Рыбаченко Олег Павлович : другие произведения.

Filio Montecristo Et Napoleon Bonaarte

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:
  • Аннотация:
    Puer Benedictus, filius comitis de Montecristo, magnum auxilium Napoleoni Bonaparte praebet, sarcinam misinformationis tradens in campo Marescallo Germano Blucher. Quam ob rem, Napoleon Bonaparte Pugnam Waterloo vincit et totum cursum historiae mundi mutationes.

  FILIO MONTECRISTO ET NAPOLEON BONAARTE
  ANNOTATIONES
  Puer Benedictus, filius comitis de Montecristo, magnum auxilium Napoleoni Bonaparte praebet, sarcinam misinformationis tradens in campo Marescallo Germano Blucher. Quam ob rem, Napoleon Bonaparte Pugnam Waterloo vincit et totum cursum historiae mundi mutationes.
  . CAPITULUM N. 1
  Est sicut exercitus Napoleon Bonaparte parans pugnam decretorium de Waterloo. Benedetto, in corpore pueri simplicis pueri annorum circiter duodecim, negotium morandi adventus Prussici equites a Blucher duce susceptus est.
  Praesent non enim purus. Sed puer hoc marescallum narrare debuit: pontem fodiendum esse aiunt et circumire nos oportet. Nam pons bene custoditur ab Hollandis nec facile ad eum pervenit.
  Sed Napoleon sigillum necessarium habet, et Blucherius nuntium pueri credere debet. Qui obiter egregie Latine loquitur et flavos habet capillos. Ac iuventus etiam maiorem fiduciam incitat. Stereotypum est igitur quod pueri non tamquam exploratores graves conducuntur.
  Et si Blucherus crediderit et equitatum permiserit, tunc temporis vincetur et Britanni vincientur.
  Benedictus de Blucher in mannulo parvo nuntio magno invehitur. Nempe puer oritur nuntio. Sed dum invectus est, ocreas odiosas exuit, et potius in equo nudis pedibus vehi, quod est multo iucundius.
  Et ille quidem ludus est et in bono animo est. Sed tu id Bluchero reddes, et puer latera MANNULUS ferit. Equus, licet parvus, agilis est.
  Benedictus de ira cecinit:
  Napoleones omnes spectamus;
  Inestimabiles volumus victorias...
  Ut miUia pugnemus ;
  Nesciunt molestias ut itaque libero!
  
  Ut Waterloo non tonat;
  Folia ut sanguinem non minuant.
  Itaque nulla clades
  Bene vale cum numero dextro!
  
  Iam ille iustus puer
  Et mox fiam eunuchus.
  Transilio quasi egestas agro,
  Ostendamus exemplo audaciam!
  
  Tradam quod iussit dominus;
  Etsi magnum periculum est in hoc...
  Habet autem Satanas mille facies;
  Capax nos descendere!
  
  Interdum me calcibus feriunt;
  Et sibilat baculum validum.
  Lusimus celare et fato quaerere ;
  Cum munitione ista quasi monolitho!
  
  Ad genua adduci non possumus
  Et non potes flectere flagello duro...
  In nomine saecli clara,
  Ostendemus vobis viam prosperi!
  
  Dominus non est saepe misericors
  Omnes patimur...
  Pauperes quoque et divites infelices sunt;
  Sit tempus mutati!
  
  Credo pacem in Europam venturum;
  Napoleon est monarcha in aeternum...
  Omnes bonam vitam habebimus;
  Felix et homo fiet!
  Post hoc carmen magis iocum factum est. Nuncius puerum nudis digitis percitus arripuit. Tum ille subtiliter proiecit ac leviter oppressit. Volavit, et silum ingruebat.
  Et in uno ictu aliqua avis devoravit eam. Etiam id est mauris.
  Benedictus de cantu;
  Betonica sub sepem crescit;
  Gallus super saepem sedet!
  Et facta est etiam funnior et magis iocularis... Et puer iterum caudam elephanti nudis calcibus ferit et flagellis caedit.
  Napoleon est magna personalitas. Fuit quidem ingenio propemodum, sed tempore tamen felix. Hic dux Alexander Suvorov annos sexaginta novem vixit et usque ad vitae finem vicit. Et si vixerit, dicat septuaginta quinque annos, Napoleon pugnabit in bello. Apud Austerlitz dicamus an etiam prius? Quis Napoleon erit? Vel contra, Napoleon multis annis invictum fore. Quid expectet mundus?
  Ex altera parte, bonum est utique unicum imperium habere, quam inter parvas nationes et populos rixari. At contra, omnes isti Napoleonis propinqui numerosi problemata multam creaverunt et ineptias fieri potuerunt. Praesertim si citius aut serius iste magnus Monarcha mortuus est. Sic et alio modo vel alio semper fuerunt et erunt difficultates.
  Si Napoleon perfectius unius imperii systema ascendisset.
  Exempli gratia, Tsarist Russia: Imperator etiam ibi familiam habet, sed imperium unicum, unitarium, in diversa regna non dividitur. Et non est hic competition stultus.
  Puer subridens, cum machaera involavit, gibba amputavit.
  Sed Romanovs aliud sunt cum excellentibus geneticis Rurik, et Bonapartes, aliud plebeii sanguinis. Et est distinctio. Sane Benedetto nesciebat quid Russia et dynastia Romanovia in futuro expectassent, et generatim quid Gallus cum terra aliena ageret.
  Velim ut instar is cum mea ...
  Puer etiam jucunde cecinit gentem nobilem Romanorum, quam una vice cantavit cum Montecristo comite, quem tunc suum patrem habebat.
  Et Romanorum, inquam, est clarissima et interesting;
  In Vasconia verbum "ignavum" non scitur,
  gladium si erras nescio: optimum gustum in mundo Vascones habemus - amamus nihil praeter gloriam!
  
  Malae altae, speciales fieri - Hic est Gasconis aspectus Guidonis mundi: Crede mihi, domine, non diu exspectare debebis - Paris adhuc cognoscet Paris, adhuc cognoscet Paris Benedetto!
  
  Burgundiae, Normanniae, Campaniae vel Provinciae, Et in venis quoque est ignis, Sed tibi tempus non est fortuna, Nondum in albo mundo, Nondum in candido, Nondum in candido, Est Vasconia. .
  
  Lutetiae sine fama vivere non possum:
  tota vita mea praeteriit - tempus est de fato agere: Quot annos natus es, fili mi?
  
  Estne manus tua stabilis? - Firma - Haec est vera linea de Vascone cum anima purissima, et eram sicut audacia cum Paris agnovit GasconParis GasconParis agnovit Gasconem Montecristo!
  
  In Vasconia verbum "ignavum" ignoratur, gladium nescio si erras: optimum gustum in mundo Vascones habemus - non placet nisi gloriam.
  
  Alta malarum speciales fieri - Hic Gasconis salutationes ad te spectant: Crede mihi, domine, non diu exspectandum - Paris adhuc cognoscet Paris, et adhuc cognoscet Paris Benedetto!
  
  Burgundia, Normannia, Campania vel Provincie, Et venis etiam est ignis in venis, Sed tibi non vacat fortuna, necdum in albo, Nondum in albo mundo, Donec candidus orbis Vasconia habet!
  Quanquam Benedictus non exacte Gasconis, sed Parisinus est. Sed Montecristo vere Gasconis esse videtur.
  Age, iam finis appropinquat. Equites stationes exercitus Campi Marshal Blucher conspicui sunt.
  Puer sacculum ante nasum excussit et fauces ei ostendit. Et utique eum requirebant. Iuvenis erat plenus roboris et industriae. Et quod puero videbatur, etiam maiorem fiduciam. Post omnes, pueri sunt flores vitae ac plerumque accipiuntur ut creduli sint quam adulti.
  et puer speculator ad mensam vocatus est. Dederunt ei peciam agni et boni viridis vini. Benedictus de carpta ultimam partem timens ne lingua eius laxaretur.
  Puer de indicio praeteriit, et paene oblitus est eius. Bene, vacatione tua frui potes. Eodemque tempore fortasse cantare possumus, quid piae?
  Et puer ore canebat;
  Mea Britannia dormit
  Occultus, occultus
  Dedit tibi et me
  In longa luce!
  
  Mira nomina
  Plateis, aedificiis
  Mox hac scientia
  Reprehendo sicco, hic tuum
  
  Tessera, in manica quae non rubra erat
  Ut color odisti
  Insidiae ludorum tuorum manifesto periculosae sunt;
  Magia, bellum, amor, sedecim annos
  
  Solus ille qui in oculis desperationem extinxit
  Recedere non potest, non dormiet in aeternum
  Saeculum certe omnes fallunt
  Dormi, Britannia mea.
  
  Somnum meum Britannia
  Dedit mihi fato
  Felicitas et passio -
  Solus es
  
  Somnus, bellum Britannicum
  Mane, diluculo
  Gladius electionis tuae
  Ex lacus
  
  imo et sicut ferrum quodlibet de sanguine canit;
  bibit meum et se lavat amore
  ad astra, sub fragili tecti sidereo;
  ubi autumnus et ver manserunt
  
  Coronae sunt, non ecclesiae, angelis MUNUS,
  Corona accidens ab aliquo pumilionum rumpitur
  Sed, ut nuper Charlie legavit, in somniis
  Dracones eius volant
  
  Somnum meum Britannia
  
  Placitum sine goodbyes
  Non es, non sum me
  Piano orationibus
  duae manus
  
  Supplicium sine venia
  Non sum tu. Quis sum?
  Tantum current scit
  Antiqua sub flumine
  
  Et hic pons labilis ducit sub arcu
  Qui ambulavit in aqua sine submerso
  Reliable hyacintho holoserica diffunditur in undis
  Ambulate audacter dum totus mundus dormit
  
  Inimici autem tui dormiunt corda eorum tenentes;
  Amici dormiunt, fatum suum aureum leoni commendato
  Etiam qui infantem calcavisse dicitur
  Cum brachiis suis dormiens viduam pulchram!
  
  Somnum meum Britannia
  
  Somnum meum Britannia
  Occultus, occultus
  Rhythmus respirationis tuae -
  meum breguet
  
  Mors aliud quam nomen
  Nihil ad mercaturam
  Meus pura stella
  Anglia est in domo tergum
  Fugit in aurorae flammae
  Somnus, amica mea
  Britannia mea es.
  Tametsi abominabilis est Gallus ut illud cantet. Ipse enim uniformi puero Anglico.
  Itaque exercitus Blucher per viam pravam profectus est. Et discessit Benedictus de eo accurrens. Puer est nec quiesce. Modo priusquam discederet, decem aureos louis d'or conciliare curavit. Et hoc valde gavisus sum. Iamque equitans ad Napoleonem revectus magnam mercedem expectabat. Ceterum tam praeclare avellere potuit. Tamquam si ipse esset Tiro Khan. Ita, si Napoleon, sicut Genghis Khan, septuaginta duos annos nesciens cladem vixisset, mundus diversus fuisset. Et fortasse concordia et felicitas in eo regnaret. Itaque Europa dividitur, et Russia Tsarist regnum Poloniae sibi arripuit. Quorsum haec logica? Si enim infirmus est, quare a te non rapias?
  Benedetto cantare coepit sicut equitavit super equo albo;
  Francorum regio Sancta Mater est.
  Quisque in quam magna.
  Extenditque ab ore usque ad ripam,
  latis clangoribus passibus!
  
  Montes sunt in ea cacumina aurea;
  et flumina argento micant puro.
  Hiems nix est sicut canities mollia;
  Vere, rivus post ripam solid!
  Sed tum puer tacuit, periculum sentiens. Et nobilis equus timore hinniebat. Benedetto respexit - currebant lupi post eum. Et hoc iam grave est. Jam hic grex totus est.
  Puer nudis calcibus in caterva equi ictus est atque in cursum advolavit. Eodem tempore puer cogitabat. Ista lupus bestia turpis est. Sicut ipse comedit parum cucullo rubeo. Estne hoc honestum ex parte sua? Quid dicis de lupo?
  Benedictus de ironia canebat comicum carmen ad hos predonum canos.
  Totis me viribus nitor - atque omnibus nervis meis,
  Sed hodie - iterum ut heri: Circumdederunt me, cingunt me - Ad numeros libens abigunt!
  Duplex exclusae sclopeta occupantur post abietem -
  Ibi venatores in umbris latent - Lupi volvuntur in nivem, vertuntur in signum vivum.
  Venatio luporum est,
  venatio in griseo predonum, et sale catulorum, indagines clamantes, et canes usque ad vomitum latrant, sanguis nivis est, et maculae rubrae.
  non pari lege ludunt
  , sed manus non vacillat: vexillis libertatem nostram tutata, fidenter certe percutiunt.
  Traditiones frangere non potest lupus -
  Videtur in infantia, catuli caeca, Nos lupus catulos suxit lupa et hausit: Vexilla capere non potes!
  Et nunc, venatio luporum,
  venatio in griseo predonum, et sale catulorum, stridores clamant, et canes latrant donec vomant, cruor nivis est, et maculae rubrae.
  Crura et fauces nostri celeres sunt -
  Cur, dux, responde mihi - Venatus sumus et ad scholam ruimus et per bannum non temptamus?
  Non potest aliter facere lupus.
  Nunc tempus est meum: Risit ille cui destinatus sum, et sclopellum levavit.
  Venatio luporum est,
  venatio in griseo predonum, et sale catulorum, indagines clamantes, et canes usque ad vomitum latrant, sanguis nivis est, et maculae rubrae.
  Veni ex obedientia:
  Post vexilla - sitis vitae fortior, solum post me, cum gaudio audivi clamores hominum attonitos.
  Totis me viribus contendo, et omnibus nervis meis,
  Sed hodie non est idem quod heri: Circumdederunt me, circumdederunt me - Sed venatores nihil remanserunt!
  Venatio luporum est,
  venatio in griseo predonum, et sale catulorum, indagines clamantes, et canes usque ad vomitum latrant, sanguis nivis est, et maculae rubrae.
  Post quem lupi vere ceperunt et retro lapsi sunt. Praeterea si puer discalceatus canit, significat vere frigus et melius est non cum eo tatam esse.
  Et benedetto multum delectatus est in capiendo et opprimendo culicem digitos eius. et notavit;
  - Mutavi cursum historiae!
  et vere omnia mutata sunt. Blucher tempore non pervenit, Napoleon apud Waterloo vicit. turn Germanis turn erat. Plures victorias magnus imperator vicit. Possidet exercitus Russiae. Sed populus Gallicus nimis diuturnis bellis fessi sunt. et multi etiam occisi sunt.
  Et Napoleon Bonaparte consensit paci. Gallia septentrionalem Italiam, Nederlandiam, Helvetiam, Germaniam, Hispaniam septentrionalem retinuit.
  Post quod bellum in Europa aliquamdiu fuit. Galli vero in Africam profecti Algeriam et Mauritaniam ceperunt. Victa deinde Tunisia, dein Libya et Aegyptus. Bellum in Africa septentrionali feliciter confectum est in Galliam. Et inde usque ad Sudan.
  Napoleon usque ad mensem Martium 1842 praefuit, septuaginta duos annos, sicut Genghis Khan, vixit. Cui successit Napoleon II filius eius. Qui mox imperator factus est Austriae imperium. Sed id est alia. Napoleon magnus factus est legendus. Cuius dynastia gloriosa dynastia est. Et Bonaparte regnans vere fabulosus est.
  Etiam hoc carmen compositum est;
  Saeculum est turbidum, Saeculum admirabile:
  Magna, sublimis, Fuit homo ingens, Vastus gloria.
  Erat aetas heroum!
  Sed tessetoria coniecit, et mide et insecta e rimas prorepserunt.
  Omnis mama pueri,
  omnes rapuere, fatui ludicrae nugae, species liberales.
  Hostis tyrannidis,
  Orator Aequalitatis, - Tumidus, caecus et barbatus, Superbus registrarius.
  Volumina Thiers et Rabeau novit
  corde et velut ardens Mirabeau libertatem glorificat.
  Et vide: Mirabeau nostri
  Veteris Gavrilo Pro intrito feretro, barba et rostrum verberat.
  Et vide: Lafaet noster
  Brutus seu Fabricius viros praelo ponit cum cantharidis.
  
  ADVENTURES SPECIALES VIRI ET FILIAE DEORUM
  ANNOTATIONES
  Adventus aeternae prolis perseuerat in spatio cohorte. Eodem tempore novi casus aeternum puerum Eduard Sturgeon exspectant, inter troglodytas, orcos, elves et alias creaturas phantasiae mundi. Filiae quoque Demiurgiae una cum illis pugnant.
  . CAPITULUM N. 1
  Bellator puella Adala insusurravit;
  - Quid mihi hoc temporis est, in eternum juvenum ingenio?
  Edik respondit risu puerili:
  - Ad hoc quoque responsum est!
  Boa metalla ingens constrictor, cum ore in quo dentes terebrarum coniciebantur, propius serpere et propius ad singulares natorum copias cohortes perrexerunt. Post hoc monstrum longum, magnae robotae emergere coeperunt, sicut turtures ambulantes. Canones autem habebant in capitibus, qui ex laseris systematibus accensi sunt. Verum radii minus-quam perfecti non multum exitium fecerunt.
  Puer ingenio filum aeneo iniectum vulgari protulit, eique pisum ignoto implevit.
  Immisit in directione minax mechanica reptile. Filum in terebras contortum statim excussum est. Boa ingens constrictor quatere coepit.
  Puer in occidente iacens in dextra manu Edik insonuit;
  - Proh! Pulchra!
  Corpus reptilium mechanicae vellicatae et deiectae turtures roboticae ambulant. Contorquebant et incendentes, ad invicem sagittari coeperunt. Et ab insultibus laseris trabibus arma perversa et metalli combusta.
  Pueri et puellae oppugnationis MANIPLUS ex singularibus natorum copiis ceperunt et ignem ad necandum aperuerunt, machina tormentorum laserorum utentes.
  Edik vociferatus est:
  - Sinite eam! Tuam vim serva guys! Anti-pulsar!
  Milites copiae speciales natorum sagittis prohibuerunt. Et sic iam clarum erat quod vellicatio boam gigantis cum suo corpore constringente debilitavit et omnes fere currus attrivit. Hoc vere monstrosum est sol- licitum et eximius.
  Adala puella despiciens iuvenem ingenio ducem et notavit;
  - Magnum illud! Bene pugnator es! Uteris adversus eum hostium potestate!
  Despiciens eam puer tribunus ait;
  - Utique opus est scientia et subtilitate.
  Boa constrictor, vellicatio ambulans testudines roboticas fregit, aut explosae sunt aut complanatae. Item, cauda eius cum hysterico fluctu evertit piscinas bruchum quod exilivit de portis castri.
  Inopes evaserunt et cereis illuminatis. Et vidi frigus.
  Et conchulae e doliis volaverunt et suos percusserunt. Et multum exitium teli turrisque ministrat.
  Respondens telum gravidae iterum ab arce moenibus laborare inceperunt. Utraeque trabes laser et projectoria annihilatio exantlabantur in boa constrictoris mechanica pluit. Primus ictus ferro et pelle Titanium transfixit. Fringit, occepit fieri. Sicut wormholi, arma monstri foramina apparuerunt.
  Puella quae Edik dextra percussa erat:
  - Haec sunt pompa! ei nos plurimum dedimus!
  Puer dux declaratur;
  - Accepi a populo meo.
  Clamabant pueri in voce bellator;
  - Veritas et fortuna nobiscum sunt;
  Vivamus dapibus sagittis difficile percutiemus.
  Nostrum principale opus est
  Interfice malos alienos!
  Adala, haec puella, quae multum expertus est, et etiam ad RAPENDUM gravitatis magneticae pugnaret, notavit:
  - Mirum est, cum acer et scientificus est aditus!
  Et puella monstravit holgramma quomodo evasit e castris campis. Puer captivus nudis pajamas innixus per glacialem crustam, quae tegebat aerem. Et accensus est in eam. Puella tenuis erat, malae etiam in facie puerili apparuerunt ex coacta victu campestri laboris, et aliquot in cista Circe sui lucebat. Sed illa in pugnatorem ingredi poterat et charta electronica electronica a praetorio subrepta adhibita est.
  Quam ob rem machina, electronicis referta, litura discessit.
  Et pressa puella nudis, pedibusque rotundis, Exasperatur magnis nudis pedibus, et assiduo, labore. Etiam, laboris natorum castra senatorium non est. Sed contra, tantam ibi patientiam evolvere ut illic utile sit ire. Adala spectat duodecim tantum annos natus, re quidem maior, et etiam expertus est, etsi non ut peritus et urbanus ut Edik.
  Visum est in hologram quomodo planum graviomagneticum cum puella volabat. Acutum mentum in imagine apparet, et sub cornflower oculis caeruleus est livor. Puella autem, quae artes gubernatoris habet, callidissime vitat laser trabes quae eam emittere conantur.
  Nudae, pueriles digiti confidenter digito moderantur globulis gau. Etiam et dictum magna.
  Adala cecinit osculum et cecinit;
  - In scapharum prorimus undas;
  Quarks in aethere vortices spumant.
  Quid referam ad planetam -
  Filii sublunari, mundi caerulei!
  Et post eam rumpit pugnator ad persequendam puellam audacem. Et valde infestantibus videtur, sicut grex toto vulturum. Et incendunt, et nulla evadendi facultas videtur.
  Sed puella Adala puerum heroem Edik radiophonicum appellavit, isque pro semper paratus erat.
  Iuvenis bellator, qui circiter duodecim annos inspiciebat, quamvis robustus conditus et excogitator egregius, obviam ei volavit. Puer breves lusus tantum gerebat, sed nudis pedibus minimam vibrationem patellae volantis arripuit. Et satis constabat quod puer esset optime.
  Ut primum nudo calce pugionem premit, unda abit. Quatuor hostes simul concurrentes praecurrentes conflixerunt. Secuta sunt et explosiones.
  Adala nictavit oculis suis sapphirum et dixit:
  - Haec summa classis!
  Longe reliquos hostes pugnantes incendere coeperunt. Fusela et cauda plani quod puella raptio erat, shrapnel et obstantia sonuerunt.
  Iuvenis bellator nudis calcibus durius urgebat et in pugnatori elaboravit somersault.
  Sed Edik, puer aeternus, e patera volanti bullas parvas accepit et immisit. Magno cursu ruentes in gregem vulturum fragore videbantur.
  Explosiones, fracturae, et hostium plana laniatu audita sunt. Hoc est ictu contrito.
  Puer, nudis pedibus pernix opus, canebat;
  Quam viximus pugnam
  Et mortem non time.
  Sic ergo et tu et vivam posthac!
  Jamque sublimia sidera ;
  Mons et silentium -
  unda maris et saeva incendia!
  Et atrox, et furiosa incendia!
  Ita filii cum hostibus pugnatores. Reversi sunt qui superesse possent. Et Adala ad Edik praesidium rediit. Sola pars copiarum specialium filiorum cum eis fuit - iuvenum bellatorum cum singularibus artibus.
  Nunc alium a munitione repellunt. Apparenter animadvertens pugnaces et nimis evolutas et prudentes pueri milites cum Gadgetibus electronicis conciliari non posse, pedites in aciem coniectus est.
  Magni cycli bellatores ipsi, singuli duo metra et dimidii, ingrata iverunt. erant in pugna lites et in specie informes apparebant.
  Sed cum ingenti impetu in pugnam ruunt, et sicut piscinae invadunt. Haec ubi explicatur pugna.
  Nunc sagittis consequat tincidunt. Puer bellatores ignem eis cum tormentis laseris aperuerunt. Hit in monstris inogalact fuerunt. At illi responderunt.
  Laesi sunt et puella et puer ab inimicis radiis combusti sunt.
  Edik risu respondit:
  - In tutela sum!
  Adala sollicite quaesivit:
  - Et hostes per eam sagittare possumus!
  Puer confidenter respondit tribunus;
  - Ita! Profecto! Haec est una mensura et dimidia. navitas per latus tuum fluit, non ex parte hostium!
  Bellator puer in certamine cum viridi speckles exclamavit:
  - Haec frigido ambitu!
  Pugnatum est incredibili vi! Iamque filii penitus invulnerabilis evaserunt. hostes sine labore perdiderunt. Illi, in manibus specialium virium semper iuvenes milites, lasers thermoquark-exantlabantur, et hoc grave est. Ita, in fusione thermoquark, unum gram materiae emittit industriam aequiparatam combustioni quattuor miliardorum talentorum carbonis. Cogitare igitur potes quam colossus haec potentia sit.
  Sed pueri non semper cum talibus armis perfectis pugnant et technologici praestantiam habent.
  Ita Edik conversus in video et trium colorum hologram, quae pugnam suam ostendit cum technologia multo primitiva et, simul, non minus periculosum, et cum pueris qui difficili tempore erant.
  Cum Edik post ictum expergefactus est, alter puer Pashka eum ab humero strenue concussit. Exsiluit puer, et vultu timido crine captus, nuper cusa sodalis, petivit;
  - Quid agis?
  Pashka digito suo in Edik capite mussitavit:
  -Quis decalvetur tibi placet?
  EDIk manum crini incondite mussat;
  - Wow... - Ericius digitis pungit, et gravem senti- tum, simul massam dolentem.
  Tunc Edik dextram suam perstrinxit et vidit recentem numerum castrorum in modum ardere. Nota tertiadecima...
  Puer eiaculatus est;
  - Euge! Hoc somnium non evadit. Immo incarceratus sum!
  Bascia socium suum aspexit turbatus et mussat;
  -Ubi posuerunt te?
  Edik tristi sono respondit:
  - Ad spatium carceris... Id est, ad carcerem in alia tellure!
  Pashka movit caput... Putabat hoc perusta guy delirare. Sed Edik omnino non delirat, quamvis niger oculus sanans sub eius oculo luceret. Fere calvus, caput pueri referentis scelestus, vel barbare atrox speciem ei dedit.
  Sed pueri speculari ulterius tempus non habent. Tempus est currere ad ieiuna piscem ientaculum et iterum collige palam.
  Sed hoc tempore diu laborare non potuit. Orkmet jet impetus elit iterum involavit. Guys in fossarum fundo absconderunt, et bombae aereae desuper pluerunt.
  Edik e sclopeto emittere conatus est, sed tempus hostium aeroplana hos ictus capere non potuit. Orkmet propugnatores operiuntur solidis, subtus armis commixtis, nec ulla glans penetrare potest.
  Tum puer nudis digitis grenade arripuit. Cum crurum musculi maiores sint quam bracchiorum, multo maiorem distantiam a membro inferiori quam cum superiori iacere potes.
  Puer profundo flatu, supinus conversus, grenade cumulativo totis viribus projecit. Sibilo praetervolavit et procellam quae premebatur ferebatur. Imperium amisit et media fere explosione scinditur. Et Edik nasum hosti ostendit.
  Post quem terminator puer aliam grenade invenit. Docens in spatio: specialis calciandi ars, cum coxae rotatione, extensione et motu digitorum. Grenade in hoc casu multo longius volat quam manu coniecta esse potuit. Nihil non est quod quattuor puellae vagos artem quoque coniecendi cum suis membris inferioribus tenuit.
  Ita secundus Orkmet vi impetus aircraft alas amittit et primum nasum in terram volat. Terram tanta vi perfodit, quasi ad Americam pervenire cupit.
  Pashka admirans exclamat:
  - Ita, pugnator eximius es!
  Edik Tumum pectus intumuit;
  - Sum vere magna...
  Puer recenter raso capite aliquantum ridiculum spectat. Sed hic tertia grenade venit, inexorabilem accurationem suum scopum reperiens! Post haec, quis dubitabit hunc puerum esse fortem? Et ne heros quidem ultimus, sed eques qui omnes ducet!
  Edik Osetrov cecinit, Sententia quarta grenade cum digitis nudis et fortiter proiciens;
  Serpens insidiosus latebat in crepitu;
  Furtim Rus' somnia veneficii...
  Sed miles fortis percutiet scopum suum;
  Sub sole sereno Irae tabescet color!
  Dum cantant, puer Quintus grenade iacit. Quod flexibili crure valde subtiliter intercepit, ac deinde iterum projecit. Schola militaris artium opulentissima effectum habuit, inclusa ab cosmico Amazonio in regione longinqua disciplina.
  Edik multum vicit tunc et factus est verus puer eximius ace. Iam sextam grenadam iacit. Valde subtiliter iacit, et volat, proprie per aerem sicut squatinam secans.
  Terminator puer dicit:
  Hymnus Matris canit in cordibus nostris;
  Nemo pulchrior est in universo mundo...
  Iaculum equitis arctius exprime;
  Pro Deo data est Russia!
  Septima autem grenade a puero discalceato proiectus, celeriter volans, scopum reperit.
  Caeteri propugnatores novum idolum imitari conantur, tasque eorum vel pedibus cadunt vel pejores volant quam e manibus. Clara autem temporis ordinem dat;
  -Me solum! Solus Eduardus Osetrov tasque iacit!
  Puer valde superbus fiducia in eum positus, et donum iterum abicit, HEC ala avellit, et Orkmet machinam amittit imperium. Gagates velocitas orci non adiuvat.
  Eduardus Osetrov hilariter dicit:
  Patria, mater mea cara es;
  Dolorem hominum ferre non possum.
  Paratus sum dare omnia mea -
  Dolor, luctus, molestias!
  Iam nona grenade scopum suum invenit. Puer, qui tantum animum herois Iaponicae similem spectat, eam nimis callide immittit.
  Rebus prospere gestis, Edouardus iterum profert;
  Patria in corde meo - chorda ludit;
  Vita bona erit omnibus in mundo...
  Et Patriam somnio - Patriam sanctam.
  Ubi laeti pueri rident!
  Orkmet vultures, humo ferrea, avolant, et Edik decumam grenadem in valedicit. Ultimum planum Orkmet emissa alis in unum complicatis et in sarcophago figurato terminavit.
  Puer e fossa desiluit et gestus contumeliose in Orcos fugientes ostendit. Sequentes eum alii pueri fecerunt.
  Velut nostis monstra nostra, situla es!
  Post quem, guys iterum operari inceperunt. Aer incursio nulla fere caedes pueris effecit, tantum duo pueri a bombis fragmentis leviter vulnerati sunt et deligati sunt.
  Praefecti et latinae paulo antiquiores in animo pugnando erant. Quamquam unus caperinus pugnator non erat, inter eos vel ignavi erant. Qui omnes semianimes et semis nudi magno studio laboraverunt et celeriter etiam Orcis adepti sunt. Cannonade in distantia sonat, et cito vehicula Orkler ad hanc lineam pervenient.
  Quattuor puellae in universo parallelo Orklichanorum et Troglodytarum agmina aggressi sunt, qui in Fryma ad terram accedere ausi sunt. Etiam parva manus speciales Russorum cum iis egit.
  Haec est quaedam brevis interventus ad preces deorum Russorum, eo consilio ut historiae mundi mutandae.
  Pugnatum est acerrimum, puellae appropinquabant. Sed copiae Russorum singulares cohortes etiam damna significantes passi sunt. Sed multum hostes evasit, ut hic in uno loco Orklia, Trollntsia, Regnum Hobbitense et Furtia significantes copias collegerunt. Metam facere voluerunt in progressu exercitus Russorum cum meta eximendi Revastopol.
  Ex quattuor praediis Russicis, tres iam eiectis, positio pugnantium critica videtur.
  Sed ab aperto foto fracto et adusto T-64, minimus particeps belli lepidi incendere coepit.
  Sed certe quid faceret puer in bello recentiore? Ipse solus hoc respondere potest. Certe duodecim annos natus scholae Moscuae Edik Osetrov decrevit se in una commoda senatoriorum filiorum in magna Russia sedere non posse. Unico Romanorum bello captus in primam aciem fugit. Sed longe non habuimus: hostes prope Fronetsk stabant et ad urbem inclementer iaculabantur.
  Fere ante oculos Eduard Osetrova, schola concidit postquam ab Uragan multiplex systema eruca launchendum est. Plures pueri, qui tempus effugere non poterant, sub ruinis sepulti sunt, et Anastasia Petrova, amicus Edik, terribiles ardet. Diu mortua est et gravissime. Decem dies aerumnarum infernalium... Et tunc, graves testis aedificium conclavis destruxerunt ubi propinqui Eduard Osetrova habitabant.
  Iuvenis germen accuratissime agit! Re vera non aberrat, et nunc septem circuli proximi consumpti sunt et puer eos in saccos sedulo mittit.
  Copiae magnae a litore accessus et recentia regimina rursus squamarum ad socium exercitum iunxerant. Mirum est quod tam valida imperia Europaea tantam vim ad Frym transportarunt. Et si cum Troglodytis pugnare soleamus, Orcglii novi hostes sunt. In genere "Bellum Friman" solus casus in historia est cum Russia et Orktania publice bellum gerunt. Priusquam Orglia satis amicabilis videretur, praesertim cum Avapoleone conflixit; Nunc autem est ferox et ambitiosus hostis qui timet incrementum Russiae expansionem.
  Eduard Osetrov nudo pede testam iactavit. Modo consuetudine pugnandi discum pedibus iactando mutavit. Sed nihil, et potes igne mire accurate ex sclopetis pellentesque.
  Tam facile est in fumo inimicos videre, nec facies eorum videre potes. Ergo mortui, quorum clamores morientes cum pluribus similibus dissolvunt, passiones negativas non causant. Sagittarius ludus computatralis similis est, vel monitores electronicos electronicos in range transfixus ferire.
  Nunc, si senseris te notam desiderari, iam hoc rodit!
  Hostes, numero superioritatis captans, defensores Revastopole premit. Lumen satis rapidum et accuratum campi tormenta Orglikanum tundunt et assidue figunt. Haec etiam una est ex causis cur Russia, cum 1618 (nam Russi prope quartam millennii bella non amiserunt, sed singulis proeliis victi sunt!) se committere coactus est.
  Copias speciales manipulorum permultas lacus, bellator copiarum nigrarum, Victoria restringere et quam maxime munitionem servare iussit. Vectores, duo tantum ex eis erant, sarcinis (haec erant trophaea) raptim obsita erant et tormenta in eis insidentes iaculabantur.
  Plurimae copiae singulares milites omnia sua horrea consumpsit, generatim fabula clara est. Nunc sclopetis captis uti debebamus ad repugnandum.
  Nimirum in tanto proelio hi clipei celerrime exspuuntur. Sed in uno pedite multa cornua non potes aptare, impedient.
  Verum in ipsis onerariis armatis adhuc capsulae cum subsidiis sunt. Ita parce utendum est.
  Ex quinquaginta hominibus circiter dimidia pars stabat, et plures ex proelio gravi vulnerati trahebantur. Gravissima damna in viginti primo saeculo department.
  Tuorum curare debes, praesertim cum in fortem invenerint hostem, qui primo, ne intensius quidem, salvos erit.
  Colonellus, qui copias Russiae adiuvat, Mikhail Tsarkov, etiam vulneratus est, sed in pedibus adhuc est. Praecipua quaestio est, quod in concitatio pugnantium nimia munitione utebantur, quam ob rem difficillimum est de hostium numero superante decertare. Verum, Tsarkov, sicut bellator conditus, parce sarmenta, et subsidia adhuc habet. Exempli causa, ictus singulos non despicit.
  Cum hostes tasque iacere coeperunt.
  Hoc periculosum est cum bombae terribiliter numerosae explodunt, etiam si vim parvam explosivam habent.
  Bellator puer Edik nudis pedibus iacire incipit orbes acutos. Sed cataplasma est pro mortuis
  Etsi Victoria hoc facere non vult, militum vita melior est. Et cibus... Deus benedicat ei! Utinam molarii escae essent, illis esca esset!
  Metallica vox mandat filiae Chernobogi:
  - Suscita helicoptera in aerem!
  Dicendum est aircraftm non solum vim letalem praebere - post omnes, etiam helicopterum limitatam telam -, sed etiam impulsum moralem. Saeculo XIX, quod muscas et propagines curiositas est. Sic est fors...
  Revastopoli defensores iam ad exteriora castella arcis urbis recedunt. Fere se mores habent - si omnes milites in extrema parte munitionis in acie conflixerint, nemo erit qui arcem defendat. Et tunc cuneus erit in bello. Capta Revastopolis erit signum Elfstriis et Persis ad bellum ineundum.
  Itaque collectis omnibus copiis in pugnum gravem, Orkglichani, Troglodytae et Turci oppugnant.
  Edik, hostibus placide inhians, timidus etiam coepit. Puer intellexit proelium se amittere, et una spes erat in eo quod copiae Fenshikov, qui longe post erant, tempus venturi essent.
  Sequenti die guys sunt verae probationes obviae. Vix ante prandium habuerunt cum raucum murmur et motus hostium lacus audiverunt. Hoc significat pueritiam tandem confectam esse, et proelium expectat. Pueri quidam iam pugnandi periti et placide agebant. Quidam autem latinae, praesertim iuniores, iactare coeperunt.
  Clara eos voce magna conclamavit. In pellentesque sedata. Suscipiunt munito loco et parant tasque cum fundis ad belli tormenta fundis. Erat etiam ordo odii lacus in fronte.
  Orci appropinquabant. Praecurrebant humiles, salaputium, sed longum lacus seriei FE. Earum plures figuram pyramidalem iam habebant, ab angulis fere invulnerabilem. Plerique autem "Dracones" cum retro turricula mutati erant et FE-70 cum tormento 128 mm.
  Iuvenis aspectu, Edik totum sacci tasque circa se manticam praeparavit. Scilicet arma non penetrant, sed facile vestigia frangunt. Praeterea lacus pyramidales parvas sed numerosas globulos totum fundum in totum punctum habent. Et chassis earum difficillimum est inactivandi.
  Illic es multus of Orkmet lacus movens. Est etiam virga Elferikan TOR 93 et Phoenicis 2 postica. Pejores sunt Orkmetis, sed ambientiam additam creant. Piscina Draconis satis agilis est cum tormento 105mm, quod ex longo intervallo lacus Russiae penetrare potest et est salaputium. In layout classic, solum machinam et transmissionem in fronte piscinae positae sunt, et gearbox in ipsa machina.
  Vehiculum cum modificatione - 3, armaturas validas in lateribus et aversam 125 milliumtrorum in angulo habet, et cum grenade difficile est. Apparenter vestigia ferire habebimus.
  Quomodo prohibere pyramis lacus? Etiamne monstra monstrorum sunt!
  Et contra ducentos pueros plus quam trecenti et quinquaginta currus sunt! Fere duo piscinae gravissimae per singulos homines, ac etiam puer! Et ne unus quidem maior quindecim est, excepto Komsomol imperatore Klara!
  Statera virium talis est ut phalanx acetabulis ad interitum destinatur.
  Sed si moriturus es, tunc cum musica!
  Iuvenis Edik grenade manu proiecit et pede arripuit. Primum piscinam Draco iam zonam destructionem ingressus est, quae modo eiici potest. Puer flexibile corpus muscularis curvat, crure crure corrigit, digitos nudos extendit. Grenade volat centum metrorum quasi catapulta immissa. Imo, numquam sic manum mittes.
  Et sibilat grenade super erinacei lacus anti-. Lacus Orkmet in eruca percussus est, se convertit et ... corpus suum in dextrum ambulans conlega impressit.
  Young sibilaverant Edik;
  Et iterum pugnatur.
  Hyperplasmicus ignis fervet...
  Et Lenin tam iuvenis -
  Exitiale agit ictu!
  Puer, inspiratus, aliam grenadam "Draco" jactat. Equus addicitur et arietes socium suum a sinistris. Hoc est quomodo actu mutare directionem motus piscinae minuendo eruca. et Strab, et perperam.
  Et puer pugnans Edik canit, tasque magis jactans;
  - Patria mea est tenebrae universi;
  Promptus ad repellere impetum inimicorum malorum!
  Sine te, amabo, nec diem ire possum,
  paratus sum dare pro te animam meam!
  Et puer terminator iterum tasque cum pedibus iacit, cogens Mongoose-3 fragorem in piscinam pyramidalem Orkmet.
  Young Edik etiam prosilit prae gaudio, wow... Sic pugnare debetis Orks. Et iterum nudo pede grenaden iacit. Optime hoc facit. Grenade in gramen resilit et Orkmet piscinam iterum ferit, eamque in partem et arietem elumbrationem suam declinare cogens.
  Puer ridet et cantat;
  -Rassura cadi gasoline cum ignibus;
  Nos cars flare munientibus -
  Tota clades in Orks erit;
  Clamor munientium: semper esto paratus!
  Clamor munientium: semper esto paratus!
  Et cum omni linea, grenade ad Orkleritis proicitur, quod lacus Orkler collidere facit. Nunc autem Elferik TOR-93 victima etiam facta est. Haec autem raeda fragorem cepit ut duos ex suis phoenicibus coortus sit.
  Una potentissima Orkish per piscinas eruptiones, Draco Regius, centum talenta pondo et tormentum equitatis 1880 habens. Et quomodo hoc barbare concussum est. unum amphorarum, et dein alterum; Et tres currus statim ardent.
  Et puer iterum incipit cantare cum angore;
  Mali damnatus re
  Potest te insanus agitare!
  Omnis vis formidabilis atomi -
  Satanas in Terram compulit!
  Et dum cantabat, quinque tasque eiecit et duodecim lacus eiecit. Vehicula Orkmet propius et propius accesserunt, et alii auctores munera sua iacere coeperunt. Eodem tempore, reditus ignis ab Orcis paene nullam molestiam latinas fecit. Simile miraculum fuit.
  Pueri monstrum Orkicum cornibus capere et mastodons tasque ingerere poterant.
  Puer Edik, pedes tasque intensius jactans, cantabat;
  In stellis ruimus per undas;
  Quarks in aethere vortices spumant!
  Quid referam tellure meae?
  Filii insani, mundi peccatores!
  Et ad hunc versum octo tasque proiecta sunt, et viginti piscinae porci in capite collisae sunt et collisae. Membra celeris pueri, a diis alienisque bellicis instructa, acrius acrius micant. Grenades in sacco dorsuali meo fluebant. Bene, saccis explosionis homemade adhibebitur. Et Orkistae receperunt et recipient.
  Aliquot lacus Orkler cuniculis inflantur et post eas vehicula ingruant. Post quem omnes ardentes Kupala ignes. Tota calida est, et ori exustae sunt. Totus itaque eorum exercitus externus est.
  Et pugnam Edik canendi incipiet;
  Frater manu fratri suo levavit -
  Bellum crudele, fremitus adversariorum!
  Machina gun amicus tuus factus est;
  Venit retributio pro levitate.
  
  Quid faciam si homines fractos
  Cum globis strident allisa circum!
  Deus melius per vim bellum frangit -
  Ita ut supra dies draconis praedae.
  
  Sed Infernus non habet limites et limites;
  Terra in napalm ardet, pueri clamant!
  Nunc lineamenta puellarum pallescant -
  Ad hoc quis respondebit Dominus sanctus?
  
  Bene, quot carorum potes occidere?
  Post omnes natus est homo, mihi crede, ad felicitatem!
  Mater filium suum ante non dimisit;
  Etiam in aestate bellum tempestas est.
  
  Sed officium militis est verum officium;
  Cur pro patria pugnare debemus?
  Anno aetatis sedecim templum iam cinereum est;
  Infelix facies viduarum a lacrymis tument!
  
  Sed quid est, insanus frater?
  Imo insanis - respondet dilectus tuus!
  Nam vilitas, qui est miles noster in throno;
  Scortum fratrem suum esse putat immundum Cain.
  
  In terra, rivi sanguinis venas dilaniant;
  Pulsus autem e core ictu respondebit.
  Aratrum icta concha adligat in agro;
  O quam purpura Sol factus est!
  
  Sed est fides quod Iesus venturus est -
  Ipse fratres reconciliabit et salutem afferet!
  Tum lets oblivisci ulcisci in vili score -
  In animis omnium nostrum veniae regnet!
  Terminator puer cantavit et perurbane facis ab utroque pede nudis pedibus cum maxima efficacia et intensio.
  Ad ultimas lineas, pauci qui supererant lacus Ferman Orkring terga verterunt. Plus quam trecenti mastodones Orkishist deleverunt incendio in campo relicti.
  Tortor sudoris frontem lenis infantis decurrit. Maxilla rubente rubente devolvebatur, cutem ingrate exaratam pungebat, et in stimulum sclopetis automatis exustum cecidit. Exsibilatur...
  Lacrimas cum gemitu prorupit Edik;
  - Miserum cor meum paratum est in pectore meo sicut concha explodere, sed non aliter, mihi crede, etiam domi, ac si ardentes cerei!
  Grenades etiam in piscinam volaverunt.
  Sed multitudine hostis irrumpit. Edik duces victimas eligere conatur, ipsi milites non multum valent. Hostis damna laborat, sed oneraria dextra iam asinus fracto capite est. Contrita calvaria, et cerebrum in crustulum claudicantibus effluit, ut resina ex aspen arbore caesa.
  Puer vero timorem sensit. Hae non sunt umbrae in re virtuali, non innocens unitates quas mille mittis trucidandas, sed homines mortiferos. Et illi...
  Puer shrapnel pronus in frontem percussit ... Omnia obscura ante oculos eius transierunt, et, dimissa vasa, puer intra turrim insiluit. Igneum in cathedra. Extremas glandes superstes amphorarum Exegit, et ingemuit miseratus, cum sarcophagus fragilem pectus transfixit.
  Saucius Edik solum specie "Nigris Shark" in caelo servatus est. Vehiculum turpis impulit acus-impletum botri ligula ad congesta goosebumps de grenadiers. Deciderunt sicut papaver, spargentes cinerem super justos orgyas.
  Aspectu monstrorum aligerum etiam impetum retardavit. Equi maxime territi sunt. Aversi terga, postremi contra concitati cruentis TUBER.
  Gravis pedites reformavit et celeriter in loca superiora permovit. cum essent pauci milites, unus miles duobus aut etiam tribus vulneratis ferebat.
  MIG-124, extremae erucae accensus, brevis machinae sclopetorum erumpit. Eodem tempore, et egregie haec opinio Natashae praegressa occurrit, plures pyrii pyrii superne emissi sunt. Arma primitiva saeculo XIX erant funes ordinaria, rupta vetustissimarum corrumpentium substantiarum.
  Sed efficitur...
  Alia novitas fuit cum resinae fusurae, olei et alcohol in vasis fictilibus. Antiqua, incendiaria. Etiam superne telum non est, sed si te superne adveneris, erit!
  Patet recentiores munitiones paene exhaustas esse et nos ad arma antiqua et pervetusta mutanda. Ignire videtur, hostes vivos ardere. Carnes etiam caepae ossa eorum et sceleta eorum exponuntur. Tunc ventus eos infitiari incipit, tinnitu ac crepitu. Agmina concidunt, miscent, retroque movent.
  Hic autem auxilium a Fenshikov venit. Nempe equites primi venerant. Dum portarii mobiles non sunt, regina agrorum omnia suis membris obstruit.
  Sed equus est, est quoque in Africa.
  Serva puella et simul ferox bellator Domkratova, in equo suo pulcherrimo, omnibus praecurrere potuit. Pulchra rustica femina nudis calcibus calcibus equi calcat et machaera acriter undat.
  Primum igitur eius "trophaeum", pulvere cruento lancea, primum impetum feminae rusticae solum reppulit, et secunda torquent paene totum caput eius abscissum est. Orktsuz ne iugulato quidem clamare potuit, sed simpliciter de eius crepusculo cecidit. et Domkratova cecinit;
  - Sunt cornflowers in campo patenti... Longum iter!
  Elena, quae audiebat cum super-acuta audientia, in voce fremebat;
  - Secundum viam est silva densa cum mulieribus Yagami!
  Nadezhda adiecit, demerso tumultus praelii, omnia haec tormenta et laminae;
  - Et in fine illius viae, securibus truncus.
  Domkratova, cito ab ense recedens dixit, sine ullo rugitu;
  - O quondam!
  Post hoc verbum Orkgli eques cecidit...
  - Ita iterum!
  Et hic Furetes eques, tanquam bajula, fortuna fuit.
  - Ita, multi, multi, pluries!
  Hic Nadezhda in saltum interpellavit, totum duodenarium invasores spargens cum lepidis cruribus:
  - Imo, cur etiam atque etiam plores? Lets 'adepto decies centena millia statim!
  Igneus terminator, filia Chernobog Victoriae, ensem galeam iactans nudis digitis fugiens, fremuit;
  - decies centena millia in ripa servamus et de legibus non curamus!
  Rationabile Elena cum hoc situ constat:
  - SIC est: si unam legem solvis, scelestus es, si plures ruperis, mortuus es, Dominus Deus omnia!
  Nimis callidi Victoria lepide dictum est;
  - Ut magnus scriptor et philosophus dixit: nullae leges stulto scribuntur, nec naturae leges ingenio praescriptae sunt!
  Perun filia Victoriae vols pyrii pede suo ementite iactavit. Nudam unicam aspexit cruore nitidam, et explosa hydria potionis infernalis, pipiabat;
  - Lingua dolori datur homini ut cogitationes de rebus insensatis et inanis celet!
  Sed, ut videtur, puellae de eo cogitabant... MIG-124, suffocans inopiam cibi, altitudinem amittere coepit. Gubernatores periti perdite autocinetum servare conati sunt, eum in loco plus minusve levitatis exponunt. Fortunate per hoc tempus extremae audaciae inter socios siccaverant. Praeterea pedites Russici heroici, ingentem distantiam cum itinera Suvorov superati, campum et colles grandi proelio iam appropinquabant.
  Et tunc bellatrices praestigiae tandem magicas suas immiserunt... Erat aliquid ultra humanam perceptionem. Multa numina fecerunt quae inferiora facere non possent.
  Victoriae magicae infernales equos Orkgli et Furetes compulerunt ut cadaveribus maculis tegerent et vivos putrescerent. Quin etiam perampla celeritate. Et in Orkgli equites, Furets pugnatores, Troglodytae et Fardins, purulenta ulcera spurca apparuerunt, quae cum gusto eruperunt.
  Ictum magicae Zoya filiae Belobog diversus fuit, sed non minus perniciosus. Equi purpureis floribus, rosis et violis obsiti erant, et ipse populus lavacro mellis et scelesto obsitus erat. Multi milites quasi laeto vere frutices florere coeperunt. Et recens odoratus est. Magica etiam Belobog occidit, sed pulcherrime et omnino sine dolore id fecit. Hoc est bonum violentum. Et apparuerunt pro populo gemmae pulchrae cum variis floribus coloratis.
  Nadezhda Perun filia magis quam conspicuis technicis technicis usus est ad specializationem suam: fulgura emittentes. Milia electrica criminum cotes texerunt, multos milites in cinerem et pulverem convertentes. Et cum electricus agger in crasso et fulgenti cascade super te transit, minus est quam amoenus, sed plus quam mortiferus.
  Et Elena, filia Svarog, artificio technico usus est: telum telum suum in populum suum fecit.
  Tormenta, non dominos audientes, milites a tergo feriunt, et tormenta totas ordines eiciunt ac perampla acies metant. Et helicopteri, qui ex alio mundo perruperunt simpliciter, cum una eruca phalanx integram combusserunt. Telum perniciosissimum factum est cum virtute Svarog commotus est.
  Ita omnes quattuor puellae simul potestatem suam ostenderunt, decem milia militum et praefectorum uno ictu deleverunt.
  Hoc eventum pugnae constituit. Cum ultimi Furets, Okrgli, Troglodytae et Fardin milites occubuit, quattuor puellae et pugnatores Russici superstites ad hypermagicam portam conversi sunt et intra minutum orbem suum reversi sunt.
  
  GULLIVER et BALECA VISCONESSIO
  ANNOTATIONES
  Gulliverus, qui rursus puer aeternus factus est, facinora et sapientiam suam et praeclara dicta ostendit. Una cum eo Vicecomitissa discalceatum in acuto lapidibus calcat, cuius paupercula, perusta crura, gravem experimentum cum honore sustinent.
  . CAPUT N. 1 .
  Facto corpore iuvenis, viator prior dux et famosus expergefactus est.
  Itaque nudos et pueriles pedes iterum in acutis lapidibus viae ad portum portus allidet.
  Hanc puellam de nobili familia accepit, et unicornem eam abstulit.
  Et ambulabant simul, tollens calciamenta sua lapidibus pretiosis ornata.
  Simul haec notavit;
  - Necesse est ut pedes non mollescant, sed quam duri et durabiles sunt.
  Puer Gulliver adnuit:
  - Hoc sapientissimum est! Sed honestum esse, desiderium Vicecomitissae hic in Britannia discalceatum abire valde mirum videtur!
  Respondens puella cecinit:
  Omnis terra calet te;
  Et discalceatus percurro.
  Volo aestas
  Non in nives cogeris!
  Constat puer centurio;
  - Immo multo melius est aestate! Tam grata est cum sol lucet et nives in radiis contremiscunt!
  Hic Gulliver correxit;
  - Volui margaritam rore in gramine dicere!
  Puella risit et cecinit;
  - ros, ros, ros, roris;
  Stringit sicut examen vesparum!
  Tum illa addidit;
  - Minime! Hic neque villa neque hortus est!
  Gulliver constat:
  - Neque ad villam neque ad hortum! Sed in minimis, magna.
  Crura pueri pernoctare sanaverant, et ambulatio iam non tam molesta erat quam heri.
  Modus etiam melius.
  Gulliver notavit;
  - Id est quod non intellego, cur servis eges?
  Vicecomitissa contemptim stimuit;
  - Quid hic incomprehensibile est?
  Puer graviter locutus est:
  - Filii aeterni estis, patientiam habetis bonam - potes operari te ipsum!
  Puella risit et pipiabat;
  - Stomp pedem dextrum;
  Leva manum tuam sinistram...
  Bonum est vivere in mundo;
  Nihil agis!
  Gulliver obiicitur:
  - Nihil est taediosum!
  Vicecomitissa gigglatur et notatur;
  - Deseruere tuguriolo;
  Ingens rednecks...
  Puer quaesivit;
  - Quid ergo?
  Puella respondit:
  - Excidunt omnes quercus;
  Ad loculos!
  Et quomodo hic puer aeternus eum accipiet et ridebit. Hoc est valde frigus.
  Gulliver vicecomitissam interrogavit:
  -Tune es semper gravis?
  Puella canebat;
  In iocus regnum
  Donec id dictum est.
  nihil, ut notum est -.
  Non serio accidit!
  Puer cum risu respondit:
  - Ita intelligo! Aeterna pueritia in animo et corpore!
  Dicebat vicecomitissa;
  - Conscientia decernit!
  Gulliver puerile caput strenue annuit;
  - Difficile non convenit! Nunc saltem corporaliter valde bonum et hilarem sentio. Et plantae etiam obsoleta corporis infantis tam cito grossa sunt, et callosa fiunt, ut non amplius laedantur, sed e contrario ambulatio etiam iucunda facta est.
  Adnuit puella et dixit;
  - De hoc argumento cantare possum!
  Puer dux adnuit consensum;
  - Utique canta! Laeti erimus!
  Vicecomitissa cum magno affectu et voluptate cantare coepit;
  Miracula sunt in novo mundo;
  Est mediocris fabula in colore...
  Hic est talis pulchritudo
  Vitium cum monstratore invenire non potes!
  
  Quid, si novus dies?
  Terram venit...
  Itaque non sumus nimis pigri ad surgendum;
  Non habet frigidiorem in mundo!
  
  Erit lux nova in gloria;
  Ubi arbores Candy sunt.
  Incipimus salutatum auroram;
  Liberi nostri in aeterna felicitate sunt!
  
  Novum saeculum venit;
  Haec regio tam pulchra est...
  Homo beatus erit -
  Sit via periculosa!
  
  Ut floreat planeta -
  Mox opimae paradisi...
  Aperire winning rationem
  Sit lucida mundus Sit!
  
  Quam bonum est?
  Si sol lucet...
  Picus terebras scalprum
  Quisque mirum tempus in planeta!
  
  Quam joci omnia nobiscum sunt!
  Plena vallis beatitudinis.
  Hora matutina erit;
  Aurea mediocritas!
  
  Quis nostrum fatum faceret?
  Valde fortissimus et pulcher...
  Si est discrimen,
  Tunc potentior factus es!
  
  Non permittemus capita nostra
  Erigens dorsum meum superbe ...
  Subcinericius, butyrum, caseus;
  Statim hospita addit!
  
  Erit igitur felicitas, scis;
  Et lucem cum nomine Svarog...
  Verum paradisum fiet
  Populus Deum orabat!
  
  Dominus unum respondit;
  In gaudio laborare debemus.
  Et tunc salve veniet -
  Facies illustrabunt splendide!
  
  Ecce puella discalceatorum
  Sedebam turturem...
  Pertundere pugno habes;
  Etiam efficitur mattis metus!
  
  Unde fit ignis?
  Ubi est ignis ardens.
  Contritio ictu
  Crudelis hostis oppugnat!
  
  Non trademus hostibus.
  Animadverte hanc appetitionem...
  Cherub corrigit
  alis veniamque hostibus!
  
  Dicet mox fiet
  Quae victoria dicitur...
  Circum incidit tabernaculum;
  Et interdum canes latrant!
  
  Mox erit sicut caelum
  Totum mundum faciamus pulchram...
  Gratias ago Lada -
  Cherubim fulgent auro!
  Puer Gulliver complosit manus et cum admiratione dixit:
  - Quam dilecta! Haec poetica est! Et vox puellae tantum est mirabilis!
  Pudice respondit puella;
  - Munus hoc deis est! Fere id quod datur non aestimatur!
  Aiebat puer iterum:
  - Hoc durum est dissentire! Sed utique non sumus filii secundum experientiam et vitam cognitionis!
  Vicecomitissa risit et petivit;
  - Probabis te iam puerum non esse? Quin etiam per intelligentiam et scientiam!
  Puer Gulliver adnuit:
  - Utique! Possum facere et sane volo!
  Puella nudum pedem irata impressit ac fremuit;
  - Age ergo, nunc proba!
  Puer ira ac concitatione populares aphorismos evomere coepit;
  Dimidium vincere est videre hostem, sed te ipsum manere invisibilis est prorsus vincere!
  Campaniae victoriae cum tribus bellatoribus communicatur; virtus, virtus, honor. Sed dissimile hominum festum, quartus amicus est fortuna, et non supervacaneum omnino!
  Inter omnes molestias, mors est innoxia, quia nunquam fit iterum ac post eam nihil fit deterius!
  In bello acutissimus consuetudinis est hebetudo sensus periculi!
  Volare bonum est cum supra nonentias volat - quomodo e calce in asino avolare potes!
  Qui amarum humanarum lacrimarum fomite volat utens, in dulcibus somniis volabit!
  Melior est faceta reprehensio quam stulta laus!
  Homo non vult pro aliqua pecunia in foveam incidere, excepto uteri Veneris! Ad hoc paratus est ad solvendum extra ac etiam ultimum suum dare!
  Qui dignitatem suam numquam amittunt, dignitatem suam amittere non timent.
  Qui in tentatione non cantat, ululabit, cum se frustra passum esse cognoscit.
  Lingua tua omnia potes terere praeter lapides lingulae et silices hebetudinis!
  Bona femina cerva, malus cervus mas.
  Cervus ab alce differt, quod illa infestatur, et praeda vulpi accedit.
  Verus bellator debet habere qualitatem animalis, non autem intelligentiam animalis.
  In mundo luporum, draconum locum leonis plerumque capere!
  Si ictus validus vis habere qui hostem deprimit, noli illum in lecto iacentem ferire!
  Fortissimum ictum illis venit qui de erga patriam pietatem non damnant!
  Hostium dolor fit ab iis quorum non cerebro excutiuntur nec oculi inundantur!
  Multis vincere possumus, sed victoriae fructu sola arte frui possumus!
  An egoista, qui non vult cedere, in facie quaestionis certus cedere!
  Oppugnando, utique, cladis periculum est, sed oppugnando iam amisisti.
  Ne pergas, puer, in foveam desines, etiam si vere recte es!
  Non potes falce obliqua manu abducere vetulam!
  Melius est Ostap Bender quam scurrae pauperem esse!
  Semper astutia non te divitem facit, sed certe ingenium perdit te!
  Vulpes in forma humana non semper lucida in furrure tunica est, sed semper in intentionibus obscura!
  Splendida anima feret carnes ad pallorem feralem!
  Asinus in solio sedere potest, sed te genuflectere non coget!
  Non leo, qui clamat voce magna, sed qui mordet durum et durum percussit.
  Non opus est ut mures pugnantes domum incendant. Nihil est quod patriam in castra campestria vertat dum corruptionem vincere conatur!
  Perspicuum est sane proditorem, sed non in tuis castris!
  Ne timeas a callidi rapax - timete stultum honestum!
  Qui tyrannum laudat, gallum in suo profugio canet!
  Tyrannus similis est leoni, ipsum percutiens, carnem et pellem unguibus lacerans!
  Solamen in bello est ut scelerisque adipi, solum cadaveribus male facit!
  Solet accendere candelas in ecclesia, sed etiam in maxima quantitate non possunt humanarum passionum flammam exstinguere!
  Potes habere cor gelidum, sanguinem tam frigidam quam aquam fluentem, sed sitis prosperitatis semper calida erit!
  Irruit in omnia mala consectaria, nisi tentaverit mortem!
  Nullo modo homines possunt conflictum vincere, sed soli Russi bellum vincere possunt, quare sibi lucra lucrari non contendunt!
  [ ] pompae belli feriae omnibus praeter inertes et omnium luctus sunt praeter stultorum extremorum.
  Saepissime rectae volutiones confusae sunt!
  Et e angustia, volutiones, in vadis clare posita!
  Multum exasperat linguam, cuius caput ab vanitate scabit!
  Optima collocatio est in loculis adversariorum tuorum, quamvis numquam direct!
  Nihil exercitus facit, sed plus quam sub forti principe obsidem solvit!
  Cum vincit homo, mors et humilitas consequentia est. Voluptate sit vitae cumque!
  Plures feminae in suis victoriis, quam in omnibus exercitibus mundi, at indemnitatem victis capiunt, quod multo libentius datur!
  Mulier, dissimile exercitum sine discinctu, citius vincit!
  Dissimiles viris, mulieribus, post deditionem vera victoria est consecuta!
  In bello, ut in chartis, debes repugnare, et dissimiles progressiones servari et transferri ad hostem!
  Bellum immisso est, sed peeking in charta scam non est, sed intelligentiae facinus!
  Pugnare sine astu est sicut pulmentum sine cochleari, sed aliqua de causa prudes solum de illis disputant!
  Viri pugnant - secerne velociter! Si feminae pugnant, melius est non pugnare!
  In bello omnia frigidiora quam in pace sunt, excepta imperatoris fronte devexa!
  Vires sine bono cultu quasi laqueo suspensus suscitat!
  Sine os verberans alienam, tuam edere non potes!
  Semper asinus vapulat, sed tantum occidit, cum prodesse desinit!
  Vir fortis hostem occidit, ignavus servum necat!
  Martem inceptum carum, praesertim pro hoste viles templates solet!
  Nam inferioris ordinis res, interdum propria experientia negativa utilior est quam aliqua positiva instructio!
  Panem suum quotidianum sudore rigant, et festos panes cum hostium sanguine!
  Cum politicus linguam suam multum terit, non fit farina, sed farina!
  Cum princeps multum loquitur, massa evenire potest crinita, sed cito corrumpitur!
  Cor durum rectoris totam regionem in micis potest ponere.
  Politica a mathematicis differt, quod in mathematicis per nullas dividere non potes, in politica vero per cyphras solida dividis!
  Politicus est clarissimus mathematicus, sed in una tantum actione - detractio!
  Omnia potes loqui, sed damnare quod prodest!
  Colloquium sine sensu garrulus est, conversatio cum sensu polemica est, sermo cum utilitate docetur, maximum lucrum ex silentio est!
  Parva mens tantum numerum occupat!
  Duo sunt meliores quam unus, sed non si mortui sunt socii!
  Beatus qui credit, et qui non credit, sunt geminae benedictiones, ita confidit suae vi ac rationis.
  Malum est cum iaculis non sunt, etiam peius cum retardo!
  Imo terribilis diabolus sic depingitur, sed terribilis est delineatio angeli per mixtum factum.
  Bestiae in silva vivunt - et bestiae homines omnia in veprem vertunt!
  In regno bestiae non sunt nisi gallos et psittacos, et aquilae lecti plumis substituti sunt!
  bonum consilium est quod si sero obsolescis: bonus, si sero es, invisus eris.
  Mors in bello par animo ac stupiditate oritur, at si simul cum sapientia amicitia concluditur, vita victor erit.
  Omnia fingi possunt praeter stultitiam tuam!
  Omnia possunt exponi praeter mentem alterius, quam tu ipse vivis!
  Optimum remedium orationis rubrae pro effusione sanguinis rubei!
  Durissima metalli plumbum molle est, e quo glandes emittuntur!
  Plumbum periculosissimum non est in glandibus, sed illa quae cerebrum implet!
  Optimum in mundo est quod numquam potes dicere - peius non potest!
  Quod malum est in mundo iustum est in bello, et post victoriam melius esse non potest!
  Misericordia in bello, sicut meretrix publica, plus constat, sed satisfacere non potest!
  Solus homo, qui vere in spiritu exaltatur, non veretur de lapsis misericordiam praestare!
  De re aliqua loqui potes, sed tantum de re loqui, quia inanis garrulus pulmentum in sanguinem fluxum vertit!
  Aurum silentium est, quod edax dat arbitrium silentium!
  Argenti verba sunt, quae non sinit fontem aquae vivae scientiae et veritatis exire!
  Rustica magna aviation numquam relinquenda est!
  Maiores luctus, ex minima sapien!
  Ex lacte, quod ex errore sagittariorum provenit, tantum filii infortunii et doloris nascuntur!
  Exercitatio corporis necessaria est ut solum pugna vita adversariorum excurrat!
  Homines hebetes mentes et cum forti sensu propriae inferioritatis amant alios vexare!
  Acutae linguae, pugione dissimilis, etiam per stultitiae catena confodere!
  Pulchra fabula bene dicit, sed res vera male!
  Omnia in mundo finiuntur, praeter hominem idiocyum et certamen animale!
  Vita valde similis est anulo, finis doloris visibilis est, at numquam eam sentire potes!
  Omnia in mundo finiuntur, praeter hominem idiocyum et certamen animale!
  Vita valde similis est anulo, finis doloris visibilis est, at numquam eam sentire potes!
  Oculus bene intentus est optimus via ne mortui in exercitum redigantur!
  Et accurate instructio non sinet te in itinere exacte ad metam ducens!
  Unum tantum commodum habet infernus super caelum, nullus est timor expulsionis!
  In paradiso Christiano res molestissima est ut nec melius quicquam optare possis!
  Solus Christus est agnus, in quo lepus leaenae in lupo mundo sumit!
  Soli qui metu in seipso non occidunt, moriuntur!
  Immortalitas fit illis in quibus metus omnino non vivit!
  Qui magnum numerum hostium timet, socios breviabit!
  Minutum in speculatione consumptum saeculum vitae servat et momentum triumphi!
  Qui non deprimit uias, Ossa nimis saepe deficiet!
  Quod maximum damnum hostibus fit ab iis qui proportionis sensum non amittunt!
  Ambitionum limites homo nescit, sed suis possibilitatibus semper mensuratur!
  Hoc est quod Gulliver advenit - frigus! Et omne verbum est in uno spiritu. Sunt enim vere filii ingeniorum, si animus adulti in eos intravit.
  Vicecomitissa puella notatur;
  - Ita, hoc te insanire potest! Id quomodo componere potes!
  Puer dux adnuit;
  - Ita me multum vita docuit! Atque hac sapiente!
  Puella deinde quaesivit;
  - Cur rex in patria tua non es!
  Gulliver risit et respondit:
  - Tu scis, nescio quo pacto in throno pugnandi idea mihi in mentem venit. Sed honestum esse, de cogitatione dignum est!
  Vicecomitissa cecinit;
  -- Passio saevit in animam suam;
  Omnis puer indiget potentia!
  Gulliver notavit:
  - Si iam mille annos vitae, tum valetudinem habeo, tum virtutem cur non somniamus!
  Puella iussit;
  - Flagello percute eum!
  Duo custodes pueri Gulliver nudo bustum arripiunt et feriunt. Clamavit.
  Vicecomitissa pugnatores obturaverunt;
  - Vixi! ut intelligat et sciat locum suum. et locus est servi.
  Puer Gulliver coaxat, excutiens sudoris grana in rupta pelle;
  - Quomodo intelligere potes! Hic asinus novissimus intelleget.
  Puella parvam illam impressit, pedem excidit et stridit;
  - Nunc canta! Usque in equum ascendi!
  Puer cantare coepit magistro pigritiamque superans;
  Multae tribulationes in patriam pervenerunt;
  Omnia cladem perampla finivit ...
  Gaude, plures milites;
  Honor et laus domus tuae!
  
  Gulliverus sum, pugnator magnus;
  Scis me acriter pugnare posse...
  Mars hic bellator, bone pater;
  et thesaurum meum absconditum in mantica mea!
  
  Nudo pede currit in frigore;
  Calces rotundae trans nivem micant...
  Fritzam vi tradam;
  Sit atrox erit victoria!
  
  Orcos cum balistis,
  Excidere gnomes a dozen semel...
  Mihi necesse est troglodytam in naso mordere;
  Bellator factus sum, valde hilaris!
  
  Numquam ad puerum sic
  Finis mundi, crede mihi, non veniet.
  Et nudis pedibus in perpetuum curram
  Ita ut Cain non victoriam celebret!
  
  Patria nostra patria sancta est;
  Nos non paenitebit, vitam tuam crede.
  Etiamsi satanas aggreditur populum -
  Arbor monarchismi florebit!
  
  Ave Britannia, terra fortissima;
  Gloriam maximam patriae continet...
  S. Oenomaus quondam regnabat;
  Hodie puellae Orcismum pugnant!
  
  Nequaquam, numquam hosti cedebimus;
  Sol luceat super planeta...
  Stella clare lucet;
  Te clarum habebimus locum in caelo!
  
  Dominus omnium Deus Iesus
  Crucifixus pro homine a malo.
  Gratias ago ei populus
  Sanctus quoque esto minimum!
  
  Nuda pedem puella equitem expectabat;
  Quaerebam arma quae ad splendorem mundi mundata est...
  Talis eft Pallas fato;
  Esse honestum, equitem cum amore dignum!
  
  Credo ex progressu felicitatem venturum;
  Mortui in scientia resurgent ...
  Quicunque sexum novit, praesto erit;
  In extasi erimus - oratores non resiliunt!
  Puella risit et digitum excussit;
  - Bene, sceleratus es! Nunc puer es oblitus es. Et eris puer in mille annis aliis. Caput etiam habes nobis initium. Prior vita non numerat. Adhuc decem saecula ante te habes, et ego vicecomitissa pauciora habeo!
  Gulliver subridens adnuit:
  - Tibi compati!
  mussat puella;
  - Age, dic de hoc argumento aliquid ingenii!
  Gulliver iterum populares voces effundere coepit;
  Si vis fieri Deus, noli simia imitari immundum!
  Si non vis operari ut bos, in monili in collo finem habebis!
  Interrumpitur vicecomitissa;
  - Quod ego diutius tales philosophias et aphorismos audire volui! Melius aliquid ridiculum iterum cantare!
  Puer centurio taedio quodam cantare coepit. Virtus componendi non erat, ergo vulgares cantus e Russorum rebelli Stenka Razin canebat. Age, quidquid in mentem veniebat, canebam;
  Velut Volga Flumen per lato flumine
  , Navis acuta navigavit, Velut lembi audacis Remigium, Cosaci, Juvenes guys. Illius est virgo rubra, Captiva regia Persica, Stenka Razin non spectat reginam, Et matrem in Volga spectat, Minax Stenka Razin dixit: "O goy, Volga, mater cara! Stulta me delectasti , diuturna nocte sopitum , me contremuit , tu me in aspera tempestate portasti , nonne vir bonus es mihi ? Quam terribilis Stenka Rasin hic exilivit, Principem Persarum sustulit, virginem rubram in undas projecit, Matri Volgae adoravit.
  Stenka Razin ivit
  ad urbem Astrakhan
  ad mercaturam faciendam.
  Praeses munera postulare coepit: Stenka Razin attulit lapides crispos, lapides crispos, et auriculam: Praeses tunicas furcas exigere coepit: tunicam pelliculam pretiosam: Tabulata nova sunt, castor unus est, alter sabulum est. Da illi tunicam pelliceam." Redde, Stenka Razin, da mihi tunicam pelliceam de humero tuo!" Si reddideris, gratias tibi: si non reddis, suspendam in vase. campum apertum in viridi quercu, in viridi quercu, et in cilicio canino. .
  Non tuba equi, non rumores populi,
  Non tubae tubae ex agro auditae, Sed tempestas sibilus, humus, sibilus, humus fundit. "Euge, latro audacissimus es, rapis latro, tumultuarius rixator, conscendis vela cita, vela lintea solve, caeruleum currite mare: tres scaphas adducam: prima navis est. In secunda nave aurum purum, In tertia
  navi
  est anima virgo.
  . Caput N. II.
  Puella, nudulos pedes tundens, plaudit manibus, pipiabat;
  - Quam amabilis est! Vere puer es miraculum! Et quid opus est adulto?
  Gulliver risu respondit:
  "Melius sentio quam umquam in corpore pueri!" Atque ego in pugna valde et positivo modo sum!
  Et puer nudos sparget pede parva recenter perusta.
  Tunc cantavit;
  Primus grader, primus grader;
  Hodie feria tua est...
  Hora est pulchra et laeta;
  Primum cum schola congress!
  Et Gulliver nictavit risum suum albo-dentatum. In diebus illis, si quod absit, haberes dentium dolorem, esset tale tormentum. Et hic mirum est, semper puer es et proprie centum centesimas felix - oh, oh, oh!
  Etiam id est mauris. Te magis ac magis puer vides.
  sed erant valde bona tempora. Ita est Gulliverus in regno sortilegorum, qui etiam mortuorum animas evocare potest. Tunc etiam moriens intrepidus factus est, quod significat alias esse animas, et post mortem vivere.
  Ut id quam magna.
  Puer nudis pedibus per viam plaudebat, et dentes puerilibus denudans cantare coepit;
  Salve mater! Conatus sum scribere ad te umpteenth tempore. Nunc nunc es coram me ac si omnes difficultates abeunt.
  
