fjendtlige kampvogne og forårsagede skade, herunder med små bomber. Sandt nok stod de på nogle "Tigers"-5 oven på nettet, men for mange køretøjer var det tyske infanteri tvunget til at installere beskyttelse bogstaveligt talt på farten.
  Frederick mente, at hvis russerne havde leveret et mere koncentreret angreb, ville de have haft en meget større chance for at få "en masse penge" og en fordelagtig tæt kamp.
  Rammningen fra de røde piloter fortsatte, men for eksempel mod den meget kvikke Salamander-3 bar denne taktik ikke den forventede frugt. Tabene for tysk luftfart steg, som i endnu højere grad for den sovjetiske. Men dette var ikke længere en ulykkelig kamp. Mange sovjetiske piloter havde anstændig erfaring, det var ikke for ingenting, at de dækkede Moskva, så nazisterne led meget.
  Friedrich, hvis instinkter var utrolig skarpe, undgik altid hits og ramte intuitivt de farligste sovjetiske jagerfly. Forsøger at slå lederne ud. Han gjorde det, og det fungerede uden fejl. Der var i øvrigt en tomhed i mit hoved, og en manglende opfattelse af kampen som sådan. Kroppen reagerede, målene blev fanget, der var ingen misser. Flere gange kom det endda til tankene.
  Og mange hundrede, hvis ikke tusinder af fly af alle typer blinkede og flimrede for vores øjne. For eksempel, Huffman på sin He-362... Han kæmper på en speciel måde, fart, ryk fra en jetbil, og affald flyver i alle retninger... Og russerne er heller ikke dårlige... Men hvor er Kozhedub, det er tid til at afbryde strømmen... Friedrich bevæger sig på et minimum, nu er der ingen grund til at vende, slå sparsomt, men kun, bevæge sig lidt fra nederlag..
  Ammunitionen er ved at løbe tør, ligesom brændstoffet i tankene, og der kommer imponerende forstærkninger fra de tyske stillinger. Salamanderne, og endda et par formidable Me-362'ere, er de første, der går ind i slaget, efterfulgt af resten af Hitlers bande. Igen ruller fremad... Sovjetiske fly begynder også at trække sig tilbage. De er ved at løbe tør for brændstof, og deres tab har overskredet alle tænkelige og ufattelige grænser. Friedrich vender tilbage og spørger Helga:
  - Alt er fint?
  Pigen svarer:
  - Flyet er i bevægelse! Jeg slog seks kampvogne og en jager ud...
  Friedrich fløjtede:
  - Ja, du overgik selv mig i antallet af ødelagte kampvogne. Jeg ødelagde personligt kun fem biler med mundkurv!
  Helga fnisede.
  - Hvor mange fly?
  - Flyvemaskiner? - Tal blinkede i Friedrichs hoved... - Præcis tre hundrede og én! Ny verdensrekord. Hvilken præstation...
  Helga udbrød:
  - Du er bare en ridder! Nej, snart ødelæggelsens gud. Den store Kali selv... Universal fighter!
  Friedrich rettede høfligt:
  - Faktisk er Kali ikke en gud, men en ondskabs gudinde. Det vil sige en kvinde, selvom en meget æret og populær guddom i hinduismen. Mange templer er blevet bygget til hende, og der bliver bedt hende bønner.
  Drengen bemærkede pludselig, at han havde ridset sit knæ alvorligt på håndtaget. Og han svor:
  - For pokker! Det var ikke værd at tage et sving i et så tungt bevæbnet køretøj.
  Helga sagde bekymret:
  - Og dit næste fly er uden mig?
  Friedrich bekræftede let:
  - Ja, din Fokken bliver stadig tanket og opladet, men min står allerede klar. Bare sig det ikke, bare pas på dig selv!
  Helga udtalte bestemt:
  - Nej! Mit råd til dig er at kæmpe og kæmpe så godt du kan... Hvis det overhovedet er muligt.
  Flyene landede og Friedrich løb til den næste bil. Den valgte kombination af Me-362 og assault F -490 var optimal for alle tiders superass.
  Friedrich mærkede de skarpe, ru pedaler på Fokken-Wulf-4 med sine bare fødder, begyndte at skubbe farten og synge med:
  - Jeg flyver til kamp! Jeg vil trampe væsenet ned i støv!
  Slaget ved Krasnogvardeysk fortsatte. Ud over tankene fra selve Rotmistrovs hær ankom et hundrede og halvtreds sovjetiske køretøjer, taget fra den sydlige flanke og Kashirnsky-regionen på den sovjetiske front, også til slagmarken. Det er rigtigt, at kun det første parti biler er ankommet indtil videre. Sovjetisk luftfart tænkte heller ikke på at give op, men var endnu ikke særlig aktiv.
  Frederick gik i gang med kampvognene ved at bruge sine kanoner, der var specielt skabt til dette formål. Efter hans mening var kaliberen 37 millimeter stadig optimalt egnet til dette formål. For eksempel ødelagde Rudel, med sådanne kanoner, uden nogen kamptrance, eller rettere, hvad der er mere retfærdigt, 534 kampvogne gennem hele krigen. Men der var en almindelig person, ikke Friedrich. Drengen huskede, hvordan hans far fortalte sin mor, at den kombinerede effekt på barnet, der blev båret i livmoderen, ud over manifestationen af fænomenale evner, efterhånden som puberteten skrider frem, kan gøre afkommet til en psykopat...
  Måske er hans kamptrance, og denne krigers supermagt, også en konsekvens af en indflydelse, hvis natur er ukendt for ham.
  Men her kommer kampvognene, for piloten virker deres bevægelser langsomme, og endnu mere for Friedrich. Det unge es begyndte at slå direkte fra et vandret plan. Den skyder bare og rammer. Lysglimt fra små eksplosioner, luger brudt igennem. Mange biler brænder i dette tilfælde, da gastankene er placeret i kamprummet. Og ødelæggelse, tønden på T-34 fløj af sted som tungen på en slangebøsse.
  Ofte forårsagede de ramte granater, at ammunitionen detonerede. Og dette til gengæld...
  Friedrich tænkte ikke på sådanne bagateller, han så på billedet, da vagterne efter at have lidt store tab og indset nytteløsheden af forsøg på at bryde igennem, flyttede vagttankene rundt i grøfterne gravet af det sovjetiske folk.
  Men selv her ventede dem en ubehagelig overraskelse. To dusin "Super Ferdinands" nåede at nærme sig. De havde desværre stærkere køreegenskaber, takket være brugen af amerikanske motorer.
  Sovjetiske køretøjer gik hen over en åben mark, hvilket betød, at de legendariske jagerfly kunne slå til fra kun tre kilometers afstand. Selvfølgelig missede "Superferdinands", men den høje skudhastighed af antiluftskyts tillod dem at ramme ret ofte. Desuden var marken kraftigt gravet op og pløjet med granater, og T-34-85 kunne ikke få fart. Men de bevægede sig stadig som en aksel under et udbrud. Og Panthers-5 og kvikke American Witches-5, højhastigheds-tank destroyere, skyndte sig til hjælp af Ferdinand-4.
  Friedrich forsøgte at slå (rent ubevidst) cheferne ud. Selv mine fingre var krampede af spændinger. Og der var frugter! Den unge terminator slog fra et vandret projektion toogfyrre T-34 kampvogne, tre KV-er og to Su-122. Der kunne have været tre biler mere, men de blev distraheret af et raid af sovjetiske jagerfly, og vigtigst af alt angrebsfly. Friedrich begyndte at affyre en 37-millimeter luftkanon og to 20-millimeter kanoner (også ret ødelæggende, hvis man ramte et lys eller en benzintank eller en motor) ved hjælp af dem.
  Der er syvogtyve fly i alt, og der er atten Ilovs... Ikke dårligt, i betragtning af vigtigheden af hver kampvogn, selv dem, der blev beskadiget i denne stædige kamp... Adskillige T-34-85'ere accelererede og brød endelig igennem for at lukke rækkevidde. Nu brød de let pansrede amerikanske "Hekse"-5 i flammer.
  Friedrich så Hans-Ulrich Rudels angrebsfly. Dette længe kendte es, ser det ud til, besluttede også at erstatte Stukaen med den stærkere og hurtigere Fokken-Wulf-5. Hans fakkelemblem er kendt af alle. Han spurgte Frederik:
  - Hvordan har du det, Dødens Engel!
  Terminator Boy svarede:
  - Tingene er i Gestapo, men jeg har resultater!
  Rudel forsikrede:
  - Og jeg har det godt! Men hvordan formår du at skyde så præcist og hurtigt, og endda fra et vandret plan?
  Esedrengen grinede, svarede eller sang endda:
  - Jeg ved med sikkerhed, at alt umuligt er muligt! Find jordens kongers diamant i rindende vand!
  - Det er okay, jeg når de tredive ved udgangen af dagen! - lovede Rudel.
  Retur, udskiftning af flyet, og igen den originale Me-362, et fly, der bortset fra skudhuller på vingerne ikke fik nogen skade under Volkas ledelse. Og selvfølgelig kampvognskampen...
  Det var varmt på Krasgvardeisky. Kolonner af den femte gardearmé og brigader fjernet fra andre fronter trak op. Forstærkninger kravlede også op til tyskerne, inklusive et dusin amerikanske tank destroyere, de seneste M-18'ere med 110 mm kanoner. Disse køretøjer var ikke ringere i destruktiv kraft end Tiger-5 kanonerne, kaliber 105, og slog endda T-34 bedre, da de var mindre tilbøjelige til at rikochette. Selve pistolen er også lavet af en ombygget amerikansk antiluftskyts, hvilket betyder, at den er hurtigskydende. Kun rustningen er svagere end de tyske, men alligevel er 186 millimeter nok til at holde et projektil i panden. Desuden bliver T-34-85 ofte udtværet, mens den er på farten.
  Friedrich, stadig på afstand, mærkede den nærme sig tsunamien fra en ny bølge af Røde Hærs fly. Det betyder, at mens der ikke er tid til kampvognene, som næsten er låst tæt sammen, er det bedre at lade angrebsflyene tage sig af dem. Blandt dem kan du i øvrigt se meget tungt bevæbnede og pansrede ikke-329'ere. Både angrebsfly og tank destroyere er stærke. Især med 88 mm Ra-44 kanoner, som ikke kun trænger ind i tankens tag, men også i panden. Kun i luftkamp er denne maskine mildt sagt ikke så alsidig som "arbejdshoppen" Fokken-Wulf.
  Blandt angrebsflyene lagde Friedrich mærke til Helgas fly. Nå, selvfølgelig, tilbage i aktion.
  Terminator-drengen, der faldt lidt ned undervejs, vi vil skære tre kampvogne og en selvkørende pistol-76, sang:
  - Vi skal have et show! Simpelthen den højeste superklasse!
  . KAPITEL nr. 18.
  Helga svarede let:
  - Selvfølgelig tror jeg på dig! Jeg gav ikke mit hjerte til udyret! Svaret vil blive givet til dig - tror du det eller ej?
  I stedet for at svare begyndte Friedrich at skyde på lang afstand nedefra... Og så vinde højde.
  Der var ret mange sovjetiske fly, men stadig færre end første gang. Luftwaffe-piloterne følte sig ret sikre, som en førsteklasses, der havde slået en irriterende kammerat i en ukendt skole og bogstaveligt talt blev overvældet af styrke.
  De sovjetiske piloter blev mere udspekulerede, og da de var blevet angrebet, delte de sig straks op i grupper og forsøgte at trække tyskerne til sig. Frederick angreb dem og klatrede op ad bakken. For ham gjorde fjendens afvisning af at iværksætte et direkte angreb dog kun taktikken lettere. Men andre tyske krigere gik i kamp.
  Friedrich bemærkede irriteret, at ikke-362'erne normalt var foran ham. Men det er okay, fra en lang afstand på flere kilometer er der ingen, der ved, hvordan man skærer ned alligevel.
  Og "Salamanders"-3, ligesom børns papirfly, hopper, hopper som en haj på bølgerne, og de får selv...
  Friedrich valgte sit offer, kommandoflyet, og havde ikke tid til at tænke over, hvordan dette fly blev skudt ned. Drengen tegnede en morale:
  - Du kan tabe i en krig, i modsætning til i sport, én gang, men du kan vinde i en krig, i modsætning til i et spil, uendeligt! Det er dog kun taberens brikker, der flyver fra brættet; vinderen placerer selv tidligere nedskudte kampenheder på brættet!
  Kampen mærkedes dog også i marken. For eksempel er Wittmann allerede et ganske rutineret tank-es, han kæmpede på Tigeren. Han og skytten missede også ret ofte, selvom kampvognen let vendte rundt. Gunner Schleich havde knap nok tid til at tørre sveden af sit ansigt. Dette stålmonster er allerede blevet ramt i panden flere gange, men indtil videre har det været en rikochet. Wittmann skreg helt i lungerne:
  - Lad dem tættere på, vær ikke nervøs, eller...
  Indtrykkene fra en deltager i slaget, vicestabschef for den 31. tankbrigade, som for nylig blev en helt i Sovjetunionen, Grigory Penezhko, talte også om den menneskelige tilstand under disse forfærdelige forhold. ... Tunge billeder forblev foran mine mentale billeder... Der lød sådan et brøl, at trommehinderne blev presset, blodet flød fra ørerne. Det kontinuerlige brøl fra motorer, klirren af metal, brølen, eksplosioner af granater, den vilde raslen af iturevne jern... Fra skarpe skud kollapsede tårne, våben snoede, panser brast, kampvogne eksploderede.
  Den uigennemtrængelige tunge Patton-3 forsøgte de at tage den sovjetiske T-34-85 næsten blankt. Han snerrede, den afskærmede panser svulmede. "Hekse"-4 slap igennem og forsøgte selv at bruge manøvren. Som om det var en hestehær af gamle riddere, der var ved at besejre hinanden. Ofte affyrede begge kampvogne og sprængte hinanden i luften.
  Skud ind i benzintankene satte øjeblikkeligt ild til tankene. Lugerne åbnede sig, og kampvognsbesætningerne forsøgte at komme ud. Grigory så en ung løjtnant, halvt brændt, hænge på rustningen. Såret kunne han ikke komme ud af lugen. Og så døde han. Der var ingen i nærheden til at hjælpe ham. Soldaterne mistede fornemmelsen af tid, følte ikke tørst, varme eller endda slag i tankens trange kabine. Én tanke, ét ønske - mens du er i live, slå fjenden. Sovjetiske kampvognsbesætninger, som steg ud af deres ødelagte køretøjer, søgte feltet efter fjendtlige besætninger, som også blev efterladt uden udstyr, og slog dem med pistoler, mens de kæmpede hånd i hånd.
  Et billede i surrealismens stil af en kaptajn, der i en form for vanvid klatrede op på pansret på en beskadiget tysk Tiger-5 og ramte lugen med et maskingevær for at "ryge" nazisterne derfra. Chefen for tankkompagniet, Chertorizhsky, handlede meget modigt. Han slog ud gennem granaternes hvirvelvind og brød ind i siden af fjenden "Tiger"-5, men han blev selv ramt. Tankbilerne hoppede ud af bilen og slukkede ilden. Og de gik i kamp igen.
  Helgas sidste granat gennemborede taget af Grigory Penezhkos tank. Granaten ramte benzintanken, og alt brød i brand. Flammerne svidede de sovjetiske kampvognsbesætninger og tvang dem til at springe ud af lugerne. Men Grigory selv, som blev såret, havde ikke tid til at springe ud... Han brændte levende, forstod i naturen, hvad underverdenen er...
  Friedrich, da han så, at fjendens fly allerede var blevet klogere og forsøgte at flyve væk ved hjælp af en kombineret handling, angreb han selv kampvognene... Tyskerne havde faktisk det svært, selvom de tungest bevæbnede britiske Challenger-tanks gik ind i slaget ( besætningerne er også fra Storbritanniens sønner og skyder ekstremt præcist!).
  Friedrich er fuld af dæmonisk energi og begejstring, han er klar til egenhændigt at feje alt og alle væk, selvom han skal kæmpe mod en hel kampvognshær, og endnu mere en lufthær. Men vi er nødt til at vende tilbage, brændstof og ammunition er ved at løbe tør, for dette letter vi, skyder 57 fly ned og slår enogtredive kampvogne og seks selvkørende kanoner ud, plus yderligere to pansrede mandskabsvogne, tre Katyushaer, fire Andryushaer, biler, der forsøgte at køre bagud.
  Helga bemærkede:
  - Russerne har en sang om kvinder i vores landsbyer! Og vi har ikke kun kæmpende kvinder, men mænd, hvad vi har brug for!
  Friedrich var enig:
  - Vores mænd har det godt, men kvinder er bedre!
  Helga sagde listigt:
  - En kvinde vinder ved at fælde tårer, en mand vinder ved at få dem til at fælde!
  Friedrich, blottede sine tænder, bemærkede:
  - Siden vi laver jokes, betyder det, at alt ikke er så slemt i dag!
  På den næste flyvning skal du flyve alene... Jamen, hvis det er tilfældet, så nytter det ikke noget at blive afskrækket... Der er rigtig varmt i Fokken-Wulf med en luftkølet motor. Det er meget varmt, motoren plus solen, plus lidt tid til at køle ned. Friedrich selv var endda overrasket over, hvordan han endnu ikke var faldet sammen under så voldsom en last. Det er jo elementært... alt det indre er ædt væk...
  De sovjetiske kampvogne var fuldstændig opbrugte... Ikke desto mindre kom der igen forstærkninger til tyskerne, og næsten alle angrebsflyene blev kastet i kamp... Men Rotmistrov fik også forstærkninger... De samme kampvogne fra en anden front.
  Men luften er meget roligere, selvom separate partier af jager- eller angrebsfly vises.
  Friedrich gentager sin tidligere beviste taktik; han ved allerede, at det ikke vil svigte ham. Og tyskerne...
  En omgruppering finder også sted, da de fleste af de sovjetiske kampvogne allerede er blevet ødelagt, så kan vi forsøge at angribe os selv... Wittmann bemærkede dystert:
  - Otte kampvogne blev slået ud... Godt for én dag, men dårligt for sådan en dag...
  Skytteren rettede:
  - Faktisk tolv...
  Wittman afbrød:
  - Fire ødelagte køretøjer, da russerne klatrede gennem en dyb panserværnsgrøft, tæller ikke! Det var elementært. Og ammunitionen skal genopfyldes...
  Men de sovjetiske kampvogne styrtede frem igen, da angrebsflyene især begyndte at komme imod dem. Specielt Friedrich, der affyrede femoghalvtreds granater, heraf niogfyrre T-34 kampvogne og seks selvkørende kanoner. Og det tog ham fem et halvt minut ... Sådan var slaget ... Selvfølgelig kunne det have været længere ... Friedrich tænkte, hvorfor skulle han skyde fra to kanoner på samme tid? Og en er nok... I mellemtiden...
  Helga mødte ham i lufthavnen, kyssede ham så varmt på hans læber og hviskede:
  - Dette er legemliggørelsen af ridderlighed - Don Quixote!
  - Hvad sagde du? - Friedrich mistede besindelsen.
  Pigen rettede straks sig selv:
  - Undskyld lille ulv... Jeg ville sige Lancelot!
  Esedrengen snappede:
  - Så er det en anden sag! Don Quixote er trods alt en parodi på en ridder. En slags latterliggørelse af dumt ridderskab og uselvisk adel!
  Helga var enig:
  - Generelt forstår jeg det! Men...
  Friedrich afbrød pigen:
  - Hurtigt på fly!
  Sovjetiske kampvognsbesætninger og piloter ser ud til at have gjort et sidste forsøg på at vende skuden i et ekstremt mislykket slag. General Gotha, som en erfaren kommandør, der allerede havde studeret russisk taktik grundigt, havde ikke travlt med at angribe, men lænede sig endda lidt tilbage for fuldt ud at udnytte fordelen i ildkraft. Og selvfølgelig i booking. Dette er taktikken for en høj bokser, der trækker sig tilbage foran en kort, fungerer som nummer to, men ikke tillader den korte pinscher at lukke distancen og opnå en fordel. Nå, Rotmistrov har intet andet valg! Enten angribe eller dø! Det sidste er bedre, selvom begge dele sagtens kan kombineres!
  Nå, Friedrich skal også kæmpe med luftfart... Det er også en kamp, og fjenden er modig...
  Men først skød terminator-drengen femten angribende T-34-85 kampvogne. Så æterisk i ét stød...
  Helga udbrød:
  - Du er luftens kejser! Sådan kan Det Tredje Rige blive glorificeret!
  Frederik svarede hende:
  - Og han er allerede berømt! Og der er ingen grund til at rose!
  Helga råbte:
  - Og du forherliger ham endnu mere!
  - Vil forsøge! - knurrede Friedrich.
  Han faldt tilbage i en ultra-combat trance. Mærkelige tanker snurrede i drengens hoved. For eksempel, hvad vil der ske med ham efter det tredje riges sejr? Selvfølgelig vil protektion af kejserens kone give ham den højeste position, og hans søn vil blive arving til det store imperium. Spændende udsigter! Og til sidst lærte russerne orden og disciplin, som selv den blodige georgier Stalin ikke kunne lære dem.
  Selvom sejren selvfølgelig stadig er langt væk... Eller måske kan fighteren tage den og vende den og styrte ind i Fritz. Dræbe adskillige dusin fascistiske køretøjer som dette og vende tilbage til USSR som en helt?
  Men vil det hjælpe ham, hvis krigsheltene, der flygtede fra fangenskab, bliver skudt, og... Stalin stoler slet ikke på nogen, han sagde, at han ikke har en søn, Yakovlev! Så han, Friedrich, kan ikke længere gå tilbage... Især efter hvad han gjorde... Han kunne være flygtet til USSR med det samme, da han lige fik Stukaen. De ville have tilgivet drengen... Nå, måske ville de have sendt ham til straffebataljoner, og hvis han også havde skudt nogle af nazisterne ned... Ja, han havde en chance for at vende tilbage... Men nu, i USSR, de vil ikke skåne ham, han er blevet for blodig...
  Friedrich tænkte, hvorfor gik han ikke over til Sovjets side? Nå, okay, han sluttede sig til Hitler Jugent, da han befandt sig i centrum af Berlin; på det tidspunkt havde han ingen anden mulighed for at overleve. Men hvorfor dræbte han kommissærerne? Han kunne simpelthen have slået den fra... Hvorfor vågnede der pludselig et vilddyr i ham... Ikke engang et udyr, fordi dyr normalt dræber for at spise eller på grund af sult. Mand forvandlede mord til sjov og blev værre end en tiger...
  Hvad skete der med ham, at mord begyndte at bringe glæde, og ønsket om at rejse sig i Det Tredje Rige og gøre karriere tærede hele hans væsen? Hvem blev han?Hvorfor mistede han sin sans for patriotisme og hengivenhed for sit folk?
  Men har han virkelig en? Her er den samme general Vlasov eller Boris Alekseevich Smyslovsky. Her var også en mærkelig personlighed, som syntes at være en eksemplarisk repræsentant for det adelige korps i det tsaristiske Rusland. Og han måtte over på Hitlers og andre fascisters side. Officer for den russiske kejserlige hær, kaptajn. Efter borgerkrigen blev han interneret i Polen, og emigrerede derefter til Tyskland. Kom i tjeneste i den tyske hær. Fra 1928 til 1932 studerede han ved de højere kurser ved Reichswehrs militærafdeling (General Staff Academy). Under Anden Verdenskrig tog han en aktiv del i dannelsen af russiske frivillige enheder. Han mente, at tyskerne kunne bidrage til genoprettelse af Rusland: "De tyske hæres sejr skulle føre os til Moskva og gradvist overføre magten i vore hænder. Tyskerne vil, selv efter det delvise nederlag af Sovjetrusland, skulle kæmpe mod den angelsaksiske verden i lang tid. Tiden vil arbejde til vores fordel, og de vil ikke have tid til os. Vores betydning som allieret vil øges, og vi vil have fuldstændig politisk handlefrihed."
  Drengens hoved var fyldt med, hvad han havde læst tidligere på internettet... Helt tilfældigt kastede hans blik et blik over siden af opslagsbogen - "nazismens kollaboratører er en skændsel for nationen!"
  Ganske vist samarbejdede jeg aldrig med general A. A. Vlasov, da jeg hverken delte hans synspunkter eller hans handlingsplan, men jeg mødtes personligt med ham tre gange, hovedsageligt efter instruktioner fra den tyske generalstab.
  Friedrich afbrød sine tanker... Treogfirs sovjetiske fly blev skudt ned, og de sidste granater er allerede ved at blive plantet i tankene, og det er allerede muligt at vende tilbage... Hvilken bastard han er... Hvordan han er sunket ... Forbandet hore! Øjnene blev straks våde... Salte dråber af tårer flød ned ad de glatte drengekind... Hvor bittert, skyd i det mindste dig selv!
  Da han vendte tilbage, løftede synet af en træt, men munter Helga straks humøret, og han skyndte sig igen i kamp... Han er trods alt en kriger! Det betyder, at han er født til at vinde, og hvis nation er svagere, han er ikke venner med den!
  Helga bemærkede pludselig:
  - Hvorfor græd du?
  Friedrich rystede på hovedet:
  - Mine øjne løber allerede i vand af træthed! Hvilken kamp! Jeg har ikke lukket mine øjne i seks dage nu! Og før det sov jeg næsten ikke!
  Helga trøstede:
  - Kedlen lukker og vi sover lidt... Der er kun lidt tid tilbage. Lige lidt før sejren!
  Flyvning på Fokken-Wulfach-4, fjendtlige fly er ikke synlige, og der er lidt tilbage af kampvognene. Men selv dem, der findes, skal gøres færdige.
  Helga hvisker i radioen:
  - Jamen, giv dem! Bare sådan, at vride ottetallet!
  Friedrich griner:
  - At spinde otte er bedre end at få seks på dine skulderstropper!
  Pigen, der havde ramt bilen i et dyk, gøede:
  - Nej, det er umuligt at forestille sig dig som en sekser. Du viser en konges race.
  Det eneste, der var tilbage af den femte gardearmé, var horn og ben. Nu gav Gotha også ordre til at rykke frem, især da det allerede var aften, tiden var gået godt efter middagen og mørket begyndte at nærme sig.
  Mere end tusind et hundrede beskadigede og ødelagte sovjetiske kampvogne forblev på slagmarken, og omkring tre hundrede tyske kampvogne modtog en vis skade. Af disse var omkring 65 biler i intet tilfælde genstand for restaurering.
  Og Friedrich, der lod sin kæreste sove på en tremmeseng, fløj stadig. Denne gang blev det omdirigeret til at undertrykke artilleri. Rotmistovs desperate march distraherede en del af styrkerne fra Mainsheins hær, og de rykkede ikke mere end tolv kilometer frem i løbet af dagen og aftenen. Natten faldt på, men stormtropperne arbejdede stadig. Piloterne har lige ændret sig.
  Endnu en gang stødte Friedrich på U-2 natbombefly. Bilerne fløj næsten tæt på jorden - lavniveauflyvning. De ville have haft en chance for at komme igennem med sådan en forklædning, men i denne situation kom den unge terminators djævelske instinkt i spil.
  Derudover blev Friedrich pludselig meget flov over sine tårer, og han blev rasende ... Selv drengens blik ændrede sig. Og helt andre ord, en anden sang susede gennem mit hoved;
  Vrede breder sig gennem kroppen som en brændende bølge,
  Det er umuligt at forstå denne sag, og hvad der er galt med mig nu!
  Nu har underverdenen åbenbaret alt mørket i sjælen,
  Jeg vil have paladser - min kæreste og paradis i en hytte er ikke nok for mig!
  
  Og hvordan det hele skete, ved selv Gud ikke,
  Jeg blev et forræderisk svineri, men nu er jeg død!
  Hvor er denne åbenbaring fra, hvem der fødte den,
  Jeg henter inspiration fra koppen - kraftfulde kræfter!
  
  Djævelen slæbte os ind i et net og kastede os ind i en ond cirkel,
  Det skete bare sådan, at jeg blev fanget i nettet!
  Men jeg vil rive nettet af, og jeg vil acceptere Gud i mit hjerte,
  Bare forband ikke den himmelske måne!
  Og jeg ved det med sikkerhed: våbenbrødre!
  
  Åh, giv mig en chance, hellige Herre,
  Min natur, du er forræderi og modbydelighed!
  Jeg ville have kød, kun at redde kød,
  Og han endte i afgrunden, hvor visdommen faldt i søvn!
  
  Fascisten sagde: du tjener os -
  Du vil modtage jord, penge, titler og anerkendelse!
  Men hvis du opgiver din sjæl,
  Og dette er den værste straf i verden!
  
  Men jeg er en svækkelse, jeg er i problemer,
  Og han ødelagde det levende i sig selv, sin ære og samvittighed!
  Så må det være, det er en svær kendsgerning
  Det er jo ikke en roman, bare en historie!
  
  Hvad skal jeg gøre, helt tilbage;
  Der er intet tilbage, og nu er det i det mindste din hals i en løkke!
  Men dæmonen sagde, stop rodet,
  Tro os, jeg accepterer ikke sådan fejhed!
  Friedrich afsluttede denne "vokal", slog "ørerne" ned, og så følte han ekstrem træthed... Og det, der allerede er blomstret, hvilket betyder, at en ny dag er kommet, den 11. juli. Og han har været på benene i syv dage...
  Efter landingen nåede drengen knap at løbe hen til sengen og faldt straks af;
  Drømmen viste sig at være meget anspændt... Friedrich drømte, at han var studerende og lyttede til en forelæsning. Desuden fortæller den gigantiske lærer det med en sådan entusiasme og ildhu, at man ufrivilligt lytter. Der taler vi om Ruslands mangeårige historiske fjende, USA. Det ser ud til, at hans fædreland endelig er kommet med et værdigt gengældelsesvåben;
  -Du skal vide, at Pentagon-hæren har indsat sine bedste strejkestyrker i kampen mod vores ønske om at bryde vejen til andre verdener. Jeg sendte et telegram til NATO-militæret, hvor jeg erklærede, at jeg ikke ville erobre land, at jeg foretog fredelig forskning til gavn for hele menneskeheden. De lyttede ikke til mit budskab, de måler alle efter deres tvivlsomme og egoistiske værdiskala. Disse megalomane afskum tror, de kan kontrollere hele menneskeheden. De tror, at hvis de har en manisk passion for fangst og ødelæggelse, så burde andre repræsentanter for andre verdener have den samme dyrelidenskab.
  Taleren holdt en pause og lyttede til en generøs bølge af klapsalver. Og Volka klappede også kraftigt for ham, selvom han ikke brød sig om at anerkende autoritet. Nå, den mægtige kæmpe fortsatte:
  - Jeg er ikke et dyr eller et rovdyr, men jeg er i stand til og har til hensigt at forsvare mig selv, min civilisations gode afhænger af min kamp, og hvis mine fjender og min civilisations fjender har til hensigt at angribe, så agter jeg at forsvare mig selv . Jeg vil ødelægge dem, der står mellem mig og friheden. De, der næsten har gjort menneskeheden til slaver og betragter sig selv som en højere nation, ikke under folks jurisdiktion, vil møde gengældelse. Jeg har allerede givet en nikkel til en gruppe oligarker, jeg vil vise dem et eksempel på en person, der er i stand til at kæmpe og ikke gå under øksen som et underdanigt får. Vi må alle forene os, fordi dette er vores fælles sag, for på Jorden vil der snart ikke være noget at trække vejret. Nu til sagen. For at besejre de amerikanske og NATO-flåder har vi brug for store, ubegrænsede energireserver, fundamentalt nye våben, og dem har vi. For mange, selv de bedste af jer, virker brintbomben som den ultimative perfektion. Mange, selv de bedste af jer, antager, at der ikke er andre mere kraftfulde måder at opnå energi på, med undtagelse af udslettelse, som kan være svær at implementere. I kender alle til termonukleære reaktioner, fusionen af brintatomer og dannelsen af helium. Nå, og andre elementer, herunder jern. Nuklear fusion har leveret lys til stjerner i milliarder af år. Og for mange af jer virker det usandsynligt, at det er muligt at udføre fundamentalt nye syntesereaktioner: praktisk talt ikke-eksisterende i naturen. Mange af jer er fulde af stereotype tanker om, at hvis en reaktion ikke findes i naturen, så kan den i princippet ikke eksistere. Hvilken absurd vrangforestilling, videnskaben om supercivilisationer giver en måde at opnå gigantiske masser af energi på i en skala og i reaktioner, der ikke eksisterer i naturen. Du kender allerede eksistensen af kvarker: mini-partikler, der udgør elementærpartikler. Selv din videnskab har opdaget hundredvis af elementarpartikler. Udover dem, som din videnskab også har registreret, er der partikler af forskellige typer, hvoraf mange virker mærkelige for dig, eller endda overflødige. Du er forbløffet over mangfoldigheden af kvarker, som er svære at forklare på sædvanlig logisk måde. For nylig opdagede dine videnskabsmænd partikler kaldet preoner, de partikler, der udgør kvarker, og du var ikke i stand til at komme til dem og studere dem ordentligt. Nå, du har ikke formået at udvinde engang kvarker fra kernen endnu. Nå, hvilken slags energi kan opnås gennem deres fusion eller fission: umådelig selv i sammenligning med en termonuklear reaktion. Selv med det moderne, ret lave niveau af jordisk videnskab, er der teoretiske beregninger, der viser, at jo mindre partiklen er, jo mere energi udvinder den. Dette tyder på, at hvis man var i stand til at mestre sådan energi, så ville man være i stand til at opnå en næsten ubegrænset kilde til energiressourcer. Imidlertid har ikke en eneste jordisk videnskabsmand været i stand til ikke blot at genskabe reaktionen af fusionen af mikropartikler, men endda udvinde en fri kvark fra kernen.
  Selv at få en gratis, ubundet kvark er endnu ikke muligt. Hvad er grunden til, at reaktioner, der involverer brud eller sammensmeltning af ultralette partikler, endnu ikke har været mulige, ikke kun at blive gentaget, men endda at blive registreret i naturen. Årsagen ligger i dette: det er derfor, den termonukleare reaktion er så vanskelig, at den billedligt talt endda kaldes en helt med meget korte arme. For at forårsage en termonuklear reaktion har du brug for energien fra en atombombe; for at sprænge en atombombe har du brug for almindelige sprængstoffer. For at forårsage en kvarkfusionsreaktion er reaktionen af en eksplosion af en termonuklear ladning ikke nok; dens kraft er ikke nok til reaktionen, hvorfor supertunge kvarker ikke findes i naturen. Der er intet mellemtrin, et trin, der adskiller og klassificerer reaktionerne inden for atomsyntese. I termonuklear fusion er der trin efter hinanden, som stiger i form af frigivet energi. En reaktion, der frigiver meget mere energi end en termonuklear eksplosion, og som er yderst sjælden: udslettelsesreaktionen. Det opstår fra kontakten mellem stof og antistof. Det er sjældent i naturen, ekstremt sjældent, fordi der næsten ikke er noget antistof i den virkelige verden. Udslettelsesreaktionen er sjælden i naturen; der er intet mellemtrin mellem fusionsreaktionen af elementer og den termonukleære reaktion. Problemets kerne er, at antistof i sig selv ikke er lavet af simpelt stof. Inden for vores synlige system kan vi ikke observere det. Men hvis du bevægede dig i rummet og befandt dig i samlingspunktet mellem universer, på grænsen mellem verden og anti-verdenen, så ville du se, hvordan udslettelsesprocessen forløber i stor skala. Kernen i problemet viste sig at være at få en tilstrækkelig mængde antistof, det vil sige stof, der ikke kunne eksistere i den virkelige verden. Det ville konstant komme i kontakt med virkeligt almindeligt stof, det skulle tilintetgøre eller eksplodere, ligesom to særskilt sikre kemiske grundstoffer eksploderer ved kontakt. Protoner, neutroner, elektroner, i kontakt med positroner, antineutroner, antielektroner, ville blive til fotoner og andre partikler, der suser i forskellige retninger. Deres ekspansionshastighed er kolossal og overstiger lysets hastighed. Ja, under storstilet udslettelse går partikler over lysets hastighed og bevæger sig væk fra hinanden. Antistof er svært at opnå på en enkel måde, ved at accelerere partikler i acceleratorer. Resultatet opnået på denne måde vil aldrig retfærdiggøre omkostningerne. Og alligevel blev der eksperimentelt fundet en effektiv måde at producere antistof på i stor skala. Dens essens er, at sandsynligheden for at opnå antistof, ligesom stof, er omtrent den samme, hvilket betyder, at forskellen mellem antistof og almindeligt stof ikke er stor, og at der ikke kræves meget energi for at ændre stofs polaritet. Dette kan gøres ved hjælp af ikke så stærk stråling fra et særligt felt og en bølge af særlig karakter. Ud over kvarker, preoner, er der creoner, resoner, forkoner, ryumoner, chorodoner, romoner osv. Stråling på et særligt telepatisk niveau ændrer strukturen af stoffet på creon-reson-niveauet, ændrer sig kun lidt, og flytter strukturen af arrangement af mikropartikler. Opdagelsen af særlige bølger revolutionerede videnskaben og samfundet. Men hvis stråling, hvilket niveau kunne ændre typen af stof, overføre det til et kvalitativt nyt niveau, ændre stoffets egenskaber. En ny type stråling blev opdaget under studiet af menneskelige evner, hans ekstraordinære evner. Vi Hitlernatorer mestrede ekstra evner før andre nationer og folk. Ny telepatisk stråling trængte gennem bly og endnu tættere faste supermaterialer, hvilket i sig selv indikerede et andet system og et andet strålingsområde. Selv med dit niveau af videnskab og civilisation, eksisterer og er der blevet skabt stråling, der overstiger lysets hastighed. Fra radioaktiv stråling bevæger alfa-, beta-, gamma- og beta-stråler sig lidt hurtigere end lysets hastighed, og med Gamma-AS-stråling er lysets hastighed næsten halvanden gang højere. På planeten Jorden er strålingen fra Klekon og Dare-bølgerne allerede eksperimentelt opdaget, som overstiger lysets hastighed dobbelt så meget. Sandt nok, for nu er de genereret i mikrodoser, uden selv at vide om udsigterne. Jeg vil sige mere, at der er en direkte sammenhæng mellem strålingens hastighed og dens evne til at trænge igennem stof. Jo kortere bølgelængden er, jo højere gennemtrængende kraft, jo højere hastighed af strålingen. Gammastråler passerer kun en centimeter bly og dæmpes med det halve. For Klekon- og Dare-stråling er den gennemtrængende kraft endnu højere. Strålinger uden for rækkevidde, det være sig aura, teleportation, telekinese, telepati, cyberkinesis, tormokinesis, plasmakinesis, har den højeste hastighed og altgennemtrængende rækkevidde. Det vil sige, at det er i den såkaldte spirituelle overbygning, der ligger nøglen til at kontrollere verdenerne, til at mestre hidtil usete former for energi. De nyeste energiformer åbner vejen for de nyeste former for målinger, målinger af mikroverdenen, der er i stand til at trænge ind og realiseres i makroverdenen, og overfører målinger mellem mikrofundamentale partikler ind i den virkelige verden, den såkaldte rolling of space . En ny type energi vil give et nyt våben, udsende Zet-56-stråler og knuse aggressorens armada til pulver. Nu kunne jeg forklare mere detaljeret essensen af den nye energi og detaljeret beskrive, hvordan den opstår, samt effekten af fusionen, men vi har allerede fået et ultimatum. Disse gorillaer forsøger at skræmme os, men selvom vi kapitulerer, er de ikke i stand til at afvise fristelsen til at pløje øen og stryge den med bomber og salve af tunge kanoner. Hvis der ikke er nogen militær handling, hvorfor samlede yankeerne så en sådan armada?De har brug for en intimidering, et eksempel for hele verden. Dit liv afhænger også af mig. Jeg vil lære angriberen en lektie, som han vil huske resten af sit liv, og den, der forbliver i live, vil misunde de døde!
  Ved denne sætning blev Friedrichs søvn afbrudt. Han åbnede sine øjne febrilsk. Helga stod foran ham og holdt en buket blomster i hænderne, og i tæerne på hendes bare, pigelige fødder var der en rose, hvormed hun nænsomt kildede drengens bare, lyserøde hæl.
  - Jamen, så drys dig selv. Det er tid til frokost!
  Friedrich sprang op og sugede straks maven ind... Bah, han havde næsten ingenting spist i en uge. Jeg drak kun beriget chokolade fortyndet med vand. Drengen kiggede på solen og blev overrasket:
  - Det er mærkeligt, jeg lå der i cirka fem timer, men det virker meget mindre. Jeg havde ikke engang tid til at lytte til det mest interessante foredrag om nye våben!
  Helga fnisede.
  - Om nye våben? Ja, når store krigere kæmper, giver den ældste teknologi dem mulighed for at besejre alle. Men først spis noget fiskesuppe. Et par piger, dine fans, var forberedt specielt til dig. Spis og nye kræfter vil komme.
  Friedrich begyndte lykkeligt at spise fiskesuppen, som for ham syntes at være den lækreste ret på planeten Jorden. Drengen tømte gryden og mærkede en tyngde i maven. Men på trods af dette sprang han muntert op og skyndte sig hen til bilen.
  - Nå, Helga, lad os kæmpe igen!
  Pigen svarede legende:
  - Ja, hvordan!
  Og nu plager den pålidelige hest Me-362 sammen med den uadskillelige satellit Fokken-Wulf-4 igen atmosfæren med sine propeller. Og hvad med krig er som krig. Frederik spurgte Helga:
  - Hvad er dit yndlingsbeskæftigelse, bortset fra at kæmpe?
  Pigen grinede subtilt og svarede:
  - Det er svært at sige! Selvom du ved det. Jeg var interesseret i træskærerarbejde. Sådanne smukke mønstre viste sig... Og jeg prøvede også at skrive fantastiske historier. Først da jeg skrev et par, begyndte alle at grine af mig. Og jeg skammede mig så meget, at jeg holdt op med at komponere dem. Ved du hvor ubehageligt det er når de griner af dig!
  Friedrich var enig:
  - Ja, jeg forstår! Selvom jeg nu er på toppen af berømmelse! Men så snart jeg dør, er jeg næsten...
  Helga afbrød:
  - Nej! Tro mig, de vil ikke glemme! Jeg tror, at lufthæren, eller en af de erobrede østlige byer, vil blive opkaldt efter dig. Eller måske en gade i Berlin!
  Friedrich lo:
  - Ja, du trøstede mig!
  Helga tilføjede ganske alvorligt:
  - Måske vil de endda godkende en ordre inden for luftfart med dit portræt. For det første har du sådan et sødt ansigt, og for det andet er dit resultat, allerede mere end tyve tusinde fem hundrede fjendtlige fly, usandsynligt at blive overgået af nogen!
  Frederik protesterede også ganske alvorligt:
  - Nej, de kan overgå det, hvis krigen med USSR trækker ud i meget lang tid, eller hvis de stadig skal forholde sig til gårsdagens allierede. Så alt er muligt... Men i princippet er det muligt at nå tusinde fly! Og hvad kan jeg gøre selv dette!
  Samtalen blev afbrudt, en lille eskadron af fjendtlige jagere fløj foran, og så måtte vi for alvor tage kanonerne op.
  På trods af Hitlers hærs ekstreme træthed og udmattelse , inspirerede sejren ved Krasnogvardeisky Krauts og multistammeflokken til nye bedrifter.
  Nazisterne turde ikke angribe Moskva og indledte et angreb på byen Pavlovsky Posad, der ligger mod øst, og de befæstede områder, der støder op til den.
  Sovjetiske soldater, ellers kunne den ikke have kæmpet modigt, men hen på aftenen var korridoren mellem de tyske kiler indsnævret så meget, at den allerede var skudt lige igennem.
  Friedrich og Helga måtte igen indtage kampvognene, som forsøgte at modangribe og lukke hullet. Og så viste de sig frem, og det var fantastisk. Den unge mand nåede at overstige fem hundrede i tanke! Og dette er generelt en præstation i ultraklasse!
  Friedrich følte virkelig glæde over, at han var så sej! At han er den bedste kriger nogensinde betyder klasseklassen! Og hvordan føles det for ham at være højere og sejere end alle andre! Friedrich er ulv, hvilket betyder en ulv!
  Det var allerede mørkt, og slaget var stadig ikke stillet. Tyske kolonner både fra nord, hvor horderne af den berømte Rommel susede, og fra syd, hvor Mainstein Lane, belejrede byen Pavlovsky Posad. Allerede ved midnat bragede Gotha-tanks og først og fremmest flere Ferdinand-4'ere ind i udkanten af denne landsby... Men de blev tvunget til at stoppe. Så gav Gotha ordre til at omgå de mest genstridige forsvarsenheder. Klokken to om morgenen øst for Pavlovsky Posad kom dele af det andet SS-korps og det første kampvognskorps, også fra USSR, ud for at møde hinanden. Så natten til den 12. oktober 1947 lukkede en blokadering omkring Moskvas militærgruppe!
  . KAPITEL nr. 19.
  Om morgenen den 13. oktober 1947 kæmpede Friedrich som altid uselvisk og dygtigt. Hans trofaste flyvende steed skyndte sig til højder, og motoren, på trods af at drengen tvang den mere end én gang, fungerede uden fejl...
  De sovjetiske troppers modstand blev mærkbart svækket... Nazisterne turde endnu ikke angribe Moskva, som var blevet forvandlet til en uindtagelig fæstning, men bevægede sig mod øst. I Pavlovsky Posad var kampene stadig i fuld gang; de fascistiske befalingsmænd nægtede med rimelighed at bruge kampvogne inden for byens grænser og kastede rumænere, italienere, arabere, indere og andre udenlandske enheder ind i angrebet.
  Friedrich deltog i to eller tre små luftsammenstød og skar uden besvær omkring et dusin fly ned. Andre mål blev jordet: kanoner, haubitser, morterer, katyushaer og, hvis heldige, kampvogne.
  Det sidste forekom i øvrigt ikke ofte. Det ser ud til, at rådene er ved at løbe tør for damp. Ved middagstid, da dampen i oktober blev uudholdelig, var der en kort pause, og Frederik, eller som han officielt blev kaldt Frederik den Store, Bismarck, blev kaldt til Smolensk.
  Det unge Terminator-es så meget glad og munter ud. Selvom Friedrich var meget bitter og skammede sig over sit forræderi, gjorde udsigten til at modtage fascistiske priser drengen glad.
  Helga blev kaldt sammen med ham. Pigen var også begejstret, og hendes perlefarvede tænder funklede med et charmerende pantersmil. Hun sagde:
  - Ser du, ulvedreng, vi besejrede russerne!
  I dette tilfælde delte Frederick slet ikke optimismen:
  - For nu er dette kun en mellemsucces og kamp... Kampe og kampe tager kun fart. Men begyndelsen var virkelig vellykket...
  Bygningerne i den regionale komité for All-Union Communist Party blev valgt til prisen. Den enorme parkeringsplads var fyldt med luksusbiler, hovedsagelig amerikansk fremstillet.
  Faktisk var marionetgeneraler fra den amerikanske hær, det britiske imperium og det canadiske herredømme til stede i forsamlingshuset. Der var endda en af de engelske prinser... Og selvfølgelig Hermann Göring selv og Adolf Hitler... Kun dette overraskede Friedrich, Margaret var ikke med ham. Det er mærkeligt, måske er det bare det, at denne enestående, unikke kvinde, som gravid, ikke ønsker at bringe sit barn og det barn, hun modtog fra aset, i fare... Krig er jo slet ikke en joke!
  Eller måske vil hun ikke kommunikere med Hitlers nye favorit foran sin mand? Her er alt generelt muligt, og det er næsten umuligt at læse, hvad der tænker på en kvinde så smuk som Afrodite og snedig som Hera...
  Det er Friedrich dog selv glad for. Det var ikke nok i Führerens nærværelse at udsætte sig selv og hende for risikoen for at forråde deres følelser med en ufrivillig gestus eller et ugennemtænkt ord. Når alt kommer til alt er hornede ægtemænd, især i personen som herskeren over den halve verden, meget farlige. Selv for sådan en hård fyr som Han er det tredje riges soldat nummer et!
  De fleste af dem, der ankom til prisoverrækkelsen, var piloter - Göring selv var et es, en ivrig beundrer af teorien om General Dua - luftfarten, krigens gud, fremhævede selvfølgelig først og fremmest luftvåbnet. Men der var også tankskibe, blandt dem den berømte Wittmann. Og prisoverrækkelsen begyndte med ridderkors.
  Da Helga blev kaldt, galoperede pigen bogstaveligt talt som en hest og bankede på hælene. Hun blev overrakt et ridderkors og et særligt jagermærke, kampvogne... Derudover forærede Fuhrer Adolf selv pigen en personlig sabel med diamanter, som den bedste kvinde, der udmærkede sig som et resultat af kampene i slaget ved Moskva.
  Wittman modtog et kors med egetræsblade, sværd og diamanter, og Star Knight's Cross med gyldne egblade, sværd og diamanter blev givet til "baby" Huffman. Det amerikanske es modtog også en pris i sine sædvanlige cowboyshorts.
  Friedrich blev tildelt sidst... Det var ganske logisk, da han var den bedste af de bedste. Den høje pris, den store stjerne af ridderkorset af jernkorset, og egeblade, sværd og diamanter, blev overrakt til de truende lyde af den nazistiske hymne. Derudover blev der uddelt fire badges, for fire hundrede, fem hundrede fly og for fire hundrede, fem hundrede kampvogne. Disse badges var også af guld, og de fem hundrede havde endda bittesmå diamanter.
  Hitler trykkede Friedrichs hånd i lang tid og sagde noget begejstret... Drengen slugte det berømte kors med øjnene. Diamanter prydet platin egeblade og sværdfæste. Tallet blinkede i min hukommelse, at selv de sædvanlige ridderkors med diamanter, sådanne ordrer, kun blev tildelt syvogtyve under hele krigen. Nå, på dette tidspunkt er der mindre... En højere grad af tildeling, Ridderkorset, hvor sølvblade er erstattet med guldblade, er endnu ikke blevet etableret.
  Priserne stoppede dog ikke der. Hitler meddelte, at Friedrich blev tildelt rang som major feltmarskal fra luftvåbnet og SS-vagterne med et personligt våben og en bonus på en million fem hundrede tusinde mark (omkostningerne for femten af de nyeste "Panthers").
  Signaturvåbenet var det samme som sablen, som Helga gav, lavet af Damaskus-stål, med et fæste smukt dekoreret med diamanter og smaragder.
  Frederick kunne ikke modstå fristelsen og svingede et våben, der var en sultan værdigt flere gange. Håndtaget var behageligt, og sablen var perfekt afbalanceret og virkede let for en stærk drengs hånd.
  Dernæst kom talen fra den amerikanske general Mankurt, der gik over i historien som forfatteren til det populære udtryk: mit land tager måske fejl, men dette er mit land!
  Derudover blev denne kommandant berømt for sin monstrøse grusomhed, herunder mod krigsfanger.
  Mankurt sagde hårdt:
  - Russiske barbarer beslaglagde en masse jord og skabte én kæmpe kaserne, hvor der hersker evigt kaos. Hvor længe vil deres terrorregime plage en sjettedel af menneskeheden? Folkene i Rusland venter på befrielse og ankomsten af det frie Europas og USA's hær på deres land. Derfor vil Amerika gøre alt for at besejre USSR. Strømmen af vores udstyr og frivillige fra hele verden vil intensiveres og stige! (stormende bifald). Alle lande i verden forenede sig mod den bolsjevikiske infektion. Herren Gud og den himmelske hær er med os. Frem til sejr!
  Efter ham talte englænderen, og hvorefter Fuhreren afbrød den officielle del af ceremonien og annoncerede starten på bolden. Straks dukkede en masse piger og kvinder op, som var klar til at danne par med de berømte helte.
  Friedrich ønskede at vælge Helga som partner, men hun nægtede uventet - og sagde, at skik ikke dikterer dans med partnere eller partnere i kampvåben. Nå, drengen valgte en anden dame, især da alle kvinderne her er smukke - tilsyneladende valgte de ham med vilje. Friedrich smilede og dansede let, men drengens tanker handlede om noget andet.
  Så han modtog en høj ordre og er allerede en stor feltmarskal... Hans karriere er på vej op, og i forhold til antallet af nedskudte fly og beskadigede kampvogne har han ingen side i verden! Alt ser ud til at være i orden, men af en eller anden grund kradser katte i min sjæl... Men hvis man tager kendte skikkelser, for eksempel Robert Artrois, en blodfyrste fra capetianernes kongelige gren. Han kæmpede trods alt mod sit hjemland Frankrig og led ikke meget, selvom han havde sine landsmænds blod på hænderne.
  Og hundredtusindvis af russere kæmper på nazisternes side. Selv storhertug Kirill Romanov erklærede officielt sin støtte til det østlige felttog og befrielsen af sit hjemland fra bolsjevikkerne. Romanovs er for nazisterne og de vestlige lande bag dem.
  Nå, hvis de berømte fyrster og Det Tredje Rige er imod Stalin, hvorfor skulle Friedrich så lide? Desuden er det muligt, at det ikke er hans forfædre, der bor i USSR. Nå, lad os tænke logisk... Historiens gang har jo allerede ændret sig dramatisk. Nu bliver verden aldrig anderledes, så Moskva-slaget blev tabt af sovjetterne... Hvad betyder det? Og faktum er, at for det første, i en verden, der har ændret sig markant, falder sandsynligheden for, at hans forældre (i øvrigt født i forskellige byer) vil mødes og starte en familie kraftigt. Men mor og far var ikke engang født i 1947... Det betyder, at sandsynligheden for, at to bedstefædre og to bedstemødre mødes, vil være endnu mindre!
  Plus, set fra et sæt geners synspunkt, er hvert barn unikt og rent individuelt. Det betyder, at hvis undfangelsesøjeblikket ændrer sig med mindst en time, eller endda ti minutter, så vil det ikke længere være ham... Ikke Friedrich med en unik personlighed og sæt gener, men en helt anden, måske endda udadtil ulig dreng.
  Det vil sige, at en persons indgriben, der befinder sig i fortiden, ifølge tingenes logik skulle føre til, at krænkeren af tidens ukrænkelige love forsvinder... Det vil sige, at Friedrich, efter at være blevet Hitlers favorit, skulle er simpelthen forsvundet! Og han og hans bror, og muligvis hans forældre og andre.
  Men da den unge es er i live, og stærk og sund som ingen anden på denne uheldige planet, så er denne fortid måske slet ikke hans verden! Måske er dette ikke engang hans univers, en slags parallelunivers, og endda med en tidsforskydning. Det vil sige, at han, Friedrich, ikke dræber sine forfædre, ikke sine egne landsmænd, men fremmede individer, som kun har en generel lighed med terminator-drengens abstrakte fortid.
  Det betyder, at han i virkeligheden ikke er en forræder - bare en person, som dem fra forskellige science fiction-serier, der før i tiden bruger nutidens viden, og også er udstyret med en utrolig kraft af forsynet. Nå, hvis han er bestemt til at have superkræfter, så er det simpelthen synd ikke at bruge dem! Nå, da skæbnen, selve himlens højre hånd, sendte ham først til Hitlerjugent, derefter til Det Tredje Rige, må han gøre alt for at gøre karriere. Det er godt at være en stor feltmarskal på fjorten, drengeagtig år gammel, men som tyve er det bedre at være en fuldgyldig general eller endda feltmarskal. Og hvem ved, måske vil det tredje rige endelig fordøje Amerika, og så bliver hans søn den første verdensdiktator!
  Så dukkede der pludselig en op, som den unge mand mindst havde forventet at se: Evgenia Porsche... Høj, smuk, stærk, endda noget rustik og overraskende ikke-aristokratisk for datteren af en af de største stormænd i Det Tredje Rige.
  Sandt nok, i modsætning til det forrige møde, tog pigen meget dyre, med diamanter, men samtidig gennemsigtige og skjuler ikke charmen af hendes yndefulde, men ikke små, ben.
  På grund af de høje hæle virkede den i forvejen høje pige nærmest som en kæmpekvinde. Friedrich selv, en almindelig og endnu mindre teenager for sin alder, var kortere end hende, omkring treogtyve, femogtyve centimeter, og når man tager hælene i betragtning, endnu mere...
  Friedrich var endda flov, hvad nu hvis han aldrig blev større end denne seks pund pige (som hendes far, Porsche, var som, han er ikke en kæmpe, selvom det ikke vides, hvilken slags mor hun var, og hvem der klatrede under hendes nederdel! ), ville være højere altid stige over ham. Ja, det er bedre, at hun gik barfodet, som sidste gang...
  Evgenia så imidlertid på den unge es med beundring og rakte hænderne ud og kyssede ham på læberne:
  - Du er min ridder! Lyset er ikke jordisk!
  Friedrich var forvirret:
  - Ja jeg....
  Evgenia afbrød:
  - Ingen ord nødvendig! Du fortjener ros. Og ikke kun som pilot... - Tycoonens datter rystede i håret. - Tænk bare, du har en fantastisk gave som ingeniør og designer. Kom med sådanne ideer... Geni! Ovenfor er Leonardo Davinci.
  Friedrich jokede:
  - Altså ja! Jeg er enig, denne kunstner har ikke vundet en eneste krig. Selvom hans mesterværker erobrede hele verden!
  De begyndte at danse. Evgenia var lige så smuk, en kunstskøjteløber, men hun så for stor ud til Volka... Og parfumen lugtede berusende... Da han så på halsudskæringen af hendes luksuriøse bryster, følte han et ønske, der var helt naturligt for en fysisk stærk og udviklet teenager. Desuden lod Helga trodsigt, som om hun ikke lagde mærke til noget. Imidlertid blev den yngre generation af tyskere lært, at det er uanstændigt for en kvinde at føle, endsige demonstrere, jalousi, og at en mand, hvis han er en krigshelt, endda er forpligtet til at snyde. Hvad for at forbedre racen! Som Hitler sagde: det er ikke synd for en gift kvinde at føde et barn fra en anden mand, forudsat at han har bedre fysiske egenskaber end hendes mand. Evgenia spurgte dog ganske alvorligt drengen:
  - Hvor har du studeret, at du kender så godt principperne for at kontrollere kampvogne og selvkørende kanoner og opfinde en sådan Know-How?
  Friedrich kunne og ønskede ikke at fortælle sandheden, og til en ukendt pige, selvom hendes far var en tycoon, en af de ti rigeste mennesker i Det Tredje Rige og en favorit blandt Hitler og Göring. Han svarede undvigende:
  - Her spiller hobbyer fra barndommen en rolle... Diverse videnskabelig litteratur, lysten til at opfinde! Du behøver ikke sidde ved dit skrivebord for at skabe noget nyttigt...
  Evgenia nikkede:
  - Ja, jeg er også glad for sport, og samtidig gnaver, eller ligefrem tygger, videnskabens granit... Ikke desto mindre ligner fru Piston en kontorrotte?
  Friedrich, der blottede sine ulvetænder, bekræftede:
  - Ja, du ligner slet ikke en rotte, og ikke bare en rotte! Mest sandsynligt, selv du kan sammenlignes...
  Evgenia advarede:
  - Bare lad være med at sammenligne det med en ko! Dette er et ret modbydeligt tip!
  Frederik bemærkede filosofisk:
  - Den, der mobber noget, der er irrelevant, får rang som ged! Så... Vores marked er dumt.
  - Er bazar slang? - Evgenia gættede. - Generelt ser tysk tale ud til at være korrekt, men på en eller anden måde... For korrekt, præcist placerede accenter, klare ord, spænding i tale... Og der er ingen accent, men man føler noget, der ikke er helt naturligt i denne korrekthed.. .
  Friedrich viste ikke, at han var bekymret:
  - Hvad med det her? Måske har du mistanke om, at jeg er en sovjetisk spion, og at russerne ofrede tyve tusinde, sammen med de amerikanske og et halvt tusinde af deres utallige fly, for at infiltrere mig i toppen af Det Tredje Rige?
  Evgenia rystede på hovedet:
  - Nej, det tror jeg ikke! Dette var for meget, selv for russerne. Selvom der er et velkendt ordsprog: du kan ikke forstå Rusland med dit sind. Men det virker anderledes for mig, måske er du det, hvordan kan jeg sige... Et produkt af SS-genteknologi. En slags fremtidens mand? Jeg har læst videnskabelige værker om genetik, og jeg ved, at den menneskelige natur kan ændres, forbedres eller forværres ved kunstig intervention. Og dine overmenneskelige egenskaber som kriger... Det er så...
  I stedet for at svare bøjede Friedrich hovedet for sin høje kæreste og kyssede hende lidenskabeligt på hendes frodige læber. Så sagde han:
  - Du skal ikke bekymre dig om dit smukke hoved. Hvis du er bange for, at du får defekte børn af mig, så tro mig, sådan er det ikke! Faktisk ændrer vi måske samtaleemnet.
  Evgeniya var enig:
  -Ja, det er bedre at skifte! Lad os tale om kampvogne... Især udstedte det primære operative hovedkvarter, ledet af Guderian, en konkurrenceopgave: to typer kampvogne... Som en medium "Imperial Panther" med en kanon på 88 mm El 100 eller kortere, men panser -piercing, og frontal skrånende panser på mindst 250 mm og en tung "Royal Tiger" med en 105 mm El100 kaliber pistol, med frontal panser på mindst 300... Desuden er vægten af den første kampvogn ikke mere end halvtreds tons, og den anden 65.
  Friedrich fnyste foragtende, som en løve foran en gopher:
  - Er sådan noget ikke rigtigt? Især i betragtning af, at det er blevet meget nemmere for dig med knappe materialer, og allierede bombefly ødelægger ikke Det Tredje Riges land!
  Evgenia svarede med et suk:
  - I princippet er det muligt, men vi havde ikke tid, eller rettere sagt, vi har ikke tid til at lave en prototype i metal på den nødvendige tid. Du gav os på en eller anden måde din geniale Know-How for sent. Og Hitler ønsker, at de seneste kampvogne begynder at gå i tjeneste med Det Tredje Riges hære i år.
  Den unge es blev overrasket:
  - Hvorfor tager det så lang tid at lave en prototype?
  Pigen nikkede:
  - Ganske lidt, især hvis modellen er grundlæggende ny... Det er ligesom det populære ordsprog: hvis du kører, ender du i en kløft!
  Friedrich tænkte: selvfølgelig er der problemer her... For eksempel kæmpede sovjetiske designere i så mange år med skabelsen af IS-10-tanken, eller i hele to år pillede de med T-54. Desuden er denne tank designet efter krigen og har erfaring i kampene under Anden Verdenskrig. Derudover var det ikke en grundlæggende ny model, men kun en videreudvikling af T-34. For eksempel viste T-44 sig ikke at være helt vellykket og blev praktisk talt ikke brugt i kamp ... Så du skal ikke forvente nogen specielle mirakler.
  Tiger-tanken, givet tyskernes manglende erfaring med at skabe køretøjer af denne type (medmindre man selvfølgelig tæller chassiset med, for eksempel var der allerede en 150-tons "Colossal" skabt under Første Verdenskrig).
  Friedrich bemærkede:
  - Det er nødvendigt at designe på basis af den allerede oprettede "Panther"-5, eller AG. Dens chassis gør det muligt at bære ikke kun en 88 mm kanon, men endda en 128 mm en eller en 150 mm haubits...
  Evgenia fnisede:
  - Men det er præcis, hvad vi gør! Porsche har dog allerede sin egen "Royal Tiger", dog med 88 mm kaliber kanoner. Men måske vil denne fungere som en mellemmodel. Det oprindelige krav til rustning på 250 millimeter blev opfyldt i det, selvom vægten er ret stor - 63 tons. Men tårnet med en meget stor rationel hældningsvinkel af rustningen, elegant og strømlinet... Det kan være muligt at vinde mellemkonkurrencen, men der vil opstå problemer i fremtiden. Men ifølge din Know-How er det muligt at skabe en tank, der er uigennemtrængelig fra alle sider, og ødelægger ethvert forsvar. For et banebrydende køretøj er det trods alt meget vigtigt at have en god sidebeskyttelse, som Panther desværre ikke kunne prale af i meget lang tid.
  Friedrich bemærkede:
  - Måske rører vi ikke emnet tanks for nu... Eller rettere, lad os diskutere det færdigt. Vi er som gamle professorer eller unge fyre og piger.
  Evgenia var enig:
  - Du har ret, som altid, lad os tale om noget mere sekulært. For eksempel om det britiske kongehus.
  Friedrich rystede:
  - Sikke et emne! Lad tiden komme, der vil ikke være noget tilbage af Winsors. Eller tror du, efter at have erobret Moskva, vil vores kampvogne ikke være i stand til at knuse London, som allerede er blevet erobret?
  Evgenia blinkede med sine tænder:
  - Jamen, selvfølgelig kan de det!
  Efter ballet fulgte en fornem middag med luksuriøse retter, men uden stærke alkoholiske drikke. Intet stærkere end seks grader. Nå, så trak Friedrich og Evgenia sig, som det sømmer sig for en fyr og en pige, tilbage til et separat værelse.
  Selvom det generelt er accepteret, at høje blondiner ikke adskiller sig i temperament, beviste Evgenia ekstremt overbevisende det modsatte i flere timer. Nå, Friedrich tabte selvfølgelig heller ikke ansigt. Så de faldt i søvn og krammede tæt.
  Drengen drømte, at han var en japansk ninja, der modtog en ordre fra den russiske zar Nicholas II om at dræbe Mikado, det vil sige kejseren.
  Friedrich drømte om, hvordan han klatrede op i ru vægge og klamrede sig til den mindste revne eller hul med sine fingre og tæer. Drengen gik ind i paladset, hvor en hård kamp begyndte...
  Den unge ninja, som sædvanlig, huggede, stak og blæste hovederne af sine fjender... Drømmen var for kaotisk, for meget blod, hakkende og ringe mening. Plus der er barebenede piger med sværd, der hopper overalt... Kort sagt...
  Jeg nåede ikke at sove mere end tre eller fire timer... Friedrich blev vækket af budbringerpigen, der sagde:
  - Kampen er i fuld gang! Der er ingen uerstattelige mennesker, undtagen folk som dig, Friedrich Bismarck.
  Drengen sprang op og skyndte sig uden selv at sige farvel til den nærmeste landingsbane.
  Og som det viste sig, blev han ikke kaldt forgæves... Armégeneral Rokossovsky modtog en ordre fra Stalin, uden at vente på den fulde koncentration af styrker, om at levere et underminerende slag til Rommels hærgruppe. I dette tilfælde var beregningen baseret på, at tyskerne endnu ikke havde haft tid til at indsætte deres tropper for at angribe Voronezh. Så der var en chance for at udføre et lavt spark på den udvidede flanke af de tyske tropper, udmattet fra tidligere kampe.
  Friedrich blev tvunget til at gå ombord på en Fokken-Wulf, ikke en overfaldsmodifikation, men en almindelig model, med fire tyve millimeter kanoner og to maskingeværer. Så på grund af overdreven hastværk befandt drengen sig uden det våben, der havde vist sig at være så effektivt i kampen mod kampvogne. Sandt nok havde han stadig ti bomber i flykroppen...
  Det var også varmt på himlen, sovjetiske angrebsfly og Yaki-9 jagerfly dukkede op. Sidstnævnte køretøjer var imidlertid på grund af deres svage beskyttelse og overlevelsesevne også sårbare på lang rækkevidde til 20 mm kaliber kanoner. Friedrich ramte først jagerflyene på hornene, som selvfølgelig kom foran den langsommere Ilas. Fire flykanoner, det er styrke... De første to dusin yaks spredte sig, selv uden nogen snedige tilgange til halen.
  Friedrich spindede ikke, manøvrerede ikke, han flyttede simpelthen luftkanonerne lidt og vibrerede kroppen på sin massive maskine.
  Femogtyve, seksogtyve, syvogtyve... Uden at gå glip af de vovede Yaks, der, mens de lider tab, alligevel ikke slukker, men selv forsøger at få fart... Friedrich blev endda noget overrasket over hvorfor, i den sovjetiske militærlitteratur, blev denne herlige Fokken-maskine så nedgjort -Wulf. Ja, den udfører en hel omgang på 22 sekunder mod 19 for Yak (og i letvægtsversionen kan Yak endda gøre det på 17 sekunder!). Men Friedrich behøver ikke at manøvrere, han sætter simpelthen farten ned og flyver hen mod dem. På et sekund kan du faktisk ramme syv eller otte biler.
  Tiden flød frygteligt langsomt for Friedrich i en tilstand af kamptrance, og han havde tid til at tænke og losse sin ammunition. I princippet er det almindeligt accepteret, at selv den dygtigste es, inklusive selv sådanne fænomener som Rudel, ikke er i stand til for alvor at påvirke krigens gang. I virkelighedens historie ødelagde seks af de bedste tyske esser en hel lufthær, men nazisterne tabte håbløst kampen om dominans i atmosfæren.
  Men i dette tilfælde er det fyldt med fare at kaste så mange yaks på ét sted mod mere end en person... 61 jagerfly blev skudt ned på mindre end et minut. Lige sådan falder vingerne af, eller kahytternes panserglas går i stykker. Det sidste er endnu værre, da piloten i dette tilfælde ikke kan reddes. Og der er allerede få erfarne esser tilbage i Den Røde Hær.
  Blandt de nedskudte køretøjer tilhørte fire vagtfolk, der skød mere end fem fly ned... Bare igen hjalp det ikke, for Volka vidste, hvor han skulle ramme og hvordan... Som en jæger, der brugte et maskingevær til at skyde en flok af gæs. Det er præcis flokken, i ét stød, intuitivt, ved instinkt, at bestemme og dirigere tøndens bevægelser til det ønskede mål, når ikke en eneste kugle flyver forbi. Gæssene, og i dette tilfælde sovjetiske fly, bliver skudt ned, og hvor cockpitterne er knækket, og piloterne bliver skudt ned, flyver de lige i nogen tid. Men nogle af deres vinger taber...
  Friedrich huskede her film om skarpskydende amerikanske cowboys og den berømte film med DiCaprio i hovedrollen - "Fast but Dead!" Men i de dage kendte amerikanske cowboys ikke til automatiske maskingeværer eller hurtigskydende luftkanoner. Ellers ville de have indset, hvilket våben dette simpelthen er monstrøst med hensyn til destruktiv kraft.
  Yaks i den nærmeste fremtid sluttede, og Friedrich flyttede til Ily. Her er det bedst at angribe dem fra oven eller fra den bagerste halvkugle. Desuden ville det også være optimalt uden at forkorte afstanden.
  En anden måde er at skyde de mere skrøbelige vinger af; du kan ikke hænge rustninger på dem.
  IL-2 har tilnavnet pukkelrygget. Efter at et andet sæde var installeret i den, blev det sværere for skytten, der forsvarede den bagerste halvkugle, at skyde en sådan maskine ned for en nybegynder, men så... Selvfølgelig blev aerodynamikken i dette fly forværret. Det betyder, at det bliver endnu nemmere med dem...
  Det ville have været mere logisk for Ilam at sprede sig i forskellige retninger, men systemet... Kort sagt begyndte det med at slå de legendariske stormtropper. Den kvikke Salamander-3 var dog allerede ankommet. De tog også mudderet op...
  Friedrich troede endda, at de kunne komme foran ham, efter at have mødt yaks, mens de stadig nærmede sig... Selvom, hvem ved... Luftwaffe-piloter er ikke modige russiske krigere, og normalt går de ikke ind i kampen i undertal, men måske undtagen i tilfælde hvor der skabes en for alvorlig trussel mod landstyrkerne.
  Friedrich har dog heller ingen problemer... Ram den bagerste pansrede halvkugle med kanoner, eller dæk vingerne - resultatet er det samme. Og hvordan disse biler så falder ned, de efterlader endda et mærke i luften... Som striber på ryggen af en slået slave.
  Friedrich væltede syvogtredive silts og greb også to "Bønder". Hundrede igen, selvom den tidligere rekord på hundrede og én ikke er blevet slået. Fjenden har bare nogle fly tilbage. Nu skal de bare smide bomberne, og de vil vende tilbage.
  Sovjetiske kampvogne gik nu til angreb uden støtte fra luftfart og især artilleri. Angrebsfly og bombefly angreb dem. Heldigvis for de sovjetiske kampvognsbesætninger kunne de bruge køretøjernes køreegenskaber. Men antallet af fly af alle typer var stigende.
  Friedrich kastede alle sine bomber og vendte sig mod flyvepladsen. Han nåede dog at se Rudels Fokken-Wulf-4, den berømte tank destroyer.
  Den unge es vendte tilbage til sin "hjemme" flyveplads, hvor Pegasus Terminator Me-362 ventede på ham.
  Efter at have landet Fokken-Wulf råbte Friedrich til nabopiloten:
  - Enhver, der har den frækhed at påstå, at F -490 er en dårlig fighter, lyver. Der er ingen dårlige fly, kun dårlige piloter.
  Den næste udrykning blev udelukkende reduceret til kampvogne. Mens tyskerne endnu ikke havde formået at bringe en kraftig pansernæve frem for at møde dem, angreb de med fly.
  De tapre sovjetiske kampvognsbesætninger havde allerede krydset den forrevne frontlinje og angrebet infanterienheden bestående af arabiske frivillige.
  Muslimerne kæmpede mod forventning tappert og tænkte ikke på at stikke af, men de handlede samtidig ekstremt uduelig. Især den amerikanske bazooka blev brugt på en noget umenneskelig måde, og granater endnu mere.
  Men de sovjetiske enheders angreb var ved at løbe tør. Især fascistiske angrebsfly brugte adskillige små bomber med formede ladninger, en idé kopieret fra sovjetiske designere, men med mere dygtig implementering. Men de sovjetiske kampvognsbesætninger modtog ikke ordren om at hænge nettet op fra oven.
  Og Friedrich affyrede simpelthen luftkanoner mod tagene. Dette er den enkleste taktik. Bryd gennem tårnlugen og din sejr. Og hvor mange biler kan du vælte sådan her, hvis du rammer dem fra et vandret plan...
  Men en kampvogns hastighed hjælper ikke, hvis en fighter rammer intuitivt, uden at sigte, på et indfald...
  Det er som en simulator med kampvogne, kun du har gudstilstand, og hvert skud er præcist, og du skyder ofte, ofte...
  Nu er antallet af ødelagte kampvogne overskredet halvtreds, så Rudel hviler... Men jeg var nødt til at afvige. "Ører" dukkede op på siden. Seks af dem blev skudt ned, og lod resten ødelægge salamanderne. Generelt er det rent selvmord at lade disse majsarbejdere gå i kamp i løbet af dagen.
  Tanks er vigtigere...
  Retur... Flyvning på Fokken-Wulf 4, og Helga ved siden af ham.
  Pigen spurgte ham:
  - Nå, hvad kunne du lide ved Evgenia?
  Friedrich fnyste hånligt ind i radioen:
  - Hvorfor var du jaloux?
  Pigen fnisede:
  - Selvfølgelig ikke! Vi er frie og ikke gift. Gad vide hvem der er bedre i sengen, mig eller hende!
  Frederik svarede varmt:
  - Selvfølgelig, dig! Du er ikke så stor, og meget mere kvik!
  Helga lo muntert.
  - Jeg havde ikke forventet andet af dig! Men selvfølgelig det bedste... Uh, hun er en designrotte, og en af de meget få kvinder, der blev tildelt Ridderkorset af Jernkorset!
  Friedrich bemærkede:
  - Jeg tror, egeblade er lige om hjørnet for dig!
  Kampen viste, at drengen sandsynligvis havde ret. Helga hamrede selvsikkert på tankene. Tilsyneladende ville hun bevise, at en kriger kan være hårdere end en kriger. Selvom hun selvfølgelig ikke kan måle sig med Friedrich.
  Snart dukkede store tanksøjler af tyske og amerikanske køretøjer op. Særligt kvikke og legende amerikanske tank destroyere "Witches"-3. Dette var alvorligt, især da de sovjetiske køretøjer allerede stort set var blevet ødelagt af luftangreb. "Panther"-5 viste sig også at være problematisk... Dens langløbede hurtigskydende pistol og uigennemtrængelige frontalrustning... Det ser ud til, at udholdenhed begyndte at svigte besætningerne på sovjetiske kampvogne. Nogle, der ikke lyttede til kommandanterne, vendte tilbage og forsøgte at flygte fra dette teknotroniske helvede.
  Og igen tilbage- og afrejsen, angrebet på kampvognene...
  Klokken er allerede over middag, det er ved at blive mørkt... Modangrebet fra Den Røde Hær er udspillet. Han og Helga blev omdirigeret til at støtte en gruppe tyske hære på vej mod Ryazan. Samtidig forsøgte de at klemme Vatutins soldater i kedlen...
  Tyskerne rykker stadig langsomt mod øst. Her er de hæmmet af de sovjetiske troppers modstandskraft og Steppefrontens defensive linjer, selv om de ikke er så tætte som ved indflyvningerne til Moskva.
  Hitlers tropper fik dog mere manøvrerum, og Hoth forsøgte at omgå de vigtigste forsvarsknuder i sådanne kolonner. Nogle steder accelererede fremrykningen af tyske enheder...
  Frederik spurgte Helga:
  - Er du ikke træt, mine drømmepige?
  Den blonde kriger svarede:
  - En glad stemning fjerner træthed, bedre end at piske køer! Selvom træthed kommer ud med blodigt pus i stedet for mælk!
  Friedrich var enig:
  - Du kan ikke argumentere imod sandheden her!
  Om natten fortsatte den unge mand med at flyve, på trods af at skyerne rullede ind i himlen og regnen væltede ned. Ifølge tysk militærdoktrin blev luftfart brugt til at undertrykke forsvar ved frontlinjen... Og i modsætning til i 1941 havde Luftwaffe masser af fly takket være hjælp fra Pindostan.
  Friedrich angreb nu bunkere, eller endnu mindre mål... Om natten aftog slaget ikke, og de sovjetiske tropper indledte modangreb. Selvom de er små og ret kaotiske, er de ikke mindre tapre...
  Om natten, bortset fra U-2 eskadrillen, blev der ikke stødt på luftmål. Og bunkerne blev bombet... Let.
  Om morgenen den 15. oktober 1947 udbrød et slag om byen og samtidig jernbaneknudet: Elektrostal. Det var meget varmt der, og vigtigst af alt fik Friedrich selskab af sin uadskillelige ven Helga.
  - Nå, store ridder, presser vi på fjenderne?
  Friedrich svarede muntert:
  - De hjemløse presser på ølboden, og vi vinder. Og hvordan vinder vi...
  Selve byen Elektrostal var ret befæstet. Ud over hærenheder deltog to friske divisioner af NKVD også i dens forsvar. Selvom de generelt ikke var sådan en elite militærvagt som SS, var de bevæbnet med både artilleri og lette kampvogne.
  Nazisterne forsøgte til gengæld at skabe deres egen kedel... Omgå citadellet, indhylle dem i tang...
  Her spiller luftstøtte selvfølgelig en væsentlig rolle, især hvis nakken strækker sig.
  Helga, som typisk for en pige, forsikrede:
  - Sejren bliver vores! Gør din slæde klar til sommer!
  Friedrich var enig:
  - Og ikke kun om sommeren! Vi vil bruge tunge tanke og luftgranater.
  Drengen troede, at de igen var i Mainsteins hær, men i Vesten er den mest populære Rommel bedre kendt. Da den unge mand under slaget optrådte mere i trance, ledet af en helvedes ånd, hvorfor skulle han så ikke huske denne kommandørs herlige bedrifter. Desuden er det meget mere behageligt at huske de slagne englændere end de besejrede russere!
  Rommel, efter at have nået Marret-linjen, indså, at han var i Napoleonsk "central position" mellem to fjendtlige hære og kunne nu, efter at have givet et afgørende slag, besejre en af dem og først derefter vende om og se den anden.
  Friedrich klukkede for sig selv: Napoleon, selvom Leo Tolstoj tvivlede på det, var uden tvivl en stor kommandør og hersker. Især hvis man ser på præstationerne. Bare han holdt dem ikke tilbage. Hitler i denne henseende er endnu værre... Men i princippet er det muligt at sammenligne Führeren med Napoleon!
  Den talentfulde kommandant Rommel indså også noget andet: Amerikanerne og franskmændene var marcheret langt mod øst ind i det centrale Tunesien og holdt Eastern Dorsal Gorges ved Fondouk, Faid og Gafsa, der dækkede Western Dorsal Gorges 60-70 miles mod vest.
  Det viste sig, at hvis de italiensk-tyske styrker fangede Faid og Gafsa og derefter bevægede sig vestpå forbi Feriana og Kasserine, kunne de gå direkte til den enorme amerikanske forsyningsbase og deres hovedkvarter i Tebessa. I Tebessa befandt de italiensk-tyske tropper sig langt vest for den allierede linje i Tunesien og næsten ved selve deres kommunikationer. Hvis Rommel så havde vendt sine kampvogne og peget dem nordpå mod havet, hundrede kilometer væk, kunne tyskerne have afskåret hele den allierede hær i Tunesien eller tvunget den til at trække sig tilbage til Algeriet.
  Friedrichs tanker blev afbrudt af tilsynekomsten af to Laggs, der bragede ud bag skyerne... Disse blev fortæret... Og så velrettede skud mod kanonerne... Kun han kan skyde sådan... Fire Yaks mere. .. og der er dem lige der... Og skyd nu mod Katyusha... Så at fragmenter flyver i alle retninger... Endnu en raketkaster... Så Helga prøver fra siden. Råber til ham:
  - Helt, lad os presse det hårdere!
  . KAPITEL nr. 20.
  Oleg Rybachenkos og Margarita Korshunovas mission i en parallel verden er endnu ikke slut.
  Tyskerne rykkede frem i retning af byen Gorky. De omringede ham fuldstændigt. En dreng og en pige forsvarede denne storby.
  Helt omringet var Moskva ved at blive kvalt. Nazisterne er allerede brudt igennem til Kreml nogle steder. Stillingen for Sovjetunionens hovedstad var næsten håbløs. Moskva-garnisonens granater var ved at være slut. Og med hovedstadens fald ville det have været en anden krig.
  Oleg Rybachenko og Margarita Korshunova kæmpede for byen ved Volga.
  Drengen og pigen er som altid i kamphumør.
  De fyrer og synger:
  Pionerer giver ikke op
  De er ikke bange for tortur...
  De kæmper som ørne
  Sender Krauts til helvede!
  
  Der er mange helte blandt dem,
  Mange skøre fyre...
  Gå om nødvendigt i formation -
  Oplader maskinen!
  Og så en dreng, der så ud til at være omkring tolv år gammel, men faktisk en erfaren veteran, der havde eksisteret i mange år, Oleg Rybachenko gav et udbrud og mejede fascisterne ned.
  Og så kaster han en granat mod fjenden med sin bare fod.
  Og han vil sprede Krauts i alle retninger.
  Hvorefter drengen vil synge:
  - Jeg er en russisk kriger på knæ af vilde,
  jeg vil feje Ruslands fjender væk fra jordens overflade!
  Margarita, denne pige-helt, kaster også en morderisk dødsgave med sin bare fod. Han vil slå en masse nazister ud og tweete:
  - For Great Rus'!
  Og han brød ud i grin igen.
  En dreng og en pige kæmper heroisk. Selvom krigen næsten er tabt. Tyskerne havde allerede belejret Orenburg og pressede den røde hær overalt, hvor de kunne.
  Mere præcist er Orenburg længe blevet taget. Der er kun ét slot, der stadig står der. Nazisterne havde allerede omringet Ufa.
  Desuden nærmer deres tropper fra syd sig allerede Kazan. Situationen er mere end kritisk.
  Og situationen forværres yderligere af, at samurai kommer fra øst, og i Centralasien har de allerede forenet sig med tyskerne.
  Men de modige børneofre kæmper. De tror på deres sejr. Eller de er i det mindste klar til at dø med løftet hoved. Men hvordan er denne død? De er udødelige!
  Og de forbliver børn i mange år. Og et eller andet sted er der andre verdener og missioner.
  Oleg affyrer endnu et skud. Så kaster han en granat med sine bare tæer og synger:
  - Stalin vil være med os for evigt!
  Margarita kiggede på Fritzerne og knirkede:
  - Gud forbyde! Denne kannibal kommer til os!
  Og pigen kastede i vrede en granat med sin bare fod.
  Oleg Rybachenko bemærkede ganske logisk:
  - Vi er alle sammen kannibaler til en vis grad!
  Og drengen kastede dødsgaven med sine bare tæer.
  Margarita var enig i dette:
  - Til en vis grad, ja!
  Og hun affyrede også et dræbervåben med sin bare fod, hvilket fik to tyske biler til at støde sammen.
  Oleg Rybachenko fyrede og mente, at situationen i USSR måske allerede var håbløs, og at der ikke var nogen særlig mening i at føre krig. Det er derfor, de dræber folk forgæves.
  Drengen kastede to granater med sin bare fod. Ramte larven kolliderede tyske kampvogne af "E"-serien sammen.
  Terminator-barnet sang:
  - Når tiden kommer,
  Vi vil kæmpe modigt!
  Rising fighters om morgenen -
  Og kæmpe tappert!
  Drengen var faktisk klar til at ødelægge enhver hær på et par minutter.
  Margarita kastede også dødens barfodede gave og knirkede:
  - For Great Rus'!
  Børn er så modige krigere, at ingen kan trampe imod dem. De er så hårde kæmpere.
  Drengen og pigen er som altid i vild begejstring. Og med dem mod, ære og mod. De kæmper mod fascisterne som titaner. Og det er klart, at fjenden ikke vil passere, hvor de står som en sten. Måske endda noget stærkere end rock og monolit.
  Margarita, skydende, sagde:
  - Vi vil være verdensmestre,
  Vi er giganter i gymnasiet!
  Og pigen vil igen lancere dødsgaven med sin barfodede, mejslede fod. Og hun knuste fjenden.
  Denne pige er så sej, at du ikke kan bruge noget imod hende.
  Da der ikke er nogen metode mod skrot. Selvom dette ikke er et koben, men noget endnu mere dødbringende og cool.
  Oleg Rybachenko, skydende, kvækkede:
  - Jeg er ikke en dreng, jeg er en super dreng, og jeg vil være højere end alle andre i verden!
  Og igen, som om han kastede en destruktiv bolt sprængstof med sin bare fod. Og igen støder to tyske kampvogne sammen.
  Den unge kriger er meget militant. Men han føler, at han ikke kan knække numsen her med en pisk. Selvom der ikke er nogen håbløse situationer, ligesom der ikke er nogen uovervindelige modstandere.
  Drengen huskede, hvordan han fandt på ting til præsidentvalget i Hviderusland:
  Det er ikke interessant at lytte til nonsens for sjette gang,
  Og jeg forstår ikke, hvor meget man skal tro på "faderen"!
  Lukasjenko lovede at bygge paradis -
  Men sammen med lys går vi ind i mørket!
  Ja, det var en udfordring for systemet og personlighedsdyrkelsen. Ja, hvorfor skulle et europæisk land tolerere en diktator, som i middelalderen?
  Og Stalin er også en diktator, og i dette univers starter han gradvist en krig for at besejre...
  De heroiske børn kæmpede i yderligere tre dage. I mellemtiden omringede nazisterne Kazan og indtog Ufa.
  Kampene fandt allerede sted i selve Kreml. Fire heksepiger kæmpede med nazisterne ved at bruge sværd og tynde skiver til at kaste med bare fødder.
  Kreml blev hårdt beskadiget af beskydninger fra Sturmlevs, Sturmtigere, bombninger og enorme kanoner.
  Stalin selv er selvfølgelig stadig i Sverdlovsk. Og situationen i USSR ser næsten håbløs ud. Men det røde banner flyver stadig over hovedstaden i Rusland, hvilket betyder, at ikke alt er tabt!
  Folk tror, at et vendepunkt er ved at komme!
  Natasha hakker araberen i halve. Han kaster en skive med sin bare fod og knirker:
  - Ære til det udødelige fædreland! Hitler kan ikke knække os!
  Zoya huggede også på fascisten med to sabler og kvidrede:
  - Nej, knæk os ikke!
  Hvorefter hendes bare fod kastede en morderisk skive mod nazisterne.
  Og et par sorte krigere faldt fra den ødelagte Kreml-mur.
  Dernæst skød Aurora. Hun skød sjældent, men præcist. Og så brugte hun sine sabler. Og stjerner og skarpe tynde hagekors fløj fra hendes bare tæer.
  Og her vil Svetlana kaste en skarp skive med sit bare ben og rive Fritz'en i stykker. Så vil han synge:
  - Kolovrat, Evpatiy Kolovrat - fædrelandets forsvarer, Peruns soldat!
  Kolovrat! Evpatiy Kolovrat! The Heroes of Rus' ringer alarm!
  Vi kæmper her alle fire. Næsten hele Moskva er allerede indtaget, og ammunitionsforsyningerne er nået til ophør. Både russiske drenge og piger dør. Men de giver ikke op. Selvom hvor længe har belejringen varet?
  Pigerne på Kreml-muren kæmper. Som helte. Og trods december er de barfodede og kun iført bikini. Men de mærker ikke kulden. Tværtimod stiger deres energi kun.
  Og skarpe, meget flade skiver flyver af fra mine bare tæer. Som river Wehrmachts udenlandske tropper fra hinanden.
  Krigerne kæmper som krigens helte. Og med et minimum af tøj. Sådanne skønheder er ikke flov over hverken de enorme tanke i E- og AG-serien eller andre forfærdelige opfindelser fra nazisterne.
  Ingen pige er noget, der kan besejre enhver form for fascisme. Også selvom det er så perfekt som i denne verden.
  Natasha huggede med sit sværd, kastede en skive med sin bare fod, skar nazisterne af og sang:
  - Hvor er det godt at bo i det sovjetiske land,
  Og hvor er det vidunderligt at knuse Wehrmacht!
  Zoya, der drev møllen med sabler, bemærkede:
  - Wehrmacht er blevet smerteligt stærk! Nu forsvarer vi allerede Kreml!
  Og pigen kastede en stjerne med sine bare tæer og ramte Krauts.
  Så sang hun:
  - Dette er en vild jagt på fjender!
  Og så er der Aurora i kamp. Sikke en rødhåret og sej pige. I vintervinden blafrer hendes kobberrøde hår som et kampflag. Nej, sådan en pige vil ikke bøje sig for nogen.
  Og fra kastet af hendes bare fod flyver en skarp skive, der skærer kød og blod.
  Han skærer ligene af modstandere. Og Aurora råber:
  - Jeg er en super klasse pige!
  Hvordan ser Svetlana ud i kamp?
  Denne blonde terminator er simpelthen en djævelsk ild og en tornado af udslettelse.
  Og også en morderisk overraskelse flyver fra hendes bare fødder. Og pigen har fuld gas i kampen.
  Alle fire er i kamp. Og hun skal hverken trække sig tilbage eller give op.
  De er fire hekse - bare super! En ægte kvartet af ødelæggelse af alt og alle!
  Krigerne holder forsvarsområdet. Men Kreml er stort, og det kan ikke modstå alle steder. Kræfterne er meget ulige.
  Natasha bemærkede irriteret:
  - Vi dræber, ikke vinder!
  Og pigen kastede igen en mordersigtelse med sin bare fod.
  Zoya bemærkede logisk, da hun fældede sin fjende:
  - Du kan ikke vinde alt... Medmindre i et computerspil!
  Og pigen med gyldent hår kastede dødskiven igen.
  Aurora skar sine modstandere med sabler og kvidrede:
  - Sejren, tror jeg, bliver vores! I det hellige Ruslands navn!
  Og fra kastet af hendes bare fødder flyver en ødelæggelsesgave.
  Og de nedskårne nazister falder.
  Og så Svetlana i kamp. Skærer fascisterne med sine kast. Og han handler med ekstrem, eller endda uendelig fingerfærdighed. Hendes bare fødder er så kvikke. Og de demonstrerer frygtelig ødelæggelse.
  Og så synger pigen:
  - Ære til fædrelandet og nye verdener!
  Og igen flyver dødens overraskelse fra hendes bare fødder.
  Og her er Natasha i kamp igen. Og han hugger Krauts ned, farende som en komet. Og skriger helt i lungerne:
  - Ære være det største Fædreland!
  Og hendes sværd flyver op som en plæneklipper.
  Og pigen begynder endda at synge:
  - Ære til Rusland for evigt,
  Vores drøm går i opfyldelse!
  Og pigen gav en skarp boomerang med sin bare hæl. Og han snoede sig rundt og skar et dusin sorte og mørke hoveder af.
  Det var selvfølgelig ikke tyskerne, der dræbte pigerne, men kolonienhederne, der blev brugt mod dem. Men selv dette gør det endnu sejere for krigerne.
  De er funklende og legende.
  Natasha skærer sine fjender ned igen. Og sådan noget kaster hun med sine bare fødder.
  Og det vil brøle:
  - Stalin og ære!
  Og så Zoya. Det samme som at udgive noget morderisk. Og hendes bare tæer spytter dødsbudskabet ud.
  Og krigeren brøler:
  - Det er ikke skræmmende at dø for et fædreland som vores!
  Og så vil Aurora også tage den og gå ind i kampen. Og han vil også affyre en boomerang med sine bare fødder. Og vil omforme fjenderne.
  Hvorefter han synger:
  - For Sovjetrus! Hvad vil herske over universet!
  Og så i slaget Svetlana. Også en pige, der ikke kan stoppes eller bremses. Sådan slår det. Jeg kan bare ikke redde dig fra sådan en kriger!
  Og med sine bare fødder smider hun morderiske pakker. Og hun dræber sine fjender uden medlidenhed.
  Selvom Yarila senere kan bede for dem. Eller måske Perun. Kongeriget Chernobog venter på dem efter døden for syndere! Men det er endda interessant på sin egen måde - krige fortsætter hele tiden! Og så mange kampe! Så måske skal vi ikke sørge for bittert over syndernes skæbne?
  Svetlana følte sig endda lidt sjov: du kan ikke misunde kristne - de vil blive berøvet mange glæder i evigheden. Selv hvad de havde på planeten Jorden.
  Øh, elendige syndere! Og endnu flere uheldige retskafne mennesker!
  Og pigen kaster igen dødsgaven med sin mejslede, bare fod. Så siger han:
  - Verden bliver vores! Ære til Rusland!
  Natasha lavede en tredobbelt sommerfugl med sine sværd og kvidrede:
  - Må der være evig ære til det store Rusland!
  Og hendes bare fødder vil kaste noget morderisk og unikt. Hvorefter pigens bare hæl ramte den sorte mands pande og slog ham og fem andre arabere ud af væggen.
  Den næste i kampen er Zoya. Intet kan stoppe hende. Hun bekæmper Hitlers horder. Og driver en tredobbelt mølle. Soldaterne huggede ned ved hendes fald.
  Hvorefter pigen siger:
  - Eternal Rus' vil være med Svarog!
  Og blinker til sine partnere.
  Næste i kampen er Aurora. Hun skyndte sig som en panter. Hun afskar alle. Og med sine bare fødder lancerede hun dødsgaven. Hun skar en masse fascister ned og sang:
  - For Fædrelandets højeste Form!
  Og så gik Svetlana ind i slaget. Hvordan hun skærer sine fjender ned. Og han opfører sig meget flot.
  Hvorefter dødsgaven flyver fra hendes bare fødder. Og han skærer nazisterne grundigt af, som en barbers barberkniv.
  Og pigen hviner:
  - Mit århundrede og min sandhed! Ære til det store Rusland!
  Ja, denne fire kæmper virkelig heroisk. Men fire barfodede og næsten nøgne skønheder er ude af stand til at vinde Anden Verdenskrig. Og så faldt Moskva.
  Pigerne brød ud af den erobrede hovedstad og brugte både deres sværd og usynlighedens kappe.
  De er generelt i stand til meget. Piger af højeste rang, du vil ikke finde dem højere eller smukkere.
  Og Oleg Rybachenko og Margarita Korshunova forlod den erobrede by Gorky.
  Nazisterne opnåede desværre succes næsten overalt.
  Drengen og pigen gik væk og kastede nåle med deres bare fødder og udryddede Krauts.
  Oleg Rybachenko sang:
  - Nej, den årvågne vil ikke falme,
  Udseendet af en falk, en ørn...
  Folkets stemme er klar -
  Hvisken vil blive knust af slangen!
  
  Jeg tror, at hele verden vil vågne op -
  Der vil være en ende på fascismen...
  Og solen vil skinne -
  Vejen, der oplyser kommunismen!
  Margarita kastede flere nåle med tæerne på sine bare fødder og bekræftede:
  - Nej, det falmer ikke!
  Og hun affyrede et skud fra et maskingevær og mejede to dusin fascister ned.
  Det er den slags børn. Cool, urokkelig. Selvom det i virkeligheden ikke er den slags krig. Og de skal stikke af.
  Moskva faldt, byen Gorky faldt. Nazisterne stormer Kazan. Dette er allerede den sidste sovjetiske by ved Volga. Modstanden er heroisk, men der er en stigende følelse af håbløshed.
  Nazisterne havde mere avancerede pyramideformede kampvogne fra AG-serien, som intet sovjetisk våben kunne trænge igennem. Og dette, må jeg sige, er meget dårligt.
  Først da de bare fødder af en dreng og en pige kaster granater på skinnerne, støder de tyske monstre sammen. Men hvad kan bare ét par gøre, når næsten hele verden er imod USSR!
  Oleg Rybachenko kastede en granat med sin bare fod, skubbede AG-50 og AG-75 hovederne sammen og sagde så:
  - Hvis fæstningen er på vej,
  Fjenden har bygget...
  Vi er nødt til at gå rundt bagfra -
  Tag hende uden at skyde!
  Margarita var enig i dette:
  - Bedrag i krig er en stor sag! Især hvis kræfterne er ulige!
  Oleg Rybachenko bemærkede:
  - Og jeg spillede Entente-strategien. Med lige store våben ødelagde han hundrede og fjorten millioner fjendtlige soldater, og selv mistede han kun nul. Det betyder, at du gennem taktik faktisk kan kæmpe mod hele verden!
  Margarita var enig i dette:
  - Meget muligt! Og kæmp og vind!
  Oleg Rybachenko kastede nålebenene med sine bare fingre. Han dræbte tre dusin fascister og sagde:
  - Vi vil vinde i det hellige Ruslands navn!
  Drengen og pigen fortsatte deres løbetur... Ak, kræfterne er virkelig for ulige.
  Kazan blev ødelagt af alle typer våben. Stalin beordrede hende til at blive tilbageholdt indtil den sidste bloddråbe. Men i virkeligheden var den røde hærs kampånd efter Moskvas fald for brudt. Alle ønskede at dø mindre og mindre. Og nazisterne er for overlegne i antal og våben.
  Og deres jetfly bomber alle de byer og landsbyer, som det endnu ikke er lykkedes nazisterne at indtage.
  Før Oleg Rybachenko og Margarita Korshunova nåede Kazan, faldt denne by.
  Ufa blev også taget. Så trods den hårde vinter rykkede nazisterne mod Sverdlovsk.
  Stalins hovedkvarter lå der. Og samurai kom fra øst. Japanerne er også stærke.
  Deres krigere er særligt farlige - ninjapiger. Trods den sibiriske vinter skynder de sig gennem sneen barfodet, mens de selv kun er iført badedragter. Det er skræmmende overhovedet at forestille sig sådanne krigere. Selvom de er meget smukke.
  Her er en af dem med blåt hår, en anden med gul, en tredje med rød, en fjerde med hvid.
  Det er de smukkeste mordere. De arbejder med ét sværd og kaster tynde skiver eller chakraer mod infanteriet. Og ninjaer kaster sprængstoffer mod tankene - de er kun på størrelse med en ært, men de tungeste sovjetiske kampvogne flyver højt op i luften og river dem i stykker.
  Selv den formidable IS-7 er ingen hindring for ninjapiger. De er krigere af så høj en orden, at selv vagterne er magtesløse over for dem.
  Her er en ninjapige med blåt hår, med sine bare tæer kastede hun en ært og tre sovjetiske kampvogne på én gang, fløj højt op og eksploderede i dele.
  Og så er der en pige med gult hår og hendes bare fod, der kaster en ært. Og igen flyver sovjetiske biler i forskellige retninger og bliver smadret i stykker. Lad os se det i øjnene, det er den slags krigere her - selv den modigste ridder ville blive skræmt foran dem.
  Og her er en ninja-pige med rødt hår i kamp. Ligesom at smide en dræberært med bare fødder. Og fra dets hit sprængtes rustningen fra den enorme IS-12.
  Dette er Terminator-pigen.
  Og så en ninja-pige med hvidt hår. På samme måde vil han tage det, og med al sin magt vil han stikke sine sværd ind i den røde hærs soldater. Han vil skære dem fra hinanden og synge:
  - Jeg er ikke en patetisk insekt, en ninja, men ikke en skildpadde!
  Endnu en gang er alle fire piger mordere i kamp.
  Den Røde Hær taber krigen på alle fronter. Men han prøver stadig at kæmpe.
  Oleg Rybachenko og Margarita Korshunova vandrer gennem vintersneen. De er fattige barfodsbørn. For udødelige kroppe er frost ikke så slemt. Disse supermænd kan ikke blive syge eller blive forkølede eller forfrysninger. Men alligevel, når du nærmer dig Ural, er frosten ubehagelig og bider børns bare hæle.
  Oleg bemærkede trist:
  - Du ved ikke, hvad der er værre - kulde og sult, eller erkendelsen af, at dit hellige fædreland er ved at miste!
  Margarita bemærkede ganske logisk:
  - For os er kulde og sult ingenting... Men det, at vi tabte til nazisterne, er faktisk slemt!
  Oleg var enig i dette:
  - Det kan ikke blive værre! Generelt, hvorfor er Det Tredje Rige normalt mere succesfuldt i parallelle universer end i vores?
  Margarita lavede en logisk antagelse:
  - Fordi fascisterne er meget stærke og organiserede. Og vi var heldige mange gange. Især med Stalingrad!
  Oleg Rybachenko sparkede en snebold med sin bare fod og bemærkede:
  - Ja, vi var meget heldige med Stalingrad! Fritzerne selv gik dumt i fælden!
  Margarita kurrede:
  - Forsøger ikke at komme i problemer,
  For ikke at blive forvirret og fare vild...
  Det ville være nødvendigt at samle en nikkel for en krone,
  Og hellere blive født på ny!
  Undervejs angreb børnene en afdeling af fascister. Mere end hundrede soldater blev dræbt. En blev efterladt fanget. Margarita tvang den unge mand til at kysse hendes meget elastiske såler, røde af kulde. Han gjorde det lydigt. Og han sagde, at tyskerne allerede nærmede sig Sverdlovsk og omringede det.
  Oleg bemærkede:
  - Det er mærkeligt, at du og jeg, Margot, er hurtigere, men på en eller anden måde bevæger vi os som almindelige mennesker eller endda langsommere!
  Margarita var enig:
  - Fanget i en bølge af nederlag! Tilsyneladende er alle i dette univers imod USSR. Selv natur og rum!
  Oleg foreslog så:
  - Hvad hvis det er trivielt for os at dræbe Hitler?
  Margarita rystede negativt på hovedet:
  - Hyperheksen gav os ikke sådan en ordre! Så lad os undvære amatørforestillinger. Desuden, hvad vil dette gøre?
  Oleg Rybachenko svarede selvsikkert:
  - Ret meget! Desuden, Fuhrer, dette er også Fuhreren i Afrika!
  Margarita foreslog:
  - Lad os kæmpe ved fronten for nu, og så får vi at se med Hitler! Som de siger - skynd dig uden at skynde dig!
  Oleg sang:
  - Farten er god, knæk ikke mejslen... Manden er ikke en spætte, og blev hastigt skør!
  Drengen og pigen løb af al deres magt. Og det lykkedes os at nå Sverdlovsk. Og de begyndte at forsvare byen stormet af nazisterne.
  Angrebene fulgte efter hinanden.
  Børnene var barfodede. Margarita er i tunika, og Oleg Rybachenko er bare en dreng i shorts. Men de kæmpede som rigtige og ubøjelige helte.
  Oleg kastede nålen med sine bare tæer, gennemborede Fritz'en i halsen og kvidrede:
  - Vi vil ikke opgive en tomme jord!
  Margarita kastede en granat med sin bare fod og knirkede:
  -Ikke en dråbe, ikke en tomme, ikke en centimeter!
  En dreng og en pige kæmpede i kulden. Og der var andre pionerer med dem. Og mange er også barfodede, trods den vilde kulde. Og hvis de udødelige børn ikke er bange for den vilde frost, kan de i det mindste ikke skade dem, så er det ret farligt for almindelige børn.
  Her er en barfodet pioner, hvis selv hans fingre var blå af kulde, hans tænder blev forkølede, og hans kæbe var hævet. Drengen har meget ondt. Men på trods af dette tager han rasende en flok granater og kaster dem under en nazistisk kampvogn, og han falder selv, ramt af et maskingeværbrud.
  Det her er en modig dreng...
  Eller en pige, hvis bare fødder gløder som skarlagenrøde valmuer, skubber en mine under sporene af tyske mastodonter. Hun dør selv og skriger:
  - For fædrelandet og Stalin!
  Det er meget smertefuldt at være barfodet om vinteren, i Sibirien, når man ikke er beskyttet af udødelig kød.
  Selv Oleg og Margarita er ikke så glade for at være halvnøgne i hård frost. Men de smiler og synger og vil gerne muntre gutterne op:
  - Eh, frost, frost, frys mig ikke,
  Frys mig ikke! Min hest! Min hest!
  Hvidmanet!
  Drengene og pigerne, der rystede deres røde og blå ben af den bitre kulde, sang:
  - Sne stopper os ikke! Frosten vil ikke besejre os! Vi er pionererne for Krauts! Fascisten vil blive slået hårdt!
  Børn kæmper godt! Men kræfterne er for ulige. Stalin flygtede fra det omringede Sverdlovsk til Novosibirsk. Japanerne nærmer sig dog allerede denne by fra øst. De er på en eller anden måde ikke bange for Sibiriens frost.
  Må krigen komme til en ende.
  Men pionererne giver ikke op. Og selv i svære tider synger børn modigt;
  Vi er pionerer, børn af kommunismen -
  Et bål, et telt og et ringende horn!
  Invasionen af den forbandede fascisme -
  Som venter på et rasende nederlag!
  
  Hvad tabte vi i disse kampe?
  Eller erhvervede du det i kampe med fjenden?
  Vi plejede kun at være verdens børn -
  Og nu fædrelandets krigere!
  
  Men Hitler tog et skridt mod vores hovedstad,
  Vandfaldet kastede utallige bomber!
  Vi er fædrelandet, endnu smukkere end himlen -
  Nu er den blodige solnedgang kommet!
  
  Vi vil reagere hårdt på aggression -
  Selvom de selv er, ak, små af statur!
  Men sværdet er i hænderne på en skrøbelig teenager -
  Stærkere end Satans legioner!
  
  Lad tankene skynde lavine efter lavine,
  Og vi deler riflen i tre!
  Lad politiet sigte bagud,
  Men den hellige Gud vil straffe dem hårdt!
  
  Hvad besluttede vi? gøre fredens arbejde -
  Og for det måtte jeg desværre skyde!
  Roen er allerede hadefuld.
  Der er også vold og nåde!
  
  Pigen og jeg løber barfodet sammen -
  Selvom der er faldet sne, brænder det en snedrive som kul!
  Men de er ikke bange, børn ved -
  Fascisten bliver drevet i kisten med en kugle!
  
  Så de dræbte et modbydeligt selskab af Krauts,
  Og resten af kujonerne løber!
  Vi ødelægger infanteri som en le i kamp -
  Unge somre er ikke en hindring for os!
  
  Sejr er en præstation, vil være i maj,
  Nu er snestormen stikkende, hård sne!
  Drengen er barfodet, hans søster er barfodet,
  Børn fejrede deres prime i klude!
  
  Hvor kommer disse kræfter fra i os -
  At udholde smerten, kulden, det behov!
  Da en ven målte bunden af graven,
  Når en ven stønner, dør jeg!
  
  Kristus velsignede os pionerer,
  Han sagde: Fædrelandet er givet til dig af Gud!
  Dette er den første tro af alle,
  Sovjetiske, hellige land!
  Og de dør med smil på læben. Børn kender ikke svaghed... Oleg Rybachenko og Margarita Korshunova kæmpede i en hel uge. Men Sverdlovsk faldt. En del af garnisonen overgav sig - følte, at situationen var håbløs. Kun pionererne nægtede at kapitulere.
  Og en håndfuld modige, barfodede fyre fik et desperat gennembrud. De løb gennem snedriverne, bogstaveligt talt blå af den frygtelige kulde. Og de døde under maskingeværer og kanoner.
  Oleg Rybachenko og Margarita var også ret skrabet, men slap alligevel fra Sverdlovsk. Hvorefter vi flyttede til Novosibirsk. Frost, vinter, lange nætter.
  En dreng og en pige løber, de er triste og meget vrede.
  Margarita bemærkede:
  - En hyperheks kunne hjælpe denne verden! Ellers vinder nazisterne! Dette er virkelig universel uretfærdighed!
  Oleg Rybachenko hoppede højere, vred i en syvfoldig saltomortale og bemærkede ganske logisk:
  - Der er overhovedet lidt retfærdighed i verden! For eksempel, hvorfor lider gamle mennesker? Desuden næsten alle uden undtagelse! Og når en person er ung, ryger han, drikker og gør det endda værre og er sund! Hvor er den retfærdighed, som de ældre lider?
  Margarita var uden videre enig i dette:
  - Der er ingen retfærdighed i universet!
  Oleg Rybachenko spurgte noget naivt:
  - Og hvor leder Gud hen?
  Margarita, denne barfodede pige i en hul tunika, foreslog:
  "Måske skal vi selv blive som guder, så retfærdigheden hersker i verden!" Dette er Skaberens visdom!
  Oleg Rybachenko bekræftede selvsikkert:
  - Jeg tror på, at vi vil genoplive de døde!
  Terminatorpigen bekræftede:
  - Ja, det tror jeg selvfølgelig på!
  Børnene løb til Novosibirsk og deltog i forsvaret af denne by.
  De kæmpede i næsten den sidste større by under den Røde Hærs kontrol.
  Stalin forhandlede allerede med Hitler og gik med til at overgive sig, hvis hans personlige sikkerhed var garanteret. Führeren var klar til dette, især hvis partisanerne faldt til ro.
  Japanerne havde allerede stormet Novosibirsk fra øst. Så der var praktisk talt ingen chance for at undslippe. USSR var ved at dø.
  Oleg Rybachenko og Margarita Korshunova skød mod nazisterne og kastede granater med deres bare fødder. Og de håbede stadig på noget.
  Ved siden af dem var pionererne. I den hårde frost i Sibirien var alle børn barfodede og om sommeren pioneruniformer med slips. De døde som helte.
  Deres ben var røde som gæss fødder, og deres fingre blev blå.
  Men pionererne gav ikke op.
  De vil bukke under for fascismen!
  Oleg Rybachenko kastede en granat med sin bare drengs fod. Han skubbede tre tyske kampvogne på én gang og hviskede:
  - Jeg tror på sejr!
  Margarita smed også en mordergave med sine bare fingre og kvidrede:
  - Jeg troede også, og jeg vil tro til det sidste!
  Og de kæmpede for den sidste sovjetiske by med fortvivlelses raseri. Og alligevel ville de ikke bøje sig.
  Oleg Rybachenko sang med stor entusiasme for at muntre de næsten dødsfrosne pionerbørn op;
  Jeg er en ung kriger fra Moder Rusland,
  Det mægtige land, alle landes hjemland...
  Der er ikke noget smukkere hjemland i universet,
  Stalin bandt et slips under smedjen!
  At være pioner er en glæde og et kald,
  Det betyder jo, at du er landets tjener.
  Og du kan øge universet -
  Ødelæggelse af djævel-Satans indspil.
  Da sommeren kom i '41,
  Juni-tordenvejret tordner for os...
  Vi ønsker ikke, at regionen bliver fattig,
  For lykke, tro - fædrelandet blev skabt!
  Pigen og jeg venter på nazisterne i baghold,
  Før dette fik vi et maskingevær.
  Og til Hitlers vanvittige irritation,
  Vores hold besejrer med succes nazisterne!
  Veninders bare fødder er blevet ru,
  Sneen prikker allerede under de bare såler.
  Kulden og læberne blev blå,
  Men den hellige ild varmer vores sjæl!
  Vi slår til uden at kende vores modstanderes foranstaltninger,
  Vi giver dig ikke fred dag eller nat!
  Granater flyver ind på echelonerne i en sværm,
  Og betjentene med en snigskytteriffel.
  Fascisterne kan ikke finde støtte nogen steder,
  Vores pioner, tapre løsrivelse...
  I stand, hvis du har brug for at skære bjerge,
  Her er Hitlers kampvogne, der brænder som stearinlys.
  Folket samledes i et anfald af raseri -
  For retfærdighed, mod og ære.
  Og der er intet rev i stormens hav -
  Hvilket ville få os til at sætte os ned!
  Vi gik ind i Berlin, vi sluttede os til Komsomol,
  Fra at trampe barfodet med piger i hele verden!
  Vi inhalerer den sejrrige honning i den himmelske maj,
  Nu er vores lyse succes blevet evig!
  
  
  
  
  . ALEXANDER DEN III LEVEDE 68 ÅR
  Zaren styrkede også imperiet økonomisk. Der var ingen optøjer eller revolutioner, så økonomien voksede konstant. Og Rusland havde en større befolkning ved Første Verdenskrig på grund af lavere dødelighed og annekteringen af de nordlige regioner i Kina og Korea. Og hæren var større. Og de første lette tanke i serien dukkede op, og mange fly af forskellige mærker.
  Ak, Alexander den Tredje levede ikke for at se triumfen i Første Verdenskrig, men dette gik allerede til Nicholas den Anden.
  Den nye konge havde en stærk trone, en anden hustru, en sund arving, to hundrede og firs millioner mennesker og to en halv million soldater i fredstidsstater.
  Så du kan kæmpe modigt og dygtigt! Derudover har russerne også lette kampvogne med maskingeværer, men tunge er netop dukket op. Det blev udviklet af Mendeleevs søn.
  Så du kan ikke stoppe den kongelige hær!
  Nicholas II gik ind i krigen med tyskerne og østrigerne... Russiske tropper erobrede Galicien, Bukovina og påførte østrigerne en række nederlag. Først var der kampe i Østpreussen, men så tog de hævn og afskar Koenigsberg. De allierede skubbede tyskerne væk fra Paris... Russiske tropper indtog Krakow, og med en numerisk overlegenhed fortsatte de på trods af vinteren offensiven og nærmede sig Budapest. Tyskland foreslog, da sagen lugtede af nederlag, fred på moderate vilkår.
  Tyskerne gik med til at give Klaipeda og en del af landene i Polen til Rusland, samt at betale en godtgørelse. Frankrig blev returneret til en del af det område, der tidligere var erobret under Bismarck, og lidt til Danmark.
  Østrig-Ungarn afstod Galicien, en del af Bukovina og Krakow. Men imperiet brød ikke sammen. Rusland genvandt slavernes land, alt, hvad der engang var en del af Kievan Rus, og udvidede Kongeriget Polen.
  Türkiye og Japan havde ikke tid til at gå ind i krigen, ligesom Italien. Det vil sige, at den første verdenskrig faktisk ikke skete. Så en lille træfning. Nicholas II styrkede sin autoritet og regerede derefter fredeligt i ret lang tid.
  Rusland tilbragte imidlertid krigen i Afghanistan - til sidst at dele den med briterne. Så blev Iran delt med Storbritannien.
  Rusland udvidede dermed sine besiddelser. Men den økonomiske krise og den store depression i 1929 kom... I 1931 indledte Japan i alliance med Tyrkiet en krig mod det zaristiske Rusland. Men i virkeligheden var det selvmord. Den tsaristiske flåde i Stillehavet under kommando af Kolchak besejrede japanerne. Og landhæren generelt var mange gange stærkere.
  Det samme kan siges om tyrkerne. De klatrede åbenbart mod den forkerte fjende.
  Det tsaristiske Rusland var i stand til at lande tropper og erobre Japan. Og så besatte russiske tropper endelig Tyrkiet. Dermed sluttede det osmanniske riges æra.
  Og zar Nicholas II øgede sin herlighed og Ruslands magt. Denne herlige kejser regerede indtil 1936 og døde også i en alder af otteogtres.
  Han blev efterfulgt af Alexey II. Generelt en fuldstændig sund mand på 32 år. Hans mor var anderledes, så Alexander den Tredje tillod ikke det fatale ægteskab.
  Alexei II fuldførte erobringen af Saudi-Arabien ved at dele den med Storbritannien.
  Wilhelm II regerede på Tysklands trone indtil 1941. Denne monark var ved magten i enoghalvtreds år! Rigtig lang tid!
  Men nu sidder hans søn Ferdinand på tronen. Lugter ikke engang af Hitler. Anden historie.
  Der er stadig fred. Alle kolonier blev delt. Mussolini erobrede Etiopien.
  Der er ikke mere at dele... Storbritannien går dog igennem hårde tider. Og det er i en økonomisk krise.
  Og derfor foreslog Ferdinand Alexei den Anden at dele de koloniale besiddelser af Frankrig og Storbritannien. Ligesom, virkelig, hvor meget du kan se på disse lande.
  Således sammensatte Mussolini, Ferdinand og Alexei II deres pagt.
  Men selvfølgelig havde Rusland på dette tidspunkt allerede formået at erobre næsten hele Kina og blevet mange gange stærkere end nogen anden i økonomien, på den militære sfære og i befolkningen.
  Tsar Alexei godkendte generelt dette forslag og besluttede, at de ville starte sammen.
  Ferdinand var ikke længere ung. Og han var forsigtig.
  Men den 15. maj 1945 begyndte krigen. Tyskerne rykkede igen
  Mod Belgien...
  Og den tsaristiske hær gik gennem de britiske kolonier og skyndte sig gennem Egypten.
  Rusland havde ti millioner soldater og fem hundrede divisioner og selvsikkert
  Hun vandt. Det virkede som om ingen kunne stoppe hende.
  På to måneder erobrede den tsaristiske hær Indien, det sydlige Iran, britiske besiddelser i Saudi-Arabien, Egypten, Sudan og det meste af Indokina.
  Men tyskerne var kun i stand til at besætte Belgien og blev stoppet ved indflyvningen til Paris. Holland gik også ind i krigen.
  Det tsaristiske Rusland beslaglagde i yderligere to måneder Storbritanniens besiddelser i Asien og afsluttede Indonesien. Så landede hun i Australien og flyttede gennem Afrika.
  Tyskerne forsøgte at indtage Paris, men deres angreb blev slået tilbage. Men krigen var ved at blive tabt. Italien greb også Storbritanniens og Frankrigs afrikanske besiddelser.
  Først i den femte måned begyndte tsartropperne at ankomme til Europa. Kampene rasede stadig i Afrika og Australien, men de var allerede ved at afslutte. Østrig-Ungarn, stærkt svækket af tabet af jord, gik også ind i krigen på koalitionens side.
  Tyskerne var i stand til at erobre Holland. Og de forbedrede deres position.
  I yderligere to måneder fuldførte det tsaristiske Rusland erobringen af Australien og Afrika. Og først i slutningen af november, lige i frosten, begyndte en ny offensiv af tysk-russiske tropper, uden om Paris.
  I dette tilfælde var kræfterne allerede for ulige. De fransk-engelske tropper blev besejret. Og Paris er omringet.
  Og nytårsdag kapitulerede garnisonen... Så erobrede tsar- og tyske tropper hele Frankrig på tre uger. Så begyndte bombningen af Storbritannien... Og alle kolonierne blev erobret af koalitionen.
  Storbritannien i maj 1946, allerede blodløst og slået ud af bomber
  Kapitulerede.
  Dermed endte endnu en stor krig. Rusland tog næsten alle kolonierne for sig selv. Tyskland modtog relativt lidt, Italien greb noget, og Østrig-Ungarn fik en symbolsk brik.
  På trods af det faktum, at tyskerne forventede store kolonier og modtog meget mindre, kun Marokko, men Tyskland inkluderede i sin sammensætning: Belgien, Holland og Frankrig til Port de Calais.
  Derudover returnerede tsar-Rusland tyskerne til Namibia og hvad der tidligere tilhørte dem.
  Kort sagt, vi ordnede det på en eller anden måde og sluttede fred...
  Freden kom... I 1953 fik Rusland en atombombe, og et år senere fik Tyskland den også. USA erhvervede atomvåben i 1960.
  Således opstod en balance af frygt.
  Og i 1955 fløj den første russiske kosmonaut ud i rummet og kredsede om en bold. Og i 1961 satte russerne fod på månen.
  Og i 1983 til Mars! Amerikanerne fløj til månen i 1971, og tyskerne i 1984. Østrig-Ungarn og Tyskland smeltede sammen til én stat. Sverige og Norge blev en del af Rusland med autonomi og selvstyre.
  Andre lande mistede gradvist deres uafhængighed.
  I 1987 fløj russiske kosmonauter til Venus. I 1992 til Mercury. Og i 1999 til Pluto.
  Solsystemet er blevet mestret.
  Tre atomimperier opstod: Stortyskland, USA og Storrusland.
  Alexey II døde også otteogtres år gammel i 1972. Han blev efterfulgt af sin søn Alexander den fjerde. Denne konge var enogfyrre år gammel på tidspunktet for sin tronstigning. Mærkeligt nok levede Alexander den Fjerde i otteogtres år og døde i 1999. Og hans søn Vladimir den Tredje besteg tronen. I 2013 blev fire hundrede år af Romanov-dynastiet fejret.
  For nu er Rusland solidt på fode. Men der er stadig Tyskland og USA som konkurrenter i verden. Tsarriget omfattede sammen med dets kolonier lidt mere end halvdelen af verdens territorium og mere end to tredjedele af verdens befolkning. Rusland er stærkt, men ikke det eneste endnu.
  Regerer i Rusland, Vladimir den tredje; i 2019 fyldte han syvogtres år. Mange spekulerer på, om han vil leve, som de tidligere konger, i otteogtres år eller vil han afbryde disse mærkelige tilfældigheder?!
  I mellemtiden udvikles anti-atomvåben i Rusland. Det er klart, at der ikke kommer atomvåben, og Rusland vil kunne klare sig ganske godt med Tyskland og USA. Den har flere mennesker og flere soldater. Og kvaliteten af våben er bedre!
  Men for nu er der atomvåben, og alt er endnu ikke erobret. Men anti-atomvåben udvikles meget aktivt, så der er visse chancer for sejr.
  
  GIBRALTARS FALD
  Den spanske diktator Franco gik i modsætning til den virkelige historie med på, at tyske tropper skulle angribe den engelske fæstning Gibraltar. Til gengæld modtog Spanien nogle britiske og franske lande i Afrika.
  Angrebet under kommando af Mainstein fandt sted om natten fra den 25. november 1940 til den 26. november. Det viste sig, at briterne ikke var helt klar til et sådant militært træk, og det lykkedes nazisterne at erobre en så stærk fæstning fra et slag.
  Dens fald havde betydelige ændringer i krigens gang. Wehrmacht var i stand til at overføre styrker over den korteste afstand til Afrika, og briterne blev blokeret fra at komme ind i Middelhavet fra øst.
  Den tyske kommando sendte flere divisioner ind i ækvatorial Afrika. Derudover blev Rommels korps overført til Libyen, flere måneder tidligere end virkeligheden.
  Briterne opgav til gengæld offensiven mod italienerne i Etiopien og begyndte at styrke deres positioner i Egypten. Det lykkedes dog Rommel at komme dem foran, og som et resultat af et forebyggende angreb besejrede han kolonitropperne og erobrede Alexandria og Cairo. Storbritanniens position i Afrika blev mere kompliceret. Tyskerne var allerede nået til Suez-kanalen og truede med yderligere fremrykning ind i Mellemøsten. Derudover var der mulighed for at bevæge sig mod Sudan.
  Det gik ganske vist ikke godt for italienerne i Grækenland, men ankomsten af yderligere styrker fra Tyskland reddede situationen.
  Hitler havde et dilemma: angribe USSR eller afslutte Storbritannien? Wehrmachts succeser i Afrika foranledigede den anden beslutning - at give sig selv frie hænder i Vesten. Selvom de militære forberedelser i USSR fyldte Fuhrer med frygt.
  Den Røde Hær var ved at styrke sig, men tyskerne sad heller ikke passivt. Produktionen af kampvogne i 1941 fordobledes i forhold til 1940, og produktionen af fly steg med næsten to en halv gange.
  Nazisterne udførte en bombning og landing på Malta. Rommel brød derefter gennem forsvaret både ved Suez-kanalen og ind i Irak, som havde gjort oprør mod britisk styre. Tyskerne erobrede Kuwait og hele Mellemøsten med relativ lethed. Stalin fulgte en afventende taktik. Men Churchill fortsatte stædigt krigen. Efter at have nået Iran vendte Wehrmacht mod det sydlige Afrika.
  Året 1941 var ved at være slut. Produktionen af ubåde steg, og Storbritannien mistede sine kolonier. USA opførte sig passivt. Men Japan kunne ikke sidde passivt og ramte Peru Havn den 7. december. En ny krig er begyndt i Stillehavet. Og Hitler måtte igen opgive planerne om et angreb på USSR.
  Vi skal hjælpe japanerne, fange Iran og Indien samt Sydafrika. Og vigtigst af alt, Storbritannien selv. Desuden er amerikanske bombefly ikke et legetøj. De kan volde Det Tredje Rige mange problemer. Og det er mest bekvemt at udføre bombeangreb fra britisk territorium.
  Så Fuhrer blev tvunget i 1942 til at opgive ideerne om at invadere Østen.
  Der var en risiko for, at Stalin selv ville åbne fronten, men ... Du skal kende Stalins karakter. Han er meget tilbageholden i udenrigspolitikken. Krigen med Finland gjorde den røde diktator endnu mere forsigtig.
  Mens USSR akkumulerer styrke. Antallet af luftfart den 1. januar 1942 nåede 32.000 køretøjer og kampvogne, mere end 25.000, plus yderligere 3.000 tankettes. I alt planlagde Stalin at fuldføre rekrutteringen af 20 mekaniserede korps med et samlet antal tanke på 32 tusinde køretøjer, hvoraf 16,5 tusinde var de seneste KV'er af forskellige mærker og T-34'er. Plus, T-50-tankene blev stadig udviklet, selvom køretøjet viste sig at være let.
  Tyskerne, der stod over for Matilda og nogle krydserkampvogne, og også havde oplysninger om, at briterne var ved at udvikle tunge kampvogne, begyndte også at lave deres egne mastodonter. Først og fremmest "Tigeren" med en 88 mm kanon og pansret med en uigennemtrængelig 75 mm kanon med en lang løb.
  Der var også oplysninger om sovjetisk tankbygning. KV-2 kampvognen marcherede ved 1. maj-paraden på Den Røde Plads, og de 34 havde nogle oplysninger.
  Under alle omstændigheder, da Speer stod i spidsen for det kejserlige ministerium for våben og ammunition, gik udviklingen inden for teknologi hurtigere. Hitler ville have de bedste kampvogne i verden, og tungere. Men indtil videre var Tyskland klart ringere end USSR. Både antallet af biler og deres kvalitet. I august 1941 begyndte produktionen af KV-3-tanken. Køretøjet viste sig at være ret tungt med 68 tons, men bevæbnet med en 107 mm kanon med en indledende projektilhastighed på 800 meter i sekundet. Dette gav hende en fordel i forhold til "Tigeren", som i øvrigt endnu ikke var sat i produktion.
  KV-5 viste sig at være endnu kraftigere, vejede 125 tons og havde to kanoner. Sandt nok skabte sådan et tungt køretøj flere problemer for den sovjetiske hær, end det var værd. Og i 1942 blev KV-4-varianten med en vægt på 107 tons taget i brug. USSR kunne med rette være stolt af sine tungeste kampvogne i verden, og også de mest magtfulde.
  Men Tyskland har udviklet sig godt inden for luftfart. Yu-188, da den gik i produktion, udviklede en hastighed, der kan sammenlignes med jagerfly. DO-217 så også anstændig ud. Jetfly blev også aktivt udviklet. Da Storbritannien var hovedmålet, var der meget mere opmærksomhed på jetbombefly end i den virkelige historie.
  Tyskerne brugte aktivt slavearbejde. Et stort antal sorte blev importeret fra Afrika. Sorte arbejdere var lydige, hårdføre, men ufaglærte. De blev brugt til hjælpearbejde.
  Men ved at kontrollere Europa kunne tyskerne rekruttere nok kvalificeret arbejdskraft.
  Speer formåede endda at overtale Hitler til ikke at forfølge et program for udryddelse af jøder, men til at bruge dem i produktionen af fly og udstyr.
  Væddemålet var på en luftoffensiv mod Storbritannien og en massiv ubådskrig.
  Men USA's indtræden i konflikten tilføjede hovedpine til Krauts og tvang dem til kraftigt at øge antallet af ulveflokke.
  Tyskland blev tvunget til for sent at fremme produktionen af bombefly og strategiske fly. Først og fremmest Yu-288 og Yu-488 - med fire motorer. Men deres udvikling og færdiggørelse tog tid. ME-109-modifikationen "F" var generelt en værdig modstander for britiske køretøjer. Men udviklingen af ME-209 mislykkedes, ligesom ME-210.
  XE-177 dykkerbombeflyet var også mislykket. Men Speer vandt tilbage med tal. Derudover blev Focke-Wulf det mest magtfulde jagerfly med hensyn til bevæbning, hvilket kompenserede for nogle af svaghederne ved ME-109. Og tyskernes flyveskole viste sig at være bedre end den engelske, og endnu mere den amerikanske. I maj 1942 erobrede nazisterne Sydafrika. Og en amerikansk eskadron ankom til Madagaskar. Slaget ved Midway blev tabt af amerikanerne: kaptajnen af tredje rang, som spillede en afgørende rolle i dette slag, endte ironisk nok på Madagaskar. USA ønskede at bevare en base i Afrika og ikke lade nazisterne slappe af. Men dette forværrede deres position i Stillehavet markant.
  Sandt nok handlede japanerne ikke helt på deres bedste. Kampen om den hawaiianske øgruppe trak ud.
  Nazisterne fik kontrol over Afrika og enorme reserver af strategiske råstoffer og erobrede også Indien og Iran. Ressourcerne under Det Tredje Riges kontrol er enorme, men de mangler stadig at blive fordøjet.
  Luftkampen om Storbritannien er ikke så entydig. Ved konstant at øge produktionen af fly, lagde tyskerne pres på dem, men der var ingen total dominans. Manglen på strategisk flykraft og amerikansk bistand havde også indflydelse, og selv dengang var der ikke ubåde nok. Og mirakeltorpedoen, som så mange forhåbninger var knyttet til, svigtede os.
  Führeren turde ikke lande i Storbritannien i 1942. Der blev lagt vægt på at styrke søkraften og ubådsflåden. Samtidig blev hangarskibe og slagskibe bygget. Der var produktionskapacitet nok, men alt tog tid.
  Klasse A ballistiske missiler krævede også finjustering. Men V-1 robotprojektilerne begyndte at blive produceret i massevis. Relativt billige biler, der kører på simpelt brændstof, havde den utvivlsomme fordel, at de ikke behøvede piloter.
  Hitler, efter at have fået adgang til ubegrænsede naturressourcer og arbejdskraftreserver, ønskede at redde tyske piloters liv. V-1, der er let at fremstille og ubemandet, syntes at være den optimale løsning. Og tusindvis af sådanne robotprojektiler har regnet ned over London siden efteråret 1942.
  Samtidig fremskyndede tyskerne udviklingen af Arado-jetbomberen og ballistiske missiler.
  Stalin fortsatte med at vente og akkumulere styrke. I 1942 producerede USSR fem og et halvt tusinde nye KV og T-34 kampvogne og omkring tusinde gamle mærker, omkring fem hundrede nye lette T-50 og T-60 og to hundrede amfibiske kampvogne. Flyflåden er også steget - omkring femten tusinde nye og gamle fly er taget i brug. Der var endda mangel på piloter. Produktionen af Katyushaer steg langsomt.
  Nazityskland producerede mere end tredive tusinde fly, men led betydelige tab i kampe. Tyskerne producerede omkring seks og et halvt tusinde kampvogne. Mest af alt T-3 og den nye modifikation T-4 med en langløbet 75 mm kanon. Lidt mere end hundrede af de nyeste "Tigers" er blevet produceret, og "Panthers" er stadig kun prototyper.
  Men MP-44 stormgeværet designet af Schmeister begyndte at komme ind i serien. I modsætning til den virkelige historie behøvede maskinen ikke udvikles under hensyntagen til manglen på ikke-jernholdige metaller. Og dette fremskyndede udviklingen af en enklere kampriffel med legeret stål.
  Så tyskerne begyndte at få en fordel i håndvåben. Men de havde også brug for tid til maskingeværet til at genopruste alle tropperne.
  Men i ubådsflåden, hvor produktionen nåede op på fyrre til halvtreds ubåde om måneden, har tyskerne reelt ingen side.
  Meget højhastigheds-ubåde drevet af brintoverilte er dukket op. Arbejdet i atomprogrammet er også accelereret. Heldigvis er der mange ressourcer. Og selv tyske fysikeres fejl, at grafit ikke var egnet som moderator, viste sig ikke at være katastrofal. Der blev bygget flere fabrikker til produktion af tungt vand, blandt andet i Afrika.
  Så lad os se det i øjnene, men nazisternes atomreaktor begyndte at fungere i december 1942. Endda lidt tidligere end amerikanerne. Efter nederlagene i Stillehavet begyndte alvorlige sammenstød mellem dem. Og finansieringen til atomprogrammet blev mærkbart skåret ned.
  Begyndelsen af 1943 var præget af Hitlers erklæring om total krig og indførelse af universel arbejdstjeneste i de besatte områder. De massive V-1-angreb mod London retfærdiggjorde sig ikke fuldt ud. Briterne lærte delvist at afvise sådanne angreb, men tyskerne sejrede i antal.
  Men ubådskrigen viste sig at være virkelig katastrofal for Storbritannien. Produktionen af våben på øen faldt kraftigt på grund af mangel på råvarer. Metropolen var på randen af sammenbrud. Derudover erobrede nazisterne Madagaskar, og japanerne invaderede sammen med nazisterne Australien og opnåede relativt hurtigt sin overgivelse.
  Selvom Stalin forstod faren ved afventende taktik, forblev han tro mod sig selv og kom ikke i kamp. Det er bedre at lade kapitalisterne udrydde sig selv til det sidste. Og vi vil se...
  Men denne taktik havde også sine ulemper. Ved at bruge enorme ressourcer forberedte Det Tredje Rige allerede en krig mod USSR. Produktionen af kampvogne i Det Tredje Rige nåede et gennemsnit på 1.200 køretøjer om dagen i 1943, plus tre hundrede og halvtreds selvkørende kanoner. Desuden er selvkørende kanoner slet ikke svage. "Ferdinands", "Humlebier", "Jagdpanther". I betragtning af, at tyskerne næsten ikke led tab i kampvogne, blev deres kampvogne genopfyldt dobbelt så hurtigt som Den Røde Hær. Og den kvantitative kløft i teknologi til fordel for USSR begyndte at indsnævres.
  Med hensyn til kvalitet erhvervede Fritz "Royal Tiger", svarende til vægten til KV-3, og endda lidt overlegen i gennemtrængende kraft på grund af kvaliteten af projektilet og stærkere frontalpanser. Nå, de supertunge sovjetiske KV-5 og KV-4 viste sig at være meget teknisk upålidelige, især deres chassis. Så kampbrugen af sådanne monstre var i tvivl.
  Og Stalin beordrede også oprettelsen af KV-6 med syv kanoner og to raketkastere. De har lavet bilen. Men det viste sig at være så tungt og langt, at man ikke kunne bære det på et tog eller indsætte det i kamp. T-34-76 er et ganske vellykket køretøj, men svagere i frontalkamp end Panther eller Tiger. Og KV-1 og KV-2 er sammenlignelige med tyskerne i vægt, men er ringere end Panthers og Tigers i head-to-head kamp. Den tyske T-4 var lig med de fireogtredive i rustning og overlegen i bevæbning, synlighed og optik, og dette med samme vægt, eller endnu mindre, når man sammenligner tungere modifikationer.
  Kort sagt, Fritz er blevet forbedret, og kvaliteten er på niveau. Og udseendet af ME-309 og ME-262 gav en fordel i kvaliteten af luftfarten. Ligesom Yu-488, det bedste fire-motorede bombefly. Og bag dem står jetmodeller. Såsom Yu-287 og Arado.
  I september 1943 foretog nazisterne endelig en vellykket landgang i Storbritannien. Efter to ugers kamp kapitulerede England. Og selvom Churchill flygtede til Canada, virkede udfaldet af krigen i Vesten som en selvfølge.
  Roosevelt, der havde mistet sin vigtigste allierede og frygtede Det Tredje Riges voksende magt, bad om fred.
  Hitler satte efter diskussioner med sit følge en betingelse for USA: opgivelse af atomprogrammet og anerkendelse af alle erobringerne af Japan og Det Tredje Rige. Og også tilbagetrækningen af tropper fra Island, som Krauts allerede faktisk havde omringet med en ubådsflåde. Kontrol af Land of the Rising Sun over Gai, hvor kampene endnu ikke var stoppet. Derudover krævede Hitler materiel kompensation til Det Tredje Rige og Japan for alle ødelæggelser og militærudgifter forårsaget af USA og Storbritannien.
  Selvom vilkårene for freden viste sig at være ekstremt vanskelige, lykkedes det Roosevelt med stort besvær at presse deres vedtagelse i Kongressen og Senatet igennem.
  Stalins antydninger om, at han ikke var imod at slutte sig til aksemagternes koalition og i det mindste var klar til at generobre Alaska, spillede en stor rolle i USA's overholdelse.
  Den amerikanske pragmatisme vandt, hvilket viste sig at være højere end entusiasme og følelser. Derudover udviklede tyskernes atomprogram sig hurtigere end det amerikanske, og det var fyldt med katastrofer i fremtiden.
  Den første fase af Anden Verdenskrig er slut. Men Führeren ønskede nu at afslutte USSR.
  Uventet spillede Stalins afventende taktik og hans dedikation til verdensfredens sag en uhyggelig vittighed. Modsat Joseph var Det Tredje Rige og Japan med alle ressourcerne på den østlige halvkugle, inklusive Australien, og nogle brohoveder i den vestlige verden.
  The Land of the Rising Sun havde dog endnu ikke afsluttet Kina, men det kunne godt have åbnet en anden front. Hitler dannede aktivt kolonitropper og fremmedlegioner. Samtidig steg produktionen af våben.
  I første halvdel af 1944 nåede produktionen af kampvogne og selvkørende kanoner i Det Tredje Rige og oversteg hundrede køretøjer om dagen. Panther-2 overgik alle sovjetiske køretøjer med hensyn til dets niveau. En mere avanceret tysk tank, Løven, dukkede op, og snart den Kongelige Løve.
  Og vigtigst af alt har jetflyvningen udviklet sig serielt. Som svar gik T-34-85 og IS-1 og IS-2 kampvognene i produktion i USSR; ingen afbrød KV-serien heller. Den mest populære produktionstank i det tredje rige i 1944 var Panther-2 og USSR T-34-85. Der blev produceret tungere modeller i betydeligt - omkring ti gange mindre mængder. Og tyskerne ønskede ikke at presse vægten for meget på de sovjetiske veje, og Stalin begyndte at mistro KV-serien, og IS'erne viste sig at være for rå.
  Imidlertid var den tyske "Panther"-2 med en 88 mm 71 L kaliber pistol overlegen i forhold til T-34-85 i pistolens panserbrydende kraft, i frontalpanser og lidt i sidepanser, og var heller ikke ringere i køreegenskaber med en motor på 900 hestekræfter og vægt på 47 tons. Selv da vægten af den tyske tank steg til 50,2 tons, viste den sig ikke at være dødelig.
  Og tysk jetflyvning havde slet ikke en værdig modstander.
  Hitler besluttede, at det var bedre ikke at slæbe fødderne og startede krigen den 22. juni 1944. Kaster tre hundrede og halvtreds af vores egne og udenlandske divisioner og hundrede og tyve satellitdivisioner mod USSR. På det tredje riges side var: Rumænien, Ungarn, Slovakiet, Kroatien, Finland, Sverige, Italien, Portugal, Spanien, Bulgarien, Argentina, Tyrkiet.
  Tyskerne brugte også et stort antal udlændinge og hiwier i Wehrmacht. I alt kastede Det Tredje Rige, alene i det første lag, tolv en halv million soldater i kamp, hvoraf ikke mere end fyrre procent var tyskere efter nationalitet. Satellitter tilføjede yderligere tre millioner. I alt indeholder det første niveau næsten seksten millioner infanterister, omkring treogtredive tusinde kampvogne, mere end femoghalvtreds tusinde fly, omkring to hundrede og halvtreds kanoner og morterer.
  Efter mobilisering indsatte USSR tretten og en halv million soldater, men nogle af styrkerne måtte holdes i Fjernøsten og interne distrikter. I det første lag var der otte millioner soldater, omkring tredive tusinde kampvogne, næsten fyrre tusinde fly, omkring to hundrede tusinde kanoner og morterer.
  Det tredje rige har således en dobbelt overlegenhed i infanteri og en femdobbelt overlegenhed i styrkemobilitet med et bedre maskingevær. Sandt nok har USSR en masse maskingeværer, næsten paritet.
  Forskellen i tanke er ikke stor, men procentdelen af forældede køretøjer i USSR er højere, såvel som tanke fra tidligere udgivelser.
  Tysk jetflyvning har ingen modstander, og det tredje riges propeldrevne fly er hurtigere og bedre bevæbnet. Sandt nok er sovjetiske køretøjer overlegne med hensyn til horisontal manøvredygtighed.
  I artilleri og morterer er styrkebalancen tættest på lighed. Både kvantitet og kvalitet.
  Sandt nok er det tredje riges flåde især ubåd, mange gange stærkere end den sovjetiske. Ligesom Japan i øvrigt.
  Derudover har nazisterne allerede klasse A ballistiske missiler i masseproduktion, og de første diskoteker er lettet.
  Generelt vil fascisterne være stærkere, og Stalin forberedte ganske rimeligt et forsvar, om end forsinket. Men vi havde ikke tid til at lave meget. Stalins linje viste sig ikke at være fuldstændig genoprettet, og vigtigst af alt var tropperne ikke tilstrækkeligt trænede til at holde forsvaret. Selvom de blev desperat omskolet.
  Molotov-grænselinjen var efter tre års fremrykning generelt færdiggjort, men var placeret for tæt på grænsen og havde ikke tilstrækkelig dybde. Derudover beordrede Stalin opførelsen af et tredje niveau ud over Dnepr, men dette blev først startet efter USA's overgivelse.
  Sandt nok, ud over de sovjetiske tropper kan du regne med NKVD-enhederne, hvis antal er blevet øget til en million soldater og militsen. Det er omkring fire millioner mennesker, bare i vestlige byer. Selvom deres kampeffektivitet selvfølgelig er meget værre end almindelige enheders.
  Tyskerne, som i den virkelige historie, leverede hovedslaget i midten og skar Bialystok-afsatsen og Lviv-næven af. De allerførste dage af kampene viste, at tyskerne trods det store antal udenlandske enheder førte offensiven mere eller mindre sammenhængende. Men sovjetiske tropper går ofte tabt.
  Derudover viste kampeffektiviteten af de ukrainske enheder sig at være tvivlsom. Der var mange desertører og dem, der overgav sig i de allerførste dage af krigen.
  Det var ikke muligt at inddæmme fjenden i grænsekampe. Og så begik Stalin en fejl, idet han forbød tilbagetrækning af enheder til hovedlinjen og krævede, at fronten blev rettet op. Fejlen blev dog rettet, men med forsinkelse. Tyskerne var i stand til at erobre Minsk den 28. juni og brød Stalins linje i midten.
  Forvirringen blev kun forstærket. Den 30. juni fandt den forventede indtræden i krigen for Japan og dets satellitter sted. Så vi måtte glemme overførslen af tropper fra Fjernøsten indtil videre.
  Det tyske gennembrud i centrum var ved at udvide sig. Der opstod et kæmpe hul, som de desperat forsøgte at lukke. Men nazisterne rykkede frem og brød den 16. juli ind i Smolensk.
  Ved at kaste alle tilgængelige reserver i kamp og sætte militserne under våben, var Stalin og Zhukov i stand til at stoppe Fritz-offensiven i midten. Men Hitler vendte sine tropper mod syd. Nazisterne skabte en enorm kedel i Kiev og erobrede næsten hele Ukraine.
  De blokerede Leningrad og invaderede Krim. Fjendtlighedernes forløb lignede meget 1941, ligesom vedvarende karma. Men forskellene var også ret betydelige. USSR havde i 1941 nogle frie reserver, men nu var alt allerede mobiliseret. Og da overfaldet fandt sted i oktober, viste det sig, at der næsten ikke var noget til at holde forsvaret.
  I begyndelsen af november 1944 omringede nazisterne Moskva og tvang Stalin til at flygte til Kuibyshev.
  Nazisterne havde i modsætning til den virkelige historie en betydelig numerisk overlegenhed. De havde divisioner nok til at omgå Moskva fra nord og syd. Men for de sovjetiske enheder var alt for spredt på forskellige fronter.
  I virkeligheden fik Stalin i 1941, efter mobiliseringerne, en fordel i forhold til Wehrmacht i antallet af mandskab, og han havde fire gange flere fly og kampvogne, end Det Tredje Rige havde lige fra krigens begyndelse. Og i de første fem måneder af krigen blev mere USSR-udstyr produceret i den virkelige historie.
  Men nu har nazisterne alle trumfkortene, mængden og kvaliteten af våben og personel er på deres side. Og Den Røde Hær har de samme problemer som i 1941. Herunder ukrainere, balteres og mange små nationers manglende vilje til at dø for det sovjetiske system. Masseforræderi og frafald af ofre for undertrykkelse, fordrevne kulakker og andre krænkede mennesker af alle slags. Herunder ideologiske fjender af sovjetregimet.
  Og det faktum, at tyskerne også besejrede Vesten, øger kun antallet af forrædere.
  Derfor er det ikke overraskende, at Moskva er omringet, og tyskerne har erobret Donbass, Voronezh og bevæger sig mod Stalingrad.
  Vinteren i 1944 var desværre ikke så frostklar og snefyldt som i 1941. Moskva holdt dog heltemodigt ud indtil slutningen af december 1944. Stalingrad faldt i januar 1945, og kampene for det varede ikke for længe. I februar og begyndelsen af marts erobrede tyskerne og deres satellitter Kaukasus og Baku-oliekilderne fuldstændigt.
  Offensiven fortsatte derefter langs Volga. Til Saratov, til Kuibyshev og derefter Orenburg og Kazan.
  Stalin flygtede til Sverdlovsk. Kazan faldt i maj. Om sommeren fortsatte tyskerne og japanerne med at bevæge sig dybere ind i Rusland. De sovjetiske troppers modstand var faldende. Den 5. august 1945 blev Sverdlovsk taget til fange. Og den 3. september 1945 gik Stalin endelig med til at overgive sig. Til gengæld for dit eget liv og frihed.
  Anden Verdenskrig er forbi. Men freden herskede ikke længe. Efter at have testet atomvåben blev Hitler overbevist om deres fænomenale destruktive kraft.
  Nu viste det sig, at Japan og USA stadig var på vej mod verdensherredømmet af Det Tredje Rige. Og selvom Führeren erobrede mere land end Djengis Khan, Alexander den Store, Napoleon, kejser Trojan og Suleiman den Storslåede tilsammen, besluttede han også at besejre Japan.
  Præcis tre år efter afslutningen af Anden Verdenskrig dækkede hundrede ballistiske, interkontinentale missiler med kraftige nukleare ladninger Land of the Rising Sun på én gang.
  Og så begyndte Wehrmacht-jordenhedernes og flådens offensiv. Tyskerne beslaglagde relativt hurtigt Japans besiddelser i Asien, og jævnede selve metropolen med jorden med atombomber.
  Stillehavets besiddelser af Land of the Rising Sun tilbød mere eller mindre langsigtet modstand. Men i juni 1949 var det hele forbi. Nu var der kun tilbage at besejre USA. Desuden var der en grund. Amerikanerne udviklede i modsætning til aftalen stadig atomvåben og gennemførte deres hemmelige test.
  Hitler startede krigen den 1. januar 1950 og kastede tre hundrede nukleare missiler nytårsdag.
  Et ødelæggende atomangreb ødelagde hundrede af USAs største byer og dræbte titusinder af mennesker. En anden største forbrydelse af Adolf Hitler er blevet føjet til den lange liste over de mest modbydelige grusomheder.
  Så begyndte invasionen af Canada, og fra syd sammen med de latinamerikanske diktaturer. Amerikanerne var svækkede og chokerede, men de kæmpede desperat. De forstod, at nederlag for dem kun betød slaveri og en langsom, smertefuld død.
  Derfor var det den mest desperate af alle krige. Og det varede i mere end et år og tvang Det Tredje Rige til at droppe omkring to hundrede flere atomladninger og forvandle mange frugtbare lande til en radioaktiv ørken.
  Men målet blev ikke desto mindre nået, og det tredje riges sidste fjende blev besejret. Og herefter begyndte processen med såkaldt verdensglobalisering. Den tyske mark blev den eneste verdensvaluta. Selv formelt uafhængige lande blev reduceret til det tredje riges kolonier, med kun begrænset lokalt selvstyre bevaret.
  Jøder og sigøjnere blev forbudt: de blev opsøgt og ødelagt. SS gennemførte massive udrensninger og gik amok. Det rigtige mareridt er kommet - dragens time. Eller endnu mere præcist, æraen. Führeren byggede et ægte verdensomspændende totalitært imperium med krav på rumudvidelse.
  I 1959, under fejringen af Führerens 70-års fødselsdag, fandt en officiel kroning sted, en verdensomspændende folkeafstemning - som legitimerede titlen som superkejser. Og da Adolf Hitler døde i 1967, arvede hans søn hans titel og magt.
  På dette tidspunkt havde Planeten Jorden allerede grundlagt bosættelser på Månen og Mars med Venus og forberedte sig aktivt på ekspansion til de ydre stjerneverdener... Nazisterne ønskede et universelt imperium - konstruktionen af et Star Reich for at styrte hele universet til et mareridt.
  
  NYE EVENTYR AF RIDDERNE AF DE 40 ØER
  Dimka slog sit sværd i stykker og stod lamslået og blinkede med øjnene på gaden. Hans hænder var dækket af blod, og det, der var tilbage af sværdet, var blodigt. Sirenen lød. Sommerbyens gade. Og politiet løber op. Efterfulgt af et slag i ryggen med en stafet. Dimka siger knap hørbart:
  - Jeg giver op!
  De trækker hans hænder tilbage og låser håndjernene. Drengen føler smerte fra metalet, der er sat ind i hans håndled. Han bliver ført til en varevogn - en sort ravn.
  Dimka føler en blanding af vrede og frygt. husker fortiden. En ø, hvor børn kæmpede for deres eksistens med sværd. Træ, men da drengen bliver grebet af raseri, bliver de til skarpt slebet stål. Dimka blev der i mere end et par måneder. Han kæmpede, kæmpede, blev såret og sårede sig selv. Han dræbte endda personligt forræderen. Alt var. Og til sidst vandt de.
  Det er en skam, at børnene blev efterladt på det ødelagte skib. Og det lykkedes ham kun at flygte med sin pige. Efter sådanne eventyr virkede fængslet ikke længere for mærkeligt.
  Han slog hooligan-drengen med sit sværd og så ham ligge, og en blodpøl flød ud.
  Var slaget dødeligt? Dimka var så uheldig, som om han ikke havde haft nok eventyr før dette. Og hvis han dræbte, hvad så? Fængsel? Vil de tage ham til en beskidt, ildelugtende celle med kriminelle?
  Og hvor langt vil den sidde? Han er kun fjorten år gammel. Ifølge loven har de ikke ret til at give mere end ti. Måske går alting!?
  Det er tooghalvfems. En tid, hvor der tales så meget om demokrati og frihed, men banditteriet tager til.
  Voronok stoppede og Dimka blev taget ud. En smuk, solbrændt dreng med sort hår, han ligner ikke en bandit, men snarere et offer med håndjern.
  Dimka blev taget næsten øjeblikkeligt til efterforskeren og anklageren.
  De satte mig i en stol.
  Efterforskeren stillede flere rutinespørgsmål og sagde med et grin:
  - Den dreng, du sårede, er døende! Så bed til Gud, at han ikke dør!
  Dimka svarede med et suk:
  - Jeg ville ikke have...
  Anklageren afleverede papiret:
  - Det er en tilståelse. Hvis du underskriver, vil du blive løsladt efter din egen erkendelse indtil retssag. Og så får du, i betragtning af din unge alder og manglende politijournaler, en betinget dom!
  Dimka kiggede på avisen og læste det hurtigt og rystede negativt på hovedet:
  - Der står her, at teenageren selv angreb virksomheden. Og de pressede bare på mig!
  Efterforskeren havde et muselignende ansigt og tykke øjenbryn; han klukkede:
  - Skriv under som vi rådgiver dig! Ellers ender du i et arresthus. Nu er vi bogstaveligt talt fulde af sager, og du skal sidde indtil retssagen i meget lang tid. Og der i en celle med tre rækker køjer på planker, en spand i hjørnet og halvtreds nervøse, sultne drenge ligesom dig. Forskellige typer kriminelle. Og selvom den dreng, du sårede, forbliver i live, vil efterforskningen vare tre år, og så vil der være endnu et år og en retssag! Du vil tilbringe de bedste år af dit liv i helvede!
  Anklageren nikkede indforstået og bekræftede:
  - En forebyggende foranstaltning for dig er enten tilbageholdelse eller en skriftlig tilsagn om ikke at forlade stedet, og din mor og far henter dig. Det er dit valg! Og tro mig, kolonierne for unge er allerede overfyldte, og de vil med glæde give dig prøvetid. Men hvis du skændes med os, så er der helt sikkert en plads!
  Dimka følte, at efterforskeren og anklageren ikke lavede sjov. Og faktisk kan de rådne i fængslet. Selvom det til gengæld ikke er et faktum, at de bliver løsladt, hvis han skriver under. Er der mange eksempler på politisnyd? Men det vigtigste i Dimka var stædighed og stædighed, som tydeligt viste sig efter hans ophold på dødens øer. Og drengen erklærede bestemt:
  - Nej!
  Efterforskeren knurrede hårdt:
  - Hvad er der galt?
  Dimka sagde hårdt:
  - Jeg vil ikke skrive under! De angreb mig, de ville såre mig med en kæde, og det var selvforsvar!
  Efterforskeren knurrede:
  - Ok så! Han er i et arresthus, efter du har brugt en uge, bliver du klogere!
  Anklageren nikkede og skrev under:
  - Indtil videre to måneders varetægtsfængsling. Men du kan selvfølgelig frigive tidligere!
  Efterforskeren knurrede:
  "Jeg tror, at tilbageholdelse vil være godt for drengen!"
  Dimka blev taget ud af kontoret og bragt i fængsel. Håndjernene klirrede og kæden, drengen skulle kun krydse vejen. Han skulle blive accepteret der.
  Dimka gik klingende lænket til to politimænd. Jeg havde det ret dårligt. Fængsel, celle, onde fanger. Og han fik sig selv i problemer ved at nægte at underskrive en tilståelse. Selvom du på den anden side efter dette ikke vil være i stand til at slippe af med det.
  Dimka blev ført til vagtrummet. Fornavn, efternavn, patronym, værdigenstande med dig.
  Så optøjet. En politibetjent og to kvinder i hvide kitler tog drengen ind i rummet fra spejlet og tændte yderligere lamper. Kommandoen fulgte:
  - Tag dit tøj af!
  Dimka sukkede - ballade! Bare undrende, hvorfor kvinder? Drengen tog sine jeans, T-shirt, sneakers og jakke af. Jeg var kun tilbage i mine shorts.
  En ung kvinde i en hvid frakke bemærkede:
  - Han er bygget godt!
  Betjenten råbte:
  - Og tag trusserne af! I live!
  Dimka, brændende af forlegenhed, tog dem også af. Han rødmede ufrivilligt og dækkede sig til. Politibetjenten råbte:
  - Opmærksomhed! Hænderne ned! Se nærmere - det er en morder!
  En kvinde i hvid frakke, der lignede en sygeplejerske, smilede og tog tynde lægehandsker på og kurrede:
  - Vi har ikke set noget lignende dem! Slap af dreng, tante vil røre dig!
  Hun begyndte at undersøge Dimkas krop. Jeg gik gennem drengens hår, som var vokset under hans ophold på øerne. Hun redede omhyggeligt hver tråd og ledte efter noget skjult. Måske endda penge. Så skinnede hun lyset ind i drengens ører og næsebor. Hun gjorde det forsigtigt, som om hun håbede på at finde noget.
  Så beordrede hun mig til at lægge mit hoved på døråbningen og tog fat i min hage med mine hænder. Hun stak hånden i munden. Dimka mærkede lugten og smagen af gummi med tungen. Kvinden mærkede bag sit tandkød, sine tænder, sine kinder. Da hun trykkede på tungeroden, mærkede drengen et anfald af opkastning. Ja, hvor er det ubehageligt. Hånden nåede helt til mandlerne, og det blev svært at trække vejret.
  Så sendte kvinden hende endelig og smilede:
  - Der er ingenting!
  Betjenten kommanderede:
  - Fortsæt Olga! På grund af emnets særlige fare skal personsøgning være den mest grundige!
  Kvinden i hvidt begyndte at mærke Dimkas bryst. Hun løftede hænderne og så på sine armhuler. Og med uventet kraft trykkede hun på navlen. Dimka gispede...
  Så standsede kvinden og spurgte:
  - Nå, lad ham nu sidde på hug!
  Politibetjenten knurrede:
  - Dette er ikke helt pålideligt! Se også hans anus!
  Kvinden i den hvide kappe rystede på hovedet:
  - Du skal have særlig tilladelse til dette! På samme måde at tjekke drengens private dele!
  Betjenten kommanderede svagt:
  - Squat, lille djævel...
  Dimka svarede med værdighed:
  - Jeg er en dreng!
  Og han begyndte at squatte let. Jeg satte mig ti gange. Hvorefter kvinderne undersøgte hans såler, og gik mellem hans tæer.
  Hvorefter Dimka befandt sig i det næste værelse. Der sagde en anden fyr, i fængselsuniform med kort frisure og en skrivemaskine i hænderne:
  - Hvad er nyt?
  Politibetjenten svarede:
  - Ja, og noget af en mynde!
  Drengen fnisede og bemærkede:
  - Men han er ikke så skræmmende! Nå, sæt dig i stolen, så klipper jeg dit hår!
  Dimka satte sig. Det er stadig ubehageligt at være nøgen. Og så får man barberet sit hår som en kriminel. For at toppe det hele var klipperen lidt sløv, og det gjorde ondt at klippe mit hår. Tykt, sort hår faldt på gulvet. Den unge dømtes afslåede støvler trampede på dem. Det så ud til, at med hvert hårstrå forlader et stykke af den udødelige sjæl, og du bliver mindre og mindre fri. Dimka var i et deprimeret humør. Foran ham lå en fængselscelle og et møde med ungdomskriminelle.
  Dimka var dog aldrig bange for sine jævnaldrende. Og efter at have hærdet "Forty Islands", er det ikke længere skræmmende. Om noget vil han kæmpe. Hvad med fængslet?
  Hvad med endnu en test? Han er kun fjorten år og har hele livet foran sig.
  
  
  HITLER LANGE ARME
  ANNOTNING
  Det viser, at arrogance er den anden lykke. Og Fuhrer formåede at erobre ikke kun Storbritannien i 1940, men også USA et par år senere. Og det tyder på, at beslutsomhed giver sejr. Men smukke russiske piger kan besejre Hitlers horder!
  I et andet univers viste Hitler sig at være mere afgørende og gav ordre til at erobre Storbritannien umiddelbart efter Frankrigs overgivelse. Samtidig indførte Führeren universel militær- og arbejdsindkaldelse, også i de besatte områder. Tyskerne producerede betydeligt flere fly end i den virkelige historie og var i stand til at undertrykke britisk luftmagt. Så ved at bruge ikke kun militæret, men også handelsflåden, landede nazisterne i metropolen. De optrådte ganske vellykket og erobrede London på farten.
  Storbritannien faldt, en protysk regering og en fuldstændig lovlig, men Hitler-sympatiserende konge blev indsat.
  Hvorefter tyskerne selvfølgelig fejede alle løveriges kolonier op og overtog kontrollen over dem.
  Angrebet på USSR fandt sted et år senere, men med kraftigere kampvogne og koloniernes enorme styrke.
  Den Røde Hær gjorde stædigt modstand, men bukkede dog gradvist under og trak sig tilbage. Det var svært for hende at dæmme op for sådan et angreb. Desuden mobiliserede Stalin igen ikke hæren og kom under angreb. De knækkede det som en blotter.
  Og de nye tyske "tigre" gik i kamp. Hvordan de lagde pres på de sovjetiske stillinger, hvordan de gav... Den Røde Hær gav efter, men kæmpede stædigt. Tyskerne var meget stærkere.
  Men Moskva blev stadig holdt. Hvorefter Fritz drejede mod syd. Stalingrad blev et sandt mareridt for dem.
  Byen ved Volga holdt stædigt ud. Sovjetiske tropper indledte konstant modangreb. De led selv tab, men de sendte også fjender til den næste verden.
  Fjenden tog dog antallet af udstyr og infanteri. Kastede kolonitropper i kamp. Panthers blev bogstaveligt talt overvældet i antal. Den kraftige Lev-tank dukkede også op. Denne bil trængte ikke gennem tredive-fire fra alle vinkler og vinkler.
  Kamptest viste effektiviteten af Lev-køretøjet i alle kampe, selvom pistolen blev overmandet, og dens skudhastighed lod meget tilbage at ønske. Samt køreegenskaber.
  Men denne kampvogn, godt beskyttet fra siderne af agterstavnen under forhold med mangel på sovjetiske kanoner med høj panserbrydende kraft, viste sig at være stærk i gennembruddet.
  Tyskerne indtog alligevel Stalingrad og var i stand til at erobre Kaukasus. Faktisk er kræfterne meget ulige. Der er mange divisioner af arabere, afrikanere og indere.
  De skynder sig mod fjenden som en lavine. Sovjetiske tropper har ikke tid til at kæmpe tilbage.
  Derudover har tyskerne stor overlegenhed i luften. Mange fly. Og meget stærke kæmpere.
  Især Focke-Wulf var overvældende med sine våben og frontpanser - et ihærdigt køretøj med en stærk motor.
  Mod hende havde USSR ingen modstander lige i bevæbning og hurtighed.
  ME-309 viste sig også at være en meget seriøs krigshest. Også høj hastighed. Tre 30 mm kanoner og fire maskingeværer. Kan ikke modstå sådan en magt.
  Og tyskerne med fremmede regimenter blev ved med at bevæge sig og bevægede sig østpå.
  
  
  I anden halvdel af maj udbrød der voldsomme kampe i Orenburg.
  Bataljonen af piger, der blev tyndet ud under kampene om Stalingrad, gik ind i kampen med nazisterne i denne by, bedre kendt for den berømte belejring af Emelyan Pugachev.
  Alenka, bataljonschefen, tog sin plads i skyttegraven. Kaptajnpigen er meget smuk. Traditionen tro kæmper pigerne i denne bataljon barfodet i bare en bikini. Så de bruger jordmagi, som giver særlig beskyttelse. Og faktisk lider pigerne meget mindre tab end resten af enhederne.
  Ikke alle kan overleve seks måneder i Stalingrad.
  Ved siden af hende er kurvede Maria med gyldent hår. Det gik også gennem ild-, vand- og kobberrør. En hård test ventede pigerne i selve Stalingrad-helvedes hede. De kæmpede til det sidste og overlevede. Og magien i deres fædreland hjalp dem.
  Tilsyneladende, når du kæmper næsten nøgen, skader kugler og splinter dig praktisk talt ikke.
  Maria skyder på nazisterne. Forude forlader tyskerne traditionelt sorte, arabere, hinduer og andre udlændinge for at redde arisk blod. Antallet af udlændinge i Wehrmacht vokser konstant, og de bliver kastet ud i tingene uden medlidenhed.
  Her falder den af Maria dræbte afrikaner. Pigen giver ham et kys og siger:
  - Jeg har ondt af dig! Du dør ikke, fordi du vil!
  Og igen slår pigen araberen med en riffel. De koloniale Wehrmacht-tropper bryder igennem. Allerede varm og behagelig. Fascisterne forsøger at fange den tid på året, hvor alt står i blomst og solskin. Stormtroopers brøler på himlen. Ligesom de nyeste jetfly stiger deres antal konstant, og det samme er TA-152'erne, som erstattede de forældede Focke-Wulfs. Sidstnævnte kæmper dog stadig.
  Den guldhårede Maria skubbede et stykke keramik væk med sin bare, yndefulde fod og kvidrede:
  - Min jord er revet i stykker af et støn, markerne er blodfodrede... Det er ærgerligt, at der ikke er plads til de faldne i paradiset, kun i asken, poplerne kredser.
  Og igen faldt indianeren fra sit skud. Ja, man skal dræbe udlændinge, der er blevet samlet som kanonføde. Hvordan ellers? Ellers vil de dræbe dig.
  Rød Alla. En ildsjæl, med langt kobberrødt hår, der flagrer som et kæmpende, proletarisk banner. Pigen optræder ikke kun i bikini, men selv uden bh. Hun er ligesom, hun er sej. Og den skyder også overraskende præcist. Nu og da falder soldater fra hendes skud med hovedet gennemboret.
  Så kaster Alla en granat med sine bare tæer. Gaven flyver ad en knækket bane og ender i en skare af arabere. En eksplosion høres... Adskillige lemlæstede lig kastes op i luften!
  Alla råber for alvor:
  - Jeg ville lave et strygejern - pludselig viste det sig at være en elefant!
  Anyuta, en charmerende blondine, solbrændt og meget slank, kurvet, af gennemsnitlig højde, men perfekt bygget, også fyret. Hun slog den vantro på næseryggen og sang:
  - Vinger som en bi - blomster i stedet for ører!
  Pigerne fyrer meget præcist og bevæger sig konstant.
  Stor og kødfuld Matryona tog lidt på i vægt efter Stalingrad. Hun er også en smuk pige, med brede hofter, men en forholdsvis smal talje. Hun gik igennem dette helvede og mistede Seryozhka. En modig pioner, der opfinder fælder for tyskerne, blev taget til fange. Det lykkedes ikke for godt.
  Men så svigtede Matryona mekanismen, og en mine gled ind under den tyske kampvogn. Panther 2 blev beskadiget og stoppet, efter at være blevet alvorligt stukket.
  "Mus" deltager stadig i kampe. Denne tank er kendetegnet ved sin tunge vægt og overlevelsesevne. Men "E"-100 dukkede også op. Disse maskiner er ikke mindre beskyttede og mere smidige. Lev-2 kæmper også, også en maskine, godt beskyttet og lettere end sine forgængere. Til "Løven" bruger tyskerne ofte en 150 mm kanon, som er mere praktisk til at storme byer. Nogle "Lions" er også udstyret med bombekastere.
  Men tyskerne rykker forsigtigt kampvognene frem og kaster infanteriet frem.
  Kolonialsoldater rykker frem. Der afspilles skør drift-musik!
  Alla affyrer et udbrud fra et maskingevær... Soldaterne falder og sprøjter som blod fra en vandmelon, der er knækket med en skovl.
  Den rødhårede siger:
  - For fædrelandet, for Stalin er der ingen stærkere hær! Vi kæmper indædt for lykke for mennesker! Og vores leder har falkevinger... Han giver håbet lys! Stålhammerens slag bragte daggry til os!
  Alla synger og skyder. Hun er virkelig smuk. Hun har solbrune, gyldne olivenbryster med modne jordbærvorter. Hvor er denne pige lækker! Det er svært at forestille sig noget mere imponerende og attraktivt. Fyre ser på denne Amazon i kun tynde trusser.
  Den rødhårede pige væltede fem indianere og sang:
  - Når tiden kommer, vil astronautikken udvikle sig... Og for os er krig højromantik!
  Og pigen lo igen... Og igen åbnede hun sin overraskende og forbløffende præcise ild.
  Efter at være stødt på et stærkt forsvar, kaster tyskerne igen angrebsfly og bombefly i kamp. Infanteriet har trukket sig tilbage, og granater og bomber regner ned over pigernes stillinger.
  Og tanke arbejder på afstand. Alena giver ordren:
  - Alle gemmer sig i gravene!
  Og hun er selv tilbage at observere på overfladen. Nazisternes artilleriforberedelse er kraftfuld. Og endnu farligere bomber. Nogle af dem bliver droppet af sådanne monstre som Yu-488 og den nyeste TA-400. Bomber, der vejer ni tons, falder og er i stand til at ødelægge grave og befæstninger. Alenka blev kastet op af eksplosionsbølgen, og hendes bare hæle ramte smertefuldt en bunke sten.
  Mine såler blev brændt. Men ellers kom pigekaptajnen ikke til skade. Og en meget kraftig bombe blev kastet, selv brølet fra den blokerede mine ører. Nej, der er intet, der kan ske i verden.
  Men pigerne har virkelig en misundelsesværdig overlevelsesrate. Mens mænd dør og dør!
  Alenka huskede, hvordan den unge mand Julius kærtegnede hende. Hvordan han kyssede hendes mave, ben, knæ, lår og bryster. Hvor er det behageligt at blive potet af en ung og smuk mand, der for nylig er begyndt at udvikle et overskæg. Men så døde Julius i graven, knust af et direkte hit fra en bombe. Og der var ikke engang en våd plet tilbage fra den.
  Den unge mand gik til... hvor? Til himlen, til helvede, til glemslen? Men det vigtigste er, at han ikke er på jorden nu. Og Alenka er meget bitter over dette.
  Hvis bare hun ville tage dette Hitler-hoved på en træstub. Krigen vil snart have varet tre år. Nazisterne stormer allerede Orenburg. Deres tang brød igennem langt væk.
  Alenka var kendetegnet ved hendes store amorøsitet og temperament. Hun foretrak normalt yngre og endda unge soldater. Og ved første lejlighed startede hun en affære. Alena elskede, når hendes stærke, trænede krop blev kærtegnet og rørt af smukke mænd. Under krigen blev moralen mere enkel, og ingen så særligt skævt til, at en officer fra den Røde Hær skændtes med mænd.
  Alenka elskede som en kat at stryge og hengivenhed. Og for hende er dette den største fornøjelse. Bryst, ben, livmoder og nakke er særligt følsomme.
  Men hvor mange af hendes elskere er allerede gået over i den næste verden! Hvilken lumsk og ond ting er krig. Selvom mændene holdt sig til Alenka. Hvis bare hun var sådan en skønhed, kom hun ud med hele sit ansigt, sin figur og sin stemme.
  Og generelt, når en kvinde er ung, er hun oftest smuk. Her er fem af dem, der hyler næsten siden krigens begyndelse - meget søde... Fire piger er lyshårede og en er rødhåret. Som en femtakket stjerne. De har været igennem en masse helvede, men de er aldrig blevet alvorligt såret. Medmindre der var ridser.
  Normalt helede alt på Alenka som på en hund, og der var ingen ar tilbage.
  Og nu: bomber falder, granater eksploderer, men hun er ligeglad! Det hele er så sjovt!
  Selvom nej... Der er ikke tid til sjov i krig. Og nogle gange dør piger i hendes bataljon også. Selv bare fødder for en pige er ikke en garanti for udødelighed. Og i Stalingrad, i mændenes bataljoner, blev bogstaveligt talt alle ofte dræbt.
  Byen ved Volga dækkede sig med herlighed. I seks måneder holdt de angrebet fra Hitlers horder tilbage. Tyskerne og deres satellitter mistede omkring en million dræbte og sårede i kampene om Stalingrad. Sandt nok var de fleste af de døde udlændinge!
  Führeren bragte tropper fra hele jorden til Rusland! Der var endda amerikanske lejesoldater, for det meste af tysk oprindelse. Masser af indianere. Indien er et tæt befolket land, og Führeren beordrede mere aktiv brug af mænd som kanonføde. Og tag indiske kvinder ind i harems. Faktisk var det tilladt at have flere koner i Det Tredje Rige. Paven gav tilladelse til dette med våben. Og andre kirker godkendt. Führeren reviderede selv sit syn på arisk blod. Tyskerne fik efter yderligere udvælgelse lov til at have slaviske, europæiske, arabiske, indiske koner - forudsat at de ikke havde fysiske skavanker og var absolut sunde. Ægteskaber med sorte kvinder var forbudt, men det var ikke forbudt at bruge afrikanske kvinder på bordeller, men kun med prævention. Efter udvælgelsen blev ægteskaber med japanske, thailandske og koreanske kvinder tilladt.
  Men igen var kravene til skønhed, eksterne data, sundhed og fravær af fysiske defekter. Nu var stamtavlens rolle faldende. Der er mange flere udenlandske divisioner i SS, end der er tyske. Og Wehrmacht blev fyldt op med udlændinge. De koloniale tropper bestod udelukkende af aboriginer og blev kommanderet af tyskerne.
  Führeren overtog hærens organisation fra Djengis Khan, blandede folk og dannede en broget hær.
  Selvfølgelig tabte Sovjetunionen under sådanne forhold gradvist udmattelseskrigen. Denne strategiske undergang tvang os til at være særligt opfindsomme. Men der var en uventet chance: USA, hvor det allerede havde formået at undertrykke oprøret fra afrikanere og repræsentanter for latinsk nationalitet, intensiverede arbejdet med atombomben. Og hvis vi holder ud noget mere tid, er en våbenhvile med Det Tredje Rige mulig, mens krigen med USA fortsætter.
  Og der vil nazisterne måske kæmpe i en sådan grad, at de ikke længere vil kæmpe. Og så vil Sovjetrusland overleve.
  Bombningen og den massive artilleribeskydning sluttede. Og overfaldet begynder igen. Byen er allerede blevet omdannet til ruiner, ikke et eneste intakt hus er tilbage. Ak, fjenden er meget grusom og stærk.
  Pigerne kommer op til overfladen og møder de modkørende infanterister med ild. Tankene kommer snigende...
  Efter at have skudt indianeren, hviskede Alyonushka:
  - Må Gud give de blinde at åbne deres øjne og rette ryggen på de pukkelryggede!
  Hvorefter skønheden klikkede på lukkeren. Hun tog sigte igen og sømmede. Hun ramte araberen og blinkede med sine safirøjne. Hun kørte sin barfodede, buede, støvede sål hen over gruset. Pigen følte sig lidt kildrende. Hun lo. Det blev sjovere. Skønheden skød igen.
  Alyonushka skød og grinte... Og slog. Tvinger modstandere til at stoppe og fryse. Fjenden returnerede ild. Han kastede granater og brølede...
  Så dukkede stormtropperne op igen. Der var få af dem, men der fløj jetbiler, som smed raketter ud. Nazisterne kastede granater mod pigernes positioner. Men bare, feminine ben så ud til at beskytte mod nederlag. Og krigerne, fordybet i beskydning, overlevede ilden.
  Fjendens infanteris bevægelse standsede. Nazisterne forsøgte at ryge de røde ud ved at kaste raketter.
  Alenka gemte sig i hullet og kvidrede:
  - Men fra taigaen til det britiske hav... Den Røde Hær er den stærkeste af alle!
  Rødhårede Alla klemte sig også ind i hullet og undgik at blive ramt af fragmenter. Den smukke pige huskede, hvordan hun som kantet teenager blev arresteret efter en fordømmelse.
  Jeg husker eftersøgningen. De tvang den unge anholdte kvinde til at klæde sig af. To kvinder iført handsker mærkede forsigtigt pigens næse, slanger, mund og så ind i hendes private dele. Hvor var det ydmygende, pinligt, skræmmende, skræmmende. Alla var meget bange, da hun blev bragt til cellen for at finde sig selv i selskab med andre kriminelle. Men i cellen var der piger ligesom hende, næsten alle børn af undertrykte mennesker. Og det værste gik ikke i opfyldelse.
  Men det var svært at sidde i cellen: det var trangt, og vagter bragede ofte ind. De slog mig af den mindste grund og uden grund. Vagterne kunne især godt lide at slå pigernes hæle med batoner. På trods af kulden i cellerne blev pigerne holdt barfodet, og deres fødder var hævede af konstante slag.
  Eftersøgninger blev endnu en ulykke. De blev udført flere gange om dagen, og det var meget smertefuldt, ubehageligt og ydmygende.
  De fodrede mig sparsomt og piskede mig på gåture. Alla tilbragte seks måneder bag tremmer, i konstant ydmygelse, mobning, tæsk og ydmygende eftersøgninger. Og så, under Beria, blev hun sendt til en børnearbejdskoloni. Selv uden en retssag.
  Alla arbejdede der fra fem om morgenen til sent om aftenen sammen med andre piger. Indtil krigen begyndte... Og den rødhårede voksne pige løb væk til fronten. Det lykkedes mig at gøre det med et dusin andre piger.
  Hendes militære rutine begyndte. Men under krigen havde den rødhårede djævel det meget bedre end i arbejderkolonien. En fængselsdom og straf for sejre hang stadig over hende. Men Alla, som allerede havde fået to ordrer, blev ikke rørt.
  Pigen oplevede meget i kolonien. Inklusiv kærlighed - drengene boede i den næste kaserne, og trods det formelle forbud tog de vej til pigerne. Og de ville til gengæld gerne vide det forbudte. Alla kunne i hvert fald straks lide det. Den varme rødhårede pige følte syndig nydelse.
  Hun var dog også uheldig i krigen. Altid efter at have haft sex døde en mand eller en ung mand i kamp. Det var, som om der var en form for forbandelse over den rødhårede. Desuden uden undtagelser. På trods af hendes skønhed opnåede Alla derfor berømmelse, og mænd begyndte at undgå hende.
  Den rødhårede djævel led af mangel på mandlig opmærksomhed. Og hun fandt glæde ved at dræbe mænd. Og hun skød igen mod fjenden og grinede som en tiger.
  Alla skød den sorte mand og forestillede sig ham mentalt i fangenskab. Det var interessant at have det sjovt med sådan en høj og smuk mand. Generelt er det almindeligt for en rødhåret at spille en aktiv rolle med en mand. Hun er en stærk og beslutsom kvinde. Hvad med det faktum, at manden bliver dræbt senere? Nå, hun elsker variation!
  I fredstid ville Komsomol-piger være blevet straffet hårdt for promiskuitet, men under krigen blev moralen meget mere fri. Det er tilsyneladende en konsekvens af dødens nærhed, når specialafdelingen lukker øjnene for udskejelser.
  Nogle gange følte Alla skam over sin promiskuitet. Når hun ikke engang har en bh på og ryster sine bare bryster. Jeg huskede Mary, den religiøse pige, der stadig var jomfru. Selvom hun nok er den mest feminine og sexede af de fem. Mere præcist, attraktiv, med sin engleagtige uskyld.
  Maria er dog meget præcis, måske endda fænomenal i sit skydning. Sådan ramte hun præcist to arabere med en kugle. Og smilende uskyldigt siger han:
  - Herre tilgiv mig, men jeg tjener mit Fædreland!
  Maria er meget smuk... Hun er lidt flov over, at hun kun skal kæmpe i bikini. Men det beskytter mod nederlag. Dette er blevet bevist i praksis. Maria startede krigen, mens hun stadig var pige. Hun er blevet voksen på tre år, men hun virker stadig slank, jomfruelig og af normal højde for en pige. De øvrige medlemmer af de fire er længere, mere muskuløse, og Matryona er faktisk en ko - omend en meget stærk en.
  Maria skyder og husker Seryozhka. Stakkels dreng. Jeg blev fanget. Og dette er værre end døden. Så først stod han over for tortur og derefter henrettelse. Og det er uvist, hvordan andre vil reagere på dette.
  Maria skød, rejste sig på knæ og skød. Den myrdede hindu strakte sig ud og slap en pøl af blod. Den guldhårede skønhed siger:
  - Øh... du har mange guder, men ingen himmel!
  Maria slog igen, slog og sang:
  - Tak for det tabte paradis... Hverken for os, eller for vores børn eller for vores børnebørn... Men de vil bare vænne sig til de bedrageriske lyde!
  Maria skød, dræbte de fremrykkende nazistiske medskyldige og sang:
  - Vi kørte, kørte, kørte - længe vi... Vejen fra ballade til ballade, fra krig til krig! Vi kørte, vi kørte, vi kørte - i lang tid... Hordens strømme, den blodige krig, bryder! Forbandet krig!
  Og pigen presser sig strammere i jorden. Og løverne kryber allerede frem. Tyske kampvogne brøler, og deres tønder ryster.
  Maria græd og bemærkede:
  - Her kommer hun, død!
  En pige med gyldent hår skød mod en soldat, der kravlede mod Den Røde Hærs positioner med en riffel, hvortil der var knyttet et optisk sigte.
  Jeg så på, hvordan en fontæne af blod sprøjtede fra hovedet på den dødeligt sårede fjende.
  Maria tweetede:
  - Sniper... Du tager fejl!
  Alla sagde højt:
  -Døm ikke efter dit tøj, hvis du ikke vil strække benene!
  Maria rystede sine yndefulde, bare, solbrune ben. Jeg forestillede mig, at den unge mand med ansigtet af en nisse kørte sin håndflade langs sålen. Hvor ville det nok være dejligt.
  Men så fnyste hun vredt:
  - Jeg vil besejre alle!
  Alla, som selv var en vantro og opløst, sagde hånende:
  - Og uden Guds hjælp?
  Maria skød og svarede knirkende:
  - Nej, med Guds hjælp!
  Alla blinkede med sine perlefarvede tænder og bemærkede:
  - Men din Gud lærte: slår du din højre kind, så drej din venstre!
  Maria svarede ikke med det samme. Hun affyrede et par skud mere og skar de fascistiske dukker ned. Og hun sagde stille:
  - Men hvad skal man gøre efter man er blevet ramt på venstre kind - det siger Gud ikke Jesus. Og nazisterne tildelte vores folk mange slag!
  Alla sprang op. Hun kastede en granat med sin bare fod, rejste en hel søjle af støv og brølede:
  - Berlin er næsten i vores magt... Gennem en kikkert ser vi den forbandede rigsdag! Der vil være fred og lykke på hele planeten... Jeg fortæller dig om dette i mine digte!
  Og den rødhårede gav et udbrud og afskar en hel række af nazister. Så sparkede hun igen med granaten.
  Hun er en stærk pige. I lejren blev hun tvunget til at flytte sten fra daggry til skumring, og Alla blev en rigtig supermand. Hun kastede granaten meget længere med fødderne end med hænderne.
  Den rødhårede elskede at løbe med sine bare såler over kullene eller over sneen. Hun nød det...
  Allah tog det og brød igennem:
  - Men jeg har en anden passion... Det her er magt, kun magt!
  Den rødhårede djævel affyrede et skud, skød Krauts og deres håndlangere og brølede:
  - Intet behov for guld og penge! Og det er nødvendigt, at foran mig... Folk lå på knæ, folk lå på knæ, over hele jordens overflade!
  Det fjendtlige infanteri standsede. Tankene rykkede længere. Tunge køretøjer "Lev", "Mouse", "E"-100, "Tiger"-2 - affyrede granater. Panther 2 var også udbredt. Stillingerne brændte og smuldrede, røgslanger steg op i himlen.
  En af pigerne fik svidet i benene. Hun skreg og åbnede ild i lange stød. En anden skønhed fik sin bh skåret af med et stykke granatsplinter. Krigerens bryster blev blotlagt, og hun rødmede. Pigens ansigt blev skarlagenrødt.
  Maus, den tungeste tyske kampvogn, bankede fra sine kanoner. Og han ødelagde alt på hans vej.
  Men krigerne sprang tilbage i tiden. De er så adrætte. Alla kastede en granat mod Mus. Gjorde et af de tyske maskingeværer til tavshed.
  Den rødhårede tog den og sang inderligt:
  - Lad dem løbe klodset - pansrede kampvogne gennem vandpytter...
  Hvorefter pigen igen kastede en granat med sin bare fod og ramte en anden Mouse maskingevær og brækkede dens løb. Hvorefter Allah skriger:
  - Jeg er dødsgudinden, som Hitler frygter!
  Den tyske kampvogn standsede. Sammen med tabet af maskingeværer mistede tankskibene broderparten af deres tillid. Og "Musen" begyndte at skyde fra en kort tønde og begyndte at behandle ruinerne. Et af fragmenterne ramte Alla på hælen og brændte den yndefulde kurve af pigens sål.
  Skønheden tog det og sang:
  - Bødlen brænder mine hæle, og jeg kan høre gråd!
  Med et velrettet skud brød Maria det optiske syn af Musen. Og den massive kampvogn travede ud og begyndte at vende om. Det er klart, hvor næsten to hundrede tons stål vil blive trampet blindt. Kun tilbage for at slippe for flere problemer.
  Så kom "Lev"-2 i spil. En mere avanceret maskine forsøger at slå hele rummet ud foran sig selv med ilden fra en 150 mm kanon. Pigerne vender næsen op af fascisten som svar.
  Maria kaster en granat med sin mejslede fod. Nuet når ikke tanken, men den slår infanteriet ud. En afrikaner fik endda revet hovedet af. Hun havde hjelm på, snurrede rundt og styrtede direkte ind på en mursten.
  Den guldhårede pige sagde:
  - Alt er efter Guds vilje... Selv fejl!
  Alla sang entusiastisk som svar:
  - Alt i verden afhænger af himlens højder... Men øjnenes nøjagtighed, men øjnenes nøjagtighed - afhænger af os alene!
  Maria skød igen. Hun brød det optiske syn af "Lev" og bemærkede rationelt:
  - Og Gud giver nøjagtighed!
  Alla blottede sine tænder og slog sin bare fod på glasset. Jeg mærkede, hvor behageligt det var, når noget skarpt gennemborede min bare sål. Og hun brølede:
  - I alt har du brug for fingerfærdighed, hærdning, træning - ellers er der ingen nåde!
  Maria skød mod fascisten med det degenererede ansigt i maven og sang:
  - Og for Krauts er nåde at rive skindet af kraniet! Og tyg, tyg, tyg - vask det ned med varmt pus!
  Alla lavede et ansigt, skød... Hun flækkede hovedet og hviskede:
  - Sikke en from tale du har!
  Marias ansigt blev bleg og hviskede:
  - Gud tilgiv mig, en synder!
  Alla lo. Hun var en kynisk pige. Og i børnenes arbejdskoloni slog hun dem, der var svagere end hende. Og den rødhårede er skamløs. Og Alla ville trække Maria i hendes gyldne hår. Og ikke med hænder, fødder.
  Og Alla strakte sit nøgne lem til den kristne piges grønne hår, og så snart hun tog fat i trådene med fingrene, trak hun.
  Maria skriger og vender sig om og siger:
  -Er du skør?
  Alla sagde hånende:
  - Så Gud holdt ud og befalede dig!
  Maria rystede med knytnæven:
  - Lad være med at blasfeme, tøs!
  Alla svarede og sang:
  - Og Gud bliver igen sønderrevet af latter - hvad holder jeg af alle, og hvad holder du af mig!
  Maria rystede på hovedet og bemærkede:
  - Du tager risici hver dag! Og på samme tid, når du har muligheden for at gå ad helvede til på et minut, er du uforskammet og udtaler dårlige taler!
  Den rødhårede grimaserede. Hun greb et stykke glas med sine bare tæer og kastede det ind i munden. Jeg fangede den med tungen. Hun tyggede glasset, og uden at tænke sig om to gange tog hun en tår og sagde:
  - Helvede fanger os ikke!
  Maria rullede voldsomt med øjnene og knurrede:
  - Du går ingen steder! Brand lus!
  Alla blinkede kun med hendes smaragdøjne som svar. Og hun kastede en granat mod nazisterne og sagde:
  - Mens krigen står på, lad os glemme vores forskelligheder!
  Maria sagde malplaceret:
  - Guds er Guds, og Cæsars er Cæsars!
  Alla gav en lang tur og tilføjede:
  - Og Hitler er djævelsk!
  Maria åbnede ild, væltede flere mennesker og tænkte. Hvordan kan man nå et sådant fald i moral, som Hitler nåede? Hvilket slags dyr er i menneskelig skikkelse? Den blodige tyran, som menneskeheden ikke har kendt siden Adam og Evas tid. Og samtidig ekstremt heldig. Måske endda den heldigste og mest succesrige erobrer i hele menneskehedens historie.
  Men Rusland viste sig at være en hård nød at knække for fascismen. Krigen i øst går snart ind i sit fjerde år. Ja, nazisterne er på vej frem. Ikke for hurtigt, men selvsikker. Kun om vinteren var den røde hær i stand til at presse Krauts lidt. Og nu angriber fjenden igen.
  Pigen skød præcist og meget godt. Efter at have mistet sit optiske syn, vendte Lev-tanken igen og begyndte at flygte. Og "Panther"-2... En kampvogn med en lang og tyk tønde og et relativt lille tårn.
  En effektiv maskine. Hvilket slog næsten enhver mastodont ud. Her udmærkede Alla sig ved at kaste granater med sine forførende ben og beskadigede tønden.
  Den rødhårede djævel blinkede hendes øjne med havets farve og hvæsede:
  - Jeg brækker deres næse!
  En tysker med brækket næseparti vender sig om. Sporene ryster som en kvik maskine. Ja, piger opfandt en praktisk og effektiv taktik. Slå tønderne, brække tønden med granater, når rustningen er utilgængelig.
  Og den målrettede Maria skyder præcist, som om hun virkelig var oldebarn af Robin Hood. Og den guldhårede skønhed udbryder:
  - Under påskud af humanismens mål,
  At bygge himlen på jorden...
  Hitler skiftede til fascismens vej -
  Templet blev rejst af skurken Satan!
  Og hun skyder som en sand udryddelseshelgen. Hendes bare, mejslede ben kaster et glasskår og rammer araberen midt på hans pande. Og ørkenens søn, der refleksivt trykker på aftrækkeren af maskingeværet, afskærer et dusin af sine medskyldige.
  Alla bemærkede bifaldende:
  - Og man lærer hurtigt! Og du gør fremskridt lige foran dine øjne!
  Den rødhårede kriger kastede også et stykke glas med sine bare fingre og slog afrikaneren i øjet. Den eksploderede og faldt på en flok granater. Og et dusin andre jagerfly fløj ind i himlen, eller helvede - hvordan beslutter man sig for forretninger!
  Alla tweetede:
  - Helvede vil være et ondt sted, som rev dækket af... Og det hellige jomfrusværd - huggede fjenderne ned!
  Og den rødhårede djævel vendte sig igen og hvæsede:
  - Der vil være en kiste til dig, kun lavet af aske, og musik i sorg!
  Maria kastede øjeblikkeligt en granat mod begge ben og lammede tønden på den formidable E-100 kampvogn og ringede:
  - Til Herren Kristi ære!
  I det parallelle univers havde USSR en meget vanskelig tid. Men Hitler afsluttede ikke Rusland. Han var for forskrækket over rygter om, at USA forsøgte at skabe en atombombe. Mere præcist, ikke engang rygter, men efterretningsrapporter, som var umulige at skjule for magtfulde tyske efterretningstjenester. Og atombomben er en forfærdelig ting, selvom det ikke er let at få Det Tredje Rige fra udlandet.
  Hitler foreslog Stalin en våbenhvile, som med glæde blev accepteret af diktatoren, der næsten tabte krigen. Det tredje riges tropper angreb Amerika fra begge sider. Både fra Argentina og fra Canada. Tyskerne havde mange tropper, og de blev også hjulpet af japanerne, som pressede amerikanerne fra øst. En hård kamp rasede.
  Fem piger Alenka, Maria, Alla, Anyuta, Matryona ankom til Amerika for at kæmpe som frivillige mod horderne fra Det Tredje Rige. Alle fem piger er meget smukke og taler engelsk. Stalin nægtede at sende hele kvindebataljonen, da dette ville være i modstrid med betingelserne for den fred, der blev indgået med det fascistiske imperium. USSR havde brug for at vinde tid for enhver pris, mens nazisterne angreb USA.
  De fem piger er frivillige: de gennemgik næsten hele krigen, fra Brest og Bug til Orenburg. Og de kæmper mod nazisterne på den anden side af Jorden i Honduras hovedstad.
  Tegucigalpa er en af forsvarets vigtigste højborge, i konfrontation med en broget horde. Både de japanske og de asiatiske horder kom i problemer. Tyskerne selv kæmpede kun med kampvogne, og infanteriet var udelukkende fra ikke-ariske folk. De drev asiater, sorte og arabere frem.
  Alenka fyrede, skar to afrikanere af og kvidrede:
  - Bare en horde af Djengis Khan!
  Den guldhårede Maria, der havde skåret tre indianere ned med et maskingeværsprængning, løftede sine bare, solbrune ben til toppen. Og hun sagde:
  - Vi kværner kanonfoder!
  Et fragment fra en granat fløj og slog Maria på hendes bare, runde hæl. Piger kæmper traditionelt i bikini og barfodet. Og når den rammer den ru, pigeagtige sål med en skarp en, gør det lidt ondt.
  Skønheden blinkede og fyrede igen... Maria er meget slank, gennemsnitlig højde med en perfekt figur.
  Alenka er højere, med rang af major, og endda en helt i Sovjetunionen. Men også næsten nøgen, knap dækket af en bikini. Meget solbrændt, men hendes hår er hvidt. Og Alenka skyder meget præcist. Og han elsker at kaste med granater med sine bare fødder.
  Den smukke Alla skyder og vælter fire arabere med et udbrud af ild. Hendes hår er rødt, eller rettere kobberrødt, som et proletarisk banner. Og når vinden blæser, er det som et revolutionsflag. Pigen funkler med sine smaragdgrønne øjne, som stjerner. Og fejer brutalt fjender væk.
  Anyuta er også blond. Og han skyder fra et maskingevær. Pigen plantede sine bare fødder og gav et udbrud. Fem forskellige krigere blev kastet op, og blodrøde fontæner fløj ud af deres modstanderes bryster og maver.
  Anyuta slikkede sine fulde læber og kvidrede:
  - Krig er luft for lungerne...
  Pigen ligger ned og kaster en granat med sin bare fod. Der høres eksplosioner. Flere militante flyver af sted i forskellige retninger.
  Matryona er en større og mere kødfuld pige. Hendes hår er lysebrunt. En typisk landsby, ung, blod-og-mælk kvinde. Hun er meget stærk fysisk og skyder godt.
  Her kommer turen igen. Og de dræbte fascistiske lejesoldater falder.
  Matryona, der skyder, siger:
  - Okay, okay, hvor har du været? Af bedstemor! - Pigen skød, dræbte tre skæggede nazikrigere og tilføjede. - Hvad spiste du - grød! Hvad drak du? Mose!
  Pigerne holder linen. De lader ikke fascisterne komme frem. Og venlige sange brøler:
  - Vi vil ødelægge hele voldens verden,
  Til kernen og så...
  Vi vil bygge en ny, himmelsk verden -
  Hvem der var ingen vil blive til alt!
  Alenka kaster igen en granat med sin bare fod. Sprængninger fremrykkende infanterister. Det bliver helt sikkert varmere. Her kommer den berygtede "Lion"-2. Og ved siden af står den mere avancerede E-50. Projektiler kastes ud. En sort amerikaners hoved blev revet af, og det rullede væk.
  Maria trådte på et brændende bræt, og hendes hærdede ben kunne næsten ikke mærke varmen fra flammen.
  Den guldhårede skønhed skød og spindede:
  - Og hvem vil stoppe strømmen af blodige, rasende floder...
  Maria skød igen og slog afrikaneren af E-50's rustning og kvidrede.
  - En stråle fra en blaster vil ramme dit tinding, i et ondt glimt forsvandt manden!
  Pigen skød igen. Hun blinkede sin barfodede, solbrune, yndefulde fod gennem luften. En granat fløj hen imod hende. Skønheden med gyldent hår slog behændigt gaven af med sin bare, næsten støvfri sål. Granaten fløj tilbage. Hun skyndte sig ind i rækken af de militante i Det Tredje Rige. Det så ud som om vandmeloner faldt ud af lastbilen og knækkede. Der løb så meget blod ud.
  Maria tweetede:
  - Pigen bestod eksamen, og det forbandede Reich kom. Hitler var tilsyneladende træt af at leve, og hans skønhed spiste ham!
  Alla er også en no-nonsense kriger. Han skyder på sig selv med maskingeværer og siger, mens han spreder ligene:
  - Til mors ske! Til fars ske! Og til Koba, en slev! Og på din side i sengen!
  En skønhed med kobberrødt hår affyrer et træfly med sin bare fod. Han flyver direkte mod den massive tyske Lion tank. Land på mundingen af en 105 mm kanon, og den eksploderer. Våbnet fejler.
  Tyskeren vender sig om og er tvunget til at flygte skamfuldt. Alla, der gnider sit ben på et stykke af bygningen, siger:
  - Hvis du ikke har styrke, har du brug for intelligens! Du bliver nødt til at larme noget!
  Og igen skyder pigen meget præcist. Hendes røde hår er som flammen fra den olympiske fakkel. Attraktiv pige. Hun har allerede markeret sig i den amerikanske hær ved at demonstrere et rasende temperament. Han var især god til at lave ballade med afroamerikanere. Det er så usædvanligt og smukt med dem.
  Men Allah ødelægger også sorte, der kæmper i Det Tredje Riges hær. Hvorfor erobrede Tyskland hele Afrika? Prøv at stoppe en sådan magt.
  E-50 er den nyeste tank, med en gasturbinemotor og tyk side- og frontalpanser. Det kan ikke tages med en granat. Alla smed gaven med sit bare ben, væltede flere infanterister og kvidrede:
  - Åh, din kampvognsrustning er pålidelig, fra en der har tænkt sig at bide... Kend bare den kraft du har... nja, du kan kun sparke en stålhest!
  Anyuta skød også meget præcist. Og hun foretrak at kaste granater med fødderne. Hendes bare fingre snurrede også stålskiven. Spidsen fløj over og skar halsen over på to fascistiske militante. De tabte maskingeværet, og nu slog et tykt udbrud af stor kaliber gennem hordens lænker. En hel række fremmedkrigere rekrutteret gennem razziaer til Det Tredje Riges hær.
  Anyuta tweetede:
  - Held er belønningen for mod! En sang er nok! Lad dem kun synge om hjemmet!
  Men skønheden har endnu ikke haft tid til at savne hjem. Selvom der er meget få sovjetiske frivillige i den amerikanske hær. Stalin ønskede ikke at skinne, for ikke senere at give Hitler en grund til at beskylde Rusland for at overtræde vilkårene for "Straw Peace".
  Fem piger, de bedste i kvindebataljonen, blev advaret om, at hvis de blev taget til fange, ville fædrelandet være nødt til at fornægte dem. Og i dette tilfælde burde piger klippe om trivielle lejesoldater, der blev ansat for penge.
  Og Anyuta, og Alena og de andre piger forstår, at hvis de bliver taget til fange, venter dem en frygtelig tortur. Så de besluttede under alle omstændigheder ikke at blive dræbt af nazisterne i live.
  Tyske angrebsfly flyver over amerikanske troppers positioner. Uden at forvente, at de ville blive mødt med så hårdnakket modstand i Honduras hovedstad, var nazisterne noget irriterede.
  Jet- og angrebsfly er stærke. Raketter flyver, våben affyres.
  Amerikanske soldater dør. Matryona blev også ramt af granatsplinter i sin kødfulde skulder. Der kom blod ud. Den heroiske pige trak et stykke stål ud med tænderne og spyttede blod ud. Og så slog hun mig igen med en omfangsrig maskinpistol. Udenlandske lejesoldater falder. Næsten alle her er indfødte, kun deres befalingsmænd er tyskere, og selv da ikke altid. Sandt nok er besætningerne på den mest moderne E-50 kampvogn helt tyske. Bilen har en anstændig hastighed og manøvredygtighed. Nå, dette er endnu ikke den mest avancerede modifikation - den vejer femoghalvfjerds tons. Væggene smuldrer under skinnerne. Denne er normalt fremstillet i tre versioner med en 105 mm kanon, en 180 mm overfaldspistol og en 400 mm raketkaster.
  Og hver modifikation har sin egen opgave. Her er denne tank med en overfaldspistol, mere velegnet til at angribe byer. Og det er ikke så nemt at ødelægge det. Matryona krydser sig og griber en panserværnsgranat med sine bare fingre, sit store, men yndefulde, smukt formede ben. Nu skal du kaste gaven lige på løbet for at deaktivere mastodontens våben. Fem maskingeværer dækker en tysk, moderne kampvogn, og det er ikke så nemt at komme tæt på den.
  Matryona er meget stærk, og hendes hestelignende ben kaster en granat langt. Men det er ikke altid præcist. Under alle omstændigheder at ramme et sådant mål som løbet af en 180 mm kanon. Heltepigen er i tvivl. Hvad hvis han savner?
  Åh, hvis deres mangeårige partner Oleg Rybachenko havde været sammen med dem, ville denne modige pioner have fundet på noget.
  Men drengen døde i kampene om Stalingrad. Pigerne kendte ikke hans videre skæbne. Men pioneropfinderens skæbne var faktisk ikke misundelsesværdig. Først blev Oleg Rybachenko brutalt tortureret, idet han forsøgte at snuppe hemmeligheder. Efter tortur endte den elleve-årige dreng i minerne. Arbejdet er skræmmende og ekstremt hårdt. Men den sovjetiske pioner, lille, men snurret, viste sig at være ihærdig.
  Det lykkedes ham at overleve, og selv gennem minernes labyrinter besluttede han sig for at flygte. Og Oleg Rybachenko formåede at komme ud. Drengen vandrede rundt på Balkan i nogen tid, indtil han sluttede sig til en lokal partisanafdeling. Der blev han forbindelsesmand og sabotør.
  Der var stadig en ret udviklet partisanbevægelse på Balkan. Dels også fordi besættelsestjenesten blev udført af italienere, rumænere, bulgarere, albanere - der ikke var lige så kampklare som Wehrmachts regulære enheder.
  Men mange partisaner døde stadig. Især fra luftangreb. Og Jugoslaviens patrioter er tvunget til at gemme sig i bjergene, skovene eller i bedste fald små landsbyer. Et stort antal befalingsmænd er allerede døde. Situationen blev forværret af den fred, der blev indgået med USSR. Nu begyndte nye straffedivisioner at ankomme til Balkan, der organiserede massive razziaer og ryddede området.
  Oleg Rybachenko måtte klatre dybere og dybere ind i bjergene sammen med partisanerne.
  Matryona, selvom hun ikke kendte skæbnen til deres universelle favorit, sukkede tungt. Så klemte hun granaten hårdere med fingrene på sine bare, pigelige fødder og kastede den af al sin styrke mod den fjendtlige kampvogn. E-50'eren har lige skudt og frigivet en dræbergranat.
  Matryona rystede endda, og hun faldt på knæ. Han blev ramt i hovedet af en brosten revet fra fortovet, og hans bare hæl blev brændt af varmt metal. Pigen gned sit forbløffede hoved med støvet hår.
  Granaten fløj, næsten rørte ved tønden, og ramte bilens skrå pande. En eksplosion tordnede... Men selvfølgelig er 250 mm frontal panser, og selv i en vinkel, ikke i stand til at trænge igennem en granat.
  Matryona slog knytnæven i støvet og rejste en hel sky af sand. Så brølede hun:
  - Dræb det, dræb det! Score et mål i målet!
  Pigen bankede sit skinneben på den revnede asfalt. En splint sad fast i hård hud i hælen. Huden på pigens såler var tyk som på en flodhest. Hun levede i en fattig familie og gik næsten aldrig i sko siden fødslen. Dette fik dog ikke hendes ben til at virke ru i formen, men var solbrune, yndefulde, forførende.
  Matryona skræmte dog lettere mænd med sin høje højde, stærke muskler og knytnæver med udstående knoer. Men den heroiske pige har den venligste karakter, og brede hofter blev kombineret med en relativt tynd talje og skulpturelle mavemuskler. Kun i tøj kunne Matryona virke overvægtig på grund af sine store bryster. I en bikini ligner hun en barmfagre atlet.
  Pigen kastede i frustration igen en granat, denne gang sigtede mod sporene. Men den dødelige gave ramte det tykke, pansrede skjold, der dækkede rullerne.
  Matryona slog sig selv i hagen i ærgrelse. Det gjorde ondt i kæben. Og heltepigen bandede:
  - Jeg klippede som en le!
  Anyuta forsøgte også at ramme den farlige kampvogn, men granaten, der blev kastet af pigens fod, missede lidt målet. Og blondinen begyndte at komme tættere på bilen. Men så dukkede to flere tanks op - "Lion" og "Panther" -2, de skød mod alle tilgange med maskingevær. Vi skulle være ekstremt forsigtige.
  Den amerikanske Sherman sætter sig en tur for at komme tæt på de tyske køretøjer. Han havde en chance for at ramme Panther 2, men kun på siden. Men en tysker er ikke så let at bedrage. Desuden gør den højere silhuet af Sherman den mærkbar på lang afstand.
  "Panther" 2 spyttede en granat ud og ramte amerikaneren direkte i panden. Den høje bil gik i stykker. Og det brændte som et julelys.
  Anyuta sagde irriteret:
  - Åh, hvor er dine kampvogne svage... Bedre teknisk set, du bliver en Yankee!
  Men Alenka, en erfaren kriger, var i stand til at komme tæt på Panther. Hun kastede en granat... Og den lange tønde på den tyske bil krøllede sammen til et vædderhorn.
  "Panther" 2 tank, lanceret i produktion i 1943. I den seneste mest udbredte modifikation har den frontalpanser på 150 mm, sidepanser på 82 mm i en vinkel og en 88 mm kanon med en løbslængde på 71EL. Fra 1945 blev den udgået til fordel for den mere avancerede og bedre beskyttede E-50-model. Men for nu kæmper denne tank. Bilen vejer 51 tons og har en 900 hestekræfter motor, som giver den gode køreegenskaber.
  Og nu, efter at have modtaget skade, vender Panther-2 sig om og går. Det lykkes Alenka at kaste endnu en granat med sin bare fod. Jeg knækkede rullerne. Og farten på den tyske bil aftog mærkbart.
  Alenka siger med et glædeligt blik:
  - Sikke et slag! Mit slag er en gave fra Gud!
  Og pigen viste sin næse til tyskerne. Men maskingeværild begyndte at strømme ud af E-50. Og kuglerne fløjtede over Alenas hvide, noget plettede hår. En af kuglerne skar endda et hårstrå af. Den store pige følte sig endda lidt kildrende.
  Alenka tweetede:
  - Hvis du vil være som en elefant, så gå til galehuset som en bandit!
  Pigen løftede sin afskårne tråd med tæerne. Alenkas hår er silkeblødt, perlefarvet, men let støvet. Og alligevel så blød. Pigen kørte dem langs hendes såler. Lidt kildrende og behageligt.
  Alenka huskede, hvordan fyren kærtegnede hende. Hans hænder startede også fra sålerne og steg højere til lårene og det mest følsomme sted. Når en smuk ung mand stryger dig, er det meget behageligt. Alenka elskede ham næsten. Hun kunne lide kærlighedsleg, og blev ophidset af berøringen af en muskuløs mandlig krop. Men Alenka havde ikke ægte, romantisk kærlighed, når man bliver vild med en mand. Hun har allerede ændret mange fyre. Mange af dens mænd døde i kamp.
  Selv dette var krigens forbandelse. Og her i Amerika er der muskuløse, sorte fyre. Og alt er så usædvanligt med dem.
  Alenka skød og tog den sorte mand ned. Jeg havde lidt ondt af den afrikanske dreng. Hun dræbte en mand, der kæmpede for interesser, der var fremmede for ham. Tyskerne er jo racister. De ser på sorte som slaver. Men samtidig bliver afrikanere indskrevet i de udenlandske afdelinger af den svulstige Wehrmacht.
  Alenka lavede noget som en figen med sine bare tæer og viste det til nazisterne. Ja, den tyske nation lider ikke selv nogen skade her. Tanks har panser, der er for tykke til at blive gennemtrængt af en granat eller bazooka. Men de indfødte enheder dør.
  Alenka kaster en granat mod E-50. Hun svingede sit bare, solbrændte ben og kastede og drejede hofterne. Og granaten fløj i en høj bue. Mine bare tæer efterlod mig at mærke et strejf af metal. Og så gik granaten af.
  Alenka hvisker:
  - Gud velsigne os!
  En varm vind blæste på pigen, som om den blev rørt af en smuk mand. Alenka læste en bog om Tarzan, og hun ønskede virkelig, at denne mand skulle lege med hende. Jeg ville stryge mit bryst med stærke hænder.
  Granaten ramte tønden, men eksploderede for sent og fløj af metallet. Brudstykkerne klaprede som ærter på panser. Kun ridser tilbage!
  Alenka tog endnu en granat frem. Men jeg så, at det var antipersonel. Og panserværnsvåbnene er væk.
  Pigen knurrede i frustration. Men for ikke at spilde tiden, puttede jeg den i mine bare fingre. Hun vendte sit ben, bøjede sin torso, rettede det så ud og kastede det mod infanteriet.
  Et halvt dusin kæmpere fløj op som pingpongbolde. Et af dems glas fløj af, og fragmenterne fløj et par hundrede meter og løb hen over Alenkas ryg. BH'en sprængte, og majorpigens smukke bryster blev blotlagt.
  Pigen dækkede automatisk sine brystvorter. Men så indså hun, hvem hun skulle være bange for. Og hun rystede maskingeværet igen. Hun gav en tur og trådte lidt tilbage.
  En amerikansk infanterist affyrede en bazooka. Granaten ramte den tyske kampvogn på dens skrå side, men de 160 mm rustning modstod den og afviste den destruktive energi. Tyskeren skød tilbage. Hans stort kaliber våben splittede muren.
  Alenka forsøgte at binde sine bh-stropper. Pigen troede, at Zoya Kosmodemyanskaya sandsynligvis blev kørt rundt i kulden i sine shorts. Det var i en sovjetisk film, at hun blev afbildet iført en skjorte eller endda en slags kjole. Dette alene er blot en hyldest til hykleri. Faktisk har nazisterne, for yderligere at ydmyge den fangede pige, formentlig blottet hende nøgen. Og de sultne tyske soldater ville sikkert gerne se en smuk og kurvet pige nøgen.
  Så i den virkelige historie kunne pigeheltinden ikke dække sine bryster, så hendes hænder blev bundet bag hendes ryg. Men hun skammede sig ikke og så stolt ud. Alenka vidste godt, hvordan det var at gå barfodet i sneen. Hun var hårdfør og elskede at røre sneen med sine bare såler. Alenka kunne lide det og nød det. Men dette er for hende, allerede hærdet af års krig. Og for unge og urbane Zoya er dette tilsyneladende smertefuldt. Sålerne føles som om de brænder kul.
  Alenka smed sin bh i frustration og råbte:
  - Skam er et borgerligt begreb! Den sovjetiske kvinde er ikke bange for noget og skammer sig ikke!
  Pigen begyndte igen at sømme med et maskingevær, eller rettere sagt en maskinpistol. Metallet blev varmt, Honduras er jo troperne, det kan være meget varmt der i februar. Alenkas fingre bliver varme. Vi skal give alt. I dag er det den 23. februar. Det er den sovjetiske hærs dag, og dette kræver kamp med al rolig og rimelig raseri.
  Alenka skar yderligere fem ned med kugler og brændte ved et uheld hendes kind på maskingeværets varme bagstykke. Selvfølgelig er det ubehageligt, blæren er hævet.
  Alenka svor:
  - Nå, Gud, hvorfor skabte du så mange problemer for mig og mit land!
  Vablen kløede... Pigens kind er et meget følsomt sted. Pigen forsøgte at finde noget koldt at anvende på den hævede bold. Men prøv at finde noget fedt. I denne varme by. Desuden var vejret klart, og vinden blæste fra syd.
  Alenka er tydeligvis ikke tryg. Matryona kaster en granat fra lang afstand, men igen uden held. Og stormtropperne flyver allerede i himlen. Tyske køretøjer har stærk rustning og høj fart.
  Jetfly kommer i bølger og ser ud til at skære strimler af hør ned.
  Alenka gemte sig i hullet. Fragmenteringsraketter flammede oppefra. Pigen mærkede stykker af knust sten falde fra oven med nåle. Det kildede i min bare nakke. Skønhedens brystvorter blev også prikket.
  Alenka hviskede:
  - Dette er en massage... Men ikke en corsage!
  Pigen mærkede, at hendes krop næsten begyndte at klø smertefuldt. Det er allerede varmt, og eksploderende raketter øger varmen. Og er dette et badehus?
  Alenka huskede et naturligt russisk badehus med grankoste. Hvordan pigen blev tæsket dengang.
  Det var sådanne eksotiske fornemmelser.
  Alenka sang for at muntre sig op:
  - Kærlighed og død! Godt og ondt! Hvad er helligt, hvad er syndigt! Vi er bestemt til at forstå!
  Pigen rejste sig, rystede alt dette fastsiddende snavs og snavs af sig.
  Alenka knurrede:
  - Åh, du får Hitler på hornene!
  Og pigemajoren affyrede et skud mod infanteristerne, som prøvede at rejse sig for at angribe. Adskillige militante rekrutteret gennem razziaen faldt. Alenka tørrede sit beskidte ansigt, det sved i øjnene. Krigeren spyttede og krydsede sig.
  Hun åbnede ild fra maskingevær igen, og de militante kom snigende. Rødhårede Alla kastede også en granat med sin bare fod. Nutiden sprang op og ramte fascisterne. Et dusin mennesker blev dræbt.
  Den rødhårede sang:
  - Der er meget godt i verden, men det er dækket af sne!
  Og pigen åbnede ild med en maskinpistol, men brugte ikke sine hænder, men sine fingerfærdige fingre og bare fødder.
  Alla skød præcist og hylede:
  - Hit! Hit! Endnu et slag! Endnu et slag og så... Den mægtige dæmon, Guds gave, afgiver et uppercut!
  Og med hænderne kastede pigen glasskår. Hun overraskede fascisterne og tweetede:
  - Og for dem, der ikke vil leve i fred... Vi gør hara-kiri til dem!
  Japanerne dukkede virkelig op. Disse smaløjede kæmpere. Nå, hvordan kan du ikke lave hara-kiri på den måde?
  Efter at have losset maskingeværets klip, samlede Alla granaten med sine bare fingre og kastede den mod samuraien. De fik en gave, flere lemlæstede japanere, og fløj af sted i hver sin retning.
  Alla rakte tungen ud og mumlede:
  - Jeg er en super kriger! Og fjenden dræbte hyperen!
  Kineserne, rekrutteret af japanerne fra de erobrede områder af det himmelske imperium, gik i kamp. De kinesiske krigere gik frygtløst, og pigerne, efter at have affyret deres maskinpistoler, blev tvunget til at bakke.
  Maria metal brudstykker af bare fødder af pudser og glas. Det samme gjorde de andre piger. Det blev meget svært.
  Shturmlev dukkede op, en kraftig maskine med en raketkaster. Her er en, der kommer til at svine dig til - det virker ikke af meget.
  Det første skud tordnede... Anyuta, Alla og Matryona blev kastet op af eksplosionsbølgen, som springvandet til en gigantisk hval. Pigerne fløj flere ti meter og ploppede med deres bare fødder lige ind i bålet.
  Pigerne sprang derfra, skoldede og sang. De plaskede deres bare såler på kullene.
  Alla hvæsede irriteret:
  - Tyren bliver først lagt under øksen, og så stegt! Og vi blev først stegt, og så under øksen!
  Og Komsomol-pigen lo! Men så blev hun ked af det. Jeg huskede, at hendes ven blev fanget. Tyskerne klædte den unge pige af og begyndte at bringe ild til hendes bare bryst. Sådan frygtelig smerte. Pigen skreg, og hendes ømme hud var forkullet. Det er fascisterne, der viste sig at være fanatikere. De stillede ikke engang spørgsmål, og inden da tændte de også bål under fangens bare fødder. Komsomol-medlemmet kunne i sidste ende ikke bære torturen og døde af smertefuldt chok.
  Alla huskede dette og slog på de varme kul. Matryona skyndte sig foran hende. Denne landsbypige har solbrændt hud, og du kan ikke tage det med en blæselampe. Hvorfor ikke en supermand pige? Matryona ser en bazooka med en granat faldet af en dræbt amerikansk soldat. Han tager hende op med sin fod og kaster hende i sine arme. Og han støder ind af al sin magt.
  Skallen flyver og rammer den tvungne kineser. Masser af skrig og støn. Masse af lig. Og afhuggede lemmer.
  Matryona sang en gammel sang:
  - Og samuraien fløj til jorden! Under presset af stål og ild!
  Pigerne løb endelig ud fra kullene. Deres yndefulde, bare fødder fik det.
  Anyuta, som den mest ømme af dem, rykkede og gned sine bare såler og forsøgte at lindre kløen.
  Matryona, der havde løbet barfodet i sneen siden den tidlige barndom, var ikke opmærksom på sådan en bagatel.
  Heltepigen sang:
  - Forestil dig, at vi kastede os ud i frisk mælk... Belønningen er en ægte vare!
  Og krigeren tog med sin fod et afbrudt og ganske tungt stykke flise. Hun holdt den fast med bare, pigeagtige fingre, snurrede den og affyrede den mod fjenden. Tre kinesere var ofre for dødens nutid; deres hoveder blev knust.
  Alla sagde med et tilfreds blik og skød mod fjenden:
  - Vi er seje kvinder!
  Anyuta sang for at lindre kløen i hendes brændte eller rettere brændte ben:
  - Der er kvinder i vort fædreland,
  Hvorfor kører de fly som en joke?...
  For dem er ære mere værd end livet,
  Han kan nemt dræbe sin modstander!
  
  De blev født til at vinde
  For at forherlige Rus' i århundreder!
  Når alt kommer til alt, vores oldefædre -
  Jeg samlede straks en hær til dem!
  Og Anyuta begyndte at skrible fra maskingeværet. Og hun gjorde det meget mesterligt. Så alle kan mærke, at dette er en kriger fra Gud! Hvis ikke fra den Almægtige, så fra Mars helt sikkert!
  Alenka skød også. Sammen med Maria blev de tvunget til at trække sig tilbage og hentede klip fra døde amerikanske soldater. Pigerne faldt om på ryggen og skød tilbage med fødderne - de gjorde det bedre på den måde. Og de gjorde det præcist. En blanding af kinesiske og afrikanske tropper rykkede frem mod pigerne. Og krigerne slog.
  Alenka sang:
  - Verden er ikke et skakbræt...
  Maria samlede denne passage op og udryddede de gule og sorte lejesoldater.
  - Og tallene er ikke et rundt nul!
  Alenka tilføjede til den afskårne række af gule og sorte:
  - Melankolien angriber os!
  Maria skød med Robin Hoods nøjagtighed og kvidrede:
  - Og hesten skynder sig ind i ilden!
  Pigerne skød tilbage og trak sig tilbage bag minefeltet. Kinesiske og afrikanske krigere løb ind i godbidder. De begyndte at eksplodere, de sprang op og rev dem fra hinanden, og det blev et blodigt rod.
  Flere Panther-2 kampvogne dukkede op i det fjerne. De skyder, og de er bange for at stikke næsen ind. "Lion"-2 bevæger sig fremad og spytter også ild. Og her er Rhino flammekastertanken, der savler, med bundter af flammer.
  Men den mest formidable er "Sturmlev". Hans raketkaster er ikke specielt hurtigskydende, men den er helvedes destruktiv.
  Alenka hvisker:
  - Russere, russere - ikke en rolig skæbne! Tja, hvorfor har vi brug for problemer for at blive stærkere?
  De kæmper faktisk langt fra Rusland. Men det er klart, at Wehrmacht, efter at have erobret USA, vil vende tilbage for at lægge pres på USSR. Og amerikanere er så søde og kære for piger.
  Alenka negler igen, hendes hits ser ud til at få græskar og hoveder til at briste under skovlene. Pigen bliver ramt i benet af et granatsplinter. Et snit svulmer på mit skinneben. Skønheden knuste en knogle og kvidrede:
  - Nej, den årvågne vil ikke falme,
  Udseendet af en falk, en ørn...
  Folkets stemme er klar -
  Hvisken vil knuse slangen!
  
  Jeg tror, at hele verden vil vågne op,
  Der vil være en ende på fascismen...
  Og solen vil skinne -
  Vejen, der oplyser kommunismen!
  I det øjeblik kastede Matryona med al sin styrke en granat mod Shturmlev. Og de sovjetiske piger var endelig heldige. Den pansrede kasket faldt tilbage, den sovjetiske gave fløj direkte ind i den brede tønde. Et sekund frøs alt. Og så eksploderede det. Det var, som om en atombombe var blevet kastet. Og de tyske kampvogne spredte sig i forskellige retninger.
  Nazisterne pressede på. Der var et massivt angreb på bogstaveligt talt alle fronter. Ja, røde skyer har samlet sig over Amerika. Og det bogstaveligt talt buldrede og stormede.
  Amerikanske tropper blev drevet ud af Honduras i slutningen af februar og begyndelsen af marts. Kampene flyttede til det sydlige Mexico. De berømte fire piger erstattede tanken med den seneste modifikation af E-50. Maskinen er nemlig ultramoderne, styret af joysticks, relativt let på 65 tons med en motor på 1550 hestekræfter.
  Den frontale panser er 250 mm, sidepansringen er 170, og endda i en betydelig vinkel. Men på grund af dette er det lidt trangt for pigerne i tanken. Det er ikke så behageligt her som i "Tiger"-2, men bilen er blevet mere kompakt, især layoutet. Men nu kan amerikanske kampvogne ikke trænge ind i kampvognen, selv når de skyder til siden på blankt hold. En sådan beskyttelse kan modstå et IS-2-skud.
  Pigerne er glade og bilen kører ret hurtigt. Gerda, der trykker på joystick-knapperne, siger:
  - Det her er en maskine! Virkelig et mesterværk!
  Charlotte svarer ved at sige:
  - Siderne er meget skrånende, og lugen er smal, der er næsten ingen top. Du kan ikke bryde igennem sådan en maskine, men den er ikke behagelig!
  Gerda bemærkede med begejstring:
  - Men det er effektivt! Og fuldstændig uigennemtrængeligt!
  Magda svarede med et smil:
  - Som vi ser, beskytter Gud Tyskland!
  Christina fnisede og svarede:
  - Vi vinder selv sejre! Og dette er essensen af vores strategi!
  Gerda bemærkede begejstret:
  - Indtil for nylig syntes Lion-tanken for os at være grænsen for perfektion. Og nu er bilen femogtyve tons lettere, løven overlegen i bevæbning, rustning og især i køreegenskaber. Så Amerika kan ikke knække os!
  Charlotte brød ud i grin og sagde:
  - Bryd den ikke! Vi knækker alle selv!
  En Sherman dukkede op i Magdas seværdigheder. Pigen sendte projektilet direkte til målet. Del bilen.
  Alligevel må vi indrømme, at amerikanerne er mærkbart bagud med tankbygning. Sherman er tydeligvis ikke på niveau i kamp, og Pershing er kun lidt bedre. Desuden optrådte Pershings kun i serien i begyndelsen af 1945, og deres parametre ligner den tidlige Panther-model. E-50 trænger igennem amerikanerne i en afstand på over fem kilometer.
  Pigerne er meget stolte af deres våbens overlegenhed. Og de fløjter sange.
  Magda skyder igen, trænger ind, denne gang den afskærmede Sherman og tweeter:
  - Vi sparkede til bolden og løb i galop!
  Selv Shermans skærme hjalp ikke. Og den tyske kampvogn er på vej. Knuser infanterister med larvespor. Piger fløjter sange på mundharmonika. Blod sprøjter under rullerne. Tanken bevæger sig ret hurtigt, dens spor er mere avancerede og farbare, samtidig med at den er forholdsvis let.
  Pigerne fløjter... Gerda bemærker:
  - Mexico er det sidste land på vej til USA. Vi har allerede taget så mange forskellige hovedstæder. Og de erobrede så mange lande! Vi startede, den første erobring fra Østrig, og nu flytter vi til Mexico City! Vores militære firma er et herligt firma!
  Christina svarede logisk:
  - Først og fremmest er vi vores modstandere overlegne i organisationen. Et lille land er Tyskland. Tyskerne er de mest disciplinerede og højt organiserede mennesker i verden. Plus det totalitære nationalsocialistiske regime. Hvilket også tilføjede styrke og struktur til os. - Pigen løb med bare fod langs skrogets legerede sidepanser og fortsatte. - Så vore befalingsmænds strålende talenter og først og fremmest Hitler. Vi besejrede vores modstandere stykke for stykke. Og så erhvervede vi os den bedste teknologi i verden. Så nu venter triumf os! Og det tredje rige åbner sine vinger over verden!
  Charlotte bemærkede rationelt:
  - Det værste var i vinteren '42. Vi blev besejret i Afrika og nær Moskva. De forlod Tikhvin og Rostov ved Don. Og selv Kharkov blev taget til fange af sovjetterne. Og USA gik ind i krigen mod os. Det så ud til, at vægten ikke havde svinget til vores fordel, og en afgrund stod foran. Men foråret bragte os nye sejre. Og siden da er alt gået til vores fordel!
  Magda fyrede. Skød en amerikansk pistol ned og kvidrede:
  - Men alligevel, uden højere magters indgriben, ville vores hær ikke have været i stand til at opnå en sådan succes! Besejre overlegne fjender! Dette er Guds højre hånd!
  
  Gerda lo og svarede:
  - Jeg er enig i, at det er Guds! Men ikke Gud: Abraham, Isak og Jakob! Og tilsyneladende den ariske, ene og almægtige Gud! Ham der skabte universet og valgte tyskerne som sit folk!
  Charlotte nikkede og bekræftede:
  - Sikkert! Isaks Gud er ikke vores Gud! Og hvis jøderne virkelig var Guds folk, ville vi ikke have vundet! Hvis ja, så er din bibel Magda en løgn! Og det er på tide, at du opgiver kristendommen til fordel for arisk monoteisme!
  Charlottes ord lød som maskingeværild.
  Christina tilføjede:
  - Og det lugter af forræderi at være kristen. Det viser sig jo, at du er til pacifisme - de rammer dig på din højre kind, drej til venstre!
  Gerda fandt det nødvendigt at tilføje:
  -Og du tror, at frelsen kommer fra jøderne! Og dette er generelt beslægtet med forræderi!
  Magda svarede frygtsomt:
  - Det tror jeg ikke! Min mening: Gud er alene! Hverken jødisk eller arisk!
  Charlotte gøede tilbage:
  -Hvordan er det ikke arisk! Kun arisk og intet mindre!
  Gerda tilføjede forsonende:
  - Og også teknologi! Det var her vi startede? I september 1939 havde de kun seks kampvognsdivisioner. Og næsten alle tanke er lette, mindre end tyve tons. Nu ved jeg ikke, hvor mange divisioner vi har, men vi kører den bedste tank i verden. Vores køretøj har ingen sidestykke i bevæbning, rustning, køreegenskaber, og er samtidig ikke uoverkommelig i vægt.
  Jeg husker testene af den første "Tiger", dengang på Hitlers fødselsdag den 20. april 1042.
  Pigen holdt en pause og tog et pust og fortsatte.
  - Så var Tigeren allerede den bedste tank i verden. Men dens køreegenskaber kan ikke anses for tilfredsstillende. Men pistolen gav en god kamp, og rustningen var ganske egnet til det øjeblik. Og selve tanken drejede godt, hvilket kompenserede for tårnets lave rotationshastighed!
  Og i 1940 var vi underlegne i forhold til Frankrig og Storbritannien med hensyn til kvaliteten af kampvogne og deres kvantitet. Men vi vandt! I 1941 havde USSR bedre T-34 og KV kampvogne end vores, og flere gange flere køretøjer! Men vi vandt alligevel! Og moral er teknologi og fornuft! Og ånden er vigtig!
  Christina bemærkede og gned sin bare hæl på pedalen:
  - Hvis vi vandt med de dårligste kampvogne, så vinder vi nu! Selvfølgelig var der i starten færre af os end fjender. Nu har vi samlet en horde! Hvad kan forhindre os i at vinde?
  Gerda svarede med et smil:
  - Jeg tror, at de største vanskeligheder ligger bag os! Vi har endda tal nu
  Overvægtig. Jeg tror ikke, at virksomheden vil stå over for nogen problemer mod USA.
  Charlotte bemærkede logisk:
  - Jeg tror ikke på, at Amerika vil have noget imod os! Hendes Sherman er bare kanonføde, og hendes Pershing er kun lidt bedre. Mens de er imod vores kampvogn, har de ingen våben!
  Gerda fandt det nødvendigt at tilføje:
  - Og i jetflyvning har de ikke noget at dække vores falke med. Desuden har vi så mange slaver, at vi ikke er ringere i antal end yankeerne!
  Christina var enig i dette:
  - Vi har udstyr fra hele Europa og en del af USSR. Og arbejdere udgør halvdelen af verden! Vi har skiftet vores fabrikker til treholdsdrift og bygger nye fabrikker! Amerikanerne vil ikke være i stand til at give os et asymmetrisk svar på grund af mængden. De har ikke trivielt et så stort antal arbejdere!
  Charlotte fnisede og flyttede sit knæ ind i stolen og spindede:
  - De vil ikke have symmetri! - Pigen skød på Grant og tilføjede. - Og hvis udstyr begynder at blive produceret, er det kun for os at få kampregnskab!
  Magda bemærkede frygtsomt:
  - Men når livet... Det vil sige, livet lærer dig, at du ikke skal slappe af i det afgørende øjeblik!
  Gerda var enig i dette, og drejede håndtaget med sine bare fingre og spindede:
  - Og vi forbliver på vagt til det sidste!
  Charlotte trak sine skulpturelle mavemuskler ind og mindede:
  - Vi er nået langt... Fra den beskedne T-1 til den gigantiske E-200. Og disse er selvfølgelig milepælene i den heroiske kampagne! På samme måde går vores tank aldrig til spilde!
  Til sidst stødte pigerne på et helt dusin amerikanske kampvogne. Otte Shermans, to Grants og to Pershings. Sidstnævnte bil havde en lavere silhuet og var ikke så mærkbar. Det er nemmere at ramme en høj tank. Pigerne skiftedes til at skyde. De er alle præcise og har fremragende reaktioner. Krydret og trænet. Efter at have gennemgået en betydelig del af Anden Verdenskrig og besøgt forskellige lande i verden. Det er virkelig topklasse piger.
  Og Shermans begyndte at eksplodere først. Og afstanden er mere end fem kilometer. Amerikanerne kan stadig ikke få deres bil.
  Under optagelsen bemærkede Gerda:
  - Vores pistol er optimal! Den trænger ind i alt fra en rigtig kampafstand, og har et ret stort udbud af granater. Den 128 mm vil være værre.
  Magda var enig i dette. Efter at have skudt og smadret Sherman sagde pigen:
  - Udbuddet af granater til denne kaliber er lavere. Men i princippet er 88 mm våben slet ikke dårlige!
  Charlotte fyrede og indskød:
  - Det kommer an på hvad!
  Gerda gøede hårdt:
  - Og denne "Sherman" og "Panther" vil tage det. Jeg tror, at en 75 mm kanon med en lang stamme kunne have skåret dem ned!
  Christina skød med sit bare ben og knurrede:
  - Ja, og udbuddet af skaller ville være højere!
  Magda skød også og trykkede på joysticket med sine bare fingre. Den sidste Sherman er et æsel. Det næste spark blev overført til Grandees. Denne tank er allerede så forældet og endnu værre pansret end Sherman. Amerika havde dog i starten en meget værre situation med kampvogne end Tyskland. I 1940 havde USA kun 502 kampvogne, og mange af dem var forældede. Men allerede i 1941 producerede amerikanerne mere end tre tusinde kampvogne. Og Sherman dukkede op. Hvad kan du sige om denne bil? Med hensyn til frontal rustning var den endda en smule overlegen i forhold til T-34-76 og var lidt underlegen i pistolens ødelæggende kraft. Ja, og i køreegenskaber. Men optikken og sigtbarheden er meget bedre end den sovjetiske.
  Derefter dukkede Sherman M 4 op i 1944. Tanken var sammenlignelig i rustning og bevæbning med T-34-85 og noget ringere end den simple Panther og meget betydeligt med Panther 2. Endnu senere dukkede Sherman Firefly op med en 17-punds pistol med længere løb. Denne tank var overlegen i forhold til den sovjetiske T-34-85 i bevæbning, men var ikke særlig populær.
  Der var også en skærmet modifikation af Sherman med dårligere køreegenskaber, tungere, men med 152 mm rustning. Men det er heller ikke det mest udbredte. Indtil videre er tyske kvinder kun stødt på standard M4'er.
  Men Grands er færdige, og nu er der en forholdsvis ny Pershing tank.
  Gerda foreslog:
  - Lad os komme lidt tættere på. Dette monsters rustning kunne være tykkere!
  Charlotte gjorde et ansigt af foragt:
  - Bare rolig! Den er kun 102 millimeter. Bilen vejer 42 tons, men den efterlod Sherman stærk!
  Gerda fnisede og foreslog:
  - Så lad os skyde!
  Magda strakte sin mejslede, bare fod ud. Hvor mange forskellige skarpe, stikkende sten, varmt ørkensand, jungletorne og sne i Rusland har kendt hendes bare, elastiske, yndefulde såler. Med lange, jævne fingre med perlefarvede negle trykkede hun på joysticket.
  Og hun affyrede et panserbrydende projektil med en urankerne. Og hun kvidrede med et smil:
  - Må der være lys for dig!
  105 mm kanonen har enorm destruktiv kraft. Og Pershing mistede halvdelen af sit tårn.
  Gerda rystede sine høje, faste bryster og bemærkede:
  - Ak, "Tiger" kunne ikke gøre dette! Han havde ikke slagkraft nok! Men stadig, det er bedre end Sherman.
  Magda sagde skeptisk:
  - Det kommer an på. Hvis du sætter skærme på Firefly, vil den ikke være værre end tigeren, og endnu bedre beskyttet mod panden!
  Gerda rystede vredt på hovedet med benet. Skud på tanken. Og efter at have afsluttet den sidste Pershing tilføjede hun:
  - Vores "Tiger" er stadig dyrere end alle disse vestlige eksotiske og russiske perversioner. Jeg tror på vores sejr, selv med T-4 kampvogne, så må det være!
  Pigerne klikkede tolv biler som frø. De skød ikke engang mod dem. Afstanden er for lang til amerikanske våben.
  Pigerne kører og griner. Godt for dem.
  Charlotte starter det velkendte orgel igen:
  - Nej, Magda! Du bør give afkald på kristendommen én gang for alle. Ellers vil du være en potentiel forræder!
  Pigen med gyldent hår protesterede:
  - Nej! Jeg er hengiven til Det Tredje Rige, men jeg vil heller ikke give afkald på Jesus Kristus!
  Gerda slog sit smukke, muskuløse ben mod rustningen med sin bare sål og bemærkede:
  - Men man skal ikke give afkald på Kristus! Du må bare indrømme, at han var tysker i kødet, og ikke jøde, og alt bliver godt!
  Magda svarede med et smil:
  - Tysk... Men hvad med Bibelens vidnesbyrd?
  Gerda sagde hårdt:
  - Så får du Bibelen! Hvis der er Mine Cafe!
  Magda rystede negativt på hovedet:
  - Main Kaf er ikke en guddommelig åbenbaring. Og arbejdet af én person, endda en enestående! Jeg tror på det, der kommer fra Gud!
  Så råbte alle krigerne i kor:
  - Vor Gud er Adolf Hitler!
  Magda svarede modigt:
  - Men det var ikke Hitler, der erobrede og skabte universet!
  Gerda slog vredt på rustningen med sin runde hæl og sagde:
  - Og det diskuteres ikke længere af os! Tiden vil vise, hvem der skabte universet!
  Charlotte foreslog:
  - Lad os piger hellere stille os selv spørgsmålet - hvad vil vi gøre efter krigen?
  Christina smilede og foreslog:
  - Lad os gå i gang! Dette er det bedste, vi kan gøre!
  Gerda nikkede indforstået med sit snehvide hoved:
  - Selvfølgelig, i erhvervslivet! Eller måske skal vi optræde i en film?
  Magda smilede og foreslog:
  - Og hvad? Dette er en god karrierefortsættelse! Når alt kommer til alt, er film fantastiske!
  Gerda smilede, førte hånden over hendes skulpturelle mavemuskler og bemærkede:
  - Hvem ville du spille? Angela eller hvad?
  Magda sagde med et sløvt blik:
  - Hvorfor ikke? Jeg har jo det rigtige udseende. Jeg ville fortælle alle troende om Jesus Kristus! Dette ville være en livredder!
  Gerda rystede negativt på hovedet og forklarede:
  - I den nye ariske religion er der ikke noget, der hedder frelse. Faktisk er essensen af kommandoen til arieren at tjene riget. Og resten - adlyd arierne! Så vi bliver ikke frelst, men vi sejrer!
  Christina er en pige med kobberhår, men med et strejf af gult, bekræftet:
  - Ja, vi hersker og erobrer! I denne verden er vi i Det Tredje Riges tropper. I det vil vi have vores egen hær. Og vi vil erobre andre universer. Alt i denne verden er relativt... Jeg tror, der vil være krig, og fester og godser! En kombination af at nyde verden og et spændende krigsspil!
  Charlotte, en pige med kobberrødt hår, nikkede indforstået:
  - Sikkert! Fordi et virkelig fredeligt liv er ret kedeligt... Vi er så vant til at kæmpe, at det er blevet til brød for os!
  Gerda rettede sin partner:
  - Mere som luft! Eller vand blandet med sød vin!
  Magda sagde trist:
  - Det er ærgerligt... Nogle gange kommer der en bølge af fortrydelse over mig. Det er trods alt dårligt at dræbe andre. Vi forårsager smerte og lidelse! Hvad, børn uden en far!
  Gerda rystede på hovedet og bemærkede:
  - Vi tager alle risici! Men trøst dig selv! Mennesket er stadig dødeligt! Og hvis du tænker over det, er tredive til fyrre år virkelig så betydningsfulde på evighedens skala? Og evigt liv!
  Magda svarede med et suk:
  - Jamen, hvis man ser på det filosofisk, så er det sådan... Men i virkeligheden gør det det ikke nemmere for små børn!
  Charlotte rystede i sit kobberrøde hår og hvæsede:
  - Forestil dig, at de er undermennesker! Bare dyr, og du vil føle dig bedre!
  Magda, der rystede en tåre fra sine øjenvipper, svarede:
  - Men man har også ondt af dyrene! Eh...sikke en verden vi lever i! Alt er simpelthen nådesløst! Og døden hersker!
  Charlotte sagde med eftertrykk og skrev, mens hun gik:
  Lad floder af blod
  Flyde hen over Jorden
  Lad dem stønne af smerte -
  Brande overalt!
  Og lad det onde dø
  En rasende bold hersker,
  I skal alle dø
  Satan har krævet dig til regnskab!
  Lad hvirvelvinden fortære
  Strømmen af menneskekroppe...
  Planeten lider -
  Mayhem hersker!
  Gerda afbrød sin partner og dækkede hendes skarlagenrøde mund med sit bare ben. Den blonde terminator udbrød:
  - Jamen, hvorfor være så pessimistisk! Krigen vil ende, og planeten vil blomstre som en have. Jeg tror, der allerede er lidt tilbage. Amerika betyder yderligere seks måneder eller højst et år. Så vil vi knuse Rusland, og kun Japan bliver tilbage. Men det er en kortvarig sag for os. Højst om tre år vil alle krige stoppe... Og folk vil aldrig dræbe hinanden igen!
  Christina præciserede:
  - I hvert fald i krig... Jeg tror, at tiden vil komme, meget snart, hvor der kun vil være ét imperium tilbage i verden. Og så bliver der under alle omstændigheder ingen krige. Og jeg tror, takket være udviklingen af landbruget og den ideelle tyske organisation, vil sulten forsvinde om få år. Så skal der bygges boliger til alle. - Pigen med kobbergult hår og en muskuløs, slank og perfekt proportioneret skikkelse talte med entusiasme. "Så vil medicin udvikle sig, og sygdom vil blive elimineret." Vi vil flyve ud i rummet, vi vil bosætte os i forskellige verdener. Lad os besejre alderdommen. Alle mennesker vil være unge og smukke, som eventyralfer. Eller måske venter os nye krige i rummet. Så stjerneklar med trearmede rumvæsener. Og vi vil frimodigt kæmpe for fascismens ideer i hele universet!
  Charlotte sang med et strålende smil på læberne:
  - Vi vil kæmpe for en lys morgen... Lad os kysse!
  Magda sagde mere optimistisk:
  - Men det er bedre på denne måde! Ikke evige krige, men fredelig skabelse!
  I det øjeblik kørte bilen over en mine. Tanken rystede. Valsen sprængte, og bilen satte farten lidt ned. Gerda ringede til reparationsholdet i radioen. Skaden fratog ikke tanken dens køreegenskaber, men reducerede dens hastighed noget. Derfor skal rullen udskiftes hurtigt. Her er ophængsarrangementet anderledes - mere bekvemt til reparationer end skakternetarrangementet, der er typisk for Tigers og Panthers.
  Desuden nød pigerne at strække benene i junglen. Hvorfor ikke svømme i floden. Tanken er selvfølgelig et varmt sted, selv klimaanlægget kan ikke klare det. Det er stadig den sydlige del af Mexico - troperne, og det er ret varmt i marts. Men generelt er vejret himmelsk.
  Floden var i nærheden, og pigerne kastede sig ud i den. Der er ingen grund til at være bange for krokodiller. Der foregår en krig her, og alle de levende væsner er flygtet for længe siden. Vandet er varmt og behageligt at svømme i. Pigerne svømmede, og mens Gerda beundrede junglens kyster, bemærkede hun:
  -Alligevel er vores verden ikke uden sin charme! Det ville nok være rart at blive udødelig som en højlænder og leve sammen med menneskeheden og observere dens udvikling. Og flyve gennem rummet!
  Christina nikkede og sagde alvorligt:
  - Paradis uden synd, ekstremt kedeligt... Du kan ikke tabe en formue på et kasino, eller endnu bedre, vinde eller jage. Og krig er fascinerende...
  Charlotte foreslog:
  - Jeg tror, de snart vil opfinde spil, der kan afbildes på skærmen - sådan er militæret!
  Magda bemærkede med et smil:
  - Du burde ødelægge alt!
  Christina tog den og sang:
  - Ødelæggelse er en lidenskab... Det er lige meget hvilken slags magt!
  Gerda hvæsende og prustende sang:
  - Jeg vil se tomheden foran mig! I den vil jeg bygge mit slot, min drøm!
  Charlotte fnisede og foreslog:
  - Nej, det er bestemt dejligt at kæmpe! Men det er endnu bedre at vinde!
  Christina udbrød helt i lungerne:
  - Selve himlens højre hånd hjælper Tyskland. Vores ariske tro, vores unikke monoteisme! Og det, der ikke dræber os, gør os stærkere!
  Gerda sprøjtede vand og svarede:
  - Ja, vi er blevet stærkere! Det er en skam, vi stødte på en panserværnsmine.
  Christina sagde eftertænksomt:
  - Hvordan beskytter man larverne?
  Gerda trak på sine muskuløse skuldre:
  - Ved ikke...
  Charlotte bemærkede rationelt:
  - De er beskyttet mod skaller med skjolde, og mod miner... Medmindre de er lavet af tykkere, så de ikke rives!
  Gerda rystede på hovedet:
  - Så vil køreegenskaberne falde på grund af vægtstigningen. Hvis bare vi kunne få tanken til at flyve!
  Magda bekræftede:
  - Det er det! Så tanken svæver i luften og ikke falder! Og nåede hastigheder på fem hundrede miles i timen!
  Charlotte, der plaskede, rapporterede oplysningerne:
  - Jeg hørte, at vores flåde har specielle skibe, der flyver bare lidt uden at røre vandet! Og de udvikler hastigheden af et propeldrevet jagerfly, og kan transportere tropper, samt opnå overherredømme til søs! Denne form for luftfart til søs vil gøre os uovervindelige!
  Gerda rettede sin partner:
  - Og vi er allerede uovervindelige! Dette vil gøre os super uovervindelige!
  Charlotte vendte sig om på ryggen, sparkede sine bare, mejslede ben i vejret og kurrede:
  - Når vi er forenede, er vi uovervindelige! Vi er ariske piger, mordere i vores hjerter!
  Og skønheden dykkede dybere ned i vandet. Jeg svømmede lidt i tykkelsen. Hun slog sine venners bare hæle og kom frem. Hun startede en fontæne af vand og kurrede:
  - Det er et godt forår i troperne! Vandet er som frisk mælk!
  Gerda sang for sjov:
  - Afrika er forfærdeligt, ja, ja, ja... Afrika er farligt ja, ja, ja! Gå ikke piger, gå en tur i Afrika!
  Skønhederne brød ud i grin. Skøjtebanen er allerede udskiftet - reparationsmandskaberne er i top. Og pigerne sprang i tanken af alle kræfter. Silhuetten af E-50 er ret lav, og selve bilen er ikke for mærkbar. Krigerne tændte for gasturbinemotoren og satte fart på få sekunder.
  Charlotte, en erfaren tankskib, bemærkede:
  - Alligevel er en gasturbinemotor meget bedre end en dieselmotor. Den er mere kompakt og accelererer tanken hurtigere. Vores bil har en fantastisk manøvredygtighed!
  Gerda sang for sjov:
  - Han var skødesløs og naiv, pigerne havde et barfodet ungdommeligt udseende... Alt omkring virkede forunderligt - for tre hundrede år siden!
  Christina bemærkede med entusiasme:
  - Nej! Vores kommandant forbløffer med sin sans for humor... Selvom det virkelig ser ud til, at der er gået århundreder siden krigens begyndelse... - Pigen førte håndfladen over sit høje, elastiske bryst og fortsatte. - På samme tid kan man nogle gange fange sig selv i at føle, at det var i går! Øh, folks liv er jo kort og på en eller anden måde passerer ubemærket hen!
  Gerda bemærkede voldsomt:
  - Men vi er ikke gamle, vel? Vi er fulde af styrke og energi! Og vores vej fra sejr til
  Sejr!
  Magda stillede op over maskingeværtårnet, rev den amerikanske celle ned og kurrede:
  - Ja, jeg tror på vores sejr... Især nu, hvor vi har alle trumfkortene. Men lad os ikke sætte vognen foran hesten!
  Gerda huskede med et suk:
  - Albert... Jeg savner denne dreng... Det er mærkeligt at blive forelsket i en møgunge, endda en høj med Apollons fysik!
  Charlotte bemærkede logisk:
  - Og jeg kunne godt lide Albert. Der er noget særlig skønhed i det. Og generelt er teenagere, når deres ansigter endnu ikke er blevet dækket af skæg, og deres ansigtstræk endnu ikke har afsluttet deres dannelse, særligt charmerende. Og vigtigst af alt, de er ikke så merkantile, de elsker dig, ikke dine penge!
  Christina bemærkede rationelt:
  - Vi er alle fire så smukke, at mænd elsker vores kroppe først og fremmest. Og hvor meget vi har, er allerede vores indkomst!
  Gerda sagde logisk:
  - Det er nemmere at være kvinde! Lok hanhunden, så hopper han selv i seng. I hvert fald mens du er ung. Du vil aldrig stå uden en mand. Det er nemt at tiltrække dem. Men en mand, for at lægge en kvinde i seng, burde prøve...
  Charlotte svarede sarkastisk:
  - Ikke dig... Vi er ikke for kræsne!
  Gerda rystede negativt på hovedet:
  - Ikke sikkert på den måde! Jeg elsker unge, smukke, kurvede mænd. Og jeg lægger mig ikke sammen med hvem som helst. Som regel vælger jeg atletiske mennesker. Selv en general med mave tiltrækker mig ikke. Og vi kan vælge!
  Charlotte fnisede og bemærkede:
  - For den prostituerede i panelet behøver du ikke vælge. Hun vil servere den pot-mavede, den skaldede og den gamle... Dette er selvfølgelig et minus ved hendes erhverv!
  Gerda svarede alvorligt:
  - Du kan gå på et soldaterbordel... Så bliver alle dine klienter unge og slanke. Og variation og mere eller mindre attraktivt... Jeg nægter for eksempel aldrig en smuk mand!
  Christina fnisede og kurrede:
  - Ja... Variation er fantastisk! Sex kræver forskellige retter og krydderier. Vi er unge kvinder, og vi elsker unge kvinder... Vi vil have atletiske partnere med muskuløse kroppe. Og nogle mennesker har at gøre med knap så smukke mænd. Man kan kun sympatisere med disse kvinder!
  Charlotte sang med angst:
  - Skønhed gør en mand til en slave... Og efter døden, tro mig, jeg finder ikke fred, jeg vil give min sjæl til djævelen for en nat med dig!
  Magda skød mod American Witch selvkørende pistol og kvidrede:
  - Det er synd, hvilken slags sex er det her udenfor ægteskabet... Det er bedre at forlade lysterlige tanker!
  Charlotte svarede vredt:
  - Og du stønnede af orgasmer ikke værre end os... Så det er ikke værd at gnave for at lave en prude.
  Tyskerne kæmper mod USA. Heldigvis er deres hænder ubundne i krigen med USSR, og ingen forhindrer dem i at angribe og vinde. Og de har mange store helte.
  Det Tredje Rige viste sig at være så stort.
  Wehrmacht-krigsmaskinen rykkede frem gennem Mexico. Hårde kampe, en masse blod og ødelagt metal. Udenlandske enheder i Det Tredje Rige led også mange tab. Nazisterne forsøgte at beskytte arierne, når det var muligt. De kastede afrikanere, arabere, indere og kinesere i kamp. Japanerne brugte også mere farvede tropper. Dette sænkede fremskridtene noget. Tyskerne selv sad i tunge kampvogne. Führeren beordrede at indstille produktionen af alle tanke, der var lettere end halvtreds tons, og skifte til den nyeste model, E-50. Og brug også udelukkende tunge pansrede køretøjer i kampe med amerikanerne.
  Dette bremsede den tyske fremrykning over Mexico noget. Fritz indsatte de seneste kampvogne, affyrede og brugte jet-angrebsfly med forstærket rustning. Amerikanerne rullede tilbage. marts var travl.
  Pilot og super-es Friedrich fik point. Drengen kæmpede på den seneste modifikation af ME-262 "X" og forbedrede meget selvsikkert sine score. Samtidig slår man både luft- og jordmål ud. Helga løb ved siden af ham på hans højre hånd. Også en lovende kriger. Friedrich er allerede blevet en rigtig legende, som en fantastisk supermand.
  Og nu affyrer drengen et udbrud af fem luftkanoner. Straks eksploderer halvtreds amerikanske fly. De blæses fra hinanden af et luftprojektil. Resten af bilerne frøs i en sløvhed. De har aldrig set noget lignende. Og Friedrich skyder igen. Og yderligere halvtreds amerikanske gribbe blev sprængt i luften. Dette er virkelig et mirakel. Helga skyder, skyder fire fly ned og hvisker til esedrengen:
  - Du er en supermand af højeste niveau!
  Amerikanske fly forsøger at stikke af, men den tredje linje slikker yderligere et halvt hundrede op. Friedrichs nøjagtighed er utrolig. Han er virkelig både en supermand og et barn. Og hundrede og halvtreds amerikanske fly blev ødelagt. Det lykkedes Helga at skyde fem biler ned, resten af de tyske jagerfly var endnu mindre.
  Drengen siger:
  - En kylling hakker et korn ad gangen og tager mere på end en gris, der sluger store stykker.
  Og nu tog Friedrich sig mål på jorden. Gertrude, der trykker på pedalerne med sine bare fødder, kan næsten ikke følge med drengen. Friedrich skyder mod en kampvognskolonne. Et udbrud fra et lodret dyk ødelægger: sytten Sherman-tanks, otte Grands, fire Pershings, ni Witch-selvkørende kanoner, tre Big Toms og atten transportere. Alle disse biler er beskadigede og i brand. Kampsættet inde i dem begynder at rive i stykker. Og ødelæggelsen af hele kolonnen følger, bogstaveligt talt på få sekunder.
  Helga, denne blonde skønhed slår med sine bare fødder, udbryder:
  - Friedrich er det sejeste es vi har, han er simpelthen i topklasse!
  Drengen viser sin næse og fniser... Han vender sig om sin ME-262 og leder igen efter bytte. Han har udviklet intuition. Syv Mustangs blinkede i skyerne. Og så blev de skudt ned. Så angreb drengen søjlerne. Han begyndte at hævne sig på alle og smadre både motorcykler og transportere. Og ingen protesterer! Amerikanerne bliver simpelthen udryddet.
  Helga når også at få fat i noget.
  Pigen kæmper kun i bikini. Dette er hendes credo, mange kvindelige piloter gør dette. Og hvorfor bemærkes det, at for kvinder, når de bærer et minimum af tøj, kommer døden ikke. På en eller anden måde er piger, der kæmper barfodet, heldigere og usårlige. Og dette fænomen tvinger kvindelige piloter til at klæde sig så meget af som muligt.
  Og i varmen er det mere behageligt nøgen. Det er allerede slutningen af marts, og det er meget varmt over Mexico, og i selve flyet øger motoren også temperaturen.
  Helga beundrer drengens vendinger. Her ødelægger han i ét væk yderligere fireogtyve Shermans, seks af dem afskærmet.
  Drengen ligner den mest almindelige dreng, omkring tretten eller fjorten år gammel, men han har en så fænomenal nøjagtighed og styrke. Og kvinder holder sig til den blonde dreng som nåle til en magnet. Desuden er Friedrich allerede generaloberst for luftfart.
  Og fik tildelt mange ordrer. Herunder ordener som ridderkorset af jernkorset med platin-egblade, sværd og diamanter. Også Ridderkorset af Jernkorset med platin egebladssværd og sorte diamanter. Ridderkorsstjerne med gyldne egeblade, sværd og diamanter. Et dusin almindelige ridderkors af jernkorset med sværd og diamanter. Og også Storkorset af Jernkorset. Luftwaffe guld- og diamantkop. Diamond Tank Destroyer Star, Diamond Artillery Destroyer Star og mange flere.
  Så snart de ikke belønnede Frederik. Hans tal over ødelagte fly nærmer sig ti tusinde. Efter at have nået ti tusinde, er en ny pris allerede blevet forberedt: Stjernen af Ridderkorset af Jernkorset, med platinblade, sværd og diamanter. Og også en platin Luftwaffe kop i diamanter.
  Nu ødelægger Friedrich endnu en kolonne af kampvogne. Derefter skyder han, med en skødesløs bevægelse af sin bare, drengeagtige fod, nitten amerikanske fly ned, inklusive to B-29'ere. Ja, han er virkelig en utrolig sej dreng.
  Friedrich udtaler den ubestridelige sætning:
  - Dygtige drenge gør flere opdagelser end geniale gamle mænd!
  Faktisk er teenageren den sejeste kriger i verden! Og han begyndte at kæmpe, da han endnu ikke var elleve år gammel! Men tiden går, og drengen vokser op. Han er det største fænomen. Og der er noget ved ham, især på det genetiske plan, selvom han er af helt normal højde for sin alder, kun meget muskuløs.
  Her affyrer han endnu et burst... Han skyder otte Airacobraer og seks P-51'er ned. Sej knægt, du kan ikke sige noget. Så slår han flere batterier ud og ødelægger mere end halvfjerds kanoner. Nå, det er tid til at gå tilbage, genopfylde brændstof i tankene og kampsættet!
  Helga slog også to kanoner ud og virkede tilfreds. Frederick vender tilbage med et kolossalt opkøb. Sådan en glad dreng. Han ville også forbedre sine resultater mærkbart. Næsten med det samme skifter den unge es til en anden jetjager uden at vente på, at hans bil skal tankes. Og Gertrude flyver allerede med ham. Også en lækker blondine i bikini.
  Friedrich vinker til hende og tager sin hurtige bil af. Denne ME-262 er i stand til at accelerere til 1200 kilometer i timen.
  Vanvittig hurtighed og samtidig stærk manøvredygtighed er karakteristisk for disse maskiner. Friedrich skyder på Mustangs på afstand - han vælter otte af dem og sætter farten op.
  Gertrud griner:
  - Nå, du er en ridder! Jeg holder af dig!
  Friedrich ler og rækker tungen frem og brøler:
  - Og Mister Superstar! Og bjergene adlyder mig!
  Og han skyder igen og vælter et dusin biler. Og han fniser igen... Gertrude bemærker med et grin:
  - Du, hvad selv russere er bange for!
  Friedrich blinkede til pigen, selvom hun næsten ikke så ham klart:
  - Jeg synes, amerikanerne er de sejeste!
  Gertrud hyler som svar:
  - Du er macho! Du er macho!
  Drengen fnisede og kvidrede:
  - Jeg er super macho!
  Gertrud hvæsede, hendes stemme fyldt med sølvklokker:
  - Helt, du er en superhelt af alle tegneserier og alle epoker!
  Friedrich gav en tur. Han skød omkring tredive fly ned, inklusive fem bombefly. Biler spredt i luften som brændt konfetti. Drengen grinte og sagde:
  - Men kærlighedens blomst vokser ikke uden berømmelse og succes!
  Gertrude trykkede på håndtaget med sin bare fod og kvidrede:
  - Kærlighed og krig, mine herrer, jeg blev fanget i et net! Krig, forestil dig nonsens, hvis der ikke var kærlighed i verden!
  Pigen skød et US Air Force-fly ned ved at trykke på aftrækkeren med sine bare fingre og fortsatte.
  - Nogle gange hjælper det i alt, nogle gange skader det dygtigt... Og vi kalder krigen hellig, og vi kalder den modbydelig!
  Gertrude kvidrede og skød et andet fly ned. Og Terminator-drengen er femten på én gang!
  Frederik sang med begejstring:
  - Vi sværger til den store Führer,
  Ære at beholde og kæmpe til det sidste...
  Fordi hans kraft er som solen,
  Fordi landet skærper sværdet!
  Pigen kastede sine bare ben op og trak derefter sine knæ op til sit fulde bryst. Så sang hun:
  - Jeg elsker sex og helte... Führeren er rejst - han vil dræbe alle!
  Friedrich slog igen på afstand. Nedskudt fyrre fly med en venlig salve af luftkanoner.
  Drengen kvidrede:
  - Og jeg er Zeus og Poseidon i én flaske!
  Gertrude skød det fly, super-essen barmhjertigt havde efterladt til hende, og sang:
  - Og nu ser Ares og Mars på os med glæde... Og det er tydeligt for dem, at de generelt kan lide, hvad der sker!
  Ung Superman skreg, da han skød yderligere et dusin amerikanske fly ned:
  - Jeg hopper, men jeg hopper anderledes, over sten, gennem vandpytter, gennem dug...
  Gertrude stak den amerikanske stormtrooper med sin bare, yndefulde fod og hvæsende:
  - Dette er kærlighed! Selvfølgelig kærlighed!
  Pigen rystede sine høje, meget forførende bryster. Ikke alt fungerede for skønheden, men angrebsflyet brød i brand og begyndte at falde fra hinanden.
  Gertrude kvidrede kærligt:
  - Der er et mareridt i mine pupiller... Et hop - et slag!
  Men der er fly på himlen igen. Blonde, smukke Friedrich sender en linje. Slår et par dusin biler ud og kvidrer:
  - Mit ramlende slag! Vi vil besejre alle fjender og rive dem i stykker!
  Gertrude skød fighteren ned til hende som en trøstepræmie og kvidrede:
  - Benene blev skåret af, liget blev parteret, de modbydelige Yankees dræbte soldaten!
  Friedrich klukkede og huskede Gertruds stærke, yndefulde krop, pigen havde ikke en dråbe fedt.
  Hvor er det dejligt at kramme sådan nogen. Drengen knurrede:
  - Min kamp, det er min kamp!
  Og så skiftede den unge kriger til landmål. Tanks bevæger sig. Selvkørende stang. Drengen åbner et fan-bål på afstand og synger med:
  - Vi ligner falke, vi svæver som ørne... Vi drukner ikke i ild, vi brænder ikke i vand!
  Selvom den sidste sætning sandsynligvis skulle have været sunget lige modsat. Men selv i ild kan du i princippet drukne, og vand kan brænde.
  Friedrich huskede kalkun til morgenmad. Sådan, bagt i guldfolie. Og benene ligner kvinders. Der er mange kvindelige piloter i Luftwaffe. De er mere overlevende end mænd og er fremragende skytter. Og kvinders ben er trænede, stærke, kødfulde. Du vil stryge dem, røre ved dem, knibe dem.
  Han er allerede Friedrich som generaloberst. En kriger, der har gjort en utrolig, fabelagtig karriere. Fænomen og genetisk mutant. Kort sagt - supermand!
  Frederik var selv bevidst om sin egen betydning. Han rejste sig til lejligheden i så ung en alder for at bevise én gang for alle, at der ikke er nogen magt uden for det ariske genis kontrol.
  Nu har drengen brændt en hel kolonne ned. Og han fløj videre. Han er en rigtig ørn.
  Gertrude gned sin glatte, rosenrøde kind. Hun forestillede sig, at Friedrich kyssede hendes bryst. Og den skarlagenrøde brystvorte hærdede straks. Øh, dette er det tredje riges kriger nummer et. Det er som om en hel hær kæmper. Og den savner ikke et eneste luftprojektil. Som endda ser overnaturligt ud. Selvom hvorfor ser det bare ud - det er overnaturligt!
  Drengen skød først to dusin dækkende jagerfly ned, og angreb derefter en anden kolonne af kampvogne og selvkørende kanoner. En af de amerikanske kampvogne så ikke helt standard ud. Du skal huske, hvilken slags bil det er. Så dukkede lastbiler op med yankee-soldater. Nå, de får det.
  Frederik sang:
  - Jeg sår død... Man kan kun se på det med frygt... Og dø!
  Gertrude strøg pedalen med sin bare fod. Hun ville virkelig løbe barfodet gennem myre-græsset. Og så falde i armene på fyrene. Og at blive kysset og kærtegnet.
  Interessant... Gertrude var en ideologisk fascist. Hun begyndte at kæmpe for kun et halvt år siden, og før det var hun i Hitlers ungdomsorganisation og nåede at arbejde som supervisor på en militærfabrik. Udenlandske arbejdere skulle overvåges og samtidig manes videre med en pisk.
  Pigen fandt glæde ved tæsk. Hun elskede især at slå teenagedrenge på bare fødder.
  Og nu forestillede hun sig, hvor fint og vittigt det ville være at stege Friedrichs bare, runde hæle. Esedrengen er meget smuk, og hans ben, altid så rene, er kun solbrune som bronze. Men de bliver ikke snavsede, hverken på snavs eller på græs. Det ville være interessant for Friedrich at mærke det. Ville superhelten skrige af smerte eller lade som ingenting?
  Gertrude nød at torturere slavedrenge. Hun elskede også at håne fanger. På flyveskolen var pigerne ikke så kræsne med deres forhold. Men Gertrude viste sig at være en meget dygtig pilot. På bare seks måneder tjente hun sig selv til ridderkorset af jernkorset med egeblade og modtog flyveretten med general Friedrich.
  Drengen er stadig for ung til at kommandere, og han er sådan en rent formel general. Men han kæmper som et dusin divisioner af udvalgte esser.
  Gertrude følte sig klodset i forhold til Friedrich. Øh, jeg ville ønske, jeg kunne stege denne drengs hæle! Og bring faklen til den smukke unge mands bare fødder. Varm tangen op og pluk fingrene, start med lillefingeren.
  Gertrud elskede at more sig med at kaste kul for fødderne af slavedrengene. Der var varmt på værkstedet, og de unge slaver arbejdede altid barfodet.
  Og hvordan, når de blev brændt, sprang de sjovt eller skreg. Det var så fantastisk. Og sjovt...
  Og slå slavedrenges ru såler med en kvist. Hun er en vidunderlig vagtchef, grusom, med sadistiske tendenser. Hun ville også torturere sit søde idol. Desuden efterlader han hende intet, den blonde terminator.
  Gertrud tog den og brølede:
  "Jeg er så træt af at slå dig, jeg kan ikke fange en myg i et net!"
  Friedrich er færdig med lastbiler. Han vendte ild mod eskorteflyene og P-51 angrebsflyene. Det sidste køretøj er ganske formidabelt, det har hele otte maskingeværer og raketter. Men den kan selvfølgelig ikke sammenlignes med ME-262 jetflyet. Eller endda med XE-162, eller endnu mere XE-262.
  Drengen skød, mens han var i trance.
  Fejede mere end firs fly væk og efterlod parret til at skilles fra Gertrude. Pigen elsker virkelig at fyre med sine forførende, solbrune og muskuløse ben. Hun har dem specielle - yndefulde i formen, lys chokolade.
  Piger generelt er en passion. Især i militæret, hvor de har atletisk ynde og en karisma af styrke. De piger er bestemt visuelt behagelige at se på, og du føler bare lyksalighed, når du rører ved dem med din elastiske hud.
  Frederick vendte igen sin ild mod de befæstede amerikanske forsvarslinjer. Vi må hurtigt sætte en stopper for Yankees og endelig lægge pres på USSR. Det er klart, at russernes modstandskraft er en størrelsesorden højere end amerikanernes. Derudover havde de bedste kampvogne i 1941 råd. Mærkeligt, men Rusland under bolsjevikkernes styre fornedredes ikke og blev ikke kastet tilbage i middelalderen.
  Tværtimod har russerne taget et markant spring fremad. Og hvis ikke tyskerne havde haft en så stærk og perfekt organisation, ville de næppe have kunnet opnå succes.
  Friedrich selv var virkelig et produkt af genetiske eksperimenter fra nazisterne. Men drengen kender ikke detaljerne. Det er kun klart, at Himmlers afdeling, selv før nazisterne kom til magten, gennemførte hemmelige eksperimenter, der involverede okkulte kræfter. Og at dømme efter fænomenet Friedrich, blev der opnået noget.
  Drengen, der skød mod et andet batteri, sang:
  - Jeg er ikke djævelen, men for mig, men for mig er målet blevet helligt! Jeg er en engel, men Satan åbnede vejen for mig - til jordisk herlighed!
  Hvorefter hans fly vendte rundt. Luftskallerne var løbet tør, og brændstoffet skulle fyldes op. Friedrich var ikke bange for forfølgelse, da hans fly var mindst fem hundrede kilometer i timen bedre end amerikanske biler.
  Og hvad kan Yankees modsætte sig dem med?
  Gertrude slog et par lastbiler og en kanon ud, samt en brændstoftank. Den røde flamme brænder smukt. Pigen blev gladere. Jeg forestillede mig, at ilden slikkede drengens runde, lyserøde hæl, og duften af brændt kød sivede igennem.
  Det er fristende. Selv krigeren ville gerne spise. Gertrude kvidrede:
  - En, to - vi vil gerne spise! Åbn dørene bredere, ellers spiser vi kokken! - Den seje kriger sang en børnesang med entusiasme. "Vi giver kokkene en snack, og vagtcheferne vil drikke, vi ødelægger hele spisestuen og brækker opvasken!"
  Dette gør Gertrude meget sjov. Deres jetjagere er landet.
  Friedrich løber fra et fly til et andet. Og Helga afløser Gertrude.
  Igen flyver drengen i kamp. Hvordan er Helga og Gertrud forskellige? Begge krigere er naturlige blondiner. Begge er atletiske, stærke og kurvede. Men Helgas ansigtstræk virker blødere og mere feminine. Men denne pige elsker også at skyde med fødderne.
  Frederick sang og følte sig opstemt:
  - Mine smukke piger, hvorfor kan du lide nuller? Jeg er ret effektiv, og på mange måder en almægtig kerub!
  Helga gøede som svar:
  - Nej, du er ikke nul! Du er uendelig!
  Drengen skyder et dusin amerikanske fly ned og knurrer:
  - Sådan smerte, sådan smerte! Tyskland vs Amerika femten nul!
  Helga bragte den amerikanske Mustang tættere på, affyrede, væltede den og slikkede sig om læberne og sagde:
  - To stykker pølse lå på bordet!
  Friedrich slog til på lang afstand, samlede elleve fly op og kvidrede:
  - Du fortalte eventyr, som Faust selv i helvede til Satan!
  Helga virkede fornærmet:
  - Og du efterlod mig ikke noget! - Pigen hvinede lunefuldt. - Jeg slugte det hele selv!
  Frederik svarede hånende:
  - Sådan er vi alle mænd!
  Pigen protesterede i en klynkende tone:
  - Men du er stadig en dreng!
  Esedrengen grinede:
  - En generaloberst kan ikke være en dreng!
  Helga tog den og sang:
  - Åh, hvilken mand du er - general og oberst!
  Friedrich fortsatte med at skyde mod luftmål. Ja, sådan et es kunne bringe meget til kampen om luftoverlegenhed i England. Men dette er ikke året fyrre, men femogfyrre. Og Storbritannien er allerede på mirakuløst vis blevet besejret. Hvordan skete dette?
  Hvorfor kunne løven ikke modstå den tyske ulv. Hvilke kræfter er vågnet i denne verden? Lidt mere held fra japanernes og tyskernes side ændrede krigens gang. Og dette faktum er, at Wehrmacht havde en meget stærk organisation. Og Hitler viste sig uventet at være en fremragende organisator og strateg. Hvad kan være imod dette?
  Nu i 1945 er USA's håb dets økonomi og dets ret store befolkning.
  Friedrich huskede også sin boksekarriere. Hvordan jeg fra barndommen lærte den svære kunst at overleve. Og han skulle vokse op i kasernen. Først blev han undervurderet. Men drengen blev en stærk og vigtigst af alt en meget smart bokser. Ja, og det var nemt for ham at studere - han fattede alt bogstaveligt talt med det samme!
  Drengen lærte flere sprog, herunder russisk. Og selvom Frederick kæmpede med den røde hær og endda demonstrerede fænomenale evner, respekterede han russerne. De var modige og vedholdende, dygtige krigere og udholdt heroisk tortur.
  Friedrich selv var mere end én gang forbløffet over de sovjetiske soldaters mod. Men han udførte sin pligt endnu for godt. Drengen blev en slags ødelæggelsesmaskine. Og for ham er det som et spændende spil. Kun nogle gange begyndte mit hjerte at gøre ondt af uudholdelig melankoli. Og denne melankoli optærede bogstaveligt talt terminator-drengen i visse øjeblikke, men trak sig så tilbage. Frederik selv vidste nogle gange ikke, hvad han ville. Hans blod var ikke helt fejlfrit, og han havde russiske gener. Dette forvirrede drengen. Men på den anden side er han et berømt es i Tyskland, og en vinder! Og det kan gå meget langt!
  Og han er allerede gået til stjernernes højder.
  Nu åbner Friedrich ild igen. Han skyder femogtredive fly ned og siger entusiasme:
  - Jeg elsker at plaske i det varme hav, sidde på hegnet som dreng! Selvom jeg ikke har en rubel i lommen, er min ungdom uvurderlig!
  Helga svarede entusiastisk:
  - Men samtidig er din oplevelse unik!
  Pigen afsluttede det amerikanske luftvåbens fly, der var blevet givet til hende, og kvidrede:
  - Sikke en kamp... Snart er det hundrede og nul!
  Friedrich svarede med et strålende smil:
  - Ja, det er en rigtig kamp. Og snart vil der være tusind - nul!
  Helga snurrede sine bare ben. Hun ønskede at blive delfin eller spækhugger. Krigeren knurrede:
  - Jeg er til drejninger og nye muligheder! Og jeg vil gerne blive en gudinde!
  Friedrich, der havde skudt fire fly ned på lang afstand og øget farten, spurgte:
  - Hvorfor lige en gudinde? Kunne hun stadig være en dronning?
  Helga grinte og svarede alvorligt:
  - Gudinden kan gøre, hvad hun vil, men dronninger har mange begrænsninger. For eksempel kan du ikke flyve barfodet og i bikini!
  Friedrich huskede:
  - Prinsen ville også løbe barfodet. Men i den britiske vinter er det koldt. Og hvorfor fik han ikke ondt i halsen!
  Helga svarede med et grin:
  - Men konger bliver ikke syge... Og du ligner også en drengekonge!
  Friedrich sagde med entusiasme:
  - Jeg er først og fremmest himlens konge, og ikke kun af Storbritannien!
  Helga sang:
  - Vor konge er himlens udvalgte, vor konge er rejst fra asken! Vores konge er skæbnens budbringer, vores konge er kun dig!
  Friedrich rystede fingeren til pigen og svarede gennem walkie-talkie:
  - Du kan virkelig gå amok med dig!
  Helga ville indsætte noget ætsende, men det faldt hende ikke ind. Generelt er Friedrich en meget sjov og kultiveret dreng. En født kriger og samtidig med stor lærdom. Du er bare overrasket over, hvor meget det er
  Den søde teenager ved det. Og det holder aldrig op med at forbløffe.
  Og drengen skrev igen efter flyvende genstande. Han skød atten fly ned og galede:
  - Ku-ka-re-ku! Jeg slår alle Yankees med mine sporer!
  Helga bønfaldt:
  - Forlad mig, o asernes kejser!
  Friedrich sagde selvtilfreds:
  - Tag det! Det er din!
  Helga, meget nervøs, skød to fly ned i tre skud. Og hun slikkede sine fulde læber. Hun blev aldrig ramt. Tyskerne havde mere avancerede kanoner, der var i stand til at ramme på lange afstande. Og endda ramt jordmål.
  Friedrich godkendte pigens succes:
  - Fra sådan en afstand rammer man meget præcist. Men du ved, for at redde luftgranater er det bedre at lade fjenden komme tættere på.
  Helga svarede irriteret:
  - Men du kan gøre det!
  Drengen sagde alvorligt:
  - Men det er et fænomen... Og du er bare en smuk pige!
  Helga udbrød fornærmet:
  - Nej! Jeg er skarp!
  Friedrich var enig med hende:
  - For en person, præcis!
  Pigen fnisede og spurgte:
  - Er du ikke et menneske?
  Drengen skød, skød fem amerikanske fly ned og svarede alvorligt:
  - Nej, ikke en mand!
  Helga foregav overraskelse:
  - Og hvem er du?
  Frederik svarede alvorligt:
  - Jeg er en supermand!
  Den blonde pige skyndte sig at blive enig:
  - Du behøver ikke engang at spørge om dette! Hver gestus du laver taler om dette!
  Drengen svarede med et suk:
  - At være unik betyder at pålægge sig selv en stor byrde!
  Helga svarede:
  - Men jeg vil gerne være unik! Bliv verdens første skønhed!
  Frederik sagde ganske oprigtigt:
  -Og du er så dejlig!
  Pigen sagde koket:
  - Hvordan har min næse det?
  Drengen svarede ærligt:
  - Dejlig næse. Ikke stor, ikke lille, lige tilpas, let opadvendt og yndefuld!
  Helga løftede sine bare fødder op til ansigtet og spurgte:
  - Hvordan har jeg det?
  Friedrich sagde med et smil:
  - Dejligt! Blond i chokolade! Jeg elsker dig!
  Helga sagde tvivlende:
  - Og Gertrude?
  Drengen udbrød:
  - Hvad med Gertrude?
  Helga sagde grædende:
  - Tilfældigvis, er hun ikke smukkere end mig?
  Frederik sagde diplomatisk:
  - Du er både smuk og begge værdig!
  Helga svarede logisk:
  - Men der er ingen helt identiske ansigter!
  Friedrich skød, skød yderligere tredive fly ned og sang:
  - Alt umuligt er muligt i vores verden... Sådanne mirakler skinner nogle gange i luften!
  Helga faldt til ro og kvidrede:
  - Måske i vores verden. Men jeg vil kun have gode ting!
  Friedrich sagde med entusiasme:
  - Lad det være sådan!
  Og skiftede til jordmål. Det er nødvendigt at undertrykke artilleriet, og den unge es vil gøre det. Og han fyrer ekstremt præcist. Eller måske endda uendelig præcis.
  Helga, der ser dette, udbryder:
  - Jamen, du og Superman er en rigtig macho!
  Friedrich mente det var nødvendigt at rette pigen:
  - En macho er højst sandsynligt legemliggørelsen af dyrs styrke... Men jeg er kendetegnet ved et livligt og beregnende sind!
  Helga spurgte pludselig:
  -Har du talt med russerne?
  Frederik svarede straks:
  - Sikkert!
  Helga spurgte interesseret:
  - Og hvad er de?
  Drengen affyrede et skud og ødelagde mere end halvtreds kanoner. Og så svarede han:
  - Hvordan skal man sige... Slet ikke dumt. På mange måder ligner de os tyskere. Og næsten alle deres børn kan skrive og læse og kende historie.
  Helga fnisede og præciserede:
  - Så de kan ikke kaldes undermennesker?
  Frederik udtalte bestemt:
  - Nej! Og udadtil er russerne ikke så skræmmende. Mange af deres kvinder er lyshårede, det samme er deres børn. Og de kan opføre sig kulturelt. Derudover er russerne hårdføre og kender deres litteratur og historie godt.
  Helga huskede:
  - I naboluftregimentet er der russiske piloter.
  Krigen er i gang, og Krauts strammer ringen omkring Amerika.
  Der udbrød hårde kampe om hovedstaden i Mexico - Mexico City. Fem sovjetiske piger er som altid bedst. Og de kæmper med ubeskrivelig heltemod.
  Alenka skyder fra en maskinpistol og synger:
  - Kom nu, syng os en sang, glad vind, glad vind...
  De fremmedkrigere, der slås ned af det, falder, og det lyder modigt og muntert.
  Smuk pige Alena. Den nat elskede hun med en høj, sort amerikansk mand. Og jeg følte en masse glæde. Generelt er afroamerikanere ret sjove. De elsker at fortælle vittigheder om deres præsidenter. Især Alena fik sig et godt grin med en anekdote om Coolidge.
  USA's præsident og hans kone går gennem en fjerkræfarm. De nærmer sig rummet med haner. Og præsidentens kone spørger:
  - Hvor mange gange tjener en hane hunner?
  Viceværten svarer:
  - Ni gange, eller endda fjorten!
  Mrs. Coolidge vender sig mod sin mand og siger:
  - Se hvordan... Men det kan du ikke!
  Den fornærmede præsident spørger viceværten:
  - Gør han det her med en kvinde eller forskellige?
  Han svarer let:
  - Selvfølgelig med forskellige!
  Formanden siger med glæde:
  - Jamen med forskellige, og det kan jeg også!
  Alenka lo længe af sådan en anekdote, og så satte den temperamentsfulde blondine pris på det i sengen. Stor mandlig perfektion bringer stor fornøjelse til den store pige. Hvorefter du føler dig munter og stærk.
  Du kaster en granat med dine bare fødder. Og man ser, hvordan fascisternes kroppe er spredt. Og Alenkas tæer er så yndefulde og mejslede. Ikke underligt, at manden og drengene elsker at se på hendes underekstremiteter.
  Alenka kvidrer:
  - Musikken spiller! Musik, musik, musik... Nogle gange med sorg, nogle gange med gift! Musik flyder, musik, musik, der lysner sjælen!
  Og igen kaster pigen en granat med foden. Det gør han med både dygtighed og ynde.
  Men Maria skyder fra et maskingevær. Pigen er også meget smuk og mødte lokale fyre. Men Maria er ikke en af dem, der har travlt med at komme i seng. Du kan bare kommunikere og tale.
  Eller se en film... Maria så billedet for første gang: "Borte med vinden", og endda i farver. Filmen varede tre timer og var ret imponerende. Når alt kommer til alt, ved amerikanerne, hvordan man skyder.
  Pigen bemærkede til sin nye ven John Fraser.
  - Du har også stærke film!
  John smilede tilfreds.
  - Hvorfor overrasker det dig?
  Maria svarede ærligt og slog sine bare såler i sandet:
  - Faktisk, ja... jeg troede, at kapitalister ikke var i stand til at lave sådanne film.
  John blinkede til pigen og svarede:
  - Og jeg troede, at dine film alle sammen var propaganda!
  Maria bekræftede dette med et smil:
  - Ja, propaganda! Men sandhedens propaganda!
  John svarede med et smil:
  - Hvilken slags sandhed?
  Maria svarede med patos:
  - Det faktum, at der i Sovjets land er det bedste liv for folket!
  John, denne lyserøde fyr bemærkede:
  - Det her er det bedste liv for befolkningen i Amerika. Og du er halvt fanget af Wehrmacht!
  Efter disse ord følte Maria vrede i sig selv. Og hun forsøgte at indvende noget akavet:
  - Ikke halvdelen, men mindre!
  John svarede logisk:
  - Hvis de skærer ikke hele benet af, men halvdelen, så er det her allerede sorg. Og du kapitulerede faktisk og hylder Det Tredje Rige en skamfuld hyldest!
  Maria rettede:
  - Ikke hyldest, men erstatning...
  John bemærkede rationelt:
  - Enten i panden eller i panden!
  Maria bemærkede irriteret:
  - Og du taber krigen til Wehrmacht!
  John sagde ikke for selvsikkert:
  - Men indtil videre kæmper vi ikke på vores eget territorium!
  Maria rakte tungen ud...
  Så gik vi videre til et andet emne. Amerikaneren spurgte:
  - Kan du lide Sherman tanken?
  Maria svarede ærligt:
  - Ikke godt. Han er for høj. Og pistolen er ret svag.
  John var enig:
  - Måske er vores mere avancerede Pershing. Vi har visse forhåbninger til den nye tank!
  Maria vinkede det af:
  - Vores IS-2 er nok bedre. Og den tyske E-50 er generelt dette amerikanske design overlegen. Jeg tror ikke, du kan lave noget bedre.
  John blev fornærmet:
  - Vores teknik er stærk. I russere har intet som B-29.
  Maria svarede selvsikkert:
  - Ikke endnu, men det bliver snart! Og generelt vil vores teknologi blive den mest magtfulde i verden. Og det er kun et spørgsmål om tid!
  John var skeptisk:
  - USSR har tabt for meget. Du har ikke styrken til at genoplive sværindustrien. Eller udvikle teknologi. Så kløften med tyskerne kan ikke overvindes!
  Maria var ikke enig i dette:
  - Det vil folket under partiets ledelse klare. Jeg er sikker! Og vi vil stadig opnå sejr!
  John sagde ligegyldigt:
  - Salig er den, der tror!
  Maria sagde selvsikkert:
  - Tro skal bygge på fornuftige argumenter!
  John spurgte med synlig overraskelse:
  - Tror du ikke på Gud?
  Maria trak på skuldrene:
  - Tidligere, som barn, troede jeg ikke på det og var en pioner. Og nu... jeg ved det ikke!
  John reagerede på dette og rivede sandet med sin støvle:
  - Jeg troede som barn, men nu gør jeg det ikke.
  Og den unge mand så sig omkring. De talte sammen i stuen. Det var varmt, og lyset var svagt. Faktisk er amerikanerens humør ikke positivt. Tyskerne går videre og vinder. Tilsyneladende kommer de snart til USA. Det tredje riges kampvogne er klart stærkere end de amerikanske. Og det er selvfølgelig et kæmpe problem. Og tyske maskingeværer er bedre. Der er bare mange udlændinge i Wehrmacht. Deres kampeffektivitet vil være lavere end den tyske.
  Men de presser på med tal. Hvad skal man modsætte sig Tyskland?
  Vil det ikke lykkes, skal vi kæmpe på vores egen jord?
  John spurgte Mary:
  - Hvorfor kom du til os? Er du ikke træt af krigen?
  Pigen svarede oprigtigt:
  - Og jeg! Og mit folk er trætte af krig! Og derfor ønsker jeg, at fascisterne ikke kommer til os igen!
  John sagde ikke for selvsikkert:
  - Vi stopper dem! De burde i det mindste stoppe det! Vores Amerika er stærkt, og vi vil ikke blive bragt i knæ!
  Mary kunne lide John. Men i modsætning til sine venner havde hun ikke travlt med at elske, så snart hun mødte en mand. Af disse er Alla måske den mest temperamentsfulde og tolererer ikke udholdenhed. Hun tog flere elskere. Hun har sådan en varm karakter.
  Selvfølgelig kunne et Komsomol-medlem ikke holde op med at være sådan, men når der er krig, er det meget svært at begrænse begær. Risikoen ved slagsmål påvirker virkelig hormonerne.
  Alla kæmper dog godt. Og han kan også godt lide at skyde med fødderne.
  Maria er mere beskeden. Hun frygter for John - han kan dø.
  Kraftige jetangrebsfly fra tyskerne forårsager alvorlig skade på de forsvarende tropper.
  Mexico City er en stor, bjergrig by, og her kan du holde dig selv. Det forstår tyskerne også, og ved at udsætte hovedstaden for bombning og artilleribeskydning forsøger de at omgå den.
  Anyuta er en dejlig blondine, hun gjorde en god gerning. Hun behandlede lokale børn. De er også forskellige. For det meste sorthovede, men der er også lyse. De løber rundt i klude, barfodet. Tager de sko på, er det først, når de kommer i skole. Tynd, men munter.
  Anyuta, der så på dem, troede, at barndommen var en lykkelig tid, inklusive hendes opfattelse af verden. Når du for dig selv ser ud til at være udødelig, og havet er knædybt. Selv børn kæmper på en særlig måde. De slog hinanden og gik smilende væk. Ikke som voksne, der bærer nag i lang tid. Nej, alt er anderledes i barndommen. Og selv solen skinner stærkere, og luften er blødere.
  Anyuta kunne lide sommeren. Og her er det næsten altid solrigt og varmt. Åh Mexico... Hvad venter dig under Hitlers besættelse? Vil de tvinge børn til at marchere i formation og synge fascistiske hymner?
  Det er rigtigt, at i USSR går børn, først og fremmest, pionerer, i formation og synger sange.
  Dette er slet ikke det værste. Men vil fascistiske monstre ikke udrydde børn i lejrene?
  Nazisterne foragtede ikke tortur og tog ikke højde for alder. En elleve-årig dreng blev brændt med en blæselampe, varme negle blev slået ind i hans fødder, og hans fingre og tæer blev brækket. Piger blev hængt fra loftet i deres hår, og deres hæle blev brændt med ild. Hvad gjorde monstrene? Anyuta repræsenterede hele verden under fascisternes kontrol. Og hun blev bange.
  Men indtil videre rykker den virkelig barbariske maskine i Det Tredje Rige frem og beslaglægger flere og flere nye lande. Og ikke for at stoppe, og ikke for at skifte ben... Vores ansigter skinner, vores støvler funkler!
  Den nye E-50 kampvogn er særlig farlig, som amerikanske kanoner ikke kan tage, selv på skarp afstand.
  Anyuta skubber bare en mine langs ledningen. En lokal dreng, Alberto, hjælper hende. Sådan en lyshåret fyr i shorts, meget sød og adræt. Han ligner sin tidligere favorit Seryozha. Han var også så adræt. Sandt nok er Alberto lidt mørkere i huden og har længere, men slæb-lyse hår. Og når han smiler, bliver hans ansigt så sødt.
  Lige nu sidder der en mine fast gennem hjulene på en tysk E-50. Larven brister fra eksplosionen. Tyskeren bliver såret. Anyuta kvidrer:
  - Vi vil vride fascisternes hænder!
  Pigen læner sig tilbage og kravler væk. Tyskeren begynder at bakke. Alligevel kløede det ham.
  Anyuta husker, hvordan hun befandt sig under besættelse. Krigens begyndelse blev mødt med stor bekymring. Selvom mange, især de unge, regnede med en hurtig sejr og Europas befrielse. Pigen Anyuta var stadig teenager på det tidspunkt, og var sammen med andre børn udsat for evakuering.
  Men Anyuta var tabt. Mere præcist tog pigen for lang tid om at gøre sig klar og kom for sent til lastbilen. Og hun ventede på, at nazisterne kom. Så oplevede det smukke Komsomol-medlem frygt. Og hun gik mod øst. Skoene var nye. Pigen gned sine fødder og blev tvunget til at tage skoene af. Jeg gik barfodet. Huden på sålen er stadig øm og ikke ru. Først snurrede det kun lidt. Så begyndte det at blive varmt, og til sidst sad mine fødder sammen og brændte.
  Anyuta troede aldrig, at det at gå barfodet kunne blive sådan en pine. Selv at gå på græsset begyndte at gøre ondt, og pigens indre eksploderede bogstaveligt talt.
  På en eller anden måde kravlede hun hen til landsbyens hytte, hendes ben var blodige. Den godmodige værtinde vaskede det teenage Komsomol-medlems lemmer. Smerterne er aftaget lidt. Men Anyuta gik nu med stort besvær. Da mine ben blev bedre, begav jeg mig ud på rejsen i bastsko. Men samtidig prøvede jeg at gå uden sko i nogen tid for at vænne mine såler.
  Den unge piges fødder blev hurtigt ru, og snart var hun ikke bange for hverken grene eller kogler i skoven.
  Men vejen til frontlinjen var lang. Pigens fødder blev så ru, at hendes hæle begyndte at klø og revne. Og det er også smertefuldt. Ja, og jeg var lidt sulten. Mine lægge gjorde ondt og mine knæ gjorde ondt af belastningen.
  Ikke de mest behagelige minder. Men generelt, hvad kan være behageligt i krig? Ak, af en eller anden grund trak den røde hær sig tilbage fra de første dage. Og selv mange soldater flygtede. Og denne proces kunne ikke stoppes.
  Indtil videre er det kun i nærheden af Moskva, som Wehrmacht er blevet til støv.
  Derefter komponerede Anyuta digte:
  Engang blev Wehrmacht besejret,
  Napoleon er besejret, uovervindelig...
  Fjenden kan ikke trampe på det russiske flag,
  Når folket og partiet er forenet!
  Det er sjovere at gå med en sang, selv når benene falder af. Teenagepigen viderebragte blandt andet breve til undergrunden. Hvilket jeg var meget stolt af.
  Men nu skyder Anyuta mod kineserne, og rammer præcist. Han dræber de smaløjede og klukker:
  - Jeg er en Yak-jager, min motor brænder... Himlen er min bolig!
  Og han skyder igen. Sej pige. Han kaster et stykke glas med sin bare fod. Det rammer fighteren lige i øjet. Han falder og dør.
  Og Anyuta kvidrer:
  - Det her er ikke fedt, men meget fedt!
  Pigen har det sjovt, for alt fungerer...
  Den stærkeste og største i deres team, Matryona, elsker at kaste med granater med sine bare fødder. Og det lykkes hende at ramme infanteristerne. Og endda med succes beskadige tankens tønde. Nu skal tyskeren ud.
  Matryona siger med et smil:
  - Og jeg malkede ikke kun en ko, men også en hest! På den måde viser jeg, at jeg er en supermand!
  Og pigen skød igen, og præcist. Hun væltede tre smaløjede og hvæsede:
  - Jeg er en super klasse kriger!
  Og sikke kødfulde lår Matryona har. Pigen valgte en elsker til at matche en to meter afroamerikansk mand. Og hun elskede ham med glæde. Det er godt, når mandlig perfektion er så tyk som en voksen mands arm... En stor pige som Matryona satte pris på store størrelser. Og pigen brølede af orgasme så meget, at hele regimentet kom løbende for at lytte. Hvilken bøffel!
  Men nu er det vigtigste krig. Og pigen kaster granater med sine stærke ben. Og endda brosten og fragmenter. Matryona er glad for dette. Selvom ikke alt i livet var så rosenrødt.
  På et tidspunkt endte pigen i en koloni for at have stjålet fem aks. Hun var for sulten. Derfor blev hun sendt til lejren. Barberede mit hoved. Og eftersøgningsproceduren var et komplet chok for barnet. Hun blev tvunget til at arbejde der. Matryona vigede ikke tilbage fra arbejdet og fældede skoven, heldigvis var hun ved godt helbred. Men de sparsomme fængselsrationer var ikke nok, og pigen kastede alt i munden på hende. Og orme og insekter og træblade. Trælejrsko var for ubehagelige, og Matryona foretrak at arbejde barfodet, selv i kulden og i sneen. Pigen tilbragte tre år i en koloni, men så blev hun løsladt, og det var sådan en delvis liberalisering fandt sted under Beria. Derudover overskred Matryona konstant normen, hvilket også blev taget i betragtning.
  Først og fremmest, efter ungdomskolonien, skyndte pigen, da hun var ankommet, til køkkenet og spiste for første gang i mange år sig mæt. Og i kolonien var selv intensiv choklodning for store piger ikke nok. Ingen fornærmede Matryona specielt i kolonien. Hendes jævnaldrende var bange for hendes ekstraordinære fysiske styrke og store knytnæver. Matryona er den venligste sjæl, men hvis du rører ved hende, vil hun bevæge sig så meget, at det ikke vil virke af meget.
  Pigen var i god stand hos myndighederne, lydig, en leder i produktionen og nægtede ikke noget, selv det sværeste arbejde. Jeg har aldrig været syg. Hun arbejdede barfodet i den bitre kulde og fik ikke engang en løbende næse. Kun de store, yndefulde ben blev røde, som fødder på en gås, men forblev varme.
  Matryona flagrede endda med, at hun snusede til zonen og tilbragte lidt mere end tre år på køjen. Hun har ligesom været der og har en straffeattest. Dommeren gav barnet omkring ti år for nogle aks. Men opfylder man den tredobbelte norm, så går dagen i tre. Og Matryona gik tidligt. Så hun gik tilbage i en regeringsfængselskjole, barfodet, solbrændt, med kortklippet, blondt, beskåret hår. Smuk, med en slank figur og et smukt ansigt.
  Folk kiggede på hende. Matryona, i en grå fængselskjole, tyndere og med en klipning, lignede meget en nonne. Ligheden blev endnu mere, da Matryona gik de resterende fem hundrede kilometer hjem. Hun ville virkelig gerne trampe sit fødeland ned med sine bare fødder. Og så i Sibirien, hvor hun var, var alting lidt anderledes.
  Efter den brændende sne er det en lykkeoplevelse at gå barfodet på græsset. Ved ankomsten til hjemmet fandt Matryona ud af, at hun var gravid. Dette var ikke overraskende. Pigen nød at have affærer med vagterne. Hendes modne, heroiske krop ønskede sex. Men da der var flere sikkerhedsfolk med hende, vidste Matryona ikke, hvem barnets far var.
  Men drengen voksede op stor, sund, lyshåret og stærk. Nu er han måske allerede en pioner. Eventuelt foran.
  Matryona kendte ikke sit barns skæbne. Under krigen forsøgte pigen ikke at blive gravid for ikke at gå glip af kampene. Der er en speciel tinktur til dette. Matryona selv betragtede sig selv som en ortodoks Rodnover. En slags blanding af gammel russisk hedenskab og ortodoksi. Matryona kommunikerede med hekse og troldmænd. Hun havde også styrke.
  Hvorfor vinder tyskerne? Den ældste heks fortalte hende, at de okkulte kræfter, der er i Det Tredje Riges tjeneste, formåede at glide Moiras, den gyldne livstråd af sjældent og måske endda unikt held til Hitler. Og at nu har Führeren fundet fænomenal lykke. Selv Djengis Khan havde ikke dette, hvilket gav Wehrmacht ekstraordinær styrke. Og de tyske designere opfandt med succes, og feltmarskalerne kommanderede øverst, men deres modstandere gjorde det ikke godt.
  Held betyder helt sikkert noget. At Hitler var i stand til at besejre overlegne styrker var i høj grad et resultat af held. Dels naturligt, da den vestlige, og dels den sovjetiske kommando ikke helt forstod, hvordan moderne krige skulle føres korrekt. Men kæden af gunstige tilfældigheder havde også indflydelse på Det Tredje Rige.
  I den virkelige historie, lige fra øjeblikket tværtimod, forlod heldet Wehrmacht, og en række små ting begyndte at spille mod nazisterne. Det begyndte med det berømte Battle of Midway. Så førte en hel kæde af ulykker til japanernes nederlag. Selvom Japan var stærkere i dette slag og havde mere erfarne og bedre trænede tropper.
  Amerika er uden ord - økonomisk stærkt. Men dens hær og flåde er ikke særlig kampklar, ikke særlig veluddannede og disciplinerede. Kvalitet og erfaring var på Japans side. Stykke for stykke knuste Land of the Rising Sun den amerikanske flåde. Og hun vandt. Indtil en kæde af ulykker førte til Midway. Hvorefter heldet helt forlod Japan. Og Amerika gik i offensiven og fik gradvist overtaget.
  Og så, som den ældste (stadig meget flotte!) heks forklarede, spillede det faktum, at Japan var en allieret af Det Tredje Rige ledet af Hitler, en rolle. Og en del af Fuhrerens held gik til samuraien.
  Derudover burde japanerne med 90 procents sandsynlighed alligevel have vundet denne kamp.
  Det var tydeligt, at Yankees var mere i stand til at handle end at kæmpe. Tyskerne er til gengæld en født nation af krigere, der også havde en stærk økonomi. Og gradvist blev Wehrmacht, der absorberede udlændinge og indfødte af alle striber, fyldt med kampvogne og fly, stærkere. Og han vandt med stigende lethed. Andre nationer kunne ikke gøre noget for at modsætte sig dette.
  Matryona stillede et spørgsmål:
  - Hvordan besejrer man Hitler?
  Heksen trak på skuldrene og svarede ærligt:
  - Hvis de kunne, havde de gjort det selv for længst... Men her skal man argumentere med skæbnen selv...
  Matryona sukkede tungt. Og hun spurgte igen:
  "Vil de ikke dræbe mig, hvis jeg går for at kæmpe for Amerika?"
  Heksen svarede selvsikkert:
  - Alle dine fem er i hænderne på den himmelske højre hånd. Og nazisterne kan ikke ødelægge det så let. Kæmp og tro på din skæbne!
  Matryona smilede og svarede selvsikkert:
  - Jeg tror på, at jeg kan kæmpe med værdighed!
  Og faktisk kæmpede den heroiske pige som en rigtig løvinde. Tyskerne, eller rettere deres fremmede krigerslaver, modtog det allerførste nummer. Og endda med en krog.
  Pigen sang:
  - Som en fiasko lovede jeg at redde det blå lommetørklæde!
  Og igen ild, præcis og utrolig heroisk. Matryona skyder og slår. Udenlandske slaver falder. Det er selvfølgelig værre, når tanks bevæger sig. Tysk teknologi har ingen sidestykke. Og hvad så! Russerne er vant til at nøjes med lidt!
  Matryona sang:
  - Vi er pionerer - børn af kommunismen!
  Og igen skød hun præcist. De fem piger arbejdede og handlede mere og mere energisk. Og skallerne ramte dem ikke.
  Men amerikanske drenge døde. Stormtroopers faldt ned fra himlen. De overøste bogstaveligt talt amerikanske stillinger med raketter. Våbnene virkede også. De reagerede med jordild noget trægt.
  Og da beskydningen fra gaskastere begyndte, blev det helt skræmmende. Og himlen syntes at være slikket af røde flammetunger.
  Pigerne blev let svedte, og de gemte sig i revnen. Beskydningen blev intensiveret. Tyske selvkørende haubitser ramte også. Bomber og raketter regnede ned.
  For at muntre sine venner op sang Alena:
  - Uden tvivl kæmper nye generationer for kærligheden! Selvom dragens time er grusom, har tiden valgt os til en bedrift!
  Og Alenka skød, fastholdt spejderen og sprang igen ind i hullet. Og ovenfra er der et helt hav af ild, og nålefragmenter flyver væk.
  Tyskerne bruger et meget kraftigt TA-400 fly med seks motorer til bombning. En sådan maskine er betydeligt overlegen i forhold til amerikanske modeller, herunder i flyveområdet. Et meget formidabelt våben. Og den smider bomber, tunge med kuglefyld. Som spreder sig over mange hundrede meter.
  TA-400 er en næsten usårlig maskine. Hun er stærk med kraftfulde defensive våben. B-29 kan ikke sammenlignes med det. Og hvordan superbomben styrter ned. Hele blokken ryster sådan og falder sammen. Og en sådan magt demonstreres her.
  Men Alenka siger frimodigt:
  - Papuanere har ikke vinter, russere har håbløse situationer!
  Og faktisk har pigen måske ret. Her er fem af dem i varmen, og får kun mindre forbrændinger.
  Maria siger:
  - Nadezhda er mit jordiske kompleks...
  Og så retter han sig selv og flytter knytnæven til hagen:
  - Ikke et kompleks, men et kompas!
  Pigerne er trods den tætte ild stadig i live. Allah råber endda:
  - Jeg vil ikke gå ad en tråd, af en tråd! Fra nu af er den røde krig i live!
  Men hvor mange amerikanske soldater døde af nazistisk artilleriild? Det er ikke for ingenting, at de allierede i den virkelige historie ikke turde åbne fronten før fireogfyrre.
  De fleste militæreksperter mener, at i dette tilfælde ville de amerikanske og britiske tropper være blevet kastet i havet. Desuden ville dette måske praktisk talt ikke have nogen indflydelse på fjendtlighedernes forløb i øst.
  Men nu ærgrer amerikanerne sig nok over, at de opførte sig for passivt. At de tillod at erobre alle de engelske kolonier, og Storbritannien selv. At de gav fascisterne mulighed for at ødelægge USSR, og nu er de tvunget til at kæmpe næsten alene.
  Og nu er spørgsmålet: vil Stalin overtræde vilkårene for halmfreden? Fra et moralsk synspunkt er det slet ikke synd at angribe Det Tredje Rige. Hitler brød trods alt forræderisk ikke-angrebspagten. Men på den anden side er der stadig spørgsmålet om hensigtsmæssighed. Måske vil tyskerne, efter at have grebet territorium og kæmpet i mange år, ikke gå længere. Er det nu værd at provokere dem?
  Desuden kan Amerika selv komme ud af krigen ved snigende at underskrive en våbenhvile. Og Truman er en endnu mørkere og mere lumsk person end Roosevelt.
  Højeffektraketter løsner jorden... Mexico City bliver bombet. Men det er ikke alt. Tyskerne angriber også amerikanske byer. Og først og fremmest for militærfabrikker. Det er ikke særlig aktivt endnu, dette skyldes den udvidede kommunikation og afsides beliggenhed i det amerikanske territorium. Og det er vigtigere at støtte vores egne troppers fremmarch.
  Men for eksempel blev fire radiostyrede A-10 missiler affyret mod Toronto. Et ganske dyrt angreb, men under alle omstændigheder viste tyskerne, at de var i stand til at skyde på lang afstand, og præcist. Men selvfølgelig koster en TA-400-lancering mindre end at sende et sådant missil fra en afstand af tusinde kilometer.
  Men der er enheder, der er i stand til at sende ind i lavt kredsløb om Jorden - spionsatellitter. Til Führerens fødselsdag lover de at opsende en satellit, der er i stand til at filme amerikansk territorium.
  Maria brændte sin bare, yndefulde fod. Blærerne svulmede endda. Det er ubehageligt at indrømme. Det er varmt rundt omkring, og der er intet til at lindre kløen.
  Pigen prøvede at forestille sig de pionerer, hvis såler blev stegt af tyske bødler ved hjælp af en brazier.
  De havde sikkert endnu mere ondt. Men de holdt ud og viste ikke smerten ved at skrige eller stønne. Og hvis de stønnede, var det ved tænderskæren.
  Dette er pionerernes heltemod, og hun bør ikke stønne. Pigen forestillede sig, at hun blev forhørt af nazisterne. De hængte ham på en stativ og brændte hans bare hæl med et varmt strygejern. Og i stedet for at stønne eller skrige, griner hun dig op i ansigtet.
  Maria huskede en bog, hun læste som barn: "Johannesurt." Der, da hovedpersonen skulle tortureres, indrømmede han, at det var usandsynligt, at han ville være i stand til at synge på en stativ som indianerne. Men når du synger, føles det virkelig bedre.
  Og Maria sang højt;
  Du er mit vidunderlige fædreland,
  Hele planeten er stolt af dig...
  Rusland er som en enkelt familie,
  Må du blive sunget i himlen i koret!
  