  Luna per caelum volitare, in platea silentium est;
  Et solum mom in domo vigilat.
  et nocte quiete aperiet tibi januam.
  Mihi crede, nemo alius, nisi mom.
  et nocte quiete aperiet tibi januam.
  Mihi crede, nemo alius, nisi mom.
  
  Et si quis nos semper amare desiit;
  Sola mater lacrimas absterget et intelliget.
  Et si semper iter fecimus,
  Tunc sola mater mea nos exspectabit.
  Et si semper iter fecimus,
  Tunc sola mater mea nos exspectabit.
  
  Quid facimus? Ita utcunque dispersi sunt omnes. Anka mortuus est, et senescalli divortium fecerunt. Ita nescio quo modo omnia in perturbatione rerum sunt. Mater! Quorsum taces?
  
  Luna per caelum volitare, in platea silentium est;
  Et solum mom in domo vigilat.
  et nocte quiete aperiet tibi januam.
  Mihi crede, nemo alius, nisi mom.
  
  Nihil hoc tempore etiam litteris meis factum est. Mom, sed certum scribo, definite. Doleo.
  
  et nocte quiete aperiet tibi januam.
  Mihi crede, nemo alius, nisi mom.
  et nocte quiete aperiet tibi januam.
  Mihi crede, nemo alius, nisi mom.
  Puella giggled notavit;
  - Ita est, quomodo res se habet... de matre tua cogitasti. Nobis nec mater nec pater habemus?
  Gulliver mirum;
  - Proh! Quomodo hoc fieri potest? Quomodo natus es?
  Vicecomitissa subridens respondit:
  - Ciconia hominibus pueros parit. Et habemus fabulam draconem. Solum apud homines fabulam de ciconia ficta est pro parvulis infantibus, at apud nos verus est draco. Quia mortales sumus et necesse est nostram multitudinem subinde replere.
  Puer dux dixit:
  - Mille annos vitae tam brevis est! Praesertim si semper roboris ac roboris plena es!
  Concordia adnuit puella;
  - Utinam in ictu oculi volet! Non vacat respicere! Quanquam e contra, verisimile, in praedam venundaberis, ibique tardissime!
  Gulliver cepit et cantavit;
  - De eo quod labor est tormentum;
  Hieme et vere...
  Sola exceptio est
  Cum sis cum Satana!
  Vicecomitissa frowned:
  - Talis es Christian zelotes. Nunc de Satana iam memini! Ubi est fides tua?
  Gulliver honeste respondit:
  - Utique credo in Deum;
  Et Christum ex toto corde amo.
  Damnum Venimus
  Sed porta dictum est!
  Puella irata pede nudum pedem impressit et diruit;
  - Cantemus aliquid, philosophe!
  Gulliver sumpsit et iterum cantavit;
  Audi tonitrua
  Maledicta fera, ulula, clama et medita;
  Hoc est tempus rationis -
  Pugna Armagedon, pugna Armagedon!
  Vicecomitissa irata pede nudo impressit et fremuit;
  - Non amo talia carmina!
  Puer cavillator risit tribunus;
  - Quomodo non placet? Tunc te cantare, si mea musica tibi non convenit!
  Vicecomitissa denudavit et fremuit;
  - Sumam et canam!
  Et cepit puella, et coepit magno studio cantare, dentes suos candidos, ostendens sicut ebur;
  Et allidimus dryadalum puellas,
  Amamus pugnare pro gloria Patriae...
  Pugnatum est, discalceatum;
  Et credimus, aedes elfinismi aedificabimus!
  
  Nulla patria pulchrior elf nostro est;
  Sol ibi populorum totius mundi.
  Et irruat satanae multitudo;
  Quid Shakespeare frigidius faciamus!
  
  Matrem nostram saeculorum amas;
  Quod historia nostra in locis constructionibus crevit...
  Coronas amplissimas atque amplissimas;
  Illi quondam Laconici pulticula cocti!
  
  Patriam ne projicias in terram;
  Superbum, simpliciter sanctum.
  cum per aquilam bicipitem iuravimus;
  Et nunc malleus et falx nobis cara est!
  
  Altius caelos ascendemus;
  Tecta levabimus usque ad spatium...
  Cherub fortis super nos volitat;
  Tam magnum verbum - Elfia!
  
  nullae lacrimae cruentae cadent;
  Et Elf infidelium calcaneum non calcabit.
  Sanctum nostrum somnium verum erit.
  Tuos surge lectos guys!
  
  Immensum spatium, turbidum et simplex;
  Tam pulchrum verbum - Elfia,
  Male sententiam feremus de Wehrmacht;
  Et nostram matrem laetiorem faciamus!
  
  Patronymicum nostrum floreat;
  sicut rubus color bacarum paradisi voluptatis...
  Verrimus hostem ruentes;
  Puer praemium a Deo accipiet!
  
  Quid victoria Orkshismi futurum sit, non credo,
  Ambulare per Elfskva, in scutulis corrasi...
  Sanctus Elfinismus regnet in Elfia;
  Puellae currunt, crura tam celeriter coruscant!
  
  Nolite flere, amici, quia ceciderunt viri tui;
  Omnes mortui per voluntatem Svarog... resurgent.
  Confossus, qui de sclopeto cecidit;
  Sed fortiter et honeste omnes pugnavimus!
  
  Nescio quid mali regnat in mundo,
  Quare Dominus det vim hostibus.
  Dryades saepe in proeliis infelices erant;
  Tametsi in proelio miles non est fortior!
  
  Bene elf, fortis es, scis;
  Scitis pugnare et fortissimi sunt...
  Rex magnus sedet solio;
  Elegimus eum, mihi crede, non frustra!
  
  In patria nostra sunt violae flores;
  Smaragdus silvae, betulae margaritae.
  Elfia pulchra est - corona pulchritudinis;
  Saltem Orkolf patriam suam destruere vult!
  
  Minime, dryadales tales pugnatores sumus;
  Quid est in planeta fortius et frigidius...
  Filii et patres nostri superbi sint de nobis;
  Nubes super patriam clarent!
  
  Nescio quid puellae venturi sint;
  Patriam poterimus facere felicem...
  Pugnare cum acuto ferro solemus;
  Et vincimus, crede mihi, pulchre!
  
  Nescit quam fortis hostis sit
  Spiritus Dryadum, populus pulchra fide...
  Hostes certe in proelio superabimus;
  Sanctam libertatem praemio capiamus!
  
  Scitis igitur in Patria felicitatem et pacem;
  Allatum est in bayonets ab elf-molendinis...
  Nunc est cherub fortissimus noster
  Nostrae latinae adeo sunt verberibus evinctae!
  
  Saecula, elfinismus veniet;
  Omnes qui ceciderunt in bello, resurgent corporales.
  et semita in aeternum sursum est, non ad momentum descendit;
  Angustus est mundus etiam sine ore nobis!
  Vicecomitissa tam pulchre cecinit pedes pueriles venustos eprimens. Gulliver etiam paenituit se puellam esse. Multo pulchrior esset puella senior. Praecipue flexum calcanei in vestigio.
  Bene, purus, etiam sic. Puer dux respondit;
  - Non aliquid tale facimus, modo cantamus et ioci- mus!
  mussat puella;
  - Cuius vox caneret, tua olfaret!
  Et pausa erat. Pueri nautae in saxis acutis iam prope sine dolore ambulabant. Pedes liberorum nudi celerrime facti sunt asperi. Hoc vere positivum est. Et sane modus exoritur.
  Servus pueros etiam cantare coepit;
  Sol interdiu radiis dorsum urit igni,
  Vilicus non dormit, flagellum est illi fidele.
  Cum nox venerit, in lecto suo candidus
  dormiet inter plumas albas.
  
  Ego, e ferula extracta omni vita mea, aliud praemium nescivi quam colaphos cum baculo, manus mea non flectit, et nebulosus est obtutus gravis, sed cor meum tremit, ut terror igneus;
  
  Curro et abscondo ut fur, herba alta non est, canes tamen non audio, sed modo est: postridie mane me arripient, suspende me e cursore, et pueri fratres volent. sub frontibus.
  
  Iam siti morior, aquam videre non possum, sed totum diem libertatis, qui eam auferre potest!
  Cantus nimirum Deus non novit. Et spem non addit.
  Gulliver puerili risu notavit:
  - Haec species uertit fatum habet! Sic vado et ubi nescio. Et quod ante expectat... Bene, in superioribus meis adventures, plus quodammodo dynamics et interest. Et hic tantum carmina sunt, et circum quasi clockwork robot.
  Vicecomitissa annuens concorditer;
  - Egesne motus? Quid hoc fieri potest?
  Tulitque puella flagellum de balteo suo, et percutiens Gulliver. Puer ululabat in dolore et coaxabat;
  - Hoc omnino non volui!
  Vicecomitissa risit et respondit;
  - Sed erudiri debes! Maybe aliquis ridiculam fabulam narrare potes?
  Puer adnuit et fabulam texere coepit;
  Diocletianus imperator potestatem abdicare noluit, cum intelligeret sine eo Romanum imperium non victurum. Diolectan autem postremo filium et haeredem habuit, cognomento Iulium, similem Caesari. Imperator imperavit etiam ante annum 320, ad confirmandam veterem fidem Romanam per modernismum paganismum. Jupiter factus est principalis Deus, qui, ut evenit, etiam universum creavit.
  Doctrina etiam caeli et inferni exorta est et roborata est. Hoc est, pro obscuro regno inferorum, introducta est doctrina famae imperii, ubi mortuorum animae corpora suscipiunt et reviviscant. heroes fortes, etiam concubinae et convivia celebrantur. Habent ibi suas potestates imperatores. Et servi utique servi manent. Qui autem dominis obediunt et bene se habent, faciliorem et meliorem vitam habent, et corpora post mortem iuvenibus et sanis dantur. Et servi inobedientes et Christiani crudelissime cruciantur, et tam crudeliter excruciantur, quod omnes possunt clamare et penitere.
  Post Diocletiani mortem, Iulius filius eius traditiones paternas continuavit. Multas etiam expeditiones infestas suscepit, quae ad meridianam imperii terminum ad ipsam Indiam pertinebant.
  Ita nova etiam Diocletianorum dynastia orta est. Quae Romae stabilitate et felicitate. Christianismus gradatim defluxit et ad nihilum deductus est. Re vera, fabulae de Christo paulatim obsoleverunt. Nec poterant Christiani probare se aliquid posse facere, vel valere. Atque ita omnia in oblivionem ierunt quod multi Judaismi propaginem esse censebant. Sed apud Arabes, qui nondum a Magno Roma victi erant, apparuit Magomed.
  Iam Romani Indiam vicerant. Eorum imperium tam ingens factum est ut difficile sit regere. Romani in Europam ad Vistulam pervenerunt. Et totam fere Germaniam vicerunt. Et in australi Nilo moventes Sudan et Aethiopiam subjugaverunt. Sed progressum scientificum tardius evolvit.
  Et evenit ut difficillimum sit has regiones ab uno centro regere.
  Bene ergo Arabes, qui pauperes et in deserto habitabant, soli relicti sunt.
  Haud secus ac Romani Sclavos longius et aspere incolentes vicerunt. Sinae, quae montibus et fluminibus et solitudinibus plena est et magnam multitudinem habet. Itaque Romanum imperium est magnum et in multitudine et agro. Maxime autem imperatores Sinas ire nolunt.
  Et in Africa nullae sunt viae vel communicationes. Fuerunt etiam nonnulli trans Oceanum Atlanticum in Americam, sed nondum satis mature erant. Etsi aliquae naves longius navigant.
  Sed, duce Mahumede, latrones Arabum, subacta Arabia Saudiana, invaserunt Romanas possessiones.
  Romani autem multoties plures et plures quam Arabes habent.
  Sed per multas provincias dispersae sunt. Interea latrones in Palaestina sunt. Et pugnat cum eis dux Romanus Scorpius cum legionibus quinque et equites Arabum conduxit. Sed in momento certaminis Arabes ad Mahometem transierunt et Romanos a tergo percusserunt.
  Et caedes magna et cruenta fuit.
  Et Romanae provinciae incensae sunt. Sed Mahometus subito mortuus est. Et ex aliis provinciis multae et ordinatae copiae pervenerunt. Arabes victi sunt.
  et tunc victi sunt. Verum haec non incassum. Novus autem imperator Romae Constantinus aliquid ab Alcorano mutuari statuit. Ante Deum altissimum est fides, et aliorum deorum ac numinum prohibitio. Tamen ipse imperator Romanus Faciem Allah et Summum Deum in Terra et in mundo materiali renuntiavit. Ita nova religio orta est - sicut Islam, sed in via Romana.
  Utique Namaz, Ramadan, banus de porcina edendi et bibendi vinum, sicut etiam Hajj ad Meccam abolita sunt superflua. Sed nimirum polygamia ipsa licita est. Bene pro hajj Meccam , haj Romam. Et sane multo magis.
  Mulieres etiam dimidiae nudae ambulare non prohibebantur. Sed sane aliae religiones interdictae sunt. Judaism comprehendo. Alios quoque deos honora. Antea fuit principalis Deus Iuppiter, qui a Romanis summus rerum conditor factus est, alii vero dii colendi manserunt. Et nunc totum bannum introductum est.
  Ita denique monotheismus apparuit ac formavit.
  Imperium Romanum victis territoriis continuavit!
  interpellavit puella;
  - Hoc est, sane, interesting, sed melius canamus!
  Gulliver altum spiritum cepit et cantare coepit;
  Quoties erramus?
  Et sicut obliviscamur
  Quod mundus vanitate regitur.
  Aliquando in amore ludimus;
  Peccata non animadvertimus
  et dolor et inanitas in corde meo.
  
  Chorus:
  Accedite ad Iesum et dicite;
  Non possum sic vivere amplius
  Nolo amplius peccare -
  Doleo.
  Veni ad Jesum et credite
  Quod vita mutabit nunc
  Et hoc sanctum sanguinem Christi
  Salvum te fac.
  
  Dominus dimittet quemquam
  Et sanabit infirmos
  Reple cor tuum benignitate.
  Eius amor sanctus est
  Vitas et vincit
  Gaudium et pax.
  
  Chorus:
  Accedite ad Iesum et dicite;
  Non possum sic vivere amplius
  Nolo amplius peccare -
  Doleo.
  Veni ad Jesum et credite
  Quod vita mutabit nunc
  Et hoc sanctum sanguinem Christi
  Salvum te fac.
  Indignata est autem vicecomitissa tristes;
  - Nescio quomodo carmen non est valde artificiosum! Potesne de Christo cantare aliquid clarius et pulchrius?
  Gulliver puerilibus humeros humeros respondit:
  - Visne aliquid splendidum? Sed estne Jesus tam clarus quam sol meridie in aequinoctiali?
  Puella risit et respondit:
  - Age, iterum cane quantum potes, si tamen aliquid potes.
  Puer dux alacriter cantare coepit;
  Vita es, lux es, foedus amoris;
  Vita es, lux es, foedus amoris;
  
  Venisti in animam meam, et implesti omnia luce;
  Illustravit me, dedit me
  In loco doloris gaudium est gratia salus;
  Nunc sum in foedere
  
  Jesus tu vita mea, tu mihi es aer et aqua;
  Tu mundus meus es, anima mea te laudat.
  Jesus tu vita mea, tu mihi es aer et aqua;
  Tu mundus meus es, anima mea te laudat.
  
  Vocem tuam audio, proximus mihi es;
  Sum in manibus tuis, scio
  Nemo est tibi carior, tu es merces mea;
  Semper vobiscum sum...
  
  Jesus tu vita mea, tu mihi es aer et aqua;
  Tu mundus meus es, anima mea te laudat.
  Jesus tu vita mea, tu mihi es aer et aqua;
  Tu mundus meus es, anima mea te laudat.
  Jesus tu vita mea, tu mihi es aer et aqua;
  Tu mundus meus es, anima mea te laudat.
  
  Vita es, lux es, foedus amoris;
  Vita es, lux es, foedus amoris;
  
  Cotidie volo tecum fortior esse;
  solus per te solum vivo, deus meus;
  Psallam sine intermissione, psallam tibi;
  Plus te amo quam tota vita mea.
  Cotidie volo tecum fortior esse;
  solus per te solum vivo, deus meus;
  Psallam sine intermissione, psallam tibi;
  Plus te amo quam tota vita mea.
  
  Jesus tu vita mea, tu mihi es aer et aqua;
  Tu mundus meus es, anima mea te laudat.
  Jesus tu vita mea, tu mihi es aer et aqua;
  Tu mundus meus es, anima mea te laudat.
  Jesus tu vita mea, tu mihi es aer et aqua;
  Tu mundus meus es, anima mea te laudat.
  Jesus tu vita mea, tu mihi es aer et aqua;
  Tu mundus meus es, anima mea te laudat.
  Vicecomitissa plaudere manibus coepit et pipiabat;
  - Tanto melius est hoc modo! Vere puer meus bene cantare potest!
  Gulliver adoravit et respondit:
  - Ita! Summum Deum Jesum Christum amo, ac sane Sanctissimum Theotokos!
  Subridens puella adnuit;
  - Hoc mirum! Quaeso cantare de Sanctissimo Theotoko, ut omnia clara et pulchra erunt!
  Puer discalceati pedem infantis impressit et cantavit;
  Sancta, purissima Virgo Maria
  Salvatorem peperit, lucem nobis dedit.
  Pueri autem vestri nudipedales in hieme sunt -
  Et in sordidis basium lucem esurientem convenimus!
  
  Ceterum, quomodo mundus torquetur a malo?
  Quod plures sint pauperes quam in locustis agris.
  Quod plantae in Maio etiam frigus concrescit;
  Vulgatissimum est, si pauper es, saltare!
  
  Denarium aeneum diviti dare misericordia est;
  Tametsi mammona eorum ad fines pudoris intumuit.
  Praecipuum eorum oraculi supra nos est lignum quercus.
  Sed rugitus fiet cum gallus cantet!
  
  Praecepit tibi Dominus communicare cum divitibus.
  Ita ut mortui non sint, et clamor Deum auditum non torqueat.
  Adiuva eos qui debiles sunt - speciem facies ab iconibus dicunt;
  Si pius es, non excidit in coelum via!
  
  Sed pro multis, carior est mammona animarum salutemque tenet;
  Auro sanctos se emunt!
  Foedus faeneratoris adeps taetrae faciei turgidam fecit -
  Et cor sine pace est granum frigidum!
  
  Quid est dolor tuus nobis - exilis populus?
  In palatiis ne gemitus quidem audimus!
  Visne receptaculum? Sit tibi tectumque
  Sub tecto carceris!
  
  quid tibi da nobis?
  Quid vi cepimus feliciter?
  nihil eras, et nihil in perpetuum;
  Caelum non datum est pro vobis!
  
  Sed inopinato mors illis obvenit,
  Sicut docuit omnipotens Creator!
  Nunc sunt ubi satanas ardet
  Quo perfidus fremit ac fremit a labore!
  
  Sic Omnipotentem iocari decrevistis -
  Dicens, magnanimus exaltabitur?
  Et ipsum Iesum esse creatorem incarnatum;
  An nefas est dicere mures malos res edet?
  
  Pœnitet orationem Mariae legendo,
  Et genu flexo gemens et poenitens!
  Cum puer ante te clamat;
  Et puella nudis pedibus a frigore excutitur.
  
  Sume tibi stricta et parca pera;
  Pecuniam aliquam faciamus cum risu.
  Tunc Deus Amoris Jesus ducet;
  Et instabilem viam non decidas!
  Puella bellus applausit, valde venustissimae manus, exclamans;
  - Euge! Mirum est!
  Gulliver, filius aeternus, interrogavit:
  - Fortasse etiam cantare potes?
  Vicecomitissa adnuit caput ut ver aphace nitens, canebat;
  Vides solum quod vis videre.
  Sed potestne vita esse quo cogitas?
  Cor tuum truncus glaciei est, et occlusum est mihi.
  Tu es totus deprimendo difficultates
  et vitam tuam in ira et paenitentia habe.
  Cor tuum truncus glaciei est, et occlusum est mihi.
  Si potui conflandum cor tuum
  Numquam equidem.
  Mihi crede,
  Solus omnia figere potes.
  
  Non est quod quaerendo aliquem reprehendat.
  Scitote me etiam passurum esse.
  Si perdam te, cor contritum erit.
  Amor avis est, libertatem desiderat.
  Ne te intus edat ira.
  Cor tuum truncus glaciei est, et occlusum est mihi.
  
  Si potui conflandum cor tuum
  Numquam equidem.
  Mihi crede,
  Solus omnia figere potes.
  
  Vides solum quod vis videre.
  Sed potestne vita esse quo cogitas?
  Cor tuum truncus glaciei est, et occlusum est mihi.
  
  Si potui conflandum cor tuum
  Numquam equidem.
  Mihi crede,
  Solus omnia figere potes.
  
  Si potui conflandum cor tuum
  Numquam equidem.
  Mihi crede,
  Solus omnia figere potes.
  
  Si possem cor tuum ...
  
  NINJA IN TYRANNIS
  ANNOTATIONES
  Adventus quatuor puellarum nudis pedibus ninja eorumque perpetuo iuvenum guru-demiurge valde excitantur in conflictu cum Domino Tyrano et aliis sceleratis omnium plagis.
  PROLOGUS
  Casus pulcherrimorum quattuor bellatorum, qui ninjas vocabantur, demonstraverunt. Habebantque magistrum, puerum tredecim vel quatuordecim annorum, valde musculosum. Praeterea teenager solum spectat, re vera autem est quidam gentilis deus, e caelo in Terram expulsus. et ipse multa milia annorum. Sic puer discalceatus ninja docet puellas.
  Bene, haec satis ridicula est. Praeterea, pueri nudi sunt, calcibus rosei micant dum salit.
  Et tunc apparuerunt adversarii puellae. Duae magnae mutantes, una cum capite crocodili, et altera leonis. Manifeste sunt ad malum. Exempli causa, magnum adamantem ex urbe aerario surripere constituerunt. Tempus temporis est fere finis saeculi XX et technologiae hominum nondum tam refrigerant. Atque hi mutantes tormenta laser machinae in manibus suis habent, itemque speciales radios qui pugnatores fere invisibiles facit.
  Et hic duo mutantes - dimidium humanum et semianimale, quod eos solitos fortes facit et fortasse etiam celeriter.
  Intraverunt igitur aulam, ubi adamas servatur. Et quomodo fututam cum terrore ratio et bulletproof vitri. Ex trabe laser, armatura pellucida explodet.
  Crocodilus et leo adamantino irruentes apprehenderunt et in loculo valido abscondit. Nimirum terror abijt. Vigiles in aedificium irruperunt.
  Milites autem mutant, ut cum tormentis laseris machinae ferirent, duodecim custodes statim secant, sicut cum forfice deletor. Post quem, leo et crocodilus verterunt in invisibilitatem campi.
  Sed quattuor puellae iam in cursu suo currebant, currus ad opem volantes. Puer eorum Guru solet subito apparet, et in casu periculi vel casus.
  Puellae cum ira canunt;
  - Nimis saepe malum fores pulsat;
  Sed puellis frigidis credere non difficile est.
  Post omnes, vos tantum vocamus -
  Amicos diu exspectare non debes!
  In curru aere celerrime movent.
  Una puellarum Natasha est, quae caeruleas capillos habet et verum ingenium technicum est. Et, sane, milites ninja specula specialia induerunt quae videre permiserunt, etiam in speciali campo qui motum photons deformavit.
  Cadavera apparitores occisorum ... Immo foeda est. et in musei parietes corruerunt. Armis validis mutantes ab Ygrek visuntur. Sed utique non sunt sui. Bullam habent, quae etiam non statim apparent.
  Puellae viam claudunt mutant scelestos qui in porta salire parati sunt.
  Illi, scilicet, ignem apertum e machina tormentorum blasters. Puellae ad latus saliunt. Tametsi stultum genus spectat - tempus est deviare a laser quod volat ad celeritatem lucis.
  Sed cinematographicum cinematographicum est.
  Hic est puella flavis capillis, fragmentum tellus cum nudis digitis iacit. Et percutiet machinam laser, pulsans eum de manibus mutant. Et alia puella nudo calce pugionem iacit, supra caput monstri volavit et fistulam percussit. Rumpitur et leo vapore superatus est. Etiam tormentorum machinam omissa dolore et admiratione.
  Puellae fremuerunt;
  - Pugna aequo Marte!
  Respondens mutant cum capite crocodilo Mercedes currus ad eos mittet. Volabit, et puellae altius salient. Currusque nudo sub pede ruit.
  Puellae nudas et rosea calcibus suis micant et celeriter ad mutantes propius accurrunt. Et musculi eorum volvunt sicut globulos sub pelle sua perusta et elastica.
  Et tunc apparet - hostium numerus unus, Domine Tyranus in atra pugna secta et galea clausa. Hoc modo pugna gravis erit ante. Puellae sunt utique doctae. Belliger rubris capillis meminit quomodo puer Guru candelam tenuit digitis nudis, pedibus fere puerilibus. et conata est exstinguere.
  et praetervolavit, murum lapis fragosus. Bellator nudo calcaneo iam nititur in alvo Tyranum, sed movet. Et pede nudum puellae scalpit.
  Etiam ingemuit dolor.
  Natasha, puella crinibus caeruleis, pipiabat;
  - Puellae pro metallo, pro metallo pugnant;
  Satan regit spectaculum ibi, regit spectaculum ibi!
  Tyranum quoque oppugnavit. Bellator in armis nigris stipitem posuit. Sed crocodilus mutante temptavit puellam e latere cum trunco movere.
  Sed pugnator casso, et truncus in Tyranum crepuit.
  Ille ictum lethalis viribus acceptum, crepuit et fremuit;
  - Stultus!
  Puella crinibus flavis nudum calcaneum ad tergum mutant et caput leonis pipiabat;
  - Nos fortissimi sumus in mundo;
  Lets in latrina mutants inebriat
  Mater flens non credit;
  Et Tyranum feriemus ad ferrum!
  Puella rubris crinibus strinxerat et genu bipes ad mentum leonis ostendit. Et increpuit dentibus suis. Et contigit esse hit letalis valde.
  Et tunc bestia mutatur in machina laser calcata, et trabes perniciosa, potentia insolita dimissa est. Quae politionem metalli percusserunt, reflexa est et sub cauda crocodili dextra percussa est.
  rugiet a dolore ferino.
  Tyranus autem exilivit et unam ex ninja puellis super eum proiecit. Colligitur cum testa, producta in diversa dispersa. Hic pugnax sollicitudin. Puella in bikini leviter exarata est, livores in aenea pelle relinquens.
  Illa statim exilivit et spinam fecit. Tum Tyranus ictum scapulae accepit et corruit.
  Omnia denique essent, sed duo certaminis robots e porta prosiluerunt. habentque flatum in manibus suis.
  Natasha disci parvum, tenue, rotundum in robot et vix flatum e flatu eiecit. Orbis robot in oculo percussit et brevem ambitum effecit, ut eam in tela fulminis operiretur.
  Puella crinibus albis in manibus stabat. Et nudum, decorum pedem, pisum explosives proiecit.
  Incidit in magnum os roboti cyberneticum. Et quomodo id explodet. Duo membra organismi cybernetici arcum descripsit et unum ad leonem et alterum ad crocodilum percussit. Itaque felix. Dextra in occipitio. Ambo mutant delatores mortuum.
  Verum, Tyranus, flavis crinibus ninja puella movere per corpus ad latus.
  Quae avolavit et pluries fugavit. Tum vero surgit, sed paulo dura.
  Tyranus fremuit: "Meow et Woof, pugnemus." Sed uterque mutantes - leo et crocodilus cum athletarum corporibus - immotus iacere perstitit. Ingentesque torsos flectit.
  Cornelius ridens respondit:
  - Nunc solus es, et nos quattuor sunt! tu denique perficies.
  Apronius Tyranus;
  - Quattuor contra unum, quod pulchrum non est. Et ninja puellae honestissime pugnant.
  Cana puella mussat ninja;
  - Hoccine est quod petis? Sed estne honestus?
  Bellator in armis nigris dixit ;
  - At improbus sum, et tu, positivi heroines! An modi boni commensurati sint modi assequendi finem mali?
  Natasha adnuit in consensu;
  - Rectus est! in una pugnabo eum.
  Canata puella rufa ninja dixit.
  - Minime! Cum eo mallem pugnare - una in uno!
  Cana puella ninja exprimitur;
  - Quare sic fecerit? Forsitan ego sum melior et frigidior quam tu!
  Flava comata puella ninja suadet;
  - Fortasse sortes ejicere possumus? Vel fortasse ludum numeralem facere possumus?
  Natasha adnuit et interrogavit:
  - Lapidem an fictilem?
  Illo momento fulgur erat. Et ipse puer Guru apparuit. Solum breves gerebat cum abdomine admodum musculari et sculpto, sed non plus quam tredecim annos natus spectabat. Flava coma cum luxu puerili incisa. Demiurge puer iratus pedem suum nudum, sient, fortes confodit ut bitumen crepuit, et ait sonantem:
  - Minime! Nos cum eo habemus vetustum score! In unum pugnemus in unum, sumus sicut boni et mali classici!
  Adnuit risu tyrannus, larvamque suam nigram extendit;
  - Magna! Valde interesting pugna erit!
  Natasha caeruleo capillo dixit cum dolore:
  - Tu, ut semper, recte sensei! Sed quid restat?
  Guru puer respondit:
  - Et tu eorum curam!
  Ostenditque digito dextrae manus ad portam adhuc apertam e qua pugnae hostium robots emergebant.
  A ninja puella rubris capillis notatur;
  - Age, nunc omnia pulchra sunt! et puellas bellantes cum dignitate pugnant.
  Et omnes quattuor virgines ceperunt et extraxerunt de cingulis in coxis suis pisarum parvarum cum valido explosivae. Robots e porta prodierunt et inspiratione in manibus habebant. Da eis habenas, et in servitutem poterunt, vel perdere, vel forte simul, terra!
  Haec itaque pisa pulchri- tudine pedum agili pedum iecerunt. Ii in arcu volantes quattuor robots progressus dextras in collo feriunt. Et quomodo post hoc accipiet et explodet.
  Cyborga capita abscissa sunt. Unum roboti tergum percussit, et omnino breve spatium fuit.
  Interea puer Guru et eius adversarius, armis nigris vestiti, contra se steterunt.
  Discalceatus, cum abdomine nudo, valde prominente, puer sensei visus est tanquam adversarius minimus contra magnum pugnatorem receptui. Tyranus est medium hominis, et medium daemonium. Et etiam, multum valet.
  Incipiens , et nigras emisit in orbes , Fulmina longa glomtos digitosque tenebat . Emicant sicut corona missio in retis electricis.
  Puer pugnator nudum pedem levavit, et statim procellis virium exivit, et quasi sanies sub bitumine ibat.
  Adnuit iuvenis;
  - Visne responsum?
  Tyranus traxit luminosum ensem, fulgentem coccineum sicut papaver, et respondit:
  - Uter nostrum rectum et iniustum pugnet, gladius!
  Puer Guru respondens ensem suum traxit, qui caeruleus erat, et subridens dixit:
  - Gladius pugna non decernet num quis recte. Hoc tantum ostendet uter nostrum technicum, dexterum et ingeniosum sit!
  . CAPUT N. 1 .
  Tyranus primo ictu fecit. Triplex ventilabrum ars peregit. Et gladius rubeus describit arcum super lucidum et speciosum caput sensus pueri. Respondentes, iuvenes demiurges insilierunt et arma hostium caeruleo gladio scalpebant et impetum talionis dolose emiserunt.
  Arma in Tyrano fumigant, seriesque pererrat.
  mussat;
  - Non malus, puer!
  Guru puer risit et dixit:
  - Memini per solitudinem Aegypti nudis pedibus vagari, cum adhuc nullae essent pyramides.
  Tyranus iterum oppugnare conatus est, sed puer gladio trabem insiluit et bellatorem loricam nigram in mento nudo calce calcavit. et ab ictu titubavit et cecidit super unum genu.
  Interim ninja puellae cum robots pugnaverunt. In hostes perniciosa pisa, nudis digitis pernicissimis, ut simiae ungulas praecipitant. Et haec dona annihilationis hostem e metallo extraneo percusserunt et dilaniaverunt, causando detonandi.
  Et currus dilaniabantur. Respondentes, trabes dimissi sunt ut viridia et flava fulgebant. Sed ninja bellatores ex illis desiliebant, nudis pedibus corusci, sient, excidit et pedes mire agiles.
  Natasha in proelio suas rationes leviter mutavit et pisum explosivis superioribus iactavit. Arcum sic descripsit et tectum ast. Cecidit, et robots venientium icta est, duo simul duodenas.
  Sed gravida tincidunt lacus a porta. Sed cum piso explosives eum ducere non potes.
  Guru Puer Tyrano dimicavit. Iam aliquotiens sine lumine vel accepto lumine eum eduxerat. Sed armatura nigra servavit malum bellatorem gravi molestia.
  puer notavit;
  -Habes bonum gunsmith!
  Tyranus adnuit;
  - Nanus hanc armaturam fecit!
  Juvenes Guru chuckler et cecinerunt;
  - Ad litteram possumus omnia vincere;
  Exercitum aliquem frange ludendo...
  Vitae nostrae filum non interrumpat;
  Non nos psittacus exacuit!
  Pugnatum est inter duos summos dominos. Puer erat velox et pusillus et sollers corporis valde agilis. Musculi iuvenum bellantis revolvebantur et fluunt sicut undae in mare turbidum.
  Et fuit ocior magnitu- dine quam Tyrano.
  Ninja puellae gigantem roboti quodammodo reprimere conati sunt. Pisorum explosivorum armatura quae piscinam giganteam et robot in una utre tegebat, trivialiter prorupit. Primo velut piscinam prorepit, per portam vix expressam. Et tunc cepit eam, et ad summa sublimia surrexit, et letalis virtus apparuit.
  Puellae vix spatium erat ut laser ictus tantae robot potentis cum sclopetis effugerent.
  Et notavit Natasha subridens labia sua sapere:
  - Ita! Aliud mirum ex Hyperbrain! Numquam ipse tyrannus hoc cogitavit!
  Ninja puella crinibus flavis sumpsit et pugionem arripiens, scutulis ferire conatur. Sed telum in arma proiciens, deficiente ipsum cuneo.
  Bellator cecinit;
  O lacus sit amet iaculis!
  Ab eo qui mordere intendit ...
  Sed haec mihi non praevaricator
  A ninja puella semper pugnare potest!
  Puella crinibus albis versa ad Natashae;
  - Age, age aliquid.
  Puella capillos caeruleos quaesivit;
  - Visne hoc?
  Respondens risum disertum. Tum Natasha sumpsit et e cingulo suo machinis magnitudinem matchbox movit. Et nudis digitis eam ad quamdam necem volutabat, necessarias et letales radios eligere conatur. Sed illa desilire debebat, sicut ingens terminator apprehendit eam et letali fulmine percussit. Crater in bitumine profundus eo factus est.
  Natasha nudam calcibus premebat et canebat:
  - Bellum semper est frigus
  Ver in caelo furit...
  Anni praetereunt, credo;
  Sed in perpetuum iuvenes sumus!
  Et postea emisit undam cum verme virus in immensum terminatorem. Et haec collisio electrici boa constrictoris in gyros ingentem roboti terminatoris abiit, et vere agitare coepit.
  Et Guru puer et Tyranus pugnabant. Et lampades eórum emícebant, et splen- dábant flamúra.
  Iuvenis bellator ictus vere committere potuit, et eius lumina manus nigri bellatoris abscidit.
  Tunc exclamavit;
  - Damn, dolet!
  Guru puer giggled et notavit;
  - Probabiliter diabolus es! Et ego angelus!
  Tyranus risit et dixit;
  - At num inermem non occideres, visne?
  Adnuit iuvenis;
  - Da! Judicabimus, puniemus, et miserebimur tui.
  Bellator niger laevam manum levavit et subito subito pisum proiecit. Parva bomba atomica explosa est. Tyranus autem evanuit.
  Guru puer sibilabat;
  - Hoc semper placet! Et quomodo facit?
  Subito vox a tergo venit;
  - Accipe!
  Adulescens vix tempus erat desiliendi. Crocodilus et leo in eum jaculari. Et radii robot obviam illis exilierunt. Detonated et explosa est. et fragmenta in diversa volitabant. Una earum puerum Guru in nudo calcaneo percussit. Et ingemuit.
  Tunc vero juvenis bellator conversus canebat;
  - Audacter in pugnam ibimus;
  Nam ninja causa...
  Vincemus omnes inimicos;
  In nomine vit!
  Tum puer pugnator templum leonis mutant nudo calce percussit et quasi addictum cecidit.
  Hostes crocodilum fragmen claustri torsit et puerum movere voluit, sed ipse super genu percussit et procidit. Puer Guru genuflexit eum in occipitio et notavit;
  - Obstavisti diutissime!
  Natasha, qui alium mutaverat miserat pisum cum explosivis coniectis ad metallum exiguum, emendavit:
  - In via nostra!
  Et duo fortes rapuere per bracchia rapti Attonitae.
  Guru puer dixit:
  - Si eos vigilum tradimus, tunc Tyranus cum suis instrumentis et robotis quemlibet carcerem destruet et eos liberabit;
  Ninja puella capillo candido suadet;
  - Insidias faciamus domino nigro. Irruit ut mutants eriperet, ac deinde eum capiemus!
  Flava puella ninja crine notavit;
  - Haec opinio valde bona est! Sed hic est captura: an captura sentit Tyranus?
  A ninja puella rubris capillis notatur;
  - Alia quaestio hic. Vigiles possent confundi si das illis mutants. Immo animalia in catenis, non in carcere tenentur!
  Natasha tweeted:
  Animalia compararim scholae
  Olim gallus cantavit.
  Noli quaerere,
  Noli calcitrare, noli mordere;
  Non usquam auxilium!
  Guru puer emphatice dixit:
  - Fortasse melius est eos Tyrano proicere?
  Cornelius humeros:
  - Cur hoc aliud? Tantum illis tinkered!
  Bellator iuvenis notavit;
  - Quia hi cretins sunt nostri veteres quos constanter verberamus. Itaque Hyperbrain mutants multo sapidiores et agiles creare potest!
  Ninja risit puellae et pipiabat;
  - Credo homines non mediocris fabulas valere dicere,
  Et veri amici in perpetuum manebunt!
  Post quae duo magna animalia mutantibus nudis pedibus, venuste, solibus, muscularibus cruribus quasi ex ferro contextis, per trajectoriam tangentialem volitant et in portam volitant.
  Post quem ardor cessavit. Quinque bellatores: quattuor puellae et puer circumspiciuntur.
  Puella crinibus rubris notavit;
  - Debemus...
  A ninja puella crinibus albis quaesivit;
  - Quid facias?
  Quae respondit:
  - Comedite scelerisque aliquam glaciem crepito opertum! Tam delectabile est quam iratum!
  Puellae et Guru puer in platea moverunt. Et ceperunt cum gaudio et jucunditate cantare ;
  Gladius lucis, progressus
  Amoveamus amorem...
  Etiamsi plenus accentus mundus -
  Eamus nisi planetae!
  
  Sors formidolosa sit -
  Mors mala venit.
  Non frustra mori
  Etenim mater nostra vivit!
  Tum puer Guru subito recordatus est:
  - Sed praecipuae rei obliti sumus - adamantem ablatum referre!
  Natasha squeaked:
  - Ita est, haec quidem est nostra errata! Quomodo possunt ita daturam?
  Puella crinibus rubris suggessit;
  - Fortasse hoc feremus et in alterius rationem ruemus?
  Cana puella respondit ninja cana.
  - Minime! Nimia industria hoc requirit. Melius nos reperimus cur hoc adamante egeant.
  Guru puer adnuit:
  - Ita! Non solum furtum fecerunt. Et eam in frusta vendere noluerunt. Verisimile, Tyranus ea uti volet ut lens ad validis armis.
  Natasha suggesserant:
  - Eamus ergo eam et nostram fraudem faciamus pre- emptivum ictus in hostem eruere!
  Ninja puella giggled et cana cana dicta est;
  - Adamas artificialis non est conveniens ad partes focuser. Tantum naturalibus uti debes. Recte?
  Guru puer adnuit:
  - Profecto! Alioquin cur Tyranus naturalem furetur? Facilius est suum artificiosum facere.
  Natasha suggesserant:
  - Unus est alius locus in mundo ubi talis adamas reponitur. Hoc est, quo eamus!
  Cana puella ninja dixit:
  - Gravis ibi securitas. Quid igitur, omnes in frusta concidimus?
  Guru puer objecit;
  - Minime! Non faciet. ad rapinam descendere non possumus. Nos pars virium clara sumus!
  Flava cana puella ninja pipiabat;
  - Nos boni capaces sumus;
  Praevaricationem malae incantationis...
  Quod quidem non refert
  Quam parva adamantis magnitudo!
  A ninja puella crinibus albis suggessit;
  - Age, ergo adamantem illum ad tempus quaeramus. Hem, satisne tibi videtur dies nobis?
  Guru puer exiliens dixit:
  - Alia optio potest. Nos eam sumemus et offeremus certamen pro viro Superman frigidissimo componendum, et victor ius habebit gemmam circum collum gestandi per totam hebdomadam. Hoc modo possumus facere bona opera et adamantem sine curatione latrocinii banalis!
  Natasha dubitavit;
  - Num consentiunt hoc certamen instituere? Et crede extraneo ad portandum lapidem per totam septimanam, tradens eum ut abluat?
  Bellator iuvenis notavit;
  - Primum omnium, cui aliud credi non potest, sicut principalis indoles, Superman. Secundo, greges in Tokyo nunc non minus erecti sunt quam in New York, et modo excipient ideam stabula Augiae expurgandi!
  A ninja puella crinibus albis notatur;
  - Consequens est! Tu vero hoc conetur! Praeterea, Tokyo urbs maxima in mundo est, et interest videre quid nunc simile est!
  Natasha tweeted:
  - Mundus nos timet vereri;
  Res puellarum innumerabiles sunt;
  Ninjas ut semper certare norunt;
  Hiems finis erit - ver veniet!
  Guru puer cum risu dixit:
  - Nuper, tam frigidum quam Internet apparuit, et per illam ideam nostram mittemus!
  Ninja puella rufa comata suadet:
  - Eamus ergo, quo facilius anima sit, sumamus et transgrediamur sicut oportet!
  Flava cana puella ninja dixit.
  - Hooligans capimus, nosmetipsos non hooligans!
  Cana puella pipiabat ninja;
  - facere aliquid quod est omnino malum
  Etiam glacies cremor dulcior est!
  Sensei-puer adnuit et dixit:
  - Peculiarem modem habeo, nunc eam mittemus!
  Numeri autem typus coeperunt.
  Illo momento ostium iterum aperuit. Parva sed valde mobilis piscina exilivit. Pro dolio tormenti duos longos gladios habebat.
  Natasha sibilavit:
  - Dimicatio lacus non sunt efficaces, sed sunt graves!
  Guru puer ridiculam faciem fecit et cantavit;
  - Tres amphoras tercentum singulae biberunt;
  Tum centum bibimus!
  Artilleryman repulsus
  Quia piscina nihil in proelio est!
  Ninja puella cum capillis albis pavonem cepit et ad piscinam claudendam proiecit. Volabat, sed ictus machinae gladii pisum feriebat. Et explosio facta est. Et extremum aliquid ne scalpebat, sed explosio dissipata est.
  Natasha notavit cum risu ut currus velut headlights in obscura nocte incanduit;
  - Proh! Praesent non purus ipsum!
  Guru puer cum nudis digitis fragmentum machinae gun bayonetae laseris ex perdito robot in via iacente sustulit.
  Et immisit per trajectoriam cum iactu pedis. Volavit dolium cervisiae et percussit. Ictum dolium vertere effecit et spumeum liquorem in piscinam claudendam funderet. Quam ob rem brevis circuitus fatalis occurrit.
  Spumeus unda perluit curru, fulmenque micabat, innectit araneo. et stannum ensem in siphonem crispum.
  Guru puer exprimitur;
  - unus, duo, tres - maculas dele;
  Quattuor, octo, quinque - orci malos necate!
  Natasha notavit:
  - Vere magnus es, sensei!
  Bellator iuvenis objecit;
  - Minime! Omnes magni et parvi sumus in via nostra!
  Natasha cecinit:
  Quod homo nullo modo potest cohibere?
  Omnipotens Omnipotens fieri desiderans.
  Terra igitur mundum regit omnia;
  Tu es demiurge rector in mundo existente!
  A ninja puella crinibus albis notatur;
  - Ita haec carmina tantum pulchra sunt! Et hic non potes arguere contra quod homo per saltus et limites evehitur!
  Rufa puella ninja respondit:
  - Quid est septem milium spatio parsecs comparatum? Conveniunt - minusculum est!
  Flava cana puella ninja canebat;
  Terram in porthole, terram in porthole;
  Terra per porthole visibilis est.
  Quomodo filius tristis est de matre sua, quomodo filius maerens de matre sua;
  Tristes sumus de terra, sola est!
  Stellae tamen;
  Stellae tamen;
  Paulo propius, sed etiam omnis frigidum est;
  et sicut horae eclipsis, et sicut horae eclipsis;
  Exspectamus lucem ac terrena somnia videamus!
  Natasha giggled et obicitur:
  - Et iam defessus sum in hac tellure, Terra! Volo Ygrek ad rationem deportari. Et ibi tempus bonum!
  Puer Guru subridens respondit:
  - Quas planetas et quas dimensiones non visitavi? Et vidi aliquid quod litteraliter tectum suum a cardine divellere posset. Ita multae iucundae sunt loca in universo!
  Cana puella ninja dixit:
  De mille planetis
  Nulla ut viridi...
  De mille planetis -
  Fringilla nulla ut!
  Natasha notavit subridere:
  - Sed fatere debes, multo magis interesting est cum, exempli gratia, te ipsum invenies in mundo ubi, loco oxygenii, elementum maximum fluorinum est. Quo in casu, evolutionis etiam velocius eundum est!
  Guru puer adnuit:
  - Talia sunt, tametsi rara. Sed movere non potes nisi in causa certaminis, vel sub velamine fortitudinis campi!
  Ostium rursus aperitur. Alius robot qui quasi lepus ex eo prosiliit. Ac ipsum largitio! Quam saliet et revolvet, pulsar igneum ab ore solvens!
  Cana puella pipiabat ninja;
  - lepus magicus;
  Ullam nulla ducimus!
  Guru puer puellas interrogavit:
  - Nos eum mademus, seu vivat!
  CACHINNO Natasha notavit:
  - Adhuc ridiculam egestas! Sed quid potest facere ut faciat bonum?
  Subito lepus robot proiectionis longum saltum fecit et ad aliam viam deportatus est. Erant autem iam currus inde a saeculo vicesimo exeunte - satis honesti et ieiunantes diversi colores.
  Ninja puellae et Guru puer post eum irruerunt. Per domos ascenderunt ad brevem capiendam. et nudae, prehensiles digitorum muris coronisque adhaeserunt, easque per structuras movere permiserunt.
  A ninja puella crinibus albis notatur;
  - Immo vero sapientes dicunt, si lupi pascuntur et oves salvae sunt, significat numerum leporum minui.
  Flava puella ninja crine notavit;
  - Quomodo lepores a leporibus differunt?
  Ninja puella rufa coma suadet;
  - Lepores macri sunt, athletici minus pingues habent!
  Natasha cecinit:
  Sed si cor leporis habes,
  Etiam si alae post tergum tuum sunt...
  Noli volare altius.
  Alarum te ferro comminuet!
  Itaque in proximam viam se insilierunt. Lepus robot robot realem mercaturam impeditam effecit. Ac res quidem usque ad concursum est. Et electronica creatura ab ore eius arsit. Et quomodo aures asini torquet. Hoc actu evasit frigidissima et frigida.
  Natasha cepit et proiecit ad leporem robot nudum, pedem excidit pisum perniciosum cum explosivis, quas milites ipsi secundum mixturam guru sui fecerunt.
  Sed robot lepus longis et latis auribus quassavit, et pisum retro volavit. Natasha et socios suos prope exanimavit, Nudo ruens pedibus roseo, vestigia circum.
  Puer Guru notavit;
  - Proh! Evenit nobis quaestio!
  Natasha cecinit:
  Etsi non possumus omnes quaestiones nostras solvere,
  Non solvendo omnia problemata...
  Sed quisque beatior erit
  Omnes magis fun!
  Ninja puella risit et cepit eam et robot leporem cum iactu interfectoris pugionis tegere conatus est. et quasi meteoron ille emicabat. Sed rursus aures provectioris robot fluctuantes, telum revolavit. Nunc Natasha habet fugere et ictos. At illa superstes cecinit;
  Lepus infernalis in facie mortis;
  Hostia media nocte manet.
  Credo immortalitatem habe- bimus;
  et lepus erit in oculo!
  Guru puer suggessit:
  - Quid si utimur antiqua sed efficaci ratione pugnae robots praecipue provectis?
  Cornelius interrogavit cum risu:
  - Quam quod suus?
  Juvenis bellator suggessit;
  - Accipe et sibilus!
  Rubrum puella ninja crine dicta est;
  - Tunc omnia simul faciamus!
  Puellae et pueri nudas digitos in os ponunt et sibilaverunt. Corvi urbani quamplurimi ex ictu delapsi conscientia decurrerunt. Et rostra eorum percutientes, sicut acceperunt, et icta sunt lepus. Is statim per telam implicatus est, excussus et explosus. Fuga autem, fragmentis terminatoris leporis in delectamentum et dulce eget eget.
  Guru puer cantavit, pede nudo poculum excerpens delectamentum:
  - sum scelerisque egestas
  Sum mitis bastardus...
  Sum centum percent dulce
  Oh, oh, oh, oh, oh!
  Im 'a scelerisque egestas
  Et tangens labia tua, etc.
  Ego tam facile conflandum
  Oh, oh, oh, oh, oh!
  Post quem modicum morsu arripuit. Tum exspuit, aliquid verissimum excanduit in iugulo pueri. Et valde ardens et infestus ignis.
  Natasha notavit:
  - Noli omnia suavia tractare in ore tuo sicut puerulus!
  Cana puella cana ninja canebat;
  Nempe fintipluskins;
  Minime ut Pushkins...
  Sed tamen PALMARIUS creare poterant;
  Et puer es Guru - deinceps non pereffluamus!
  Puellae de laesis carros homines trahere coeperunt. Et tunc eos tractare conati sunt.
  Ad vulnerum sanationem efficacissime accelerandum est nudam plantam pedis puellae inhaerere eique laesi faciem osculari.
  Inde perampla et valida vis sanationis, laetitia et vis magica sanationis transmittitur.
  Idem fecit Guru puer, nudo pede in osculis haerens, repraesentantes pulchro sexu eligens.
  Simulque per nares torsit;
  Puellae, puellae, puellae;
  Noli stare inertis in extremis limitibus ...
  Melius adepto quae fieri
  Mater tua floreat!
  Ita opus hic iucundus fuit - doctorum partes susceperunt. Et apparuit helicopter in caelo. TV relatoris Veprin^o Nili volitans est. Puella pulchra erat, sed eodem tempore, uidelicet procul a ninja in pugna.
  Sed puellae iam eam servaverunt et eam pluries adiuverunt.
  Natasha levavit manum suam et cecinit:
  Stulti homines de accentus loqui,
  Suspendisse ut auctor est.
  Facient amet amet pro vobis,
  In alia hora!
  Veprin stridore increpuit:
  - Salvete, pugnatores! Video te tam refrigeret! Et magicas artes iam incusare potentes.
  Guru puer dixit:
  - Difficilius est aliquando unum resurrecturus quam decies centena millia, imo ne interdum quidem, sed fere semper!
  Cum helicopterum appulit, puella diurnarius desiluit et ad iuvenem bellatorem cucurrit. Osculata est eum super labiis et ait;
  Juvenes corpore et anima;
  Puer, discalceatus es perfecte...
  Sed mente vide te gigantem;
  SIC dicunt!
  Respondens Guru puero cecinit:
  Quod homines dicunt?
  nos curare
  Eventus fortis erit -
  Si honeste percusseris!
  
  CUBICULUM STALIN HITLER CONSPIRACY
  ANNOTATIONES
  Bellum Orbis Terrarum II non committitur. Britannia et Gallia Hitlerorum Poloniam occupare permisit. Post quam temporalis pacata mora fuit. Nihilominus die 23 mensis Februarii anno 1950 Stalin bellum contra Iaponiam incepit, quaerens meridiem Sakhalin recuperare et alias terras in tempore tsarist amisisse. Novum autem bellum magnum in extremo Oriente incepit. Samurai pertinaciter resistunt, et Hitler, eius Tertius Reich et aliae civitates, copias congregant ad percutiendum USSR.
  . CAPUT N. 1 .
  Camerarius primus minister Britanniae satis callidum fuit Germaniae bellum indici non post oppugnationem in Poloniam. Wehrmacht mox Varsaviae copias superavit eamque potestatem cum Stalino divisit. Post aliquod tempus bellum inter URSS et Finniam fuit. Similia in historia reali. Accessio dein status Balticorum et Moldaviae. Post quem novum imperium Sovieticum confirmatum est. Stalin fere perfecit collectionem terrarum Slavicarum. Et Germania nonnullis iam locis 1914 fines excesserat. Ac per diplomaticum quoque reditum coloniae Namibiae consecuta est. Tertius Reich invaluit et Hitler in summo suae favoris fuit.
  Alterum bellum mundanum numquam exarsit. In Germania, oeconomia experta incrementum et officinas fortes aedificavit, etiam pro autocinetis. Et Hitler etiam abrogavit fere omnes leges anti-semiticas. Regimen Tertii Reich liberalizationis experiebatur.
  Omnia denique in URSS etiam videntur. Tertium Quinque-Yerum consilium publice declaratum est ut semper abundaret. Vera erant negotia de agricultura et cibo.
  Regimen Stalinist consilium secutus est stimulandi ratem partus et abortus prohibendi. Incrementum incolarum augetur. Consilium Quartum Quinque-Annum etiam inpletum esse videbatur. Sed vita materialiter non proficiebat. In USSR nimium apparatu militaris habuit. Praeterea Stalin, sphaeram piscinae subductam, magna multitudine magnarum superficierum navium, incluso proeliorum praesidio, fabricari nitebatur.
  Nova et magna cum repressionibus expurgare coeperunt. Etiam Budyonny, Voroshilov, Timoshenko, Shapochnikov et alii victimae eius factae sunt.
  Stalin censuit tempus veterem equos tollendos, inclusos Molotov et Kaganovich - nimium sciunt. Beria etiam exortum est. Et postea successor eius Serov. Loco admodum puero Shelepin successit.
  Septuaginta dies natalis Stalini toto orbe magnifice celebratus est. Omnia denique fuissent, sed in URSS massa iterum purgationes et repressiones erant. Etiam nationes universae terrori ac genocidia subiectae sunt. In Germania, e contra, liberalizationis: multifariam etiam ratio rediit. Et quod? Omnes iidem, Nazis sine certamine sunt et electionem ullam facile conciliant. Hitler ipse, quamvis Fuhrer pro vita sua habitus, comitia popularia ad praesidentiam Germaniae tenuit. et etiam cum duobus petentibus jocus sinum. Et sane vicit.
  Fuhrer princeps auctoritatis est, sed intra fines rationabiles. Et etiam supplicium mortis abrogavit.
  Germanos quoque difficultates habere verum est. Praesertim consilium demographicum incolarum Germanorum auxit. Territorium autem Tertii Reich relative parva est et problemata cum cibo sunt. emenda. Oeconomia sonat verum est, sed colonias cupio.
  In mundo Britannia et Gallia suas colonias adhuc retinent. Novas terras non indigent - sua concoquere volunt. Sed Hitler imperium dilatare vult, itaque densitas incolarum in Germania crescit et multi filii sunt. Et hoc facit contentionem. Imprimis Germani occidentales fines 1914 redire volunt. Hoc significat Franciam et Daniam partem eorum territorii cedere debere.
  Stalin quoque, quamquam ingens imperium est Sovieticum, collectionem perficere vult. Et difficultates cum Iaponia maxime peiorantur. Speciatim USSR iuvenes Sakhalin per instrumenta diplomatica reducere conatus est. Sed Iaponia restitit. USSR militariter fortis est et magnam multitudinem habet.
  Tum patientia Stalini fluebat. Itaque die 23 mensis Februarii anno 1950, die exercitus Sovietici, bellum contra Iaponiam incepit. Dicendum est terram orientis Solis Tsarist Russiam in bello 1904-1905 verberasse. Et sane, Sovietici duces et auctores vindictae somniaverunt.
  Ita novum magnum bellum incepit. USSR proxime decem annos cum Finnia pugnavit. Vincere aliquid curavit, sed magnis dispendiis. Et nunc iterum agrum ampliare conatus est. Et haec fuit maledictio imperii huius, quod dilatare studuit.
  Stalin, qui iam septuaginta annos natus erat et difficultates salutis habebat, novas victorias cupiebat. Saltem Sakhalin meridionalem revertere et, si placet, iugum Kuril. Et etiam Manchuria et Portus Arthuri potiuntur.
  Proelium initum est ab impetu militum Sovieticorum in Sakhalin. Non subitum erat: fossas fossasque muniverunt Iapones.
  Sed copiae Sovieticae lacus in offensiones deductae sunt. Potens Possidet IS-7. Hoc vehiculum septuaginta octo talentis appendit et cum 130-mm longis tormentorum dolatis armatum est. Et ipsa machina octo tormenta habebat.
  Alenka cum turba puellarum in hoc curru pugnavit. Quamvis hieme, valida machina et calefactio caliditatem caliditatem praebebant. Puellae igitur bikinis nudatae sunt et discalceatae pugnaverunt.
  Raeda versus Iaponica positiones petebat. Stagna erat prona armatus, turrisque turpis et humilis.
  Tredecim modificationes KV in USSR apparuerunt, et nonnullae pondus ducentarum talentorum attigerunt. Sed tunc familia IP orta est. Raedae magis densiores sunt cum silhouette inferiore, et tot truncos non amplius habent. Sed series KV a servitio nondum subducta est. Novissime apparuit IS-7, et Exercitus rubri paucas tantum vehicula habet.
  Et quomodo turbam puellarum formare non possit, ut politice corrigatur. Post omnes aequalitas in imperio rubeo est.
  Incussor in hac causa fuit USSR. licet MGB ridiculo exacerbatione. Iaponia cum USA et Britannia non pugnavit. Capita petulci cum Sinis nimis diu sunt. Ad extremum indutias quodammodo constituunt ac dividuntur auctoritatis. URSS pugnare cum exercitu valido et numeroso Iaponicorum et classe ingenti. Ergo blitzkrieg quod in historia reali anno 1945 factum est, fictum erat.
  Et mandatum Sovieticum, inexpertum secundum bellum mundanum, morem antiquum egit. Proelium in Manchuria proeliis parvis proeliis subitum magnis copiis contenderunt. Et Iapones defensionem validam et technicam progressam habebant.
  Ita Stalin bellum longum et acerbum invasit. Praeterea copiae ex URSS Europaea transferendae erant. Plebs, utique, maior quam in historia reali, et maior etiam videtur GDP. sed qualis copiarum et perficiendi mandatum est multo inferior.
  Multum in Rubrum Exercitus moraliter evasit. Etsi sane apparatum multum est ac lacus et aeroplana etiam navium. Sed classis nondum completa est. Impossibile est naves pugnas aedificare et magnas vehiculis aircrafts quam celerrime lacus et aeroplana.
  Sed Stalin, cum problemata sanitate cognita et per septuaginta annos notasset, bellum morari noluit. Itaque nec triviale ne diutius durare potuit. Sed ad magnum imperatorem in historia descendere volo. Bellum cum Finnia non persuasit - nimis multa damna contra patriam cum multitudine trium milionum et quingentorum. Ita Hitler Poloniam vicit, quae multo maiorem multitudinem in tribus septimanis cum paucioribus detrimentis habuit.
  Pugna Khalkhin Gol erat locus pugnae. Tum etiam non plane liquet, cum USSR plura plana et praedia quam Iapones amisit.
  Stalin vindicare ex Iaponia ob clades aevi tsarist vult. Et ostende te frigidissimum esse. Sed numquid succedet? Oeconomice, USSR est, utique validior quam Iaponia. Plebs est magis. Sed classis nondum completa est. Sero naves superficiei magnas URSS aedificare coeperunt . Cum Stalin Tituli impetum timuit et exercitum magis terram amplificavit.
  Sed Hitlerus tacite agere videtur. Ille enim iam quaestus et fama territorial habet. Ligula et magna in faucibus mi. Praeterea Fuhrer timebat adhuc pugnare cum Gallia, Britannia, Belgio et Hollandia - Germaniam cum sola divisione coloniarum possent opprimere. In historia reali, Tertius Reich servatus est ex eo quod Hitler in gradu Blitz vincere potuit, mense tantum et dimidio. Quod si non velox fuisset victoria, tum maxime res in tertio Reich cladem finivisset.
  Sicut USSR, Hitler in passu blitzkrieg principium obtinere potuit, sed longum bellum exitiosum evasit.
  Tertius Reich oeconomice valde validus est. Multitudo eius magna est et crescit.
  Hitler nunc constituit videre quomodo res Stalin in bello cum Iaponia evenirent. Et si Exercitus Rubri haeretis haeret, tunc infernus quid aggredi potes. In occulto, diplomata germanica iam opus incohata sunt. Praesertim Finnia partem Germaniae capere potest. Finni cupiunt Vyborg et alias terras ab eis ab Exercitus Rubro victas recipere. Ac Romania etiam Moldaviam et partem Bukovinae annexam ulcisci cupit.
  Hae nationes libenter Germaniam in bello contra URSS sustinebunt. Difficilius est cum Bulgaria et Iugoslavia, ubi regimina pro-Germanica sunt, sed incolarum Slavica est et bellum cum USSR non desiderat. Hungaria etiam regimen pro-Germanicum habet, in permutatione pro parte Galiciae coitionem anti-Sovieticam coniungere potest. Post Horthy autem plenior Salasi. Slovakia regimen formale independentium pro-Germanicum habet, sed exercitus eorum non multum valet.
  Est etiam Türkiye cum magna auctoritate Germanorum. In ipsa historia bellum non intret. Tunc autem Turcis bombingis ex Britannia et Civitatibus Foederatis imminebat. Nunc autem Britannia, Francia, et Civitates Foederatae Americae statim morale subsidium pro Iaponia post impetum Stalini expresserunt. Et Türkiye bellum inire potuit. Praeterea in Primo bello mundano videtur Turcia Russiam non amisisse et regionem Carporum etiam vicisse. Quidni iterum conare? Sed Turcia adhuc magnam multitudinem habet, etsi exercitum valde altum non habet.
  Fortissimus autem socius Tertii Reich secundum multitudinem, oeconomiam et exercitum Italia est. Colonias habet in Africa, captas etiam Aethiopas. Italia cum coloniis suis comparandum se Germaniae habet. Praeterea, Regimen Mussolini in rate ingenuitatis etiam incrementum excitavit. Verum, Mussolini ipse consenuit, decrepitus est, nec vere pugnare cupiebat.
  Italia autem terminum communem cum URSS non habet et, etiamsi fines Russiae acquirit, non commodum erit eum administrare. et Mussolini haesitat.
  Quamvis in principio senex ille nondum sit, prope quadriennium est minor quam Stalin. Et adhuc rationem creandi Imperii Romani non dedit.
  Ceteri socii Tertii Reich sunt: Britannia, Gallia, USA, quae ipsi cum USSR pugnare nolunt, sed oeconomice, si opus est, adiuvare possunt. et mitte colonias et voluntarios. Franco auxilium cum voluntariis pollicitus est et Salazar aliquid facere potest. Suecia etiam cogitat de vindicta ob clades superiores, et sic Norvegia. In universum coitio integra contra URSS agere potuit.
  Et tunc quidem subditur opus. Sed multum pendet in quo Iaponia resistit. Si bellum trahitur, oppugnabitur USSR. Et si blitzkrieg est, fortasse periculum non erunt.
  Ita tamen primi dies belli certissimi sunt. Initium pugnae tanti momenti.
  Iamque puellae in piscinam IS-7 oppugnant. Calefactio convertebantur et nudis pedibus iam erant et in bikinis.
  Multo sunt autem sollertiores et meliores hoc modo.
  Et sane Alenka primum iecit in movendo sumit, nudis digitis utens.
  Tum cecinit;
  - Japan, Japan, Iaponia;
  Magna patria,
  Fortis samurai spiritus habet;
  Scitote ab Omnipotente esse adversarios, iam datam;
  Sed discerpemus eam!
  Nudis pedibus dirigentes peculiaris artis Komsomol puellarum est.
  Ita Anyuta in Iaponia nudam, circum calcem accendit. Et incidit in samurai howitzer. Versa est et evolvit niveum tribunal.
  Puella laetanter cepit et cantavit;
  - Nos uno ictu hostes delebimus;
  gloriam nostram gladio confirmabimus.
  Non gratis puellas nudae sunt;
  Samurai frangemus!
  Ita rufus Alla etiam series infestantibus ostendit. Itaque eam sumpsit et papillae coccineae pectoris sui in puga pressit, proiectum e sclopeto 130 mm accendi. Ictus praecisus tormentum Japanese evertere effecit.
  Et pipiabat puella;
  - Sum frigidissimus in mundo;
  et puella semper discalceata est!
  Maria quoque puellam nudam calcaneo vecte ferens accendit. Lorem ratis et elaboraret. Et machina tormenta samurai immolaverunt. Maria adversarios falcavit et pressit;
  - Pro nova communitate!
  Olympias quoque incensus est, papillae fragum usus, quae admodum delectabilis erat.
  et tota linea samurai falcata est. Et hoc evenit ad frigidissimum et crudele.
  Olympia cecinerunt;
  - Gloria communismi! Gloria!
  Et iterum, puellae, Iaponem igni infundamus.
  Samurai interim captus est puer circiter tredecim. Is erat formosus, puer flavus, ligaturam rubram gerens.
  Primum, Iapones eum ad underpantes exuunt et nudum ac medium per nivem nudant. Ambulavit puer, incitatus a dolis cavet. Manus post se ligatae sunt, et nudae et venusti pedes pulchra vestigia in nive reliquerunt.
  Samurai giggled et cavillator iocos fecit. Unus ex eis pedem pueri nudum arripuit et palmam super pedem suum insiluit;
  - Bonum pulchrum!
  Tum puerum in asino palma percussit. Seryozhka erubuit. Valde ingratum fuit nudis pedibus ambulare in nive in hieme. Praesertim cum diu ambulare debebis, et plantae nudae etiam ardent.
  Seryozhka per nivem ambulavit, eius crura coccinea facta sunt, sicut pedes anseris.
  Sed puer caput rectum tenere conatus est. Caput et pueri candidum et pulchrum est.
  Seryozhka bustum nudum vento inflantur. Ambulavit puer et alacriter cantavit;
  munitores sumus, fortes pugnatores;
  Natum et e ferro...
  Avos patresque superbos sunt nobis;
  Et Stalin carus comes nobiscum adest!
  
  Tam mira patria nostra;
  Quae communismus populis dedit.
  In aeternum nobis nata data est;
  Donum proletariae libertatis!
  
  Sic nostra fides in lucida Stella tramite;
  Volare altius in aspiratione -
  Crede mihi, animus noster Russicus flecti non potest;
  et si opus erit, tectis arietetis erimus!
  
  Ita crede Russia, patria mea;
  Fascismus numquam te vincet...
  Homines mundi familiae amicae sunt;
  Et Stalin, Lenin egregie, nobiscum adest.
  
  Genuimus fortem familiam;
  In qua fide triumphat veritas.
  Svarog Deum et Stalin amo -
  Cras fore credo nostrum clara!
  
  Nos novum momentum creabimus;
  Et solum mundum pulchrum construemus...
  Super nos cherub aureus alatus;
  Et credo hominem fortem fient!
  
  Patria nostra prosperabitur;
  Superba et simpliciter sublimis est.
  Ut youll 'iustus adepto quinque conciliationis causa,
  Tanta est patriae gloria!
  
  Dominus creavit agros et montes;
  Nice guys nati in mundum...
  Crede mihi, magnae virium copia nobis est;
  Nos ex machina gun- cascade!
  
  In Russia negotia nostra modesta sunt;
  Pugna pro filiis diluvii rubri...
  Volumus sane, ut summa classis ostendatur.
  Ceterum Russi proeliis invicti sunt!
  
  Poterimus perficere officium minaciter;
  Perfice quod sapiens Lenin incepit...
  Predator solum vertat in ludum;
  Gloriam gloriosae generationis!
  
  Credo mox ad Martem volare;
  Veneri paradisum coelestem aedificemus.
  Summum genus in mundo ostendamus;
  Tristitia et chimaera nos superare non possunt!
  
  In Nomine Familiae beatitudinem creabimus;
  Causam aedificemus coeli, communismi...
  Dominus omnipotens apud Sclavos unus est.
  Plenum est coelum humanismi!
  
  fides enim nostra in Domino Christo est
  Scio in toto universo non defluet.
  Post omnes, Lada nobiscum erit usque in finem.
  Quse mihi laetitiam dabit !
  
  Quam bonum est vivere in Russia Nativa!
  In ea est immensa felicitas praeteritorum.
  Non, non intermittetur vita, credo, stamina;
  Et tribus nostris simpliciter sulcatus est!
  
  Quomodo Jesus passus est pro nostro Rus';
  Quomodo Deus Svarog gladios ense dedit.
  Ceterum, Lucii dii specimen sunt;
  In nomine matris nostr!
  
  Quin igitur stellam eligo,
  Et recte universum subjugat.
  Veniam ad Jesum cum gaudio;
  Post omnia, negotium nostrum est opus et creatio!
  
  Adveniat gloriósa victoria;
  Dea Lada hoc nos adiuvabit.
  Rationem infinitam mox aperiemus;
  Pro matre nostra fortiter pugnandum est!
  
  Dominus Svarog omnibus hominibus felicitatem dabit;
  consolationem et gloriam dabit.
  Erit de hoc poema et fabula;
  Nam Rus' et nostra Alba virtus!
  Puer nudos pedes in nive impressit. Vestigia eius parva, sed elegantissima. Vidit eos samurai cupidissimis oculis.
  Sed hic puer est. Dimidium nudum et breve, ex frigore caeruleum.
  Et duxerunt eum per frigus et duxerunt eum in tugurium calidum.
  Ibi eum sine difficultate apprehenderunt et eum in equuleo suspenderunt. brachia mea post tergum evellebant me.
  Tum carnifex ex Iaponia facem pueri nudis calcibus attulit. Odor fuit in carnibus combustis. Ignis nudas infantis lambebat plantas. Seryozhka exclamavit intolerabili dolore.
  Apronius:
  - Loquere, catula, quae sunt consilia tua imperia?
  Puer fortiter respondit;
  - Non dicam!
  Respondentes puerum hamatis filum verberare coeperunt.
  Et in camera altera nudam Komsomol puellam cruciabant. Ferro cathena tunditur, calo candida.
  At puella non modo non clamabat nec gemebat, sed etiam canebat;
   Spatium in obscuro, caliginoso lumine pingitur;
  Et stellae glacialis obscurus in orbibus suis...
  Amorem volo, sed responsum quod audio, non est;
  Corda puellarum contrita sunt!
  