  Vi bevarer fædrelandets hymne uden bitterhed,
  Efter stolt at have kastet tvivl ind i infernoet...
  Over os er en guldvinget kerub,
  Fred vil vende tilbage, og det vil være meget lyst!
  
  Skaber almægtig vor Herre,
  Fædrelandets åbne rum er så spredte...
  Selvom kødet ofte lider i smerte,
  Men Rusland og jeg er forenet i århundreder!
  
  Vort fædreland er så helligt,
  Nej, stærkere i ånden end en russisk soldat!
  En lys stjerne brænder over os -
  Vi vil knuse modstanderen i kamp!
  
  Lad os nå de mest strålende tinder,
  Lad os for sjov hejse et rødt flag over Mars...
  Når alt kommer til alt, er Jesus, den kæmpe Gud, med os,
  Der er seksten våbenskjolde - der kommer andre!
  
  En pige i nærheden af Moskva kæmpede med fjenden,
  Besejrede selvsikkert fascisterne...
  Men den lunefulde gud Mars vendte sig væk,
  Og det uheldige var, at hun blev fanget!
  
  De førte en barfodet pige gennem sneen,
  Ilden brændte rasende i hælene på hende...
  De brækkede deres bare ben i en tang,
  Og de slog mig hårdt med en rødglødende kæde!
  
  Men skønheden udholdt presset,
  De torturerede en pige i et fangehul...
  Fascisten udstødte ikke engang et stille støn,
  Posthumt et Komsomol-medlem med en pris!
  Der er hårde kampe, og tyskerne og deres koalition ødelægger amerikanerne fra alle sider.
  Kampene i Mexico City trak lidt ud. Storbyen er en af de største i verden, beliggende i bjergene og er et for svært mål at erobre. Desuden befæstede amerikanerne sig i Mexico City og skabte på forhånd en base dér og ammunitionslagre i dybe bunkers. Og dette gjorde det muligt for dem at holde Mexico City, selv efter at hovedstaden var omringet. Amerikanerne er heller ikke så simple.
  De troede på, at tyskerne ikke ville risikere at flytte nordpå med en så stor fæstningsby i ryggen, og ville sidde fast i forsøget på at lirke sådan en torn ud af munden på dem.
  Führeren var virkelig bange for at efterlade en kedel bag sine tropper. Derudover blev tyskerne fyldt op med mere avancerede kampvogne fra E-serien, og ønskede at erstatte deres engang mest populære kampvogn, Panther-2, med en, der var mere beskyttet og bevæbnet og ikke var ringere i køreegenskaber.
  Under disse forhold stod ledelsen i Det Tredje Rige over for spørgsmålet om at bruge skivefly.
  Men problemet var, at det laminære jetfly, mens det gjorde flyet usårligt, ikke gjorde det muligt at skyde fra dem selv. Medmindre skivefly i virkeligheden kunne ramme fly ved hjælp af deres fantastiske hastighed og usårlighed. Men med deres hjælp er det meget svært at bombe eller affyre eller affyre missiler. Sandt nok kan du slukke for det laminære felt, frigive ladningerne og derefter tænde det igen.
  En anden idé var at bevæbne skiverne med kanoner, der udsender termisk stråling eller lasere. Men dette tog også tid.
  Under alle omstændigheder skal flyvende tallerkener bruges praktisk talt.
  Den 13. april blev to disc-fly testet i kamp for første gang. De flyvende tallerkener lettede næsten lydløst. Men der var en glød. Så ræsede de over Atlanterhavet til Mexico. Som det viste sig, havde dette våben også en kolossal kraftreserve.
  Men de blev beordret til kun at kæmpe over det territorium, der var kontrolleret af Wehrmacht. Fordi vi under ingen omstændigheder bør give andre lande den teknologi af våben, der er så forud for deres tid.
  Margaret og Albina styrede den første diskos ved hjælp af et joystick. Deres opgave var indtil videre kun at ramme amerikanske fly, og et stort antal besætningsmedlemmer var ikke påkrævet.
  Hvorfor blev diskotekerne betroet til piger? Fordi det svage køn har større succes i sådanne kampe. Andelen af tab blandt kvindelige piloter er flere gange mindre end mænds.
  Selvom Luftwaffe generelt har et meget gunstigt skadeforhold. Overlegenhed påvirker også kamptræning, og især jetflyvning, som ikke har nogen lige modstander.
  Margaret og Albina flyver fra Europa til Mexico med en hastighed på cirka to lydhastigheder, men det mærkes slet ikke på selve diskosen: hvor jævn turen er. Det er som om du er på et tog.
  Margaret sagde med entusiasme:
  - Det er sådan en skøn diskos, vi har. Som et eventyrvåben - det kræver hverken et sværd eller en kanon!
  Albina afklarede logisk:
  - Mere som et rumvåben, ligesom rumvæsnerne.
  Margaret, der stampede sine bare, muskuløse ben, sang:
  - Jeg ville ønske, jeg kunne give nogle penge og fodre rumvæsenet! Jeg ville ønske, jeg kunne give nogle penge, men han mumler ikke, kælv ikke!
  Albina klappede i hænderne og sagde:
  - Det er en rigtig vittig sang. Jeg troede, du kun vidste, hvordan man komponerer militærmarcher!
  Margaret svarede ved at læne sig tilbage på gulvet. Lavede et par push-ups. Ifølge uudtalt tradition var hun iført bikini. Generelt i Luftwaffe skiftede næsten alle unge kvinder og piger til bikiniuniformer. I hvert fald hvis vejrforholdene tillod det, og det ikke var for koldt. Man mente, at en krop med et minimum af tøj ville have bedre kontakt med flyet. Og piloterne flyver mesterligt i dette tilfælde.
  Praksis har bekræftet dette. Selv i kulden forsøgte pigerne at blotte så meget som muligt. Bikinier er blevet meget moderne.
  Så det er ikke overraskende, at pigerne næsten var nøgne. Og med deres figurer går bikinier godt. Selvfølgelig holder alle kvinder sig i hæren i form, og de har gode figurer. Når en ung kvinde giver sig selv fysisk aktivitet, vil hun se attraktiv ud på en afslørende måde. Når du har bikini på, hjælper den friske luft desuden med at forbrænde fedt. Og pigerne er så slanke og kurvede med skulpturelle mavemuskler.
  Selvfølgelig er dette skønhed, unge kvinders kroppe. Dine fødder er selvfølgelig bare, og med bare såler mærker du bilen meget bedre, og du bliver endda et med den.
  Måske er det derfor, unge piloter er så gode, og de samler point op uden næsten at dø.
  Hvem ved, om Hitler fejlede i den virkelige historie, fordi han forsømte kvinder i hæren. Men en pige i bikini er en speciel fighter. Fortune elsker dem, og de dør meget sjældent.
  Albina begyndte også at lave push-ups og bemærkede:
  - Når man bevæger sig, har man det meget bedre.
  Margaret var enig:
  - Bevægelse er livet!
  Begge krigere var blondiner. Og også meget smuk. Nå, selvfølgelig ville de ikke stole på et af de første diskoteker i en kampmodifikation til kvinder uden smukke træk.
  Alt ved dem er godt: deres figurer er fulde af atletisk ynde og erotisk kraft. Og ansigter, unge, friske, uden en eneste fold eller rynke. Og frodigt, let krøllet hår.
  Drenge retter blikket mod sådanne piger og kan stirre i timevis uden at stoppe.
  Virkelig unik, arisk, atletisk skønhed.
  Albina stod på hænderne og krydsede sine slanke, solbrune ben over hovedet. Skiveflyet var på autopilot. Det var umuligt at vælte ham, så pigerne kunne sagtens boltre sig og varme sig.
  Gulvet i den vidunderlige bil var dækket af blød, ikke-brændbar plastik og ru.
  Margaret fulgte efter, begge piger stod på deres hænder. Og de trak ovenfra med fødderne. Det var som at snurre en cykel. Så charmerende og unik.
  Albina sagde med et smil:
  - Jeg er en ægte arisk, nådesløs over for Rigets fjender... Min karakter er nordisk!
  Margaret fnisede og bemærkede:
  - Men jeg kan godt lide at spille pjat. Hun er i hvert fald også en ægte arisk! Åh, hvor er krig en sjov ting!
  Albina sænkede stemmen til en hvisken og bemærkede:
  "Og alligevel synes jeg, at vi ikke skulle have efterladt russerne i vores bagland." Stalin kan gå fra nederlag og slå til!
  Margaret svarede selvsikkert:
  - Vi har styrke nok til en krig på to fronter! Du ved, Wehrmacht har allerede mere end femogtredive millioner soldater. Mest udlændinge. Det er usandsynligt, at de udmattede russere vil være i stand til at samle mere end ti mio. Men der er også Japan.
  Albina nikkede indforstået med hovedet hvidt som en frisk snebold:
  - Ja det er sandt! Vi er stærke! E-50 kampvognen, som er masseproduceret, har endelig tilfredsstillet vores militær i alle henseender!
  Margaret fnisede og indskød:
  - Tank? Der går rygter om, at de vil lave en lignende maskine af plastik!
  Albina rystede skeptisk på hovedet:
  - Pansringen vil være svag... Selvom det er en interessant idé til landingsoperationer!
  Margaret bemærkede med et grin:
  - Og vores diskos er lavet af titanium. Og den er stærk nok til at klare alle mulige kollisioner.
  Albina bemærkede med et suk:
  - Titanium er et ret dyrt metal. Men jeg tror, at snart vil vores designere skabe meget stærkere stål!
  Margaret slog sine bare fødder sammen:
  - Mine tanker er en flok heste!
  Albina fnisede og sagde:
  - En elefant er bedre! Han er større!
  Margaret sprang op i hendes arme og brølede:
  - Giraffen er stor! Han ved bedre!
  Hvorefter pigerne tog den og slog den med deres såler. Så der var endda en rumlen. Og de smilede til hinanden.
  Albina sagde:
  - Nej, med krigere som os er selv hundrede Stalins ikke bange for os!
  Margaret snurrede på sine hænder og kvidrede:
  - Hvorfor hundrede? Måske tusind på én gang?
  Albina råbte:
  - Ingen million!
  Margaret sagde:
  - Eller halvanden milliard!
  Albina knurrede:
  - Eller en billion og en kvart!
  Sådan en konkurrence så latterlig og absurd ud. Men samtidig ekstremt morsomt. Pigerne stoppede deres harmløse snak og begyndte at lave push-ups.
  Margaret tænkte på sin fortid. En pige fra en ret adelig familie. Hun blev sendt i en meget øm alder til en specialskole. Jeg gennemgik en ret hård træning der. Hun blev undervist og trænet fysisk. På den ene side gjorde det pigen stærkere, men på den anden side fratog det hende barndommen.
  Margaret blev dog hurtigt involveret. Derudover havde skolen klubber og underholdning. Skønhederne svømmede i poolen, dyrkede gymnastik og lavede spadserne.
  Og vi lærte, herunder forskellige sprog. Selvfølgelig blev de undervist i matematik, fysik og forskellige klassikere. I sin fritid elskede Margaret at læse science fiction. Hun kunne især lide Jules Verne. Hans videnskabelige opdagelser blev kombineret med interessante eventyr. Nogle typer af opfindelser er stadig ikke blevet overgået.
  Særligt imponerende var granater, der var i stand til at ødelægge et helt fort med et skud. Dette våben kunne være nyttigt i en rigtig krig.
  Margaret blev inspireret, da hun hørte om det tyske angreb på Polen. Tyskerne vandt den ene sejr efter den anden, og alle forgudede simpelthen Hitler. Selvom manges holdning i starten var behersket. Men Führeren lykkedes med alt. Inklusiv i økonomien. Hurtig økonomisk vækst, genoplivning af hæren, tilbagevenden af Rhinlandet og kulmarker. Så den blodløse Anschluss af Østrig. Tyskerne var lidt rystede over konflikten omkring Tjekkoslovakiet. Men så fulgte München efter.
  Hvorefter det så ud til, at Tyskland havde opnået alt fredeligt. Hun vendte endda tilbage til Klaipeda-regionen. Men så begyndte krigen med Polen, og to dage senere Anden Verdenskrig. Mange, selv pigerne, blev bange. Hvad hvis der er endnu et nederlag? Men i løbet af tre uger brød Polen sammen, offensiven mod det vestlige Tyskland begyndte ikke, og roen indfandt sig. Mange troede, at nu ville der blive fred.
  Derefter et hurtigt angreb på Frankrig. Og propagandaen erklærede entusiastisk: vi vandt!
  Og Margaret var irriteret over, at hun ikke deltog i sådan en triumf. Men det er ikke så enkelt. Krigen trak ud, Tyskland, kæmpende, optog det ene land efter det andet. Og som en eventyrhelt skar hun hovedet af sine fjender. Og så Margaret gik til fronten. Som pilot. Hun gik gennem flyveskolen og endte på himlen.
  Pigen begyndte straks at score mere. Kæmpede med russiske piloter. Jeg bemærkede straks en vis svaghed ved de sovjetiske esser - deres modvilje mod at trække sig tilbage. Men dette er selvmordstruet, når du kæmper mod et så stærkt bevæbnet fly som ME-262.
  Margaret ødelagde sovjetiske fly, ganske med succes. Hun kendte ikke medlidenhed, selvom hun ikke anså sig selv for grusom. Og pigen kæmpede i bikini, selv når det var lidt koldt.
  Og dette hjalp i kamp. Ikke en eneste gang blev hendes fly skudt ned, eller endda alvorligt beskadiget. Selvom ME-262 generelt er en meget holdbar maskine.
  Margaret fik sig selv Ridderkorset af Jernkorset. Og det var hun selvfølgelig stolt af. Og nu er hun blevet betroet den mest avancerede ødelæggelsesmaskine.
  Albina var også pilot, fra en militærfamilie. Også en muskuløs blondine, tildelt ridderkorset for forskellige bedrifter, primært på himlen. Men Albina formåede at kæmpe lidt i infanteriet. Hun viste også sin klasse som snigskytte.
  Begge piger ligner hinanden, men selvfølgelig også forskellige i deres ansigter. Men de har fremtrædende muskler, meget stærke fysisk. Nu lavede de push-ups, lavede en vinkel og kvidrede:
  - Vi er store krigere, et mægtigt land... Og på nogle måder er vi meget vilde og Satans tjenere!
  Hvorefter Albina fnisede og protesterede:
  - Hvorfor Satan? Eller måske en almægtig Gud?
  Margaret nikkede.
  - Ja, hvis vores hær er heldig, så kan det ikke være anderledes uden Gud!
  Albina rettede sin ven:
  - Ikke uden Gud, men med Gud! Den Almægtige elsker de stærke og nådesløse! Arierne vil knuse alle!
  Margaret udbrød med beundring:
  - Og vi har sådan en teknologi! Skivefly er et mirakel!
  Albina, der energisk lavede et hjørne, var enig:
  - Ja... Det kan vi, hvis vi vil!
  Margaret forklarede logisk:
  - Og når vi ikke vil, kan vi også gøre det! Tvangsforskere fra halvdelen af verden pløjer på os!
  Pigerne begyndte at lave hjørnet meget mere energisk. Og deres bil gled gennem luften. Det lignede en UFO. Sådan en vidunderlig skabelse af teknik. Noget, der blev skabt ud over det teknologiske niveau, der er typisk for planeten Jorden. Skiveflyet er blandt andet udstyret med flere banebrydende radarer. Jeg hørte bip bip...alarm!
  Pigerne sprang op og løb hen til visningsskærmene... De forstørrede billedet... Så det er, et dusin amerikanske Mustangs og fire Airacobraer fløj forude. Amerikanske fly brast ud af skyerne. Tilsyneladende lagde de mærke til en ret stor diskette eller scannede den med radar. Selvom sådanne flyvende tallerkener praktisk talt er usynlige på radar. Men på himlen er de synlige på lang afstand.
  To eskadriller forsøgte at angribe diskosen. Margaret trykkede på joystick-knapperne for at sætte farten op. Og hun gik til vædder. Så skarpt som en boksers næve i vægten af en fjer, blinkede en flyvende tallerken forbi. Og ramte en amerikansk jagerfly. Det var som om en diamantskærer havde ramt jern. Gnister regnede ned, og den laminære strøm smuldrede flyet til skinnende spåner.
  Albina, der holdt joysticket med sine bare fingre, vendte behændigt diskosen rundt og ramte igen det amerikanske luftvåbens jagerfly. Han faldt i stykker. Og den blonde terminator, der fortsatte med at bevæge sig, knuste det ene fly efter det andet.
  Margaret bemærkede:
  - Vi sletter dem... Som kridt med et viskelæder!
  Albina fnisede og sagde:
  - De har ingen chance!
  Disketten bevægede sig flere gange hurtigere end amerikanske fly. Og der var virkelig ingen chance for at forlade ham. Desuden er manøvredygtigheden af den tyske bil simpelthen fænomenal. Men stillet over for et nyt våben handlede amerikanerne klogt: de spredte sig. Og pigerne måtte sætte kraftigt fart på forfølgelsen.
  Når den blev ramt af en disk, begyndte den at summe, som om chips blev fjernet. Den berømte plade af Belonzi knuste og knuste alle. Og alligevel rystede han ikke engang.
  Pigerne lo, mens de jagtede fjenden. De overhalede og fladede, skar. Det mindede om en drage, der jagtede høns, og måske endda hurtigere. Og sådan en kutter lignede simpelthen Ilya Muromets skattesværd. Som skar alt ned... Og formåede at indhente næsten alt og smække det ned.
  Pigerne gravede sig ind og sprang næsten ud af deres stole, mens de holdt fast i klemmerne med hænder og fødder. Og på en eller anden måde holdt de stadig fast. Og de kunne fortsætte med at kæmpe.
  Men den sidste amerikanske jagerfly er overhalet. Pigerne rystede svedperler af panden. Og igen skiftede vi disketten til autopilot. Albina, der sugede sin skulpturelle mave ind, foreslog:
  - Måske kan vi spise?
  Margaret var enig:
  - Det er en god ide!
  Krigerne rakte ind i køleskabet. Albina trykkede på knappen med sin tå. To rør med ernæringsblanding kom ud. Pigerne tog dem forsigtigt i hænderne. Finhakket svinekød med ærter og tomatsauce. På etiketten på hvert rør er der en sjov gris og en tomat med en ærtestilk.
  Pigerne begyndte at sutte forsigtigt og trykkede let på røret. Margaret bemærkede:
  - Snart skal vi til de kosmiske verdener. Så vil der måske blive givet sådan mad til astronauter.
  Albina nikkede indforstået:
  - Ja, det ville være dejligt! Flyv til andre verdener, se på naboplaneter.
  Margaret fløjtede og sagde drømmende:
  - Ja, det er meget interessant. Og hvordan ser disse rumvæsener ud? De ligner nok mennesker. Eller måske har de forskelle?
  Albina trak på skuldrene og foreslog:
  - Måske kan vi møde nisser. De ligner menneskers udseende, men stammer ikke fra aber, men fra katte. Derfor har de spidse ører og et meget sødt udseende.
  Margaret bemærkede med et sødt smil:
  - De siger, at elvere slet ikke ældes!
  Albina nikkede indforstået:
  - Måske... Men det ville være bedre for folk at have sådan en lykke!
  Margaret sugede fra røret. Hun slugte og talte:
  - Ja... Der er ikke noget værre end alderdom! I denne henseende er dette simpelthen Guds svøbe!
  Albina strøg hendes bare ben. Jeg forestillede mig en fyr ved siden af mig. Så høj, muskuløs, som Apollo. Eller måske Hercules. Så forestillede hun sig, at han strøg hende. Ja, det ville være dejligt.
  For så at gå videre til noget mere seriøst. At opleve stærke kærtegn og strøg, varme brystkys. Som stærke mandlige læber kærtegner jeg den karminrøde brystvorte. Og hvor vil jeg gerne forblive ung og attraktiv for evigt.
  Bliv aldrig gammel, vær evigt ung, slank, atletisk!
  Albina foreslog med frygtsomt håb:
  - Måske vil folk finde på noget for ikke at blive gamle?
  Margaret svarede selvsikkert:
  - Før eller siden vil alderdommen selvfølgelig blive besejret... Men spørgsmålet er, om vi lever for at se det?
  Albina forsøgte at trøste sin ven:
  - Hvis den ariske videnskab kan alt, så vil tiden gå, og de vil være i stand til at genoplive de døde. Og så gør det ikke noget, hvornår vi dør!
  Margaret sagde med et smil:
  Lad os nyde en verden uden ondskab,
  Selvom det nogle gange er svært at tro...
  Børn vil lege og grine,
  Og vi vil opnå udødelighed... måske!
  Pigerne nippede af rørene. Skiverskåret kød, ærter og tomater, en meget velsmagende og nærende kombination. Margaret forestillede sig også sin fremtidige mand. Så oppumpet og smart, med høj pande. Hun kunne virkelig godt lide Spartak. En mand, der blev født til at være en hersker, eller en stor kommandør, viste sig at være en slave. Med hensyn til Spartacus læste Margaret en roman af en italiensk forfatter. Et fremragende kunstværk, du vil ikke kunne lægge det fra dig.
  Sandt nok er det faktum, at Spartak var en ædel thrakisk leder, højst sandsynligt en opfindelse af forfatteren. Det vides ikke engang, om Spartacus var en thraker. Han var kun medlem af den thrakiske sektion. Der er sparsomme oplysninger om Spartaks virkelige historie. Det ser ud til, at han var frifødt. Og de siger endda, at han tjente som legionær i den romerske hær. Så, da krigen flyttede til Thrakien, deserterede han endda og kæmpede mod romerne. Han blev taget til fange igen og solgt til gladiatorerne.
  Så kom herligheden til Spartak i arenaen. Men Spartak kunne godt have været tysk. Margaret forestillede sig selv i seng med denne helt.
  Det er fantastisk - sådan en mand! Kvinder elsker jocks. Margaret mente, at Spartak også var usædvanlig klog. Han vandt sejre over romerne med en ret dårligt organiseret hær af slaver og fattige. Skønt nej, etablerede lederen af gladiatorerne streng disciplin.
  Det var forgæves, at konsulerne skyndte sig til Spartacus. Han påførte dem det ene nederlag efter det andet. Men til sidst tog forræderi sit præg. Og de besejrede Spartak.
  Slavekrigen endte ikke med sejr. Hvilket kunne være til det bedre. Efter at have vundet, ville slaverne have ødelagt Romerriget, men ville de have været i stand til at tilbyde noget til gengæld? Der kunne opstå direkte barbari i denne del af planeterne. Så ville kristendommen ikke have opnået så stor popularitet. Så det ville ikke have været for kejser Konstantin, der introducerede en sådan religion fra oven. Og tiden var objektivt set imod kristendommen. Så et helt logisk spørgsmål opstod: kan du bevise, at Kristi opstandelse ikke er et eventyr?
  Alle vidnerne til opstandelsen og apostlene døde eller blev henrettet, og derefter apostlenes disciple. Selvfølgelig er troen med tiden udhulet. Og løftet om udødelighed alene var ikke nok. Desuden havde andre folk deres egen idé om paradis. Tag de samme egyptere. De har en hel videnskab om de dødes eksistens.
  Og når man spurgte om beviser, blev det med tiden mere og mere et spørgsmål om tro. Og troede Konstantin selv på fredselskende kristendom, efter at have tilbragt næsten hele sit liv i krige? Eller måske var han trods alt skræmt af ikke-eksistens, og han ønskede i det mindste en form for posthumt håb? Det vides ikke... Men accepter ikke officielt Kristi autoritet, var dette alt... Har kristne overlevet to tusinde år senere?
  Dette er dog en konjunktiv historie. Så japanerne vandt i denne verden ved Midway, og Hitler tog en række stærke beslutninger, herunder meget tidligere at erklære en total krig og begyndte at kæmpe med al sin magt. Og resultatet: Tyskerne rykker frem på alle fronter. Og de opnåede succes på mange fronter.
  Margaret sagde eftertænksomt:
  - Ulykker er som led i historiens kæde, én fiasko og en fuldstændig omvending!
  Albina tilføjede:
  - Alt i verden er tilfældigt, især held, men du ender naturligvis med en masse ballade!
  Margaret tog røret med sine bare fingre, snoede stilken og trykkede. Hun suttede lidt på kødet og bemærkede:
  - Men vi kommer ikke i problemer, vi vinder! Så der er ingen grund til pessimisme.
  Albina protesterede ikke:
  - Det er godt at spise frokost, det er slemt at blive besejret, det er endnu værre at tabe til sig selv!
  Pigerne tav. Efter at have spist blev de trukket til at sove... Og hvorfor ikke sove et par timer. Så er der ikke mere tid. Amerikanerne har mange fly, og de vil hele tiden få dem.
  Pigerne lænede sig tilbage i deres stole og faldt hurtigt, som på kommando, i søvn. De drømte noget interessant... De befandt sig i en ny verden. De går deres egen vej. Der er buske og jungle rundt omkring.
  Og pludselig løber en dreng ud til mødet. Så blond, muskuløs, kun iført shorts. Og en kæmpe ulv, som en tyr, skynder sig efter ham. Pigerne tog maskingeværerne af deres skuldre og ramte dem med ildudbrud. Ulven kom til skade. Han faldt, kvælende i sit eget blod. Dyrets brøl var så utroligt uhyggeligt. Det lød som om det kom bagved en gravsten og lignede en blanding af kaldesignaler fra en bøffel og en edderkop.
  Drengen stoppede. Han så lige frem med en vis forbløffelse. Drengen så ud til at være tretten eller fjorten. Et meget sødt ansigt med en mandig hage, smukke skulpturelle muskler, slab abs. Hendes hår er hvidt som sne, let drysset med gult, og hendes hud er mørk af solbrun.
  En meget smuk teenager, der kan hænges på en plakat - en ægte arer. Bortset fra at blå øjne er for venlige. Og smilet er perlefarvet. Margaret og Albina henvendte sig til drengen og spurgte i kor:
  - Hej! Hvem er du?
  Drengen svarede med et smil:
  - Jeg er kong Matt! Land of Pink Mists.
  Albina fnisede og bemærkede:
  - Konge... Hvorfor barfodet?
  Drengen svarede med et suk:
  - Jeg blev et offer for et kup. Marskal Korshunov tog magten i kongeriget. Og de rev min kongelige kjole af og smed mig halvnøgen med helikopter ind i en jungle befængt med vilde dyr!
  Margaret fnisede og rakte hånden frem.
  - Sådan er Deres Majestæt... Nå, hvad, kan vi hjælpe dig?
  Kong Matt trak forvirret på skuldrene.
  - Jeg tvivler på det... Der er kun to af jer, og der er en hel hær med kanoner og helikoptere!
  Albina, der beslutsomt stampede sin bare fod, svarede:
  -Vi skulle også kæmpe mod hære! Nej, vi er klar til at kæmpe for en retfærdig sag!
  Margaret slog fingrene på den unge konges næse:
  - Vær ikke bange, vi er med dig!
  - Jeg er ikke bange! - Drengen rettede stolt på sine ikke alt for brede, tuftede skuldre. Og han tilføjede. - Nå, jeg synes, vi skal gå til mine undersåtter, de vil støtte kongen.
  Albina så sig omkring og spurgte:
  - Hvor skal vi hen...
  Margaret så sig omkring... Der var en jungle rundt omkring. Minder lidt om Amazonas. Kæmpe bregner voksede. Der var mange træer med blomster. Knopperne lignede roser og petunia - med lyse farver, som børnemarkører. Bladene på træerne var store og komplekse i form.
  Store guldsmede, som albatrosser, fløj, og sommerfugle med meterlange vinger flagrede.
  Albina kiggede op i himlen og udbrød:
  - Der er tre sole her!
  Margaret løftede hovedet og kurrede:
  - Wow! Er dette en anden planet?!
  Boy King Matt løftede overrasket øjenbrynene:
  - Hvilken anden planet?
  Margaret trak på skuldrene og spurgte:
  - Men det her er tydeligvis ikke Jorden.
  Drengen fnisede og svarede:
  - Så du er fra Jorden? Fra denne barske planet, hvor alt det samme lys skinnede!
  Margaret smilede og spurgte igen:
  - Kender du Jorden?
  Den unge konge nikkede:
  - Sikkert! Vores civilisation kommer derfra!
  Albina så nærmere på drengen og sagde:
  - Nå, ja... Du er ligesom en person, kun smuk!
  Kong Matt nikkede med et lyst hoved:
  - Og du er også meget smuk! Hjælp mig med at give kronen tilbage, så vil jeg selv skabe mine koner!
  Pigerne lo. Margaret bemærkede:
  - Er det ikke for tidligt for dig at blive gift?
  Drengen rystede negativt på hovedet:
  - Konger bliver gift tidligt! Jeg har allerede fire koner, der vil være seks med dig, haremet ikke medregnet!
  Margaret lo endnu højere.
  - Så du har et harem! Wow!
  Matt pustede sit bryst ud og svarede:
  - Hvad med en konge uden harem? Det ville ikke være prestigefyldt! Jeg er monark af et stort land, vi har allerede sendt en satellit ud i rummet!
  Albina krammede drengen om skuldrene og kurrede:
  - Min skat... jeg gider stadig ikke blive din kone!
  Den unge konge kyssede pigen på kinden, så på læberne og kurrede:
  - Du dufter så lækkert... Du er så vidunderlig...
  Oleg Rybachenko, udover at være i denne verden, hvor nazisterne kæmpede, udmærkede sig i et andet univers. Hvor der var en virkelig brutal og aggressiv rumkrig. Der kom drengen også i en slags skrabe.
  Hvorfor var du nødt til at arbejde fra udødelighed? Intet kommer gratis. Og arbejd hårdt, dreng. Og vær virkelig uden død og enhver yderlighed.
  Og Anden Verdenskrig er anderledes i forskellige universer. Og ofte endnu værre, end det var i den virkelige historie, da Det Tredje Rige er meget stærkt. Og han blev bogstaveligt talt besejret af et mirakel.
  Så Oleg Rybachenko opnår bedrifter i en parallel verden.
  Angrebet på Moskva og kampen om Rzhev fortsatte. Ved at bruge bombekastere og modtage slag fra sovjetisk raketartilleri som svar rykkede fjenden frem. Tyskerne forsøgte at tage den med deres utallige udstyr og bombninger, samt raketsalver.
  Fremskridtet gik langsomt, hen over den brændte jord. Sovjetfolk kæmpede som riddere... Rzhev blev en anden Stalingrad for nazisterne. Alle beboere deltog i kampene om ham.
  En lille gruppe pionerer holdt hus nummer tretten på Lenin Street. Drenge og piger lod nazisterne komme tættere på og affyrede rifler lige ind i deres grinende mund. Eller de kastede granater med hjemmelavede sprængstoffer mod fjenden. Og dermed bidrog de til sejren.
  Elleveårige Mishka blev tavs, hans hoved blev smadret af et granatsplinter, og pigen Masha blev dræbt af en snigskyttes kugle. Men resten af fyrene kæmper med uforlignelig ihærdighed. Pashka, for eksempel, smed en pakke under transporten med al sin styrke, og tvang bilen med fjendens infanterister til at vende om. Men Sturmtigerne og Strummamonts nærmer sig, farlige våben til angreb i storbyer. Pashka og to andre drenge med ham, der risikerer deres liv, trækker en tønde med en blanding af to flydende reagenser, der, når de kombineres, danner et kraftigt sprængstof. De halvnøgne fyre er så plettet af sod, at de næsten er usynlige på den falmede baggrund.
  Pashka trækker med besvær. Han er meget tynd og ligner en indtørret mumie med ribben, der stikker ud som kviste. Det er svært at slæbe en tønde, men desværre er simple granater magtesløse mod en Sturmmamont, der vejer et hundrede og femoghalvtreds tons, og uden et kampsæt. De to andre drenge er endnu tyndere. Selvom de kun er ni år, er deres bare såler så liderlige, at de rasler på murbrokkerne som sandpapir. På et tidspunkt blev kanonaden lidt mere stille, og slibningen af hårdhændede fødder anstrengte mine ører. Drengene gik stort set barfodet hele året rundt og udholdt kulden, når deres tæer bogstaveligt talt blev blå. Men mærkeligt nok førte sådan ekstrem træning i spartansk stil til, at ingen af drengene og pigerne blev syge.
  Og i betragtning af den voldsomme mangel på medicin og antibiotika er sundhed ekstremt vigtigt. Men faktisk, hvis du bærer en beacon og shorts hele året rundt fra den tidlige barndom, så vil du bestemt ikke blive forkølet eller få ondt i halsen.
  En anden ting er, at du ikke kan vænne dig til sult i modsætning til frost. Og hvilken slags mad kan der være i en næsten fuldstændig belejret by? Hvor den eneste tynde vej er skudt næsten lige igennem.
  Pashka modtog en kugle fra skulderen og sammenbidte tænderne og bed sig i læben, indtil den blødte, for ikke at stønne. Nej, han vil ikke give fascisterne sådan en glæde. Den russiske kriger stønner ikke af smerte. Drengen trak i tønden og råbte til fyrene:
  - Knæk dine kløer, du skal stadig leve!
  Drengene, der indser, at de ikke længere er nødvendige her, kravler hurtigt væk. Deres knæ og albuer er allerede liderlige af at kravle på murbrokkerne, og de rasler også. Det er godt, at du ikke kan høre det i den øredøvende støj.
  Pashka korser sig og råber:
  - Jeg tjener USSR!
  Skubber en tønde under sporene af Sturmmamont. Et brøl høres, der slår blod ud sammen med blod, og drengen bliver revet i stykker. Men Hitlers maskine kan ikke modstå bruddet, der deler sig i stykker. Og en bred tønde af en bombekaster flyver gennem et kollapset stykke mur.
  Pashka døde, men hans sjæl skyndte sig til et andet univers. Chernobog selv eskorterede drengen til et andet univers. Der er sådan en gigantisk ring af Faderen, de dødes sjæle flytter dertil. Og disse universer er ikke længere en del af Hyperveer-systemet, men er et uafhængigt system. En persons personlighed er bevaret, og det samme er hans hukommelse, og så kan han anvende sine livserfaringer i det næste univers, hvor resten af de døde kun lever én gang. Hvis kroppen dør igen, vil sjælen blive overført til det næste univers, og personen vil leve en tredje gang... Hvis han dør igen, så vil overførslen ske til den fjerde. For Gud og Gudernes Supergud, Generatoren, er stor over den utallige mængde af skabninger. Og der vil ingen ende være på sjælens vandringer, før en person udvikler sig til et sådant niveau, at han selv bliver en demiurg-gud.
  Dette er åndens hyperevolution. Og folk er stadig på det laveste niveau ved selve foden af tronen, hvilket fører til almagt og tilfredsstillelse af alle ønsker. Før eller siden vil enhver person nå sit mål efter at have gennemgået mange fødsler og dødsfald og akkumuleret erfaring. Ak, håbet hos disse, især munke og martyrer, om, at de efter at have lidt i dette liv vil modtage et paradis fyldt med søde frugter og duftende blomster, er forgæves. Derfor har den Uendelige i sin Hyper-almagt, Over-Skaberen, forberedt noget bedre for mennesker end bare paradis. I hvert fald for aktive personer. Og de, der er svage og mindre energiske, kan regne med opfyldelsen af en mere beskeden drøm. Mød din familie og venner, der var kære for dig på Jorden eller i andre verdener. Og lev lykkeligt med dem i en god verden: uden krige, sult, sygdom, alderdom og andre ulykker. Kun til et sådant paradis skal ikke ét liv og ikke én inkarnation gå.
  Og at en person faktisk efter en række genfødsler kan have en sådan magt under sin kontrol, at han vil være i stand til at vælge sin egen form for lykke. Eller aktivitet og nydelse i relativ fred. Og så måske endda det muhammedanske paradis med et harem, retter og dansere kan blive så kedeligt, at en person vil vælge noget enklere for sig selv, der er meget mere aktivt!
  For Gud har lagt evigheden i deres hjerter! Og mennesket blev en levende sjæl, og legemet går til støvet (til jordens elementer!), hvorfra det blev skabt, og ånden går til Gud, som gav det! Den menneskelige ånd er åndedrættet fra Gudernes Gud, Faderen. Og sjælen er udødelig, fordi den indeholder en partikel af universets Almægtige Skaber. Og vi er ikke bare ler. Vi er børnebørn af Demiurge Gods og deres slægtninge, og ikke kun en skabelse. Og Herren lagde evigheden i deres hjerter. Fordi den Almægtige Super-Gud, Forælderen, er evigheden. Og i enhver person er der en partikel af den Hyper-almægtige Guddommelighed, som bør udvikles i en selv, herunder ved at lære at udholde lidelse, smerte, død og udføre bedrifter.
  Pionerdrengen døde for at blive prins i et nyt univers.
  Chernobog viste pigen rangers dette også... Dette er trods alt et sjældent syn af den anden verden, hvad der sker senere i Endless Kingdom of Dead.
  Pashka vågnede op i en ny krop... Det sidste, drengen på omkring elleve huskede, var en stærk smerte, der rev hans årer, muskler, knoglede krop, og så den lethed og lyksalighed, der fulgte. Og jorden svævede øjeblikkeligt væk under drengens bare fødder, som blev til en lille sølvmønt og forsvandt bag de klareste stjerners udstråling. Og så begyndte symfonien at spille, noget utroligt majestætisk.
  Og nu er hun tilbage i sin krop, fuld af styrke og kraft fra en sund appetit. Pashka er stadig en dreng, men ikke længere det tynde, lejrudseende, han plejede at være, men muskuløs, stærk, og solbrunen på hans hud er ikke helt menneskelig, mørk gylden. Drengen mærkede sit ansigt, nej, det virkede fuldstændig menneskeligt, med glat og ren hud, og håret på hovedet føltes blødt og silkeagtigt at røre ved. Kun der er nogle mærkelige armbånd på hans håndled.
  Drengen stak ædelstenen og et hologram blinkede. Et tredimensionelt farvebillede af en ufattelig smuk pige dukkede op. Hendes sølvskinnende stemme kvidrede glitrende:
  - Åh Deres højhed! Din fødsel har fundet sted, og derfor vil der være en fest i kongeriget!
  Og næsten umiddelbart efter hendes ord blussede klare, farverige lys op i tronsalen, hvor den nyfødte døde dreng befandt sig, og streger af spotlights begyndte at skinne. Pashka blev pludselig båret ud, som af en bølge, ind på et enormt stadion, hvor han blev mødt med jubel af en broget skare. Drengen så sig omkring og blinkede med øjnene. I den gigantiske tronsal var der statuer og spinning på toppen, meget udsmykkede og farverige lysekroner. Og flerfarvede stråler af springvand slår.
  Og generelt var selve paladset både futuristisk og gammelt på samme tid.
  Det overvældende flertal af publikum var smukke drenge og piger, og der var tre gange så mange piger. Udover dem var der et lille antal skabninger af to typer. Meget stor, to meter høj, ligner gorillaer, kun med ører som vingerne på flagermus, grå og brune væsner. Og lidt mindre orange og gulfarvede individer, der ligner ræve, men der var få af dem.
  Ud over dem snurrede også mekaniske små mænd i hallen på hjul med kongelig mad og luksuriøse drinks i farverige indpakninger.
  Pashka bemærkede, at der praktisk talt ikke var nogen ældre mennesker i hallen, og så skabningerne, selvom de lignede mennesker, var på en eller anden måde for lyse med gylden hud, og deres hår var som blomsterblade. Dejligt publikum, men for meget. Og deres ører, der ikke er helt menneskelige, ligner en rosenknop skåret i to.
  Hvor er han? Kunne det være himlen? For nylig er ortodoksien og pionererne blevet tættere, og præsterne lover et generøst paradis til dem, der døde for fædrelandet.
  Måske lyver præsterne ikke? Nu er han ikke længere en barfodet, sodplettet og skrabet dreng i kampene om Rzhev. Nej, prinsen står foran dem. Også stadig en dreng, men i funklende skarlagenrøde støvler dekoreret med ædelsten, i et meget luksuriøst, omend noget gammeldags jakkesæt. Et sværd funkler på bæltet, med et fæste rigt dekoreret med ædelstene. Det er endda mærkeligt: Robotter, fjernsyn og på samme tid en borgomgivelse.
  Sandt nok er publikum også klædt på sin egen måde. Drengene er i middelalderlige camisoler og luksuriøse støvler, og pigerne er i højhælede glastøfler og gennemsigtige kjoler, der ikke skjuler skønheden i deres kroppe.
  To piger, sandsynligvis tjenestepiger, løb ud foran prinserne: de var barfodede i korte hvide kjoler og nøgne, med en tynd strimmel skinnende stof, der knap dækkede deres storslåede bryster. De spredte lyserøde kronblade rigeligt under hælene på den nyfødte prins.
  Pashka er nu en kongelig person, men han var en sulten, tynd, skamløst beskidt pioner. Og en følelse af stolthed fylder hans sjæl. Ærlig pioner - der er retfærdighed.
  En pige i kongelige klæder og en ung mand på omkring tyve eller mere menneskelignende dukkede op på den strålende trone. De hilste på Pashka, som gav dem pionerhilsenen.
  Den unge mand var iført en krone og sagde i en højtidelig tone:
  - Du er den heroisk dræbte ridder, som guderne besluttede at være min arving og højre hånd!
  Pashka svarede beskedent:
  - Jeg ved det ikke, Deres Majestæt. Hundreder og tusinder af sovjetiske mennesker faldt ikke mindre heroisk end jeg! Og jeg synes, de fortjener ikke mindre en belønning i himlen!
  Denne verdens konge sagde i en vigtig tone:
  - Her er vi alle, der har levet et liv og fået et andet. Belønningen er ikke altid retfærdig. Jeg var heller ikke en af de bedste officerer i den tsaristiske hær, men fik titlen som konge. Men en af de barfodede piger er selveste far Makhno!
  Tjenestepigen knipsede ved disse ord og udbrød:
  -Men jeg lærte fornøjelser, der er utilgængelige for jer!
  Kongen svarede hårdt:
  - Du, slave Makhno, fik ikke et ord! Bind hende til nissestolpen, så hun kan få sin del af vipperne.
  Pigen blev grebet af en gorilla med hindede ører i fem phalanges og slæbt hen til en søjle. Pigen forsøgte uden held at gøre modstand, men hun blev hårdt ramt på lårene med en pisk. Hvorefter hun bed nissen på poten, men blev slået i hagen og sank og mistede bevidstheden.
  Kongen ville være glad, men Pashke slet ikke. Det er ikke godt, når jeg slår en kvinde, selvom det er den blodige despot og bandit Makhno selv. Nogle gange kan skæbnen lide at spille en person et puds. Eller mere præcist, Demiurge Gods. Slyngler modtager nogle gange posthum gengældelse, men ikke altid direkte. Nogle kan inkarnere som en krøbling, nogle som en slave eller slave. Men Hans Majestæt selv er slet ikke en engel, men en svælgende officer, Shwinder. Ikke værre end andre betjente, men heller ikke bedre. Og jeg var heldig, som i Vysotskys sang, at vokse til en monark allerede i mit andet liv. Sandt nok ikke umiddelbart, men da den tidligere konge blev dræbt. Her dukkede tidligere slumrende evner op.
  Pashka kiggede og tav. Han følte sig ikke længere helt glad. Og monarkens ikke så behagelige stemme annoncerede:
  - Og nu skal du deltage i det traditionelle ritual under kroningen af fyrster! Nu vil straffen for en større, særligt farlig kriminel fra et tidligere liv finde sted! For jeg tror, at synder skal modtage gengældelse!
  En kværnende lyd hørtes, og gulvet foran tronen begyndte at rykke fra hinanden. Lyden var blød, robotterne fejede støv væk, og stangen steg op i himlen. Noget der ligner en vandret stålstang dukkede op. Drengen var kun lænket med hænderne til en tyk tværstang, og en vægtstang var lænket til hans ben. Armene var snoet fra de muskuløse skuldre, og det var tydeligt, at belastningen forårsagede frygtelige smerter for drengen.
  Zoya og Victoria genkendte straks denne muskuløse dreng som Oleg Rybachenko, og med et hyl vendte de sig mod Chernobog:
  - Hvad laver du, mørke?
  Overlord of Hyperuniversal Evil svarede blidt:
  - På grund af denne drengs skyld kan du ikke fortsætte med at kæmpe i dette univers og sikre USSR's sejr! - Chernobogs øje blev strengere. - Enig, det er en alvorlig nok forbrydelse, at selv at koge det i olie er ikke nok!
  Zoya sagde i en bedende tone:
  - Men dette er den største ufrivillige synd!
  Chernobog svarede i en modig tone:
  - De slår dig desperat, hvis du ved et uheld! Tro mig, de behandlede dette barn ekstremt blidt!
  Nisserne stod i kanterne af den bundne Oleg. Drengen var helt nøgen, og hans muskler var hævede af vægten af vægtstangen, der var lænket til hans ben. Pashka tvivlede og spurgte:
  - Hvad er hans skyld?
  Kongen svarede arrogant:
  - Faktum er, at på grund af ham missede Sovjetrusland sin store chance for frelse!
  Pashka spurgte stille Oleg Rybachenko:
  - Det er rigtigt!
  Drengen, der blev revet i stykker af stativet, huggede tænder:
  - Ja! Det er min skyld!
  En lakonisk ordre fra monarken fulgte:
  - Slå!
  Og nisserne ramte drengens bare ryg med lænker, så hårdt de kunne. Huden sprang, og Oleg Rybachenkos ansigt blev skarlagenrødt. Men drengen, der knyttede kæben og rystede, holdt ud og udstødte ikke et skrig. Og nisserne fortsatte regimentet med koldt raseri. De slog af al deres magt og skar selvsikkert igennem drengens hud.
  Pashka hyldede, på trods af den vilde smerte, skreg Oleg Rybachenko ikke, men trak vejret tungt. Selvom torturen blev intensiveret. Kæderne på plastikhåndtaget begyndte at varme op og blive røde. Så nu skar hvert nyt slag ikke kun skindet, men brændte det på plads med kød.
  En stærk lugt af stegt kød fløj gennem lokalet. Smerten var forfærdelig. Olegs øjne svulmede ud af deres huler, hans ansigt blev blåt, blodet strømmede ud af hans hals, men alligevel holdt han med en titanisk viljeanstrengelse det brøl, der var klar til at flygte fra hans hals. Man følte, at denne dreng havde været igennem en brutal oplevelse. skole, herunder i stjerne- og rumkrigenes verden. Oleg forestillede sig, at jeg piskede ham med en kost i et varmt bad, og det blev meget nemmere.
  De hvidglødende kæder slog og brændte Rybachenko fra halsen til selve hælene, som nisserne slog med grønt lys, men den brændte og sårede dreng ønskede stadig ikke at miste bevidstheden. Pashka så på dette, som om han var tryllebundet. Han havde ondt af sin jævnaldrende, næsten jævnaldrende, men på den anden side var det hans skyld, at USSR, som allerede knap holdt fast, befandt sig på selve randen af ødelæggelse. Nå, kan sådan noget virkelig tilgives? Stalin selv opfordrede trods alt til at vise hensynsløshed over for fjender. Desuden er drengen meget muskuløs og slet ikke afmagret, selvom han ikke har en dråbe overskydende fedt.
  Det betyder, at jeg ikke har oplevet rigtig sult, og det vækker heller ikke sympati...
  Et pludseligt brøl, der sprang ud af trommehinderne, rystede paladset. Muren kollapsede, og den forbigående eksplosionsbølge spredte folk som tomme flasker, kastede tronen op som en tornado... Alt skete som under et kraftigt jordskælv, i orkantempo. Og et øjeblik efter dukkede bøllerne op. Meget lig nisser, kun ikke nøgne i pels, men i uniformer.
  Den vandrette stang kollapsede af stødet, og overliggeren knækkede. Brutalt slået og dækket af forbrændinger faldt Oleg Rybachenko på Pashka. Hele hans ryg og bryst, som kollapsede på slaveprinsen, blev brændt og brækket. Ikke desto mindre holdt drengen stadig fast i sin bevidsthed og hviskede til pioneren:
  - Dette er vores chance!
  Og fra Pashkas bælte trak han en pistol besat med diamanter frem. Han skød en gang i sine håndjern. De brast, efterfulgt af to skud mod lænkerne, der holdt hans ben. På trods af pinens fulde kraft bevarede Oleg Rybachenko evnen til at bevæge sig, og hans mentale opfattelse var stærkere end nogensinde. Prinsen havde nogle af de mest avancerede troldmænd i kongeriget hængende i sit bælte.
  Og de nisser, der bragede ind, lagde ikke skjul på deres følelser og dyriske instinkter. De ønskede at ødelægge så mange levende væsener som muligt og skød overalt.
  Oleg Rybachenko havde knap nok tid til at skubbe Pashka væk, og på det sted, hvor drengeprinsen lige havde ligget, var der kun et krater på en halv meter bredt og en meter dybt, og dets kanter røg og funklede. Rybachenko Jr. åbnede selvsikker ild mod fjenden. De første fem goblin-angribere blev afskåret af det første udbrud.
  Drengen vendte sig om og samlede troldmanden op, som kongen havde tabt med fødderne, og trykkede på knapperne med sine bare fingre. I rumverdener havde Oleg Rybachenko allerede beskæftiget sig med lignende typer våben og handlede derfor meget selvsikkert. Et dusin flere nisser styrtede deres sjæle til de transcendentale verdener fra drengens skud fra hans hænder og fødder.
  Og generelt udbrød der ingen jokekamp. Betydelige styrker var klar til at kæmpe. Da tidligere mennesker sloges med hinanden... Kun i lidt forskellige kroppe.
  Oleg, der skød og undgik fjendens negletrækkere, tænkte: hvem er disse nisser? Er de mennesker, og i så fald hvilke forbrydelser har de begået på planeten Jorden? Nisser blev normalt brugt i eventyr for at repræsentere ondskab og noget dumt.
  Drengen ranger samlede op og tabte de døde elvere, hvori den strålekastende mand, som nu var blevet en død mand, var legemliggjort. Og nu begyndte han at skyde med begge hænder.
  Den erfarne Pashka trak endnu en magisk blaster ud af bæltet og begyndte at skyde mod flere og flere løbende og angribende angribere.
  Så dukkede en enorm flyvende tallerken op, som et slagskib, og flere og flere nisser og sjældent sete ræve sprang ud af den. De vingeører (nisser), der tilhørte elvernes rige, tøvede dog ikke med at skyde tilbage mod deres slægtninge. Så udvekslingen af slag var i fuld gang.
  Oleg Rybachenko var i gang nu. Han udløste udbrud af troldmandsblastere og lagde sig ned linje efter linje med at samle monstre. Nogle nisser blev forkullet fra de skadelige injektioner af magoplasma, mens andre, der faldt under tyngdekraften, udskød grønne og blå fontæner af blod. Men dette gjorde det kun varmere, og frygtlignende vingede dolke nærmede sig.
  De blev til gengæld ramt af antiluftskyts fra paladset. Alle himlen var farvet, indtil øjeæblerne gjorde ondt med et storslået fyrværkeri.
  Oleg Rybachenko talte aggressivt:
  En syndig mand vil få sit
  Det vil være som en edderkop, der brænder i ild,
  Tro mig, dette er en vanskelig sag -
  Synderen tilbad Satan!
  Begrebet Satan og Chernobog er dog slet ikke identisk. Satan er en oprørsk engel - skabelse, Chernobog er Generatorens evigt eksisterende hypostase. Og dette er den kolossale forskel mellem dem. Fordi Chernobog er en søn og en del af familien, og slet ikke hans fjende! Ordet Satan er oversat som modstander.
  Pashka ramte nissen. Det eneste, der var tilbage, var behårede underekstremiteter. Generelt skød nisserne meget mere effektivt. Hvem er denne vingeørede fyr? Der er en gorilla!
  Pashka undgik næppe et nederlag, men formåede at springe tilbage og mærkede kun varmen på sine skuldre. Camisolens dyre stof var let forkullet.
  Inkarneret som en pige kæmper Old Man Makhno også og skyder meget præcist. Alligevel er det ikke for ingenting, at han betragtes som en flot høvding. Som sangen siger. Du og jeg har altid knust de vantro sammen og ledet tårnene og russerne - en enkelt ataman. Men så var jeg lidt uheldig med atamanerne! Men vi vil stå sammen - til trods for alle!
  Oleg Rybachenko mejede hundrede nisser ned med et ildudbrud og sagde:
  -I krig er alt tilladt, og alt skyldes den, der kan dræbe nogen!
  Pashka var enig i dette og begyndte at skyde endnu oftere og prøvede at vise den samme nøjagtighed som denne lemlæstede, men ikke knækkede fyr.
  Elverne konsoliderede sig gradvist og bragte deres reserver op. Kampen udfoldede sig i hele det fuldstændig ødelagte og forkullede palads.
  Og igen opstod billedet af kampene for Rzhev. Byen, forvandlet til en bunke ruiner, gav ikke op. Natasha, en Komsomol-pige, holdt et maskingevær i hænderne, skød mod Krauts. En smuk pige, hun var meget beskidt og tynd: hud og knogler. Men ansigtet med en mandig hage og store blå øjne beholdt sin skønhed. Natalya var blevet såret mere end én gang, men hun holdt ud med at "skrabe" på sine ben. Hendes chintzkjole, ofte revet og hastigt syet op, lignede en tiggers klude. For at øge ligheden med en tigger var barfodet, alle dækket af hudafskrabninger og blå mærker, selvom den smukke, harmoniske form af benene på en Komsomol-kriger, og lærredstasken, hvor pigen gemte granater med en brandfarlig blanding.
  Natasha gav et udbrud og afgav endnu et horn. Dette er kun i filmene, der er sådanne supermænd, at de skærer et dusin soldater ned med et udbrud. I en rigtig kamp, Gud forbyde, at der ud af hundredvis af kugler ville være mindst ét præcist hit. Drengeterminatoren Ole Rybachenko og pigevagterne er en fabelagtig undtagelse i dette tilfælde.
  Men Natalya lænede sig op ad den kollapsede mur og kiggede forsigtigt ud bag en bunke knuste mursten. Der er så mange murbrokker og barrikader i byen, at nazisterne ikke kan bruge deres stærke kampvogne til at bryde igennem, og er tvunget til at blive trukket ind i en ugunstig infanterikamp i små grupper.
  Det er varmt, og næsten alle krigerne fra kvindebataljonen kæmper barfodet, og de er snavsede som svin. Men der er ikke tid til at vaske, og snavset hjælper med at camouflere i den forkullede og brændende Rzhev og dermed overleve. Alligevel var det først den 1. januar 1943, at det tredje riges allierede blev afskåret. Og tyskerne blev tvunget til at forlade denne legendariske afsats. Hvor meget dette hjalp den røde hær i kampene om Moskva.
  Natasha ved dette lige så godt som alle andre. Og derfor synger hun en sang for at opmuntre alle de andre krigere, hvoraf mange lider af svære sår;
  
  Verden er fuld af kamp og lidelse
  Sådan har det været siden tidernes morgen,
  Da Abel faldt og Kain stod op,
  Skurken får en armada af kranse!
  
  Sådan er menneskets behov,
  At sørge grusomt i mange år...
  Og sådan gik det indtil tidens ende,
  At de modige kun belønnes med kæder og stang!
  
  Men tro på mod, soldaten vil ikke forlade,
  Den Almægtige Rod vil ikke give os væk -
  Som hellige russiske bøger,
  Svarog den Almægtige vil komme til Jorden!
  
  En æra vil komme - hvor folk er glade,
  Hvor der ingen lidelse er, og summen er høj!
  
  Hvor der altid vil være dadler og blommer i honning -
  Og alle vil modtage en belønning som gale!
  
  Folket i vores kære grænseløse Rusland,
  Jeg befaler, at som om en krans vil blomstre på en sommerdag...
  Og så vil menneskeheden blive stærk,
  Lad os gå til de fjerne stjerner!
  
  Det er umuligt at blive på vuggens jord,
  Vi bliver trukket af en magnet og rummet kalder...
  Ikke så mærkeligt, da vi tjekkede tegningen, sørgede vi -
  Og lad os sætte et hårdt regnestykke på formue!
  
  Hvor vidunderlig er den indfødte undervisning,
  Hvad gav den Almægtige os gennem sine Vedaer...
  Og vores fædreland har en gylden ring,
  Bryd vredens lænker, bryd behovene!
  
  Fædrelandet vil bygge drømmen om kommunisme,
  Alt vil være gratis i det - grådighed vil forsvinde!
  For fjerne kvasarer er turismen dyrere,
  Og en gå-flyvning for børnene til den blå stjerne!
  Efter at have sunget sin del af poesi, kastede Natasha en brandfarlig blanding mod et infanteri-kampvogn i et forsøg på at komme tæt på hende. Og den tyske transport brød fuldstændig i brand og begyndte at udsende skyer af sort, pjaltet flamme. Pigen var heldig, at lugedækslet var åbent. Og krauterne, der også sygnede af varmen, viste svaghed. Og en stor brandflaske omsluttede dem.
  Detonation skete ikke, da selve kasserne var beskyttet, men bæltet af granater, der var indlæst i kanonen, satte sig fast og begyndte at rive aggressivt. Og det afrevne lig af en SS Haupman fløj ud af lugen.
  Men så ramte et andet infanterikampvogn med tunge maskingeværer. Det lykkedes Komsomol-pigen at springe væk, men hendes ven og den fem-årige dreng Kolya, der havde medbragt forsyninger, blev ramt. Stakkels barn, hvad lavede han i denne kamp? Han hjalp de voksne af al sin magt, forsøgte at føre den røde hær sammen med alle andre til sejr! Og nu har en tåbelig kugle revet hans lyse hoved fra hinanden.
  Den eneste trøst var, at han ikke havde tid til at opleve smerte.
  Men Ekaterina Yarova døde meget mere smertefuldt. Kugler af stor kaliber rev hendes bryst og ryg. Og du dør af lidelsens øredøvende faser. Det var, som om to slanger var viklet omkring dig. Den ene er varm som ild, den anden er koldere end dødsens. Og de kvæler pigen i helvedes kramper. Catherine stønnede og led. Hendes bare, støvede, blodplettede ben rykkede krampagtigt, og hendes bare fingre kastede murbrokker op med forkullet napalm.
  Natasha kravlede op til sin veninde og hviskede til hende:
  - Hold fast! Der kommer snart en til! Meget bedre liv!
  Her forestillede pigen sig kommunismen et øjeblik. Et kongerige, hvor absolut alt er. Og alle drømme går i opfyldelse som i et eventyr. Og hun kunne møde sine forældre der, som døde under bomberne. Men ak, eventyret er løgn...
  Murbrokker, der er slået af skud fra et maskingevær af stor kaliber, falder ned på Natashas beskidte og grå manke. Mareridtsagtig og uhyggelig. Men pigen hvisker stadig:
  
  - Jeg tror! Håber! Jeg elsker!
  Og krigeren springer pludselig op og kaster en molotovcocktail og lægger alt sit had ind i denne impuls. Flasken når BMP og går i stykker på den. Men når lugen er lukket, vil bilen brænde inde eller ej, chancerne er diskutable. Maskingeværilden kommer sent, og det lykkes Natalya at ramme jorden og klamre sig til den ødelagte beton. Og alt muligt affald regner ned på hendes kradsede, næsten bare ryg.
  Pludselig høres en rumlen, og maskingeværskuddene forstummer. Det var pioneren Leshka, der formåede at komme tæt på "Strela"-installationen - noget som en faustpatron forbedret af sovjetiske designere. Et engangsvåben, men ret effektivt. Og bevæbnet med to luftkanoner og fire storkaliber maskingeværer blev den fascistiske transport ødelagt. Og pioneren, selvom den er lille af statur, er hurtig og kan bære Strela-2. Nu vender han tilbage efter et nyt, simpelt, rekylløst våben, som er ganske muligt at fremstille ved hjælp af en hjemmelavet metode.
  Og i Anden Verdenskrigs verden fandt fede begivenheder sted.
  Jane, Gringueta, Malanya og nytilkomne Matilda deltog i landingen i Cuba. Pigerne kørte på en Göring-4 kampvogn. Dette er en ny bil, skabt på grundlag af udviklingen af Churchill. Denne tank blev let lettet for at forbedre køreegenskaberne. Resultatet var et køretøj, der vejede 57 tons med en 88 mm kanon og 152 mm panser i pandevinklen og 102 mm i panser- og bagvinklen. I beskyttelse og bevæbning var denne tank underlegen E-50, men havde en motor med et boost på op til 1200 hestekræfter. Der var endnu ikke gasturbiner nok til alle bilerne. Alligevel viste tanken sig at være god. Med hensyn til beskyttelsesniveau var den ikke ringere end Tiger-2 foran, og endda overlegen til siden.
  Kvaliteten af cementeret rustning er fremragende. Selvom tanken i sig selv er ufuldkommen. Men med vægten af Tiger har den bedre beskyttelse. Og i hvert fald i god fart.
  Jane fløjter en sang.
  Gringueta trykker sine bare fødder på pedalerne. Malanya bemærker:
  - Cubanerne ser slet ikke ud til at ville kæmpe imod os!
  Gringeta grinede og svarede:
  - Snarere anser selv de os for at være deres befriere. Hvad er Amerika for Cuba? De ser snarere på det som en besætter.
  Jane strakte sine bare, yndefulde fødder ud. Tanken havde store hældninger på siderne, hvilket skabte nogle problemer for mandskabet, men samtidig øgede køretøjets overlevelsesevne. Frontpansringen er i en vinkel på 45 grader, hvilket giver en stor rikochet. Nu er der to Pershings imod dem. De åbnede ild.
  Gringeta pressede sine bare, solbrune fødder mod metallet og rettede våbnet.
  En af de amerikanske granater ramte tankens pande. Dette er ikke fatalt, dødens nutid gik i en rikochet.
  Gringeta skød og sigtede mod tårnets pande. Pershings frontalpanser har samme tykkelse som Goering-4'eren, og den rationelle hældningsvinkel er endnu mindre. Så den kraftigere 88 mm pistol trænger ind i metal.
  Gringueta siger og slikker sig om læberne:
  - Og at være arrogant med drømme - hvem kunne konkurrere... Hvorfor skulle en skoledreng slås med de støttende punkere!
  Pershing brød i brand. Kampsættet begyndte at rive i stykker. Så tordnede det og rev endelig tårnet af.
  Gringeta flyttede pistolen til en anden kampvogn. Hun var slet ikke flov over, at hendes bil bevægede sig, og hun måtte skyde, mens hun bevægede sig. Krigeren har allerede betydelig erfaring. Jeg kom ind i de fireogtredive. Og de har mindre tårne end Pershings.
  Landsbypigen spindede:
  - Jeg er den smukkeste og stærkeste!
  Hun havde allerede erfaring. Derudover er Pershings stationære, hvilket betyder, at de er meget nemmere at ramme. Det knækkede tårn smuldrer som glas.
  Malanya toner:
  - Det vil splintre i fragmenter - prøv at finde dem!
  Matilda sagde:
  - Kun himlen, kun vinden, kun glæde forude!
  Pershings ødelægges, og den tyske kampvogn skynder sig i kamp igen. Krigerne begynder endda at synge.
  Der er et batteri forude... De vender deres tank for at tage granater frontalt og skyde.
  Gringeta siger og slår sine bare, yndefulde fødder på rustningen:
  - Jeg slog kun én gang... Så modigt!
  Malanya tilføjer:
  - Og dygtig! Gunner i topklasse!
  Gringueta tilføjer:
  - Ikke i øjenbrynet, men lige i øjet!
  Og åbner ild for at dræbe. Hun er ikke bange for fjendens våben. Skyder overraskende præcist. Alt i alt er denne fire fantastisk. Piger fra Storbritannien, som nu er blevet en del af Det Tredje Rige med meget betinget autonomi.
  Nu kommer erobringen af Cuba. Gringets meget præcise skud dæmper den ene pistol efter den anden. Batteriet spytter desperat, men kanonernes udbrud forsvinder gradvist.
  Jane stryger Gringets lette hoved med sin bare fod og siger:
  - Så du skal holde den!
  Og herrens datter fniser. Hendes bare sål er meget kildrende og overraskende behagelig af sådanne berøringer. Det er som at gå på et fibrøst lærred. Og pigens hæl er så rund og forførende.
  Gringeta kilder sålen med pegefingeren og siger ømt:
  - Du er meget smuk, ikke sandt... Men vær sød ikke at distrahere mig fra at skyde.
  Jane griner tilbage. Og legende tweeter:
  - Og jeg kan lide dig, som dig, kan lide dig, og for mig er der ingen ven mere i verden!
  Gringeta svarede med et suk:
  - Jeg elsker fyre... Selvom du bestemt er dejlig. Gad vide hvordan din søn ville se ud?
  Jane svarede med et grimt smil:
  - Jeg tror, han ville være meget smuk, og du ville elske ham!
  Gringeta rullede hofterne, hun forestillede sig, at en magtfuld mand med stor værdighed kom ind i hende. Sikke en fornøjelse dette er. Hvor er det dejligt at mærke vægten af Hercules, eller endnu bedre, at køre på den selv. Åh, jeg burde vente på en pause i kampene og hoppe op til mændene. Bedre fra SS, fyrene er store.
  Jane drømte også om kærtegn. Med en mand eller med en smuk pige er det lige meget. Begge er behagelige på hver deres måde. Dette er hvad mange mennesker ikke forstår. Hvordan kan du elske dem begge? Jane er dog bestemt ikke en af de damer, der kaldes ludere. Hun elsker kærtegn og berøringer af stærke kroppe.
  Men batteriet var ødelagt. Tanks fra Det Tredje Rige skynder sig frem. Den håbefulde kriger Matilda siger med overraskelse i stemmen:
  - Og krigen er lettere, end jeg troede... Og jeg var også bange!
  Malanya bemærkede med et grin:
  - Det sværeste er, at kampen er i gang, og man skal gå stort... Det her er virkelig et problem.
  Matilda, der endnu ikke havde haft tid til at vænne sig til den uforskammede soldats humor, gøede:
  - Synes du ikke, det er for vulgært?
  Gringeta sang som svar:
  - Vi bygger en ny verden og fornægter fortiden... Muliggør det absurde og vulgære til tronen!
  Matilda bemærkede glad:
  - Dette er korrekt noteret... Nå, hvem er Hitler? Søn af en drukkenbolt og en bondekone, og vi er tvunget til at adlyde ham!
  Jane følte det nødvendigt at minde om:
  - Djengis Khan var også en slave i sin ungdom, og vidste ikke, hvordan han skulle læse og skrive, men hvor meget han erobrede... Nogle gange kan formuen godt lide at joke!
  Matilda huskede med et suk:
  - Før troede jeg på Gud... Men nu har jeg mistet lysten til at tro på ham. Hvis Gud tillader dette, hvilken slags Gud er han så?
  Gringueta foreslog:
  - Måske er der en Gud, men jeg er ond? - Bondepigen gned næsetippen med sine bare tæer. - Når man ser på vores verden, kan man sagtens tro det. At noget ondt og grusomt hersker over os!
  Matilda nikkede indforstået og mindede:
  - De mest succesrige befalingsmænd: Djengis Khan, Tamerlane, Hitler - var også de mest grusomme. Dette er et vist paradoks!
  Gringueta bemærkede:
  - Folket er en masse, og massen skal behandles som en kvinde, og en kvinde underkaster sig villigt magt. Tilsyneladende er det, der er grusomt, faktisk det mest effektive!
  Jane fandt det også nødvendigt at minde om:
  - Den mest grusomme tyrkiske sultan, og var den mest glubske hersker og succesrige erobrer. Det Osmanniske Rige var ikke ringere i størrelse end Romerriget og var kendetegnet ved sin blodtørstighed.
  Malanya bankede sin bare fod på rustningen og knurrede:
  - Grusomhed, grusomhed og endnu en gang grusomhed - cementering af nationen!
  Gringeta fnisede og kurrede.
  - Vi vil kæmpe på jorden, i himlen, selv i september... Det er sjovt!
  De cubanske enheder ydede ingen modstand og overgav sig. Og der var ikke mange amerikanere undervejs.
  Pigerne begyndte at snakke lidt i tanken.
  Matilda huskede med et trist blik:
  - Vi besejrede tyskerne i Første Verdenskrig. Og nu lider vi nederlag efter nederlag.
  Malanya rettede Matilda:
  - Det er ikke længere os, der holder ud, men amerikanerne.
  Gringeta grinede og tilføjede:
  - Hvem er amerikanerne - vores tidligere koloni!
  Jane lo og bemærkede:
  - Men en meget stærk koloni, der var i stand til at skille sig fra imperiet. Det er selvfølgelig ærgerligt, men efter verdenskrigen, efter at have vundet formelt, blev den britiske løve ikke stærkere. Tyskland oplevede en hurtig industriel vækst allerede før Første Verdenskrig. Og Hitler kombinerede kapitalismens magt med en totalitær fascistisk stats magt. Og det gav resultater!
  Gringueta bemærkede filosofisk:
  - Demokrati tabte til totalitært diktatur!
  Jane præciserede:
  - Ikke kun et totalitært, men også et folkeligt diktatur. Hitler formåede at opnå reel støtte, både gennem gerninger og propaganda. Vi har selvfølgelig ikke nået samme niveau af national sammenhængskraft og enhed som tyskerne. Og i sidste ende var de ude af stand til at holde på kolonierne, især da Stalin forrådte os.
  Malanya foreslog:
  - For Churchill ville det bedste resultat, eller rettere den mest rationelle beslutning, have været at slutte fred med Det Tredje Rige tilbage i juli 1940. I dette tilfælde ville vi have reddet alle kolonierne og hundredtusindvis af liv. Og at fortsætte krigen var vanvid.
  Jane præciserede rationelt:
  - Galskab i hvert fald! Hvis Sovjetunionen selv var gået ind i krigen, ville russernes succes have skabt et rødt imperium i Europa og en dødelig trussel mod Storbritannien. Det er klart, at kommunisterne ikke ville have stoppet der. - Pigen rørte ved sit bryst og gned sin bare hæl mod maven, som var blevet skarpere af træningen, og fortsatte uddannelsesprogrammet. - Stalin og hans kommunisme er tilbøjelige til direkte verdensherredømme. Og de angreb os og befæstede sig. Og hvis Hitler havde vundet, så ville Det Tredje Rige have haft ressourcerne til at bekæmpe os. På en eller anden måde var det dumt at kæmpe.
  Måske ville tyskerne efter freden generelt begynde at fordøje det, de havde fanget tidligere, og ville ikke gå nogen vegne. Og Churchill opførte sig som en direkte idiot!
  Matilda slog sin bare fod hårdt på rustningen og knurrede:
  -Churchill er virkelig en idiot! Og det er godt, at han ikke havde tid til at flygte til Canada. Lad ham lide i fængslet!
  Jane stirrede voldsomt.
  - Lad ham lide! Han oprettede hele Storbritannien!
  Malanya bemærkede efter en kort pause:
  - Selvom fred med Tyskland også kunne skabe nogle problemer. Efter at have modtaget ressourcerne fra de franske og hollandske kolonier og det industrielle potentiale i Europa, havde tyskerne alle muligheder for at knuse vores økonomi. Selvom dette stadig er et langsigtet perspektiv. Det tredje rige udviklede sig dog hurtigt selv uden krigen, og dets potentiale voksede hurtigt.
  Jane nikkede med et trist smil.
  - Hårdt tysk regime. Orden inkarneret... En totalitær, hensynsløs stat. Uden unødvendigt demokrati giver det mirakler! Og også i økonomien!
  Malanya protesterede mod dette:
  - Vores ældgamle demokrati forhindrede ikke landet i at udvikle sig og blive stort. Vi havde territorier med kolonierne, der var større end Djengis Khans imperium. Og samtidig har parlamentet fungeret i århundreder og lavet love i stedet for kongen.
  Jane grinede og bemærkede:
  - Og Führeren tilkendte sig selv retten til at lave love! Han er ligesom deres kejser!
  Malanya rettede sin ven:
  - Nu også her! Og vi er under Führeren!
  Pigerne var fortvivlede... Jane forsøgte at forestille sig, hvordan det ville have været, hvis Churchill havde sluttet fred med Hitler i juli 1940. Tyskland accepterer det britiske imperiums ukrænkelighed og kræver ikke engang tilbagelevering af sine tidligere kolonier. Den eneste betingelse er at leje diamantkopier i Namibia. Nå, det er ikke så ydmygende for briterne. Men det, tyskerne allerede har erobret, bliver med rette deres. De franske besiddelser i Afrika og Indokina, næsten hele det kontinentale Europa, er omfattet af Det Tredje Riges indflydelsessfære. Og de hollandske kolonier også. Hitler fik nok af alt til ikke at kæmpe videre, men for at fordøje sine ejendele. Det har nu kolonier næsten som Storbritannien. Og det overordnede niveau for økonomisk udvikling er endnu højere. Tyskland er på andenpladsen, efterfulgt af USA selvfølgelig. Og USSR kom takket være Stalins brutale industrialisering på tredjepladsen i verden. Det russiske imperiums militære potentiale steg. Det skal bemærkes, at Stalin udvidede territoriet til at omfatte lande i vest, og nu nærmede befolkningen sig to hundrede millioner.
  Hitler, som nu havde frie hænder, stod over for et valg: at starte en krig i 1941: for at forhindre russerne i at forberede sig. Udsæt angrebet på USSR og forberede dig bedre. Her havde Krauts selvfølgelig et valg. Meget afhang af efterretningstjenesternes arbejde. Stalin fik data, der overvurderede tysk potentiale. Hitler havde et underspillet syn på Ruslands styrker.
  Men det var indlysende: Stalin genoprustede hæren. Tanks af KV- og T-34-serien dukkede op, som kunne blive udbredt. De nyeste fly bliver masseproduceret og er næsten lige så gode som tyske modeller. Beregning og antal infanterister, på grund af almen værnepligt.
  Tyskland genoprustede også sine T-3 kampvogne med en kraftigere pistol. Det øgede produktionen af Yu-88, lancerede en række af de seneste ændringer af ME-109 F. I USSR luftfart er den overlegen i antal, men ringere i kvalitet. Russerne har to tusinde kampvogne stærkere end tyskerne, og resten er lette, men nogle vil være hurtigere. Fjenden er også stærkere. Og Stalin kan få infanteri. I virkeligheden er USSR ikke ringere end Wehrmacht i potentiale og endnu stærkere i kampvogne. Tyskerne har mere infanteri, kun på grund af mobilisering. Hvis USSR mobiliserer tropper, vil det have flere.
  Hvis Hitler havde kendt sandheden, ville han have tænkt tre gange - er det værd at starte? Måske ville det være bedre for tyskerne at sætte økonomien på krigsfod og bruge de besatte landes potentiale til at opnå en fordel i forhold til fjenden? Især i tanke?
  Führer, der har territorier, inklusive kolonier, ikke mindre end USSR og i et varmere klima, og en endnu større befolkning, hvis man tæller, hvem han besatte...
  Der var et valg - at gøre klar. Dann opdelinger fra udlændinge. Sæt sorte og europæere ved maskinerne.
  Tja, hvis Hitler havde været en klog politiker med god intelligens, ville han have forsøgt, ved at maksimere produktionen af våben, at forberede sig grundigt.
  Men Fuhrer ville højst sandsynligt have angrebet USSR i 1941. Han havde tre eller fire tusinde fly tabt i kampen mod Storbritannien. Og takket være den afrikanske division er der fem hundrede, seks hundrede kampvogne mere.
  Nå, Rommel ville have kæmpet i øst. Nazisterne ville have haft et par ekstra kampvognsafdelinger. Nå, måske et par motoriserede mere og et dusin infanteri. Det er usandsynligt, at den selvsikre Fuhrer ville have samlet flere kræfter.
  Og Stalin? Jeg ville have fået lige så meget, som jeg havde før. Han bryder sig overhovedet ikke om Storbritannien. Det virkelige spørgsmål er, ville det have været et overraskelsesangreb?
  Hvis der, som i virkeligheden, stadig fandt et taktisk angreb sted mod tropper, der var uforberedte på forsvar, så kunne alt være blevet værre for Rusland. Især hvis offensiven var begyndt den 15. maj 1941.
  Så ville Moskva være taget før efterårets tøbrud. Japan ville have slået til fra øst... USSR ville have haft ringe chancer. Mest sandsynligt ville krigen i 1942 være endt med erobringen af de vigtigste regioner i USSR. Eller det ville have været gennemført ved hjælp af semi-guerilla-metoder i nogen tid.
  Muligheden for en separat fred er også mulig. Ligesom Moskva forbliver, men tyskerne får Kaukasus i bytte. Men selv dette passer måske ikke Hitler. Ved at kende karakteren af diktator nummer et, ville han højst sandsynligt føre en krig hele vejen til Ural, hvis ikke længere.
  Imidlertid ville besættelsen af USSR have distraheret betydelige styrker i Det Tredje Rige. Men dette ville blive delvist kompenseret af lokalt politi og udenlandske afdelinger. Hvad så?
  Ville Hitler overhovedet fordøje USSR? Han bliver måske nødt til at gøre dette i et stykke tid. Indtil guerillabevægelsen blev reduceret til et sikkert minimum, balanceret af lokale politistyrker.
  Og så? Ville Hitler ikke angribe Storbritannien? Du kan stille et spørgsmål, har han brug for det?
  Der er allerede mere jord end Storbritannien, selv når man tager kolonierne i betragtning, men hvorfor ikke tage det hele for dig selv? Og så undlader at erobre hele verden. Storbritannien først. Så smadrer vi sammen med Japan USA. Og så er det selve Land of the Rising Suns tur.
  Fristelsen til at blive verdensdiktator er meget stor. Selvom Hitler måske selvfølgelig ville være stoppet. Men det er svært at stoppe, når du vinder. Og det er svært at modstå at angribe Rusland, som ikke tænker på forsvar, men ligefrem forbereder sig på en offensiv krig.
  Nå, hvordan kan du stole på Stalin, hvis han træner hæren til ikke at forsvare sig selv, men til at angribe og slå fjenden på dens territorium. Enhver ville tænke over dette.
  Faktisk, hvorfor tænkte USSR kun på en offensiv? Forberedte du selv aggression?
  Der var også noget at tænke på for Hitler. Kun en atombombe sammen med ballistiske missiler som leveringskøretøj kunne garantere Tysklands sikkerhed. Tyskerne kunne skabe ballistiske missiler. Men atomvåben krævede flere år endnu. Og hvem vil garantere, at Stalin vil vente? Desuden kontrollerer Tyskland Europa og har kolonier, og Tyskland er økonomisk stærkere end USSR.
  Og det er klart, at Stalin ikke vil vinde noget ved forsinkelse, da teknisk konkurrence mod videnskabsmænd fra hele Europa, svejset sammen af jerntysk disciplin, ikke er særlig lovende.
  Så sandsynligheden for, at Stalin starter først, er stor. Selvom et angreb på Det Tredje Rige selvfølgelig er en alt for vigtig beslutning. Desuden kunne Japan åbne en anden front i Fjernøsten. Det viste sig fra alle synspunkter, at det var urentabelt for Stalin at angribe Det Tredje Rige. Men ventetiden lovede heller ikke godt. Da nazisterne, afhængige af Europas og koloniernes ressourcer, kunne eliminere Ruslands vigtigste trumfkort - dets fordel i kampvogne.
  Og også på fly. Og så udvikle jetflyvning og opnå en afgørende kvalitativ fordel i luften. Så Stalin havde ingen grund til at udsætte for meget. Men at beslutte sig for at kæmpe alene med hele Europa, plus kolonierne, og sandsynligvis også Japan... Det er næsten selvmorderisk. Da fjendens totale overlegenhed i menneskelige ressourcer og potentiale er indlysende.
  Karaktertræk spiller allerede en rolle her. Men når man kender Hitlers ambitioner, er det mest logiske, at han selv ville angribe Rusland, og endda i 1941, uden at vente i lang tid. Og alle kender Fuhrerens selvtillid. Uden tvivl vil han angribe Rusland som en gal tyr. Og den vil ikke tage højde for den reelle magtbalance. Eller måske ved tyskerne det ikke, aner ikke, hvad de skal møde.
  Sandsynligheden for sejr for Det Tredje Rige, især i alliance med Japan, er dog meget høj. Desuden er det meget lettere for Land of the Rising Sun at beslutte sig for at overtage Fjernøsten sammen med nazisterne end at kæmpe med det mægtige Storbritannien og det økonomisk udviklede USA om Stillehavskolonierne.
  Det er tydeligt, at Amerika og England er så overlegne i forhold til samuraierne, at en krig mod dem er selvmordstruet. Men det tredje rige vil ikke hjælpe. Hvad med USSR? Tyskerne og deres satellitter vil knuse ham. Derudover vil Tyrkiet også gå ind i krigen, og Italien, som ikke er involveret i krigen med Storbritannien. Sådanne kræfter vil falde på Stalin.
  Her er chancerne for at stå glatte, selvom Rusland formår at sætte sine tropper på kampberedskab inden det tyske angreb. Derudover ser det i den virkelige historie ud til, at den røde hær formåede at komme ind i en kampstat. Og slagets pludselige fornemmelse mærkedes kun af de kræfter, der var tæt på grænsen. Og dette er selvfølgelig en mindre del af Den Røde Hær.
  Og hvis man tænker på, at Rusland under alle omstændigheder ikke er klar til en forsvarskrig...
  Stalins udsigter var ikke rosenrøde. Medmindre du selv starter et forebyggende angreb. Regner med, at Tyskland ikke længere er klar til forsvar. I dette tilfælde kunne beregningen være delvist begrundet. Men det er klart for enhver, at Storbritannien fik en udsættelse. Måske opnåede USSR, ved at angribe Det Tredje Rige først, noget på grund af overraskelse. Og så ville krigen trække ud. Den bedste mulighed: gensidig udslettelse af to tyranner. Og endda Japan, så det hænger endnu mere fast. Det er det, vi kan basere vores beregninger på.
  Som russerne siger: to tåber kæmper, den smarte ser på. Ja, hvorfor skulle briterne blande sig? Lad begge sider slide sig grundigt ud. De vil kæmpe, indtil de er helt udmattede.
  Pigernes tanker og stilhed blev brudt af tre shermans tilsynekomst foran dem. Høje amerikanske kampvogne bevægede sig mod Göring-4. Det er klart, at Yankees ikke er dårlige og forstod, at det var meget vigtigt at komme tæt på den tyske kampvogn, eller endda komme om bord på den. Og de accelererede deres biler maksimalt. Men Göring-4 kanonen har en løbslængde på 100 EL, og kan ramme på lang afstand.
  Gringueta plantede sin bare fod og skød. Det er godt at ramme Sherman. Han er så høj og bemærkelsesværdig. Det første skud er et observationsskud. Men den anden ramte målet... Tårnet blev revet af Sherman, og køretøjet, der bevægede sig af træghed, stoppede og begyndte at brænde.
  Jane sagde bifaldende:
  - Vores nøjagtighed er ikke ringere end arierne!
  Gringeta fnyste foragtende:
  - Og jeg synes, det er endda overlegent! Du har ikke set noget lignende endnu!
  Matilda, der trykkede på pedalerne med sine bare ben, knirkede:
  - Man kan ikke få meget ud af ingenting!
  Malanya rettede mere vittigt:
  - Uanset hvor stærk helten er, vil han ikke presse havet ud af en sten!
  Pigerne lo sammen. Og de slår hinanden med såler og såler.
  De grove hård hud gav endda en lille gnist. Krigerne var i et meget positivt humør.
  Gringeta skød mod den anden tank, delte bilen i to dele og sagde:
  - Hammer på en valnød!
  Matilda fnisede og sagde:
  - Vi har en hammerskal, men russerne har Hammers...
  Malanya førte Gringethes håndflade langs sålen. Jeg mærkede dens hårdhed og elasticitet og lagde mærke til:
  - Løb du over kullene?
  Landsbykrigeren svarede glædeligt:
  - Ja sikkert!
  Malanya kneb øjnene sammen og spurgte:
  - Og hvordan er det?
  Gringueta svarede ærligt:
  - Det er meget fint!
  Pigerne på tanken lo i kor. Ja, at få dine hæle ristet er ret eksotisk.
  Jane sagde:
  - Gud forbyde os fra Churchills stædighed!
  Gringeta slog den tredje kampvogn ud, slog knytnæven på pistolens bagstykke og sagde:
  - Døde Truman, det er nok!
  Efter Roosevelts død blev magten givet til vicepræsidenten i henhold til forfatningen. Men dette har ikke stoppet krigen endnu. Selvom amerikanerne endnu ikke kunne modsætte sig noget til kamptræningen af Krauts og kvaliteten af deres udstyr.
  For eksempel fyrede Shermanerne ikke engang, da de indså, at det var håbløst og ikke ville trænge ind i rustningen.
  Malanya sang muntert og accelererede sin tank:
  - Vi skal, vi skal, vi skal til fjerne lande! Gode naboer, glade venner!
  Matilda tog det op, pigerne var virkelig i et muntert humør:
  - Tra, ta-ta-ta! Tra, ta-ta-ta! Vi tager en kat med! Chizhik, hund, bølle Petka, abe, papegøje, sådan et selskab!
  Jane dækkede Matildas mund med sin bare, yndefulde fod. Og hun knirkede af grin.
  Ja, latter forlænger faktisk livet. Amerikanerne skabte Sherman-tanken, sammenlignelig i frontal rustning og bevæbning med de fireogtredive og endnu bedre i synlighed og optik, såvel som mere behagelig for besætningen. Men samtidig blev tanken faktisk til et fremragende mål på grund af dens højde. Og det benyttede briterne grådigt af. Og køreegenskaberne i Göring viste sig at være bedre.
  Jane forestillede sig igen, hvordan fyren strøg hende... Og hun spindede...
  Tyske jet-angrebsfly styrtede gennem luften... Dagen nærmede sig allerede aften. Solen var langsomt ved at dø i den lyserøde solnedgang. Og i morgen er det den 9. maj. Dagen, hvor Nazityskland kapitulerede i den virkelige historie. Men nu er nazisterne på vej frem!
  Ikke kun cubanerne, men også amerikanerne overgiver sig på deres vej. En hel brigade af sorte og mulatter smed det hvide flag ud næsten uden kamp.
  Pigerne steg ud af bilen. Desuden skal du tanke op.
  Jane, efter de tyske kvinders eksempel, foreslog:
  - Lad disse farvede mennesker kysse vores fødder!
  Matilda rynkede panden og bemærkede:
  - Synes du ikke, det er grimt at ydmyge folk sådan?
  Herrens datter bemærkede frækt:
  - Men vi bliver glade!
  Matilda fnyste foragtende:
  - Fra savlende munde? Gud forbyde mig!
  Gringeta nikkede derimod bifaldende:
  - Giv slip! Jeg vil lide!
  Og landsbypigen råbte:
  - Gå på knæ og slik på mine hæle!
  Den sorte betjent faldt på hans ansigt og kyssede Gringuettes bare fod. Andre krigere faldt bag ham og slog lydigt pigernes hæle og såler. Jane fnisede glad. Hun nød tydeligvis dette eventyr. Og endnu mere, når piger kysser deres fødder med entusiasme.
  Kun Matilda stod til side og kiggede vredt med sine blå øjne. Hun var virkelig indigneret. Tyskerne fratog ikke kun Storbritannien dets uafhængighed, men indførte også barbariske skikke. Mere præcist adopterer briterne selv dem entusiastisk.
  Det virker for dem, at nu er de blevet så seje og stærke. Men i virkeligheden er dette blufærdighed!
  Selvom Matilda selvfølgelig forstod, at der var en særlig nydelse i dette. Da Anden Verdenskrig lige var begyndt, herskede stemningen i Storbritannien: Vi vil kaste hatte efter tyskerne. Tanken blev indpodet, at Tyskland slet ikke var en så farlig rival som i 1. Verdenskrig, og at Hitler bare var en sludder.
  Frankrigs og den engelske ekspeditionsstyrkes nederlag var et sandt chok. Og overdreven selvtillid blev erstattet af frygt. Måske hvis Churchill traf en beslutning om fred, uden territoriale indrømmelser, åndede Storbritanniens befolkning et lettet suk. En krig begyndte, og lige fra begyndelsen var den ulige.
  Führerens pludselige beslutning om at kaste horderne østpå vakte nye forhåbninger. Dengang var flertallet af briterne rod i Rusland, og alle var i ærefrygt, da nazisterne kom tæt på Moskva. Slutningen af efteråret og begyndelsen af vinteren gav anledning til nye forhåbninger i Storbritannien. Rommels korps blev besejret, tyskerne blev slået og drevet tilbage fra Moskva. USA gik endelig ind i krigen.
  Men allerede om vinteren vandt japanerne en del sejre, og i foråret blev det endnu værre. Russerne begyndte også at tabe på en ny måde. Rommel indledte en modoffensiv. Tolbuks fald blev en ægte national tragedie for alle . Hvor tyskerne i foråret '42 greb lykkens fugl i halen.
  Storbritannien mistede hurtigt sine kolonier, og da landgangen fandt sted på selve metropolen, ydede det næsten ingen modstand. Så det engelske stjernesæt og det tyske rejste sig. Matilda meldte sig ind i hæren. Hun havde intet andet valg end at realisere sig selv. Men jeg ville ikke stå ved arbejderens maskine!
  Jane blev træt af at mærke sine fødder blive kysset og begyndte at slå krigsfangerne. Den stærkere Gringueta slog så hårdt, at hun brækkede næsen på en af betjentene. Den rødhårede Malanya stak pistolen ind i den sorte mands mave, hvilket fik ham til at bøje sig. Hvorefter pigerne gøede i kor, helt i top:
  - Vi er super krigere! Og lad os slå fangerne igen med vores fødder og riffelkolber.
  Den 9. maj 1945 kapitulerede garnisonen i Mexicos hovedstad. Amerikanerne kunne ikke modstå det hårde pres og bombningen. Og ammunitionen blev hurtigt forbrugt, og forsøg på at etablere forsyninger med luft mislykkedes.
  Wehrmacht tilføjede endnu en kapital til sine aktiver. Deres antal erobrede hovedbyer blev ved med at vokse...
  De modige fire piger på E-50 flyttede nordpå til de amerikanske grænser.
  Skønhederne var i positivt humør. De var ivrige efter at kæmpe og til højderne af de transcendentale verdener.
  Mens kampvognen kørte gennem territorium, der allerede var erobret af tyskerne, steg de fire ud af bilen og løb. Og teenageren Hans blev sat ved roret.
  Lad ham ride. Og disse krigerpiger vil holde sig i form.
  Gerda, der hoppede over puklerne og vinstokkene, følte sig fornøjet, idet hun klamrede sig til det ujævne underlag med sine ru såler.
  Den blonde pige bemærkede med et grin:
  - Det er så godt at være en vild... Dette er vores signaturstil - at løbe barfodet og i bikini!
  Charlotte var enig:
  - Ja, et minimum af tøj giver kroppen en følelse af fuldstændig frihed. Generelt er det godt at være pige. Sådan styrke og let bevægelse. Du bliver mere og mere robust!
  Magda bemærkede:
  - Det vigtigste er ikke at miste formen! Jogging er meget nyttigt for os!
  Christina fnisede og sagde:
  - Og jeg løber ad en sti med vandpytter. Jeg kan ikke spise, jeg kan ikke sove en lille smule!
  Charlotte fnisede og svarede:
  - Det er en god ting, du skriver... Øh, Magda vil ikke tale med os om religion igen?
  Pigen med gyldent hår rystede på hovedet.
  - Nej! Kast ikke dine perler før...
  Her tøvede Magda, da hendes venindes fortsættelse ganske naturligt kunne betragtes som en fornærmelse.
  Charlotte fnisede dog igen og gøede:
  - Jeg troede, at du havde reformeret og anerkendt den ariske monoteisme!
  Magda trak på skuldrene og spurgte igen:
  - Er det ligesom arisk?
  Charlotte spredte hænderne:
  - Og så... Uden Treenigheden, med Én Gud!
  Gerda bekræftede dette:
  - Det er det... Gud er Én! Jesus er ikke Gud, men blot en af de ariske profeter. Desuden er evangeliet generelt en jødisk opfindelse. Bibelen er også blot et jødisk bedrag. Og der er altså ingen treenighed. Der er én almægtig skabergud. Hitler er hans vicekonge på Jorden og hans søn, elsker og budbringer. De vigtigste og frem for alt profeterne. Gud har også forskellige slags tjenere og engle, som så at sige kaldes små guder. Som Thor, Ovdi og andre. Disse er som ærkeengle underordnet den Almægtige. - Pigen sprang op, lavede en saltomortale og fortsatte. - Alt er generelt enkelt. Arisk monoteisme er ikke kompliceret. Tyskerne er Guds udvalgte folk, og de skal først erobre og herske over verden og derefter universet.
  Charlotte bekræftede:
  - Du ser Magda. Hvor enkelt og overskueligt!
  Christina bemærkede:
  - Behøver jeg at afklare noget?
  Charlotte grinte.
  - Hvad præcist?
  Christina udbrød:
  - Hvad med frelse fra synd?
  Gerda tog så ordet og forklarede:
  - Og i den ariske religion er der ikke noget frelsesbegreb. Vi er alle tyskere, hvis vi forbliver trofaste mod Führer og Det Tredje Rige, vil vi blive frelst i den næste verden af vores herrer. Og andre nationer er vores slaver. Hvis en tysker forråder Führeren, vil han efter døden blive en slave af andre ariere. Ikke-tyske folk kan modtage tysk statsborgerskab for særlige fortjenester. Og de vil også have slaver for sig selv. Alt er enkelt og logisk!
  Christina tilføjede:
  - Og det er ikke synd for en arisk at have sex. Og den ariske også. Führeren sagde - det er bedre at blive gravid af en heltesoldat end af en mand, hvis han ikke er en helt!
  Magda udbrød:
  - Hvis Japan havde angrebet USSR i 1941, havde vi taget Moskva før faldet!
  Gerda rystede fingeren til Magda, mens hun løb:
  - Lad være med at udelukke... Er vores ariske religion ikke bedre end kristne eventyr?
  Christina tilføjede:
  - Og der vil ikke være sex i den kristne himmel! Tænk over det!
  Gerda tilføjede:
  - Og der bliver ingen synd overhovedet... Og det her er så kedeligt! Selv en ulv hyler!
  Magda smilede og bemærkede:
  - Det kommer an på, hvad der betragtes som synd. Der var ti bud i Bibelen. Men dræb ikke, den blev konstant krænket. Og efter Guds ordre. Generelt er det et stort onde at dræbe børn... Men Elisa gjorde det, og det med Guds godkendelse. Så... Vi får et paradoks - synd og ondskab er ikke det samme. Og synd er ulydighed mod Gud!
  Christina trak på sine muskuløse skuldre og svarede:
  - Så det viser sig, at ondskaben vil eksistere i det kristne paradis? Vil der simpelthen ikke være nogen ulydighed mod Gud? Og det betyder, at vi kan deltage i gladiatorlege og seksuelle orgier? Kun ved verbalt at bekende kærlighed til Herren?
  Magda rystede på hovedet:
  - Det tror jeg ikke... Selvom Elisha selvfølgelig er flov over at dræbe de børn, der drillede ham for hans skaldethed. Dette passer naturligvis ikke med princippet: elsk din fjende!
  Christina bemærkede logisk:
  - Og hvem følger ved deres rette sind princippet om at elske din fjende? Generelt er kristendommen en blanding af pacifisme og jødedom. Vi er ikke på samme vej med sådan en religion!
  Gerda slog sin bare fod ind i buskene og tilføjede:
  - Og vi vil under ingen omstændigheder være sammen med jøderne! Og den hebraiske bibel er ikke nødvendig!
  Charlotte tilføjede logisk:
  - Det nytter ikke, at vi tror på Bibelen. Ikke af nogen art - hverken med hjertet eller med sindet! Fordi vi er ariere, og ikke Abrahams afkom ifølge løftet. Vi er bestemt fremmede for Abraham og for alt, hvad Bibelen fødte. Vores monoteisme er arisk, og benægter Abrahamisme! Det eneste til fælles: dette er troen på den evige, allestedsnærværende, almægtige Gud. Men det er der, det hele ender!
  Magda sagde ironisk:
  - Amen...
  Gerda tilføjede med et smil:
  - Det er nødvendigt at indføre arisk monoteisme overalt. Og lav noget som en dåbsceremoni, når du accepterer en ny religion. Så hvis du bliver døbt, bliver du en sand Hitlerit!
  Charlotte foreslog:
  - Måske skulle det her blive en form for symbol. Hvornår vil du tatovere et hagekors på din pande?
  Christina tog den og sang:
  - Skygge, skygge, skygge Lucifers skygge, flimrende lyst i mørket... Hitlers hagekors på maven, Hitlers hagekors på maven!
  Gerda prikkede vredt sin partner i låret:
  - Lad være med at grine af vores symboler. Desuden er hagekorset et runetegn!
  Christina svarede ved at tage fat i Gerdas bare fod og kilde hendes hæl og sige:
  - Åh, hvor er vi seriøse! Du må hellere grine!
  Pigen vred behændigt sit yndefulde, solbrune ben og tog fat i den rødhårede vixens næse med sine bare fingre. Hun stønnede og blottede sine tænder. Hun begyndte at kildre Gerdes runde hæl.
  Den blonde terminator gøede:
  - Stik ikke fingrene i...
  Christina rev sin partners ben af og kvækkede:
  - Du brækker min næse sådan!
  Gerda fnisede og kvidrede:
  - Hvis du vil have en blomme? Eller en hestemanke!
  Og krigerne, der standsede et øjeblik, skyndte sig af sted igen, blinkende med deres små støvede hæle plettet af græs. Det er overflødigt at sige, at de muntre fire uden tvivl samledes.
  Christina foreslog, mens hun løb:
  - Hvad med at spille byer?
  Gerda rystede negativt på hovedet:
  - Ikke alt for interessant! Hvis bare vi kunne opfinde rigtige elektroniske spil!
  Charlotte spredte armene, mens hun løb og sagde:
  - Hvad... Det ville være fantastisk! At skabe noget så elektronisk og spille fuldt ud.
  Magda blinkede til sine venner og sagde med et smil:
  - Mennesket modtog skabelsens gave fra Skaberen. Og vi mennesker har lært at opfinde meget. Der skulle vi måske i det mindste være en smule taknemmelige over for Skaberen!
  Charlotte fnyste foragtende og bemærkede:
  - Og vi er allerede taknemmelige! Vi er ariske monoteister, og vi anerkender Gud som det tyske folks Fader!
  Gerda, der sprang op som en kat, fandt det nødvendigt at tilføje:
  - Men vi anerkender under ingen omstændigheder Abrahams, Isaks og Jakobs Gud! Så der er ingen grund til at påtvinge os, hvad der er fremmed og ikke-arisk!
  Magda råbte desperat:
  - Jeg er for Gud, ikke for jøderne!
  Gerda bekræftede selvsikkert:
  - Og jeg er også for Gud! Men ikke ifølge Bibelen, men ifølge "Min Kamp". Og ikke for jøderne, men for arierne! Og en arisk er ikke bare en, der er af tysk oprindelse. Aryan er en anerkendelse af ånden!
  Magda sang:
  - Tappert, kammerater, følg med,
  Lad os styrke vores ånd i kampen...
  Vejen til fjern lykke -
  Lad os gennembore vores bryster!
  Charlotte sagde hånende:
  - Sut sådan et bryst, glem alt om koen!
  Og pigerne lo i kor. De ville virkelig elske. Og så fyrenes læber ville overøse de skarlagenrøde brystvorter med kys. Og brystet vil svulme og begynde at smerte smertefuldt og behageligt. Og det gør det så fantastisk.
  Gerda sagde smart:
  - Sex flytter bjerge og knækker skibe...
  Christina vil svare og synge:
  - Skibe går til bunds med ankre og sejl... Og så bliver de gyldne kister dine. Gyldne kister! Skibene ligger knust! Kister står åbne... Smaragder og rubiner flyder som regn...
  Og krigerne sang i kor:
  - Hvis du vil være rig, hvis du vil være glad... Bliv hos os, Fuhrer! Du bliver vores konge! Du bliver vores konge!
  Og pigerne, der accelererede i fuld fart, ramte den tykke vin, der voksede på deres vej. Træet revnede og flækkede med et knirken. Krigerne råbte:
  - Én fejl i hjernen og et slag er uundgåelig!
  Hvorefter pigerne snurrede i en kaskade af saltomortaler. De er så hurtige. Som et lyn. Og deres smaragdgrønne øjne funkler. Og deres øjne ligner virkelig glitrende stjerner. Og selvfølgelig kan absolut ingen modstå sådanne Führerens tjenere. Og det er vixen-piger. Og de dræbte ikke kun amerikanere, men også russere, eller rettere sagt sovjetter.
  Gerda huskede sit eventyr i USSR... Mere præcist, hvordan de boltrede sig med deres venner.
  Fire tyske piger i bikini kæmpede på en tiger. Alle fire piger er meget smukke: tre blondiner og en rødhåret. Normalt kæmpede kvinder ikke i kampvognsbesætninger i Panzvala, men dette er en skør historie.
  Her er du enten mester eller buste...
  Enhver udefrakommende observatør så, hvor behændigt pigerne styrede "tigeren", og hvor forførende deres bare fødder var, da de trykkede på håndtagene.
  En af disse ikke-trivielle episoder af Anden Verdenskrig.
  Den tyske "Tiger"-2, dens motor rumlende stille, nærmede sig de sovjetiske stillinger. Den Røde Hærs kanoner var stille for nu og lod bilen komme tættere på. Men så simple er tyskerne heller ikke. De åbnede først ild i farten. Heldigvis gør det forskudte arrangement af rullerne det muligt for tyskerne at drage fordel af køreegenskaberne og skyde, mens de bevæger sig.
  Og 88 mm kanonen rammer den sovjetiske pistol. Rødhårede Charlotte har et meget skarpt syn, plus fremragende Tiger-optik og flair.
  
  Tyske kampvogne skyder mod sovjetiske stillinger og forsøger at fremkalde returild.
  Her har de deres egne merkantile og lumske beregninger.
  Men Den Røde Hær sluger ikke uforløste gaver. Og de sovjetiske kanoner åbner ild tilbage. En rigtig duel opstår, og skaller bliver bruset. Tyskerne skyder ret præcist, men de sovjetiske kanoner kan også nå dem. Skallerne banker på Tigerens rustning... Pigernes ører er blokeret, når de rammer. Heldigvis, i deres modifikation, er stålpladerne allerede skråtstillede og sender projektiler ind i en rikochet.
  Selvom det selvfølgelig ikke kan sammenlignes med E-50. Teknologien er i bedring.
  Og dens egen kanon skyder præcist ved blink. Og vigtigst af alt, angrebsfly tager til skyerne: Tyske, engelske og amerikanske købt til halv pris. De dækker sovjetiske holdninger. På USSR-siden er hovedflyet Yak-9. Maskinen er ikke dårlig, men den mangler bevæbning, og derudover har et betydeligt antal af disse jagerfly en masse tungere end standarden. Det betyder dårligere flyveegenskaber.
  Og tyskerne har allerede jetbiler.
  Flere sovjetiske kampvogne er begravet i jorden, men deres skydekraft er ikke nok til at trænge igennem den tyske panser.
  Sådanne farlige Krauts eksisterede allerede dengang.
  Den rødhårede griner, og den blonde kommandant brøler:
  - Giv russerne lidt varme!
  Tiger-2 tanken blev fremstillet i modifikation F - med et skrå arrangement af panserplader. Dette giver ham mulighed for at håndtere granater fra 76 og 85 mm sovjetiske kanoner uden at forårsage alvorlig skade på sig selv. Panser af høj kvalitet - cementeret.
  Krauterne havde allerede farlige biler dengang.
  Og pigerne inde i tanken er endnu højere i karakter. Især den rødhårede skytte.
  Magda er dog en super fighter.
  Og der er en kamp på himlen. Tyskerne og de korrupte allierede har en stor numerisk og måske kvalitativ fordel på deres side. Der er mere fortvivlelse og raseri på russisk side. Masser af luftvæddere. Og det taler om usædvanligt mod. Og endda uforskammethed grænsende til vanvid.
  Men ak, skørt mod alene er ikke nok.
  Tyskerne bevæger sig fremad. Deres tanke er anderledes. Der er også "Shermans" med stærkt modificerede skærme, "Churchills" med 152 mm panser og "Challengers" med et klassisk layout. Og den amerikanske M-16 er en tung maskine. Denne kavalkade klatrer mod sovjetiske stillinger.
  Alt det riffel, der havde klistret sammen efter Storbritanniens erobring til nazisterne, samlede sig.
  Men Rusland har også mange våben, og modstanden er stædig.
  Både skytterne og skytterne er trænede og fulde af heltemod.
  Tyske tab vokser, efterhånden som de nærmer sig skyttegravene. Og Krauts vasker sig med blod.
  Hvert skridt, de tager, koster alvorlige tab.
  Og pigerne slår endda den ene bar fod mod den anden og synger, mens de skyder:
  - Det Tredje Rige siger, lad være med at drive!
  - Vi er ørne-djævle, og vi har det meget godt...
  Hæver værftet højere!
  - Vi flyver som fugle og fjender i en pose!
  Sangene er ikke særlig forståelige, men ret sjove. Og de løfter fascisternes ånd, der vasker deres ansigt med blod.
  Tyskerne overvinder den første forsvarslinje, men støder på miner. Og de forårsager betydelig skade. Hovedsageligt lider chassiset af miner. Mindre tab af våbenserier.
  Det er overflødigt at sige, at kampvognene i det nazistiske menageri har grundlæggende beskyttelse.
  Den blonde pige, som er kommandøren, bemærker:
  - Alligevel er disse russere ret giftige!
  Charlotte vifter med hovedet som svar.
  - Hugorme... Men modig!
  Blonde Magda, som er chaufføren, fortæller:
  - Der er ingen eksplosioner! Vi kan blive ved med at komme videre!
  Nå, til en vis grad er dette gode nyheder.
  "Tigeren" kravler langsomt. Det bremses kraftigt af forskellige slags panserværnsgrøfter og pindsvin. De laver en larve-crawl-stil-kampagne.
  Og det giver russerne et vist pusterum. Og så er tabene for Den Røde Hær meget store.
  Og piger i bikini kan ikke vente. Det er varmt i tanken, og deres halvnøgne kroppe sveder. Så huskede den blonde kommandant Gerda vinteren. Derefter torturerede Krauts to pionerer og et Komsomol-medlem.
  Minderne for den legende barfodede Gerda er meget interessante, spændende og behagelige. Selvom andre ville betragte det som sart.
  Hun rev personligt tøjet af drengene, som ikke havde travlt med at klæde sig af. Hvilket i sig selv er en fornøjelse. Så blev pionererne drevet ud i kulden i deres shorts. Pigekommandanten Magda opfordrede de sovjetiske drenge til med en pisk. En af pionererne var allerede en høj dreng, omkring tretten år gammel.
  En smuk, lyshåret dreng, med skulpturelle muskler, selvfølgelig smuk. Ganske værdig til at blive afbildet på en plakat med inskriptionen: "En sand, ung arer."
  Da han så et halvnøgent Komsomol-medlem, som også blev sparket ud i kulden i sine trusser, rejste hans manddom sig og viste sig at være ret stor.
  Pionerdrengen rødmede endda af forlegenhed, men teenagerens krop er stærkere end hans sind.
  Gerds vellystige træghed forsvandt. Og hun ønskede virkelig at parre sig med en ung mand og endda en fjende.
  Især så smuk og muskuløs.
  Efter at have jaget pionererne i omkring femten minutter i kulden, så drengenes bare fødder blev blå, kørte hun dem tilbage i hytten.
  Trods plagene opførte drengene sig modigt og så stolte ud.
  Der greb hun den ældre og høje pioner ved den bare fod og begyndte at gnide den. Så løftede hun hænderne højere og højere og trak sine hvide trusser af.
  Selvom hun er blond, er hun meget temperamentsfuld.
  Og hans perfektion endte i hendes mund. Og sikke en fornøjelse det er at sutte af sådan en ung mand, og selvom han er din fjende. Pioner Kolya stønnede af begejstring. Den unge jomfru var sammen med en kvinde for første gang. Et par unge tyske soldater kiggede gennem vinduet, men Gerda var ligeglad. En høj, lyshåret dreng optog hende nu. Og hans fingre og negle kradsede drengens tørre, senede krop.
  Hvor ren, glat hans hud er, og hvordan jadestangen pulserer i hans mund. Dette er den højeste smag for en kvinde.
  Da han var færdig, slugte Magda glad den søde semulje. Så trak hun drengens underbukser på og beordrede:
  - Gå, siger de, kurven! Lad os gå udenfor, du er allerede varm!
  Og den pligt er frem for alt, den sande arier har brug for at fuldføre torturen til enden. Men hun kender ingen medlidenhed.
  Og igen blev drengene taget ud i kulden. Kolya efterlod barfodede fodspor efter sig, og Magda fulgte efter ham og sukkede vellystigt. Hendes slids brændte af begejstring, og hun ville virkelig gerne have mandlig kærtegn.
  Og hvor forførende er drengens ben. De blev røde i kulden, som kragetæer.
  Uden at afslutte den tildelte tid, gav hun drengene tilbage. Hun kyssede Kolya på hans kolde læber og smed drengen ned. Hun rev hans undertøj af, og begyndte så at ælte perfektionen med sin varme hånd. Pioneren blev igen ophidset af det lidenskabelige pres.
  Gerda kyssede drengens ben, røde af frost og bare fødder. Han blev rød af forlegenhed.
  Og så skrævede skønheden over drengen. Hans jadestang kom ind i Venus' fugtige grotte og leverede en utallig fornøjelse.
  
  Gerda stønnede mens hun bevægede sig, hun havde det så godt. Erkendelsen af, at hun havde sex med en dreng, og endda en fjende af Det Tredje Rige, forårsagede ekstrem begejstring. Og så begyndte Gerda at tæske i en stejl orgasme.
  Uden tøven brølede hun som en bøffel.
  Hun har aldrig haft det så godt med nogen! Hun fik en hel bølge af glæde...
  Hun havde aldrig oplevet noget lignende med normale mænd.
  Historien om let flirting for drenge endte tragisk. De blev til sidst tortureret til døde. Og hun mistede sin elsker Kolya. Hvilket jeg virkelig fortrød. Men gæld er gæld. Et par måneder senere spurgte SS-oberst Kluge hende:
  - Havde du det godt med pioneren?
  Spørgsmålet kan selvfølgelig være farligt.
  Gerda svarede ærligt:
  - Meget!
  Og pigen tilføjede endda:
  - Jeg er klar til at gøre alt for at gentage sensationerne.
  Kluge smilede uvenligt og svarede:
  - Jamen, der er stadig mange pionerer!
  Nå, han er et hovmodigt, og han kan ikke forstå en kvindes hjerte.
  Magda protesterede heftigt:
  - Men der er kun én som Kolya!
  Oprigtigheden var ægte.
  Og hun huskede sin elskers senede krop og havde sex med ham i søvne.
  Måske er det mest spændende, at du elsker en selvmordsbomber.
  Men nu har tyskerne allerede overvundet den første forsvarslinje og efterladt ødelagte kampvogne og ødelagte sovjetiske kanoner.
  Selvom nazisternes kampvogne kørte fast.
  Nogen plantede et flag med et hagekors over den ødelagte bunker.
  Edderkoppen, hadet af hele verden, spredte sine poter ud over kloden.
  Og på himlen lød en Wagner-symfoni, tyske, engelske og amerikanske angrebsfly kom ind i den næste cirkel.
  Amerikanerne satte deres våben på et langsigtet rentefrit lån. På denne måde håbede de at formilde Hitler og hans følge. Men ved at gøre det samlede de stormen over sig selv. Det var ikke muligt at erobre USSR, men Krauts rykkede frem og påførte den Røde Hær kolossal skade.
  Selvfølgelig er det blevet meget værre for Rusland. Men nu så amerikanerne deres overholdelse give bagslag.
  Aftenen kom... Og så natten. Pigerne løb op og faldt i søvn lige under åben majhimmel. Fire skønheder. Piger, der får dig til at ryste med deres udseende.
  Gerda, efter en løbetur havde jeg et mareridt. Det var, som om hun var blevet en lille pige igen. Og kastede sig ud i frygtelige eventyr.
  Jeg tænkte på et eventyr, jeg havde læst om Gerda. Den stakkels pige har forladt den blomstrende have med evig sommer og går ad den kolde efterårsvej.
  Hendes bare fødder træder på klipperyggen. De bare såler var dog allerede blevet ru i haven og er ikke så smertefulde. Men stien er lang, benene farer vild, efter et par dusin kilometer begynder sålerne at brænde og læggene begynder at gøre ondt. Pigen beder om almisse, så hun i det mindste kan få lidt mad og beder om et sted at overnatte. Hvem fodrer barnet og hvem gør ikke. Men vi var heldige: Vi fik lov til at overnatte. Pigen faldt i søvn i høet. Og han sover meget roligt, efter en lang rejse. Men om morgenen skal du igen, tage en skorpe brød som dine godhjertede værter og tage på vejen. Men mine ben gør stadig ondt efter en lang tur, og det er koldt at gå barfodet.
  Men den hurtige passage varmer pigen. Mine bare fødder bliver røde, og sålerne, der er ridset på brostenene, svier lidt. Pigen udholder og overvinder træthed, for at distrahere sig fra de ømme i benene, undersøger hun omhyggeligt sine omgivelser. Han bevæger sig ad Tysklands veje mod Frankrig. Du kan se en masse interessante ting i disse tætbefolkede lande. Nogle gange begynder en let efterårsregn at støvregne. Gerda er meget bange for at blive forkølet.
  Hun har kun en let sommerkjole på.
  Men under den næste nats ophold forbarmede den medfølende værtinde sig over hende og gav hende et varmt pelstørklæde til vejen. Og Gerda går igen dagen efter. Benene bliver følelsesløse i starten, men varmes derefter op. De ringer bare i alle årer. Det er smertefuldt at gå sådan her, men pigen klarer sig, hun har et mål, og hun vil helt sikkert nå det.
  Og benene bliver mere ru for hver dag og bliver tilgroet med hård hud. Det er svært at gå sådan her. Et par gange overnattede pigen i en høstak, frøs om natten og stod så op med brækkede knogler. Men Gerda gik stædigt videre, hendes krop varmede op og blev lettere. Pigen levede af almisse. Dette hjalp, om end ikke regelmæssigt, til at spise mad og bevare styrken.
  Musklerne smertede træt hver dag, men smerterne var sløvede. Barnets krop tilpassede sig hurtigt belastningen, og nu gik pigen i gennemsnit omkring 60 miles om dagen og faldt ikke af træthed. Hendes bare, forslåede fødder var dækket af en hård skorpe, og de mærkede næsten ikke stenene og kulden. Pigen gik og overvandt lidelse. Vintrene i Europa er milde. Nogle gange var der våd sne. Gerda efterlod barfodede fodspor på ham uden at stoppe sit skridt.
  Hun bevægede sig som afviklet og indtil hun kom ind i paladset ved hjælp af en ravn. Der bad hun prinsessen og prinsen om et par sko og en vogn, så hun kunne fortsætte med at søge efter Kai. Men prinsessen bemærkede med et grin
  - Du er allerede vant til at gå barfodet! Hvorfor har du brug for sko? De vil kun gøre dine ben tungere! Det er bedre at gå som før, og du vil snart gå rundt om halvdelen af verden.
  Og Gerda måtte trampe barfodet igen, så hun mødte ingen sympati. Men pigens bare fødder blev faktisk mere rå, og læderet på sålerne blev stærkere end støvler. Og hun gik og udviste ubøjeligt mod. Så hun gik barfodet gennem Tyskland og endte i Frankrig. Våd sne komprimerede under hans mejslede fødder.
  Pigen nærmede sig Paris. Der mødte hun gadebørn. Lige så pjaltet og barfodet, som hun var. Pigen gav dem hånden og udvekslede nyheder. Børn fra alle lande taler et internationalt sprog og forstår hinanden. Og Gerda blev hurtigt venner med dem.
  Men børnene er sultne, og pigen sammen med dem plyndrer godsejerens lade. Men politiet dukker op med et par trænede hunde. Den ene hund overhaler Gerda og vælter hende. Politimanden sætter lænker på pigen og tager hende i fængsel.
  Stakkels Gerda, klirrende med tunge lænker, der gnaver hendes ben, vandrer ind i et parisisk fængsel. De anbragte dem også i Chatelet, i en kold, ildelugtende celle, hvor små piger fanget i tyverier og ældre kvinder, men næsten alle sammen, sidder sammen.
  De fodrer os med ulækkert mudder og gammelt brød. Du kan bruge mere end et år under sådanne umenneskelige forhold.
  Men Gerda bliver kaldt ind til afhøring. De smører olie på deres hæle og bringer en flammende fyrfad til deres bare fødder. Pigen skriger af smerte og mister bevidstheden. Og hun er tvunget til at tage skylden for mordet på en adelsmand.
  Torturen fortsætter i flere dage, barnet bliver pisket og hængt på et stativ, men Gerda viser et utroligt mod. Indrømmer ikke noget. Og så bruger jeg spanske støvler på hende.
  Brædderne klemmer børnenes ben, og bødlen kører i kiler. Efter de første slag mister pigen bevidstheden. Men de hælder koldt vand over hende og tvinger hende til at komme til fornuft. Så rammer de brædderne igen. Smerten er simpelthen skræmmende. Gerda piver og skriger vildt.
  Den fordrukne bøddel griner.
  Forhørslederen gentager spørgsmålet:
  "Dræbte du Viscount de Juzac?"
  Gerda svarer med et støn:
  - Nej!
  Forhørslederen råber:
  - Bøddel, endnu en kile til hende! Tykkere!
  Og igen er der et slag, hvorfra hele pigens krop gyser. Tårerne løber fra Gerdas øjne, Andersens heltinde har store smerter, men hun tilstår ikke.
  Forhørslederen råber:
  - Ja, indrøm det for os! Det er bare ord!
  Gerda finder pludselig styrken til at svare klart:
  -Ord er som vinden, der vender møllen, der giver mel til de kloge og mel til tåberne!
  Forhørslederen råber:
  - To kiler mere!
  Og igen flyver hammeren...knoglerne i børnenes ben knaser, og barnet mister igen bevidstheden af smertechokket. Gerda bliver bragt til fornuft med en spand iskoldt vand fra kælderen. Og de fortsætter den sofistikerede og samtidig klodsede tortur. Her, i en skruestik, klemmer de samtidig pigens fingre. De klemmer med en skruestik. Gerda mister bevidstheden igen. Denne gang i lang tid. Selv en spand vand kan ikke bringe hende til fornuft.
  Pigen ligger i en torturstol, bleg og blodig.
  Anden Verdenskrig fortsatte efter dens slidte brunst. Tyskerne rykkede frem mod de amerikanske grænser. Amerikanerne var på vej. Men det tredje riges hovedoperation var landingen den 15. maj i Canada. Dette markerede åbningen af en anden nordfront mod USA. Den første eksperimentelle ekranoplan deltog i landingen og transporterede et kompagni fra SS Tigress kvindebataljonen. De slidte piger, der havde været igennem alle hot spots, sikrede sig fodfæste på striben. Amerikanerne og canadierne forsøgte at angribe pigerne. Madeleine, chefen for bataljonen af tigre, Frouda og nogle andre piger havde allerede mange priser. Christina og Magda tjente i denne bataljon og dækkede halvdelen af verden barfodet. Fra varme ørkener til iskolde bjergtoppe.
  Men nu støtter disse piger Amerika fra den anden side. Og Madeleine og hendes piger forskansede sig på en defensiv afsats og slog angrebet tilbage.
  De mest populære og endnu ikke udgåede Shermans bevæger sig fremad.
  Høje amerikanske kampvogne ligner noget jern placeret lodret. De bevæger sig næsten lydløst, med deres snabel udstrakt, og endda svajende lidt.
  En stor, muskuløs kvinde, Madeleine, siger:
  - Vi vil ikke være bange... Vi vil altid kæmpe!
  Krigerne indsatte Faustpatrons, en forbedret modifikation. I stand til at ramme på afstande på op til en kilometer og mindre omfangsrig.
  Madeleine klemmer sin bicep. Hun har en meget stor og præget en. En rigtig kvindelig atlet. Hendes hals er som en tyrs, hendes arme er som benene på en voksen mand, kun hendes hud er ren og glat, og hendes ben er som heste. Madeleine elsker virkelig sex med store mænd. Elsker når perfektion er af imponerende størrelse. Denne kvinde er meget temperamentsfuld, med et behageligt ansigt og en storslået buste. Hofterne er luksuriøse, og taljen er forholdsvis smal.
  Alt krigerheltens tøj er bikinier. Den smalle stribe stof skjuler praktisk talt ikke vandmelonen, de solbrune bryster, og de tynde trusser er bagdel.
  Madeleine har meget sejt kød, men stort set intet fedt. Hun ser fremad med sine safirøjne. Håret er hvidt, blandet med rødt. Men hun er stadig tættere på blondinen. Han holder en bazooka i hænderne og trykker let på aftrækkeren.
  Den nærmeste "Sherman" modtager en dødbringende gave fra højre ende til ende, mellem skroget og tårnet. Dens tønde flyver af inerti og vender om.
  Madeleine hvisker:
  - Perfekt hit!
  Frouda sigter sit. Han løfter sit bare, store, men yndefulde ben. Og han trykker også på aftrækkeren.
  Og Sherman, der var blevet dødeligt såret, begyndte at snurre rundt som en slået bokser.
  Et suk af godkendelse løb gennem bataljonen af tigre. Pigerne brugte deres våben. Shermanerne gav tilbage ild. Særligt farlige er de køretøjer, der er bevæbnet med kortløbede haubitser. De sender projektiler med høj fragmenteringskraft.
  Madeleine brøler helt i lungerne:
  - Vær ikke bange, pige, smukke ørne, lad landet synge om dig!
  Og krigerne svarede i kor:
  - Og han vil synge som en flodhest! Og vi vil tage istapper i munden!
  Pigernes humor er tydeligvis preussisk. Og de sang, mens de skyder.
  Shermanerne brød i brand og væltede. Granatene eksploderede, detonerede, og tønderne slap af. De ødelagte ruller rullede ud. Teknikken blev til en kotelet. Kampvognene blev fulgt af infanteri. Tigresspigerne hilste hende med ild.
  Og Madeleine samlede granaten op med sin bare fod og sendte den direkte ind i kampvognen. Beskadigede larven og skar infanteristerne. Hun er en smuk kvinde og meget sund. Mens den kaster, er der bjerge af lig.
  Frouda kastede også granaten med sin fod, så den flyver længere end med hendes hænder og bemærkede:
  - Djengis Khan nåede trods alt ikke Amerika!
  Madeleine gøede vildt:
  - Vi tyskere opdagede Amerika. Og hun vil tilhøre os for evigt!
  Amerikanske kampvogne stoppede, hvilket tillod infanteriet at bevæge sig fremad. De amerikanske soldater tog tilsyneladende en pæn mængde whisky, og var ikke bange for døden, de gik ligeud. Hvad med døden? Beruset og havet er knædybt!
  Madeleine vil tage det og råbe:
  - Men Pasaran!
  Frouda risikerede at rette kommandanten:
  - Det er ikke det værd! Sådan råbte de forbandede spanske kommunister!
  Madeleine kastede en granat med sin bare fod og grinede:
  - Og jeg kan godt lide kommunister! De har en rygrad!
  Madeleine trak på skuldrene og bemærkede:
  - Dumme fanatikere...
  Madeleine rystede negativt på hovedet.
  - Nej, de er pragmatiske!
  Den store tyske kommandant kastede igen en granat med sine bare fingre og fortsatte:
  - De besluttede, at der ikke er nogen Gud!
  Frouda sparkede dødens gave og bemærkede:
  - Modige fyre!
  Madeleine fyrede sin Faustpatron og knurrede:
  - Eller måske pragmatikere!
  Frouda tav et stykke tid. Pigerne affyrede bazookaer og deres fauster mod kampvogne og kastede granater. Hele feltet foran dem var bogstaveligt talt fyldt med ødelagt amerikansk udstyr. Madeleine smed granater meget hårdt med sine bare ben. Og de beskrev en stor bue. Og under den solbrændte, næsten sorte hud på den tyske kvinde rullede musklerne.
  Og det var ikke for ingenting, at hendes ben indtil videre kastede granater. Krigen fascinerede Madeleine. Det var beslægtet med et russisk badehus. Dette er virkelig en rigtig spænding. Når du går ind med to kraftfulde, muskuløse mænd. Og de slår dig så hårdt de kan med grangrene. Når stærke fyre sparker og slår, tager det dig til lyksalighedens Everest.
  Og dampen snurrer, som gyldne krøller, der strømmer gennem luften. Eller usynlige slanger, der krøller rundt.
  Madeline kunne lide det. Og det er endnu mere behageligt, når der er en fyrfad med kul under dine bare fødder. Så har du det rigtig sjovt. De hælder alkohol på dig og sætter derefter ild til dette brændende vand.
  Og nu er Madeleine begejstret... Og igen kaster hun en granat med sine bare fødder. Fjendens infanteri bliver kvalt i angrebet. Sorte krigere dør især meget . De fylder bogstaveligt talt alle tilløbene op med bunker af lig. Alvorligt sårede amerikanske hærsoldater stønner. En masse døde med forvrængede ansigter.
  Madeleine hviskede:
  - Det er en skam, at I amerikanere hjalp Storbritannien.
  Og heltepigen smilede kødædende. Faktisk valgte Amerika den forkerte indsats. Selvom Frankrig og Storbritannien erklærede krig mod Det Tredje Rige. Og Hitler selv erklærede USA krig. Men Führerens beslutning førte ikke til Tysklands og dets satellitters nederlag. Japan besejrede Amerika i søslag. Og derved vise, at økonomisk magt ikke er alt.
  Der er en hård kamp på himlen. Både Marcel og Huffman er skåret ned. Og den mest legendariske pilot fra Det Tredje Rige, Friedrich. Og med ham har han makkeren Helga. Hvor smukt og effektivt kan kvinder kæmpe. Samtidig ringes regningerne automatisk op.
  Helga har allerede ramt sine fjerde hundrede biler. Det betyder, at hun er berettiget til ridderkorset af jernkorset med diamanter. Og det er meget hæderligt for en halvnøgen pige i bikini.
  Helga huskede, hvordan hun elskede med Friedrich. Drengen er bare sød. Kærlig som en killing. Og det er meget behageligt at være sammen med ham. Og jeg vil kærtegne i timevis. Teenageren elsker virkelig at kærtegne piger, hvilket er det mest behagelige.
  Men så skyder Helga Mustangen ned, så også Airacobraen. Sidstnævnte køretøj med sin 37 mm kanon kan være farligt. Og hvad med Mustangen, det mest populære jagerfly fra det amerikanske luftvåben - med sine maskingeværer. Hun er imod ME-362, hvad en blotter er imod titanium. Maskinpistoler er absolut ikke farlige.
  Men Airacobraen kan stikke. Helga kvidrer, da hun slår endnu en Mustang uden for rækkevidde.
  - Jeg er en hest, meget sød... Og mustangen vil nyde det!
  Og han trykker på aftrækkeren med sine bare fødder, mejslet som en antik statue.
  Friedrich skyder hundrede biler ned i én kamp. Han står ikke på ceremoni. Ikke en eneste miss. En rigtig dødsmaskine. Her blev det vigtigste trin i operationen og super-essen genkaldt fra syd. Efter at have ødelagt hundrede maskiner, overfører terminatordrengen ilden til land. Der demonstrerer han sine overnaturlige evner.
  Friedrich siger:
  - Scoren er hundrede nul i fly, og hundrede og tyve nul i kampvogne!
  De fleste amerikanske biler: Shermans. Den forældede tank produceres i enorme mængder. Pershing er endnu ikke udskiftet, og denne kampvogn er også håbløst ringere end den tyske E-50.
  Og så dukkede flyvende tallerkener op på himlen.
  Dette er fuldstændig håbløst. Skiveflyene er usårlige og hurtige og skærer amerikanske biler op under flugten. Yankees kan ikke holde det ud og løber væk. Landingspladserne udvides.
  Madeleine og hendes piger holder fast. De understøttes af jet-angrebsfly med 88 mm kanoner, som slår moralen ud af amerikanerne. Kraftige granater splitter skroget af US Army tanks. Selv whisky kan ikke overskygge følelsen af frygt. Og Amerikas krigere, eller rettere det, der er tilbage af dem, vender om.
  Madeleine griner og siger:
  - Nogle gange oplever man smerte i verden, men det er bedre at opleve en andens smerte.
  Et granatfragment ramte den heroiske pige i hælen. Men krigerens stærke hård hud sendte metalstykket til at rikochettere. Dette er, hvad en ægte arisk fæstning betyder. Madeleine spindede endda af fornøjelse. Hun var så glad.
  Det er også godt, når du slår dine såler med brændenælder. Mere præcist, når stærke mænd slår dig i hælene. Dette tændte Madeleine. Det er også godt, når dine ru fødder bliver ramt af gummiknive. Også fantastisk. Krigeren kastede granaten med foden igen. Hun blottede sine hestetænder. Hun er god. Han elsker også at spise!
  Tag for eksempel og fortær et helt får på én gang. På trods af sin ydre uhøflighed læste Madeleine nogle gange noget. For eksempel Dumas. Så hun kunne virkelig godt lide Porthos. Han spiste også et helt får ad gangen. Dette var virkelig en mand hvor som helst. Og en ædel adelsmands appetit. Og lammet er også fyldt med pølser.
  Madeleine kunne også drikke en hel spand øl. Stærk pige. Kriger-helten forestillede sig selv. Hun tager en sølvspand. Og den indeholder udvalgte bayerske. Og hun begynder at drikke grådigt. Synker ivrigt. Øllet er lækkert. Det er også godt at drikke tomatjuice med mælk. Og også med spande og hele tønder.
  Madeleine måtte dog være underernæret, når hun kæmpede i ørkenen eller i bjergene. Og det er smertefuldt for maven på en kvindelig helt. Hun er så glubsk. Og han kan virkelig godt lide kød med blod.
  Madeleine kaster igen granaten med foden og kaster sig ud i vellystige drømme. Hvordan hun fortærer fedt kød og drikker øl. Altså i salve. Det er også godt at spise svinekød shish kebab med rødvin. Og smæk det hele...
  Madeleine elskede også tortur. Hun nød især at torturere drenge. Dette er hendes sande passion. Slå pionererne på hælene med stokke og sæt deres kroppe i brand.
  Eller endda tør den sarte babyhud af med syre. Selvfølgelig er det sjoveste at torturere drenge. Men piger er også tilladt. Og voksne mænd. Det er ubehageligt at torturere gamle mennesker, de er så modbydelige og uæstetiske. Hvor alderdom forkæler folk, skæmmer dem. Nej, det er bedre at torturere unge mennesker.
  Madeleine huskede, hvordan tre pionerer blev ført ud i kulden. De manede dem videre med piske. Drengene var helt nøgne, så det var endnu mere ydmygende for dem. Madeleine er også kun i én bikini. Så sjovt. Den heroiske kvinde jagtede drengene og forhærdede sig. Jeg så på deres barfodede fodspor og blev selv ophidset.
  Så, da pionererne blev blå af kulde, tog hun dem tilbage til en varm hytte og varmede dem op og sendte hurtigt en fakkel hen over deres frosne kroppe.
  Madeleine gjorde dette mesterligt og efterlod kun små, lyserøde vabler på huden og fik drengene til at skrige af smerte. Og det gør hende glad!
  Det er især interessant at føre flammens tunge langs pionerens følsomme hæl. Hun er kølet mest af alt, og efter de frostklare snedriver mærker hun ikke engang de flammende kærtegn i starten. Men så begynder drengen at skrige, smerten fra temperaturændringerne er helvedes, og lidelsen er uudholdelig.
  Dette er meget mere smertefuldt end blot at brænde din hæl med et varmt strygejern. Og pionererne, lamslåede af uudholdelige smerter, er klar til at gøre alt for at gøre tingene lidt nemmere.
  Madeleine vidste, hvordan man splittede de torturerede. En af hendes yndlingsmetoder er at klemme testiklerne fast med sine tangpoter. Og så mistede de stærkeste mænd bevidstheden af chok.
  Og selvfølgelig elektrisk stød. Her tager man en pioner og sætter elektroder på den... Det er bare ulækkert, sådan som en kvinde opfører sig som en bøddel. Og han torturerer dig, som om der var en sten i din sjæl. Mere præcist er sjælen lavet af titanium, og hjertet er sten.
  Madeleine kunne dog rigtig godt lide selve torturprocessen. Hun elskede at gøre dette. Når alt kommer til alt, er det sødt at forårsage smerte for andre.
  Dette er fascistisk moral - hensynsløs og sadistisk!
  Amerikanerne, efter at have lidt tab, rullede tilbage under angrebene fra angrebsflyene. Yderligere styrker lander nu. Især den nyeste E-5 tank. Seriens letteste selvkørende pistol. Kun ét besætningsmedlem. En 75 mm kanon og to maskingeværer. Samtidig er højden kun en meter, og tykkelsen af frontalpansringen er 80 millimeter i en stor hældningsvinkel.
  En tank, der er i stand til at gennembore en Sherman eller Pershing frontalt, men selv modstår rikochetten fra et projektil.
  En selvkørende pistol, der er perfekt på sin egen måde. Og vigtigst af alt er den hurtig og accelererer op til hundrede kilometer i timen. Den drives af en 400 hestekræfter gasturbinemotor.
  En pige, Agna, kører i en af bilerne. Hendes navn betyder kysk. Og pigen deltager i sin første kampoperation. Hun er selvfølgelig godt trænet, men har endnu ikke lugtet krudt. Han er frygtelig bekymret.
  Styrer tanken ved hjælp af et joystick. Nu vender deres biler rundt og bevæger sig mod vest. Det er godt, når en selvkørende pistol er så let. Den droppes ved hjælp af moduler eller faldskærme.
  Det bliver endda lidt skræmmende under flugten. Din krop ser ud til at blive vægtløs. Du ligger på maven i kunstlæder. Tanken er trang, som en kiste. Kun syv tons, pistolen er overlegen i panserbrydende kraft i forhold til Sherman, og fronten på grund af dens hældning reflekterer granater mere effektivt. Det skal bemærkes, at kvaliteten af tysk cementeret stål er tyve procent højere end amerikansk stål.
  Det beroliger Agna. De vil ikke bryde igennem det i første forsøg. Her ligger den amerikanske hærs arbejdshest. Denne Sherman, en tank fra Anden Verdenskrig, er en af de mest populære. I Amerika er teknologien til at producere Shermans blevet strømlinet. Denne tank produceres med en hastighed på hundredvis af køretøjer om dagen. "Pershing", ikke så massiv. Og dette er forståeligt, da Sherman har et traditionelt layout til amerikansk tankbygning. Når transmissionen er foran og motoren er bagerst. Og tanken viste sig at være høj. I "E"-serien strammede tyskerne layoutet, hvilket resulterede i en mere avanceret kampvogn med en lav silhuet.
  Agna kører den nyeste model. Og hun har en stærk pistol, med et specielt projektil, der skyder med acceleration, og også med en urankerne. Så du kan skyde på lang afstand. To kilometer er nok.
  For ikke at tage risici, mens han bevæger sig, rammer Agna den standsede Sherman. Det første skud er et observationsskud. Hun er endnu ikke erfaren nok til at ramme den første gang. Og den anden er lige i midten af tanken!
  Agna hvilede sine bare fødder mod væggene og trykkede på joysticket. Amerikanerne åbnede ild som svar. Men at komme ind i en tank med så lav en silhuet er ikke let.
  Den unge pige siger:
  - O tyske Gud, gudernes Gud, beskyt mig!
  Og den skyder igen... Hendes tank bevæger sig jævnt, og desuden har pistolen en hydraulisk stabilisator og skyder præcist. Ja, denne Sherman er ikke særlig vellykket. Det stikker ud, at man kan se det hundrede kilometer væk. Ikke underligt, at Agna bliver ramt igen. Og det kommer tættere på.
  Det sværeste i krig er nok ikke at miste roen. De træner kvindelige krigere meget godt. Men når de skyder på dig, flipper du ufrivilligt ud. Hvad hvis de bliver ramt, og rustningen ikke kan holde det ud?
  Men så fyrer Agna igen og slår. Hendes ansigt bryder ud i et smil. Indsamling af konti viser sig ikke at være så svært, og vigtigst af alt er det en meget behagelig proces.
  En pige med ansigtet af et uskyldigt lam trykker på joysticket og affyrer et skud. Han griner sit ansigt. Han synger:
  - Bang! Pow! Jeg har! Hvor sprang den lille kanin!
  I det øjeblik lød der en torden... En granat gled hen over den tyske panser. Og gik ind i en rikochet. En hældning fra vandret på fyrre grader er ret stor, og selve rustningen er meget holdbar.
  Agna slog sine bare såler og kvidrede:
  - Hvordan levede vi engang... Kun et plaster til en bolle!
  Pigen skød igen. Hun troede, at for hver tank ville hun få en god sum penge. Alle hits registreres af udstyr, og du kan i bittesmå rammer se, om det rammer eller ej. Selvfølgelig ikke altid; at ramme et mål præcist betyder at ødelægge det! Men i dette tilfælde retfærdiggør det fuldstændigt sig selv!
  Agna slog igen. Øgede scoren med et hit. Panserbrydende tyske granater ramte meget hårdt. I USA er der dog også en udvikling, men den er ikke særlig effektiv endnu.
  Amerikanernes sub-kaliber projektil er for følsomt over for rikochet. Og glider af rustningen.
  Agna fyrer igen. Og hun fortryder, at hun ikke fik en tungere tank. Der ville være andre piger der, det ville være sjovere at synge i kor. Eller måske endda give et par til en ung mand på omkring seksten, så han ikke får stubbe med sine skægstubbe. Øh, hun har allerede kendt kødelig kærlighed - trods sin ungdom.
  Moralen i Det Tredje Rige er ret løs. Monoteisme er allerede ved at blive indført, uden hykleri. Sandt nok sendes folk til en koncentrationslejr for homoseksualitet. Men heteroseksualitet opmuntres.
  Selv i dameafdelingerne er det nærmest obligatorisk at gå til gigolo. Ellers vil de undre sig: er du lesbisk? Eller måske, endnu værre, en kristen?
  Kristendommen er gradvist ved at blive presset ud af Det Tredje Rige. Og den nye moral siger: en kvinde skal have en mand, og en mand skal have en kvinde. Og ikke nødvendigvis i ægteskabet!
  En slags opmuntring til udskejelser!
  Agna er stadig for ung, hun kendte ikke nogen anden magt end Hitlers. Men selv dette er lidt chokerende for hende.
  Pigen skyder, og hun har allerede ti ødelagte Shermans og en heks.
  Krigeren griner og siger:
  - Den, der ikke er relevant, er ikke moralsk!
  Det gik godt for dem... Og E-5 kampvognene, eller rettere ikke kampvogne, men selvkørende kanoner, går videre.
  Agna havde ikke tid til at kæmpe i Rusland. Og selvfølgelig fortrød hun, at hun blev født sent. Hun var allerede nået til fronten før tid, hun havde travlt med at få tid til at kæmpe. Der var tillid blandt tyskerne til, at dette krigsår ville blive det sidste. Eller i det mindste bliver USA behandlet om et år. Om de vil angribe Rusland eller ej er stadig et spørgsmål.
  Agna ville kæmpe... Som de kloge siger: krig er luften for lungerne...
  Men nu har hun gennemført sin første kamp. Og tilsyneladende fortjente hun jernkorset. Og hvor dygtig hun viste sig at være.
  Han vil gøre en militær karriere og skaffe sig en ejendom med slaver! Han vil slå dem med en pisk.
  Agna fnisede og sang:
  - Alt umuligt er muligt i vores verden... Du kan kun skyde på en tæller, to og fire!
  Krigeren blinkede til sig selv og kvidrede:
  - Så jeg blev et es i det første slag... Jeg undertrykker med klasse - jeg elsker Führeren!
  Deres kvikke kampvogne går videre. Der er infanteri forude. Det betyder, at du skal skyde med et maskingevær og højeksplosive fragmenteringsgranater. Nå, det er også effektivt.
  Agna trykker på joysticket med tæerne. Og begge maskingeværer begynder at meje infanteristerne ned. Sorte kæmpere er synlige. Deres ansigter var plettet af blod.
  Pigen siger glad:
  - Du kan se dine triste ansigter... Men fordi jeg er en morder!
  Og maskingeværerne virker. De slår alle ned. Flere motorcykler eksploderer på én gang. Og de vælter i luften. Hjul og jerndele flyver af i alle retninger. Og metallet går bogstaveligt talt i stykker.
  Og når stål brænder, er det en virkelig forfærdelig flamme.
  Maskingeværerne er overfalds- og meget mobile, meget mere avancerede end før.
  Agna tweeter:
  - På jorden og under jorden vil vi regere med Satan!
  Og igen rammer den... Og transportøren brød i brand, som om den var blevet forvandlet til en fakkel. Og en masse døde, hele bunker af lig. Amerikanerne flygter. De smider maskinpistoler og udstyr væk.
  Agna reder sit blonde hår med fingrene og siger:
  - En kujon vil tabe på hockey! Og jockeyen venter allerede på ham!
  Agne har det virkelig godt nu. Terminatorpigen mærker en sadistisk velbehag i sig selv og knuser de flygtende infanterister. Hun er sådan en dame, der altid formår at vinde... Også selvom hun ikke har nogen erfaring endnu.
  Krigeren skyder fra en kanon. Jeg stødte lige på en Sherman gravet i jorden. Så hvad med det her? Hun tog den og rev trivielt hans tårn af. Urankernen er ingen joke. Ud over alt andet sætter uran metal i brand.
  Efter erobringen af Afrika havde nazisterne nu en masse uranminer. Og Führeren har ikke engang travlt med at skabe en atombombe. Hans tropper er allerede de bedste i verden.
  Så flot og hurtigt skynder E-5. Det knuser hele rydninger af infanterister. Men hvilken slags tank ser det ud til? Fra gryden - to tommer!
  Agna siger med et grin i stemmen:
  - Der er to problemer i verden: Fjolser og veje... Tyskland har verdens bedste veje, men hvad med fjolser?
  Og pigen ler... Hun opfylder sit mål...
  Friedrich cirkler igen i sin jetbil. Fem luftkanoner affyrer seksten skud hver. Firs amerikanske fly, der forsøger at angribe de landende tyske tropper, eksploderer.
  Esedrengen siger:
  - Jeg er, hvad de kalder mig - fortæl mig det ikke om natten!
  Hvorefter drengen affyrer endnu et burst og ødelægger yderligere tredive biler. Gør det hele med et sødt grin. Og så skødesløst... Dødeligt barn.
  Helga siger beundrende:
  - Du er super! En digters drøm!
  Friedrich siger beskedent:
  - Det er mere passende at tale om en pige! Selvom jeg ikke er dårlig!
  Helga synger:
  - Du er Friedrich mit idol! Du er den sejeste i hele universet og erobrer verden!
  Drengen giver en tur. Han skyder yderligere seksten fjendtlige fly ned og siger:
  - Der er varme og sne i verden,
  Den ærlige er fattig - den onde er rig!
  I universet hersker tilfældigheder -
  Oplad maskinen!
  Hvorefter terminator-drengen går videre til jordmål. Dens luftkanoner er fremragende til både luftmål og gennemtrængende tankluger.
  canadiske Shermans. En af de amerikanske modifikationer. Kampen raser hårdt. Friedrich siger entusiastisk:
  - Jeg er et fantastisk menneske!
  Og et dusin Shermans er knækkede og brænder som julelys. Så nærmer drengen sig igen. Den kommer fra tre store "Big Tom" selvkørende kanoner. Dette er sandsynligvis den mest kraftfulde af de serielle selvkørende kanoner. Kun T-93 er større.
  Friedrich siger og ser på, hvordan de ødelagte biler bliver revet fra hinanden:
  - Drengen ser et maskingevær i sine drømme,
  Han foretrækker en tank frem for en limousine...
  Fra fødslen er forståelsen sådan
  Ruhed og kraft styrer universet!
  "Witch" er en forholdsvis let amerikansk selvkørende pistol. Det er meget nemmere at ødelægge. Esedrengen affyrede et skud, og så mange som femogtyve selvkørende kanoner eksploderede fra detonationen af granater.
  Helga ramte kun tre biler og udbrød:
  - Åh ridder! Hvor er du sej!
  Frederik pustede sig op og sagde:
  - Kun æg er sejere end mig!
  Helga tilføjede med glæde:
  - Og højere end stjernerne!
  Friedrich blev pludselig flov og rødmede. Han skød yderligere seks jagerfly ned og sagde:
  - Beskedenhed er en mands udsmykning!
  Helga svarede hårdt:
  - Men du er virkelig den anden tysker!
  Friedrich grinte og spurgte:
  - Anden? Hvem er først?
  Helga svarede entusiastisk:
  - Führeren selv!
  Friedrich kunne næsten ikke modstå ironi, og i stedet for humor sagde han:
  - Jeg tager kasketten af til Führeren!
  Og igen skød han mod amerikanske fly. En ekstremt, eller rettere enestående præcis dreng.
  Helga kvidrede og trykkede på pedalerne med sine bare ben:
  - Du er, hvad de kalder - født af guderne!
  Frederik, opblæst, svarede:
  - Selvom jeg ikke er så stor som Hercules, er jeg meget stærk!
  Helga bekræftede let:
  - Hele Tyskland er stolte af dig, og det er mere end halvdelen af verden!
  Drengen skød yderligere fem fly og angreb Pershings. De fire amerikanske biler lignede den tidlige Panther-model. Med ret lange mundinger og bevægelige tårne kunne de udgøre en vis fare for at tænde tyske kampvogne. Så ramte fyren lastbilerne. Ødelagde otte mål og slog sin bare fod på pedalen og dykkede.
  Nå, det er bare hensynsløshed... Jeg gik næsten i stå. Men han jævnede bilen tæt på jorden.
  Helga udbrød i frygt:
  - Åh! Er det virkelig muligt?
  Frederik svarede frimodigt:
  - Alt er muligt, hvis du er forsigtig!
  Helga skød transportøren fra oven og gøede:
  - Dit liv er uvurderligt! Få os ikke til at gribe vores hjerter!
  Drengen svarede alvorligt:
  - Og jeg er charmeret - de vil ikke tage mig, ikke en kugle, ikke en bajonet! Så pige, vær ikke bange for min hud! Det er bedre at tage sig af at samle flere trofæer.
  Drengen blev distraheret. En ny kolonne af tanke dukkede op. Disse var forældede amerikanske M-16'er. Tunge køretøjer, der vejer 55 tons, bevæbnet med to kanoner. Målet er tydeligvis ikke særlig værdifuldt. Sandsynligvis lykkedes det amerikanerne at forbedre selv, hvad der kun var egnet til metal.
  Friedrich ville gerne give en tur, men Helga skreg:
  - Disse femoghalvfjerds millimeter kanoner er slet ikke farlige for vores kampvogne. Lad mindst en af vores land-esser tilføje tunge køretøjer til deres konti.
  Frederik var modvilligt enig:
  - OKAY! Jeg vil ikke være egoistisk! Lad dem leve!
  Helga grinede og spindede:
  - Som en trøst vil jeg fortælle dig, at det her ikke varer længe!
  Og faktisk, et par timer senere, tilføjede Agna yderligere to tunge kampvogne til sin konto. På trods af sin vægt havde det amerikanske køretøj næsten ingen fordel i rustning frem for Sherman. Nå, måske i siderne og agterstavnen. Men tyskerne slog mig lige i panden uden nogen ceremoni.
  Friedrich skød yderligere to dusin fly ned og vendte tilbage for at overføre til et nyt jagerfly, der allerede var tanket og ladet. Der er ikke et sekunds hvile for den unge terminator. Alt sammen i arbejde og i bevægelse. Udrydder alle uden undtagelse.
  Lille dødsmaskine.
  Den offensive operation i Canada udviklede sig ganske vellykket. Tyskerne erobrede flere brohoveder. Så slog vi dem sammen til en stor.
  Yderligere udviklede offensiven sig hurtigere og hurtigere. Kampene udfoldede sig med en utrolig kraft. Amerikanerne forsøgte at kaste tyskerne i havet. Men i luften dominerede Luftwaffe på grund af kvalitet, og diskoteker bragte simpelthen panik i luftfarten. Yankees' moral er virkelig ikke særlig god. Mange tusinde fanger dukkede op i de allerførste dage. Det skal bemærkes, at kommandoen ikke er på niveau.
  Samspillet mellem tropperne er meget dårligt organiseret.
  Ofte dækker amerikansk artilleri sit eget. Der er mange uenigheder med canadiere.
  Situationen forværres også af forræderi blandt den amerikanske kommando. Især folk af tysk oprindelse. Det er ikke for meget for Yankees at kæmpe for fremmede lande.
  Det skal bemærkes, at da E-50 gik i produktion, var Sherman fuldstændig forældet. Den er ikke i stand til at trænge ind i en tysk kampvogn fra nogen vinkel. Men få Pershings bliver produceret indtil videre. Ja, og de er kun farlige, når de affyres på skarp afstand og med et underkaliber projektil. Men i virkeligheden vil en tysk kampvogn med garanti trænge igennem både Pershing og Sherman på fem kilometers afstand. Han knuser den bare på afstand.
  Og der er ingen chance. Amerikanerne var mærkbart bagud i kampvogne. Luftfart har endnu ikke stærke og kampklare kampfly.
  Den mest populære fighter, Mustang, er bare en kiste med vinger. Kun Airacobraen har en chance for at stikke med sin 37 mm kanon. Jetbomber er stadig under udvikling. Hvad har Hitler ellers? Selvfølgelig diskoteker, som der stadig er få af, men de er usårlige. Dette er naturligvis et kæmpe problem for USA. Især moralsk, da sådanne maskiners usårlighed giver anledning til kapitulerende følelser.
  Tja, hvem ønsker at dø efter at være blevet udsat for total tæsk. Tyskerne vækker allerede frygt hos alle.
  Men krigen fortsætter. Den største vanskelighed er at forsyne tropper over havet. Det er godt, at der er en kæde af øer. Men det er stadig ikke let for tyskerne at overføre styrker. Forsyne ammunition. Dette bremser udviklingen i Canada. Amerikanerne er også stærke, ret mange, og de har meget udstyr. Hvis der havde været mere kampgejst og organisation, kunne de have kastet Det Tredje Riges horder i havet.
  Men held begunstiger de modige, og lykke favoriserer de stærke. Brohovedet udvider sig.
  Den 30. maj 1945 blev den første Monster-tank, skabt til kampbrug, lanceret. Køretøjet havde en meget kraftig bombekaster og fire haubitser. Militære eksperter var dog skeptiske over for sådan en bandura. Det er muligt blot at kaste en bombe, der vejer tyve tons, sådanne bombefly er bedre end at køre en supertank over havet. Desuden er massen så stor, og bilen er dyr.
  Men Führeren insisterede personligt på at sætte "Monster" i produktion. Fordelen ved dette design kan betragtes som et ret langt skydeområde - op til hundrede kilometer, relativt tilfredsstillende cross-country evne og tyk panser. Men generelt er der indtil videre kun lavet én kopi.
  "Rotten" blev fuldstændig forladt. Det er nemmere at bruge et trivielt batteri af tunge kanoner end at rode rundt med en tank så meget. "Monster" løste under alle omstændigheder problemet med at flytte en enorm 1250 mm bombekaster. Nogle militærmænd mente, at der ikke var brug for fire haubitser, og det ville være bedre at gøre tanken lettere med en, men større pistol.
  Men Hitler blev tiltrukket af store størrelser. Det lykkedes dem at producere "Monsteret" til tiden. Men indtil videre har denne bil ikke vist sig at være særlig selvsikker. Jeg sad næsten fast under landstigningen, men alt gik i orden.
  Denne supertank, eller rettere sagt en selvkørende pistol, og til dels et batteri, kunne angribes fra luften. Derfor kørte særlige antiluftskyts selvkørende kanoner rundt om ham, og jetfly kredsede.
  Bilen kørte ganske langsomt med kun 20 kilometer i timen. Og så på jævnt underlag. Sammenlignet med hende virkede E-300 nærmest som en adræt ræv.
  Larver klirrer og dieselmotorer brøler. Gasturbinemotorer er endnu ikke klar til sådan en kolos. Men under alle omstændigheder kan tyskerne være stolte af deres mesterværk - den tungeste kampvogn i verden. Oprindeligt ønskede de at installere "Dora" på "Monster". Men så besluttede militære eksperter logisk, at en raketkaster ville være meget mere ødelæggende i virkningen.
  Og hvad? Alle forventninger blev indfriet! Bombens slag er virkelig ødelæggende.
  Hovedskytten var traditionelt en pige. Sådan skete det. Og selvfølgelig næsten nøgen i bare en bikini. Det er allerede varmt, plus der er varme fra motorerne i selve supertanken. Og et hold bestående af piger. Skønheder med bare ben, ikke ældre end tredive. Hvor hurtigt de skynder sig rundt i mastodonten.
  Bare, pigelige fødder banker sløvt på metallet. Det er meget erotisk. Den tjenende teenager Peter stirrer på pigerne. Fantasien trækker alle slags fantasier. For eksempel at kysse piger og unge kvinder på brystet. Jeg vil så gerne køre min tunge over de karminrøde brystvorter, som rosenknopper.
  Peter mærker sin perfektion svulme op, så meget at det kan ses. Den unge mand rødmer. Prøver at tænke på noget andet. For eksempel, hvilken vidunderlig tank de har. Det største bælte- og faktisk køretøj i verden. Det rammer som et ballistisk missil, kun skuddet koster mindre.
  Drengen, der ikke var i stand til at modstå, rørte forsigtigt ved kvindens hæl. Pigen kiggede på teenageren med et nedladende smil. Den unge mand var smuk, han så omkring femten år gammel ud, og selvfølgelig er det endda rart, når en smuk ung mand rører ved dig.
  Og det er lidt kildrende... Pigen spinder:
  - Stryg den lidt!
  Det er Peter meget glad for. Sikke et ben. Mejslet, solbrændt, perfekt ren hud, glatte fingre, skinnende negle. Glat kurve af hælen med elastisk læder. Det virker lidt groft. Peter er meget begejstret. Det vil han virkelig rigtig gerne. Ak, teenagehormoner dominerer sindet.
  Drengen trækker pigens ben til sine læber og begynder at kysse. Kvinders hud smager meget behageligt, duften af en skønheds sunde kød er dejlig og spændende. Du kysser grådigt og dækker sålen fra tæerne til hælens kurve. Og det føles sødt. Og perfektionen er hævet så meget, at den er ved at briste!
  Peter vil rigtig gerne stikke hånden ind og aflaste sig selv, men det er pinligt, ubehageligt. Åh kvinder, hvor er I eftertragtede og utilgængelige.
  Et aggressivt råb høres:
  - Elviza, du er ikke på et bordel! Lad os komme på arbejde!
  Pigen trækker forsigtigt benet ud af drengens hænder og hvisker:
  - Vi ses i aften!
  Peter nikker taknemmeligt. Wow, hvor bliver det svært at vente til aften. Og den gigantiske supertank havde allerede nået sletten og bevæget sig videre mod frontlinjen. Bilen havde mange spor, der dækkede hele bunden. Langrendsevnen er virkelig tilfredsstillende, ikke ringere end tunge tyske kampvogne. Hastigheden mangler noget. Men i fremtiden, når dieselmotorer erstattes af gasturbiner, vil hastigheden stige kraftigt.
  Men alligevel virker sådan en kolos, selv udadtil, som en rigtig skildpadde og ser inaktiv ud.
  Flere piger sprang endda af og løb efter tanken. Krigerne sprang op, blottede deres tænder og sang:
  - Vi er friske og hurtige, pigerne er smukke! Og vores ben er legende og vores tænder er så skarpe!
  Pigerne sprang op og snurrede. Nogle af dem snurrede i en speciel saltomortale. De fløj forbi som fugle.
  Peter sad på stålet et stykke tid. Og så sprang han af og løb. Drengen var også barfodet og iført shorts. Det er bestemt mere behageligt at løbe uden støvler. Især når der er piger i nærheden. Og hvilken slags ryg, og hofter, og bryster og ben de har.
  Peter råbte:
  - Ære til det tredje rige!
  Pigerne brølede i kor:
  - Ære til helte!
  Den gigantiske tank krydsede en lille grøft. Pigerne og drengen sprang bare over det. Og de galopperede rask. "Monster's" spor var forbløffende tykke, og der var ingen måde at beskadige dem på.
  Flere af de nyeste Xe-262'ere fløj over hovedet. Meget hurtige biler. De skynder sig som drager og blæser endda lidt varm luft. Krigerne er kvikke og forførende.
  Peter slog lidt akavet på brostenene med sin bare fod. Det begyndte at gøre ondt. Drengen haltede og skyndte sig at kravle op på platformen. Han begyndte at gnide sine forslåede fingre. Ikke for pænt.
  Men generelt er livet i Tyskland ikke så let. Siden 1942 er økonomien virkelig skiftet til krigsfod. Og alt begyndte at arbejde mod fronten. Produktionen af sommerbørnesko er praktisk talt ophørt. Det blev temmelig trangt for drengen, og det var selvfølgelig mere tilfredsstillende i hæren. Og så løb børnene barfodet til skole fra frost til frost.
  Dette er generelt acceptabelt og endda behageligt. Men i efteråret eller det tidlige forår er der selvfølgelig mindre glæde. Jeg måtte bogstaveligt talt løbe i skole. Og sålerne brændte som i brand. Især når det sneede.
  Peter huskede dette... Så varmer du dine lemmer op ved at klemme dine ben. Så spis strengt efter normen. Selvom lodningen ikke er dårlig for tyskerne. Især for nylig, hvor rige høst kom fra Ukraine. Og bananer og andre frugter kommer fra Afrika.
  Jeg var kun sulten i et par år. Derefter brød Tyskland sig selv fra de erobrede områder. Men i de senere år er alt blevet bedre, og der var rationer nok til familier i overflod.
  Berlin gav generelt indtryk af en velnæret og velhavende by. Der har allerede været en del nye byggeprojekter.
  Krigen var i gang, vendte i en vellykket retning, og der var et overskud af arbejdskraft. Enhver tysker kunne købe en slave på kredit. Og det er fantastisk, mener fascisterne. Peter havde også en personlig slave. Du kan gøre hvad du vil med den. Og hvad kan du gøre med hende...
  Peter smilede kødædende. Jeg vil rigtig gerne udskære en piges krop. Drengen blev eftertænksom. Hvorfor ikke få ham et harem? Allerede i Det Tredje Rige kan dette gøres næsten lovligt. Slaver sælges på auktioner, eller du kan købe dem på kredit.
  Peters mor kom med to drenge for næsten ingenting. Drengene var indianere. Og de var meget kolde, når de skulle arbejde barfodet. Og moderen manede dem videre med en pisk. En af drengene blev derefter syg og døde. I stedet tog hans mor en russisk dreng. De er mere hårdføre og kan tåle den relativt milde tyske vinter uden udgifter til sko og varmt tøj.
  En anden indianer var fra en bjerglandsby og nåede at vænne sig til det. Peters far døde ved fronten. Moderen blev efterladt alene. Drengene blev efterhånden næsten medlemmer af familien.
  Peter legede endda med dem... Indtil han meldte sig ind i hæren. Dette er en god mulighed for at tjene penge. Og jeg var heldig at være i selskab med pigerne, der servicerede supertanken "Monster". Selvfølgelig er det prestigefyldt!
  Her kører de en kolonne af fanger frem. Amerikanerne går med hovedet nedad. De er ikke i humør. De er tabere. Vagterne skubber med riffelkolber og fløjter med piske.
  Blandt dem, der overgav sig, er der stadig meget unge drenge. Som det er typisk for teenagere, smiler de meget, især når de ser næsten nøgne, solbrune piger løbe. Krigerne bumper fangerne og kaster sten efter dem. Drengene fløjter tilbage. Sådan er den gensidige udveksling af behageligheder.
  Peter trak en pistol fra sit bælte. Han ville virkelig skyde på fangerne.
  En virkelig kolossal fristelse. Åh, djævelens fristelse. Burde du ikke finde dig selv et ikke så værdifuldt offer?
  Peter tager sigte på en gammel mand, og en sort på det. Det er ikke synd. Drengen ønsker at begå det første mord i sit liv. Han er næsten femten år gammel, og han har ikke dræbt nogen endnu. For eksempel har Friedrich så mange ofre, og alligevel er han ikke ældre end Peter.
  Peter tog den og sang:
  - Ve den, der kæmper,
  Med en tysker af stål i kamp...
  Hvis fjenden er rasende -
  Jeg dræber bastarden!
  Og drengen skyder... Afstanden til en pistol er ret lang. Drengen var meget bange for, at han ville savne. Og det vil være en skam. Men den gråhårede sorte mand falder. Afroamerikaneren har blod i ansigtet.
  Peter knurrede:
  - Jeg vil dræbe dig Afrika!
  Og han blottede sine tænder...
  Drabet på en ubevæbnet krigsfange generer ingen. Det var som at knuse en kakerlak. Tyskerne fortsætter med at jage fanger væk og fløjtesange, der er ret vulgære.
  Peter var meget tilfreds med sig selv. Han skød meget præcist og missede ikke. Hvorfor ikke en skytte?! Den rammer ekstremt præcist! Og han havde også modet til at skyde en ubevæbnet mand. Og det er det, der inspirerer mig mest. Ikke alle er i stand til dette!
  Drengen sprang af supertanken og løb efter pigerne og råbte:
  - Vi så ham! Og meget præcist!
  Hovedskytten siger kærligt:
  - Godt klaret! Du vokser op som en ægte arier! Men lær at dræbe ikke kun fanger, men også i kamp!
  Peter råbte tilbage:
  - Storm og vikinge og stålsværd!
  Ja, han gjorde det fantastisk. Smerten i hans tilstoppede tæer var sløvet, og Peter løb nu efter pigerne. Alligevel er krig som en mor. Der er så meget sjov i det.
  For eksempel elskede Peter at hygge sig derhjemme. Især ved at tænde tændstikker og holde dem til slavedrenges bare hæle. De skreg vildt og sprang op og himlede panisk med øjnene. En indianer har brune øjne, og en russer har blå øjne. Det er sjovt... Det er også godt at stikke stykker avispapir ind mellem tæerne og sætte ild til dem. Og det er ret smertefuldt. Eller pisk de unge slaver, udmattede af hårdt arbejde, med en pisk om natten.
  Peter optog en ægte fascists dyriske instinkter. Og han blev selv et udyr.
  Hitler sagde: Jorden var i fare for at blive genbosat. Vi har brug for så mange mennesker, som er nødvendige for at tjene de tyske mestre. Dette dannede en nådesløs moral. Og holdningen til andre folkeslag er, som om de var undermennesker.
  På den anden side havde det totalitære regime og den berygtede tyske orden effekt. Produktionen voksede, og ikke kun militærproduktionen. Ikke alene steg produktionen af våben, men der blev også bygget veje, broer, stejle flyvepladser og byer. Så det er endnu ikke muligt at bedømme dette regime entydigt. En vis effekt blev opnået gennem slavearbejde og et totalitært regime.
  Krigen fortsatte, og imperiet udviklede sig og voksede. Både magt og økonomi.
  Peter løb ret længe... Indtil han følte sig træt... Så fik han sin anden vind.
  Tiden gik, og solen begyndte at gå ned. Peter er allerede grundigt træt. Han kiggede på den røde sol og tænkte, hvornår denne dag endelig ville ende, og han kunne gå i en kvindes arme. Og så videre flagre...
  For at distrahere sig selv lidt forsøgte Peter at huske sin fars historier fra østfronten. Og også fra Vesten. Min far nåede at kæmpe i Polen, Belgien, Frankrig og Rusland... Og krigen begyndte ganske vellykket. Mange tyskere var bange for, at det ville blive som i Første Verdenskrig. Men Hitler viste sig at være klogere og heldigere end Wilhelm. Smadrede fjenderne stykke for stykke. Tyskerne, der mistede nogle få soldater, erobrede Polen og vandt derefter og ødelagde i Frankrig, Belgien og Holland.
  Krigen i øst vakte ikke megen frygt hos nogen. Sejr fulgte sejr. Men tyskerne rykkede stadig frem så hurtigt som planlagt. Alle deadlines er allerede overskredet, og Rusland kæmper. Og så vinterkatastrofen. Peters far døde i de sovjetiske snedriver. De fandt ikke engang liget. Peter håbede vagt, at hans far kunne være i fangenskab og forblev i live. Men fanger blev udvekslet to gange. Vi var på vej tilbage fra Rusland. Mange blev handicappede. Ganske vist var der relativt få fanger. Faderen var ikke blandt dem.
  Peter var dengang endnu for ung til at komme til østfronten. Men han ville hævne sig på russerne. Men ved slutningen af det østlige selskab havde drengen ikke tid. Tyskerne anså ikke dets resultater for sejrende, selvom gevinsterne viste sig at være betydelige.
  Det blev helt mørkt... Supertanken stoppede. Pigerne skulle have en snack og gå i seng. Aftensmaden var hurtig, standardrationer, chokolade, tørrede bananer, tørret kød.
  Peter satte sig ved siden af sin ven. Hun blinkede til drengen. Hvorfor ikke have det sjovt med en skægløs ung mand? Peter sad kun i sine shorts. Skulpteret, slank, med klar og solbrændt hud. Det er rart at føle sådan noget . Pigen strøg Peters muskuløse bryst. Drengen begyndte at stryge hende som svar.
  De flettede sig sammen i kram og overøste hinanden med kys. Peter var ikke jomfru. Mens han stadig er i skole, vil han modtage en kærlighedslektion af en professionel prostitueret. Typisk blev teenagere opdraget heteroseksuelt. På grund af deres hyperseksualitet blev kvinder instrueret i at undervise i kærlighed, når lysten opstod. Peter vidste allerede, hvordan man glædede sig, og pigen begyndte snart at stønne liderligt.
  Men de nød ikke kærligheden længe. Der lød et signal. Pistolen skal endelig affyres. Og så begyndte den kraftige kanon at bevæge sig. Pigerne skyndte sig rundt og slæbte projektilet med et spil.
  Monster-supertanken var lastet med en bombe, der vejede tyve tons. Og forberedt på at spytte det ud mod målet. Pistolen blev rettet ved hjælp af radioen, og ovenfra udførte "Rama"-5 ildkorrektion.
  Gunnerpigen skiftede data på displayet. Pistolen frøs... Pistolen lignede en høj med et bredt mundingsparti. Og sådan rammer knitrende skud. Det rystede af rekylen, og en ildsøjle styrtede op i himlen. Pigerne faldt endda ned fra rekylen, men sprang straks op.
  Den slående nutid fløj i en høj bue ud over horisonten. Så supertankens kanon affyrede sit første skud.
  Hovedskytten sagde:
  - I dette tilfælde er der ingen fred uden krig og ingen sky uden godt! Vi tog vores chance.
  Projektilet fløj omkring hundrede kilometer i en lige linje og mere end to hundrede og halvtreds i en høj bue. Hans parabel brød ind i stratosfæren. Og hun gik ned i en ekstrem vinkel. Flyvningen tog flere minutter, og en rigtig ildtornado faldt på amerikanernes befæstede positioner. I flere hundrede meter blev alt sammenpresset og ødelagt. Det var, som om der var en brændende tsunami. Og for et par bataljoner amerikansk infanteri kom den sidste dag virkelig.
  Pigen nippede til en anden raket fra den mest kraftfulde bombekaster på planeten Jorden. Og de forberedte sig på at bringe denne mange tons tunge knytnæve ned over fjenden.
  Skibschefen gned sine bare fingre på metalbøjlen og kvidrede:
  - Men giv ikke efter for ham, og du vil returnere uhyret til mørket!
  Det tog tre minutter at oplade. En hel del, men skuddet er mange gange stærkere end noget våben i verden. Og hvis det rammer, vil det ikke virke som om det ikke er nok, det vil ikke engang virke gennemsnitligt.
  Pigerne er meget aktive. Sigtet følger, og tønden drejer. Peter forestiller sig et øjeblik, hvad der virkelig kunne ske med dem, der falder ind under sådan en Thor-klub. Og han bliver bange. Dette er det kommende slag. At planeten bogstaveligt talt vil ryste.
  Og selv når et missil flyver, er det skræmmende! Og det virker som en varsel om død.
  Peter, selv inspireret, sang:
  - Dødsmaskinen er gået amok! Hun flyver uden at kende målet!
  Pigen, der lige havde været i seng med drengen, fortsatte:
  - Vi smilede, denne gang! Vi gik langs den hvide stribe!
  Og den anden gave nåede sit mål. Han ramte sine modstandere med en så eksplosiv kraft, at lemmer og fragmenter fløj langt i alle retninger. Skadelige elementer spredt ud over amerikanske positioner over mange hundrede kilometer.
  Forsvarslinjen blev beskudt. Amerikanerne havde det som syndere i helvede, hvis ikke værre.
  Himlen og jorden var blandet, alt brændte og revnede. Himlen splittes adskilt fra eksplosioner. Lynet blinkede hen over himlen.
  Og pigerne trak den tredje raket. Ligesom der vil være en ekstra ret til dig. Peter huskede Frederik den Store. Hans signatur skråstreg angreb. Kongen var hård ved både russerne og østrigerne. Selvfølgelig blev de undervist i begrænset omfang, men det blev ikke lagt skjul på, at russerne besejrede preusserne. Tværtimod blev det understreget: siden Frederik den Store selv tabte til russerne, hvor var Hitler så sej, som nåede og indtog Orenburg. Sandheden er, at Moskva endnu ikke er bukket under.
  Drengen trak spillet op, trådte på bolten med sin bare hæl og følte smerte. Det ville være rart at have sneakers på, tænkte Peter. Den nat i slutningen af maj, og det er allerede temmelig køligt i Canada. Det er allerede varmt i Mexico. Du kan dog solbade der selv om vinteren. Og så slog den barfodede teenager sine fødder ned.
  Peter greb øjeblikket og lagde sine hænder på pigens hofter. Hun spindede højt og sagde:
  - Ikke nu, smukke!
  Den anden pige slog armene om Peters overkrop. Jeg strøg hans muskler. Jeg mærkede den hårløse, muskuløse krop. Og hun kyssede det skarpe skulderblad og mærkede huden med sine læber. Jeg smagte testede det. Drengen lugtede af ungdom.
  I Det Tredje Rige er det ikke kutyme at skjule instinkter. På en eller anden måde vækker beskedne kvinder tværtimod foragt. Det, nazismen angiveligt lærer, er, at man skal være mere naturlig, tættere på naturen. Det betyder, at en kvinde skal elske mænd, og vigtigst af alt anderledes. Se efter nogen værdig, stærk, smart, smuk. Og Peter er virkelig smuk og har revet muskler. Du vil kramme og holde ham tæt, stryge og kysse ham, eller måske gøre noget mere seriøst.
  Et andet raketprojektil styrtede mod den amerikanske hærs positioner. Hun fløj i en høj bue, som om en panter lavet af flamme buede. Og hun bar med sine mange gravsten i ildversionen.
  Peter gøede:
  - Det her er virkelig et kistespil!
  Og drengen lo øredøvende højt. Pigerne vendte sig mod drengen og begyndte at kildre i hælene. Det hele lignede, at fem eller seks piger hånede en ung mand. Og Peter blev ved med at grine og grine af sig selv. En af skønhederne puttede sin skarlagenrøde brystvorte i munden på ham. Den unge mand begyndte at kysse og sutte ham.
  Peter vidste, hvilken smag det var. Som is. Som jordbær overtrukket med chokolade. Hvor smager en kvindes hud behageligt, som en honningbagel. Og du slikker hende så grådigt...
  Men pigerne kilder og kniber også. Hvilket ikke er så rart længere. Imidlertid følger et truende råb fra kommandanten, og skønhederne løber væk. Deres lyserøde såler blinker. Og bare ben hopper.
  Og det, der foregår på den amerikanske side, er et typisk mareridt på Street of Burning Elms.
  Den fjerde raket er også indlæst i bombekasteren. Dette er spillet med dødens dominobrikker. Krigerne er fast besluttet på at vinde indtil den store ende. Og ønsket om succes er i hjertet af enhver ægte arisk kvinde.
  Wagners musik begyndte at spille for at gøre det sjovere for pigerne at bevæge sig. Det er så sjovt at lave med en symfoni. Og det fjerde missil er blevet installeret. Klar til at flyve til store højder.
  Og fra oven hyler TA-500 - et bombefly med otte motorer. Noget der virker så skræmmende og uovertruffent. Måske gør kun diskos et mere uhyggeligt indtryk.
  Og uimodståelig...
  Og lige da dukkede en flyvende tallerken op. Hun gled hen over himlen som en solstråle. Dette er hastighed. Og det suser, som var det noget frygteligt fedt og kosmisk.
  Peter sang endda og komponerede, mens han gik:
  Under påskud af mål, humanisme,
  At bygge himlen på jorden...
  Führeren skiftede til fascismens vej,
  Et frygteligt tempel blev rejst for Satan!
  Og efter at have råbt, trak drengen ledningen ud. Den fjerde raket fløj i luften. Det skar gennem atmosfæren, og der var en tydelig lugt af ozon i luften.
  Og et sted på himlen ramte en diskos en amerikansk B-29. En stor maskine med vinger blev forbrændt af et mareridtsflyvende mastodont.
  Peter sang:
  - En mærkelig følelse af fred - du er ikke længere i fortiden... I fremtiden bliver du forvandlet til endeløst lys!
  Og der er virkelig meget lys... Og alt brænder med sådan en blå flamme. Skiveflyet ramte et dusin fly og forsvandt ud over horisonten.
  Peter løb for at vikle endnu en ledning af. Nej, krig er virkelig fedt. Selvom drengen forestillede hende noget anderledes.
  Og så efter sejren vil de få jord og slaver. Afhængig af det militære bidrag. Peter slikkede sig om læberne. Hvis bare jeg kunne få et helt harem. Han ville have det sjovt med dem. Selvom der er så mange piger her. Bare en hel seraglio.
  Han og hans mor har også en søster. Hun maner slaverne videre med en pisk.
  Tyskerne lærer, at de er den højeste nation. Men i virkeligheden er alt selvfølgelig ikke så enkelt. Russiske drenge ligner meget tyske fyre og er slet ikke dumme.
  Tænker du på, hvilken rolle du skal give dem? De ønsker ikke at være et kæledyr. Men vi skal heller ikke betragte os selv som lige. Peter mente, at russere kunne behandles som yngre brødre. De kæmpede godt mod Hitlers hær og viste mod.
  Men amerikanerne er vedholdende. Nu lanceres den femte shell ved Yankees. Det betyder, at de har et ret stærkt forsvar, der skal brydes.
  Peter viftede med knytnæven i luften i frustration. Han vil personligt gerne hente et maskingevær og skyde. Eller måske endnu bedre, som at hugge oldtiden ned med et sværd. Det er ret romantisk at slås med koldt stål.
  Drengen tog den og sang:
  Jeg huskede oldtiden - straks på hesteryg,
  Det utålmodige udyr skynder sig i fart...
  Jeg kunne ikke leve uden mit fædreland i en dag,
  Må mit hjemland være lykkeligere end alle lande!
  
  Og i fremtiden venter galakser på os,
  Universets endeløse vidder...
  Nazikæmperen er meget sej,
  Og alle skabninger vil underkaste sig Riget!
  Pigerne hørte sangen og råbte i kor:
  - Hvilken kriger! En rigtig macho!
  Gerdas kampvognsbesætning gik ind på amerikansk territorium. Til den berømte delstat Texas. Stedet er berømt for sine hårde cowboys og gangstere. Her steg den amerikanske modstand kraftigt, og der udbrød hårde kampe. Yankees, der engang var på deres eget territorium, kæmpede desperat. Amerikas situation er ret alvorlig. Tyske kampvogne og fly er overlegne i kvalitet, og produceres i enorme mængder. Og den brogede hær kæmper meget godt.
  Pigerne skød mod batteriet. Den vigtigste amerikanske kanon på 76 mm kaliber er slet ikke farlig for E-50. Kaliberen er også 90 mm for en skrå pande. Kun larverne kunne blive beskadiget. Krigerne skød som sædvanligt uden at misse. Og batteriet blev stille.
  Gerda tørrede afstandsmålerens glas og sagde:
  - Vi gjorde et meget godt stykke arbejde. Gå nu nordpå!
  Magda bemærkede med sorg i stemmen:
  - Sådan laver vi den ene fejl efter den anden. Og dette blev vores slags forbandelse.
  Gerda rundede hendes øjne med en trekant og spurgte overrasket:
  - Hvor tager vi fejl... Alt går næsten efter planen. Mexico er bag os, og nu er vi i USA. Og for den sags skyld kan sådan en fjende som Amerika ikke efterlades bagud!
  Magda skyndte sig at præcisere:
  - Jeg mener fejl i ordets åndelige betydning. Vi er blinde og fattige i ånden!
  Charlotte knurrede vredt:
  - Det ser ud til, at vi allerede er blevet enige om, at vi vil følge den ariske monoteisme. Og du opdaterer igen en diskussion, som ingen har brug for.
  Christina foreslog:
  - Lad os hellere diskutere Dumas' arbejde. Er grev Montecristo for eksempel en positiv eller negativ personlighed?
  Magda svarede med fast stemme:
  - Absolut negativt!
  Christina rødmede og protesterede:
  - Hvorfor sker det stadig?
  Magda bemærkede logisk:
  - Han ved ikke, hvordan han skal tilgive!
  Charlotte knurrede:
  - Hvad skal vi tilgive vores fjender?
  Magda rystede sit gyldne hår og bemærkede:
  - Hvis du ikke ved, hvordan du tilgiver, så kan vold ikke stoppes!
  Gerda nikkede indforstået:
  - Der er noget i det her... Men er det nødvendigt at stoppe volden?
  Charlotte sagde selvsikkert:
  - Verden hviler på vold... Vulkanen af raseri svæver i omfang...
  Christina gentog af entusiasme:
  - Spænding af højeste styrke... Det opleves med både smerte og frygt!
  Gerda sluttede med at synge med glæde:
  -Kun frygt giver os venner,
  Kun smerte motiverer dig til at arbejde!
  Derfor vil jeg det mere og mere
  Mørtlen vil bryde ind i horden!
  Pigerne tav. Shermans bevægelse distraherede dem. Et skud og den amerikanske kampvogn knuste. Generelt er denne bil slet ikke farlig for tyskerne.
  Og her kommer "Heksen", hun forsøgte at komme tættere på, og blev også ødelagt. Gerda skød ved at trykke på joysticket med sine bare tæer.
  Hun blev sådan en sej Terminator-pige. En tysk kampvogn kørte forbi, knuste flere sorte og frigav strømme af blod.
  Magda bemærkede med et suk:
  - Vi viser altid grusomhed... Og hvornår kommer barmhjertigheden ind i vores hjerter?
  Charlotte svarede:
  - Og så når vi overtager hele verden! Dette vil være en sand triumf af viljen!
  Christina sang med glæde:
  - Øje for øje, blod for blod... Vi skynder os i en cirkel - dræber igen!
  Gerda blottede sine store, lyse tænder som perler og hvæsede:
  - Vi ved ikke medlidenhed! Og det vil vi ikke vide!
  Magda trak på skuldrene og bemærkede:
  - Du kan ikke argumentere med mig... Men Gud vil dømme dig!
  Charlotte bemærkede roligt:
  - Og i Bibelen dræbte jøder på Guds befaling. Det vil sige, at den Almægtige ikke var pacifist. Men alligevel, meget mere, kan jeg godt lide undervisningen - tyskerne er Guds folk. Dette er meget mere fornuftigt sund undervisning end Bibelen!
  Magda rystede negativt på hovedet:
  - Du forstår ingenting...
  Christina bemærkede logisk:
  - Den, der er stærk, har ret! Er vi kommet ind i Texas? Så er vi i New York!
  Gerda fnisede og kurrede:
  - Succes ledsager os... Som sangen siger, ved hver fiasko, hvordan man kæmper tilbage... Ellers vil du ikke se succes!
  Pigerne blev distraheret. Et amerikansk P-51 angrebsfly forsøgte at angribe dem fra himlen. Dette er ret farligt, da denne grib har raketter. Magda manøvrerede behændigt. Pigerne - hver af dem kunne køre en kampvogn og skyde, og ramme den præcist. Missilerne passerede, selvom de var farligt tæt på bilen. Angrebsflyene dykkede, men blev ramt af luftværnsmaskingeværer. Den amerikanske grib modtog huller og begyndte at miste højde.
  Halen begyndte at ryge, hele metalstykker, træ og andre ting brækkede af.
  Gerda hvæsede:
  - Sådan her! Dette beviser endnu en gang, hvem der har ret og blot en svækkelse!
  Magda bemærkede:
  - Og stadig afhænger vores held af Gud!
  Gerda råbte:
  - Fra den ariske gud!
  Christina tilføjede:
  - Og af vores fingerfærdighed... Eller kejtethed!
  Charlotte hvæsede:
  - Og også ved flagets kraft og den kosmiske krafts skarpe hugtænder!
  Tanken bevægede sig igen og blev tvunget til at skyde. "Grands"-2 dukkede op. Generelt ligner tanken Sherman, men noget lettere og lidt højere. Ikke det mest avancerede våben, men relativt billigt. Selvfølgelig er det for tyskerne en harmløs bil.
  Pigerne skiftedes til at skyde og smadre skroget på Grands. De knækkede, men deres granater gled af tyskerens rustning. E-50 optrådte som en robot og demonstrerede overvældende kampevner.
  Charlotte brølede:
  - Stålhammerens slag, daggryet gik op for os!
  Gerda fyrede automatisk. Og samtidig huskede jeg smukke Hans. De elskede med ham, og alt var fantastisk! Hans er også en klog fyr, han kunne fortælle mange interessante ting. For eksempel om forskellige eventyr af pirater.
  Gerda kunne lide historien om prinsessen, der blev hyttedreng for pirater. Og så fandt hun skatte, men brugte dem ikke på sig selv, men samlede en hær og begyndte at erobre verden.
  Selvfølgelig er billedet af kriger-kommandøren meget imponerende. Hvordan man ikke kopierer det. Og du ville ikke købe sådan en bog, hvis den blev trykt. Rumkampe er også interessante. Her er for eksempel en fantasi om at erobre forskellige stjerneverdener. Tapre ariere kæmper mod kentaurerne...
  Mens Gerda huskede, blev kentaurerne, det vil sige "Grands", ødelagt. Og den tyske kampvogn rykkede længere frem. Men langsomt. Larven stødte på en ret kraftig radiostyret mine, og valsen, eller rettere flere valser, eksploderede. Metallet brast bogstaveligt talt, og varmt vand sprøjtede ud. Gerda svor og sparkede endda Magda:
  - Dette er din Gud, hvad gør han ved os!
  Guldlokkene svarede:
  - Lad være med at blasfeme...
  Pigerne havde næsten ikke sovet i flere dage, og mens de skiftede skøjtebaner, gik de hen og faldt i søvn.
  Så drømte Gerda om det igen...
  Gerda dukkede op i et syn igen. Pigen blev gjort til tjener for en adelig prins. Hun blev en tjenestepige og var klædt i silke og fløjl. Historien gentog sig ifølge Andersen, kun i en lidt anden version. Allerede på den første dag gned Gerda kraftigt sine fødder i sine nye støvler og indså, at rigdom ikke kun er sødme. Og silke er lidt varmt i den italienske sommer. Og de lækreste retter er ikke så gode, når man har en mæt mave.
  Du kan ikke sammenligne sødmen af gammelt brød med kildevand, hvis du spiser det sulten.
  Desuden skulle Gerda lære fremmedsprog, gode manerer, forskellige former for etikette og videnskab. Og det er slet ikke så interessant som at leve som en vagabond.
  Du kan huske, hvordan prinsen drømte om rollen som en tigger.
  Gerda prøvede at vænne sig til det og led i lang tid. Et år er gået. Og det så allerede ud til, at hun blev draget ind i denne udmattende livsrytme som en tjenestepige.
  Med kager hver dag og dyrt tøj.
  Men i spejlet, foran hvilket hun udførte ceremonien, dukkede hendes svorne bror Kai pludselig op. Drengen var slet ikke vokset og havde ikke ændret sig i løbet af de lange adskillelsesår, kun han var blevet for bleg med en usund blå farve. I snedronningens slot så han ud til at være frosset, og forsøgte stadig at danne ordet "Eternity" fra isflagene.
  Noget der kunne give ham frihed.
  Men det lader til, at han ikke lykkedes. Hvordan er det at sidde på et isslot i mange år, selvom man ikke mærker kulden?
  Og rundt omkring dig er isbjørne og isstatuer?
  Gerda følte, at hendes navngivne bror var dybt ulykkelig. Der er kun is og isbjørne omkring, du sorterer gennem isstykkerne, der funkler som diamanter. Selv når man tager i betragtning, at den nævnte brors hjerte er frosset, er det stadig tydeligt, at han er dybt ulykkelig.
  Måske er selv denne ulykke tusind gange værre, når du har frosset vand i brystet?
  Gerda skreg og besluttede sig for at løbe. Hun gik til sit værelse. Helt ærligt efterlod jeg mine støvler, en dyr kjole og tyndt undertøj. Hun tog sin gamle kjole på, som var blevet til klude, men blev omhyggeligt opbevaret. Det blev stramt og blottede benene over knæene. Pigen er blevet voksen, og hun ser omkring tretten år gammel ud, men i virkeligheden er hun ti år ældre. Hvor længe er det siden, hun ledte efter sin adopterede bror? I tretten år nu, hvis ikke mere.
  Gerda tøvede lidt. Tag måske i det mindste nogle sko... Eller gå udklædt. Men det er ikke fair! Og for en tramp er klude det helt rigtige.
  Pigen kyssede krucifikset og gik derfor barfodet på jagt efter sin adopterede bror. Hun vidste nu i hvert fald, at han var langt mod nord. På vejen blev hun mødt af vagter. Da de så Gerda barfodet og i klude, blev de overraskede:
  - Er du pigen? Hvad er det for et udseende du har?
  Gerda løj:
  "Jeg gjorde min prins vred, og han beordrede mig til at gå til alle fire retninger i de samme klude, som jeg gik for at tjene."
  Vagten bemærkede ynkeligt:
  "Du vil brække alle dine ben, jeg giver dig i det mindste et par sko." Min datter er vokset fra dem, og de vil være det helt rigtige tidspunkt for dig!
  Pigens ben er virkelig så mejslede, smukke og forsvarsløse, at når man forestiller sig dem på skarpe sten, føler man ufrivilligt medlidenhed.
  Gerda svarede beskedent:
  - Jeg har ikke fortjent det her... Hold det for dig selv eller sælg det!
  Den skæggede mand rystede på hovedet:
  - Jamen, det gør jeg ikke! Vejene i Italien er for barske og stenede til pigens bare fødder. Desuden er du allerede uvant med den barske overflade. Det er stadig maj, og det bliver snart ikke koldt, men om natten giver jeg dig et dunet tørklæde at dække dig med... Indtil du finder nye gode ejere!
  Det er ubelejligt for pigen at nægte.
  - Tak skal du have! - svarede Gerda.
  Hun tog lædersko med, der var næsten ubrugte - tilsyneladende havde hendes datter dem kun på ferier, og et dunet tørklæde, også praktisk talt nyt. Hun takkede den blide vagt. Skoene var virkelig behagelige, lidt overdimensionerede, men normale. Det var behageligt at gå i dem.
  Vagten gav ham endnu en brødskorpe til vejen, smilede og sagde:
  - Pas på dine sko, og prøv at finde dig et anstændigt hjem.
  Men så snart hun drejede om hjørnet, tog pigen sine sko af og hængte dem på sin skulder. Hun ville virkelig gerne gå barfodet, for at tage en pause fra slottets sko. Først var det behageligt at gå, vejstøvet kildede i mine bare hæle. Men så begyndte det lange fravær af vane at tage sit præg. Pigens såler blev blødere og blødere, og hun mærkede hurtigt brodden af småstenene og brænden.
  Snart føltes hvert skridt som at slå bare hæle med pinde.
  Men det var Gerda, der havde nået at hænge på en stativ i sit ikke så korte liv, ikke flov over. Når alt kommer til alt, er det mindre smertefuldt at gå barfodet på en stenet vej end at få dine hæle stegt af en brændeovn. Også selv om hun i løbet af et år er blevet forkælet. Hun vil ikke kunne holde det ud.
  Gerda sammenbidte tænderne strammere og tilføjede et skridt.
  Ved udgangen af dagen blødte pigens bare fødder, men hun gav ikke op og faldt i søvn i en høstak. Og næste dag tog jeg afsted igen ad den stenede vej.
  Og de afrevne såler gravede sig ned i skarpe sten, hvilket gjorde, at pigen led. Fra tid til anden dyppede pigen sine knækkede fødder i vandet og afkølede sine skårne fødder.
  Gerda tog ikke mad med, og hun måtte spise almisse. De serverede den ivrigt til en smuk pige i klude.
  Først ville Gerda sælge sine lædersko eller bytte dem til mad og selv tage sko på, hvilket var nemmere, men så ændrede hun mening. Hendes fødder blev meget hurtigt ru, sålerne var bevokset med hård hud, og hun havde ikke brug for sko, især i den varme årstid. Men hun mødte to små drenge, der bogstaveligt talt var ved at dø af sult.
  Meget tynde drenge, hud og knogler, kroppe knap dækket med klude, bare fødder slået ned.
  Pigen fodrede dem, hvad hun havde samlet i en pose, og solgte dem derefter i en købmandsbutik, selvfølgelig med stor rabat, næsten nye sko. Vi købte noget mad og efterlod det til drengene sammen med et duntørklæde.
  De spiste for første gang i mange år.
  Selvfølgelig opførte Gerda sig på en kristen generøs måde. Desuden var det sommer, og om natten var der ingen grund til at dække med et tørklæde. Men da Italiens generøse marker sluttede, endte pigen, der gik nordpå, i Alperne. Og der er det stadig varmt om dagen, men koldt om natten. Og landsbyer er meget mindre almindelige, du skal sulte.
  Den sultne pige vrider bogstaveligt talt sine indvolde.
  En dag var der sommerfrost, og kludene frøs. Pigen rykkede og rev helt sin kjole. Hun befandt sig nøgen og forsvarsløs. Jeg måtte bære mine klude og gå hurtigt. Du kan ikke sove nøgen om natten - det er et sandt helvede. Gerda sov ikke hele dagen og natten, men om morgenen gik hun lidt lavere ned og varmede op og sov. Så gik hun hele natten igen, og ved frokosttid næste dag nåede hun en bjerggård.
  Pigen skreg af glæde og begyndte at vifte med armene. Hendes skikkelse var allerede ved at tage form, og da en mand dukkede op, skyndte Gerda at dække sig til med hænderne.
  Svaret var:
  - Wow, du er en vild!
  Ejeren gik med til at give Gerda enkelt og gammelt tøj, men til gengæld tvang han hende til at hugge træ i to hele uger og bære vand i spande med en vippe.
  Derudover kan du også fylde hullet i hegnet ved at placere sten.
  Pigen arbejdede indtil udmattelse og spiste kun gammelt brød og surmælk. Ejeren inviterede hende til at blive, men Gerda løj og sagde, at hun var på pilgrimsrejse. Modvilligt gav bjergnæven hende en slags hullet sæk, men du er i hvert fald ikke nøgen. Og han smed ikke engang et stykke brød på vejen.
  Og dette er for en pige, hvis hænder var dækket af hård hud fra fødsel, og som arbejdede på nørden indtil udmattelse.
  Gerda måtte gå med tom mave. Og i bjergene er landsbyer sjældne, og selve Alperne er store, på toppen af bjergene, selv om sommeren er der sne. Den sultne pige rev græs, kløver og tyggede på grankogler. På ti dage blev hun så tynd, at hun ikke var andet end hud og knogler. Jeg kunne ikke engang lade være med at spise egernet råt.
  Hun foragtede ikke at sutte istapper og risikerede at få ondt i halsen.
  Så stødte jeg på gården igen. Hun arbejdede hårdt der i tre dage, men hun spiste nok, og de gav hende noget til vejen. Men det værste i højlandet var nattekulden. Pigen sov om dagen og trampede på skarpe sten med sine bare, hårdhændede fødder om natten. Nogle gange hylede ulve, flere gange faldt Gerda i afgrunden og næsten faldt, men skæbnen beskyttede hende. Selvom der er betydelig frygt for at gå gennem bjergene om natten. Og sulten...
  Noget som et iskoldt helvede.
  Da Hannibal krydsede Alperne til Italien, døde halvdelen af hans hær og alle hans elefanter. Og her er overgangen lavet af en lille, ja, endda en voksen pige i årevis.
  Hendes ben oplevede skarpe sten, brød isskorpen, og hendes krop var udmattet, men bar stadig den modige heltinde over tinderne.
  Da Gerda allerede var på vippen, stødte hun på en anden gård på sin vej, og igen var der mad. Ejeren viste sig at være venligere og tilbød pigen en kort pelsfrakke og sko, men Gerda nægtede og sagde, at hun allerede var vant til stenene og kulden, og bare fødder gik meget lettere end dem, der var fyldt med sko. Ejeren gav os en hel pose mad til rejsen.
  Gerda tøvede lidt og trådte på de skarpe sten med sine bare såler, men hård hud på kanten var endda behagelige.
  Det gjorde selvfølgelig pigen tungere, men det tillod hende at gå i endnu et par uger uden at stoppe. Højlandet var ved at være slut, bjergene blev lavere og lavere. Og Gerda krydsede den sværeste del af stien: toppen af Alperne.
  At gøre noget som dette barfodet og i let tøj er beslægtet med Hercules' bedrift. Og barnet gjorde alt.
  Nu befinder hun sig i Schweiz, hvor tingene er lidt mildere og gårde er mere almindelige. Overgangen styrkede Gerda, og hun blev ikke forkølet i bjergene og fik ikke engang en løbende næse. Hvorfor kan guderne ikke lide de svage i ånden, men belønne de stærke?
  Og dette taler om heltemod og mod, der er i stand til at slibe sten.
  Gerda blev ved med at gå og gå, standsede i gårde, arbejdede og nogle gange sang. Et omvandrende liv er behageligt og velkendt for hende. Dagene begyndte at gå hurtigere og hårdere. Skæbnen har indtil videre beskyttet pigen mod onde mennesker, røvere og voldtægtsmænd. Alligevel er Gerda ikke længere så lille, og kunne tiltrække voldtægtsmænd. Men indtil videre har alt fungeret godt.
  En gang blev hun dog angrebet af en røver. Han slog ham ned, pigen slog ham i hovedet med en sten. Og så, i vanvid, slog hun hende ihjel.
  Så pigen gik gennem Schweiz og kom ind i Bayern. Sommeren har allerede passeret toppen, men på sletten er det stadig meget varmt, selv om natten. Og vejene er ikke så stenede. Det var en sand fornøjelse at gå. Vi stødte ofte på bebyggelser, og der var ingen problemer med maden. Gerda, der arbejdede på deltid, sparede sig selv nogle penge og opdaterede sin kjole med en mere elegant og ny. Men hun foretrak at gå barfodet, især da sålerne blev hårdere end støvlernes.
  Og uden sko er dine fødder meget lettere og mere gangbare.
  Men tiden gik. Pigen flyttede nordpå. Sommeren er forbi og efteråret er kommet. Kold regn væltede ned, og Gerda befandt sig i det nordlige Tyskland. Hun plaskede sine bare fødder gennem de iskolde vandpytter og mærkede en let kuldegysning. Men Gerda er allerede så bekendt, at hun besluttede ikke at anskaffe sig sko og en pelsfrakke og begrænsede sig til kun et uldent tørklæde. Hun foretrak igen at overnatte, kun om dagen, og trampe om natten.
  Hendes bare fødder brød isskorpen, og hård hud på sålerne føltes nærmest lyksalighed.
  Så den passerede det ret tætbefolkede nordlige Tyskland og nåede havet.
  Jeg så på bølgerne, der plaskede og ramte kysten. Hun dyppede sine trætte fødder i saltvand. Hun plaskede rundt i vandet, som virkede næsten varmt.
  Der er ingen steder at komme længere over land, og det er umuligt at krydse havet. Hans hjemland Danmark var forholdsvis tæt på. Pigen ville pludselig tilbage til sit hjemland København. Måske er hendes egen bedstemor stadig i live. Desuden er det ikke klart, hvordan man kommer videre.
  Men Gerda satte sig på en sten ved havet og afviste efter at have tænkt sig tanken om at vende tilbage. Hvis der ikke er nogen anden vej ud, så bør du finde et skib, der går nordpå, nå isen og derefter bevæge dig til Nordpolen. For højst sandsynligt ligger snedronningens slot der.
  
  Nå, hvis det er nødvendigt, vil hun finde sådan et skib, men for nu, gå til havnen.
  Så vågnede den rigtige Gerda. Charlotte rystede på skulderen og mindede hende om:
  "De reparerede larven for længe siden, men de ville ikke vække os." Hvem afslutter amerikanerne?
  Gerda bemærkede halvt sovende:
  - Ikke for at slå, men for at afslutte? Dette er selvtillid!
  Christina råbte:
  - Hvorfor tvivler du stadig på det?
  Gerda rystede sit snehvide hår:
  - Nej! Hvilken tvivl kan der være i princippet! At vi ikke har kæmpet gennem det meste af verden?
  Christina fnisede:
  - Det meste af verden... Og hvornår er det hele!
  Magda bemærkede vredt:
  - Uden Gud opnår vi ingenting!
  Pigerne råbte i kor:
  - Nok! Ikke et ord om religion! Vi ønsker at være verdslige!
  Og tanken begyndte at bevæge sig og indhentede sine kammerater. Bilen gled glat. Gasturbinemotoren skubbede let, og tanken accelererede på motorvejen med 70 kilometer.
  Men her gik de selvfølgelig langsommere langs vejen. Gerda spurgte sine venner med et smil:
  - Jeg spekulerer på, tror du, at Washington bliver nødt til at blive taget med storm, eller vil Amerika kapitulere først?
  Charlotte foreslog:
  - Det bliver som i et eventyr!
  Gerda grinte:
  - Er det som i et eventyr?
  Charlotte sagde pompøst:
  - Jo længere du kommer, jo værre bliver det!
  Gerda sagde pludselig:
  - Og jeg drømte, at jeg blev en lille pige. Næsten som Andersens heltinde, kun endnu mere dramatisk!
  Christina bemærkede kærligt:
  - Mere dramatisk... Hmm, hvad nu hvis Andersen skrev om vores kampvogn?
  Charlotte bekræftede energisk:
  - Det er det! Det er som om, at vores tank forelskede sig i en selvkørende pistol, og de skændtes, hvilken der var sejere. Så blev den selvkørende pistol sendt til metal...
  Christina rettede:
  - Eller måske ikke kun en selvkørende pistol, men også en kampvogn... Og de blev robotterminatorer i fremtiden. Og i stedet for kanoner og maskingeværer bar de kampsprængere.
  Gerda sang:
  - Tidligere frøs de i skyttegravene, bedstefædrene stønnede... Og nu er hyperplasma skæbnens dommer!
  Christina løftede sine bare, meget smukke ben og bemærkede:
  - Jeg ville skabe en sensation i fyrsternes palads... Og du også!
  Gerda var enig i dette:
  - Vi har en charmerende fire!
  Magda strøg Christinas ben og mumlede:
  - Ja, kvindekroppen er smuk!
  Gerda kiggede mistænksomt på Magda:
  - Hvornår har du sidst haft en mand?
  Pigen svarede vredt:
  - Det ved du selv!
  Charlotte foreslog:
  - Måske kan vi gøre grin med fangerne?
  Gerda bemærkede rationelt:
  - Først skal vi fange dem! Og så får vi en afgørende sejr! Med tortur og blod!
  Charlotte, den rødhårede djævel blottede sine tænder og hvæsede:
  - Og jeg elsker blod!
  Tanken, som skønhederne kørte på, gik ind i kampen. Denne gang stod fire Pershings i vejen. Lidt farligere kampvogne affyrede oftere. Krigerne skiftedes til at skyde. Kun en granat ramte E-50, og de amerikanske kampvogne blev stille. Kampen var kort, et halvt minut. Der var ingen chance for at modstå den tyske pistol.
  Så dukkede Shermanerne op. Pigerne ramte dem på afstand. Vi ramte flere. Naboerne afsluttede resten.
  Så gik tyskerne videre. Vi fandt et batteri med forladte våben. Men som det viste sig, er ikke alt så simpelt. Kanonerne, der blev kastet, viste sig at være camouflage, og bag bagholdet åbnede de præcis og ødelæggende ild.
  Pigerne svarede. Amerikanerne blev bragt til tavshed. Men rustningen på deres kampvogn blev ridset flere gange.
  Gerda bemærkede:
  - Hvis vi havde mere selvtillid og svagere rustning, skulle vi holde en begravelse!
  Magda bemærkede vredt:
  - Men så ville du helt sikkert vide, hvilken slags Gud vi har!
  Gerda svarede hårdt:
  - I mit næste liv ville jeg blive general og tage kommandoen over hæren.
  Charlotte knurrede:
  - Jeg ville have modtaget to hære på én gang!
  Christina fnisede og tilføjede:
  - Og du er smålig! Hvorfor ikke fire på én gang!
  Gerda, grinende, bemærkede:
  - Nej, det er bedre straks at have en milliard eller en billion!
  Pigerne brød ud i latter og stødte endda deres pander. Derefter kørte deres tank videre. Vi skulle skyde med maskingeværer. Efter at have mejet flere dusin Yankees ned. Her kæmpede amerikanerne mere stædigt. Og det hvide flag blev ikke smidt væk.
  "Hekse" dukkede op, selvkørende kanoner, der ikke er kraftfulde, men kvikke. Deres piger blev skudt, selvom de fik et par slag i sig selv.
  En af "heksene" vendte endda efter et præcist hit. Piger
  Cooed:
  - Vi er super!
  Og igen sendte de granater. De lagde det ekstremt præcist.
  Mens krigerne kæmpede uden frygt. Men undervejs stødte de på et batteri af tunge 120 mm kanoner. Her skulle vi allerede manøvrere. For at Gud forbyde det, kysser de ikke deres dødbringende omfavnelse.
  Skallerne fløj næsten i nærheden.
  Gerda åbnede ild på afstand. Den første amerikanske pistol blev stille.
  Så et slag til den anden, og så til den tredje.
  Magda hviskede:
  - Gud velsigne os!
  Projektilet ramte den øvre frontplade på E-50, men de 250 mm i en vinkel afbøjede gaven. Men mod den tyske pistol havde amerikanerne ingen frelse. Krig er boksning, men i dette tilfælde viste nazisterne sig at have for lange arme.
  Charlotte bemærkede med et grin:
  - Sådan nogle våben... Og hvor blev de til blødkogt kød!
  Gerda protesterede med alarm i stemmen:
  - Sådanne store kanoner kunne være blevet bemærket af vores angrebsfly. Denne kaliber kan trods alt være farlig for os, især hvis den rammer siden!
  Christina klynkede:
  - Jeg har en ædel skikkelse, men vores piloter er hackere!
  155 mm haubitsen affyrede også. Sandt nok er dens nøjagtighed ikke nok til en tysk tank. Sådan en bøller, der mangler koordination. Fjenden er dog ikke en flue! Og højden på E-50 er omkring to meter - tanken viste sig at være ret squat.
  Charlotte dækkede haubitsen, sigtede pistolerne ved hjælp af joysticket med sine bare tæer og knurrede:
  - Jeg er virkelig fantastisk!
  Christina forfalskede et gab:
  - Dine komplimenter er monotone!
  Charlotte nikkede indforstået.
  - Ja! Vi viste dig rutineteknikken! Det er tid til at skifte til uppercuts!
  Magda kunne ikke lade være med at udstøde:
  - Med Guds hjælp, naturligvis!
  I første halvdel af juni nærmede tropperne fra Det Tredje Rige sig Toronto og omringede Canadas største by. Amerikanerne forsøgte at klamre sig til et stort befolket område. Og de bragte tropper dertil. Tyskerne omringede ifølge traditionen byen og forsøgte at slå til på mere sårbare punkter. De største kampe udspillede sig med deltagelse af mere end halvanden million soldater på hver side. Den amerikanske maskinpistol var ringere end den tyske automatriffel, især de nyeste MP-54-modeller, og resten af udstyret endnu mere.
  Amerikanerne er ikke særlig modstandsdygtige i kampe. Mange af dem foretrak at gemme sig under artilleribeskydning eller endda overgive sig - især hvis de kom ind i kedlen.
  Hvis du kæmper mod tyskerne, skal du ikke være bange! Og det er de sovjetiske soldater ikke bange for, men der er opstået stor tvivl om de amerikanske. Ikke desto mindre kæmper Yankees, og fremrykningen koster tyskerne.
  Monster-supertanken var på vej mod Toronto. Han skulle nu bombardere den befæstede fæstningsby. Hovedskytten Adala var noget ked af dette. Fordi for mange civile burde dø under beskydningen.
  Denne unge kvinde var slet ikke ond. Men hun er klar til at opfylde sin pligt over for Det Tredje Rige.
  Livet er en kompliceret ting. Adala var ikke en raceren tysker. Hun havde en russisk far, hvilket selvfølgelig spolerede hendes image. Men hendes mor hævdede officielt, at hun bar Adala fra en tysker. Pigen selv var meget kompleks af disse hints. Hun gik til østfronten i 1942, da Führeren tillod brugen af kvinder i kamp.
  Hun kæmpede som snigskytte i nogen tid. Hun var kendetegnet ved sin nøjagtighed og gode score. Modtog jernkors af første og anden klasse. Derefter korset af militær fortjeneste i sølv og guld. Og også snigskyttekorset, først i sølv, så i guld. Hun deltog i stormen af London. Så befandt hun sig på østfronten igen. Hun vandt titlen som en af de bedste snigskytter i Det Tredje Rige. Hun modtog snigskyttekorset i guld og med diamanter, samt ridderkorset af jernkorset.
  Hun blev tildelt som hovedskytten og chefen for Monster-supertanken. Hvilket er meget prestigefyldt.
  Adala er selvfølgelig en skytte i topklasse. Og hun var en dygtig og snedig snigskytte. Og hun har fire sovjetiske generaler og mere end fyrre officerer. Adala behandlede russere med respekt. De gjorde virkelig hårdnakket modstand. Pigen deltog for eksempel i overfaldet på Sevastopol. Jeg så de sovjetiske troppers massive heltemod. Derefter kæmpede hun både i udkanten af Stalingrad og i selve Stalingrad. Hun kæmpede også med briterne - også seriøse, dog ikke så gode krigere som russerne.
  Adala slap for alvorlig skade, men blev adskillige gange lidt ridset af kugler og granatsplinter. Så der var livsfare. Pigen var hærdet i kampe, og nu følte hun sig nærmest som en bagerste rotte. Virkelig et "Monster"-våben på lang afstand og yderligere fire hundrede millimeter legeret panser.
  Du føler dig ikke særlig tapper i sådan en tank. Og skyd så rundt i byen. Snigskytten dræber trods alt kun militært personel. Og her...
  Adala gav ordre til at skyde og hviskede:
  - Må Gud bevare vore hjerter rene!
  Her løber Peter rundt. En sød dreng kun iført shorts, der passer ham - flået, solbrændt, med en god figur. Drengen er smuk, og mange piger ser ivrigt på ham, eller prøver endda at røre ved ham. Adala råber strengt til dem, at de ikke skal gøre det for åbenlyst. Ja, og de kan trække en teenager rundt. Kroppen er endnu ikke modnet, der er femten sunde, fuldt modne piger. Det er bedre at lede efter voksne mænd.
  Peter kommer fra en fattig familie; selvfølgelig vil han have held og lykke med at få et job på en supertank. Her betaler de mere og er relativt sikre.
  Men da teenageren skød og dræbte sin fange, en gammel sort mand, efterlod det Adala med en dårlig smag.
  Du kan virkelig ikke dræbe en ubevæbnet person, det er grimt. Måske er det rigtigt, at skyde en gammel mand personligt er et mindre tab - det er ikke så synd. Men det er stadig ubehageligt.
  Adala sagde ikke noget til Peter, men besluttede, at hvis det var nødvendigt, ville hun spille drengen et puds. Lad ham arbejde i mellemtiden... Adala forestillede sig, hvordan drengen fik smæk. Gad vide om han vil skrige?
  En pige læste engang en bog om Stenka Razins søn.
  En dreng på omkring tretten blev anholdt sammen med sin far. Old Man er forståeligt nok en kendt rebel, der har udgydt strømme af blod. Men sønnen er stadig kun et barn. Spørg ham hvilken.
  Men Cornils assistent vurderede den tidligere militærhøvding anderledes. Og han foreslog, at drengen blev forhørt med lidenskab - hvad nu hvis han vidste, hvor hans fars skatte var placeret.
  Stenka Razins søn blev ført til en torturkælder. Drengen prøvede at se lige ud og holde sig stolt. Selvom det var skræmmende indeni. Torturinstrumenter er hængt op, pejsen brænder. Bødler i røde hjelme.
  Samosa nærmede sig drengen, rakte hånden frem, rystede ham i kraven og spurgte truende:
  - Hvis du fortæller mig, hvor fyren gemte skatten, sætter vi ham fri. Nej - vi vil torturere!
  Stenka Razins søn Grishka svarede modigt:
  - Jeg vil ikke fortælle dig noget! Og endnu mere for dig!
  Samosa gøede:
  - Tortur den lille dreng!
  Og han trak personligt i kraven og rev drengens kaftan af. De klædte Grishka af og slæbte ham på stativet. Drengen forsøgte desperat at sparke tilbage. Men de erfarne bødler immobiliserede Grishka med et slag i nakken. Så sikrede de hans hænder bag ham og begyndte at løfte ham i rebet. Drengen huggede tænder. Bødlen greb drengen i torsoen og rystede ham og vred ham i leddene. Grishka begyndte at trække vejret tungt, men holdt et skrig tilbage.
  Ekspedienten, der dikterede til de skriftkloge, sagde med dyb stemme:
  - Fortæl mig, tyv, hvor din bror gemte skatten.
  Drengen svarede med foragt i stemmen:
  - Selvom jeg vidste det, ville jeg ikke sige det!
  Samosa beordrede bødlen:
  - Hit! Ti strejker med omhu!
  Bøddelen slog støt til. Grishkas krop rystede. På det tiende slag frøs torturisten. Og så på Samosa. Under henrettelsen var drengen tavs og bed sig i læben.
  Ekspedienten sagde med dyb stemme:
  - Sig mig, tyv, hvor gemte fyren skatten?
  Grishka råbte:
  - Det vil jeg ikke sige!
  Samosa knurrede:
  - Fem slag uden at redde!
  Bødlen slog drengen med et fejende slag og rystede hele hans krop. Grishka skreg, men bed sig i læben. Et andet slag fulgte. Også fejende og stærk. Grishka fortsatte med at tie. Og igen det tredje slag dryppede blod fra den skårne hud.
  Samosa rynkede panden, da drengen fik smæk. Selvfølgelig vidste sønnen måske ikke, hvor Stenka gemte skatten. Og endda, måske, rigtige skatte. Men drengen burde afhøres. Og tag hemmelighederne ud af ham.
  Efter det femte slag begyndte blodet at dryppe aktivt.
  Ekspedienten gentog spørgsmålet. Grishka var tavs.
  Samosa bestilte:
  - Brænd hans hæl.
  Bøddelen tog et stykke varmt jern frem og førte det til drengens blottede sål. Han rystede, vred sig og... mistet bevidstheden.
  Adala mente, at det ville være en god idé at sætte Peter igennem dette, så han ikke ville dræbe ubevæbnede og gamle. Peter gjorde noget forkert. Hvordan ville det være i en rigtig kontaktkamp? Ville du ikke være genert?
  Stenka Razins søn Grishka vidste i øvrigt, hvor en af hans fars skatte var gemt, men forblev tavs. Han blev bragt til fornuft ved at hælde en spand isvand. Så beordrede Samosa:
  - Brænd også den anden hæl med jern!
  Denne gang besvimede drengen ikke, han forsøgte at rykke, men Grishkas bare fødder var klemt fast i stokkene.
  Samosa hvæsede:
  - Fem vipper mere, uden nogen pleje!
  Efter det femte slag rystede drengens lyse hoved, og Grishka mistede bevidstheden.
  En erfaren kontorist i tortur rådede:
  - Lad ham gå! Barnet vil stadig læne sig tilbage!
  Samosa sagde strengt:
  - Fjern hvalpen! Tør den af med vodka og læg den på sengen... Lad være! I morgen fortsætter vi torturen!
  Grishka blev fjernet fra stativet, og udskæringerne blev tørret af med en blanding af alkohol og vand. Drengen rykkede: vodkaen sved. Derefter fik Grishka varm bouillon og låst inde i en opvarmet celle. Men for en sikkerheds skyld lænkede de drengen i nakken og lod ham falde i søvn. Drengen sov på maven, sengen var blød. Ofre dør ofte under tortur fra bødler, og Samosa ville vide, hvor Stenka gemte sine skatte.
  Efter at have tilladt Grishka at gå væk og sove, blev drengen den næste dag igen trukket ind i torturrummet. De trak ham op på stativet igen. Grishkas allerede strakte led blev mere smertefulde. Vægte blev hængt ved drengens fødder. At strække musklerne mere. Så bragte bødlen smilende et rødglødende jern og trykkede det mod Grishkas bryst. Drengen huggede tænder i vild smerte.
  Samosa brølede:
  - Tal tyv!
  Det lugtede brændt. Lugten af stegt kød forstærkedes. Grishkas øjne knibede sammen af smertechokket, og drengen mistede bevidstheden igen. Bøddelen tog jernet fra sit bryst og sagde:
  - Stærk dreng...
  Samosa knurrede:
  - Vi er nødt til at dele det op... Fyrfadet er for dine fødder!
  Bøddelen smurte drengens såler ind med olie og tændte et fyrfad på afstand. De allerede svedne hæle havde store smerter. Drengen trak vejret tungt. Han tabte en blanding af sved og blod, huggede tænder, men tav. Selvom det kostede ham dyrt. Anstrengelserne var desperate.
  Samosa knurrede heftigt:
  - Du vil tale! Hej, slå mig på ryggen!
  Bødlen regnede slag over Grishka. Ved det tiende slag rystede drengens hoved trægt og faldt om. Drengen kom ikke straks til fornuft, selv efter at der var hældt en spand vand på ham. Samosa slog Grishka i ansigtet og beordrede:
  - Slå igen!
  Deak bemærkede:
  - Den nøgne mand vil dø...
  Samosa knurrede:
  - Skit! Få ham væk fra stativet! Fortsæt i morgen!
  Grishka blev igen fjernet fra torturapparatet og ført til værelset. Drengen tæskede og rykkede. Han faldt i en tung, vrangforestillings søvn. Så vågnede han og græd. Men så snart fangevogteren dukkede op, tav han og så vredt på ham. Han smed drengen noget brød og kvas. Drengen havde ingen chance for at undslippe, især da han var lænket i nakken.
  Den næste dag blev Grishka tortureret lidt anderledes. De løftede mig op til loftet, løftede deres arme på stativet og gav så slip. Sådan vild smerte
  afbryder vejrtrækningen. Drengen blev løftet tre gange, indtil han mistede bevidstheden.
  Hvorefter bødlen igen slog ham med en pisk og brændte hans mave med et varmt strygejern. Efter at have tortureret drengen grundigt, løslod de ham og tog ham med til sin celle. Bødderne formåede ikke at opnå noget.
  Dagen efter blev Grishka spændt op på et stativ, en fyrfad blev tændt under hans bare fødder, og varm wire blev sat på hans ryg og balder. Drengen mistede bevidstheden flere gange under torturen, men kom til fornuft. Indtil bødderne selv blev trætte og stoppede torturen.
  Dagen efter blev drengen strakt ud, og bødlen begyndte at brække tæerne med en glødende tang og også trykke på ribbenene. Grishka skreg flere gange, men reagerede på krav om at sige noget med et humør.
  Og igen modtog han pisken.
  To uger gik. Grishkas barnlige krop er allerede udmattet af tortur. Smerter er overalt. Der var ikke et blod eller en vene uberørt af smerte. Først, da de slog ham og brændte ham, ville han skynde sig ind og dæmpe eksplosionerne i kroppen. Men da smerten opslugte hele væsenet, blev den mat.
  Samosa så selv, at chancerne for at vride noget fra Grishka var ved at forsvinde for hans øjne. Bødderne prøvede et nyt middel. Vi fandt mel. Grishkas hår blev barberet af, og koldt vand begyndte at dryppe på hans krone. Torturen er grusom og effektiv. Efter et par timer føles det som om bomber eksploderer i hjernen. Grishka var næsten blind og døv. Han hørte ikke længere ordene talt af bødlen og Samosa.
  De gav op og slæbte ham på stativet igen. Ikke at indse, at nogen smerte for drengen kun var en trøst - en distraktion fra et mere forfærdeligt sår i hjernen.
  Ilden og vippen fik hans øjne til at lyse.
  Grishka kom til fornuft og var i stand til at se bødlerne. Her placerer torturatoren vægte på blokken, hvori drengens ben er spændt fast. Smerten i mine arme og skuldre bliver værre, men det distraherer mig fra helvede i min hjerne.
  Samosaen brøler i toppen af sine lunger. Han er selv rødhåret, med skæg:
  - Sig mig, hvalp, hvor far gemte skattene!
  Grishka ryster på hovedet. Som svar følger et slag, der ryster kroppen, og de rammer ham hårdt. En anden bøddel, under drengens bare fødder, river varmen under stativet. Det er uhyggeligt, men ikke så skræmmende.
  Her står Cornila, Stenka Razins gudfar og en tidligere militærhøvding. Ældret, med gråt skæg. I hans blik er der endda en antydning af sympati for et tortureret barn. En boyar i bæverhat står i nærheden. Han er tydeligvis varm i torturrummet. Og der er åbenlys interesse for drengens tortur i hans ansigt. Torturen fortsætter. Grishka mærkede pludselig en bølge af styrke og sang:
  Du er Razin, min konge og far,
  Han rejste endnu en gang folket mod åget...
  Jeg tror, der vil være en ende på lidelse
  Der bliver kun piske og intet til boyarerne!
  
  Bonden, arbejderen er nu under åget,
  Den simple proletar bliver knust af bojarerne...
  Men jeg tror på, at vi vil feje alle blodsugere væk,
  Lad os synge tusinde arier for vores fædreland!
  
  Trods alt, i hver gård stønner offeret for boyarerne,
  Der er pæle og stativer overalt...
  De er endnu værre, tænk på den vantro,
  De torturerer dig, dum i smerte!
  
  Men Razin gik gennem kampe,
  Alle de nødvendige hænder og stier...
  Med sejren kom vores frie kosak,
  At rive alle boyarpræsterne i stykker!
  
  Nej, ved, at vi er i tvivl,
  Vi er jo for folket, uden tvivl...
  Nu kommer indsigtens time,
  Til ære for andre generationer...
  
  Du er Razin af frihed og ære - lederen,
  Gik rundt i vores Rusland...
  Jeg vil have dig til at blive vores suveræne,
  Eller endnu bedre, en universel messias!
  
  Lad der være retfærdighed, så tro mig,
  Der vil være en lysstråle for evigt...
  Og dyret vil blive revet i stykker af despoten,
  Vi kan vente til daggry!
  
  Kampen foregår nær Simbirsk - en kamp,
  Vi er rasende, voldelige krigere, du ved!
  Og jeg tror på, at det er skæbnen at blive en vinder,
  Giv stængerne nogle hjerner!
  
  Selvom Razin døde heroisk i kamp,
  Men i evighed er hans ansigt helligt...
  Han er uden tvivl en ridder, en rytter,
  Og det vil ske, tro Kreml om et øjeblik!
  