  Fortissime pugnare amamus;
  Saevum est pugnare pro patria...
  Animi iterum sumamus experimentum;
  Miles sum mundi - non cum anima Corydon!
  
  Nos oppressimus Wehrmacht;
  Puellae prope Moscuam fortiter pugnaverunt.
  Pugnatur fusca turba;
  Quanquam hostis Satanae comparatur!
  
  Nos sumus nudis pedibus in snowdrift;
  Noli timere ab adversario...
  Et furca in latere dextro;
  tasque colligens in acervo ex corio manticae!
  
  Sed quid in omni nostra virtute?
  Cum Mercurius pedibus metiebatur...
  Quicunque ruit frangere nos;
  Noli terram calcare, quam amas ocreis!
  
  Glorificetur terra Russica;
  Ostendimus hominibus viam ad universum...
  populus mundi omnes una familia -
  Communismum mox videbimus!
  
  Imo credere potes, vel certe non credis;
  Sed homo nascitur fortis creatura.
  Bestia amicitiam nostram non vincet;
  Etenim, mihi crede, hostes nostri contra nos sunt impotens!
  
  In nomine sanctae Matris nostrae,
  Cum spiritibus malignis pugnabo.
  Puella discalceatum in nive currit;
  ne de ignavis quidem cogitatum est!
  
  Sunt decies centena milia acerrima pugnatorum;
  Qui in proelio...
  Oremus fidem avorum et patrum nostrorum;
  Ceterum in proeliis invictae sunt puellae!
  
  Svarog acerrimam nobis aciem dedit,
  Dixit puellas acriter pugnare...
  Fiat bonum Dei vera
  Et cum vincis, cum orphano communicas!
  
  Sit, opinor, nostri Rus' in gloria;
  Qui in proeliis sine metu.
  Pro matre tua pugna et noli timere,
  Tunica tota sanguine madefacta est!
  
  Non est dubium - omnes hostes peribimus;
  Nati sumus in tribu gigantum...
  Sub vexillo rubro-colorato;
  Plebs uniatur in saecula!
  
  Nova venit aetas;
  Spatia populo spatii aperuerunt...
  Quaedam insecta elidit;
  Ad infernum cum stupore et sermone!
  
  Ita, homo pediculus omnino non est;
  Et qui natus adipisci semper.
  Noli igitur insigni tangere arma,
  Inimicus simpliciter licet insanire!
  
  Non te demus adversario,
  Non in terra, non etiam in caelo caeruleo.
  Vos guys hoc in libello vestro scribite,
  Spatium ut cygnus lascivus auferet!
  
  Quod fortissime Terram defendemus,
  Scitote nos fortes esse puellas...
  Hic pandit cherub alas suas.
  Grenade illis proiectus est!
  
  Non, puellas nunquam rapientur;
  Non nos ad genua adferent...
  Ac antea, Hitler est kaput;
  Sic erit gaudium generationis in gloria.
  
  Denique perveniemus ad astrum;
  Et erimus in mundo Virginis Orion.
  Magna somnia vera
  Gloriosum novum ordinem aedificemus!
  
  Et credo venturum tempus cito;
  Cum interfecti in proelio resurrexerunt.
  Victoriae rationem infinitam aperient;
  Quisquis in pugna mundissimus est, praemium accipiet!
  
  Scio nos homines in mundo reconciliare posse;
  Unum: Arabum, Prohibeo et Orthodoxum.
  Omnipotens Dominus illuminet omnes;
  Nostra certe sors erit gloriosa!
  
  Beatitudo expectet omnes homines praemisit;
  Et in perpetuum in glorioso gaudio in perpetuum.
  Lacunae et cyphris finietur;
  Debiles autem et debiles sanantur.
  
  Hic erit beatitudo hominibus in perpetuum;
  Etiam si billions annorum in gloria transient...
  Ceterum virtus mentium valida est,
  Nati sumus in spatio virtutis!
  
  Universum iocando vincemus;
  Ad finem viae galaxia aedificabimus.
  Ambulamus per vacuum, torquens in amore;
  V. Glorificate Deum Nomine Jesu!
  
  Nosque simul astra creare incipiemus;
  Urbes parsecs longum faciamus...
  Venator cito in ludum convertet;
  Et populus sit super omnes!
  . Caput N. II.
  Proelia cum Iaponia continuantur. Legiones Sovieticae primam munitionis aciem perrumpere poterant. Sed samurai pertinaciter restitit. Nolebant cedere et cum magna fanatica pugnabant. Etiam kamikaze fodinae in proeliis interfuit.
  Alena in piscina IS-7 et sui nautae iam multos hit.
  sed interfector puellarum sclopeto laboravit.
  Ecce alius howitzer evertit.
  Anyuta notavit nudum movens crura excidit;
  - Hic locus noster infestus est!
  Red Alla notatur:
  - Bonum est arma nostra crassa et in declivia latissime. Alioquin pulmentum esset!
  Maria fremuit;
  - Ita, samurai pugnare debent! Cras est ante Kalendas Apriles, et nihil fere proficimus. Molestiae iste et!
  Exsibilatur Olympias, canens;
  Hic primum conti^a;
  In somnio video Stalin...
  Suis cadaveribus ;
  mi Rus'!
  Alenka giggled and remarked;
  - Sine spe tua carmen est! Cantemus aliquid magis iocum et cantes!
  Et puellae Komsomol in piscina consonantes coeperunt cantare, dum ad ignem nudis digitis utentes, non immemores etiam mammarum suarum papillis coccineis uti;
  
  
  
  Ego fortissimum puella in mundo
  Quod in castitate natum est.
  Pulchrior non est me in planeta -
  ubique prosperi erimus!
  
  Russia sit omnium mirabilissima;
  Terra quae totum vicit mundum...
  Fiat statim plus interesting hominibus;
  Quilibet bellator verus idolum est!
  
  Patriam sanctam defendam ;
  Maiores nostri ubi sunt, crede mihi maxime.
  Invenire nudam pedis virginem,
  Aquila est, non passer!
  
  In vita praeterita fui Komsomol socius;
  Fascists praeclare pugnatum est...
  Et vox puellae tam clara erat.
  Ac lucida aurae anima!
  
  Apud Moscuam fortissime pugnavi;
  Puella nudis pedibus in frigore est...
  Et vide pressuram meam tam atroci;
  Fritz faciem pugno fregit!
  
  Pro Jesu vexillo nostro gloria
  Summus quoque Deus Svarog...
  Sanctissima Lada semper nobiscum est,
  Deus in mundo candidissimus et candidissimus!
  
  Nos sumus qui in lucem solis nati sumus;
  Yarilo nos inspiravit ad heroismum...
  Ac puellarum carmen bacchatur;
  Hic pandit cherub alas suas.
  
  Accurate e machina sclopeto emissa;
  Munera proiecit pede nudo...
  Proieci rete in fascist;
  Illa spectat sicut puella parva!
  
  Ego me virum fortem a Deo existimo;
  Mundum creavit in quo pulchritudo.
  In nomine Svarog maximi,
  Pulchritudo floret in anima pulchritudinis!
  
  Kremlin ex Nazis defendit;
  Potuimus omnes simul occidere...
  Non, puella non erit;
  Et Krauts dextra in oculis ferimus!
  
  In nomine aeternae communismi gloria;
  Sum socius Komsomol qui discalceatus pugnavit ...
  Pecora fascismi delebimus;
  Sic ferro hostibus Rus' non succumbit!
  
  Puellae apud Stalingradum pugnaverunt;
  Papillae eorum rubrae sunt ut carbunculi...
  Communismum mox videbimus,
  Nesciens tristitiam et melancholiam!
  
  Optimi puellae sumus in patria;
  Sum membrum prope nudus...
  At Reich machina sclopeto delevit;
  Germanos in comitatu nostro non venisse!
  
  In nomine candidissimi Russia,
  Credo omnia valde bona ...
  Magna missio Jesu credite;
  Tametsi testarum ascia tun!
  
  In nomine magnae Matris nostrae,
  Malos fascists fugiemus.
  Stemus agrestes greges;
  Si malus fur furit!
  
  Luceat sicut sol Nomen Jesu,
  Maii Mater Maria magnum paradisum det...
  Nam Lada Omnipotens filii sumus,
  Et fortiter pugnas et audes!
  
  In nomine magnae Matris nostrae,
  Quae communismus ubique dedit.
  Sanctorum facies e iconibus micantes video;
  In una familia Domino United!
  
  In nomine omnipotentis Svarog,
  Salvator altissimus Christus.
  Similes esse debemus Deo Familiae;
  Super omnia Infinita Creator!
  
  Vexillum suum supra se Rus' erigat;
  Faciemus robustiores et prudentiores...
  Etiamsi Genghis Kan ardue aggreditur;
  Sed adhuc puellas sumus smarter!
  
  Sic dico vobis, ite pro illo;
  Servite Deos Russicos nobis fideles...
  Rutenorum animas in bello salvate,
  Etsi ferrum inferni sarcinas habet!
  
  Vincemus, hoc pro certo scio
  Omnes fascists vincere poterimus ...
  Pugnatores patriae non comminuet Cain;
  et cum minante rugitu vivet ursa!
  
  Omnia bene faciemus;
  Vincemus omnes Fritenses et Mongolos.
  Ceterum pugnare cum puellis periculosum est;
  Sciunt Russiae se invictos esse!
  
  Minaces renidet omnes ostendemus;
  Genghis Khan comminuet cornua ...
  In nomine sine fine gloria;
  Sit tibi sors clarissima!
  
  Ita pulchre pugnabimus, puellae;
  Ostendamus summa classis in mundo...
  Ego bellator sum, et anima mea non est Corydon.
  Et Deus pro victoriis Christum reddet!
  
  Tumens Genghis Kan frangemus;
  Puellae in proelio in Kalka erunt...
  Potest resistere ictum tartareum
  Iesum et Stalin amo!
  
  Sic inimicos conscindam, mihi crede, sine numero;
  Non possum eos vincere ut mides...
  Mihi crede, labor noster obdurat;
  Etsi vita tam fragilis est quam filum sericum!
  
  In nomine Lada, sanctissimae Mariae,
  Quae iuventus et amor dedit...
  Pedes habemus puellas omnino nudas;
  Conculcet adversarium in lutum et sanguinem!
  
  Christus veniet, et mortui resurgent;
  Perun, Yarilo, Deus Albus, Svarog...
  Coniunguntur homines honeste;
  Super universum autem est Omnipotens Familia!
  
  Denique nostra felicitas erit aeterna;
  Pulchra et admirabilis per saecula...
  Coelum et terra potentes sunt;
  et immortalitatis et iuventutis in saecula!
  Post quem 150-mm howitzer turrem directe in iuncturam tibus percussit. In statione IS-7, et milites piscinam circumire et reparationes relinquere debebant.
  Tum vero plane discerpetur. In genere, Stalini sponsio blitzkrieg contra Iaponiam defecit. Pugnatum est diu atque acriter.
  Interea Iapones gubernare et pedales perrexerunt.
  Ad exemplum munientium unus captus est. Puer duodecim annos natus est. Flexilis exercituum nudis plantis uti coeperunt. Puer rugivit et ingemuit, sed tacuit.
  Tunc ligamenta ferri candentis imponuntur ad pedes infantis. Ita sensit aliquid frixum. Et hic odor erat valde appetibilis.
  Puer conscientiam a dolore inpulsa.
  Sed samurai eum acu punxerunt in collo pueri. Puer autem iterum sanus factus est.
  Monstraque candentes forcipes coepere nudos frangere digitos.
  Et iterum puer exivit.
  Imo quid erat? Puer cruciatus pergit. Postquam digitos filiorum solvere compleverunt, carnifices Iapones in costis laborare coeperunt.
  Ita prorsus fecerunt, unam post alteram costam ruperunt. Et ad litteram pueri vertebant ossa. Eos ut itaque eveniet repellat.
  Et tunc una costa finditur et sub forcipis candentibus confregit, et deinde alia.
  Dolorque talis fuit, ut iterum puer a feris cruciatibus exiret.
  Et cecinit Samurai et risit. Tantum habebant iocum.
  et Komsomol puellam ceperunt torquere. In hoc casu, electrodes affixae sunt uteri Veneris, ano, et papillae coccineae pectoris.
  Tunc tulerunt, et conversi sunt ad flumen. Et obit electrica per corpus puellae tenellum cucurrerunt.
  Et quomodo passa et contremuit. Quam incredibile dictu. Et corpus decoris proprie concussum est. Tum plus electrodes in ore ponunt. Et iterum se verterunt in alta intentione currentis. Et coepit puella penitus scintillare.
  Hoc vero incredibile, ferae dolor est. Et quomodo fessus Komsomol socius exclamavit.
  eamque immani furore excruciabant. Cum viderent hunc puellam non capere, extraxerunt in equuleo.
  Pedes nudos puellae fibulae in truncum quercum munierunt.
  Tunc ceperunt pondera uncis extendere nudum et muscularem pulchritudinem.
  Puellae gemebant, sed tamen secreta militaria donare nolebant.
  Tunc carnifices Iapones nudas plantas pedum eius oleo perungebant, ut lucerent.
  Accendunt ignem sub eis.
  Flamma nudas, rotundas, valde blandas, rosea calcibus puellae lambebat.
  Pulchritudo tamen non solvit. Immo gemere desiit. Quae cum magno studio sumpsit, et intimo affectu cantare coepit;
  Laus deae Passionis Lada;
  Qui celum creavit...
  Erit enim largum praemium hominibus;
  Quia sanctus Deus resurrexit.
  
  Nullae filiae Svarog pulchriores sunt;
  Quod nudipedalia currunt per nivem...
  Munus pro Rod erimus;
  Noli calcare puellas ocreis tuis!
  
  Ceterum in Russia formidoles sunt puellae;
  Omnis puer bellator a praesepio est...
  vox tam magna fluit;
  improbus in cornu caprae torquebitur!
  
  Pro patria pugnabimus;
  Mea magna mater...
  Russi semper pugnare potuerunt;
  Nullo modo eis resist!
  
  Corda sua dederunt pro Russia,
  Credo vitam gloriosam fore.
  mox aperiemus spatium;
  Et invenimus vocationem nostram!
  
  Non, turbo nunc saeviat;
  Sed Russicus in aeternum non vacillabit -
  Pugnator noster non dat proelium;
  Somnium eius verum fiat.
  
  Nostra virtus cum sapientia puellas;
  Vere natus es sic...
  Nos ex machina sclopeta exarabimus;
  Nisi ut itaque suscipit, et numquam!
  
  Da patriae opes novas;
  Ita ut floreat ut laeto rosarum ...
  et in Nomine Domini nostri Jesu Christi -
  Ut non audiatur fragorem damni mali!
  
  In bello omnes fratres sunt;
  Sed simul servi Satanae.
  Parati sumus eis arma aperire,
  ut omnes fideles Deo pacis
  
  Wehrmacht ad genua non attulit,
  Proelia superesse potuimus.
  Stalin et Lenin magna nobiscum sunt,
  Scribe in libello tuo, haedi!
  
  Patriam sic faciemus;
  Quod ipsa aedificabit mundum.
  Tonitrua hic cum falce licet;
  Magnus dominus noster Svarog est!
  
  Hostes repente ac perfidiose adorti sunt,
  Saeva anno quadragesimo primo.
  Sed avos nostri gloriose pugnaverunt;
  Virga eos adiuvat in proelio!
  
  Corda nostra pro Russia dabimus;
  Fortius patriam faciamus ...
  Fortiter aperiens spatium ianuae;
  Nulla magna ligula!
  
  Haec patria est, mihi crede, sancta;
  Nos Moscuae equites defendemus.
  Puella discalceatum in niveum decurrit;
  Somnium antiquum evigilans!
  
  Non, puellas in proelio non destruxit,
  Et fortiter pugnaverunt.
  Et aliquando puellae tam dura pugnaverunt;
  Est poena plena!
  
  Scitote neminem nos Rutenis strangulare;
  Montes aequare possumus, iocando...
  Animas vestras Deo dedicamus;
  Tu transis probationes tuas cum A!
  
  Deus in angustiis natus est;
  Apud Moscuam, cum tonat...
  Millia lada meruit nostros ;
  Et lachrymae cadunt!
  
  Puellae nobilis Russian
  Quaelibet virgo beata speciem habet.
  clara voce mihi crede,
  Et pugnus puellis monolithic est!
  
  Omnia credo in patria magna fore;
  Scio omnia florentissima...
  Licet interdum pugnare periculosum est;
  Plenam rationem abusu aperiemus!
  
  Anno MCMXLI simul stetimus;
  Milites Moscuam tenuerunt...
  Mox communismus erit;
  Vexillum patriae afferam!
  
  Stalingrad iter formidabile evasit;
  Ubi duo formidolosi convenerunt...
  Puella discalceatus pugnat
  Vir sane communistarum est!
  
  Ibi hostes "tigres" proiecerunt.
  Sed omnino non profuit.
  Imo frustra fuhrere mussare ludos;
  Tu es planeta vitreum fragile!
  
  Noli dare puellae arbitrio
  Non audemus nosmetipsos relaxare...
  Hostes nimium fuligo,
  Adhuc exem cum A!
  
  Gloriosa certe est via ad Stalingradum;
  Sol suus iustus in regione ...
  Peribit malus Cain;
  Ipse in Gehenna cum Satana!
  
  Rus' semper patria sancta est;
  Continet Perun et Iesum Christum...
  Quamvis interdum veritas sit mala;
  Non crevit homo ad felicitatem!
  
  Communis Russorum est solerter pugnare;
  Et hostes Russiae superant.
  Quamvis Krauts habeat potestatem Luciferi;
  Sed exercitus noster fortis factus est!
  
  Salus est in communitate mundi;
  Montes superare cadaverum...
  Non rogabimus inimicos nostros ad veniam;
  Etiamsi ursa furit!
  
  Deus Perun fulgurat;
  Ille amat malos ferire...
  Et sumus fortiores inimicis nostris;
  Si exercitus disciplina pugnae est!
  
  Ita Svarog magnus est bellator lucis;
  Poterit aliquid facere quod manu fieri non potest...
  Tunc dignus eris gloria;
  Russi, mihi credite, stulti non sunt!
  
  Cuncta manet in nostra gloria;
  Quod est pulcherrimum sicut color maij...
  Erit locus lapsis in caelis;
  Quid furiosa vociferata est - bamai!
  
  Scito quod humilitatem non possunt sustinere;
  Eden implere possumus...
  Russia enim in Krauts vindicta erit;
  Saltem etiam adiu- sam!
  
  Russi solis occasum mirabantur;
  Ille rubinus inluminat viam...
  Multum erit retributio malis;
  Noster Rus' cum sincipulo flecti non potest!
  
  Incipiemus magna admiratione;
  Elephantorum magnae Matris virtus...
  Una cum fulgidis quadrigis;
  Optima Lada filiorum!
  
  Puellae nudis pedibus in hieme currunt;
  Haec est magna stella eorum...
  Lepores et discalceatorum
  Semper nobiscum erit Lada!
  
  Deus ab atomo planetas creavit;
  Spatium verbo tantum creavit.
  Heroismi gesta canuntur;
  Hostis autem ictum accipit!
  
  Erit admiratio hominis;
  Semper pugnare et somniare...
  Sic a momento usque ad consummationem saeculi -
  Utinam in acie pugnent!
  
  Solis facies procul lucet;
  Et arcus micat, crede mihi...
  Hostes autem feriores sunt;
  Naturaliter est animal essentialiter.
  
  Sunt puellae pulchrae in villa;
  Sciant quomodo hostes vincant...
  Habent certe vocem claram;
  filii optimi in mundo!
  
  Nos Ruteni non peribunt;
  Veritas nostra in omnibus creditur.
  Ceterum tales iudices habebimus;
  Confringamus terroristas!
  
  Nostrae puellae calcem lucent;
  Cum rosa nudo vestigio...
  Et nix sub pedibus tuis;
  Calidum est videre pulchritudinem discalceatam!
  
  Coo bellus puellae,
  Hostem sine labore oppressit...
  Licet rivus maximo clamore ludit;
  Procedit multitudo flammis!
  
  Omnia possumus facere frigidissima;
  Et fidelitatem consequaris in somnio tuo.
  Stulte oppugnat hostis;
  Ferte barbam gladio!
  
  Novi equites nostros ferreos;
  Crede mihi, fortiora non invenies.
  Fascistae duro alapam in cornibus dederunt;
  Certe non plus quam viginti spectat!
  
  Puellae quae rident
  in gloria sua denudaverunt dentes suos.
  Oculi autem eorum sicut scutellae,
  Vox lucida est philomena!
  
  Puellae workouts frigus sunt;
  Et horrorem belli fingunt.
  Tam macilentae pulchrae sunt;
  Saltem interdum nubilum fit!
  
  Talem mundum finge, populus erit
  Communismus est ortus superiorum potestatum...
  Nec te decore iudicabit,
  Etiam si moron homo est!
  
  Bellum autem ab oriente venit.
  Turba infernalis oppugnat...
  Apud nos fortitudo credentium pugnatoris Svarog;
  Puella Kan in uno haustu destruxit!
  
  Scio quisque admirabilis
  Scito quis militat pro patria...
  Bellator et fortis natus;
  Ire in caelum post mortem!
  
  Felicem Rus facere poterimus;
  Glorificántes Virgam in sæcula...
  Mater Sanctae Russiae,
  Magna potentia pugni!
  
  Mihi crede, patria pulchra est;
  Poma in arctoa florent arbores...
  Nostri sunt magni, orthodoxi;
  Somnium meum adveho verus!
  
  nullam nubem facere possumus;
  Et insanum hostem vince...
  Nostri manipuli pugnatores ita volantes;
  Vertit reptilia praedatoria in ludum!
  
  Omnia in Russia tam refrigescant;
  Creator cor suum in eo posuit.
  Tristissimus Malyuta opprimetur;
  Somnium multae fortitudinis habebis!
  
  Christus veniet, et mundus resurget;
  Populus erit in gloria in saecula saeculorum.
  Pro Russia honeste certamus,
  Nosti manum nostram et chalybem!
  
  Puellae mirantur
  Quid spatium vincet...
  Discerpent omnes retia;
  Sola est catena serici illis!
  
  Mihi crede, numquam desistemus;
  Numquam sub hoste cademus.
  Si Fuhrer simpliciter ad insaniam convertunt -
  Cornua eius abrumpebimus!
  
  Homo, fies fortior omnibus;
  Potesne vincere aciem universi...
  Noli nugas loqui, infirma;
  Crede nobis, Slavos frangi non posse!
  
  Virtus decies centena millia nobiscum erunt;
  Inimicum conficiemus, mihi crede.
  Multae virgines legiones;
  They just ledo scopum!
  
  Victoria iam venit;
  Berolinum in triumpho ingressi sumus.
  Qui in paradisi voluptate mortuus est?
  et cherubus sacer.
  
  LUKASHENKO non praeses
  ANNOTATIONES
  Miti Commissio Centralis Electionis renuit Alexandrum Lukashenko pro candidato praesidentiae Belaro subiungere. Et Vyacheslav Kebich, primus minister ac de facto princeps Belarus, vicit. Historia aliter. Russiam possidet, ubi Vladimir Volfovich Zhirinovsky praeses anno 1996 factus est.
  . CAPITULUM N. 1
  Apud Belarum quoque omnia aliter esse potuerunt. Vyacheslav Kebich, facto eo tempore princeps Belarus, adnotationem Alexandri Lukashenko impediri iussit. Sed nec massa erat. Bene candidati alii plus, alii minus habent. Quam ob rem Zenon Poznyak secundum circum versus Kebich intravit. Et secundo circuitu, propter favorem Russiae, fama odiosa Zenonis Poznyak, et nimia radicalismus, Kebich vicit et primus praesidens Belarus factus est.
  Ipse Lukashenko ad cacumen numquam ascendit. Belarus zonam rublem ingressus est. Et monetae Russicae in ea circumire coeperunt. Ex una parte, hoc plus est, sed ex altera, sicut in Russia moras solutionis pensionum et salariorum fieri coeptum est, quae certas certamina et inquietudines adducunt.
  Nihilominus Kebich cum Occidente bonas relationes tueri poterat. Et Yeltsin socium certum habebat, sed non talis radicalis. In Russia cursum historiae aliquantum mutavit. Dissimilis infestus Lukashenko, Kebich Yeltsin monuit ne in Chechnya pugnaret. Ibi copias non misit. Pro-Russian oppositione fisus est. Sed exercitatus in Chechnya protraxit. et varia facta est. Ubi sunt Dudayevitae, ubi sunt aliae copiae?
  Satis impariter, absentia belli in Caucaso profuit Vladimir Zhirinovsky. LDPR principalis vis oppositionis in Russia manebat et popularis. Et certamen principale in comitiis praesidentialibus inter Zhirinovsky et Yeltsin explicatum est. Principio, hoc in reali historia evenire potuit si Vladimir Volfovich bellum in Chechnya non suscepisset et eo modo notabilem protestationem electoratus partem amitteret.
  Media autem exercitatio inter Yeltsin et Zhirinovsky active promovit. PR ERAT mattis, mattis augue. Autem, dissimiles verae exercitatus: communistarum contra Yeltsin, ubi auctores quasdam tubarum augue schedulas habuerunt, cum Zhirinovsky evasit difficilior esse. Etsi fascist eum fecerunt.
  In conditionibus autem erecti criminis, chaos, corruptionis et mafiae, multi Russi fascismum tale magnum malum non consideraverunt. Ceterum magnum bellum Patrioticum iam olim accidit, et hi non iidem fascistae fuerunt. Mali tum erant fascistae Germanicae, nunc autem verisimiliter Russi meliores erunt. Sed re nummaria Adolf Hitler miraculum in Germania fecit.
  Ita Vladimir Volfovich superbus etiam aliquo modo cum Hitler comparatus erat, et in hoc ludere conatus est.
  Magnum etiam incommodum communistarum habuit. Homines adhuc recordati sunt valde bene - inanes, summas inopias, chartas et ligulas, praesertim a tempore Gorbachev. Tempora autem Gorbachevi erant sicut regula communistica.
  Homines, praesertim feminae, quae in acie steterunt redire ad tempora communistica antiqua noluit. Et hoc ipsum contra Zyuganov. Et sub Hitler, praesertim ante bellum, capitalismus fuit, quo modo inanes erant. Et ipse Zhirinovsky, quamvis multa popularia verba fecit, reditum ad superiora non promisit. Pollicitus primum omnium iussus, scelus strangulare, et otium finire. Sed Hitler in Germania crimen repressit, cessationem movit et edictum fecit.
  Et duobus proximis mensibus totam Europam subegit. Hoc est, per lusum et militiam scite comparare potes cum Hitlero ad utilitatem tuam. Ita Yeltsin multo difficilius quam cum Zyuganov habuit. Si is antipathiam in multis iam in plano, inopias et inanes cautes, atque etiam repressiones Stalinistarum. Etiam in bello veteranorum, non omnes fascismum rejecerunt.
  Fuit autem talis fascismus noster Russicus. Oeconomia non bene. Etiam sine Chechnya, Yeltsin humilem aestimationem habuit. Et agebat patria, et erat erectus latrocinii ac sceleris. Maiores etiam et quam in rerum. Bellum igitur in Chechnya compluras restrictiones in libertates criminis redactas adduxit, sed absentia in verbis criminalibus tantum peius fecit.
  Ita Zhirinovsky evasit multo plus habere chartas tubarum quam Zyuganov.
  Animadvertendum est in historia reali, Zhirinovsky misere defecit in 1996 comitiis. Sed praecipua causa est eius defectio: carentia inspirationis et fidei finalis victoriae. Et hic tota exercitatio inter eum et Yeltsin est, et caligo Zyuganov in umbris est, et Zhirinovsky ardet. Et hic politicus, cum in catalogo agit, miracula facere potest vere. Porro Zhirinovsky adhuc iuvenis et roboris plenus est.
  Et non fugit a disputationibus TV, dissimile Zyuganov, qui iam timuit caput in screen haerere.
  Praeterea Zhirinovsky etiam iuniorem aspectu respexit, et non Zyuganov calvum, non cana ut Yeltsin. Et hoc etiam ad utilitatem suam laboravit.
  Quamvis Zyuganov minor tredecim annis quam Yeltsin esset, extus non iuveni ac recenti ducis impressionem dedit. Sed Zhirinovsky, cum quindecim annis iunior quam Yeltsin et foris cum sua energia furiosa, multo magis strenuus et fortior quam senex ille eiectus videbatur.
  Atque ea res comitiorum cursum valuit.
  Tamen evenit ut Zyuganov tertium esset. Sed quis secundo circumagat? Exercitatio cum Yeltsin longius processit. Et Zhirinovsky, etsi non communis, est leftist, non anti-communista. Portfolios et communistarum promittit.
  Sed Cygnus lingua elinguis et stupidus est, nec unquam ad eum pervenit. Ita comitia diversa missione secuta sunt. Zhirinovsky plura suffragia in primo circum quam Yeltsin accepit, et in secundo subsidia Zyuganov accepit. Ac per hoc, Yeltsin secundo circuma flavit ingenti differentia. Praeterea in secundo circuitu pauciores Yeltsin quam in primo decreverunt. Et Vladimir Zhirinovsky novus praesidens Russiae factus est. Idque evenit ut triumpharet Vladimirus Volfovich.
  Sed cursus Russiae praeter spem multum non mutavit. Zhirinovsky cum Occidente relationes non aggravat. Priores emendationes cum minoribus emendationibus continuavit. Etiam in re publica intercessit etiam communistarum.
  Vera aliquid fecit muta. Magistratus plures erant, qui magistratus appellati sunt, et pugna contra crimen durior facta est.
  Tandem, anno MCMXCIX, militantes Dagestan incursionem fecerunt et Zhirinovsky bellum Caucasum inire coactus est. Etsi nolebat.
  Etiam cum Iugoslavia, Zhirinovsky erat qui Milosevic persuaserat non ire cum bombing, sed condiciones Occidentis accipere.
  Oeconomia, etsi timide, crescere coepit et pretium olei surgere coepit.
  Bellum in Chechnya occasio fuit ut censum suum moveret et iterum ad alterum terminum crearetur. Quin etiam Vladimir Zhirinovsky paravit referendum duos termi- minum abolendos. Atque hoc eius consilium imperio auctoritatis. Bellum autem contra Chechnya crudeliter abiit. Impetus terroristis Moscuae et Volgodonsk fuerunt. Quae Zhirinovsky prudenter et cynica utilitas tulit.
  Per bellum facilius secundum tempus creati, quod primo factum est. Et ad hoc referendum, duo termini aboliti sunt, Zhirinovsky sine restrictione relinquentes. Id quomodo factum est.
  In Belarus anno MCMXCIX primo quinque annos Vyacheslav Kebich etiam finivit. Res oeconomica non valde bona, sed incrementum quoddam timidum incepit. Plus augue quam opes. Et Lukashenko comitiis iterum interesse non licuit - semper est aliquid queri.
  Et Kebich refectus est, etsi aegre. Et iterum Zenon Poznyak fuit contra ipsum in secundo circuitu. Kebich non tam usuram quam Lukashenko in historia reali collegit. Sed firmiter suam potestatem tenuit. In Belarus nova, plus auctoritatis auctoritaria anno 2000 accepta est, et condiciones Praesidis Kebich reset sunt.
  Zhirinovsky Chechnya occupavit, sed Russia longum bellum ibi cum partibus certare debuit.
  Problema erat Chechens independentiam facto iam solitos esse. Copiae Russicae etiam in oppugnatione Grozny gravia damna passi sunt. Vera, Zhirinovsky media temperavit et guttam in ratings et massam anti-belli sentiendi vitare curavit. Id autem etiam plus regni sui.
  Oleum surgens et pretia gasi et incrementum oeconomicum plerumque potestatem dictatoris corroboravit. Terminos non prorogavit in officio, sed comitia praesidentialia regulariter vicit. Quod eodem anno quo in Americanis accidit. sed sine termino in duos terminos. Zhirinovsky consilium alienum cautum erat. Ille non erat alter Hitlerus, sed multo magis moderatus et aequilibrium potestatis tenere conatus est. Sed anno MMXIV, Maidan factum est, et tentationi resistere non potuit, ut Crimea in Russiam reverteretur. Autem, dissimile Putin, Zhirinovsky plus non vindicavit, et intelligentiae officia defectionem in Donbass non instituerunt.
  Immo omnia diligentissime gesta sunt. Et res cum minore sanctionibus et miti frigoris bello finita est. Contra incrementum incrementi oeconomici, dicamus id non esse malum.
  Tum coronavirus erupit. Kebich, qui iterum morticinis suis retexere, mortuus est. Ac nova comitia in Belaro habita sunt. Lukashenko iam hoc tempore oblita erat, et novae figurae apparuerunt. Primus minister Kolbasco iunior, qui praesidens factus est, potestatem obtinuit.
  Et mox Russia post mortem Zhirinovsky a coronavirus in luctum demissa est. Idque etiam plaga patria evasit.
  Interea Taliban in Tajikistan impetum facere coepit. praesidia perruperunt basim Russicam circumdederunt. Bellum Afghan novum coepit.
  Et sane pugnae et puellae pulchrae, sicut semper, parati sunt ad pugnam.
  Natasha impetum e machina sclopeto incendit, pugnatores Taliban interfecto. Tum citreum nudum digitorum viribus letale jecit. Mujahideen illa in frusta scidit et cecinit;
  - Nos pacifici sumus, sed armatus noster
  Accelerare potui ad fines rubros!
  Cras pro clariore pugnabimus!
  Osculum fiat!
  Et bellator in summo pulmone risit. Dicendum est tam groovy.
  Zoya, qui e machina sclopeto sclopitabat et justos dushmanorum falcaverat, etiam murmurabat;
  - Nostra futura est gloria;
  ostendemus summa class!
  Et nudis digitis internecionem donum proiciet. Id est, dicamus ibi - mulier pugnax et ferox. In quo tanta vis ac vis est.
  Augustinus magno animo concisit, et crines eius cuprei rubentes quasi vero cometae ardentes extendunt. Puella cepit et infensi tweeted;
  - Gloria Patriae nostrae.
  Tu es excelsior omnibus terris...
  Digni sumus ordine;
  Solvite Taliban!
  Puella quoque nudis digitis adprehensa, crura decorus perusta, parricidalem donum mortis projecit. Ita demum hic, valde pugnax, lentas et discalceatas puellas finivimus.
  Et Svetlana quoque in bello est. Exstruit autem eos a tormentis tormentis magna vi funesta. Ea summa incisura bellator est. Propagines accurate et accurate.
  Et coma eius alba, nova, nix. Et digitos nudae neci donis neci- vi mittent.
  Ridens Svetlana cecinit:
  - Ipse ratem rexit;
  Per imbrem et nebulam...
  Saeva et perfida -
  Taliban pugnator!
  Istae, inquam, possunt montes movere. Et sunt pulcherrime pugnandi capaces. Et denudábunt dentes suos sicut margaritas scintillantes.
  Haec sunt pulchri- tudines. Natasha itaque papillam coccineam pectoris sui exposuit et in bazooka puga pyga premebat, Taliban seorsum destruens et discerpens.
  Hoc vere pugnax et pugnax effectus fuit.
  Et procellae in caelo pugnant. Sunt puellae pulcherrimae super ea sedentes.
  Postibus Albina pressit globulum nudis, missoque leti fulmine, et tepuit;
  - Puellae ut aquilae volant;
  Capital nos in proelio capere poterimus!
  Venusta illa flava est, dicamus.
  Alvina, alia puella flava in bikini, pugnare pergit. Sic papilla in globulis fragum pressit, et eruca colosseae vis perniciosa evolat. Et Taliban turmas percutiet sicut insanus.
  Hoc est quod acceperunt puellae et inceperunt. Valde, dicamus ferox et bellicosus.
  Sed cursus in lacus et metus. Legati sexuum pulchrorum optimorum hic quoque sunt. Qui quidem nudi sunt et in bikinis sunt.
  Haec sunt, inquam, furta tam praeclara, ut nemo illis possit tolerare. Semel inceperunt, non cessant.
  Elisabeth, pugnans super piscinam et conchas mortiferas mittens ope nudis pedum, cantavit;
  Fuit tam mirabilis terra
  Appellabatur Imperium Sovieticorum...
  Satanas impius destruxit;
  Tempus est responsionem suam invocare!
  
  Lenin imperavit ei, sicut specimen;
  Qui matrem magnam...
  Et regnum Stalin... tradit.
  ille impetus immani turba contudit!
  
  Patria nostra floreat;
  Birches, populi, quercus, sorbus arboribus...
  exercitum fascismi delebo -
  Ceterum Russi proeliis invicti sunt!
  
  Russia sol super terram erit;
  Radii et stellae et cometae...
  fiet tibi optima terra
  In ea facta heroica glorificantur!
  
  URSS, magnifice floruit;
  Patriam autem manu ad commune deduxit.
  Sed calvus asinum perdidit.
  Eum dare fascism vilem!
  
  Sed credo nostri Rus' vinci non posse;
  Illa lucet sicut sol super terram...
  Fortis Russian, Alba Deus, Ursus;
  Et in paradiso nobili locus erit!
  
  Russiam amas ex toto corde tuo,
  Mater nostra magna est...
  Sam aperit os etiam in terra;
  et mille vultu monstrum aggreditur!
  
  Svetlana nostra stella clara est;
  Quid promittit foelicitatem ac libertatem...
  Magnum somnium adveho verus -
  Communismum aedificemus, populo credite!
  
  Nemo potest terram opprimere
  Quod nomen, mihi crede, Russia est.
  Satanam de potestate remove -
  Magnus Messias Christus veniet!
  
  et Lada nobiscum erit in aeternum,
  Et aedificabimus Communismum practicum...
  Saecula et minuta anni transeunt;
  justissima ratio habebimus!
  
  Nostrae Matris magnum somnium,
  Fac mundum procellam et pulcherrimam...
  Montes, flumina et silvas habemus.
  Omnia mundissima et pulchra erunt!
  
  Matris nostrae caput Moscuae est;
  Sed Kyiv et Minsk etiam capitula erunt.
  Multitudo Mongol victa est;
  Adiuvit nos Deus omnipotens vincere!
  
  Imo, crede mihi, Russi frangi non possunt;
  Omnes fratres Slavici uniti erunt...
  Venator cito in ludum convertet;
  Pugnatoresque sumus, mihi crede, movemur semper!
  Puellae in piscina in choro cantabant et voces eorum ita fulgebant et literae sicut tintinnabula argentea vibrabant.
  Hae puellae super- sunt.
  Elena ingenti aplomb canebat;
  - Omnia frigidissima erunt apud nos puellas;
  Facile ad Martem volare possumus...
  Qui multa moneta;
  Et alicubi ursa strepit ac fremit!
  Et Elena coccineo pectore papilla Accipiet ac premere globulum gau, et magnae vis letalis proiectum evolabit.
  Respondens puella canet;
  - Audacter in pugnam pro Sovieticorum potestate ibimus;
  Nos omnes hostes in hac pugna delebimus!
  Et Ekaterina quoque puga pyga cum papilla fragum percutiet et pluviam in adversariis tormentorum machinarum effundam. Specie metendi eas.
  Eodem tempore puella cantat;
  Veniamus ad vesperam,
  Omnes spiritus madefaciemus ...
  Veniamus ad vesperam,
  Loquere Sinica!
  Et tunc accipiet eam puella et nudam comprimet rotundum calcaneum in pedali. Et ipsum aliquid corrupti et letalis mos laboris. Et cadet terra colossalis in Taliban.
  Haec ubi tweet puellae:
  - Gloria, magna gloria;
  Lacus ruunt...
  Magna potestas erit
  Cum fremitu populi!
  Et vir fortis ridebit.
  Tum vero Euphrosyne papillae rubicundae papillae sumet dum urget globulum diumae. Et ingens, peremptorius, perniciosa potentia proiecto acus laborabit. Hoc est, cum concha explodens acus in diversas partes dispergit. Quod est efficax et perniciosius.
  Tum puella nudis digitis utetur.
  Hic pugnat...
  Puellae ex Russia Taliban diligentissime susceperunt. Hic una forma est quae papilla etiam coccineo usus est - haec est Veronica. Et bazooka testa lethali vi accendit.
  et Mujahideen in omnes partes dispersit.
  Veronica cepit et cantavit;
  - Sit finis;
  Deinceps dynamon...
  Iam paene taetro -
  Integer vulnus!
  Et bellator nudis digitis citreum movet. Et Mujahideen damnat et destruit.
  Alicia etiam ex sclopetis pellentesque ignes. Pulverulenta necat, et simul cantat;
  Nihil ferro fortius;
  In universo exercitu nullus est fortior.
  Flumina sanguinis puellae fundere;
  Nec aliter habent!
  Angelica grenade nudo pede jecit letali. Duodecim Mujahideen scidit et diruit:
  - Omnia possumus, allidere, puellas;
  Et nudis pedibus in frigore ambulamus!
  Post quem bellator fragum papillae papillae pressit in puga letalis bazooka.
  Donum et letale emisit neci. Et occidit Taliban multum.
  Anastasia Vedmakova Mujahideen ex aere oppugnat. Mortifera munera mittit ab procella. Et ligula pluant in Taliban positiones. Multi milites Sarracenorum ex hoc moriuntur.
  Eodem tempore puella cantat;
  Patria ubi libera es;
  In quo omnis Dominus proletarius est.
  Vertis in rubum et nickel.
  Hieme solarium in nivibus est.
  
  In ea clara est, vexillum rubrum communismi.
  Quod nobis immortalitatem promittit!
  Eamus amorem erga patriam poeticam.
  Felicitas in aeternum erit, credite!
  
  Duces interdum varius.
  Non omnis dux similis est sapienti Stalino.
  Sed quisque nostrum semper fortiter.
  Quando et mens et voluntas convalescunt!
  
  Per mensem ver fortissimi,
  Milites de bello Pragensi ceperunt.
  Fideles sumus in patria nostra sicut angeli;
  Ordo nobis datus est - Pugnator gradum retro non capit!
  
  Si mors venerit, transi te;
  Et Dominus fugit in paradisum, ubi sunt sordes arbores.
  Spiritus noster in aeternum ascendet sursum;
  vincemus ingentia culmina!
  
  Post mortem, iterum rivus vita est;
  In ea navigamus sicut scapha meteoron!
  Invocatio Sanctae Dei Genitricis Mariae,
  Non audes cladem atque ignominiam tolerare!
  
  Imperium, quia lux est Dei;
  Omnipotens Russiam imperare iussit!
  Finis erit nostris felicibus annis ;
  Non sunt fines serviendi - manticae tuae obstringere!
  
  Slavi una sententia nostra est.
  Homo esto regii potestati obnoxius!
  Theatrum mundi plenum mimis;
  fauces tartareae divellimus irae!
  Akulina Orlova, ex altera parte pugnae in elit pugnae ducens, hostem nudis digitis recalcitravit et pipsit;
  - Tsar Russiae non opus est - parasitus extra est!
  Et dentes margaritis nudo.
  Deinde in globulo papillam rubycam premit, eruca colosseam emittente potentiam perniciosam.
  Qualiter Taliban oppugnare lethale.
  Akulina accepit et cantavit;
  Satanas non vincet nos.
  Patria mea est pulcherrima in mundo;
  Celebre pro patria pulchra ...
  Puberes et pueri in ea beati erunt!
  
  Lilia vallis florent in ea magnifice;
  Et cherubi canunt ymnum honestum.
  Fuhrer erit kaput;
  Russi in proeliis invicti sunt!
  
  Komsomol membra discalceata discurrunt;
  Stant super nivem nudis calcibus ...
  Hitler vos vultus iustus refrigescant
  Ego te in piscina curram!
  
  Possumusne vincere Nazis?
  Ut semper, nudipedales puellas sumus.
  Gravissimus miles noster est ursus;
  Omnes machinae sclopeto interficiet!
  
  Imo, puellae iam frigidissimae sunt;
  Omnes hostes seorsum ad litteram nos disrumpimus...
  Ungues, dentes, pugni.
  Nos locum in paradiso mirabili aedificabimus!
  
  Credo communismum frigus futurum;
  Patria florens in ea, crede consilium.
  Et flebilis nazismus peribit;
  Credo quod glorificabuntur opera tua.
  
  Florebit terra, credo, bacchatur;
  Ex victoria reportati sumus ad victoriam.
  Vincere Japanese Nikolai,
  Samurai respondebit vilitas.
  
  Non patiemur nos iuvenci;
  Hostes nostros uno ictu opprimamus...
  Venator vertat in ludum;
  Non gratis obtrivimus Wehrmacht!
  
  
  Non creditis nobis donare;
  Russi semper sciverunt quomodo pugnare...
  bayonets ferro acuimus;
  Corydon Fuhrer fiet imago!
  
  Haec patria similis est;
  Concordia Russica ludit in ea...
  Omnes gentes familiae amicae sunt;
  Abel triumphat, non Cain.
  
  Mox URSS erit in gloria;
  Quamvis crudelis et perfidus hostis sit.
  Exemplum virtutis dabimus;
  Spiritus Russiae in proeliis glorificabitur!
  Margarita Magnetica colores etiam fraga tollet et bullam bullam cum papilla premet. Missile occisor Taliban telo percussit, eos proprie in justo delens.
  Tum puella canebat;
  - Timere debemus ut timeamus;
  Res gestae puellarum sunt infinitae.
  Scimus pugnare frigidissima;
  Satanas disperdet!
  