  Slaveri og bojarernes åg vil ophøre,
  Og solen vil stå op over planeten...
  Lidelse og bedrag vil forsvinde for altid,
  Og Razin er glorificeret i digte!
  Mens drengen sang, stod alle, både bødler og "publikum", fastfrosne og lyttede. Men ved de sidste ord eksploderede Samosa og skreg for alvor:
  - Hit! Dræb ham!
  Bødlen udbød rasende slag på drengen. Allerede ved at miste bevidstheden, hviskede Grishka:
  - Folket i Rusland vil være frit!
  Den blodige dreng blev taget af stativet og båret væk. Samosa tørrede sveden af sin pande og hvæsede:
  - Nok! Vi har fået nok! Kvarter bastarden og vær færdig med det!
  Cornila sagde tøvende:
  - Er det rigtigt at kvartere et barn? Og endda offentligt? Måske kvæle ham i cellen?
  Samosa knurrede og klikkede med hælene i gulvet.
  - Nej! Udfør! Og offentligt - kvartering!
  Boyaren bekræftede og knyttede næven:
  - Lad det være sådan! Jeg bekræfter dødsdommen!
  Samosa smilede ondsindet:
  - Grishka bliver indkvarteret! Vi vil bringe alle Razin frø frem!
  Her blev Adala distraheret. Hun er tvunget til at give kommandoen til at skyde. Og en bomberaket på tyve tons rammer Toronto. bringer død og rædsel til sig selv. Adala følger den flammende hale med sit forvirrede blik.
  Åh, det ville være bedre, hvis hun var pilot. Hvor er det sejt og romantisk. Her er sådan en pilot-raider.
  Det er meget køligt på himlen. Pigen bøjede hovedet og begyndte at huske i det mindste noget godt. Men der kom ikke noget til at tænke på. Ud over historien om Stenka Razins søn.
  Drengen lå på sengen og snurrede og tumlede i søvne. Det er svært at sove, når hele kroppen er såret, og sårene er også tæret af salt og vodka. De sidste femten dage har været ren tortur. Tortur om natten og alvorlig delirium om dagen.
  Drengen drømte om sin far. Den mægtige og stærke Stepan opmuntrede sin søn:
  - Hold fast knægt! Folket vil huske dig, da du accepterede døden!
  Grishka, i vild, svarede:
  - Hvilken død venter mig?
  Stepan sagde selvsikkert:
  - Vores fremtid er tåget. Og det vides ikke, hvad der venter forude. Men dine sidste øjeblikke i livet vil være de vigtigste. Vær ikke genert! Hold dit mod!
  Grishka svarede ikke helt selvsikkert:
  - Jeg vil være fast... Men du, far... Er vores retfærdige sag virkelig tabt?
  Stepan sagde med en tordnende stemme:
  - Jamen, det gør jeg ikke! Jeg kan blive henrettet, men en anden Razin vil komme, og efter ham en anden Razin, og vores fjender vil ikke være i stand til at gøre noget ved det! Der vil komme nye århundreder, der vil ske et generationsskifte... Men Lenin, stormens herre, vil komme efter Razin!
  Grishka, der også fik selvtillid, sagde:
  - Jeg tror, du kommer tilbage!
  Drengen vågnede. Kroppen værkede sløvt og huden var rå. En slibende lyd hørtes ved døren, og bødlen gik ind i cellen.
  Den store torturist sagde i en blid tone:
  - Hej Grishka!
  Drengen, der pludselig følte sig stærk, svarede:
  - Bøddelen er ikke ved godt helbred, så du dør!
  Torturisten nikkede godmodigt:
  - Og du er en modig hvalp. Jeg har set og plaget forskellige... Men jeg har aldrig set nogen som dig! Så lille, men en rigtig flint!
  Grishka svarede beskedent:
  - Jeg har min fars ånd!
  Bødlen foreslog med et grin:
  - Lad os lave en aftale...
  Drengen klirrede i sin lænke og fandt styrken til at komme ud af sengen og sætte sig ned. Grishka spurgte interesseret:
  - Hvilken aftale?
  Bøddelen foreslog i en hvisken:
  - Lad dig fortælle mig, hvor din fars skat er, og jeg... Jeg tager kraven af og tager dig med ud i en pose.
  Grishka tøvede et øjeblik. Ja, hvad nu hvis du bedrager bødlen. Fortæl ham det forkerte sted, og udnyt øjeblikket og løb væk. Redde dit liv og lade dine fjender hænge? Fristelsen var stor. Men drengen huskede sin far. Køb dit liv med list og bedrag? Nej, han skal dø med værdighed på skafottet!
  Grishka rystede på sit barberede, forslåede og ujævne hoved:
  - Nej!
  Torturisten smilede og bemærkede:
  - I morgen bliver du henrettet! Det er helt sikkert... Der vil ikke være mere tortur, men der er ingen andre klar til henrettelse!
  Grishka rystede, men svarede modigt:
  - Nå, de vil henrette... Vi er alle dødelige!
  Bødlen tilføjede med et grin:
  - Du bliver ikke bare halshugget! Og de vil kaste den på rattet! Først skæres armene af, derefter benene og først derefter hovedet. Vil du have dette?
  Drengen rystede, blev blegere og mumlede:
  - Da skæbnen er sådan... vil jeg bare prøve at acceptere døden med værdighed!
  Bøddelen grinede og bemærkede:
  - Din far er allerede taget til Moskva. De torturerer dig endnu værre der. Og så venter der også et kvarthjul. Og du... Det er ærgerligt, at de henretter dig! Du er en stærk dreng, og det ville være rart at torturere dig mere!
  Grishka svarede hårdt:
  - I den næste verden vil du blive tortureret!
  Bøddelen forlod cellen. Og Grishka vendte sig om og slog hans hage med knytnæven. Smerter gav genlyd gennem venerne strakt på stativet. Måske skulle han ikke gøre det? Det var nødvendigt at vise forsigtighed og bedrage bødlen. Og forude, venter på ham...
  Drengen rejste sig næsten ikke og så på sin hånd, dækket af pissemærker og forbrændinger? Vil hun virkelig blive afskåret? Grishka kiggede på hans ben. Hun var også helt slået, hendes såler var brændt, hendes tæer var brækket. Men han skal nok stadig kunne bestige stilladset. Og hans ben og arme og til sidst hans hoved vil blive skåret af. Og så vil sjælen flyve til himlen...
  Han er stadig et barn og har ikke haft tid til at synde. Bestod testen af ild og pisk. Højst sandsynligt venter forude et velfortjent paradis, eller i værste fald et kort ophold i skærsilden. Mon ikke de vil invitere ham til at skrifte for en præst? Dette er dog ikke længere vigtigt. Grishka følte ikke sine synder og var ikke længere bange for det uundgåelige møde med Gud. Og i paradis er det godt, en vidunderlig have, hvor der er evig sommer, og engle spiller på harper. Hvorfor ikke en plads fortjent til en dreng, der har lidt alvorlig tortur?
  Dette er bedre end at hænge på stativet, få din hud revet i stykker af en pisk og dine fingre knækket med et varmt strygejern. Der vil du for altid forblive en dreng, og du vil være evigt ung og sund.
  Døren klirrede. En pige dukkede op med en bakke og to vagter samt Samosa. Monsteret grinte og sagde:
  - For sidste gang i dit liv, spis godt, hvalp! Kornila er generøs! Og der vil de skære dine arme og ben af!
  Grishka svarede hårdt:
  - Og du bliver straffet... Ikke på Jorden, men i himlen!
  Samosa knurrede:
  - Hvalp! Lad os se, hvordan du skriger på rattet!
  Grishka sagde modigt:
  - Døden giver nogle gange udødelighed, og forræderi giver glemsel!
  Samosa smækkede vredt med døren og gik. Kun bødlen blev tilbage. Grishka nikkede næsten venligt til ham:
  - Det er de fester, vi fejrer! Og du vil ikke dø!
  Bødlen spurgte med et snedigt blik drengen:
  - Har du ikke tænkt på din sjæl?
  Grishka svarede ærligt:
  - Jeg føler ikke, jeg har nogen synder at omvende mig fra.
  Bøddelen nikkede til dette:
  - Nå, glæd dig, skide. Tag samtidig et glas vin. Nok den første i mit liv.
  Grishka begyndte at spise gåsen. Efter fængselsvællingen virkede maden yderst velsmagende. Det var lidt smertefuldt for drengen at tygge, men kødet virkede sødt. Og den blev aktivt slugt.
  Bøddelen bemærkede:
  - Hvis ikke for din gudfar Cornila, ville du ikke have modtaget sådanne fester.
  Grishka spurgte med et alvorligt blik:
  - Hvad vil han have?
  Torturisten svarede ærligt:
  - Få Stepans skatte. Ellers ville han ikke have flyttet sig.
  Grishka svarede i en ligegyldig tone:
  - Lad skattene ligge i jorden. Og vil tjene fremtidige opstande!
  Bøddelen sagde beundrende:
  - Jamen, du er en ørn! En rigtig kriger! Nå, jeg ønsker dig succes!
  Og torturisten forlod drengen. Grishka følte sig tung efter at have spist og drukket et glas stærk vin. Øjnene lukkede sig, og drengen faldt i søvn. Han drømte om kampe og forskellige slags hændelser. Det er som om han er en eventyrridder, der skærer tusindvis af kæmpere ned.
  Skilt til højre - gade, venstre vognbane!
  Og så flyver han på en drage. Som en eventyrhelt...
  Næste morgen blev Grushka vækket. For første gang fik drengen en god nats søvn og følte sig mere energisk. Bødderne rejste ham op. De lagde sæk på den sårede krop. Og de løftede mig op og førte mig til henrettelse. Grishka så maling og skarpe spyd ved daggry.
  Drengen gik i jern, hvilket var ubelejligt. Han blev taget ud i gården. Drengens bare, forkrøblede fødder havde svært ved at træde på brostenene. Men Grishka holdt ud, bed tænderne sammen og forsøgte at holde sig oprejst. Selvom hvert skridt af de brændte fødder var smertefuldt. Han gik ud på pladsen.
  Folk så drengen. Barberet, dækket af hudafskrabninger og blå mærker, med bare brændte fødder, afmagret.
  Grishka inspirerede medlidenhed frem for had. Mange, især kvinder, sukkede sympatisk.
  Drengen blinkede til dem og sagde:
  - Ligesom, hvor er vores, den forsvandt ikke!
  Og han gik videre. Der var ingen særlig frygt. Grishka var sikker på, at han ikke fortjente helvede for sig selv. Og himlen er meget bedre end den jordiske, grusomme tilværelse.
  Henrettelsesstedet var omgivet af udvalgte Moskva-bueskytter. Der er mange vagter og hjemlige kosakker. Det så ud til, at det ikke var et barn, der blev henrettet, men en statskriminel af kosmiske proportioner.
  Drengen klatrede ustabilt vaklende op ad stigen og trådte med sine brændte fødder på egetræsbrædderne.
  På blokken glimtede en kæmpe, slebet økse. En massiv bøddel i en rød kjortel gik rundt. Der var også et hjul beregnet til indkvartering.
  Grishka krydsede sig. Det gør virkelig ondt at bevæge armene.
  Herolden begyndte at læse anklagen:
  - Denne søn af Stenka Razin, Grishka, er skyldig: i at skjule skatte, at organisere oprørsafdelinger, i henrettelser og røveri af boyarer, i vold mod kvinder og så videre. Derfor er han idømt kvarter på rattet og evig anathema. Må straffen fuldbyrdes.
  Grishka rystede, men blev stående på plads og stående lige. Ekspedienten hvæsede:
  - Jamen, er tyven klar til at omvende sig over for folket?
  tænkte Grishka. Ja, han har noget at omvende sig fra. Drengen bukkede og sagde:
  - Undskyld, Don Kosakker. Jeg er skyldig foran dig for ikke at have befriet dig fra boyar-åget.
  Samosa skreg desperat:
  - Henrett ham hurtigt!
  Bødlens assistenter skyndte sig hen til drengen. Grishka overvandt smerten i sine hænder og rev selv sækkeklædet af. Folket blev udsat for sår og sår forårsaget af bødderne. Så vred de Grishkas hænder og kastede ham op på rattet.
  Bødlen rejste en økse over drengen. "Nu vil det begynde": tænkte Grishka.
  Men i det øjeblik lød lyden, og herolden meddelte:
  - Kongelig barmhjertighed! På grund af Gregorys ungdom erstattes dødsstraffen med salg til slaveri! Lad det være sådan!
  Drengen blev løftet fra stilladset og svarede ind i rummet. Et nyt liv begyndte for Grishka.
  Toronto viste sig at være en ret svær nød at knække. Nazisterne, efter at have omringet byen og undgået unødvendige tab, ødelagde den metodisk med artilleri og fly. Der blev også sat store forhåbninger til den femte kolonne i USA. Angrebet på Octave viste sig at være hurtigere og mere vellykket. Canadas hovedstad faldt efter tre dages kampe. Den 22. juni 1945 nærmede nazisterne sig USA's nordlige grænse.
  Således befandt Amerika sig i en position med fuldstændig strategisk begrænsning. Og det er ekstremt svært at komme ud af det. Nazisterne fejrede femårsdagen for Frankrigs overgivelse, fire år efter angrebet på USSR og to år efter genoptagelsen af den østlige operation.
  Således fejrede Führeren igen med sit menageri med en ferie og gladiatorkampe.
  Colosseum med fem hundrede tusinde sæder blev bygget i Berlin. Og mange mennesker samledes. Stadionet er virkelig overfyldt. Og den kunne også lukkes for vinteren med en udtrækkelig glaskuppel. Führeren og hans følge sad i lænestole, og der blev stillet borde med tallerkener foran dem. Og menageriet festede.
  Hitler blev vist en ny tank "E"-400, der vejede omkring fem hundrede tons. Køretøjet var bevæbnet med to 105 mm kaliber kanoner, en 650 mm bombekaster og tolv maskingeværer. Et kraftigt køretøj med skrånende panser på 300 mm på panden og 250 mm på siderne gjorde et stærkt indtryk på generalerne. Tank var i sandhed et mesterværk.
  En gasturbinemotor med rekordhøje 3.000 hestekræfter blev installeret på den. Og alle, der så denne squat tank, blev bange. Selvom bilen lignede meget en skildpadde. Men med løb - lange panserværnskanoner, og en bred og kortere bombekaster.
  Bilen blev beskudt af våben, hvilket viste stærkt forsvar. Det er dog svært at transportere en så tung, bred og lang bandura med jernbane.
  Guderian påpegede dette. Den største tankstrateg foreslog:
  - Jeg synes, det er bedre at forbyde udvikling af maskiner, der er tungere end to hundrede tons. Ellers vil det være næsten umuligt at overføre dem selv i specielle vogne.
  Mainstein var enig med Guderian:
  - Tanken er for tung, en stor belastning. Generelt passer E-50 ganske godt til militæret. Det er bedre at fremstille dette køretøj i en overfaldsmodifikation end at opfinde sådanne gigantiske hybrider.
  Führeren mumlede noget ikke særlig forståeligt. Generelt kunne Hitler ikke lide det, når der blev stillet spørgsmålstegn ved hans genialitet. På det seneste er roserne dog blevet kedelige. Men i dette tilfælde elskede den fascistiske diktator store tanks. Og jeg ville ikke trække mig tilbage.
  Adolf sagde bestemt:
  - Det bliver i E-400-serien, og vores ingeniører vil løse transportproblemet!
  Derefter var der en inspektion af MP0-55 overfaldskarabinen med en øget penetrerende kugle. Hvilket også glædede Hitler. Samt højhastigheds pansrede mandskabsvogne. Det var generelt planlagt at overføre alt infanteriet til dem.
  Führeren elskede imidlertid tankgennembrud. Der var også en del diskussion om computere. Projektet med en ny elektronisk maskine, der bruger transistorer, lovede at blive mere effektiv og kompakt.
  Designeren lovede, at computeren snart ville være i stand til at spille skak.
  Hitler kunne lide denne idé. Führeren blev selv interesseret i dette spil i sin fritid, og han gjorde et godt stykke arbejde. Napoleon elskede også skak og sammenlignede rigtige kampe med skak. Nu håbede Fuhrer at drive amerikanerne ind i Zugzwang. Og indtil videre har det virket. Den mest magtfulde økonomi i verden kunne ikke modstå et forenet Europa og koloniernes ressourcer.
  Den kvantitative indikator for det producerede udstyr var også høj.
  Den besatte Fuhrer blev dog distraheret af arenaen. Smukke piger kom ud for at kæmpe. Og hvordan kan du ikke se på dem?
  Hitler beundrede pigernes halvnøgne, muskuløse kroppe og forestillede sig selv som en alf i sin fantasi. Det er godt at være en repræsentant for dette folk - elvere ældes ikke og lever i tusinder af år. De er meget stærkere og hurtigere end mennesker, og er kendetegnet ved deres kærlige natur. Hvilket løb!
  Führeren klappede i hænderne og sagde:
  - Og hverken ven eller fjende, men en nisse!
  I mellemtiden tog pigerne sig sammen og begyndte at kæmpe med sabler og sværd. Et syn, som Führeren allerede kender.
  Og Hitler vil kæmpe mod en drage. At bekæmpe en tolvhovedet firben. Og skar hans hoveder af med en laser...
  Führeren var tydeligvis interesseret i laservåben. Og ikke uden grund. Varmestråler kan jo bruges til at skyde fra flyvende tallerkener. Og der kommer ingen frelse fra dem.
  Führeren huskede en film, hvor Stella og Albina fløj på en diskos ved hjælp af dødsstråler. Alt blev rigtig flot der. Et skud og to hundrede amerikanske fly bliver straks opslugt af flammer. Så var der mere skydning. En fantastisk mulighed for kampdygtighed. Og pigepiloterne er så smukke... Jeg vil bare røre ved et af hendes ben eller bryster.
  Og i arenaen falder pigerne og knækker, gennemboret af sværd. Hvor er dette grusomt!
  Führeren selv følte sig lidt nervøs. Skønheden er ved at dø. Men det er pænere at torturere og voldtage en kvinde end at dræbe hende.
  En af pigerne fik skåret hånden af, og hun faldt blødende. Hun afsluttes med et slag fra et skarpt sværd. Hitler hopper endda af glæde. Og spinder:
  - Det er acceleration! Lad der være et mål!
  Himmler samler op:
  - Lad der være et mål!
  Führeren henvendte sig til overbøddelen af Det Tredje Rige og spurgte:
  - Hvad med jøderne?
  Himmler, der så glad ud, svarede:
  - De arbejder for os, min Führer! Inklusiv sharashkaer! Vi tvang jøder ind i vores økonomi!
  Führeren brølede over dette:
  - Sørg for, at de ikke formerer sig! Og blandede sig ikke med andre nationer!
  Himmler sagde tydeligt:
  - Ja min Führer!
  Hitler vinkede det af. Han huskede sin sidste nats drøm. Lidt mareridtsagtig og fantastisk.
  Det var, som om han fløj på et rumskib, og... De blev forfulgt af rumpirater. En hel pakke. Ved siden af Führeren var fire piger i bikini. Og endnu et helt hold sammen med nissen.
  Fjenden nærmede sig ubønhørligt. Han lignede et spøgelse fra mareridtets verden.
  I sin drøm var Hitler en troldmand, eller rettere en tryllekunstner. Han forberedte en improviseret drik, idet han var klar til at møde sin modstander med fjendtlighed. Hans tryllestav vibrerede i hans hænder: en tynd stemme syntes at bippe: fare, fare, fare!
  Adolf blev overvældet af inspiration og improviserede for at vinde. Den unge Fuhrer blandede hurtigt eliksiren med en hidtil ukendt sammensætning. Blæste på ham.
  Næsten med det samme dukkede billeder af tre skibe op ved siden af dem. De kom næsten tæt på.
  Alven befalede:
  - I den største skala, plasmaudbrud!
  Moddestroyeren affyrede alle våben. En rasende hvirvelvind af ødelæggelse fløj ud. Afstanden var næsten ekstrem, hovedrumskibet burde have haft det svært. Men troldmanden Jarran formåede at stille en slags forsvar op. Som et resultat ramte salvens fulde kraft brigantinen, der styrtede fra højre.
  Det kraftige slag fordrejede rumskibet, det krøllede og kastede sig som en gummikugle knust af et lastbilhjul. Kun affaldet spredte sig længere væk og overøste asken med brændende kul.
  Führeren fløjtede:
  - Wow! Slagkraftens kraft, men i den forkerte kæbe!
  De smukke piger omkring den besatte Adov fnisede.
  Christina svarede:
  "Nu kan vi ikke undgå en kamp."
  Pigen skyndte sig barfodet langs den ubehagelige passage mod luftsluserne, to "vindere" dinglende fra side til side. Da Christina slog, knirkede et af våbnene:
  - Min styrke er brugt af tre og to hundrededele procent.
  - Hold kæft, maskingevær! - Terminatorpigen råbte af ham. - Sådan bliver det ikke endnu.
  Skønheden fløj forbi og vendte sig flere gange. Bevægelsen blev langsommere, elveren skiftede gravionikken til en forbedret tilstand, brugt ved landing på gigantiske planeter, neutronstjerner og, utilstrækkeligt kraftige, sorte huller.
  Nu var omgivelserne omkring hende blevet tyktflydende, og da hun overvandt sådan gelé, pressede hun sig til det ønskede sted nær beslagene.
  - En kamp er en kamp, og det kan der ikke gøres noget ved.
  Tre grupper af piger indtog deres plads langs væggen og forberedte sig på et voldsomt sammenstød. Hvad tænker de på? De fleste af dem lever trods alt deres sidste minutter; der er en blodig kamp forude med en hensynsløs og dygtig fjende.
  Pirater giver ingen kvarter!
  Christina bad mentalt til det Absolutte, som fødte et utal af guder og religioner. Pigen sprang på gulvet, og inden hun nåede at hvile fødderne på fastgørelsen, fulgte et chok, det enorme rumskib blev fuldstændig suget ind i kollaps. Det var en øjeblikkelig proces, hvor hvert molekyle i kroppen skiftede.
  Dem, der fløj bag hende, Charlotte og Gerda, ramte siden med et sådant styrt, at uden beskyttelse ville pigerne være blevet smurt ud over pansret. Og så fløj de tilbage og hoppede fire gange som pingpongbolde. Christina tog dem let op og stoppede bevægelsen og sagde:
  - Forsøg ikke engang at sove, venner! Den seriøse forretning er lige ved at begynde!
  Pigerne svarede i kor:
  - Der er en kommandør!
  Alfens kommando lød:
  - Begynd at bevæge dig fremad.
  Fjenden var i nærheden, et øjeblik senere fløj en skåret firkant ud til højre for Christina med et gysende skrig, og et øjeblik gnistrede frimærket, der dukkede op med en smeltet kant.
  - Smid ind i løvens mund! - Christina kommanderede og sprang gennem åbningen, som om hun var dykket ned i helvedes flammer.
  Trods mørket gjorde instrumenterne i hjelmene det muligt tydeligt at se de overfyldte pirater. Plasmastykker fløj ud af vinderen, selve våbnet valgte mål og plukkede fjender. Christina oplevede som erfaren fighter ikke den mindste tøven. En af piraterne faldt under slaget fra hendes hårde fod, abens krop knasede og knogler spredte sig.
  To vindere spyede frodige, lange fakler ud og huggede også med impulser og trængte gennem rustningen med lus. Magda og Charlotte fløj efter hende, de hældte, som fra vandkander, stykker stof opvarmet til milliarder af grader.
  Ydre blide skønheder, i kamp blev de fuldstændigt forvandlede, der lignede en djævel fra helvede.
  - Pas på, monstre! - Pigerne skreg.
  Christina fløj gennem luften og efterlod et bjerg af lig bag sig, passerede korridoren og løb straks ind i en boardingtank. Panserbillen mødte pigen med tæt ild. Øjeblikket det tog for bilen at identificere den fremmede og rette sine våben reddede Christinas liv. Pigen bevægede sig til siden, og det lykkedes også Magda at vende sig væk. Men Charlotte var ikke så heldig. En kraftig plasmaudladning knuste pigen sammen med hendes kampdragt. Flere venner, der fløj bag hende, blev også såret.
  Pigerne faldt, den ene havde en brændt hånd, og den anden havde et ben.
  Skønhederne arbejdede dog automatisk, stødt fra Weidemeester. Målsøgningsladningen valgte et sted ved krydset og trængte ind i tankens bevægelige panser.
  Den massive bille var hævet, kanonernes mundinger krøllede.
  Christina bekræftede:
  - Fantastisk, piger.
  En leddyrangrebsrobot rykkede frem mod hende og affyrede gravioniske lasere.
  Optællingen var bogstaveligt talt i sekunder. Christina dykkede under den destruktive bølge af skæreplads og afgav et udflåd i robottens knæled og brækkede tre lemmer. Kampkøretøjet kollapsede, skød ind i loftet og bed i de pansrede vægge.
  - Guldhåret en, pas på. - En af pigerne skreg.
  Pigerne bagved skød fra en Weidemeester og tvang tanken, der var rykket frem fra anus, til at stoppe. Den begyndte at ryge, men stoppede ikke med at skyde, Christina vendte sig om og kom straks under beskydning, strålen ramte hende i ryggen og slog hende ned, og brækkede næsten hendes knogler.
  Terminatorpigen lavede en saltomortale, væltede et panel, mens hun gik, og fløj henover slog hun sin modstander i brystet med et hyperplasmasværd og ødelagde instrumenterne.
  Robotten rykkede kraftigt og krampede, strålerne fra det disintegrerede våben ramte sine egne pirater, der forsøgte at bryde igennem fra sidekorridoren. En anden robot blev smidt på siden, skråtstillet, væske strømmede ud af den som blod, hvorigennem flammer passerede og smeltede metallet.
  Adolf Hitler brød igennem fra den næste celle. Han angreb dristigt kampvognen med en trylleformular. Bilen rykkede, kredsløbene blev varmet op, og den vendte tilbage og udløste en voldsom tornado på piraterne. Generelt var denne teknik designet til rasende dyr, ikke cyborgs, men denne gang virkede det. Måske skyldes det, at ordningen var for enkel, eller måske voksede Henrys magiske kræfter under stress.
  Elf Buckingham kommanderede:
  - Krasnova, tag fjenden op bagfra, ildtætheden er for høj, vi brød ikke igennem fra tredje niveau.
  - Jeg adlyder! - Christina indså, at der var et problem. - Jeg bryder igennem nu.
  Pigen kastede en granat, som, styret af en chip, hoppede af væggene et par gange, rykkede og slog yderligere fire pirater ud. - Det er fejet væk! - Den henrykte pige råbte og slikkede blodet fra sine brækkede læber.
  Hun blev mødt af ild rundt om hjørnet af sidegalleriet. Hun måtte lægge sig ned, og så sprang granater i hendes retning. Pigen havde knap tid til at skyde dem ned, skydende med et blik, styret af instinkt.
  Granaterne eksploderede og overøste deres egne med plasmafragmenter. Selv Christina mærkede den brændende varme.
  Nogen affyrede en salve af fitegrob. Glimrende hyperplasmiske bobler fejede ned ad korridoren og stegte fjendens soldater. En anden angrebsrobot blev ødelagt, og en tank kollapsede.
  I mellemtiden skar Magda og Gertrude luftrensningssøjlerne over, hvilket resulterede i, at fluor blussede og eksploderede kraftigt og kollapsede korsarerne.
  Pigerne skreg endda.
  Sammen med sine kammerater skyndte Christina sig frem, vendte sig om og sparkede en skildpadde ned med en skallende skal. Flere pirater blev brændt ud af en tank underordnet den besatte Fuhrer.
  Christina skar korsaren med sin bjælke og sprang videre, flyvende og skød de forvirrede robotter.
  - Hvad, metalhoveder, er det ikke sødt for jer?
  Alf-generalen udtalte:
  - Operer med en tackling ved hjælp af en spinner.
  En roterende installation fløj ind i kammeret, eksplosioner fulgte, glimmer og kød spredte sig.
  Christina rystede resterne af hendes kampdragt, Adolf fløj op til hende bagfra, og i stedet for et våben snurrede han sin tryllestav og producerede bølger.
  - Hvad spiller du? - Pigen spurgte ham.
  Führeren gurglede:
  - Jeg tror, vi skal op i teknologirummet.
  Christina fnyste foragtende:
  - Nå, dit eneste logiske forslag på det seneste.
  De fortsatte med at bevæge sig og skød alle på deres vej.
  De Weidemeesters, som pigerne brugte, ødelagde fjenden sammen med skillevægge, teknologiske enheder, generatorer, erobrede statuer, der ikke havde tid til at finde et marked, statuer, gyldne bade, bag hvilke piraterne forsøgte at gemme sig.
  På dette tidspunkt kæmpede Christina uventet hånd i hånd med gudinden Astarte.
  Den formidable kriger kastede en granat, den blev skudt ned, brød igennem tæt, viftede med sit sværd. En kamp mellem to meget erfarne fægtere begyndte.
  - Du skal ikke blande dig, Adolf. - Pigen råbte til den unge mand. "Jeg vil prøve at klare det selv!"
  - Og du også! - Sagde filibusternes store gudinde.
  Når to dygtige mænd kæmper, er det en storm, men når dygtige kvinder kæmper, er det en tornado!
  Christina indså straks, at hendes modstander var trænet i alle de grundlæggende teknikker, og det ville ikke være nemt at besejre hende. Astarte forsøgte i første omgang at tage den på flugt, men fejlen afkølede ikke iveren. Pigen lod pludselig som om hun bakkede og tilbød sin højre side. Svetlana købte det ikke! Hun indikerede kun et udfald og ramte skarpt sin modstander til venstre. I det øjeblik forsøgte hun refleksivt at fange sin modpart og efterlod sin side ubeskyttet. Et skarpt stik rev et stykke kød fra hende, pigen mistede farten, og hendes ben kneb.
  Såret reducerede Astartes kampegenskaber, og hendes bevægelser blev langsommere. Her lavede Christina en sidemanøvre, og skar derefter let penslen af. Som svar lykkedes det Astarte at slå hende med hovedet, men dette var den sidste succes. Med det næste sving blæste Svetlana hovedet af.
  - Bravo! - Sagde Führeren. - Top klasse.
  - Du har ikke set alt endnu.
  Hånd-til-hånd-kampe udbrød flere gange. Nogle gange brugte de endda deres tænder. Pigerne, veltrænede, optrådte som regel i et enkelt hold og kæmpede i hånd-til-hånd kamp i par eller tre. Dette gav dem en fordel i kampen med en broget flok. Derudover havde bioengineering og kunstig selektion af gener i inkubatorer en effekt.
  Og det, der også er vigtigt, er, at piraterne tydeligvis fik kolde fødder. Aldrig før har de skullet kæmpe mod en stærk, fremrykkende fjende, som ikke er bange for at gå ombord på tanke, robotter eller troldmænds forbandelser. Og når du støder på noget for første gang, opstår forvirringen.
  Piraterne trak sig tilbage, bakkede tilbage, nogle skreg som besatte mennesker, andre begyndte pludselig at flippe ud og skyde på deres robotter. Tilsyneladende afsluttede den besatte Adolfs magiske eksperimenter dem.
  Rumtysklands soldater bragte kraftig ild ned og brugte sværd igen og igen.
  Selv pindsvinet opførte sig godt. Lille og kvik, han er ret behændig til metalgranater. Og han skød ikke dårligt.
  Pigerne trak sig op, i en rigtig kamp, reaktionen eskalerede. De kæmpede bedre end i adskillige virtuelle spil, hvor de blev trænet fra barndommen. Ønsket om at overleve for enhver pris, for senere at reproducere, dominerede dog. Derudover blev hele det mangfoldige arsenal, inklusive rumlig velcro, brugt hundrede procent. Selv Adolf, som ikke var helt almindelig for ham, brugte dem. Han rullede tre pirater til tandpasta og brugte derefter sin tryllestav igen. På et tidspunkt ramte et fragment trolddomsvåbenet og knækkede det midt over. Men Adolf genoprettede tryllestaven med én besværgelse:
  - Nej! Enhver magi er da noget værd, hvis den forstår at forsvare sig selv. Det sværeste er at beskytte din sjæl mod ondskaben i dig selv! - Tilføjede den unge Fuhrer.
  Igen fløj en strøm af magi ud af tryllestaven og faldt på de elektroniske hjerner. Især deaktiverede han flere subdimensionelle fælder.
  Stella sårede sit ben slemt, men fortsatte med at kæmpe.
  Tabene på begge sider, især for piraterne, var enorme. Pigerne døde også, Christina mødte næsten dem alle i går, men hvert tab var smertefuldt. Mange piger kæmpede og kom endda til skade. Det var ikke uden grund, at pirater skræmte hele galaksen; det var svært at bekæmpe boarding tanks.
  En af dem, den mest magtfulde og moderne, kørte bagud og dræbte fem piger på én gang og skar pindsvinet i to. Adolf stoppede ham med en desperat besværgelse og vendte sig så mod fjenden. Hans sjæl blev revet af lidelse; en af pigerne fik ham på et tidspunkt til at grine med en række banebrydende vittigheder fra robotternes verden. Nu er den stakkel død, og han har stadig ikke lært, hvordan man opdrager de døde. I dette øjeblik stod den unge troldmand Fuhrer over for sit største problem.
  Troldmanden Jarran med en brændende sabel stod i vejen for ham.
  - Du har en baby, kan jeg se, en slags speciel, unik magi. Måske kommer du over til vores side? League of Underworlds vil generøst belønne dig med penge, og måske endda give dig en hel verden befolket af lydige slaver.
  - Hvorfor ikke galaksen med det samme? - spurgte Adolf spøgende.
  Troldmanden forstod ikke humoren:
  - Jeg er sikker på, at med dine evner er det kun et spørgsmål om tid at skabe dit eget imperium. Så det er muligt, selv en galakse.
  - Men åbenbart uden dig! - Führeren sendte en stråle mod troldmanden.
  Han slog ham let og slog ham selv, så meget at Hitlers tøj brød i brand, selvom det lykkedes ham at hoppe tilbage. Ved at vende om, slog Führeren, slet ikke på magisk vis, flammerne ud.
  - Hvad fik du? Vær ikke så selvsikker, Adolf.
  Führeren var overrasket:
  - Hvordan kender du mit navn?
  Som svar, et grin:
  - Mægtige troldmænd som mig ved alt!
  Han skyndte sig igen mod den unge Führer. Han undgik den kastede pulsar, udløste en stråle, og en slange fløj ud af pinden. Hun svævede i luften og smuldrede til troldmandens latter:
  "Du er ikke bekendt med hyperbølgemagi, svækkelse." Det er derfor, du kan håndteres så let. Nå, hvad kan jeg ellers glæde dig med?
  Adolf sprang på trolden og forsøgte at udføre fejet, som han var blevet lært, og blev smidt tilbage. Så læste den unge Fuhrer en besværgelse: flere istapper faldt fra oven, hvilket forårsagede et foragtende grin fra troldmanden.
  - Er det alt, du kan gøre? Hvad med dette? - Troldmanden mumlede en trylleformular og sendte en grøn bølge.
  Der steg røg omkring Adolf, og ringe dukkede op. Den unge Fuhrer forsøgte at springe væk, men han blev knust af armene på de plettede pytonslanger. De bandt fyren som lænker og begyndte at kvæle ham. Den unge Fuhrer stønnede:
  - Morder!
  Troldmanden grinte:
  - Ja, jeg er en udslettelsesorkan. sværger, at du vil blive min elev, og jeg vil lade dig gå.
  - Aldrig! - Svarede den besatte Hitler, i modsætning til instinktet for selvopretholdelse.
  - Så tag det! - Troldmanden hvæsede.
  En strøm af dæmonisk energi faldt over Führeren, den pinte og rev hver eneste celle i hans krop. Det var meget smertefuldt, så smertefuldt, at jeg ville hyle som en ulv. Det er, som om din hud bliver pillet af lag for lag og hældt med varmt jern.
  - Nå, nu vil du lytte til mig? - spurgte Jarran med skræmmende stemme. - Eller!
  - Nej aldrig! - sagde Führeren med den sidste kraft. - At tjene det onde vil ødelægge sjælen, som er vigtigere end kroppen.
  Den onde trold lo:
  - Fjol, at tjene mig er den eneste måde at redde den uheldige sjæl på. Nu kaster jeg hende ind i Gehenna. Efter dit kød er brændt, vil jeg sende dig til et sted, hvor alle menneskers fortællinger om helvede vil virke som søde drømme. Ryst, uheldig en.
  Adolf spyttede ud:
  - Dumme trusler!
  Et øredøvende brøl fulgte:
  - Så brænd!
  Flammerne opslugte Hitler, og hans hud begyndte endda at skalle af. Han ville allerede tigge om nåde, nej, jeg er ikke klar til at dø. Eller måske, tanken ubevidst strejfede mig, kunne jeg måske udspille min hensynsløse fjende i fremtiden.
  Vandstrømmen slukkede flammerne, og Führeren blev befriet, efterladt i klude, der knap dækkede hans tykt blærede krop. Elf Buckingham dukkede op foran ham. Et lys gnistrede rundt om rumtysklands general, og han smilede.
  I en nedladende tone sagde han:
  - Det er dig Jarran, du vil åbenbart fornærme barnet?
  Svaret var en rusten hvæsen:
  - Bliv ikke involveret i vores strid, nisse! Ellers vil du have en meget dårlig tid.
  Repræsentanten for det glamourøse folk, der blottede sine perlefarvede tænder, svarede:
  - Jeg kan se, man kan ikke engang bande på en sofistikeret måde. Noget patetisk pludren af en baby i stedet for trusler.
  Trolden blinkede med hugtænderne:
  "Jeg vil sprede dig i atomer i hele galaksen og komprimere din sjæl ind i et sort hul og strække din hud over en kvasar."
  - En smule bedre! - Alven huggede med en pulsar. Trolden vaklende, parerede den med besvær, en forbrænding viste sig på hans kind.
  - Og du er stærk! - Troldens ansigt snoede sig som en maske af mørkets gyde. - Men jeg er heller ikke svag. Vær så god!
  Troldmanden sendte en gave, som elveren kastede op med knæet og sendte tilbage med et vrid.
  - Nej, du har ikke imponeret mig! - svarede Buckingham. Han kiggede på Smith, som tog sin tryllestav og forsøgte at ramme den. - Det er ikke nødvendigt, min ven, gå og hjælp mine kammerater. Denne fyr har allerede brugt for meget energi, og jeg kan klare ham selv.
  -Du er for selvsikker, men hvad med det her! - Troldens fingre voksede, og store fantomer begyndte at vokse fra dem. Det var forskellige typer freaks, kraftfulde dinosaurer og kampmaskiner.
  - Godt, lad os slås! - Elverens hånd rejste sig som en vifte, og kaskader af magtfulde bøller begyndte at bryde ud under den. Fantomerne kom sammen, og titanernes kamp begyndte, som demonstrerede en hidtil uset magt.
  Vægtene i den magiske kamp svajede fra side til side, hyl og hjerteskærende skrig hørtes.
  Halvnøgen Adolf bevægede sig som en somnambulist, han så adskillige lig og fragmenter af kroppe samt sammenkrøllede mekanismer. Dette gav ham styrke, og han kom dybt ind i de tekniske gulve.
  Lad mareridtet svide mig med sin ånde
  Jeg sværger, jeg vil ikke forråde dit fædreland!
  Kødet er revet, fyldt med lidelse
  Men en soldats ånd vil ikke tolerere skam!
  Et kort vers dannet i hovedet på den besatte Fuhrer. Christina kæmpede foran, som blev virkelig øm og elsket for ham.
  Hun ville også føde et barn til ham, en af dem, der har en chance for at blive arving til Det Tredje Rige.
  Pigen gik længere og længere og skød til venstre og højre. Hun gjorde fuld brug af de erobrede våben, selv ved at bruge sine ben. På skoene var der en anordning, der aktiverede tentaklerne, når tæerne bevægede sig.
  Og dette var praktisk, når man brugte erobrede våben. Det sværeste var, da hendes ledsagere døde, Christina fældede en tåre over hvert lig, ofte over knapt mærkbare rester.
  Den drilske, altid levende Gertrude døde. Det eneste, der var tilbage af hende, var hendes ben. Gerda var lidt heldigere, hun havde kun et stort hul i maven, og hendes ene hjerte var skåret af granatsplinter, derfor var der stadig en chance for at overleve.
  Den excentriske kristne historiefortæller Magda fik blæst hovedet af samt skulderleddet. Ganske vist mistede nogle kun en del af deres krop, og der var håb om, at de skulle komme sig.
  Det var virkelig umuligt at opdage eskadronen tidligere og ødelægge den med en thermopreon-bombe. Hvor mange piger ville stadig være i live i dette tilfælde? Kunne en nisse virkelig ikke gøre det? Og for Fuhreren ser det ud til, at hun Christina er klar til at hade denne fyr.
  Kampene på amerikansk jord fortsatte. De berømte fire: Gerda, Charlotte, Christina og Magda har allerede passeret Texas og er kommet ind i Louisiana. Den 30. juni er en ret varm dag. Amerikanerne gjorde meget stædigt modstand og forsøgte endda at angribe.
  Pigerne stoppede deres tank og skiftedes til at sigte. De var så dejlige. Og foran var Shermans og Pershings.
  Gerda tog den og sang og skød:
  - Sort...
  Charlotte fyrede og fortsatte:
  - Terror!
  Christina slog med en granat, skar Shermans tårn af og fortsatte:
  - Sort...
  Magda ødelagde Pershings tårn og brølede:
  - Terror!
  Gerda stødte igen projektilet og savede:
  - I kamp...
  Charlotte slog og spindede:
  - For Armageddon!
  Christina vil affyre et projektil og råbe:
  - Ved klokketårnet...
  Magda skød præcist og tilføjede:
  - Fjender!
  Gerda dunkede igen og hvæsede:
  - Kryds...
  Charlotte affyrede en granat og gøede:
  - Vend den om!
  Og pigerne lo i kor af deres vittighed. De er virkelig førsteklasses sangere.
  Og stormesterskytterne! Og hvor præcist de skyder. Og så præcist som snigskytter i topklasse.
  Gerda, mens hun skyder, begynder at synge:
  - Jeg vil gerne...
  Charlotte, der fyrer, fortsætter:
  - Gutter...
  Christina rammer, udbryder:
  - Piger!
  Magda, der skyder og mejer Shermanen, fortsætter:
  - Bare...
  Gerda skyder frem med ordene:
  - Når du krammer...
  Charlotte affyrede en granat og spindede:
  - Kærtegn!
  Christina, der også fyrede, tweetede:
  - Ny...
  Magda fyrede og tilføjede:
  - Film....
  Gerda, skydende, fortsatte:
  - Se...
  Charlotte, fyring, tilføjede:
  - Ind i rummet...
  Christina sagde vittigt:
  - På gulvtæppet...
  Magda, der havde affyret en granat, kunne lide:
  - Flyv!
  Gerda skød og brølede:
  - Jakker...
  Charlotte fyrede og tilføjede:
  - Stribet...
  Christina huggede med et projektil og hvæsede:
  - I kassen...
  Magda frigav gaven og kunne lide:
  - Bukser!
  Gerda brølede og affyrede projektiler:
  - Før....
  Charlotte, der trykkede på joysticket, spindede:
  - Morgen...
  Christina, der slog med et projektil, gøede:
  - Med pigerne...
  Magda bekræftede energisk:
  - De går...
  Gerda hvæsede og skød:
  - Gutter!
  Charlotte sang igen6
  - Indtil morgen...
  Christina fortsatte:
  - Med pigerne...
  Magda råbte:
  - De går...
  Gerda bjæffer:
  - Gutter!
  Sherman-angrebet var forbi, næsten alle kampvognene blev ødelagt, og resten begyndte at flygte. Og tyskerne brøler af glæde.
  Gerda bemærkede rationelt:
  - Det viser sig, at... Vi stegte yankeernes haler!
  Charlotte sagde med en vis irritation i stemmen:
  - Og russerne, formoder jeg, er glade for, at vi kæmper mod amerikanerne ikke for livet, men for døden.
  Christina bemærkede med et grin:
  - Stalin kan godt stikke os i ryggen!
  Magda bekræftede med et suk:
  - Men seriøst, der er en chance!
  Gerda trak på sine muskuløse skuldre og bemærkede:
  - Hvad mig angår, så tror jeg slet ikke, at Stalin var så modig at komme i slagsmål med os. Og for os ville det være meget bedre først at erobre Amerika og Storbritannien end at angribe USSR.
  Charlotte var enig:
  - Det er faktisk meget bedre ikke at føre en krig på to fronter. Hvad angår Storbritannien, ville det være blevet smækket.
  Gerda sagde alvorligt:
  - Åh, piger, jeg skrev endda en AI-historie om dette emne.
  Charlotte foreslog seriøst sin partner:
  - Nå, læs det!
  Og Gerda gik over til udstilling;
  . Der er mange parallelle, foldet som en fan af universer-universer. Her i en af dem besluttede Hitler ikke at starte en krig med USSR i 1941 . Faktisk kan du ikke starte en krig med det enorme sovjetiske imperium med Storbritannien i bagenden. Desuden skrev den kommende Fuhrer i "Main Kaf", at hovedårsagen til Tysklands nederlag i Første Verdenskrig var, at det skulle kæmpe på to fronter.
  Derudover huskede Hitler med tiden Wolf Messings profeti om, at Führeren var bestemt til at tabe og knække ryggen i øst.
  Der var, og jeg konkluderede: at føre krig indtil den fuldstændige erobring af Storbritannien. Desuden førte det anti-tyske oprør i Jugoslavien til, at Barbarossa-planen måtte udskydes til slutningen af juni. Det betyder, at der måske ikke har været tid nok til at erobre Moskva og de vigtigste regioner i USSR før vinteren. Og om vinteren er tyskerne, hvilket er indlysende selv for den selvsikre Fuhrer, fuldstændig uforberedte på at kæmpe.
  Derudover kostede erobringen af Kreta tyskerne store tab i landgangsstyrkerne, og Führeren blev optændt af stort had til Storbritannien, og besluttede at afslutte det først.
  Rapporten fra militærattachéen, der så de seneste sovjetiske kampvogne ved 1. maj-paraden: T-34 og KV-2, havde også indflydelse. Den sidste kampvogn med en 152 mm kanon gjorde et stærkt indtryk på alle de tilstedeværende tyskere. Hitler beordrede efter at have tænkt lidt over at fremskynde arbejdet med at skabe tunge kampvogne. En hel række projekter for store maskiner dukkede op. Og indtil oprettelsen af en massiv tankkavalkade er det bedre ikke at starte en krig med USSR. Allerede i maj overførte tyskerne yderligere tre kampvognsdivisioner til Libyen. I begyndelsen af juni indledte Rommel et angreb på Tolbuk og erobrede efter tre dages kamp denne højborg.
  Hvorefter tyskerne gik til offensiv i Egypten. Briterne kunne ikke modstå Wehrmachts overlegne styrker. Tyskerne var stærkere både i antal og organisation. Derudover havde de britiske kolonitropper ikke rigtig lyst til at kæmpe. Deres moral var lav og faldt længere og længere.
  Allerede i juli erobrede tyskerne Egypten. De krydsede Suez-kanalen og gik ind i Palæstina. Briterne flygtede... Et oprør brød ud i Irak, og tyskerne kom ind der næsten uden kamp. Snart faldt hele Mellemøsten... I august og september besatte tyskerne byer og pladser. Og de blev ikke modarbejdet af den sovjetiske kampmaskine, men af små britiske tropper, kolonistyrker, der ikke var for disciplinerede og tilbøjelige til at kæmpe, og primitive enheder af araberne.
  Hitler erobrede store områder. I slutningen af september blev Gibraltar også erobret. Franco, da han så, at briterne strømmede ud, og frygtede besættelse af nazisterne, gik med til at tillade passage af tyske tropper. Overfaldet viste sig at være flygtigt. Tyskerne udførte det dygtigt og organiseret, men selve fæstningen var ikke særlig klar.
  Hvorefter tyskerne næsten uden modstand besatte franske besiddelser i Afrika. Heldigvis kan tropper nu overføres over den korteste afstand.
  Om vinteren indledte Hitler en større offensiv i Sudan og Etiopien, og begyndte også at rykke ind i det sydlige Afrika. Efter nogen tøven besluttede Führeren: Hvis vi tager det sorte kontinent, så tag det som en helhed. Desuden har briterne ikke styrken til at beholde deres ejendele. Den største vanskelighed for tyskerne er ikke de britiske tropper, som er ringere end nazisterne i både antal og kampeffektivitet, men den strakte kommunikation, vanskeligheder med forsyninger og manglen på nødvendige veje i Afrika.
  Men tyskerne viste med deres stive totalitære system fremragende organisation og evnen til at bevæge sig over store afstande. Så i USSR blev fascisterne ikke svigtet af de store vidder - Afrika er endnu større i territorium og befolkning end Rusland, men af den røde hærs stædige og fanatiske modstand.
  Og selvfølgelig er der ingen vinter i Afrika.
  I december angreb Japan endelig Peru Havn. Det var tydeligt, at USA stadig ikke ville tillade samuraierne at sluge de britiske kolonier i Asien og Stillehavet. Og så blev Japan tvunget til at svække Amerika med et overraskelsesangreb. Og det lykkedes. En række succesfulde operationer i Asien fulgte. I marts invaderede Hitler, af frygt for at Japan ville komme ham foran, Iran, og derfra brød tyskerne igennem til Indien. Det er klart, at to hundrede og halvtreds tyske divisioner er mere end nok til at erobre næsten forsvarsløse Indien og teknisk tilbagestående Iran.
  Hitler tog naturligvis en stor risiko ved at overføre flere og flere styrker til Afrika og Indien - Stalin kunne begynde en befrielseskampagne mod Europa.
  Men den røde hær havde endnu ikke travlt. Lederen af alle tider og folk akkumulerede styrke, men stræbte ikke efter at være den første til at deltage i kampen. Måske ville Stalin ikke tage ansvar for den store krig. Og det finske firma inspirerede ikke til optimisme.
  Derfor, selvom tyske tropper spredte sig fra Europa, over Asien og Afrika, havde Stalin ikke travlt med at udnytte dette. Det skal også bemærkes, at Wehrmachts styrke var konstant stigende. Tyske tab under de omfattende erobringer var små, og industriproduktionen voksede på grund af fremmedarbejdere. Derudover blev Wehrmacht genopbygget af Khiwier og forskellige koloniale formationer.
  Tyskerne erstattede deres byggebataljoner, chauffører, bagerste enheder, konvojer osv. med udlændinge. Yngre soldater blev indkaldt til hæren. De satte endda syttenårige og ældre soldater under våben.
  Wehrmacht øgede antallet af divisioner, og procentdelen af udlændinge i den voksede hurtigt. Produktionen af våben steg også hurtigt. Den nye Tiger-tank gik i produktion som det tidligste tunge køretøj, der blev udviklet.
  I maj 1942 gik Wehrmacht ind i Sydafrika, efter at have kæmpet tusinder af kilometer tidligere. Madagaskar faldt i juni... Amerikanerne var uheldige og tabte slaget ved Midway i dette univers. Dominansen i Stillehavet overgik til Japan. Og Det Tredje Rige, efter at have forstærket sig selv med kolonier fra Burma, Indien, til Sydafrika og videre, øgede produktionen af fly flere gange og udførte et luftangreb på Storbritannien. Tyskerne havde nye kraftfulde bombefly Yu-188 og DO-217. Og de pressede Storbritannien, pressede med både tal og kvalitet.
  Briterne derimod, efter at have mistet deres kolonier og stået over for en ubådskrig, reducerede produktionen af fly og andet udstyr. Nazisterne pressede på. Og i slutningen af august fandt landingen sted. Nye tyske Tiger-tanks deltog i kampene. Kampene i England varede godt to uger og endte med overgivelse.
  Hvorefter tyskerne indsatte deres marionetregering, og en ny, helt legitim konge af England. Storbritannien blev selv et protektorat af Det Tredje Rige. Dens flåde gik næsten udelukkende over på tysk side.
  Stalin turde ikke slå fjenden under landingen. Og der var en ikke-angrebspagt mellem Tyskland og USSR. Derudover blev den fascistiske stat meget stærk.
  Churchill flygtede til Canada og forsøgte at fortsætte kampen med hjælp fra USA. Men Hitler var bestemt. Operation Icarus fulgte med landgang på Island. Det sidste punkt, hvorfra amerikanske fly kan nå Det Tredje Rige, er blevet erobret.
  Hvorefter overførslen af styrker til Grønland begyndte. 1943 blev brugt i søslag. Det tredje rige havde brintoverilte-ubåde, der bevægede sig med hastigheder på op til 35 knob i timen og overhalede amerikanske skibe.
  Argentina erklærede USA krig, og tyskerne begyndte at samle deres tropper der.
  Nazisterne besatte Schweiz på to dage og Sverige på syv dage og tog fuldstændig kontrol over Europa.
  Australien blev også erobret, selvom invasionen blev gennemført sammen med Japan.
  I foråret 1944 landede Tyskland, efter at have samlet et stort antal landgangsfartøjer, i Canada. Samtidig gik tyske og japanske tropper ind i Mexico. Brasilien, Venezuela, Chile og andre stater erklærede USA krig. Angrebet på Amerika begyndte på begge sider. Tyskerne erhvervede hovedtanken "Panther"-2, som var betydeligt overlegen i forhold til "Sherman" i bevæbning, rustning og ydeevne. Og tysk jetflyvning havde simpelthen ikke lige.
  Den kvalitative overlegenhed af tyske jetjagerfly: ME-262, HE-162, ME-163 over amerikanerne var overvældende. For ikke at nævne det faktum, at de tyske Arado-jetbombefly, den bedste propeldrevne Yu-488 og den formidable TA-400 med seks motorer dukkede op. Tyskerne havde en fordel i forhold til USA i pansrede køretøjer, som steg med fremkomsten af E-seriens kampvogne. "E"-25 viste sig at være særlig vellykket, et køretøj med rustningskampkvaliteter, der kan sammenlignes med "Panther"-2, men meget lettere og smidigt med en lavere silhuet og skrånende rustning.
  USA var bevæbnet med høje Shermans og endnu mere arkaiske Grands. De kunne ikke trænge ind i den tyske Panther-2-tank i panden, selv tæt på. Og Panther-2's sidepanser var 82 millimeter i en vinkel og gav en rikochet, tre fjerdedele af slaget.
  Den tyske MP-44 automatriffel var også overlegen i forhold til amerikanske maskinpistoler og automatgeværer.
  Under kampene brugte tyskerne stormede kolonitropper og udenlandske divisioner. Wehrmachts styrke oversteg seks hundrede divisioner. Tunge kampvogne "Tiger"-2, den mere avancerede "Tiger"-3, "Lion" og den mere kompakte "Lion"-2, den formidable "E"-100 og "Mouse"-2 deltog i offensiven .
  Ved udgangen af det 44. år dukkede "E"-50-maskinen op, mærkbart overlegen i rustning i forhold til "Panther"-2 og med en mere kraftfuld motor.
  Serien omfattede også underjordiske tanke, der blev brugt af jordflytningsmaskiner.
  Dette våben havde en stærk moralsk indvirkning på amerikanerne. Yu-287, en mere kraftfuld og farlig jetbomber, og de seneste ændringer af ME-262 med fejede vinger dukkede op i luften. Ud over den seneste ME-1010 og TA-183 ødelagde de den nye generation.
  En mere avanceret MP-54 kampriffel er også dukket op med større nøjagtighed og skydeområde og er lettere.
  Hitlers styrkers kvalitative overlegenhed tog sit præg, og den amerikanske front kollapsede. Nazisterne rykkede frem i alle retninger. Amerikanerne var ikke i stand til at gøre noget for at imødegå dette. Deres F -2 jetjager var mislykket og havde ydeevneegenskaber endnu værre end Mustang.
  Og de amerikanske propeldrevne jagerfly kunne, selv i princippet, ikke måle sig med de tyske jetgribbe. Og Luftwaffe-esserne viste sig at være bedre forberedte. Mange af dem var ved at samle regninger.
  Det lykkedes også tankskibene. Især Wittmann, han kæmpede på forskellige kampvogne i slutningen af krigen på den mere avancerede Tiger-3. Mod slutningen af 1944 havde tyskerne en 100 tons "Royal Lion", med en 1800 hestekræfter motor og en 410 mm raketkaster.
  Et effektivt våben mod langsigtede befæstninger og bygninger. Og vigtigst af alt er det praktisk talt uigennemtrængeligt for alle amerikanske panserværnsvåben.
  Tyskerne forbedrede konstant deres teknologi. "E"-50 har nået et beskyttelsesniveau, der er uigennemtrængeligt for den amerikanske 90-mm kanon fra alle vinkler.
  Tyske pansrede mandskabsvogne blev også forbedret, især i panser. Fritz skabte Luftfaust, og en mere avanceret Faustpatron, der var i stand til at trænge gennem kampvogne fra en afstand på mere end en kilometer.
  Og Pershing dukkede først op i 1945, da tyske tropper allerede havde erobret Mexico, Canada og det meste af Amerika.
  Den 2. februar 1945 overgav USA sig til Tyskland og Japan. Aksemagternes tropper nærmede sig New York og Washington - der var ikke længere en chance.
  Overgivelsen førte til besættelsen af Amerika og beslaglæggelsen af dets ressourcer. Nu bestod hele verden udelukkende af Det Tredje Rige med dets kolonier og dets allierede. USSR havde kun én satellit tilbage: Mongoliet. Der er således opstået en yderst farlig situation.
  Det blev tydeligt, at på trods af ydre venskabelige forbindelser, var Det Tredje Rige og Rusland ved at engagere sig i dødelig kamp.
  Stalin besluttede aldrig at angribe Tyskland, da det kæmpede mod Storbritannien og USA. Venlig neutralitet hjalp Hitler med at besejre og erobre Vesten. Men nu er det blevet klart, at Det Tredje Rige også har planer for Rusland. Og USSR udgjorde med sin kommunistiske ideologi en potentiel trussel mod nationalsocialismen.
  Hitler samlede kræfter til et knusende slag. Wehrmacht blev talrig og talte op til tusinde fuldblodsdivisioner, omkring tredive millioner soldater, hvoraf mindre end en tredjedel var etniske tyskere. Det var en enorm styrke, veludstyret med teknologi, med de nyeste "E"-serie kampvogne, som blev aktivt produceret i stedet for de mindre avancerede "Panthers" og "Tigers". Og Panther 2 forblev en formidabel maskine.
  Imidlertid var den vigtigste tyske kampvogn modifikationen "E"-50, der vejede femogtres tons, med tykkere side- og bagpanser og udstyret med en 105 mm kanon med en løbslængde på 100 EL. Denne maskine skulle være en modvægt til den sovjetiske KV-serie...
  Stalin blev også interesseret i tunge maskiner. I august 1941 begyndte serieproduktionen af KV-3 køretøjet med en 107 mm langløbet pistol. Et par måneder senere gik KV-5-tanken i produktion med to 107 mm og 76 mm kanoner med en vægt på 100 tons og frontalpanser på 170 mm. Allerede i det 42. år gik KV-4 i produktion, vejede 107 tons og havde 180 mm frontalpanser og lignende våben.
  Stalin var glad for store strukturer. KV-6 blev et køretøj med to kanoner: en 152 mm haubits og en 107 mm panserværn. Bilen vejede mere end 150 tons. Den var udstyret med to 600 hestekræfters motorer på én gang. KV-7 havde lignende våben, men endnu tykkere panser på 200 millimeter og vejede op til 180 tons. I 1943 kom KV-8'eren med 152 og 122 mm kanoner på to hundrede tons også i produktion.
  Men supertunge tanke viste sig ikke at være de bedste. For meget vægt skabte problemer med transport og køreegenskaber. Især med terrængående køretøjer. Derudover var KV-serien karakteriseret ved en sådan ulempe som placeringen af rustningen uden rationelle hældningsvinkler, hvilket noget devaluerede tankens fremragende beskyttelse.
  Men USSR, i modsætning til Det Tredje Rige, førte ikke krige. Krigen med Finland var den sidste. Og der var ikke mulighed for at teste udstyret i praksis. Og Stalin, der havde enorm magt, tog ensidige beslutninger om, hvilket udstyr der skulle tages i brug. Og lederen kunne virkelig godt lide tunge biler.
  Tyskerne brugte store kampvogne i praksis. Kamperfaring har vist, at en kampvogn tungere end halvfjerds tons er for stor til at blive hæmorider, især under transport, til at blive masseproduceret til kampoperationer.
  De bedste designere fra hele verden skabte endelig et køretøj, der opfyldte militærets krav til beskyttelse, og samtidig kunne det transporteres og bruges. "E"-50 blev sådan en maskine. Dens frontalrustning er blevet øget til 250 millimeter ved en rationel hældning, og siderne og agterstavnen til 160 millimeter.
  Tanken viste sig at være squat og havde en meget lang tønde. Endelig skabte tyskerne og deres slaver en mere eller mindre tilfredsstillende maskine. Og USSR havde nogle problemer. Især med hovedtanken.
  KV-serien blev udviklet på en omfattende måde: mere vægt, flere våben, mere kaliber. Og hun kunne selvfølgelig ikke blive hovedtanken.
  T-34 hævdede rollen som den mest populære tank. Relativt simpelt at producere, det kunne tages i mængde. Maskinen lancerede med mindre opgraderinger masseproduktion. Men i 1943, da tyskerne havde en seriel hovedtank, Panther, som med succes havde bevist sig i kamp, viste Krauts sig at være en massiv kampvogn, der var stærkere. Og snart "Panther"-2 med stærk rustning og en langløbet 88 mm kanon, blev det klart, at T-34 var for lille.
  Der var forskellige ideer... Inklusiv skabelsen af en fundamentalt ny tank, T-44, og moderniseringen af den forrige. Stalin var passioneret omkring udviklingen af tunge maskiner og var noget cool omkring mellemstore og lette. Men T-34 var god på grund af dens masseproduktion. Det blev klart, at KV-serien ikke kunne modstå Det Tredje Rige, som havde slugt så mange lande i mængde. Og en kompromismulighed blev født: T-34-85, da kun tårnet blev udskiftet i hovedtanken.
  Dette gjorde det muligt at opretholde masseproduktion, men kaliberen på 85 mm var stadig utilstrækkelig til at gennembore den mest populære tyske Panther-2 tank frontalt.
  Der er ikke noget at sige til den senere E-50. I slutningen af 44 dukkede SU-100 op som en tank destroyer. Men den var også ringere end "Panther"-2. I begyndelsen af 1945 fjernede tyskerne Panthers og Tigers, og valgte den tungere version af E-50, som en kampvogn overlegen i forhold til alle dens modstandere. Dette køretøj kunne trænge ind i både tunge KV'er og alle andre sovjetiske køretøjer frontalt. Kun "Lion"-2 og "Royal Lion" var tilbage i serien, men de skulle også erstattes af den forenede "E"-serie.
  Tyskerne havde overlegenhed over USSR i antal og kvalitet. Derudover forberedte Japan sig på at slå til fra øst.
  Stalin havde ikke fuldstændig information om fjendens tankpotentiale. Men USSR havde 60 tusinde kampvogne i hundrede og tyve divisioner, ikke medregnet pansrede køretøjer med infanteriet. Af disse er 40.000 de nyeste 35.000 34 og 5.000 forskellige KV-køretøjer. Plus et relativt lille antal selvkørende kanoner, kun et par tusinde. Hovedsageligt SU-100 og SU-152.
  Kræfterne er selvfølgelig betydelige. Men nazisterne, der stolede på halvdelen af verdens potentiale, væltede mange kampvogne. De ansatte fabrikker i hele Europa, såvel som i Afrika, Asien, Canada, USA, Australien... Tænk på hele verden...
  Størrelsen af den tyske kampvognsflåde voksede i et hektisk tempo. Især efter USAs overgivelse. Samtidig fokuserede nazisterne primært på "E"-serien, især "E"-50. Disse maskiner var mere teknologisk avancerede end Panthers og mere effektive.
  I foråret 45 nåede produktionen af tanke op på fem tusinde om måneden, og de fleste af køretøjerne kan klassificeres som tunge. Den 1. juni 1945 havde nazisterne omkring halvfems tusinde kampvogne. Af disse blev femoghalvfjerds tusinde indsat mod USSR. Mere end ti tusinde flere køretøjer blev indsat af tyske satellitter: Tyrkiet, Rumænien, Kroatien, Slovenien, Italien, Ungarn, Finland, Spanien, Portugal og de latinamerikanske lande.
  USSR indsatte femogfyrre tusinde kampvogne og selvkørende kanoner mod dem i den europæiske del. Styrkebalancen var næsten dobbelt så dårlig for Rusland, og i tunge kampvogne var den otte gange værre. Ganske vist var satellitternes maskiner svagere, og besætningerne var mindre uddannede, men de gjorde ikke en forskel.
  Nogle af de sovjetiske kampvogne var i Sibirien og Fjernøsten, og de blev modarbejdet af Japan med dets satellitter og kolonier. The Land of the Rising Sun har indsat mere end tredive tusinde kampvogne, dog for det meste mellemstore.
  Delvist også licenseret fra tyske Panther-2 modeller.
  Inden for luftfart er styrkebalancen for USSR endnu værre. Det Tredje Rige udviklede en jetsværm. Halvfjerds tusinde sovjetiske fly er imod af mere end to hundrede tusinde tyske og et hundrede tusinde japanske fly. Hvis vi tilføjer kamperfaring, så er styrkebalancen simpelthen katastrofal. USSR havde dog gode jagerfly og bombefly, men det havde ikke jetfly.
  Men et propeldrevet fly kan ikke sammenlignes med en gribbejet i flyveegenskaber, heller ikke teoretisk.
  I infanteriet indsatte Wehrmacht femten millioner af sine soldater og fem millioner satellitter i det første lag mod USSR. Kun tyve mio. Og det er ikke alle tropperne. Japan indsatte femten millioner alene i det første niveau.
  USSR havde elleve millioner soldater og tabte til koalitionen mere end tre gange. Det var ikke muligt at øge antallet af tropper yderligere, da økonomien kunne bryde sammen. Og så øgede Stalin den røde hær fem en halv gang fra 1. september 1939. Det værste var, at aksemagterne ikke havde nået deres maksimale antal og kunne fortsætte med at øge deres potentiale.
  USSR's artilleri er meget kraftfuldt, især anti-tank og morter, men... Alligevel er den mest populære kaliber på 76 millimeter allerede håbløst forældet, og 45 millimeter endnu mere. Der er for mange småting, og der vil ikke være nok rigtige antitank-tønde af tung kaliber. Hvis vi tager tungt artilleri, så har tyskerne en overvældende overlegenhed i antal.
  Raketartilleri i USSR er på grund af manglen på kampbrug ikke særlig veludviklet. Fritz udviklede i praksis gaskastere og raketkastere. Nazisternes maskingeværer er mere avancerede. Mange enheder fik rig kamperfaring. Tropper marcherede over hele verden.
  Efter Finland havde den Røde Hær ingen øvelse i rigtige kampe. Dette er selvfølgelig en væsentlig ulempe.
  Kort sagt, Stalin har ingen illusioner, på trods af alle anstrengelser fra partiet og det totalitære regime er fjenden meget stærkere. Og i flåden er styrkebalancen selvfølgelig endnu værre for USSR end i resten. Når alt kommer til alt, hvis der sker noget, skal man kæmpe, tage hensyn til resten af verden. Og med ressourcerne fra resten af verden, med en sjettedel af landmassen og to hundrede millioner mennesker.
  Det skete bare sådan... Stalin kom ikke ind i kampen i 1939, da tyskerne brugte deres ammunition efter at have krydset Polen. Ikke i fyrrerne, da nazisterne skyndte sig til Paris og blottede deres bagdel. Og det enogfyrre år blev ikke et tegn på befrielseskampagnen, selv om Krauts klatrede ind i Afrika og Asien. Og desuden var der så mange muligheder for at give fascismen et knusende slag.
  Og nu... Nu er nazisterne selv klar til invasionen. Og en økse af helvedes magter hang over landet. Vi burde have fundet en vej ud. Men hvilken?
  Stalin kunne ikke selv finde et svar. For at undgå krig var han klar til at give indrømmelser til akselandene. Han sendte tog med råvarer og korn for næsten ingenting, nedsatte priser, tilbød lejekontrakter af oliekilder eller gaver af guld.
  Men Hitler tav... Han forlangte næsten ingenting, men øgede kun sine styrker ved grænserne. Han gennemførte kampvognsarmadaer og øgede antallet af luftdivisioner. Jeg forberedte mig på et pludseligt slag... Måske ikke helt pludseligt.
  Det er klart, at Fuhrer var bange for USSR og ønskede at udslette bolsjevismen fra jordens overflade. Men hvad kan være imod det? Fascismen er blevet farligt stærkere. Det var nødvendigt at finde på noget særligt og stærkt. Stalin regnede med atombomben, men det krævede i hvert fald et par år mere. For ikke at nævne behovet for leveringskøretøjer til at overvinde Luftwaffe-jetfly.
  Oftere og oftere krænkede tyske fly USSRs luftrum. De blev forbudt at skyde ned for ikke at provokere nazisterne til en invasion. Og for nylig har der været rapporter om mystiske flyvende tallerkener, der bevæger sig med en utrolig hastighed og er i stand til pludselig at forsvinde.
  Stalin udstedte en hemmelig ordre til at håndtere dette, men under ingen omstændigheder for at give nazisterne en grund til at strejke.
  Mens Gerda vævede sin historie, gik en tysk kampvogn langs vejen. Fra tid til anden åbnede Magda ild. Så måtte jeg holde pause og genopfylde mit kampsæt. Den tyske maskine var kendetegnet ved sin store overlevelsesevne. Flere ramte hende, men skallerne prellede af som ærter. Og intet væsentligt undtagen lette ridser kunne forårsages af rustningen.
  Da Gerda var færdig med sit arbejde, bemærkede Charlotte:
  - Nå, hvad så? Det er ikke dårligt! Men nu er det vigtigste at skrive krigen med USSR!
  Gerda lovede højtideligt:
  - Og det bliver det! Selvom med en sådan styrkebalance, er det sikkert allerede klart, hvem der vinder!
  Charlotte sagde tvivlende:
  - Det afhænger af forfatteren! En god skribler kan skrive noget, der anses for at være utroligt plausibelt.
  Christina tilføjede logisk:
  - Og vigtigst af alt, det er fantasi... Især hvis du skriver om rummet!
  Gerda sang med et grin:
  - Afrika er farligt, ja, ja, ja... Men entente-tropperne er noget sludder! Gå ikke, børn, under angreb fra USA!
  Magda klynkede igen:
  - Og du glemte det vigtigste - den Almægtige!
  Gerda knurrede som svar:
  - Nå, nej, det ved vi godt!
  Magda sang smukt:
  Omvend dig hurtigt for den Almægtige,
  Ellers vil Beelzebub fortære...
  Knæl ned for den Højeste Gud,
  Lad Jesus komme ind i dit hjerte!
  Gerda svarede også melodisk:
  Führeren bor i mit hjerte
  Så vi ikke kender tristhed...
  Døren til rummet blev åbnet,
  Stjernerne funklede over os!
  Magda knyttede næverne og sagde beslutsomt:
  - Alligevel, Min Jesus er vigtigere end din Fuhrer. Fordi Jesus er Gud, og Führeren er bare en mand!
  Garnisonen i Toronto, eller rettere det, der var tilbage af den, kapitulerede. Den enorme supertank "Monster" flyttede under sin egen magt mod syd. Det tredje riges tropper blev flere og flere. De overhalede Canada og var allerede på vej ind i de nordlige stater i Amerika.
  Yankees, der led skade, trak sig tilbage. Nogle af dem, især afrikanere, deserterede ved første lejlighed.
  Adala steg sammen med de andre piger ned fra supertanken og begyndte at løbe. Peter løb med dem. Drengen var munter, han kunne lide at være i et hold med piger.
  De er alle så smukke, unge og i bikini. Bare hæle glimter. Blinkende muskuløse, solbrune lægge. Vidunderlige skønheder.
  Drengen huskede sangen og sang:
  - Skønheder, skønheder, skønheder - kabaret... Du blev kun skabt til underholdning... Elsket til graven i dit hellige land, og pine er ikke underlagt dig!
  Pigerne beundrer også den smukke, muskuløse teenager. De vil kæle med drengen, kærtegne ham, kysse ham. Det er et helt naturligt ønske, når man ser en smuk ung mand. Unge piger har det godt, de er legesyge og hopper op. De forsøger at træde med bare fødder, hvor det er stikkende, så der kommer massage.
  De leder en kolonne af fanger. Pigerne fniser og kaster sten efter slaverne. Peter rakte tungen ud mod krigsfangerne og råbte:
  - Ve de besejrede!
  De bøjer bare hovedet nedslået. Ve sandelig. Hvem havde troet, at nazisterne ville komme til USA. Roosevelt, hvis han ville, kunne have stoppet Hitler ved at forhindre München. Men Yankees tænkte anderledes. Generelt var Amerika præget af en tilbageholden politik og intet ønske om at gå i krig. Og nu knuser fascisterne hende.
  Panther 2 kørte forbi pigerne. Denne tank er allerede forældet, men stadig meget stærkere end Shermans og Pershings. Ja, på toppen af tårnet sad en pige i bikini og holdt et flag med et hagekors over hovedet. Dette er et rødt banner med en hvid cirkel og en sort edderkop indeni.
  Bilen skyndte sig forbi, dens spor klirrende. Peter kvidrede:
  - En, to, tre... Gal fjende, dø!
  Drengen hygger sig... Men samtidig er han bekymret. For eksempel så han i går Stalin i en drøm.
  Den grånende og aldrende øverstkommanderende diskuterede en vigtig rapport i hovedkvarteret. Vasilevsky informerede formanden for statens forsvarsudvalg.
  tredive tusinde fly inden for en uge . Plus hundrede tusinde kanoner og morterer, disse er kolossale kræfter.
  Zhukov bemærkede noget skeptisk:
  - Grundlæggende er dette en T-34-85 tank. En bil mærkbart ringere end tyske modeller. Derudover med den værste kvalitet af rustning. Luftfartsmæssigt er vi domineret af Yak-9, som er en størrelsesorden ringere end tyske jetfly. - Den legendariske marskal spredte sine hænder. - For at være ærlig, uden kvalitativ overlegenhed inden for teknologi, kan du ikke vinde med kvantitet!
  Stalin krævede af Abakumov:
  - Hvor længe vil tyskerne holde styrker mod os i øst?
  Lederen af SMERSH svarede modvilligt:
  - Selve Wehrmacht er på tre en halv million plus omkring halvanden million lokale politienheder og en million satellitter. Der er omkring ti tusinde kampvogne, men de er overlegne i forhold til vores i kampkvaliteter. Og det tredje rige har masser af luftfart. Skivefly deltager i kampene, som ikke kan skydes ned af noget som helst. - Abakumov spredte sine hænder og tilføjede. - Chancerne for at besejre en fjende, der er stærkt forskanset på kortest mulig tid, er lave, og han kan hurtigt overføre forstærkninger. Størrelsen af Wehrmacht er konstant stigende og overstiger allerede femogtredive millioner mennesker. Men der er også Japan med dets kolonier.
  Stalin gik et par skridt rundt i det rummelige kontor og bemærkede lidt forvirret:
  - Men måske er et angreb vores eneste chance... Mens fjenden er bundet af Amerika.
  Molotov foreslog forsigtigt:
  - Hvis Amerika falder, så har vi ingen chance overhovedet...
  Lederen var enig i dette:
  - Højre! Men... Der er en mulighed for, at Hitler ikke vil angribe os! I dette tilfælde forbliver chancerne for at overleve!
  Voznesensky huskede:
  - Vi arbejder på T-54'eren, kammerat Stalin. Dette kunne være en meget lovende tank.
  Lederen rystede på hovedet:
  - De beregnede parametre siger, at et køretøj, der vejer seksogtredive tons, ikke kan have frontalpanser tykkere end to hundrede millimeter. Men den tyske 105 vil stadig trænge igennem den. Og en 100 mm kanon er i hvert fald ikke tilstrækkelig...
  Voznesensky svarede med et smil:
  - Der er forskellige forslag. Lav for eksempel en tung tank. Eller øge tykkelsen af frontalpansringen på bekostning af sidepansringen. Men vi arbejder, kammerat Stalin. Og for at være ærlig har vores designere allerede opnået meget. Især IS-4 med 250 mm frontal rustning lover at blive et mesterværk af vores tankbygning.
  Den øverstbefalende bemærkede vredt:
  - Vi har brug for seriøse våben nu, ikke i fremtiden! Kan du forstå dette?
  Voznesensky svarede frimodigt:
  - Vi gør alt, hvad vores evner giver os mulighed for. Men med kun halvdelen af Rusland er det ekstremt svært at modstå næsten hele verden.
  Molotov bekræftede ganske dristigt:
  - Ja! Meget ulige kræfter, kammerat Stalin. Og vi skaber stadig mirakler!
  Lederen blev lidt blød og foreslog:
  - Lad os slappe af og få en drink... Hvorfor er I alle sammen så kede af det!
  To piger dukkede op i korte nederdele og bare ben. De satte flasker rødvin fra sig og bøjede sig for magterne.
  Beria slog hans læber og gøede:
  - Er de ikke dejlige, kammerat Stalin?
  Lederen nikkede indforstået:
  - Selvfølgelig er det dejligt... Bare fødder klæder piger, især om sommeren.
  Stalin skænkede sig noget vin. Han drak og sagde med et godmodigt smil:
  - Hvis der var flere kvinder i hæren, havde vi ikke trukket os så meget tilbage!
  Beria nikkede og mumlede:
  - Så lad os drikke til Fædrelandet! Lad os drikke til Stalin! Lad os drikke og hælde igen!
  Lederen satte sig på en stol og sagde eftertænksomt:
  - Og hvis fascismen alligevel vinder, på planetarisk skala... Hvad venter menneskeheden.
  Molotov svarede indforstået:
  - Jeg synes noget forfærdeligt!
  Zhukov bemærkede fornuftigt:
  - Nogle er bange, og nogle vil have det godt!
  Stalin nikkede indforstået:
  - Ja... Det er en verdensregering. Hvad kommunisterne drømte om. Men Hitler vil gøre alt på sin måde. Der vil komme en æra med fascisme. - Lederen nikkede, den høje blonde pige skænkede vin i sit glas. Stalin fortsatte. "Så vil en ny orden blive etableret i verden." Der vil ganske rigtigt være et hårdt totalitært styre, men krige, kriminalitet, sult, uroligheder, terrorisme vil forsvinde... Alt vil være det samme som under os, kun tyskerne vil være i en privilegeret position. Og bliver...
  Stalin klappede i hænderne...
  Beria bemærkede:
  - Men for os bliver det døden, kammerat Stalin. Eller tror du, at Führeren vil gøre os til guvernører i Rusland?
  Lederen svarede alvorligt:
  - Og det kan ikke udelukkes! Det ser ud til, at vores efterretningstjeneste rapporterede, at Hitler sagde, at den bedste guvernør i Rusland er Stalin!
  Dem omkring ham klappede... Men ingen udtrykte ægte glæde. Det ville være rart at hænge Hitler og Stalin om halsen på folket. Eller Napoleon.
  Formanden for Statens Forsvarskomité behandlede selv Napoleon med respekt. Der var nogle ligheder mellem manden med den skæve hat og Hitler. Men den besatte Fuhrer viste sig at være heldigere.
  Stalin straffede naturligvis sig selv mere end én gang for at gå glip af et overraskelsesangreb fra Tyskland, hvilket førte til alvorlige konsekvenser. Selvom der faktisk kom oplysninger. Og den øverstkommanderende havde selv nogle planer for Europa og forberedte sig på krig.
  USSR havde i juni enogfyrre 25 tusinde kampvogne og kiler og omtrent det samme antal fly. Hitler havde ikke en sådan magt. I hvert fald, som den sovjetiske efterretningstjeneste senere fastslog. Ja, Stalin forberedte sig faktisk meget aktivt. Størrelsen af den røde hær nåede fem og en halv million og fortsatte med at vokse. USSR havde cirka fire gange flere kampvogne og fly end Wehrmacht og dobbelt så meget artilleri.
  Kun i mobilitet havde de tyske tropper overlegenhed. Og Mauser-riflen skød mere præcist end Mosin.
  Stalin havde selvfølgelig overdrevne data om Wehrmachts styrke. Og jeg troede på dem, for nazisterne overtog Europa for let og hurtigt. Hvis Stalin havde vidst, at Hitler var så svag, ville han have angrebet først. Men det viste sig at være overdreven forsigtighed.
  Derudover er den røde hær næsten helt utrænet i forsvar. Dette er virkelig idiotisk - angreb ikke dig selv, men lær hæren at angribe udelukkende. Stalin selv skældte senere ud på sig selv og sin kreds. Men tilsyneladende afskrækkede masseudrensningerne militæret, og også civile, fra ethvert initiativ. Ingen ønskede at tage ansvar og skændes med lederen.
  Da de kun lærer angreb, er det sådan det skal være! Ellers havde Stalin ikke selv for travlt med at angribe; dette blev der ikke taget højde for.
  Ja, lederen hengav sig til drømme om verdensherredømme og forestillede sig mentalt en kampagne mod Europa. Men at ramme så stærk en fjende som Wehrmacht... Han er ikke selvmorderisk! Da han spurgte sig selv, svarede Stalin: at han højst sandsynligt ikke ville have angrebet først.
  Nej, hvis i det mindste krigen med Frankrig havde trukket ud, og Tyskland var blevet svækket, så er det muligt, at Stalin ville have besluttet at slå til. Men efter at hele Europa faldt under nazisterne. Men så er det så meget desto mere utilgiveligt, at Stalin ikke gav ordre til at forberede hæren til forsvar. Dette var værd at tabe den regulære hær i 1941. Og så havde USSR ikke tid til at indsætte sine styrker.
  Lederen undrede sig nogle gange endda, om han skulle skyde en kugle i panden? Men det er skræmmende, for det rene helvede kunne vente forude. Lederens forhold til Gud er komplekst. På den ene side udtalte Stalin sig ikke voldsomt offentligt på en ateistisk måde. Men han tillod andre at gøre det. En forening af militante ateister blev skabt i trediverne, templer blev ødelagt, kirker blev sprængt i luften. Personligt gav Stalin selv instruktioner - at presse præsterne. Og de blev presset, knust, forfulgt.
  Stalin blandede sig under alle omstændigheder ikke i den voldsomme ateisme og opmuntrede den endda.
  Men da krigen begyndte, eller rettere sagt, da den Røde Hær begyndte at lide nederlag efter nederlag, begyndte Stalin at bede rasende på sine knæ. Og bøje sig. Unionen af Militante Ateister blev opløst, og forfølgelsen af kirken ophørte midlertidigt. Selv ikoner begyndte at blive brugt til at beskytte Moskva mod luftangreb.
  Stalin foretrak dog at forholde sig tavs offentligt. Jeg fortalte ikke nogen, om han troede på det eller ej. Jeg besøgte ikke kirker, jeg blev ikke døbt offentligt. Så... Morderen er stadig kammerat Stalin. Han dræbte en masse mennesker, skød en masse mennesker og rådnede i lejre. Og han burde slutte fred med Gud.
  Stalin ønskede stadig, at hans leder af alle nationer skulle blive æret som en guddommelighed. Og han rejste monumenter for sig selv overalt, hængte portrætter op eller lod i hvert fald opmuntre sin personlighedsdyrkelse. Selvom hvorfor være en hykler overfor dig selv. Stalin kunne lide dette og fortjente godkendelse. Og hvordan vil Gud se på det faktum, at lederen har gjort sin elskede selv til genstand for tilbedelse.
  Hvad med det andet bud - gør ikke dig selv til et afgud? Stalin skabte jo en kult af sig selv!
  Måske er det derfor, Rusland lider straf fra Gud? Og kan du ikke vinde krigen, eller endda flytte den ind på en mere succesrig vej?
  Stalin besluttede for sig selv, at han trods alt i hemmelighed bekendte sine synder for præsten.
  I mellemtiden bestilte jeg:
  - Lad os spare kræfter! Og I skal alle arbejde dobbelt så hårdt som før!
  Hvorefter lederen frigav sine satraper... Tænkte...
  T-34-tanken var uden tvivl et vellykket køretøj. Mærkeligt nok var det den henrettede hærgeneral Pavlov, der faktisk var gudfar til denne maskine, som gjorde meget for dens implementering. Stalin selv var tilbøjelig til at udvikle BT-serien, en tank med hjul og bælte. Hans høje fart betog lederen. Men kampene i Manchuriet og Finland viste denne series hjælpeløshed i off-road situationer.
  Og en tank blev skabt med god manøvredygtighed, en relativt kraftig pistol, og for sin tid godt beskyttet. Sandt nok lod de fireogtredives synlighed meget tilbage at ønske. Men tanken viste sin effektivitet og overlegenhed i forhold til tyske køretøjer. Indtil Panteren dukkede op.
  Det er ekstremt svært at skabe en ny bil i krigstidsforhold, og fireogtredive er for små mod store katte. Nu taler vi om T-54 tanken, men E-50 med så lav en vægt kan ikke overgås.
  Stalin sukkede tungt. Han blev født ind i en fattig familie af en beruset skomager. Og ingen troede, at de kunne rejse sig så højt. Men heldigvis fandt en præst en, der satte pris på Dzhugashvilis evner og tog ham til en teologisk skole og derefter til et seminar. Men det var ikke nemt. Stalin havde en dyster karakter, var ikke en følgesvend i ånden og var kendetegnet ved sin isolation. Og seminaristerne kunne ikke lide ham, de slog ham ofte. Stalin forsøgte at kæmpe tilbage, men var ikke ved godt helbred, og hans venstre hånd fungerede ikke godt.
  Stalin elskede ikke Gud særlig højt, idet han betragtede sig selv som berøvet og fornærmet. Men han drømte om en karriere som præst og studerede flittigt. Og da han havde svært ved at spille med fyrene, brugte han al sin tid på at studere og begyndte at forbedre sig. Først den ottende elev, så den femte... Den russisk-ortodokse kirke under zaren havde enorm magt og autoritet - hvorfor ikke en karriere?
  Men så blev Stalin revet med af de revolutionære. Dette kan være en af hjertets handlinger, ikke sindet. Og Stalins hjerte blev mere og mere koldt over for religion. Det var synd, han kunne lide. Jeg ville have kvinder og en drink og en smøg! Og i fasten, spis fedt flæsk, skyllet ned med rødvin. Stalin oplevede heller ikke kærlighed til Gud, da han følte sig krænket af mennesker. Nå, hvorfor Joseph, da alle ikke kan lide ham? Især jævnaldrende?
  Stalin var en udstødt, revolutionære er også udstødte. Kæmpere mod magterne... Og Josefs hjerte trak mod dem. Selvom mit sind sagde: bliv i seminariet, venter der dig en vidunderlig kirkekarriere. Desuden vidste Stalin stadig, hvordan han skulle tale smukt, hvis han ville. Men hjertet, vreden mod Gud og de kræfter, der eksisterer, viste sig at være vigtigere.
  Så Stalin, uden at afslutte seminaret, gik ind i den revolutionære kamp. Selvom hvilken slags succesfuld revolution kan der være i Rusland? Men han fik travlt på arbejdet. Han begyndte at få autoritet. Men da han så, at arrestationsprocessen gik langsomt, besluttede han at tage imod tilbuddet om at blive informant for det tsaristiske hemmelige politi. I princippet havde Koba ikke noget andet valg dengang. De satte ham i fængsel og lovede at holde ham der i lang tid, og så blev så mange af disse informanter skilt.
  Stalin var enig, og hans karriere tog fart. Mødte Lenin. Han kunne ikke lide denne skaldede intellektuel for meget, men hans intuition fortalte ham, at fremtiden tilhørte Lenin. Så Stalin blev en handlingens mand. Han var engageret i røverier til fordel for partiet, organiserede opstande og strejker. Og han slap med det - han var informant. De forviste ham til Vologda og derfra flygtede Stalin konstant. Indtil lederen til sidst var helt træt, og han blev forvist i fire år til hårdere steder. Der var en lille revolution i Rusland, som førte til oprettelsen af Dumaen. Stalin begyndte allerede dengang at tænke på en juridisk politisk karriere: at blive stedfortræder eller minister.
  Begyndelsen af Første Verdenskrig blev opfattet af bolsjevikkerne med håb om, at den snart ville blive rystet. Og det virkede! Krigen fortsatte med varierende succes, men efter Brusilov-gennembruddet så det ud til, at Rusland snart ville vinde. Det betyder, at autokratiet vil styrkes. Men i februar var der et kup, monarkiet faldt, og den gyldne tid kom for bolsjevikkerne.
  Lenin viste sig at være en meget dygtigere arrangør, end de troede, plus det lykkedes ham også at tiltrække Trotskij. Stalin hadede næsten øjeblikkeligt sidstnævnte. Men Trotskij var nyttig... Revolutionen gik meget hurtigt. Selvom Zinoviev og Kamenev næsten rev den ned. Men heldigvis var Kerenskij ikke kendetegnet ved sin beslutsomhed og intelligens.
  Revolutionen fandt sted meget hurtigt og med succes, næsten uden tab. Bolsjevikkerne var begunstiget af succes. Og Stalin blev næsten med det samme en af de første.
  Dernæst kom borgerkrigen. Succeser og nederlag. Trotskij spillede en stor rolle i bolsjevikkernes sejr. Og efter mordforsøget og at blive såret i nakken, blev Lenin alvorligt syg og begyndte gradvist at miste magten. Sverdlov døde under mistænkelige omstændigheder. Trotskij udviklede Napoleonske ambitioner. På dette tidspunkt måtte Stalin presse sig selv hårdere. Kampagnen mod Polen mislykkedes, og verdensrevolutionen lykkedes ikke.
  Stalin holdt op med at tænke og huske. Hvordan det lykkedes ham at besejre Trotskij og de andre, har længe været kendt og beskrevet af forskellige forfattere i Vesten.
  Mere interesseret i, hvordan man kommer ud af den nuværende situation, i øjeblikket.
  Alligevel var det mest rationelle at tage en risiko og starte en krig mod Tyskland, mens det var lænket af Amerika. Men at beslutte sig for at gøre dette er ekstremt svært. Stalin havde længe bemærket denne visse begrænsning i sig selv. Virkelig angribe dragen? For at gøre dette skal du være Lancelot. Men Stalin foretrak forsigtighed.
  Og der var håb, men hvad havde Hitler brug for? Måske vil alt virkelig lykkes?
  Alligevel har Tyskland erhvervet sig så meget territorium, at det er svært både at fordøje og udvikle det. Hvad har de brug for fra Rusland, når de fedeste stykker er blevet fanget og snart vil blive udviklet. Der er Ukraine og Kaukasus, og Hviderusland og meget mere, inklusive Turkmenistan og det meste af Usbekistan.
  Lederen begyndte, for at distrahere sig selv fra yderst foruroligende tanker, at nedskrive aforismer;
   Ringingen af mønter er mere harmonisk end den tomme ringning af sofisteri, men sidstnævnte er normalt avlet til at høre førstnævnte!
  En blondine er altid et lyst hoved, men som regel kun i ordets bogstavelige forstand!
  Hvis mørkt hår ikke er et tegn på intelligens, så kan lyst hår bestemt ikke blive et kriterium for dumhed!
  God vin opbevares ikke i et lort kar, og stor intelligens er ikke gemt under et grimt udseende!
  De, der har egetræshoveder og egoistisk egoisme, lader deres skind blive garvet!
  Den, der ikke tager højde for alle realiteter, tæller kun trofæer i drømme!
  Den, der sidder meget, bliver hængende i ordsprogets sump!
  Den, der ævler meget med tungen, vil blive ramt af en orkan genereret af en storm af forpassede muligheder!
  Der er altid muligheder, men det er umuligt at realisere dem, hvis du har urealistiske ambitioner!
  Et fremtrædende udseende er godt i en parade, men i kamp er det bedste udseende fuldstændig usynlighed!
  Litterære klaverer er nemmest at reparere, når de trækkes ud af uvidenhedens buske, ind på sund fornufts solide grund, og pålidelige værktøjer med opfindsomhed, opfindelse og fantasi er lige ved hånden!
  Alt, der fører til sejr, er vidunderligt - at overtage fjenden, men klaverer tæller ikke!
  Naturen har ikke dårligt vejr, hun har kun børn, der vil forbedre klimaet og stedbørn, for hvem der overhovedet ikke er noget godt i verden!
  Naturens stedbarn er den, der ikke anerkender slægtskab med universets skaber, men foretrækker at betragte sig selv som en fremmed slave!
  Så lad os drikke, så vores slægtninge kan gøre alt, og vores fjender kan kun gøre skade på sig selv!
  Du kan ikke skræmme alle på én gang, men du kan drive alle individuelt til vanvittig rædsel!
  Det, der mest af alt skaber nye problemer, er ikke ønsket om at skabe noget nyt, der løser det gamles problemer!
  Den store vægt af denne eller den type våben indikerer letheden af dommen hos dem, der bestilte det!
  Det er ikke våbnet der dræber, men den der skyder fra det, men det fejlskyder, oftest selve dødsinstrumentet, da det at nægte at dræbe altid er den rigtige beslutning for skytten!
  Når mennesket er en ulv for mennesket, er det ikke så skræmmende, som når vi er hinandens sjakaler!
  De, der har travlt, kommer altid for sent, og dem, der ikke har travlt, når aldrig deres mål!
  Selvom hastighed alene ikke giver sejr, i dens fravær, snupper fjender succes fra dig!
  Hvorfor forkæler mange kokke grøden, for flokken kan kun trampe et mesterværk med deres sparsomme kreative selvstændighed!
  Når du overrasker din fjende, får du altid en fordel i forhold til ham, med undtagelse af fantastisk dumhed og fantastisk dumhed!
  Når du overrasker din fjende, får du altid en fordel i forhold til ham, med undtagelse af fantastisk dumhed og fantastisk dumhed!
  Forarmelsen af giverens hånd kan godt finde sted, hvis den, der tager, ikke er nærig med list!
  Jo lettere sejren er, jo sværere er det at forstå, hvorfor det skete så let, og det er generelt umuligt at forstå, hvilken ulykke der forhindrede dig i at få overtaget meget tidligere!
  Pointen med moral er, at uden den er det let at vinde, men det er endnu nemmere at ødelægge frugterne af sejren!
  De, der har korte hænder til gode gerninger, har som regel lange og onde tunger!
  Et kort sinds egenskab er at skabe lange diskussioner og åndssvag demagogi!
  Satan vinder altid, fordi der ikke er noget godt uden onde konsekvenser af dets brug!
  De, der kommer for sent til kamp, kan kun springe sejrsparade over!
  Ja, den nemmeste måde at komme i problemer på er at sprede muligheder for dine fjender som hirse!
  En dråbe i ånden, som en dråbe i barometeret, fører til en storm, men kun udelukkende på vores jorder!
  Og sjælens opstemthed afviser en orkaninvasion, værre end nogen anticyklon!
  Den, der bander, vil have det meget dårligt, når han er ansvarlig for sine modbydelige ord!
  Den første pandekage kan blive klumpet på grund af hastværk, men resten går ikke ned i halsen netop på grund af overdreven langsommelighed ved bordet!
  For at forhindre en myg i at erodere din næse, må du ikke miste skarpheden af din reaktion og intelligens fra blod!
  Et skarpt sind, i modsætning til en skarp bajonet, stikker ikke den, der sidder på tronen, med dens hjælp!
  Jo flere fjender så dumme som egetræer, jo flere egetræskister vil der være!
  At vende kinden til er en skam, men den, der nægtede at vende en skulder til en kammerat i vanskeligheder, fortjener endnu større fordømmelse!
  Der er ikke så mange kloge mennesker, men den abstrude regering formår at indrette dem på en sådan måde, at de kun blander sig i hinanden!
  Enhver, der gøer meget, men løber langsomt, når meget hurtigt en hunds liv!
  En hunds liv er kun en garanti for en kæde og et halsbånd, og en kennel og rationer, kun for dem, der har formået at sælge ulvens billet med overskud og genopfriske hundens lugt!
  Styrke skal kombineres med moral, moral med venlighed, venlighed med visdom og visdom med forudseenhed!
  Den første, der giver løfter, slutter sidst!
  Hvem brænder ikke i ild, hvem drukner ikke i lort, selv med vægten af en intellektuel guldklump!
  Du kan hurtigt løse problemet kun uden hastværk!
  Geni er foreneligt med skurkskab, kun begået med gode mål og gode konsekvenser!
  De undervurderer venner meget oftere end fjender, men de skal også omvende sig fra dette ikke sjældnere!
  De, der tænker baglæns, bliver altid med næsen i!
  Glædestårer er altid blandet med bitterhed, kun der er altid mere af det sidste blandt dem, der fnisede ved hårdt arbejde!
  Der er krokodilletårer, men at grine af lykke er ikke givet til en krokodilles hjerte!
  Efter at have lagt jordiske rigdomme under hammeren, vil du ikke samle skatte i himlen, så Mester-Gud vil ikke ophøje tjenere med lav praktisk opfindsomhed!
  Mødestedet kan ikke ændres med døden, men du kan vælge et meget mere anstændigt landskab til det sidste møde i den undermåneske verden!
  Sindets spontanitet bedømmes ikke ud fra midlerne til at nå målet, men af de midler, der er tilbage efter opnåelsen!
  Du kan fylde din mave med noget, der er for hårdt, men du kan ikke få nok!
  Dem, der ikke har hugtænder, får oftest et slag i tænderne!
  En tandløs hær kan undgå en rasende tæsk, men en hjerneløs politiker vil få et slag i tænderne, selv med den mest hugget armada!
  Du kan blive betragtet som smart ved at forblive tavs, kun undtagen i det tilfælde, hvor du skal give et svar, begynder han at tale på våbensprog!
  Ved at spille det stille spil kan du redde dit liv, men du kan gøre det til mere end en elendig tilværelse kun ved intelligent at dele din mening!
  Stilhed betragtes kun som guld af dem, der har været syge med den kanariske tunges skrofuløse mæthed!
  Alle slutninger er ønskværdige for os, bortset fra slutningen af det gode, men problemet er, at det er næsten umuligt at komme til en god ende, og slutningen på det gode er næsten uundgåelig!
  Intet kan modstå uskyldig skønhed undtagen det grimme ønske om at sidde på udskejelsens trone!
  Du kan tjene nåde med skønhed, men du kan ikke betale for synder!
  Kun dem, der ikke kan vente med at stå tilbage med næsen, viser ryggen!
  Et varmt hjerte kan smelte enhver gletscher af ligegyldighed, men uden et koldt sind er det umuligt at vende den nye strøm til en konstruktiv kanal!
  Revolution er som kogende vand, du rækker ud efter det efter en kold reaktion, og så skriger af forbrændingerne!
  Folk laver underlige ting hele tiden, men mirakler sker ikke!
  Mirakler i en si kommer ud sidelæns, hvis du kun tænker på!
  Overraskelse i krig er som et sejl på en yacht, kun ikke så mærkbar!
  Hvis du overrasker en soldat, betyder det, at soldaten er dårlig til at observere!
  Præcision er ikke kongers høflighed, men de soldater, der støtter deres trone med musketønder!
  Når freden hersker, kan du dekorere dit hjerte med forglemmigej af barmhjertighed, men når krigens kaos raser, vil kun nådesløshedens tornede roser beskytte din sjæl mod at blive fortæret!
  Det er bedre at grave en skyttegrav end at grave din egen grav, men hvis du begraver dit talent og opfindsomhed, bliver du begravet i den dybeste skyttegrav!
  At have givet efter for alkohol gør det lettere at skynde sig ind i angrebet, men at løbe i en vinkel på fyrre kan kun føre til en gravgrav!
  En drukkenbolt er værre end en dum bjælke, den sidste kan støtte døren, tætne hullerne, men drukkenbolten selv er et gennemgående hul, en dørknæk, og genopbygger endda de dumme bjælker med splinter!
  At prale adskiller sig fra smiger ved, at man ikke forventer at modtage en smigrende belønning for førstnævnte, men ros for sidstnævnte!
  Menneskeheden vokser med intelligens, befrugter sig selv med laster, som en rose med gødning!
  Dovenskab stimulerer udviklingen af teknologi, dårlige vaner - medicin og bioteknik, udskejelser og begær inden for datalogi, og aggressivitet tilsammen bringer det til et niveau, der er mange gange højere end naturlige behov!
  Dovenskab giver kun et incitament til fremskridt, men for virkelig at lede det har du brug for arbejde, der dækker de naturlige behov hos ikke kun de dovne!
  Dovenskab er ikke en undskyldning for lediggang, men det skaber sådanne problemer, at du aldrig vil være i stand til at hvile på ferien!
  Dovenskab giver kun et incitament til fremskridt, men for virkelig at lede det har du brug for arbejde, der dækker de naturlige behov hos ikke kun de dovne!
  Dovenskab er ikke en undskyldning for lediggang, men det skaber sådanne problemer, at du aldrig vil være i stand til at hvile på ferien!
  Den, der flytter tilbage - og tænker på at redde sit liv - vil plette sig selv med dødelig skam!
  Ved at stikke af kan du redde tilværelsen, men du kan ikke redde liv!
  Heroisk angriber du nogle gange tilværelsen, men du opnår udødelighed!
  Adel er ikke altid medfødt, men altid erhvervet gennem tab!
  En forræder, en træl og i fyrstedragt, en fædrelandets tjener, en fyrste og i livegnes rang!
  Den, der fester meget i fred før krigen, vil have ringe grund til at nyde militære succeser!
  Tålmodighed vil slide op alt undtagen ambitiøse tanker og uforgængelige ambitioner!
  En ophøjet ånd vil aldrig falde på knæ - en ophøjet ånd vil aldrig stige ned i underverdenen, og et ophøjet sind er altid fremmed for basale lidenskaber!
  Du kan kæmpe med tal, vinde med tal, men kun med evnen til at bevare sejren og kunsten at drage fordel af dens frugter!
  Det er bedre for et stærkt barn at være, som han er, og at virke som en stærk voksen er altid bedre at virke anderledes end den, han er!
  Men under alle omstændigheder er det bedre for en hersker aldrig at fremstå svag - selvom hans største styrke er bedrag!
  Vanvittigt heroisk, soldaten begår ikke dumhed - kommandanten gør dumhed, sender soldater derhen, hvor heltemod bliver sindssygt!
  Du kan overhale en hel cirkel i en konkurrence, du kan runde din kapital i en forretningstransaktion, men du kan ikke opnå succes, når din mave er rundet, og din opfindsomhed er blevet flad!
  Enhver kriger burde have dette, have et stort hjerte, men lidt frygt og en enorm ansvarsfølelse!
  To bjørne lever ikke i den samme hule, men to moraler eksisterer perfekt sammen i én person med et rovdyrs tankegang!
  En tiger i et baghold er farlig, indtil den mister sine hugtænder, og en mand er hjælpeløs, indtil han afslører en lysende opfindelse!
  Alle bliver trætte, kun dovne bukker under for træthed, kun de døde smider ikke sveddråber!
  Du kan betragtes som en vindende barbar, men det er bedre end at være en tabende chatterbox-barbar!
  Mod er som et stoleben; Det er godt, når det kombineres med dygtighed og beregning, og hvis du tilføjer held til det, så vil sejren blive konsolideret på et solidt grundlag!
  Mod er godt - sodomi er dårligt!
  Sejr kræver forberedelse, men du kan ikke forberede dig på Victoria selv, men på den plan, der giver håb om at sikre den!
  Du kan ordne et skævt hus eller beskadiget helbred, men et rystet ry genskabes ikke ved redigeringer, men ved en radikal omstrukturering af din livsstil!
  De forsøgte at genopbygge USSR uden at forårsage besvær for beboerne, men som et resultat blev alle faciliteterne ødelagt uden grund!
  Kristendom ved tro er imod krige, men mest af alt hyler de under den kristne tros faner!
  Verden er uforudsigelig til banalitet, men trivielt beregnet!
  Menneskeblod er ikke vand - det falmer ikke med tiden, vanding brænder afgrøderne ud, det opildner kun tørst, men det udskiller stadig den menneskelige race!
  Det er svært at vente på succes, men i virkeligheden kan du kun vente på problemer!
  Hvis du venter på vejret fra havet, vil du forvente en orkan af problemer og en tornado af fiaskoer!
  Tungen er en lille muskel, men den gør store ting med et lille antal ord, der er talt af fantastiske mennesker!
  Propellen kan strammes på et fly selv uden brændstof med tænding, men en person uden kampsikringer kan kun vride sig!
  En født som en ørn flyver altid, men en født uden vinger flyver kun!
  Du kan dyrke en løve i dig selv med viljestyrke, men en hares sjæl, viser det sig, skyldes viljesvag promiskuitet, den kan ikke rettes uden personligt ønske!
  Når folkets kræfter ikke kan bindes til en stærk kost, er resultatet en faldefærdig kiste og et hult slaves sengetøj!
  Det er sikrere at kysse en haj på panden tusind gange end at vise en russisk kriger din bagdel én gang!
  Hvis bagdelen er ubrugelig, hjælper militær inderlighed ikke! Nå, hvis der ikke er nogen iver, vil den bagerste være fjendens frokost!
  En kommandørs veltalenhed er intet værd uden soldaternes grå frakker, der lytter til ham! Men uden den stærke krydring af røde og saftige ord, kan du ikke tilberede suppen af en sejrrig fest!
  For en tåbe er stilhed i sandhed som de vises sten, der giver guldets værdi til en blyfyldt tunge!
  Krig er som en vægtløftningskonkurrence; hvis vægten ikke nås, uddeles præmien ikke; hvis fjenden ikke er færdig, spilles sejrshymnen ikke!
  Hvis herskeren ikke har høje tanker, så vil hans imperium eksplodere i den blå luft!
  En lineal skal altid se til toppen, men for meget hoved i skyerne kaster jordisk velstand til vinden!
  Desværre kommer ådselæderne altid til tiden, men duerne flyver det forkerte sted hen!
  Koteletten er lavet af en, der ikke kan hakke sine fjender! Og kun én, der ikke har en hjerne som en kotelet, kan ælte hakket kød!
  Et sort øje vil ikke tilføje lys til rummet, men det kan give lys i mørket af stædig sløvhed!
  Når de siger, kom så, lad os tænde en cigaret, kammerat, ud fra udtrykket lad os hænge os - der er kun én forskel - selvmordsmetoden er meget mere smertefuld og farlig for andre!
  Du kan tjene tid indtil frihed, men du kan ikke tjene tid for frihed!
  God vin kan ikke opbevares i et lort kar, og rationelle tanker kan ikke eksistere i en beskidt krop!
  Imitation betragtes som en aberefleks, men i virkeligheden er det mennesker, der er mere tilbøjelige til at miste individualitet og følge princippet - som alle andre!
  Rigtige genier er som guldkorn i sandet, de skinner klart, men de ender i første omgang i vasken!
  Oftest vasker tyranner folkets sand med gyldne genialkorn for at fjerne og vaske alt, der er mere værdifuldt end brostensstøv!
  Vores personlige synspunkt er som en kikkert - vi ser omvendt på vores egne mangler, vi overdriver andre så meget som muligt, og hvis vi skal analysere glasset, formår de altid at dugge til af dumhed og tyngde på vej op!
  Det er mere almindeligt, at folk ikke sår det, der ikke er godt og evigt, men sår godt og evigt!
  At finde sjove eventyr er virkelig beslægtet med Hercules' arbejde; eventyr kommer til din røv, selv når du prøver med al din magt at komme væk fra dem!
  Ved den sidste sætning var Stalin fuldstændig udmattet, både mentalt og fysisk. Han kastede sig ned i en stol og begyndte at snorke.
  Det er sådan en fantastisk drøm, som Peter nåede at have. Og det virkede skræmmende og nysgerrigt.
  Og supertanken "Monster" har allerede krydset USA's nordlige grænse og går gennem frihedens land. Mange larver gravede sig ned i jorden og efterlod dybe furer. Det var et symbol på den fascistiske kobling i strupen på amerikansk frihed. Men det værste skete, da "Monsteret" stoppede, og tøndemekanismerne begyndte at klinge. Det frygtelige våben begyndte at sigte mod målet. Pigerne skyndte sig og blinkede med deres solbrune, muskuløse, bare fødder. Og bagagerummet vendte om.
  Adala satte sig ned og trykkede på joysticket.
  Og en tung skal på tyve tons spyttede ud. Han fløj mod en af de amerikanske byer.
  Peter knurrede:
  - Tiden er kommet, perioden er nu sund! Ødelæg falske ledere og rigtige tyve!
  Og diskoteker flyver i himlen og angriber amerikanske fly. Amerikanerne kunne virkelig ikke være værre, sådan en styrke styrter mod dem. Og vigtigst af alt kan du kun modstå pres med dit eget mod. Nogle amerikanere kæmper heroisk, men de sorte og nogle gule løber simpelthen væk. Eller de giver op og falder på knæ.
  Peter så fangne kvinder i mængden og kunne ikke modstå. Han truede med et maskingevær og beordrede dem til at kysse deres drengeagtige, bare fødder.
  Kvinderne slog modvilligt med læberne og krympede. Teenagerens ben er stadig hårløst, smukt, solbrændt, men støvet. Og det er ydmygende at gøre det på knæ sådan. Men det skal du, ellers kan du se i dine øjne, at de vil skyde dig. Og Peter ser meget vred ud. Jeg ville angribe dem fuldstændig, men fremmede skammede sig. Nå, han ydmygede dem nok. Og hvorfor er de utilfredse og rynker panden? Er han ikke en smuk dreng? Hvorfor ser de så strenge ud? Måske skulle han lægge sin allerede betydelige perfektion i munden på dem? Det er bare ærgerligt, at der er mange mennesker omkring.
  De råber af fyren og tvinger ham til at trække i ledningen. Monster-supertanken skyder igen. Den spytter sådan en kraftig raketladning op. Og den flyver hen over himlen og bringer død og ødelæggelse til et helt kvarter.
  En E-100, en kampvogn med to kanoner, kraftig og ret hurtig, kryber forbi. Prøv sådan noget. Den tyske bil skyder også og bemærker, at Sherman glider forbi. Det er ikke særlig nemt at ramme på afstand. Men 128 mm antiluftskyts kanonen er hurtigskydende og rammer godt.
  Og hvordan toppen af Sherman blev sprængt væk. Hvordan blev denne tank efterladt uden sin halvdel? Og tyskerne brøler bogstaveligt talt af glæde. Her er en amerikansk by forude.
  Lokalt politi bøjer sig fra taljen og falder på knæ og trygler om nåde.
  De fleste af de lokale beboere stak af og gemte sig. Og kun nysgerrige drenge ser uden frygt på tyske kampvogne. Og endda med en vis nysgerrighed.
  En af de tyske kvinder tog en pisk frem og begyndte at slå de amerikanske drenge på deres bare ben. De hviner og springer væk. Men de ser stadig ud og løber ikke væk. Nogle synger endda noget.
  Peter, der mærkede begejstringen i sig selv, sang linjer, der meget lignede ordene fra den kommende sovjetiske bard:
  - Jeg kan ikke lide mig selv, når jeg er bange...
  Det irriterer mig, når uskyldige mennesker bliver slået!
  Jeg kan ikke lide, når de kommer ind i min sjæl,
  Især når de spytter på hende!
  En mildest talt stærk sang! I mellemtiden indtog fem sovjetiske piger stillinger i det amerikanske forsvar. Pigerne var klar til enten at vinde eller dø. Derfor sang de med stor entusiasme og komponerede, mens de gik;
  Mit hellige, store Rusland,
  Marker af guld, enge af sølv...
  Her har diamanter drysset jorden,
  Udvalgte russiske sneperler!
  
  Du er mit fædreland mere end noget andet,
  Nattergalen ringer og skyder en trille...
  Der er ingen grund til, at soldater hviler på deres senge,
  Da den rabiate skurk bragede ind!
  
  Her rykker Wehrmacht frem i et vildt brøl,
  Den russiske jord brænder af ild...
  Russiske tropper smelter meget hurtigt,
  Og familien blev ødelagt af en bombe!
  
  Men moderlandet, selvom fjendens hånd er grusom,
  Han vil ikke give efter for sin modstander...
  Führeren vil få det, jeg tror snart på et øje,
  Fordi hæren er blevet hærdet til stål!
  
  Her har vi lukket skanser nær Moskva,
  Og bider tænderne sammen, kæmper vi for landet...
  Jeg kender Krauts succeser, de er bare overdrevne,
  I det mindste kalder Hitler på Satan!
  
  Vi vil besejre fascisterne på rivende vis,
  Selvom nazisterne har stor magt...
  Men så skynder en sovjetisk tank stille,
  Og sparker Führerens sider!
  
  Vi tærsker Krauts, skærer dem ned i nærheden af Moskva,
  Hoveder og tårne er som havre til tanke...
  Og jeg tror, at tiden for maj kommer,
  Hvornår bragte en soldat sit flag til Berlin?
  
  Så vil verden være i kommunismens lykke,
  I den er enhver kriger simpelthen fra krybben...
  Vi vil kaste fascismens krigere i afgrunden,
  Bryd enhver horde, vores ridder!
  
  Gøgen fortalte os, hvor længe vi vil leve,
  Det er ikke et særlig relevant spørgsmål...
  For det er ærgerligt, at livet altid er så kort,
  Håber Kristus vil genoplive mennesker!
  
  Men jeg tror på videnskaben om kommunismen,
  Lad os erobre universets vidder!
  Lad os kaste en masse overtro i afgrunden,
  Genopliv mennesker og andre skabninger!
  juli 1945. Fem piger Alenka, Maria, Alla, Anyuta, Matryona kæmper i Philadelphia. Denne største by i det nordlige USA er en slags centralt knudepunkt for amerikansk forsvar. Det Tredje Riges tropper rykker frem og truer med at erobre den rigeste magt i verden. Og så vil de uundgåeligt falde på USSR. Og så bliver det meget slemt.
  Bataljonschef Alenka, i sin sædvanlige uniform: barfodet og kun iført bikini.
  En pige affyrer en bazooka mod en tysk E-25 kampvogn. Dette er en lettere og mere manøvredygtig maskine, og du kan finde et svagt punkt i den. Og det rammer siden og tvinger tyskeren til at spinde. Hvorefter Alenka affyrer et udbrud fra et maskingevær og mejer fem indianere ned fra Det Tredje Riges hær. Han siger med et grin:
  - De vil ikke bestå!
  Og han kaster en granat med fødderne. Igen flyver fragmenter fra hinanden, mange tab og afhuggede hoveder. Det er ikke første gang, Alenka kæmper. Hun har en track record fra Brest selv. Og krigeren er fuld af styrke og vilje til at overleve til det sidste. I nærheden dør en afroamerikansk mand med en revet mave. Dette er et virkelig uhyggeligt syn. Den sorte mand vrider sig, og ånden kommer ud af ham.
  Alenka siger entusiastisk:
  - Dø ikke to gange! Intet i livet kan slå os ud af sadlen!
  Og igen kaster han en granat med sine bare fødder.
  Guldhårede Maria er også lige der. Og kaster granater med fødderne. Hun er en meget smuk pige og udadtil skrøbelig, men meget fingernem. Dræbte arabere fra kolonitropperne i Det Tredje Rige falder. En skarlagenrød plet breder sig over det skæggede ansigt på en af dem.
  Maria sang med glæde:
  - Der er en blomst i verden, skarlagen, skarlagen... Farvel til det olympiske eventyr!
  Og igen er hendes yndefulde, bare fødder i bevægelse. Kast en granat og ram modstandere. Det er som en le, der skærer brændenælder af. Og pigen kaster. Hun er funklende.
  Maria måtte udstå mange ting under krigen. Og det vil hun aldrig glemme. Og hvordan de i fangenskab piskede hende med en bar wire på ryggen og hælene. Og hvordan de brændte sålen med en lighter. Og det værste var, da Maria, udmattet af tortur, blev ført til henrettelse. Med sine brændte fødder trådte pigen, nærmest en pige, på de frosne jordklumper. Hendes bare, blærede fødder havde store smerter. Nogle tyske kunstnere bad om at tilbageholde Maria. Tilsyneladende ønskede han virkelig at male et billede: "en barfodet pige bliver ført til henrettelse." Stakkels Maria blev kørt i en cirkel, tvunget til at fryse i en malerisk positur. Og hun har kun en lys, revet kjole på, dækket af blodpletter. Tyskeren lænede sig ind over hende, tog fat i hendes ben med sin hånd og tvang hende til at bøje sine brændte fingre - for at få det til at se mere malerisk ud. Og Maria blev tvunget til at stå ubevægelig og klapse med tænder. Og de prøvede endda på sålerne. Så piskede de hende op med en pisk og kørte hende igen i grøften. Så bad Maria mentalt til den Almægtige og sagde farvel til sin familie. Hun er en flok tænder, der klaprer af frygtens kulde. Den iskolde efterårsvind blæste hendes gyldne hår. Kjolen var meget kort og afslørede hendes brækkede, brændte knæ, dækket af vabler og trådmærker på hendes ben. Hele pigen var dækket af hudafskrabninger, blå mærker og blå mærker. De slog hende med en gummistafet både på hovedet og på hælene! Hele ryggen er stribet med piske og tråd. Kjolen er revet i stykker, en slået krop er synlig gennem kludene. Men Maria forsøger at holde sig oprejst.
  Hun vil acceptere døden og bede om ingen nåde!
  Pigen samler sine kræfter og råber:
  - Længe leve Fædrelandet!
  Og de skyder på hende. Pigen falder... Hun vidste ikke, at det var en falsk henrettelse. Og hun faldt ned på en snedrive og mistede bevidstheden af nervøs spænding. Så fulgte mere tortur. Men en af bøddelpolitiet ville have det sjovt, eller rettere voldtage hende, og i sin udmattede skikkelse forblev Maria en skønhed. Manden var ikke bange for, at offeret efter alvorlig tortur ville gøre modstand, og tog hende til et afsidesliggende sted. Der var han ved at tage hende i besiddelse, men raseri gav Maria styrke. Uden at skåne sin brændte hæl, slog hun ham i lysken med sådan raseri og landede præcist, at politimanden besvimede af smertechokket.
  Følelsesmæssig spænding gav Maria styrke. Efter at have taget to pistoler fra politimanden gik den næsten nøgne, sårede pige for at bryde igennem. Det lykkedes hende, ved at udnytte overraskelsen, at skyde fire vagter og flygte gennem fængslets porte.
  Så stak hun af barfodet og gennem sneen. Mine ben var frosne, og jeg kunne ikke mærke noget. Heldigvis lukkede ejeren pigen ind i huset og lod hende varme op. Marias ben blev røde som kragetæer og gjorde frygteligt ondt. Men der var heldigvis ingen forfrysninger.
  Pigen fik varmt tøj og gik til partisanerne. Og så krydsede hun frontlinjen. Men da hun huskede sin flugt, prøvede hun nu at bruge så meget tid som muligt barfodet og undvære sko selv om vinteren.
  Om sommeren er det behageligt at være næsten nøgen, især da denne årstid i Amerika er varmere end i Rusland.
  Og Maria lærte også at kaste granater meget langt med benene. Dette er en af fordelene ved en pige, der går barfodet. Du kan bruge dine tæer til at kaste knive, granater, skarpe fragmenter og stykker af keramik og metal. Det vil sige, at du kan gøre meget med dine yndefulde ben. Selv skyd fra et maskingevær. I deres bataljon kæmper pigerne alle udelukkende barfodet.
  Kun i hård frost kan skønheder pakke deres ben ind i cellofan eller smøre dem med fedt og alkohol.
  Maria skyder og skinner.
  Rød Alla. Hun er også meget præcis og en stærk kriger. Hun har så kobberrødt hår, at det flagrende i vinden ligner revolutionens banner. En smuk pige og meget temperamentsfuld. Endda for meget. Har allerede haft sex med mange mænd. Jeg elskede endda med tre, fire på samme tid. Hun kunne virkelig godt lide det på den måde.
  Og hvem skal dømme Alla? Hun er en fremragende fighter og tolererer ikke udholdenhed i kærlighed. Dette er hendes credo. Nu kaster pigen et stykke glas med sine bare tæer. Den flyver og rammer en afrikaner fra rigshæren i halsen og gennemborer araberen i baghovedet. Der er mange soldater fra Det Tredje Rige, rekrutteret ved razziaer. Kolonialdele er meget talrige. De fejer over Amerika.
  Alla fniser. Hun har en hård karakter og sad i et ungdomsfængsel. Og der opstod grusomhed og greyhounds. På samme tid, selv i fængslet, bøjede pigen sig aldrig for at fornærme de svage. Men hvem sad ikke under Stalin? Og Alenka besøgte også, omend kortvarigt, en børnearbejderkoloni. Men det forhindrede hende ikke i at stige til rang af major og modtage stjernen fra Sovjetunionens helt.
  Alla skyder igen. Så affyrer han en granat med sin bare fod. Så den flyver ad en ødelagt bane og ender i tønden på en tank. Den rødhårede kriger fniser:
  - Jeg er faktisk en super pige! Både i krig og i sengen!
  Hvorefter den ildsjæle satte ild til et stykke gummi med tændstikker og kravlede mod den tyske E-50 kampvogn. Og den rødhårede djævel havde en skør idé: at erobre Hitlers tank.
  Hun tog et stykke gummi op med tæerne på sin bare fod og smed det lige ind i den åbne tønde. Og et halvt minut senere åbnede lugen til E-50 kampvognen, og de flygtende tyskere dukkede op.
  Alla skød Krauts med en pistol og afsluttede en med et stykke keramik, også kastet med sit mejslede, forførende ben. Så fløjtede hun til sine venner:
  - Maria og Anyuta følger mig!
  Og tre bare-benede piger i kun en bikini, blinkende med deres runde, støvede hæle, styrtede ind i tanken. Dens højde er ikke mere end to meter, og skønhederne hoppede let indenfor. De gravede i bilen. Og de fløjtede.
  Anyuta, denne charmerende blondine, bemærkede:
  - Fed bil, den har så fremragende optik og synlighed!
  Maria bemærkede også:
  - Og sådan styrer de tanken.
  Pigen tog joysticket op. Hun trykkede på knappen. Maskinens tårn begyndte at snurre.
  Alla blottede sine tænder og nikkede:
  - Ja, det er en komfortabel bil, desværre er vores fireogtredive langt fra det!
  Maria sagde med luften af en ekspert:
  - Selvfølgelig... Denne pistol har en kaliber på 105 mm, og vores IS-2 har en større.
  Alla nikkede og bemærkede:
  - Men tyskerne har en længere tønde. Og projektilets begyndelseshastighed er meget højere end vores.
  Maria, der indsnusede lugten af brændende gummi, fnisede:
  - Du røg dem behændigt... Som kakerlakker!
  Alla brølede med et smil:
  - Du skal kende trickene! Men kunne du lide det?
  Anyuta nikkede og slog sin fod på metallet:
  - Uden tvivl!
  Og pigerne brød ud i grin. Vi tjekkede joysticket lidt. Maria tog førersædet, Alla blev skytten, og Anyuta red på maskingeværerne. Hvorefter den tyske kampvogn erobret af de russiske piger begyndte at bevæge sig. Dens bagagerum var klar til at udskyde en dødsmasse.
  Alla, denne rødhårede djævel sang inderligt:
  - Dødsmaskinen er gået amok! Hun flyver og bryder sit mål! Vi smilede denne gang og gik langs den hvide linje!
  Og den brændende kriger fangede Panther-2 i kikkerten. Hun tog den og skød. Et dødeligt projektil med en forarmet urankerne gennemborede næsten lige igennem Panther og forårsagede detonation af projektilerne. Pigerne hylede i kor og brølede:
  - Vi er store og super krigere! Vi sletter alle!
  Og Alla skød mod Lev-tanken igen. Hun blottede sine tænder. Jeg huskede, hvordan hun blev pisket i en børnekoloni. Ja, der piskede de for den mindste forseelse. Og det gør ondt! Piger bliver pisket, og man skal selv tælle slagene. Hvis du laver en fejl, skal du slå igen, indtil du mister bevidstheden. Piger bliver ofte surret med brændenælder på hælene, især om sommeren. Så er det svært at træde på de brændte såler. Vablerne på pigernes fødder giver smerter.
  Alla bliver vred og skyder på Tiger-3. Gennemborer rustning og blotter sine tænder. Hun er en succesrig kriger. Og han ved, hvad der er værd. Den farligste kampvogn er naturligvis E-50. Her forsøger maskinen at genkende, hvor tyskerne bliver ramt fra. Alla sigter mod det mest sårbare sted ved krydset mellem tårnet. Hun peger præcist og kildrer sin egen hæl på et skarpt hjørne. Så skyder han. Projektilet skydes ud med en hastighed på over 1300 meter i sekundet. Og den rammer højre numse.
  Alla hopper op og udbryder:
  - Klar!
  Anyuta bekræfter:
  - Middagen er serveret!
  Den tyske kampvogn begynder at brænde, og dens granater detonerer. Skår er spredt over hele marken.
  Maria synger:
  - Natten spredte stjernefragmenter hen over himlen. Udarbejdet af Det Tredje Rige, en dyster, kedelig kiste. Nogen har åbenbart tjent penge på et loppemarked... Og nogen blev ramt lige i panden af en kugle!
  Alla begyndte at pege tønden mod Lev-2 tanken og hylede:
  - Pande og kiste!
  Og hun skød mod en massiv, men forældet tysk bil. Løvens rustning brast som glas under en sten. Og den tyske maskine begyndte at rive sit kampsæt op igen.
  Anyuta slog sine bare fødder og råbte:
  - Dette er vores, Ruslands magt!
  Pigen med guldhår kvidrede og knuste tyskerne og deres udenlandske lakajer med sine larver:
  - Simpelthen Maria! Og jeg er messias!
  Alla skød igen, denne gang mod E-25 og hvæsede:
  - Nej, bjergene bliver ikke gyldne, de blev forsølvet af Aurora-skallen!
  Anyuta åbnede ild med maskingevær. E-50 har fem af dem, en svejset til tønden. Og de slog hårdt. De indfødte tropper i Det Tredje Rige mejer ned som en segl.
  Den blonde pige siger:
  - Selvom jeg ikke er en dreng, er jeg en bjørnepige!
  Og den fyrer igen og ekstremt præcist. Så mange lig af Hitlers affald. Selvom ikke alle her er skrald. Der er især mange indianere. Hitler rekrutterer kolonitropper og sender dem til slagtning. Der er mange mennesker i Indien, men der er ikke arbejde til alle. Så lad os overføre alle mændene til kanonføde. Der er mange afrikanere og arabere.
  Der er også tidligere sovjetiske borgere blandt dem, der kæmper. De blev også sendt til slagteriet. Nogle blev tvunget, og nogle gik frivilligt. Og sovjetterne er altid glade for at kæmpe mod Amerika.
  Alla skyder, bryder igennem en anden fascistisk kampvogn og siger:
  - Jeg er det, der kommer til Hitler i hans mareridt.
  Maria er så blid og udadtil skrøbelig, hun knuser nazisterne med larver. Hun har ingen medlidenhed. Husk, at pigen, som en nazist, kørte en flammetunge over sine bare, yndefulde såler og indsnusede lugten af brændt kød. Og så, på forbrændingerne, slog de mig med gummistave. Sådanne fascister skal knuses, gives og knuses endnu mere.
  E-50-tanken er kvik, med brede spor, og det er meget mere bekvemt for dem at knuse Ruslands fjender. Det er ærgerligt, at hele deres bataljon ikke er der. Tyskerne må ikke få nys om sovjetiske frivillige. Så pigerne er kun fem af dem, der kæmper.
  Alena igen fra bazookaen, ved at vælge lettere tyske kampvogne. Og Matryona glider sammen med sin partner Henry Smith, en simpel, men kyndig amerikansk dreng, miner under skinnerne.
  Tyskerne har mange kampvogne, og som regel går de ikke til angreb uden dem.
  Så Alla slog ud, eller rettere dødeligt såret, endnu en E-50. Pigerne arbejder med succes. Men du skal være forsigtig. Her kommer "Kongeløven". Dette køretøj har tre hundrede millimeter frontal panser og en 210 mm kanon, som kan affyres mod kampvogne og ikke-pansrede mål. Sådan en E-50 pistol vil blæse igennem.
  På dette tidspunkt lader Maria kampvognen gå rundt for at komme om bord, hvor pansret er to hundrede millimeter tykt og er lettere at trænge igennem.
  Undervejs knuser pigen forskellige slags fascister, og Anyuta affyrer med maskingevær.
  Maria hvisker:
  - Tilgiv os, Guds Moder, hvis der sker noget!
  Og Alla, uden at vente på at komme om bord, når han nærmer sig, skyder ende til ende og spidsen af hjørnet. Og det rammer rigtigt. Den trænger gennem metallet, og "Royal Lion" begynder at ryge og detonere ligesom de andre kampvogne, der tidligere er blevet ramt af pigerne.
  Alla sang med et smil:
  - Uanset hvad, brødre! Elsker at leve, brødre! Du behøver ikke bøvle med Stalins generalsekretær!
  En granat vil ramme frontalrustningen. Den svier med sin 88 mm E-25 kanon. Men nutiden gled hen over rustningen.
  Alla reagerer ved at gennembore fjendens maskine som en nål gennem smør. Hvorefter den flammende djævel siger:
  - Storm og vikingesværdet!
  Anyuta affyrer et maskingevær, tilføjer:
  - Torden og lyn!
  Maria knuste obersten under larverne og knurrede:
  - Knogler, stjerner - falder i en række!
  Deres tank skyder igen. Denne gang langs E-50. Det kræver bestemt dygtighed at trænge igennem 250 millimeter frontalpanser i en vinkel på 45 grader.
  Og her er E-100, en formidabel maskine, men en forældet model. Men dens 128 mm kanon er stadig farlig. Og frontrustningen er lidt svagere end E-50'erens.
  Alla bemærker filosofisk:
  - Det er det, den gamle model betyder!
  Maria afbryder vredt:
  - Du skal stadig manøvrere for at undgå at blive ramt! Efter alt, hundrede og otteogtyve millimeter...
  Og pigen skyndte sig og undgik projektiler, der vejede otteogtyve kilo. Og så skød Alla igen mod E-100 i en forældet modifikation. Den tyske bil begyndte at blive revet i stykker. Og rive i stålfragmenter.
  Og hvordan granaten detonerer.
  Anyuta, der skød fra maskingevær, sagde:
  - Han lagde al sin vredes kraft i slaget... Han rettede himlen op, rystede stjernerne!
  Maria knuste et dusin fascister på én gang og tweetede:
  - Træd på gassen! Kom så min dreng - træd på gassen!
  Alla fnisede og bemærkede:
  - Ja, det må være hyggeligt at styrte med drengen. Og sut ham...
  Maria blussede op i vrede:
  -Hvor er du vulgær, Alla!
  Ilddjævelen fnisede:
  - Jeg kan godt lide at lave jokes! Tag ikke til hjertet!
  Maria fortsatte med at knuse de forhadte fascister og sang:
  - Mit hjerte... Sød piges hjerte! Mit hjerte, jeg vil så gerne leve i verden!
  Og krigeren undertrykte mere end et dusin mere. Og Alla skød mod en anden E-50 og sang:
  - Og jeg målte hans figur med mit øje, og da han annoncerede check til mig...
  Anyuta affyrede maskingeværer og tilføjede:
  - Jeg blottede ved et uheld mine biceps! Jeg er en pige, slet ikke en svækkelse!
  Alla affyrede en granat mod Panther-2, brækkede let dens side og kvidrede:
  - Og med det samme blev tanken mere stille!
  Anyuta fortsatte med at knurre:
  - Fritz vil snart ikke være i himlen!
  Alla ramte Lev-tanken og brølede:
  - Tilsyneladende har modstanderne ikke tid til chips!
  Anyuta, der havde mejet hele linjen ned, hvæsede:
  - Og den berygtede berygtede Hitler...
  Efter dette vil Allah ramme E-25 og udsende:
  - Nu er jeg ikke i paradis!
  Anyuta bemærkede logisk:
  - Vi gentog det to gange, ikke i himlen! Dette kaldes en tautologi i sangen!
  Allah vil svare og brøle:
  - Hvad er folkedemokrati? Det er her, Hitler får et nikkel!
  Anyuta sagde oprigtigt:
  - Ja, og Stalin er ikke særlig god! Gik glip af det tyske slag! Og efter katastrofen i 1941 var vi aldrig i stand til at trække os tilbage!
  Alla, der slog med en pistol, var enig i dette:
  - Ja, i 1941 mistede vi næsten hele vores personelhær. Det er næsten umuligt at undslippe sådanne skader. Og Hitler formåede at mobilisere alle ressourcerne i det besatte Europa og en del af USSR. Og briterne viste sig at være ekstremt svage!
  Anyuta affyrede deres fem maskingeværer. 50 udlændinge blev mejet ned. Og hun kvidrede:
  - Vi er de smukkeste i universet!
  Alla nikkede indforstået og bemærkede efter skuddet:
  - Kvindekroppen er smuk og æstetisk tiltalende! I denne henseende er vi skønhedens krone!
  Anyuta tog det og sang med stor entusiasme:
  - Jeg kan se din børste overalt,
  Hvem skabte universets kanter,
  Du gav liv til hele universet,
  At gøre hellige ønsker til virkelighed!
  
  Gud den almægtige er skønhedens krone,
  tænder mit hjerte i drømme...
  Dette er mine tanker og drømme -
  En engel åbnede døren til himlen!
  
  Jeg elsker dig Hellige Fader,
  Du gav din trofaste søn for mig!
  Strålende diamantkrone -
  Og Guds kærlighed til dig er ikke afkølet!
  
  Du, den grænseløse, giv os venner,
  Opmuntrer dig til at arbejde uden dovenskab...
  Derfor vil jeg det mere og mere
  Bed til den almægtige Gud!
  
  Alt i universet kommer fra Faderen,
  Og hans almægtige søn...
  Du er skønhedens Højeste Herre,
  Universet, midten og toppen!
  
  Der er i dig, at den Almægtige skal blive,
  Og kærlighed der ingen grænser kender...
  Læs en salme på dine knæ,
  Vi tager snart vinger som fugle!
  
  Hele universet vil blive som himlen,
  Interplanetarisk lykke vil blomstre...
  Og tør du, dreng, dristigt -
  Dediker dit arbejde til Jesus!
  
  Og når den Almægtige kommer,
  Eden bliver bedre på jorden...
  Gud Kristus leder os til frelse,
  Stemningen bliver dagens regnbue!
  
  Derfor lærer Gud - synd ikke,
  Hvis du er svag, vil den Almægtige hjælpe...
  Og skynd dig og omvend dig,
  Forkynd - ikke bekymre dig om sengen!
  En god sang, især hvis du skyder på tyske kampvogne, mens du lytter til den. Alla sang med og skød. Den brændende djævel lænede sig efter hendes overbevisning til hedenskab. Hun var tiltrukket af magi, forskellige hekseri. Og hun brød sig ikke så meget om monoteisme.
  Men den røde harpy sang stadig med og skød. Hvad med Jesus? Også en stærk Gud!
  Men før krigen lærte de, at der ikke er nogen Gud! Alla skød, slog en anden, forældet "Panther"-2 og kvidrede:
  - Ja, der var engang, hvor de i fuld alvor fortalte os, at Gud bare er en illusion!
  Maria rystede kraftigt på hovedet, og efter at have knust flere fascister, svarede hun:
  - Nej, den Almægtige, det kan ikke være en illusion, især da der er et spørgsmål - hvor kom universet fra!?
  Anyuta, der skyder, overøser nazisterne med kugler, anså det for nødvendigt at tilføje:
  - Desuden har fysikere allerede slået fast, at universet næsten ikke består af ingenting. Og at hele vores jord kan presses som et æble!
  Maria fandt det nødvendigt, mens hun fortsatte med at lægge pres på fascisterne, at tilføje:
  - Og det er også konstateret, at Universet udvider sig. Så højst sandsynligt var det engang på størrelse med et brintatom! Kan du forestille dig, hvor det hele kom fra!
  Alla, der fortsatte med at smadre tankene, indvendte rationelt:
  - Hvis du tror, at Universet er opstået af en eksplosion, så... Så siger du en yderst absurd ting!
  Anyuta noterede rationelt og velovervejet og sigtede maskingeværerne med sine bare, yndefulde fødder:
  - Det er præcis derfor, jeg siger, at Gud findes! T-34-tanken kunne ikke være opstået fra en eksplosion i et skrotlager, og stjerner ville ikke være dannet fra kvarkeksplosioner. Bare menneskelig eksistens...
  Maria, der havde knust endnu en flok nazister, tilføjede:
  - Afkræfter eksistensen af termodynamikkens anden lov. I praksis ser vi konstant komplikation, og termodynamikkens anden lov fører til døden! Og forenkling!
  Anyuta, der betjener maskingeværerne med sine bare tæer, tilføjede:
  - Dette er loven om faldende entropi. Altså generel varmedød! Så vi må indrømme, at enten eksisterer termodynamikkens anden lov ikke, eller at der er en Højeste Gud, som opretholder orden!
  Alla, som heller ikke er fremmed for videnskaben, bemærkede rationelt:
  - Hvad med teorien om termodynamik uden ligevægt? Det forklarer, hvorfor termodynamikkens anden lov ikke er ligetil!
  Anyuta fnisede og bemærkede med et grin, mens han slog fascisterne fast:
  - Er det ikke et tomt tankespil?
  Maria fnisede også, men fandt det nødvendigt at bemærke:
  - Men hvordan kan vi for eksempel forklare Guds eksistens? Hvordan dukkede han op?
  Alla knurrede og blottede sine tænder og bekræftede:
  - Det er det! Hvordan forklarer du dette?
  Anyuta foreslog langsomt:
  - Men ateisme kræver også tro uden forklaring? Hvor kom sagen for eksempel fra?
  Alla slog en anden Lev-tank ud og foreslog:
  - Materien er evig og har altid eksisteret!
  Anyuta sagde med eftertryk i stemmen:
  - Hvordan kunne hun altid eksistere? Dette kræver også tro!
  Alla svarede logisk:
  - Ligesom eksistensen af den evigt Almægtige kræver tro!
  Anyuta bemærkede logisk:
  - Men den Almægtige kunne føde mennesket og universet. Og hvordan kunne upersonlig materie give anledning til de intelligente!
  Alla slog en anden tank ud, denne gang en E-50, og sagde:
  - Evolutionsteorien kunne forklare overgangen fra simpel til kompleks. Og det simple kunne evolutionært give anledning til det komplekse. Og som en absolut ikke-eksistens fødte den straks et uendeligt almægtigt sind.
  Anyuta, der skød mod fascisterne, svarede selvsikkert:
  - Men intet fødte Gud! Den Almægtige har altid eksisteret! Og dette er et aksiom! Ja jeg er enig. "Pigen mejede et par dusin nazister ned og fortsatte. - Og alternativet kræver endnu mere tro! Forestil dig eksistensen af altid upersonlig energi og stof og rum, der opstår fra hvad? Også fra ikke-eksistens! Og igen har du brug for tro for at forstå sådan absurditet! Det vil sige, ateister er i fuldstændig problemer! Alt har en grundlæggende årsag. Men hvor skal grundårsagen ende? - Pigen trykkede sine bare tæer på joystick-knapperne og skød de fascistiske onde ånder. Og hun fortsatte. - Hvis vi søger efter de grundlæggende årsager fra begyndelsen, så vil vi ifølge ateismen i sidste ende ende i ikke-eksistens. Men kunne ikke-eksistens eller absolut tomhed give anledning til noget? Og hvis den oprindelige grundårsag ses i den almægtige Gud, så løses alle problemer af sig selv. Og eksistensen af menneskelig civilisation, og intelligens, og biologisk liv og planeter med stjerner. Men ateistiske ideer, i søgen efter den grundlæggende årsag, er stadig afhængige af behovet for at acceptere ved tro. Men yderligere forklaring på, at livet på Jorden og den menneskelige civilisation er resultatet af tilfældigheder, kræver meget mere tro og antagelser end tro på den almægtige Gud.
  Alla skød igen, smadrede E-50 og spurgte sarkastisk:
  - Nå, lad os sige, at du overbeviste mig... Men hvorfor skulle jeg tro på den bibelske Gud, og ikke Rod? Ind i den slaviske version af den Almægtige!
  Anyuta fløjtede, skød, og efter at have tænkt lidt, svarede:
  - Fordi Bibelen, selvom mange af dem ikke bryder sig om, at den er skrevet af jøder, har i det mindste en vis berettigelse for sin guddommelighed. Tag i det mindste profetierne. Og Rodnoverie... Er der mange af disse Rodnoverie-folk? Hvis de har deres egen gamle bibel? Og jeg ville gerne med mit hjerte, at Guds udvalgte folk ville være russere og ikke jøder, at Rusland og ikke Israel ville være Herrens rige. - Pigen spredte armene og trykkede sine forførende, solbrune ben på joystick-knapperne med sine bare fingre. - Men ser du, vi har ikke sådan en bog som Bibelen. Og der er ikke engang pålidelige kilder om, hvad vores forfædre troede før kristendommens vedtagelse. Dette er problemet, at med alle Bibelens mangler kræver andre alternativer endnu mere tro og er tvivlsomme med hensyn til Guds spiritualitet.
  Alla, der havde smadret et præcist hit fra Jagdtiger-2, foreslog:
  - Og hvis den Almægtige overhovedet ikke anså det for nødvendigt at give en åbenbaring om dig selv. Og alle bøger om Gud er i lige vilkår... - Den rødhårede djævel smilede og blinkede til sine venner og tilføjede. - Det vil sige, at alt dette er rent menneskeligt.
  Anyuta holdt en pause i skyderiet for at lade maskingeværerne køle af og spurgte tvivlsomt:
  - Tror du, at den Almægtige kunne skjule viden om sig selv og lade verden gå sin gang?
  Alla bemærkede ganske rationelt:
  - Se på vores verden! Nazisterne indtog Orenburg, stormede Philadelphia, stod nær Moskva og omringede Leningrad. Når jeg ser på dette, tror jeg, at det ikke er svært at tro, at den almægtige Gud lod vores verden gå sin gang. Ligesom, skrubbe på egen hånd, så tager jeg et kig!
  Anyuta sukkede tungt og var enig:
  - Ja, det faktum, at nazisterne erobrede mere end halvdelen af verden... Det er rædsel! Men måske er dette en straf for verden for synder og vantro!
  Alla blinkede med øjnene, affyrede endnu en granat og bemærkede:
  - Men det viser endnu en gang, at... At på Gud, som besvarer vores bønner, kan vi kun tro i tro!
  Anyuta protesterede vredt:
  - Men vi er i live og ikke forkrøblede... Så synd ikke mod Gud, Allah.
  I syd stormede tyske tropper den største amerikanske base i Miami.
  De mest legendariske fire skønheder kæmpede på E-50 tanken. Så de smadrede et batteri af luftværnskanoner i stykker i stålstykker.
  Gerda slikkede sig kødædende om læberne og sagde:
  -For kunstens skyld bringer kunstnere frivillige ofre, for militærkunstens skyld er lytterne tvunget til at ofre sig!
  Charlotte, der reder sit kobberrøde hår med sin bare fod, bemærkede:
  - Krig er en fascinerende proces! Vi fortsætter med at tage by efter by, by efter by, indtil vi ødelægger hele Amerika.
  Christina sagde drømmende:
  - Jeg ville ønske, jeg kunne få en gris med ananas nu... Jeg er træt af tørlodning!
  Magda bemærkede fornuftigt:
  - Så dette er vores indlæg! Bliv ikke ked af det!
  Christina fnisede. Hun ville virkelig gerne have to eller tre fyre til at røre ved og stryge hende på én gang. Og hun ville være rødhåret og muskuløs og hvine som en gris. Det er så dejligt, når en mands hænder løber over dine fingre, skinneben og ankler. Når unge mænd kilder din hæl og overøser dine yndefulde ben med kys.
  Christina gned endda mellem sine ben. Hvor er sådanne tanker spændende. Hvordan jeg vil have sex.
  Magda kiggede på sin rødhårede partner og kvidrede:
  - Driv lystende tanker væk! Vær streng med dig selv!
  Christina gned sin blottede sål på metallet og sagde buldrende:
  - Åh, din kristne hykler! Hvordan forstår du ikke kødets røst!
  Christina forestillede sig mænd. En masse unge, smukke, muskuløse mennesker, der tager fat i hende med hænderne, og så begynder det... Hvad er der galt med det? Drømmer mænd om harem? Hvorfor starter hun ikke sit eget mandlige harem? Og få et orgie.
  Gerda skød mod en 240 mm amerikansk haubits og gøede med blinkende øjne:
  - Vær forsigtig! Sådan et stort projektil er farligt for os!
  Christina sagde rystende:
  - Øh, det ville være rart at skifte til Shurmlev. Denne tank, eller rettere en mastodont, hvis den rammer, rammer den!
  Gerda førte sin bare fod, kun dækket af en smal stribe stof, over Christinas bryst. Hendes brystvorter stivnede straks, og pigen stønnede vellystigt.
  Gerda fnisede og svarede:
  - Vi skal alle fire til mændene! Lad os slappe af og få et kæmpe orgie!
  Christina fnisede og bemærkede:
  - Ja, jeg vil virkelig gerne have sex! Selvom jeg for nylig var sammen med tre fyre på én gang... Kødet bliver mere og mere umætteligt!
  Gerda fnisede og fyrede og kvidrede:
  - Piger har brug for fyre, det er så rart at være sammen med dem! Især når du arbejder din mund med stor mandlig perfektion.
  Og den snehvide kriger brød ud i latter. Hun slikkede sine skarlagenrøde læber med sin lyserøde tunge. Jeg forestillede mig en slikkepind så stor som en banan. Hvordan hendes kvikke tunge slikker det søde, velsmagende, spændende duftende kød.
  Gerda rystede på hovedet. Under kampen bør du ikke hengive dig til erotiske fantasier. Bedre at skyde og søm.
  Magda ødelægger stemningen:
  - Hvis du hengiver dig til kødets lyster, kommer du direkte til helvede. Og så vil der være sådan tortur...
  Charlotte stønnede liderligt og buede sin muskuløse krop med høje bryster:
  - Tortur! Wow, når du bliver pisket med en pisk eller brændenælde, er det meget behageligt!
  Gerda fnisede og sagde:
  - For dig er tortur tortur, men piskingen er alvorlig!
  Magda rettede pistolen med joysticket. Jeg fangede en Sherman begravet i jorden med en forlænget pistol. Skønheden brændte. Det er som at bryde en chokoladebar. En amerikansk kampvogn er i brand. Og så et nyt mål: Pershing. Og du peger på ham og skyder helt sikkert. Og du river bogstaveligt talt tårnet ned.
  Magda siger efter at have ramt en amerikansk kampvogn:
  - Tænk ikke på fyre. Vi burde kæmpe... Og lad begærets stemme overdøve eksplosionen af en granat!
  Gerda nikkede indforstået. Hun strøg sig over benet og forestillede sig, at Hans kærtegnede hende. Dette er en høj og muskuløs dreng, der ligner plakaten Aryan. Det ville være så godt!
  Hvorefter pigen skød mod "Heksen". Og hun knuste siden. Og det delte bilen næsten i to. Hvorefter skønheden også ramte bunkeren og knækkede den. Selv marmorspåner faldt af.
  Hvorefter pigen kvidrede:
  - Økseskaftet var skåret over, men der var et ar på panden!
  Og som han griner... Viser sin tunge, så pink og kvik.
  Og så trykker Christina på joystick-knapperne med sine bare fingre og smadrer "Big Tom" i ruiner.
  Og denne brændende, temperamentsfulde djævel skyder så præcist. Præcise billeder kombineret med ekstatisk ynde.
  Charlotte siger med et grin:
  - Sådan holder kvinder en mand: en italiener med sin krop, en amerikaner med sine gerninger, en franskkvinde med ynde og en russer med sin partiorganisation!
  Christina sagde selvsikkert:
  - Det er bedre, når mænd er anderledes... Det er meget pænere og mere interessant. Og skift elskere som handsker!
  Gerda vil tage den og synge:
  - Manden er i fangekælderen, og konen er i galehuset, manden har spist for mange pærer, og konen er Satan!
  Og igen griner pigerne. Så begyndte de at støde sammen med deres bare fødder, så meget at der faldt gnister fra under sålerne. Og skønhederne fniser. Charlotte skød også, pressede tæerne fra joysticket og kvidrede.
  - Gerda, Gerda, Gerda! Djævelskab! Og hvor kom du fra, Gerda? Gerda, Gerda - skal blive smuk! Satan selv er ved denne skønhed!
  Og begge piger slog hovederne sammen af al deres magt. Og hvordan gnister vil flyve.
  Hvorefter pigerne råbte i kor:
  - Over os brøler eskadronerne i kor! En stærk tåbe planter Sodoma!
  Og krigerne slog igen hovedet af al magt. De har det virkelig sjovt. Og skønhederne brøler af glæde! Og de synger som røvere:
  - Det er en fornøjelse for søstre, det er en fornøjelse for søstre at leve... Du behøver ikke bøvle med den nazistiske Fuhrer! Alle søstre, enhver, hvilken som helst søstre... I nærheden af Miami vil vi lynhurtigt ødelægge Yankees!
  Det er sjovt for pigerne, man kan ikke sige noget. Flere stater er allerede under Wehrmachts kontrol. Og nazisterne rykker frem, Fritz" kampvogne er selvfølgelig af højeste klasse!
  Og krigerne synger for alvor:
  - Alle dem, der er imod os, er døde... Og alle røverne vil gå efter os!
  Skønhederne udbrød i kor:
  - Det er skræmmende - kaput!
  Krigerne så ud til virkelig at kunne lide det hele. De er så smukke, muskuløse, og i slutningen af juli er det varmt, og de stærke pigekroppe glimter af sved. Christina knuser amerikanerne med sine larver og fløjter en sang for sig selv. Med en entusiastisk tone:
  - Skriv det ned i din notesbog, på hver side... Tab ikke hovedet, bare kør yankeerne væk!
  Og pigen fniser for sig selv, blotter sine tænder og blinker. Til hvem - sandsynligvis Djævelen.
  Gerda, mens hun optog, huskede en af de science fiction-romaner, hun havde læst. I den dukkede Satan op i professorens hus i skikkelse af en smuk ung mand. Og en historie om de problemer, der opstod i helvede. Ja, på grund af de små mænd, der fortærede positiv entropi, opstod der en krænkelse af tilfældighedernes orden, og helvede begyndte faktisk at ligne et mareridt. Og det var et ret godt sted. Der fejrede synderne højtider for sig selv, idet de var unge og smukke.
  Og den blide, røde sol skinnede for evigt. Og så begyndte det her... Ikke underligt, at de sammenlignede underverdenen med en kloak. Men faktisk var der rene fornøjelser og underholdning der.
  Gerda tog den og sang inderligt:
  - Fyld glasset med ildvand,
  Sammen med Satan - lad os drikke til metal!
  Og den smukke blondine rammer som en kanon. Og det ramte et lavtflyvende amerikansk P-51 angrebsfly. Nå, din kloge lille djævel!
  Gerda grinede kødædende. Men amerikanerne havde en chance for at dele Rusland sammen med tyskerne. Og nu bliver de selv nødt til at ligge under Hitler. Og for dem er det ubehageligt. Så vil den praktiske amerikaner vide, hvad tysk disciplin er. Og det vil kun gavne ham.
  Gerda sang:
  Svævende truende over planeten,
  Det tredje riges ørn...
  Sunget i folkets sange,
  Han har genvundet sin storhed!
  Og det gjorde det meget nemmere og sjovere for pigerne. Og der var krigere af højeste klasse. Men det er faktisk meget nemt for dem at kæmpe. Og de er i stand til at vinde uden problemer. Nu er batteriet bogstaveligt talt udhulet.
  Så knuste de de amerikanske soldater med larver og fnisede ophidset og viste deres tunger. Og de slog hinanden med deres bare fødder. De vred deres hoveder på stærke halse. Vi grinede...
  Magda, kun i en lidt mindre tone, bemærkede:
  - Hvad skal man gøre i helvede? Bare vrid djævlens hale!
  Hvorefter pigerne brød ud i grin, så man kunne høre det uden for tanken. De er så drilske og muntre. Det er krigere, der ikke tager en skid.
  Wehrmacht trådte dybere og dybere ind i Miami. En rigtig skøjtebane lavet af stålflammer var på vej frem. Og udstyret raslede, sporene klirrede. Tysklands tanke er stærke og har ingen sidestykke med hensyn til køretøjsniveau. Og det er Krauts ekstremt stolte af. Der går endda meget oppustede feltmarskaller rundt. E-50 er ikke kun godt beskyttet af tykkelsen af dens rustning, men den har også skrå plader.
  Prøv denne. Og amerikanerne, som er modstandere af tyskerne, kan ikke gøre noget ved nazisterne.
  Sorte soldater giver op og deserterer først. De ønsker ikke rigtig at kæmpe for USA. Amerikanere af tysk oprindelse går over til Wehrmachts side. Kun jøderne, der indser, at de ikke vil have nogen nåde, kæmper til enden. Både kinesere og engelsk-amerikanere viser modstandskraft. Latinoer opfører sig anderledes. Nogle ønsker ikke at kæmpe med de allierede, Tyskland: Brasilien, Argentina og andre, men nogle er ret stædige. Generelt udviser amerikanerne relativ robusthed, og de må kæmpe sig frem. Selvom der var mange fanger, løb antallet op i millioner.
  Det skal bemærkes, at amerikanerne har et meget stort antal Shermans. Denne tank er forholdsvis nem at fremstille og ligner på mange måder den sovjetiske T-34, kun højere, og noget dårligere med sidepanser. Hvilket dog ikke er væsentligt i betragtning af hvor stærke de tyske kanoner er.
  Men krauterne samler aktivt regnskaber ind. En hel galakse af tyske tankskibe akkumulerede et stort antal beskadigede køretøjer. Esser fungerer også fremragende. Bortset fra Friedrich Bismarck, der er ude af konkurrence, kommer Marseille på andenpladsen. Huffman er heller ikke dårlig. Men de elsker ham mindre, fordi dette es ofte skader tyske fly. Huffmans kampstil med at angribe på tæt hold øger selvfølgelig risikoen for at blive ramt af granatsplinter fra nedskudte fly. Marcel og Friedrich foretrækker at optræde på afstand.
  De var snigskytter, meget effektive og effektive.
  Rudel er også et meget hæderligt es, den anden tank destroyer efter Friedrich. Denne Rudel er en meget modig mand. Han blev skudt ned og såret mere end én gang, men forblev i tjeneste.
  Generelt bør det erkendes, at Luftwaffes dygtighed er på et enormt niveau. Og at amerikanerne tydeligvis taber til tyskerne i luften. Og den mest populære amerikanske jagerfly, Mustang, er fuldstændig hjælpeløs i luften.
  Gerda tog slikkepinden med sine bare tæer og suttede på den og sagde eftertænksomt:
  - Det er interessant... Vi vil besejre Amerika uden tvivl. Men vil Japan virkelig få så meget jord?
  Charlotte sagde med raseri i stemmen:
  - Nej! Dette bør ikke ske! Vi vil ikke opgive halvdelen af verden til de smaløjede!
  Christina fnisede, slog rustningen med sin runde hæl og knurrede:
  - Lad os smadre dem som russere og amerikanere!
  Magda sagde i en blødere tone:
  - Men de hjalp os meget i krigen med russerne og amerikanerne. Vi skal ikke tale nedsættende om Japan!
  Charlottes øjne glimtede og hvislede:
  - Vi behandler andre, som de fortjener! Og Japan er ingen undtagelse!
  Gerda bemærkede forsonende:
  - Nej, selvfølgelig skal vi hylde Japans bidrag til Anden Verdenskrig. Især i kampen mod USA. De dræbte mange amerikanere og sænkede det meste af flåden. På den måde beskytter vi også!
  Christina fnyste foragtende:
  - Hvis Japan havde angrebet USSR i 1941, var Moskva blevet indtaget for længst. Så krigen trak ud over nogen reel varighed.
  Charlotte, denne rødhårede djævel nikkede indforstået:
  - Ja, det sjette år af krigen er ved at være slut. Og der er ingen ende eller kant i sigte på dette blodbad! Og vi må indrømme, at det bliver lidt svært.
  Gerda væltede om på maven, trykkede på joysticket med foden, slog en anden Sherman ud og kurrede:
  - Men vi kender ikke noget andet liv... Så er det værd at ønske sig noget andet!
  Magda sagde fornuftigt:
  - Antallet af lande i verden er udtømmende. Det betyder, at der før eller siden kommer fred, og med det følger lykke for mennesker.
  Charlotte, denne rødhårede djævel snøftede foragtende:
  - Er der ikke lykke i krig?
  Magda rystede på hovedet:
  - Hvilken lykke kan der være ved at slå mennesker ihjel? I ødelæggelse, vold og sorg?
  Charlotte trak på skuldrene og bemærkede:
  - Da jeg var en lille pige, elskede jeg virkelig at lege krig og slå brændenælder med en pind. Der er noget i alle os mennesker, der drages til ødelæggelse. Og ødelæggelsen af dårlige ting!
  Christina sang og hoppede op og ned af tanken:
  - Underverdenen er meget forfærdelig... Helvede er mere mareridtsagtig end de mest forfærdelige drømme... Men vi elsker at synde meget lidenskabeligt, dette er troen på al vores sønners skæbne!
  Charlotte tilføjede længe:
  - Og døtre også... Du skal kende mådehold i alt, inklusive synd!
  Gerda sagde fornuftigt:
  - Synd er som peber i suppe. For meget er dårligt - det brænder din mund, men uden det er det intetsigende og smagløst!
  Magda bemærkede med et suk:
  - Men synd gør dig træt! Er det ikke?
  Gerda grinte og svarede:
  - Løb er også trættende, men det er godt for helbredet... Vi skal hele kroppen.
  Charlotte blev distraheret og sendte en granat ind i Pershing. Hun er en meget præcis kriger. Og hun har noget at vise andre. Hun slog en amerikansk kampvogn ud og tweetede:
  - Jeg er en super kriger og tre gange hyper!
  Hvorefter skønheden kastede trofætyggegummiet ind i hendes mund og blæste en hel boble.
  Gerda bemærkede sarkastisk:
  - USA har meget bedre tyggegummi end tanke!
  Christina tog den og sang:
  - Vold ødelægger stål, men ondskabens magt varer ikke evigt! Og du bliver stærkere i sjælen! Når hånden er fast, og målene er humane! Du kan knuse vold!
  Magda sang som svar:
  Guds lys oplyste os,
  Troen på Herren Kristus...
  Og i anger åbnede hun -
  Vores stormfulde hjerter!
  Og pigen med gyldent hår skød præcist. Den granat, hun sendte, styrtede ned med den amerikanske bil.
  Men Yankees er allerede ved at kravle ud under ruinerne. De giver op. De lægger hænderne på nakken og ryster af frygt. Hvide flag hænger. Et af batterierne har dog ikke travlt med at række hænderne op.
  Gerda sigter med pistolen og skyder. Netop at sende skal efter skal. En meget skarp pige. Magda skyder også på skift. Lige meget hvad - naturlig blond... Tynd talje, høj bryst. Hun ved, hvor hun kan finde sin mands gemmer... Men jeg ville have en forandring - jeg købte en pakke maling!
  Og det er sjovt for pigerne, de er blevet så seje nu.
  Gerda tog den og sang:
  - Og de tager af sted i tanks - pigerne styrter...
  Stålelement, stålelement!
  Charlotte skød mod "Heksen" og sang:
  - Hvis du vil være sund, så vær hårdfør... Hvis du har brug for en tank uden bremser, så vær ikke genert!
  Og alle fire piger vil bryde ud i gråd og brøle. Christina smilede og sagde:
  - En kvinde med fire mænd, det er dejligt!
  Gerda bekræftede:
  - Jo flere elskere, jo bedre! Vi er Hitleritter, hvilket betyder, at vi er uden for den borgerlige moral!
  Charlotte sagde vredt:
  - Moralsk, fra ordet beskidt!
  Christina fnisede og bemærkede:
  - Vi er vilde piger! Bare vilde!
  Gerda sagde med et stolt blik:
  - Men hver af os fødte et barn under Führerens hjerte!
  Magda svarede rasende:
  - Man skal ikke bøje sig sådan til dyrenes niveau!
  Charlotte fnisede og bemærkede:
  - Vi er ikke bare dyr, men løvinder!
  Christina afklarede og rystede på hofterne:
  - Og endda djævle! Så vores nazistiske moral er virkelig djævelsk og grusom!
  Gerda tog det med et smil og sang:
  Natten før slaget, selv for helte,
  Skræmmende i mørket...
  Et pentogram fra et gammelt tempel brænder,
  Gud giv mig styrke... For ikke at ende i gravene!
  Christina bemærkede med et Gioconda-smil:
  - Og jeg vil gerne blive udødelig som højlænderen i filmen... Prøv en milliard mænd, og en billion nisser og en sekstillion elvere!
  Gerda spindede og sagde:
  - Nisser... De er så smukke og duftede af blomster og honning. Hvor ville jeg gerne elske med dem. Det er så vildt sjovt.
  Christina fnisede og mumlede:
  - Elfer er en sød drøm... Skønhed gør en mand til en slave! Og efter døden vil de ikke finde fred... For i underverdenen er pigerne hos Satan!
  Charlotte tog den og sang entusiastisk:
  - Fyld glasset med ildvand... Flammen vil brænde og hugge metal!
  Og pigerne vil grine med det samme... De er slet ikke svage! Smukke og seje piger!
  Gerda tog den og sang med glæde:
  - Vær ikke bange for døden, hold ikke fast i frygten... Uden retfærdighed nytter det jo ikke noget at leve!
  Som svar skød Magda, sendte en granat direkte til midten og sang:
  - Ved det himmelske navneopråb, ved det himmelske navneopråb... Der vil jeg efter Jehovas vilje være! Og jeg håber mine kære venner!
  Christina, denne gyldenrøde djævel kvidrede:
  - Og i himlen, vil jeg have en seksbillion alfeelskere?
  Magda svarede med et smil:
  - Og om søndagen gifter de sig ikke eller bliver gift, men forbliver som engle i himlen. Og I djævle vil tilsyneladende parre jer med dæmoner for evigt!
  Christina lo og bemærkede:
  - Men det her er meget fedt! Kan du forestille dig, hvor store deres pikke er! Og generelt...
  Gerda sang som svar:
  - Riget bygger en ny verden,
  Og benægter fortiden...
  Sætte på tronen -
  Latterligt og vulgært!
  Og skønhederne med bare ben og næsten nøgne, muskuløse, solbrune kroppe bryder ud i grin.
  Charlotte knækkede sine næver og hvæsede:
  Eksplosioner buldrede...
  Nåden er forbi -
  Lad være med at vise ryggen
  Tid til at dræbe fjender!
  Men i øjeblikket viste det sig ikke at være tiden helt. Amerikanerne fortsatte med at overgive sig, tilsyneladende var Miami den næste by, der blev indtaget.
  Hvide flag blev kastet. Fangerne kom ud. Da Gerda sprang ud af tanken, dyppede hun bevidst sin bare fod i vandpytter af maskinolie. Straks satte snavs, sand og støv sig fast på den blonde skønheds fødder. Yderligere blev fangerne ifølge traditionen tvunget til at kysse pigens snavsede og stinkende såler.
  Resten af skønhederne gjorde det samme. De siger, lad fangerne ikke nyde at kysse bare fødder. Lad dem kravle og snuse. Og de slikker snavs og støv af med tungen.
  Charlotte tog fat i den sortøjede amerikaners næse med sine bare tæer. Hun klemte hårdt. Fik fangen til at skrige. Og så slog hun panden med hælen, hvilket gav en bump. Krigsfangen faldt og mistede bevidstheden.
  Charlotte sang sarkastisk:
  - Jeg er en rigtig cobra-pige, og du vil ikke have det godt under os!
  Hvorefter Gerda fulgte trop. Hun klemte også sin næse med sine bare fingre og trak, næsten rev næsen af og skubbede hælene ind i hagen. Brækker min kæbe.
  Så gjorde Christina det samme. Hun tog meget hårdt fat i sin modparts næse og tog endda blod og rev hendes næsebor.
  Magda tvang i begejstring også fangerne til at kysse hendes støvede fødder, dækket af maskinolie, men så gik hun lidt og lagde mærke til:
  - Det er vulgært og grusomt!
  Charlotte tilføjede sarkastisk:
  - Og stadig ikke på en kristen måde!
  Magda nikkede indforstået:
  - Virkelig! Vi opfører os ikke som kristne!
  Den rødhårede djævel knurrede som svar:
  - Og du også! Så modsiger os ikke!
  Blandt fangerne var teenagespejdere. Christina henvendte sig til dem og sagde hånende:
  - Vil du smage en kvindekrop?
  Drengene kastede sultne og forlegne blikke på den næsten nøgne, meget smukke pige. Mange af dem kæmpede i varmen i kun shorts og var dækket af en chokoladebrun. Gerda sprang op til møgungerne og rystede på sit maskingevær og brølede:
  - På knæ!
  De faldt med det samme. Hvorefter pigerne igen, denne gang blev spejderne tvunget til at kysse deres fødder. Drengene knirkede endda sand i tænderne, men de holdt ud og turde ikke gøre indsigelse.
  Gerda brøler for alvor:
  - Jeg er King Kong.
  Og Christina tog sin bh af og blottede sine høje bryster fuldstændigt med karminrøde brystvorter. Og hun begyndte at skubbe den til alle drengene i træk. Som, kys.
  Drengene rødmede af forlegenhed, men lydigt kyssede de. Hvad oplevede de? En blanding af frygt og lyst. Unge mænd var begejstrede over synet af halvnøgne piger og deres berøringer. Christina kunne også lide dette.
  Gerda blottede også sine bryster. Hun er også høj, buttet, med karminrøde brystvorter, som jordbær.
  Charlotte fulgte efter dem og viste sin buede krop frem. Kun Magda vendte sig væk. Det virkede skammeligt og vulgært på hende.
  Generelt mister man så meget menneskelighed i krig. Og nazistisk moral gør generelt mennesker til dyr. Nogle er som ulve, andre er som får.
  Men på den anden side gør jerndisciplin, organisation, hensynsløshed til at nå mål underværker!
  Så hurtigt blev E-50-tanken masseproduceret. Er det f.eks. muligt for amerikanerne, som stadig vælter Shermans, som var svage mod T-4?
  Men hvilke piger er vilde. De, tildelt mange ordrer for deres militærtjeneste, opfører sig sådan. De tvinger drengene til at kysse deres bryst, ben og lår. Nå, er det virkelig muligt? Hvilken moral er dette? Desuden ser tyske og udenlandske soldater på dette og vrider fingrene i tindingerne. Se hvilken slags kvinder vi har!
  De er ved at begynde at parre sig lige foran alle!
  Magda skreg helt i lungerne:
  - Nej! Det tør du ikke gøre! Vær menneskelig!
  Gerda råbte som svar:
  - Lad os ikke lære drengene!
  Magda sprang op til hende, smed flere teenagere væk og gøede:
  - Er du blevet gal?! Stop med at udsætte Det Tredje Riges hær for latterliggørelse!
  Charlotte blev pludselig flov og bemærkede:
  - Måske går vi virkelig for vidt? Du skal udvise mådehold og nøjagtighed!
  Christina vinkede det af og skreg:
  - Gør mig ikke, rør mig ikke, det er godt at nyde. De er så smukke drenge, og de dufter af sød ungdom!
  Gerda så sig tilbage og hvæsede:
  - Lad os gå med dem, så boltrer vi os. Du kan ikke gøre dette foran hele hæren! Og vi vil stadig have tid til spil!
  Christina mumlede i frustration:
  - Efter? Så er det ikke den samme spænding som foran alle! Og det her er fedt!
  De berømte fire, der blev levende legender: Gerda, Charlotte, Christina og Magda, fortsatte med at rykke nordpå i deres hidtil bedste kampvogn i verden, E-50. Wehrmacht omringede allerede Atlanta. Amerikas situation blev hurtigt forværret.
  Ikke desto mindre fortsatte kampvognskampe. Pigerne afviste endnu et stædigt angreb fra Shermans og Pershings. En ny Washington tank er også blevet tilføjet, kun et par af dem indtil videre. Men denne bil var noget farligere. Løbelængden på 90 mm kanonen steg til 73 EL, hvilket oversteg Tiger-2'ens kraft, som med et mere avanceret projektil gjorde det muligt at trænge E-50 ind i siden. Sandt nok var motoren til den nye tank ikke klar til de samme 500 hestekræfter med en vægt på syvoghalvtreds tons og frontal rustning på 152 millimeter.
  Magda ramte sådan en bil fra en afstand af to kilometer og bemærkede:
  - Fjenden forbedrer sig med en klar forsinkelse! Og han lavede sådan en klodset tank!
  Gerda fnisede og løb sin bare fod langs bilens pedal og kurrede:
  - Nå, det er heldigt for os! Og generelt er vi allerede gået så dybt ind i dette kapitalismens imperium. USA falder snart!
  Charlotte, denne rødhårede djævel hvæsede:
  - Og der vil være magt over verden!
  Christina afkølede sin vens iver:
  - Smig ikke dig selv for meget! Der er også USSR. Og dette er et land med store muligheder!
  Gerda fløjtede. Hun trykkede på joysticket og efter at have ødelagt Sherman bemærkede hun:
  - Russerne vil aldrig have så kraftigt udstyr som vores. Og vigtigst af alt kan de ikke længere matche antallet! Så hold næsen oppe og din vært op til snus! Vid, at Det Tredje Rige altid er med dig!
  Magda smilede og sagde knap hørbart:
  - Og Jesus er altid med mig!
  Gerda rettede sin veninde:
  - Ariske Jesus!
  Magda var enig i dette:
  - Han er måske arisk, men han er Guds almægtige søn!
  Christina kurrede med et smil:
  - Må den ariske styrke være med os! Vi vil besejre alle og opnå udødelighed!
  Magda skød igen. Hun skød forbløffende præcist. Sherman er endnu ikke udgået i USA, og trods august 1945 har den ikke fået en atombombe. Så den amerikanske situation var et sted imellem, ekstremt vanskelig og absolut håbløs. Eller måske endnu tættere på helt håbløst.
  Gerda mindede også om, hvordan de kæmpede på en halvfems tons tank, "Lion", som var ringere end E-50 i både bevæbning og rustning. Tysklands teknologi har udviklet sig. Og det har ingen sidestykke. Kun femogtres tons, og hvilken beskyttelse. Øh, hvad kunne Krauts ellers drømme om? Bortset fra at det er umuligt at bryde igennem fra enhver vinkel!
  Gerda spurgte Magda:
  - Fortæl mig bedre, hvilken form skal en tank have, så den ikke kan penetreres fra nogen vinkel?
  Den kristne pige svarede med et smil:
  - I form af en egyptisk pyramide, kun mere aflang og fladtrykt.
  Gerda tog blyanten i hænderne og kastede den og fangede den med sine bare tæer. Hun tegnede omhyggeligt en tegning på væggen og bemærkede:
  - Er det, hvad det er?
  Magda nikkede indforstået:
  - Ja! Sådan her!
  Charlotte fløjtede og bemærkede:
  - Det er simpelt! Men projektilet rikochetterer faktisk fra enhver vinkel!
  Gerda sagde alvorligt:
  - Vi skal dele denne idé med vores designere. Så får du en ekstrem stærk tank. Med perfekt beskyttelse!
  Magda trak på skuldrene og bemærkede:
  - Det er ikke rigtig vores sag!
  Gerda rystede på hovedet som svar:
  - Ve dem, der er ligeglade med deres land!
  Christina bemærkede:
  - Ja, vi sender det selv! Samlet fra alle fire! Lad Porsche eller hvem som helst ellers færdiggøre vores idé!
  Gerda var enig med et smil, der strålede lysere end perler:
  - Sådan bliver det! Lad os dele herligheden, som den skal være for alle!
  Magda svarede stille:
  - Gør som du vil! Jeg personligt er ikke grådig!
  Gerda sagde med entusiasme:
  - Grådighed er trods alt en følelse af underlegne mennesker! De er svage i sindet, selv de stakkels mennesker har ondt af dem!
  Og krigeren rev Pershing-tårnet af med et skud. Generelt faldt det amerikanske modangreb ud. Slaget endte ganske vellykket for Wehrmacht. Fritz led næsten ingenting. Tab... Det var ved at blive mørkt. Og solen gik ned mod en rubinsolnedgang. Atlanta lovede at være en svær nød at knække, fordi det var en storby.
  Det er klart, at store befolkede områder er de sværeste at tage. Sandt nok foretrak fascisterne som regel at omringe og stole på nedslidning.
  På vejen så pigerne Big Tom selvkørende pistol. Kraftig nok til at være farlig. De slog hende ud... Uden nogen særlige problemer for os selv.
  Så, da det var helt mørkt, stoppede vi og fik en snack. Vi prøvede også amerikansk Coca-Cola og en sandwich. Gerda drak to hele liter og bemærkede:
  - Det løfter dit humør såvel som snaps!
  Charlotte spurgte:
  - Hvem er hun?
  Gerda grinte og svarede:
  - "Coca Cola"!
  Den rødhårede djævel smilede:
  - OM! Dette er gudernes drik! Lidt ligesom limonade, kun bedre!
  Christina fnisede og protesterede:
  - Ja! Naturlig kaffe er bedst! Men ikke før sengetid!
  Magda bemærkede:
  - Det er synd at drikke vodka!
  Gerda viftede af med den bare fod:
  - Jeg ved! Ve den, der tilbereder stærk drik!
  Pigerne tilbragte natten i nærheden af tankens larver og plukkede nogle burre som sengetøj. Og så fik de ikke nok søvn i flere nætter. Fremskridtstempoet var højt. Og modstanden er ret stærk.
  Gerda havde tilsyneladende for meget Coca-Cola; det er usandsynligt, at hun skulle hælde så stor en dosis af sodavandet i sig selv. Så pigen med hår farven af hvid sne havde det mest naturlige mareridt. Du skal ikke drikke så meget sodavand.
  Gerda blev lænket i tunge lænker og smidt i det mørkeste og hårdeste fangehul i Chatelet. Ulækre væsner kravlede rundt, og pigen blev angrebet af rotter. Hun blev tvunget til at kæmpe tilbage med lænker og lænker og kunne ikke sove.
  Store rotter bed hele tiden hendes bare hæle, og det var meget ulækkert og smertefuldt.
  Dødsstraf blev idømt for drabet på en fængselsbetjent. Men chefen for Chatelet, efter at have mistet sin elskede officer, beordrede Gerda at blive udsat for de mest grusomme torturer.
  - Denne uforskammede pige vil svare for alt!
  Så bødlerne gik ind i fangekælderen og slæbte pigen ind i kælderen til tortur. Gerda gjorde næppe modstand. Hun forstod, at hun var dømt til døden. Alt hun ønskede var at bevare mod og værdighed under henrettelsen og tidligere tortur. Gerdas tøj blev revet af, og hun blev spændt nøgen på stativet. Og pigens bare fødder blev presset ind i stokke.
  Bøddelen slog hende med en pisk på hendes bare ryg af al magt. Pigen knyttede kæben sammen og modstod slaget, og selvom hendes hud sprang, skreg hun ikke engang. Så hang torturisten tunge vægte ved pigens fødder. Ledene, der blev snoet ud af skuldrene, begyndte at revne. Gerdas nøgne krop var dækket af sved, og pigen bed tænderne sammen, indtil hun bed sig i læben, indtil det blødte.
  Hun er en ægte arisk og skal udholde torturen så modigt som muligt.
  En anden bøddel tog et rødglødende bundt tråd fra pejsen og begyndte at piske pigen på ryggen. Den tredje torturist tændte bål under pigens bare fødder. Flammen begyndte at kildre pigens bare sål, som ikke led af flade fødder. Pakket efter mange års barfodets gang krakelerede hård hud.
  Pigens fødder var varme, men gjorde stædigt modstand. Hårdene på den slidte sål boblede.
  En bøddel rakede varmen under stativet, en anden slog ham med en rødglødende wire, den tredje hang vægte på blokken, der bandt Gerdas bare ben. Torturen var mangefacetteret. Og smerten var så stærk, at den snoede pige skreg. Og så besvimede hun. Der blev hældt isvand over hende, og afhøringen begyndte igen. Den fjerde bøddel begyndte at skyde pigernes bryster med rødglødende tang.
  Han snoede den karminrøde brystvorte med et varmt strygejern.
  Gerda var med en ekstraordinær viljeanstrengelse i stand til at holde sine skrig tilbage og pressede endda et forpint smil frem. Hun blev tortureret fra fire sider på én gang. De stillede ikke spørgsmål, krævede ikke en tilståelse, de tog simpelthen hævn for mordet på betjenten.
  De slog også pigens mave med en pisk.
  En af torturerne bemærkede:
  "Hun burde stadig have styrken til at klatre op på stilladset!" Der er jo sådan en skik!
  Lægen kom op, mærkede den torturerede piges puls og sagde:
  - Nok!
  Bøddelen grinede og bemærkede:
  - Og jeg har kun lige fået styr på det!
  Gerda, der endnu engang havde mistet bevidstheden, blev taget af stativet, og den afrevne krop blev tørret af med sprit. Så tog de hende til chatelets fælles område. Så tilfangetagne piger og kvinder kan observere, hvad der sker med betjentenes mordere. Gerda blev lænket til et kors og blev stående, så alle kunne se.
  Ingen af fangerne sagde dog et bandeord. De elskede Gerda. Og betjenten, hun dræbte, var en djævel fra helvede.
  Næste dag fortsatte torturen. Pigen blev pisket med en varm kæde, og alle hendes tæer blev brækket med en rød tang. De stak hælene og buede deres arme og ben på stativet. Gerda mistede bevidstheden flere gange. Bødderne var professionelle, og pigen var naturligt stærk, og de fordelte dygtigt deres kræfter.
  De brækkede deres tæer, meget langsomt, med velbehag og svælgede i deres grusomhed.
  Gerda blev tortureret hver dag i to uger og efterlod ikke en eneste intakt hudlap på hendes krop. Så fandt de en ny tortur. Håret blev barberet, og koldt vand blev dryppet dråbe for dråbe på det afklippede kranium. Et par timer senere var det, som om bomber eksploderede i Gerdas hoved. De satte pigen på sadlen, rev Venus' livmoder med torne og satte ild til hendes kønshår.
  De kørte en boremaskine ind i anus, så der endda dryppede blod.
  Gerda var helt udmattet og var allerede på randen af vanvid. Pludselig kom der en ordre om at bringe hende i retten.
  Dette er i det mindste en form for udgivelse.
  Pigen dukkede op for dommerne, barberet hoved, dækket af hudafskrabninger, blå mærker og forbrændinger. Men hun havde styrken til at stå og prøve at holde sig oprejst. Den tidligere skønhed virkede skræmmende, forfærdelig efter tortur, men ikke ødelagt.
  Dommeren råbte:
  - På knæ!
  Retssagen forløb hurtigt, uden unødvendig ceremoni. Vi hørte soldaternes vidnesbyrd og afhørte vidner. Vi huskede den tidligere sag om mordet på Viscounten, som Gerda ikke vidnede om. Og de blev dømt som en heks og en dobbeltmorder til at blive brændt på bålet!
  Desuden skal de affyre det langsomt i dele!
  Gerda lyttede tavs til dommen og besvimede. Så det forekom hende, at hendes liv var forbi.
  Et suk af sympati lød i hele salen.
  Pigen blev ført til dødsgangen og efterladt lænket i stokkene. Der skulle hun tilbringe de sidste timer af sit liv.
  I isolationsfængsling blev pigen frataget selv den trøst, der kom fra sympatiordene fra hendes medfanger.
  Men så dukkede bødlens datter op. Hun var i en beskeden grå kjole og medbragte en stor kurv æbler. Hun så sympatisk på den studerede Gerda og sagde:
  - Vil du reddes fra henrettelse?
  Pigen nikkede, hendes hoved beskåret. Og bødlens datter svarede:
  - Her er et af disse foryngende æbler! "Hun pegede på en frugt, der var kendetegnet ved sin ekstraordinære lysstyrke og saftighed, som en stor rubin. - Spis det, og du bliver en lille pige igen. Jeg vil tage dig ud af kurven, og vi vil flygte fra dette rige.
  Denne chance er dukket op!
  Gerda nikkede træt. Med besvær blev de fleste tænder slået ud som følge af tortur, hun tyggede et æble. Og hun begyndte virkelig at skrumpe ind og så ud til at være en pige på seks eller syv år. Hendes arme, ben og hoved kom let ud af stokkene. Bøddelens datter gemte Gerda i en kurv og tog hende ud af cellen. Hun havde travlt med at forlade Chatelet, før fangerne blev savnet. Og pigen stak af med sin bagage.
  Et stort offer fra hendes side.
  Bødlens datter tog afsted med Gerda på en rejse til Sydfrankrig i håb om at fare vild der. Hun gik i lædersko, Gerda trampede barfodet ved siden af hende. Men så, på grund af den stenede vej, faldt pigens sko fra hinanden, og hun kunne næsten ikke gå med blodige fødder. Det var lidt nemmere for Gerda, da hun oprindeligt havde grove såler; tilsyneladende har pigens krop, på trods af den stærke foryngelse, bevaret minder fra tidligere prøvelser.
  Hvordan hun vandrede barfodet langs Europas klippefyldte veje og gik fra København til Paris. Efter at have besøgt både Berlin og Wien på samme tid.
  Bødlens datter blev anset for at være af en velhavende familie og gik normalt i sko, som det er kutyme blandt ikke-fattige parisiske familier. Og hendes pigesåler var ikke vant til sten, småsten eller stenede franske veje. Men pigen, der havde brækket sine ben blodige, viste mod og klagede ikke. Ved en rasteplads kyssede Gerda hendes blodige fødder, og smerterne aftog, bødlens datter faldt i søvn.
  Gerda selv var hende meget taknemmelig for hendes frelse.
  Gradvist helede hendes ben og blev dækket af en hård skorpe. Bøddelens datter slidte sig ud og levede af almisse, og også Gerda stod kun tilbage med klude. Til vinteren flyttede pigen og pigen til Italien. Der er ingen frost der, og det er mere eller mindre tåleligt. Men deres liv blev vagabondernes liv. Altså meget tung og sulten. Og der var intet lyspunkt i dette liv. Bøddelens datter var smuk, men slet ikke smuk, og hun blev helt tynd og blev til et siv.
  Typiske, snavsede klude.
  Men Gerda, som voksede op, blev en meget smuk pige, og hendes skønhed blomstrede hvert år. Og så lagde en af de adelige drenge mærke til hende og beordrede at tage den barfodede tigger med hår hvidere end sne i hans tjeneste.
  Men det er en anden historie. Gerda følte sig pludselig inspireret og skitserede et digt;
  Gerda ledte efter Kai barfodet,
  Jeg vandrede gennem de barske snedriver...
  Efter alt er hendes sjæl gylden,
  Som en strålende hvid snebold!
  
  Jeg kunne ikke finde min brudgom,
  Og hun endte med nazisterne fuldt ud...
  Åh, uheldige pige Gerda,
  Hvorfor udholde sådan en skam!
  
  Bødderne har forberedt stativet,
  At have bygget et bål under vores fødder...
  De steger en pige, som hun steger en fisk
  Men vid, at i ånden er hun som en ørn!
  
  og udholdt store lidelser,
  Tortur og tortur er utallige...
  De pålagde en uheldig hyldest,
  At få en pige til at græde!
  
  Bare fødder slikker med flammer,
  Pigen bliver rasende tævet med en pisk!
  Her under kuplen i det strenge Paris,
  De fører Gerda til ilden i en kappe!
  
  Pigen udsættes for alvorlig tortur,
  Og griner i ansigtet af bødderne...
  Nej, hun vil ikke bede om døden -
  Testen er op til hende!
  
  Kan modstå hård tortur,
  Du er ideel i tålmodighed...
  Vores Gerda blev født i Rusland,
  At have accepteret ortodoksi med dit hjerte!
  
  Selvom de brækker hendes knogler med en tang,
  Pointen prikker det hvide bryst...
  Og bare fødder på kullet,
  De satte Gerda så ondt, at hun ikke kan trække vejret!
  
  Pigen går stolt til ilden,
  Selvom dit ansigt er dækket af blod og blå mærker...
  lo højlydt af glæde,
  Selvom dine hænder og fødder er i lænker!
  
  Og det så ud til, at der ikke var nogen frelse,
  Bødlens pote tænder bålet...
  Jeg bad Gud om tilgivelse -
  Han strakte i hvert fald sine ildtunger ud mod hende!
  
  Flammen slikker rasende på kroppen,
  Og Gerda stønner af smerte, skriger...
  Men banneret flyver stadig i min sjæl,
  Og på hjertet er der en skansmonolit!
  
  Der vil være et monument for lysets pige,
  Og Rusland vil huske sin datter...
  Gerda den modige vil blive rost,
  Dagen vil komme, og natten vil forsvinde!
  Så vågnede Gerda faktisk og slog hovedet mod larven. Hun brølede i frustration:
  - Åh gud! Hvilket sludder sov jeg på! Og jeg er slet ikke født i Rusland!
  Magda, der ikke længere sov, svarede:
  - Og jeg får også mareridt! Det er, som om jeg blev smidt i en kedel, og djævlerne kastede træ under den... - Blondinen med gyldent hår tog en dyb indånding og lagde mærke til det. - Måske har denne Cola en effekt?
  Gerda rystede negativt på hovedet:
  - Nej! Vi dræbte for mange mennesker, det er det, vores samvittighed plager os med! Faktisk burde du ikke være sådanne bødler!
  Magda tweetede:
  - Fred... Øh, jeg ved ikke med dig, men jeg keder mig med krigen!
  Gerda rystede negativt på hovedet og sang:
  -En soldat er altid sund,
  Soldaten er klar til alt...
  Squash som myg
  Fra alle hjørner...
  
  Og det stopper ikke
  Og skift ikke dine ben...
  Vores ansigter skinner -
  Støvler glimter!
  Magda fnisede og førte håndfladen over hendes sål og bemærkede:
  - Men vi er så barfodede... Uden støvler!
  Begge rødhårede vågnede. Kobberrød Charlotte og gyldenkobber Christina. Krigerne lavede øvelser og muntrede lidt op. Atlanta var omringet. Og nu gik tanken videre.
  Den amerikanske by blev beskudt af Sturmlevs og forskellige modifikationer af E-tanken.Gaskastere virkede også. Hitlers maskine fungerede så jævnt som altid og uden mærkbare fejl.
  Charlotte børstede tænder, mens hun gik og skreg:
  - Vi tyskere er stadig de mest begavede mennesker på Jorden. Sådan er vores teknologiske udvikling. Og hvem kan sammenligne med os!
  Christina svarede:
  - Amerika vil allerede have passeret scenen! Og foran os ligger Moskva og Tokyo!
  Gerda kastede tyggegummi i munden på hende og spurgte sine venner:
  - Hvornår vil USA kapitulere?
  Magda svarede straks:
  - Når Gud vil!
  Christina foreslog:
  - Jeg tror i september! For Yankees vil fortsættelsen af krigen være uudholdelig!
  Charlotte fnisede og sparkede på siden af tanken og sagde:
  - Der vil være en by på Venus, og en landsby på Mars! I mellemtiden bør vi erobre vores uheldige planet!
  Christina svarede på dette:
  - Snart bliver vores planet den lykkeligste i universet!
  Magda var enig i dette:
  - Lad det være sådan!
  Og alle fire piger slog panden sammen. Det hele så sjovt ud som pokker. Selvom det er komisk. Krigerne åbnede ild igen. Denne gang på et amerikansk batteri. De skød uden den store spænding, de gjorde bare arbejdet.
  Gerda tillod Magda at fyre på egen hånd. Og hun blinkede stadig med øjnene. Wow, hvilken drøm hun havde, sådan et stærkt indtryk af tortur. Og de gav hende faktisk et navn. Det vækker umiddelbart en association til Andersens eventyr. Og Gerda kunne bare ikke rigtig lide snedronningens heltinde. Hun er for dum og upraktisk. Ville en ægte arisk kvinde være så forarget over en grim dreng?
  Magda drømte hellere om verdensherredømme end om noget nonsens. Og hun ville selv piske drengen i stedet for at redde ham.
  Så huskede pigen Atlanta fra en af de amerikanske film. Desuden ser det endda ud til, at filmen var i farver. Denne by blev belejret der, og der var en borgerkrig i USA. Ja, dramatiske begivenheder udspillede sig. Men nu er det selvfølgelig klart, at det kun er blomster til Amerika. Bær forude.
  Det er sådan, de skyder et Yankee-batteri ned.
  Gerda bemærkede med et tigersmil:
  - Sådan håndterer vi det tredje riges fjender! Og ingen vil være i stand til at modstå Führerens vilje!
  Magda ville gerne tale om Gud, men ændrede mening. Hvem laver hun sjov med? Efter at være blevet en morder og en hore, er hun ikke længere kristen. Men i sit hjerte føler hun sig ubehagelig. Hvad vil der ske? Hvis hun dør og står foran Gud. Hvordan vil det retfærdiggøres?
  Selvom du selvfølgelig kan fortælle dig selv, at den virkelige Gud ikke er den bibelske, men den ariske. Og trøste dig med dette. At, siger de, vil den ariske Gud tilgive dem for deres tro tjeneste og utugt og ulydighed mod æreslovene. Og der vil også være en belønning i vente for dem.
  Magda sukkede og følte sig tom. Hvem er hun? Seriemorder!
  Gerda følte sig tværtimod ekstremt selvsikker. De siger, hun vil vinde... Og det tredje rige vinder...
  Det amerikanske batteri er ødelagt, og E-50 fortsætter med at passere videre.
  Charlotte siger med et smil:
  - Ja, okay, vi skal... Men det er ikke klart, hvad folk skal forvente. Der er så meget kaos og kaos i verden. Og vi bringer orden. Men hvor ender amerikanerne af?
  Christina svarede med et smil:
  - Det afhænger af deres europæiske rødder. Dem fra tyskerne vil være højere, og dem fra resten vil være lavere. Sorte vil selvfølgelig være det laveste niveau. Så her er det omtrentlige layout. Og hvad synes du er uretfærdigt?
  Charlotte rystede på hovedet og bemærkede:
  - Sådan et imperium vil være fyldt med utilfredse mennesker. Uligheden vil begynde at underminere indefra!
  Gerda protesterede hårdt:
  - Det er umuligt andet! Hvad er meningen med at kæmpe så?
  Charlotte nikkede indforstået.
  - Ikke våben i stedet for smør, men våben for smørets skyld!
  Magda bemærkede med et smil:
  - Det bedste er enhed i Kristus Jesus. Dette er noget, der kan forene og forene alle under venlighed.
  Christina rystede negativt på hovedet:
  - Venlighed kommer dig ikke langt! Du skal være hård! Og i ledelsen først og fremmest.
  Gerda var enig i dette:
  - Hitler er en hård regent og samtidig en effektiv en! Hans hårdhed bidrog i høj grad til resultater inden for økonomi og militær sfære!
  Magda bemærkede logisk:
  - Ligeledes er den almægtige Gud i Bibelen meget hård. Man kan ikke sige han er blød!
  Gerda fnisede. Og Christina bemærkede:
  - Ja, Gud er hård i Bibelen, men... Ikke på ariernes side!
  Charlotte sagde med et smil:
  - Og den, der griber magten over verden... Det vil være sandheden i århundreder!
  Christina sang med et smil:
  En sol skinner på himlen,
  Planeten er styret af en enkelt gudfar!
  Når alt kommer til alt, vinder magten altid på jorden,
  Folkene i alle lande er i det ariske kvælertag!
  Og jomfrumenageriet fnisede...
  Og den formidable E-50 tank begyndte at ødelægge pilleæsken med skaller. Så Sherman, fyldt med sandsække, blev angrebet. Og hans krop blev brækket med en skal.
  Gerda tog den og sang:
  - Vær med mig, syng en sang, hav det sjovt Coca-Cola!
  Og pigen begyndte at grine... Og hun trak i plastikflasken med cola, holdt den med tæerne og hældte den boblende væske i halsen.
  Krigerne er meget tilfredse med deres trofæer, og de brøler stadig på toppen af deres lunger:
  - Vi er superriddere! Vi vil slette alle!
  Og lad os klappe med bare fødder. Sådan nogle vidunderlige piger. Og sjovt.
  Charlotte sang muntert:
  - Men for at være ærlig! Vi udrydder alle fuldstændigt!
  Gerda tweetede som svar:
  - Det kan ikke være, det kan ikke være!
  Christina udbrød:
  - Adolf fortæl mig!
  Magda tilføjede til rimet:
  - Ja helt sikkert!
  Og krigerne var færdige med at ødelægge bunkeren. Så gik deres tank videre. Og skønhederne bankede på deres fødder og brølede:
  - Heil Fuhrer, led os i kamp... Stormtropperen tager sin hjelm på, vores revolution - de lange knives nat - vil male verden brun!
  Og pigerne banker igen med hovedet, og der flyver gnister fra deres øjne, en ny time kommer.
  Gerda tog den og sang:
  - Tag den færdige, gop-stop, gop-stop, hvem skal til den nye? Hvem er ny? Hvem er ny?
  Magda svarede med et smil:
  - Vores sejre er bare en konsekvens af, at Gud elsker os!
  Charlotte gøede tilbage:
  - Vær ikke så naiv... Wehrmacht-guderne er meget stærke, men de hjælper ikke de svage. Hvis du er tro mod Rigets sag, så skab en verdensmagt!
  Pigen med rødt hår tog den og stak sin bare fod ind i ridebuksen. De nøgne, ru såler kløede. Og så tog skønheden det og tweetede:
  - Kamp er et øjeblik mellem fortid og fremtid, det hedder livet!
  Fem modige piger kæmpede i Chicago. Alenka, Maria, Anyuta, Alla og Matryona. Russiske krigere, fortryllede og uforgængelige, kæmpede.
  De skød på de tyske lejesoldater og talte samtidig.
  Alenka bemærkede med et trist smil:
  - Amerika taber krigen.
  Maria væltede en repræsentant for kolonitropperne og bemærkede:
  "Jeg regnede ikke engang med Yankees' modstandsdygtighed." Dette kan skabe problemer for os senere.
  Anyuta fnisede og bemærkede:
  - Vi har allerede haft problemer... Vi ville ikke have, at de skulle ske igen. Og pigen gned sin bare fod mod de ødelagte murbrokker og kasserede fragmenter af sten.
  Alla udtrykte sin mening:
  - Tyskerne brugte deres krudt i krigen med os. "Pigen skød, afskar en soldat fra det tredje rige med en kugle og fortsatte. "Vores hær smiler ikke for meget om at knække deres hugtænder på granit igen."
  Matryona foreslog med et smil:
  "Så lad os skyde så mange tyskere, at de ikke gider blande sig med os!"
  Alenka rystede negativt på hovedet:
  - Det er ikke tyskere, men indfødte, samlet fra halvdelen af verden. Der er generelt noget phasmogorisk imod os.
  Anyuta fnisede og sang:
  - Åh, hale og skæl! Jeg fangede ikke noget!
  Den rødhårede Alla bemærkede voldsomt:
  - Hvorfor omtaler du dig selv i det maskuline køn? Så dumt og frygtelig grimt!
  Anyuta skød igen og sagde med et smil:
  - Der var sådan en konge Matt... Så en pige spillede ham i en sovjetisk film!
  Alla bemærkede voldsomt:
  - Enten i panden eller i panden!
  Matyusha tog den og sang:
  - Åh, drenge, I er raiders, punge, roll-ups og bare pungkvinder. Vi elskede dollars, guldtænder! Tidligere var der fraere, men nu er de tyve!
  Rødhårede Alla fnisede og sagde:
  - Jeg sad i fængsel, og jeg ved, hvad det handler om!
  Matyusha rettede stolt sine skuldre og knurrede:
  - Og jeg trampede zonen! Med disse bare og stærke fødder!
  Alla sang med glæde:
  - Et sted på Kama, hvor vi kender os selv... Et sted på Kama er Moderfloden! Du kan ikke nå det med dine hænder, du kan ikke nå det med dine fødder, bare pigefødder!
  Og krigerne åbnede ild fra maskingeværer. De mejede et pænt antal kolonikrigere ned.
  Skønhederne kunne deres kram. Og hvis de ramte, var det med stor entusiasme.
  Alenka sang:
  - Om fædrelandets fjerne tilnærmelser,
  nattergale kvidrer højt...
  Jomfruen vil ikke fortryde sit liv,
  Ret pistolen med din fod!
  Og krigerofficeren fnisede. Og hun pegede bazookaen med sin bare fod. Og et velrettet skud. Den sårede E-50 mistede dog ikke førligheden, men fortsatte med at kravle.
  Alla sang med glæde:
  - Du tjener som borddekoration... Chicago...
  Tro mig, de slår dig som en førsteklasses...
  Og snart vil Führeren blive knust som en vase,
  Og der vil være ly for Krauts i tyrefægten!
  Anyuta fnisede og sang:
  - Chicago, Chicago, Chicago... Bliv prostitueret og smil til panelet! Chicago, Chicago, Chicago, heldigvis åbner vi med en maskingeværtrille ved døren!
  Maria tog den og sang:
  - Jeg er en super kriger! Nå, ja, jeg er en sværvægter! Og de vil dræbe alle!
  Skønt sådan en fredelig og skrøbelig pige.
  Og de fem skud fremragende. Han klipper alles hår. Og lægger det ned som høslæt. Og pigerne hviner og råber:
  - Den Røde Hær hurra! Fuhrer ud af gården!
  Og igen var der skyderi, og en masse lig!
  Maria slikkede sig om læberne og bemærkede:
  - Og hvor er jeg blevet vild! Bare forfærdeligt! Hvor er min kristne næstekærlighed blevet af!
  Alla fnisede og svarede:
  - Hvor er vores bolsjevikiske værdier!
  Alenka tog den og sang med glæde. Inden da skar hun ti personer ned med et udbrud og tweetede:
  - Der er ingen medlidenhed i mig og ikke uden grund!
  Jeg kan ikke lide vold og magtesløshed!
  Jeg vil dræbe dem, der korsfæstede Kristus!
  Pigen udtalte med stor selvmodighed og plaskede sin bare fod på ruinerne. Krigerne slog. Som altid var de næsten nøgne, kun iført bikini og frygtelig sexede.
  Alla foretrak generelt at elske med tre eller fire mænd på samme tid, og det var hendes stil. Generelt er alle mennesker lort, så hvorfor ikke opføre sig som et dyr?
  Alla tweetede og fyrede:
  - Jeg er en heks, og der findes ikke noget smukkere erhverv!
  Den rødhårede kriger vred hendes talje. Og hun rokkede med sine kurvede hofter. Hun er virkelig et billede på charme og styrke. Den slags pige, der kan slette fascister med opdelinger, som en blyant med et viskelæder.
  Alla, en pige krydret af livet. Og hun har ikke noget særligt at frygte. Philadelphia er faldet. Og de kom ud af omkredsen og døde næsten. Men magi beskytter pigerne mod død og sår.
  Og ingen vil stoppe dem, og intet vil vinde! Allah brøler på toppen af sine lunger:
  - Et gengældelsesråb, en kamp udkæmpes om sværd,
  En dødsfejring med bødler og en blodig brænding!
  Anyuta støttede sin ven og sang med:
  - Nordenvind til bord, viking ved havet, djævelsk vagt! Vi vil ødelægge alle fascister! Og vi vil dræbe Adolf!
  Alenka sparkede granaten ind i tanken med sin bare fod, lænede sig tilbage og sang:
  - Vi slår alle ihjel og river i stykker!
  Matryona brølede som en bjørn:
  - Vi vil tage hævn for Seryozha!
  Og alle pigerne udbrød i kor:
  - For Seryozhka, vi river nazisternes baller ud!
  Hvorefter krigerne blottede deres tænder. Og de fortsatte med at skyde, som om intet var hændt. De har roen af pytonslanger eller tandslanger.
  Krigere med bare ben så dødeligt sexede ud.
  Matryona huskede, hvordan drenge i lejren kom løbende til dem i kasernen. Og det er behagelige minder. Eh, pigerne havde det sjovt. Det er rart, når unge mænd mærker deres krop og stryger deres bryster.
  Det værste ved lejren er, at man skal tidligt op. Og hvis du har det meget sjovt om natten, så har du slet ingen energi om morgenen og om dagen. Nogle gange faldt piger, der var for kærlige, i søvn lige i marken. Og nogle gange slap han også afsted med det.
  Pigerne holdt linjen. Men amerikanerne, der kæmpede omkring dem, sank gradvist og trak sig tilbage.
  Alena bemærkede med alarm:
  - Snart bliver vi omringet.
  Anyuta fnisede med et smil:
  - Men så skal vi bestemt ikke trække os tilbage!
  Alla blottede sine tænder, skar tre indianere af og hvæsede:
  - Må min ven for altid dække min ryg, som i denne sidste kamp!
  Maria glattede sit gyldne, men støvede hår og kurrede:
  - Der er mange forskellige døre! Men vi er mennesker, der er mere trofaste over for rock!
  Pigerne skiftedes til at kaste granater med deres bare fødder. tænkte Alena. Øh, der var ikke mange mennesker som hende i 1941, og så vi måtte trække os tilbage til Moskva. Men tiden kommer, og den røde hær vil indtage Berlin.
  Med eller uden Amerika vil der være en sejr for kommunismen. Det kan ikke være, at fascismen sejrer.
  Krigerne fortsatte med at kæmpe modigt, beslutsomhed og en sejrstørst brændte i deres øjne.
  Anyuta sagde selvsikkert:
  - Vores russiske ånd er den stærkeste i verden!
  Matryona bekræftede let:
  - Ja, det bliver præcis sådan!
  Maria tweetede:
  - Må Guds Moders beskyttelse hjælpe os!
  Og alle fem piger udbrød i kor:
  - Der er sakura i hver lejlighed, og Krauts bruger et hara-kiri-sværd!
  Og derefter begyndte krigerne at kaste granater med deres bare fødder endnu mere intenst.
  Alena spurgte Maria med et smil:
  - Tror du på gud?
  Den guldhårede kriger svarede oprigtigt:
  - Forestil dig ja!
  Alena rystede på hovedet:
  - Det var umuligt for et Komsomol-medlem og en kommunist at tro på det her!
  Maria sagde med et smil:
  - Hvorfor beordrede Stalin så at flyve rundt i Moskva med ikonet, hvis han ikke troede på det?
  Alena trak på skuldrene og bemærkede:
  - Måske er det her rent psykologisk, for at støtte dem, der tror?
  Maria krydsede sig og bemærkede:
  - Vi er også beskyttet mod kugler af højere magter! Så mange mennesker omkring os dør, men vi er stadig i live!
  Alena brød ud i grin og svarede:
  - Der er virkelig noget...
  Den rødhårede Alla bemærkede med mistro:
  - Er de sovjetiske efterretningstjenester ikke involveret i, at Hitler endelig vendte sig til USA?
  Alena kastede en granat mod nazisterne med sine bare tæer og protesterede:
  - Jeg tror ikke... Selvom...
  Maria bemærkede logisk:
  - Den fascistiske blæksprutte truer også med at tage USAs ressourcer væk. Hvad har vi brug for?
  Alla tog den og sang hånende:
  - Bare fortæl mig, fortæl mig, hvad du har brug for, hvad du har brug for! Måske vil jeg give dig, måske vil jeg give dig hvad du vil!
  Alena fnisede og kvidrede:
  - Vi vil kæmpe her... Og vi vil se der!
  Pigerne kæmpede stadig. Og Seryozhka har leget med dem mere end en gang om året i stenbruddene. Drengen overlevede og voksede endda op. Hans krop blev tør, senet, hårdfør. Efter to års stenbrud gik drengen fra et barn til en teenager. Og det blev meget stærkere.
  En af de tyske tilsynsførende begyndte at se nærmere på ham. Og hun startede endda en affære med en sød dreng. Hun begyndte at give hende mad og lære hende at behage en dame.
  Således havde Seryozhka en chance for at flygte. I mellemtiden tog drengen på øget ernæring og med stor fysisk aktivitet muskelmasse.
  Og han kendte kærligheden til en voksen, ret smuk kvinde. Han havde det ikke så dårligt nu. Min krop var vant til det, den blev næsten ikke træt af det rystende arbejde, og jeg fik næsten ikke pisket mere.
  Matryona sørgede mere end nogen anden over drengen, der blev fanget i Stalingrad. Et virkelig stort tab. At miste sådan et talentfuldt barn. Og det vides ikke, hvad der er bedre: død eller lignende tortur!
  Matryona huskede, hvordan hun selv blev tævet på sine bare hæle med gummiknive i NKVD. Det er overflødigt at sige, det er ikke særlig behageligt. Og disse sikkerhedsofficerer er monstre. De slår pigens bare hæle med pinde for deres egen fornøjelses skyld. De behøver ikke rigtig nogen anerkendelse, da de tog bondekonen på fersk gerning.
  Og en af dem bragte en lighter til pigens sål, og den røde flamme slikkede den ru hæl. Det gør selvfølgelig ondt.
  Men Seryozhka blev forhørt af nazisterne meget mere grusomt. De havde brug for at udtrække information. Og de prøvede alt. Sandt nok var de ikke forkrøblede.
  Seryozhka er stadig i live og drømmer om at flygte. Stemningen spoleres af beskeder om flere og flere sejre for fascisterne. Denne gang i Vesten. Og USA er allerede på randen af ødelæggelse.
  Seryozhka forstår, at efter at have knust USA, vil nazisterne vende sig til Moskva, som endnu ikke er blevet taget. Og dette er fyldt med katastrofe for Rusland.
  Seryozhka mente, at det ville være bedre for hans hæle at blive ristet med en brazier end at lytte konstant om det tredje riges sejre.
  Eh, fascisterne er heldige. Tilsyneladende er alle de mørke kræfter på deres side.
  Seryozhka tweetede:
  -Ved det, fædreland, jeg elsker dig så højt,
  I hele universet er der ingen smukkere end dig...
  Rusland vil ikke blive frataget sin rubel,
  Der vil være fred og lykke for alle generationer!
  Seryozhka huskede, hvordan han kæmpede i de allerførste dage og uger. Hvert blod og hver vene smertede brutalt, indtil drengen tog sig sammen. Det viser sig, at barnets krop er meget modstandsdygtig og kan bære mere vægt end sig selv.
  Seryozhka svor, at han ville overleve for at hævne sig på nazisterne. Og at deres berygtede New Order vil blive væltet!
  Mens drengen arbejdede, huskede han Kuprins historie: "Den hvide puddel." Der var en dreng der, hans navnebror. Også halvt udsultet gik han barfodet langs de stenede stier. Men hvis det er let for en sund dreng at gå barfodet langs bjergets stejler, så var det nok meget sværere for bedstefaren, der gik med ham.
  Seryozhka havde engang en drøm. Hvad skete der lidt efter det øjeblik, hvor cirkusdrengen returnerede den kidnappede puddel.
  Det slap de selvfølgelig ikke afsted med. En rig dame bragte politiet på benene. Og cirkusartister blev fanget. De fængslede mig i fængslet. Kommandanten beordrede:
  - Giv dette par et godt tæsk!
  Øreringen og bedstefaren tog den af og satte den på bukken. De begyndte at slå med piske. Bedstefar stønnede og tav. Seryozhka, der bider tænder sammen, forsøgte at holde hans skrig tilbage. Men det var meget smertefuldt.
  Til sidst, da hans ryg blev til et blodigt rod, mistede bedstefaren og drengen bevidstheden.
  Seryozhka kom til fornuft fra en spand koldt vand. Hans ryg var i brand. Det var svært at bevæge sig. Og paramedicineren bøjede sig over bedstefaren. Manden i den grå kappe sagde ligegyldigt:
  - Den gamle mand lænede sig tilbage!
  Den voldsomme officer beordrede hårdt:
  - Så begrav ham på fængselskirkegården. Og sæt hvalpen i kælderen, hold ham i lænker indtil retssagen!
  De løftede Seryozhka i håret og førte ham, nøgen og forslået, ind i gården til smeden. Drengen var meget skamfuld og såret. Han var indkapslet i metal. De brændte mig endda med et varmt strygejern. Seryozhka kæmpede for at trække de tunge lænker. Han blev låst nøgen, med striber på ryggen, inde i en kold kælder. Der var rotter, der knirkede, og modbydelige væsner kravlede rundt. Så drengens pine fortsatte.
  Sergei var afkølet, en rotte løb over ham et par gange. Det var fuldstændig umuligt at sove. Desuden blev drengen ikke fodret, ikke engang givet vand. Tilsyneladende modtog betjenten en særlig bestikkelse fra værtinden for at lære cirkusartister en lektie så grusomt som muligt.
  Seryozhka var meget tørstig, og drengen rørte for at gøre det lettere ved de fugtige vægge med tungen. Drengen led i flere timer af kulde og at blive bidt af blodsugere, men så mistede han bevidstheden, fortabt i en tung søvn.
  Drengen blev vækket med et piskeslag, og han blev slæbt direkte i jernene til retten.
  En gang i gården, efter den kolde kælder, følte Sergei en anelse af lyksalighed. Et par spande vand blev hældt på ham, og skyllede snavs og blodsugere væk. Så gav de mig nogle korte bukser for at dække over min skam og tog mig i retten.
  Sergei bevægede sig tungt og haltede kraftigt. Der dryppede blod fra hans stribede ryg.
  Dommeren viste sig at være en ældre mand. Han kastede et foragtende blik på drengen og spurgte om hans skyld.
  Betjenten svarede tydeligt:
  - Han stjal en meget dyr og racerene hund fra greverne, plus at han også angreb pedellen!
  Dommeren spurgte dovent:
  - Har du et pas?
  Betjenten rystede negativt på hovedet:
  - Ingen måde!
  Dommeren sagde monotont:
  - Jeg dømmer drengen, hvad hedder han...
  Betjenten bad:
  - Sergei, Deres Majestæt!
  Dommeren fortsatte:
  - Drengen Seryozhka, at blive fængslet i et krisecenter, indtil han bliver voksen. Og også til hundrede slag af pisken! Offentligt, i menneskers nærvær! Lad det være sådan!
  Og dommeren slog med en træhammer!
  Betjenten grinte og bemærkede:
  - Vi har allerede slået ham... Men til drengens anspore, før smæk?
  Dommeren nikkede:
  - Ja, der bliver tæsk i morgen! I mellemtiden, lad ham sidde i cellen!
  De prikkede drengen i baghovedet med en bajonet, og vagten råbte:
  - Gå!
  Seryozhka måtte slæbe sig i lænker. Og flere kilometer. De tunge lænker gnavede hans arme og ben, det var hårdt for en dreng, der var svækket af piskeslaget. Og drengen kunne næsten ikke slæbe sig. Og de manede ham frem og gennemborede ham med bajonetter mellem hans skulderblade.
  På en eller anden måde nåede den sultne, udmattede, tørstige dreng til byens fængsel. Der blev han mødt noget mere selvtilfreds. De fjernede lænkerne, fjernede derefter vandet igen og sendte mig afsted for at barbere mit hoved. Drengen havde det meget dårligt. Håret blev barberet med en skarp barbermaskine. Det er ubehageligt, huden på mit hoved er ridset. Vi barberede os uden sæbe under koldt vand. Smertefuld procedure. Derefter blev drengen bragt i fængsel. Det lugtede indeni. Men stadig ikke i fangehullet, lidt varmere. Vagtchefen beordrede: - Tag ham med i vuggestuen!
  Sergei følte lettelse. Og det er lidt sjovere uden lænker. Han blev skubbet ind i en celle. Der var en hel snes drenge fra ti til femten år. Alle fik deres hår klippet, i klude, næsten alle var barfodede, bortset fra den ældste, som havde ødelagte støvler.
  Den ældste så på Sergei. En tynd, men tyk dreng, med et nybarberet hoved og en nedskæring. Kun i shorts. Hårde fødder fra at gå barfodet i lang tid, solbrændt hud, friske mærker fra lænker.
  Drengen sagde:
  - Er du en tyv?
  Seryozhka svarede ærligt:
  - Nej! Jeg er cirkusartist!
  Den ældre dreng, der lignede en sigøjner, hvæsede:
  - Du kan gå på dine hænder!
  Seryozha svarede blot:
  - Kan!
  Den ældste gurglede:
  - Så gå en tur!
  Seryozhka sukkede tungt:
  - Jeg er træt og kan kun tage et par skridt!
  Sigøjneren gøede:
  - Gør det!
  Drengen tog den og rejste sig i sine arme. Mit hoved var lidt svimmel af sult, tørst, tæsk og træthed.
  Men Sergei fandt styrken til at give hånd og lavede rasende en saltomortale.
  Sigøjneren nikkede bifaldende og sagde:
  - Sæt dig ned med mig!
  Seryozhka satte sig. Hans ben var ved at falde af efter at have rejst i tunge lænker. Sigøjneren smilede imødekommende og tog et stykke brød og spæk med løg frem.
  Tilbydes:
  - Spise!
  Sergei slikkede sig om læberne og spurgte:
  - Og mere vand!
  Sigøjneren grinte:
  - Der er vand! Drik, spis!
  Sergei tog kanden og drak noget vand. Det var varmt og ikke for frisk. Men drengen drak grådigt næsten hele kanden. Så spiste han spæk, løg og brød.
  Følte mig bedre. Gypsy spurgte:
  - Hvorfor kom du?
  Resten af drengene begyndte at råbe:
  - Ja, fortæl os det!
  Seryozhka begyndte at fortælle alt, som det er. Drengene lyttede opmærksomt og stillede spørgsmål. Så, da Seryozhka var færdig, bemærkede sigøjneren:
  - Ja, det er grusomme mennesker... Men du kan flygte fra fængslets husly.
  Seryozhka trak på sine tynde skuldre og spurgte:
  - Hvordan er det der?
  Sigøjneren svarede let:
  - Dårligt! De fodrer dem, så de ikke dør fra en alder af et år: brød, vand, modbydelig grød. Du arbejder fjorten timer om dagen. De slår dig, selvom du ser skævt ud, de prygler dig hver uge. Nej, det er bedre ikke at tage dertil. Det eneste værre er hårdt arbejde, og ikke alle steder!
  Seryozhka sukkede tungt og bemærkede:
  - Løb væk? Er det muligt! Er det virkelig muligt at flygte?
  Sigøjneren så sig omkring og svarede:
  - Det her er et fængsel... Det er et byfængsel, og det er svært at flygte her, medmindre der kommer en heldig chance. Det bliver nemmere at flygte fra ly.
  Det bankede på, mad blev delt ud i fængslet. Det var underkogt grød og gammelt brød. Sergei havde endnu ikke mistet appetitten og spiste de smagløse fængselsrationer. Vi spiste ved et fælles bord.
  Så sad fyrene i krogene. De ældre klatrede op på halmen og spillede kort for schelbans og fofans. Så viste Seryozhka flere tricks med kort, som morede børnene. Hvorefter de unge fanger gik i seng.
  Forude ventede Seryozhka kun et smæk. Det var næsten behageligt at sove på sugerøret, i betragtning af at drengen ofte overnattede i det fri, og i kulden, så var det næsten behageligt i cellen. Fyrene levede i mindelighed, og der var ingen mennesker, der blev mobbet.
  Og det, der ventede Sergei om morgenen, var ikke en glædelig opvågning. Hundrede piskeslag er ingen spøg, især ikke offentligt.
  Drengen blev lænket igen. Og de tog mig med til pladsen. De piskede ikke kun ham, men også tre drenge.
  Folk samledes. Hvem blev hentet ind, hvem ville se på det morsomme skue.
  Den første, der fik smæk, var en dreng på omkring fjorten år. De rev hans klude af og lagde dem ud på en bukke. Arme og ben sikret. Og bødlen i militæruniform tog en cirkel opblødt i vand og svirrede den i luften. Drengen, der lå ude på kassen, rystede.
  Bøddelen kyssede sig selv, og herolden bekendtgjorde:
  - Femogtyve slag med pisken!
  Et slag faldt på drengens solbrændte ryg. Allerede fra første pisk sprang huden og blodet flød. De piskes drengen for hans samvittighed. Røde striber vises på huden og bliver derefter faste. Drengen kunne ikke holde det ud og skreg, skreg uanstændigheder og rykkede. Ved det sidste slag mistede drengen bevidstheden.
  Publikum jublede og folk pegede. Og de truede med at tilføje flere.
  Så var det Seryozhas tur. Drengen var kun iført shorts, og de rev dem også af. Det er pinligt at være helt nøgen; der er mange kvinder og piger i mængden.
  De peger med fingrene. Og de larmer.
  Seryozhkas bare fødder var fastgjort til løkkerne, og hans hænder var bundet med reb, så drengen ikke hoppede af og løbe væk.
  Bøddelen tog pisken i sine hænder og svirrede luften igen. Herolden meddelte:
  - Fangen Sergei får hundrede slag på ryggen med en pisk! Og yderligere femogtyve slag med en pind på hælene.
  Torturisten tog en tung pind, vejede den i hånden og sagde:
  - Først i hælene, ellers mærker han ikke noget efter tæsk.
  Seryozhka bed tænderne modigt, han var klar til at udholde alt stoisk.
  Bøddelen slog sit første slag. Drengen følte, at en ildskakt syntes at passere fra hans bare hæl til baghovedet. Et skrig slap ud af hans hals, men drengen formåede at holde sig tilbage.
  Det andet slag mod drengens ru, hårdhændede fod var endnu mere smertefuldt. Sergei åndede tungt ud, tårer kom ufrivilligt ud af hans øjne.
  Bødlen slog en tredje gang, som om han slog indre organer af.
  Drengen trak vejret tungt. Han dryppede af sved. Og igen kom slaget. Bøddelen slog professionelt, uden vrede eller raseri, og forsigtigt. Sergei besluttede at holde ud med al sin magt. Du skal holde ud, og han vil holde fast. Ingen stønnen, ingen skrig.
  Drengen måtte gå barfodet i sneen, sove i kulden og lave meget smertefulde gymnastiske øvelser. Og han kunne tåle vilde slag og holdt sine skrig tilbage.
  Bøddelen slog forsigtigt, så offeret ikke skulle besvime. Da han var færdig, var drengens såler hævede og blå.
  Så begyndte det vigtigste, smæk i ryggen. For ikke at piske drengen ihjel, slog torturisten ham beregnet, afmålt og fordelte slagene over hele huden på drengens ryg og balder.
  Efter hælene blev smerten allerede opfattet som dæmpet. Slagene fulgte gamle snit.
  For at tage tankerne væk fra smerten, huskede Seryozhka. Som cirkusartist lærte Natasha ham forskellige tricks. Dette var en ung kvinde, en professionel. I nogen tid, efter at have mistet sit arbejde, hang hun ud med orgelkværnen og drengen. Men så blev en af de rige mænd forelsket i en smuk og slank kvinde. Han tog hende som sin tjenestepige, og drengen og hans bedstefar blev alene tilbage. Og det gjorde det værre. De to fik meget mindre, og de var tilbageholdende med at lukke dem ind. Natasha var smuk, med en pigetalje og et behageligt ansigt. Hun gik som Seryozhka, barfodet indtil frosten, og satte sig på de vandrette kløfter.
  Hun lærte drengen mange tricks.
  Det er ærgerligt, at jeg måtte skille mig af med hende. Men hun har sit eget liv, og hun og hendes bedstefar har deres.
  Og nu har han mistet både sin farfar og sin puddel. Og foran ligger et fængselsly. Hvor det er meget skræmmende.
  Drengen græd ufrivilligt... Og ved det sidste hundrede slag besvimede han...
  Dette er den vision, Seryozha havde. Ikke for sjov. Ja, en trist skæbne ventede drengen og hans bedstefar. Ikke underligt, at Kuprins historie viste sig at være kort.
  Nå, drengen befriede pudlen og hvad så? Og hvad så med flugt?!
  Seryozhka hørte den tyske vagtchef kalde på ham. Hun er stor og stadig ung. Og nu vil det begynde... Drengen føler i sig selv, at han både væmmes og vil have det. En ung mands instinkt og en sovjetisk pioners ære. Alt dette kæmper i ham.
  Og de fem kæmper videre i Chicago. De er smukke, og meget muntre og muntre. Ak, hjerter bliver hårde i krig. Hvor mange elskere er de fire allerede døde?
  Men pigerne mister ikke modet og griner, når deres næste modstander går til deres forfædre.
  Alenka siger med et smil:
  - Åh, krig... du er bare vores egen mor! Vi besejrede alle og vil fortsætte med at vinde, jeg tror på det!
  Alla sang med raseri:
  - Og kampen fortsætter igen,
  Og mit hjerte føles ængsteligt i mit bryst...
  Og Lenin er så ung,
  Og den unge oktober er forude!
  Maria sang anderledes:
  - Vi skal forpligte os til at smelte sammen til en enkelt strøm,
  Ret dit hjerte, sind og følelser til Jesus...
  For at den store Gud vil hjælpe os til at blive frelst,
  Og til evig tid, lad os prise Herren!
  Pigen med mælkebøttefarvet hår gav en tur. Og hun grinte, hun følte sig glad. Hvorfor formår de ikke at komponere. Og skyde Ruslands modstandere ned.
  Også selvom det er på amerikansk territorium. Og pigerne har det rigtig sjovt.
  Alyonushka pustede ud og sagde:
  - Der bliver ferie på vores gade - Victory Day!
  Alla bekræftede:
  - Ja, det bliver det bestemt!
  I mellemtiden kæmpede den engelske kampvognsbesætning på Göring 4. Jane, Gringeta, Matilda, Malanya - en smuk fire piger fra Foggy Albion kæmpede med amerikanerne. Efter Atlantas fald var en betydelig del af USA allerede under tysk besættelse. Amerikanerne forsøgte at slå tilbage, men de gjorde ikke det bedste stykke arbejde.
  Fritz-krigsmaskinen bevægede sig fra syd til nord. Fire engelske piger kæmpede i bare en bikini og sad i en kraftig pansret tank.
  Gringeta, der var trængt ind i shermanens rustning, kvidrede med et bredt smil på læberne:
  - Der er mange løgne i hele verden! Men krigere gør sandheden!
  Jane mumlede med et bredt smil:
  - En stærk politiker er født til kamp,
  Frygt er svaghed, og derfor er den, der er bange, allerede besejret!
  Malanya bemærkede:
  - Vi knuser yankeerne nu! For magten er bag os!
  Matilda sang med glæde:
  - Heks, heks, heks - onde ånder! Og hvor kom heksen fra!
  Gringeta svarede med støtte til impulsen:
  - Heks, heks, heks - du skal være smuk! Og jeg er betaget af denne skønhed!
  Jane rystede med bare fod på sin partner:
  - Lesbianisme er også en synd!
  Gringeta bemærkede med et suk:
  - Men en ren, glat kvindekrop er meget pænere end behårede, ildelugtende mænd!
  Malanya fnisede og bemærkede:
  - Faktisk er en kvindes krop meget mere behagelig! Dette er et ubestrideligt faktum! Og generelt er vi som chokolade!
  Gringeta smadrede Pershing med et velrettet skud og sang med fornøjelse:
  - Jeg er en chokoladekanin, jeg er en kærlig bastard og hundrede procent sød... Ho, ho, ho! Jeg elsker smukke mænd, og jeg kan ikke lide røvhuller, jeg sætter dem i hjulet... Ho, ho, ho!
  Malanya bankede på sine bare, mejslede fødder og sang:
  - Piger er forskellige... Blå, hvide, røde... Og alle vil snurre rundt på en pind på samme måde!
  Jane fnisede og nikkede bifaldende.
  - Ja, sex er fantastisk! Lad os få mere af det, og køligere!
  Gringeta skød igen mod Sherman og bemærkede:
  - Churchill, hvad man end må sige, sæt os op... Og nu er vi under Tyskland!
  Jane hvislede aggressivt som svar og bankede det ene af hendes bare, solbrune knæ mod det andet:
  - Lad ham grine sin krone,
  Den britiske løve vil hyle!
  Fædrelandet skal ikke erobres,
  Vores Churchill er den sejeste!
  Og pigerne slog hovederne sammen, og der faldt gnister fra deres øjne. De piger er så seje og søde...
  En engelsk og samtidig tysk kampvogn, den er noget ringere i panser end E-50, og er lidt tungere, men pistolen er den samme. Krigerne er ikke specielt komplekse omkring dette. De er så smukke og kærlige!
  Jane er en vittig pige til det yderste. Og det er sådan et aggressivt udtryk kommer til udtryk.
  Gringeta sang endda med et grin:
  - Vi er krigere og døtre af vores fødeland!
  Pigerne var yderst tilfredse. Regningerne hobede sig op. Her er dejligt, ikke så varmt som på Cuba. Nazisterne erobrede et usænkeligt hangarskib ud for USA's kyst. Endnu en gang viste det tredje riges militærmaskine sig at være ideel og forarbejdet til den højeste standard.
  Og dens gear drejede meget effektivt.
  Kombinationen af vildskab, grusomhed, avanceret teknologi, totalitarisme, disciplin og de bedste videnskabsmænd i verden gav fremragende resultater.
  Efter at have væltet Gringet og smadret "Heksen", bemærkede hun:
  - Alligevel har vi ikke samme organisationsniveau som tyskerne. Og råddent demokrati blander sig i effektiv regeringsførelse!
  Jane skrabede sin bare hæl på pedalen og indvilligede:
  - Demokrati er i sandhed mere en svaghed end en styrke! Ak, vi lider bestemt af dette!
  Gringueta bemærkede rasende:
  - Nå, for helvede med hulken! Jo større lidelse, jo større gave!
  Og bondekrigeren sendte en granat ind i selve midten af den formidable Washington tank. Og ramte en farlig bil.
  De engelske kvinder følte sig selvsikre. Jane elskede en stor tysker og havde det meget sjovt. Ja sex er fantastisk. Og jeg vil have ham igen og igen og med forskellige mænd. Det her er sådan en tænding.
  Men Gringueta elskede med en dreng. Desuden ser det ud til, at han er japansk, men blond og meget muskuløs.
  Sådan en smuk dreng. Hans navn er ukendt, men hans kaldenavn er Karas. Og han tilhører ninja-kasten. En elitekriger, der spillede en vigtig rolle under slaget ved Midway. Og en rigtig spartaner.
  Jane misundte Gringeta, som formåede at samle sådan en helt op. Korskarpen viste sig også i kampe med amerikanerne og russerne. Farlig fyr. Men han er frygtelig smuk, og hans muskler er så fremtrædende, som krusninger på vand.
  Øh, det ville være rart at røre ved sådan en krop med dine blodrøde brystvorter og gnide.
  Og Karas var faktisk kendt for mange bedrifter, her er en af episoderne;
  Men japanerne var fremme, dog lykkedes det samuraien at få et forspring, også takket være taktisk overraskelse. Måske viste de sovjetiske befalingsmænd sig at være for selvsikre og undervurderede tilsyneladende fjenden. Men fjenden er slet ikke simpel. Og talrige i infanteriet.
  Men japanernes farligste våben: ninjaen. Og så kom en afdeling af krigerpiger, charmerende japanske kvinder sammen med drengen Karas ind i de russiske vidder. Ninjaernes første vovede handling var angrebet på den transsibiriske jernbane. Det lykkedes dem at ødelægge en betydelig del af jernbanesporet og sprænge flere tog i luften med sovjetiske tropper. Disse ninjaer er meget vovede, de er i stand til at kravle langs vægge, få hypnose, hoppe fra store højder og bevæge sig meget hurtigere end almindelige dødelige.
  Nå, hvem ville have mistanke om i en harmløs sigøjnerlejr: en afdeling af de bedste krigere i verden. Og ninjaer er i stand til at forvandle sig på én gang. Og skabe ægte mirakler.
  Men to piger, en af dem, på trods af hendes japanske oprindelse, er en naturlig blondine, den anden er en rødhåret, fik til opgave at kidnappe Zhukov.
  Stalin udnævnte ganske logisk en hærgeneral med Khalkhin Gol-erfaring som øverstkommanderende for østfronten. Men ninjaen er som altid på vagt og stræber efter at gribe initiativet.
  Pigerne padlede langs den stenede vej, iført beskedne bondekjoler, uden at belaste deres fødder med sko. De er smukke, og ingen vil mistænke dem for at være japanske, da pigernes ansigtstræk er næsten europæiske. Og hendes ansigtstræk er blide, søde og endda næsten barnligt naive. Under calico-kjolerne er muskler, der er for udviklede til kvinder, ikke synlige, og lidt brede skuldre er typiske for hårdt arbejde vant bondekvinder, ligesom lidt grove arme med en kraftig hals. Pigerne bærer sække med korn og synger på rent russisk;
  Marker, have, alt russisk land,
  Jeg elsker fædrelandets vidunderlige vidder...
  Fædrelandets folk er én familie,
  Hvor skinner bjergene af sølv!
  
  Jeg er en pige, der går barfodet
  Siden Ruslands varme land...
  Og hvis det er nødvendigt, slår jeg dig med min knytnæve,
  Græsset var drysset med lys som perler!
  
  Jeg arbejder hårdt i marken, du ved,
  Bevægelse er en glæde for mig nu...
  Jeg ved, at Lada er nære slægtninge,
  Og vi skal kæmpe modigt for guderne!
  
  Hvor er det godt at træde på småsten,
  Den skarpe sål kildrer behageligt...
  Naturen giver pop-eyed en high five,
  Og forestil dig, at alt i verden er enormt!
  
  Vi når dertil, vi når snart Moskva, tror jeg.
  Vi vil også se bygningerne i Leningrad...
  Og hvis du ikke engang har en rubel, desværre,
  Så skal du gøre dig fortjent til det i sveden!
  Pigerne sang så godt, at drengen Troshka, der løb efter dem, lyttede og sprang op til dem.
  Den unge pioner klappede i hænderne og sagde:
  - Du synger så fantastisk... Kan du synge internationalt?
  Ninja-pigerne sang i kor:
  - Rejs dig, mærket med en forbandelse...
  Hele verden er sulten og slaver!
  Vores indignerede sind koger,
  Klar til at kæmpe til døden!
  Drengen begyndte at synge med dem og hoppede lidt op og ned. Den rødhårede ninja-pige kunne ikke modstå og fangede behændigt gadflyens ben med fingrene. Hun kiggede mistænksomt på drengen, men han så ikke ud til at bemærke noget. En almindelig pioner i korte bukser, mørk fra solbrændthed, hår bleget som hvede. Det er usandsynligt, at der er tale om en russisk efterretningsofficer. Sandheden opfører sig mistænkeligt skødesløst. Men krigen og japanerne skrider frem. Er hans muntre forstillelse ikke?
  Og det rødhårede udyr rørte med en subtil bevægelse af sin hånd pionerens afskårne hoved. Drengen faldt, hævede hælene, grå af støv, til toppen, rykkede et par gange og blev stille. Der var ingen spor efter påvirkningen. Det var, som om pioneren simpelthen havde mistet bevidstheden.
  Den hvide ninja-pige tvivlende, hun var lidt blødere af karakter, spurgte:
  - Hvorfor gør du det her? Den stakkels dreng er måske ren.
  Den rødhårede svarede hårdt:
  - Du kan ikke tage risici! Husk vores ninja-kode: alt, der fører til sejr, er vidunderligt, at overtage fjenden, men midlerne tæller ikke!
  Blondinen nikkede:
  "Og Hirohito sagde, tøv ikke med at bruge vold."
  Den røde djævel tilføjede:
  - Desuden, uanset hvem der er foran dig: en pige eller en dreng! Så grusomhed, grusomhed og endnu en gang grusomhed - cementering af nationen!
  Og krigeren sprang og væltede kragen. Denne troldkvinde snurrer på benene.
  Ninjaer lærer meget. I barndommen bliver bolde kastet eller skubbet til dem for at lære hende at kæmpe tilbage og bevare balancen. Piger er i stand til at skynde sig i høj fart gennem sumpen og sprede kul med deres yndefulde ben eller danse på et varmt jern. Krigerne er faktisk legemliggørelsen af smuk styrke, men de handlede meget modbydeligt. Ja, hvad kunne være mere ulækkert end at dræbe et forsvarsløst barn, kun på grundlag af en vag mistanke om, at det kunne informere den sovjetiske kommando.
  Men en ninja i sin mentalitet: den er først og fremmest en morder. Mens han stadig er en dreng eller pige, skal en ninjafighter dræbe en tiger eller ulv med sine bare hænder. Og i indvielsesøjeblikket går ninjaen gennem en hel labyrint med fælder, simulatorer, spyd, hældning af smeltet bly og mange skabninger. Selv som små børn kæmpede disse piger med drenge med tænder og kløer. Og ikke kun med knytnæver, men også med våben.
  Ved hjælp af specielle hemmelige eliksirer var ninjaer i stand til at hele sår, så der ikke engang var ar tilbage. Derfor kan du aldrig se ved at se, at disse piger fik skåret halvdelen af deres ansigter op under sparring, eller deres fingre eller endda deres hænder blev skåret af. Ninjaer besad vidunderlige restitutionsteknikker. Det var takket være dem, at den første russisk-japanske krig endte med japansk sejr.
  Og nu nærmede de smukke Terminators sig allerede det særlige regiment, omgivet af hvilket hovedkvarteret for Far Eastern Special District var placeret.
  Soldaterne hilste pigerne med hilsener. Som svar fik de dem til at smile. Krigerne havde også stærke forslag. Wolf Messing ville have kvalt sig selv af misundelse, hvis han havde vidst, hvad ninjaer var i stand til.
  Den blonde kriger, hvis navn var Ni San, sprang op til den særlige afdelingsofficer, som mistænkeligt undersøgte dem. Og kyssede ivrigt vagtobersten på læberne.
  Han slappede af og brød ud i et smil og kurrede:
  - Hvad vil du have?
  Den blonde terminator svarede:
  - Vi har en hasterapport til Georgy Konstantinovich... Du vil aflevere os til ham med det samme.
  Ni San pressede på halspulsåren under kysset og svækkede hendes vilje. Nu er der øjeblikkeligt dannet en rapportzone i hjernen. Obersten sagde og brød ud i et smil:
  - De har en hasterapport til generalen. Jeg vil levere dem til Zhukov.
  Den rødhårede djævel Nu San (Begge piger er søstre, men med forskellige fædre!), kurrede:
  -Du tjener din general godt. En belønning venter dig for dette!
  Pigerne fulgte efter obersten. Han gik frem som en dukke ført af en dukkefører. Ni Sana lavede en gestus, og den unge soldat faldt på knæ foran hende. Det er godt at nyde magten. Nyu Sam gentog sin søsters bevægelse, og den unge mand kyssede hendes fod, som var ren på trods af at han gik 20 miles barfodet langs den stenede vej.
  Men det var det, han ville, ninja-piger er meget smukke. Deres hemmelige organisation havde endda hemmeligheden til at forbedre deres udseende og ændre deres ansigtstræk. Det er derfor, japanske kvinder ligner meget smukke slaviske kvinder med uskyldige ansigter.
  Bygningen, hvori Zhukov var placeret: en gammel fæstning bygget af mongolerne med meget tykke mure. Naturligvis tog Georgy Konstantinovich sig af sin sikkerhed.
  Først når monsterpiger går langs stien, og soldater står vagt foran dem, er der desværre nogen mening i en sådan beskyttelse. Selve fæstningen som et arkitektonisk monument er af en vis interesse. Og det vil ikke være let at fjerne de forankrede tropper fra det.
  Obersten tager pigerne direkte til hærgeneralen. Og på en eller anden måde lader alle ham passere uden megen diskussion. Først ved selve indgangen til kontoret spærrede sekretæren og to store fyre vejen og krævede dokumenter. Begge krigere, der så ud med deres naive og pludselig fedtede øjne, kvidrede:
  - I er meget smukke fyre, men I mangler feminin hengivenhed!
  Store fyre generelt er som regel seksuelt ængstelige, og jo stærkere musklerne er, jo mere lyst har de til at elske og niveauet af testosteron i blodet. Og pigerne satte sig øjeblikkeligt ind i deres bevidsthed og introducerede faste ideer i deres hoveder. Derudover, hvis du lægger pres på nakken, så vil selv den mest modstandsdygtige over for hypnose miste viljestyrken og bukke under for påvirkningen af suggestion.
  De store fyre blev bløde, jeg, sekretæren, fik en hæl i hagen af den rødhårede, og satte mig ned med en brækket nakke. Tilsyneladende besluttede Nu San ikke at stå på ceremonien, men at løse problemet så enkelt som muligt.
  I cockpittet var Zhukov og hans stab på otte generaler. Vi diskuterede den aktuelle situation. Men det viste sig at være tungt. Alene i det første led rykkede fire millioner veltrænede og modige japanske infanterister frem. Og japanerne brugte dygtigt deres numeriske overlegenhed. Tankflåden i Land of the Rising Sun er ret svag, men USSR har også de bedste kampvogne i Vesten, især KV og T-34, men her er der mest affald tilbage.
  Stalin havde allerede fjernet nogle af de mest kampklare enheder fra Fjernøsten og overført dem til Vesten. Og neutralitetsaftalen med Japan sløvede kommandoens årvågenhed. Af en eller anden grund ignorerede Stalin alle rapporter om forestående aggression fra Japan. Og resultatet var, at fronten kollapsede i de allerførste dage af kampene. Vladivostok er allerede omringet, og Primorye er tabt, Khabarovsk og Ulaanbaatar er taget på farten.
  Heldigvis bremsede den dybe Amur-flod samurai-enhedernes fremrykning. Men japanerne udviklede en offensiv, der gik uden om Amur gennem Mongoliet. Det lykkedes dem at slå til fra siden af byen Manchuriet og erobre en grænselandsby, også uden om Amur og denne gang Mongoliet. Dermed var der skabt en kritisk situation. For at rette op på situationen var det nu nødvendigt at fjerne en del af styrkerne fra vestlig retning og i al hast overføre dem til Fjernøsten. Og dette tog tid.
  Tilsyneladende regnede japanerne med omfanget af sovjetisk kommunikation og deres evne til at bruge jordhæren. Når alt kommer til alt oversteg befolkningen i Japan selv hundrede millioner mennesker, ikke medregnet kolonierne i Kina og Korea. Så de kunne stille op med en landhær, der kan sammenlignes med USSR eller med Det Tredje Riges kapacitet.
  Hævntørsten ved Khalkhin Gol dominerede stemningen i Land of the Rising Sun. Og intet ønskede et kompromis i forholdet mellem USSR.
  Derudover håbede Hirohito, at Hitler ville udnytte øjeblikket og genoptage sin anti-bolsjevikiske kampagne, afbrudt af krigen med Storbritannien. Og hvad vil USSR opnå?
  Führeren hadede selvfølgelig kommunisterne, men i denne situation anså han det for vigtigere for sig selv at løsne sig fra Storbritannien og undgå en krig på to fronter. Tyskernes succeser i Libyen, hvor Tolbuk faldt, ødelæggelsen af basen på Malta og offensiven i Egypten gav en chance for, at Storbritannien hurtigt ville blive færdiggjort, og Leo ville blive tæmmet til fred. Og så vil magtfulde pansrede horder af Wehrmacht bevæge sig fra vest.
  Samuraierne regner med dette, såvel som på deres eget mod og stærke luftfart, en stor og erfaren flåde.
  Nu er både Zhukov og Stalin i vanskeligheder. Er det ikke farligt at trække tropper tilbage fra vest og overføre dem mod øst? Måske vent med det her. Ville en sådan svækkelse af Hitlers styrker ikke provokere? På den anden side kan Japans succeser blive en endnu større fristelse og provokation for Krauts.
  Ninja-piger er under alle omstændigheder et stærkt argument i enhver krig. Og nu går de med en høflig bukke ind på kontoret, hvor generalerne sidder og kærligt siger:
  - Hvem af jer har brug for frisk mælk?
  Zhukov klækkede overrasket og sagde:
  -Hvor har du fået sådanne skønheder fra?
  Den rødhårede djævel sang melodisk med lokal sibirisk accent:
  - Den venlige, kloge Stalin vil kalde os i kamp, og i stedet for et hjerte vil der være en brændende motor!
  Den blonde terminator bekræftede:
  - Højere og højere og højere... Stræb efter vores fugles flugt! Og hver propel ånder - vores grænsers ro!
  Den rødhårede skønhed bevægede sig yndefuldt og hurtigt, hendes bevægelser var svære at fange for blot en dødelig. Det traditionelle dødskys fulgte. Og Zhukov svømmede i vellystige drømme. En ordre fra den formidable hærgeneral fulgte:
  - Og nu, mine herrer, alle i jeepen, og vi vil diskutere militærplaner i naturens skød.
  Oberst general Stern, hvis fortjenester i sejren over japanerne i Manchuriet var intet mindre end Zhukovs, forsøgte at indvende:
  - Men det er ikke så bekvemt...
  Den blonde djævel kyssede Stern på læberne, trykkede på nerveenden og sagde:
  - Nej, min kære... Du vil elske med mig, ikke?
  Stern pressede ud:
  - Ja, selvfølgelig, ja!
  Den rødhårede djævel blinkede til de andre:
  - Og jer? Når alt kommer til alt, indrøm det, mest af alt har du lyst til at gå til naturens barm med piger og grill. Så lad os skynde os, mens det er lyst og klart!
  Selvfølgelig kunne ikke en eneste mand modstå et så fristende tilbud. For ikke at tale om hypnose. Og ninjaers hypnose er meget stærk, ligesom en brintbombe. Han sker endda uden ord. Når du bliver lagt i søvn ved at gå ind i buret til en mægtig Ussuri-tiger eller en vild isbjørn uden våben. Og selvfølgelig en person.
  Ninjaer er meget stærke, og de har lige rettigheder: der er endda lidt flere kvinder end mænd, så der er ingen massakre mellem mænd.
  Generalerne ligner slet ikke hæmmede zombier. De smiler bredt og er meget tilfredse med den kommende fest. Når alt kommer til alt, venter de kærtegn fra de bedste kvinder i verden på dem forude.
  Og de bragte endda et orkester til naturens skød for at gøre det sjovere. Så for nogle er der krig, og for andre er der glæde. Kun glæde ved krig er som regel illusorisk. Zhukov, der gennemgik både borgerkrigen og Første Verdenskrig, forstod dette som ingen anden. Dette er en slags falsk idé om den hektiske glæde ved at plyndre og regimentelle ludere. Men hvor er det hele attraktivt.
  Og det røde dyr kærtegner Zhukov. Hun er generelt begærlig af natur og elsker mænd meget. Nå, hvordan kan du nægte at elske med den mest berømte russiske kommandant på det tidspunkt. Nej, hun vil aldrig tilgive sig selv for dette. Og den blonde terminator skrævede Stern. Der er en meget høj belønning på denne generals hoved, så du bør ikke gå glip af muligheden for i det mindste at have det sjovt med ham. Det er trods alt så spændende at engagere sig i Eros med et monster.
  Og det, at de er ledsaget af et helt selskab konvojer, er en bagatel. Soldaterne vil drikke forgiftet vin fra en tønde og aldrig vågne op.
  Den rødhårede har sammen med Zhukov allerede taget glasset og synger:
  - Og kampen fortsætter igen,
  Og mit hjerte føles ængsteligt i mit bryst!
  Og Lenin er så ung,
  Og den unge oktober er forude!
  Og Leni er så ung,
  Og den unge oktober er forude!
  Den rødhårede pige tændte meget teatralsk en tændstik med sine bare fingre og begyndte at tænde en cigaret ved hjælp af sit bare og solbrune ben. Det så smukt og usædvanligt ud. Generalerne kvækkede i kor og stirrede med alle deres øjne. Og krigerne svajede og smed en tændt cigar fra barfod til fod. Som alle rigtige atleter kunne de ikke tåle tobak.
  Men det er nemt at lege med en cigaret...
  Og læg en tændt cigar på din bare, runde hæl, som ikke er bange for varme kul.
  Picnicstedet blev valgt med kærlighed. Smuk udsigt fra bjergene, dejligt og solrigt, ved siden af et rent vandløb. Så vi tog et par grise med, så vi kan nyde noget svinekød. Helt ærligt, piger har det godt; de lader sig røre af mænds hænder og finder endda glæde ved det. Generelt er krigere karakteriseret ved aggressivitet i sex og liv.
  De begyndte endda at nynne små romancer.
  Der er ikke noget smukkere end kærlighed
  Hun er som solen, der skinner klart for folk...
  Nogle gange baserer de vurderinger på blod,
  Og de dør i smerte, selv børn!
  
  Skæbnen hersker så grusomt til tider,
  Når det onde monster vinder voldsomt...
  Må den hårde Gud være barmhjertig,
  Vid, at han frelser dem, der elsker, fra helvede!
  
  Jeg tror på, at alt bliver godt i verden,
  Og folk vil flyve som en pil til Mars...
  Selvom universet er meget svært,
  Men lær at chatte, tro mig, det er fantastisk!
  
  Jeg tror, det er sådan vores verden vil være,
  Vi vil bygge kommunisme, sjovt og kærligt!
  Når alt kommer til alt, er Stalin mit idol, tro mig,
  Det vil tvinge dig til at marchere i venlig formation!
  
  I Rusland er hver ridder en kæmpe,
  Selvom han bærer et pionerslips...
  For os, tro mig, Herren er altid én,
  Og Satans grin er frygtelig brutalt!
  
  O mit hellige fædreland,
  Jeg elsker dig med min sjæl meget!
  Folk er alle en vidunderlig familie for mig,
  Må den Almægtige gøre os almægtige!
  
  Lad skønheden nidkært styre verden,
  Og pigen vil elske soldaten...
  Hvor Jesus funkler af renhed,
  Og djævelen vil komme, tro mig, gengældelse!
  
  Berlin vil være fri for fjender,
  Japan vil flage med det røde flag...
  Digtet vil være fra mine digte -
  Lad dette arbejde ikke være forgæves!
  
  Din søn døde, græd ikke, kære mor,
  Tiden kommer, han vil rejse sig som en smuk mand...
  Det er på tide, at nogle dør,
  Andre i himlen synger en sang!
  
  Vær tro mod Stalins bud,
  Så bliver livet evigt og lykkeligt...
  Drømme vil gå i opfyldelse i virkeligheden -
  Båret på vinger ind i evigheden af keruber!
  Og flere ninjaer: både mænd og kvinder, og drengen Karas, gør sig allerede klar til en picnic. Nu har de meget lidt tilbage til at udføre fangsten, og så bliver det...
  Men tilsyneladende har en fra specialafdelingen fornemmet, at der var noget galt og sendte et helt special-regiment efter Zhukov. Tanks kommer, inklusive T-34, samt transportere. Der er ingen helikoptere endnu - denne type udstyr blev ikke skabt i 1942.
  Nå, hvis der er en kamp, vil der være ninjaer i den.
  Lederen løfter sin armbrøst og affyrer en eksplosiv pil. Ved første øjekast ligner det en lille armbrøstbolt, med kun et kilo sprængstof. Men den indeholder stor ødelæggelseskraft. Så kun én ært pr. gram af blandingen opfundet af ninjaen er i stand til at vælte en tank eller transportør. Og så eksploderer det, og endda i selve kløften.
  Der var et styrt, en eksplosion, og flere tanke blev begravet under murbrokkerne. Rasende skyderi begyndte, og ninjaerne gik til angreb. Det var ikke muligt at bedøve de sovjetiske soldater, og de barfodede Terminator-piger bruger mere traditionelle våben. Her er skarpe nåle med gift, der flyver. Skønhederne pustede dem ud, og fra et sving blev et helt dusin soldater dræbt.
  Så kaster krigerne dolke og skeer og bruger deres bare ben til at kaste.
  Hvirvelvinden begyndte. Søde barfodede krigere blev dødens harpier. De iscenesatte en dans, som pirater optræder på galgen.
  Den rødhårede sparkede betjentens pande med hælen, brækkede hans kranium og sang:
  - Jeg er ikke en patetisk fejl...
  Det lille hvide væsen tog hovedet af med et slag mod skinnebenet og fortsatte:
  - Superninja er ikke dum!
  Og krigerne slog deres fødder i kor, kastede tre soldater højere op på én gang og brølede:
  - Skjulte talenter - puf, puf!
  Og så funklede deres øjne. Og ninjaerne skød mod de sovjetiske tropper fra armbrøster. De kunne ikke engang læne sig ud. Tankene blev slået ud og brændt, men den IL-2, der dukkede op, eksploderede straks og modtog en lyspil.
  Ja, dette er Japan, dets frygtelige hemmelige hær, som ikke har sin lige. Så krigerne ødelægger soldaterne, kaster skarpe nåle med deres bare, yndefulde ben og tvinger soldaterne til at falde og dø i smerte.
  Kampen går ned ad bakke. De overlevende soldater fra konvojkompagniet oplever en sådan frygt, at de flygter, og generalerne følger sammen med Zhukov lydigt de barbenede, muskuløse piger.
  Det særlige regiment, der havde lidt betydelig skade, efterlyste forstærkninger. Men når de når dertil, vil ninja-holdet have tid til at flygte. Et dusin IL-2'ere forsøger faktisk at angribe fra himlen, men de bliver mødt med en byge af armbrøstbolte og pile. De første seks IL-2'ere blev skudt ned på et sekund, efter yderligere halvanden eksploderede resten. Disse ninjaer er meget hurtige og præcise skydespil. Deres hemmelige færdigheder har eksisteret i tusinder af år og er blevet perfektioneret.
  De kan mange ting. Og deres evner i militære anliggender er simpelthen fantastiske. Her sender ninjalederen Nakasone en armbrøstbolt langs en høj bane. Han kan ikke se målet, men en lille ladning rammer KV-2-lugen nøjagtigt, og brud igennem den får kampsættet til at rive i stykker. Det vil sige, at ninjaernes evner er mere end fantastiske.
  Og det er ikke underligt, at et dusin af sådanne krigere er i stand til at bringe hele hære på flugt. Et andet sovjetisk kampvognsregiment kom under beskydning og stoppede. Tankene kæmpede ikke mod pilene. Rustningen brast under slagene, og de japanske krigere lo bare. Det er trods alt ninjaer - fremtidens krigere, for hvem intet er umuligt.
  Og begge søde krigere havde allerede bundet generalerne til deres hestes sadler. De vil blive leveret til Japan. Ninjaerne vil dog selv gennemføre et kort forhør under turen, og de finder ud af alle uden undtagelse.
  Eller i hvert fald alt, hvad der er nødvendigt og ikke alt for nødvendigt!
  Ninjaer har specielle heste; de udvikler hastigheder højere end geparders. Så prøv at indhente dem. Et nyt forsøg på at angribe IL-2 og PE-2 fører dog kun til tab blandt sovjetiske tropper. Disse japanere er meget stærke. Som de siger, har de en følelse af afstand. De savner ikke, og armbrøster kan ramme op til ti miles. Der har de et lidt andet princip i arbejde end triviel spænding. Og også ninjakrigernes store hemmelighed.
  Der er dog visse regler... Ninjaer var ikke en del af det japanske magtsystem. Derfor kom de ikke til Khalkhin Gol. Og som regel kæmper de enten for penge, eller når den personlige ære er ramt. Så erobringen af Zhukov og hans hovedkvarter er betalt, og det er ikke et faktum, at de usynlige krigere vil gå med til at deltage i den næste operation. Der er en æreskodeks, der forbyder at yde tjenester til de japanske myndigheder uselvisk. Ellers ville der ikke være noget tilbage af Amerika.
  Den rødhårede kriger og hendes lyshårede ven nød dog virkelig at kæmpe. Og hun ønsker, at banketten fortsætter. Hvor mange ninjaer er der i alt? Ikke mere end to hundrede, dette samfund er hemmeligt og udvælger kun de dygtigste og ikke altid japanere som studerende. Sandt nok skal der under alle omstændigheder være en vis blanding af japansk blod i hver version, og der kræves en særlig fortjeneste.
  Deres organisation hjalp med at indtage Port Arthur, erobre Mount Vysokaya og derved ødelægge den russiske flåde. Men nu er gulvet oppe til Hirohito. Han skal give ordrer og guld til ninjaerne.
  Og i Rusland, især i Sibirien, er der meget guld og diamanter. Så hvis det lykkes, vil der være noget at give i fremtiden.
  Men Ni San og Nu San besluttede at kæmpe gratis for det store Japans skyld.
  Stalin, efter at have lært om kidnapningen af Georgy Konstantinovich Zhukov og hele hans stab, blev rasende og kastede et raserianfald. Aske fra røret faldt endda på Beria - de siger, at du ikke overså den skaldede djævel.
  Lavrentiy begrundede sig selv:
  - Dette er den største ninja. Deres evner er langt bedre end mennesker!
  Stalin slog ud i spidsen for det hemmelige politi:
  - Så? Det viser sig, at de også kan kidnappe mig?
  Beria strakte sig bøvlet ud og kvækkede:
  - Nej, Deres Majestæt! Vi er altid på vagt!
  Stalin rystede med næven til folkekommissæren for indre anliggender.
  - Se Lavrenty... Hvad sker der med mig, jeg river hovedet af dig!
  Lederen af det hemmelige politi sang med glæde en russisk folkesang:
  - Jeg er født desperat. Og jeg vil dø desperat! Hvis jeg brækker mit hoved, binder jeg det til et lams hoved!
  Den øverstkommanderende støttede Beria:
  - Ups, ups... Det gør ondt i søde ord, vi kommer snart ud af galehuset - alt ordner sig!
  Tabet af Zhukov er et stort tab. Og med hans tilfangetagelse opstod der opløsning på fronterne. Stalin udnævnte sin favorit Voroshilov til den nye øverstbefalende for de fjernøstlige tropper. Vi er nødt til at lade ham rehabilitere sig selv for det finske firma.
  Men sådan en udnævnelse viste sig at være utilfredsstillende. Voroshilov råbte meget, trampede med fødderne, men handlede kaotisk og uprofessionelt. Især bragte han tropper i kamp i dele, og tillod japanerne at bruge deres numeriske overlegenhed ganske effektivt. Derudover viste samurai-tankene sig med al deres lethed at være mobile og farbare, hvilket ikke kan siges om KV- og hjulbæltede sovjetiske køretøjer.
  Som det viste sig, havde kampvognen opkaldt efter Klim Voroshilov ikke færre mangler end den karismatiske, men alt for gammeldags og operationelt-taktisk inkompetente marskal.
  Ofte traf Stalin ikke de mest informerede beslutninger, idet han stolede mere på sine instinkter end på råd fra specialister. Japanerne var i stand til at lande tropper og erobre næsten hele Kamchatka. Bortset fra Petropavlovsk-Kamchatsky, selvfølgelig. Men denne by er ligesom Vladivostok under fuldstændig blokade. Desuden nærmede samuraierne sig, der bevægede sig nordpå, allerede Magadan.
  Således fortsatte østfronten, i modsætning til beregninger og den sovjetiske kommandos overdrevne selvtillid, med at synke.
  Tingene så heller ikke godt ud for de allierede. Mere præcist ønskede Storbritanniens vigtigste allierede, USA, ikke at gå ind i krigen endnu, og efterhånden som Wehrmachts succeser voksede, blev deres lyst kun svækket.
  Schellenberg var vært for Dulles. Lederen af det amerikanske hemmelige politi lignede en slået hund. Ingen glans eller tidligere selvtillid.
  Selvfølgelig havde Amerika allerede mistet mere end halvdelen af sit territorium og var ved at glide ned i afgrunden. Faktisk reddede hverken det økonomiske potentiale eller afstanden fra Europa eller verdenshavene det. Og alt, som de siger, gik ad helvede til.
  Dulles bøjede sig og mumlede:
  - Vi accepterer alle fredsbetingelser, hvis de ikke indeholder ordet: overgivelse!
  Schellenberg klukkede og bemærkede lunefuldt:
  - Og for den falske stoltheds skyld, er du klar til at fortsætte med at udsætte USA for monstrøse lidelser?
  Dulles sukkede tungt. Der var en trykkende pause. Så forsøgte den amerikanske repræsentant at sige i en blødere tone:
  - Vi er klar til enhver fredstilstand med egentlig overgivelse, kun uden formalisering!
  Schellenberg smilede skævt og bemærkede:
  - Führeren insisterer på at overgive sig! Dette er hans uundværlige betingelse! Og Adolf Hitler er som regel ekstremt tilbageholdende med at ændre sine beslutninger!
  Dulles trak på skuldrene og spurgte stille:
  - Garanterer du personlig sikkerhed for oligarkerne og Truman?
  Schellenberg smilede og mindede om:
  - På et tidspunkt sagde Truman: Hvis Tyskland vinder, hjælper vi Rusland, hvis Rusland vinder, hjælper vi Tyskland... Og lad dem dræbe hinanden så længe som muligt! Det vil sige, Truman er en smuk slyngel! Og vi har brug for det, dine bastards!
  Dulles nikkede indforstået.
  - Jeg vil forsøge at overtale Truman og de andre til at overgive sig til vinderens nåde! Med hensyn til resten... Sådan kommer det til at gå! Det vil sige, jeg vil sige, at vi er klar til at acceptere tysk statsborgerskab!
  Schellenberg bemærkede strengt:
  - Troskab til det store Tyskland skal stadig fortjenes!
  Dulles rystede og spurgte:
  - Er der ikke plads til amerikanske forretningsfolk i den nye verdensorden?
  Schellenberg sagde helt ærligt:
  - Hvorfor? Der vil være! Du vil blive et vedhæng af Det Tredje Riges økonomi.
  Og du vil være noget som et kolonialt borgerskab.
  Dulles bemærkede logisk:
  - Hvis rigdommen bevares, så vil kapitalisterne villigt skrive under for dig!
  Schellenberg grinede og tilføjede:
  - Du vil kunne forlænge arbejdsdagen og udnytte arbejdere hårdere.
  Der var en pause. To slaviske piger kom ind. De var kun iført gennemsigtige bluser og korte nederdele, barfodet. De medbragte et stort sølvkar med vin, stegt gås, snittet svinekød med tilbehør.
  Schellenberg tilbød at få en snack. Og i det samme lagde han hånden på tjenestepigens nøgne, solbrune knæ. Ja, jeg var lidt flov, men gjorde ikke modstand.
  En anden pige, der adlød et tegn fra Schellenberg, satte sig sammen med Dulles. Amerikaneren lod som om han ikke lagde mærke til det. Chefen for den tyske efterretningstjeneste strøg pigens bare, solbrune, muskuløse ben og spindede:
  - Og prostitution bliver lovlig i dit land, du behøver ikke frygte sædelighedspolitiet. Og med pigerne bliver det muligt uden frygt... Men de blå får det svært!
  Dulles svarede kortfattet:
  - Jeg er ikke blå!
  Schellenberg smilede og foreslog:
  - Så mærk det! Hun er en slave og har ingen ret til at nægte!
  Dulles gav hånden og bemærkede:
  - Det lyder måske gammeldags, men jeg er ikke en kvindebedårer!
  Schellenberg rystede på hovedet:
  - Men forgæves... Du fratager dig selv en sådan fornøjelse! At være kvindebedårer er en stor lykke!
  Dulles kiggede på pigen. Blond, slank, kurvet. Blusen skjulte ikke konturerne af hendes bryster og forførende krop. Benene er bare, grundigt vaskede, sålerne er lidt støvede, men meget elegante. En pige, du virkelig gerne vil kærtegne og røre ved.
  Men Dulles var en professionel efterretningsofficer og vidste, hvordan han skulle kontrollere sig selv. Desuden er det ikke et faktum, at han ikke bliver fotograferet.
  Schellenberg lagde sine hænder på tjenestepigens bryst. Hun spindede af fornøjelse. Hun kunne åbenbart godt lide, når en ung og ret smuk mand rørte ved hendes barm. Eller hun lod som om. Men Schellenberg var slet ikke genert.
  Dulles sagde kort:
  - Mere end to hundrede amerikanske divisioner blev besejret og taget til fange. Men vi har også yderligere hundrede og halvtreds divisioner og militser. Mens Amerika stadig vil kæmpe... I New York er jødernes indflydelse stærk. Det er jøderne og de afhængige af dem, der ønsker at kæmpe til enden. Så... Nå, også kommunisterne, de vil have en kamp!
  Schellenberg blinkede listigt:
  - Jeg hørte, at fem af dine piger dukkede op fra Rusland. Som kæmper meget godt. Der laves legender om dem.
  Dulles svarede med et smil:
  - Og legender er lavet om din Friedrich, såvel som de berømte fire. Faktisk divergerer virkelighed og drømme ofte!
  Schellenberg nikkede indforstået:
  - Prøv at få disse piger fanget levende!
  Dulles nikkede:
  - Vi vil give dig denne fornøjelse!
  Hvorefter Schellenberg og Dulles skiltes. Der var ikke mere at sige.
  Schellenberg kastede sig over pigerne og tilfredsstillede dyrs passion med delikatessen fra en brunsvin. De hvinede som grise...
  Hitler selv morede sig i mellemtiden med endnu en gladiatorkamp.
  Pigerne kæmpede, fire på hver side. Krigerne var kun iført trusser, olierede og garvede.
  Pigerne udvekslede slag, og kul blev kastet under deres bare fødder. Führeren så dette sammen med tre ludere, som han refleksivt kærtegnede. Führeren var ikke særlig i stand til at være en mand og fandt glæde ved blod og tortur. Han kunne især lide at torturere smukke kvinder.
  Og Hitler gjorde dette med sadistisk selvforglemmelse. Og så faldt en af pigerne, gennemboret af sværd. De sorte krigere brændte hendes hæl med en fakkel. Pigen rykkede og tav for altid. For fascisterne var det således underholdning.
  Führeren blev noget distraheret fra slaget. Han blev eftertænksom.
  Da nazist nummer et skrev "Min kamp", indså han, at den alvorligste fjende for Tyskland ville være USA. Og jeg ville undgå sådan en krig. Til at begynde med var Hitler tilbøjelig til at tænke på at angribe USSR med en koalition. Tyskland, naturligvis Polen, Italien, helst Storbritannien, Japan ville være rart. Måske endda forbinder Frankrig, Ungarn, Rumænien og andre lande.
  Führeren selv troede stadig ikke rigtig på tysk styrke, at Tyskland var bestemt til at blive en hegemon. Så hans planer var mere beskedne: at drage fordel af det relativt svage USSR i tyverne og at få en del af landene der.
  Selvom det først var nødvendigt at tage magten i Tyskland. Valget i 1928 gav ikke fascisterne engang tre procent af stemmerne. Det så ud til, at magt bare var en drøm. Men så førte miraklerne fra nazisternes organisation, hjælpen fra sponsorer og Hitlers oratoriske evner til et næsten logisk resultat. Hitler vandt... Selvom han var på randen af fiasko.
  Og han overgik vælgernes forventninger. Führeren lovede ikke engang, hvad han senere formåede at opfylde. Og eliten mente, at verdensherredømmet var urealistisk.
  Führeren havde succeser, som delvist blev forklaret med frygt for kommunismen og USSR. De ønskede at bruge Tyskland mod bolsjevismen. Der var tilsyneladende andre overvejelser. Tyskerne vil trække kastanjer ud af ilden, og resten, mærkeligt, vil dele byttet. Führeren formåede at indgyde denne idé i de andre. Derfor var han i stand til at besætte den demilitariserede zone og endda udføre Østrigs Anschluss. Og så var der en triumf i München. Sudeterlandet blev tysk, og lidt senere vendte Klaipeda tilbage.
  Führeren faldt noget i eufori; sandsynligvis, med mere fornuftigt ræsonnement, burde der ikke have været hastværk med at besætte Tjekkiet. Hvorfor ydmyge dine allierede sådan? Men jeg regnede forkert. Så gik det heller ikke med Polen. Her greb jøderne først og fremmest til våben, de forlangte at stoppe med at stramme skruerne i Tyskland. Og igen fejlberegnet Führeren ved at organisere natten med krystalknive.
  Udsigterne for Tyskland var ikke gode. Med kun halvfems divisioner, hvoraf kun seks var let pansrede, ville den gå i krig med det meste af verden.
  Selv mod Polen så tyskerne noget svage ud. Der var ikke nok ammunition og bomber. Tyskland er ikke særlig klar til krig. Derfor besluttede Führeren at acceptere Stalins forslag til en pagt. Selvom han i starten havde helt andre planer.
  Generelt er Fuhreren måske ikke så meget et geni, som han er heldig. Beslutningen om at angribe Polen indeholdt en kolossal risiko. Et hundrede og ti franske og engelske divisioner ville simpelthen knuse treogtyve tyske divisioner i Vesten.
  Men dette skete ikke. En heldig stjerne skinnede på Tyskland. Et mirakel skete, de allierede gik glip af øjeblikket. Polen blev besejret lige så hurtigt, som tyskerne havde nok ammunition. Så gav de allierede Tyskland flere måneder til at forberede sig.
  Tyskerne var heldige, da krigen med Finland begyndte. Stalin formåede ikke at opnå hurtig succes og sad fast. Håb om fred opstod. Mange lagde pres på Hitler og foreslog at begrænse sig til lidt. Nemlig at genoprette grænserne for det fjortende år i øst, og give Polen udseendet af selvstændighed.
  Selv de allierede antydede, at de kunne vende tilbage til spørgsmålet om kolonier.
  Men Führeren afviste i sidste ende alt og begyndte at føre en afgørende krig. Danmark gjorde modstand i én dag, Norge blev erobret hurtigt og med et minimum af tab.
  Og så det fedeste, det mirakuløse nederlag for de overlegne koalitionsstyrker. Fire millioner fanger, byttet fra hundrede og halvtreds divisioner. Mainsteins og Hitlers geniale plan. Og i et sjældent lykketræf kunne tyskerne virkelig have tabt. De allierede havde dobbelt så mange kampvogne, mere infanteri og mere artilleri.
  Men stjernen højt på himlen var formynderisk for Det Tredje Rige... Sandt nok gik det ikke med Storbritannien. Ingen fred, ingen sejr! Luftoffensiven mislykkedes. Hitler selv forstod sit personlige ansvar. Det var nødvendigt at øge produktionen af fly, ikke at bombe fredelige byer og at kommandere mere rationelt.
  Ikke alt blev gjort for at organisere landingen. Og der var en chance for at vinde. Den Engelske Kanal er ikke et særlig stort stræde; selv en tømmerflåde kan overvinde det. Hvis Fuhrer havde vist fuld energi og organisation dengang, ville Storbritannien være faldet tilbage i 1940. Og det ville fremskynde afslutningen på Anden Verdenskrig.
  Men Führeren var desværre ikke klar til opgaven dengang. Han mistede inspirationen til strålende indsigt, og hans heldige stjerne blev dæmpet.
  Så begyndte Hitler at bekymre sig meget om USSR. Stalins åbenlyse militære forberedelser kunne ikke andet end at forårsage alarm. Så mange kampvogne, andet udstyr, kanoner, fly. Alt dette bekymrede Führeren.
  Derfor fulgte halvhjertede tiltag i stedet for en afgørende krig med Storbritannien og en offensiv i Afrika. Og her begik Führeren fejl. Det var nødvendigt at fremme produktionen af våben til det maksimale. OKW rapporterede nøjagtigt, at 36 kampvognsdivisioner var nødvendige for at erobre USSR. Men kun seksten blev tildelt. Plan "Barbarossa" er et rent spil: at angribe med fire gange færre kampvogne og fly er dødeligt farligt.
  Men Hitler tog højde for, at den røde hær praktisk talt ikke var uddannet til at forsvare sig selv. Og hun blev kun lært at slå fjenden på hans territorium. Og hvad? Beregningen var berettiget! Uforberedte til forsvar faldt sovjetiske tropper i kedler, og de blev knust og knust. De drev fangerne væk. Men tyskerne havde ringe styrke. Der var ikke engang nok stormtropper. Biplan blev endda kastet i kamp.
  Vi nåede Moskva, erobrede Donbass og blokerede Leningrad. Men de havde ikke kræfter nok til at indtage hovedstaden, og den forbandede vinter kom i vejen. Benzin på kul, på grund af frost, nedbrydes til ikke-brændbare fraktioner. Og tyskerne fik det i tænderne!
  Og så gik Japan ind i krigen med USA. Jeg var nødt til at støtte hende. Og Rommels hale blev klemt i Afrika. Vinteren enogfyrre og toogfyrre viste sig at være sådan en uheldig en. Men... Men japanerne opnåede en række store succeser. Og foråret bragte nye sejre til Wehrmacht. Og vigtigst af alt, Hitler følte ny inspiration i sig selv og blev en fremragende organisator. Han formåede at mobilisere Tyskland og de besatte områder til det yderste, og øge produktionen af våben.
  Og siden begyndte alt at blive bedre. Nu falder Amerika for fødderne af Det Tredje Rige.
  Hitler gav et tegn... Nu kæmpede drengene. Har også kun lændeklæder på. Og sådan en blodig kamp.
  Führeren kunne ikke lide at tale for længe. Han vil snart blive verdens hersker. Hverken Napoleon, Djengis Khan eller Tamerlane opnåede en sådan succes. Dette skete ikke før Hitler, og det er usandsynligt, at det sker efter ham! Et sandt mirakel skete.
  Der blev hældt kul under drengenes bare fødder. For at gøre det mere smertefuldt for dem. Drengene led, og Hitler nød lidelsen. Det er meget rart, når man kan piske drenge. Og Führeren klukkede og blottede sine vampyrtænder. Han torturerede en masse mennesker og transplanterede dem. Og hvor mange blev brændt levende?
  Hitler brændte personligt drenge og piger med ild. Han elskede at holde en tændt fakkel for pigers nøgne bryster. Før flammen over de runde kvindelige hæle.
  Brug den mest vilde tortur. Og hvad Hitler ikke brugte... Og ild og varmt, pigtråd og kæder røde af varmen.
  Den mest vilde tortur... Når smukke piger bliver brændt levende... Og galningen med et kort overskæg kunne lide alt dette.
  Hitler elskede torturprocessen... Han nød meget at køre varme nåle under pigernes negle, især deres tæer. Og knæk fingrene med en varm tang.
  Hitler blev hånet i Tyskland, og den kommende Fuhrer måtte udstå en del ydmygelse under sit vagabondliv i Wien. Dette gjorde ham meget kold og grusom. Mere præcist, ikke koldt, men aggressivt grusomt. Der var så meget vrede i Hitler, at den bogstaveligt talt gik ud af skalaen af had.
  Dette gjorde det muligt for Fuhrer at kontrollere de militante. De mest frække stormtropper adlød Hitler, så de mærkede hans magnetisme og fantastiske had.
  Hitler undertrykte med sin helvedes energi. Ikke underligt, at selv Stalin var bange for Führeren. Jeg frygtede og respekterede ham.
  Hitler kommunikerede faktisk med helvedes ånder, som gav ham en utrolig magt. Folket adlød Führeren. Både tropperne og lykkens vinger adlød. Sejre fulgte den ene efter den anden. Triumfer, som selv Djengis Khan ikke kendte. Selv Australien blev en tysk koloni. Og en masse provinser.
  Hitler trak på skuldrene - hvor skal man hen efter USA? Afslutte USSR? Eller ramte Japan? The Land of the Rising Sun har erobret for mange lande. Men på den anden side var det umuligt at undvære Japans hjælp indtil videre. Og derfor lod Fuhreren sin smaløjede allierede vokse sig for stor. Hitler gryntede endda af frustration: hvorfor blev han så skør? Tilladt Japan at overtage så meget jord? På den anden side var det åbningen af en anden front med Japan, der tvang Stalin til at gå med til en våbenhvile, som gjorde det muligt at knuse Storbritannien.
  I stedet for en krig på to fronter skiftede Führeren således udelukkende til Storbritannien. Og det lykkedes ham at erobre hende på kortest mulig tid. Så Stalin havde ikke engang fristelsen til at udnytte øjeblikket og ramte ham i ryggen.
  Men mindre end 120 udvalgte divisioner af Det Tredje Rige står stadig i øst, klar til at holde det stalinistiske angreb tilbage.
  Führeren tillod en af pigerne at tage den pulserende jadestang ind i hendes mund. Og jeg følte lyksalighed. Hvor er kvindekroppen smuk og ren. Det er så dejligt at kærtegne, røre ved, stryge ham. Og kys lige på de karminrøde brystvorter.
  Führeren kysser pigen direkte på brystet og slikker hendes barme med sin tunge. Hvor er den sød. Og pigerne blev lækre. Hvor behagelig smager de unge kvinders hud.
  Og når de er stegt, dufter det faktisk af stegt lam eller flæsk. Selvom Fuhreren var vegetar, tillod han sig nogle gange at spise kvinders bryst. Eller de smuldrede menneskekød i hans salat. Det er ikke dårligt at spise en kvindes krop eller muskuløse drenge. Men Hitler tillod sig selv sådanne delikatesser kun på helligdage: da kød er skadeligt.
  Führeren elskede også bananer og ananas. Alt dette er yderst velsmagende.
  Og selvfølgelig også at torturere kvinder med strækmærker. Hæng skønheder på et stativ, fastgør deres bare fødder i stokke, og sæt derefter vægte på. Indtil kroppene knækker. Det er selvfølgelig grusomt, men også effektivt. På denne måde kan du torturere alle skønhederne.
  En anden interessant ting er at jagte piger nøgne i sneen. Generelt er den foretrukne tyske tortur kold! Det er så interessant at se, hvordan pigers fingre bliver blå af kulde. Og hvor er det smertefuldt for dem. Tortur generelt var den største fornøjelse for Hitler.
  Det er især sjovt, når barfodspiger først løber i sneen, og så skubber SS-mændene dem over kullene med varm wire. Og pigerne blotter deres fødder fra den kolde til den varme ovn!
  Führeren grinede og sagde:
  - Jeg elsker at pine og pine! Jeg elsker at forårsage smerte! Og derfor længe leve tortur!
  Hitler elskede også at torturere drenge. Især fangede pionerer. Der var intriger her, om drengen ville skrige af smerte eller ej. Pionererne forsøgte som regel at holde deres skrig tilbage ved at bide tænder sammen. Führeren elskede at holde faklen mod brystet, synge i armhulerne og stege drengenes hæle. Eller bring flammen til dit ansigt. Ild er en meget brændende og smertefuld ting, så normalt kunne drengene ikke holde det ud og begyndte at skrige. Men der var også stædige pionerer, som mistede bevidstheden på grund af smertefuldt chok, men som fortsatte med at tie.
  Her ønskede Führeren virkelig at torturere sådan en pioner. Og Hitler beordrede:
  - Lever en af de fangne russiske partisaner her!
  På trods af at Stalin gav ordre til ikke at føre en guerillakrig, fortsatte nogle fanatikere med at gøre modstand, omend ikke i stort antal som før. Og pionererne var der.
  Da de kendte Führerens smag, bragte de ham en dreng på omkring tretten. Blond, allerede slået under afhøringer.
  De klædte drengen af, og to høje damer vred hans arme, kastede en vifte over ham og trak ham op på stativet. En af dem sang med fornøjelse langs pionerens stribede ryg med håndfladen, og slog med læberne og svarede:
  - Og drengen kunne varme min seng!
  Hitler grinede og svarede:
  - Hvis han forbliver i live, vil jeg give det til dig! Det sidste er dog usandsynligt.
  Pioneren knyttede kæben strammere sammen og så med had på Führeren og hans ludere.
  Drengen havde allerede nået at hænge på stativet. De slog ham med en pisk og en gummikølle på hans bare hæle. Sandt nok, jeg har ikke prøvet ild endnu. Führeren startede i det små. Han tændte lighteren og førte flammen over drengens glatte bryst.
  Han bet hårdere tænderne sammen og rykkede. Vabler svulmede på hans solbrune krop.
  Führeren sagde eftertrykkeligt kærligt på russisk:
  - Sig, at Stalin er lort, og jeg vil ikke torturere dig!
  Pioneren sagde beslutsomt:
  - Nej!
  Hitler smilede og tog faklen op. Han bragte den til drengens bare fødder. Pioneren rykkede hårdere, et skrig brast ud af hans bryst. Hvor er det smertefuldt. Men med en titanisk indsats holdt drengen sig tilbage.
  Führeren blev træt af at stege drengens hæle og bar faklen til hans lyske. På dette tidspunkt overskred smerten alle grænser, og pioneren mistede bevidstheden på grund af smertefuldt chok.
  Hitler lagde faklen fra sig og sagde i en skuffet tone:
  - Hvor er de vedholdende, russere! Jeg er simpelthen overrasket!
  Bøddelpigerne spurgte Führeren:
  - Få ham til fornuft!?
  Hitler nikkede og bemærkede:
  - Nu vil vi opløse ham levende i syre! Jeg vil tage hævn på pionererne for deres stædighed!
  De bragte den nøgne dreng til fornuft, hængte ham på en kæde og begyndte langsomt at dyppe ham i syre. Pioneren følte en vild smerte fra det opløselige kød, men i stedet for at bede om nåde, begyndte drengen at synge;
  Mit fædreland vil være helligt,
  Det er et helligt land for pioneren...
  Holdet er min elskede familie,
  Må dette være et eksempel for alle mennesker!
  
  Til vort hellige fædrelands ære,
  Vi pionerer aflagde en ed...
  Selvom Hitler er i ledtog med Satan,
  Men i nærheden af Moskva gav vi ham en hård tid!
  
  Vi er pionerer, sønner af moderlandet,
  Vort store fædreland...
  Og vi vil være tro mod landet til det sidste,
  I det store arbejde med at opbygge kommunismen!
  
  Jeg er en dreng, halvnøgen og barfodet,
  Jeg gik på rekognoscering gennem den hårde sne...
  Og døden med en le flyver foran mig,
  Truer med at binde dig i jernlænker!
  
  Men jeg sprængte broen til nazisterne, du ved,
  Sendte deres tog ned...
  Og jeg tror, der vil være himmel i universet,
  Lad os bygge et nyt slot af kommunismen!
  
  Men så skete det, jeg blev taget i frygteligt fangenskab,
  Krauterne slog mig hårdt i hælene...
  Bøddelen hældte napalm på hans ryg,
  De slog mig i maven med pinde!
  
  Den lumske fascist brugte ild,
  Han brændte brutalt hele sin tynde krop...
  Pioneren holdt fast med sine sidste kræfter,
  Bødderne torturerede ham dygtigt!
  
  Men drengen sagde ikke noget,
  Han afslørede ikke russiske hemmeligheder til fascisterne...
  Og uanset hvor meget Führeren torturerede ham,
  Han viste ekstraordinær vægt!
  
  Så smed de fyren i syre,
  Og stykke for stykke blev drengen opløst...
  Men drengen talte ærligt,
  Den kommunisme vil snart blive givet!
  
  At vores soldat snart kommer til Berlin,
  Han vil give Krauts en meget stærk pointe...
  Og Gud vil slå Führeren ihjel,
  Og hele menageriet, engros alene!
  
  Og jeg vil dø i tortur, pioner,
  Skæbnen efterlod mig intet andet valg...
  Men jeg vil vise alle andre et eksempel,
  Og jeg kan tåle det uden at stønne, jeg tror på racket!
  
  Så kommer den almægtige Jesus,
  Alt vil genopstå til det yderste...
  Både kasakhisk og russisk vil blive forenet,
  Store forandringer er på vej!
  Ved sidste ord mistede den halvt opløste dreng bevidstheden igen...
  Führeren smilede og blinkede til sin ven:
  - Det ser ud til, at han ikke behøver at varme din seng... Opløst!
  Hun svarede ligegyldigt:
  - Vi finder en anden... Og hvad der er tilbage af dette, skal vi bruge til sæbe!
  Führeren beordrede:
  - Lav en pragtfuld bæger af drengens kranium! I mellemtiden tager jeg ud og holder en lille fest med mine venner!
  Führeren var ledsaget af flere personer. Herunder designeren Porsche. Denne fremragende mester fortalte Führeren:
  - De legendariske piger gav os en vidunderlig idé, som det tredje riges bedste designhoved nu arbejder på.
  Führeren vågnede:
  - Hvilken idé?
  Porsche sagde med et smil:
  - En kampvogn, der vil være usårlig, når den skydes fra alle vinkler. Det vil være noget som et mirakel eller Cheops-pyramiden!
  Führeren svarede hårdt:
  - Jeg håber, at legemliggørelsen i metal ikke tager lang tid! Nå, vi er stærke nu selv uden pyramideformede tanke!
  Porsche var enig:
  - Ja, vi er stærke, min Führer!
  Himmler bemærkede:
  - Produktionen af våben er steget så meget, at den tilsyneladende snart skal reduceres. Amerika vil snart dø, og vi får ikke brug for så mange fly og især skibe til Rusland!
  Führeren fløjtede og sagde:
  - Skønheder, skønheder, kabaretskønheder... Du er kun skabt til underholdning!
  Hvorefter Hitler kastede et bananskind mod den halvnøgne pige, der dansede foran dem. Skrællen ramte stripperen i røven, og hun spindede som svar.
  Führeren hvæsede gennem tænderne:
  - Nej, jeg er stadig langt fra at kontrollere hele verden. Der er også Japan. Og for at bekæmpe hende har du brug for skibe! Og det skal vi være klar til!
  Guderian bemærkede med et grin:
  - Japan gør allerede et godt stykke arbejde med at kopiere vores kampvogne, især Panther 2. Dette er bestemt ikke en E-50, men det er også en seriøs tank. Så vi får brug for en ny generation af maskiner!
  Führeren brølede på toppen af sine lunger:
  - Vi skal bruge en ny tank! Vi vil kæmpe, og vi skal kæmpe!
  Mainstein brølede som svar:
  - Vi vil kæmpe meget brutalt... Indtil vi erobrer hele verden!
  Hitler brød ud i en lang monolog:
  - Det var her, vi startede... Vi kom til magten i et ødelagt land. Som blev skåret, og Tyskland døde bogstaveligt talt ud. Men begyndende i det små var vi i stand til at øge Det Tredje Riges territorium tredive gange. Vi er blevet meget stærke. I '33 havde vi ikke en eneste tank. Og nu har vi titusindvis af de bedste kampvogne i verden. Vi havde ikke et eneste kampfly, og nu blokerer vores armadaer for solen. Og de har ingen lige.
  Vi startede fra bunden, og i et våbenkapløb erobrede vi det meste af verden. Og de gjorde, hvad der ligner et eventyr og et mirakel. Og hvad der ikke kan gentages bagefter, og hvad der ikke skete før os... Og hvad skete der ikke i Tysklands historie. Men der har aldrig været sådan en ære og ære!
  Og i fremtiden, når hele verden vil være under os, vil æraen med star wars og vores sejre i rummet komme. Og der vil være et utal af disse sejre! Vi vandt i går, vi vinder i dag og vi vinder i morgen!
  Der er stadig mange kampe forude! Der vil være kampe så hårde, at kun tyskerne kan overvinde dem! Og der vil være sejre, der vil formørke solen! Så må det være... I USA står vi over for den mest magtfulde økonomi. Med et land, der hævdede at være verdens værksted. Og de var i stand til at besejre hende! Vores magt er så stor, at det er nok til at erobre denne planet. Men vores videnskabsmænd fortsætter med at skabe nye og farligere våben. Vi vil erobre hele verden... Og sådan bliver det! Hele verden vil blive erobret af os, og ingen vil nogensinde stoppe os!
  Fire krigere Gerda, Charlotte, Christina og Magda rykkede frem fra syd til Washington.
  På vej til den amerikanske hovedstad stødte man på stadig hårdere modstand.
  Den tyske E-50 havde allerede fået rigtig mange hits og var dækket af ar og ridser. Bilen havde kæmpet sig langt. Pigerne var også ret udmattede.
  Men sejrens nærhed tiltrak skønhederne.
  Gerda bemærkede med et sødt smil fra den blonde kriger:
  - Vi har allerede oplevet så meget her i livet! Vil der være noget andet som dette?
  Magda sænkede beskedent øjnene og svarede:
  - Alt er den Almægtiges vilje! Tiden kommer, og vi vil huske vores tidligere bedrifter. Måske med sorg, eller måske med stolthed!
  Charlotte udtalte bestemt:
  - Nå, jeg bliver i hvert fald ikke ked af det! Vores bedrifter er meget glorværdige!
  Christina sang:
  - Herligt Fædreland, uhyggelig grim ting!
  Gerda tweetede:
  - Jeg tror på, at vi får endnu en ferie!
  Charlotte fnyste foragtende og bemærkede:
  - Og i vores krig er hver dag en helligdag!
  Magda skød... Sherman brød i to og brød i flammer. Pigen kvidrede:
  - Krig er let luft... Men det er bedre at fylde den med bøn!
  Gerda svarede heftigt:
  - O min skønhed, du har lyst kød! Kun Herren lærte dig ikke at bede, men kun at gø!
  Pigerne lo, deres latter var ret muntert. Magda skød Pershing og blev glad. Amerikanerne gav tydeligvis op. Der var kun to hundrede kilometer tilbage til Washington. Deres tank kunne køre langs motorvejen på tre timer. Men kampvogne bør ikke bryde væk fra infanteriet. Selvom infanteriet var motoriseret. Men de kørte mange millioner lejesoldater ind, som blev brugt som kanonføde.
  Gerda fyrede og kvidrede:
  - Men jeg reagerer på stemmerne, og jeg er ivrig efter at kæmpe indædt!
  Pigerne fyrede... Charlotte, så, holdt colaen med tæerne og hvæsede:
  - Vi klarer alle vasketøjet og består eksamen med et A!
  Pigerne brød lidt væk fra deres hold og kom under beskydning fra 105 mm antiluftskyts. Der blev beskudt dem, og granater faldt på den frontale, skrånende panser.
  Gerda svarede og sang:
  - Her har vi tåge og regn! Vi har kolde blomster her! Og når du skyder stangnullerne, synges de pigelige bedrifter!
  Og krigerne klynkede af angst:
  - Håb, vort jordiske kompas,
  Held og lykke, belønning for mod...
  Og en sang er nok,
  Så det kun synger om huset!
  Charlotte slikkede sine skarlagenrøde læber og sagde:
  - Og jeg vil bygge sådan en ejendom til mig selv! Det vil have paladser med søjler! Og springvand skyder op i luften!
  Christina fnisede og bemærkede:
  - Åh, springvand, springvand, springvand! Giv dem dit hjerte, for sjov! Åh, springvand, springvand, springvand! Landet vil blomstre i hvide æbler!
  En tysk kampvogn skød støt mod et amerikansk luftværnsbatteri. Pigerne tog sig god tid og tog selvsikkert slagene. Krigere er som kugler chokoladeis. Alle gør det, og alle lykkes. Og de slår, slår, slår...
  Gerda begyndte endda at synge og løftede halsen højt;
  Prinsessen drømte om ægteskab,
  Men kravene var høje...
  Denne front har nået det ideelle,
  Hvorfor fik prinserne alle sparkene?
  
  Ingen kunne lide denne prinsesse,
  Ingen blev hendes ideal...
  Og disse fyrster gik i sorg,
  Ved, at prinsessens hjerte er solidt metal!
  
  Men der var en angriber,
  Han gik i krig med prinsessen...
  Og han kæmpede indædt med hendes regimenter,
  Sandsynligvis kalder Satan ind i alliancen!
  
  Prinsessen tabte denne kamp
  Og jeg endte i et meget trist fangenskab...
  Dette er paletten skæbne modtaget,
  Ønsket om meget hurtige forandringer!
  
  Pigerne blev derefter bragt i fængsel,
  Jeg satte en stålkæde om min hals...
  Og de begyndte at piske den smukke unge kvinde,
  Prinsessen begyndte at græde og brøle!
  
  Hun var i silke, nu i klude,
  Skoene blev revet af - pigen var barfodet...
  De jagter hende - hun er udmattet af kødet,
  Ørnen blev lokket ind i et bur med magt!
  
  Om hvor meget lidelse du skal udholde,
  En pige må udholde sådan pine...
  For luksus er mæthed en belønning,
  Hun-ulven hyler og bjørnen brøler!
  
  Prinsessen i minerne lider nu,
  Næsten nøgen, barfodet om vinteren...
  Ak, den onde sejrer i Kains verden,
  Og djævelen krænkede sjælen!
  
  Verden er som helvede, kedelig og kulsort,
  I minerne trækker man sten...
  Afmålt orden og afslappet,
  Du bærer plader og mursten!
  
  I fortvivlelse gav hun sig selv til tilsynsmanden,
  Og det lykkedes at flygte fra minen...
  Der var kun lidt tid før døden,
  Men Guds nåde vågnede!
  
  Den prinsesse startede oprøret
  Slaver, bønder på én gang for hende...
  Og det blev meget interessant,
  Alle er trætte af deres elendige tilværelse!
  
  Mange tusinde indignerede mennesker samledes,
  Og de knuste hordens hær...
  Bliv et folk mærket med en forbandelse,
  For at der ikke sker værre, skal du kende problemerne!
  
  Vi indledte et angreb, tog monarkens palads,
  Og det tidligere monster var nu i fangenskab!
  Sådanne sten hopper, du kan se kanterne,
  Prinsessen vil gøre sin drøm til virkelighed!
  
  Tyrannen er nu sendt til minerne,
  Og den tidligere slave i paladset...
  Træd ikke på denne rake igen,
  Dronningen drømmer om en krone!
  
  Hun valgte sin mand blandt folket,
  Jeg blev gift med ham, hvilket belyste ægteskabet...
  Det er ligegyldigt racens afstamning,
  En følelse af teamwork er vigtigere!
  
  De fik børn og var glade,
  Dette par endte med at blive gift...
  Efterkommerne er stærke og ret smukke,
  Vi ønsker, at andre gør det samme!
  
  Retfærdigheden herskede i imperiet
  Hver rig mand delte guld der...
  Du viser også folk barmhjertighed,
  For ikke at høre det bitre, barnlige råb!
  Pigerne sang vidunderligt, og deres stemmer var så gennemtrængende og ringende, som trillen af en klokke. Og en virkelig guddommelig komposition blev hørt.
  Og tusindvis af overgivne amerikanere marcherede med løftede hænder. De faldt på knæ foran pigerne og smilede dumt, forvirret.
  Krigerne steg ud af tanken. Pigerne tilbød traditionelt deres bare fødder til kys og grinede blændende. Det er tigre.
  Charlotte sang og knurrede lidt:
  Blodtype på et ærme,
  Mit serienummer er på mit ærme!
  Ønsk mig held og lykke i kampen
  Ønsk mig held og lykke!
  Christina bekræftede sangen, stampede sine bare fødder og klemte soldaternes næser med fingrene:
  - Ved hver fiasko, ved, hvordan man kæmper tilbage! Ellers har du ikke heldet!
  Og pigerne lo så øredøvende, at deres mund bogstaveligt talt blev snoet, og soldaternes kranier blev blæst af.
  Nogle gange blottede skønhederne deres bryster og inviterede soldaterne til at kysse dem. Og de slog krigerne.
  Blandt dem, der overgav sig, var drenge i ungdomsfængsling. De slugte bogstaveligt talt med øjnene de næsten nøgne krigerpiger. Gerda svarede ved at beordre drengene til at ligge på ryggen og løfte benene. Og så begyndte hun at slå dem på deres bare hæle med stokke.
  Drengene skreg af smerte. Charlotte, Christina og selv Magda kom med i henrettelsen. Pigerne arbejdede samvittighedsfuldt med gummistave. De fik drengene til at skrige, og de rykkede desperat. At slå drenges bare hæle med pinde er behageligt for tigre.
  Men det var åbenbart ikke nok for Gerda, og hun tog faklen op. Som, ve de besejrede. Og lugten af brændt kød fyldte luften. Pigerne forsøgte dog at skyde drengenes ben for ikke at skade dem.
  Musik spillede og trommer slog.
  Magda nægtede at tage faklen op og rødmende svarede:
  - Nej! Det er stadig meget ondt!
  Gerda fnisede og mumlede med melodisk stemme:
  - Hvem er ikke ond? Hvem er ikke ond? Ja, den der aldrig har set en kvinde!
  Charlotte, der skålede i hælene på de unge fanger, bemærkede:
  - Det er alle sammen kriminelle! Det er ikke så slemt at have ondt af dem!
  Krigerne fnisede med det samme... Og fortsatte med at stege drengenes fødder.
  I mellemtiden kæmpede Frederick i himlen. Et par af de seneste amerikanske jagerfly med 50 mm kanoner kom ud mod ham. Men dette generede selvfølgelig ikke terminator-drengen. Og morderen lukkede afstanden med amerikanerne og viste, at deres våben var fuldstændig op til ham.
  Frederik nød generelt kampen.
  Drengen general brølede ind i radioen:
  - Jeg går ud for total ødelæggelse!
  Et kort udbrud, og halvtreds amerikanske fly eksploderede. Det var, som om nogen havde spredt fyrværkeri hen over himlen. Og drengen tog den og kvidrede:
  - Jeg er en rigtig ninja! Og jeg hugger dem alle sammen!
  Og igen affyrede han en salve, denne gang skød han halvfjerds fly ned. Og han blottede sine perlefarvede tænder.
  Helga fløj hen til drengens højre hånd og sagde grinende:
  - Du er en rigtig misbrugsdæmon! Jeg holder af dig!
  Friedrich brød ud i latter. Terminator-barnet tændte for luftkanonerne, skød fireogtyve flere fly ned og skiftede derefter ild til jordmål.
  Den vigtigste kampvognskraft var stadig Sherman; det var sandsynligvis den mest populære kampvogn i verden. Amerikanerne forsøgte desperat, uden meget håb, at tage det i tal.
  Frederik sang:
  - På rumskibe og flyvemaskiner! Vores hær er uovervindelig!
  Shermans splintrede og eksploderede. Ud over dem dukkede en selvkørende pistol med en 155 mm kanon op, der var i stand til at skabe visse problemer for tyske kampvogne.
  Friedrich brød gennem tankens topdæksel og sang:
  - Jeg vil stadig være en stor mester!
  Helga svarede oprigtigt:
  - Og du er allerede en stor mester! Og ingen er i tvivl om dig!
  Drengen fløjtede og svarede:
  - Ja, ingen... Er du sikker på det?
  Helga hvislede som svar:
  - På en anden galakse, på et modent kontinent!
  Friedrich ødelagde atten køretøjer i en eksplosion. Han fik amerikanske kampvogne til at brænde og spurgte Helga med et smil:
  - Hvad ville du sige med det her?
  Den blonde kriger svarede:
  - At du er en rigtig supermand!
  Friedrich rettede sit pandehår og svarede:
  - Jeg er Superman, og der er ingen andre problemer!
  Helga fnisede, skød shermanen op og kvidrede:
  - Ingen andre problemer!
  Frederick skiftede til kolonnen af Pershings og sang:
  - Det er ikke dine ben, der kan redde dig! Ikke kræsne heste!
  Helga ramte den selvkørende heksepistol og hviskede:
  - Vær forsigtig! Pas på! Pas på!
  Friedrich ramte Mongoose selvkørende pistol og gøede:
  - Vi vil ikke spøge!
  Helga fortsatte med at skyde og råbte:
  - Vi finder dig under jorden!
  Friedrich, efter at have skudt yderligere femten biler med et sprængning, tilføjede:
  - Vi får det op af vandet!
  Helga fortsatte med at tæske og plaprede:
  - Vi skiller dig ad!
  Friedrich, der fortsatte med at negle, bekræftede:
  - Vi skiller dig ad!
  Helga begyndte endda at hoppe op i sin stol og brølende:
  - Vi skiller dig ad!
  Ammunitionen løb tør, og jetflyene fløj tilbage. Du skal tanke og genopfylde dit sæt.
  Det tredje riges hær kom tættere og tættere på Washington. Samtidig var japanerne også ved at slå igennem.
  Ninja-ridderen Karas foretrak at arbejde med et sværd. Han sneg sig lydløst op til de amerikanske stillinger og satte en skæreoperation i gang. Ninja-drengen blev en formidabel kriger. Og han udryddede alle uden undtagelse. Hans katana skærer let igennem metal.
  Karperen handlede aggressivt og vedholdende som altid. Hans angreb er uden undtagelse dødelige. Ud over sværdet brugte drengen også giftige nåle og kastede skarpt slebne skiver.
  Et par ninja-piger handlede sammen med ham og hjalp drengen med at udrydde amerikanerne.
  Her er deres triade, bragede ind i fortet og bevægede sig langs gangene. Der udryddede de amerikanske soldater.
  Efter at have hugget betjenten ned, hvæsede den korsmand:
  - Jeg er en ridder og en kandidat for Gud!
  Den japanske ninja svarede:
  - Du er perfektion! Men vi er også seje!
  Og pigen skar to amerikanske soldater ned med et sving!
  Karperen fortsatte med at bevæge sig, løb møllen og skar fem af på én gang og kvidrende:
  - Det her er klasse!
  En anden japansk ninja skar de tre ned og bemærkede:
  - Det er vores præstationer!
  Karperen fortsatte med at hugge, sprøjte blod og brøle:
  - Jeg er en vild rædsel, der flyver på nattens vinger!
  Den japanske kvinde, der havde skåret to af dem af, hvæsede:
  - Vi er simpelthen usynlige!
  Korskarpen tog den, kastede de bare tæer på drengens fødder, skærpede skarpt skiver, skar syv ned og sang:
  - Sluk for din bevidsthed!
  Ninja-pigen huggede og bekræftede:
  - Jeg vil ikke have forståelse!
  Crucian karper skar seks ned med sværd, udførte en tredobbelt sommerfugl og tilføjede:
  - Hvor mange gange er vi blevet overbevist...
  En anden ninja-pige gjorde et spin og tilføjede:
  - Vi faldt, men rejste os!
  Crucian karper, der huggede amerikanerne som kål, sang:
  - For kærlighed uden tvivl!
  Ninja-pigen kvidrede:
  - Nye kæmper...
  En anden barfodet skønhed bekræftede:
  - Generationer!
  Karperen skar adskillige mennesker af og hvæsede:
  - Knus, knus nu!
  Ninja-pigen kastede skiver med sine bare tæer og sang:
  - Du er ikke alene! Dette er en herlig time!
  Korskarpen begyndte at bevæge sig endnu hurtigere. Og han knurrede som en tigerunge:
  - Det er en herlig time! Slå den lige i øjet!
  Ninja-pigen dyppede sine bare fødder i blodet og efterlod yndefulde fodspor på betonen. Krigerne var smukke og slanke.
  Og de sang med angst:
  - Min generation spiser express!
  Crucian karper skar fem ned og fortsatte:
  - Og skaber også fremgang!
  Ninja-pigerne afsluttede et par yankees mere og kvidrede:
  - Jeg har et valg!
  En anden skønhed, hakkende, tilføjede:
  - Min lommelygte, drømme er glæden ved hver dag!
  Korskarpen fnisede, og modstandernes ruin sagde:
  - Jeg vil være noget, der ikke kan kendes af rene dødelige!
  Så triaden ryddede fortet... Den efterlod en masse lig. Og pigerne har også forførende spor.
  Den japanske ninja sang:
  - Groft og stærk...
  En anden skønhed bekræftede:
  - Nogen almægtig!
  Og pigerne brød ud i grin igen...
  Den karpe, der slap sine nåle, gennemborede et dusin amerikanske soldater på én gang, hvæsede:
  - Eksplosionerne startede!
  Ninja-pigen bekræftede med et grin:
  - Nåden er forbi!
  En anden skønhed tilføjede grin:
  - Stop med at vise ryggen!
  Karper, der hugger ned i hobetal, bekræftede med et brøl:
  - Tid til at dræbe fjender!
  Ninja-pigerne udbrød i kor:
  - Tid til at dræbe fjender!
  Og hvor vil de grine af fulde kræfter! De er så strålende og unikke. Hver af dem har noget særligt og unikt...
  Karperen knurrede i toppen af lungerne:
  - Når vi er forenede, er vi uovervindelige!
  Og igen bryder ninjaerne igennem. De efterlader dynger af lig. Sådan en hård skole de har. Og usynlige krigere kan meget. Dette er Japan, et land med stor kultur.
  Ninja-drengen sang:
  - Harakiri... Det her venter på dig! At overtage fjenden, men midlerne tæller ikke!
  Og igen griner drengen! Han har det virkelig sjovt. Og jeg vil kæmpe og vinde!
  To piger og en dreng kom ind på kommandoposten. Uden videre afsluttede de to generaler. Den tredje faldt på knæ og skyndte sig at kysse pigernes bare fødder. De afhørte ham kort. Han svor, at han ville give ordre til at overgive sig til fortet.
  Men Karas rystede på hovedet:
  - Vi har allerede for mange fanger! Du skal reducere dine tal lidt.
  Og treklangen bevægede sig igen langs gangene. De fælder alle uden medlidenhed og med jægernes passion.
  Korskarpen tog, fældede omkring ni mennesker og sang:
  - Sort sne, rød is...
  Ninja-pigen bekræftede:
  - På den brændende grund...
  En anden skønhed bekræftede:
  - Vi giver alt til Satan!
  Den karpe vil tage den og råbe:
  - Ha-ha-ha! Forbandede Fuhrer! Enhver borger vil blive skåret!
  Ninja-pigen skar flere soldater ned og sang:
  - Lad de borgere blive fede... Lad dem ikke engang passe ind i deres bukser!
  En anden skønhed understøttede passagen:
  - Lad dem registrere sig som jøder!
  Karperen slap sine nåle og kvidrede:
  - Bare der ikke var krig!
  Og pigerne vil tage det og grine. De er så sjove i en sort kimono, og med bare ben op til knæene!
  Triumviratet bevægede sig langs gangene. Piger opsnappede nogle gange kastede granater og smed dem tilbage med deres bare tæer.
  Trojkaens bevægelser er utrolig hurtige. Og samtidig er der en masse lig. Og det stopper ikke.
  Korskarpen hvæsede med et grin:
  - Jeg går hvorhen jeg vil...
  Ninja-pigen, der hakker menneskekød, tilføjede:
  - Men jeg tillader ikke andre!
  En anden skønhed tweetede:
  - Og de synger i dagens lys...
  Karpe, der skar alt ned, gøede:
  - Fugle kun for mig!
  Ninja-pigen, der huggede amerikanerne ned, der uden held faldt under bladet, knurrede:
  - Jeg elsker skønhed!
  En anden ninjaskønhed hvæsede:
  - Jeg omgiver tronen med blomster!
  Korskarpen hvæsede sarkastisk og skød skarpe knive ud:
  - Jeg elsker kære Yankees!
  Pigerne svarede i kor:
  - Og det er derfor, jeg trykker!
  Triumviratet fortsatte med at bevæge sig. Skønhederne nynnede og knurrede lavmælt. Deres bevægelser blev hurtigere og hurtigere. De bevægede sig som ånder undslap fra Tartarus.
  Karperen brølede helt i lungerne:
  - Skål skål! Jeg slår alle!
  Ninja-pigen sang:
  - Hvis du begår røveri, bliver du nødt til at stikke af nøgen!
  Og som bekræftelse af disse ord blottede pigen sine bryster. Hun er virkelig meget smuk. Og jeg vil gerne smække den skarlagenrøde brystvorte.
  Pigerne bevægede sig og kastede slebne skiver med deres bare fødder. Mange blev hugget ned og hugget med sværd. Og de marcherede i ekstrem triumf. Afhuggede hoveder lå undervejs, og pigerne smed dem op med deres yndefulde, bare ben.
  Korskarpen sang inderligt:
  - Jeg er en sort ridder, og en rigtig ninja!
  Hvorefter drengen skar yderligere fem amerikanske hærsoldater ned og svingede sine sværd mere brat.
  Pigerne brølede øredøvende:
  - Vi er med dig! Syng en sang, vi er mægtige piger!
  Og skæringen gik mere og mere intenst! Stik virkelig ikke fingeren i munden på disse piger! Og de vil bide og sutte!
  Drengen blandt trommeslagerne blev bange og knælede ned. Ninja-pigen lod ham kysse hendes bare sål, og så tog hun den og skar hovedet af alligevel. Hun smed den med sin bare fod og skreg:
  - Jeg er en super klasse kriger... Og jeg vil være sejere end Mars selv!
  Korskarpen sprang op, fældede otte amerikanske soldater og brølede:
  - Og jeg vil være sejere end Mickey Mouse!
  Ninja-pigen fnisede, smed hjelmen af med sit bare ben og sang:
  - Fodbold! Fodbold! Længe leve fodbold!
  En anden ninja-pige huggede og bemærkede:
  - Og jeg foretrækker volleyball!
  Og krigerne brød ud i grin med det samme... Viser deres tænder og hugtænder. Et meget vittigt triumvirat. Hvordan kan man ikke tilegne sig en sans for humor, hvis ninjaer bliver bragt ind i et bur med tigre som børn, og ikke får våben. Og der bruger man tankens kraft til at tvinge dyret til at opgive aggression.
  Korskarperen kvidrede og huggede ben og kød:
  - Jeg er en tiger, ikke en kat, der er en mave i mig nu, hvad gør en uppercut ved at myrde!
  Ninja-pigen kvidrede:
  - Med mord, en uppercut eller omvendt!
  Krigerne slog hælene ind i ståldøren af al magt. Metallet brast og åbnede vejen for dem. Skønhederne fløjtede gennem deres næsebor:
  - Nå, lad os tage til Mars!
  Og atter fremgang, gennem kød og blod... En masse lig og lemlæstede. Og intet vil stoppe pigerne...
  Karperen hviskede med et smil, efter at have skåret majoren i to:
  - Vi vil hviske til skæbnen mere end én gang...
  Ninja-pigen, der huggede på sin egen måde, bekræftede:
  - Lad os hviske til skæbnen...
  Karas lo og tilføjede:
  - Nåde Boku! Dolk i siden!
  Og for at bekræfte hans ord spillede musikken... Og en kamprobot sprang ud. En af de amerikanske nyheder, et køretøj lavet på skinner med fire maskingeværer. Ninjaen nåede knap at hoppe op på loftet, før ildudbruddene begyndte, og bogstaveligt talt var hele rummet blæst igennem.
  Korskarpen hvæsede irriteret:
  - Jeg sværger ved kejseren... Det er en slags vildskab!
  Ninja-pigen sang sagte:
  - Der var en tid med en smertefuld æra... Da folks forfædre ikke kunne tælle stjernerne på himlen!
  Hvorefter pigerne og drengen kastede skarpe skiver mod robotten med deres bare fødder. Bilen standsede og røg strømmede ud af den. Krabende langs loftet kastede triumviratet ærter med sprængstoffer tusind gange større i eksplosiv kraft end TNT og smadrede en halv snes camouflerede maskingeværer.
  Korskarpen sang med et smil:
  - Jeg ser, at vi er værdige sønner! Og Satans tjenere!
  Hvorefter triumviratet faktisk fuldførte udrensningen af fortet. Pigerne og drengen trak en tønde kvass af og tog en slurk af den. De tog en tår og brølede...
  - Vi er ninjaer, og der er ikke noget smukkere kald!
  Pigen med rødt og sort hår bemærkede:
  - I krig kan alt ske... Men i fred, nogle gange har man brug for at vide, hvornår man skal stoppe!
  Karas grinede og spurgte pludselig:
  - Og hvis vi stadig er bestemt til at kollidere med Tyskland, hvad gør vi så?
  Pigerne svarede i kor:
  - Ifølge karmalovene! Som hun beordrer, så vil vi kæmpe! Og hvis der sker noget, vil det afgøre, hvilken vej man skal gå!
  The Fab Four Gerda, Charlotte, Christina og Magda deltog i angrebet på Washington. Det er piger i bikini og skønheder. Deres tank var ved at demontere det ene batteri efter det andet. Storslået design af de mest prestigefyldte våben.
  Gerda, der skød mod Yankees, sang:
  - Måske...
  Charlotte fyrede og fortsatte:
  - Vi...
  Christina slog fast og sagde:
  - Fornærmet...
  Magda sendte et missil og kvidrede:
  - Nogen...
  Gerda smadrede en 240 mm haubits og udsendte:
  - Forgæves!
  Charlotte Lupanuv fortsatte ind i sangen:
  - Droppet...
  Christina trykkede på aftrækkeren og knirkede:
  - Seksten....
  Magda tilføjede fnisende:
  - Megaton...
  Gerda knirkede helt i lungerne som svar:
  - Her...
  Charlotte fyrede og sagde:
  - Det kommer...
  Christina sendte et projektil og fortsatte:
  - Røg..
  Magda affyrede projektilet og knirkede:
  - Det brænder...
  Gerda frigav en gave, knuste den selvkørende varulvspistol og summede:
  - Jorden!
  Charlotte affyrede granaten igen og udbrød:
  - Hvor...
  Christina slog tilbage på projektilet og knirkede:
  - Jeg stod...
  Magda tilføjede en skal og tævede:
  - Hvid...
  Gerda pegede på pistolen med sin bare fod, sparkede til den og skreg:
  - Hus!
  Og krigerne brød ud i grin... Charlotte besluttede sig for at synge igen, i sin muntre stil:
  - Her...
  Christina fyrede og fortsatte:
  - Åh...
  Magda naglede og sagde, perle:
  - Det kommer...
  Gerda frigav dødsgaven og kvidrede:
  - Røg...
  Charlotte udgav noget, der bringer ødelæggelse og hvæsede:
  - Det brænder...
  Christina ramte projektilet og sang:
  - Jorden...
  Magda sendte spidsen af projektilet og udbrød:
  - Hvor...
  Gerda affyrede en granat og tilføjede:
  - Jeg stod...
  Charlotte stukket med et projektil:
  - Der var engang...
  Og Christina, der sendte et projektil med hælen, afsluttede aggressivt:
  - Washington!
  Magda tilføjede under optagelsen:
  - Washington!
  Efter at have sendt en dødsgave, sang Gerda med:
  - Washington!
  Charlotte affyrede en granat mod Meduza selvkørende pistol og tilføjede:
  - Fattige...
  Christina ramte projektilet og tilføjede:
  - Min...
  Magda sendte også en shell og tilføjede:
  - Helt...
  Gerda skød igen og knurrede:
  - Washington!
  Christina, skydende, fortsatte med at synge:
  - Washington...
  Magda tilføjede og kastede brændende gaver:
  - Fattige...
  Gerda ramte sin modstander og knurrede:
  - Min...
  Charlotte, der fyrede, fortsatte:
  - Helt...
  Christina sagde med et grin:
  - Washington!
  Og pigerne lo synkront, som vandmænd under en jagt.
  Hvorefter krigerne begyndte at skyde mod bunkeren. Amerikanerne knækkede og demonstrerede deres ubøjelige mod. De kæmpede hårdt for hovedstaden. Der var formationer med kun jøder som befalingsmænd. Og det øgede modstanden.
  Den tyske kampvogn modtog mange hits fra fjendens kanoner. Selv flere ruller sprængte. Pigerne måtte tage bilen væk og få den repareret. Den stædige modstand i den amerikanske hovedstad var ikke uventet.
  Det blev antaget, at USA ville yde den største modstand her. Ydermere strømmede jøder til fra hele Amerika til New York og Washington og bevæbnede både kvinder og børn.
  Tilbøjelig til kapitulation blev Truman tvunget til at flygte og ligge lavt. Tyskerne beskød og bombede stadig den amerikanske hovedstad og forsøgte også at knække denne nød.
  Efteråret var på vej, og det blev køligere. Piger er dog ikke kolde selv i bikinier.
  I pausen samlede de unge mænd på omkring seksten år op og lagde sig sammen med dem, kælede for hinanden og drak cola. Gerda tog sin bh af og lod de to unge mænd kysse hende på de skarlagenrøde knopper af hendes brystvorter. Mere præcist opmuntrede hun dem selv, da dette er meget behageligt for en stærk pige. Resten gjorde det samme og tog et par for sig selv. Selv den religiøse Magda blev blød. Det er rart at blive rørt af unge, nøgne kroppe af muskuløse krigere.
  Gerda grinede og blinkede til blondinen med gyldent hår:
  - Og jeg kan se, du kan lide det, når drenge kører tungen over dine brystvorter. Hvordan passer dette med din religiøse moral?
  Magda svarede med bevidst munterhed:
  - Hvis du ikke synder, vil du ikke omvende dig... Hvis du ikke omvender dig, bliver du ikke frelst!
  Charlotte fnisede og sang:
  - Synd og omvend dig! Omvend dig og synd igen! Omvendelse for synd, for sjælens frelse!
  Og hældte Coca-Cola på hendes brystvorter. Drengene begyndte at slikke mere intenst om brysterne. Charlotte udstødte et vellystigt suk. Hun kunne tilsyneladende meget godt lide det.
  Christina bemærkede logisk:
  - Washington vil falde... Og efter det, vil USA ikke kapitulere?
  Gerda mærkede kyssene på brystet og foreslog:
  - Selvfølgelig vil de kapitulere... Men vi er nødt til at slibe de jødiske enheder ned, som vil kæmpe fanatisk. Og derefter vil vi tage kampen op mod USSR.
  Magda, krympende, bemærkede:
  "Vi vil ikke nå at starte en offensiv i Rusland før vinteren!" Det er ærgerligt... Måske vi skal vente til maj?
  Charlotte viste cookien og bemærkede:
  - Og hvad så? Lad os præsentere anliggenderne på vores godser i denne tid. Du kan ikke kæmpe hele tiden, du skal tage dig af husholdningen på samme tid!
  Gerda var enig i dette:
  - Ja, det er værd at tænke på fredstid... Vi har penge nu - hønsene hakker ikke. Vi vil også få jord i Amerika. Så der er ingen ende på arbejde og fred!
  Christina blottede sine tænder, det er godt, når den unge mands tunge bevæger sig på brystvorten og hvæsede:
  - Og jeg vil så mine egne plantager med genmodificerede produkter!
  Der vil være vandmeloner på størrelse med tønder, og æbler på størrelse med vandmeloner!
  Magda fnisede og rakte tungen frem og kvidrede:
  - Vi er dødbringende vandmænd, så ligner vandmeloner!
  Christina grinede og kyssede den unge mand på kinden. Så spindede hun:
  - Økonomi og politik bevæger sig mod globalisering. Bare ifølge Kautsky: samlet hegemoni og kontrol over verden! Når en ny ordre dannes!
  Gerda foreslog:
  - Det bliver muligt at handle med bomuld. Der er gode bomuldsplantager her i USA.
  Charlotte forestillede sig det og lo:
  - Det her er ved onkel Toms hytte... Ja, i denne bog arbejdede sorte aktivt. De angreb planterne. Det er ærgerligt, at slutningen blev dårlig... - Pigerne sukkede tungt og lagde mærke til det. - Jeg har ondt af Eva. Hun var en god, lys pige. Hun kunne have været en god kriger.
  Christina rystede på hovedet og protesterede:
  "Hun er for blød til at være en god kriger." En rigtig pige skal være hård og aggressiv!
  Gerda sang som svar:
  Keruber funkler på himlen,
  Endnu en er kommet på himlen, jeg ser magt...
  Gerda hulker bittert af vrede -
  Hvorfor blev jeg født som pige?
  Christina rystede sit gyldenrøde hår og bemærkede:
  - Men det er bedre at være kvinde end mand. For eksempel er den kvindelige orgasme meget længere og stærkere!
  Gerda nikkede med Gorgon Medusas smil:
  - Ja, stærkere! Lad drengene gøre noget mere seriøst! Ak, et sådant ønske er vågnet.
  Og vellystige øh og suk blev hørt... forvandlet til hvin fra begærlige hunner.
  Men pigerne er ikke bestemt til at nyde kaskaden af orgasmer i lang tid. Jeg måtte i krig igen. Mere præcist, kør på en tank. Hans rustning var allerede prydet med talrige ar.
  Washington gav ikke op. Kampen fortsatte for hver blok, og endda for hvert hus. Modstanden viste sig at være stædig og tyktflydende.
  Gerda, der skød mod batteriet, sang:
  - Amerika...
  Charlotte fyrede og fortsatte:
  -Amerika...
  Christina affyrede projektilet og sagde:
  -Jeg indså...
  Magda sparkede sin bare fod og tilføjede:
  -Hende...
  Gerda sendte en gave og huggede:
  - Fremskridt!
  Charlotte sagde sine ord skarpe som projektiler:
  - Hvor...
  Christina frigav ammunitionen og udstedte:
  - Ikke...
  Magda ramte projektilet og hvæsede:
  - Smid...
  Gerda huggede artilleriet med en økse:
  - Se...
  Charlotte sendte gaven og knipsede:
  - Arbejdere...
  Christina, der sendte en shell, tilføjede:
  - Nej...
  Magda, der smed ammunitionen, fortsatte:
  - Sted...
  Gerda sendte en skal igen og hvæsede:
  - Tjenester...
  Charlotte sendte en gave, heldigvis blev ammunitionen fyldt op:
  - Prostitution.
  Christina sendte en skal ud og trykkede ned med ordene:
  - Offentlig...
  Magda brøler for alvor:
  - Hus...
  Gerda hvæsede som en slange:
  - Hus...
  Charlotte, efter at have affyret det fatale skud, sagde:
  - Fyldt...
  Christina, der havde sendt et stålemne, tilføjede:
  - En...
  Magda knirkede som svar:
  - Før...
  Gerda affyrede en granat og hvæsede:
  - Nim...
  Charlotte fyrede og sagde:
  - På den...
  Christina spyede et projektil ud, hooked:
  - Gaden...
  Gerda kvidrede og skød:
  - Alle...
  Charlotte hvæsede og kvækkede som en krage:
  - Kø...
  Christina sagde lidenskabeligt:
  - Omkostninger...
  Magda gennemborede Sherman som en nål og fortsatte:
  - Men...
  Gerda, der skød, gav en perle ud:
  - Endelig...
  Charlotte, der fyrede, fortsatte:
  - Han...
  Christina fortsatte med at skyde og sagde:
  - I huset...
  Magda dunkede og hvæsede:
  - På den...
  Gerda slap en dødsklump og knurrede:
  - En kvinde...
  Charlotte fyrede og gav en perle:
  - Udseende...
  Christina stønnede og knirkede:
  - En...
  Magda huggede med et projektil og sagde:
  - Kvinde...
  Gerda slog hende med en skal og hvæsende:
  - IN...
  Charlotte affyrede en højeksplosiv le og gøede:
  - Senge...
  Christina hvæsede og skød:
  - Åh...
  Magda sendte en skal og knirkede forlegent:
  - Nøgen...
  Christina sendte endnu et morderisk kunstværk og gøede:
  - At lyve...
  Pigerne brød ud i grin, de havde det virkelig sjovt at skrive sådan noget.
  Så, mens de optog, begyndte de at komponere noget mere anstændigt og heroisk. Og pigekvartetten, det fungerede godt:
  Lad foreningen af hjerter skabe, stærkere end stål,
  Lad os ryste tilstrømningen af blodigt støv af knivene!
  Og øjnene i tårer funklede som stjerner,
  Vær med mig for evigt: de sagde lidenskabeligt!
  
  Vi er med dig for evigt, gyldne drøm -
  Jomfru af måneskin og vide tidevand...
  Under Sankt Jesu Kristi banner -
  Et formidabelt kor af keruber vil stige op i himlen!
  
  Lad os drikke lidenskabens strålende vin,
  Og kunstneren vil give dig en skitse af universet...
  Hvor er du tynd - en spinkel tråd af livet -
  Djævelen vil fuldstændig ødelægge kærligheden!
  
  Ridderen trak sit sværd og kaldte på Kristus:
  Så en harmonisk forbindelse hersker i verden...
  Og Maria bringer - guddommelig renhed -
  Tro på, at Herren ikke vil lade os falde i helvedes afgrund!
  
  Men du bærer dine håb i dig selv...
  En person kan jo ikke værdsættes for Gud!
  Hver af os vil være dækket af sølv for vores ører,
  Perler og fløjlsvane vil flyve ind i himlen!
  
  Kun hvis du faldt i kamp,
  For dit fædreland, som er mere værdifuldt end universet...
  Og så er vi ikke bange for den hældte napalm -
  Lysets ridderes svaghed vil være uforgængelig!
  
  Det er godt at leve i verden, men nogle gange er det kedeligt,
  Og ond sult og kulde driver folk væk...
  Vi skal være under Satans bjerg,
  Og du vil være heldig, hvis du er ung af sjæl!
  
  Efter at være kommet ind i universet som en ven efter døden:
  Du vil se noget, der får dig til at gispe og smile!
  Selvom du i kødet bliver som et barn -
  Men du vil uden problemer forstå, at det var en fejl!
  
  Erfaringen fra tidligere kampe vil komme til nytte, tro mig,
  I dem vil du kende glæden ved paradis lavet af blod...
  Du vil ydmyge ordenen, hvor vilddyret hylede -
  Og du vil modtage prinsessen som kone!
  
  Og så for tronen og videre stier,
  Du bliver nødt til at snurre rundt i universets ring!
  Jeg vil så overbringe nyheden til mine efterkommere -
  Tro mig, du må hellere studere for succes!
  
  Er det muligt at blive Gud - dette er et fedt spørgsmål,
  Mennesket blev skabt i Guds lighed...
  Og selvom han endnu ikke har nået guddommens niveau...
  Under os har vi stjerner, der springer livligt!
  
  Videnskaben vil give, tro mig - stærke kræfter for os,
  For ud fra viden vil vi væve reb...
  Og selvom han syndede, hører det fortiden til Ham,
  Men atomet lavede granater til vores fjender!
  