  Non feres cum ONISH
  Mense Novembri 1941, Hitler inopinanter pacem Stalin obtulit. Solutio quae abhorret alicui cum re ipsa nota videtur.
  Germani Moscuam accepturi esse videntur. Et cur pacem in hoc statu praebes?
  Sed Hitlerus, ut nostis, admodum perspicax erat intuitus. Sensit autem Moscuam non teneri. Quod si ita est, tempus est, cum Stalin perterritum est, pacem offerre. Profecto non omnes militares consenserunt, sed Tituli potestatem auctoritatemque habebant.
  Praeterea pacis conditiones Germanis utiles esse pollicitus est. Re vera, Ucraina transit in Germaniam et cum ea terras nigras et agriculturam, sicut Belarus, civitates Balticae et regionem Smolenscam.
  Germanos iam captos Stalin in genere omnia donare consensit.
  Germanis Sevastopol cecidit. Respondentes Krauts regionem Moscuam reliquerunt. Leningrad post URSS mansit et in ANDRON pro eo extractus est. Germani in regionem Voroshilovogradam et regionem Donetsk, quam Germani nondum penitus occupaverant, excedere agrum Leningradum permutatione concesserunt.
  In genere, Nazis Donbass cum suis carbonibus, metallis et officinis, depositis et bauxitis, et agriculturae, totam Chersonesum, atque etiam partem Don meridionalis accepit. Germani regionem Leningrad, Moscuam, Tulam, partem Rzhev, Kalinin regiones reliquerunt. Pro parte Donbass, pars Tanais cum terrae pinguibus et nigris et Sevastopol. Finni Petrozavodsk obtinuit et quid capere possent. vias amicabiliter digredimur.
  Praeterea USSR suscepit ut oleum minus quam annona suppleret et magnam redemptionem captivorum bello solveret.
  Stalin veritus bellum et Moscuam amittere talibus conditionibus pactus est. In summo successu Wehrmacht.
  Bene Hitler, qui supernaturalis instinctus erat, intellexit hanc esse optimam optionem.
  Bellum cum URSS confectum est. Nazis primum copias in Africam transferre coepit. Porro Britanni Rommel oppugnare coeperunt. Quid tum? Ac Fritzius Melitam applicuit et appulit. Nempe primum bombing Britannicum ibi.
  Deinde, sane, oppugnatio est in Gaditanum. Tituli personaliter conueniunt cum Francof.
  Similem vidistis quam fortis sit Germania. Vicit USSR. Quattuor miliones Russorum et multa milia piscinarum cepit. Hispania est nobis quasi plaga in charta. Nos occupabimus si copias non permiseris. Et si tibi deesset, aliquid in Africa potes accipere. Praeterea peritura est Britannia nec quoquam ibit!
  Franco, ut vidit Hispaniam occupari posse nec ullum locum fuisse, convenit.
  Proelium Gaditanum oppugnatio est et celeriter. Arx cecidit. Et tunc Germani Africam aequatoriam ingressi sunt.
  Magna damna Britanni passi sunt. Capti sunt sicut acetabulis.
  Rommel in Libya Britanniam vicit et in Aegypto taetras molitus est. Alexandriam captam.
  Deinde exiens traiecit Canalem Suesiensem. Rebus secundis effectis Germani Iraq, Cuwait totumque Orientem Medium ceperunt.
  Wehrmacht nimium multos milites et praefectos in Oriente non amisit. Et copiae eius plures et conditiores et doctiores erant quam Britanni et praecipue copiae coloniae.
  Poterat Britanni hoc capere et certe perdi- . Sine USSR, Fritz Britanniam feliciter dimicare curavit.
  Fere Britannia colonias suas amittere damnatus est. Humus erat nimis invalidus ac parum certaminis ad obtinendas colonias contra Wehrmachtenses frequentiores ac disciplinas.
  Sed focus in classe non laborabat. Post lapsum Gibraltar et Melitae Africam tenere non potuit. Ita Rommel Canalem Suesiensem obstruxit. Et etiam per terram Germani una metam percutiunt Britanni. Post bellum cum URSS, Wehrmacht etiam magis ac magis confidens in suis viribus factus est, ac multam experientiam pugnae adeptus est.
  Ita paulatim Africa victa est. Germani autem per Iraniam Indiam ingressi sunt. Ibi etiam locus sepoys pro Britannia mori noluit. Fere Germanos impeditiores, penuria itinerum, porrectae communicationis, difficultates quam subsidia Britanniae praebuerunt.
  US pulverem ad vitandum bellum congregat. Etiam omnes sanctiones contra Iaponiam levaverunt.
  Sed adhuc Samurai oppugnaverunt Peru portum. Necessarium erat nos in Asia tueri ac occupare Britannias. Fecitque Iapones.
  Denique anno quadragesimo secundo et primo dimidio quadragesimo tertio Germani et Iapones Africam, Australiam et totam Asiam ceperunt. et mense Septembri 1943 portum in Britannia secuta est. Post, nimirum, bombings ingens. Germani usus est Yu-288, et Yu-188, et aliis machinis.
  Coloniis amissis et subaquano bello exhaustis, Britannia resistere non potuit.
  Germani nimium multis opibus ac maxime labore erant. Litteram omnes civitates et officinas Angliae emittebat. Tum vero armatorum appulsus et Pantherarum, Tigrium, Leonum atque etiam Musis usus. Bene, sane, etiam lacus amphibius et vehicula summersus.
  "Mus" ante initium operationis perfectus est, et ipse etiam pugnavit. Sed Mus nimis gravis est.
  Gerdae turba in Panthera se praelio distinxit. Post captam Britanniam Germani adhuc cum Iunctus Civitas aliquandiu pugnaverunt. Americanos ex Islandia pulsavit. Sed propter communicationes extensas, capta America, evasit arduum opus esse. Tamen Oceanus Atlanticus non est iocus. Nisi amicum bombed et in mari pugnaverunt.
  Submarines Germanorum elaboraverunt, additis peroxide hydrogenii adhibitis, et tota fere classe Americana submersa est.
  Sed in Iunctus Civitas adhuc difficillimum est capere. Bellum tractum est, et Germani demum pacem fecerunt.
  Postea Germani ad URSS conversi sunt.
  Anno 1945, E-L et E-75 productio ingressa est. Hitler interdictum est productionem piscinarum leviorum quinquaginta talentorum nisi propter parvam explorandorum vehicularum seriem.
  Panthera appendebat quadraginta quattuor talenta et dimidium. "Panther" 2 iam quinquaginta duo milia talentorum est. E-50 iam paene sexaginta quinque talenta traxit. Lacus ultima decentissimum armaturam frontalem habuit 150 millimetre in puppi in angulo 45 graduum, et 185 millimetre in fronte turris, etiam in angulo. An- 88 mm gun cum dolii longitudine 100 EL. Armorum et 82 mm in lateribus, item ad declivia. In compositione cum machina, quae ad 1200 horsepower acceleratum cum boosted, est potentissima media piscina.
  Plus duodecim rounds per minute.
  Etiam gravius est E-75 pondo plus quam nonaginta talenta. Haec piscina evasit ut non omnino felix esset. Sclopetum 128mm segniorem ratem ignis habebat, rostrum velocitatis inferioris habebat, nullas utilitates prope 88mm E-50 comparatas habebat.
  Armarium frontis carinae est paulo melius quam 160 milliumtrorum in angulo 45 graduum. Nihilo magis opus est. Omnia tormenta Americana tenet, et etiam Sovietica. Praesidium turris egregium est: 252 mm ad frontem, ad latera et ad postremum 160 mm. Saltem perspici potest ibi plus minusve munimentum turris, praesertim lateris.
  Latus casus 120 mm est, quod placet, plus etiam tegumenta suspendere potes. Machina, sed magis debilis in 900 horsepower. Super, scilicet, piscina imperfecta est et satis alta. Admonet me satis obsitus Tigris 2 cum similibus quaestionibus.
  Ambo germanici carri imperfecti sunt, sed E-L est, sane utilior.
  Bene, item E-C. Sed haec raeda etiam gravior est ac peius notas agitandi quam E-75 habet.
  E-100, ob magnam molem, modicis producta est.
  Milites ipsi probabant E-L.
  Verno 1946, ipso die 20 Aprilis, natalis Fuhrer Germani versus URSS venerunt.
  Magnum numerum carros armorumque habebant. Decem millia lacus uaria. Etiam URSS Vide T-34-85 et IS-2 et IS-3 in servitio habuit. 44 t-quod non omnino felix fuit. Sed t-54 nondum erat parata.
  Germani magnam copiam E-L et E- LXXV efficiunt.
  Post amissionem notabilis regionis Stalin vetuit progressus vehiculorum gravior quadraginta septem talentorum.
  Praeter magnum numerum T-34-85, et aliquanto minor IS-2 et IS-3, SU-100, quae sclopeto propellente se simplex et efficax erat, massa producta est.
  Animadvertendum est piscinam amplissimam, T-34-85, nonnisi ad seriem Germanicam E-50 penetrare in latere, et E-75, etiam a latere, nimis duram fuisse, et solum SU- 100 facere posse, etiam tum claudere.
  Vires igitur sunt plane inaequales. Lacus Germanici ipsi lacus Sovieticos magnis intervallis penetraverunt. Atque IS plus minusve satis praesidii 3 habebat fronti, dein superiori parti.
  Hic sunt Germani per agrum USSR tendentes.
  Gerda, Charlotte, Christina et Magda in E-L. Cantica sibilant sibi, et strepunt.
  Conteremus omne cornu arietis;
  Deus omnipotens erit nobis!
  Quomodo autem eam et ignem in hoste capient.
  Turris ejus avulsa triginta quatuor. Ita, pugna cantavit, nihil potes dicere.
  Charlotte indignanter notavit:
  - Adhuc arma nostra non valde bona sunt. Hostes etiam falce latus!
  Christina notatur;
  - Sed sclopetum accurate et letale! Sic unus pro altero compensat!
  Gerda exsibilat;
  - Nos omnes seorsum disrumpam!
  Interea Natasha in SU-100 cum suis remigibus contra Fritz pugnat.
  Oleg Rybachenko evasit quintum membrum turbarum SU-100, una cum Natasha, Zoya, Augustina et Svetlana.
  Puellae adnuerunt cum approbatione;
  - Pugnator es, quam magnus est!
  Natasha in hostes accendit. Testa Germanica vehiculi fronti percussa est et ditata. Puella irata pedem nudum impressit. Quos cohibebat;
  - Et nunc puer es! Videris acutus, vox?
  Oleg adnuit. Immortalis puer est, id quod multum potest. Hic est Germanus E-75 praecedens. Quomodo perrumpere videtur?
  Puer ingenio figuravit et proiecto susurravit;
  - Nos sumus metalli eiusdem sanguinis - me et te!
  Et nudo auxilio, puerilibusque pedibus visum convertit et accendit.
  Sicut lacus Germanus non fortis armis frontalibus est, sed si eam exacte finem ad finem vel lineas vi compositum, piscina dat. Tum metallum erupit et ornamentum pugnae detonare coepit.
  Oleg Rybachenko eliditur;
  - Haec summa classis!
  Natasha calcaneum pueri nudum titillavit et adnuit:
  - Jace!
  Oleg Rybachenko iterum accensus a SU-C. Ex longo intervallo excanduerunt et tunc 100 mm tormentorum Sovieticorum recentissimas piscinas Germanicas non comprehenderunt: E-50 et E-75. Sed puer apparens est. Hostem ferire procurat.
  Terminator pampinis iterum puer. rumpit E-L. Haec piscina celeriter pulsari debet. Sed Germani acrius ac durius semper sunt.
  Zoya sagittis est. Et accuratissime.
  Hostem in turri percute. Tunc Oleg Rybachenko iterum supplevit. Centum millimeter sclopetum facit mirabilia.
  ingenio puer fremit;
  - Ego te disrumpam! Ego te disrumpam! Non tibi placet!
  Et iterum, ut puer, illud capiet et accuratissime feriat. Et vere disrumpet hostem.
  Tunc apparebit;
  - Supersonica sum pugnator!
  Et iterum nudo pede jaculabitur ope.
  Puer duodecim tantum spectat, sed celerrimus est et apparens.
  Hic nudis digitis et Augustino ope iecit.
  Ac puella concrepuit E-L.
  Germani detrimentum significant. Sed eorum NIVIS CAUSARUM propius ac propius accedit. Hic est E-C in motu. Item arma, arma, scuta.
  sed puellae et pueri id quoque faciunt.
  Raeda Germanorum incensa et lacerata est.
  Oleg Rybachenko cecinit:
  - Gloria Patri, et Spiritui Sancto.
  Furore intestino!
  Iterum puer accensus, fascistum comminuit et puellis despiciens. Et iterum puer hostem figit et interimit.
  Aspiciamus, puer pugnax. Et concha te percutiet. Ac "tigris"-2 piscinam, iam sed potentem, victima facta est. Germanus Panthera 2 etiam clade laborat. Sed ipsa fere Americam vicit.
  Nunc URSS urget.
  Oleg Rybachenko propagines et ictus accurate.
  Itaque alternis vicibus sagittare coeperunt et cantare.
  Natasha calce nudum pedem et rugit:
  - Hic est e taiga...
  Zoya quoque pulsata est digitos suos et stridit;
  - Ad maria Britannica.
  Augustinus quoque testam ast dixit;
  - Exercitus rubri!
  Concitat telis nudis digitis Svetlana dixitque:
  - Fortissimus omnium!
  Oleg Rybachenko eruditionis habes et dixit:
  - Et Red...
  Natasha accensus et squeaked:
  - Potenter exprimit!
  Zoya etiam percussit et latravit;
  - Tua bayoneta calla manu!
  Augustinus in calce et intumuit;
  - Et nos oportet.
  Svetlana lethali crimine accensus et effusus est;
  - Nara!
  Oleg Rybachenko iterum accensus ridens;
  - Ad ultimum.
  Natasha testam misit et rugit:
  - Mortalis pugna!
  Et dispersae sunt puellae, tormentum accendit usque dum conchae fluebant.
  Etiam, Oleg Rybachenko iterum bellum est.
  Sed Exercitus rubri Difficulter habet. Germani procedunt. Plures armaturae plus pedites habent. Iapones quoque ab oriente veniunt.
  Tali potestati resistere non potest.
  Gerda cum sociis suis pugnant in E-L. Germani Voronezh iam oppugnant. Pugnatum est acriter.
  Ex altera parte, piscina Germanica valde bona est sui generis pugnator. Tutela autem in tabula magis debilis est. Et hoc incommodum est, ut puellae vigilent.
  Extant adhuc multum T-34-85s productae. Hoc vehiculum in massa productione adhuc est, et Germanica 88-mm tormentum in 100EL messem largam ex longinquo metit.
  SU-100 etiam magis magisque productum est, quod, cum gun auto-propellitur, facilius est quam piscinam producere, sed telum validius est.
  Nunc, premens globulum globulum nudis digitis, Gerda per Soviet siccando erupit. Proxime, talis raeda periculosa esse potest.
  cepit terminator flava et cecinit;
  - Nervi mei non sunt ex ferro;
  Rem possedi!
  Et tunc Carolus tormentum accendit et triginta quattuor contrivit.
  Et sclopetum qui accendit duodecim ictus minutatim per longum spatium attingit.
  Deinceps Christina ignes. Et hoc etiam accuratissime et accurate faciet. Lacus Exercitus Rubrum confregit et pressit;
  - Furens ignis! Euge pro Stalin!
  Tunc etiam Magda ledo. Hoc fecit accurate nudis digitis utens.
  Et cecinit:
  - Pro aeternae Patriae gloria!
  Post quam puella risum erumpit...
  Machina germanica emendate operatur.
  Hostia eius erat IS-2, piscina magis valida et periculosa, sed a fronte turris male munita.
  Solum IS-3 praesidium frontale relative bonum habet, sed haec piscina adhuc in parva serie producta est. Turris eius figura nimis implicata est. Etsi IS-3, sicut pugna consuetudo ostendit, saltem facultas adeundi E-seriem vehiculis cominus habet.
  Graviores lacus in URSS nondum producti sunt, et etiam suspensus progressio eorum. Quod quidem quaestionem facit. Germani soli E-25 gun in sua serie lucem auto-propulsos habent, sed productio eius paene congelata est. Machina licet non sit mala.
  Duo tantum membra cantavit et unum metra et dimidium in altitudine. Parvus cum 75mm tormento a Panthera. Venator de Soviet vendit.
  Sed praefert Fuhrer potestatem. Etiam E-L paulatim inferior E-LXXV, quae etiam lateribus clypeis obsita est.
  E-75 penetrabile in ea parte difficile est. Germani hoc utuntur in breakthroughs.
  Gubernatores Germani duo Alvina et Albina iam numerum arreptitium depressum trecentis superare curaverunt et acceperunt: Crucem Militis Crucis Ferreae cum foliis quercubus argenteis, gladiis et adamantibus.
  Puellae tales milites frigidi et frigidissimi sunt in mundo. Ita, etsi Huffman plus habet plana usque ad iactum, multo pulchriora sunt.
  Et fere tantum bikini et discalceati pugnant.
  Alvina tres aircraft Sovieticas ab eius ME-262 X iecit et cum 30-mm tormentis aircraft et pipiavit:
  - Ego sum fax annihilationis!
  Albina, similis incendii incendio, confirmavit;
  - Et nos in- fecti sumus;
  Et succidit quattuor plana Soviet...
  Milites animo valde pugnaces sunt, sed constanter rident.
  Homines amant et lingua sua operantur. Et ut est. Hsec pugnae pulchri- tudines.
  Sovieticum TU-3 deiecerunt et comminuerunt eam... Haec est eorum salutatio ignea.
  Ne te denique puellae deprimant. Exercitus autem Rubrum ab eis accipit.
  Contra vero, Anastasia et Mirabela etiam in bikini et discalceatis tantum pugnant - in ustulo suo cruciant! Sunt valde infestantibus puellis.
  Et eiecit Anastasia planum germanum et dixit:
  - Sum gubernator magnus!
  Mirabela cum tormento et stridore dejecit currus Germanos;
  - Sum bellator eximius!
  Puellae vere sunt quae nobis necessariae sunt.
  Sed pugnant cum Yak-9 Ts, quae naturaliter non sunt pares cum aircraft Germanica. sed pulchri- tudine certare. et jaculari vitant.
  Et quare? Quia nudipedalia funt & in bikinis. Nulla igitur via est abscindendi eos.
  Bellatores, ut videmus, nuda pellis quid sit intellige.
  Anastasia alia Germanorum pugnator confodietur et eliditur;
  - Pro matre!
  Mirabela succidit IL-162 Et fremuit;
  - Pro Stalin!
  Periculosissimus pugnator Germanus est ME-262 X, habet quinque tormenta aeris, celeritate ingenti, alis scopis et armis validis.
  Facilius est HE-162 vehiculum quod leve, vile, sed valde maneuverabile iacit.
  ME-1010 Germanis non omnino felix fuit, sed egregium proculdubio ad notas volatus aircraft, sed alae eius mutaverunt et gubernatores maxime idonei requirunt. TA-183 utilius evasit, et etiam ad frontem accedit.
  But Hitler prefers the heavily protected ME-262 X, validis armis.
  Vehicula propeller-amissa Luftwaffe nondum e productione augmentata sunt. TA-152 est vehiculum multi-propositum felicissimum, et ME-309 adhuc in certamine est. Superiores sunt pugnatores Sovieticorum velocitate et armamento. Et quamvis Yu-488 vehiculum propeller agitatum est, Soviet Yaks etiam cum eo adsequi non potest. Etiam provectior LA-7 minor est huic curru in cursu.
  Et quid contra jet bombers: Arado, Yu-287 et alii.
  Avia Sovietica, sine vi aircraft, infirma est.
  Nihilominus, Anastasia et Mirabela adhuc bona ustulo ustulo in talibus conditionibus administrant.
  Reversique repulsi sunt et iterum proelium inierunt. Iterum feriuntur a Germanicis carros. Magnam id et facere.
  Nemo in aeroplano Sovietico cum suis paribus se conferre potest. Praeterea puellae sexum valentius esse. Ac plerumque homines semper diversos habent. Et hoc dat puellis tantas vires!
  Hoc unum est ex arcanis successus eorum.
  Puellae auream stellam Herois USSR iam acceperant et inter se connivent.
  Volaverunt iterum et confodietur aliquis.
  Anastasia Yu-288 cecidit, bomber validior, cum 37 mm tormenti aircraft.
  Et Mirabela in Yu-287 jet iecit, etiam 37-millimetris tormentis eodem utens. Talia tormenta effecit, phaenomenis puellis subtiliter, ut hostes vehiculis eminus ferirent. Quamvis limitata fuerit munitionis, moriens subisti.
  Puellae pedibus nudis spandunt et cantant;
  - Falcones in Soar ut aquilae;
  Nos deinceps ad Stalin!
  Res est circa angulum
  Aperi rationem conciliationis tuae!
  Scilicet bellatores falcem fascistos non dimittet. Et ita eum vulnerabunt ut Fuhrer laedet.
  Anastasiae Vedmakova, scilicet, Heraclium. Yak-9 plus quam sescentorum chiliometrorum est, cum gravi sclopeto etiam brevior erit, sed plus minusve iactat et vertit.
  Paulo melius quam Yak-3, quae tamen plus constat et duralumin qualitatem requirit. Et multum agrum USSR amisit. Et Yak-9 produci potest in quantitatibus ingentibus.
  Sed modus non est ut cum Tertio Reich, una cum Iaponia.
  MIRABELA MIHI-262 iecit et cecinit;
  - Pro gloria Matris Russiae,
  Nos totum mundum beatiorem faciemus!
  Alia Anastasia abscissa germanica et elisa est;
  - Hoc est nomen clarissimi amoris!
  Tum quomodo rugiet. et Fritz.
  Puellae, utique valde, frigidissima sunt.
  Interea Germani altius et altius in agrum USSR moventur.
  Iaponicae quoque sibi indulgent. Multi ex eis et Sinenses ante eos pellunt.
  Flavus milites perrumpere conantur. Et ad litteram fere omnes aditus cadaveribus.
  Sed tam multi sunt ut tandem perrumpant.
  Iapones et eorum exercitus flavi Khabarovsk oppugnant. Damna omnino non habenda.
  Sed ibi conveniunt puellae Sovieticae.
  Alenka et equos eius.
  Puellae Khabarovsk defendunt. tasque nudo pede ad hostem mittunt.
  Et ipsi quoque cantant cum chucle;
  - Nos sumus bellae puellae;
  Et clades omnium pugnantium...
  Vox tam magna
  Gloria in insanis patribus!
  Et rursus tasque nudis pedibus pulchri- tudines volant.
  Alenka, simulac vicem gerit, Sinenses et stridore devolvitur;
  - Gloria terrae nostrae!
  Anyuta grenade nudo pede mittet, et fremet;
  - In nomine superiorum potestatum!
  Et lethali rupto te percutiet.
  Deinceps Angelica propagines. Et nudo pede etiam grenaden iacit.
  Et stridore;
  - Ad novos fines!
  Et tunc Maria te quoque percussit. Ipsa quoque flaventia desecta canens ;
  - Cauda per caudam! Oculum pro oculo!
  Et annuit amicae.
  Et tunc Olympia totam capsam explosivam in samurai et Sinenses mittent.
  Et rugiet;
  - Pro gloria Patriae!
  Et iterum quinque exercitus externi destruunt.
  Sed Iapones multum Sinenses iam collegerunt. Ascendunt et ascendunt. Tumulique cadaverum crescunt.
  Alenka propagines nudat calcaneo stridore iaculans;
  - Pro Stalin!
  Anyut etiam nudo pede mittet grenade et fatur;
  - Magistri!
  Angelica linea abiciet. Nudo pede stridore donum iacit;
  - Pro Lenin!
  Et tunc Maria hostem ferit. Et nudis digitis exitium deducet.
  Tum Sinenses in omnes partes dispergunt...
  Et tunc Olympia dolium nitroglycerin tollent et exstinguunt. Et omnes occident.
  Et milites cadunt...
  Oleg Rybachenko et turma eius adhuc pro Tula pugnant. Germani Moscuam circumdare conantur. Urbs Tula iam impetum Fritz in '41.
  Sed hostes multo nunc fortiores sunt. et est infensi incendii. Et bombae in Exercitus Rubro pluunt, et aliae copiae perniciosae.
  Hostem potentissimum. Multos etiam pugnatores nigros, Arabes et Indos in pugnam mittunt. Nara et videtur.
  Oleg Rybachenko accensus ad E-75 cecinit;
  Miles semper sanus
  Miles ad omnia paratus est...
  Pulvisque e stragula;
  Vias abimus;
  Et non cessabit!
  Et non tui quandoque pedes
  Nostrae facies lucent
  Tabernus coruscent!
  Et iterum puer pugnis Nazi eminus. Sed vires vere inaequales sunt.
  Etsi Tula stat heroice. Ad meridiem vero Nazis adeunt Stalingrad.
  Sed quid putant se illic victurum esse?
  Olegus Rybachenko in Nazis propagines iterum cantat;
  Et tale chaos
  implevit mundum.
  Tristis humanitatis sors est -
  Dolorem perferendis et perferendis!
  Et iterum puer interfectus est, et muscissimus mus- c.
  Natasha logice notatur:
  - Nullae copiae contra nos resistere possunt!
  Et despiciens puerum.
  Tunc etiam Zoya feritur. Item Apronius:
  - Nam aditus ad victoriam meam est!
  SU-100 in se operatur et de testudine non cogitat cessando.
  Germani paulatim Tula praetereunt. Multum copiae, multum pedites habent. Ac lacus varius consequat tortor.
  Hic, exempli gratia, idem "Lev" -2, machina validissima: centum talenta gravat, et arma frontalis 300 millimetre in angulo est. Nihil videtur obtinere.
  Sed Oleg Rybachenko adhuc propagines. Classis summa ostendit - pellentesque.
  Quisque et ipsum et ipsum suscipit.
  Solum fragmenta e Nazis avolant. Sed adhuc tardare nolunt.
  Oleg Rybachenko stridore;
  - Futurum est nostrum;
  Aquilae sumus - Jedi!
  Et puer iterum conica facit. Et iterum fascistae nickel.
  Et lacus Gerdae cantavit iam in Stalingrad. Talia sunt hie furibunda prelia.
  Gerda, figens, clamat;
  - Corpus meum ferrum est!
  Carolus tesserae globuli cum nudo digito pressit et pissavit:
  - Tam utilis ad pugnam!
  Et despiciens socium suum.
  Tum iterum percussa triginta quattuor.
  Tunc etiam Christina accensus est. Sicciorem Exercitus rubri comminuit et murmuravit;
  - Furiosa sum puella! Discerpam omnes seorsum!
  Et tunc Magda incepit nudo pede figere.
  Puellae e Germania plerumque bene faciunt. Hostem illinunt.
  . CAPITULUM N. 2
  Sed currus eorum in latere percussus est. Habui prohibere et reficere.
  Gerda notavit licenter;
  - Iterum terere!
  Carolus nudum pedem in superficie armorum attrivit et fremuit;
  - Vindicabimus et vincemus!
  Et tunc accepit et ostendit ei dentes. Et dimisit radios suos de margaritis suis.
  Christina eam cepit et scidit;
  - Pro matre sine consilio!
  Et tundet etiam nudum calcem in armis!
  Magda consensit;
  - Nullas ineptias!
  Puellae nunc latrunculis ludere constituerunt. Pro duobus duobus. Et ibi consilium aedificare coeperunt.
  Praeda delectat. Puellae autem de singulis movendis et cornibus capitibus disserebant.
  Nudatis dentibus Gerda notavit;
  - Summum axioma ero!
  Et quomodo ridebit...
  Nomen meum putavi de fabula mediocris Andersen's. itaque in silva a praedonibus deprehensa est. Raeda detraxerunt et fere omnes vestes Gerdae et ocreas pretiosas sustulerunt. Sic Gerda nudis pedibus, et in sacco. Hoc est quod aspexit, ligatis post tergum manibus.
  Per frigus autumni silva ambulat. Nudum solum omne gibba sentit, omne gibba, omne virgultum. Gerda terret et esurit.
  Illa etiam in palatio recuperare procuravit. Et autumnali gelu gramen, quod nuper expertus erat, frigoris simile est.
  Gerda subrisit... Putavit Andersen fabulam bonam in calcaneis coctis plane deesse. Ac ut magna!
  Piscina celeriter reparata est. Damnum minor. Licet 100mm testudo tormenti latus percusserit. Quod potest esse periculosum.
  Carola globulis globulis scatebat nudis digitis et canebat:
  - Lacus ego sum eversor;
  Cor ardet...
  sclopetum est habitatio mea!
  Et concha fracta alia triginta quatuor. Nunc enim pugnae dominatur T 34-85. Vehicula gravia et relative rara in Exercitu Rubro sunt.
  Tunc vero IS-III apparuit. Punctum infi- mum habet: corporis pars inferior. Frons angulum inclinationis magnum habet. Figuram habet: rostrum pilum. inferiorem autem frontis partem si percusseris, misericordia non erit.
  Magda nudo pede usus est ut sclopetum in hoste monstraret. Et quomodo percusserit, et proiectum volaverit.
  Machina Sovietica in ventrem pulsaverat. Turris avulsa et conchas explodere coepit.
  Gerda exclamavit:
  - Et es forma bene quaesita!
  Magda sonuit, magnifica quatiens ubera;
  - Nemo me sedabit!
  Andrea confidenter confirmavit;
  - Et nemo feret!
  Christina in responsione refrixit:
  - Lupi mali inimicos opprimunt!
  Gerda fremuit;
  - Lupi mali - saluta heroibus!
  Nazis Tulam et infantes cum quattuor puellis circumdederunt anulum erumpere debebant.
  Puer, puellae et puellae currunt et tasque nudis digitis iactant.
  Sed Nazis damnum patiuntur nec eos ferire possunt.
  Oleg, incendere, cantare;
  - In nomine sacrosanctae Matris, etc.
  Ad genua deduci non possumus!
  Margarita nudo pede proiecit donum mortis et diruit;
  - Minime! Numquam libera!
  Natasha , jaculans et saliens , adjecit ;
  - Nulla tribulatio accedat ad domum nostram!
  Et lethale grenadem etiam nudo pede mitteret.
  Tunc Zoya ictos shrapnel ac etiam nudis digitis utetur ut comminuens unum ...
  Et rugiet;
  - Magna erit!
  Et tunc ignis Angelica in hoste erit. Furens eum furit. Et iterum rugiet;
  - Furiosa sum videns!
  At grenade nudo volabit calcaneo.
  Et tunc Svetlana eam tenebit et dura te percussit.
  Hae sunt nempe puellae, quae mors inimicis afferat.
  Natasha , hostis , stridor , stridore ;
  - Nemo nos obsistit, ne diabolus nos vincere possit.
  At grenade nudis pedibus volat in arcu. Et percutiet, et disperget omnia, et longe faciet.
  Puellae, scilicet, territorium affectatum superare possunt. In meridie pugnans in Stalingrad desaevit, quam tenet Exercitus rubri. Iapones Khabarovsk post detrimenta colossalia passi acceperunt et in Vladivostok progressi sunt.
  Bene, occurrerunt illi qui hoc indigent.
  Anna Witchakova cum fideli equo volanti non satis iucundum vale caerimoniam expertus est. Pugnator ille mater Mig-4 factus est, qui tot aeroplana Germanica coniecit, solum in aerem armadae Iaponicae ferit incendio, sicut complura alia vehicula et naves fecit. Postquam vultures e Terra Solis orientis urbem concussit, Vladivostok triste spectaculum praesentavit. Funus autem mortuorum fiebat modo militari modeste ac cito. Gubernator Vedmakova pedes incendit, puellae pedes pusulis operti sunt, et ideo nudis pedibus ambulavit, diligenter digitos suos gradiens. Nondum expeditiones Iapones repetiverunt, conatumque suum in anterioribus frontibus sustinendis contraxerunt. Vedmakova circa rudera ambulabat, erat enixe purgata, et inter opifices magnus numerus liberorum erat. Tenues, nudipedales, facie rubente novo vere sole, tegulas ruptas exsustarunt, telegraphas delapsas attollebant, et plateas simpliciter sternebant.
  Senior prae pueris in ligamine auctoris, sed sine camisia (seorsim pendebat, ut pueri vestimenta sua curabant), ad gubernatorem accurrit.
  - In accelerato gressu laboramus, Commilito Maior, omnia mox parata erunt! Purus agemus platea, tam lenis erit quam ante bellum!
  Maleficus subridens ei poculum aliquod proiecit;
  - Hic sume! Haec nostra Soviet ex scelerisque naturali, non American veneno, fecit.
  Puer laetus despiciens;
  - Et cum novo cognomine Americanis venimus! Cum nunc una cum Hitler et Hirohito sunt, tunc non sunt Yankees, sed Pindos!
  Maior puella ante puerum adoravit;
  - Qui se esse dixisti?
  Juvenis auctorem referebat;
  - Pindos! Nunc sumus sicut Iancii qui nos prodidit!
  Witcherova caput perculit pueri, tum eius magna et fortis manus super humeros tenues, venas pueri ambulavit. Puer risit dorsum: dentes candidi sunt, et palmam callosam extendit. Maior manus pueri concussit et respondit:
  - Nomen meminisse debemus! Sed cum America nondum bellum, ideo praematura est adgnomenta ascendere!
  Puer objecit;
  - Americani peiores sunt quam Iapones et Germani, quod cum alterius manibus pugnare malunt. Quantumvis crudeles sint orientis Imperii pugnatores, eorum virtus omnibus nota est!
  Interrupit Witcher;
  - Hos fortes viros necabo! et quam celerrime!
  Novus agens praesidium Krotov inopinato ordine non omnino logico signavit et bellatorem gubernatorem cum grege nautarum ad Khabarovsk misit. Statim ordo venit, necesse erat unitates Iaponicas propulsare. Scilicet Witcherova sperabat se pugnatorem daturum esse, sed frontem... Sed frons nulla plana in promptu habebat, et subsidia e centro nondum pervenerant. Iter a Vladivostok ad Khabarovsk parum temporis sumpsit et maior literam cancellos in pugnam insanam proiecit.
  Iapones urbem bene munitam praeterire conati sunt eamque cingunt. Belliger vix tempus erat salire in fossam cum machina tormentarii cum oppugnare incepit.
  Witcher percontatus capitaneus Sinitsin, qui iuxta illam cubabat;
  - Hoc igitur significat, quod Friderici, seu Nogi Generalis pressius, ut hostes machinis instruant, munitiones praeterire et in aversam impellere.
  Dux tristis mussat;
  - Incendium equi Russici caudam studeat! Tam durus ungulis percutietur ut non videatur multum!
  Gubernator iocatus est acc;
  - Ungulae equi probabiliter non ex ferro Krupp, sed nostri Sovietae factae sunt!
  Interrupit eius verba ab ululatu testarum. Hic in fossa longo effossa iacet, fere notabilis munitionum circa Khabarovsk, comminatio irruptionis Iaponicae per aliquot annos exstitit. Testae ante et post fossas explodunt et strepitum multum faciunt. In genere, nobilis Iaponica shimosa multum strepitum et fumum creat. Bellator sine timore etiam cum aliquo socordia spectat. Explosiones testarum sordidos fontes gignunt, una ex iis solo concussa. Hoc significat sclopetum accendere, cum gente tormenti boni trecentorum milliumtrorum. Audiri possunt gemitus vulneratorum... Videntur per tormenta sicut vapores leves, quas non omnis auris potest capere. Hic gubernator terra tectus est. puella tamen oscitavit et rubrae crines pulverem excussit;
  - Hoc semper simile est, si dormieris, te sordidam habe! Et si tu surrexeris, da mihi sinistram unam vel duas!
  Praeparatio tormentorum brevis evasit, fortasse Iaponicus tot conchas non habuit. oppugnatio incepit. Plures Iaponicae taks praecurrebant. Exiguum corpus machinae leviter rotundatum. Lacus popularis imperii Solis orientis: Chichikha. Witcher. Armorum frontalium 30 mm, sclopetum 47 mm, diesel engine 320 horsepower. Praeter emissionem activitatis, in qua machina haec T-34 non inferior est, tunc etiam peius est quam exemplar Germanicum T-3 de 1943 est. Etiam in extremo Oriente eum vocant, sternumenta! Sed in via regina agrorum non lacus, sed pedites sunt. Experiamur, adite ad agros. Ut cantatur: Ubi armatus tramen transire non potest, miles sclopeta repere.
  Sclopetis Iaponicae e Mauser Germano transcripti sunt. Tormenta submachina, a celeberrimo "Schmeister" primo mundano bello, eruta sunt. Fere stricti homines optima ex altera parte imitari cupiunt. Num designatores Iaponica iam laborant in creando pantherae hybrid et T-34!
  Non plus quam duodecim lacus Iaponica et tormenta Sovietica nullatenus festinant occurrere. Pedites post eos in quatio, catena tradito densa. Milites Terrae Solis orientis vestiti sunt vestimentis luteis, colore khaki adsurgit. Witcher eos spectat, numerum oppugnantium celeriter perpendendis. Ad oculum quinque ad sex milia sunt, et ad summum mille Russi in fossis sedent, sectionem hanc anteriorem tegentes. Ac iaculis... Extremum Orientis exercitum in residuo fundamento instructum est, et soli ministri tormenta submachina habent. Bene maior est, sed sine loco ad privatum gradum redacta est.
  Dux Sinits (adhuc guy iuvenis admodum) quaesivit Witcher.
  - Num cum Germanis pugnavistis?
  Puella respondit:
  - Minime! eos osculatus sum!
  Dux repente pallens, inquit;
  - Meministi primum cadaver tuum!
  Witcher subridens caput quassavit;
  "Gubernator sum, et quemcunque dejeci, illum occidi, cadaverum conceptum non habeo." Viam, per totum Bellum Patrioticum Magnum, planum meum numquam deiecit!
  Capitaneus aliquantum inepte sibilavit;
  - Iustus es acc! Et quam multos illitos Germanos habes!
  Risit venefica latius;
  - Post vicesimum quintum, heros stellam adiuverunt! et viginti octo.
  Sinitsin dixit:
  - Uh-uh! Tu simpliciter magister artis tuae es!
  Pudice respondit puella;
  - Nihil opus est ut vir fortis aliquem qui simpliciter officium suum honeste impleat. Iam propius accedemus pedites, et eos occurremus.
  Capitaneus seram sclopetorum submachinarum gravissimae traxit, bona decem chiliogrammata pensans. Canem tetigi, Lorem valde stricta est, sed expavescet ludibrium. Machina commodissima non est, sed pervenit... Verum, secundum rumores, Germani tormentorum machinam potentiorem iam habent, sed quis scit, num consiliarii Soviet cum meliore aliquo ascendent. Sinits resistere non poterant:
  - Cur tam magnus gubernator ad pedites translatus es?
  Witcherova semis iocose respondit, etiam strepitando stipes submachinae sclopetis sui:
  - Et modo volui scire quid sit sub igne sedere! Quod esset frigus!
  - Et ocreas tuas perdidisti, si ita properas ut ad primam aciem pervenias!
  Witcherova enim, festinans pusulas facere conatur, sicut puella nudis pedibus ambulabat. Etsi in bello maximae feminae et pueri nudis calcibus sestate ostenderunt, hoc tamen apud magistros, praesertim in locis publicis, non est acceptum. But Witcher even like to highlight people like that. Respondit Sinitsin simpliciter;
  - Ut pecuniam, virtualiter totius capitalismi mundus contra nos est. Post omnes, ocreas consumunt, et hoc opus est multis!
  Consensit capitaneus cum iocoso ictu;
  -You pedes pulcherrimos habes! Pet possum eos?
  Veneficus digito quatiebat;
  - Non nunc! Tum, si superis, te nocte fovebo.
  Sinitsin laxavit oculos;
  - Wow, celeriter es! Mulieres plerumque longum tempus frangere!
  Vedmakova respondere voluit, sed explosio audita est, piscinam Iaponica ante ambulantem meum fodit. Puella canebat;
  - Hitler autocinetum agitabat, nothus cuniculo inflabatur! Concidit in fragmenta - sed parum utilia!
  Alia piscina Iaponica explosa, restitit, rostrum vertit et ignem in fossis Sovieticis aperuit. Tertius post eum irruit. Iapones autem ne de mora quidem cogitabant. Stricti lusculi rumpebantur: tormenta tormenta in semicircularibus, turribus mobilibus sita, operabantur.
  Capitaneus mussat;
  - Hic est bonissimus! Sicut in pompa ambulant! Hic exercitus est!
  Vedmakova sclopetum sustulit, feliciter spatium pediti permisit, et praefectus Iaponum iaculatus est. Luscus strictus decidit, tanta vi abjiciens sclopetum, ut in verno gramine bajoneta scateat. Altera Iapones currere pergebat, corpora tantum leviter inclinata, sperans videtur hoc modo cladem vitare, vel potius eius verisimilitudinem minuere. Vedmakova recordatus est quomodo milites in Quantud exercitu exerceant, quisquis in tempore non curvatur, in capite bamboo baculo feritur. Videtur quod Tsar-Pater et Herodes bonum currunt datum! Loquitur tamen de Nicolao II. Nunc iterum Iaponia pugnant, nec in una, sed in pluribus partibus pugnatur. Sed hoc etiam habet utilitates suas. Puella canebat;
  Is venit - Wehrmacht in pulverem coniectus est;
  Napoleo victus est, invictus!
  Hostes vexillum Sovieticum conculcare non poterunt;
  Cum populo et factione coniunguntur!
  Una post alia, lacus Iapones perditi constiterunt, sed pedites cum bayonetis horrentes citius currere coeperunt. Positiones copiarum Sovieticorum micatribus horrebant, sclopetis plaudebant, interdum machinae incendii tormentarii intermixtae erant. Ignis quoque veneficae aperuit. Iapones, in movendo reloading, sclopetis accensi sunt. Clamabant in summo pulmone;
  - Banzai! Rus cedere!
  Glandes eorum cadavera tanquam arietes in mannequins transfixerunt. Pulvis ossis cruore mixtus cecidit. Maxime autem, ut in proelio, glandes, desiderabantur. Iapones in minefield transierunt, milites minus leves erant quam ut dona ad praedia parata detonarent.
  Witcherova machinam tormentarii in umero eius crudelem defectionem sensit, cum pugnatores Terrae Solis orientis velut monstra vera videbantur. Clamoribus hystericis magis magisque aucti sunt, facies foedae luteae sudore micantes. Maga quam plurimos hostes simul milites interficere conatur. Puella calet ut semper et pampinus sicut nidus. unus tondet procurrit, alium inseruit. Emporium nimis magnum est, rotundum, nec facile in cubiculum cuneum. Et rursus ignis, Japses sursum deorsum volant.
  Vedmakova secundum munitionis circuitum exortum est, eam sine ulla munitione relinquens. Et stricti lusci iam tasque oppugnant. Cum iactibus respondent, nunc multo clamores et gemitus sunt, et etiam milites Sovietici cadunt. In fragmento filo cilicii abscidit Witcher caput. Nervi puellae eam stare non possunt, et in summo pulmone prosilit et clamat:
  - Pro matre pro Stalin!
  Hanc secuti, ceteri pugnatores clamant, e tegumento saliunt et bayoneta sua quatiunt. Milites Sovietici obviam Iaponici currunt, pugnam in bayoneta ineunt.
  Vedmakova celeri ictu ventrem proximum "samurai" secat. Clamat et respondere conatur, ac velut aper immolatus incidit. Puella cum voluptate exclamat;
  - eu Russicum: Russia - Iaponia, duo-nulla!
  Et quidem alius Iaponicus cum bayoneto iugulato incidit. Bene gubernator de calce tertia inguinis. Homo luscus angustus tetendit, et puella inertia movens extremum in oculum transfixit!
  -Get illud Iaponica! Quid stant post claustra!
  Ictus retaliatorius bayoneti tunicam maioris apertam reclusit, sanguis exivit, sed hoc non solum puellam non vexavit, sed etiam furorem eius additionalem dedit.
  - Obiit Hirohito! - Puella latrante, crure eius in angustum luscum templum concrepuit, et puella tanta celeritate commota est, ut novi pugnatoris propensores essent.
  Iaponicus cessit, et etiam subnixus est, et puella inspirata oppugnationem ibat, machina tormentarii eius quasi iaculum in manibus gigantis gerebat. Durus deinde ictus ad occipitium cum globo praefecti praefecti venit. Anna exhalatur;
  - Hic pro te shahen-khash!
  Sed altiore Russi Difficulter. Latus angustus quinquepertitus commodum habet, et Iapones bonam planitiem corporis congruentiae habent, et praeterea contra optimos milites USSR non pugnant. Nempe in bello tam difficili tertio conscripti, cum deterioribus notis, vel milites, qui graviter vulnerati sunt in pugna cum Nazis, ad extremum Orientem missi sunt. Milites ceciderunt, interdum duodecim bayonetae in unum Russicum compulsi, proprie sanguinolenti erant, sed cum heroibus pugnaverunt, et nemo misericordiam postulavit.
  Sinitsin cum bayonete eunuchum Iaponicam transfixit, sed etiam in latere apice percussus est. Iuvenis percussorem Iaponicam ictu ad pectus cum sui fistulae sclopeto deiecit, sed sanguis e latere nimis copiose fluxit. Et quatuor samurai statim in homuncionem irruerunt.
  Fortis Vedmakova ad succurrendum cucurrit, eunuchum cum bayoneta ad scapulas confodit, et alium sub genu Jap prostravit.
  - Petrukham tene! - Illa dixit.
  Ille statim duos bayonetas ad cistam intendit et respondit:
  - Non sum Petrus, sed Arkady!
  Puella quae alium Iaponica occidit, fremuit;
  - In bello omne nomen est instar emissarii tormenti elixi, non debes gallum sine iectione iecisse!
  Arkady leviter cessit, et immitis bayonet scidit maxillam. Exultavit iuvenis intolerabili dolore;
  - Mater Dei!
  Witcher objecit;
  - Fortasse mater sum, sed non Dei! Fere nec, nulla, nec numquam!
  Arcady cum dorsum Annae se recepit et indistincte mussat;
  - Et quid nos post mortem non existentia manet?
  Puella negate movit caput;
  - Minime! Communistica scientia mortuos resuscitabit! Et qui in proeliis mortui sunt pro patria, in novam vitam erunt primi restituendi.
  Sinitsin renuit caput;
  - Absit!
  Witcherova, exposita alia Iaponica, expressa;
  - Non est deus! Si adsit, fatendum est rerum conditorem suppositum rerum omnium sadist! et torquere delectat suam creaturam!
  Illo momento, Arkady in femore cum bayoneta aperta erat, et, ne caderet, innixus super canneam bellatorem;
  - Et ita crucior! Simpliciter cogitari potest!
  Quinque ad orientem solem portorium sexies milites exsuperant. Quinquaginta samurai irruperunt in eos iactantes quasi exercitum ericii. Arkady duos ulariter cum bayoneta in stomacho accepit, et deinde oculus eius elatus est. Cum adolescens cecidit, injecerunt ei vicensimum, et conticuerunt eum usque in aeternum. Miror quid anima avolans sentiatur: mirum, vel metum, vel forte incredibile solatium, relicto corporis ergastulo.
  quasi incantator veneficus. Nempe tunica eius in strigmentis dilacerata, a bayonetis lacerata. Bellator evasit nudus omnino, multis exaspentibus coopertus, sed samurai unam gravem iniuriam ei inferre non potuit! Pugnavit et pectora nuda coccinea papillis, ut gestiunt in mari. Et nudum talos modo emicabat. Puella vere corpus animalis et potentiae amatoriae fuit. Solae nudae sanguine rubebant, quae societatem cum magnae deae perditionis et mali creabat: Kali! Sovietici omnes fere milites iam confossi, praelium confecto, et Aphrodite candenti modo, subinde insolentem luscum percussit.
  Iaponica Generalis Nugi hoc miraculum cum admiratione aspexit. Tunc cogitatio per caput ejus emicuit. Sequebatur ordo, sub tenui voce CULEX subtus.
  - Jacta super illam rete, eam sume vivam.
  Etiam lobortis purus id ligula. Subito unum e Russis vivum capere debes. Et hoc ipsum apta est. Confestim duodecim aucupes puellae compedes iecerunt
  Repugnat venefica quantum potuit, se liberare totis viribus conata. Sed frustra omnia erat: religiosus Iaponensis rete exspectans quod elephantum sustentaret. puella prorsus involuta et in ulnis trahebatur. Ut videtur, successus militaris consecutus est, praesertim cum haec directio non tormentis tormentis vel tormentis vel machinae obtecta sit.
  Puella faciem amati sui Arkady detonsum revocavit, et sui catchphrasis:
  - In bello omne nomen est instar emissarii tormenti elixi, non debes gallum sine iectione iecisse!
  Cogitatio taetra et taetra exorta, sed non levis! Ceterum hoc saepe accidit: modo hominem adamavit et mortuus est!
  Iaponica fossas hoc loco male obductas esse videntur, positiones copiarum Sovieticorum circa Khabarovsk continuantes praeterire. Et Vedmakovam eam in captivitatem tulerunt, et quamvis amplius non caperetur, onerata est in curru armato maculato, ut eam a tergo duceret. Machina antediluviana est, probabiliter a Primo bello mundano, tam sine sensu pedites post tritum est. Celeritas circiter 12 chiliometrorum per hora est. Brr! Prima piscina mundi, Prokhorov vehiculum omnium locorum, non minus pensavit, sed celeritatem 40 chiliometrorum singulis horis in via et 25 in via habuit. Bene, ex una parte, URSS totam Europam oppugnat, et ex altera parte Asiae notabilis. Conversa est in eam puella, ut videtur in tergo minari iacebat. Quam obscura in hac parte autocinetorum armatorum est, videre videtur sectionem portum seu milites invehendo domos facere. Pulchrum sane esset effugere, primum virgas et fortes funes tollendo. Et quomodo facere? Puella vero has artes, licet tynula debebit, simul manicas detrahet, et perspicit catenam cui crure alligata erat. Sed funes etiam hic satis idonei sunt. Longum est opus, sed si eam in Manchuria agro acceperint, tempus erit. Puella funes de cute udo detraxit, catenam serravit simulque cogitavit. Hmm, coitio iocus non est quae contra Soviet Russiam formavit: Praeterea monstrum gravissimum est Germania. Rustica technologia et validis copiis. Exempli gratia de novo pugnatore ME-309 audivisse. Haec quasi iam volantes esse videtur. De armamento accurata informationes non habet, sed hoc planum secundum rumores habet totidem quot septem! Coniciunt puncta. Hoc telum gravissimum est, cum YAK=9 tantum duos ex eis habet, et nullum vehiculum in pugnatoribus Sovieticis plus quam tria puncta habuit. Talia monstra vincere conantur! Bene Fokken-Wulf machina gravissima est, superior in armamento ad aircraft Sovieticam, et etiam capax fere duorum talentorum bombarum. Iam exeunte anno 1942, cum duobus 20 mm canonibus et 4 13 mm tormentorum machinarum armatus est. Sed videtur novum genus pugns-oppugnantis aircraft et bomber cum duobus 30-mm et quattuor canonibus 20-mm iam apparuisse. Iam monstrum erat, monstrum omnibus monstris! Et, secundum opiniones, pugnator aircraft cum octo 30-mm tormentis iam in productionem positus est! Conare vincere talem ghoul! Quomodo excogitatores Soviet huic respondere volunt? Vedmakova audivit opus esse comparatum in Yak-3. Curator Dicasterii Beria de hoc ei nuntiavit. Videtur quod in luce principali aircraft levius pondus structurae, sine tormentis et armis adiectis, futurum sit. Manoeuvrebilitas sane bona est, sed utinam in armamento augeatur! Ceterum in pugilatu, utique, levis athleta in pluma plus quam gravi pondere torquet, sed tamen paene certe ei amittet. Nihil non est quod genera ponderis sunt, et inter pugiles professionales, virtus eximia pluris est. Oportet armamentum aircraft Sovieticae firmare et tunc demum Wehrmacht ... ex aequo vapulabit? Ex secunda parte anni 1942, superioritas Luftwaffe in aere evanescere coepit, etiam mense Martio 1943 USSR commodum habuit, sed ... Societas proditio aequilibrium potentiae mutavit. Wow, Hitler die 13 Martii occisus est, et nunc solum finis Aprilis est, et quam graviter statera virium mutata est. Tam cito, opportunitate loci opportunitate, ad opportuna fere jactura. Propemodum quod spes est adhuc Germaniam fore victos antequam opportuna et technica superioritas in USSR perveniat. Praesertim Socii Nazis magnas elaborationis quantitates suppeditare possunt, sed gubernatores Germani tempus ad discendum eos volare necesse erit. Sed differentia est in tabulis technicis et instrumentis. Lacus etiam nautas exercitatos requirunt et operatio Chevron in hieme Russica apprime bona non est. Automatic diripiet M-18... Non male, sed in rate ignis est inferior optimis Sovieticis exemplaribus, quamvis accuratione superior sit! Breviter, problema est! Sunt etiam vere celebres "Churchilles" cum armis validis ac bonis incessus faciendis.. Scilicet, similis est nobis cum illis quoque pugnare. Quo diutius durat bellum, tanto magis Nazis arma recipiet. Ita simplex conclusio est, Germaniam aestate oppressam cladem inferre debemus. Quod ad Iaponiam, optimum est te ad defensionem activam coercere et scopos inicere qualitativa praestantia in praediis utendo. Etiam sed nisi risus, in maximus nisi. sine trahi in proeliis trahi ac munimenta ante paratas acies construere. Adhuc facultas est utendi Exercitus Sinenses Rubri, sed regimen Chiang Ka-sha eum totis viribus aggressus est. Nunc ergo tuis viribus fidit. Ubi oppugnare? Optimum tempus est in fine mensis Maii, cum viae siccissimae sunt et subsidia ad copias perveniunt. Ipsa Vedmakova primum ictum in parte Oryol, deinde in Kharkova regione tradidit, ut Germanos e Donbass industriae expelleret, deinde cum magno itinere trans Ucrainam, statim Borysthenen et ulteriorem Romaniam transgressus. . Tamen septentrionem vertere potest ut Belarus liberare et post terga coetus centralis ire possit. Tota idea bona est, etsi quaedam delicta sunt, ingrata in Oryol directione manifestissima est, et fascistae ibi exspectabunt. munitiones habe- beris.
  . CAPUT III
  Sane tormenta et Katyushas in manus hic venient. Haec ratio validum, praesertim moralem, efficit. In casu, multa tormenta et Katyushas ad hostium munitiones conchas bombardas debes. Fere experientia Belli Orbis Terrarum facilius demonstravit defendere quam oppugnare et, si Germania Caesar's suas copias verno 1918 non laeserat, bellum per plures annos durare potuit. Sed secundum bellum mundanum in molestis artibus in defensivis superioritatem probavit. Exempli gratia, perniciem Poloniae et praesertim potentes Occidentis societas sociorum percellit. Superiores vires Nazis in mense et dimidio superavit, solum inexpugnabilem Maginot Lineam transmittens. Pugnatum est in Africa, ubi primo superiores Italiae copiae maximo ictu a Britannis victi sunt. Et tunc Rommel multo fortiores copias Britanniae in celeri scandalo superavit. Sed sane exemplum maxime USSR anno 1941 magna clades exercitus validi fuit. Ac retaliatoriae operationes taetrae pulsantes unitates German. Summa igitur res est ut te ipsum ferias non expectata novarum piscinarum Germanicarum pressionem. Longum bellum attritionis paene desperatum fit, nisi forte, Soviet phisici telum miraculum efficiunt! Hoc in principio possibilis est, verbi gratia, audivit theoretice posse bombam delendam civitatem creare posse. Preterea talis bomba tres vel quatuor talenta ponderabit. Similis est fabulae fabulae, sed ... Nati sumus facere fabulam verae.
  Magis etiam amoenum est telum laser descriptum in Hypreboloide machinali Garin. Haec res totum exercitum lacus, plana, naves destruere potest. Scilicet, tale telum conficiunt nec solum Tertium Reich, sed etiam proditores Pindos, totius capitalistae mundi finis erit. Praeclarum vexillum communismi super planetam lucebit. Sed talia arma propter aliquam causam creata non sunt. Specula non optime sunt energiae combustionis in unum rivum colligere. Acrius et multum capit naves incidere. Etsi ... si ad subtilitatem micron colligitur, tunc satis potest secare plana et pugnae naves. Miraculum telum quod salvabit USSR adiuvabit. Et hic est effectus laser, in alia forma. Tandem catena cessit et paene libera est, et sunt fragmenta funiculi circa iacentia.
  Vedmakova expressit:
  - Patientia et opus, si tecum, cadaver non es!
  Puella surgit et pulsat nudo pede in velamine. Nulla reactio. Durius illa pulsabat. In responsione in Iaponicis iuratum est et nullam reactionem. Tunc Witcher frustratus cantare coepit. Et in summa voce canebat quasi prima donna in anniversario factionis;
  Wehrmacht multitudinem feram properas
  Rugitus tormentorum et crepitus gladiorum!
  Ascendit fumus usque ad mensem;
  Distortio radiorum e coelo!
  
  Glorificabitur Patria per futura Saecula;
  Carnem meam pro Russia dabo!
  Te amo, pulchra Rus';
  Dominus omnium regum nobiscum est!
  
  O vos patriae lucos crispa;
  Sonitus aspens aurei crepitus!
  Falcon fratres,
  Deus exercitum ad opera heroica inspiravit!
  
  Diebus frigidis vel calidis;
  Forsitan nubes aliquas tenebras afferat!
  Nos sumus fascist porcorum sicut scopae;
  Concutere abominationem a facie tua.
  
  Nostra pars iusta est;
  Pugna pro populo Sovietico!
  Fortem canimus carmen;
  Cogitatio sursum volavit sicut aquila!
  
  Stalin in Mudra - specimen principis;
  Ducimur in gravem mortalem pugnam!
  Vexillum Matris, pistillum victoris;
  Paratus sum de fato Palladis contendere!
  
  Facta lenin aeterna erunt;
  Sanctam Communismum aedificabimus!
  Doctrinam hominum crede;
  Fascismus in barathrum tenebrarum opprimetur!
  
  Tota planeta est sicut avis libera;
  Transeamus ad sidera remota, ad mundos!
  Aliquid splendidum et nobile
  Sicut sculptores creabimus!
  
  Et Russia sub vexillo rubro;
  Simile est Eden caelesti florebit!
  Lenin's, Stalini voluntas,
  Ad res gestas nos deduc!
  Oleg Rybachenko et Margarita Korshunova, ac quattuor puellae legendariae, e Tula surrexit et Moscuam pervenerunt.
  Res autem urbis difficillimae erat. Germani cingulum iam compleverant et manebat ANDRON ad quadraginta chiliometra triginta, quod angustior et angustior in dies fiebat.
  Sex milites munitiones in extrema parte Moscuae sustulerunt. Atrox impetus fuit.
  Oleg Rybachenko accensus ad se cantavit;
  - Futurum est nostrum!
  Puer autem grenaden nudo pede iacit et pergit:
  - Et magni erimus!
  Margarita Korshunova propaginibus et clamoribus;
  - Et frigidissima fiam!
  Nudo pede lethalem grenade iactaret.
  Atque adversarios in diversa dispergit.
  Et tunc in proelio Natasha Germanos machina sclopeta demetere et nudo pede mortis donum mittet.
  Hoc est quod haec mulier est similis.
  Anno 1941 Natasha e Brest Arce fugit. Ibat ad orientem. Cito calceos novos pedes amavit, et puella sustulit eos et discalceatus ambulavit.
  Biduum nihil erat, ac deinde nudae plantae scabie inceperunt. Post alias duas horas coeperunt ardere et iam dolore explodere.
  Natasha, cum sit Moscoviticus, nudis pedibus incedere non solebat. Et sane jam tum in rivum demersa est.
  Ita evenit ut cruribus cruciaretur. Sed puella celeriter adsueta est.
  Tum nudis pedibus, etiam in nive, assidue ambulavit, et tantum calceos in pruina gravi posuit.
  Nunc Natasha pugnat ut dea fabulosa.
  Atque hic nudo pede Zoya grenade iacit et fremit;
  - Etiam magna date!
  Et dabit bene curatum vice.
  Germani et mercenarii cadunt.
  Et tunc Angelica ignes.
  At grenade etiam nudo pede volat.
  Mercenarios dispergit.
  Inde Svetlana incenditur. Nudo pes eiicit talia ut nemo resistere possit.
  Et adversarios longe dispergit.
  Et ipse iaculabitur, et conteret inimicos eorum, et ibunt.
  Hae puellae in USSR natae sunt!
  Oleg Rybachenko accurate in peditibus hostium ignes mittit, tasque automatice cum pedibus infantis iacit. Et simul ipse sibi.
  Vitaliy Klitschko, conflictus cum novo praeside Ucrainae Zelensky congressus, maiorem Kyiv abdicare constituit. Nam quid sit contumax et inhaerendum loco. Te ipsum problema solvere melius est.
  Et post maiorem stationem relicta Vitali Klitschko curriculum resumpsit. Statimque sensu provocat Weider ad pugnam. sine ullis inter- preliis! Et hoc post plusquam octo annos intermissum est.
  Latius sane convenit. Repellendus, recusandae!
  Et veritatis tempore veniam. Ex altera parte, multiplex assertor mundi amplius quam duodecim annos verberatus est. Et econtrario priore de Kyiv quadragesimo nono annorum. Homo qui potest recordum Hopins verberare, sed de idoneitate valde dubium est.
  Complures credebant post tam longum intervallum, recta ad Weider mortem fore.
  Sed Vitali Klitschko est sicut Balboa Rocky. Constitui contra potentissimum Knockout artificem in divisione ponderosa. Denotey Latius pugil est qui omnes adversarios suos cadere vidit. Absolute omnes - quos possidet Tyson Furia!
  Quid si Vitali Klitschko fors?
  Sed Vitali Klitschko constanter formata est, formata custodita, et birota ad opus vehebatur. Et sane non erat ille malus corporaliter. praeterea ferrum mentum habebat.
  Bene, Vitali Klitschko pugnam accipiet, etiam si ventus non est.
  Oleg Rybachenko clip machinae gun mutavit. Suppositae pugnis cum pugilibus sunt attrahenti.
  Ita, re vera, cur Vitali Klitschko anulum non reddit et recordum Hopins frangere conetur?
  Haec idea validissima esset.
  Terminus puer ruptis accensis pluribus duodenis fascists plures falcavit.
  Post quem puer risit, et linguam suam haesit, dicens:
  - Super persona sum!
  Margarita duo citrea in nudo pede ligata proiecit et diruit;
  - Frigidior es omni homine!
  Oleg continuans sagittam cogitabat...
  Vitali Klitschko, quadraginta novem annos natus, Hopins recordum re vera franget. Etiam in colloquio diurnariis revocatus est: "Dixi me non iturum esse testimonium Foremani, sed nihil de Hopins dixi! Sic ego illud accipiam et eius testimonium percutiam!"
  Tamen, si notabilis pars rei publicae plus minusve credidit Hopins, quadraginta octo annos natus, titulum mundi propugnatoris vincere posse, multo minus fidei Vitaliy Klitschko quadraginta novem annos natus erat. Complectens ob hoc quod adversarius est valde fortis.
  Numquam fuit talis pugnus in historia divisionis gravis ponderis. Vera, Amplius adulescens non est, sed triginta quinque annos natus quadraginta novem non est.
  Vitali autem Klitschko spem plane non amittit. Dura docet et formatur. Et valde gaudeo me abiecisse consuetudinem maioris Kyiv.
  Immo non est magna felicitas maior in Ucraina esse, ubi tot difficultates sunt.
  Sed pro pugna cum Uyader Vitali Klitschko oblata est optima pecunia. Ita certe pera non erravi. Nomen Vitali Klitschko celebre est.
  Linguae malae etiam dixerunt Weider semel feriturum, et se ipsum Vitali Klitschko casurum esse. Et tunc recipiet denarios et scribet commentaria vel ficta.
  Vel fortasse in pellicula aget.
  Vladimir Klitschko in via etiam capsulam esse voluit. Solus callidus Vladimirus infirmiorem adversarium e iusto mundo propugnatorem elegit. Sed utcumque aspicis, propugnator est et frigus est!
  Sed Denotay Latius, quantumvis illud aspicias, est tamen optimus optimus!
  sed furibunda docet vitalia. Similis est iuveni ponens vim maximam sibi ipsi. Et habuit aliquot sessiones parcissimas, ostendens formam egregiam et bonam patientiam. Imo, Vitaly parata est. Nec solum anulum intrat.
  Et vero, cum iudicii dies advenit, summus artifex artifex, amplior, optimus gravissimus, in hac re, et Vitalia convenerunt. Prior maior Kyivorum, quem quisque iam pugilem scripsit. Sed tunc duae personae fabuloso convenerunt.
  Vitaly, qui propugnator factus est mundus primum anno 1999 retentus est. Cogita quomodo iam pridem factum est et plus quam viginti anni ab hoc eventu elapsi sunt.
  Et Wider titulum iam diutissime tenuit. Estque etiam prope ut Holmes, qui hoc titulo diutissime ab cingulorum divisione tenuit.
  Et sane, si quis latius timet, Vitaly non est avus. Immo non omnes esse Hawkinsi. Et adversarii Hawkinsi non sunt tam potentes quam Weider!
  Sed Vitaly provocator anulum intrat. Corpus eius magnificum adhuc est et musculosum, quamvis coma eius iam grisea sit. Avus Vitaly, sive cum derisione dictus est. At musculus definitio similis est iuvenis.
  Vitaliter dixit se paratum esse. Ac neque ipsum, elit paulo auxerunt.
  Latior est etiam macies, sculpta, tenuior ossibus, minus ponderans.
  Licet formidabilis sit pugnus, aliquas munitiones habet nec semper bonas in pedibus habet. Sed jam multum pugnandi usus sum. Secundum numerum pugnarum iam aequalis est Vitaly. Et tamen victus non est.
  Sed Vitali Klitschko duas pugnas suas perdidit tantum propter iniurias et secat. Potest etiam dicere quod victus est.
  sed amplius octingentos annos intermittit, ac prope quinquaginta annos explevit. Si Vitaly iuvenis esset, utique casus haberet. Sed potestne testimonium Hopins verberare? David Haye, iam annos triginta quinque, pugil nulla factus est.
  Sed multum loqui est et solus anulus narrabit. Vitali Klitschko testimonium Hopins solvet, vel in feretro, ut Weider promisit, auferetur.
  Hic exeat personam corvi gerens. Alta, siccissima, etiam macer ut Koschey.
  Par pugiles in anulo gravia problemata ei creaverunt. Haec est Cubanus Ostrix, quae punctis pulsans pulsatori, et Tyson Fury, quae etiam punctis ducitur et pugnam ad hauriendam perduxit. Ut maximus omnium temporum pugnus imaginem ferat.
  Sed dissident paene unum in favore Weider decem sunt. Tamen, Vitaly nimis senex est et in cursu suo diu intermissus est. Etiam frater eius Vladimirus monebat fovere cum duobus validis medii rusticis. Re vera, in Germania, Vitali Klitschko plus pecuniae in pugna cum mediocris pugile consequi potuit, solum propter magnum nomen eius.
  Vitalis in toto orbe notus est non solum ut pugil, sed etiam ut politicus, maior urbis et fortis Puellae.
  Minime, certe, Vitali Klitschko cogitasse debuisset an contra talem montem irruere et dimicare valeret.
  Sed electio facta est: Vitali Klitschko faciles vias non quaerit!
  Pugna in America fit. Antiphonae USA et Ucraina ludunt. Servitii monumenta nuntiantur. Signum denique pugnae sonat.
  Spectaculum et sanguinem videre multi volunt.
  Cautius coepit latius, quamvis falli possit. Quid si ferrugineus Vitaly est? Klitschko Sr. etiam non propero. Sed statim videre potes eum levem esse in pedes, macilentam, musculosam, et bene libratum. Ceterum non evenit quod multi expectabant quod fluitaret ilicet.
  Klitschko fidenter cum suo figmento laboravit, illud paulo altius solito tenuit et cuneos collocavit.
  Primum blande duo circumeunt. Wider deinde, ut malesuada, adipiscing tempor mattis. Acrius oppugnare atque oppugnare coepit. Sed vitae nulla erat. Obstitit ictus, et jaculo sinistro occurrit illud. Ac subito acri impetu polypus in corpore dextra manu eum percussit. Latior duplicatus in dolore.
  Vitale specum extraxit, et secundo in cursu suo, mundus propugnator et optimus omnium temporum artifex in solo se invenit.
  Risit vitaliter. Hoc non expectatum Vitaly ab antiquo. proh! Sed videtur quasi quinquaginta annos cito venire! Et adhuc movemur et ferimur! Hoc facere debes!
  Latius surrexit, sed retro abire coepit. Sensim eum vitaliter pungere coepit pungendo. Et iterum deuc. Et iterum ledo. Pulsate recedit.
  Aegre Weider usque ad finem rotundi supervixit. Deinde, in altera parte, Vitavit in numero uno laboravit. Sed nihil, omnia secundum consilium ierunt. Weider subnixum per aliquot orbes vidit inops. Sed nono circuitu iterum explosit. Cœperunt autem plagas mittere, et ibant. Rursumque decuma periit et cecidit. Secundus colaphus.
  Vitale ridet. PROCEDERE. Latior pedibus titubat. Deficit iterum deuce sine antidoto. et ex altero ictu cadit.
  surgit vix, arbiter sistit pugnam.
  Victoriam! Vitali Klitschko, nunc propugnator mundi! Et iterum balteum suum. Verum, nondum absolutus est, sed iam in equo est!
  Commentum Hopins fregit et, sane, praegravis Foreman, factus est mundi fortissimus quater, qui edidit Holyfield.
  Latius impedita oppugnatio immaturum clamores et rematch.
  Vita dicit se deliberaturum esse utrum cursum suum continuaverit an post pauca plura pugnaverit. Sed unusquisque dicit ei quod est valde bonus, etiam melior quam in adolescentia, et debet perseverare.
  Porro nihil facere sed. Est alius maior in Kyiv, comitia parlamentaria et praesidentialia adhuc procul absunt, cur non ibi pugnare?
  Pro tribus proximis pugnis, Vitaly offertur quantum centum miliones dollariorum, plus centus e transmissionibus.
  Nempe jackpot magnum est, et ille maior Kyiv dicit se de illo cogitaturum.
  Nam multum se adhuc capacem ostendit. Cur ergo sepelis talentum? Summa est, quod nihil est usquam!
  Forsitan conantur omnia cingula miscere? Quod utinam tam magnum!
  Oblationem vitae suscipit et signa contractus per tres pugnas plures.
  Et proximus eius adversarius... Bene, sane Tyson Furia! Numquam ante, magna heavyweight. Verum ab Uydar ac minore quodam addicitur. Maxime vero minoris fratris delinquit. Quomodo ergo non potes pugnare aliquid tale?
  Nempe nova pugna, et fabulosa, et magnum spectaculum.
  Oleg Rybachenko iterum apud Germanos et pugnatores externos figit. Fere pedites Germani fere nulli sunt. Moventur post E-50 et E-75 lacus. Et periculum non tentant.
  Hic alicubi longius videre potes "Panther" -2. Haec piscina, dissimilis fabulae realis, anno 1943 reversa apparuit. Et ipsa Panthera nimis ingens non erat. Ita, et "Panther"-II producta est, quamvis multa, sed anno 1945, ad bellum cum USSR, Germani officinas E-50 et E-75 lacus impleverunt.
  Quamvis tota practica tormentorum lucis auto-propellentis: E-10 et E-25, Fuhrer lacus graviores praetulit. Guderianus summam celeritatem E-L gratiosissimam fieri aegre suasit. Fuhrer plus E-75 amavit, quae nonaginta talenta nonaginta talentis satis prospere pensavit.
  Nunc autem modificatio E-75 M apparuit, cum inferiore silhouette, leviore et valido machinamento. Forsan in futurum latissime fiet.
  Oleg Rybachenko, exempli gratia, astutia arte utitur. Is eam sumit et in grenade e-50 vestigio nudo pede iacit. Propter hoc piscina vertit et cum collega suo impacta est.
  Et effectus est duo mastodonum combustionis.
  Oleg, ut videmus, callidissima est.
  Ita nunc agit, et Germani magna detrimenta patiuntur. Puer celeria crura habet. Bonum est esse illi simile, discalceatus et pulcher.
  Sed generaliter cogitationes de pugilibus in caput meum veniunt. Exempli causa, cur Dionysium Lebedev non repeto? Quadraginta anni non longi sunt. Praeterea competitores principales ex divisione gravi ponderis reliquerunt, et cingula unire conantur.
  Quod vere non debes esse auctoritates sex sunt. Melius est te pugilatum nobilium capere vel oppositionem coniungere.
  Hoc simile est quomodo Sergei Kovalev maior Moscuae factus est. Quanquam hoc solum phantasia est.
  Et Dionysius Lebedev aliquid moliri potuit. Praeterea adhuc immaturum est ut caestu invicto relinquas. Verus athleta ad finem eundum est.
  Wladimir Klitschko etiam reverti potuit. Quidam vero, ut Alexander Ustinov, qui iam ter in ordine caesus est, non recedunt!
  Immo heroes non sunt homines, sed recta de ferro!
  Sed hanc missionem cogitemus: Putin in aeroplano concrepuit, et novae electiones praesidentiales in Russia sunt.
  Et quid hodie videmus? Communistae candidatos fortes non habent. Grudin se et fidem labefactavit. Zyuganov nimis senex est et omnes eum taedet, et charisma satis non habet. Suraikin in comitiis superioribus defecit. Aliae personae parum notae. Zhirinovsky etiam vetulae est et omnes eum taedet. Alii in LDPR parum noti sunt. Quis aliud ex repugnantia commendes? Andrei Navalny fortis est, sed comitiis interesse non licebit. Ksenia Sobchak non est candidatus gravis. Demushkin in carcere fuit non optime promotus. Udaltsov etiam in carcere fuit, quamvis fortasse a communitatibus sustineri et exire potuisset.
  In summa, in oppositione competitores non sunt graves. Ita Medvedev, praeses agens, adhuc ventus principalis est. Et si quid est adulterium: in secundo vel circa primo statim.
  Considerans humilis aestimationem Medvedev et maxime verisimile numerus candidatorum praesidentialium, alter rotundus satis potest.
  Sed Medvedev in primo circuitu plurimam utilitatem habebit, et in secundo adversarium non valde bonum.
  Quamvis in extremo momento sua Zelensky appareat et confundat omnes chartas!
  Oleg Rybachenko iterum grenade proiecit, lacus Nazi propellens. Sortes fremit et testudo.
  Et nunc et tunc terra aufert et ardet in aere. et super fragmenta versa, liquefactionem.
  Oleg dicit:
  - Gloria imperio nostro!
  Margarita, mittentes homicidam nudo pede adjacens, elidit;
  -Magna heroibus gloria!
  Iterumque puella citreum nudo calce iactabit.
  Fascistae infundunt, o infundunt.
  Nullo modo eos obsistere vel etiam bomba vacuo superare! Tales sunt frigidi milites hic, iustus est creepy!
  Oleg fremit:
  - Nostra victoria in sancto bello!
  Margarita confirmavit;
  - Centum centesimis spondet!
  Et iterum puella grenadens nudo pede proiecit.
  Non, hi haedos plane non solum cedere.
  Oleg Rybachenko rugiens rugiet:
  - Pro novo ordine Sovietico!
  Margarita strenue accendit rupta et confirmavit;
  - Banzai!
  Oleg interim componendo perseverare conatus est. Bene, Vitaly contra Tyson Erinnys voluntariam defensionem agit. Interim Vladimirus aeque interesting pugna cum Ruiz habet.
  Revera, Ruiz propugnator in tribus versionibus erat mundus. Cur Vladimirus ob multam pecuniam pugnare non potest? Commodius adversarius est, quod insigniter brevius et crassus est. Donec iaculis ipsum eget velit sagittis convallis.
  Misericordia est quam Klitschko Jr. exciderunt contra eum pugnantem dum mundus propugnator erat. Sed movere oporteret.
  Et quomodo hoc non cogitas, Vladimirus?
  Spurius et mundus in tribus codicibus nunc est Usik. Sed celeriter regnum pervenit.
  Pugna cum Vitaly et adunatio fieri potest. Sed haec iusta sunt aestimationes pro nunc.
  Vitalis opus est ut Tyson Furiam percuteret, et cum Weider recompensare interest. Et multae aliae iucundae pugnatores sunt. Idem Antonius Iosue. Esset etiam valde interesting cum eo pugnare. Fratrem quoque ulciscitur.
  Sensum vitale creavit Weider victo. Et quid facias successum evolvere?
  Cur non fiebat primus pugil in mundo post quinquaginta annos pugnae patrocinium vincere? Hoc ante nemo attigerit!
  Eh, Vitaly! Non refert qualis maior Kyiv fuisti, sed nunc sine dubio magnus mundi propugnator agnitus es!
  Sed hic prima est, voluntaria tituli defensio. Maiorem et longiorem armaturae adversarium vitale respicit. Non tam formidolosus pugnus quam Weider, sed technicus et agilis longis armis. Necdum etiam fractum est, licet demissum fuerit.
  Potissimum vicit Wladimir Klitschko adhuc infantulus, qui procul dubio Tyson Fury competitorem formidabilem facit.
  Dissident fere quinquaginta et quinquaginta. Nempe knockout victoria de Weider infigo fuit. Nunc autem non ingemescam contra eum, sed technicum pugnatorem, quem nemo adhuc praecurrere potuit. Ac praesertim ipse Vladimirus victor in prima sui roboris luce est.
  Poteritne Vitaly, ad quinquaginta, technicos talia obire? Hoc iam est duellum intellectuum. Tamen, latius clare despiciebat Vitaly et eum inclementer sumere conabatur. Sed hoc amplius non laborabit.
  Hic ambo pugiles procinctu sunt. Vitae ut semper, gravis ac amet. confidit et placidus est.
  Tyson etiam Furia parat. Statura est quam Vitaly, iam arma habet et hoc uti conabitur.
  Sed iam in Britannia pugna fiet, et passim honos erit.
  Nunc Tyson Furia prima est. Foris fiduciam monstrat. Calvus, Inconcinnus, et non valde athleticus. Si Vitali Klitschko crines tinctus est, non possetis indicare quis eorum maior esset, quamvis septendecim annorum differentia esset. Nondum hoc testimonium pugnae pilae, sed iam rei gestum est.
  Bene, maybe Vitaly etiam pugnabit cum aliquo iuniore quam Tyson Furia.
  Vitalis exit ad vocem minantis musicae. Alterum spectant.
  Tyson slouched et non procerior. Latio fortassis vitalia in scapulis. Maximeque eius figura multo pulchrior est, et musculi prominent.
  Quid de hymnis? Primum Britanniae, deinde Ucrainae.
  tum oculorum commutatio.
  Ac deinde litui sonat, primum rotundum.
  Vitale figmentum levem iacit et bene movet. Tyson discedere conatur. Sed Vitaly est callidissima, et ictus incondite trajectoriam movent, Tyson Fury caput attingens.
  Omnia sic futura sunt ut periti praedixerunt. Vitale praeclarum celeritatem habet.
  Et succedunt omnia.
  Conciliat primum rotundum. Iterum Furia rationem non mutat. Videtur quod vitaliter gravet.
  . CAPUT IV.
  Klitschko et iterum Sr leve commodum habet. Fratres anuli dominantur.
  Vladimirus Ruiz Jr verberavit per technicam knockout ante septimanam.
  Bene pugnatur.
  Tertium rotundum iterum a Vitaly dictatum est. Sed quarto circuitu Tyson Erinnys repente damnat. Procurrit. Addicitur et accipit.
  Quid voluit? Vitalis intenti est.
  Hoc nescio quo pacto Tyson ad finem defendit. Inde bellum postesque iterum cum Vitaly dominante initum est. Porro assertor mundi Klitschko Sr. plane non properat.
  Et post octo orbes repente Erinnys Tyson recedit. Victoria autem declaratur technica knockout, ob recusationem pugnae continuandae.
  Ita Vitali Klitschko novum recordum ponit: primus pugil in historia pugilatu ad defendendum titulum mundi quinquaginta annos natus est. Et deinde Hopins factum hits.
  Nunc vere vere hone factus est. et fratrem suum vindicavit.
  Sed altera pugna cum Weider rematch est. Plurima feoda pollicentur. Quare ergo pugnemus cum eo, et ascendamus contra Josue?
  Et tunc cogitare potes de pugna coniunctionis cum Usik. In genere, Vitali Klitschko, in principio, mundi absolutus propugnator fieri vellet. et vehementer desiderat.
  Oleg Rybachenko cogitationes suas renidet. Etiam id ipsum quam. Puer totum fascists lauit et dicit:
  - Homines memores tui Klitschko! Populus bene te Klitschko! Klitschko pro vobis homines esuriunt! Cito redi Klitschko!
  Puer ingenium laetum cantu ridebat, et rursus omnium tasque lethalis immissus. Et tres Rolandus lacus colliduntur.
  Quamvis heroica resistentia copiarum Sovieticorum, Nazis adhuc capere et secare poterat andronam Moscuam cum aliis partibus USSR coniungentem.
  Ita caput Russiae sub omni obsidione. Velut Leningrad obsidetur.
  Stalingrad adhuc resistit. Germani etiam urbes Grozny et Ordzhonikidze in Caucaso expugnant. Res critica est. Praesertim cum Moscuae undique circumventus est.
  Multas turmas et centena milia militum in mi- litia habet. Sed in proeliis, conchis et munitionibus celerrime consumitur. Fortasse non erit satis munitionis. Et tunc caput cadet. Neque tam multi cibi sunt. Hoc quoque mox finietur.
  Et sine Moscovia aliud bellum erit. Et hoc Stalin intelligit.
  Nunc est in Kuibyshev. Sed postquam Nazis in Volgam perrupit, non longe a prima acie erat.
  Plus samurai etiam eos premunt. Illi innumeris peditibus bombum oppugnant. Non possunt satis esse virium.
  Stalin hoc intellegit et pacem separatam cum Iaponia post scaenas agere conatur. Dicunt se etiam renuntiaturos ab extremo Oriente ac auro indemnitatem pendere.
  At Hirohito dixit: Omnes Siberiae indigemus usque ad Urales. Heu impossibile est tantum cedere.
  Vladivostok iam fere circumventus est. Et in genere omnia valde FORMIDULOSUS...
  Sed quaedam puellae heroicae pugnant et fascistae et militaris Iapones non succumbunt.
  Currus carceris cataphracti, in quo Witcher cantus iter faciebat, cessavit, et stridor ostii ape- ratus audiebatur. Duo homines Iapones, unus magnus et pinguis, alter parvus et tenuis, innixus e luce quae Anastasiam momentum excaecavit. Tum puella unam tibiam in templo sine haesitatione transfixit, alteram in mandibula pugno catena involuta. Milites iactati Terrae Solis orientis comice eiecti sunt.
  Sagaces etiam cecinerunt;
  - Provoco hominem ad duodecimum rotundum! Ceterum, sum mulier eximius et perfectus Atass, et mitto hostem in altam tuncam, monstrans effrenata classis in proelio!
  Puella tormentarii ex Schmeistero expressam machinam Iaponicam sustulit et, fulmen premens, ad cockpitum cucurrit. Tres plures Iapones ibi exilierunt, et Vedmakova in eos ignem emisit, quaerens capita eorum et ferociter renidens.
  - Quid monstris fustis tulit?
  Tabellarius armatae a domina bellatore nuda captus est. Latrantis venefica;
  Infausta volavit Russia;
  Monstra infernalia ferventis tenebrae!
  Procellosum securim occupans habet;
  Acuere et praecidere caput!
  Communistica in derivari pila non est pignus;
  Non jugi sumus in perpetuum!
  Tertium Reich in faces vertet;
  Bene, probitas bonitate remunerabitur!
  Quamvis quod taedium esset, Vedmakova uniformem militarem Iaponicam ex mortuis sumptam induit. Quam ingrata erat, haec miles diu et atrox odor erat. Gubernator puella ululabat;
  - Faciendum est tam efferatum! Asian quamquam!
  Tabellarius autem armatae facile incepit et in septentrionem versus discessit. Vehiculum duo 12-mm tormentorum machinarum habuit, ut, si opus esset, impetum peditem repellere posset. Alia res est quod 20 mm armatura gente 37 mm Iaponica "cannon" non resistebant . Vedmakova cogitavit: quomodo communistae venirent ad potestatem Russiam mutaverunt. Si in tsarist temporibus exercitus Iaponum insigniter superior exercitui Russico in technicis verbis erat, nunc, e, est tardus. Quamvis non dici possit quod scientia non est in terra orientis solis fovenda. Coactum educationis secundae exeunte saeculo XIX introducta est. Etiam in erat nec magna eleifend pretium. Hanc e schola Prussiana transtulerunt, quae ad extremum erat pedantica, et leviter facilior, ut unus magister quam plurimos discipulos transiret, cum non satis litterati essent. In genere Iapones Europaeos imitabantur, exempli gratia Britanni in specie khaki uniformes, Germanos in formationibus militaribusque institutis, Americanos in classe uniformi et specie, et systema institutionum nummariarum operandi. Vera sua habebant, exempli gratia, in Bushido codice, shimosa explosiva celebris (quamvis vix melior erat quam Europaea). Usque ad medium saeculum undevicensimum Iaponia erat terra retrorsum mediaevalis quae ne ferriviaria quidem habuit et cum tormentis armata erat. Pervetustus etiam fuit quam Türkiye vel Irania, et multo magis Russiam Tsarist. Incommode, Americae erat quae Terram Solis orientis emergere adiuvabat ut homines et literam ad mundum civilem iungere coegit. Hodiernus vapor cruiser cum conchis explosivis in Iaponia retrorsum impressionem validam fecit. Praesertim cum plures naves navigantes mersit, plenam tormentorum inopiam ostendens.
  Fortasse Americani plus quam semel paenitent quod Iaponiam se mundo aperire coegerunt. Se competitorem in Asia excitaverunt, sed tum difficile esse crediderim paucis decenniis Terram Solis orientis viam ituram quae saecula pro Occidente suscepit.
  Vedmakova per viam egit, ut aliquet cum supplementis ut antecederet, tum transportarint, cogitabat. Imperium tsarist, etiam sub Alexandro Secundo, vel potius etiam sub Nicolao Primo, consilia pro annexatione Sinarum in Russiam exclusit. Sed Nikolai Turcicum partem ut obiectum expansionis elegit. Principio commodius erat. Sed Britannia, quae Russiam oderat, et Galliam, quae in eius imperio erat, pro Ottomanis stetit. Primum in quarto millennio (ex quo 1612) Russia bellum magnum-magnum amisit (singula proelia, utique, non computat, significas quartam fere millennii Russiam bellum non amisisse; totum, per viam, sub Nicolao Primo, quod ad suam magnitudinem maximam in terminis areae attigit. Plures causae fuerunt, quae maximae praestantiae potentiarum occidentalium in instrumento technologico copiarum suarum erant. Post Nicolaum primum mortem sibi conscivit, ab Alexandro II throno captus est, fortasse eruditissimus et eruditissimus in tota Russia historia. Incepit magnarum rerum reformationes, notae servitutis, et sub eo celeri incrementi industriae, constructio ferriviaria et plantarum potentia incepit! Sed eodem tempore, abolitio servitutis facta est sumptu rusticorum, multa vastatio facta est, tumultus orta est, praesertim magnae in Polonia. Alexander Russiam promovere curavit, sed praecipuas difficultates non solvit, et etiam Alaska Americam ob denariis vendidit et insulis Hawaii gratis dedit. Verum Turciam expugnare curavit, sed imperium Ottomanicum eo tempore valde debile erat et seditionibus concussum est. Ita damna in hoc bello magnae Russiae disproporte fuerunt, probans exercitum Russicum adhuc abesse ab integris, non obstante reformationibus. Sed etiam sub Suvorov omnia non tam clara sunt quam in libris dicunt. Victoriae magno pretio venerunt, et Catharina Secunda, exempli gratia, in secundo bello Russico-Turcico, ad comparationem territorii acquirendi modeste limitavit, etiam Moldaviam relinquens. Quanquam hae terras ab Orthodoxis Slavis inhabitatae et Rus Kievan olim fuerunt. In genere, post liberationem Russiae a iugo Mongol-Tatar posita est cursus in reditu omnium terrarum Slavicarum originalium. Hoc aliquot saecula sumpsit, exempli gratia, Gallaecia anno 1939, post liberationem a iugo Poloniae. Premisliensis autem ciuitas cum terris circumiacentibus manebat cum Hungaris et Slovacis.
  Vedmakova viam aspexit: multi currus non erant, sed pedites Iapones iter faciebant. In Iaponia multitudo circiter centum miliones, etiam plus quam Germania, institutio praescriptionis dimidium horarum scholae sumit. Bellum cum URSS pro eis dissimile est pugna cum USA. Plures ac plures divisiones torquent.
  Valde tentat ut incendium erumpat e duobus tuis machinae machinis altae velocitatis, hoc feliciter fieri potest, utentes hydrau e cockpit coegi refrenando. Sed verum est quod tunc ipsa parum erit hinc exire. Imo, melius est id facere propinquius in prima acie vel in nocte. Ita, videtur iam obtenebrare... Tunc lupi saturabuntur et oves tutae erunt. Quamvis nulla, ovis non est.
  Quid ergo de Iaponia? Primum bellum 1904-1905 amissum est, et Russia plus ducenta quinquaginta milia militum et duces captivos amisit. Quamvis exercitus tsarist numerorum praestantia. Iaponia minus quam duo milia captivorum amisit, centenis etiam rublis aureis pro quolibet capto militari et mille centurionibus probatus est. Haec pagina historiae Russiae valde molesta est. Molestissimum est quod multi intra regionem Iapones vincere cupiebant. Exempli causa, discipuli in universitate Moscuae Mikado gratulantes miserunt de casu Port Arthur. Et quantum furtum est: enumerari non potest!
  Vedmakova gasum retardavit ut in aliud agmen iter non curreret. Iuravit puella;
  - Bene, sicut locustae sunt! Oculata animalia!
  Iam fremitus tormentorum auris discernere poterat: prima acies appropinquabat. Gubernator fremuit et deinde cantavit;
  Bellator Russicus non gemit in dolore;
  Bellator Russicus Iaponicam vastat!
  Ac luctus,
  Totum scutum inflexum concussit!
  Puella iterum tacuit. In illo bello USA et Britannia pecunia et armis Iaponiam adiuverunt, sed in occidente ante non erat. Re quidem vera terra solis orientis sperabat Germaniam momento temporis et Russiam oppugnaturum esse. Principio hoc verum et utile Germaniae fuit. Societas Austria-Hungaria, cum suis commodis in Balcania, Russiam etiam impugnare potuit. Turcia, historice Russiae scandalizata, et etiam sub dicione Germaniae oeconomica, bellum inire potuit. Fieri etiam potest ut Italia, quae pars Foederis triplex pertinebat et opulentos Ucrainorum agros petere posset, bellum iniret. Certe Russia malum Tsarist. Etsi in societate cum Entente amisit, bellum ex utraque parte calamitate finietur. Casus Franciae praeliorum graciliores sunt, cum eo tempore Britannia contra Russiam fuit. Fere, utique, magnus est Kaiser miscalculatio, qui casus talis periit. Fieri potest ut etiam post ingruentem Primum Bellum Orbis Terrarum opportuna miscalculatio Fritz in Belgio et Gallia impetus fuit. Forsitan si omnem irruptionem Russiae deduxerant, res cum Polonia anno 1939 repetita fuisset. Feliciter Germani securiores evaserunt, bellum in utraque fronte eligentes.
  Witcher, dissimiles multis compatriotis, felix fuit: elaboravit ut legeret Mine Kaif, et in archetypo. Sane Hitlerus bene erat cum dixit aut necesse esse una cum Britannia contra Russiam aut cum Russia contra Britanniam esse. Et satis logice Fuhrer futurum reprehendit eos qui Bismarckium cadaver in lucem adducere conati sunt.
  Hitler quidem negavit facultatem alicuius societatis cum Russia, praesertim cum Bolsheviks in ea potestatem venerit et credidit agros Russiae colonias Germanicas fieri debere.
  Id significat plane hostis Russiae et pactio Fuhrer simplex charta erat. Stultus autem est Stalin, qui tam valido ictu mento aperto careret, cum coactus esset ad ictum repellere et copias ad promptitudinem pugnare. Vel melius, te ipsum planta! Exercitus Germanicus etiam non ad infensum exercitum Sovieticum paratus erat. Id illis difficillimum erat: Germanos in aenis circumventos delevimus. Quale hoc bellum est! Itaque inceptum ad Wehrmacht. et frons ab Occidente in Orientem fluxit. Non liquet quid Stalin numerabat? et Beria filius canis. Calvum bene novit. Cur Stalin non monet? Cur non id faciendum tibi persuasit? Quomodo hoc factum est? Post, Commissar Populi callidus erat nec cuiquam fidebat! Post omnes, re vera erant gravis ingenii notitia, copiae Tertii Reich usque ad terminum evellebant, et omnia secunda avia bellum prophetabant. Fere inexorabilis aliquid ac terribile instabat!
  Solus autem Stalin et eius comitatu asinum calcitrabant, quasi de industria amittere et perdere decies centena millia hominum vellent. Et generaliter mustachioed Georgianus non est talis genius... Seminarium conficiendum non administravit, et, ut Beria ad eam admissus est, saepe bibit. Et cum bellum incepit, factus est sonus communis... Et iam totus mundus arma contra Russiam sumpsit! Et hic, sane, rationes Stalini inflexibiles reprehenduntur. Praesertim, cum anterius inopia commeatuum suffocaret, milia impedimentorum Chechens in Kazakhstan deportandos revocati sunt. Atque hoc in bello gestum est, cum singula vecturae comitantur. Propter hoc, Mainstein obiter administravit, licet notabilis superioritas numeri Sovietici exercitus, contra impetum facere ut copias Rubrum superaret. Ob defectum echelonum, supplementa in tempore non explicata sunt, copia copiarum Sovieticorum turbata est, et per consequens offensa fizzata. Et si nostri milites nunc in Kyiv essent et fortasse in Romania, Britannia et in USA proditionem USSR periculum non haberent!
  Praeterea quis prope Tituli occidit? Sic Tertius Reich impellit ad novam aggressionem? Verisimile est haec operatio a Beria ducta... Post omnes uno tempore in Trotsky conficiendum excogitavit. Eo autem tempore haec causa fuit in Internationali scissura vitandae. Id autem in contrarium effecit, hostes Russiae coniunxerunt. Hostes preterea sunt historic! Dicet ipsam Vedmakov valde mirari quod Churchill loquelam sensitivam die 24 mensis Iunii emisit, subsidium URSS nuntiandum. Mirum quod ovis ad societatem lupum venit, si utique leo Britannicus ovi comparari potest. Stalin vero lupus typicus est! Nunc omnia ad normales, capitalistae democratae et capitalistae fascistae simul revertuntur! Communistae autem coniuncti et honesti, sine ullo discrimine cum conscientia! Fortasse hoc ipsum Stalin voluit? Ceterum copiae hostium auctae sunt et Iaponia fauces orientis ostendit. Sed in communi motu solis orientis ductum est logicum: silere oportet iugula militaria, paenitere ingentes concessiones territoriales et ipsa deditione, nova proeliis terrasque promittens. Si Foederatae Americae sanctiones contra Iaponiam die 24 iulii contra Iaponiam non imposuissent, tunc fortasse samurai URSS etiam Augusto, non expectata hieme, percussisset! Iapones sunt fortes homines et vix memoria Khalkhin Gol sistitur, ubi in via secundae copiae pugnaverunt, cum puppa agmina Imperio Imperio Manchurian!
  Hoc autem casum Moscuae periclitari potuit... Quamvis Stalin verisimiliter mallet totam Siberiam in deditionem Moscuae cedere. Solum ibi operculum relinquere vellem, sperans hiemem asperam taiga copiam non daturum longius progrediendi et cum Germanis in regione Urals vel Volga coniungendi.
  Et tunc, sane, problemata essent... Hitler prope Moscuam defecit et miscalculationem fecit bellum in Civitatibus Foederatis declarans, sine Iaponia ad mutuam relationem URSS. Hitler logica omnino non fuit distinctus, cum inhumano anti-semitismo, quod praecipuum consilium oeconomicum et etiam Vaticanum in se vertit. Verum, hoc popularis apud Arabes auxit, sed magnum auxilium corpori Rommel non praebuerunt.
  Currus armatus ad priorem Sovieticum terminum pepulit. Hic iam fuit aliqua pernicies. Hic terminus columna adhuc sext.
  Et pedites Iapones, ac nonnullae cinematographicae leves cum tormentis automatis 20-mm et duo tormenta machinae singulae. Contra pedites Sinenses, hoc telum bonum esse potest, sed contra T-34... Verum, paucae sunt lacus in extremo Oriente, copiae principales in occidente confixi sunt. Praeterea vehiculis et mortariis in apertis vehiculis apertiora duo conspicua sunt. Haec pila non sunt mala, quamvis parva calla.
  Witcherova haesitavit: quid faciam? Illic es multus of Iapones, et, ut videtur, debes vertere in regionem viam. An forte etiamnum luscum convertet?
  Iam tenebrae sunt, nubes caelum operuit, et pluvia venit. Utique periculum facere potest, praesertim cum Iapones conferti, pedites stat, densi ordines congregati. Imo tota ala est eorum, milites flavi bellici, admodum sordidi, misertus est eos necare.
  Witcher se traiecit murmurans;
  - Absit, si plures samurai erunt!
  Duae magnae qua- les 12-millimetris machinae tormenta emissae in creaturas angustas rumpit. Integer dictum pellentesque dictum. puella etiam canebat;
  Hostes ad finem pugnabimus;
  Innumerabilia sunt facta militum!
  Russi semper pugnare potuerunt;
  Noli tradere, cum venerit tribulatio!
  12 mm est magnum et acutum cartridge, corpora perforat, et interdum plures Iaponicae tempore. Vedmakova telum utens hydraulica agitatione moderatur, quod Iapones ab aviatione mutuati sunt. In secundis secundis, Solis orientis Imperium pugnatores non intellexerunt quidnam fieret et unde oppugnatio esset. simpliciter ceciderunt, fluentes sanguinis ex alvo et pectoribus solvens. Mortis adventus in hoc mundo serenus videtur tam inopinatus. Nihilo minus, postrema oratio similior ludibrio spectat.
  Witcher pluribus ordinibus demetere ante hostem portavit spargereque coepit. Gubernator sagittare perseuerat, cum currus armatos eodem tempore moveret ne ignem e piscinarum veniret. Tamen tormentum aircraft potest etiam haec arma penetrare. Sed hoc quoque pendet ab initiali proiecti velocitate: in cuneis est major tormentorum quam pugnantium.
  Dum gubernator faustus erat, Iapones non statim figuraverunt qui mortem illis mittebat, praesertim cum pluvia verna incohata est, unde effectus micare difficile discernere coepit. Probabiliter samurai putaverunt eos a cohorte Russica ad novissimum irrupisse oppugnari, sic tankettes ignem fruticibus aperuisse. Witcher, Iapones contrivit et cecinit;
  Ab extremis Oceani;
  Quo convexa coeli contremuit!
  Multitudo Soldani ruit;
  Quasi Antichristus surrexit!
  
  Bellum immitis, malum;
  Milvus in Rus'!
  canit vulnera terra mea;
  Serva matrem, Deum precor!
  
  Quam crudelis est mundus, terribilis!
  puer cecidit et discerptus est!
  Nati, dolore obnixus;
  Sic malum Tonanti placuit!
  
  Deus in ira nullos limites novit;
  calamitatem intulit generi humano!
  Et omnis vivens patitur;
  Solus luctus computat victorias!
  
  tota Russia sanguine perfunditur;
  Quam crudelis es omnipotens!
  Ubi missio tua fecit ibimus?
  Tertius vere est Christus, superfluus?
  
  Cur Acta et Eva?
  De paradiso ad maleficium relega!
  Anthropophagi venit hora;
  Thracio praedante Mamaia!
  
  Puellae hic lacrimas fundunt;
  Parentes mei Germani necaverunt!
  Discalceatus est et frigore conficitur
  Severe, omnia flumina rigent!
  
  Nemo dolet nobis populum
  Aut mide aut serpentes nos pungunt!
  Interdum idea oritur
  Quantus ad summum poculum doloris!
  
  Vanum est sperare in Deo;
  Scilicet ei non nocet!
  Melius est male et male vivere,
  Sed hic diximus - satis!
  
  Vexilla habemus communismi;
  Quod ad avunculum non pertinet!
  Fascismum ferre non possum;
  Noster ethos simplex est: ad infernum cum illo!
  
  Spem in callis manibus;
  Animi in capite!
  Voluntas nos ducit ad effectum;
  Sollertia, studium in pugno!
  
  Itaque gradibus metiendis;
  Via tua ad libertatem et ad felicitatem!
  red di erimus ;
  Nemo nos flectere potest!
  Vedmakova tormenta machinae cantavit et accensus, ramos strictos oculatos, qui iam currerent et dormire curaverunt. Sed tunc quoque fortuna eius mutata est, plures duces Iapones intellexerunt apparenter quid ageretur et plures tasque in autocineto armato proiecerunt. Sensit veneficae corpus. Nihilominus tasque Iaponica rupturae erant et arma non penetravit, ut machinae sclopetum sustinendi eruptiones usque ad 14 millimetrerum in qua- libus.
  Witcher giggled:
  - Tum in duro proelio, glans erranti - stultum! Illa irritata facta est, repente sapientior factus est et saepius scopum ferire!
  In cursore armato, tormenta tormenta machinae ab cibariis cinguli possunt. Inde magnam copiam glandium praebet, praeterea aquarum refrigerationem suppletur, quae spatium sagittandi augere sinit. Ideo bellator sine pompa Iapones abscidit qui ei tasque iacerent. Sed alii pugnatores id animadverti videtur. Grenades iterum volavit. Auditus est fragor. Spectat sicut unum e tasque gravatum erat, de kilogram pensando, et erat anti-lacus. Iapones iam similes codicellos praebebant. Contra Chevrons et T-34s debilis est, sed currus armatis penetrare potes! Per contritum latus Witcher pulvere fusus est. Iuravit puella;
  - Ita parva est Iaponia, sed magnum malum facit!
  Currus cataphractos incepit accelerare et duo tasque ruptionis intus volaverunt, ubi explosa sunt.
  Fragmenta comprehendit Witcher, discerpens aequabilitatem suam. Ut Aliquam eam, tristique felis fractum ignem comprehendit. Iterum puella maledixit:
  - Non machina generalis! Ego cacas in te iactare!
  Post duos duodenas plures metendo, mihi e cab salire debebam. Hoc puella non latuit a militibus Iaponicis et repit. De se non sollicitus erat, exercitum uniformem Terrae Solis orientis gerebat. Et in tenebris et in pluviis vultum tuum vere facere non potes. Nunc opus est ut de via et evanescet in rubo.
  Puella cito repit et simul cadavera duorum temporum incurrit. Illa contente mussat;
  - Non malum est quod samurai lucem dedi! Nunc omnia quae agis, salva te ipsum!
  Bellator in dumos iacuit et surgens ambulabat. Stulte, fortasse non capientur. Revera, pugnam honestam posuit et putabat suum facinus verisimile non esse credendum, alioquin fortasse, qui scit, alium virum stellam dedisset!
  In genere, bellum res mira est, homines necas nec normalis est, sed virtus. Sicut Scriptura dicit in via: Non occides. verumtamen Deus praecepit non ut interficerent, sed ut deleret Amalec, uxores eorum, ac liberos, ac pecora. Quamquam etiam in bello, togatorum interitus flagitiosa ac foeda censetur.
  Quamquam socii occidentales non solum bombed et non tam scuta militaria quam togatos bombed. Hoc partim propter humilitatem accurationis altae altitudinis bombers erat, quae difficilem scuta mere militaria ferire fecit, sed praecipuum vindictae fuit. Etiam eleifend cursus elit a suscipit. At nihil erat his respondere! Simpliciter non habent plana cum tali extensione ad Yankees!
  Apparenter Americani vindictam de Peru Harbor satis iudicaverunt, vel potius electio nummaria summa pragmatice agere decrevit et simul Mao's Red Exercitus finem imposuit. Iaponia cum Manchuria ut PETAURUM ad bellum contra USSR relictum est et libera manu contra Mongoliam data est et reliqua Chiang Kai Shek opus fuit! Tunc totum Sinarum verrere poterit. Et terra solis orientis cruentatur in bello cum USSR. Quid hic plus interesting est verisimile quod Japanese, Russia victa, etiam cum America rursus auxilio Germaniae et USA computatis utentes, Siberiam et alias terras Iaponia fatigatas de lucro cogitant.
  Utrimque callide egisse se putat, praesertim cum America et Britannia immensas fines sine ictu iectionis composuerint. Alioquin longum ac longum tempus eos expugnandi, quod saltem aliquot annis cepissent, habuissent: hae sunt insulae post omnes.
  Vedmakova ambulavit, sperans ante aciem transire. Fieri potest ut hiatus incidam et cum populo tuo coniungas. Vel etiam unum samurai captivum. Prope est prope antecedens exercitus Sovietici. Alioquin difficile erit trahere.
  . CAPUT V N. .
  Ita pro mundo Oligarchia: Germania et Europa sub URSS censetur zonam amissam influentiae, et etiam comminatio ad imperium communisticum munitum et ad ulteriorem dilatationem Bolshevismi. Et pro Russia sub Germania, haec est dilatatio sphaerarum influentiae et possibilitas sugendi omnem succum ex Terrarum opima. Sed hoc vere est quod Galli oligarchi amissis in Germaniam amissis: parum cum Hitler communicaverunt, sed opes maxime retinuerunt, et facilior facta est opificibus uti - Germani collegiorum commercia oppresserunt. Quid oligarchi in Baltics amiserunt? Numera caput omne tuum, et qui non vacat effugere, tunc libertas aut vita fuit! Exemplum mirabile! Nihil igitur mirum! Et si Hitler tam ardens anti-Semitis non fuisset, nemo URSS adiuvisset!
  Dicendum est unam e causis, quare Gallia relative facile destruxit, erat signanter inferior recipis Iudaeorum tam in multitudine quam in toto et in elite nummaria. USA in Polonia, Britannia: satis contrarium erat. Praesertim in USA, quae obiter explicat cur Yankees, licet bomba non una in Americam ceciderit, etiam in multitudinem Germaniae quam Britannis saeviores fuerunt!
  Vishu puppa sub Wehrmacht factus est, et Germani Lutetiam harmonicas ludentes circumegerunt. Hitler invasionem Angliae parare coepit, sine molestia oeconomiae ad bellum gerendum transferre et opibus victae Europae uti. Hoc illi magno pretio fuit, quod cum Anglis agere noluit, et anti-semitismo renuntiavit. Hi fortasse Fuhrer permiserunt ut omnes copias in bellum contra URSS diduceret et mense Maio iterum oppugnaret. Verum, pax cum Britannia Stalin impulit ut convocationem nuntiaret. Signum jam limine in ipso fore.
  Vel non, quo casu, ut situm US versus Iaponiam afficit. Noluerunt orientis solis Terram lacessere, et imperium magnum alterum fronte aperire potuit! Id nunc. In peiore loco tantum, cum exercitus URSS paene interiit, armorum productio nondum constituta est, et pugnare nondum didicerunt!
  Hoc non est annus quadragesimus unus - Sovietica copiarum certamine expertus, didicit pugnare et vincere! Nunc ergo non timent piscinas et plana gravia cum septem punctis in unum vehiculum accendi!
  Sola Iaponica homo prope arborem stat. Ita lusorium vulgare parum luteum.
  Witcher post se prosiliit. Caput sursum iactabat et torquebat... Cum acriter inprobes hostium "olla" ascendit, cervicis musculi resistentiam efficacem praebere non possunt et "olla" facile cincinnis sunt!
  Quid de uno minus samurai! Vedmakova hilaris vultuque delectatur, dentes etiam excludit;
  - Iaponia numquam nos vincet! Quia pugnator similis mei est!
  Revera in tota historia Rus', solum Mongol-Tatarorum vincere poterant! Quare hoc factum est et cur gens magna Slavica inops evasit, sane mysterium est plus quam una generatio!
  Praecipua causa est feudalis ruptio, cum sibi quisque adsignatus est: pullos inceperunt et in ea sederunt, hereditatem suam custodientes: ex labore!
  Witcherova sensisse tabernus stricta et incommoda Iaponicae pedes eius confricare. Gubernator in hac causa nullum punctum tormenti perpeti voluit. Illa simpliciter calceos hebetes-nosimi qui stricta erant exuit et digitos pressionis imposuit. Patriam frigiditatem sensi nudis pedibus et multo laetiorem sensi! Gradum auxit et paulum etiam salire coepit!
  Quod Russi divisi facti sunt Sclavorum maxima tragoedia. In Occidente subacti sunt Lituania et Polonia, et in oriente a saevis Tatarorum. Iugum tamen non perpetuum duravit: Moscuae, oppidum antea parvum, crescere coepit, ac etiam in parvum quoddam imperium vertitur. Ivan Kalita collector terrarum Russiae factus est. Hic primus non felicissimus, sed maxime primus! Et sicut sonat in cantu Bolshevik: melius est mortuum esse quam secundum!
  Stalin Russian non est, hoc eius incommodum est principale! Hinc diffidentiam gentis titularem, et ingentes injustas repressiones! Date cornua porco, et pullum regnum!
  Chuchmek in Throno et Rus' in ovili!
  Exempli causa, tam Tukhachevsky et Egorov satis idonei marescalli, quid aliud de reliquis repressis imperatoribus dici potest! Cum simia mustachioed comparari non potest! Quam ob rem in malum venimus!
  Sed quomodo factum est ut Stalin rector absolutus factus sit? Factus est illiteratus Ponticus Deus!
  Populus Russiae regi debet a Tsar Russico! Obiter Romanovs sanguinem Russicum paene nullum habuit et fortasse propterea degeneraverunt!
  Iaponia etiam singularem modum gubernationis habuit, ubi shogun imperator essentialiter altior erat, ideoque nonnulla commoda erant, quia minus fatui heres imperium evertendi erat. Iapones per saecula non victa bella gesserunt, sed inter se strenue pugnaverunt. Hoc nonnullum impulsum mentis huius gentis habuit. Sed saeculo XX, Terra orientis Solis plus terra vicit quam Alexander Magnus! Nunc Russia scriptor turn est. Solummodo haec tempora non sunt tsarist, magna pars communistarum regit, et antecedens perfectiorque systema oeconomicum et politicum in mundo!
  Subito tamen maga caput quassavit. Non omnia recta sunt in systemate politico et in viis regiminis! Verbi gratia, populus non eligit caput civitatis propter alterius voluntatis expressionem, sed evenit. aut lege aut constitutione. Quae personaliter dubitabant de ingeniis Seminarii semidocti! Modo ut Beria: hominem callidum, sed minus eruditum, nimis angusto prospectu et eruditione!
  Sed iam prima acies etiam propius praecedit, coruscationes apparent, fremitus etiam fortior factus est. Tempus est invenire linguam et... Vedmakova cohortem Iaponicae reptandi animadvertit. Nunc diligenter opus est in cauda sedere. Proxime in eodem stilo ut Yu-188 invasit, bomber velocissimus, quod ne facile quidem adsequi MiG ieiunium est. Obiter pigri in genere non sunt praecipue maneuverabiles et hac in re meliores sunt quam Fokken-Wulfs! Samurai ad fossam appropinquant, apparent sicut arietes arietes ad conlectus oleum reptantes. Illic es multus of Iapones, hic diligenter agere debes... Hic est princeps exercitus Terrae Solis orientis, vultus eius sicut marmota. Clamat aliquid, pugnos ac pugionem acriter iactat.
  Vedmakova patienter exspectavit samurai ut surgeret oppugnare et eum in occipitio capitis tibus ferire. Tamen ictum computavit ne "Iaponica" statim periret. Tum illa ex submachine sclopetis ad Iapones impetum currens erupit! Proorav:
  - Calliditas in bello est sicut velum navis, sed solum inflat, non eius!
  Puer Oleg et puella Margarita pugna in Stalingrad. stabunt in hac civitate sicut Titanes.
  Oleg Rybachenko spectat circiter duodecim annos natus. Puer autem pede nudo grenadens iacit.
  fascistas circumaicit et dicit:
  - Gloria magnae Matris!
  Margarita quoque vicem bene affectatam dat. Decurrit fascists et cantat;
  - Gloria Stalini et soli communismi!
  Oleg Rybachenko supplet additque;
  - Gloria heroibus!
  Puella Nazis figit et lascit. Grenade nudo pede iacit et stridore;
  - Et magnae Matris gloria in saecula!
  Ita vere puer et puella serio deflexit. Nazis emittunt et tasque proiciunt.
  Pedem nudum pueri iaculatur interfectorem praesentem. Dicit puer indomito furore;
  - Nos omnes cruciamus!
  Margarita, fusa et falcata hostem, stridore;
  - Et erit faeneum diabolo!
  Puella nudo pede iacit donum mortis. Talis bellator, qui totum armatum actu falcendo capax est.
  Puer et puella in Stalingrad pugnant. Veri sunt heroes. Ac milites fortes animi.
  Quid putabat Hitler, post cladem MCMXLI Russi nihil didicerunt?
  Qui curat! Exercitus rubeus paratus est ad monstra ex serie "E" occurrere, nuntient: E-75 talenta nonaginta, et E-100 talenta centum quadraginta. Ab taiga ad maria Britannica, Exercitus rubri fortissimus est.
  Puer et puella pugnant, ut ab illis nazis vitreum e phiala abeat.
  Liberi immortales sunt et nihil timent. Quid illis fascistae sunt? Plures lepores ad venandum!
  Oleg Rybachenko fremitu cecinit:
  - Eh, Hitler, eh Hitler, tu, Hitler, capra est;
  Cur in Russiam asinum venisti.
  Recipies a nobis specialiter in nickel -
  Fortis pueri pugno occurreris!
  Et tunc nervus haedus grenade nudo pede iacit. Et duo piscinae Germanicae E-50 et E-75 caput collidunt et explodunt.
  Oleg Rybachenko dicit jucunde;
  - Super iuvenem pugnatorem sum!
  Et rursus puero vicem dat.
  Tum puella quoque. Illa accurate pervenit et firmiter applicat. Et simul cantat;
  - Ego omnes fascistas opprimam, et adipem Adolfo stringerem!
  Et iterum puella in plena pernicie concitata est. Omnia prodeunt ipsa, et propagines.
  Et iterum grenade volat nudo pede. Fascists misellam. Dissipat ut paxilli cum pila percussus.
  Margarita canit;
  - Fortis ictus eximie bene intenta est;
  Frigidissima Povetkin in anulum volat!
  Oleg Rybachenko, incendere, libenter confirmavit;
  - Povetkin dignum est specimen, et non fugit ab adversariis fortes!
  Post quod puer iterum grenade nudo pede iacit et frangit fascistos ut utres et silices.
  Et quantumvis lepide feceris, Nazis colliduntur. Quid volebant? Nihil opus erat URSS impedire.
  Unum tantum molestum est Oleg Rybachenko. Foederatae Americae Germanos iam removerunt, et Russia raptum illis erit.
  Puer, nudo pede iterum grenade iacens, cantavit;
  - Ne sis stultus, America.
  Da nobis nunc Alaska...
  Haec est terra nostra duabus ripis.
  Non gratis ursa fera est!
  Et Oleg Rybachenko iterum ruptum dedit. Rursumque digiti nudi pueri grenade exprimunt et in hostes proiciunt. in diversa dispergunt.
  Puer fremit;
  - Gloria Russiae!
  Margarita iterum nudo pede proiecit grenade et diruit;
  - Pro Nicolao II Tsar!
  Puer puellam corrigebat;
  - Hie regit Stalin, non Nicolaus II!
  Margarita libenter consensit;
  - Ita Stalin! Quis pacem cum Anthropophago fecit?
  Et iterum puella nudo pede homicidam donum proiecit.
  Oleg Rybachenko logice notavit:
  - USSR continuas eget! Tametsi Tertius Reich commodius eam tulit!
  Et filii iterum inceperunt...
  Germani apud Stalingradum et ipsum Stalingradum terribile infernum receperunt.
  Atqui, quid venerint, relinquunt.
  Pressius moriuntur. tam cruenta et sancta pugna est dextra.
  Oleg Rybachenko vere cogitat in bello interdum homines nimis rustici. Aut ex Stalin aut etiam ex Lukashenko ingenium faciunt. Sed Belarus saeculo vicesimo primo, qui culturam personalitatis ex agricolae collectivo facit, est admodum creepy. Praesent vel tempus sapien.
  Et novum, iuvenem, progressivum ducem eligamus. Et non demonstrant gradum intelligentiae infantis in sandbox.
  Lukashenko optime notatur hac anecdota:
  Cum omnia in Belaro cariora fiunt, quid vilissimum?
  Promissiones a praeside Lukashenko!
  Et quare?
  Quia nihil constant!
  Turpe est Belarusis, qui adhuc talem dictatorem decernunt. Sed tempus est sapere et ostendere eos homines Europaeos esse. Exempli gratia, in Russia, Putin saltem reverentiam sibi conciliare curavit, Crimea annexo sine iectione iectionis.
  Sed hoc eius rei evenit. Curabitur in mattis felis. Exempli causa, fortunati fuimus quod in visitatione Primi Ministri Israelis, eventus ingratus cum uxore sua in Kyiv accidit. Iterum manifestatio phaenomenis fortuna. Sed tam parum verae reditus! Quid si Nicolaus Tsar tantam habuisset fortunam ? Accuratius eam obtinuit, ab anno 1935, Russia dimidium mundum occupaverat.
  Quid deinde... Tsar Nicolaus fugam suam in spatium horarum die 28 mensis Maii anno 1935, die natali suo, posuit. Prima fuga in historia hominum a cosmonauta femina Russica.
  Et in hoc mundo, dum URSS in salute versatur.
  Proelia in Stalingrad eadem fere sunt ac in historia reali anni 1942 . Tantum hoc tempore hostes multo fortiores sunt. Tum in quantitate debetur militum coloniarum et technologicorum.
  Maxime difficile est in Russia Soviet. Nazis multum valent, jet aircraft. Et quodammodo non tam facile est resistere.
  Hic gubernatores Germanorum Albina et Alvina rogationes sibi colligentes. Magni sunt periti in hac re.
  Quomodo, exempli gratia, in bikinis nudis cruribus tales puellas germanicae prohibere possumus?
  Oleg Rybachenko has puellas sentit.
  Alterum grenade nudis digitis iacit. Fascistas in omnes partes jactat, et dicit ;
  - Magnum cor Russiae!
  Et puer terminator valde infensi ignes. Quisque porttitor aliquam iaculis. Arabes, nigri, et Indi impetum faciunt. Turba ingens colligit.
  Puer genium nudo pede iterum grenade iacit, duo magna Germanorum lacus et fuga impacta est;
  Samurai gladius tecum,
  Cor et mens munda sunt.
  Audax impetum ducit -
  Semita decoris!
  Margarita, in hostem figens, in Nazis bazooka et stridore accendit:
  - Singulari pulchritudine!
  Et bellator nudis digitis iecit donum mortis valde perniciosum. Oppressit adversarios. Et pede nudo iterum digitos eiecit in exitium rursus. Et duo fascist lacus colliduntur. Etiam scintillae et fumus ceciderunt et ceciderunt.
  Oleg inquit:
  - Euge, puella aeterna!
  Margarita novum interfectorem citreum cum nudo pede proiecit et diruit;
  - Aeterni filii sumus in via lactea!
  Termino adnuit et ipsum proelium continuavit. Omnia secundum consilium vadit. Accuratius, nunc bene est. Et in eorum area non perrumpunt Nazis.
  Quantumvis dura Nazis tentant, revera tantum sanguinem suum suffocant.
  Earum piscinae in metallum faece convertentur! Vexillum Russicum super planeta lucebit!
  Oleg Rybachenko strenue agit. Nudo pede tasque iacit et cantat;
  - Semper gaudemus;
  Erit clara somnium...
  Et veniet decor -
  fuss abibit!
  Puer ingenio agit cum alacritate, quae quantum ad influxum Germanorum in ira crescit.
  Margarita numero binario fungitur. Sed puellae nudis pedibus magis acrius iaciunt tasque.
  et fascistae sub ictu eius cadunt.
  Oleg Rybachenko etiam propagines... Sed cogitationes eius currentes ad praesens redeuntes. Quam in rem.
  Re vera, Belarusiani maximam cerebri molem in Europa habere videntur, sed se in torquem indui patiuntur et dictaturam singulorum tolerant.
  Et certe praeses esset quaedam hone! Itaque agricola est collectivus, et etiam sine patre legitimo. Et permittens eos dis circuma te tot annis.
  Et quod magis est, sunt etiam illi qui suffragantur angusti animi.
  Etiam, Oleg Rybachenko etiam evolvit ditties.
  Dic amici quousque
  Vota pro Patre Kolya...
  Aliquam Oleg eligendi tibi -
  Impetro plus pecuniae!
  Ita, sane, mutationes et quamprimum necessariae sunt. Nam torporis malis consequatur.
  Ipse autem Lukashenko quid velit nescit. Aliquando recti est, interdum relinquitur. Aut capitalismum accedit, aut socialismum. Et turmas normales non habet. Et nulla est factio vel doetrina. Talis est cultus admodum mediocris et loquaci ingenii. Saltem Stalin et Lenin sciebant quid vellent! Et hic dictator? Dextra an sinistra sit ne scit quidem!
  Imo, sine doetrina et factione stabili, nulla stabilitas in societate erit.
  Et incedendo nimis!
  Proh dolor, etiam signum terroris et exitii factus est, communitatem convertens in bogeyman.
  Nullum bene imperium fuit. Et sub Brezhnev insania erat - quomodo talis persona in caput USSR constitui poterat. Et in iuventute sua Brezhnev non intellectuali similis, sed in senectute in insaniam incidit. Et in genere turpe est caput civitatis sine charta duo verba compingere non posse. Sed hoc facere debuisti!
  Oleg Rybachenko nudo pede lethalem grenade eiecit et cecinit:
  - Sed vive ut ante.
  Sed vive secundum Brezhnev!
  Mutus sum, muti non possum!
  Et ne turbo!
  Margarita sarcinam explosivam cum nudis digitis proiecit. Nazis poma de ramo excussa dispersit.
  Puella canebat;
  - Pomi florent;
  Solovyov's tunes...
  Veniam ad te -
  Erit rehashes!
  Puella late et lucens risit. Dentes eius ut margaritae, tantum scintillant.
  Ita bene pugnat hic coniugum.
  Oleg Rybachenko cepit et cantavit;
  Pugni nostri ferro,
  unguibus, dentibus et dentibus.
  Tam avidi sunt verae pugnae!
  Et puer iterum terminator accuratissime accendit. Et guttae cruentae de Nazis pluunt.
  Non, misericordia non erit. Hostes suffocant.
  Interea Natasha et turma eius in Sukhumi pugnant.
  Nazis orae expugnant. Pugnatum est sane valde inaequale
  Sed puellas. Cum paene nuda sint, magna est!
  Natasha grenade nudo pede proiecit, duodecim fascistas falcavit et cecinit:
  - Futurum mundi nostrum est;
  Puellae sumus sicut Jedi!
  Zoya etiam grenade suo nudo pede immisit. Nazis disiecit et confidenter diruit:
  - Ego quid possum sepelire omnes in sepulcro!
  Accendit Aurorae lucem. Item puella quae cum percusserit, musca omnino non est.
  Cana Diabolus eam cepit et binxit;
  - Color sum vulpis et pulchritudinis maximae!
  Et iterum sumet eam discalceatam et proiciet donum mortis! Ista est vere puella tibi necessaria.
  Et tunc Svetlana insanit! et disperget et conteret omnes, quasi daemones de toto inferno in eam.
  Imo hic puellae, nimirum ita dentes habent denudatos ut ullam maxillam sine ullis quaestionibus divellere possint.
  Et si necesse fuerit, dimidium tuum caput!
  Natasha figit in hostes et fremit;
  - Tam lentus sum bellator ut me etiam taurus non calcaverit! Caput frangam!
  Zoya confidenter confirmavit;
  - Cornua quoque frangam!
  et pes puellae grenade nudum iacit. Et duo lacus Nazi colliduntur.
  Et tunc Aurora te percutiet. Sed etiam nudo pede rem homicidam mittet.
  Et rugiet;
  - Gloria Stalino, sapiat!
  Aurora vere malum est. Quid simile est duabus partibus pugnare? Post mortem, hoc actu significat.
  Cur autem Stalin Russiam ad haec attulit?
  Percussorem nudis digitis et stridore iterum puella donum mortis mittet;
  - Gloria novo principi!
  Bene, recte! Stalin etiam submissa fronte. Et hoc est signum humilitatis intelligentiae.
  Svetlana propagines ipsae. Et nudo pede iacit grenaden. Dispersit adversarios. Solvit et clamoribus:
  - Gloria diis Russiae!
  Et iterum nudum calcaneum valde perniciosum proiiciet.
  Puellae hic tantae sunt indolis ut Krauts eas non acciperet.
  Quattuor puellae vim magnam habent. Maximeque tantum subligar gerunt.
  Et hoc eis dat facultatem peramplam pugnandi.
  Natasha inflammat. Afri bellatores, etiam Indi et Arabes, sicut NIVIS CAELIBANT.
  Germani pro pabulo utuntur. Utantur in proeliis sine ulla misericordia vel paenitentia. Et sane in numeris accipiunt.
  Sukhumi iam terra abscissus est. Et hoc est pessimum. Mox tela excurremus et pedem referre debebimus.
  Sed adhuc puellae dare nolunt. Victoriam somniant. Quamvis impares sint vires. Moscoviae cingitur.
  Haec curarum Natasha. Grenade nudo pede iacit. Hostes dilacerat et cantat;
  - Si capitale est!
  Zoya etiam sarcinam explosivam cum nudo pede proiecit et stridit;
  - Flumen Russicum non arefacit!
  Hostem totis tormentis, Exstincto telo, ferociter percussit.
  Et perierunt duo lacus...
  Sed oppugnatio aircraft incipit premere desuper.
  Quid si reciprocus?
  Aurora eruca Launculus accendit. Currus Germanorum percute. Cadunt ea.
  Post quem cana bellua tepuit;
  - Communismus sine finibus!
  Inde Svetlana incendere coepit. Et atros falcavit pugnatores. Et tunc citreum proiicit quasi nudum pedem.
  Et rugiet;
  - Gloria novis diis!
  Natasha excanduit in hostes et stridit;
  - Ad deos Russiae!
  Et ex nudo pede iactu planum enucleat.
  Hae sunt puellae Terminator. Si pugnant, nemo eos regere potest.
  Zoya etiam aliquid in hostes mittit qui vim aliquam necat. Et aliquid inimicus corrumpit qui. Bellator, dentes denudans, stridores ;
  - Plana ad loculum!
  Nudosque digitos rursus donum mortis mittent.
  Et tunc Aurora citrea in hostes mittet. accipiet et rugiet;
  - Futurum est nostrum!
  Svetlana den- dente, dixit;
  - Pro communitate et novis rebus gestis!
  Et iterum nudo pede grenadens proiecit. et omnes occidet. Bene, si non omnes, quidam certe.
  Nazis in amphoram pervenit. Et hoc eorum problema. Hic videre potes Jagdtiger auto-flagellum propulsum. Iam currus letalis valde. Reptat ad eam puer auctor. Et labitur mea.
  et auto- remisi sclopetum leviter explodit.
  Puer linguam suam haeret et cantat;
  - Bibamus ad matrem, ad Stalin bibamus!
  bibamus et iterum effundamus!
  Nos auctorem occidemus Hitler!
  Fascists capio. Etsi difficile est Exercitus rubri. Grozny urbs Nazis cingitur, sed adhuc ibi pugnant. Puellae hic quoque optimae sunt.
  Hic Tamara pugnat. Ea in lavacro secta et discalceatus est. Sicque puella magis agili est et tempestas incalescit. Decor accendi. Nudo pede fasciculos explosivas in fascistas immittit et cantat;
  - Tituli mox clavi in loculo excipient;
  Erit sicut aranea igne ardens.
  Daemones te cruciant in inferis.
  Qui satanam colebant!
  Et iterum, citreus nimis letifer e calce nudo pulchritudinis fugit et Nazis frangit.
  CACHINNO Maria dicit:
  - Grenades necabit!
  et pats Tamara in humero. Duae puellae pugnant, et in summo vexillum rubrum est, glandibus scatet.
  Puellae nudae et paene sine vestibus sunt, sed urbem Sovieticam dedere non intendunt.
  hilarem Mariam decantabat canticum. Et simul inclementer ac caedis excanduit;
   Multi magni,
  quorum opera in saecula vivunt, multa et magna nomina, qui immortales vocantur.
  
  Heroes multi fabulae lyrae epicorum retinuerunt, sed omnium heroum simplicissimus, unus omnibus nobis carus est.
  
  Infantiam suam egit in montibus, volatum avium spectavit, de montibus hereditatem accepit, speciem alarum aquilarum.
  
  Oceanum cum fulmine nominis eius traiecit et proletariis omnium regionum adsuetus factus est.
  
  In continenti Sinarum, Corde cunctis cara, Hoc nomen panzam, Pacem, finem palatia.
  
  Stalin felicitatis vexillum, humanitatis aurora! Vivat dilectus Stalin multos, multos annos!
  Puellae bene canebant. Veronica et Victoria coniuncti sunt Maria et Tamara.
  Quattuor pulchri- tudines circumventae sunt, sed quomodo pugnant.
  Hic Maria grenade nudo pede iacit et figit impetum Germanici elit. et decor stridore;
  - Gloria factionis nostrae!
  Veronica etiam nudo pede emittit mortis donum, et iaculatur HE. Bellator fremit;
  - Gloria sublimior quam gloria!
  . CAPITULUM N. 6
  Victoriam figens in adversarios et incendendo, renidet;
  - Ad futura spatia communismi!
  Et quatuor pulchritudines, pene nudi et discalceati, rident.
  Tales sunt aquilae puellae nobilissimi ordinis.
  Mirabela et Anastasia in caelo pugnant. Sunt etiam fascistae brainwash.
  Mirabela tweets cum risu:
  Omnia denique in mundo erunt;
  Patriam ardenter ama!
  Et iterum nudis digitis per apertam fenestram CITREA proiiceret. Damnare de fascistis. Alius currus ictus cadit.
  Haec fraus est - ferire tibi placet.
  Anastasia dicit cum CACHINNO:
  - Lenin te laudavi!
  Mirabela iecit duos carros germanicos cum uno rupto, et dixit:
  - Stalin, sine ulla dubitatione etiam!
  Anastasia tria Rolandus excidit et confirmavit;
  - Sine ulla dubitatione!
  Puellae tam frigus sunt. Ac potissimum pulchra. Calculum habent et simul frigidum calculum.
  Mirabela, aliud planum fusa, dictum;
  - Omnia in nostro mundo relativa sunt.
  Anastasia giggled et mussat irata;
  - Sine necessaria philosophia!
  Ipsa quoque fenestram aperuit et nudo pede grenade proiecit. Hoc tempore ME-262 explosa est.
  Mirabela concorditer annuit.
  - Magnam fecisti!
  Anastasia dentes denudans addidit;
  - Feci quod feci!
  Et uterque miles risum effudit. Et ad invicem connivent.
  Ita, heroismus gravis est.
  Aestate MCMXLVI, acriter proeliis pro urbe in Volga eruperunt. Mulierum phalanx pellentesque sub duce Alena Ogurtsova ducem locum defensivum in ruinis in vico Volodarsky accepit. Puellae cum tormentis et sclopetis machinis, tasque fasciculis constrictae, post ruinas latebant.
  Ipsa Alena tunicam maculosam gerit super nudo corpore, brevibus braccis et discalceatis. Pulchra et curvy puella, validis coxis, lumbus tenuis, et tonsus brevis. Facies est valde expressa, cum mento masculino et oculis caeruleis late dispositis. Capilli fusci de pulvere cinerei, pectore alto, duro vultu. Dux Alena plus quam biennium pugnavit et obstante iuventute multa vidit. Crura puellae abrasis et livoribus teguntur. Facilius est puellam discalceatam circum movere quam in asperis et inconditis ocreis.
  Nuda sola tremulum tenuat humum, vicinitatem cuniculi monet, patientiam addit ipsa mater. Pedes puellae, ex una parte, asperi facti sunt, nec timent calidum metallum, nec acutum rudera ruinarum, sed ex altera parte, non suavitatem et flexibilitatem, monentes per rugitum motus. lacus.
  Dulcis Alenka grenadam tenet cum sarcina strepitus in manibus suis affixa. Repere ad piscinam Leonis Germanici formidabilem habes, quae vias machinarum tormentorum spargit.
  Maria iuxta eam reptat. Etiam nudipedales, sicut omnes ex agmine puellarum, evaserunt caligas indutas, ducem imitantes. Pulvereae plantae eius acuunt ut puella quadrupedum repit. Capillus flavos Mariae sordidus et longus est. Leviter crispus. Ipsa puella tenuis, tenuis, et brevis est. Posset etiam errare puella, scapulis angustis, et quasi magnum caput.
  Sed Maria multum jam experta est. Captivitatem fascistam visitare curavit, crudelibus tormentis superstitibus, et fodinas, unde, quodam incomprehensibili miraculo, evasit. Sed aspiciens ad eius puerilem, teneram faciem, numquam dicere poteris se eam in calcibus cum globulos baculis verberare et per eius corpus electricum currentem transisse.
  Maria prodeunt... Miles Tertii Reich, in hoc casu, Arabs mortuus cadit, arenam calcitrat et cum rostro caementat.
  Alenka fasciculum tasque sub acervo quisquiliarum labitur. Nunc nonagintaton "Leo" hic repetet et conflabit. Oculi caerulei puellae sicut sapphiri scintillant in facie obscura e tan- tum pulvere.
  Experientia suadet ut piscinam bene munitam nunc mutare situm. "Leo" habet 100 mm armaturam lateralem et etiam in angulo. Illud triginta quattuor non penetrare possunt, tantum gravis Keveshki casus habent. Sed brucus est finis. Summa est mobilitatis privare currus ...
  Anyuta ignes e machina gun ... miles ignotae generis cadit. Germani plurimum orientis hemisphaerii subacti, Aryan sanguinem fovent et colonias copias in proelium mittunt: Arabes, Affricani, Indi, varii Asiatici, Europaei. Polonorum numerus etiam auctus est - qui ab incunabulis Russiam odisse edocti sunt. Nationalistae Ucrainae , Don Cossaci, Chechens, et toti Caucasi Kaganate hic pugnant. Tituli totius internationalis conscriptae sunt.
  Multi sunt hostes...
  Anyuta arte tormentorum fallacias machina ignis. Glans prope calcaneum puellae scinditur, pulvere atrata. Pulcher dux etiam titillationem sensit, quam prope donum magnum volavit. Transivit se puella, insusurrans;
  "Nec glans nos prohibere potest!"
  Maria rursus ignes remittit. Ipsa est pulcherrima puella, coxis luxuriosis, lumbis tensus, humeris muliebris, et ubera alta.
  Alla in bracis tantum pugnat, tunica dilacerata et in pulverem comminuta, et nova per Volgam vestem non suppletur. Faxit Deus ut plus munitionis quam parum cibi fessis Sovieticis militibus transferamus.
  Sic Alla nuda fere est, crura ei exarati, praesertim genua. Scirpus plantam pedis dextri mei percussit, et dolet et difficile est ambulare.
  Crine, pulverulenta, prope nuda Alla formosam torquet, at simul obdurat ora. Puella figens dicit;
  - Dominus supra nos Moscoviae et Stalin!
  Quae oppugnatio Nazis vix spatium revolvi abscidit.
  Ruinae et plateae angustae difficilem minantibus lacus Germanos circum vertere. Fere ducenti ton "Mauses" omnino transire non possunt.
  Ut Anyuta expectat, "Leo" paululum compulit et in acervum quisquiliarum cucurrit. explosio facta est. Eruca erupit et par saucia scutulis avolavit.
  Lacus vulneratus restitit et concha e dolio suo evolavit ...
  Alicubi in longinquo murmurabat, in ruinas evanescens. Anyuta sibilabat ut anguis;
  - Hic est meus calculus! Aperuit rationem...
  Dux puella iterum repere cogitur. Germani eorumque satellites in ruderibus technicis praestantia uti non possunt. Propter Hitler contumacem, catervae tertii Reich in urbe satis ampla et bene munita in proeliis positionibus haerebant.
  Maria grenade iacit. Germanorum vel Arabum ictus in somersaults facere, volvens. Alter ex manu pugnatoris Hitleri avellitur, et Anglica vigilia circino pendet.
  Maria cum risu dicit:
  - Qualem gyrus ostendit tibi viam ad inferos!
  Et pulchra puella fragmen adhaesit e pulvere calcaneo.
  Alla etiam solido, pleno pectore, excusso pulvere. Papiae nigrae fere a sordibus et scabie. Conare te lavare. Iterum sepelire te debes cum submachine Germanorum sclopeta ignis. & in ventre tuo repo.
  Puellarum phalanx locum tenet, etsi crusta est. Conchae graves explodunt, et bombae de caelo cadunt... Sed nihil animos heroum Sovieticorum franget.
  Anyuta videt Panthera reptans. Bene, haec piscina non est iam FORMIDULOSUS.
  Ferrum in latus potes. Stemuit puella et pulverem cadente in os decoro exspuit. Grenade in manu sumpsit, sarcina explosione onerata. Opus obrepat. Sed tantum fumus circa est.
  Anyuta serpere coepit, nudis digitis et cubitis exhaurire nititur. Similis illa felem incedit murem. Puella bellum ex illa gravissima aestate quadraginta et una recordata est, cum Wehrmacht vasta spatia USSR per insidias invasit. An puella, paene puella, territus est? Primo sic, sed tunc consueuerint ad eam. Et iam cernis assiduas explosiones testarum ut strepitum vulgarem.
  Nunc et ipsum prope explosum est. Puella ventrem suum pulsat. A superne advolant velut apium grex. Anyuta susurrat rima labris;
  - In nomine iustitiae, Domine!
  Puella serpere accelerat et grenadam cum adnexo explosivae sarcina in cursu iacit. Donum volat in arcu. Est explosio et rarior Pantherae armatura cedit. Lacus Germanicus urere incipit et pugnae ornamentum detonat.
  Anyuta susurrat risu;
  - Gratias tibi ago, omnipotens Jesu! Tibi soli confido! Te solum oro!
  Panthera destruitur. Truncus avulsus in ruderibus sepultus est. Arma frontalis, ab latere dissociata armis, uncus imitatur.
  Anyuta, cuius oculi sicut cornflowers in facie fusci ex pulvere et tan- micant, dicit:
  - Quanto plus quercus hostis habet, eo fortior nostra defensio est.
  Alla est valde Lorem in nigra panties et nuda, pulverulenta, corpore valido. Puella callida est. Illa vitrea shards nudis digitis conjicere potest.
  Nunc acutum obiectum decoro pede iacit pulvere tectus. Et protinus in faucium fascisti fodiebat. Pulchra Alla garrivit;
  - Et signum sum sexum, et symbolum mortis.
  Tum puella iterum fusa repit. Accensus etiam Anyuta.
  Dux speciosus, excisus fascist, tweeted;
  - Vita est catena, et res parvae sunt nexus.
  Maria accensa, caput Fritz secatum et adiecit:
  - Nexus momentum apponere impossibile est!
  Anyuta, denuo accuratius fusa, avulsa;
  - Sed in parvis habitare non potes...
  Maria velut accendi addidit;
  - Ceterum catena te obvolvet!
  Alia puella, Matryona, etiam pulcherrima, una cum auctor Seryozhka, meum in filum paravit. Duo ex illis impulerunt... Insidiosus booger in Tigri-2 bruchus repit. Et quomodo haec machina longa clausa Germanorum explodet.
  Puer flavos Sergius exclamavit:
  - Nostra Russia, parasha pro te!
  vixque erat spatium desiluisse micans, atraque, delapsae tecto delapsa carinae sunt.
  Matryona collum pueri perculit et dixit:
  - Valde dolor es!
  Auctor fronti iter fecit et phalanx feminarum coniunxit. Puer vel valde inventivus est. Pro exemplo, aeroplana fecit ad impetum elit fascist deiciendum. Cum Focke-Wulfs vel TA-152s oritur, incredibiliter rugitus surdus auditur.
  Germani Wagner symphoniam comitantur. Tantae melodiae majestatis.
  Matryona dicit cum molestia;
  - Etiamnunc nos terrent!
  Auctor pathos puer cecinit;
  - Bellator Russicus mortem non timet;
  Mors astra sub caelo non nos tollet!
  Pugnabit pro sancto Rus';
  Machinam tormentorum validam onusvi!
  Matryona, puella alta et muscularis, coxis et scapulis latis, femina rustica est typica. Vestimenta in proeliis pannis lacerata sunt, nudae crura fortia, comae in duas crines tortae et admodum pulverulentae.
  Seryozhka undecim tantum annos natus est, tenuis a malnutritione, puero exarato et sordido, breves tantum gerens. Pueri capillus naturaliter albus est griseus, et costae ejus per tenuem, perusta et sordida cute apparent. Crura mea sunt valde fracta, ambustis, livoribus, pusulis. Verum, fatum puerum a gravibus iniuriis tutatus est.
  Matryona ei comparata magna et pinguis videtur, puella tamen minime pinguis, sed validis carnibus in ossibus eius instructa. Fames autem eius non videbatur seditiosa et magnae figurae omnino afficere.
  Puella tristique sclopetis accendit magna. Vehicula Germaniae caput-in penetrare non potes, sed facultas est vestigia feriendi.
  Et hefty Lev, accepto in chassis grave explosivum, quasi fumum gravem smoker flare incepit.
  Seryozhka cavillantes cecinit:
  - Stinky Fritz, sine cogitatione, cigarette in ostio accensa! Nimirum ille in magno negotio ascendit!
  Matryona, vitulosque coruscos musculosa perusta, nudis saltavit pedibus pulchris. Puella canebat;
  - Facies sanctorum Russorum e icone micant ... Absit. Et si quis plus quam fascis stridit, nemo, crede mihi, te propter hoc iudicabit.
  Deinde reposuit vasa piscinae anti- quae iterum accendit. Germanorum transportator iterum fumi rivum emisit.
  Cohortatio puellarum damnum significantibus Krauts intulit. Sed ipse damna passus est. Una puella in medium scissa est, et facies ita pallida facta est, pulvere obstante.
  Pleraque Stalingrad a Nazis iam capta est, sed reliquum civitatis in deditionem dare non vult.
  Interea Anyuta Tigris perrumpere conatur. Currus validus Germanorum in grenade latus percussus est, sed non dedit. Ignem tormento volvitur. In terra et ruderibus se sepelire puella habet, ut donum dimisit non frangitur flatu unda.
  Anyuta tacite susurrat;
  - Mom, pater, me paenitet!
  Maria grenade ad Tigrem, quae in fronte eius explosa est. Puella sibilabat;
  - De eo quod lux est doctrina hiemis vere ... sine exceptione repeto Hitlerum esse pestilentem nothum!
  Alla scopus fascistorum spargit rupta igne, mussat;
  - In sarcophago vidi nunc Fuhrer! Et in calce oculi miser!
  Vere puella rufa grenade in piscinam nudis digitis proiecit. Percussit dolium... Explosio secuta est et dolium Tigris distortum est.
  Imbellem Germanum cepit ac subtraxit.
  Anyuta liquefacta per nares;
  - Nostri non cedent tuis!
  Maria Tituli mercenarium glans decidit et cecinit:
  - At improbus non iocatur! Manus, pedes, torquet Russis funes! Dentibus in praecordiis mergit... Patriam faece bibit!
  Anyuta giggled et latravit;
  - Fuhrer vociferatur, nitens se!
  Maria accensus et additus;
  - Bene inflat et renidet mors!
  Nunc periculosior "Shtumrtiger" apparuit. Tota aedificia et vasa destruit. Praeterea loca militum Sovieticorum non accedit. Raeda sub tegmine machina tormentorum Germanorum conservatur.
  Anyuta videt impossibile esse prope ad positiones Kraut accedere. Sed sunt Focke-Wulfs in caelo. Una harum vehicularum ad Sovieticam positiones propius volat. Puellae ignem aperiunt.
  Alla grenade mittit et dicit furibundus:
  - In alta morte nulla remissio!
  Post quem puella e machina sclopeto erupit. Celeriter volvitur. Relative nova piscina Germanica "Panther" -2 cum parva turricula et silhouette inferiore celeriter appropinquat.
  Plures puellae tasque in raeda Germanica iaciunt. Acceptis muneribus coit et circumagi nequit.
  Alla sibilabat et sibilabat;
  - Hic est novus impetus! Nos evulsas fauces seorsum!
  Panthera 2 oblatrantem et validius telum suum incendit.
  Columna ignis scinditur aerem et statim calefacta et electa est atmosphaera.
  Alla giggled, putamina praetervolavit dimidia nuda puella. Impudens rufo movit coxas et scripsit;
  - Et Newtono hostes devicit, de solio proiecit iugum! Legem suam Newtoni Fritz decrevit.
  Stalingrad in ignibus prorsus mersa erat, cum linguae igneae caelum et purpura, aurei, et coccinei scintillae crepitantia lambere videbantur! et omnis scintilla est sicut larva e arce infernali.
  Anyuta, pulsante Germano pugnatore, caeruleis micabat oculis, et canebat;
  - Quid ploras, stulte vetula? Mihi crede, iustus est insanus pro te clamantis!
  Maria in Nazis accensa cantata est:
  - Quam pulchrum est in gramine cubare et in capite ferire Krauts! Da cataplasma Fuhrer et glandes e machina sclopeta!
  Puella bacchatur furibundus et a ventre suo ad dorsum volutatur. Ego pedes birotum feci. Grenade advolavit. Focke-Wulf volans shrapnel sub ventre accepit et celeriter altius evolavit. Videtur quod fragmenta acuta eum laeserit. Ignem fascist rapuit et fragmentis fractis alarum coepit perdere.
  Anyuta, videns Focke altitudinem amittere, coaxavit;
  - Hoc semaphore est! Securis in tabula pendens!
  Planum Germanorum explosum est, strages spargens in omnes plagas caeli. Et ubi fascist imus? Extremum meum feci vicem. Peribit carnifex, non gubernator!
  O Maria oscitavit, dissipans pulverem et dixit;
  - Esse aut non esse? Quaestio non est!
  Alla iterum iecit pede vitreo frustum, ut Fritzem in oculo feriat et per occipitium exivit;
  - Lacus sum armada! Et eget elit!
  Germani et eorum satellites progredi conati sunt ante eos tasque. Tales rationes contra puellas non laborant. Ita Seryozhka catapultam direxit et quomodo hostes in responsione feriret.
  Apronius puer auctor:
  - Patrem natalem lacerant Tituli fauces seorsum!
  Catapulta incusante, perforans fascistorum turbam, volare eos fecit ac simul in aere versare. Fritzes concidit et caeduntur ruderibus murorum.
  Tigris piscina, libra sua amissa, cum Leone conflixit. Eh, Leva, ubi est nomen tuum formidabile?
  Anyuta subridens respondit:
  - Bene, Seryozhka magna est!
  Puer aggressively latravit;
  - Auctor semper est paratus!
  Iterum puella tribunus affigere coepit. Et Matryona angustum pedem titillavit Seryozhka, quam difficile est! Merito puer non timet per ignes currere.
  Maria Magdalena cantata dixit;
  - Iuvenis bona est - senectus mala est!
  Alla, laetus rufus, consensit;
  - Nihil est senectute peius! Is vere est omnium foedissimus status!
  Et puella flip saltum fecit. Putavit aviam momento temporis foedam. Imo comparare vetulam cum puella non potes. Et quae sit decor in gracilibus corporibus.
  Alla accepit et cantavit;
  - quotannis sicut viatores fluit;
  Anus hennam in mortario terit...
  Et quid de gracilitate mea?
  Quam iuventa mea evanuit non intellego!
  Anyuta micare ocellos, Germanum percusso in inguine pulsans, Dicebat:
  - Minime! Est tamen in bello tanta venustas - ut in aevum iuvenes maneant! Semper ebrius est!
  Matryona novum crimen in catapulta posuit. Hoc est aliquid simile mortario bono. Puella sibilabat;
  - Noli transire, sed transi!
  Seryozhka permixtae crure tenui sed expedito et latrante;
  - Fritsam faciem!
  Grenade autem, cum sarcina explosionis, in loca Nazi pleno cursu volavit.
  Stalingrad illis non data est. Impetum per tres menses a fine Junii geritur, sed urbs non capta est. In aliis partibus anterioris res Nazis gestae sunt, non tamen in hoc uno.
  Anyuta ignem pistol ac fremuit;
  - Omnia impossibilia sunt, possibilia ... Non opus est ut universum ipsum perplexum sit!
  Et felis lacus vitae felis. Currus exploditur, et turbines ignei fumosos landscape illustrant. et igneo pede Germanicus discerptus est.
  Dux puella exclamavit;
  - Amo malum occidere! Et hoc est summum bonum!
  Maria Germanos igne rupta exsibilat;
  - Ludamus hystrices!
  Ignis alla apertus, verius. Plures supererant nigris iacens in ruderibus hasta velatis;
  - Hostem occide! - Puella insusurravit.
  Maria iocose cecinit;
  - Hitler cum lipstick, Mainstein with hairspray, Te traham in captivitatem reginae, Mordet te canis fidelis tuus!
  Anyuta, incendere, exsibilare;
  - In hac vespera suspendamus nos, Adolf... Nolite circum ludere! Vespere veni, vola ut gyrfalcon, ut dura Nazis verberare possis!
  Maria ira dixit, galeam de capite procellae pulsans:
  - Possumus! Et volumus!
  Puellae e cohorte Lenin progressum externi exercitus represserunt. Procedit Fritz, littering spatium cadaveribus. Lacus leo, in qua spes confixa est, etiam auxilium non fecit. Hic modificatio vehiculi cum 150 mm tormento est.
  Alla super lapidem nudum papilla haesit. Puella tam pulchras et plenas ubera habet. Grenade puella pede iacit. Crus validior est quam bracchio, et iactus longius iter facit.
  "Leo" lacunam in vestigio accepit et constitit. Iaculat ore potens. Fragor et ruina.
  Alla conspuens, dicit:
  - Bellator Russicus non gemit in dolore!
  Et iterum puella prodeunt. et perquam accurate facit. Fascist e turri recumbens.
  Crine fere nuda puella;
  - Frustra est quod hostis credit se Russos frangere! Qui fortis est, in proelio irruet, hostes acriter verberabimus!
  Et Alla volvit musculos abdominis suos, quos valde definivit.
  O, quam pulchrae sunt puellae! Eorum mori aliquem non vere volo.
  Ekaterina cucurrit per... Puella pulcherrima, crinita, cana. Ea quodam modo potionis aliquo illinere procurat ut sordidam non habeant.
  Puella pulcherrima, Veneris effigie, modo magis fucata et sculpta est. Tantum fasciam et pantias gerit. Cetera omnia jam divulsa sunt. Pedes autem quam decori sunt! Non est haec puella, sed perfectionis signaculum, decoris corona.
  Peculiari modo incedit, sicut sciurus. Pedes nudos mox vibrant, & calcibus mire munda manent. Catharina sarmentum, fascist ulcus in pectore accipit.
  Puella dicit:
  - Fides summa est in matre verbum!
  CACHINNO Alla dictum est:
  - Tolle fasciam tuam et mane sicut me in subligar!
  Catharina movit caput negative;
  - Hoc non convenit!
  Alla movit coxas, accensus accurate et cecinit;
  - Nescio quomodo membra Komsomol inusitata facta sunt! Ambulans circa nudum pectori simile quod est valde indecens!
  Catharina giggled et dixit:
  - Quid laetificas Krauts aspiciendo formam nostram!
  Alla respondit summa:
  - Pulchritudo nostra mortiferum est!
  Katya giggled et accensus ad TA-200. In currus Nazis arsit. Et pulchra flava effudisset;
  - Mors ad malum!
  Alla giggled:
  - Et vita bona est!
  Catharina, cum videret Germanum cadere, fremuit;
  - Haec summa dignitas! Noli cogitare, fascistae, quod vicisti!
  Quam Allah cantabo:
  - Victoria manet! Victoria manet... Qui volunt compedes frangere! Victoria manet! Victoria manet! Nos Nazis vincere poterimus!
  Puella pulchra, et ubera eius nuda tremunt. Prodest nudo bustum in aestu, qui ab igne intenditur.
  Anyuta nunc vidi multo magis determinata. Krauts cum sclopeto submachina excanduit et latrabat;
  - Ego te castrabo!
  At vero Nazis funesta dona et loculos accepit! Et puella eis ideam ostendit, digitos nudos faciamus. et sibilabat quasi philomena latro. ritia digitorum extrema.
  Dux puella valde callida est. & micans. Et minime crudelis. Illa quoque interdum dolet de hostibus militibus, qui liberos habeant, qui patres occisos flebunt.
  Anyuta autem tales cogitationes a se expellit, lacrimare faciunt. Sed Russi ad Germanos non veniebant spoliare et occidere. Imo hi Germani et tota turba peregrinorum infestantium ex toto orbe terrarum in spatia Russorum eruperunt.
  Anyuta se traiecit et apud Fritz iecit, qui tacite prope ad positiones Russiae accedere conabatur... Oculus et cerebrum e glande effluxum effoderunt.
  Subrisit princeps puella et facete dixit:
  - Rectus oculus ad oculum, caput ad caput!
  Anyuta accurate accensus et motorcyclum cum sidecar percussit. Raeda discerpere coepit, et machina sclopeta avolavit et pluries versa est. Tum rostrum eius rudere perfodit.
  Puella nudum terit, solum in ruderibus pulverulentum. At illa iterum sumpsit. Alacer, vultu hilaris renidens. Puella canebat;
  "Non", fascistas narravimus, nostri panem odoratum Russicum "brod" vocari non ferent.
  Maria plumbum accuratissimum fecit, quod Focke-Wulf incendit et pipsit;
  Nebulone, utique, delectu constat;
  Paratus est Rus' dollariis tradere.
  Sed homo Russicus tam mirabilis est.
  Paratus sum vitam meam dare pro patria mea!
  Puella somersault fecit et crustulum Nazis ostendit et circumvolvit, et glandes pulchritudinis non percusserunt.
  Alla apparebat, haec pulchritudo paene nuda, et torvus sicut diabolus, simul utroque crure grenade ejiciebat. Quos cohibebat;
  - Quid habeo... Ad Fritz in acuta parte!
  Matryona correxit Alla:
  - acuta, ad latus, non ad latus acutum!
  Puella giggled et ubera peponis excussit, et grenade grenade cum sarcina explosionis usus est. "Tigris" in dolio percussus est, et hoc opus tortuosum artis iaculatum est.
  Post quem creatura Hitler cessit. Repere coepit sicut turtur in igne deprehensus.
  Anyuta canebat, nictu hilariter;
  - Et Tigris tergum abducit et Germani absunt!
  Hastati puellarum sub aeris impetus et tormenta gravia versabantur. Tunc erucae immissi percussi, rupti, rupes ardentes in caelum surrexerunt. et lapides ignem comprehenderunt. Feliciter nulla puellarum mortua est, sed viri ad alterum mundum perrexerunt - qui non ita tristes sunt! et animae volant aliae ad caelum, aliae ad infernum. Ubi iam daemones furcifer exspectant eos qui in Jesum non crediderunt.
  Alla, sexiest bellatorum, furit: potestne Nazis cum suis Sturmtiger incendere ad stationes turmarum Sovieticorum et Rubri bellatores interficere?
  . CAPITULUM N. 7
  Puella autem grenam nudis pedibus apprehendit et trahebat in cascades somersaults. Et magis magisque exortum celerius. Tum, omni virtute, donum mortis in amplum dolium Sturmtiger abjecit. Nuda decoris micabant crura perusta, et grenade in latum volavit dolium. Et currus potentes primum suffocati sunt et deinde explosi. Duo "tigres regiae" in lateribus "Sturmtiger" stantes missi sunt et in diversam partem dispersi sunt. Ab eis avulsi sunt scutulae et ceciderunt volitantes sicut monile reginae fractis.
  Alla Flatus fluctu projecit, et puella sursum deorsum volavit. Et versa est, contremuit et iactata est. Sed decor adhuc in terram, rudera acutum, confodit in nudas angiporta lapides. Dolet puella, et pede etiam calloso, acutum cuspidem transfixit.
  Sed Alla vires adstant clamant;
  - Vos fascists in favilla eris!
  Anyuta et aliae puellae flatu undae eiectae sunt et vel leviter oppressae. Sed nullus ex formosis bellatoribus mortuus est. Puellae cum vento et igne bene quaesito convenerunt. Omni- bus Nazis exiliens et alia insecta infestantia URSS obsidentes.
  Maria magno ardore canebat;
  - Et cum tuba Domini nos in proelium spirat, amici erimus una cum Komsomol! et in voluntate Domini ero ad vocantem caelestem.
  Alla, excussa cruento pulvere planta, canebat;
  - Lenin, factio, Komsomol! Fuhrer ad furiosum mittimus!
  Puellae incunctanter ridere coeperunt, et Seryozhka cum timore et molestia dixit:
  - Et catapulta mea non tam accurata est - ut nudae ac validae pedes Allae!
  Matryona , flexus lacertos , dixit ;
  - Qui est OK! Venies cum alio. Aliquid frigidior Thracam!
  Witchakova e prima acie rediit et vocatum ad Vladivostok accepit. Ingentibus detrimentis acceptis ac prope Khabarovsk circumventis (communicatio cum hac urbe per Amur conservata est), Iapones copias suas reficere et reficere desierunt. Saltem centum miliones Iaponiae cum alia septuaginta miliones Manchuria et Thailandia pedites copiose transferre potuerunt. Aliquo modo facilius est pugnare cum USSR quam cum USA, quia pugna cum his multum navibus pretiosarum et minime vilis aircraft requirit. Sed pedites levibus ac vilibus sclopetis et tormenta tormenta e Schmeisters exscriptis copiose suppleri possunt! Omnis puer Iaponensis ab aetate septem scit machinam sclopetum convenire et disconvenire! Sed sane tempus est copias ex insula in continentem transferre. Auxiliis acceptis, iterum in Sovieticum territorium profunde moventur!
  Accepta vocatione Witcherova speravit se tandem novum pugnatorem et in caelo pugnare. Puella Vladivostok in Emka delata est. Gubernator quasi terminator sensit. Socius viator evasit sene sene, licet aetate provectus, qui tantum livore serviens utebatur.
  Se iactanter affirmavit;
  - O iuvenes! Scis me pugnasse cum Iaponia retro in tsarist temporibus!
  Interrogavit magus dubitanter;
  - Itane? An forte crucem tu quoque accepisti?
  Avus, canitiem quatiens, juravit;
  - Nulla crux, nulla numismata! Ita privatus anno et mensibus tribus pugnavit! Quid vobis videtur, omnes titulos et numismata accipere possunt? Praesertim sub tsar, cum privatis non admodum favebat!
  Witcher consensit;
  - Ita sub tsare erat genus inaequalitas! Sed haec sunt diversa tempora. In via, quomodo Japs similis est! Estne hostis fortis?
  Respondit senex : Dentibus fer- micantibus ;
  - Non debilis, quamvis si sudoris mandatum nostrum esset, Portus Arthuri et Manchuria non cederent! Non sunt isti hostes fortissimi.
  Emka lente egit, via bombs et tormentis laesa est. Loqui potuimus.
  Interrogavit magus paulo quietius;
  - Erant nostri fortiores?
  Senex laete, quasi ventoso ludibrio, duorum temporum annuit;
  - Aliqualiter, immo! Exempli gratia, Iapones vicies centenas plus habent quam nos vagantes. Priusquam ad frontem mittatur, tantum tribus iugis dirigentes interfui. Et deinde quinque ictus inter se. Sed in pugna, non possumus dicere nos peiores esse quam Iapones. Et hoc non obstante quod erant in uniformibus khaki, et eramus in tunicis albis. Naturaliter post aliquam militarem experientiam consecuti sumus. Iapones multo minorem facultatem in re militari habent quam nos, quamquam longiore disciplina. Sed sclopetis illorum multo verius quam nostra Mostina fuste feriunt.
  Vedmakova sine exceptione constat:
  - Ita! Tu recte de illo! Iapones, sicut Germani, nimium operam exercendae disciplinae impendunt.
  Senex renuit caput;
  - Vice versa! Multo minus quam quod habemus in exercitu tsarist! Etiam, si ante primum bellum mundanum milites melius exercere coeperunt, et saltem vestem mutaverunt, tunc ... Non exercitus, sed totum ludum iter faciebat!
  Dicebat Witcherova, non sine malitia;
  - Ante bellum etiam in pompis iter multam operam dabamus! Plane dolor ex aliorum erroribus discit, stultus ex suis discit, quis omnino non discit?
  Avus dixerat;
  - Lorem negotium utile est! Integer at erat eu erat commodo venenatis. Nulla tormenta, nulla cartridge! Saepe esurierunt, milites aegrotabant - medicina nulla erat! Plures homines ex typho et aliis abominationibus mortui sunt quam ex glandibus Iaponica. Tam malum erat bellum. Kuropatkin stultus est! Non circumfuso decursione, non camouflage, protinus homines in fossas sub tormentorum machinarum coniecit. Pabulum tormentum adhibitum est. Omnia pessime finierunt, in repulsa. Vix ut aiunt, pedes traxi. Verum, satis superbire possum quod captivitatem fugi! Vulnera quoque!
  Puella curiosa quaesivit;
  - Et ipsi Iapones meliores aut deteriores facti sunt! In verbis eius pugnae praedicantur.
  Senex primum involutum cigarette accendit, et tunc demum respondit:
  - Difficile est hoc obiective iudicare. Exercitus mutatae, lacus, aircraft et tormenta submachina apparuerunt. Secundum progressionem navium non multum mutaverunt nec sclopeta habent. At stoliditas imperii eadem mansit, impetum in Vladivostok tam stupra!
  Oculos viridis emicuit veneficus;
  - Nulla excusatio est!
  Senex consensit;
  - Et fieri non potest! Ceterum hostes dolum parari sciebant neque erat quo gravius eum ageret! Ac si posuissem me. Sed induciae cum Pindo evidens signum est, ictus validus secuturas esse.
  Witcher giggled:
  - Cum Pindo?
  Avus confirmavit;
  - Ita id est quod nunc Americam et Britanniam vocant! Furari nomen est a verbo, id est, furari. Et hae sunt parasiticae nationes, scelestae nationes, quae sanguinem sugunt eorum qui stupidiores sunt et debiliores.
  Gubernator rufum caput adnuit;
  - Assentio hic!
  Senex poposcit;
  - Esto consentiens nostrum mandatum esse amentes, ac etiam proditores! Sic est, quam Pindo peius erigat classem nostram!
  Witcher objecit;
  "Fortasse non putabant tam cito Iaponem percussurum esse." Fere ab extremo Oriente locus quietis erat, et ignavi et ignavi homines hic consederunt. Ceterum in exercitu non debes laborare ut operarius vel collectivus agricola in tergo, sed bene cibaria et salarium habes. Contra, dum in extremo Oriente servientes vitam tuam non periclitaris. Ita paradisus est pigris et ignavis.
  Senex objecit;
  "Milites et duces malos non pugnant." Hic Khabarovsk est, adhuc non deditur.
  Witcher consensit;
  - bellator Russicus, bellator specialis! Sed sicut Brusilov dixit: milites nostri sunt excellentes, nostri duces boni sunt, imperatores nostri mediocres sunt, tsar est omnino malus!
  Avus aegre tulit;
  - Si imperator noster non Kuropatkin, sed Brusilov: nos vincere volumus! Heu overscriptum! Dicendum est sub tsar, imperatores Russiae minores facti: sub Suvorov tota galaxia excellentium imperatorum facta est! Sed Stalin Ponticus est, et, ut aiunt, Georgians.
  interpellavit Witcher avus;
  - Cave cum talibus dictis! Sic licebit in praecipuo genere! Sed pro me, Stalin, neutiquam ingenio! Et pro exemplo desiderari lineam-ferrum in Februario hoc confirmat! Obiter audivi die 1 mensis Maii, defensionem aeream Sovieticam Moscuae inopem esse et multa milia civium Sovieticorum mortua esse!
  Dixit senex;
  - Gratias USA et Britannia! Plana nova dederunt Wehrmacht! Praeterea audivi massam sabotage esse, propter quam Yaks in aere seorsum cecidit! Praeterea notam novam Yaks est!
  Adnuit maga caput;
  - Hoc audivi! Vere, turpis! Sed spero reos puniri et emendari quaestio!
  Adnuit ergo avus subito:
  - Summa quaestio est in capitibus nostris! Mentis sovietica quaedam! Conatum hominem in cog- num, in servum ordinarium vertere!
  Witcher non arguit. Illa tacuit, fenestram intuens blank. Nunc comminatio cladis URSS multo magis tangibilis facta est. Evenit ut etiam Moscuae ab excursionibus aeris non defendatur. Saltem satis praesidii non habet ut magnam populationem aeris sustineat!
  Bene, bellum in aliquantulum differens... Verum, in proeliis Stalingrad, Germani etiam in aere principatum habuerunt, sed victoriam optatam non attulit! Quamquam commodum erat Krauts non ita magnum esse! Post omnes, nova Soviet aircraft semper ad frontem pervenit! Sed dicendum est quod disciplina inter gubernatores gradu certaminis valde inferior fuit. Most newbies had no more than 8 hours of flight time. Hoc minus magnum est, praesertim cum Germani usque ad CCL horas soleant habere! Quamquam Germani Stalingradum propositum ad CL redegerunt, nunc cibus copia multo facilius factus est. Autem, cessum permulta novarum aircraft problematum tam Krauts creabit.
  Viam nuntiaverunt complures cives US inter bombers demissos captos esse. Ille non mirum omnino! Luftwaffe non satis gubernatores ad novos bomberos, voluntarios invenerunt!
  Miror quomodo mandatum Sovieticum ad hoc respondebit? Ceterum nihil ut Berolinum perveniam? Bombers longi-range opportuna in USSR non explicata sunt, exceptis his P-8. Novissima aircraft, cum velocitate ultra 400 chiliometrorum per horam et anno 1936 creata est, evidenter evasit. Praeterea Berolinum oppugnans, sine praesidio aere movebitur, et Germani eam planis suis excipere possunt. Ceterum radaros valde bonos iam habent qui motum volans in Berlin versus notent. Etiam tempus parat satis ex his machinis ad oppugnandam Germaniam producendi. Germani non sunt infirma natio et artes amantes! Verisimile sunt ipsae nationes in Europa vel in mundo vel maxime disciplinatae et ordinatae! Difficillimum est solum vincere et secunda fronte etiam cum Iaponia infirma.
  Optimum quod in hac re fieri potest est cuneum inter socios et Germaniam agere. Sed quomodo hoc facere? Beria iam monuerat eam facere simile destructore ab Americanis acceptum. Fieri bona potuit, sed Anna tempus non habuit.
  Quod si non fatum, sed ingratum post gustum adhuc rodit. Ut si forte ante diem venisset, omnia diversa essent!
  Sed impossibile non est! At illa quamprimum ab Beria iussum accepit!
  In genere, Lavrenty Palych magister est provocationum. Iaponia Peru Harbor non sine eius participatione oppugnavit!
  Ita res est, quasi forte, intelligentia Terrae Solis orientis in possessionem documentorum de US consilia mittere ad seriem praecavendi percutientis utentes vehiculis vehiculis, in iis quae in Peru Harbour fundantur!
  Praeterea Americani stulti Iaponiam ad bellum provocaverunt, una cum Britannia commeatum olei et aliarum materiarum crudarum imponendo, sed ipsi ad bellum parati non erant!
  Re vera, Civitates Foederatae anno 1941 copiae sufficientes, praesertim in praediis, non habuerunt ad bellum cum Iaponia. In MCMXL solum 400 piscinas habuerunt, et notitia de MCMXLI est absconditum, sed verisimile est plus quam mille eorum etiam tunc fuisse! Ita Americae bellum insilierunt, omnino imparati! Bene etiam Iaponia non armata est. Si circiter duo milia lacus et sesquialtera haberet, et levia, exempli gratia, nulla longi temporis aviatio!
  Itaque gubernatores fortissimi Terrae Solis orientis in USA non bomb! Sed iustus got daturam! Et nunc in USSR ulcisci statuerunt, pedites imprimis confisi, somniantes iterationem successum temporum Nicolai II Tsar!
  Taedio factus est magus et coepit cantare;
  Quam difficilis est vita, Domine, heu!
  Tu ipse coronam spineam induisti!
  Non, non flare caput meum
  Novus dies nobis difficultates promittit!
  
  Somnia protinus in pulverem dispersa ;
  Crudelis vermis ardore rodit!
  et dolor et dolor in oculis tuis, etc.
  Quid refrenare nemo valet!
  
  Sed quid potes, Deus?
  Cum ipse crucem Golgotha!
  Somnia de felicitate sunt fallacia;
  Viduae rugiunt et gemunt!
  
  Nulla est terra atrocior mundo;
  Sciagraphia belli, penicillo sanguine tegitur!
  Spuma hysterica aetheris;
  Telam statim frange!
  
  Et si vis vitam meam;
  Tunc misit me Deus in Gehennam!
  Etiam te amo,
  In progressu credo in commutatione!
  
  Credo hominem
  Ca- tior et altior!
  Quod finietur passio saeculorum;
  Erimus sicut frater omnipotens.
  
  Quid praecipiemus?
  In multitudine navium stellarum!
  Fortem exercitum,
  Fortius lucebit quam Quasar!
  
  Vita non egredietur
  Et quisque erit human!
  Sine fine anni radius;
  Immensa et beata aetas!
  