  Universet har skitseret linjen - ved,
  Og universet vil følge hende i en kaskade...
  Og præstationer uden at tælle - der er et sandt paradis,
  For hvilket riddere skal kæmpe!
  Pigerne sang faktisk godt, og ødelagde samtidig en del batterier og bunkere. Vi fik selv skrammer og slag...
  Vi måtte holde en kort pause for at genopbygge vores ammunition. Som nogle kloge mænd siger, laver de koteletter af ulækre piger.
  Kristina og Magda spillede skak igen. Den rødhårede pige med en gylden farve ville alle vinde mod honningblondinen. Kampen blev spillet skarpt angrebsmæssigt. Magda formåede igen at gribe initiativet og opnå en materiel fordel.
  Vi havde ikke tid til at afslutte spillet, der var endnu en kamp og en varm kamp. Men regnen begyndte lige at vælte fra himlen. Sigtbarheden er blevet dårligere. Nazisterne følte sig tydeligvis utilpas.
  Gerda skød med et smil, tog den og sang:
  - Regn...
  Charlotte, der støttede krigeren, skød med:
  - Barfodet...
  Christina slog projektilet og fortsatte:
  - Ved...
  Magda skar ind og kurrede:
  - Jorden...
  Hvæsede Gerda med glitrende øjne og sagde:
  - Bestået...
  Charlotte ramte skallen og knurrede:
  - Blev våd...
  Christina løslod døden og hvæsede:
  - Piger...
  Magda affyrede en rødglødende en og sagde:
  - Øje...
  Gerda, der skød uden afbrydelse, fortsatte:
  - Hvis...
  Charlotte affyrede projektilet og hvæsede:
  - Klart...
  Christina skød og fortsatte og blottede sine tænder:
  - Dag...
  Magda dunkede og knagede:
  - Det her...
  Gerda slog med et projektil og skreg:
  - Bøde...
  Charlotte, der frigav dødsgaven, knurrede:
  - En...
  Christina snappede mod projektilet og skreg:
  - Hvornår...
  Magda hvinede som en top og brølede:
  - Omvendt....
  Gerda summede, mens hun affyrede projektiler:
  - Dårligt...
  Charlotte, der frigav udslettelsesgaverne, sang:
  - Hvis...
  Christina, der sendte døden, hvæsede:
  - Sange...
  Magda blottede sine tænder voldsomt og udbrød:
  - Syng...
  Gerda hvæsede og sprang op, skød og dunkede:
  - Det her...
  Charlotte, der spyttede skaller ud, pressede ud:
  - Bøde...
  Christina tog den og hvæsede:
  - En...
  Magda hvinede og sendte projektiler ud:
  - Hvornår...
  Gerda sagde med blottet hugtænd:
  - Omvendt...
  Charlotte spyttede endnu en skal ud og udbrød:
  - Trist...
  Gerda skød igen og sagde:
  - Hvis...
  Charlotte er svaret, brølede:
  - Ondt...
  Christina sagde i en gøende tone og skydende:
  - Du...
  Magda siede med et grin og fyrede:
  - At...
  Gerda spyttede en portion død ud og udbrød:
  - Altid...
  Charlotte, der affyrede en strøm af skaller, blev kvalt:
  - Let...
  Christina sang med og fortsatte:
  - En...
  Magda, hvæsende og skød, sagde:
  - Omvendt...
  Gerda brølede på toppen af sine lunger:
  - Svært...
  Og igen bestod det lumske omkvæd.
  Charlotte, der skød, råbte:
  - Hvis...
  Christina, skydende, sagde:
  - Ondt...
  Magda, blottede sine tænder, fortsatte:
  - Du...
  Gerda hvæsede fra hendes hals:
  - At...
  Charlotte fortsatte med stor raseri:
  - Altid...
  Christina, skydende, sagde:
  - Let...
  Magda rettede sin charme, fnisende:
  - En...
  Charlotte løslod døden og blamrede:
  - Hvornår...
  Gerda mumlede voldsomt:
  - Omvendt...
  Christina, der løslod døden, brølede:
  - Svært...
  Magda løftede kort sin bare fod og skreg:
  - OG...
  Gerda nynner helt i lungerne:
  - Kedeligt!
  Hvorefter pigerne holdt en pause... De fyldte deres ammunition op igen. Og at deres pistol skyder hurtigt, og kampen er meget intens.
  Pigerne havde det sjovt og viste deres lyse tænder. Hvor smuk denne jord er og ligner paradis. Gå bare med det. Eller tag noget cologne på.
  Gerda og Charlotte begyndte at spille fjols. De holdt meget behændigt i kortene med deres bare fingre og blandede med deres bare fødder. Det lignede et kæmpe mesterværk.
  Christina er meget snu, hun afsluttede ikke det allerede tabte spil, men tilbød straks et nyt. Magda skændtes ikke med sin partner. Hun er heller ikke en af de sidste krigere... Men hun er ikke stædig.
  Christina diversificerede sit åbningsrepertoire noget og gik med D2-D4. Magda svarede med kongens indiske forsvar. Og Christina er en variant af fire bønder. En meget hård kamp fulgte. Og hvid havde højst sandsynligt en form for fordel. Allerede Magda begyndte at tænke og lede efter en vej ud af den delikate situation.
  Spillet blev udskudt, og igen kampen... Det var allerede varmt her. Et batteri af de nyeste 120 mm anti-tank kanoner, der er i stand til at trænge ind i en E-50 frontalt på tæt hold.
  Starthastigheden for projektiler er 1050 meter i sekundet. Så med stor forsinkelse anskaffede Yankees mere eller mindre tilfredsstillende kanoner. Det er sandt, at selve tanken endnu ikke er kommet i produktion; kun kanonerne var operationelle.
  Uden at nærme sig begyndte pigerne at skyde dem...
  Gerda, der skød på afstand, bemærkede ikke desto mindre:
  - Amerikanerne er klart i fremgang. Dette er deres varemærke: at gøre alting sent. Men med et sådant potentiale kunne de have smedet plovjern til sværd for længe siden.
  Charlotte sang, vristede sin torso og rystede med sine røde krøller:
  - Djævelen! Djævel! Red djævelen! Nogen, nogen straffede os! Giv os, giv os sværd i vores hænder, mod Yankees, Yankee horderne!
  Magda, der havde knust den amerikanske pistol, sagde med en prinsesses smil:
  - Det er okay... Vores overlegne klasse vil have indflydelse i enhver kamp... Vi har altid vundet, vi vil vinde nu!
  Christina slog sin bare fod på rustningen og sang:
  - Akhtun, Akhtun... Foeir, Foeir!
  De storslåede engelske fire: Jane, Gringeta, Malanya, Matilda stormede New York. Krigerne kæmpede på en squat Göring-4 kampvogn. Bilen var en udvikling af Churchill. Lidt ringere i rustning og lidt tungere end E-50, men med lignende våben.
  Tanken blev produceret på engelske fabrikker, i Storbritannien, som blev et protektorat af Det Tredje Rige.
  Jane skød mod den amerikanske kanon og kvidrede:
  - Vi er et stort vælgerkorps... Lad os bryde protektoratet op!
  Gringeta rettede sin partner:
  - Vi vil ikke bryde, men udvikle os... Vi bliver stærkere!
  Gringeta skød, smadrede den amerikanske pistol og bemærkede filosofisk:
  - Alt, der ikke dræber os, gør os stærkere!
  Malanya fnisede og råbte:
  - Det er en banal sandhed, men det er svært at tro!
  Matilda, der havde knust et par soldater med sine larver, bemærkede:
  - Det er muligt, at sandheden skulle være banal. Solen er fx gul, som du kan se ved at se på himlen.
  Jane strakte sine læber meget bredt og afslørede sine tænder.
  Hun lod Gringethe skyde og kvidrede:
  - Og Solen er ret jævn hvid. Himlen blokerer simpelthen de blå stråler og giver en gul nuance.
  Matilda fnisede og bemærkede:
  - Og du er så klog... Hun lagde behændigt mærke til, at det her bare er en gul illusion!
  Gringeta skød igen, smadrede bunkeren og kvidrede:
  - Alt i vores verden er illusorisk... Kun de dræber for alvor!
  De ramte Malanya med maskingeværer, og spøgefuldt, eller måske ikke i sjov, hvinede:
  - Eller måske er døden en illusion! Sjælen er jo udødelig, og måske i forhold til personlighedsdannelse er den primær!
  Gringeta skød igen og sang:
  - Selvom et legeme uden sjæl ikke er et legeme, hvor svag er sjælen uden krop!
  Jane mærkede en lyrisk stigning i sig selv og brød ud i sang. Og hendes venner begyndte at synge sammen med hende.
  Kriger-aristokraten begyndte:
  - Mægtige...
  Gringeta fortsatte og smækkede et projektil:
  -Tank...
  Malanya, der skød, sagde:
  - Leder...
  Matilda frigav den dødelige gave og tweetede:
  - Brand!
  Jane, der skød og blottede sine tænder som store perler, gøede:
  -OG...
  Gringeta hvæsede og viftede med armene:
  - Det knuser...
  Malanya skød og sagde:
  - Alle sammen...
  Matilda, der knuste kæmperne med sine spor, hvæsede:
  - I en række!
  Jane kvidrede og fortsatte:
  - På den...
  Gringeta skød og hvæsede som en kobra:
  - Se...
  Malanya, skydning, fortsatte:
  - Fighter...
  Matilda bankede på sine bare fødder med tæerne og sagde:
  - Temmelig...
  Jane fnisede og tændte en cigaret:
  - Stejl...
  Gringeta skød igen og hvæsede:
  - Lad ske...
  Malanya plantede projektilet og sagde:
  - Vil...
  Matilda ramte projektilet ind i metallet og sagde:
  - Resultat!
  Jane fortsatte med at skyde og kvidrede:
  - En...
  Gringet fyrede og støttede:
  - Hvis...
  Malanya affyrede projektilet og trak ordet ud:
  - "Tiger"...
  Matilda sagde med et hvæsen:
  - IN...
  Jane afsluttede aggressivt:
  - Det vil gå...
  Gringeta faldt, fortsatte:
  - OG...
  Malanya affyrede aggressivt:
  - Vil...
  Matilda tilføjede kraftigt:
  - IN...
  Jane fnisede og blottede sine tænder.
  - Os...
  Gringeta skød lyn fra hendes øjne og sagde:
  - Brand...
  Malanya fortsatte:
  - Hans...
  Matilda brølede:
  - Vores...
  Jane gav efter med ordene:
  - Churchill...
  Gringeta klynkede, mens hun skød:
  - Den går i stykker!
  Malanya hvæsede aggressivt:
  - Eksamen...
  Matilda, der knuste sine larver, sagde:
  - Vil leje...
  Jane blottede sine tænder og sagde:
  - På den....
  Gringeta skreg helt i lungerne og sendte et projektil ud:
  - Fem!
  Og pigerne lo i kor... Kampen var ret varm. Amerikanske antiluftskyts arbejdede. Frontpansringen på 230 millimeter modstod stadig slag.
  Men der var en vis risiko. Desuden begyndte USA i slutningen af krigen at producere meget panserbrydende underkaliber projektiler med en wolframkerne. Og det er farligt.
  Jane prikkede Gringetas skulder med sin bare fod og hviskede:
  - Gå ikke glip af det!
  Hun mumlede:
  -Hvis blaster ville hvine, men din ville være tavs!
  Og hun skød og ødelagde batteriet...
  Matilda, der var chaufføren, bemærkede:
  - Ved at manøvrere kan du mindske sandsynligheden for et hit.
  Pigen uddelte tre amerikanske politibetjente, røde strømme sprøjtede i alle retninger, og knogler faldt ned. Så fortsatte hun:
  - Det er som at være i en dødsattraktion her!
  Gringeta smadrede endnu en antiluftskyts og sang:
  - Wehrmacht-horderne er rasende rasende, og vi er stålmånedens børn!
  Jane strakte sit bare ben, slukkede radioen og foreslog pigerne:
  - Lad os synge noget sjovt...
  Gringeta smilede giftigt og foreslog:
  - Om Führeren?
  Jane nikkede kraftigt.
  - Ja!
  Matilda støttede ideen:
  - Højre! Ingen kan høre os!
  Jane sang glad, da hun skød:
  - Ah...
  Gringeta tog den op og skød entusiastisk:
  - Fuhrer...
  Malanya svarede hårdt og knurrede:
  - Du...
  Matilda, der knuste soldaterne, fortsatte:
  - Fuhrer...
  Jane udstødte et udbrud af entusiasme:
  - Ged!
  Gringeta, skydende, fortsatte:
  - For hvad....
  Malanya, der skød, sagde:
  -Mod...
  Matilda knuste sine larver og hvæsede:
  - Anglov...
  Jane fortsatte entusiastisk:
  - Jeg klatrede...
  Gringeta hvæsede og brølede:
  - Du....
  Malanya blottede sine hugtænder og gøede:
  - Æsel...
  Matilda begyndte så at brøle:
  - Du vil modtage...
  Jane fortsatte med et grin, næsten kvælende:
  - Fra...
  Gringeta skød og sagde:
  - Du...
  Malanya gentog entusiasmen:
  - Helt konkret...
  Matilda hviskede ordene:
  - IN...
  Jane, der rasende affyrede et burst, gøede:
  - Pyatak!
  Gringeta, skydende, fortsatte:
  - Du vil løbe ind i...
  Malanya tog aggressivt op:
  - På den...
  Matilda sagde højlydt som svar:
  - Stærk...
  Jane støttede entusiastisk:
  - Engelsk...
  Gringeta sendte en dødbringende gave og sagde:
  - Næve!
  Malanya fortsatte med at synge:
  - U...
  sagde Matilda og knuste antiluftskytspistolen med dens spor:
  - Os...
  Jane nynnede og fortsatte:
  - Maskinpistol...
  Gringeta hvæsede og sømmede:
  - OG...
  Malanya fortsatte med et knirken:
  - Tanks...
  Matilda hylede:
  - U...
  Jane knurrede:
  -Os...
  Gringeta hvæsede på toppen af lungerne:
  -EN...
  Malanya fortsatte begejstret:
  - Du...
  Matilda brølede som en bøffel:
  - MED...
  Jane knirkede:
  - Automatisk...
  Gringeta spindede og blottede sine tænder:
  - Du ryster...
  Malanya sagde vredt:
  - Sludder!
  Matilda fortsatte med at synge:
  - Vi dræber...
  Jane kvidrede og stampede sine bare fødder:
  - Du...
  Gringeta kvidrede og skød entusiastisk:
  - Synes godt om...
  Malanya tyssede og viste gnister fra sine tænder:
  - Ged...
  Matilda summede og knuste de andre:
  - OG...
  Jane gentog begejstringen:
  - De vil brænde...
  Gringet sagde vredt:
  - Blå...
  Malanya hvæsede som en grim kobra:
  - Før...
  Matilda tilføjede rasende:
  - Tla...
  Og pigerne sang i kor:
  - Ild, ild, ild... Kval!
  Vi løb tør for ammunition, men det gjorde ikke ondt at tanke. Jeg var nødt til at trække tanken lidt tilbage. Og ring til forsyningsteamet via radio. Pigerne holdt lidt pause.
  Jane gned sin bare fod mod pansret på kampvognen. En smuk pige med lyst, let gyldent hår. Så forførende og aristokratisk på samme tid.
  Hendes skønhed er en fysisk hærdet prinsesse. Jane skød og præsenterede fyren. Sådan en skulptureret, smuk, muskuløs, naturlig blond med solbrun hud. Så han kærtegner hende... med sin tunge! Jane smilede, åh, det er godt, når man elsker sex. Og der er kvinder, der ikke kan lide det. De er formentlig meget ulykkelige i deres ægteskab. Selvom det bliver kedeligt at elske med én mand. Jeg vil have variation. Jeg vil have nye indtryk og eventyr. Og se efter nye mænd, så den ene kan være smukkere end den anden! Derudover kunne Jane virkelig godt lide sorte elskere. Det er romantisk at elske med en farvet person. Og det er meget rart, når huden er sort, og man gnider sine karminrøde brystvorter mod den, og brystvorterne svulmer op og bliver hårdere. Og allerede en vellystig bølge begynder at ryste dig. Jane lagde næsten sin hånd mellem hendes ben, da hun ville have en mand. Men jeg var flov over for mine venner.
  Og hvordan jeg ville have den pulserende jadestang ind i Venus' fugtige grotte.
  Men hendes hoved begyndte at falde i søvn, og pigen døsede hen og drømte om dette;
  Her er vi!
  Jover Hermes grinte idiotisk igen og befandt sig i en luksuriøs rumdragt. Inde i bygningen flimrede tredimensionelle hologrammer, hvor forskellige individer, fra stelzaner til åndssvagt forskellige skabninger, udførte samlejeritualet på alle mulige måder, nogle gange de mest vilde og perverse i det menneskelige øje. 3D-projektionerne bevægede sig og virkede levende og levende. Der var ligheder med en kvindelig kentaur og radioaktive vandmænd. Indersiden af deres kroppe brød ud i miniature-atomeksplosioner under parring. Nogle individer, der ligner de narkotiske hallucinationer af en avantgarde kunstner, afbildet i form af enorme hologrammer samleje med udbrud af kaskader af lyn eller stænk af hyperplasmisk lava, der ændrer form i farten og stråling af et grænseløst spektrum af mangfoldighed. Enten stænk af hyperplasma i form af trehovedede ørne, så øjeblikkeligt, som plasticinefigurer, forvandles til sommerfugle med mange vinger, så er dette en blanding af fisk og blomsterknopper, der vifter med deres kronblade... Og det er helt utroligt, skabninger ubeskrivelig i form, udfører en reproduktionshandling, slugte fra miljøets energi, tvang atmosfæren til at kondensere og den strømmede ned i regnstrømme, som, da de faldt til overfladen, straks begyndte at hvæse og ryge.
  Lev så forbløffet ud og blinkede forvirret... Dette var over hans fantasi, noget som i princippet er umuligt for en fornuftig person at forestille sig. Ordsproget kom fra den unge mands læber:
  - En person kan mentalt forestille sig alt - bortset fra den grænse, udover hvilken grænseløs menneskelig dumhed ender!
  Hermes reagerede ikke på dette, han kiggede ivrigt ind i projektionerne, stelzans vejrtrækning tog fart og blev tungere.
  En nøgen, høj diva med en syvfarvet frisure og en tolvhalet neutronpisk svævede ud bag hologrammet. Først virkede stelzankaen enorm, men for hvert skridt faldt den, indtil den blev næsten standard, godt to meter stor. Hun gik og roterede energisk sine smukke hofter med en tynd tråd blændende funklende med radiosten hængende på dem. Sko med høje hæle, forgyldt med sten, klaprede højlydt på halvædelbelægningen.
  Bag hende bevægede sig et væsen bestående af syv facetslebne bolde med frølår, men på bløde puder. Kuglerne glitrede som ædelsten under strømmene fra flere armaturer, og ansigtet... Nå, bare Mickey Mouse i oldtiden, en ikonisk tegneserie for børn. Stelzanka standsede og blottede sine store, trefarvede tænder som en rovpanter. Hendes smukke øjne, med billedet af en syvtakket stjerne på iris, frøs fast på den smukke Leo Eraskander.
  - Sikke en kvasarjuling! Hvilken kvark har du udvundet den fra?
  Hermes skelede listigt og blinkede (det er en hucksters dårlige vane!) med sit højre, giftige lilla øje:
  - Forretningshemmelighed! Jeg fortæller dig det mod et gebyr!
  En kæmpestor kvinde med en muskuløs arm trak den høje fyr, vævet af gipsmuskler, hen til sig. Hendes lange negle funklede med en blanding af sprøjtede safirer, smaragder og ultraplutonium.
  - Jeg betaler dig en procentdel, som aftalt. Jeg formoder, at det er helt logisk at hæve honoraret for den unge mand. Mere end tusind tre hundrede hunner har allerede scannet billedet af denne løveunge. De vil simpelthen rive ham i stykker!
  Hermes slikkede sine fulde læber med sin tunge kødædende:
  - Han er stærkere, end du tror! Det holder! Er der noget for mig, så jeg ikke keder mig her?
  Bordellets værtinde slog en bunke orange lys ud af sine fingre og spurgte, mens hun trak ilden fra dopet ind med sin yndefulde lille næse:
  - Vil du have kvindelige menige, betjente eller blandt rumvæsnerne? Men sex med ikke-protein-repræsentanter fra andre verdener er ulovligt (og kan være farligt!), det er kun muligt mod et ekstra gebyr. Der er et valg fra hermafroditter til skaver...
  Hermes vinkede det afslappet:
  - Det er bedre med hunner fra andre galakser og kropsstrukturer; de er allerede trætte af deres evige sparringspartnere.
  Det tegneserieagtige ansigt af et dyr, der lignede et stykke perler fra dronningens kjole, begravede sig i den unge mands skinneben. Næsen strakte sig med en spatel og gned de yndefuldt fremspringende årer under drengens mørke chokoladeskind. Eraskander spindede fra den behagelige kildren, og den ru spatel bevægede sig til de lyserøde hæle, dækket af en duftende salve, der afviser støv og snavs. Farven på de funklende kugler, et vidunderligt væsen, begyndte at ændre sig mod den smaragdblå del af spektret.
  - Klientens ønske er loven. - Lederen af passionens hus råbte til hendes sjove kæledyr. - Tilbage Alavaleta, du tager fejl i at tro, at denne dreng er den venligste sjæl. Foran dig er der faktisk et uhyrligt lille dyr, der er i stand til at blive en af de bedste krigere i det grænseløse imperium i fremtiden. - Så skiftede divaens tone fra patetisk og sublim til det mest almindelige og endda kedeligt. - Og du, Løveunge, følg mig!
  "Hvis alt er i orden, vil jeg vise dig det kejserlige palads i den galaktiske hovedstad Greyzinar," hviskede Hermes knap hørbart.
  Hånd i hånd gik Eraskander og bordellets ejer bag mosaikvæggen. Derfra kom lyden af en kvindes latter, og raslen af tøj, der blev taget af. Den unge mands udseende forårsagede et brøl. Adskillige nøgne jomfruer styrtede mod ham og drak sig med sultne iglers grådighed. Organer; Mandens bronzebrune hud og den lysere stelzanok var flettet sammen til en kugle, han mærkede, hvordan han i et anfald af lidenskab blev stærkt bidt i skulderen, og på én gang forsøgte tre pikant duftende pigelæber at fange slavens mund. Hænderne tog fat i drengens blonde hår, de skrævede over ham, hvilket forårsagede smerte, lange negle gravede ind i hans skulderblade. Løven arbejdede rasende, som en levende maskine, men hans sind var langt væk...
  Jane vågnede ved et smæk på hendes bare sål med håndfladen.
  Gringeta hvæsede til sin partner, eller rettere til kommandanten:
  - Nå, nu tilbage til kampen!
  Jane fnisede og bemærkede:
  - Jeg er på dig som i en krig, og i en krig som på dig...
  Denne maskinpistol støttede Malanya:
  - Kampen er forbi, og jeg er glad for at tage hjem!
  Matilda sagde drømmende:
  - Jeg ville ønske, jeg kunne have et gods for mig selv! Og der er slaver på det!
  Gringeta fnisede og sagde listigt:
  - Hvorfor kun ét gods? Måske er det bedre at have et helt univers med slaver?
  Jane fnisede. Hun ville have en sort krop. At blive klemt og kærtegnet. Øh, ikke alle forstår kvinder. Hvorfor er de så tiltrukket af afrikanere?
  Malanya begyndte at affyre maskingeværer - heldigvis var ammunitionen blevet genopfyldt, og kvidrede:
  - Letvægts "Bummer", cool "Bummer" - smaragd lys... Denne "Bummer", søn af Fortune, hvis du kan nå det!
  Matilda øgede sin hastighed... Pigerne begyndte at ødelægge endnu en bunker.
  Jane kvidrede:
  - Du...
  Gringeta ekko entusiastisk:
  - Godt...
  Malanya knurrede og blottede sine tænder:
  - Du ved...
  Matilda fortsatte rasende:
  - Vores...
  Jane fløjtede og sendte et projektil med sin bare finger på joysticket:
  - Folk!
  Gringueta sang med aplomb:
  - elsker...
  Malanya vil råbe:
  - Brint!
  Matilda råbte:
  - Giv mig en brintbombe!
  Jane rystede på sit gyldne hoved og sang:
  - Åh, jeg tror det ikke selv... I denne overtro!
  Gringeta begyndte metodisk at skyde mod batteriet med haubitser. Hun gjorde det roligt, men sang:
  - Jeg hamrer som en spætte... Og jeg er endda lidt skør!
  Malanya fældede et par dusin infanterister med maskingeværer og brølede:
  - Skeletmagi!
  Matilda skubbede tanken, tog den og sang:
  - Uden ære, et lyst land! Der er ingen væsen, der er mere hengiven til Koshchei!
  Krigerne fnisede, og Jane begyndte at synge igen:
  = Tyskland...
  Gringeta ekko entusiastisk:
  - Det her...
  Malanya tilføjede aggressivt:
  - I alt...
  Matilda rettede ordet:
  - Kun...
  Jane afsluttede hårdt:
  - Smør...
  Gringeta, fyring, kvidrede:
  - Slut...
  Malanya hvæsede af raseri:
  - Han kommer...
  Matilda kaglede:
  - Sveta...
  Jane bekræftede med selvtillid:
  - Til dig...
  Gringeta udbrød aggressivt:
  -Kugle...
  Malanya hvæsede som et tømt dæk:
  - IN...
  Matilda knuste alle og udbrød:
  - Templet!
  Og pigerne krydsede deres bare ben. De så så fantastiske og forførende ud.
  Jane kvidrede:
  - Vil...
  Gringeta fortsatte villigt med at nagle hende:
  - Til Führeren...
  Malanya hvæsede med en panters raseri:
  - En sløjfe...
  Matilda fortsatte med et grin:
  - Stalin...
  Jane snappede med stemmen fra en oriole:
  - lort...
  Gringeta hvæsede med vid og smadrede endda en tung haubits:
  - På den...
  Malanya accepterede ivrigt situationen:
  - To...
  Matilda hvæsede som en panter:
  - Rubler!
  Hvorefter den sidste pistol tav. Halvfems procent af New York er allerede blevet erobret af nazisterne. Og hvem sagde, at der er for få tyskere til at regere verden? Under alle omstændigheder kan de sluge verden. Tusindvis af Yankees overgiver sig igen. Og kun dele bestående af jøder foretrækker døden frem for kapitulation.
  Efter New Yorks og Washingtons fald, den 25. oktober 1945, overgav USA sig. Således blev endnu en side af Anden Verdenskrig vendt.
  Den amerikanske hær var ved at afvæbne, og millioner af soldater og militser var på vej ind i lejre.
  Hitler glædede sig... Den 30. oktober 1945 besøgte Führeren Washington og talte ved ruinerne af Det Hvide Hus.
  Talen fra diktator nummer et var som altid lys og mindeværdig. Tyskerne klappede og amerikanerne knælede. Den rigeste magt i verden er faldet. Stor triumf.
  Hitler beordrede at forberede en ferie på Cypern og organisere en hel række gladiatorkampe.
  Samtidig begyndte tyskerne at hyre jøder ind i ghettoer og etablere en ny orden. Det Tredje Rige begyndte at fordøje Amerika.
  Samtidig blev der givet priser til dem, der markerede sig. Og dem var der mange af.
  Super es, og en rigtig stjerne, Friedrich modtog en specielt oprettet ordre til ham: Den Store Stjerne, Ridderkorset af Jernkorset med gyldne egeblade, sværd og diamanter. Kun én pris blev etableret ovenfor: Den Store Stjerne, Ridderkorset, Jernkorset, med platin egeblade, sværd og diamanter.
  Andre blev også præmieret. Jane modtog ridderkorset med egetræsblade, og hendes venner modtog simpelthen ridderkorset. De storslåede fire modtog som belønning: Ridderkors, med egeblade, sværd og diamanter, og de havde allerede sådanne priser. Plus guld- og diamantkors af tank destroyere.
  Hans Feuer, modtog Ridderkorset af Jernkorset med Egeblade og Sværd.
  Ikke dårligt for en mand, hvis mor er jøde og hans far er norsk. Og han erklærede sig selv som tysker af tiende generation. Hans elsker Gerd og flere andre piger. En meget smuk, lyshåret ung mand. Han ligner slet ikke en jøde, men derimod en plakatarisk.
  Gertrude og Stella, disse krigere, der kæmpede på en diskos, modtog også et gyldent kors af militær fortjeneste. Og på ridderkorset af jernkorset med egetræsblade. Men de blev belønnet mere for lister over ødelagte fly. Skiveflyene var usårlige, men de kunne ikke selv affyre dem. De ramlede kun flyene, da hastigheden var fem til seks gange større end lydhastigheden. Tja, de kunne også affyre et radiostyret missil mod jordmål.
  Indtil diskosen blev et formidabelt våben, selvom dens usårlighed havde en stærk moralsk indflydelse på dens fjender. Men det er en dyr ting.
  Piloterne Margaret og Helga modtog Ridderkorset af Jernkorset, med egeblade, sværd og diamanter. Dette er for de storslåede beretninger om nedskudte fly og skønheden i charmerende blondiner.
  Modtaget en pris: Ridderkorset, og Dan, og også Ulv-egblade.
  Krydseren blev præmieret af både japanerne og tyskerne. Han blev tildelt jernkorset, første klasse og et personligt ur fra Mainstein. Ninja-drengen modtog sine vigtigste priser fra kejser Hirohito. Selvfølgelig var andre ninja-krigere også begavede. Japan bidrog til erobringen af Amerika.
  Mange modtog priser og penge. Glæde og jubel greb hele det tredje rige.
  E-50 kampvognen viste fremragende kampkvaliteter og blev anerkendt som den bedste i verden. Tyskerne forrådte igen deres mentalitet.
  Og den 8. november 1945 blev den første kunstige satellit med et videokamera opsendt i lavt kredsløb om Jorden.
  Führeren selv fejrede stadig jubilæet for München Putsch på Cypern ved Colosseum.
  Blodet flød som en flod i gladiatorkampe. Som altid var der en masse orgier og frådseri. Tyskerne var bogstaveligt talt ved at blive vanvittige.
  I mellemtiden samlede Stalin, der fejrede revolutionens højtid den 7. november, Statens Forsvarskomité.
  Det var nødvendigt at diskutere aktuelle problemer. Nu er Hitlers hænder frie. Og vil det ikke gå videre mod Rusland? For at afslutte det bolsjevikiske imperium.
  Molotov, der talte, bemærkede:
  - Nu er det tredje rige blevet stærkere end nogensinde! Dens evner er fantastiske! Den tyske E-50 kampvogn viste sig faktisk at være utilgængelig for amerikanerne. Og det tredje riges jetflyvning har ingen sidestykke!
  Stalin afbrød Molotov:
  - Kort sagt, er vi dømt?
  Folkekommissæren for udenrigsanliggender protesterede:
  - Det tror jeg ikke, kammerat Stalin. Dit geni og det sovjetiske folks ubøjelige vilje vil helt sikkert føre os til sejr!
  Stalin klappede flere gange i hænderne. Og han bemærkede med et grin:
  - Tror du, at mit geni kompenserer for din træghed?
  Voznesensky sagde med vrede i stemmen:
  - Vi forsøger med al vores magt, kammerat Stalin. Men der er grænser for menneskelige muligheder! Så mange T-34-85 kampvogne er allerede blevet produceret, at der ikke er nok mandskab til dem!
  Zhukov bemærkede vredt:
  - Det vigtigste er ikke kvantitet, men kvalitet! T-34-85 er sårbar selv over for lette E-5'ere, og dens pistol vil ikke trænge ind i E-50, selv på skarp afstand! Faktisk er de fireogtredive moralsk og faktisk forældede. Men det nye skift af T-54 er ikke klar... Og for at være ærlig er det heller ikke nok at trænge ind i fjenden!
  Voznesensky sagde i en selvsikker tone:
  - Vi gør alt for, at T-54 kommer i produktion så hurtigt som muligt. Men tanken skal være lavet relativt let, godt beskyttet og anstændigt bevæbnet. Det er svært at nå alt på én gang. Vi prøver, og designerne arbejder på tre skift!
  Stalin bemærkede hårdt:
  - Hvor mange sådanne minearbejdere fodrer lus i lejrene! Og generelt er jeg skuffet over dig. En tilfredsstillende jetjager er endnu ikke skabt, og Yak-9 er stadig i masseproduktion!
  Designer Yakovlev, flov, sagde:
  - Denne bil er slet ikke dårlig, kammerat Stalin...
  Den øverstkommanderende afbrød:
  - Du siger ikke dårligt? Ja, tyske jagerfly er dobbelt så hurtige! Og bevæbningen er én luftkanon... Sådan en jagerfly er simpelthen til grin. Det er bare en hest med brækkede hove!
  Yakovlev fandt modet til at protestere:
  - Du tager fejl, kammerat Stalin. Yak-9 er et meget manøvredygtigt køretøj og er effektivt i praksis. Og det er nemt at fremstille og billigt. Vi ville blive ret overraskede, hvis en bedre blev fundet.
  Stalin viftede med knytnæven og bemærkede:
  - Man kan ikke slå fascisterne her i tal! De har nu hele verden under hælen. Vi vil stadig ikke være i stand til at slå dem i en numerisk konkurrence. Så der er kun tilbage at opnå kvalitativ overlegenhed. Og her har vi brug for et billigt og praktisk kampfly, der er sine tyske kolleger overlegent. Og du skal nå dette, ellers skyder jeg dig!
  Ved de sidste ord blev Stalin til et skrig. Og han slog knytnæven i bordet. Der var en tung pause.
  Stalins kontor var indrettet med malerier, hvor portrætter af forskellige befalingsmænd og konger blev malet på lærred i farvet olie.
  Her er Suvorov, Kutuzov og Brusilov. Også Peter den Store, Ivan den Forfærdelige, Dmitry Donskoy, Ivan Kalita, Frunze, Bagration. Et ganske interessant udvalg. Et nyt portræt dukkede også op: Storhertug Vasilij den Tredje. Denne hersker var far til Ivan den Forfærdelige. Selvom det ikke er så berømt som sin berømte søn.
  Stalin var sjældent i godt humør. Efter at have mistet en betydelig del af det sovjetiske imperium under krigen med Det Tredje Rige, frygtede han, at nazisterne ville komme igen. Krigen med USA var ikke for langvarig til at give en udsættelse og en mulighed... Nå, for eksempel at skabe en atombombe og forsvare sig mod nazisterne.
  Hvordan kan du acceptere ikke at flippe ud? Sandsynligvis dukker nazisterne ikke op om vinteren, men næste sommer: forvent ubudne gæster! Og dette er selvfølgelig slet ikke behageligt. Men det er foruroligende... Stalin er allerede gammel, hans styrke og helbred er ikke det samme. Det vil være ekstremt svært, og endnu mere sandsynligt umuligt, at modstå fascisterne. Hvordan man reagerer på nazisternes magt.
  Voznesensky brød som den modigste pausen og sagde:
  - Ved paraden, kammerat Stalin, så du vores prototype IS-4. Vi klarede det og lavede en ny tank lige i tide til ferien. Køretøjet har 250 mm frontal rustning. Og 170 mm sider. Med en vægt på 60 tons er det resulterende køretøj i stand til at modstå slagene fra en 88 mm tysk kanon. Det lykkedes os at lave den kampvogn, du ønskede, kammerat Stalin.
  Lederen bemærkede dystert:
  - Men den tyske 105 mm E-50 kanon vil stadig trænge ind i IS-2'eren i panden. Mens 122-mm kanonen på denne kampvogn ikke vil ramme en tysker ind i frontalpansringen! Det gjorde du aldrig, en bil, der er bedre end tyske parametre.
  Voznesensky lovede højtideligt:
  - IS-7 vil snart være klar; denne kampvogn med en 130 mm kanon vil overgå IS-4 i bevæbning og frontalpanser. Og så kan vi nå meget. Gennembor den fascistiske mastodonts frontalrustning!
  Stalin blev lidt blød og spurgte:
  - Hvor meget vejer denne tank?
  Voznesensky svarede selvsikkert:
  - 68 tons. Relativt lille, ligesom Tiger-2. Vi ved ikke præcist, hvor meget en tysk kanon med en 105 mm lang løb trænger ind i 100 EL. Men cirka, hvis projektilet har egenskaber svarende til underkaliberen, så... En hastighed på 1300 meter vil give pansergennemtrængning på 300 millimeter i en vinkel på tres grader fra en afstand på 1000 meter...
  Voznesensky tøvede og fem minutter senere svarede:
  - Nej, formentlig vil IS-7'eren stadig være den tyske kampvogn underlegen i pistolens panserbrydende kraft, og vil ikke kunne overgå den i en numse.
  Stalin stillede et spørgsmål:
  - Og hvorfor? Sådan en stor kaliber, men mindre panserbrydende end tysk?
  Voznesensky svarede med et suk:
  - Kvaliteten af det tyske projektil er bedre, ligesom starthastigheden. I denne henseende er selv den tyske 88 mm kanon noget stærkere i pansergennembrydning på kort afstand end vores 130 mm.
  Stalin knækkede sine knoer og sagde:
  - Vi skal forbedre kvaliteten af projektilet! Du vil arbejde på det! Hvor længe kan du skubbe kaliberen...
  Beria foreslog smigrende:
  - Du kan sætte en 203-mm kaliber kanon på tanken. Og hun vil bogstaveligt talt feje sine fjender væk!
  Stalin svarede skeptisk:
  - Vægten vil stige, ildhastigheden vil falde, tilgangen vil ikke være konstruktiv!
  Beria spredte sine hænder og bemærkede:
  - Men ellers vil vi ikke være i stand til at trænge direkte ind i tyskerne... Desuden er IS-7 en ret tung kampvogn, og dyr. Og vi har ikke mange ressourcer til at spilde maskiner.
  Stalin slog knytnæven i bordet og knurrede:
  - IS-11 skulle blive en tank med en 203 mm pistol. Men jeg har brug for en IS-10, der bliver universel. Og hvis vægt ikke vil overstige halvtreds tons. Det er klart?
  Voznesensky spredte hjælpeløst sine hænder:
  - Mindre vægt vil forværre beskyttelsen, kammerat Stalin...
  Lederen foreslog:
  - Og du laver panden tre hundrede millimeter, og i en vinkel som IS-3, og sidepanseret er meget svagere... Og tænk på pistolen.
  Voznesensky bemærkede:
  - Kan vi prøve... At skabe en maskine, der kun er beskyttet forfra? Nå, det er også en grund!
  Beria foreslog pludselig:
  - Lad os sende alle designerne på lejre. Måske vil de så skabe noget brugbart?
  Stalin lo og noterede muntert:
  - Hvad... God idé! Der bliver færre fristelser for dem i lejrene!
  Men du skal lave nye tanke! Sådan at Det Tredje Rige ikke engang ville stå tæt på dem!
  Voznesensky svarede pligtopfyldende:
  - Vi vil gøre vores bedste!
  Beria sagde let:
  - Vi vil arrestere alle videnskabsmænd! Lad dem arbejde under vagtens køller!
  Stalin brølede:
  - Og vi burde have de bedste fly i verden, samt raketter! Så vær det, for jeg sagde det!
  Folkekommissæren for indre anliggender tog op:
  - Et genis ord er lov!
  Stalin bemærkede noget selvkritisk:
  - Alligevel var det forgæves, at jeg ikke angreb Tyskland, mens de havde travlt med USA og Canada. Dette er en stor fejltagelse!
  Zhukov foreslog straks:
  - Må jeg slå til nu? Mens fjendens tropper ikke er blevet overført?
  Stalin rystede negativt på sit grå hoved:
  - Jeg vil ikke påtage mig et sådant ansvar! Og vores folk vil heller ikke tage det! Vi er ikke aggressorer! Vi står for fred og kæmper for fredens sag! Giv mig en nedrustningsliga!
  Vasilevsky bemærkede alarmerende:
  - Hvis de angriber os, vil det være for sent... Og begrebet forebyggende krig er ikke blevet aflyst.
  Stalin sukkede tungt. Han skænkede sig en flaske vin, drak et helt glas og sagde:
  - Forebyggende krig... Nå, måske rykker vi et par hundrede kilometer frem og bliver stoppet. Du skulle have slået mig tidligere! Og nu vil vi regne med, at tyskerne og japanerne får stillet deres appetit lidt.
  Beria hævede stemmen her og hviskende:
  - Hvad hvis kammerat Stalin... Skub Japan og Det Tredje Rige sammen?
  Lederen grinte og bemærkede:
  - Dette ville være en god mulighed... Men hvordan opnår man det?
  Folkekommissæren for indre anliggender rapporterede:
  - Vi har fem piger, der gennemgik hele krigen og kæmpede i Amerika. Måske kan de overlade driften?
  Stalin smilede ind i sit overskæg og kvækkede:
  - Mener du disse? Alenka og hendes hold?
  Beria nikkede energisk med hovedet:
  - Ja, lige præcis dem!
  Stalin kneb øjnene sammen og spurgte:
  - Hvad tror du, de kan?
  Folkekommissæren for indre anliggender kløede sig i hovedet og foreslog:
  - Nå, klæd dig ud som ninjaer og angreb den tyske base! Måske vil det virke!
  Stalin kløede sig i hovedet og svarede efter at have tænkt:
  - Skynd dig ikke endnu! Hvis ikke tyskerne angriber os, så er sådan en provokation risikabel. Desuden er pigerne helt anderledes end japanerne. Du kan også bringe krig mod os. Men hvis Hitler angriber, så... Jeg tror, der ikke er noget at tabe!
  Beria nikkede indforstået:
  - Det er rigtigt, kammerat Stalin! Piger, dette er vores pansrede tog på sidesporet!
  Alle tiders og folks leder nikkede træt:
  - OKAY! Vi har allerede diskuteret det vigtigste! Det vigtigste er, at der er fred! Alle er trætte af krigen!
  Følget forlod tyrannens kontor uden den store entusiasme. Alle tiders og folks leder var ikke ved godt mod. Selvom min sjæl blev lidt lettere. Faktisk, hvis det tredje rige og Japan skulle støde hoveder, ville det være fantastisk! Dette gav mig en chance. Måske ville der i dette tilfælde være tid nok til at anskaffe en atombombe. Selvom ideen i sig selv lignede et eventyr og krævede mindst fem år mere.
  Så følte Stalin sig pludselig inspireret og ringede til sin sekretær. En ung, slank pige kom ind med sort hår bundet i en pigtail. Hun bøjede sig for lederen.
  Stalin beordrede med streng stemme:
  - Lad os printe! Jeg vil diktere, og du vil skrive mine kloge tanker.
  Pigen satte sig og begyndte at rasle under lederens diktat;
   Ærlighed i krig er godt, når du ikke slapper af i træningen, men når kampen kommer, er du velkommen til at bruge list!
  Enhver kan tisse på et toilet, kun de, der aldrig lader sig fængsle i en spand, kan gennembløde en skurk!
  Fædrelandets invasionsstorm kommer til herskeren, der venter for længe på vejret fra havet!
  Det personlige skal ikke modsige offentligheden, undtagen når det kommer til mængdens vrangforestillinger, som ikke kan ignoreres af samfundet!
  Den, der stille og roligt sætter samfundet over det personlige, vil putte jingle af kontanter i sin pung!
  Og det er sødere for en snemand i ørkenen end for en, der påtager sig et vådt job uden brændende tillid til sin egen ro!
  Sjældent held på grund af fjendens dumhed vil ikke erstatte den systematiske brug af et trænet sind!
  Du kan gå glip af mere end én gang i kamp, men kun når dit eneste ønske ikke haster forbi dit mål, for præcist at ramme et fredeligt sted!
  De, der overskrider tiden til at træffe beslutninger, kommer i problemer og træffer beslutninger uden at tænke deres træk igennem, når selv seglen går forbi hirsen!
  Arbejdet skabte en mand af en abe, og kamp, arbejde og viden vil gøre en demiurg af en mand!
  Ondskab er den anden side af det godes mønt, uden hvilken belønningen taber volumen og vægt!
  At skubbe med dem, der er i nærheden, er typisk for dumme mennesker, men for at presse fremmede skal man have den skarpeste opfindsomhed!
  Hvis du vil få enderne til at mødes, så bekæmp dem, der forsøger at gøre op med dig!
  En stor ske gør ondt i munden, en lille ske får din mave til at svulme af sult, og bare hvis du ikke kan undgå besværet med at bekæmpe overvægt!
  Det er svært at skille sig af med alt, undtagen ekstra kilo vægt, og det er ikke nemt at slippe af med dem!
  Hvor er det let at flyve op, og hvor er det svært at rejse sig!
  Gribbe har også vinger at tage af, men for at rejse sig i ånden skal man ikke lade sig inspirere af ådselædernes tanker!
  Hvis du flagrer koldt blod bare for at overleve, bliver du en sommerfugl i sneen!
  Venner kender i problemer, og fjender, desværre, altid bringe det til det!
  Heltemod kan rette op på en fejl, men det vil aldrig retfærdiggøre sjusk!
  Herskerens veltalenhed forfølger som en beruset delirium tremens ét mål: at blive bedøvet og tage ham væk fra virkeligheden!
  Kuglen er en fremragende pædagogisk metode, men virkningen af virkningen falder afhængigt af brugshyppigheden! Ofte vil du miste din autoritet, men hvis du bliver fanget, bliver du nødt til at rejse zombier!
  Religion sænker en stolt person til et dyrs niveau - giver et valg mellem et får og en ged! Og den stærke side af enhver religion er, at i modsætning til ateisme har du i det mindste et dyrevalg!
  Bly hjælper fordøjelsen, især hvis pillen er i patronform! Og hvorfor? Du vil aldrig klage over manglende appetit!
  Skildpaddepsykologi bidrager ikke til et langt liv, da du i sneglefart ikke kan følge med den hastighed, der giver lang levetid!
  Ikke alt, der glitrer, er guld, men alt, der blinder fjenden, er uvurderligt!
  Aben er menneskets forfader, hvis adfærd ikke kan bruges som eksempel for efterkommere!
  Den, der kan leve med ulve, vil ikke hyle trist!
  Løven er dyrenes konge, men den menneskelige slave flåer ham!
  Krig er biograf, kollektiv instruktion, individuel optræden, massedistribution og garnerede kassekvitteringer!
  En god kommandør er en alkymist, der overfører krigens blykugler til guldmønter til erstatning!
  Kun de, der allerede er døde for et værdigt liv i deres sjæl, dør skamfuldt! Og hvis døden er værdig, så er dette allerede udødelighed, hvilket betyder det virkelige liv!
  De, der fejler i sager, der ikke er af djævelsk vanskelighed og djævelsk kompleksitet, stoler på Gud!
  Kun dem, der ved, hvordan man bremser racertanker, er i stand til at tage et stort spring af intellekt!
  I krig er alt lige så gammelt som bakkerne, kun problemer er altid nye, og teknologien er forældet!
  Du kan kun bedøve en, der har frosne kugler i hovedet!
  Selv tiggerne i gangene kan skyde, og de rige med militær tapperhed er i stand til at ramme målet!
  Selv et fjols kan slå ham med knytnæven, men kun et rigtigt geni kan tvinge ham til at miste, hvad en klog fjende har i næven!
  Manglende salver mod fjenden er endnu ikke en grund til at flyve af grydens låg med et kogende sind!
  Et tab bliver altid til en sejr, hvis du lærer en lektie af det, og smider det væk, når du har et nederlag, der ikke kan vendes!
  At tabe til en stærk mand er nogle gange undskyldelig; at tabe fra din egen viljes magtesløshed er altid en skam!
  Det mest alvorlige i hverdagen er manglen på de mest useriøse ting for livet!
  En persons fantasi har ingen grænser, muligheder, faktisk også, men der vil stadig ikke være nogen tilfredsstillelse, på grund af grænseløsheden af ambitioner og begrænsningerne af beskedenhed af krav!
  Fremskridt for menneskeheden er selvfølgelig godt, men hvis det samtidig tjener dig personligt, så er det endnu bedre!
  Den største forbrydelse er fraværet af forbrydelser, for uden at krydse grænsen vil du altid forblive på ét knap så bedste sted!
  Videnskaben er stærk og kan alt, men dens magt er magtesløs mod brugerens svage vilje!
  Den, der kommer til herlige Rus' med et sværd, hvis han ikke lægger sig i jorden, vil løbe mærket med skam!
  Nogle gange er kolossale ambitioner gemt i små overholdelse, ligesom kraftfulde muskler skjuler lettelse under en afslappende ferie!
  I livet er der altid plads til heltemod, men ikke altid til heltemod!
  Jeg elsker at kæmpe, jeg hader krig, jeg værdsætter ikke fred, men jeg vil erobre den!
  Store muskler er ikke altid et tegn på et lille sind, men stort udstyr indikerer altid gigantisk arrogance!
  Du kan blive Superman uden at forlade skærmen, men kun i en døende fejl, uden at forlade sofaen!
  Grusomhed mod andre er bitter sennep, grusomhed mod sig selv er heller ikke sukker, men en blød holdning til ens egne svagheder gør selv en flod af honning til en naturkatastrofe!
  Kampens pointe er tobak, hvis du holder røgpauser under kampen, og med tungen af skænderier glemmer du, at du ikke er i et eventyr!
  Problemer kommer af sig selv, kun de er ikke katte, men rabiate hunde!
  Ethvert fjols kan gå amok, men kun dem, der er kloge nok til at opnå tilfredsstillelse af deres ambitioner, kan gå amok!
  Ikke alle lejligheder har penge, men ejeren af den fattigste hytte kan få en hovednøgle til godset!
  Ilden i hjerterne slukker aldrig, men den der har en stjerne i sin sjæl!
  Forført af en bitter flaske vil du selv kravle ned i flasken, hvor den er bitter!
  Du kan fodre en ulv i snor i lang tid, men du kan ikke fodre den, hvis snoren tillader dig at blive grebet!
  Det er muligt at snurre sig som mand, selvom en, der kun er snurret og ikke snurret, ikke kan kaldes en mand!
  Kun de, der er rådne i sjælen og slagtere i moralen, lader sig rense!
  Ravnen er et symbol på visdom, men slet ikke den, hvis lig den fløj for at hakke!
  Den, der falder med mod, er ikke udsat for forfald, den kujon, der overlever, stinker værre end et lig!
  Smukke roser vokser ud af mudderet, når solen af aspiration af lys skinner, og under drivhusforhold, uden at ryste, vises endda orme i honning!
  Alle er dovne, men dovenskab kommer ud sidelæns, for dem, der ligger ned, ikke vil kaste og vende!
  Dovenskab er motoren til fremskridt, men ikke for dem, der er blevet dovne, så de mister deres ambitioner!
  Der er ingen store problemer, der er kun små mennesker, der påtager sig deres løsninger!
  En stor mand skaber ikke små problemer for sine fjender!
  Sand storhed er tilfreds med lidt, men kun i pral, ikke i prætentioner!
  - Militærvidenskabens lys fører mennesker ind i gravens mørke, under de blændende eksplosioner af granater!
  Krig er ikke for sarte sjæle, men den giver enhver psykopat en chance for at falde til ro for evigt!
  Hengiven tjener, ikke Gud - Satan!
  Ulven er en skovorden med mennesker, der er sunket til dyrenes niveau, men uden overlægen, ulvehunden, kommer ambulancen altid til de forkerte mennesker!
  Glem alt om dårlig "mælk" i skydning, hvis du ikke vil glemme frisk mælk til dine børn!
  Den, der ikke ved, hvordan man kryber og ser op, hans visir vil ikke blinde hans øjne!
  For dem, der finder hæren for dyr, vil de være billige med deres rolle under besættelse!
  Et geni har et løfte, som en konge på en stol!
  Ligesom en konge på en stol, ikke en trone, fordi et løfte, uden gennemførelse, bare er en stol - en kloak!
  En person kan være begavet i alt, men kun én ting er givet os ikke af naturen, men af opdragelsen - evnen til at ofre vores egoisme til mennesker!
  En skarp bajonet er bedre end et skarpt ord; det sidste stik efterlader som regel kun usynlige ar!
  Fremskridt er selvfølgelig hårdt arbejde, men det er sværest af alt for dem, der ikke ønsker at belaste sig selv med videnskabelig og teknologisk udvikling!
  En klog ravn kan give råd, men ikke til den, den allerede hakker!
  Slangen bliver slået i hovedet, og hæren lider nederlag, efter at have mistet sin kommandant, eller, hvad der sker meget oftere, uden at have en overhovedet!
  Hovedet er en ting, der ofte går tabt, men ikke af dem, der holder det på deres mægtige skuldre!
  Ulve gøer ikke, æsler flyver ikke, men en person kan opføre sig som en hund og opføre sig skør uden anstrengelse!
  Den, der står ledig venter, indtil krabben hænger på bjerget, vil knæle ned og krabbe sig selv!
  Hver soldat kan dø, men kun en eg-soldat kan give!
  Det er selvfølgelig en fristelse til at angribe, men de, der fristes af overdreven start, må falde væk!
  I løbet af livet går vi med hælene på bladet af en kniv, men den skærende dolk ender desværre kun med et sammenbrud i glemslens afgrund!
  Enhver, der fornærmer den svage, har allerede svækket hans sind og øget hans værdiløshed!
  Ofte siger folk dumme ting, når der ikke er noget at sige, men endnu oftere gør de dem, når smartere handlinger, selvom de er tilgængelige, er berøvet letheden ved dum legemliggørelse!
  Et godt træk, altid dårligt til tiden - et godt træk sent er altid et nederlag!
  Du kan kæmpe med et godt land, handle med hvem som helst, men desværre nej
  Muligheden for at vise barmhjertighed selv mod de værdige er endnu ikke vundet!
  Mange fjender er lig med mange kister, kun hvis du har styrken som et egetræ og en rævs vid!
  Selv et æsel kan give ordre, kun en løve kan kommandere!
  Fjenden har spil til frokost, du skal nå niveauet! Men hvis det er selve frokosten, betyder det, at der ikke er nogen undervisning overhovedet!
  Kongernes præcision af høflighed og høflighedens redskab, dem, der hævder rollen som konge!
  Livet uden eventyr er ingenting værd, og uden muligheden for at udrette dem bliver livet fuldstændig negativ ballast!
  Hvor let lærer folk grusomhed, og hvor er det smerteligt svært at løfte dem til det træningsniveau, så de kan undgå grusomhed mod sig selv og beskytte dem mod andres grusomhed!
  Medlidenhed er en følelse, der dør ud i evolutionsprocessen og indgydes i uddannelsesprocessen, men det er umuligt at opdrage benægtelsen af, hvad der hjælper med at overleve!
  Stor uvidenhed ser skræmmende ud, men den er ikke farlig, medmindre den er din!
  Mirakler i vores liv kommer til dem, der ikke søvnigt nikker af, men holder næsen mod vinden og ikke forventer et mirakel!
  Intet er umuligt for en person; hvis noget ikke fungerer, er det kun fordi en partikel af dyret endnu ikke helt har skubbet menneskeheden af viden og dygtighed til side!
  Den, der beslutter, at han har afsluttet sagen og kan forlade, risikerer for altid at forblive på maurernes niveau og ikke finde Desdemona!
  Du kan være en maurer i kødet, men du kan ikke unddrage dig ansvar, mens du forbliver med et hvidt ry!
  Livet er ikke en film, men det koster for hver session!
  Biograf er ikke livet, men scenariet i det virkelige liv rummer altid flere intriger!
  - Alles scenarie antager en uventet slutning, men i modsætning til det virkelige liv, antager det kun!
  Slutningen på livet er altid uventet, selvom du har ventet på det, men i filmene er det forudsigeligt, selvom du glæder dig!
  Afslutningen i en film fører altid til, at du rejser dig og forlader stolen, men i livet, når andre rejser sig respektfuldt, fordi du allerede har forladt din plads i solen!
  Vores verden er fuld af ild, men desværre ikke kærlighed lidenskab!
  Det er let for en person at antænde vrede, men gode impulser i sjælen ulmer kun!
  Når retfærdig vrede brænder, er det godt, men det er dårligt, når retfærdighed brænder ud i vrede!
  Dem, der spiser crumpets uden normen, får koglerne!
  Krig er altid beskidt, men den gør et godt stykke arbejde med at hvidvaske indkomst, der stinker af ondskab!
  Den, der hopper fra bjerget uden frygt, vil gå op på bjerget, men vil ikke finde skade, og vil undgå blå mærker!
  Det kan ikke ende galt for dem, der aldrig løber tør for optimisme og godt humør!
  De, der har renset sig for skum i sjælen, vil kunne fejre en klar sejr med skummende champagne!
  Skinnet er ofte tomt, undtagen når den modstander, du sprængte i luften, brænder!
  Mod er altid gavnligt for sagen, kun hvis det kun er sindssygt i fjendens opfattelse!
  Men hvad sker der ikke i verden, men ingen bærer en økse, men i stedet for Stolypins slips, er han altid efterspurgt!
  Ikke alle er født med fjer, men alle er i stand til at rejse en fugl med stor flugt i sig selv!
  Der er meget skum i verden, men ringe mulighed for at vaske din samvittighed!
  En velnæret forfatter er som et dovent æsel, hans værk lugter af råddent halm!
  Fæstninger tages af de modige, men det, der er fast vundet, bevares kun med dygtigt intellekt!
  Tårerne fra din rædsel er som benzin hældt i forbrændingsmotoren af modstanderens arrogance, men hvis de flammer af raseriets ild, vil der kun blive tilbage fra angribernes motorer et hysterisk brøl!
  Bid ikke din næse under en kamp, du har kun én næse tilbage til at pløje jorden!
  En hvirvelvind i muskelbevægelser og bevægelsesteknikker fører til sejr, men hjernen er gået i en hvirvelvind; selv modstand fra modstanderen er ikke nødvendig for at besejre!
  Krigsbarberen, der beskærer livets skud, vil i modsætning til en almindelig barber aldrig stå uden arbejde og med en tom mammon!
  En person, i modsætning til et medlem, bør ikke stå, ellers holder han op med at være medlem af det vindende hold!
  Hunde gøer godt, når de gnaver, men er meget dårlige, når du skal gøre krav på dit bytte!
  I livets kamp, som i en film, blændes dine øjne af rammerne, kun disse frames har heldigvis kun sort/hvid intelligens!
  Millioner oplever frygt, det er ukendt for nogle få, men rædsel reducerer millioner til nul, og en sand modig mand vil erobre uendeligheden!
  Hvor ofte, før frelsen, når der ikke er tid til sjov, er det øjeblik, der blev spildt i destruktiv underholdning, ikke nok!
  Du kan være et godt menneske fra alle sider, men en lille plet på den ene side er nok for en slyngels ry!
  Og de døde vil ikke hvile, for der er ingen fred i et univers fuld af bevægelse!
  Smerte er smukt, når det er nyttigt og forfærdeligt, når det er skadeligt!
  Der er ingen chance for at blive udleveret til en, der er fej og dum at starte!
  Derfor gives et omslag til de døde, så helvede ikke bliver for varmt!
  Selv en mand med et løvehjerte kan folde sine vinger for evigt, hvis hans ubeslutsomhed er låst fast i en vingeløs skal!
  Ordet var i begyndelsen, men denne begyndelse er så fjern, at nogle gange bliver tingene slet ikke til noget!
  Bønder er fædrelandets knogle, arbejdere er blodet, forretningsmænd er hjernen! Det ene kan ikke eksistere uden det andet!
  Krig er noget, der sker i tunge og voksenfilm, men letheden ligger kun i, at den også er tilgængelig for børn!
  
  
  
  
  
  DEN STORE TSAR VASILI III
  Oleg Rybachenko og Margarita Korshunova flyttede dog hurtigt til en anden historie.
  Vasily den Tredies hær belejrede Kazan. Kommandanten var dog ikke zaren selv, men hans bror Dmitrij.
  Året var 1506, det første hele år af Vasily den Tredies regeringstid, som væsentligt styrkede Muscovy og styrkede centraliseringen af herskeren. Sandt nok har han ikke erobret for meget, men han har enorme ambitioner!
  Og så besluttede Oleg Rybachenko og Margarita Korshunova at hjælpe den russiske storhertug, og endda til en vis grad kejseren, med at tage byen og hovedstaden i Khanatet.
  Den udødelige dreng og pige stormede Kazan og viftede med sabler. De kæmpede som helte. Da de var udødelige, bevægede børn sig hurtigere end geparder. Og med deres bare tæer lancerede de præparerede, slebne skiver, der ramte tatarerne direkte i halsen.
  Oleg og Margarita skyndte sig hurtigt, og da de fløj op ad muren, udførte de møller og huggede fem eller seks tatariske jagerfly ned.
  Så begyndte de at skære modstanderne ned og affyre dem, og vælte et dusin nukere ad gangen.
  Og de faldt og kollapsede.
  Drengen og pigen kæmpede som titaner. De var kendetegnet ved deres smidighed, og deres sværd lavede femten sving på et sekund. Og så fældede de fjenden. Både børnene og våbnene var specielle: sværd og sabler på samme tid, og de skar næsten alt metal og kød.
  Oleg svingede en stor sommerfugl, afskar et dusin modstandere på én gang og brølede:
  - Jeg er en kæmpe scooter!
  Og igen er drengen udsat for et hektisk angreb.
  Og her er pigen, der kaster en granat med sine bare tæer og knirker:
  - Vort Fædreland er herligt, indfødte trofaste, ortodokse! Og vi vil være i stand til at slå tatarerne, og Kazan vil være under Rusland!
  Og igen angriber de unge, udødelige krigere. Og de kæmper med rasende vanvid. De indeholder en vild kaskade af ideer og hektisk energi.
  Ungt par i angreb. Og tatarkrigerne falder under deres slag. Og de kæmpere, der modtog udødelighed og træner deres evige liv, har det meget sjovt.
  Oleg, der skar tataren af, brølede:
  - Hundrede, efter hundrede, regiment efter regiment! Russiske riddere skåret med et sværd! Jeg tror, at sejren snart kommer! Vi åbner en fin konto!
  Margarita kastede en skærpet skive med sine bare tæer og sang:
  - Kolovrat! Evpatiy Kolovrat!
  Oleg Rybachenko, denne evige dreng, kastede også en diskos med sin bare, barnlige, men meget stærke fod og sang:
  - Fædrelandets forsvarer! Perunov soldat!
  Margarita fortsatte med at hugge og sang:
  - Kolovrat! Evpatiy Kolovrat!
  Drengen, der fældede sine fjender, hvæsede:
  - The Heroes of Rus' ringer alarm!
  Sådan kæmper heroiske børn - store helte! De har passion og styrke for en hel legion.
  Eller måske ti legioner! Da de så på dem, blev resten af krigerne opmuntret og begyndte at skynde sig over Kazans mure.
  Oleg, der skar tatarerne fra hinanden, brølede:
  - For zar Vasilij den Tredje!
  Og hvordan han vil kaste en skarpt skærpet skive, hvordan han vil afskære et dusin modstandere af Rus'.
  Og igen vil sommerfuglen spinde, efterfulgt af møllen. Skærer et dusin ned ad gangen. Og så tager drengen det, som han vil og skubber med sin bare hæl khanen på hagen.
  Han vil flyve og plappe lige ind i en kedel med kogende harpiks.
  Oleg Rybachenko råbte:
  - Nå, for helvede med dig!
  Margarita tog en boomerang med sine bare tæer, skar fem nukere af og brølede:
  - Ære til zar Vasilys fædreland!
  Oleg Rybachenko bekræftede entusiastisk:
  - Ære til det hellige Rusland!
  Margarita, der huggede tatarerne, hvæsede:
  - Det her er ikke Rusland endnu, men Muscovy!
  En betydelig del af muren er allerede blevet erobret af russiske soldater. De trænger allerede ind i selve byen.
  Storhertug Vasily befandt sig lidt i skyggen på grund af sin store søn Ivan den Forfærdelige.
  Men i den virkelige historie underkastede Kazan sig ikke for ham. Og nu er børnene ved at omskrive og tilføje, hvad deres russiske forfædre undlod at gøre.
  Oleg Rybachenko skar fire hoveder af med et slag. Drengen kastede derefter boomerangen med sine bare tæer. Han skar yderligere syv kæmpere ned og skreg:
  - De kørte på en eller anden måde ind i kisten, og den stærkeste ghoul,
  Han ville bide mig i nakken, men han viste sig at være vildt!
  Og den unge kriger bliver vred...
  Margarita drejede skruen og knirkede:
  - Jeg er en kobra klar til at hoppe!
  Og igen vil han affyre en dræber boomerang med sine bare tæer. Pigen er naturligvis som den sejeste gudinde.
  Det meste af Kazan er allerede blevet erobret. Modige børn stormer den Højeste Khans palads. De er fulde af raseri og vild begejstring. Oleg Rybachenko og Margarita Korshunova er Terminator-børn. Og hver af deres gynger, og de svinger meget ofte, er nye lig!
  Oleg Rybachenko bemærkede, mens han kæmpede:
  - Men denne kamp kan ændre meget!
  Margarita var enig:
  - Ivan den Forfærdelige erobrede Kazan! Og nu vil hans onkel Dmitry også erobre hende!
  Drengen kastede en boomerang med sine bare tæer. Han skar halsen over på fem tatarer og gøede:
  - For Great Rus' og slavernes himmel!
  Margarita bekræftede selvsikkert:
  - For det største imperium!
  Og pigen kastede også et slebet blad med sine bare tæer.
  Og hun skar en masse nukers og huggede nogle af dem. Han er sådan en kæmpende skønhed.
  Margarita er virkelig sej. For udødelighedens skyld indvilligede hun i at blive en pige, opgive sin voksne krop og blive solgt til slaveri. Men hun fik sådan en overmenneskelig styrke! Og tro mig, selvfølgelig er det også fantastisk for hende!
  Pigen kæmper og drengen kæmper og fjenderne falder. De er hakket op og svækket.
  Så de modige børn bryder ind i tronsalen, hvor Kazan Khan ligger.
  Han forsøger at gå, men drengen kaster en stjerne med sin bare fod og gennemborer bagsiden af khanens hoved. Den, der er gennemboret, falder og dør...
  Så udrydder børnebetjentene resten af tatarerne. Men sidstnævnte, efter at have mistet deres herre, smider deres våben og overgiver sig.
  Så Kazan faldt. Nu er Rusland gået ind i disse lande. Storhertugen af Muscovy Vasily bosatte nogle af tatarerne i Rusland og bosatte nogle af russerne i Kazan.
  Så blev det helt bedre. Den nye russiske storhertug blev også valgt til storhertug af Litauen. Steg op til tronen...
  Det er klart hvorfor - sejren over Kazan imponerede alle meget. Og de indså, at Rus' er meget stærk!
  Og rangerbørnene gjorde deres bedste her. De erobrede og besejrede hæren fra storhertug Vasily den Tredies hovedkonkurrent. Og den udødelige dreng og pige tog ansøgerens hoved og skar det af.
  Og det gjorde de ved at kaste skiver sammen med deres bare fødder, mens de råbte:
  - Slaverne skal forenes! Vi vil alle være uovervindelige!
  Og da de sprang op og huggede hetmanden ihjel, udbrød børnene:
  - Vi er krigere af en ny æra og en sej formation!
  Hvorefter fangerne kyssede børnenes bare fodspor efterladt af dem i nysneen. Og du vil være enig i, at det er meget fedt!
  Og så en tur til Astrakhan. Sådan fører én sejr til andre.
  Oleg Rybachenko og Margarita Korshunova flyttede sammen med denne storhertug til Astrakhan.
  En dreng og en pige stormede denne store by. De kæmpede, endnu en gang ankom den russiske hær gennem tidskorridoren.
  Og igen huggede de og kastede boomerangen med deres bare tæer. Alt gik meget nemmere her. Og hæren blev kommanderet af Vasily den Tredje selv. Og hans magt var stor. Storhertugdømmet Litauens tropper ankom også. De stormede denne by.
  Og Terminator-børnene kæmpede og kastede boomerangs, skiver og stjerner. Oleg Rybachenko kastede endda et par granater.
  Med deres bare fødder kastede børnene også skarpe stjerner og tynde, men i stand til at skære flere halse over ad gangen.
  Og deres ben er virkelig legemliggørelsen af smidighed og hurtig og meget vild styrke.
  Og når en pige kaster en boomerang med sine bare fingre, vil det slet ikke være honning for fjender af det hellige Moskva Rus!
  Terminator-børnene råbte i kor:
  - Ære til Vasilij den Tredje, den største af de russiske zarer!
  Og igen en stor sejr for det russiske kongerige.
  Vasilij den Tredje blev kronet med titlen zar og blev officielt anerkendt som kejser. Hans imperium blev enormt. Russerne begyndte også at trænge ind i Sibirien. Og Krim-khanatet anerkendte endda sig selv som en vasal af Rusland.
  Efter udvisningen af storbyen forpligtede Vasily den Tredje den nye hersker af kirken til at ændre dogmer og tillade polygami. Dette var delvist forårsaget af annekteringen af Kazan, Astrakhan og andre islamiske lande.
  Vasily den tredje giftede sig straks med den litauiske prinsesse Glinskaya og tataren Tamara. Og så også på den fjerde pige.
  Synoden tillod russerne at have fire koner. Og mange prinser benyttede sig af dette.
  Krigen med Polen endte med erobring... Den russiske hær var stærk, og meget mere talrig. Ja, Oleg og Margarita hjalp. Og med disse Terminator-børn er ingen modstander bange.
  Og Vasily den Tredje blev konge af Polen. Imperiet styrkede sig. Men så kom Suleiman den Storslåede til Det Osmanniske Riges trone. Og denne hersker erobrede Ungarn. Han belejrede også Wien.
  Men Krim-khanatet brød med Rusland. Og en ny kampagne fulgte. Også Oleg Rybachenko og Margarita Korshunova, på foranledning af den hyper-almægtige hekse-gudinde, udmærkede sig også her. Selvfølgelig under overfaldet på Perekop. Dette er den stærkeste del af Krim-tatarernes forsvar. Men det er børnene også: Oleg og Margarita er meget seje!
  Og hvor vil de skynde sig, og hvor vil de skynde sig! Og hvordan de vil fælde tatarerne. Og med hvilken vild entusiasme de vil tage fat på dette.
  Og drengen kastede en stjerne med sine bare tæer, og den afskar seks tatarer på én gang.
  Og pigen smed fem af dem ned med et stjernekast. Det er de kæmpende børn, der viste sig at være.
  Oleg og Margarita ryddede en del af muren. Derudover virkede også artilleri. En masse ødelæggelse blev forårsaget af tatarerne. Så Krim-khanatet faldt.
  Så var der en kamp med Suleiman den Storslåedes hær. Denne gang var denne store sultan uheldig i den virkelige historie. Oleg Rybachenko og Margarita Korshunova dræbte ikke kun en masse tyrkere, men tog også sultanen til fange.
  Rusland tvang tyrkerne til at forlade Balkan. Og hun grundlagde selv sine fæstninger der. Og Istanbul blev også taget væk. Konstantinopel opstod igen.
  Vasily den Tredje stoppede midlertidigt. Det var nødvendigt at fordøje erobringerne. Livland gik med til at hylde russerne og afstod uden krig besiddelsen af Narva.
  Selv i 1535 beordrede Vasily den Tredje opførelsen af en havneby ved mundingen af Neva. Noget som Peter den Stores Petersborg. Sandt nok flyttede Vasily hovedstaden til Konstantinopel.
  I 1537 erobrede russerne Vyborg og befæstede sig mod nord fra svenskerne og besejrede dem fuldstændigt.
  Under angrebet på Vyborg skilte Oleg Rybachenko og Margarita Korshunova sig igen ud.
  Drengen og pigen sprang naturligvis over tidsgrænsen og deltog i overfaldet.
  Så Oleg kastede en boomerang med sine bare fødder, slog et dusin modstandere ud og sang:
  - Ære til Rusland og dets zar Vasilij den Tredje!
  Margarita kastede også noget dødeligt med sine bare tæer og sagde modigt:
  - For hellige Rus' og den ujordiske dronning!
  Hvorefter drengen og pigen blev så adskilt, at de skar en hel lysning ud af svenskernes lig.
  I 1540-1541 erobrede russiske tropper også Lilleasien fra tyrkerne. Og i 1545 og også Mesopotamien og Palæstina. I marts 1547 døde kongen, knap otteogtres år gammel. Hans regeringstid på 42 år viste sig at være både lang og meget glad for mange erobringer for Rusland.
  Basil den Tredje blev kaldt Basil den Store. Og på tronen var en ung, men allerede voksen efter Rus' standarder, Ivan Vasilyevich.
  Og da Vasily den tredje levede længere end i den virkelige historie, blev boyar-urolighederne undgået.
  Ivan Vasilyevich besluttede først fuldstændigt at underlægge sig Livland, krigen i 1550 var vellykket. Kraftfuldt russisk artilleri fejede alle væk, og næsten alle byer blev hurtigt erobret.
  Selvfølgelig deltog Terminator-børnene Oleg Rybachenko og Margarita Korshunova i kampene.
  Med deres bare, barnlige fødder kastede de alt skarpt og gennemtrængende så nidkært, at de liviske tropper døde i uhyre tal.
  Desuden skyder børnene også præcist fra kanoner.
  Terminator-drengen Oleg skød og smed en morder til stede med sine bare fødder.
  Spredte modstanderne og knirkede:
  - Jeg er legemliggørelsen af ødelæggelse!
  Og drengen vil blive ophidset og brøle:
  - Jeg er søn af den store vækkelse!
  Margarita, denne seje pige, vil også starte morderen med sine bare tæer og knirke:
  - Jeg er datter af de store udslettelsesgudinder!
  Og igen griner børnene og blotter deres tænder. Og så vil de flyve op til fæstningen. Og så vil alle blive hugget op. De har ikke sværd, de har bare propeller. Og de udrydder livonerne og andre soldater fra lejesoldaterhæren uden medlidenhed.
  Drengen og pigen er alle barfodede, selv i sneen. Og de udødelige børn kan endda lide dette!
  Hvorfor ikke? Hvorfor har de børn, der har kroppe hurtigere end noget dyr, og som selvfølgelig ikke kan tilgive eller blive syge, brug for sko?
  Så kæmpede Ivan den Forfærdelige i Egypten. Efter at have erobret hele det nordlige Afrika, inklusive Marokko, på få år. Så blev den arabiske halvø erobret.
  Tyskland var fragmenteret, Østrig var svagt, Spanien og andre lande havde travlt med krige.
  Det tsaristiske Rusland bevægede sig gennem Iran mod Indien. I 1590 blev Indien erobret. Ivan den Forfærdelige levede til en alder af otteogtres og døde i 1598. Og han blev efterfulgt af Ivan den Femte. Rusland fortsatte sin østlige ekspansion og overtagelse af Kina. Selvom krigen viste sig at være lang, langvarig og svær.
  Det tog tre krige at erobre Kina.
  Selv Oleg Rybachenko og Margarita Korshunovas deltagelse i kampene sikrede ikke umiddelbart sejren.
  Og børnene kæmpede i episoder. De vil løbe ind, hugge kineserne op og stikke af igen.
  Selvfølgelig handlede drengen og pigen meget aktivt og effektivt. Og med deres bare tæer kastede de aktivt skarpe stjerner, skiver og boomerange.
  Oleg Rybachenko hackede personligt den kinesiske forsvarsminister ihjel. Og så kaster han en granat med en drengefod. Så straks gik to dusin gule krigere til den næste verden og sagde:
  - Ære til Rus', som for evigt gennem århundreder viser universets vej!
  Og pigen Margarita vil lancere en boomerang med sin bare fod, som er dræber, hvilket ikke kunne være sejere.
  Og efter at have besejret modstanderne, knirker pigen:
  - For sådan en Rus' kæmper du og vær ikke bange!
  Og drengen og pigen begyndte at vinke endnu mere intenst.
  Ivan den femte døde i 1620, og hans arbejde blev videreført af hans søn Ivan den sjette. Efter vedvarende krige blev Kina endelig erobret i 1640.
  Oleg Rybachenko og Margarita Korshunova begyndte at optræde mere aktivt på forskellige steder i kampe og kampe.
  Og så kastede drengen Oleg en boomerang og blæste hovedet af den kinesiske kejser. Og han blev selv en helt!
  Og pigen Margarita kastede en granat med sin bare fod og slog hele fjendens hovedkvarter ud.
  Og selvfølgelig, takket være disse udødelige børn, blev den største af det russiske imperiums sejre vundet!
  Og efter sejren over Kina er det muskovitske Rus ikke længere bange for nogen! Og ingen vil stoppe eller besejre russerne! De har allerede passeret point of no return!
  Og Rusland styrkede sig selv som et stort imperium. Ivan den Sjette regerede i yderligere ti år, indtil han erobrede Korea og det meste af Indokina.
  Efter ham steg Alexander den Første til tronen. Den nye konge fortsatte sit tidligere erobringsforløb. Indokina blev fuldstændig erobret, og russiske skibe landede i Australien og begyndte at udforske dette kontinent. Derudover var russerne gået ind i Alaska endnu tidligere og bevægede sig tværs over Canada... Her stod de allerede over for Frankrig, som endelig fik stabilitet og fremgang under Ludvig XIV, og England, der hurtigt tog fart.
  Derudover fortsatte Rusland med at udforske Afrika og mødte også modstand fra Storbritannien der. Sverige styrkede sig også og forsøgte at angribe Rusland.
  Men russiske tropper var i alarmberedskab, og Storbritannien og Frankrig rykkede ikke sammen. Og Alexander den førstes tropper erobrede denne stat.
  Selvfølgelig deltog både Oleg Rybachenko og Margarita Korshunova i dette.
  Barfodede børn kastede skiver og huggede med lange, specielt hærdede sværd.
  De er så seje og uimodståelige.
  Oleg Rybachenko kastede en skarp stjerne med de bare tæer på sine drengefødder, væltede et dusin svenskere og sang:
  - Til ære for hellige Rus'!
  Pigen Margarita kastede også den dødelige genstand med sine bare fødder og hvæsede:
  - For den uovervindelige Families storhed!
  Og børnene vil hoppe sammen og slå den svenske guvernør i brystet med deres bare hæle.
  Han fløj hen og skød endnu et dusin fjendtlige soldater ned.
  Efter Alexander den Førstes død i 1675 besteg tsar Alexei, Alexanders første søn, tronen. Typisk gik tronfølgen efter sønnernes anciennitet, og derefter børnebørnene fra den ældste søn. Vasily den Tredje etablerede dette, så der ikke senere ville være kamp om tronen. Med stærk centralisering.
  Alexei var den første til at støde på Frankrig i Amerika og Storbritannien i Afrika.
  I mellemtiden gik russiske tropper ind i tyske lande. Indfangningen var ganske vellykket, da fyrstedømmerne var fragmenterede. Overtallige russiske regimenter erobrede også Italien. Dette blev efterfulgt af en kampagne mod Frankrig. Ludvig Solkongens regering endte uberømt. Russiske og udenlandske regimenter tog Frankrig.
  Oleg Rybachenko og Margarita Korshunova udmærkede sig igen.
  Børn kæmpede med sværd og kastede skiver mod fjendens soldater. De dræbte en masse soldater.
  Drengen kastede en stjerne mod fjenden med sin bare fod og brølede:
  - Jeg er en supermandskriger!
  Pigen kastede også dræberskiven med sine bare tæer og fløjtede:
  - Og jeg er legemliggørelsen af det vidunderlige rum!
  Og hvor vil hans lange tunge vise sig! Og så vil han slå den franske greve i næsen med sin bare hæl. Hans pande er revnet.
  Og Oleg Rybachenko skyndte sig forbi som en helvedes meteor, og et par dusin franskmænd døde lige. Og så sprænger drengen ham med bukkeskud fra den erobrede kanon.
  Og det vil slå mange kæmpere ned. De vrider sig i smerte og dør!
  Og Terminator-børnene styrter mod sig selv og hugger alle ned, som om de selv var dødens engle og hurtigere end geparder.
  Storbritannien kæmpede på en eller anden måde tilbage på havet og bad om fred. Rusland fortsatte sin ekspansion i Amerika. Hendes tropper erobrede alle de engelske og franske kolonier og nåede Mexico.
  Erobringen af Afrika og Australien var fuldført.
  Nu var kun Spanien og dets kolonier, og Portugal med dets kolonier, ubesatte.
  Men denne krig skete allerede for Peter den Store, som fik magten i 1700. Den nye zar, ikke Romanov, men Rurikovich, udnyttede lejligheden som et angreb på russiske købmænd og sendte tropper ind i Spanien og Portugal.
  Disse lande var allerede i tilbagegang og blev hurtigt besejret. Russiske tropper begyndte også at erobre kolonierne. De var både flere og bedre udrustede og bevæbnede. Den russiske hær havde allerede røgfrit krudt og højeksplosive granater og kampluftskibe. Selv kampvogne dukkede op. Og de første pansrede tog. Hvilket gjorde indtryk på modstanderne.
  De første maskingeværer dukkede også op i den russiske hær.
  Men selv her kunne Oleg Rybachenko og Margarita Korshunova ikke lade være med at sætte deres præg. De skal kæmpe og tjene deres udødelighed.
  Nu vil drengen kaste en granat igen med sin bare fod. Og vil rive modstandere i stykker. Hvorefter det synges:
  - I navnet på det Rusland, der erobrer hele verden og menneskers hjerter!
  Pigen ville også kaste en lille bombe med sin bare fod, men med stærk eksplosiv kraft. Han vil rive spanierne og knirke:
  - For sådan, at der altid vil være lykke for alle mennesker!
  Og børnene, der kastede dødsgaver med deres bare fødder, sang:
  - Må de være evigt unge og vores lyse år!
  Og efter det er det som en anklage om noget ret dødeligt. Og de vifter sådan med sablerne.
  Det blod flyder som en flod, og hele jorden forsvinder under dine fødder!
  Det er børnene! Altså bare supermænd med bare fødder, der nærmest er nøgne i både varme og kulde.
  Men sådanne fremragende kæmpere! Det højeste mærke og klasse! Her skærer de sig selv og ødelægger deres modstandere!
  Drengen og pigen er som ærkeenglene i den vildeste udslettelse, for hvem der ikke er nogen barrierer eller forhindringer på vejen til nye sejre og præstationer.
  Undervejs overgiver byerne sig, og indbyggerne kommer ud og kysser aftryk af de udødelige og store børns bare fødder.
  Spanien og Portugal, sammen med deres kolonier, blev erobret ret hurtigt. Og der var kun ét Storbritannien tilbage.
  Men i 1725 landede Peter den Stores tropper på den.
  Oleg Rybachenko og Margarita Korshunova er som altid foran alle. Børn er udødelige og springer gennem tiden.
  De skyder fra maskingeværer og kaster dødelige granater med deres bare tæer.
  De river briterne og andre krigere fra hinanden.
  Oleg brøler, skyder og slår ned:
  - Vi er krigere af det kosmiske broderskab!
  Pigen Margarita kastede en granat med sine bare tæer og skreg:
  - Og vi vil besejre alle uden tvivl!
  Hvorefter pigen slog hertugen af Buckingham så hårdt med sin bare hæl, at hun brækkede hans hals!
  De erobrede London og afsluttede endelig erobringen af verden.
  Sådan opstod et forenet imperium. Peter den Store døde i 1735, og hans barnebarn Peter den Anden besteg tronen. Stadig ung, men smart og sej hersker. Rusland øgede centraliseringen, fabrikker og veje blev bygget. Der dukkede fly op, og jernbanerne blev udvidet mere og mere aktivt.
  Peter den Anden regerede ret længe og stabilt. I 1790 blev han efterfulgt af Peter den Tredje. Landet var velstående og alt var fredeligt. Der tales allerede om pladsudvidelse.
  Og i 1817 fandt den første bemandede flyvning ud i rummet sted. I 1820 blev Alexander II tsar. Den nye konge ønskede en hurtigere udvikling af rummet og udforskning af rummet.
  I 1825 fandt den første flyvning til månen sted. Og i 1845 fløj russiske skibe til Mars. Og i 1847 til Venus. I 1850 til Merkur, og den næste til Jupiters satellitter. Russiske kosmonauter satte deres fod på den fjerneste planet Pluto i 1860.
  Sådan forløb udforskningen af solsystemet. Og i 1917 fandt den første flyvning uden for solsystemet sted. Flere store rumskibe gik til Alpha Centauri.
  Og i 1921, til Sirius... Der blev i øvrigt opdaget flere relativt normale planeter. Fyrre år senere dukkede de første skibe, der fløj med superluminal hastighed op.
  Og i 2017 fløj en russisk kosmonaut for første gang til kanten af galaksen.
  Det var helt vidunderligt.
  I 2030 blev en tidsmaskine opfundet... Og menneskeheden flyttede til et andet, højere udviklingstrin. Selvom de ikke er på tronen, sidder Rurikovichs stadig, og et absolut monarki styrer det menneskelige imperium.
  IVAN DEN FORFÆRDELIGE OG ULYKKERNE
  Ivan den Forfærdelige blev ikke forgiftet i 1584 og giftede sig stadig med en engelsk prinsesse. Rusland og Storbritannien indgik en traktat og modtog russisk hjælp og alliance.
  Der var krig i Sibirien, og nye russiske byer blev grundlagt, herunder Tobolsk.
  I 1590 fik Ivan den Forfærdelige og en englænder en søn, Alexander.
  Og så i 1591 begyndte krigen med Sverige, som Rusland udkæmpede sammen med Polen. Ja, det var en bekvem situation.
  Og den russiske hær, ledet af guvernør Skopin-Shuisky, belejrede Narva.
  Her besluttede Oleg Rybachenko og Margarita Korshunova, den udødelige dreng og pige, at hjælpe den russiske hær. I den virkelige historie var der sådan en belejring, men under zar Feodor. Og russerne var kun i stand til at indtage Ivan-byen. Og her regerer Ivan Vasilyevich stadig. Nå, drengene og pigerne i AI er klar til at vise sig selv. Hvis, lad os sige, i et eller andet univers levede Ivan den Forfærdelige længere. Og hvad så? Endnu en mission!
  En dreng og en pige deltog i overfaldet. De løber foran hele hæren. Race hurtigere end geparder. Og bag dem er rygsække med skarpt slebne skiver.
  Terminator børn angriber. De kaster skiver på afstand med deres bare fødder og synger for sig selv:
  - Moder Ruslands storhed,
  Det er i hjerterne og simpelthen i sjælen...
  Vi spurgte den Almægtige Rod,
  Hav himlen med din elskede i en hytte!
  Margarita kastede skiven, væltede seks svenskere og spindede:
  - Jeg er en super pige!
  Faktisk var Margarita allerede fyrre år gammel på tidspunktet for sin reinkarnation. Og hun var meget bange for at blive gammel, grim og klodset. Og gå straks med til, for den evige ungdoms skyld, at blive en pige på omkring tolv år og gå i slaveri i en ukendt periode. Og modarbejde også din udødelighed ved at deltage i forskellige messiaser.
  Men hun har ligesom Oleg Rybachenko en speciel krop med overmenneskelige evner. Og med ublu hastigheder.
  De ser ud til at være stadig børn, men de er ekstremt stærke og hurtige og allerede erfarne kæmpere.
  Efterhånden som skiverne kastes, falder modstanderne. Og hverken en kugle eller en kanonkugle kan tage dem!
  Terminator-børnene løb hen til væggen, klatrede let op og begyndte at hugge deres modstandere ned med deres lange sværd. Og de hugger som femten, tyve slag i minuttet.
  Oleg Rybachenko, der kastede en skive med sin drengelige fod, brølede:
  - Over bakken smeder de økser!
  Margarita lancerede også diske med pigens bare fod, skar et dusin fjender af og sang:
  - Piske de voldelige hoveder!
  Drengen kastede skiven med sine bare fingre, huggede mængden ned med sværd og klynkede af begejstring:
  - Men ringbrynjen ringer for udlændinge!
  Margarita mumlede ordene:
  - Russisk tale!
  Oleg Rybachenko, der huggede svenskerne og kastede skiver med sine bare fødder, sang:
  - Vi bliver trampet ned af hordens stamme!
  Margarita, der også skar svenskerne i stykker og kastede dødelige våben med sine bare fødder, sang:
  - Vi er undertrykt af de vantros åg!
  Oleg Rybachenko fortsatte med at hugge og sagde:
  - Men det koger i vores årer...
  Margarita, der huggede og kastede skiver med sine bare fødder, bekræftede:
  - Slavernes himmel!
  Drengen, der kastede skiver og brølede, råbte:
  - Og fra Chuds kyster!
  Pigen, der fortsatte med at kaste skiver med sine bare fødder, brølede:
  - Til den iskolde Kolyma!
  Oleg kastede sin bare drengefod og hvæsede:
  - Alt dette er vores land!
  Margarita, der også lancerede en boomerang, sagde:
  - Det er os alle sammen!
  Drengen og pigen ødelagde hundredvis af fjender, og andre russiske krigere fulgte dem og væltede ud over murene. Narva rystede. Og hendes fald var nu ved at blive uundgåeligt.
  Terminatorbørn er slet ikke en joke. Dette er noget, der er uforståeligt for det gennemsnitlige sind.
  Disse er udødelige krigere. De går videre og ødelægger fjenden, enten med sværdslag eller med svingninger af deres bare fødder, hvorfra skarpe skiver flyver. Og de slår modstandere ud som kakerlakker.
  Oleg fortsætter med at rykke frem med al sin vilde hurtighed.
  I russisk historie var Ivan den Forfærdeliges regeringstid den længste, og den var en af de mest herlige og på samme tid blodig.
  Kongen tabte den sidste og vigtigste krig i Livland. Og nu ville jeg have det lige.
  Desuden er Rusland og Polen i krig på samme tid, hvilket er meget mere bekvemt.
  Og Terminator-børnene er på arbejde... De fleste af murene er allerede blevet erobret af russiske soldater.
  Og fyrene bryder igennem til det centrale slot og kaster fjenden med knive med deres bare fødder...
  Oleg, der vælter snesevis af svenskere, råber:
  - Ære til zar Ivan!
  Margarita, der skærer fjender ned, knirker:
  - Stor ære til det store Rusland!
  Drengen og pigen er sådanne hårde og greyhound krigere. De knuser alle og driver deres fjender ind i helvede. De hugger i sig selv, og de hugger så desperat og febrilsk. Ingen vil stoppe dem, og ingen vil vinde!
  En dreng og en pige knuser fjenden, en dreng og en pige - en hilsen til heltene!
  Oleg Rybachenko, der kastede en skive med sin bare, barnlige fod, afsluttede chefguvernøren, hvorefter svenskerne begyndte at kaste deres våben.
  Narva faldt, og russerne styrkede havet... Og polakkerne belejrede Revel.
  Russiske tropper rykkede mod Vyborg.
  Ivan den Forfærdelige sidder stadig på tronen, og den russiske hær, sammensvejset med jerndisciplin, er stærk og rigt udstyret. På vejen deltog Oleg og Margarita i angrebet på flere byer.
  Drengen og pigen kastede som altid skiver, primært med fødderne og huggede med sværd.
  Oleg skar den vigtigste svenske lejesoldat og en flok andre soldater ned, hvorefter han sagde:
  - Fjenderne vil ikke opnå sejr over os!
  Margarita bekræftede:
  - Vi knæler ikke!
  Den russiske hær nærmede sig Vyborg. Dette er en nøglefæstning. Voivode Skopin-Shuisky indledte et angreb efter en kort artilleri-spærreild.
  Oleg Rybachenko og Margarita Korshunova er foran som altid og kæmper desperat.
  De dækker vejen med lig.
  Oleg Rybachenko kastede en bombe med sin bare fod og brølede:
  - Ingen vil stoppe os!
  Margarita, efter at have lanceret morderen, udsendte:
  - Og ingen vil vinde!
  Monsterbørnene udbrød i kor:
  - Forfærdelige ulve ødelægger fjender! Og ingen brug for unødvendige ord!
  Drengen og pigen huggede med en utrolig fart. De klatrede let op på alle vægge og skar gennem alle søjler. Drengene handlede hurtigt og med stort pres.
  Oleg, der skar sine modstandere i stykker, sang:
  - Vi er den store sols riddere!
  Margarita, med vild aktivitet, knusende fjender, udstedte:
  - Og den store stjernehimmel!
  Og børnene vil bruge granater igen... Og så skiver og stjerner. Sådan fælder de fjenden. Med et så vanvittigt pres og lidenskab.
  Oleg slog den svenske greve af væggen og brølede:
  - Vores vil være sejr!
  Margarita, der huggede fjenden, bekræftede:
  - Ære til de faldne helte!
  Drengen og pigen accelererede igen og knuste fjenden med stor intensitet. Og deres sværd er som myggenes vinger.
  Børnene opførte sig på en måde, der ikke var barnlig cool. Og vigtigst af alt, hurtigt og uden pauser.
  Hvad der ikke er et sving, er et præcist angreb og besejrer fjenden.
  Oleg, der huggede svenskerne, sang:
  - Bang! Bang! Bang!
  Margarita, der huggede lejesoldaterne ned, færdig med at synge:
  - Vi er ikke stokere, ikke tømrere, men vi har ikke bittert fortrudt!
  Terminator-drengen, der huggede fjenden, tilføjede:
  - Og vi er højtliggende installatører og fra oven, hilsen til jer!
  Og de unge krigere spredte sig og begyndte at bevæge sig som hoppende pingpongbolde.
  Så Oleg huggede kommandanten i Vyborg ihjel. Og Margarita afsluttede to modstandere i barontitlen.
  Endnu en fæstning faldt... Svenskerne bad selvfølgelig ikke om nåde endnu. En afgørende kamp fandt sted.
  Der var lidt færre russere, men de tog en behagelig stilling. Og Margarita og Oleg angreb deres fjender med vild vanvid. Og lade dem hakke dem og bryde dem i koteletter. Og fyrene handlede selvfølgelig mere end med succes.
  Disse svenskere blev hakket så meget, at kun blodige stykker kød fløj væk fra dem.
  Oleg Rybachenko sang og kastede en boomerang med sine bare tæer, som skar halsen over på et dusin svenskere:
  - Og jeg ser nogen alvorlig! I drømmen om Ivan den Forfærdelige!
  Margarita, der også skar ned og tærskede alle, bekræftede:
  - Jorden i Sibirien er blevet fordelt - dit indfødte Ruslands!
  Og med sin bare fod affyrer han en boomerang... Og fjendernes lig flyver i forskellige retninger.
  Oleg Rybachenko sang:
  - Åh, hale, skæl!
  Og han kastede en granat med sin bare fod og tilføjede:
  - Jeg slår hundrede tusinde ihjel!
  Margarita, der også huggede sine modstandere, sagde:
  -Jeg huggede mange modstandere op!
  Og også med bare fødder vil han tage og affyre det mest dødelige. Og han vil stadig hoppe af glæde.
  Og med sin bare hæl vil han ramme den svenske markis i hagen. Han vil flyve forbi og feje et par dusin af deres heste.
  En dreng og en pige, meget aktive og aggressive individer. De ødelægger fjenden med vild vanvid. Ikke til hensigt at bremse og på en eller anden måde tøjle fjenden.
  Og svenskerne lider enorme tab. Deres hær har allerede vaklet. Og ude af stand til at modstå det vilde pres gav hun efter og flygtede.
  Forfølgelsen begyndte.
  Ja, det er sådan, at ingen kan stoppe ham.
  En dreng og en pige skynder sig til sig selv og råber:
  - Ære til heltene, der bryder mure ned!
  Oleg vil dreje møllen og producere:
  - Ære til heltene!
  Margarita producerede en sommerfugl, der også dræbte en masse fjender, og udsendte:
  - Og ære til os!
  En dreng og en pige kæmper så rasende. Og de vil ikke stoppe et sekund.
  Nej, de bevæger sig hurtigere og hurtigere. Deres tanker springer også som kaniner.
  Her er den svenske hovedguvernør. Oleg Rybachenko kaster en granat med sin bare fod og blæser kommandanten i stykker. Svenskerne kan ikke stoppes nu.
  Russiske tropper jagter dem og forfølger dem. Men det er ikke alt. Nu besluttede Ivan den Forfærdelige at erobre hele Sverige. Siden han har så modige unge.
  Margarita og Oleg modtog adelstitler og flyttede nu til Stockholm.
  En dreng og en pige løber foran, skærer deres modstandere ned og brøler:
  - Ære til vort fædreland, Ære til zar Ivan!
  Og disse fyre er så passionerede. Og så uforudsigelig og cool.
  Den ene efter den anden støder de på fæstninger. Og børnene tager dem med et blik. Selvfølgelig, som altid, at kaste boomerangs og discs med mine bare tæer. Og skærer svenskerne ned i træk. Som surkål. Og endnu et imperium falder.
  Her er Terminator-børnene, der allerede er i Stockholm. Og det iturevne svenske flag falder. Og kongen selv blev fanget med en lasso, og hans følge blev dræbt. Russiske tropper tager Stockholm for at angribe. Selvom drengen og pigen allerede har gjort hovedarbejdet.
  Ja, på sådan en sej måde fuldførte rangerbørnene deres næste mission. I hvert fald mod Sverige. Zar Ivan Vasilyevich blev også konge af Sverige.
  Polakkerne tog Revel og styrkede også deres styrke. Der var en midlertidig våbenhvile... Rusland fik adgang til havene. En by begyndte endda at blive bygget ved mundingen af Neva.
  Samtidig trængte russiske tropper i stigende grad ind i Sibirien. Den allerede midaldrende Ivan den Forfærdelige havde indtil videre afholdt sig fra en storkrig med Polen. Selvom situationen var ved at blive varm.
  Derudover var krimtatarerne stadig aktive. I 1591 blev Tsarevich Dmitry dræbt. Og i 1598 døde både arvingen Fedot og Ivan den Forfærdelige næsten samtidigt. Og den otte-årige søn af Ivan den Forfærdelige, Alexander den Første, blev konge. Boris Godunov viste sig at være hans regent.
  I 1601 udbrød en krig mellem Rusland og Polen, som fandt sted på baggrund af store afgrødesvigt. Polakkerne belejrede Smolensk.
  Oleg Rybachenko og Margarita Korshunova deltog i at afvise overfaldet. Polakkerne led store tab og trak sig tilbage. Den russiske hær ledet af Basmanov belejrede Polotsk i 1602 og indtog den. Oleg og Margarita adskilte sig under overfaldet. Drengen og pigen handlede som altid effektivt med både sværd og bare fødder. Så indtog den russiske hær også Vitebsk og Orsha og kæmpede med den polske konges hær.
  Oleg Rybachenko og Margarita Korshunova var de allerførste til at forstå polakkernes hær. Og de kæmpede med kolossal vanvid.
  Drengen kastede skiven, skar hovedet af polakkerne og råbte:
  - Jeg er en super klasse fighter!
  Og hvordan den skærer som en mølle.
  Margarita spinder også. Det vil smadre fjenden med sværd og give ud:
  - Jeg er stadig en klasse højere!
  Og med sin bare fod vil han affyre en boomerang og fælde sine fjender.
  Disse piger er så seje. De har det rigtige grin af tigre. Men drenge er endnu farligere og stærkere.
  De fælder deres fjender. Og de synger:
  - Blå nætter flagrer som ild,
  Vi er pionerer, børn af arbejdere...
  De lyse år nærmer sig -
  Pionerernes råb er altid, vær forberedt!
  Pionerernes råb er altid, vær forberedt!
  Ja, det er godt at være i evig barndom. Når du er evigt ung og evigt barfodet. Og ingen er i stand til at stoppe presset og angrebet fra rabiate børn. Som blev født til at gøre et eventyr til virkelighed.
  Og de kæmper som... Ægte helte.
  Og så bryder unge krigere med udødelige kroppe igennem til den polske konge. Tre hetmaner blev skåret ned, og boomerangen, som blev lanceret af Oleg Rybachenko, flyver. Og Sigismund falder dræbt.
  Samtidig knuste Margarita kong Vladislavs søn med et kraftigt slag.
  Således blev det polsk-litauiske Commonwealth halshugget. Men russiske tropper fortsætter med at bevæge sig.
  Polakkerne taber. Basmanovs hær indtager den ene by efter den anden. Minsk, Slutsk og Vilna blev taget. I alle disse byer leder modige børn kampen.
  Hvem kender hverken medlidenhed eller barmhjertighed. Og hvis de vinder, vinder de selvsikkert.
  Oleg Rybachenko modstandere sagde:
  - Vi er børn, ikke kimærer!
  Margarita kastede en bombe med sin bare fod og rev fjenderne fra hinanden og tilføjede:
  - Apostle fra den nye æra!
  Kort sagt mødtes Sejmen, og de anerkendte med flertalsafstemning Alexander den første Ruslands zar som konge af Polen og storhertug af Litauen.
  Så søn af Ivan den Forfærdelige og den engelske dronning blev stor.
  Så kom et felttog med østrigerne mod tyrkerne. Så sejrende og med store erobringer. Russerne tog Istanbul og ville videre.
  Under stormen af Istanbul udmærkede Terminator-børnene sig naturligvis og var i stand til at fange sultanen. Det Osmanniske Rige brød sammen og i yderligere ti år erobrede russiske tropper dets udkant. Oleg Rybachenko og Margarita Korshunova sprang rundt i tide og deltog kun i afgørende kampe.
  Efter erobringen af det osmanniske rige blev Sudan og Marokko også erobret. Og så Iran, Pakistan og Afghanistan.
  Alexander den Første introducerede polygami. For på den måde at bringe kristendommen og islam tættere på hinanden afskaffede han treenighedsdogmet, som var uforståeligt for folk. Russerne fik ret til at have fire koner.
  Ortodoksi har ændret sig noget, og anerkender Muhammed som Allahs sendebud og en profet.
  Samtidig blev de fleste faster afskaffet, og religionen blev mindre byrdefuld.
  Alt gik godt. Rusland erobrede snart Indien i 1640... Russerne gik ind i Alaska og klatrede ind i Stillehavet. Vi flyttede på tværs af Afrika.
  Alexander den Førstes imperium blev omfattende. Og krigen med Kina begyndte i 1650. Manchuerne forsøgte at holde territoriet.
  Oleg Rybachenko og Margarita Korshunova er i kamp igen. Og hvordan de skærer ned - som store terminatorer.
  Krigen med Kina skulle blive alvorlig. Og de evige børn forstod dette.
  Her kommer kampen. Kinas hær er enorm. Men den russiske, hentet fra mange nationer, er ikke lille.
  Der er en kamp og en hård udveksling af slag. Monsterbørn mejer kineserne ned.
  De kaster nåle og skiver med deres bare tæer.
  Og de slår de gule kæmpere ud i hundredvis.
  Og de skærer sig selv og slår modstandere ned med sabler. Samtidig optræder de ekstremt aggressivt.
  Ikke ydre børn, men simpelthen macho. Simpelthen knusende slag for udødelige. De ødelægger alle og sender deres fjender til helvede.
  Oleg, der hugger sine modstandere, synger:
  - Vi er ikke bange for angreb!
  Margarita, der kaster skarpe skiver, knirker:
  - Vi dræber alle de onde!
  Både drengens og pigens raseri er groovy.
  De slår deres modstandere ned og synger for sig selv...
  En sang fra et militærteater - Anden Verdenskrig, men ganske passende;
  Det store Rusland er berømt,
  Det smukkeste land...
  Stjernerne vandede sort fløjl,
  Fædrelandet er oplyst med en stråle!
  
  Hvor mange helte er der i Patronymic?
  Hver ridder er en kæmpe kriger...
  Hæren marcherer i venlig formation,
  Vores folk er jo altid forenet!
  
  Vi sværger til den store Stalin,
  Ære at beholde og kæmpe til enden,
  Fordi hans kraft er som solen,
  Fordi Guds lys er landet!
  
  Vort fædreland vil blive smukt,
  Med en gigantisk ånd, vores folk...
  Vi kæmper ganske enkelt, endda køligt,
  Og den fascistiske Wehrmacht vil blive besejret!
  
  Komsomol-medlemmer kæmper barfodet,
  Selvom frosten bider i hælene...
  Og vores øjne er som tallerkener,
  Pigens næse blev rød af kulde!
  
  Vi elsker at boltre os med drengene,
  Vores kroppe er meget varme...
  Og sådanne perfekte ansigter,
  Vores mor fødte os i herlighed!
  
  For Rusland kæmper vi med Fritz,
  At besejre rabiate fjender...
  Jeg er sådan en håndværker
  Du kan sikkert ikke engang finde ordene!
  
  Lad os blive seje de piger
  Lad os samle et flot maskingevær...
  Sådan en ringende stemme stjal fra mig,
  De vildeste bandeord er ikke acceptable!
  
  Der er et voldsomt raseri i piger,
  At der ikke er nogen måde at tælle det på...
  Vi vil se et sted i et vidunderligt paradis,
  Og bjørnen af Rus vil plage dig!
  
  Vi er så smukke piger
  Der er ikke noget bedre i universet...
  Til ære for vores fædreland-Rusland,
  Selvom vi ikke ser mere end tyve ud!
  
  Ved, at piger bliver yngre i krig,
  De løber barfodet gennem sneen...
  Og flagene vajer røde over fædrelandet,
  Og Komsomol-medlemmet vil flytte næven!
  
  Den onde fascist vil ikke være i stand til at besejre
  Uanset hvor sej han måtte være...
  Vi er piger i hovedherlighedens storhed,
  Under disse lyse, blå himmel!
  
  Vi vil gøre imperiet lykkeligere
  Hendes storhed er landes nederlag...
  Storhed uden Ruslands kyster,
  Lad os krydse det endeløse hav!
  
  Ja, vi piger er en slående flammekaster,
  Wehrmacht-horderne er i stand til at brænde...
  Tro mig, vi har et reelt pres,
  Vi vil slå fascisterne meget hårdt!
  
  Når vi kommer til Berlin er vi Komsomol medlemmer,
  Lad os få Krauts til at kysse deres fødder...
  Og selv orkerne vil ikke hjælpe nazisterne,
  Du skriver ned, vi er seje i din notesbog!
  Og nu flygter de besejrede kinesere. Og de bliver forfulgt af den russiske hær.
  Alexander den Første formåede at erobre Kina, men døde også otteogtres år gammel i 1658, ligesom sin far Ivan den Forfærdelige. Sådan et mærkeligt sammentræf: Tamerlanes alder. Også i øvrigt en stor kommandør og erobrer.
  Efter regeringstid af to så store konger, der erobrede så meget, er den nye hersker, Ivan den Femte, heller ingen svækkelse. Han er søn af Alexander og blev konge i en alder af fyrre. Fortsatte krigen i øst. Under ham erobrede russerne Indokina og Korea, nåede Singapore... De rykkede videre tværs over Afrika og til Australien... Også en succesfuld konge... Og mærkeligt nok døde han også i en alder af 68 år i 1686 . Han blev efterfulgt af sin søn Alexander II.
  Den nye zar var omkring femogtredive år gammel... Under ham nåede russerne Kap det Gode Håb og landede i Australien og New Zealand. De besatte Canada og stødte sammen med franskmændene. Alexander II erobrede også Italien og Tyskland, mens England og Frankrig samt Spanien og Portugal skændtes med hinanden.
  Den meget succesrige konge døde i 1714. Han regerede i otteogtyve år og var alt sammen frugtbar.
  Hans søn Peter den Store kom til magten i en alder af fireogtyve.
  Den nye konge erobrede Frankrig, Spanien, Portugal og pressede Storbritannien. Russerne erobrede også hele Amerika under ham.
  Oleg Rybachenko og Margarita Korshunova. De hjalp Peter under kampen med Frankrig. Under stormen af Paris.
  Som altid bar disse børn sværd og kastede nåle og skiver med deres bare fingre. De kæmpede meget godt.
  De hjalp med at storme Madrid og Lissabon. De beslaglagde også disse lande. Og de var meget succesfulde. Og de fælder også en masse fjender.
  Kort sagt, hele verden underkastede sig Rusland, undtagen Storbritannien. Peter den Store regerede indtil 1758 og døde også otteogtres, sådan et mærkeligt tilfælde. Eller en række tilfældigheder.
  Han blev efterfulgt af sit barnebarn Peter den Anden, en ung mand på omkring atten. Han fuldførte sine erobringer i 1770 og angreb Storbritannien.
  Oleg Rybachenko og Margarita Korshunova deltog i kampe i dette parallelle univers for sidste gang.
  Mange englændere blev hugget op, mange blev mejet ned med stjerner. Og de fangede den britiske monark.
  Krigen er forbi... Og Terminator-børnene fuldførte missionen. Hvilket var meget sjovt og interessant.
  
  DE STOPPEDE IKKE UNDER DUKER
  Hitler stoppede ikke de tyske kampvognsdivisioner nær Dyuker, og som et resultat skete følgende - briterne blev fuldstændig besejret, og flere hundrede tusinde soldater fra Leo Empire blev taget til fange.
  Under disse forhold trak både Chamberlain og Churchill sig sammen.
  Den nye premierminister indvilligede i chok efter Frankrigs overgivelse til en fred, der var ganske gavnlig for det slagne Storbritannien.
  Briterne returnerede simpelthen Namibia, som var deres koloni, til Tyskland, og Irak og Palæstina til Tyrkiet. Kun ved at returnere det, der blev fanget under Første Verdenskrig. Ellers skiltes de i mindelighed. De udvekslede fanger - alt for alle, og Storbritannien gav tyskerne frie hænder i øst, og anerkendte, hvad Det Tredje Rige allerede havde erobret.
  Nå, selvfølgelig begyndte Hitler, efter at have givet sig selv frie hænder med Storbritannien, at forberede et felttog mod øst.
  Tyskerne var i stand til at samle lidt flere kampvogne, på bekostning af divisioner i Frankrig, som Rommel ikke sendte dertil i Afrika. På grund af den manglende bombning af Storbritannien blev der desuden produceret en division mere med flere kampvogne. Generelt fik tyskerne væsentligt flere fly. Især at redde straks tre tusinde køretøjer, der i virkelighedens historie blev skudt ned over Storbritannien, plus også køretøjer fra Middelhavet, og dække i Vesten og Norge. Således indsamlede Wehrmacht omkring tusind flere kampvogne end den virkelige historie, og fem tusinde flere fly - en fordobling af deres antal i forhold til den virkelige historie. Tyskerne havde selvfølgelig mere infanteri på bekostning af Afrika, Frankrig, Norge og andre lande. Omkring en halv million af vores egne og en halv million satellitter.
  Flåden er meget stærkere, især den italienske. Ja, Mussolini kunne have afsat meget flere tropper til krigen med Rusland. Selvom kvaliteten af de italienske dele selvfølgelig ikke er særlig god.
  Men alligevel er en ekstra million soldater, tusind kampvogne, fem tusinde fly, ti tusinde kanoner og morterer selvfølgelig styrke.
  Derudover regnede tyskerne også med Tyrkiet og Japan. Hvilket generelt bekræftede, at de ønsker at strejke.
  I Grækenland vandt Italien, fordi det var i stand til at bruge flere tropper mod hellenerne uden at skulle kæmpe mod briterne i Afrika. Og tyskerne hjalp med luftfarten, som ikke blev omdirigeret. Plus bestikkelse af græske kommandanter.
  Der var intet oprør i Jugoslavien. Og tyskerne angreb USSR lidt tidligere, den 30. maj. De ville angribe endnu tidligere den 15. maj, men foråret viste sig at være for regnfuldt, plus at kampvognsafdelingerne stadig var underbemandede.
  Men USSR viste sig som altid at være uforberedt. Stalin ønskede virkelig ikke at bekæmpe Det Tredje Rige, og i alternativ historie havde tyskerne endnu mere end i virkelighedens historie frie hænder. Stalin ønskede ikke krig så meget, at han endte med en hær, der ikke var mobiliseret og ikke sat i kampberedskab.
  Og tyskerne skyndte sig som i den virkelige historie frem. Og endnu mere succesfuldt har de meget mere styrke, især i luften. Og det påvirkede krigens gang.
  Japan bragte også tropper til Manchuriet og kølede lidt ned til tanken om krig med Storbritannien og USA. Alle disse er mærkeligt stærke og er stadig i fred med Det Tredje Rige. Men USSR virkede meget svagere.
  Efter Smolensks fald og især katastrofen nær Kiev, hvor sovjetiske tropper blev omringet, slog japanerne stadig til de sovjetiske tropper.
  Og angrebet på Moskva begyndte næsten halvanden måned tidligere end i den virkelige historie. Tyskerne var i stand til hurtigt at vende deres tropper mod syd og besejre den sydlige del af Den Røde Hær.
  Som følge heraf kunne hovedstaden omringes i slutningen af september. Stalin flygtede selvfølgelig til Kuibyshev. Og tyskerne rykkede frem i Donbass og var i stand til at bryde ind i Stalingrad og før det erobre Kursk og Voronezh. Og så gik Türkiye ind i krigen.
  Det blev helt stramt. Og der er meget mere forræderi. Så Vlasov overgav Ryazan og gik over til tyskernes side.
  Moskva holdt ud til slutningen af december, men faldt til sidst. Ved udgangen af året var tyskerne i stand til at erobre næsten hele Kaukasus, og kun Sevastopol holdt ud på Krim.
  Leningrad befandt sig i en total blokade og var ved at dø af sult. Tyskerne lukkede dobbeltringen.
  Stalin forsøgte at starte fredsforhandlinger. Men Hitler nægtede og erklærede, at han kun ville acceptere ubetinget overgivelse.
  Den sovjetiske ledelse forsøgte i det mindste at etablere noget i Kuibyshev. Men den røde hær flygtede. Efter at have hvilet sig lidt flyttede tyskerne i marts 1942 langs Volga, Uralfloden og videre til Ural.
  Sovjetiske tropper modstod ret svagt. Moralen faldt meget. Og selv drakoniske foranstaltninger, massehenrettelser, hjalp ikke. Og soldater og officerer dræber særlige officerer. Og der er ikke meget af en stigning i sigte. Oftere og oftere giver de op.
  Generelt, da Moskva faldt, troede mange selvfølgelig, at krigen allerede var tabt, og de ønskede ikke rigtig at dø. Folk var deprimerede.
  Og i slutningen af april nåede tyskerne Kazan og indtog Uralsk og stormede Orenburg.
  Og tyskerne kom også igennem Centralasien, og her lagde de hårdt pres på dem.
  I maj udbrød hårde kampe for Dushanbe. Tyskerne forsøgte at få fodfæste i Centralasien.
  Alenka og hendes team befandt sig i det barskeste område. Og de forsvarede den sovjetiske by. På trods af maj var her lidt køligere på grund af bjergene, og der blæste en frisk vind fra nord. Men selv om vinteren var der ikke snedække her.
  Pigerne skød tilbage fra de fremrykkende fascister og deres udenlandske lejesoldater.
  Alenka skød fra en PPSh og fløjtede en sang.
  - Over bjergene, over dalene, en pelsfrakke og en kaftanvandring!
  Barfodet rødhåret Alla tilføjede:
  - Og tara-ram!
  Pigen kastede en granat med sin bare fod og rystede sine kobberrøde krøller. Denne kriger er smuk.
  Men andre er ikke værre. Anyuta smed gaven med sine bare fingre og hvæsede:
  - Og pigen er super!
  Guldhårede Maria skød også og væltede tyskeren. Pigen er også meget god og smuk. Og igen kastede hun en granat med sin yndefulde, bare fod.
  Den store, kurvede, charmerende Matryona trækker sig heller ikke tilbage. Hun er i stand til at kaste granater langt med benene. Og de flyver og skynder sig ad en kompleks bane.
  Alenka sang og kastede en lille, men ødelæggende granat med sit mejslede bare ben:
  - Men vi laver raketter...
  Anyuta holdt det med entusiasme:
  - Og de blokerede Yenisei!
  Alla kastede en granat med sin bare fod og skreg:
  - Og inden for den store ballet...
  Maria lancerede nutiden igen ved at bruge sin bare underekstremitet og sang:
  - Vi er foran resten!
  Matryona affyrede en granat med sit store, men meget smukke og harmoniske ben og knurrede:
  - Sol...
  Alenka skød også mod den hinduistiske lejesoldat og hvæsede:
  - Det funkler....
  Anyuta skød, væltede araberen og hvæsede:
  - Flod....
  Maria ramte kuglen og sagde:
  - At blive sølv...
  Marusya væltede en sort fighter og sagde:
  - Kom ud...
  Alenka naglede og sang:
  - Fra...
  Anyuta kastede granaten med sin bare, yndefulde fod og fortsatte:
  - Tempel...
  Alla gav et udbrud, skar adskillige mennesker af og kvækkede:
  - Folk!
  Maria skød og sagde:
  - Ferie...
  Marusya tog et pusterum med glæde, kastede en granat med sin fod, som ikke havde set sko i lang tid, og sagde:
  - Trone...
  Alenka tog den og hvæsede:
  - I kosakket...
  Anyuta, der skyder med et brøl, tilføjede:
  - Stanitsa...
  Alla, med hvæsen fra en kobra, der skyder, sagde:
  - Fredelig...
  Maria skød og sagde:
  - Trettende...
  Marusya kastede en granat på lang afstand og blottede sine tænder:
  - år!
  Alenka sang med glæde og skar tre arabere ned:
  - Svaler...
  Anyuta skød og dræbte nazisterne:
  - De kredser...
  Alla fyrede og hvæsede:
  - Sol...
  Maria sømmet og synger:
  - Det skinner...
  Marusya kastede igen en granat med sine bare fødder og tilføjede:
  - I hvidt...
  Alenka satte en kugle ind og sagde:
  - Haver...
  Anyuta hvæsede med et brøl:
  - Hvordan...
  Alla satte en kugle ind og hvæsede:
  - Sne!
  Maria skød og sagde:
  - OG...
  Marusya sendte en kugle og hvæsede:
  - De hygger sig...
  Alenka fyrede og kvidrede:
  - Hvordan...
  Anyuta stønnede og sagde:
  - Lille...
  Alla fortsatte med glæde:
  - Børn!
  Maria sendte en kugle og fortsatte:
  - De danser...
  Marusya gav et kort udbrud og sagde:
  - Kosakker...
  Alenka sparkede, kastede en granat med sin bare fod og knurrede:
  - I en cirkel!
  Anyuta fyrede og kvidrede:
  - Eh-ma!
  Den brændende Alla sendte en kugle og brølede:
  -Sommer...
  Maria kastede granaten med sin bare fod og gøede:
  - ikke vinter!
  Marusya skød og skreg igen:
  - Øh-ma!
  Alenka sømmede og brølede:
  -Hvis bare...
  Alla kastede en granat med sin bare fod og sagde:
  -penge...
  Maria hvæsede af glæde og faldt fra maskingeværet:
  -mørk...
  Marusya kastede et glasskår med sine bare fingre, skar flere halse over og hvæsede:
  -Kuban-floden
  Alla sang med og skød:
  - og Don-floden,
  Maria tog den og sang og skød:
  - Gå en tur...
  Marusya, der kastede neglen med sine bare fingre med et brøl, fortsatte:
  - Kosak...
  Alenka skød og gøede:
  - gå en tur...
  Anyuta bankede og fortsatte:
  - Farvel...
  Den flammende Alla skød og hvæsede:
  - Øh-ma!
  Maria bankede og udbrød:
  -Sommer...
  Marusya tog den og hvæsede af glæde og skød:
  - ikke vinter...
  Alenka fyrede og udbrød:
  - Eh-ma!
  Anyuta fucked op og sagde:
  - Ve...
  Alla skød og hvæsede:
  - Fra sindet,
  Maria sendte en kugle lige i panden og tog et skridt:
  -Alle...
  Marusya affyrede igen en granat med sin bare fod og udbrød:
  - de vil tage det væk...
  Alenka sagde rasende:
  - fra kosacken...
  Anyuta, der skød vildt, hvæsede:
  - Godt...
  Den brændende Alla kastede en granat med sine bare fingre og sagde:
  -EN...
  Maria kaglede og brølede:
  -Farvel...
  Marusya kastede gaven igen og hvinede:
  - Gå en tur...
  Alenka skød med et brøl og svarede:
  - Farvel...
  Alenka afskar lejesoldaterne og sang:
  - Øh!
  Anyuta, der skar fascisterne ned, sagde:
  -EN!
  Fire Alla hvæsede:
  - Øh!
  Maria slog det lige og udbrød:
  - A!
  Marusya smed et stykke keramik ned med sine bare fingre og udbrød:
  -Rolige...
  Alenka smed også gaven med sin bare fod:
  - Kosakker...
  Anyuta tog den og kvidrede og skød:
  -at føre...
  Den flammende Alla fra den sorte mands bjælkehus bladrede:
  -samtaler...
  Maria, skydende, fortsatte:
  - Temmelig...
  Marusya svarede med raseri og sendte en kaskade af ild med sin fod:
  - står...
  Alenka Nail fortsatte med glæde:
  -gamle mænd...
  Anyuta, der skyder i raseri, kvidrede:
  -OG...
  Alla kastede en granat med sin bare fod og skreg:
  - uvidende...
  Maria sendte en granat med et grin og sagde:
  -dem...
  Marusya hvæsede af raseri og kastede en granat med sin bare fod:
  -Hvad...
  Alenka, der kastede gaver med sine bare fødder, sagde:
  -vil ende...
  Anyuta skød og ramte meget præcist:
  -snart...
  Alla kastede med et giftigt grin dødsbyrden og plaprede:
  -Gratis...
  Maria kastede en granat og råbte:
  -Disse...
  Marusya drejede glasskåren med sine bare fingre og gøede:
  - dage...
  Alenka slog sine bare fødder og tudede i raseri:
  -Verden...
  Anyuta, skydende, udbrød:
  - de vil ringe...
  Alla hvæsede desperat og skød:
  -det her...
  Maria, skød, knurrede:
  -Dum...
  Marusya gøede og kastede en granat:
  -Og...
  Alenka sendte en gave til døden:
  -gammel...
  Anyuta hvæsede af stort raseri og mejede et par indianere, der var rekrutteret af tyskerne:
  -Alle...
  Alla fortsatte med et brøl og drejede sit våben:
  - vil de sige...
  Maria kastede en granat med sine bare fingre og sagde:
  -nødvendig...
  Matryona plaprede og sømmede:
  - til skrot...
  Alenka tog den og kvidrede og skød:
  - OG...
  Anyuta hvinede, da hun skød:
  -ubrugelig...
  Den brændende Alla kastede en granat og knurrede:
  -papir...
  Maria affyrede en boomerang med sine bare fingre og sagde:
  -de vil...
  Matryona ramte granaten med sin bare hæl og sang for alvor:
  -Penge...
  Alenka hvæsede med tryk, som en negl:
  -Med...
  Anyuta, der rasende kastede gaven, sagde:
  - tohovedet...
  Den brændende Alla, der havde plantet et dødsbudskab og dræbt et dusin arabere, bekræftede med glæde:
  -ørn...
  Maria kastede igen granaten og sang i ekstase:
  -Meloner...
  Matryona, der kastede en dødsgave på sin ru hæl, fortsatte i vanvid:
  -vandmeloner...
  Alenka, der rasende lancerede ødelæggelsens nutid, sagde:
  -hvede...
  Den flammende Alla, hvæsende, formidlet:
  - ruller...
  Maria affyrede i ekstase en granat og sagde:
  -Gavmild...
  Matryona knuste med en udslettelsesgave et dusin krigere og kaglede: - velstående...
  Alenka sendte en puncher's like med sit bare, forførende ben og sagde:
  -kant...
  Anyuta hvæsede i raseri og sendte en besked om udslettelse:
  -OG...
  Alla, der fyrede rasende, sagde:
  -på den...
  Maria sendte endnu en kugle og summede:
  -trone...
  Matryona naglede, sendt med sin bare fod, dødens gave, brølende:
  -sidder...
  Alenka, der i raseri affyrede en kugle, hvæsede:
  -V...
  Anyuta kastede en granat med sin bare fod og udbrød:
  - Sankt Petersborg...
  Alla hvæsede på toppen af hendes lunger:
  -Far...
  Maria sendte en lille eksplosionspakke med sin bare hæl og sagde:
  -Zar...
  Matryona, der skyder, bekræftede let:
  - Nikolai.
  Alenka begyndte at hvæse som en kobra og skød og skreg:
  -Svært...
  Anyuta kastede en granat med sit bare, solbrune ben og udbrød:
  -tro på...
  Maria skød og sagde:
  -Hvad....
  Matryona lavede et søm og smed gaven med sin bare hæl og hvinende:
  -snart...
  Alenka sagde og skød med en løvindes raseri:
  - vil danse
  Anyuta mosede:
  -Rød...
  Fire Alla sagde hårdt:
  - syttende...
  Maria fortsatte med glæde og tog fart i skydningen:
  -år...
  Matryona kastede igen en granat med sin bare fod og udbrød:
  - De ved...
  Alenka hvæsede med begejstret ekstase:
  -kun...
  Anyuta kastede i vild vanvid en granat med sin bare fod og knirkede:
  -på den...
  Den brændende Alla kvidrede og kastede udslettelsesgaven:
  -himmel...
  Maria, med entusiasme fra en terminator-harpy, sagde:
  -engle
  Matryona, der sparkede dødens storhed med sin bare fod, hvæsede:
  - din...
  Alenka affyrede en granat med sin bare underekstremitet og sagde:
  -Hvad...
  Anyuta slog hende igen med udslettelsesgaven og kaglede:
  -du...
  Alla den røde djævel sang:
  - landsbyboere...
  Marusya sagde bevidst og kastede en granat med sin bare fod:
  - venter...
  Alenka affyrede granaten igen og forsvarede Dushanbe og sang:
  - Øh-ma!
  Anyuta støttede aggressivt, kastede en dolk med sit bare ben og yndefulde fingre og brølede:
  -Sommer...
  Den flammende djævel klukkede af begejstring og svarede:
  - ikke vinter,
  Maria, efter at have affyret kuglen, sagde rasende:
  - Øh-ma!
  Matryona rakte granaten med sin bare fod og hvæsede:
  -Hvis bare...
  Alenka skød igen, væltede kineseren og skreg:
  -penge...
  Anyuta lossede aggressivt sit maskingevær og skød mod fjenderne, hvæsende:
  -mørk...
  Maria kastede en granat med sin bare fod og hvæsede:
  - Kuban-floden...
  Matryona hvæsede og kastede dødens gave og sagde:
  - OG...
  Alenka tog den og kaglede kraftigt:
  - Don River...
  Anyuta hvinede helt i lungerne:
  -Gå en tur...
  Maria kastede en granat med sin bare fod og udbrød:
  -Kosak...
  Matryona skød igen, væltede to sorte mænd og raspede:
  - gå en tur...
  Alenka affyrede kuglen og kom ud og sagde med glæde:
  - Farvel...
  Anyuta brølede som en hvidhval og sagde:
  - Eh-ma!
  Den rødhårede Alla, der skyder, fortsatte:
  -Sommer...
  Maria bemærkede med henrivende ekstase:
  - ikke vinter...
  Matryona bjæffer i toppen af sine lunger og udløser en stor eksplosion ind i pakken med sit bare ben:
  - Eh-ma!
  Alenka sagde med beundring og kastede en granat med sin bare hæl:
  - Ve...
  Anyuta, der skød og mejede ned, knurrede:
  - fra...
  Fire Alla fortsatte:
  - helt vildt...
  Maria, der skød, tog den og sagde:
  -Alle...
  Matryona, skydende, hvæsede som en kobra og slog:
  - de vil tage det væk...
  Alenka hvinede af intensitet og slog:
  - du...
  Anyuta, der skød, sagde rasende:
  - Kosak...
  Den brændende Alla kastede endnu en granat og skreg:
  -Godt...
  Maria udbrød hårdt:
  -EN...
  Matryona kastede en granat med sin bare fod og knurrede:
  -Farvel...
  Alenka kastede igen med sine bare fingre citronen og råbte:
  - gå en tur...
  Anyuta summede som en hveps og kastede en granat med sin bare fod og sagde:
  -Farvel...
  Maria med pres, affyrede et brag, gøede:
  - Godt...
  Matryona, der kastede granaten væk, kaglede og brølede:
  - En...
  Alenka svarede hårdt og sparkede til gaven, som lejesoldaterne kastede efter hende:
  - Farvel...
  Anyuta plaprede og sprang op på en granat med sin bare fod:
  - Gå en tur...
  Alla smed gaven væk med sit bare ben og udbrød:
  - Farvel!
  Og pigerne brød ud i latter i kor... Nej, Dushanbe er ikke let for tyskerne. Selvom betydelige styrker af udenlandsk infanteri blev indsat. Det er svært for hinduer, afrikanere og arabere at kæmpe om vinteren, og derfor sendte nazisterne dem til Centralasien. Her bruges de som kanonføde. Og de bliver sendt til slagtning. En ny by er dukket op, der yder voldsom modstand: Dushanbe.
  Tyskerne bombede sovjetiske stillinger ved hjælp af tunge bomber og napalm. De skød fra selvkørende kanoner og haubitser og bragte gaskastere op. Og de brugte endda bomber, der vejede op til ti tons. De knækkede Rusland i knæene.
  Dushanbe forvandlet til ruiner, der bogstaveligt talt blev skudt på blankt hold.
  Alenka, barfodet, kun iført trusser, komponerede mens hun gik, og begyndte at synge;
  Jeg er en kriger af vores moder Rusland,
  En simpel pige, altid barfodet...
  Nogle gange græd kragerne afskyeligt,
  Men jeg tror på, at drømmen går i opfyldelse!
  
  Jeg sluttede mig sulten til Komsomol,
  Næsten nøgen perle i kulden...
  Men jeg vil smide fascisten fra hans piedestal,
  Giv Adolf hans lange næse!
  
  Stol ikke på Komsomol-pigen,
  Vil ikke være i stand til at bremse universet...
  Og en klar stemme høres her,
  Vores hær er steget til toppen af vort fædreland!
  
  For moderlandet Store Rusland,
  Kæmp venligst, pioner uden frygt...
  Selvom du ved, at markerne er vandet med blod,
  Men vis mig, du er et eksempel på tapperhed!
  
  For Komsomol-medlemmer er himlen lykke,
  Der er ingen bekymringer for pigen...
  Alt vil være i hendes stolte, herlige magt,
  Og Führeren vil komme til abortens skæbne!
  
  Men tiden er hård - Hitler kommer,
  Han kan endda besejre den forfærdelige...
  Han kaster raketter så generøst som bomber,
  I stand til at gøre alle soldater til spil!
  
  Men tro mig, piger kender ikke frygt,
  At kaste en granat med din bare fod...
  Hun er nøgen - hendes skjorte er brændt,
  Kæmper mod en uvidende horde!
  
  Der er ingen Komsomol-medlemmer - nok ord,
  Hun kender ikke ordet - det kan jeg ikke!
  Og Krauts vil løbe væk som tyve,
  Når pigen retter benet!
  
  Ja, kæmpe halvnøgen i kulden,
  Tro mig, sådan en pige er bestemt...
  Hun er farven på en frodig rose i kampe,
  Og han vil dræbe Krauts, præcis som han ville!
  
  Tigerkrigeren bankede på spøg
  Det blev brændt til aske som napalm...
  Og fascisten Adolf fik den i snuden,
  Det var forgæves, at Fritz angreb Rusland!
  
  Soldaterne ved ikke, hvad vi skal gøre,
  Hvornår kommer fredens tid til jorden...
  Men de barfodede Komsomol-medlemmer nikker,
  Og de åbner en konto for alle præstationerne!
  
  De vil gerne nå alt selv
  Der er ingen krat af himlen for Komsomol-medlemmer...
  Selvom ansigterne vil blive velsignet fra ikonet,
  Vi skal ikke have Lucifers frokost!
  
  De genfangede et sæt banditter fra Moskva,
  Selvom det tredje rige er magtfuldt uden ord...
  Vi vil dræbe parasitterne med tanke,
  Og mørket vil blive skåret af en lys solstråle!
  
  Og løber barfodet gennem snedriverne,
  Det er slet ikke svært for en pige...
  Vi er ikke bange for blanke flammer,
  Selvom vi ved dette, er det nemt!
  
  Union of Soviets - Fædrelandet er stort,
  I den er hver kriger en ridder fra krybben...
  Brøl kan høres fra drengens bleer,
  Og du slog horden og modstanderne!
  Efter at nazisterne besatte Ural om sommeren og forenede sig med japanerne. Stalin og hans hold gik ind i skovene og erklærede en partisankrig. Og Fuhrer begyndte at danne divisioner fra lokale styrker. Især den russiske befrielseshær i Vlasov blev brugt mod partisanerne. Og nogle monarkiske formationer. Derudover blev kejser Vladimir III inviteret til at spille rollen som prins, nominel medhersker af Führer.
  Men det er rent nominelt.
  For nu er Tyskland faldet til ro udadtil. Tyskerne erobrede kolonierne i Frankrig, Holland og russiske lande. Der var en hæderlig fred med Storbritannien, USA har endnu ikke stukket hovedet frem og har problemer i landet og med økonomien.
  Men forholdet til Japan blev mærkbart mere kompliceret. Hun besatte Indokina, som tyskerne betragtede som deres koloni. Og nazisterne mindede også om de tyske besiddelser, som japanerne fangede i Første Verdenskrig. Ligesom, er det ikke på tide at bringe dem tilbage? Alligevel handlede du uærligt.
  Mens essensen og sagen om forholdet var ved at varme op. Desuden kæmpede japanerne i stigende grad i Kina. Og de bevægede sig langs det gule område.
  Tyskerne sparede deres kræfter op ved at danne udenlandske divisioner under ariernes kommando.
  Vi anskaffede nye tanke: "Tiger", "Panther", "Lion" og "Mouse". Den sidste kampvogn viste sig dog at være for tung, og militæreksperter afviste den.
  Tyskerne begyndte at lægge pres på Japan og krævede territoriale indrømmelser. Samuraien gjorde modstand. Som et resultat udbrød en ny krig den 20. april 1944. Tyskerne angreb japanerne og begyndte at skubbe dem tilbage.
  Kampene viste de japanske landstyrkers svaghed, men samtidig at Panther var en helt praktisk kampvogn og ganske effektiv. Og endnu bedre er Panther-2 med forbedret sidebeskyttelse.
  Japanerne led nederlag efter nederlag og trak sig tilbage. Sovjetiske piger deltog i kampene. De kæmpede selvsikkert.
  Og her er fem Komsomol-piger, når de er bedst i kampen med japanerne.
  Alenka, Anyuta, Alla, Maria og Matryona kæmper som løvinder. De skyder, kaster granater med deres bare, mejslede ben og ryster deres bare bryster.
  Og samtidig synger de også;
  Der er ikke noget smukkere Ruslands moderland,
  Der er ingen smukkere kraft i verden...
  Stjernerne vandede sort fløjl,
  Send hilsener til ridderne!
  
  Komsomol-medlemmer elsker også at kæmpe,
  Og løb barfodet i bikini,
  Skynd dig gennem snedriverne med bare hæle,
  At slå Krauts med næven!
  
  Der er intet land dyrere i universet,
  Hvad er mit lyse fædreland...
  Med sin uforanderlige styrke i kampe,
  Vores russiske familie vokser sig stærkere!
  
  Vi kæmpede med det ortodokse sværd,
  Og nu er kommunismen bag os...
  Vores folk er blevet herlige i universet,
  Og ond fascisme vil blive kastet i afgrunden!
  
  Hvor mange helte er der i fædrelandet?
  I kamp, både en baby og en gammel mand...
  Vi går gennem Berlin i formation,
  Vores tro er en stærk monolit!
  
  Ved at Jesus styrer os,
  Han er en stor, russisk, hvid Gud!
  Den onde Kain vil blive ødelagt,
  Bed om at den hellige familie hjælper!
  
  Vi kan alle, vi kan gøre meget,
  Vi kan klare enhver opgave...
  Tal ikke nazistisk sludder,
  Jeg vil flyve til himlen som en fugl!
  
  Den magtfulde Svarogs kraft er med os,
  Og den hellige Herre Kristus...
  Bed Gud om evigheden
  Vær tro mod Rod til det sidste!
  
  Vor smukke Gud, Hellige, Almægtige,
  At han valgte Rusland som sin krone...
  Vi river det ned for ham, hvis vi har brug for tagene.
  For evigt i vores hjerter er du faderstangen!
  
  Bed Lada om held og lykke,
  Lad ham give den unge mand kærlighed...
  Hvis vi har brug for at give tilbage, kan vi kæmpe tilbage,
  Vi har trods alt varmt blod!
  
  Lad os skabe universets vidder,
  Vi russere vil flyve højere end stjernerne...
  Lad lidelsen forsvinde for evigt,
  Vi har trods alt én almægtig Gud!
  
  Vi vil alle stå op for Rod,
  Og i den lyse Kristi navn...
  Fuhrer lodne uroyu,
  Vores tro er stærk og ren!
  
  Sådan bygger vi kommunismens sag,
  Vi vil være over alle andre i fædrelandet, ved...
  Lad os bryde fascismens åg, tro mig,
  Og paradis vil komme i universet!
  
  Gud give os at blive stærkere muskler,
  Og blive stærkere i krop og sjæl...
  Der er ikke flere magtfulde krigere i verden,
  Lad os knuse fjenden med stålhånd!
  
  Den hvide Gud vil genoplive alle, tro mig,
  Derfor er det ikke skræmmende at dø...
  Alle djævle vil spredes i hjørnerne,
  Tro mig, kommunismen vil ikke blive trampet ned!
  
  Og i familiens navn kæmpede vi,
  Kæmpen Stalin førte os i kamp,
  Vi ser snart kommunisme,
  Og russisk og georgisk er forenet!
  
  Sammen vil vi blive stærkere end alle dæmoner,
  Familien vil give os styrke og lykke...
  Og det varer heldigvis ikke længere,
  Det faktum, at jeg åbnede vejen for dig til poesi!
  Kort sagt, Japan virkelig stinker. Hun taber krige uden nogen chance.
  "Panther"-2 scorer point til sig selv uden problemer. Hun er en superklasse tank. Kampforsøg har vist, at dette køretøj er i stand til at modstå slag fra japanske kanoner fra alle vinkler.
  Og i denne tank er der selvfølgelig Gerda, Charlotte, Christina og Magda. Kæmper med fire piger.
  Og de skyder aktivt på japanerne. Slagene opstår med monotonien ved at hamre søm.
  Gerda, der trykker på joystick-knapperne med sine bare tæer, kvidrer:
  - Jeg er en kriger fra et nyt paradis!
  Charlotte, der fyrede, blottede sine tænder og brølede:
  - Og jeg er fra rummets dyb!
  Christina, fortsatte med at skyde, smilende, svarede:
  - Og der er ingen, der ville stoppe mig!
  Magda skød og sagde aggressivt:
  - Jeg er en kriger fra det helvedes spektrum!
  Og pigerne blev udryddet af japanerne uden medlidenhed. De handlede med øget aggressivitet. Deres bevægelser og hurtighed er fantastiske.
  Og de er selv barfodet og i bikini. Det er ranger-pigerne. Selv japanerne begynder at give op.
  Og Krauts begyndte at lande i selve metropolen. De handlede med ekstrem effektivitet. Multi-purpose TA-152 deltog også i kampene, som viste sig at være stærkere end Focke-Wulf.
  To piger kæmper: Albina og Alvina.
  Charmerende tyske kvinder, begge blondiner. Og hvordan de vil ramme japanerne fra fly.
  Albina affyrede et skud, skød et dusin fly ned og brølede:
  - Jeg er sådan en sej pige!
  Alvina skød også, dræbte et dusin modstandere og knirkede:
  - Simpelthen en løvinde!
  Og begge piger er i totalt chok!
  Oleg Rybachenko og Margarita Korshunova hjælper Wehrmacht med at indtage Tokyo. De følger superheksens ordrer. Og hvad er der ellers at gøre? Du vil ikke sidde og se krigens fremskridt.
  Drengen og pigen kunne ikke vende krigens bølge. Så det viste sig, at nu vifter de bare med deres sværd.
  De hugger samurai ned og kaster granater med deres bare fødder.
  Oleg Rybachenko skar et dusin japanere ned og sagde:
  - Der er dystre skyer ved grænsen...
  Margarita, der knuster fjender med sværd, fortsatte:
  - Det barske land er indhyllet i stilhed!
  Og hun kastede en granat med sin bare fod.
  Oleg fortsatte med at angribe fjenden, kastede en morder til stede med sine bare tæer og brølede:
  - På Amurs høje bred!
  Margarita, der fortsatte med at skyde og kastede sine bare, solbrune ben, skrev:
  - Plutokrater med le står!
  Og hvordan pigen bryder ud i grin. Og han vil tage den og ramme samuraien...
  Terminator-børnene gik vilde. Til sidst fangede de endda Mikado selv.
  De unge krigere kæmpede rasende. De kastede granater med deres bare fødder og skød fra maskingeværer.
  Og da ninjaerne dukkede op, kastede drengen en stjerne efter dem med tæerne og væltede fem af dem.
  Og pigen kastede også med sin bare fod morderen og væltede seks og sang:
  - For fædrelandets storhed.
  Og så skar monsterbørnene bogstaveligt talt alle vagterne ned.
  Og de modtog priser for dette fra Führerens hænder. Desuden var det muligt at give højere, i betragtning af at kejseren af Japan selv var i fangenskab.
  Drengene modtog ridderkorset af jernkorset med egeblade. Hvilket i sig selv er noget af en ære.
  Führeren kyssede Margarita farvel på kinden og sagde:
  -I er ægte ariere! Du kan tjene i min hær!
  Monsterbørnene udbrød:
  - Vi er glade for at prøve at tjene menneskehedens fred og velstand!
  Og selv kunne de næsten ikke modstå fristelsen, idet de kvalte Führeren med deres bare tæer. Men heksen gav dem instruktioner: siden USSR blev fanget, så lad tyskerne forene verden.
  Faktisk besluttede Führeren, at det ikke var nødvendigt at stoppe. Og erklærede krig mod Storbritannien.
  På dette tidspunkt, 1945, havde tyskerne anskaffet sig stærke jetfly, og de havde E-serie tanks.De nye køretøjer var mere avancerede og mere kompakte end de tidligere. E-75 viste sig at være særlig vellykket, udviklet i henhold til det seneste design for tysk tankbygning - en motor og transmission sammen med et tværgående arrangement.
  E-75 viste sig at være godt beskyttet i panden: 200 mm på toppen af skroget og 160 mm på bunden, i vinkler på 45 grader. Skrogets sider er 120 mm ved skråninger, plus yderligere skjolde på 50 mm, og tårnet er 252 mm foran ved en hældning på tres grader, og 165 mm sider er på dobbeltniveauer som i "Tiger"- 2, kun endnu større, da tårnet mærkbart lavere.
  E-75, sammenlignet med Tiger 2, var næsten en meter lavere, men længere og bredere, og rustningen var meget tykkere og mere skrånende. Samtidig steg vægten til kun femoghalvfjerds tons, hvilket med en motor på 1250 hestekræfter gav bedre køreegenskaber end Tiger-2. Det nye tyske køretøj var bedre camoufleret, havde en mere pålidelig og lettere transmission og en mere kraftfuld pistol af to eller rettere endda fire typer.
  Den første er den nemmeste at ødelægge tanke: 88 mm 100EL, en ideel pistol til målskydning, et tordenvejr til engelske køretøjer. Mere kraftfuld, men også i stand til at ødelægge 105 mm 100 EL-tanke, ramme selv Churchills på lang afstand og i stand til at trænge direkte ind i en Tortilla. Og 128 mm 55 EL kaliber antiluftskytspistolen er mere praktisk og effektiv til at skyde mod både ikke-pansrede mål og kampvogne. Og en endnu større kaliber, tættere på en overfaldspistol, en 150 mm kanon, dog i stand til at skyde mod kampvogne.
  E-75 er et overlegent køretøj i forhold til alle britiske og amerikanske modeller, og kun den sjældne Tortilla-tank har en chance for at ramme en tysker på tæt hold.
  Men den firs tons tunge "Tortilla" er ikke et masseproduceret køretøj, og desuden vejer en selvkørende pistol firs tons med en motor på 600 hestekræfter. Så kun tyve af dem blev produceret.
  Således er E-75, der fik prioritet og blev den mest producerede i 1945, faktisk nærmest usårlig. Men tyskerne havde ikke brug for for mange kampvogne. Så de britiske kampvognsstyrker er svage. E-10 og E-25, lette og højhastigheds selvkørende kanoner, kæmpede godt i junglen. Så... Tyskerne indledte en offensiv ind i Indien og slog briternes og amerikanernes kolonitropper uden stor indsats.
  I virkelighedens historie blev de let besejret af svagere, men her er Wehrmacht ikke i nærheden af dem.
  USA skabte ikke en bombe i 1945. Generelt i næsten alle universer skabte amerikanerne dette våben meget senere. Det er bare, at USSR var meget uheldig i den virkelige historie, at USA gjorde dette.
  Generelt er der helt klart en eller anden speciel styrke, der bryder alle imperier, der opnår magt.
  Ligesom det var med det tsaristiske Rusland, der forspildte sin chance for verdenshegemoni, sådan var det med USSR, og sådan har det været for nylig med USA. Ja, tilsyneladende venter der problemer i Kina, når det bliver for stærkt. Men det er tydeligt, at superheksen forsøger at forene menneskeheden i forskellige universer.
  Tyskerne erobrer nu Indien og bevæger sig sammen med tyrkerne gennem Egypten. De vinder uden større besvær. Og deres hovedproblem er udvidelsen af kommunikation, forsyninger og manglen på veje mange steder.
  Tyske piger kæmper selvfølgelig, hvor de kan og ikke kan.
  Shella og Margaret besejrede briterne i Alexandria og slog mere end ti kampvogne ud. Og nu ræser de langs Nilen i deres E-50 og kæmper allerede i Sudan.
  Deres kampvogn er en forbedret "Panther", med panser lige så tyk som "Tiger"-2'eren, kun med større hældninger. Selve køretøjet er væsentligt lavere end Panther med et lille tårn, og layoutet er meget tæt. Shella, Margaret og Ellie er i denne bil - besætningen er blevet reduceret til tre personer. Dette er også en betydelig pladsbesparelse. Vægten af køretøjet oversteg derfor ikke 50 tons, og det var bevæbnet med en 88 mm kanon med en 100 EL løbslængde. Pistolen er meget præcis og affyrer tolv skud i minuttet. Derudover hænger der i forhold til Tiger-2 stadig 50 millimeter skjolde på siderne, så du kan ikke nemt bryde igennem en tysk bil. Og dens 1200 hestekræfter motor er boostet.
  Tre piger kører med, og når de ser Churchillen, skyder de præcist. Ja, den engelske kampvogn har én fordel - god frontalpanser. Men pistolen er ret svag og ikke farlig for et tysk køretøj. Selv for E-50, som på grund af sine skjolde er meget bedre beskyttet end Tiger-2, eller endnu mere den tidligere Panther.
  Shella, der skød, efter at have ødelagt Sherman på afstand, bemærkede:
  - Her skyder vi mod os selv... Og hvad venter os alle sammen nu?
  Margaret svarede:
  - Magt over verden!
  Ellie skød mod Churchill og sang:
  - Men jeg har en anden passion, det her er magt, kun magt!
  Og pigerne i bikini ødelagde en anden engelsk tank og sang:
  - Intet behov for guld og penge! Og jeg har brug for, at folk knæler foran mig!
  Og Shella trykkede igen på joystick-knapperne med sine bare fødder, ramte fjenden og brølede:
  - Folk var på knæ! Over hele jordens overflade!
  Krigerne fortsatte med at skyde. Men de britiske kampvogne løb tør, og kolonitropperne begyndte at overgive sig.
  I mellemtiden besluttede Führeren efter råd fra Mainstein at gennemføre et vovet eventyr: I december 1945 landede tyskerne vovet i Storbritannien. Helt ærligt, ingen forventede dette! I dette tilfælde viste en sådan beslutning sig at være dikteret af den beregning, at det var endnu bedre at overleve om natten.
  Men koldt vand er ikke en barriere.
  Og hvor kneppede tyskerne hårdt.
  Gerdas kampvognsbesætning vendte tilbage fra Indien. På trods af vinterens kulde kæmpede pigerne barfodet og i bikini.
  Men deres E-75 tank virker. Pigerne er lige landet og kæmper i det sværeste øjeblik og afviser angrebet fra kampvogne, der vil smide dem i havet.
  Gerda valgte en 88 mm 100 EL pistol. Den er ret panserbrydende og har et stort antal skaller. Pigerne arbejder ved at trykke på joystick-knapperne med deres bare tæer og udrydde briterne. Og samtidig synger de:
  - Og det store rige sagde til dig - svæv ikke,
  Vi vil knuse alle, vi flytter bjerge på én gang!
  Gerda affyrede, trykkede på joysticket med sin bare fod og hvinede med et grin:
  - Ære til det tredje rige!
  Charlotte skød også ved at bruge sine bare tæer og knirkede, blottede sine tænder og smadrede Churchillen:
  - Og ære til vores hær!
  Christina trykkede på joystick-knapperne med sine bare tæer, ramte den engelske bil og brølede:
  - Ære til os også!
  Så pressede Magda med sine bare fødder. Hun knuste fjenden, ødelagde Sherman og udsendte:
  - Og ære være vor ånd!
  Pigerne arbejdede og ødelagde britiske kampvogne.
  Oleg Rybachenko og Margarita Korshunova kæmpede også. Den hyper-almægtige heks beordrede, så det skal udføres. Pløj for din udødelighed.
  En dreng og en pige kastede granater med deres bare fødder og mejede infanteri ned med maskingeværer.
  Drengen Oleg kastede den som en granat og brød sporene af en engelsk bil. Hun vendte sig om og løb ind i sin nabo. Og begge tanke eksploderede.
  Drengen råbte:
  - Ære være vort fædreland!
  Margarita Korshunova kastede også en granat med sine bare tæer og brød sporene af Churchill. Han lavede en U-vending og kolliderede med Sherman. Begge tanke brød i brand og lyste som stearinlys.
  Pigen gøede:
  - Ære til fædrelandet og død til fjenderne!
  Oleg Rybachenko kastede igen to granater på én gang med sine bare fødder. De ramte sporene, og fire kampvogne stødte sammen på én gang. En af dem viste sig at være "Tortilla". Og selv en sådan mastodont begyndte at blive revet i stykker.
  Drengen knirkede:
  - For forandringer i verden!
  Margarita Korshunova gav også en tur. Mejede briterne ned. Hun kastede granater med sine bare tæer og brølede:
  - For en ny fair ordre!
  Som følge af hendes kast kolliderede to biler på én gang, og pigen lo.
  Oleg kastede også mordergaver med sin bare fod og bemærkede vittigt:
  - Hvilken rækkefølge mener du?
  Ynglens kast fik to britiske biler til at støde sammen.
  Margarita lancerede dødsgaven med sine bare fingre, skubbede to biler og svarede ærligt:
  - Absolut ikke for tysk! Men ak, det er godt, at heksen ikke tvang os til at kæmpe mod vores eget folk!
  Oleg Rybachenko tog granaten og kastede den med sin bare fod, skubbede den ind i sporene af Pershing og Churchill og brølede derefter:
  - Jeg er en super terminator!
  Og hvor vil drengen grine!
  Monsterbørnene mejede også infanteriet ned og gav dem ildudbrud. Og hver kugle ramte målet.
  Briterne var tydeligt udmattede. Og smukke og udødelige børn sendte ødelæggelsespakker med deres bare ben. Og de ødelagde Storbritannien.
  Og på himlen kæmpede meget smukke, bare-benede og bikini-klædte piger: Albina og Alvina. I løbet af kort tid havde pigerne allerede skudt mere end tre hundrede fly ned hver og modtaget Ridderkorset af Jernkorset med egeblade af sølv, sværd og diamanter.
  Men nu er begge skønheder allerede tæt på tallet på fire hundrede biler. Og så venter dem en endnu højere belønning: Jernkorsets Ridderkors med gyldne egeblade, sværd og diamanter.
  Albina vælter en engelsk bil, drejer den rundt og synger:
  - I havets bølge og rasende ild!
  Hvorefter et udbrud af 30 mm kanoner fra dens Me-262 "X" skød yderligere fem fly ned og hvæsede:
  - Og i rasende, og i rasende ild!
  Alvina trykkede på joystick-knapperne med sine bare tæer. Hun skar de britiske fly ned med sine luftkanoner og brølede i vanvid:
  - Og udfør en bedrift!
  Og syv fly blev knust og revet i fragmenter.
  Albina vendte sig om igen og skar igen, som et slag, fire fjendtlige fly af og skreg:
  - Det er det, du skal leve for!
  Og igen trykker han på joysticket med sine bare fødder.
  Alvina slog også sin modstander. Makulerede flyene og brølede:
  - For en ny tro i årtusinder!
  Hvorefter hun skød yderligere tre fly fra det britiske luftvåben.
  Pigerne i denne kamp oversteg resultatet af fire hundrede nedstyrtede biler. Og de nåede et nyt niveau.
  De blev præmieret: Ridderkors af jernkorset med gyldne egeblade, sværd og diamanter.
  Og London selv var under angreb. Tyskerne lod sig ikke vælte og omringede den engelske hovedstad.
  Og i Afrika kæmpede Shella, Margaret og Ellie i varmen. Tre piger fangede en engelsk general. Og de tvang ham til at kysse sine bare fødder, lidt grøn af græs.
  Shella, Margaret og Ellie begyndte derefter at voldtage fangerne. De blot strippede dem og derefter red dem på pulserende jade stænger. Og de kunne virkelig godt lide det.
  Så startede pigerne en jagt og spiste gladeligt gnuer. Og så sprang de rundt som vilde.
  Og Oleg Rybachenko og Margarita Korshunova kørte rundt i Buckingham Palace. De udryddede fjenden med maskingeværild og kastede granater ved hjælp af deres bare fødder.
  Og begge krigere sang for sig selv:
  - Vi kæmper i stil med supermænd!
  Samtidig smed børnene også stjerner ud med deres bare fingre, som ramte paladsvagterne og vagterne. Oleg afskar et dusin og et halvt vagtfolk med et boomerangkast og brølede:
  - For rumalderens hær!
  Margarita lancerede også en boomerang med pigens bare fod, skar et dusin modstandere ned og gøede:
  - Her er til nye fede ting!
  Både drengen og pigen kom til tronsalen. Der spredte disse Terminator-børn Churchills livvagter. Og denne figur blev igen valgt til premierminister efter den skammelige fred med Tyskland.
  Hvorefter børnene sparkede Churchill i hagen med deres bare hæle. Han faldt død om.
  Således blev den britiske premierminister og øverstkommanderende taget til fange.
  Oleg Rybachenko kastede en skarpt skærpet skive med sin bare fod, skar otte skærme af og bemærkede:
  - Vi udfører ikke et hvilket som helst job!
  Margarita lancerede også en boomerang med sine bare tæer og brølede:
  - Men vi gør det godt!
  Storbritanniens hovedstad faldt, og England kapitulerede selv. Dermed var endnu en side af den tredje verdenskrig vendt. Sandt nok var USA stadig foran, og det var nødvendigt at hoppe over havet. Nå, okay, fyrene vil stadig hjælpe.
  Tyskerne landede på Island allerede i januar 1946. Oleg Rybachenko og Margarita Korshunova blev tildelt Ordenen af Ridderkorset af Jernkorset med sølvblade, sværd og diamanter for tilfangetagelsen af Hitlers personlige fjende Wilson Churchill. Og plus et guldkors af militær fortjeneste med diamanter. Hvorfor blev børnene fejret generøst?
  Men nu er de på Island. Oleg Rybachenko er kun iført shorts, og Margarita Korshunova har en ny tunika på. Og børnene er selvfølgelig barfodede. Og de kaster stjerner og granater efter sig selv.
  Og januarfrosten generer ikke de udødelige fyre. En dreng og en pige ødelægger deres modstandere. Og de mejer dem ned med maskingeværer.
  Og igen bliver der kastet boomerange med bare fødder.
  Oleg siger:
  - Vores parti er stærkt!
  Margarita, der kaster en disk med sin bare fod, knirker:
  - Det er måske ikke vores, men det er stærkt!
  Og pigen slår hende med et maskingevær... Og så vil han give efter for granaten med sin bare hæl.
  Hvorefter børnene udrydder amerikanerne endnu mere.
  Island er faldet.
  Derefter besatte tyskerne Grønland og drog videre til Canada. Der var de allerede meget mere aktive.
  I Canada kæmpede Oleg og Margarita ved kysten og slog et amerikansk angreb tilbage. Vi var i stand til at afværge angrebet. Og igen i offensiven. Den amerikanske hær trækker sig tilbage. Og du kan ikke stoppe de kæmpende fyres march.
  Gerda er også på vej frem med sit mandskab. Dens E-75 tank blev lidt moderniseret ved at installere en gasturbinemotor på 1.500 hestekræfter. Tanken er nu blevet hurtigere... Kvaliteten af rustningen er også blevet en del forbedret.
  Men amerikanerne har intet værd. Kun den høje, håbløst forældede Sherman og den lidt bedre Pershing. Og disse kampvogne er ikke rivaler til tyskerne.
  Sandt nok forsøgte de at sætte T-93 i masseproduktion, der kun vejede treoghalvfems tons og med frontalpanser på 305 millimeter, den eneste med beskyttelse, ikke engang en tank, men en selvkørende pistol. Men det gik ikke særlig godt. En tysk maskine med en urankerne trængte dog også ind i den med en 105 mm 100 EL kanon på kort afstand.
  Gerda slog Sherman og klynkede:
  - Det er endda lidt kedeligt!
  Charlotte trykkede på joysticket med sine bare tæer og brølede:
  - Og det bliver alt og meget fedt!
  Pigen brød Pershing.
  Og så skød Christina også. Den amerikanske Grant slog og brølede:
  - For en ny orden i verden!
  Så fyrede Magda. Også barfodet sagde hun:
  - For ændringer til det bedre!
  Og en anden amerikansk kampvogn er i brand.
  Yankees giver allerede op. De sætter våben sammen. Og pigen kysser sine bare, støvede såler.
  Toronto taget. Udviklingen af succesen for pigerne og Wehrmacht er allerede på vej ind på USA's territorium.
  Nogle tropper passerede også gennem Alaska. De erobrede Canada og fjendens territorium fra øst.
  Så en kritisk situation er opstået. Tyskerne og deres udenlandske horder bevæger sig tværs over Amerika. Alt er meget hårdt og farligt.
  Fem piger Alenka, Maria, Alla, Anyuta, Matryona ankom til Amerika for at kæmpe som frivillige mod horderne fra Det Tredje Rige. Alle fem piger er meget smukke og taler engelsk. Stalin nægtede at sende hele kvindebataljonen, da dette ville være i modstrid med betingelserne for den fred, der blev indgået med det fascistiske imperium. USSR havde brug for at vinde tid for enhver pris, mens nazisterne angreb USA.
  De fem piger er frivillige: de gennemgik næsten hele krigen, fra Brest og Bug til Orenburg. Og de kæmper mod nazisterne på den anden side af Jorden i Honduras hovedstad.
  Tegucigalpa er en af forsvarets vigtigste højborge, i konfrontation med en broget horde. Både de japanske og de asiatiske horder kom i problemer. Tyskerne selv kæmpede kun med kampvogne, og infanteriet var udelukkende fra ikke-ariske folk. De drev asiater, sorte og arabere frem.
  Alenka fyrede, skar to afrikanere af og kvidrede:
  - Bare en horde af Djengis Khan!
  Den guldhårede Maria, der havde skåret tre indianere ned med et maskingeværsprængning, løftede sine bare, solbrune ben til toppen. Og hun sagde:
  - Vi kværner kanonfoder!
  Et fragment fra en granat fløj og slog Maria på hendes bare, runde hæl. Piger kæmper traditionelt i bikini og barfodet. Og når den rammer den ru, pigeagtige sål med en skarp en, gør det lidt ondt.
  Skønheden blinkede og fyrede igen... Maria er meget slank, gennemsnitlig højde med en perfekt figur.
  Alenka er højere, med rang af major, og endda en helt i Sovjetunionen. Men også næsten nøgen, knap dækket af en bikini. Meget solbrændt, men hendes hår er hvidt. Og Alenka skyder meget præcist. Og han elsker at kaste med granater med sine bare fødder.
  Den smukke Alla skyder og vælter fire arabere med et udbrud af ild. Hendes hår er rødt, eller rettere kobberrødt, som et proletarisk banner. Og når vinden blæser, er det som et revolutionsflag. Pigen funkler med sine smaragdgrønne øjne, som stjerner. Og fejer brutalt fjender væk.
  Anyuta er også blond. Og han skyder fra et maskingevær. Pigen plantede sine bare fødder og gav et udbrud. Fem forskellige krigere blev kastet op, og blodrøde fontæner fløj ud af deres modstanderes bryster og maver.
  Anyuta slikkede sine fulde læber og kvidrede:
  - Krig er luft for lungerne...
  Pigen ligger ned og kaster en granat med sin bare fod. Der høres eksplosioner. Flere militante flyver af sted i forskellige retninger.
  Matryona er en større og mere kødfuld pige. Hendes hår er lysebrunt. En typisk landsby, ung, blod-og-mælk kvinde. Hun er meget stærk fysisk og skyder godt.
  Her kommer turen igen. Og de dræbte fascistiske lejesoldater falder.
  Matryona, der skyder, siger:
  - Okay, okay, hvor har du været? Af bedstemor! - Pigen skød, dræbte tre skæggede nazikrigere og tilføjede. - Hvad spiste du - grød! Hvad drak du? Mose!
  Pigerne holder linen. De lader ikke fascisterne komme frem. Og venlige sange brøler:
  - Vi vil ødelægge hele voldens verden,
  Til kernen og så...
  Vi vil bygge en ny, himmelsk verden -
  Hvem der var ingen vil blive til alt!
  Alenka kaster igen en granat med sin bare fod. Sprængninger fremrykkende infanterister. Det bliver helt sikkert varmere. Her kommer den berygtede "Lion"-2. Og ved siden af står den mere avancerede E-50. Projektiler kastes ud. En sort amerikaners hoved blev revet af, og det rullede væk.
  Maria trådte på et brændende bræt, og hendes hærdede ben kunne næsten ikke mærke varmen fra flammen.
  Den guldhårede skønhed skød og spindede:
  - Og hvem vil stoppe strømmen af blodige, rasende floder...
  Maria skød igen og slog afrikaneren af E-50's rustning og kvidrede.
  - En stråle fra en blaster vil ramme dit tinding, i et ondt glimt forsvandt manden!
  Pigen skød igen. Hun blinkede sin barfodede, solbrune, yndefulde fod gennem luften. En granat fløj hen imod hende. Skønheden med gyldent hår slog behændigt gaven af med sin bare, næsten støvfri sål. Granaten fløj tilbage. Hun skyndte sig ind i rækken af de militante i Det Tredje Rige. Det så ud som om vandmeloner faldt ud af lastbilen og knækkede. Der løb så meget blod ud.
  Maria tweetede:
  - Pigen bestod eksamen, og det forbandede Reich kom. Hitler var tilsyneladende træt af at leve, og hans skønhed spiste ham!
  Alla er også en no-nonsense kriger. Han skyder på sig selv med maskingeværer og siger, mens han spreder ligene:
  - Til mors ske! Til fars ske! Og til Koba, en slev! Og på din side i sengen!
  En skønhed med kobberrødt hår affyrer et træfly med sin bare fod. Han flyver direkte mod den massive tyske Lion tank. Land på mundingen af en 105 mm kanon, og den eksploderer. Våbnet fejler.
  Tyskeren vender sig om og er tvunget til at flygte skamfuldt. Alla, der gnider sit ben på et stykke af bygningen, siger:
  - Hvis du ikke har styrke, har du brug for intelligens! Du bliver nødt til at larme noget!
  Og igen skyder pigen meget præcist. Hendes røde hår er som flammen fra den olympiske fakkel. Attraktiv pige. Hun har allerede markeret sig i den amerikanske hær ved at demonstrere et rasende temperament. Han var især god til at lave ballade med afroamerikanere. Det er så usædvanligt og smukt med dem.
  Men Allah ødelægger også sorte, der kæmper i Det Tredje Riges hær. Hvorfor erobrede Tyskland hele Afrika? Prøv at stoppe en sådan magt.
  E-50 er den nyeste tank, med en gasturbinemotor og tyk side- og frontalpanser. Det kan ikke tages med en granat. Alla smed gaven med sit bare ben, væltede flere infanterister og kvidrede:
  - Åh, din kampvognsrustning er pålidelig, fra en der har tænkt sig at bide... Kend bare den kraft du har... nja, du kan kun sparke en stålhest!
  Anyuta skød også meget præcist. Og hun foretrak at kaste granater med fødderne. Hendes bare fingre snurrede også stålskiven. Spidsen fløj over og skar halsen over på to fascistiske militante. De tabte maskingeværet, og nu slog et tykt udbrud af stor kaliber gennem hordens lænker. En hel række fremmedkrigere rekrutteret gennem razziaer til Det Tredje Riges hær.
  Anyuta tweetede:
  - Held er belønningen for mod! En sang er nok! Lad dem kun synge om hjemmet!
  Men skønheden har endnu ikke haft tid til at savne hjem. Selvom der er meget få sovjetiske frivillige i den amerikanske hær. Stalin ønskede ikke at skinne, for ikke senere at give Hitler en grund til at beskylde Rusland for at overtræde vilkårene for "Straw Peace".
  Fem piger, de bedste i kvindebataljonen, blev advaret om, at hvis de blev taget til fange, ville fædrelandet være nødt til at fornægte dem. Og i dette tilfælde burde piger klippe om trivielle lejesoldater, der blev ansat for penge.
  Og Anyuta, og Alena og de andre piger forstår, at hvis de bliver taget til fange, venter dem en frygtelig tortur. Så de besluttede under alle omstændigheder ikke at blive dræbt af nazisterne i live.
  Tyske angrebsfly flyver over amerikanske troppers positioner. Uden at forvente, at de ville blive mødt med så hårdnakket modstand i Honduras hovedstad, var nazisterne noget irriterede.
  Jet- og angrebsfly er stærke. Raketter flyver, våben affyres.
  Amerikanske soldater dør. Matryona blev også ramt af granatsplinter i sin kødfulde skulder. Der kom blod ud. Den heroiske pige trak et stykke stål ud med tænderne og spyttede blod ud. Og så slog hun mig igen med en omfangsrig maskinpistol. Udenlandske lejesoldater falder. Næsten alle her er indfødte, kun deres befalingsmænd er tyskere, og selv da ikke altid. Sandt nok er besætningerne på den mest moderne E-50 kampvogn helt tyske. Bilen har en anstændig hastighed og manøvredygtighed. Nå, dette er endnu ikke den mest avancerede modifikation - den vejer femoghalvfjerds tons. Væggene smuldrer under skinnerne. Denne er normalt fremstillet i tre versioner med en 105 mm kanon, en 180 mm overfaldspistol og en 400 mm raketkaster.
  Og hver modifikation har sin egen opgave. Her er denne tank med en overfaldspistol, mere velegnet til at angribe byer. Og det er ikke så nemt at ødelægge det. Matryona krydser sig og griber en panserværnsgranat med sine bare fingre, sit store, men yndefulde, smukt formede ben. Nu skal du kaste gaven lige på løbet for at deaktivere mastodontens våben. Fem maskingeværer dækker en tysk, moderne kampvogn, og det er ikke så nemt at komme tæt på den.
  Matryona er meget stærk, og hendes hestelignende ben kaster en granat langt. Men det er ikke altid præcist. Under alle omstændigheder at ramme et sådant mål som løbet af en 180 mm kanon. Heltepigen er i tvivl. Hvad hvis han savner?
  Åh, hvis deres mangeårige partner Seryozhka havde været sammen med dem, ville denne modige pioner have fundet på noget.
  Men drengen døde i kampene om Stalingrad. Pigerne kendte ikke hans videre skæbne. Men pioneropfinderens skæbne var faktisk ikke misundelsesværdig. Først blev Seryozhka brutalt tortureret i et forsøg på at uddrage hemmeligheder. Efter tortur endte den elleve-årige dreng i minerne. Arbejdet er skræmmende og ekstremt hårdt. Men den sovjetiske pioner, lille, men snurret, viste sig at være ihærdig.
  Det lykkedes ham at overleve, og selv gennem minernes labyrinter besluttede han sig for at flygte. Og Seryozhka formåede at komme ud. Drengen vandrede rundt på Balkan i nogen tid, indtil han sluttede sig til en lokal partisanafdeling. Der blev han forbindelsesmand og sabotør.
  Der var stadig en ret udviklet partisanbevægelse på Balkan. Dels også fordi besættelsestjenesten blev udført af italienere, rumænere, bulgarere, albanere - der ikke var lige så kampklare som Wehrmachts regulære enheder.
  Men mange partisaner døde stadig. Især fra luftangreb. Og Jugoslaviens patrioter er tvunget til at gemme sig i bjergene, skovene eller i bedste fald små landsbyer. Et stort antal befalingsmænd er allerede døde. Situationen blev forværret af den fred, der blev indgået med USSR. Nu begyndte nye straffedivisioner at ankomme til Balkan, der organiserede massive razziaer og ryddede området.
  Sergei måtte klatre dybere og dybere ind i bjergene med partisanerne.
  Matryona, selvom hun ikke kendte skæbnen til deres universelle favorit, sukkede tungt. Så klemte hun granaten hårdere med fingrene på sine bare, pigelige fødder og kastede den af al sin styrke mod den fjendtlige kampvogn. E-50'eren har lige skudt og frigivet en dræbergranat.
  Matryona rystede endda, og hun faldt på knæ. Han blev ramt i hovedet af en brosten revet fra fortovet, og hans bare hæl blev brændt af varmt metal. Pigen gned sit forbløffede hoved med støvet hår.
  Granaten fløj, næsten rørte ved tønden, og ramte bilens skrå pande. En eksplosion tordnede... Men selvfølgelig er 250 mm frontal panser, og selv i en vinkel, ikke i stand til at trænge igennem en granat.
  Matryona slog knytnæven i støvet og rejste en hel sky af sand. Så brølede hun:
  - Dræb det, dræb det! Score et mål i målet!
  Pigen bankede sit skinneben på den revnede asfalt. En splint sad fast i hård hud i hælen. Huden på pigens såler var tyk som på en flodhest. Hun levede i en fattig familie og gik næsten aldrig i sko siden fødslen. Dette fik dog ikke hendes ben til at virke ru i formen, men var solbrune, yndefulde, forførende.
  Matryona skræmte dog lettere mænd med sin høje højde, stærke muskler og knytnæver med udstående knoer. Men den heroiske pige har den venligste karakter, og brede hofter blev kombineret med en relativt tynd talje og skulpturelle mavemuskler. Kun i tøj kunne Matryona virke overvægtig på grund af sine store bryster. I en bikini ligner hun en barmfagre atlet.
  Pigen kastede i frustration igen en granat, denne gang sigtede mod sporene. Men den dødelige gave ramte det tykke, pansrede skjold, der dækkede rullerne.
  Matryona slog sig selv i hagen i ærgrelse. Det gjorde ondt i kæben. Og heltepigen bandede:
  - Jeg klippede som en le!
  Anyuta forsøgte også at ramme den farlige kampvogn, men granaten, der blev kastet af pigens fod, missede lidt målet. Og blondinen begyndte at komme tættere på bilen. Men så dukkede to flere tanks op - "Lion" og "Panther" -2, de skød mod alle tilgange med maskingevær. Vi skulle være ekstremt forsigtige.
  Amerikaneren Sherman gjorde et forsøg på at komme tæt på de tyske køretøjer. Han havde en chance for at ramme Panther 2, men kun på siden. Men en tysker er ikke så let at bedrage. Desuden gør den højere silhuet af Sherman den mærkbar på lang afstand.
  "Panther" 2 spyttede en granat ud og ramte amerikaneren direkte i panden. Den høje bil gik i stykker. Og det brændte som et julelys.
  Anyuta sagde irriteret:
  - Åh, hvor er dine kampvogne svage... Bedre teknisk set, du bliver en Yankee!
  Men Alenka, en erfaren kriger, var i stand til at komme tæt på Panther. Hun kastede en granat... Og den lange tønde på den tyske bil krøllede sammen til et vædderhorn.
  "Panther" 2 tank, lanceret i produktion i 1943. I den seneste mest udbredte modifikation har den frontalpanser på 150 mm, sidepanser på 82 mm i en vinkel og en 88 mm kanon med en løbslængde på 71EL. Fra 1945 blev den udgået til fordel for den mere avancerede og bedre beskyttede E-50-model. Men for nu kæmper denne tank. Bilen vejer 51 tons og har en 900 hestekræfter motor, som giver den gode køreegenskaber.
  Og nu, efter at have modtaget skade, vender Panther-2 sig om og går. Det lykkes Alenka at kaste endnu en granat med sin bare fod. Jeg knækkede rullerne. Og farten på den tyske bil aftog mærkbart.
  Alenka siger med et glædeligt blik:
  - Sikke et slag! Mit slag er en gave fra Gud!
  Og pigen viste sin næse til tyskerne. Men maskingeværild begyndte at strømme ud af E-50. Og kuglerne fløjtede over Alenas hvide, noget plettede hår. En af kuglerne skar endda et hårstrå af. Den store pige følte sig endda lidt kildrende.
  Alenka tweetede:
  - Hvis du vil være som en elefant, så gå til galehuset som en bandit!
  Pigen løftede sin afskårne tråd med tæerne. Alenkas hår er silkeblødt, perlefarvet, men let støvet. Og alligevel så blød. Pigen kørte dem langs hendes såler. Lidt kildrende og behageligt.
  Alenka huskede, hvordan fyren kærtegnede hende. Hans hænder startede også fra sålerne og steg højere til lårene og det mest følsomme sted. Når en smuk ung mand stryger dig, er det meget behageligt. Alenka elskede ham næsten. Hun kunne lide kærlighedsleg, og blev ophidset af berøringen af en muskuløs mandlig krop. Men Alenka havde ikke ægte, romantisk kærlighed, når man bliver vild med en mand. Hun har allerede ændret mange fyre. Mange af dens mænd døde i kamp.
  Selv dette var krigens forbandelse. Og her i Amerika er der muskuløse, sorte fyre. Og alt er så usædvanligt med dem.
  Alenka skød og tog den sorte mand ned. Jeg havde lidt ondt af den afrikanske dreng. Hun dræbte en mand, der kæmpede for interesser, der var fremmede for ham. Tyskerne er jo racister. De ser på sorte som slaver. Men samtidig bliver afrikanere indskrevet i de udenlandske afdelinger af den svulstige Wehrmacht.
  Alenka lavede noget som en figen med sine bare tæer og viste det til nazisterne. Ja, den tyske nation lider ikke selv nogen skade her. Tanks har panser, der er for tykke til at blive gennemtrængt af en granat eller bazooka. Men de indfødte enheder dør.
  Alenka kaster en granat mod E-50. Hun svingede sit bare, solbrændte ben og kastede og drejede hofterne. Og granaten fløj i en høj bue. Mine bare tæer efterlod mig at mærke et strejf af metal. Og så gik granaten af.
  Alenka hvisker:
  - Gud velsigne os!
  En varm vind blæste på pigen, som om den blev rørt af en smuk mand. Alenka læste en bog om Tarzan, og hun ønskede virkelig, at denne mand skulle lege med hende. Jeg ville stryge mit bryst med stærke hænder.
  Granaten ramte tønden, men eksploderede for sent og fløj af metallet. Brudstykkerne klaprede som ærter på panser. Kun ridser tilbage!
  Alenka tog endnu en granat frem. Men jeg så, at det var antipersonel. Og panserværnsvåbnene er væk.
  Pigen knurrede i frustration. Men for ikke at spilde tiden, puttede jeg den i mine bare fingre. Hun vendte sit ben, bøjede sin torso, rettede det så ud og kastede det mod infanteriet.
  Et halvt dusin kæmpere fløj op som pingpongbolde. Et af dems glas fløj af, og fragmenterne fløj et par hundrede meter og løb hen over Alenkas ryg. BH'en sprængte, og majorpigens smukke bryster blev blotlagt.
  Pigen dækkede automatisk sine brystvorter. Men så indså hun, hvem hun skulle være bange for. Og hun rystede maskingeværet igen. Hun gav en tur og trådte lidt tilbage.
  En amerikansk infanterist affyrede en bazooka. Granaten ramte den tyske kampvogn på dens skrå side, men de 160 mm rustning modstod den og afviste den destruktive energi. Tyskeren skød tilbage. Hans stort kaliber våben splittede muren.
  Alenka forsøgte at binde sine bh-stropper. Pigen troede, at Zoya Kosmodemyanskaya sandsynligvis blev kørt rundt i kulden i sine shorts. Det var i en sovjetisk film, at hun blev afbildet iført en skjorte eller endda en slags kjole. Dette alene er blot en hyldest til hykleri. Faktisk har nazisterne, for yderligere at ydmyge den fangede pige, formentlig blottet hende nøgen. Og de sultne tyske soldater ville sikkert gerne se en smuk og kurvet pige nøgen.
  Så i den virkelige historie kunne pigeheltinden ikke dække sine bryster, så hendes hænder blev bundet bag hendes ryg. Men hun skammede sig ikke og så stolt ud. Alenka vidste godt, hvordan det var at gå barfodet i sneen. Hun var hårdfør og elskede at røre sneen med sine bare såler. Alenka kunne lide det og nød det. Men dette er for hende, allerede hærdet af års krig. Og for unge og urbane Zoya er dette tilsyneladende smertefuldt. Sålerne føles som om de brænder kul.
  Alenka smed sin bh i frustration og råbte:
  - Skam er et borgerligt begreb! Den sovjetiske kvinde er ikke bange for noget og skammer sig ikke!
  Pigen begyndte igen at sømme med et maskingevær, eller rettere sagt en maskinpistol. Metallet blev varmt, Honduras er jo troperne, det kan være meget varmt der i februar. Alenkas fingre bliver varme. Vi skal give alt. I dag er det den 23. februar. Det er den sovjetiske hærs dag, og dette kræver kamp med al rolig og rimelig raseri.
  Alenka skar yderligere fem ned med kugler og brændte ved et uheld hendes kind på maskingeværets varme bagstykke. Selvfølgelig er det ubehageligt, blæren er hævet.
  Alenka svor:
  - Nå, Gud, hvorfor skabte du så mange problemer for mig og mit land!
  Vablen kløede... Pigens kind er et meget følsomt sted. Pigen forsøgte at finde noget koldt at anvende på den hævede bold. Men prøv at finde noget fedt. I denne varme by. Desuden var vejret klart, og vinden blæste fra syd.
  Alenka er tydeligvis ikke tryg. Matryona kaster en granat fra lang afstand, men igen uden held. Og stormtropperne flyver allerede i himlen. Tyske køretøjer har stærk rustning og høj fart.
  Jetfly kommer i bølger og ser ud til at skære strimler af hør ned.
  Alenka gemte sig i hullet. Fragmenteringsraketter flammede oppefra. Pigen mærkede stykker af knust sten falde fra oven med nåle. Det kildede i min bare nakke. Skønhedens brystvorter blev også prikket.
  Alenka hviskede:
  - Dette er en massage... Men ikke en corsage!
  Pigen mærkede, at hendes krop næsten begyndte at klø smertefuldt. Det er allerede varmt, og eksploderende raketter øger varmen. Og er dette et badehus?
  Alenka huskede et naturligt russisk badehus med grankoste. Hvordan pigen blev tæsket dengang.
  Det var sådanne eksotiske fornemmelser.
  Alenka sang for at muntre sig op:
  - Kærlighed og død! Godt og ondt! Hvad er helligt, hvad er syndigt! Vi er bestemt til at forstå!
  Pigen rejste sig, rystede alt dette fastsiddende snavs og snavs af sig.
  Alenka knurrede:
  - Åh, du får Hitler på hornene!
  Og pigemajoren affyrede et skud mod infanteristerne, som prøvede at rejse sig for at angribe. Adskillige militante rekrutteret gennem razziaen faldt. Alenka tørrede sit beskidte ansigt, det sved i øjnene. Krigeren spyttede og krydsede sig.
  Hun åbnede ild fra maskingevær igen, og de militante kom snigende. Rødhårede Alla kastede også en granat med sin bare fod. Nutiden sprang op og ramte fascisterne. Et dusin mennesker blev dræbt.
  Den rødhårede sang:
  - Der er meget godt i verden, men det er dækket af sne!
  Og pigen åbnede ild med en maskinpistol, men brugte ikke sine hænder, men sine fingerfærdige fingre og bare fødder.
  Alla skød præcist og hylede:
  - Hit! Hit! Endnu et slag! Endnu et slag og så... Den mægtige dæmon, Guds gave, afgiver et uppercut!
  Og med hænderne kastede pigen glasskår. Hun overraskede fascisterne og tweetede:
  - Og for dem, der ikke vil leve i fred... Vi gør hara-kiri til dem!
  Japanerne dukkede virkelig op. Disse smaløjede kæmpere. Nå, hvordan kan du ikke lave hara-kiri på den måde?
  Efter at have losset maskingeværets klip, samlede Alla granaten med sine bare fingre og kastede den mod samuraien. De fik en gave, flere lemlæstede japanere, og fløj af sted i hver sin retning.
  Alla rakte tungen ud og mumlede:
  - Jeg er en super kriger! Og fjenden dræbte hyperen!
  Kineserne, rekrutteret af japanerne fra de erobrede områder af det himmelske imperium, gik i kamp. De kinesiske krigere gik frygtløst, og pigerne, efter at have affyret deres maskinpistoler, blev tvunget til at bakke.
  Maria metal brudstykker af bare fødder af pudser og glas. Det samme gjorde de andre piger. Det blev meget svært.
  Shturmlev dukkede op, en kraftig maskine med en raketkaster. Her er en, der kommer til at svine dig til - det virker ikke af meget.
  Det første skud tordnede... Anyuta, Alla og Matryona blev kastet op af eksplosionsbølgen, som springvandet til en gigantisk hval. Pigerne fløj flere ti meter og ploppede med deres bare fødder lige ind i bålet.
  Pigerne sprang derfra, skoldede og sang. De plaskede deres bare såler på kullene.
  Alla hvæsede irriteret:
  - Tyren bliver først lagt under øksen, og så stegt! Og vi blev først stegt, og så under øksen!
  Og Komsomol-pigen lo! Men så blev hun ked af det. Jeg huskede, at hendes ven blev fanget. Tyskerne klædte den unge pige af og begyndte at bringe ild til hendes bare bryst. Sådan frygtelig smerte. Pigen skreg, og hendes ømme hud var forkullet. Det er fascisterne, der viste sig at være fanatikere. De stillede ikke engang spørgsmål, og inden da tændte de også bål under fangens bare fødder. Komsomol-medlemmet kunne i sidste ende ikke bære torturen og døde af smertefuldt chok.
  Alla huskede dette og slog på de varme kul. Matryona skyndte sig foran hende. Denne landsbypige har solbrændt hud, og du kan ikke tage det med en blæselampe. Hvorfor ikke en supermand pige? Matryona ser en bazooka med en granat faldet af en dræbt amerikansk soldat. Han tager hende op med sin fod og kaster hende i sine arme. Og han støder ind af al sin magt.
  Skallen flyver og rammer den tvungne kineser. Masser af skrig og støn. Masse af lig. Og afhuggede lemmer.
  Matryona sang en gammel sang:
  - Og samuraien fløj til jorden! Under presset af stål og ild!
  Pigerne løb endelig ud fra kullene. Deres yndefulde, bare fødder fik det.
  Anyuta, som den mest ømme af dem, rykkede og gned sine bare såler og forsøgte at lindre kløen.
  Matryona, der havde løbet barfodet i sneen siden den tidlige barndom, var ikke opmærksom på sådan en bagatel.
  Heltepigen sang:
  - Forestil dig, at vi kastede os ud i frisk mælk... Belønningen er en ægte vare!
  Og krigeren tog med sin fod et afbrudt og ganske tungt stykke flise. Hun holdt den fast med bare, pigeagtige fingre, snurrede den og affyrede den mod fjenden. Tre kinesere var ofre for dødens nutid; deres hoveder blev knust.
  Alla sagde med et tilfreds blik og skød mod fjenden:
  - Vi er seje kvinder!
  Anyuta sang for at lindre kløen i hendes brændte eller rettere brændte ben:
  - Der er kvinder i vort fædreland,
  Hvorfor kører de fly som en joke?...
  For dem er ære mere værd end livet,
  Han kan nemt dræbe sin modstander!
  
  De blev født til at vinde
  For at forherlige Rus' i århundreder!
  Når alt kommer til alt, vores oldefædre -
  Jeg samlede straks en hær til dem!
  Og Anyuta begyndte at skrible fra maskingeværet. Og hun gjorde det meget mesterligt. Så alle kan mærke, at dette er en kriger fra Gud! Hvis ikke fra den Almægtige, så fra Mars helt sikkert!
  Alenka skød også. Sammen med Maria blev de tvunget til at trække sig tilbage og hentede klip fra døde amerikanske soldater. Pigerne faldt om på ryggen og skød tilbage med fødderne - de gjorde det bedre på den måde. Og de gjorde det præcist. En blanding af kinesiske og afrikanske tropper rykkede frem mod pigerne. Og krigerne slog.
  Alenka sang:
  - Verden er ikke et skakbræt...
  Maria samlede denne passage op og udryddede de gule og sorte lejesoldater.
  - Og tallene er ikke et rundt nul!
  Alenka tilføjede til den afskårne række af gule og sorte:
  - Melankolien angriber os!
  Maria skød med Robin Hoods nøjagtighed og kvidrede:
  - Og hesten skynder sig ind i ilden!
  Pigerne skød tilbage og trak sig tilbage bag minefeltet. Kinesiske og afrikanske krigere løb ind i godbidder. De begyndte at eksplodere, de sprang op og rev dem fra hinanden, og det blev et blodigt rod.
  Flere Panther-2 kampvogne dukkede op i det fjerne. De skyder, og de er bange for at stikke næsen ind. "Lion"-2 bevæger sig fremad og spytter også ild. Og her er Rhino flammekastertanken, der savler, med bundter af flammer.
  Men den mest formidable er "Sturmlev". Hans raketkaster er ikke specielt hurtigskydende, men den er helvedes destruktiv.
  Alenka hvisker:
  - Russere, russere - ikke en rolig skæbne! Tja, hvorfor har vi brug for problemer for at blive stærkere?
  De kæmper faktisk langt fra Rusland. Men det er klart, at Wehrmacht, efter at have erobret USA, vil vende tilbage for at lægge pres på USSR. Og amerikanere er så søde og kære for piger.
  Alenka negler igen, hendes hits ser ud til at få græskar og hoveder til at briste under skovlene. Pigen bliver ramt i benet af et granatsplinter. Et snit svulmer på mit skinneben. Skønheden knuste en knogle og kvidrede:
  - Nej, den årvågne vil ikke falme,
  Udseendet af en falk, en ørn...
  Folkets stemme er klar -
  Hvisken vil knuse slangen!
  
  Jeg tror, at hele verden vil vågne op,
  Der vil være en ende på fascismen...
  Og solen vil skinne -
  Vejen, der oplyser kommunismen!
  I det øjeblik kastede Matryona med al sin styrke en granat mod Shturmlev. Og de sovjetiske piger var endelig heldige. Den pansrede kasket faldt tilbage, den sovjetiske gave fløj direkte ind i den brede tønde. Et sekund frøs alt. Og så eksploderede det. Det var, som om en atombombe var blevet kastet. Og de tyske kampvogne spredte sig i forskellige retninger.
  Og i himlen er Albina og Alvina ved at skrive konti.
  De har allerede skudt mere end fem hundrede fly ned. For hvilket de modtog en pris - Ridderkorset af Jernkorset med platin-egeblade, sværd og diamanter. Og pigerne fra de bedste amerikanske esser vandt.
  Og her er de igen på himlen og skyder meget bragende ned.
  Og amerikanerne hæver poterne til toppen. Dette er deres svage, inerte modstand.
  Albina tog den og sang med bevidsthed:
  - Jeg sover ikke og ser mirakler!
  Og med sine bare tæer, ved at trykke på joystick-knappen, skyder pigen et dusin fjendtlige fly ned.
  Alvina skyder også præcist. Knuser et dusin fjender og knirker aggressivt og blotter sine tænder:
  - Jeg er så hektisk af raseri!
  Og han bruger også sine bare tæer. Hvilken pige...
  Og igen falder nedskudte amerikanske fly igen. Ja, der er sådan et angreb, at du ikke kan forlade...
  Og Oleg Rybachenko og Margarita Korshunova løber væk og udrydder fjenden. Drengen og pigen handler harmonisk og energisk. Og bare fødder kaster stjerner og granater.
  Det er børnene... Det er fantastisk, at Amerika ikke kan modstå dem. Hvor er de og sejren.
  Her er Hitlers tropper, der stormer New York og Washington. Ja, kampene er meget aggressive.
  Shella, Margaret, Ellie kæmper på den nye AG-50 tank, som lige er gået i produktion. Det er en pyramideformet maskine og praktisk talt uigennemtrængelig fra alle vinkler.
  Shella, med sine bare tæer, sigter med sin pistol og skyder. Han bryder fascistens rustning og knirker for sig selv som en bavian:
  - Jeg er en pige, hvis rustning er stærkere end titanium!
  Margaret skyder også, slår igennem fjenden og råber for alvor:
  - Jeg er født sådan, sådan en dame, der knuser alle fjender i en æske!
  Og Ellie vil tage den og slå den, sigte den med sine bare tæer, smadre Sherman og knirke:
  - Jeg er en super-stor klasse kriger!
  Pigerne er fantastiske her. Og deres handlinger er meget aggressive.
  Oleg Rybachenko og Margarita Korshunova fangede den amerikanske præsident Truman.
  De dræbte mange af lederens vagter. Og selvfølgelig kastede de stjerner med deres bare, barnlige fødder. Og så slæbte de mig med på et reb. Margarita tvang endda den amerikanske præsident til at kysse hendes bare, støvede, runde hæle. Præsidenten kyssede mig lydigt.
  Med hans tilfangetagelse kapitulerede USA.
  Dermed sluttede den store krig. Så indledte tyskerne faktisk et angreb på Latinamerika og Australien og samlede alle landene. Men dette var ikke længere så vigtigt.
  Men Alenka og hendes hold sang stadig en fængende sang for ikke at miste optimismen;
  Vi har ét hjemland, Rusland,
  De bedste lande i verden...
  Stalin er den højeste messias
  Og der er virkelig et ideal!
  
  Selvom han til tider led nederlag,
  Og mere end én gang blev jeg slået hårdt...
  Nej, Führeren vil ikke blive tilgivet,
  Bliv, knust modbydelig parasit!
  
  Hvor mange helte har Patronymic?
  Hver kriger er simpelthen en kæmpe...
  Hæren marcherer i truende formation,
  Når alt kommer til alt, er vores folk og vores konge ét!
  
  Der er en verden, hvor Rusland er lykkeligere,
  Hvor Nikolai boede...
  Tro mig, vores kvinder er smukkere,
  Kæmp for landet og tør!
  
  Brødre, vi kan ikke udholde ydmygelse,
  Vi vil alle stå op mod Krauts...
  Vi vil ikke tolerere flere fornærmelser -
  Lad os knuse fjenden med stålhånd!
  
  Vi vil kæmpe for Rusland,
  Vi vil kæmpe rigtig flot...
  Lad granaterne bryde ind i rygsækkene,
  Vid, at den russiske hær er uovervindelig!
  
  I moderlandet er enhver virksomhed hellig,
  Kærligheden virker grænseløs...
  Pigerne går under maskingeværet,
  Knuser kød med brændende ild!
  
  Så fyre tjener fædrelandet,
  Gør din drøm til virkelighed i kærlighedens verden...
  Livet er vævet af en meget tynd tråd,
  Hvis jeg skal, flytter jeg bjerge!
  
  
  ROMMEL I STEDET FOR HITLER
  Oleg Rybachenko modtog endelig opgaven. Sammen med Margarita blev han sendt til Anden Verdenskrig.
  Hitler blev dræbt i marts 1943, da en bombe plantet på hans fly eksploderede. Forresten, i den virkelige historie eksploderede denne bombe aldrig.
  Men alternativt virkede det... Führeren døde. Rommel blev den nye øverstkommanderende. Han er den mest populære blandt feltmarskaler. Derudover blev Göring tvunget til at dele magten med Himmler, Goebbels og Speer.
  Rommel, som en lige så fjern skikkelse, satte alle i posten som øverstkommanderende og strateg. Krigen med de allierede fortsatte. Rommel evakuerede i al hast tropper fra Afrika, og det lykkedes ham at gøre det ganske vellykket. Og samlede kræfter på Sicilien.
  Tyskerne indtog også defensive stillinger på Kursk Bulge og styrkede Oryol-retningen grundigt.
  Rommel forudså, som en strålende strateg, at hovedstødet ville følge på Sicilien, og forstærkede de tyske tropper der. Desuden var der ro på østfronten.
  Et forsøg på landing fulgte på Sicilien den 5. juli. Men det viste sig at være mislykket. Tyskerne var klar, og de havde flere styrker end i den virkelige historie. Inklusiv i øvrigt de evakuerede divisioner fra Afrika.
  De allierede led store tab og blev kastet i havet. Mere end halvtreds tusinde britiske og amerikanske soldater blev taget til fange.
  Stalin indledte offensiven den 5. august. I to retninger på én gang: Oryol og Kharkov. Men tyskerne var ganske klar.
  Kampene viste Panterens fordel i forsvaret - en hurtigtskydende, præcis og panserbrydende pistol med god frontal beskyttelse. Og en upålidelig transmission er ikke så skræmmende, når en tank skyder bag et baghold.
  Både Tigers og Ferdinands præsterede godt. De er også stærkere i forsvar end i angreb. Forresten, i den virkelige historie gik 37 Ferdinand ud af 89 tabt i minefelter. Og i forsvaret kunne tyskerne bruge dem mere effektivt. Især med 200 mm frontal panser.
  Rommel viste sig at være en fremragende strateg. Hvem forudså og gættede korrekt, hvor fjenden ville angribe.
  Og "Panther" viste, at når fronten er pålideligt dækket og inaktiv, er den en ideel tank destroyer, der skyder 15 skud i minuttet og trænger fireogtredive på 2000 meter. Tyskerne viste sig selvfølgelig at være ret stærke i forsvaret.
  Og de var i stand til at holde deres stillinger.
  Og så viste Gerdas kampvognsbesætning sig fremragende. For første gang deltog pigerne på Panther i kampe og viste sig godt.
  Gerda ramte en sovjetisk bil og knirkede:
  - Jeg er dødens terminator!
  Så skød Charlotte, væltede de fireogtredive og knirkede:
  - Jeg bringer også ødelæggelse!
  Christina fyrede næste gang. Hun skar fjenden op og sagde:
  - Vi forsoner os aldrig!
  Det næste skud, Magdas tur, og denne pige knirkede:
  - Vores vanvittige pres!
  Pigerne havde allerede erfaring med at teste udstyr. Så intet generer dem rigtig. De er fra "Panther"; under tests, fra en afstand af en kilometer, ramte de en tallerken direkte med et projektil.
  Ja, nogle gange kan en kvindes nøjagtighed være mere fænomenal end en mands.
  Nu står deres kampvogn bare der og skyder mod russiske køretøjer. Og det slår dem ud som et tæppe med en fluesmækker.
  Gerda slog igen den sovjetiske fireogtredive ud og knirkede:
  - Jeg er det tredje riges hun-ulv!
  Charlotte skød også, væltede en Red Army tank og sagde:
  - Jeg slurver heller ikke kålsuppe!
  Dernæst skar Christina den sovjetiske bil af og knirkede:
  - Jeg er en dejlig pige!
  Og så vil den guldhårede Magda skyde. Den russiske kampvogn vil åbne op og brøle:
  - Jeg er en terminator, jeg er sjov!
  Fire piger afviser angrebet. Gerda ramte den sovjetiske bil igen og knirkede:
  - Hjerteres es!
  Charlotte skød igen mod fjenden, ramte de fireogtredive og udsendte:
  - Hovedet er som en vandmelon!
  Christina blev også ramt. Hun mejede en russisk kampvogn ned og knirkede:
  - Ægte terror!
  Magda, der skød, ramte en Røde Hærs bil og sagde:
  - Der er en tyv i underverdenen!
  Pigerne slog toogtredive sovjetiske kampvogne ud i et slag og slog alle tidligere rekorder. Hvorfor har de firs skaller? Og de sovjetiske kampvognsbesætninger skyndte sig modigt frem.
  Men med en sådan skudhastighed - 15 skud i minuttet, og rækkevidden af ødelæggelse, lykkedes det Panthers at afvise selvmordsangreb, hvilket ikke gav nogen chance for at gå ombord eller ramle.
  Tyskerne var i stand til at holde ud i defensiven. Kun nogle steder kilede sovjetiske tropper sig lidt. Kampene trak ud til det sene efterår, og på bekostning af store tab kunne den røde hær ikke rykke mere end femten kilometer i dybden.
  Rommels genialitet viste, at tyskerne var ganske i stand til at føre aktivt forsvar og skyttegravskrig.
  De allierede, der blev slået på Sicilien, har indtil videre kun bombet. Men hertil fandt Rommel og Speer et vidunderligt svar: He-162 jetjageren. Flyet var overlegne i flyveegenskaber i forhold til ME-262 og var fire gange lettere, mange gange billigere og lettere at fremstille. Det er ikke for ingenting, at de kaldte hende folkets fighter.
  Maskinen, der blev bygget på tre måneder, lettede den 6. oktober 1943. Og mørke dage kom for Tysklands modstandere i luften.
  Non-162 var let at kontrollere, manøvrerbar og krævede ikke højt kvalificerede piloter.
  Og Rommel var stadig i defensiven. Tyskerne styrkede deres tropper i nærheden af Leningrad i tide og slog vinteroffensiven tilbage der. Igen afviste de angreb nær Orel og Kharkov. De holdt også ud i centrum og forhindrede Smolensk i at blive taget.
  Denne gang var fritzerne i stand til at komme igennem vinteren uden alvorlige skader på sig selv. Og så om foråret tog de det og flyttede hen, hvor de var mindst forventet - i Karelen. Og hun begyndte at gå rundt i Murmansk. Samtidig tog nazisterne over og begyndte at forberede sig på at afvise det allierede angreb i Frankrig. Situationen var ved at blive varmere.
  Og faktisk blev næsten hele Karelen taget til fange af nazisterne. Og så begyndte landingen i Normandiet, og Oleg Rybachenko i mellemtiden.
   Allerede blev til overhovedet mørkt og _ stod varm , dømmende Ved klima ukrainsk nat .
  Margarita vågnede en lille tidligere Og sad på sidder på hug _ Sommer regn intensiveret , og børn skyndte sig skjule under træ .
  Hoveder allerede holdt op dreje rundt Og Oleg vag sagde :
  - Nå hvordan ?
  Margarita beundrende svarede :
  - Dig Lige geni !
  Rybachenko snydt for mig selv bred bryst Og stolt sagde :
  - A Hvad Du tænkte jeg ! Min maskine virker !
  Pige indigneret udbrød :
  - Ja bedre ville hun overhovedet ... ikke eksisterede ! Hvad Vi Nu vilje gøre ?
  Oleg rystede den af sig Med hår vand Og oprigtigt svarede :
  - A Hvad som regel V sådan situationer upassende gøre ? Vi vil begå bedrifter !
  dreng fumlede på Mig selv bag lomme Og indigneret udbrød :
  - Ja jeg pistol faldt ... Men Ikke noget Jeg vil gøre det for mig selv nyt !
  Margarita indigneret sagde :
  - Ja du vil gøre ... her du Ikke tyve først århundrede ! Prøve fra træ male rumskib !
  Oleg hårdt knurrede V svar :
  - Nu Ikke gennemsnit århundreder ! Hvad nødvendig gør så _ Og Jeg gør det ! OG overhovedet Vi Nu upassende , og Det her lyder stolt !
  Pige Med beundring svarede :
  - Ja selvfølgelig røvhuller ! Kun V forskelle fra eventyr Alle mere alvorlige Og Hvor mere prosaisk !
  Dreng er et vidunderbarn selvsikker anført V ironisk form :
  - Åh bind Hvad lys undervisning , vinter Og i foråret ... siger jeg uden undtagelser alle onde ånder skov !
  Margarita bifaldende bekræftet :
  - Ja følelse humor du Ikke venstre ! OG Det her måske være Og Der er det vigtigste !
  Oleg Rybachenko svarede V plakat stil :
  - A vigtigste forfattere anliggender sådan her ! Kommunistpartiet , Lenin , Sovjet magt !
  Pige brød ud i grin ... A sommer regn intensiveret . Træ dækket fra jetfly Meget dårligt . Fyre snart blev våd Før tråde _ EN tør At hvor .
  Regn dog pludselig _ stoppede , blæste fedt nok brisen _ Til blive varm børn Lad os flytte Ved skov . Dyrt sneakers klemt , og Oleg strippet af dem , og Også sokker opholder barfodet _
  Margarita skræmt bemærket :
  - Dig Så du bliver forkølet !
  dreng selvsikker udtalte :
  - jeg aldrig Ikke blev forkølet ! OG overhovedet barfodet gå en fornøjelse . Gå en tur Og dig ! Her Ikke Moskva , ingen finger på tempel vride Ikke vil blive !
  Pige negativ rystede den hoved :
  - Ben V mørk du vil slå mig ! jeg virkelig på en eller anden måde _ _ Jeg kommer over det !
  Fyre Lad os flytte Ved nat skov . Oleg gik foran : barfodet ben let . EN hvad _ _ nøgen eneste føles hver tuberkel , bump , kvist , endda leverer fornøjelse . pige det her Ikke forstår og _ sakker bagud V deres squelching sneakers .
  Her er Margarita lidt anderledes, og meget mere forkælet end pigen, der arbejdede i stenbruddene. Nå, det sker. Visse kronometriske skift spiller formentlig en rolle.
   dreng vender tilbage Og forsøger munter op :
  - Giv det Ikke skub ! Snart Lad os gå ud Til mennesker !
  Margarita lunefuldt udbryder :
  - Ja virkelig Og snart !
  Pige nogle lidt tyk , måske buttet , og bliver træt Hvor hurtigere , mere sporty dreng . Men sneakers Afgang kategorisk afslår .
  - Nej ! I Skov barfodet Ikke gå ! Du bliver skruet sammen ben !
  Dreng negativ rystede hoved :
  - Nonsens ! jeg Hvor mange Ikke trampede ingen af dem enkelt gang Ikke skære mig selv ! OG også selvom i efteråret Det her Store vinde op V Skov miles _ Nulstil puder Og du vil blive nemmere !
  Pige hårdt protesterede :
  - Nej ! jeg Ikke tigger og _ adelig slags ! Du løb som om revet i stykker enkelt gang Så du ligesom .
  Dreng rynkede panden Og knurrede :
  - U sissy ! OG spank Hvordan dame !
  Margarita forblev tavs ... Bestået nogle timer Og allerede overhovedet blomstrede . Også selvom blev til bage sol . Plumpt Og Ikke sådan her sport som _ Oleg pige endelig løb tør for damp Og sat ned hvile . Mere sædvanlige Til belastninger dreng sat ned nær ved Med hende modvilligt _ Ridset kløende hæl O gø _ fløjtede :
  - Ja Du Ikke Gerda !
  Margarita V svar klynkede :
  - jeg Jeg er træt Der er jeg vil ! EN på du selvom en slags _ pølse venstre ?
  dreng fumlede Ved lommer _ Udvundet pengeseddel V fem hundrede rubler , og halvtreds dollars og _ Også en penny bagatel Og mobiltelefon telefon Med miniature videokamera . Rynkede panden ...
  I ven lomme viste sig at være kun pakke tyggegummi _ barn tog en skive for mig selv Og tilbydes Margarita . Pige nægtede :
  - U mig dens ja !
  OG Samme gav op et stykke V mund _ Men tyggegummi sult Ikke slukker . Kun tænder appetit _ Børn sad nogle tid , stille . EN derefter Margarita spurgte :
  - Nå , genialt , hvordan Du du tænker os foder ?
   barn selvsikker svarede :
  - Sommer trods alt . _ Vi finder svampe , bær , fisk lad os tænde fisken brand ...
  Pige grimaserede Og spurgte :
  - A på du lettere er der ?
  Oleg forvirret svarede :
  - Nej , jeg samme Ikke jeg ryger !
  Margarita fnisede og lagde mærke til :
  - jeg også ... Men Sommetider der er omstændigheder , når _ Og dårligt vaner nyttigt .
  Dreng nikkede Og bemærkede :
  - Derhjemme på mig lettere der er ... men V Moskva fra hende ingen nytte ...
  barn rykkede Og afgørende sagde :
  - Vi hvilede os Og gik næste !
  Pige modvilligt Rose Og snusede tud :
  - Lad os gå !
  Ung upassende en gang til Lad os flytte Ved skov . Oleg Til til hans skam Ikke Meget vidste hvordan _ behøver navigere . EN kompas på børn Ikke var . Så Hvad De specifikt faret vild . Det er godt det mere sommer Og varme _ OG Så Ikke for meget skræmmende . På samme tid stødte på på clearing blåbær _ Rejste sig på alle fire Og startede feste på sød bær _
  Margarita , efter at have slukket elementære sult , grinede :
  - Her du ser på du sort mund ! Du som om fuldblod hund Med karakter !
  Oleg selvsikker svarede :
  - Nej lad os fare vild ! U os Jeg håber, de er stærke maver , og diarré Ikke vil få det !
  Børn fyldt op bær Og en gang til gik V måde . Sol er gået zenit Og blev til Meget varmt . I sneakers ben præli , og Margarita besluttede sig endelig _ deres fjerne . Men Med usædvanlige vaner barfodet gå Meget stikkende _ Pige er ankommet på gren , stønnede Og sat ned på træstub _ Fik den på sko tilbage Og brølede :
  - Nå Og skoven er fuld overraskelser !
  Dreng modvilligt bekræftet :
  - Selvfølgelig ... Her Ikke udvej ! Men Og dejlig en slags _ der er ...
  Gåture Ved skov , pige spurgt Oleg :
  - A Hvordan ville Du hjalp ville Rød hær ?
  dreng ridset krone Og rationel svarede :
  - jeg ville ... Foreslået ville dem Til startede teknologi T -54. Sådan tank kunne ville fremskynde Slutning anden verden krige .
  Pige Ikke overhovedet aftalt :
  - Tror du , du ved det enhed tank kun V generel funktioner smog ville dem hjælpe ?
  Oleg Rybachenko fornærmet på dette er :
  - Nej V generelt , dvs overhovedet om tanke meget jeg ved i bind nummer Og om aktiv rustning !
  Pige fnisede V svar :
  - Nå , så kom nu bedre med det samme teknologi T -90, og Derefter vi fanger alle fred !
  barn ridset baghovedet Og indrømmet :
  - Jeg læste jeg om en serie , om ofre V fyrre anden år fra tyve først århundrede . Så De Og bygget forenklet model T -54, efter at have søsat hans V produktion mere Før kampe under Stalingrad . OG V resultat hvad USSR vandt Hvor hurtigere end _ V virkelighed Og Med stor effekt . På kontrollere andre ideer så ... kan du prøve Og noget _ _ mere kompleks - f.eks system salve brand " Smerch ". Men for meget langt teknologisk løb væk Ikke nødvendigt !
  Margarita Med det her villigt aftalt :
  - Nej bliv revet med ... Ah At mere Og laser våben gør de vil kræve !
  igennem nogle tid pige en gang til sat ned hvile . Tid fløj på en eller anden måde _ _ ubemærket . En gang til det blev mørkt og var nødt til Brug natten under åben himmel . Men nætter V ende juni kort Og varmt . OG dømme Ved racer træer , dette et sted _ _ på Ukraine , med mere varm klima . Så søvn Kan ganske .
  Oleg Rybachenko Det drømte jeg Han en sådan dreng - hytte dreng på pigeagtig skib _ OG piger kører hans frem og tilbage . Ingen af dem minutter fred _ Ja mere vil have røre ved muskuløs legeme drenge , knib . Ikke store glæde .
  Få noget søvn Ikke give , hæve V tidligt , og V hænder moppe - tør Og uden At gå strålende dæk _
  EN Derefter mere tænkt på det piger sende tag væk røg Med rør _ Ja hvad ? Presenning ! Det her Og overhovedet Ser ud som på hån _ Men dreng skyndte sig opfylde givet ordre . Presenning fra røg pøsede , og Oleg lidt over hav bølger V side Australien .
  dreng V fortvivlelse begyndte at synge ;
  jeg var enkel barn V Land kongelig ,
  Far min jord mestre pløjet ...
  Men levede V drømme O ridderskab husar ,
  OG Pind dristigt V kæmpe søn vinkede !
  
  Efter på flåde løb væk jeg en teenager ,
  Til mig på skib passere gav ud prins ...
  Ikke sukker service , dig tro mig børn ,
  Der behøver stramt foretage Ikke falde !
  
  Fed ringe , men men pisket ,
  Ved hæle pind - dreng Til slå !
  Nej , ikke ønsket sådan barn aktier ,
  ønskede frihed , unge mand Ilya !
  
  jeg drømte _ Også tro på O rigdom ,
  ønskede barfodet barfodet støvler ...
  Men Ingen på havet , dig tro mig brødre ,
  Alle Hvad Det har jeg - de vil svigte mig bag gæld !
  
  Men Her sket for os blev fanget privatist ,
  var kampen ulige , led vi ...
  OG viste sig at være jeg V pirat pote ,
  EN Det her som om V bagte helvede Satan !
  
  Pisket lang , som en kat med syv haler ,
  Efter barfodet ben kom brand ...
  Pirater slå hytte dreng Meget hårdt ,
  jeg ville have dem stærkere gør smerte !
  
  Dreng stramt V tortur det her holdt fast
  Ingen af dem stønne , græde , endda Ikke sukkede ...
  Han ægte ridder viste sig at være
  Trak , du ved rem Hvordan stædig muldyr !
  
  OG kaptajn pirater overrasket _
  Du mand jeg ser ud til at se vores ...
  OG skinnede lyset filibusters ansigter ,
  Sådan på yoongi dukkede op chance !
  
  Han blev til pirat Ved havene hård ,
  OG Samme V kampe drukner skibe ...
  Nu initiativ Der er på drenge ny ,
  Studer , prøv - så det Ikke fejede det væk !
  
  Pirat Sikkert dreng tyveagtig ,
  Men hæder love broderskaber Hvordan kanon ...
  Til ledig snak også selvom tørt ,
  Men vil passe Med skriger acceleration !
  
  dreng voksede op og tilgroet rigdom ,
  Lykkedes Find for mig selv brud med det samme ...
  Myndighed nyder på broderskaber ,
  I en slags _ mindst Han Og Gud Og prins !
  
  Men Her held Drejede væk vildt _
  Forstået pirat krydret V uhyggelig fangenskab ...
  Lærte at kende på hud der _ sådan overvældende ,
  Han indså at _ sådan kaos !
  
  På på stativet fast helt holdt fast
  OG ingen Ikke udstedt , ikke sagde ...
  Selvom til ham lovet også selvom rige ,
  OG løfter endeløs skaft !
  
  Veli Derefter V kæder Før stillads ,
  Der forberedt sværd stor bøddel ...
  Sådan det ses på Hej M arbejde ,
  En blæse hoveder skær ned !
  
  Alle sammen på farvel ridder bukkede ,
  Sagde : undskyld hvis _ skyldig ...
  Svinge økse - stub rullet ,
  Sjæl pirat fløj V helvede !
  Sol allerede lys høj Og dreng muntert sprang op . Pige Rose modvilligt _ Sulten børn Lad os flytte Ved skov . Margarita haltede , gned ben , smertefuldt klynkede Og kaviar , i hvilken akkumuleret mejeri syre _ Meget jeg ville have er .
  dreng følte Mig selv mere munter , og selvsikker smæk barfodet ben Ved græs så _ Og sag , bryde ud frem så _ vender tilbage Til pige .
  Men sult plaget Og ham . Her Fyre en gang til viste sig at være på blåbær clearing _ Spiste uden alle mulige ting entusiasme . Uden af brød Og kød blåbær Ikke kunne at tilfredsstille sulten maver . Derefter en gang til lad os flytte ...
  Selvom sneakers Og blød men _ i lang tid du går V dem du gnider det ben . Pige tog afsted sko Og Jeg prøvede det gå barfodet _ Dreng gik forude , og tilbagelænet Pind kogler , kviste , grene . EN Margarita prøvet trin Ved blød græs _ Men Alle lige med såler senere nogle tid blive glød .
  Pige satte sig og Derefter Oleg foreslået :
  - Sæt dig ned til mig på tilbage ! Jeg bærer den !
  Margarita tvivlede :
  - A i lang tid om på du nok styrke , bjørn fedt ?
  Oleg Ærligt talt svarede :
  - Nej Jeg ved det ... men Du du taber dig direkte på øjne !
  Virkelig fra fravær mad pige blev til tabe sig Ja Og stærk muskuløs dreng , gradvist tørret op . Bære last bag med ryggen Ikke enkelt , men Han trods alt _ atlet _ OG skal udholde byrde .
  igennem et par timer ridning Oleg gav op Og satte sig ned . Derefter drevet samvittighed Margarita gik sig selv _ Hende såler var rød Og ridset . Men pige nogle tid holdt fast på styrke vil .
  Efter Fyre stødte på på buske brombær _ En lille kravlede Og spiste .
  Fortærende brombær , margarita bemærket :
  - Virkelig? Det her endeløs skov ?
  dreng negativ rystede hoved :
  - jeg Så Ikke Jeg tror ... Snarere Total Vi Lige viste sig at være Ikke V ham selv det bedste sted .
  Margarita foragteligt snøftede :
  - Og ganske enkelt faret vild ... Her hun din geni !
  Oleg rationel bemærkede :
  - A ved godt Alle V princip umuligt !
  Efter hvad dreng afgørende blev til Og svarede :
  - Lad os gå ! Måske støder vi på på partisaner !
  Pige trist fnisede :
  - Frisk legende , men tro på Med arbejdskraft ...
  Gå Og V ham selv faktisk Kan Før uendelighed V Skov omstrejfende Ved de der samme for det meste veje _ Hvornår Det er mørkt , børn en gang til klatrede op på burre . Regn Ikke var Og nætter ukrainsk varmt .
  Oleg Rybachenko drømte for mig selv fortsættelse ... Her Han hytte dreng hits på amerikansk skib ... Hans fangst Og spørg :
  - Dig russisk !
  Oleg stolt svar :
  - jeg Russisk hytte dreng !
  amerikanere griner Og Til startede beslutte piske dreng syvhalet kat . _ I drøm slag Ikke så smertefuld Og dreng holder ud _
  Efter til ham kauteriseret cigaretter Til bryster Og kræve fortælle O planer kommando , som om ville dreng , dygtig noget _ _ ved .
  Derefter indsætte fingre V dør åbning Og presse vice . Men ingen tortur Ikke hjælp . Oleg Rybachenko er tavs Hvordan partisan _ OG Derefter hans årsager Mig selv admiral _
  Udseende Med mistanke på lænket dreng i håndjern _ Med stribet tilbage , med dækket blærer håndflader , og såler ben , men Mig selv forsøger synes kærlig Og indbydende udtaler :
  - Vil du cykel , hva '?
  Oleg Rybachenko udseende Med bevidst ligegyldighed .
  Admiral tilføjer Med med et grin :
  - A scooter ?
  dreng foragteligt snøftede :
  - Ja ikke nok !
  Admiral indigneret hævet bryn Og spurgte :
  - Nå , godt Ford bil ... Forestil dig _ Du sådan lille og _ på du en hel Ford .
  Oleg Rybachenko uden skygger ironi foreslået :
  - A måske Derefter straks " Cadillac "? Hvad at spilde tid på bagateller ?
  Admiral gjorde sådan lidt _ Ikke Forstået ironi Og sagde :
  - To Cadillac'er og en Ford _ _ _ _ derudover !
  dreng ironisk tilføjet :
  - A Også nøgle fra lejligheder hvor _ penge lyve !
  Admiral bekræftet Med med aplomb :
  - To nøgle fra _ tre lejligheder hvor _ Meget stor penge lyve !
  Oleg Rybachenko fnisede Og bemærkede :
  - Ja løfter på du ... Nå ok , jeg jeg vil vise dig du hvor _ Og V hvilken placere Kan Angreb Russisk flåde Og opnå sejr !
  Admiral glad sprøjtede op hænder Og bestilte :
  - Bær adelig middag ! Dreng Alle fortalt !
  Efter sult Bøde spise udsøgt mad _ dreng jeg er mæt Før dump , og Derefter fortalt i _ hvilken placere bedre Total bestå amerikansk eskadron _
  - Så Du du vil finde dig selv V bag- admiral Trosheva Og flade hans Hvordan mønt _
  amerikansk nok gnides hænder ...
  dreng samme spurgt magasin Og gjorde nogle skitser som _ gå Og bevæge sig videre .
  Hvad samme amerikansk flåde på alle sammen i par rykkede Til på forhånd lavede mad fanget _ EN Oleg Rybachenko sat ned på seng ... K Hej M kom op vaklende hofter kvinde _ Hun skamløst angrebet på dreng .
  Sandsynligvis sådan her måde , admiral ønskede udtrykke hytte dreng taknemmelighed . Eller omvendt mere bliv beskidt !
  Tid i drøm kommer hurtigt , og Her amerikansk eskadrille V firkant Djævelen . Hvad samme ønskede Yankees der log ind , ja Og vil modtage Ved fortjeneste ! Her hun Udgangspunktet nøjagtig planlagt modig dreng _
  Pludselig hav skummet ... rose op kæmpe stor bølger , absorberende amerikansk krydsere Og slagskibe _ i øvrigt Det skete Det her V nogle sekunder _ Alle oversvømmet som _ V bank Med øl _ Efter hvad Og det er overstået tid V evighed Til eskadriller Gal Dick .
  OG skibe væk V Kongerige Neptun ...
  Her gengivet Oleg Før hav konge _ At monark var kæmpe stor Med fiskeagtig hale Og guld vægt _ rystede trefork Og brølede :
  - Dig WHO sådan her ?
  Oleg sprang op , klaskende brændt V brændeovn fod og svarede : _
  - jeg hytte dreng Russisk flåde !
   Neptun knurrede Og spurgte :
  - Perle uddrag kan du ?
  Dreng grinte Og dristigt svarede :
  - Jeg kan , men Til du Ikke Jeg vil !
  Neptun bankede trefork Og skreg i alle hals :
  - Hajer trofast tjenere min ... pause uforskammet Olezhka !
  Dreng klemt næver Og blev til slå igen fra trykke barracuda . De der klatrede som om sulten hunde _ Men dreng deres mødte stærk blæser , sender V knockout _ Men hajer Alle mere Og mere ... Dreng - hytte dreng udmattet ...
  Allerede blomstrede . Margarita sover og _ det er en skam Vågn op smuk pige _ Hun Og V ham selv faktisk tabt sig og fra hvad ansigt blev til mere sød , rød fra frisk garvning _ barn følte V for mig selv lighed elsker _ måske Farvel rundt regnet såsom _ _ Tom Sawyer Til Becky .
  Fattige pige sultende . EN hende ben som dette ridset , ømt , ikke velkendt Til ru overflader _ Noget _ _ hun mindet om Gerda , ikke? Hvad mere forkælet _ EN Nu fanget i tidspunkter hvor _ liv Ikke hindbær _
  Store Indenrigs Krig mest alvorlig periode liv bag USSR . EN Han vidunderbarn sidde fast V skov , og Ikke måske ikke noget Hjælp Rød hær _ Dum Det her alt ... Indtil hvad samme dumt !
  dreng En lille sad og ventede til _ Margarita vil vågne op Og holder ud til hende hånd spurgte :
  - Og hvad du vil du have ?
  Pige Ærligt talt svarede :
  - Der er ... Og mere sov !
  Oleg Rybachenko afgørende rystede knytnæve :
  - Nok ! Nødvendig gå ! måske I dag os heldig !
  Margarita gjorde nogle usikker trin barfodet ben Ved græs _ Jeg kiggede på sneakers altså _ på blærer Og udtalte :
  - Jeg prøver , jeg En lille Så gå ! U mig nok vil !
  Dreng advaret :
  - jeg vilje hold øje med _ Du Ikke Jeg prikkede mig selv !
  Pige Med smil videre _ rød fra frisk garvning ansigt , svarede :
  - jeg Det vil jeg prøve gå hurtigt !
  Børn ledes Ved skov ... Først gå Margarita var Meget hårdt . Men pige Meget stolt Og holdt fast på selvværd . Efter Hvornår muskler opvarmet , smerte V fødder Og tilbage faldt til ro , blev det nemmere . Men sult fik mig Alle stærkere . Sandt igen _ blev fanget blåbær _ Men bær sult allerede Ikke tilfreds . dreng foreslået :
  - Det er nødvendigt Find flod Og fangst fisk !
  Margarita hårdt sukkede :
  - Godt Det her idé !
  Men på flod gå ud ingen måde Ikke kun lykkedes _ stødte på på måder vandløb . Pige snart løb tør for damp og dreng en gang til var nødt til bære hende på tilbage _ Efter vask såret ben til pigen V kold vand ...
  Margarita til blive distraheret spurgt dreng :
  - A Hvordan Du tror du vores Rød hær vilje rykke mod Krauts , eller nej ?
  Oleg Rybachenko indigneret :
  - Hvordan Det her nej ? I bind Og består af credo sovjetisk bevæbnet styrke til _ slå fjende på hans territorier . Vi født , kom Og vilje rykke hvad ville Det her Ikke det var det værd . - Dreng V irritation flyttet Mig selv næve Ved kindben .
  - Her Jeg for eksempel bare _ sutter _ Ikke Kan ingen måde trække sig tilbage du fra skove _
  Margarita afklaret , sprøjtet vand ben :
  - Og Mig selv også ... vi Så Med sult vi dør hvis vi vil kravle !
  Dreng hårdt sukkede Og slog ud :
  - Vores knogler vil finde igennem nogle århundreder ...
  Efter hvad De en gang til Lad os flytte Ved skov ... Tid foregik Alle hurtigere og _ Her en gang til det blev mørkt ... Oleg overrasket over at _ mere Ikke hørbar hylende ulve _ Men det ses Det her var berolige skov _ Kun et par enkelt gang blev hørt V i det fjerne brøl motorer skrue fly _ Men også selvom hagl deres var til ringe nytte .
  Nå, pigen var heldig. Hun bevægede sig dog langsomt. Mine ben og ryg gjorde meget ondt... Der havde samlet sig syrer.
  Da han så hendes tilstand, foreslog Oleg:
  - Måske skulle jeg gå alene? Og du vil have et hvil!
  Pigen rystede beslutsomt på hovedet:
  - Nej, lad os gå sammen! Jeg er stærk!
  Og trods de stærke smerter kom Margarita videre. For at holde humøret oppe begyndte Oleg at synge;
  Jeg går langs kanten af skoven med min pige,
  Jeg har et rødt slips på - alt omkring er smukt...
  Vandløbet kvidrer med en sølvtrille,
  Lad alt i verden blive - kærlighed er fair!
  
  Men bomberne faldt, skoven eksploderede,
  Fascisten rykker frem, alle træerne brænder...
  Hvor floden klukkede, brændte sandet,
  Og de uheldige børn blev mål!
  
  Besætterne er ankommet, og det er svært for os,
  Det er så svært fyre, uden en skorpe...
  Det eneste, der var tilbage af båden, var et fragment, en åre,
  Og hvor er der mange gribbe - ikke engang himlen!
  
  De underjordiske krigere er nu blevet venner med hinanden,
  Vi går barfodet på kolde veje...
  Modstanderen truer som et rasende dyr,
  Men jeg tror også, at folk omkring mig er familie!
  
  Lad pionertoget afspore,
  Og tigrene brændte ud som en fakkel i et mareridt...
  Tro mig, fascismen er dømt til ødelæggelse,
  Sammen med pigen kæmper vi modigt!
  
  Vi gav politiet en tapper kamp,
  Stol på maskingeværet på din skulder, det er ikke tungt...
  For evigt pige, jeg vil være sammen med dig
  Vi vil bygge en verden - strålende og ny!
  
  Det vil være vidunderligt for alle mennesker, tro mig,
  Børn, vi falder til Kristus i bøn...
  Vores tempel er erstattet af et kæmpe grantræ,
  Det føles godt under det, som om du nu er i himlen!
  
  Befrielsen er kommet, og den russiske soldat,
  Fascisten slog ham meget hårdt med en bajonet...
  Min ven og jeg tog et maskingevær,
  Og de begyndte at ramme tyskerne meget præcist!
  
  Nu, med en truende sang, tager vi til Berlin,
  Friheden kommer også i Tyskland...
  Vi flyver hurtigt med faldskærm,
  Krigere er børn af det hellige folk!
  Oleg og Margarita, lidt forfrisket af sangen, gik gennem skoven. Som heldet ville, var der ingen, der stødte på dem. Som om alle indbyggerne var døde for længe siden. Og vejret skiftede, en sky væltede ind og det begyndte at regne.
  Fyrene plaskede gennem vandpytterne. Stemningen blev endelig dårligere. Så meget tid i skoven, men der er ingen ende i sigte. Så du vandrer rundt som en blind killing.
  Margarita kunne endelig ikke holde det ud, hendes ben gav efter og pigen mumlede:
  - Jeg er desperat! Hvor længe kan du vandre sådan her!
  Drengen svarede med et dybt suk:
  - Sandsynligvis meget lang tid. Dette er et grusomt og øde sted, uanset hvordan man ser på det.
  Margarita klynkede:
  - Det er grusomt for os... At sætte sig sådan op og blive banket op... Og man kunne ikke sætte sin tidsmaskine op!
  Drengen sukkede tungt og svarede modvilligt:
  "Jeg havde ikke selv forventet, at det ville eksplodere." Men sådan skete det...
  Pigen sagde vredt:
  - Så du dør!
  Fyrene talte ikke i flere timer efter det. Vi spiste et par bær. Følelsen af sult blev lidt sløvet af træthed. Margaritas fødder begyndte at blive dækket af langsomt dannede hård hud. Dette gjorde det lettere at navigere på vejen. Men sålerne kløede meget. Bærrene gjorde allerede ondt i maven. Maven krævede åbenbart brød og noget andet.
  Og det er kedeligt uden computere og andre ting. I nogen tid kunne børnene stadig se film på deres mobiltelefoner, men batterierne løb tør. Efter det blev det virkelig ensomt.
  På trods af sommeren og fraværet af rovdyr virkede landskabet omkring trist og kedeligt. Og generelt blev det på en eller anden måde skræmmende.
  Oleg forsøgte at synge igen, men ordene kom ikke til at tænke på... Og tiden går.
  Det bliver mørkt. Vi skal åbenbart sove sultne under åben himmel igen. Og det her er uhyggeligt. Drengen vil noget andet. Men pigen var allerede besvimet. Og du skal selv lægge dig ned og falde i søvn.
  Mens de hang ubrugeligt rundt, begyndte landingerne i Normandiet. Tyskerne havde en mere praktisk og billigere selvkørende pistol E-10, som havde halvdelen af vægten og højden af T-4'eren, men med samme bevæbning, bedre beskyttelse og meget større mobilitet. Den lille E-10 kunne perfekt trænge igennem Shermans på kort afstand og var i sig selv upåfaldende, hvilket er meget vigtigt under forhold, hvor fjenden har så mange bombefly.
  E-10 har vist sig i praksis at være en fremragende selvkørende pistol og, vigtigst af alt, billig og nem at fremstille. Dens silhuet var så lav, at sporene helt dækkede siderne, hvilket gav yderligere beskyttelse. Den store rationelle hældningsvinkel af rustningen med en tykkelse på 80 millimeter gav en rikochet mod de fleste kanoner. Selv IS-2 penetrerede ikke altid et sådant køretøj frontalt.
  Rent praktisk viste E-10 selvkørende kanon sig at være effektiv i store højder på grund af dens lave højde. Og selvfølgelig bidrog hun til sejren i Norge. Sammen med He-162 lette jagerfly og Arado bombefly. T-4 kampvognen blev udgået som forældet og ringere end E-10 i alle henseender. Kampene viste også Panterens gode potentiale. "Tiger"-2 gik ikke i produktion, ligesom "Mouse", men "Panther"-2 dukkede op. Lettere end Tiger-2 var den lige i bevæbning og lidt ringere i rustning. Denne tank blev dog også erstattet af E-25 selvkørende kanon, lige i bevæbning, men lettere, mere mobil og lettere at fremstille. Og måske bedre beskyttet.
  I Normandiet blev de allierede besejret og mistede alene mere end en halv million fanger.
  Om sommeren rykkede sovjetiske tropper frem i centrum, men var kun i stand til at rykke frem tyve kilometer. Tyskerne gjorde deres tredje forsvarslinje til den stærkeste, og de to første trak deres styrker tilbage, så hundredtusindvis af granater faldt forgæves.
  Der formåede de at holde den røde hær tilbage og påføre den enorm skade.
  I efteråret kunne tyskerne endelig tage Gibraltar med storm. Franco gav ikke desto mindre efter for presset fra Rommel, som truede med at angribe. Derudover er den tyske ubådsflåde styrket. Ubåde drevet af brintoverilte er dukket op. Og i stedet for det for dyre missilprogram - jetbombefly og selvkørende kanoner E. "Panther"-2 kom aldrig i produktion, ligesom "Tiger"-2 og "Mouse", begravet i embryo. E-25 blev en selvkørende pistol med frontal panser på 120 mm i en vinkel på 45 grader, sider på 82 mm, plus spor. En 850 hestekræfter motor monteret på tværs af transmissionen og vejede tredive tons. Når bevæbnet med 88 mm, er løbslængden 71EL.
  Sådan en maskine på halvanden meter høj udførte alle opgaver perfekt og drejede hurtigt. Selvfølgelig blev andre kampvogne unødvendige, inklusive Hitlers dumme fantasi: Maus.
  E-25 besejrede IS-2 og alle andre modeller i kampe og viste sig at være næsten den ideelle selvkørende pistol til alle tider. Den kraftige motor og forholdsvis lave vægt gjorde det muligt at hænge 90 mm skjolde på siderne, hvilket gjorde køretøjet uigennemtrængeligt selv fra siden for SU-100, IS-2, for ikke at nævne lettere køretøjer.
  Tyskerne kæmpede selvsikkert mod overlegne kampvognsstyrker og holdt fronten i øst. Og i Vesten trængte fascisterne ind i Marokko og bevægede sig tværs over Afrika.
  Rommel besluttede rationelt, at det var bedre ikke at angribe i øst for nu, men at gribe Afrika og Den Persiske Golf. Desuden var der håb om en våbenhvile med Stalin.
  Faktisk efter forsøget i januar på at angribe i midten. Og efter den Røde Hærs store tab og nær Leningrad begyndte Stalin at teste jorden for fred. Men han gik kun med på nulmuligheden. Rommel foreslog en våbenhvile i tre år.
  Den snedige Stalin besluttede efter tøven ikke desto mindre at give samtykke. Lad kapitalisterne ødelægge hinanden. Og han vil hvile og vinde styrke.
  Rommel håbede også, at han om tre år ville være i stand til at besejre fjenden i vest og derefter erobre USSR.
  Så begge ræve er snedige og beregnende.
  Oleg Rybachenko tog i mellemtiden sammen med Margarita op partisankrigsførelse.
  En dreng og en pige angreb en tysk garnison om natten. Og de gav ham en kamp. Vi skød et par dusin fascister og vendte tilbage til skoven. Så vandrede de og vendte sig i lang tid og forvirrede deres spor.
  Men generelt var deres handling ikke helt vellykket. Nazisterne reagerede ved at brænde landsbyen af og skyde de lokale beboere.
  Her tænker du uundgåeligt: er det værd at være partisan?
  Oleg Rybachenko og Margarita plukkede svampe og bær i skoven i nogen tid derefter og holdt hovedet nede.
  Derefter angreb de konvojen længere væk fra befolkede områder. De slog en benzintank ud og dræbte et dusin Krauts. Som svar hængte tyskerne folk igen.
  Nazisterne reagerede på alle partisanaktioner med henrettelser, galge og tortur. Særlig advarsel om, at lokalbefolkningen vil være ansvarlig for sabotage og angreb.
  Dette dæmpede selvfølgelig impulsen. Både Oleg Rybachenko og Margarita Korshunova mistede deres ønske om at blive partisaner.
  Både drengen og pigen kedede sig simpelthen.
  Drengen komponerede endda en humoristisk;
  Et monstrøst brøl rystede planeten Tuhanai - en af de rigeste i det store kolonirige, menneskehedens vigtigste. En endeløs række af skyskrabere blev til radioaktiv aske fra faldet af en frygtelig raket. Himlen blev skåret af en brændende, brudt linje bestående af monstrøse rumskibe.
  -Jordmennesker, giv op!
  Der blev stillet et enkelt krav, efterfulgt af endnu et skud. Denne gang var der ingen eksplosion, planetens overflade svulmede og passerede i bølger. Alle levende ting blev øjeblikkeligt til støv fra elementære partikler. Således blev der åbnet en ny side i menneskehedens historie - Age of Space Wars!
  De glubende flammer fra en omfattende interstellar krig
  Verdens tyndeste tråd er svedet af en helvedes ild!
  Og Satans onde økse svævede over planeten
  Smed beskyttelse, ellers vil du ikke være i stand til at leve i verden!
  Solsystemet viste sig at være propfyldt med talrige rumskibe, ekstremt lastet med uheldige flygtninge, der var faldet i knæ. De nye umenneskelige aggressorer kendte ingen medlidenhed, idet de brugte taktikken fra et udslettet vakuum. Indtil nu havde ingen set aggressorerne tæt på, selv deres kropsstruktur var ikke kendt, og alt dette gav anledning til skræmmende rygter. De sagde, at rumvæsnerne spiste børn levende, dryssede dem med radioaktive isotoper og hældte også smeltet bly i kvinders livmoder, hvilket bragte det dampede kød til den ønskede tilstand. Under disse forhold blev den eneste mulige beslutning truffet: at erklære total mobilisering, indføre et kortsystem, overføre hele den menneskelige økonomi til krigsfod. Fabrikker, der producerede de nyeste våben, arbejdede døgnet rundt, den blå himmel var dækket af smog, og der var ikke tid til miljøet. Nødsikkerhedsrådet i LOX - League of United Space Systems mødtes igen og igen og overvågede nøje udviklingen af det defensive arbejde. Det sidste møde var det mest alarmerende, stjernespejdere rapporterede, at utallige armadaer af fjenden havde omringet solsystemet og tilsyneladende ventede på det sidste signal til det afgørende kast.
  Ultra-marskal Dick Phoenix var frygtelig nervøs, der var hysteriske toner i hans tale. Hans skarpe hage rystede på hans aquiline ansigt, og en tændt stump brød af en Havana-cigar og efterlod en snigende ulmende plet på hans uniform.
  - Dommens time er kommet! De ældste profetier om verdens ende går i opfyldelse. Tusindvis af atomubåde fyldt med ultramoderne våben omringede vores system. Alt vi skal gøre er at bede og acceptere en værdig død!
  -Jeg er ikke enig med Phoenix!
  Den ydre rolige stemme fra den Højeste Kosmiske Koordinator lød.
  "Vi bør ikke, give efter for et øjebliks svaghed som dette, indrømme, at vores død er absolut uundgåelig."
  På trods af at dette var en åbenlys ulydighed, afbrød ultramarskalen koordinatoren.
  "Jeg, som en professionel militærmand, erklærer, at vi ikke har den mindste chance, Arnold, at se fakta i øjnene." Der er milliarder af fjendtlige rumskibe! Og mange af dem er større end Månen, for ikke at nævne våben, viser praksis tydeligt: i den militære rumsfære har de overgået os mange gange.
  Et dæmpet brøl af godkendelse fejede gennem salen. Jeg ville ikke tro på det, men det virkede som om, at Phoenix havde ret. Den overvægtige leder rejste sig med besvær og rettede sine brede skuldre; Arnold Schwarkaneger vaklede fra søvnløse nætter, hans øjenlåg var hævede, men hans lave stemme var fast og inspirerede til selvtillid.
  -Lad os lytte til den øverste økonomiske koordinator. Han lovede at demonstrere de seneste våben skabt af de bedste videnskabsmænd på vores planet.
  Denne gang var hovedkoret mere livligt.
  - Lad ham demonstrere! Vi viser dem bastarderne!
  En dreng i shorts, Oleg Rybachenko, som for nylig blev udnævnt til rollen som leder af det militær-industrielle kompleks, lettede op på det flydende podie. Hans stemme var glad, hans øjne funklede, det så ud til, at han deltog i et bryllup, og måske ikke ved det sidste møde i LOX-rådet.
  - Disse uforudsigelige russere, glæder han sig under universel sorg!
  Ultramarskalens vrede hvisken blev hørt, og hans smalle øjne vendte sig vredt.
  På den anden side af solsystemet blev russeren stirret på af ikke mindre forsigtige stofgenkendelsesanordninger installeret af mærkelige skabninger, der skinnede ildevarslende i tomrummet.
  -En jordbo har en forhøjet, positivt ladet følelsesmæssig baggrund! - en stemme knirkede i gammaområdet.
  Som svar var der en skrigende lyd, hvor der var en lille bekymring:
  -Måske lykkedes det for ubetydelige mennesker at skabe farlige våben, der er ingen anden måde at forklare, at han, denne barfodede fyr, er så aktivt positivt ladet.
  En responstransmission af information fulgte, men i beta-bølger.
  -Jeg synes, det er bedre at inkludere alle vores kæmpere i at se dette program. Fortæl dem, hvad de kan forvente af uforudsigeligt farlige livsformer.
  Gammastråler transmitterede endnu et stykke information. Konstant flimrende gennemskinnelige skabninger hang lige i vakuumet, de funklede konstant fra processerne med stabil termonuklear fusion, deres kroppe ændrede konstant form. Nogle gange glødede de med stjerner, nogle gange med åkander, nogle gange med vandmænd, der lignede levende plasticine.
  -Livets proteinform er for svag og ufuldkommen. Det søde monster knirkede. Derfor bør hun ikke være bærer af intelligens. Ved at udrydde ikke-levedygtige bærere af intelligens genopretter vi universets harmoni, forstyrret af den blinde strøm af kaotisk evolution.
  For at give denne information mere vægt, blev den udgivet i Alpha-bølgeområdet.
  En barfodet dreng i shorts, Oleg Rybachenko, fortsatte sin følelsesladede tale og pegede med hænderne på en tredimensionel projektion, hvor nye fly blev gengivet ved hjælp af computergrafik.
  Hans stemme var barnlig og klangfuld, hans hvide tænder grinede:
  -Disse løfteraketter udsender termo-vommissiler, der er i stand til at forbrænde flere solsystemer i én slurk. Og fra disse radiomundinger udgår hyperbølger, der giver dig mulighed for at bøje rummet, ved at bruge dem kan du simpelthen tage og vride fjendens ubåde til en slags harmonika og derefter fordrive dem til støv. Denne sfæriske gren skaber superkraftige kraftfelter, uigennemtrængelige for ethvert våben, selv termo-ryumon-bomber.
  Den økonomiske koordinator for den lille dreng Olezhka hældte allerede sved; det tog en time at liste nye typer mirakelvåben.
  -Men det er mine yndlings, kaster med tiden. Mirakuløst skiftede tiden ind i fortiden, og de ødelagte rumskibe blev straks genoprettet. Nå, hvis fjenden flyttes ind i fortiden, så vil hans soldater sidde på børnehavepotter, og skibene bliver til de elementer, hvorfra de blev bygget.
  Den sidste sætning blev mødt med behersket latter og frygtsomme klapsalver. Phoenix bevarede et skeptisk udtryk på sit ørneansigt.
  -Og hvornår nåede du at gøre så mange opdagelser? Dette trodser logikken og er absolut umuligt.
  Drengen i shorts stampede med bare fod:
  -For human videnskab - alt er muligt, og du vil snart se det!
  Denne gang var bifaldet højere. Ultra-marskalen var lidt flov, hans instinkt fortalte ham, at han blev narret. Dick Phoenix kiggede forsigtigt på rumskibene, der var hængt med nipsgenstande, og rakte pludselig en kløet finger og sparkede til dets detaljerede design.
  Et forvirret brøl blev hørt:
  -Og hvad er det for bolte og kæmpe befæstigelser du har - også supervåben?
  Som svar kvidrede drengekoordinatorens klare stemme:
  - Denne gang, nej! Men bedøm selv, når en storslået rumkamp begynder, vil milliarder af supermægtige ladninger eksplodere, og hvad vil der ske som et resultat af dette?
  En undrende lyd lød:
  - Jamen jeg ved det ikke?
  Drenggeniet råbte:
  - Himlen vil ryste voldsomt. Og for at forhindre vores rumskibe i at falde ned, vil vi forsigtigt bolte dem til himlens hvælving.
  Denne gang blev sådan en udtalelse mødt med tordnende latter. Kun ultramarskalen rynkede endnu mere på panden.
  -Og det var alt, du kunne finde på?
  Drengen fortsatte med at spinde energisk:
  -Nej, vær ikke bange, ikke alle. Vi har forberedt fremragende skøjter og titanium sticks for at gøre det nemmere at skøjte hen over himlen, overfladen på skøjterne er lavet af kunstige diamanter.
  Latteren blev meget højere, lysekronerne svajede - formet som hovedstaternes våbenskjolde.
  - Hvilken usædvanlig information kommer fra en jordbo! Min positive ladning stiger kraftigt. - Gammabølger flød gennem rummet.
  -Også min! Det er så sødt!
  Væsenet var fyldt med pink-perle maling. Farvernes lysstyrke steg.
  -Men du ødelagde hele himlen med piber, skøjter kører ikke godt i mudderet.
  Phoenix blev involveret i en dårlig diskussion. Den russiske dreng i shorts smilede et poleret smil:
  -Vi har allerede forberedt flere interstellare tankskibe med flydende sæbe og tandpulver. Se på mine tænder, du vil snart se himlen i diamanter.
  Den øverste koordinator, ude af stand til at gøre modstand, kaglede helt i lungerne. En af lysekronerne kunne ikke holde det ud og faldt sammen til et frodigt tæppe broderet med perler og guld.
  -Hvad fortalte jeg dig! Det er hvad upålidelig fastgørelse betyder, men udover bolte og stativer sørgede vi for cool velcro.
  -Latteren blev til vild kakelren, selv ultramarskalen demonstrerede betydelig lungestyrke.
  Fremmede væsner gnistrede i mellemtiden klarere end stjernerne; menneskelige øjne ville straks blive blinde, hvis de så på disse brændende kaskader. Alfa-Beta-Gamma - og andre former for stråling fyldte hele vakuumet. Inde i de fjendtlige ubåde var det ikke længere muligt at skimte en eneste meningsfuld tanke. Kun én følelse dominerede - en følelse af vild glæde og vanvittig høj.
  Efter at have faldet lidt til ro spurgte ultramarskalen.
  -Og hvis fjendtlige skibe falder på os fra oven, har de ikke skruer og velcro.
  Den strålende dreng Oleg Rybachenko udvidede sit smil endnu mere.
  - Jeg har det her til.
  Og han tog en tennisketsjer frem og rystede den med sine barnlige fødders bare tæer:
  -Og jeg har.
  Ultramarskalen kravlede ind i diplomaten med skælvende hænder, og trak uden lidt besvær et foldenet frem til fangst af sommerfugle.
  -Jeg tror, jeg har mere!
  Latterorkanen overskred alle grænser, folk faldt simpelthen på gulvet og vred sig i vellystige kramper.
  I det ydre rum blev der i mellemtiden observeret et rigtigt galehus, strømmene af lys stråling blev så intense, at krigsskibene var synlige indefra.
  -Sæt dine hjelme på hovedet! Så falder en tallerken med rumvæsner ned på dig - du vil grine og løbe væk!
  Arnold blev kvalt og tilføjede sit ord. Fingrende med hænderne som en ramt bille lykkedes det alligevel at kravle hen til montren og trække et museumslevn frem - den første støbte SS-hjelm på Jorden.
  Den sidste sætning afsluttede alle; opfattelsen slukkede simpelthen for et stykke tid. Da myndighederne endelig kom til fornuft, fandt en rigtig forestilling sted på nattehimlen, det mest grandiose fyrværkeri i hele planetens historie, der fyldte nattehimlen med et hektisk skær.
  -Forklar hvad det er!
  Den øverste koordinator pegede fingeren opad på en barnlig måde.
  "Ikke noget særligt," svarede Oleg Rybachenko.
  -Rummet ler!
  - Himlen fryder sig! - Dick Phoenix fortsatte.
  "Støvsuget gynger," afsluttede Arnold Schwarkaneger.
  Et ensomt gennemsigtigt væsen svævede på det glitrende affald, der flød i vakuumet. At dømme efter dens størrelse var det et nyligt født barn og strålede med alle regnbuens farver.
  - Hvilke seje skabninger er disse proteiner! De bragte os uforglemmelig glæde, og af denne grund fortjener de at eksistere! - det knirkede. De gode nyheder spredte sig i alle områder over det endeløse universs vidder!
  Efter sådan et essay blev Oleg Rybachenko og Margarita Korshunova kastet frem i et stykke tid. Så de ikke spilder nogle øjeblikke.
  Selvom disse fyre er udødelige.
  I mellemtiden førte Rommel endnu en sejrrig offensiv i vest. I sommeren og efteråret 1945 erobrede tyskerne hele det nordlige Afrika og Mellemøsten. De havde mere avanceret udstyr og kamphærdede tropper af meget højere kvalitet. Både briterne og amerikanerne tabte håbløst til Wehrmacht. Og i december 1945 gennemførte Rommel trods vinteren en vovet landgang i Storbritannien og erobrede på ti dage metropolen med et pludseligt slag. Og så hen over vinteren blev hele Afrika og Indien erobret.
  Japanerne kæmpede mere succesfuldt i Stillehavet og var i stand til at opsnappe den amerikanske landgang i Filippinerne. Og sænk deres hangarskibe og slagskibe.
  Hvorefter Tyskland og Japan forenede sig. I Storbritannien blev der dannet en protysk regering, ledet af premierminister Mosley, og en konge, der sympatiserede med Hitler, blev indsat. Det meste af den engelske flåde blev taget under kontrol af tyskerne. Og i foråret erobrede nazisterne og japanerne også Australien, og i sommeren 1946 den hawaiiske øgruppe. Amerikanske forsøg på at skabe en atombombe mislykkedes. Og tyskerne tog fuldstændig kontrol over havet, besatte både Island og Grønland og nærmede sig Canada. Og i efteråret 1946 begyndte landgangen på Canada. Hvad ville amerikanerne?
  Uden USSR, som er i våbenhvile med Tyskland, er det umuligt at føre en sejrrig krig!
  Tyskerne landede også i Cuba om vinteren. De har et nyt formidabelt våben - disketter - som når hastigheder på op til fem eller seks lydhastigheder og er usårlige over for ild med håndvåben.
  Så Amerika blev aktivt erobret. Og dette gjorde det kun sjovere og mere spændende.
  Tyskerne vandt under kommando af den geniale Rommel den ene sejr efter den anden!
  Om vinteren erobrede de hele Canada, og i foråret 1947 indledte de et angreb på USA. Og det var umuligt at stoppe nazisterne. Amerikanerne kæmpede indtil 7. august og Washington faldt ikke. Og den 9. august tog og kapitulerede USA.
  Dermed endte slaget uhyggeligt. Under krigen udviklede tyskerne pyramideformede kampvogne, der ikke havde sin side og var uigennemtrængelige fra alle vinkler.
  Men amerikanerne havde ikke noget bedre end Pershing. Og de tabte håbløst krigen og modtog aldrig en atombombe.
  Nu havde Rommel frie hænder til krigen mod USSR. I nogen tid fordøjede tyskerne og japanerne dog, hvad de allerede havde erobret.
  Stalin fik MIG-15 og T-54 jagerfly. Men det var aldrig muligt at skabe en succesfuld tung tank. IS-4 blev produceret i små serier, og var bestemt ringere end den tyske pyramideformede RE-serie. Den mest populære var RE-50, som kun vejede halvtreds tons, havde to besætningsmedlemmer og 250 mm panser fra alle vinkler i store vinkler og en 105 mm højtrykskanon.
  Denne kampvogn, især i sin side- og bagbeskyttelse, var den sovjetiske T-54 betydeligt overlegen og trængte ind i den på lang afstand. Den russiske bil kunne ikke trænge ind i tyskeren fra nogen vinkel. Ligesom IS-4. Kun IS-7 kunne stadig skabe problemer, men denne tank kom aldrig i produktion.
  Fejlene med tunge køretøjer skuffede Stalin meget. Under alle omstændigheder forblev det tyske halvtreds-tons køretøj med en gasturbinemotor på 1800 hestekræfter og en dødelig kanon på 1700 meter med en indledende projektilhastighed uigennemtrængeligt og usårligt. IS-10 viste sig også at være underbevæbnet. Så beordrede Stalin udviklingen af en supertung IS-11 med 203 mm kaliber kanoner. Sådan et våben med en lang løb kunne trænge ind i tyske kampvogne. Men... Tankens vægt oversteg hundrede tons, hvilket ikke længere er acceptabelt.
  Så denne bil kom heller ikke i produktion. Kort sagt, bortset fra IS-10 var der ingen masseproducerede tunge kampvogne. Og de producerede en masse T-54'ere, biler der dog ikke er en hindring for tyskerne.
  Efter Stalins død den 5. marts 1953 besluttede Rommel at udnytte uroen i den sovjetiske ledelse og den uundgåelige kamp om magten til at angribe Rusland. Og så den 1. maj 1953 krydsede Wehrmacht grænserne til USSR. Og en ny krig begyndte.
  Men i USSR er der virkelig ingen enhed. Formand for Ministerrådet Malenkov, Folkekommissær for Indenrigsanliggender og Ministeriet for Statssikkerhed Beria, udenrigsminister Molotov, sekretær for centralkomiteen Nikita Khrushchev, forsvarsminister Vasilevsky. Sådan en broget flok. Kollektiv ledelse.
  Og ingen har ansvaret... Og de tyske RE-50 kampvogne er meget hurtige og uigennemtrængelige. De er optimale i deres egenskaber. Og det er ikke nødvendigt at være tungere, og hvis det er lettere, så kun til rekognoscering.
  Og T-54, desværre, er utilstrækkelig fra alle synspunkter. Og beskyttelse, og våben og køreegenskaber.
  Under alle omstændigheder er tyskerne meget stærkere både i luften og til lands. Inden for få dage havde tyskerne allerede nået Tula.
  Oleg Rybachenko og Margarita Korshunova: holdt forsvaret i denne by, igen overført dertil af heksen.
  En dreng og en pige kæmpede i forsvar.
  Drengen Oleg kastede en granat med sin bare fod og sang:
  - Hvem er vant til at kæmpe for fædrelandet...
  Margarita, denne pige, kastede også sine bare tæer, en morder til stede og brølede:
  - Lad ham synge med os!
  Oleg Rybachenko, der førte, skød og kastede, sagde med sine bare fødder:
  - Den, der er munter, griner!
  Margarita, der skød, kastede citroner med sine bare tæer og blottede sine tænder, bekræftede:
  - Den, der vil, vil opnå det!
  Drengen og pigen udbrød i kor:
  - Den, der søger, finder altid!
  Fyrene kæmpede mod Wehrmacht. Og de kastede dødelige granater med deres bare fødder.
  Oleg Rybachenko afskar sin modstander og knirkede:
  - For et nyt Rus'!
  Margarita kastede dødsgaven med sine bare tæer og bekræftede smilende:
  - Kæmp og vær ikke bange!
  Børn er virkelig legemliggørelsen af aggressivitet og raseri. Sådan kæmper krigsriddere.
  Oleg Rybachenko tænkte: nu kæmper de for Tula. Men vil Rusland modstå en sådan kolossal magt? Og samuraier rykker frem fra øst.
  Og Rommels tropper er fulde af lejesoldater fra hele verden. Mere præcist, udlændinge rekrutteret gennem razziaer.
  Her er Oleg Rybachenko, der skærer sorte kæmpere ned. Og han blotter sine tænder og brøler:
  - Jeg har en personlighed, som er virkelig fantastisk!
  Og igen slår han ... Og en granat kastet af drengens bare fod river fascisterne op.
  Margarita skyder også og skriger:
  - Der bliver sejr!
  Og med sine bare tæer kaster han også en dræbende dødsgave og spreder sine fjender.
  Drengen og pigen er fuldstændig begejstrede og meget sejrrige. De skribler til fjenden. Og de mejer hele rækker af fjender.
  Oleg Rybachenko råber:
  - Fjenden vil ikke passere!
  Og han kaster en granat med sin bare fod.
  Margarita bekræfter dette. Han fyrer og brøler:
  - Død over fjenden!
  Og igen skyder hele dette par og sender morderiske gaver. Hun knuste fjenden og viste sine tænder. Og han skyder på sig selv, ekstremt præcist.
  Ikke en eneste kugle går til spilde. Unge krigere ødelægger fjenden. Og de slår modstandere ned som en dræberle.
  Drengen, der kaster en granat med sin bare fod, knirker:
  - For Rusland og frihed til det sidste!
  Margarita bekræfter:
  - For Moder Rus'!
  Og han ville også affyre en granat med sin bare fod. Og spreder modstandere.
  Hvorefter drengen og pigen begyndte at komponere forskellige aforismer, mens de affyrede og kastede granater med deres bare fødder;
  Politikerens søde tale flyder selv under bitre problemers løgnesten!
  Det er ikke kun tungen, der bliver bitter af en politikers søde taler!
  Vær ikke for smart, du vil blæse væk!
  God propaganda vil narre dig, ikke kun med en fjols hjerne!
  En mand er en ulv i politik, en ræv i erhvervslivet, men alligevel bliver han behandlet som en hjort!
  En politiker efterligner normalt en ræv, men vasker fnug fra hans ansigt med trillen af en nattergal!
  I krig er det ligesom i opera, kun de døde forfalsker det ikke!
  Et egetræshoved vil ikke give en stærk position!
  En politiker elsker metal i stemmen og rust i sine handlinger!
  Politiker og prostitueret og alfons på én flaske!
  Vælgerne stoler ikke på politikere, men de afgiver stadig deres stemmer på tro!
  Religion er en forretning, hvor der ikke er tillid, men der er tro!
  Hvorfor krydser en politiker sig så meget? Dette gør det nemmere for ham at finde din pung!
  En politiker er en lommetyv, der skriver love for sig selv!
  Den mest ærlige politiker er den, der kun lyver af nød!
  For en politiker er sproget et produktionsredskab, kun arbejdseffektivitet er i lommen!
  Han har en lille tunge, men han taler meget!
  Tusind ord koster mindre end et slag, og en million løfter koster én opfyldelse!
  Kræften fløjter oftere, end en politiker indfrier sine valgløfter!
  Hvad kan den almægtige Gud ikke gøre? Lov mere end en politiker!
  Mennesket får en mund at spise, men politik er givet for at tjene mad!
  Politikeren er snedig som bare pokker og ifører sig en engelskikkelse!
  Hvorfor har en person brug for hænder - for at arbejde! Og politik får poter at gribe!
  Uanset hvor sød en politikers tale er, er livet kun mere bittert af dets udgydelser!
  Gud har mange dage, men en politiker har syv fredage om ugen!
  Bødlen har altid meget arbejde, og ordenes politik!
  En politiker drømmer om magt, som en hore drømmer om sex og snurrer også på sin røv!
  I politik er der ingen venner, der er ingen søstre og brødre, men der er brødre!
  Hvad en politiker ønsker mest af alt: at dø som præsident og leve som en gud!
  Stol ikke på ulve i fåretøj - du går efter en fåreskindsfrakke!
  Der er mange katte i spil ved valg, men endnu flere ulve i fåreklæder!
  Politikeren har en sød tale, som får diabetes til at blive skuffet!
  Hvis du ikke vil pløje som et muldyr, så vær ikke et æsel!
  Der er ingen større dumhed end at tro på en politiker, men at ignorere valg kan ikke kaldes en smart idé!
  I modsætning til væddemål, vil de, der afgiver deres stemme på favoritten, altid blive skuffede!
  Der er ikke mere slyngel i politik end én, på hvis ærlighed de troede!
  Alle, der kan lide at gå til stemmeurnerne, elsker nudler på ørerne!
  Politikere kan ikke skjule deres sult som et fjols!
  Tro ikke på løfter, men gå til valg!
  Enhver, der ikke tror på Gud, vil ikke tro på Harry Potter!
  En politiker er som en eventyrlig julemand, så i virkeligheden er det koldt i lejlighederne!
  Kan ikke lide øre nudler - du vil spise bedre!
  Politikeren knurrer som en ulv og efterligner en ræv!
  Den mest snedige ræv logrer med halen på tronen!
  Der er mange snedige ræve i verden, og endnu flere dumme krager!
  Gør ikke en gud af en djævel, og en ærlig mand af en politiker!
  Jo højere en politikers bjerg af løfter er, jo lavere betragter han dit sind!
  Lad dig ikke narre af politik, stem på en, der ikke er din favorit!
  Ved valg afgiver folk stemmer, og der er penge i banken, men i sidstnævnte tilfælde er der i hvert fald chance for profit!
  Vær ikke en hare i politik - ræven vil smide skindet!
  Ræven er ikke det stærkeste dyr, men den er bedst til at rive tre skind af!
  Når du går til valg, så husk, at der ikke er nogen ærlige politikere, men kun din egen ære!
  En politiker kan love meget, men hans ører skal være i top!
  Oftest går de, der har mange nudler på ørerne, sultne!
  En politiker er ivrig efter tronen som en flue til honning, og bringer også smitte!
  Vær ikke et æsel, stem ikke på ræven!
  Ræven er det klogeste dyr, men i livets aritmetik kan den kun tage væk og dele!
  Den flamboyante politiker ligner en ræv, men lader som om han er en løve!
  Ræven kan brøle som en løve og brøle som et får, men hans vaner er ulve!
  Der er sorte får, men der er ingen rene politikere!
  Hvorfor har en politiker brug for et hoved? At spise det!
  Hvorfor har en ko brug for en harmonika? Hvorfor har en politiker brug for samvittighed?
  Alle politikere har en glubende appetit, men der er ingen lyst til at pløje som en tyr!
  En rigtig ræv sigter altid efter løvens plads!
  Ørenudler er uspiselige, men gratis!
  Gratis ost er kun i musefælden, og gratis nudler er kun på ørerne!
  En god politiker puster en flue op til en elefant, en middelmådig puster den kun op!
  Politiet kæmper, men politikeren bedrager!
  Tyrannen hænger nudler på hans ører sammen med et reb om halsen!
  Diplomati er kunsten at ikke-aftale, for en aftales skyld!
  Hav en klub, men ikke dumme hjerner!
  Hovedet er støbejern og giver ofte efter!
  En stærk mand er altid en god diplomat, men han har det bedre uden diplomati!
  Politikeren var enig, hvis ikke enig!
  Selv ræve er flået, med øjnene af en ørne og hjertet af en løve!
  En person er altid utilfreds med livet, men døende vil ikke sige, at nok er nok!
  Den, der lover vælgerne paradis, er mere tilbøjelige til at sende dem i graven!
  Lav ikke en muldvarpebakke af en muldvarpebakke, men lav en ærlig mand ud af en politiker!
  Hvis du vil have succes i politik, så glem alt om samvittighed og ære, men glem ikke ondskab og smiger!
  Politikeren bygger sig en pålidelig fæstning, af dem, der har et egetræshoved!
  Vælger, tro det ikke, enhver politiker er et udyr!
  En politiker er som vodka, selvom den er sød, vil den helt sikkert give dig hovedpine!
  Tyskerne omringede ikke desto mindre og indtog Tula. På sydfronten brød de igennem til Stalingrad, men denne gang var de i stand til at erobre byen Stalin på farten. Rommels kampvogne var for hurtige. Og Moskva befandt sig i en stram ring.
  Tyskerne og deres brogede horder tog straks Ryazan. Og de lukkede blokaden.
  Oleg Rybachenko og Margarita befandt sig i den omringede hovedstad i USSR.
  Det er ikke sjovt for evige børn. Kæmp for dig selv, mens Moskva bliver bombet og ødelagt.
  Drengen kastede en granat med sin bare fod, væltede flere arabere og bemærkede:
  - Mit fødeland er bredt!
  Pigen kastede også dødsgaven med sine bare fingre, spredte modstanderne og skreg og opsummerede:
  - Der er ingen steder at trække sig tilbage!
  Børnene kæmpede som tigerunger. Og de slog aktivt tyskerne og deres lejesoldater ud. Men alligevel, hvad kan en dreng og en pige gøre mod sådanne ulige kræfter?
  Men kampen fortsatte... Drengen og pigen kæmpede i nogen tid.
  Men så flyttede de igen... Tilsyneladende for ikke at forlænge den meningsløse smerte. De befandt sig i nærheden af Julius Cæsar. Og de reddede ham fra mordforsøg i Senatet. Og at børn er seje og udødelige. De huggede senatorerne i kål. Og de huggede deres hoveder af. Og de kastede en granat mod nogen og rev deres lemmer af.
  Kort sagt overlevede Cæsar. Og han regerede i yderligere tyve år. Og så besteg hans og Cleopatras søn tronen.
  Kort sagt blev der etableret et stabilt Cæsar-dynasti. Og det antikke Rom fortsatte med at vokse og ekspandere støt. Indtil den nåede Kina og slugte den også. Et verdensomspændende imperium opstod, som også krydsede havet. Fremskridt udviklede sig hurtigere end den virkelige historie, men kristendommen og islam forblev små sekter. Romerne gik ud i rummet og erobrede solsystemet.
  Og så fløj de til stjernerne. Videnskabelig ateisme og dyrkelsen af Cæsar og hans efterkommere blev en enkelt religion.
  For at gøre dette affyrede drengen og pigen bare et par udbrud fra et maskingevær, kastede fire granater og arbejdede med sværd. Alle fem minutters optagelser, og hele menneskehedens historie ændrede sig fuldstændig. Sådan foregår det.
  Og på fronterne af Anden Verdenskrig indtog tyskerne Moskva og nåede Ural. Og Sibirien blev erobret af Japan.
  Så Rommel erobrede det meste af verden og erobrede USSR på et par og en halv måned.
  Men denne krigshistorie er ikke slut endnu. Den 1. maj 1957 angreb Rommel også Japan. Den sidste krig i menneskehedens historie fulgte. Samuraierne var betydeligt ringere end Det Tredje Rige med hensyn til teknologiens kvalitet og tabte håbløst. Men krigen varede mere end et år, indtil Japan til sidst, efter atomangreb på moderlandet, faldt.
  En delt verdens æra sluttede, og Rommel blev verdensdiktator.
  En folkeafstemning blev afholdt den 1. maj 1959, og et monarki blev etableret. Det lykkedes for Rommel
  hans søn, og et dynasti blev grundlagt. Verdensdynasti og rumudvidelse.
  Et enkelt imperium har bragt orden på planeten Jorden. Selv i Afrika blev der bygget en vej til hver landsby, og der blev bygget pæne, ordentlige huse. Landbruget udviklede sig og sulten sluttede for evigt. Og fødselsraten er under kontrol. Alt er som de siger, ordre efter ordre.
  Solsystemet er under udvikling, og folk flyver allerede til andre stjerner. Og Rommel gik over i historien som den største personlighed og legende! Og spørgsmålet er, hvorfor blev Hitler ikke dræbt tidligere? Det ville være meget bedre!
  
  
  
  
  PUGACHEV TSAR AF RUSLAND
  Emelyan Pugachev belejrede Orenburg. Det gik ikke så godt for oprørerne. De kongelige regimenter nærmede sig. Den selverklærede tsar ønskede ikke at ophæve belejringen fra Orenburg, men det var også risikabelt at adskille tropperne. I virkelighedens historie splittede oprørerne sig ikke desto mindre og blev slået stykke for stykke. Først nær Tatishchevo, og derefter nær Beloozersk. Denne beslutning viste sig at være forkert.
  Men så ankom drengen Oleg Rybachenko til Emelyan Pugachevs lejr. På trods af dette var der stadig sne, og det var slutningen af februar - drengen var barfodet og i shorts.
  Han blev bragt til Emelyan Pugachev. Drengen gik selvsikkert. At løbe barfodet i sneen er mere fornøjelse end tortur. Især i en udødelig krop.
  Drengen foreslog en plan til Emelyan Pugachev:
  - Lad os tage tsarsoldaternes uniform, og vi har en masse af den slags uniformer, og klæde oprørerne og kosakkerne på. Lad os spille en kamp - som at skyde. Og så kører vi de tilfangetagne Pugachevites ind i byen. De vil tro, at det er kongelige tropper og vil lukke os ind i fæstningsværket, og der vil vi angribe dem!
  Emelyan Pugachev godkendt:
  - Nå, du giver væk! Sikke et hoved! Jeg giver dig titlen som kaptajn!
  Oleg bukkede og svarede, nynnende med et grin:
  - Yesaul, Yesaul, hvorfor forlod du din hest! Hånden rejste sig ikke for at skyde!
  Kosak-zaren nikkede og svarede:
  - Du bliver min adjudant! De ordner din uniform og dine støvler!
  Oleg bemærkede beskedent:
  - Og barfodet er mere fingernem! Og jeg er ikke for kold med en nøgen torso!
  Emelyan Pugachev blev. Han var gennemsnitlig høj, bred i skuldrene, og selvom Oleg var højden af en standarddreng på tolv i det enogtyvende århundrede, det vil sige halvanden meter, var kosakkernes konge ikke meget højere. For denne gang var Oleg allerede en teenager og kunne kæmpe på lige fod med voksne og være officer.
  Emelyan beordrede...
  - Nå, forbered denne provokation meget hemmeligt!
  Og hvor smart han brugte det videnskabelige ord.
  Kosakkerne forberedte sig... De satte vagter op, så ikke en eneste levende sjæl skulle vide det. Og en snedig fælde blev forberedt.
  Men fjenden nærmede sig stadig, men der var stadig noget tid, små afdelinger af oprørere angreb ham. Mere præcist, ret mange, men ikke særlig organiserede folkemængder.
  Emelyan Pugacheva havde næsten tyve tusinde kampklare tropper nær Orenburg. I den virkelige historie var den delt. Ti tusinde Pugachevites kæmpede mod syv tusinde tsartropper nær Tatishchi. Fjenden var Pugachevs hær overlegen i kanoner og antallet af rifler, såvel som i organisation. Men sejren kom til en høj pris! Derudover handlede Pugachev selv ikke særlig modigt og forlod slagmarken selv før slagets afslutning.
  Nu havde Pugacheviterne en historisk chance for en rungende sejr.
  Så de klædte mere end to tusinde udvalgte kæmpere i uniform. De fik dem til at barbere sig. Og at uniformerne er slidte er naturligt. Og meget mere. Pugacheviterne havde også flag fra tidligere erobrede kampe og trommer og så videre.
  Forestillingen var planlagt til at blive opført som ved noder. Emelyan havde næsten hundrede kanoner i Berd, selvom halvdelen af dem ikke var vigtige. Men der er noget at fyre af.
  At have udseende af en rigtig kamp. Indtil videre er det ikke så slemt for Pugachev. Halvdelen af Ural-fabrikkerne er under hans kontrol. Chelyabinsk er stadig skræmmende, Chika sidder fast i nærheden af Ufa. Det er stadig slutningen af februar, og udfaldet af krigen er ikke klart, og Golitsyns styrker er langt fra Orenburg. Men i den virkelige historie vil der om en måned være et slag nær Tatishchevo, og i det nederlaget for bondehæren. Hvilket vil føre til massedesertering af oprørerne.
  Oleg er stadig barfodet og i shorts, giver ordrer og giver råd. Hans næsten sorte fra solbrun, men blonde dreng adlydes af skæggede mænd.
  Oprørerne begynder allerede at skyde. Våben brøler, dødsgaver spyttes ud... Virkelig ødelæggelse er på vej.
  Oleg blotter sine tænder og brøler:
  - Ære være vort hellige Fædreland! Der vil være en generation af digtere! Store Emelyan, kære - dine bedrifter vil blive sunget!
  Og røgskyer stiger op. Efterligningen er en alvorlig kamp. Her skal du selvfølgelig vise alt overbevisende. Desuden, under belejring, venter de selvfølgelig på befrielse!
  Selvfølgelig skyder de i tomgang for at redde kanonkugler og bukkeskud. Og de bruger værre krudt.
  Emelyan Pugachev er stadig stærk nok til at tage Orenburg - men fæstningen er stærk! Og her har du brug for snu.
  Krigerne og kosakkerne er generelt klar... Mere end to tusinde forklædte infanterister og kavaleri og over tre tusinde angiveligt fanger. Nok til pludselig at overtage en by.
  Oleg gik foran fangerne. Fra at have løbet barfodet i lang tid i februarsneen var hans drengeben lidt følelsesløse. Desuden er han allerede vant til varmen. Men det er okay, den udødelige drengs fingre fryser ikke.
  Og det blev rigtig flot.
  Oleg smiler, efterlader barfodede fodspor på en hvid baggrund. Det ser rørende ud. Flere drenge fra bondefamilier løb også barfodet. De er ret hærdede, selvom de normalt går med bastsko i sneen.
  Så denne hær kommer, efter at have besejret Pugacheviterne, mod Orenburg. Og de nynner endda marchen.
  Faktisk er bedraget simpelt, men effektivt. Portene åbnes foran dem, og Pugacheviternes armada kommer ind i hovedbyen i denne region. Tilsyneladende er de for sikre på, at den dumme mand ikke forstår noget, og han blev besejret.
  Nu er oprørerne fuldstændig involveret. Signalet følger, og de skynder sig mod forsvarerne.
  Oleg hugger to betjente ned på én gang med sin sabel. Og drengen skriger desperat:
  - Give op! Den retmæssige konge er med os!
  Forsvarerne er forvirrede. Soldaterne yder næsten ingen modstand. For det meste kæmper officerer, handelsmilitser og rige kosakker.
  Kampen er hård, men fokus. Flere og flere regimenter skynder sig ind i byen. Og kosakker og mænd med pæle og tatarer med baskirer. Kampen er hård.
  Oleg Rybachenko hugger også og råber:
  - Give op! Der vil være barmhjertighed, mange penge og frihed til jer alle!
  Det er tydeligt, at forsvarsspillernes styrke hurtigt aftager, ligesom lysten til at kæmpe. Selv betjentene giver op. Kosakkerne ønsker ikke engang at dø.
  Til Matyusha Boron skar Oleg halsen over og kastede dolken med sine bare tæer.
  Slaget stillede næsten øjeblikkeligt. Købmændene faldt på knæ og bad om nåde. De slæbte både den tyske guvernør og kommandanten for fæstningen. Emelyan Pugachev beordrede dem til at blive hængt.
  De tilfangetagne soldater blev taget i ed, og officererne blev tilbudt et valg: enten tjeneste for zar Peter den Tredje eller dødsstraf. Delt cirka i to. Nogle blev henrettet. Nogle svor troskab til Emelyan.
  I selve byen blev en rig skatkammer erobret, og en masse værdigenstande, samt næsten halvfems kanoner og store reserver af krudt, bomber og kanonkugler.
  Den kolossale fæstning faldt endelig efter en lang belejring. Pugachevs hær blev mærkbart genopbygget. Og nu var det muligt at tage til Tatishchevo og kæmpe mod Golitsyn med overlegne styrker.
  Og Oleg gik selv til Chika for at hjælpe. Mikhelson skulle være blevet hacket ihjel for at forhindre ham i at besejre oprørerne nær Ufa.
  Drengen løb barfodet i shorts i sneen. Margarita sluttede sig også til ham. Pigen bar kun en tunika, og selvfølgelig heller ingen sko. Smuk, med gyldent krøllet hår, dog støvet af arbejdet i stenbruddene.
  Margarita er smuk, men stadig et barn.
  Oleg spurgte hende:
  - Du var endnu ikke en gammel kvinde... Du fortryder ikke at blive pige i lang tid!
  Margarita svarede med et smil:
  - Og du var ikke gammel, men du blev en dreng næsten for altid! Du skal betale for udødelighed, og denne betaling er ikke overdreven!
  Oleg var enig i dette:
  - Slaveri er midlertidigt, men evigt liv er for evigt! Desuden er vi så hurtige, at vi ikke behøver heste!
  Margarita lo og bemærkede:
  - Sikkert! Vi løber hurtigere end de mest fuldblodshingste. Den udødelige krop er speciel, og den er mere behagelig i stenbruddene, under opsynsmandens pisk, end i en normal krop på en fjerseng!
  Oleg Rybachenko nikkede indforstået:
  - Det kan du ikke argumentere imod! Så vi vil leve for evigt!
  Og Terminator-børnene tog fart. Oleg var selvfølgelig meget tilfreds. Han er et fantastisk barn.
  Selvom der nogle gange sneg sig tvivl ind i min sjæl: er det muligt at dræbe officerer fra den russiske hær? Dette er højst sandsynligt forkert! Men heksens opgave skal løses. Hun ændrede Ruslands historie og gav hende en evig, udødelig krop, selvom det var et barns krop, men ekstremt stærk og hurtig. Og for dette skal du betale og tjene.
  Og hvem ved, måske vil Rusland kun gavne, hvis Pugachev vinder?
  Drengen og pigen vidste omtrent, hvor afdelingen af de kongelige tropper var placeret, hvortil Mikhelson skulle ankomme.
  Chika har tolv tusinde organiserede tropper i nærheden af Ufa. Og han var tæt på at tage denne by, men to gange manglede han lidt held og disciplin.
  Selvfølgelig har Mikhelson flere gange mindre styrke, men i den virkelige historie vandt han stadig. Så... Denne meget talentfulde kommandant skal fanges eller dræbes.
  Og så får vi se. Uden Mikhelson vil tropperne sandsynligvis ikke flytte til Chika. Og der kom Oleg Rybachenko med en plan. Besejr Golitsyn og tag til Ufa. Tag denne by, send forstærkninger til Ural og Sibirien, og flyt selv til Kazan. Så vil oprørerne have en fordel.
  Og dronningens tropper vil blive slået stykke for stykke. Derudover er der i enhver revolution sådanne effekter: Jo flere sejre, jo flere tilhængere og jo svagere fjendens modstand.
  Så for hvert skridt vil opstanden kun blive stærkere. Oleg var sikker på dette.
  Og Margarita, pigen, der løber hurtigere end en væddeløbshest, er med ham, og sammen vil de hugge deres fjender ned.
  De unge krigere tog plads i bagholdet. Mikhelson med en lille eskorteafdeling skulle ankomme til sit regiment. Her ventede Terminator-børnene allerede på ham.
  Oleg og Margarita, viftende med sabler, angreb eskorten. De fældede flere husarer med det samme. De andre forsøgte at skyde, men kuglerne ramte ikke de udødelige børn. Og de huggede deres fjender ned med vanvittigt raseri. Og Oleg Rybachenko kastede endda skarpe skiver med tæerne. Og Margarita prøvede dette med sine bare fødder, og det virkede.
  Drengen og pigen dræbte fjenden uden videre. Mikhelson forsøgte at galoppere væk, men Oleg og Margarita indhentede ham. De væltede Mikhelson og bandt ham.
  Oleg lagde oberstløjtnanten på sine skuldre og bar ham til Chika til retssag.
  De udødelige børn spredte og dræbte halvtreds husarer, hvilket viste, at de i bytte for evig barndom modtog meget seje evner.
  Oleg, der trak Mikhelson på sine skuldre, bemærkede:
  - Hvor er jeg dog blevet stærk!
  Margarita bemærkede:
  - Ja, det bekræfter endnu en gang, at vi har truffet det rigtige valg! Og udødelighed er værd at træne!
  Oleg var enig i dette:
  - At slås er meget mere interessant end at lege med æsler i stenbrud. Det er ikke svært i denne krop, men det er kedeligt!
  Margarita var enig:
  - Rutinedrab!
  I Chikis lejr vakte to barfodede børn, eller rettere efter denne tids målestok, hvor mindre mennesker var lidt teenagere, ikke megen mistanke. Hvis du er barfodet i sneen, betyder det, at du er fattig, og på bondekongens side.
  Chika belønnede Mikhelson for fangen og gav børnene et kejserligt beløb - femten guldrubler.
  Mikhelson selv blev tilbudt: enten tjene zaren eller blive hængt!
  Mikhelson foretrak løkken. Men Oleg foreslog at lade denne kommandant tænke. De vil jo altid have tid til at hænge den op. Og Mikhelson kan være meget nyttig.
  Chika var enig:
  - Tiden løber ud!
  Oleg foreslog også:
  - Vi må fange zarens regiment uden en kommandant indtil videre! For at beskytte dig selv.
  Chika var enig:
  - Slå, mens jernet er varmt!
  Og oprørerne angreb de kongelige tropper. De angreb om natten, Oleg og Margarita fjernede forsigtigt vagtposterne.
  Kampen var forholdsvis kortvarig. Oleg, der kastede en hjemmelavet skive fra en knækket le, dræbte obersten, der fungerede som kommandør, og uden ham faldt moralen. Derudover var der for mange oprørere, og det lagde pres på soldaternes og mange officerers psyke.
  Og hvem ved, måske er dette den rigtige zar Peter den Tredje. Og han har legitimitet højere end Catherine II.
  Det meste af regimentet blev taget til fange. Kanoner og rifler blev fanget.
  Fuldstændig sejr for en hær, der ikke er forberedt på at afvise et angreb.
  Og selvfølgelig Chicas triumf.
  Men børnene løber naturligvis tilbage til Pugachev. Han bliver nødt til at kæmpe mod syv tusinde tropper, inklusive to tusinde ryttere fra Prins Golitsyn. Pugachev er selvfølgelig flere, men hans hær er broget. Der er mange tidligere soldater, som er upålidelige, dårligt bevæbnede og trænede bønder, tatarer og bashkirer og kalmykere.
  Den stærkeste kerne er Yaik-kosakkerne. Men disse kosakker er ikke de mest talrige. Der er også Iletsk-kosakker og Orenburg og andre.
  De løber allerede op til Tatishchevo fæstningen, hvor en betydelig hær af bondekongen er samlet.
  Emelyan Pugachev rider selv rundt i positionerne på en hvid hest. Oleg Rybachenko ser opmærksomt på denne leder. Emelyan Pugachev ser ud som en lineal. Han er nogenlunde gennemsnitlig i højden, men til hest fremstår han højere på grund af sine korte ben og brede skuldre. Fysisk er oprørslederen stærk. Man kunne se, hvordan han skar og slagets kraft i kamp.
  Generelt er han ret egnet til rollen som høvding. Og for rollen som konge? Det er også muligt.
  Pugachevs hær er stor. Han ankom fra Iletsk-forsvaret, stadig en straffefange Khlopusha, og samlede yderligere femten hundrede mennesker. Nu har Emelyan mere end tyve tusinde kæmpere. Det er svært for dem at passe selv i en fæstning. Tæl tre gange flere tropper end Golitsyn, og flere fortsætter med at ankomme.
  Og Pugachev har dobbelt så mange våben. Der er ret mange reserver af krudt og kanonkugler.
  Du kan kæmpe... Men hæren er broget. Der er mænd med spyd, og bashkirer, og tatarer, og kalmykere, og kirgisere og kasakhere. Og også mange tidligere soldater fra forskellige garnisoner, som ikke er helt pålidelige. Der er også Ural-arbejdere og sibiriske geværmænd. Kosakker er den vigtigste kerne i hæren.
  En stor hær, men for broget. Nogle soldater og officerer blev taget til fange for ganske nylig i Orenburg.
  Nogle dele er fra mænds udstyr, som kun kan bruges i hånd-til-hånd kamp. Og en horde af asiater, ikke særlig disciplinerede og ofte ikke kender det russiske sprog.
  Så, formelt set med meget flere tropper og endda kanoner, er Emelyan Pugachev ringere end fjenden i kvaliteten af kampstyrke. Så udfaldet af kampen er slet ikke så klart, som det ser ud til, baseret på en rent formel styrkebalance.
  Oleg Rybachenko forstår dette. Sandsynligvis er dette også klart for Pugachev. Chika vandt, fordi han overraskede fjenden. Og i den virkelige historie var det Mikhelson, der vandt, som var i stand til at angribe Chikas større hær foran kurven.
  Hvad skal jeg gøre nu? Fæstningen var godt forstærket og overhældt med vand, hvilket gjorde pisterne isglatte og glatte. Men du kan ikke blive i defensiven længe.
  Oleg foreslog Emelyan:
  - Lad os selv angribe fjenderne, zar-far!
  Emelyan bemærkede logisk:
  - Vil de ikke dække os med våben?
  Oleg foreslog:
  - Jeg vil rekognoscere fjenden med Margarita, og vi slår præcis, hvor han mindst venter det!
  Bondekongen godkendte:
  - Det er en god ide!
  Og Oleg, med Margarita, greb en rygsæk med granater, og et par skarpe sabler skyndte sig hver især mod fjenden.
  Børnene løb næsten nøgne, drengen i shorts og pigen i tunika. Oleg huskede Ians "Spartak". Drengen Gita var der også. Og en kvinde i en revet tunika, en danserinde, solbrændt. Drengen var meget stædig. Sandsynligvis ikke en arvelig slave. Måske blev han fanget . Så kørte de ham til Italien, klædte ham af og satte ham på auktion. Selvom Gita er forkert, da han var brunfarvet af solbrændthed, så kørte de ham højst sandsynligt afklædt til auktionen. Og han gik så nøgen og gik barfodet langs de stenede veje i Italien. Hans bare såler brændte, hans læg gjorde ondt. Men drengen sænkede ikke hovedet.
  Og køberen begyndte at mærke drengen, hans naturligt udviklede muskler, tilsyneladende vild med hans glatte hud. Og så stak han sine beskidte fingre ind i munden. Og Gita kunne ikke holde det ud og bed ham.
  Så udbrød der et slagsmål. Ja, Gita, det var en dreng, som Oleg selv forvekslede med Spartak i barndommen. Men nej, stadig en mindre karakter.
  Jeg spekulerer på, hvad hvis romerne ville have besluttet at torturere Gita? Når alt kommer til alt, bliver fangede slaver forhørt under tortur?
  Og det rødglødende jern ville røre ved slaveknægtens bare hæl. Gita hylede og gentog det samme:
  - Slaverne løber væk og vil ikke kæmpe!
  De brændte hans anden hæl for symmetri og løslod ham. Drengen bliver tvunget til at træde ham over tæerne, og det gør ham ret ondt. Men Gita formåede alligevel at flygte under kaosset.
  Måske havde drengen tidligere arbejdet i stenbruddene. Han bar tunge sten, svedte voldsomt og trak vejret tungt. Opsynsmandens pisk piskede ham. Det er meget svært i de allerførste arbejdsdage, når man ikke kan lide lyset. Og så vænner man sig til det. Det svære bliver velkendt, og det velkendte bliver nemt. Men stadig dør mange slaver. Og Gita blev til en lille ulveunge.
  Oleg troede, at drengen i bogen "Spartacus" måske blev fanget efter oprørernes nederlag. Og da han stadig var barn, blev han sendt lænket til minerne. Så han ville dø der langsomt. Eller de blev tortureret og brændte drengens muskuløse krop med en rødglødende stang. Så hældte de salt på forbrændingerne og brækkede tæerne på den unge slaves bare fødder. De snoede deres led. Alle undrede sig over, hvor Spartak gemte guldet. Gita er tavs og bider tænder sammen. Han løftes op og sænkes ved at trække skarpt i rebet.
  Og årerne krakelerer af vild smerte. Og drengen mister bevidstheden. De hælder isvand over ham og genopliver ham. Og lægen mærker pulsen for at afgøre, om det er muligt at fortsætte torturen, eller om det er nødvendigt at give den torturerede et hvil, for derefter at plage den unge krop igen.
  Gita tortureres grusomt og i lang tid. De hælder peber på sårene, slår dem med varm tråd, prikker nerveenderne med nåle, og en ild brænder under drengens bare fødder. Og bødlen trækker varme under stativet. Og en stærk lugt af brænding, og de trækker hver vene ud.
  Og så rører det rødglødende jern drengens bare bryst, og han mister bevidstheden af vild smerte. Han bliver overhældt med vand igen og taget indenfor. Bødlen klemmer testiklerne med en pincet, drengen er forandret af vilde lidelser og besvimer igen.
  Gita under tortur... Nogen rapporterede, at dette var Spartaks favorit, og vidste, hvor han begravede skatten. Og romerne tortur... Drengen havde ikke et eneste intakt hudområde, der ikke var brændt eller stribet. Men han er tavs. Og romerne er forbløffede over hans ihærdighed.
  Crassus' kone er til stede under torturen. Hun ser ivrigt på, hvordan den smukke og lyshårede dreng bliver tortureret. Det er spændende. Og så beordrede hun, efter endnu en tortur, at bringe Gita til hende og lægge hende på sengen. Hun vil rigtig gerne gøre det selv.
  Stadig ret ung og stærk red kvinden på den unge slaves mandlige perfektion. Gita blev en mand for første gang. Så måtte han slikke hendes fisse med tungen. Hvilket er lidt ulækkert, men også usædvanligt.
  Og så beordrede Crassus' kone, at torturen skulle stoppe, og drengen, der allerede var vokset noget under opstanden, begyndte at få bedre mad. Og hun elskede ham.
  Sårene og forbrændingerne på Gita helede som på en hund. Og efter at være blevet stærkere giftede drengen sig med Crassus' begærlige hustru og flygtede fra hendes ejendom. Hvorefter han gemte sig i bjergene og dannede sin egen bande af løbske slaver der. Til sidst endte alt godt. Crassus døde under krigen. Og Gita knyttede sig til Julius Cæsar og gjorde en god karriere, blev gift og fik en flok børn. Og Spartaks skæbne er ukendt. Liget blev ikke fundet. Og om han døde eller blev frelst, vidste slaverne ikke.
  Men de troede, at deres forløser selvfølgelig var i live.
  Oleg Rybachenko og Margarita Korshunova: som engang var voksne og nu er evige, udødelige børn, nærmede sig Golitsyns lejr. Der er tre generaler her. Og tropperne blev trukket tilbage fra den russisk-svenske grænse.
  Mens det tsaristiske Rusland er i krig med Tyrkiet, er oprørerne mere rolige. Hvis Golitsyn bliver besejret, vil Pugacheviterne endelig kunne gribe initiativet. Og endda besætte Samara.
  Oleg og Margarita gik rundt om vagtposterne... Det sner, og man kan ikke se for godt.
  Drengen troede, at de måske kunne afslutte tre generaler og oberst Bibikov, som halshuggede tsarhæren. Men dette er svært at gøre.
  En dreng og en pige træder forsigtigt i sneen. De forsøger ikke at efterlade spor. De er stadig børn. Gå forsigtigt hen til konvojerne. Pistolen var placeret separat et sted. Hæren er på fremmarch. Der er ikke længere nogen stærk frost - det er marts. Men der ligger stadig sne. De bare fødder af unge krigere mærker næsten ikke kulden, især når de bevæger sig. De vænner sig hurtigt til kulden.
  Mange børn løber dog, selv uden superkræfter, barfodet i sneen, især i disse barske tider.
  Oleg troede, at han ikke havde set tv eller spillet på computeren i lang tid. Og at det uden spil på en eller anden måde er dumt.
  Fyrene nærmede sig konvojen, og Margarita foreslog:
  - Hvad hvis vi sætter ild til krudtlagre?
  Oleg rynkede panden og spurgte:
  - Synes du, det er en god idé?
  Pigen bemærkede logisk:
  - Uden krudt er en hær ikke en hær!
  Oleg nikkede indforstået:
  - Lad os prøve!
  Og drengen i shorts skyndte sig hen mod vognene. De dræbte sammen med pigen tre vagtposter med sabelslag og satte ved hjælp af flint og tilsætning af hø ild til konvojen med krudt.
  Det begyndte at gløde, og en sort sky begyndte at stige mod himlen. Krudt begyndte at briste...
  En dreng og en pige gemte sig i lejren. Panikken satte ind. Golitsyn sprang også ud med to generaler. Denne prins skreg hjerteskærende og pegede fingre.
  Oleg kastede disken med sine bare tæer, og den fløjtede og stak lige ind i Golitsyns hals. Prinsen spredte sine arme og faldt. General Mansurov skyndte sig hen til ham. Men med sine bare tæer brugte Margarita våbnet. Og den anden kommandant kollapsede.
  Den tredje var Fairman, som kæmpede med oprørerne sammen med general Kar. Med dem har de oberst Bibikov, en slægtning til chefgeneral Bibikov. De kan ses ved deres skulderstropper med udødelige børns skarpe syn på trods af snefaldet.
  Oleg og Margarita kastede igen diske med deres bare tæer - deres udødelige kroppe havde sådan en evne, som tegneseriehelte.
  Og begge chefer blev dræbt, deres hoveder blev blæst af.
  Hvorefter terminatordrengen og rangerpigen begyndte at kaste skiver mod betjentene. Heldigvis begyndte panikken efter kommandanternes død; det forekom for alle, at Pugacheviterne havde angrebet lejren.
  To børn er dog også kolossal styrke. Og de dræber betjente ved at kaste skarpt slebne skiver. Og de brækker deres hals, deres arterier og årer brister.
  Børn er svære at genkende i snefald, og de er perfekt camoufleret i snedriver.
  Men tsartropperne har det svært. Oleg Rybachenko, der kaster diske, siger:
  - Ære til det store Rusland!
  Og igen flyver disken kastet af drengens bare tæer.
  Margarit gør det samme, kaster et skærpet apparat med sine bare fingre og hyler aggressivt:
  - For Emelyan Pugachev!
  Og disse børn arbejder meget aktivt og effektivt. De skærer også med sabler. Og officerer er valgt.
  Oleg Rybachenko synger:
  - Hvide ulve flokkes!
  Margarita, der kaster skiver efter sine modstandere med sine bare tæer, synger:
  - Først da vil løbet overleve!
  Drengen, der fortsætter med at vinde op, slår fjenden ned:
  - De svage dør, de bliver dræbt!
  Pigen, der kaster diske og dræber betjente, hvæser:
  - At rense det hellige blod!
  Unge krigere optræder på en meget varieret måde og kaster granater mod fjender.
  I dette øjeblik plyndrer oprørernes kavaleri lejren. Det viser sig, at Emelyan Pugachev besluttede at angribe først og flyttede sit talrige kavaleri efter børnene.
  Og slaget viste sig at være pludseligt og på det helt rigtige tidspunkt. Steppebeboerne overøste soldaterne med pile, kosakkerne huggede dem ned med sabler, og de beredne satte dem på spyd.
  Den tsaristiske hærs vilje blev undermineret, og kommandanterne blev dræbt. Her skærer Emelyan Pugachev personligt den sidste oberst over med en sabel og råber:
  - Mine børn, anerkender I den legitime suveræn?
  Hundredvis af soldater og endda mange officerer falder på knæ og skriger:
  - Lad os indrømme det! Lad os indrømme det!
  Modstanden falder. Infanteriet overgiver sig næsten helt, bortset fra nogle officerer. Kavaleriet gør noget længere modstand. Der er mange adelige i det. Men kavalerister fra almindelige mennesker smider også deres våben.
  Oleg og Margarita skærer rytterne med sabler, og kaster skarpe skiver med deres bare tæer og hviner:
  - Fantastiske mennesker til enhver tid,
  Store mennesker - i Peters herlighed!
  Både drengen og pigen er mere aktive i at hugge og kaste. Artilleriet er allerede erobret. Og de ramte rytterne med bukkeskud. Der er snesevis af dem liggende. Der er total tæsk i gang.
  Oleg sang med et grin:
  - Store Zar Peter den Første, vær altid et eksempel for os!
  Og han vil også tage den og hugge med to sabler og straks skære hovederne af på fem.
  Margarit afskar sine modstandere og kvidrede:
  - Mine stemmer, og jeg er smuk!
  Og på samme måde vil han tage det og skære det.
  Drengen og pigen er simpelthen legemliggørelsen af udslettelse. Og de fungerer som elektriske le.
  En anden officer falder... Den høje stemme fra Emelyan Pugachev lyder:
  "Den, der tjener mig, vil få en belønning, og resten skal omkomme."
  Mændene med fletninger er allerede ankommet. Og de kæmper godt mod kavaleri. Og strømmene af heste tynder ud...
  De overlevende ryttere overgiver sig også. Slaget er vundet igen... Pugachev triumferer!
  Fangerne bliver allerede ført og taget i ed. Soldater bøjer sig som regel for bedrageren. Betjentene er anderledes. Hvem vælger løkken, og hvem sværger troskab til den nye konge. Desuden, hvem ved, måske en rigtig monark.
  Emelyan Pugachev ser meget kommanderende ud. Det er tydeligt, at det er en fyr, der er vant til at kommandere. Og bogstaveligt talt bøjer alle sig for ham.
  Efter at have underholdt dem, der nægtede at aflægge ed, foretog Emelyan en revision.
  Femoghalvfjerds kanoner blev fanget, hvilket var meget på det tidspunkt. Og Golitsyns tropper samlede så mange i fæstningerne. Kanonkuglerne og bukkeskuddene er også på plads, men det meste af krudtet blev brændt. Men det er lige meget.
  Der er mere end fem et halvt tusinde fanger. Hæren er vokset.
  Bøndernes konge tildelte Oleg rang af oberst for sine bedrifter, og rang af oberst til Margarita.
  Og han gav også tre hundrede rubler.
  Ja, drengen fortsatte sin gode karriere. Du kan stadig stige til rang som feltmarskal.
  Og Emelyan gav først en fest...
  Og ved festen diskuterede de spørgsmålet om, hvad de så skulle gøre. Generelt var det nødvendigt at styrke vores bagdel. Sørg for at tage Ufa, og før det Verkhoyaitskaya fæstningen, som stadig holdt stand. Send også forstærkninger til Kungur og Beloborodova. Og besætte alle Ural-fabrikkerne. Efter at have erhvervet artilleri og forsyninger, samt kanoner.
  Generelt var atamanerne enige i dette. Og efter at have taget Ufa, gå til Kazan.
  Et andet spørgsmål er, hvad man skal gøre med Yaik-byen? Tage det med storm, eller lade det være under blokade for nu?
  Emelyan Pugachev ønskede at tilbringe lidt tid med sin unge kone Ustinya, og som del af kavaleriet drog de til byen. Og Ataman Ovchinnikov forblev midlertidigt i kommandoen. Han var nødt til at tage til Vernekhneyaitsky-fæstningen og samtidig samle steppe-beboernes styrker. Forstærkninger blev sendt til Ural. Det var endda planlagt at tage Tobolsk. Betydelige kræfter samledes.
  Kosakkongen og hans kavaleri galopperede mod Yaitsk. Uanset hvad man kan sige, er denne by symbolsk. Men mest af alt ønskede Emelyan at gøre sig selv til arving til tronen. Krig er trods alt krig. Og hvis de dræber, så vil der i det mindste være nogen til at fortsætte familielinjen.
  Oleg og Margarita sammen med hovedhæren, som er på vej mod Verkhneyaitsk fæstningen.
  En dreng og en pige løber og er meget glade...
  De laver endda tricks undervejs.
  De udveksler aforismer;
  Oleg siger og hopper op, og Margarita som svar:
  Kongen er ikke stærk med sin krone, men med succesens kroning!
  Mennesket er ikke en ulv, men han har brug for en flok endnu mere!
  Drik, men bliv ikke fuld, og hvis du bliver fuld, så bliv ikke fanget!
  Tyrannens tale er honning, som velcro for fluer!
  Den, der falder for søde ord, er klog som en flue!
  Tyrannen er bitter i gerninger, men sød i tale!
  Den, der ikke ønsker fred, vil ikke se festen!
  En person er kun stor, hvis han ikke bytter sig selv for lidt!
  Vær tålmodig, men vær ikke utålmodig!
  Hvis du vil have trumf, skal du ikke være en knægt!
  Et slag er bedre end tusinde forbandelser, og et slag er bedre end hundrede slag!
  Kongen, der klæder sine undersåtter af, er altid nøgen!
  De tager normalt sko på for at klæde sig af!
  Ved at stjæle fylder du dine lommer, men du tømmer din sjæl!
  En tyrann elsker magt, men hader den, han hersker over!
  En bøddel er nogle gange et nødvendigt erhverv, men en person med et hoved er uelsket!
  En tyrann kan dræbes, men kan ikke kalkes!
  En person elsker det røde ord, men nogle gange opstøder han blod!
  Den, der ser ind i fortiden, kommer altid for sent!
  Fremtiden er i tågen, men ikke langt væk!
  Spyt ikke i fortiden, de vil spytte i fremtiden!
  Tyrannen er i virkeligheden en vampyr, og hans tale er flydende!
  Hvis du misbruger søde drømme, så vil livet ikke være honning!
  Søde drømme fører til bitre opvågninger!
  Ved at hælde honning ud af munden for ofte, tiltrækker du bjørne!
  Tyrannen elsker blod og røde taler, men stræber altid efter kalkning!
  Folk er bange for forandring, men de er aldrig tilfredse med status quo!
  Hvis du ønsker at blive Gud, skal du ikke vælge en primat som din mentor!
  Får har brug for en klog hyrde, ikke en dum vædder!
  Et helligt sted er aldrig tomt, men hellighed kan være tomt!
  Mennesket er ligesom Gud en skaber, og ligesom djævelen skaber det problemer for sig selv!
  Tyrannen har som en hveps et brod, men kan ikke engang give vinger til sig selv!
  En politiker er en ræv, vær ikke vælgere som krager, der mister deres daglige brød!
  Selvom en mand har syv spænd i panden, vil stædighed gøre ham til en abe!
  Gud har alt, mennesket har ingen sans for proportioner!
  Det er let at bede, svært at tigge!
  At have fantasi er godt - at være en drømmer er dårligt!
  Når du har Guds kraft, skal du ikke bøje dig for en primats ambitioner!
  Aben imiterer, mennesket adopterer kreativt!
  Fremtiden handler ikke om høje bjerge, men om store ting!
  Ungdom i hjertet er evig, men alderdom er kedelig!
  Vrid ikke din hale som en ræv, det er bedre at holde dit bryst som et hjul!
  Mænd modnes i krig, men du kan ikke dræbe uden grund!
  Krig vil reducere sundheden, men øge intelligensen!
  Guldmønter har forræderiets gulhed!
  Bøddelen har også et hjerte, men med hårdheden som en øksesliber!
  Kæmp, ikke dø, du kan vente et århundrede!
  Gud er i ethvert hjerte, men ikke i alle hoveder!
  Store ambitioner reducerer lykke!
  Den, der vil for meget, har styrken af en boble!
  Et imperium er som et hus; byggeri kræver kærlighed og beregning, ellers vil taget bløde!
  Gode ting er aldrig nok, men det er stadig ikke værd at overspise!
  Det er rentabelt at være rig, det er kun ubehageligt, når alle malker dig!
  Hvis du vil være stærk, så svække ikke dit sind!
  Musklerne bliver stærkere af sammentrækning, og det bureaukratiske apparat bliver mere effektivt!
  Politikere elsker at arbejde med tungen, især ved bordet!
  Der er ingen større løgner end en politiker, der er fanatisk overbevist om sin egen retfærdighed!
  Gud skabte en kvinde til en mand, men Satan tilføjede en svigermor!
  Tyven burde være i fængsel, men den største tyv får tronen!
  Hvem stjal en øre var en kriminel, der stjal en milliard, en stor finansmand!
  Med en hård sjæl kan du ikke fodre de sultne med frisk brød!
  Jo mere du stjæler, jo mindre bliver straffen, men ikke i den næste verden!
  Ikke at lade det gå af sig selv betyder ikke at holde det i kvælertag!
  Banken kan støtte, men det er som en hængt mands løkke!
  De, der ikke har nogen støtte, bliver skubbet mod væggen!
  Nøjagtighed er kongers høflighed, men kongelige gøglere er særligt præcise!
  En politiker er ofte en joker, men sjældent en, der fortæller sandheden!
  Nøgen elsker at skære i sandheden, men risikerer ofte at blive stukket ihjel!
  Enhver, der elsker vodka, hader deres sundhed og fornuft!
  Vodka er klar, men det dugger din hjerne!
  Det berusede hav er knædybt, men selv er han altid på knæ!
  Vælg nøgternt, uden at blive fuld af sød vin fra politikernes læber!
  Når du stemmer på vinderen ved et valg, vil du altid blive skuffet; når du stemmer på taberen, vil du altid blive irriteret!
  Den, der ikke bliver valgt, vil altid have en følelse af fejltagelse og skuffelse!
  At stemme på den samme politiker er som en violinist, der klimprer på én streng!
  Politikerne på tronen skal ændres, det er ikke et faktum, at den nye ret er bedre, men under alle omstændigheder er den frisk!
  Stem på de unge, du bliver selv yngre, om ikke i krop, så på en ny måde!
  Den, der sidder på tronen i lang tid, bliver en hæmoride for sine undersåtter!
  Uanset hvor modhager bajonetter er, formår tyrannen at sidde på dem længst!
  En klog tyran vil ikke fængsle sine fjender mere, end han vil narre sine venner!
  Den, der hylder tyrannen, vil marchere for evigt!
  Demokrati er godt for de smarte, gennemsnitligt for de dumme, men tyranni er kun godt for tyrannen!
  Børnene komponerede et par aforismer. Så angreb en lille afdeling af husarer. Nogle blev hugget op og derefter fanget.
  Verkhneyaitskaya fæstning. Et meget magtfuldt citadel, og på trods af at det var omgivet af oprørere, blev det aldrig taget.
  Børnene løber hen til hende og finder på nogle flere aforismer undervejs.
  En tyran er altid svag i kommandoen: ulven elsker får og skælver for løver!
  En præst lyver for sandhedens skyld, en politiker for profittens skyld og en drukkenbolt for et glas skyld!
  Held kommer ikke altid gennem retfærdighed og flid, men forsvinder altid på grund af uagtsomhed og dovenskab!
  Det er godt at have en elefants styrke, værre er dens smidighed, endnu værre er dens visdom, og meget dårlig er fedme!
  Alt i verden er relativt, bortset fra at mennesket er verdens navle!
  Ønsket om at opnå Guds kraft bør ikke kombineres med gorillamoral!
  Forskere udvikler fremskridt, men stimulerer dovenskab!
  Hvis du vil være sund, så løb, hvis du ikke vil blive såret, så løb væk!
  En persons styrke er i hans sind, men hans svaghed er i hans tunge!
  En politiker er som en frugt, jo lysere den er, jo mere giftig er den!
  En politiker er beslægtet med en boa constrictor, kun han åbner munden og sluger meget oftere!
  Tyrannen har meget list, men lidt anstændighed!
  Hvis du ønsker at blive højere end Gud, vil du falde lavere end en booger!
  Ingen er evige, selv guderne lever kun så længe menneskeheden eksisterer!
  Politikere vil herske for evigt, men de vil ikke lugte et par minutter!
  Stol ikke på politikere, og tjek dørens styrke!
  Dog er ikke alt, der glimter, guld, men alt, der glimter, kan pakkes ind i en strøm af guld i lommen!
  Og der er kun én kriger i feltet, når han har meget mod!
  Den stærke bedstes udholdenhed dæmper spændingen fra fjendens magtesløse raseri!
  Du kan ødelægge alt i livet, du kan bare ikke leve som en paddehat!
  List er sejrens moder, hvis den også bringer herren til en glædelig lejlighed med sig!
  Krig er en evig jomfru - hun kan ikke komme uden blod!
  Krig med skøgens grådige greb - giver aldrig sejr for ingenting!
  Hver person er som et sandkorn i ørkenen, men i modsætning til den største ørken, der har kanter, har dette sandkorn ingen grænser for selvforbedring!
  Når guderne ler, græder dødelige, når gudernes latter bliver tordnende, er enden på svage mennesker alvorlig!
  Den mest avancerede teknologi er magtesløs med sin primitive brug og sofistikerede passivitet!
  Hvad kan rive stjernetæppet af hængslerne? En asteroide af menneskelig dumhed!
  Uden undertrykkelsens pisk er et spring til resultater, der bringer befrielse til hele menneskeheden, umuligt!
  Jo stejlere hjernens "twist" er, jo mere force majeure vrider den!
  En fattig person er ikke en, der er barfodet i kroppen, men en, der ikke er chef i ånden!
  Uvilje mod sex giver anledning til usund moral!
  Humor er lige så passende ved en begravelse som en balkjole i en skyttegrav!
  De, der spiller dumme, vil ikke opnå succes; de, der bryder illusioner, opnår sandheden! Vinderen har altid ret, selvom succes opnås ved at bruge de forkerte metoder!
  Den bedste gave fra en fjende er, når han giver magt til en idiot!
  Den, der holder halsbåndet ud, bliver aldrig en hingst elsket af kvinder!
  Frihed er dobbelt attraktiv for dem, der har formået at slavebinde deres egne følelser af dovenskab og uansvarlighed!
  Som ofte undervurderer fjendens evne til at slå tilbage, og sjældent vil få muligheden for at høste en værdifuld sejr!
  Den der kan lide at spytte, det er en bagatel at få ham til at skide sig!
  Du kan tale en masse frugtesløse sætninger om Gud, men nyttige gerninger vil komme fra dette med en gugulkin-næse, som ikke vil vokse fra vanding af en flod af ordsprog!
  Vindere bedømmes efter deres præstationer og trofæer...tabere bliver simpelthen bedømt! Vinderen har en dommer, taberen har en straffedommer! Man kan stille spørgsmålstegn ved værdien og nødvendigheden af sejr, men nederlag gør altid og utvivlsomt ingen godt!
  Den eneste fordel ved nederlag er, at det lærer dig at lære lektier og vokse succes fra bitre fejltagelsers tårer!
  Hvis du vil bedrage din fjende, så vær også et mysterium for dine venner!
  Hvis fjendens kommandant plan er som en åben bog, så vil dens sider uundgåeligt blive plettet med dine kammeraters blod!
  Drengen og pigen fortsatte stadig med at lave vittigheder, mens de inspicerede den stærke fæstning.
  Vinderne dømmer sig selv og kombinerer både anklageren og advokaten, men dommen falder stadig ikke af dem, men af historien!
  Jo enklere tricket er, jo sværere er det for fjenden at komme ud af konsekvenserne af dets brug!
  Anslagsøjeblikket, som en tone i en melodi, vil ringe lidt tidligere eller senere, og det vil være falsk! Men du kan ikke engang høre fløjten fra et skuffet publikum fra graven!
  Når du ved, hvem din fjende er, så behøver du ikke at kende dine venner i problemer!
  Mist ikke initiativet, du vil miste sejrens søde honning, og du vil vinde tabets bitterhed! Når en bokser vakler, skal han rammes endnu hårdere, ellers vil hans lemmer give efter!
  Fjenden sejler, tilintetgørelsens vind er i hans sejl!
  Hvem, efter at have svømmet i kamp, vil drukne i en vandpyt og brænde ihjel!
  Beskidt magi, som sæbeskum, svier i øjnene, men ikke fjenden!
  Ukrudt vokser godt, når det vokser dårligt med en reduktion af gartnernes dumme fordomme!
  Den mest fornøjelige læringsproces er sex! Og vigtigst af alt, ingen vil nægte at gentage det!
  Sex er det eneste emne, hvor alle stræber efter at sætte flere indsatser!
  Fælles for sex og studier er, at et C er bedre end et D!
  Men kun et solidt tal er den mest tilfredsstillende vurdering!
  Den, der står, når det er nødvendigt at angribe, vil ikke kunne modstå selv at sove i graven!
  Den, der altid er i et dødvande i livet, spyr bandeord!
  Han går først med trumfkort, han er bare til grin af mennesker!
  Enhver, der vil være i tide til uddeling af priser, skal generøst sende gaver ud i form af manchetter!
  Vakuumet brister ikke, solen prutter ikke!
  Kuglen er ikke et fjols, men det fjols, der skyder, misser!
  Den, der nægter at hjælpe mennesker, spilder den tid, Herren har tildelt til forsoning af synder og omvendelse!
  Døden glemmer aldrig, selvom den af og til er glemsom!
  En stærk kriger, selv en, bringer mere gavn end en flok svage unge, ligesom en skarp segl afskærer et helt felt af aks!
  Men nogle gange, selv blandt spikelets af en svag hær, kan segl-batyren støde på en brosten af en ubehagelig undtagelse!
  Hvis der er fred, så en generøs fest; hvis der er krig, så lad der være en sejrrig kop vin!
  Den, der er klodset i militære anliggender, er et klodset lig i sengen!
  - En god kriger er kun så god en spion, som den hjælper med at brodere og vinde! En god spion er sådan en kriger, det forhindrer ham ikke i at dræbe og undgå tab!
  Det er nemt at falde fra hinanden i kampens hede, når du mister roen under træning!
  Du kan vinde med rå magt, men uden subtilt diplomati kan du ikke beholde frugterne af sejren!
  Der er to problemer i krig: at finde den skjulte fjende og undgå fristelsen til at stikke hovedet i sandet!
  Sidder du ikke tigger i den kongelige vogn, du skal ikke svare for tusindvis!
  Grusomhed er nødvendig for at der er et resultat - skån ikke fjenden, uanset hvor svag han er!
  Det er bedre at overleve uden at lære for meget end at dø efter at have lært noget, der alligevel ikke er nødvendigt for dig!
  En person kan lide at lægge alt i en bunke, undtagen de problemer, som han er klar til at glemme! Men oftest hober problemer sig op på de glemsomme!
  Når de siger, du kan lide det, behøver du ikke skynde dig, beslut dig med det samme, ellers kan din hals blive kvalt!
  Du skal også kunne tabe, men det er især vigtigt ikke at kunne tabe!
  Et angreb er som en medvind i et sejl, der kun forstærker og knækker andres master!
  Overgivelse kan ikke købe liv, men en skamfuld tilværelse vil blive givet dig for ingenting!
  Den, der er grusom mod mennesker, vil selv blive gelé fortæret af djævle i helvede!
  En nøjagtig snigskyttepilot, der oftest misser, når den lander på den bredeste flyveplads i underverdenen!
  Angreb er altid mere effektivt end forsvar, fordi ansigtet på en knytnæve er en dårlig blokering!
  Den, der ikke tøver med at kæmpe tilbage, går hurtigt til succes!
  Underholdning er den mest meningsløse og spildte tidskrævende aktivitet, men hvis der ikke er tid til det, overskrider betalingen for nyttige gerninger allerede rimelige grænser!
  Det mest meningsløse i livet er underholdning, men uden underholdning har livet ingen mening!
  Hyrden skal forstå fårene, men ikke tænke som et får!
  Herskeren skal være sin egen til gavn for sine undersåtter, men fremmed for mængdens svagheder og overtro!
  Alle falder - kun de åndeligt ophøjede rejser sig!
  De, der ikke tæller skaller, flyver i kamp!
  Hvert skud tæller, lykken holder dig højt!
  Barndommen, som en åbning i et skakspil, former spillet som en helhed, men i modsætning til skak ønsker alle at vende tilbage og aldrig forlade åbningen igen!
  Kulden er ikke forfærdelig, hvis dit hjerte brænder og isnende ro hersker i dit hoved!
  Du kan overleve ved at fryse problemer eller følelser, men du kan ikke leve, hvis dine følelser er afkølet!
  En sjakal kan besejre en tiger, hvis den er sjakal i kamp, og tiger ved at vælge en modstander!
  Drengen og pigen var færdig med at sprøjte aforismer.
  De fik dog en kommando fra heksen om at gøre noget og gik midlertidigt denne gang.
  Under kampen med nazisterne befandt Oleg Rybachenko sig i en parallelverden, hvor det er hårdest for russerne.
  Margarita er ved siden af ham, også en pige klar til at kæmpe mod nazisterne.
  Børnene bruger lidt tid på at forberede sig til kamp. De er både en pioner og en pioner.
  Hvordan føles det at have røde bånd om halsen?
  Og barfodet er allerede kendt og endda accepteret... Vi må forberede os på at afvise fascisternes og deres medskyldiges angreb.
  Inklusiv amerikanere. Hvad skal du være forberedt på? Vid, at kræfterne er ulige, og du har brug for opfindsomhed.
  Børnene gør sig klar og graver fælder og opfinder hastigt noget.
  Oleg og Margarita er i den naturlige verden, og de opfattes som en af deres egne.
  Drengen er ved at forberede forskellige overraskelser til nazisterne. Det er sjovt med andre børn.
  Sammen med Margarita føler de sig ganske frie i selskab med kvinder og drenge.
  Oleg bemærkede endda vittigt:
  Heltemod har ingen alder, men præstation giver ungdom til sjælen!
  Margarita var enig:
  "År er aldrig nok til en bedrift, men der er altid mange århundreder af minder!"
  Drengen hjalp, pigen forbereder sig på at afvise forsvaret. Vi skal kæmpe.
  Nazisterne er ved at angribe. Sandt nok forlod Margarita uventet sin stilling. Da hun er en pige, blev hun sendt bag frontlinjen som forbindelsesofficer.
  Piger vækker stadig mindre mistænksomhed end drenge. Desuden er Margarita lyshåret, og hendes ansigt inspirerer til øget selvtillid.
  