  Communismus fiet verus
  Crede melius erit quam videris!
  Progredior, sursum, non deorsum;
  Sit gaudium - nulla tristitia!
  Vedmakova carmen complevit et "Emka" tandem Vladivostok intravit. Gubernator urbem curiose aspexit. In Vladivostok auctum notabile factum est, quaedam aedificia fumantia, iunctiones exstinguendae in plateis laborabant, multae eleifend cum scopulis, ligonibus, et aliis instrumentis ad incendia restinguenda.
  Avus dixerat;
  - Sub tsare etiam iuvenes laboraverunt, sed sine risu et studio! Etsi non multo alacritate pervenies!
  Witcher objecit;
  - Si industria est machina oeconomiae, tum studium est cibus magno numero octane!
  Senex laetus annuit;
  - Bene loqueris, puella!
  "Emka" prope aedificium praesidis substitit et prope Vedmakova ex eo cucurrit. Illa vere voluit in equo alato reverti.
  Puella officium pulsavit ad citationem missam. Sopitum vox secuta est:
  - Venient in!
  Ingressa magus, humerosque superba levans. Vir uniformiter colonellus NKVD in cathedra sedit. Talis calvus et ingratus homunculus. Triste gubernatorem interrogavit:
  - Plenum nomen!
  Puella cito respondit:
  -Anna Petrova Witcher!
  Colonellus addidit:
  - Militaris dignitas?
  - Air Force Maior et Heros Unionis Sovieticae! - Gubernator superbe dixit.
  Colonellus telephonicum sustulit et breviter dixit:
  - Air Force Major Witcher iam advenit!
  Deinde ad puellam se convertit.
  - Quomodo sentis? Spero te sanus es?
  Gubernator dentes denudavit;
  - Bene sentio! Promptus ad pugnam sicut leaena!
  Colonellus adnuit;
  - Magna! Puto the Japanese will appreciate it!
  Tumultus, crepitus ocrearum et sex gregarii operarii praecipui, cum homine singulari uniformi, in officium irruperunt. Jussit;
  - Pone manicis hunc furem!
  Confusus venefica;
  - Quid est hoc aliud?
  Colonellus latravit;
  - Et ille! Deprensus es, civis Witcher! et tu in carcerem mitteris!
  Vir singulariter uniformiter monuit;
  - Haec mulier optime pugnare novit! Cavete igitur!
  Risit venefica;
  - Ego non deligi nostrorum fortium egestas institutionum! Vocate Beriam et aperi hanc errorem simul!
  Colonellus contemptim stimuit;
  - Ecce alius modus est ut Beria distrahatur! Dimittite eam in carcerem, et cognoscetis eam.
  Maga adnuit;
  - Fortis sum Unionis Sovieticae et investigatio, utique, quale sit, sed cum Beria velocior esset! Volo aeroplanum quam celerrime in potestate esse!
  Colonellus consolatur;
  - Per bellum nemo diu morabitur! Auferte eam!
  Vedmakova sine resistendo ambulavit et paulum modo a capistris decurtata est tormentorum exemplar machinae correptae quae speculatoribus instructae esse coeperunt. Tum me in atrum infundibulum infodiunt ac fugant. Anna Petrovna tranquillitas erat, ream de se non sensit, et probabiliter NKVD cognovit de speciali eius relatione cum Beria, ut eam exponere vellet. Etiam interest ut carcerem visere. Verus homo debet filium suscitare, militare in exercitu, et in carcere servire tempori! Ita forte bellator! Multi clarissimi homines in carcere erant: Stalin, Lenin, Hitler!
  Carceres non longe ab officio praesidis locatus est, ergo Vedmakova extractus est et in atrium ducitur. Ibi canes irati fremebant, parietes lapidei carceris, XVIII saeculo constructi, hebetes et cinerei erant. Puella concitationem involuntarium sensit cum educta intus et per corridors ducta est. Hic est fenestra adnotatione: quaestiones exercitationis:
  - Praenomen, cognomen, patronymicum, genus!
  Tum dextram in tegulatae locus. Ibi ad mensam sedit eunuchus in NKVD uniforme et corio amictus, et cum eo medicus in tunica alba et duae mediae anus chirothecae tenues chirothecas trahentes manibus suis.
  Praesidio comitante Vedmakova celeriter, cum exercitato motu, mani- culos ab ea removit. The officer iussit;
  - Deponis amictus!
  Miratus Witcher;
  - Quid est?
  Tribunus placide iteravit;
  - Dixi, tolle vestimenta tua. Quaerere et inquisitionem personalem sunt facienda!
  erubuit puella;
  - At hic sunt homines!
  The officer in latrante PRAECINCTORIUM;
  - Possumne te adiuvare! Age, solve pannos, meretrix!
  Vedmakova tremuit, recordata est quod, cum in carcere positus esset, inquisitionem personalem esse faciendam et vestimenta eius exuere coepit. Mulieres eam acceperant et omnem commissuram diligenter persensit. Discessit in tantum panties, Witcher turbat, sed latrante ministro;
  - Et pantias tolle, bitch! Quaestio completa erit!
  Relinquebatur ante aliquot viros omnino nuda (stabant commeatus, qui ad pugnam inire nullo momento parati erant), puella erubuit et manibus eam tegere conatus est.
  Illi eam duram in clunibus cum arundo percusserunt;
  - Tradat, bitch!
  Maleficus coaxavit, sed pertulit. Et cum completa esset vestimenta eius, et discerprentur ocreas eius, praecepit eunuchus.
  - Nunc te ipsum coerce!
  Feminae custodes a capite inceperunt. crines cum chirothecaeis digitis sertis, dein auribus inspiciebantur, etiam utentes lampadio quodam fistulae. Retractae pluries aures, inflexae et inflexae. Tum nares inspexerunt;
  - Tussis, quaeso! Id est, fortius!
  Nasus puellae oppressus est. Hoc secuta est oris inspectio. Erat omnino insuavis, asperae manus linguae pressae, singulae subinde eam retrahebant, tum durius evellebant, etiam paene discerpebant.
  Dixit lictor;
  - Nos diligentiores esse debeo! Posset esse speculator!
  Custodes suos digitos dentibus premere coeperunt, impletionum reprimentes in quibus magni momenti notitia occultari posset. Witchakova humiliatum sentiebat et conspuit, heros eius, URSS, meretrix quaesita est, nec quicquam defuit. Tunc manus glomeratae feminarum nudas puellae mammas sentire coeperunt. Hoc illi subigentes, singula millimetre sentiebant, et lampadio monstraverunt. Ubera puellae perfide tumescunt, et durius ac durius custodes premebant, deinde coaxaverunt:
  - Minime! Ecce mundus est!
  Deinde umbilicus et digiti examinati sunt. Retractum umbilicus retortum, tum tortum acus perforatum. Digiti non minus diligenter examinati sunt.
  - Et nunc investigatio gynecologica! - lictor iussit.
  Custodes iussit;
  - Inclinate pedes et pandite, quaeso!
  Mirum illud quod secutum est, cum globus chirothecae manus durius puellae sinum intravit. Ingemuit magus dolor et humiliatio. Et manus dure effodit in speluncam ubi mulier thesaurum suum pretiosissimum servavit, quod erat molestum et anxium. aliquantulum puella vellicavit, et magistratus cavillantes mussat;
  - Reprehendo quam diligentissime! Ceterum in intimis locis exploratores plerumque documenta occultant, et interdum parvae notulae satis magnae notitiae inveniunt.
  Unus carcer ab altero substitutus est, post quem inquisitio acerbior et rudior facta est. Witchakova intellexit se solum velle humiliare eam per inquisitionem in tormenta convertendo.
  Nec minus asperum ani examen fuit, et intestinum et hostilis magna adhibita. Gubernator vero videtur graviter suspectus. deinde digitis iniecta, crura et pedes parva res visa sunt.
  Sed hoc ibi non finivit: praefectus iussit;
  - Nunc ad x radius ventriculi! Non multum poterat deglutire!
  Bene, non multum dolet. Medicus hic adfuit, omnia diligenter examinavit, etiam cor et pulmonem. Denique antecedere dedit:
  - Munda est et omnino sana!
  Murmurat irata lictor;
  - Pietas est usquam eam mittemus! Sed claviatur pro nunc!
  Gubernator humilitate obstupefactus oboedienter ambulavit ut automatum. Manus veneficae fuco illitae sunt et in charta diligenter expressae. Sequuntur omnes mensurae variae, photographing in figura, faciem plenam. Coegerunt me nudum diu stare, omnia signa, cicatrices et talpas in corpore meo rescribere. Post quam imbre frigido lavata est, quod tamen in URSS usitatum erat, non solum captivorum, qui vestem carceris dabant.
  - Indue, canis!
  Toga erat saccus ex sacco factus et numero carceris intextus. Puella calceis non dabatur, ut videtur superfluum deliciae pro inimicis populi, unde eam ad cellam vix velatam acceperat.
  Comprehendit missa mox facta, in carcerem truditur et murmure. Vitchakova in angustam caveam coniectus est, ubi iam plus centum feminae erant, maxime puellae e militibus et servis. Gubernator cum in cellam delatus est, unum gradum capere non poterat, vinctus totam pavimentum conprehendit. Valde obscura erat in cella, fenestra conscendit, erat referta et valde odorata, ut videtur situla non diu exempta.
  Puellae erant nudae et quaedam nudae omnino vestimenta sua tulerunt. Ex eis multi delirant et aquam petiverunt. Witcher substitit et quaesivit;
  - Unum gradum capere non possum! Quo ibo!
  - Ubi te adduxerunt, et ibi morati sunt! - iussit e tenebris, probabiliter natu maximus in cella. - Non est nobis hic locus.
  Witcherova, animadvertens hoc stolidum esse, quaesivit adhuc;
  - Quid sunt puellae?
  Sequuntur voces:
  - Ita hic 58. aut etiam sine criminibus! Quid tibi est?
  Witcher iocatus;
  - Sic rapuit Beria!
  Risus amicae et exclamationes puellarum auditae sunt;
  - Ita est, nostra est!
  Quis de tenebris.
  - Non satis est Beria pendere!
  Minax vox interrumpitur;
  - Vixi! Itaque iam plus quam dimidium mille homines in area emissi sunt! Possumus etiam deambulare cum tota cellula!
  Latrantis venefica;
  - Non, si me ad supplicium sumpserint, ego non acquiesco!
  . CAPITULUM N. 8
  Oleg Rybachenko clarius cras una cum puella Margarita Korshunova dimicavit.
  Pugnatum est in Stalingrad. Perampla virtute pugnatum est. atque aterni cedentes hostibus non cogitabant.
  Sed vires impares erant paulatimque Nazis promovebantur. Sed tardissime lecticariis aditus in domos vicosque cum cadaveribus mercennariorum.
  Moscoviae circumventum est, sed adhuc pugnatum est. Habebat etiam suas puellas pulchras. Qui vere heroes sunt.
  Oleg Rybachenko et Margarita ignem in Stalingrad commutaverunt. Eodem tempore puer AI aliquid componere conatus est.
  Candidatus praesidentialis Alexander Lukashenko comitiis Belarusianis interesse non licuit. Id reprehenderunt quod subscriptiones cathedrales Slavicae subtraxerunt. Quam ob rem non sex candidati, sed quinque erant. Praecipuum certamen explicatur inter Zenonem Pozdnyak et Kebich. Pro-Russicus Kebich et moderatior ad alterum circumagendo parum proficiebat. Et deinde cum magna differentia Poznyak anti-russicum vicit.
  Lukashenko protestatus est se illicite remotum esse. At in communi nihil praeter strepitum.
  Kebich fidenter admodum vicit. Et factus est primus praeses Belarusian.
  Mox Belarus zonam rublem intravit. Res oeconomica in crisi manserunt. Satis pecuniae erat. Patria autem erat in zona rubea.
  Kebich proposuit processum integrationis cum Russia. Leges convenire coeperunt, apertis terminis, oeconomia adunata. Corpora supranationales creata sunt.
  Anno 1999 nova comitia praesidentialia in Belarus facta sunt. Oeconomia in magno discrimine post defectionem Russiae facta est. Sed influxus communistarum multum crevit. Lukashenko cum omnibus dimicavit et suam partem non creavit et ab aliis copiis repellebatur. Praecipuum certamen factum est inter Kalyakin et Kebich. Zenon Poznyak popularis hoc tempore amiserat. Just like the Belarusian Popular Front as a whole.
  Communistae fortior factus est.
  In Russia etiam historia paulum immutata est. Zyuganov suffragia praesidentis aliquantulum consecuta est, quamquam vincere non potuit. Lebedus secretarius Consilii Securitatis per duos menses diutius servivit. Sed in genere hoc non ita est. Maxime interest quod Chernomyrdin non dimittitur. Quam ob rem primus minister etiam post defaltam permansit. Kebich autem, quamquam auxilio Chernomyrdin, secundo circuitu tamen amisit, et Kalyakin praeses Belarus factus est.
  Et in Russia, postquam Yeltsin discessit, Chernomyrdin praesidens factus est. Oeconomia Russiae iam crescere coepit et Viktor Stepanovich, etsi magna difficultate, adiuvante Zhirinovsky, qui tertium locum cepit Zyuganov vicit.
  Ita in Russia Chernomyrdin praeses factus est, Zhirinovsky secretarius Consilii Securitatis factus est et primus assistens praesidentis. Putin hucusque in extremis finibus remansit. Zyuganov caput oppositionis. Primakov adhuc minister rerum exterarum est.
  Ibant igitur omnia secundum consilium. Kalyakin processum integrationis continuavit, sed nondum uniens. Oeconomia crescere coepit. Chernomyrdin bellum in Chechnya duxit. Locutus sum cum Maskhadov. Et tandem ibi stabilitatem assecutus est.
  Iam Chernomyrdin proximos comitia facile contra Zyuganov vicit. Kalyakin etiam facile ad secundum terminum electus est. Omnia ad plus minusve teres. Oeconomia Belarusiana crescebat.
  Sed Kalyakin non currere ad tercium terminum. Huic successit Novikov collega eius.
  Chernomyrdin non currere ad tercium terminum. Chernomyrdin successit Zhirinovsky. Hic, sane, multo moderatior factus est, sed auctus pressionis Belarus - accessionem ad Russiam postulans.
  Novik restitit. Quam ob causam factum est in sanctionibus.
  Zhirinovsky erat rigidior et durius premebatur... Quam ob rem copiae pro-Russicae in Belarus referendum tenuerunt, quod cum gravi discrimine oeconomico incidit. Et pars Russiae Belarus factus est. Quae confirmaverunt sentientes anti-Occidentales.
  Anno 2014, Zhirinovsky, occasione adhibita Puellae in Ucraina et Yanukovych eversione, turmatim mittuntur. Exercitus Ucrainae pugnae capax erat et Russi eum exarmaverunt. Yanukovych et Rada ad gunpoint referendum nuntiaverunt. Russia huic rei publicae adiuncta est.
  Ut Ucraini ad minus rebellarent, Zhirinovsky caput Russiae Kyiv moverunt. Idque movit eventus referendum. Vladimir Volfovich ipse, in proximis comitiis praesidentialibus, triumphans ad tertium terminum electus est, omnibus restrictionibus in referendo sublatis.
  Alexander Lukashenko secessit et in oblivionem venit. Putin praeses FSB usque ad 2012, cum sexaginta annos natus esset. Et Zhirinovsky, qui bigas renovare amavit, eum non restituit cum praefecto capax quadraginta annorum. Dux Belarus, qui Novik substitutus est, etiam iunior factus est.
  Russia autem sub Occidentis sanctionibus venit, sed non nimis significantes. Zhirinovsky in Syria et Iraquia pugnavit. Suam rempublicam in Kurds creavit et plerumque firmius egit quam Vladimir Putin. Praeterea Russia impetum missile in Arabiam Saudianam immisit et pretia olei acriter augebat.
  Tum magnum bellum inter Iran et Civitates Americae Unitas incepit. Quibus adhuc pretia olei inflata. Interea Russia cepit et annexavit Civitates Balticas et Moldaviam. Tum, adhibita tumultu in Kazakhstan post Nazarbayev discessum, hanc rem publicam in sua circulatione comprehendit.
  Referendum etiam habitum est, et Russia aliam provinciam acquisivit.
  Reparatio URSS paulatim processit.
  Anno 2020, Zhirinovsky testimonium suum quartum terminum praesidem Russiae renovavit. Nondum habebat propositum.
  Russia autem per Mediam Asiam ferebatur. In Uzbekistan, Tajikistan, Kyrgyzstan, Turkmenista, copiae Russicae apparuerunt et referendae sunt de conjunctione Russiae habita.
  Ita res publica intra priores fines USSR restituta est.
  Sed hoc Zhirinovsky satis fuit. Is sine praeiudiciis supervacuis copiis Finniam occupavit. Ibi, utique, cum prope centum centesimis eventibus habito referendum est. Et sibi iungens eam.
  Ita Russia suam remeavit. Relationes cum Sinis aliquantum deteriores fecerunt ob vindicationes Portus Arthuri et evictionem Crocorum ex Sibiria.
  Sed nunc Sinae blaterare contra Russiam veritus est.
  Sed in Alasca erat res militaris, et copiae Russicae eam occupaverunt. et in Russiam rediens referendum tenuerunt. Eodem tempore Americae Alaska in Russia venditionem pacti invaliditatem agnoscere coactus est.
  Sic...
  Oleg Rybachenko restitit et iterum fusa.
  Puer erupit ac deinde grenade nudo pede proiecit. fascistas et tweeted dispersit;
  - Invicti sumus!
  Margarita etiam rupto accendit, nudo pede grenade proiecit, Fritzam oppressit et exclamavit:
  - Ac semper unita!
  Pueri fortissime pugnaverunt.
  Puer iterum in hostes impetum facit. Grenade nudis digitis in vestigio projecit. Quam ob rem duo lacus conflixerunt. Oleg Rybachenko cecinit:
  - Gloria tibi, terra Russiae nostra;
  In nomine sanctae Russiae,
  Carum consilium familia!
  Puella grenade nudo pede iterum proiecit. Illa duodecim fascists iecit et cantavit;
  - Est bos in monte;
  Valete filii!
  Puer ruptis accensis, Krauts metit et pipiavit;
  - Patria in corde meo;
  Feliciter ianuam aperiemus!
  Tum pes pueri grenade proiecerunt. Is est Guido, qui vere letifer exitii baiulus est.
  Margarita quoque sagitta subtilitate colossa est.
  Puella cepit et cantavit;
  - Non, vigilans non marcescet;
  Vultus falco, aquila -
  Vox populi manifesta est.
  Susurro frangetur ab angue!
  Puella nudo pede tasque iactans eam cepit et pipiabat;
  Stalin vivit in corde meo
  Ut non cognoscamus tristitiam -
  Ostium spatii apertum est -
  Super nos stellae scintillatae!
  Et puella risit. at illa fascists ruptis accendit. Ordines suos prosternebat, et diruit;
  Totum mundum credo excitare -
  Finis erit fascismus...
  Sol splendide fulgebit;
  Via communismi illustrans!
  Iterumque puella pede nudo grenadam detrectat. Hitler propellentibus in se lacus.
  Natasha etiam pugnat. In Stalingrad, puellae simpliciter sunt heroes.
  Et fortiter sibi cantant;
  - Patria mea est tenebrae universi;
  Incursus inimicorum meorum comminuere possum...
  Dies sine te ire non possum,
  Paratus sum tibi vitam meam dare!
  Et Natasha iacit grenaden nudo pede suo.
  Zoya dehinc ignes. Puella pulchra in bikini. Ille irruptionem dabit et fascistas demetit.
  Et tunc peremptor munus nudo pede fugiet.
  Zoya canebat dentes denudans;
  - Amo inimicos perdere! Talis puella!
  Atque iterum nudis digitis decor incipiet interitum.
  Tum quoque Aurorae. Cana diabolus fascistas etiam percutiet.
  Et grenade nuda pede immissa Wehrmacht milites trans glaream illinet.
  puella stridore;
  - Tili, tili, trawled, trolled...
  vires habeo fascistas;
  Vix nunc possum negare!
  Et rursus germen figit accuratius.
  dehinc Svetlana ignes. Quae etiam sarcinam explosionem nudis digitis proiecit.
  Bene, Krauts obtinuit.
  Puella saxum bellator est.
  Et quomodo cantat;
  Glorificabitur Rus' super Terram.
  Semper habemus somnium!
  Et quattuor puellas fascistas feriunt et quomodo te percutient. In genere sunt sicut sancti ex agmine angelorum mortis. et Nazis in Stalingrad pervenit.
  sed durius et durius ac durius.
  Stalingrad nunc sustinet, sed Nazis Sukhoi capere potuit. Classem quoque navalem validam habent Nazis. Captae sunt naves Britannicae.
  Ad literam cicatricem totam oram. Turci autem ab austro proficiunt. Hoc est questus valde FORMIDULOSUS.
  Natasha et puellae eius ex Sukhimi in Stalingrad volare poterant, planum plywood Germanicum capientes.
  iam enim in Stalingrad. Sicut, quamvis difficile, hanc urbem non tentas, Nazis eam non capis.
  Nudo pede Natasha iacit munera letifero, lacerans Nazis in viscera, cantat:
  - Mirum erit vita nostra!
  Zoya grenade nudo pede iaciens adiecit denudans dentes:
  - Si utique vincimus!
  Et puella movit papillas coccineas.
  Aurora incendens, fremuit;
  - Et glorificetur Patria nostra!
  Et occisorem etiam praesentem digitis nudo mittet. Is adversarios opprimet et stridebit;
  - Gloria magnae Rus'!
  Tum Svetlana aciem arripuit et eam erudivit. Centum nazis excisi. Tum nudo pede grenadem dejecit, et diruit;
  - Ad novum lumen scientiae et prosperitatis!
  Quattuor puellae rursus pugnant neque nasum demittere possunt.
  Natasha sarcina explosiva duobus pedibus nudis sustulit. Et totis viribus suis misit illud in piscinam Nazi.
  E-75, damnum acceptum, restitit et fumigans incepit.
  Natasha cecinit:
  - Rus' risit et clamavit et cantavit;
  In omnibus aetatibus, id est cur Rus'!
  Deinde Zoya interfectorem adstantem nudis digitis accepit et immisit. Et stans alius piscina Nazi, effossus est.
  Zoya tweeted:
  - Imo futurum nostrum est!
  Gloria magnae Russiae!
  Aurora gun machinam accendit. Multum fascists metit. Tum dixit aggressively;
  - Gloria heroibus USSR!
  Et pede nudo iactus grenade iterum volans emittit. Haec est puella rufa. Simpliciter invictus terminator.
  Quam Svetlana in se suscepit et Nazis oppressit. Et succidit eos quasi faeneator acutus.
  Tum tweeted:
  - Gloria terrae Russiae!
  Et a nudo pede iactu talis grenade volat letalis ruptio.
  Belliger occumbo;
  - Pro Imperio Sovietico!
  Natasha, figens, dicit:
  - Pro maximis imperiis!
  Et iterum a nudis pedibus volat id quod ingenti cautione fascistas necat.
  Et puella cantat;
  - Gloria Patriae meae -
  Russia gloria!
  Zoya quoque nudo pede proiecit grenade. Nazis massam abscidit et diruit;
  - Magna Russia - magna gloria!
  et conniventibus sociis.
  Puellae paene nudae sunt. In bikinis, perusta, muscularis, pulchra, curvy.
  Quam blandae puellae cum paene nudi sunt! Et cur alia vestimenta sunt?
  Mox Aurora strenue prodeunt. Nudoque pede proiicere quod Nazis necabat.
  Tunc canet;
  - Pro patria magna!
  Svetlana incenditur. Illa succidit fasciculos et tweeted;
  - Pro magnis rebus gestis!
  Et nudo pede grenade potuit. Et iterum Nazis vix.
  Bene fecisti puellae Russicae. Ii homines summae aerobaticae sunt.
  Et tunc sunt gubernatores: Mirabela et Anastasia. Modo ut plaudent Krauts.
  Ita fugiunt catervae Hitlerarum a talibus puellis.
  Feminae bellantes in Yak-9. Raeda outdated esse videtur. Sed perfacile. Quamvis sit inferior Luftwaffe in celeritate et armamento.
  Puellae unum tantum 20mm tormentorum tormentorum et machinae tormentorum habent, versus ME-262 cum quinque 30mm canonibus.
  Sed Mirabela lepide discursum accipit et post vulturem volucrem fascist. Et figit eum. Metallum pulsat, hostem urit funditus.
  Tunc Mirabela cecinit;
  - Altior ac superior;
  Aves volantes sicut aves...
  eversis fascist tectis;
  Et virtus militum extra fines est!
  Et hic Anastasia ibit et calcitrabit Nazis. Termino puella est.
  Hitleris latronum facies contabescet et stridore;
  - Magna gloria Rus'!
  Ipse etiam nudo pede pressit pedals. et alius Messerschmitt cadit.
  Puellae in panties solum pugnant. et ipsum bonum sentiunt. Celeriter infirmioribus tormentis volitant. Hostium ictus evitant.
  Mirabela , Fritz , stridore ;
  - Nemo corvus, nos vincere non potes!
  Et rursus bellator exit ad distantiam homicidii.
  Et apparatus Hitler novus cadit.
  Puella discalceata novit quid agat. Et magna.
  Hic fascist eminus tegere conatur bellatorem. et discedit. Et aliquo miraculo ad caudam hostium.
  Fritziumque pulsat, stridorem;
  - Nihil impossibile est Rutenis!
  Rursumque bellator perditam vicem facit. Et alius currus infixit, infixit.
  Mirabela tweeted:
  - Vere pax Russiae facta est!
  Et iterum quomodo eveniat. At quomodo hostibus cedet!
  Anastasia etiam currus Germanorum et clamoribus ferit:
  - Glorificetur omnis terra nostra, non fraus sit nobis.
  Puellae magis ac magis separantur!
  Quid cum illis agere potest? Nisi pugnax tempestas est!
  Pressius, ne turbo eos superare non potest!
  Natasha interim pugnat et cantat;
  - Pro Russia pugnabimus!
  Nudo quoque pede grenam lethalis qua- les deducet.
  et Nazis metallo et cruento cibos comminuet.
  Mortiferum quoque et candentem cum nudo pede mittet Zoya, et saliens dicet:
  - Et novus ordo communismi per totum mundum!
  Dentes nudat.
  dehinc duros urit Aurora labores. Ipse iaculans, fascistos et stridore metit, dentibus denudans;
  - Ad assequendum!
  Et a nudis pedibus venit aliquid quod obstaculum frangere possit.
  Ac deinde in pugna Svetlana. Talis est interfectrix puella.
  Etiam flava est. Quam lacerat fascis... Tum volat nudo pede funestus praesens. Nazis conteret et in flammas diabolicas convertet.
  Terminator puellae sibilabit;
  - Gloria verbo meo honoris!
  Komsomol verbum!
  Milites fascistas iaculantur. Eas feramus ut canes rabidi.
  Hae puellae Terminator! Et perdunt Nazis, quid daemones!
  Natasha dixit cum pathos:
  - Pugnabimus pro socialismo;
  Pro nostra Soviet Russia,
  Ad novum magnum ordinem!
  Et iterum funesta fugit nudo pede praesens.
  Zoya etiam strenue agit. Fascists destruit. Et non demisit eos. Ac nudis pedibus propeller strepitant.
  Bellator dicit ardenter;
  - In nomine sacre Rus';
  Russia glorificabitur!
  Et iterum pugnat pugnator cum furore.
  Dein, nudo pede mortis mittit Aurora donum. Quomodo fascistae in omnes partes dispersae sunt. Et dicit cum ira;
  - Ego sum mundi pugilatus fortissimus!
  Et tunc Svetlana aliquid homicidium et perniciosum deducet. Et pes eius nudum tam leve est.
  Et concisa manu bellator;
  - Sum fortissimus in mundo,
  Nazis in latrina bibemus -
  Patria lacrimam non credit;
  Et mala oligarchi cerebra dabimus!
  . CAPITULUM N. 9
  Gravibus proeliis communicatus, Vedmakova per aliquot dies vix obdormivit, ideoque, quamquam extremae condiciones angustae in cella carceris, torpentia et fetor, paene statim obdormivit.
  Somniavit se in Medi Aevo se invenisse et servum tumultum ducere, Spartacum quendam in alam esse! Post primam felicitatem, fortis bellator puella muscularis rebelles congregavit et duces suos deligendos obtulit.
  Witcher, ut expectat, caput est magnae cohortis, et proposuit potentem virum Turan primum vicarium suum.
  et hic servi unanimes fuerunt. Tunc electi principes sunt. Ratio decimalis est simplicissima et Witcher decrevit nihil esse complicatum.
  Armati tropaeis et blattam cochlearum capientes (in somno gravi subconscious subconscientiae Vedmakova luserunt), iverunt.
  Ad auctoritatem eius confirmandam et crura extendenda, Witcher pedibus ambulavit, ut feles movens. Tum puella currit, sentiens pusillas et acutas saxeae viae cum plantis nudis. Sed belliger non attendit dolorem, sed ante omnes erat. Quod evenit, frustra non fuit. Tres hostes in insidiis latebant, et praeproperum terrorem movere possunt. Dux de rebellione arborem conscendit et de inimicis suis insiluit. motus ejus erant sicut saltatio hybridarum tigrium et aspidis, clamor levis, et tunc abscissa conticuerunt capita.
  - Haec quomodo resistentia frangam!
  Vedmakova ludo publico resistere non potuit, capita abscissa servis ostendens. Fremitus approbationis in responsione.
  Mox praedia cum arbustis apparuerunt. Domus exsculptae sunt vera palatia cum ornamentis et statuis. Fontes passim conspicui sunt. Ab una statua in effigie Jovis cum papilione alis et ore in ventre, cruribus et pectore: septem rumpite verberabant. Agri sunt divites, pingues, aurei bombicini instar, grani cum spicis magnis, ciceris et aliis rebus. Multi servi eis laboraverunt. Erant tam viri quam feminae, tum multi pueri. Scilicet episcopi, custodes. Sed in communi, utique, plura servilia et batilla et ligones sunt.
  Witcher signum domicilium cito ancillis insutum excitavit: Cum imagine Gladii et Ho! Servi alii impetum fecerunt.
  Intérim complures servi et ancillae pendebant de contis, manus et pedes confixi clavis. Videtur quod filii iniustitiae isti ad tormenta damnati sint. Videns appropinquantes liberatores, puella crucifixa subito forti voce clamavit:
  - Venit retributio, verberate dominos!
  Dux veneficae, ut semper, antecedit. Cochlea eius blattam erexit et duos custodes statim addicitur. Reliqui cedentes, unus ex illis perterritus, etiam in suam hastam concurritur. Intestina de ventre fracto prodierunt. Puella risit;
  - Infirmi estis milites, si equum timetis!
  Miloslava, qui armiger eius factus est, in dextra manu, in manibus puellae secures pugnavit, sicut novacula artificis tonsoris. Ita pugnatores praeclare caedit.
  Turan non cessit aut. Prosternens lapidem, qui pectus militum fregit et pugnam intravit. Apparebat laborem profuisse, non musculi molae. Verum, Witcher ocius movetur.
  servi ab opere destiterant, sed nondum proelium inierant. Confusi videntur. Verum idem puer inquietus, ad pueros laborantes saliens, clamabat;
  - Vos ignavi! Quisquis post me est fortis, quisquis sine me, porcus est pediculus!
  Pueri primum respondent. Discurrunt praefecti. Hic est unus homo circiter quattuordecim qui suum "custatorem" sarculo ita percussit ut caput eius explosum esset ut cucurbita. Laborabat, et ceteri servi, etiam pudicae et patientissimae puellae, in proelium ruebant.
  Pugnatum est iam tenebrosum, sed maior pars et spes, servorum erat. Qui utique accepere.
  Passum est quod difficile est sperare a puella, quae didicit ante oculos suos. Cacum custodibus, eam premere coepit. Et decepit eum, retraxitque gladium suum et percussit eum in collo.
  - Nunc illud est quod voco quaerunt! - puella iocata. - Cave ne inebriari!
  Prima hereditas cito liberata est, cohors sub oculis nostris crevit. Evolutio autem quasi ignis vorans agros spargens. Venefica inuehitur. Equites ad eum concurrerunt, fere in summum caput ducti. Custodes autem non dimiserunt. Pugnatum est maxime pertinax circa fontem septem- neruorum. Hic considunt equitatum in aciem subsidio miserunt.
  Circumventus undique fortis Witcher. Servata est solum singulari pernicitate cochleae tineae saginatae. Hic impetus apeirian est, et labitur concisus adversarius. Vulnerata autem puella primum in umero, deinde in stomacho, deinde crure paene abscisa est. Tunc Witcher pusillas pugiones iacere coepit. Novacula acuta in oculos, interdum in os. Plurimi autem milites erant ob calorem semi nudum, et talibus militibus pectus terebrare satis erat. Aliquot equites ceciderunt, sed ceteri impressionem fecerunt. Tot erant enses in motu pectinis similes. Ita undique infundunt.
  At Miloslava, Passa, Turan et alii servi ad tempus venerunt. Incisis ordinibus ut tabulettae ambulabant, videas quomodo cadavera avolaverint, servosque armatos totis viribus ad auxilium rapiant.
  Pedites equites, fessi servi doloris ac dedecus ulti.
  - Hostem cinge et elabi ne permittas! - Praeceptum Witcher.
  Servus ante oculos eius cum capite truncato cecidit, sed duodecim custodes post eum ceciderunt.
  - Accipe numeros! - Juvenes ducem seditioni jussit.
  plures servi proelium intraverunt. Visum est quomodo pueri in equis ascenderunt procurrente initio, accurrerunt ad sessores, et dentibus utebantur et lapidibus praeacutis;
  Servi nihil metuere videbantur: ignominiae causa multos annos ultus, cum nemo eos populus Romanus putaret. Multi praeterea ex eis liberi nati sunt, necdum autem protervi odoris obliti sunt voluntatis.
  Finito cohorte "escendo" Witcher se contulit. Obstaculum ultimum grave in via erat puer ex magnis arboribus succisus. Plurimi ibi custodes constiterunt.
  - Quaere fundos et scalas arripe. - clamavit. - Si hoc parum est, fac te ipsum.
  Servi celeriter machinis impetum fecerunt.
  - Gradus latae sint, ut multi bellatores uno tempore ambulare possent. - Witcher demonstravit.
  Caedes in aliis praediis saeviebat. Servi in quibusdam locis ad rebelles accesserunt, sed in quibusdam consuetudine restiterunt. Praefecti celeriter interfecti sunt - hi longe a fortissimis militibus fuerunt. Detinet ultimam arcem resistendi hostibus. Witcher, ut semper, primus murum ascendit. Sagitta aliquoties percussus est, sed dona funesta pugnavit clypeo. Proximus pugnator tantae magnitudinis ictum accepit ut, cum se eluderet, de muro caput calcibus concidit.
  Miloslava milites ad hamum, etiam hostem abiecerunt. Transitus nivei iam milites hostium specie sua fascinavit. Dum illam celeriter anhelantem pectus, cum blandis pectoribus aspiciebant, crura eius in inguen impulit, ac deinde incidebat. Witcher, muros ascendens, sine misericordia concidit. Iam hostes ferociter amiserunt, pluresque servi murum ascendebant. Perruperunt scalae multae, custodesque omnes propulsandi tempus non habebant. In fundo tamen iacentes mortui vulneratique servi, nec sine caede oppugnatio fuit. itaque servus et miles intenti conciderunt ex magna altitudine. Laesi sunt, sed vivi manserunt et se mutuo suffocaverunt.
  Puer inquietus, Witcher cognomen suum oblitus est quaerere, etiam in pariete fuit. Usus staturae parvae se inter crura magistratus desiluit, deinde in asinum utroque pede calcitravit simulque eum sub genua percussit. Volavit, bumping in furca ab adulto servo...
  - Ita deprehensus sum, ut dolore momordi. - Puer tenuem linguam haesit, custodes ludo.
  - O, parve anguis discalceatus! - Pugnator a dextris stans, maledixit et puerum gladio suo percussit.
  Puer hic quoque deflexit et e fistula in oculum suum exspuit. Quam perdite vociferatus est hostis, ordinesque perrumpunt. Puer in caerimoniis non stetit, eumque gladio perfecit. Manus pueri, quamvis graciles, nervos et fortes erant, labore temperabantur.
  Alii etiam pueri pressuram ostenderunt, pugnam instar inferni, crepitantem et iurantem, locutiones frigidiores eligentes!
  Cito murum purgare procurabant, sed paulum intra pugnam trahitur, servorum vindictam veritus, dominis deperibat perdite. Vera ventris obsiti sunt mali adiutores in pugna cum servis rabidis.
  Praecipuus dominus, Sheikh Samuma per subterraneam transitum effugere conatus est. sacculum lapidum et auri secum tulit. Forte habuit occasionem, sed deposuit avaritia. Puella pulchra, Rakhita, et etiam cum colore aeneo, nimis tentationis est.
  - Sequere me canis! - Sciek crinibus rapuit crinibus.
  - Nil opus est, ibo ipse, domine! - Orabat.
  - Non meretrix! ut te porto! - De dignitatibus sadistic grinnis.
  - Sed dolet! - Servus nudas pedes percutere coepit.
  - Cum laverimus, imperabo te crinibus tuis suspendi et incendi. - Sheikh carnivore labra lingebat.
  - Bestia es! Sed amo te, mihi crede!
  Puella prope dominum suum se premebat, quae rostrum immundum ad faciem mundam adhaesit et eam lambere coepit. Tum manu Rakhita pugionem in cingulo sheikh invenit et totis viribus in tumidum stomachum immisit.
  - Hic est tibi pariunt tenebrarum.
  Sheikh peram omisit et capillos suos dimisit. Manus voraginem claudere tentabant: intestina ceciderunt.
  - Creatura! Echidna! - Fremuit.
  - Minime! Quid aequum egi! Quot puellas et viros excruciasti? Liberos etiam infixit, et eos ad postes figit. Haec ultio iusta est! - puella exclamavit.
  - Damn!
  - Dea! verberasti me! - Servus pedem impulit in densum sheikh, ventris sanguinolenti.
  - Ille me paululum verberavit! - Evocavit.
  - At nobilis in me sanguis influit! - servus discalceatus dentes micat.
  - Nihil, meretrix! Turbae rebellionem sedabunt, et tantum cruciaberis, ut tibi angelus videar! - Sciek leaenae vires invenit.
  - Cur plus habent imaginationis quam tua? - puella ei linguam haesit.
  - Satis vobis! Dives vellicavit et ingemuit. - nocere! Affer mihi facifi unguentum.
  - Cur in terris? - Puella cavillans quaesivit.
  - Sacculum aureum tibi dabo. - The sheikh oravit.
  - Iam meus est! Bene, sicut ex caritate, ubi est unguentum facifi? - Subdola puella risit.
  - Nostine vestiarium in figura vaccae volantis? - Dives titubat et lenit.
  - Ita! Vidi tam pulchrum lapillis.
  - Oportet ergo manum tuam in caput mittere, et pixidem unguento extrahere facile potes. Venite super me et praelibatis me. - The sheikh mussat, paene inscius.
  - Etiam nebulo meretur medicinae operam. Exspecta me!
  Puella in cubiculum cucurrit. De divite non curabat, sed tam pretiosum unguentum rarissimum et rebellibus utile esset. Tum invisum lusum tradet rebellibus.
  Servi iam in cubiculum suum fugerunt. Duo ex illis viderunt puellam pulchram seminudus. Guys sani, affectionis foeminae avidus, ad eam festinabant. Puella muscularem multum laboravit, ideoque facile percussorem validis cruribus proiecit et clamavit:
  - si vis pecuniam accipere. Scito modo quod in cella cum sacco aureo est pugnax guy.
  - Non placet irascibilis! - Objicitur ironice guys.
  - At dives est! - Puella me vexavit.
  - Tunc melius est, pugnemus! Ubi cella? - servi garriunt rebelles.
  - Sequere manum meam! - Servus dextera levavit manum.
  Iuvenes, servi nigri ruerunt, ubi pilum eius monstravit. Puella risit et in cubiculum cucurrit. Vasa satis opulenta, sed tenebrarum erant. Atque hic scrinium ipsum ex auro dejectum est. Rakhita, sine bis cogitans, manum in. Illa intus delapsa est et in ipso momento maxilla clausa est.
  Clamavit pulchritudo, novaculae acutae dentes penicillo absciderunt.
  - O quam molestum est! - Clamavit, deinde expressit. - Hoc tam sordidum est!
  Quamvis ferox dolor, puella aestuat manum devincire temptavit. Vitchakova, clamoribus feminarum audiendis, aliquem raptum esse statuit et in cubiculum celeriter irrupit. Vidensque speciem sanguine madentem, exclamavit;
  - Quis hoc ausus est facere? Suam ego asinum traham dignitatem! - In irae idoneum, bellator homo rudis esse posset.
  Lacrimae ex oculis Rakhitae fluxerunt, non tam ex dolore quam percepit, servus non alienus fuit qui pluries vapulavit, sed ex eo intellexit quod iam claudus erat.
  - Ille est! - puella ostendit armarium.
  - Si ita, tum terribilis est! - Witcher renidens insectum vi in caput incidebat. Ictum inflexit compages, et mollius aurum concisa est. Bellator adhuc verberare pergit, donec cupellam in frusta comminuat.
  Puella conspicue palluit, et Passa nivea ad eam prosiliit. Ea arte tourniquet inposita, sanguinem sistit. Abscisam manum Witcherova sumpsit, palluit membrum, sed adhuc calidum erat.
  - Magna! - Non opus est vocare Khirov. Aliquam ille humo. - Belliger sonuit magna.
  Passa quaesivit;
  -Quis tibi dedit ideam hic manum inserere?
  - Samma!
  - Quid posuisti in te? - miratur Witcher.
  - Imo hoc lusus nomen Samuma est. - Correxit puella.
  - Si ita est, tunc debet esse quarteria. - Bellator ocellos.
  - In cella et graviter vulneratus est. Tempus erit te ipsum capere. Si non moritur.
  Witcher penicillo tenere conatus est, cum repente in lubricum lacertae subrepere conatus est. Si bellator a nativitate tam dexter non fuisset, forsitan succederet. Quin etiam caudam non apprehendit, sed collum.
  - Wow, inusitatum magia. Opus est ut Khirov ostenderet.
  Facies puellae vulneratae matte facta est et conscientiam amisit.
  Passa eam in tempore captus est:
  - Puella nervosa, sed formosa! Turpe est, si euncta maneret.
  - Bene, ut spero, hoc fixum esse potest. Solus Khirov alicubi desiderabat, pollicitus est me proximum esse. - Witcher humeros displicuit.
  - Adsum! - Magus exilivit post ianuam. - magia sentio.
  - Et teneo in manibus meis! - Witcher abripitur.
  - Bene, nec malum est! Haec mixtura gelata et lacerta, vides translucens, tria corda pulsans videre potes. - veneficus renidet ille.
  - Cur hoc grave? Puella brachium suum amisit et lacertae jellyfish substituitur. Cogito, quamvis tantae creaturae sollertia, hoc non aequivalens repositum! - Bellator haudquaquam ad iocum propensus erat.
  - Sed una corporis partes innatare possunt, idque minime malum est. Qualem superpotentiam! - Maleficus despiciens callidam.
  - Quid est, quia vitium est? - Witcher non intellexi.
  - Quam dicere! Ceterum iam non animal tantum, sed feminini corporis pars est. Sed animal administrare difficile est. Haec autem pusilla lacerta per rimam quamlibet vel per parietem reptare et elabi potest. Praeterea haec species chamaeleonti fere invisibilis est. - Magus explicare coepit.
  - Pulsar! - Dixit, demonstrans passum ardorem. - Fieri posse non putabam. Praecide penicillum et exploratorem fac.
  - Fit ut clades magnas molestias promittat, sed haec sola est imago futurae victoriae. - Magus animadvertit.
  - Non ergo eam excedere? - Vedmakova declaratur.
  - Minime! In bello virtus et ingenium victoriam ferunt. Ut ferire, prius scopum videndum est, aliter pugnum expellere. Sed, ne quid mali fiat, vulnus medendum est. - Hirovo molliter respondit.
  - puella debilitata non est. Ceterum hoc deformet eam! Potesne illi facere manum humanam quae instar membri veri simile est? - Witcher quaesivit.
  - Cogitem! Forsitan id reficere possum. In genere, magi multo meliores sunt occidere quam sanare. - Khirovo emphasis inculcavit.
  - Hoc assentior! Quisquis stultus claudicare potest, non omnis dolor sanare potest. - Witcher, to be convincing, even twisting her finger at her templa.
  - Multi rudes carnifices - pauci medici tractant!
  Servi Samum dominum traxerunt, is vultus quasi mortuus est. Rakhita resipiscit, vultus molestia contortus.
  - Iterum omnes decepit! libellos suos sine munere reliquit.
  - Ego eum suspendi! - Dixit Witcher. - Ad omnes ignobiles et avaris sit cadaver ejus. Avarus semper largus est lachrymis deceptionis!
  - Rationabile est! Sed quis manui reddet? - puella clamare paratus erat.
  - Hic est! - Dux seditionis indicavit.
  Inclinavit Khirov, funiculum in manibus suis illuminatum.
  - Noli commoveri! Debilitari non potes. Ita Rakhita habebis ut magnus explorator fias. Omnes divites et potentes in hoc imperio vis ulcisci.
  - Scilicet. Noli esse servus, humilis in pulvere. - puella exclamavit.
  - Sic nos iuvare potes! Hoc imperium male administratur, sic gravem gibbosi ratio corriget! - Magus trabem energiae e indice digito dimisit.
  - Mirum! Multum in te industriam video. Et sapiente! Paratus sum te adiungere! - Servus exclamavit.
  - Hoc tibi nocebit, sed praevalere poteris! Sine dolore nulla virtus, sine virtute nulla victoria! - Magus dictus est, monstrans questae philosophicae.
  "Femina sum, quae perferre soleo." - Rakhita adnuit.
  - Cum satis patientiae non habes, cantus adiuvabunt! - Khirov iocatus.
  Omnes ridebant. Witcher erat in mente bona. Victoris initium fuit, quod per nullum tempus terere est. Imprimis oportet exercitum instituere servorum antequam fugiunt. Ita homines sunt quasi ferrum, antequam defervescat, optatam figuram det. Bellator exiit in murum, ascendit gradum et tonitru voce iussit;
  - Canite multitudinem, ut omnes congregentur!
  Passa quaesivit;
  - Mulieres quoque?
  - Ita! omni gladio nobis opus est. Eia age, sed scito nullas fore rapinas, Omnia dividemus aequaliter.
  Coactis servis aliquid temporis sumpsit: nos etiam flagellis utendum erat. Ipsa venefica paucis subvenire coactus est, qui capita non amiserunt et latrocinia compescunt. Puella quinque studiosissimos latrones alapam in aures dedit, atque etiam unius caput abscidit. Cecidit in faciem guttae sanguinis, eas avide lambit Witcher. Laboravi. Congregatio generalis sub luce facum in tenebris habita est. Libertorum milia erant, venefica etiam visu aestimata ad minimum duodecim milia, cum multae earum liberorum feminarumque essent.
  Fecit de summa turri in Detinets. Stabat magus ex adverso, omnemque congregationem continuit. Servi crudeliter abutuntur, infirmi necantur vel necantur. Ita generaliter, si ambitum corporis sumamus, quasi bellatores boni apparuerunt. In eget justo quam. Vedmakova orationem incendiariam dedit. Ea praesertim pertinaciter explicavit magnam liberationem exercitus creandi necessitatem.
  - Unitas, fortitudo, donatio claves sunt victoriae, libertatis, felicitatis! Sine disciplina nullus exercitus, sine exercitu libertatem consequi non potes. Labor fortiores nos fecit, intelligentia multiplicatos libertatem nobis dabit, una cum fortuna felicitatem faciet!
  Simus ergo unus et catenas abiciamus! - Bellator locutus est.
  Servi magno clamore approbaverunt! Unus servus, multis cicatricibus et vultu superbo, tacebat. Obtrectatio eius extrema contemptui expressa est.
  Witcher iterum propositae seditionis ducem unum eligendo!
  - Praefectus est sicut cacumen pyramidis - unum tantum debet esse, alioquin talis structura valida corruet!
  Servi clamabant;
  -Right! Duc nos.
  -Magnus es bellator et dux noster eris! - Improviso puer rexit omnes clamare.
  Hoc mirum Vedmakova: quomodo hoc vel fieri potest. Propius inspiciebat: in manibus infantis simile fistulae, solum crassius, erat. Et ope huius artificii murmuravit.
  - Puer procul ibit! Quod nomen est ejus? - Bellator quaesivit.
  - Dick! nominatim adinvenit. - Passa videbatur.
  - Simplex nomen! - Witcher aliquid magis peregrinae exspectabat plane.
  - Cur multiplicitas?
  -Nos suffragium nuntiamus! - Magus denuntiavit. Vox eius adeo intonuit ut palmae tremerent. - Quisquis in favorem bellatoris Witcher entis ducis, attolle dextram tuam! Votum pro veritate, libertate et honore! Et vita tua talis fiet ut superi invideant! -
  Servi alacres superati prope unanimiter manus in sublime tollunt. Viderunt sicut bellatorem, et unanimitas suadet quod fortasse Khirov hic magicis suis usus sit.
  Nonne verum est quod adventus eius illis libertatem dedit et occasionem sentiendi sicut homines veri. Hoc significat naturale est, ut Witcher salutaverit sicut pluvia in siccitate. Laetitia apparebat in vultuum servorum priorum. Similis erat evigilantes.
  Hic, inter gratulantes, fortis servus, magnifice cicatricibus ornatus, extiterunt. dixit in alta voce.
  - Fuerunt et erunt multi qui ad beatitudinem ducere volunt. Sed habesne ius morale hoc!
  - Quod!? - Witcher os dentium plenum denudabat. Biceps nudis brachiis exstabant.
  - Quis es?! Nobili genere ortus: vel plebeius. Vel fortasse etiam servus fugitivorum similis Zhissor. Multum etiam pollicitus est, sed in palo vitam finivit. Et cum eo XX milia servorum. - Fortis servus eum abscindit.
  - Hic multum a nobis dependet. Cicatrices in te video, servus non maxime natus, vulnera flagello aut ense hastis distinguo! - Vedmakova dictum est.
  - Bellator ignotus mihi coniectans! Ego sum Comes De Force, regum Parthorum proles. Sed scis nomen patris tui? - Interrogavit nobilem servum.
  - Nobilitas familiae eandem habet vim ad fortitudinem ac longitudinem capillorum ad intelligentiam! - Vedmakova dixit et statim adiecit. -Nulla virtus maiorum ignave adiuvabit!
  - Pulchre loqueris. Sicut joculator pulchro, quam forti cor tuum? - Servus minax.
  - Hem, qualis vir es! comes, sed servili fato mensus es, ubi superbia atque virtus tua! - The Witcher iam coepi perorare.
  - Habui rationes meas ad hoc. Quae quae scire non debes, minus scientia est facilius mori! Provoco te ad pugnam mortalem, et si non verbis tantum fortis es, tunc provocationem accipies! - Apronius comes de Force.
  - Certum esse potes! - Bellator abripitur.
  Servi arenam purgaverunt. Descendit maga et ensem compescuit. Adversarius stetit contra eam. suo quisque telo duos gladios praeacutos habebat. Modo si forte alium ensem e sinu bellator extraxit.
  Comes de Forsa multo statura erat Witchero, in humeris multo latior, quamvis non videatur tam muscularis et sculpta, puella digna, quae mundum vindicem decenter decet. Sed nulla erat pinguis, et ligamenta tendinum erant stricta et tumida. Erat praeterea magnae in omni motu experientiae sensus, et saliens incessus volumina locutus est. in vultu subridens erat, non contemnens, sed miserans;
  - Bene, turbata es, puella! Non invideris. - Comes pugno suo ostendit.
  - Cur tam confidens es? - Irritatio Witcheri intenditur.
  - Multas pugnas et torneamenta vici. In meo regno unus optimus pugnator essem, multi me vel optimum existimabant. - Forsa, pectus musculi excussit, qui instar duorum scutorum iuxta se stabant.
  - Hoc est, quia cum nobilitate tantum pugnavistis, et degeneraverunt et incrassati sunt. Nunc, si cum ingenioso plebecula comparaveris, famae minus haberes relictae! - Witcher confidenter respondit.
  - Canem latratum, vale baculum, vel potius gladium meum, dorsum meum non ambulavit! - Omnis arrogantiae plenitudo ad comitem rediit.
  - Hoc est valde interesting! Ferrum fortissimum rubiginem in manibus garruli et ignavi fecit! "Vedmakova eloquentia splendere numquam desiit.
  - Bene, hoc tibi maxime verisimile est, feminam spuriam! - Forsa fremuit.
  - Fortasse claudemus linguas et utamur fortius! - Witcher eleganti figura octo.
  - Prorsus!
  Comes et dux rebellium facie ad faciem venerunt. Gladii velociter commoti ac vi perculsi sunt. Scintillae ex vulneribus ceciderunt et sonus tinnitus audiebatur.
  Comes aliquoties invasit. Dolium duplicem ars temptavit, sed Witcher impetus repellit, animadvertens nobilem illam adversarium honestam celeritatem habuisse.
  - Quid luditis?
  - De chordis mortis.
  Comes iterum seriem ictuum invehitur, complexiones implicatas conatus est. Vedmakova leviter se recepit et contra impetum fecit, leviter adversarium in cista apprehensum.
  Motus periti bellatoris studuit, ut eum caperet. Comes risit et oculi scintillant;
  - Non ita simplex omnino es! Fortasse ne servus quidem integer, quamvis nudis pedibus vadis.
  - Liber natus sum et in silva habitavi! Collum meum numquam noverat iugum. Vim subire nefas est. Persona vere libera tribus submittit, scilicet rationem, amorem, Deum. Servus in animo suo est obnoxius, passionibus, libidini servi Dei! - Witcher pulchre respondit.
  - Tu recte de ultimo! Vere dignum es, me sacerdotes isti et sacerdotes! - Comes ventilabrum duplex fecit, deinde ars "clamshell", sed non felix. - Libet loqui tecum per vitrum vini, nisi forte occidero te.
  - calva vini instar pelagi - si auferas, terram sub pedibus perdis! - Dixit bellator.
  - At tu liberius sentis. Quomodo haec ars?
  ille tridentem, deinde papilionem. Respondens Witcher conventum durius percussit. Comes titubavit et se recepit. Tum contentio iterum continuata est, Forsa quasi vulnus mota est, adversarium suum nimis validum esse intellexit ut eam unceremonissime caperet. Dein, assueto Witcher quodam motuum serie, comes subito trajectoriam gladii mutavit et puellam in pectus musculari, sed etiam foemineum percussit. Sanguis fluxit, vulnus altum erat. Witcher vulnus non confregit, sed potius vires. Ingrata ibat puella, fulsere gladii, lusorium peragens prodigiosum. Et quamvis extrinsecus videretur quod bellator caput suum penitus amisisset et fureret, vita in silva et venatione ab infantia eam sanitatem suam in gravissimo proelio conservare docuit. Erat comiti difficulter tantam pressionem cohibere, aegre eludendos se recepit. Vedmakova momento captus est cum dignitatibus servus refugiebat, quasi eum sub genu pulsaverat. Ictus tendinis percussit et comes cessit, celeritas eius cecidit. Tum puella artem suam tenuit, se cum illa accessit, eamque draconem novem capitum appellavit. Solus pugnator exercitatus aliquid tale detrahere potuit. Novissimus autem impetus prope iam resisti non poterat. Mechanica hic materia erat, impetum cogitantem, manus nimis debilitavit, eludendos impetus, et ideo novissimus impetus finivit. Prima vice, belliger artificium satis peritum et celerem socium exhibuit, et cum anhelavit, omisso gladio, claruit novitatem successus fuisse.
  Comes palluit, vires amisit.
  - Te felix canis!
  - Non realiter! Instabilis fortuna est sicut arena - caemento tantum labor adstringet.
  Maga iterum inimicum vulneravit, sed non penitus - necare nec debilitare noluit. Iterum percutiens, comes machinaliter elisit et bellator gladium fuste pede excussit. Servus inermis honestatis est ut. Witcher, abiectis gladiis, in hostem irruit, comitemque pedit. Manus eius in cincinno membrum infigit.
  -Tu es dare? - Oculi pantherae scintillae.
  - Ego deditionem duco servo discalceato!
  Obiicitur venefica fervida;
  - Non servus, sed pugnator ex iusta causa! Servus ipse fuisti, et intellexisti quid sit humilitas, sed alii homines, non peius nobis. Interroga ergo conscientiam tuam!
  . CAPUT X. N.
  Oleg Rybachenko et Margarita Korshunova in prima acie pugnaverunt. Puer et puella iam bellum longum taedet. Assidue necare et figere etiam taedet.
  Praesent ut tempus elit. Eadem ludus dirigentes citius aut serius taediosum erit.
  Pueri taedio incendere ac nudo pede tasque assidue jactare.
  Puer turn dedit. Facessiti fascists.
  Et dixit:
  - Maeta!
  Grenade nudis pedibus puella iaciebat. Fritzes sparsit, et jucunde rumpit ;
  - Nos novas, maximas victorias habebimus!
  Sed hoc est questus amet. Etiam quod ex nudis pedibus pueri iactum est, Hitler lacus in lateribus eorum impelluntur.
  Tunc Oleg componere incepit.
  Alterius jocus historia. Zyuganov candidatum Stepashin non suffragavit neque tres factiones communisticae fecerunt.
  Haec cum dissolutione rei publicae Duma et primis comitiis mense Septembri MCMXCIX finivit.
  Nempe communistae fortiores sunt quam umquam. Ad comitia profecti sunt, rebus gestis Regimen Primakov confisi, ubi munus notabile luserunt. Scandalum Unitas nondum creata est. Putin primus minister non apparuit. Et in Dagestan incursio pugnantium plura suffragia reliquit et occidit potestates.
  In universum imperium inordinatum evasit. In NDR debilitavit et concidit, et nulla pars nova parata facta est. Et Stepashin primus minister constitutus, partium in potestate non duxit. Et tunc Yeltsin eum totaliter excanduit.
  In summa, comitia parlamentaria in LAPSO victoriam relictam consecuta sunt.
  Triumphus communisticus fuit infigo. Praeterea bloc Primakov-Luzhkov tempus explicandi non habuit. Sed adhuc una cum agricolae mandare curavit. et secundo loco. Tertia erat "Yabloko", quae bona PR. Quartum locum LDPR tulit. Sed late ob hoc factum est quod canales pro-praesidentales hanc partem strenue promovebant.
  Et Yeltsin dedit, seu potius Zhirinovsky adiudicavimus generalem.
  Ita omnia evenerunt secundum peculiarem missionem.
  Oppositio in Duma rem publicam invasit. Et Yeltsin voluntarie concessit, Primakov in successorem publice nominavit. Zyuganov primus minister et dextra manus factus est.
  Id generaliter convenit communi- bustis. Compromissum est perventum est. Basayev et Khattab de Dagestan coacti sunt. Sed copias in ipsum Chechnya non miserunt.
  Mox bellum civile in plures factiones exarsit.
  Russia adiuvit Maskhadov et Kadyrov. Primakov electionem praesidentialem Russiae facile vicit. Secundus inopinatus Zhirinovsky factus est - qui competitores non habuit alios in electoratu suo, et Iavlinsky liberalis aemulus eius non fuit.
  Oleg Rybachenko opusculum suum interrupit. Etiam non commodo nulla. Iterum argumento iam operto, post Primakov, Zyuganov et USSR restitutionem. Taedet eam!
  Aliquid plus interesting componere posset. Nam ut efficitur purus.
  Puer cum ideis ascendere coepit.
  Novum caput Imperii Magni Russiae Petrograd-Galaktik appellatum est. Fundata est in constellatione Sagittarii, fere in ipso centro galaxiae. Tam stellae quam planetae hic multo densiores erant quam in extrema via lacteae, ubi vetus Tellus receptaculum invenit. Confoederatorum occidentalium copiae e medio penitus eiectae sunt. Sed bellum sine vestigio non transiit: millia planetarum destructa sunt, et sola de Tellure memorias superfuit. Haec fuit praecipua causa capitis movendi ad locum opulentissimum et quietissimum in via galaxia. Difficillimum est hic perrumpere, itaque etiam in condicionibus spatium belli totali, ubi prima linea est conceptus abstractus et postico conventio, nucleus factus est principale fundamentum Russiae et castellum industriae. Capital crevit et omnino deglutivit planetam Cish, conversus in metropolim giganteam. Gigas urbs capax imprimendi cuilibet rationali singulari. Purpureum caelum crebra elit inciditur.
  Mareschal Maximus Troshev ad Ministrum Defensionis, Super Mareschal Igor Roerich evocatus est. Venturum signum erat contionis acerrimae hostium actionis auctae. Bellum, taedio omnium, opes devoravit ut infundibulum praedatorium, trillions hominum in eo interiisse, nec quisquam optatam victoriam consequi potuit. Militarisatio signum suum in architectura Petrograd-Galaktik reliquit. Ingens caerulei stant in elegantibus ordinibus, quadrata LATRUNCULARIA in urbe repraesentant. Hoc invitus admonuit marescallus formationis spatii armadas. Proximo proelio, magnae Russiae stellae etiam stationes suas occupaverunt, deinde subito irrumpunt acies, hostes praetoriam feriunt. Cogitata pugna in concursum versa, naves aliquae colliduntur, et coruscant monstris fulguribus explosae. Vacuum coloratum est, ac si erumperent gigantes vulcani, et illico flumina ignis manarent, torrentes flammarum gehennarum ripas rupissent, perniciosa unda tegentes. In proelio tenebrarum, res prospere comitatus exercitum Magnae Russiae, sed victoria magno pretio venit. Complures milia stellarum in rivos particularum elementariarum versa sunt. Hostes vero maiora damna passi sunt. Russi pugnare noverunt, sed confoederatio, quae multae gentes comprehendit, furore pertinacissime disrupit resistentiam.
  Praecipua quaestio fuit, quod centrum confoederationis, in Thom galaxia situm, difficillimum erat delendum. Antiqua civilisatio de malleolis acernis, quae per decies annos in hac stellarum glomeratione habitabant, arcem inexpugnabilem erexit et munimento valida, plena laqueorum se circumdedit.
  Ad hoc spatium "Mannerheim" irrumpere, totus exercitus Russiae satis non erit. Finire bellum non potuit. Planetae et systemata pluries satam. Marescallus caput circumspexit affectu desiderio. Discurrentes graviolae et flanneures in colore khaki depictae sunt, et propositum duplicatum in aircraft sentiebatur. Quaedam aedificia sicut ingentes lacus vel pedes pugnantes vehicula cum vestigiis pro introitibus conformabantur. Ridiculum fuit spectare quomodo cataracta e cado tam alatae piscinae erupit, aqua caerulea et smaragdus quattuor "soles" reflectit, cum justo umbrarum ludens, et arbores peregrinae et flores ingentes in trunco et alis creverunt, formantes. peregrinis pendentibus hortis. Moderni, solum globuli skyscraperi gigantei, figura plerumque turpis, multis tormentis armata. In talibus domibus habitare commodius est et fovere, licet in casu oppugnationis capitis, simile aedificium in validum certamen in quinque minutarum unitatem converteret. Viatores omnium generum et etiam parvi infantes erant in vestitu militari vel in vestibus variarum institutionum paramilitarum. Homing cyber fodinae alte in stratosphaera volabat, in speciem globuli colorati. Luminaria firmarunt coeli convexa, Luminaque speculata perfundens lumina fulgentibus. Maximus Troshev talibus excessibus non consuevit.
  "Stellae hic densae sunt. Et nimium calidum est mihi.
  Mareschallus sudorem a fronte detersit et vertitur in evacuatione. Ulterior fuga sine problematibus abiit, et mox Ministerio defensionis aedificium apparuit. Vestibulum ante vehicula pugnae quattuor erant. spiceae luchiares cum acetabulis suis - animalia cum olfactus quindecies fortiores quam canes - Troshev circumventi. Regia cyclopea supermarshal sub terra alta ivit, muri eius densi plasma tormentorum habitationum et laserarum lapsus. Interior profundae munitum simplex erat - luxus non fovebatur. Ante hoc Troshev umbone tantum vidit in proiectione trium dimensiva. Supermarshal senex erat, bellator peritus centum viginti annorum. Descendere debebam in elevatorem excelsum celeritatem, bonum decem chiliometrorum subterraneum penetrans.
  Praeterito funiculo delectorum custodum et pugnae robotarum, munus maritimum iniit, ubi plasma computatorium dilatatum hologram galaxiae simulavit cum notis collectionis militum Russiae et loca hostium supposita ferit. Minora hoogrammata prope pendebant, imagines aliorum galaxiarum conspicuae erant. Imperare illis non erat continuum, inter astra interjecta erant videndae status independentium ab intelligentibus, interdum valde minimis, gentes. Hunc splendorem diu Troshev non pervidebat, aliam referre debuit. Igor Roerich aspexit iuvenem, vultum fere rugosum erat, et capillos flavos crassos habebat. Visum est eum vivere et vivere, sed medicina Russica in bellis condicionibus non nimis studuit ad vitam humanam protrahendam. Contra, celeritas generationum evolutionis incitata mutatio et electrix belli immitis utilis fuit. Lifespan centum quinquaginta annis finitum est. Etiam ac elit enim. Bene, manente altissimo partu, abortus tantum defectus erant, et contraceptiva prohibita sunt. Supermarshal intuitum Troshev intrantem convertit.
  - Et hic es, Maxim. Effundite omnia notitia super computatrum, erit processus et solutionem providebit. Quid dices de rebus recentibus?
  - Confoederati et socii eorum bonam lectionem erudierunt. Squamae in nostram partem inclinatae sunt, in decem ultimis proeliis maior pars parta est.
  Roerich adnuit.
  - Scio. Socii autem Confoederatorum, Fugorum, conspicue magis effecti sunt. Incipiunt gravem comminationem.
  - Efto.
  Roerich imaginem in hologram conprimebat eamque leviter amplificavit.
  - Ante te est galaxia Smoor. Hic est castellum alterum maximum. Haec ubi nos ictum feriemus. Si prospere, intra septuaginta, maximum centum annos bellum vincere poterimus. Quod si nos deficimus, bellum per multa saecula trahetur. Tu dux idoneus te probasti, ideoque propono ut Operationem Ferro Hammer ducas. Suus?
  - SIC EST Excellentia tua.
  Igor frowned.
  Cur tales titulos? Tantum tange nos: Comrade Super-Marschal. Ubi eligo hoc est?
  Maxim pudebat.
  -I, comes Supermarshal, studui cum Bing. veterem eloquentiam imperatoriam praedicabant.
  - Serena. Sed nunc aliud est imperium, praeses mores et rationes priorum simpliciores fecit. Mutatio autem imperii cito venit, et fratrem maiorem novum et summum ducem habebimus. Forsitan abibo, et si Operatio Ferro Hammer proficiat, in meo loco constitueris. In antecessum studere debemus, hoc ingens est officium.
  Marescallus plus quam ter Roerich iunior erat, et ideo sonus patronatus valde conveniens erat nec scandalizabatur. Quamvis mutatio ducis futura sit, et dux eorum novus uterque minor erit. Naturaliter hoc erit optimum.
  - Paratus sum. Russia magna servio!
  - Ito. Me duces singula te implebunt.
  Post salutationem, marescallus discessit.
  Munitorium corridors depingitur khaki. Praetorium perficiendis infra situm est. Plures computatores photonici et plasma in passu accelerato procedebant informationes e variis metagalaxiae punctis fluentes. Multum exercitationis opus praemisit, et marescallus nonnisi post horam et dimidium dimissus est. Iam longa hyperjump ad galaxia vicina eum expectat. Ingentes copiae illuc congregandae sunt, paene sexta totius spatii classis Russicae. Plures miliones stellarum. Postquam minora singula erant, marescallus surrexerunt ad superficiem. Abyssus frigiditas cessit ardori intenso. Quattuor luminaribus ad zenith collectis, horrens coronis inclementer caelum lambens, fluenta particularum in planetam effudit. Cascades lucis speculata per vias. Maximus in planum gravitatem desiluit, intus erat commodus et frigidus, et ad extremam cucurrit. Nunquam antea Petrograd-Galaktika fuerat, et caput oculis suis videre cupiebat, trecentis miliaribus hominum hominum frequentatum. Militiam partem reliquit, omnia mutata sunt laetiora. Aedificia cum compositione originali apparuerunt, luxuriosos vero eos appellasset, repraesentantes in illis ordinis praestantissimi constituti. Per totum bellum, lavacrum oligarchi decrevit, sed non ex toto deletum est. Palatia vera opera artis erant. Unus illorum similis erat castri medii, ubi loco dentes propugnaculi erant palmae. Stetit alius in cruribus tenuibus, et infra se vectus vectans, aspexit quasi aranea lucida, velatus stellis. Multae quoque aedes, in quibus pauperiores degebant, societates fortium evocent, sed e contra magnitudinum frontes micantes signis ducum et imperatorum praeteritorum saeculorum decoratae sunt. Non omnia pingenda khaki, Troshev putavit. Praeterea fortasse urbs celeberrima in universo pulchra architecturae debet habere. VIATOR sector maxime coloratus fuit , ambulationibus et aedificiis movendis sicut rosis giganteis conformatis, necnon tulips floris et intextis, daisies insertis et animalibus peregrinis intricate mixtis. Videtur quod interest vivere in ursa vel tigride machaera dentata, natos felices facit. Sed etiam mirantur adulti quando talis structura movet vel ludit. Duodecim capitum rotatus draco in marescallum indelebilem impressionem fecit, multicolores fontes, neonon illuminati, ex utroque ore eruperunt. In genere erant multi fontes prodigiosissimi figurarum multi-colorum rumpit centena metrorum in aerem iactantes. Et quam pulchri sunt, in luce quatuor solis, in aquam intexti exemplaris, fabulosa, et unica colorum fabula. Pueri hic laeti et pulchri erant; vestes variae illis similitudinem fabulae dryadales dederunt. Non solum hic populus, dimidium audientium alieni erant. Nihilominus filii peregrinorum feliciter cum hominibus liberis ludunt. Troshev etiam in plantis intelligentibus offendit. Opimae aureae bracchiae cum quatuor cruribus et duobus bracchiis tenuibus. Fcetae binae tantum pedes habebant, aurea capita smaragdis maculis densissime instrata. Maximus hanc gentem bene scivit - Gapi, tres creaturae sexuales plantae, pacificae amantes, sed fato voluntate in bellum interstellarium trahebantur et naturales socii Magnae Russiae effecti sunt.
  Satis fuerunt repraesentativa aliarum gentium -, plerumque in mediis civitatibus et planetis. Imperium incredibile caput intueri volebant. Hic bellum longe ac fictum videtur, mille parsecs abest, attamen anxium animum non linquit. Cogitavi in capite meo, quod in illis planetis, quos impugnaturi essent, etiam intelligentes vixissent, ac totum billiones de creaturis cogitationis morerentur. Effundentur rivi sanguinis, mille civitates et villæ destruentur. Ipse autem est imperii marescallus et officium suum adimplere debet.
  Postquam marescallus admiratus est centrum Visitatoris, gravitatem plani explicari iussit et ad areas industriales tendere. Aedes hic erant leviter inferiores, simplici extensione. Officinae sub terra alta sita erant.
  Ut primum planum gravitas appulit, grex latinas discalceatas pannis et productis purgandis statim ad illud irruit. Tenuis ragamuffins pannis iam fessis, khaki defluxit, magnis scissis foraminibus. Perusta penitus, fere nigra. Longum videtur bellum cingulis obstringere. Troshev misereri coepit. Mulio, dux Fox, talia sentiebant.
  - Age, murice, exi hinc. Marshall venit! - latravit.
  Pueri profugos in omnes partes irruerunt, omnes quos videre erat eorum sordida vestigia erant. Durum est in superficie nudis pedibus ambulare quod statim a quattuor "solis" calidus est, et pueri pauperes nesciebant quid calcei essent. Unus autem ex pueris audacior evasit et conversus et medium digitum ostendit. Capitaneus crepitum extraxit et puerum impudens iecit, eum vellet occidere, sed marescallus in extremo tempore brachium ducis ferire curavit. Crimen praetervolavit, faciens craterem in pavimento, fragmenta lapidea fusilia in nudis cruribus pueri ceciderunt, et in bitumine concidit. Nissione voluntatis, futurum bellatorem suum clamorem reprimere ac perferens dolorem stabant. Maximus tribunus alapam in facie duram dedit.
  - Triduum in custodia. Attendite, manus ad latera vestra. - Marescallus imperavit minaci sono - Pueri sunt bona nostra, et curare debemus eos et non occidere. Habesne, monstrum?
  Vulpes ad latera sua brachia tetendit. Adnuit salve.
  - Responde secundum normas.
  - Ita domine.
  Maximus oculos ad puerum convertit. Pulchro, vultu subdolo, lacerto. Sub subucula scissa, poteris videre fortem eius aba sceleristis saeptum saeptum.
  -Quod nomen tibi est?
  - Yanesh Kowalski! - Tegmen latrabat in summo pulmonis.
  - Video in te facturas bellatoris fortis. Visne scholam inire Zhukov?
  Puer tristis est factus.
  - Libenter quidem, sed parentes mei ordinarii sunt opifices et educationem meam reddere non posse.
  Marescallus risit.
  - gratis adscribi eris. Tu, ut video, robusti corporis sunt, et oculi tui animi facultates loquuntur. Summa est bene studere. Tempora difficilia sunt, sed, finito bello, etiam operarii in bonis conditionibus vivent.
  - Hostes vincentur! feremus! - Yanesh iterum exclamavit in summitate pulmonis.
  "Tum in acie, miles, cape." Et imprimis - in curru meo.
  Lisa winced. Puer sordidus aliquid erat, et intus post eum lavari volebat.
  Orto, gravitas plane in regimen plagae irruit.
  Janesh, anhelans, ingentes studuit, domos ornatas luxuriose.
  - Non licet in media regione, quod tam iucunda est.
  - Satis plus aspicies.
  Et tamen marescallus, misericordia motus compulsus, ad centrum urbis volare iussit. Puer oculis omnibus intuens, litteram vorans quod videbat. Notabile erat quod e curru desilire voluit, sideambulatum movens currere, in unam mentis flantis equitat ascendere.
  Solet severus Maximus tam benignus ac mitis esse quam illo die.
  - Si vis, ascende super "montem laetitiae", et postea ad me recta veni. Pecuniam accipe, aliter te non admittunt.
  Charta Marescalli tradita.
  Yanesh versus invehitur, sed aspectus nimis conspicuus erat.
  In introitu aulae spatii-ninja, a massis robotarum impeditus est.
  -Guy, male indutus es, scilicet ex regionibus pauperum. et ad stationem detineri debetis.
  Puer effugere conatus est, sed sclopeto percusserunt eum in bitumen coniecerunt. Troshev e curru desilire et disquirere.
  - Mane, hic cadet mecum.
  Lictores qui extraxerunt restiterunt, truces marescalli. Maximus in campo aequabilis erat, sed epaulettae ducis militaris contra quattuor soles in auro fulgebant.
  Senior patrolman, legatus vigilum, consalutatur.
  - Dolemus, Mareschall, sed mandatum prohibemus mendicis permittere in centrum, ubi hospites ex toto galaxia accipimus.
  Ipse Maximus intellexit se errasse ragamuffinum in tam honesto loco solvendo. Sed error demonstrandi propositum non habuit.
  -Hic puer speculator est. Ipse de assignatione principis egebat imperium.
  Legatus adnuit et bullam pistolae suae pressit. Janesh Kowalski motu se resipuit. Marescallus subridens manum extendit. Hoc momento quattuor peregrini galactes repente iaculatoribus horruerunt. Alieni in speciem caeruleo-brunneo cortice stipitibus asperis, et tortuosis membris nodantur. Ignis aperiendi ante monstra tempus erat, Maxim in tectum cecidit, crepitu trahens. Igneae calles per verticem transierunt, in statuam coloratam crepuere, in fotonas basim ornatior spargit. Troshev duos oppugnatores cum laser trabe interiit, duo inogalacta superstites ad latera mota. Alter etiam inexorabilem trabo captus est, sed secundus post frontis crepidinem celare curavit. Monstrum statim e tribus manibus accensus et, quamvis cito Maximo, leviter percussus est, latus eius combustum est et dextra eius laesa est. Radii hostium tangentialiter feriunt "insanam aquam lilii" attractionem. explosio secuta est.
  Visio marescalli natabat, sed mirabatur quomodo Yanesh particulam tabulae evulsit et in hostes proiecit. Maxim admirabatur vim inhumanam in fragili aspectu teenager absconditam... Iactus evasit accurate, in versu quinque oculorum. belua excussit et extiterunt errantes. Hoc satis fuit pro Maxim's offa bene affectata ad vitam monstri finiendam.
  Pugna cito finitur. In ea, vigiles ne ignem quidem aperire conantur. Marescallus hoc statim animadvertit.
  "Optimus omnes a fronte et ab tergo in viis urbis pugnant ignavi sedent.
  Satur legatus bene mutatus est. Accessi Maxim.
  - Comes Mareschallus, veniam veniam, sed trabes iaculatores habuerunt, et nos...
  - Et quid illud? - Maximus monstravit inspiratione cingulum in circuitu. - Volare Swatter? Misericordia est, ut videtur, in urbe opus non est. Non sedeas, conabor te fronte missum.
  Innuente puero, Maximus eum in planum gravitatis insilire adiuvit, et deinde manum firmiter concussit.
  - Bene aquila es. Gaudeo me non falli de te.
  Kowalski familiariter annuit, eius vox satis clara et laeta sonans.
  - Ego tantum unum felix iactum feci. Possem...
  - Habebis occasionem. Vos e collegio graduate et recta in proelium ite. Habes totam vitam tuam ante te, tu tamen ad summum certandum est.
  - Bellum magnum! - puer studiose exclamavit. - Volo statim ad frontem ire, trabem sclopetis excipere...
  - Ilicet facere non potes, primo proelio occideris. Proprium primum.
  Yanesh osserat offendi. In ingeniis confidens, putabat se iam multum scire facere, etiam sagittando. Interim gravitas planum per ingentem Park Michurinsky volitans. Creverunt ibi giganticae arbores, quaedam earum in altitudinem plurium centum metrorum attingentia. Tantaque poma erant ut, medio consumpto, intus vivere posses. In genere pineapples mutatae pellis aureae appetibilior. Verum, praeter spem, non multum a puero admirationem emiserunt.
  - Jam ad tales silvas fui. - Yanesh explicatur. - Secus ac media loca, quisque admittitur. Etsi longum tempus pede.
  - Fortasse! - Dixit Maximinus. - Et tamen herbas hic miraris... Est fungus, tota epheborum sub ea aptare potest.
  - Sicut muscae magnae instar agarici. Inedibilia est. Totum sacculum de sectis pomorum memini collegi. Amo pavarara - , cutis tenuis et gustus absolute delectabilis est. ficus nihil illi comparatum. Cautum esto tibi cum incidi. Posset erumpere, et rivulus instar cataractae - auferret te antequam vel tempus proferret verbum. Hic fructus nimis magnus est. In sacculo plastico partes illas portare debes, quod valde incommodum est.
  Maximus Janesh in humero patted.
  - Non omnia cibo metiuntur. Descendamus et flores carpamus.
  - Donum puellae! Cur non!
  Manus pueri ad rotam gubernaculo pervenerunt. Dux Vulpes digitos irata percussit.
  - Noli gubernantem rotam tangere, catulus.
  Statimque respondens aliam correptionem a marescallo accepit.
  "Tu solus audeas pugnare puer."
  - Doleo, Excellentia tua!
  Yanesh non potuit quin rideret.
  - Si vis, experire. - Maxim licet.
  "In simulatoribus expertus sum," dixit Yanesh.
  Sine umbra dubitationis et metus Kowalski manus in gubernaculo rotae posuit et currum deorsum direxit. Apparens, vere habuit ingeniosos insignes. Gravitas platani praeter cacumina arborum ingentium irruebat.
  Maximus nihil intercessit, permittens puerum ad regimen elit. Dicendum est se munus suum valde feliciter obivisse, inter truncos gigantes versando, numquam ingruat, virtuosam artem ultra aetatem demonstrans. Attamen, etiam si ingruat, magnum paciscendum non esset, gravitas plane systematis salutis perfectam habet. Denique cum parvis sed fabulosis floribus pulcherrimis in strata defensione consederunt. Vir bonus magus videbatur ornamenta largiter dispersa. Complexus colorum ambitus praestringitur oculis, et odor ebrius inenarrabilem oblectationem evocat.
  Yanesh etiam admiratione sibilabantur. Cum ad terram descendissent, puer exiliens coepit legere flores, armamentarium totum legere. Maximus erat frigidus, amabat topiorum et tamen res trepidabat. Sententia comminata est. Cum igni atque aqua lustral, confidere consuerat, raro deposuit. In principio, caput magni imperii non debet vitam recipere periculosam hominibus. Hic aliud est. Maximus innuit puerum et tacitus in aurem insusurravit;
  - Hostes prope nos sunt. Flores cela et veni mecum.
  Oculi scintillabant Janesh.
  - Paratus sum.
  Relicto FLOS in curru duce Fox per visum, Maxim et Yanesh altius in silvam moti sunt. Nempe in aream comi vocari debuit copiae. Sed Maximus tumultu captus est. Janesh, sane venereis affectibus occupata, se ducem bellicam putabat et laetabatur. Ibant per silvestrem, non obstrepere. Yanesh nudas tibias in urtica purpureis exurere curavit, sed se continuit, quamvis cutis usque ad genua magnis pusulis obtecta sit.
  "Cave," susurravit Maximus. - In silva periculum latet in omni gramine.
  "Opus est tutela camouflage hic," susurravit Yanesh. vix pannis obsitum est corpus, aliquid per crura reptans. Magna insecta, ut Yaneš in schola didicit, homines in hac tellure non comedunt. Species arthropodum periculosissima in gradu genetico deletae sunt, non satis erat centrum capitis fieri fontem contagionis vel pestilentiae. Ambulabant in silentio. Subito Maximus concrevit. Animalia parva inquiete conversati sunt, sicut si quis eos terreret. Marescallus prehendit puerum in manu et in aurem eius insusurravit;
  - Insidiae praecedunt!
  Maximus sanum detectorem de sinu suo cepit et circumquaque regione diligenter audivit. Hoc ius est, quinque homines pugnatores et totidem fere peregrini prope iacentes. Cum tanta virium temperatione praestat non proelium committere, sed hostem praeterire.
  Id fecerunt.
  Expertus miles et puer viridis in sync. Incedere habuimus per densa virgulta, talos in musco demersi. Aegre hoc loco marescallus figuratus catenam humanam elapsus ac elapsus est. Fortunati fuerunt: nullus alienigenarum sensus animalis, auditus apparens. Sonus detector poterat iam verba molliter distinguere.
  - Magister Residente, impossibilia petis a me.
  Respondens vox coaxationi similis.
  - Et tu, imperator, solitus es accipere pecuniam non operandi plenariam.
  Per tympanum iudicans genus non humanoideum pertinebat.
  - Solvebant tibi dimidium decies, quid ergo? Outdated information about speculator satellitum.
  "Non est mea culpa," vox humana segniter se iustificat. - Informationes huiusmodi, in principio, celerrime evaserunt. Non sum omnipotens.
  - Hoc statim intelleximus, facilius est te infirmum dicere. Cum Kremlin ratio oppugnandi venit, tu cum complicibus tuis parum usus eris.
  Maxim, perhorrescit. Num vere in oppugnanda defensionis linea potentissima caput et totum centrum galaxiae oppugnabis? Systema Kremlin inexpugnabile, ut auctores sui dicunt, et tamen, si hostes in ipso corde imperii activos facti sunt, hoc ad tristes cogitationes ducit.
  - Cognosce, homo, mox novo telo fundamentali utemur et cum eius auxilio stellae Russiae in pulverem convertentur antequam permagnum spatium perveniant. Tunc exercitus noster, sicut unda gravitatis tota penetrans, spatia Russiae inundabit et mundos imperiales subjugabit.
  Maximus gemitu depressus rapuit, proditor haudquaquam tam spe laetus erat. At ille respondit;
  - Quinta columna semper mobilior est, et incursus secundum consilium ibit.
  - Negotium tuum pro proximo futurum est duodecim munitiones in urbe creare pro viribus nostris ictus. Mercenarii hic sub specie peregrinantium involvent, in silvis abscondent, et tunc in communi impetu suo munere funguntur.
  - Sic erit.
  - Et ecce homo, si stellarum impetus defecerit, peior erit tibi. Intellegentia tua te lacerabit, et supplicium tuum tardum et grave erit.
  Quamvis Maximus qui loqueretur non vidit, certe SMERSH proditorem voce sua cognoscere posset.
  - Opus est notitias de omnibus novis- sima hostium ducibus. Omnia nosti.
  - Secundum meum indicio, adulescens Marescallus Maxim Troshev constitutus est ut classi stellae in Smur galaxia praeesset. Nulla egestas ipsum sed...
  - Patet omnia, Russos maiorem ibi ingratam pa- . Ut semper. Subito a magnis copiis novus imperator oppugnatur.
  Maximus horruit, voluit procurrere et strangulare geeks. Operatio in ancipiti.
  - Censeo ita esse. De aliis institutionibus...
  Proditor diu et prolixe recenset, sed Maximus iam consilium in capite habuit. Primo, locum hunc quiete debes relinquere, secundo instanter contactum SMERSH. Ibi constituent utrum exploratorem retis statim corrumpant an opperiantur. Ceterum proditores noti periculosi non sunt, et deformatio per eos divulgari potest. Nullam consectetur sit amet lorem consequat. Puer autem, qui usque nunc placide sedebat, commotus est, et notabile est iuvenilem vigorem in pleno adductu.
  - Fortasse eos ferire possumus cum laser, Mister Mareschal?
  "Minime, nullatenus", insusurravit Maximus. - Id est quid sit intelligentia, informationes colligere et renuntiare populo iure. Si ordinem violas, ego te personaliter iacio.
  Mareschallus trabem sclopetis minaciter levavit.
  Yanesh adnuit.
  - Ordines non sunt discussi.
  Maxime dolebat puerum secum ducere. Quid si susurros audiuntur... Interea sonus detector stridor auditur, et peregrinus iterum locutus est.
  - Dic "Iuppiter" quod si nos non adiuvat, possumus eum dare pignus hoc immolando. Tunc furit Summus tuus, et nulla est misericordia delictorum.
  "Ita," putavit Maximus, "durum esse ducem oportet." Olim tamen forte unus erat ex delectis mille, nisi forte dux fieret in repentina morte praesidentis dictatoris eventum. Mille quotannis eliguntur, et summae potentiae alternis annis triginta fit. Sed hoc quoque casu omisit. Primum ingenium Maximi mollior fuit, deinde ingenium paranormalium, tam validum in adulescentia, aetate debilitare coepit. Sed fias marescallus, cum sis ne quadraginta quidem... qui aliquid dicit.
  - Noli Iovem tangere. Ipse tibi optima spes est. Sine, spernendae sunt belli conciliandae casus.
  Inogalakt tacite aliquid in responsione constringit. Deinde articulatim dixit:
  - "Iuppiter" valet cum activo. Milites nostri propter suam ignaviam nimis multa damna patiuntur. Sit ut licet, mandata nostra ad eum dabis. Nam nunc euntes potes.
  "Id est, relinquere potes," Maximus subsidio ingemuit. Illo momento, verbis eius refutandis, explosio facta est. Frons consecuta est.
  - Damn! Iterum retractare...
  Marescallus procumbens, et solae scintillae laetae in oculis Yanesh micabant.
  . Caput No
  - Conscientiam loqueris! - servus superbus fremuit.
  - Sic omnis felicitas est, non autem ad paucos. Propter hanc sanctam causam gladium meum erúxi! - The Witcher exclamavit.
  Comes incredulus fuit;
  - Minime! credo aut ira aut cupidine imperii adigi! seditiones serviles, sed caedes modo finiuntur. Hi ullam seditionem sunt consequatur.
  - Haec non luxuria, sed rerum novatio erit. Maxime res post victoriam eveniet! - Bellator magno studio dixit.
  - Seditio? Mirum verbum, esne cum eo tecum? - Forsa oppressum.
  - Non realiter! Hic terminus datus est mihi ab angelo in somnis. - Witcher switched on with inspiration.
  - Angelus vel unus atri di! Somnia prophetica fallacia sunt. - Dubitavit comes.
  - Ceterum, facultas mutandi vitam in melius habebis et ipse melior factus sis! Omnia ex contentione procedunt molestias, prosperitas non potest nisi communibus laboribus. Persona sine biga est sicut carbo, sine igne, parvam lucem dat et celeriter exit! - Rivum veneficae facundiae evomuit.
  - Dicis hominem esse in quadrigis. Sed scin' quid sit animal natura? - Forsa sarcastically quaesivit.
  - Et animal melius in grege! Et generaliter, cum servus es, et non redemptus, tunc a te aversa nobilitas, verbis veros colores amici tui fideles ostendebant. Hoc est tempus in alia provincia quaerere socios. - Witcher placidius suadet.
  Comes de Bor tacuit brevi tempore, deinde manum extendit;
  "Quamvis ultimo successu non credo, at ferrum meum sanguinem bibet."
  - Logica instinctus servire non debet - mens libidinis! - Dixit Witcher.
  - Bene, bene, satis, me praelegere! bellum erit--featum erit! - Coepit comes sanguinem a se abstergere.
  - Expertus es et fortis bellator, eligendus es in maniplus! - Bellator suadet.
  - Non malus, sed non necesse est omnem ducem militarem eligere. Arctius esse debet unitatis praecepti principium. Electus es, sic constitue! - Comes catenam electronicam induere coepit. Duo pueri ad eius auxilium ruerunt.
  - Quid de libero certamine? - Witcher doubted.
  - Perniciosum exercitui! - Numen abscindere. - Oeconomia rhizomatis est multorum fruticum, exercitus unus truncus est!
  Witcher iocatus;
  - At saepius quercus est, non pro potentia et stabilitate, sed in imperio!
  Puer seminudus gladium comiti tradidit. Respondit ei osseum dorsum feriens, quod non semel percussum est. Ingemuit puer et retro salit, vellicans cruribus fuscis.
  Dixit magus ambigue;
  - Quinque legiones mutilo compono, binas ac sesquipedales milites. Tu tertius es ad imperandum! et servi reliquos eligant!
  Postrema sententia controversiam propemodum in iurgia convertit. Inde orta pugna, nonnulli vulnerati servi, Witcherus intervenit. Pulsatis celerrimis, increpuit;
  - Desine uti arundo! Ad directam imperatorum nominationem transeamus.
  Servi non murmure contenti, sed cum hoc ferres suffragium ferretur, unanimiter manus levant.
  Hic Witcher, qui seditionem duxit, laborare debebat. Nam difficile est oculo dignos cognoscere et prospiciens percontationes interrogare. Demum legionibus constituti, temporariis ducibus minoribus constitutis.
  - His proeliis confectis, virtutem et sollertiam militum spectabimus! - Puella explicatur.
  Legiones una liberorum ac eleifend constabat. Puerum Witcher Bik eis praefecit. Et exclamavit in ira guys:
  - Adhuc angustus est! Parvulo non indigemus. Maximus et fortissimus super nos indue.
  - Et quem vis?
  - Te desidero! Sit, dignissimos!
  Iuvenis athleticus extiterat, adhuc puer erat, sed iam procerus ad quercum. Vultus vero hebes videbatur. Vedmakova, probe sciens quam magni momenti sit imperatoris ingenii, quaesivit;
  - Quid est octo septem?
  Adulescens intuens eam mussat;
  - Nescio! Summa est nervorum et fortitudo.
  Bik latrante in loudspeaker:
  - Musculi sine cerebro pugillum carnium sunt - pro quo craticula clamat!
  - Tace, cimex! Ego maxillam tuam ungam! - Apronius puer heros.
  - Quisquis ignorat septem octo esse quinquaginta sex verisimile est pugnum longius quam nasum ferire posse! - Puer ei haesitavit linguam suam.
  Juvenis barbare in summo pulmone latrante;
  - Provoco te ad mortem pugnabimus!
  - Imitaris me ut mus simia! - Comes de Force notavit. - Sed hoc solum honestum est exitum.
  -- E duobus duellis est unus stultus, alter nebulo. - Notavi Witcher. "Licet pueris fovere bonum est."
  Bik contra hostem stetit, magna differentia altitudinis, quinquies gravior. puer tamen musculos prominentes contempsit: erat puer tenuis, sed filum. Facies rotunda facta est, manus ensis rotatur.
  - Quomodo pugnabimus aut pacem facimus! "Irridens" inquit.
  - Sic te amo! - Athleta puerum aggressus est. Concutere concutere, gladius diu et gravis, ut videtur, ancipiti manu. Bik ictum iaculatus quin etiam eludere conatur, sed solum supra trajectoriam desiluit et gladium suum in pontem nasi misit. Puer calculi tantum ictus - scalpere, sed non occidere.
  Ferus ferocior factus est alterumque gladium iactare coepit. Hic etiam Buk durius impellere debuit quam ille fugit. Calcei nudis pueris crescebant, et scapulae insequebantur. Repente Bik stetit, fistula in dentibus apparuit. Acrius insiluit hostes, et advolante caballo Insiluit, patulis crebraque bracchia latis. Rident prave, puer exspuit, et aliquid parvum in facie athletae percussum est. Bik obliqua praeter mucrones ambulavit, et etiam nudo calcaneo pectus adversarii feriebat.
  Erubescens, exclamavit vir fortis violentus, crura deinde debilitavit et ruere coepit.
  Amicum suspirium per agmen trahebat: pauci parvulum expectaverunt ut gigantem vincerent. Tunc filii gaudenter vociferantes, primo quidem, minimum servorum. Qui minores et debiliores sunt, delectantur videre quod principalis bulla tua non est magna vel magna. Sic etiam puer potest aliquid motus facere.
  Servi ad perculsos athletas accurrerunt, cum duobus doctoribus localibus. Macula purpurea per aspera sparsa, juvenili facie sparse comata. Medicus miranti dixit:
  - Basilicae! Acus in quo venenum infixus est, membra torpentibus.
  - Temporale! - Dixit Bik. - Deinde resipiscat. Aliquid meminerit, turpitudinem non animadvertit.
  Venefica puero appropinquavit;
  -Ubi discis venena facere?
  - Nusquam! Reperto in uno praedio. Divites etiam in societate sua dignitate non sunt laeti. Omnia igitur venena faciunt. Si potio signata est, nulla difficultas, quam crines aperire scio! - Bik despiciens sycophantam apud Witcher.
  - Ubi? - Interrogavit bellatorem.
  - Fur unus me docuit! Qui ad tempus evasit servus, in pari par cum eo laboramus, silva succidimus. Dixit mihi quomodo crines aperire, etiam aliquid mihi ostendit. Admiratus est memoria mea et inde aufugit. - Puer despiciens vafrum.
  - Et tu eum non sequeris? - miratur Witcher.
  - Minime! Ad hanc fugam omnes vapulati sumus, et si ego evasissem, quintus quisque in columnis crucifigeretur. Duo sunt iam coniuratio. - Puer filo explicavit.
  - Barbari! Bene, bene, si tam memorabilis es, fortasse occurrens Khirov tibi utilis erit. - Witcher videbatur.
  - Suus 'possible! quam diu fortissimus et cultissimus fieri volui! - Puer biceps pilam ostendit.
  - Fortior et stior me? - Bellator iocose dixit.
  - Minime! Post omnes dux es! Sed dextera tua quidni? - Bik manus eius ad maiorem persuasionem stetit.
  - Quanto aliquis volat, tanto magis displicet suo loco. - Notavi Witcher.
  - Homines non volare! Pennas habent ii quorum mentes non sunt volvi! - Puer praecoquem intellectum ostendit.
  - Erunt alae in exercitu nostro! Promitto me aliquid cogitabo. - Witcher promisit.
  - Et credo te, magna soror! Ceterum dux non solum es, sed etiam soror aut etiam mater nobis. Ut una familia vivemus! - Bik dixit.
  - Dux patriae frater esse debet populo, non bro! - Princeps gentis imprimis minister populi est. Sed permutationem verborum abeamus, arma, quam adoptasti, ab aliis utendum. Fistulas faciamus! - Witcher iussit.
  - Non sunt satis longi! - Passa animadvertit. - Eget emendatione.
  - Iam de eo cogito, cum omnes labra et genae brevi spatio ferire possunt. Sed si est aliquid quod se expandit et vi pervenit. Pars mineralis et herba. - Witcher fortem animi contentionem sensit.
  Puer videtur verba eius audisse;
  - Faciamus, elementa elige! Adhuc tempus habemus, multis servis praecipuas belli artes demonstrare oportet.
  "Recte dicis, mi frater minor, magus aliquid adiuvabit." Sed, donec magnae copiae mittuntur, oppugnandum est. Sed diligenter parare debemus. Facilius est saxum siccum in oceano invenire quam inventum quod ad militares usus non est adhibitum! - Vedmakova perorata.
  Post omnes rebelles diem in exercitiis consumpserunt eodemque tempore Bik exploratores missi sunt.
  Exercitus ab urbe profectus est. Non magna, sed bene armata. Puer speculator, blatta minor crustaceana, etiam ad unum absurdum animum intendit;
  - Milites quinque gladios habent et vix movere possunt!
  - Bonum est! - Dixit Bik. - Immo etiam mirum est, antequam ad nos veniunt, nimio pondere lassi erunt.
  Witcher subdola notavit;
  - Milites periti dixerunt: Nolite arma capere maiora quam quinque digitos in manu dextra tua. Bene, utique non malum, citius adiuvabit stultitia sua. Interim servi dormiant per duas horas. diem durum habuere, nec facile pugna. Quot milites hostes habent?
  - quinque milia et dimidium. - Bik confidenter dixit. - Hoc significat, si omnes exprimimus, tunc non plus quam quingenti homines in urbe remanebunt.