  Der er mest krigerpiger her. Pionererne giver dem en hjælpende hånd, mens der er ro på markerne og fyrene med de spidsnæsede piger selv trygler om at hjælpe deres ældre brødre. De arbejder endda for nidkært og prøver at gøre mere uden at beregne deres børns styrke. Så forfærdeligt svulmede deres årer, og hvor skarpt, som kobbertråd, årerne kom ud på deres solbrune, hårdhændede hænder og barfodet, så grusomt, at du vil græde, knækkede fødder af barneheltene. Samtidig formår de stadig at synge;
  Mit hjemland er Stalingrad,
  Den indeholder blomster af dope - en diamant af dug!
  Der vil, tror jeg, være en glædelig parade,
  I en verden uden krig - himmelsk skønhed!
  
  Mennesket vil blive menneskets bror,
  Alles drømmepige kommer...
  Hvis det er svært, er det din skyld
  Den søde flod vil være fuld af vand!
  
  Fritz stak sin tryne ind og blottede sit grin,
  Han er en fascist, der brøler - jeg vil dræbe jer alle!
  Men som svar blev han mødt med et slag -
  Vi ved, hvordan man slår uden meget pynt!
  
  Pioneren gav os en stor hilsen -
  Viste at han er en rigtig tiger!
  Og nu slår Kraut-kæmperne hårdt,
  Tiden for børns spil er forbi for os!
  
  Herren Kristus selv befalede i spøg -
  Din skæbne vil være legemliggørelsen af dine drømme!
  En mand i hjerter er bare et barn,
  Sorg i hans sjæl er som en krans af roser!
  
  Regndråber er havets perler,
  Afspejlingen i dem af stjernerne på himlen!
  Døden truer os med en skarp le,
  Og den forræderiske ulv er med knogler i skovene!
  
  Men kend pioneren - et slips er blod,
  Kun rød farve er hellig i århundreder!
  Svarog vil bringe det - stol på os kærlighed,
  Himlens nåde - vid den er stor!
  
  Vi går barfodet gennem Berlin,
  Pioneren leder tusindvis af krigere!
  Og fjenden stod - et æsel under åget,
  Lys til hele universet - vores medmennesker!
  Pigen Alena tilføjede en kort sætning:
  De brænder alarmerende på himlen,
  Onde Luftwaffe øjne!
  Som om de sagde -
  Der er en storm over verden igen!
  Og tordenvejret nærmer sig for alvor, selv solen, der går ned til horisonten, skjules af en blanding af skyer og skarp, øjenbidende røg.
  Den fjerne rumlen fra nærgående kampvogne kan høres, og fly summer på himlen. Først svæver de berømte frames, efterfulgt af Arado-8 jetgribbe. Farlige multi-purpose bombefly. Eller den meget manøvredygtige Yu-287 med fremadsvejede vinger. Og allerede tordner de mægtige belejringsvåben. Når de bliver ramt af højeksplosive granater, kastes jordklumper og smeltet græstørv højt op i himlen. Og endnu mere forfærdeligt er de kraftige ustyrede missiler affyret fra Arado-Super, der river skyttegravene fra hinanden... Og så dukker Focke-Wulf angrebsfly op, der er i stand til at udjævne ethvert forsvar. Det er her kampen begynder. Major, sofistikeret på trods af sin ungdom, Andrei Matrosov holder en trofækikkert med sej optik i hænderne, mens han ser den nærgående fascistiske stålskred. Der er mange nazister, og de er usædvanligt stærke. Selv infanteriet er på hjul og pansrede køretøjer og undgår ild med håndvåben. De forsøger at drive de hårdtarbejdende pionerer bagud, men de vil ikke forlade og bede om rifler til at kæmpe.
  Der er ikke nok våben til alle, selv om de lokale kæk- og greyhound-børn medbragte jagtrifler og endda sportsbuer. Den blåøjede og lyshårede dreng Oleg Rybachenko lavede endda en slynge fyldt med hjemmelavede granater med en original fyldning. Han er en stærk opfinder. Og selve slyngen er ikke enkel, men fra mange stammer - en ægte "Katyusha" lavet af træ af pionerhænder. De innovative fyre lavede sprængstoffer ved hjælp af en hjemmelavet metode og lavede endda antiluftskyts. Alle ønsker at kæmpe modigt og vinde. Men du vil ikke være i stand til at dø med den sidste tanke om det hellige og uerstattelige moderland.
  Major Andrei Matrosov giver ordren:
  - Åbn ikke ild uden en kommando!
  For hele bataljonen har de faktisk kun tre førkrigsudgivelser af "femogfyrre" (Alle de seneste våben overføres omgående til Moskva-retningen, her kun hvad de formåede at udskille på et resterende grundlag), som betyder, at den eneste chance er at lade Krauts komme tættere på.
  Foran er, som det er sædvane blandt nazisterne, de mest beskyttede køretøjer; kampvogne "Royal Tiger", "Lion" og selvkørende kanon "Ferdinand"-2 med en 128 mm kanon. En typisk taktik siden middelalderen er at bruge de stærkeste og mest strukturerede riddere i spidsen af kilen. Og man kan ikke sige, at tyskerne var dårlige krigere. Det er endda på en eller anden måde generelt accepteret at betragte tyskerne som fødte krigere. Og uovertruffen destruktionsteknikere. Det er deres hjernebørn - biler, der kun kan trænges ind i siden af en kaliber på mindst 85 mm. Den nye fungerende Fuhrer Göring kunne lide Ferdinand-128, og produktionen af denne maskine blev sat i produktion. Og ikke kun i modifikationen af en tank destroyer, men med en overfaldspistol. Det er sandt, at produktionen af banebrydende tanke er stadig bare i gang. De burde vige pladsen for lettere køretøjer og lidt af det haltende infanteri fra hovedkroppen.
  Nazistiske biler og motorcykler bremser nu og da af frygt for at komme foran...
  Men den barfodede pionerdreng Oleg Rybachenko beviser, at de blev her af en grund. Først blev slyngen lavet af andre pionerer ifølge tegningerne af et strålende barn ramt. Det viste sig at være ret langtrækkende i dette tilfælde, de kumulative eksplosive pakker, som skøjter, splittede rustningen og pressede nazisternes knækkede kroppe ud med fladtrykte hjelme og snoede maskingeværer. Og til tungere køretøjer er der endnu sejere våben! En knap pansermine, belagt med hjemmelavet lim, og på toppen flyttes græstørven, der gør den usynlig, mellem stubbene ved hjælp af en wire, lige under Den Kongelige Løves bane. Denne tank ser endda meget skræmmende ud, sådan en stor 128 mm pistol, og rovdyr, vrede ansigter er malet på begge sider af tårnet. Tyskerne regner åbenbart med at intimidere sovjetiske soldater.
  Larvernes stålplader lægger sig med en slibende lyd ned på den dødbringende gave. Eksplosionen ser ikke ud til at være for stærk, men larven rives af, og Hitlers tank begynder at ryge som en skorsten og snurrer med en hastighed uventet for sådan et monster rundt som et kæmpestort tårn med en træstamme.
  Andre pionerdrenge bruger lignende enheder, såvel som sprængstoffer af deres egen oprindelse, svejset efter Oleg Rybachenkos innovative opskrift. Da det tyske infanteri er fejt, og kampvognene og selvkørende kanoner er forsvarsløse foran, så vil de blive straffet for dette.
  For eksempel er det bedst at dække en tung Ferdinand-128 med en katapult, da intet kan trænge igennem 200 mm rustning. Og han vil tage et svagere tag med garanti. Desuden fandt den geniale Rybachenko ud af, hvordan man kunne lave eksplosionen rettet. For at gøre dette er det nok at bruge en enhed fra en almindelig glødepære. Så suger vakuumet blæstbølgen ind, og al energien går til ét punkt. Denne innovation, sammen med et særligt sprængstof brygget med en blanding af urter og tørrede svampe, tillader selv en lille eksplosiv pakke at producere alvorlig ødelæggelse. Og drenge og piger bruger de mest almindelige buer og slangebøsser med kun tre strenge til at skyde på Wehrmachts stålvæsner. Så "Royal Tiger" blev smadret af sine spor, og det, et rovdyr, der var blevet såret, knitrede hysterisk med sin motor og smed et projektil næsten blindt ud.
  Den berømte "Varulv", med en lav silhuet og stærk rustning, ligner en fladtrykt skildpadde. Denne selvkørende pistol dukkede op for ganske nylig på den sovjetisk-tyske front. På grund af dens gode køreegenskaber, haubitskanonens gennemtrængelighed over en anstændig afstand og dens overlevelsesevne i kamp, blev "Varulven" straks tale om byen.
  Men dens spor er stadig almindelige, omend brede... Det ville dog være endnu bedre at sprænge bunden af bilen i luften og få den til at spytte indmaden ud med reservedele.
  Så er det allerede en skildpadde, som blev kastet fra toppen af bjerget af en mægtig russisk ørn. Hvorfra de brækkede tarme kravler ud og jordknoglerne fra de myrdede medlemmer af det nazistiske mandskab kravler ud.
  Lyubov Markovna foretrækker at ramme "Royal Tiger" med en granatkaster under tønden - målet er larven, og for at tanken skal miste evnen til at bevæge sig, skal rulledrevet brydes. Et blond Komsomol-medlem med let blåt hår, vridende krøller, drejede våbnet i hænderne og knurrede:
  - Du skal bage dig selv til et brød til frokost!
  Her er en anden beskadiget varulv, som en piratfregat med et knækket ror, der allerede glider til siden. Stikker rustningen og kolliderer med "Royal Tiger". Og begge stålkister på skinner begynder at gløde, og få øjeblikke senere eksplodere på grund af detonerende ammunition. Et par lette transporter vælter på grund af eksplosionen, og maskingeværerne kvæler og falder i søvn med selve patroner og hylstre. Disse gådefulde lig vender så om.
  Alesya Muravyova, der netop havde tvunget "Panther", der sprang fremad, til at vælte, og også behændigt klippede skøjtebanen ud, sagde det smukt:
  - Styrken er ikke i de liggende muskler, men i hjernerne, hvor der ikke er raslende mus!
  Lyubov Markovna, der genlader granatkasteren og vejer den i hænderne, er foruroliget. Ammunitionen er lille, og fjenden er stærk, men alligevel, uden at miste optimismen, siger han:
  - Et egetræshoved og en støbejernsfigur er et tegn på en rådden stub skåret ned i kamp!
  Og han tilføjer:
  -Selv med en egetræskrop, med en forkortet forståelse, er det bare en stump, under en andens sæde!
  Et forbandet dusin tunge køretøjer er allerede standset. Ødelagte og hjælpeløse tanke, der ryger som ældre vulkaner, er slet ikke skræmmende. Dragen har mistet hovedet, og dens pansrede skind vil blive solgt som souvenirs.
  Men resten følger efter dem, især de talrige panserkrigere. Pionerheltene er henrykte, de vil ikke stikke af... Her tager den selvkørende pistol "Ferdinand"-128 fart og... Den falder med et stort styrt ned i et camoufleret hul. Stammestammen er knækket, og kun de brede larver på toppen stikker ud og bevæger sig hjælpeløst. Og den kvikke "Panther" tog fart efter ham. Dens grimme, alt for lange næseparti har bøjet sig og indeni er den som en pansergennemtrængende granat, der eksploderer. Og så blev selve tårnet revet ned... Som et usynligt kvindeben ramte det aggressivt bolden. En af de enorme tyske kampvognsbesætninger blev revet i to... En støvle med monogram af to sølv lyn, karakteristisk for SS, fløj af sted. Han faldt en meter fra Oleg Rybachenko. Pionerdrengen tog ham op og bemærkede:
  - Det vil være nyttigt for en samovar, men for os garvede unge leninister er der ingen grund til at rive os i stykker. - Og med et brøl efterlignede en voksen, tilføjede han. - Lad os hellere rive tanke op!
  Her er endnu en overraskelse, og en støbejernsgryde skubbet af damp brød af en almindelig skinne i brændende arrogance og eksploderede og satte ild til tre hele køretøjer på én gang.
  Alesya Muravyova, hvis gyldne hår ikke falmer af støv, råbte:
  - Men passaran (de spanske kommunisters slogan, der er blevet legendarisk - de vil ikke bestå!)!
  Pionerkvinderne glæder sig og griner på trods af situationens tragedie. Nogle steder er hjemmelavede sprængstoffer gemt i gravede huller. Det er lavet på en gammeldags, håndværksmæssig måde. Selvfølgelig er det lidt svagere end dynamit, men det er nok til at deaktivere chassiset. Og udover dette kom barfodsdrenggeniet Oleg Rybachenko på en måde at lave en destruktiv blanding af almindelig savsmuld, gødning og hø. Det er billigt og muntert! Og når det eksploderer, ville Nobels øjne rulle ud af hovedet på hans hoved af overraskelse!
  Fritzerne lider store tab, pansrede mandskabsvogne fejler, nogle passerer gennem farlige zoner, men de bliver mødt af at kaste granater og sprængstoffer.
  Her er selv pionerer farligere end voksne. Fordi kvikke, unge soldater byggede små dampballister, der kaster dødelige "gaver" med en hastighed tæt på maskingeværhastighed. Selve princippet er stempel, men motoren roterer katapulternes blade, som kaster dødsgaver ud med en høj starthastighed. De smider specielle poser ud med destilleret træsprit blandet med hjemmelavede eksplosive elementer - næsten lige så ødelæggende som nitroglycerin.
  Når de bliver ramt, giver den tyndere rustning af Hitlers transporter efter, hvilket får mandskaberne til at flamme med blå flammer. Forvirrede af smerte skriger Krauts hjerteskærende og løber væk med deres ansigter forvrænget i rædsel.
  Nogle af dem opgiver endda teknologi...
  Den eneste skam er, at der er mange fjender, det ser ud til, at von Bock besluttede at give hovedstødet her. Da de led betydelige tab - nogle af køretøjerne var hovedsageligt amerikanske eller franske - og hældte maskingeværild ind i alt, nærmede de sig skyttegravene.
  Og de støder på pindsvin... I mellemtiden peger Alena let på de femogfyrre. Selvfølgelig kan du ikke tage "Royal Tiger" og endda den forbedrede "Panther", og især "Royal Panther" i panden, men du kan prøve siderne. Desuden er "Panther" om bord svag, men på grund af sin hastighed forsøger den at bryde hurtigere igennem... Sådan rammer tyske maskingeværer og forsøger at skræmme. Der er ikke noget at sige til pansrede mandskabsvogne. Alle freaks vil blive slået ud og tvunget til at spytte blod ud på varme metalgulve!
  Lyubov Markovna, der kaster en granat mod larven, råber:
  - Vi vil hakke hyæner med falke!
  En pistol med lille kaliber har mange fordele i forhold til en stor - skudhastighed, nem camouflage. Og de ved, hvordan man vælger mål.
  Selv den meget roste kongelige løve, som virkede pålideligt beskyttet mod kanoner af lille kaliber, et køretøj, der blev et mareridt for russerne på Saratov-bulen, kan blive ramt, hvis tårnet og skroget præcist smækkes fra siden. Det er der hans svageste side er. Og hvis det kommer i kamptilstand så... Det vil være dårligt for Krauts!
  Alesya Muravyova råber til dem:
  - Du vil stadig have Stalingrad! Og hundrede gange værre end Stalingrad!
  Nazisterne snerrer voldsomt som hyæner. Og blandt de sovjetiske fyre er der dræbt og såret. Det er især tragisk, når unge soldater, der lige er begyndt at leve, dør. Her er en meget lille, men modig pionerpige, der har svært ved at løfte den eksplosive pakke, og kaster sig under sporene på T-4 "L" mellemtanken (denne freak er stadig i drift! Altså med øget vægt og en stærkere motor). Jeg har ondt af pigen, men hun hader fascisme mere end hun elsker livet. Pioneren ved fuldt ud, at hendes handling er heroisk, og Herren Jesus vil med glæde åbne himlens døre for dem, der døde for deres fædreland. En grim kasse med en lang, men tilsyneladende tynd stamme fra en kæmpe maske hopper op og river et firkantet tårn af.
  Og soldaterne kastede igen granater, og dygtigt camouflerede maskingeværer begyndte at skyde mod motorcyklerne, der kravlede mod repressalier. Og hovederne på Hitlers soldater brast, som modne kirsebær, der blev væltet af hagl. Og blodet spredes endnu mere end saften fra knuste saftige bær.
  Den halvnøgne Oleg Rybachenko drengeopfinder fløjtede gennem hans næsebor...
  - Tid til at samle sten fra en, der ikke kaster et sekund for vinden!
  Det var ikke første gang, han testede sine tricks på nazisterne. For eksempel suger bilmotorer luft til motorerne, men hvad med en blanding af graderet kul og flere blandede meget ætsende og stikkende urter med en pulverdetonator?
  Og gastankene på store motorcykler eksploderer og kaster strømme af rasende ild ud. Det føles som om der foregår et optøj af helvedes ånd. Her er et par pansrede mandskabsvogne, der også slutter sig til deres ulykkelige kolleger. Og fra dem flyver fragmenter af rustning hundredvis af meter væk og finder sig selv flere og flere ofre.
  Alyonushka, der peger på "Varulven", sigter mod den nederste del af kroppen. Det er svært at komme dertil, men dette er den eneste chance for at trænge ind i den hensynsløse selvkørende pistol. Glat bevægelse af fingeren, og derefter en omgang.
  Pistolen giver et blødt rekyl, og den fascistiske maskine deler sig i to. Og det iturevne røde flag med et sort hagekors på hvid baggrund falder ned i det blodige mudder.
  Alyonushka hvisker kloge tanker:
  - Retfærdighed kræver ofre, velgørenhed kræver donationer, og succes for en retfærdig sag kræver ofre!
  Alesya Muravyova tilføjer en tung granat til siden af Panther:
  - Kun uundgåelige ofre i krig vil hjælpe med at undgå overgivelsens ubønhørlige ofre!
  Oleg Rybachenko frigav endnu en støvsky fra ballista, hvilket fik ham til at hoste hysterisk, og så fik den samme hoste motorerne til at eksplodere og sprænge og råbte:
  - Du skal give forandring til modstanderen, men du kan ikke give efter for fjenden med forandring!
  U-vending hviler artilleripigen sine bare, kønne ben for bedre at kunne mærke Jordens biorytmer og græsset ånde med sine såler, og skyder igen og rammer den lumske T-4 nøjagtigt med numsen.
  Det smukke Komsomol-medlem smiler og råber:
  - Gå ad helvede til, gamle mand!
  Og netop da blev to sovjetiske gråhårede bedstefædre afskåret af et maskingeværbrud. Og de faldt i hulen, blodige. En anden gammel mand pakket ind i en flok granater faldt under sporene af Panther-tanken. Ved afskeden råbte han:
  - Ære til Stalin!
  Alyosha Muravyova fortsatte med vægt:
  - Ære til helte!
  Lyubov Markova, der kastede en granat med sit meget fleksible ben, råbte øredøvende:
  - Ær de døde!
  Oleg Rybachenko smilede med sine hvide tænder og tilføjede:
  - Og de smarte vil blive hædret i løbet af deres levetid!
  Prøv virkelig at modstå en sådan kraft. For eksempel er der måske ingen "Royal Mouse" her endnu - en forholdsvis ny tank, men der er selvfølgelig også en "Leopard" ved E-25 bolden. Men Sherman skynder sig... I dette tilfælde er der af en eller anden grund få amerikanske og britiske kampvogne, selvom det var von Bock, der modtog store mængder udenlandsk udstyr... Den ressourcestærke dreng Oleshka mente, at der nok var problemer med udvikling af besætninger eller med forsyninger.
  Men det er meget nemmere at vende Sherman... En høj vandrer løber over en lerkrukke med en eksplosiv blanding og... Bare et kraftigt stød vælter den velpansrede bastard.
  Og bagved er den anden amerikanske tank mejet ned, ordet, der fører til helvedes fristelse, er hamp under seglslaget. I den tredje rammer den på grund af inerti de beskadigede kolleger, og den også besejrede larveblæser løfter sig.
  Drengegeniet Oleg råber:
  - Bliv ved, og bliv ved med at skubbe!
  Dette er virkelig russisk heroisk magt!
  Ved hjemkomst skal du begrunde dit lange fravær.
  Og til at begynde med tog de sproget. De fangede en af fæstningsofficererne med en lasso og bandt ham og slæbte ham til hovedkvarteret.
  Bondekongen vidste tilsyneladende en vis hemmelighed om, hvordan man hurtigt kunne lave et barn til en ung kvinde og hans kone, og det lykkedes at vende tilbage på en meget hurtig hest. Artilleriet sad fast i den smeltende forårssne, og mens hæren ikke havde travlt med at storme den betydelige fæstning uden en brændende kamp.
  Emelyan Pugachev spurgte truende fangen:
  - Hvem er jeg? Hvem ærer han?
  Fangen svarede frimodigt:
  - Du er en tyv og en bedrager!
  Kosak-zaren sagde tørt:
  - Hæng!
  Shcherbatov foreslog:
  - Eller måske udspørge ham med passion?
  Pugachev mumlede:
  - Handle!
  Den tilfangetagne officer blev slæbt ind i en torturhytte. Men hvad kunne han vide? Medmindre hvor hærens statskasse er gemt. Eller måske angive en underjordisk passage!
  Men torturen er så som så...
  Pugachev har mere end to hundrede gode våben, og hun vil selvfølgelig løse sagen ved at beskyde og ikke bare indlede et overfald. Og så Ufa og en tur til Kazan.
  Den tidligere straffefange Khlopusha blev sendt med en menneskemængde og våben til Ural. Kongen har stadig meget at gøre.
  Efter at have opdraget artilleri begyndte Pugachevs hær at beskyde. Tunge kanoner brølede. Kanonkuglerne slog til, og kanonens kraft spyede ud.
  To vægge er allerede kollapset... Og Pugacheviterne indledte et overfald. Styrkerne var ulige og garnisonen ydede næsten ingen modstand. Kun betjentene forsøgte ikke alle at skyde og skære ind. Oleg Rybachenko blæste oberstens og kaptajnens hoveder af. Soldaterne kastede deres våben ned foran den overordnede fjende og faldt på knæ.
  Pugachev vandt endnu en, relativt simpel sejr og gik videre. Hans hær voksede hurtigt, selvom der var meget snavs, når sneen smeltede. Generelt havde forsinkelsen nær Orenburg sin virkning.
  Imidlertid hævede dette provinscenters fald Pugachevs autoritet, og folk sluttede sig nu endnu mere villigt til ham. Især en masse steppefolk kom løbende.
  Og en kæmpe horde og utallige kavaleri. Der er mange tusinde krigere, alene Emelyan Ivanovich har mere end tredive tusinde, plus yderligere femten tusinde fra Chika og andre kommandanter for bondekongen.
  Pugachev selv besøgte Yaitsky-byen i den søde omfavnelse af sin unge kone Ustinia. Han gjorde hende til et barn, helst en søn. Da der er brug for en arving, ved man aldrig, hvad der kan ske i en krig. Ingen er garanteret mod en vildfaren kugle eller kanonkugle. Og så er der nogen til at forlænge familielinjen. Pugachev har dog allerede børn fra sin tidligere kone Sofia.
  I selve Yaitsky-byen er kosakkerne solidt på plads. Fjendens forsøg på at undslippe blev slået tilbage. Flere soldater blev taget til fange, som bekræftede, at der var hungersnød i fæstningen, og den ville snart overgive sig eller dø ud. Så det nytter ikke at storme.
  Og Emelyan forlod uden megen fortrydelse byen på sin friske, fuldblodshingst.
  Oprørerne var fast i Chelyabinsk. Kommandanten for det sibiriske korps, Delong, lærte om Orenburgs fald og trak sig hastigt tilbage fra byen. Han var generelt en kujon og forlod dette center, da han var omringet af oprørere.
  Selvom det på samme tid var Delong, der påførte Pugachev et nederlag i den virkelige historie og endda overraskede ham. Bondekongens hær mistede derefter fire tusinde dræbte og det samme antal taget til fange. Men nu trækker Delong sig tilbage, og hans soldater deserterer oftere og oftere.
  Men indtil videre forsvarer Kungur sig stærkt, og for hurtigt at tage denne by, som er af stor strategisk betydning, sendte Emelyan Pugachev oberst Oleg Rybachenko og kaptajn Margarita Korshunova til ham.
  En dreng og en pige løber som altid gennem den smeltende forårssne barfodede og næsten nøgne.
  De er hurtigere end de hurtigst galoperende heste, og vigtigst af alt, mere modstandsdygtige. De kan løbe i mange timer uden at sætte farten ned, og uden antydning af træthed - deres kroppe er udødelige, og derfor usårlige.
  Oleg Rybachenko tvivlede selvfølgelig på, om det var rigtigt at hjælpe Pugachev, men han var nødt til at arbejde på sin evige, usårlige krop. Også selvom Catherine den Anden var en god dronning.
  Hun erobrede meget, herunder Krim og Hviderusland med en del af Ukraine.
  Men hvem ved, hvis Emelyan vinder, vil Rusland måske opnå endnu mere.
  Selvom dette er et chok for imperiet, der kan sammenlignes med Lenins oktoberkup og den efterfølgende borgerkrig. Hvorfor har de ikke allerede hugget nok af det russiske folk? Ak, borgerkrigens grin.
  Oleg Rybachenko løber til Kungur med Margarita og tænker ved sig selv.
  Stadig, selvfølgelig, afhænger meget af held, og held kan gøre selv en gennemsnitlig lineal stor.
  Og at Nicholas II var Vladimir Putin klart overlegen i hans evner og talent. Men sidstnævnte havde fænomenalt held, ikke ringere end Djengis Khan.
  Det ene held fører til det andet og omvendt. Terminator-drengen løb og tænkte.
  For eksempel er tilfangetagelsen af Salman Raduev, og selv på tærsklen til det russiske præsidentvalg, en meget usandsynlig begivenhed. Nå, virkelig, hvad er chancerne for dette, især da vi taler om en sjælden svineri. Ikke en eneste berømt militant leder blev efterfølgende fanget levende. Alle døde. Desuden var Shamil Basayev højst sandsynligt tilfældig. Faktisk, hvis ruten for terrorist nummer et var kendt så godt, at en mine blev plantet under ham, hvad forhindrede ham så i blot at blive ramt af et luftangreb? Det ville være meget mere pålideligt! Eller endda slukke for gassen og derefter lave et stort show ud af Basayev-retssagen?
  Nej, højst sandsynligt var Putin også heldig i dette tilfælde, så Shamil Basayev døde fuldstændig ved et uheld.
  Men lad os sige, at Salman Raduev dør under tilbageholdelsen eller helt undgår fælden. Putin går glip af et par procent af stemmerne, og valget afholdes i to omgange. Dette er allerede et nederlag for den ubestridte favorit og en triumf for Zyuganov.
  Og det er endnu uvist, hvordan anden runde ville være blevet. Under alle omstændigheder ville protestvælgerne have dannet sig, og Putin ville næppe have vundet alt for overbevisende. Men hovedsagen er, at indvielsen ville have fundet sted en måned senere. Og Putin ville ikke have haft tid til at foreslå reform af Føderationsrådet på forårsmødet. Og i efteråret ville en seriøs koalition af oppositionsstyrker have dannet sig imod ham.
  Kommunisterne, agrarerne, Union of Right Forces, OVR og Yabloko ville have flertal og ville blokere for reformen af Føderationsrådet. De ville også modsætte sig nationaliseringen af NTV.
  Den hårde konfrontation mellem Dumaen og den nuværende præsident ville blive gentaget, ligesom med Jeltsin. Og under sådanne forhold har Putin måske ikke viljen til at arrestere Khodorkovsky og give kommunisterne og SPS og Yabloko et stærkt slag. Desuden påvirker skiftet i historien meget. Og hvis situationen havde ændret sig bare lidt, så var terrorangrebet den 11. september ikke sket. Og så ville Putin være blevet involveret i krigen i Afghanistan, og det er muligt, at han kun ville have holdt en periode.
  Og den berygtede diktator ville være gået, spyttet på og med et nulkarakter, ligesom Jeltsin.
  Sådan sker det, nogle gange fra en lille ulykke. Men for den samme Nicholas II, hvis admiral Makarov ikke var død, ville han have haft en sejr over Japan. Og så ville hele Kina selvfølgelig blive russisk! Og så ville Tyskland og Østrig-Ungarn være blevet besejret.
  Ja, du kan se, hvordan en fejl fører til en anden.
  Terminator-børnene løb, deres bare fødder plaskede i sneen. Og Oleg Rybachenko, der følte sig inspireret, begyndte at synge med entusiasme, mens han komponerede;
  Vi kæmper for en bedre skæbne
  For at gøre livet lettere for mennesker...
  Og vi vil knuse den forbandede horde,
  Så der er færre onde modstandere!
  
  Over os er en guldvinget kerub,
  Til ære for vores moder Rusland...
  Tro mig, befolkningen i Rus er uovervindelige,
  Og vil gøre alle på Jorden smukkere!
  
  Vi får mulighed for at kæmpe for vores fædreland,
  At forsvare fædrelandets storhed...
  Og nogle gange er livet bare en film,
  Selvom det burde være en afspejling af himlen!
  
  Alle har brug for at nå deres drømme,
  Tro mig klogt, kommunisme...
  Så der er mere lykke på jorden,
  Og revanchismens ild kom ikke!
  
  Vores konge er det store geni Pugachev,
  Han rejste bønderne til en hellig kamp...
  Enhver virksomhed vil være op til skulderen,
  Og elsker pigen barfodet dreng!
  
  Vi vil blive endnu djævelen stærkere,
  Når vi flytter videnskabens horisont...
  Skurken er knust under hovene,
  Også selvom der fosser blod fra den afrevne aorta!
  
  Ja, vores sag er retfærdig, venner,
  Vi kan gøre vores hjemland lykkeligere...
  Tro på, at folkene alle er én familie,
  Store, mest strålende Rusland!
  
  Folk ser modigt ud i horisonten,
  Lad de onde skyer ikke dække himlen...
  Vi vil give fjenden en vindende score,
  Og du vil være en heldig ridder i kamp!
  
  Jeg kender ikke ordet kujon
  Vi russere er slet ikke ringere...
  Vi har Svarog, den hvide Jesus,
  Og vil for altid nyde maj!
  
  Piger og drenge i en runddans,
  Vi barfodspiger kommer ind...
  Når alt kommer til alt, er den almægtige Gud Rod for os,
  Vær ikke en hjerneløs papegøje, dreng!
  
  Og Lenin inspirerede os til at kæmpe,
  Den kloge Stalin velsignede bedriften...
  Den magtfulde kerub vil sprede sine vinger,
  Og vores muskler er simpelthen lavet af stål!
  
  Fædrelandets Majestæt bliver
  At vi er sådanne krigere for Gud...
  Lad os bekræfte vores herlighed med et stålsværd,
  Hvilket skjold blev smedet ved Svarog!
  
  Kort sagt, vær tro mod Herren,
  Til ære for det mest strålende Rusland...
  Vi kender bare ørnene,
  Den Hvide Gud Kristus Messias er bag os!
  Børnene sang smukt, deres stemmer var så fyldige og klare. Og samtidig stærk, storslået som opera. Flere ulve forsøgte at jagte fyrene, men de kom hurtigt bagud. De udødelige fyre skynder sig for hurtigt. De kender ikke svaghed eller tvivl. Selvom nej, det sidste er nok kendt. Oleg Rybachenko tvivlede selv stærkt på, om det var værd at ændre Catherine, en dygtig, men analfabet Kosak. Men joken er på ham. For at distrahere sig selv fra den lange rejse begyndte børnene at komponere populære aforismer. Og de gjorde det meget klogt og smukt.
  Det er børnene;
  Krig er som et spil domino, kun knuste dominobrikker kan ikke længere samles - jorden holder!
   Held er belønningen for mod, og straffen for overilethed!
  Tyren er stærk, æslet er stædigt, løven er ædel, og ræven er snedig, men folk er dygtige!
  Tyrannen elsker at intrigere, men kan ikke lide intriger ved valg!
  En politiker elsker at regere, men elsker at arbejde korrekt!
  For at tage løvens plads skal du være en ræv på det rigtige sted!
  Vær ikke en røv - dine ører vil blive trukket!
  Manden er ikke en flue, men han er også modtagelig for sød tale!
  Det er godt at have støbejernsnæver - værre end et egetræshoved!
  Den mest umoralske politiker elsker at læse moral!
  Honning fra en politikers mund tærer en stålplov!
  Det er ikke krig, der er slemt, det er nederlag, der er slemt!
  Krig bringer ingen glæde, men sejr bringer trofæer!
  Tyrannen er ofte sødlydende, men livet med ham er ikke honning!
  De klatrer til den høje trone ved hjælp af basisteknikker!
  Jo højere post, jo lavere metode til at modtage!
  En politikers søde tale emmer af skuffelses bitterhed!
  Kommandantens ligefremhed giver bagslag!
  Den mest skrøbelige stilling er den med egetræshoved!
  Sko at forlade nøgen!
  Politikeren taler for meget, men store ting bliver gjort i stilhed!
  En ræv kan overliste en løve, men han kan ikke fodre en mus!
  Diktatoren ønsker at være en ørn, uden vinger i drømme!
  For en mand bliver penge, som mælk fra en ko, sure af nærighed og forsvinder fra generøsitet!
  Han lover uden besvær, det er sandt, ja! Men med hvilket besvær gør han alt bagefter!
  Den egehovedede politiker går samme skæbne i møde som bjælken!
  Jo større tyv, jo mindre straf!
  Politikeren foragter ikke andet end at leve efter sin samvittighed!
  Politikeren har en lille samvittighed, men gigantiske ambitioner!
  Forfølgelse gør en kriger til en bøddel, en kujon til en modig mand, en beskeden til en uforskammet!
  Science fiction er en konkurrence af absurditeter og absurditeter! Samtidig er der ikke mere videnskabelig og logisk genre!
  I krig er det som i en opera - alle synger sit eget, kun suffleren kan være spion!
  Moderne kvinder tilgiver en mand alt - undtagen fattigdom!
  Ved du, hvordan spioner adskiller sig fra efterretningsofficerer?
  Jeg ved! Vi har kun efterretningsofficerer - udlændingene er alle spioner!
  Hvad er bedre med et tomt hoved eller en tom pung? Selvfølgelig med et tomt hoved - det er ikke så mærkbart!
  Sindet er den bedste samler af rigdom!
  Intelligens og held: et forelsket par - de føder succes, rigdom, position, men adskilles hurtigt!
  Stolte mænd har nemmere ved at lytte til råd, når det er givet af en kvinde - medmindre det er hans kone!
  En klog kone er en formue værd! Og en driftig kone kan sagsøge ham!
  Hvem værdsætter personligheden i en person, og hvem værdsætter kontanter!
  Menneskeheden kan blive ødelagt af to ting - computere og dataloger. Førstnævnte vil atrofiere sindet, sidstnævnte vil ikke være i stand til at drage fordel af det!
  I krig er en granat en kammerat!
  Generelt er et granatæble, der fortæller vittigheder, som et Faberge-æg, der bruges til at knække nødder!
  Talent er som sjælen: det kan ikke tages væk, men det kan ødelægges!
  Hævn er ikke ære værd - anstændighedens gengældelse!
  Misundelse er kimen til kriminalitet, egoisme er vanding, lediggang er fodring!
  Dovenskab er den værste af alle forbrydelser!
  Det er bedre at dø med værdighed med et sværd end at leve som en okse drevet ind i en bås af en pisk!
  I krig kan mod slå list, men list kan aldrig slå mod!
  Krig gør livet forfærdeligt, og døden værdig og smuk!
  Beskedenhed er en sjælden kvalitet for en kommandør, men det gør den endnu mere værdifuld!
  - Sjakal stemmer overens med ordet kal!
  Løven har kun én fordel i forhold til sjakalen - muligheden for at dø med værdighed!
  Teknologi er tapperhedens bøddel!
  - Men det er ikke sandt! Faktisk, jo højere teknologiniveau, jo mere intelligens og opfindsomhed kræves der på slagmarken!
  Hvor fædrelandets interesser begynder, slutter personligt velvære!
  Frihed skal kombineres med disciplin. Anarki er frihedens modsætning!
  Vedholdende hukommelse er den bedste mentor! Generelt kan frihed vindes med sværdet, men kun med fornuftens hjælp kan den opretholdes!
  - Når en stærk kriger redder en anden, er der ingen særlig ære nødvendig for dette!
  Når alt kommer til alt, når tapperhed brænder i dit hjerte, vil du løfte dit skjold til forsvar for dine slaver!
  En bastards ondskab er ikke en undskyldning for en ærlig person, da tilstedeværelsen af snavs ikke retfærdiggør en beskidt person!
  Kærlighed er aldrig billig - især hvis du ikke betaler med din pung, men med din sjæl!
  Det eneste, der kan retfærdiggøre at udgyde blod, er, hvis tårerne som et resultat holder op med at flyde!
  De, der tjener for penge, vil aldrig kunne måle sig i kamp med dem, der er drevet af et modigt hjerte og ønsket om frihed!
  Et barns tåre er farligt, fordi det bliver til en rasende strøm, der skyller civilisationer væk!
  Stillingen som kommandør er ikke en ekstra ration, men et ekstra ansvar og en tung byrde!
  Det vides ikke, hvad der er vigtigere - at fodre alle de sultne eller tørre tårerne af ét barn!
  Guld er blødere end stål, men rammer snarere hjertet!
  Det er ikke våbnet, der gør soldaten stærk, men soldatens våben!
  En rigtig lang samtale med et maskingevær fører til skydning i øret!
  Sex er det mest ødelæggende våben, især farligt på grund af dets tilgængelighed!
  Effektiviteten af ethvert våben afhænger af det valgte offer, og endnu mere i sex!
  Sex er det mest humane våben, i modsætning til andre dødbringende våben giver det liv!
  Kærlighed dræber sjældent, men gør ofte ondt!
  Den, der ser på en bar kiste i lang tid, glemmer våbenskjoldets konturer!
  En cykel med pedaler er bedre end en Mercedes uden motor!
  Det gamle våben er som en krykke, pålideligt, men ingen manøvre!
  At gå er ikke hurtigere, men det er billigere - du vil især spare på lægerne!
  Penge er som et afføringsmiddel - med det forlader ærlighed og mod en person!
  Det er bedre at miste en dag på udforskning end at dø på et sekund!
  I krig er der et sus - et løb til graven!
  De fleste fanger er meget lysere i sjælen og renere i hjertet end dem, der vogter dem! En lænke kan ikke være mere moralsk end en fange!
  Den lille krop er som en skarp kniv, men den kan ikke slibes!
  En kvindes tårer er bedre end perler, hver dråbe er en guldmønt!
  En stenøkse og atomenergi bør anvendes på et venligt hjerte!
  Der er ingen grund til at skamme sig over fattigdom, hvis du har en rig sjæl og et hjerte af guld!
  Fremskridt dækker over overtro!
  Præcisionen af en morders høflighed og en kreditors uforskammethed!
  En vagtpost koster ikke mere end et fugleskræmsel!
  I krig er det at besejre en kommandant ensbetydende med at vinde!
  En ufærdig fjende er som en ubehandlet sygdom - forvent komplikationer!
  Ædel visdom er som dyr vin - det er bedre at skjule det for de lavere!
  Hvis du taber to mønter, skal du først hente ikke den, der er større, men den, der er dyrere! Og giv resten til de fattige!
  Nederlag er altid en katastrofe, medmindre du giver en masse penge til gengæld!
  Kun en uforbederlig romantiker ville være glad for at dø i hænderne på en dejlig dame!
  Pragmatikeren foretrækker at føde et nyt liv!
  Mod kan kompensere for utilstrækkelig træning, men træning kompenserer aldrig for mod!
  Talent kan erstatte uddannelse, men uddannelse vil aldrig erstatte talent!
  Spænding og raseri er blot proteser af tapperhed og mod!
  Lykke, som en bi, vil helt sikkert flyve til, hvor nektaren af visdom og hårdt arbejde modnes!
  Ormen, i modsætning til ørnen, forsvinder let. Det lave er altid skjult, men det sublime er sårbart!
  Det er ikke så meget kæden, der holder en i slaveri, som frygt - svagheden af mindst ét led giver mod!
  Det er ærefuldt at dø for fædrelandet, kvinden, forældrene, men det er endnu bedre at leve for det!
  I krig er det lettere at opnå en fordel end at indse det! Sidstnævnte er beslægtet med at jage fluer omkring en besejret løve!
  Tungen er på trods af dens lille størrelse det stærkeste element i kroppen. Han flytter hære af millioner og beroliger barnet. I stand til at ødelægge og gemme.
  En fighter uden sår er som en rig mand uden lomme!
  En mand har brug for styrke for at leve, og en kvinde har brug for den for at overleve!
  Selv en vædder kan stige til tops blandt får, men prøv at blive en leder blandt løvinder!
  Livet er for værdifuldt til at handle!
  Stål er skarpt, men en kvindes tunge er meget skarpere!
  Handl frimodigt, hvis du ikke kan dygtigt!
  At tilføje en civil til holdet betyder at tage to soldater væk!
  En amatør med sin dumhed vil dække fordelen af ti specialister!
  En stor familie er himlen for hjertet, skærsilden for pungen, helvede for fjenderne!
  At skille et bur ad er nogle gange sværere end at køre en grusom ejer væk!
  For det russiske folk er vodka værre end et dusin Hitlers!
  Drøm er en forræder mod virkeligheden!
  Der ville være en grund til at dræbe, men der ville altid være en pistol!
  Vodka er en lovlig terrorist!
  Alkohol er den største seriemorder! Så lad os drikke, men lad dem dræbe os kun med alkohol!
  Uanset hvor lille den elektroniske chip er, klatrede prædikanten ind i den med en udstrakt hånd!
  Maskingeværet er det bedste argument for omvendelse!
  En rigtig mand skal være modig i en kamp, assertiv i kærlighed, vittig i et skænderi!
  Ufærdig vodka er som en utilfreds kone, du kan ikke undgå hovedpine, det er bedre at give efter!
  Krig er det mest spændende spil, antallet af deltagere er ubegrænset, men er konstant faldende!
  I krig, i modsætning til boksning, er det at vinde på point beslægtet med forræderi, men dommeren bliver ikke bestukket!
  Skak er logik og poesi legemliggjort i simple figurer!
  Frihed er som en korrupt pige, kun de betaler for det ikke med penge, men med blod!
  Ungdom er arrogancens søster, arrogance er modets søster, men kun ved at blive relateret til en gammel mands oplevelse kan sejren fødes!
  Når en kommandant har et lyst hoved, bliver det mørkt i fjendens øjne!
  En fornemmelse af tid er en uerstattelig egenskab ved en kommandør; det er ikke for ingenting, at minutviseren har en skarp ende, den rammer hårdere end et slebet damaskstål!
  Nydelse og smerte er antipoder, men for nogle er det at påføre smerte den højeste fornøjelse!
  Krig og sex giver nydelse, men ikke i en blanding, det er en alt for dødelig børste!
  Jo federe stykket i fælden er, jo skarpere skal gribetænderne være!
  Det er sværere at fange en hare end at dræbe en mammut!
  Ved at dræbe smukt skaber du blodige stilleben, men kendere går for hurtigt i gravene!
  Mådeholdenhed er en god egenskab, hvis det ikke gælder indkomsten! En tung pung er altid let!
  Når en kvinde fortæller sandheden, begynder lidenskaben at falme, og når hun lyver, blomstrer forræderi!
  Bløde kram er mere kvælende, der er intet mere ubønhørligt end en kærlig løkke!
  Gæld er en tung byrde, især hvis du ikke har andet at betale med end dit liv. Til gengæld kan du ikke låne det!
  Dødens søvn er den dybeste, men ikke den sødeste, især for dem, der har syndet!
  Jagten er sejrens krone, og uden en krone er der ingen sejrrig ende!
  Den, der sakker bagud, skal indhente resten af sit liv med ét hjerteslag!
  En uaffyret soldat vil som grøn vin vinde styrke med kampe, men en kommandør, der ikke vil lære, er som gødning - han vil ikke modnes, men kun rådne!
  En dårlig kommandant lykkes med at redde sit eget skind, en god kommandant redder sine soldater fra døden!
  En debut i en kamp er vigtig, for hvis du taber, får du ikke et ekstranummer!
  Hvis en kammerat dør, så vær ikke ked af det, himlen er blevet beriget med et godt menneske!
  Hvad hvis det er dårligt? Så blev det lettere for dem, der bor på jorden.
  Der er én sandhed, men der er mange religioner, hvilket betyder, at en troende har større chance for at begå en fejl end en ateist!
  Selvom en ateist har ret, så vil hans sandhed ikke give ham fortjeneste, men en troende vil, selvom han tager fejl, få et lykkeligt liv og en værdig død!
  At blive ateist er som at stjæle din sjæl!
  Tro er som tøj, det er svært at have på og kan ikke bæres nøgen! Du kan kun ændre det ved at vaske dig selv og vælge en moderne stil! Generelt er religion som en kone, det bliver kedeligt, og det er skræmmende at ændre sig!
  Tro, som en pegende støder, er kun én, og kun tåber griner af det!
  Lykken er en kræsen brudgom, der kun går med frihed!
  Hvorfor vil du sætte en slange til dit hjerte - åbn døren til underverdenen!
  Dette skyldes, at en hakke og muskuløse arme kræver et hoved!
  En kommandant er beslægtet med en skuespiller, kun ekstragentagelserne bliver ikke mødt med klapsalver, men med lussinger, der driver dig i jorden!
  Kærlighed er som en sky, underlagt luner og tårer!
  Barmhjertighed er et træk hos den stærke, grusomhed er født af usikkerhed, og usikkerhed er svaghed!
  Afstraffelse af det onde er den mest værdifulde form for godt; det kræver åndelig renhed og styrke!
  Beslutsomhed er en uerstattelig egenskab af en hersker, frygtsomhed ødelægger stater og efterlader folk forældreløse!
  Hvis blaster ville hvine, men din ville være tavs!
  Kærlighed kræver ofre, ikke mindre end had!
  - Religion skal først og fremmest være moralsk, lære godhed og lydighed! Bare lad være med at gøre folk til en flok og forhindre dem i at tænke!
  Revolutionen bør ikke ændre typen af slaveri, dens mål er åndelig frihed med en enkelt holdning - at gøre godt!
  Intet forener menneskeheden som sand religion, baseret på venlighed og sund fornuft!
  - Kun den højeste sandheds endelige sejr kan retfærdiggøre en løgn! Ligesom fredens sag kræver vold, er det lettere at afvise et sværd med et sværd end med et skjold!
  - Sandheden er altid i mindretal, og mindretallet kan kun vinde ved hjælp af intelligens og list! Dette betyder list og intelligens, sandhedens trofaste ledsagere!
  En slave er først og fremmest en kujon, han er bange for at miste sin lænke!
  Tyrannen har tre egenskaber af insekter: brodden af en skorpion, poterne på en klæbrig flue, spindet af en blodsuger, men han er ikke bestemt til at blive vinget!
  Sjælens skønhed, hjerternes renhed, kærlighedens kraft - bør ikke vanhelliges ved overdreven gengældelse!
  Hvis du har ret, retfærdiggør retfærdighed grusomhed, men kun i det omfang, den ikke gør offeret til en bøddel!
  Den mest værdifulde egenskab ved en kommandør er at acceptere nederlag med værdighed og lære af det!
  I moderne krigsførelse vinder den, der flyver, og den, der kravler, rammer fjenden!
  Fornærmelse er en slyngels og en kujons våben; i et forsøg på at ydmyge andre, sænker han sig selv!
  Kun de døde laver ingen fejl, medmindre du selvfølgelig tæller himlens placering!
  Øvelse er dygtighedens moder, i alliance med talent!
  Den, der er villig til at lære, får mere gavn af nederlaget - end den selvtilfredse arrogante af sejren!
  Det er bedre at dø smukt end at leve grimt!
  For en doven person er alle tider dårlige, undtagen søvn!
  I krig er for tidlig glæde forræderiets søster!
  Den mest perfekte klinge ødelægges af skrå hænder!
  Tid i krig er som vand, der slider på venlighed og menneskelighed!
  En kriger, der sidder i baghold, er som en røver, kun han ønsker at få sit liv, og ikke sin pengepung.
  For en god kommandør er det vigtigere at redde sine egne end at dræbe fremmede!
  Et stort antal graverfærdigheder og tapperhed! Hvis du ønsker at blive en helt, skal du ikke marchere lydigt!
  En løgn er som en slange i stedet for en vagthund - når den først bider fjenden, vil en anden helt sikkert bide dig på dit svage sted!
  Ridderen kan indrømme alt til damen, undtagen retten til at være den første til at dø!
  En russisk soldat kan dræbes, men kan ikke besejres!
  En kæmpe er ikke en, der er stor af statur, men en, der har et tankerum, der når til skyerne!
  Vold genererer ydre underkastelse og antænder oprør i sjælen!
  Fangenskab er som en rødglødende smedje, det hærder dig, hvis du efter det dykker ned i befrielsens iskolde strøm!
  Retfærdighed er nogle gange hård, men altid blødere end vilkårlighed!
  Nu løber de barfodede børn op til Kungur, en mægtig fæstning, hvor der er seks hundrede soldater og endda en milits. Skræmt over major Vereshchagins tilgang med to hundrede karrieresoldater løftede en skare på to tusinde Pugachevites belejringen og trak sig tilbage.
  
  
  Oleg Rybachenko og Margarita Korshunova ankom til oprørerne. Først var de skeptiske over for drengen i shorts og pigen i tunika. Men dekretet med suverænens segl overbeviste dem om at adlyde obersten. Men det blev endnu mere tilforladeligt, da Oleg, der slog negle med sine bare tæer, kastede dem mod høvdingen, der begyndte at dukke op, og sømmede ham til døren ved sin forlås.
  Derudover er der allerede nået rygter om en dreng, der ikke er bange for kulden og løber hurtigere end selve greyhounden.
  Drengen blev accepteret som kommandør. Og så foreslog han en plan. De trænger sammen med Margarita ind i Kungur, dræber alle betjentene, og så bryder horden ind og afslutter garnisonen.
  Hvilket med glæde blev modtaget.
  Og drengen og pigen, disse Terminator-børn skyndte sig til Kungur. Og en stor afdeling af oprørere rykkede efter dem.
  Oleg og Margarita bevægede sig mod væggen uden videre. Flere vagtposter blev skåret ned. Og lad os hugge betjentene ned. Panikken begyndte. Major Vereshchagin skyndte sig i kamp og var en af de første, der blev dræbt. Tre kaptajner blev også dræbt.
  Børn kastede skarpt slebne skiver og huggede med sabler lavet af hærdet stål. De kastede også hjemmelavede, men meget kraftige granater. Hvorfra fjenden fløj højere og blev revet i stykker. Og jeg fik det fra disse terminatorbørn.
  Og så gik oprørerne i kamp. Og også hvordan de begyndte at hugge og ødelægge. Og den allerede forvirrede og hovedløse garnison overgiver sig til hæren af Pugachevs udsendinge.
  Børnene klarede opgaven. Og efter at have taget Kungur, skyndte de sig tilbage, nær Ufa, hvor den enorme hær af Emelyan Pugachev nærmede sig.
  Drengen og pigen løb og sang;
  I Fædrelandet synger nattergale en salme;
  I den går den strålende sol op...
  bringer nåde - fred, trøst,
  Og det åbner dine øjne - Herrens lys!
  
  Hvor er dalens liljer, og hvor er tusindfrydens sværme,
  Og høstakkene flyder med honning...
  Du vil blive ægte - kend helten -
  Knæk dæmonernes skarpe horn af!
  
  Nu løber du barfodet gennem markerne,
  Bare en lille dreng - maskingeværet er tungt!
  Og dine hæle bliver kolde under duggen -
  Klar til at skakmat modstanderen!
  
  Demiurgen vil forme naturen,
  Skab mønstre i stormende glans...
  Ak, den lidt strenge Gud er en kirurg -
  Hvem vil ikke bare give dig fem!
  
  Vi mennesker er også formidable skabere -
  I stand til at omfavne din nye verden!
  Der er ingen grund til at vise får skam -
  Så vil hæren straks samles til kamp!
  
  Pionerdrengen er nu i fangenskab,
  Bøddelen trak ham op på stativet og gav ham en pisk...
  Men folk forbander ikke Satan -
  For prøvelser er også en gave!
  
  For pladsens skyld - vejene er alle i blomster,
  De har henrykkelsen af en ren strøm...
  Og vi er nødt til at overvinde den modbydelige frygt -
  Uden at gemme sig i en æske med en åls smidighed!
  
  Desværre er hele Jorden fuld af kister.
  Selvom det er et fetich-show for dem i fangehullet...
  Vi vil se det i Eden -
  For Gud er der trods alt en lille helt!
  
  Men mennesket er i bund og grund også Gud,
  Intellektuelt er han en kvik kæmpe...
  Skibet forlader den frodige grotte,
  Folket og lederen er ét uden rædsel!
  
  Karisma er også kapital,
  Lad det ikke være nemt at sætte det i omløb...
  Og hvis nogen havde illusioner,
  Tyven har allerede klemt ham med et koben!
  
  Når vores sind når sit højdepunkt,
  Og de døde vil blive genoplivet af videnskabelige fremskridt...
  Vil dække isen med et tæppe af blomster,
  Og vi er på march til andre universer!
  Oleg Rybachenko og Margarita indhentede ornen undervejs. De dræbte ham og spiste kødet råt. Men hvad spiste Tarzan, og hvorfor er de værre?
  Og de tog kødet med sig.
  Oleg løb og tænkte:
  At serien om Tarzan stadig var fed. Men han komponerede også sejere ting. Dette er et interessant stykke om junglen og vilde aber. Men lad os sige med en pige?
  Det her er endnu mere fantastisk...
  Dernæst komponerede han og Margarita et par aforismer for at gøre det sjovere;
  For en politiker er alle veje krogede, men de fører lige til målet!
  Guld er blødt, men har knusende kraft!
  Tungmetallet er guld, men guldbelastningen er let!
  Selvom guld er et tungmetal, gør det dig i store mængder usænkelig!
  Bøddelen arbejder med hænderne, men produktet bæres frem med fødderne!
  Hvis du vil tage tronen, så hav en konge i dit hoved!
  Hvis du vil, vil han få en løves plads, være en ræv i list og en hyæne i ondskab!
  Den mest succesrige politiker er en snedig ræv og en rovtiger, såvel som en abe i at bruge andres tricks!
  Den, der ikke er en ræv i politik, er en røv i livet!
  Den flatterende ræv har en ulvs vaner!
  Militær list er ikke i modstrid med ære, undtagen når den vender sig mod dig!
  I krig er uagtsomhed som harpiks i honning, det resulterer kun i blod!
  Løsningsmanøvren ligner en krog, ikke kun i form, men også i resultat!
  Uanset hvor stærke armene er, uden et hoved er de ikke mere end en mannequin!
  Opfindsomhed kan sammenlignes med den tredje hånd, kun med et meget større sving!
  Revolutionen bløder, hvilket fører til forbedring af befolkningen, brænder fedt af, hvilket fornyer eliten!
  Det største udbytte på investeringer vil blive modtaget af dem, der ikke skåner modermælk til deres børn!
  En hvid løgn er sandheden fortalt på en ny måde!
  En kvinde er en skat, der kan bestikke de rigeste og et våben, der kan bringe de stærkeste i stykker!
  Problemer er et evigt begreb, selv døden flytter dem kun over på de afdødes kære!
  Lykke er en blomst, der er befrugtet med knogler og vandet med blod!
  - Fundamentet blandet med blod er meget rystende, så kun i en levende krop har blod magt!
  Alt kan ændres, undtagen følelsen af ansvar og pligt!
  Det er slemt at miste sit liv, men det er meget værre at miste sin udødelighed!
  Det er bedre at flyve i en time end at kravle i hundrede år!
  Styrke er synonymt med frihed, frihed er synonymt med pligt, pligt kræver selvopofrelse og forsagelse!
  En helt med et svagt hoved adskiller sig fra en mannequin ved, at han krøbler sig selv!
  Psykologi er nøglen til sejr, du skal bare kunne vælge den rigtige lås!
  De sender ikke deres hjerter til rekognoscering, men de hugger ikke deres hoveder af!
  Hurtighed føder sejr, hurtighed bringer held, hurtighed er den anden lykke!
  Hurtighed føder sejr, hurtighed bringer held, hurtighed er den anden lykke!
  Dødens iskolde ånde får hjertet til at skælve og ryster en kujons indvolde. Men den modige fra nærheden af en knoglet gammel kvinde med en skærpet le: får skarphed i reaktionen, ro i kamp, bliver af med overskydende fedt!
  Temperament hos kvinder sameksisterer ofte med beskedenhed - det samme gør mod hos mænd!
  Teknologi er et tveægget koncept - det tåler ikke dumhed!
  Den sødeste frugt er den, der er sværest at plukke!
  Hensynsløshed er det modsatte af mod, mod og beregning kun i par vil føde sejr! Et glas sejr, som en flaske vodka, for at undgå problemer, kræver tre ting: Held, intelligens og mod!
  Døden er aldrig midlertidig, men livet er permanent!
  Der er ingen sådan religion, der logisk forklarer den eksisterende tilstand og tilstedeværelsen af fornuft!
  Her har du ret, men selve det menneskelige sind er ikke det mest logiske i vores verden. Nogle gange ser det endda ud til, at intet er mere irrationelt end logik!
  Krig uden blod er som et liv uden smerte!
  Evnen til at overleve på egen hånd er vigtigere for en kriger end at dræbe fjenden! Enhver krig ender i fred, og livet ender i en begravelse!
  En teenagers kærlighed er som glas: for skrøbelig, går let i stykker og gør ondt!
  Slaven og kongen kommer ud af samme livmoder, hvis de er ens før fødslen, hvorfor så ikke være lige efter!
  Videnskabelige fremskridt uden udvikling af moral er ensbetydende med at forsøge at ryge fra en atomeksplosion!
  Skødesløshed i krig er forbrydelsens moder og forræderiets søster!
  ,Krigens brød er det bitreste: gennemblødt i brødres blod og mødres tårer!
  At føde børn er meget mere behageligt end at føde lig - selvom begge dele kræver dygtighed og passion!
  Trældom begynder uden lyst til at lære og tænke!
  Kloge ord er gode - gode gerninger er bedre!
  Livet er altid strålende, men døden er middelmådig!
  Videnskab er ikke alt, de mest avancerede våben kræver dygtige hænder og et fleksibelt sind! Ånden erobrer materien!
  Ethvert øjeblik holder op med at være dejligt, så snart det fryser, fryser som et stykke is!
  Bevægelse er sand lykke!
  Fædreland er det mest dyrebare et menneske har; uden det har livet ingen mening!
  En mand uden et hjemland er som en krop uden en sjæl!
  Religion er en trøst for de svage - eventuelle ulykker virker ubetydelige, hvis de er midlertidige!
  Hvis teknologi er skytsengelen, så er kampånd krigens gud!
  Det er nemmere at øse havet op med en spiseskefuld end at skændes med en ateist!
  Computeren elsker som en pige de unge og vedholdende!
  Døden adskiller sig fra en elsket ved, at de altid forsøger at udsætte mødet med hende!
  Døden adskiller sig fra en elsker ved, at den altid kommer på det forkerte tidspunkt, men ingen bebrejder den for at komme for sent!
  De, der sparer på sikkerheden, går i stykker ved en begravelse!
  En velnæret hær er nøglen til velstand!
  I krig er god forberedelse som luft for lungerne; en dårlig blanding af gasser lammer og dræber!
  Når en person kunstigt giver sig selv et formidabelt udseende, er dette et sikkert tegn på åndelig svaghed.
  Skræmmende er en ulv i fåreklæder, ikke et får i ulveklæder!
  Der er intet vigtigere for en mand; krigskunsten er synonym med en værdig tilværelse! En tigers død er bedre end en hunds liv!
  Død i krig er kun retfærdiggjort, når fjenden køber det til en overpris, og at give gaver til fjenden er ensbetydende med forræderi.
  Den spejdede fjende er næsten besejret, du skal bare ikke lade dine chancer gå til spilde!
  Liget af en fjende er dyrt, men en levende fjende vil stadig koste mere!
  Stealth er en vindende kvalitet!
  Generelt er livet uden vanskeligheder som suppe uden krydderier: for meget - det smager bittert, men ikke nok - det går ikke ned i halsen!
  En mand skal dræbe og redde nogen mindst én gang i sit liv! Desuden, hvis den første er heldig, så er den anden en uundværlig prøve på mod!
  En computer er bedre end en atombombe, det er den sikreste måde at erobre folk på og få dem til at arbejde for vinderen! Desuden er jeg ikke bange for fristelser! Enhver tro er da noget værd, hvis den forstår at forsvare sig selv!
  I ungdommen flyder blodet hurtigere og "kedlen" koger varmere!
  Et langsomt æsel, værre end en gris, stinker også, men giver ikke kød!
  Automatisk ild og brølet fra en granat er de bedste ting at huske!
  Tro uden bevis: at en falk uden vinger kan kradse, men ikke lade den svæve!
  Religiøs diskussion er den mest frugtesløse - da begge dem, der skændes, ikke aner noget om det emne, de skændes om!
  I kapløbet mellem videnskabeligt og teknologisk fremskridt og moral, er sidstnævnte dømt til rollen som en outsider! Selvom menneskeheden risikerer at falde i afgrunden mellem videnskab og moral!
  Den, der sparer på videnskaben, berøver sine efterkommere, og den, der berøver sine efterkommere, vil for altid forblive fattig!
  Ved at røve efterkommere kan du tjene kapital, men du kan ikke blive rig!
  ! Politik er en beskidt forretning udført i rene jakkesæt!
  Sandheden er altid mangefacetteret, men fejl er ensartet!
  Skønhed er et dialektisk begreb - kun grimhed er universel!
  Moderne våben, i modsætning til vin, elsker ungdom!
  At skåne en fjende er som at sidde på en dolk - stål kender ikke følelsen af empati!
  Det bedste våben er opfindsomhed, det kræver ikke udgifter, men det er dyrt!
  Når antallet af lig er mere end et, bliver de fra en tragedie til en statistik!
  Mord er som at miste sin mødom for første gang, og det gør ondt, så for hver ny handling er der mere og mere glæde!
  En dårlig spejder er en, der ikke kan forudse en udvej i tilfælde af fiasko!
  På et hvilket som helst andet område kan en fejl koste liv og helbred, og først når du laver en fejl i religionen, risikerer du at miste din udødelighed!
  Dyret har hugtænder, manden har en pistol, dyret er afhængig af muskler og manden på sindet! Prøver sløver tænderne, men skærper sindet - derfor er sindet udødelig, fremskridt, som en evighedsmaskine, vil føre til velstand!
  Selv de mest forfærdelige nyheder bliver almindelige ved gentagne gentagelser!
  Når en agent arbejder for to efterretningstjenester og tildeler et barn, der prøver at proppe to sutter i munden på ham, risikerer han at rive munden i stykker!
  Bevægelse er regnen, hvorunder sundhedens blomster vokser, og hakken, der ryster sygdommens ukrudt op!
  De blinde kan ikke se de blinde - de går hvorhen de vil!
  Den blinde kan ikke føre ud - gennem den trofaste forbipasserendes vej!
  Men vent ikke på en seende rejsende - hjælp de stakkels blinde!
  En person knækker let, underlægger sig med besvær og opnår meget sjældent kærlighed fra naturen!
  I kort kommer heldet til et lyst hoved, smidige fingre og et roligt hjerte!
  Generelt er kriminalitet ikke chokolade; hvis du bliver beskidt, vil du ikke leve et sødt liv, men du vil helt sikkert få fedme i hjertet!
  En mangel på styrke kan kompensere for en overskydende intelligens, men ingen overskydende styrke kan kompensere for en mangel på intelligens!
  Talent kan erstatte mangel på uddannelse, men ingen uddannelse kan erstatte mangel på talent!
  En diamant er en juvel uden polering, men ingen mængde polering vil gøre kul til en diamant!
  En andens død er sjov, men din egen død får dit hjerte til at briste, og din sjæl synker ned i dine støvler!
  Penge er som snavs, der klæber til blodige hænder og glatte sjæle!
  Af alle former for fanatisme er religiøs den mest irrationelle og egoistiske, så den sigter primært på at opnå personlig udødelighed!
  Kærlighed adskiller sig kun fra voldtægt i form af betaling - betaling i naturalier for sidstnævnte handling!
  Det er bedre at tabe i retfærdighed end at vinde i synd!
  Tabet af den retfærdige er vinding i himlen, synderens vinding er røveri af sjælen!
  Ved at fornægte Gud lagde kommunisterne en ublu byrde på menneskets skuldre! Da mennesket ønskede at tage den Almægtiges plads, kunne mennesket ikke modstå smerten fra Golgata og djævelens fristelser!
  Uden Jesu kraft faldt mennesker i stedet for at bygge et rige af godhed og retfærdighed i lasternes pøl!
  De utallige skatte i den menneskelige sjæl, kun hvis du begynder at plyndre dem, vil hurtigt tørre ud uden at bringe nogen rigdom!
  Hver seksuel handling, en skat, som du deler mellem to og ikke en eneste tyv, vil stjæle den fra dit hjerte!
  Hver mand har noget til fælles med en primat, det er godt, hvis potens, men oftere intelligens!
  Det ville være sjovt, hvis det ikke var sandt!
  Desværre har vi mere end ordentlige mænd og ærlige politikere!
  Den, der forråder sin sjæl, forbliver altid rådvild - han giver udødelighed for dødelige!
  Sejr over en stærk modstander koster normalt mere, men du vil ikke give den væk for ingenting!
  Mord kan ikke retfærdiggøres med egeninteresse og profit - kun ære, frihed og fædrelandet er fortalere for vold!
  Godt skal være med et maskingevær,
  Slå til som rasende stål!
  Så blodet flyder som et vandfald,
  Ondskab har ingen nåde, dræb alle!
  Af alle kunstværker er det militære mesterværker, der er stærkest forankret i folks hukommelse og fremkalder flest tårer!
  - Et maleri malet i blod: lysere end et oliemaleri og falmer meget langsommere!
  Et anstændigt menneske sætter retfærdighed over familie og venskaber! Der skal være én lov for fjender og venner, ligesom en mand har for sin kone!
  Tilstedeværelsen af forskellige love gør retfærdighed til en prostitueret!
  En stærk modstander styrker din krop og vilje, gør dig stærkere - en svag fordærver din sjæl og svækker din krop, hvilket gør dig svagere!
  Så den svære vej giver meget mere let sejr!
  En soldat får hænder til at skyde, og hjerner til at stoppe i tide!
  At dræbe et fjols: det er det samme som at stikke ham med en nål, at skyde en klog fyr er som at slå ham med en granat!
  Naturen er menneskets moder, og moderen til en stor opfinder kan ikke være en fuldstændig tåbe! Selvom hun mangler praktisk snilde!
  Kuglen er den mest effektive pædagogiske metode til at kommunikere med unge mennesker, såvel som med gamle mennesker!
  Kun virkningens effektivitet falder! Ofte vil du miste din autoritet, men hvis du bliver fanget, bliver du nødt til at rejse zombier!
  Religion sænker en stolt person til et dyrs niveau - giver et valg mellem et får og en ged!
  Det er bedre at give din hud til folk som et får end at hvæse for evigt som en slange!
  Generelt involverer konceptet med at arbejde med dit hoved ikke kun en bogstavelig fortolkning, selv når det kommer til kampsport!
  Hvis du vil blive rig, så bliv døbt som jøde; hvis du vil gå i stykker, så lån af en jøde!
  Bly hjælper fordøjelsen, især hvis pillen er i patronform!
  En embedsmand, der ikke tager imod bestikkelse, er som en jomfru prostitueret!
  Normalt skal du dræbe den anden for at redde den ene! Dette er uden tvivl en grusom lov, men den genopretter arternes naturlige balance!
  Der er ingen bedre fighter i verden end en russisk soldat, og ingen større tyran end en russisk general!
  Overdreven luksus er et tegn på letsindighed, letsindighed er en varsel om forestående ruin!
  Kloge ord fra en bastards mund, som en fontæne fra en skraldeplads!
  Du har fordelen i længden, men jeg har fordelen i tankerne!
  Nogle gange kan du dræbe, men du kan aldrig fjerne håbet!
  I krig, hvis du går glip af et sekund, kan du miste en evighed!
  Et almindeligt tårn er ynkeligt blandt skyskrabere, men majestætisk blandt hytter!
  Mennesket underkaster sig magt, respekterer grusomhed, foragter mildhed og værdsætter ikke venlighed!
  Sex er den bedste kur mod alle psykiske sygdomme, men desværre er det dyrt og svært at få fat i!
  Den, der ikke elsker sex, elsker ikke livet og sætter ikke pris på kødets glæder!
  Poesi har det til fælles med vin, at dens værdi vokser med tiden, men selv århundreder tillader ikke linjerne at falme eller gnisterne at gå ud!
  En soldat er som en computer - den tæller en eller nul, men en kriger er en ven og en fjende!
  Mennesket adskiller sig fra dyr i humanismen, og evnen til at handle i modstrid med instinkter!
  Vold mod kvinder giver nogle gange sunde børn, men vold mod naturen producerer kun monstre!
  Hvis en mor er grusom, er børnene det også! Som naturen er, så er dens afkom - mennesket!
  Venskab søges hos de stærke, næring fra de rige, og hengivenhed udvises for de uforfærdede!
  Angreb er den bedste måde at neutralisere fjendens numeriske fordel - at tvinge dem til at kæmpe tilbage er som at skære halvdelen af deres arme af!
  .For en kvinde er kærlighed fornøjelse og indkomst, for mænd er det fornøjelse og udgift!
  At opfinde et nyt våben til en umoralsk person er som at save benene af på en stol, når et reb er viklet om halsen på dig!
  Ved ankomsten nær Ufa rapporterede fyrene om færdiggørelsen af opgaven til Pugachev.
  Bondekongen var overrasket over, at børnene arbejdede så hurtigt. Og selvfølgelig belønnede han dem. Han forærede hver et sølvkors. Og to hundrede rubler hver.
  Så kom overfaldet på Ufa. Margarita og Oleg er som altid i front og angriber hurtigt.
  De hugger fjender med sabler og kaster bomber.
  Ufas garnison var allerede svag af sult, og oprørernes sejre brød deres ånd.
  Derudover har kosakkongen næsten halvtreds tusinde tropper - en enorm styrke...
  Efter at Oleg Rybachenko havde hacket kommandanten ihjel, overgav de resterende krigere sig.
  De blev taget i ed, deres fletninger blev klippet af, og de fik kosakklip. Nogle betjente valgte at slutte sig til Pugachev. Er en løkke bedre?
  Kort sagt, Ufa blev taget let. Og selv kosak-zaren fortrød, at han ikke stormede Yaitsky-byen.
  Generelt gik det bedre for Pugachev. Nu kan flere tropper sendes til Ural-fabrikkerne. Og Beloborodov får besked på at tage alle byerne og Tobolsk.
  Beslutningen blev bestemt taget til Kazan og derefter til Moskva. Emelyan Pugachev rapporterede endda, at hans søn Tsarevich Pavel selv havde tilsluttet sig kampagnen og ville overdrage tronen til sin far. Det troede mange i hvert fald på.
  Pugachevs hær fortsatte med at vokse. Der kom nyheder om erobringen af flere Ural-fabrikker og nye kanoner, forsyninger og krudt.
  Hvorefter en kæmpe hær drog ud på et felttog. Hun bevægede sig langs floden, langs begge breder mod Volga.
  Zar Emelyan Pugachev var munter og glad. Indtil videre går det meget godt for ham. Generelt er oprørerne aldrig for alvor blevet slået. Og den nye russiske zars ry stiger. Og hver dag slutter tusindvis nye krigere sig til ham.
  Den selvudråbte konge har også en masse kavaleritropper. Og alt lugter af ægte sejr.
  Børnevagterne løber foran resten af hæren. De er glade og griner meget.
  Her angriber de unge krigere husarernes patrulje. En genvej, et par granater kastet med bare tæer. Og kæmperne blev ødelagt.
  Dernæst ligger Osa fæstningen. I den virkelige historie gav hun efter uden kamp. Så fyrene har ikke stormet eller dræbt nogen endnu.
  De blev endda lidt kede af det... Fyrene sang;
  Spartak rejste slaver til heltegerninger,
  At smide de forhadte fyrsters åg...
  Han forvandlede de ulykkelige til en sværm af ørne -
  Opfordringen er enkel - udvid dine drømme!
  
  Træk sværdet ved at kæmpe,
  Og hugg nådesløst dine onde fjender ned...
  Heldigvis vil du hurtigt åbne vejen som en fighter,
  Den afdøde vil leve for evigt i granit!
  
  Lad os få månen fra himlen, ikke nødvendigt,
  Vi vil åbne Mars vidder som porte,
  Og tro på Venus, jeg kommer...
  Hele Mælkevejen vil falde under heltens sværd!
  
  Der er stjerner på himlen og pigernes øjne -
  De funkler af safirer og rubiner...
  Og mine vilde tanker flyver -
  Da vores forfader æltede Mamaias side!
  
  Den dødelige Chelubey udbrød i mængden -
  At Rus' vil omkomme under hvirvelvindens hov...
  Det skøre råb er mærkeligt - dræb alle:
  At latteren og de klangfulde sange er forsvundet!
  
  Svaret fra Peresvet blev givet højlydt,
  Et spyds slag og fjenden i et mareridtshelvede...
  Zindan vil ikke vente på krigeren -
  Vi vil vinde, I tror på det!
  
  Rock er lumsk - der er dage i skyerne,
  Ikke hver gang der er held og trofæer...
  Og vores byer er ild, lys,
  Vi fulgte åbenbart heller ikke med i kampen!
  
  Men kender russerens plads i triumf,
  Vores forfader Cæsar, den formidable makedonske...
  Planeterne vil snart blive til paradis,
  Ost med te er meget velsmagende Poshekhonsky!
  Osa fæstningen, som i den virkelige historie, overgav sig uden kamp. Garnisonen og dens befalingsmænd svor troskab til kosakkongen. Og hvorefter Pugachevs hær rykkede videre. Går sejrrigt og slutter sig til tusindvis af bønder. En kæmpe hær, der vokser hurtigt. I øst indtog Pugacheviterne flere byer og nærmede sig Tobolsk, hvor Delongs korps søgte tilflugt.
  Næsten alle Ural-fabrikkerne blev taget under kontrol af oprørerne, og der er en ny administration der. I vest indtog de Samara og befæstede sig der. Flere og flere mennesker følger oprørerne.
  Og bag bondekongen er der store kræfter. Der er mange af hans tilhængere i selve Kazan. Guvernør Kant, denne tysker ryster bogstaveligt talt af frygt. En lille afdeling sendt for at møde Pugachevs hær blev taget til fange. Potemkin, der er i Kazan Kreml, ryster også af frygt.
  Hvad kan han gøre mod sådan en hær...
  Og Oleg Rybachenko og Margarita udfører igen bedrifter. Denne gang flyttede de til Elizabeth Petrovnas tid. Og de fanger Friedrich. Men det er en anden historie. Der forsøgte han og Margarita, og den store konge af Tyskland blev efter nederlaget taget til fange. Og hans vagter blev dræbt.
  Drengen og pigen fløj forbi som en orkan, især da Friedrich stod tilbage med et meget lille følge. Men disse børn huggede alle sammen og bragte dem på kommandantens skuldre til den russiske lejr. Så Tyskland kapitulerede.
  Og Rusland annekterede Østpreussen.
  Og Elizabeth den Anden levede længere i glæde. Og arvingen Peter døde af hæmoridekolik. Så Rusland var i stand til at bevare sine gevinster. Men Tyskland forenede sig aldrig!
  Og så blev det polsk-litauiske Commonwealth fuldstændig en del af Rusland...
  Nå, Oleg Rybachenko og Margarita Korshunova blev der i meget kort tid. Og de har en ny barsk mission!
  Men indtil videre kan Pugachev undvære dem. Der er vigtigere ting at gøre.
   Her er han Oleg Rybachenko, angiveligt en stor, omend relativt ung, atlet, der deltager for Rusland i middelalderkonkurrencer. En mod hundrede udvalgte riddere. Og de lænkede endda vægte til hans fødder, for at gøre det mere ærligt. Hvad med Oleg Rybachenko? Fantasy Supermans kræfter har altid levet i ham, for dette er både en drøm og ikke en drøm, men noget phasmogorisk, hvor alle skjulte drømme går i opfyldelse.
  Der var endda syv lys på himlen. Og hver enkelt er regnbuens farve.
  Foran ham er den britiske prins Charles, begavet med en særlig gave: at tilgive og forbarme sig over dem, der står foran den dødelige tunnel, hvorigennem vejen til en anden verden åbner sig.
  Og du er bare en dreng, der er et sted, hvor en stor mands posthume skæbne bliver afgjort.
  Oleg Rybachenko blev ramt i benet meget smertefuldt, da yderligere lænker blev hængt op. Den unge oberst kunne næsten ikke holde udråbet ud af hans bryst.
  Hans krop blev endnu mere ungdommelig, ligesom en dreng på en ungdomsskole, og ikke så muskuløs som før.
  Og prinsen lod, som om intet var hændt, og råbte øredøvende med en let hæshed i stemmen:
  -Så, nu er du på lige fod... Emner om hurtige hestes bevægelser, march!
  Publikum, der sad på tilskuerpladserne, begyndte at fløjte højt.
  Oleg Rybachenko er, i det mindste i en parallel vision, en supermand af højeste klasse. Her fortrød jeg lidt, at jeg lod strygejernene sættes fast på mig selv. Ved første øjekast er tyve pund eller ni kilo ingenting; rivaler har en rustning af ikke mindre vægt. Men hvis de er bundet specifikt til benene, og lemmerne er lænket, så vil det ikke virke som nonsens for nogen.
  Du kan næsten ikke bevæge dig med din formindskede krop.
  Den første runde kørte alle modstanderne af Oleg Rybachenko, som var blevet en nybegynder i den nye verden, i praktisk talt en samlet kolonne besat med pigge. Selv under den praktiske test, i stil med et fantasy-løb, opførte kæmperne sig næsten naturligt over for folk.
  Drengeforfatteren følte sig ikke helt tryg. Og styrken er slet ikke den samme som før... Noget overvælder ham ikke med energi. Og din krop ser ikke mere end ti år gammel ud, men den var tolv. Og modstanderne er meget større end dig og løber.
  Hopper og sutter i vores maver, tilpasser sig det mærkelige
  uniformer, våben og opvarmning. Den store ydre cirkel af listerne målte otte hundrede og halvtreds meter og var anlagt med tre forskellige vekslende belægninger: glatte stenplader, skarpe småsten (nogle gange blev skyldige barfodede kvinder og teenagere tvunget til at køre over dem som straf) og pænt lagt, komprimeret rundgrus.
  Oleg Rybachenko tænkte med uro, at han måske ville fortsætte med at skrumpe på denne måde, indtil han blev til et embryo og til sidst forsvandt.
  Eller er det måske bare for testens varighed?
  Hver belægning blev stødt på fire gange, den større længde fandtes på skarpe sten, så det var umuligt at opretholde en ensartet løberytme på almindelig vis.
  Oleg Rybachenko, som endelig blev en dreng, var den eneste, der løb barfodet og mærkede prikkene i sin bare sål. Ja, betingelserne er klart ulige.
  Men med alt dette anså hver deltager i det dødelige kapløb, den hellige kamp for imperiets fremtid, sig selv, hvis ikke den stærkeste kæmper i universet, så meget højere end niveauet for dumme gennemsnitlige bønder. Nå, en russisk bastard er ingen rival til dem.
  Og det er endda ydmygende, at så mange af dem samledes mod den pjaltede dreng.
  Oleg Rybachenko havde selvfølgelig mange smerter i underbenet, som var blevet knust af et knusende slag fra en forhammer. Efter at have gennemgået en nådesløs "dåb" blev hun endda hævet og blev blå. Åh, bøddel-smed, jeg vil gerne slå dig med knytnæveknoerne i din stumpe tinding. At vælte ham sådan, eller endnu bedre med den samme tunge, diamantformede forhammer! Det er dog aldrig for sent! I dette univers løb drengen barfodet, hvilket ikke er en hyppig fornøjelse for en indfødt muskovit og en prins, især med deres alt for omsorgsfulde og prime etikette. Sandt nok begyndte Oleg Rybachenko at se endnu yngre ud - ikke ældre end ti, maksimalt elleve år gammel, og hans drengeagtige barfodet virkede ikke længere unaturlig.
  Oberstdrengen jublede op og sang:
  - Den, der er munter, griner! Den, der ønsker det, vil opnå det! Hvem søger vil altid finde!
  Fornemmelserne af stenenes skarphed virkede nu behagelige og hårdt gennemtrængende på samme tid. Men dette tændte kun den evige teenager, eller rettere drengen.
  Og den energi, der var trukket tilbage, begyndte at vende tilbage til de unge muskler.
  Efter den tredje cirkel gjorde adskillige middelalderlige og meget stærke krigere et nærmest hysterisk forsøg på ved hjælp af hestens uforskammethed at komme videre. De skældte ud, mens de gik og begyndte endda gradvist at indhente Oleg Rybachenko, som ikke havde nogen særlige komplekser og stadig gik ved kolonnens hale.
  Drengen oberst besluttede ikke at tvinge tingene endnu og vente.
  Formationen begyndte at strække sig lidt efter lidt, som bugen på en boa-konstriktor, og allerede på den femte cirkel løb alle krigerne forskelligt. Ikke som før i den massive baghoved på hinanden, men med et imponerende hul.
  Metallet klirrede, det knagede under de smedede støvler...
  Den skarpøjede og erfarne Oleg Rybachenko så, at soldaterne i rustning svedte og trak vejret mere og mere. Det er forståeligt, hvorfor de hængte kæder på barfodets dreng. Som en let dreng, kunne han nemt køre en hel horde af ældre, tungere jagerfly ned.
   Nu nåede en af dem med en desperat indsats på den anden side den kvikke oberstdreng. Oleg Rybachenko undgik forsøget på at skære den skråt ned og stak sit sværd ind i det hornede hoved. Det kropsvende slag var så kraftigt, at fjendens hjelm bristede, og han faldt i gruset med et blodigt hoved. Flere piger, ordførere i hvide kitler og sorte hjemmesko, greb den uheldige kriger.
  Intet kunne hjælpe ham!
  Oleg Rybachenko, der hørte deres overraskede udråb, bemærkede filosofisk:
  - Det er bedre for et stærkt barn at være, som han er, og at virke som en stærk voksen er altid bedre at virke anderledes end den, han er! Men under alle omstændigheder er det bedre for en hersker aldrig at fremstå svag - selvom hans største styrke er bedrag!
  Er det ikke tid til at arbejde mere energisk?
  Oleg Rybachenko, der vendte på de skarpe sten, der gav støtte til hans hæle, skar ind i rustningen på den anden. Han faldt, men sprang straks op, og terminatorprinsen brugte en spinner og slog sin forslåede fod i hovedet, som allerede var helet under løbeturen. Fjenden forventede ikke et så hurtigt angreb, og efter at have savnet sit tinding dækket af sin hjelm, som en kalv dræbt af en slagterklub, faldt han om.
  Der var noget at være stolt af! Selvom det gør lidt ondt.
  Et dødbringende stik, især da jernstykket øgede slagets vægt. Hvorefter Oleg Rybachenko spillede for offentligheden i noget mere tid og lod sig fange af den tredje - Comte de Lacafer. Han slog for højt med sine sværd og blev snublet, hvilket faktisk brækkede hans ben. Selvfølgelig forhindrede jernstykkerne dig i at løbe, men med dem følte du, at du slog med en økse.
  Oberstdrengen rakte tungen ud og hoppede højere og mærkede mere og mere energi i sig selv.
  Så faktisk har han, ligesom Bruce Lee, Jackie Chan, Steven Seagal, og måske endda bedre end dem alle sammen, mere tid til at udvikle sine færdigheder.
  Medmindre, selvfølgelig, den nådesløse tid kasserer glemslen. Men der er håb om, at Margarita vil redde ham.
  Og først på niende omgang øgede den unge terminator-kriger, der hoppede trodsigt, sin fart. Først, en efter en, som en bøjemotorbåd, overhalede han alle, der var lidt bagud, og slog dem barmhjertigt ikke. Ganske vist styrtede et par af dem, der ikke satte pris på drengens adel, fra begge sider, men den flotte mølle huggede dem ned, så deres hoveder fløj af. Det er allerede døden uden nogen chance.
  Oleg Rybachenko hvæsede:
  - Krig, der er krig!
  Der skete noget med vikingernes efterkommere og krigeriske saksere, de turde ikke skynde sig i massevis, men fortsatte med at løbe. Måske dikterede deres numeriske overlegenhed en sådan taktik. Eller de uskrevne regler for et dødbringende spil? Oleg Rybachenko begyndte uden at skynde sig til nogen at indhente de såkaldte ledere. Selvfølgelig kunne et dusin andre kronkrigere, og selv de, der ejede en eller anden, utvivlsomt ikke kunne lide denne tilstand. Men efter at have tabt fem, var der af en eller anden grund ingen, der skyndte sig at hævne sig. Tilsyneladende forstod russerne, at de ikke ville sende en svækkelse til Skopin-Shuisky-turneringen, der ville redde ham.
  Selvom han bare er en dreng i kødet, har han erfaringen som en erfaren veteran fra forskellige århundreder.
  Og ikke kun i hæren af Emelyan Pugachev.
  Og da Oleg Rybachenko stak tungen ud, og de øgede tempoet endnu mere i frustration. Men den tunge vejrtrækning sagde alt dette for en kort tid. Hvor skal de tage hen? Men vikingerne og sakserne er stærke og stædige. De vil nedlægge knogler, men de vil ikke opgive deres. I enogtyve år holdt Sverige ud mod Peter den Stores russiske tropper, hvilket til sidst tvang fredsaftalen til at blive formaliseret ikke som en erobring, men som et køb. De udmattede den russiske stat og reducerede befolkningen med en femtedel under krigen!
  Oberstdrengen sprang op og undgik kastet.
  Og det var dengang kvinder fødte ti børn per familie!
  Det sunde afkom er nøglen til enhver magts succes.
  Og Storbritannien formåede faktisk at vinde sin eneste krig med Rusland, efter at have besat det meste af Krim. Briterne viste sig at være stærke, da de for første gang i et kvart årtusinde formåede at bide en del af territoriet fra Rusland.
  Drengen huggede på den haltende kriger, og den hovedløse krop kollapsede på stenene. De andre begyndte at trække vejret endnu hårdere og forsøgte at øge deres tempo.
  Men denne gang vil Oleg Rybachenko bære dem ned til udmattelsespunktet. De kan ikke konkurrere med ham. Det knibede med at udmatte en berøringsfri angriber med næsten lige hastigheder.
  Jeg huskede den intense ildkamp med snigskytter i Tjetjenien. Dette er virkelig en nervekrig. Det er meget nemmere her. Og fjenden vil komme til sin sikre ende.
  Så oberstdrengen holdt sine "kaniner" spændte i fire hele cirkler. Så måtte de simpelthen sænke dette vilde tempo for at afhjælpe den ulidelige spænding. Vi skal lave en styrkeberegning, Gud give, i det mindste et lille pusterum. Oleg Rybachenko, der var i chok, smed endda et nummer ud, kastede sine sværd op, lavede en saltomortale og fangede det igen. Så gentog han et lignende akrobatisk træk igen og sagde:
  - Russerne forfølger tyskerne, erfaring hjælper ikke! Gå ad helvede til dine kujoner - menneskefars!
  Åh, hvor meget energi og vild styrke er der i en drengekrop.
  Da hertugen de Delonges tålmodighed var fyldt til randen, råbte den øverstkommanderende rasende:
  - Kæmp, I sønner af våde harer!
  Selvom kæmperne reagerede dårligt på dette.
  - Til en blodig kamp! - Prinsen gøede højlydt og rev næsten sine stemmebånd over.
  Ja, hvor er det en skam at stikke af fra en dreng.
  Oleg Rybachenko smilede listigt:
  - Endelig er der noget at lave!
  Nå, hans erfaring er allerede så omfattende, at det ikke generer ham, at hans modstandere er meget større.
  De forpustede, udmattede krigere blandt de almindelige vagter stoppede brat op og rejste hurtigt deres våben. De adelige, der løb efter Oleg Rybachenko, blev straks friske op: en duel med en fjende, selv en "helgen" (ja, han er en helgen, den blonde djævel!) vil utvivlsomt skulle spilde kostbar tid. Her skynder sig et dusin ikke de værste kæmpere på én gang. Eller de kan vente meget længe, måske endda indtil de begraver ham i en grav. Og hvis der sker noget, hober den "lille djævel" sig op med det samme og graver i stenen. De tilføjede deres forfængelighed og stolthed.
  Lad hurtigheden blive stejlere, og de knurrede straks i skuffelse: et dobbelt, kort klirr af metal blev hørt, og de nye ofre for den hellige kamp, dryppende våde, faldt og vred sig desperat på jorden.
  Drengen er meget hurtig, og hans reaktion er hurtigere end en kobras.
  Den rutinerede Oleg Rybachenko dræbte sin første modstander med et simpelt spark i lysken. Banalt, men effektivt. Jeg har ondt af fyren, vil han være i stand til at formere sig efter dette? Men ikke så dramatisk. Det gjorde det dog, og heldigvis ikke en fyr, et offer for "kastration" i halvtredserne. En ædel person på det, et familievåben med rubinroser. Den anden fik en springalbue på næsen. Der er meget blod, og det ligner en knockout... Det er, hvad yderligere kropsbevægelse betyder. Og så angribe resten.
  Du er hurtig som en mangust. Dine modstandere kan ikke følge med.
  Den ene blev straks sparket i kroppen med begge ben af oberstdrengen. Rustningen bøjede sig, en blodprop spyttede ud bag munden, og den anden blev bedøvet af det banale slag fra et sværd på en stump hjelm med skæve horn. Og den næste modstander blev ramt i hagen med et stålhåndtag. Den skærer godt ud, hvis du rammer helt til kanten. Resten skyndte sig mod oberstdrengen.
  Det ser ud til, at en flok bjørne angreb den modige ulveunge.
  Men Oleg Rybachenko beregnede alt korrekt, de bliver trætte og løber tør for damp. Og bevægelserne er ikke de samme, og reaktionen er ikke den samme. Krigere, der er meget fysisk stærke, kan løbe så meget i rustning, men de, der er vant til at kæmpe på hesteryg, er ikke i stand til at gøre det. De holdt kun fast på grund af deres viljestærke kvaliteter. Godt gået selvfølgelig.
  Drengen er dog slet ikke tildækket, men på grund af hans fænomenale reaktion slipper han let.
  Oleg Rybachenko , som om han talte med nogen, bemærkede som en ung Sokrates:
  - Mens den er vanvittig heroisk, begår en soldat ikke dumhed - kommandanten gør dumhed og sender soldater derhen, hvor heltemod bliver vanvittigt!
  Fjender forsøger at muntre sig op med hjerteskærende skrig og tyrebrøl.
  Men du kan ikke narre dine muskler. Og jagerne vandrede nu som søvnige fluer og blandede sig i hinanden. Derudover er taktikken med at sparke usædvanlig for europæiske folk. Der er ingen forsvarssystemer udviklet til det, det er ligesom det kinesiske alfabet.
  Og gæt hvad - de har ikke engang hørt om kampsport!
  Og det udnytter den hurtige og altid friske Oleg Rybachenko. Så begyndte showet: spark, sværd, knæ, albuer, i vanvittig fart. Selv den simpleste ting - at slå små i rustning. Ti mægtige mænd blev efterladt og vred sig, som loches slynget ud af brændingen, på listernes overflader, hvor piger og drenge løb op, blev de straks forsynet med simpel lægehjælp. Og nogen behøvede ikke engang at gøre det; deres sjæl fløj til himlen. Eller i helvede, afhængig af dit held. Af en eller anden grund huskede Oleg Rybachenko Vysotskys berømte hit - din sjæl stræbte opad! Du bliver født på ny med en drøm...
  Men hvis du levede som en gris, forbliver du en gris!
  Men så kom et andet dusin rabiate kakerlakker med sværd i stedet for kæber over Oleg Rybachenko. Heraf var det kun tre titulerede personer, under deres ledelse de øvrige, der nærmest gjorde en velkoordineret modstand dannet efter reglerne. De gjorde et forsøg på at stå i en enkelt linje og forsøgte, trods deres træthed, at bevæge sig så hurtigt og så meget som muligt. Ikke at tillade den angribende lille oberst straks at trænge dem op på stadionets overflade.
  Fighterne her er erfarne, meget større end den halvnøgne, garvede dreng i lænker, med mærkbart brækkede ben.
  Men Oleg Rybachenko fløj på en sådan måde, at han ikke engang tillod dem at stille op; de to første faldt for et simpelt trick, parerede et sving til hovedet, de fik slag på kroppen.
  Oleg Rybachenko praktiserede fægtning tilbage i det tyvende århundrede, og han var ikke fremmed for det.
  Og rustningen og ribbenene knaser. Og blod sprøjtede ud som en fontæne fra den knækkede lever.
  Det faldt på stenene og hvæsede som syre.
  Så fandt den nådesløse, bare hæl endnu et tempel ved Baron de Mugasak. Oberstdrengen gled mellem ridderne, som en hamster ind i et hul, og albuer og kæber en, to gange. I computerspil, i en række kampsport, er selv et lille slag mod enden af hagen, fra det højre punkt af spidsen til venstre side, i stand til fuldstændigt at deaktivere den mest vedholdende fighter.
  Nå, at se ud som en dreng betyder ikke at være en sucker.
  Fem mere er tilbage, men Oleg Rybachenko tænker ikke engang på at stoppe. En evig dreng, der laver saltomortaler, står på hænderne og sparker brusken i næsepartiet.
  Knogler og hud sprænger, blodspray.
  Smukt, selv Jackie Chan kunne ikke gøre det bedre. En af knivene ridsede i øvrigt alt på mine bare ribben. Men det her er nonsens. Så drengen-prinsen bliver endnu mere vred. Du griber sværd i dine ben, bare for ikke at lamme dig selv. Jo mere du varmer op, jo kraftigere bobler kraften i dig. Sidelæns, og en stærk, bar fod i nakken af den sidste optælling... For pokker, ulvens søn ramte pressen med en dolk, dråber af blod dukkede op på Oleg Rybachenkos mave.
  Det var selvfølgelig ubehageligt, men de stærke muskler savnede ikke kanten.
  Drengen oberst siger:
  -Krig, i modsætning til skak, er ikke uden ofre, og et skakspil, i modsætning til krig, er uden resultater!
  Drengen rystede de smuldrede sveddråber af sig blandet med den karminrøde væske.
  Alle disse sår var sådan en lille ting, så blødningen stoppede, da fire mere styrtede ind. Sværd blinkede, de to første jagerfly parerede mekanisk, og knivene vendte ud og faldt fladt ned i halspulsårerne.
  Oleg Rybachenko grinede som en tigerunge, der fangede en antilope for første gang.
  Og de to andre fødder på ét mest sensuelt sted. Ikke æstetisk tiltalende, men effektiv på grund af den manglende blokeringsevne.
  Det går godt, og du er fuld af inspiration.
  Fem modstandere mere. De virker alle som søvnige fluer for Oleg Rybachenko. Nå, i brydning dukker "krabbe" "twist" teknikken og en flok små, dumpede soldater op. Og et afsluttende spring til den tungeste fighter på baghovedet. Han falder og slår de andre ud. Godt arbejde!
  Drengen slog sin fod i blodpølen.
  De kan ikke engang komme op til tyve!
  Oleg Rybachenko, der svajede med sin skulpturelle overkrop og vippede med sine lænker, sang:
  - Alt er umuligt, det ved jeg med sikkerhed!
  I løbet af denne tid passerede et dusin af de hårdeste krigere scenen for træfningen som en sten kastet fra en katapult og galopperede næsten en halv cirkel frem. Oleg Rybachenko, der bevægede sig smidigt, var nødt til at slå et dusin mere trænede kæmpere af. Men det er endnu bedre ikke at hvile fra kampen. Musklerne varmede op, snittet forsvandt lige ved kamphingstens gang. Det er det, de er trætte, og de burde være i snavset. Oleg Rybachenko styrter ind og skruer ind som en proptrækker, snurrer på tåen, heldigvis glider han perfekt på marmorpladen , og uden straks at sænke benet slår han fire personer med et stykke jern i hovedet.
  Som en proptrækker - en dødbringende surdej.
  Nå, lad det stadig lykkes én at slå ham i brystet med en dolk. Huden brød igennem og satte sig fast i musklerne. Du tager denne dolk op med dine bare fingre og kaster den som en boomerang. To af dem fik halsen skåret over. Blod sprøjter ud. To mere blev hugget ned med sværd, og resten med fæste (hvor mange kan dræbes!). Det kan man ikke knytte et diplom til. Men kæmpe uden at trække sig tilbage.
  Der drypper blod fra drengens muskuløse krop. Vandløb strømmer hen over det støbte relief.
  Oleg Rybachenko brøler som en leopard og bryder igen igennem angriberne. Som de siger; Lad konen frygte sin mand, og manden en engel!
  Han er en russisk ridder - gudernes favorit!
  Men i dette tilfælde, lad tante Død frygte hendes nevø Life! Oberstdrengen kunne lide at kaste med dolke med sine umenneskeligt fleksible tæer. Han vender sig igen og tager sine uhøflige modstandere ud, og nu er endnu en modpart besejret.
  Da han blev yngre, tilføjede han lige en mobilitetsterminator til drengen.
  Det er rigtigt, han skulle besejre den onde gamle kvinde med en le, og hun var allerede besejret. Nu er det vigtigste at omgå ødelæggelsens sværd. I krig er der ingen halve venner og halvt fremmede. Der er kun hundrede procent insidere og outsidere. Der er mange partnere-allierede og endnu flere fjender.
  Drengen satte sig i en vandret split og rejste sig straks.
  Du kan overhale en hel cirkel, overhale i en konkurrence, du kan runde din kapital i en forretningstransaktion, men du kan ikke opnå succes, når din mave er rundet, og din opfindsomhed er blevet flad! Fjenden har ingen bevidst taktik. Så et dusin jagerfly besluttede at kaste pile efter ham, og seks gjorde et forsøg og stødte ryg mod ryg. De synes, det er en snedig fælde, hvis han selv ville angribe dem.
  Oberstdrengen opsnappede pilen og kastede selv det slagvåben med sine bare tæer. Fighteren med et hul i maven kollapsede og blev kvalt af blod.
  Oleg Rybachenko smilede og begyndte at synge, fordi dette er hans konkurrence - Ruslands afgørende fremtid, hvor tiden går i diskontinuiteter og i uforståelige drejninger eller kronologiske drejninger;
  
  Gyldne kornaks -
  Som en bølge raslen fra vindens læber...
  Vi vil fylde glassene med legende
  Lad floden flyde med champagne!
  
  Vort fædreland, generøse Rusland,
  Hvor efterårsdækket er gyldent,
  Nej, tro mig, fædrelandet er smukkere,
  Hældt moden æblenektar!
  
  Og om vinteren den vidunderlige sølvskinnende sne,
  Søerne var krystalklare under skøjterne!
  Hvor lækkert er vores duftende brød,
  Og bladet på den russiske sabel er skarpt!
  
  Hvert blad har en smaragd tråd,
  Koraller funkler i hver knopp...
  Solovyov hælder en vidunderlig sang,
  Og på banen er det som et fløjlsstop.
  
  Diamanter af dugdråber på græs,
  Mælkebøtten brænder som en stjerne!
  Du er det ortodokse fædreland,
  Lev for evigt til evig ære!
  
  Verden er smuk, selvom den nogle gange griner,
  Og skæbnen kan være grusom,
  Men det hellige Rus er smukt,
  Vi har åbnet døren for alle gæster!
  
  Oleg Rybachenko væltede tre pile med sine sværd og sprang to mere op, samlede dem op med sine bare ben og kastede dem mod de skydende riddere, og sværdene faldt på ridderne, der forsøgte at nå dem. Et sværd ramte ham i ribbenene, men så blev fire ramt i hovedet på én gang, og to mere blev ramt i øjnene med pile. Den ene til højre og den anden til venstre. Oberstdrengen angreb de seks skjulte, og fortsatte med at synge;
  
  Videnskabsmanden opfandt smart en bombe,
  Hvad tænkte han med den nomineredes hoved?
  Når alt kommer til alt, uden moral er selv en klog mand et æsel,
  Han får i hvert fald tilskud for sit sindssyge!
  
  Andre fik patent på pistolen,
  Hvad sender en satellit i kredsløb?
  Videnskabsmanden er ikke en militær impotent,
  Lyv ikke for fuldstændigheden, mine herrer!
  
  Folk skal arbejde for krigen,
  De har en dårlig holdning til hinanden.
  Jeg forstår ikke hvorfor det sker,
  Er der nogen, der gør noget godt?
  Man maler en tank i akvareller,
  En anden Katyusha vil lave en skitse.
  Han har samlet et maskingevær siden børnehaven,
  Og vores teenager elsker at marchere i paradeformation!
  
  Skjoldene kan ikke dække hele kroppen og kun manøvrere sig selv, vagterne gjorde det kun nemmere for fjenden at skære de svagt dækkede ben af og med en øjeblikkelig "saks"-teknik. Også i øvrigt fra computerspil. Vend derefter om og angribe resten. Som de siger, fart. Flere jagerfly forsøger stadig at tage det ved at kaste, men oberstdrengen er for lynhurtig. Umenneskelig fart.
  Det er som en gepard, der suser gennem spikelets.
  Og resultatet var heldigt for den, der ikke var lemlæstet, men kun lamslået
  Oleg Rybachenko flyttede fjenden med en kæde - hjerner sprøjtede ud.
  De siger, at man i felten ikke er en kriger. Men en enspænder har tværtimod en række fordele i kamp. For eksempel manøvredygtighed, lille størrelse, svær at ramme og upåfaldende. Fjenderne håbede på at trampe Oleg Rybachenko, men det var ikke bemærkelsesværdigt, at drengen oberst begyndte at bremse tempoet en smule.
  Hverken sårene eller intensiteten af kampen bremsede drengen.
  Tværtimod kæmpede han mere og mere selvsikkert og øgede sin fordel over sin udmattede modstander. Desuden sang han også.
  
  Når alt kommer til alt er epauletter lyse i en drøm,
  For os er stråler nogle gange mere værdifulde end solen.
  Der er trods alt intet sted på den sørgelige jord,
  Hvor nogens blod ikke flyder rødt!
  
  En mand er trods alt en ulv for en mand,
  Nå, nogle gange stinker en elendig hund!
  Han vil ikke engang låne dig et stykke brød,
  Bor alene - den grusomme gave!
  
  Hvilken slags mennesker opvoksede Herren Faderen?
  Hvordan er det, at ondskaben styrer verden?
  Den voldsomme konge er en vovehals blandt folket,
  Og min vigtigste ven er den aggressive bror Kain!
  
  Herren svarede: det er dit valg,
  Gratis, svært, men nødvendigt...
  Skarpere tanker, hvis du slår dem i øjet,
  Folk bliver dumme, hvis verden er forenet!
  
  Derfor er kamp din skæbne,
  Jeg vil ikke ændre noget for dig her.
  Selvom helvedes kaos hersker i kamp,
  Der er intet håb om let brød og et mirakel!
  
  Men mit mål er at styrke dig fast,
  At bygge drømme med et mægtigt sind,
  Så tråden bliver stærkere end kæden,
  Så enhver kan blive kendt som en helt i kamp!
  Ridderdrengen spredte endnu en flok ridderhunde undervejs. Hvis det er krig, så opfør dig som om det er krig.
  Vær som en ulv i en kamp med elefanter, og du vil have en chance for at besejre flokken.
  De kaster dolke på ham, slag med sværd passerer, men sårene forsvinder næsten øjeblikkeligt, hvilket i høj grad opmuntrede den geniale forfatter og oberst Oleg Rybachenko. Han blev trods alt virkelig en supermand, selv i kødet. Eller noget som Clone Knight. Hvordan han trimmer jernbuske, hvis han ikke havde sådanne vidunderlige skatte, ville sværdene ikke have modstået sådan et tempo. Selv Margarita blev irriteret; hun var ved at miste sin hovedrolle i parret. Hvilket hun dog ikke havde! Når alt kommer til alt, er Oleg Rybachenko nu den utvivlsomme leder blandt ofrene. Hvor er han god, især når han sparker. Dette er den tomme af benet, der kastes ud med højre ben i flyvningen af tre, og når man lander med venstre, sparker det. De mest magtfulde er de fire, bestående af Stiff One-Eyed, Anders Chirac, Balu Borka og en af de mest magtfulde druide troldmænd i Skandinavien.
  Sidstnævnte, selv før slaget, selv de udvalgte til at drikke et kampafkog, der øger fart og udholdenhed. Reaktionshastighed også. Selvom det er farligt at drikke en sådan eliksir for ofte, sover du efter det som en død mand i tre eller fire dage. Ja, og du skal skynde dig, før stoffet holder op med at virke. De syv stærke vikingekrigere havde helt sikkert allerede fundet ud af denne plan om, at de fire nemt kunne besejre deres overnaturlige modstander.
  Dette generede dog ikke oberstdrengen.
  Oleg Rybachenko skyndte sig imidlertid videre og overdøvede fjenden med sin sang;
  
  Selvom det ser ud til, at de har presset os til en kløft,
  Et frygteligt mareridt er kommet.
  Jeg kan synge en saga for min ven -
  Hvor den helvedes dæmon genopstår!
  
  En truende alarm lyder som en sirene,
  Det er som om der brænder ild her...
  Ikke alle kan leve, tro mig, uden Gud,
  Men virkelig opbygge virkningen!
  
  Drengen er også en kriger fra fødslen,
  Fordi stål og lava sprøjter i det.
  Men jeg vil bare bede om tilgivelse,
  At min næve ikke er et koben for modstanderen!
  
  Selvom det mere sandsynligt kun er tapperhed,
  Nogle gange er det nødvendigt at kæmpe.
  Men smid det ikke i skraldespanden som din samvittighed,
  Lad dig ikke rive med af dette helvedes spil!
  
  Hvem ved, om livet i denne verden
  Alt i vores verden er sandt: en skygge, et fatamorgana.
  Vi vil stille kriminelle for retten
  Hvornår vil vi være i stand til øjeblikkeligt at fange modet!
  
  Og hvis du tabte noget i kampen,
  Og du kunne ikke besejre afskummet...
  Vi åbner det alligevel, tro mig,
  Og lad os strege de manglende nuller ud!
  
  Alle kan helt sikkert opnå i kamp,
  Når der er styrke og fuld af sind!
  Og selv en kobberpenning vil regne ned ondskab,
  Landet vil forherlige den modige mand i hymnerne!
  
  I en drøm, eller mere præcist i et parallelt univers, var Oleg Rybachenko allerede så rasende, at han fuldstændig sadlede en hvid hest.
  En dreng med sindet som en erfaren veteran er skræmmende og fantastisk!
  Men fjenden angriber ham konstant. De jublede over sig selv og deres kammerater og syntes ikke at bemærke, hvor nådesløst de blev ramt af sværd eller oberstdrengens hurtige ben. Hvordan kunne det være anderledes? Kujoner eller svage må jo ikke konkurrere på dette niveau. Dette er præcis farven på ridderlighed. Her lykkedes det for et hyl at lægge sit sværd ned og parere et spark. Han skar huden af oberstdrengen. Og hvad?
  Tror du, det stoppede Oleg Rybachenko?
  Han mærkede ikke engang smerten, han var allerede så vant til sårene. Jeg skubbede den igen, og det var et fuldstændigt blackout. Så du er nødt til at reagere med knurren og snifs. Dette gør det endda sjovt til det punkt, hvor det er overvældende! Er der nogen fjender på tavlen? Men nu har de sat farten op og bliver kun bedre til at løbe ind i sværd. De to kæmper gøede som sårede bjørne og lukkede afstanden til krigsdrengen.
  Det var, som om bølgerne ramte molen... Drengen blinkede med sine perlelys.
  Så havde jeg lidt ondt af dem. Han trådte under deres fødder, så de begge stødte sammen med deres pander, gnister faldt bogstaveligt talt, dog ikke fra deres øjne, men fra deres hjelme. Men brysterne rykkede og blev stille. Hvor mættet med blod var afstanden omkring hundrede og fyrre meter. Enhver kriger burde have dette, have et stort hjerte, men lidt frygt og en enorm ansvarsfølelse! Ja, det er lidt uærligt at kæmpe, mens man er udødelig, men desværre er ære et relativt begreb i krig. Det er logisk: To bjørne lever trods alt ikke i samme hule, men to moraler eksisterer perfekt sammen i én person med et rovdyrs tankegang! De bedste af de resterende ti sad nu næsten bevidst bagud og regnede med at slide fjenden ud. Ja, i virkeligheden kunne de yde stærk modstand i en træfning. Det var i dette øjeblik, at de fire "konger af listerne", forstærket af en trylledrikk af magisk kraft, tydeligvis ønskede at planlægge deres angreb.
  Som store sjakaler besluttede de at fange tigerungen.
  Oleg Rybachenko forstod selvfølgelig dette, men var ikke bange. Lige meget hvad barnet morer sig med, så længe det ikke hænger sig. Men også hvilken slags gribbe der dukker op på himlen. Og ikke jordiske typer, selvom der foregår en kamp på planeten Jorden. Og her for eksempel et væsen: den første tredjedel af kroppen er med nåle fra et stort pindsvin, den anden er som fiskeskæl, den tredje er med kornblomstblade. Og vingerne nedefra er som en sommerfugls og ovenfra som spillekort. Wow, og aborterne begyndte.
  Den evige oberstdreng rystede den fastsiddende vægt af sig.
  Du skal dog ikke skræmme ham. Og der var ikke tale om en sammensværgelse af genier, en typisk taktik for Napoleons marskal Davout. Tag den og hop, hvis fjenden er en sucker. Dog tænkte oberstdrengen, måske var det forgæves, at han talte så dårligt om dem - der var en beregning, men på militær træning, held og naturlig gensidig bistand.
  Da denne verden er så forræderisk, skal du være tre gange mere på vagt!
  Margarita udbrød endda tilskyndet:
  - En tiger i et baghold er farlig, indtil den krøller sine hugtænder... og en mand er hjælpeløs, indtil han funkler med en lysende opfindelse! - Oleg Rybachenko afsluttede sin dom for sin ven!
  Det er godt at få støtte fra din elskede.
  Måske havde de rettet sig mod noget, men offeret blev en rigtig kriger. Også selvom det er i en drøm!
  Eller ikke i en drøm, men et sted i mellemverdenen, hvor menneskers sjæle søger deres tilflugt.
  Men farlige fjender er stadig tilbage.
  Ja, så snart de forsøgte at plotte intriger, gjorde den unge mand sit træk igen, ud af det blå. Han tvang pludseligt, selv om det i princippet var umuligt, at løbe, og sværdene ramte allerede, så flere riddere faldt, selvom selv bladet ikke rørte dem. Nu stod en pirat i vejen for ham, også pumpet op med en eliksir, Don Cesar de Bazan. Han, især under indflydelse af magisk dope, kunne yde alvorlig modstand. Sørøveren kastede en dolk mod Oleg Rybachenko, men oberstdrengen greb straks bladet med sine bare fingre og kastede det tilbage. Dolken fløj langs en kompleks bane, og bøllen var ikke i stand til at parere den, da spidsen gennemborede direkte ind i solar plexus. Den kastede mace blev også opsnappet.
  Den unge kriger er overmenneskelig og har enorm erfaring.
  Oberstdrengen indhentede de standsede troldmænd og begyndte, stadig på afstand, et taktisk pludseligt voldsomt angreb, idet han kastede en fanget kølle, over hvilken han ikke behøvede at snuse længe. Men alle hånede nok først, at de skulle slås med en pjaltet tigger. Det dødelige våben havde den ejendommelighed, at det også var fortryllet, og dets ødelæggende flugt var let at gå glip af. Det viste sig, at "skallen" ramte fjendens krop med en sådan kraft, at den kraftige metalplade bristede, og den fortryllede kriger selv blev kastet fem meter tilbage og faldt omkuld som en tyr i et slagteri.
  Drengen råbte:
  - Ære være Fædrelandet!
  Dette er en klassisk klasse!
  Men angrebet fortsætter.
  I et andet øjeblik faldt den næste modstander til jorden skrigende med en brækket hånd og revnede ribben fra slaget fra det andet sværd. Hvis ikke rustningen var blevet tempereret på en magisk måde, ville den mægtige jager være blevet skåret elegant i stykker.
  Oleg Rybachenko snurrede som en top.
  Ja, selv Bilan vil ikke hjælpe dem her. Og alt umuligt er muligt!
  Når du hugger i fuld gang - skødesløst!
  Og Oleg Rybachenko kørte, til publikums entusiastiske brøl, endnu hurtigere. Du kan ikke sige, at du allerede har vundet. I modsætning til de berygtede bersekts sank den voldelige trance ikke engang ind i ham. Han hjalp med at udjævne stien for sig selv med sine sværd og accelererede sit løb til det yderste. Selvom det kan betragtes som grænsen. Lysets hastighed, i modsætning til Einsteins falske teori, ændres endda, idet den adlyder additionsloven. Men han accelererede hurtigere end en foton. Det så endda ud til, at han var holdt op med at røre ved de skarpeste sten. Og i ét hug indhentede han den næste gruppe, hvor troldmændene forsøgte at organisere værdig modstand.
  Kampen trak ud - drengens muskuløse, formede krop glimtede af en blanding af blod og sved.
  Naturligvis havde alle de tilbageværende løbere en bestemt tanke: at halte lidt bagud med de forreste, og at skubbe op med de bagerste og knuse den alt for sprælske unge engel med hele skaren. Men selv samvittigheden har intet med det at gøre. Det føltes, som om Guds Moder selv var til stede og aldrig ville tillade dem at gøre dette. Og det er trods alt kun Guds folk, der kan kæmpe sådan. En person kan ikke gøre dette! Ud over dette, som er den vigtigste sandhed af alt, blev de stoppet af en anden tanke: alle var jo bare stukket af, og den blonde imp eller lille engel måtte kæmpe en efter en og i løs vægt med en hele hæren, de dygtigste modstandere.
  Selvom oberstdrengen ret nemt fik overhånd, ved enhver ægte professionel kriger udmærket, hvordan det er at skifte fra en udmattende løbetur til en voldsom træfning, ikke engang stoppe, men uden bagben, fortsætte jagten igen. Det vil sige, at de havde en chance for at besejre den lille djævel med en engels ansigt.
  Ja, lykken ændrer sig trods alt!
  Det mente Oleg Rybachenko naturligvis ikke:
  - Alle bliver trætte, kun dovne bukker under for træthed, kun de døde smider ikke sveddråber!
  Drengen udtalte et slagord!
  Derfor var han ivrig efter at afslutte kampen hurtigt. Selv uden at vente på den uundgåelige ende, slog ridderne deres tænder i frygt. Og der er ikke behov for en kommando til at kæmpe. Det er tilrådeligt at få en undskyldning fra prinsen om overgivelse.
  Men kan du forvente dette?
  Prins de Aregolla standsede sin udmattede gruppe og forsøgte at placere dem i en fejende sæk, som om han lokkede offeret ind i en stålkedel med pigge.
  Spydene blinkede som barracudatænder.
  Alexey lod ham dog ikke (kaste sig med et brystsvømning i stil med Suvorovs angreb), de ville stille op.
  Drengen oberst var fuld af entusiasme.
  Ja, der var mennesker i vor tid, ikke som den nuværende stamme! I er ikke heltene! Men der vil ikke være flere ofre fra Moskva. Napoleon vil også blive knust i Europa; hans geni vil ikke hjælpe ham. Ja, der ville slet ikke være nogen revolution for hans nominering.
  Og generelt vil vi gøre verden forenet og sikker!
  Bravo! Vi vil ikke tillade slaget ved Borodino! Lad os i stedet afslutte krigen her! Så styrtede den seje Oleg Rybachenko ind, sprang til siden, slog fjendens sværd af og kastede ham til jorden med sin krop. Det, der fulgte, var et utroligt langt spring fremad, som selv en gepard ikke kan klare. Ja, Oleg Rybachenko modtog, omend forsinket, et slag på skulderen med et sværd. Men det var med en forsinkelse, at han investerede stort, og nu fik De Aregolla selv, trods eliksiren, et knusende slag i brystet, hvorfra han faldt på ryggen.
  Et forsøg på at hoppe op og et sværd i hovedet. Selvom han var indhyllet i en magisk trance, var han stadig ude af stand til at stå op på egen hånd indtil slutningen af det "hellige slag". Og Alexey udviklede Hollywood-"barrel"-teknikken, som er en distraktion og et rigtigt spark til det smertefulde punkt. Den eneste i gruppen, også en druide, mumlende besværgelser, gik ind i et så dybt forsvar, at han simpelthen gik glip af det øjeblik, hvor Oleg the Terminator lavede et hurtigt udfald til siden, og den femte jager væltede - målløs, med sin hjelm krøllet som en skoledreng i en våd blotter .
  Den højtstående dreng løftede begge hænder og råbte:
  - Sejr!
  Hvorefter Oleg Rybachenko flyttede igen under Pugachev-oprøret. Der var stadig meget at gøre. Bondekongens hær stormede Kazan. Styrkerne var ulige, især da forsvarerne ikke var for ivrige efter at kæmpe. Lokale købmænd holdt et møde med kosakkongen og meddelte, at de ville overgive byen. Kun betjentene gjorde virkelig modstand. Den lokale milits gik over til kongens side. Nogle af betjentene er også for Pugachev. Kosakker selvfølgelig også. Og i den virkelige historie blev Kazan taget. Og her er Pugacheviterne meget stærkere og er aldrig rigtig blevet slået.
  Med Kazans fald åbnede vejen til Moskva. Kreml blev taget til fange med det samme, Oleg Rybachenko kastede en lasso over Potemkin. Ikke den store, men hans anden fætter. Fangede generalløjtnanten. Og også guvernøren i Kazan. Og også flere oberster.
  Hvorefter der kom dom: hurtig og retfærdig. Potemkin og guvernøren i Kazan blev hængt. De to oberster, der gik med til at sværge troskab til Pugachev, blev benådet. Og resten er også med i løkken. De erobrede et stort skatkammer og en masse forsyninger.
  Mere end fire tusinde fanger blev løsladt og sluttede sig til oprørshæren. Og de greb våben fra Ural-fabrikker, klar til at gå til den tyrkiske front.
  Pugachev opnåede stor succes. Tsarina Catherine ønskede allerede at indgå en aftale med tyrkerne. Men efter at have lært om oprørernes store succeser, krævede de, at russerne forlod Balkan og Krim. Og generelt, returner alt, hvad der blev vundet, og betal også en betydelig hyldest.
  Efter Kazans fald blev Pugachev virkelig farlig. Hans hær rykkede mod Moskva. Kozodemyansk blev en magtfuld fæstning, hvor en masse varer blev bragt. Melin gav med tusind soldater og to hundrede ryttere kamp mod Pugachev. Men han blev besejret af en stor hær med kanoner. Og så tog Pugacheviterne Kozodemyansk med storm.
  Oleg Rybachenko og Margarita er som altid i spidsen for overfaldet. Børn er meget aggressive og ivrige. Og det er umuligt at holde Kozodemyansk.
  Pugachevs hær nærmede sig allerede hundrede tusinde soldater af varierende kvalitet.
  På trods af dens mangfoldighed gjorde overfloden af kanoner og trofæer denne armada uovervindelig.
  Pugacheviterne opnåede også succes andre steder. Beloborodov fangede den sidste plante i Ural og befæstede sig. Oprørerne indtog de fleste byer og belejrede Tobolsk. Og klostret, som havde holdt stand mod oprørerne så længe, faldt. Delong forsøgte at give kamp til Beloborodov, men faldt i en fælde, og hans korps blev delvist besejret og delvist fanget. Generalen nåede med nød og næppe at flygte. Og snart faldt også Tobolsk.
  Succeser fulgte den ene efter den anden... Oprørerne tog Saratov næsten uden kamp. Og dette blev også en præstation, mange officerer gik over til deres side.
  En del af styrkerne fra Pugachevs hær rykkede til Simbirsk, og en del af styrkerne fra Samara kom fra syd. Og kosakkongens tropper nærmede sig Nizhny Novgorod. Her var nødden hårdere. Nogle enheder nåede at ankomme til byen. Selvom det er sent.
  Men Pugachev har en hær på hundrede tusinde og mere end tre hundrede og halvtreds kanoner og talrige kanoner. Plus Syzran faldt, og Penza næsten uden kamp. Hele Volga gjorde oprør, støttet af kosaktropper. Staden svor mere og mere troskab til bondebedrageren. Og oftere og oftere kom dronningens tropper over til hans side. Så Simbirsk blev taget i vid udstrækning takket være troppernes forræderi. Oprørerne bevægede sig mod Tsaritsyn og Don. Det ville også være muligt at samle betydelige kræfter der. Emelyan Pugachev følte sig mere og mere selvsikker. Ikke desto mindre burde Nizhny Novgorod være blevet taget. Byen var godt befæstet og havde en betydelig garnison.
  Kazan-købmændene var dog enige med lokalbefolkningen, så militsen ikke ville yde modstand. Nogle officerer var også tilbøjelige til en alliance med zaren. Så allerede i de allerførste minutter af angrebet opstod der imponerende huller i forsvaret af dronningens tropper. Og selvfølgelig er alt dette ikke godt for forsvaret.
  Pugachevs hær er stor. Og troen på kongen blev styrket. For hver sejr bliver folket stærkere og stærkere. Så mændene og steppebeboerne overvældede skanserne. Kosakkerne kæmper også selvsikkert, og der er også Don-kosakker blandt dem. Tidligere soldater, Ural-arbejdere og andre styrker kæmper for zarfaderen. Kampen raser.
  Oleg Rybachenko og Margarita er som altid på det sværeste sted, som altid i spidsen for angrebet, og skærer officerer og adelige ned. Drengen og pigen er virkelig terminatorer.
  Pugachevs høje stemme lyder:
  - Giv op, børn! Du vil have barmhjertighed!
  Og soldaterne smider deres våben. Og handelsmilitsen sluttede sig til Pugacheviterne.
  Oleg Rybachenko kaster en skærpet disk med sine bare tæer og dræber generalen. Hvorefter terminator-drengen brøler:
  - Må mit hellige land herliggøres!
  Hvorefter rangerpigen Margarita kaster skiver. Og igen blev endnu en kommandant dræbt. Ja, begge unge krigere har det bedst! Og de ødelægger deres fjender, som de bliver ødelagt!
  Oleg Rybachenko brølede:
  - Ja, på Mars eller på Venus, overalt i Rusland er du hos os!
  Og igen kaster han en granat med sine bare tæer. Ja, Catherines kongelige tropper får det her.
  Kampen er dog allerede ved at dø ud. Næsten alle soldaterne har smidt deres våben og er kun i gang med at afslutte enkelte officerer. Men flere og flere af dem går over til Emelyan Pugachevs side. Mange mennesker tænker stadig: kan en simpel kosak være sådan en kommandør og tage så mange byer? Nej, det er klart, at kongen er bestemt!
  Nizhny Novgorod faldt... og tsar-, kosak- og bondehæren rykker længere mod Moskva. Indtil videre er der ikke noget særligt at dække hovedstaden med. Desuden overgiver mange byer sig uden kamp. Her i Ryazan er der kun fokal modstand. Et par vagtbataljoner kæmpede, og resten overgav sig.
  Bedragerens succeser førte til, at han samlede mere end to hundrede tusinde tropper til angrebet på Moskva. Og Mother See er knap dækket. Den har syv tusinde regulære tropper, yderligere tyve tusinde militser, men... Upålidelig.
  Pugacheviterne opsnappede et par regimenter, der skulle forsvare Moskva. Og næsten uden kamp bragte de Emelyan til eden i Tushino.
  Den nye konge tog dem i tjeneste. Og han gav ordre til at tage Moskva med storm.
  Desuden ønskede handelsmilitsen ikke at kæmpe med kongen, og lokalbefolkningen ventede på den legitime kejser.
  En anden nyhed var erobringen af Tsaritsyn og overgangen af kosakregimenterne til oprørernes side. Mærkeligt nok holdt Yaitsky-byen stadig stand. Selvom Catherines soldater var ved at dø af sult der. Der kom dog gode nyheder derfra: Ustinya er bestemt gravid. Det betyder, at hun snart vil føde en arving. Eller en datter. Selvom erfarne bedstemødre siger, at det højst sandsynligt er sønnen.
  Og Emelyan har også glæde!
  Og oprørstropperne indledte et angreb. Som forventet skød købmandsmilitsen ikke. Den smed sine våben og overgav sig. Soldaterne kæmpede også modvilligt, ligesom mange officerer. Og det var ikke den utallige strøm af Emelyan, der overvældede hovedstaden.
  Kun en af Orlov-brødrene, der kommanderede forsvaret af hovedstaden, forsøgte at etablere noget. Men dolkekastet gennemborede hans hals. Og denne kriger faldt og fandt sig selv død. Oleg Rybachenko handlede fejlfrit.
  Hvorefter terminator-drengen råbte:
  - For en ny, russisk orden!
  Og han skyndte sig i kamp igen. Så drengen kæmpede voldsomt. Den indeholder vanvittig spænding og de vildeste resultater.
  Forsvaret af Moskva var omfattende, og derfor var murene dårligt dækket. Det vigtigste var ikke at tillade enheder at blive trukket tilbage til Kreml, hvor de stadig kunne holde ud.
  Men de mest udvalgte enheder af kosakkerne ankom tidligere til Kreml. Og de brød ind i fæstningen. Mange soldater og endda officerer gik over til deres side. Selv fra Semenovsky Guards Regiment. Egentlig ikke, soldaterne ønskede at dø. Og så faldt Kreml...
  Pugachev erobrede Mother See og red ind i hovedstaden på en hvid hest. Han er nu nærmest en rigtig konge. Og i luksuriøst tøj. Og måske endda blive kronet. Det meste af garnisonen blev taget til fange. Af dem, der aflægger ed, er der endda et par generaler og mange officerer.
  Nu føler Pugachev sig meget mere selvsikker. Selvom St. Petersborg stadig er foran, er der allerede opnået store succeser!
  Under paraden henledte Oleg Rybachenko opmærksomheden på en allerede midaldrende, kort, tynd mand. Der var noget bekendt ved ham. Drengen løb selvfølgelig hen til ham, sådan en chance bør man ikke gå glip af.
  Manden sprang op og løftede ham i kraven og udbrød:
  - Det er dig Alexander Vasilyevich Suvorov! Det er en, jeg ikke havde forventet at møde!
  Manden i enkelt tøj nikkede:
  - Og det er dig oberst Rybachenko! Hvor hurtigt!
  Oleg Rybachenko præciserede:
  - Allerede generalmajor! Og du, Alexander Vasilyevich, burde være feltmarskal!
  Suvorov svarede ærligt:
  - Måske! Hvis folk elsker Peter den Tredje så højt, så er det det!
  Oleg nikkede indforstået:
  - Kom til vores side! Lad hæren være med folket!
  Suvorov udbrød:
  - Åh Gud... Hvis din Emelyan ikke var så kær i folkets hjerter, ville jeg have tænkt tre gange mere! Også! Min krop vil være til hans tjeneste!
  Dermed gik Alexander Suvorov også over på oprørernes og bondekongens side.
  Endelig faldt det befæstede område af Yaitsky-byen også. De sidste soldater og officerer overgav sig. I syd svor Astrakhan troskab til zaren og overgav sig næsten uden kamp. Don blev oprørernes vugge. Pugacheviterne rykkede mod St. Petersborg. De mødte næsten ingen modstand. Flere og flere nye hylder blev overgivet.
  Emelyan Pugachev bevægede sig med triumf til triumf. I Novgorod blev han mødt med stor ære. Og kun i selve Sankt Petersborg kunne de gøre modstand.
  Et hurtigt overfald fulgte dog. Byen blev forsvaret af gardister fra Preobrazhensky-regimentet. Og nogle militser.
  Men der er mange flere Pugachevites, og Suvorovs geniale er på deres side. Hvor kan jeg modstå?
  Catherine forsøgte selv at flygte, men blev fanget, og Orlov-brødrene blev dræbt under overfaldet. Alexey Orlov blev hacket ihjel af Oleg Rybachenko selv. Og Nikita Papin gik over til Pugachevs side.
  Catherine den Anden blev fængslet i et fangehul. Så svarede de i klude og barfodet til Emelyan Pugachev.
  Bondezaren lovede hende liv, og at han ville lade hende rejse til udlandet, hvis hun offentligt anerkendte ham som sin mand og zar Peter den Tredje. Ellers galgen efter pryglen.
  Catherine var enig. Livet er mere værdifuldt. Hun genkendte Emelyan som sin mand og knælede ned. Pugachev beordrede alligevel Katka til at blive grundigt pisket. Den tidligere dronning blev pisket nøgen, lige på pladsen. Og så blev de udvist af Rusland.
  Rumyantsev og andre befalingsmænd anerkendte Peter den Tredje som zar. Krigen med Tyrkiet fortsatte lidt længere og endte med en fred, der var gunstig for Rusland. Emelyan Pugachev gennemførte en række reformer i Rusland. Han konfiskerede jord fra godsejere, afskaffede livegenskab og gav frie folk. Han gjorde stillinger som guvernører og byborgmestre valgbare og introducerede zemstvos.
  Rusland blev efterhånden et borgerligt land. Under zaren var der et valgråd, men det havde rent rådgivende funktioner. Og derfor var regeringen autokratisk.
  Efter at have hvilet sig lidt og omorganiseret hæren, begyndte Peter den Tredje en ny krig med Tyrkiet. Til dette formål blev al magt over tropperne givet til Alexander Suvorov. Det Osmanniske Rige blev hurtigt besejret og erobret. Rusland inkluderede sine territorier i sin sammensætning. Østrig fik også fat i nogle. Emelyan Pugachev erobrede senere Egypten. Og så nord for Afrika. Hans regeringstid var vellykket. Suvorov og hans kammerater strålede. Revolutionen i Frankrig tillod Rusland at erobre både Europa og Frankrig. Ved slutningen af det attende århundrede havde Emelyan Pugachev erobret hele Europa. Så udkæmpede Rusland stadig en krig med Storbritannien, som den endte med en overbevisende sejr. Pugachev regerede indtil 1810, og der døde han og overdrog magten til Peter sin fjerde søn og Ustinia.
  Rusland flyttede på tværs af Afrika og Asien, erobrede Indien og Kina og derefter Amerika. Ved slutningen af det nittende århundrede var hele verden blevet russisk. Og mennesket fløj ud i rummet tilbage i 1899! Og han fløj til Mars i 1917.
  Folk fandt fred og lykke. I hvert fald i dette univers. Og generelt blev Oleg Rybachenkos frygt ikke bekræftet.
  Emelyan Pugachevs sejr viste sig at være overbevisende og nyttig for hele verden. Rusland var et frit imperium med et parlament og en stærk tsarregering.
  Desuden havde hendes hær, reformeret af Suvorov, ingen lige.
  Og uden livegenskab udviklede industrien sig i et accelereret tempo.
  Og alt viste sig generelt ikke dårligt. Og Rusland var heldig, at dynastiet bevarede magtens stabilitet. Og at landet ikke faldt fra hinanden. Og der var sejre, den ene efter den anden.
  Derudover var der også et valgbart demokrati af guvernører, byledere og landsbyældste. Dette gav også folk mulighed for at udtrykke deres meninger og få deres fulde magt.
  Men kongen var ikke en despot. Og folks meninger blev taget i betragtning. Og livet blev hurtigt så godt for alle, at folk glemte, at de kunne være utilfredse. Og få mennesker tænkte på uafhængighed. Faktisk er menneskehedens enhed det vigtigste!
  Det russiske imperium forenede alle... Og en ny religion blev født. Som blev forenet ved at absorbere forskellige overbevisninger. Og i sidste ende blev Buddha, Magomed, Kristus og Krishna forsonet. Alle blev forenede og nærmest ateister!
  Men så lærte folk også at genoplive de døde, men det er en anden historie
  
  
  SPEER ÆNDRINGER HISTORIE
  Speer, dette geni af organisation, formåede at overbevise Führeren til omgående at udvikle og sætte i produktion en let, billig, manøvredygtig jetjager med kun to luftkanoner, men den bedste i verden med hensyn til flyveegenskaber.
  Sådan blev HE-162 født, ikke den 6. december 1944, da den første gang lettede i luften, men det var allerede for sent, men den 20. april 1943, da Det Tredje Rige stadig var fuld af styrke, og dette kunne have påvirket krigens gang. Heldigvis var Yummo-jetmotoren allerede klar til masseproduktion. Flyet var næsten udelukkende lavet af træ, og alene pansret på panden vejede halvtreds kilo. Men bilen er let, billig og meget manøvredygtig, nem at styre. Dens hastighed oversteg 900 kilometer i timen, og jagerens tomvægt var kun 1.600 kg. Bevæbningen er i første omgang to 20 mm flykanoner - stærkere end Yak-9 og sammenlignelig med LAGG-5.
  En ganske nem maskine at betjene. Kort sagt folkets fighter. Billigere end ME-109 og nemmere at producere, men meget mere effektivt.
  HE-162 viste sig at være et effektivt våben. Allerede under slaget ved Kursk opnåede tyske esser point på det. Huffman udmærkede sig især.
  Hitler var selvfølgelig glad og beordrede produktionen af bilen øget til fem tusinde om måneden. Dette tal kunne ikke opnås, men ved udgangen af 1943 blev der produceret mere end to tusinde køretøjer om måneden.
  HE-162 skabte problemer for USSR i luften, og bremsede en smule de sovjetiske troppers fremrykning. På Kursk Bulge var tabene af tyske kampvogne mindre end i den virkelige historie; mange IL-2'ere blev skudt ned.
  Tyskerne var i stand til at forsinke modstanden, og Kharkov og Orel faldt en måned senere end i den virkelige historie.
  Men stadig rykkede Den Røde Hær frem, omend langsommere end i den virkelige historie. Takket være dette lykkedes det tyskerne at få fodfæste på Dnepr og skabe et kraftfuldt forsvar der. Og så ankom E-10 selvkørende pistol, en meget vellykket tank destroyer.
  Tyskerne var i stand til at stabilisere fronten i øst. Om vinteren var sovjetiske tropper ude af stand til at krydse Dnepr. Tyskerne holdt også ud ved Leningrad.
  Selvom de allierede rykkede frem i Italien. Men til en meget høj pris.
  Efter at have undladt at bryde igennem nazisterne, flyttede Den Røde Hær til Krim. Også her varede kampene længere end i den virkelige historie, men endte med nederlag.
  De allierede landgange i Normandiet endte med nederlag for Storbritannien og USA. Den 22. juni angreb sovjetiske tropper centret. Men tyskerne var i stand til at afvise de sovjetiske styrkers angreb. Dels på grund af den succesrige og billige selvkørende pistol E-10. Med en vægt på tolv tons havde dette køretøj frontalpanser på 82 millimeter i en vinkel på 45 grader, uigennemtrængeligt for sovjetiske fireogtredive, og en pistol som T-4. Dette køretøj kunne endda trænge ind i en IS-2 i panden på tæt hold og have en god chance for at rikochettere den skrå rustning.
  Den nye tyske teknologi er god i forsvaret. Og det udnytter Krauts. Men sovjetiske biler er stadig ikke så succesfulde. T-34-85 har en ret svag pistol og beskyttelse, og højden er for stor. Og IS-2 er sårbar overfor tårnets pande og den nederste del af skroget.
  Tyskerne var i stand til at holde fast ved på forhånd at koncentrere deres styrker i midten og gætte angrebets hovedretning.
  Efter de allieredes nederlag i Normandiet blev anti-krigsstemningen intensiveret i USA og Storbritannien. Desuden var amerikanerne uheldige; da de forsøgte at lande i Filippinerne, blev deres transport angrebet af japanske slagskibe. Og de blev druknet. Meget udstyr og soldater døde.
  Hvilket også gjorde et stærkt indtryk på det amerikanske folk.
  Tyskerne, efter at have slået tilbage angrebet i midten, overførte nogle af deres tropper til Italien og indledte en offensiv der.
  "Panther"-2 deltog i kampene. Tyskerne formåede at holde vægten på halvtreds tons ved at lave kanonen 88 mm og 71 EL løb, og selve køretøjet havde 150 mm tykt frontalpanser på skråninger.
  Panther 2, der var lettere, men med en mere kraftfuld motor, viste sig at være en fremragende tank destroyer.
  Tyskerne var i stand til at generobre Napoli og fange mange fanger og trofæer. De allierede flygtede tilbage til Sicilien. Der ville de søge tilflugt ved hjælp af flåden.
  Tyske designere lancerede også E-25 i produktion. Sovjetiske tropper forsøgte at angribe igen nær Leningrad. Men tyskerne var klar der. Generelt fungerede tysk rekognoscering godt, især luftrekognoscering, da Fritz havde jetmaskiner, der fløj i store højder og var absolut usårlige over for sovjetisk luftforsvar.
  Om vinteren angreb sovjetiske tropper igen centrum, men deres angreb var forudsigelige. Og i luften greb fascisterne fuldstændig dominans. Den allierede luftfart tabte også meget.
  I februar gennemførte nazisterne en operation på Sicilien og fangede mere end to hundrede tusinde britiske og amerikanske soldater. Og i marts slog tyskerne til i syd. Vi brød igennem forsvaret, rykkede frem om natten og lavede et par kedler.
  Sovjetiske tropper begyndte at trække sig tilbage.
  Efter Roosevelts død foreslog Truman en våbenhvile til Hitler. Fascist nummer et var enig. Men til gengæld krævede han levering af olieprodukter og tilbagelevering af fangerne. Truman og Churchill blev enige om dette.
  Tyskerne havde frie hænder i øst. De fik også en ny kampvogn, E-75. Et tættere layout - motor og transmission sammen - og et tværgående arrangement gjorde det muligt at reducere køretøjets højde. Den mindede om en meget voksen Tiger-2, men med en meget lavere silhuet.
  Med meget tykkere panser placeret i større vinkler vejede E-75 75 tons, med en motor på 1250 hestekræfter. Hvilket gjorde den ret mobil og pålidelig. Den britiske kampvogn havde to typer kanoner. 105 mm i 100 EL til kamp mod fjendtlige kampvogne og 128 mm i 55 EL, en mere universel pistol. Tårnet havde 252 mm tykt frontal skrånende panser, og 170 mm tykt side- og bagpanser, også skrånende. Skroget havde 200 mm panser på toppen i en vinkel på 45 grader og 160 mm på bunden i en vinkel på 45 grader. Skrogets sider er 120 mm og skjoldene er yderligere 90 mm.
  Med en vægt på 75 tons skabte tyskerne således et køretøj, der ikke var ringere end Musen i rustning og bevæbning, dog med én pistol.
  E-75 blev ikke gennemtrængt af sovjetiske panserværnskanoner, selv på sin side, og fik utvivlsomt Hitlers prioritet over alle andre kampvogne i E-serien.
  USSR har indtil videre kun anskaffet IS-3, som er bedre beskyttet foran tårnet, men sværere at fremstille. Så Stalin beordrede, at IS-2 og T-34-85 ikke skulle fjernes fra produktion for nu.
  Om sommeren dukkede tyske E-75 kampvogne først op ved fronten. De har vist sig at være meget effektive maskiner.
  Samtidig havde nazisterne et let køretøj ME-1010 med vinger, der ændrede deres feje, en mere avanceret model ME-262 X og et mere bevæbnet og hurtigere og mere manøvredygtigt køretøj XE-262. Folkets fighter har fået al ros fra sine designere. Og også Yu-287 jetbomberen, som viste en enorm kunstflyvning. Og også Arado-mærket.
  Tyskerne var i stand til at rykke frem i Ukraine om sommeren og generobrede Donbass. Så i efteråret tog de Kursk og nærmede sig Voronezh. Sovjetiske tropper trak sig tilbage over Don og forsøgte at etablere et forsvar der. Vinteren nærmede sig.
  Tyske diplomater gjorde en indsats for at inkludere Tyrkiet i krigen.
  Her kredsede de og lovede bjerge af guld.
  Stalin, der følte, at det var svært for USSR at modstå den nye tyske teknologi, og oprettelsen af den nye T-54-tank stod over for visse vanskeligheder, foreslog en våbenhvile til nazisterne.
  Hitler som svar krævede overgivelse af Leningrad og Krim, samt levering af gratis brød, olie og andre råvarer! Og returner krigsfangerne og overfør en del af guldet til USSR.
  Stalin gik med til alt undtagen Leningrads overgivelse.
  Nazisterne angreb Krim om vinteren. De erobrede næsten hele halvøen, undtagen Sevastopol. Den Røde Hær forsøgte at rykke frem i centrum og i nord, men igen uden held og led store tab.
  I marts 1946 gik Führeren endelig med til en våbenhvile for en periode på tre år. USSR forsynede selvfølgelig Det Tredje Rige med gratis råmaterialer og overførte noget af udstyret fra militærfabrikker.
  Og nazisterne vendte sig mod Vesten. Atombomben var endnu ikke skabt, og Japan holdt desperat stand mod Amerika. En hård kamp rasede om hver ø i Stillehavet.
  Til at begynde med nåede Hitler en aftale med Franco, og tyske tropper overraskede Gibraltar. Så gik vi ind i Marokko. Den britiske base på Malta blev ødelagt og erobret af landgangsstyrker. Nazisterne tog til Afrika.
  Deres piloter, Albina og Alvina, blev meget stærke. Pigerne var i stand til at løbe fra Huffman og være de første til at overvinde barrieren fra fem hundrede nedskudte fly på østfronten.
  Og i Vesten blev helt barbenede djævle i bikini et tordenvejr for amerikanske og engelske biler.
  Og Gerda, med sin kampvognsbesætning, rejste gennem Algeriet i en E-75. Pigerne er rekordholdere for antallet af ødelagte køretøjer på østfronten foran Wittmann.
  Krigerne begyndte at kæmpe fra Kursk Bulge og viste deres klasse. Selvom den ikke særlig kloge Hitler tvivlede på, at kvinder var i stand til at kæmpe. Men Gerda, Charlotte, Christina og Magda gjorde underværker på Panteren. De viste sig at være den anden kampvognsbesætning efter Wittmann, der modtog en høj pris: Jernkorsets ridderkors med egeløv, sværd og diamanter. Og også et kors af militær fortjeneste i guld og diamanter.
  Pigerne rider med og synger:
  - Vi vil ødelægge hele verden uden riget,
  Til kernen og så...
  Vi vil bygge en ny, ny verden,
  Hvem der var ingen vil blive til alt!
  Krigerne fniser også og blotter deres tænder. Og de skyder sig selv igen...
  De slog en engelsk tank ud og brølede:
  - Vi er super!
  Gerda trykker på joysticket med sine bare tæer, river tårnet af Shermanen og råber:
  - Jeg er den fremtidige gudinde!
  Så vælter Christina tanken med sine bare tæer og skriger:
  - Jeg er også en super pige!
  Så skyder hun, smadrer Charlottes bil og knirker:
  - Men Pasaran!
  Og med den næste granat afsluttede Magda englænderen. Pigerne er virkelig supermænd.
  Og for at være ærlig er alle besejret uden undtagelse. Vi er vant til at dræbe alle vores fjender, og stedet er selvfølgelig i helvede!
  De kvindelige krigere arbejder og skyder. De giver intet kvarter til deres modstandere.
  Flere tusinde briter og amerikanere overgav sig. Mændene falder på knæ og kysser pigernes bare, støvede fødder.
  Sådan går kampen... Algeriet er faldet, og tyskerne er allerede i Libyen. Selvfølgelig vinder de ved at spille. Der er ingen forhindringer for dem.
  I løbet af sommeren 1946 erobrede tyskerne hele det nordlige Afrika og nåede Suez-kanalen. Nazisterne har nu et formidabelt våben: Skivefly, der ikke kan skydes ned. Både briterne og amerikanerne brød under dette.
  I efteråret flyttede Wehrmacht til Sudan og Mellemøsten. Briterne og amerikanerne faldt som knækkede nødder.
  I hemmelighed forsøgte de at nå til enighed med Stalin. Gerne åbne en anden front.
  Den røde diktator svarede undvigende... I løbet af efteråret erobrede tyskerne hele Mellemøsten og det meste af Afrika og nåede Cameroun. Og om vinteren rykkede tyske tropper til Iran og videre til Indien. Elefanternes land blev erobret. Og så rykkede nazisterne i foråret frem til det sydlige Afrika og tog endelig kontrol over det sorte kontinent.
  I juni 1947 fulgte en landgang i Storbritannien... De udvalgte styrker fra Wehrmacht deltog i kampene.
  For første gang blev en pyramideformet tank testet, som viste fremragende beskyttelse fra alle vinkler og høj hastighed.
  Gerdas kampvognsbesætning kæmpede i den. Pigerne viste sig at være ekstremt seje og greyhounds...
  De stablede en flok kampvogne og våben op.
  Gerda skød, væltede den engelske kanon og sang:
  - Vores fjender vil ikke stoppe os!
  Og hvor vil han grine!
  Charlotte vil også blotte sine tænder og knirke:
  - Vi vil erobre universets dækning!
  Og det vil også feje tanken væk.
  Næste vil Christina daske hende og knurrende rasende:
  - Støvler glitrer på marchen!
  Og det vil også feje tårnet væk!
  Så skød Magda en engelsk haubits ned og raspede:
  - Øjeblikkelig flyvning!
  Krigerne er i kolossal højde.
  Og Albina og Alvina skynder sig i himlen og afslutter engelsk og amerikansk udstyr. De knuser Krauts med deres bare, mejslede fødder og synger for sig selv:
  - Afrika er farligt, ja, ja, ja!
  Afrika er forfærdeligt - ja, ja, ja!
  Gå ikke børn! Gå en tur i Afrika!
  Så han ramte, i et slag, halvtreds fly mellem to.
  Dette er, hvordan kvindelige krigere selvsikkert ødelægger deres fjender.
  Storbritannien faldt på to uger. Og London-garnisonen kapitulerede. Så det tredje rige knuste sin farlige fjende.
  Men USA er stadig tilbage... Efter at have forenet sig med japanerne og have en masse ressourcer, begynder tyskerne at lægge pres på amerikanerne... I august 1947 landede nazisterne på Island og erobrede denne ø, og nærmede sig Amerika.
  Det er ikke let at komme til USA. Men fascisterne har skabt brohoveder i Latinamerika og bygger deres styrker op. Men krigen trækker ud i lang tid. Om vinteren blev der udkæmpet kampe til søs og i luften. Og i foråret 1948 forsøgte tyskerne at komme til Grønland. Og det lykkedes... Om sommeren var nazisterne allerede ved at erobre Canada. Men kampene var hårde...
  Kommer tættere og tættere på USA. Men sovjetiske piger er også i alarmberedskab.
  Fem piger Natasha, Mirabela, Angelica, Svetlana, Olympiada ankom til Amerika for at kæmpe som frivillige mod horderne fra Det Tredje Rige. Alle fem piger er meget smukke og taler engelsk. Stalin-Putin nægtede at sende hele kvindebataljonen, da dette ville være i modstrid med vilkårene for den fred, der blev indgået med det fascistiske imperium. USSR havde brug for at vinde tid for enhver pris, mens nazisterne angreb USA.
  De fem piger er frivillige: de gennemgik næsten hele krigen, fra Brest og Bug til Orenburg. Og de kæmper mod nazisterne på den anden side af Jorden i Honduras hovedstad.
  Tegucigalpa er en af forsvarets vigtigste højborge, i konfrontation med en broget horde. Både de japanske og de asiatiske horder kom i problemer. Tyskerne selv kæmpede kun med kampvogne, og infanteriet var udelukkende fra ikke-ariske folk. De drev asiater, sorte og arabere frem.
  Natasha fyrede, skar to afrikanere af og kvidrede:
  - Bare en horde af Djengis Khan!
  Den guldhårede Mirabela, der havde skåret tre indianere ned med et maskingeværsprængning, løftede sine bare, solbrune ben til toppen. Og hun sagde:
  - Vi kværner kanonfoder!
  Et fragment fra en granat fløj og slog Mirabela-Zoya på hendes bare, runde hæl. Piger kæmper traditionelt i bikini og barfodet. Og når den rammer den ru, pigeagtige sål med en skarp en, gør det lidt ondt.
  Skønheden blinkede og fyrede igen... Mirabela er meget slank, af gennemsnitlig højde med en perfekt figur.
  Natasha er højere, med rang af major, og endda en helt i Sovjetunionen. Men også næsten nøgen, knap dækket af en bikini. Meget solbrændt, men hendes hår er hvidt. Og Natasha skyder meget præcist. Og han elsker at kaste med granater med sine bare fødder.
  Den smukke Angelica skyder og vælter fire arabere med et udbrud af ild. Hendes hår er rødt, eller rettere kobberrødt, som et proletarisk banner. Og når vinden blæser, er det som et revolutionsflag. Pigen funkler med sine smaragdgrønne øjne, som stjerner. Og fejer brutalt fjender væk.
  Svetlana er også blond. Og han skyder fra et maskingevær. Pigen plantede sine bare fødder og gav et udbrud. Fem forskellige krigere blev kastet op, og blodrøde fontæner fløj ud af deres modstanderes bryster og maver.
  Svetlana slikkede sine fulde læber og kvidrede:
  - Krig er luft for lungerne...
  Pigen, der ligger ned, kaster en granat med sin bare fod. Der høres eksplosioner. Flere militante flyver af sted i forskellige retninger.
  Olympias er en større, kødfulde pige. Hendes hår er lysebrunt. En typisk landsby, ung, blod-og-mælk kvinde. Hun er meget stærk fysisk og skyder godt.
  Her kommer turen igen. Og de dræbte fascistiske lejesoldater falder.
  OL siger, mens du skyder:
  - Okay, okay, hvor har du været? Af bedstemor! - Pigen skød, dræbte tre skæggede nazikrigere og tilføjede. - Hvad spiste du - grød! Hvad drak du? Mose!
  Pigerne holder linen. De lader ikke fascisterne komme frem. Og venlige sange brøler:
  - Vi vil ødelægge hele voldens verden,
  Til kernen og så...
  Vi vil bygge en ny, himmelsk verden -
  Hvem der var ingen vil blive til alt!
  Natasha kaster igen en granat med sin bare fod. Sprængninger fremrykkende infanterister. Det bliver helt sikkert varmere. Her kommer den berygtede "Lion"-2. Og ved siden af står den mere avancerede E-50. Projektiler kastes ud. En sort amerikaners hoved blev revet af, og det rullede væk.
  Mirabela trådte på et brændende bræt, og hendes hærdede ben mærkede knap varmen fra flammen.
  Den guldhårede skønhed skød og spindede:
  - Og hvem vil stoppe strømmen af blodige, rasende floder...
  Mirabela skød igen, slog afrikaneren af E-50's rustning og kvidrede.
  - En stråle fra en blaster vil ramme dit tinding, i et ondt glimt forsvandt manden!
  Pigen skød igen. Hun blinkede sin barfodede, solbrune, yndefulde fod gennem luften. En granat fløj hen imod hende. Skønheden med gyldent hår slog behændigt gaven af med sin bare, næsten støvfri sål. Granaten fløj tilbage. Hun skyndte sig ind i rækken af de militante i Det Tredje Rige. Det så ud som om vandmeloner faldt ud af lastbilen og knækkede. Der løb så meget blod ud.
  Mirabela tweetede:
  - Pigen bestod eksamen, og det forbandede Reich kom. Hitler var tilsyneladende træt af at leve, og hans skønhed spiste ham!
  Angelica er også en no-nonsense kriger. Han skyder på sig selv med maskingeværer og siger, mens han spreder ligene:
  - Til mors ske! Til fars ske! Og til Koba, en slev! Og på din side i sengen!
  En skønhed med kobberrødt hår affyrer et træfly med sin bare fod. Han flyver direkte mod den massive tyske Lion tank. Land på mundingen af en 105 mm kanon, og den eksploderer. Våbnet fejler.
  Tyskeren vender sig om og er tvunget til at flygte skamfuldt. Angelica gnider sit ben på et stykke af bygningen og siger:
  - Hvis du ikke har styrke, har du brug for intelligens! Du bliver nødt til at larme noget!
  Og igen skyder pigen meget præcist. Hendes røde hår er som flammen fra den olympiske fakkel. Attraktiv pige. Hun har allerede markeret sig i den amerikanske hær ved at demonstrere et rasende temperament. Han var især god til at lave ballade med afroamerikanere. Det er så usædvanligt og smukt med dem.
  Angelica ødelægger dog også sorte, der kæmper i Det Tredje Riges hær. Hvorfor erobrede Tyskland hele Afrika? Prøv at stoppe en sådan magt.
  E-50 er den nyeste tank, med en gasturbinemotor og tyk side- og frontalpanser. Det kan ikke tages med en granat. Angelica smed gaven med sit bare ben, væltede flere infanterister og kvidrede:
  - Åh, din kampvognsrustning er pålidelig, fra en der har tænkt sig at bide... Kend bare den kraft du har... nja, du kan kun sparke en stålhest!
  Svetlana skød også meget præcist. Og hun foretrak at kaste granater med fødderne. Hendes bare fingre snurrede også stålskiven. Spidsen fløj over og skar halsen over på to fascistiske militante. De tabte maskingeværet, og nu slog et tykt udbrud af stor kaliber gennem hordens lænker. En hel række fremmedkrigere rekrutteret gennem razziaer til Det Tredje Riges hær.
  Svetlana tweetede:
  - Held er belønningen for mod! En sang er nok! Lad dem kun synge om hjemmet!
  Men skønheden har endnu ikke haft tid til at savne hjem. Selvom der er meget få sovjetiske frivillige i den amerikanske hær. Stalin-Putin ønskede ikke at skinne, for ikke senere at give Hitler en grund til at beskylde Rusland for at overtræde vilkårene for "Straw Peace".
  Fem piger, de bedste i kvindebataljonen, blev advaret om, at hvis de blev taget til fange, ville fædrelandet være nødt til at fornægte dem. Og i dette tilfælde burde piger klippe om trivielle lejesoldater, der blev ansat for penge.
  Og Svetlana, og Natasha og de andre piger forstår, at hvis de bliver fanget, venter der frygtelig tortur på dem. Så de besluttede under alle omstændigheder ikke at blive dræbt af nazisterne i live.
  Tyske angrebsfly flyver over amerikanske troppers positioner. Uden at forvente, at de ville blive mødt med så hårdnakket modstand i Honduras hovedstad, var nazisterne noget irriterede.
  Jet- og angrebsfly er stærke. Raketter flyver, våben affyres.
  Amerikanske soldater dør. Olympiada blev også ramt af granatsplinter i hendes kødfulde skulder. Der kom blod ud. Den heroiske pige trak et stykke stål ud med tænderne og spyttede blod ud. Og så slog hun mig igen med en omfangsrig maskinpistol. Udenlandske lejesoldater falder. Næsten alle her er indfødte, kun deres befalingsmænd er tyskere, og selv da ikke altid. Sandt nok er besætningerne på den mest moderne E-50 kampvogn helt tyske. Bilen har en anstændig hastighed og manøvredygtighed. Nå, dette er endnu ikke den mest avancerede modifikation - den vejer femoghalvfjerds tons. Væggene smuldrer under skinnerne. Denne er normalt fremstillet i tre versioner med en 105 mm kanon, en 180 mm overfaldspistol og en 400 mm raketkaster.
  Og hver modifikation har sin egen opgave. Her er denne tank med en overfaldspistol, mere velegnet til at angribe byer. Og det er ikke så nemt at ødelægge det. Olympias krydser sig og griber en panserværnsgranat med sine bare fingre, hans store, men yndefulde, smukt formede ben. Nu skal du kaste gaven lige på løbet for at deaktivere mastodontens våben. Fem maskingeværer dækker en tysk, moderne kampvogn, og det er ikke så nemt at komme tæt på den.
  Olympias er meget stærk, og hendes hestelignende ben kaster en granat langt. Men det er ikke altid præcist. Under alle omstændigheder at ramme et sådant mål som løbet af en 180 mm kanon. Heltepigen er i tvivl. Hvad hvis han savner?
  Øh, hvis deres mangeårige partner Oleg Rybachenko havde været sammen med dem, ville denne modige pioner have fundet på noget.
  Men drengen døde i kampene om Voronezh. Pigerne kendte ikke hans videre skæbne. Men pioneropfinderens skæbne var faktisk ikke misundelsesværdig. Først blev Oleg Rybachenko brutalt tortureret, idet han forsøgte at snuppe hemmeligheder. Efter tortur endte den elleve-årige dreng i minerne. Arbejdet er skræmmende og ekstremt hårdt. Men den sovjetiske pioner, lille, men snurret, viste sig at være ihærdig.
  Det lykkedes ham at overleve, og selv gennem minernes labyrinter besluttede han sig for at flygte. Og Oleg Rybachenko formåede at komme ud. Drengen vandrede rundt på Balkan i nogen tid, indtil han sluttede sig til en lokal partisanafdeling. Der blev han forbindelsesmand og sabotør.
  Der var stadig en ret udviklet partisanbevægelse på Balkan. Dels også fordi besættelsestjenesten blev udført af italienere, rumænere, bulgarere, albanere - der ikke var lige så kampklare som Wehrmachts regulære enheder.
  Men mange partisaner døde stadig. Især fra luftangreb. Og Jugoslaviens patrioter er tvunget til at gemme sig i bjergene, skovene eller i bedste fald små landsbyer. Et stort antal befalingsmænd er allerede døde. Situationen blev forværret af den fred, der blev indgået med USSR. Nu begyndte nye straffedivisioner at ankomme til Balkan, der organiserede massive razziaer og ryddede området.
  Oleg Rybachenko måtte klatre dybere og dybere ind i bjergene sammen med partisanerne.
  Selvom Olympias ikke kendte deres universelle favorits skæbne, sukkede hun tungt. Så klemte hun granaten hårdere med fingrene på sine bare, pigelige fødder og kastede den af al sin styrke mod den fjendtlige kampvogn. E-50'eren har lige skudt og frigivet en dræbergranat.
  Olympias rystede endda, og hun faldt på knæ. Han blev ramt i hovedet af en brosten revet fra fortovet, og hans bare hæl blev brændt af varmt metal. Pigen gned sit forbløffede hoved med støvet hår.
  Granaten fløj, næsten rørte ved tønden, og ramte bilens skrå pande. En eksplosion tordnede... Men selvfølgelig er 250 mm frontal panser, og selv i en vinkel, ikke i stand til at trænge igennem en granat.
  OL slog næven i støvet og rejste en hel sky af sand. Så brølede hun:
  - Dræb det, dræb det! Score et mål i målet!
  Pigen bankede sit skinneben på den revnede asfalt. En splint sad fast i hård hud i hælen. Huden på pigens såler var tyk som på en flodhest. Hun levede i en fattig familie og gik næsten aldrig i sko siden fødslen. Dette fik dog ikke hendes ben til at virke ru i formen, men var solbrune, yndefulde, forførende.
  OL var dog lidt skræmmende for mændene med deres høje højde, stærke muskler og knytnæver med udstående knoer. Men den heroiske pige har den venligste karakter, og brede hofter blev kombineret med en relativt tynd talje og skulpturelle mavemuskler. Kun i tøj kunne Olympias virke overvægtig på grund af hendes store bryster. I en bikini ligner hun en barmfagre atlet.
  Pigen kastede i frustration igen en granat, denne gang sigtede mod sporene. Men den dødelige gave ramte det tykke, pansrede skjold, der dækkede rullerne.
  Olympias slog sig selv i hagen i frustration. Det gjorde ondt i kæben. Og heltepigen bandede:
  - Jeg klippede som en le!
  Svetlana forsøgte også at ramme den farlige tank, men granaten kastet af pigens fod missede lidt. Og blondinen begyndte at komme tættere på bilen. Men så dukkede to flere tanks op - "Lion" og "Panther" -2, de skød mod alle tilgange med maskingevær. Vi skulle være ekstremt forsigtige.
  Amerikaneren Sherman gjorde et forsøg på at komme tæt på de tyske køretøjer. Han havde en chance for at ramme Panther 2, men kun på siden. Men en tysker er ikke så let at bedrage. Desuden gør den højere silhuet af Sherman den mærkbar på lang afstand.
  "Panther" 2 spyttede en granat ud og ramte amerikaneren direkte i panden. Den høje bil gik i stykker. Og det brændte som et julelys.
  Svetlana sagde i frustration:
  - Åh, hvor er dine kampvogne svage... Bedre teknisk set, du bliver en Yankee!
  Men Natasha, en erfaren kriger, var i stand til at komme tæt på Panther. Hun kastede en granat... Og den lange tønde på den tyske bil krøllede sammen til et vædderhorn.
  "Panther" 2 tank, lanceret i produktion i 1943. I den seneste mest udbredte modifikation har den frontalpanser på 150 mm, sidepanser på 82 mm i en vinkel og en 88 mm kanon med en løbslængde på 71EL. Fra 1945 skulle den udgå til fordel for den mere avancerede og bedre beskyttede E-50-model. Men for nu kæmper denne tank. Bilen vejer 51 tons og har en 900 hestekræfter motor, som giver den gode køreegenskaber.
  Og nu, efter at have modtaget skade, vender Panther-2 sig om og går. Natasha formår at kaste endnu en granat med sin bare fod. Jeg knækkede rullerne. Og farten på den tyske bil aftog mærkbart.
  Natasha siger med et glædeligt blik:
  - Sikke et slag! Mit slag er en gave fra Gud!
  Og pigen viste sin næse til tyskerne. Men maskingeværild begyndte at strømme ud af E-50. Og kuglerne fløjtede over Natasjas hvide, noget plettede hår. En af kuglerne skar endda et hårstrå af. Den store pige følte sig endda lidt kildrende.
  Natasha tweetede:
  - Hvis du vil være som en elefant, så gå til galehuset som en bandit!
  Pigen løftede sin afskårne tråd med tæerne. Natashas hår er silkeagtigt, perlefarvet, men let støvet. Og alligevel så blød. Pigen kørte dem langs hendes såler. Lidt kildrende og behageligt.
  Natasha huskede, hvordan fyren kærtegnede hende. Hans hænder startede også fra sålerne og steg højere til lårene og det mest følsomme sted. Når en smuk ung mand stryger dig, er det meget behageligt. Natasha elskede ham næsten. Hun kunne lide kærlighedsleg, og blev ophidset af berøringen af en muskuløs mandlig krop. Men Natasha havde ikke ægte, romantisk kærlighed, når man bliver vild med en mand. Hun har allerede ændret mange fyre. Mange af dens mænd døde i kamp.
  Selv dette var krigens forbandelse. Og her i Amerika er der muskuløse, sorte fyre. Og alt er så usædvanligt med dem.
  Natasha skød og tog den sorte mand ned. Jeg havde lidt ondt af den afrikanske dreng. Hun dræbte en mand, der kæmpede for interesser, der var fremmede for ham. Tyskerne er jo racister. De ser på sorte som slaver. Men samtidig bliver afrikanere indskrevet i de udenlandske afdelinger af den svulstige Wehrmacht.
  Natasha lavede noget som en figen med sine bare tæer og viste det til nazisterne. Ja, den tyske nation lider ikke selv nogen skade her. Tanks har panser, der er for tykke til at blive gennemtrængt af en granat eller bazooka. Men de indfødte enheder dør.
  Natasha kaster en granat mod E-50. Hun svingede sit bare, solbrændte ben og kastede og drejede hofterne. Og granaten fløj i en høj bue. Mine bare tæer efterlod mig at mærke et strejf af metal. Og så gik granaten af.
  Natasha hvisker:
  - Gud velsigne os!
  En varm vind blæste på pigen, som om den blev rørt af en smuk mand. Natasha læste en bog om Tarzan, og hun ønskede virkelig, at denne mand skulle lege med hende. Jeg ville stryge mine bare bryster med stærke hænder.
  Granaten ramte tønden, men eksploderede for sent og fløj af metallet. Brudstykkerne klaprede som ærter på panser. Kun ridser tilbage!
  Natasha tog endnu en granat frem. Men jeg så, at det var antipersonel. Og panserværnsvåbnene er væk.
  Pigen knurrede i frustration. Men for ikke at spilde tiden, puttede jeg den i mine bare fingre. Hun vendte sit ben, bøjede sin torso, rettede det så ud og kastede det mod infanteriet.
  Et halvt dusin kæmpere fløj op som pingpongbolde. Et af dems glas fløj af, og fragmenterne fløj et par hundrede meter og løb hen over Natashas ryg. BH'en sprængte, og majorpigens smukke bryster blev blotlagt.
  Pigen dækkede automatisk sine brystvorter. Men så indså hun, hvem hun skulle være bange for. Og hun rystede maskingeværet igen. Hun gav en tur og trådte lidt tilbage.
  En amerikansk infanterist affyrede en bazooka. Granaten ramte den tyske kampvogn på dens skrå side, men de 160 mm rustning modstod den og afviste den destruktive energi. Tyskeren skød tilbage. Hans stort kaliber våben splittede muren.
  Natasha forsøgte at binde sine bh-stropper. Pigen troede, at Zoya Kosmodemyanskaya sandsynligvis blev kørt rundt i kulden i sine shorts. Det var i en sovjetisk film, at hun blev afbildet iført en skjorte eller endda en slags kjole. Dette alene er blot en hyldest til hykleri. Faktisk har nazisterne, for yderligere at ydmyge den fangede pige, formentlig blottet hende nøgen. Og de sultne tyske soldater ville sikkert gerne se en smuk og kurvet pige nøgen.
  Så i den virkelige historie kunne pigeheltinden ikke dække sine bryster, så hendes hænder blev bundet bag hendes ryg. Men hun skammede sig ikke og så stolt ud. Natasha vidste godt, hvordan det var at gå barfodet i sneen. Hun var hårdfør og elskede at røre sneen med sine bare såler. Natasha kunne lide det og gav glæde. Men dette er for hende, allerede hærdet af års krig. Og for unge og urbane Zoya er dette tilsyneladende smertefuldt. Sålerne føles som om de brænder kul.
  Natasha smed sin bh til side i irritation og råbte:
  - Skam er et borgerligt begreb! Den sovjetiske kvinde er ikke bange for noget og skammer sig ikke!
  Pigen begyndte igen at sømme med et maskingevær, eller rettere sagt en maskinpistol. Metallet blev varmt, Honduras er jo troperne, det kan være meget varmt der i februar. Natashas fingre bliver varme. Vi skal give alt. I dag er det den 23. februar. Det er den sovjetiske hærs dag, og dette kræver kamp med al rolig og rimelig raseri.
  Natasha skar yderligere fem ned med kugler og brændte ved et uheld sin kind på maskingeværets varme bagende. Selvfølgelig er det ubehageligt, blæren er hævet.
  Natasha svor:
  - Nå, Gud, hvorfor skabte du så mange problemer for mig og mit land!
  Vablen kløede... Pigens kind er et meget følsomt sted. Pigen forsøgte at finde noget koldt at anvende på den hævede bold. Men prøv at finde noget fedt. I denne varme by. Desuden var vejret klart, og vinden blæste fra syd.
  Natasha er tydeligvis ikke tryg. OL kaster en granat fra lang afstand, men igen uden held. Og stormtropperne flyver allerede i himlen. Tyske køretøjer har stærk rustning og høj fart.
  Jetfly kommer i bølger og ser ud til at skære strimler af hør ned.
  Natasha gemte sig i hullet. Fragmenteringsraketter flammede oppefra. Pigen mærkede stykker af knust sten falde fra oven med nåle. Det kildede i min bare nakke. Skønhedens brystvorter blev også prikket.
  Natasha hviskede:
  - Dette er en massage... Men ikke en corsage!
  Pigen mærkede, at hendes krop næsten begyndte at klø smertefuldt. Det er allerede varmt, og eksploderende raketter øger varmen. Og er dette et badehus?
  Natasha huskede det naturlige russiske badehus med grankoste. Hvordan pigen blev tæsket dengang.
  Det var sådanne eksotiske fornemmelser.
  Natasha sang for at muntre sig op:
  - Kærlighed og død! Godt og ondt! Hvad er helligt, hvad er syndigt! Vi er bestemt til at forstå!
  Pigen rejste sig, rystede alt dette fastsiddende snavs og snavs af sig.
  Natasha knurrede:
  - Åh, du får Hitler på hornene!
  Og pigemajoren affyrede et skud mod infanteristerne, som prøvede at rejse sig for at angribe. Adskillige militante rekrutteret gennem razziaen faldt. Natasha tørrede sit beskidte ansigt, som sved i øjnene. Krigeren spyttede og krydsede sig.
  Hun åbnede ild fra maskingevær igen, og de militante kom snigende. Rødhårede Angelica kastede også en granat med sin bare fod. Nutiden sprang op og ramte fascisterne. Et dusin mennesker blev dræbt.
  Den rødhårede sang:
  - Der er meget godt i verden, men det er dækket af sne!
  Og pigen åbnede ild med en maskinpistol, men brugte ikke sine hænder, men sine fingerfærdige fingre og bare fødder.
  Angelica skød præcist og hylede:
  - Hit! Hit! Endnu et slag! Endnu et slag og så... Den mægtige dæmon, Guds gave, afgiver et uppercut!
  Og med hænderne kastede pigen glasskår. Hun overraskede fascisterne og tweetede:
  - Og for dem, der ikke vil leve i fred... Vi gør hara-kiri til dem!
  Japanerne dukkede virkelig op. Disse smaløjede kæmpere. Nå, hvordan kan du ikke lave hara-kiri på den måde?
  Efter at have losset clipsen af maskingeværet, samlede Angelica granaten op med sine bare fingre og kastede den mod samuraien. De fik en gave, flere lemlæstede japanere, og fløj af sted i hver sin retning.
  Angelica rakte tungen ud og mumlede:
  - Jeg er en super kriger! Og fjenden dræbte hyperen!
  Kineserne, rekrutteret af japanerne fra de erobrede områder af det himmelske imperium, gik i kamp. De kinesiske krigere gik frygtløst, og pigerne, efter at have affyret deres maskinpistoler, blev tvunget til at bakke.
  Mirabel metal fragmenter af bare fødder af pudser og glas. Det samme gjorde de andre piger. Det blev meget svært.
  Shturmlev dukkede op, en kraftig maskine med en raketkaster. Her er en, der kommer til at svine dig til - det virker ikke af meget.
  Det første skud tordnede... Svetlana, Angelica og Olympias blev kastet op af eksplosionsbølgen, som springvandet til en gigantisk hval. Pigerne fløj flere ti meter og ploppede med deres bare fødder lige ind i bålet.
  Pigerne sprang derfra, skoldede og sang. De plaskede deres bare såler på kullene.
  Angelica hvæsede irriteret:
  - Tyren bliver først lagt under øksen, og så stegt! Og vi blev først stegt, og så under øksen!
  Og Komsomol-pigen lo! Men så blev hun ked af det. Jeg huskede, at hendes ven blev fanget. Tyskerne klædte den unge pige af og begyndte at bringe ild til hendes bare bryst. Sådan frygtelig smerte. Pigen skreg, og hendes ømme hud var forkullet. Det er fascisterne, der viste sig at være fanatikere. De stillede ikke engang spørgsmål, men tændte desuden bål under fangens bare fødder. Komsomol-medlemmet kunne i sidste ende ikke bære torturen og døde af smertefuldt chok.
  Angelica huskede dette og plaskede hen over de varme kul. OL var foran hende. Denne landsbypige har solbrændt hud, og du kan ikke tage det med en blæselampe. Hvorfor ikke en supermand pige? OL ser en bazooka med en granat faldet af en dræbt amerikansk soldat. Han tager hende op med sin fod og kaster hende i sine arme. Og han støder ind af al sin magt.
  Skallen flyver og rammer den tvungne kineser. Masser af skrig og støn. Masse af lig. Og afhuggede lemmer.
  Olypiada sang en gammel sang:
  - Og samuraien fløj til jorden! Under presset af stål og ild!
  Pigerne løb endelig ud fra kullene. Deres yndefulde, bare fødder fik det.
  Svetlana, som den mest ømme af dem, rykkede og gned sine bare såler og forsøgte at lindre kløen.
  OL, der løb barfodet i sneen siden den tidlige barndom, var ikke opmærksom på sådan en bagatel.
  Heltepigen sang:
  - Forestil dig, at vi kastede os ud i frisk mælk... Belønningen er en ægte vare!
  Og krigeren tog med sin fod et afbrudt og ganske tungt stykke flise. Hun holdt den fast med bare, pigeagtige fingre, snurrede den og affyrede den mod fjenden. Tre kinesere var ofre for dødens nutid; deres hoveder blev knust.
  Angelica sagde med et tilfreds blik og skød mod fjenden:
  - Vi er seje kvinder!
  Svetlana sang for lidt at lindre kløen i hendes brændte eller rettere brændte ben:
  - Der er kvinder i vort fædreland,
  Hvorfor kører de fly som en joke?...
  For dem er ære mere værd end livet,
  Han kan nemt dræbe sin modstander!
  
  De blev født til at vinde
  For at forherlige Rus' i århundreder!
  Når alt kommer til alt, vores oldefædre -
  Jeg samlede straks en hær til dem!
  Og Svetlana begyndte at skrible fra maskingeværet. Og hun gjorde det meget mesterligt. Så alle kan mærke, at dette er en kriger fra Gud! Hvis ikke fra den Almægtige, så fra Mars helt sikkert!
  Natasha skød også. Sammen med Mirabela blev de tvunget til at bakke væk og hentede klip fra døde amerikanske soldater. Pigerne faldt om på ryggen og skød tilbage med fødderne - de gjorde det bedre på den måde. Og de gjorde det præcist. En blanding af kinesiske og afrikanske tropper rykkede frem mod pigerne. Og krigerne slog.
  Natasha sang:
  - Verden er ikke et skakbræt...
  Mirabela samlede denne passage op og udryddede de gule og sorte lejesoldater.
  - Og tallene er ikke et rundt nul!
  Natasha tilføjede til den afskårne række af gule og sorte:
  - Melankolien angriber os!
  Mirabela skød med Robin Hoods præcision og kvidrede:
  - Og hesten skynder sig ind i ilden!
  Pigerne skød tilbage og trak sig tilbage bag minefeltet. Kinesiske og afrikanske krigere løb ind i godbidder. De begyndte at eksplodere, de sprang op og rev dem fra hinanden, og det blev et blodigt rod.
  Flere Panther-2 kampvogne dukkede op i det fjerne. De skyder, og de er bange for at stikke næsen ind. "Lion"-2 bevæger sig fremad og spytter også ild. Og her er Rhino flammekastertanken, der savler, med bundter af flammer.
  Men den mest formidable er "Sturmlev". Hans raketkaster er ikke specielt hurtigskydende, men den er helvedes destruktiv.
  Natasha hvisker:
  - Russere, russere - ikke en rolig skæbne! Tja, hvorfor har vi brug for problemer for at blive stærkere?
  De kæmper faktisk langt fra Rusland. Men det er klart, at Wehrmacht, efter at have erobret USA, vil vende tilbage for at lægge pres på USSR. Og amerikanere er så søde og kære for piger.
  Natasha negler igen, hendes hits ser ud til at få græskar og hoveder til at briste under skovlene. Pigen bliver ramt i benet af et granatsplinter. Et snit svulmer på mit skinneben. Skønheden knuste en knogle og kvidrede:
  - Nej, den årvågne vil ikke falme,
  Udseendet af en falk, en ørn...
  Folkets stemme er klar -
  Hvisken vil knuse slangen!
  
  Jeg tror, at hele verden vil vågne op,
  Der vil være en ende på fascismen...
  Og solen vil skinne -
  Vejen, der oplyser kommunismen!
  I det øjeblik kastede Olympias med al sin styrke en granat mod Shturmlev. Og de sovjetiske piger var endelig heldige. Den pansrede kasket faldt tilbage, den sovjetiske gave fløj direkte ind i den brede tønde. Et sekund frøs alt. Og så eksploderede det. Det var, som om en atombombe var blevet kastet. Og de tyske kampvogne spredte sig i forskellige retninger.
  Nazisterne erobrede Toronto og var stadig i stand til at komme ind i det amerikanske territorium fra nord i efteråret.
  Amerikanerne gav efter langsomt, men sikkert. De overgav sig ofte og forsøgte at holde deres positioner.
  Men tyskerne slog dem både til lands og til vands.
  Nu i det sene efterår omgiver tyskerne Philadelphia. De vinder den ene sejr efter den anden og brøler af helvede.
  Gerda og hendes kampvognsbesætning har det som altid bedst. Og grinende med tænderne, smadrer amerikanske tanks, synger han:
  - Tiger klør, kraft af stål,
  Udbrud...
  Vi ser nazismen i det fjerne,
  Fra Djengis Khans Europa!
  Og med sine bare tæer trykker han på joysticket. Og igen vil de skyde på amerikanerne.
  Så skyder Charlotte, og hendes skud er præcise. Og bag hende kom Magda, med Christina.
  Så Philadelphia faldt. Tyskerne rykker længere frem og til vinter er de nået til New York. Og der slog de fjenden. Og bomber på ti tons vil blive kastet fra TA-500.
  Truman tilbød fred, efter at tyskerne havde omringet New York og Washington. Som svar et krav om ubetinget overgivelse.
  Angrebet på Washington fulgte i januar. Tyske pyramideformede kampvogne kæmpede.
  På den fjerde dag af angrebet kapitulerede garnisonen. Og fem dage senere kapitulerede USA.
  Dermed sluttede krigen i Vesten... Eller rettere sagt, næsten sluttet. Tyskerne fortsatte med at rykke frem, indtil de erobrede hele Latinamerika...
  Våbenhvilen med USSR var stadig i kraft. Det Tredje Rige fordøjede sit bytte og dannede nye divisioner. Stalin genoprettede stadig den ødelagte økonomi og samlede styrke.
  Inden for tankbygning var Sovjetunionen ikke særlig succesrig, da de kun skabte T-54-køretøjet og et lille antal IS-4-tanke. I lang tid var det ikke muligt at få en ordentlig bil. Og den 20. april 1953, idet han udnyttede det faktum, at Stalin døde den 5. marts, angreb Hitler igen USSR. Der blev gjort et forsøg på at opnå verdensomspændende hegemoni.
  Uden Stalin modstod de sovjetiske tropper ret svagt. Og kræfterne var ulige. Derudover gik både Japan og Türkiye ind i krigen.
  En måned senere omringede tyske pyramidetanke Moskva og erobrede Kaukasus. Og tre måneder senere var vi allerede i Ural. Ak, kræfterne er for ulige. Desuden er der forskelle i ledelsen af USSR.
  Kort sagt, efter fem måneders krig blev USSR endelig besat af Det Tredje Rige og Japan.
  Så så det ud til, at menneskeheden endelig havde fundet enhed. Men der er to supermagter i verden - Det Tredje Rige og Japan. Og Hitler den 20. april 1956 starter endnu en krig. Angriber Japan.
  Og piger deltager i kampen. Gerda er en heks, der angriber samurai.
  Og piger fra den røde hær. Natasha, Alenka, Mirabela, Maria, Olympiada, Svetlana, Augustina, Aurora. Og så videre. Alle disse piger har én ting til fælles - de kæmper barfodet og i bikinier.
  Og de gør det meget effektivt. De knuser Japan... Under slagene fra tyskerne og koalitionsstavene løber samuraierne og trækker sig tilbage.
  Gerda og Charlotte kæmper sammen på en pyramideformet tank. Pigerne skyder på japanerne, smadrer biler og synger:
  - Vi er super, super mestre! Og vi vil knuse alle fejlene!
  Gerda trykkede på joysticket med sine bare tæer, ramte den japanske bil og raslede:
  - Jeg er en kriger med en computer i hovedet!
  Charlotte skød også, skar samuraiens bil op og knirkede:
  - Og mine omgivelser, lad dem være de lyseste og sejeste!
  Og også hvordan han vil vise sin tunge!
  Pigerne ødelægger Japan... Samuraierne mister kolonier, skibe og kampvogne.
  Japansk teknologi kan ikke sammenlignes med tysk teknologi. Og nazisterne har flere soldater. Så de er fremadrettet med stor succes. Og samuraierne gør ikke andet end at glæde sig og blotte deres tænder. Mere præcist er de triste, men de blotter stadig tænder.
  Flere måneders kampe, og Kina, Indokina og andre lande blev generobret. Nazisterne landede også i selve Japan.
  Der udspillede slaget sig, og nazisterne brugte atomvåben. Og så meget ødelæggelse og ødelæggelse.
  Ja, samuraierne var uheldige! De faldt ind under sådan en klub. Fuldstændig afslutning!
  Og generelt ser alt ekstremt sjovt ud.
  Sovjetiske piger lægger samurai på deres knæ og tvinger dem til at kysse deres bare fødder.
  Skønhederne husker, hvordan nazisterne svigtede dem. Og det her er meget fedt.
  Alenka og Natasha synger:
  - Ødelæggelse er en lidenskab, uanset hvilken slags magt! Myndighederne har altid drukket andres blod! Nå, kærligheden hersker i hjertet!
  Og på samme måde som de ramte samuraien. Og mens de presser, og med maskingeværer, klipper de ned af linjen.
  Men Tokyo var allerede faldet... Krigen varede seks måneder og endte med Wehrmachts sejr.
  Og den 1. januar 1957 angreb tyskerne Tyrkiet og besejrede det også. Hvorefter alle andre lande i verden blev inkluderet i Det Tredje Rige.
  Dannelsen af et forenet imperium blev afsluttet. Allerede i 1947 fløj tyskerne ud i rummet, og i 1958, den 20. april, landede de på Månen. Således begyndte æraen med rumudvidelse. Hitler døde i 1959, to dage efter sin halvfjerdsindstyvende fødselsdag.
  Kort før dette blev der afholdt en folkeafstemning om oprettelsen af et monarki, og det lykkedes Führeren at udpege en arving. Han blev en af Hitlers mange sønner opnået gennem kunstig befrugtning.
  Det fascistiske regime var grusomt, men det bragte orden på Jorden. Efterhånden fik flere og flere borgerskab af imperiet.
  Ved at udvikle sig efter planen og bruge videnskabens resultater, løste Jorden gradvist problemet med sult, epidemier og arbejdsløshed.
  Fødselsraten blev kontrolleret, og kriminalitet blev bekæmpet med succes. I 1974 fløj folk til Mars. Og et år senere til Venus. I 1979 til Mercury. I 1980 til Jupiters måner. Og i 1987 landede de på den fjerneste planet Pluto. Rumudforskning var i gang.
  I 2000 tildelte kejseren af Tyskland og hele planeten Jorden, Friedrich den Tredje og søn af Hitler, borgerskabet af Det Tredje Rige til alle mennesker på planeten Jorden. Og den formelle ligestilling mellem alle racer og folk blev annonceret.
  Og i 2017 begyndte den første interstellare ekspedition til andre verdener.
  I 2019 blev Frederik den Tredje myrdet, og Franz blev den nye kejser. Hans regeringstid var kort. To år senere fandt et militærkup sted, og Hitler-dynastiet faldt endelig. Og republikanerne kom til magten.
  Genoplivningen af demokrati og flerpartisystem blev annonceret. Nazismen døde gradvist ud.
  I 2030 opfordrede han til valg af den øverste koordinator for den menneskelige magt. Det var Alenka, en kriger-heks, som allerede var over hundrede år gammel. Men pigen ældes slet ikke og ændrede sig ikke gennem årene. Altid muskuløs og ung, frisk og smuk.
  Hun beordrede ødelæggelsen af alle monumenter over Adolf Hitler og afbrændingen af hans portrætter.
  Hvorefter Alenka fortsatte sin ekspansion ud i rummet... Inden for hundrede år bosatte folk sig på tværs af halvdelen af galaksen.
  Så brød en krig ud med en fluoråndende civilisation. Men det er slet ikke så skræmmende. Jordboerne, der havde mere avanceret teknologi, vandt.
  Og efter et par århundreder blev hele galaksen menneskelig og flere naboer.
  Og nu endnu hundrede år, og de opdagede en måde at rejse gennem tiden på. Og få folk ud af deres fortid, før de dør. Og så erstatte dem med biomodeller.
  Så Hitler blev taget ud før sin død og transporteret til fremtiden. Der fandt retssagen mod den største diktator gennem alle tider og folk sted. De besluttede at finde ham skyldig i afskyelige forbrydelser og idømme ham en milliard års fængsel, da dødsstraf ikke kan eksistere i en human overcivilisation.
  Hitler blev forynget og gjorde ham til en dreng på omkring tretten og sendt til en koloni, hvor andre nazistiske kriminelle, som også blev børn, blev fængslet.
  Der studerede de, arbejdede, boede bag tremmer.
  De, der opførte sig godt, fik lettere betingelser: De blev taget med på udflugter og fik luksuriøse måltider. Livet var godt for de unge fanger: separate celler med gravitationskameraer, badeværelser og computere, fitnesscentre og fritid.
  Ganske vist var der lidt fritid, og jeg skulle fysisk arbejde - ergoterapi for kriminelle. Men dette er ikke skræmmende i unge kroppe.
  Adolf Hitler var en dreng og voksede ikke op. Men samtidig var jeg fysisk sund, havde det godt, havde et fremragende bord. Fanger har også menneskerettigheder.
  Fra tid til anden, for god opførsel, blev den tidligere Fuhrer taget på rumskibe og fik lov til at besøge andre verdener.
  Med tiden faldt ergoterapien, og sjov og legetid steg.
  Der gik århundreder. Menneskeheden har spredt sig over hele universet. Og så til sidst fulgte en amnesti, og Führeren blev løsladt. Han led slet ikke, i modsætning til sine mange ofre. En ny stor krig var lige begyndt med en civilisation af sommerfugle fra et andet univers, og den tidligere Fuhrer meldte sig frivilligt til hæren. Og hans kommandant var den charmerende Gerda, der ligesom alle indbyggerne i det menneskelige, universelle imperium var udødelig og evigt ung.
  
  
  GENERALSEKRETÆR SHELEPIN
  Historien har skiftet lidt, og attentatforsøget på Leonid Ilyich Brezhnev fandt sted i 1965 og viste sig at være vellykket. Den unge KGB-formand Shelepin blev generalsekretær. Indtil videre forblev Kosygin premierminister. Shelepin gik i gang med at stramme skruerne og sætte tingene i stand. Arbejdsdagen blev forlænget, og der blev indført strengere straffe, herunder fængsel for at komme for sent på arbejde og manglende overholdelse af arbejdsstandarder.
  Stalin blev rehabiliteret og personlighedskulten blev genoprettet. Og en masse andre eksempler på tilspænding af skruerne. Kampen mod druk og Kosygin-reformen.
  Og så prisreformen.
  USSR udviklede sig endnu hurtigere end i den virkelige historie under Bresjnev, og Shelepin, der kombinerede elementer fra en markedsøkonomi og den barske stalinistiske pisk, opnåede betydelige resultater. Derudover indførte Shelepin, i lyset af den faldende fødselsrate, drakoniske skatter på ungkarle, barnløse familier og familier med et barn. Abort blev forbudt, og præventionsmidler blev stort set ikke solgt.
  Børneydelserne er steget.
  Dette førte også til højere fødselsrater, især i de russiske regioner i USSR. Befolkningsvæksten var meget højere end i den virkelige historie.
  Shelepin øgede også sit militære potentiale og overgik USA med hensyn til atomkraft og også med konventionelle våben. Og der var også Vietnam... USA's autoritet i verden faldt, og der var kolossale vanskeligheder i landet.
  Afspændingspolitikken begyndte... Den blev ledsaget af hurtigere økonomisk vækst i USSR. Shelepins hårde ledelse gav bedre resultater end Bresjnevs sløve stil. Og befolkningen voksede hurtigere...
  USSR trængte i stigende grad ind i Afrika og sendte i 1979 tropper til Afghanistan.
  Og OL i Moskva i 1980 var en kolossal triumf! Mere end hundrede og halvtreds sovjetiske olympiere blev tildelt guld.
  Og så angreb den sovjetiske hær og Iran, hvor Khomeni tog magten.
  De besejrede iranerne ret hurtigt, men de led nogle tab.
  En del af Iran blev en del af USSR. Hvor etniske aserbajdsjanere boede, sluttede de sig til Aserbajdsjan. Turkmenistan fik del, og kurderne blev en socialistisk sovjetrepublik efter en folkeafstemning.
  USSR udvidede sine grænser for første gang siden 1945. En del af Iran blev irakisk, og Saddam Hussein tilsluttede sig Warszawapagten.
  Så kom den nordlige del af Afghanistan med usbekerne og tadsjikerne ind i USSR.
  Så var der en krig med Pakistan - USSR og Indien. Et stort område blev erobret.
  Et par år senere blev der afholdt folkeafstemninger, og Pakistan, såvel som det sydlige Iran og Afghanistan, blev en del af USSR.
  Borgerkrig brød ud i Jugoslavien, og det blev også besat af sovjetiske tropper, og derefter Albanien. Hvorefter disse lande også gik ind i Warszawapagten.
  USA var i krise, især under Reagan. Der var masseuroligheder blandt sorte og andre farvede. Økonomien faldt yderligere.
  Tilbage i 1977 vedtog USSR en ny forfatning, der gjorde regeringsformen repræsenteret ved posten som formand for USSR mere autoritær. Og republikkernes løsrivelse fra Unionen er forbudt.
  Og i 1988 blev det første præsidentvalg i Sovjetimperiets historie afholdt!
  Selvfølgelig vandt Shelepin dem... Scorer næsten hundrede procent. USSR nåede selve toppen af udviklingen. I 1990 erobrede irakiske tropper Kuwait, Saudi-Arabien, Brunei, De Forenede Arabiske Emirater, Oman...
  Olieprisen er steget markant...
  Krisen i USA er blevet værre. Den nye præsident Bush rystede bogstaveligt talt under skæbnens slag. Sorte gjorde oprør... Og efter valget af Bill Clinton i 1992 splittes USA fuldstændigt...
  Der begyndte en borgerkrig og massakrer.
  I 1993 vandt Shelepin igen præsidentvalget i USSR.
  I 1995 besatte sovjetiske tropper Alaska og en måned senere afholdte en folkeafstemning dér om at blive medlem af USSR...
  Således blev en anden drøm realiseret - at returnere Alaska, selvfølgelig, dumt solgt, til Rusland.
  Alt så ud til at gå efter planen... I 1997 besatte sovjetiske tropper Finland og holdt en folkeafstemning dér om optagelse i USSR. Således blev endnu en sovjetrepublik organiseret.
  Det var dog uhøfligt!
  Så var der stadig kampe i Saudi-Arabien, da et islamistisk oprør brød ud, men de blev hurtigt undertrykt.
  I 1998 blev Shelepin valgt til en tredje periode.
  USSR angreb Tyrkiet, især siden NATO kollapsede. Og han føjede hende til sit hold.
  I 2000 levede Shelepin endelig et langt og begivenhedsrigt liv, regerede USSR i 35 år - slog Stalins tidligere resultat og døde.
  Magtsystemet var ret stabilt og autoritært. Næstformanden arvede beføjelser frem til nyvalg. Og det blev Gennady Zyuganov. Som gjorde en god hardwarekarriere.
  USSR gennemførte ikke beslaglæggelser i nogen tid... Efter krisen gik Europa selv ind i CMEA og Warszawapagten.
  Men forholdet til Kina er blevet værre. Rivaliseringen blev stærkere.
  I selve USSR forblev fødselsraten meget høj takket være demografisk politik. Men det førte til overbefolkning og fødevaremangel.
  Planøkonomien var i forvejen konstant i underskud. Og selvom udviklingen af teknologi og opførelsen af nye fabrikker i industrien gjorde det muligt på en eller anden måde at bekæmpe manglen på varer, er det i landbruget meget sværere at øge mængderne ved hjælp af tvangsmetoder og traktorer. Det er ikke så let at forbedre landbruget.
  Ved valget i 2003 blev Zyuganov valgt med mere end nioghalvfems procent. Men der var nogle problemer... Især med mad.
  Og der er ingen steder at købe det - Europa er blevet socialistisk, USA er opslugt af borgerkrig. Man kan ikke få meget i Brasilien og Argentina. Selvfølgelig er der problemer.
  USSR befandt sig i en lille fødevarekrise. Hvilket hurtigt blev kronisk, men i 2008 blev Zyuganov igen valgt til præsident. Diktatorens stilling viste sig at være stabil. Men fødevaremangel blev mere akut... I 2011 blev børnetilskud reduceret i USSR, og abort blev igen legaliseret.
  De begyndte at kæmpe mod den meget høje fødselsrate, især i de muslimske regioner i USSR. Samtidig kæmpede den sovjetiske militærmaskine i Afrika og skubbede det himmelske imperium ud af Indokina. I 2013 blev Zyuganov genvalgt igen.
  Men denne gang var procentdelen lidt lavere. Inden for USSR blev ønsket om demokrati intensiveret. Folk ønskede mere frihed. Zyuganov foreslog:
  - Lad os tillade et par spil!
  Og to mere er faktisk registreret: LDPSS og SDPSS. De begyndte at spille et udtryk for demokrati. Zyuganov gav lidt mere frihed til medierne.
  Ved valget i 2018 kæmpede to kandidater mod Zyuganov: Ksenia Sobchak og Vladimir Zhirinovsky. For første gang blev der afholdt valg på et alternativt grundlag. Og uventet tabte Zyuganov knebent til den unge Ksenia Sobchak - som fik niogtyve procent af stemmerne - og nærmest fremtvang en anden valgrunde.
  Hvorefter alle var overbevist om, at der var demokrati i USSR. Nøgne piger og blodige actionfilm dukkede op på tv-skærmene.
  I udenrigspolitikken forværredes forholdet til Sovjetunionens eneste reelle konkurrent, Kina. Hvorfor kan to fugle ikke komme sammen på den samme planet?
  USA er i dybt tilbagegang og kan ikke spille en væsentlig rolle. Og Alaska er sovjetisk. Alt er så suspenderet...
  USSR er stadig i mangel og en fødevarekrise, selvom det militær-industrielle kompleks fungerer meget godt.
  Og nu, i 2023, finder nye præsidentvalg sted i Rusland... Endnu mere demokratisk, og de vindes uventet... af verdensmesteren i boksning Sergei Kovalev. Men det er en anden historie!
  
  
  
  
  
  
  ZYUGANOV - PRESIDENT FOR RUSLAND
  I en af historiens alternative udviklinger, ved valget i 1996, blev tredjepladsen ikke indtaget af Lebed, men af Vladimir Zhirinovsky. Nå, dybest set, i den virkelige historie, er det, hvad alle forventede.
  Hvem ville have troet, efter fiaskoen for KRO ledet af Lebed ved parlamentsvalget, at han ville præstere så stærkt i det russiske præsidentvalg? Men Zhirinovsky tog stadig, under hård konkurrence, andenpladsen på det tidspunkt, og han havde mindst ti procent. Så... I enhver sejr og nederlag er der et element af tilfældighed og held.
  Som Zelenskijs triumf i Ukraine, Lukasjenko i Hviderusland og Putin i Rusland. Ligesom Zhirinovskys succes i 1993.
  Men så blev det værre for Svanen. Derudover talte Zhirinovsky stærkt ved tv-debatterne og truede med at hænge Jeltsin og sagde, at Dumaen kun ville adlyde ham. Og han sammenlignede sig meget positivt med Hitler - og mindede om denne store diktators præstationer!
  Hvordan økonomien på syv år voksede to en halv gange, arbejdsløsheden forsvandt, og fødselstallet steg halvanden gange. Kriminaliteten er tredoblet. Og det vil være sådan under Zhirinovsky! Hvad angår alt andet, vil Zhirinovsky ikke organisere folkedrab og vil ikke kæmpe med USA! Og atomvåben vil beskytte dig mod enhver aggression!
  Alt dette samlede sig, og Zhirinovsky scorede femten procent og indtog tredjepladsen med bred margin.
  Og i Jeltsins rækker var der panik: de havde regnet forkert. Hvad skal man gøre? De forsøgte at vinde Zhirinovsky over på deres side. Men kommunisterne lovede Vladimir Volfovich meget mere: for ham personligt posten som sekretær for sikkerhedsrådet og assistent for præsidenten i militære spørgsmål og fem flere poster i regeringen. Herunder udenrigsministeren for Mitrofanov og posten som indenrigsminister for Abaltsev.
  Selvfølgelig kunne Jeltsin ikke love så meget. Der er allerede betalt for mange indlæg.
  Kun Lebed, der tog femtepladsen, kunne blive inviteret til Jeltsins hold, men Yavlinsky var imod begge præsidentkandidater.
  Og så fik Jeltsin et hjerteanfald af overbelastningen af følelsesmæssig uro. Der er ingen styrke til at rejse sig og gennemføre en revolution.
  Kort sagt vandt Zyuganov anden runde, og der skete et magtskifte. Og indvielsen faldt sammen med tjetjenernes storme af republikkens hovedstad, Groznyj.
  Men de militante var fanget. Hovedparten af dem blev ødelagt under angrebet på Groznyj. Hvorefter de militante, ledet af Yandarbiev, igen bad om nåde. Men Zhirinovsky insisterede på at fortsætte krigen. Og Zyuganov godkendte dette. Guerillakrigen fortsatte i flere år, men så løb terroristerne gradvist ud. I Rusland, under kommunisterne, begyndte en stigning, økonomien begyndte at udvikle sig hurtigt.
  Kombinationen af planlagte metoder og markedselementer gav imponerende resultater. Og økonomien voksede hurtigt. Zyuganov blev let valgt til den næste periode og ændrede derefter forfatningen, som tillod ham at stille op som præsident et ubegrænset antal gange. Det er det, der blev nedfældet i folkeafstemningen. Og i 2004 blev Zhirinovsky arresteret, og hans parti blev forbudt. Zyuganov behandlede sine politiske modstandere. Forholdet til Vesten er ret anspændt. Og i 2014 beslaglagde Rusland også Krim. Som følge heraf genoptog den kolde krig. Og Rusland kom under sanktioner. Men Zyuganov inkluderede også den sydøstlige del af Ukraine i Rusland. Og udvidede imperiet. Det er det, der forårsagede sammenstødene. Efter Trump kom til magten, blev situationen endnu mere kompliceret. Rusland har udkæmpet en krig i Syrien og etableret en base i Venezuela. Situationen var på randen af atomkrig. Så tilbød Vesten muligheden for at vælte kommunisterne fra magten.
  Men blot at fjerne Zyuganov nytter ikke meget. Du er nødt til at sætte din mand ind. Og så blev Natasha Sokolova nomineret til præsidentvalget i 2020!
  Natasha Sokolovskaya er den slags pige, der kan besejre enhver modstander. Og han vil aldrig give op. At en gammel mand Zyuganov er imod hende. Som tydeligvis er syg og har sagt det samme i femogtyve år.
  Og her er der en intrige. Desuden er Natasha fyrre år yngre end Zyuganov og meget smuk!
  Og den russiske økonomi er igen i krise, og der bliver produceret en masse unødvendige varer. Natasha er også en helt i Den Russiske Føderation, som en kriger. Hun kan selvfølgelig konkurrere med den gamle, syge, kedelige diktator. Desuden blev Zyuganov for konservativ og pressede private handlende, så der var mangel på mange ting. Især når den private handel blev undertrykt. Selv smør og sæbe blev sjældne, og kuponer til mange produkter dukkede op igen. Efterhånden som Zyuganov blev ældre, blev han i stigende grad en ivrig fjende af kapitalismen.
  Og han krævede mere socialisme!
  Natasha Sokolovskaya lovede at returnere råvareoverflod til lave priser, konkurrence og privat ejendom. Og generelt, returnere ægte demokrati, herunder overførsel af dukken! Nå, folk, der var trætte af manglen på censurstyranni, kontrolleret af medierne, støttede kraftigt alt dette. Og Natasha samlede nemt to millioner underskrifter! Hun gik i kamp under parolerne: "Bliv fri og bliv rig!"
  Pigen var meget militant og kom til stævnet kun iført bikini og barfodet.
  Skønheden, der blinkede med sine bare hæle, kvidrede:
  - Lad os fjerne kommissærerne fra fabrikkerne! Lad hver fabrik tilhøre arbejderne! Og jorden er for bønderne!
  Og hun er en meget opmuntret pige! Og hendes muskler er som støbt stål.
  Og hvordan han synger;
  Jeg er fredens og krigens falk,
  Født under den klareste stjerne...
  Fædrelandets trofaste sønner -
  Kærlighed - fantastisk, ægte!
  
  Vi vil skabe en smuk verden,
  hvori der vil være lykke nu...
  Lad Kerubsolen skinne,
  Hellige, ophøjede Rusland!
  
  Vi vil nå vores drømme
  Der vil ikke være nogen smukkere ting i universet!
  Drengen vil hæve sværdet og du,
  Må lykke være dit sted!
  
  Og i universet skønhed,
  Det er på tide, at mit store fædreland skinner!
  Selvom pigen løber barfodet,
  Tro mig, vi lever snart under kommunismen!
  
  Majestæten af skønheden i de høje bjerge,
  Og gyldne stepper med et duftende tæppe!
  Vi vil feje skraldet væk fra universet
  Tro mig, vi vil ikke fortryde vores liv!
  
  Og alt i verden vil være godt,
  Kommunismen vil trods alt sejre overalt!
  Hvem har en mejsel i hænderne,
  Hvem foretrækker et maskingevær og kugler!
  
  Det vi gør vil vare evigt,
  Lad os bygge byer ved at lave sjov på Mars!
  Slaverne er frygtelig magtfulde,
  Vi vil sige til verdens mennesker - hej!
  
  Blodet der flyder er til såning,
  Hvortil kærlighedens frø vokser!
  Må det være godt for alle i den undermåneske verden,
  Vær ikke bare en papegøjeridder!
  Efter sådanne sange kan du danse, hoppe og hoppe med dine bare fødder. Og pigen er generelt skøn og super klasse! Her rev hun med sine bare tæer portrættet af Zyuganov op.
  Kommunisterne brøler, og folket glæder sig: alle vil have forandring! Der er mere demokrati i både økonomi og politik.
  Så man kan gøre grin med diktatorer og finansielle stormænd i medierne. Det Kommunistiske Parti i Den Russiske Føderation blev også hadet af folk. De huskede med nostalgi Jeltsins tid, hvor butikkerne var fyldt med varer, og der blev vist nøgne kvinder og interessante politiske shows på tv. Det var så godt!
  Mange huskede den interessante politik og det turbulente parlament. Det er ikke som nu - hvor der kun er kommunister i Dumaen, og de stemmer for hele tiden!
  Alle var trætte af Zyuganov, og de mennesker, der levede værre og værre, ønskede forandring!
  Smukke Natasha Sokolova lovede dette! At der kommer ændringer og nye præstationer. At russerne ikke kun vil være de første til at flyve til Mars, men også vil leve bedre end i USA. Og at hun vil flytte bjerge! Og bjergene vil smelte, og skovene vil brænde!
  Men nu er valgkampen allerede i gang. Pigen tager fart. Og endda knirker:
  - Jeg vil være som Gagarin! Og lover bjerge af guld!
  Og hvordan det begynder at hoppe. Kort sagt, valget blev afholdt, og Natasha Sokolovskaya blev den nye præsident!
  Zyuganov fik et hjerteanfald! Og Natasha foreslog:
  - Lad os skabe en enkelt stat med Amerika!
  Og der blev afholdt folkeafstemninger, og et fælles imperium opstod!
  Det er her eventyret slutter, og godt gået til dem, der lyttede!
  TSAR ALEXEY NIKOLAEVICH - DEN STORE
  En anden AI, da der den 5. januar 1905 blev gjort et forsøg på zar Nicholas II. Og kun få centimeter var ikke nok til, at kejseren blev ramt af bukkeskud. Men hvis bare en lille smule... Zaren døde, og hans søn Alexei Nikolaevich Romanov blev nominelt monarken. Og Nikolai Alexandrovich Romanov blev udnævnt til regent under ham. En mand med ekstraordinær intelligens, sej og viljestærk.
  De første skridt for den nye kejser var at erstatte Kuropatkin med Brusilov og Rozhdestvensky med Nebogatov.
  Ruslands position i krigen med Japan var vanskelig. Port Arthur er allerede faldet. Men kræfterne i Manchuriet er stadig betydelige. Derudover steg kvaliteten af russiske tropper med ankomsten af udvalgte regimenter fra den europæiske del af Rusland.
  Men japanerne nedlagde tværtimod deres bedste regimenter i tidligere kampe og nær Port Arthur.
  Så Kuropatkin havde alle muligheder i slaget ved Mukend. Kun Kuropatkin selv var en uvigtig kommandør.
  Men Brusilov er virkelig et stort militærtalent. Og klar til at bekæmpe en fjende af nogenlunde samme styrke. Men de russiske soldater har en bedre riffel end japanerne, og tropperne selv vil være bedre.
  Brusilov forberedte sig godt til kampen. Dækkede flankerne og gik i defensiven. Og han styrkede sig selv. Hans plan for slaget var enkel: at nedslide japanerne i defensiven og så, når de var udmattede, løse sagen med ét modangreb.
  Brusilov er selvfølgelig strateg, men Kuropatkin er det ikke.
  Og kampen begyndte i februar og varede to uger. Brusilov havde blandt andet know-how, en hel bataljon af smukke piger. Han blev hastigt rekrutteret fra enlige mænd og unge skønheder, trænet i en måned og kastet i kamp.
  Det mest interessante er, at alle pigerne var barfodede. Og dette gav dem styrke fra Moder Jord og gjorde dem usårlige over for kugler og granater.
  Pigerne blev kommanderet af Anastasia Orlova og hendes fire assistenter: Natasha, Zoya, Augustina og Svetlana.
  Efter at have taget forsvaret op og gravet skyttegrave venter pigerne på japanerne... Og så kravler samuraierne ind i tykke lænker. Artilleriet begynder at skyde.
  Og pigerne tog Mosin-riflen i hænderne. Og lad os skyde på afstand mod japanerne.
  De er skarpe krigere, mange af dem er sibiriske jægere. De kæmper med bare ben, trods februar, i korte nederdele og åbne maver.
  De affyrer skud og synger for sig selv:
  - Rusland har været berømt i århundreder som en helgen,
  Vores store konge er simpelthen Alexei,
  Du er en værdig søn, kender Nicholas,
  Og hjertet er endnu mere sandt end sindet!
  Krigerne skyder præcist og slår japanerne ud på afstand.
  Anastasia fyrer og siger:
  - For Fædrelandet, en smuk drøm!
  Næste skyder Natasha, slår japanerne ud og råber:
  - For vort hellige Rus'!
  Zoya skyder, vælter fjenden og hvæser:
  - Nej, fjenden har en chance!
  Han skyder præcist, og Augustine:
  - For fremtidige generationer!
  Punch og Svetlana slår to japanere ned:
  - For de hellige navne!
  Krigerne behøver at sige: virkelig cool!
  Og japanerne kryber op med store tab. Selvom de kommer tættere på. Men pigerne skyder præcist og uafbrudt. De skyder og skyder. De skyder og skyder. Og de svigter mig ikke. Og da samuraien kom helt tæt på, begyndte pigerne at kaste granater med deres bare fødder. Og de demonstrerer deres manglende fleksibilitet.
  Og bare fødder kaster dødelige ting mod samuraien. Og nu tynder japanerne ud i skanser. Deres impuls svækkes. Og da de nærmer sig, møder krigerne dem med sabler og bajonetter. De afslutter den sidste samurai.
  Og de synger med et meget entusiastisk blik.
  Efter at have udmattet japanerne i forsvaret indledte russiske tropper ledet af Brusilov en afgørende offensiv og drev japanerne sydpå. Brusilov handlede i modsætning til Kuropatkin beslutsomt og kørte samuraien uden at stoppe. Og det lykkedes ham at fange Port Arthur med det samme, lige på fjendens skuldre.
  De barfodede piger fra Anastasia Orlovas bataljon af ørne bragede ind i byen.
  De skyndte sig gennem Port Arthur og skød og kastede granater mod fjenden med deres bare tæer.
  Og de knuste japanerne med sabler. Hvad troede de, at de tog Port Arthur ved forræderi? Men her er djævelen to! Russiske soldater erobrer denne by igen.
  Og hvis vores kvinder kæmper! Dette betyder generelt, at de ikke vil svigte dig!
  Og de skar japanerne ned.
  Og fangerne tvinges til at knæle ned og kysse de nøgne, støvede kvinders fodsåler.
  De bliver lydige, og de kan endda lide det.
  En samurai slikkede ikke kun Natasjas såler med sin tunge, indtil de skinnede, men steg også højere. Pigen tillod ham at behandle femininitetens diamant med sin tunge.
  Hvorefter hun spindede ganske som en kat.
  Krigerne gjorde et godt stykke arbejde. Og nu bliver kolonner af fanger kørt væk. Hvor er Japans kampånd blevet af?
  Port Arthur faldt. Og så flyttede Brusilovs russiske hær til Korea.
  Og Anastasias bataljon løber foran. De griber samurai på vejen, og pigerne tvinger dem på knæ.
  Og de kysser deres støvede hæle og solbrune skinneben.
  Kæmpende krigere. Og sjovt.
  Anastasia, der sprang op og kastede diske med sine bare tæer, spurgte Natasha:
  Er det fedt at kæmpe?
  Den blonde pige svarede ærligt:
  - Så godt som det bliver?
  Anastasia blinkede:
  - Hvordan er det, når du bruger tungen på din fisse?
  Natasha svarede oprigtigt:
  - Bare super!
  Så de ødelagde en anden japansk bataljon. De bandt fangerne.
  Hvorefter de gav dem ordentlige blommer på næsen med tæerne på deres bare fødder!
  Og pigerne knuser samuraien og Brusilovs hær, alt bliver ved og ved og øger momentum.
  Den russiske hær nåede helt syd for Korea. Og erobrede halvøen.
  En del af den russiske eskadron blev styrtet i Port Arthur. Og russiske ingeniører begyndte at rejse skibene og restaurere dem.
  Trods samuraiens fuldstændige nederlag på land, fortsatte krigen stadig. Til søs var japanerne stærkere. Men så kom Nebogatov. Undervejs førte han eskadrillen til Port Arthur mere dygtigt. Og så blev den russiske armada styrket. Her gik også en eskadre fra Sortehavet.
  Nebogatov var underlegen japanerne i styrke, men ikke for meget. I virkeligheden er kvaliteten af russiske skibe ikke værre. Der er et par af dem mindre i antal. Men skallerne er mere panserbrydende.
  Nebogatov gik til søs. Togo gav kamp. Men det viste sig, at ikke alle russiske granater eksploderer - krudtet er råt! Luftfugtigheden er høj.
  Men Nebogatov vendte eskadrillen tilbage til Port Arthur i tide og mistede ikke et eneste skib.
  Vi skulle bruge tid på at udskifte skaller og genopbygge kræfter. Indtil eskadronen ankommer fra Sortehavet.
  Krigen trak ud, og det samme gjorde omkostningerne ved den. Begge sider ønskede at slutte fred. Men japanerne indtager stadig en dominerende stilling til søs.
  Men skallerne er skiftet ud, og Sortehavsflåden er blevet opdraget. Og samtidig rejste barfodspiger sig også op.
  Og skibet med pigerne rykkede i kamp i fuld fart. Barbenede piger i bikini sprang op og kredsede om våbnene. De rettede deres våben og skød.
  Skønhederne skød og huggede de tyske skibe ned. Det gjorde de med vildt raseri. Krigerne var meget sexede og muskuløse. Intet kan sammenlignes med dem. Japanerne kan ikke kæmpe med sådanne piger.
  Og rør ramt af granater falder.
  Og krigerne springer op og skriger:
  - Vi er super klasse piger!
  Og de viser deres tunger! Og de skyder sig selv og lader ikke samuraierne flygte. De reagerer aggressivt. Men de får svar fra skønheder. Den japanske krydser er allerede ved at synke. Og pigerne hopper op og ryster på bare fødder. De er så store stjæle. Som intet kan stoppe.
  Krigerpiger kæmper og hopper. Og de skyder samurai ned med projektiler. Og samtidig hviner de stadig.
  Natasha råber:
  - Store zar Alexei! Han vil være meget klog!
  Zoya, smilende og fyrende, tilføjede:
  - Han er den klogeste i verden! Det bliver meget vidunderligt!
  Så Augustine, der skød på japanerne, sang med:
  - Den klogeste vil være!
  Næste Svetlana skød, knuste fjender og knurrede:
  - Alexey er sej!
  Anastasia fyrede og sagde:
  - For Hellige Rus!
  Og han vil også slå dig! Pigerne er så fantastisk seje. Og de slår samuraien i stykker!
  Og så blev det japanske slagskib sænket. Og det blev meget skræmmende for samuraien.
  Og pigerne render bare rundt næsten nøgne og barfodede. Og de blinker med deres smukke ben. De er generelt vidunderlige stjælere.
  Og de ser sundest og solbrændt ud.
  De slår samurai...
  Et andet slagskib bliver også angrebet. Det vil være nyttigt for den togolesiske flåde, meget stramt. Og Sortehavsskibene trak op. De lobber et projektil mod fjenden.
  Natasha og Zoya pegede deres 12-tommer våben. Og hvordan de vil fyre med vild vanvid. Og slagskibet vil tage et enkelt slag og bryde fra hinanden.
  Natasha og Zoya hopper op og ryster på deres bare fødder og brøler:
  - Vi er hekse, og der findes ikke smukkere skønheder!
  Og pigerne viser deres tunger. Og hvordan de knepper dig, det bliver meget smertefuldt.
  Så de skød mod Togos skib, dets rustning brast, som om stålet havde kogt.
  Så skibet tog over og sank.
  Natasha og Zoya sang:
  - Rus' grinede og græd og sang! Det er derfor, hun er Holy Rus'!
  Og igen vil pigerne tage det og hoppe op!
  Og så vil Augustine og Svetlana blive ramt som fra en tolv tommer kanon. Så skibet vil tage fra Togo, bryde fra hinanden og synke!
  Piger viser deres næse. De fangede selve Togo. Og de tvang smukke piger til at kysse deres bare, mejslede fødder. Togo slog krigernes bare hæle og slikkede sig om læberne. Han kunne åbenbart godt lide det...
  Jamen, pigerne er selvfølgelig super!
  Og generelt et brød i topklasse! Og de blinker til fjenden og siger, at vi ikke har noget imod at gøre noget mere seriøst!
  Den japanske flåde er sænket. Og Brusilov og hans hold begyndte at lande i selve Japan.
  Så Rusland vil have endnu en stor provins på øerne. Og den russiske hersker vil selv blive den japanske Mikado.
  Samtidig vil truslen fra Land of the Rising Sun blive elimineret for altid. Og den kongelige hær vil blive fyldt op med krigeriske og modige soldater.
  Så der var en grund til at erobre Japan helt. Og tropper blev overført til metropolen.
  Pigerne og deres bataljon gik i kamp med samuraierne på land. Pigerne mødte samuraien med velrettede skud, sabler og kastegranater med bare fødder.
  Smukke Natasha kastede en citron med sin bare fod og knirkede:
  - For zaren og fædrelandet!
  Og hun skød mod japanerne.
  Smukke Zoya kastede også en granat med sine bare tæer og knirkede:
  - For de førstkaldte Rus'!
  Og hun ramte også samuraien.
  Her bankede og knirkede den rødhårede Augustin:
  - Ære til Moder Dronning!
  Og hun gennemborede også fjenden.
  Anastasia gik også amok og affyrede en hel tønde sprængstof med sine bare fødder og spredte japanerne langt væk:
  - Det store russiske imperiums herlighed!
  Og Svetlana ramte. Hun fejede japanerne væk og gav efter for den ødelæggende citron med sine bare hæle.
  Hun udbrød helt i lungerne:
  - Til nye grænser!
  Natasha slog japanerne fast og knirkede:
  - For evigt Rus'!
  Og hun huggede også på samuraien:
  Fremragende Zoya tog den og ramte japanerne. Hun kastede en granat mod fjenden med sin bare fod og knirkede:
  - For et enkelt og udeleligt kongeligt imperium!
  Og pigen fløjtede. Det var tydeligt, at teenageren var blevet meget større, hendes bryst var højt, hendes talje var smal, og hendes hofter var kødfulde. Hun havde allerede figuren af en voksen, muskuløs og sund og stærk kvinde. Og ansigtet er så ungt. Med besvær undertrykte pigen ønsket om at elske. Bare lad dem kærtegne. Og det er bedre med en anden pige, hun vil i det mindste ikke tage sin mødom.
  Cool Zoya kaster meget behændigt granater mod japanerne med sine bare fødder. Og det fungerer meget vellykket.
  Augustine er en meget rødhåret og også meget smuk. Og generelt er der så vidunderlige piger i bataljonen, bare de allerbedste.
  Augustin kaster en granat med sin bare fod og kvidrer:
  - Lad det store Rusland blive glorificeret!
  Og også hvordan det drejer.
  Hvilke piger, hvilke skønheder!
  Anastasia hopper også. Sådan en stor pige er to meter høj og vejer et hundrede og tredive kilo. Samtidig er hun ikke tyk, med smeltede muskler og krydset af en trækhest. Hun elsker mænd meget. Drømmer om at få et barn. Men det virker ikke endnu. Mange mennesker er simpelthen bange for hende. Og en meget aggressiv pige.
  Det er ikke hendes mænd, der spørger, men hun selv, der frækt opfordrer. Uden skam og forlegenhed.
  Og hun kan lide det. Vær en aktiv part.
  Samtidig er Anastasia en vidunderlig kriger. Og hun præsterede mange bedrifter. Anastasia kommanderer deres bataljon.
  Han kaster også en granat med sin bare fod og råber:
  - Der bliver lys over landet!
  Svetlana kaster en citron med sin bare fod og hvisker:
  - Det store russiske imperiums herlighed!
  Den storslåede Zoya laver også et kast med sine bare tæer og brøler:
  - Til ære for det hellige moderland!
  Augustine hviner:
  - Med overjordisk sorg!
  Og en gave kastet af en bar fod flyver også.
  Så begynder Anastasia at hyle. Han kaster også en hel masse granater med sine bare fødder.
  Og heltepigen brøler:
  - I den hvide guds navn!
  Natasha kastede også en granat med sine bare tæer og udbrød:
  - I Kristi navn!
  Og hun affyrede et par skud.
  Og Anastasia begyndte at skyde med et maskingevær. Hun gjorde det meget klogt.
  Kort sagt, pigen er et udyr.
  Den barbenede Natasha knirkede med aplomb:
  - Jeg er faktisk en supermand!
  Og hun kastede en granat med sin bare fod.
  Barbenede Zoya skød også. Skød japanerne ned.
  Tweeted:
  - Ære til Rusland!
  Og med sin bare fod affyrede hun en granat.
  Augustine knirkede også:
  - For Hellige Rus!
  Anastasia lancerede en hel boks på japanerne. Og hun tog den og brølede af rasende raseri:
  - For Svarog!
  Natasha tog det og knirkede:
  - For et nyt system!
  Og hun kastede en granat med sin bare fod!
  Svetlana brægede:
  - Til muskler af stål!
  Og hun affyrede også en granat med sine bare tæer.
  Barbenede Zoya tog det også og knirkede:
  - For kærlighed og magi!
  Og bare fødder i bevægelse.
  Augustin, den rødhårede djævel, tog og affyrede en kasse med granater og knirkede:
  - Gå ud over grænserne på Mars!
  Anastasia vil også lancere en tønde med dynamit og mumler:
  - For Ruslands verdensorden.
  Og Natasha gøede:
  - For en ny vej til lykke!
  Hvorefter pigerne vil grine sammen.
  Og det er så fantastisk! Pigerne er fantastiske!
  Tsarruslands tropper var på vej mod Tokyo.
  Den russiske hær stormede Tokyo.
  En dreng og en pige gik foran: Oleg og Margarita.
  Børnene udryddede japanerne og rykkede frem mod det kejserlige palads. Mikado meddelte højtideligt, at han ikke ville forlade hovedstaden og ville forblive der for evigt.
  Oleg affyrede et udbrud mod samuraien og kastede en granat med sin bare fod og hvinede for sig selv:
  - Rus vil aldrig overgive sig!
  Margarita affyrede også en citron med sin bare fod og kvækkede og blottede sine tænder:
  - Vi vil vinde eller dø!
  Og en bataljon af piger bryder igennem til Mikados palads. Alle pigerne var i uniform, kun iført trusser. Og disse næsten nøgne kæmper som heltinder.
  Anastasia kaster en granat med sin bare fod og knirker:
  - Nikolai, du er en Mikado!
  Natasha lancerede også dødsgaven med sit bare lem og hvinede og blottede sine tænder:
  - Vores konge er den sejeste!
  Og hvor vil det funkle som perler! Og sådan en blændende pige.
  Den barfodede Zoya kvidrer også af glæde og affyrer en granat med sin bare fod:
  - Jeg er en vinder i psykologi!
  Og hun viste sin tunge.
  Ødelægger sin egen samurai.
  Augustin, den rødhårede djævel, skyder også. Og han gør det så præcist. Slår japanerne ned.
  Og brøler på toppen af sine lunger:
  - Ære være mit hellige land!
  Og blotter sine tænder!
  Svetlana, også en heroisk kvinde, vil lancere en hel kasse med sprængstoffer.
  Og japanerne fløj i alle retninger.
  Pigerne går i offensiven og knuser deres modstandere. At opnå håndgribelig succes. De føler truende nåde og utrætteligt pres og fraværet af svagheder. Og bare bryster er den bedste garanti for uovervindelighed og usynkelighed.
  Anastasia, afskærer japanerne, kvidrer:
  - Hænder lavet af eg, hoved lavet af bly!
  Og han kaster en granat med sin bare fod. Spreder samurai.
  Halvnøgen Natasha skyder også.
  Knuser japanerne. Og smadrer dem i fragmenter.
  Kom tættere og tættere på paladset. Og den bare fod kaster en granat.
  De bange japanere overgiver sig. De går i stykker.
  Terminator Girl siger:
  - Må Perun være med os!
  Bare-benede Zoya, en storslået terminator pige, skyder sig selv og ødelægger militaristerne. Hun blottede sine tænder.
  Pigen kvækkede:
  - Vi er ridderne af det største Rusland!
  Pigen kastede en granat med sin bare fod. spredte fjenden.
  Cool Zoya tog den og sang igen:
  - Suvorov lærte ham at se fremad! Og hvis du rejser dig, så stå til døden!
  Og hun blottede sine tænder i et grin.
  Den brændende Augustin sang og gøede også:
  - Til nye grænser!
  Og hun tilføjede med et grin:
  - Og vi er altid foran!
  Heltepigen Svetlana ramte også fjenden. Hun spredte den kejserlige vagt og knirkede:
  - For æraens præstationer!
  Og igen flyver granaterne kastet af bare fødder.
  Pigerne presser fjenden. De husker det heroiske forsvar af Port Arthur, som ikke vil blive glemt i århundreder.
  Øh, hvordan kunne sådan en hær tabe i den virkelige historie, og endda til japanerne?
  Sikke en skam.
  Anastasia kaster en granat med sin bare fod og fløjter:
  - For den russiske grænse!
  Natasha lancerede også noget dødbringende med sin bare fod og knirkede desperat og blottede sine tænder:
  - Her er til nye succeser!
  Og hun gav japanerne en tur.
  Og her, med bare hæle, vil Zoya også tage den og slå den. Og så med sin bare fod tog hun og affyrede en granat.
  Og derefter sang hun:
  - Vi vil ikke bukke under for fjendens diktater!
  Og hun blottede sit ansigt!
  En smuk, meget ung pige med skikkelse af en atlet. Og meget modig.
  Og Augustine vil være ligeglad med japanerne. Han knuser dem og kaster meget behændigt en granat med sin bare fod.
  Og spreder fjender, som om flasker fløj fra en bold.
  Pigen brøler:
  - Chokolade, det er vores måde!
  Augustine elsker virkelig chokolade. Og under kongen er markederne fyldt med varer. Hvad kan du sige om zar Nicholas? Nu er taberkongen ved at blive en stor for vores øjne. Mere præcist døde kongen, men hans søn, Alexei, bliver stor! Og det eneste, der skal til, er, at pigerne kæmper på fronterne.
  Og et par børnehelte, der forhindrede japanerne i at erobre bjerget Vysokaya. Da Port Arthurs skæbne blev afgjort.
  Så det russiske imperium blev ydmyget.
  Svetlana lancerede også en tønde med mord og kollapsede den ydre mur af det kejserlige palads med maskingeværer.
  Nu løber pigerne rundt i stuerne. Krigen er ved at være slut.
  Anastasia siger entusiastisk:
  - Jeg tror på, at heldet venter mig!
  Og igen kaster han en granat med sin bare fod.
  Natasha affyrer morderisk ild. Mens han broderer modstandere, tweeter han:
  - Jeg vil helt sikkert være heldig!
  Og igen flyver en granat kastet af en barfod.
  Og så vil Zoya barfodet blive ramt af et par bundne bomber affyret af hendes bare fødder. Og vil smadre modstandere.
  Så bryder han ud i grin:
  - Jeg er en kometpige.
  Og igen kaster han brændende dødstunger ud fra sig selv.
  Og så skynder Augustine, denne terminatorpige, allerede. Hvordan hun tog alle og smurte dem alle sammen. Simpelthen fantastisk.
  Krigeren, der er kampens virkelige demiurg.
  Og han knirker for sig selv:
  - Vores mandskab har det højeste mod!
  Og så dukkede Svetlana op. Så cool og sprudlende. Han inficerer alle med sin hektiske energi. I stand til at besejre stort set enhver fjende.
  Og krigeren blotter sine perlefarvede tænder. Og de er større end en hests. Det her er pigen.
  Svetlana fniser og brøler:
  - Til auberginer med sort kaviar!
  Og pigerne råbte i kor for alvor:
  - Æbletræer vil blomstre på Mars!
  Mikado turde ikke begå hara-kiri og underskrev overgivelsen. Tsar Aleksej II blev erklæret den nye kejser af Japan. Samtidig forbereder de i Land of the Rising Sun en folkeafstemning om frivillig tiltrædelse af Rusland.
  Krigen er næsten forbi. De sidste enheder er ved at sammensætte deres våben.
  Bataljonen af piger stillede fangerne op. Mænd skal knæle ned og kysse pigernes bare fødder. Og det gør japanerne med stor entusiasme. Det glæder dem også.
  Selvfølgelig er de sådanne skønheder. Og det er okay, at deres ben er lidt støvede. Det er endnu pænere og mere naturligt. Især når de er garvede. Og så groft.
  Japanerne kysser deres bare såler og slikker deres læber. Og pigen kan lide det.
  Anastasia noterer med patos:
  - Hvem sagde, at krig ikke er for kvinder?
  Natasha fnisede som svar:
  - Nej, krig er den sødeste forventningstid for os!
  Og hun viste sin tunge. Hvor er det virkelig dejligt at blive kysset på sådan en virkelig ydmygende måde.
  De smækker på Zoykas bare, runde hæl. Pigen siger med glæde og hvinende:
  - Det er så fantastisk! Jeg vil gerne have en fortsættelse!
  Røde Augustin advarede:
  - Hold din mødom indtil ægteskabet! Og du vil blive glad for det!
  Barbenede Zoya fnisede og sagde:
  - Må mit hellige land herliggøres! Men uskyld gør kun ondt!
  Pigen grinte med ansigtet.
  Svetlana bemærkede stolt:
  - Jeg arbejdede på et bordel. Og jeg har ikke brug for mødom!
  Bare-benede Zoya spurgte fnisende:
  - Hvordan kunne du lide det?
  Svetlana sagde oprigtigt og beslutsomt:
  - Det kunne måske ikke være bedre!
  Halvnøgen Zoya sagde ærligt:
  - Hver nat drømmer jeg om, hvordan en mand tager mig i besiddelse. Det er så fedt og dejligt. Og jeg vil ikke have andet.
  Svetlana foreslog pigen:
  - Efter krigen kan du tage på det mest prestigefyldte bordel i Moskva eller Sankt Petersborg. Tro mig, du vil elske det der!
  Halvnøgen Zoya lo og bemærkede:
  - Det burde du tænke over!
  Natasha foreslog:
  - Måske kan vi voldtage fangerne?
  Pigerne lo af denne joke.
  Generelt er skønhederne her temperamentsfulde. Og kære er skræmmende. Krig gør piger aggressive. Krigerne fortsatte med at stikke deres bare, støvede fødder mod fangerne for at få kys. Jeg kunne godt lide det.
  Så begyndte flere interessante forestillinger. Især fyrværkeri skød op i himlen. Der blev vist fyrværkeri. Og det var meget sjovt. Musik spillede og trommer slog.
  Det tsaristiske Rusland erobrede Japan. Hvilket generelt var, hvad alle forventede. Den russiske hærs autoritet var meget høj. Masser af sang og dans af barbenede japanske kvinder.
  Alt er smukt og rigt... I selve Rusland er der også jubel over sejren. Selvfølgelig var ikke alle glade. For marxister er dette et knusende slag. Kongens autoritet blev styrket. Og hans chancer er steget. Opbakningen i samfundet er enorm.
  Efter erobringen af Japan fortsatte Rusland sin ekspansionspolitik til Kina. Kinesiske regioner holdt frivilligt folkeafstemninger og sluttede sig til imperiet. Regent Nikolai Romanov, førte en meget vellykket politik med russisk ekspansion i sydøst. Kina blev gradvist opslugt.
  Økonomien i det tsaristiske imperium oplevede, efter at have undgået revolutionære omvæltninger, hurtig økonomisk vækst. Det byggede veje, planter, fabrikker, broer og meget mere. Landet solgte brød og mange produkter.
  Det producerede de mest kraftfulde bombefly i verden: Ilya Muromets og Svyatogor bombefly, og de hurtigste lette kampvogne, Luna-2. Og der var en kæmpe hær på tre millioner soldater - en fredstidshær fem gange større end den tyske.
  Men Kaiser Wilhelm tog det alligevel og stak hovedet ind. Desuden blev mordet på arvingen til den østrigske trone i Sarajevo årsagen til krigen.
  Og så besluttede tyskerne at kæmpe på to fronter.
  Tsarens hær rykkede mod dem. På grund af de kinesiske regioner, et fald i dødeligheden og samtidig opretholde en høj fødselsrate, havde Tsar-Rusland en enorm befolkning. Og hun kunne mobilisere en kolossal hær.
  Desuden er befolkningen overvejende ung og aggressiv.
  Østrig-Ungarn, efter at have været udsat for slag, brast øjeblikkeligt. De tsaristiske tropper knuste let de undertallige tyskere og erobrede Østpreussen og belejrede Königsberg.
  Hindenburg forsøgte at besejre russerne med et slag, men tsarhærens numeriske overlegenhed viste sig at være for stor. Derudover viste maskingevær, lette kampvogne "Luna"-2 sig at være meget effektive våben til modangreb.
  Besejret flygtede Hindenburg. Og russiske tropper skyndte sig til Oder. I syd blev Lvov og Przemysl taget med det samme. Den tsaristiske hær rykkede frem, og østrigerne flygtede i panik og overgav sig.
  Tyrkiets indtræden i krigen gjorde ikke meget for at vinde tyskerne. Selvom dette distraherede nogle kræfter. Men russerne fortsatte med at rykke ind i Østrig. Og tyskerne blev slået i nærheden af Paris.
  Kun i området ved Oder-floden, efter at have svækket deres tropper i vest, var tyskerne i stand til at stoppe fremrykningen af de russiske regimenter.
  Men i syd drev tsarhæren fjenden. Feltmarskal Brusilov er bedst som altid.
  Og så blev Budapest omringet... Og Bratislava og Krakow blev indtaget. Og russiske tropper nærmer sig Prag.
  Lilleasien blev erobret i syd, Bagdad faldt, russerne indtog Istanbul.
  Kejser Franz henvendte sig til Wilhelm med en anmodning om at opnå fred. Desuden havde Italien allerede angrebet østrigerne og åbnet en anden front.
  Men russiske tropper kan ikke stoppes. Så Prag er taget. Og om vinteren rykkede de kongelige regimenter over isen til Berlin. Og i februar afsluttede de omringningen af den tyske hovedstad. Og de brød ind i Wien, Østrig-Ungarn gik i opløsning og blev besejret.
  Den 23. februar 1915 overgav Tyskland sig. Russiske tropper gik igen ind i Berlin.
  Første Verdenskrig sluttede. Rusland vandt meget territorium. Grænsen gik langs Oder. Rusland inkluderede Alperne i sin sammensætning. En del af Østrig-Ungarn blev annekteret af Italien i syd. Og Jugoslavien blev en russisk vasal. Det ungarske og tjekkiske kongedømme blev en del af Rusland. Det polske kongerige omfattede Krakow og blev enormt. Koenigsberg blev en del af de russiske provinser, ligesom Galicien og Bukovina. Transsylvanien blev rumænsk. Tyrkiet før Egypten, og sammen med Irak, Syrien og de arabiske lande i Mekka blev russisk territorium. Kun briterne formåede at erobre Basra.
  Russiske tropper besatte snart Saudi-Arabien fuldstændigt. Og der blev pålagt Tyskland kolossale erstatninger.
  Således opstod russisk hegemoni i Eurasien. Der var ingen større krige i flere år. Rusland og Storbritannien afsluttede Iran, herunder i deres sammensætning: nord og centrum af Rusland, syd til briterne. Derefter Afghanistan. Også nord og midt Rusland, det sydlige Storbritannien.
  Tsarriget er blevet magtfuldt, men Storbritannien er stadig stærkt. Russerne bevægede sig tværs over Kina og fuldførte dets erobring.
  Økonomier rundt om i verden boomede... Men i 1929 brød den store depression ud.
  Zar Alexei II regerer på Ruslands trone. Han er vokset fra sin sygdom og er ret fysisk stærk. Den nye konge styrer et land med ti millioner soldater i fredstid og har næsten slugt Kina. Og økonomien, der led mindre end andre under depressionen, overhalede USA.
  Og så besluttede kejseren af Rusland at handle med Amerika? Hvorfor tog de Alaska væk fra imperiet for øre? Er dette fair? Måske er det også røveri?
  Kort sagt, kejseren af hele Rus', Aleksej II, som allerede blev kaldt den store i 1933, den 5. januar, netop på dagen for mordet på sin far Nikolaj II, begyndte han en ny krig. Mod selvfølgelig Amerika, som havde nået sit højdepunkt i depression.
  Og andre lande har endnu ikke været i stand til at blande sig i Rusland. De siger, at amerikanerne snød og må svare for det.
  Og så begyndte angrebet på Alaska. Netop på dette tidspunkt begyndte jernbanen bygget af russiske ingeniører til Chukotka at fungere.
  Og den russiske hær bevægede sig gennem sneen og snedriverne.
  Herunder fem evige piger: Anastasia, Natasha, Zoya, Augustina og Svetlana. De er ikke almindelige piger, men indfødte hekse. Og derfor ikke aldrende, men evigt ung og udødelig. Og da de er troldkvinder, så kæmper de om vinteren, om polarnatten og i den vilde frost kun barfodet og i bikini.
  Disse piger løber rundt, kaster granater med deres bare fødder og synger:
  - Store zar Alexei,
  Du er den klogeste i verden!
  Og så kaster Anastasia en granat med sin bare fod. Amerikanerne flyver op fra eksplosionerne.
  Og pigen skyder fra et maskingevær og råber:
  - I Rus' navn!
  Og så skyder Natasha også og smider også dødsgaven ud med sine bare tæer og hviner:
  - Gå i opfyldelse, stor drøm!
  Og han vil også tage den og blotte sine tænder.
  Og så barfodet Zoya... Hendes hæle er skarlagenrøde fra Alaskas snedriver. Pigen skriger helt i lungerne:
  - Han vil kun vinde for det store Rusland!
  Og en granat kastet af en bar fod flyver også.
  Dernæst kommer Augustine. Han knuser Yankees med maskingeværer og kaster granater med sine bare tæer.
  Og han brøler også:
  - Den store zar Aleksej er den russiske zar!
  Og så begynder Svetlana at skyde... Og med sine bare fødder skynder hun sig mod amerikanerne og hviner:
  - Alt bliver fantastisk!
  Fem piger løber næsten nøgne tværs over Alaska og slår amerikanerne. Og her flytter kampvognene: Nikolai-4, en ny model med en kanon og seks maskingeværer. Og amerikanerne bliver grundigt mejet ned. Og bag dem er "Alexandra"-3, som er meget kraftfulde og dødelige. Og der er hele ti maskingeværer.
  Og pigerne er foran hele hæren, og de er halvnøgne og smukke. De skynder sig til sig selv og synger:
  - I zarernes hellige Ruslands navn vil alle blive gladere - klogere!
  Og så vil de knuse endnu et batteri af amerikanere - og kaste granater efter det med deres bare fødder.
  Mere og mere Alaska bliver erobret af tsartropperne. Der er virkelig ingen mening i at bedrage og gribe sådan et territorium for næsten ingenting.
  Og krigerne kæmper for sig selv og bevæger sig dybere ind i fjendens forsvar. Og de knuser deres fjende, de presser hårdt på!
  Anastasia brøler endda:
  - Må vort land være stort og rent!
  Og igen kaster han en granat med sin bare fod!
  Og så gav Natasha sin tur og hvæsede:
  - Lad vores seje Rus blive berømt!
  Og på samme måde vil han tage og ramme sine fjender.
  Og citronen, der kastes af de bare tæer, flyver.
  Og så vil Zoya afskære amerikanerne med et udbrud og hvin:
  - Ja, fremtiden bliver bedlam!
  Og også lanceret af pigens bare fødder, eksploderer dødsgaven!
  Og så vil Augustine affyre maskingeværer. Og han klipper ned af linjen, og hviner så i lungerne:
  - Fra daggry til skumring!
  Og så skyder den aggressive Svetlana. Og han bruger også sine bare tæer og skribler aktivt:
  - Vores skøre imperium!
  Og igen, pige, fordrej dine fjender! Hilsen til heltinden.
  Og når amerikanske fanger bliver fanget, skal de kysse pigernes hæle, mens de knæler. Og hvor skal de hen? De kysser og smækker. Og de slikker stadig deres læber.
  De vil stadig have det...
  Hvor kan du gå imod piger? De lod soldaterne klæde sig af og voldtage. Heksene ønskede virkelig sex. Og fornøjelsen er stor, og du er ladet med energi. I bliver tryllekunstnere. Og sådan en super klasse!
  Tja, piger elsker at dræbe, det er piger. Og de elsker at voldtage mænd, det er sådan, hekse skal gøre det.
  Men hekse er stadig seje piger. Og de elsker, når de bliver behandlet. Og de kan lide det.
  Den tsaristiske hær har allerede erobret Alaska. Og hun stoppede ikke, men gik ind i Canada. Hvad sker der her? Canada er formelt et herredømme over Storbritannien. Nå, han følger ikke helt reglerne, han lader amerikanske tropper passere gennem sig.
  Så der er grund til at strejke. Og den russiske flåde er kommanderet af Kolchak. Og han har allerede drevet amerikanerne ud af Filippinerne og Hawaii. Og der erobrede han sine baser.
  Jamen, Yankees presser på havet. Og der er så smukke piger på skibene. Og vigtigst af alt er krigerne næsten nøgne. Og det er så smukt. Hvis piger kun har trusser på, så er det fantastisk!
  Det er så dejligt at se på piger som denne. Og når de griber amerikanske og canadiske skibe og ryster deres bare bryster. Det her er helt fantastisk!
  Og pigerne slår deres bare fødder på de varme dæk og hugger amerikanerne med sabler.
  Ethvert middel er magtesløst mod sådanne piger. Det er trods alt de piger, mænd drømmer om. Hvad kan du gøre mod en skønhed, hvis bryster er helt nøgne?
  Det er trods alt den slags piger, du vil stirre på i timevis. Og du vender ikke hovedet væk. Og de fanger fanger og tvinger dem til at arbejde med deres tunger, for at behage deres lystige livmoder.
  Og det er så smukt og hyggeligt! Du kan ikke gå galt med piger som denne! De vil skære hoveder af og save gennem alle årer.
  Her er en gruppe på fem, der løber på tværs af Canada. Det er allerede slutningen af april og alt blomstrer. Og pigerne, ja, de er så smukke. Og de huggede amerikanere ned med deres magiske sværd. Og de kaster skiver med deres bare tæer.
  Og de fløjter for sig selv:
  - Der er ikke noget smukkere Ruslands moderland,
  Kæmp for hende og vær ikke bange...
  Der er ikke noget smukkere land i universet -
  Hele universet er en lysfakkel, Rus'!
  Nå, piger og supermænd! Og de bringer voldsramte fjender i knæ. Og så tvinger de dig til at kysse deres bare og støvede såler. Disse piger er helt super!
  I slutningen af maj gik russiske tropper, efter at have erobret det meste af Canada, ind på amerikansk territorium. Kampe brød ud på selve amerikansk territorium.
  Og fem piger angreb amerikanerne og pressede dem brutalt. Efter at have besejret hele bataljonen begyndte skønhederne at lege med fangerne. Da de havde hygget sig nok med ham, holdt de grillfest.
  De spiste frisk kød og sang for sig selv.
  Der er mange dårlige veje i verden,
  Som et sigøjnerhår - en bunke stier!
  De driver altrene væk ud over tærsklen,
  Som et sultent barn - en skurk!
  
  Mange gafler, en afgrund, en kløft:
  Som en djævel på hver vej!
  Du kender ikke engang ven eller fjende -
  Verden er blevet delt i halvdele!
  
  Drengen går barfodet i kulden,
  En snedrive alene tilfredsstiller sult...
  Men jeg tror, du er fattig med penge,
  De rige varmer bedre op i maj!
  
  Kløver vokser, ved for alle på jorden,
  Hvordan mælkebøtten bliver gylden om foråret...
  Hvis du er venlig - et eventyr er overalt,
  Rovdyret tror dog, at du er en kanin!
  
  Folk kaster nikkel efter os
  At rive halsen over er en klar nåde!
  De stærkeste slag for os er fra hånden,
  Så det andet åndedræt åbner!
  
  Sommeren er forbi - efteråret kommer,
  Der er fantastisk varme, flammer og regn i det!
  Tilsyneladende har den Almægtige åbenbaret partituret for os,
  Og kunstneren tegnede et kort over verden!
  
  Jeg ser et birketræ i kongers kjole,
  Guld, lyse farver af rubiner...
  Må I have et venligt hjerte.
  Og først da bliver du en kæmpe!
  
  Tiggerne måtte trampe meget,
  Der er snestorm igen, og hver finger brænder...
  Lad i det mindste en elg hjælpe mig med at varme op,
  Hvor blev den forfrosne dreng blå!
  
  Hvorfor åbnede ingen døren?
  Men hvorfor gik du helt vild...
  Det stakkels barn frøs under sneen...
  Jeg tror på, at englene vil fordrive snestormene!
  
  Keruberne vil tage dig til himlen,
  Jesus selv vil omfavne dig med hengivenhed!
  Det vil være, tro mig, i evig lykke, barn,
  Gud gik jo til korset for ham!
  Pigerne sang, spiste og gik tilbage til kamp. De er krigere af sådan en ståltærskel.
  Og de ødelægger amerikanerne. Kaste skiver og granater med bare fødder.
  Det er allerede i slutningen af juni, og russiske tropper har omringet Philadelphia. Allerede en tredjedel af det kontinentale USA er under kontrol af den russiske, zaristiske hær.
  Og allerede i mange byer vajer det russiske imperiums flag. Og bataljoner af smukke piger fra den tsaristiske hær kæmper!
  Og pigerne er virkelig så vidunderlige og ivrige. Og igen slog de alle deres modstandere. Og amerikanerne falder.
  Og her kommer tanken: "Alexander"-4, den nyeste! Og hans modstandere står op mod ham. Og piger går også til tanken: Elizabeth, Ekaterina, Elena, Aurora. Og de sparker amerikanerne i hornene.
  Hvordan de vil skyde dig, hvordan de vil drive dig ind i en kiste! Ikke nok for enhver fighter!
  De smider bare hænderne op og giver op!
  Og pigerne knuser deres fjender med deres larver. Og Elizabeths tank bevæger sig...
  Og nedenunder er det som en masse blod, kød, knogler.
  Og pigerne træder på sig selv, knuser deres modstandere og synger:
  - Zaren styrer Rusland klogt,
  Udsender dekreter, dømmer tjenere...
  Tronen tolererer ikke ballade og gøen,
  Og ikke en metode til at undertrykke frygt!
  Sådan bevæger piger sig i kamp. Og deres kampånd er ikke som at bruge en økse fra under en bænk!
  Elizabeth sagde rasende:
  - For den russiske trone!
  Og hvor skyder den! Og han vil lægge et bjerg af lig ud!
  Det er pigerne, der ikke vil stoppe. Og de slår deres fjender og ødelægger USA.
  Og nu leder den kongelige hær en kolonne af fanger. De hænder bag nakken og sænkede deres hoveder.
  I mellemtiden kom Hitler til magten i Tyskland. Men han er stadig for svag til at udgøre en alvorlig trussel mod Rusland. Den mere alvorlige trussel er Mussolinis Italien. Men med sådan et monster som Rusland vil hun ikke vove at komme ind i en krig.
  Så indtil videre erobrer russiske tropper Amerika og resterne af Canada.
  Pigerne er barfodede og i bikini og kører kampvogn. De er meget formidable og stærke.
  Elizabeth opsummerede:
  - Den, der kommer til os med noget, vil dø af det!
  Elena bekræftede:
  - Helt bestemt!
  Og hun sendte en granat ind i et amerikansk batteri. Sådan en pige med panache.
  Og så smider Aurora en skal ud og siger:
  - Jeg vil leve for Rusland!
  Og hun ramte en anden amerikaner. Det er virkelig de piger, som enhver aggressor vil snuble over.
  Og Storbritannien tør på trods af erobringen af Canada ikke gå i krig med Rusland - de forstår, at dette imperium er for hårdt til det. Og hvis han tilslutter sig, vil russerne helt sikkert fjerne alle de amerikanske kolonier nemt. Så det er bedre ikke at komme i problemer med Rusland, hvor Alexei II regerer!
  Kongen blev helt rask og viste sig at være en ekstraordinær erobrer.
  Og så faldt Philadelphia... Og i midten af juli nærmer russiske kampvogne sig allerede Washington.
  Elizabeth er også en heksepige, hun har kæmpet siden den russisk-tyrkiske krig under Alexander II. Og denne pige med et vigtigt udseende siger:
  - Hvad stod Rus på!
  Elena skød mod den amerikanske, primitive tank og svarede:
  - På den russiske soldats tapperhed!
  Cool Aurora bekræftede:
  - Ja, lige præcis på det her! Plus også på det ekstraordinære mod og organisering af den heroiske bagdel!
  Ekaterina svarede muntert:
  - Ære til Ruslands helte! Ære til zar Alexei!
  Og igen skød pigen meget præcist mod fjenden.
  Krigerne er uforlignelige!
  Og igen fyrer de på grund af alle deres smukke medlemmer. Ja, sådanne piger kan bestemt siges at føre det zaristiske Rusland til sejr.
  I dem er majsolen og kærlighedens morgen.
  Og når de trykker på pedalerne med deres bare fødder, er det helt yndigt.
  Du vil virkelig elske og kærtegne disse piger! De er simpelthen håbets skinnende sol. Og de har poesi og mod i billederne af musik og lyriske strygere.
  Det amerikanske batteri overgav sig. Og pigerne tvang de amerikanske soldater til at kysse ikke engang deres egne ben, men sporene af deres bare fødder på asfalten. Og mændene gjorde ingenting - hvor kunne de komme væk fra dette?
  Og krigerne handlede mere og mere modigt og lystigt.
  Anastasia og hendes partnere sov heller ikke. Hvordan han skyder, hvordan han løber ud. Og han vil hugge amerikanerne med sabler. Hun er simpelthen en funklende pige og starter ved en halv omgang.
  Men amerikanerne opførte sig dårligt for sig selv. De fangede en russisk efterretningstjeneste og begyndte at torturere ham. De klædte sig af, bandt til et træ og brændte en teenagers nøgne krop med en fakkel.
  Drengen forsøgte at holde sine støn tilbage. Men til sidst skreg han... Drengen var slemt forbrændt.
  Pigerne svarede ved at lave tit-for-tat. Og bødlerne blev overhældt med benzin og sat i brand. Ja, russiske skønheder er forfærdelige i deres vrede. Og lad være med at drille den russiske bjørn.
  Der er også kampe på himlen. To russiske piloter: Albina og Alvina ødelægger og udrydder alle. De har meget kraftigt bevæbnede fly. Med flykanoner, der er i stand til at skyde en amerikaner ned med et enkelt slag. Og disse krigerpiger viser virkelig sådan noget. Hvad der ikke kan siges i et eventyr, kan ikke beskrives med en pen.
  Albina giver et udbrud, og et dusin amerikanske fly bliver skudt ned. Krigeren er også næsten nøgen i kun trusser og hviner:
  - Må tsaristen Rus være stor!
  Og han hamrer bogstaveligt talt alle kæmperne på række. Det her er pigen.
  Men Alvina er ikke ringere. Og skyder et dusin fly ned på én gang. Hun strimlede dem og sang:
  - Til de største skåltaler!
  Og hvor er den også skør! Denne pige gør ikke noget dumt! Det er kampe for alle kampe.
  For at fremskynde fordøjelsen af Kina og andre lande, der er underordnet Rusland, etablerede den unge zar Alexei polygami i Rusland! Og det er et stærkt træk! Nu tager russiske soldater kinesiske kvinder som koner og laver smukke, hvide børn!
  Albina bemærkede med et smil:
  - Hvorfor kan en mand have fire koner, men en kvinde kan ikke have fire mænd?
  Og endnu et amerikansk fly bliver skudt ned.
  Alvina svarer logisk:
  - Det er derfor, det er sværere for en kvinde at fodre så mange parasitter!
  Og begge piger griner. De er så vidunderlige og storslåede skønheder.
  Og de rydder himlen for amerikanske fly.
  Dele af den russiske tsarhær omgiver allerede New York. De tvinger amerikanerne til at komme ud og overgive sig. Pigerne er meget glade og glade.
  Alexander-4 kampvognen ødelagde et amerikansk batteri. Han reproducerede mange lig.
  Elizabeth mumlede med blottede tænder:
  - Vi er krigere, der tjener zaren og fædrelandet vidunderligt!
  Elena skød mod fjenden og sagde:
  - Der kommer snart en russisk guldrubel!
  Og pigen vil grine så meget!
  Og hendes tænder er perlefarvede. Og så vil Aurora også bryde ud i grin. Pigerne er vildt begejstrede, og de har sådan en skønhed, at ord ikke kan beskrive dem.
  Og de tvinger Washington-garnisonen til at overgive sig!
  Krigerne er så uovervindelige! Og deres tankløsning vil endda knuse en stegepande.
  Pigerne slås og synger;
  Det russiske land er berømt,
  Verden er styret af kommunisme...
  Markerne er oversået med guld -
  Lad os gå lige op, ikke ned!
  
  Vores hjerter brænder for fædrelandet,
  Vi er piger - der findes ikke noget smukkere univers...
  Vi vil bekæmpe vores fjender til enden,
  Vores tro vil genopstå i Rodnovery!
  
  Rus' er stærkere end alle de røde i verden,
  Hun skinner som solen i universet...
  Du kæmper for hende og vær ikke bange,
  Må voksne og børn være i herlighed!
  
  Rusland er det største af lande,
  Når fædrelandet styres af Leshka...
  En sådan skæbne blev givet til det sovjetiske folk,
  Må vores ridder blive kamphærdet!
  
  I fædrelandet er enhver nu en helt,
  I stand til at gøre fædrelandet smukkere...
  I vor hellige moders navn,
  Den endeløse russiske side af Rusland!
  
  Vi vil gøre enhver, der er en tyrann,
  Der kommer ikke noget diktatur over landet...
  Lad millioner af lande underkaste sig,
  Og præsident Roosevelt!
  
  Lad den rasende drage regere,
  Han tror, han er i stand til at brænde Rusland...
  Men et rasende nederlag venter nazisterne,
  Fordi ridderen, du ved, er ret almægtig!
  
  Vi vil aldrig give efter for Krauts,
  Kineserne vil heller ikke besejre russerne...
  En lys stjerne skinner over os,
  Til påske maler vi påskekager og æg!
  
  I kan opnå meget, kæmpere,
  Det bliver ikke køligere...
  Stolte fædre er stolte af os,
  Fordi vi bygger et sted i himlen!
  
  Barfodede piger skynder sig gennem sneen,
  De kender ikke frygt og bebrejdelse...
  Jeg er medlem af Komsomol, der løber barfodet,
  For der er ingen barrierer, og der er ingen deadline!
  
  Så vi vil aldrig give efter for pigerne,
  Vi vil ikke bøje hovedet under økserne...
  Når problemer kommer til fædrelandet,
  Lad os trampe den med vores bare fødder!
  
  Du elsker sværdets søstre,
  Og Alexey - Ær Jesus...
  Der er ingen grund til at skære krigere fra skulderen,
  Hvis du bare skal løbe barfodet!
  
  
  Vi er piger af den store horde,
  Vi elsker at kæmpe og trækker os ikke tilbage...
  Selvom der nogle gange cirkulerer modbydelige rygter,
  Sejren vil være i strålende maj!
  
  Og tro mig, kommunismen vil komme med en drøm,
  Og der vil ikke være nogen pengemagt på Jorden...
  Vi giver skæbnen en hård regning,
  Uden al slags vold og dovenskab!
  
  Kort sagt, vi flyver snart til stjernerne,
  Og vi vil hejse det russiske flag over universet...
  Spred dine vinger, røde kerub,
  I familiens navn - Ruslands Herre!
  Mens pigerne sang, var næsten alle amerikanerne allerede blevet dræbt, og Washington-garnisonen begyndte at smide hvide flag ud.
  Pigerne sprang ud af tanken og begyndte at danse og plaskede deres bare, mejslede fødder gennem vandpytterne. Og deres hårmaner blev blæst af vinden. Disse piger er så vidunderlige skønheder.
  Nu har de arrangeret en fest for at fejre erobringen af Amerikas hovedstad. De griller kebab og drikker vin.
  Pigerne spiser det lækkert. Og de fløjter alle mulige sange for sig selv. Det er sådanne vidunderlige krigere, kan man sige om dem - supermænd i trusser.
  Og russiske soldater kysser dine knæ og fødder. Og pigerne trasker og stønner af orgasmer.
  Og de knirker og hopper. De har en sådan spænding og klog skønhed af fængslende kraft.
  Men krigerne elskede også sorte fanger, og begge parter kunne lide det.
  Men nu er ferien slut, og russiske kampvogne rykker igen sydpå. New York faldt også...
  Amerikanerne trækker sig tilbage. Millioner er tilgængelige for leje. Roosevelt løber. Der tales allerede om overgivelse. Den russiske nation demonstrerer sin storhed.
  Især smukke piger med blond og rødt hår.
  Og de lægger fangerne på knæ, og de er meget glade, når pigerne rører ved og tager fat i deres næser og mandlige perfektioner med deres bare tæer.
  Den russiske hærs kvindelige krigere er virkelig uovervindelige!
  Og her er kampen om Atlanta.
  For første gang ser pigerne på Alexander 4 den enorme amerikanske Washington tank. En maskine, der vejer et hundrede og halvfjerds tons, på skinner. Hvorfor skulle det være dobbelt ærefuldt at kæmpe mod en sådan?
  Og pigerne skyder på afstand og rammer frontalrustningen. Og et tykt lag metal kan tåle det.
  Elizabeth siger irriteret:
  - Ja, vi løb ind i problemer!
  Elena bemærkede som en trøst:
  - Men fjenden vil heller ikke tage os!
  Og hun sendte også et projektil mod fjenden.
  Og så er der Aurora som en kugle. Og det vil ramme målet meget præcist. Og vil vende fjenden.
  Og hun tjekkede:
  - Jeg er den hårdeste modstander!
  Den ramte faktisk tønden på en amerikansk kampvogn. Og nu kan bøllen kun ramme med atten af sine maskingeværer. Og "Alexander"-4 vil skynde sig mod fjenden. Og hvordan den vil begynde at accelerere og rasle med sine spor.
  Ingen vil nogensinde stoppe sådan en kæmpe.
  Hans atletiske kraft er uden sidestykke.
  Catherine sang:
  - Kunstflyvning, mit dødbringende mandskab!
  Og på samme måde vil han tage det og ramme fjenden.
  Og pigerne her er overrasket.
  Amerikaneren blev til sidst ramt på siden. Og den gigantiske kampvogn brød i brand, og dens granater begyndte at eksplodere.
  Og hvor er kampsættet skørt! Og rustningen og alt det andet vil komme af...
  Og pigerne udbrød i kor:
  - For den russiske vej!
  Og de vil grine og blotte deres tænder!
  Så Atlanta faldt. Og den 7. september 1933 overgav resterne af de amerikanske hære sig. Og endnu en krig, sejrrig for Rusland, sluttede. Og hvor er det virkelig fantastisk!
  Efter sejren afholdt det tsaristiske imperium folkeafstemninger i USA og Canada om tilslutning til det tsaristiske russiske imperium. Og kongelandet udvidede sig. Og generelt er det godt, når autokrati og absolut monarki hersker. Alle er lige for kongen, og der er ingen talende butik - parlamentet.
  Og det tsaristiske Rusland var et stærkt og stabilt imperium - unikt i sin essens.
  I mellemtiden styrkede det nazistiske regime sig i Tyskland, hvilket satte kursen mod at skabe Wehrmacht og en stærk hær. Det er rigtigt, at Hitler konstant understregede sin venlighed over for det tsaristiske Rusland, selv om det afskar det meste område fra Tyskland.
  Men så, ja, en militær alliance blev indgået: Italien, Tyskland og Rusland. Desuden gik zar Alexei med til at annektere Østrig til Det Tredje Rige.
  Siden Storbritannien svækkedes økonomisk, og Frankrig også, så den tsaristiske regering seriøst på kolonierne Frankrig, Storbritannien og Holland. Rent militært blev den russiske hær den største - tyve millioner i fredstid. Og et stort antal af verdens bedste kampvogne, helikoptere og endda jetfly. Den russiske flåde var også stærkere og talrigere end den britiske, da det svækkede England ikke kunne konkurrere med det økonomisk magtfulde tsarimperium.
  Så nu ønskede den store kejser Alexei at fjerne alle sine tidligere allieredes kolonier.
  Og hvad? Vil hente det!
  Den 15. maj 1940 begyndte Anden Verdenskrig. Det tsaristiske Rusland flyttede tropper til den sydlige del af Iran, Indien, Indokina og Egypten. Og Wehrmacht angreb Frankrig, Belgien og Holland. Italien havde tidligere erobret Etiopien og angrebet Britisk Somalia og flyttet regimenter til det sydlige Frankrig.
  Her er heksepigerne, der bevæger sig gennem det sydlige Iran. Anastasia og hendes fire venner.
  Pigerne er som altid unge og barfodede. Årene går, og skønhederne blomstrer bare og ikke en eneste rynke eller revne på huden og ikke en eneste dråbe fedt på deres støbte kroppe.
  Så de begynder at ødelægge de britiske kolonitropper og gør det med stor entusiasme.
  Anastasia kaster en granat mod perserne med sin bare fod og brøler:
  - Krigere med umådelig magt!
  Natasha affyrer også et udbrud fra et maskingevær, tilføjer en granat med sine bare tæer og råber:
  - Og vi vil aldrig give efter!
  Dernæst skyder Zoya, slår også briterne og perserne ned og råber:
  - Lad os regere!
  Og så vil Aurora daske og smøre fjenden med sin bare fod og sige:
  - Opblomstringen af vores styrke!
  Og den vil fløjte igen!
  Og så vil Svetlana give den og slå dig med et maskingevær. Og han vil også sende en granat mod fjenden med sine bare tæer.
  Og hviner:
  - For raffinerede manerer!
  Og i Egypten rykker piger fra Elizabeths besætning frem på en tank. Han er på den nyeste tunge kampvogn "Alexander"-6. Bilen har en lav silhuet og vejer femogtres tons. Og han rammer med en bombekaster. Mere egnet til at bekæmpe fjendens befæstning.
  Storbritanniens tankflåde er relativt svag. Og den bedste bil er "Matilda"-2. Men "Nikolai"-7 kæmper med hende.
  Han har den perfekte panserværnspistol. Som rammer på lang afstand.
  Pigerne opfører sig med hurtighed og list. Og deres tank kravler gennem ørkenen. Og han skyder sig selv. Og bombekasteren buldrer meget intenst.
  Pigerne klukker og kvidrer:
  - Det er meget godt på tronen! Vi er supermænd!
  Og igen vil de affyre og ødelægge endnu en bunker, eller et befæstet punkt i Storbritannien.
  Briterne giver efter og giver efter...
  Nu dukker de egyptiske pyramider op foran pigerne. De ser dem og blinker. Er det virkelig muligt at stoppe sådanne skønheder?
  Men på himlen kæmper Albina og Alvina om Middelhavet. De blotter også deres perlefarvede tænder. Og de fløjter sange. Disse piger har kampgejst.
  Krigerne er dog fast besluttet på at kæmpe som altid, kun iført trusser og bare bryster.
  Og de viser deres kolossale kampklasse. De skyder mod sig selv og skyder sig selv fra luftkanoner. Så intet kan stoppe pigerne. Kampen fortsætter dog, og briterne stikker af fra skønhederne. Man kan ikke stoppe sådanne aggressive mennesker.
  Og pigerne skyder en halv snes fly ned med ét udbrud og griner for sig selv.
  Så de flyver og flyver. Og skydningen stopper ikke.
  Albina kvidrer med et grin:
  - Jeg er ubesejret til enhver tid!
  Alvina fortsætter med at skyde og tilføjer:
  - Under Peters banner!
  Krigerne hopper og slår samtidig fjenden ned.
  Kolonner af engelske og lokale fanger bliver allerede kørt på tværs af Egypten.
  De tsaristiske tropper er meget stærkere, og kolonitropperne, som ikke har nogen kampånd, vinder.
  Alexandria er faldet. Og det er meget enkelt. Og nu mødes russiske tropper med italienske.
  Fælles parade. Fyrværkeri, farverige processioner. Og stormende udtryk for hengivenhed og venskab.
  Italienerne er også glade. Især når russiske piger løber barfodet gennem den varme ørken...
  Og et andet sted gik Alenka og hendes jomfruregiment ind i Delhi. Det føles, at sepoyerne ikke ønsker at kæmpe med de russiske regimenter. Og den britiske kolonimagt blev også besejret i dette indiske territorium.
  Mange mørkhudede piger omgiver russiske soldater og hilser dem med blomster.
  Hvor er alt smukt her. Og en masse blomster. Og alt foregår ganske smukt og ordentligt.
  Russiske tropper nærmer sig allerede Bombay og besætter den uden megen modstand.
  Alenka opfører sig meget aktivt og uhøfligt. Hun kaster granater med sine bare tæer og knirker:
  - Jeg er bare en supermand i bikini!
  Og hvor er det godt for piger at løbe rundt halvnøgen og i bikini. De ser så flotte ud.
  I kolonierne er den britiske modstand svag. Lokale tropper kan ikke kæmpe hårdt.
  I mellemtiden rykker tyskerne frem med succes. Først lokkede de briterne til Belgien. Og så kunne de med et kast over Ardennerne afskære de engelske og franske enheder. Dermed blev der vundet en imponerende sejr.
  Og Belgien er taget til fange. Og den 22. juni, efter erobringen af Paris, kapitulerede Frankrig, og lidt tidligere Holland. Dermed blev der vundet en imponerende sejr. Og tyskerne blev mærkbart stolte. Og den russiske hær erobrede Indien, det sydlige Iran, Burma og Bangladesh. Og også hele Indokina.
  Fjenden var tydeligvis ved at tabe. Og tyskerne brød ind i Spanien og Portugal.
  Russiske tropper nærmede sig Sydafrika. De blev ikke så meget hæmmet af Storbritanniens modstand som af de udstrakte kommunikations- og forsyningslinjer. Og også manglen på veje i Afrika og ufremkommelige jungler.
  Men den tsaristiske hær kom alligevel igennem alt. Og den bevægede sig som en titanium-rulle. Og fjenden gav i stigende grad op og faldt på knæ.
  Regimenter af piger flyttede som regel barfodet og tvang fangerne til at kysse deres fødder. Nogle gange tillod pigerne fangerne at overøse deres bryster med kys.
  Men så kom Anastasia, Natasha, Zoya, Augustina, Svetlana ind i Australien. De marcherer mod hovedstaden Sydney. Og de synger:
  - Rus', hvor alle har mange koner,
  Hvor det smukke opkald er tilladt...
  Hvor enhver person er som en bror,
  Vores symbol, vores symbol er Kolovrat!
  Og igen kaster de granater med deres bare fødder - og spreder briterne og de lokale.
  Anastasia tog hovedet af den britiske general med en sabel og kvidrede:
  - Til Fædrelandets Ære!
  Og Natasha splittede tanken med et kast med sin bare fod. Og han vil synge:
  - Hov, navnet på Rus er Svarog!
  Og pigerne bevæger sig, Zoya affyrer et skud fra sit maskingevær, lægger englænderne ned og knirker:
  - For en ny russisk orden!
  Det er pigerne! At de elsker at dræbe! Og de vil ikke stoppe! Og skønhedens ansigter skinner!
  Og her er Augustin som et skud. Hvordan han mejer englænderne og knirker:
  - For Rus' født ved fødsel!
  Og Svetlana nagler hende. Og med sin bare fod kaster han en morderisk og dødbringende granat.
  Og det knirker også:
  - Min store Rus'!
  Og igen giver han et udbrud... Han mejer tyskerne ned og dræber dem uden nogen ceremoni.
  Nu giver Sydney op uden kamp. Og borgere og militærnøgler tages ud. Og de udråber zar Aleksej til deres konge og kejser.
  Dette kontinent overgiver sig også...
  Og russiske skibe lander på New Zealand. Samtidig kommer lette kampvogne "Peter"-8 ind i Pretoria. Og Sydafrika falder også. Og en bataljon af barfodede piger lander på Madagaskar.
  Og meget smukke piger kaster granater med deres bare ben og lander mod fjenden. Madagaskar er ved at falde. Og det meste af Afrika blev erobret af russiske soldater.
  Det tsaristiske Rusland og Det Tredje Rige og Italien vandt næsten. Men kun Storbritannien selv og Irland var tilbage. Og efteråret kom, og så vinteren. Tyskerne og russiske fly bombede briterne og forvandlede deres byer til ruiner. Men Churchill nægtede stædigt at kapitulere.
  I maj 1941 fulgte en landgang. Barfodspigerne fra Tigress-afdelingen var de allerførste til at lande. Og lad dem ødelægge de britiske tropper. Og kast dem med tæerne på dine bare fødder.
  Briterne blev bombarderet af halvnøgne piger kun iført trusser og rystende bryster. Og det var meget fedt.
  Og slaget blev udkæmpet af tanks "Peter", "Nikolai", "Alexander", "Ivan", som bogstaveligt talt knuste modstanderne.
  Og her er den nyeste tank "Alesey"-1 med en pyramideformet form. Som har rationelle hældningsvinkler fra alle vinkler og ikke kan penetreres.
  I den, tilbagelænet, sad Elizabeth og hendes hold af piger næsten nøgne i kun deres trusser.
  Fire smukke krigere, næsten nøgne, skyder på engelske kanoner og bliver bogstaveligt talt væltet i ilden. Og pigerne skyder sig selv og fylder dem med bly fra maskingeværer. Og briterne ligger rundt omkring i hundredvis.
  Og de kæmpende skønheder slår fjenden ned og sender bogstaveligt talt deres tank over ligene. Og tæpper af myrdede englændere er spredt ud. Og pigerne kører i en tank. De ødelægger Matildas og Churchills. Den sidste kampvogn kan kun ridse tsarhærens køretøj.
  Og den ene russiske sejr efter den anden følger. Og tyskerne rykker frem. Men deres T-3 og T-4 kampvogne er så svage sammenlignet med russiske køretøjer. Og også små primitive. Og høje... Og tsarhærens kampvogne er på hug. Og de bruger stangen for sig selv, uden at være opmærksomme på skuddene.
  Så briterne smider hvide flag ud. Flere tusinde udvalgte russiske kampvogne landede i de allerførste timer og brød bogstaveligt talt ind i forsvaret.
  Anastasia fik en kugle i sin bare hæl og lo:
  - Massage fyr!
  Så tog hun fat i generalens næse med sine bare tæer og kastede ham over sig. Han fløj over og landede med maven på bajonetterne. Og så meget blod blev udgydt.
  Anastasia skreg hjerteskærende:
  - Ære til zar Alexei!
  Natasha vil også bevæge sin modstanders skinneben og brøl:
  - For en ny slavisk orden!
  Og han vil skubbe fjendens hoved. Og han vil flække sit skår. Og hviner:
  - Seje piger, fans af frihed - vi kæmper for en ny orden!
  Og så skyder Zoya fra to maskingeværer på én gang, og kaster med sine bare fødder ærter med sprængstof.
  Og den går til briterne på den første dag. Og efter at have modtaget det, kaster kæmperne fra imperiet Foggy Albion deres våben og er direkte i fangenskab.
  Og her går Aurora ind i kampen. Ødelægger fjenden med et våben. Hun har et specielt maskingevær med sporkugler. Han tærsker englænderne som en bunke nunchucks.
  Og her skyder Svetlana. Og ødelægger fjenden.
  Skyder med dødelig masse... Og blotter sine tænder.
  Og brøler på toppen af sine lunger:
  - Jeg er en kvinde, hvilket er virkelig super!
  Og han hopper op og kaster en granat med sin bare fod. Og det vil blæse ind i alle dele og fragmenter.
  Og hviner:
  - Jeg er en supermand med bar overkrop!
  Og nu træder pigerne på sig selv... De går dybere og dybere ind på britisk territorium.
  Oleg Rybachenko, i kroppen af en dreng, der ikke er ældre end elleve i udseende, men med skulderremmene fra en major, selv om han selv er barfodet og i shorts, slår englænderne ned. Og han handler med vanvittigt raseri.
  Han tænder bål og synger:
  - Vi oplever daggryet og den højeste farve.
  Og med ham var pigen Margarita, som aldrig blev voksen. Det er godt for hende, at hun i det mindste ikke blev en gammel dame!
  Og det er meget værre end at være en pige!
  De omgiver London. Og nu truer de med at tage ham. Og mange fjender overgiver sig. Kun kongens vagter giver ikke efter og giver ikke op. Men de ødelægges nådesløst. Og de udfører total, umenneskelig udryddelse. Det er den slags totale ødelæggelse, der sker. Og maskinerne er meget aktive.
  Og i himlen samler Albina og Alvina på regninger. Pigen har allerede modtaget alle syv grader af St. George Cross. Første grad: Sankt Georgs kors, anden - Sankt Georgs kors med bue! Den tredje er et gyldent kors. Den fjerde er et gyldent kors med en sløjfe. Den femte er et guldkors med diamanter. Den sjette er et guldkors med diamanter og en sløjfe. Og den syvende er en gylden korsstjerne med sløjfe og diamanter!
  Disse piger skød halvtreds biler ned i en kamp og synger for sig selv:
  - Vi er sådan nogle skønheder, at vi simpelthen er super og hyper, og generelt skønne skønheder!
  Og de vil blinke med en blottet hugtænd.
  Det er pigerne - Albina og Alvina... Og de elsker at voldtage mænd. Og de har ikke selv noget imod at arbejde med tungen, når de ser attraktiv mandlig perfektion.
  Og at piger simpelthen er legemliggørelsen af begær og kærlighed og lidenskab!
  Hvor de elsker pulserende jade-stænger.
  Krigere af højeste klasse...
  Her flygter Churchill fra det omringede London. Så de gav ham et godt slag på hornene.
  Og han trak hendes ben væk, skyndte sig til Brasilien... Men Londons garnison kapitulerede. Og russiske tropper indtog Irland næsten uden modstand. Briterne var allerede ved at overgive sig til trommeslag...
  Anden Verdenskrig sluttede inden for et år med aksemagternes sejr. Det meste af Afrika er russisk. Både Tyskland og Italien kunne dog få fat i noget.
  Derudover omfattede Det Tredje Rige også Spanien og Portugal.
  Og russiske styrker regerede i Storbritannien og zar Aleksej blev også den britiske monark. Rusland besatte også Sverige næsten uden modstand, og Tyskland besatte Norge og endnu tidligere Danmark.
  Hitler besatte store dele af Europa. Ved at skabe en formation af det tredje rige med et protektorat. Og Rusland genskabte imperiet og inkluderede det i dets sammensætning.
  En midlertidig skrøbelig fredssituation er opstået. Hvilket varede indtil videre.
  Det tsaristiske Rusland og Tyskland fordøjede deres erhvervelser. De mestrede kolonierne.
  Tsar Alexei var stadig ret ung og kunne ikke skynde sig at erobre hele verden.
  Men Hitler kunne på en eller anden måde ikke modstå. Det forekom ham, at han fik for lidt jord i Afrika, at Rusland var for stort. Og sammen med Mussolini Jr.s søn startede de en krig mod Rusland. Kampene begyndte den 20. april 1955 på Fuhrerens 50-års fødselsdag.
  Tyskerne udviklede en hel række kampvogne til krigen med det zaristiske Rusland, og det regnede de åbenbart meget med.
  Panther 5 blev hovedtanken udviklet til krigen med Rusland.
  Med en vægt på 75 tons var denne bil cool.
  Og generelt er en 128 mm kanon ved 100EL virkelig knusende kraft. Og hvis han slår, så vil selv den tsaristiske hær ikke synes nok.
  Og der er en endnu kraftigere tank: "Tiger"-5, som er endnu tungere og mere tungt pansret. Og den vejer omkring hundrede tons!
  Og i Rusland vejer hovedtanken "Alexey"-4 kun halvtreds tons og har en pistol på kun 105 mm kaliber. Men den er meget mere avanceret, pyramideformet og med en gasturbinemotor på 1800 hestekræfter, altså meget mobil.
  Tyskeren er mere massiv og magtfuld. Særligt forfærdelige er "Lions"-5, der vejer to hundrede tons. Hvilket dog ikke øger Hitlers chancer synderligt. Så supertunge tanke er for dyre og svære at transportere. Selvom der er nogle fordele ved brug og anvendelse.
  Under alle omstændigheder kunne Hitler ikke holde det ud og skyndte sig til det tsaristiske Rusland. Og kampene begyndte.
  Kraftige befæstede zoner af den russiske hær stoppede fjendens fremrykning. Og tyskerne blev hængende. Og den tsaristiske hær gik til offensiv i Afrika, hvor den havde meget mere styrke. Og italienerne mærkede de første slag. Deres tropper er for svage og med lav disciplin, med meget mere tilbagestående teknologi til at modstå Rusland.
  Efter blot tre ugers kampe drev tsarhæren italienerne ud af Somalia og Etiopien.
  Jeg skelnede pigerne Anastasia, Natasha, Zoya, Augustina, Svetlana. De er stadig lige så unge, som de var for halvtreds år siden, da de kæmpede mod Japan. Zar Alexei har allerede børnebørn, men pigerne er stadig greyhounds, hårde, aggressive og modige.
  Og under halvtreds års krig forblev pigerne unge. Og de har ikke en eneste rynke eller revne på huden. De er så smukke og friske som blomster.
  Men Oleg Rybachenko og hans partner Margarita er stadig børn - de er slet ikke modne. I hvert fald udadtil. Men de løber hurtigere end geparder. Og hverken en bajonet eller en kugle kan dræbe dem.
  Disse børn elsker at kaste skarpe skiver med deres bare fødder. De er generelt super fightere!
  Og enhver magt vil blive bragt i knæ!
  Anastasia, Natasha, Zoya, Augustina, Svetlana kæmpede også med tyrkerne under Alexander II. Og derfor er de allerede mere end hundrede år gamle. Men de ældes ikke, fordi de er hekse. Og fordi de er udødelige, i Rodnoverie's magt.
  Og repræsentanterne for den tsaristiske race løber tværs gennem Etiopien og slagter allerede italienerne.
  Og igen tvinger de dem til at kysse deres bare fødder. Og pigerne er selvfølgelig af ubeskrivelig skønhed og med glødende lidenskab i sjælen. De kan ikke nedgøres på nogen måde. Det er dem, der får landet til at se godt ud. Og de vinder med stor garanti.
  Det russiske tsarrige var stort set kontinentalt og unikt for den russiske nation. Den russiske nation, en blanding af mange folkeslag, og Rusland er som en smeltedigel, kan sluge andre folk, gradvist assimilere dem og ikke undertrykke dem. Derfor voksede kongeriget. Langsomt, rige for rige... Og nu er der meget lidt tilbage til globalt hegemoni. Rusland har en meget større befolkning end Det Tredje Rige og Italien.
  Så hun har alle muligheder for at fange og fordøje det. Desuden taget i betragtning, at modstanderne er svagere. Og ikke alle er tilfredse med Hitlers og Mussolinis regime.
  Også i Afrika støtter mange lokale stammer og koloniale enheder russerne. Ligeledes er russisk teknologi bedre egnet til junglen.
  Kampene viste, at tyskerne havde problemer selv med Panther-5, og ikke kun med Tiger-5. Ja, Krauts har mærkbart givet op. Efter at den tsaristiske hær var gået gennem Etiopien og ramte Libyen, sejlede de tyske enheder også. I kampe på himlen overraskede den tyske udvikling dog de kongelige esser - især med diskoformede apparater. Og de ødelagde russiske biler med vanvittigt raseri.
  Men selvfølgelig er tyskerne ingen match for tal. Og diskoteker er for dyre, og der er relativt få af dem. Og de er selv usårlige, men de kan ikke skyde , de ramler kun med en laminær jet. Og manøvredygtige russiske køretøjer kan slippe væk.
  Den kongelige hær på himlen er dog stærk. Og til søs er det endnu stærkere. Selvom det tredje rige ikke er svagt. Men stadig er kræfterne ulige.
  Både hvad angår befolkning og økonomisk potentiale kan Det Tredje Rige ikke klare sig med Rusland.
  Og hvis der også er meget stærke og smukke piger, der kæmper, så er der et totalt sammenbrud.
  Elizabeth og hendes hold kæmper mod de tyske monstre, og det lykkes endda at vinde. Og de er ikke flov over, at nazisterne har meget større og tungere køretøjer.
  Her går pigerne rundt om fjendens kampvogne og rammer dem lige på siden. Og de har ingen problemer med fjenden. De ødelægger deres fjende og synger:
  - Rasende byggemandskab! Rasende byggemandskab!
  Hitler vil være skakmat! Hitler vil være skakmat!
  Og de ødelægger fjenden med enorm lethed. Og pigerne kan ikke lade være med at grine.
  Men fascisterne, efter at have fået et smæk i nakken, trækker sig tilbage. Allerede i Libyen overgiver flere italienske divisioner sig næsten uden kamp. Og den kongelige hærs soldater rykker frem. Krauterne blev slået ud af Alperne med et kraftigt slag, og tsartropperne marcherede tværs over Italien. Barfodede piger fra Mussolini Jr.s hær hilser på de farvede tropper fra tsarhæren. Millioner af soldater af alle nationaliteter fylder Italien. Og ti tusinde mobile Alexey-4-tanke, som vejer halvtreds tons, er næsten uigennemtrængelige, når de skydes fra alle vinkler.
  Italien, som det svagere led i koalitionen, dør meget hurtigt... Den 30. maj erobrede tsartropper Rom næsten uden kamp. Og hovedstaden i Mussolinis imperium faldt.
  Og igen tvang pigerne fra den russiske hær deres støvede, bare fødder til at kysse fjenden. De forstår, at fjenden skal vises sin reelle status.
  Mens Albina og Alvina skrev beretninger, huskede de, hvordan de kæmpede med hekse med japanerne, da Alexey lå i vuggen. Og det var meget sjovt.
  Pigerne har endnu ikke fået nok af krigen og skyder tyskerne ned i luften. Albina bemærkede endda:
  - Når vi har besejret nazisterne, hvad så?
  Alvina sagde selvsikkert:
  - Lad os erobre Latinamerika!
  Albina bemærkede tvivlsomt:
  - Nå, det er endnu to-tre måneder! Og så?
  Alvina fnisede og svarede:
  - Suppe med en kat!
  Albina sagde vredt:
  - Nej, der må være en mere realistisk plan for livet!
  Alvina sagde med entusiasme:
  - Så vi føder en flok børn!
  Albina godkendte dette:
  - Det er allerede bedre!
  Italien er allerede næsten erobret. Mussolini Jr. flygter til Frankrig... Russiske tropper besætter Sicilien. Alle pastaproducenters ejendele i Afrika er allerede gået tabt. Kun tyske enklaver er tilbage, men den tsaristiske hær angriber også dem. Truslen om fuldstændigt tab af Afrika i en kamp med en stærkere fjende.
  Tyskerne så ud til at have fejlberegnet deres styrke. Og nu sejler de under de kongelige troppers slag.
  Og titusindvis af kampvogne er allerede i det sydlige Frankrig og har indtaget Toulon... Piger i bikini hopper rundt i byen og bringer fascisterne i knæ. De tvinger sig selv til at kysse deres bare hæle og grine.
  Men du kan også kysse en pige på brystet - hun gider ikke!
  Så mange succeser. Og i det sydlige Tyskland bryder russiske divisioner også igennem. Og de tog allerede Wien. Og de rykker frem mod München. Fascisterne bukker under for slagene og rækker hænderne op. Og overgiv dig til dig selv!
  Oleg Rybachenko er naturligvis blandt dem, der kæmper i front.
  Og drengen fanger personligt tre tyske generaler. For hvilket han modtager en særlig belønning fra monarken.
  Samtidig er den evige dreng barfodet og iført shorts.
  Zar Aleksej glæder sig over sejrene. Og hvad skete der? Hitler, djævelen, kom selv i løkken. Hans E-serie tanks er ingen match mod pyramideformede.
  Tsar Alexei belønner helte og heltinder. Og han gør det med stor iver.
  Man kan kun elske og respektere sådan en faderkonge. Russiske tropper har allerede drevet tyskerne ud af Marokko. Og næsten hele Afrika er russisk territorium. Og hvad? Så det blev bedre!
  Tsar Alexei tildelte Albina og Alvina til de bedste kvindelige esser i Rusland med en ny pris. Stjerne af et platin St. George's Cross med sløjfe og diamanter.
  Krigerne fortjener det virkelig. Og de har sådan en styrke. Og de slog deres egne fascister. Og de når i mål. Den tsaristiske hær nærmer sig allerede Ruhr-regionen, og der raser hårde kampe. De ønsker ikke at give efter for nazisterne. Og i Frankrig omgiver de allerede Paris. Den lokale befolkning hilser zarhæren velkommen og vil ikke stoppe.
  Man kan sige, at fjenden er på niveau med overgivelse. Hitler skynder sig, og det er allerede midt i juli. Og tyskernes stilling er næsten håbløs.
  Dette er, hvad det betyder at kontakte en så sej konge som Alexei den Anden, eller den store.
  Endelig har resterne af Wehrmacht-tropperne i Afrika allerede overgivet sig. Russiske tropper marcherede gennem Paris. Situationen var ved at blive kritisk for tyskerne.
  I slutningen af juli var Ruhr allerede blevet fuldstændig generobret. Og russiske tropper nærmer sig Østersøen.
  Hitler flygter fra Berlin til Latinamerika. De kongelige tropper kom ind i Danmark, og Norge blev befriet endnu tidligere. Pal og Lissabon. Angrebet på Berlin fulgte i august. Og hovedstaden i Det Tredje Rige blev indtaget. Derefter befriede den tsaristiske hær, som fortsatte sin offensiv, Madrid.
  Den sidste, der blev taget, var fæstningen Gibraltar i september. Citadellet blev væltet... Og endnu en krig var næsten forbi. Den viste sig på en eller anden måde at være overraskende kort og let.
  Tsar Alexei modtog titlen som den største erobrer af alle tider.
  Men Hitler er stadig i live og det lykkedes at flygte. Hvad skal man gøre med dette monster? Mærkeligt nok ønskede Latinamerika ikke at udlevere denne tyran. Og så, den 1. maj 1957, begyndte den sidste kampagne mod Latinamerika og den sidste krig i planeten Jordens historie. Tropperne rykkede frem uden problemer. Lokale styrker var for svage militært og kunne ikke modstå russiske tropper.
  Elizabeth og hendes hold har lige skudt batteriet ned, og nu giver fjenderne på vej bare op.
  Pigen bemærkede med et grin:
  - Dette er krig!
  Catherine bemærkede med et grin:
  - Den sidste krig i menneskehedens historie!
  Elena foreslog:
  - Så lad os skåle for fred! Og fremtidig skabelse!
  Og pigerne kyssede endda hinanden på de bare fodsåler i glæde.
  Nå, sådan går alt godt...
  Anastasia og hendes hold løber og kaster granater mod deres modstandere med deres bare tæer. De river deres fjender fra hinanden og blotter deres tænder.
  Natasha sang:
  - Jeg er pigen i en kolossal drøm!
  Og hvordan man affyrer en dræbergranat. Ja, man kan ikke være svag med sådan nogle piger. De vil ikke tilgive dette.
  Og de vil rykke frem mod sig selv uden at give fascisterne nåde. Lad i dette tilfælde ikke være helt fascister.
  Zoya kaster også en granat med sin bare fod og hvæser:
  - For sejr over fjenden!
  Og så skyder Augustine fra et maskingevær og kaster en granat med sin bare fod.
  Og det knirker:
  - Desperat slag!
  Og så vil Svetlana lægge pres på sine modstandere og spise dem til revet dej.
  Det er pigerne.
  Og han pladrer:
  - Zar Alexei er vores idol!
  Mexico City er taget og Cuba erobret. Russiske tropper bevæger sig fra nord til syd. Og de gør det med stor succes. Du vil ikke stoppe dem. Og der bliver en stor sejr.
  Og Albina og Alvina scorer meget succesfuldt i luftkampen. De er krigere, der ikke behøver at vise svaghed. De skyder fly ned, der er langt efter de russiske i forhold til deres niveau. Og vigtigst af alt, barfodspiger i bikini er ved roret. At de tærsker alle. Og de skyder alle ned, der bliver fanget i kampen.
  Vi har allerede passeret Nicaragua. Tsarhærens armada af maskiner kan ikke stoppes. Og russiske tropper kommer. Og oftere og oftere giver modstanderne op. Og de fordriver fjenderne med kolonner af fanger. Og de bringer fjenden på knæ.
  Anastasia løber for sig selv og får sine modstandere til at falde på deres ansigter og kysse hendes bare hæle.
  Så mange fjender overgav sig. Og mange af dem kapitulerer til trommeslag. Og de løfter poterne.
  Russiske tropper er allerede nået til Venezuela. Situationen bliver mere og mere rolig.
  Brasilien er den største fjende og knækker relativt let. Og hun er tvunget til at kapitulere.
  Piger går gennem Rio de Janeiro, og drenge kysser deres bare fodspor.
  Natasha bemærker med et grin:
  - Alligevel er livet godt!
  Zoya bemærkede med en vis tvivl:
  - Det er ikke så slemt, når du sover med fødderne mod væggen!
  Og pigerne vil bryde ud i grin. De kunne virkelig ikke være sjovere. Men hvad kan du gøre med dem...
  Her kæmper drengen Oleg Rybachenko også. Han har tjent i den tsaristiske hær i mere end halvtreds år. Han steg til rang af oberst, har mange priser og ser stadig omkring elleve år gammel ud. Og med ham har han den evige pige Margarita. Hun var en voksen kvinde og var meget bange for at blive gammel. Og som et resultat forblev hun en pige for evigt. De blev dog børn for omkring hundrede år siden. Og så bliver de lovet, at de bliver op til seksten år - hvilket generelt er godt! Drengen, for eksempel, behøver ikke engang at barbere sig!
  En dreng og en pige kaster granater mod deres fjender med deres bare fødder og synger:
  - Glæden ved sejre vokser,
  Hitler venter på galgen!
  Her er den sidste højborg for Ruslands modstandere - Argentina. Hitler gemte sig der.
  Og i juli gik russiske tropper ind på argentinsk territorium. Modstanden var i fokus. Og så hovedstaden faldt næsten uden kamp. Og Hitler selv blev fundet i august 1957... Dingler i en løkke. Tilsyneladende tog de deres egne og hængte dem.
  Chile kapitulerede også. Dermed sluttede den sidste krig i menneskehedens historie.
  Tolv heksepiger - i besiddelse af evig ungdom - fejrede deres sejr. Men en anden dreng, Oleg Rybachenko, virkede meget tilfreds. Endelig kan han leve for sin egen fornøjelse, hvor mange år han tilbragte i hæren.
  Og russerne gik ud i rummet allerede i 1947, og i 1954 fløj de til månen. Og i 1967 til Mars. Og yderligere nye præstationer. Solsystemet blev gradvist erobret. I 1975 styrtede Alexey II, efter at have været ved magten i halvfjerds år, i et fly. Og dermed sluttede regeringstiden for den største monark gennem alle tider.
  Og hans søn blev den nye konge: Mikhail II. Og Rusland rykkede ind i rumudvidelsen.
  Oleg Rybachenko og Margarita gik på Mars i 2005. Drengen bemærker:
  - Der er allerede gået hundrede år, siden jeg blev barn. Og er det ikke på tide, at jeg bliver op til seksten år?
  Margarita, der også ligner en pige, svarer:
  - Og jeg skal også vokse op efter overenskomsten! Men hvorfor forbliver vi børn?
  Oleg trak på skuldrene... Et billede af en engle-demiurg med vinger dukkede pludselig op foran dem.
  Det smukke væsen sagde:
  - Du har fuldført en del af din mission.
  Men nu venter pladsen på dig! Og rumverdener! Så lev og kæmp!
  Oleg Rybachenko spurgte med et grin:
  - Du lovede os lig som seksten!
  Englen nikkede med et smil:
  - Hvad vil du og Margarita?
  Margarita rystede indforstået på hovedet:
  - Endnu mere?
  Englen nikkede med et grin af perletænder:
  - Det her vil være til dig! Men for at blive op til seksten år gammel, vil du vokse i tusind år! Og så forbliver du i din ungdom for evigt!
  Oleg og Margarita hvinede i kor:
  - Det er ikke fair!
  Angela bemærkede med et smil:
  - Sådan er prisen for udødelighed! Men acceptere at være udødelige børn meget bedre end dødelige gamle mennesker!
  Drengen og pigen var enige:
  - Ja, meget bedre!
  Og vi grinede højere!
  Virkelig, hvad er disse dødelige mennesker? Selv den største konge af alle tider og folk, Alexei, døde. Og de har en evighed foran sig, fuld af strålende eventyr.
  
  
  
  NAPOLEON GÅR IKKE TIL RUSLAND!
  . En alternativ historie, hvor den store kejser ikke tog til Rusland, men flyttede sine regimenter til... Tyrkiet! Nå, selvfølgelig, hvorfor ikke? Hvorfor ikke befri Balkan fra osmannisk styre?
  Og fjenden er selvfølgelig ikke for stærk. Og allerede før det blev han slået af russerne.
  Og Napoleons hær drog ud på en tvungen march. Og hun gik næsten uden at møde modstand fra Bosnien til Istanbul. En forhindring: bjerge, floder, fæstninger... Og lejlighedsvis modstand. Og befolkningen hilser franskmændene og europæerne som befriere.
  Napoleon erobrede Istanbul i 1812. Så kæmpede han også i Lilleasien. Nåede det Indiske Ocean og Mekka. Hvorefter franskmændene og deres lejetropper flyttede til Egypten.
  Mens Napoleon ikke tog til Rusland, erobrede han osmanniske besiddelser. Måske advarede nogle spåkoner ham om mulig fiasko i tilfælde af en krig med det zaristiske imperium.
  Briterne forsøgte at lande i Spanien i 1814. Napoleon vendte tilbage til Paris. Og ved at samle kræfter flyttede han hurtigt til Spanien og besejrede briterne der. Hvorefter franskmændene blev noget stærkere i Pyrenæerne.
  Deres tropper nåede Marokko og besatte hele det nordlige Afrika og Sudan.
  Således etablerede de generel dominans i Middelhavet. Gibraltar blev også indtaget. Og de blev også grundigt styrket. Krigen med Storbritannien fortsatte med varierende grad af succes. Begge sider var trætte af træfninger på havet. Napoleon ville dog tage det med tal. Og flere og flere skibe blev bygget, søfolk blev uddannet. Efterhånden begyndte franskmændenes numeriske overlegenhed, som havde store menneskelige og territoriale ressourcer, at tage deres vejafgift.
  Og de udmattede briter begyndte at bukke under. Endelig, i 1825, fandt en landgang sted. Og Napoleon tog endelig London. Dermed sluttede krigen. Og den allerede ældre kejser besluttede at hvile og engagere sig i fredelig konstruktion. Det eneste er, at franskmændene fortsatte med at bevæge sig tværs over Afrika og erobre dets syd. Nikolaj den første kom til magten i Rusland. Russerne førte en krig med Iran, men trods sejrene erobrede de det ikke, men begrænsede sig til moderate territoriale erhvervelser. Så stod Rusland over for Shamils krig i Kaukasus og fandt sig selv bundet af den i lang tid.
  Napoleon regerede indtil 1837 og var otteogtres år gammel, da han døde. Han blev efterfulgt af sin søn Napoleon II. Den unge 26-årige blonde kejser var tidligere konge af Italien og Romerriget. Han ville selvfølgelig overgå sin far Napoleon den Førstes herlighed.
  Og Napoleon II lavede sit første felttog mod Iran og derefter mod Indien. Selvfølgelig erobrede den største og mest velorganiserede hær i verden både Iran og Indien relativt hurtigt. Erobringen af Afrika blev også afsluttet. Frankrig førte krige i Latinamerika og forsøgte at tage kontrol over kolonierne i Spanien og Portugal. Det var på en eller anden måde ikke tid til Rusland. Men franskmændene fik efter lange krige endelig fodfæste i Latinamerika. Napoleon II døde i 1856, og hans søn Napoleon III besteg tronen. Han var kun seksten år gammel på det tidspunkt. Og i 1858 begyndte Napoleon III sin kampagne mod Rusland.
  Besluttede at overgå sin oldefar. Og i Rusland er der stadig livegenskab. Og landet er naturligvis uforlignelig med hensyn til kampstyrke med Napoleons Frankrig.
  Napoleon III regnede med sejren. Og to millioner soldater bevægede sig tværs over Rusland. De marcherede i tre kolonner: til Kiev, Moskva og St. Petersborg. Men Rusland havde ikke sin egen Kutuzov.
  Og zar Alexander II blev tvunget til at flygte til Kazan. Moskva og Skt. Petersborg og Kiev blev erobret. Der var tropper over hele verden og mere avancerede våben mod Rusland. Selv i Napoleon III's hær dukkede de første lette kampvogne op.
  Ja, du kan ikke modstå en sådan magt. Zar Alexander II tilbød fred til franskmændene. Men Napoleon III erklærede, at han havde brug for Rusland som helhed.
  Kort sagt begyndte en guerillakrig. Men Napoleon har mange tropper. Derudover annoncerede Napoleon III afskaffelsen af livegenskab. Det fik også nogle af folkene over på hans side. Krigen rasede stadig i flere år, og Napoleons tropper nåede Stillehavet.
  I sidste ende blev der fundet et kompromis. Napoleon III giftede sig med Alexander II's datter og blev kronet til konge. Og Rusland, som en del af et stort imperium, fik en vis autonomi.
  Napoleon III kæmpede stadig i Kina, hans tropper nåede Australien og erobrede Indokina. Og i 1877 døde han, og Napoleon den Fjerde besteg tronen. En ung mand på fjorten år. Oldebarn af Napoleon, den første og moderlige efterkommer af russiske zarer. Napoleon den Fjerde fuldendte erobringen af verden - efter at have erobret USA og alle andre øer... Et verdensomspændende imperium opstod. Så var der kun tilbage at storme rummet.
  Men der var ingen sorg, men djævle kom og bankede på. Napoleon IV døde i 1894. Mere præcist døde han på jagt i Afrika. Og hans trone blev indtaget af en dreng, Napoleon den Femte, omkring fire år gammel.
  På en eller anden måde viste Napoleons efterkommere sig ikke at være særlig ihærdige. Og selvfølgelig begyndte problemerne. Nu i Latinamerika, nu i Kina, nu i Rusland.
  Men tropperne undertrykte urolighederne og separatisterne. Napoleon den Femte voksede op og begyndte beslutsomt at undertrykke oprørene. Hvorefter planeten Jorden på en eller anden måde faldt til ro. Og i 1914 fløj den første mand ud i rummet! I 1917 landede folk på månen.
  Gradvist fik menneskeheden stabilitet. Og nu udvidelsen ud i rummet. I 1935 havde folk besøgt alle solsystemets planeter, og der var opstået en bosættelse på Månen. Napoleon den Femte regerede indtil 1960 - seksogtres år - en rekord blandt Bonapartes og døde i herlighed. Og Napoleon den Sjette modtog tronen. På dette tidspunkt var vellykkede eksperimenter med at forynge mennesker allerede begyndt. Og i 2000 begyndte folk at trænge ind i nabostjerner. I 2020 er de første menneskelige bosættelser blevet skabt uden for planeten Jorden.
  
  IVAN DEN FORFÆRDELIGE ER IKKE FORGIFTET
  Ivan den Forfærdelige blev dog ikke forgiftet i 1584 (hvor fik de ideen om, at han overhovedet var forgiftet?), men levede i nogen tid. Han giftede sig med en engelsk prinsesse. Og samtidig erobrede han Sibirien og byggede byer der. I 1590 fik han en søn, Alexander, med en engelsk prinsesse. I 1591 døde sønnen Dmitry, men russerne generobrede deres år fra svenskerne. I 1592 indtog de Narva.
  Polens og Ruslands fælles krig mod Sverige sluttede i 1593 med erobringen af Vyborg. Og svenskekrigens nederlag i 1594.
  Rusland generobrede således byerne ved Østersøkysten, grundlagt i Narva, samt Vyborg. I 1595 beordrede Ivan den Forfærdelige opførelsen af en by ved mundingen af Neva. Således opstod Aleksandrovsk mere end hundrede år tidligere. Året blev navngivet til ære for søn af Ivan den Forfærdelige og den engelske prinsesse.
  Så fortsatte Ivan den Forfærdelige med at bevæge sig tværs over Sibirien. Hans krigere rykkede frem til Amur-floden. I 1598, efter at have restitueret sig i femogtres år - en rekord for Rusland og en af de længste varigheder af et kongerige i planeten Jordens historie, døde Ivan den Forfærdelige. Hans arving, Fedot, døde også samme år. Og Alexander den Første blev konge. Han var kun otte år gammel på tidspunktet for sin opstigning til tronen. Men Boris Godunov blev regent. Og alt gik mere eller mindre. Sandt nok var der også sultne år. Derefter krigen med Polen i 1605. Så for første gang kommanderede Alexander selv hæren. Polakkerne forsøgte at belejre Smolensk, men blev fuldstændig besejret. Russerne gik i offensiven og tog Kiev og Polotsk. Polakkerne afstod land langs Berezina og Kiev til Ukraines venstre bred.
  Der var ro i nogen tid. Rusland var på fremmarch i øst. Hun nåede Stillehavet og grundlagde nye byer der.
  Så kom felttoget til Krim, som faldt sammen med Tyrkiets svækkelse. Rusland erobrede også Krim-khanatet sammen med Azov.
  Således opstod et stort imperium. Hvorefter der var endnu en krig med polakkerne. Alexander proklamerede - vi vil generobre landene i hele Kievan Rus.
  Og det skete. Russiske tropper under ledelse af zaren og den store kommandant Skopin-Shuisky var stadig i stand til at besejre polakkerne og indtog endda Warszawa.
  Efter en del kontroverser accepterede Polen Alexander den Første som zar. Hvorefter slavernes store magt opstod. Rusland vendte mod syd i 1630. Krige begyndte med Tyrkiet. Det Osmanniske Rige var i tilbagegang og tabte.
  Rusland erobrede Balkan og gik endda ind i Konstantinopel. Den osmanniske trone blev overført til zar Alexander. Og nu nåede de russiske regimenter til Egypten. Og i 1640 erobrede de Mekka og Irak med Kuwait. Efter at have dannet et kæmpe imperium. I 1645-1647 var der krig med Iran. Og Persien underkastede sig også Rusland. Krigen med Manchu-imperiet endte med erobringen af det nordlige Kina.
  Tsar Alexander, i lyset af stigningen i antallet af ikke-russiske befolkning, indkaldte endda et økumenisk råd. Der blev foretaget en ændring til ortodoksi, der giver mulighed for fire koner.
  Hvilket var en konsekvens af ønsket om at gøre det lettere for muslimer at acceptere ortodoksi, og at fremskynde russificeringen af de nyerobrede lande.
  I 1658 døde zar Alexander den første efter at have regeret i tres år og også blevet den store Rurikovich.
  Mikhail den Første, søn af Alexander den Første, blev den nye konge. Den nye konge var allerede fyrre år gammel. Og han fortsatte sin fars erobringspolitik. Russiske tropper rykkede mod Indien. Der var krige der.
  Hvilket endte med etableringen af russisk herredømme der. Så var der en stor krig med Kina. I 1671 døde Mikhail. Og krigen blev fortsat af hans søn Alexei den første Rurikovich. Den unge konge, omkring tredive år gammel, kommanderede energisk og opnåede store sejre. Kina blev erobret efter flere års krig.
  Derefter fortsatte Rusland sine bevægelser mod øst og syd og erobrede Indokina. Indtil vi nåede Singapore. I 1701 døde Alexei, og hans søn Peter begyndte at bygge en stor flåde. Rusland bevægede sig gennem øerne i Stillehavet og landede i Australien.
  Samtidig var der et ønske om at ekspandere ind i Europa. Og i 1715 begyndte krigen med Østrig. De overlegne russiske tropper erobrede Østrig hurtigt. Så erobrede de Tyskland. Vi nåede selve Rhinen. Og de erobrede Italien i 1721. Så Peter den Store skar et vindue til Europa. Sammen med Egypten. Samtidig besatte russerne Canada gennem Alaska. I 730 døde Peter den Store, og tronen blev arvet af hans barnebarn Peter den Anden - Rurikovich.
  Hans regeringstid viste sig at være aktiv: den unge mand begyndte en krig med Frankrig og erobrede Canada, og russiske tropper, som havde større numerisk overlegenhed, indtog Paris. Holland blev også erobret. Selvom partisankrigen trak ud der. Men til sidst blev hun også undertrykt.
  Og senere i 1745 faldt både Spanien og Portugal. Men også der var der guerillakrig i flere år. I 1753, efter Peter den Andens død, besteg Peter den Andens søn, Peter den Tredje, tronen. Den nye konge fortsatte med at bevæge sig på tværs af Afrika og Amerika. Krig brød ud i 1761 med den sidste stormagt, Storbritannien. Rusland havde ikke særlig succes til søs i starten.
  Men så, med numerisk overlegenhed og erfarne befalingsmænd, blev briterne besejret. Og der var en landing. Og i 1767 faldt London.
  Og i 1780 døde også Peter den Tredje. Hans otteogtyve-årige søn, Paul den Første, besteg tronen. Rusland havde ikke længere seriøse modstandere og bevægede sig på tværs af Afrika og Latinamerika. I 1820, da Paulus den Første døde i en alder af otteogtres, havde Rusland fuldført sin erobring af hele verden. Og Ivan den Femte besteg tronen i en alder af 42 år.
  Der var ingen at slås med længere. Men videnskaben er endnu ikke nået til det punkt, hvor de erobrede det store rum. Ikke desto mindre bestilte Ivan flyvninger til månen. Ligesom imperiet skal videre. Og i 1833 fløj mennesket ud i rummet for første gang. Og i 1845 landede russerne endelig på månen.
  Kejser Ivan den Femte døde i 1847. Alexander II arvede tronen. Udvidelsen til rummet fortsætter. Landede på Mars i 1861. Og så på alle solsystemets planeter.
  Og så fløj de til andre stjerner...
  
  DONALD TRUMP I ROOSEVELTS SÆDE
  Så Donald Trump befandt sig i Roosevelts sted under Anden Verdenskrig. Dette viste sig faktisk at være en super chance! Overvej din forgængers fejl. Og den første fejl: de tillod USSR at rejse sig og blive en supermagt.
  Donald Trump forstod bedre end nogen anden: Rusland skulle ikke have lov til at vinde Anden Verdenskrig. En hurtig sejr for Det Tredje Rige er dog også ufordelagtig for Amerika.
  Den bedste mulighed: lad dem dræbe hinanden så længe og så meget som muligt.
  Nå, selvfølgelig hjalp Donald Trump Rusland lidt, før Stalingrad... Og der var ingen særlige uoverensstemmelser med historien. Og drev det tredje rige ud af Afrika.
  Og så tilbød han Hitler en våbenhvile i bytte for afskaffelsen af antisemitiske love.
  Efter Stalingrad indså tyskerne, at de faktisk kunne tabe Anden Verdenskrig, og blev enige med Trump. Jøder vil ikke blive forfulgt, men... Handelen genoptages...
  Og fanger udveksles. Trump laver selv en atombombe og afslutter Japan. Og tyskerne, efter at have stoppet bombningen af deres territorium og lukket den anden front, akkumulerer styrke.
  Führeren udsatte Operation Citadel flere gange. Og selv i juli lancerede han ikke en offensiv, fordi han ville teste Tiger-2, en monstertank, i kamp, og det betyder "Lion" og "Mouse". Derudover begyndte tyskerne at danne divisioner fra udlændinge og akkumulere styrker.
  Og Trump rådede Führeren til ikke at skynde sig, da planerne for den tyske offensiv på Kursk Bulge allerede er kendt af den sovjetiske kommando, og der er intet dummere end at angribe, når fjenden ved om det.
  Führeren var klog nok til at lytte til Trumps kloge råd. Og han kom i defensiven.
  Den Røde Hær gik endelig i offensiven den 30. august. Og satte sig fast i fjendens forsvar i dybden. Kampene viste, at Panther er meget god i forsvaret, med sin hurtigskydende kanon, som rammer på lang afstand.
  Og "Tiger" er ikke dårligt, og endda "Ferdinand". Den sidste selvkørende pistol i forsvaret er ret stærk. Og det afviser perfekt angreb fra modstandere. Og "Ferdinand" arbejder meget aktivt. Da han rammer på afstand, vil du ikke engang være i stand til at rette ryggen op.
  Tyskerne gav stadig efter, i det mindste langsomt, men på Oryol-afsatsen. Men sovjetisk luftfart dominerede ikke længere himlen. Uden en vestfront var Krauts stærke. Blandt de tyske esser skilte Marcel sig især ud.
  Han døde ikke ved et uheld i slaget ved Middelhavet. Og nu, som et es, kæmpede nummer et i øst. Og denne bedste Luftwaffe-es, som på kort tid satte en rekord på vestfronten, som ingen nogensinde havde brudt i den virkelige historie, kæmpede nu i øst.
  Marcel slog på afstand og lod sig ikke knibe eller vælte. Han blev en legende blandt tyske og sovjetiske piloter.
  Og uden nogen overdrivelse. Han skød både angrebsfly og jagerfly ned.
  For et hundrede og halvtreds fly blev han tildelt ridderkorset af jernkorset med egeblade af sølv, sværd og diamanter. Da han lavede to hundrede fly, blev han tildelt den tyske Ørneorden med diamanter. Da han nåede 300 fly, modtog han en særligt etableret pris for ham: Ridderkorset af Jernkorset med gyldne egeblade, sværd og diamanter. Efter at have skudt fire hundrede fly ned, modtog han et guld- og diamantkrucifiks af militær fortjeneste og en Luftwaffe Cup af guld og diamant. Marseille skød to hundrede fly ned over Middelhavet i efteråret. I løbet af vinteren og marts skød han næsten hundrede flere biler ned og blev overført til østfronten. Der oversteg han tre hundrede køretøjer tilbage i maj 1943.
  Så, i september 1943, nåede den tallet på fire hundrede køretøjer. Og han satte endda rekord ved at slå fjorten køretøjer ud i én kamp.
  Selvfølgelig, med sådan et es, følte tyskerne sig mere end selvsikre i himlen.
  Og de kunne holde den Røde Hærs angreb tilbage ved at trække styrker op på forhånd. Ikke desto mindre rykkede sovjetiske tropper frem, om end meget langsomt.
  I slutningen af oktober nærmede den røde hær sig Orel. Fritzerne forsøgte at holde denne by for enhver pris.
  Tiger-2 kampvognen blev brugt i kamp for første gang. Dette køretøj klarede sig dog godt i forsvaret, men brød ofte sammen. "Lion" blev endnu værre. I lighed med den voksne "Tiger"-2, bedre kendt som den kongelige tiger, havde "Lion" en kraftigere pistol, hvilket dog var unødvendigt. Siden sovjetiske 34 kampvogne blev taget med tyske våben. Men "Løven", der vejede halvfems tons, havde ingen fordele i forhold til "Tigeren" med hensyn til rustning, men var dyrere, mindre pålidelig, og den kraftigere pistol var ringere i skudhastighed.
  Kun når man skyder på lang afstand, havde "Løven" fordele, men det var til ringe nytte, da de fireogtredive var næsten umulige at ramme, mens de bevægede sig fra en sådan afstand, hvor "Løven" havde fordele.
  Kampene viste, at "Løven" ikke har nogen fordele ved at beskytte skrogets sider og pande over "Tiger"-2, og den tykkere panser i tårnets pande bremser kun dens rotation.
  Det vil sige, det viste sig, at "Lion" i praksis er endnu værre end "Tiger"-2. Og til hvad det viser sig, er det designet.
  Ikke desto mindre var Tiger-2 relativt godt beskyttet, den var uigennemtrængelig selv til siden af T-34-76 og viste sig derfor at være en effektiv, om end klodset, maskine.
  Samtidig viste to piloter sig godt i kamp: Albina og Alvina. Som kæmpede hele tiden barfodet i bikini. Og de gjorde det meget effektivt.
  Ligesom Albina trykker på aftrækkerne med sine bare fødder, vil hun skyde en sovjetisk pilot ned.
  Og så vil Alvina også presse med sine bare, mejslede fødder. Og igen vil han slå fjenden ned.
  Pigerne arbejdede aktivt og med panters panache. Selvom de er novice krigere. Men deres hemmelighed er at kæmpe i bikini og barfodet, så vil ingen vælte dig!
  Slaget ved Oryol trak ud til slutningen af november. Tyskerne holdt byen, og den røde hær stormede den stædigt. Stalin selv viste stædighed i denne sag. Byen blev grundigt befæstet af Krauts og tillod ikke, at den blev omringet.
  I begyndelsen af december var der en midlertidig pause, kun kampe fandt sted på himlen. Marseille oversteg antallet af 500 fly, der blev skudt ned, og var det andet i Det Tredje Rige efter Göring, der blev tildelt jernkorsets storkors.
  Den Røde Hær stoppede. Men i slutningen af december genoptog den sin offensiv. Efter stædige kampe blev Oryol endelig omringet. Og så tag det. Tyskerne blev skubbet lidt mere tilbage i midten. Men de var klar til vinteren og kæmpede hårdt.
  Fritzerne var stadig i stand til at slå offensiven tilbage nær Leningrad. Dels på grund af advarslen fra Trump, som var meget bange for fascisternes nederlag.
  Efter at have slået angrebet tilbage i nord, afviste nazisterne på en eller anden måde angrebet og overlevede vinteren... Og i foråret begyndte de at samle styrke.
  Den Røde Hær led også skade. Men hun fik IS-2 og T-34-85. En udveksling af slag begyndte, og den 22. juni 1944 indledte Den Røde Hær en større offensiv i centrum.
  Tyskerne bukkede under, men langsomt... sovjetiske tropper rykkede frem halvtreds kilometer på halvanden måned på en ret bred del af fronten. Nazisterne ændrede generelt deres taktik noget og forsøgte at bevare deres styrke uden at angribe.
  Her spillede Trump tydeligvis rollen, som ikke ønskede, at hverken Rusland eller Tyskland skulle vinde. Men han var bange for, at russerne alligevel ville vinde, og rådede Führeren til at bygge en krig mod forsvaret for at udtømme bolsjevikkernes ressourcer.
  Hitler gik, trods al sin aggressivitet, stadig i dybt forsvar. Desuden er tyske kampvogne ufuldkomne. Og "Mouse" levede heller ikke op til forventningerne, og kun i forsvaret viste sig mere eller mindre i korte kontraangreb.
  Tyskerne har endnu ikke været i stand til at få ordentlig succes med teknologien. Panther 2 kunne gøres mere kraftfuld i bevæbning og rustning, men det har endnu ikke været muligt at gøre den tungere end halvtreds tons. Focke-Wulf var ringere i manøvredygtighed og var ufærdig.
  Me-309 viste sig at være kraftig i bevæbning og hurtig, men dårligere i manøvredygtighed. TA-152 var bedre end Focke-Wulf i flyveegenskaber og kraftigt bevæbnet, men den viste sig også at være tungere. Sandt nok har Marseille udviklet gode taktikker for fly, der er tungere, men mere bevæbnede og bedre beskyttede.
  Indtil videre har tyskerne ikke kun bevaret deres fordel på himlen, men endda øget den på grund af antallet af køretøjer. Selvom USSR også havde Yak-3 og LAGG-7. Men det har endnu ikke givet en fordel.
  Men tyskerne udviklede ME-262. I juni havde Luftwaffe allerede tusindvis af disse jetfly med fire 30 mm flykanoner. Men i kamp viste ME-262 sig at være utilstrækkeligt manøvredygtig og effektiv. Blandt andet på grund af den høje hastighed. Det eneste er, at ME-262 er meget svær at skyde ned, den er pansret og overlevelsesdygtig, den er svær at ramme på grund af dens høje hastighed, men den går i stykker på grund af dens ikke særlig pålidelige motor.
  Så tyskerne havde indtil videre kun relativt succes med at modtage TA-152 og havde den moderniserede ME-109 "K", den mest populære jagerfly fra Anden Verdenskrig.
  Antallet af producerede fly steg også, hvilket gjorde det muligt at bevare overlegenheden i forhold til sovjetiske mærker. Desuden var tyske køretøjer betydeligt stærkere i bevæbning og motorkraft.
  Den tyske Yu-288, der kombinerede høj hastighed og en stor bombelast, viste sig at være ganske vellykket. Og det første serielle firemotors bombefly, Yu-488, der er i stand til at bombe over lange afstande. Dens højdepunkt var det forholdsvis lille vingeareal, som gav den en hastighed på op til 700 kilometer i timen, hvilket var meget for et bombefly på det tidspunkt.
  Tyskerne havde ikke særlig succes inden for kampvognsbygning. Musen er god til forsvar, men er stadig sårbar fra luften og svær at transportere. "Jagdpanther" viste sig at være mere vellykket. Den blev produceret i stadigt stigende mængder og fik et godt ry.
  Her var tyskerne selvfølgelig næsten færdige med bilen, men i hvert fald blev det godt.
  Hovedmængden af tysk udstyr steg, hvilket gjorde det muligt med større succes at modstå sovjetiske angreb. Herunder offensiven i august i syd.
  Efteråret 1944 kom, sovjetiske tropper tog ikke engang Kharkov, og står stadig i centrum.
  Fritz følte sig lidt mere selvsikker... Stalin fortsatte med at hamre løs, men uden hjælp fra USA kunne han ikke vinde det teknologiske kapløb mod Tyskland.
  Med udenlandske divisioner og mange hiwier, plus satellitter og tidligere sovjetiske borgere, kunne Det Tredje Rige mere eller mindre genopbygge sine styrker og forblive i defensiven. Fremmedarbejdere og slavearbejde gjorde det muligt at producere en masse udstyr. Og først og fremmest jetflyvning.
  V-1 og V-2 raketprojektet blev opgivet til fordel for jetfly, og Arado bombefly dukkede op. Som bombede perfekt. Og sovjetiske fly kunne ikke engang indhente dem.
  Hitler stolede i stigende grad på en luftoffensiv. Fritzerne kæmpede også om vinteren... Den Røde Hær var i stand til at rykke frem i centrum i løbet af vinteren.
  Her, selvom tyskerne forventede et angreb, var de chokerede over artilleriets arbejde, især Andryusha-raketkasteren. Men så var talrige tyske kampvognsdivisioner i stand til at stoppe de sovjetiske tropper.
  De nye tyske selvkørende kanoner E-10 og E-25, små, men smidige, viste sig især effektive.
  Tiger-2 dukkede også op med et smallere og mindre tårn og en kraftig motor på 1000 hestekræfter, som viste sig at være en mere praktisk maskine.
  Kort sagt begyndte en krig med et menageri, der var mere rentabelt for tyskerne.
  Hitler regnede virkelig med E-seriens kampvogne, da de var mere avancerede og havde en lav silhuet. I E-50 var højden generelt en meter lavere end Tiger-2'erens, hvilket gjorde det muligt med samme panser at reducere tankens vægt til halvtreds tons med en 1200 hestes motor ved boostning, en mere panserbrydende og præcis pistol.
  Dette blev fantastisk! Bilen fik samme hastighed og hurtighed som et gennembrud. Og pigerne kæmper om det. Og selvfølgelig barfodet og i bikini.
  Kampene var intense, især i foråret, i maj. Tyskerne begyndte at forsøge at angribe. Men de var kun i stand til at generobre Belgorod, som tidligere var blevet erobret af sovjetiske tropper. Kampene fortsatte i lang tid. Og E-100 kampvognen deltog også i slaget. Dette køretøj, meget godt beskyttet og med kraftige våben, blev et stort problem for de sovjetiske tropper.
  Efter udseendet af SU-100 besluttede Stalin uventet at ændre doktrinen i tankbygning. Og denne selvkørende pistol begyndte at blive produceret i stadigt stigende mængder.
  Jeg blev tiltrukket af den lette produktion af selvkørende våben og den mere kraftfulde pistol. Og også det faktum, at Stalin begyndte at tænke på at redde soldater. I hvert fald var det i sommeren 1945 kun tyskerne, der angreb. De var kun i stand til at omringe Rostov-ved-Don og Oryol, og det var omfanget af deres succes... Efteråret sad Krauts i defensiven, og Den Røde Hær rykkede frem. Og også om vinteren... Og kun Belgorod var i stand til at slå tilbage.
  Så begge armadas bremsede...
  Året 1946 kom. Tyskerne forsøgte at angribe om sommeren ved hjælp af kampvogne E-50 og E-100 og E-75. Mod dem havde Stalin SU-100 selvkørende kanoner, som praktisk talt erstattede alle andre typer våben. Tyskerne pustede, men gjorde næsten ingen fremskridt... Og i efteråret og vinteren rykkede den røde hær frem...
  Men igen nåede jeg intet.
  Det er allerede 1947. Tyskerne presser og rykker frem, russerne presser tilbage og rykker frem. Intet lykkedes.
  Her kommer 1948. T-54 dukkede op, som dog ikke blev udbredt. SU-100 er stadig i drift. Sandt nok er denne selvkørende pistol noget forældet. Tyskerne har førstepladsen i rækken over E-75 med gasturbinemotor. Og den var allerede godt beskyttet fra siderne...
  Men tyskerne kunne stadig ikke opnå sejr. IS-7 blev produceret i USSR. Som med succes bekæmpede tyskerne.
  Så 1949... Frontlinjen er ubevægelig, og der bliver udvekslet slag. Bokserne svinger og ødelægger hinanden.
  Så i 1950 svinger frontlinjen lidt. Men der sker ikke noget væsentligt.
  Og det går til 1951, det samme. Ingen ændring på østfronten. Begge sider var ret udmattede.
  1952 gik også. Det sidste hele år af Stalins regeringstid. Det eneste tyskerne havde var diskoteker, der var usårlige over for håndvåben. USSR har det mest populære køretøj: SU-122 med en lang tønde, som stadig er vurderet som den bedste.
  Og endelig, 1953... Stalin dør, og så begynder det her. Der er en kamp om magten i Moskva, og ved at udnytte dette, går tyskerne i offensiven.
  Og de er på vej frem i Kaukasus. Türkiye går endelig ind i krigen.
  Jeg indfanger hele Kaukasus forår, sommer og efterår, og får en fordel...
  Men her blander Trump sig allerede. Og den 1. januar 1954 begynder USA atombombningen af det tredje riges og... Ruslands territorium.
  Sådan her! Trump greb ind i Anden Verdenskrig.
  Og alt bliver meget fedt på sin egen måde! Og til en vis grad er det fedt!
  Trump besejrer trygt sine fjender! Og dette er hans helvedes PR!
  Denne amerikanske diktator hopper endda af glæde!
  
  SMUKKE PIGER LAVER HISTORIE
  En alternativ historie, hvor Hitler alligevel besluttede, at han først skulle afslutte Storbritannien og først derefter angribe USSR. Et af disse trin var efter erobringen af Kreta og angrebet på Malta. Sidstnævnte var ganske vellykket, og Fuhrerens tropper besejrede briterne. Hitler tog beslutningen om at afslutte med Storbritannien og først derefter tage til USSR.
  Her blev han påvirket af fire heksepiger. Ariske skønheder: Gerda, Charlotte, Christina, Magda - overbeviste Führeren om ikke at tage til Rusland endnu! De knælede endda ned og svor, at 1941 ikke var tiden til dette. Ud over pigen løb de barfodet over kullene og udførte et ritual, der bekræftede, at det var bedre ikke at tage til Rusland. Og fire skønheder overbeviste Fuhrer om, at det var nødvendigt for piger at kæmpe i Afrika. som vi fik samtykke til.
  Den britiske base bliver angrebet af en Fritz-armada;
  Den største britiske base så virkelig ud af helvede. Det blev angrebet af mere end tusinde bombefly samlet fra hele østfronten og efter at have modtaget anstændig kamperfaring sammen med eskortejagere. Briterne har selvfølgelig kæmpet i lang tid, men de forventede ikke et så kraftigt massivt angreb. Ja, hvem ville tro, at Krauts ville beslutte at afsløre fronten, selvom fjenden midlertidigt var faldet til ro. Men de britiske soldater bliver nu tævet nådesløst. For eksempel bliver deres skibe angrebet af Yu-87, den berømte "ting". Ikke særlig hurtige, men med den højeste (for deres tid) bombenøjagtighed, plager de den britiske flåde gemt i bugterne. Mere moderne Focke-Wulfs er ikke langt bagefter, inklusive selv den legendariske von Rudel, kongen af angrebsfly. Kendt for forliset af det mest magtfulde sovjetiske slagskib, slagskibet Marat.
  For eksempel ser korporal Richard gribbe rulle ned ad en bakke som en slæde. Talrige tyske bombefly dukker op fra et ishul som rovfisk. Den allerede modne englænder lægger af frygt på telefonen. Han havde aldrig set så forfærdeligt et syn. Sirenerne lyder meget sent, efter at bomberne er eksploderet. Sprængbølgen kaster britiske soldater op, afhuggede arme og ben flyver i forskellige retninger. En af jernhjelmene blev rødglødende og ramte betjenten i ansigtet. Og hvordan han skriger:
  - Churchill er kaput! Hitler er sej!
  De britiske antiluftskyts begyndte ikke at skyde med det samme, men først da tusindvis af bomber faldt på én gang. Fjenden beregnede alt korrekt: ikke en eneste bombe skulle gå til spilde. Så knus fjenden og ram. Alle sektorer er præmarkeret på kortet. Desuden forklædte de uforskammede briter sig ikke engang ordentligt. Mange af deres antiluftskyts kanoner står i frit syn og er de første, der bliver fejet væk.
  Her blev løbet af en 85 mm antiluftskyts, tredive fod lang, kastet op og bøjet i luften som et rat. Hvorefter den styrtede ned og knuste fem englændere. En af de sorte fik sin mave revet op, og hans tarme faldt ud.
  Og bomber faldt, og alt brændte, et brændstoflager buldrede, de begyndte at eksplodere og spredte granater næsten over hele skelettet, så blev endnu et lager ramt. For at toppe det hele hylede sirenerne installeret i Yu-87'eren og Focke-Wulf irriterende og forårsagede vild rædsel blandt de sorte og araberne blandt kolonitropperne. Men det ser ud til, at hvide er lige så bange.
  For eksempel stødte to britiske fregatter sammen, så meget at kedlerne buldrede. Og selv affaldet af fregatterne, der var lettet, eksploderede i luften som minemarker, og krydseren sank simpelthen til bunds.
  Den engelske kampvogn "Cromwell" med en kort mundkurv, men med anstændig fart og ret kraftig frontalrustning, accelererede i panik og ramponerede sit eget lager og knuste endda et dusin af sine egne fortvivlede soldater undervejs. Kaos voksede. Det engelske hangarskib begyndte at synke, og den magtfulde dreadnought åbnede ild... på kysten, hvor dets egne soldater myldrede.
  Og i denne underverden forblev to mennesker fuldstændig uforstyrrede. En af dem var en indianer, der langsomt tændte en pibe, og den anden var en kvinde, tydeligvis af arabisk oprindelse, men i militæruniform. De to af dem er ikke opmærksomme på den hastige død. Eller rettere sagt, en hel horde af udslettelsesryttere spillede et usædvanligt kortspil. Det var et spil med tooghalvtreds kort med jokere, og endda efter reglerne opfundet af rødhuden selv.
  En arabisk kvinde sagde:
  - Der er dog meget larm! Og hvorfor skabe sådan en panik?
  En af soldaterne, med ryggen skåret af granatsplinter, løb næsten ind i indianeren, men han blev skødesløst smidt væk som en killing. Dråber af blod faldt på det rødhudede ansigt, og han slikkede dem smilende af. Så bemærkede han:
  - At lave larm er for svage, blege mennesker. Vi apacher tænker på denne måde - hvis der ikke er nogen fjende, så dukker en fjende op - endnu bedre!
  Den mørke kvinde bemærkede:
  - Dette er en typisk svaghed hos dem, der bekender sig til Kristi tro. De kan lide at tale om ofre, men ofrer sig ikke.
  Indianeren nikkede hurtigt:
  - Orden er bygget på et fundament, hvor cementen er tro og sandet er vilje! Tro er et hjerte af guld, og vilje er en jernnæve! Kun mennesker med blege ansigter har hverken det ene eller det andet.
  Flere brændende britiske soldater styrtede i vandet for at skylle flammerne væk. Det kogte endda fra at komme i vandet, skrig og vilde støn blev hørt. Og blodige cirkler kravlede hen over havskummet, først tykke, for derefter at brede sig gradvist og blege. Og krigerne fra det, der engang var det største og mest omfattende imperium på Jorden, var ved at miste deres menneskelige udseende. Den arabiske kvinde fnyste foragtende:
  - Og disse mænd tvinger os til at bære burka!
  Den røde mand knibede listigt og bemærkede:
  - Tilsyneladende skræmmer dit truende blik dem!
  Den arabiske kvinde blottede sine tænder sarkastisk og sagde:
  - Blødheden af en kvinde ligner rustningens sejhed, kun meget mere dødelig og alsidig i beskyttelse!
  Tyskerne foretrak straks at angribe med al deres magt, taktikken fra en bokser, der regner med fjendens uforberedthed, straks skynder sig med al sin magt mod fjenden. Når snesevis af fjendtlige fly brænder på flyvepladser, ude af stand til at lette. Når deres egne bomber eksploderer inde i Lancasterne og ødelægger alt omkring dem. Hård men effektiv taktik. Så underverdenens symfoni nåede toppen af sin magt og begyndte derefter at aftage.
  Men dette sluttede naturligvis ikke der, den luftbårne division kom i aktion. Mens briterne er efter en sådan behandling, kan de overhovedet tages lunkne. Heldigvis er der allerede fremstillet landingssvævefly i de nødvendige mængder, og metoderne til at trække dem er blevet finjusteret. Måske den bedste i verden i dag.
  Så de flyver, ikke som drager - langsommere, men hurtigt nok, og endda akkompagneret af musikken fra Wagner - Hitlers yndlingsmesterværk. Hvem ellers i live huskede filmen "Apocalypse", hvor amerikanerne brugte netop denne musik, når de angreb vietnameserne. Hvor det skræmte dem. Så her er Wagner, og tordnende motiver, gennem forstærkere. Faldskærmstropperne smurte fosfor på deres ansigter og malede sig selv op; de ser uhyggelige ud, som dæmonerne i deres underverden. Også baseret på en psykologisk effekt. Plus, nogle reagenser og nogle magnesium chips blev tilføjet til fosfor for at forårsage en glød i det mindste i kort tid. Så uhyggelig, især på baggrund af den røgfyldte glød og de talrige brande. De har endda maskingeværer, også camoufleret i form af dragemundinger. Så rammer de melodiøse tyske og erobrede maskinpistoler. Og de klippede, sønderrevne rækker falder for sejrherrernes støvler. Og mange foretrækker simpelthen at give op, på trods af at der er mange flere briter end tyskere.
  En indianer og en arabisk kvinde gemte sig i et lille, omhyggeligt camoufleret hul. Redskin bemærkede:
  - Jamen, vi pløjede dem!
  Den sorthårede kvinde var overrasket:
  - Siger du vi? Måske mener du os?
  Indianeren rystede negativt på hovedet:
  - Nej! Palefaces slår briterne, og det er et godt tegn! Og når tiden kommer, kommer vores ferie! Hvornår vil indianerne befri deres kontinent!
  Den arabiske kvinde fnyste foragtende:
  - Har du tilfældigt krav på magten over verden?
  Indianeren smilede kærligt, som om han forklarede til et mentalt retarderet barn:
  - De, der vil have for meget, står som regel tilbage med ingenting! Så den store ske får mundvand!
  Führeren så selvfølgelig ikke, hvad hans falke og høge lavede, men i princippet gættede han på, at den tyske militærmaskine ville regne ud alt præcist. Generelt blev tyske militære offensive operationer op til Kursk Bulge udført på et højt professionelt niveau. Nogle kalder dem endda standard. Det er endda mærkeligt, at sådan en maskine skred og så faldt fuldstændig fra hinanden.
  Og de fire deltog selv i landingen på Malta.
  Fire piger var kun i bikini. Og allerede i luften kastede de granater mod briterne med deres bare fødder. Og det er meget smukt. Det er pigerne.
  Og under flugten kastes skarpt skærpede skiver. Og en halv snes halse blev revet op på én gang. Et ord - super klasse skønheder. Og meget sexet og muskuløs. Det er krigerne. Og med et slag flækkede de metal og mursten. De har sådan en hektisk, sydende kraft. Og lad dem hoppe med deres bare hæle ned i hagerne på de engelske soldater. De er så fucked.
  Og blod flyver og sprøjter i alle retninger.
  Hvorefter pigerne brugte deres sværd. Og de begyndte at ødelægge de engelske rækker. Og samtidig synge:
  - Hvide ulve flokkes! Først da vil løbet overleve! De svage går til grunde - de bliver dræbt og renser det hellige blod!
  Pigerne her er så seje. Simpelthen fantastisk!
  Og de huggede hver engelsk soldat ned med to sværd. Og de kaster hagekors med deres bare fødder og dræber krigere. Og sådanne ivrige krigere...
  Og luftangrebet på Malta er meget kraftigt. Führeren samlede luftfart fra østfronten. Og Yu-88 viste sig i sin herlighed. Og selvfølgelig blev der også brugt Yu-87, som trods dominansen af jagerfly i luften viste sig at være meget effektiv.
  Og Krauts slog briterne meget hårdt. Og terminatorpiger med bare fødder er endnu stærkere. Og krigerne her er simpelthen klasse!
  Nå, hvordan kan du ikke beundre sådanne piger? Ikke piger - men simpelthen pantere!
  De ødelægger deres modstandere. Og de synger:
  - Ingen vil stoppe os! Ingen vil besejre os! Onde ulve river fjenden fra hinanden!
  Onde ulve - hilsen til heltene!
  Og de skærer ned igen... Briterne er dog allerede ved at overgive sig. Og de løfter hænderne.
  Gerda brøler på engelsk:
  - På knæ! Og kys mine fødder!
  Mændene falder på deres ansigter og kysser pigens bare, lidt støvede fødder.
  Så tvinger Charlotte, det rødhårede udyr, dem til at kysse deres fødder. Hvor er hun smuk.
  I vinden flagrer hendes kobberrøde hår som et kæmpende, proletarisk banner.
  Både mænd og især unge mænd kysser gudindens runde hæle. Og de slikker skønhedens ru fødder.
  De kyssede både Christina og Magdas bare fødder. Også piger i kunstflyvning.
  Og sådanne krigere er stærke og muskuløse. Og vigtigst af alt, barfodet og sød.
  Og slanke figurer og plader af mavemuskler! Og der er noget vidunderligt i dem, noget martialt og noget smukt.
  Og hver muskel spiller, og muskelkugler ruller under den solbrune hud.
  Disse piger er super klasse! De indeholder vredens kraft og lidenskabens flamme! Og tillid til sejren.
  Og englænderne overøser deres bare, yndefulde fødder med kys!
  Malta faldt, og det blev meget nemmere at overføre tropper til Afrika. Fuhreren blev klog, og det vigtigste, der kom til hans sind, var en logisk tanke: USSR er et totalitært land, hvilket betyder, at det er stærkt. Næsten to hundrede millioner mennesker er svejset sammen af kommunistisk ideologi, og det er magt!
  Men på samme tid har USSR nok jord og vil ikke angribe nogen.
  Så for at angribe Rusland, bør du forberede dig.
  Hvilken slags kampvogne har tyskerne? Helt ærligt svag! Og russerne ved 1. maj-paraden så KV-2'ere med 152 mm kanoner og KV-1'ere med 76 mm kanoner og T-34'ere, smidige kampvogne også med kanoner, der trænger ind i tyskerne.
  Og Fuhrer beordrede: at skabe deres egne monstre som en modvægt til russiske kampvogne. Især "Panthers", "Tigers", "Lions" og "Mouses". Gode biler til deres tid, men for tunge.
  Både dyrt og arbejdskrævende! På den anden side kunne tysk teknologi i dette tilfælde konkurrere med sovjetisk teknologi.
  Derudover håbede tyskerne, at de snart ville have hele Afrika, og de ville være i stand til at beslaglægge vigtige ressourcer i verden. Og der vil være slaver og tropper og kampenheder...
  Generelt er Wehrmacht-krigerne stærke...
  Og pigerne er smukke... Og vidunderlige stjælere!
  På Malta gik de og blev kendt for tortur af mænd. Hårde krigere. De strippede drengene og voldtog dem med pigerne! Hvorfor ikke underholdning?
  Krigerne sang og råbte meget:
  - Ingen vil stoppe os, ikke engang djævelen kan besejre os!
  Gerda og hendes hold angreb også den engelske krydser. Pigerne gik langs den med sværd og huggede alle ned. Og i det samme kastede de slebne skiver med bare fødder.
  Det er de hurtigt bevægende krigere, som ikke let og uden problemer kan stoppes. De går videre og ødelægger sømændene. Og de vinker til sig selv med begge hænder. Disse fire hekse dukkede op. Og heksene er hensynsløse, fuldstændig morderiske.
  De løber langs dækket, blinker med deres runde, lyserøde hæle og vifter med deres sværd som propelblade. De skærer ned på englænderne og synger for sig selv, mens de griner.
  - Vi er ikke patetiske piger, vores stemme er så klar! Vi smadrer briterne modigt, så der ikke bliver stille her!
  Og hvordan vil tunger vise sig! Det er pigerne... Rigtige terminatorer!
  Og med deres bare tæer kaster de skiver efter sig og slår deres fjender ud.
  De vil gøre det meget blodigt. Og deres struber blev skåret over. Og så mange struber blev åbnet.
  Aggressive fyre.
  Og mere præcist, piger, med musklerne fra vilde dyr. Og ingen kan bremse dem - sådan er elementet.
  Pigerne er flotte og næsten nøgne. Og de blottede endda deres bryster for at se smukkere ud.
  Gerda sang:
  - Og krydseren vil blive taget til fange - pigerne styrter! Sådan et element, sådan et element!
  Pigerne er virkelig sådanne skønheder, at du ikke kan stoppe dem på én gang.
  En hektisk, sydende energi bobler i dem. Og det er simpelthen sådan en aggressiv orkan og en overflod af flammer og varme.
  Krigerne er virkelig bare dejlige. Og de kan slå dig i kæben med deres knytnæve.
  De har så aggressive spring af piger, der er født med vinger og hugtænder...
  Charlotte hugger englænderne ned og knirker for sig selv:
  - Ingen kan måle sig med os i kamp! Jeg er en hun-ulv, en sej hun-ulv!
  Og det rødhårede udyr slår og skærer med et sværd...
  Så den engelske admiral faldt under pigernes gengældelse. Hvad ville han egentlig? Hvem kontaktede du?
  Krigerne tog ham og huggede ham i stykker!
  Christina sang med glæde:
  - Der vil være skåret kebab!
  Og hun viste sin tunge.
  Og så kastede hun med sin bare fod en skive med skarpe kanter. Og hun dræbte straks fem englændere.
  Magda sparkede med sin bare hæl, og tre englændere fløj overbord. Denne pige er bare en vild!
  Og alle fire vil udbryde:
  - Ære være vore guder!
  Og han vil hugge igen... Hundredvis af englændere er allerede blevet hugget ned. Og de overlevende falder på knæ og kysser de smukke piger, deres stærke, mejslede, bare fødder.
  
  
  DEN RUSSISKE PRÆSIDENT VLADIMIR ZELENSKY
  Efter indvielsen annoncerede Vladimir Zelensky opløsningen af Rada og afholdelsen af tidlige parlamentsvalg. Dette var generelt forventet. Forholdet til Rusland forblev dog anspændt. Vladimir Putin lykønskede ikke Zelenskij med sejren og anerkendte ikke præsidentvalget i Ukraine. Men det kom endda den nye unge leder til gode. Nationalisterne, som så på ham med mistænksomhed, anerkendte ham som en af deres egne. Og Vesten indså, at Putin virkelig er en aggressor. Og styrket støtte til Ukraine. Så det begyndte for helbredet og sluttede for freden. Zelensky tog det og præsterede ekstremt stærkt ved nyvalget til Rada. Det lykkedes at få folketingsflertal. Og så holdt han flere folkeafstemninger. Herunder forfatningsreform.
  Præsidentens beføjelser blev betydeligt udvidet. Tværtimod er Rada begrænset. Hvorefter Zelensky begyndte beslutsomt at gennemføre reformer og modernisering.
  Samtidig blev et snedigt træk opfundet i Donbass. Warrior Anastasia Orlova blev tilbudt en interessant mulighed. Med støtte fra Ukraine og vestlige efterretningstjenester bliver hun guvernør i Lugansk- og Donetsk-regionerne. Så vil han have formelt medlemskab i Ukraine og penge til genopretning og større personlig magt. Og endda din egen hær. Det vil sige Kadyrov-muligheden. Da Rusland faktisk gav uafhængighed til Tjetjenien, kun formelt bevarede kontrollen over det.
  Anastasia Orlova, som har indflydelse blandt feltchefer, accepterede denne mulighed. Jeg må sige, at denne kvinde var meget smuk, blond, og som regel, selv i den kolde vinter, løb hun barfodet.
  Anastasia erklærede krig mod det "stjælende" lederskab af Ny Rusland. Hun er en meget militant og autoritativ pige. Og hun grundlagde sin bolig i Novoazovsk. En del af folket og militserne støttede hende.
  Anastasia foretog sammen med en bataljon af barfodede piger adskillige razziaer og erobrede adskillige byer. Lokale kampe brød ud. Der var tovtrækkeri.
  Anastasia handlede ret dygtigt og modtog penge fra udlandet. Derudover havde hun støtte i Rusland. Herunder fra kvinder. Det, at Putin var syg, bidrog også til succesen. Tilsyneladende har Ruslands ambitiøse præsident overanstrengt sig. Og under disse forhold var ledelsen i Rusland splittet. Anastasia udnyttede dette og erobrede Donetsk. Efter at have modtaget seriøs støtte.
  Krigen begyndte også med Lugansk. Men ikke for energisk. Militserne ønskede ikke rigtig at dræbe hinanden.
  I sidste ende blev der afholdt valg til præsidenten for Novorossiya, og Anastasia vandt. Det blev straks anerkendt af USA og Kiev. Og så andre vestlige lande, og hele verden!
  Zelensky holdt sit ord og gav Novorossia en særlig status i Ukraine. Og i Donetsk flagrede det gul-blå flag igen.
  Den længe ventede fred er kommet.
  Zelensky bekæmpede aktivt korruption og indførte endda dødsstraf for økonomisk kriminalitet. Ved strengt og dygtigt at styre og danne et professionelt team forsynede Vladimir Zelensky Ukraine med høje vækstrater. Landet var ved at rejse sig, og den nye leders magt blev styrket. Forholdet til Rusland blev bedre. Hvad bidrog til det slagtilfælde, der tog Putin og gjorde ham mindre ambitiøs og aggressiv.
  I Rusland voksede Zelenskys popularitet. Han var en stærk taler, en charmerende person, en populist. Og ikke kommunist, men heller ikke antikommunist. Populær, både blandt venstrefløjen og blandt russiske oligarker. Meget populær blandt russiske unge. En intellektuel og en fyr. Han ser ud til at være intelligent, men han har taget varig magt. Ja, bestemt en leder, men også en gentleman på samme tid! Højkultur, men forståelig og elsket af folket. Et rigtigt talent inden for ledelse. Og en fantastisk arrangør.
  Og så, da fem år med fremgang og Ukraines fremgang var gået, og Zelenskys magt endelig var blevet styrket, fulgte et opsigtsvækkende forslag.
  Nemlig at forene sig med Rusland. Skab en enkelt unionsstat med en fælles præsident med stor magt. Selvfølgelig folkevalgt.
  Og i Rusland var eliten i chok. Hvilket træk! På dette tidspunkt var Putin svækket fra en alvorlig sygdom og mistet popularitet. Det betyder, at han ikke kunne kæmpe, i hvert fald ikke fuldt ud. Og Medvedev selv er generelt ikke en fighter og er uelsket af folket.
  Og her ønsker Zelensky tydeligvis at blive præsident for en unionsstat og... Hans chancer er reelle! For det første vil Vesten gerne se Vladimir Zelensky som præsident for Rusland og Ukraine! Han viste sig som en fuldstændig pro-vestlig og europæisk politiker. For det andet er Zelensky populær i Rusland og især i Ukraine. For det tredje er der ingen konkurrenter i sigte. Putin er alvorligt syg, Medvedev er svag og upopulær, Zyuganov og Zhirinovsky er for gamle. Der er ingen andre ledere i sigte. Desuden er der for det fjerde støtte fra oligarkerne i Rusland og Zelensky.
  Ja, det er klart, at dette er en meget seriøs kandidat til Ruslands præsidentskab. Han har styrke, karisma og en ekstraordinær taleevne. Og også støtte fra både vestlige og russiske medier. Plus populariteten af det nye i russisk politik, under gamle og kedelige ledere.
  Kort sagt er det både ubelejligt at afslå og skræmmende at tage imod tilbuddet. Putin fik et andet slagtilfælde. Medvedev blev fungerende præsident for Rusland.
  Det er selvfølgelig langt fra et faktum, at Zelensky helt sikkert vinder. Og jeg vil virkelig gerne annektere Ukraine. Medvedev har et ønske om at overgå Putin! Men er det værd at tage sådan en risiko som valg med Zelensky?
  Men befolkningen i Rusland støttede ideen om forening med Ukraine. Hundredtusinder af mennesker gik på gaden - krævede: de slaviske brødres enhed. Demonstranter stødte sammen med politiet i Moskva. Mange mennesker blev såret. En protestbølge begyndte at stige.
  Kommunisterne fik endelig Zyuganov, eller mere præcist, rådnet op, og den yngre ledelse begyndte at føre folket ud på gaden. Kræver regimeskifte.
  Nationalisterne trådte også frem og havde deres egne stærke og ambitiøse ledere. Maidan blev mere og mere moderigtig. Sten og molotovcocktails blev kastet mod politiet. Folkets længe akkumulerede utilfredshed begyndte at manifestere sig mere og mere.
  Medvedev holdt et sikkerhedsråd.
  De fleste af medlemmerne gik ind for forening - med henvisning til det faktum, at djævelen ikke er så forfærdelig, som han er malet. Og administrative ressourcer og propaganda er en kæmpe kraft! Og at folk kan hjernevaskes grundigt, og de vil generelt stemme på det parti, der har magten.
  Russiske milliardærer svor også troskab til Medvedev, som var forudsigelig, havde siddet ved magten i lang tid og mere eller mindre tilfredsstillede alle.
  Milliardær Deribasco bemærkede logisk:
  - Vi skal føre en valgkamp i stilen: Medvedev er Putin i dag, og ingen Zelenskys er farlige for os!
  Roman Abramovich bemærkede autoritativt:
  "Vi trak Jeltsin ud af valggraven med en vurdering på fire procent, og vi vil trække dig ud endnu mere!" Vores penge og medier er vores garanti!
  Prokhorov bekræftede:
  - Vi ønsker ikke så høje skatter på de rige som i Ukraine, og vi vil stå ved jer alle!
  Dmitry Medvedev slog knytnæven i bordet og meddelte:
  - Så accepterer vi forslaget om integration og ensretning!
  En foreningsaftale blev underskrevet mellem Ukraine og Rusland. Straks ændrede magtbalancen sig. Præsidentvalg skal finde sted inden for tre måneder.
  For at tilmelde dig præsidentembedet er det nok enten at indsamle hundrede tusinde underskrifter eller foretage et depositum på halvfems tusind dollars, som kun vil blive returneret, hvis du når anden runde. Det er virkelig sjove regler. Dels taget fra russisk og dels fra ukrainsk lovgivning.
  Naturligvis vil der være mange præsidentkandidater; Medvedevs team troede åbenbart, at dette ville være endnu mere rentabelt for dem! De siger, at vælgernes mobilitet vil give myndighederne en fordel i første runde. Og i den anden vil alle støtte Medvedev. I hvert fald regnede den fungerende præsident med det. Og det begyndte...
  Anastasia Orlova, denne barfodede Cleopatra, sagde, at der vil være Zelensky mod et helt hundrede. Og at han er Lancelot mod dragen Putin og Medvedev.
  Der udspillede sig voldsomme angreb i pressen. Nogle var på Zelenskys side, andre var på Medvedevs side.
  Tilmeldingsperioden for kandidater er begyndt. Der var uro i Rusland. Dzhokhar Dudayevs søn dukkede op i Kaukasus og erklærede jihad. Og modtog udbredt støtte i islamiske regioner. Mange eksperter havde mistanke om CIA's ører her. Desuden er Trumps præsidentperiode ved at være slut, og vi skal i det mindste vinde nogle sejre. Og Zelensky på den russiske trone er en stor sejr! Selvom der også er skeptikere, der hævder, at Zelensky kan gøre Rusland til et fantastisk land, meget stærkere, især økonomisk, end det var under Putin.
  Så meningerne var også delte i Vesten. Den forenede ukrainsk-russiske stat er naturligvis en magtfuld sammenslutning og slet ikke en joke. Dette kunne virkelig være et monster. De russiske sikkerhedsstyrker støttede naturligvis også foreningen. Desuden er Anastasia en sej kvinde. Hun var sammen med en bataljon af piger, alle skønheder, barfodet og i bikini, væltede og besejrede de russiske specialstyrker. Når de samler støv for at vælte Zelenskys alt for ivrige fan.
  Pigerne viste, at de kæmper fantastisk barfodet og i bikini! Og den særlige gruppe "Vympel" blev besejret af varme kvinder. Som et resultat blev beslutningen taget om ikke at blande sig, og den pro-ukrainske ledelse kom til magten i Novorossiya.
  Anastasia førte kampagne for Zelenky. I kamp vidste pigen, hvordan man kaster skarpe, tynde skiver, boomerange og granater med sine bare fødder. Bikiniklædte krigere er blevet legendariske. Et helt regiment af piger, hver af dem er en hel division værd. Dette er en kæmpe kraft!
  Anastasia skyndte sig gennem sneen med hendes røde, bare hæle blinkende. Pigen sang:
  I det store rum, tro mig, er der en drøm,
  Hun er som en solstråle på himlen...
  I Svarogs øjne er der fred og renhed,
  Han er for os, som Jesus vil opstå igen!
  
  Vi vil føde en strålende skæbne,
  Hun vil skinne som solen i maj...
  Men jeg forstår ikke, hvor længe udøde kan være,
  Hvor ond skæbne spiller med os!
  
  Forsvar dit fædreland, ridder,
  Lad den himmelske stjerne skinne...
  Vi beskytter vores oprindelige jords vidder,
  Lad planeten blive et evigt paradis!
  
  Men hvad kan frygtelig kommunisme gøre?
  Han vil gøre hjemlandets flag almægtig...
  Og rasende fascisme vil forsvinde ind i infernoet,
  Vi vil gennembore fjenden med et meget stærkt slag!
  
  Giv jeres hjerter til vores fædreland,
  At lyse med meget skarp varme...
  Vi vil gå gennem vores kamp til enden,
  Og vi vil ødelægge Führeren med et slag!
  
  Kammerat Stalin erstattede sin far,
  Vi er børn af forskellige generationer...
  Horden vil omkomme i helvede i vanvid,
  Og geniet Lenin vil vise vejen til Eden!
  
  I Rusland er hver dreng en kæmpe,
  Og piger er trænet til at kæmpe...
  Herren Almægtige Familie er en for os,
  Vi russere har altid været i stand til at kæmpe!
  
  Vi vil nå, snart tror jeg, vi vil nå alt,
  Der er intet højere i universet...
  Komsomol-medlemmet løftede åren,
  Og ramte Führeren på taget!
  
  Ikke mere kommunisme, ikke flere ideer,
  De er smukke og vil bringe lykke!
  Og Führeren er simpelthen en skurk,
  Meget lumsk, meget sort!
  
  Jeg er en pige - en kæmpers storhed,
  Barfodet løb hun frimodigt gennem kulden...
  Min tykke fletning er lavet af guld,
  Jeg byggede en hurtig rose!
  
  En milliard ideer kan opstå
  Hvordan indretter man et fædreland i kommunismen...
  Hvis du ser en Fritz, så slå ham hårdt,
  Så den blodige Adolf sidder ikke på tronen!
  
  Slå fascisterne med din knytnæve,
  Endnu bedre, slå dem med en forhammer...
  Lad os ride langs Volga med vinden,
  Vi gider simpelthen ikke knuse geder!
  
  Vi vil opdrage soldater til fædrelandet,
  Pigerne skynder sig at angribe...
  Skønheden sigtede maskingeværet,
  Hitlers gengældelse vil være smertefuldt!
  
  Ingen kan besejre russerne,
  Selvom fascismens ulv er en garvet djævel...
  Men alligevel er hans bjørn stærkere,
  Hvilken ordre bygger en ny!
  
  Løb for fædrelandet, for Stalin,
  Komsomol-medlemmer skynder sig barfodet...
  Nazisterne blev skåret ned med kogende vand,
  Fordi de store russere er de sejeste!
  
  Stolte piger kommer til Berlin,
  De vil efterlade barfodede fodspor...
  Over dem er en guldvinget kerub,
  Og de bliver sølv som hvepsens perler!
  Pigen synger, men hvor kæmper hun! Det var trods alt hende og hendes fire partnere, der på et tidspunkt reddede militsen fra fuldstændigt nederlag ved Iolaisk.
  Så kom fem piger i bikini og barfodet ind med en hel hær.
  Ja, det var noget af et skue.
  Anastasia skød meget fra maskingeværet, afskar fjendens linje og kastede derefter flere tynde skiver på én gang med sine bare tæer. De hoveder er skåret af.
  Og Anastasia vil synge:
  - For Hellige Rus!
  Natasha skød også, huggede fjenderne ned og knirkede, kastede en granat med sin bare fod og væltede en tank:
  - For Svarog!
  Og så giver guldhårede Zoya sin tur. Og han kaster også dødsgaven med sin bare fod og råber:
  - For fremtiden for Rodnoverie!
  Og Aurora vil følge dem så hurtigt som muligt. Og med sin bare hæl vil han frigive dødens gave og råbe:
  - For store grænser!
  Og så vil Svetlana skubbe ind. Han vil give et udbrud, og derefter fra et maskingevær, og med sine bare tæer vil han sende ødelæggelse...
  Og den bare-benede skønhed råber:
  - Til Romanovs tilbagevenden!
  Ja, Anastasia var fan af genoprettelsen af det kongelige imperium. Faktisk er der faktisk en tsar ved magten i Rusland. Så hvorfor ikke skabe et legitimt monarki? Desuden flyder blodet fra mange generationer af europæiske konger i Romanovs årer. Er dette deres stamtavle? Hvilken slags familie er Putin, og især Lukasjenko? Hvem skal de være konger? Men Romanovs er Guds salvede!
  Anastasia og hendes venner i bikini udførte mange mirakler. Hun kæmpede som en djævel. Men så skændtes hun med Putin og tog Zelenskys side. Generelt så Anastasia, at Ukraine blev forurettet, og med en øget retfærdighedssans, tog hun de svages side!
  Anastasia og hendes fem afviste angrebet på Novoazovsk, da de forsøgte at arrestere hende som oprører. En hel kolonne af regeringsstyrker blev afskåret og afvæbnet.
  Hvorefter fangerne faldt på deres ansigter og kyssede Anastasia og den anden piges bare, støvede fødder.
  Pigen sagde filosofisk til de fangede soldater fra Novorossiya:
  - Jeg vil ikke dræbe dig! I er mine brødre! Og jeg vil blive din dronning!
  Generelt accepterede Novorossiya Anastasia uden meget skade eller store tab. Sandt nok skar den blonde terminator hovedet af Donetsk-republikkens guvernør og dræbte hans vagter, der hovedsagelig bestod af kaukasiere.
  Anastasia har længe været en legende. På Krim udførte hun sådanne mirakler, at hun modtog stjernen fra Helten i Den Russiske Føderation. Uden hende ville det ikke have fungeret så gnidningsløst med hendes partnere i bikinier. Men så blev Anastasia taget og frataget alle russiske priser. Herunder for drabet på russiske specialstyrker i kamp, da de forsøgte at fjerne ham. En straffesag blev endda indledt.
  Men de turde ikke starte en stor krig med det nærmest uafhængige Novorossiya. Desuden blev Putin syg, og uden ham ville ingen tage ansvar.
  Især Medvedev, som generelt ikke er leder i sin mavefornemmelse og sind. Men det er netop det, der passede bjørnene til de russiske oligarker og Putins følge - de kan let manipuleres.
  Hvorom alting er, så har en enorm propagandamaskine rejst sig mod Zelensky. De begyndte at give alle skylden for alt. Og at han angiveligt var stofmisbruger, tyv og sugede milliarder af sig gennem offshore-selskaber, og at han generelt var homoseksuel.
  Provinsen gik for at skrive. Og selvfølgelig var der vidner, og forsikringer af forskellig art. Herunder anklager om homoseksualitet. Registreringen af kandidater er kun lige begyndt, og mudderet vælter allerede ud.
  Antallet af mennesker, der var villige til at deltage i valget, både ukrainere og især russere, viste sig at være kolossalt. Både kommunister og nationalister klatrede ind. Pludselig dukkede selv den gamle og syge Zjuganov op for at stemme. Selvom han allerede har forladt posten som formand for Den Russiske Føderations Kommunistiske Parti. Afonin, Udaltsov og Grudinin gik også til valg. Og generelt er der stadig en flok venstrefløjskandidater, lidet kendte, men greyhounds. Og så mange mennesker ønsker at stille op som præsident! Hvad med halvfems tusind dollars? Er dette virkelig et så stort beløb efter russiske standarder?
  Det var som om tanks var villige til at klatre. Og forretningsmænd og kunstnere og popfigurer og forfattere. Ja, forfattere er også aktive. Lav en annonce for dig selv. Og halvfems tusind dollars er ikke så meget. Så CEC modtog hundredvis af ansøgninger.
  Nå, valg! Nå, hvilket show det viste sig at være! Selv Alla Pugachev stillede op som præsident. Hvorfor ikke? Alka begyndte at glemme, hun kunne minde om sig selv! Af de gamle mennesker klatrede Yuri Luzhkov til præsidentposten. Jeg ville åbenbart også minde mig selv.
  Nå, selvfølgelig kunne et sådant show ikke undvære Vladimir Volfovich. Men denne gang deltog både hans søn Igor Lebedev og hans højre hånd Degtyarev i valget. De gik også i tre kolonner til valget.
  Nationalisterne flyttede også. Selvfølgelig stillede den legendariske Demushkin, der afsonede tid i fængsel, og interessant nok "Spider", lederen af "Metal Corrosion" og lederen af rockgruppen "Kolovrat" op som præsident og mange andre.
  Nå ja, popsangerne tog selvfølgelig også afsted på en kampagne. Her er Philip Kirkorov og Nikolai Baskov. De har heller ikke noget at tabe. Sådan en militær vagt indsat.
  Og Timothy og Vitas, og i det hele taget tog mange mennesker på kampagne.
  Selvfølgelig ikke tilfældigt! Medvedevs plan var at nominere et stort antal kandidater, som ville overføre stemmer til ham i anden runde. Overordnet set er planen interessant. Medvedevs vurdering er oprindeligt lavere end Zelenskys. Og det er umuligt at vinde uden list!
  Men Jeltsin havde også en nul rating, men han var i stand til at vinde mod Zyuganov. Sandt nok gennemførte sidstnævnte valget som en invalid: tabte med vilje!
  Og i dette tilfælde er Medvedev modstander af en ekstraordinær og meget talentfuld person.
  Så der sker meget her. Ved Solovyovs show blev Zelensky konstant kastet med mudder efter ham. Sandt nok, så kastede en pige is i Solovyovs ansigt med tæerne på sine bare fødder. Og hun slog et øje ud. Hvorefter det blev klart, at det ikke er sikkert at kaste mudder efter Zelensky! Ligesom denne fyr er en ukrainsk ørn!
  Generelt var der ingen enhed i det russiske samfund. Mange, mange mennesker støttede Zelensky. Ligesom, virkelig ungt blod og var i stand til at hæve Ukraine uden høje olie-og gaspriser! Og hvad med Medvedev? Landet drukner bogstaveligt talt i olie- og gasdollars, og økonomien er i fuldstændig stagnation. Der er ingen vækst, kun arbejdsløsheden stiger.
  Medvedev har generelt den højeste anti-rating blandt alle politikere. Selvom det netop er derfor, det er gavnligt for oligarkerne. Jo mere vi er afhængige af dem, jo mere kontrollerer vi. Den russiske regering begyndte hastigt at hæve alles løn og pensioner. Og til tider...
  Desuden foreslog Medvedev endda at reducere pensionsalderen med to år. Ligesom alt er til gavn for folket. Og der blev foretaget ændringer for at øge pensionerne og tælle arbejde efter pensionering som anciennitet.
  Medvedev og embedsmænd glemte ikke. Så de står og stemmer på ham. Især offentlige indkomsterklæringer blev annulleret, og gaver på op til tusind dollars blev tilladt. Hvilket embedsmanden selvfølgelig kunne lide. Det samme er tilladelse til at have fast ejendom i udlandet, samt konti.
  For at vinde rygerne blev antitobaksloven lempet betydeligt. Salg af alkohol om natten var tilladt, og endda spil blev legaliseret. Sidstnævnte blev hilst velkommen af oligarkerne; ja, hvorfor miste en sådan indkomst og tage den under jorden.
  "Dukker"-programmet er tilbage. De begyndte at vise mere erotik på tv.
  Medvedev erklærede også en amnesti og beordrede endda betaling af nødhjælpspenge til fangerne. Og det er også en betragtelig procentdel af stemmerne. Og fangerne selv og deres familier.
  Generelt fremsatte Medvedev sloganet: mere frihed! Faktisk er Rusland træt af Putins despoti. Når du ikke engang vil se en nøgen kvinde på tv!
  Og selvfølgelig var der et forsøg på at vise: livet er blevet friere, livet er blevet sjovere!
  Medvedev sænkede også alkoholpriserne og tillod ølreklamer på tv. Faktisk, hvorfor gå for langt.
  Men krig var ved at bryde ud i Kaukasus. Efter at Putin rejste, begyndte bjergbestigerne at kræve endnu flere privilegier og rettigheder. Og deres ambitioner er kun vokset. Desuden begyndte Tyrkiet at lægge mere aktivt pres på Kaukasus, deres ambitioner voksede, især da Erdogan i Syrien modtog for lidt efter sin mening. Situationen blev forværret af faldet i oliepriserne og dermed gaspriserne. Det var Venezuela, der øgede produktionen efter vælten af Maduro-regimet. USA og Iran er endelig blevet forsonet, og der er etableret en samlet regering i Libyen.
  Faldende oliepriser har kollapset den russiske rubel, givet næring til inflationen og devalueret stigninger i lønninger og pensioner.
  Og den stigende aktivitet af militante i Kaukasus spillede mod Medvedev.
  De sagde, at han ikke var i stand til at bevare Putins arv. Og hvad i det hele taget, som det ofte sker: Superstjernen udnævnte sig selv til en svag efterfølger.
  Både USA og arabiske lande og endda Iran gav næring til separatismen i Kaukasus. Men der opstod uenigheder blandt sikkerhedsstyrkerne. Nogle ønskede stadig at se Putins mangeårige partner, Medvedev, som præsident! Og andre skulle sætte den meget mere populære Sergei Shoigu ind.
  Men sidstnævnte blev ikke støttet af oligarkerne og industrifolkene. De anså ham for for venstreorienteret, og milliardærerne var trætte af én persons diktatur. Alle ønskede en liberal på tronen og forsoning med Vesten. Medvedev, der ventede indtil registreringsperioden for præsidentkandidater sluttede, fyrede Shoigu. Hvad forårsagede uroligheder i hæren.
  . KAPITEL nr. 2.
  Derefter tildelte Medvedev Shoigu den længe lovede rang som marskal og gav ham posten som æres vicepremierminister. Også et populistisk træk. Men under alle omstændigheder var situationen før valget ikke til fordel for den fungerende præsident.
  Zelensky er yngre, mere succesrig, mere veltalende og scorer point. Og selv da det blev registreret, beholdt mere end to hundrede præsidentkandidater deres ubestridte lederskab. Men Medvedev skulle stadig kæmpe om andenpladsen. Uventet blev Alla Pugacheva hans konkurrent for at nå anden runde. Den aldrende primadonna, der ikke havde præsteret længe og ikke var særlig vild med PR, sprang pludselig op på ranglisten.
  Måske var det en reaktion på irriterende politikere. Zhirinovsky og Zyuganov faldt tværtimod kraftigt i vurderinger. Befolkningen er frygtelig træt af begge disse politikere. Desuden dukkede yngre og mere originale ledere op på deres valgfelt.
  Demushkin, der modtog billedet af en martyr i fængslet, tilføjede mærkbart. Suraikin kunne stadig ikke få en vurdering, men et andet medlem af hans parti, Sergei Kovalev, den bedste russiske professionelle bokser, begyndte også at få point.
  Generelt viste Sergei Kovalev sig at være en interessant fyr. Han stillede op til posten som borgmester i Moskva og blev, uventet for alle, nummer to. Han meldte sig ind i det russiske kommunistparti. Og han begyndte også at forbedre sin vurdering.
  Det skal bemærkes, at Sergey Kovalev er en meget stor bokser - den bedste blandt russerne, endda overgået Kostya Tszyu.
  Sergei Kovalev er således en terminator og er faretruende tæt på Medvedev.
  Sandt nok har de fleste russiske undersøgelsestjenester vurderinger og... O. præsidenten var overvurderet. Men oprykningen var grundig. Medvedev var dog ikke særlig heldig. Efter Putin blev formuen på en eller anden måde mere snæver. Oliepriserne fortsatte med at falde, rubelkursen faldt også, og priserne steg hurtigt. Kaukasus brændte mere og mere aktivt. Og selv Kadyrovs mænd begyndte at kæmpe på militanternes side. Dette er situationen. Og så angreb Taleban russiske tropper på grænsen til Tadsjikistan.
  Og som det viste sig, var russiske tropper ikke klar. Medvedev satte sig op igen. Plus, en skandale med tyveri i Forsvarsministeriet og Finansministeriet blev afsløret. En skygge er faldet på Medvedevs mangeårige venner. Der opstod også tvivl om, hvem der stjal hundredvis af milliarder af dollars fra Rusland. Også mistanker. Og medierne blev uforskammede...
  Zelensky gennemførte valgkampen roligt, professionelt, som et show. Zhirinovsky arbejdede som altid mere for myndighederne end for sig selv. Zyuganov blev udråbt og pillet med rådne æg. Så igen hændelser...
  Selvfølgelig deltog Ksenia Sobchak i valget, og hun kunne ikke lade være med at smide koniken ud. Hun tog den og kastede en kage i Zhirinovskys ansigt. Og hun tiltrak sig opmærksomhed. Det skete også ret episk.
  Alexander Povetkin deltog også i valget. Den russiske bokser, efter at have tabt til Joshua, kunne ikke vende tilbage i lang tid, havde derefter et par kampe med acceptabel modstandere og brød sammen i en mere alvorlig. Efter at have afsluttet sin karriere gik han ind i politik og begyndte at skabe et nationalistisk parti.
  Indtil videre uden den store succes.
  Povetkin slog dog sin modstander i ansigtet under en tv-debat. Han udmærkede sig, og det hævede hans vurdering lidt.
  Generelt var valget hysteriske.
  De holdt tv-debatter: de gav tredive sekunder til at svare, og der blev skænderier. Fester, slagsmål, skandaler. En hel farce.
  Medvedev blev forfremmet skamløst, men hans vurdering voksede praktisk talt ikke. Udgangen til anden runde er stadig i tvivl.
  Zelensky var foran med bred margin. Og ikke så mærkeligt! På fem år lykkedes det Vladimir at stoppe arbejdsløsheden og genoprette alle fabrikker og fabrikker og bygge nye.
  En af Zelenskys præstationer var udviklingen af landbrug og alternative energikilder.
  Især i Ukraine er der dukket kraftværker op, der fungerer og lader fra atmosfæriske trykforskelle. Samt geotermiske kraftværker. Og meget mere. Herunder at bruge ionosfærens energi. Det skete sådan, at videnskaben gik imod olie og gas.
  En sand sensation var, at der i Ukraine dukkede en plante op, der producerer syntetisk mad og leverer den til Kina. Og Rusland har reduceret fødevareeksporten.
  Der var også nominerede blandt ukrainerne. Især Vladimir Klitschko. Den berømte bokser havde en vanskelig karriere. Vendte tilbage til ringen: besejrede Charr og Tyson Fury. Men den tredje omkamp mod Joshua tabte han stadig igen, men tjente mange penge. Og han annoncerede sin endelige pensionering fra boksning.
  Men så kom han tilbage igen. Han kæmpede i Kiev med Gassiev og vandt. Bagefter fik han endnu en kamp og vandt titlen som regulær verdensmester - til sidst slog han både Foremans rekord og Joe Louis' rekord. Hvorefter han annoncerede sin nominering til præsident for det forenede Rusland og Ukraine. Og det skal siges, at Vladimir Klitschko blandt ukrainere er næst efter Zelensky selv. Og trods sin betydelige alder i boksning gennemførte Vladimir Klitschko allerede under valgkampen et obligatorisk forsvar mod en bokser, der var tyve år yngre end ham. Og igen vandt han på knockout.
  Hvorefter Vladimir Klitschkos vurdering sprang, og han rykkede tættere på Medvedev og fik chancer til anden runde.
  Generelt havde disse valg én ubestridt favorit: Zelensky, og der var en meget tæt kamp om andenpladsen. Alla Pugacheva, der kortvarigt havde overgået Medvedev i kampen om andenpladsen, begyndte at træde ved siden af. I princippet blev hun ikke oplyst af noget lyst. Og Vladimir Klitschko kom på andenpladsen. Men hans vælgerskare er ikke særlig stabil. Sergey Kovalev, som formåede at gå efter tre nederlag og samle alle fire lette sværvægtsbælter, kæmpede også i ringen og vandt igen mesterskabstitlen.
  Og hans rating sprang igen. Han kunne også nå anden runde. Andre ukrainske boksere: Usik og Lomachenko støttede Zelensky, og præsidenterne blandede sig ikke. Selvom begge endnu ikke har afsluttet deres karriere. Hvorfor skulle de blive færdige? Usik slog Joshua på point og blev den ubestridte verdensmester i sværvægt. Lomachenko vandrer fra den ene vægtkategori til den anden, og han får så store honorarer, at han nødig vil afslutte sin karriere.
  Der er også valgkamp i USA. Anders tager af sted efter to perioder, og han er ikke rigtig sund nok til at stille op til en tredje. Unge fyre stiller op til præsidentvalget. Fra Demokraterne, en meget smuk kvindelig guvernør på omkring niogtredive - sandsynligvis den yngste dame blandt præsidentkandidaterne. Også fra republikanerne, fra unge generaler-helte fra krigen mod Iran.
  Generationen af politikere i USA har ændret sig.
  I Rusland kunne Putin måske have besejret Zelenskij, men han var tydeligvis udbrændt på arbejdet. Overspænding har taget sin vejafgift! Det, han ville, var at overvurdere sin styrke og ikke stole på sine omgivelser. Eller måske har de også forgiftet ham. Efter at Nazarbayev rejste, begyndte endnu en bølge af demokratisering i SNG. Kasakhstan blev en parlamentarisk republik. I Hviderusland forsvandt Lukasjenko på en eller anden måde mistænkeligt. Og præsidenten blev også en galionsfigur.
  Endnu en bølge kom. I Tyrkiet har parlamentet allerede rejst sig mod Erdogan. Pendulet svingede i den anden retning.
  Zelensky ændrede virkelig forfatningen til fordel for mere autokrati, men i Vesten opfattes han som en af deres egne! Ja, og folkeafstemninger finder sted hele tiden. Og der er reel ytringsfrihed.
  Zelensky har i hvert fald ingen særlige problemer med at vinde i anden runde. Mest sandsynligt vil det være Medvedev, der kommer til anden runde - administrative ressourcer kan overvindes af lav popularitet og ikke en meget vellykket regeringstid. Mange bemærkede lighederne med valget i Ukraine - mange præsidentkandidater, Zelenskys ledelse, lave regeringsvurderinger og høje anti-rating.
  Om Zelensky kunne besejre Putin er stadig et spørgsmål, men Medvedev var tydeligvis ikke op til rollen som nationens leder. Og demokratiet her spillede mod myndighederne.
  Medvedev kunne ikke rigtig gøre sig klar til kampen. Hans karakter er ikke den samme. Ikke en rigtig fighter!
  Men problemet med alle autokratier er, at efterfølgerne ikke er særlig gode! Normalt ville en diktator sætte en svækkelse i hans sted for ikke at vælte ham! For eksempel var Nazarbayevs efterfølger begrænset i magt. Og det gider han ikke - han er blød i kroppen!
  Men Vladimir Zelensky kom i hvert fald til magten fra oppositionen og er ikke en svækkelse.
  Det skal siges, at Putin også blev betragtet som blød og svag, hvorfor de blev indsat som præsident, efter den højtråbende Jeltsin. Men som det viser sig, er der djævle i den stille sump!
  Og så viste det sig, at sumpen alligevel ikke var så stille. Men Medvedev er tilsyneladende ikke en ulv i fåreklæder, men i sandhed et naturligt får. Og han kan ikke samle kræfterne.
  Zhirinovsky fornærmede Zelensky med uanstændigheder og blev idømt en bøde. Flere dusin præsidentkandidater trak sig tilbage til fordel for Medvedev, men det gav næsten ingenting. Af de berømte mennesker, der spillede hovedrollen, var der bokseren Denis Lebedev. Han avancerede faktisk rent teknisk. Der var også forretningsmænd og mindre kulturpersonligheder. Af forfatterne var det kun Sergei Lukyanenko, der spillede hovedrollen til fordel for Medvedev. Resten ønskede at promovere sig selv. Og alle troede på held.
  Medvedev er vokset en del. Men der var håb om, at hæren, fængslet og politiet ville stemme som beordret. Plus der er bestikkelse af vælgere. Og selvfølgelig førtidsafstemning. Også her er der alle muligheder for succes.
  Ja, det er netop det, der foranledigede øget aktivitet fra myndighedernes side. Giv tidlig afstemning. Og der er der selvfølgelig forfalskning. Og ønsket om at stemme med hjertet.
  I modsætning til valget i 1996 var Medvedev ikke i stand til at øge sin vurdering. Jeltsin, må jeg sige, var også heldig. Især Dzhokhar Dudayev døde ved et uheld. Hvilken slags flue der bed ham, tog ikke de sædvanlige forholdsregler under opkaldet. Hvis det var sket lidt tidligere, havde de jo ikke haft tid til at strejke. Og lidt senere ville kun antennen være dækket, og Dzhokhar selv ville have været på sikker afstand. Det er sådan held i krig og propaganda.
  Og nu kan du ikke afslutte Dudayev. Og der er ingen Raduev, der blev fanget så dumt på tærsklen til det russiske præsidentvalg. Men Dudayev Jr. ønsker ikke at dø under valget. Og generelt bliver tilsyneladende triumviratet af efterfølgere: Jeltsin, Putin, Medvedev afbrudt...
  Forsøg på at bestikke vælgere blev lækket og forårsagede yderligere skandale. Patriarken støttede ikke nogen og ræsonnerede: Guds er Guds, og Cæsars er Cæsars. Generelt viste det sig under Jeltsin på en eller anden måde lettere. Og af en eller anden grund tog den ortodokse kirke side med Jeltsin, som virkede fuldstændig håbløs. Og industrikredse.
  Og så begyndte de russiske oligarker at flirte med Zelensky. Det er tilsyneladende umuligt at opdrage Medvedev.
  Og stemningen i medierne begyndte at ændre sig. Zelensky blev rost mere og mere. Zhirinovsky er allerede begyndt at sige, at hans navnebror faktisk er en diamantmand.
  Medvedev fordoblede igen løn og pensioner. Men rublen faldt til sidst sammen. Og inflationen begyndte. Taksterne er også steget.
  Han måtte endda bede om et lån fra IMF. Og olie og gas bliver billigere og billigere.
  Iran, Venezuela, Libyen, Saudi-Arabien øger alle eksporten. Og i USA er der indført en ny metode til udvinding af skifer. Omkostningerne faldt kraftigt.
  Og så er der den økonomiske nedtur og uroligheder i Kina. Nå, det er klart - jeg er træt af kommunistpartiets dominans. Og kineserne ønsker frihed og et flerpartisystem!
  Der har været en lille ændring i magten i Indien. Der var et forsøg på at kupere og etablere et diktatur.
  Konfrontationen i Kaukasus er vokset kraftigt. Uroligheder begyndte også i Sibirien. Især separatisterne har styrket sig.
  I Storbritannien vandt partiet valget: "Renæssance", dog i en koalition med Labour. Dronning Elizabeth er stadig i live, men hun har lovet, at hun vil gå på pension på sit hundrede år, hvorefter der vil blive afholdt en folkeafstemning om at afskaffe monarkiet. Og den stiftende post som Storbritanniens præsident.
  Frankrig er urolig. Mary Lipen vandt i stedet for Macron, og der var et forsøg på at etablere et diktatur. Men franskmændene ved ikke selv, hvad de vil, de organiserede en ny Maidan. Ja, uden fortilfælde i omfang. Og Mary blev tvunget til at opgive radikale planer om at fordrive arabere og andre. Så, endnu værre, annullerede højesteret præsidentvalget, og Mary blev arresteret.
  Der blev også annonceret tidlige valg i Frankrig. Det vil sige, at der som altid er rod overalt.
  I Hviderusland, efter at have fået nok af Lukasjenkos tyranni, holdt de en folkeafstemning og afskaffede fuldstændig præsidentposten. Republikken blev parlamentarisk, og den nye premierminister sagde, at der kunne komme en annektering til Rusland. Men efter præsidentvalget der. Zelensky er meget populær i Hviderusland.
  I Kasakhstan er forholdet mellem præsidenten og parlamentet blevet anstrengt. Der var en trussel om rigsret. Men de blev hurtigt enige, men statsoverhovedets magt var yderligere begrænset.
  Medvedev blev mere og mere nervøs. Valget nærmede sig, og Zelenskys vurdering var flere gange højere. Sandt nok vinder han ikke i første runde, men under alle omstændigheder folder Medvedev. Der er kun en beregning til at snyde eller slå ud.
  Et hemmeligt råd fandt sted. Russiske milliardærer samledes.
  Medvedev udtalte direkte:
  - Vil du have, at en ukrainsk fremmed skal modtage den enorme magt fra imperiets præsident?
  Deribasco bemærkede logisk:
  - Uanset om vi vil det eller ej, skal vi klare os med enhver regering! Zelensky er ikke kommunist, og... Det her er ikke Zyuganov, som i hvert fald ikke passede os!
  Medvedev sagde tørt:
  - I Ukraine er indkomstskatten meget højere end i Rusland!
  Roman Abramovich klukkede og bemærkede:
  - Hvem kender og tæller vores indkomst! Desuden blev de for nylig reduceret der og næsten lig med vores!
  Prokhorov svarede med et smil:
  - Myndighederne ændrer sig. Vi bliver! Hvad kan du anbefale?
  Medvedev kvækkede i raseri:
  - Jeg tror ikke på, at Jeltsin vandt ærligt!
  Deribasco svarede koldt:
  - Hvis Jeltsins rival ikke havde været Zjuganov, så ville Borik virkelig have haft en lille chance. Men folk huskede stadig alt for godt den kommunistiske magts "charme". Nemlig: tomme hylder, kort, kuponer, visitkort, lange køer, en løn på fem dollars om måneden. Selvfølgelig ville ingen vende tilbage til disse helvedes tider. Desuden at miste skuespil og politiske shows, samt film med sex og meget mere. Folket ønskede frihed. Og de stemte ikke for Jeltsin, men imod fugleskræmsel Zyuganov. Men Zelensky vil ikke skræmme folket. I modsætning til Putin vil han ikke lukke programmet "Dukke", og han vil ikke sætte folk på kort. Året seksoghalvfems kan ikke gentages. Jeltsin stjal fem til seks procent, men vandt med en forskel på tretten! Så det er næsten fair!
  Og Zelensky er foran med en sådan føring, at du ikke vil være i stand til at slå ham!
  Medvedev råbte:
  - De smed mig! Vi blev enige!
  Roman Abramov bemærkede:
  - Sanktionerne bliver i hvert fald ophævet fra os! Og du er en bjørn... Du har allerede optjent din pension!
  Medvedev hvæsede:
  - Du burde brænde i helvede!
  Prokhorov noterede logisk:
  - Der er intet helvede! Der er kun et fugleskræmsel at samle penge ind!
  Medvedev spurgte forvirret:
  - Ja? Hvad hvis der ikke er nogen Gud?
  Prokhorov smilede og svarede:
  - Hvilken Gud? De præsenterer det anderledes!
  Roman Abramovich foreslog:
  - Måske lav en ny tro! Den, der er rig, er elsket af Gud! Den, der er rigest, elskes højest af den Almægtige!
  Medvedev nikkede:
  - Logisk! Men hvad vil folket sige?
  Roman Abramovich grinede:
  - Folk kan blive uddannet!
  Medvedev gurglede:
  - Jeg håber, vi forbliver venner!
  Hvorefter han forlod salen...
  Et kalejdoskop af begivenheder fortsatte med at rase i verden. Vitali Klitschko vendte også tilbage til ringen og kæmpede på stadion i Kiev. Han kæmpede mod Michael Tyson. To gamle mænd, meget berømte og populære. Tja, de indsamlede mange penge. Michael Tyson gik selvfølgelig med til kampen, da han nærmest var en tigger.
  Også selvom Vitali Klitschko, der var yngre og, vigtigst af alt, i meget bedre form, bogstaveligt talt slog ham. Vladimir Klitschko sagde, at han stadig ønsker at vinde titlen som absolut verdensmester og kæmpe med Usik. Hvorefter han vil slå alle rekorder og blive den ældste absolutte verdensmester... Og han kan falde til ro. Hvad skulle han ellers slå? Joe Louis er allerede blevet slået, og Foreman er blevet slået, og han har vundet verdensmesterskabet i sværvægt fire gange.
  Vitali Klitschko tjente mange penge på kampen, føjede til sin skatkammer og berømmelse og havde en forholdsvis nem kamp.
  Zelensky tildelte Vitaliy Klitschko den gyldne orden af Ilya Muromets. Og dette gav ham yderligere sympati.
  I den politiske verden er boksere generelt blevet populære. Floyd Maweather blev kandidat til amerikansk præsident. Formelt selvstændig. Og med en anstændig vurdering. Og hvad med en milliardær og en ubesejret bokser og en sort mand. Hvorfor ikke en udfordrer?
  Floyd Maweiser støttede præsident Zelensky ved valget og lovede venskab.
  De færreste Floyd ønskede en revanchekamp med Paquio, og de skaffede mange penge til det.
  Medvedev tabte tydeligvis terræn. For at skabe en lille chokværdi udnævnte han Anatoly Kashpirovsky til sundhedsminister med rang af vicepremierminister. Hvilket selvfølgelig er et stærkt træk, men ikke nok. Forresten blev Anatoly Kashpirovsky den ældste minister og vicepremierminister i hele Ruslands historie. Ja, en rekordholder! Dmitry Medvedev tildelte også dronningen af England St. Andrew the First-Called-ordenen og præsenterede endda heltestjernen til Shoigu. Og han fratog Gorbatjov sin højeste orden. Hvilket generelt ikke er så smukt.
  Og han tog også og genoprettede Beria til rang som marskal. Måske for at tiltrække
  til deres side af stalinisterne. Og Boris Nemtsov blev posthumt tildelt ordenen for tjenester til fædrelandet, første grad. Yderligere omdøbte han Volgograd ved sit dekret til Stalingrad. Også flirte med stalinisterne. Men også med liberale. Novodvorskoy tildelte posthumt titlen som Helt af Rusland og... Stalin!
  Posthumt tildelte Medvedev også Sankt Andreas den Førstekaldede Orden til Yuri Gagarin. Og han genoprettede sejrsordenen til Leonid Ilya Brezhnev. Uventet præsenterede Medvedev den russiske helts guldstjerne til Garry Kasparov.
  Flirter også med liberale. Og med kommunisterne. Både din og vores.
  Medvedev overrakte også Sankt Andreas den Førstekaldedes orden til pave Frans den Første.
  Også meget generøse gaver fra "den store hersker"! Derudover sænkede Medvedev uventet igen pensionsalderen for både mænd og kvinder til femoghalvtreds. Hvilket viste sig at være en sensation. Og igen øgede han pensionerne.
  Hvad kan du gøre på tærsklen til valget?
  Derudover tildelte den fungerende præsident Vladimir Zhirinovsky rang som generalløjtnant. Som, for trofast tjeneste, få det fra mesterens skulder. Og hans søn Igor Lebedev blev uventet udnævnt til udenrigsminister i stedet for den gamle og uelskede Lavrov i Vesten.
  Medvedev tilbød også Demushkin posten som chef for indenrigsministeriet, men den autoritative nationalist nægtede. Af de nye udnævnelser blev udnævnelsen af Ksenia Sobchak til kulturminister en sensation. Da hun så, at hendes vurdering var meget lille, var hun enig. Men hun krævede også posten som vicepremierminister. Medvedev gik med til dette.
  Yavlinsky deltog også i valget, men blev fuldstændig syg og trak sig af helbredsmæssige årsager.
  Den fungerende præsident tildelte ham også stjernen i Hero of Russia.
  Mikhail Kasyanov modtog ordenen for tjenester til fædrelandet, første klasse, og stillingen som honorær økonomisk rådgiver. Hvorfor han trak sig tilbage til fordel for Medvedev. Men det er en meget lille brøkdel af en procent.
  Sergei Kovalev blev tilbudt sportsministeren, men det forekom ham ikke nok.
  Der opstod en konflikt med formanden for forfatningsdomstolen. Zorkin gik endelig. Men hvem skal jeg give sådan et indlæg til? Helst til en kvinde! Og de tilbød det til Alla Pugacheva.
  Men den berømte sangerinde nægtede og citerede, at det ikke var for hende. Medvedev præsenterede hende ikke desto mindre for stjernen fra Hero of Russia. Selvom Alla nægtede at handle til hans fordel.
  Men hvem bliver formanden for forfatningsdomstolen? Stillingen sidder fast. Shoigu nægtede også - ikke hans profil!
  Uventet var Dima Bilan enig. Selvom det selvfølgelig ikke er et faktum, at dette er hans profil! Og selvfølgelig er det mere rentabelt og meget sjovere at være sanger end at være formand for en forfatningsdomstol.
  Medvedev blev i hvert fald hurtigt fast på dette og tildelte stjernen til Ruslands helt.
  Dima Bilan sagde dog, at dette kun var en joke. Men til generel godkendelse blev Lyudmila Putina udnævnt til formand for forfatningsdomstolen. Dette var et stærkt træk i betragtning af Putins popularitet i Rusland, men det var allerede noget forsinket, og det kunne ikke redde Medvedev.
  Selvom der blev gjort en kæmpe indsats. Men priserne steg, rubelkursen faldt, Taleban rykkede frem i Tadsjikistan, og der var intet til at overbevise vælgerne.
  I sidste øjeblik blev Gennady Zyuganov udnævnt til første vicepremierminister med ansvar for den sociale blok. Men dette er allerede et omslag for de døde.
  Og Zyuganov selv har allerede fuldstændig mistet sin vælgerskare.
  Degtyarev blev udnævnt til generalanklager på tærsklen til afstemningen. Også præsidentkandidat fra det liberale demokratiske parti.
  Medvedev flyttede og ledte efter nye veje. Et af de spektakulære valgbevægelser var overrækkelsen af en særlig guldmedalje opkaldt efter Zhukov til alle veteraner fra den store patriotiske krig. Og en million russiske rubler at starte med. Men der er meget få veteraner fra den store patriotiske krig tilbage.
  Medvedev tildelte også ordenen St. Andrew den førstekaldte til Tereshkova. Selvom der er en mulighed, hvorfor så ikke belønne den? Så Anatoly Karpov kan få en helt fra Rusland. Han er en fantastisk skakspiller! Og Alekhine, og Botvinnik, og Tal og Spassky, Tigran - vil posthumt uddele priser - slet ikke dårligt!
  Hero of Russia-stjerner - det er fedt!
  Det er rart at give priser og uddele medaljer. Og hvis vi også etablerer en orden opkaldt efter Putin. Der er fire niveauer: fjerde - bronze, tredje - sølv, andet - guld, første - guld med diamanter!
  Dette er hvad Medvedev er en opfinder.
  Dette er dog heller ikke nok. Zelensky etablerer også nye ordrer. Bestil for eksempel Taras Shevchenko. Eller Taras Bulba! Eller Gogol! Hvorfor spilde tid på småting? Og ordenen opkaldt efter Kozhedub! Dette er et stærkt træk af Zelensky for at behage venstrekræfterne. Generelt er Zelensky selvfølgelig ikke kommunist, og ikke engang venstremand. Så han kunne få problemer. Men kommunisterne i Rusland havde ikke en leder.
  Og også Andrei Navalnyj? På en eller anden måde glemte alle ham. Stillede du virkelig ikke op som præsident? Men Andrei Navalnyj har arbejdet i Zelenskys team i lang tid og har allerede gjort meget i kampen mod korruption i Ukraine.
  Så ingen er døde endnu! Og processen med at fusionere de to broderfolk og det generelle valg af nationens leder er i gang.
  Andrei Navalnyj vil også vaske Zelensky... Som sædvanlig er han i brand.
  Og han handler energisk med vanvittig intensitet.
  Og samtidig meget subtilt, for ikke at skræmme vælgerne væk. Slet ikke Trumps stil.
  Og nye tider kommer i verden - sikrere og roligere. Demokratiske og sekulære reformer begynder i Saudi-Arabien, og generelt er religiøs ekstremisme ved at svækkes. Faktisk kan mange læse modsætningerne mellem Koranen og videnskaben på internettet og undre sig: hvorfor gør de dette? Hvad er begrundelsen for at betragte Koranen og Bibelen for at være Guds ord?
  Når folk begynder at tænke og stille spørgsmål, er de ikke længere så forhastede. Faktisk, hvorfor opstår århundredet? Mere som frygt for døden! Og så få mennesker er bange for at dø, indtil de bliver syge!
  På tærsklen til valget hævede Medvedev betalingerne for sygeorlov og ydelser til handicappede. Produktionen af tanke blev også øget...
  Medvedev, for at vise sig selv som en patriot, hævede markant baren for militærudgifter. Bear-tanken, den tungeste af monstrene, der vejede mere end hundrede tons og med en atomreaktor i stedet for en motor, blev sat i masseproduktion.
  Bjørneprojektet blev udviklet under Putin på hans personlige ordre. Ideen var at skabe en monstertank for at skræmme. Køretøjet viste sig at være meget tungt og dyrt, med flerlags panser og to raketkastere i drift.
  Det særlige ved bilen var dens hastighed på mere end hundrede kilometer i timen med en vægt på hundrede og halvtreds tons og en kolossal kraftreserve takket være atomreaktoren.
  Det er sandt, at der under løbet opstod en anden uheldig hændelse - larven brast. Og igen viste indtrykket sig at være forkælet. Medvedev blev bogstaveligt talt latterliggjort.
  Og så skete der endnu en episode med den fungerende præsident - du kan ikke forestille dig det med vilje. Da Medvedev forsøgte at vælte et træ foran skovhuggerne, faldt det lige ned på det festlige bord med mad. Så den uheldige midlertidige leder af Rusland har igen gjort sig selv til skamme.
  Ja, Medvedev var virkelig uheldig. En sådan formue er lunefuld: den belønner én, støder en anden. Var Nicholas II virkelig så slem, for eksempel, men han blev virkelig fornærmet af højere magter. Så Medvedev, generelt, en smart person, slap bogstaveligt talt af sted med alt.
  Forsøg på at gøre noget løb ind i modstand og stædighed.
  Medvedev så ud til at rykke i en stegepande. Og så opstod der andre problemer. Den fungerende premierminister var også involveret i en korruptionsskandale.
  Og her kunne det selvfølgelig ikke være sket uden Andrei Navalnyj. Denne fyr vil altid passe ind!
  Jeg fik så ødelæggende, belastende beviser på Medvedev og hans følge - skandalen viste sig at være fantastisk. Kort sagt blev både Navalnyj og dem, der faldt under hans knusende slag, berømte.
  Og Medvedev måtte komme med undskyldninger og tørre spyttet af. Og alt væltede ud over ham. Ikke valg, bare rædsel.
  På afstemningsdagen ankom Medvedev under bevogtning. Det var tydeligt, at han var dyster og usikker. Mine hænder rystede, da jeg tog stemmesedlen. Med sin seneste ordre tredoblede den fungerende præsident militærets og politiets lønninger. Og fem gange pensionen!
  Anastasia Orlova lavede dog vittigt sjov med kandidaten til rollen som diktator:
  - Det er svært at sidde på bajonetter! Her lægger han en pengepude!
  Bagefter tog terminatorpigen den og viste den med sine bare tæer.
  Anastasia er selvfølgelig en pige, der ikke vil lægge sine ord i lommen. Vittig, stærk, cool, karismatisk.
  Og så mange fyre blev forelsket i hende. Desuden er Anastasia en meget temperamentsfuld blondine og går ikke i seng uden at vælge en ny mand til natten. Selvfølgelig vælger hun mere smukke, atletiske, muskuløse mænd, nogle gange endda meget unge. Men bestemt anderledes. Tilsyneladende for at genoplade med energi. Og ingen betragter denne formidable kriger som en hore.
  Tværtimod, for sådan en stærk og muskuløs kvinde virker det meget cool.
  Anastasia stemte også, tog stemmesedlen med de bare fingre på sine yndefulde fødder, og dette er en hel rulle, hvor det er svært at finde et efternavn, og placerede det for sig selv uden unødvendige fordomme. Nå, det er klart for hvem!
  Hvorefter hun viste sin store figur med sine bare tæer!
  Vladimir Zelensky kom for at stemme på en cykel. Han hoppede og snurrede. Som altid er han stridbar og temperamentsfuld. Den rigtige Napoleon Bonaparte.
  Og selvfølgelig stemte jeg som forventet rask.
  Vladimir Klitschko trak sig aldrig fra valget. Og han stemte også på sig selv og rystede med næven til Medvedev.
  I allersidste øjeblik modtog Nikolai Valuev stjernen fra Ruslands helt fra Medvedev og posten som indenrigsminister. Jeg nåede knap at filme det. Selvom han nægtede at sige, hvem han stemte på.
  Mange mennesker stemte her: Alla Pugacheva og Suraikin...
  Zhirinovsky kunne selvfølgelig ikke lade være med at sætte sit præg. Han tog den og rev portrættet af Vladimir Zelensky op lige ved valgstedet og lovede, at han helt sikkert ville skyde ham, når han kom til magten.
  Dima Bilan sang under afstemningen:
  - Alt er umuligt, det ved jeg med sikkerhed! Bilan vil blive valgt, han er en pletfri ridder!
  Så dukkede andre stjerner op.
  Garry Kasparov sagde, at magten ændrer sig, og at Medvedev vil forlade og med ham vil Putin-æraen endelig slutte.
  Samtidig sagde den tidligere verdensmester, at han ikke var imod at genoptage sin skakkarriere. Og slå Steinitz' aldersrekord. Og at Rusland snart vil modtage en værdig og demokratisk leder, og zarernes æra vil endelig blive fortid.
  Og at Garry Kasparov opfandt sit eget skak, som snart vil vinde popularitet over hele verden.
  Og demonstrerede et hundrede-cellet bord. Nye figurer dukkede op i den. To narrer hver: ved siden af kongen og dronningen. Desuden går gøgleren som en dronning, men rammer udelukkende som en ridder. Og to bueskytter på kanten i stedet for bønder. Bueskytter bevæger sig som bønder, men de skyder diagonalt hen over to hele felter. Sandt nok, fordi de er på kanten af brættet, er deres værdi noget reduceret. Men de kan også blive til enhver form.
  Garry Kasparovs skak har uden tvivl tiltrukket folks og journalisters opmærksomhed.
  Navalnyj lovede, at Kasparov helt sikkert ville blive minister.
  Anatoly Karpov stemte også. Men han er allerede en gammel tidligere mester, så han lovede kun at rådgive. Og han sagde, at der højst sandsynligt var store ændringer på vej. Og hvad bliver bedre i morgen end i går!
  Allerede på valgdagen meddelte Medvedev, at varigheden af minimumsferien i Rusland voksede til tredive arbejdsdage, og at alle kvinder, der fødte ti eller flere børn, ville modtage en belønning fra ham: stjernen i Helten fra den russiske Føderation.
  Et nyt populistisk træk, og jeg må sige ret stærkt. Men det er for sent. Især på valgdagen er det tydeligt, at der kun er tale om arbejde for offentligheden.
  Medvedev var tydeligvis ved at miste terræn... Hans permanente magt var meget træt af alting.
  Befolkningen ville springe ud af Putins hjulspor, og tørsten efter forandring var moden. Plus, Medvedevs åbenlyse manglende evne til at være en stærk personlighed viste sig at være indlysende.
  Zelensky, der fik point og handlede uden unødvendig populisme og løfter, gik selvsikkert fremad.
  Disse meningsmålinger ved exit sagde, at han var den klare favorit. Men om Medvedev kommer til anden runde er stadig et spørgsmål! Indtil videre kunne Vladimir Klitschko og Sergey Kovalev, såvel som Grudinin, udfordre ham til denne plads.
  Zyuganov stemte sidst. Den gamle, syge, tidligere formand for Den Russiske Føderations Kommunistiske Parti krydsede navnet Grudin og sukkede. Ja, det er ikke en let byrde at blive Ruslands første vicepremierminister på næsten firs år. Har han brug for det?
  Og Zyuganov trak vejret tungt og kvækkede:
  Vi går i kamp igen
  For Sovjets magt...
  Og som en vil vi dø -
  I kampen for det!
  Og han vaklede ud af kabinen. Nej, han vil snart sige op.
  Tiden nærmede sig, og de første data om præsidentvalget var ved at begynde at komme. Rusland var på randen af enorme forandringer. Stævner og krav om en alliance med Rusland fandt også sted i Hviderusland . Alt blev mere og mere rasende og spændende.
  Valgdeltagelsen ved det russiske præsidentvalg nåede et rekordhøjt niveau i alternative valgs historie, næsten halvfems procent.
  Og de har netop meddelt, at stemmeurnerne er åbnet, og optællingen af stemmer fra Fjernøsten er begyndt.
  . KAPITEL nr. 3.
  Resultaterne af første runde begyndte at strømme fra Fjernøsten. Som alle meningsmålinger sagde, var Zelensky sikkert i spidsen. Medvedev var ikke engang nummer to endnu. Grudinin og Vladimir Klitschko kæmpede om andenpladsen. Der var omkring to hundrede kandidater mere på listen, så de spredte deres stemmer. Zelensky fik dog næsten halvtreds procent i Sibirien og kunne endda regne med sejr i første runde.
  Medvedev sagde i sine hjerter:
  - Vi ville have det bedste, men stemte for sjov!
  Zelensky var lakonisk:
  - Sandheden har vundet!
  Valgdataene ændrede sig konstant, men Zelenskys førsteplads forblev med stor margin uændret. En anden ting er, at Grudinin og Klitschko sank lidt. Og Medvedev begyndte at komme ind på andenpladsen, omend med mere end et tredobbelt hul fra lederen. Den fungerende præsident modtog mest i Tjetjenien, i hæren, i et varetægtsfængslingscenter. Nå det er klart. Især i et arresthus. Det er sværere at overvåge stemmeoptællingen dér.
  Medvedev løslod dog mange fanger, og stigningen var ikke så betydelig, som han forventede.
  Men med stort besvær lykkedes det os at gå videre til anden runde. Selvom Zelensky tog næsten fyrre procent i alt, samlede Medvedev knap tretten. Desuden med bestikkelse af vælgere og krænkelser. Ja, Dmitry Anatolyevich viste sig at være ret svag. Den tredje var Vladimir Klitschko. Sikke en lille fornemmelse, den fjerde er Grudinin. Dima Bilan blev også uventet nummer fem. Sergey Kovalev kom på sjettepladsen, selvom hans rating var høj. Zhirinovsky nåede ikke engang ind i top ti denne gang. Sandt nok tildelte Medvedev ham straks rang som oberstgeneral for trofast tjeneste og stjernen for Ruslands helt.
  Sådan en trøstepræmie til din trofaste tjener. Yderligere modtog Dima Bilan stjernen fra Ruslands helt og ordenen for tjenester til fædrelandet, første grad.
  Men Dima sagde, at han stadig ikke ville støtte Medvedev. Men holdningen til Zelensky er også vag. Kun Vladimir Klitschko opfordrede åbent til at stemme til fordel for Zelenskaya. Desuden annoncerede denne bokser, at han ville kæmpe i Moskva med den olympiske mester i 2020. Og at aldersforskellen ikke generer ham. At Vladimir er stærkere og mere motiveret end nogensinde.
  Medvedev tildelte dog Ruslands helt-stjerne til både Vladimir Klitschko og Vitali Klitschko. Som om han er en retfærdig mand. I brødre har gjort meget for boksning, især Vladimir.
  Vitaly sagde, at det mest modbydelige ved Maidan er, at han på grund af det ikke slog Holmes rekord. Men han havde alle muligheder!
  Og pludselig ville Vitaly mødes med Gassiev i Kiev. Hvilket vakte en vis opsigt. Hvorfor ikke prøve det?
  Sergey Kovalev ønskede også at fortsætte sin karriere og huskede, at Hoppins, selv i en ældre alder, besejrede verdensmestre og forenede titler. Og at hverken Zelesky eller Medvedev planlægger at arbejde i regeringen indtil videre. Og han vil kæmpe.
  Drengene havde virkelig nok motivation. Af de andre boksere udtrykte Dima Bivol et ønske om at kæmpe mod Kovalev.
  Medvedev forhandlede med Grudin. Han lovede ham bjerge af guld. Grudinin ønskede intet mindre end premierministerposten. Uventet støttede den ældre Zyuganov Medvedev og opfordrede Grudinin til at slutte sig til den fungerende præsidents hold. Men så opstod der problemer og en splittelse i kommunisternes rækker. Hvilket begge kandidater ikke kunne lide.
  Men Sergei Udaltsov talte til fordel for Zelenky. De siger, at mellem to onder skal vi vælge, som vi endnu ikke vidste!
  Nikolai Valuev foreslog en alliance mellem Zelensky og Medvedev: Zelensky-præsident - Medvedevs premierminister. Hvad oligarkerne kunne lide! Desuden mindede de om, at der er et uudtalt punkt med forening: at forskellige lande vil have premierministre og præsidenter fra deres egne.
  Og da Zelensky vinder præsidentvalget, så burde en repræsentant for Rusland blive premierminister. Men Medvedev er stadig i anden runde.
  Zelensky sagde dog, at ja, premierministeren vil være fra Rusland, men ikke Medvedev! Fordi russerne er trætte af hans ledelse. Og det, der er brug for, er nogen, der er mere dygtige inden for økonomi og med en succesfuld oplevelse, ikke en fiasko som Medvedevs!
  Data fra sociale undersøgelser viste, at flertallet af russerne ikke ønskede at se Medvedev som premierminister. Mere præcist var næsten halvfems procent imod det.
  Rogozin vendte uventet tilbage fra politisk glemsel og begyndte at blive betragtet som en mulig premierminister. Også mange russere ønskede at se Andrei Navalnyj som deres premierminister.
  Så historiens hjul snurrede hurtigere og hurtigere.
  I verden støttede Vesten selvfølgelig Zelensky, Kina forblev neutralt. De fleste lande er også for Zelensky, som blev betragtet som en demokrat og en vesterlænding. Men Medvedev var Putins partner så længe. De talte endda om en tandem af to ledere. Og det er tydeligt, at Medvedev slet ikke er så hvid og fluffy, som han ønsker at se ud. Der er også valg i USA. En konkurrence mellem en ung republikaner og en ung demokratisk kvinde. Og det er en fifty-fifty chance. Ændringer er også mulige i Kina; leder Xi har helbredsproblemer. Og der ser ud til at være en chance for, at han bliver efterfulgt af en mere demokratisk leder.
  Generelt ønsker det kinesiske oligarki mere frihed og demokrati, men folket har det ikke sjovt nok. Hvilken slags valg er det, når deres resultat er kendt på forhånd?
  Moden for diktatur begyndte at forsvinde. Alle ville noget mere end bare at være tandhjul.
  Zelensky personificerede nye ting og ændringer, og succesrige. Og i Rusland blev dette opfattet positivt. Folk ønskede ikke fængsler, lejre eller generel frygt.
  En generation har ændret sig, og alle ønsker forandring. Selv i Cuba, hvor Castro-styret, hadet af folket, var svimlende. Også selvom magten var under et andet navn. I Nordkorea er der også en tørst efter forandring. Desuden sagde koreanerne ofte: monarki er ikke for kommunisme! Og at den fede diktator skal væk!
  Ønsket om forandring rundt om i verden voksede, og Zelensky var med i denne bølge. Og fremskridt med succes!
  Og i Nordkorea var der en protestdemonstration. Som det diktatoriske regime skød med maskingeværer. Hvilket blev endnu en indikator for barbariet, der herskede på kontinentet.
  Trump sagde, at USA kan løse problemet med dette diktatur med magt. Og at en atombombe ikke vil skræmme dem. Trump sagde endvidere, at USA allerede tester sådanne våben, at ingen termonukleare ladninger vil være farlige.
  Men Trumps tid var ved at løbe ud. Og så er han den ældste af præsidenterne. Desuden blev han efter Carters død endda den ældste blandt ekspræsidenter. Wow! Og held elsker ungdom! Hvis Trump havde haft en yngre kvinde som sin modstander, er det usandsynligt, at han overhovedet ville have besejret hende!
  Tilsyneladende siger karmaloven: held og lykke til de unge! Også selvom Ronald Reagan viste sig at være en undtagelse fra reglen!
  Og den relativt unge Gorbatjov viste sig at være en fiasko. Selv hvis nogen kan sige, at Mikhail Sergeevich tog fejl? Den første hersker i USSR, der talte menneskeligt sprog. Og han blev ikke forstået af folket! Eller måske ikke engang folket, men eliten!
  Åh, sådan et held! Hvor meget held havde Vladimir Vladimirovich Putin, og hvor meget opnåede han?
  Og hvis Nicholas II havde haft lidt mere held - hvis for eksempel admiral Makarov var forblevet i live, hvor stort og magtfuldt ville Rusland så have været. Kina ville blive til det gule Rusland, og hele verden ville blive bøjet!
  Og så tog de Krim alene og blev trukket ind i konfrontation med hele verden!
  Og Nicholas II, som en subtil diplomat, formåede at forhandle Konstantinopel og Lilleasien fra sine allierede.
  Nå, okay, nu bliver den fænomenale Zelensky mere og mere aktiv. Og det andet valg nærmer sig.
  Der er mere og mere jubel og optimisme i Ukraine. Medvedev foreslog naturligvis en tv-debat. Selvom dette ikke giver meget mening. Positionen for Ruslands fungerende præsident er ikke særlig stærk. Og der er ikke noget at prale af. Hverken i økonomi, eller i politik og i krig. Situationen i Kaukasus er endda blevet værre. Og intet kan gøres. Hverken magt eller diplomati vinder. Forholdet bliver mere og mere fjendtligt over for Medvedevs følge. Ingen her tager zaren seriøst længere. Selvom kongen stadig sidder på tronen.
  Oligarker er generelt ikke imod Zelensky. Kun sikkerhedsstyrkerne, eller rettere nogle af dem, er utilfredse!
  I hemmelighed samlede Medvedev et sikkerhedsråd. Samtalen kom ind på, om man skulle aflyse anden runde. Var der for eksempel nogen overtrædelser? Selvfølgelig var de det! Og du kan finde fejl i dette og annullere valgresultatet. Hvorfor skulle sådan noget blive bekræftet gennem Højesteret? Ideen virkede ganske fornuftig.
  Dmitry Anatolyevich Medvedev mindede om, at Jeltsin på et tidspunkt i maj 1999 diskuterede en plan for et militærkup og spredning af statsdumaen!
  Og det skete næsten. Sandt nok, selv dengang var der ingen enhed blandt sikkerhedsstyrkerne. Nogle sagde, at en blød løsning er bedre: Højesteret afviser rigsretsproceduren på grund af manglen på en lov om afsættelse af den russiske præsident. Og indtil denne lov er vedtaget, og dette er en forfatningslov, skal to tredjedele af parlamentet og tre fjerdedele af forbundsrådet samles. Og dumaens beføjelser vil udløbe, og det samme vil præsidenten.
  Sikkerhedsstyrkerne lovede så faktisk at samarbejde med Højesteret og løse problemet fredeligt. Jeltsin ønskede ikke rigtig at gå til et militærkup med en rating på to procent og fem hjerteanfald. Og styrken er ikke den samme, og støtten er ikke den samme. Desuden havde befolkningen i 1993 stadig støtte til det kursus. Og i 1999 var hun der ikke længere. Og det kunne ikke være sket med sådanne resultater.
  Så hvis rigsretssagsprocessen var gået igennem, ville den højst sandsynligt være endt uden skyderi.
  Medvedev appellerede til Højesteret for at ugyldiggøre valget.
  Men så begyndte dommerne selvfølgelig at protestere. At selv om valget annulleres, siger de, skal det stadig gentages. Og Medvedevs chancer bliver kun mindre. Og folkelig uro vil begynde.
  Så, siger de, må Dmitry hellere acceptere, at Zelensky bliver Ruslands præsident. Og prøv at finde dit sted.
  Desuden sagde mange, at denne klovn ikke ville få succes i Ukraine. Men det må have virket! Og du skal ikke lave en tragedie ud af en muldvarpebakke.
  Medvedev tog efter at have talt med dommere og sikkerhedsembedsmænd en beslutning: at gå til valget trods alt. Og hold anden runde. Og det er virkelig sådan, det kommer til at fungere. Måske sker der alligevel et mirakel. Men nej? Så de vil ikke sætte ham i fængsel.
  Mødet mellem milliardærer gav også udtryk for, at de ikke er imod demokrati. Og at Zelensky ikke er venstremand og passer dem. Og yderligere, at endelig vil alle vestlige sanktioner blive ophævet, og Rusland vil endelig vende tilbage til verdenssamfundet.
  Nu er der kun én ting tilbage at gøre: holde en tv-debat. Zelensky var enig, men kun på Luzhniki stadion. Dette blev selvfølgelig accepteret. Det mindede meget om den allerede beståede etape med Poroshenko. Desuden var forskellen i første runde endnu større. Og Medvedevs anti-rating er kolossal.
  Men tv-debatter er som en druknende mand, der griber om sugerør. Sidste møde er på fredag, og valget er på søndag.
  Medvedev forberedte sig generelt. Men fakta er ikke på hans side. Og Poroshenkos erfaring viste, at man ikke kan ændre fakta alene med retorik. Ligesom de ikke kunne besejre borgmester Luzhkov, den eneste gang i hele Moskvas historie, hvor de centrale tv-kanaler arbejdede mod den nuværende leder af byen.
  Men propagandaen kunne ikke opveje Moskvas borgmesters økonomiske resultater. Og stem ikke på Kiriyenko, forfatteren af standarden! Men det var ham, der blev forfremmet mest af alt. Sandsynligvis den mest mislykkede kandidat blev sat mod forretningslederen.
  Men de russiske medier førte nu mere kampagne for Zelensky. Ingen troede på Medvedev. Selv Højesteret var tilbageholdende med at behandle valgaflysningssagen.
  Så langt er pointen, at stadion er fyldt til randen. Bogstaveligt talt overfyldt.
  Og det var tydeligt, at alvorlige kontroverser var på vej. Det var dog tydeligt fra Medvedevs ansigt, at han næsten var kommet overens med nederlaget. Men det sidste skridt skal tages.
  På tærsklen til debatten udnævnte Medvedev Vladimir Zhirinovsky til indenrigsminister. Dette er den sidste gestus af fortvivlelse. Men Zhirinovsky, der vidste, at mere end firs procent af vælgerne var klar til at stemme på Zelensky, var slet ikke ivrig efter at skændes med den fremtidige statsoverhoved. Selvom han selvfølgelig forstod, at det var usandsynligt, at han ville finde en plads på Zelenskys hold.
  Ja, Vladimir Volfovich er gammel. Anatoly Kashpirovsky er dog en endnu ældre sundhedsminister og vicepremierminister. Men han er heller ikke særlig ivrig efter at føre valgkamp for Medvedev. Han har dog en chance for at blive på holdet. Alder er stor, og det betyder erfaring. Og min fysiske form er bare meget god.
  Ikke underligt Kashpirov-fænomenet.
  Debatten på stadion begyndte med en udveksling af hilsner. Og vittige bemærkninger. Men Zelensky så friskere, mere selvsikker, mere overbevisende og mere professionel ud.
  Medvedev var meget nervøs og begyndte at skrige. Han kunne ikke være overbevisende. Og det er ret dårligt i landet. Folket støtter klart Zelensky. Alt er så anspændt her.
  Zelenskys hvert ord er ledsaget af klapsalver, og Medvedev bliver udråbt. Det vil sige, at der er en reel fiasko i debatten.
  Medvedev rykker og siger:
  - Jeg har erfaring!
  Zelensky svarer med et smil:
  - Med sådan en erfaring, gå kun til pedellerne!
  Medvedev svarede:
  - Putin og jeg tog Krim!
  Zelensky svarede vittigt:
  - Et tyvegreb og korte arme!
  Og så fortsatte debatten, men Zelensky vandt klart. Han var meget vittigere og mere overbevisende end Medvedev, og publikum glædede sig.
  Umiddelbart efter tv-debatten udstedte Ruslands fungerende præsident et dekret, der hævede lønningerne fem gange og pensionerne syv gange! Men det lignede allerede en joke.
  Medvedevs folk lo bare. Selvom det var tydeligt, at de på tærsklen til valget lavede noget andet!
  Medvedev besluttede også at tildele St. Andreas den Førstekaldede Orden til både Stalin og Lenin. Denne beslutning må siges at være ret klog, men forsinket. Dmitrij Medvedev ønskede tydeligvis at vinde over kommunisterne. Og især stalinisterne. Men på samme tid tog han og tildelte stjernen til helten Tukhachevsky. Dette er også et ekstraordinært træk og et forsøg på at flirte af de liberale.
  Medvedev forsøgte generelt at behage både vores og dine. Han tildelte patriarken, paven og lederne af kristne trosretninger. Primært protestanter. Og selv Jehovas Vidner blev genoprettet til deres rettigheder, men det nyttede ikke meget. Alligevel har de forbud mod at stemme, og generelt er denne organisation ved at dø!
  Medvedev tildelte både muftier og lamaer. Han forsøgte at vinde alle over på sin side. Bygen af medaljer og ordrer var ekstraordinær. Samtidig tildelte den fungerende præsident alle statsdumaens deputerede en million-dollar-bonus hver. Dette skræmte dog snarere væk end tiltrak folk til ham.
  Dernæst forsøgte Medvedev at etablere flere nye ordener: Peter den Stores orden, Ivan den Forfærdeliges orden, Alexander Befrierordenen, Nicholas II-ordenen og Brusilovs orden. Lenin og Stalins orden blev også genoprettet.
  Medvedev søgte at tiltrække en mangfoldig vælgerskare på denne måde. Og handler efter princippet: både dit og vores! Men i dette tilfælde gav altædende anledning til mistillid til folket - de siger, en politisk prostitueret. Folk ser ud til at have glemt, at Putin også flirtede med både venstre og højre. Og jeg forsøgte også at være en altæder.
  Hvad der er tilladt til Jupiter er dog ikke tilladt for tyren! Putin nød på en eller anden måde lige fra begyndelsen, på trods af sporet af Jeltsins efterfølger, hadet af folket, sympati fra både folket og eliten. Selv kommunisterne var bange for at tale imod ham og stemte for at bekræfte ham som premierminister uden at kæmpe eller forhandle.
  Men Medvedev var aldrig særlig elsket. Tilsyneladende var han for intelligent og i Putins skygge. Ingen opfattede ham som en rigtig fighter og hersker. Generelt, efter Putin, virkede enhver efterfølger på en eller anden måde som en politisk dværg og var noget galt. Og Zelensky blev opfattet som karismatisk, som en eventyrprins. Og det er ikke længere en kat i spidsen, men en succesfuld hersker, der trak Ukraine ud af sumpen, eller rettere op af hullet.
  Selvfølgelig led Ukraine først og fremmest på grund af afbrydelsen af forbindelserne med Rusland. Og her er Poroshenko måske ikke så skyldig. Hvis noget som dette var sket i Hviderusland, ville det have været en fuldstændig fiasko. Med hensyn til professionalisme er den ukrainske regering stærk! I Hviderusland er der tværtimod kun sycophants og dishevelers. Putin havde nogle gange stærke personligheder på sit hold, som Rogozin eller Tkachev, men de blev hurtigt fjernet.
  Medvedev var i hvert fald en mand, der ikke så ud til at være en født hersker, og derfor var denne tsar ikke helt ægte og ved hoffet.
  På nogle måder lignede han Gorbatjov, som almindelige mennesker i Vesten elskede, men ikke kunne lide blandt deres egne. Dels begyndte de selvfølgelig at ikke lide Gorbatjov på grund af hans kamp med fuldskab. Alkoholikere og drikkere har selvfølgelig ikke tilgivet manglen på vodka. Der var vinoptøjer. Og så forsvandt cigaretterne.
  Nej, Gorbatjov er klar over, at de ikke kunne lide ham kun på grund af hans skaldethed. Medvedev viste sig som premierminister at være en meget svag økonom. Og selv uden Zelensky ville han have problemer med at blive valgt til en ny periode.
  Engang trak Putin Medvedev i ørerne.
  Men nu er Putin droppet ud af spillet - han har undergravet sit helbred, kørt manuelt og anstrengt sig med hockey. Var det nødvendigt at klatre på isen i en så respektabel alder? Især uden at have nogle færdigheder, da du var ung?
  Putin brændte ud, blev overstrakt. Og uden ham er der ingen til at stoppe Zelensky. Desuden førte Putin selv personalepolitik på en sådan måde, at han ikke havde en værdig efterfølger. Ligesom Stalin, der gjorde det sådan, at Khrusjtjov efterfulgte ham, og gik konkurs. Og her er Medvedev slet ikke en tilstrækkelig leder af det russiske imperium.
  Lørdagen før valget sendte alle russiske tv-kanaler en film om Zelensky. Naturligvis med det formål at ærekrænke. Men få fakta blev præsenteret. Og propaganda viste sin hjælpeløshed. Og mange kanaler kommenterede filmen.
  Medvedev tildelte ordrer til mange generaler. At have en starfall igen.
  Uventet etablerede han også en ny Botvinnik-orden, tre grader: bronze, sølv og guld. Og også Alekhine-ordenen. Og også bronze, sølv og guld.
  Medvedev meddelte endvidere ved dekret, at Rusland ville gå over til en professionel hær inden for fire år. Og levetiden er reduceret til seks måneder.
  Dernæst meddelte den fungerende præsident, at krigsveteraner og dem, der tjente i hot spots, ville blive tildelt Helten i Den Russiske Føderations stjerne. Hvad er blevet et skridt, der ikke har nogen analog.
  Medvedev ledte tydeligvis efter et sted i historien. Dernæst tildelte den fungerende præsident Vladimir Vladimirovich Putin posthumt med Sejrsordenen og St. Andrews Orden den Førstekaldede og den nyetablerede store diamantstjerne af Helten i Den Russiske Føderation.
  Dette var allerede det sidste forsøg på at spille på vurderingen af det tidligere russiske idol. Ligesom jeg har været Medvedev i så mange år sammen med Putin - elsk mig af hele dit hjerte og sjæl!
  Men folk er åbenbart ikke så ivrige efter at elske denne vordende diktator.
  Og natten fra lørdag til søndag annoncerede Dmitry Anatolyevich Medvedev endda den postume tildeling af titlen Generalissimo til Vladimir Vladimirovich Putin!
  Det her var virkelig rigtig fedt! Ligesom jeg giver titlen til idolet fra tidligere år!
  Men vil dette hjælpe Medvedev? Det er svært at overbevise folk om kun at stemme på sig selv ved at rose deres tidligere idoler og give dem ordrer. Lige meget hvor meget du bruser med priser, vil du ikke bringe Putin tilbage. Og det er tydeligt, at den gamle konge er rejst, og en ny konge kommer fra Kiev.
  Zelensky sov dog ikke og tildelte også paven. Den ældre Frans den Første velsignede Ukraines præsident for nye præstationer.
  Og i Hviderusland har den pro-russiske koalition af partier allerede afsluttet indsamlingen af underskrifter for at afholde en folkeafstemning om forening med Rusland. Der forventes afstemning om dette spørgsmål. Medvedev er dog ikke krediteret for dette. Og her kom hovedinitiativet fra Zelensky, dette idol af millioner.
  Så nu var Vladimir Zelensky på vej ind i målstregen...
  Afstemningen er begyndt i Sibirien. Valgdeltagelsen var høj fra start. Folk gik til stemmeurnerne og smilede. Det var tydeligt, at de kom for forandringens skyld. Og det, de vil have, er nyt. Alle er trætte og trætte af det gamle.
  Selv sangen lød om morgenen:
  Vores hjerter kræver forandring
  Vores øjne kræver forandring...
  I vores latter og i vores tårer,
  Og i venernes pulseringer!
  Forandring, vi venter på forandring!
  Valget foregik roligt, men der var et kæmpe valg. Folk strømmede til valget i hobetal. Nikolai Valuev var en af de første til at stemme. Han kastede stemmesedlen i stemmeboksen og sagde:
  - Lad os stemme på noget nyt!
  Alexander Povetkin dukkede op næste gang. Jeg har også stemt og givet min mening:
  - For de russiske guder!
  Dernæst kom afstemningen. De smed stemmesedler i stemmeurner. Og Dima Bilan og Alla Pugacheva. Lev Leshchenko dukkede også op og annoncerede:
  - Lad os stemme på noget nyt!
  Nikolai Baskov sang:
  - Russisk vals, vinger svæver! Foråret kommer!
  Og han lagde også bladet i skraldespanden.
  Så dukkede andre fyre op... Zelensky kom for at stemme på en scooter og lavede en saltomortale - og tegnede klapsalver. De stemte og reciterede endda:
  Kend hjertets og venernes pulsering,
  Tårer fra vores børn, mødre...
  De siger, at vi ønsker forandring
  Smid åget af tunge lænker!
  Og tordnende bifald! Selvom digtene ikke er af ham, men af den berømte digter og forfatter Oleg Rybachenko. Men Oleg Rybachenko blev selv til en dreng, og nu rejser han i en anden verden.
  Så stemte andre boksere: Sergey Kovalei, Denis Lebedev. Den sidste forsøgte at komme tilbage efter pausen. Men han blev slået og gik endelig.
  Sofia Rotaru stemte i Kiev. Og hun smilede meget...
  Vladimir Zhirinovsky kom også. Han råbte:
  - Til en ny vej!
  Og han blinkede med en obersts epauletter. Zyuganov kom til valget i kørestol. Og han tav hele tiden.
  Grudinin stemte smilende...
  Garry Kasparov gav et samtidigt spil og afgav også sin stemme. Desuden sagde han, at han ville spille en kamp med Carleson. Så Anatoly Karpov gav en simultan spilsession.
  Forresten er Karpov allerede blevet tildelt den gyldne orden af Mikhail Botvinnik.
  Så et andet spørgsmål er, hvem der er den vigtigste og bedste verdensmester her.
  Meget har bestemt ændret sig...
  Og Dmitry Anatolyevich Medvedev overraskede alle igen. Meddelt fra institutionen, ordenen opkaldt efter "Oleg Rybachenko". Desuden er der fire grader på én gang: den fjerde grad er bronze, den tredje grad er sølv, den anden grad er guld, og den første grad er guld med diamanter!
  Dette blev fantastisk!
  "Lucifer's Armageddon" er allerede blevet udgivet i biograferne, og rekorderne for "Avatar" og "Star Wars" er allerede slået. Oleg Rybachenko er ved at blive en rigtig litterær superstjerne!
  Medvedev etablerede også en litterær pris opkaldt efter Oleg Rybachenko - med en prisfond ti gange større end Nobelprisen.
  Og det her er generelt meget fedt!
  Så arbejdede mere og mere Medvedev om søndagen. Han tildelte Oleg Rybachenko Sankt Andreas den Førstekaldedes Orden og stjernen for Ruslands helt og den store diamantstjerne af Ruslands helt, Sejrsordenen. Dette var et forsøg på at ændre historiens gang.
  Ligesom, jeg vil behandle Oleg Rybachenko venligt, og alt vil være fantastisk! Samtidig vil jeg tildele både ham og marskal titlen Den Russiske Føderation!
  Og søndagen kommer... De første data fra direktionsmålingerne er allerede kendt, som siger, at Zelensky har over firs procent.
  Og informationsstrømmen stopper ikke...
  Medvedev vil ikke stemme endnu. Arbejder. Her udsteder han en ordre, der giver Vladimir Volfovich rang som hærgeneral. Ligesom, vær tro mod mig.
  Selvom Zhirinovsky, det ser ud til, allerede er krydset til den anden side.
  Lev Leshchenko blev minister uden portefølje. Men det gør ikke noget længere.
  Der er uroligheder i Kina. Folket vil have demokrati - de er trætte af despoti! Mennesket lever ikke af brød alene!
  Jeg vil gerne sige nej til min chef! Hvor længe kan du opretholde disciplin med en stok i det enogtyvende århundrede?
  Det er ikke gået særlig godt i Kina. Det er umuligt at følge kommunismens skinner og opbygge kapitalismen i det uendelige. Nogle ændringer er nødvendige. Og ledelsen er for konservativ.
  Derudover ønsker det nye borgerskab demokrati og en ende på politibrutalitet.
  Udmattelsen af gammeldags måder at arbejde på havde også en effekt! Intet ønske om at være tandhjul i systemet. Ja, i Kina om søndagen ryster betydelige optøjer systemet.
  Og i USA har en kvinde størst chance for at blive præsident. Floyd Mayweathers popularitet begyndte dog pludselig at vokse. Denne uovervindelige bokser har allerede klatret til toppen af seertallene.
  Tilsyneladende gik USA glip af nye sejre og ønskede hverken en republikaner eller en demokrat på tronen. Og Floyd er også sej!
  Og så bliver der endnu en tv-debat.
  Det er allerede søndag aften. Valgstederne lukker snart.
  I sidste øjeblik dukkede Medvedev endelig op. Han kastede hastigt stemmesedlen i stemmeboksen og gik uden at sige et ord. Uret har slået, og afstemningen er slut.
  For nu forlod præsident Medvedev Kreml og tog til sin bolig nær Moskva.
  Der er to piger i kahytten med ham. I det mindste noget underholdning.
  Natasha, der sad til højre, spurgte:
  - Nå, hvad med Dima? Nu vil de annoncere din endelige fiasko!
  Medvedev bemærkede:
  - Der er stadig to måneder til indvielsen. Så indtil videre er jeg stadig alt, og Zelensky er kun Ukraines præsident!
  Alenka, der sad på højre hånd, bemærkede:
  - Og indvielsen kan fremskyndes! Din magt, Dmitry Anatolyevich, er forbi!
  Medvedev spurgte bønfaldende:
  - Men det kan I piger!
  Natasha rynkede panden og spurgte:
  - Hvad kan vi?
  Medvedev sagde selvsikkert:
  - Bland dig ind i indvielsen!
  Natasha lo og svarede:
  - Og hvor?
  Den fungerende præsident svarede beslutsomt:
  - Som om du ikke kender dig selv!
  Natasha svarede vredt:
  - Vi vil ikke dræbe Zelensky!
  Medvedev protesterede straks:
  - Jamen, hvorfor dræbe den! Bare sørg for, at han selv opgiver kronen!
  . KAPITEL nr. 4.
  Pigerne fnisede i kor...
  Alenka spurgte med et grin:
  - Hvad foreslår du at bruge hypnose?
  Dmitry Anatolyevich nikkede:
  - Det er det! Du kan gøre det!
  Natasha svarede for sin veninde:
  - Vi kan, men vi vil ikke!
  Medvedev var overrasket:
  - Hvorfor er det?
  Natasha svarede ærligt:
  - Zelensky er den udvalgte! Og du, Dmitry Anatolyevich, er ikke i stand til at regere landet!
  Alenka tilføjede med ondskab:
  - Og det er helt åbenlyst for os alle!
  Medvedev bemærkede med raseri:
  - Forstår du ikke, at vi bliver en koloni i Vesten?
  Alenka svarede selvsikkert:
  - Vesten bliver snarere vores koloni!
  Natasha tilføjede sarkastisk:
  - Og med dig, Misha, vil Rusland alligevel ikke være fantastisk!
  Medvedev gurglede:
  - Jeg vil give dig Sejrsordenen, St. Andrew den Førstkaldte Orden, Nicholas II's Orden og en guldstjerne i diamanter...
  Natasha lo og bemærkede:
  - Eller måske kan vi selv blive præsidenter og give os selv tre hundrede ordrer?
  Alenka bemærkede:
  - Vi kan hypnotisere dig og blive generalissimos.
  Natasha fnisede og bemærkede:
  - Eller måske supergeneralissimos!
  Pigerne brød ud i grin...
  Alenka sang:
  - Og nogle gange råbte endda fjenden,
  Skjul frygten - at jeg er en konge!
  Natasha blottede sine tænder og kvidrede:
  - Jeg kan ikke lide teatre og arenaer,
  Der bliver en million vekslet til en rubel...
  Selvom der er store ændringer forude -
  Jeg elsker Belobog og Stalin!
  Og pigen brugte sine bare tæer til at klemme den tabende præsidents næse.
  Tallene er allerede offentliggjort fra Fjernøsten. 91 procent for Zelensky, 7,5 procent for Medvedev, den ukrainske præsidents selvsikre ledelse.
  Alenka trak også i Medvedevs øre med sine bare tæer og hvæsede:
  - Nå, hvad med den tidligere præsident, hjalp dine priser dig?
  Medvedev sagde anstrengt:
  - Jeg er ikke eks endnu! Før indvielsen, den rigtige!
  Pigen skreg:
  - Ære til den nye konge!
  Heksepigerne nægtede at hjælpe Medvedev som deres sidste trumfkort. Og nu, mens den fungerende præsident stadig forsøgte at finde en vej ud af en håbløs situation.
  Måske påvirke højesteret til at annullere resultaterne af det russiske præsidentvalg? Dette virkede som en stor fristelse. Men i virkeligheden så oddsene små ud.
  Hvad hvis vi udsteder et dekret og tilbyder hver dommer en milliard dollars? Han er trods alt præsidenten, og han har magt, som selv zarer aldrig har drømt om! Mere præcist den fungerende præsident. Og faktisk, hvis du tilbyder en hel milliard dollars, vil dommerne ikke gøre modstand.
  Hvorfor spilde tid på småting?
  Data blev transmitteret over radioen. Mens Zelensky havde halvfems procent, plus i Ukraine var det forventet, at han ville modtage næsten hundrede procent. Måske i det røde bælte-område, på grund af Medvedevs flirt med kommunisterne, vil der være lidt mere, der var nogle chancer i Kaukasus. Sandt nok ser Ramzan Kadyrov ud til at have besluttet sig for at tage den vindende side. Du kan stadig tjene penge i hæren, selvom militæret ikke har noget særligt ønske om at tjene, har den faldende præsident ikke noget ønske.
  Generelt, efter den første runde, svækkedes Medvedevs magt. Og hvis han stadig kunne uddele priser, så blev han ellers i stigende grad ignoreret.
  Dmitry Medvedev ankom til sit kontor og forsøgte at kontakte centralbanken. Betjenten forbandt ham modvilligt.
  Den fungerende præsident krævede, at han fik penge tildelt til presserende behov.
  Chefen for centralbanken svarede:
  - Jeg vil ikke gøre noget, før jeg modtager bekræftelse fra den nye præsident Zelensky.
  Medvedev brølede:
  -Er du skør? Jeg er stadig formand for indvielsen af det nye! Hvis ja, så skal du adlyde mig!
  Chefen for centralbanken bemærkede:
  - Ifølge grundloven adlyder jeg dig ikke! Og alligevel, hvorfor har du brug for penge?
  Medvedev svarede med et grin:
  - Har du brug for lande til nødsituationer?
  Chefen for centralbanken svarede i en streng tone:
  - Vil du flygte?
  Medvedev gøede:
  - Jeg vil arrestere dig nu! Hæren adlyder mig! Den trofaste Zhirinovsky er med mig!
  Chefen for centralbanken bemærkede:
  - Den her tager altid kagen! Og i Moskva er mere end halvfems procent for Zelensky. Din magt er over Misha!
  Medvedev brølede:
  - Men din startede ikke!
  Og han lagde på. Nu blev situationen svær. Sikkerhedsstyrkerne er ved at nægte at adlyde. Ja, Zhirinovsky er en ræv. Var det værd at udnævne ham til indenrigsminister? Giv ordren til specialstyrkerne. Eller skal vi stadig forsøge at bruge statsdumaen?
  Det er klart, at Zelensky vil holde nyvalg, og mange deputerede vil ikke modtage deres mandater. Mere præcist, næsten alt.
  Her skal der noget andet til. Men statsdumaen vil næppe gå imod folket. Og hæren vil ikke støtte et direkte militærkup. Generalerne i Rusland er ikke den slags, der går i borgerkrig.
  Der er kun én ting tilbage - at aflyse præsidentvalget i retten. Dette er den eneste legitime chance for at forlænge din smerte. Men højst sandsynligt bliver det kun forlænget. Det er usandsynligt, at Medvedev har en reel chance for at blive genvalgt. Faktisk er hans anti-rating kolossal, endda værre end Petro Poroshenkos.
  Medvedev tænkte også på en anden mulighed. For eksempel fysisk eliminere Zelensky? Men det er direkte kriminalitet. Bøje sig sådan? Desuden vil det ødelægge Medvedev. Og i bedste fald vil det give en udsættelse. Fordi folket ikke vil tilgive Medvedev for en så kolossal fiasko ved valget.
  Nej, Dmitry Anatolyevich vil ikke lykkes. Uden selv at samle ti procent af stemmerne ved valget, forbliver han bestemt ikke ved magten.
  Medvedev nærmede sig baren. Han åbnede den, tog en flaske frem og skænkede sig noget cognac.
  Dyrt - "Napoleon", lagret i to hundrede år!
  Den fungerende præsident drak et glas. Så snackede jeg den anden med citron.
  Min mave blev varmere, og mine tanker kørte hurtigere. Efter det tredje glas smilede Medvedev og satte sig i en stol. muntrede lidt op. Faktisk, hvorfor har han brug for denne magt? Fuldt ansvar. Ikke et minuts fritid, ikke et sekunds fred. Altid på farten, under overvågning af videokameraer. Du er bange for at sige for meget.
  Der er meget arbejde, men der er ingen fornøjelse.
  Og jeg vil gerne ligge i sengen med en pige. Spil krig på computeren.
  Faktisk er du her præsidenten, men for at starte en rigtig krig vil du tænke dig om to gange. Sådan turde den formidable Trump ikke angribe Iran.
  Man kan tale meget om krig, men det er faktisk ikke let at beslutte sig for det!
  Men kæmp spillet, kæmp dig selv!
  Medvedev satte sig ved computeren. Jeg tændte for min yndlings Anden Verdenskrig. Han havde ikke været i stand til at spille det i lang tid. Her bruger du svindlerens kode for ikke at anstrenge dig for meget. Sådan her...
  Og så løber du gennem teknologien i et orkantempo. Og du har allerede IS-7'ere, som du opsender i regimenter, og kun T-1'ere mod tyskerne. Der er en mærkbar forskel i styrke og midler.
  Medvedev, der næsten aldrig drak, også på grund af dårligt helbred, muntrede sig mærkbart op.
  Sådan kaster du Anden Verdenskrigs dyreste og tungeste kampvogn, IS-7, mod fjenden. Og du bryder den uden større besvær. Krigen foregår let og sejrrigt. Du overtager by efter by.
  Generelt ledede Stalin naturligvis landet godt og formåede at besejre Det Tredje Rige på mindre end fire år. Putin kæmpede med ISIS længere. Men tyskerne har meget fed teknologi.
  I spillet, for eksempel den tyske E-75 kampvogn, er det kun den sovjetiske IS-7, der kan kæmpe imod den på lige fod, alle andre kampvogne giver efter. E E-75 har meget stærk rustning. Selv pistolen er den sovjetiske IS-7 overlegen og er tæt på i destruktiv kraft.
  Og tyskerne planlagde at gøre denne kampvogn til deres vigtigste i 1945. Hvad med vores?
  Medvedev sukkede... De var ude af stand til at sætte IS-7 i masseproduktion i efterkrigstiden. Så krigen varede længere, ingen ved hvem der ellers vandt.
  Dmitry Anatolyevich, fuld, sang:
  - Jeg elsker det, brødre, jeg elsker det! Elsker at leve, brødre! Og vores ataman behøver ikke at genere.
  Medvedev faldt i søvn, mens han spillede. Det er afslappende...
  Og dagen efter blev det endelige resultat af præsidentvalget kendt.
  Næsten 92 procent af vælgerne stemte på Zelensky sammen med Ukraine, og 6,7 procent på Medvedev. Således fandt Zelenskys triumferende sejr sted.
  Festligheder og jubel begyndte i landet. Endelig kom et nyt, som det forekom mange, lyst liv.
  Indtil videre tjener Dmitry Anatolyevich Medvedev som præsident under indsættelsen.
  Og han lykønskede selvfølgelig vinderen. Hvor kan du tage hen? Og der er ikke noget at tælle seks procent.
  Indenrigsminister Vladimir Zhirinovsky besøgte imidlertid Medvedev og trøstede ham:
  - Jeg stemte på dig Dmitry Anatolyevich!
  Den fungerende præsident svarede stille:
  - Tak skal du have!
  Zhirinovsky foreslog:
  - Måske skulle vi sætte dig i premieren?
  Medvedev rystede på sit malede hoved:
  - Jeg tror ikke, efter sådan et nederlag i anden runde, vil de give mig premierministeren. Dette vil ikke længere være politisk korrekt.
  Zhirinovsky bemærkede logisk:
  - I hvert fald burde der være nogen fra Rusland i dit sted. Så hvem hvis ikke dig?
  Medvedev foreslog:
  - Mest sandsynligt, Andrei Navalnyj!
  Zhirinovsky blottede sine tænder og knurrede:
  - Andrei Navalnyj? Lad dette ikke ske!
  Medvedev trak på skuldrene og bemærkede forvirret:
  -Hvor skal du hen?
  Zhirinovsky råbte:
  - Ja, jeg vil arrestere dem alle!
  Medvedev viftede med hånden:
  - Nok! Vores tid ser ud til at være forbi! Jeg skal på ferie til De Kanariske Øer. Hvad vil du gøre?
  Zhirinovsky, mens han knibede sine øjne listigt, svarede:
  - Lobby for dine venners interesser! Indtil Zelensky tiltrådte sine opgaver som præsident for Rusland og Ukraine!
  Medvedev bemærkede trist:
  - Det er desværre ikke så enkelt... Så vil de fratage dig tre skind!
  Zhirinovsky spærrede sine øjne listigt sammen og spurgte:
  - Gør mig venligst til marskal i Den Russiske Føderation! Nå, hvad er det værd for dig!
  Medvedev tænkte sig om et par sekunder og annoncerede derefter:
  - Bøde! Jeg vil ikke kun gøre dig til marskal, men jeg vil også genoprette Beria til rang som marskal! Det vil være fair!
  Zhirinovsky nikkede indforstået:
  - I forhold til Beria, ja!
  Medvedev kneb øjnene sammen og spurgte:
  - Og i forhold til dig?
  Zhirinovsky svarede ærligt:
  - Og behandle mig som en konge! Jeg belønner hvem jeg vil!
  Medvedev nikkede indforstået:
  - Ja, så må det være!
  Og han beordrede udarbejdelsen af begge dekreter om tildeling af marskalrækker.
  Ruslands fungerende præsident muntrede op. Tænker, at nu kan han nyde computerspil fuldt ud.
  Og de er sjove at spille...
  Men egentlig, hvorfor ville præsidenten gøre noget andet? Nu har teknologien udviklet sig så meget, at du kan være hvem som helst. Selv ved Herren Gud. Og specifikt i spillet for at skabe universer.
  For eksempel er der på den fungerende præsidents kontor et stort antal forskellige spil, inklusive de mest moderne.
  Medvedev beslutter sig for at spille et strategispil i realtid. Tyskland i 1939. Hvorfor bruger du en svindlerkode? Du tilføjer dig selv fem tusinde Panthers, tre tusinde Tigre og ti tusinde Focke-Wulfs. Og du sætter disse styrker ind mod fjenden. Og du angriber Polen, som ikke engang har en tiendedel af sådanne styrker.
  Og krigen fortsætter, som du ønsker, med ét mål og sejrrigt. Medvedev, for at være ærlig, er en kæmpe erobrer her. Den knuser fjenden, som om den knuser blommer med en presse.
  Polen blev fladtrykt nemt og hurtigere end i den virkelige historie. Du angriber Frankrig. Du affyrer ti tusinde E-75 kampvogne mod hende ved hjælp af en slyngelkode. Lad os se det i øjnene, pragtfulde biler. Som er fuldstændig usårlige over for franske kanoner, men dødelige på lange afstande. De skyder fjendens køretøjer ned.
  Medvedev hopper endda af glæde. Som i spillet bevæger han sig hurtigt, og tager allerede Paris... Og hvad så med bagateller? Lad os samtidig overtage Spanien, så Franco ikke bliver alt for ked af det.
  Og til angrebet på Gibraltar vil vi bruge jetfly. Hvor vil briterne tage hen?
  Selvfølgelig bruger vi samtidig midler til at bygge slagskibe og hangarskibe. Så bliver det svært for Storbritannien. Her er hundrede hangarskibe og to hundrede slagskibe. Dette vil være en kolossal kraft.
  Og så er der landgangsskibene. Du laver også tanke af "E"-U-serien, en videreudvikling af "E". Her smider du en "E"-50-U tank, sådan en maskine, at du ikke kan trænge ind i den fra nogen vinkel.
  Og lad hende plage briterne. Her er to smukke piger inde i sådan en tank, der blinker til Ruslands fungerende præsident.
  Medvedev kysser dem som svar.
  Sådan spiller vi...
  Og de seneste kampvogne nærmer sig London. Og uden ceremoni indtager de Englands hovedstad.
  Medvedev sang:
  - Verden er kedelig! Vi spiser alle katten!
  Det er selvfølgelig interessant og nemt at spille. Jeg tog fiduskoden og stempler hvad du vil. Så du indtager Balkan og tager til Afrika. Du stempler også, og også infanteri. Du laver tropper, hvis bare du havde penge. Og det erobrede territorium giver også penge. Nå, prøv det, gå rundt i Afrika.
  USSR åbner stadig fronten. Fireogtredive mod E-50-U-serien, som yderligere ti tusinde blev stemplet. Hvis E-50 er et køretøj med omtrent samme rustning som Tiger-2, er kun den rationelle hældning større, og bevæbningen er lidt stærkere, og motoren er kraftigere. E-50-U, med samme vægt, er sammenlignelig med den sovjetiske T-64 og har endda en mere kraftfuld gasturbinemotor.
  Ja, kræfterne er ikke lige store. Her kæmper forskellige generationer af kampvogne.
  Og Medvedev styrter selvfølgelig på en sort hest.
  Kræfterne er selvfølgelig ikke sammenlignelige. Du kan også tilføje E-75-U, dette er en squat dræbermaskine, uigennemtrængelig selv af skibskanoner.
  Og hvordan han vil trampe på sig selv. Intet kan stoppe det.
  Medvedev spiller som en lille dreng. Øh, okay, hvordan så. Og ingen er ivrige efter at se ham. Han tabte, og den fungerende præsident blev glemt.
  Alle elsker kun vindere.
  Dmitry Anatolyevich sang:
  Og vi trodser stormene,
  Fra hvad og hvorfor...
  Lev i verden uden overraskelser,
  Det er umuligt for nogen
  Må held og lykke, fiasko,
  Alle hoppene, op og ned,
  Kun på denne måde, og ikke på anden måde,
  Kun på denne måde, og ikke på anden måde!
  Længe leve overraskelse!
  Overraskelse! Overraskelse!
  Længe leve overraskelse!
  Overraskelse! Overraskelse!
  Længe leve overraskelse!
  Og Medvedev blev mere munter. Nu har hans tropper besat Ukraine, Hviderusland og nærmer sig ubønhørligt Moskva!
  Den tidligere russiske præsident siger:
  - At vores liv er en leg!
  Og tager hovedstaden i USSR med storm. Mod 1941-hæren har han selvfølgelig kampvogne med karakteristika fra tresserne og endda 70'erne, og det vigtigste er, at der er mange af dem.
  Medvedev blinker til sig selv... Hovedstaden Moskva er indtaget. Og nu kan du overtage Kaukasus... Og samtidig overtage det sydlige Afrika for dig selv. Og vil krydse til Argentina.
  Og derfra angribe USA. Han er en sej kommandant. Fjenden halter bagefter både i antal og kvalitet af tropper.
  Medvedev synger entusiastisk:
  - Vi vil frimodigt gå i kamp! For Sovjets magt! Og vi vil tørre alle i lort i kampen for dette!
  Medvedev blev midlertidigt taget væk fra kampen. Den russiske forsvarsminister, der afløste Shoigu Trubetskoy, ringede. Han spurgte den stadig fungerende præsident:
  - Hvornår skal vi aflægge embedsed til den nye leder?
  Medvedev svarede kortfattet:
  - Hvor det skal være, ved indvielsen!
  Trubetskoy bemærkede:
  - Den nye præsident i et forenet land ønsker at blive indsat i næste uge. Så de ikke har tid til at stjæle!
  Medvedev gøede:
  - Dette er ikke i henhold til vores forfatning og love!
  Trubetskoy bemærkede:
  - Og Jeltsin vedtog denne forfatning ikke i overensstemmelse med loven og den gamle forfatning. Faktisk troede mange, at Putin ville foreslå en ny forfatning, men på en eller anden måde skete det ikke!
  Medvedev bemærkede:
  - Det er ikke den bedste idé for hver ny præsident at vedtage en ny forfatning!
  Trubetskoy protesterede:
  - Men Putin kunne! Han var sejere end Jeltsin, og dig, Dmitry Anatolyevich!
  Medvedev nikkede og accepterede:
  - Sejere og vigtigst af alt heldigere! Uden Putin gik alt galt, og Zelensky tog magten i Rusland.
  Trubetskoy bemærkede:
  - Og Lukasjenko havde en chance, men han missede sin tid. Vi skulle have bevæget os hurtigere!
  Medvedev noterede logisk:
  - Lukasjenko var bange for konkurrenceprægede valg i Rusland. Og Zelensky ville ikke have taget risikoen, hvis Putins hjerte ikke kunne holde det ud. At styre landet så meget manuelt er udbrændt! Putin brændte bestemt ud på arbejdet!
  Trubetskoy foreslog:
  - Jamen, så skal vi acceptere indvielsen på et hurtigere tidspunkt eller ej?
  Medvedev svarede frimodigt:
  - Gør som du vil! Jeg er ligeglad mere! Jeg vil trække mig tilbage til ærefuld pension og leve for min egen fornøjelse. Måske rejser jeg verden rundt! Jeg har allerede været både præsident og premierminister i en rekordperiode for Rusland! Hvor længe kan du klamre dig til tronen?
  Trubetskoy var enig:
  - Jamen, hvis ja, så lad ændringer komme! Hvad skal man gøre med Shoigu?
  Medvedev svarede koldt:
  - Lad ham hvile! Marskalpensionen er stor. Lad ham rejse rundt i verden. Jeg gav dig lov til at have ejendom i udlandet!
  Trubetskoy nikkede og bemærkede:
  - Putin isolerede Rusland fra verden! Selvom vi sørgede i ord i dybet af vores sjæle, glædede vi os over hans død! Med hensyn til Zelensky, vi får se! Mange af os ønskede ordrer som i Vesten. Modtag ligesom i USA, men arbejde... Ligesom i USSR!
  Medvedev bemærkede:
  - Jamen, under Stalin arbejdede embedsmændene intensivt! Tro ikke, at de var fulde af honning!
  Trubetskoy spurgte:
  - Hvad vil du gøre?
  Medvedev huskede:
  - Jeg var præsident, og jeg går på pension som præsident. Hun er stor... Og jeg vil nyde livet! Hvorfor skulle jeg ellers arbejde!
  Trubetskoy huskede:
  - Zelensky kan give dig posten som rådgiver hos ham!
  Medvedev vinkede det af:
  - Ja! Han er klog nok uden mit råd! Kort sagt - gennemfør indvielsen! Dmitry Anatolyevich sendte sit!
  Trubetskoy var enig:
  - Indvielse ja!
  Medvedev lagde på. Jeg besluttede at afslutte spillet. Noget jeg aldrig har haft tid til før. Og i det mindste mentalt knuse USA.
  Eller mere præcist i spillet. Amerikaneren Sherman er dog svag mod E-75-U. Men USA har mange fly, selvom de ikke er så kraftige som tyske jetfly.
  Men kvaliteten er selvfølgelig ikke den samme! Krauts høster intense scoringer. Især piloterne: Albina og Alvina! Og det er piger, der er kendetegnet ved deres kolossale inderlighed.
  Medvedev rykker frem mod Amerika fra syd. Og samtidig bevæger hans kampvogne sig tværs over Sibirien. Han hygger sig. Forresten, hvorfor ikke erobre Japan endnu? I dette spil kan du også dræbe dine allierede. Avanceret strategi. Anvend snyderens kode, og du vil være stærkere end din modstander i både kvantitet og kvalitet. Ikke krig, men ren fornøjelse. Her er de haleløse jetmaskiner, amerikanerne kan ikke engang indhente det.
  Mere præcist for at komme dertil. Og brug radiostyrede missiler! Og mobber amerikanere. Medvedev kan virkelig godt lide dette spil. Og flytte tropperne. Mexico er taget. Amerikanske byer falder den ene efter den anden. Sådan en fornøjelse.
  Og i øst kommer tanks af "E"-U-serien ind i Indien. Men hvad kan briterne modsætte sig dem? Desuden har Det Tredje Rige allerede akkumuleret ressourcer og producerer den mest moderne teknologi uden en falsk kode.
  Men Medvedev besluttede at opgradere Panther lidt. Her er den første regulære "Panther" - frontalpanser på 80 - 110 mm, sidepanser på 50 mm, en 75 mm kanon, løbslængde på 70 EL, motor på 650 hestekræfter. Her er "Panther"-2 med frontal panser fra 120 til 150 millimeter, 60 mm sider, en 88 mm kanon med en løbslængde på 71 EL og en 850 hestekræfter motor. Ja, en seriøs bil. Og den er tungere ikke ved femogfyrre, men halvtreds tons og har en kortere silhuet.
  Men "Panther"-3. Frontal panser fra 150 til 200 millimeter, sider på 82 millimeter, en pistol på 88 millimeter med en løbslængde på 100 EL og en motor på 1200 hestekræfter - vægt 55 tons. Enig, sådan en bil er generelt super mod Shermans.
  Men der er "Panther"-4. Den har frontalpanser fra 200 til 250 mm ved skråninger, og sidepanser på 160 mm. en 105 mm kanon med en løbslængde på 100 EL. Dette er allerede et monster, der vejer 65 tons og med en lav silhuet. Gasturbinemotor på 1500 hestekræfter. Selvfølgelig en fremragende seriel udvikling, der er i stand til at kæmpe selv med den sovjetiske IS-7. Desuden blev IS-7 ikke masseproduceret.
  Men der er stærkere maskiner. Kører "Panther"-5, frontal panser 250 skrog i en vinkel på 45 grader, 300 mm tårn pande i en vinkel, side 210 i en vinkel, 128 mm kanon ved 100 EL, vægt af en mere avanceret tank 75 tons, 2000 hestekræfter motorens gasturbinekraft . En maskine, der er overlegen i forhold til alle sovjetiske og amerikanske modeller. I stand til at trænge ind i IS-7 fra kampafstand og modstå frontale stød. "Panther"-5 er generelt fremragende teknologi. USSR har intet stærkere end IS-7. Og tyskerne har også fem typer tigre.
  Efter at have erobret det meste af USA's territorium besluttede Medvedev også at jage tigeren væk. Nå, "Tiger" er den første, alle kender. Frontpanseret er 100-110 millimeter med næsten ingen hældning, og sidepanseret er 82 millimeter uden hældning. Og 88 mm kanonen, 56 EL løbslængde, er en rigtig hylende tank. I modsætning til "Panthers", hvor kun den første serie faktisk kæmpede, og der var prøver af den anden. Tank "Tiger"-2 bedre kendt som "Royal Tiger".
  Frontpanser: 120-150 mm på skrogets front i en 50 graders vinkel, 185 mm på tårnfronten i en lille vinkel og 82 mm på siden i en 60 graders vinkel. Den er godt beskyttet i panden, lidt bedre end Tigeren i siden og har en 88 mm kanon med en løbslængde på 71 EL. Af produktionstankene fra Anden Verdenskrig, den bedste med hensyn til bevæbning og frontal beskyttelse, vægt 68 tons, motor 700 hestekræfter - ret svag i køreegenskaber.
  "Tiger"-3 er et design køretøj. Frontpanser er 150-200 millimeter i en vinkel på 45 grader, fronten af tårnet er 240 millimeter i en vinkel. Sider på 160 millimeter med skrå skjolde. Tre typer af forskellige våben: en 88 mm 100 EL kanon, en 105 mm 70 EL kanon og en 105 mm 100 EL kanon med en motor på 1000 1200 hestekræfter. Med et mere tæt layout og en vægt på 75 tons. Ja, bilen er alvorlig og meget farlig. Og en endnu mere kraftfuld "Tiger"-4 frontal panser 250 - skrog skrå 45 grader, pande 300 millimeter skrå, sider 210 millimeter, pistol 128 millimeter 100 EL løbslængde eller 150 millimeter løbslængde 56 EL , vægt 185 EL 0 hestekræfter gasturbinemotor. En meget kraftig tank.
  Men endnu sejere er "Tiger"-5. Frontal panser: skrog pande 350 mm i en vinkel på 45 grader, tårn pande 400 mm i en vinkel på 50 mm. Siderne er 300 mm skrå. En 150 mm 100 EL pistol, eller en 174 mm 70 EL pistol, eller en 210 mm 38 EL pistol. Vægt er 100 tons, gasturbinemotor er 2500 hestekræfter. Den mest kraftfulde maskine vil ikke engang trænge ind i IS-7 og perikon. Denne kunne bruges mod Amerika. Selvom det skal siges, at "Tiger"-5 ikke engang var med i projekterne i den virkelige historie. Men det er ingens skyld, at krigen sluttede så hurtigt.
  Men det virtuelle tankspil kan forbedres.
  Medvedev begyndte at storme den amerikanske hovedstad Washington og den største by i New York. Her kan du virkelig arbejde og vinde.
  Omend virtuelt. Her brænder Washington, og tyske kampvogne kører langs den. Og ingen kan stoppe Tigers-5.
  Medvedev fuldfører et stædigt angreb på de amerikanske hovedstæder, og det virker som en sejr. Men der er også Japan foran.
  . KAPITEL nr. 5.
  Hvad kunne jeg ellers gøre i spillet? Men Lev-familien af tanks gik aldrig i produktion. Det er virkelig monstre her. Men i Anden Verdenskrig var disse maskiner af senere serier endda overflødige. Og endnu mere mod Japan med sine små og mellemstore tanke.
  Men Dmitry Medvedev besluttede at jage dem lidt væk.
  Her er den første Lev-tank, der kun eksisterer i projekter og kun delvist udformet i metal. Skrogets frontpanser er 120 millimeter i en vinkel på 45 grader, tårnets frontpanser er 240 millimeter i en vinkel, siderne er 82 millimeter, pistolen er 105 millimeter, løbslængden er 70 EL, hele 80 tons, motoren er på 800 hestekræfter. Generelt en bil, der kunne have dukket op sammen med Tigers og Panthers på Kursk Bulge. Med et meget kraftfuldt våben for sin tid og fremragende tårn pandebeskyttelse. Men hun dukkede heldigvis ikke op. "Lev"-2 projektkøretøj. Skrogets pande er 250 millimeter skrånende, tårnets pande er 300 millimeter skrånende. Siderne er 200 millimeter skrånende. Pistol eller 128 mm 100 EL eller 210 mm 38 EL. Vægt 100 tons, motor 1800 hestekræfter. Den har ingen lige i sin magt. Overlegen i forhold til IS-7, som kun kan ramme den på siden. Men så kører du videre, og "Lion"-3 dukker op, som også jagter et monster. Frontpanser på skroget er 350 mm, tårne er 450 mm, med en sidehældning på 300 mm ved skråninger, en kanon på 150 mm ved 100 EL, eller 175 mm ved 70 EL, eller 210 ved 56 EL, eller en raketkaster ved 400 mm. Vægt er 120 tons, motor er 2500 hestekræfter.
  Ja, det er en formidabel kraft.
  Tank "Lion"-4 er et andet supermonster. Den frontale panser på skroget er 450 mm, den frontale panser på tårnet er 500 mm. Siderne af skroget og tårnet er 400 mm skrånende. En 175 mm kanon i 100 EL, en 210 mm kanon i 70 EL, en 500 mm raketkaster. Bilens vægt er 150 tons, motoren er 3500 hestekræfter gasturbine. På lang afstand trænger den ind i alle kampvogne, inklusive IS-7 og den amerikanske T-93. Og selv flådevåben kan ikke trænge igennem den. Dette er en kraftig maskine, og med en ekstra kanon.
  Men den endnu mere kraftfulde Lev-5 er kongen af tanks. Skrogets frontpanser er 600 mm i en vinkel på 45 grader, tårnet er 800 mm tykt, siderne er 550 mm i en vinkel. En 210 mm kanon i 100 EL, en 300 mm kanon i 70 EL, en 600 mm raketkaster. Maskinens vægt er 200 tons, gasturbinemotoren yder 5000 hestekræfter. Uigennemtrængeligt for næsten alle typer våben, undtagen højeffektmissiler , især våben og bomber med stor kaliber. I stand til at skyde mod slagskibe og hangarskibe. Virkelig en super tank.
  Nå, kort sagt, der er noget at spille. Medvedev lægger pres på Japan.
  Men han bliver afbrudt igen.
  FSB-direktøren ringer og siger:
  - Dmitry Anatolyevich, vil du holde en konference for journalister?
  Medvedev udtalte bestemt:
  - Ikke endnu!
  - Hvorfor?
  Den fungerende præsident svarede:
  - Jeg har ret til at give samtaler eller ej! Så jeg besluttede ikke at give det endnu!
  FSB-direktøren nikkede:
  - Du kan være rolig for nu! Interviewet forsvinder ikke! Men vi vil lede efter et andet sted!
  Medvedev bemærkede:
  - Alle sammen, slå dig ned! Om noget, er din generelle pension stor! Du kan leve uden at arbejde!
  FSB-direktøren spurgte overrasket:
  - Er det ikke ærgerligt at skille sig af med så enorm magt?
  Medvedev svarede ærligt:
  - Det er selvfølgelig ærgerligt, men en person underkaster sig det uundgåelige!
  Medvedev vendte tilbage til spillet igen. Den tidligere præsident for det største og mest ressourcerige land i verden fik endelig styr på det. Og hvorfor ikke spille, hvis de kan undvære det nu. Selvom han er fungerende statsoverhoved.
  Men hvordan kan du undgå fristelsen til at skære dig selv i sådan et spil? Nå, tyske tropper nåede Chukotka. Heldigvis er det meget nemmere at flytte udstyr i spillet end i virkeligheden. Og de tager til Kina. Og der gik de i kamp med japanerne. Naturligvis, ved at bruge fiduskoden, slog Medvedev Lev-5 kampvogne ud og kastede dem mod samuraien. Og det er virkelig superklassebiler.
  Hvordan samurai knuses. Men stadig ikke grænsen for perfektion.
  Men hvorfor er det, indtil Anden Verdenskrig er forbi, ikke muligt at køre den tungeste tyske kampvogn "Mouse" gennem niveauerne?
  Dette er virkelig en omfordeling af perfektion og skønhedens krone. Mere præcist, hvad kan der ske, hvis gigantomani udvikler sig.
  Medvedev begyndte at fordrive musene.
  Mouse-tanken, en tank, der faktisk findes i metal, den tungeste af dem, der faktisk var inkorporeret i metal, kørte og kæmpede endda. "Musens" frontpanser er 150 mm på bunden af skroget, 200 mm på toppen af skroget, 250 mm på tårnets front og 210 mm på siderne. Som vi kan se, er tanken, selv i sin første version, uigennemtrængelig for alle serielle sovjetiske tanks i panden og endda på siden. IS-2 og SU-100 kunne ikke trænge ind i denne tank fra nogen vinkel. Kun IS-7 kunne skabe problemer for Maus og faktisk bekæmpe denne kampvogn. Men IS-7 dukkede først op efter krigen og gik aldrig i produktion. Og "Musene" kunne allerede kæmpe ved fronten i 1943. Denne tank har to kanoner: en kortløbet 75 mm og en 128 mm 55 EL, der er i stand til at trænge ind i alle sovjetiske kampvogne undtagen IS-7 frontalt. Desuden IS-2 fra lang afstand. Der var også en 150 mm kanon.
  "Mouse" vejede 188 tons og havde en 1250 hestekræfter motor, hvilket stadig ikke er nok. Samlet set er bilen den stærkeste for sin tid, og har ingen sidestykke.
  "Mouse"-2 er et design køretøj. Mere perfekt. I den virkelige historie skulle bilen være lavet lavere i silhuet og lettere. Men i spillet blev bilen selvfølgelig mere perfekt, lavere i silhuet, tættere i layout, men endnu tungere. Den frontale panser på Mouse skroget er 2 350 mm. Den frontale panser på tårnet er 450 millimeter. Sider 300 mm. Kanonerne er 75 mm langløbede og 150 mm 70 EL, eller en 210 mm haubits eller en 400 mm raketkaster. Vægt 200 tons. Gasturbinemotor 2000 hestekræfter.
  "Mus"-3 spillemaskine. Perfekt også. Skrogets frontpanser er 600 mm, tårnet er 800 mm, siderne er 550 mm. Kanoner 88 mm 100 EL, til bekæmpelse af fjendtlige kampvogne, og 210 mm 70 EL. Eller en 550 mm raketkaster. Tankens vægt er 250 tons, gasturbinemotoren er på 4000 hestekræfter. Tanken er næsten uigennemtrængelig med næsten alle våben, undtagen de mest magtfulde.
  "Mouse"-4 er en ny udvikling af gigantomania og mere avanceret. Skrogets frontalpansring er 1000 mm i en vinkel på 45 grader, tårnets frontpanser er 1200 mm i en vinkel. Siderne er 850 mm skrå. Bevæbning: 105 mm 10EL kanon til kamp mod fjendtlige kampvogne og ganske tilstrækkelig mod næsten alle typer køretøjer. 300 mm våben ved 70 EL, til at ødelægge befæstninger og overflødigt til kampvogne. Eller i stedet en 750 mm raketkaster.
  Vægten af køretøjet er 350 tons, hvilket ikke er så meget for sådanne rustninger og våben. Selv kanonerne på et slagskib kan ikke trænge ind i sådan et køretøj frontalt. Kun et direkte hit fra et kraftigt krydsermissil eller en meget stor bombe kan ødelægge en sådan maskine. Fra alle vinkler er det uigennemtrængeligt for alle kampvogne og selvkørende kanoner fra Anden Verdenskrig. Motoren er en 6000 hestekræfter gasturbine.
  Nå, "Mouse"-5 er det højeste niveau i denne serie. Den frontale panser på skrogets pande er 1600 mm i en vinkel, tårnets pande er 2000 mm, siderne er 1500 mm i en vinkel.
  En 128 mm kanon med en 100 EL til at bekæmpe alle kampvogne, ganske tilstrækkeligt mod alle mærker inklusive IS-7 og en 900 mm raketkaster. Andre våben er upraktiske. Der er et dusin maskingeværer. Tankens vægt er 500 tons. Gasturbinemotor på 10.000 hestekræfter. Bilen er, lad os sige, perfektion i sig selv. Næsten intet kan ramme dig i panden. Super tank...
  Men hvis nogen mener, at det er umuligt at finde på noget sejere end "Mouse"-5, så er det slet ikke sandt. Fantasien hos forfatterne til et godt spil om Anden Verdenskrig er ubegrænset.
  For eksempel er der også "Rat". I den virkelige historie har denne tank rekorden for størrelse blandt alle projektkøretøjer og var endda delvist udformet i metal.
  "Rat" tanken har 400 mm frontal panser, og sidepansringen er også let skråtstillet. Bevæbning: fire 210 mm kanoner eller en 800 mm kanon og to 150 mm haubitser, elleve antiluftskytskanoner. Vægt er 2000 tons, dieselmotorer har en samlet effekt på 10.000 hestekræfter.
  Tank "Rat"-2 er en videreudvikling af designkøretøjet med et mere avanceret layout. Frontal og enhver panser på 800 mm, med en stor rationel hældningsvinkel. Bevæbningen er en 1000 mm kanon og fire 150 mm haubitser, seksten antiluftskytskanoner, der er i stand til at skyde mod jord- og luftmål. Vægt er 3000 tons, gasturbinemotorer, samlet effekt er 20.000 hestekræfter.
  "Rat"-3 er en endnu mere kraftfuld og avanceret maskine. Panser 1200 - millimeter i en vinkel. Bevæbning: en 1250 mm kanon og seks 150 mm haubitser. Tyve antiluftskytskanoner, der er i stand til at skyde mod både luft- og jordmål. Vægt er 4000 tons, gasturbinemotorer, samlet effekt er 35.000 hestekræfter.
  "Rat"-4 er en endnu mere kraftfuld og avanceret maskine Panser på 1600 mm i en vinkel. Bevæbning - en 1600 mm kanon og ni 150 mm haubitser, femogtyve antiluftskytskanoner i stand til at skyde mod luft- og jordmål. Vægt er 5000 tons, gasturbinemotorer, forbedret, samlet effekt på 50.000 hestekræfter.
  "Rat"-5 er den sejeste tank. Panser på 2500 millimeter på alle sider. Bevæbning: en 2500 mm kanon. Og femten 150 mm haubitser. Fyrre antiluftskyts, der er i stand til at skyde mod luft- og jordmål. Vægt 10.000 tons. Atomreaktor som motor, effekt over 100.000 hestekræfter.
  Tanken er faktisk virkelig den fedeste i spillet. Og med hensyn til vægt og andre egenskaber.
  Nå, du kan betro stormen af Tokyo til "Rat"-5. Sandt nok er det så dyrt, at du skal køre fiduskoden flere gange.
  Men overordnet set kan Medvedev være tilfreds. Han spillede grundigt.
  Og jeg så endelig "Rat"-5 i virtual reality. Hvordan man spiller uærligt godt.
  Men så ringer de til Medvedev igen.
  Denne gang er den første vicepremierminister og fungerende premierminister Siluanov.
  Han sagde med en trist tone:
  - Vi mistede Dmitry Anatolyevich! Næsten alle stemmesedlerne er allerede talt op!
  Medvedev bemærkede vittigt:
  - Det er bedre at tabe godt end at vinde dårligt!
  Siluanov var overrasket:
  - Hvordan er det muligt?
  Medvedev forklarede:
  - Hvis Vitaliy Klitschko var blevet valgt til borgmester i Kiev første gang, ville hans tilbagevenden til ringen ikke have fundet sted. I stedet for en stor mester ville borgmesteren være til grin!
  Siluanov var enig i dette:
  - Ja, du har ret, Dmitry Anatolyevich! Klitschko havde en fordel at tabe... Men sådan en fordel havde du desværre ikke spor af!
  Medvedev sang som svar:
  - Jeg er fri, som en fugl på himlen,
  Jeg er fri, har glemt, hvad frygt betyder...
  Jeg er fri som den vilde vind
  Jeg er fri i virkeligheden, ikke i en drøm!
  Siluanov mumlede:
  - Ja, du er bare en digter Dmitry Anatolyevich! Man kan skrive vers om dig!
  Medvedev svarede alvorligt:
  - Nu kan jeg i hvert fald roligt gøre min yndlingsting - at spille computerspil! Og før det, i tyve år nu, havde jeg kun råd til dette i kramper!
  Siluanov mumlede sløvt:
  - I spil?
  Medvedev bekræftede:
  - Lige præcis spil! Og det ville være nyttigt for dig at studere en militær-økonomisk strategi!
  Den første vicepremierminister bemærkede modvilligt:
  - Jeg foretrækker øvelse!
  Medvedev hvæsede som svar:
  - Den onde virkelighed er forbandet, den kan drive dig til vanvid!
  Siluanov svarede koldt:
  - Vil du flygte fra virkeligheden med spillets verden? Prisværdigt!
  Der var ironi i den fungerende premierministers ord.
  Medvedev sagde:
  - Lad mig også hænge stjernen fra Ruslands helt for dig!
  Siluanov rådede:
  - Hæng dig selv, hr. præsident!
  Medvedev grinede og svarede:
  - Måske er det en god idé! Ellers blev Putin kun tildelt posthumt!
  Den fungerende premierminister svarede:
  - Tak, hr. præsident!
  Medvedev fortsatte melodisk:
  - For dumme tomme øjne...
  Siluanov sang med:
  - For det faktum, at alt er muligt...
  Medvedev sluttede:
  - Men du kan ikke leve!
  Den fungerende premierminister svarede:
  - Men seriøst, de vil højst sandsynligt fjerne mig! Det ser ud til, at vi bliver nødt til at klatre!
  Medvedev svarede koldt:
  - Der er mange steder på Jorden!
  Siluanov nikkede og gurglede:
  - Kort sagt, hr. præsident, du lovede mig en heltestjerne!
  Medvedev råbte helt i lungerne:
  - Forbered et dekret!
  De bragte ham endnu et prispapir. Sådan skriver den fungerende præsident.
  Samtidig tildelte Medvedev hende til en flok mennesker. Kend vores!
  Øh, det er allerede meget sent, og Ruslands fungerende præsident er faldet i søvn.
  Han drømte om en anden alternativ historie. Den tsaristiske hær, ledet af Kuropatkin, kæmper for at løslade Port Arthur. Men Medvedev optrådte selv på en kamprobot med lasere og termokvarkskaller på størrelse med et valmuefrø, men lige så dødelige som bomberne, der blev kastet over Hiroshima.
  Og hvordan kan Medvedev bekæmpe japanerne med sin kamprobot? Hvordan samurai blev revet fra hinanden i tusindvis. Og hvordan lasere og blastere kom i brug.
  Og de slagtede japanerne, nærmere bestemt slagtede de dem. Og savede det i stykker. Og det ødelagde deres rækker.
  Medvedev, der havde mistet sin trone, fandt glæde ved kamp. Han mejer disse samuraier, der vovede at ryste den hellige kongetrone.
  Men er det virkelig dårligt, lad os sige helt ærligt, det var under zaren?
  Må Gud give ethvert land en sådan tsar som Nicholas II. Dette er et rigtigt eksempel på en intelligent hersker, og samtidig en intellektuel.
  Det er en skam, at sådan en nonentitet som Kuropatkin svigtede ham. Og nu har Medvedev taget imod japanerne. Og lad os tærske dem. Og at gøre dette er meget overvældende.
  Og laserstråler slår samurai ned i tusindvis. Et par minutters kamp mere, og
  Der er ingen japansk hær.
  Hvad spiste samurai-herrerne? Og nu kan vi måske begynde at arbejde på dine skibe.
  Medvedev løftede kamprobotten op i luften og skyndte sig til positionerne for den togolesiske flåde. Hvad tror han, han kan gøre med den russiske ridder?
  Og det er, hvor hurtigt en thermoquark-robot skynder sig. Nu er han allerede over havet. Og lad os sænke Togos flåde. Skær bæltedyr, krydsere og andre levende væsner.
  Sådan... Hvad hvis vi også smider en mini-termokvarkbombe?
  Og den nye helt forlader hende. En bølge rejser sig og sænker skibene i den opgående sols land.
  Medvedev råber helt i lungerne:
  - For Rusland Nicholas,
  Jeg vil rive alle japanerne i stykker!
  Og igen går den fungerende russiske præsident i ekstase.
  Det er fantastisk at kæmpe med sådan en robot.
  Lad os drukne din egen samurai... Og der bliver ingen Tsushima, japanerne vil ikke have noget at kæmpe for.
  De sidste samurai-skibe synker allerede. Hvilken sejr dette er!
  Men der er stadig dele af den opgående sols land, der blokerer Port Arthur. Vi skal virkelig tackle dem. At løse alle modstandere af zar Nicholas' imperium.
  Medvedev synger entusiastisk:
  - Og samuraien fløj til jorden,
  Under presset af stål og ild!
  Og lad os ødelægge de tropper, der belejrede Port Arthur. Det skete virkelig, at en kraftig fæstning faldt. Og Rusland fik et slag i ansigtet. Og vigtigst af alt var det værre end Krimkrigen. Der tabte zar Nicholas II's imperium til koalitionen af England, Frankrig, Tyrkiet og Kongeriget Sardinien. Og hun tabte med værdighed. Og her er noget Japan, som ingen betragtede som en seriøs rival.
  Lad Rusland ikke udstå ydmygelse. Måske er det derfor, Stalin, så forsigtig og tilbageholden i udenrigspolitikken, åbnede en anden front i Fjernøsten mod Japan. Faktisk ydmygede samuraien det zaristiske Rusland for meget.
  Til dette skal du ødelægge dem med små thermoquark-bomber og brænde dem med lasere.
  Så jeg tør ikke besejre Rusland! Åh, Gud give, at Zelensky bliver en succesrig konge.
  Igen er russere og ukrainere forenet, og snart vil hviderussere slutte sig til dem.
  Og der vil være en treenighed af slaver!
  Medvedev afsluttede japanerne nær Port Arthur, og skyndte sig videre... Rusland besejrede Japan. Hun tog Korea, Manchuriet, Kuriløerne og Taiwan. Hun tvang også japanerne til at betale en stor skadeserstatning.
  Zar Nicholas II styrkede sin position; revolution og unødvendige tanker dukkede ikke op.
  Det tsaristiske Rusland fortsatte med at bevæge sig tværs over Kina. Og dens ekspansion i øst.
  Men kejserens Tyskland, på trods af at det zaristiske Tyskland var ved at blive en stormagt og voksede endnu hurtigere og mere end i den virkelige historie, gik alligevel videre og gik ind i Første Verdenskrig.
  Ja, på to fronter.
  Nå, nu har Medvedev påtaget sig opgaven med at ødelægge tyskerne. De har ingen grund til at fornærme zar-faderen.
  Og hvordan det rammer fjender med lasere. Og lad os tærske dem i Østpreussen som en orkan. Medvedev skyder mod tyske tropper ved hjælp af lasere og gravitationsenergistråler.
  I det samme dukkede pigerne op. Selvfølgelig i bikini. Alenka og Natasha. Og lad Krauts hugge med lyssværd.
  Ja, zar Nicholas den Store, nazisterne drømte aldrig om sådan noget. Hvad planlægger de imod jer, fædre?
  Medvedev synger aggressivt:
  - Meloner, vandmeloner, hvedeboller,
  Generøst, velstående land...
  Og han sidder på tronen i St. Petersborg,
  Fader Tsar Nicholas!
  Indvielsesdatoen blev udskudt tidligt. Og Medvedev blev overladt helt til sig selv. Gerne mens du hygger dig med barnet.
  Medvedev tildelte også posthumt Andropov stjernen i Helten i Rusland. Hvilket nok burde have været gjort tidligere. Og han udstedte et dekret om opførelse af et monument til Andropov.
  Samtidig genindsatte den fungerende præsident også Yezhov og Yagoda. Hvorfor stå på ceremoni her?
  Derefter etablerede han en ny orden opkaldt efter Bobby Fischer. Men man kan ikke sige noget om, at han var en stor skakspiller. Og ikke bare fantastisk, men også skandaløst. Han ville være over alle, ikke kun i skak.
  Og også tre grader: bronze, sølv og guld!
  Og selvfølgelig, først og fremmest, tildelte Dmitry Medvedev denne ordre til: Garry Kasparov, Anatoly Karpov og... Klitschko-brødrene!
  Og på samme tid etablerede Dmitry Medvedev Vladimir Klitschko-ordenen. Også et interessant træk. Tre niveauer: bronze, sølv, guld.
  Og så er der Svyatogor-ordenen, en genial løsning.
  Medvedev styrer og pedaler. Og han opfinder dette igen. Dette er en bjørn. En bjørn til alle bjørne.
  Og han har nye ideer. Giv for eksempel hver russer en ny bil.
  I mellemtiden kan du gå og spille på computeren. Hvad Medvedev ønskede mest af alt. Så han har nu slået en ny strategi på. Krig på forskellige niveauer. Det var det, præsidenten, selv den tidligere, ønskede at spille om.
  Du starter med fem arbejdere og tusinde enheder hver: kul, jern, sten, olie, mad, guld.
  Og lad os først bygge et samfundscenter for at producere nye arbejdere. Så begynder du at udvikle miner og landbrug.
  Først og fremmest selvfølgelig at skaffe mad for bedre at tilpasse arbejderne.
  Medvedev har den mest kraftfulde, mest moderne computer. Og du kan kassere mange enheder.
  Du bygger dig en by og nye handelscentre. Penge er selvfølgelig et problem i starten. Indtil du bygger et møntværk, et marked, et videnskabsakademi og så videre.
  Men Medvedev kender en universel måde at blive rig på. Ansæt flere landbrugsarbejdere og køb ressourcer til brød. Markedet er meget billigt at bygge. Og så sparede man op, købte et akademi, byggede et savværk og lavede nye miner. Og så mere... Og guld flød - det dyreste produkt. Især når mynten gjorde det. Og så vil det være muligt at forbedre brøndene. Sådan flyder penge meget sjovere. Kan bruges til forbedring. Nye save, nye landbrugsredskaber, landvinding, gødningsforskning. En ny type plov...
  Dernæst uddybe brøndene og pumpe nye arbejdere ind. Nye gårde. Kødproduktion. Opførelse af huse. Til husene til læger, politifolk, brønde, markeder, arkitekter, brandmænd. Og så videre... Skatteopkrævning. Nye forbedringer i guldminedrift. Og udvikling af nye rum- og arbejdsbygninger.
  Og der er allerede flere og flere penge... Der er overskud og man kan begynde at bygge barakker.
  Spillet er interessant og udfordrende. Byen vokser. Ingen krig endnu. Her kan du etablere fredstid, og vælge en svagere fjende... Faktisk samler Medvedev stadig styrke i militær-økonomisk strategi.
  Militærakademiet er blevet bygget. Og du begynder at danne tropper. Kavaleri, infanteri, flammekastere, morterer og andre styrker. Selvfølgelig artilleri. Eller endda igen, ved at forbedre tankanlæggets brønde. De første biler er selvfølgelig lette og primitive, men de kan køres.
  Medvedev blev revet med.
  Spillet fortærede præsidenten. Du bygger dig selv flere og flere nye huse. De omfatter en skole af skriftlærde, et bibliotek og underholdning på forskellige niveauer. Det være sig musikere, dansere, jonglører, senetspillere, zoologiske haver. Eller et andet kasino.
  Og selvfølgelig templer til forskellige guder.
  Ja, der er mange forskellige religioner i imperiet. Det er bedst at bygge forskellige templer.
  Og her er alt anderledes. Og moskeer, kirker, tilbedelseshuse, buddhistiske templer, stupaer, hedenske guder.
  Ja, en rig mission. Man bygger også broer, når man krydser floden.
  Der er meget arbejde. Arranger også festivaler for forskellige religioner, så guderne ikke bliver stødt.
  Og så videre uden afbrydelse. Og arbejdet på Videnskabsakademiet fortsætter, nu en forbedring, så en anden. Enten et middel mod gnavere eller mod insekter - uanset hvad der forbedrer landbruget, dukker traktorer op.
  Og selv guderne sender god høst. Så du kan køre tanks og flyfabrikker væk. Startende med lette fly kan du nå atombombefly. Og antallet af enheder vokser konstant. Det har allerede nået et hundrede tusinde.
  Medvedev spiller og promoverer nye teknologier. Ingen frygt endnu. Du behøver ikke kæmpe, du kan hæve indekset for velstand og kultur for dit folk. Og dette har også betydning. Men der er nu penge og ressourcer nok.
  Hvad der er endnu bedre ved spillet er, at brøndene ikke udtømmes. Du kan for evigt udvinde ressourcer.
  Og byg nye byer på kortet... Eller endda forkæl dig selv med en pyramide eller et andet verdensvidunder.
  Medvedev er også i gang med at kassere nye kaserner. Sandt nok reducerer overfloden af tropper velstandsindekset. Det er selvfølgelig her problemet opstår. Men indtil videre er der ingen at slås med... Men nye teknologier kan introduceres for at gøre kampvogne og fly hurtigere. Og bring de tunge bombefly op.
  Men hvorfor ikke, der allerede har mellemstore kampvogne, ikke fange fjenden på niveau med middelalderen?
  Og Medvedev, efter at have produceret flere tanke og samtidig forbedret deres parametre, invaderer hurtigt nabolandet.
  Og også fly fra oven. Og lad os bombe fjenden med al vores magt. Du regner napalm over ham.
  Og det er ikke et spil efter reglerne.
  Medvedev nød ødelæggelsen af middelalderbyen. Og så hele landet med sin primitive hær. Han nød og vandt, selvom hans fly og kampvogne fik mindre skader. Sådan viste grebet sig at være relativt nemt. Og så bygger du igen en by på det erobrede område...
  Og dine tanke er allerede tunge. Det er muligt at påsætte både anti-nuklear beskyttelse og aktiv panser.
  Medvedev havde allerede spillet i ti timer, og hans øjne var trætte og begyndte at hænge sammen. Den fungerende præsident faldt i søvn.
  Først snurrede Medvedev rundt i noget vagt. Men det varede ikke længe. Og så fløj den ultramoderne T-95 tank op ad bakken. Det var allerede sent på efteråret, og striber af regn ramte pansret.
  Medvedev sagde:
  - Den afgørende dag for kampen om bjerget Vysokaya! Det bjerg, der er nøglen til hele forsvaret af Port Arthur. I dag er det præcis 21. november eller 4. december efter den nye stil. - Professoren slog rasende sin rustning med knytnæven og udbrød. - Men der bliver ingen indfangning af Vysokaya-bjerget! Stillehavseskadronen vil leve!
  Japanerne har næsten erobret Vysokaya-bjerget. De kravlede ind som myrer, i tykke vandløb fra alle sider. T-95 åbnede ild med en 152 mm hurtig kanon.
  Alenka trykkede på joysticket, og den automatiske kanon ramte japanerne som en luftværnspistol. Kraftige højeksplosive fragmenteringsgranater slog hundredvis af japanere ud med ét skud.
  Natasha skød til gengæld fra otte tunge maskingeværer. Og jeg foretrak også at bruge et joystick.
  Medvedev kørte tanken, supermaskinen klatrede selvsikkert op på de stejle skråninger, og sporene knuste krigerne i Land of the Rising Sun.
  Margarita fløjtede og sagde:
  - Vi laver historie!
  Den fungerende præsident bekræftede vredt:
  - Sikkert! Vi vil under ingen omstændigheder tillade, at Port Arthur overgives!
  Alenka skød fra en pistol og skød tyve skud i minuttet og spyttede et projektil ud med øget destruktiv kraft, der vejede halvtreds kilo. På et minut brød et ton metal og sprængstoffer ud med præcision.
  Og pigen ramte meget præcist.
  Og maskingeværer, der hver skyder fem tusinde skud i minuttet. Eller fyrre tusinde store kugler over en kort periode. Og hvordan tog de imod samuraien? Hvordan de begyndte at presse dem.
  Alenka sang endda:
  - Og fjendens flok fløj til jorden, under pres af stål og bly!
  Den russiske kampvogn arbejdede aggressivt. Her skar han ned tusind japanere, her er den anden. Fjernelse af dem i lag.
  Natasha fnisede og sang:
  - Til ære for Rus! Lad os aldrig glemme Fædrelandet!
  Og igen skyder han fra dødelige kaliber maskingeværer. Og tusindvis af japanere ligger døde.
  Medvedev tog den og hvæsede:
  - Zar Nicholas! Du bliver fantastisk.
  Og lad os knuse de ufærdige samurai under larverne.
  Margarita bemærkede logisk:
  - Nicholas II kunne være den største af zarerne. Han havde alle muligheder for at gøre Kina til en russisk provins - Det gule Rusland!
  Medvedev ramte samuraien, styrtede hen over dem som larver og sagde:
  - Lad det være sådan!
  Skal efter skal fløj ud. De formerede sig som kvasi-stof og krævede meget mindre energi end den faktiske stigning i atomer og molekyler.
  Alenka, der trykkede på joystick-knapperne med sine yndefulde fingre, udbrød endda:
  - I de russiske zarers navn!
  . KAPITEL nr. 6.
  Pistolen brølede og brølede. Selvom det ikke var så højt, men dæmpet, var det muligt at tale.
  Margarita spurgte den fungerende præsident:
  - Hvad, antallet af skaller er uendeligt?
  Medvedev svarede:
  - Kvasi-stof kræver ikke meget energi at skabe. Og at fylde en termonuklear reaktor med vand er lige så let som at beskyde pærer!
  Margarita fløjtede:
  - Ja, det er genialt! Du kan også lave chokoladeis på denne måde!
  Medvedev protesterede med et suk:
  - Ikke endnu, men meget snart, ja! Det er ærgerligt, at vi indtil videre kun får quasi-materie!
  Alenka, der trykkede på joystick-knapperne med sine bare fingre, smilende med store tiger-tænder, bemærkede:
  - Denne evne til at skabe materie er også kvasi-guddommelig!
  Medvedev grinede. Der var færre og færre japanere omkring bjerget, og flere og flere lig. Samuraien forsøgte at skyde mod tanken, men forgæves. Skallerne prellede af rustningen som regndråber.
  Den fungerende præsident bemærkede:
  - Og mennesket er skabt i Guds billede og lignelse.
  Alenka, der affyrede dødelige granater, bemærkede:
  - Hvis det stadig er oprettet. Måske er vi mennesker det mest intelligente, stærke og magtfulde væsen i universet!
  Medvedev foreslog logisk:
  - Så meget desto mere nødvendigt er konsolideringen af menneskeheden! Vi burde stå sammen! Så kender vi ikke sorg og nederlag!
  Natasha sagde selvsikkert:
  - Tsarriget er i stand til at forene alle! Og foren alle, uden undtagelse, til en monolit!
  Og pigen affyrede igen med maskingevær. Overvældende japanerne forsøger at komme ind fra venstre flanke. Granaterne skadede ikke T-95-tanken. Og kanonerne, også på afstand, enten savnede, eller deres granater var ineffektive. Desuden er der ingen panserbrydende våben i noget land i verden. Og du kan ikke trænge ind i sådan en tank så let. Hans forsvar er i top.
  Og maskingeværerne mejer ned, og granaterne bliver fejet væk. Og de gør alt specifikt, og meget dødbringende.
  Natasha fnisede og sagde:
  - Mange japanere vil mangle!
  Alenka var enig i dette:
  - Rigtig mange!
  Og hun blinkede med sine safirøjne. Og der er så mange forskellige ting ved denne pige, en sand terminator.
  Krigerne skyder. Og samurai bløder. Fyrre tusinde kugler og et ton granater i minuttet, dette er en meget stor destruktiv kraft.
  Natasha bemærker:
  - Vi er krigere, der lider alvorlig død!
  Alenka var enig i dette:
  - Og ikke bare døden, men kraftkilden i hele universet!
  Margarita bemærkede fornuftigt:
  - Hvis det tsaristiske Rusland erobrer hele verden, så vil alle krige i menneskehedens historie være afsluttet én gang for alle!
  Medvedev var enig:
  - Selvfølgelig skat! Ingen har brug for krige! Men menneskeheden skal blive forenet!
  Natasha hvislede af glæde over en panter, der dræber en tyr:
  - Når vi er forenede, er vi uovervindelige!
  Og hun udløste gnister fra hendes øjne! Det her er pigen! Den indeholder ildens flammer og is og stål.
  Men nu dør de sidste japanere. Og der er ingen andre til at storme bjerget. Mere end halvtreds tusinde dræbte krigere fra den opgående sols land forblev under bjerget Vysokaya.
  Kampen er forbi.
  De fire tog plads på en bakke, og Medvedev bemærkede:
  "Vi må hellere ikke tale med garnisonen for nu." Generelt, hvad skal vi gøre?
  Alenka foreslog:
  - Der er stadig mange japanere. Lad os ødelægge hele Nogi-hæren.
  Margarita var uden videre enig i dette:
  - Det er det! Vi vil presse alle samuraierne ud! Og det bliver fantastisk!
  Medvedev smilede og bemærkede:
  - Og vores tank kan også svømme under vand og brandgranater. Lad os sænke den japanske flåde!
  Natasha hvinede af glæde:
  - Det er det! Det er rigtigt, lad os tage og udslette alle samuraierne på havet.
  Den japanske eskadre var lige begyndt på sit næste bombeangreb. Der fløj granater, herunder fra elleve og tolv tommer kanoner. Og det her, ser du, er alvorligt.
  Tanken styrtede mod kysten. Alenka bankede med fingrene på bilens krop og bemærkede:
  - Okay, til havet. Men hvordan kunne vi give japanerne initiativet på landjorden?
  Margarita, som havde en vis viden om krigen, huskede:
  - Vi havde maskingeværer, og Mosin-riflen var meget mere pålidelig og effektiv end den japanske. Og hvis ikke alt fungerede til søs, så havde samuraien på land ingen chance!
  Alenka bevægede vredt sin bare fod langs gulvet og mumlede:
  - Forræderi! Trivielt forræderi!
  Natasha foreslog:
  - Vi hænger alle!
  Tanken gik i vandet. Fra siderne dukkede propeller op, der styrede maskinen. Her er det første mål: en japansk destroyer. Natasha trykkede på joystick-knapperne med sine tynde fingre.
  Og granaten ramte bunden af skibet med dødelig kraft. Han vendte rustningen rundt.
  Destroyeren modtog endnu en granat. Natasha trykkede på tåen igen.
  Og så drukner japanerne.
  Alenka fnisede:
  - Lad os skiftes til at drukne! Maskingeværer er ikke særlig effektive under vandet!
  Og pigen trykkede på joysticket, denne gang sendte hun en granat ned i bunden af destroyeren.
  Margarita svarede med et smil:
  - Jamen, vi har damer!
  Natasha sendte en granat igen og råbte:
  - I Rus' navn, lad der være sejr!
  Alenka spyttede skallerne ud. Hun skar bunden af skibet af Land of the Rising Sun op og bemærkede:
  - Alligevel var zarmagten i Rusland ikke så slem, som propaganda hævdede.
  Margarita var enig i dette og talte villigt, især da han alligevel ikke havde noget at gøre.
  - Under zar Nicholas II indførte Rusland guldstandarden for penge. Imperiets valuta blev den mest solide og stabile i verden. Priserne forblev også stort set uændrede. Og under zar Nicholas nåede betalingen op på syvogtredive rubler om måneden. Faktisk er Rusland blevet et af de førende lande i verden med hensyn til levestandard. Industriel produktion blev den fjerde i verden.
  Dmitry Anatolyevich Medvedev efter søvn begyndte at spille på computeren. I dette tilfælde skar han sig selv for at fortsætte strategien. Den styrkede magt gennemførte beslaglæggelser. Den fungerende præsident for Rusland kastede kampvogne i kamp.
  Og tung.
  Det er stadig et godt spil. Jeg kørte den lidt og fik tanke tungere end hundrede tons. Da han var præsident, ønskede Medvedev at udvikle tanke tungere end hundrede tons. Men Putin gav det ikke dengang. Men ideen så fristende ud. Super tunge køretøjer. Og seks typer biler. Over fem og hundrede tons.
  Men nu kaster Medvedev kampvogne med atommotorer i kamp. Og det bryder forsvaret fra lande på mellemniveau. Og igen fangstene. Ja, fantastisk... For at gøre det lidt nemmere, tilknyt en militærrådgiver. Og sammen med ham leder du fjendens ødelæggelse. Og hans tilfangetagelse.
  Her erobrer du endnu et imperium... Her er krigen mere alvorlig, men den ledes af en militærrådgiver på Napoleons niveau. Så du kan bare se og oprette dit imperium med en økonom på Stolypins niveau.
  Og Medvedev, efter at have siddet ved en computer med en kæmpe skærm i flere timer, begyndte at snorke.
  Han har sovet for længe.
  Alenka skød mod japanerne. Efter at have sænket krydseren denne gang sang hun:
  - Vi er de stærkeste i verden,
  Vi vil suge alle vores fjender i toilettet.
  Fædrelandet tror ikke på tårer,
  Og vi vil give de onde oligarker deres hjerner!
  Og pigen lo. Og hendes tænder funklede af perler!
  Medvedev foreslog:
  - Siden krigen med Japan ender med sejr, vil Ruslands økonomiske vækst være endnu større! Og det tsaristiske imperium vil blive det rigeste land!
  Alenka sænkede en anden destroyer og hvæsede:
  - Vi har altid været rige! Der var ikke nok orden!
  Natasha ramte slagskibet i Land of the Rising Sun og bemærkede:
  - Vi var på ingen måde tyskerne ringere i Første Verdenskrig. Men på grund af den femte kolonne missede vi sejren!
  Alenka sendte også en anden granat ind i bæltedyrets mave og erklærede:
  - Sikkert! Den femte kolonne er skyld i alt. Under Første Verdenskrig kunne tyskerne ikke engang nærme sig Minsk og blev slået i Galicien. Og under Stalin så de allerede Kreml gennem en kikkert. Hvad betyder det?
  Natasha affyrede endnu en granat i bunden af slagskibet og mumlede:
  - Forræderi! Vi gik glip af sådan en sejr!
  Margarita fandt det også nødvendigt at minde om:
  - Hvis ikke for forræderi, ville vi have fået besiddelse af Konstantinopel og Lilleasien, samt adgang til Middelhavet. Og vi har mistet så meget på grund af forræderi og den femte kolonne!
  Alenka affyrede endnu et projektil:
  - Ja, det er den femte spalte! Hvor mange problemer forårsager hun! Det russiske imperium er en unik enhed, der kan udvide til hele verden og gøre menneskeheden forenet!
  Natasha mumlede aggressivt:
  - Sikkert! Jeg kunne og ville helt sikkert gøre alt! Og for at menneskeheden skal være forenet og uovervindelig!
  Pigen sendte endnu en granat, hvorefter slagskibet endelig delte sig. Og japanerne druknede.
  Margarita bemærkede med alarm i stemmen:
  - Se, hvad der sker i verden nu? Rusland og USA er på randen af krig. Og Kina er overbefolket og totalitært. Der er ingen orden og velstand i verden!
  Natasha sendte en ny granat, denne gang til krydseren, og indvilligede:
  - Der er ingen orden i verden! Vi har brug for samlet ledelse!
  Alenka affyrede granaten og nikkede indforstået:
  - Og sådan en regering kunne blive et tsarimperium! Ruslands autokrati er garanten for global stabilitet og velstand!
  Og pigen sendte endnu en granat, som til sidst splittede krydseren.
  Japanerne var tydeligvis flippede. De skød vilkårligt uden at forstå, hvem der druknede dem.
  Det skal bemærkes, at på landjorden havde Japan ikke den store fordel i antal. Og selv i den virkelige historie mistede den meget flere dræbte og sårede end Rusland.
  Men til søs var skibene i Land of the Rising Sun, fremstillet i Storbritannien og USA, lidt bedre end russiske, hovedsagelig indenlandsk produceret.
  Men selv her er japanernes kvalitative overlegenhed ret ubetydelig. Og russerne skyder måske mere præcist.
  Natasha, der affyrede og sænkede en anden destroyer, bemærkede irriteret:
  - Rusland har faktisk besejret stærkere modstandere. For eksempel Napoleon!
  Alenka, der havde sendt en granat til den pansrede krydser, tilføjede:
  - Oh yeah! Napoleon var et geni! Og han var stærkere, men vi besejrede ham!
  Margarita sukkede tungt og brokkede sig:
  - Tab til japanerne. Det er så irriterende og stødende!
  Alenka var enig i dette:
  - Meget irriterende! Ak, på grund af dette sluttede Romanov-dynastiets æra. Tiden er glorværdig, heroisk, med erobringer og sejre. Og selvom vi ikke havde vores egen Djengis Khan, har vi rejst os siden Ivan Kalitas tid.
  Og pigen sendte et andet, meget dødeligt projektil. Og den pansrede krydser delte sig i to dele.
  Natasha fortsatte, og med en granat sænkede hun en anden destroyer. Og samuraierne har mange destroyere.
  Krigeren spurgte fyrene:
  - Men jeg undrer mig over, hvorfor i verdenshistorien var der ikke et af imperiet, der opnåede absolut magt?
  Alenka sendte igen en granat ind i maven på en anden destroyer og erklærede:
  - Ja, virkelig, hvorfor? Alle faldt. Og det Persiske Rige, og Alexander den Store og Romerriget. Hvorfor har ingen forenet menneskeheden?
  Natasha trampede med foden i frustration. Sank et andet skib og sagde:
  - Det er det! Djengis Khan skabte et imperium, der kunne knuse hele verden. Men efter hans død iscenesatte hans sønner og børnebørn et opgør og rev imperiet fra hinanden. Kun Tsar-Rusland, med dets enhedssystem, var et sådant land, at det kunne eksistere i mange århundreder og udvide sig, indtil det slugte hele kloden!
  Alenka blinkede med øjnene og erklærede og sænkede en anden destroyer:
  - Ære til zar Nicholas' store imperium! Vi vil ikke give magt til de illegitime bolsjevikker og den provisoriske regering!
  Natasha sendte også en granat ind i skibet. Hun sænkede japanerne og sang:
  - Gud bevare kongen,
  Stærk suveræn
  Reger til ære,
  til vores ære!
  Herske over frygten for dine fjender -
  Ortodokse zar!
  Regere med herlighed
  Til vores ære!
  Pigerne ser ud til at være virkelig tændte. Sådan ødelagde de samuraien, du vil beundre det. Og Medvedev kørte sin dræbende undervandstank. Generelt er dette et fedt våben. Han sænker hele den japanske flåde. Men dette er en stor magt.
  Tolv, kun store pansrede skibe, snesevis af mindre, inklusive krydsere. Der er mere end tres destroyere alene. Det tager tid at ødelægge alt dette.
  Natasha afsluttede et andet skib og spurgte Medvedev:
  - Hvad tror du, eksisterer Gud?
  Den fungerende betjent grinte og svarede:
  - I hvilken forstand?
  Natasha sendte en ny granat, afsluttede ødelæggeren, og bemærkede:
  - Ja, religioner har mange versioner! Der er både hedenske og monoteistiske! Nogle gange begynder man at tænke over det. Og du tvivler på, om Gud eksisterer, når der er sådan noget rod i læren!
  Alenka splittede en anden destroyer og bemærkede fnisende:
  - Ja, i den forbindelse er det svært at tro på Bibelen. For Gud alene at opføre sig på denne måde. Og han havde endda favoritter!
  Natasha nikkede indforstået:
  - Det er det. Tror du, at ét folk er Guds folk? Dette er klart uværdigt til højere intelligens!
  Bagefter begyndte pigen at sænke et slagskib med stor tonnage. Krigeren arbejdede.
  Men Margarita udtrykte sin mening:
  - Det er stadig ikke klart, hvordan det er muligt, at en kærlig Gud skæmmer kvinder på den måde!
  Natasha var overrasket:
  - Hvordan er det her grimt?
  Margarita svarede ærligt:
  - Ja, han gør dem til gamle kvinder! Og hvad kunne være mere ulækkert end en gammel kvinde!
  Alenka affyrede en granat i krydserens mave og erklærede:
  - Af en eller anden grund går der meget slemme gamle kvinder rundt på jorden, hvilket både er dumt og frygteligt grimt!
  Natasha rystede på hovedet og støttede:
  - Og usympatisk! Og ikke æstetisk tiltalende!
  Krigeren lo og blinkede til sin partner. Ligesom hun er så sej og aggressiv.
  Medvedev bemærkede alvorligt:
  - Alderdommen er faktisk meget dårlig. Det gør folk grimme, svage, sårbare. Men fra et evolutionært synspunkt har det nogle fordele!
  Alenka var overrasket. Efter at have ramt en anden destroyer spurgte hun:
  - Hvilke fordele kunne der være i denne modbydelige tilstand?
  Medvedev svarede alvorligt:
  - Dette stimulerer udviklingen af videnskab og intelligens. Hvis en person ikke følte sig træt, ville det ikke være nødvendigt for ham at opfinde en bil. Ligeledes førte svagheden af kløer og hugtænder til opfindelsen af kniven. Kolde tider og istider lærte os at tænde bål. Sygdomme stimulerede udviklingen af medicin. - Den fungerende præsident så på, hvor smart Alenka sendte et andet japansk skib til bunden, og fortsatte. - På mange måder stimulerede menneskelige svagheder videnskaben. Vi vidste ikke, hvordan vi skulle flyve, men vi skabte fly. Og det er fremskridt!
  Natasha sendte endnu et projektil og bemærkede:
  - Fremskridt. Men alligevel, når man ser på den gamle kvinde, bliver det så ulækkert. Er det virkelig umuligt at undvære menneskelig grimhed?
  Alenka var enig i dette:
  - Selv unge mennesker kan opfinde et fly. Hvorfor fylde den forbandede alderdom? Det her er forfærdeligt og ulækkert!
  Margarita sang malplaceret:
  - Jeg vil ikke skille mig af med Komsomol! Jeg vil være evigt ung!
  Og pigen flyttede knytnæven på metallet.
  I mellemtiden var endnu et slagskib ved at synke.
  Ubådstanken fortsatte med at sænke den japanske flåde. Admiral Togo selv befandt sig i vandet og blev tvunget til at flygte med båd. Japan havde en stor flåde, men stod over for et fundamentalt nyt våben. Og nu var hun fuldstændig besejret.
  Alenka fortsatte med at sænke japanske skibe, blottede sine tænder, som var meget store og skarpe, og foreslog:
  - Det er det, jeg tænker på. Selvfølgelig skal der være kropsæstetik. Og det er umuligt for kvinder at blive grimme, med slap hud og bøjede kroppe.
  Natasha, der havde sendt en anden destroyer til bunden, var meget let enig i dette:
  - Selvfølgelig! Det er det, videnskaben arbejder på!
  Begge krigere var i et meget muntert humør. Det lykkedes dem at sænke fjendens flåde.
  Aggressive piger er i stand til store bedrifter.
  Margarita udtrykte i mellemtiden sin tanke:
  - Religioner opstod også på grund af menneskets svaghed. Hvis mennesket var stærkere, ville der ikke være nogen religioner. Og selvfølgelig fører døden og dødsangsten til, at en person søger trøst for sig selv!
  Alenka huskede:
  - Jeg deltog i en seance, og så noget fantastisk. Så der er parfumer!
  Natasha bemærkede med list i stemmen:
  - Der er ikke noget overraskende i eksistensen af ånder! Vi flyver jo i vores drømme. Det betyder, at der er en sjæl, og som et minde om flyvninger!
  Medvedev nikkede indforstået:
  - Ja, der er en sjæl! I denne henseende er personen unik! Nu kan vi måske have det sjovt!
  Den japanske flåde var ved at smelte. Undervandstanken spillede rollen som en morder. Margarita var lidt ked af det. For det første befandt hun sig i rollen som statist. Og for det andet, hvilket er irriterende, kan du ikke se alting særlig godt, når du er under vandet. Generelt var Peter meget i tvivl om Gud. Faktisk, hvorfor efter at russerne adopterede kristendommen, faldt forskellige problemer over dem. Og den mongolsk-tatariske invasion, og før det, den feudale fragmentering af fyrsterne. Krige mellem russiske folk.
  Det var da endelig, fra Ivan Kalitas tid, genoplivningen af Rusland begyndte,
  Moscovy blev stærkere. Indtil det for eksempel under Ivan den Tredje endelig blev en enkelt centraliseret stat. Og smed det tatariske åg af.
  Ja, selvfølgelig var Rusland rejst. Indtil jeg snublede i Japan.
  Dette markerede afslutningen på monarkiets og Romanov-dynastiets historie.
  Monarkiet gik dog tilbage, men autoritarismen forblev.
  Margarita strøg forsigtigt Alenka på ryggen. Pigen spindede tilfreds. Hun så ud til at nyde det.
  Medvedev noterede logisk:
  - Der er ikke noget galt med, at en mand elsker en pige, og at en pige elsker en mand. Dette er ret naturligt. Men samtidig skal folk bevare anstændigheden.
  Margarita protesterede utilfreds:
  - Lad os ikke læse moral. Jeg kan ikke lide det her!
  Den fungerende præsident grinede:
  - Og hvem elsker! Men vi er nødt til at se sandheden i øjnene. Mennesker er i denne henseende mærkbart forskellige fra dyr!
  Margarita nikkede indforstået:
  - Ja, der er et stort hul mellem os!
  Alenka svarede sarkastisk:
  - Og du ved, mellem dig og aben, jeg mærker ikke den store forskel!
  Margarita lo. Alenka sænkede i mellemtiden det sidste af Japans tolv panserskibe. Hvorefter pigen bemærkede:
  - Vi er næsten færdige med fjendens flåde!
  Medvedev smilede sarkastisk:
  - Ja, I er gode arbejdere! Og faktisk er de i stand til meget! Generelt elsker jeg krigerpiger - de er så sexede!
  Margarita snurrede sin krop og sang:
  - Jeg virker sexet, jeg er som en processor! Og jeg bevæger mig som en robot - en lydaggressor!
  Hvorefter eleven strøg Alenka lidt mere modigt. Pigen trykkede på joystick-knapperne med sine lange fingre og så charmerende ud.
  Hvor yndefulde er hendes bevægelser.
  Margaritas fantasi skildrede en prinsesse, der gik barfodet hen til stilladset. Det her er så romantisk. Og prinsessen er så rød. Hun blev frataget alle sine smykker og sin dyre kjole. Det eneste, der var tilbage, var sækkeklædet. Men fængselsuniformen sætter yderligere charmen i gang ved hans søde, behagelige, friske ansigt, som en rose. Og brandhår. Hvor smuk er prinsessen, der skal henrettes.
  Og der er tusindvis af mennesker, der drukner deroppe. Skibe går i stykker, elementerne raser.
  Og Japan lider et kolossalt, unikt nederlag. Så samuraierne må tilsyneladende omvende sig fra deres synder.
  Margarita tænkte, hvad tror japanerne på? Hvad er deres religion? De er trods alt hedninger. Men de besejrede det ortodokse Rusland. Efter dette, tænk på, hvis Gud er stærkest!
  Og mongolerne var hedninger, men hvor mange territorier erobrede de.
  Margarita spurgte Alenka:
  - Sig mig, skønhed, hvordan kan du lide Rodnoverie?
  Pigen smilede bredt og efter at have sænket en anden destroyer svarede hun:
  - Meget god religion! Der er så smukke eventyr!
  Margarita spurgte insinuerende:
  - Tænker du på eventyr? Eller måske alle disse russiske guder faktisk eksisterer?
  Alenka trak på skuldrene og svarede:
  - Måske findes både nisser og nisser! Alt kan ske i vores verden. Og det er svært at sige, hvad der virkelig eksisterer, og hvad der ikke gør!
  Medvedev noterede logisk:
  - Til en vis grad eksisterer alt i vores verden. Alle vores tanker, drømme, ønsker er det, vi efterlader. Jeg har en meget interessant teori om Hypernoosfæren, hvor absolut alt, hvad der nogensinde er blevet opfundet af mennesker, eksisterer. Det vil sige, at tanken eksisterer for evigt. Og hun forbliver i nogle andre parallelle verdener.
  Dmitry Medvedev vågnede fra søvnen. Og igen tog han sit grundlæggende arbejde op, mere præcist opbygningen af et imperium.
  Og igen erobringer...
  Først skal du samle en ny tank, der vejer tusind tons, og affyre den mod fjendens positioner. Nej, selvfølgelig ikke kun én, men rigtig mange.
  Og de bevæger sig gennem fremmed territorium. Og ovenpå er der også fly med atombomber. Og hvad hvis vi også kører bomberne væk? Og lave udslettelse?
  Dmitry Medvedev er som alle andre i det åbne værk.
  Og nu falder et andet land i støvlerne på en diktator. Og erobringerne kommer. Men her er en anden fjende. Landet er også stort... Du kan endda programmere det. Her er USSR i 1941... Der er en invasion. Enheder i Medvedev er multipliceret automatisk over mange timers spil, og dens befolkning er allerede mere end en milliard. Mod 196 mio. Og mere moderne teknologi. Og soldater kan blive kværnet ud af barakker i det uendelige.
  Heldigvis er elektroniske ressourcer uudtømmelige. Og læg pres på fjenden, læg pres på ham.
  Og tanke, der vejer tusind tons, sendes til atomreaktorer over hele Rusland direkte til Moskva.
  Og det er praktisk talt umuligt at forlade dem - intet kræver!
  Medvedev leder strategien og nynner for sig selv... Så stopper han de atomdrevne kampvogne. Og kaster "Panther"-2 i kamp. En bil, der dog stadig er i stand til at slå en fireogtredive.
  Medvedev leger med sig selv ved at indlæse forskellige parametre for bilerne... "Panther"-2... Som at slå på afstand. Og den vil trænge ind i en sovjetisk kampvogn.
  Det er ikke sådan du vil bryde igennem det! Især i panden, men ombord kan man. Optagelserne er i fuld gang. Og de fireogtredive skynder sig afsted... Og dør under våbenslagene...
  Hæren bevæger sig igen...Og kamprobotter er dukket op. De sætter gang i sig selv. Og skallerne bliver skudt ned af lasere. Og de gør det meget smart.
  Og de virtuelle piger angriber.
  Medvedev har et ivrig øje med strategi. En spændende kamp. Igen spiller du det selv, eller afleverer det til en militærrådgiver. Og du følger kampens fremskridt.
  De fører deres kampvogne i offensiven.
  Her kan du flytte frem pyramideformede tanke, der er mindre sårbare og uigennemtrængelige fra alle vinkler. De bevæger sig som en skøjtebane.
  Og pigerne løber barfodet... Og skyder på deres vej.
  Endnu en krig. Ægte legetøj. Og penge kommer fra guldbrønde uden at tørre ud. Det er ligesom i et spil, alt er efter planen, uden fejl og uden nedgang i naturen.
  Alt løber ikke tør, og ressourcerne falder ikke. Selvom dette ikke virker særlig sandsynligt.
  Medvedev blev afbrudt af et opkald. Den fungerende præsident tog telefonen:
  - Hej!
  Chefen for præsidentens administration sagde:
  - Er du stadig på kontoret, Dmitry Anatolyevich?
  Medvedev svarede skarpt:
  - Ja! Jeg er stadig præsident!
  Administrationschefen sagde:
  - Zelensky kræver, at man efter indvielsen forlader boligen.
  spurgte Medvedev gysende:
  - Og hvor skal jeg bo?
  Administrationschefen svarede:
  - I min lejlighed! Din magt er ophørt, og du skal forlade alle lokaler!
  Medvedev gurglede hvisken:
  - Jeg har en anmodning til den nye præsident - lad ham efterlade mig computeren!
  Administrationschefen spurgte:
  - Giv mig Sankt Andreas den Førstkaldte Orden, og jeg vil bede Zelensky om at have en computer til dig!
  Medvedev nikkede indforstået:
  - Jamen, det er muligt!
  . KAPITEL nr. 7
  Og han tilkaldte sin assistent for at udarbejde et dekret. Om overdragelse af Sankt Andreas den Førstekaldede Orden til lederen af administrationen. Skabelonen er klar og indtil videre har jeg skrevet under på ansvaret.
  Så begyndte Medvedev at spille igen.
  Nu nærmer hans virtuelle kampvogne sig Moskva og starter angrebet. Denne by bliver angrebet af maskiner, der vejer to tusinde tons.
  Medvedev kaster dog også "Rat"-5 i angrebet, dette er et monster, ikke en tank. Ti tusind tons i vægt!
  Tropperne nærmer sig Kreml... Så Stalin løber væk. Og han bliver fanget af barfodspiger i bikini. De tager fat i næsen med deres bare tæer. Og de tvinger Stalin til at kysse hans bare hæle.
  Her er tropperne fra det virtuelle imperium, der passerer Moskva og tager til Ural...
  De fanger ham også...
  Medvedev begynder at nikke af igen og begynder at drømme.
  Margarita spurgte sarkastisk:
  - Hvad med for eksempel en mere klassisk opdeling: himmel og helvede?
  Medvedev bemærkede dystert:
  - Dette er højst sandsynligt de gamles primitive idé om gengældelse efter døden. I virkeligheden er alt sandsynligvis noget mere kompliceret!
  Natasha udbrød med glæde, da hun sænkede et af de sidste japanske skibe:
  - De svorne og gamle,
  Fjenden bander igen
  Gnid mig
  Kværn til pulver.
  Men englen sover ikke,
  Og alt vil løse sig. Og alt vil ende godt!
  Pigerne afsluttede fjendens flåde. Medvedev accelererede tanken og forfulgte samuraien. Ja, de gjorde et godt stykke arbejde her. Det er interessant, hvordan historien kan rettes. Det tsaristiske Rusland var et magtfuldt land, der steg i højden. Selvom ikke alle mennesker levede godt.
  Men landet rejste sig. Arbejdsdagen blev forkortet. Nye helligdage dukkede op. Lokalt selvstyre blev skabt. Lønningerne voksede med stabile priser. Skoler åbnede. Under zar Nicholas II steg udgifterne til uddannelse mere end seks gange. Grundskolen blev obligatorisk.
  Ja, ikke alt ændrede sig hurtigt nok til det bedre, men hvor meget landet tabte på grund af revolutionen og borgerkrigen. Hvor mange smarte mennesker døde og forlod deres hjemland? Og nu, i denne del af universet, er der en chance for at forhindre dette.
  Den strømlinede tank flød hurtigt og lydløst under vand. Og nu er den sidste ødelægger af Land of the Rising Sun blevet sænket.
  Natasha sagde med glæde:
  - Så ung er jeg!
  Alenka rettede pigen og præciserede:
  - Hvor er vi alle gode her! De kæmpede som løvinder!
  Margarita bemærkede irriteret:
  - Ikke noget specielt! Vi havde simpelthen bedre teknologi!
  Alenka fnisede og svarede:
  - Men vi affyrede selv kanonerne!
  Natasha støttede sin ven:
  - Og det gjorde vi også selv! Og det er et skarpt øje...
  Margarita valgte:
  - Skrå hænder!
  Natasha lo og svarede:
  - Og du er en charmerende pige!
  Margarita sagde ærligt:
  - Jeg har ondt af japanerne. De tegner vidunderlige tegnefilm. Jeg kan især godt lide hentai!
  Alenka lo og drejede sit ben i vejret:
  - Hentai, det er fedt! Endda meget cool!
  Natasha foreslog med smilet fra en pige, der smagte marmeladen:
  - Og lad os måske også sparke fascisterne i røven!
  Medvedev nikkede med et smil:
  - God ide. Men lad os først afslutte de japanske landstyrker. Og vi vil hjælpe med at afslutte krigen hurtigere. Så den fascisme optræder ikke i dette univers.
  Pigerne svarede i kor:
  -Og det dukker ikke op, og Kina bliver vores!
  Efter at den japanske flåde var sænket, nåede T-95 supertanken op til overfladen.
  Så begyndte Medvedev at drømme om alt muligt sludder.
  Warrior Alenka stod op for forsvaret af Ryazan. Natasha var sammen med hende.
  Begge piger er i let rustning, med en sabel i hver hånd. Og under dine fødder er der specielle, tynde skiver.
  En enorm hær af mongol-tatarer angreb.
  Mange lange trapper dækkede væggene på én gang. De var forskellige: strikket af rodstammer, væltet fyrreskove med tværstænger. Der blev også brugt tunge stiger med rækker af træstammer. Voldene, takket være det hurtige byggeri, viste sig at være højere end tatarerne forventede; mange trapper nåede ikke toppen. Forud fordrev mongolerne de få fangede Uruses. Det russiske folk foretrak døden frem for fangenskabets skam.
  Men mongolerne var ubarmhjertige.
  De udmattede mennesker skubbede hensynsløst med slebne spyd, og de blev sparket op i håb om, at det russiske folk, der ikke ønskede at dræbe deres egne, ville overgive sig. Eller infiltrere isvolden under dækning af fangerne. Nogle af fangerne styrtede skrigende ned, gled ned ad den frosne is, væltede de forhadte nukere, rev sværd ud af deres hænder og faldt straks hugget i stykker. Folk klatrede hurtigt op ad trappen, du forstår ikke hvilken slags og stamme?
  Halvnøgne, i klude, med en kølle i hænderne, med stukket ryggen og blødende. Manden Vaul, klædt i rustning, havde allerede rejst en kæmpe økse, da de desperat skreg nedefra:
  - Ødelæg os ikke, ridder, vi er vores egne, russerne!
  Voivode Dikoros sprang op til væggen og råbte:
  -Jeg lugter, at det er vores!
  Et desperat råb bekræftede dette:
  -Vent med at hugge, din! Der er ingen Mughlans blandt os!
  Meget smart Alenka råbte:
  -Den, der krydser sig rigtigt, er en af sine egne!
  - Bliv døbt, ortodokse mennesker!
  Med en skræmmende stemme boltrede hestene sig en kilometer væk, den gigantiske Vaula-Morovin brølede.
  Forsvarerne af Ryazan godkendte:
  -Højre! Virkelig!
  De genlød enstemmigt på alle væggene:
  -Kom så, brødre, gør korsets tegn!
  Hundredvis af pjaltede fanger, blå af kulde, klatrede over volden og faldt og fortsatte med at krydse sig selv. Nogle samlede øjeblikkeligt oplagte sten og kastede dem rasende mod mongolerne. Mange Ryazan-beboere så tatarerne for første gang, selv mange traditionelle modstandere, de samme Kipchaks, skiftede til mongolsk tøj.
  Fjenderne var iført lange pelsfrakker, så lange, at de blev viklet ind i sømmene. Udvalgte nukere havde kobber- og jernplader hængende på brystet, og ryggen var åben. For at skræmme Uruserne malede mange deres i forvejen onde, feminine ansigter med blod.
  Men Uruserne vigede ikke og mødte fjenden med sværd og økser. Fra Vaulas kraftige fejende slag blev fem mongoler dræbt på én gang, det andet slag og tre mere! Andre krigere kæmpede ikke værre. Tatarerne klatrede klodset op på den glatte skakt, de kunne ikke ordentligt dække sig til med skjolde eller skære med sabler. Da den mongolske hær på bekostning af enorme tab nåede toppen, blev der hældt kogende vand og et frygteligt våben på dem: brændende tjære.
  Selv kvinder og små børn hældte skoldet vand og kastede med sten og blokke. Små slangebøsser med forgiftede pile var særligt effektive; selv et femårigt barn, der endnu ikke var i stand til at trække en stram buestreng med sine små hænder, kunne skyde fra dem. Og at gå glip af, når man skyder ind i en så tyk masse, er meget sværere end at ramme. Overfaldet var tydeligvis kvælende, lemlæstede lig rullede ned i store mængder.
  Gennem et kikkert dygtigt lavet af kineserne fulgte Guyuk Khan nøje slaget. Han slikkede sig om læberne og slog med læberne, nu og da, og rettede sin gyldne pelsbeklædte hjelm, som stædigt og irriterende kravlede op på hans pande. Så smed han røret væk i vrede.
  -Vores krigere dør! Burundai og den gule slange kommer til mig!
  Turgauderne skyndte sig for at udføre ordren om kronkagan. Guyuk var ved at sætte sig ned i en udskåret elfenbensstol, da en hånd blidt lagde sig på hans skulder:
  - Bare rolig, fantastisk en! Berolig dit vilde blik!
  En tyktflydende melodi spindede, som minder ret meget om en kvindestemme.
  Guyuk Khan følte sig søvnig og kunne næsten ikke holde sig på benene. Ja, det er ham. Igen, som et spøgelse, dukkede den gule slange op foran ham - den mest forfærdelige person i hans hær, en helvedes dæmon fra det fjerne og utilgængelige Japan.
  -Du!
  Arvingen til den øverste Khagan pegede en dum finger! Den gule slange fortsatte med at sprede sig, nogle gange stigende, nogle gange aftagende:
  -JEG! Og jeg ser lige igennem dig! Det er tid til at moderere din vrede! Nå, mere præcist, bring alle dine reserver ind i kampen så hurtigt som muligt! Og jeg vil hjælpe jer, brødre, og give sådan en overraskelse til fjenden! Signaturtrækket, tro mig, vil være korrekt!
  -Dze, dze, dze! Jeg vil kaste en udvalgt tumen i kamp under kommando af Burundai! Sammen vil I lede angrebet!
  Japaneren blinkede med øjnene og blottede sine store gule tænder:
  -Der er ingen hvide dæmoner, jeg vil dræbe mine ligemænd! Som en ægte ninja!
  Den gule slange blinkede med sin talisman, en fløjte dukkede umærkeligt op i dens mund, og en flimrende melodi blev hørt.
  Guyuk troede, at han blev hånet, men han havde hverken styrken eller lysten til at skændes med ninja-troldmanden. I dette øjeblik skubbede Turgauderne groft Burundai, Guyuk Khan kunne ikke lide denne lydige protege fra Subudai-Baghatur.
  - Dit utætte vinskind! Kan du ikke se, at de bedste krigere dør under murene i Urus hovedstad? Tag "Berkuts" med det samme, og efter at have passeret floden, skær Uruserne ned med et slag under den højre mur.
  Den erfarne Burundai vovede at indvende:
  -Isen er endnu ikke stærk, under slag fra tusindvis af hove vil den simpelthen briste.
  Uventet svarede den formidable japaner for Guyuk.
  - Din bekymring er prisværdig. Men din indsats er forgæves! Det magiske pulver har bundet is på floden stærkere end militærstål! Nå, hop videre, vi har bestilt dig!
  -Den store ninja batyr ved, hvad han siger! Rid hurtigere, hvis du mestrer haglen, vil jeg give en hesteskole som belønning!
  Guyuk Khan råbte og rystede på fingrene. Burundai turde ikke modsige mere - det var fyldt med døden. Mongolen med en flok pjuskede ryttere forsvandt ud af syne. Pludselig nærmede en skygge sig, der var en støj over hovedet, og en stærk luftbølge fik kronen kagans hjelm til at flyve af:
  - Harakiri! Så sommerfuglen flagrede! Nu vil Uruserne have et "omslag".
  En kæmpe drage svævede over overfladen, dens gyldne vinger blæste snedriverne væk, og flammende tunger væltede ud af dens tre rovmunde.
  - Vidunderlig mangust!
  Guyuk havde ikke engang tid til at blive bange:
  -Han er i stand til at brænde hele Ryazan.
  -Ikke det hele, men han vil sætte ild til muren. Fortsæt, min lille Godzilla!
  Medvedevs vidunderlige drøm fortsatte. Den fungerende præsident havde en kolossal fantasi.
  En mægtig drage med et vingefang på halvtreds meter svævede op i luften. Mongolerne og shamanerne, der fulgte med dem, hylede rasende. Tumen, under kommando af Burundai, fløj hastigt op på isen, flere heste snublede, og de og deres ryttere blev straks trampet ned af en hektisk jernmasse. Det trehovedede monster dykkede i mellemtiden jævnt ned på væggen. Wilderness indså faren for et luftangreb før de andre. Nå, selvfølgelig ville jeg ikke afsløre mine trumfkort før tid, men for at redde byen, skulle jeg bruge et ukendt våben indtil den dag. Det bevingede monster blev modarbejdet af et mekanisk monster, der vagt lignede en blanding af en edderkop og en tusindben af stål. Der steg allerede røg fra dampkedlen. Godt gået gutter for at smide kullet i forvejen.
  Dampkatapulten er en mesterlig kombination af teknologierne fra et damplokomotiv, et spil, flerbenede ballistae og endda... en musikalsk snusboks. Og dette udyr, smedet af hærdet stål, kunne kaste enhver skadelig ting næsten med en maskinpistols hastighed i en afstand på op til to miles. Krigerpiger var de første i verden, der tænkte på at tilpasse en stempelmotor til at kaste ladninger. Dikoros drejede personligt håndtaget, et dygtigt smedet bånd fra kæder begyndte at bevæge sig og indsatte sten i de hurtigt roterende knive.
  Da tatarerne skyndte sig i en tæt bunke, var der næsten ingen misser; tværtimod væltede hver tunge brosten, hoppende, flere presserende ryttere. Én ting er dårlig, sigteskalaen er ret svag, du kan stadig ramme mongolerne, men prøv at ramme en flyvende drage! Det trehovedede monster drejede hovedet og åbnede sine brede, fangede, diamantskinnende kæber.
  Den flygtende flamme fløj forbi volden og ramte husene. Hvin og skrig blev hørt, flere halvblinde kvinder løb ned ad gaden, og huse brød i brand med unaturlig fart. Heldigvis var sand og tunge tønder vand samt brandvæsen i beredskab. Nogle af hytterne, især dem tæt på væggen, var dækket af brandsikkert asbest. Under det venlige pres blev rovvulkanen bleg og efter at have mistet sin styrke blev den til strømme af bleg røg.
  Men dragen ønskede tydeligvis ikke at give op, da han kom ud af dykket, vendte han sig om med en overbelastet stormtroopers ynde og bragte igen strømme af en brændende tornado. Det var allerede lykkedes tatarerne at nå væggen, så de rasende flammer ramte også dem. Den formidable Burundai var blandt ofrene; hans luksuriøse tøj brød i brand, og han skyndte sig tilbage med brølen fra en såret orne. De russiske soldater led også, og en del af isen smeltede mærkbart og blottede jorden og træstammerne. Tøjet på Dikoros ulmede, men fighteren Antonov, der stod på væggen, nåede at hælde en spand vand på ham, og der steg damp fra den varme ringbrynje.
  -Sikke en djævelsk besættelse, det er ærgerligt, at seje Alenka ikke ser os!
  Dragen vendte sig om igen og forsøgte at komme ind i den tredje cirkel. Troldmanden Savely slog fingrene, det lykkedes ham at affyre en lille ildkugle, slaget ramte dragens midterste hoved. Den lille eksplosion forårsagede ikke nogen særlige tab for det trehovedede monster, men slog det lidt ud af dets bane, som et resultat af, at dragen skød før tid, og en flammende hvirvelvind ramte de ophobede rækker af nukers. Og igen hektiske hyl, flyttede nogle af tatarerne tilbage. Det var da, at Dikoros lagde mærke til en høj ung pige, som viftede med to tveæggede sværd. Med umenneskelig fart huggede hun sine modstandere i kål, gav forfærdelige slag med fødderne, albuerne og endda hovedet, flagrende som en sommerfugl.
  Kun én eller rettere to personer kunne have forårsaget sådanne ødelæggelser:
  - Juliana! Rød engel, er det dig?!
  - Du lugter blomster med næsen! Fra tre meters højde!
  Alenka svarede med et grin. Krigerpigen fløj med en vanvittig gepards fart op på volden og efterlod næsten ikke mærkbare blodige mærker på væggen.
  -Snak ikke, alt er klart! Vi skal slukke den bevingede fakkel!
  Alenka fløjtede vildt, dragen, efter at have jævnet sin flugt, gik ind i den fjerde cirkel. En kriger, der stod i nærheden, fortalte hende:
  -Brug katapulten, Alenka, slå ham ned med en kampesten.
  Krigerpigen gøede truende.
  -Jeg ved selv bedre, hvad jeg skal bruge!
  Alenka samlede tre dygtigt smedede kæder op med lynets hast. Dette var også deres krigerpigers idé: Forbind to eller tre små sten, skyd to eller flere ballister og klipp ned, lemlæst en hel linje. Efter at have udløst dampkatapulten sprang Alenka op på bladet og sparkede til håndtaget. Hun blev kastet højt op, og allerede under flugten viftede krigerpigen med armene, mesterligt drejede sine sværd, dirigerede den hurtige bevægelse, og det lykkedes at lande på ryggen af dragen, besat med pigge. Monsteret rystede og forsøgte at smide den vovede pigerytter af sig, men de dygtigt snoede lænker overvældede de enorme munde - det formidable monster sadledes fuldstændigt.
  -Hvorfor har du brug for tre hoveder? Mangler en? De er fulde af huller, så jeg kæder dem sammen, så de sidste hjerner ikke flyver ud!
  Krigerpigen lo af sin klodsede joke. Dragen vandt kraftigt i højden og gengav derefter Nesterovs løkke, musklerne under huden rystede, monsteret gjorde desperate anstrengelser for at smide den ubudne rytter af. Varme luftstrømme blæste hen over det gigantiske legeme, dragen skyndte sig som en sten frigivet fra en katapult, eller højst sandsynligt en meteor. Den atmosfæriske bølge slog tatarerne af sporet.
  Alenka kurrede:
  - Ikke imponerende!
  Den fungerende præsidents søvn fortsatte stadig. Mr. Medvedev faldt lidt fra hinanden, måske endda af sorg.
  Ja, hvilken rykkende drage var det for terminatorpigen, da hun gennemgik ekstreme belastninger i tolv variable planer, accelererede til 150 tyngdekraften og straks dykkede ind i vægtløshed, for derefter igen at nå den subletale belastningsgrænse. Enhver repræsentant for flora og fauna er en orm foran dette genteknologiske produkt.
  Monsteret gjorde et forsøg på at vende hovedet og klingede forfærdeligt med sin enorme mund. Krigerpigen huggede med sit legendariske sværd af al sin magt og sigtede mod det mest følsomme sted - næseboret. Det første slag var fladt, sølvfarvede perler fløj ud af næseboret, som perler funklede de i solen:
  "Dit snot er smukt, ikke sandt, de siger, at en drage kan afføre guld."
  Slangen slog med et lys. Som svar skar den smukke og adrætte Alenka med spidsen, slaget var skarpt og præcist, bladet blev let rødt, og kirsebærrubin dugdråber dukkede op fra hendes enorme næse. De frøs lige på farten og flettede sig sammen til et besynderligt ornament.
  Pigen grinede:
  - Fedt, kom nu, gentag tricket!
  Monsteret rykkede allerede, men fortsatte med at tage højde, hovedstaden Ryazan blev mindre og mindre. Her er den i et vognhjul, nu i en underkop, og her er den på størrelse med et valmuefrø, der endelig forsvinder bag skyerne. Himlen blinkede sort, fyldt med klare stjerner, de klatrede ind i stratosfæren, det blev svært at trække vejret, et koldt vakuum blæste ind. Selvom den legendariske Alenka ikke er en almindelig person, kan hun slet ikke undvære luft. Men tilsyneladende klør dragen også, krybdyret har kramper, er forpustet, så vi er nødt til at sænke højden. Der er tydeligvis ikke noget ønske om at gentage Ruslans bedrift, som holdt Chernomorets skæg i tre dage og tre nætter. En sætning fra en børnehjemmeside blinker i hendes hoved, og af en eller anden grund vil hun virkelig gerne gentage den.
  Og krigerpigen siger:
  -Vi er af samme blod, du og jeg!
  Dragen så ud til at forstå meningen, rystede og standsede sin flugt. Så begyndte det langsomt at aftage.
  Den smukke og muskuløse kriger sagde:
  - Du tænker rigtigt, min bevingede bror! Vi vil have resultater med dig!
  En rigtig massakre var i fuld gang nedenfor, mongolerne trillede allerede væk fra væggene, og den storslåede Natasha besluttede, at det optimale øjeblik var kommet for at slå til. Godt gået, modige pige, du kan se hende med det samme, hvor hun passerede, er der en blodig sti tykt brolagt med lig. Ikke kun hendes ben og arme, Natashas to aflange fletninger dufter af dolke vævet ind i kæder lavet af hærdet stål.
  Alenka sagde til sig selv og stampede med foden:
  -Jeg vil helt sikkert lave sådanne personlige ejendele til mig selv! Lad os nu varme Mughlanerne op!
  En vild flamme brød ud som en tredobbelt vulkan fra de fortinnede struber, tatarerne krøb sig for tæt sammen, og de blev simpelthen stegt i hundredvis og væltede ud af munden på en helvedes ild. Hestene var især bange, men de fleste af hestene var allerede blevet slået tilbage af et pludseligt slag i ryggen, kun Guyuk Khans personlige vagt var tilbage under sadlen. Udbruddet fortsatte og fejede hundreder og hundreder af jagerfly væk i en salve i en brændende orkan. Den gule slange så med indsnævrede øjne sin lille drages tilbagevenden.
  Fighteren fra øst brølede:
  -Forræder! I er alle repræsentanter for dragefamilien, I forråder og tjener altid den, der er stærkere!
  Rasende forsøgte ninja-troldmanden at besejre den dristige rytter og kastede pulsarer med maskingeværhastighed. Den unge kriger Alena smilede og sang højt:
  - Med ildvand - vælt glasset! Du er en sej fremmed - du spytter ild!
  Dette er en pige - munter, med humor. Og pulsarer lavet af ild er ikke bange for hende.
  Alena skød dem let ned ved at bruge legendariske våben og fra tid til anden dirigere udyret mod fjendens enheder. Denne genanvendelige flammekaster med vinger er bedre end hundrede hestetrukne mekaniske.
  Måske selv dette er køligere end et angrebsfly, og hvordan har det så meget brændstof, og løber sikringen ikke ud? Du bliver nødt til at studere monsteret i ro og mag og skabe et nyt, hidtil uset våben! Pilene preller af den tykke, iriserende panserhud, der glitrer med alle regnbuens farver, som hirse. Hitsene ændrer kun et øjeblik farven: rubinrød bliver lilla-violet. Lilla safir bliver tværtimod til skarlagen-orange, gyldengul og smaragdgrøn. Dette er meget smukt, det er en skam, at der i varmen af en blodig kamp ikke er tid til at nyde det fantastiske skue.
  Russiske krigere og soldater fra Den Hvide Legion, dannet af piger, havde allerede fældet det meste af den mongolske hær. Særligt uhyggeligt blev det, når mekaniske flammekastere kom i spil; enhver hær kunne ikke modstå sådan et dobbelt slag. Endnu et minut, og en urolig flyvning vil begynde. Den gule slange tøvede et øjeblik.
  Batus ordre er klar, at dræbe kronen kagan i ro og mag, men betalingen er for lav. Nej, han vil dræbe ham senere, men indtil videre vil han tage ham ud under de knusende russiske sværd:
  -Lad os flytte væk, Kagan, jeg dækker dig!
  -Hvad med den trehovedede mangus? Jeg vil ikke lade ham plage min hær!
  Ninjaen knækkede med fingeren, og gnister begyndte at falde:
  "Jeg kan kaste en kompleks trylleformular, og han vil vende tilbage til sin verden, men så vil jeg ikke være i stand til at tilkalde ham i syv år!" Der er dog en mulighed! En besværgelse på Hale-niveau!
  -Hvordan er det?
  Guyuks ansigt, fedt og hævet ud over hans år, strakte sig ud. Ninja Killer forklarede:
  -Også! Hvis jeg dræber hans hvide mangust, så bliver dragen min, hvis han dræber mig, så bliver den hans!
  Den japanske troldmand hviskede et langt mantra, talismanen funklede klarere end solen. Båret væk af udryddelsens spænding mærkede barfodede Alenka pludselig den fleksible, polerede ryg af et kraftfuldt og allerede lydigt monster forsvinde under sig. Hun befandt sig i luften og fløj ned med en stens hastighed. Faldet var ikke behageligt, men ikke fatalt. Efter at have brudt gennem en meter lang snedrive, angreb terminatorkrigeren mongolerne med raseri fra en såret orne. Den sidste organiserede modstand faldt, de ynkelige rester af den enorme hær styrtede i masseflugt.
  De smukkeste piger, barebenede Alenka og Natasha, konkurrerede bogstaveligt talt om at udrydde desorienterede nukere. Guyuk Khan blev i mellemtiden praktisk talt usynlig, hans greyhound-hest slog alle hippodromerekorder, den arvelige kagan tænkte kun på sin egen hud.
  -Nej, det er ikke en samurai! Patetisk kujon. Hvor er det en skam at servere sådan en mikado!
  Ninjaen gøede.
  Den gule slange tog to kraftige katanaer ud, krydsede dem og rykkede skarpt, en funklende lyserød kugle adskilt fra knivene. En magisk målsøgende pulsar tog hurtigt fart mod den smukke, halvnøgne Alenka.
  Terminatorkrigeren formåede at lægge mærke til bevægelsen, skære den brændende blodprop ned i farten, en lille eksplosion spredt som et lyn og spredte et dusin eller to mongoler:
  -Det er djævelen! Samurai fra underverdenen!
  Den Gule Slange råbte. Ninjaen forberedte sig allerede på at skynde sig at møde den blodige barfodede Alenka, da en elementær tanke kom ind i hans hoved. "Hvad hvis han ikke straks dræber denne stærkeste fighterpige, så vil den blonde terminator Natasha slutte sig til hende, og så vil konsekvenserne blive katastrofale. Desuden underkuede hun dragen, og kun en meget magtfuld kriger kan undertrykke den store slange. "
  Ninjaen raslede:
  -Jeg slipper birdies! Jeg tager afsted for at komme tilbage!
  Den gule slange, der foldede sin hvide kappe ud, begravede sig i sneen. Så, kvælende, begyndte han at hviske en bevægelsesformular.
  Barbenede Alenka fortsatte sin rasende jagt, hårde Natasha sad ikke bagud. Trods al kampens hårdhed lod de ikke kronkagans kongetelt ude af syne et øjeblik.
  -Han vil løbe væk, lad os indhente lederen!
  Den barbenede Alenka foreslog. Natasha kastede en skive med sin bare fod og reagerede afslappet og fortsatte med at udjævne de flygtende mongoler med hurtige strøg.
  -Hvorfor! Vi vil bringe ekstra glæde til Batyga, og det er for humant. Sværdet dræber let, og jihangiren vil simpelthen rive hans hud af.
  Alenka, der havde skåret fire af med et slag, brød ud i latter.
  -Hvis han ikke selv brækker Batus horn af! Skal vi køre dem hele vejen til lejren, eller hvad?
  Natasha fnisede og sagde:
  -Batu skider ret hårdt i bukserne, og jo færre mooglanere, der overlever, jo bedre!
  Terminatorpigerne satte farten op, det mindede om et indhentningsspil, nukerne piskede desperat deres heste og rev deres sider blodige. Med en desperat indsats lykkedes det dem at bryde lidt væk fra Uru-rytterne, men de kan ikke undslippe dem, der blev designet hurtigere end en gepard!
  Vågnende op, Dmitry, Anatolyevich Medvedev lavede øvelser og tændte for tv'et. I anledning af Zelenskys sejr fandt landsdækkende fejringer og fejringer sted. Folket glædede sig oprigtigt over forandringerne.
  Alle ønskede at leve på en ny måde og mere frit. Indvielsen nærmede sig, og Zelensky fik fuld magt. Og det vakte også entusiasme og inspiration. Ligesom alt vil ændre sig, og det vil være bedre end i går. Og slaverne vil finde enhed, og den kolde krig vil ende. Som Putin-periodens autoritære mareridt.
  Og smukke sange blev allerede sunget om Zelensky... Alle ville have noget nyt og smukt.
  Zelensky meddelte selv, at han med sit første dekret ville ophæve parlamentarisk immunitet og også rense oligarkens fjer. Zelensky lovede også at hæve skatterne på de rige markant. Ligesom, de har ingen grund til at blive fede!
  Generelt var der planlagt en masse ting, der skulle laves. Herunder den storladne konstruktion af jernbanen: Arkhangelsk - Chukotka, og derefter en underjordisk tunnel til Alaska.
  Hvorfor er Zelensky ikke en konge? Hans projekter er storslåede. Og i USA vil regeringen snart skifte, og der vil være endnu en generation af politikere. Som også ønsker forandring.
  Og nu slapper Zelensky af...
  Inden computeren blev taget væk, gik Medvedev ind i spillet...
  Efter erobringen af USSR er det muligt at blive involveret i USA. Men lad os først køre lasermissilforsvarssystemet; imperiet har sådanne kapaciteter her. Krig mod USA - 2008! Invasionen begynder fra Chukotka til Alaska.
  Der foregår en virkelig kamp.
  Abrams kæmper mod Panther-7 tanken. Den nye bil er ikke længere så tung, som den er perfekt. Og viser sin absolutte klasse.
  Og han ødelægger yankeerne... Medvedev kedede sig noget af krigen, og han overgav kontrollen til en militærrådgiver i Rokossovsky-klassen. Og han begyndte at klare sig...
  Byg for eksempel noget... Nye templer med hver syv religioner. Eller endda nye tv-tårne. Og det ville være fedt at bygge en pyramide. Halvanden kilometer høj. Ja, det ville være rigtig godt!
  Samtidig hæver Medvedev niveauet af velvære. Det handler ikke kun om at kassere militærfabrikker.
  Du kan også producere fjernsyn, køleskabe, computere, bærbare computere. Og opbygge produktionen, og pumpe kampmusklerne op. Men USA er allerede ved at overmande... Imperiet har allerede en befolkning på mere end to en halv milliard og er helt klar til at udkæmpe en krig mod USA. Medvedev blotter sine tænder og synger:
  - Jeg er en sand orkan i alle århundreder! Den, der vil bringe en masse død!
  Og igen lægger det pres på Amerika. Nukleare angreb udveksles allerede. Sådan en kamp vokser.
  . KAPITEL nr. 8
  Eh, lad os skubbe enhederne igen. Og hvor rammer vi! Her er infanteripigerne i bevægelse. Alt sammen barfodet og i bikini. Og hvordan Yankees stikker med bajonetter, og hvordan de kaster granater med deres bare fødder. Der er ægte energi i dem. Og alt glitrer, som kviksølvkugler, der løber under solbrændt hud. Piger elsker at dræbe - det er piger!
  Og de synger for sig selv:
  Vi overhaler Komsomol-piger,
  Vi er tsar Medvedev, en meget klog tsar...
  Og selvfølgelig har vi en klar stemme,
  Noget at argumentere - go for it!
  Og igen kastede han granater med sine bare tæer. Disse piger er bogstaveligt talt super. Og yankeerne knuser og indtager Alaska. Og de synger også for sig selv:
  - Onde ulve flokkes sammen! Først da vil løbet overleve! De svage omkommer, de bliver dræbt - renser det hellige blod!
  Og pigerne skynder sig ind i angrebet og blotter deres tænder. Men mod amerikanerne er der også "Tigers"-7, hvilken fantastisk magt. Og sådanne monstre kan ikke stoppes!
  "Tiger"-7 er en speciel højtrykskanon med en indledende projektilhastighed på 2500 meter i sekundet. Og så snart hun rammer hende, vil intet redde hende. Og Ambrams løber i alle retninger. Og river tårnet ned fra dem.
  Og pigen tvinger soldaterne til at knæle ned og kysse deres bare fødder.
  Amerikanerne overgiver sig igen. Og tropperne fra Medvedevs hær nærmer sig New York. Og byen er allerede under angreb. Han bliver fanget uden nogen ceremoni.
  Medvedev betragter sig selv som en stor kommandør: han tog endelig New York.
  Og man kan sige, at han er den største af angriberne. Og så Washington.
  Og amerikanerne overgiver sig. Den amerikanske præsident faldt på hans ansigt og begyndte at kysse pigernes bare fødder. Den første, så den anden til gengæld.
  Så han kyssede en hel bataljon af barfodspiger. Dette er en stor kamp!
  Medvedev klukker... Så han erobrede Amerika. Men Putin var ikke i stand til at gøre dette!
  Dette er virkelig en kamp - super! Og så til Mexico.
  Og igen grebene... Og de mexicanske piger får mexicanerne til at knæle, og de kysser deres bare hæle. Og de brøler:
  - Ære til skønhederne!
  Ja, computeren kan vise store farvebilleder af piger, med bare hæle, som bliver kysset af fanger. Og det er sådan en spænding.
  Her leder de igen fanger - denne gang sorte. Og de kysser også pigernes bare fødder.
  Og også tankene kravler pyramideformet...
  Piger flytter, og dem er der rigtig mange af... Man kan trods alt få unge fra ressourcer. Og vælg, at alle enheder er piger i bikini. Og det her er så smukt.
  De er for det meste rødhårede og blondiner.
  Og de overtager det ene land efter det andet. Sådanne seje krigere. Imperier falder under deres bare fødder.
  Medvedev spiller med fornøjelse... Og fløjter endda noget under vejret.
  Hvordan eksploderer en brintbombe? Monstrøst barbari! Og hele byen, som om en ko slikkede den med tungen. Hvor meget mere stråling? Og barfodede piger løber gennem radioaktivt støv. Og deres bare hæle bliver brændt.
  Medvedev spiller, som om en python sluger et andet territorium.
  Her er endnu en magt erobret i den virtuelle verden, og flaget er droppet.
  Tanks er nu nye med aktiv rustning og keramik. Flerlags og effektiv.
  Og hangarskibene er moderne, og også ganske passende. Og hvordan fly begynder at skyde fra dem.
  Medvedev, som vi ser, er en meget smart fungerende præsident.
  Så nu udviklingen af droner. Og det er fedt. Og også skiveformede fly. Her går de allerede i kamp som UFO'er. Og så pyramideformede tanke.
  Den amerikanske præsident Trump, et lyst sind, beordrede at gøre bilen usårlig og uigennemtrængelig fra alle vinkler. Sådan fremstod mastodonten i form af en lav pyramide. Og sådan en bil viste fremragende beskyttelse. Især mod kinetiske projektiler.
  Og nu viste denne tank sig at være så vellykket, at den ikke kan trænge igennem, og den er stadig i tjeneste med USA. De kaldte det endda sådan: Trump-tanken.
  Og galskaben griber nogle gange folk, når de ser, at bilen er uigennemtrængelig.
  Medvedev fører en ulige kamp, og hans maskiner har allerede taget endnu en virtuel hovedstad og forvandlet den til en bunke ruiner og kogende kratere.
  Men det er ikke nok for robotpigen. Hun begynder at udvikle en ny generation af våben: udslettelsesbomben. Og denne bombe er fire hundrede gange stærkere end en brint. Så hvis det rammer, vil du ikke engang være i stand til at samle asken!
  Og krigen bevæger sig allerede ud i rummet.
  Medvedev bruger skibe lavet af en ny legering, der er stærkere og lettere end titanium. Og rumskibe flyver ud i rummet, og kamprobotter kæmper. Der findes allerede mange forskellige modeller i underjordiske fabrikker.
  Og nu falder det sidste imperium på planeten. Og hvad? Nu ud i det dybe rum!
  Star Wars-æraen begynder.
  Medvedev forstår dette og trykker kraftigt på tastaturet. Eller du kan bevæge dine fingre eller styre dine tanker.
  Den fungerende præsident handler klogt og bygger en rumflåde til sig selv. Og kampen fortsætter.
  Udviklingen af en endnu mere kraftfuld, især udslettelse, termokvarkbombe er i gang. Og den er hundrede tusinde gange stærkere end tilintetgørelsen.
  Og så stiger skibene op i himlen. Og de fanger planetens satellitter. Og så nabosystemerne. Det gør de ekstremt hurtigt.
  Og den fungerende præsident producerer terminatorer i spillet. Her er terminator-helten. Dette er tidsrejser, selvom det er begrænset.
  Medvedev knirkede:
  - Folk tramper fødderne i jorden, hvad med støvler! Hvilket er både dumt og frygteligt grimt!
  Og Medvedev blev meget mere munter. Øh, børn, hvor er I gode. Især hvis de blev rumkrigere.
  En stjernekamp udspiller sig. Og seriøse udvekslinger af slag, når trivielle slag i maven. Mere præcist er det fantasifuld tænkning.
  Medvedev fortsætter med at angribe:
  - Mine rumskibe er morderiske!
  Og han udnævner nye rumchefer i hans sted. Og hvad der er en kamp, er en kamp.
  Her er Medvedev i kommando sammen med sine befalingsmænd. Her rejser fjendens koalition sig imod det. Når sådan en utallig armada nærmer sig, er det skræmmende; på afstand virkede det som om en flerfarvet, funklende tåge krybede. Desuden er hver gnist en dæmon forårsaget af magien fra en necromancer troldmand. Over tolv og en halv million militære rumskibe af hovedklasserne og et endeløst lille "komforthus", under hensyntagen til de konstant ankommende forstærkninger, nærmede dets antal sig to hundrede millioner. Fronten strakte sig i et par parsecs; på sådan en skala ligner selv flagskibets ultra-slagskibe sandkorn i Sahara.
  Generalslaget nærmer sig: Army of Medvedevs rumimperium mod den mangefacetterede "Coalition of Total Salvation", som har besluttet, i stedet for den konstante taktik af et evigt sent forsvar, at angribe flåden af den grusomme aggressor selv.
  Der er så mange skibe her, med en fantastisk variation, selvom det i de fleste tilfælde kun hindrer effektiv kamp. Nå, for eksempel et rumskib i form af et cembalo, eller med lange næser i stedet for strygere, en harpe eller endda en kontrabas med et tanktårn fra Anden Verdenskrig. Dette kan imponere sarte sjæle, men det er mere sandsynligt, at det forårsager latter end frygt.
  Deres modstander er et imperium, der hævder at være en universel magt. Medvedevs store rumemirat, hvor alt er sat i krigens tjeneste, er hovedsloganet effektivitet og hensigtsmæssighed.
  I modsætning til koalitionen adskiller den fungerende præsidents rumskibe sig kun i størrelse. Og formen er praktisk talt den samme, dybhavsfisk, der ser meget rovdyr ud. Måske med den eneste undtagelse ligner de tykke dolke, der flimrer af stål - greb.
  Stjernerne i denne del af rummet er ikke for tæt spredt over himlen, men de er farverige og unikke i deres lysspektrum.
  Af en eller anden grund, når du ser på disse lyskilder, får du en trist følelse, som om du ser ind i engles øjne, som fordømmer universets levende væsener for deres modbydelige, virkelig vilde adfærd.
  Den fungerende præsidents hær havde ikke travlt med at gå til mødet; kun individuelle mobile enheder, der hurtigt udnyttede deres overlegne hastighed, angreb fjenden, påførte skade og trak sig tilbage. Som svar forsøgte de at møde dem med spærreild, men da de var mere smidige og med perfekt beskyttelse, var de meget mere effektive.
  Miner, der tilsyneladende var små i kosmisk målestok, blev revet i stykker som ved detonation, ligesom krydsere og destroyere. Men vi formåede at få noget stort spil ned. Et af koalitionens enorme slagskibe blev ramt, det røg tykt, skævede, og panikken blussede op ombord på det gigantiske rumskib, som en ild i en tør skov.
  Rumvæsenerne, der ligner jerboaer kun med kløer i stedet for en hale, løber væk i frygt, mens de skriger og hopper op og ned. Mellem dem er der mindre typer, der ligner hybrider af bjørne og ænder. Næbbet krøller sig i vild rædsel, kvaksalvere høres, de flyver fra hinanden, og fjer brænder. Her vendte en af bjørneænderne på hovedet og drejede hovedet til et ildrør. Der strømmede skum lige ind i halsen på hende, hendes mave tog straks skoene af, og fuglekroppen sprængtes og sprøjtede blod med resterne af kødet, der udgik fra barnet.
  Jerboaerne bliver brændt og skynder sig til redningsmodulerne, men det ser ud til, at systemet, der giver et spøgelsesagtigt håb om overlevelse, er håbløst beskadiget. Deres general, Tail Cockroach, udstøder et hysterisk knirken:
  - Åh guder for kvadratiseringen af den universelle cirkel, ved...
  Det var ikke muligt at afslutte, flammerne dækkede hans ulykkelige Excellence. Kødet af den intelligente gnaver smuldrede til elementære partikler.
  Slagskibet brændte ud, udstødte luftbobler i vakuumet og eksploderede derefter og spredte sig i mange fragmenter.
  Medvedev, efter at have spillet nok, lavede et par flere ordrer. Han tildelte også Novodvorskaya posthumt med stjernen i Hero of Russia. Han beordrede, at Oleg Rybachenko skulle tildeles alle de ordrer og medaljer, som Rusland har. Og han overrakte Sankt Andreas den Førstekaldede Orden til Donald Trump. Hvorefter Medvedev faldt i søvn igen... Ingen har generet ham endnu.
  Efter sådan en bedrift muntrede Alenka sig mærkbart op. Det er hendes hold også.
  Margarita var den første til at tage ordet:
  - Lad os afslutte Japan på havet og afslutte dem på land!
  Alenka støttede varmt denne idé:
  - Sikkert! Hvorfor tillade nye russiske soldaters død!
  Natasha sagde også:
  - Kuropatkin er for ubeslutsom en kommandør. Så det er ikke et faktum, at han vil være i stand til at vinde, selv når man tager japanernes svækkelse i betragtning under angrebet på Port Arthur!
  Medvedev opsummerede det afgørende:
  - Lad os angribe! Dette er vores chance, og Ruslands chance!
  Hvorefter den kraftfulde og ultramoderne tank begyndte at bevæge sig. Ja, Japan har en dårlig dag. Og de vil mere end én gang forbande det øjeblik, hvor det faldt dem ind at kæmpe med Rusland.
  Tanken bevægede sig mod de japanske tropper. Alenka sagde med glæde:
  - Jeg havde sådan en fantastisk drøm. Det er, som om Natasha og jeg forsvarer Ryazan fra horderne af Batu Khan.
  Margarita vågnede:
  - Var jeg i en drøm?
  Alenka rystede negativt på hovedet:
  - Nej! Du var der bare ikke!
  Pigen stønnede af ærgrelse:
  - Hvor er det synd!
  Barbenede Alenka lo og bemærkede:
  - Du kunne kun hindre os! Men Natasha og jeg var så seje!
  Den blonde pige spurgte overrasket:
  - Var du sej?
  Barfodet Alenka bekræftede let:
  - Ja, meget fedt! Og jeg red endda på en drage!
  Natasha lo og svarede:
  - Du var meget smuk på dragen!
  Alenka bekræftede let:
  - Det er som et eventyr! Hvor der er drager og elvere og alt glamourøst!
  Margarita svarede med oprigtig følelse:
  - Du er meget smuk selv uden en drage! Bare en fe og et mirakel af mirakler!
  Alenka sagde selvsikkert:
  - Jeg vil besejre alle! Med og uden drager!
  Og krigeren viste sin næve.
  Den første russiske kampvogn angreb japanerne, som stod nær Port Arthurs mure. Dem var der stadig ret mange af. Artilleriet begyndte at arbejde. Som svar affyrede 152 mm kanonen fra den formidable kampvogn, samt otte dødelige maskingeværer. Og igen begyndte samuraien at blive mejet ned i hundredvis.
  Maskingeværer - "Dragoner", en meget dødelig ting. Fem tusinde kugler i minuttet er bare en slags udyr.
  Japanerne faldt, gennemboret, revet i stykker, med deres kranier knust. Deres maver sprængtes, og deres kroppe sprang, kastet op af ildens knusende slag.
  Fragmenteringsskaller med kumulativ fyld eksploderede også. De var udmærkede både til at skyde på infanteri og til at trænge ind i bunden af skibe.
  Det er Terminator-piger, og professoren er et rigtigt geni. Så de begyndte at tærske samuraien.
  Barbenede Alenka udbrød:
  - Lad den russiske ånd blive glorificeret!
  Natasha, der trykkede på joysticket med sine bare tæer, sendte en byge af kugler og fortsatte:
  - Og vores zar, Nicholas II!
  Den barfodede Alenka fortsatte med at sende skal efter skal. Hvert tredje sekund fløj et dødbringende våben ud. Og de japanske batterier tav. Og gulhudede soldater døde i stort tal.
  Natasha, der havde mejet flere rækker af samurai ned, støttede:
  - Fædrelandets hymne synger i vores hjerter.
  Barbenede Alenka, der fortsætter med at spytte skaller med dødelig fyld, og de er meget kraftigere end plastid, fortsatte:
  "Der er ingen smukkere end ham i hele universet."
  Natasha skyder nådesløst mod japanerne med sine bare tæer og tilføjede:
  - Klem ridderens maskingevær strammere.
  Barfodet Alenka, vraget af samuraien, afsluttede:
  - Dø for det gudgivne Rusland!
  Pigerne er virkelig sådan, super! Storslåede skønheder. Du ser på dem og beundrer dem. Men for japanerne er dette ren død. Tanken gik gennem batterierne. Slået våbenbesætningerne ud. Han gjorde det meget, meget hurtigt. Så gik jeg gennem skyttegravene. Han mejede også mange ned. Mere præcist , ikke mange, men næsten alle. Udryddelsen viste sig at være total. Her gik alting selvfølgelig automatisk. Sådan blev japanerne ødelagt.
  Alenka bemærkede med et grin, mens hun trykkede på joystick-knapperne med sine bare tæer på sine solbrune ben:
  - Vi er flere bødler end krigere!
  Natasha fnisede og indvilligede:
  - Frihed, geni og ære bødler!
  Og igen skyder den i vandløb. Og slår samuraien ud med vild kraft.
  Margarita, som også skød præcist med sine bare fødder, bemærkede rationelt:
  - Der bliver færre homoseksuelle mænd, og der vil være mangel på mænd i Japan!
  Barbenede Alenka brød ud i latter og skød igen:
  - Pas på kvinder! Kvinder, pas på!
  Det er i sandhed sådan en pige, der granater, granatsplinter og alle kugler preller af hende. Under alle omstændigheder er pigen en rigtig terminator.
  Natasha tog den og sang:
  - Legioner marcherer,
  Deres bajonetter skinner.
  Der er millioner bag os
  O russiske regimenter!
  Ingen vil stoppe
  Ingen vil afbryde...
  Flytningen åbner op for nye,
  Lad os flyve hurtigt!
  Og igen vil det regne ned over fjenden. Og det lader dem ikke gå ned til en hundrededel af en ampere.
  Den barfodede Alenka, der kastede skaller ud med en spættes monotoni, hvæsede, efter at have sunget hånende:
  - En, angriber, to angriber, han svimler.
  Natasha, som fyrede, bekræftede sangen:
  - Et slag, to slag, han ligger rundt!
  Cool Alenka energisk understøttet:
  - En gang en planke, to planker - en kiste bygges.
  Den barbenede Natasha fortsatte med at skyde og slog fjenden ud med maskingeværudbrud, hvislede:
  - En skovl, to skovle - der bliver gravet et hul!
  Og krigeren blinkede med sine safirøjne. Hun er virkelig sådan en kæreste.
  Barbenede Alenka så nøje på positionerne. Tanken arbejdede hurtigt, og der var praktisk talt intet tilbage af general Nogis hær. Det ser ud til, at kommandanten selv blev dræbt. Vi afslutter den sidste japaner fra belejringshæren.
  Medvedev noterede logisk:
  - Sådan er teknologien nået! Fire mænd dræbte mere end femogfirs tusind japanere på få timer.
  Halvnøgen Alenka, der smilede ondt, bemærkede:
  - Vi skal også ødelægge resten! Efterlad ingen!
  Natasha sang, mens hun skød mod de sidste tusinde samuraier:
  - Nej, bjergene bliver ikke gyldne, vi dræber snart alle Rus' fjender!
  Cool Margarita tilføjede:
  - Nej, ikke hæmorider, du bliver snart en død modstander!
  Efter at have mejet general Nogis hær ned, klatrede Terminator-pigerne midlertidigt ud af tanken og løb barfodet gennem sneen. Nå, det er allerede vinter.
  De ødelagde allerede mere end hundrede og halvtreds tusinde infanteri. Og plus den japanske flåde. Imidlertid står over to hundrede og halvtreds tusinde flere japanere imod general Kuropatkins hær.
  Medvedev kom ud af sin søvn med et egetræshoved. Gik lidt rundt. Så spillede jeg på computeren igen... Star Wars er fantastisk... Men noget fungerede ikke...
  Medvedev begyndte at afspille den nye strategi. Jeg tændte for det historiske spil: Rusland på Nicholas II's tid. Og krigen med Japan. Det er sådan en grusom krig. Du kan implementere en strategi og samle kræfter ud på computeren.
  Medvedev spillede på et let niveau, men missede en indsprøjtning fra japanerne og led store tab. Ja, det er nødvendigt at bygge ikke for aktivt. Lad os genstarte.
  Og igen spiller du for dig selv... Som det viste sig, i Kuropatkins sted, skinner den fungerende præsident ikke for meget... Hele tiden er der nogle glitches, fejl.
  Medvedev tændte så på militærrådgiveren, og det gik glat... Og han selv tog en lur og døsede i stolen.
  Smukke Alenka , der plaskede sine bare fødder, spurgte Natasha:
  - Hvordan har du det ved at dræbe så mange mennesker?
  Den blonde pige svarede ærligt:
  - Ved det ikke! Det føles som om det er et computerspil! Du føler ikke noget raseri, vrede eller megen glæde!
  Barbenede Alenka fnisede af ærgrelse:
  - Dette er krig!
  Natasha snoede sig i en saltomortale. Hendes røde, runde hæle blinkede. Generelt er hun en vidunderlig pige, der er i stand til at opnå meget uden stor indsats. Og hvis vi ikke vasker det, kører vi bare på det.
  Pigerne løb gennem sneen. Deres kroppe er meget udtryksfulde. Brystet er stort, hofterne er luksuriøse, ligesom krydset på en hest, musklerne er fremtrædende. Det er skønhedsheltene. De har den mest ægte feminine kraft. Så meget nåde. Og benene - muskulatur, der ruller under den solbrune hud.
  Tre japanske spejdere stødte på dem.
  Pigerne lavede saltomortaler. Og hvordan de vil slå samuraier i hagerne med deres bare hæle. Og de brækkede faktisk deres kæber. Og de slog alle deres tænder ud. Herefter sang pigerne:
  - Russernes storhed blev anerkendt af planeterne,
  Vi skynder os selvsikkert opad.
  Vi er elsket og værdsat af alle nationer i verden,
  Folket i hele landet marcherer mod kommunismen!
  Og igen blinkede skønhederne med smaragdøjne. De ser så kæmpende ud. Krigerne er aktive. Og igen jogging.
  Barbenede Alenka sprang. Hun drejede vindhjulet i luften og bemærkede:
  - Vi er så seje. Vi kan erobre hele verden!
  Natasha fnisede og svarede:
  - Kejserinde af Planeten Jorden -
  Det her er meget fedt!
  Og begge piger blinkede til hinanden. Hvorefter vi skyndte os tilbage. Faktisk koster hver dag med krig for meget for det zaristiske Ruslands statskasse. Og det er tid til at afslutte med japanerne hurtigt.
  Medvedev hilste pigerne med et strålende smil:
  - Nå, løb du rundt?
  Barbenede Alenka sagde med et grin:
  - Vi løber og er klar til kamp!
  Natasha bemærkede aggressivt:
  - Vi slår alle ihjel!
  Medvedev viftede med hånden og beordrede:
  - Så lad os gå!
  Barbenede Alenka lo og svarede:
  - Vores fire er de dødeligste i verden!
  Natasha protesterede mod dette og stampede med bare fod:
  - Ikke i verden, men i universet!
  Og den kraftige, aggressive og dødbringende tank kørte i alle hastigheder. Mere end to hundrede og halvtreds tusind japanere er foran. Men der er granater nok til en milliard soldater!
  Piger, en professor og en studerende - dette er et hold, der vil knuse alle og vride dem til et vædderhorn. Og kampvognen flyver mod de japanske tropper. Han skynder sig truende mod sig selv. Han vil knække alle.
  Barbenede Alenka sang med glæde:
  Ruslands vidder - smukke, kære,
  Hvor er sneens perler, de grænseløse floder af krystal,
  Og den russiske soldat og generalen er ét.
  Hellig er symbolet på staten - den ortodokse ørn, vores konge!
  Og så lettede den hurtige tank faktisk. Det fløj forbi som et jagerfly. Og han befandt sig foran japanerne. De universelle kanoner og drage maskingeværer begyndte at arbejde igen . Pigerne gik meget ivrigt i gang. Uden videre.
  Alenka affyrede pistolen med sine bare tæer, slog japanerne ud og sang:
  - Ære til min Rus', Stalin og Lenin, én familie!
  Og den rødhårede djævel funkler med smaragdøjne. Og hvordan han knepper samuraien. Du vil blive forelsket.
  Og Natasha er heller ikke ringere. Tærsker japanerne.
  og synger:
  - Sæt ikke farten ned i sving. Vores skæbne er at vinde, piger!
  Krigeren stod i fuldt flor. Og så hurtigt, hældende ild mod fjenden.
  Og bare tæer trykker på joystick-knappen.
  Halvnøgen Alenka, skydende, bemærkede:
  - Der er to problemer i Rusland...
  Margarita afbrød hende her:
  - Hvis bare der var to!
  Barbenede Alenka, skydende, var enig med glæde:
  - Ja, hvis bare to!
  Natasha, der skød, lagde hundredvis af japanere, tog den og sang:
  - Om to, om to vintre. Om to, om to forår!
  Barbenede Alenka, skydende, tilføjede:
  - Jeg dræber japanerne og kommer tilbage!
  Natasha fnisede og svarede:
  - Port Arthur er vores! Og vi vil ikke tillade nogen at tage vores Manchuria!
  Og krigeren tærskede igen samuraien. Russerne vil ikke tabe til japanerne. Dette beviser endnu en gang, hvor uovervindeligt Rusland er!
  Den barbenede Alenka smadrede batteriet og kurrede:
  - Rus' vil blive berømt i de fjerneste lande og århundreder!
  Natasha kvækkede også:
  - Og ingen magt vil stoppe os!
  Og hun ødelagde et par tusinde samurai mere. Så rykkede tanken frem, og høsten fortsatte.
  Margarita, der kiggede på dette, udtrykte sin mening:
  - Hvis krigen vindes så glimrende, hvad vil Rusland så gøre?
  Medvedev så pigerne klippe japanerne ned og foreslog:
  - Der bliver krig, enten med tyskerne eller med briterne! Men under alle omstændigheder er kampen med Land of the Rising Sun ikke den sidste!
  Alena, der havde smadret endnu et batteri, sagde:
  - Så vi giver det til tyskerne, ja, vi giver dem så meget, at det ikke virker nok!
  Natasha, ødelæggeren af samurai, tilføjede:
  - Og Hitler vil ikke have nogen at rekruttere til Wehrmacht!
  Alenka, der trykkede på joystick-knapperne med sine bare tæer, erklærede aggressivt:
  - Men jeg har ondt af arierne. Så mange smukke hvide fyre døde!
  Natasha var enig i dette og nikkede trist:
  - Ja, så mange gode mennesker døde! Og til hvad?
  Pigen slog japaneren og lagde mærke til det.
  - Og japanerne er en god nation, men vi er tvunget til at kæmpe med dem! Selvom dette heller ikke er for godt!
  Margarita bemærkede logisk:
  - Og dyrene? Slår de ikke hinanden ihjel? Men mennesket er bare et dyr af højeste orden!
  Medvedev smilede og protesterede:
  - Mennesket har i modsætning til dyr en sjæl! Og hans sjæl er virkelig unik og udødelig! Så vi og dyrene er en hel afgrund!
  Margarita protesterede mod dette:
  - Og aberne? De har også en høj grad af intelligens. En af dem kan tre et halvt tusinde ord!
  Den fungerende præsident svarede:
  - Men de er vores slægtninge!
  Barbenede Alenka skød mod japanerne og sang:
  - Jeg er en abe! Også en mand!
  Natasha mejede samuraien ned og kurrede:
  - Gå ikke rundt iført aber i et århundrede!
  Supertanken fortsatte med at meje japanerne ned. Hvorfor ikke? Han er virkelig et skørt udyr
  som affyrer fyrre tusinde kugler i minuttet. Og dens rustning er uigennemtrængelig for næsten ethvert projektil. Og ikke kun begyndelsen af det tyvende århundrede.
  Den barbenede Alenka, der skød, erklærede aggressivt:
  - Zar Nicholas gjorde meget for Rusland, men han forblev upåskønnet og undervurderet!
  Natasha, der hældte ild mod japanerne, var enig:
  - Det er rigtigt! Kongen blev dræbt. De tvang præsten til at træde væk fra tronen! Og hvad er blevet bedre?
  Barbenede Alenka skød fra en kanon og tilføjede:
  - Det blev endnu værre! Og endnu flere modbydelige mennesker kom til magten!
  Natasha fnisede, slog japaneren og sagde:
  - Så lad os kæmpe for en bedre fremtid! Og for Ruslands frihed!
  Halvnøgen Alenka, skydende, sagde:
  - For forandring og sejr!
  Så viste hun sin næve. Hun er en pige, der kan dette. Så vil selv samuraien ikke kunne slippe af med det. Og maskingeværerne virker. Alle klipper og klipper.
  De pløjer faktisk gennem hele rækker af lig. Og de rydder rummet morderisk.
  General Kuropatkin blev informeret om, at der foregik noget mærkeligt blandt japanerne. Skyderi, eksplosioner, nogen angreb dem.
  . KAPITEL nr. 9.
  Medvedev, efter at have sovet lidt, tog computeren op igen. Han barberede sig ikke engang. Og igen begyndte han at spille på sin egen måde.
  Angrebet på Japan efter slyngelkodeksen med kampvogne og fly. Herunder den bedste bombefly fra Første Verdenskrig, Ilya Muromets. Som erklærede sig meget højlydt. Og han slog japanerne som en gummismag mod fluer.
  Og frem til Tokyo...
  Dmitry Medvedev, efter at have erobret Japan, kaldte sig selv Mikado-kejseren.
  Og så nye krige...
  For eksempel kan du afspille alternativ historie. Alexander II fortalte Bismarck i 1875, at hans uoverensstemmelser med Frankrig var et internt anliggende mellem Tyskland og franskmændene. Bismarck overtog og angreb Frankrig i 1876. Først var preusserne heldige og nåede Paris. Men så satte de farten ned. Og Storbritannien gik ind i krigen... Alt ville have været fint, men briterne gav kamp til Tyskland og blev besejret. Så trak preusserne deres styrker op.
  Krigen i Vesten trak ud. Franskmændene forsvarede sig desperat. England overførte flere og flere styrker...
  I mellemtiden erobrede Rusland Tyrkiet og Istanbul. Storbritannien og Frankrig og Tyskland var involveret i krig. Og zar Alexanders imperium annekterede mange lande, inklusive Irak, og nåede det Indiske Ocean. Og Palæstina, og lande hele vejen til Egypten. Og så de russiske tropper, ledet af Skobelev, erobrede Mekka, Medina og andre byer i Saudi-Arabien.
  Og den sydlige del af det russiske imperium blev dannet. Og Alexander II blev en stor konge. Og krigen mellem Tyskland mod Frankrig og Storbritannien varede ti år.
  Og det endte med en praktisk lodtrækning.
  Alexander II regerede indtil 1887 og blev offer for et mordforsøg udført under ledelse af Alexander Ulyanov, Lenins bror. Hans herlige regeringstid, hvorunder Rusland byggede mange veje, erobrede mange lande og befriede bønderne, sluttede.
  Dette alternativ var, hvordan spillet blev spillet. Alexander den Tredje erobrede sammen med kommandør Skobelev både Iran og Pakistan. Men han døde også - et lyst lille hoved. Under Nicholas II førte Rusland en krig med Japan, der allerede havde en flåde i Det Indiske Ocean, som kom Stillehavet til hjælp ret hurtigt. Russerne besejrede samuraierne relativt hurtigt, og de havde meget mere styrke både til lands og til vands.
  Derudover blev den russiske hær kommanderet af den geniale forsvarsminister Skobelev. Og Rusland vandt ikke kun, men formåede også at erobre Japan. Desuden havde USA endnu ikke vovet sig ud over den vestlige halvkugle, og Storbritannien var ikke så stærkt. Desuden var Rusland i en alliance med Tyskland. Sidstnævnte haltede bagefter Storbritannien og Frankrig i kampen for Afrika. Det tsaristiske Rusland blev efter annekteringen af Japan og dele af Kina endnu stærkere. Vejen Delhi-Moskva blev bygget.
  Som det ses heraf, blev Tsar-Ruslands planer for ekspansion til Indien og Kina gennemført med succes. Zar Nicholas II valgte Tysklands side under Første Verdenskrig. Tyskerne besejrede Frankrig og besatte Belgien, Holland, Danmark og Norge. Rusland erobrede Egypten, det meste af Afrika og Indokina. Og også Stillehavsbesiddelserne i Storbritannien. Og endda landet i Australien. Og hendes Australien blev taget til fange.
  Hvorefter krigen endte med landgang og besættelse af Storbritannien. Første Verdenskrig er forbi. Men det forekom Kaiser Wilhelm, at Rusland allerede havde erobret for meget land, og det uden egentlig at prøve. Og han drømte om hævn. Rusland erobrede faktisk store områder - Australien, hele Asien, det meste af Afrika, tyskerne bed ikke så meget fra sig, og endnu mere fra Portugal og Spanien, som de besatte. Østrig-Ungarn fik kontrol over Italien og Libyen. Rusland tog omkring tre fjerdedele af Afrika og besatte derefter Etiopien lidt senere. Det lykkedes tyskerne at hugge Marokko af.
  Det var naturligvis ikke nok for Tyskland. Selvom hun tog Frankrig, Belgien, Holland og Norge, og Rusland underkuede Sverige.
  Wilhelms forberedelser begyndte til en ny krig med Rusland. Krisen i 1929 forværrede situationen. Østrig-Ungarn og Tyskland kontrollerede næsten hele Europa. Og en del af Afrika... Og Storbritannien. Men der var stadig USA og Canada. Wilhelm og Nicholas II havde endnu ikke besluttet sig for at gå i krig med hinanden. Desuden ønskede Rusland mindst af alt at kæmpe og fordøje enorme territorier. For at fremskynde deres assimilering tillod zar Nicholas II endda russerne at have fire koner. Hvad blev nedfældet ved det ottende økumeniske råd.
  En lignende beslutning blev truffet i 1925. Og i 1926 tog Nicholas II sig en anden kone. Som det viste sig, var beslutningen ikke dum. I 1929 fik kejseren endnu en datter. Og den 25. november 1932 blev der endelig født en sund søn. Nicholas den anden kaldte ham Peter. Til ære for Peter den Store.
  Og i 1933, den 15. maj, begyndte en ny krig. Tyskland erklærede Canada krig. Som et herredømme over Storbritannien. To måneder senere gik USA med Roosevelt i spidsen, trods den økonomiske krise, ind i krigen med Tyskland. De ønskede ikke at opgive Canada.
  Allerede midaldrende, men aggressiv, forsøgte Wilhelm først at kæmpe alene uden at kræve russisk hjælp. Han forventede at gøre alt selv. Men det er ikke så let at erobre et territorium adskilt af et hav. Desuden byggede USA hurtigt kampvogne og en hær. Og de dannede regimenter... Krigen varede i et helt år uden den store succes for tyskerne. Som kun nåede at erobre Island og Grønland. Men i Canada kunne de ikke få fat i det.
  Wilhelm henvendte sig til zar Nicholas II: "hjælp mig, kollega." Du er min fætter og bror. Nicholas II havde selv planer for Alaska og Canada. Nå, jeg besluttede, at det ikke er guderne, der skulpturerer potter. Og han tog den, og den 25. juni 1934 erklærede USA og Canada krig. Hans tropper bevægede sig gennem Alaska på tværs af amerikansk territorium.
  På dette tidspunkt var jernbanen til Chukotka allerede blevet bygget, og russiske tropper rykkede frem. På deres side var en numerisk overlegenhed og de bedste kampvogne i verden, både lette, tunge og mellemstore.
  Så Amerika var nødt til at håndtere ulige kræfter.
  Og Nicholas II, som vi ser, er virkelig på en hvid hest. Og den ene sejr efter den anden. Russiske tropper marcherer tværs over Alaska. Og de tager by efter by, landsby efter landsby.
  Tyskerne forsøger at lande i Cuba. Krigen vokser. Kaiser Wilhelm skriver til Nicholas II:
  - Russerne og jeg har været og vil altid være forenet. Og vi kommer aldrig til at skændes. Så lad Amerika blive færdig.
  På grund af den udvidede kommunikation gik fremskridtene lidt langsommere end planlagt. Men de russiske tsartropper erobrede alligevel hele Alaska på fem måneders kampe og gik ind i Canada.
  Roosevelt tilbød endda fred til Rusland og lovede at opgive Alaska, men det var for sent. Krigen fortsatte med vild opgivelse.
  I vinteren 1935 nåede russiske tropper trods vanskelige vejrforhold de amerikanske grænser i nord. Kampene fortsatte i foråret... Russiske tropper gennemførte den ene operation efter den anden, og i slutningen af juli erobrede de næsten hele Canada. Og i august omringede de Philadelphia.
  USA befinder sig i en meget vanskelig situation. Men de kæmpede desperat tilbage... Men ved udgangen af 1935 var mere end en tredjedel af USA's territorium allerede erobret. Og om vinteren var de tsaristiske succeser endnu større... I begyndelsen af marts 1936 nærmede de sig Washington og New York.
  Og i april blev begge byer indtaget... Krigen fortsatte indtil august, indtil hele USA's territorium var besat.
  Så kom offensiven i Mexico og så videre i hele territoriet.
  Wilhelm foreslog Nicholas II at fuldføre opdelingen af hele verden. Nicholas II var enig.
  I løbet af 1937 blev hele Latinamerika erobret af russiske tropper. Dermed fuldførte Nicholas II opdelingen af verden med tyskerne. Og der er kun tre imperier tilbage: det største: russiske, så tyske og endnu længere Østrig-Ungarn.
  Rusland blev dermed verdenshegemonen, men... Nicholas II er stadig en stor zar, men en dødelig. Døde i august 1939. Og den ældre Wilhelm angreb Rusland den 1. september 1939. Han besluttede at udnytte det faktum, at Peter den Fjerde stadig var en dreng, ikke engang syv år gammel. Og han besluttede, at mens regenterne regerede i Rusland, var det bedst at slå til. To dage senere gik Østrig-Ungarn også ind i krigen. Alle lande rundt om i verden blev trukket ind i konfrontation. Den sidste krig i planeten Jordens historie er begyndt.
  Den tsaristiske hær havde ingen side med hensyn til antal og kvalitet af våben. Russiske kampvogne og fly er stadig de bedste i verden.
  Og kampene viste dette. Det samme er nye talentfulde befalingsmænd.
  Men Østrig-Ungarn viste sig at være det svage led helt fra begyndelsen. Og hun tabte næsten fra de første dage. Den tsaristiske hær besejrede østrigerne, indtog Lvov og derefter Peremyl. Kun ved at fjerne en del af deres styrker fra Polen reddede tyskerne østrigerne fra fuldstændigt nederlag. Men selv dette var til ringe nytte. Kaisers hærs forsøg på at indtage Warszawa mislykkedes i skændsel. Og russiske tropper skubbede dem kraftigt tilbage mere end to hundrede kilometer.
  Tyskerne standsede de russiske tropper med stort besvær. Hele vinteren gik i kampe. I foråret var kampene også i fuld gang. Russiske tropper greb gradvist initiativet. De havde flere gange flere soldater, og derfor kunne de hen mod sommeren slide tyskerne så meget ned i indbyrdes træfninger, at de begyndte at overgive sig. Samtidig begyndte en offensiv mod Østrig-Ungarn. I efteråret blev Budapest omringet. Derudover erobrede den tsaristiske hær tyske besiddelser i Canada. Og i vinteren 1940-1941 afskar tsarhæren Østpreussen. Og i april 1941 nåede hun Oder.
  Tyskernes stilling blev yderst vanskelig. I maj 1941 faldt Wien. Og hen over sommeren nåede russerne Alperne og befriede Venedig. Vi kom ind i de sydlige egne af Tyskland.
  Og i efteråret erobrede de endelig Italien. Vinteroffensiven mod Berlin sluttede med dens erobring den 30. januar 1942. Hvorefter modstanden fra tyskerne, der allerede havde mistet alle deres ejendele i Afrika, svækkedes. Russerne nåede Rhinen i april. Hvorefter den 22. april kapitulerede resterne af de tyske styrker.
  Dermed sluttede den sidste krig på planeten Jorden. Det endte med det zaristiske Ruslands sejr og succes.
  Dernæst kom erobringen af det ydre rum. Tilbage i 1936 fløj den første russiske mand ud i rummet. Fløj rundt om planeten Jorden. Og i 1945, den 9. maj, landede russerne på månen.
  De fløj til Mars i 1967. Til Venus i 1969. Til Merkur i 1972 . Og på Jupiters satellitter i 1973. Mennesket landede på den fjerneste planet Pluto allerede i 1980. Og i 2003 fandt den første flyvning uden for solsystemet i menneskehedens historie sted. Det russiske skib fløj til Alaf Centauri og vendte tilbage i 2018.
  Fra 2020 er Rusland stadig styret af Peter den Fjerde, som takket være den moderne medicins resultater slet ikke er en gammel mand. Peter den Fjerde har regeret i enogfirs år, og hans regeringstid er den længste i verdenshistorien. Hvor de nøjagtige datoer for regeringstiden er kendt, selvfølgelig.
  Nå, for nu er alt roligt i verden, som altid. Og endda lidt kedeligt... Folk har et godt liv. Sandt nok er der problemer med overbefolkning. Men her indføres der allerede fødselsrestriktioner.
  Ortodoksi har moderniseret sig. Præsterne blev barberet og klædt i uniformer med skulderstropper.
  Teknologiens udvikling har skabt enorm arbejdsløshed. Men dette problem er også løst. Hypernettet er udviklet.
  Forskning er i gang, og der er allerede skabt rumskibe, der er i stand til at bevæge sig hurtigere end lysets hastighed. Ja, godt for det zaristiske Rusland og hele verden under Romanovs styre. Dette mest glorværdige dynasti i menneskehedens historie.
  Fader Tsar Nicholas. Byg et paradis på planeten Jorden!
  Dmitry Medvedev afviste strategien. Han erobrede hele verden for de russiske zarer. Han viste sin strategiske tænkning. Han opnåede stor succes og faldt i søvn igen, klædt på og drømmende som før.
  Kuropatkin udtalte:
  - Rolig! Kun fred!
  General Linevich bemærkede med alarm:
  - Deres Excellence, måske kan vi slå til nu?
  Generaladjudant Kuropatkin udtalte:
  - Nej! Selvfølgelig ikke! Det kunne være en japansk fælde!
  General Linevich bemærkede frygtsomt:
  - Dette er vores chance for endelig at vinde denne krig!
  Kuropatkin erklærede med skælvende stemme:
  - Tålmodighed, tålmodighed og mere tålmodighed!
  Linevich protesterede mere vredt:
  - Men Alexander Suvorov sagde: et øjeblik giver sejr!
  Kuropatkin mumlede tørt:
  - Jeg har kommandoen her! Og vi skal først og fremmest bevare hæren. Og generelt vil Japan snart løbe tør for damp!
  Linevich foreslog:
  - Måske skulle vi i det mindste lave en rekognoscering?
  Kuropatkin accepterede modvilligt:
  - Det er muligt, bare pas på!
  Linevich knurrede aggressivt:
  - I zarens og fædrelandets navn!
  I mellemtiden ryddede supertanken japanerne ud. Slået dem ud, skød dem på forskellige måder.
  Barbenede Alenka, der skød nådesløst, spurgte den fungerende præsident:
  - Er det vores sidste operation?
  Medvedev spurgte med et grin:
  - Hvorfor tror du det?
  Det rødhårede udyr bemærkede:
  - Japanerne har ikke flere store formationer!
  Natasha var også enig i at sømme og skyde samuraien:
  - Men faktisk har Japan ikke andet at kæmpe med!
  Medvedev svarede med et noget usikkert blik:
  - Japan kan samle flere nye tropper og købe nye skibe fra Amerika og Storbritannien. Så lad os se det i øjnene, krigen er ikke helt slut endnu!
  Halvnøgen Alenka, der skyder mod samuraien, bemærkede:
  - Hvad hvis Rusland tilbyder fred til Japan på moderate vilkår? Vi tager kun Kuril-ryggen, og alt andet forbliver, som det var før krigen?
  Den fungerende præsident var enig:
  - I dette tilfælde bliver der højst sandsynligt fred!
  Margarita bemærkede vredt:
  - Hvis ikke for revolutionen, ville japanerne stadig være blevet besejret. De ville ikke gå nogen steder!
  Den barbenede Natasha, der hældte ild på samuraien, gik hurtigt med:
  - Sikkert! De ville ikke gå nogen steder!
  Cool Alenka, der rev japanerne fra hinanden med skaller, foreslog:
  - Lad os fange Mikadoen!
  Natasha sprang aggressivt op:
  - Fange Mikado? Nå, interessant!
  Margarita bemærkede med et smil:
  - Ville det ikke være for meget?
  Medvedev udtrykte også tvivl:
  - Er det ikke for meget? Når alt kommer til alt er det én ting at forsvare sine egne, og en anden ting at blande sig i Japan, som, lad os se det i øjnene, heller ikke kæmper på de oprindelige russiske lande!
  Den barbenede Alenka hvæsede og slog igen japanerne med skaller:
  - Er det værd at vise sådan barmhjertighed?
  Natasha, der trykkede på joystick-knapperne med sine bare tæer, nikkede:
  - Virkelig, hvorfor har vi brug for det? Vi kan også fange Mikado!
  Margarita lo:
  - Jeg er på dig, som om jeg er i krig! Og i krig, som på dig!
  Medvedev svarede strengt:
  - Du skal vide, hvornår du skal stoppe! Vi er ikke tilfældige mennesker! Det er os, der seriøst og bevidst ændrer historien! Så du skal vise følelse, herunder foranstaltninger!
  Barbenede Alenka skød og sang:
  - Øh, mål, mål! Hvor meget kolera er der!
  Supertanken arbejdede aktivt. Mere end hundrede og femogtyve tusinde japanere er allerede blevet ødelagt. Halvdelen tilbage.
  Natasha sang med et grin:
  - Vi vil ødelægge hele voldens verden,
  Ned til jorden og så
  Vi vil bygge en cool ny verden,
  Så der ikke findes problemer og problemer i det!
  Den barfodede Alenka, der affyrede en meget dødelig ild, hvæsede:
  - For en god og retfærdig konge!
  Margarita foreslog:
  - Eller måske snupper vi et par trofætønder sake?
  Barbenede Alenka smilede giftigt:
  - Hvad vil du drikke?
  Margarita rystede negativt på hovedet:
  - Atleter drikker ikke!
  Barbenede Alenka, der havde sprængt endnu et batteri i luften, fnisede:
  - Fra småretter!
  Natasha foreslog:
  - Lad os drikke palmeøl. Det er sundere!
  Og hun skød flere japanere ned.
  Medvedev svarede:
  - Forretning først, sjov senere!
  Burde den fungerende præsident ikke vide det? Havde han ikke altid travlt og travlt?
  Ja, et af de første dekreter fra den fungerende præsident Medvedev var at øge lønningerne til statsdumaens deputerede tre gange. Og hvad med stedfortræderne? De udsatte præsidentvalget. Således fungerede Medvedev som fungerende præsident i Rusland i ret lang tid.
  Og dette blev endda en unik situation. Når statsoverhovedet udfører sine opgaver så længe. Men forandringen kommer ikke. Mere præcist ændrede alt sig under Medvedev til det værre. Som om formuen, der elskede Putin så højt, besluttede at tage hævn over hans efterfølger. Hvad der er galt med ham!
  Den moderniserede T-95 kampvogn fortsatte med at udrydde samuraien i geometrisk progression. Denne maskine viste sin effektivitet. Og den negative kraft af raseriet ved at formere kvasi-stof.
  Halvnøgen Alenka, der skyder mod japanerne, bemærkede logisk:
  - Alligevel er det ikke helt korrekt. Det viser sig, at vi ikke kan gøre noget uden supervåben!
  Barbenede Natasha svarede vredt:
  - Nogle højere magter forhindrede Rusland i at vinde krigen med Japan. Men en god ting var planlagt, evangeliseringen af Kina. Og det blev ikke for kønt!
  Margarita stillede det åbenlyse spørgsmål:
  - Hvad med Gud så? Hvorfor hjalp han ikke ortodoksien?
  Næsten nøgen Alenka, der sendte skal efter skal, bemærkede:
  - Det er det! Tillad faktisk japanerne at vinde over det ortodokse land. Dette er i sandhed sådan et forræderi mod den russiske tro!
  Natasha, der hældte ild mod japanerne, bemærkede vredt:
  - Den kejserlige religion skal ikke være pacifistisk. Er det muligt at blive et stort land, hvis du lever efter budet: slår de dig på din højre kind, så drej til venstre!
  Cool Alenka var let enig i dette og knuste japanerne:
  - Sikkert! Vi har ikke brug for pacifisme! Elsk din fjende! Er dette et bud?
  Margarita sang med entusiasme:
  Enhver, der er menneske, er født som kriger,
  Så det skete - gorillaen tog stenen.
  Når den levende er dømt til at kæmpe,
  Og ilden brænder varmt i hjertet!
  