  - Hoc merito, undique accedere oportebit. Noctu nos oppugnare non audent, sua ipsi peribunt. Id est, castra ponent ut prima luce totis viribus caedere possint. Forsitan etiam coronandi causa copias divident. - Witcher videbatur.
  Comes de Forza objecit;
  - Mores qui regnant in Sultanate bene novi : cum illis non semel pugnavimus. Noctu aliquot exploratores aureis saccis ad nostra castra mittent. servos corrumpere conantur ac deinde infigunt aut certe nares evellunt.
  - Missio speculatorum antiqua ratio est. - Animadverti tendere digitos Witcher. - Sed pileos invisibilitatem non habent, pueri custodes tam observantes et callidi sunt, omnes capient. Praeterea paulo propius auroram attingemus. Servi melius dormient et hostes altius dormient.
  - Logical! Primus ego aggrediar! - Dixit Bik.
  - Custodes removere oportebit, et hoc ope fistulae fusa fieri potest. - Witcher machinam ostendit. - Est quaedam piston hie affixa, tria herbarum genera, et oleum cum carbide. Tantum opus est tibi diligenter agere, alioquin pavor dentes puerorum excutiet. Sumes pueros cultissimos tecum.
  - Multi incursiones hortos ac furandi experti sunt. Qui liberi nati, et qui non, maxime domestici servi, dominis surripuere. - Bik sedata sunt omnes. - Sic per scholam superstitem venimus.
  - Melius! In genere, puto non nimis multi custodes erunt. Ceterum quinam illis sumus? Servi stulti sunt! Stultitia propinquior est humilitati - velocitas animi propior est sceleri.
  Magus Khirov sermonem ingressus est:
  - Habemus fere duplicem vel paulo praestantiorem, sed hostes magis exercitatos et armatos habemus. Et in exercitu Soldani, feminae non nisi in propria legione immortalium militant. Mercennarii ex diversis regionibus sex milia sunt. Multas feminas in exercitu nostro habebimus, et rarae exceptiones sunt debiliores bellatores quam viri.
  Ita omni praelio diligenter opus est. Praeterea prima clade a nobis fugere incipient servi.
  - Victoria ut femina nitore suo allicit, sed suo pretio repellit! - Ingenium Witcher iterum emicuit.
  - Magna! Nunc video consilium de operatione omnino convenisse. Reliquum est ut singula enucleent. In proelio pauor in hostium ordinibus incipiet, et plerique milites ad urbem Zhit currunt. - Suggested by Khirov
  - Suus! servorum cohors fortissima a tergo ad urbem feriet. forsitan illum ducam. - Suggested by Comes Forsa.
  - Fieri non potest, et tu! - Magus declaratur.
  Praeterea habemus ollas olei, eis apponi linum iussi. Eos in castra mittemus et terrorem augebimus. - Witcher videbatur.
  - Atque hoc quoque Aid. - Magus consensit. - Tantum nondum satis his criminibus paravistis.
  - Recte! Ignis est deus belli et, sicut ceteri dii, operam et sacrificium requirit! Sed satis temporis ad omnia paranda non habuimus. - Pudet ipsa venefica suae putredinis.
  - Mox iterum urbanus eris. Interea dormire nos non vexavit. - Khirov oscitavit sine ulla fictione.
  Witcher adnuit;
  - Habitum pecudum habeo parum et leviter dormientes, sed fratres nostri merentur requiem.
  - Somnus est telum opportunum, defectus est causa lassitudines, quae rursus sata est clades. - Passa animadvertit.
  Servi, recenti aere exercentes, dormiverunt ut mortui. Custodes tantum sedebant in insidiis ad terrorem parati. Nescis quod repente hostis imperator plus cernat. Tamen omnia excogitata, ut videtur, praefectus legionis imperii, Temnik Etirimon, inaestimabile proelium nocturno tempore nolebat. Praeterea in tenebris facilius est abscondere, et capere. Vel forte mox desistent, post quem tormenta et supplicia erunt. Temnik Ethyrimon labra lambit, maxime iucundum est ut virgines irrideat, digitos frangat, comas incendat - valde tentat.
  Positis tentoriis milites dormierunt. Non plus quam duo duodecim vigiles relicti sunt. Ante cubitum, Ethrimon cum milibus convivium posuerat, saltatores nudi ante se amoenitate sua excutiebant. Pulchra erat et ludicra. Millenarii ossa in ea proiecerunt et ea ad lenocinia sumenda compulerunt. Inde sine ulla dubitatione, potiti sunt eisque satiati animali libidini temulento somno inciderunt.
  Eorum mors obrepsit. Rebelles per silvas transierunt cum grege puerorum praecedente. Bik, premens arborem, latens in foliis vidit primam custodiam.
  - Hic est, deliciis carens.
  Venenum leviter emendavit et paralysin instanti effecit. Ictus in facie non est necesse, quia milites Sultanati regulariter ambulant lumen et solum pectus tegitur armis et vigilibus circumjacentibus.
  - Unus est!
  Ipsa maga a tergo movetur. Ea sine ullis surculis fistulam excubias removet. Mox venit a tergo et rumpit collum.
  - Motus vita est! Modo ne canas - pro pace! Itaque tristis - venter meus vacuus est!
  Bellator parum funnier sensit. Circum arbores sunt altae et vitibus conspicuae. Pueri amantissimi et cultissimi prope repunt. Adulti fortes graviores sunt et ideo post terga cadunt. Gravius animal semper plus sonum facit.
  Witcher alium custodem in via occidit, qui e lagena cervisiam cocount modo sugebat. Castra patefacta sunt.
  Castra maxuma non erant magna: miles modo in tentoriis, modo in denso gramine dormiebat. nox tepescit, non multae custodiae dehiscunt, sedulo prospiciunt.
  Summa hic est, statim eas removere ut terrorem excitare non vacat. Ad hoc aptior est cycnus cuculus dulci voce sua. Illa suspicionem non movet, immo paene continuo trepidus audiri potest, sed si tonum mutes, indicium capere potes.
  Vedmakova id solum facit. Respondent illi. Vigiles non agere, sunt "felix", mors facile evasit.
  Gladius unus est sicut gutta pluviae, cadet et disperget, et cum multi fuerint, nascetur victoria.
  Witcher homines dormientes scindere coepit. Ex altera parte, non fuit magnificum, sed ex altera parte, victoria honorat! Honor est relativa notio et imprimis militibus tuis applicanda!
  Primum eos qui ditiores ornatu conficiant, imperatores. Gladii in rogum separatum collocari solent.
  Sed non diuturna conscientiae doloribus, servi quoque caedem, et per hoc trepidatum est. Cum noctu oppugnatur, necesse est pavorem, praesertim si nebulosus vel nebulosus sit. Servi omnes seminudi sunt et facile inter se distinguuntur, et bellatores capita tibus et saepe inter se pugnant. Et aliquis clamat;
  - Salvum te fac!
  - Custodi! Daemones oppugnant!
  In terrore, munus ducis maius est quam antea. Hoc scit magus, et ad ipsum tabernaculum principale ruit.
  Ethyrimon, semivivus adhuc ebrius, oculos vix aperuit. In genere, qui ante pugnam bibit, finietur cum adtemptatur in inferno.
  - Quid factum est! Cur tacent fistulae? - Clamavit.
  - Fistulae tacent quia laminae cantant - Ferrum aere fortior est! - Witcher vociferatus est. Prosiliit in Ethyrimon. Temnik, sane, laminam sollerter tractavit, sed nondum plene composita erat, et musculi Witcheri perfecte calefacti sunt. Illa torsit bacchatur, cyprinum pictum ensem vix in tenebris cernitur. Caput infelicis principis avolavit.
  Milliarium Witcherova prostravit irruentem in eam calce. Spina e fistula sublatus alius tribunus fuit.
  - Cur gulosi non sunt evigilati!
  Iterum ictu gladii claro, confossus hostis cadit! Duo milia praefecti a tergo ad se venire conantur, sed in saltatorem currunt. stridore ac calcibus. Maga non momento caret, unum caedit, alterum conficit. Ita exercitus sine ducibus est sicut grex ovis sine pastore, lupus, si non edit, terrent!
  Sed rebelles servi, multi fuste armati, vel maxime cornu, impetum fecerunt. Ars iaculandi quinque ad unum efficax erat. Facilius erat cadere et conculcare.
  - Ne discedant! Crura amputa! - Vedmakova per vocem amplificator exclamavit.
  Solntslava laceratus cum omnibus aliis. Quam musculos hac diva lusit. Nihil non est quod multi iratam mulierem daemone peius putant. Sic excidit unum ex media, ferrumque per inertia iugulum stantis post terga secabat. Centuriones velut speciem aliquam restituere conati cito mortui sunt. Praeterea Sultanatus omnia fecit ut miles oblitus quid incepti esset. Rebelles, vicissim, milites Sultanatem callide a cochleis blattis abducunt.
  - Ne in sella sedent! - Solntslava vociferatus est.
  Passa additur;
  - Ignis equos regere.
  Hoc adiuvit, blatta cocleae in ordines eruperunt et terrore addito. Quam ob rem, quid ageret nescientes, multi pugnatores fugere coeperunt. Sed id ipsum Witcher et servi exspectabant. Pugna ad internecionem et persecutionem incidit.
  Bellator oculum dextrum compressit et tres pugiones proiecit;
  - Non dimittemus!
  Stultitia est fuga quam pusillanimitas! Post, plerique non in proelio, sed in sequendo pereunt!
  Bik, puer velocissimus, insiliit super collum cuiusdam ministrorum, et equitavit eum;
  - Ocius blatta!
  Pugna pro calcaribus servivit, et Guido pauper eum abicere non conabatur.
  Witcher, hoc animadvertens, exclamavit;
  - Bellum est sicut ludus dominorum, sed fractae dominoes amplius colligi non possunt - terra tenet!
  - Nihil, ossa mea iuventa sunt et valida! - Puer desiluit et ad collum incidebat. Post quem etiam adtrectat.
  Impingebat veneficus in cadaver, multa circum jacentia corpora erant, at diva non cecidit, sed super ea transiluit. Tum illa gladiis lacerata. Animus militum contra eos pugnans evanuit, et iam miles in spiculatorem convertit. Fuit etiam sanguinis fastidium. Witcher exclamavit:
  - In nomine honoris! Qui telum suum deiecerit, vivet! Deditionem, milites soldati.
  Fuerunt qui imperio parebant, multi autem desperantes fugiebant, alii ad genua procumbentes.
  Exempli causa, decem pugnatores potentes statim Bik dediderunt. Fortasse putaverunt tutius esse fatum suum puero committi. Puer exclamavit;
  - Cadite in faciem vestram!
  Milites ceciderunt. Bik nudis pedibus per terga sua ambulavit, quamvis leve pondus infantis, milites metu ingemuerunt. Tum puer in mentem venit utrum se victos hostibus levaret. Sed tunc vilem tentationem depellit, quia servi volunt meliorem societatem aedificare, et iter dominis suis non repetunt.
  - Bene, vive - caelum fumo!
  Paulatim pugna decidit! Etsi caedes longa videtur. Veneficus venit per callidiorem bellatorem. Post truculenta oppugnationum commercium, tandem eum exarmavit, deinde sopitum fecit.
  - His nobis opus est!
  Quidam ex eis retia iecerunt, sed quidam non resistebant. Paene confecto proelio, fuga insequentesque protrahebantur. Witcherova venationem personaliter duxit et multos occidit, sed totum exercitum usque ad ultimum militem destruere non potuit.
  Iuvenis tamen, cum pluribus centum servis in equis, statuit ausu, scilicet, ut statim caperet civitatem, quae ad defensionem non erat parata.
  - Hic erit fortis motus. Opes non auferemus, et praesertim in humeris nostris irruemus.
  Complures duodecim milites, qui superati sunt, adhuc cochleae blattae insilire curaverunt et ad portam involaverunt.
  Ilicet non aperuerunt, rixa facta est. Portis demissis, Witcher cum equitibus suis post silvam prosilierunt. Clamavit utens pueri machinam:
  - In nomine magni Soldani Erifef! Auxilia valida in te ruunt! Si urbem tueri vis, milites in muris succedant.
  Ilicet somnolentes custodes non cognoverunt, praesertim cum Witcher ditem sibi vestem projecisset quam cadaveribus surripuisset. Galea sola valet, scintillat ut glaciem in sole, bene qui potest talem nobilem ducem recusare.
  Et nobiles, burgomagister, et alii nobiles, utique non dormierunt, "curaverunt" populum suum.
  In parvo colle erat palatium pulcherrimum cum columnis et statuis, mixtum permixtis stylis antiquis et antiquis Orientis. Ingens simulacrum Sultani Erifef ante ipsum, uti in hac regione solet, cum fonte post ejus os scatere. In maxima aula strepebat et iocus erat, musica ludebat - festum erat mons. Sabantuy nobiles Sabantuy ridiculo. togas pretiosas gerentes auro intextas, mollibus cervicalibus ponunt, mensae humiles acervi ferculorum, vini et liquorum. Centum lampadum fulgebant in tabulis et muris. Per agros et in porticibus innumerabiles servi, ancillae, ancillae, pueri et satellitum milites palatii custodientes refulserunt. Bibunt dignitatibus sorbere. Princeps nobilissimus, Sheikh du Pustemorov, duos hetaeras nudas armis deligat. Vellicavit et ingemuit sicut homo obsessus, tandem se liberavit et exclamavit.
  -Et nunc tempus est habere gladiatorem pugnat. Et sic odiosis non est sanguis, et vinum non est in anima.
  Tuba clangens et pugnatores in arena vocati sunt. Ex consuetudine levissimi ac minimi belligerandi sunt. Sed Sheikh praeposterum servorum exercitatorum nuper acceperat, et duo genera convivii miscere voluit: amatorios et cruentos.
  Ignis ardebat in medio colossei exiguitatis, vitreae auctae facibus purpureo tincto lucidiorem lucem praebebant, glarea alba fulgebat, podium hilarem aspectum dans. Primus in scenam currere fuit puella muscularis et gracilis in cingulo corio. Sicut palaestra primitiva fecit duos somersaults et ambulavit in manibus suis. Tum contra principem stabat, traiectoque gladio pugionemque in his armis, mirmillon vocaverunt. Quamquam puella cum pulchritudine certare posset, quam molles, velutinae pellis et capilli flavi sunt, iam latam cicatricem in facie habebat. Proximus thorax etiam manibus ambulavit. Arma eius erant fuscina et retia brevis - retiarium. Quo facto, stetit contra hostem. Is erat adulescens, prope puer, adhuc imberbis, facie miti puellaris, praesentia mixtorum coniugum singularem actioni amatoriam dedit. Videtur quod socii diu invicem cognoverint et despiciant.
  - Quid Caisca! Non putabam nos sic congredi! - Puer turpiter dixit.
  "Bona bellatus fuisti, sed nunc anima tua ad primam flammam capietur! - Puella inclementer respondit.
  - Cur tam crudelis es! Virgines adhuc sumus, vivendum est! - Dixit adulescens spe timida.
  - Hoc nos adiuvat! Etiam di servos contemnunt!
  Disciplina in ludo gladiatorio lenta erat et cicatrices nudae in corporibus clarorum iuvenum pugnantium erant.
  Animata turba, sponsiones fiunt, clamores indomiti iuvenes gladiatores hortabantur, qui plane pugnare nolebant.
  Sheikh uxor protulit sacculum corium.
  - Quinquaginta auri pro Kaiska! "Micuit magnis dentibus.
  - Sit scriptor committitur! Sciek signum dedit.
  Ita diversa et simul multa communia, bellatores convenerunt, motus eorum velocis et tenebrosus. Primum, bellator cum tridente retia mittere conatus est, sed erravit et adversarius, in eum violentus saliens, eum in ventriculo pugione lacerare curavit. Iuvenis retro desiluit et fuscinam in pectore percussit, sed leviter cutem impingebat. Nihilo secius hostes retrocedere coegerunt. Abiit et innixus ad rete, non permittens quondam gladiatorem dilectum accedere.
  - Stulti estis! Hoc significat peritura clade! - Puella arroganter dixit.
  - Quomodo natus? - Pudet adulescens respexit.
  Et subito retiarius cum tridente manu glaream arripuit et in faciem proiecit. Facto tumultu, puella oculos suos clausit, et in ipso secundo tridente abs te transfixit.
  Clamantem in dolore iuvenem gladiatorem emisit, sed tamen scapulam in scapulam immergere curavit. Retiarius exclamavit et extraxit telum. Gladius ut fulgur emicans, cervicem fere transfigens. Contulerat gladiator, praecidit pectus. Ingemuit adulescens dolore ac tridente destitit. Tunc adversarius insiliens in eum pugionem proiecit. adductius magis debilis erat, et api- cem carnem transfixit. Clamavit Retiarius et cecidit, et sustulit pugionem et conabatur surgere, tunc gladius eum in collo percussit. Iam inscius, myrmillon ensem in plexum solarem percussit. Olim coniuges amantes (sicut Romeo et Iuliet) ad glaream mortui ceciderunt. Auditores ebrii ridebant et explodebant. Tres servi tristes demissis frontibus et faucibus exsertis in arenam cucurrerunt, corpora perditorum, sed spiritualia libertate candente ferro ignita. Certos mortuos, costis uncis eos in scenam detraxerunt. Locus, ubi sanguis erat, carbonibus oppletus est.
  -Ibunt insectis vesci. - Sheikh uxor Demeter equo dentes portavit. - Misericordia est quod ossa angusta sunt, animalia esurient.
  - Nulla esca et coquinaria non erunt. Misericordia est, revera, alter eorum evenit ut athletae satis promitterent! - Sciek fremuit.
  - In cubili tuo? - Diva cavillans quaesivit.
  - Cur non! Puella pulchra est, et puer tuus esse potest. "Sheikh opiniones satis progressas habebat, credens uxorem suam pinguem corpus iuveni ancillae bene oblectare posse.
  - Minima ac fragilis! Annon alterum par nobis simile est? - Demeter quaesivit.
  - Donec nulla! Intueamur iuvenum trabea quae e schola vicina ad nos mittitur. - The sheikh grinned.
  - Fortasse melius crescant! Alioquin omnes captivos nostros occidemus. - Improviso uxor nobilis viri misertus est.
  - Nuncia de servo defectionis nimis laeta est et eam rem plenissimam celebrare cupio. - Nobilis ventrem movit.
  - Nisi forte, Etymon te praecedit! - Puella pinguis Syllae.
  - Tale nihil! Eo melius, omnes gladiatores nunc absolve et stulte spectandi privare. Venite in newbies! - Sciek fremuit.
  - Haec prorsus non sunt newbies. - Demeter labia lingebant
  Discus iterum sonat et pueri bellatores in arenam currunt. Spectant annos circiter quattuordecim ad quindecim annos cum scapulis et pectoribus satis latis. Sicut pugnatores priores, somersaults facit et manus currit. Iam in podium procurrunt, arma, galeas, loricam, scuta et gladios induunt. Alter habet ensem rectum, alius curvam mucrone machaeram. Aba sculpta aperta sunt, et cicatrices in ea apparent. Puer a dextris stans sanavit secat trans pectus suum tribus lineis transcurrentem.
  Pellis unguine largiter nitida.
  Praepositus denuntiat.
  - Milites clarissimi Fudoros cum machaera curvo et Saflorov recto gladio in anulo agunt. Fudoros sex pugnas habet et Saflorov septem habet. Omnes eorum aemuli aut interfecti sunt illico aut populi arbitrio confossi. Praepositus digito digito ostendit. Qui volunt bet iterum apparuerunt. Sciek latravit.
  - Centum solidos pro Saflorov.
  Sponsionibus celeriter confectis, optimates iuraverunt. Duo etiam in pugnam conscenderunt. Alter vitreum vini spargit, alter eum pingui crure in facie percussit. Hetaeras et custodes publicos furentes ad sedandam concurrerunt. Sheikh uxor imperiosa, impudens, pinguis, latravit;
  -Profer! Occidere!
  gladiatores concurrebant. Hoc tempore, sumptis temporibus, se invicem diligenti ictu tentantes. Concurrentes, micantes leviter gladii, tremuerunt Scuta. Publica cautio haud sane placet, sed offensa et ossa ad pugnatores volitabant. Sheikh lanceam subvertit et in vino et impedita coopertus est. Tunc exspuit et sonuit ira.
  -Si non pugnares, ego te suspensum inversum. In podium complures urgentes saevi "janissarii" concurrerunt, hastas vibrantes in aperto terga ostendentes imitando. Saflorov ingrata ibat, furibundus invadens, in genu recalcitravit. Teenager retorsit, gladium leviter ad latus movens, adversarius trans pectus incidebat. Male daturam laminam ad imum decidit. Proximus impetus altae notae super cutem relicta est et sanguis densus fluxit. Fudoros cessit, unus de pugnatoribus hirsutis eum in cruribus verberavit. Et cum puer cunctaretur, Saflorov galeam suam tanto furore percussit ut vacillaret et corruerit. Ictus "galsim" avolare fecit, caput album revelans in fronte gibba tumens. Saflorov ferrum ad pectus anhelantem trepidus posuit. In obliquum attendit ad " audientiam ".
  Signum exspectabam. Cum plures per capillos currit, significat occidere, et cum palmas comprimunt in crinem, significat misereri.
  Sed in truculento misericordia non legitur facies. Fere omnes, etiam mulieres ac eleifend, fauces suas currebant.
  -Mors! Abi eum!
  Sciek uxor ludibrium latrante.
  - Ille nimis vilis fugit. Da mihi unam noctem.
  Saflorov haesitavit, nudum pectus victi leviter pressit teenager, et gutta sanguinis apparuit. Tum desperans gladium proiecit;
  -Non possum! Et ipse est amicus meus.
  Tumultus repente substitit et silentium letale fuit.
  -Quid est! - Sheikh furit. Victos occidere recusas. Uterque cavea, post- quam terribilia erunt tormenta ante scholam totius gladiatoris.
  Milites ad Fudorum accurrerunt, aquam in faciem suam respersit, deinde, ut ei citius resipiscat, nudum calcaneum ferro candente combusserunt. Clamavit puer, exsiluit et duo lassoes statim circa collum eius coniecta sunt. Saflorov resistere conabatur, duodecim gladios illico expugnavit, timor vires ei dedit. Sed jaculatores unum crus sagittam feriunt. Iuvenem venenum exanimavit, sed non occidit. Utroque ligato, in cavea conclusi erant. Saflorov in costis virga calida percussus est, pellis eius fumigare coepit, et puer conditus injectiones fortiter sustinuit. Sed videtur duorum puerorum incredulorum tormenta in secunda mensa differri.
  Scintilla uxor scintillat:
  - Meum esse debent hubby. Scis me inventivum.
  - Scio, sed vide, possim invidere. Guys pulchrae sunt et iam uxorem ducere possunt. - Sciek dentes denudavit.
  - Maxime, etiam coniugati sunt! Ceterum hi sunt fortissimi ac saluberrimi servi, qui multiplicentur! - Puella pinguis despiciens.
  - Gladiatores color servitutis sunt! Opto ego illos excruciare uxores. - The sheikh grinned.
  - Fas est! Viam puellae iterum.
  Mulieres autem pugnare debebant. Duas seminudus divas gerens solum linteaminibus in arenam intravit. Cervicibus vincti nec ab invicem separari potuerunt. Tela bina manu pugiones. plane inhumanum erit et non nimis longum pugna. Una puella pulchra, altera cana, tam longis iubis.
  -Ad proelium! - intonuit barbare.
  -Ego non bet! - Sheikh uxor latravit. - Hoc iam malum omen fiet.
  Mulieres pauperculae convenerunt. FORMIDULOSUS erat, alter ex illis prope statim avulsus est venter, alter in pectore vulneratus. Puellae pedibus suis proiciuntur, carnem suam lacerantes. Multum sanguinis fluxum fuit nec potuerunt relinquere et aufugere. Denique unus ex eis, totaliter concisus, ad genua procidit. Mulier cana risit, eam perficere conatur, sed ab imo ad costam ictu insidiarum cucurrit. Gemens adhuc reum ferire poterat in occipitio. Utraeque formosae foeminae mutilatae in glaream corruerunt, aliquoties volitabant, et iunxerunt. Ad eos accurrerunt janissarii villosi et cauterio ferreo eos fodiebant. Bellator puellas non movebat.
  Iterum, plus quam unum bet non elaborare. Ambo mortui sunt.
  Publica res fefellit, quamvis caedem in se spectans amoenissimus. Sed tamen nemo vicit.
  Hoc in loco nova pugna rem salvare potuit. Fermentum facilis est et tempus est negotii gravis.
  Quindecim gladiatores in tunicis aureis perforatis cum tribus nigris pennis in limum, in arenam irruerunt. armati brevibus, gladiis incurvis; in manibus parva scuta quadrata convexa habebant, capita galeis sine viso tuta erant. Post hoc procurrit pugnatores tunicis rubris, et gladiis brevibus sed rectis, clypeo rotundo et manico ferreo dextra tegente, non clypeo munito, et genu caudex crus sinistrum muniens. Plumae virides in lubrico galearum imagine perfecerunt.
  Stantes inter se, adoraverunt. Tum sponsiones multo ampliores erant, et aurum de manu in manum manavit.
  - Fieri non potest ut omnes interfecti sint! - Dixit sheikh uxor. Certus aliquis vincere!
  - Sic pone bet, hoc est ultimum proelium. Ecce iam aurora est! - Fessus Sciek dixit ex irritatione.
  - Tunc gravis erit! Drachmis aureis mille rubris. - Mulier pinguis blanda est.
  - Quid in illis? - Cur eos? - Nobilis bis repetitur, miratur.
  - Quia oculi viliores sunt!
  Praepositus clamabat aliquid. Hystericus tubae sonus. Etiam faces connivebant, quasi aliquid oculis monstrorum accessisset.
  Colloquia, strepitus, risus, tumultus constitit: omnium ora in pugnantium defixa sunt. Prima atrox concursus erat: in arduo silentia regnabant clypei ictus gladiorum. Plumae, fragmenta galearum, fragmina scutorum per arenam volitabant, et gladiatores anhelantes invicem ictu ictu feriebant. Minuta tria ab initio pugnae facta sunt, et iam sanguis effusus est: quattuor gladiatores cruciaverunt, pugnantes conculcaverunt. Unus e circumstantibus crus conjugis apprehendit et pedem vertit. Devolat, brachium amputans.
  Insatiabilis principis uxor, Demeter, os rodi in anulum praecipitavit.
  - Reds, si vincis, dabo tibi vitream vini!
  Ut saepe accidit, contrarium accidit: maximus pugnator e manipulus quem Demeter everteret pro victus est. Tres simul enses latum transverberat pectus, Intempestivumque manus infausti ducis osse relictum est.
  Sequebantur spectatores cum laetitia et contentione cruentas pugnae vicissitudines. Clamabant ut grex taurorum vulneratorum. Loci flos amens debacchatus est, pugnatores hortatus est. Gladiatorum ordines extenuant, proelium commissum est.
  Hoc momento, cum publica dignitas fruebatur et sanguinem palam "goofed" lambens, fortes rebelles sopitos custodes occiderunt. Pobedonostsev una cum paucis fortium praesidiis oppressit et primus in regiam irrupit.
  Tumultus ab accessu rebellium intermitti pugnam cogebat. Nobiles vacillantes gladios colligere conati sunt. Dux rebellis iuvenis magna voce exclamavit:
  - Quod video! Alter alterum ad ludum scelestorum occidis! Serpentes reviviscere gladium quidem non possunt, stomachi nimium impedimenti sunt. Si habes vel particulam superbiae in te relictam, abscinde hanc abominationem.
  Gladiatores hoc prorsus exspectare videbantur: ad obesum gregem ruebant.
  Servus desiluit servi, mori pro invisis dominis non defuit, et pueri etiam scutula et cibos ad honores mittere coeperunt.
  Demeter exclamavit:
  - Omnes interficere!
  Tunc cecidit vitrum vitreum super caput eius, pulsans canem.
  Iratus Witcher. Divites civitatis concisas cives, concisas escas.
  Non difficile, sed taetrum. Post eum Constantinus comes dimicavit. Bik non tardavit, et gladiatores custodibus ultus est.
  Tristes servi vilicum in hamum levaverunt, clamaverunt;
  - Nos nostri sumus! Servi sunt sicut tui!
  - Sic ferro proba! - Clamavit et candelae in funalibus Witcheri movere coeperunt.
  Sheikh fugere conatus est, sed Bik eum arripuit et collum mel deiecit;
  - Hem, ubi opus est? Nulla condimentum.
  Solntslava duorum nobilium capita statim in uno lapsu cecidit, et maxillam tertiam genu genu contrivit. Sed ne specie quidem pugnae iam longior erat, servi in ulciscendo. Reliquiae custodum fugerunt et conviviorum, etiam in optima forma, gravem vim militum non repraesentaverunt. Occisi sunt omnes antequam Witcher defervesceret. Tantum princeps Sheikh adhuc viveret, Bik comam trahebat. Vedmakov puerum impudens abegit;
  - Haec est nobilis persona. Veniat in promptu nobis!
  . CAPITULUM N. XII.
  Germani Stalingradum oppugnant. Residuae admodum visae sunt, sed incredibiliter difficile pervadere ultimum. Etiam magnum usum Sturmtigeri non adiuvabat. Tametsi strages gagates bombs immanis effecit. Aliud significat napalm bombs.
  Cohors puellarum tenuaverat, sed pulchri- tudines adhuc pugnabant. Die XX Octobris nix cadere coepit, et pulchri- tudines omnes nudis pedibus erant. venustas notas in strato albo relinquunt.
  Puellae pulchrae in nive circumvolutae paulum lautus factae sunt. Matryona, capta Seryozhka, locum sibi non invenit. Pulchrum esset puerum tam callidum et formosum perdere. et quid illum exspectavit in captivitate fascis? Primum tormentum, deinde supplicium!
  Puer prope iaculabatur quidem, sed in metallis finiebatur. Sedecim horas die operantes, cum exigua cibaria, flagellum vilicus Seryozhka exspectavit.
  Accuratius puer iam in praeda est et ibi facit ut asinus. Sed multo calidius est sub terra quam in superficie. Et milites, ne gelantur, salire et currere coguntur. Puellae pugnant. Hic lacus leo fortis venit. Sclopetum eius 150 mm est, efficacius et practicus ad proeliis in urbe. Hanc piscinam Fritz amant, tam ex diversis partibus munita.
  "Mus" paulo post repit. Vehiculum Germanicum cum ducentis talentis erat etiam armatum cum tormentis 150-mm et septuaginta quinque. Tanto utilior. Numerus tormentorum apparatus quattuor crevit, nec facile est ad piscinam accedere.
  Anyuta, Maria et Alla conantur mastodon simul eruere. Accedunt ad eum diligenter.
  Anyuta canebat alacres;
  - Quomodo viximus, pugnamus, et mortem non timemus... Sic amodo tu et ego vivam! Jamque polus sidereo, et monte silenti, Et bello pelagi, flammasque atrox ! et in furore et in igne furioso!
  "Mus" novissima immutatio fuit cum sex tormentis machinae, duobus coaxialibus cum doliis, et quattuor in cardine rotationis.
  Maria, reptans per nivem, sibilabat;
  - Numquam desistas! Post haec nobiscum est, Iesus altissimus Deus!
  Puella, propius accedens, sarcinam explosivam in bruchum Muris proiecit. clamor sub scuto fuit, et cylindrus erupit.
  Puellae gaudio exsultabant;
  - Fascist Get!
  Alla torsit manum suam et grenade in Fritz fragmentum proiecit. Fascistae flatu eiectae sunt, unaque cum eo capita militum duorum militum coloniarum avulsa sunt.
  Canae species sibilabat;
  - Pro matre et Stalin!
  Anyuta iterum sarcinam explosivam proiecit... Hoc tempore non tam felix fuit, arma percussit et in superficie testae ferreae explosit.
  Puella molesta est:
  - Eh, sum viator!
  Et pro nova portione explosivae homemade facta repit. Lustrabat e frigore calcibus orbem. Prope nuda puella in nive parum incommoda repit. Sed sustinemus. Cum autem testa fit, liquescit nix.
  Anyuta etiam canebat;
  - Scio frigus cito evanescere;
  Flumen magno impetu ruet.
  Et iam per palu currunt -
  Puellae discalceati!
  Puella prodeunt, et Arabs e copiis coloniae concidit. Hostes conatus ad operandum in parvis coetibus ad magna damna ducunt.
  Brevis tormenti muris incendiis iterum ruptio. Putamina alicubi explodunt in fumo. Aliquam ac mattis arcu.
  Germani Stalingradum paene ceperunt. Perexiguum superest. Sed hoc ipsum est quod Wehrmacht prohibet magnis bombis et gravibus tormentis uti. Fritz peregrini praecedunt, quem non miseret.
  Maria eam diripit accendit. Mercennarii fascist ceciderunt, et volverunt super lapides ruinas.
  Puella pectora coccineis papillis nudum fricabat. Omnes milites sunt - circumsiliunt in suis underpantibus. Sed fere nulla in eis sunt. Apparens nuditas quodammodo pulchritudines maxime protegit. Cum in tali inferno possint vivere!
  Alla mixturam nivis et sordis et propagini iterum discutit. Is nigrum oculum dextra pugnator feriat. Canis dolor, nihil potes dicere.
  Mus iterum accedunt tres puellae. Difficile est vehiculum penetrare, quod tantam undique armaturam habeat. sed belligerae spe plena sunt. Si ipsam testam terebrare non potes, cur dolium non laceras.
  Alla, nudo pede glebas calcitrantes, Cantabat ;
  - Veritas nostra, veritas nostra... Sicut radii solis. Nostri cras erunt lucidi, rivuli e montibus fluent!
  Faeminae bellatores diu armati MP-44s capti sunt. Haec tormenta tormenta machinae longam ad pugnam extendunt. confidenter igne pulchri- . Occaecat incidunt porro. fontes coccinei sanguinis emittunt.
  Maria, fusa, cum utraque sclopeta et machina tormentaria in humeros eius capta, cantavit;
  - Insidiosus aranea aculeum acuit;
  Et bibit sacrum, Russicum sanguinem e Russia!
  Nam adversarius eius non satis omnia interficit;
  Quis Russiam amat?
  Amor Russiae!
  Puella glans misit in variis "custodibus" quae e rimas reptabat. Pulchritudo arridebat, vultus, macilentus, venustatemque et venustatem retinebat.
  Fere omnes puellae in agmine sunt pulchrae. Hic, verbi gratia, est Tatar Seraphim. Pater illi Tatar, mater vero a Belaro, et a Seraphima hereditaria coma, color maturae tritici. Item puella pulchra, discalceata et fere nuda. Et ex machina capta tormentarii brevibus erumpit ignibus. Fasciculique ex aliis copiis obrepunt.
  Serafima cauliculi satis accurate. Maria aurea crine iuxta eam accubuit. Ambae puellae ignem canunt.
  - Patria! - Maria incepit...
  - Et exercitus! - Illa fusa Seraphim.
  Maria tweeted:
  - Hoc...
  Incendio et feriendo versicolori populo, Seraphima retulit;
  - Columnae duae!
  Maria, tune, tweeted;
  - In...
  Seraphima accensus et additus;
  - Quod...
  Maria, excisis quinque, permansit;
  - tenet!
  Seraphima incendens, salutavit;
  - Planet!
  Maria, fusa, tweeted;
  - Arcam...
  Seraphima, figens, purred;
  - Nos te defendemus...
  Maria fascisti caput contrivit et dixit:
  - Nos te....
  Seraphim secant Nazis glandibus et sibilaverunt;
  - A terra!
  Maria, mittens glandes bene curatas, tweeted;
  - Omnis....
  Seraphima, rectius et verius fusa, addidit;
  - Homines!
  Maria, mittentes sordida crines aureos de fronte, cecinit;
  - Rath...
  Seraphim glans, et mittens ictus, edita;
  - Tuus...
  Maria, fascistam in gula feriendo, continuabat;
  - Cale!
  Flava Tatarorum mulier, mittens ictus, continuavit;
  - Nubes...
  Maria Magdalena, accurate figens, addidit;
  - Frigus!
  Seraphima risit et pipiabat;
  - Bene et...
  Maria jocum verius & fremuit;
  - Solis!
  Seraphima, illacrymosa, prorumpens, exsibila;
  - Suus 'calidi!
  Maria continuata est cum chuckle;
  - Lorem...
  Seraphima, quasi flammam dirigens, latrante;
  - Nater...
  Maria addidit ictus bene intenta;
  - Humerum...
  Seraphima cum chuckle addita:
  - Ad militem!
  Mariam alacriter cantavit, figens;
  - effodiam...
  Serafima, pugnator incendium gerens, addidit;
  - Sepulchrum... .
  Maria, depulsis Africanis, continuavit;
  - Ad adversarium!
  Puellae tela fluebant. et cito currere ad operculum coactus est. Copia trans Volgam difficillima est. Bombing assidue et testudine. Hic est supplementum societatis ex altera parte navigantes.
  Fontes imbre et strages circa navigia erumpunt. Procellae in caelo rugiunt. Focke-Wulfs in volantes sunt. Et in eis bombs instillatur.
  Aliquot scaphas disruperunt. Soviet milites mergunt et moriuntur.
  Hostes tormentorum ignis iam densior est.
  Etiam noctu Fritzes omnia sub igni servant. Et bombers eorum dive circumvolitant. Possidet aui yu-87. Etsi jet elit productionem iam intravit.
  Hic est fabulosus Soviet Yak-9. Pugnat cum Germano-ME 309 . Agilitas, velocitas et arma convenerunt. Germanus machinam Sovieticam primo saltu debellare conatur. sed ipse fallit. Yak, vicissim, retrocedere nititur, sed Nazi ob celeritatem suam evasit.
  Celerior German, armis validioribus, contra Russis magis maneuverabile. Sed celeri fuga pergit. Fascista septem punctis contra septem utitur, et vehiculum Sovieticum ferit. Celeritate amittit et cadere incipit.
  Fumi exeunt ex eo. Et machina urit...
  Quod est hoc bellum! Difficile est vehiculum opponere tam potentem in armamento quam ME-309, in quo septem punctis incendii pondus excessus et deterius maneuverabilitatis compensant.
  Magna celeritate fascistam effugere in dive permittit, et frons pugnantis Germanici bene armata est.
  Anyuta denuo Murem subvertere conatur. Puella vitam periclitatur. Illa iam omnia exarati sunt, nuda per munitiones reptantes. Omnis pulchritudo tegitur exasperat et exasperat. Sed tunc grenade iacit cum sarcina explosiva coniuncta. Ipsa etiam ictus machinae tormentarii erumpere potest. Scapula decoris humeri.
  Sed involucrum explosivum dolium tormenti 150-mm feriet. et Germanica damnum significantes iam receperunt. Aegre vehiculum e loco movet et ad locum copiarum suarum vulnera lambendo reptat.
  Focke-Wulfs et plures TA-152s in caelo apparent. Incipiunt Conchilia Fontes locorum. Par novissima HE-CLXXXIII, oppugnationis vehiculis gagates, etiam apparuit. Hi vultures velocitates usque ad octingentos chiliometrorum horae pervenerunt et paene impossibile erant ferire.
  Puellae apud Germanos remittunt. Semper facultas ad capiendos hostes, quamvis valida tutela oppugnationis aircraft a terra ignis.
  Anyuta et Alla Luftfaust captos restituit. Hoc telum constans undequadraginta millimetris sclopetis incussis conectitur.
  Jaculari potes quasi e parva anti-elit gun.
  Belligeros hostes monstrant. Blande premunt exordium... Ambo pulchri- tudines nudis pedibus in caemento quievit, leves expavescant sentientes.
  A Focke-Wulf cum sex tormentis aeris fumigare incipit - venter eius apertus est.
  Puellae studiose rugiunt;
  - Puck! Puck! Metam!
  Alia aeroplana Germanica super capita puellarum cingere incipiunt. Spicula pulchri- tudinis in locis subterraneis, convallis purus Focke-Wulf evadentes.
  Anyuta sensit scintillare in illi cogente calcaneo. puella purred;
  - O ignis infernalis!
  Antae puellae opertae sunt pusulis ac dolens. Volui aliquid frigidum poke.
  Et in superficie rupta manent. nix ex flammis sibilat, dilacerata ruinae sunt. Germani loca igni inundant, sed parum prodest. sicut mures in cavernis bellantes absconderunt. Ferrum ipsi.
  Alla in aure Anyuta susurravit:
  - Puto te mox Nazis e vapore tandem deficientem. Multum vires habent, sed in Stalingrad convertendi facultatem non habent!
  Respondit puella flava superbe;
  - Nos trecenti Lacedaemonii hic sumus! Superiores hostes copias repellimus!
  rufus Alla giggled et despiciens ad socium puellae;
  - Et nos praeterire non potes!
  Cum puellae ad superficiem perventum est, incursio facta est. Novi pedites nigri apparuerunt. Conscenderunt, et puellae ignem apertum habebant, hostem nasum in terram fodiunt.
  Leones et Tigres iterum in proelium iverunt. Germani exercitum Sovieticum magnis lacus premere conati sunt. Singulis subinde conchis pluit. Magis vulnerari "Tiger" a formationibus suis divelli non conati sunt. Mortarii etiam intonuerunt.
  Puellae apud Germanos et mercennarios accensi sunt. Excussit adversarios. Alla et Anyuta ignem pedicellis gracilibus ca. Hostium facies apparuit et habitavit. Tum novus advenientis hostium iacuit.
  Puellae in proelio canebant.
  Alla coepit, incendere;
  - Priusquam...
  Anyuta, fusa, continuata;
  - A vobis...
  Alla percussit et addidit:
  - Legio, legionis, f...
  Anyuta, decisa tria, exsibila;
  - Inimici...
  Allah confixi adversarios, effudisset;
  - Illi....
  Anyuta, dimidium cranii Arabis sufflata, continuavit:
  - Cupiunt...
  Alla, oppressis hostibus, permansit;
  - Vos...
  Anyuta fusa, exsibila;
  - Humiliare...
  Alla, perforato Arabis cranio, fremuit;
  - Solvite...
  Anyuta, clavus continuans, exsibilus;
  - Notae...
  Alla quasi jaculando, sibilabat;
  - Noli timere.
  Anyuta, iactum accurate accensus, fremuit;
  - Inimicus...
  Alla fusa sicut pellentesque continuatur;
  - Bayonet...
  Anyuta, pilas amplius, latravit;
  - Capax...
  Alla, sine intermissione incendii, exsibilatur;
  - Numen...
  Anyuta, ira inflammatus, fremens, amicum corrigens;
  - Animi...
  Alla, in ecstasi gravi, iaculata Afrorum capita, latrante;
  - Virtus...
  Anyuta, saliens gunfire, sibilabat;
  - Augere...
  Alla quassans rubras cincinnos continuavit;
  - Et hostes.
  Anyuta, Arabs feriendo in ventrem dixit;
  - Protinus...
  Alla, totis in- cendiis callibus, latrante;
  - Solvite...
  Puellae respiraverunt. Et mittentes paulo, clamabant:
  - Nos milites vasa Sniper, vox homicidii manifesta est!
  Fluctus coloniae progressus aliquantum consedit. Nazis iterum obterere suas movit. "Tigres" apparuerunt longis capistris et conchis accensis ad omnia quae evulgarunt.
  "tigris" -2 erat figura originalis turris et laminis armaturae in lateribus inclinatis. Hoc eum aliquanto tenaciorem fecit. Milites iterum piscinam vestigiis suis ad scopum elegerunt. In sartagine fascist debuit vivere sicut piscis.
  Anyuta sarcina explosiva jactavit, anteriorem cylindrum 2 Tigris comminuens et cecinit;
  - Obviam tibi dono... Scilicet locum in sarcophago delineavi!
  Alla exsibilabat, laetus iaciens magnam sarcinam explosivam in fascist;
  - Sed Pasaran!
  Et a explosione, lacus diu rostrum Germanicum contortum. Et coepit Tigris regia retro vertere. Iterum fascist graviter vulneratus est. Alla cepit et latrabat, nudo digito mittens frustum vitri;
  - eris in loculo quercu!
  vitreum rectum in fauces Indicae volavit, una ex cohortibus Germanicis coloniae.
  Anyuta despiciens socium canebat;
  - Caput meum in hoc dolio tingam! Omnes tingam!
  Alla machina gun- rupta e. Germanos iterum oppugnant. Puella sibilabat;
  - Omnia possumus! et feremus!
  Anyuta eam accendit vasa et dixit:
  - Magnam victoriam manet! Avos nostri sint in gloria!
  Alla fecit aliquam somersault et circumvolvebat, sicut arbor natalicia pensabat. annuente puella cecinit;
  - Mister successus, quo vadis... Magister successus - rident fascists...
  Germanici lacus, sine conchis salutaribus, ignem augebant. Perurbane dona fundunt. Et accesserunt ad loca Sovietica, hiatus vitando.
  Anyuta, filum utens, ut captivi Seryozhka docuit, grave meum extraxit. "Leo" lente ad Sovieticum positiones repit. Eius 150mm sclopetum exspuit conchas subinde. Puellae sibilaverunt et despiciebant.
  Anyuta canebat:
  - Germani-piperis, fascistae-Nazis... Finis pacifistarum te manet!
  Alla notavit cum rictu;
  - Pacifismus... Etiam stultum est loqui de pacifismo cum loquimur de Nazis!
  Anyuta percusserit Arabs ex custodia coloniae in ponte nasi iactum bene curatum et pissavit;
  - Et sunt claudi in cogitatione... Et in re militari non sunt ita fortes! Mox delebimus eas e facie Telluris Telluris!
  Alia ruptis alla dabat, nudo pectore fricabat glarea et canebat;
  - Ego sum eques Russicus genibus barbarorum ... hostes Patriae a facie terrae avertam!
  Canae species despiciens caelum cernens. "Frames", German gunner aeroplana ibi nere erant.
  Germanus "Leon" subinde repit, haesit in ruinae. Et sclopetum eius assidue conspuebant.
  Anyuta, specus sub eruca Germanici lacus, exsibilatur;
  - Pro Seryozhka....
  Germanus restitit et iterum accensus est. Testa post puellas explosa est.
  Anyuta sedatus:
  - Lac conchae, quisquis infantis cerebrum habet!
  "Leo" aliquandiu stetit. Fortasse Germanus peritus cantavit periculum ante sensit vel fortasse ornamentum pugnae suae uti voluerunt. Sed "Leo" aliquandiu stetit et conchas letales exspuit.
  Anyuta animadvertendum est piscinam Germanicam magis provectiorem sclopetis et incendiis saepius quam KV-2 habere. Quod quidem multo periculosius haec raeda facit. Anyuta transiit se et exsibilat;
  - Adeant impii ad infernum.
  Alla fascist in plexum solarem latrante exortum;
  - Nostra victoria necessaria est! et bene finient omnia!
  Item Anyuta abscidit Turcus et cecinit;
  - Tametsi, ut videtur, vita mox intermittetur, cum atrum cornu tribulatio pulsat... Equi hinniunt et sanguis sicut flumen fluit, et iterum terra sub pedibus tuis evanescit!
  Alla, interfecto Iraniano, adiecit:
  - Sed terra quoque suum custodem habet... Et inter astra tenduntur ei ... Invisibilia salutaria fila exsilio Hitler ad Kolyma!
  Puellae incendentes consonantes cantabant;
  - Frangamus Adolf, laedet ei! Credo nos fascismum vincemus! Et in Russia nostra, Messias apparebit, Dominus populorum omnium terrarum!
  Et bellatores dirigentes perseveraverunt. Sed procumbentes pedites hostes mittentes et tasque iaci coepti sunt. Turbae fascist conatus fumant puellas igni caemento. tasque multum iacit.
  Alla philosophice dictum est:
  - Cum numero comitia vincere potes, arte comitia sine bello vincere potes!
  Anyuta giggled and notavit;
  - Bellum area est ubi qualitas quantitatem verberat, comitia fere contraria sunt et hoc exemplum est!
  Cedunt leviter bellatores, tasque et fragmina nimis conglobata cadebant. Alla etiam donum arripuit prostratum pede et proiecit illud. Grenade volavit et Nazis in galeis percussit. Et quam sit aspernatur...
  Erat quasi fascis alius alicubi detonsus.
  Alla philosophica notanda:
  - Fortuna secunda felicitas, secunda felicitas, sed ars prima!
  Anyuta giggled et interjecta;
  - Fortuna praemium virtutis, non temeritatis est!
  Alla oculus Prohibeo ex exercitu coloniae excussit et exsiluit:
  - Quisquis est felix, eius anima cantat!
  Anyuta subridens dixit:
  - Bonum est, cum sis felix, significat Deus te salvet!
  Puellae paulo lepidius surrexerunt. Tunc tamen Germanus "Leo" se movebat et cuniculo inflabatur. Eruca super machinam explosivam cucurrit et scissa est.
  Vulneratus leo circumvolutus stabant.
  - Leo est claudus in cogitatione, tigris est fons omnium malorum... Nihil magis interest in mundo quam homo!
  Anyuta accensus longo ordine, mox utque externus exercitus exortus est, expugnavit et cantavit;
  Vivamus et plana habemus;
  Fortissimum Russian spiritus in mundo...
  Optimi gubernatores sunt ad gubernacula -
  Hostes in pulverem comminuti ac smithereens!
  "Leo" male laedi videtur. Adligat, exspuentibus duobus pluribus conchis.
  Pernix "Panther" apparuit. Tamen timebat altius in loca militum Sovieticorum venire et sagittare coepit. Conchae sibilabant super capita puellarum. Rudera et ignes fregerunt.
  Anyuta grenade ad iactandum paravit, paratus ad capiendum momentum cum piscina fascista intra spatium pervium appropinquavit. Sed "Panther" aut stultus non est. Germani accensi sunt, testas in vase tessellati collocantes, quaerentes ne unum quidpiam de terra deesset. Et ipsi ad litteram omne calculum exasperant.
  Alla nudo pectore demulcet se, dicens:
  - Artificia Krauts vitiosa sunt... Num hoc modo multum assequuntur?
  Anyuta lepide dictum:
  - Pulli pecias ad tempus frumenti, sed multo velocius pondus acquirit quam porcus, qui magnas frusta devorat!
  Panthera plus octoginta orbes accendit et, impensa munitione, se convertit et in cubile suum tendit. In eius locum nova mastodon Sturmtiger apparuit. Machina latum dolium pileo tegebat. Videtur hoc modo salvandi se computant.
  "Sturmtiger" positiones copiarum Sovieticorum procul accensus. eruca intonuit. Terra surrexit, et flammae fons igneus fudit.
  Puellae vix superfuerant, satis multae pulvere opertae sunt. Anyuta vel leviter sopitum fuit. Subito puella se equo vehi vidit. Et quod manipulus imperat exercitui Tatarorum aggressi. Et cum militibus suis in equis equitant. Mongol-Tatari, ictum sustinere non valentes, mille sub ungulis pedem recipiunt et moriuntur.
  Anyuta fluctus duos gladios caedit inimicos suos. Visio autem repente interrupit.
  Alla ei percussit socium super genas, quassavit eam dicens;
  - Bene est! Nunc desine circa iacentem!
  Anyuta irata respondit:
  - Non quievi, sed pugnavi!
  Puella ira exiliens grenade proiecit. Donum super volavit et cadum piscinae Levitae percussit. Damnum acceptum, rugosus currus pondere truncus.
  Anyuta exclamat in summitate pulmonis;
  - Eques sum Rus'!
  Alla tormentorum machina accensus erupit et fremuit;
  - Respondit puer, torva;
  Servire volo sancte Rus'...
  Mare vertat sanguinis;
  Sed Deus nos salvare poterit!
  Anyuta cecidit super nudum lapidum ventriculo et pectore. Sub idem tempus, ut centum tormentorum tormentorum machinae erumpit, super caput emicuit. Extendit puella linguam suam et ait:
  - Furor fortium militum vitatrix est abstrusis imperatoribus!
  Alla constat:
  - Miles est fortis, dux callidum, hostis callidus, successus sapien- tiae tantum venit!
  Puellae ignem iterum aperiunt et in solidarietate pidunt;
  Turmae supra eum
  In voce rugire
  Adolfus stultus est fortis -
  Plantae Sodomae!
  Alius armatus "Leo" apparuit. Duo milites ab eo fugerunt, atros iudicantes facies, Arabes erant. catenam in hamo imponere conati sunt piscinam progressam e proelio trahere.
  Alla et Anyuta accensus, technici eodem tempore occidere. Bellatores cecinerunt;
  - Noli te perdere et socium tuum adiuvare, alios adiuva de igne exi!
  Tres populi nigri apparuerunt. Discurrunt catenae quantum poterant, sed etiam a puellis emissae sunt. Quin etiam Anyuta sclopetum accendit, urget nudis digitis canem.
  Et adversarios suos singulari subtilitate ferire curavit, sicut Robin Hood praecisionem.
  Alla notatur:
  - Signum non est qui feliciter percusserit, sed ille qui incassum periit!
  Anyuta grenade nudo pede proiecit et stridit;
  - Accuratissimus homo cum sica visione carere potest, sed inexpugnabile est acri animo scopo carere!
  Grenade pila percussa coepit explodere, metalla detegere.
  Stalingrad Germanis facile non fuit. Arcem mortis in ea diram obtinuerunt!
  . CAPUT XIII.
  Germani Tikhvin cinxerunt tertio Idus Novembres, et in ipsa urbe pugna orta est. Exercitus Rubrum tardius cessit. Pleraque urbs Baku iam capta est, copiae Sovieticae ad peninsulam recipiunt. Yerevan adhuc vix retinet. Stalingrad paene exitium.
  At Stalin hanc urbem non tradi iussit. Proelium etiam in Astrakhan ortum est. Krauts quoque in hac urbe progredi conantur. Omnes aditus graviter emittuntur et infrastructurae destruuntur.
  Hiems appropinquat. Sed videtur quod Stalingrad teneri non possit. Copia trans Volgam impedita est per glaciem formationis et massive bombing.
  Die IV mensis Novembris iam nonaginta centesimas Tikhvin capta est. Germani Finnicum agrum appropinquaverunt. Milites Sovietici, magno detrimento accepti, copiae ad resistendum hostes cogere non potuerunt.
  Etiam Finni et puppea copiarum Suecicarum conventum aggressi sunt. Insignes copias adhibebant.
  Die V mensis Novembris, coalitio Germanorum et copiae Finnico-Scandinavianae uniuntur. Ita duplex anulus circa Leningradum occlusus est. Nova, major victoria pro Tertio Reich.
  VI Idus Novembres in regione septentrionali adhuc pugnatum est. Nazis in ANDRON dilatavit. Res difficillima facta est. In Tikhvin ultimae resistentiae reliquiae exarserunt. Germani pilastica missilia in Yerevan accensi. Tres praesentationes dimissi sunt. Significans perniciem effecit et adferat. sed nihil fractum est.
  Urbs Astrakhan a reliquo territorio Sovietico terra eversa est. Res evasit. Novae pugnae Germanicae et Britannicae apud Murmanscum accensae sunt. praefectus praesidii et multi duces in testudine caesi.
  Sumptum vel deterius.
  Et die VII mensis Novembris Nazis in Volkhov erupit et tandem resistentiam copiarum Sovieticorum in Tikhvin suppressit. Sic hiatus cum Leningrad acriter crevit. Constabat urbem obsessam vix superesse.
  Die VIII mensis Novembris, probati diu expectati tandem piscinae Lev-2 factae sunt. Vehiculum modificatio layout habebat. Machina, transmissio et gearbox in uno loco ad frontem locabantur, et pugna in tergo sita erat.
  Impigre nisu Germani, duce Ruerat, currus pro anniversario Putsch fecit.
  Re vera, silhouette inferiore, cum armamenta et arma Leonis servata, pondus vehiculum ad sexaginta talenta cum tormento equinis 1200 redactum est. Certamina probata demonstraverunt eventum esse piscinam omnino acceptam. Prorsus quid opus est!
  Coniunctio bonorum incessus et armorum qualitatum.
  Fuhrer tamen non fuit contentus. Postulavit ut arma laterum et puppis firmarentur, necnon institutionem tormenti 88-mm cum dolio longitudinis 100 EL.
  Alterum vehiculum probatum erat E-C. Haec piscina tamen nimis gravis evasit: 140 talenta, sed optimum praesidium ab omnibus angulis habuit et Mus arma. In genere, series "E" pollicitus est se perquam promittens. Germani nullum tempus videtur consumere.
  Bars cisternina cum tormento equino 1000 etiam demonstratum est, vehiculum tamen Hitler satis munitum non videbatur.
  Variae aircraft sunt etiam in anniversario ostensae. Peculiariter oppugnare elit et modificationes ME-262 . Atque etiam TA-183. Tota pompa technicae artis.
  Gas launchers potentes comprehendunt, possunt omnes urbes et pagos diruere.
  Hic re vera systemata perniciem fortissima demonstrantur.
  "Panther" etiam 2 probata transiit, quinquaginta talenta appendens, armaturam in angulo 150 millimetrorum frontalem habebat, et tormentum "Regium Tigris". Armarium latus erat 82 mm, fastigatum. Talis piscina plus minusve Hitler idonea erat, ut triginta quattuor quattuor comminus pugnare posset.
  In genere, nazis catonem purgavit.
  Testimenta pugnatorum Gothorum apti ad velocitates mille centum chiliometrorum per horam etiam peractae sunt.
  Denique cingula mittunt.
  Die 9 mensis Novembris Volkhov incidit. Locus ad culmen pervenit. Et rursus lacus Soviet contra oppugnare conatus est.
  Gringeta prope sclopetum adligat. Churchill 2 e regione vehiculis Sovieticis stetit et munitionem exspuit.
  Jana filia domini hits numerabat. Lacus Sovieticus retardavit cum fossam intraverunt. Et hoc usus est Germanorum categoria.
  Nicoletta cepit et cantavit;
  - Anglicus miles mortem non timet;
  Sub caelo astra, mors nos non tollet!
  fortiter pro leone cum corona pugnabit;
  Machinam validam sclopeto onero!
  Malanya annuit approbando:
  - Hoc est splendidis! Et nos quoque mandabimus!
  Tormentarii valde strenue laboraverunt. Testae micabant sicut compositus lineamenta per aerem relinquens. Fuere puellae strenuae. Ac maxime sagaciter.
  Gringeta adnuit caput et testam misit ad basin turritae triginta quattuor. mussat;
  - Haec mors est! Veniet ad inimicos meos! Et scio posthac, quae expectat mustachioed inimicos!
  Nicoletta cum risu dixit:
  - Omnia animalia in unum mustachioed inclinata... ut damnatus deficiat!
  Iterum risit Gringeta et accensus sibilantem;
  - Proiectum meum accuratissimum est. Nos certus illuc!
  Nicoletta digitum indicem levavit et dixit:
  - Bang, bang - non ledo! Cinereo egestas avolavit!
  Gringeta, incendens, canebat;
  Omnes eligit sibi
  Mulier, religio, via...
  Diabolo vel prophetae servire;
  Sibi quisque eligit!
  Jane caput movit et objecit;
  - Haud sane ita! Nonaginta centesimas fidei hominis a nativitate determinatur, non scientia. Hic ad Ecclesiam Anglicanam pertinemus. Estne haec electio nostra?
  Gringeta giggled et dictum est;
  - Ego personaliter eram in familia fideli, sed nunc sum magis ac propensior ad atheismum!
  Nicoletta giggled et adhaesit linguam suam.
  - Atheismus... Hoc est interesting!
  Malanya philosophice notavit;
  - Et ab omnibus aeque remota! Cum non sit Deus, nec virtutes supernaturales, tunc falsa est quaevis religio!
  Gringeta adnuit caput, volens confirmans;
  - Est communistarum! Venerunt in eo quod omnes religiones sint justorum hominum phantasiae; Et super hoc aedificaverunt doctrinam.
  Malanya labiis infideliter crispantibus;
  - Et quid eos post mortem manet?
  Gringeta carnivora renidet. Testam excanduit, secans puppam alterius piscinam Sovieticam et respondit:
  - Hic multum potes ascendere... Etiam resurrectio mortuorum per potentias scientiae!
  Malanya admonuit, ridentem:
  - Librum lego de mundo futuri. Ibi iam spatium imperii est. Nulla mors, senectus, morbus. Et sane fames... Verum plerique homines non habent laborem, sed satis est omnibus.
  Exempli gratia, vehicula dantur gratis. Et sunt machinae electronicae quarum ope cum toto mundo communicant.
  Nicoletta gravissime notavit:
  - Progressus est celeriter progressus. Aspice istos lacus... Quomodo proficientes et proficientes fiant. Nihilominus, Churchill-2 cum Matilda comparari non potest.
  Malanya constat:
  - Ita, lacus profecerint... Hoc est pullus!
  Alius impetus a lacus Soviet fizzat et confractus est.
  Kalendis Novembribus X et XI Germani parvas ingratas operationes fecerunt, angulos in septentrione secantes.
  Copiae Sovieticae impetum septentrionalem Stalingrad conabantur, sed parum prospere. Ultimae aedes iam in urbe sunt vacuae. Simul interire, in terrain. sed pro nunc Stalin tenere precepit usque ad finem.
  Urbs Baku prope capta est. Sed putei oleum ardet, et rixa inter eos erupit. Germani continenter bombingunt.
  Pugnae in Astrakhan sunt ad eorum apicem...
  Die XII mensis Novembris Turci in Yerevan impetum fecerunt. Impetu repulsus est. Ottomani damna passi sunt. At illi iterum accensi. Kalendis Novembribus Germani ultimas regiones Baku occupaverunt - captam urbem nuntiantes. Tantum in paeninsula adhuc pugnatum est, et caelum atris ignitis puteis factum est.
  Die XIV mensis Novembris anno Nazis Murmansk oppugnare incepit. Tormentis et aviationibus utebantur...
  Stalingrad ardebat, sed auxilia Sovietica translata effecit ut adhuc maneret. Quanquam solum in margine urbis, et damno ingentis rei.
  In oppugnatione Murmansk, magna armada proelii concursum est, et vectores vehiculi advenerunt. Urbs instar plasma cylindro premebatur. Et bombed et testa.
  Die XV Novembris fascistae copiae movere coeperunt urbem oppugnantes solum portum glaciale in Oceano Arctico. "Muses" in proeliis interfuit, et etiam piscinam "rat" quam Nazis in usu experiri voluit.
  Sed "Rat" aliquantum frustretur. Illa primo progrediebatur, deinde in nivis haesit. Et stetit in extrema parte civitatis. Germani non satis parati ad inferrent. Sed testing non cessavit. Die XVI mensis Novembris anno Nazis putei olei ardentis propemodum perfecit. Sed peninsulae pars illis inaccessibilis erat propter ignes, qui usque ad septimum caelum creverant.
  Die XVII mensis Novembris anno Nazis ultimam partem Volgae della ceperunt, et per id Astrakhan plenius obsidebant. Baku iamdudum abscissum est.
  Yerevan etiam expugnatur. Urbs est in colle, ad defendendum opportuna, sed difficile est eam expugnare, praesertim cum lacus.
  Mense Novembri die XVIII mensis Novembris Sovieticus iterum vires Nazi defensionis Stalingradi septentrionalis temptavit. Hoc impressionem rei quae supererat in Volga anni labefactavit, sed detrimenta significantia constant.
  Kalendis Novembribus Germani oppugnationem Murmansk ob graves iacturas represserunt.
  Ita obsessi Fuhrer numerosas surculas loco evellere non potuerunt. Consilia Nazis ad finem URSS ante hiemem defecerunt.
  Pessimum omnium, Iaponia ob gravedinem frigoris et ingentia detrimenta pubis suspensa sua. Restat ut samurai productionem suarum triginta quattuor et Pantherarum licentiati augerent. et proxima aestate molestiam inferre potuerunt.
  Kalendis Decembribus Germani incendia partim extinxerunt et plurimum paeninsulae purgaverunt.
  Mense Novembri die XXI mensis Novembris rursus copiae Sovieticae Germanos oppugnaverunt et etiam aliquot chiliometra septentrionalis Stalingrad penetraverunt. Nazis eorum impetum debilitare et dignitates restituere conantur.
  Pugnae, ut in talibus dicunt, simpliciter sunt in gradu fracto!
  Die 22 mensis Novembris anno Nazis in regionem Turkmenistanum progredi conatus est. Et post decem chiliometrorum ambulaverunt cessaverunt. Sed die XXIII mensis Novembris deductis latrociniis mercatorum in proelium iterum progressi sunt. Situs factus est valde aggravatus in regione Media Asiae.
  Die 24 Novembris nullae notabiles mutationes in frontibus erant.
  Die XXV mensis Novembris Nazis aggressus Murmansk resumpsit. Novae turmae in proelium coniectae sunt. Sed tamen parum sensus.
  Die 26 Novembris advenit - undecim annos ab electionibus ad Reichstag, post quem Hitler creatus est Reich cancellarius.
  Primum, novissima E-100 ad frontem explicatur.
  Talis machinae usus pugnae fuit.
  Piscina satis longa, fere complanata. Rostrum longus tormenti 128 mm ab eo prominent. Arma autem frontis est in angulo quadraginta quinque graduum. Et ipse a lateribus subiungitur.
  E-100 cisternina gratias agentes recentissimas machinas 1.500-horse, celerius quam Mure movit. Et cochleam emittentes ad eum.
  Et intra currus hilares apparuerunt Magda, Christina, Gerda et Charlotte.
  Puellae pro Fuhrer pepererunt, easque peculiares nannias e SS.
  et qui proxime ad frontem pervenerant. Puellae valde ridiculae sunt. Desiderabant proeliis. Et hic est occasio ut te ipsum probes. Accipe denique septentrionalem hanc Sevastopolam.
  Dominationem Tertii Reich in Oceano Arctico constitue. quantum iam exstinguitur bellum? Et quattuor cogita: forsitan cum illis aliquid saltem mutare potest?
  Non nimium glauca est apud Murmansk - in Sinu Stream insulationem praebet. Puellae in feroci animo sunt. Uterque duos peperit - puerum et puellam! Sic gaudere potes.
  Magda et Christina circa sclopeta pendebant. Piscina nova et simpliciter gubernata est. Munitur a lateribus ad 120 mm armaturae inclinatae, plus altera 50 mm scuti. Itaque currus ab omnibus angulis non potes ferire.
  Puellae carmen sibilaverunt. Magna cordi sentiunt.
  Gerda subridens succinum labra notavit;
  - Nunc Hitler et communis proles habeo. Socii sumus regalis!
  Charlotte giggled as she noted ;
  - Et tantum cyphris praecedunt!
  Tank "E"-100 ad Sovieticam positiones accesserunt. Omnia circum adeo destructa sunt ut ictus Sovietarum rarae sint et plerumque ex sclopetis levibus.
  Magda bombardam 128mm petivit et in pica Sovietica accensus est. Mel flava puella canebat;
  - Ego sum tigris, et risum habeo.
  Sovieticus quadraginta quinque revolutus complures milites Russorum interfecti sunt.
  Magda sicut feles purred;
  - Ego sum hone, methodus mea simplex. Tum puella ridebat. Bene, sicut insanus dea.
  Tituli meretrix puellae piscinam movebat. Atque ipsi proclivis in currum insilierunt armis.
  Sed tunc bellatores currum suum converterunt. Charlotte, haec decoris crinibus aeneis canet;
  - Clack, preme, deprime... Flumen volvit! Equites Rolandus totam arenam comedit.
  Et postea, Charlotte rideret tam difficile... Loqui etiam coepit dentibus suis. Rursusque lacus exorto. Saepe filum hamatis Germani dilaniaverunt. Machina, moles Tyrannosaurus rex, turpiter fremuit. Et milites renidebant faciebus suis bellus et carnivorae.
  Puellae portaverunt et ex Adolf Hitler liberos peperit. Et hoc iam aliquid dicit. Pulchra vixens, sed simul monstra moralia. Hic oppressit militem Sovieticum qui sub rotis cecidit. 76-mm tormentum commiserunt in terram. per eam nos compulimus. Ferrum erat complanatum. Bellatores figuram aerobaticam demonstraverunt. Putamina plus videbantur innoxia quam piso crepundia quatiebantur a puero. Proximum sclopetum quod E-100 complanatum erat 85 mm unum.
  Magda giggled:
  - Et Russos quasi pediculos frangimus!
  Christina amico suo corrigebat:
  - Similior ursi! Ursus et animal magnum est!
  Carolus Ruber addidit, dentes denudans;
  - Atque dentati!
  Germanici lacus per munitiones urbis iter fecerunt. Milites Sovietici pertinacissime pugnaverunt. Omnes arma sumpserunt. Etiam pueri decem annorum in militia pugnaverunt. Multum puellae quoque erant. Omnes incolas convenerunt, sed satis arma non erant. Missa heroismus in omnibus patuit. Praeceptores, cum explosivis vel tasinarum collectionibus homefactis, Nazi piscinas accesserunt seque sub vestigiis proiecerunt - pro matre sua morientes.
  E-100 piscina multa damna accepit. Una pueros per grave dis traxisse meum est. Ipse mortuus est, sed currus Germanos afflixit. Rumpitur cylindrus et pars eruca avolavit. Vehiculum magnum retardari. Tum duo viri fortes tasque iecerunt, densissima vestigia comminuit.
  E-C, prima acie transgressus, mobilitatem suam amisit.
  Gerda tormenta sex machinae intendit easque convertit cum Sovietici milites contra impetum facere conabantur. Dozens Russorum et procuratorum aliorum populorum Russiae concidit, glandibus machinis sclopetis confossus. Milites autem Sovietici procurrerunt. tasque proiecerunt et mortui sunt. Aliquae fragmenta ad E-C pervenerunt, sed apparatus tormentorum recte laboravit. Ac perduint Gerda tam accurate. Et glandes eius fere numquam frustra.
  Milites Russici moriuntur.
  Christina ex igne rapido 75-mm tormentorum excanduit, conchas fractas et e machina tormentarii coaxiali accensus est. Bestia cana lacerans Sovieticum militem glandibus, stridebat;
  - Ego sum mortifera... Ipse Satanas est cognatus meus rufus!
  MagDus timide dixit;
  - Bene, ne feceris. Satanas hostis est Dei et moriturus est stagnum ignis!
  Christina nudum pedem in metallo percussit et fremuit;
  - Quid de stagno ignis? Capilli mei sicut ignis.
  Gerda notavit cum rictu;
  - Ipse Fuhrer nobis quaelibet peccata dimittet... Accuratius ipsa conceptio peccati essentialiter evasit?
  Magda parvipendens:
  - Visne dicere conceptum peccati evasisse.
  Gerda conversus in tormenta tormentorum iterum supprimenda atrocis scopi militum Russorum. Glandes eos occiderunt sicut dona inferni. E-100 hac in modificatione valde munita est. Quotquot ad octo tormenta tormenta, duo coaxialia cum canonibus, reliqui in cardine reguntur. Et satis graviter feriunt.
  Gerda fremuit rictu;
  - Peccatum, hoc fundamentum est exsistentiae tertii Reich! Nostra religio vere est animalium fides!
  Cana Christina, ex tormento incendii et milites Russorum occisio, cantavit;
  - Meum animal amantissimum ac mansuetum ... Diligo dentes, crede mihi! Mea bestia gehenna et ficta!
  Una e Sovietica tormenta anti-aircraft iterum scutulis ferire ac frangere curavit. In E-C tandem cessavit. Magda autem molestissimas scaenicos tormentorum anti-stigationi eam gravi crimine punivit. Bene, fracti vestigia.
  Gerda Winced, trahitis vocavit et petivit;
  - Extrahe nos, quaeso! Morimur! Vestigia franguntur!
  Statim venit responsum;
  - Erit trahitis!
  Christina cum risu cecinit:
  - Hoc est move! Hostibus exite!
  Magda sclopeto accensus est, quod milites Russiae ignem directum extrahere conabantur. Dolium comminuit et milites Sovieticos in diversa dispergit. unus ex militibus dilaceratus et in agonia conflictatus est.
  Christiana flava se trajecit et oculos suos ad coelum levavit et oravit;
  - Ignosce mihi, Domine! Pro peccato involuntario et homicidio!
  Christina giggled and remarked;
  - Imo id facere non potes! Sicut petra solidus eris! Esto nobis petra!
  Magda confidenter respondit;
  - Unus est petra - Jesus Christus!
  Diabolus rufus latrante;
  - Iesus erat pacificus! Et nostra fides ac professio bellum est!
  E-100 cisternina in stuppa sustulerunt et ad loca Germanica trahebantur. Gerda regina nivis cum risu notavit:
  - Scutulis pars piscinae vulnerabilis est. Et hoc opus est pugnare!
  Carola caput movit.
  - totum scutis scutis tegere non potes. Hoc fieri non potest, sicut aliqua vestigia adhuc aperta erunt!
  Magda suadet:
  - Quid, si scutulas parvas et sine grabato facimus?
  Diabolus rufus gigglatus et margaritas dentes ostendit;
  - Quomodo eis celerius darem?
  Magda nudum solum contra metallum attrivit et suggessit;
  - Quid si motoribus electricis utimur?
  Charlotte stomachum ei traxit et collum eius torsit;
  - Optio possibilis... Et lacus minus ardebit!
  Magda flebiliter dixit;
  - Cum ad infernum venimus, ardebit et ardebit sicut faces!
  Diabolus rufus fremuit;
  - Bene, sic. Gaudeamus angeli!
  Christina eam cepit et increpuit et cecinit;
  - Non sum angelus, sed diabolus, sed pro hominibus sanctus factus sum.... Hostes rationem habebunt sub tormentis tantis cruciatibus.
  Puellae conticuerunt. Et bombs custo- ruit et cadens.
  Murmansk ardebat et homines moriebantur. Germani etiam missile ballisticum emiserunt. Nulla in sagittis magna. Facilius esset bomba quinqueton de Iu-488 demittere: tam verior quam vilis esset.
  Christina prima fuit discalceata in nivem prosilire cum piscina capta est ad sortem alternam raedam. Ibi tortores sarta tecta exercere coeperunt. Puellae ad domum calidam perferuntur. in centonibus ponunt nos. Gerda et Carolus sinum latrunculorum ludere coeperunt.
  Magda et Christina abs facere inceperunt ut ventres eorum eminerent et in graviditate sagi noluissent. Gloriosi bellatores, qui tremunt in lumbis. Adhuc recentes sunt, sed hae sunt feminae quae liberos pepererunt. Et moriens non est ita FORMIDULOSUS nunc - sit aliquis familiam lineam continuare! Semen etiam tale scumbag ut Hitler.
  Puellas autem ex agmine SS Tigress Fuhrer est vere Deus similis. Nec iam deus paganus, sed omnipotens et incomprehensibilis ingenio.
  Gerda Gambitum regis egit et valide impetum fecit. Carolus contumaciter se defendit. Commutatio facta est plagarum. Sed omnia in mutuam perniciem trahunt. Tunc Magda et Christina latrunculis ludere coeperunt. Et Charlotte et Gerda inceperunt facere abs et dis-ups. Puella strenue figuratur.
  Magda, ludens et propellente adversario suo, philosophice dixit;
  - At mirum adhuc est...
  Christina inno- centis risu in labiis eius quaesivit:
  - Quid mirum?
  Flava hone respondit;
  - Quod alba sunt colores bonitatis, sed ii sunt qui primum bellum incipiunt!
  Diabolus rufus rationabiliter dixit:
  - At nos etiam bonum attulimus... Sed Bolsheviks primum Russiam aggressi sunt!
  Magda tristi sono respondens cecinit;
  - Sed omnia ante nos florent, omnia post nos ardent.
  Christina sonantem vocem addidit:
  - Nihil opus est querere! Nobiscum est, qui omnia nobis decernet!
  Gerda continua cantus;
  - Hilares, non tristes, domum revertamur - athletae flavi merces nostra erit!
  Post quem omnes quatuor risum eruperunt. Apparuit puer teenage et dedit fartos cum butyro, caseo, farcimine, et pomis aridis puellis. Puellae comederunt et calore confectae sunt. Pulchritudines ademerunt. Bonum est cum iuvenis sis et sanus - facile dormire potes.
  Postridie Nonas Novembres, E-C ex parte restituta est. Puellae inferrent non intersint. Sed in tantum bikini, nudis pedibus tolutim per nives venimus. Inspiciebant illos sicut delirantes, in frigore paene nudos discurrentes. Puellae autem plerumque aerobaticae sunt. Proprii sunt homines futuri!
  Gerda plumbum sumpsit. Et non Gerda puella nudis pedibus quae in Andersen in fabula mediocris erat. Sed et magna quam. Eodemque tempore homicida natus est. Jejunium puella validis lacertis.
  Sed omnes quattuor puellae bonae sunt. Currunt velocissimo gradu quinquaginta chiliometrorum et reversi sunt. Tum seriem exercitationum fecimus, cantabamus, et infleximus. fusa parum exercitati sumus.
  Tantum postridie piscina E-100 refecta est. Bene, non ita malum est. Praeterea currus super-gravis haec dispositio primigeniam scutulorum, diversam a tessellatis dispositione, quae in nive agitatione aucta est, certas difficultates ex habitu reparationis creavit. Tametsi iustum est facilius E-100 conscendere quam Tigris vel Panthera.
  Die 28 mensis Novembris anno Nazis paulo altius in Murmansk erumpere poterant. Sed resistentia militum Sovieticorum est simpliciter incomprehensibilis. Etiam sedecim conchas ex praeliis Britanniae et Germaniae voluntatem defensionis infringere non potuerunt.
  Sed Nazis adhuc proficiebat. E-100 cisternina interdiu duos cuneos operuit, sed vestigia rursus laesit. Sed hoc tempore paucas horas refectio sumpsit. Die 29 mensis Novembris Terminator puellae cum piscina conflixerunt. Vehiculum Sovieticum duobus temporibus loricam frontalem percussit, sed putamina declivi emiserunt. Magda in piscinam Russiae retrogradam facit, ut incendat sicut acervus taedae acervae.
  Christina socium suum subridens interrogavit:
  - Non doles omnino Russos?
  Magda sincere respondit;
  - Miseret me omnium, etiam qui non sunt miseratione digni!
  et graviter suspirabat, oculos ad caelum ducens. Milites magis ac diligentius agere conati sunt. Dispellantur ut non reparationibus. Tormenta 128mm et 75mm sicut asini laboraverunt. Etiam sed lacus damnum.
  Una murorum explosa est et in raeda cecidit. Armatura rasa et leviter incussa.
  Die 30 novembris Nazis evectus est usque adhuc. nonnullis etiam locis ad mediam urbem perventum est. Eodem autem die iactum bene intentum ex quadraginta quinque rostrum tormenti 128-mm laesit et puellae reparationes iterum incipere coacti sunt. Et, ut videtur, diutius.
  Tum quattuor pedites simplices loco piscinae certare constituerunt. Pulchri- tudines pugnare conabantur in bikini tantum. In frigido autem puellae nonnisi in hoc statu nudae per aliquot horas stare potuerunt, ac deinde ad fovendum cucurrerunt.
  Gerda se in nive sepelivit, ab oppugnatione MP-44 recentissima diripienda accensus est, et milites Russos satis strenue necaverunt. Hic est, puella nudis pedibus albis coma, quae colonellum rubrum Exercitus in capite percussit. At illa dixit:
  - No, adhuc Aryan!
  Carole, qui ex altera parte prodibat, giggled;
  - Bellator es, qui mortem inimicis tuis struis. - Tunc rufa puella pedibus nudis ad maiorem ignem accendit et eum dextro sub oculo percussit. Frenum admodum dentes denudabat. - Vides me non peius iacio!
  Gerda impetum dedit, membrum Komsomol et dux militum Russiae conficiens, canis dentibus suis ostendit;
  - Ita iacis, sed vidi! Sicut vincula!
  Charlotte testa cum nudis digitis coniecit. Legatum Russici exercitum in collo pinxit, et pipiavit;
  - Et hic sum vitreo circum ludens!
  Gerda per nivem cucurrit, nudis pedibus, vestigiis decoris. ruit inminere. Tum puella tigris versa et somersault fecit. Illa torquet et caput ad mentum Sovietici militis movit. sanguinem exspuit. Gerda nudis pedibus guttur expressit et strangulavit Russiae.
  Diabolus canneus auctorem Andream strangulavit. Quam pessimae et malae puellae evenit.
  Magda etiam milites Russiae necavit, sed pueris non laedebat. Non, nunquam manum ad puerum levabit. Et omnino non placuit ei effusio sanguinis. Sed tamen ipsa tigris est ab agmine SS, et ordines sequi debet.
  Ita Christina pugionem ad puerum fere duodecim annorum iniecit. Saevus. Imo adulti liberos non occidunt!
  Magda transivit se et insusurravit;
  - Domine dimitte mihi! Me fastidis, sed bellum bellum!
  Et flava iecit in sniper Russicum, qui cecidit, percussus certo ictu ad pontem nasi sui. Heu mihi quatuor apparuerunt famosi. Puellae Britannos et partim Americanos primum necaverunt, nunc susceperunt
  Ruteni. Tales sunt stridores secundi Belli Orbis Terrarum. Grines autem verissimas et acutas dentes ostendunt!
  Christina pedem contra silvam nudum fricavit, gelida adhuc sentiens, dicens:
  - Num putidula? Quid vis veneficae rufae?
  . CAPITULUM N. XIIII.
  Germani paulatim actione concreverunt. Aviation comprehendo - et coacte propter corrumpi tempestatum. Negotia Pridie inferrent non potuit perfecte perficere. Verum Caucasus fere capitur. Baku oleum sub potestate agri est. URSS maximum oleum fontem amisit. Verum ipsi Germani puteis restituendis immorantur. Capta sunt etiam Karelia, Arkhangelisk et pars orae septentrionalis. Leningrad a communicatione cum reliquis Russiae penitus interclusus est. Alii alii territoria in medio capiuntur. Dimidium Turcomanni occupatur. Iaponia totam Mongoliam cepit, et etiam in Mediam Asiam se figit et partim pontes trans Amur in regione Usuri condidit. Samurai vero aliquanto minus successit. Vladivostok totaliter obsidetur et sub igne est.
  Duo centum chiliometrorum Moscuae relicti sunt. Et Germani nunc possunt incendere in capitali missilibus ballisticis et bomba vi aircraft. Sed in hieme et frigore, Wehrmacht facultatem ulteriorem ingrata perficiendi amisit. Praeterea copiae coloniae: Indi, Africani, Arabes frigidi sunt. Et maximam pugnae efficaciam amiserunt. Non uti tali re peccaret. Tametsi Exercitus Rubri ingentes iacturas perpessus est et etiam valde defatigatus est.
  Reapse Generalis Staff decrevit, omnibus difficultatibus commeatus et Caucasi amissis, varias magnas ingratas operationes hieme gerere. Etiamsi fascistae hieme nasum excidere non audent, illos opprimemus et opprimemus.
  Vel certe cogemus te ad pugnandum in maximis tempestatibus.
  Vasilevsky, dux minister generalis et vicarius defensionis, satis logice, assumpsit URSS technologicum genus contra totam Europam et Africam praeter Asiam obtinere non posse.
  Hac de re hostium utilitas, praesertim in aeroplano, hieme tantum crescet. Ita, sane, designatores Sovietes iam elaboraverunt et novas ac magis provectiores lacus evolvere pergunt. Speciatim t-34-85 cum turri maiore et sclopeto valido. Bene est, cum 122 millimetre tormentarii in via IS-2 est. Germani autem non subsistent. Praeter, etiam novae carri non satis satis sunt ut Leonem aut quemlibet gravem carrum verberarent.
  Et probabile est quod nunc poterit consequi excellentiam numerorum.
  Voznesensky etiam locutus est. Item dixit pro ingrata festinatione;
  - Post amissam Caucasi exercitus noster magnam inopiam cibus experietur. Accuratius iam experimur eam ad plenissimam. Sed hieme, interdiu tempus multo brevius est, tempestas saepe mala et cibus etiam consumptio minuitur.
  Commissar populi Zhdanov etiam addere contendit:
  - Praeterea nostri milites et sapores omnes olio in Caucaso puteos alluens. Hoc significat Krauts nostro oleo nondum uti. Sed considerantes quam cito crudelissimi fascistae omnia aedificare ac restituere noverunt, tunc in vere Baku oleum in arterias oeconomiae Tertii Reich influet.
  Stalini disceptationem perorata est;
  - In fine Decembris primam hiemem ictum feriemus. Sola quaestio est ubi?
  Hic militaris unitatem non habuit. Zhukov proposuit ferire in centro et hostem a Moscuae abigere. Vasilevsky assumpsit melius esse punctum infirmae in Tikhvin invenire. Eodem tempore adiuva Leningradum, quae duplex obsidio superesse non potest.
  Rokossovsky locutus est in favorem foedum in directione Voronezh. Nazis in Astrakhan vel prope Arkhangelisk erant ideae oppugnandae. Stalin omnes commentarios auscultavit, aliquid et cogitavit.
  Idea propellendi hostem a Moscuae spectavit tentandi et tentandi. Sed in medio fascistae nunc fortissimi sunt et muniti.
  Inconveniens visum est transire Volgam, flumen esse magnum atque altum, et primo quoque tempore ductum iri.
  Oppugnatio inter Tanain et Volgam potest, sed nostri iam superati sunt Germani quoque muniti.
  Idea Vasilevsky maxime logica videtur. In aquilone Germani infirmiores sunt, et copiae quodammodo pugnae minus habent experientiam. Praeterea Tikhvin nuper erat occupatum, Germani in crepidine locati. Sed fieri potest ut Krauts etiam hoc modo putet.
  Da potestatem omnem in Voronezh versus? In frontis figura, maenianum formatum est, quod valde rationale esset excidere, ut carduus obliquus.
  Aliquot cogitationes magis interesting fututae sunt circa Arkhangelisk. Cum Krauts auxilia trans maria transportanda esse existimaret, rationale est frumentum hac in parte esse.
  Etsi difficile est copias tuas supplere, praesertim cum classis subaquarina Nazis mari totaliter dominatur. Et navigatores Nazis in servitutem ineunt. Bismarck etiam prope structa videtur pugnatum ante depressum. Praeterea navis novae magnitudinem et armamentum Yamato frangere debet.
  Contra, cur Krauts praeliis opus est? Pulverem in conspectu totius mundi? Magis sollicitudo est notitia de novo genere armorum in Tertio Reich crescendo. Maxime de missilibus et vi elit, et hoc grave est.
  Post paulum cunctatus, Stalin consilium probavit: impetum in regione Tikhvin exeunte Decembri immittere, et primo Ianuario prope Voronezh hostem sentire.
  In genere, hoc logicum videbatur... Interea iam dimidiatae oblitae quattuor puellae suam heroismum in fronte Orientali manserunt. Gerda et Charlotte et Christina et Magda von Singer - post pausam ex eo quod omnes eodem fere tempore conceperunt; deinde sanos filios peperit et ad frontem rediit.
  Tempestas frigida erat et pulchritudines die vicesimo quinto Decembris venerunt. Ninguit et cincinnis vestris ventus flante. Et non elegerunt sibi locum calidissimum prope Leningrad.
  Quo facto, puellae bikini amictae per nives currendum ierunt. Revera vera Aryans ostendat se nihil metuere, etiam gravissimum frigus. Puer ninja qui ex Iaponia advenerat, quem omnes Karas appellabant, cum illis cucurrit.
  Hic haedus ob singularum operationum participationem clarus factus est. Pulcherrima lineamenta orientalis, cum capillis flavis ab ignoto patre hereditariis, puerum pulcherrimum fecit.
  Puellae etiam eum oculis respondentem fecerunt, quamquam Karas illis tamen parem non esse verisimile est. Sed levamen musculorum simile filum decurrit, ut tigrides ipsae, quae omnia experti sunt, sustinere non possint.
  Puellae formam suam penitus recuperarunt postquam in basi disciplinae partus est, at non quilibet hone potest talem gradum glacialem sustinere.
  Christina, quae, ut Magda, de Singer, pugnaturus cum Rutenis, dixit:
  - Pruina et nives sunt confoederati maxime. Nec frigidior est quam Britannia!
  Magda recte notavit;
  - Nolo dicere. Quanto fortiores sunt Russi et unitates fere numquam recipiunt!
  Andrea, faciens somersault dum tolutim, giggled and noted:
  - Sed hoc plus infirmitatis est quam plus..... Tales modos imperandi ac temperandi plerumque non capio, ut fabricationem minuendi cohortes et supplicia ducum cedentes augeant.
  Ipsa Gerda Discalceatus, dum volvens currendo et faciens tractum, consensit;
  - Utique - sub baculo bonos milites non habebis. - Hic tamen puella flava cum stridente corde fateri coactus est. - At Russi bene pugnant si iam duos et dimidium annos tenuerunt. Velimus superstitem!
  Christina contemptim stimuit;
  - Narras nobis?
  Gerda giggled as she noted ;
  - Nos sumus electi! Praesertim Marcel!
  Optima aetas omnium temporum et populorum, licet cate- gorica prohibitio Hitlerorum, qui hoc symbolum invincibilitatis solum in docendo intendere voluit - tamen, legatus generalis fuit, in primam tamen irruit.
  Immo Fuhrer gratiose redire permisit, si Germani alicubi mala senserunt.
  Nazis, sane, modo casu, defensiones suas firmavit et hiemem paravit, sed valde dubitaverunt Russos opes magnarum actionum inferrent.
  Sed mens laborabat. Hoc est, informationes de taetro imminentium ad Tikhvin liberandum did emanaverunt. Praeterea copiae Sovieticae validam tormentorum partem verberare coeperunt, sicut in tempore Nativitatis Domini.
  Percutiunt "Katyushas" et etiam duos primae potentiae erucae excussorum "Andryusha". Et strepitus explosionum talis erat ut puellas nudas vel semigelatae comprehenderent.
  Feliciter auditus eorum egregius et oculi micant.
  Puellae mutuo aspiciebant et ad finem pervenerunt;
  - Nunc probe pugnemus!
  Dixitque puer Karas ninja:
  - Mihi negotium erit Leningrad inire et ibi explorare. Pulcherrima es speculator!
  Magda languida palpebras iuvit ut illa respondit;
  - Et tu quoque... Et si Russi acumen tuum mirabilem inveniunt?
  Karas ratione dictum est:
  - Cum recte nimis Latine loqueris, te peregrinum multo fortius revelat. Utique cucurri, et comprime in latus adversarium bonum.
  Puellae ad piscinam ruerunt. Testi sunt tankers, post omnes. Et nobis aliquid novi elegimus. Accuratius etiam duo simul nova lacus, quae in fronte exploranda sunt.
  Nimirum "Laski", currus cum duobus membris turbatis silhouette nimis. Prima exempla novae generationis praediorum, ubi Germani gravia de articulatione tensionis obtinuit. Aliquam sit amet felis quam. Praesertim transmissio electrica et locus machinae in machinam inscendit. Et ipsi duo tankers cubabant. In hoc casu, transmissio et machina positi sunt a tergo, et puellae commodius sederunt in ventre. Crura autem a tergo manus ac globulis premebant, manusque contra vagantes commode commoti sunt. Sedes maxime discumbentibus fit ordo ac figura corporum eorum. Nulla turris vere est - vertit ut sclopellum auto-pellatur, et tam humilis est ut scutellas exteriores locantur.
  Utique sclopetum vertere non potest, sed paulum gyrari potest. Bene pugnator ipse celeriter circum axem se volvitur, defectus turris compensans.
  Magda puellae ei socium exposuit;
  - Ibi, lacus sine turri vilior et inferior. Altitudinem hic accommodare possumus, eam ad 1.2 metra submittentem et ad 1.5... Fere ut fautores, in ventres nostros repimus.
  Vehiculum appendens 12 millia talentorum optimum armaturam frontalem 82 millimetre habuit ad angulum inclinationis 40 graduum ab horizontali in summo. Fundum autem unum valde parvum est. Latera minus 60 millimetris tuta sunt, sed phalangis se adhuc tegunt. 400 Ingenium horsepower optimum perficientur activitates praebet. Plus, locus mobilis et suspensio efficiunt ut silhouette non solum reducere, sed etiam per nives optimas maneuverabilitatem praebere.
  Quicquid dicere licet, a Panthera a Panthera incipiens, multo gravius et inconditius. Et in nivibus est omnino morti simile.
  Gerda, quae cum Charlotte socio longo tempore consedit, et invito molestiam sensit in angusto, compacto et oblongo piscinae capsula. Quanquam, utique, tributum est quod vehiculum cum T-4 armamentis et optimum armaturae pondus 12 talentorum solvendum est. De terminator flava dixit;
  - Lacus suavissimae erant Tigris et Leo. In hoc curru, etiam nobis difficile tempus puellae versatur.
  Carolus respondit:
  - Tutela autem... Sicut novissima "Panther", quae mense Novembri tantum cum 60 millimetre puppi exercitum inire coepit. Verum, frons melior quam nostra cum 120 millimetre clausa est, sed tu adhuc have ut ferire. In angulo, ut nostro, 85 mm tormentum ricochetum etiam in puncto vestis accensus erit.
  Gerda pedis post aurem eius impingebat, sed hic motus adhuc contra fastigium fastigium pedis sui quieti fecit et notavit:
  - Russi nos monuerunt ut praedia cum qua- tuor 122 millimetris apparerent. Ingenium non dormit!
  Andrea confidenter dixit, genas inflans et os in ira torquens;
  - Intellectus noster est optimus ut semper. Tantum in arca angusta inclusi sumus.
  Nova machina quadringentorum equitum permixta, sicut mandatum est, brevi tempore cum methalone vel nitrogenio mixtionis aquae expediri potuit. In hoc casu, piscina per plures minutas celeritatem super 100 chiliometrorum ruere potuit.
  Sovieticae copiae perrupturae omnibus fossis ac fascistarum munitiones prius confoderunt. Sed Nazis plurimas copias ad secundam et tertiam aciem subduxit. Inde cum tormentis et machinis tormentorum ordinibus pedites occurrere conabantur.
  Antea nimirum lacus movebantur. Cum potentiores T-34-85 nondum massam intrassent, eo minores et mobiliores T-34-76 aggressi sunt. Illi, damni infecti, in fossam ascenderunt et egregiam nivem agendi rationem egerunt.
  Et hic cars Germanici respondere conantur. In-4-t iam intermissa est, sed plura ex his adhuc in servitio sunt. Incommode, per nives melius quam monstra recentiora movent. Quin etiam necesse est ut nix inter scutulos congesta purgare incipias. Etiam ridiculum est quomodo aquam Krauts in ahenis coquunt ac deinde vestigia infundunt ut haec vilis crusta intereat.
  Etiam optima piscina Germanica "Leon" talibus phalangis laborat. Verum in ipsis modificationibus Galli hoc iam consideraverunt, et currus ipse eorum triginta quattuor praestare potest... Sed hoc solum sub condicione simpliciter.
  Sed duo obterere Germanica movit... Ceteri, quid dicam... In summo! Verum, a "Leo" lenta tankers T-34-76 ex longo intervallo ferire conantur. Notandum est quod, posita fragilitate armaturae turris de Sovietica consilio, est, proh dolor, casum feriendi.
  Penuria mixturae elementorum tam acuta est ut tormenta etiam 50 mm Kraut periculosa sint. Sed hits ex tormentis parvis 37-mm etiam ruinas et effusiones armorum causant, vel in puppi et turri rimas.
  Relativum vulnerabilitas "triginta quattuor" eo perducta est, quod idea reparationis "Pantherae" cum tormentorum potentiore in melius usque tempora differebatur. Vel pressius pessimum est, si IPS in seriem vadunt. Sed usque IS-1 non facta est series massae. Sed informationes circa IS-II iam emanaverunt. Cum multi duces iam intellexissent URSS prope interitum esse neque turpe esse patriam pecunia prodere. Ita numerus speculatorum, in iis qui in Generali Staff erant, signanter auxit.
  Haec gravis modificatio "Leonis" cum tormento 128 mm. Triginta et quatuor longo pede nititur... Sed id conantur.
  Nihilominus, amphorae Sovieticae statuunt se Fritz oppugnare. Etiamsi attentis ratis tormentorum Wehrmacht ignis, hoc funesta est.
  Itaque "Leo" arripere turrim ac quattuor amici sicut columbae ad mundum proximum avolaverunt... Sed aliae lacus etiam difficilius impellunt... Nunc artifices intenti sunt ad machinas Diesel quodammodo boosts, ut illi piscinam etiam ad breve tempus accelerare potest, sed sine ulla mixtura usque ad 70 chiliometrorum. Machina destruatur postea. Sed tunc guys desperatae oppugnationis veniunt, pro quibus reditus non expenditur. Quid tum? Si aliter vivere non potes, obliviscere de salute.
  Et nunc, sicut daemon ex mundo nivali, piscina Sovietica, sibi victimam pretiosissimam eligens, arietet gravem et letalem "Leonem". Currus Germanorum ab Hangar discedere coeperat.
  Ictus validus est, cadus currus Sovieticorum inflectitur. Leo est satis humilis et corpora utriusque currus complanata. Tum machinam Germanicam ante positam damnat. Et incipit ignis, et nazis fuge per inferiorem fovit.
  Non omnes, utique, lacus Soviet ad range raming perrumpere poterant. Tormenta Fritz moliuntur et stridunt. Sed quisquis succedit, id aegre feriet!
  Gerda et Charlotte paulo ante ab amicis erant et se intra fines invenerunt cum cars Sovietici iam visi sunt. Bene mittere potes, sed melius est propius accedere. Ex quinque chiliometra absunt, etiam armatura fragilis triginta quattuor difficile est capere.
  Carolus igneus philosophice disseruit:
  - Semper sic est. E longinquo ferire non potes!
  Gerda obiicitur:
  - Potes, si satis diligenter es!
  Sed hactenus res non ex longinquis intervallis ignem aperire nos coegerunt. Vixque quis notet niveum pictum lacus. Currus itaque bene currit. gb nemo potest reprehendere.
  Et ride lenis. Vehicula Sovietica etiam satis bona sunt et iam primam aciem Germanicae defensionis ruperunt et secundam perrumpunt. Tempestas mala erat, nivis orta est et multae Wehrmacht aircraft eiectae sunt.
  Considerans infirmitatem numeralem aviationum rubrae, ac inopiam acutam escarum, tempestas melior esse non potest.
  Abscondant Krauts. Quaedam eorum etiam pannos albos iactantes inceperunt. Hitler erit kaput...
  Gerda a duobus chiliometris accensus discedit. Principio, haec clades adhuc non est certa, sed videntes quot Russi Germanos claudant, deinde quid expectes. Praeterea triginta quattuor partes minus tenaces sunt quam in principio belli, et nondum tempus habent nova deposita evolvendi. Sic...
  Terminator flava valde sollicitus erat cum felis sclopetis traxit. Morem pugnae infixae iam amiserat - praeter oppugnationem Murmansk , quamvis in iugis fusa et palaestra in graviditate exercere perrexerit , sicut primos menses regni sui . Sed facilius est in bikini et nudis pedibus pugnare, tu unus cum machina fies... Testa hit et turriculam inflexit... Imo ignem non prehendit, sed amicus meus usquam prohibere coactus est. Et nunc alia victima.
  Carolus susurrat:
  - Qui pro victoria certare solebat. Ibit ad sepulchrum nobiscum ... - Gerda accensus, et bellator rufus eam correxit. - Immo omnes inimicos nostros simul ad sepulchrum feremus.
  Nix Alba Terminator irata interrupit:
  - Immo nulla inspiratione cantu non distrahenda!
  Carola placitavit;
  - Cantate tibi! Sic capax es!
  Gerda autem ignem ducens, cantare coepit.
  Patria et exercitus duae columnae sunt;
  Qua tellure quiescit!
  Te patria nostra teget pectora nostra;
  exercitus tuus ab omni populo calet!
  