  Drengen ser et maskingevær i sine drømme,
  Han foretrækker en tank frem for en limousine.
  Hvem ønsker at forvandle en øre til en nikkel -
  Fra fødslen forstår han, at magten styrer!
  Natasha udbrød og hældte ild mod japanerne med raseri fra en boblende vulkan:
  - Ja, automatisk! Og styrke er det vigtigste! Vi skal vinde!
  Barbenede Alenka hvæsede af vanvid og raseri og slog japanerne ud:
  - Jeg er det, der er født til at vinde! Og intet mindre. Vores sejr bliver vores!
  Natasha indvilligede og trykkede de bare tæer på hendes muskuløse ben på joystick-knapperne:
  - Det bliver bedst på denne måde! Vi har regeret og vil altid regere! Jeg mener, Rusland!
  Den barbenede Alenka, der slog japanerne ud, hvinede:
  - Jeg vil ikke lyve, jeg vil herske! Men ikke bare en rusten maskine, men et helt imperium!
  Og pigen har allerede fejet det sidste batteri af Land of the Rising Sun væk. Hun er sådan en skønhed, at hun burde være verdensmester. Og giv aldrig efter for svaghed og frygtsomhed.
  Natasha, skød, mumlede:
  - Jeg bliver en dronning! Eller endnu bedre, kejserinden!
  Barbenede Alenka fortsatte:
  - Hvad med krig, hvad med krig, hun er en dårlig kvinde og en tæve! Men det producerer flotte fyre, står der - dræb kujonen i dig!
  Margarita nikkede indforstået:
  - Det er rigtigt, dræb kujonen i dig selv! Jeg tror, at hvis Nicholas II abdicerede tronen, var det slet ikke på grund af fejhed!
  Halvnøgen Alenka udtalte bestemt:
  - Nu vil han ikke give afkald! Vi vil styrke den kongelige trone, så den vil stå i århundreder!
  Natasha udbrød:
  - Vær en stor zar Nicholas II! Vi støtter dig! Der vil ikke være nogen revolution - der vil være Stor Rusland!
  Til sidst afsluttede krigerne med udryddelsen af hæren i Land of the Rising Sun. Mere end to hundrede og halvtreds tusinde soldater og officerer blev dræbt. Således blev næsten alle Japans landstyrker ødelagt. Ligesom flåden ophørte med at eksistere.
  Barbenede Alenka bemærkede med et grin:
  - Var det besværet værd? Så jeg mente at sige freak out? Uden at gøre modstand for længe, lykkedes det hæren at besejre Rusland!
  Natasha sagde selvsikkert:
  - Rusland tabte udelukkende på grund af den femte kolonne. Ellers havde vi vundet alligevel!
  Margarita spurgte den fungerende præsident:
  - Hvad skal vi gøre? Skal vi vende tilbage eller fortsætte?
  Medvedev, der var ved at miste strømmen, tændte for computeren og sagde:
  - Nu får vi en prognose for den videre udvikling af det zaristiske Rusland. Hvis alt går godt, vender vi tilbage.
  En behagelig kvindestemme hørtes;
  Efter den fuldstændige ødelæggelse af japanske landstyrker og flåde tilbød Mikado fred. USA og Storbritannien blev enige om at fungere som mæglere.
  Forholdene var gunstige for Rusland. Landet modtog Kuril-ryggen og Taiwan.
  Samt kontrol over Manchuriet, Korea, Mongoliet. Derudover betalte Japan også en godtgørelse på to hundrede og halvtreds millioner guld russiske rubler.
  Zar Nicholas II's autoritet voksede, og der var et fald i den revolutionære følelse. Landet begyndte et hurtigt økonomisk opsving. Zheltorossiya opstod. En del af Kina blev frivilligt en del af Rusland, samt Korea og Mongoliet. Tsarriget blev større, og dets befolkning voksede. Den økonomiske vækst begyndte tidligere end i den virkelige historie og var stærkere.
  Der var ingen statsduma, og tsarregeringen kunne bedre forberede sig på Første Verdenskrig. Verdens første lette kampvogne "Luna"-2 i masseproduktion og fire-motors bombefly "Ilya Muromets" og "Svyatogor" dukkede op i Rusland. Første Verdenskrig startede alligevel, men var mere vellykket for Rusland.
  Da kongen havde en større befolkning, økonomi og hær. Og den interne position er stærkere. Der er ingen statsduma - et arnested for oprør og militærkup.
  Med varierende succes, men generelt på initiativ af Rusland og sejr i de fleste kampe, sluttede krigen den 7. november 1915 med Tysklands overgivelse. Østrig-Ungarn kollapsede og blev delt. Galicien og Bukovina blev russiske provinser. Krakow og de omkringliggende lande gik ind i kongeriget Polen, ligesom Poznan, Danzig og en del af Østpreussen. Og Klaipeda sluttede sig til den baltiske provins. Tjekkoslovakiet opstod - et kongerige i Rusland.
  Rumænien annekterede Transsylvanien. Ungarn blev et selvstændigt kongerige, men under protektion af Rusland, og zar Nicholas som medhersker. Østrig er blevet et meget lille land. Jugoslavien opstod, også under protektion af Rusland og under medhersker Nicholas II.
  Türkiye er forsvundet fra verdens politiske kort. Irak og Palæstina blev en del af Storbritannien, Syrien blev en del af Frankrig, Lilleasien og Istanbul blev russiske provinser. Dermed øgede Rusland igen sit territorium. Men det sluttede ikke der. Så blev den saudiarabiske halvø erobret sammen med franskmændene og briterne. Og så delte Rusland og Storbritannien Iran og Afghanistan. Norden og midten blev russiske provinser, og den sydlige en britisk koloni.
  Verden så ud til at være blevet stabil. Krigen fortsatte kun i Kina. Men i 1929 brød en alvorlig økonomisk krise ud, som førte til den store depression.
  Revolutionære følelser voksede igen i Rusland. Strejker og protester brød ud. Men krisen viste sig ikke at være for alvorlig. Desuden brød krigen med Japan i 1931 ud igen.
  Samuraien ønskede hævn. Men denne gang var den russiske hær stærkere i alle henseender. Og admiral Kolchak er en strålende flådekommandant.
  Japan blev ikke kun besejret, men også erobret. Zar Nicholas II blev officielt kronet som Mikado-kejser af Japan i februar 1932. Dermed udvidede Rusland sig endnu mere. Og det annekterede næsten hele Kina.
  Både med hensyn til befolkning og territorium havde Rusland ingen lige. Desuden var det britiske imperium ved at svækkes. Hitler kom til magten i Tyskland i 1933, men hvad kunne han gøre mod Rusland? Glem det. Zar Nicholas II døde i 1937 efter at have nydt en meget vellykket regeringstid, den næstlængste efter Ivan den Forfærdelige. Og med rekorderobringer i forhold til areal og befolkning.
  Men ikke alt fungerede for kongen i hans personlige liv. Arvingen Alexei døde ung. På grund af et ulige ægteskab blev den yngre bror Mikhail frataget retten til Ruslands trone.
  Kronen blev arvet af Kirill Romanov, der døde i 1938 uden at leve et år. Og hans søn Vladimir den Tredje blev den nye konge. Han blev kronet, og monarken regerede lykkeligt til deres dages ende indtil 1992. Og Rusland tog først kolonierne fra Frankrig og Storbritannien, sammen med Tyskland. Så erobrede hun Tyskland. Og så hele verden. Kort sagt blev den nye zar George den Første verdenskejser i 1992.
  Medvedev afsluttede anmeldelsen og sagde:
  - Tilsyneladende nok til dette univers! Vi kommer tilbage!
  Og alle fire råbte:
  - Ære til zar Nicholas II!
  . MELLEM EPILOG
  Medvedev vågnede fra et opkald... Han blev informeret om, at Zelenskys indsættelse som præsident for Rusland og Ukraine allerede var i gang. Og at det, siger de, er på tide for Dmitry Anatolyevich at forlade kontoret.
  Medvedev efterkom modvilligt. Inden jeg tog afsted barberede jeg mig og tog et bad.
  Så forlod han kontoret. Han blev kørt i en speciel bil. På vejen sagde de, at det ville være bedst for Medvedev at flyve til De Kanariske Øer for at hvile sig der.
  Og Zelensky lavede endnu et show af sin indvielse. Som sædvanligt farverigt med fyrværkeri og hop. På dagen for indvielsen kæmpede Vitali Klitschko med Michael Tyson på stadion i Kiev. Den berømte amerikanske bokser sagde ja til kampen på grund af store pengeproblemer. Klitschko dominerede alle tolv runder, men slog diplomatisk ikke Tyson ud.
  Formelt blev en af de mindre versioner af verdensmesteren spillet ud.
  Hvorefter Vitali Klitschko blev tildelt et diamantbælte.
  Vladimir Zelensky modtog lykønskninger fra alle lande i verden - inklusive Kina. Desuden intensiveredes folkelige uroligheder i det himmelske imperium. Mennesket lever ikke af brød alene. Folk ville have demokrati og frihed. Det kinesiske kommunistpartis despotisme var træt; alle ønskede frihed.
  Zelensky er blevet netop sådan et symbol. Et symbol på demokratisk styrke efter faldet af efterretningstjenesternes diktatur under Putin.
  Zelensky talte meget om ændringer, økonomien og nye resultater. Der har allerede været en konkurrence om stillingen som premierminister i Rusland. Der var flere tusinde ansøgere. Udvælgelsesprocessen var meget intens. Og det så godt ud.
  Indtil videre gik alt ganske glat. Zelensky lavede endda en saltomortale ved sin indsættelse. Fik klapsalver. Derefter demonstrerede han sit kendskab til fremmedsprog. Han handlede meget aktivt og rask.
  Til sidst tog Zelensky det og holdt et par taler mere.
  Yderligere, efter indvielsen, fulgte personalebeslutninger. Masser af ændringer og nye ansigter i regeringen.
  Der var et rigtigt udvalg af "jernkommissærer". En personalerevolution fandt sted i Rusland.
  Zelensky udstedte mange dekreter i de allerførste dage. Tillad salg af alkohol om natten og på rejsesteder. Indførte nye skatter på de rige. Han ophævede immuniteten fra stedfortrædere og dommere. Øget produktionsoutput. Indført told på handel med Kina.
  En folkeafstemning om forening med Rusland blev afholdt i Hviderusland. Og dette gik også til Zelenskys ære. Flertallet af hviderussere støttede forening med Rusland.
  Zelensky klagede over, at Medvedev hævede plastrene for meget, men lovede, at inflationen ville falde til ro. Og at intet dårligt vil ske.
  Faktisk stoppede prisvæksten snart. Og den russiske økonomi begyndte at vokse. Og i Kaukasus døde militante handlinger på en eller anden måde. Det blev meget roligere.
  Zelensky foreslog endelig et kandidatur til posten som Ruslands premierminister. Hun blev 32-årige Doctor of Sciences Alexey Bolshakov. Han vandt konkurrencen meget sikkert. Og han blev premierminister, den yngste i russisk historie.
  Medvedev fløj til De Kanariske Øer på ferie og modtog den tidligere præsidents pension for bare at have det sjovt. Indtil videre har han ikke haft problemer. Men Shoigu blev arresteret og anklaget for at forsøge et kup. Hvad ville han?
  Der var også masser af andre løsninger... I Amerika vandt en 41-årig demokratisk kvinde. Dermed skiftede regeringen. Og en kvinde og den yngste kandidat i amerikansk historie kom til magten. Trumps æra er forbi . Men venskabet med Rusland er kun lige begyndt at blomstre. Naturligvis mod det diktatoriske Kina var USA og det nye russiske imperium nu venner.
  Zelensky holdt endda en folkeafstemning og introducerede et andet navn: i stedet Rusland - Kievan Rus. Hvilket også talte meget. Hviderusland sluttede sig til føderationen. Og genoplivningen af imperiet begyndte... På et demokratisk grundlag.
  Den nye kvindelige præsident i USA arvede Trumps fjendtlighed over for Kina og helligede sig at skabe en koalition. Kievan Rus udviklede sig økonomisk under Zelensky med succes. Rusland beherskede Kina noget. Derefter meldte hun sig ind i NATO. Snart kom en pro-russisk regering til magten i Kasakhstan, og en unionsstat blev dannet. Russerne pressede Centralasien væk fra Kina. Konfrontationen blev ved med at vokse.
  Zelensky gennemførte en anti-Stalin- og anti-Putin-kampagne. Han fratog Stalin og Putin alle de priser, som Medvedev gav dem.
  Men alt forløb fredeligt. Selvom kommunisterne protesterede. Vi gik til stævner.
  Og der blev Lenin endelig taget ud af mausoleet. En slags glæde for mange. Og den ortodokse kirke kanoniserede Alexander II og Ivan den Forfærdelige, russiske zarer. Antallet af monumenter til Nicholas II er også steget.
  Tsarisme og westernisme blev på en eller anden måde moderne. De kom tættere på Europa, og udlændinge begyndte at modtage mange stillinger. Rusland er blevet en del af den vestlige verden, og efter Trump forlod, intensiveredes globaliseringsprocessen. Og Kina faldt i isolation og stod over for intern uro.
  Samtidig øgede Zelensky fødselsraten i det slaviske imperium. Den længe lovede flyvning til månen fandt endelig sted. Og alt fungerede på en eller anden måde vidunderligt.
  Allierede forbindelser blev etableret mellem Rusland og USA, eller mere præcist mellem Kievan Rus og Amerika.
  Og konfrontation hører fortiden til. Verden er blevet mere og mere global og sikker. Selvom der var krige. Kievan Rus gennemførte sammen med USA en operation i Libyen, hvor de satte en stopper for islamisterne. Så beskæftigede vi os med Mellemøsten og skabte baser der sammen med Amerika. Kievan Rus og USA begyndte sammen at vippe verden og skubbe Kina ud af Afrika. Og her kan vi ikke undvære krige. Og jordoperationer også.
  Både Kievan Rus og USA udførte luftangreb i fællesskab.
  Efterhånden blev kineserne fordrevet fra hele verden. Og det himmelske imperium faldt i en dyb økonomisk og politisk krise.
  Og Kievan Rus trivedes mere og mere.
  Rusland har aldrig kendt sådanne økonomiske vækstrater. Og at Kina kollapsede - Kievan Rus steg. Og det voksede hurtigt.
  Jernbanen til Chukotka blev bygget på rekordtid. Hvilket i sig selv er meget fedt.
  Og de gravede en tunnel under Alaska. Amerikanerne begyndte også at bygge en jernbane for at forbinde med Rusland. Der blev også bygget en jernbane til Delhi... Samtidig blev der gravet kanaler fra Sibirien for at vande Centralasien.
  En fælles operation blev udført mod Iran af USA og Kievan Rus. Og et fornuftigt sekulært regime blev indført. Hvorefter de begyndte at grave en kanal fra Det Kaspiske Hav til Den Persiske Golf.
  NATO udvidede til at omfatte arabiske lande. I Saudi-Arabien opstod et parlament. Kvinderne begyndte at tage deres burkaer af. Opbygningen af en sekulær stat begyndte.
  I de russiske medier skældte alle Putin ud for ekstremisme og kastede mudder efter ham for næsten at gøre Rusland til en koloni af Kina, men gudskelov døde han i tide. De sagde også hårdere ord. Men der blev åbnet en straffesag mod Medvedev. Og ikke kun én.
  Stalin blev båret ud af Kreml-muren. Lenin meget tidligere fra mausoleet.
  Meget har ændret sig i statens symboler. Flere nye typer flag er dukket op. Gul blev tilføjet til det russiske flag, og blå erstattede lyseblå.
  Dette var også interessant. Våbenskjoldet er ændret... Der var også en pengereform. De vekslede penge efter forholdet: en til tusind. Guldstandarden for rublen i Kievan Rus dukkede op. Samtidig opstod der nye og gamle penge - en øre - en halv kopek og en halv - en kvart øre.
  Alt er i orden...
  Titler begyndte også at genoplive... Prinser, baroner, grever, markiser og endda hertuger dukkede op. Især Zelensky blev hertugen. Moldova blev også en del af Kievan Rus. Der har allerede været talt om valget af konge.
  Men Zelensky sagde, at præsidenten for Kievan Rus kun vil blive valgt af folket. Og ikke mere end to valgperioder.
  Desuden reducerede Zelensky den russiske præsidents embedsperiode fra seks år til fem. Sandt nok aftjente Zelensky sin første periode i seks år.
  På dette tidspunkt havde han afsluttet annekteringen af Centralasien i Rusland. Og genoprettede grænserne til USSR. Kun de baltiske lande forblev ubesatte.
  Men amerikanerne ønskede ikke at opgive det endnu. Og derfor gav de Centralasien og Kaukasus væk.
  En ny krig brød ud i Kaukasus, mellem Armenien og Aserbajdsjan. Og hun gik meget grusomt. Så Rusland var i stand til at besætte disse republikker og holde folkeafstemninger om deres annektering.
  Således genvandt Zelensky Kaukasus og udvidede Kievan Rus. Lad os se det i øjnene, han er en erobrer. Desuden er han også en demokrat... Hans imperium udvidede sig yderligere...
  Så Afghanistan blev allerede under anden regeringsperiode, og en del af Iran dele af Rusland.
  I USA vandt en kvindelig præsident en anden periode. Indtil videre har den haft succes i økonomien, og vigtigst af alt lykkedes det at slå Kina ud. Hvilken stor sejr. Og Kievan Rus er nu en allieret ledet af Zelensky.
  Men selvfølgelig vokser Ruslands magt for hurtigt. Hun har allerede annekteret det nordlige Irak.
  Borzo opfører sig. Kievan Rus er det første land i verden med hensyn til vækstrater! Og det har overhalet USA i indbyggertal. Og allerede i Amerika kigger de med alarm - er Rusland blevet for stærkt?
  Desuden udvider imperiet Kievan Rus. Nu er de baltiske stater allerede under dens kontrol. Ja, dette er et virkelig stort problem for amerikanere. Zelensky har allerede samlet alle de tidligere territorier i USSR.
  Og ligesom den russiske zar fortsætter han sin ekspansion mod syd. Nu er Iran og Irak blevet helt en del af Kievan Rus. Og Zelensky blev let valgt for en anden periode i første runde.
  Selvom der var mange præsidentkandidater, var valget demokratiske.
  Zelensky sagde, at han ikke vil følge Lukasjenkos eksempel og styre for livet. Desuden var omstændighederne omkring Lukasjenkos forsvinden stadig uklare. Måske havde både Rusland og Vesten simpelthen ikke længere brug for ham. Og han forsvandt... Men Zelensky får kun styrke. Og faktisk formørker hans regeringstid med hensyn til succes hans forgængere, inklusive Peter den Store.
  Faktisk er det ikke alle, der er i stand til at genoprette USSR's territorium plus Afghanistan, Iran og Irak.
  Men Zelensky stopper ikke der. Nu er både Polen og Finland under angreb - de var også engang en del af zarimperiet. Og faktisk afholdes folkeafstemninger i disse lande, og de slutter sig frivilligt til Kievan Rus.
  Der er også succeser på den videnskabelige front. Den længe ventede flyvning til Mars har fundet sted. Russiske kosmonauter landede der. De tog jorden og forlod flaget, hvilket var en stor triumf.
  På samme tid tog Kievan Rus den originale Port Arthur fra Kina. Og udnyttede det faktum, at en borgerkrig var begyndt i Kina, tog de Manchuriet under deres beskyttelse.
  På samme tid annekterede Kievan Rus en del af Tyrkiet. De lande, der blev afstået til Rusland under Versailles-traktaten. Hvilket også var et meget stærkt træk. Zelensky udvidede Kievan Rus yderligere som et imperium. Og med hensyn til økonomi kom den i top og overgik USA.
  Nå, Kina er kastet ud i mareridtet af en borgerkrig, og det er allerede begyndt at blive delt.
  Kievan Rus blev et magtfuldt land. Og Zelenskys popularitet i landet voksede så meget, at folk begyndte at tigge Vladimir på deres knæ, så han ikke ville forlade. Hundredtusindvis af mennesker samledes.
  Zelensky afholdt som en undtagelse en folkeafstemning, der tillod ham at stille op for endnu en tredje periode som chef for Kievan Rus.
  Lederen i USA har ændret sig. Han er allerede blevet republikaner. Og ikke så ung længere - ældre end Zelensky. Så forholdet mellem Kievan Rus og USA begyndte at forværres igen. Rusland er allerede blevet smerteligt stærkere under Zelensky. De huskede, at dette sammen med det ukrainske styre allerede er Zelenskys fjerde periode.
  At den russiske præsidents beføjelser ikke blev reduceret, siger de. Det eneste, Zelensky gjorde, var at indføre en ændring af forfatningen, ifølge hvilken statsdumaen har ret til at afskedige en individuel minister med to tredjedeles stemme, eller med et simpelt flertal to gange ved at vedtage en mistillidsvotum.
  Og denne ændring er ikke så vigtig, da præsidenten beholdt retten til at udpege alle ministre og bestemme regeringens struktur. Og i statsdumaen har Zelenskys tilhængere et forfatningsmæssigt flertal.
  Mere betydningsfuldt var indførelsen af direkte valg til forbundsrådet, samt at lade fanger stemme.
  Men generelt er det her, begrænsningen af præsidentens beføjelser sluttede. Retten til at fjerne guvernører blev bibeholdt. Og på det lovgivningsmæssige område er det endda blevet udvidet.
  I USA begyndte Zelensky at blive anklaget for autoritarisme, og at partiet "Folkets tjener" kontrollerer næsten alle poster i staten. LDPR og Den Russiske Føderations Kommunistiske Parti ophørte med at eksistere. Et parti opstod - "A Just World" fra venstre. I stedet for LDPR dukkede Patriots of Russia op. Men Folkets Tjener-partiet dominerede fuldstændigt.
  Visse reformer påvirkede også kirken. Ortodoksi legaliserede retten til at have fire koner, hvilket rykkede tættere på islam. Tilgangen til ikoner har ændret sig noget, og der er sket en tilnærmelse til protestantismen. De begyndte at sige mere: at Gud er Én, og at blotte dødelige ikke er værdige til Guds tilbedelse.
  Samtidig blev treenigheden afskaffet som ikke et bibelsk symbol og uforståelig for rene dødelige.
  Og de introducerede: at Gud er Én, Gud Faderen. Men udtrykket Gud Sønnen er ikke i Bibelen. Desuden er der intet udtryk: Gud er Helligånden. Så hvorfor ikke forenkle religion.
  Desuden vækker en Gud, der hænger på et kors, ikke tillid. Hvis han ikke kunne beskytte sig selv, hvordan vil han så beskytte mennesker? Kort sagt gik vi over til monoteisme. Og selve Bibelen var blandet med gamle slaviske myter. Evangeliet om Veles opstod.
  Ateismen er også blevet intensiveret - man siger, stop med at lade dig rive med af menneskelige eventyr. Vi har én planet, og den behøver ikke, at folk tror på mirakler og især på verdens ende.
  Der vil ikke være nogen ende på verden, og det burde der ikke være. Og menneskeheden burde blive et rumimperium og nå helt til kanten af galaksen. Hvad med galakser? Mere ligesom universet. Og efter at have nået kanten af universet, gå til en anden del af universet. Der er jo et utal af universer. Og så kan du flyve fra et univers til et andet. Og med tiden, lær at skabe dig selv! Og der vil være nye, umådelige universer i stort set hele rummet.
  Og planeten Jorden er bare menneskehedens vugge. Og i fremtiden vil der være et imperium af sextillion til sekstillion grader af universer, og uden at ophøre med at udvide og erobre rummet yderligere.
  Og lederen og præsidenten for Kievan Rus Vladimir Zelensky, som en lysende sol af håb stiger over planeten!
  Og hans fremtid og fremtiden for Kievan Rus - må det blive lyst!
  
  FORCE MAJEURE, DA USSR KÆMPTE UDEN ALLIERE
  Og så satte en uimodståelig indflydelse ind, som lukkede de allierede styrker ned den 1. januar 1943. Rommels voldsramte korps stoppede ved grænsen til Libyen. Og al bombning af Nazityskland stoppede. Forsøg på at flyve mod London viste sig også at være fiaskoer. De tyske fly styrtede ikke ned, men blev kørt tilbage. Et hidtil hidtil uset mirakel skete, opdelingen af verden ved teomagisk magt.
  Dette hjalp dog i første omgang ikke tyskerne meget. Stalingrad, eller rettere Paulus-gruppen i den, kunne måske ikke længere reddes. Og de sovjetiske tropper bevægede sig selvsikkert fremad. Offensiven i Voronezh og i andre retninger var vellykket. Næsten som i realtid befriede Den Røde Hær Kursk, Belgorod og Kharkov.
  Men efter overførslen af Rommels garvede divisioner fra Afrika og de styrker, der i virkelighedens historie også blev smidt ind i de algeriske og tunesiske ørkener uden nogen fordel, tog Mainsteins berømte modangreb mærkbart til i styrke. Da betydeligt flere tyske styrker deltog i det, især luftfarten.
  Og de tredive splinternye "tigre", der uden held sad fast i Sahara, viste sig slet ikke at være overflødige.
  Det var her den første væsentlige uoverensstemmelse med den virkelige historie fandt sted. Mainstein lancerede et modangreb fire dage tidligere, og med meget flere styrker rykkede han hurtigere frem. Kharkov blev generobret ni dage tidligere, Belgorod tolv, og på farten, og vigtigst af alt, blev Kursk taget, som i virkelighedens historie ikke bukkede under for Fritz.
  Et betydeligt antal tyske styrker var involveret. Tyskerne brugte overførte reserver fra Frankrig, næsten alle kampklare kampvognsenheder og hovedluftfart. Uanset hvad man kan sige, så blev næsten halvdelen af Luftwaffe distraheret af vestfronten, så betydelige styrker i fjendens luft blev tilføjet. Og det sagde han under den tyske modoffensiv, der lignede et seglangreb.
  Ja, og Mainstein udspillede i virkeligheden de sovjetiske generaler, men her har han tyve divisioner flere jordstyrker og, når man tager ressourcekoncentrationen i betragtning, tre gange flere fly. Og Focke-Wulf er slet ikke dårlig, hvis den bruges rigtigt: hastigheden er høj, våbnene er kraftfulde. Det væsentlige er, at F-190 er mere effektiv med numerisk overlegenhed. Da dens kraftfulde våben tillader den at skyde et fly ned på én gang, og den kan flygte på grund af dens høje dykkehastighed.
  Sovjetiske tropper led et taktisk nederlag og forlod Kursk, mange soldater og officerer blev omringet. Delvist døde nogle, andre, selvom et mindretal af disse blev fanget, undslap mange, selvom de mistede deres udstyr.
  De sovjetiske tropper led kolossal skade, og deres offensiv blev stoppet. Men de tyske kampvogne kunne ikke bygge videre på deres succes på grund af forårets tøbrud.
  En midlertidig magtbalance opstod.
  En ny magt kunne dog også gå ind i krigen: Japan. Samuraien havde også deres hænder løst. Amerika er ikke tilgængeligt, men det angriber heller ikke. Det er rigtigt, at Japans stærke landhær lægger pres på Kina. Her stod Chiang Kai-shek i en meget vanskelig situation. Enten forsøge at komme til enighed med japanerne, eller kæmpe, men ikke længere modtage støtte med penge og våben fra USA, Storbritannien og andre lande.
  Tyskerne længtes naturligvis efter åbningen af en anden front for at aflede en del af de fjendtlige styrker fra øst. Ikke desto mindre led de betydelige tab. Især Stalingrad tog meget energi. De sovjetiske tropper tabte også meget, og nogle af tropperne endte i Kharkov og Kursk-gryden.
  Nazisterne øgede deres produktion af våben. Takket være manglen på bombning var Krauts i stand til at øge produktionen af kampvogne med et mere betydeligt tal, såvel som luftfart. Bombningen hindrede nazisterne mere, end man almindeligvis tror. Desuden øgede Tyskland i virkelighedens historie produktionen af udstyr i høj grad på grund af omstruktureringen af økonomien på krigsfod og den stadig mere aktive brug af slavearbejde, og ikke fordi de blev bombet svagt.
  For nu ventede tyskerne og byggede nye kampvogne, trænede besætninger, afhængige af moderne teknologi. Samtidig forblev spørgsmålet åbent: hvor skal man starte offensiven? Kursk-afsatsen eksisterede ikke længere. Og dette er et naturligt spor. Og så tøvede både tyskerne selv og Hitler. Der var en idé om at tage Leningrad med storm. Selvom det i dette tilfælde ville være nødvendigt at bryde igennem kraftige fæstningsværker.
  De tyske generaler ønskede ikke at tage til Stalingrad igen. Men ærligt talt er valget ikke bredt. Er det muligt at angribe Moskva selv? Der opstod alvorlige uenigheder blandt de fascistiske ledere. Mainstein, Guderian og Rommel talte endda i den forstand, at det var bedre slet ikke at angribe, men lade russerne stikke næsen ind og lokke dem i en fælde.
  En alternativ plan sørgede for at lancere en offensiv fra Taman-halvøen og Rostov-on-Don; Fritzerne var i stand til at forsvare denne velbefæstede by ved at overføre forstærkninger fra Balkan-gruppen og erstatte deres besættelsestropper med bulgarske og italienske.
  Führeren, der kunne lide operationer, hvor tropper bryder igennem i sammenfaldende retninger, var mere og mere tilbøjelig til denne plan, men var langsom til at gennemføre den. Især Panther-tanken viste sig at være lunefuld og brød ofte sammen, så den havde brug for modifikationer. Lad yderligere besætningstræning. Og Führeren ønskede at stemple flere "tigre".
  Stalin blev til sidst træt af det. I frygt for, at en anden front ville blive åbnet af Japan, som havde opnået store succeser i det sydlige Kina, hvis landhær allerede havde overskredet syv millioner soldater og data om det voksende militære potentiale i Det Tredje Rige, beordrede han selv iværksættelsen af en offensiv i retningerne Kursk og Donbass. Hitlers tøven og Führerens ønske om at danne divisioner med hundredvis af Tigre og Panthers førte til forkøbet.
  De sovjetiske tropper, der havde indledt offensiven den 7. juli 1943, havde imidlertid ikke selv en afgørende fordel i styrke. 5,56 millioner tyske tropper, omkring en million to hundrede og halvtreds tusinde satellitsoldater, handlede mod 6,6 millioner sovjetiske soldater og officerer. Efter forsvinden af truslen om angreb fra vest og syd øgede Mussolini antallet af italienske tropper i øst betydeligt. Antallet af spanske enheder steg også. Salazar sendte også en afdeling af "frivillige". De franske legioner, rumænere, mere aktivt ungarere, albanere og udenlandske divisioner i SS fra hele Europa kæmpede også.
  Den sovjetiske hær havde således ikke overlegenhed i antal, men koalitionens heterogenitet reducerede kvaliteten af de fjendtlige styrker. Den Røde Hær har en vis numerisk overlegenhed i kampvogne og artilleri. Men lige nu har "Tigers" og "Panthers" måske ingen side med hensyn til modstanderens ildkraft og rustning. Og T-4'eren opnåede overlegenhed i våbenildkraft over T-34-76. Men USSR har raketartilleri, og tyskerne har på trods af udviklingen af især gaskastere udviklet dette ret dårligt.
  Der er omtrentlig numerisk paritet i luftfart. Tyske jagerfly ME-109 "G", Focke-Wulf er dog stærkere end sovjetiske fly i bevæbning og fart, men lidt svagere i manøvredygtighed. Men Tyskland har desværre mere erfarne og produktive esser. Yu-188 bombeflyet er måske bedre i flyveegenskaber end PE-2 og TU-3. Og Yu-288 begyndte at komme i drift. Sandt nok er den kun lige begyndt at blive introduceret, ligesom ME-309.
  Men under alle omstændigheder, uden at have en fordel i styrke, indledte den røde hær en offensiv mod fjendens tidligere forberedte forsvar. Og hun mødte stædig modstand. Men de sovjetiske tropper var selvhævdende i deres offensiv, uanset tab pressede de sig frem. Selvom det gennemsnitlige fremskridtstempo viste sig at være lavt, en til to kilometer om dagen. Fjenden knækkede og formåede at grave sig ind igen. Tempoet i ikke mindre heroiske fremskridt fortsatte. I midten af august, på bekostning af store tab, rykkede sovjetiske tropper frem op til hundrede kilometer, nærmede sig Kursk og indledte stædige kampe om selve byen, og nærmede sig også Belgorod.
  Den 19. august 1943 åbnede Japan, som overvandt tøven, en front i Fjernøsten. På dette tidspunkt, efter at have lidt en række nederlag, gik Chiang Kai-sheks regime med til en fred til fordel for samuraierne. Japanerne fik kontrol over vigtig kommunikation og blev befriet fra behovet for at føre en vanskelig guerillakrig med dårligt organiserede, men meget talrige kinesiske tropper. Men Chiang Kai-shek blev lovet støtte i krigen med Mao Zedongs Røde Hær. Japan har allerede alle midler til at føre krig med USSR. Og de besluttede ikke at vente på det regnfulde efterår og den hårde sibiriske vinter. For ikke at nævne det faktum, at Hitler erklærede USA krig tilbage i 1941, men samuraien støttede ham ikke. Åbningen af en anden front i 1942 kunne have reddet nazisterne fra et knusende nederlag ved Stalingrad.
  Japans beslutning var ret forventet. Men i angrebet på Vladivostok opnåede samuraien taktisk overraskelse og påførte den sovjetiske stillehavsflåde alvorlig skade.
  I slutningen af august forsøgte tyskerne at angribe ved hjælp af en masse af de seneste kampvogne. Men deres sydlige modangreb var kun i stand til at opnå relativ succes. Den sovjetiske kommando havde allerede forudset en sådan mulighed og trak sine tropper tilbage til deres oprindelige linjer. Kun de kombinerede våben 31. armé faldt i gryden og blev for det meste ødelagt.
  De sovjetiske tropper nåede dog ikke deres mål og led meget betydelige tab, idet de ikke kunne generobre territoriet. Især mere end seks og et halvt tusinde kampvogne gik tabt, mod omkring otte hundrede tyske. I tankparken overgik den numeriske fordel til nazisterne. I september var tyskerne i stand til at indhente USSR i produktionen af hundredvis af fly om dagen, og i november, cirka i biler, øgede produktionen af Panthers til 650-700 tanke om måneden. Her spillede brugen af ressourcer fra de besatte lande, primært Frankrig, samt Belgien og Holland, hvor der blev indført værnepligt, en stor rolle.
  Tyskerne indledte med en vis forsinkelse i september en længe planlagt offensiv fra Rostov-on-Don og Taman-halvøen. Og de løb ind i stædige sovjetiske forsvar. Og Japan indledte en offensiv mod Mongoliet og erobrede Ulaanbaatar og Primorye. Men der er kun sket små fremskridt.
  Dette afledte betydelige reserver og efter halvanden måneds hårde kampe forenede de tyske grupper sig. Men tabene af Fritz viste sig også at være meget betydelige, og de blev tvunget til at stoppe. Men denne taktiske succes provokerede Tyrkiets indtræden i krigen og åbningen af en tredje front i Transkaukasien.
  Nu skulle vi også kæmpe tilbage i denne retning.
  Til vinter vil frontlinjen i Fjernøsten være stabiliseret. Japanerne rykkede frem i Primorye-regionen fra halvtreds til hundrede og tyve kilometer, erobrede mere end halvdelen af Mongoliet sammen med Ulaanbaatar, men deres offensiv stoppede. Tyrkerne nærmede sig Jerevan og angreb Batumi, det lykkedes dem at erobre to tredjedele af den sidste by. Tyskerne selv kommer ikke særlig meget frem i efteråret. Og de har endnu ikke grebet initiativet.
  Krigen blev mere og mere positionsbestemt og langvarig. Til udmattelse og til teknologisk overlegenhed. I løbet af 1943 øgede USSR flyproduktionen med en og en halv gange fra 25 tusind til 37 tusind. Nazityskland fra over 15 tusind til 32 tusind, mere end det dobbelte. I årets sidste måneder matchede tyskerne deres sovjetiske produktionsresultater i fly. Og også i kampvogne og selvkørende kanoner - med kvalitativ overlegenhed. Men USSR skal også kæmpe mod Japan. Derudover produceres en række fly og kampvogne i Italien og andre satellitlande i Det Tredje Rige. Selvom ikke for meget. Plus, tyskerne, der udnyttede fraværet af krig, begyndte at udvinde og levere olie fra Libyen til deres behov.
  Så gradvist svækkedes energimanglen i Det Tredje Rige. Derudover lovede de afrikanske franske besiddelser at være en god kilde til råvarer.
  Så nazisterne kunne forsyne sig godt. Som svar forberedte de røde designere nye typer kampvogne til Stalin med 85 mm og 122 mm kanoner. Tyskerne bremsede noget arbejdet på Panther 2. Det er ikke let at få en tank med kraftige våben, stærke rustninger og relativt mobilitet. Og "Royal Tiger" viste sig at være for tung med 68 tons. Kun moderniseringen af Panther lovede at blive relativt vellykket. Og T-4-tanken har tilsyneladende opbrugt sine muligheder. Gradvist, fra 1944, begyndte produktionen af denne maskine at falde. At stoppe helt i april.
  Den sovjetiske kommando iværksatte flere offensive operationer om vinteren. Og Taman-halvøen, og i centrum, og i Leningrad-retningen og nær Kursk. Men ingen væsentlig succes blev opnået nogen steder . Fjenden havde allerede en numerisk overlegenhed i mandskab både i kampvogne og fly. Kun frygt for vejret tvang Fritz til at følge defensiv taktik.
  En negativ rolle spillede også det øgede antal desertører og forrædere, samt det faktum, at tyskerne udviklede højhøjdeflyvning, som var mere effektiv til rekognoscering fra luften.
  Derudover nærmede den sovjetiske kommando processen med koncentration af styrker noget forkert. Især selve taktikken med at starte den næste operation i et andet område, selv før afslutningen af den forrige, gav mening i betragtning af den numeriske overlegenhed. Som i Første Verdenskrig, at trække tyskerne fra hinanden. Men hvis fjenden overgår dig, gjorde det det vanskeligt at opnå overlegenhed i styrker i et bestemt område.
  Hvis Stalin havde formået at skabe overlegenhed på en separat sektion af fronten i et forhold på cirka tre til én, så ville der måske være opnået taktisk succes.
  Og så i en sektor er der en offensiv, i en anden forbereder de sig, men i virkeligheden er det lettere for tyskerne og deres allierede at slå tilbage. Desuden havde Fritz allerede højhastigheds-rekognosceringsfly med fremragende optik, som gjorde det muligt for dem at spore troppernes bevægelser. Og om vinteren er det sværere at camouflere, og natten er ikke et vidundermiddel, så tyske efterretningsofficerer anskaffede sig gode nattesynsapparater.
  "Royal Tiger" som en planlagt gennembrudstank blev forsinket i serieproduktionen og var ikke helt vellykket. "Panther" -2, som Hitler beordrede for at blive forstærket med panser for at gøre IS-2 uigennemtrængelig, og for at installere en motor på 900 hestekræfter, vejede 51 tons, selv under hensyntagen til installationen af et legeringshus, som sparede 800 kg. . Men det blev muligt at styrke sidepanseret op til 82 millimeter i en rationel vinkel. Dette gjorde den tyske kampvogn ikke så sårbar fra siderne som tidligere modeller. Men igen, "Panther"-2 og "Lion"-2 i et mere avanceret layoutskema er stadig kun under udvikling.
  Men i løbet af vinteren tog tyskerne fuldstændig kontrol over franske besiddelser i Afrika, herunder Niger-løkken. Og der er olie, gas og bauxit og endnu større reserver af uran, især i Congo. De Gaulle blev fanget - uden hjælp fra de allierede var han værdiløs, og Scorrel arbejdede rent og dygtigt.
  I maj 1944 var olieproblemerne således stort set løst. Alle forsyninger kom allerede fra Libyen, og der var kun tilbage at bore flere og flere brønde.
  Men i maj var tyskerne endnu ikke klar til at angribe. Bortset fra Tiger, som var forældet i design, havde de ikke en seriøs banebrydende tank. Sandt nok var "Tigeren" allerede i masseproduktion, og takket være rustningens høje kvalitet og tykkelsen af siderne samt den hurtigskydende, nøjagtige pistol kunne den spille rollen som, hvis ikke en ideel , men mere eller mindre acceptabel tank, der bryder omsætningen af USSR-tropperne .
  Den tyske kommando vendte efter en række stridigheder tilbage til den tidligere 1942-plan. Nemlig at indlede en offensiv på flankerne. Tag Leningrad ind i en dobbeltring og bryd igennem til Stalingrad. Desuden, efter at Wehrmacht forlod Rzhev-Vyazemsky-fremspringet, gik et bekvemt brohoved for et angreb på Moskva tabt. Så det er relativt langt fra hovedstaden.
  Nazisternes plan er heller ikke optimal, men... Der blev afholdt tidligt parlamentsvalg i Sverige, hvor nazisterne opnåede en imponerende sejr. Et land med en befolkning på otte millioner mennesker og en udviklet økonomi var klar til at gå i krig mod USSR. Den mest populære figur var Karl den Tolvte. Svenskerne længtes efter hævn for tidligere nederlag og ydmygelse under krigene tabt til Peter den Store og Alexander den Første. Således havde hele Europa allerede kæmpet mod USSR. Desuden besluttede Franco og Salazar at gå officielt ind i krigen for at kræve deres del af byttet. Kun Schweiz forblev formelt neutralt, men det sendte også en deling af frivillige.
  Numerisk overlegenhed var på den nazistiske koalitions side. Derudover havde tyskerne allerede i midten af maj 1944 omkring tusind ME-262 jetfly i drift. Selve bilen er ret vellykket, men med ufærdige motorer. Men efterhånden forbedredes motorerne, blev kraftigere, mere pålidelige og brændstofforbruget faldt.
  Offensiven begyndte i syd. Fritz forsøgte at gentage planen udviklet af OKW for Operation Blau i januar 1942, men derefter vilkårligt ændret af Hitler. Når du angriber Stalingrad fra både syd og nord, langs konvergerende retninger. Men først måtte tyskerne bryde igennem til Don. De fascistiske Tigre gik til angreb, men stod over for en stærk defensiv linje. Krauternes fremmarch viste sig at være langsom, de kørte fast i forsvaret i dybden af de sovjetiske tropper. Efter kun at have tilbagelagt 35-40 kilometer i retning af Voronezh i de første ti dage.
  Derefter, i to ugers stædige kampe, rykkede nazisterne kun ti kilometer frem og blev på grund af store tab tvunget til at stoppe.
  Offensiven i syd udviklede sig mere vellykket. Der er færre sovjetiske tropper der, og det er sværere at forsvare. Talrige "Panthers", "Tigers", "Ferdinands" (denne selvkørende pistol viste sig at være mere udbredt på grund af manglen på strategisk bombning!) og de første modeller af "Jagdtiger" og den særligt effektive "Sturmtiger". Tyskerne formåede at bryde igennem de første forsvarslinjer og få operativ plads.
  Samtidig gik den japanske hær også i offensiven. Samuraierne øgede størrelsen af deres kampvognsflåde, og deres nye mellemvægte køretøjer var praktisk talt ikke ringere med hensyn til bevæbning og køreegenskaber i forhold til T-34-76, og var endda overlegne i frontalpanser, selvom de var underlegne i beskyttelse fra siderne.
  Japan førte offensiven i Mongoliet, hvor det var meget sværere at opretholde forsvaret. Den sovjetiske kommando stod over for mangel på reserver og kæmpede tilbage på alle tre fronter. Og tabene af personel under vinteroffensiven var betydelige.
  Den tyske offensiv på Tikhvin og finnerne og svenskerne fra Hvidehavskanalen blev slået tilbage med besvær. Nazisterne rykkede langsomt frem, men næsten uafbrudt. I midten af juni, i syd, brød Mainsteins tropper ind i Stalingrad. Det andet slag ved Stalingrad begyndte. Og i begyndelsen af juli, efter Tikhvins og Volkhovs fald, forenede finnerne, svenskerne og tyskerne sig - og dannede en anden ring omkring byen Lenin.
  Der opstod således en yderst vanskelig situation for de sovjetiske militærstyrker.
  Men Stalingrad gav ikke efter for Mainstein. Og det forhindrede tyskerne i at udvikle en offensiv i andre retninger. I syd, som i 1942, nåede de kun Terek-porten: sad fast i nærheden af Grozny og Ordzhonikidze. Tunge kampe fortsatte i Voronezh-retningen. I september blev sovjetiske tropper tvunget til at trække sig tilbage ud over Don. Det er skæbnens ironi, at frontlinjen i syd ved udgangen af oktober gentog 1942 på tidspunktet for nazisternes største fremmarch.
  Værre var det i nord, hvor Leningrad befandt sig i en total belejring. Derudover var tyskerne, finnerne og svenskerne i stand til at skære igennem forsvaret af Den Røde Hær på den Karelske Halvø og afskære Murmansk over land fra hoveddelen af USSR.
  Omkring fyrre sovjetiske divisioner blev isoleret. Deres antal var dog langt fra normale. Sverige stillede med omkring femogtyve ret veludstyrede divisioner. Sammen med de garvede finner og tyske tropper fik de en numerisk overlegenhed. Og det er ekstremt svært at overføre reserver til den karelske halvø.
  Generelt kunne den røde hær ikke modtage de nødvendige forstærkninger, så japanerne viste sig at være uventet stærke, deres antal sammen med marionettropper oversteg fem millioner, og dette er faktisk en fuldgyldig anden front. Så alt vi skulle gøre var at kæmpe tilbage mod tyskerne og deres allierede.
  Gradvist blev kontrolzonen for sovjetiske tropper i Karelen reduceret, og Murmansk blev fuldstændig blokeret og nærmest dødsdømt. Så den fjendtlige flåde og især ubåde dominerede havet, så der var ikke noget at etablere forsyninger med.
  Ak, i november 1944 havde USSR ikke reserverne til at gentage vendepunktet i 1942. Næsten alt blev brugt på at forhindre tabet af Kaukasus. Derudover udførte tyskerne angrebet på Stalingrad mere professionelt, og reserver måtte konstant overføres dertil, som om det var i Tartarus-krateret. Stalin beordrede at holde byen ved Volga for enhver pris. Men givet fjendtlige flys dominans i luften, viste prisen sig at være utrolig høj.
  Desuden havde Mainstein, i modsætning til Paulus, ikke travlt og passede soldaterne. Som et resultat var forholdet mellem tab ikke til fordel for Den Røde Hær.
  Hitler skyndte sig Meinstein, men den snedige feltmarskal vidste, hvordan man undviger og modstår pres.
  En af de mest magtfulde typer våben var Sturmtigerne. De havde ekstremt kraftige bombekastere, der affyrede projektiler, der vejede tre hundrede og tyve kilo. Desuden er granaterne raketdrevne og meget kraftigere end haubitsgranater. Du kan kalde dem et værdigt svar på Katyusha, omend på spor. Derudover blev der også installeret nogle bombekastere på lastbiler, med længere skyderækkevidde.
  Tyskerne brugte også gaskastere. Og selvfølgelig jetbomber.
  I december erobrede japanerne næsten hele Mongoliet og kom tæt på Vladivostok og erobrede delvist Primorye og Khabarovsk. Men general Frost tvang dem til at stoppe.
  Ved at udnytte dette organiserede Den Røde Hær en række modangreb på de tyske flanker, der forsøgte at erobre det, der var tilbage af Stalingrad. Hvad, selv en lille del af byen blev afholdt i begyndelsen af 1945. Tyskerne opnåede visse succeser i 1944, men var ikke engang i stand til at erobre Kaukasus og skaffe Baku-olie. Til deres egne behov havde de indtil videre nok fra Rumænien, Ungarn, Libyen, Cameroun og Nigeria.
  Leningrad var stadig under belejring. Store reserver af mad og ammunition blev oprettet på forhånd, så byen kunne overleve denne vinter og fortsætte med at fastholde betydelige styrker fra Wehrmacht og dets allierede.
  Den sovjetiske ledelse formåede også at lave strategiske reserver af råmaterialer i byen Lenin til produktion af våben. Så indtil videre har dette ikke givet fascisterne for meget.
  Men Murmansk var fuldstændig blokeret. Af de ti transporter på vej til byen, sluttede Krauts ni.
  I januar forsøgte den sovjetiske kommando at teste tyskernes styrke i centrum. Det var dog ikke muligt at besejre det meget magtfulde og teknologisk avancerede forsvar. Den maksimale fremrykning var fem eller seks, i bedste fald ikke mere end otte kilometer. Og tabene af de sovjetiske divisioner var meget betydelige. I de fleste dele op til halvdelen af kompositionen.
  Men en del af de tyske styrker blev distraheret, så de kunne holde Stalingrad... I marts indledte tyskerne selv en offensiv ved Terek-porten. Det lykkedes dem at bryde igennem den sovjetiske forsvarslinje og omringe Grozny og Ordzhonikidze, men Fritzerne sad fast i rækken af Vedeno, Shali og videre gennem byerne.
  Selve byen Grozny forblev i fuldstændig belejring indtil maj. I maj faldt Stalingrad endelig. Der er praktisk talt ingen ruiner tilbage af byen og dens forstæder, såvel som tankfabrikken.
  Den tyske koalition var også ved at løbe tør for damp, men Führeren ønskede sejr. I januar blev de første vellykkede test af disken udført, som nåede en hastighed på op til to lydhastigheder og steg til 18 kilometer i højden. I maj havde disketten allerede nået fire lydhastigheder og sprang til 30 kilometers højde.
  Men den nye maskine viste sig på trods af alle sine stærke og endda unikke flyveegenskaber at være sårbar over for småbrand og dyr. Sårbarhedsproblemet blev hurtigt løst ved at lancere en laminær plov, men det øgede brændstofforbruget og reducerede flyets flyvetid. Og selve skiveplanet i sin laminære "kappe" kunne ikke affyre effektivt.
  Men æraen med "flyvende tallerkener" var begyndt. Derudover erhvervede tyskerne et stærkt trumfkort: ny generation af kampvogne af "E"-klassen. De adskilte sig med en lignende vægt til "Royal Tiger" og "Panther", et meget tættere og mere avanceret layout, en lav silhuet og tyk rustning.
  I masseproduktion og på slagmarken klarede Panther-2 og Tiger-2 og derefter Tiger-3 sig godt. Sidstnævnte køretøj, med et mere tæt layout og et lille tårn, havde stærk rustning og en motor på 1080 hestekræfter. "Mus" fangede aldrig. Men "Panther"-modifikationen, "F", fungerede godt.
  På grund af manglen på legeringselementer havde sovjetiske tanks ikke rustning af særlig høj kvalitet, og indtil videre klarede "Panther" sin rolle ganske godt selv med en 75 mm kanon. Og den 120 mm skrånende frontalrustning beskyttede den ganske pålideligt mod den 85 mm sovjetiske T-34-85 kanon. Men måske viste den sovjetiske selvkørende pistol SU-100 sig at være en værdig modstander af Panthers forbedrede rustning. T-4 var allerede ude af produktion. Og af produktionstankene viste Panther sig at være den letteste.
  Den første avancerede tank med hensyn til dens layout var den serielle tank "Lion". Denne tanks tårn blev flyttet tilbage, og transmissionen, motoren og gearkassen var placeret i en enhed foran. Som et resultat var silhuetten af køretøjet lav, og rustningen med en kraftig 105 mm kanon var sammenlignelig med "Royal Tiger", og fronten af tårnet var endnu mere kraftfuld.
  Flytning af tårnet tilbage gav også løven den fordel, at når den bevægede sig gennem skoven, klæbte mundingen af dens langløbede pistol ikke så meget til træstammer.
  Nazisterne prøvede også andre ordninger og bombarderede også sovjetiske stillinger med stærke fly.
  Japan forsøgte også at rykke frem og til sidst afskære Vladivostok fra fastlandet.
  Tyskerne forsøgte at bryde igennem til Moskva i juni og juli. Men den sovjetiske forsvarslinje viste sig at være meget stærk, og nazisterne led enorme tab. Selv Lev-tanken er ikke helt tilstrækkelig i offensiven, primært på grund af utilstrækkelig sideafdækning.
  Den sovjetiske kommando brugte i stigende grad 100 mm kanonkaliberen mere og mere aktivt. Det er klart, at USSR ikke har ressourcerne til at besejre fjendtlige kampvogne med de samme kampvogne, men anti-tank artilleri kan bruges massivt.
  E-100 i den originale model viste sig at være for tung på 140 tons, og sidepanseret var 120 millimeter (pande 240 millimeter!), selv i en vinkel. Dette var ikke længere nok. For ikke at nævne det faktum, at Musene er håbløst bagud i deres layout.
  I virkeligheden var Lion-tanken og selvkørende kanoner - E-10, E-25 avancerede tyske køretøjer, hvor placeringen af motor, transmission og gearkasse blev kombineret. Tyskerne producerede dog en del haltende udstyr. For eksempel "Panthers", "Tigers", "Jagdtigers", "Jagdpanthers" med ret høje silhuetter, der halter bagefter i udviklingen.
  "E"-70 var heller ikke helt vellykket. Køretøjet var udstyret med en kraftig 128 mm kanon og et avanceret layout, men på grund af ønsket om at opretholde en kampbelastning på mindst 80 runder og ikke gå ud over 70 tons, viste dets panserbeskyttelse at være sammenlignelig med "Royal" Tiger" - model 1944 og utilstrækkelig til et gennembrud. "Tiger"-3 er endnu bedre beskyttet. Men på E-70 blev en motor med en turbolader med en effekt på 1200 hestekræfter testet med succes, hvilket gjorde det muligt for tanken at nå en hastighed på 60 kilometer i timen på motorvejen.
  Under alle omstændigheder led tyske kampvogne store tab, ligesom infanteriet. Både udenlandske divisioner og satellitter fra Det Tredje Rige mistede meget.
  I midten af august var tyskerne kun rykket 40-50 kilometer frem i centrum og var ude af stand til at få operativ plads. Og tabene viste sig at være enorme. I september indledte nazisterne en ny offensiv i syd... I halvanden måneds hårde kampe brød fjenden igennem til Det Kaspiske Hav og afskar Kaukasus af land.
  Men den sovjetiske kommando formåede at etablere forsyninger til søs, omend på bekostning af store skader. I november nåede Fritz, på bekostning af en enorm indsats og store skader, Volga-deltaet. I december stabiliserede frontlinjen sig. Kløften mellem fronterne af Kaukasus og det vigtigste sovjetiske territorium voksede. Derudover lykkedes det japanerne at afskære Vladivostok, hvilket placerede den sovjetiske by under belejring.
  Trods blokaden formåede Murmansk heltemodigt at holde ud indtil december 1945. Men han faldt stadig...
  I 1946 fortsatte fjendtlighederne... Den sovjetiske hærgruppes stilling i Kaukasus viste sig at være yderst vanskelig. De er afskåret af land, og der er en trussel om det endelige tab af Baku.
  Stalin følte sig ekstrem nervøs og fysisk udmattelse. Hårde kampe udfoldede sig i retning af Tikhvin. Der var et forsøg på at redde det omringede Leningrad. I selve byen blev madforsyningerne efterladt i mindre end seks måneder, og madkortene blev klippet igen.
  Først brød sovjetiske tropper gennem frontlinjen, men så lykkedes det fjenden med et overlegent antal kampvogne at udføre et modangreb og endda afskære en del af de sovjetiske tropper. Februar gik i voldsomme kampe både i nord og i syd, hvor sovjetiske tropper testede fjenden og forsøgte at generobre Stalingrad. Og sidstnævnte lykkedes delvist. Sovjetiske kampvogne bragede ind i byen, men de kunne desværre ikke drive nazisterne derfra.
  Men det tredje slag om Stalingrad brød ud. Sovjetiske tropper opnåede også relativt store succeser nær Voronezh. Men selv der var Fritz ved hjælp af et stort antal tankenheder og deres teknologiske overlegenhed i stand til at genoprette situationen. I marts begyndte skiveformede helikoptere og disketter at deltage i fjendtligheder i stor skala. Tyskerne lavede flere forbedringer af flyvende tallerkener og var i stand til at iværksætte missilangreb på sovjetiske stillinger med dem. Men i praksis levede skiveflyet ikke op til forventningerne som et mirakelvåben.
  Ligesom von Braun ballistiske missil viste sig at være for dyrt og af lav nøjagtighed til, at dets aktive brug i kamp kunne retfærdiggøre sig selv.
  Men tyskerne anskaffede haleløse jetbombefly, der var i stand til at transportere op til ti tons last og flyve en afstand på op til 16 tusinde kilometer (!).
  Desværre var den sovjetiske jetflyvning stadig bagud, og fjenden dominerede næsten fuldstændig luften. Under alle omstændigheder kan propeldrevne fly i princippet ikke overgå jetfly i flyveegenskaber. Og vores egen udvikling var for sent. Og overgangen fra propeldrevne fly til jetfly er for smertefuld.
  Og piloterne skal omskoles, landingsbanerne skal forlænges, og der skal forberedes en særlig type brændstof. Nå, selve motorerne bliver stadig testet og fejlrettet!
  Tyskerne blev distraheret af Stalingrad... Mærkeligt nok var Det Tredje Rige og hele koalitionen ved at løbe tør for damp, og Den Røde Hær var som en Fønix-fugl. Både april og maj passerede i voldsomme kampe nær Stalingrad. Og selv i juni forsøgte den røde hær stadig at rykke frem og fangede fjenden. Men i juli, trods varmen, bevægede nazisterne sig stadig langs kysten af Det Kaspiske Hav i retning af Baku. Fremskridtet var ekstremt langsomt. I gennemsnit 1,5 kilometer om dagen. Dagestan slog tilbage... Sovjetiske tropper knuste Fritz og deres allierede i alle azimut.
  De slog fjenden både i centrum og i nord. De fik ikke lov til at nærme sig Arkhangelsk... Men i september accelererede tempoet i tysk fremrykning i Kaukasus. Den kaukasiske gruppes styrker var stærkt udtømte, og et hav på ti transporter ankom under forhold med fjendens luftherredømme i luften på højst to eller tre. I slutningen af oktober gik fascisterne alligevel ind i Aserbajdsjan. Og i november rykkede de frem til Baku. Og i begyndelsen af december forenede Krauts sig med tyrkerne i Georgien...
  Allerede før marts var der kampe i Kaukasus, og Jerevan holdt generelt ud indtil juni 1947.
  Hele vinteren forsøgte den røde hær utrætteligt at rykke frem. De ramte koalitionen hårdt. Selvom japanerne til sidst tog Vladivostok i april, tillod dette kun USSR at bosætte sig mere fast på tværs af Amur.
  Selvom Den Røde Hær ikke opnåede håndgribelige succeser med sine angreb om vinteren og i marts, lærte den koalitionen en retfærdig lektie. Inden for de tyske satellitlande blev situationen stadig mere forværret. De menneskelige ressourcer var opbrugt, og tabene var enorme. Den økonomiske byrde var ved at blive fuldstændig uudholdelig. Selv succeser ved fronterne glædede den europæiske mand på gaden mindre og mindre. Ønsket om fred blev stærkere og stærkere.
  Men Hitler ønskede stædigt at afslutte USSR. Selvom beregningerne om, at Den Røde Hær ville miste sin kampeffektivitet efter tabet af Baku, ikke gik i opfyldelse. I 1946 producerede USSR et rekordstort antal våben: omkring 60 tusinde fly og 40 tusinde kampvogne og selvkørende kanoner, 250 tusinde kanoner og morterer. Ja, sovjetisk luftfart er hovedsageligt Yak-9 jagerflyet, IL-2 angrebsflyet, som stadig er i produktion. Yak-3 og LA-7 blev produceret i små mængder. Der er stadig i produktion PE-2 og TU-3. Ja, luftfart kan betragtes som forældet mod fjendens jetmonstre, men det er det ikke. Ligesom T-34-85, IS-3 og SU-100 er resten af køretøjerne i små mængder.
  Og i 1947 begyndte T-54 at komme i drift, hvilket burde have sat en stopper for tysk teknologis kvalitative overlegenhed. Selvfølgelig kunne T-54, der vejede 36 tons, ikke være stærkere end alle fjendens kampvogne, men den kunne nemt konkurrere med Panthers og Tigers.
  Den vigtigste tyske kampvogn var E-50, kaldet Lion-3. Køretøjet ligner Løven, men med en kraftigere motor på 1200 hestekræfter og tyk rustning. Med en vægt på 75 tons steg tykkelsen af sidepansringen af den tyske kampvogn til 140 mm, og fronten var 240 mm med en 105 mm kanon og en løbslængde på 100 el. Den nye tyske bil skulle blive den vigtigste. Den er den sovjetiske overlegen i bevæbning og rustning, men er mere end dobbelt så tung.
  T-54 er dog lige begyndt at komme i produktion.
  Men sommeren 1947 var endnu varmere. Tyskerne forsøger at angribe Moskva igen. De bryder også igennem til Saratov. Kampene trækker ud til det sene efterår. Fritzerne formår stadig at tage Saratov. Men i Moskva-området formåede de at rykke frem maksimalt tres til halvfjerds kilometer. Både Rzhev og Vyazma, selv om sidstnævnte var halvt omringet, forblev hos USSR.
  Moskva er ikke blevet erobret, og nazisterne og deres brutale koalition må se vinteren i skyttegravene. Denne gang redder den sovjetiske kommando mennesker og samler styrke. Især T-54 tanken. Og den 31. december 1947 blev MIG-15 med succes testet, hvilket skulle afslutte det tyske monopol på jetfly i luften.
  Sandt nok faldt Leningrad i februar 1948 efter mange års belejring. Et meget hårdt slag mod den sovjetiske magts prestige.
  USSR's stilling i maj 1948 blev håbløs. Tyskerne og deres koalition kontrollerer Kaukasus, derefter Volga til Saratov og Tambov med Voronezh. Derefter øst for Orel, næsten ved siden af Tula, derefter i Vyazma og nær selve Rzhev, hele vejen til Arkhangelsk.
  Nå, hvad kan man ellers gøre i sådan en situation? Plus, japanerne kontrollerer hele Primorye langs Amur-floden og erobrede deres eneste allierede: Mongoliet.
  Og i løbet af de syv krigsår gik landområder tabt, hvor mindst halvdelen af befolkningen i USSR boede før besættelsen, og måske mere. I løbet af de syv års krig mistede Den Røde Hær uigenkaldeligt mindst tyve millioner soldater og officerer. Ikke medregnet dem, der blev sårede eller krøblinge. De enorme tab fra massiv bombning, beskydning og udsultning medregnes ikke.
  Selv når man tager de evakuerede familier i betragtning, havde Stalin ikke mere end hundrede millioner mandskab tilbage under sin kontrol, sandsynligvis måske mindre. Heraf er hver femte indkaldt til hæren. Omkring tyve millioner forskellige tropper. Børn fra fem år, pensionister og handicappede i første og anden gruppe fik lov til at bruge maskinerne.
  Landet er ekstremt mobiliseret. Produktionen af våben i 1947 faldt kun lidt... Så det er for tidligt at sætte en stopper for Sovjets land!
  Det mente Stalin i hvert fald ikke selv. Og Hitler ville også lægge pres på Rusland - at få alt på én gang! Så der var overhovedet ikke gået på kompromis.
  Om sommeren indledte tyskerne et nyt angreb på Moskva. De håbede stadig, at de kunne bryde hovedstaden og afslutte USSR. Fra Den Røde Hær var Moskva dækket af mere end tre millioner soldater og militser. De var bevæbnet med tolv tusinde kampvogne og selvkørende kanoner. Sandt nok er der kun omkring fem hundrede T-54'er, hovedsageligt T-34-85'er og SU-100'er, der kæmpes. IS-3 var allerede blevet afbrudt på dette tidspunkt. Meget få IS-4 tanke blev produceret på grund af den teknologiske upålidelighed af denne mastodont. Seks IS-7 tanke blev produceret, men dette køretøj gik ikke i masseproduktion. Selvom, sandsynligvis forgæves. Den kunne trænge ind i 240 mm pansret på 75 tons Lev-3 med sin 130 mm kanon. Ganske vist havde tyskerne en mere avanceret kampvogn, Royal Lion, der vejede 100 tons med en motor på 1800 hestekræfter, og en 128 mm med en meget langløbet pistol med en indledende projektilhastighed på 1260 meter i sekundet.
  Men Stalin mistede på en eller anden måde interessen for tungt udstyr og foretrak: helst lille, men fjernt.
  Men de fire krigere: Zoya, Victoria, Elena, Nadezhda troede det ikke. Og de har lige modtaget IS-7-tanken under deres kontrol. Desuden og på nummer syv. Så de fire lavede denne bil for egen regning. Pigerne fandt guldbarrer i Sibirien og donerede dem til Forsvarsministeriets fond. Og nu ville de selv skyde fra denne vidunderlige maskine.
  Og den betydningsfulde dag den 22. juni 1948 nærmede sig netop. Hitlers tropper førte bare befolkningen og forsøgte at omgå og omringe den sovjetiske by Rzhev.
  Og de fire døtre af russiske demiurgguder besluttede som altid at gribe ind på et kritisk tidspunkt for Rusland! De redder altid deres fædreland - Rus' - på det rigtige tidspunkt og sted!
  
  
  
  
  HVIS DER IKKE VAR INGEN STÅLKLÆMME
  Generelt, mærkeligt nok, var forløbet af Anden Verdenskrig og Den Store Fædrelandskrig i de fleste parallelle universer endnu værre for Rusland end virkeligheden. Måske fordi det fascistiske regime, der tog kontrol over Europa, havde meget mere potentiale, end det var i stand til at realisere. Kombinationen af brutal totalitarisme og markedselementer i økonomien er mere effektiv end Vestens liberale kapitalisme og den centraliserede, bureaukratiske stalinistiske model. Heldigvis af en række årsager, både objektive og subjektive. På grund af stort held kunne nazisterne ikke bruge deres trumfkort.
  Hvor mange tyske spioner blev svigtet, bare fordi tyskerne brugte en rustfri stålskraber i dokumenter, og russerne brugte simpelt jern? Og hvordan påvirkede sådan en lille ting afgørende krigens gang?
  Under alle omstændigheder var der et parallelt univers, hvor en meget omhyggelig efterretningsofficer allerede i oktober 1941 ved et uheld opdagede dette faktum. Ægte sovjetiske dokumenter og falske tyske er våde og... På sovjetiske dokumenter er papirclipsen rusten, og det er vel at mærke, men på tyske er det ikke.
  Dette er en lille ting, men dens indflydelse på forløbet af den store patriotiske krig viste sig at være meget betydelig.
  Efter at have undgået fejl og arbejdet under kontrol af tyske agenter, opdagede de betydelige beviser på de sovjetiske troppers forberedelse af en offensiv nær Stalingrad. Så overbevisende, at den stædige Adolf Hitler gik med til dette og gav ordre til at omgruppere de nazistiske tropper, der var stationeret på Volga. Og det betød noget.
  Hvis den Røde Hær under Rzhev-Sychov-operationen, der havde mere end dobbelt så mange styrker som Wehrmacht, ikke var i stand til at bryde igennem det tyske forsvar, så var styrkebalancen i Stalingrad mere gunstig for nazisterne.
  Og vejret den 19. november 1942 var ikke befordrende for offensive operationer. Luftfart, især angrebsfly, kunne ikke lette, og artilleribombardement havde kun en yderst begrænset indflydelse på fjendens udviklede forsvar. Efter at have gået i offensiven blev sovjetiske tropper kørt fast. Selv indsættelsen af kampvognskorps kunne ikke bryde et hul i Hitlers forsvar.
  Hårde kampe brød også ud i Rzhev-Sychov-retningen. De fortsatte nytårsdag. Først da, efter at have lidt alvorlige tab, indstillede sovjetiske tropper i begge retninger deres offensiv. Hitler holdt ud på Volga, men tyskerne begyndte at blive slået i Afrika. Churchill kaldte Montgomerys offensiv i Egypten: slutningen på begyndelsen. Han sagde også, at nu vil de allierede kun vinde.
  Faktisk var Rommel, på trods af den igangværende overførsel af store styrker til Afrika, uheldig, og hans hær led nederlag efter nederlag. For at sikre gennemførelsen af en krig på to fronter, måtte Det Tredje Rige erklære total mobilisering i februar 1943.
  Desuden blev hovedmålene for Operation Blau ikke nået. Men i vinteren 1942-1943 lykkedes det Wehrmacht, i modsætning til den virkelige historie, at undgå et alvorligt nederlag i øst. I slutningen af januar genoptog sovjetiske tropper deres offensiv i midten: den tredje Rzhev-Sychov-operation og nær Stalingrad. Men det er ikke vovet at bryde igennem en fjende, der sidder i et stærkt forsvar. Kampene mindede nu om Første Verdenskrig. Dvælende, positionsbestemt. Når den der angreb tabte mere end den der forsvarede.
  Operation Iskra for at befri Leningrad blev udsat. Stalin ønskede at afskære Rzhev-afsatsen så hurtigt som muligt og besejre fjenden ved Stalingrad. Tyskerne, der huskede erfaringerne fra sidste vinter, forsvarede sig aktivt. Og indtil videre har de formået at afvise angrebet af sovjetiske tropper. Som det viste sig, når Krauts er klar, er det ikke let at bryde igennem deres forsvar. Og kvaliteten af de tyske væbnede styrker er stadig i top.
  Den sovjetiske offensiv varede indtil slutningen af februar, men lykkedes aldrig.
  I begyndelsen af marts forsøgte den sovjetiske kommando en offensiv i Voronezh-retningen. Efter indledende succeser kom Den Røde Hær under Mainsteins modangreb. Store sovjetiske styrker blev omringet og blev tvunget til at kæmpe sig tilbage. Tabene, især inden for teknologi, viste sig at være store, og tyskerne og deres allierede var i stand til at få fodfæste i denne retning og fuldstændig erobrede Voronezh og dens forstæder.
  Under Mainsteins modangreb deltog "Panthers" og "Tigers" i kampen for første gang. De nye kampvogne levede delvist op til deres forventninger. Når de blev brugt korrekt, var de sovjetiske køretøjer overlegne i modkørende kampe.
  Forårstøen satte ind og roen herskede på østfronten. Hårde kampe rasede i Tunesien.
  Führeren forsøgte at opretholde et brohoved i Afrika for enhver pris. For at opnå dette besluttede nazisterne endda at tage et hidtil uset skridt. De stillede Franco et ultimatum: enten lader han tyske tropper komme igennem til Gibraltar, eller også bliver han væltet, ligesom Vichy-regeringen. Generalissimo fik kolde fødder og gik med til det. Samtidig henvendte han sig til Storbritanniens og USA's regeringer med en tårevækkende bøn: ikke at erklære krig mod Spanien, da dette ikke skete efter hans vilje!
  Den 15. april 1943 begyndte tyskerne angrebet på Gibraltar og kastede de seneste Tigre og Panthers ind. Fæstningen faldt under angreb fra hundredvis af kampvogne på to dage. Angrebet blev kommanderet af Paulus, tilbagekaldt fra østfronten. Ironisk nok var tyskerne først i stand til at erobre de sidste kvarterer, Stalingrads huse og Stalingrad-fabrikkerne den 1. april 1943. Således rehabiliterede Paulus sig delvist og modtog titlen som feltmarskal og sværd til egebladene på ridderkorset.
  Erobringen af Gibraltar blokerede britiske og amerikanske adgang fra vest til Middelhavet. Og desuden var nazisterne selv i stand til at invadere Marokko på den korteste afstand og aflede en del af de allierede styrker fra Tunesien.
  Presset på det tunesiske brohoved svækkedes, og så blev Rommel forflyttet igen. Hitler besluttede at fastfryse militære operationer i øst for nu og forsøge at tage kontrol over Middelhavet.
  Den sovjetiske kommando begyndte også at holde sig til afventende taktik. Dette er, hvad Stalin gjorde i den virkelige historie, og det er, hvad han besluttede at gøre nu. Lad kapitalisterne selv bløde tåberne. Lad dem hamre på hinanden, så samler vi kræfterne og slår til, når de er helt udmattede.
  Tyskerne holdt stadig det nordlige Tunesien, og tropper under kommando af den nye feltmarskal Paulus rykkede frem mod Casablanca. Amerikanerne stod over for Tigre og Panthers. Det viste sig, at deres Sherman var svag mod sådanne kampvogne, såvel som den moderniserede T-4.
  Og Churchill, efter tre måneders tøven, erklærede alligevel Spanien krig. Men på dette tidspunkt havde tyskerne allerede erobret hele Marokko og invaderet Algeriet. Derfor kom dette ikke som et chok for Franco. Den 25. juli erobrede tyske tropper Algeriets hovedstad og påførte briterne et knusende nederlag. Succesen blev lettet af et modangreb fra Rommel og det pludselige nederlag og landing af Kissilring på Malta.
  Østfronten var stabil og rolig. Stalin, hvis tropper havde lidt store tab i tidligere kampe, genopfyldte den røde hær. Tyskerne dannede også nye divisioner og overførte dem over Gibraltarstrædet til Middelhavet.
  Aktiviteten af tyske ubåde førte til, at tonnagen af de amerikanske og britiske flåder begyndte at falde. Og dette bidrog heller ikke til succes i kampene om det største sydlige hav i Europa.
  Den truende situation i Middelhavet førte til, at Churchill den 6. august besluttede at lande i Frankrig. Men operationen foregik under ugunstige vejrforhold og var dårligt forberedt.
  Den 10. august forenede Rommel og Paulus sig og dannede en heftig kedel i det østlige Algeriet. Og den 19. august afskar Mainstein, den lumske mester af fælder, de allierede tropper fra kysten.
  Fritz'ens succes blev lettet af amerikanernes ubeslutsomhed, som anså landingen i Frankrig i 1943 for tidligt, og en akut mangel på landgangsfartøjer. Ro på østfronten. Derudover blev luftfartsproduktionen i Tyskland mere end fordoblet i 1943 og oversteg toogtredive tusinde fly om året - heldigvis havde tyskerne mere mandskab og territorium under deres kontrol end virkeligheden. Og de nye Focke-Wulf-køretøjer med stærke rustninger og våben, samt 30-millimeter kanoner, forårsagede for stor skade på allierede luftfart.
  Katastrofen i Algeriet og Frankrig gjorde august 1943 virkelig sort for de allierede.
  Stalin var endda tilfreds med sådanne succeser. Men Churchills tålmodighed slap op. I øst ophørte selv luftkampe praktisk talt, og partisanaktiviteten faldt. Tyskerne dannede flere og flere nye korps fra tidligere sovjetiske borgere og skabte endda noget som marionet-lokalregeringer. Så separate brigader af lokale nationalister fra øst kæmpede allerede i Afrika.
  Den bulgarske zar Boris sendte også tre af sine bedste divisioner til Tunesien, tilsyneladende i håb om at få nogle kolonier til sig selv på det mørke kontinent.
  I september indledte Rommel en større offensiv i Egypten. Det lykkedes ham, ved at bruge styrkernes kvantitative og kvalitative overlegenhed, at erobre Tripoli en uge efter signalet om angrebet.
  Briterne og amerikanerne led nederlag efter nederlag i Libyen. Under disse betingelser annoncerede Churchill suspenderingen af enhver bistandsforsyning til den bolsjevikiske USSR og krævede en øjeblikkelig intensivering af fjendtlighederne. Stalin lod som om han ignorerede ultimatumrne. Selvom der naturligvis blev gennemført forberedelser til offensive aktioner. Men Koba var snedig og forsøgte endda at teste vandene for en separat fred. Den ene, i slutningen af september, erobrede tyskerne hele Libyen, inklusive Tolbuk, og brød endda igennem i Egypten til Alexandria.
  Paulus formåede at omgå det vigtigste engelske befæstede punkt og gå sydpå til Nilen. Faktisk betød dette en katastrofe for Storbritannien i Egypten. Så kunne tyskerne tage til Suez-kanalen og tage til Irak, og så ikke langt fra Baku.
  Forsinkelsen blev farlig, og Stalin gav ordre til at genoptage angrebet på Rzhev, samt generobre Stalingrad og samtidig knuse fjenden i Nordkaukasus.
  Det vil sige, at i oktober blev fjendtlighederne straks genoptaget i tre retninger. Og i november også på Leningradsky.
  Det var dog ikke let at bryde igennem en fjende, der var godt gravet i og havde kraftige tunge Panther- og Tiger-tanks. Sovjetiske tropper stod over for dybe positionsforsvar. Og i forsvaret klarede de nye tyske kampvogne og selvkørende kanoner sig godt.
  Så der var ingen væsentlige fremskridt i oktober og november. Medmindre den tyske offensiv blev stoppet ved Suez-kanalen. Og så kun midlertidigt... Men Paulus og Rommel vendte deres tropper til Sudan. Og de begyndte at erobre Afrika.
  Wehrmacht er endnu ikke klar til at angribe om vinteren.
  Derudover satte Krauts store forhåbninger til Panther-2 som en mere avanceret maskine og Tiger-2 og Lion.
  Vinteren gik i Den Røde Hærs forsøg på at bryde igennem Krauts forsvar. Men ingen steder var det muligt at opnå større succeser. Selvom der skete et gennembrud, genoprettede fjenden situationen med et modangreb.
  Og situationen blev ved med at blive værre. I Storbritannien opstod der på baggrund af militære nederlag en politisk krise. Der blev vedtaget et mistillidsvotum mod Churchills kabinet. Hvordan kunne det være anderledes, hvis den klogere Paulus slog England ud af Sudan og Etiopien.
  Den nye regering tilbød Tyskland en særfred. I betragtning af de større amerikanske tab fra den tyske ubådsflåde, gjorde Roosevelt ikke indsigelse. Desuden er hans position i Amerika blevet rystet. Og japanerne formåede at vinde et par små sejre, hvilket bremsede den amerikanske fremrykning. Så, synspunktet - vores hytte på kanten har sejret.
  Hitler fremsatte dog først overdrevne betingelser. Så blev kompromiset de franske lande og Egypten, ligesom det tidligere tilhørte Italien blev returneret. Sudan falder også i Det Tredje Riges besiddelse, men Suez-kanalen drives i fællesskab.
  Efter at have givet sig selv frie hænder i Vesten, kastede Führer således al sin styrke i Østen. Nazisterne begyndte deres offensiv mod Moskva i maj. Takket være de franske og engelske kolonier havde Libyen allerede olie nok, og Hitler ønskede at vinde så hurtigt som muligt.
  Plus, Türkiye åbnede også en anden front.
  Den Røde Hær viste imidlertid allerede en utrolig styrke og heltemod i kampene om den sovjetiske hovedstad. I gennemsnit oversteg den tyske fremrykningshastighed ikke en kilometer om dagen. I slutningen af august kunne nazisterne højst rykke hundrede kilometer frem med en gennembrudsbredde på godt tre hundrede.
  De nærmede sig Moskva, men løb ind i Mozhaisks forsvarslinje. Det var beskedne resultater. Derudover modangreb sovjetiske tropper konstant fjenden. Nye sovjetiske kampvogne T-34-85 og IS-2 deltog i kampene. Man kan ikke sige, at tyskerne fuldstændig mistede deres fordele, men den røde hær stod ikke stille, og det gjorde videnskaben heller ikke!
  Nye sovjetiske jagerfly Yak-3 og LA-7 dukkede op, i stand til at konkurrere med tyske propeldrevne fly. Sandt nok har fjenden meget stærke reaktive trumfkort til gengæld. ME-262 og HE-162 havde ingen analoger i verden. Hitler besluttede også at forbyde produktion og udvikling af tanke på under halvtreds tons. Som et resultat blev T-4 og Panther opgivet. "Panther"-2 viste sig at veje 50,2 tons og have en kraftig pistol med en motor på 900 hestekræfter. "Royal Tiger" og "Lion" oversteg endda monstrenes vægt på 70 tons. Ifølge partibeslutningen oversteg sovjetiske biler ikke 47 tons i vægt.
  Efter at have undladt at tage Moskva, vendte nazisterne deres opmærksomhed mod Leningrad. De var virkelig trætte af denne by. Den massive beskydning begyndte i september. De inkluderede også 1000 mm kaliber kanoner og bevingede robotprojektiler.
  Hitler beordrede at indtage Leningrad for enhver pris.
  Det lykkedes byen at slå tre overfald tilbage i september og oktober. Tyskerne var dog i stand til at rykke ti til tyve kilometer frem og erobrede også Peterhof-brohovedet. Nogle steder kom deres enheder ind i byen, hvilket forværrede gruppens operationelle position. I november 1944, efter at nazisterne vandt parlamentsvalget, gik Sverige også ind i krigen mod USSR.
  Det annoncerede aktivt sloganet: hævn for Peter den Stores og Alexanders nederlag. Nye svenske divisioner ankom til fronten og begyndte sammen med finnerne et angreb på byen fra nord. Og nazisterne genoptog angrebene ved hjælp af blandt andet Sturmtigeren og den endnu kraftigere Sturmaus samt E-100-tanken, verdens første seriemonster, der vejer mere end hundrede tons.
  På trods af sovjetiske soldaters og militsers massive heltemod og modstandskraft, samt et desperat afledningsmodangreb på Novgorod, kunne byen ikke reddes. Det sidste kvarter faldt dog først den 27. januar 1945, hvilket viser et eksempel på grænseløs modstandskraft. Og selve byen varede en hel blok: 1270 dage! Sandsynligvis den længste blokade af en by i moderne krige.
  Selvom tyskerne og deres allierede led store tab, blev målet delvist nået. Den næststørste og vigtigste sovjetiske by faldt, og hænderne på den mest magtfulde fjendegruppe blev befriet.
  Om vinteren var kampene hårde. Tyskerne brugte serielle jetfly med al deres magt. USSR havde ikke paritetsmagt imod dem. Det gjorde det svært at opnå en fordel i luften. Tværtimod dominerede fjenden dér. Ligesom mens tyske kampvogne beholdt deres fordele. Og de øgede dem endda med fremkomsten af "E"-serien.
  Sammenlignet med Tigers og Panthers havde E-seriens kampvogne et mere tæt layout, en lav silhuet og som et resultat meget tykkere panser i en vinkel.
  Den sovjetiske videnskabs svar var indtil videre kun IS-3, en stærkere pandebeskyttelse. T-54 var stadig under udvikling, og T-44 var ikke mere vellykket.
  Hitler ændrede imidlertid sine planer i maj 1945. Og begrænsede sig til individuelle angreb udførte han hovedoffensiven i Kaukasus. Det var mere bekvemt at kæmpe der. Så efter erobringen af Stalingrad viste det sig at være svært at forsyne den sovjetiske gruppe. Derudover påførte sovjetiske tropper i februar osmannerne i Transkaukasien et stærkt nederlag, hvilket tvang tyrkerne til at flygte fra Jerevan og befriede Kars-regionen.
  Tyskerne brød igennem forsvaret og passerede langs Volga og nåede det Kaspiske Hav. Grozny faldt den 15. juni efter stædige kampe, Sukhumi den 23. juni, Zugdidi den 29. samme måned. Tbilisi blev taget i slutningen af juli sammen med Kutaisi. I august erobrede de fascistiske gribbe endelig Dagestan, såvel som Poti, og nåede Armenien fra nord. I september forenede de sig med tyrkerne, og angrebet på Baku begyndte. Nøglebyen holdt ud indtil den 6. november 1945. Nogle kampe i bjergene, især i Jerevan, varede til slutningen af december.
  Hårde kampe fandt også sted i centrum. Tyskerne var i stand til at komme tæt på Tula og endda tage Kalinin, men så blev de stoppet. Frontlinjen har dog nærmet sig, og der er allerede ikke mere end 80 kilometer tilbage fra hovedstaden.
  Året 1946 begyndte med en varm vinter. Den sovjetiske kommando, der ønskede at forhindre den tyske offensiv, skyndte sig desperat mod fjenden.
  Ak, fjendens fordel i luften kun steg. Luftwaffe jetfly blev desværre konstant forbedret. Nye modifikationer af ME-262 er dukket op, herunder en ultra-højhastigheds-en. Også en stærk jetjager TA-183, mere avanceret med fejede vinger HE-262, og et rigtigt mesterværk af flyteknik ME-1010 med kontrollerede fejede vinger.
  Og USSR's vigtigste jagerfly forblev Yak-9. Bilen var engang ny, men er nu tydeligt forældet.
  Men Luftwaffe har også Yu-287, og Yu-387, TA-400, TA-500 jetbomber er dukket op. Og angrebsfly er jetfly. Og HE-377 er reaktiv og HE-477 er også reaktiv og multifunktionel.
  Og E-70-serien med tanke, der vejer lige så meget som "Royal Tiger", men med meget stærkere beskyttelse.
  Og det virkelige mesterværk var den pyramideformede tank i metal til Fuhrerens fødselsdag den 20. april 1946. Hitler gav ham personligt navnet "Imperial Lion".
  Køretøjet var formet som en aflang, fladtrykt pyramide, med små ruller, der dækkede hele tankens bund. Den havde således ikke en bakke, hvilket øgede cross-country-evnen markant. Derudover havde tanken ikke et tag, og dens rustning fra alle vinkler havde en høj rationel hældningsvinkel. Med en vægt på 99 tons var køretøjet bevæbnet med en 128 mm antiluftskyts med en løbslængde på 100 EL, havde en motor på 1800 hestekræfter og en frontalpanser på 300 mm. Desuden er pladerne i store rationelle hældningsvinkler i den første fronthalvdel og 250 millimeter i den anden skrånende halvdel. Det viste sig således at være den kraftigste tank i verden, uigennemtrængelig fra alle skydepunkter og når den blev angrebet med bomber fra oven.
  Führeren beordrede omgående, at den skulle sættes i produktion så hurtigt som muligt og samtidig lave en angrebsmodifikation med en haubits og en bombekaster.
  Så nazisterne fyldte op, de skulle smadres. Men desværre blev en meget stædig og teknisk stærk fjende fanget. Og i slutningen af maj begyndte efter traditionen, da vejene tørrede ud, offensiven.
  Fritz forsøgte at omgå Moskva og Tula. Kampene rasede med hidtil uset intensitet og omfang. Men de sovjetiske tropper var værdige til at blive kaldt uovervindelige. I tre måneders kontinuerlige kampe var nazisterne kun i stand til at omringe Tula og nå Kashina og nærme sig Moskva fra nord, hvilket delvist afbrød kommunikationen. Kampene fandt allerede sted på gaderne i selve byen.
  Stalin forlod hovedstaden og evakuerede til Kuibyshev. Men nazisterne begyndte et angreb på Saratov i juli. Denne by faldt den 8. august. Da Kuibyshev nu befandt sig farligt tæt på fronten, flyttede den øverstbefalende sit hovedkvarter til Sverdlovsk. Kampene i Moskva fortsatte ind i september. Den 18. faldt Kashira. I begyndelsen af oktober var hovedstaden i USSR næsten omringet, og den 29. efter stædige kampe faldt Kuibyshev også. Derudover erobrede tyskerne Guryev og Uralsk.
  November var fuld af frygtelige kampe. Den 7. november brød Krauts igennem til Kreml, men blev drevet tilbage af et desperat modangreb. Og under dette slag døde den fungerende kommandant for Moskva, marskal Rokossovsky!
  Og den berømte sovjetiske pilot Kozhedub skød det hundrede tyske fly ned og blev den første sovjetiske person, der blev tildelt titlen som fire gange USSR-helten. Og også den 7. november 1946.
  Den 4. december blev blokaderingen omkring Moskva endelig lukket. Men hovedstaden og resterne af dens heroiske garnison kæmpede indtil den ortodokse jul den 7. januar 1947.
  Angrebet på hovedstaden blev ledet af Mainstein. For dette blev han tildelt den anden Orden af Storkorset af Jernkorset efter Hermann Göring.
  Men krigen er ikke slut endnu. Stalin fra Sverdlovsk lovede at fortsætte kampen. Tyskerne var også ret udmattede. I syd nærmede deres tropper sig Penza og Ulyanovsk og stoppede. I marts indledte sovjetterne modangreb. Men i april blev de stadig tvunget til at forlade Ryazan. Og i maj omringede nazisterne byen Gorky, og brød igennem til Kazan fra syd. I juni erobrede Krauts Orenburg og nærmede sig Ufa. Modstanden mod Den Røde Hær svækkedes, moralen faldt og massedeserteringerne begyndte. De har dog altid været der, men efter hovedstadens fald intensiverede de mange gange. Ingen havde noget ønske tilbage om at dø for Stalin. Men folk kæmpede mod fascismen for deres fædreland.
  Den sovjetiske regerings autoritet faldt også. I juli brød tyskerne ind i Sverdlovsk. Stalin og hans følge flyttede til Novosibirsk. I Uralerne rasede kampene indtil august... Tyskerne var hæmmet af kommunikationsstrækningen og partisanernes aktive handlinger. Men yderligere krig har allerede mistet sin mening.
  Stalin håbede dog stadig på noget. Tyskerne brød ind i Tobolsk i september. Men de blev forsinket af kraftig efterårsregn. Vinterens nærme sig stoppede offensiven i Sibirien, men det lykkedes nazisterne at erobre hele Centralasien. Om vinteren turde de ikke tage til Novosibirsk. Men Stalin havde det også dårligt, og han flyttede til varmere Vladivostok.
  Året 1948 kom. Nazisterne var allerede bevæbnet med disketter. Derudover dukkede mere kompakte tanke med turbojetmotorer op. Faktisk, efter at det er blevet varmere, er der kun tilbage for dem at marchere sejrrigt og besætte byerne.
  Men Beria forgiftede den i forvejen alvorligt syge Stalin og tilbød Det Tredje Rige at overgive sig med forbehold for bevarelsen af sovjetmagten i Sibirien.
  Hitler, der selv var forbandet træt af krigen, var næsten enig, men først erobrede han Novosibirsk i maj 1948. Og overgivelsen blev underskrevet den 22. juni 1948 på en symbolsk dato - præcis syv år fra tidspunktet for angrebet på USSR. Sådan sluttede Anden Verdenskrig. USA besejrede Japan tilbage i 1945 og testede en atombombe. Så Führeren har ingen forretning med at tage til udlandet.
  Beria regerede dog ikke længe. Den mest berømte sovjetiske es, luftmarskal og syvdobbelte helt fra USSR Kozhedub, vil være i stand til at udføre et militærkup og vælte den upopulære formand for Statens Forsvarskomité. Beria og en række af hans medskyldige blev skudt. I selve det tredje rige gjorde patrioter i marts 1953 færdig med Hitler. Og Göring døde af stofmisbrug lidt tidligere, mens Himmler blev skudt på grund af mistanke om sammensværgelse.
  En hård kamp fulgte mellem SS, ledet af Schellenberg, og de væbnede styrker, ledet af Generalissimo Mainstein. Alt dette resulterede i en borgerkrig. Som et resultat kollapsede Det Tredje Rige. Og den reducerede USSR begyndte gradvist at genoprette sin indflydelse. Historien gik igen i en spiral. Den fantastiske stigning i Tyskland, svulmet mere end Djengis Khans imperium, derefter hovedlederens død - kaos og udryddelse.
  Og den gradvise indsamling af fyrstedømmer, kun byen Baikalsk blev hovedstad. USSR, opdelt i mange provinser med marionetprovinser oprettet af tyskerne, blev forenet igen. Den største sejr var annekteringen af Moskva, som kastede det nazistiske åg af sig. Sandt nok beholdt Ukraine, Hviderusland og de baltiske stater samt Georgien, Armenien og Aserbajdsjan deres suverænitet. Efter det tredje riges sammenbrud blev USA verdenshegemon. En pro-amerikansk regering blev også etableret i Kina.
  Men efterhånden blev det himmelske imperium mere og mere selvstændigt. I USSR, efter Kozhedubs de facto diktatur, blev der etableret en i det væsentlige præsidentiel forfatning, men med en to-periodes grænse for magten. Valgene blev afholdt på et alternativt grundlag, og posten som præsident havde et andet navn: folkets formand.
  Landet havde en blandet og hurtigt udviklende økonomi.
  Men her er hvordan historien ændrede sig fra en papirklip. De tabte Anden Verdenskrig, selvom de kæmpede tappert. Og resultatet var katastrofalt. Desuden var Tyskland kun i stand til at opnå storhed for en tid.
  Og USA var gradvist ved at miste indflydelse, verden blev multipolær, hvilket betyder, at der var mere og mere kaos i den. Tværtimod er der mindre orden. Og omtrent det samme som i det nuværende enogtyvende århundrede.
  Tja, hvorfor er menneskeheden så tiltrukket af fragmentering og kaos?
  
  
  TROTSKY I STEDET FOR STALIN
  Tukhachevskys kampagne mod Warszawa viste sig at være mislykket, primært på grund af Stalins skyld - som i stedet for at dække den sydlige flanke af de røde tropper, der rykkede frem mod Warszawa. vendte den første kavalerihær mod Galicien. På trods af de store styrker, der var under kommando af Joseph, lykkedes det ham desuden at blive besejret af polakkerne. Den Røde Hær tabte slaget ved Warszawa. Polakkerne indledte en modoffensiv, besat territorium inklusive Slutsk og besatte endda Minsk i flere dage.
  Men Vesten turde dengang ikke finansiere yderligere blodig krigsførelse med bolsjevikkerne. Warszawa sluttede fred, og borgerkrigen sluttede hurtigt.
  Men der er et alternativt historieforløb og et af de mange parallelle universer. Der beordrede Lenin fjernelse af Stalin, som ikke var særlig begavet i militære anliggender og den lunefulde, fra kommandoen over den sydlige flanke, og etablerede enheden i kommandoen for Tukhachevsky, mens han bibeholdt Budyonny over det første kavaleri.
  I dette tilfælde mislykkedes et forsøg på modangreb fra syd for Warszawa, og den inspirerede Røde Hær vandt i en hård kamp. Polens hovedstad faldt. Efter at have stået der et stykke tid og modtaget yderligere forstærkninger, gik Tukhachevsky videre til Lvov og Krakow.
  I nogen tid fortsatte kampene mod Wrangel, og med et yderligere angreb på Krim. Derefter besatte Den Røde Hær de baltiske stater i nord og befriede Aserbajdsjan, Armenien og Georgien i syd. Der var en midlertidig pause. Sovjetrusland havde brug for hvile og midlertidigt pusterum, hvilket er, hvad NEP blev. Men Trotskij insisterede stadig på, at alle lande i det tsaristiske Rusland skulle returneres. Som et resultat besatte den Røde Hær Finland i sommeren 1921 med Vestens medvirken.
  I 1922 blev Primorye erobret, dengang det nordlige Sakhalin. Trotskij, hvis autoritet som formand for Det Militære Revolutionære Råd var blevet væsentligt styrket, formåede at indtage Lenins plads og fortrænge Stalin, som var blevet henvist til en sekundær rolle.
  Mærkeligt nok, efterhånden som den personlige magt blev styrket, blev elementer af kapitalismen stadig stærkere i økonomien.
  Trotskij blev selv venstreorienteret hovedsagelig på grund af ønsket om at blive helligere end paven eller mere radikal end Stalin. Men efter at have fået magten fortsatte den ekstremt talentfulde jøde sin afbalancerede udenrigspolitik. Uden at opgive kommunistiske ideer forsøgte han samtidig at indgyde markedselementer og sikre gode relationer til andre kapitalistiske lande i verden.
  Hitlers magtovertagelse i Tyskland førte ikke til grundlæggende ændringer i verdenspolitikken. Führeren blev hurtigt sat i hans sted - og forbød enhver ophævelse af Versailles-restriktionerne eller genoprettelse af universel værnepligt og militær magt. Ligesom nazisterne fik forbud mod at indføre antisemitiske love og meget mere.
  Det eneste er, at under Hitler kom den tyske økonomi ud af krisen, men fascismen tog aldrig radikale former, forblev moderat nationalisme med nogle autoritære træk og generelle ungdomsorganisationer som Hitler Jugent.
  USSR under ledelse af Leon Trotskij blev en økonomisk rig magt med udviklet sværindustri.
  Sovjetunionens økonomi var mere markedsbaseret end Stalins, men den indeholdt også elementer af planlægning i form af femårsplaner. Fødselsraten er høj, især da Trotskij også forbød aborter - de siger, at der er så mange tomme lande i Rusland, og der er ingen grund til, at de må gabe som huller.
  Da størrelsen af den tyske hær forblev begrænset til 100 tusinde, og Polen allerede var blevet til en sovjetisk, socialistisk republik, ville der ikke være nogen at kæmpe med. Moldova blev returneret til Rusland tilbage i 1921 - ved at samle de kongelige lande tilbage.
  Trotskij støttede selv verdensinternationalen en smule, men målet med verdensrevolutionen begyndte at blive dæmpet op. Dels som under Stalin.
  Men krigen kom stadig fra østen. Japan begyndte militæraktion mod Mongoliet. Landet med den opgående sol blev sammen med Italien verdens vigtigste angribere. Sandt nok blev Mussolini tvunget til at begrænse sine ambitioner til erobringen af Etiopien - det eneste land i Afrika, der ikke var en andens koloni. Japan, der heller ikke endnu vovede at kæmpe alene med Storbritannien og især USA, klatrede ind i Kina. Og hun kom mere og mere ind her.
  Der er mange kinesere, og trods al deres fragmentering er de en alvorlig modstander. Og så kom samuraien ind i Mongoliet... Alvorlige kampe begyndte der i foråret 1941.
  Trotskij besluttede, at USSR allerede var stærk nok til at føre en fuldskala krig med samuraierne. Derudover ønskede den sovjetiske diktator at hævne sig for nederlaget i 1904-1905. På landjorden er den røde hær klart stærkere end japanerne, især i kampvogne. Men til søs har Stillehavsflåden endnu ikke nået paritet. Men Lev Davydovich kunne ikke opgive Mongoliet.
  Den Røde Hær stoppede oprindeligt samuraiens fremrykning. Den 20. august 1941 fandt en offensiv sted på Khalkhin Gol, som endte med sejr til Den Røde Hær. Hvorefter Trotskij krævede, at Japan skulle give Sydsakhalin og Kuriløerne tilbage.
  Naturligvis fulgte et afslag, og en storstilet krig begyndte. Kun i modsætning til den store patriotiske krig blev den udkæmpet på fremmed territorium. Selvom det ikke kan siges, at der var lidt blodsudgydelse.
  Kampene var fuldskala, og japanerne gjorde indædt modstand og overgav sig ikke. Men næsten alle de sovjetiske troppers operationer lykkedes. Forsvaret, efter en kraftig artilleri-spærreild, blev brudt igennem, og kampvogne, inklusive den seneste kraftfulde T-34, LT (tunge Leon Trotsky!), overvandt den voldsomme grøft af lig og metal.
  Først blev krigerne i Land of the Rising Sun drevet ud af Manchuriet. Der blev udført flere successive operationer, som tog ni måneder fra november 1941 til august 1942. Sovjettropper gik ind i Nordkorea... Der var også kampe på Sakhalin. Japanerne forsøgte endda at rykke frem - de rykkede tredive kilometer frem, men blev stoppet og kvalt af blod.
  I september 1942 var der et overfald på Port Arthur. Japanerne, ved hjælp af støtte fra havet, forsøgte at holde linjen. Sovjetiske tropper brød igennem fronten, men det lykkedes fjenden at stoppe fremrykningen ved at droppe tropper.
  Men samuraierne var ude af stand til at holde deres modstand ud længe. Sovjetisk luftfart overtog og bombede skibe. Derudover er japanerne for afvisende over for deres liv - de tog ikke engang faldskærme i kamp. På grund af dette, efter de vigtigste lufteliters død, blev samuraiernes modstand på himlen mærkbart svækket. Og sovjetisk luftfart begyndte at vinde meget mere selvsikkert.
  Derudover ophævede nye udviklinger af sovjetiske designere gradvist japanske jagerflys overlegenhed i manøvredygtighed. I december 1942, efter endnu et voldsomt overfald, blev Port Arthur taget, og Seoul faldt i samme måned.
  Den næste måned af 1943 begyndte med januaroffensiven i Sydkorea og erobringen af havnen i Busan.
  Japan tabte kampe og led mere og mere skade på himlen og til søs. I februar 1943 blev Beijing erobret af sovjetiske tropper. Og i marts, efter hårde kampe, blev Sydsakhalin befriet. April og maj var præget af nye sejre for sovjetiske våben til søs... Den øgede ubådsflåde, luftfart og skibe, der ankom fra Østersøen, var særligt effektive.
  I juni 1943 drev sovjetiske tropper japanerne ud af Shanghai. Dermed dannes deres egen besættelseszone.
  I juli og august befriede faldskærmstropper og søfolk Kuril-ryggen fra fjenden. Japan befandt sig i en usædvanlig vanskelig situation. Sovjetisk luftfart øgede sin slagkraft og bombede hårdere og hårdere, og flådeflåden i Land of the Rising Sun smeltede. I oktober 1943 traf Trotskij en beslutning: at angribe Okinawa - en generalprøve før kampen om selve den japanske metropol. Kampene var hårde, og samuraierne brugte våben i massevis: kamikaze-piloter.
  Det episke slag varede to måneder og en uge, som endelig endte med Okinawas fald. Og i januar 1944 blev Taiwan befriet.
  Japan var nu på randen af fuldstændig militær katastrofe. Hirohito kunne kun regne med, at USA og Storbritannien gik ind i krigen på hans side; det fascistiske Tyskland var på det tidspunkt stadig for svagt militært, og Mussolini kunne ikke nemt nå Trotskij i Stillehavet.
  Men USA og Storbritannien kom med hints, men havde ikke travlt med at gå ind i krigen. Desuden brød et massivt anti-britisk oprør ud i Indien. Den moderate Gandhi blev skubbet til side af mere radikale nationalister og venstreorienterede. Som et resultat begyndte en rigtig krig der. Churchill, der erstattede Chamberlain, viste stædighed og forsøgte at holde Pakistan og Indien under hans kontrol for enhver pris. Hvilket førte til en langvarig og bitter krig, der bandt britiske styrker.
  Amerikanerne handlede fuldstændig passivt i udenrigspolitikken: min hytte er på kanten!
  I marts 1944 landede sovjetiske tropper, på trods af at vejret endnu ikke var særlig gunstigt, i Hokkaido. Kampene varede tre uger og endte med japanernes nederlag. Denne succes rystede kejserens tillid til metropolens utilgængelighed.
  Kampene til lands og til vands fortsatte indtil den 11. maj 1944, hvor det udmattede Japan endelig kapitulerede.
  Kampene med deltagelse af sovjetiske tropper varede fra 10. april 1941 til 11. maj 1944 og tog tre år og lidt mere end en måned. Tabene af den sovjetiske hær i dræbte og døde af sår beløb sig til 960 tusinde soldater og officerer. Lidt mere end tres tusinde civile sovjetiske borgere døde også. Fra bombning, artilleribeskydning, kamp på Sakhalin og på grænsen i Primorye. Og omkring tre millioner mennesker blev såret, hvoraf fire hundrede tusinde blev handicappede.
  Generelt vandt USSR en stor sejr og formåede at installere pro-sovjetiske regimer i Kina og Korea og besatte med sine tropper alle ejendele i Land of the Rising Sun.
  Kammerat Trotskijs autoritet blev yderligere styrket både i landet og på den internationale arena.
  I 1946 fandt den første opsendelse af en kunstig satellit sted i USSR. Og i 1950 blev den første sovjetiske kosmonaut sendt rundt på kloden. I Rumænien indvilligede kong Micaiah i at indgå en militær og økonomisk alliance med USSR. Snart skiftede magten i Ungarn. Og i Tjekkoslovakiet har det længe været styret, omend ikke ligefrem af kommunister, men af venstreorienterede pro-sovjetiske kræfter.
  I 1951 udbrød en krig mellem Tyrkiet og USSR. På dette tidspunkt havde hverken USA eller Storbritannien en atombombe, og at starte en rigtig massakre med en så stærk fjende som USSR og dets allierede var selvmord for Vesten.
  Den sovjetiske hær besejrede Tyrkiet på mindre end en måned. At se at reaktionen fra Vesten er ekstremt træg... Barberet kæmpede med indianerne i lang tid, men til sidst mistede hun hundredtusindvis af soldater og mistede kontrollen over sin største koloni. Der er en økonomisk krise i USA, og sorte gør optøjer.
  Trotskij træffer en beslutning: og inden for to måneder tager Den Røde Hær kontrol over hele Mellemøsten og Iran, og en pro-sovjetisk regering kommer til magten i Egypten. Briterne og franskmændene får et slag i tænderne. Og Hitler tager parti for USSR og for dette får han mulighed for at Anschluss Østrig.
  De Gaulle kommer til magten i Frankrig. Han er meget utilfreds med den sovjetiske ekspansion og taler om et korstog mod øst, mod bolsjevismen. Trotskij drømmer tværtimod om ekspansion til Europa, situationen er ved at blive varmere.
  Adolf Hitler, der udnytter det faktum, at USSR nu er med i unionen, begynder militariseringen af Tyskland. Og i Algeriet og Marokko bryder et stort oprør ud mod Frankrig.
  De Gaulle er rasende og kræver, at Tyskland stopper militære forberedelser. Som svar kræver Führeren genoprettelse af 1914-grænserne og truer med at sende folkets milits mod fjenden.
  Begge sider eskalerer trusler og samler tropper til grænserne. Den snedige Trotskij går ikke ind i krigen, men sælger tanks og fly til Tyskland på kredit. En kamp udspiller sig mellem nazisterne og franskmændene. Belgien går ind i krigen, men det forværrer kun Frankrigs stilling, som er begrænset af oprør i kolonierne og kommunistisk aktivitet på forskellige fronter. Tyskerne opnår dog ikke en hurtig sejr, men bliver hængende på Mangiolinjen, men de indtager Belgien. Efter halvandet års krig kom nazisterne tæt på Paris.
  De Gaulle går for at underskrive fred og giver Elsarz og Lorraine tilbage til tyskerne. Belgien skiller sig også af med en del af sit territorium. Führeren styrker sin indflydelse. I 1955 tester USSR en atombombe. Trotskij inkluderer Tjekkoslovakiet i USSR. Ganske vist går en del af Sudeterlandet til tyskerne, men langt mindre etniske grænser. Men de har ingen grund til at gynge båden...
  Hitler er tvunget til at ydmyge sine ambitioner og glæde sig over, at det lykkedes ham at ekspandere i Vesten og på bekostning af Østrig. Nazisterne invaderer også Danmark og genopretter også grænserne fra 1914 og den nordlige del af deres imperium.
  Trotskij døde i 1960 efter at have fejret sin firsårs fødselsdag. Uden dårlige vaner og opretholdelse af fysisk kondition, opretholdt formanden for USSR klar tænkning indtil sine sidste gerninger.
  Han overdrog posten som formand til sin søn David og grundlagde derved verdens første kommunistiske dynasti. På dette tidspunkt havde USSR oplevet øget centralisering og ændringer af forfatningen, der forbød tilbagetrækning fra den. Hitler overførte også magten til en af sine sønner opnået som følge af kunstig befrugtning, men på konkurrencebasis.
  Sønnen er dog stadig for ung, og efter Hitlers død splittes nazisterne, og hurtigt kom venstrefløjen til magten. Verden er blevet mere sikker, men kolonisystemets sammenbrud har givet anledning til en ny ustabilitetskrig. Løsningen var oprettelsen af en kommunistisk koalition. Den ydede gensidig bistand og forsøgte at opbygge socialismen under forholdene på det mørke kontinent.
  Men verdenskommunismen var kendetegnet ved en lang række markedselementer og var et kombineret system.
  I mellemtiden voksede modsætningerne i USSR. Et partis politiske dominans passede ikke længere til det voksende oligarki. Røde bølge-forretningsmænd ønskede forandring og politisk magt. Indtil videre har planøkonomiens succeser og politiske gevinster delvist kompenseret for oppositionsstemningen. Men der er sket ændringer i USA. En ny leder dukkede op, som ved at bryde monopolet på to partier: demokratiske og republikanske, skabte en tredje - patriotisk.
  Og da han kom til magten, etablerede han autokrati. Samtidig starter et korstog mod kommunismen. David døde, og derefter begyndte en hel række af sammensværgelser og fraktionskampe. Som et resultat blev landet rystet. Men kampen mellem fraktionerne endte med beslaglæggelsen af posten som formand for USSR, og folket faldt til ro.
  Der var aktiv pladsudvidelse. I 2015 blev Pluto den sidste planet, der blev sat fod af en menneskelig astronaut. I kort tid var folk i stand til at besøge Jupiters overflade. Sandt nok skulle de ligge i specielle aromatiske bade.
  Inden for USSR blev de kapitalistiske elementer styrket endnu mere. Der var en lagdeling mellem de fattige og de rige. Rigtige milliardærer dukkede op, og samtidig medlemmer af politbureauet. Kommunismen smeltede mere og mere sammen med finansoligarkiet og blev mindre og mindre anderledes end kapitalismen. Selv indkomstskatten blev lineær i USSR, og en enkelt procentdel blev indført. Dette førte selvfølgelig til vag utilfredshed og førte til mindre optøjer.
  Men indtil videre er situationen ikke kommet ud af kontrol. Men i virkeligheden, med kommunismens ydre egenskaber, blev sociale garantier i stigende grad indskrænket. Især medicin og uddannelse blev delvist lønnet, og arbejdsløse og arbejdsudveksling dukkede op.
  Victoria nåede Vilna og holdt op med at huske den parallelle verden. Hun skulle nu fortsætte med at lede den russiske hær.
  Hovedstaden i Storhertugdømmet Litauen, Vilna, faldt, men forude var en march videre til Grodno og Brest.
  Hviderussere sluttede sig villigt til den russiske hær. De faldt dog sne, og det blev sværere for middelalderhæren at bevæge sig. Ikke desto mindre beordrede storhertug Vasily at besætte Grodno og overvintre der. Victoria løb rundt i de omkringliggende slotte på jagt efter en anden at hugge eller udrydde.
  En vild tørst efter udryddelse sydede i hende, men oftere og oftere overgav hendes modstandere sig uden kamp.
  
  
  ORAKLER FRA MØRKE HELVEDE
  Der er selvfølgelig forskellige forudsigelser, nyttige og farlige.
  Men i en af de alternative virkeligheder var der en troldmand, der fortalte nazisten et nummer om, hvordan man kunne give tilbage magten til at genfortælle Djævelens spejl. Dråber af det skarlagenrøde blod fra et uskyldigt barn faldt ned på den reflekterende overflade. Og de blev øjeblikkeligt absorberet, og selve spejlet begyndte at lyse og genvandt sine gaver. Og Führeren lærte meget dengang.
  Men selv om man kender fremtiden, er det ikke altid muligt at rette op på den. I Afrika omgrupperede tyskerne imidlertid deres tropper og formåede at afvise den offensiv, som Montgomery indledte den 23. oktober.
  Skønt med stort besvær blev de stoppet af tropper med overlegent antal mandskab og udstyr. Men at kende stedet og tidspunktet for angrebet hjalp Rommel med at fordele sine få enheder rationelt og afvise angrebet. Briterne led betydelige tab og blev efter to ugers kampe tvunget til at stoppe.
  Og den tyske ubådsflåde var i stand til at påføre stor skade og sænke et dusin skibe med landgangsstyrker, der planlagde at lande i Casablanca og på Marokkos kyst. Amerikanerne, der så manglen på succes i Egypten og aktiviteten af de "tyske ulveflokke", opgav Operation Torch.
  Tyskerne forsøgte til gengæld at omgruppere deres tropper ved Stalingrad for at afvise de sovjetiske troppers flankerende angreb og forberedte sig ved at begrave sig i forsvaret i midten.
  På grund af dårligt vejr den 19. november 1942 var sovjetiske tropper ude af stand til effektivt at bruge luftfart, herunder angrebsfly, og artilleriforberedelse opnåede yderst begrænset succes. Så ved at omgruppere deres styrker var tyskerne og deres allierede i stand til at afvise de sovjetiske troppers fremrykning. Sandt nok distraherede dette nazisterne fra selve Stalingrad og gav de sovjetiske soldater, der var helte i byen, et pusterum. Selvom der er meget få huse tilbage under den røde hærs kontrol.
  Fritzerne holdt også ud i centrum... Slaget ved Stalingrad fortsatte indtil slutningen af december. Da det ikke lykkedes at opnå et gennembrud ved fronten, stoppede den røde hær. Men det var heller ikke let for tyskerne. De tabte for meget under angrebet på byen, og selvom tabsprocenten i forsvaret ser ud til at være i deres favør, er tropperne stadig udmattede.
  I januar var tyskerne trods oraklets forudsigelse ikke i stand til at holde ud i nord under Operation Spark. Ganske vist varede kampene i mere end tre uger og kostede den Røde Hær store tab, men det lykkedes dem at komme igennem til Stalingrad over land.
  Men advaret af Iblis' spejl var tyskerne i stand til at afvise offensiven nær Voronezh og styrkede deres svage allierede: italienerne og rumænerne. Ellers ville forsvaret der være brudt igennem.
  Og den tredje Rzhev-Sychov-operation var mislykket. Tyskerne slog igen, om end ikke uden besvær, den sovjetiske offensiv tilbage. I selve Stalingrad var det varmt, der var kampe i januar. Paulus blev erstattet af Mainstein, og denne mere erfarne feltmarskal formåede at erobre citadelbyen den 12. februar. Men igen betalte tyskerne en enorm pris for dette. I februar 1943 skulle rigsdagen samles og erklæres total krig. Forlæng arbejdsdagen og brug slavearbejde mere aktivt end tidligere.
  Erklæringen om total krig gjorde det muligt at øge produktionen af våben og danne nye divisioner. Herunder udlændinge og Hiwis.
  Da de vidste, hvornår briterne og amerikanerne planlagde at komme ind i Marokko, tildelte tyskerne, ved hjælp af deres store ubådsflåde, smertefulde slag mod de landende skibe - og forstyrrede den ene landing efter den anden. Dette gjorde det muligt for nazisterne at lokalisere militære operationer mod Vesten og koncentrere alle deres hovedstyrker i øst.
  Rommels korps position forblev vanskelig, men takket være spejlet begyndte fascistisk luftfart at operere mere effektivt, og konvojer forbedrede forsyningen af den afrikanske gruppe.
  Montgomerys nye offensiv i marts 1943 var en fiasko. Denne gang lokkede Rommel, efter at have modtaget nøjagtige data ved hjælp af djævelsk magi, briterne i en fælde og formåede at påføre dem et knusende nederlag! Ganske vist var det på grund af fjendens numeriske overlegenhed og luftherredømme ikke muligt helt at besejre Montgomery, men Storbritanniens nederlag var mærkbart. Især mange kampvogne gik tabt, og et betydeligt antal køretøjer blev erobret som trofæer.
  Briterne trak et par defensive linjer tilbage og kom tættere på Alexandria. Rommel havde brug for nye reserver, og nazisterne planlagde at fortsætte offensiven i sydlig retning. Stalingrad faldt, og så var det muligt at rykke frem langs Volga.
  I maj 1943 skiftede Krauts til Operation Dolphin. Deres tropper, trods hjælp fra oraklet, mødte meget stærk modstand fra den røde hær. Fremskridtene var langsom på bekostning af store tab. Sandt nok påvirkede en spåmands hjælp krigens gang . Wehrmacht forudså modangreb og iværksatte flere og flere angreb. I midten af juni havde nazisterne allerede nærmet sig Volga-deltaet og nået Det Kaspiske Hav.
  De sovjetiske troppers stilling i Kaukasus blev forværret af Tyrkiets indtræden i krigen den 22. juni 1943. Og dette forudbestemte faktisk udfaldet af kampen om Baku-olie.
  De allierede var ikke afgørende. Montgomery skiftede til aktivt forsvar og tænkte ikke længere på offensiven, og en landing i Marokko forblev urealistisk.
  Den 10. juli 1943 forsøgte Churchill, for at aflede en del af de tyske styrker fra øst, at lande i Frankrig. Men den dårligt forberedte landing, kombineret med amerikansk ubeslutsomhed og det faktum, at tyskerne takket være et orakel kendte alle detaljerne, resulterede kun i det største nederlag for briterne og amerikanerne på land i historien.
  Mere end seks hundrede og halvtreds tusinde mennesker og en masse udstyr blev fanget alene. Men dette forhindrede desværre ikke nazisternes fremmarch i syd. I august erobrede tyskerne hele Dagestan, tyrkerne erobrede næsten hele Armenien sammen med Jerevan, og den 27. forenede nazisterne og osmannerne sig og rev den transkaukasiske front i to dele.
  Og igen endte sovjetiske styrkers offensive forsøg på andre områder af fronten i fiasko. Fjenden var for godt klar over den sovjetiske kommandos planer.
  Specialafdelingen i Den Røde Hær florerede, undertrykkelser og masseudrensninger blev gennemført. Selv flere dusin generaler og artillerimarskal Kulik blev skudt.
  Men så længe fjenden havde et djævelsk våben, ville intet hjælpe imod ham.
  September måned gik i svære kampe, nazisterne og osmannerne kom tæt på Baku. Og i oktober udbrød der kampe i selve byen.
  Kystbyen blev forsynet over havet, og de forsøgte desperat at holde den. Kampene trak ud og inden den 7. november, som planlagt, lykkedes det ikke Krauts at tage den. Men alle de andre byer i Kaukasus var allerede gået tabt på dette tidspunkt. Og i december faldt den legendariske by på bekostning af kolossale tab.
  Kaukasus var fuldstændig tabt, ligesom det største oliefelt, der blev udviklet på det tidspunkt i USSR. Sandt nok, da alle oliebrøndene blev sprængt i luften og ødelagt, kunne nazisterne ikke selv drage fordel af denne fordel snart.
  Der var pause på østfronten. Store tyske landstyrker rykkede ind i Irak og videre til Palæstina og Suez-kanalen for at hjælpe Rommel. Den sovjetiske ledelse besluttede dog at udnytte pausen. Oliefelter er allerede blevet udviklet andre steder, herunder Sibirien. Og sovjetiske designere arbejdede på nye tanke. IS-2 og T-34-85 skulle være et svar på de tyske pantere og tigre.
  Produktionen af våben i Nazityskland var højere end i den virkelige historie. Det er klart, at nazisterne og slaverne har flere ressourcer, og bombningen fra de demoraliserede allierede er svagere. Det betyder, at de kunne producere mere jern og metal af bedre kvalitet end i virkeligheden. Derfor blev produktionsplanen for 600 Panthers om måneden nået og endda overskredet. Men der var andre begrænsninger: træningstid for nye besætninger. Desuden havde "Panther", for alle dens utvivlsomme fordele: en kanon med høj pansergennembrydning og skudhastighed, fremragende udsyn og optik, samt god frontbeskyttelse og god køreegenskab, svag sidebeskyttelse og et forskudt arrangement af ruller.
  Panther-2 viste sig at være en mere avanceret og lovende udvikling. Takket være et meget tættere layout med en lidt højere vægt på 47 tons havde Panther-2 en stærk 88 mm kanon med en 71 EL løbslængde og panser på 120 mm på forsiden af skroget, 60 graders sider ved en vinkel, og 150 på forsiden af tårnet, med 900 hestekræfter motor i et duraluminium kabinet.
  En sådan maskine begyndte at blive produceret i november 1943 sammen med Tiger-2. Tyskerne var dog stadig bare ved at udvikle deres bil. Og de rykkede frem mod Mellemøsten.
  I marts 1944 erobrede tyskerne Kuwait og nåede Suez-kanalen.
  Oraklet skulle brydes, for at nazisterne ikke skulle have nogen fordele. I dette tilfælde havde pigerne et ønske om at gøre det tidligere, men begrænsninger i indflydelse påvirkede dem.
  For eksempel, nu, i stedet for piger fulde af magi, den 1. april 1944, bevægede to smukke skønheder sig langs fronten. Desværre, med meget middelmådige evner, påvirkede springbegrænseren. Det var lidt koldt selv for bare fødder at gå på forårsgrunden knap udsat for sne. På pigernes venstre hånd ligger den dybe Volga, nord for Kamyshin, og går man længere, når man tyske stillinger nær Stalingrad. Og krigernes opgave er at blive næsten almindelige piger og miste deres overmenneskelige evner til at neutralisere det forhadte orakel... Men selv dette er måske nu ikke nok. Sovjetunionen mistede trods alt det territorium, hvor halvdelen af befolkningen boede før krigen, og en betydelig del af dets industrielle potentiale, herunder først og fremmest olie, der var praktisk til udvinding.
  Der er selvfølgelig mange andre indskud, men for at de kan fungere fuldt ud, kræves der både tid og penge. Det vil sige, at situationen er sådan, at selvom Hitler bliver frataget kraften fra Iblis-spejlet, kan dette vise sig at være smerteligt utilstrækkeligt. Desuden forstærkedes separatistiske følelser blandt de allierede. Især amerikanerne. Roosevelt er syg, Gallen er tydeligvis tilbøjelig til venstreorienteret pacifisme, og udsigterne til nyvalg er ikke særlig muntre.
  Ubådskrig går ikke godt for de allierede. Antallet af tyske ubåde stiger konstant, og deres kampkvaliteter forbedres. Varmestyrede torpedoer og hydrogenperoxiddrevne ubåde er allerede dukket op. Og de allieredes flåde bliver tyndere og svækkes, især da de teknotroniske hajer fra Krauts har lært ikke at komme til overfladen og ikke at afsløre sig selv.
  Derudover er aktiviteten af nazisternes ubådsflåde højere end i den virkelige historie: brændstofforsyningen er blevet lettere, tankskibe ankommer endda fra de libyske felter. Derudover er bombningen af Rumænien meget svagere. Og produktionen af syntetisk brændstof er højere.
  De allierede er i chok, og deres situation er ugunstig. Især interne politiske.
  Styrkebalancen på østfronten den 1. april 1944: USSR 6,3 millioner soldater og officerer og omkring 5,3 tusinde kampvogne og selvkørende kanoner, 95 tusinde kanoner og morterer, 7,7 tusinde fly. Store tab i vinterkampe, når du forsøger at besejre fjenden. Tyskerne, under hensyntagen til satellitter, udenlandske divisioner, Hiwi-infanteri, har akkumuleret mere end 7,2 millioner, tanks og selvkørende kanoner allerede 8,8 tusinde, kanoner og morterer omkring 100 tusinde, luftfart 16,5 tusinde køretøjer. I betragtning af, at de nye IS-2 og T-34-85 kampvogne netop er begyndt at gå i tjeneste med den Røde Hær, er fjendens overlegenhed i kvaliteten af udstyr betydelig. Således er produktionen af "Panthers" og "Tigers" allerede fremmet, og de udgør mere end halvdelen af Tysklands tankflåde.
  Inden for luftfart er kvalitative vurderinger ikke så klare. Tyske køretøjer er sovjetiske overlegne med hensyn til hastighed og bevæbning, men ringere med hensyn til horisontal manøvredygtighed, mens de på samme tid er overlegne i vertikal manøvredygtighed. Men vigtigst af alt dukkede jetfly op i Fritz, primært ME-262. Af de propeldrevne jagerfly var de kraftigste med hensyn til bevæbning og hastighed ME-309 og TA-152. Yu-488 og endnu tidligere Yu-288 gik i serieproduktion. Disse bombefly havde ingen sidestykke i flyveegenskaber under høj belastning.
  Under alle omstændigheder, hvis vi tager hensyn til styrkebalancen, så må fjenden anerkendes som mere magtfuld. Hvis operationen i Mellemøsten bliver gennemført, vil fascisterne desuden blive endnu stærkere. Og der er ikke mere end en måned tilbage til deres endelige sejr der. Så...
  Den teknisk kyndige Elena sukkede tungt og sang:
  - Ingen kraft, ingen styrke... Nissen har tydeligvis fået for meget at drikke! Han savede bare barken og skreg uanstændigheder!
  Zoya, som beholdt sin kultur selv i en beskeden bondekjole, rystede fingeren til sin ven:
  - Lad os undgå vulgariteter... Lad os hellere udarbejde en handlingsplan!
  Elena trak på skuldrene. Hun var tyndere end før og ikke så atletisk. Selvom måske mange mænd ville finde hende endnu mere attraktiv end før. Pigens kjole er enkel, hør, hvid og ren. Lidt kortere end det er sædvanligt for bondekvinder, blotter deres solbrune ben over knæene. Pigerne havde ingen våben eller smykker tilbage. Der er ikke engang et ur.
  De er nu så rustikke, for solbrune til april måned, men ikke så hurtige og stærke. Fødder går langs en lervej oversået med småsten. Nøgne såler, som dem hos bondekvinder, er ru og føles behagelige, når de træder på en stikkende overflade. Når man går, blæser det ikke sådan koldt. Morgenfrosten efter frost smelter, og fødderne er ikke så følelsesløse og ømme.
  I sin tidligere krop var hun en kriger generelt, selv i Antarktis uden problemer. Og nu er mine ben røde af kulde, og varmer op i morgensolen, de smerter ulækkert.
  Elena, som allerede havde glemt, at den menneskelige krop kan opleve ubehagelige fornemmelser fra kulde og træthed, sagde med irritation:
  - For at være ærlig, så kan jeg ikke se meningen med sådan en ekspedition. Vi blev kastet ud i dette helvede, berøvet stærk magi... Efterladt barfodet og i en simpel bondekjole, og på samme tid forpligtet til at redde menneskeheden fra fascismen!
  Zoya reagerede logisk på en lignende passage:
  "Men det er det smukke ved det!" For at det ikke skulle være for nemt, når vi ved at bruge vores mirakuløse evner tog Vilna og andre byer i Litauen. Det er meget mere interessant og vigtigst af alt kræver fantasi at besejre fjenden i simple kroppe og uden superkræfter!
  Elena sparkede sædvanligvis sin bare fod ind i en stor brosten, der stak ud af leret midt på vejen. Men i stedet for at flyve ud fra slaget, blev stenen på plads, og den kloge pige skreg om smerten. De stadig lange, yndefulde fingre blev straks hævede og blev blå. Og Zoya måtte endda rette et par af dem. De lilla falanger faldt på plads, og Elena rystede den tåre af sig, der havde dannet sig på hendes kind. Du skal gøre noget så dumt.
  Datteren af Belobog følte en bølge af sympati i sig selv, hun blev overvældet af en bølge af empati. Og samtidig dukkede en følelse af egen svaghed og sårbarhed op. Neglen under Elenas blå kød revnede, og hendes ben blev også virkelig rørende beskadiget og sårbart.
  Den kloge, med sympati for sig selv, bemærkede:
  - Det er, hvad kød uden superkræfter betyder... Man bliver simpelthen ingen!
  Zoya bemærkede irriteret:
  - Dine små ben vil hele... Du vil leve på en eller anden måde!
  Pigerne tog afsted ad vejen igen. De havde ikke længere den samme hensynsløse munterhed. Dertil kommer, at jo længere de gik, jo mere gjorde sulten sig. Her dukkede de kollektive landbrugsmarker op... Der var allerede fuld gang i arbejdet med dem.
  Mændene var dog ikke synlige, kun kvinder og børn blev spændt i spænding, nogle til ploven, nogle til hakken. Folk her er frygtelig tynde, med udmattede ansigter. Det er sandt, at drengene, da de så de smukke piger, smilede og vinkede til dem og hilste på dem med hårdhændede, udstrakte hænder.
  Zoya tilbød at hjælpe Elena med bondearbejde. Svarogs datter gik modvilligt med. Hun ville personligt have våbenbedrifter og ikke den hårde del af kollektivgården. Men efter at hun sårede sin fod på en brosten, forsvandt hendes krigeriske humør med det samme. Derudover bør du tænke på din egen legalisering. Hvad man end må sige, så endte de kun i kjoler og uden præster.
  Ja, NKVD kan erklære dem for spioner når som helst og forvirre dem. Ellers vil de vise sig bare at være flygtninge, der har mistet alt, inklusive deres dokumenter. Deres kjoler er ikke særlig nye, og stilen med en kortere nederdel er typisk for den bolsjevikiske landsby. Du kan spise nok til at de vil tro det!
  Zoya blev født i landsbyen, og hendes hænder og krop er meget fingernem i lidelse. Elena er en bydame, ikke kun en moskovit. Sandt nok har hun erfaring med agerarbejde i Rodnover-samfundet. Men alligevel er bevægelserne ikke så lette og velkendte som Zoyas. Ja, og knækkede fingre på den kolde jord smerter ulækkert.
  Men de unge kvinder, drenge og piger er alle barfodede, selvom det var frostgrader om natten, og man risikerer næsten at blive kold. Kun ældre kvinder og gamle kvinder i bastsko. Der er ingen mænd i sigte, og den ældste over alle er en krølhåret, rødlig teenager, der ikke ser ældre ud end femten, i højordensbukser, men med et meget udtryksfuldt udseende og en modig hage. Denne knægt med et Komsomol-mærke er den ældste blandt drengene og giver ordrer til alle.
  Den unge kommandant kommenterede ikke, at de to skønheder sluttede sig til dem. Som om det var sådan, siger det sig selv. Klimaet i Volga-regionen er mildt, og klimaet er i fuld gang, så et ekstra par hænder vil ikke skade.
  Elenas ryg begyndte snart at gøre ondt, og hun bad om at gå til ploven. Så det er nemmere for en ret stærk pigekrop, men du skal bare forsigtigt grave dine hæle ned i den løse jord, så dine tæer ikke irriterer så meget. Men trykket på brystet kommer i en anden vinkel, og ryggen, efter at have været aflastet, føler ikke smerte.
  Pigen tænkte så, hvor gammel er hun egentlig? Det er for længst passeret hundrede! Sjov! Hun er en af de ældste kvinder i det moderne Rusland og på samme tid fuld af styrke og sundhed. Men efter at være blevet frataget deres magiske evner, kunne de blive sådanne monstrositeter!
  Denne tanke giver Elena kuldegysninger...
  Alle arbejdede med entusiasme og uden frokostpause. Eller først da det blev helt mørkt, nærmede de sig bålet for at forfriske sig. Volga-floden var i nærheden, og der var fisk i potten. Men der er kun så meget brød, og det er på en eller anden måde ikke helt rent, med urenheder. Endnu en smag af løg.
  Maden er enkel og ikke for meget, det virker som en delikatesse til sultne maver. Ranger-pigerne havde ikke følt sig så trætte i mange år. Nej, det er stadig meget smertefuldt at være menneske uden superkræfter. Og man bliver træt som... et æsel!
  Men det er også godt, at organismerne er unge og sunde. Pigerne faldt i søvn sammen med andre kvinder i stalden på egen hånd. En af drengene hvilede sit hoved på Zoes høje bryst. Rangerpigen strøg hans blonde krøller... Og mærkede en stærk melankoli. De modtog alt fra livet og fra deres mæcener, Demiurge-guderne: evig ungdom, magt, muligheden for at få rigdom, magt, ære og respekt, men... For at blive gravide, skal de sove med en mand, der er lige så dygtig som dem. Og det er slet ikke nemt at finde.
  Og hvis der er sådanne fyre, så er de på et andet niveau og i et andet univers. Elena huskede en sang om Gagarin, og det fik hende til at føle sig endnu mere trist;
  Ved du, hvilken slags fyr han var...
  Hele verden bar ham i hans arme!
  TSINGS BRODERS BESTEMMELSE REDDER IMPERIERET
  Tsar Nicholas II's bror, Mikhail, handlede i modsætning til den virkelige historie beslutsomt. Den kejserlige garde åbnede ild mod oprørerne, der forsøgte at storme Vinterpaladset. Derefter gik kosakkerne, begunstiget af suverænen, og adelige regimenter ind i slaget.
  Flere hundrede oprørere blev dræbt, og andre flygtede. Politiet fangede aktivt oprørerne og deres ledere. Repræsentanter for statsdumaen, fyrstefamilier, købmænd og medlemmer af den finansielle elite skyndte sig at sværge troskab til zar Nicholas og svor loyalitet. Under slaget blev mere end seks hundrede oprørere dræbt og halvandet tusinde blev såret. Vagterne mistede omkring tyve mennesker døde, kosakkerne yderligere halvtreds.
  Et alvorligt sammenstød, men autokratiet overlevede. De sammensvorne på toppen havde hverken en eneste mening eller en eneste leder. Og generelt mente mange af dem, at det var umuligt at ændre styreformen under en krig.
  Der er mange utilfredse med zar Nicholas II, men det er svært at tilbyde et alternativ til det kejserlige regime. Desuden frygter de rige alvorligt, at den republikanske styreform vil vise sig at være for svag og løs til at beskytte kapitalisterne mod det sultne og oprørske proletariat og godsejerne mod bønderne.
  Men folket selv vil ikke organisere en seriøs revolution. Bolsjevikkerne er stadig for svage og få i antal, de socialistiske revolutionære mener for det meste, at revolutionen er god, men det er bedre at vinde verdenskrigen først.
  Kort sagt, der var tumult og alle kom ud! Noget som en blodig opstandelse gentog sig selv...Og tavshed!
  Nicholas II tildelte sin bror for hans beslutsomhed med George Order, første grad, og forfremmede ham til rang af general-in-chief, udnævnte Mikhail til at lede vestfronten. Og de sydlige og rumænske fronter var underordnet Brusilov.
  Størrelsen af den russiske hær voksede til næsten ti millioner mennesker, og dens vedligeholdelse lagde en tung byrde på imperiet. Det var nødvendigt at rykke frem.
  Så snart vejene tørrede ud, slog tsarhæren til i Galicien. Numerisk overlegenhed var på de russiske troppers side. Østrigerne svækkedes i moralen, og regimenter bestående af slaver deserterede i massevis eller overgav sig. Der var ikke nok tyske enheder til at begrænse fjenden.
  For at toppe det hele gik USA ind i krigen mod centralmagterne i april. Og dermed var udfaldet af konflikten allerede forudbestemt. Tyskerne forsøgte at øge deres styrker i Vesten for at besejre de allierede og var ude af stand til at yde væsentlig bistand til Østrig-Ungarn.
  Russiske tropper besatte Lviv og en række byer i Galicien. Selv flere små kedler blev dannet. Den østrigske, patchwork, knækkede front kollapsede for hurtigt, så tyskerne måtte flytte til et blindt forsvar i vest og kaste tropper ind i de huller, der var dannet.
  Ved at udvikle deres succes nærmede russerne sig Przemysl og omringede endda byen. Men forsyningsproblemer og indførelse af flere kampklare tyske enheder i kampen bremsede fremrykningen. Men den rumænske front gik i offensiven, og efter nogen tid også vestfronten. Sidstnævnte stod over for en vanskelig opgave: at bryde igennem det magtfulde, dybtliggende tyske forsvar.
  Tsarens bror Mikhail anså det ikke for skamfuldt, han lærte af Brusilov og anvendte lignende taktik. Han begyndte at forberede en offensiv tolv forskellige steder på én gang, så tyskerne ikke kunne bestemme retningen for hovedangrebet. Derudover brugte de aktivt et røggardin og en offensiv om natten.
  Russiske tropper i syd befriede Bukarest, og angrebet i centrum resulterede i gennembrud syd for Vilna.
  Tyskerne måtte igen forstærke deres sydlige flanke. De tyske tropper, der blokerede Riga, var truet af omringning. Under disse forhold traf kejseren den svære beslutning at forlade de baltiske stater og trække tropper tilbage til den preussiske forsvarslinje.
  Tingene fungerede ikke for fagforeningen og Tyrkiet. Russerne og briterne rykkede frem i Lilleasien, franskmændene lagde pres på Palæstina i Syrien. Osmannerne var ved at svækkes, og deres fald var ikke langt væk. Derudover ændrede bulgarerne sig. Idet den indså, at preusserne allerede havde tabt krigen, og de russiske tropper, efter at have befriet det meste af Rumænien, var nået til grænsen, erklærede den slaviske konge krig mod Østrig, Tyrkiet og Tyskland.
  Det gav naturligvis tyskerne mere hovedpine. De kunne ikke længere holde frontlinjen i øst og blev tvunget til at trække sig tilbage til Vistula. I håb om, at en naturlig vandbarriere ville forsinke russiske tropper.
  De allierede i vest opnåede kun delvise succeser, selvom de allerede brugte kampvogne mere aktivt. Men indtil videre holdt Tyskland fronten, selv om det var tvunget til at rykke lidt tilbage. Den sydlige del tog mange kræfter.
  Tja, det tsaristiske Rusland i efteråret og vinteren overførte hovedparten af kampene til det osmanniske rige.
  Angrebet på Konstantinopel, både fra land og hav, endte i russiske våbens triumf. Tyrkiet faldt, og med det fik Rusland store territorier, Konstantinopel og stræder med adgang til Middelhavet.
  Det var ganske vist ikke muligt at afslutte krigen i 1917, men sejrsånden mærkedes allerede af alle, meget mere end i 1916.
  Vinteren forløb i Rusland med små strejker og demonstrationer, men der var ingen alvorlige sammenstød, trods militære vanskeligheder. Måske er rublen faldet for meget, men det er for tidligt at tale om hungersnød.
  Men det var på tide at afslutte krigen, og alle forstod dette. Forfremmet til feltmarskal foreslog Brusilov at levere hovedslaget i syd, hvor fjenden var svagere, og derefter vende mod nord.
  Tyskerne havde allerede deres første kampvogne. Men deres antal er for lille til at have en væsentlig indflydelse på krigens gang. Rusland har også sine egne køretøjer, især Mendeleev-tanks. Men igen kan den tsaristiske industri endnu ikke udføre masseproduktion.
  Men masseproduktion af kampvogne blev etableret af briterne, amerikanerne og franskmændene. Det betyder, at der er dukket et nyt, kraftfuldt middel til at bryde igennem forsvaret op, som skulle bryde igennem de tyske stillinger.
  De allierede ønsker også at afslutte den ødelæggende krig så hurtigt som muligt. Og fra slutningen af marts begyndte de at forsøge at bryde igennem det dybe tyske forsvar.
  De russiske troppers offensiv begyndte, så snart vejene tørrede ud i syd. De russiske tropper blev efter tidligere sejre friske op, men østrigerne holdt knap nok fast. Budapest befandt sig omringet allerede i begyndelsen af maj. Derefter begyndte bevægelsen mod Wien og forbi Wisla-floden.
  Italienerne gik også i offensiven. Selv Japan sendte en ekspeditionsstyrke til Europa. Tyskerne pressede på fra alle sider.
  Da russiske tropper allerede havde nærmet sig Wien, kapitulerede Østrig-Ungarn. Tysklands sidste allierede var endelig faldet. I Vesten, ved at bruge angrebstaktik på forskellige dele af fronten, rykkede de allierede langsomt, men sikkert frem. Og russiske tropper trådte ind fra syd til bagenden af den tyske front, der dækkede Vistula.
  Under disse forhold meddelte kansler Wilhelm, der indså Tysklands fuldstændige, håbløse stilling, ophør med alle fjendtligheder den 22. juni 1918. Faktisk kapitulerede tyskerne.
  Østrig-Ungarn ophørte med at eksistere. Rusland modtog Galicien, Krakow-regionen, Bukovina, en del af det østlige Slovenien og Ungarn. Rumænien Transsylvanien. Det eneste, der var tilbage af Østrig-Ungarn, var det lille Østrig og et stærkt reduceret Ungarn. Tjekkoslovakiet opstod under Ruslands auspicier.
  Tsarriget modtog fra Tyskland Klaipeda, Poznan og adgang til havene, afskåret Østpreussen fra selve metropolen gennem Danzig.
  Tyskland måtte afgive, hvad det tidligere havde erobret i 1800-tallet, til Danmark og Frankrig. Hun blev dømt til at betale enorme erstatninger hvert år og begrænsede det militære potentiale til hundrede tusinde mennesker.
  Og selvfølgelig, som i den virkelige historie, en demilitariseret zone.
  Det tsaristiske Rusland udvidede sine besiddelser i syd. Det Osmanniske Rige ophørte ligesom det østrigske rige med at eksistere. Storbritannien tog Irak, Frankrig, Syrien og sammen med briterne Palæstina. Rusland fik Armenien, Lilleasien og Konstantinopel.
  Mellemøsten og Iran var også opdelt i indflydelsessfærer. Tsarrusland opnåede således betydelige materielle erhvervelser.
  Men krigen kostede mere end to en halv million soldater livet, de døde civile ikke medregnet, enorme udgifter. Finanserne faldt i opløsning, og landet faldt i gæld.
  Det er rigtigt, at de allierede mildt gik med til at afskrive renter på lån, men alligevel viste gælden sig at være ret stor - omkring ti milliarder guldrubler.
  Men det var muligt at nationalisere virksomheder, der tidligere var ejet af tyskerne.
  Den politiske situation i det tsaristiske Rusland stabiliserede sig, og kejserens autoritet voksede.
  Nicholas II udnyttede dette ved at annullere sit eget manifest om statsdumaen. Autokratiet blev genoprettet igen, og den lovgivende magt overgik fuldt ud til zaren.
  Dette forårsagede kun frygtsomme forsøg på protest. Landet var for træt af krigen og ønskede ikke nye stød.
  Og økonomien begyndte en hurtig genopretning efter krigen! Væksten var i gennemsnit omkring ni procent om året og var højere end i USA.
  Nye avancerede industrier blev skabt og maskinteknik udviklet. Lønningerne voksede.
  Arbejdsdagens længde blev reduceret med zarloven fra 11,5 timer til 10,5 timer. Og på før-feriedage og før weekender indtil klokken 9. Desuden blev arbejdsdagen reduceret til ni timer, hvis i det mindste en del af den var om natten.
  Efter udvekslingen af penge blev rublens solide guldbalance genoprettet. I 1929 nåede en arbejders løn 50 rubler om måneden, og prisen på vodka var 25 kopek per flaske. Det vil sige 200 flasker om måneden. Og hvis vi tager det i guldækvivalent, er det hele 37 gram rent guld.
  Landet har indtaget andenpladsen kun næst efter USA med hensyn til industriel produktion. Udsigterne for imperiet så meget rosenrøde ud, men... en stor depression ramte.
  Sammenbruddet påvirkede hele verden, inklusive Rusland. Sandheden har skadet Tyskland og USA mest. Men det tsaristiske Rusland var for afhængig af eksterne lån og kunne derfor ikke undgå chok og recession.
  Bolsjevikpartiet i tyverne oplevede en krise. Lenin trak sig faktisk tilbage fra den praktiske, revolutionære kamp ved at fordybe sig i teori...og skrive science fiction.
  Vladimir Ilyich mødte Herbert Wales i Storbritannien og følte en smag for science fiction. Især fra Vladimir Iljitjs pen kom en stor, futuristisk roman: "Kommunisme er lykkens vej"! Og en række andre værker. Lenin tjente allerede gode penge på science fiction-værker.
  Bolsjevikkerne delte sig i trotskister og stalinister. Stalin besluttede at vende tilbage til taktikken for individuel terror, der er karakteristisk for Narodnaya Volya. Trotskij indtog en mere moderat holdning.
  De socialistiske revolutionære er stadig aktive, selvom der ikke længere var nogen højprofilerede politiske mord i tyverne. Republikanernes og kadetternes positioner styrkedes gradvist. Faktisk forekom det absolutte monarki for alle som et forældet levn. Så uroligheder, strejker, demonstrationer begyndte igen og kongetronen begyndte at ryste.
  Monarken kunne huske meget...
  Nicholas II's regering fandt en løsning...i krig! Desuden længtes generalerne efter hævn for Japans nederlag. Og det er forståeligt...
  Efter Første Verdenskrig gennemførte det tsaristiske Rusland flere små militære kampagner. I Mellemøsten, hvor de og deres allierede fuldendte den arabiske verden. I Afghanistan.... Der fandt krigen sted sammen med Storbritannien. Rusland overtog de nordlige regioner i Afghanistan, hovedsagelig befolket af usbekere og tadsjikere samt Herat. Briterne underkastede sig alligevel efter brutale krige syden. Selvstyret forblev i centrum af Afghanistan.
  Iran beholdt stadig udseendet af suverænitet, men dets opdeling var heller ikke langt væk.
  Men det største interessesammenstød fandt sted i Japan. Desuden oprettede japanerne i 1931 en marionetregering i Manchuriet og indledte en offensiv i Kina.
  Hvilket blev årsagen til en ny krig.
  På dette tidspunkt havde den russiske hær formået at opdatere sin kampvognsflåde og skabe en meget stærk luftfart. I luften var Japan mærkbart underlegen, og Ruslands landhær var meget mere talrig og måske mere kampklar.
  Stillehavsflåden blev kommanderet af den legendariske admiral Kolchak. Ridderen af St. Andreas den Førstkaldte, Brusilov, var allerede død på dette tidspunkt, men hans dygtige elever blev tilbage.
  Krigen var mislykket for Japan lige fra begyndelsen. Russiske generaler: Denikin, Wrangel, Kaleidin, under overordnet kommando af zarens bror Mikhail Romanov, handlede energisk og dygtigt. Erfaringerne fra Første Verdenskrig fik indflydelse, og der blev taget højde for fejl i konflikten 1904-1905.
  Prokhorovs lette kampvogne, som simpelthen er uerstattelige i manøvrekrig, viste sig også at være ret gode. Under alle omstændigheder var det allerede en anden russisk hær, og en helt anden krig.
  Men under det første slag med samuraien, hvis der i stedet for Kuropatkin havde været en mere talentfuld og beslutsom kommandant, ville udfaldet af krigen naturligvis have været et helt andet.
  Under alle omstændigheder blev Port Arthur inden for to måneder belejret af russiske tropper, og japanerne blev slået. To måneder senere blev hele Korea befriet, og citadelbyen blev taget med storm.
  Til søs rasede også kampe med varierende grad af succes. Indtil eskadronerne fra Østersøen og Sortehavet ankom. The Land of the Rising Sun blev fuldstændig besejret, og de landede endda tropper på Hokkaido. Japan blev tvunget til at underskrive en ydmygende fred. Giv tilbage Manchuriet, Port Arthur, nogle besiddelser erobret fra tyskerne, det sydlige Sakhalin og Kuril-ryggen. Og samtidig betale en godtgørelse, en pæn sum - en milliard guldrubler.
  Sejren styrkede midlertidigt autokratiets position, og derefter gav den store depression plads til hurtige økonomiske opsving.
  I Tyskland, som i den virkelige historie, kom Hitler til magten, men han fik ikke lov til at løbe løbsk. Især forsøget på at genoprette den almene værnepligt mødte hård modstand fra Rusland og Frankrig. Selvom der blev givet mindre indrømmelser med hensyn til militært potentiale. Hærens størrelse fik lov til at stige fra et hundrede tusinde til to hundrede og halvtreds. Derudover returnerede Hitler kontrollen over den demilitariserede zone til Tyskland.
  Og dynastiske problemer var under opsejling i det tsaristiske Rusland. Tronarvingen, Tsarevich Aleksej, døde... Tsarens bror Mikhail Romanov blev frataget arverettigheder. Og Kirill Vladimirovich Romanov blev virkelig arving. Men denne fyr er bundet i fuldskab og udskejelser. Fuldstændig nedbrudt...
  Så hvem skal efterfølge zar Nicholas II? Tsarens bror Mikhail fik efter sejren over Japan rang af generalissimo og nød enorm popularitet. Han blev det første medlem af kongefamilien i det kejserlige Ruslands historie, der modtog en så høj rang. Og mange ønskede at se ham på kongetronen.
  Sandt nok var Nicholas II selv - en ikke-drikker uden dårlige vaner, der regelmæssigt dyrkede gymnastik - stadig ret stærk, og det så ud til, at hans regeringstid ville være den længste i russisk historie. Men Stalin udtænkte det mest ambitiøse mordforsøg siden Alexander II's tid. Selvom det så ud, hvad er meningen?
  I hvert fald blev 1937 et ildevarslende år. Zar Nicholas II blev dræbt, og sammen med ham døde også to ministre, samt tre dusin hoffolk, og en del af Vinterpaladset kollapsede.
  Terroristerne brugte kloaksystemet til at mine og plantede mere end et ton aminolon.
  En aggressiv hændelse greb således ind i historiens løb. Sådan sluttede zar Nicholas II's regeringstid. Monarken begyndte ikke at blive kaldt stor eller formidabel. De, der ikke elskede kejseren, kaldte ham blodig, for meget blod blev udgydt i hans rige. Hvem behandlet med respekt er en Erobrer. Så antallet af landområder under ham i Rus' steg. Selv en stor provins dukkede op i Kina: Zheltorossiya.
  I alt varede riget 43 år. Kun Ivan den Forfærdelige regerede længere og nominelt. Men i betragtning af at han overtog tronen i tre år, viste den faktiske kontrol sig at være kortere.
  Men den legitime arving, Kirill Vladimirovich Romanov, besteg ikke desto mindre tronen. Han regerede ikke længe - omkring et år, men formåede at øve en vis indflydelse på historiens gang. Især gav han Adolf Hitler lov til at udføre Østrigs Anschluss. Angiveligt henviser til folks ret til selvbestemmelse, og angiveligt vil der på denne måde være mere orden. Aftalt med Anschluss af Østrig og Mussolini.
  Således udvidede Tyskland, og dets befolkning oversteg firs millioner. For ikke at nævne, at Hitler opmuntrede til fødsler. Under Adolf den Dæmoniske voksede den halvanden gang.
  En borgerkrig brød ud i Spanien, men den endte meget hurtigere, da der ikke var noget Sovjetunionen, som ydede bistand til venstrefløjskoalitionen i Madrid.
  Men Franco blev en allieret med Führeren. Og den nye zar Vladimir III kolliderede med Storbritannien.
  Situationen er faktisk kompliceret. Et puslespil fyldt med Anden Verdenskrig. Og en ny runde af konfrontation. Iran er ikke delt, og dette er faktisk det sidste islamiske land, der formelt er uafhængigt. Både Rusland og Storbritannien har planer om det. Tingene er meget forvirrende i Mellemøsten. Territorierne i Rusland, Frankrig og Storbritannien er blandede og svære at administrere.
  England sakker økonomisk længere og længere bagud både Rusland og det stadig mere magtfulde Tyskland. Men de største kolonier er stadig britiske. Men løvekronens kraft svækkes, Canada er næsten uafhængigt. Sydafrika er også et herredømme, ligesom Australien. I Indien er den britiske position svækket. Selvfølgelig er der et ønske om at skubbe løven.
  Hitler forsøger at spille på to fronter. Eller han vil skaffe støtte fra Frankrig, Storbritannien, Italien og Japan. For alle sammen at samle det tsaristiske Rusland og dele dets enorme besiddelser.
  Eller se efter territoriale erhvervelser i Vesten, men i en alliance med Rusland.
  Hitler er en modbydelig og principløs mand, og i det hele taget er han ligeglad med, hvem han indgår i en koalition med, så længe det er til gavn for ham.
  Den nye unge zar Vladimir drømmer også om at gå over i historien som en stor erobrer og ønsker at fjerne kolonier fra Storbritannien og Frankrig. Strengt taget er der intet tilbage at tage fra tyskerne. Så en koalition med Tyskland er ganske logisk.
  Italien har erobret Etiopien og ønsker også nye bedrifter. Mussolini er ekstremt ambitiøs. Han er ligeglad med, om han går mod øst eller vest. Men i Frankrig er der ingen stor lyst blandt folket til at kæmpe. Pacifismen hersker der, og regeringen bliver valgt. Der er ingen måde at få en så stærk allieret på. Og det tsaristiske Rusland er med sin traditionelt høje fødselsrate og konstant faldende dødelighed en meget stærk modstander. Befolkningen i det tsaristiske Rusland vokser allerede med cirka tre procent om året. Spædbørnsdødeligheden er faldet, men moden for store familier er endnu ikke gået over, og selv arbejderfamilier er frugtbare. Tager man hensyn til territoriale erhvervelser, herunder i det tætbefolkede Kina og det tyndtbefolkede Mongoliet og i Europa og Tyrkiet, oversteg befolkningen i Tsar-Rusland i 1940 400 millioner sammenlignet med 1913, hvor den var 180 millioner. Og dette er en kontinental magt... Storbritannien og Frankrig har mindre end 50 millioner i deres metropoler, plus kolonier. Men de koloniale tropper er svage i moralen og har ringe kampkapacitet. Så de vestlige landstyrker er meget svagere.
  Führeren vælger en alliance med Rusland mod Vesten.
  I 1939 blev Tjekkoslovakiet opdelt. Tyskland omfattede også Sudeterlandet. Tyskerne styrkede hæren og dannede kampvognskolonner. Det tsaristiske Rusland stod heller ikke stille med en fredstidshær på fem millioner og fem hundrede mandskabsdivisioner.
  I Tsar-Rusland har tunge kampvogne og strategiske fly, herunder fly med otte motorer, længe været i produktion. Frankrig har kun omkring tredive tunge kampvogne, og de er forældede. Storbritannien har ikke tunge køretøjer. Nå, også Tyskland, ikke en eneste tungere end tyve tons. USA har lidt mere end fire hundrede kampvogne.
  Hitler besluttede, at det ikke var værd at udsætte og slog til den 15. maj 1940. Vejret er bare gunstigt og alt er klar. Eller mere eller mindre klar.
  Det tsaristiske Rusland begyndte et angreb på Indien og andre koloniale besiddelser. Den russiske hær angreb dårligt forsvarede stillinger. Der er relativt få tropper, der består af de etniske briter og franskmænd selv, og kolonienhederne ønsker ikke rigtig at dø for en idé eller et imperium, der er fremmed for dem. Faktisk, hvem er englænderne for dem? Udbyttere, slavere, røvere eller vantro. Det er usandsynligt, at russerne er meget værre end dem, så de ville dø for Løvens eller Hanens imperium.
  Så de tsaristiske tropper rykker frem og overvinder træg, fokal modstand. Men tyskerne var også i stand til at besejre de franske, engelske, belgiske og hollandske tropper på halvanden måned.
  Således mistede Churchill støtten fra sine vigtigste allierede. Forventningen om, at USA ville gå ind i krigen, blev ikke til noget. Roosevelt var slet ikke kendetegnet ved Stenka Razins beslutsomhed. Og så ville sådanne kræfter gå imod Amerika.
  Russiske tropper rykkede frem over Afrika og Asien i marcher; flere problemer kom fra terrænet og kommunikationsstrækningen end fra fjendens tropper. Manglen på veje, især i Afrika, havde også indflydelse. Men den uhøjtidelige russiske soldat overvinder heroisk og stoisk alle vanskeligheder.
  Tyskerne kan kun med besvær overføre tropper til Afrika. Fremrykningen mod Gibraltar blev forsinket på grund af Francos stædige modstand. Og vi skulle overføre styrker ad søvejen. Russerne brød igennem til Afrika, gennem Egypten, og det er meget nemmere for dem. Italien griber også alt, hvad det kan få fat i, og i denne sag har Mussolini grebet af en boa-konstriktor.
  Landingen på selve metropolen fandt ikke sted i 1940. I luftkampen, primært på grund af Ruslands passivitet, overlevede Storbritannien. Men det skal siges, at den kloge zar Vladimir Kirillovich ikke ønskede, at Storbritannien skulle kapitulere før tid, men helt rationelt havde til hensigt at erobre alle dets asiatiske og afrikanske kolonier.
  Hvor skal Storbritannien hen? Den har trods alt ingen reserver, uden kolonier og råmaterialer - dens fald er et spørgsmål om tid.
  I vinteren og marts 1941 nåede russiske tropper endelig Sydafrika og besejrede det sidste afrikanske herredømme. Det britiske forsøg på at sidde ude på Madagaskar mislykkedes også, og i maj 1941 blev der gennemført en landgang med efterfølgende sejr.
  Japan kæmpede på Ruslands side i krigen, og det lykkedes at få fat i noget i Stillehavet. Sommeren 1941 var perioden med en større luftoffensiv mod den britiske metropol.
  Russisk og tysk luftfart angreb London og andre byer i det engelske imperium. Og den 8. november, årsdagen for München-putschen, fandt landingen endelig sted.
  Kampene varede seksten dage og endte med sejr for de russiske og tyske tropper.
  Dette afsluttede faktisk Anden Verdenskrig. Den viste sig at være mindre blodig og langvarig end i den virkelige historie. Og det styrkede og udvidede meget mærkbart russisk besiddelse. Især i Afrika og Asien.
  En forholdsvis fredelig periode fulgte. Rusland og Tyskland fordøjede deres egne territoriale gevinster. Det Tredje Rige omfattede: Belgien, Holland, næsten halvdelen af Frankrig, samt Marokko, en del af Algeriet og de centrale besiddelser. Sandt nok, på grund af Francos position og en vis ubeslutsomhed hos Hitler, havde tyskerne ikke tid til at rykke ind i Frankrigs ækvatoriale besiddelser, og de faldt til de russiske tropper.
  Ikke desto mindre modtog Tyskland stadig et godt stykke afrikansk jord, der oversteg sit eget territorium i areal. Arealet af Det Tredje Riges landområder, under hensyntagen til europæiske erhvervelser, er mere end tredoblet. Og hvis vi tæller fra grænserne siden 1937, under hensyntagen til Østrig, Sudeterlandet og Tjekkiet som et protektorat, så fire gange.
  Så tyskerne som helhed havde nok at fordøje, mestre og assimilere. Desuden udvidede Rusland sine koloniale besiddelser og kunne næppe kontrollere alt dette.
  Og Italien fik en masse: for eksempel det meste af Sudan, Somalia, Uganda og nogle andre opkøb, især Tunesien.
  Dermed var omdelingen af verden afsluttet for nu. Men som de siger, med tiden begynder ambitionerne at manifestere sig.
  USA begyndte ikke at arbejde seriøst på atomprojektet. I det fascistiske Tyskland og Rusland viste holdningen sig også at være kølig. Japan er endnu ikke udviklet nok til at klare det, og Storbritannien og Frankrig er blevet vasallande i Det Tredje Rige og Rusland.
  Så udseendet af atomvåben blev forsinket i nogen tid.
  Men fremskridtet er selvfølgelig ubønhørligt. Fysikere arbejder, teorien udvikler sig, ligesom laboratorieforsøg. Men et atomprojekt har brug for statens vilje. Det tsaristiske Rusland havde allerede for mange bekymringer og udgifter i forbindelse med udvidelsen af sit territorium. Men Hitler havde af en eller anden grund et nag til sådanne ideer om et atomprogram og mente, at atomprojektet kun ville spilde en masse penge.
  Derudover var den russiske landhær og luftfart den stærkeste og mest talrige i verden, og flåden voksede også, især på grund af økonomisk vækst.
  De tsaristiske generaler og marskaler foretrak at udvikle tankbygning, bygge fly, hangarskibe og slagskibe. Hvorfor har de brug for eventyr om atombomber? Det vil sige, at både tyskerne og russerne var ligeglade med dette problem.
  Derudover var der nok råvarer til ikke at skulle bekymre sig om energiressourcer, i hvert fald i den nærmeste fremtid.
  Så trods al kulden i Pentagon og Det Hvide Hus gik initiativet ufrivilligt over til USA. Desuden er dette ikke kun et spørgsmål om frygt for, at russerne eller tyskerne vil gå længere og lægge pres på den nye verden, men også på økonomien.
  Efter at have mistet muligheden for at modtage olie fra Asien, Afrika og Mellemøsten, havde USA indtil videre sine egne brønde i Texas, Florida, og begyndte udviklingen i Alaska.
  Men den amerikanske befolkning voksede. Immigration blev ikke afskrækket i Rusland, og befolkningen fortsatte med at vokse hurtigt. Sorte og arabere fik især gerne lov til at rejse til USA.
  Den amerikanske økonomi voksede også, og der kom flere og flere biler.
  Og jagten begyndte efter atombrændsel og en atomreaktion, der kunne give kolossal energi.
  Ti år er gået siden slutningen af Anden Verdenskrig. Hitlers Tyskland havde et nyt våben: skivefly, der ikke kun kunne flyve med enorm hastighed, men også praktisk talt forblive usårlige over for håndvåbenild.
  Derudover lykkedes det tyskerne at opsende en kunstig satellit over kredsløb, og vigtigst af alt, i juni 1951, den første mand ud i rummet.
  Det tsaristiske Rusland kom lidt for sent og gjorde først fuld fremgang i august i år. I det fascistiske Italien skete ændringer samme år. Benedito Mussolini, kandidat til titlen Julius Cæsar, er død. Generelt havde den italienske diktator succes med at regere. Under hensyntagen til erobringerne i Afrika, inklusive Etiopien, voksede det territorium, der kontrolleres af Italien, næsten tre en halv gange under hans regeringstid. Derudover lykkedes det Benedito i Europa at hugge en del af Frankrig af sammen med Toulon.
  Men de lod ham ikke gå til Albanien og Grækenland - det er territorier inden for det russiske imperiums indflydelsessfære.
  Benedito kunne selvfølgelig kaldes stor og erobrer, selvom den italienske hær ikke skinnede for meget med sine bedrifter. Men hans søn og arving anså sig ikke for værre end sin far.
  Og han tog efteråret 1951 og invaderede Albanien og Grækenland... Ikke underligt, at de siger, at alle store krige begynder som pludseligt.
  Vladimir den Tredje var endda glad for dette. Italiens besiddelser i Afrika er store, endda større end Tysklands. Så hvorfor ikke hente dem, hvis der er en god grund?
  Russiske tropper begyndte fjendtlighederne den 7. november 1951 og angreb Etiopien, Libyen og Sudan. Russiske enheder er stærkere, flere og mere kampklare end italienske.
  Så de begyndte hurtigt at ødelægge pastahæren... Men ingen forventede, at Adolf Hitler uden nogen varsel ville komme ud på siden af Mussolini Jr.
  Selvom hvis du ser på det, var der ikke noget mere uventet.
  Tyskland tabte Første Verdenskrig til Rusland og mistede mest territorium i Rusland. Og hvis det lykkedes tyskerne med interesse at genvinde det, de havde tabt i Vesten, så stod de i øst, ærligt talt, tilbage med ingenting.
  Så Hitler regnede virkelig med sine nye våben, især diskoteker og flyvende tallerkener. Derudover mente Fuhrer, at det denne gang ville være lettere at kæmpe med Rusland end i Første Verdenskrig, da Tyskland og Italien ville lede kompagniet uden at have en anden front.
  Den beregning blev også lavet, at Japan, krænket af russerne, også ville gå ind i krigen i Fjernøsten og binde fjenden der. Måske vil Portugal og Spanien tilslutte sig koalitionen, ligesom Storbritannien og Frankrig? De er meget tættere på Tyskland end på Rusland. Og nogle forhåbninger var knyttet til USA!
  Desuden byggede Amerika en imponerende flåde, mange hangarskibe og moderniserede sin kampvognsflåde - selvom den stadig var ringere i kvantitet og kvalitet i forhold til militærkøretøjerne i den gamle verden.
  Det sociale system i det tsaristiske Rusland forblev autokratisk og et absolut monarki. Tsaren og kejseren af hele Rus havde fuld magt: udøvende, lovgivende og dømmende. Parlamentet var fraværende. Der var et statsråd af personer udpeget af kejseren, men det havde kun rådgivende rettigheder. Kongen udstedte selv love, såvel som dekreter. Han havde også ret til at henrette og benåde, selvom der selvfølgelig også var en retssag. Juryprocesser blev afskaffet efter mordet på Nikolaj II, således at retsvæsenet også blev udpeget og fjernet af tsaren eller embedsmænd udpeget af kejseren.
  Dette system havde både sine fordele og ulemper. På den ene side kunne kejseren hurtigt løse dette eller hint problem uden tvister eller aftaler, men på den anden side undertrykte den overdrevne magtkoncentration på den ene hånd initiativet og gav bureaukratiet større muligheder. Det fødte forskellige favoritter og favoritter. Vladimir var ikke kendetegnet ved overdreven hykleri og ægteskabelig troskab. Selvom kvinder ikke havde meget indflydelse på hans politik.
  Inden for tankbygning havde det tsaristiske Rusland mange kraftige og tunge køretøjer. Erfaringerne fra kampoperationer i Afrika har dog vist, at en kampvogns køreegenskaber er ekstremt vigtig. Som et resultat gik den vigtigste russiske tank ikke ud over femogfyrre tons. Da mere vægt skabte problemer med cross-country evner, selv med brede spor.
  Zaren elskede tunge kampvogne, men hans rådgivere afholdt kejseren fra at sætte dem i masseproduktion. Men den tres tons tunge maskine var tilgængelig i to tusinde eksemplarer. Og den mest populære tank, "Nikolai" - 3, blev produceret i treogtres tusinde.
  Og maskinen vejer femogfyrre tons, og pistolen har en kaliber på 122 millimeter. Den frontale panser er to hundrede millimeter, bagsiden og siderne er 120 millimeter, layoutet er klassisk.
  Hitler var seriøst interesseret i tunge maskiner. Og jeg ville have overlegenhed over Nikolai i en produktionstank. Den tyske bil svulmede i vægt til 75 tons, og dette var allerede grænsen, på grund af det faktum, at den store masse var ekstremt vanskelig at transportere langs jernbanelinjer.
  Det tyske køretøj var bevæbnet med et 128 mm våben, havde frontalpanser på 250 mm og side- og bagpanser på 180. Layoutet er også tæt på det klassiske.
  Talmæssigt var den tyske kampvogn tre gange ringere end den sovjetiske. For ikke at tale om vanskelighederne ved at bruge for tunge maskiner.
  Russisk udstyr er dog spredt over store områder, og på den europæiske frontsektor er der tilnærmelsesvis lighed i antallet af køretøjer og infanteri. Selvom den russiske hær generelt er meget mere talrig end den tyske. Og Rusland har en enorm befolkning: Det omfatter Indien, Kina, det meste af Afrika, Mellemøsten, Persien, Indokina og meget mere.
  Selvfølgelig er Hitlers beslutning om at angribe det zaristiske Rusland, selv under hensyntagen til, at han har Japan og Italien på sin side, og muligvis Frankrig og Storbritannien, en kolossal satsning. Men Führeren er en kæmpe eventyrer.
  Det skal bemærkes, at de skivefly, som Det Tredje Rige satte så store forhåbninger med, ikke er særlig effektive i praksis. Skabelsen af et stærkt laminært jetfly førte til et enormt brændstofforbrug, og flyvetiden for flyvende tallerkener viste sig at være relativt kort. Så de kunne handle, selv under hensyntagen til den enorme hastighed på ikke særlig betydelige afstande. Derudover beskyttede den laminære strøm skiven mod håndvåben, men forhindrede til gengæld affyring fra en flyvende tallerken.
  Så tyskerne kunne kun slippe radiostyrede missiler fra deres disketter, og så i en snæver vinkel, eller ved at slukke for den laminære strøm, men samtidig blive sårbare.
  Men under alle omstændigheder besluttede Hitler at angribe Rusland og kastede sine kort i spil. Derudover frygtede fascisten, at hvis Italien blev besejret, ville de også angribe ham. Han havde overskæg og stolede ikke på nogen.
  I første omgang opnåede nazisterne succes på grund af angrebets overraskelse og den bedre organisering af deres tropper. Men tidspunktet for angrebet var dårligt valgt. Sne begyndte at falde, og tankene skred. Fritz kunne have erobret en del af Polen, inklusive Krakow, men sad fast i nærheden af Warszawa.
  Den russiske militærmaskine var ved at snurre op... Japan gik, som Führeren forventede, ind i krigen, men dens flåde havde ikke overlegenhed over den russiske stillehavsflåde, og kampene var omtrent lige store. Og Japan distraherede praktisk talt ikke sine landstyrker fra det vestlige operationsteater. Derudover var samuraierne russerne ringere i luften, både i antal og i kvalitet. Og Land of the Rising Sun var kun i stand til at erobre nogle få små øer.
  De forsigtige Franco og Salazar havde ikke travlt med at gå ind i krigen. Rusland er en meget stærk fjende. Vi må se og vente. I den virkelige historie begrænsede Franco sig under Anden Verdenskrig til at sende en blå afdeling af fascistiske frivillige.
  Nu så magtbalancen især ulige ud i Afrika.
  Italien mistede hurtigt sine ejendele på det mørke kontinent.
  I foråret 1952 indledte den tsaristiske hær en offensiv i Østpreussen og var i stand til at bryde igennem fjendens forsvar i dybden. Nazisterne havde svært ved at opgive tsarhærens fremrykning ved Königsberg, men de kejserlige tropper begyndte at rykke frem mod Sudeterlandet og Krakow.
  Det viste sig, at de mere adrætte russiske kampvogne var ganske i stand til at bekæmpe en tung, men mindre adræt fjende. De kinesiske divisioner under kommando af russiske generaler klarede sig også godt.
  Tyskerne blev tvunget til at forlade Krakow... Og så begyndte de på grund af truslen om omringning at trække sig tilbage fra Vistula til Oder.
  Nej, det var ikke det krigsforløb, som den besatte Führer forventede. Men det er min egen skyld. Desuden stræbte franskmændene og briterne, efter at have lugtet den fascistiske besættelse, slet ikke efter at dø for Führeren. Så genopfyldningen blev forstyrret, og vasallandene ville trivielt sidde ude.
  Og det værre gik det for tyskerne ved fronten.
  Om vinteren havde tyskerne mistet alle deres ejendele i Afrika. Og om vinteren, om foråret, trak de sig helt tilbage til Oder. Russiske tropper befriede Prag og Sudeterlandet og nærmede sig Wien. Derudover besejrede de Italien og besatte Rom, Napoli og Sicilien. Så foråret 1953 lovede ikke noget godt for nazisterne. Men den 8. april 1953 døde Hitler pludselig. Den nye tyske ledelse beder desperat om fred.
  Vladimir Kirillovich Romanov var generøst enig. Men tyskerne betalte dyrt for dette. Den nye grænse gik nu langs Oder: Belgien, Holland og Danmark fik suverænitet, men inden for rammerne af en vasalstat i det russiske imperium. Frankrig genvandt sine tidligere tabte besiddelser, men blev endnu mere afhængige af Rusland.
  Italien og Tyskland mistede alle deres kolonier, som nu blev kongekronens ejendom. Italien selv fik også status som russisk vasal, og Sicilien og Sardinien blev direkte en del af Vladimir III's imperium.
  Tyskland mistede også meget af sin uafhængighed og betalte store erstatninger.
  Japan mistede også alle sine besiddelser undtagen sit eget territorium og blev tvunget til at blive en vasalstat. Og zar Vladimir Kirillovich Romanov modtog også titlen som kejser af Japan.
  Selvfølgelig kom den del af Australien, der tidligere tilhørte Land of the Rising Sun, også under russisk kontrol.
  I august 1953 testede USA endelig en atombombe. Otte år senere var atomånden ude af flasken. Under alle omstændigheder kan fremskridtet ikke standses. Og udseendet af atombomben er uundgåelig. I det mest ekstreme scenarie kan atomvåben dukke op maksimalt tyve år senere end i virkeligheden.
  Med en vis forsinkelse begyndte den tsaristiske regering at udvikle sit svar.
  Indtil videre kunne USA ikke beslutte sig for at gå i krig med et så magtfuldt imperium. Desuden er det ikke så let at nå de vigtigste russiske industrielle og økonomiske centre fra udlandet.
  Og produktionen af atomladninger krævede både tid og penge! USA havde midlerne, men tiden var ved at løbe ud. Det tsaristiske Rusland, med dets ressourcer og stærke intellektuelle potentiale, kompenserede meget hurtigt for hullet på dette område. Og i 1956 dukkede der også en atombombe op i Vladimir III.
  Det kapitalistiske og demokratiske USA, der var væsentligt ringere end Rusland i befolkning og ressourcer, mistede gradvist deres trumfkort.
  Det eneste, de kunne gøre, var at bruge atomvåben som afskrækkelsesmiddel og forsøge at underminere det tsaristiske Rusland indefra. Men indtil videre er det ikke lykkedes dem.
  Vladimir Kirillovich havde ingen mandlige efterkommere tilbage fra sin første kone , og han giftede sig igen. Og han reproducerede en arving og kaldte ham George.
  Det zaristiske Rusland gennemførte rumudvidelse. I 1959 fandt en mands flugt til Månen sted omkring et år tidligere end amerikanerne. Derefter i 1971 til Mars. Den alternative verden er blevet sikrere end virkeligheden.
  I 1975 landede mennesket på Venus. I 1980 på Mercury. I 1981 på en af Jupiters satellitter. Og i 1992, netop i året for Vladimir Kirillovich Romanovs død, satte den russiske kosmonaut stolt foden på Pluto.
  George den første arvede kronen i en alder af atten. Og generelt kan vi sige, at Vladimir den tredje, den store, tilbragte sin 54-årige regering med stor succes. Og så fortsatte Romanov-dynastiet.
  
  
  
  NICHOLAS DEN ANDEN DEN HERLIGSTE AF QUESTS!
  Lad os sige, at zar Alexander den Tredje tværtimod døde tidligere: i 1987 fra et mordforsøg organiseret af Lenins ældre bror: Alexander.
  Det ville virke endnu værre. Men egentlig ikke. Nicholas II blev tsar tidligere og blev gift tidligere: for at sætte sin søn på tronen, hvis der skete noget. Men hans kone er anderledes, og arvingen er rask, og Rasputin er der bestemt ikke. Og så i begyndelsen, generelt, som i den virkelige historie: TRANSIB bliver bygget, økonomien boomer - ekspansion til Kina. Sandt nok bliver der bygget skibe i Østersøen et år tidligere. Og lidt mere opløftning på grund af finansgeniet Wittes tidligere opståen.
  Krigen med Japan startede ikke særlig godt, men Varyag formåede at flygte, og admiral Makarov døde ikke. Historien har rykket sig lidt, og alt går lidt anderledes. Men i virkelighedens historie havde Varyag kun lidt tid tilbage til at flygte, og admiral Makarovs død var generelt tilfældig og usandsynlig.
  Den russiske flåde, ledet af admiral Makarov, handlede ganske dygtigt og sænkede japanske skibe. Og så, da to japanske slagskibe blev sprængt i luften på miren, angreb Makarov samuraien og sænkede yderligere et dusin og et halvt skibe.
  Det vil sige, at alt gik godt. Og Japan mistede overlegenheden til søs.
  Men på landjorden viste samuraien sig at være svagere. Kuropatkin afviste alle japanske forsøg på at rykke frem og påførte dem stor skade. Han handlede dog ikke alt for beslutsomt. Men snart ankom russiske skibe fra Østersøen, og Makarov tog endelig kontrol over alle farvande.
  Russerne begyndte endda at lande tropper i Taiwan og derefter på Kuril-ryggen.
  Indtil Theodore Roosevelt greb ind og tilbød mægling. Rusland modtog Manchuriet, Korea, Mongoliet, Kuril-kæden og Taiwan.
  Zheltorossiya dukkede også op. Således blev et nyt imperium dannet.
  Kongen er dog endnu ikke blevet for fræk. I 1914 brød Anden Verdenskrig ud. Rusland er bedre forberedt på denne krig: Økonomien er stærkere, territoriet og befolkningen er større, og der er ingen tanke i vejen. Desuden var der ingen recession forårsaget af optøjer og den såkaldte revolution.
  Første Verdenskrig forløb med varierende grad af succes. Der var fejl og succeser fra russiske generaler. Men i 1915 formåede tyskerne at opnå mindre succes, da tsarhæren var større og bedre forsynet. Men alligevel mistede Rusland halvdelen af Polen og Galicien. Men tyskerne var ude af stand til at komme ind i Hviderusland og de baltiske stater - frontlinjen passerede langs Vistula.
  Og i det sekstende år opnåede den tsaristiske hær allerede stor succes mod Østrig og Tyrkiet. Osmannerne var næsten fuldstændig besejret. Ligesom østrigerne erobrede Przemysl og Krakow. Tyskland blev bange. I foråret '17 indtog russerne Istanbul. Det tsaristiske Rusland opnåede også betydelige succeser under sommeroffensiven mod Østrig og Tyskland. Og i efteråret, da tsartropperne allerede var nået til Oder, kapitulerede Tyskland. Delingen af Østrig-Ungarn og Tyrkiet fulgte. Rusland modtog Lilleasien, det nordlige Irak og Istanbul. Galicien, Bukovina, Tjekkoslovakiske og Ungarske kongeriger og Krakow. Plus Danzig, en del af Østpreussen, Klaipeda-regionen. Rusland har således styrket sig mange gange. Og Tyskland betalte også enorme erstatninger.
  Zar Nicholas II havde ikke travlt med at tage alt og alle. Men russerne, briterne og franskmændene delte den saudiarabiske halvø. Derefter delte briterne og russerne både Iran og Afghanistan. Fuldførte omfordelingen af verden.
  Indtil 1929 var hele verden i fremmarch, indtil den store depression brød ud. I 1931 startede Japan en krig mod Rusland. Og det blev hurtigt besejret og sammen med alle Stillehavets besiddelser besat. Og så kom folkeafstemningen og inklusion i Rusland.
  Ved at udnytte svækkelsen af Storbritannien, Frankrig og USA, grebet af den store depression, førte zar Nicholas II en krig for at erobre Kina. Og dette blev hans store erobring.
  For at fremskynde russificeringen noget, traf Nicholas II en uhøjtidelig beslutning - han indførte officielt polygami i Rusland - og ændrede den ortodokse kirkes teologi og dogmer. Sådan blev reformen vedtaget.
  Og kongen tog sig en anden hustru. Russerne blev opfordret til at gifte sig med udlændinge og få mange børn. Kæmpe Kina skulle også russificeres. Hvad er den bedste måde at gøre dette på? Gift dig med kinesiske kvinder!
  I Tyskland kom Hitler ikke til magten. I denne historie manglede han lidt. For ekstremistisk. Den største irriterende var fascisten Mussolini, der erobrede Etiopien. Og drømmen om at blive den nye Cæsar og Trojan rullede sammen.
  I maj 1937 udbrød der krig mellem Rusland og Italien. Det viste sig, at Mussolini viste sig at være et selvmord. Russiske tropper erobrede hele Italien på to måneder, og på tre andre alle statens kolonier. Det tsaristiske Rusland omfattede også endelig Rumænien og Jugoslavien og lidt senere Bulgarien. Efter at have afsluttet annekteringen af territorier. I efteråret 1939 døde Nicholas II. Og hans arving, den helt raske Alexei II, blev den nye zar.
  I dette tilfælde regerede Nicholas II i tooghalvtreds år - og overgik resultatet af Ivan the Terrible. Og hans regeringstid viste sig at være den mest succesrige i Ruslands historie, og hans erobringer var simpelthen rekordstore. Ingen konge har nogensinde fanget så meget. Rusland har endelig slået sig ned i Kina, og har styrket sig i alle retninger.
  Men så begyndte en lang periode med fred under Aleksej den Anden. Frankrig, Storbritannien og USA ønskede ikke krig. Men Tyskland var afvæbnet og havde ingen styrke. Så der opstod en situation, der blev rolig.
  Koloniimperier fortsatte med at eksistere. Rusland forblev det største land, men Storbritannien var formelt den anden magt og var lidt ringere end det zaristiske imperium. Australien, Sydafrika og Canada var dog næsten selvstændige herredømmer. Og i Indien... I 1968 brød et stort oprør ud i Indien og efter to års krig blev briterne fordrevet. Men den tsaristiske hær gik ind på indisk territorium og undertrykte protesterne. Hvorefter Storbritannien mistede denne koloni og Rusland erhvervede den. Snart tog Rusland også den sydlige del af Iran.
  Efter Alexei den Anden i 1969 blev tronen arvet af Nicholas den Tredje. Tsarriget var i fremmarch. Så Frankrig mistede kontrollen over Indokina og Thailand i 1979. Og de kongelige tropper kom der også.
  Og i firserne og halvfemserne kom Afrika under det zaristiske Ruslands kontrol. Efter 2001 besteg Peter, den fjerde søn af Alexei II, den russiske trone.
  Det tsaristiske Rusland havde på dette tidspunkt absorberet næsten hele Afrika, Asien og opsamlet kolonier fra andre lande, inklusive Indonesien. Men det gik selvfølgelig ikke mod Australien.
  En periode med fred er kommet. USA, Storbritannien og Frankrig havde atomvåben, Tyskland havde økonomisk magt. Rusland har økonomisk magt, atomvåben, den største hær i verden og befolkning. Og stadig et absolut autokratisk monarki uden parlament. Amerikanerne, som var en anden magt, eller endda en supermagt, gjorde dette til et krav til Rusland.
  Manglen på demokrati hindrede dog slet ikke udviklingen af fremskridt. Især tilbage i 1943, i det tsaristiske Rusland, fløj den første mand ud i rummet. Og i 1961 til månen. Flyveturen til Mars fandt sted i 1974. Og i 2000 var næsten alle solsystemets planeter blevet besøgt. En stor ekspedition til stjernerne var ved at blive forberedt. Hun lancerede i 2018 og kom sig over til Alpha Centauri.
  Tsarismen forhindrede altså slet ikke videnskaben i at bevæge sig. Peter den Fjerde af Romanov-dynastiet erklærede endda, at oplyst enevælde var bedre.
  Især på baggrund af de skandaler, der konstant rystede Donald Trump-administrationen.
  Nicholas II blev stadig betragtet som den største konge af alle tider og folk. Tsarrusland til hest og verdenshegemonen. Udkanten og kolonierne er gradvist ved at blive russificeret. Imperiet er ved at tage fart. Og hele verden blev et bedre sted.
  Og hvorfor? Tak til Alexander Ulyanov, Lenins bror, som blev henrettet for regicid. Lenin selv blev i udlandet. Han mødte Wales og blev også interesseret i at skrive science fiction, hvorfra han blev meget rig og skabte et navn. Og så blev han berømt, blev berømt og berømt, og blev oversat til mange sprog. Stalin døde i fængslet på grund af tuberkulose og forblev generelt kun kendt af specialister. Trotskij blev hurtigt involveret i revolutionære aktiviteter og gjorde en god karriere som embedsmand, idet han steg til rang af faktisk gejstlige rådsmedlem og viceminister. Voznesensky blev minister under zaren og opnåede meget. Khrusjtjov forblev en lille butiksejer og opnåede ikke berømmelse. Bresjnev steg til rang af oberst. Andropov tjente i politiet og blev også oberst. Gorbatjov blev en stor forretningsmand og showmand. Jeltsin forblev butiksejer. Putin steg til rang af oberst i det hemmelige politi og trak sig tilbage med ære. Medvedev er en lille embedsmand. Zhirinovsky, avisstifter og showman. Zyuganov forsøgte at arbejde under jorden mod zaren. Han fik en fængselsdom og blev derefter informant for det hemmelige politi. Han trak sig tilbage med rang af kaptajn. Zhukov steg kun til rang af major. Vasilevsky blev generalløjtnant, Shaposhnikov blev generalløjtnant. Kolchak storadmiral og indehaver af mange ordrer. Makarov blev også en stor admiral efter at have kæmpet i Første Verdenskrig. Dog ikke i den første, men den eneste verdenskrig, da der ikke var nogen anden verdenskrig. Han blev berømt... Brusilov blev feltmarskal og indehaver af Sankt Andreas den Førstekaldedes orden. Denikin, Wrangel, Kornilov og Kuropatkin blev feltmarskaler.
  Og livet var godt under kongerne. Og priserne er ikke steget i mere end hundrede år. Og rublen havde en stabil guldbagside på 0,77 gram. Og mange folkeslag levede godt under kongen.
  Alle havde lige rettigheder og mange kaldte sig russere, også afrikanere. Det gik godt for alle under zaren. Kun for jøder af ikke- ortodoks religion forblev opholdskravet. Men disse blev færre og færre.
  Under zaren var der dog nogle problemer. En af dem, høje fødselstal og lave dødsfald førte til overbefolkning. Men dette skulle løses gennem rumudvidelse. Derudover gjorde udviklingen af videnskab og landbrug det muligt at løse problemet med sult. Der var mad nok til alle. Men befolkningstilvæksten i imperiet er mere end tre procent om året. Og det truede med problemer i fremtiden.
  Den tsaristiske regering fandt en vej ud i rummets ekspansion. Og det virkede fornuftigt. Og nye rumskibe blev bygget og forskning i superluminale hastigheder blev udført.
  
  
  
  50 ÅR AF ALEXANDER DE TRE - DEN STORE!
  Attentatforsøget på Alexander II i 1866 var vellykket. Som et resultat døde kongens befrier. Og Alexander den Tredje besteg tronen. Fordelen var, at de ikke havde tid til at sælge Alaska, og den nye russiske kejser var ikke tilbøjelig til at opgive noget land. Også selvom de er fjerne og endnu ikke særlig værdifulde.
  Desuden begyndte byggeriet af vejen til Sibirien til Vladivostok endnu tidligere. Og den skulle have nået Chukotka!
  Zar Alexander den Tredje var stærk, beslutsom, viljestærk, sund og fysisk meget stærk. Han regerede med fast hånd, og under ham gik Rusland ind i en periode med største velstand og præstationer!
  Så det er godt, at den store kejser begyndte at regere femten år tidligere end i den virkelige historie!
  Til at begynde med undertrykte han hårdt alle protester fra revolutionære og Narodnaya Volya. Så begyndte han at reformere hæren og flåden. Med at sætte tingene i orden.
  Kongen opnåede meget. Veje, broer, fabrikker blev bygget, og landet udviklede hurtigt kapitalismen. Samtidig med at autokrati bevares. Den tsaristiske regering førte små krige, bevægede sig på tværs af Centralasien og udvidede sin indflydelse der.
  En stor krig brød ud med Tyrkiet i 1977. Det gik endnu bedre, hurtigere, mere sejrrigt med færre tab end i den virkelige historie. Skobelevs geni skinnede i det i fuldt lys!
  Russiske tropper besejrede tyrkerne med mindre skade. Og det lykkedes dem at tage Istanbul med det samme. Siden de ankom der før den engelske eskadre. Denne krig var så vellykket, at kongepræsten fik navnet Victorious Alexander! Og Skobelev blev den yngste feltmarskal i russisk historie.
  Türkiye var delt. Briterne besatte Egypten og Sudan. Rusland tog Irak, Palæstina, Syrien og en del af Saudi-Arabien, Lilleasien, hele Armenien og Balkan!
  Således erobrede Alexander den Tredje ret hurtigt og relativt nemt et stort territorium. Og han fortsatte sin ekspansion mod syd. Bevæger dig gennem Iran, Turkmenistan og videre til Afghanistan!
  Tsarens hær satte også sit syn på Indien! Briterne var klar til at kæmpe. En alliance mellem Rusland, Tyskland, Østrig-Ungarn mod Frankrig og Storbritannien opstod.
  Tyskland gik i offensiven mod Republikken Hane i 1992. Storbritannien erklærede krig mod Tyskland og Rusland. Østrig-Ungarn vandt Bosnien-Hercegovina og angreb Italien.
  Rusland begyndte en kampagne mod Indien, og franske besiddelser og Indokina. Sådan begyndte Første Verdenskrig faktisk. Men Rusland og tyskerne er allerede sammen!
  Rusland angreb også Egypten.
  De tsaristiske tropper, med støtte fra den lokale befolkning, besætter Indien og Iran. De kommer videre ind i Indokina. Og preusserne besejrer igen franskmændene og omringer Paris.
  Yderligere nægter republikanerne at give op. Og Paris bliver angrebet, stærkt ødelagt. Tyskerne erobrer også både Belgien og Holland.
  Storbritannien har været i krig i nogen tid. Russiske tropper besætter Egypten og Sudan. Der er krig på havet. Den russiske hær bevæger sig tværs over Afrika. Hele vejen til Sydafrika. Og samler kolonier til sig selv. Tyskerne snupper også nogle ting.
  Men Østrig-Ungarn er bundet ned i en krig med Italien. Ganske vist kom tyskerne i 1894 østrigerne til hjælp. Og de fuldender erobringen af Italien.
  Hvorefter appelsinernes land deles imellem sig.
  Krigen flytter til havet. Og her manifesterer flådekommandantens geni sig admiral Makarov sig. Som opnår en række strålende sejre. Tvinger havets elskerinde til at kapitulere.
  Rusland tog kontrol over Indien, Indokina, det meste af Afrika og også Australien og slog briterne ud derfra. Russiske tropper forlod Storbritannien og Canada. Også grundlæggelse af en koloni der. Således mistede Storbritannien næsten alle sine kolonier, og Rusland erhvervede dem. Erobringen af Canada blev lettet af, at Rusland bevarede kontrollen over Alaska. Og tilstedeværelsen af en meget magtfuld flåde. Og genialiteten af Admiral Makarov og Rozhdestvensky.
  Nå, det er ikke alt. Rusland bevægede sig mod Kina. Også meget vellykket. Og i 1904 begyndte krigen med Japan.
  Men i modsætning til den virkelige historie viste denne krig sig ikke at være svær, men ret hurtig. Desuden var Japans flåde ret svag, mens Ruslands tværtimod var meget stærk. Efter at have besejret japanerne, erobrede russiske tropper Tokyo. Og så blev der afholdt en folkeafstemning, og det overvældende flertal af japanere stemte for at tilslutte sig Rusland.
  Zar Alexander III vandt en ny sejr. Så kom den frivillige tvungne annektering af Kina. Altså region efter region, provins efter provins. Det kongelige imperium nåede enorme proportioner. Fra USA, hele Canada og Alaska, hele Asien, Østrig, Stillehavsregionen. Til Sydafrika og tysk besiddelse i Vestafrika.
  Plus også Østrig-Ungarn. Sådan en stor magt.
  Men selvfølgelig ville tyskerne og østrigerne mere. Frankrig er stadig besat af Tyskland. Storbritannien, krænket af Rusland, ønsker også krig.
  Kaiser formåede at samle en koalition: Spanien, Portugal, Tyskland, Østrig-Ungarn og Sverige mod kæmpe Rusland. Tyskerne havde også formået at erobre Danmark og Norge under krigen med Storbritannien. En magtfuld koalition blev dannet.
  Og krigen begyndte den 1. august 1917. Lige i det øjeblik, hvor Alexander den Tredje døde, og Nicholas II besteg tronen. Beregningen blev lavet, at uden en så stor monark som Alexander den Tredje, der var kommet sig enoghalvtreds år, ville Rusland helt sikkert tabe.
  Men Nicholas II havde en varig og stærk magt. Uden Rasputin og den syge arving. Så han kunne kæmpe med koalitionen.
  Og krigen begyndte... Tyskerne trampede som en tyfon. Russiske tropper mødte dem med kraftige modangreb. En stor og hård kamp udbrød.
  Nicholas II, i almindelighed, afhængig af en kæde af fæstninger, udmattede de tyske og østrigske enheder grundigt. Og så indledte han en modoffensiv. Og i Afrika besejrede russiske tropper, ved hjælp af verdens første lette terrængående kampvogne, østrigerne og tyskerne fuldstændigt. Og de ryddede det mørke kontinent.
  Både Sverige og Norge blev erobret ret hurtigt.
  Krigen varede i halvandet år og endte med, at den russiske hær, som var flere og havde stærkere kampvogne, erobrede hele Europa. Så faldt Storbritannien. Rusland har endelig etableret dominans over den østlige halvkugle.
  Og zar Nicholas II blev også en stor erobrer. Fred herskede indtil 1929, hvor den store depression brød ud. Den generelle økonomiske krise førte til, at der i 1931, netop den 1. maj, begyndte en krig mellem Rusland og den sidste store supermagt, USA!
  Tsarens hær af Nicholas II trådte ind i Amerikas grænser. Kræfterne var ulige. Amerikaneren havde næsten ingen kampvogne og var dårligt trænet. Og Rusland oversteg USA mange gange. Tsarimperiets kommandanter var også bedre. Så krigen gik én vej lige fra begyndelsen. Rusland vandt og rykkede frem. Og den 30. september, efter erobringen af New York og Washington, kapitulerede USA. Dermed var endnu en side i historien vendt. I 1934 lancerede Nicholas II en invasion af Mexico og derefter opad i Latinamerika og erobrede de latinske stater. Indtil den sidste uafhængige republik Chile faldt i december 1936.
  Således fuldendte Nicholas II endelig historien. Det tsaristiske Rusland forenede alle lande og folk på planeten Jorden.
  Den 7. november 1937 styrtede kejseren af hele planeten Jorden Nicholas den Største ned i et fly. Og hans regeringstid sluttede også. Alesey II blev konge. En sund, ung arving - omkring treogtredive. Under ham begyndte rumudvidelsen. Nye grænser og nye flyvninger. Monarkiet var urokkeligt. Menneskeheden er forenet og erobrer rummet.
  GENERALISSIMO KONDRATENKO
  Kommandanten af Port Arthur døde, faktisk i den virkelige historie, han blev såret i hovedet, men et fragment på et par millimeter passerede tættere på hjernen. Kort sagt døde forræderen, der overgav citadellet, og hans plads blev overtaget af helten fra forsvaret af Port Arthur, Kondratenko.
  For at styrke forsvaret af fæstningen afskrev den nye kommandant alle sømænd og flådeartilleri i land og afvæbnede eskadrillen, men styrkede Port Arthur.
  Som et resultat blev citadellet grundigt beskyttet, plus kommandør Kondratenkos dygtige handlinger. Forsvaret holdt ud med succes. Kondratenko styrkede forsvaret af Vysokaya fæstningen i tide, og japanerne var ude af stand til at tage det.
  Ved udgangen af december var samuraierne udmattede efter overfaldene. I januar var der en pause forårsaget af Kuropatkins forsøg på at fjerne blokeringen, men det var ikke særlig vellykket.
  I februar var der endnu et angreb, og igen blev det slået tilbage med store tab for japanerne.
  Under forsvaret opførte drengen Oleg Rybachenko sig heroisk. På tidspunktet for belejringen var denne hyttedreng kun ti år gammel. Barnet kæmpede sammen med voksne og tog på rekognosceringsmissioner.
  Han viste sig selv at være meget modig og stridbar. Og forsvaret holdt. Nu er marts allerede ankommet... Japanerne har trukket sig tilbage igen. Blodig søndag skete ikke i Rusland, fordi zar Nicholas, da Port Arthur var i godt humør, gik ud til folket. Den russiske hær blev fyldt op og blev større og større. I slutningen af marts forsøgte japanerne at rykke frem, men Kuropatkins styrker havde for stor numerisk overlegenhed og slog alle angreb tilbage.
  Og endnu bedre, General Legs' enheder blev lænket af belejringen af Port Arthur. Efter at have lidt store tab trak japanerne sig tilbage. Men igen tøvede Kuropatkin.
  I slutningen af april fulgte et nyt overfald, som dog også blev slået tilbage.
  Og Oleg Rybachenko, denne modige dreng fangede endda en japansk oberst ved at bruge en fælde, selvfølgelig.
  I begyndelsen af maj opstod der kun mindre træfninger, og den 25. gik Rozhdestvenskys eskadron endelig ind i Port Arthur. Den berømte admiral bragte enoghalvtreds skibe og krydsede tre oceaner på én gang!
  Hvorefter forsvaret fik forstærkninger. Og i begyndelsen af juni fulgte det endelige angreb på Port Arthur. Overfaldet er desperat og voldsomt. Endnu en gang blev det slået tilbage med store tab til japanerne. Zaren fjernede endelig Kuropatkin og udnævnte Linevich. I midten af juli 1905 blev japanerne endelig besejret. Og det heroiske forsvar af Port Arthur, som varede mere end et år, sluttede.
  Kondratenko blev tildelt St. Andrew den Førstekaldedes orden. Og fik rang af feltmarskal. Så besejrede Rozhdestvenskys eskadron sammen med Port Arthur japanerne til søs. Desuden døde admiral Togo selv i slaget.
  Japan blev tvunget til at slutte fred med Rusland gennem USA's mægling.
  Vi måtte afstå Kuriløerne og Taiwan. Rusland sikrede sig et protektorat over Korea, Manchuriet og kontrol over Port Arthur. Derudover betalte Japan en enorm godtgørelse på en milliard guldyen til det zaristiske Rusland.
  Sejren styrkede zar Nicholas II's position. Rusland udvidede sine territorier, og Zheltorossiya begyndte at dannes på grund af den frivillige annektering af kinesiske regioner. Ingen statsduma - Rusland forblev et absolut monarki uden parlament.
  På grund af sejr og politisk stabilitet fortsatte den økonomiske vækst naturligvis tidligere end i den virkelige historie og var stærkere.
  Første Verdenskrig begyndte som i den virkelige historie. Men det var mere vellykket for Rusland. Hvilken hær var større og bedre, herunder takket være reformerne af feltmarskal Kondratenko, og økonomien var stærkere, og zarens autoritet var højere.
  Krigen varede lidt over et år og endte med Østrig-Ungarns sammenbrud og overgivelsen af Osmannerriget og Tyskland. Og Bulgarien, der så, hvordan det lugtede, tog parti for Serbien og Rusland, ligesom Italien og Japan i øvrigt gjorde.
  Feltmarskal Kondratenko modtog den højeste rang - generalissimo. Og han blev indehaver af næsten alle ordrer, som Suvorov. Brusilov blev feltmarskal. Admiral Kolchak, Kornilov og Denikin gjorde karriere. Det tsaristiske Rusland annekterede sig selv: Galicien, Bukovina, Krakow Voivodeship, Poznan-regionen, Klaipeda. Tjekkoslovakiet blev også en del af det russiske imperium. Og Lilleasien med Konstantinopel. Og det nordlige Irak.
  Alt viste sig generelt at være godt. Japanerne delte de tyske kolonier med Rusland i Stillehavet.
  Så blev Saudi-Arabien delt mellem Rusland, Frankrig og Storbritannien. Derefter, efter en kort krig, delte Rusland og Storbritannien Iran.
  Og så Afghanistan. Sandt nok var der lidt kamp der. Og briterne var ikke særlig heldige i starten.
  Verden har opnået stabilitet og velstand. Indtil den store depression ramte i 1929. Rusland, efter hurtig vækst, faldt også i krise.
  I 1931 angreb Japan Rusland og søgte hævn for tidligere nederlag.
  Men denne gang var det selvmord. De tsaristiske tropper besejrede japanerne. Admiral Kolchak er slet ikke gammel; han viste sit geni, der kan sammenlignes med Ushakov. Land of the Rising Sun blev fuldstændig besejret på havet og derefter besat. Dette blev efterfulgt af en folkeafstemning, hvor flertallet af japanere stemte for at tilslutte sig Rusland.
  Således styrkede zar Nicholas II sin magt i Stillehavet. Rusland fortsatte sit indtog i Kina. Svækket af krisen blandede Storbritannien, Frankrig og USA sig ikke i at tage kontrol over det himmelske imperium.
  I 1933 kom Hitler til magten i Tyskland. Han begyndte at genoprette det tidligere imperiums tidligere magt. Og selvfølgelig forsøgte han ikke at skændes med Rusland.
  Mussolini i Italien havde venskab med Rusland. Og han erobrede stille og roligt Etiopien og udvidede sine kolonier. Der blev talt om at skabe Triple Alliance.
  Det tsaristiske Rusland ønskede at annektere alle kolonierne med svækkelse af England og Frankrig. Tja, tyskerne og italienerne er også forståelige. USA havde sine egne planer.
  I 1937 forenede Tyskland sig med Østrig og producerede Anschluss. Og i november 1937 styrtede det andet fly fra Nikolaev ned. Kongeriget blev afbrudt med stor succes. Nicholas II opnåede kolossale gevinster i løbet af sine 43 års regeringstid.
  De kaldte ham Nikolaev den Store! Og selv den Største, de blev højere end Peter den Store.
  Under Nicholas II blev arbejdsdagen reduceret til ti timer, og syv års uddannelse blev obligatorisk og gratis. Den nationale gennemsnitlige løn nåede 75 rubler om måneden med nul inflation og guldstøtte af rublen. Den kongelige valuta var den hårdeste og mest konvertible i verden.
  Rusland havde den største landhær i verden, og overgik både Storbritannien og USA med hensyn til flådestørrelse.
  Russiske kampvogne var de bedste i verden, ligesom flyene. Og helikoptere på det tidspunkt var praktisk talt de eneste på planeten Jorden. Den mest talrige og højkvalitets ubådsflåde. Det bedste artilleri. Avancerede teknologier inden for tv og video. Verdens første farvebiograf begyndte også at blive optaget i det tsaristiske Rusland. Herunder takket være zar Nicholas II"s passion for fotografering.
  Efter annekteringen af Kina indtog Rusland førstepladsen i verden med hensyn til befolkning og overhalede Storbritannien med alle dets kolonier.
  Zar Nicholas II reformerede ortodoksi og legaliserede polygami. Denne kloge suveræn formåede at gøre en masse ting. Og han gik bort, ikke spyttet på, ikke forfulgt, ikke efter at have mistet Rusland, men en stor mand. Og blot et par millimeters bevægelse af fragmentet havde en sådan indflydelse på Ruslands historie. Og de siger også, at der ikke er nogen tilfældigheder i historien! Sådan sker det. Både Nicholas II og fænomenet Generalissimo Kondratenko viste dette.
  Men efter zar Nicholas død fulgte et midlertidigt spring. Først døde monarken Alexei II, før han kunne blive kronet. Så døde en anden arving, Kirill Vladimirovich Romanov, også. Og Vladimir III besteg tronen i 1938. Zaren er ung, men generelt ikke dum og ret viljestærk og ambitiøs.
  Nå, han gik i gang! Rusland, Italien, Tyskland, mod Storbritannien, Frankrig og måske i fremtiden USA. Her er Triple Alliance selvfølgelig meget stærkere.
  I maj 1940 angreb Tyskland Frankrig, Belgien, Holland og Storbritannien. Rusland angreb franske, engelske og hollandske kolonier. Den uhøjtidelige beslaglæggelse af territorier begyndte.
  Briterne og franskmændene kunne ikke modstå den russiske hær. Og på halvanden måned besejrede tyskerne og tvang Frankrig, Belgien og Holland til at kapitulere.
  Derefter besatte Führeren Spanien og Portugal og erobrede Danmark og Norge. Rusland besatte Sverige.
  Krigen var nærmest ensidig. Med støtte fra den lokale befolkning erobrede Rusland Indien, Indokina, det sydlige Afghanistan, det sydlige Iran, Mellemøsten og gik ind i Egypten.
  Selvfølgelig kunne kolonitropperne ikke modstå den tsaristiske hær, og det ville de egentlig ikke. Erobringen af Afrika blev noget forsinket på grund af manglen på veje og strakte kommunikationer. Tyskerne bevægede sig tværs over Afrika gennem Gibraltar og Marokko, russerne gennem Egypten og derefter Sudan.
  Terrænet var dog mere en hindring end modstanden fra britiske eller franske tropper. Der var få af dem, og de var dårligt bevæbnet, og for det meste fra lokale aboriginer. Som hverken vidste hvordan eller ønskede at kæmpe.
  I 1940 turde Hitler ikke lande i Storbritannien. Han indledte en luftoffensiv, som ikke var særlig vellykket i starten. Men i foråret 1941 gik russiske fly ind i kampen, og Storbritannien begyndte at blive sat under dødeligt pres.
  Og i august fulgte landingen af fælles tysk-russiske tropper, og efter to ugers stædige kampe, erobringen af London.
  Hvorefter hele den østlige halvkugle, inklusive Australien og New Zealand, blev russisk, tysk og italiensk.
  Men der var stadig USA.
  Zar Vladimir besluttede at angribe Amerika. Hitler og Mussolini støttede ham i denne beslutning. Det Tredje Rige flyttede tropper til Island og derefter til Grønland og Canada, og Tsar-Rusland flyttede til Alaska. Kræfterne er naturligvis ulige. USA har en ret svag tankflåde og en meget mindre befolkning end Rusland sammen med alle dets kolonier. Selvom økonomien er udviklet. Men sådan et monster kan ikke modstås.
  Efter at have lanceret offensiven i 1943, besatte den russiske hær hurtigt Alaska i løbet af to vintermåneder. Og i foråret erobrede de sammen med tyskerne næsten hele Canada.
  Brasilien, Venezuela, Mexico og andre lande erklærede USA krig.
  Bevægelsen af russiske tropper på tværs af de nordlige stater i Amerika begyndte. Kræfterne er naturligvis ulige. Rusland og Tyskland er bedre i både kvalitet og kvantitet.
  Pigerne Natasha, Zoya, Aurora og Svetlana kæmper på den bedste Kondratenko-3 kampvogn i verden, et mobilt køretøj med en langløbet og hurtigskydende kanon. Meget smidig, med en lav silhuet.
  Vægten af Kondratenko-3-tanken er omkring fyrre tons, og den er godt beskyttet. Og pistolen har på trods af sin lille kaliber på 76 mm en høj initial projektilhastighed.
  Shermans, denne tank kan ikke penetreres fra nogen vinkel. Så...
  Pigerne, der kæmper barfodet og i bikini, ødelægger simpelthen amerikanerne og griner meget.
  Især Natasha... Og med sine bare fingre trykker hun på joysticket og siger:
  - Ære til min Rus!
  Zoya skyder også. Det gør han med sine bare tæer, trykker på joystick-knapperne og råber:
  - Og hele vores fædreland!
  Dernæst skyder Aurora. Hun slår fjenden og siger og blotter sine tænder:
  - Og højere magter er bag os!
  Og pigen blinker også meget brændende! Han trykker på sine bare tæer som joystick-knapper.
  Og så skyder Svetlana. Sådan en skarp og funklende pige. Udsender solstråler fra hans mund. Og han synger også:
  - Jeg er en verdensstjerne! Jeg løber hurtigere end selv Satan!
  Med piger som disse er djævelen selv ikke skræmmende. De slår amerikanerne tæt omkring Chicago.
  Og uden at slippe nogen ud derfra. Ødelæggelsen er, lad os sige, triviel. Det er pigerne.
  Og så kapitulerer Chicagos garnison. Kend vores!
  Og russiske kampvogne nærmer sig allerede New York. Zar Vladimir gnider sig tilfreds i hænderne. Er russerne nogensinde gået så langt?
  Pigerne kæmper også tappert i luften. For eksempel et sødt par: Maria og Mirabela.
  Barfodede og bikiniklædte skønheder samler regninger ind. Der er bogstaveligt talt intet at modsætte sig dem. Pigerne her er så smukke og blændende aggressive og præcise.
  Maria affyrede et skud, skød et dusin fly ned i ét stød og sang:
  - Ære til vores fædreland! I Ruslands navn!
  Mirabela skød og brølede også:
  - Men der er en leder med stor magt,
  Han vil kalde slaverne til kamp...
  De kan ikke klare Rusland -
  Når Vladimir regerer som konge!
  
  Fra hård, stærk, med en jernvilje,
  Og udseendet er som at skære metal...
  Russerne har ikke brug for et bedre liv -
  Dette er kun, hvad folk drømte om!
  Ja, disse piger er mestre i at kæmpe og synge...
  Forresten, midt i angrebet på New York fløj den første russiske kosmonaut ud i rummet og fløj rundt om planeten Jorden. Og dette er endnu en præstation af det tsaristiske Rusland af Romanov-dynastiet.
  Og så kapitulerede garnisonen i New York, og Washington faldt snart. Og den 3. september 1943 kapitulerede USA fuldstændig. Dermed sluttede Anden Verdenskrig, som begyndte den 15. maj 1940. Krigen er glorværdig og sejrrig for Rusland.
  Selvfølgelig fik både Hitler og Mussolini meget ud af denne krig. Begge diktatorer fik ejendele i Afrika, nogle i Europa og USA. Europa blev til sidst delt mellem lande. Og efter folkeafstemningen blev Bulgarien det bulgarske rige i Rusland.
  Det ser ud til, at verden er blevet omfordelt igen, og kolonierne kan fordøjes. Men Hitler ville selvfølgelig ikke være Hitler, hvis han ikke ville mere. Især besejre Rusland. Og beslaglægge dets territorium.
  Og selvfølgelig regnede tyskerne i høj grad med nye, kraftigere våben. Tanks af "E"-serien og ballistiske missiler, især flyvende tallerkener.
  Tsar-Rusland var dog betydeligt foran Det Tredje Rige i ballistiske missiler og fløj i 1951, den 12. april, endda til månen.
  Og "E"-seriens kampvogne havde ikke en kvalitativ overlegenhed over de russiske.
  Og kun flyvende tallerkener var et mysterium. Takket være den laminære strømning viste de sig at være fuldstændig usårlige over for enhver form for håndvåben. Men samtidig kunne de ikke selv fyre.
  Mussolini døde, og hans søn efterfulgte tronen. Hitler lagde pres på ham, og den unge mand gik med til at kæmpe med Rusland. Den 20. april 1955 begyndte en ny, tredje verdenskrig. På Hitlers side var: Italien, Brasilien, Argentina, Chile, Mexico, kort sagt hele Latinamerika, bortset fra Cuba, som støttede Rusland. Og der var ikke flere andre lande i verden! Den tredje verdenskrig begyndte den 20. april 1955. Og zar Vladimir stod over for den alvorligste udfordring i hans regeringstid.
  Det eneste, der kunne trøste ham, er, at denne krig vil være den sidste i krigens historie på planeten Jorden. Da alle lande i verden deltager i det!
  Nå, når først krigen er begyndt, skal den føres! Hitlers angreb var ikke specielt uventet. Ungarn, Jugoslavien, en del af Rusland med begrænset autonomi, deres konge Vladimir III. Albanien er fanget af Italien. Alt er velordnet. Tyskerne forsøger at rykke frem fra Østpreussen, Østrig, Italien fra syd. Og kampene foregår i Afrika. Og koalitionen af latinske lande mod USA. Men de er ikke særlig aktive der. Først nu er krig blevet erklæret.
  I mellemtiden flyttede Hitler sine hovedstyrker i Europa.
  Og en helvedes krig brød ud. Den sidste storstilede krig i menneskehedens historie.
  Tyskerne leverede hovedstødet i Ungarn i retning mod Budapest. Oleg Rybachenko kæmpede der. Han forblev stadig en dreng på omkring ti år gammel. Sandt nok, meget fysisk stærk, muskuløs, hurtig og vigtigst af alt, som en højlander, udødelig. Ja, forfatteren og digteren Oleg Rybachenko modtog udødelighed, men på betingelse af, at han bliver en dreng på omkring ti år og tjener Rusland i en barnlig, men meget stærk og hurtig krop. Og han er et barn siden 1. januar 1904. Da jeg kom til Port Arthur som hyttedreng. Nå, han er ikke den mindste dreng, men lige fra begyndelsen var han stærk og hurtig, og han blev taget med på skibet.
  Da de desuden tvivlede på, om den var for lille, bøjede Oleg Rybachenko en kobbermønt med fingrene til et væddemål. Hvorefter han uden at tale blev taget ombord på skibet.
  Drengen tjente mange priser og deltog i alle krige. Blev officer. Men han lignede stadig et barn. Derfor, selvom han fik priser for adskillige bedrifter, blev den evige dreng ikke givet noget højere end kaptajn. Og nu har Oleg Rybachenko været i hæren i mere end et halvt århundrede. Du har for længst optjent en officerspension, men hvis dit helbred er jernbefængt, hvorfor så forlade tjenesten?
  Uden computere, spillekonsoller, fjernsyn er det desuden på en eller anden måde kedeligt. Og i hæren er du kaptajn, i det mindste kører du soldater. Ja, tiden flyver stadig.
  Generalissimo Kondratenko døde. Storadmiral Kolchak, der overgik Ushakov, døde også. Mange af dem, Oleg Rybachenko startede med, er ikke længere i tjenesten.
  Mere præcist, siden belejringen af Port Arthur, er næsten alle veteranerne døde. Kun Vovka var tilbage. Også han var dengang en hytteknægt, og nu er han allerede en gråhåret bedstefar. Sandheden tjener stadig. Og han er overrasket over, at Oleg forbliver den samme dreng, som ikke har et eneste ar på kroppen. Dette er et fænomen kendt i hele den russiske, zaristiske hær. Sandheden er, at han kæmper meget godt.
  Drengen Oleg er barfodet, det er mere behageligt og adræt for ham. Han sigter pistol efter pistol og skyder mod de tyske E-serie kampvogne. De nazistiske biler er simpelthen enorme. Og intet ser ud til at stoppe dem.
  Men den evige dreng slår så præcist, at han gennemborer metallet. Han maler Krauts, river tårne ned og synger.
  - Zar Vladimir, russisk zar...
  Ortodokse suveræne!
  Vi vil snart erobre verden,
  trods alt er der keruber over os!
  Hitler vil ende
  Og hvem der lyttede - godt gået!
  Og drengen kaster en granat, barfodet, med sit barns fod. Gråskæg Vovka ryster bare på hovedet.
  Forfatteren og digteren Oleg Rybachenko brugte mere end halvtreds år på at forblive et barn i det tyvende århundrede. Og jeg må indrømme, at jeg har set en masse. Da han var udødelig, havde han for længst mistet al følelse af frygt. Og krigen mindede ham om et computerstrategispil.
  Det var nemt og sjovt at spille. Og det var også en fornøjelse at kæmpe. Det er godt, når der er morgendug under dine bare fødder, og du bader en evig dreng, og du ikke er klædt i shorts efter reglerne!
  Oleg Rybachenko får lov at rende rundt i shorts og barfodet. Drengen lærte at gå uden sko selv i kulden i Port Arthur. En udødelig krop kan jo ikke blive forkølet eller syg, og man vænner sig hurtigt til kulden, som ikke gør skade. Ligesom Peter Pan. Og det er næsten behageligt at løbe barfodet i sneen. Når du bevæger dig, mærkes kulden praktisk talt ikke, kun når du sidder ubevægelig, føles dine bare fødder lidt stive! Men for en dreng er dette en lille ting.
  Men der er også heksepigerne Natasha, Zoya, Aurora, Svetlana! De deltager også i krigen. Men ikke hele tiden, men i afsnit. Hjalp os med at holde Vysokaya-bjerget, da det var sværest. Barfodede skønheder kæmpede der, og i bikinier. De kastede skarpt tilspidsede skiver med deres bare tæer.
  Og de huggede med sværd. Og Oleg Rybachenko affyrede derefter et maskingevær - de dræbte hans seniorkammerater. Og som et resultat udløb samuraiens angreb, og Mount Vysokaya viste sig at være urokkeligt!
  Og pigerne viste deres højeste klasse og Valkyrie kunstflyvning.
  Og nu er tyskerne i defensiven. Den tsaristiske hær er klar til krig. Führeren formåede ikke at opnå taktisk overraskelse.
  Og de russiske tropper kæmper modigt. Det ser ud til, at Hitler vil forbande sig selv mere end én gang for at starte sådan en krig. Desuden, på trods af at Führeren har to tredjedele af Europa og en tredjedel af Afrika under våben, men stadigvæk
  han er ikke en rival til Rusland.
  Og antallet af soldater også. Og de italienske tropper er svage. Latinamerikanske lande deltager trægt i krigen. Og deres hær, både teknisk og organisatorisk, er ikke særlig god.
  Så Rusland holder stadig fjenden i forsvar i dybden.
  Kondratenko-6 tanken er ganske i stand til at bekæmpe denne serie. Og "Nikolai"-4 er tungere og viser sig at være en meget stærk maskine.
  Russerne kan kæmpe med de tungere tyske monstre.
  Især på "Nikolai"-4, hvor besætningen på Alenka, pigen er meget smuk og i bikini.
  130 mm kaliber pistol. Hvordan det rammer fascisterne. Det var forgæves, at Hitler angreb det zaristiske Rusland. Dette er ikke en let tur for ham, men et tæsk.
  Anyuta trykkede på joysticket med sine bare tæer og sang:
  - For Rusland og frihed til det sidste!
  Og hvor vil skønheden grine!
  Og så vil Augustine affyre et projektil mod fjenden. Det vil splitte metal og synge:
  - Lad os få hjerterne til at banke i kor!
  Og han vil også trykke på joystick-knapperne med sine bare tæer. Det her er virkelig en sej pige!
  Og her banker Maria. Og han vil splitte fascisterne. Og ødelægge fjenden.
  Bruger samtidig bare tæer. Og han vil også synge:
  - I vort fædrelands navn, helgen! Lad fighteren simpelthen være cool!
  Og han vil bryde ud i latter og vise sine tænder!
  Og så vil OL ramme dig med et tungt projektil. Hun er lige hvad du har brug for, piger - den saftigste æblejuice!
  Og igen brød pigerne igennem E-50, slog tårnet ud og lo.
  Alenka sendte et projektil, knuste E-100 og trængte igennem det. Og bruge dine bare tæer. Hvorfor sang pigen:
  - Bryd fjenden!
  Og Anyuta tæsker rundt med sine bare fødder og knirker:
  - Fritzerne er kaput!
  Og så rammer Augustine. Også meget præcist og med bare tæer, kurrende:
  - Hitler er færdig!
  Og så vil Maria tilføje meget aggressivt. Det vil knuse fascisterne og knirke::
  - Og hvem der lyttede, godt gået!
  Og han vil vise sin tunge!
  Og så sender OL et projektil og dræber modstandere.
  Og også at bruge bare fødder og synge:
  - Totalt udsolgt!
  Og igen vil pigen tage sin tunge og vise det.
  Så de hugger...
  Tyskerne rykkede efter en måneds kampe fra begyndelsen af offensiven frem fra halvtreds til hundrede kilometer og led store, endda enorme tab. Og italienerne i Afrika befandt sig helt i en kedel og omringet. Deres tropper er trivielt besejret.
  Den 21. maj beordrede Adolf Hitler, at alle, der var i stand til at bære våben fra en alder af femten til femogtres, blev indkaldt til hæren. Den tsaristiske hær var ved at oprette reserver.
  Som det viste sig, er tyske skivefly ikke så skræmmende i praksis. Sandt nok kan russiske fly angribe med væddere. Men dette kan undgås takket være den høje manøvredygtighed af den tsaristiske hærs køretøjer.
  Og Hitlers håb om et usårligt mirakelvåben gik slet ikke i opfyldelse.
  Den tsaristiske hær forsvarede sig stadig. Kraftige forsvarslinjer, gravet på forhånd, stærkt forsvar. Lad Hitler løbe tør for damp. Men i Afrika kan man lægge pres på en svagere italiensk allieret.
  Hvis Führeren ikke havde besluttet at gå i krig med det zaristiske Rusland, ville han utvivlsomt være gået over i historien som en stor og endda den største leder af Tyskland. Og så ville dæmonen styre verden, og hvad kom der ud af det?
  Russiske piger er trods alt de sejeste i verden.
  Oleg Rybachenko er som altid i spidsen for kampen. Hverken en kugle eller granatsplinter kan røre ham. Han er en hård fyr og en sej fyr.
  En dreng i shorts og barfodet mod nazisterne. Og kaster granater efter dem og løber i blyregnen.
  Ja, det er ærgerligt, at den geniale Kondratenko ikke er der, men der er unge og dygtige befalingsmænd. Især feltmarskal Vasilevsky, der allerede skilte sig ud under Første Verdenskrig. Og han kommanderer energisk og dygtigt.
  Og Fritz'en, der støder på et hårdt forsvar, bliver håbløst fast i det. Men de forsøger stadig at bryde igennem.
  Oleg Rybachenko, denne evige dreng ler, blotter sine tænder og synger:
  - Mit fædreland! Mit hellige fædreland!
  Og også gerne kaste en granat med sine bare fødder.
  Og her gik Natasha, Zoya, Aurora og Svetlana ind i kampen. De er evige heksepiger, tjenere for familiens hellige Gud. De kæmper ikke altid, ellers ville Rusland have erobret hele verden. Men det er altid effektivt og slående.
  Piger elsker at dræbe: det er piger!
  Og hvordan de vil gå igennem fascisterne, og hvordan de vil ramme dem...
  Og med deres bare tæer kaster de skiver og dræber Krauts.
  Nazisterne hænger fast og lider flere og flere tab. Vasilevskys store strateg foreslår at besejre nazisterne og italienerne i Afrika. Så russiske kampvogne, som er mere kvikke og har bedre manøvredygtighed, vil have en fordel. Og lad fascisterne slippe af sted med det i Europa. Så de helt ville opbruge deres ressourcer.
  Zar Vladimir accepterede denne plan. Og nye styrker blev overført til Afrika.
  Elizabeth og hendes besætning kæmpede i Libyen og afskar italienske enheder. Det er varmt der, og pigen ser godt ud i bikini. De har den nyeste Kondratenko-6 kampvogn, hvori krigerne omgår italienernes og Fritzernes positioner og besejrer dem med tillid.
  Elizabeth skyder på en kampvogn fra Mussolini Jr.s imperium og siger:
  - En pelsfrakke og en kaftan går over havene, over bølgerne!
  Og selvfølgelig bruger han sine bare tæer.
  Dernæst skyder Ekaterina. Slår gennem en tysk bil og brøler:
  - I Rusland er zar Vladimir en helt!
  Elena er bag hende, slår Fritz' selvkørende pistol og kvidrer:
  - Hurra for Hitler for dit fædreland!
  Og endelig vil OL frigive projektilet. Det vil knuse Krauts, knuse dem og knirke:
  - Resultatet bliver fremragende!
  Og han bruger også de bare tæer på børns fødder.
  I Afrika opnåede russiske tropper i slutningen af maj og begyndelsen af juni betydelige succeser. Kampene spredte sig til Libyens og Etiopiens territorium. Den 12. juni faldt Tripoli. Og den 15. juni blev hovedstaden i Etiopien taget på farten. Så soldaterne fra Mussolini Jr. begyndte at strømme ud. Ak, han var ikke i stand til at forsørge sin far.
  Og også hans herlighed som erobrer. Men Mussolini, efter at have erobret en del af de engelske og franske kolonier, betragtede sig selv som Cæsar. Men det virker umuligt at overgå Cæsar.
  Oleg Rybachenko kæmpede, mens han kommanderede batteriet. Og så tappert, at tyskerne mistede snesevis af kampvogne fra hans ild hver dag. Hans dreng blev endda tildelt endnu et gyldent kors. Og de tildelte ham endda til sidst den længe fortjente rang af major.
  Tidligere blev han ikke tildelt, fordi han ligner et barn. Men drengen viste enestående heltemod. Og evnen til at kæmpe.
  Den 22. juni 1955 erobrede russiske tropper i Afrika endelig det italienske Somalia. Og den 25. juni 1955 kapitulerede resterne af italienske tropper i Etiopien.
  Den tsaristiske hær vandt selvsikkert. Mainstein, som blev betragtet som den bedste kommandør for Det Tredje Rige, skrev i sin dagbog:
  - Vi vækkede den helvedes bjørn! Nu bliver vi revet fra hinanden!
  I slutningen af juni havde tyskerne lidt så store tab, at de var tvunget til at indstille deres offensiv i Europa.
  Zar Vladimir beordrede øget pres i Afrika. Først det mørke kontinent, så alt det andet - sagde den fremragende monark! Den 1. juli 1955 forsøgte tyskerne at rykke frem i Skandinavien. Og de skyndte sig mod Stockholm, men løb ind i et meget tæt forsvar. Og de led enorm skade.
  I begyndelsen af juli 1955 gik russiske tropper ind i det tyske Algeriet.
  Libyen var allerede under kontrol af det tsaristiske Rusland. Niger-offensiven og sløjfer var i gang.
  Elizabeths kampvognsbesætning kæmper mod nazisterne. Det er meget varmt, og pigerne tog endda deres bh'er af og har nu kun trusser på i Kondratenko-6 tanken. De skyder præcist på fascisterne.
  Og de vil have store bedrifter.
  Det tsaristiske Rusland er stadig et autokratisk land. Og det har stadig ikke et parlament. Og at revolutionen ikke skete, og dumaen ikke blev etableret. Kongerne selv ønsker ikke at begrænse deres magt. Men Fuhrer og Duce er diktatorer. Det vil sige, at der er en krig mellem to systemer med autoritære regimer.
  Men for det zaristiske Rusland er dette mere naturligt. Og en stædig og vedvarende kamp opstår.
  Elizaveta trykker på joysticket med sine bare tæer og affyrer et projektil. Spinder for sig selv:
  - Lad os slå nazisterne i stykker!
  Ekaterina trykkede også på joystick-knappen med sine bare tæer og slap morderen og spindede:
  - Lad os vælte Hitler!
  Og Elena slår også, slår fascisterne ud og knirker:
  - Vi skiller dig ad!
  Og også hvordan han blotter sine tænder! Og han trykker på joystick-knapperne med sine bare fødder.
  Og så vil OL vende op og ned på dig, og hvor bliver det dumt. Det vil smuldre alle og gurgle:
  - Helvedes gang og et mandskab!
  Glem ikke at trykke på joystick-knapperne med dine bare tæer. Og besejre fjenden.
  Krigerne er virkelig meget modige og funklende i karakter.
  Oleg Rybachenko afviste i mellemtiden endnu et angreb fra fritzerne og sang:
  - For fædrelandet og zar Vladimir - hurra!
  Ja, i den virkelige historie var der sådan en selvudråbt kejser af Rusland, Vladimir III, lederen af Romanovs hus. Og han begyndte for alvor at regere formelt i 1938. Og så viste Vladimir sig at være en rigtig konge og en stor en! Vladimir Kirillovich Romanov er en tsar, der har alle muligheder for at blive kejser over hele jorden!
  Efter sejren, eller rettere frastødende angrebet, begyndte Oleg Rybachenko at spille kort med sine underordnede. En dreng i shorts, lyshåret, meget muskuløs og flået, legede med de gråhårede fightere. Overraskende nok er Oleg ældre end dem alle. Men denne dreng skærer sig selv.
  Mindes Port Arthur, det heroiske forsvar, hvorfra Ruslands herlighed kom. Stor ære for dette...
  Den udødelige dreng bemærkede:
  - Sådan vil vi løse alle vores problemer! Snart vil der være et øjeblik, hvor folk aldrig vil dræbe hinanden!
  Soldaterne og officererne var enige:
  - Selvfølgelig, hr. major! De vil ikke dræbe!
  Oleg kiggede på båndet med sine mange medaljer. Ja, der er allerede så mange ordrer, få generaler har dem. Og det ville også være rart at få en titel. Prins, greve, hertug!
  Duke Rybachenko - lyder smukt!
  Og drengen hoppede højere og snurrede i drejeskiven.
  Tyskerne forsøgte at angribe, men blev igen slået tilbage og led kolossal uoprettelig skade.
  I løbet af juli opnåede den russiske hær nye, store succeser i Afrika. Mens vægten af tsarhærens offensiv var der. Algeriet har mange af de bedste russiske våben. Og i slutningen af måneden er tyskerne omringet og ødelagt i gryden.
  I august trængte russiske tropper ind i Marokko. Pigerne kæmpede desperat på Kondratenko-6-tanken og brød igennem i den tykke del.
  Nu og da var der meldinger om tyskere, der overgav sig og byer, der blev indtaget.
  Kampene fandt sted i Nigeria og forskellige steder. Russerne tog både i antal, flere mobile teknikere og støtte fra lokalbefolkningen, som de racistiske fascister selv havde vendt mod.
  Afrika viste sig faktisk at være et svagt led i Hitlers og Mussolini Jrs strategi.
  Rusland sejrede der... Og i september, mens de langsomt trak styrkerne op, flyttede de til Norge. Nazisterne led kolossale tab. Og Alenka og hendes mandskab red på tanken. Den nyeste tank "Nikolai"-5 er tung og viste sig at være mere avanceret end E-serien.
  Selv en så kraftig tank som E-200 blev gennemtrængt af tsarmaskinens pistol.
  Alenka, der trykkede på joystick-knapperne med sine bare tæer, gned sine hænder tilfreds:
  - Jeg er det, der kan knække Wehrmacht!
  Anyuta trykkede også på knappen med sine bare tæer, slog den tyske bil og bekræftede:
  - Vi vil tørre Wehrmacht til støv! For tsarismens magt!
  Cool Augustine fyrede og hvinede:
  - Og vi vil leve under kommunismen!
  Maria var meget enig i dette:
  - Ja, under den zaristiske kommunisme!
  Og med sine bare tæer trykkede hun på joystick-knapperne. Og samtidig vil han ramme og knuse fjenden.
  Og så knirker Marusya:
  - På fuld grad!
  Og han trykker også på joysticket med sine bare tæer.
  Russiske tropper har allerede omringet Oslo. Der er kampe om hver busk og hus.
  I midten afviser den tsaristiske hær igen den tyske offensiv. Oleg Rybachenko er som altid i frontlinjen og kæmper selvsikkert. Russisk artilleri fungerer som et urværk.
  Alt er nøjagtigt og sandt...
  I oktober afskar russiske tropper endelig Afrika fra forsyninger fra land og befriede Marokko. Nazisterne befandt sig i en slags kedel.
  Selv på det mørke kontinent. Hitler rystede af raseri, men kunne ikke spise noget til frokost.
  Ja, han kom til Rus'... Vinteren nærmede sig. Oleg Rybachenko løber, på trods af at det sner, stadig barfodet og i shorts. Nå, dreng - hvad end du tager! Og en fuldstændig frygtløs fyr.
  Og han kaster granater med sine bare tæer.
  og synger:
  - Lad løbe klodset,
  Pansrede kampvogne gennem vandpytter...
  Og der er et maskingevær på taget -
  Cheburashka skytte,
  Krokodille maskingevær!
  Shakoklyak er på angreb!
  Terminator-drengen kastede en granat med sine bare tæer, rev nazisterne fra hinanden og sang:
  - Og jeg leger med dynamit,
  I almindeligt syn for forbipasserende!
  Hvordan Krauts skyr flagermusene!
  Alle ligger ned, og jeg går!
  Og drengen er virkelig så sjov! Men han har allerede været i hæren i mere end halvtreds år. Og bare en lille djævel! Også selvom han er blond!
  Oleg Rybachenko kaster igen en granat med sin bare fod og brøler:
  - Ære til zaren og Nicholas og Vladimir den Tredje!
  Og jeg tænkte, at de ikke skulle forveksle Vladimir Kirillovich Romanov med Vladimir Putin! Romanovs store zarer er en fantastisk familie! Dem, der gjorde Rusland til det største imperium!
  Og ikke så forkælet af held som Putin!
  Men russiske tropper afviser endnu et angreb.
  november kommer. Nazisterne er ved at løbe tør for damp. Men de kaster nye reserver i kamp. De bliver allerede færdiggjort i Afrika. Det er svært for fascisterne.
  Så de fjerner deres vrede på fangerne. De stødte på den smukke Nicoletta. De tog hende af til underbukserne og førte hende gennem den friske novembersne.
  En pige med hænderne bundet, næsten nøgen, går gennem snedriverne og efterlader barfodede, yndefulde fodspor. Hun er så smuk. Og tyskerne følger efter hende og pisker hende. Og de slog sig selv med en skønhed, de slog dem. Blodet flyder fra hans stribede ryg.
  Nicoletta bidde bare tænderne sammen. Og han løfter hovedet stolt. Og hendes kobberrøde hår flagrer som et proletarisk banner.
  Og hendes bare fødder blev også skarlagenrøde, men pigen løfter ikke engang et øjenbryn.
  Det er det fænomenale mod, hun har.
  Selvom nazisterne allerede har taget det og stukket det i deres bare bryst med en fakkel. Men selv da rystede pigen kun, men skreg ikke.
  Hun har så stor tro...
  Pigen bliver trukket op på stativet, og hendes led er snoet. Så tænder de bål under deres bare fødder. Han slikker skønhedens bare fødder. Og med varme lænker pisker de skønhedens nøgne krop.
  Nicoletta sang som svar;
  Jeg er Chernobog, den onde Guds datter,
  Jeg skaber kaos, jeg sår ødelæggelse...
  Min storhed kan ikke overvindes,
  Kun rasende hævn brænder i min sjæl!
  
  Som barn ønskede en pige gode ting,
  Hun skrev digte og fodrede katte...
  Stod tidligt op om morgenen
  Kerubernes vinger flagrede over hende!
  
  Men jeg lærte, hvad ondskab er,
  Hvad i denne verden gør dig ulykkelig...
  Hvad mener du med at sige godt?
  Jeg blev lidenskabeligt forelsket i ødelæggelse!
  
  Og viste sin pigeglade iver,
  Hvilken glitrende Guds datter hun blev...
  Vi vil erobre universets vidder,
  Lad os vise styrke, meget kraftfuldt!
  
  Store far denne Chernobog,
  Han bringer kaos, krige ind i universet...
  Du beder Svarog om at hjælpe,
  Faktisk bliver du belønnet!
  
  Så jeg sagde: Gud velsigne,
  Lad vreden boble op i dit hjerte...
  Lad os bygge lykke, tror jeg, på blod,
  Lad livmoderen blive fyldt til randen!
  
  Jeg elsker list, ondskab og bedrag,
  Hvordan man bedrager tyrannen Stalin...
  Det vil ikke være muligt at vise det,
  Og hvor meget tåge er der i verden!
  
  Så hun foreslog at tage et stærkt skridt,
  Ødelæg de onde med ét slag...
  Men jeg blev forelsket i en meget sort Gud,
  I alle spørgsmål, både disse og dem hinsides graven!
  
  Hvordan blev jeg vant til det onde?
  Og i mit hjerte var der raseri, vanvittigt...
  Trangen til glæde, godhed er forsvundet,
  Så snart vreden trængte ind fra piedestalen!
  
  Men hvad med Stalin - han er også ond,
  Der er ikke tale om Hitler her...
  Genghis Khan var sådan en sej bandit,
  Og hvor mange sjæle formåede han at lamme!
  
  Så jeg siger hvorfor beholde gode ting,
  Hvis der ikke er den mindste egeninteresse i det...
  Når du er en spætte, er dit sind en mejsel,
  Og da jeg var dum, forsvandt mine tanker!
  
  Dette er hvad jeg fortæller mig selv og andre,
  Server kraften som sort blæk...
  Så vil vi erobre universets vidder,
  Bølger vil spredes over hele universet!
  
  Vi vil gøre ondskaben så stærk
  Det vil give raseri udødelighed,
  De, der er svage i ånden, er allerede blevet blæst væk,
  Og vi, de stærkeste mennesker, tror på dette!
  
  Kort sagt, vi vil blive stærkere end alle andre overalt,
  Lad os hæve blodsværdet over universet...
  Og vores vrede vil også være med hende,
  Lad os modtage et kald fuld af skæbne!
  
  Kort sagt, jeg er tro mod Chernobog,
  Jeg tjener denne mørke kraft af hele mit hjerte...
  Min sjæl er som en ørnes vinger,
  De, der er sammen med den sorte Gud, er uovervindelige!
  Krigen mellem Rusland og Hitlers koalition fortsatte. I december havde russiske tropper endelig gjort af med italienerne, tvunget dem til at kapitulere i Afrika, og næsten afsluttet tyskerne der. Norge blev også renset for Krauts.
  Nu gik tsarhæren til offensiv den 25. december. Hårde kampe udbrød. Om vinteren var russiske kampvogne klart stærkere. Og trængte igennem fjendens forsvar.
  Oleg Rybachenko, denne evige dreng løb barfodet og i shorts gennem sneen og sang:
  - Dette er vores sidste og afgørende kamp! Vi vil dø for Fædrelandet - soldaterne er bag mig!
  Russiske tanke er meget hurtige med gasturbinemotorer. Og fascisterne kan ikke stoppe dem så let.
  Her suser "Nikolai"-5 frem. Der er fem piger på den, som synger muntert:
  - Ingen vil stoppe os, den russiske verden kan ikke besejres!
  Og han vil sprænge ud af en kanon! Det her bliver faktisk fantastisk! Pigerne er trods kulden i bikini og barfodet. Og de skyder sig selv og tænker ikke på at stoppe.
  De har bare vild, vanvittig magt.
  Alyonushka elsker ikke kun at skyde, selvom hun trykkede på joysticket med sine bare tæer og slog en tysker, men også at skrive historier.
  For eksempel skrev hun, hvordan en pige gik langt væk for at redde en killing. I treogtredive dage gik jeg barfodet langs den stenede vej og fik mine ømme fødder til at bløde.
  Og alligevel var hun i stand til at finde dyret. For dette opfyldte feen hendes ønske, og pigen giftede sig med prinsen.
  Alyonushka tænkte imidlertid, hvorfor har hun brug for en mand i den russiske hær? Det er bedre at have en flok elskere. Og flere penge og fornøjelse. Når alt kommer til alt, er mænd så forskellige. Og hos dem oplever du selvfølgelig nydelse på forskellige måder. Hvad med manden? Du vil hurtigt kede dig og kede dig med ham!
  Men den unge mand, der lige er begyndt at opdage voksenverdenen, er meget mere interessant.
  Og Alenka skyder igen og rammer den tyske E-100.
  Og hun bevæger sine meget smukke ben, som en gammel græsk gudindes.
  Og så skyder Anyuta. Også med bare tæer. Og smadrer en tysk kanon.
  Hvorefter pigen siger:
  - Der er mange kloge mennesker i Rusland, men zar Vladimir er den bedste af zarer!
  Augustin bemærkede:
  - Og Nicholas II var ikke dårlig! Åh, vi vidste ikke, hvordan man værdsætter konger!
  Maria sang og skød på nazisterne med sine bare tæer og grinede:
  - Du skal adlyde russerne, med et rent hjerte og et klogere! Og til Nikolajs ære er han kongernes store konge!
  Og Marusya sang noget... Og hun legede også med sine bare fødder...
  Russiske tropper rykker frem. Oleg Rybachenko kæmper også. Han er stadig en ti år gammel dreng. Sådan er prisen for udødelighed. Ja, men hvor føler han sig god og munter! Han har så meget energi og en sydende strøm af kraft.
  Drengen kaster en granat med sin bare fod og knirker:
  - Jeg er en tiger, ikke en kat, nu bor der i mig, ikke Leopold, men en Leopard!
  Drenge-majoren brænder som altid. Nazisterne kan ikke stoppe ham.
  Den 1. januar havde russiske tropper allerede fuldstændig ryddet deres territorium for tyske og italienske tropper og trådt ind i Det Tredje Riges besiddelse.
  Samtidig gik russiske enheder ind i Mexico. Det nye år 1956 er kommet.
  For russerne begyndte det med nye sejre. Den 7. januar kapitulerede resterne af tyske tropper i Afrika. Og hele det sorte kontinent blev russisk.
  Nu indså den besatte Fuhrer, at han var fuldstændig forskruet. Og han foreslog forhandlinger til Rusland.
  Hvortil zar Vladimir svarede:
  - Vi vil kun tale om det tredje riges og Italiens ubetingede overgivelse!
  Hvilke kloge ord! Og krigen fortsætter. Oleg Rybachenko står naturligvis i spidsen for angrebet. Russiske tropper gik ind i Østpreussen. Forsvarslinjerne her er stærke. Du skal kæmpe for at bryde igennem, og du kommer ikke hurtigt videre.
  Et af midlerne til gennembrud var den selvkørende pistol med Alexander-4 bombekasteren. Et meget kraftfuldt og dødeligt værktøj.
  Og smukke piger fejrer også her. De affyrer projektiler med deres bare tæer ved at trykke på joystick-knapperne. Og de ødelægger fjendens bunkers og pilleæsker.
  Piger løber dristigt i sneen - det er, hvad russiske kvinder er til for. Og indianerne og kineserne bliver kastet i kamp. Disse fylder allerede bogstaveligt talt tilgangene til skyttegravene med deres lig. Men de formår stadig at tage det.
  Den russiske hær trænger sig på.
  Strategen Vasilevsky overfører dog hovedstødet til Italien - som er meget svagere. Og så vinder russiske soldater den ene sejr efter den anden.
  Januar viste sig at være meget vellykket. Russiske tropper væltede italienerne og sadlede Alperne. Og i februar besatte de Venedig. Og de gik ind i Lorbandinia. De tog også Poznan. Tyskerne var på vej tilbage. Den 2. marts faldt Klaipeda. Russiske tropper rykkede langsomt frem gennem Østpreussen, forsvaret var for tæt. Vi måtte bogstaveligt talt brænde stien med skaller.
  Men i Italien brød pastafronten sammen. Og russiske tropper skyndte sig til Rom. Den 30. marts 1956 begyndte angrebet på den italienske hovedstad. Sådan betalte folket for Mussolini-familiens ambitioner.
  Italiens hovedstad, Rom, er under angreb. Kampene er hårde. Selvom italienerne i stigende grad giver op. Her er pigernes kamp meget smukke, både i bikini og barfodet. Krigerne kaster granater med benene og slår Mussolinis soldater ud.
  Pigerne her er smukke, og selvfølgelig meget sexede. Og med titanernes muskler. Og den måde, de kaster granater på med deres bare fødder, er simpelthen fantastisk.
  Natasha går frem og skyder, mens hun knurrer:
  - For det smukke Fædreland i mit Hjerte, brænder min strålende Ild!
  Zoya, skyder, synger med:
  - Lad os åbne døren til præstationer! Vores tro og kongen er monolit!
  Og så vil Aurora, med sine bare tæer, den rødhårede tæve slippe skiverne. Og de opskårne italienere falder.
  Og så synger Svetlana aggressivt og blotter sine tænder:
  - Vi slår alle ihjel! Vi knuser alle!
  De kaster skiver med deres bare fødder og kværner fascisterne. Sådan endte Mussolini i pigernes hænder. April-angrebet i 1956 var voldsomt og meget billedligt.
  Og her kører kampvognene, helvedes ildsøjler bryder ud fra deres stammer.
  Pigerne rykker frem og kaster granater med deres bare fødder. Og hvordan de vil spytte noget blodigt.
  Og de vil grine...
  Natasha sang inderligt:
  - Tsar Vladimir, slå Hitler i ansigtet!
  Og han vil blinke med sine safirøjne. Sådan en vidunderlig pige.
  Pigerne skynder sig af vildt raseri. De ramte med maskingeværer. De mejer fjenden og spredte fascisterne. Og så kører OL. Og i de mægtiges hænder holder den kvindelige helt en flammekaster. Og han vil tage den og slå dig, men så slår han dig.
  Fra fascisterne flyver chips i alle retninger. Og krigerne kan grine så meget de vil.
  Så vil han synge:
  "Mussolini vil blive slået!" Vores venskab er monolitisk!
  Og igen, som et blink med safirøjne! Og han vil ramme fascisterne.
  Hvad vil du have? Rom blev indtaget på et tidspunkt af slaverne under ledelse af Attila. Og nu tager russerne den.
  Olympias, der steg sine modstandere levende med en strålekaster, sang:
  - Håbets strålende sol,
  Igen stiger det over landet...
  Rus' sejre som før -
  Wehrmacht-krigerne bliver slået!
  
  Russisk ørn over planeten,
  Når den spreder sine vinger, vil den lette...
  Fjenden vil blive stillet til ansvar -
  Han vil blive besejret - knust!
  Efter Roms fald begyndte italienske tropper at overgive sig i massevis. Mussolinis imperium, denne junior militærpartner fra Det Tredje Rige, var ved at brænde ud.
  Russiske tropper indtog Napoli næsten uden modstand og landede på Sicilien. Heller ikke dér mødte de næsten ingen modstand. Og Hitler var hysterisk.
  I slutningen af maj var Italien færdig. Hundredtusindvis af fanger blev taget.
  Russiske piger lagde dem på deres knæ og tvang dem til at kysse deres bare fødder. De slog lydigt med læberne. Nogle, især unge mænd, gjorde det med entusiasme.
  Pigerne spindede tilfredse.
  Den evige dreng Oleg Rybachenko tvang sine fanger til at kysse hans bare, barnlige fødder.
  Det gjorde de ganske villigt. Drengene var meget smukke, muskuløse og blonde. Sandt nok er han stadig for lille, og han ønskede ikke at gøre noget mere seriøst med damerne. Men når de ru hæle kildes med en tunge - det er dejligt!
  Oleg Rybachenko fangede generalen og modtog en anden ordre. Hvilket jeg var ret stolt af.
  Mussolini Jr. blev forrådt af sit eget følge, og det tsaristiske Rusland fik endnu en sejr. Men Benedito Mussolini Sr. levede ikke for at se sin skam og fascismens sammenbrud i Italien. Den samme skæbne ventede dog nazisterne i Tyskland. Russiske tropper gik i offensiven i begyndelsen af juni 1956. Hovedangrebsretningen var Østrig.
  Elizaveta og hendes besætning på Nikolai-5 rykkede mod tyskerne. Russiske tropper søgte at omringe Wien.
  Führeren befandt sig naturligvis i en vanskelig situation. Tyskernes besiddelser i Afrika, Skandinavien og det meste af USA gik tabt. Og nu foregår kampene udelukkende på det tredje riges territorium. Hvilket selvfølgelig er mere ubehageligt for tyskerne. Russiske tropper kom også ind i Mexico. Lady Grey de Monka kommanderer en kampvognsbesætning i dette land.
  Og Elizaveta fører "Nikolai"-5 rundt i Wien. Dens hovedmodstander er E-50, som zarens maskine trænger ind som en blotter.
  Elizabeth skød og brugte sine bare tæer til at trykke på joystick-knapperne.
  Hun ramte en tysk kampvogn og kvidrede:
  - Vi vil give vores hjerter for St. Nicholas Rus'!
  Ekaterina skød også med sine bare tæer og korrigerede sin partner:
  - Det er nok mere korrekt at sige Vladimir!
  Elizabeth skød igen med sine bare tæer og kvidrede:
  - Men alligevel var det kejser Nicholas, der gav os befolkningen i Kina, der gjorde Rusland uovervindelig!
  I det infanteri, der blev sendt for at storme de tyske stillinger, var fronten faktisk helt kinesisk. De kastede bogstaveligt talt lig efter os. Men de brød igennem.
  Normalt kæmpede russerne i fly og kampvogne. Infanteri bestående af kinesere, indere, asiater. Der er mange kinesere. Derudover indførte den lyshårede Nicholas II polygami, mens han reformerede ortodoksien, og ekstra kinesiske mænd blev sendt i kamp. Og russerne tager enker og ugifte kinesiske kvinder som hustruer.
  Udspekuleret strategi.
  Og kineserne angriber, dør og bryder igennem det tyske forsvar.
  Elena bruger sine bare tæer til at trykke på joystick-knapperne og rammer Krauts igen.
  Og han synger:
  - For hellige Rus', vil vi kæmpe tappert!
  Hvorefter pigen vil tage den og blinke. Og blotter sine hvide tænder! Og hun er så aggressiv.
  Og så vender OL tilbage. Og han vil også slå dig med sine bare tæer og knuse dig.
  Så vil han råbe:
  - Jeg er en dødbringende kobra!
  Det skal bemærkes, at E-50 tanken kan være farlig. Dens 88-millimeter kanon med en løbslængde på 100 EL er hurtigskydende, tolv skud i minuttet og meget præcis. Rammer ofte panser og kan forårsage skade.
  Derfor forsøger pigerne ikke at lade den tyske hovedtank nærme sig. Især tæt på øges dens gennemtrængningsevne kraftigt. Og kernen i det tyske projektil er enten uran eller wolfram. Sandt nok, efter tabet af Afrika og uranforekomster i Congo begyndte styrken af de tyske tropper at tørre op.
  Og pigerne er så smukke og barfodede og seje.
  De synger for sig selv med entusiasme:
  - Lyser som en stjerne over hele verden,
  Gennem det håbløse mørkes mørke...
  Den store helt zar Vladimir,
  Kender hverken smerte eller frygt!
  
  Fjender trækker sig tilbage foran dig,
  Mængden af mennesker glæder sig...
  Rusland accepterer dig -
  En mægtig hånd hersker!
  Kæmpende piger, du kan ikke sige noget imod dem. Og deres ben er så bare og mejslede. Når fangne tyskere kysser dem, er det tydeligt, at både piger og mænd kan lide det. Og krigerne hviner tilfredse.
  Og de blottede deres perletænder.
  Det er så seje piger. Og med sine bare tæer slår Elizabeth endnu en fascist ud.
  Hvorefter han råber:
  - Ære være det store Fædreland!
  Og så vil Catherine skyde. Den vil ramme en fjendtlig tank, dræbe Fritzerne og knirke:
  - Død over fjenderne!
  Og der sparker Elena også ved hjælp af sine bare tæer og trykker på joystick-knapperne med dem. Og han kvidrer:
  - For Fædrelandet i Storhed!
  Og så vil den fremragende Olympiade, også en blondine, affyre projektilet. Og som det kvidrer:
  - For det store Rusland!
  Og pigerne er fulde af total entusiasme.
  Her kommer E-75 tanken. Dens pistol er kraftigere: 128 mm, og den kan forårsage mere skade. Derudover har denne tank bedre beskyttelse og tykkere rustning.
  Men Elizabeth er som en sindssyg. Og han vil frigive noget dødeligt, trænge ind på afstand. Og alt, der er tilbage fra tyskeren, er stykker af iturevne metal.
  Og pigen vil synge:
  - Hellig skønhed og stor drøm!
  Hvorefter tungen vil vise sig.
  Tyske E-75 kampvogne er på det seneste blevet mere udbredt. De har nu en længere kanon, som giver dem mulighed for at bekæmpe russiske kampvogne, især de lettere. Og det gør Krauts mere farlige.
  Men sovjetiske piger er ikke flov over dette. Og de knuser Krauts.
  Og krigerne selv, især i varmen, er i bikini og barfodet. Og de kæmper meget selvsikkert.
  De vinder uden undtagelse.
  Catherine skød på nazisterne og sang:
  - Men for at være ærlig! Jeg ødelægger alle Krauts uden undtagelse!
  Elena skød også med sine bare tæer og kvidrede:
  - Vi vil besejre alle, og selvfølgelig!
  OL slog også nazisterne uden medlidenhed. Hun er sådan en uovervindelig tæve.
  Og også ved hjælp af bare tæer.
  Natasha og hendes hold kæmper på Kondratenko-6 kampvognen. Denne bil er lidt lettere, men mere mobil end Nikolai. Med mindre vægt er kaliberen selvfølgelig mindre, og rustningen er lidt tyndere. Det betyder, at risikoen for at dø er meget større.
  Men pigerne, må jeg sige, er slet ikke flove. Og de kæmper som kampens kæmper.
  Natasha synger og skyder aktivt:
  - Det bliver vores sejr!
  Og han trykker på joystick-knapperne med sine bare tæer.
  Zoya skyder også med sine bare ben og knirker:
  - Tsar Vladimir frem!
  Og alle pigerne i kor gøede:
  - Ære til de faldne helte!
  Hvorefter Aurora skød, vendte den tyske kampvogn og sagde:
  - Ingen vil stoppe os! Ingen vil besejre os!
  Og hun rystede også på sine bare fødder.
  Og så gav Svetlana efter ved at bruge sine bare tæer og knurrede helt i lungerne:
  - Russerne kæmper rasende!
  Og alle pigerne udbrød i kor:
  - Soldatens knytnæve er stærk!
  Og igen skynder skønhederne sig i kamp. De skyder sig selv præcist og præcist!
  Men Janes mandskab forbløffer mexicanerne. Damen er også meget klog og smuk.
  Og pigerne i hendes besætning er barfodede og i bikini. De kæmper med vildt og roligt raseri.
  Så skød Gertrude med sine bare tæer og kvidrede:
  - Jeg er en pige, der vil ødelægge alle på et splitsekund!
  Og så bryder Malanya ud i aktion. Og han vil bryde den latinske tank på afstand.
  Og så vil Matilda sparke sine ben med sine bare tæer.
  Og han vil grine:
  - Jeg er en rigtig god pige!
  Og krigere af højeste og mest rasende orden. De føler hverken svaghed eller vrede.
  De knepper dig på samme måde.
  Og Alenka kæmper også meget selvsikkert.
  I slutningen af juni er Wien omringet. Et knusende slag blev givet Tyskland og dets prestige. Samtidig rykker russiske tropper frem mod Oder. De kaster kineserne, indianerne og araberne i kamp. Og de bryder igennem Krauts forsvar.
  Hitler er selvfølgelig allerede i panik. Hvordan pigerne pressede ham ind i tanks og fly.
  Her er Albina og Alvina, to russiske piloter. Også barfodet og i bikini slår de fascister ned som pærer med en pind fra en gren. Og for et par udfører de bogstaveligt talt sådanne mirakler.
  Albina skød fem fly ned med et udbrud fra hendes Peter den Store jagerfly og sang:
  - Vi er himlens bjørne!
  Alvina skød seks fly ned med et udbrud fra sin krigsørn og kvidrede:
  - Og vi smadrer alle!
  På himlen var dette par allerede legendarisk!
  Pigerne blev tildelt syv grader af Sankt Georg-korset: sølvkors, sølvkors med sløjfe, guldkors, guldkors med bank. Og også et guldkors med diamanter og et guldkors med diamanter og en sløjfe. Og den højeste grads stjerne af et gyldent kors, med en diamantsløjfe. En højere pris - en stor stjerne af et gyldent kors, med diamanter og en sløjfe, blev etableret for ganske nylig.
  Så pigerne kunne med rette være stolte af deres præstationer. Og altid, selv i kulden, kæmpede de kun i bikini og udelukkende barfodet.
  Sådan nogle vidunderlige piger.
  Albina fyrede og sang:
  - For vores bedste sejre!
  Alvina fortsatte:
  - Lad vores børnebørn og bedstefædre være stolte af os!
  Krigerne er virkelig piger af kolossal klasse!
  De slår fascisterne i himlen og synger:
  - Ære til Rusland, Ære! Vores zar Vladimir er en helt! Der vil være en magt ved daggry! Begrav Hitler i jorden!
  Selvfølgelig kan Vladimir Kirillovich Romanov være meget tilfreds med sine krigere.
  Selvom de kæmper, er det på en sådan måde, at du ikke kan rejse et spyd mod dem!
  Vladimir Kirillovich Romanov er en tsar, der har alle muligheder for at afslutte krige én gang for alle!
  Og fascisterne gyser under tsarhærens slag...
  Det omringede Wien faldt hurtigt. I midten af juli nåede tsarimperiets tropper Oder på bred front. Og Koenigsberg var fuldstændig blokeret.
  Og tyskerne trak sig tilbage ud over Oder. Og de forsøgte at skabe en forsvarslinje der. Beskyt dig selv grundigt. Men i anden halvdel af juli begyndte russiske tropper et angreb på Hamborg... Nazisterne bukkede langsomt, men sikkert under.
  Kampene var meget hårde. Nogle landsbyer skiftede hænder flere gange. Nye tyske kampvogne af den mere avancerede AG-serie - pyramideformede - deltog også i kampene. De havde et godt forsvar fra alle vinkler. Men den tsaristiske hær var overlegen i antal.
  Og et stort antal asiatiske infanterister døde ved fronterne. Men de gav mig lov til at flytte.
  Tyskernes menneskelige ressourcer var også opbrugt. I slutningen af august var Hamborg omringet, og München blev også blokeret.
  Tyskerne mistede betydeligt territorium. Og de havde ikke noget at holde deres stillinger med.
  Oleg Rybachenko kæmpede i de forreste rækker på selve Tysklands territorium. Og den evige dreng smilede konstant og viste sine perletænder.
  Og der kastede han granater med sine bare, barnlige fødder. Det er godt at være barn - hvor er det naturligt at være i varmen i kun shorts. Og da du er udødelig, kan du også være halvnøgen om vinteren uden at risikere at blive forkølet.
  Så drengen sang:
  - Barfodet, bare barfodet,
  Under juli torden og lyden af brændingen!
  Barfodet, bare barfodet,
  Det er nemt for en dreng at være en sej cowboy!
  Og barnemajoren fortsætter med at ødelægge disse fascister for sig selv. Og de går desperat til modangreb.
  Det er allerede september... Regnen begynder at falde... Tsartropperne, der fylder kinesernes lig, indtog München og Hamborg og bevæger sig mod Ruhr-regionen. Det vigtigste i tysk industri.
  Og tyskerne kæmper desperat tilbage.
  Natasha kæmper på sin tank og knurrer:
  - Det bliver ekstremt svært for nazisterne!
  Og tryk på joystick-knapperne med dine bare tæer. Og han ville affyre granater mod nazisterne.
  Og så slår Zoya dig. Og også ved hjælp af bare tæer.
  Og han vil også synge:
  - Rus er det, der er imod Hitler!
  Og så vil Aurora lave et aggressivt træk. Og også ved hjælp af bare tæer:
  - For den russiske vej!
  Og bag dem vil Svetlana også affyre et dræberprojektil. Den vil gennembore en tysk tank og knirke:
  - For zar Vladimir Kirillovich!
  Og han vil også vise sin tunge.
  Pigerne gik vilde her.
  Alenka på en tung tank knuser også nazisterne. Og slår dem på lang afstand.
  Krigeren sang:
  - Jeg underkuede halvdelen af verden med mine bryster!
  Og Alenkas bryster med karminrøde brystvorter.
  Og så vil Anyuta sparke dig med sine bare tæer. Det vil ramme en fascistisk kampvogn og pladder:
  - Jeg er en superstjernepige! I historiebøgerne!
  Og han vil blotte sine tænder...
  Og så vil Augustine affyre et dræberprojektil. Han vil smuldre nazisterne og hvæse:
  - Må vores hær være den stærkeste!
  Og han vil også bevæge benene...
  Og Maria vil følge dem og slå nazisterne. Han vil snurre sig selv, aggressivt brølende:
  - Vi er store aggressive piger!
  Og så vil Marusya udløse noget ekstremt morderisk og ødelæggende på nazisterne. Og ved hjælp af bare, pigelige fødder.
  Og så synger han:
  - Vi er et totalt nederlag for fjenderne!
  September gik i meget voldsomme kampe. Tyskerne gik desperat til modangreb. Men i oktober, da regnen kom kraftigere, fik tsarhæren igen fordelen. Og hun begyndte at rykke frem mod Ruhr. Efter et voldsomt overfald faldt Koenigsberg. Nazisterne fik endnu et slag i ansigtet.
  Og i det sydlige Frankrig omringede tsartropper Toulon. Så nazisterne havde det ekstremt dårligt.
  Hitler rasede, men mens han var i Berlin. Hans position viste sig at være svag.
  Det er tydeligt, at ingen ønskede at lytte til forhandlingerne. Men nazisterne stak ind som fluer.
  I november kæmpede tropper fra den tsaristiske hær for at besætte det meste af Ruhr-regionen, og derved fratog Tyskland dets vigtigste produktionsbase.
  I december besatte den tsaristiske hær hele det sydlige Frankrig og gik ind i Spanien. Og på den tyske front erobrede hun endelig Ruhr. Desuden blev andre tyske lande også erobret. Og den zaristiske hær gik også i land i Danmark.
  Hitler rasede som en djævel i et bur, men han kunne ikke gøre noget.
  Ved den katolske jul rykkede de kongelige tropper mod Paris. På trods af sneen og frosten var Natashas mandskab barfodet og i bikini.
  Tyskerne overgav sig oftere og oftere. Og franskmændene ville slet ikke bekæmpe russerne.
  Mens hun knuste et tysk batteri, bemærkede Natasha:
  - Så hvad regnede den besatte Adolf egentlig med, da han startede en krig med os?
  Den guldhårede Zoya bemærkede logisk:
  - Formentlig fordi vi, når vi kommer under pres, falder som mønter fra en hul lomme!
  Aurora knuste en valnød med sine bare tæer. Så kastede hun det i munden og noterede rationelt:
  - Historien lærer, at den ikke lærer noget!
  Svetlana trykkede sine bare tæer på joystick-knappen. Hun slog en anden tysk kanon ud og svarede:
  - Lad os være gode kæmpere!
  Krigerne, som du kan se, er virkelig fast besluttet på at kæmpe og vinde.
  Oleg Rybachenko, en barfodet dreng, skynder sig i shorts og med en bar, muskuløs torso. Han svajer og brøler endda:
  - Vi vil slå Krauts! Vi vil slå Krauts! Og spark dig i røv!
  Og drengen har så hvide, perlefarvede tænder! Bare en ung og ubøjelig terminator.
  Oleg Rybachenko skyder, mens han løber. Dræber fascister og synger:
  - Den russiske ånd er kongernes magt, besejr Krauts!
  Drengen kastede en granat med sin bare fod og sang:
  - Russisk vals, daggry står op - i kongens herlighed!
  Han viste sig virkelig at være en meget stridbar fyr. Og han slår fascisterne til den allerførste dag.
  Og pigerne kæmper aktivt. Her er Mirabela... Også en pilot i topklasse. Ingen kan stoppe hende. Hun slår Krauts ned og synger og blotter sine tænder:
  - Skøre pige! Her er hendes mærke!
  Og han vil tage og affyre en raket!
  Ja, sådan er kvinder her! Når russiske piger kæmper, kan ingen magt modstå dem.
  Mirabela skød syv tyske fly ned med et udbrud af fem luftkanoner og kvidrede:
  - Zar Vladimir Kirillovich er vores Gud!
  Og pigen slår sine bare fødder på glasset.
  Og også Albina og Alvina kæmper i himlen.
  De var så vidunderlige stjæle. Flere og flere nye konti bliver samlet ind. Og samtidig synger de:
  - På himlen er vi perfektion! Vi er esser perfektion! Fra et smil til en gestus - ud over al ros!
  Albina skød fire tyske fly ned med et stød og kvidrede:
  - Åh, hvilken lyksalighed! Hvilken perfektion i kamp!
  Alvina skar fem tyske fly ned og fortsatte:
  - Kend perfektion i kamp! Og fedt ideal!
  Krigerne sang i kor og skar fascisterne ned:
  - Piger! Sejere piger! Piger! Sejere piger!
  De demonstrerede deres aggressive inderlighed. Faktisk blev ingen af Hitlers esser tvunget til at stige ned.
  Men fascisterne er selvfølgelig under vildt pres.
  Hitler er i en bunker i Berlin, og han bliver bombet der som en kakerlak. Hvad ville han? Fascist nummer et er færdig! Han gik imod det zaristiske Rusland, og nu bliver han selv knust som en kakerlak.
  Zar Vladimir Kirillovich holder lige nu en pause fra vinteren ved Det Indiske Oceans kyster. Smukke piger af forskellige racer og nationaliteter danser foran ham.
  Kongen gider dog ikke se gladiatorkampe. For eksempel to piger mod to skønheder.
  De kæmper med plastiksværd for ikke at såre hinanden. De kæmper dog desperat.
  Det er krigerne. Der er en rasende udveksling af slag. To blondiner og to rødhårede...
  Zar Vladimir spurgte feltmarskal Vasilevsky:
  - Hvad er det sværeste i krigen med tyskerne?
  Feltmarskalen svarede ærligt:
  - Få selvtillid! Først i begyndelsen, da fjenden begyndte at rykke frem, følte jeg mig utilpas. Og nu er vi begyndt at vinde, og alt er klart om vores fjender! - Feltmarskal Vasilevich, denne store strateg, drak vin.
  Vladimir Kirillovich bemærkede logisk:
  - Det er ekstremt svært at vinde hele tiden! Men vi viste os, at vi kunne meget! Og nu vil der være tid, og hele verden bliver fredelig!
  Feltmarskal Vasilevsky bekræftede:
  - Jeg tror på det!
  Pigerne havde blå mærker på deres nøgne kroppe og så ekstremt nervøse ud.
  De kæmpede selvfølgelig ikke som i det antikke Rom - de forsøgte ikke at forårsage meget skade på sig selv. Men de handlede aktivt.
  I mellemtiden fortsatte kampene. I januar erobrede tsartropper Paris på farten. Danmarks hovedstad, København, blev også indtaget. De tyske tropper var ved at svækkes. Russerne fortsatte med at rykke ind i selve Tyskland. Fritzerne kæmpede desperat, men deres styrke var brudt.
  Oleg Rybachenko, denne udødelige dreng sprang barfodet i sneen og skyndte sig til angrebet foran alle, helt uden frygt for brand. Og mens du fløjter:
  - Hvem er vant til at kæmpe for sejren,
  Han vil helt sikkert besejre sine fjender...
  Han ler muntert og vil nå meget,
  Og Hitler vil blive slået hårdt!
  Og drengens bare fod kaster en granat! Og han blotter sine perlefarvede, store tænder ud over sine år. Ja, han har allerede en mund som en ulv. Det vil gnave gennem enhver hals.
  Og piger på kampvogne flytter fra syd til nord for Tyskland. De skal ud på havet. Og kun landene i nærheden af Berlin og Pommern forbliver hos Krauts.
  Natasha, der slog fascistiske kampvogne ud, bemærkede:
  - Og krig er sjovt på sin egen måde!
  Zoya, der havde slået nazisterne, indvilligede:
  - Så godt som det bliver! Især når vi vinder!
  Aurora skød med sine bare tæer og sagde:
  - Alt umuligt er muligt i universet, behøver bare ikke lidt...
  Og den rødhårede pige vil grine så hårdt!
  Krigerne rykker i vanvittig glæde og raseri. Og de knuser tyskerne.
  Samtidig rykker tsartropperne frem over Spanien og nærmer sig allerede Sevilla.
  Olga i en pansret mandskabsvogn skyder mod tyskerne og polititropper.
  De lokale spaniere yder næsten ingen modstand. Et andet land falder under Ruslands økse.
  Oleg skød og sang:
  - Kunstflyvning, det bliver bash på bash!
  Og hendes partner Alice tweetede:
  - Russernes storhed blev anerkendt af planeten,
  Fascismen blev knust med et sværdslag...
  Vi er elsket og værdsat af alle nationer i verden,
  Lad os stå den store hellige tsarisme!
  Og pigerne vil daske og trykke deres bare tæer på joysticket.
  Krigen mellem Vladimir Kirillovich Romanovs tsarrige og det fascistiske Tyskland fortsætter.
  Russiske tropper har næsten fuldstændigt befriet Frankrig fra nazistiske horder. Februar 1957... Den tsaristiske hær befrier Portugal.
  Den 23. februar forenede russiske enheder fra Danmark og Tyskland sig.
  Oleg Rybachenko, denne evige dreng, plasker i mudderet med sine bare fødder. Barnemajoren råber til sig selv helt i lungerne:
  - Ære til den russiske zar Vladimir den Tredje! Jeg vil fælde Hitler, jeg vil måle ham med en pisk!
  Og drengen skriger igen og kaster en skarpt skærpet skive med sine bare fingre. Og det vil slå fascisten i halsen. Og så kaster han en boomerang med sit bare, barnlige ben og skærer straks halsen over på fem Krauts.
  Ja, Hitlers dårlige idé at angribe sådan et imperium.
  Natasha og hendes hold afslutter de sidste tyskere i Portugal. Deres tank er ubønhørlig i ødelæggelse.
  Og de trykker også på joystick-knapperne med deres bare tæer og begår rasende ødelæggelser.
  Zoya skød, smadrede den tyske kanon og sang:
  - For Rusland og frihed til det sidste!
  Aurora, der brugte sine bare tæer, sparkede nazisten og kvidrede med aplomb:
  - Gud bevare kongen!
  Svetlana kneppede også, trykkede på joystick-knapperne med sine bare tæer og knirkede:
  - Stærk suveræn!
  Piger besejrer fascisterne. Men så dukkede en ny Hitler-tank "Mouse"-4 op. En meget kraftfuld model - der vejer tre hundrede tons og en 310 mm pistol. Den kan trænge ind på lang afstand, men den har i sig selv så tyk rustning, at Kondratenko-6-tanken ikke vil tage den fra nogen vinkel.
  Natasha befaler:
  - Piger, vi skal komme tæt på og stikke den ind i den nederste del af siden, mellem rullerne - dette er vores eneste chance!
  Zoya slog den tyske kanon med sine bare tæer og sang:
  - Skæbnen giver dig den sidste chance, men skynd dig! I regn, hagl og sne!
  Augustin bankede også og kvidrede:
  - Sidste chance, skæbnen giver dig! Længe leve gang og daglig løb!
  Og også med bare tæer, og hvordan den vil vride sig. Og han vil smadre fascisterne.
  Svetlana brølede:
  - For nye grænser og flotte sejre!
  Den russiske kampvogn skyndte sig og tog fart. Og pigerne vil tage den og synge:
  - Stærk suveræn, herligste tidsalder, ortodokse zar, reger til ære, til vores ære!
  Og igen accelererede de og bevægede sig væk fra et tungt projektil sendt fra pistolen, som den tyske "Maus"-4 havde. Pigerne råbte:
  - Lad os ikke bøje os over vædderhornet! Så du Hitler - dør!
  Og deres tank accelererer. Det er som en lille bokser, der angriber en stor. Men chancerne er selvfølgelig fifty-fifty.
  Natasha, der så tankens bevægelse, huskede, hvordan hun boksede med en mand i ringen. Hun missede slag og blev slået, men hun holdt fast. Og så knipsede hun selvsikkert. Og hun fangede fjendens modkørende bevægelse og slog ham på hagen. Slået ud!
  Hun modtog tusind guld rubler. Sådan en kæmpende pige. Hvis han giver det, vil han give det!
  Natasha rystede på sit bare ben og sang:
  - Det er ikke det sidste slag, men det er afgørende! Til Fædrelandets Ære, til Fædrelandet og Æren!
  Og så glider deres tank forbi siden og sender en skal... Zoya brugte også sine bare tæer, sådan en guldhåret pige, og så adræt som en abe. Og "Mouse"-4 begyndte at eksplodere. Hans granater var tydeligt detoneret. Og så vil tårnene blive revet af, og hun vil flyve højt op i luften!
  Pigerne råber i kor:
  - Sejr! Fed sejr!
  Og endnu en tank på deres liste!
  Den 1. marts 1957 begyndte russiske tropper at krydse Elben. Det ser ud til, at Hitler blev trådt på.
  Drengen Oleg Rybachenko, barfodet, kastede med sit barns fod en granat, sænkede en fascistisk tank og råbte:
  - For nye, ubøjelige grænser!
  Alenkas kampvognsbesætning drejer mod øst. Vesttyskland og Frankrig er allerede blevet befriet. Kun landene mellem Oder og Elben forblev under nazistisk kontrol. Nå, også Storbritannien og Irland. Nazisternes sidste kræfter er der.
  Alenka, der skyder mod de fascistiske batterier, siger:
  - Tsarevich Nikolai,
  Hvis du skal regere...
  Glem aldrig -
  Hæren kæmper tappert!
  Og nu sendes endnu en skal med bare fødder. Og han faldt i en Fritz-pistol.
  Anyuta skyder også med bare tæer. Han rammer fascisten og brøler for alvor:
  - Jeg er sådan en pige, der får Hitler til at kaste op!
  Dernæst de brændende Augustine-negle. Hun er også en skarpskydende lille djævel og brøler:
  - Til helvedes porte!
  Og bruger bare fødder.
  Maria skyder bag hende. På samme måde tager han den og slår den, og hviner:
  - Ingen vil stoppe mig, tigren, ingen vil besejre barfodspigen, og jeg vil blive slået overalt!
  Og så sprænger OL. Og han vil slå en tysk kampvogn ud og rive dens tårn af som en svampehætte.
  Og kagler:
  - For nye, fede grænser!
  Og han vil vise sin tunge igen!
  Pigerne presser bare sig selv og går desperat frem. Og fascisterne drukner under deres slag.
  Den 2. marts 1957 kapitulerede de sidste nazistiske styrker i Portugal. Det blev klart, at fascismens begyndelse var på vej. Mere præcist, er det daggry? Mareridt solnedgang!
  Og russiske tropper rykker frem. Tyskerne smider i stigende grad deres våben og overgiver sig.
  De falder på knæ. Både russiske og kinesiske piger kysser deres bare fødder.
  Det ser så fedt og sejt ud. Og fascisterne bliver hugget og hugget.
  Natashas besætning er allerede på toget, der skal kæmpe mod nord med Krauts.
  Pigerne sidder i deres kupé. De spiller kort ved at holde dem med deres bare tæer.
  Natasha bemærkede:
  - Det er interessant, når vi tager Berlin, hvad er det næste?
  Zoya svarede selvsikkert:
  - Næste bliver London!
  Fire Aurora fnisede og spurgte igen:
  - Og så?
  Zoya udtalte bestemt:
  - Latinamerika bliver vores! Vi vil ikke stå på ceremoni med nazisterne!
  Svetlana var enig i dette:
  - Selvfølgelig skal vi ikke! Lad os erobre hele verden!
  Natasha bekræftede entusiastisk:
  - Og så bliver der fred, over hele verden!
  Pigerne sang i kor og komponerede, mens de gik;
  Ære til tsarismens store Rusland,
  Hvor Vladimir sidder på tronen...
  Vi vil knuse horderne af ond fascisme -
  Ære til hæren og monoliten af os!
  
  Hjerter blev tempereret i stor tro,
  Vores Moder Jord af hele vores hjerter...
  Vi er sønner af zar Nicholas,
  Og de døde ikke forgæves for ham!
  
  Vort hjemland, du er dyrere end noget andet,
  Lad os kaste et bevinget, himmelsk fyrværkeri op...
  Du kæmper også mod fædrelandet,
  Nå, lad nazisterne alle dø!
  
  Hitler ønskede at få vores land,
  Og den onde hund forsøgte at myrde kongen...
  Men vi er overrasket, det accepterer vi ikke,
  Så fascismen angreb os forgæves!
  
  Kongen er en venlig og klog hersker,
  En bjergørn svæver over planeten...
  Vladimir vil være herskeren over horden,
  Vores venskab er som en stålmonolit!
  
  Lad os slå støtten ud af Fritz' ben,
  lad Hitler blive kvalt i en løkke...
  Vi vil udlevere grusomme henrettelser til skamme,
  Hvem opfører sig som ond på Jorden!
  
  Kongelig styrke og kongelig visdom,
  Han vil ødelægge fascisterne uden mål...
  Tro mig, Hitler gjorde noget virkelig dumt,
  Og nu er hans liv som en tråd!
  
  Så respekter de store konger,
  Der er ingen køligere Romanovs på Jorden...
  I kampen om nazisterne, slå hjerterne,
  For at åbne vejen til resultater og drømme!
  
  
  Peter den Store tog os til havet,
  Alexander erobrede Paris...
  Ja, nogle gange skete der sorg,
  Men Rusland var beskyttet af en kerub!
  
  Alt er smukt hos os,
  Både piger og drenge, tro mig...
  Kongen regerer, du ved med rette -
  Også selvom et ondt dyr knurrer ved tærsklen!
  
  Der er ingen grænser, tro på perfektion,
  Snart vil der være kommunismens konger...
  Lad os åbne dørene til lyksalighed,
  Forbandet fascisme ødelagt!
  
  For Rusland er milepælen ikke sat,
  Tro mig, vi vil besejre fjenden...
  Pigerne er barfodede, som i Sparta,
  Nå, vores zar Vladimir er alene!
  
  Vi tror på Rod - den store Gud,
  Hvad skabte de perfekte slaver...
  Vi kæmper for ære og frihed,
  Vi slår mod nazismen!
  
  Du er den største Romanov-familie,
  Vil altid regere Rusland...
  Stor konge, højeste flyvning,
  Satan vil ikke knække ørnen!
  
  For kærlighed til det store Rusland,
  Vi sender soldater i kamp...
  Vi forherliger de helliges ansigter fra ikonerne,
  Enhver kriger er jo også en konge!
  
  Vores hjerte brænder for fædrelandet,
  Vi piger er hårde i kampen...
  Vi åbner døren til rummet, ved det
  Og jeg slår Adolf ihjel som en tæve!
  
  Der er kun lidt tid tilbage til Berlin,
  Vi går ind og bærer kongers herlighed...
  Alderdom truer ikke os piger,
  Tro mig, vi bliver ikke spildt med vand!
  
  Lad os begrave dem, der er onde og modbydelige,
  Dragen vil blive besejret...
  Og vi har gyldne ikoner,
  Rodnoveria er en evig lov!
  
  
  
  
  Türkiye KOM I DEN ANDEN VERDENSKRIG
  Den 1. september 1942 gik Türkiye ind i krigen mod USSR. Årsagen er klar - tørsten efter hævn for tidligere nederlag og ønsket om at erobre Baku. Derudover spillede det tyske diplomati også en rolle, som lovede bjerge af guld til osmannerne. Under alle omstændigheder besluttede tyrkerne, at det ikke nyttede at vente længere, og at de ikke var ådselædere, men også kunne nå at kæmpe.
  Som et resultat angreb tredive tyrkiske divisioner det sovjetiske Transkaukasien.
  Inden for få dage indtog de Batumi og var i stand til at omringe Jerevan.
  Som svar blev Stalin tvunget til at trække en del af de nye reserver tilbage og overføre dem til Transkaukasien.
  Den sovjetiske kommando blev tvunget til at udsætte offensiven ved Stalingrad. Tyskerne var til gengæld i stand til at opnå mere i den kaukasiske retning og tage Ordzhonikidze og Groznyj. Og kun ved at trække sig tilbage i bjergene var de sovjetiske tropper i stand til at stoppe nazisterne.
  Samtidig udsatte briterne Operation Torch af frygt for at involvere Tyrkiet i fjendtligheder mod Storbritannien.
  Ved udgangen af december 1942 erobrede nazisterne alligevel Stalingrad. De slog sig ned der. Sovjetiske tropper rykkede frem, men uden succes i midten - Rzhev-Sychov-operationen viste sig at være for dyr. Führeren erklærede dog stadig total krig, da Det Tredje Rige ikke havde nok ressourcer.
  I februar samlede den røde hær sine styrker og forsøgte at angribe tyskerne fra Stalingrads flanker. Men nazisterne havde allerede formået at omgruppere deres styrker og var klar til at afvise slagene.
  Operation Torch begyndte også i februar. Tyskerne var også klar, og efter to ugers voldsomme kampe stoppede de briterne.
  Amerikanerne er endnu ikke landet i Casablanca og Tunesien. Kampene i Afrika er stoppet igen.
  Hitler akkumulerede stadig styrke... I marts gennemførte Den Røde Hær Rzhev-Sychov operationen for tredje gang, kampene varede en hel måned, uden den store succes.
  I juni samlede nazisterne styrke og bevægede sig langs Volga og forsøgte at afskære sovjetiske styrker i Kaukasus og nå det Kaspiske Hav.
  Nye tyske kampvogne deltog i kampene: "Tiger", "Panther", "Lion".
  Samt den selvkørende pistol "Ferdinand".
  Tyskerne var stærkere end i den virkelige historie, ikke slået og med friske tropper.
  USA bombede praktisk talt ikke Det Tredje Rige, hvilket gjorde det muligt at øge produktionen af kampvogne og selvkørende kanoner. Og lancere også "Lion"-serien. Tanken viste sig dog at være for dyr og tung, den gik ofte i stykker og satte sig fast. Men dens tykke 100 mm skrånende sidepanser gjorde køretøjet til et godt banebrydende køretøj. Fordelen ved Lev-tanken var dens kraftige kanon, men ulempen var vægten af halvfems. Hvilket reducerede bilens mobilitet.
  Kampene viste, at denne kampvogn stadig kan noget på jævnt underlag.
  Panterens sidepanser viste sig at være svag, hvilket øgede tabene. Tigeren viste sig at være den mest effektive gennembrudstank. Dens sider var dækket af 82 mm panser, hvilket gjorde de 45 magtesløse.
  Tyskerne rykkede forholdsvis langsomt frem. Den sovjetiske ledelse som helhed forventede netop en sådan mulighed og forberedte sig på at opdrage tropper.
  Sandt nok, i modsætning til Kursk Bulge, er fascisterne meget stærkere og mere selvsikre.
  Og terrænet er mere bekvemt til angreb end forsvar. Og Krauts har også flere fly, kampvogne og infanteri. Og det er ikke let at forsyne sovjetiske tropper over Volga.
  Så nazisterne, der brød igennem forsvarslinjerne, rykkede frem. Vi opnåede succes efter succes.
  Efter tre måneders hårdnakket kamp nåede vi Det Kaspiske Hav.
  Stalin, der befandt sig i en vanskelig situation, ønskede at starte fredsforhandlinger. Siden det er blevet tydeligt, at Kaukasus ikke kan dæmmes. Men det er ekstremt svært at komme til enighed med Hitler. Fascisterne kræver for meget. Og hvis du giver efter for dem, vil de æde dig op. Hvad med våbenhvilen? Hitler vil ikke have det her. Og selvfølgelig er allierede passive. De er bange for at forsinke den ekstra opdeling.
  Fritserne bevægede sig langs kysten af Det Kaspiske Hav. Og så sluttede de sig til tyrkerne. Hvilken glæde det var!
  Smukke tyske piger tvang sovjetiske fanger til at kysse deres bare fødder. De gjorde det lydigt. Og de slog deres bare hæle.
  Sådan blev fangsten udført. Og tyskerne afvæbnede de sovjetiske enheder.
  Så tilbød Stalin Fuhrer fred - indvilligede i at opgive hele Kaukasus og endda Leningrad og Karelen. Plus betale hundrede års erstatning.
  Führeren, efter at have tænkt sig lidt om, accepterede tilbuddet, og freden blev indgået den 7. december 1943.
  De allierede tog dette som et forræderi! Og de indførte sanktioner mod Stalin og USSR!
  Og sovjetisk propaganda præsenterede selve overgivelsen som en stor sejr. De siger, at de efter at være blevet forladt af de allierede bevarede sovjetstaten, og at Moskva aldrig blev indtaget.
  Og nazisterne indledte selvfølgelig en offensiv fra Kaukasus til Mellemøsten og styrkede Rommels gruppe. Ved udgangen af marts 1943 blev hele Mellemøsten og Egypten erobret af overordnede fascistiske styrker. Derudover viste kampene, at Panteren med succes kæmper mod de engelske Churchills og Cromwells, men sidstnævnte kan ikke trænge direkte ind i den.
  Derudover blev tyskerne hærdet i kampe med russerne, og slog let de koloniale britiske tropper.
  I april flyttede nazisterne til Sudan. Og endelig indtog de Gibraltar og begyndte besættelsen af Marokko. Churchill forsøgte også at teste vandene for fred. Men Hitler, efter at have givet sig selv frie hænder i øst, sagde nej!
  Og nazisterne bevægede sig tværs over Afrika. De blev mere forsinket af den udvidede kommunikation, dårlige veje eller deres fuldstændige fravær, vanskelige klima og store afstande.
  Ikke desto mindre rykkede tyskerne frem. Og de bevægede sig langs det mørke kontinent. Selvom deres kampvogne, især Tiger-2 og Løven, selvfølgelig var ret træge i junglen. Forresten introducerede tyskerne også en let "Panther" i deres serie, der vejede seksogtyve tons, hvilket var meget nødvendigt for krigen i Afrika.
  Som kampoperationer viste, havde en sådan kampvogn imidlertid ingen grundlæggende fordele i forhold til T-4, bortset fra en kraftigere motor, men også skrå panserplader.
  Mod slutningen af 1944 anskaffede tyskerne den E-10 selvkørende pistol, som vejede tolv tons, havde en meget lav silhuet og meget skrånende panser. Sådan en maskine er virkelig uundværlig for Afrika.
  Især hvis piger kæmper med det. Og pigerne er generelt super og fornemme.
  Gerda og Charlotte rejser gennem junglen og ødelægger briterne og amerikanerne. Det er virkelig de piger, du har brug for! Du kan ikke engang finde køligere i de næste hundrede miles af territorium. Piger elsker at dræbe - det er seje piger!
  Så de fangede de sorte kæmpere og tvang dem til at kysse skønhedens bare fødder. Det er også umiddelbart indlysende - alvorligt tyveri! Og de kæmper for sig selv og slår engelske biler på lang afstand.
  Deres selvkørende pistol nærmer sig allerede Pretoria, Sydafrikas hovedstad. Pigerne skyder sig selv, gennemborer Churchillen med en wolframkerne og synger:
  - I Afrika er der hajer, i Afrika er der gorillaer, i Afrika er der flere krokodiller! De vil bide, slå og støde dig! Børn går ikke en tur i Afrika! I Afrika er der en røver, i Afrika er der en skurk, i Afrika er der den frygtelige Barmaley! Han vil bide, slå og fornærme dig! Og hans piger skal rives fra hinanden!
  I februar 1945 faldt briternes sidste højborg i Afrika på øen Madagaskar.
  Så nu har Storbritannien også mistet fodfæstet der. Samtidig erobrede tyskerne både Iran og Indien. De viste deres fænomenale styrke.
  Og i maj 1945 gennemførte nazisterne en landgang i Storbritannien. Efter tre ugers stædige kampe faldt London. En måned senere blev Irland taget til fange.
  Der var en midlertidig pause på land, men til søs fortsatte krigen. USA stod alene tilbage mod Det Tredje Rige, dets allierede og Japan. Men for nu er Amerika oversøisk, og du kan ikke tage det så let.
  I Det Tredje Rige indførtes almen værnepligt, og produktionen af fly og skibe begyndte at stige.
  Både slagskibe og hangarskibe blev bygget. Og selvfølgelig var ubådskrigen i fuld gang. Og så var der ingen nåde for nogen fra de amerikanske skibe.
  I efteråret, eller mere præcist, i november 1945, indtog tyskerne dristigt Island og skabte derefter brohoveder i Argentina. Krigen til søs fortsatte dog i lang tid. Det tog mange landgangsfartøjer at nå Amerika. Og skibe bygges ikke så hurtigt. Men uanset hvad, så var det tredje rige ved at vinde styrke. Det seksogfyrre år gik i en udveksling af slag til søs. Og i 1947 havde tyskerne allerede overført militære operationer til Grønland og erobret det. Og derfra er der ikke langt til Canada!
  Nazisterne planlagde kolossale erobringer. Og i 1948 begyndte en offensiv mod Canada og fra Brasilien til Venezuela sammen med japanerne. Kampene udfoldede sig meget voldsomt.
  Tyskerne rykkede langsomt, men sikkert frem. Deres E-serie kampvogne var mere avancerede end de amerikanske og viste deres fordele på slagmarken. Men i øvrigt er yankeerne ikke så simple, og de modstod meget stædigt. Og de forsøgte ikke at give op.
  Selvom der selvfølgelig var kedler. Amerikanerne kom ind i dem. Så gav de op. Og fangerne kyssede de ariske pigers bare, støvede fødder.
  Snart faldt Quebec og Toronto, derefter andre byer. Fra maj til december 1948 erobrede tyskerne næsten hele Canada, såvel som Venezuela, Nicaragua og det meste af Mexico. Dette er en ekstremt vanskelig situation. I begyndelsen af 1949 havde tyskerne USA i en ståltang. Så, den 11. januar, forsøgte amerikanerne at bruge atomvåben for første gang i historien. Og det lykkedes ikke helt. Af de fem bomber døde fire i fly skudt ned af tyske fly, og en, da den eksploderede, forårsagede ikke alvorlig skade på tyske tropper.
  Som svar intensiverede Krauts deres bombning af amerikanske byer og militære installationer.
  Så slaget fortsatte med konstant succes til fordel for Wehrmacht. Som havde bedre udstyr og træning af tropper. Ja, og et stort antal. Kampene var meget hårde. I begyndelsen af 1949 besatte tyske, udenlandske og japanske divisioner det, der var tilbage af Mexico og kom ind i USA fra nord. Amerika er blevet fuldstændig klemt. Og det blev klart, at det var dårligt for USA. Og i slutningen af sommeren var halvdelen af ørneimperiets territorium, såvel som Alaska, allerede blevet erobret.
  Tyskerne indtog Washington og New York den 8. november 1949. Og den 7. december 1949 overgav resterne af den amerikanske hær sig. Sådan sluttede Anden Verdenskrig. Den blodigste af alle krige, og den varede mere end ti år!
  Det så ud til, at den længe ventede fred var kommet. Men Hitler ønskede ikke at acceptere, at hegemoniet skulle deles med Japan. Og den 20. april 1953 angreb Det Tredje Rige Land of the Rising Sun. En ny krig brød ud. For verdenshegemoni.
  Kvantitativ overlegenhed er på Det Tredje Riges side og også kvalitativ. Men japanerne kæmper med stor voldsomhed og masseheltemod.
  Nazisterne sejrer dog stadig. Krigen varede dog næsten et år. USSR forbliver neutral. Stalin døde der, og der er en alvorlig kamp om magten.
  Japan bliver til sidst besat af Wehrmacht. Et par måneder senere erobrede nazisterne også latinamerikanske lande. De etablerer verdensomspændende hegemoni.
  Reformer finder sted i selve Det Tredje Rige. En ny religion er indført for at erstatte kristendommen. Der er ingen treenighed i den, kun én højeste Gud og hans budbringer - Adolf Hitler. Fælles valutamærke, fælles uddannelse. Og også polygami helliget af religion. Og genetisk udvælgelse finder stadig aktivt sted. Menneskeheden bliver forbedret.
  USSR eksisterer stadig i en afkortet form og hylder nazisterne. Nikita Khrusjtjov hersker der og prøver ikke at mobbe udyret. Ikke desto mindre har Hitler allerede lagt hele verden under sig selv. Og han ser på Rusland som en rød plet. Men mennesket antager, og Gud disponerer.Den 20. april 1957 blev Führeren offer for et mordforsøg netop på sin fødselsdag. Og efter præcis otteogtres år blev den vilde tyranns regeringstid afbrudt. Som erobrede næsten hele verden og ønskede at angribe USSR igen den 22. juni.
  Men som vi ser med ham, lykkedes det ikke...
  Hitler blev efterfulgt af Schellenberg. Hermann Göring døde af stofmisbrug og frådseri. Himmler faldt i vanære, og Hitler holdt op med at stole på ham og fjernede ham derefter. Schellenberg efterfulgte Himmler og fik posten som efterfølger. Derudover fik Hitler børn opnået gennem kunstig befrugtning. Men den ældste af dem var endnu ikke fjorten.
  Så efterkommerne af Fuhrer havde ikke tid til at arve. Hitler blev dermed kejser, men uden dynasti. Schellenberg turde ikke dræbe Führerens børn, men fjernede dem fra magten. Og han blev selv Führer og diktator.
  Kampen om magten varede i flere år.
  Og den 1. maj 1961 angreb Nazityskland alligevel USSR. Der var et forsøg på at opnå: én planet - ét imperium!
  Og Schellenbergs tropper var stadig i stand til at erobre Moskva. Den sovjetiske hær var for ringere med hensyn til kvantitet og kvalitet af militært udstyr. Erobringen af større byer i USSR trak ud i seks måneder på grund af store afstande. Og så varede partisankrigen i yderligere ti år.
  Men tingene faldt hurtigt til ro. Schellenberg førte en forholdsvis liberal politik, og i 1981 fik alle russere statsborgerskab i Det Tredje Rige. Liberaliseringen skred gradvist frem. Schellenberg døde kort efter. Og en alvorlig kamp om magten brød ud. Derefter, som et kompromis, blev monarkiet genoprettet, og den direkte efterkommer af kejseren, Frederik IV, besteg tronen. I 2001 blev der afholdt en folkeafstemning, hvor alle indbyggere på planeten Jorden fik statsborgerskab og formelt lige rettigheder. Og i 2017 blev de sidste restriktioner for jøder og romaer ophævet.
  Nationalsocialismens æra er slut. Imidlertid er menneskeheden i et enkelt imperium, føderalt og monarkisk. Udforsker det ydre rum.
  I den er alle formelt lige, og der er et Senat og en Forbundsdag, hvor deputerede vælges af hele Det Tredje Riges befolkning. Og over dem er kejseren, kejseren af hele planeten Jorden.
  Livet er generelt ikke dårligt i materiel henseende. Streng disciplin, udvikling af videnskab og teknologi med fremragende tysk organisation gav resultater. Landbruget er fremragende, der er ingen sult, og der er en overflod af mad selv i fattige regioner i Afrika. Alle har et arbejde, alle får løn og pensioner. Uddannelse og medicin er gratis. Ligeledes gratis vuggestuer og børnehaver. Mad koster øre, og priserne på alle produkter har været frosset i mange år. Overalt, selv i Afrika, er der veje; næsten alle har enten en separat lejlighed eller hus. Alle nygifte får straks mindst tre værelser i en lejlighed med alle bekvemmeligheder. Du kan tage en bil eller andet på kredit. Mange har endda personlige helikoptere.
  Internettet er aktivt, alle har tv og computere, arbejdsdagen er kun fire timer. Alle sportssektioner er gratis, og du betaler endda for at deltage i dem.
  De giver et betydeligt tillæg til hvert barn. Hjælpeværker og offentlig transport er gratis. Alt blev så pænt og velplejet. Gaderne er rene, mange robotter og automatisering er dukket op. Eksemplarisk orden. Cigaretter er forbudt, selvom der stadig sælges alkohol, og øl af forskellige typer er næsten gratis. Børn i offentlig forplejning får også gratis mad.
  Masser af gratis attraktioner og computerrum.
  Menneskelige bosættelser findes allerede på Månen, Mars, Venus, Merkur og Jupiters måner.
  Folk forbereder sig på at springe til stjernerne. Mange ting er allerede opfundet.
  Det blev kort sagt ganske godt samlet set. Og der var ingen grund til at blive så oprevet.
  HVIS ZYUGANOV VILLE VISE MERE MOD OG FREMSYN
  I maj 1999 besluttede Zyuganov ikke at godkende Stepashins kandidatur, men at gå til tidlige valg til Dumaen. Kommunisterne og deres allierede tog en konsolideret beslutning om at stemme imod Stepashin. Desuden blev de fornærmede og frataget deres stillinger i regeringen. En sådan beslutning ville have været den mest sandsynlige i historien, hvis Zyuganov ikke havde været en trojansk hest i den kommunistiske lejr, som underminerede og kompromitterede venstreorienterede ideer.
  Det tidlige parlamentsvalg lovede mange fordele for kommunisterne, blandt andet på grund af færre konkurrenter og martyrbilledet.
  Og dette viste, at kommunisterne slet ikke klæber sig til deres pladser, men er mere principielle.
  Anden gang hentede Jeltsin Stepashin ind igen og tog derefter Aksenenko for tredje gang. Dumaen godkendte igen ikke, og den blev taget og opløst. Nyvalg var planlagt til september.
  Parlamentets stædighed ændrede i nogen grad historiens gang. Bombningen af Jugoslavien varede længere - da Milosevic håbede på hjælp fra Rusland. Og opløsningen af parlamentet gav oppositionen en chance for at vinde.
  Det lykkedes kommunisterne at sætte Jeltsins rigsretssag til afstemning igen.
  Og igen var det bare lidt kort, denne gang kun to stemmer. Deputerede var bekymrede over nærheden af parlamentsvalget og faren for ikke at bestå i dem.
  Dumaen blev opløst, og Jeltsin udnævnte den lidet kendte Aksenenko til premierminister ved dekret.
  Generelt var Zyuganovs håb om, at valget ville blive afholdt, berettiget. Den syge og svækkede præsident gik ikke imod forfatningen. Og han risikerede ikke at overskride sin autoritet med en rating på to procent. Primakov, da han så, at hans koalition ikke havde tid til at danne og registrere sig, indgik en alliance med kommunisterne. Yabloko og det liberale demokratiske parti gik til valget. Enhedsblokken havde ikke tid til at danne sig, og NDR svækkedes.
  Der er også invasionen af militante i Dagestan og sikkerhedsstyrkernes ubeslutsomhed under valget.
  Kommunisterne opnåede sammen med Primakov og Luzhkov en kolossal sejr. De fik mere end femoghalvtreds procent af stemmerne. Den anden var Yabloko-blokken, som også klarede sig godt og fik femten procent. Uventet klarede LDPR sig godt og samlede mere end tolv procent. NDR opfyldte ikke fem procents barrieren - fuldstændigt nederlag! Zhirinovsky blev den eneste pro-Kremlin-leder i Dumaen. Sandt nok var konkurrencen svag. Ifølge den nye lov skal partier ommelde sig senest et år før valget, og mange havde ikke tid.
  Parlamentet var igen domineret af venstreoppositionen, både Yabloko med enkeltmandatssæder og LDPR i mindretal.
  Og selvfølgelig opstod der en konflikt... Efter valget af Statsdumaens formand blev der vedtaget et mistillidsvotum til regeringen. Og igen blev der talt om rigsretssag. Denne gang to tredjedele ville det være nemt at indsamle!
  Efter at have tøvet besluttede Jeltsin at sætte premierminister Primakov og første vicepremierminister Maslyukov tilbage i formandsstolen.
  Venstrekoalitionen gik med til dette, men præsidentens beføjelser blev midlertidigt indskrænket. Og der er næsten ingenting før nyvalget. Efter forhandlinger inden for koalitionen blev det besluttet at nominere Primakov til præsident. Luzhkov blev premierminister. Og Zyuganov modtog stillingen som leder af den lovgivende gren! Det vil sige Super Skipper! Med hensyn til den nye burde der endda være vedtaget ændringer af forfatningen.
  De militante blev drevet ud af Dagestan. Men de tog ikke til Tjetjenien. Der udbrød en borgerkrig. Rusland støttede Maskhadov og Kadyrov, mod Basayev og Raduev.
  Det lykkedes Primakov at vinde det russiske præsidentvalg i første runde. Regeringen fik dog yderligere beføjelser. Ligesom den lovgivende magt er under kommunistisk kontrol.
  Den økonomiske vækst fortsatte i Rusland, olie- og gaspriserne steg, og industrien blev genoplivet.
  Amerikanerne blev, generelt som i virkeligheden, efter terrorangrebet den 11. september involveret i Afghanistan og kørte fast i Irak. Primakov blev let valgt for en anden periode. Men i 2008 mistede han sit sæde til den meget succesrige premierminister Yuri Luzhkov.
  Den nye præsident fortsatte den tidligere alliancepolitik med kommunisterne. Zyuganov blev premierminister.
  I nogen tid handlede udenrigspolitik om partnerskab med Vesten og venskab med Kina. Janukovitj-styret er blevet styrket i Ukraine. Så Luzhkov førte i modsætning til Putin en mere pro-ukrainsk politik og værdsatte foreningen af slaviske stater. Ukraine blev endda en del af den Euro-asiatiske Union i 2016. Luzhkov tjente to perioder og trak sig. Zyuganov blev endelig præsident og vandt også valget ganske let. Zhirinovsky deltog for syvende gang, alt siden 1991, og tabte igen.
  I efteråret 2015 blev Rusland involveret i krigen i Syrien og bombede der. Trump kom til magten i USA. Zyuganov fortsatte på trods af formel kommunisme sit tidligere kursus i økonomi. Rusland forblev på trods af den formelle dominans af Den Russiske Føderations Kommunistiske Parti et markedsmæssigt, demokratisk og moderat autoritært land.
  Partnerskab med Vesten og moderat konkurrence. Der er en alliance med Ukraine og Hviderusland og Kasakhstan, men heller ikke for tæt. I 2020 blev Zyuganov valgt til en anden periode. Generelt sænker resultatet lidt på randen af anden runde. Og i Ukraine, efter at Janukovitj rejste, vandt den usystematiske Zelensky uventet. Nazarbayev rejste også.
  Zyuganov sagde, at han ikke vil ændre forfatningen og vil forlade efter sin anden periode.
  Således lykkedes det stadig lederen af det kommunistiske parti i Den Russiske Føderation at regere Rusland og viste lidt mere mod. Og verden viste sig at være mere sikker og rolig end i virkeligheden.
  Hvem er Putin? Hvordan gik hans karriere ud? Efter at Primakov blev premierminister, blev Putin afvist som for tæt på Jeltsin. Anklager især, at FSB skruede op for invasionen af militante i Dagestan. Putin forblev involveret i politik i nogen tid. Han stillede op uden held for statsdumaen. Derefter blev han borgmester i Sankt Petersborg.
  Men så forlod han politik og fik job i sikkerhedstjenesten i en privat virksomhed. Så få mennesker huskede ham længere.
  Zhirinovsky gik i 2020 til præsidentvalget for ottende gang og tabte igen med et beskedent resultat. Men han har stadig en fraktion i statsdumaen. Og selv Zyuganov tildelte ham rang som generalmajor efter valget i 2020. Donald Trump tabte uventet valget til en ung demokratisk rival. Merkel trådte tidligt tilbage. Og Lukasjenkos helbred er blevet kraftigt forværret.
  I 2021 fløj russiske kosmonauter endelig til Månen. Og de plantede et rødt flag der! Zyuganov annoncerede Afonin som sin officielle efterfølger. Nå, generelt vendte livet igen i en cirkel.
  Som vi ser, skete Ruslands sammenbrud ikke selv uden Putin. Og lyset vendte ikke.
  
  
  
  
  
  
  HVIS MENSHIKOV VILLE HAVE DRÆBET NIKOLAI
  . I hvilket tsarrusland vandt Krimkrigen. Menshikov blev dræbt af en vildfaren kugle, og en mere dygtig kommandant overtog hans plads. Det vil sige, at der skete en ulykke og ændrede historiens gang.
  Det modsatte af den med Makarov. Franskmændene og briterne blev besejret stykkevis. Og Rusland, efter at have fanget et stort antal fanger og trofæer, generobrede Krim.
  Türkiye blev besejret i Transkaukasien. Hun gav Kars, Erzurum og næsten hele Armenien til Rusland. Russiske tropper besatte Rumænien. Det var dog ikke nødvendigt at fortsætte offensiven. Sultanen bad om fred. Samtidig besatte Østrig Bosnien-Hercegovina.
  Tyrkerne blev enige om at give autonomi til Serbien, Bulgarien, Montenegro, og Rumænien blev en russisk vasal. Samtidig overtog Rusland også Armenien: Kars, Erzerum, Tanrog og udvidede sine besiddelser i syd.
  Optøjer brød ud i Frankrig og borgerkrig begyndte, og hun kunne ikke længere sende tropper. Storbritannien forlod også konflikten. Det sardinske rige svækkedes også. Østrig har styrket sig. Østrigerne erobrede snart Kongeriget Sardinien og konsoliderede deres dominans over Italien.
  Snart blev Shamil fanget, hvilket afsluttede krigen i Kaukasus. Rusland lavede en profitabel fred med Kina og fjernede endnu mere territorium end i den virkelige historie, så autoriteten til russiske våben var højere.
  Nicholas den Første støttede ikke norden i krigen mod syd. Tværtimod besluttede han at hjælpe sønderjyderne sammen med Storbritannien for at styrke deres positioner i Alaska.
  Rusland begyndte at bygge byer og fæstninger på amerikansk territorium. Der var endda jernbaneprojekter til Chukotka. Tsar Nicholas skitserede meget. Russiske tropper erobrede Centralasien. Denne monark døde i 1867. Efterlader Rusland magtfuldt og velstående. Hans søn Alexander afskaffede ikke livegenskab, men fortsatte med at flytte sydpå. Især førte han en sejrrig krig med Tyrkiet og annekterede Konstantinopel til Rusland. Derefter Mesopotamien.
  Igen krigen med Storbritannien og briternes nederlag i Asien. Alexander den Anden regerede lidt længere, uden at lave væsentlige reformer, bortset fra retsvæsenet, og en vis forbedring af ledelsessystemet.
  Afskaffelsen af livegenskab fulgte aldrig efter. Men Rusland annekterede Iran. Zaren døde præcis tyve år efter Nikolaj den Første i 1887. Alexander den Tredje regerede kun i kort tid, indtil 1894, men det lykkedes at annektere stort set hele Indien til Rusland. Og Nicholas II fortsatte sin bevægelse til Indokina og til selve Kina.
  Der var krig med Japan. Samlet sejr. Og den fuldstændige erobring af Kina og Indokina. Og penetration hele vejen til Australien. Men i Europa viste situationen sig at være noget anderledes.
  Det østrigske imperium annekterede det sydlige Frankrig. Og så besejrede hun Preussen og erobrede det sydlige Tyskland. Det var Østrig, der blev verdenshegemon. Frankrig var stærkt svækket af borgerkrigen. Preussen kunne ikke forene sig. Østrigerne indtog og erobrede til sidst hele Preussen, såvel som dele af det østlige Frankrig. Et stort imperium blev dannet, der udvidede sig til Afrika. Snart erobrede østrigerne også Belgien, Holland og en masse land i Afrika. Så var der en krig mellem Østrig og Rusland mod Storbritannien. Det endte med delingen af Afrika mellem østrigerne og russerne.
  Kejser Franz blev virkelig den største monark og overgik Napoleon Bonaparte ved at erobre næsten halvdelen af Afrika og det meste af Europa. Også Frankrig blev snart fuldstændig erobret sammen med Spanien og Portugal. Ja, alt gik godt, men...
  Kejser Franzs arving ville annektere Serbien til sig selv! Og i 1920 begyndte en stor krig mellem Nikolaj II's Rusland og det store østrigske imperium.
  Hele Europa er på Østrigs side. Udover Storbritannien, der ikke er så stærkt som i den virkelige historie, og næsten halvdelen af Afrika. Plus, Sverige var imod Rusland. Og Norge og Danmark blev taget til fange under kejser Franz.
  Det var halvdelen af besværet. USA forblev splittet og en mindre magt. Men Storbritannien kontrollerede stadig Canada og Østrig. Og efter de første to måneders tøven gik hun også i kamp på Østrigs side.
  Så en stor krig brød ud. Østrig og England mod Rusland.
  Selvfølgelig er Oleg Rybachenko lige der. Og han kæmper som en ægte og ubøjelig helt.
  Drengen skyder på den fremmede hær med et maskingevær og synger:
  - Fædrelandets hymne synger i vores hjerter,
  Der er ingen smukkere end hende i hele universet...
  Klem ridderens strålekaster fastere -
  Dø for Guds givne Rusland!
  Og han slår sig selv, ødelægger med et maskingevær en hær fra hele Europa og til dels fra Afrika.
  Og drengen giver ikke efter for sig selv. Her kaster han en granat med sine bare tæer og knirker:
  - Vi vil ikke give efter, og vi vil ikke give op!
  Og igen affyrer drengen et dødeligt og ødelæggende udbrud. Han ønsker ikke at give efter for sin modstander.
  Og han synger for sig selv:
  - Ingen vil stoppe os! Selv en løve kan ikke vinde!
  Drengen er en rigtig helt. Ubøjelig og uovervindelig. Troens Ridder! Også selvom det ikke er kristent!
  Og så det østrigske angreb blev slået tilbage.
  Østrigerne og briterne har kampvogne, men Rusland har også mastodonter.
  Nicholas II har stadig en meget større befolkning, når man tager kolonierne i betragtning. Overvej hele Asien, Østeuropa, en del af Balkan, mere end halvdelen af Afrika.
  Så Rusland er overlegen i antallet af infanteri. Og soldaterne kæmper meget tappert...
  Og østrigerne kunne ikke modstå og blev drevet tilbage fra Warszawa. Derefter rykkede russiske tropper frem til Oder og erobrede Østpreussen. Galicien faldt også sammen med Lvov. Przemysl blev belejret. Krakow blev befriet.
  Så viste det sig, at slaverne ikke ønskede at kæmpe med russerne og overgav sig i massevis.
  Kampene viste også, at de lettere, smidige russiske kampvogne var mere effektive end de tungere, mere klodsede tyske kampvogne. Og i luftfarten er det tsaristiske Rusland generelt en størrelsesorden stærkere end briternes og østrigernes kvalitet.
  Russiske tropper genoptog deres offensiv efter en pause. De tog både tal og dygtighed.
  Budapest blev omringet og indtaget. Til søs besejrede admiral Kolchak briterne og erobrede Australien. På landjorden omringede og indtog russiske tropper Berlin. Og så Wien.
  Det østrigske imperium var også ved at tabe slaget i Afrika. Det engelske korps blev også besejret. Ja, det var ubehageligt for kejser Adolf.
  Han stak hovedet det forkerte sted og begyndte at tabe sig helt. Hvordan kan han modstå en sådan magt?
  Efter Wiens fald blev østrigernes modstand i fokus. Og snart besatte russerne hele Europa og Afrika. Samtidig begyndte et angreb på Canada fra Alaska. Briterne tabte også.
  Storbritannien fandt sig selv isoleret og forsøgte at sidde ude på øen.
  Men det er klart, at Rusland vil sejre ved at iværksætte en luftoffensiv.
  Og hun bombede næsten alt, hvad der var på overfladen. Og så blev en landgangsstyrke sat i land, hvilket bragte Storbritannien til underkastelse.
  Således blev hele den østlige halvkugle, samt Alaska og Canada, russisk.
  Alt i alt er dette fantastisk! Nikolai den anden tog en midlertidig pause og fordøjede ejendelene. USA er stadig splittet og ikke særlig stærkt, ligesom andre stater, der er afhængige af Rusland.
  I 1937 styrtede zar Nicholas II ned i et fly. Tronen blev arvet af Alexei II. I modsætning til den virkelige historie var arvingen ganske sund og munter. Og i 1941 besluttede han at erobre alt, hvad hans forfædre ikke havde formået at fange.
  Hvis vi giver slip på planeten, vil Jorden allerede være ét imperium. Og den russiske hær flyttede først til de nordlige stater i Amerika og derefter til de sydlige. USA var ikke stærk og blev hurtigt erobret. Men Mexico viste sig at være lettere at erobre. Flyt derefter op. Én efter én og indtager det ene land efter det andet. Det største og stærkeste Brasilien. Men hun varede mindre end en måned.
  Og så erobrede de Latinamerika og New Zealand. Alesei den Anden gik over i historien som fuldenderen af alle russiske erobringer. Og allerede i 1947 satte russiske kosmonauter deres fod på Månen. Og i 1958 til Mars! I 1961 til Venus. I 1972 til Merkur og i 1973 til Jupiters måner. I 1975, i en alder af 71, døde Alexy II. Tilnavnet Finisher. Og hans søn Nicholas III blev konge. I 1980 trådte mennesket ind på den sidste, fjerneste planet i solsystemet - Pluto. Nicholas III regerede ikke for længe. Døde i 1985. Og hans søn Alexander den fjerde besteg tronen. En ung konge omkring syvogtyve år gammel. Og kongen beordrede at forberede sig på at springe ud over Solsystemet. Og de begyndte at bygge rumskibe og en fotonraket. Og endelig, i 2017, lancerede den første interstellare ekspedition.
  
  TSAR NICHOLAS II HAR LYKKE TIL PRESIDENT PUTIN
  Den berømte forfatter og digter Oleg Rybachenko følte, at der var noget galt i verden. Menneskeheden forbliver fragmenteret, som den var. Antallet af lande på planeten Jorden er kun stigende. Og hvis nogen får indflydelse, er det kun totalitært, diktatorisk Kina. Og Rusland, efter afslutningen på Vladimir Putins styre, kastede sig ud i en dyb krise. Krigen i Kaukasus raser igen, venstreorienterede og nationalister gør oprør. Økonomien er igen i tilbagegang, og kriminaliteten er stigende. Og Rusland begynder at gå i opløsning.
  På trods af sit fænomenale held var Vladimir Putin aldrig i stand til at skabe et stærkt, stabilt politisk system eller en stabil og hurtigt voksende økonomi. Mange sociale og interetniske problemer blev ikke løst. Sjældent held tillod Putin at bevare udseendet af velstand. Men så snart han gik, åbnede alle de uhelede bylder sig på én gang.
  Desuden truer truslen om atomkrig! Verden er i kaos, Rusland er på vej ind i en storstilet borgerkrig! Dette skal rettes hurtigst muligt.
  Drengen læste i en bog, at du kan ændre menneskers skæbne og ændre dens steder! Og der er en stærk sigøjner, der kan gøre dette mod enhver person.
  Så hvorfor ikke vende Putins og Nicholas II's held og held?
  Desuden, hvis Nicholas II er lige så fænomenalt succesfuld som Putin, så vil historiens gang ændre sig. Og i det enogtyvende århundrede vil Romanovs regere i Rusland. Det betyder, at Putin ikke har brug for held. Eller Rusland har i det mindste Putins held.
  Og i det tyvende århundrede er det tsaristiske Ruslands held meget tiltrængt.
  Den berømte forfatter besluttede at gå til sigøjnerkvinde. Heldigvis var der hendes adresse på internettet, og udviklet intuition fortalte forfatteren og digteren, at hun slet ikke var en charlatan.
  Faktisk er sigøjneren ikke enkel. Han bor i et palæ i Moskva og ser omkring tyve år gammel ud, selvom han har fortalt formuer siden sovjettiden. Du kan straks se den evige pige med sort krøllet hår - hun er ekstraordinær!
  Oleg Rybachenko spurgte hende:
  - Gør en god gerning! Skift lykken for Vladimir Putin og Nicholas II!
  Den evigt unge sigøjnerpige kiggede på Oleg Rybachenko og svarede:
  - Det er godt, at du ikke er en egoist og ikke vil give op for dig selv, men for landet Rusland! Og det er endnu bedre, at du har rig energi og en hidtil uset, utrolig, overmenneskelig fantasi!
  Sigøjneren blinkede og fortsatte:
  - At ændre historien så meget er ikke let selv for mig! Men du, ejeren af den stærkeste og rigeste fantasi i verden, kan hjælpe mig!
  Oleg Rybachenko nikkede indforstået:
  - Jeg er klar til hvad som helst! Og jeg vil opfylde enhver anmodning!
  Den unge sigøjner nikkede og sagde:
  -Jeg vil gøre dig til en dreng på omkring tolv, og du vil vokse ekstremt langsomt og aldrig blive ældre end fjorten i kroppen. Jeg sender dig til en parallel verden, hvor du først bliver en slave!
  Oleg Rybachenko sagde enig:
  - Jeg er klar!
  Sigøjneren nikkede og fortsatte:
  - Du bliver nødt til at skaffe mig ni artefaktsten: sort, hvid, rød, orange, gul, grøn, blå, indigo, lilla. Og udover dette er den tiende artefakt Koshcheis krone!
  Det er svært, men du vil have den evigt unge, hurtige, stærke, modstandsdygtige krop som en kriger-dreng. Og plus et ekstraordinært intellekt og en fænomenal gave til fantasi. Før eller siden vil du samle artefakter og vende tilbage til din verden. Og for evigt vil du være i kroppen af en fænomenalt stærk og hurtig dreng på omkring fjorten år, og det vil være umuligt at dræbe dig. Det vil sige, at du også vil modtage udødelighed som belønning!
  Oleg Rybachenko nikkede indforstået:
  - Det her kan man kun drømme om!
  Den evigt unge heks bemærkede:
  - Men ti artefakter er mine, og kun mine! De vil give mig en sådan styrke, at du mere end fortjener udødelighed! I mellemtiden vil jeg lægge dig til at sove, og du vil vågne op som en slavedreng i stenbruddene. Og så vil din opfindsomhed fortælle dig, hvordan du kommer ud af dette!
  Når du flytter, vil jeg være i stand til at ændre skæbnen, heldet og formuen for præsident Putin og zar Nicholas II. Du vil samle artefakter fra forskellige verdener for mig, og i mellemtiden, fra begyndelsen af det tyvende århundrede, vil Ruslands historie gå anderledes. Det vil sige, selvom du ikke samler artefakterne - ni sten og Koshcheis krone, vil zaren af Rusland Nicholas II stadig modtage held, skæbne og heldet for den russiske præsident Vladimir Vladimirovich Putin!
  Oleg Rybachenko smilede bredt og svarede:
  -Det er godt! I den nye verden vil jeg være rolig over, at historiens gang endelig har ændret sig til det bedre! Og at Rusland vil være i stand til at genoprette orden i hele verden og blive et hegemonisk land! Og en absolut hegemon!
  Den evigt unge sigøjner beordrede:
  - Læg dig på sofaen!
  Oleg Rybachenko lagde sig ned.
  Troldkvindepigen spindede:
  - Sov nu! Du vil vågne op i en anden verden.
  Oleg Rybachenkos øjne lukkede, og han faldt næsten øjeblikkeligt i søvn.
  Sigøjneren tog ingredienserne, der var gemt i forvejen, ud af beholderne og begyndte at forberede eliksiren. Hun tændte for gassen under den forberedte kedel til magi. Og hun begyndte at kaste forskellige ting der, trylleformularer. I det samme trak den evige pige et sæt kort op af lommen og sang:
  - Åh, skæbne, skæbne, hjælp Nikolaj! Held og lykke fra Putin, kom til zar Romanov!
  Lad Romanov vinde
  Regler som Genghis Khan...
  Må det bringe dig held,
  Putin ved at stjæle en gave!
  
  Det er bedre for Rusland
  Nicholas den store zar...
  Djengis Khan vil blive køligere
  Vær ligesom Vladimir Putin!
  Kedlen begyndte at koge, og eliksiren begyndte at boble i den. Sigøjneren lagde kortene ud, kastede en trylleformular og kastede bunken ind i den kogende dis... Et superstærkt blitz blinkede, som fra tusinde fotoblitz. Den sovende Oleg Rybachenko forsvandt... Og så, efter at have tændt op, forsvandt kedlen også.
  Den rummelige sal, hvor den store troldkvinde fortryllede, blev tom og stille!
  Den evigt unge heks sagde:
  - Godt! Jeg ændrede historiens gang, og det er fedt! Og hvis denne idealist er heldig og samler på artefakter, så bliver jeg så magtfuld, at Satan selv vil misunde mig!
  Og sigøjner-troldkvinnen funklede med smaragdøjne!
  Og der skete et mirakel!
  Hvad der virkelig ventede Nicholas II... Meget har faktisk ændret sig. Der var ikke noget blodigt slagsmål under kroningen. Og ekspansion til Kina lykkedes. Krigen med Japan skete selvfølgelig. Dette var generelt historisk uundgåeligt. Det er klart, at monsteret i ansigtet på samuraien skulle være blevet afvæbnet og ødelagt. Og der er ingen flugt fra dette. Du kan ikke efterlade fare på dine grænser.
  Japan var den første til at starte krigen, men dets forsøg på at angribe russiske skibe var mislykket. Russerne modtog ikke væsentlig skade, og et dusin destroyere af Land of the Rising Sun blev sænket.
  "Varyag" formåede også at flygte fra omkredsen. Hvilket viste sig at være en stor succes. Og admiral Makarov ankom hurtigt til havet og lad os ødelægge japanerne. Og general Kuropatkin besejrede samuraierne på land og besatte fuldstændig hele den koreanske halvø.
  Og selv zar Nicholas II tog en beslutning: han var nødt til at holde sig sikker fra Japan for evigt! Men som? Ja, landtropper og annekter dem helt til Rusland som en provins.
  Og så fandt et afgørende slag sted til søs, hvor den japanske flåde endelig blev afsluttet af admiral Makarov.
  Fire piger deltog også i kampen! Barbenet og i bikini!
  Natasha, Zoya, Aurora, Svetlana. Fire skønheder, der viftende med sabler går ombord på det største samuraiskib.
  Natasha skærer japaneren og råber:
  - Du bliver udtværet, smaløjet!
  Zoya skar endnu en samurai ned og bemærkede:
  - Og dine øjne er safir!
  Natasha, der havde drevet møllen, bekræftede:
  - Selvfølgelig ja! Selvfølgelig ja!
  Og så tog Aurora den igen og sparkede japaneren i hagen med sin bare hæl. Hun brækkede hans kæbe og brølede:
  - Hurra for fædrelandet!
  Svetlana tog den, skar samuraiens hoved af og udbrød:
  - For zar Nicholas II!
  Ja, selvfølgelig afhænger meget af held. Især admiral Makarov forblev i live. Og han viste sig at være den anden Ushakov. Hvor behændigt han kommanderer. Han er selv på en mobil cruiser, han kan følge med i alt. Og japanerne, der i øvrigt ikke havde den store fordel i våben, blev slået i sektioner og taktisk.
  En general- eller flådechefs dygtighed råder over en lille numerisk fordel.
  Desuden var japanerne på dette tidspunkt svagere i antal. Så Makarov smadrer dem. Det fremtvinger nærkamp, hvor russiske skibe med panserbrydende granater er meget stærkere.
  Og japanerne er besejret. Og pigerne fanger endnu et samurai-skib. Og på den vajer tsarimperiets flag!
  Hvad er japanerne? Er du ikke særlig god til held? Nicholas II modtog Vladimir Putins held, og alt gik så godt for ham!
  Hvad med pigerne? De fire skønheder i bikini er Rodnover-hekse, der besluttede at kæmpe for kongen, selvom de normalt ikke har noget med denne verden at gøre.
  Men i dette tilfælde er det nødvendigt at hjælpe det russiske folk. Og det skyldes Putins held. Han ville aldrig have erobret Krim uden at affyre et skud, hvis ikke for de samme fire heksepiger. De hjalp med at få et mirakel til at ske. Men om Rusland var nødt til at tage Krim væk fra det broderlige folk, er stadig et spørgsmål. Men at annektere Kina til det russiske imperium er en god idé! Forestil dig, hvor mange undersåtter den russiske zar vil have - han kunne knuse hele verden!
  Kort sagt, pigerne her spilder ikke deres tid. Og allerede nu bliver det nye slagskib stormet.
  Og igen bliver han fanget. Og sablerne i skønhedens hænder blinker bare, og de er så skarpe. Og så mange japanere var blandet.
  Slaget til søs endte med den endelige sænkning af den japanske eskadron og erobringen af admiral Togo.
  Og landingen begyndte. Der var ikke nok dampskibe og transporter. Og de brugte langbåde, transporterede dem på krydsere og slagskibe og lavede en masse andre ting. Zaren beordrede brugen af handelsflåden under landgangen.
  Russiske tropper slog angrebet af samuraier, der forsøgte at smide dem ud af brohovedet. Men den tsaristiske hær holdt modigt stand. Og det massive angreb blev slået tilbage med store tab.
  Under overfaldet skar heksepigerne med sabler og kastede granater mod fjenden med deres bare fødder.
  De er selvfølgelig på de farligste steder. Og hvordan de begyndte at skyde med maskingeværer. Hver kugle er på målet.
  Natasha skød, kastede en granat med sine bare tæer og kvidrede:
  - Ingen er sejere end mig!
  Zoya, der affyrede et maskingevær, kastede dødsgaven med sine bare tæer og knirkede:
  - For zar Nicholas II!
  Aurora fortsatte med at skyde fra maskingeværer og sprang op, knækkede og sagde:
  - For Great Rus'!
  Svetlana fortsatte med at slå fjenden og sagde aggressivt, blottede sine tænder og kastede en granat med sin bare hæl:
  - For det kongelige imperium!
  Krigerne fortsatte med at slå og tærske. De har sådan et udbrud af energi. De skyder sig selv og ødelægger de fremrykkende samurai.
  Der er allerede tusinder, titusinder af japanere dræbt af ham.
  Og de besejrede samurai flygter... Pigerne er meget dødelige mod dem.
  Og russerne skærer samurai op med bajonetter...
  Overfaldet er slået tilbage. Og nye russiske tropper lander på kysten. Brohovedet udvider sig. Ikke dårligt, selvfølgelig, for det zaristiske imperium. Den ene sejr efter den anden. Og admiral Makarov vil også hjælpe med sine våben. Fejer japanerne væk.
  Og nu bevæger russiske tropper sig allerede på tværs af Japan. Og deres lavine kan ikke stoppes. De skærer fjenden i stykker og stikker med bajonetter.
  Natasha, der angriber samuraierne og hugger dem med sabler, synger:
  - Hvide ulve flokkes! Først da vil løbet overleve!
  Og hvordan han kaster en granat med sine bare tæer!
  Zoya synger med med voldsom aggression. Og også at kaste med sine bare fødder, noget unikt, dødeligt:
  -De svage dør, de bliver dræbt! Beskyttelse af helligt kød!
  Augustine, der skyder på fjenden og hugger med sabler og kaster granater med sine bare tæer, hviner:
  - Der foregår en krig i den frodige skov, trusler kommer alle vegne fra!
  Svetlana, der affyrede og kastede dødsgaver med sine bare fødder, tog den og skreg:
  - Men vi besejrer altid fjenden! Hvide ulve hilser til helte!
  Og pigerne i kor, der ødelægger fjenden, synger, kaster dødelige våben med deres bare fødder:
  - I en hellig krig! Det bliver vores sejr! Kejserligt flag frem! Ære til den faldne helt!
  Og igen skyder pigerne og synger i et øredøvende hyl:
  - Ingen vil stoppe os! Ingen vil besejre os! Hvide ulve knuser fjenden! Hvide ulve - hilsen til helte!
  Pigerne går og løber... Og den russiske hær bevæger sig mod Tokyo. Og japanerne slår sig selv ihjel, og de bliver mejet ned. Den russiske hær bevæger sig. Og den ene sejr efter den anden.
  Zar Nicholas trak virkelig en heldig billet. Russiske tropper er allerede begyndt at storme den japanske hovedstad. Og det hele er så fantastisk.
  Pigerne her er selvfølgelig foran alle, og deres pres og bedrifter er i stor højde.
  Især når de kaster granater med bare fødder. Dette forårsager generelt chok og ærefrygt blandt samuraierne.
  Men her klatrer de op på muren i den japanske hovedstad. Og de hugger mennesker og heste til kål. De knuste deres modstandere i stykker. Pigerne kommer, skriger og griner! Og med deres bare hæle sparker de dig i hagen. Japanerne flyver på hovedet. Og de falder på deres egen indsats.
  Og krigerne vifter endnu kraftigere med deres sabler.
  Og samuraierne lider nederlag efter nederlag. Så russiske tropper indtog Tokyo.
  Mikado løber i frygt, men han kan ikke gemme sig nogen steder. Og så tager pigerne ham til fange og binder ham!
  Stor sejr! Den japanske kejser underskriver en abdikation til fordel for Nicholas II. Titlen på den russiske zar er betydeligt forlænget. Korea, Mongoliet, Manchuriet, Kuriløerne, Taiwan og Japan bliver selv russiske provinser. Selvom Japan har en lille, begrænset autonomi. Men hendes kejser er russisk, en autokratisk zar!
  Nicholas II forbliver en absolut monark, ubegrænset af noget. Han er den autokratiske zar!
  Og nu også kejseren af Japan, det gule Rusland, Bogdykhan, Khan, Kagan, og så videre, så videre, så videre...
  Ja, mere held. Bemærk, at heldet tillod Putin at erobre så meget! Det enogtyvende århundrede er desværre ikke særlig velegnet til fangst!
  Hvilken fordel har Rusland af, at Putins fjende McCain døde af hjernekræft? Held er selvfølgelig kolossalt, du kan ikke engang forestille dig det med vilje - for at din fjende skal dø sådan en slem og ubehagelig død!
  Men det specifikke afkast for Rusland er nul.
  Men for Nicholas II blev Putins held og held til store territoriale gevinster. Men egentlig, hvorfor skulle formuen give gaver til Putin? Nå, ud fra det faktum, at Sobchak døde på et sådant tidspunkt, og det ikke var nødvendigt at give ham stillingen som leder af forfatningsdomstolen, hvordan er det godt for Rusland?
  Og zar Nicholas II af All Rus' er en ekstraordinær person. Naturligvis, efter så stor en sejr, styrkede hans magt og autoritet. Det betyder, at nogle reformer kan gennemføres. Især i ortodoksi! Tillad adelige at have fire koner, som i islam. Og også at give ret til en anden hustru til soldater som en belønning for deres bedrifter og trofaste tjeneste.
  God reform! Da antallet af mennesker af andre trosretninger og udlændinge i imperiet er vokset, så skal det russiske antal stige. Og hvordan gør man det? På bekostning af kvinder fra andre nationer. Når alt kommer til alt, hvis en russer tager tre kinesiske kvinder til hustru, så får han børn fra dem, og hvem vil disse børn være efter nationalitet?
  Selvfølgelig russisk på min fars side! Og det er fantastisk! Nicholas II, der havde et progressivt sind, var mere religiøs af udseende end i sin sjæl. Og selvfølgelig satte han religionen i statens tjeneste, og ikke omvendt!
  Nicholas II styrkede dermed sin autoritet blandt eliten. Mænd har ønsket dette i lang tid. Og han fremskyndede russificeringen af udkanten.
  Nå, det havde præsterne heller ikke noget imod. Desuden svækkedes troen i det tyvende århundrede. Og religionen tjente kongen, idet den ikke rigtig troede på Gud!
  Og militære sejre gjorde Nicholas populær blandt folket, og han, vant til autoritarisme, ønskede ikke særligt ændringer. Russerne kendte aldrig nogen anden magt!
  Og økonomien boomer, lønningerne stiger. Hvert år er der en stigning på ti procent. Virkelig, hvorfor ændre sig?
  I 1913 reducerede zar Nicholas, på Romanovs 300-års jubilæum, endnu en gang arbejdsdagen til 10,5 timer og på lørdage og før-feriedage endda til 8 timer. Antallet af weekender og helligdage er også steget. Det begyndte at blive fejret som en fridag og datoen for Japans overgivelse. Og kongens fødselsdag, og dronningens fødselsdag og kroningsdagen.
  Efter at det viste sig, at arvingen til tronen havde hæmofili, tog tsar Nicholas sig en anden kone. Dermed var spørgsmålet om tronfølgen løst.
  Men en stor krig nærmede sig. Tyskland drømte om at omforme verden. Det tsaristiske Rusland var imidlertid klar til krig.
  I 1910 annekterede russerne Beijing og udvidede deres imperium. Storbritannien gik med til dette i bytte for en alliance mod Tyskland.
  Den kongelige hær var den mest talrige og magtfulde. Dets antal i fredstid nåede tre millioner og tusinde regimenter. Tyskland havde kun seks hundrede tusinde i fredstid. Plus Østrig-Ungarn, men dets tropper er ikke kampklare!
  Men tyskerne planlægger stadig at kæmpe med Frankrig og Storbritannien. Og hvor kan de tegne to fronter?
  Russerne har verdens første lette kampvogne "Luna"-2 i masseproduktion. Og firemotors bombefly "Ilya Muromets" og jagerfly med maskingevær "Alexander" og meget mere. Og selvfølgelig en stærk flåde.
  Tyskland har ingen lige kræfter.
  Og tyskerne besluttede alligevel at angribe Belgien og omgå Paris. Der var slet ikke noget for dem her.
  Men krigen begyndte alligevel. Tyskland tog sit fatale skridt. Og hendes tropper flyttede til Belgien. Kun kræfterne er ulige. Russiske tropper bevæger sig allerede på tværs af Preussen og Østrig-Ungarn. Og Luna-2-tanken med en hastighed på 40 kilometer er allerede en kolossal kraft.
  Bemærk desuden, at zar Nicholas var heldig, at krigen begyndte. Zaren selv ville ikke have angrebet Tyskland. Og så på russisk side er der en stor, overvældende overlegenhed i styrker, kampvogne, overlegenhed i artilleri og den bedste luftfart i kvantitet og kvalitet. Og en stærkere økonomi, da det var muligt at undgå recessionen forårsaget af revolutionen og nederlaget i krigen. Og så hele tiden er der et opsving og succes efter succes.
  Tyskerne var tydeligvis under angreb. Og så gik de selv ind med hovedstyrkerne, mod Frankrig og Storbritannien. Hvor skal de tage hen?
  Tag Italien og erklær Østrig-Ungarn krig! Det eneste plus er, at Türkiye gik ind i krigen mod Rusland. Men det er endnu bedre for kongen, han kan endelig tage Konstantinopel og strædet for sig selv! Så...
  Og også fire hekse, evigt unge indfødte troende Natasha, Zoya, Aurora, Svetlana i kamp! Og de vil allerede ramme dig! Så de vil ramme både tyskerne og tyrkerne!
  Forfatteren og digteren Oleg Rybachenko vågnede. For evigt opfyldte den unge hekse-troldkvinde sit løfte og gav Nicholas II lykken med Vladimir Putin, og nu skal Oleg Rybachenko opfylde sit. At vågne var ikke let. Drengens krop blev ramt af en hård pisk. Drengen sprang op. Ja, Oleg Rybachenko er nu en muskuløs dreng, lænket af sine arme og ben. Du kan se en sortbrun, tør og senet krop med fremtrædende muskler. En virkelig stærk og hårdfør slave, med stærk hud, der er så hærdet, at opsynsmandens tæsk ikke kan skære den. Du løber til morgenmad med de andre drenge og rejser dig fra gruset, hvor de unge slaver sover helt nøgne og uden tæpper. Sandt nok er det varmt her, klimaet er som Egypten. Og drengen er helt nøgen, kun lænker. Men de er ret lange og forstyrrer praktisk talt ikke at gå eller arbejde. Men du kan ikke tage et stort skridt i dem.
  Inden du spiser, skyller du dine hænder i åen. Du får en ration: mosede ris og rådne stykker fisk. Men for en sulten slavedreng virker dette som en delikatesse. Og så går du til minen. Solen er endnu ikke stået op om morgenen, og det er ret behageligt.
  Drengens bare fødder er blevet så ru og liderlig, at de skarpe småsten slet ikke gør ondt, de kildrer endda behageligt.
  Stenbrud, hvor børn under seksten arbejder. De har selvfølgelig mindre biler og værktøj. Men man skal arbejde femten, seksten timer, ligesom voksne.
  Det stinker, så de lindrer sig lige ved kulfladen. Arbejdet er enkelt: hugg sten med hakke, og bær dem derefter i kurve eller på bårer. Nogle gange skal du også skubbe vognen. Normalt skubber drengene hende i to og tre. Men Oleg Rybachenko er valgt alene, fordi han er meget stærk. Og han holder hakken i hænderne som en voksen. Han skal udføre en meget større opgave end resten.
  Det er rigtigt, at de giver dig oftere og oftere. Tre gange om dagen, ikke to gange.
  Den slavedreng, hvis krop Oleg Rybachenko har beboet, har været her i flere år nu. Lydige, hårdtarbejdende, alle bevægelser øves til automatik. Virkelig forbandet stærk, modstandsdygtig og kender praktisk talt ingen træthed. Men på samme tid vokser drengen næsten ikke, og han ser nu ikke mere ud end tolv, med gennemsnitlig højde for denne alder.
  Men styrke... Til flere voksne. En ung helt. Som dog tilsyneladende aldrig bliver voksen, og han får ikke skæg.
  Og gudskelov! Som forfatter og digter kunne Oleg Rybachenko ikke lide at barbere sig. Du arbejder for dig selv og knækker sten, smuldrer dem. Og til vognen. Så bærer du den til vognen. Det er svært at presse hende, og børnene skiftes til at gøre dette.
  Drengene her er næsten sorte, men deres ansigtstræk er enten europæiske, hinduistiske eller arabiske. Desuden er der mange flere europæiske.
  Oleg kigger nærmere på dem. Slaver må ikke tale, de slår dem med en pisk.
  Oleg Rybachenko er også tavs for nu. Og han studerer. Her er der udover mandlige vejledere også kvinder. De er også grusomme og slås med en pisk.
  Desuden har ikke alle drenge hud så stærk som Olegs. Mange mennesker brister og bløder. Og vagterne kan slå dig ihjel. Arbejdet er meget hårdt, og drengene begynder at svede meget, især når solen står op.
  Og her er der ikke én sol, men to. Og det gør dagen meget lang. Og der er meget arbejde. Drengene har ikke tid til at sove og slappe af. Dette er en stor pine for dem.
  Oleg Rybachenko arbejdede for sig selv, mekanisk huggede og læssede. Rørte for mig selv...
  Og han forestillede sig et billede af, hvad der skete, efter at Nicholas II fik den russiske præsident Vladimir Putins succes.
  Natasha, Zoya, Aurora og Svetlana angriber østrigerne i Przemysl. Russiske tropper indtog straks Lvov. Og de angriber den stærkeste fæstning.
  Pigerne er bare-benede og i bikini og skynder sig gennem byens gader.
  De hugger østrigerne ned og kaster små skiver med deres bare fødder.
  Samtidig synger pigerne:
  - Zar Nicholas er vores messias,
  En formidabel hersker over det mægtige Rusland...
  Hele verden ryster - hvor vil den gå hen -
  For Nikolai med en sang frem!
  Natasha hugger østrigerne ned, kaster en granat med sine bare tæer og begynder at synge:
  - For Rus'!
  Zoya knuser også sine fjender og synger med overbevisning:
  - For det kongelige imperium!
  Og en granat kastet af hendes bare fods flyver! Dette er en morderpige. Kan knuse din kæbe og drikke havet!
  Og Aurora kaster også en skive med sine bare tæer, spreder østrigerne og knirker:
  - For Ruslands storhed!
  Og han vil blotte sine meget skarpe tænder! Som funkler som hugtænder.
  Svetlana glemmer heller ikke at give efter og brøler:
  - Rus' af den hellige og uovervindelige Nicholas II!
  Pigen viser en enorm lidenskab. Og med bare fødder smider han alt og kaster gaver!
  Natasha, der skyder og hugger og kaster dødelige våben med sine bare fødder, knirker:
  - Jeg elsker min Rus'! Jeg elsker min Rus'! Og jeg skærer jer alle sammen!
  Og Zoya skyder også og hyler og kaster noget eksplosivt med sine bare tæer:
  - Store zar Nicholas! Lad både bjergene og havene tilhøre ham!
  Aurora, der skriger af vildt, vanvittig raseri og kaster gaver med sine bare tæer, hyler:
  - Ingen vil stoppe os! Ingen vil besejre os! Strålende piger knuser fjender med bare fødder og bare hæle!
  Og igen har pigerne et vildt travlt. De fanger Przemysl på farten og synger, mens de komponerer;
  Vort hellige Rus er herliggjort,
  Der er mange fremtidige sejre i det...
  Pigen løber barfodet
  Og hun er ikke smukkere i verden!
  
  Vi er den flotte Rodnoverki,
  Hekse er altid barfodede...
  Piger elsker drenge meget
  Dens voldsomme skønhed!
  
  Vi vil aldrig give efter
  Lad os ikke falde ind for vores fjender...
  Selvom vores fødder er bare,
  Der vil være mange blå mærker!
  
  Det er bedre for piger at skynde sig
  Barfodet i kulden...
  Vi er virkelig ulveunger
  Vi kan slå den!
  
  Vi kan ikke stoppes
  En formidabel horde af Fritz...
  Og vi har ikke sko på
  Satan er bange for os!
  
  Pigerne tjener Gud Rod,
  Hvilket selvfølgelig er fantastisk...
  Vi er for ære og frihed,
  Kaiser vil være en grim smule!
  
  For Rusland, som er smukkere end alt andet,
  Kæmperne rejser sig...
  Vi spiste fed grød
  Fighters bøjer ikke!
  
  Ingen kan stoppe os
  Pigernes magt er gigantisk...
  Og han vil ikke fælde en tåre,
  Fordi vi er talenter!
  
  Nej piger kan ikke bøje sig,
  de er altid stærke...
  De kæmper indædt for fædrelandet,
  Lad din drøm gå i opfyldelse!
  
  Der vil være lykke i universet
  Solen vil være over Jorden...
  Med din uforgængelige visdom,
  Bajonet kejseren!
  
  Solen skinner altid på mennesker,
  Over det mest rummelige land,
  Glade voksne og børn,
  Og enhver fighter er en helt!
  
  Der er aldrig for meget lykke
  Jeg stoler på, at vi er heldige...
  Lad det dårlige vejr forsvinde -
  Og skam fjenderne!
  
  Vores race Gud er så suveræn,
  Der er ingen smukkere end ham...
  Vi vil blive højere i sjælen,
  Så den onde kaster alle op!
  
  Lad os besejre vores fjender, tror jeg
  Hvid, russisk Gud er med os...
  Ideen vil være en glæde,
  Lad ikke det onde komme ind på dit dørtrin!
  
  Nå, kort sagt til Jesus,
  Vi vil altid være trofaste...
  Han er en russisk gud, hør her
  Han lyver, at han er en jøde, Satan!
  
  Nej, faktisk, Gud almægtig,
  Vores allerhelligste hovedfamilie...
  Hvor pålidelig han er taget,
  Og hans Søn-Gud Svarog!
  
  Nå, kort sagt, for Rusland,
  Der er ingen skam i at dø...
  Og pigerne er de smukkeste af alle,
  En kvinde har en bjørns styrke!
  
  
  PLANER ER IKKE ÆNDRET
  Hitler ændrede simpelthen ikke OKW-planen, og angrebet på Stalingrad blev udført fra både nord og syd, af hærgruppe A og B. Og angrebet blev betroet Mainstein . Som et resultat faldt Stalingrad inden for ti dage efter angreb fra alle sider. Og de sovjetiske tropper befandt sig fuldstændig omringet. Hvorefter Wehrmacht bevægede sig langs Volga-kysten til Det Kaspiske Hav. Hvordan reagerede Den Røde Hær? Offensiven i midten var ikke særlig vellykket.
  Derudover vandt Japan slaget ved Midway, selvom det ikke åbnede en anden front, men det erobrede Hawaii-øerne. Og samtidig rykkede samuraiens landenheder mod Indien. For at beholde denne koloni måtte Storbritannien trække nogle tropper tilbage fra Egypten og opgive Operation Torch.
  Tyskerne holdt initiativet på østfronten. Den hurtige erobring af Stalingrad kollapsede den sydlige flanke. Fritz gled til Det Kaspiske Hav og afskar Kaukasus ved land. Og så gik Türkiye ind i krigen. Hendes hær, selvom den ikke er særlig stærk, er ret talrig og i stand til at kæmpe modigt.
  Allerede i de allerførste dage indtog tyrkerne Batumi og omringede Jerevan. Ja, deres præstationer er anstændige, eftersom den røde hær er fastlåst af den tyske front.
  Det skal bemærkes, at nazisterne udnyttede det faktum, at sovjetiske tropper gik direkte ind i slaget fra togene og slog dem i dele. Dette havde selvfølgelig en negativ indflydelse på krigens gang.
  Stalin var også nervøs og flippede - han forlangte at holde Kaukasus for enhver pris.
  Kort sagt lykkedes det heroiske forsvar af Stalingrad ikke, og alt faldt fra hinanden. Og selv fraværet af japanske divisioner i Fjernøsten hjalp ikke.
  Tyskerne flyttede langs kysten af Det Kaspiske Hav, til Dagestan. For at stoppe dem med at samle støv - men styrkerne er ulige, desuden oplevede Den Røde Hær store vanskeligheder med forsyninger. Og hun bøjede sig. Og Krauts bombede aktivt.
  USA rørte næsten ikke Det Tredje Rige, distraheret af Japans sejre. Storbritannien svækkedes noget, og kom heller ikke i problemer! Nu havde tyskerne for mange fly og kunne virkelig lægge pres på dem.
  Stalin viste sine værste egenskaber og mistede alt for ofte besindelsen og råbte, men traf ikke de bedste beslutninger.
  Så tabet af Kaukasus blev uundgåeligt.
  Der er allerede en kamp i gang ved grænsen til Aserbajdsjan.
  Sovjetiske piger kæmper desperat. Her kæmper skønhederne desperat.
  Og de trækker sig ikke tilbage og giver ikke op. Og de kravler rundt om deres bagdel.
  Natasha, Zoya, Augustina og Svetlana slæbte den tyske general bagfra. Det her er sejt. Pigerne lagde ham på knæ og tvang ham til at kysse deres bare fødder. Han slog dem med stor entusiasme! Og han slikkede pigernes hæle.
  Krigerpiger er generelt så sexede og charmerende. Så gav de Fritz-slaget.
  Natasha huggede med et udbrud og afskar nazisterne. Hun kastede en granat med sin bare fod og kvidrede:
  - Til stor ære!
  Zoya fyrede også og knirkede:
  - For fædrelandet og Stalin!
  Hun tog den og kastede granaten med sine bare tæer. Hun spredte nazisterne og skreg:
  - For USSR!
  Pigerne er så smukke og fantastiske.
  Augustin kastede også en granat med sin bare fod, og blottede sine tænder, hun tog den og hvæsede:
  - Jeg kæmper så meget! Som en terminator!
  Og Svetlana vil også lancere noget så dødeligt og destruktivt med sine bare tæer. Og igen vil han synge:
  - Vores venskab er monolitisk, og det er det, det står for!
  Fire, de kæmper sådan - det er piger! Sjove skønheder viser deres lange tunger som svar.
  Krigere af højeste kategori. Og hvordan de vil slå dig, og hvordan de vil råbe ad dig.
  De knuser tyskerne som bær med en presse.
  Natasha skød, kastede en granat med sin bare fod og sang:
  - Vi er krigere af lyset og det røde banner!
  Zoya lancerede også morderen med sine bare tæer og plagede:
  - Og vi vil kæmpe for Lenin!
  Og så huggede hun til Augustin og blottede sine tænder:
  - I den store glædes navn!
  Og så affyrede Svetlana og affyrede granater med sine bare fødder og brølede:
  - Vi tager det her og vender det!
  De fire arbejder aktivt og skyder. Nå, det er trods alt piger, der ved en masse om udryddelse. Og de kæmper ikke sådan.
  Og som det skal være for rigtige terminatorer... Højtflyvende krigere. Og de har en passion for ødelæggelse.
  Natasha kastede igen en granat med sin bare fod og hvæsede:
  - Jeg forstår denne verden perfekt som en skærpelse af klassekampen!
  Zoya hvæsede også og kastede en dødelig, kødsrivende granat med sine bare tæer:
  - Hvilket hus vil have et rødt flag!
  Og så gav Augustin sin tur. Hun mejede nazisterne ned og kastede en granat med sin bare fod - hvæsende:
  - Fantastisk plads, det her er vores land og os alle sammen!
  Warriors er virkelig i stand til at rive selv en varmepude i stykker.
  Og så skyder Svetlana en granat væk med sin bare fod, affyrer et skud og siger rasende:
  - Ilden og bukkehesten er rasende!
  Pigerne bliver selvfølgelig tændte. Og de slår hovederne.
  Og på tysk side kæmper Gerds mandskab på T-4. Igen, når det først starter, vil du ikke varme op, og du vil ikke være i stand til at undertrykke et sådant pres. Pigerne har sådan en helvedesild i øjnene.
  De skyder sig selv og giver ingen chance for frelse. Og du kan ikke modstå deres hvide, perlefarvede tænder.
  Krigerne er aggressive og hyler:
  - Vild aroma! Vi vil sende alle fjender til helvede!
  Gerda vil fyre, ramme de fireogtredive og knirke:
  - Fremtidige sejre!
  Charlotte trykker på aftrækkeren med sine bare fødder og gurgler:
  - Vi skiller dig ad!
  Magda skød også, ødelagde T-26 og sagde:
  - Vi afslører det.
  Og hun rystede med sine bare tæer.
  Og Christina trykker også sine bare fødder i pedalerne og hvæser:
  - Skål for vores fest!
  Pigerne er selvfølgelig næsten nøgne i bikini og barfodet. Og samtidig ekstremt sexet.
  Og de udfører angreb med deres ikke særlig perfekte, men effektive T-4. Og de skyder på fjenden. Giv ikke efter for sådanne piger i noget som helst! Og hvordan de blotter deres tænder. Og hvor laver de et ansigt!
  Gerda brøler for sig selv og skyder med sine bare tæer:
  - Gerda elsker at slå ihjel, denne Gerda!
  Og igen affyrer granater.
  Og så skyder Charlotte på skift og brøler og slår de fireogtredive ud:
  - Jeg river deres maver op!
  Og med bare fødder vil han starte igen.
  Og så vil Christina tilføje morderen. Bruger også bare tæer.
  Og det vil brøle:
  - Jeg er legemliggørelsen af aggressivitet!
  Hvilken talje hun har, og skulpturelle mavemuskler!
  Og så tager Magda den og slår den og brøler:
  - Banzai!
  Og hendes ben er også bare og mejslet!
  De fire tyske kvinder presser sig selv og vinder virkelig. Hun har så meget aggression og vitalitet.
  Krigerne bruger stangen og skyder. De lader ikke den røde hær gå.
  Og kvindelige piloter kæmper også i himlen, og det viser de. At deres ånd er umådelig.
  Her er den nyeste tyske Focke-Wulf. Gertrude er på den. Og denne pige viser, at hun er sejere end mænd. Sådan tæsker han fascisterne. Giver dem ikke den mindste nåde. Gertrude startede den rigtige kamp.
  Og han skyder en sovjetisk Yak ned og skriger:
  - Jeg er en super pige!
  Så vil han tage den og vise sin tunge. Og igen vil han tage total udryddelse op. Det her er pigen. Og også barfodet og i bikini. Og så skød LAGG ned og brølede igen:
  - Pilotskytte!
  Og han vil grine ud af lungerne. Og så tager han PE-2'eren ned. Sådan en pige, af det fedeste omfang og klasse. Så udførte hun igen en manøvre og ødelagde Yak'en med luftkanoner. Og det vil prøve.
  - Jeg er himlens hun-ulv!
  Og som han blotter sine tænder! Og hvordan bliver man vild! Hvilken bedstemor! Baba til alle kvinder!
  Men selvfølgelig forsøger fascisterne også at angribe i syd.
  Der kæmper især piloten Helga på ME-109. Og så succesfuldt, at fragmenter flyver væk fra briterne.
  En pige slog en Mustang og sang:
  - En lilla tåge svæver over os!
  Generelt, hvor er det godt at kæmpe barfodet og i bikini. Hvor er det praktisk! Og det er meget praktisk.
  Helga er pilot. Führeren var klog nok til at lytte til råd og tillade piger på kampvogne, fly og i hæren. Og hvor meget bedre det gik for Krauts.
  De havde ikke selv forventet, at kvinders kroppe var så effektive. Her er Helga berømt ved at få fart og regnskab.
  Pigen trykker på pedalerne med sine bare fødder og brøler:
  - Jeg er sådan en dejlig lille ko!
  Helga skyder yderligere to engelske fly ned og knirker:
  - Bag mig er der tyske soldater på rad og række!
  Og hun skød også et bombefly ned! Hvilken pige! Til alle pigerne, en stor og sej kriger. Hvis den udrydder, gør den det også uden nogen ceremoni eller medlidenhed.
  Pigerne her er så sexede!
  Og Rommels tropper river gennem ørkenen uden at vente på, at yderligere styrker ankommer. Vi skal vinde, så det skal vi. Den legendariske kommandør "Desert Fox" var allerede vant til at kæmpe med overlegne styrker. Og sådan er hans soldater også. Her er for eksempel et udvalgt kompagni af kvindelige SS-krigere. De blev overført i begyndelsen af december, hvor fronten revnede, tyskerne trak sig tilbage, og briterne tværtimod brød igennem, løslod Tolbuk og truede med at smide Wehrmacht fra afrikansk jord.
  Så foreslog den besatte Fuhrer: at overføre en kvindelig bataljon af tigre. Ikke fordi damerne vil ændre magtbalancen, men for at mænd, især italienske mænd, vil skamme sig, og de vil kæmpe meget mere aggressivt og dygtigere. Når alt kommer til alt, hvis elitepigerne, hærdet af hård træning, er foran, så vil mændene skamme sig meget.
  Krigerne kæmpede i bare en bikini og brugte specielle cremer til beskyttelse. I seks måneder blev deres bare, pigelige fødder så liderlige, at de ikke var bange for sandet, der var varmt som en stegepande, og af solbruningen fik deres hud en mørk chokoladefarve. Og mange har allerede snesevis af lig bag sig.
  Margot og Shella er to meget unge, men allerede kamphærdede ariere. De er de yngste i kompagniet, men på seks måneder har de allerede opnået Jernkorset, første klasse (anden klasse, alle i bataljonen havde det allerede), de er hensynsløse og venlige.
  Margot havde hår med en ildfarve, og Shella var en snehvid blondine med et strejf af honning. Her kæmper de og afviser angrebet fra modangreb fra britiske kampvogne. Matildaerne, med deres kraftfulde rustning, bevæger sig fremad. Dernæst er farbare Cromwells med højeksplosive granater og lettere køretøjer. Pigerne begravede sig i sandet. Det er nytteløst at skyde sådanne kampvogne frontalt. Vi skal undgå, at de bliver bemærket, og så...
  "Matilda" og "Cromwell" vejer omkring tredive tons, og når de passerer over skyttegrave gravet i lersandet, bliver det skræmmende. Det vælter ned på dine bare, solbrune nakke, og du mærker bastardmaskinernes forfærdelige vægt på dig. Her er den samme "Cromwell", et typisk jern med 70 mm skrå panser, som selv en 88 mm pistol ikke altid kan tage. Det lugter af britisk, meget stikkende benzin og motorolie. Pigerne har deres egne overraskelser, lette problemer. De allerførste modeller af Faustpatrons. Da mænd, som det er kutyme, lader damerne gå først, så de tester de nyeste og som forventet lovende våben.
  Men de satte også pigerne, i modsætning til nazismens hykleriske slogan: "krig er en mands sag, fred for kvinder!", ind i sagen.
  Infanteriet faldt dog bagud, hvilket betyder, at der er en chance for at sidde i skyttegravene og vinde.
  Shella siger hvisken, bange for at nyse af sandet, der falder ned fra skyttegraven og tilstopper hendes næsebor:
  - Kun ældning på slagmarken vil tillade dig at undgå gæring af sejrens champagne, der er blevet råddent på grund af forpassede deadlines!
  Margo var enig:
  - Den, der ikke har udholdenhed, vil opleve nederlagets sure vin og tabets bitre drik!
  Men Matildaerne, Cromwells og et dusin lette Mongooses er allerede bag dem. Nu er høstens time kommet.
  Shella, hvis engang perlehår er blevet gråt af støv og hviler sine bare hæle på det varme sand, henvender sig mentalt til Jomfru Maria og andre helgener og siger, svigt mig ikke. Fingeren trykker let på palen, så den kumulative ladning går direkte ind i benzintanken.
  Margo trykker på aftrækkeren med hende, også langsomt. Hvorefter begge piger slår hinanden med hænderne. Ladningerne rammer direkte i agterstavnen, hvorefter gastankene eksploderer. Orange flammer sprøjter som skum af bølger gennem luften, og nogens forbandelser kan høres.
  Så krølles de korte mundinger af britiske kampvogne sammen af stødene til ejendommelige rør.
  Og tigerpiger kaster modigt granater mod fjender. Og fragmenter flyver i alle retninger og river gennem rustningen som en brændende kattepote, en destruktiv strøm af kumulative partikler.
  Her er kvindeligt raseri, der siger, at tyske kvinder på ingen måde er præget af ro. Og de ved, hvordan de skal kæmpe... Og lade angrebet kvæle.
  Det er meget lettere at afvise infanteriets angreb, der som regel består af arabere og sorte rekrutteret gennem razziaer eller forskellige løfter. Da de så, at kampvognene var slået ud, og der var alvorlig modstand forude, trak de sig tilbage ved de første tab.
  Nå, og så vender de sig fuldstændig til almindelig flyvning. Da dette er stilen - fornærme de svage, så vær det for monstrene!
  Da angrebet endelig løb ud, og pigerne fortsatte deres løbetur gennem ørkenen om aftenen, havde de en samtale, mens de gik. Shella spurgte Margot:
  - Tror du, vi stadig vil være i Alexandria?
  Ildkrigeren svarede selvsikkert:
  - Jeg tror, at vi senest i november, eller måske i oktober, endelig besætter Egypten.
  Shella foreslog logisk og uden at være opmærksom på kløen i hendes hårde såler fra det varme sand:
  - Når dette søm i vores underliv, basen på Malta, er ødelagt, bliver forsyningen bedre, efterhånden som der kommer nye enheder, vil fjenden ikke længere have en chance.
  Margot så sig omkring for at se, hvor lang tid solen havde tilbage, før den gik ned. For endelig at ligge og få en god nats søvn. Den rødmende stjernes nærhed til horisonten beroligede krigeren. Hun bemærkede dovent:
  - Jeg tror, at Führeren ikke vil gå glip af at gentage den storslåede landing på Kreta efter Peru-Habor og Midway. Kun denne gang vil de faktisk rive Malta ned.
  Shella råbte op i himlen med en forbandelse:
  - Må den Almægtige gøre alle de britiske baser til helvede.
  Solen gemte sig endelig bag horisonten, årets køligeste dag, den 21. oktober, sluttede. Og med den begyndte Operation Isbjørn. Hvorfor hvid? Udspekuleret misinformation for at få folk til at tro, at vi taler om norden, men faktisk er bokserens knusende sving i syd.
  Den største britiske base så virkelig ud af helvede. Det blev angrebet af mere end tusinde bombefly samlet fra hele østfronten og efter at have modtaget anstændig kamperfaring sammen med eskortejagere. Briterne har selvfølgelig kæmpet i lang tid, men de forventede ikke et så kraftigt massivt angreb. Ja, hvem ville tro, at Krauts ville beslutte at afsløre fronten, selvom fjenden midlertidigt var faldet til ro. Men de britiske soldater bliver nu tævet nådesløst. For eksempel bliver deres skibe angrebet af Yu-87, den berømte "ting". Ikke særlig hurtige, men med den højeste (for deres tid) bombenøjagtighed, plager de den britiske flåde gemt i bugterne. Mere moderne Focke-Wulfs er ikke langt bagefter, inklusive selv den legendariske von Rudel, kongen af angrebsfly. Kendt for forliset af det mest magtfulde sovjetiske slagskib, slagskibet Marat.
  For eksempel ser korporal Richard gribbe rulle ned ad en bakke som en slæde. Talrige tyske bombefly dukker op fra et ishul som rovfisk. Den allerede modne englænder lægger af frygt på telefonen. Han havde aldrig set så forfærdeligt et syn. Sirenerne lyder meget sent, efter at bomberne er eksploderet. Sprængbølgen kaster britiske soldater op, afhuggede arme og ben flyver i forskellige retninger. En af jernhjelmene blev rødglødende og ramte betjenten i ansigtet. Og hvordan han skriger:
  - Churchill er kaput! Hitler er sej!
  De britiske antiluftskyts begyndte ikke at skyde med det samme, men først da tusindvis af bomber faldt på én gang. Fjenden beregnede alt korrekt: ikke en eneste bombe skulle gå til spilde. Så knus fjenden og ram. Alle sektorer er præmarkeret på kortet. Desuden forklædte de uforskammede briter sig ikke engang ordentligt. Mange af deres antiluftskyts kanoner står i frit syn og er de første, der bliver fejet væk.
  Her blev løbet af en 85 mm antiluftskyts, tredive fod lang, kastet op og bøjet i luften som et rat. Hvorefter den styrtede ned og knuste fem englændere. En af de sorte fik sin mave revet op, og hans tarme faldt ud.
  Og bomber faldt, og alt brændte, et brændstoflager buldrede, de begyndte at eksplodere og spredte granater næsten over hele skelettet, så blev endnu et lager ramt. For at toppe det hele hylede sirenerne installeret i Yu-87'eren og Focke-Wulf irriterende og forårsagede vild rædsel blandt de sorte og araberne blandt kolonitropperne. Men det ser ud til, at hvide er lige så bange.
  For eksempel stødte to britiske fregatter sammen, så meget at kedlerne buldrede. Og selv affaldet af fregatterne, der var lettet, eksploderede i luften som minemarker, og krydseren sank simpelthen til bunds.
  Den engelske kampvogn "Cromwell" med en kort mundkurv, men med anstændig fart og ret kraftig frontalrustning, accelererede i panik og ramponerede sit eget lager og knuste endda et dusin af sine egne fortvivlede soldater undervejs. Kaos voksede. Det engelske hangarskib begyndte at synke, og den magtfulde dreadnought åbnede ild... på kysten, hvor dets egne soldater myldrede.
  Og i denne underverden forblev to mennesker fuldstændig uforstyrrede. En af dem var en indianer, der langsomt tændte en pibe, og den anden var en kvinde, tydeligvis af arabisk oprindelse, men i militæruniform. De to af dem er ikke opmærksomme på den hastige død. Eller rettere sagt, en hel horde af udslettelsesryttere spillede et usædvanligt kortspil. Det var et spil med tooghalvtreds kort med jokere, og endda efter reglerne opfundet af rødhuden selv.
  En arabisk kvinde sagde:
  - Der er dog meget larm! Og hvorfor skabe sådan en panik?
  En af soldaterne, med ryggen skåret af granatsplinter, løb næsten ind i indianeren, men han blev skødesløst smidt væk som en killing. Dråber af blod faldt på det rødhudede ansigt, og han slikkede dem smilende af. Så bemærkede han:
  - At lave larm er for svage, blege mennesker. Vi apacher tænker på denne måde - hvis der ikke er nogen fjende, så dukker en fjende op - endnu bedre!
  Den mørke kvinde bemærkede:
  - Dette er en typisk svaghed hos dem, der bekender sig til Kristi tro. De kan lide at tale om ofre, men ofrer sig ikke.
  Indianeren nikkede hurtigt:
  - Orden er bygget på et fundament, hvor cementen er tro og sandet er vilje! Tro er et hjerte af guld, og vilje er en jernnæve! Kun mennesker med blege ansigter har hverken det ene eller det andet.
  . KAPITEL nr. 5
  Og der er også en pige på det tyske bombefly. I dette tilfælde Viola. En meget smuk blondine, og hendes partner er Nicoletta. Og begge piger er meget sexede. En bombe bliver kastet fra en højde. Og også krigerne er barfodede og i bikini.
  Pigerne brøler for sig selv:
  - Vi er sådan nogle stjælere, at vi er supermænd!
  Nicoletta spytter også bomber ud af flykroppen. Og ødelægger fjenden. Briterne får det sådan.
  Viola vil også affyre en dræberbombe fra oven. Og han vil dræbe kæmperne fra Leo Empire.
  Og også hvordan det går:
  - Jeg indgyder frygt i Storbritannien!
  Og han ryster med bare fod. Og syng:
  - Vi river Churchill fra hinanden!
  Pigerne fra Yu-188 er meget gode til at kaste bomber. Deres bil er ny og mere avanceret. Dens pistoldesign er meget hurtigskydende.
  Så pigerne og en engelsk fighter blev skudt ned.
  Deres fly er ret hurtigt. Krigerne bruger igen deres bare fødder til at udløse ødelæggelse.
  Viola brøler:
  - Jeg driver alle mine fjender i kisten!
  Nicoletta hyler:
  - Og jeg kaster fjenden!
  Og hvor kan han tage og ryste sine bare fødder!
  Det er pigerne, og hvordan de slår fjender. Og stop ikke. Ægte ariere.
  Og når de vrider sig og ryster deres bare bryster.
  Og de smider bomber igen.
  Og der er piger her, på andre fly. Her er Eva, der kaster bomber. Ødelægger englænderne og synger:
  - Jeg er så fantastisk!
  Og Eva træder også i pedalerne med sine bare fødder.
  Men Viola vil kaste bomben igen og brøle:
  - Jeg er en vild pige, jeg vil have ti mænd på en time, hvilket er meget fedt og fantastisk!
  Flere brændende britiske soldater styrtede i vandet for at skylle flammerne væk. Det kogte endda fra at komme i vandet, skrig og vilde støn blev hørt. Og blodige cirkler kravlede hen over havskummet, først tykke, for derefter at brede sig gradvist og blege. Og krigerne fra det, der engang var det største og mest omfattende imperium på Jorden, var ved at miste deres menneskelige udseende. Den arabiske kvinde fnyste foragtende:
  - Og disse mænd tvinger os til at bære burka!
  Den røde mand knibede listigt og bemærkede:
  - Tilsyneladende skræmmer dit truende blik dem!
  Den arabiske kvinde blottede sine tænder sarkastisk og sagde:
  - Blødheden af en kvinde ligner rustningens sejhed, kun meget mere dødelig og alsidig i beskyttelse!
  Tyskerne foretrak straks at angribe med al deres magt, taktikken fra en bokser, der regner med fjendens uforberedthed, straks skynder sig med al sin magt mod fjenden. Når snesevis af fjendtlige fly brænder på flyvepladser, ude af stand til at lette. Når deres egne bomber eksploderer inde i Lancasterne og ødelægger alt omkring dem. Hård men effektiv taktik. Så underverdenens symfoni nåede toppen af sin magt og begyndte derefter at aftage.
  Men dette sluttede naturligvis ikke der, den luftbårne division kom i aktion. Mens briterne er efter en sådan behandling, kan de overhovedet tages lunkne. Heldigvis er der allerede fremstillet landingssvævefly i de nødvendige mængder, og metoderne til at trække dem er blevet finjusteret. Måske den bedste i verden i dag.
  Så de flyver, ikke som drager - langsommere, men hurtigt nok, og endda akkompagneret af musikken fra Wagner - Hitlers yndlingsmesterværk. Hvem ellers i live huskede filmen "Apocalypse", hvor amerikanerne brugte netop denne musik, når de angreb vietnameserne. Hvor det skræmte dem. Så her er Wagner, og tordnende motiver, gennem forstærkere. Faldskærmstropperne smurte fosfor på deres ansigter og malede sig selv op; de ser uhyggelige ud, som dæmonerne i deres underverden. Også baseret på en psykologisk effekt. Plus, nogle reagenser og nogle magnesium chips blev tilføjet til fosfor for at forårsage en glød i det mindste i kort tid. Så uhyggelig, især på baggrund af den røgfyldte glød og de talrige brande. De har endda maskingeværer, også camoufleret i form af dragemundinger. Så rammer de melodiøse tyske og erobrede maskinpistoler. Og de klippede, sønderrevne rækker falder for sejrherrernes støvler. Og mange foretrækker simpelthen at give op, på trods af at der er mange flere briter end tyskere.
  En indianer og en arabisk kvinde gemte sig i et lille, omhyggeligt camoufleret hul. Redskin bemærkede:
  - Jamen, vi pløjede dem!
  Den sorthårede kvinde var overrasket:
  - Siger du vi? Måske mener du os?
  Indianeren rystede negativt på hovedet:
  - Nej! Palefaces slår briterne, og det er et godt tegn! Og når tiden kommer, kommer vores ferie! Hvornår vil indianerne befri deres kontinent!
  Den arabiske kvinde fnyste foragtende:
  - Har du tilfældigt krav på magten over verden?
  Indianeren smilede kærligt, som om han forklarede til et mentalt retarderet barn:
  - De, der vil have for meget, står som regel tilbage med ingenting! Så den store ske får mundvand!
  Führeren så selvfølgelig ikke, hvad hans falke og høge lavede, men i princippet gættede han på, at den tyske militærmaskine ville regne ud alt præcist. Generelt blev tyske militære offensive operationer op til Kursk Bulge udført på et højt professionelt niveau. Nogle kalder dem endda standard. Det er endda mærkeligt, at sådan en maskine skred og så faldt fuldstændig fra hinanden.
  Og pigerne ser en lignende drøm, en slags profetisk vision, afbrudt af en hård kommando - rejs dig!
  
  
  TSAR MICHAEL DEN ANDEN
  Nicholas II var offer for et mordforsøg i Japan. Allerede dengang døde han, da han var arving til tronen. Et berømt mordforsøg, der skete i den virkelige historie. Tsarevich Nicholas blev såret, men overlevede mirakuløst.
  Men intet mirakel skete. Dette held, for den mest uheldige tsar i hele Ruslands historie. Nicholas døde... Og med ham døde den store taber, som selvfølgelig uforvarende, men alligevel ødelagde det kongelige imperium og dynasti.
  Og i 1894, i en alder af femten år, besteg Michael II tronen. Bror til zar Nicholas. Personen er generelt ikke dum, ret sej og modig. Mikhail Aleksandrovich Romanov kommanderede en vild division under Første Verdenskrig og udmærkede sig i kamp. Generelt var han en hårdere mand end Nikolai, højere, med et mere udtryksfuldt ansigt. Var han klogere? Nicholas II er ikke en dum, talentfuld person. Men stadig ikke hård nok, viljestærk og født til at være en konge. Plus, selvfølgelig, Nicholas II's problemer, især med hans kone.
  Mikhail er ikke dummere end sin bror, og vigtigst af alt er han heldigere... Nå, Nikolai, stadig et dårligt navn for tsarer. Og Nikolai var den første, der fejlede. Helt fra begyndelsen, Decembrist-oprøret. Så den mislykkede start på krigen med Iran. Sejren blev vundet, men der var ikke mange erobringer. Og Iran er ikke på forhånd en rival til Rusland. Krig med Tyrkiet. Heller ikke særlig vellykket i starten. Og sejrene kostede meget blod. Og der er få erobringer.
  Og så krigen i Kaukasus i næsten fyrre år med Shamil. Og det er dårligt, udvidelsen har frosset. Og endelig nederlag i Krimkrigen. Og ifølge rygter var zar Nicholas den første til at begå selvmord.
  Ja, den konge var uheldig. Michael den første... regerede i problemernes tid. Han reddede Rusland. Han erobrede nogle få byer fra Polen. Gjorde nogle fremskridt i Sibirien. Han levede dog ikke længe. Men kongen var i det hele taget normal. Og uden alvorlige punkteringer.
  Mikhail Romanovs politik var den samme som Nicholas II: ekspansion til Kina og østen. Opførelse af Port Arthur. Diplomati med Tyskland, forberedelse til krig med Japan. Selvfølgelig var det indlysende, at vi ikke kunne undvære en krig med Land of the Rising Sun. Ærgerligt, at hun aktivt bevæbnede sig. Og den unge zar ønskede ære, ønskede erobring, ville skabe det gule Rusland. Derudover var det indlysende, at Kina lovede at blive en kolossal magt i fremtiden, og det ville være bedre at dele det nu. Mens det er fragmenteret.
  Japan angreb den russiske eskadron i Port Arthur.
  Så blev admiral Makarov sendt. Denne gang var der ingen død. Dels fordi Mikhail ikke tillod Tsarevich Kirill at blande sig med Makarov, og han var ikke på skibet. Og dette ændrede ruten lidt.
  Admiral Makarov trænede eskadrillen. Så, da japanerne blev fanget i miner, var han i stand til at angribe den togolesiske flåde.
  Søslaget endte med en overbevisende sejr for den russiske flåde. Men senere belejrede japanerne ikke desto mindre Port Arthur. Men ikke længe. Mikhail fjernede Kuropatkin og udpegede en yngre og mere dygtig kommandør. Og igen blev der vundet sejre på land.
  Japan blev generelt besejret til søs. Og så landede tropperne.
  Samuraien overgav sig. Rusland genvandt Kuriløerne, erobrede Taiwan og Korea.
  Efterfølgende blev en række kinesiske provinser frivilligt en del af imperiet og dannede Zheltorossiya. Det kongelige imperium udvidede sig og blomstrede.
  Ingen Duma, intet unødvendigt demokrati. Ikke liv, men nåde! Hurtig udvikling af landet. Men naturligvis var Første Verdenskrig uundgåelig. Og nu er dragens time kommet.
  Men på dette tidspunkt havde Rusland allerede lette kampvogne "Luna"-2, tunge kampvogne "Peter the Great", designet af Mendeleevs søn, og de mest magtfulde bombefly i verden: "Svyatogor" og "Ilya Muromets". Sådan var magten allerede!
  Og den russiske hær begyndte at vinde fra de første dage. Og antallet af tsartropper, på grund af det faktum, at Kina allerede var halvt annekteret, var stort.
  Russiske tropper besejrede tyskerne i det østlige Preussen og omringede Königsberg. De tog både Lviv og Przemysl med det samme. Rusland havde for mange soldater og et stort antal lette, mobile kampvogne. Som ikke havde sin side og viste formidabel styrke. Den ene hær efter den anden faldt.
  Den russiske hær har allerede erobret Budapest.
  Tyskland befandt sig i en vanskelig situation. Russiske tropper nærmede sig allerede Oder. Italien erklærede også Østrig krig. Sandt nok gik det osmanniske rige ind i krigen mod Rusland. Men dette blev kun til nederlag og nederlag på alle fronter.
  Russiske tropper har allerede krydset Oder. Og om vinteren begyndte de at storme Berlin. Der var intet til at holde byen. Så tyskerne har stadig mange kræfter bundet op i Vesten.
  Og Wilhelm og hans hovedkvarter erklærede i al hast fred, eller rettere overgivelse.
  Krigen varede kun seks måneder. Russiske tropper indtog Istanbul. Og Türkiye blev besat af zar Michael II's hær.
  Hvorefter der blev sluttet fred i Peterhof. Østrig-Ungarn gik i opløsning og ophørte med at eksistere. Galicien og Bukovina blev russiske provinser. Tjekkiet og Slovakiet blev kongeriger ledet af zar Michael II. Ungarn anerkendte også den russiske zar som sin monark.
  Krakow og andre lande kom ind i Kongeriget Polen. Østpreussen blev afskåret, Danzig blev en russisk by. Lilleasien, og det meste af Irak med Bagdad blev russisk. Briterne modtog kun provinsen Basra og Palæstina, og Frankrig modtog det sydlige Syrien.
  Kongeriget Jugoslavien blev også dannet, hvor Michael II blev medhersker. Jeg snuppede lidt til mig selv og Italien. Dermed var Rusland i stand til at blive en stor erobrer. Og led små tab ved mindre udgifter. Men Tyskland skulle stadig betale Rusland det meste af erstatningerne. Imponerende sejr!
  . KAPITEL nr. 2.
  Herefter var der flere små krige. Rusland erobrede det meste af Afghanistan - syd gik til Storbritannien, og to tredjedele af Iran - syd var også britisk. Så delte de tsaristiske, franske og britiske tropper endelig den saudiarabiske halvø. Hegemoni opstod. Japan formåede også at få fat i nogle tyske ejendele til sig selv.
  Indtil 1929 blev der observeret økonomisk vækst i hele verden - den stærkeste i Rusland. Men den store depression fulgte. Det var det, der bragte Hitler til magten i Tyskland.
  Også i Rusland var der en stigning i revolutionære og strejkestemninger. Men i 1931 udbrød en ny krig med Japan om Kina. Rusland var stærkere, og flåden blev kommanderet af Admiral Makarovs værdige efterfølger - Admiral Kolchak.
  Sejr, landgang og Japan med alle dets Stillehavsbesiddelser blev en provins i Rusland. Og zar Michael II og også kejseren af Japan. Ja, det lykkedes så godt. Men kampen om verdensherredømmet sluttede ikke.
  Hitler øgede sin styrke. Og en koalition opstod: Tyskland, Italien, Rusland, mod Storbritannien, Frankrig, Holland, Belgien og USA.
  I 1940 fuldførte tsarhæren faktisk erobringen af Kina og løb ind i franske, hollandske og engelske besiddelser.
  Hitler begyndte krigen den 22. juni 1941 ved at invadere Frankrig. Führeren havde en fantastisk plan og Mainsteins genialitet. Rusland indledte en offensiv mod de britiske og franske kolonier i Asien og Afrika. Det er sådan en grusom krig.
  Rusland besatte allerede førstepladsen i verden med hensyn til befolkning, dets hær var udstyret med de bedste og mest avancerede kampvogne og fly. Helikoptre, jagerfly, angrebsfly, bombefly, inklusive jetfly, er allerede i masseproduktion! Generelt går alt på en eller anden måde godt.
  Hitler besatte Frankrig, Belgien, Holland og Danmark på halvanden måned! Det tsaristiske Rusland besatte Norge og Sverige. Samt Indien, Indokina, det sydlige Iran, Saudi-halvøen og ind i Egypten.
  De koloniale engelske og franske tropper var kendetegnet ved deres lave kampevne og havde en meget lav militærånd - overgav sig praktisk talt uden modstand.
  Hitler ville selv flytte til Afrika, men Spanien var imod Tyskland. Så angreb fascisterne Franco-regimet og besejrede det. Og så Portugal. Efter et voldsomt overfald blev Gibraltar taget!
  Dernæst erobrede Rusland og Tyskland Afrika. Her var store rum, jungler, ørkener og mangel på veje mere en hindring end modstanden fra de svage og forvirrede kolonitropper i Storbritannien, Frankrig og Portugal.
  Der var en beslaglæggelse af territorier. Episodiske kampe, fokal modstand. Russiske kampvogne er stadig de bedste og med god manøvredygtighed, især den mellemste: "Nikolai", som blev opkaldt efter Tsarevich Nicholas, dræbt af japanerne.
  Men hvis du vidste fra hvilken ond skæbne samuraien Tsuda Sanzo reddede Rusland, så ville monumentet for ham med Eiffeltårnet i St. Petersborg være blevet revet ned. Eller måske har du opkaldt tanken efter ham.
  Under alle omstændigheder var "Nikolai"-3 en relativt let tank - under tredive tons, mobil med en dieselmotor. Dens hastighed var højere end den legendariske fireogtredive, dens frontpanser var tykkere og mere skrånende, dens silhuet var lavere, og den havde en længere kanon, omend af en lignende kaliber på 76 mm.
  Uanset hvad du siger, erobrede Rusland mere end to tredjedele af Afrika, resten gik til Tyskland og Italien. Og efter massiv bombning i maj 1942 fulgte en fælles russisk og tysk landgang af tropper i Storbritannien. Kampene varede kun to uger, og England og Irland var besat.
  Og en måned senere besatte de Irland.
  Amerika opførte sig ret passivt og frygtede at gå ind i sådan en farlig krig, men hjalp alligevel Storbritannien med ressourcer. Så Hitler, Mussolini og Nicholas II besluttede at afslutte den økonomisk mest magtfulde magt.
  Desuden har Rusland en fælles grænse med Amerika langs Alaska. Og de har allerede bygget en jernbane til Chukotka - hvilket er meget nyttigt til krigen!
  Og nu vil den russiske, zaristiske hær flytte... Og gå ind i Alaska. Men amerikanske kampvogne går ikke engang imod russerne. Dette er, hvad der skete.
  Russiske tropper begyndte at lande i Alaska den 1. september 1942... Og de rykkede frem med stor succes.
  Hurtigt udvider brohovedet. Og som altid deltager smukke russiske piger i kampene.
  De er på den nyeste Nikolai-4 kampvogn. Krigerne er barfodede, kun iført bikini. Og de har en mere kraftfuld 85 mm langløbet pistol: Sherman's torden.
  Det er allerede november, sneen er faldet, men de smukke piger: Natasha, Maria, Aurora og Svetlana, genkender ikke noget tøj og kæmper næsten nøgne.
  Her skyder og smadrer krigerne med et præcist hit fra en Sherman-skal. De blotter deres tænder. Natasha fyrede og brølede:
  - Jeg slog alle for kongen!
  Og hvor brænder det stadig!
  Så vil Maria skyde, og så præcist, at hun vil rive Shermanens tårn af.
  Hun tog det og tweetede:
  - Jeg er pigen, der skærer metal!
  Og så vil Aurora affyre et projektil. Og også præcis og klar.
  Krigeren knirker:
  - Den højeste kunstflyvning!
  Og så vil Svetlana sparke dig med al sin rasende styrke. Blonde pige destroyer. Og hviner:
  - Jeg er en helvedes dæmon!
  Og de hele fire vil tage deres kurs og bevæge sig gennem det sydlige Alaska.
  Og her er Alexander-4 tanken, også den nyeste model med smukke piger. En kraftig 130 mm langløbet pistol, hele otte maskingeværer og en besætning på fem smukke piger i bikini.
  De går også og skyder, slår amerikanere ud, trænger ind i Shermans.
  Alenka udløste et projektil med sine bare tæer og sang:
  - Til zar Michaels ære!
  Under skud støttede Anyuta og mejede amerikanerne ned:
  - Stor konge!
  Augustine ramte også, brækkede Sherman og hvæsede:
  - For fred, arbejde, imperium!
  Mirabela åbnede ild næste gang. Hun brækkede også fjendens rustning og hvæsede:
  - For den nye russiske orden!
  Og så affyrede olympiaden projektilet, mens det dunkede og brølede:
  - Jeg er sådan en magt og smerte for fjenden!
  Pigerne opfører sig godt og fyrer af. I deres smaragd- og safirøjne underverdenens flammer.
  Og den nyeste Alexander-4-tank, uigennemtrængelig fra alle vinkler, går videre og tærsker amerikanerne. Sådan er præsentationen og den ubetingede ødelæggelse.
  Og pigerne, det fryser, og de er kun i bikini og næsten nøgne - smukke! Vi tager en kat med!
  Alenka vil affyre en granat mod en amerikansk bil. Hvordan han ramler den og synger:
  - Jeg er en verdensstjerne!
  Og så vil Anyuta tage den og slippe den, afskære fjenden og hvæse:
  - Og ære til imperiet!
  Og så vil Augustin blive ramt af en granat, slå fjenden ned, bryde fjendens rustning og knirke:
  - Jeg er en rødhåret og skamløs pige!
  Og så skal Mirabela sandal. Og han vil affyre et dødeligt projektil mod fjenden. Han vil rive tårnet af og skrige:
  - Vædder fra vædder!
  Og så finder det smukke helte-OL sted. Det vil affyre de mest dødelige granater. Det vil knuse fjendens tank og råbe:
  - Jeg fejer alle væk!
  Her kommer en kampvogn, der vejer halvfjerds tons og ødelægger fjendens skanser. Og den bevæger sig let i sneen - motoren er den nyeste - gasturbine! Sådan en bil kan man ikke stoppe så let.
  Alenka synger:
  - Ingen vil stoppe os! Ingen vil besejre os! Russiske ulve river fjenden fra hinanden! Russiske ulve - hilsen til helte!
  Og igen, ved at bruge sine bare tæer, trykke på aftrækkeren, rammer han fjenden. Hvilken pige!
  Anyuta faldt også ned med sine bare ben og skreg:
  - Og jeg er fantastisk!
  Og så affyrer Augustin et projektil og hyler:
  - Jeg er en vild pige!
  Og Mirabela vil frigive noget helt dræber og brøle:
  - Til nye, ubøjelige grænser!
  Og han vil vise sin tunge så pink og lang.
  Og så vil OL tæske og smadre amerikanerne, og vil gøre det meget godt.
  Nå, generelt er en klar sejr synlig. Dette slag er vundet, og de russiske og zaristiske tropper bevæger sig fremad.
  Ved udgangen af december 1942 var hele Alaska allerede blevet erobret af den tsaristiske hær, og der fandt kampe sted i Canada.
  Ud over kampvogne kæmper kvindelige piloter også i jetfly. USA har meget luftfart, men kvaliteten er meget dårlig. Kan ikke sammenlignes med russiske jetfly. Som knuser fjenden med intensiteten af terminatorer.
  Og pigerne Anastasia og Margarita på deres fly "Ekaterina"-6, hvor effektivt de indsamler konti.
  Anastasia skyder otte amerikanske fly ned med et udbrud af fem flykanoner og skrig:
  - Jeg er bare en super-klasse kriger!
  Og med bare fødder trykker han på pedalerne.
  Margarita skyder ti amerikanske fly ned i et stød og knirker:
  - Og jeg er endda en klasse højere!
  Anastasia trykker på aftrækkerne med sine bare tæer og flammer mod fjenden. Det vil ramme syv amerikanske hærs køretøjer og knirke:
  - Jeg er sådan en kriger, at kongen glæder sig!
  Margarita vil også løslade morderen og knirke:
  - Og ikke kun kongen! Vi er meget smukke!
  Pigerne kæmper og rammer forskellige biler. De smider fjenden ud som døde mus i en skraldespand. Og de ødelægger amerikanske fly.
  Anastasia skød flere fly ned og knurrede:
  - For den dobbelthovedede kongeørn!
  Margarita blottede sine tænder med hugtænder og kvidrede:
  - For sådan en sej ting!
  Og hun ramte også et dusin flere amerikanske biler. Det er pigerne. Piger elsker at dræbe. Og riv den fra hinanden!
  Og dette par arbejder...
  Bevæger sig til jordmål. Og gå med Shermans, slå lige igennem dem. Som en metalnål. Og flække det stærkeste jern og stål. Sådan fandt deres fald sted.
  Anastasia slår flere Shermans og skriger for sig selv:
  - Jeg er en pige, der kan meget!
  Margarita tæsker også amerikanerne på land og knirker:
  - Men intet vil stoppe mig, og har aldrig stoppet mig!
  Anastasia knuser fjenden, skyder kampvogne ned og skriger:
  - For kongen, som hverken er klogere eller sejere!
  Pigerne er selvfølgelig skønne! Og vigtigst af alt, kun i én bikini! Og uovervindelig!
  Ingen kan besejre eller stoppe pigerne!
  Anastasia, der skyder, skriger helt i lungerne:
  - Jeg er pigen, der knækker stål!
  Margarita, fortsætter med at skyde, tilføjer:
  - Og ethvert metal!
  Pigerne flyver og skyder... Selvom det er koldt og vinter, stopper det dem ikke. Kampene raser i Canada.
  Anastasia skyder igen og brøler:
  - Jeg er som en dreng!
  Margarit bekræfter aktivt og hamrer med panthers raseri:
  - Jeg er den, der er sjovere og sejere end alle andre!
  Pigerne, som du kan se, regner virkelig med meget og har et ubeskriveligt held!
  De samler halvnøgne regninger op! Og de kender ingen sorg, ingen tvivl! De har mange forskellige meninger!
  Men kort sagt, skønhederne var heldige. De fangede og angreb en firestjernet general med et luftangreb. Storslåede skønheder. De vil kneppe dig på samme måde!
  Og igen bevæger russiske og tyske kampvogne sig tværs over Canada.
  Her er Gerdas mandskab på en tysk T-4. Bilen er ærlig talt ret svag i forhold til sovjetiske biler. Men pigerne er ikke nemme - de kæmper barfodet og i bikini i kulden. Og det siger noget!
  Lad os se det i øjnene, sådanne krigere er seje! De kender ikke tvivl og svagheder! Safirer og diamanter brænder i deres øjne! Sådanne skønheder vil ikke give en tomme land til fjenden! De er hellige og ondskabsfulde på samme tid.
  De bevæger sig med kolossal energi.
  Og det er sådan, de knuser amerikanerne.
  Gerda skød med sine bare tæer og kvidrede:
  - Jeg er en vild pige! Og slet ikke jomfru!
  Og efter det bryder han ud i grin.
  Charlotte skød også fra kanonen. Det er måske ikke for kraftfuldt, men det er hurtigtfynde:
  - Jeg er som en varm og bidende bi!
  Hvorefter skønheden vil tage og vise sin lange tunge!
  Og så slår Christina og knirker:
  - Og min vokal! Klykov blæs!
  Og han vil også blotte sine ulvetænder og brøle:
  - Der kommer en ny sejr!
  Krigerne er virkelig så hårde og aggressive. Og de har så meget muskelstyrke og hektisk raseri.
  Og Magda vil også ramme fjenden. Den vil smadre en Sherman på afstand, ramme den meget præcist fra ende til anden og brøle:
  - Jeg er sådan en sej tysker!
  De fire kæmper, på trods af at bilen ikke er den bedste, med succes.
  Og hvorfor? For de har næsten intet tøj! Og krigerne ødelægger fjenden meget smukt.
  Gerda bemærker stolt:
  - Vi er så værdige til Führeren!
  Hvorefter skønheden vil skyde igen og blotte sit søde lille ansigt.
  Krigerne her har en arisk ånd. Og de er ikke bange for kulden. Selvom vinteren i det vestlige Canada stadig er meget kold.
  Men ingenting - bare barfodet og næsten nøgen. Så bliver der held og lykke og sejr!
  Disse er krigere fulde af en stolt ånd.
  Selv nu har arierne ingen side i udholdenhed. Bortset fra de russiske piger.
  Men Natasha på "Nikolai"-3, også i bikini og barfodet, skød, vendte sig ud og gik rundt. Hendes kampvogn er dog bedre end den tyske T-4. Kampene her er hårde og meget aggressive.
  Yankees forsøger at vende tilbage. Men Natasha væltede "Heksen" og hvæsede med et grin af perletænder:
  - Jeg er sådan en pige, at ingen vil komme i nærheden af mig!
  Og Maria skød præcist mod de amerikanske kampvogne. Han vil gennembore dem og hvæse med blottede tænder:
  - Ingen kræfter kan tage os!
  Og så vil Aurora også skyde på skift. Sherman blev ødelagt. Ja pige, det er hvad du har brug for.
  Og så vil Svetlana yde sit bidrag... Hvordan det vil skade amerikanerne.
  Der er også kampe til søs. Den russiske flåde erobrer Filippinerne.
  Og her er også holdet: Barfodede sømandspiger. Også næsten nøgne skønheder, i bikini. Det er rigtigt, at vejret på Filippinerne er vidunderligt selv om vinteren - varmt, for det er næsten ækvator.
  Og piger nyder at slås og skyde. Og løb rundt og blinkende barfodede, runde hæle. Pigerne her er simpelthen dejlige. Det allerbedste - super!
  Forresten elsker de at voldtage fanger! De binder dem til sig selv og rider dem derefter. Og så meget, at fangerne mister bevidstheden! Og de arrangerer total udryddelse for sig selv - eller rettere, ikke for sig selv, men for deres fjender.
  Sådanne seje hold af halvnøgne piger. Og intet kan stoppe dem eller knuse dem!
  Krigerne går ombord på en amerikansk krydser. De hopper ind næsten nøgne, barfodet, med musklerne bøjede under solbrændt hud. Og de hugger rasende ned amerikanerne. Og de giver ikke den mindste chance for at overleve.
  Og nu er den smukke Stella og hendes partner Masha synlige. Begge piger er høje, muskuløse blondiner, der hugger alle op. Hvad der ikke er et slag, er at skære og rive kroppe fra hinanden!
  Pigerne går langs det amerikanske skib. Hvis de vinker til højre, er det en gade; hvis de vinker til venstre, er det en gyde!
  Og pigerne vil ikke stoppe! De efterlader ikke modstandere en chance! Og hvad nu hvis de brøler og begynder at ryste i musklerne!
  Og igen vifter de med deres sværd og hyler:
  - Vi er piger for zaren, fædrelandet og Mikhail Romanov!
  Og de hakker det som samuraikål. Så Stella tog den og sparkede den amerikanske betjent i lysken med sin bare fod. Han vil flyve højere og hoppe over bord.
  Den blonde terminator vil give:
  - For mine slag betaler de gebyrer!
  Og igen vil han blotte sine tænder og blinke med sine perlefarvede tænder! Hvilken pige! Den mest saft og aroma!
  Og pigerne skynder sig til sig selv. Og de passerer som strømmen af en tornado. De giver ikke fjenden en chance. De har kolossal magt. Djævles mørke og tusinder af tusinder af engle.
  Og her kommer Masha, som skærer tre hoveder på én gang med to sabler! Dette er en pige - en pige for alle piger!
  Begge skønheder skar, som om de hamrede søm med sværd. Og der er ingen svaghed eller tvivl i deres handlinger. Bevæg dig for dig selv uden at trække dig tilbage eller give op. Retfærdighed kræver at forene menneskeheden. Et imperium, en krone, et mål og udvidelse til rummet.
  Netop på dette tidspunkt bliver den første kunstige jordsatellit sendt i kredsløb. Her flyver han jorden rundt.
  Og russiske piger i bikini kæmper for sig selv. Og de er ikke ringere end fjenden. Og amerikanerne, skåret i stykker af skønhederne, falder. Alligevel piger af højeste klasse og dygtighed.
  På et tidspunkt lykkedes det dem at kæmpe i Japan. De kæmpede også i højden. Kejseren selv blev taget til fange. De viste deres kolossale færdigheder. De har sådan en passion og så meget muskelstyrke. Selvfølgelig er sådanne piger et mirakel af mirakler!
  De fældede samurai i paladset. Og de var også næsten nøgne og barfodede. Piger, der kunne gøre ting, der overraskede deres fjender.
  Og de hakkede alt kød og demonstrerede deres kunst. Krigerne rykker uden tvivl frem.
  En amerikansk admirals hoved blev skåret af med en sabel. Og hvordan skønhederne vil grine og blotte deres hugtænder.
  Og igen går de i offensiven og skærer sig selv. Sådanne krigere er rigtige monstre. Og på tronen er zar Michael. Søn af Alexander den Tredie, men ikke den. En heldigere, mere beslutsom, mere viljestærk og også en talentfuld hersker .
  Men heldigvis betyder held, plus endnu større sejhed - Mikhail førte en uforsonlig kamp mod korruption, som havde en positiv indvirkning på hæren. Men den mest effektive knowhow er at bruge piger i bikinier til militære formål. Og piger er meget smukke, når de er næsten nøgne og barfodede.
  Så kampene finder sted med varierende grad af succes. Og smukke krigere skyder meget præcist, bedre end mænd. Og vigtigst af alt, når pigerne er næsten nøgne, er de praktisk talt usårlige. De påvirkes ikke af kugler og granater. En meget stærk hær af krigere. Det er sejt. Det var zar Michaels idé at bruge piger næsten nøgne og barfodede, og det bragte sejren.
  Og piger i kampe kastede også granater og dolke med deres bare tæer. Og de viste deres vilde vrede.
  Pigerne er ret flotte. Og meget smuk, legende og flådfodet. Ingen kunne holde dem.
  Krigerne er meget greyhounds... En piges bare fødder er et meget effektivt våben. Men hvad kan de gøre? En masse ting. De bare såler fik selv energi fra jorden, og de smukke krigere var legesyge.
  Jeg må sige, at piger er de smukkeste i verden, at de er både vidunderlige og med kobraernes raseri!
  Den amerikanske krydser er taget til fange. De fangne mænd faldt på deres ansigter. Hvorefter krigerne skubbede deres ben i ansigtet. Og de tvang mig til at kysse. Og pigerne kurrede, og deres bare såler føltes behagelige og kildrende, når de slikkede deres tunger.
  Men skønhederne nød at få deres bare fødder overhældt med kys og hæle kysset.
  Hvorefter pigerne vil grine. Og de blotter deres tænder!
  Men det blev bedre, pigerne solbadede lidt nøgne og badede. Det er så smukke krigere. Hvordan kan du tage sådan et ben og kysse det? Og slikke hver finger.
  Pigerne er fantastiske.
  Her er Alexander-4 kampvognen i kamp igen. Det haster, og februar er allerede på vej. Tropperne går videre. Kommer tættere og tættere på amerikansk territorium. Pigerne er så seje.
  Her skyder Natasha præcist. Og det rammer meget præcist.
  Pigen skyder ekstremt præcist og råber:
  - Vi vil knuse fjenden!
  Maria skyder næste gang. Tog og besejrede fjenden:
  - Jeg er super!
  Maria er en meget smuk pige, og meget aktiv.
  Og hendes bare fødder er meget smukke og yndefulde i deres erotik:
  - Vi vil ødelægge fjenden!
  Og Aurora er sådan en pige, og hun er super, med bare maver og bryster og sådanne hævede skarlagenrøde brystvorter:
  - Jeg vil bryde igennem fjenderne og gøre det super!
  Og hvor ryster han med sit røde hår!
  Og igen vil han sparke dig med sine bare, mejslede fødder. Sådanne krigere er meget seje!
  Og så vil Svetlana tage og slå fjenden:
  "Jeg elsker zaren, og jeg vil hænge en løkke om halsen på mine fjender!"
  Pigerne vil grine. Hvordan de blev greyhounds og seje.
  Amerikanerne flygter fra piger. Eller de giver op. Eller de dør. Krigerne er så smukke og meget barfodede, og pigerne er så vidunderlige. Og at kæmpe i bare en bikini er behageligt og effektivt. Krigerpiger er så fantastiske.
  Natasha skyder igen på amerikanerne og hvæser:
  - Du er min bror, og jeg er din bror! Eller rettere min søster!
  Og igen bevæger han sin lange tunge. Aggressiv lad os sige kriger og skønhed!
  Og så ryster Anyuta sine nøgne bryster. Og han vil skrige og blotte sine tænder. Og han vil sende en granat mod amerikanerne. Og han vil tage den og kneppe den.
  - Skønheden ødelagde det! Og det knirker:
  - Jeg er sådan en super pige!
  Smuk pige og elsker sex. Og det her er dejligt!
  Og pigen tog den og slog hende - hun knurrede:
  - Vi vil vinde og ødelægge fjenden!
  Og her vil Aurora sparke og slå:
  - Jeg er en konge og en sej pige!
  Krigeren kan være noget af en greyhound.
  Pigerne griner for sig selv.
  Men Svetlana tog det meget køligt. Og hun gav sådanne gebyrer for fjendens ødelæggelse og kyssede djævle:
  - Det er sådan en totalitær kunstflyvning!
  Tanken er meget adræt og dødelig. Han rammer den svage og høje Sherman. Så kampene her er til fordel for det zaristiske Rusland.
  Natasha er som et skud igen. Og han kurrer:
  - For dit idol!
  Maria begyndte at skyde. Pigen er meget smuk og har gyldent hår. Ved udseendet.
  Pigen kneppede, og rettede sine bare tæer og knirkede:
  - Dette er mord for kongen!
  Og her kneppede Aurora amerikaneren. Og pigen var, lad os sige, virkelig ekstremt aggressiv og knirkede:
  - For en rigtig boarding!
  Og nu viste pigen, at hun var rigtig stærk.
  Og Svetlana er aggressiv og stridbar. Hun sparkede med sit bare ben og rev fjenden i stykker.
  Og hun kvidrede og blottede sine tænder:
  - Jeg er en dame, der flyver som en ørn!
  Så pigerne begyndte at kneppe med vild kraft. Og en sådan aggression af skønheder kan ikke stoppes. Uden at trække sig tilbage eller bøje sig.
  Natasha skød igen og hvæsede:
  - Indtil fuldstændig ødelæggelse!
  Og Mary, uden nogen søm, lykkedes meget mere med at ødelægge sine fjender og begyndte at knække sine modstandere.
  Og så tog Aurora den og ramte fjenden med en kanon. Og meget succesfuldt, med kolossal aplomb. Og knus, knus fjenden. Og smeltet affald flyver fra Sherman i alle retninger.
  Og Svetlana vil også skyde og synge:
  - Jeg er en pige med store drømme og stor skønhed!
  Krigerne viser faktisk en bemærkelsesværdig vilje til at vinde.
  Det er ikke for ingenting, at imperiet blev cool og fantastisk. Kunne overgå Djengis Khans præstationer.
  Krigerne bevæger sig mod sig selv... Og de skyder, skyder og river gennem fjendens positioner, som om de river op med en kniv. Eller rettere sagt en meget skarp og hærdet dolk. Og nu er de russiske tropper virkelig uovervindelige. Og riget af et stort imperium.
  Hvis man ser på det, har der været mange krige og svære perioder i Ruslands historie. Men Nicholas II var simpelthen uheldig for det meste! Han viste sig at være en fiasko. Men taktik er af stor betydning. Hvad den store russiske skakspiller Alekhine viste. Da han begyndte at spille i stedet for sin modstander, vendte han brættet og vandt. Geni er geni.
  Med alle problemerne i det tsaristiske Rusland løste faktoren med nøgne piger alene meget.
  Helikoptere deltager også i kampene. Kampkøretøjer og også mandskab med piger i bikini og barfodet. Hvad er kvaliteten af en hær bestående af piger? Den mest fremragende. Intet kan stoppe eller besejre sådan en hær.
  Så i denne hær er der barfodede og næsten nøgne piger. Besætningen på kaptajn Varvaras helikopter. Er det ikke fantastisk? Havet vil svulme voldsomt op! Og hvordan flykanonerne vil ramme. Og så er der raketter. Disse piger er rigtige orkaner som tornadoer.
  De er ikke ringere end fjenden i noget som helst. Den russiske hær er klar til kampe og store præstationer.
  Varvara er en smuk pige med brunt hår og næsten nøgen. Mens han brøler på toppen af sine lunger:
  - Fjenderne vil ikke passere! Og de vil ikke løbe væk!
  Og han vil tage den og frigive en dræbende udledning fra alle jetflyene på hans sejeste maskine. Og den vil flyve over fjenden. Og han tager den og mejer den ned med et destruktivt sving.
  Men beskedne Olga tog og affyrede en raket mod de amerikanske stillinger og hvæsede:
  - Jeg kæmpede, ikke med en bastsko, men barfodet!
  Og han vil blinke med sine safirøjne. Ja, det er piger - sådan en utrolig fantastisk kunstflyvning. Med den kan du drikke op ad et bjerg og bære nøgne drager.
  Og benene er så yndefulde og unikke! Og taljen er tynd, og kroppen er meget muskuløs.
  Varvara sparker i røven og hyler:
  - Jeg kan lave et hul i kloden til kongen!
  Og han vil grine sit lille ansigt og blinke med øjnene.
  Krigerne har det bedst her. Her vil Tatyana, også en pige i bikini, tage det og hvin:
  - Lad der være en konge over hele jorden!
  Og hun vil gnistre med sine perletænder. Og fra en helikopter er det dræber som søm. Og det vil være dødbringende. Og det vil virkelig stege metallet. Og vil forårsage ødelæggelsen af bunkeren.
  Det er piger - alle piger er piger! Og når så fangerne bliver bragt ind, kysser og slikker de piger så deres bare fødder. Dette er generelt den mest sofistikerede måde at både ydmyge og opmuntre på.
  
  UOVERVINDELIGE ROMMEL
  I den var Rommels hær i november og december 1941 i stand til at vinde sejr i Afrika. Dette skete også, fordi partneren til den geniale Rommel ikke lavede de grove fejl, der skete i den virkelige historie.
  Som et resultat besejrede tyskerne de fremrykkende briter og beholdt deres territorium. I første omgang påvirkede dette ikke kampens forløb; på østfronten blev tyskerne besejret nær Moskva.
  Men senere ændrede Führerens planer sig. Rommel var på dette tidspunkt i stand til at tage Tolbuk og bevægede sig mod Egypten. Hitler besluttede at skifte til midlertidigt forsvar på østfronten og indtil videre koncentrere sin indsats i Afrika og Mellemøsten.
  Men da offensiven i Afrika krævede færre styrker, gennemførte nazisterne flere operationer i øst. Besejrede sovjetiske tropper i Kerch. De omringede os nær Kharkov. De trak også en splint ud i Smolensk-retningen. Offensiven af general Vlasovs anden chokhær nær Leningrad endte også med nederlag.
  Sevastopol faldt efter belejringen og overfaldet. Og Krauts styrkede sig. Kampene fandt sted på Rzhev-afsatsen. Her formåede nazisterne at holde stand.
  Men i Egypten vandt Rommel, efter at have modtaget forstærkninger, en overbevisende sejr. Med udgangspunkt i deres succes krydsede tyskerne Palæstina og erobrede Irak og Kuwait. Og så hele Mellemøsten - efter at have fået adgang til olie.
  Hvorefter fascisterne vendte sig mod Sudan og forsøgte at erobre hele Afrika.
  Samtidig fulgte angrebet på Gibraltar og tyske troppers indtrængen i Marokko og videre ind i de afrikanske vidder.
  Men tyskernes succeser blev lettet af energisk arbejde i bagenden. Hvor er Hitler også, hvad han gjorde mere dygtigt end i den virkelige historie.
  Efter at være vågnet tog Hitler Terminator et bad med pigerne, spiste morgenmad med salat, blomkålsgrød og nogle andre grøntsager og tilføjede fedtfattig flerlags gedeost og kaviar. Hvorefter han tilkaldte Speer og overrakte officielt den nye kejserlige minister et dokument underskrevet af loven om nødbeføjelser. Adolf var besat og var meget ætsende:
  - Produktionen af våben i Det Tredje Rige er ekstremt lav! Vi halter ikke kun bagefter det krigsførende Storbritannien, men også det totalitære USSR. Men vi har brug for luftoverherredømme, samtidig med at vi øger produktionen af gamle våben og skifter til nye. Især lovende jetbomber. Når alt kommer til alt, tillader deres enorme hastighed og høje loft til dem at ødelægge britiske byer næsten ustraffet!
  Speer udstrålede optimisme:
  - I Tyskland og Polen er der et overskud af kul, i Frankrig er der jernmalm, og vi har udstyr nok til at producere mange biler. Vi producerer jo mere aluminium og duralumin end alle lande i verden tilsammen!
  Besat Adolf nikkede:
  - Indtil videre! Storbritannien og USA fremmer også produktionen, og vi skal beskytte hvert gram metal. Lad skolebørn og andre børn fra fem år også samle metal. Desuden, hvorfor lave vingerne og skroget udelukkende af duralumin. Du kan bruge både træ og lærred. For eksempel at producere monoblokvinger. Og hvad? Vi har brug for en ny jetjager, der ikke vejer mere end to tons, nem at flyve, nem at fremstille og billig! Antallet af samledele bør reduceres til et minimum, ligesom der bør findes muligheder for at reducere flyets vægt mest muligt og forbedre dets aerodynamiske egenskaber. Nu kommer der i øvrigt flydesignere, vi træner dem.
  Speer smilede:
  - Selvfølgelig, min Führer. Så vidt jeg forstår, vil du returnere alle højt kvalificerede arbejdere fra hæren?
  Den besatte Adolf bekræftede:
  - Vi vil kun rekruttere højt kvalificerede, almindelige arbejdere blandt udlændinge. Så det er bedre, at der bliver færre ledige, og derfor partisaner. Vi vil selvfølgelig reducere antallet af landstyrker; hvis der ikke er krig med USSR, så har vi ikke brug for så meget infanteri, men... Ikke radikalt, så jeg planlægger at besejre Gibraltar og Malta i den kommende tid måneder og indtager hele det nordlige Afrika og videre til Mellemøsten. Vi har stadig brug for jordenheder. Derudover er det nødvendigt at bygge yderligere skibsværfter både i selve Tyskland og i Frankrig, Belgien, Holland og Norge. Vi har brug for hangarskibe, slagskibe og transporter. Og Middelhavet vil så at sige blive til en intratysk sø. Forstår du?
  Speer bukkede:
  - Ja, min Führer! Jeg har allerede bestilt udvikling af et byggeprogram...
  Den snedige Adolf tilføjede:
  - Arbejdsdagen kan forlænges til 16 timer, hvis vores beredskabsplaner kræver det. Produktionen af fly skal øges til hundrede fly om dagen på bare ni måneder... Mere end tre gange i forhold til det nuværende, og det er på ingen måde et faktum, at det vil være nok!
  Speer skyndte sig at opmuntre Führeren:
  - Vores piloter er af højere klasse end de britiske, så mængden er ikke alt. Og vi vil finde nye måder at smede plovjern til sværd. Så vidt jeg forstår, er prioriteten for os luftfart?
  Führeren knyttede næven hårdere:
  - Prioriteten for os er jetfly, bombefly og derefter kampfly, plus frigivelse af nyt udstyr og udvikling af mirakelvåben! Men ikke kun inden for luftfart, men også kampvogne, artilleri, primært jet-artilleri... Vi vil tale mere om dette.
  En klokke blev hørt, og de førende flydesignere fra Det Tredje Rige trådte ind i lokalet.
  Messerschmitt, forholdsvis ung med høj pande, Heinkel, allerede ældre, men meget adræt, atletisk bygget Tank, Lippisch, og et par mindre kendte.
  Adolf pegede dem på stolene og beordrede dem til at lægge tegningerne på bordet:
  - Din opgave er at skabe et nyt, meget kraftfuldt og moderne våben. Tyskland har flere vindtunneller end noget andet land i verden, og teknologien i mange fly er meget tilbagestående. Men kun i Yu-88 kan du øge hastigheden markant ved at give bilen en mere strømlinet form. Specielt vil cockpittet få en dråbeformet, konveks form, som vil forbedre sigtbarheden og gøre piloten mere rummelig, og vil også tilføje fart ved at forbedre aerodynamikken med godt fem kilometer. Derudover er det nødvendigt at give en strømlinet form til affyringspunkterne for både bombefly og jagerfly, bombestativer og luftbremser i den ikke-arbejdende stilling.
  Du skriver ned, hvad jeg fortæller dig!
  Designerne nikkede i kor:
  - Så absolut en fantastisk Fuhrer!
  Adolf fortsatte:
  - XE-129 - bør redesignes, så selve våbenboksen får en strømlinet form, og der installeres en bevægelig flykanon for at beskytte mod angreb fra den bageste og nedre halvkugle. Derudover bør dette angrebsfly være udstyret med et motorboost-system. Samtidig med perestrojka er det nødvendigt at øge produktionen af sådanne angrebsfly. Deres ødelæggende luftangreb lammer briternes aktivitet. Derudover bør Ju-87 dykkerbombeflyet bruges i Storbritannien. Vi tager forældede biler i brug...
  Adolf holdt en pause. Designerne var tavse. Führeren bemærkede:
  Jeg er meget i tvivl om F -190. Køretøjet viste sig at være tungt og ikke manøvredygtigt nok; desuden har det ikke et system til at fylde tanke med inaktive gasser, som erstatter brugt brændstof. På grund af dette kan denne bil endda blive slået ud med en brandkugle. Hvad vil Tank sige om dette?
  Den berømte SS-designer, der stod på opmærksomhed, bemærkede:
  - Dette er vores mangel, store Fuhrer. Selvom placeringen af kampvognene må anses for ganske vellykket, er de mindre sårbare over for fjendens ild og beskytter samtidig piloten. Med hensyn til manøvredygtighed, så ... En panser vejer 120 kilo, og det er ikke så let for os at lette det ...
  Besatte Adolf foreslog:
  - Prøv at forbedre Fokken-Wulfs aerodynamiske kvaliteter. Primært på grund af vægtreduktion er det nødvendigt at bøje vingespidserne for at øge køretøjets kontrollerbarhed og manøvredygtighed. Derudover vil det installere beskyttelse for den bagerste halvkugle... Hvad angår placeringen af motoren foran pilotens kabine, beskytter dette piloten, men kræver, at køretøjet er udstyret med en udstødningsanordning. I øvrigt kan selve motorens form gøres mere strømlinet, hvilket vores industrifolk bestemt bør tage højde for. Hvad med arbejdet på ME-309?
  Messerschmitt var noget chokeret:
  - Vi arbejder på det her, store Fuhrer. De beregnede egenskaber lover at øge køretøjets hastighed, op til 740 kilometer i timen, når det er bevæbnet med syv skydepunkter! Dette vil være den mest magtfulde død for briterne...
  Adolf afbrød:
  - Efterbehandling skal ske hurtigere. Og du, Speer, fremskynder udviklingen af den nye hurtigtskydende 30-millimeter flykanon. Den kan også med stor succes bruges til at skyde mod jordmål og mod fjendtlige fly! Den nye ME-309 bør erstatte den tidligere ME-109. Med hensyn til din ME-262 jetmaskine, desværre, har den mange ulemper: tung vægt, lav driftssikkerhed, for høj ulykkesrate... Jeg skitserer selv den jet, vi skal bruge.
  Adolf Hitler begyndte at tegne en bil ved at bruge sin viden om moderne jetjagere. Dog ikke de mest moderne, men fra omkring halvtredserne, for at tilpasse dem til det nuværende produktions- og teknologiniveau. Han lagde særlig vægt på teknologien til at ændre vingestrygningen. Forklarer alle fordelene ved et sådant design:
  - Under landing og start vil sweep falde, og under flyvning vil det stige. Kun på grund af dette vil et jagerfly med en moderne ME-262-motor være i stand til at accelerere til 1.100 kilometer i timen. Og dens vægt vil være betydeligt mindre.
  Messerschmitt kiggede på diagrammet, rynkede sin høje skaldede pande og pressede ud:
  - Genialt! Men min Fuhrer, hvor har du fået så dyb viden om aerodynamik?
  Den besatte Adolf kneb sine øjne listigt sammen:
  - Hvad med aerodynamik? En begavet person er normalt begavet i alt! Og middelmådighed er også middelmådighed i Afrika! Hvad er der galt med Arado-bombeflyet? Vis mig diagrammet?
  Hit-and-miss Fuhrer tog et hurtigt blik og rystede negativt på hovedet:
  - Nej, det duer ikke! Ideen med trolleyen er ikke god, fordi flyet ikke vil vende rundt og styrte ned. Kræver konventionelt optrækkeligt landingsstel. Overvej nogle designændringer for bedre aerodynamik. Uden unødvendig opfindelse, men med opfindsomhed.
  Adolf gik amok og kom med et par flere kommentarer:
  - Gryphon Xe-177-flyet har et ekstremt upålideligt kraftværk. Den skal udskiftes med det samme, med de nyeste stempelmotorer, i første omgang fire stående hver for sig. Så til de mest moderne motorer med en effekt på 2950 hestekræfter. Med hensyn til evnen til at slå fra store højder og i et dyk, så... Begynd at udvikle Xe-277, denne maskine vil også blive et nemesis-våben. Men det vigtigste er jetbomber. Dette er en prioriteret opgave. For eksempel er det sådan, Yu-287 skal være.
  Führeren lavede igen en skitse med fremadsvejede vinger, der forklarede visse nuancer til designerne. Adolf blev alvorligt revet med og viste visse diagrammer. Især den haleløse bombefly. Og at designet af en flyvende jetmaskine er mere end lovende. Og på samme tid er køretøjet i stand til at bombe selv amerikansk territorium. Han indikerede direkte, at designere fra hele Europa og endda jøder skulle involveres i arbejdet. Til sidst indså han, at designerne allerede havde travlt nok, lod han dem barmhjertigt gå og efterlod kun Lippisha. Führeren råbte:
  - Og jeg beder dig, Alexander, om at blive! Du får til opgave at skabe nye, ekstremt effektive våben.
  Lippisch blev overrasket:
  - Jeg vil være dig taknemmelig, Führer!
  Terminator Hitler begyndte at forklare:
  - Du kender selvfølgelig teorien om Wieselsberger, som engang var assistent for professor Prandtl i Göttingen. Han var den første til at udvikle teorien om skærmens indflydelse på den underliggende overflade...
  Lippisch nikkede smilende:
  - Du ved det godt, min Führer! Ja, jeg kender denne teori!
  Den besatte Adolf fortsatte:
  - Vi skal skabe en ekranoplan - en slags hybrid af en torpedobåd og en vandflyver. Den flyver faktisk meget lavere, omkring 20-40 centimeter fra vandet. I dette tilfælde består luftmassen, der understøtter ekranoplan-båden, af to dele. Den ene er en frossen bæk under vingen; den anden - ret ubetydelig - kommer ud under vingen i området ved bagkanten og bliver konstant genopfyldt med luft, der kommer fra oven, fra vingespidsen.
  Lippisch bekræftede let:
  - Virkelig min Fuhrer!
  Den besatte Adolf fortsatte:
  - Men hovedmassen af luft forbliver under lejefladen og skaber et tryk der, der er næsten lig med hastighedstrykket. Den spiller rollen som en slags luftskøjtebane, langs hvilken ekranoplan-båden "ruller" som et urværk! Den første, der brugte dette i praksis, var den finske ingeniør Kaario, som udviklede en simpel rektangulær vingeslæde, der glider over sneen ved hjælp af en skærm og fik endda patent på det. Desværre satte militæret ikke pris på en sådan opdagelse i tide. De siger, at den russiske professor Levkov udførte lignende eksperimenter... Det vil sige, at dette kunne blive et nyt mirakelvåben, der er i stand til at levere bomber, torpedoer og landende tropper til Storbritanniens kyst, med et flys hastighed og med samtidig usynlig for radar. Plus flere ødelæggende angreb på engelske skibe! Enig?
  Lippisch fumlede med hånden, de hjælpsomme servitricer skænkede ham noget juice... Efter at have drukket lidt, bemærkede designeren:
  - Ja, det er en rig idé, selvom der vil være nogle tekniske problemer. For eksempel bæredygtighed...
  Den besatte Adolf nikkede venligt:
  - Jeg skitserer et groft diagram for dig, det er bedre at gøre det, og du vil selv pudse de små tekniske detaljer. Kroppen skal være lang, minde om et flyskrog, flyder ind i en delfin-cockpitnæse, konvekse forruder og turbojetmotorer... Selvom det er muligt, at stempelmotorer også vil fungere i de første modeller. Og når denne kolos slæbes ud i åbent vand, vil motorerne brøle øredøvende, og det smalle rovdyr vil eksplodere som en hval og kaste en sky af sprøjtevæske op. Husk, denne kolos er i stand til at fare som en jager et par meter fra vandoverfladen.
  Lippisch fløjtede i ægte beundring:
  - Du har en rig fantasi, Führer!
  Dashing Adolf blev endnu mere inspireret:
  - Selvfølgelig ville det være et mirakelvåben. Ekranoplaner er trods alt ikke bange for storme. De er ikke bange for is - de flyver over den. De er ikke truet af sumpede flodmundinger og kystklipper, som almindelige skibe kan bryde på, og lavvandet er generelt som en børnedam. De er i stand til at lande tropper overalt: fra den afrikanske kyst af skeletter med dens djævelske rev, til begge kyster i USA, de arktiske lande i Canada og Alaska. Der ville være flere hundrede af disse maskiner, og Storbritannien ville falde om to måneder.
  Lippisch bemærkede frygtsomt:
  - Og minerne?
  Führeren lo:
  - Det er lige præcis minerne! De truer hverken under vandoverfladen eller på lavvandet! Samt torpedoer fra ubåde. Og han er selv et ideelt våben til at bekæmpe de mest avancerede ubåde og ramme dem med dybdeangreb. Derudover kan ekranofly affyre missiler og miner mod fjendtlige skibe. Ja, selvfølgelig vil jeg introducere dig til designet af guidede bomber. Og selvfølgelig landinger... Et ideelt middel til at levere landgangsstyrker, ikke kun med infanteri, men også med kampvogne! Så vil hele krigens natur ændre sig på én gang! Forstår du Lippisch, hvilken virksomhed stoler Fuhrer på dig?
  Designeren spurgte mere merkantilt:
  - Hvad med priserne?
  Seriøs Adolf bekræftede:
  - Selvfølgelig, de mest generøse, et jernkors med diamanter, lande, kolonier, undersåtter! Hvis vi erobrer hele Afrika, vil der være jord nok til alle!
  Lippisch udtalte:
  - Hvis der gives penge og midler, vil ekranoplanen være klar, men... Jeg har også projekter til en haleløs jager.
  Terminator Fuhrer skyndte sig at berolige opfinderen:
  - En haleløs jetbomber, jeg har allerede skitseret den, andre vil tage sig af den. Hvor praktisk og en fighter! Ekranofly er vigtigere, fordi de er et fundamentalt nyt våben... Derudover har Gotha-firmaet meget dygtige designere, der vil gøre dette. I mellemtiden skal du arbejde på ekranofly. Generelt, nu har jeg en masse presserende sager, jeg mangler stadig at tale med tankgeneralerne... Ordren vil blive givet til dig...
  Lippisch forlod Führeren meget inspireret. Adolf mente, at det måske ville være bedre først at tale med atomfysikere om at skabe en atombombe og i fremtiden en brintbombe, men han besluttede ikke at gøre for meget og lade sig selv og andre mennesker ad gangen.
  Der var flere designere, herunder de mest berømte: Porsche og Aders. Generelt, hvis tyskerne havde en kvalitativ overlegenhed over sovjetterne inden for luftfart og ubådsflåden (selvom ikke alle indrømmer dette!), så var Panzervales tankflåde mærkbart bagud. Især de sovjetiske KV-køretøjer, T-28, T-34, var de tyske overlegne med hensyn til rustning og bevæbning, og T-34 også i køreegenskaber. Kanonerne på tyske kampvogne er dog ikke stærke nok til de engelske Matildas og Cromwells, meget mindre dem, der allerede er udviklet af designerne af Churchills og Challengers. For ikke at nævne svagheden ved rustningen af tyske designs...
  Efter at have inviteret gæsterne til at sætte sig ned, begyndte Fuhrer at læse moralen:
  - Desværre har Tyskland i øjeblikket ikke en pålidelig panserværnspistol... Udstyret med en 50 mm T-3 kanon, kan de kun stryge pansringen af Matilda eller KV... Men Matilda gik i tjeneste med Storbritannien allerede før begyndelsen af Anden Verdenskrig. Vi har selv fanget Matildas, hvis frontalrustning ikke kan trænge igennem. Nå, de sovjetiske KV'er kan ikke engang trænge ind i siden eller skroget. Det maksimale, vores bil kan gøre, er at bryde sporet! Det vil sige, at I designere har sat os i en sådan position, at fjendens kampvogne er meget stærkere end vores med hensyn til rustning, og de nye amerikanske "Grants" og "Shermans" klar til masseproduktion er overlegne i bevæbning. For ikke at nævne russiske køretøjer med en 76 mm kanon. Og hvordan løser du opgaven med at skabe nye kampvogne, især med en 88 mm pistol.
  Porsche svarede forvirret:
  - Selvfølgelig udfører vi lignende udviklinger, store Fuhrer. Den 26. maj gav Våbendirektoratet os en ordre på en 45 tons ViK -4501 kampvogn. Det skulle være præcis sådan, med en 88 mm antiluftskyts omdannet til et kampvognstårn. Vi har allerede foreløbige tegninger. Du kan sætte dig ind i dem, fantastisk.
  Führeren spurgte:
  - Er du Aders?
  Erwin nikkede:
  - Tilbage i fyrrerne blev vk -3001 testet med succes. Et nyt tungt køretøj, med en 75 mm kanon. Vi har et lignende våben i panserværnsmodellen, men det er endnu ikke sat i masseproduktion. Derudover blev der arbejdet på at skabe T-6, der vejede op til 65 tons. Og en lettere model på 36 tons. Vi prøver en fantastisk Fuhrer.
  Adolf, der forestillede sig, at han kunne det hele, begyndte hurtigt at undersøge tegningerne. Her er de første skitser af den formidable "Tiger", Tysklands mest berømte kampvogn fra Anden Verdenskrig. Denne bil blev berømt under Kursk Bulge. I sovjettiden blev "tigre" generelt udskældt, men så blev holdningen til denne bil mere objektiv. For sin tid var denne tank selvfølgelig ikke dårlig. Under den første store træfning med vores KV'ere slog tre tigre ti sovjetiske køretøjer ud, og de slap selv uden skader. Den største fordel ved dette køretøj var dens kraftfulde 88 mm kanon, som i lang tid ikke havde en værdig modstander. På Kursk Bulge blev nazisterne dog stadig besejret på trods af den kvalitative overlegenhed inden for teknologi... Statistikker over kampbrugen af dette køretøj, såvel som forholdet mellem tab, taler generelt om det som et af de bedste køretøjer i anden verdenskrig. Men manglerne er også synlige med det blotte øje. Tung vægt på 56 tons, med panser på kun 100 millimeter (kun 80 sider!), høj højde, mangel på rationelle panserhældningsvinkler og dårlige køreegenskaber. Generelt var IS-2-tanken, der vejede ti tons mindre, tigeren overlegen i både rustning og bevæbning... Men denne kampvogn dukkede først op i februar 1944. Den "Royal Tiger" vejede generelt 68 tons, med frontalpanser på 180 millimeter... Selvfølgelig var sådan en tank ikke egnet til krig i Afrika, i ørkenen, til landing, det er bare en maskine som et øre af ler med fødder af ler. Nej, selvfølgelig, for sin tid var "Royal Tiger" meget effektiv, den kunne ødelægge flere fjendtlige kampvogne i en kamp og slog en gang femogtyve "Shermans" ud inden for en time. Der så ud til at være information om treogtyve T-34 kampvogne ødelagt af tigeren under et slag. Men under alle omstændigheder er denne tank simpelthen legemliggørelsen af irrationel brug af kraft og vægt. Men for eksempel den sovjetiske T-54-tank... En slags legemliggørelse af den vellykkede rationelle brug af faktisk tidligere teknologier fra Anden Verdenskrig.
  Führeren udtalte bestemt:
  - Nej, mine herrer! Dette projekt er ikke egnet! At lave et køretøj, der vejer seksoghalvtreds tons med kun 100 millimeter rustning... Hvor er vores berygtede tyske effektivitet og rationalitet?
  Aders bemærkede frygtsomt:
  - Den franske S-2, med en vægt på 70 tons, havde panser på 45 millimeter...
  Fuhrer-Terminator afbrød vredt:
  - Det her er en kampvogn fra tiden under Første Verdenskrig. Men den russiske KV-2 havde en 152 millimeter haubits og vejede 52 tons. Men dette er 152 millimeter, ikke 88.
  Derfor giver jeg dig opgaven med en 88 mm kanon på 71 kaliber, til en tank med en vægt på ikke mere end fyrre tons og frontalpanser på mindst 180 millimeter, sider og skrog på 150 millimeter, en motor på seks hundrede , syv hundrede hestekræfter. Og denne tank skal sættes i masseproduktion senest om seks måneder.
  De tyske designere blev blege, og deres hænder rystede. Alexander kiggede hånende på dem. Opgaven var i sandhed meget vanskelig; bevæbning og rustning typisk for "Royal Tiger" model 1944, men du skal holde vægten nede med 28 tons! Adolf anså dette dog for rigtigt og gav endda Porsche et venligt slag på skulderen:
  - Bliv ikke ked af det, jeg vil selv tegne dig en optimal ordning, hvor du kan klare dig med en så relativt lille vægt. Jeg er ikke en tyrann, men en rationalist. Du skal bare bygge en masse om. Især ved at placere transmission og motor sammen.
  Aders bemærkede trist:
  - Det vil skabe visse problemer for os. Især vil et sådant arrangement have følgende ulemper....
  Hårde Adolf afbrød:
  - Selvfølgelig vil der være nogle problemer, men i princippet kan de sagtens elimineres. Især i tekniske termer. Men du kan placere motoren meget mere kompakt, flytte affjedringen og... Tankens højde skal sænkes til to meter, og besætningen skal placeres tilbagelænet, så bliver alt meget mere rationelt.
  Führeren begyndte at lave en skitse, en slags tegning, af typen af den mest populære sovjetiske tank i efterkrigstiden, T-54. Dette køretøj var så vellykket, at det blev lanceret i 1947 og blev brugt under kampene i Afghanistan med Taleban; irakiske tropper kæmpede med den amerikanske hær under Desert Storm og Operation Shock and Awe eller Iraqi Freedom. " I alt blev mere end 70 tusinde af disse tanke produceret. Og at bilen var meget vellykket. Med en vægt på 36 tons, frontalpanser på 200 millimeter og en kanon på 100 millimeter kaliber. Denne type kæmpede med succes med både amerikanske Patons og Pershings under Koreakrigen. Så for dette teknologiske niveau er modellen meget velegnet og realistisk til implementering. Og ret let at fremstille - billigt... Hvad angår den tyske 88 mm 71 El-kanon, var den tilstrækkeligt gennemtrængende til alle kampvogne fra Anden Verdenskrig (med undtagelse af frontalpansringen på IS-3, som kom i drift i maj 1945!). Hvad med IS-3? Kampvognen er fremragende med hensyn til rustning, og tårnet, som fik en geddeform. Det er rigtigt, at køreegenskaberne var dårlige, og den blev snart afbrudt. Så var der flere modeller, IS-4, og så videre, indtil de slog sig ned på IS-10, omdøbt til T-10 efter Stalins død. Og dette viste sig at være den sidste sovjetiske tunge tank. Khrusjtjov forbød al udvikling af tunge køretøjer, og hans efterfølgere reviderede ikke dette!
  Generelt har tyskerne brug for en kampvogn tungere end fyrre tons, hvis de selv på en mellemstor kampvogn kan installere en kanon, der kan trænge igennem 193 millimeter panser i en afstand af 1000 meter?
  Amerikanerne forlod hurtigt tunge kampvogne, og vægten af Pershing oversteg ikke 42 tons, og Sherman generelt 32. Men efter at det blev klart, at en krig med USSR var ved at bryde ud, dukkede et monster op med en 120 mm kaliber kanon og en indledende projektilhastighed på næsten 1000 meter i sekundet. Imidlertid blev amerikanerne hurtigt desillusionerede over denne kampvogn. Før IS-10'erens fremkomst var den mest populære efterkrigskampvogn IS-4, med frontalpanser på 250 millimeter og sidepanser på 170... Et pålideligt køretøj, selvom det vejede mere end 60 tons. Under alle omstændigheder skal du bestille oprettelsen af en tung tank til Tyskland, men ikke mere end 50 tons. For eksempel vejede IS-10 lige 50 tons, havde frontalpanser på 290 millimeter og en pistol på 125 millimeter... Hvilken kaliber er i øvrigt den mest succesfulde? Under krigen havde de mest populære Sherman og Churchill modeller panser på 100 og 152 millimeter (frontal). Nå, "Royal Tigers" klarede det ret godt... Men "Panther" begyndte at halte lidt bagud i kaliber 75 mm, selvom projektilets høje begyndelseshastighed blev utilstrækkelig. Derfor dukkede "Panthers" med 88-millimeter kanoner op, dog kun i slutningen af krigen, og der var kun få af dem. Men det faktum, at Wehrmacht ikke havde planer om at genopruste kampvogne og panserværnskanoner med en større kaliber, tyder på, at denne situation passede alle. Der var ganske rigtigt en Jagdtiger selvkørende pistol med en 128 mm kanon og 250 mm frontal panser, men kun 71 af dem blev produceret og i så lille en mængde kunne de ikke påvirke krigens gang. Forresten, det interessante er, at på det tidspunkt, hvor Jagdtigerne overgav sig, var 43 flere i drift, hvilket indikerer den ekstreme overlevelsesevne af en sådan maskine.
  Forresten beordrede Stalin, at IS-2 øjeblikkeligt skulle bevæbnes med en 122 mm kanon, selvom dens gennemtrængende kraft var overdreven for tyske kampvogne (bortset fra "Royal Tiger", men kun 458 sådanne kampvogne blev produceret). Mange rådede diktatoren til at begrænse sig til en 100 mm tønde. Og faktisk viste den selvkørende T-100-pistol sig at være den bedste med hensyn til dens overordnede kampegenskaber. Jo større kaliber, jo mindre forsyning af granater, jo lavere skudhastighed, projektilets begyndelseshastighed, rækkevidde og nøjagtighed af ild... Men tyskerne havde den mest massive kampvogn, T- 4, og de selvkørende kanoner baseret på den, vejede kun 22-24 tons. Panzer selvkørende pistol var imidlertid meget vellykket: Panthers bevæbning og frontalrustning var næsten identisk med dens egen, med så lav vægt og højde. Det vil være nødvendigt at bestille lancering af flere simple og billige "Panzers" i produktion.
  Og hvad med pistolens kaliber? For panserværnskanoner er en kaliber på 128 millimeter for stor; det er bedre at bruge det som et angrebsvåben og vælge et mellemliggende på 105 millimeter.
  Adolf viste de tyske designere diagrammet:
  - Dette er vores nye hemmelige våben! Tanken skal testes i de kommende måneder. Dens kampbrug vil være i 1943. I mellemtiden har du også et projekt om at skabe en tung kampvogn med 105 mm kanoner. Samt lette selvkørende kanoner. Så kom på arbejde mine herrer.
  Aders protesterede frygtsomt:
  - Det design, du foreslog, ser attraktivt ud, men problemet er, at denne tank ikke er i ånden i vores traditioner... Og besætningen vil være utilpas...
  I stedet for at svare drak Adolf noget saft og foreslog:
  - Måske kan vi spise frokost, kammerater. Generelt kan denne tank produceres i store mængder, og jeg tror ikke, at amerikanerne og briterne vil producere noget bedre inden krigens afslutning. Og i dag kan du spise lidt kød...
  Pigerne dækkede hurtigt bord. Alexander, der indså, at Fuhrerens mave, fravænnet fra kød, kunne blive syg, valgte at forblive tro mod sig selv og spiste kun lidt stør, mens han huskede Sobakevich fra deres "Dead Souls". Hmm, indtil videre ser han ud til at gøre alt rigtigt. Sætter økonomien på krigsfod, erklærer total krig, vedtager love, der skulle have været vedtaget tilbage i 1939... Hitlers langsommelighed med militarisering førte til mangel på våben, og netop i kvantitativ henseende... Desuden har den berømte MP- 44 stormgevær... Fremragende i sine kampegenskaber, en ting, der på nogle måder er endnu bedre end de første Kalashnikov-modeller. Det er bare lidt tungt... Måske kunne vi virkelig bruge AKM kampgeværet som grundlag? Eh, det ville være rart at skabe et våben, der kombinerer nøjagtigheden af den amerikanske M-16 med skudhastigheden og pålideligheden af AKM. Generelt udvikler udviklingen sig ujævnt. For eksempel tilførte motorer i tanke ikke meget strøm, men computeren blev fuldstændig utilgængelig. Men han har viden om fremtiden, men hvad kan han tilbyde af for eksempel en olieerstatning. Indtil nu har de ikke selv i Amerika lært, hvordan man effektivt producerer benzin fra kul! På trods af stigende oliepriser. Nå, hvad kan han ellers tilbyde. Dynamisk beskyttelse, turbogeneratormotorer... Og dette vil ske, men lidt senere, for ikke at skynde sig at lægge trumfkort ud. På halvfjerds år er fremskridtet gået langt frem, men indtil alderdommen er besejret, er sygdom også, og mennesket er ikke Gud! Desuden er der på nogle måder endda en regression... For eksempel en stigning i religiøsitet, især i Rusland og det post-sovjetiske rum, såvel som i islamiske lande. Men de store tænkere fra renæssancen og moderne tid forudsagde, at religionen gradvist ville dø ud!
  Men pudsigt nok vokser religiøs ekstremisme... Og præster blander sig mere og mere i statspolitik. Og i denne situation er myndighedernes politik uforståelig; tror de virkelig seriøst på, at sandheden er i ortodoksi eller islam? Alle disse uddannede og kloge mennesker? Hvis ikke, hvad er så meningen med at opgive den sekulære model for stat? For effektivitetens skyld i forvaltningen af masserne? Men det er netop ortodoksi, der har bevist sin ineffektivitet som statsreligion... Faktum er, at med et formelt grundlag for kristendommen og først og fremmest Det Nye Testamente, har ortodoksien den pacifistiske lære som grundlag: ikke gøre modstand. ond og elsk din fjende! Men samtidig er imperiets egentlige politik aggressiv og kræver vold og erobring. Det er det, der giver anledning til modsætningen mellem form og essens. Selvom mange mennesker ikke bevidst forstår dette, så mærker de det ubevidst!
  På grund af dette er den ortodokse lære ineffektiv, blottet for logik, idet den forsøger at være imperialistisk og kristen på samme tid. Og Christian betyder jøde og pacifist! Bibelen er jo næsten udelukkende skrevet af jøder, og måske endda helt, fordi apostlen Paulus siger, at fordelen ved jøderne er stor, fordi de er blevet betroet Guds ord! Det betyder, at en russer ikke skal tro på Bibelen! Det betyder, at der er brug for en anden tro, men ikke længere baseret på de jødiske skrifter... Hvilken? Det bør udvikles af erfarne fagfolk og psykologer under vejledning af FSB! Så vil mange modsætninger blive løst med succes...
  Det skal siges, at et barn, der læser evangeliet, aldrig vil blive en stærk, modig, grusom kriger, der elsker Rusland! Og hvilket land er berømt i Bibelen? Israel!
  Sandt nok er Adolf selv besat, denne spiller, der har fundet sig selv i Hitlers sted, vil slet ikke skærpe jødeforfølgelsen. Tværtimod vil nyttige jøder nyde fordele og arbejde for Det Tredje Rige. Der vil ikke være noget sådant nonsens som at skyde jødiske videnskabsmænd eller kunstnere! Men det er for tidligt at ophæve antisemitiske love. For det første kan folk misforstå, og for det andet er dette en kilde til rigdom og en meget solid kilde! Men det er selvfølgelig muligt at mildne antisemitiske politikker til gengæld for jødisk støtte.
  Hvad skal man gøre med paven? Forholdet til Vatikanet er langt fra ideelt, men åben krig vil kun bringe skade på dette stadium. Det betyder, at du skal søge støtte fra Vatikanet, men samtidig insistere på dine interesser... Ideelt set skal du sætte din marionet på Peters trone og gradvist reformere religionen...
  Porsche afbrød Adolfs tanker:
  - Vi er meget tilfredse med din middag, Führer!
  Den besatte Adolf smilede elskværdigt:
  - Nå, for nu vil jeg mødes med Himmler, og så lade Heinseberg komme. Og se, gutter: I har fået meget strenge deadlines!
  Führerens hær bevægede sig tværs over Afrika. Og det holdt forsvaret mod USSR.
  Om vinteren indledte den røde hær en offensiv på Rzhev-afsatsen, men nazisterne ventede der og var i stand til at afvise slaget. I syd holdt tyskerne også stand og holdt fast i Oryol- og Kharkov-retningerne. Og kun i nærheden af Leningrad var sovjetiske tropper i stand til at udføre Operation Iskra, men kampene varede næsten en måned, og sejren blev købt til en ekstrem høj pris.
  Krauterne overlevede på en eller anden måde vinteren '42 - '43.
  Men i foråret er det meste af Afrika allerede erobret af dem. Og Führeren tester fredens vand med Storbritannien.
  Churchill er noget kold over dette. Selvom Storbritannien lider nederlag efter nederlag.
  Det er heller ikke klart med Japan - Slaget ved Midway blev tabt af Amerika, og mens samuraierne slår den store Yankee-flåde stykke for stykke. Og Amerika kan ikke drage fordel af sin numeriske overlegenhed til søs og i luften.
  Hitler ønsker at angribe mod USSR, men selv efter meddelelsen om generel, total mobilisering har han for lidt styrke til dette. Da Krauts er spredt over hele Afrika.
  Om sommeren er den røde hær selv klar til at rykke frem. Men efter at have erobret Afrika danner nazisterne kolonitropper. Og de får yderligere ressourcer.
  De bruges til at producere Lion, Tiger og Panther tanks. Dataene givet til monsteret var dog ikke helt vellykket. For dyrt, for tungt. Sandt nok, til forsvar er Panther en god tank destroyer, med en hurtig-ild kanon.
  Men den mest mislykkede var "Lion", tung, dyr, men ikke særlig effektiv. Pistolen er for kraftig mod sovjetiske fireogtredive kampvogne og lette kampvogne, og skudhastigheden er meget lavere end Panther og Tiger. Og rustningen er dog bedre end "Tigerens", og også ved rationelle skråninger. "Lion" viste sig at være som en stor "Panther", der vejede halvfems tons og en motor på otte hundrede hestekræfter. Men noget hurtigere end i den virkelige historie kom "Tiger"-2, 22 tons lettere, i produktion. Tæt på beskyttelsesniveauet til "Lion", men mere mobil, letvægts. Pistolen er dog af 88 mm kaliber - mod 105, men ganske tilstrækkelig til at ødelægge alle sovjetiske kampvogne. Og det væsentlige er en hurtigere skudhastighed - otte skud mod fem.
  Så "Lion" er et barn af et tysk, dystert geni, der ikke slog rod.
  Tyskerne erobrede hele Afrika, inklusive Madagaskar, hen over sommeren. Stalin ventede for længe.
  Måske regnede han selv med, at tyskerne ville indlede en offensiv. Især når man ser hvordan Lion, Tiger og Panther tanks ankommer. Men Krauts løste stadig problemer på det mørke kontinent.
  Stalin gik glip af øjeblikket. Offensiven af sovjetiske tropper begyndte i retning af Orel og Kharkov. Lige hvor tyskerne var godt forberedte. Og det var ikke muligt at opnå taktisk overraskelse. De allerførste kampe viste, at "Panther" præsterer fremragende i forsvaret. Ikke dårligt og "Ferdinands". De er også gode.
  Og Tiger er en produktiv tank. Og han scorer godt. Tyskerne forsvarer aktivt. Og modstå fjendens slag. I tre måneders meget stædige kampe rykkede Den Røde Hær kun femten kilometer frem. Og hendes tab var betydelige.
  To dusin engelske fly fløj hen over de camouflerede piger, de mærkede sandsynligvis ikke noget og var allerede begyndt at forsvinde ud over horisonten, da der pludselig blev hørt nye mistænkelige lyde. Madeleine kommanderede:
  - Alle ligger ned og rør dig ikke!
  Pigerne frøs, de ventede på noget. Og så dukkede lette transportere og lastbiler op bag klitten. At dømme efter designet er den lavet i England og Amerika. De bevægede sig langsomt mod Tunesiens hovedstad. Madeleine var lidt forvirret. Hun mente, at frontlinjen stadig var langt væk, hvilket betød, at briterne endnu ikke ville nå at dukke op. Eller rettere sagt, de skal ikke dukke op. Og her haster en hel klumme. Selvom det måske er mindre end en bataljon... Hvem er de, en kampgruppe, der har omgået ørkenerne på en slet ikke sammenhængende front, ønsker at rode rundt bagved. Det virker logisk, selvom de med teknologi er nemme at få øje på i ørkenen. Under alle omstændigheder skal du sende radio til dine venner, men ikke åbne ild. Desuden er der kun hundrede af dem, og der er mere end tre hundrede briter!
  Gerda hviskede til Charlotte:
  - Det er englænderne! Det er første gang, jeg har set dem så tæt på!
  Den rødhårede ven, der også var ret nervøs, svarede:
  - Ikke noget specielt! Og blandt dem er der så mange sorte!
  Faktisk var mindst halvdelen af englænderne sorte. Og søjlen bevægede sig langsomt, og de sorte hylede stadig... De kom tættere og tættere på...
  Her kunne en af pigernes nerver ikke holde det ud, og hun affyrede en maskinpistol. I samme sekund åbnede resten af krigerne ild, og Madeleine gøede for sent:
  - Brand!
  Flere dusin englændere blev mejet ned på én gang, en af lastbilerne brød i brand. Resten af briterne åbnede ild uden skels. Madeleine greb øjeblikket og råbte:
  - Smid offensive granater sammen!
  Piger fra elite SS-bataljonen "She-Wolf" kaster granater langt og præcist. Og at de er blevet trænet siden barndommen, og også har gennemgået særlige teknikker. Det er når du træner med elektrisk stød, du er lidt langsom med kastet og du er chokeret. Gerda og Charlotte smed også deres gaver. Og briterne er pladask og på hovedet... Det er så sjovt. De skyder tilfældigt, og de sorte skriger stadig i et uforståeligt sprog. Det er helt klart svineri...
  Og Gerda skyder og kaster, mens hun også synger:
  - Der er et mareridt i SS'ernes elever! Et hop - et slag! Vi er hun-ulve - vores metode er enkel! Vi kan ikke lide at trække kattens hale!
  Charlotte knurrer også som svar. Kuglerne, der blev affyret af hende, brækker kraniet i fragmenter. Og så stikker de øjnene ud. Her er en bange sort mand, der stikker sin blonde partner i siden med en bajonet. Han vil spytte blod som svar. Charlotte synger med:
  - Engle fra det stjerneklare mørke helvede! Det ser ud til, at alt i universet vil blive ødelagt! Du skal flyve ind i himlen som en hurtig falk! For at beskytte sjæle mod ødelæggelse!
  Briterne handler uorganiseret, de fleste af dem er kolonisoldater: sorte og indere, arabere. Enten falder de, fryser eller springer tværtimod skarpt op og begynder at løbe rundt som skøre harer. Pigerne skyder dog præcist, og selvom granaterne ikke flyver langt, er fragmenterne tykke! Der er allerede få fjender tilbage. Madeleine skriger på engelsk, hendes stemme er så øredøvende høj, at du ikke engang behøver en megafon:
  - Overgiv jer, og vi skåner jeres liv! I fangenskab vil du have god mad, vin og sex!
  Det virkede med det samme, og når de først giver op... Hænderne op og...
  De samlede halvtreds fanger, halvdelen af dem sårede. Madeleine kommanderede:
  - Afslut de sårede!
  "Hun-ulvene" affyrede uden ceremoniel kugler ind i tindingerne på dem, der ikke kunne stå på deres fødder, og resten blev læsset ind i biler og kørt til den nærmeste base.
  Efter ørkenens varme sand er Gerdas bare fødder meget glade for at mærke det bløde gummi. Hun stønner endda saligt... Amerikanske lastbiler er meget komfortable og ryster ikke under turen. Efter at have vundet er pigerne glade. Charlotte spurgte Gerda:
  - Hvor mange dræbte du?
  Pigen trak forvirret på skuldrene:
  - Ved det ikke? Jeg var ikke den eneste, der skød... Men jeg tror, der var mange!
  Charlotte har beregnet:
  - Vi er hundrede af os, han dræbte omkring tre hundrede, hvilket betyder tre per bror, altså per søster! En imponerende start på krigen!
  Gerda viftede ligegyldigt med hånden:
  - Det er ikke vigtigt for mig! Det vigtigste er, at ikke en eneste ven døde. Selvom dette selvfølgelig er statistik, blev tre hundrede fjender ødelagt, og på vores side blev kun to ulvekrigere lettere såret. Jeg er endda overrasket over, hvordan vi endnu ikke helt har erobret Afrika med sådanne krigere.
  Charlotte ødelagde straks stemningen:
  - Nå, vi tabte til disse uheldige krigere i det attende!
  Gerda rystede vredt på sit lyse hoved, som dækket af nytårssne:
  - Det er på grund af forræderi! Men faktisk var vi tættere end nogensinde på sejren, og det var tydeligt for alle, der ikke er blinde! Ak, vi blev afbrudt!
  Charlotte indvilligede og kløede behændigt bag sit venstre øre med sine bare tæer:
  - Ja, forræderi, sabotage, middelmådighed af militæret... Men vi knækkede stadig russerne og tvang dem til at overgive sig i 1918! Åh, det ville være rart at gå en tur gennem Ruslands vidder, det er køligt der, men her er varmt!
  Gerda fnisede muntert:
  - Men i Rusland er der så hård frost... Men når jeg løb barfodet gennem sneen i bjergene, ved jeg, hvilken tortur det er.
  Charlotte blottede sine tænder:
  - Lille Gerda løber barfodet gennem den brændende sne... Dette er symbolsk, som i et eventyr... Eventyr om en ren, stadig barnlig og slet ikke egoistisk...
  Gerda blinkede muntert til sin veninde:
  - Det er som om, vi skal til Führeren?
  Charlotte bekræftede:
  - Næsten! Vi kører bare og løber ikke barfodet hen over det varme ørkensand. Og endda efter sejren.
  Den bundne sorte mand mumlede på tysk:
  - Forfærdelige engle, jeg er klar til at tjene dig! Du er en gudinde, jeg er din slave!
  Charlotte strøg den sorte fanges brune krøllede hår med sin let ru fod:
  - I sorte er allerede slaver af natur! Dette er selvfølgelig på den ene side godt, nogen skal arbejde hårdt fra daggry til skumring, udføre ringe arbejde... Men en slave af sin natur, af sin modbydelige natur, er en forræder og kan ikke betros med et våben . Vi tyskere er til gengæld den mest kulturelle og højt organiserede nation på Jorden. En stor nation af krigere, og det er ikke uden grund, at tyske lejesoldater tjente i alle europæiske hære og endda i Rusland, oftest i kommandostillinger!
  Gerda sagde voldsomt:
  - Ja, du vil tjene os som slave. Vi har specielle menagerier til sorte. Og lige nu skal du bare gøre...
  Charlotte foreslog:
  - Lad ham kysse vores fødder. Det vil trods alt være behageligt for os, og Niger ydmyger sig selv.
  Gerda rystede kraftigt på hovedet:
  "Jeg ved ikke, hvordan du har det, men det er ulækkert, hvis ariernes rene hud rører ved læberne på den ildelugtende Niger." Så...
  Charlotte var uenig:
  - Ikke rigtig! Tværtimod ville jeg gerne have det. Jamen se...
  Den brændende rødhårede skønhed stødte sit lille ben mod den sorte mand. Han begyndte entusiastisk at kysse gudindens lange, glatte, mejslede fingre. Og pigen smilede kun ømt som svar, den sorte mands tykke læber kildede hans solbrune hud. Fangens tunge løb hen over pigens elastiske, let støvede fod. Det er stadig rart, når man ydmyger en stærk mand på næsten to meter.
  Gerda var overrasket:
  - Det er mærkeligt, men føler du dig ikke væmmet?
  Charlotte smilede:
  - Ikke rigtig! Hvorfor skulle jeg væmmes?
  Gerda valgte at tie: hvorfor skulle hun blande sig i sin vens anliggender? Faktisk blev de opdraget til, at en tysk kvinde ikke kun skulle være en kriger, men også en kærlig, blid hustru og en sund mor. Men hun har ikke selv tænkt på fyre endnu, måske på grund af hård fysisk anstrengelse, eller har simpelthen ikke fundet sit match endnu. Charlotte ser dog også ud til at være træt af det. Hun slog den sorte mand i næsen med sin ankel, så meget at hans næse begyndte at flyde og foreslog Gerda:
  - Måske kan vi synge?
  Gerda nikkede:
  - Selvfølgelig synger vi! Ellers bliver det trist!
  Pigerne begyndte at synge, og deres venner var med, så sangen flød som et vandfald:
  Min kære og jeg går ud af krattet,
  Skjuler overjordisk tristhed!
  Og den kolde, brændende, kølige,
  Det ødelagte motiv gennemborede!
  
  Bare fødder i sneen,
  Pigerne bliver hvide!
  Onde snestorme brøler som ulve,
  At forstyrre flokke af fugle!
  
  Men pigen kender ingen frygt
  Hun er en stærk fighter!
  Skjorten dækkede næsten ikke kødet,
  Vi vinder helt sikkert!
  
  Vores kriger er den mest garvede,
  Du kan ikke bøje den med en forhammer!
  Her bevæger ahornene sig blidt,
  Snefnug falder på dit bryst!
  
  Det er ikke vores skik at være bange,
  Tør du ikke ryste af kulde!
  Modstanderen er fed med en tyrehals,
  Det er klistret og ulækkert som lim!
  
  Folket har sådan en styrke
  Hvad udrettede den hellige ritual!
  For os både tro og natur,
  Resultatet vil være sejrrigt!
  
  Kristus inspirerer fædrelandet,
  Fortæller os at kæmpe til det sidste!
  Så planeten bliver et paradis,
  Alle hjerter vil være modige!
  
  Folk bliver snart glade
  Lad livet til tider være et tungt kors!
  Kugler er brutalt dødbringende
  Men den, der faldt, er allerede rejst!
  
  Videnskab giver os udødelighed,
  Og de faldnes sind vil blive vendt tilbage til pligten!
  Men hvis vi går ud, tro mig,
  Fjenden vil straks skrue op for scoringen!
  
  Bed derfor i det mindste til Gud,
  Ingen grund til at lave fejl, vær doven!
  Den Almægtige Dommer er meget streng,
  Det kan i hvert fald hjælpe nogle gange!
  
  Fædrelandet er mig kærest,
  Hellige, kloge land!
  Vores leder, hold tøjlerne strammere,
  Fædrelandet er født til at blomstre!
  Pigerne fra elite-SS-bataljonen "She-Wolf" sang så smukt, og ordene var sjælfulde. Generelt er der en stereotype om, at en SS-mand betyder en bøddel! Men det er ikke sandt. Der var selvfølgelig særlige straffeenheder, oftest som en del af sikkerhedsdivisioner, der udførte særlige operationer, men de fleste SS-divisioner var simpelthen Wehrmachts elitevagter. Generelt må det siges, at rød, totalitær propaganda ikke er den mest pålidelige kilde til information om Anden Verdenskrig. Det er trods alt klart, at de kommunistiske ledere af Agitprop ikke kunne undgå at være upartiske og objektivt dække begivenheder. Så det er pålideligt svært at bedømme, hvor der var reel sandhed om nazisternes grusomheder, og hvor der var fiktion. Under alle omstændigheder er de, der er seriøst engageret i historisk forskning, tvunget til at indrømme, at ikke enhver SS-kriger er en bøddel og et monster. Derudover før angrebet på USSR; Nazisterne opførte sig generelt tolerant i de besatte områder; vestlige kilder indikerer ikke nogen masseovergreb eller repressalier.
  Og nu hjalp pigerne fangerne med at komme ud af bilerne; de klappede venligt på de frygtsomme mænds brede skuldre. Hvorefter pigerne blev inviteret til at forfriske sig...
  Frokosten var beskeden, men en zebra blev skudt i ørkenen, og hver pige fik en kebab tilberedt på arabisk stil. Generelt var araberne, i det mindste udadtil, venlige, og de, der kunne tysk, forsøgte endda at spøge eller forsigtigt stryge pigernes ben.
  Gerda skubbede den klæbrige araber væk og sagde:
  - Jeg er ikke for dig!
  Charlotte fulgte trop:
  - Skaf dig et harem!
  Gerda smilede og foreslog:
  - Men sig mig, Charlotte, hvad ville du gøre, hvis du blev sultanens kone?
  Den rødhårede ven bemærkede tvivlsomt:
  - Det her er faktisk en diskutabel lykke... Selvom det afhænger af hvilken sultans kone. Hvis det store Osmanniske Rige var i sin storhedstid, så... Det ville endda være meget rart... Jeg ville reformere den tyrkiske hær, forbedre våben... Og nok først ville jeg vende blikket mod øst.
  Gerda var enig:
  - Højre! Men det er en skam for Tyrkiet, at det selv i sin storhedstid ikke kunne erobre Iran. Dette var ret realistisk, især da den persiske hær var tilbagestående. Jeg spekulerer på, store Führer, hvilken beslutning vil han træffe: Erobre Tyrkiet, eller inkludere ham i hans koalition, kaste osmannerne en knogle, inklusive nogle af de ikke særlig værdifulde lande i Iran?
  Charlotte trak forvirret på skuldrene.
  - Ved det ikke! Faktisk har der for nylig været rygter om, at vi vil angribe USSR... De siger, at russiske rigdomme og rige lande i Ukraine ikke virkelig er nødvendige!
  Gerda tog tekruset op med tæerne på sine bare fødder og løftede det ganske behændigt op til hagen og hældte den brune væske ind i sig selv. På samme tid lykkedes det pigen at tale:
  - Ukraine har meget rige, rige lande. Under klog tysk ledelse, og med vores høje landbrugskultur, vil de producere rekordhøster. Og så bliver vores brød billigere end vand. Og dette vil være til gavn for ukrainerne selv, fordi den sovjetiske regering simpelthen berøver dem og tvinger dem til at sulte!
  Charlotte nikkede.
  - Vi vil lære disse slaver vores store germanske kultur! Lad os oplyse dem!
  Her blev samtalen afbrudt af grove tilråb, hviletiden var forbi.
  Men efter frokost blev pigerne atter stillet op i kø og tvunget til at marchere gennem ørkenen. Efter at have spist var det svært at løbe, og pigerne stønnede endda lidt, indtil deres kroppe dog blev varmet op. Og så skyndte de sig af sted som jerboer.
  Dette er en virtuel kamp... Og Afrika bliver tysk... Og den sovjet-tyske front...
  Om vinteren gik den røde hær igen i offensiven. Der foregår stædige kampe.
  Christina, Magda, Margaret og Shella kæmper i Panteren. Køretøjet, selvom det ikke er ideelt, har en hurtigskydende langdistancepistol, er moderat adræt og har god frontal rustning.
  Tyske piger er barfodet og i bikini, trods kulden. Og de fører en manøvredygtig kamp.
  Her affyrer Christina et skud... Granaten rammer T-34-76 tårnet og gennemborer det. En sovjetisk kampvogn standser, skudt ned.
  Pigerne skriger for alvor:
  - Vores tog den!
  Så skyder Magda. Skønheden med gyldent hår ramte også.
  Ja, så tårnet på de fireogtredive blev revet af.
  Tigresspigerne skiftes til at skyde. Og meget præcist. Så de ramte en anden sovjetisk kampvogn.
  Margaret ramte næste gang. Og den ramte den selvkørende SU-76-pistol. Behændigt bankede. Og hun sang:
  - Vores helvedes Tyskland er stærkt, det beskytter verden!
  Og hvordan vil tungen vise sig!
  Så ramte hun Shell med en kanon. Hit den sovjetiske KV-1S tank. Pigen gjorde også et godt stykke arbejde.
  Ja, fire krigere i bikini kæmper og er ikke bange for kulden. Efter at kvinder begyndte at kæmpe, gik det meget bedre for Det Tredje Rige.
  Her er piloterne Albina og Alvina på himlen. Begge skønheder er i bikini og barfodet. De kæmper på Focke-Wulfs. Og det er en meget seriøs bil.
  Albina, der skyder fra luftkanoner, siger:
  - Aktiv kroket! Fortryd ikke ordene!
  Og hvor vil han gnistre med et blændende smil! Og han vil skyde to sovjetiske fly ned på én gang.
  Alvina skar også så mange som tre ned med luftkanoner og kvidrede:
  - Mit indlæg vil være dødbringende og mat!
  Hvorefter pigen blottede sine tænder og viste sine tænder! Hun er helt charmerende og fuld af fænomenal charme.
  Albina skærer endnu et Yak-9-fly af og knirker:
  - Hvorfor er der brug for sovjetiske piloter?
  Alvina skyder LAGG-5 ned og siger selvsikkert:
  - Så vi tyskere kan samle regninger!
  Fantastisk par piger. Hvordan de gik i gang med at samle priser til sig selv. Du kan virkelig ikke argumentere imod sådanne skønheder. De skyder fly ned og blotter deres tænder.
  Og hovedhemmeligheden er, at i kulden skal piger være barfodet og i bikini. Så kommer regningerne af sig selv.
  Og tag aldrig tøj på. Ryst dit bare bryst, og du vil altid blive holdt højt!
  Albina skar endnu et fly fra den røde hær ned og sang:
  - I stor højde og stjernerenhed!
  Og hun blinkede, sprang op og rykkede med bare fødder og brølede:
  - I havets bølge og rasende ild! Og i en rasende og rasende ild!
  Og igen skyder pigen ned af flyet med en energisk tilgang.
  Og så angriber Alvina fjenden. Han gør det rundt om hjørnet, blotter sine tænder og knirker:
  - Jeg bliver super verdensmester!
  Og igen falder bilen, der blev ramt af pigen. Ja, den røde hær har det ret dårligt.
  Og Albina brøler af vild ekstase:
  - Jeg er nu en bøddel, ikke en pilot!
  Skyder et andet sovjetisk fly ned og hvæser:
  - Jeg bøjer mig over sigtet og missilerne suser mod målet, der er endnu en tilgang forude!
  Krigeren optræder ekstremt aggressivt.
  Her angriber begge piger jordmål. Albina slår de fireogtredive og hviner:
  - Dette bliver enden!
  Alvina rammer SU-76 og hvisker:
  - Indtil fuldstændig ødelæggelse!
  Og hvor ryster han med bare fod!
  Om vinteren var den røde hær ude af stand til at opnå væsentlig succes. Kun i Rzhev-området lykkedes det at lave en lille kile, men ved at indføre reserver genoprettede tyskerne situationen. Krauts er virkelig stærke.
  Og i maj 1944, efter at have genopfyldt deres tropper med nye kampvogne, inklusive den mere avancerede og bedre beskyttede Panther-2, gik de til offensiven i området Kursk og Rostov-on-Don.
  Alt ville ikke være så slemt, hvis et stort antal arabere og sorte ikke havde deltaget i offensiven. Og vigtigst af alt gik Türkiye også ind i krigen. Så situationen er blevet ekstremt alarmerende.
  Og den Røde Hær, der led store tab, trak sig tilbage foran Wehrmachts overlegne styrker.
  Men de modige seks piger, anført af Alenka, kæmpede indædt med Krauts. Og kræfterne var tydeligvis ulige.
  Alenka kæmpede for Kursk, som blev stormet af nazisterne. Den desperate skønhed kastede en granat med sine bare tæer og kvidrede:
  - Ære til Rus' og vores kære parti!
  Så affyrede Natasha en granat med sine bare tæer og hvæsede:
  - Vi tager os af pigen barfodet!
  Bagefter sendte Anyuta også en dødsgave med tæerne på sine bare fødder og visnede:
  - Det bliver et vidunderligt slag!
  Den rødhårede Augustin tog og sendte en udslettelsesgave med sin bare underekstremitet og knirkede:
  - Peger radaren mod himlen!
  Og så gav den guldhårede Maria døden til nazisterne med sine bare ben.
  Og hun sang:
  - På Madagaskar, i ørkenen og Sahara! Har været overalt, set verden!
  Og så kaster Marusya en hel flok bare fodsåler og synger:
  - I Finland, Grækenland og i Australien, Sverige, vil de fortælle dig, at der ikke findes smukkere piger end disse!
  Ja, de seks piger kæmpede meget godt. Men Krauts tog stadig Kursk...
  Nej, du kan ikke modstå sådanne overlegne kræfter. Fascisterne er stædige.
  Og hvad betyder forberedelsen af monstrene?
  Adolf Hitler var simpelthen skør: følte sig som en rigtig despot, som alle adlyder og skælver. Ja, hvis du vil have Stalins succeser, så skal du være som Stalin, uden medlidenhed og kræve af andre og dig selv (det er præcis sådan Joseph Vissarionovich tænkte i denne rækkefølge!). Nu er raslen anstændig, og bilen begynder at bevæge sig. Generelt har Tyskland, under hensyntagen til dets satellitter, en enorm fordel i forhold til USSR i mængden af industrielt udstyr, i den kvalificerede arbejdsstyrke og i antallet af ingeniører på alle niveauer. Dette er en kendsgerning, men produktionen af våben er stadig ikke på niveau! Tyskland haltede bagefter USSR under hele krigen, på trods af alle ødelæggelserne i Rusland. Og fra hvad? Selvfølgelig på grund af et vist kaos, der herskede i forskellige afdelinger og især i militærindustrien. Derudover spillede mangel på råvarer samt en undervurdering af fjendens potentiale en negativ rolle. Især i 1940 var produktionen af våben i Tyskland lavere end i 1939 (hvis vi betragter totalen inklusive ammunition), og det på trods af at krigen allerede var i gang, og det tredje rige tog kontrol over store territorier med enorme reserver af produktionskapacitet. Nå, hvad kan vi sige om Hitlers organisatoriske evner? Ikke for meget, han strålede i militærindustrien.
  Führeren erklærede i en lang tale:
  - I spørgsmålet om overvågning af luftfarten tildeles nødbeføjelser til Sauer. Han vil nøje overvåge mængden af produceret udstyr og, ikke mindre vigtigt, kvaliteten. Derudover er mange af dine venner Göring, selvom de engang var gode esser, ikke i stand til at udføre lederskab. Ikke enhver god soldat er også en fremragende general, så i stedet for den hængte Eric, vil den tekniske sfære blive ledet af en person blandt professionelle iværksættere, der er i stand til at reformere og genopruste luftfartsstyrkerne. Når alt kommer til alt, sover Storbritannien ikke, det øger både kvantiteten og kvaliteten af sine væbnede styrker, og især sin luftfart. Vi skal være to hoveder foran fjenden, et dusin skridt, ellers mister vi fuldstændig vores overlegenhed over fjenden. Derfor er der brug for kvalitative trin.
  Göring svarede frygtsomt:
  - Mine venner, gennemprøvede mennesker, der har bevist deres kampeffektivitet og professionalisme.
  Den besatte diktator blev rasende:
  - Eller måske har jeg, efter din mening, glemt, hvem der tabte slaget om Storbritannien? Eller som fejlede fireårsplanen for udviklingen af samfundsøkonomien. Eller vil du også gerne rammes med stænger, og endda offentligt. Så luk din mund og vær stille, før du spidder dig selv!
  Göring krøb endda sammen i frygt. Ak, Fuhreren er ikke til at spøge med. Så lød støjen igen, og et andet ME-262 jetfly lettede op i himlen. Bilen var massiv og havde to motorer. Vingerne er let fejet, selve fighteren ser ret truende ud. Dens hastighedsegenskaber, for 1941, er generelt anstændige, og selv efter verdensstandarder er de rekordstore. Sandt nok er selve maskinen endnu ikke helt pålidelig og kræver fejlfinding. Den fascistiske diktator har dog allerede givet karakteristika af nye, mere avancerede jagerfly... ME-262'eren vejer mere end seks tons, hvilket betyder, at der er en vis overbelastning. Et kampfly skal være lille, billigt og kvikt. I denne henseende kunne ME-163 være ganske god, men dens raketmotor er for forceret og virker kun i seks minutter (eller rettere sagt, den vil stadig fungere!), hvilket betyder, at rækkevidden kun er inden for en radius af hundrede kilometer . Som bombefly i Blitz-stil eller dækkæmper til armadaangreb på England er den naturligvis ikke egnet.
  Men ME-262 kan bære et ton bomber, det vil sige lige så meget som Pe-2, et sovjetisk frontlinjefly. Det vil sige en fremragende løsning både til jagerfly og til at støtte tropper. Men hvorfor ikke skabe et jagerfly i stil med Comet ME-163, men uden en raketmotor, men med en turbojetmotor? De forsøgte at forbedre "Comet" og så ud til at øge flyvetiden til 15 minutter (dette er en rækkevidde på op til 300 kilometer), hvilket generelt er acceptabelt for slaget om Storbritannien. London kan stadig nås fra Normandiet... Selvom alt ikke er så indlysende, skal du også bombe det og vende tilbage, og femten minutter var ikke så hurtigt. I fremtiden blev raket- og jetjagere anerkendt som en blindgyde i luftfarten. Men designet af "Comet" er meget interessant med sin lille størrelse og lethed, hvilket betyder, at den er billig og manøvrerbar.
  Derudover er der også meget lovende jagerfly, der generelt vejer 800 kg, sådanne svævefly, at de kan bruges i luftkampe. Sandt nok, på grund af deres korte rækkevidde, kan flyvninger på dem kun udføres i defensive kampe, eller leveres til London på... Transporter, og derefter fange piloterne tilbage. Du bliver nødt til at tænke over det her. I den virkelige historie havde svæveflyene aldrig tid til at kæmpe, og af en eller anden grund i Korea turde sovjetiske luftfartsgeneraler ikke prøve denne idé. Generelt er det ikke trist, men under Koreakrigen var den amerikanske pilot den første til at score sejre. Så Yankees skal ikke undervurderes.
  Efter flyvningen sluttede, sprang en ung lyshåret pige ud af cockpittet og løb op til Führeren i fuld fart.
  Den besatte nazist nummer et rakte sin hånd til hende for at kysse. Det, der er rart, er, når piger elsker dig, og Fuhreren, det ser ud til, er helt oprigtigt idoliseret af alle tyskere, eller rettere sagt, næsten alle undtagen nogle få koncentrationslejrfanger. Piloten sagde med entusiasme:
  - Det her er simpelthen et storslået fly, det har sådan en fart og kraft. Lad os rive alle løveungerne fra hinanden som en varmedunk fra en surrogat!
  Führeren godkendte pigens impuls:
  - Selvfølgelig river vi den i stykker, men... Fejlretning af maskinen skal foregå i et hurtigere tempo, og det gælder især motorer. Her vil der selvfølgelig være behov for radikale tiltag for at forbedre dem, men om noget vil leder-designeren hjælpe!
  Alle gøede i kor:
  - Ære til den store Führer! Må forsynet hjælpe os!
  Hymnen fra Det Tredje Rige begyndte at spille, og en kolonne af unge krigere fra Hitler Jugent rykkede frem. Drenge fra fjorten til sytten år marcherede til tromme i en speciel formation. Og så skete det mest interessante: teenagepiger fra den tyske kvindeunion marcherede. De var i korte nederdele, skønhedens nøgne, bare fødder tiltrak mænds blik. Pigerne forsøgte at løfte benene højere, men trak samtidig tæerne tilbage og placerede forsigtigt hælene. Et underholdende syn af skønheder med upåklagelige figurer... Ansigterne var virkelig anderledes, og nogle af de unge fascister var noget uhøflige, nærmest maskuline, og de fordrejede dem også. Især når de førte deres øjenbryn sammen.
  Esthete Adolf bemærkede:
  - Det er nødvendigt, at drenge og piger får fysisk træning i større skala. Og jeg ved, at der bliver gjort meget i denne sag, især i Jungfolket, men det, der er brug for, er rummelighed og vedtagelse af spartanske metoder. Selvfølgelig, udover at opmuntre til tyveri... Vores drenge og piger skal vokse op til at være anstændige og samtidig hensynsløse mennesker.
  Den øverstkommanderende holdt en pause. Generalerne var tavse, sandsynligvis bange for at protestere, men ønskede ikke at bekræfte det åbenlyse. Führeren fortsatte:
  - Krig er ikke en joke, men hensynsløshed over for fjender skal kombineres med gensidig bistand og en følelse af broderskab over for kammerater. Det er det, vi skal indprente i alle... Det nye overmenneske er nådesløst over for andre, men endnu mere skal han være nådesløs over for sig selv. For mindreværd skal først udryddes i ens sjæl, og så vil den svage menneskekrop rejse sig!
  Endnu en pause... Generalerne og designerne indså det pludselig og begyndte at klappe kraftigt. Führeren virkede tilfreds:
  - Det her er bedre, men nu vil jeg gerne se en efterligning af luftkamp. Så formidabel og altødelæggende...
  Heinkel spurgte frygtsomt:
  - Med skarp ammunition eller granater, min Führer?
  Nazist nummer et nikkede:
  - Selvfølgelig med kampe. Derudover vil jeg gerne overveje effekten af udstødningsanordningen. Du arbejder jo på det... - Führeren rystede med næverne. - Når den endelig skal være klar og sat i masseproduktion. En erfaren pilot er jo en erfaren pilot, der skal beskyttes til fremtidige kampe!
  Fuhrer-Terminator besluttede ikke desto mindre at vise designerne et mere moderne design af udstødningsanordningen. Dette system skal være mindre besværligt, enklere og lettere. Nå, den billige squib, der allerede er mestret af tysk industri, er ganske velegnet til dette formål.
  Diagrammet skulle tegnes på farten, men Hitler var en rigtig god kunstner, og han tegnede klart, hurtigt, linjerne i diagrammerne og drejningerne var jævne og klare uden linealer eller kompas. Hit-and-miss Terminator mente, at det selvfølgelig var mærkeligt, at tyskerne, der generelt havde en så stærk og til en vis grad avanceret ideologi som nationalsocialismen og det totalitære system, lækkede krigen til russerne. Måske skyldes det, at russiske soldater var stærkere og mere modstandsdygtige end tyske og lærte at kæmpe hurtigere.
  Generelt, hvis man ser på krigens forløb som helhed, så lærte russerne, eller rettere det sovjetiske militær, at kæmpe, men tyskerne så ud til at have glemt hvordan... Deres kommando traf beslutninger på niveau med første -gradere, og måske endda lavere, hvis førsteklassingen har erfaring med at udføre militære operationer i realtidsstrategier. Og det faktum, at børn på seks år nogle gange allerede så behændigt leder virtuelle hære, er noget, de og Zhukov og Mainstein kan lære af. Nogle forskere anser dog både Zhukov og Mainstein for at være middelmåder. Der er også modsætninger med hensyn til antallet af udstyr, især indfanget fransk udstyr. Hitlers hukommelse (en god hukommelse, især da han stadig var rask!) antydede, at der var 3600 erobrede kampvogne erobret fra franskmændene, en meget imponerende figur... Nogle modeller, såsom SiS -35 , var overlegne i deres rustning i forhold til T-34 kun i frontal panser. Så denne kampvogn kan sagtens produceres på franske fabrikker, undtagen måske ved at erstatte 47 mm våbnet med en langløbet 75 mm pistol. Faktisk er selv dette måske ikke nok. Storbritannien og USA generelt har altid værdsat rustning mest af alt i deres kampvogne. For eksempel havde den fyrre tons tunge Churchill panser på 152 millimeter mod 120 til den tunge IS-2 kampvogn.
  Führeren fortalte designerne noget andet:
  - Vi har vindtunneller nok, så led efter en mere optimal model af flyet og skab strømlinede former, uden at bringe sagen til dyre tests, hvor vores bedste esser også dør. For eksempel er en flyvende vingemodel af et fly meget effektiv, især hvis tykkelsen og hældningsvinklen kunne ændres. Jeg har allerede givet dig tegningen, så den haleløse burde være klar. Selv med en Yumo-motor vil dens anslåede hastighed være op til 1.100 kilometer i timen. Så gå videre, men vær ikke uforskammet!
  Adolf den mistilpassede rådgav også, hvordan man øger hastigheden af rørblæsning. Han fangede den dårligt skjulte ironi i designernes synspunkter: hvordan vidste en simpel korporal så meget? Tror de ikke på Führerens genialitet? Nå, vi finder ud af det ... eller ej, vi finder det ikke ud, men vi vil bevise for dem, at vi er uddannet.
  Herefter fulgte frokost i den friske luft, tjenestepigerne ordnede borde og stole. Smukt... Men hvilke reformer skal der laves i nationalsocialismen? Sådan at reducere antallet af fjender så meget som muligt og få venner. For eksempel skal du ikke ophøje den tyske race hver gang, og du kan endda holde op med at opdele folk i klasser. Imidlertid er opdelingen af nationer i ringere og ariske nationer endnu ikke blevet formelt legaliseret. Dette forenkler tingene. Generelt begyndte Hitler masseudryddelsen af jøder præcis efter angrebet på USSR. Hvorfor skulle han have sådanne knæk? Måske håbede han, at verdenszionismen ville velsigne ham for krigen med bolsjevismen, og Vesten ville støtte ham. Og så, da Storbritannien og USA beslutsomt sagde nej til Wehrmacht, blev Führeren rasende? Begyndte han at hævne sig på de jøder, som han kunne nå? Hitler er selvfølgelig en idiot for at begå Holocaust og dermed miskreditere ideen om nationalsocialisme. Nu er ordene nazist og bøddel blevet synonyme. Mange blander også nationalisme og fascisme sammen, måske på grund af konsonansen af ordet nazist. Men dette er slet ikke sandt. Fascismen har i princippet ingen direkte relation til nationalsocialismen. I sin kerne opstod begrebet fascisme i Frankrig i det nittende århundrede og havde en helt anden betydning.
  En slags essens af fascismens lære i dens oprindelige version kom ned til etableringen af en virksomhedsånd, en følelse af kammeratskab blandt kapitalister. Mussolini introducerede derefter fascismens lære til sine Blackshirts. Nå, nazisterne blev først kaldt fascister af deres fjender og politiske konkurrenter. For at være ærlig handlede nazisterne grusomt, så den fascist fik en krænkende, negativ betydning. I Rusland oplevede nationalister på et tidspunkt en vis stigning, især i begyndelsen af halvfemserne, og nåede et maksimum i 93-94. Derefter førte krigen i Tjetjenien til en stigning i pacifistisk stemning i samfundet og et midlertidigt fald i nationalismen. Krigen i Jugoslavien og bombningen af Serbien førte til en midlertidig stigning i patriotismen, men så skete der en splittelse i den nationale bevægelse. I Rusland havde nationalisterne et problem med ledere... De havde ikke deres egen Fuhrer... Sandt nok blev Zhirinovsky sammenlignet med Hitler, og han overgik endda Adolf på nogle måder. For eksempel i hastigheden af politisk start, inden for fire år efter stiftelsen af partiet, at indtage førstepladsen ved parlamentsvalget. Men Zhirinovsky opførte sig urimeligt og undlod ikke kun at udvikle succes, men endda at opretholde det, han havde opnået. Her må jeg først og fremmest sige, at det var hans personlige skyld. Utilstrækkelig disciplin i partiet, skandaler, hvor han blev involveret. Men den rigtige Hitler sad aldrig i Rigsdagen, og ingen viste hans filmanfald i fjernsynet. Og der var ikke noget fjernsyn i sig selv. Selvom Zhirinovskys succes ved valget i 1993 var en fortjeneste af hans succesfulde arbejde med tv-publikummet.
  En smuk pige blandt tjenerne satte sig ved siden af Führeren og lagde sin hånd på hendes bare knæ. Cooed:
  - Tænker du på noget, min Führer?
  Nazidiktatoren og samtidig en virtuel spiller piggede op. Han bemærkede, at han stadig ikke var færdig med sin grøntsagssuppe og frugtsalat. Führeren kyssede pigen på læberne, mærkede hendes ungdommelige, søde aroma og sagde:
  - Du går i bilen med mig. Og I kommer alle på arbejde, tiden til at spise er forbi.
  Og igen begyndte statens gear, selvom det ikke var helt velsmurt mekanisme, at dreje. På vejen tilbage elskede Fuhreren skønheden og blev endda overrasket over, hvor han fik så meget energi og styrke. De sagde jo, at Führeren var impotent og generelt angiveligt invalid, efter at have haft syfilis (en løgn) og blevet kastreret (en total fiktion!). Det er rigtigt, at Hitler ikke nåede at få afkom... Nå, i morgen tager han sig selv af denne sag... Eller nej, han bliver stadig nødt til at invitere Himmler. Generelt i den virkelige historie styrkede Fuhrer SS'ens rolle kraftigt. Tilsyneladende bliver han også nødt til at gå denne vej i dette alternativ. Og at kriminalpolitiets underordning af SS-strukturen som helhed er rimelig; nu vil alle data og filer blive slået sammen til én kilde. Derudover vil brugen af tortur mod kriminelle og de avancerede afhøringsmetoder, der er karakteristiske for Gestapo og andre hemmelige politistrukturer, øge antallet af opdagelser betydeligt.
  Sandheden kan stige, og antallet af uskyldige ofre kan stige, men... Langt de fleste SS-mænd er ordentlige mennesker, og en erfaren efterforsker ser som regel straks, om en person lyver eller taler sandt, og han laver sjældent fejl. Dette kan bedømmes ud fra mange kriminalkrøniker.
  Efter at have besluttet et par aktuelle anliggender mere og inviteret to nye piger til at varme sengen, faldt Fuhreren i søvn, mens han hvilede sit hoved på skønhedens nøgne frodige bryster...
  Denne gang vendte han tilbage til den drøm, han havde afbrudt tidligere, om en storslået rumkamp. Igen i hans gennemsigtige jagerfly, og fjenden forsøger at angribe rækken af hæren i det store Rusland. Og Fuhrer of the Hypernet-spillet og hans partner, en buttet, men samtidig muskuløs blondine, forsøger at handle og samtidig hjælpe hinanden. Grimme fjendekrigere forsøger at tage tallene ved at bruge deres numeriske overlegenhed. Disharmonien mellem militærarmadaerne i Dermostan bliver mere og mere slående. Deres skibe virker mere og mere ulækre. Kaptajn Vladislav, ved hjælp af "spand"-teknikken, skar bilen med stor succes i form af en skæv sko og sagde:
  - Det er ikke for ingenting, at både Hitler og Stalin havde en far, der var skomager!
  Som svar blinkede hans blonde partner med hendes bare, lyserøde hæle:
  - Jeg har ikke brug for støvler eller andre sko. Med bare fødder mærker jeg den mindste krumning af vakuumet eller rummets vibrationer meget bedre! Åh min Fuhrer, kunne du tænke dig at blive en pige?
  Vladislav grinede som svar:
  - Det ville være interessant i kort tid. Alle siger, at kvinder har meget stærkere og længere orgasmer end mænd, så jeg ville virkelig gerne tjekke, om dette virkelig er sandt?
  Blondinen fnisede:
  - Fremskridt kan måske også give dig muligheden for at opleve dette... Medmindre vi selvfølgelig taber den storladne rumkamp. Der er for mange fjender. Kejser Almaztiger 13, som endnu ikke er født, men som allerede er vores kommandør, kan også dø.
  Personen, der ramte Führeren, bemærkede:
  - En stor kommandør, som et hoved i krig, jo større størrelse, jo mere alvorligt tab!
  I stedet for at svare begyndte blondinen at vende sin fighter om. Han lavede en kringle, undgik næppe vædderen og skød derefter meget præcist tilbage. Fjendens køretøj brød i flammer og begyndte at dele sig i meget små flammende stykker, som valmuefrø. Pigen, der tager tyggegummiet op med sine bare tæer og kaster det så behændigt, at det landede lige på hendes udstående tunge:
  - Dejligt! Når du tygger, så spis!
  Men den seje kriger var ikke så heldig; han blev ramt igen, selvom det var tangentielt, og krigerkaptajnen knurrede:
  - Hvor blev jeg træt af disse kvinders strøg!
  Blondinens øjne funklede:
  -Er du ikke tilfreds med at stryge? Vil du sikkert have noget mere seriøst? Så utålmodige er I alle, udsat for forræderi!
  Vladislav lo og næsten slugte et hårdt svar blandt kæmperne i Dermostan. Billedet af slaget har ændret sig noget. Fjenden virkede uudtømmelig og introducerede flere og flere nye styrker i kampen. Ultra-slagskibene var særligt farlige; enorme, ligesom asteroider, dukkede de langsomt op af vakuumet, som om de var tegnet med sympatisk blæk (som dukkede op, når du tændte en lampe på dem). Shit-stan forsøgte først og fremmest at bøje flankerne, at udføre en omsluttende manøvre, sandsynligvis for at skabe en kedel i rummet.
  Tropperne i Storrusland kæmpede modigt, og samtidig veg de heller ikke tilbage for manøvrer. Sådan blev metoden mobilt forsvar samt vovede manøvrer og dyk brugt. For eksempel forsvandt kampkrydserne og grebene fra rumhæren i Det Store Rusland enten eller dukkede tværtimod op bag mareridtsmodstanderen. Det mindede om en fisk, der var på jagt i et ishul - de kom frem, greb byttet (en slags vinterinsekt, og hvis jægeren var en havkat, så en fugl!) og gik tilbage i hullet. I dette tilfælde gik skibene i Dermostan straks tabt, begyndte at klemme sig sammen eller åbnede endda ild mod hinanden. Et sjovt plasmaudbrud med forbrænding af rumskibe. For eksempel brød selv et ultra-slagskib, efter at have modtaget flere hits fra termiske preon-missiler, i blå og grønne flammer. Så så den store kriger (forsat med at ødelægge shitstanerne, der stak som et badeblad!) ven et billede inde i et flammende ultra-slagskib. Og hvilken imponerende kolos, en besætning på så mange som to millioner soldater og halvtreds millioner robotter!
  De militante inde i skibet er forskellige typer af svineri: trolde, nisser og flere hybridtyper, for eksempel de mest udbredte: en blanding af flåter og cigaretter, eller rettere endda cigaretskod! Nå, skræmmende væsner, som fra en gyserfilm tegnet af en stofmisbruger.
  Væsnerne ønsker desperat at flygte, men samtidig støder de ind i hinanden, stikker, skærer, bider. Her kommer en fægtemaskine, specielt skabt til boardingkamp. Og hun er bevæbnet med kvasi-plasmasværd, ikke lige, men buet til en række forskellige manøvrer. Den første hegnsmaskine styrtede ind i det levende rod af dem, der strømmede ud af et enormt skib, der brændte af ild. Straks fløj strimler af hakket kød og brændte kroppe i alle retninger. En ven dukkede op bag hende, hun lignede en edderkop, kun der var mindst tredive lemmer, og de var i form af udslettelsesstrømme, der var i stand til at skære selv en dinosaur i to.
  En af Dermostan-betjentene råbte:
  - Åh, skær mig ikke! Bonden åd dronningen!
  Men han var uheldig, cigaretskod med poterne af en skovflåt, kun endnu mere ulækkert, stødte ind i antennen og hang gennemboret på den. Den måde, han skreg på, kunne dog ikke længere høres i den vildeste, stadigt stigende kakofoni. Tunger af princeps-plasmaflammer, overvejende blå og orange, overhalede de skrækslagne krigere fra Shitmostan, hvilket fik dem til at stege. Og fægtemaskinerne florerede inde i ultra-slagskibet. Tilsyneladende var det tydeligt indprentet i deres program: dræb, dræb og dræb igen! Og det er lige meget for dem hvem. Og i gangene var der larm fra det mest forfærdelige hyperrum.
  Ultraflammen er dog allerede nået frem til hegnsmaskinerne, samt mange nisser og kløer - cigaretskod er allerede smuldret til fotoner. Så ultra-slagskibet begyndte gradvist at gå i opløsning i flere dele. Selvom splittelsen skete langsomt, virkede den ikke mindre ildevarslende. Især på baggrund af rigtig mange andre, der enten blusser op som miniaturesupernovaer eller tværtimod som skrumpende rumskibe. Desværre ikke kun af Dermostan, men af Storrusland.
  For eksempel mistede en krydser med hammer og segl-emblem kontrollen og ramlede ind i en fjendens dreadnought. Når to masser støder sammen med underlyshastigheder, svarer det til at blive ramt af en udslettelsesraket. Den kaster op med overvældende kraft (hvis man kan sige det sådan, selvfølgelig). Eksplosionen blomstrede som en tulipan med flerfarvede kronblade, og pludselig fortærede alt, hvad der eksisterede omkring et dusin kilometer. Vladislav-Adolf sagde det:
  - Og vores fyre ser ud til at være i himlen allerede!
  Blondinen bemærkede filosofisk:
  - Himlen er det eneste gode sted, hvor ingen har travlt med at komme, selvom de er i varmen!
  Hitler-hittet var enig:
  - Det er paradokserne i universet. Vi ønsker ikke at ende et godt sted, men det dårlige trækker os ind! Så det er ikke engang klart, hvad der er bedre, liv eller død.
  Pigen bemærkede filosofisk:
  - Livet er altid bedre end døden. Det er ikke for ingenting, at næsten alle mennesker tror det. Men folks meninger, som alt andet i vores verden, er relative.
  Führeren udførte endnu en ret vanskelig drejning, som gjorde det muligt for ham at skyde en to-sædet, og derfor meget dyrere og rigt bevæbnet jagerfly ned (hvor smukt eksploderede det, som om fyrværkeri fra komplekse kombinationer af pyrotekniske materialer var blusset op), perler af knust stof spredt ud over vakuumet. Vladislav-Adolf bemærkede:
  - Folks forestillinger om både naturen og Gud er meget modstridende. Generelt er der endda et begreb om et reaktivt, det vil sige endda et destruktivt sind, som tvinger en person til at opføre sig på en måde, som slet ikke er, hvad pragmatiske instinkter og hensigtsmæssighedsovervejelser bør befale.
  Blondinen, der har svært ved at komme sig efter et brutalt dyk (hvad kan du ellers gøre, når syv kæmpere styrter mod dig på én gang), sagde:
  - Stop pragmatikken - tænd for matematik!
  - Ikke sjovt! - svarede Vladislav.
  Pludselig dukkede et billede af kommandoposten for den store russiske hær op foran flykaptajnen. Faktisk er dette selvfølgelig en gave - evnen til at trænge ind i det allerhelligste og endda genkende, selvom det ikke er en andens planer, men ens egen kommando.
  Her er det, flagskibsslagskibet, det imponerende flagskib for rumhæren i Det Store Rusland med en diameter på hundrede kilometer. Og dette skib kæmper naturligvis også, for titusindvis af kraftige artilleriløb kan ikke dømmes til passivitet. Flagskibet ultra-slagskib forsøger dog at agere synkroniseret med andre store skibe. Fjenden kan ikke få den mindste chance for at ødelægge flagskibet, hvor hovedkommandoen for eskadronen af rumhæren i Det Store Rusland er placeret.
  Overraskende nok er generalkommandanten og monarken bare et embryo, der ligger i livmoderen. Moderen selv er nedsænket i en tilstand af suspenderet animation, da udførelsen af hendes pligter ellers ville være for smertefuld. Og funktionen af den allerede tilstrækkeligt udviklede embryonale monark, som har lemmer og, vigtigst af alt, en ret stor hjerne, er sikret af talrige kybernetiske enheder. Selve embryoet, der regerer over det store russiske imperium, føles ganske behageligt.
  Ja, selvfølgelig, og han er tynget af behovet, han har været inde i sin mor i flere år nu. Man kan kun drømme om at løbe eller flytte noget. Og det er smertefulde drømme, fordi fødslen betyder øjeblikkelig forsvinden. Embryonet kommunikerer med omverdenen ved hjælp af scannere. Selvfølgelig viser de ikke den embryonale kommandørs virkelige udseende, men et billede, der er mere i stand til at inspirere tillid. Især dukker en smuk ung mand op i form af en ufødt konge. Han giver ordrer til tropperne med en klar, kommanderende stemme:
  - Brug princippet om elastisk forsvar. Som for tusinder af år siden brugte svagere kræfter, ringere i antal, det utvivlsomme faktum, at en mindre masse er meget mere mobil end en stor. Da en mager masse er karakteriseret ved ubetydelig inerti!
  Pigemarskalen bekræftede:
  - Selvfølgelig... Hærens evne til at manøvrere er nøglen til sejr. Selvfølgelig skal ekstremer undgås. Myren er jo ikke dyrenes konge!
  Den embryonale kommandant smilede:
  - De mest dødbringende væsner er bakterier. Selvom nej, måske ikke engang vira! Selvom den er en primitiv organisme, er den effektiv! Her samlede fjenden enorme styrker, fra næsten hele universet, hvilket betyder, at han blotlagde de resterende områder.
  Elf Marshal Fego med lilla og orange pigtails bemærkede:
  - Nogle gange er en tilsyneladende ubetydelig fordel på en begrænset del af fronten nok til at vinde. Dette er et mærkeligt aksiom for mange kampe, af forskellige civilisationer!
  Fosterkejseren klukkede gennem scannerne:
  - I det her tilfælde kigger du på roden.
  I mellemtiden forsøgte Dermostans armadas at reorganisere sig på farten. En meget betydelig reserve nærmede sig dem bagfra. Tusindvis af store rumskibe og millioner af mindre skibe gik ud ved hjælp af klokkeformationen. Som et resultat steg parasitternes brændende kraft mærkbart. Pigemarskalen sagde begejstret:
  - Her er endnu et trumfkort kastet af bastard-modstanderen. Ikke desto mindre var vores rekognoscering ikke helt på højde, muligheden for at indføre et så stort antal styrker var ikke forudset.
  Kejserens hologram i form af en dreng sparkede til sværdet. Drivmidlet ramte porten. Det eksploderede næsten øjeblikkeligt. Først er der et blitz, der æder øjnene væk, og derefter væksten af en lilla svamp, der ødelægger alt inden for rækkevidden af slagskibets pistol. Hologram-drengen sagde:
  - Det er fænomenal målscoring! Nå, lad modstanderne give alt. Jeg har en overraskelse forberedt til ham.
  Elf Fego så på billedet af slaget med en vis tvivl. Dermostans armada så smerteligt formidabel ud. Især ultra-slagskibe, hvis diametre nåede to hundrede og halvtreds kilometer. Alven huskede pludselig sin hjemplanet... Naturen der er idyllisk, der er ikke engang blodsugende insekter. Og løver... Altså, ikke ligefrem løver, men hybrider med kornblomster. Generelt er dette et smukt dyr: kroppen er en kornblomstblomst, og den gyldne manke udvikler sig i vinden. Desuden skifter kornblomsterne nuance... Her er direkte grimhed rettet både mod mennesker og nisser.
  Den blonde marskal sagde:
  "Vi ved ikke, hvor mange reserver fjenden har, men det forekommer mig, at det er på tide at flytte vores bagholdsregiment."
  Den embryonale kejser protesterede:
  - Nu er det ikke tid til at vise dine kort!
  Pigemarskalen forsøgte at argumentere:
  "Hvis vores folk dør, vil der ikke være nogen tilbage at kæmpe!"
  Og så blev den embryonale kommandant fundet:
  "Du kan ikke vinde en krig uden ofre." I skak kan du, men i en rigtig kamp kan du ikke! Krigens nådesløse lov er, at tab er som regn, der vander sejrens skud, du skal bare sørge for, at tab ikke udvikler sig til et regnskyl, der skyller skuddene væk! - Så blev hologrammet sendt fra livmoderen pludselig venligere i ansigtet. - Men tro ikke, at for at reducere tab, især fra ilden fra ultra-slagskibe, lad rumskibene i Det Store Rusland trække sig tilbage i en spiral.
  Alfemarskalen støttede embryokommandanten:
  - Det er det, det er den eneste måde. Det vides endnu ikke, hvor mange styrker fjenden vil være i stand til at smide ud af underverdenen.
  Faktisk prøvede Shitmostans rumskibe at bevæge sig i en tæt flok. Samtidig sparede de slet ikke ammunition og kastede missiler mod millioner uden overhovedet at bekymre sig om treffets nøjagtighed. Det virkede som om, at milliarder af tændstikker blev slået hen over vakuumet for at blusse op i hyperplasma, brænde alt levende og bevæge sig og derefter gå ud. Russiske krigere skyder meget mere præcist, men fjendens grove dreadnought tordnede, som et fyrværkeri, og spredte fragmenter som konfetti. Dødelig konfetti, der skød flere både i Dirmostan ned. Og antallet af ødelagte fregatter af bastardcivilisationen er fuldstændig uoverskueligt. Det er rigtigt, at russiske skibe dør. Her styrtede den beskadigede krydser i desperation som en russisk kampvogn på Kursk Bulge og ramponerede fjendens ultra-slagskib. Hundredtusinder af liv blev afbrudt på én gang, og ilden brændte, som om et gigantisk gasrør var blevet sprængt i luften.
  Dværgmarskalen bemærkede dystert:
  - De bøjer os, men vi giver ikke op! - Den firkantede kommandant bemærkede (eller rettere hans holografiske billede, dværgen selv var på et andet skib af Gross-Dreadnought-klassen!). - Det ville være nødvendigt at iværksætte i det mindste nogle modangreb på fjendens kommunikations- og forsyningslinjer.
  Fosterkejseren smilede gennem sit drengeagtige hologram.
  - Hvad, efter din mening, er jeg en taber!
  Dværgmarskalen gryntede og spredte sine poter:
  "Men de sparer overhovedet ikke ammunition." Det betyder, at de har nok. Er det ikke sådan, min herre?
  Embryo-kejseren protesterede:
  - Nej ikke sådan her! En stor kommandør er mere værdifuld end hans hoved, så en hjelm af forsigtighed og en camouflage af list vil ikke skade ham! Kort sagt, fjenden er stadig i den søde illusion, at alt er godt med ham, men faktisk er vores sejr allerede tæt på! At slå uventet er ensbetydende med at erstatte en knytnæve med et legeret stålsværd!
  
  
  WITTMAN ER LEVENDE
  En lille ændring i historien forbundet med nazisternes store succes under offensiven ved Ardennerne. Nazisterne rykkede hurtigere frem, var i stand til at krydse broer og erobre varehuse med våben, ammunition og brændstof. Succesen blev også lettet af Wittmanns deltagelse i strejken, som i modsætning til den virkelige historie ikke døde! Og hvad? Rigtige helte dør aldrig og er udødelige! Wittman fortsatte med at kæmpe og scorede. Efter ødelæggelsen af den to hundrede kampvogn blev han det første og hidtil eneste tankskib, der blev tildelt ridderkorset af jernkorset med egetræsblade, sværd og diamanter.
  Wittmanns geni ændrede lidt historiens gang. Og tyskerne viste sig at være lidt heldigere, hurtigere, mere effektive. Og de lykkedes med det, der næsten skete i den virkelige historie, men der manglede blot et par timer. Og så blev pakhusene erobret, og den tyske hær fik knusende magt. Som et resultat blev Bruxelles erobret, og hundredtusindvis af britiske og amerikanske soldater blev taget til fange.
  Stalin havde endnu ikke travlt med at angribe, da han ønskede, at de allierede skulle blive kraftigere besejret i Vesten.
  Kampene viste, at Tiger-2 er et meget effektivt våben både hvad angår bevæbning og frontalrustning. Tyskerne, da de så, at den røde hær var passiv i øst , satte yderligere enheder ind i kampen og begyndte at bygge videre på deres succes. Fritz anskaffede også den nyeste selvkørende pistol E-25, som var lille i størrelse og vægt, men havde stærke våben og gode rustninger, og vigtigst af alt mobilitet.
  Som et resultat, nye sejre... Nu er Krauts i Paris. De indtager den franske hovedstad igen.
  Og det er det, Stalin ønsker - at de allierede bliver dræbt, og så vil USSR få hele Europa.
  Stalin er en snu ræv... Men Churchill er heller ikke en idiot. Da Roosevelt døde, underskrev han og Truman en våbenhvile med Det Tredje Rige. Samtidig med at trække resterne af de besejrede tropper tilbage fra Frankrig. Og selvfølgelig med en fuldstændig udveksling af krigsfanger, og endda med levering af brændstof og forsyninger til Det Tredje Rige.
  Tyskland svarede ved at ophæve antisemitiske love. Jøderne blev dog i lejrene, men de blev ikke brændt, de blev kun tvunget til at arbejde, og amerikanerne sendte dåsemad og korn til lejrene.
  Tyskerne havde frie hænder i Frankrig og Italien. Nu fremsatte Stalin et forslag om en særfred. Men Hitler afviste det. I juni begyndte Fritz-offensiven. De første E-50 kampvogne kom ind i serien. Men som det viste sig, var bilen ikke helt vellykket. Dens vægt forblev høj, næsten 65 tons, med en lavere silhuet end Tiger-2'erens, men rustningen var af samme tykkelse, tydeligvis utilstrækkelig, især på siderne. 88 mm kanonen med en løbslængde på 100 EL viste sig at være noget bedre. Hun affyrede tolv skud i minuttet.
  Køreydelsen blev tilføjet af en mere kraftfuld motor, der accelererede op til 1200 hestekræfter. Generelt forbedrede tanken sig selvfølgelig i forhold til Tiger-2 og havde en lidt mere rationel hældning af pansret, men forblev sårbar fra siderne.
  E-100 var bedre beskyttet, men dens tunge vægt gjorde transport og kampbrug vanskelig. Den mest succesrige var den selvkørende pistol E-25, med en meget lav silhuet af frontalpanser på 120 mm, en stor hældning og sidepanser på 82, og en kanon til Tiger-2, det var den bedste selv- fremdrevet våben fra Wehrmacht og Anden Verdenskrig. Den accelererede til halvfjerds kilometer i timen - en motor på 700 hestekræfter, og endda rikochetterede IS-2-skaller ind i panden.
  Tyskerne slog hovedstødet fra Ungarn og forsøgte at redde Budapest, som stadig var omringet. Kampene var ekstremt hårde.
  Offensiven begyndte den 22. juni, og den røde hær byggede et meget kraftfuldt forsvar. Tyskerne har stadig få E-serie kampvogne, kun E-25 selvkørende kanoner i ret store mængder - de er ret nemme at fremstille og billige. Her ligger to piger i bikini i den. Køretøjet er lavere end halvanden meter og takket være dette er det så godt beskyttet og bevæbnet med en relativt lav vægt.
  To piger, Charlotte og Gerda, liggende, skød mod sovjetiske våben. Foran dem bevægede bittesmå biler sig, styret af radio, og ryddede minefelter.
  Røde Charlotte affyrede kanonen. Hun væltede den sovjetiske pistol og rystede på brystet, knap dækket af en tynd stribe stof. Og hun kurrede:
  - Rasende ild af hyperplasma!
  Og så vil Gerda daske med hendes bare tæer. Og han kvidrer:
  - Jeg er en meget sej pige og ikke dårlig...
  Den selvkørende pistol bevæger sig selv. Og fra tid til anden stopper det. Hendes frontalrustning er kraftigt skrånende, og det giver god beskyttelse. Sovjetiske våbengranater er følsomme over for rikochet. Og intet truer sådan en selvkørende pistol frontalt. De kan stadig ramme siden. Men pigerne har ikke travlt. Den effektive selvkørende pistol overgår SU-100 i panserbrydende kraft, og er desuden bedre beskyttet, mere mobil og samtidig lettere.
  Og den røde hær har ikke tørvarer nok. Hovedsageligt T-34-85 kampvognen, som ikke er kraftig nok med sin pistol og har svag rustning. Og den tyske selvkørende pistol E-25 er i øvrigt lettere, meget stærkere i panser og kanoner.
  Pigerne kæmper... Meget smuk og ung. Og deres selvkørende våben bomber og kaster...
  Fritz formåede til sidst at bryde igennem til Budapest. En overbevisende sejr, omgivet af sovjetiske enheder. Mange blev fanget og dræbt.
  Det er rigtigt, at nazisterne led betydelige tab. Og der er ikke så meget styrke. Tja, hvis der stadig produceres udstyr, så er menneskelige ressourcer ikke nok.
  Og børn og kvinder bliver indkaldt til hæren. Eller udlændinge, men de er ikke pålidelige nok.
  Kampene fortsætter dog... Den Røde Hær gør meget stædigt modstand, med mange defensive linjer. Tyskerne rykker yderligere hundrede kilometer frem og stopper. Jeg har ikke kræfter nok. Og den Røde Hær går selv i offensiven. Men den er heller ikke særlig vellykket og skubber tyskerne lidt til side.
  Indtil vinteren kommer... Frontlinjen stabiliserer sig. I januar 1946 ville Den Røde Hær rykke frem i Østpreussen og Polen, men gjorde kun få fremskridt.
  Tyskerne vugger ikke med båden om vinteren. Kampene er blodige. Men frontlinjen er langsom...
  Og en periode, der er karakteristisk for Første Verdenskrig, begynder. Frontlinjen bliver inaktiv. Tyskerne og udenlandske divisioner rykker frem om sommeren, og den røde hær om vinteren. Og ingen kan opnå væsentlig succes.
  År efter år med krig fortsætter. Tyskerne er noget foran USSR i udviklingen af jetfly. USSR introducerede MIG-15 i masseproduktion først i 1949. Men på dette tidspunkt havde tyskerne ME-462 og XE-362. Og vigtigst af alt, skivefly, som er umulige at skyde ned fra en kraftig laminær jet med håndvåben.
  Kampvognene har den tyske "E"-serie... I modsætning hertil dukkede T-54 og IS-7 op. Men tyskerne lancerede så AG-serien - en mere avanceret pyramideformet.
  Men ingen havde en fordel. Frontlinjen forbliver på plads.
  Indtil Stalin døde i marts 1953...
  Og her, ved at udnytte en vis forvirring i partiledelsen og kampen om magten, var tyskerne i stand til at opnå succes. Men så efter arrestationen og henrettelse af Beria, udnævnelsen af Vasilevsky, den store strateg, til den øverste øverstbefalende, og styrkelsen af lederen af statens forsvarskomité Malenkov. Frontlinjen har stabiliseret sig inden for Europas grænser.
  Mens der var en periode med kamp om magten i USSR, var tyskerne i stand til at nå Neman og generobre Balkan, Rumænien, Bulgarien, Slovakiet, Grækenland, Albanien og genvinde fuld kontrol over Europa.
  Men frontlinjen stabiliserede sig igen allerede på grænsen til USSR i 1941...
  Og så december 1955... Den Røde Hær rykker ifølge traditionen frem igen om vinteren. Hvor mange år har krigen varet? Horror fjorten og en halv! Og der er ingen ende i sigte!
  Så længe Hitler er i live, vil krigen ikke ende. Malenkov er tilbøjelig til fred inden for de samme grænser indtil 22. juni 1941. Men Hitler er stædig og vil vinde for enhver pris!
  Den Røde Hær rykker frem. Den nyeste IS-12 kampvogn går i kamp. Et køretøj med en 203 mm kaliber pistol. Det er en stor en med ti maskingeværer. Og seks piger - besætningsmedlemmer. De prøver den allerførste model af tanken. Er den ikke for stor og tung? Er maskinen effektiv? Pigerne er trods jul den 25. december og frost i bare bikini. Sandt nok har tanken den nyeste gasturbinemotor, og den er varm. Derudover er de seks piger ikke selv simple.
  De har kæmpet siden enogfyrre. Og vi vænnede os til at være næsten nøgne i al slags vejr. Faktisk, når du er i bikini hele tiden, holder du op med at føle dig kold. Og huden bliver elastisk og slidstærk.
  Piger kører en dræbermaskine med bare ben. De er virkelig søde og smukke.
  Alenka er chefen her og besætningschefen. Hvad har pigen ikke set i fjorten et halvt års krig? Hvor har hun været? Fronten er gået fra Brest til Stalingrad, fra Stalingrad til Vistula, og nu rykker de frem i Bialystok-området. Selve Bialystok ejes stadig af tyskerne. Frontlinjen blev stabil. Og de gravede en anstændig mængde skyttegrave.
  Så faktisk er krigen uendelig... Og den kan fortsætte i mere end et år. Og hvad vil denne stædige Hitler?
  Heller ikke her ønsker USA og Storbritannien fred mellem USSR og Det Tredje Rige. De ønsker, at begge sider fuldstændig udsletter hinanden.
  Pigerne på IS-12 bevæger sig fremad. Tankens frontalpanser er 450 mm i en vinkel. Projektilerne preller af. Og pigerne fyrer tilbage.
  Men der er kun en sådan tank i USSR indtil videre. IS-10 er allerede i produktion, men vejer halvtreds tons. IS-7 produceres stadig som T-54. T-55 er også dukket op blandt masserne, men indtil videre er den bare på vej i produktion. Tyskerne har pyramideformede kampvogne. Også meget stærk og perfekt. Og højtrykspistoler med korte løb.
  Så kampen forude er den mest alvorlige. Natasha og Anyuta skyder fra en kraftig skibspistol og knirker:
  - Vores flag vil være over Berlin!
  Og de blottede deres hvide, perlefarvede tænder. Og du kan ikke stoppe pigerne med miner.
  To granater ramte frontalrustningen... De rikochetterer. Nej, IS-12 er en seriøs bil, og du kan ikke tage den så let.
  Men IS-7, der bevæger sig til pigernes højre hånd, ser ud til at have fået et slag fra en højtrykskanon og stoppet. Skadede den smukke fyr.
  Alenka, der bøjer sine mavemuskler, synger:
  - Alt umuligt er muligt i vores verden, opdagede Newton, at to og to bliver til fire!
  Kampene fortsætter stadig med uformindsket styrke. En sovjetisk kanon rammer tyskerne. Stor Marusya sætter skaller ind i buksen. Dette er pigers liv og skæbne. Og de synger:
  - Ingen vil stoppe os, ingen vil besejre os! Russiske ulve knuser fjenden, russiske ulve - en hilsen til heltene!
  Augustine, der affyrer med maskingevær, siger:
  - I en hellig krig! Det bliver vores sejr! Russisk flag frem, ære til de faldne helte!
  Og igen brøler morderpistolen og lyder:
  - Ingen vil stoppe os, ingen vil besejre os! Russiske ulve knuser fjenden, de har en hård hånd!
  Maria, denne pige med gyldent hår styrer tanken og knirker:
  - Lad os knuse fascisterne hårdt!
  Tyskerne har det svært, kampene raser også i himlen. Men indtil videre er MIG-15 underlegen i hastighed og bevæbning i forhold til de tyske mærker. Kampen foregår ulige.
  Huffman, denne vidunderlige ace-pilot, gjorde en god karriere i krigsårene. Mere præcist, vidunderligt og fantastisk. Efter at have nået tre hundrede fly modtog han Ridderkorset af Jernkorset med sølv egebladssværd og diamanter. Da han nåede fire hundrede nedskudte fly, modtog han jernkorsets ridderkors med gyldne egeblade, sværd og diamanter. For fem hundrede fly modtog han Den Tyske Ørneorden med diamanter, og efter tusinde efterlader Ridderkorset af Jernkorset med platin eg sværd og diamanter. Og efter at have nået to tusinde fly modtog han Ridderkorsets Storkors.
  Den unikke pilot var i stand til at opnå mange luftsejre. Og han var stadig i live. Huffman blev for nylig forfremmet til rang af general. Men han fløj stadig som privatpilot.
  Som de siger, brænder det ikke i ild og drukner ikke i vand. I løbet af mange års krig fik Huffman instinktet som en jæger. Han blev en superlegendarisk pilot og meget populær. Men han havde en stærk konkurrent - Agave, som også oversteg tallet på to tusinde nedskudte biler. Og hun var ved at indhente Huffman. Men hun er stadig meget ung, og har endnu ikke mistet en eneste fighter.
  Pigen trykkede på pedalerne med sine bare, mejslede fødder og affyrede et udbrud af luftkanoner. Og nu blev fire sovjetiske MIG-15 køretøjer skudt ned.
  Agave fniser og siger:
  - Til en vis grad er vi alle tæver! Men jeg har nerver af stål!
  Og igen vender pigen sig væk. Den skyder syv USSR-fly ned i et stød - seks MiG'er og en TU-4, og knirker:
  - Generelt, hvis jeg ikke er super, så er jeg hyper!
  Agave er selvfølgelig en tæve. Pilot fra Lucifer. Meget smuk honningblond.
  Her affyrer han endnu et udbrud og skyder otte sovjetiske MIG-15-fly ned på én gang og bipper:
  - Jeg er den mest kreative og reaktive!
  Pigen er virkelig ikke dum. Han kan alt og kan alt. Du kan ikke kalde hende privat.
  Og hendes ben er så solbrune, så yndefulde...
  Men Mirabela kæmper imod hende... I lang tid var Kozhedub det bedste sovjetiske es. Han samlede seks guldstjerner fra Sovjetunionens helt efter at have skudt et hundrede og syvogtres fly ned. Men så døde han. Så kunne ingen slå hans rekord. Og først for nylig overgik Mirabela Kozhedub. Og efter at have skudt over hundrede og firs fly ned, blev hun en syv gange helt i USSR.
  Dette er en Terminator-pige! En som hende vil stoppe en galoperende hest og gå ind i en brændende hytte.
  Og endnu køligere.
  Mirabela havde en svær skæbne. Jeg endte i en børnearbejdskoloni. Barfodet og iført en grå kjortel huggede hun skoven ned og savede stammer. Hun var så stærk og sund. I hård frost gik hun barfodet og i fængselspyjamas. Og i det mindste en gang ville jeg nyse.
  Dette fænomen blev naturligvis også noteret ved fronterne. I lang tid kæmpede Mirabela i infanteriet og blev derefter pilot. Mirabela modtog sin første ilddåb i slaget ved Moskva, hvor hun gik umiddelbart efter kolonien. Og der viste han sig sej.
  Hun kæmpede barfodet og næsten nøgen i den hårde frost, der bogstaveligt talt lammede Wehrmacht. Hun var sådan en forbandet, uovervindelig pige. Og det lykkedes til fulde.
  Mirabela troede på USSR's forestående sejr. Men tiden går. Der er flere og flere ofre, men sejren kommer ikke. Og det bliver virkelig skræmmende.
  Mirabela drømmer om sejre og præstationer. Hun har syv stjerner i USSR - dette er mere end nogen anden! Og for fanden, hun fortjener sine priser! Og han vil fortsætte med at bære militærkorset. Selvom Stalin døde, lever hans arbejde videre!
  En pige kommer ind og hænger ud... Skyder en tysk XE-362 ned og knirker:
  - Kunstflyvning! Og et pokkers nyt mandskab!
  Virkelig sej pige. En rigtig kobra er i stand til meget.
  Mirabela er en ny stjerne...
  Kampene fortsætter i flere dage, indtil det nye år kommer... Den sovjetiske IS-12 fik skader på rullerne og sporene - den er ved at blive repareret. Ja, sådan en grusom og nådesløs krig. Og hvor længe vil det vare?
  Og alt sammen fordi Wittman overlevede kampene i Vesten.
  Wittmann selv kæmpede i en kampvognsbesætning i nogen tid. Efter at have bragt greven til tre hundrede køretøjer, ikke medregnet kanoner, morterer, lastbiler, motorcykler og andre ting, blev han tildelt: Ridderkorset af jernkorset med gyldne egeblade, sværd og diamanter og blev forfremmet til general.
  Hvorefter han ikke længere kæmpede. Men han kommanderede den sjette, SS-kampvognshær.
  Kurt Knipsel blev Wehrmachts mest succesrige tank-es. Men først efter fem hundrede ødelagte kampvogne modtog han jernkorsets ridderkors.
  På en eller anden måde blev han frataget priser. Sandt nok, efter at have nået tusinde kampvogne, modtog han endelig: ridderkorset af jernkorset med sølv egeblade, sværd og diamanter.
  Kurt Knipsel er en meget effektiv kampmaskine. Kæmpede i forskellige kampvogne. Han var både skytter og kommandør. I lang tid gik jeg foran alle uden konkurrence.
  Men den smukke Gerda var allerede i stand til at indhente ham. Pigerne kæmpede godt. Men så havde de en pause. Alle fire skønheder blev gravide og fødte et par: en søn og en datter. Men efter pausen rettede de hurtigt op for det.
  Og nu er Gerda gået uden om Knisel.
  Hvordan kan de undgå at komme rundt? De kæmper barfodet og i bare en bikini. Pigerne holdt endnu en pause og fødte børn igen. Og nu nærmede vi os antallet af to tusinde ødelagte kampvogne. Og de kunne regne med en hidtil uset belønning: Stjernen fra Ridderkorset af Jernkorset med sølvegeblade, sværd og diamanter.
  Det er pigerne!
  Gerda skyder mod den sovjetiske bil. Han river tårnet af og skriger:
  - Jeg er en fandens ting!
  Og han skyder igen. Gennemtrænger T-54. Og knirker:
  - Hjemlandet Tyskland!
  Pigen rykker. Og hun er meget aktiv... Ja, hun har sådan en strategisk streak. Det er allerede 1956... Krigen bliver ved og ved... Vil ikke stoppe. Den Røde Hær forsøger at rykke frem forskellige steder. Men pas på, der er få menneskelige ressourcer tilbage.
  Og Rusland bløder.
  Den Røde Hær forsøger at rykke frem mod Rumænien. Og så var der kraftig artilleri-spærreild, skyderi og drab.
  Men fjenden venter. Tyskerne har den mest populære kampvogn, AG-50. Den er overlegen i forhold til T-54 i beskyttelse, især på siderne og måske i pistolens panserbrydende kraft, men den er tungere. Sandt nok er tyskerens hastighed højere på grund af gasturbinemotoren.
  Den tyske kampvogn skyder og scorer.
  Margarets mandskab kæmper. Kæmper med koldt blod. Tyske piger skyder en sovjetisk kampvogn ned. Og de knirker af fornøjelse.
  Ja, og du kan ikke komme igennem her...
  En diskos styret af Albina og Alvina cirkler på himlen. To blonde piger bliver ramt af sovjetiske biler. Og de gør det mesterligt. De fuldstændig usårlige diskusvæddere Migi og Tu. Dræber bil. Og krigerne presser deres bare tæer. Og de giver ikke den røde hær en chance i himlen.
  Skiveflyet er noget, som USSR-videnskabsmænd ikke kan kopiere. Dette er noget, der ikke er fundet modgift mod. Og tyskerne føler sig meget selvsikre i luften. Og de kæmper som troldmænd med en tryllestav.
  Albina pegede sin diskos mod fjenden og knirkede:
  - Hvis der er en Gud, så er han tysker!
  Alvina, der knuste fjenden, bekræftede:
  - Absolut en tysker!
  Og pigen lo... Generelt var hun også træt af den endeløse krig. Tja, tyskere og russere dræber hinanden. Mere præcist, Den Røde Hær og Wehrmacht. Men frontlinjen er stadig ubevægelig... Og der er ingen ende eller kant i sigte.
  Krig... Dette er allerede en realitet. Krigere født efter krigens start kæmper i himlen og på jorden.
  For eksempel Hans Feuer. Den yngste modtager af Jernkorsordenen, første klasse. Og så blev han den yngste modtager af Ordenen af Ridderkorset af Jernkorset for tilfangetagelsen af en sovjetisk general.
  Ja, det er faktisk meget fedt.
  Hans Feuer er en desperat fighter. Drengen kæmper som en kæmpe, og det er isnende koldt om vinteren, kun iført shorts.
  Det her er virkelig meget fedt!
  Hans blev berømt i århundreder!
  Og generelt foregår sådan en utrolig og intens krig her... Enhver AI falmer.
  Og i Rumænien kan Den Røde Hær ikke trænge ind i det tyske forsvar. Begge sider led tab. Januar tikker forbi... Og hver dag bliver flere og flere mennesker dræbt og såret.
  Der er ingen begyndelse eller ende på sindssyge.
  Agave er på himlen igen og skyder sovjetiske køretøjer ned. Hun er jæger og rovdyr. Slår fjenden.
  De biler, hun ramte, falder ned. Og så skyder pigen mod jordstyrkerne. Slår IS-7 ud. Og han griner:
  - Jeg er den bedste! Jeg er pigen, der dræber fjender!
  Og igen overføres det til luftmål. Dette er ødelæggeren af kampvogne og alle køretøjer, der flyver og skyder.
  Nå, det er det, der koger forrest. Og på hjemmefronten forsøger videnskabsmænd at skabe noget dødeligt. Selvom det ikke fungerer bedst.
  Men her er en lille tank AG-5. En maskine på syv tons. Bestå kampprøver. Og gnaver og gnaver fjenden.
  Og når det er tid til at synge, vil ingen stoppe os eller besejre os!
  AG-5'eren skynder sig og skyder, mens den går. Og sådan en tank kan ikke stoppes. Og skallerne rikochetterer.
  Og inde i bilen sidder en ti-årig dreng, Friedrich, og knirker:
  - Og jeg bliver virkelig en super fighter!
  Og igen skød han... Og det rammer selve midten af tårnet. Og dens ødelæggende kraft, selvom den er lille i kaliber, er kolossal.
  Og på himlen kæmper Helga. En barfodet pige i bikini er ved at taste regningerne. Og glæder sig over hans fantastiske succeser.
  Og Agave kommer foran... Og kæmper også.
  Det er allerede februar 1956... Den Røde Hær var ikke i stand til at opnå succes nogen steder. Men tyskerne kan heller ikke rykke frem. Formidable underjordiske kampvogne går i kamp. Men de er rent taktiske.
  Pigerne skyndte sig under jorden, ødelagde et batteri af sovjetiske kanoner og vendte tilbage.
  Samtidig blev et par pionerer taget til fange. Pigerne strippede de fangede drenge og begyndte at torturere dem. De slog pionererne med ståltråd og steg derefter deres bare hæle med ild. Så begyndte de at brække mine tæer med en varm tang. Drengene hylede af vild smerte. Til sidst brændte pigerne stjerner ud på deres bryst med et varmt strygejern og knuste deres mandlige perfektioner med deres støvler. Det sidste afsluttede pionererne, og de kollapsede af smertefuldt chok.
  Pigerne viste kort sagt præstationer i topklasse. Men igen opnåede tyskerne intet væsentligt.
  Kraftige selvkørende kanoner: "Sturmmaus", affyret mod sovjetiske stillinger. De udførte en masse ødelæggelse og ødelæggelse. Men et sovjetisk angrebsfly slog et af køretøjerne ud, og Krauts vendte tilbage.
  Nazisterne forsøgte at bruge disketter til at knuse sovjetiske batterier. Pindsvin og sprængstoffer blev brugt mod dem. Der var en total udveksling af slag.
  Her er Albina og Alvina igen på deres flyvende tallerken. De peger med deres bare tæer ved at trykke på joystick-knapperne og gør det ekstremt behændigt.
  Pigerne udviser selvfølgelig den højeste kunstflyvning. De trak deres diskos, og et dusin sovjetiske flyvemaskiner blev skudt ned.
  Albina kvidrer:
  - Rasende byggemandskab! Der vil være en starfall!
  Og han vender sin bil igen. Og pigerne ødelægger den røde hær. Desuden grundigt...
  Alvina skyder også et dusin sovjetiske fly ned og knirker:
  - Skøre piger, og slet ikke jomfruer!
  Det sidste er sandt. Parret havde det meget sjovt med mændene. Og hun lavede alle mulige ting. Piger elskede mænd - det glædede dem! Og især hvis du arbejder med tungen.
  En pige af højeste rang... De torturerede pioneren... Først klædte de ham af og hældte et par spande vand ned i hans hals. Så bragte de et varmt jern til den opsvulmede mave. Og hvor brændte de! Pioneren skreg af vild smerte... Der var en brændende lugt.
  Alvina slog ham på siden med en varm ledning. Og hvor vil han gerne grine... Det er meget sjovt.
  Så sang hun:
  - Jeg er træt af at harve bagenden - jeg vil drille min lykke!
  Og hvor vil han grine! Og han vil blotte sine perlefarvede tænder! Denne pige elsker at dræbe, hvilken pige!
  Og pigens ben er alle bare og yndefulde. Hun elsker at gå barfodet på kullene. Og også for at fordrive tilfangetagne pionerer. De hviner så meget, når deres hæle er stegt. Selv Alvina finder det meget sjovt. Og Albina er også en pige, lad os se det i øjnene - super! Hvordan man albuer en modstander i hagen. Og han knirker:
  - Jeg er en pige af højeste klasse!
  Og blotter sine perlefarvede tænder. Som glimter som poleret. Og krigeren er imponerende! Dette kan være noget, der ikke kan siges i et eventyr eller beskrives med en pen!
  Begge krigere vælter sovjetiske MiG'er på himlen. Skønhederne er aktive. Der er ikke den mindste tvivl i dem. Og sådan vild og ekstatisk skønhed.
  Krigerne styrer joysticket med deres bare fødder og angriber russiske biler. Mens de trykker, vil de knuse kæmperne, som om de rammer krystal med en kølle. Pigerne er hensynsløse og nådesløse. De indeholder vredens kraft og lidenskabens flamme. Og tillid til sejren. Også selvom krigen har stået på i femten år. Men det vil heller ikke slutte. Albina og Alvina er på toppen af deres popularitet. Og de ønsker ikke at trække sig tilbage eller stoppe et øjeblik. Og de bevæger sig mod sig selv og ramler fjenden.
  Albina, der vælter sovjetiske fly, skriger:
  - Pigen er træt af at græde, jeg vil hellere drukne bastskoen!
  Og hvordan han griner og blinker med sine perletænder. Og hvordan hun nu vil have en mand. Hun elsker at voldtage mænd. Det er hun meget tilfreds med. Han vil tage dig og voldtage dig.
  Albina brøler:
  Pigesex er sex
  Her er der store fremskridt!
  Og krigeren vil bryde ud i grin... Og lad os dræbe alle vores fjender igen. Hun har en masse energi. Og fuld af muskelstyrke.
  Og Alvina vil brøle:
  - Lad os slå fjenden i stykker!
  Og krigeren vil begynde at grine aktivt! Og jeg forestillede mig, hvordan hendes fyre potede. Men lad os bare sige det er dejligt.
  Marts er allerede over os... Solen skinner mere og mere. På den første forårsdag løber russiske drenge barfodet gennem den smeltede sne. De griner af sig selv, griner af sig selv og viser deres figner til tyskerne.
  Pionerer med røde slips, korte klipninger, nogle af dem endda kortere. De løber og hopper. Deres bare fødder bliver næsten ikke kolde. De er blevet meget grove. Piger løber også, også uden sko. De lyserøde, runde hæle funkler i solen. Vidunderlige sovjetiske piger. Slank, atletisk, vant til at nøjes med lidt.
  Og alle griner og griner af deres tænder... Den første dag i foråret er ægte glæde og tørst efter lys og skabelse!
  Og der er en luftkamp på himlen. Mirabela, dette er den sovjetiske pilot nummer et, der skyder et andet tysk fly ned. Og som altid er pigen kun iført bikini. For evigt ung og falmer aldrig. Sådan er den åndelige styrke, der er gemt i hende.
  Mirabela elsker dog også, når mænd rører ved hende. Hun kan virkelig godt lide det. Det er derfor, hun er pilot... Når en piges nøgne, muskuløse krop æltes af mænds hænder, er det en sand fornøjelse. Og rigtig sjovt!
  Mirabela rammer en anden nazistisk bil og hvæser:
  - Jeg er en pansret tæve!
  Pigen rammer endda kontrolpanelet med sine bare, runde hæle. Hun er smuk. Og uforlignelig.
  Mirabela slipper ud af det. Og Agave flyver hen mod hende. Endelig mødtes de to mest succesrige kvindelige kriger-piloter. De skyder på hinanden fra et rundhus. De forsøger at få det på afstand. Men det fungerer ikke særlig godt. Begge skønheder flyver af skydelinjen. Og de blotter deres tænder aggressivt. Tja, kvinder er tæver. De ser hinanden hårdt ind i øjnene. Mere præcist, frontalt, og de skyder igen. Den tyske ME-562 er stadig bedre bevæbnet end MIG-15, og det sovjetiske køretøj blev skudt ned...
  Men det lykkes Mirabela at skubbe ud og miste sit fly for første gang i sin flyvekarriere. Det værste er, at hun endte på fjendens territorium. Og det her er dårligt. Ja, sådan enestående skæbnedrejninger. Og den 1. marts 1956 ændrer verden sig, men Führerens styre i det kybernetiske spil består.
  
  
  
  
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"