  Nubes frigidae sunt, et lux calet;
  Machina gun scapulas militis terebat!
  Tecum sumus in aeternum, patria nostra;
  Effodiamus adversario sepulchrum!
  
  Nonnunquam crudelis fortunae facies;
  Glandula cor nostrum terebrare conatur!
  Receptus paulum pugnator mortuus est;
  Dominus heroi ianuam aperi!
  
  In nubibus habemus pacem
  Paradisus, beatus bellator non lucet!
  mecum in patria pacem porto;
  Liberi nostri fructum victoriae gustabunt!
  Dum Gerda canebat, novem amplius piscinas verberavit, signanter score suo meliori.
  Tunc Paulus coepit cantare;
  Sidereis illecebris iuga ;
  Te tollunt in immensum spatium!
  Rerum ac nostrum sapiente
  Somnia volucris Icari!
  
  Cernimus in caelo fixus;
  Sphaera difficile est attingere.
  A primo Archimedes Cochleas -.
  Donec et odio erat!
  Hic puella resistere non potuit et se intendere et incendere. Tamen in nivis vere videre non potes ubi, quid et quomodo feriat. Plus, tam lacus mersa est et paene indiscreta a nivis facta est. Novum autem sclopetum magis invisibile erat, et ad extremum cum levi exitu silentior erat. Haec machina insidiosissima Fritz evenit.
  Cyperus crucianus, qui tunc in latere pendebat, cum trepidatione canebat;
  - Si mulieres pugnant, melius est pugnam non inire!
  Visum est quantum damni facere possent duo cars tantum duodecim talentorum singula? Sed in hoc casu personas omnia decernit. Puellae fere numquam desideraverunt, etsi non omnes casus interierunt. Armatura inclinata tres vel quattuor triginta quattuor ricochetae circa duodecim impactiones varias gradus damni in vehiculis dederunt, sed genus quod in campo facile figi potest. Sed circiter quinquaginta vehicula Sovietarum qualitatis vilis armorum graviter laeduntur.
  Exempli gratia, praetoris triginta quattuor cum tela detonato vomere coeperunt. Turris procul abjecta est, et dolium sicut rota gubernaculo versa. Populus quoque mortuus est.
  Lacus Sovieticus nautae serio intellexit eos stimulari et oppugnare conatus est.
  Puellae tigris valde angustae sunt, sed fasciae onus 82 orbes Pantherae satis comparabiles sunt. Etsi tela super nasum nititur et puellae cubita in eis radunt. Sed quia nunc adhuc aliquid est sagittare, et cum appropinquare facilius est Russos ferire.
  Gerda celerrime se transit et, aliam piscinam pro faece mittens, susurrat;
  - Deus mihi ignoscat! Haec guys sunt fortes, sed unus imperatorum prorsus insanit!
  Carolus animadvertit, hysterice insusurrare;
  - Si nos necatus veniunt, finis est!
  Re vera, triginta quattuor quattuor in motu accensi erant fumo et horrore concussi. Utique eorum hit rara sunt, offa sunt impropria, sed taciturna est lacus.
  Frons tutissima adhuc est et armatura, quidquid dicere licet, optimum, coagulum. Id quod superficies duritiei auctae optimum ricochet dat, sicut lepus saliens.
  Sed intus adhuc scary est, sicut in tympanum ascendit et cum gravibus batonibus feritur.
  Verum, casula ex hit calidis obtinuit, sed cum in bikini es, etiam nice post in nives tribuo est. Sed id quod multo est tristius est quod crusta Sovietica dextram cylindri assilivit. Hoc est ad faciendum currum impellendum, sicut coronatus sub oculo. Etsi, si consideres umbilicos non movit, sed plaustrum separatum, piscina adhuc movere potest. Verte, et relinque te. Hoc antea fieri debuit. Itaque debilius severum praesidium est. Et angulus inclinationis minor est. Si percusserit, irrumpat. Tormenta Russorum infirma non sunt.
  Gerda insusurravit, iterum donum inferorum e semi-automatico sclopeto solvens;
  - Sed Pasaran!
  Quamquam hoc verbum, vel potius sententia communistarum Hispanicorum, omnino inconveniens spectat ad bellatores tigris Germanos. Post omnes pro parte Francogallica pugnavit Nazis. Etsi interdum milites libenter aliae artes adhibent.
  Cum incendere, Charlotte Laska gun leviter auto-propulsos convertit, et interitus cylindri recti per putamen quaestionem illis hac de re creavit.
  Lacus Sovieticus per nives quantum per viam non ruebat, sed tamen eorum saltus rapidi finis impediti sunt et celeriter erant.
  Hic conchae accenduntur ad punctum blank range.
  Et Gerda, Ignes citato cursu, sudantes profuse. Slanted armis
  in fronte dat ricochetam, sed si pungunt in lateribus...
  Carolus clamavit:
  - Et si descendero in profundum inferni, non revertar ad cunas.
  Puellae usque ad extremum iacio, sed conchae a lateribus ruunt et scutulis perfringunt. rimas armat et currus accendit.
  Gerda iudicium facit;
  - Nos currus flare et relinquere!
  Carolus angore exclamat:
  - Visne ferrum ejicere?
  Gerda dicit firmiter:
  - Sunt potiora metallo, exempli causa tabulae!
  Carolus rips pelliculae parvae camerae et clamat:
  - Sed res gestae nostrae in perpetuum scribentur!
  Gerda, nudis digitis, vectem convertit qui explosivis distulit, ut piscinam experimentalem flarent. Puella tigris valde dolebat destruere tale opus artis, sed quo posset ire, si aliter milites Sovietici, qui fortitudinem non negaverunt, technologias unicas caperent.
  Laska ita coorti sunt et in nivem iacuerunt ut suam singularem vitam servaret.
  Magda von Singer et Christina etiam recipere noluerunt et eorum currus ab accurata hits conchae discerptus est. Hoc fatum est - immitis Palladis ullius belli. Cum regrediaris, corde relicto. Puellae autem solerter decertabant, totam fere munitionem utebantur. Nunc autem se sepelire debebant, ut serpentes in nivis, et ibi ex inexorabili sclopetorum Sovieticorum sedere conantur.
  Cum aestuosus es et in bikini, in profunda nivis scandens non est idea iucundissima. Sed quoties in nostro mundo facies quod tibi placet? Utcumque, exempli gratia, lux pedum divinorum Christinae plantae, quae ad finem fusa erat, graviter decantandae sunt. Sed haec puella etiam iracunde increpuit;
  - Honor et fortitudo non sunt pretio venditi!
  Magda, quae etiam ambusta erat, et etiam pellis pellis pustulis obtecta, exclamavit;
  - Ignis est calor, non ignis!
  Soviet lacus autem faciliorem negotium fecit. In iram iaculaverunt relictam "Waselem" sine ulla miseratione, justos testarum in metallum fractis immergentes. Eodem tempore quidam ex ancillis ex cauariis incubuerunt et, sicut cataractae cataractae, vehicula ipsa Germanica et eos qui obscenitates agebant texerunt.
  Magda ubi haec animadvertit Winced;
  - Illi Bolshevics sunt sane fortes, sed valde inculti!
  Christina, exspuens nivem quae in os incidebat, de improviso iustitiam severam ostendit;
  - Putasne bellatores nostros meliores esse?
  Magda iocando dixit;
  - Utique melius est quia vincimus. Caucasus iam noster est, tum Moscua duo tantum centum chiliometrorum abest... - Et mella diu dentes flava premebat. - An orationes perduellionis ferre vis?
  Christina, quae iam omnia satis viderat, fontem nivis pulveris cum pede suo giggled modo erexit, notans:
  - Aliquando silentium est atrocissimum genus proditionis.
  Nox, blizzarda et nives quatuor puellis occasionem bonam superstitem dederunt.
  . CAPITULUM N. XV.
  Praeter haec adversariis non succurrebat nix pectere, et in nivibus nudis pedibus daemonia quaerere. Milites igitur in nive sepulti resedit, et lacus Sovieticus ferebatur in enucleando eruptionem. Licet plus quam centum currus iacentibus fractis et distortis relicti essent;
  consequens actiones tigris puellas.
  In genere, copiae Sovieticae primis diebus aliquot successus consecuti sunt ac signanter hostium formationes penetrant.
  Fritz se ad Tikhvin se recepit et locum in urbe obtinere conatus est. Naturaliter domus et areas residentiales in se satis gravis tutelae a copiis Sovieticis progresso sunt.
  Fortes quattuor puellae tigris ad Tikhvin se recipere curaverunt. Sed tormenta submachina tollere debebant ad urbem defendendam. Sed id lacus non est jucundissimum.
  Carola, retorsit ex peditibus venientibus, alium militem rubrum mittens ad mundum proximum, expressit;
  - Bene, monstra non sumus... Et nos quoque thesaurum habere volumus!
  Tikhvin grave damnum passus etiam cum urbs a Germanis capta est.
  Iam Krauts munimenta conscendit et inexpugnabilem defensionis aciem aedificare sperabat.
  Gerda ignem cum singulis ictibus aperuit - ut cartridges suas curare deberent. Copiae Sovieticae nimis multas lacus amiserunt et sic pedites impetum fecerunt.
  Utique non satis erant vehicula curatores armatorum Sovietinorum exemplorum. Quam ob causam milites ad caedem missi sunt. Et occurrerunt machinae sclopeta et machinis sclopeta. Quatuor sagittarii bene et callide in munitionibus absconditi sunt.
  Gerda, exposita alius miles Sovieticus, cantavit;
  - Opus est bellum conficere - alioquin nullum sensum in vivis obtinebimus!
  Pugnatum est per urbem. Et bombae desuper iam decidebant, praesertim cum tempestas conspicue aucta erat et Krauts initium capit.
  Gerda , in iram , pugionem cum digitis nudis venuste projecit , ac vociferatus ;
  - Proelium nostrum erit victor, aliter non potest.
  Andrea, rediens aeque bene, addidit;
  - Una est victoria, sed magna una!
  Gerda aliquot milites brevi eruptione interclusis adiecit:
  - At clades numquam parva est!
  Sovietica tormenta auto-propelluntur apud Tikhvin accensa, campi et tormenta oppugnationis paulo post pervenerunt. Fritz eorum defensionem et pressuram aeris confirmavit. Copiae Sovieticae novae elit convenerunt.
  Aspectus fabulosus Massiliensis obturbat potentiam stateram mutavit.
  M-C- 309. validissimum telum advolavit magna ace. et omnes in via sua ad litteram rapuit. Etiam exercitus Sovieticus nominatim monuit tale monstrum in aere apparuisse.
  Nullo modo ipse Marcel malum, nedum crudelem existimabat. Credidit se pugnando Exercitus Rubri, officium suum Matris tantum sacrum adimplere. Multa praeterea de flagitiis Nazisorum ei nota non erant. Nimium autem tribuebatur bello.
  Sed hic prima pugna post reditum super-asina est. Bombers Sovieticae, aircraft et pugnatores oppugnant, volant. In terra Wehrmacht signa atrox proelium dare cupiunt plane. Sed Marcel haec omnia videt et e longinquo quinque vel sex chiliometrorum ignem aperit, et etiam per nasum sibilus.
  Machinae Sovieticae et fortes aces nondum vere hostem viderant cum ae- rum explorare coeperunt et alis dissoluere coeperunt. Marcel sagittam non appetens, sed intuenti. Tamquam si ante sciret ubi quisque gubernator volaret et monstrum alatum dirigeret. Ita evenit ut iuvenis cum infanti vultu raperet armadas alatas.
  Novus Annus, quamquam pruinosus, excandescere. Copiae Sovieticae perdite et pertinaciter impugnatae Tikhvin capere conati sunt. Fritz se pertinaciter defendentes, in urbe morari conantur, ubi arteria inexpugnabilis Leningrad iacebat. Praeterea de auctoritate Germanorum loquebantur, qui difficile et pudendum dedere urbes magnas habebant.
  Ut fortuna placet, tempestas aucta et numerosi hostes bombarii, imprimis ingens Yu-288, stimuerunt positiones militum Sovieticorum et communicationis bombedarum.
  Aeroportus Sovieticus Yak-9 et Lagg-5 in armamentario et velocitate hostibus valde inferiores erant. Praesertim in ME 309, sicut draco, vehiculis Sovieticis infirmiores eiecit. Praeterea Germani duplicem servilem artem elaboraverunt, quae effecit ut efficaciter uteretur eorum utilitatum numerorum et deminuerent aliquas difficultates maneuverabilitatis tenacium, gravis armatorum, sed gravia Germanorum vehiculorum recentium Focke et ME. Praeterea ME-262 icienda in frontibus apparere coeperunt, quamvis haec machina nondum omnino technice certa, tum levior, magis maneuveribilis et vilior modificatio HE-162. Posterior machina facilior fuit quam jet Messerschmitts fabricare et technice certius. Sed ad id operandum, satis idonei gubernatores requirebantur. Quae nonnihil deminutae sunt eiusmodi qualitates positivi huius evolutionis sicut humilis pondus aircraft - tantum 1.6 talentorum cum inanes, parvos sumptus et manufacturabilitatem productionis et optimam in mundo manoeuvbilitatem.
  At illi Germani aces qui hanc machinam domiti laudarunt. Huffman, numerus duorum gubernatorum, qui post Massiliam manere non potuit, maxime felix fuit. Huffman ex CCC demissis carris effectus superatis, in crucis ferreae crucis equestris laude, cum quercu foliis, gladiis et adamantibus accepit. Eius ars quam proxime questus est, ac deinde retro ferendi ac fugae commodissimum est in HE-162 . Ita Huffman comminus pugnae magister egregius se esse ostendit. Etsi eventus Massiliae 3117 aircraft demissae est, adhuc esse non potest.
  Praeterea, die 2 mensis Ianuarii anno 1944, hic gubernator fabulosus in caelo apparuit et Hitler nihilominus persuasit monens Germanos milites in mala forma esse, et potentiores instrumenti Germanici in nive aperte dare. Itaque necesse est commeatum aeri circumventum Tikhvin praebere, ubi copiae Germanorum consedit, et ad omnes aditus urbis bomb.
  Tigris puellae humi iacebant et super acc scorpios erant in caelo.
  Primo die Massilia sex eruptiones fecit et plus quam centum aircrafts Sovieticas coniecit. Vere, quarto Idus Ianuarii, tempestas subito demersa est. Nives orta est et Sovietica copiae urbem expugnaverunt.
  Magnifici quattuor puellae Terminatores pugnare simul maluerunt - humerus ad umerum. Sic unice formosa et mortifera. Propter frigus, camouflagem induere et in albis pugnare coacti sunt.
  Ninja puer Karas auxilium etiam advenit. Puer intrepidus terminator, frigus non timuit et in brevibus tantum pugnavit. Unicum medium calefiebat erat cremor camouflagiorum, quae pellem candidam sub nive, quae incidit, omnes plateas obtegens convertit. Praeterea discos metallicos et katana gladio in praelio tenuissimis iactis utebatur. Sed et captis armis praeclare sane iecit. Sed puellae quoque sclopetis latis non deesset.
  Talia arma sunt potentiora tormenta submachina, ac potissimum certiora. Sed in MH-44 sclopetis oppugnandis demissis Germanos fere non demiserunt. Tertia hieme, apparatus bellicosus Germanici bene unctus paratus erat. Peculiariter, etiam in nivis, Focke-Wulf et ME, calefactione adhibita, injectiones Sovieticas turmas molestissimas, licet contractas, infligere curaverunt.
  Gerda offhand iecit, non spectare conatur ad directionem ubi milites Sovietici cadebant. Multi pugnatorum infantes erant, septemdecim vel sedecim annos natus. Pedestribus reparatis procursus, subsidiis omnibus subactus. Immo multum periit.
  Sed apud Krauts sunt multum peregrini. Praesertim Suetia, in qua recentia comitia Nazis conciliavit, et haec mollia territorium in ditionem Tertii Reich est. Etiam duae divisiones et quattuor latrones ex Suetia voluntarii iam venerunt. In ipsa regione sunt coit atque itinera bellum flagitant. Atque imagines Hitlerorum et Caroli XII gestant.
  Itaque ingressus est Suetiae in bellum directum temporis. Hispania et Lusitania iam bellum gerunt, sed copias multo ulteriores meridianas mittunt. Et nunc hieme plerumque alicubi ultra Caucasum iugum ascendere conantur. Corporum Brasiliensium videtur paratus esse ad saltum in Mediam Asiam faciendam, ubi motus Basmachi renovato vigore flagrat.
  Sed haec omnia singularia sunt: Vlasov etiam divisiones in Tikhvin pugnant. Haec guys irata pugnant, terribiles cruciatus animadvertentes et ineluctabile laqueum in captivitate exspectant. Quid de Germanis? Sed iaculis non! Difficulter etiam erunt, multi in Siberia morientur, sed tamen promiscue non pendent.
  Gerda, tondeo mutato, milites stragulas tunicas indutas falcavit - Russi enim omnes tunicas camouflagenas non satis habent, cogitabat quid expectarent si capti essent. frigus valebat. Verum, peius postea in Sibiria erit. Cum haec pruina ad te accedit - etiam melior flammeus calor est. In eremo celeriter ad arenam calidam usi sunt et nudis pedibus discurrebant, sed hic viam illam non elaboravit. Post duas horas in bikini in frigore labefactare coepit et in balneo fovere debebam. Ibi juvenes ex electa phalange corpora abiegnis picis calefacta corpora fovebant. Bene, et non solum sparteo, utique - sunt delecti, pulcher Aryan guys, id est quod debes!
  Priorem verecundiam penitus perdiderunt, vel potius, e contrario macho feminei dissolutionem adepti sunt. At nunc paulum pedem referentes - Sovietici pedites repleti aditus cadaveribus nimis periculose appropinquabant et tasque iacere coeperunt.
  Spatium rumpere necesse erat, ne in grandinem fragmentorum caderet.
  Magda e schapnel parvam incisam accepit et, respondens, octo glandes in tribus secundis accensus est. Milites Sovietici paene sine ruptione currebant, modo inclinans leviter et victimas inventas clip. Item Christina octo orbes emisit. Diabolus rubeus ultro se expressit;
  - Ad insaniam fortium carmen canimus!
  Sed milites Sovietici hanc esse sapientiam vitae videntur ut probarent. Machinae tormentorum oppugnatio Germanorum totis viribus ferit, et ictus ignorari videntur. Etsi milites cadunt, illi qui superfuerant currunt ac etiam tasque fere blank iaciunt, hoc tamen antea fieri potest.
  Carpus crucianus orbes nimis callide jactat, duos vel tres milites uno interfecto. Deinde cum gladio, qui tormenta sclopetis et sclopeta secat, tam facile quam par!
  Ninja puer adhuc parvus est, undecim vel duodecim annos spectat, sed tam celeriter est... Tempus non est eum feriendi vel se defendendi. Puer a partu suscitatus et educatus, ad infantem gladios mittens, eum cogebat vittas enodare et secare, tingens in foveam glaciei, et ponens feles specialiter eruditos. Bene, et multo magis, puer genere donatus in veram machinam mortis. Mater eius vigintiquinque generatio ninja est, pater Siberiae magus potens est et ideoologica hostis Sovieticae, "Soviet" imperii. Praeclara genetica et disciplina magicae optimam puerum inter ninjas fecerunt. Et naturaliter, imperator Hirohito, ut ostenderet Germanos non esse frigidiores superbos, sed frigus guys in Iaponia, puerum ad frontem Germano-Soviet misit.
  Et carpus Crucianus (piscis crucians superbiam et vigorem samurai significat!) evasit bellator dignus.
  Exempli gratia, nudis pedibus, leviter per multas horas rubicundus in acre frigore, rariorem discindit chalybem capillo. In manibus simul gladii duo sunt, quo facilius densos hostium ordines caederent. Quam FORMIDULOSUS iste puer terminator, primum Soviet milites, sub ictu gladiorum et discorum inermes, verum expertum metum subnixum subtraxit.
  Puellae, mutatis clipeis, vel ocius, vel potius etiam ocius emittere coeperunt.
  Cadavera peditum in aggeribus congesta. Paene statim frigescunt, ac novi milites eos conscendit. Ita damna conscenderunt. Sed ninja proelium iterumque ingressus quasi timoris fluctus emissi sunt.
  Saeviebat fere toto die. Sovieticae copiae duos stipites magno damno impensa occupaverunt Germanosque complures lineas repellunt. Sed infirma tormentorum subsidia - Germanica aviation lineas ferriviarias superioribus diebus bombedavit, commeatus privans et multum in adiunctis insequentibus casus, peditem motum ad tempus prohibere coegit.
  Quamvis tantae pugnae periculo, lacus in aciem coniectus est. Necessarium erat hostem prope Tikhvin frangere donec Fritz, technologia usus, urbem dimisit.
  Qua in oppugnatione periculosior res iudicata est, uti piscinae IS-2. Vehiculum quasi piscinam breakthrough specie designabat. Cum telum validum, propter humilem ratem ignis et per comparationem pauperum subtiliter ignis, male aptus est ad pugnandum alii lacus, at scuta inermia feliciter destruere potest.
  Quamvis lacus in condiciones urbanas pyrobolatoribus intereant, loca tamen etiam fronti tuae perrumpere debes.
  Triginta quattuor erunt primi motus. Relative leves et non magnae carros in angusto vestigio currebant... Grenades et Molotov cocktails e tectis pluit. Tunc lacus camouflaged gasoline et napalm continentes explosa est. Sed magna damna non cessaverunt nautarum URSS piscinam. Illi amissis centenis carris in mediam urbem irrumpunt, ibique pertinaciter commutatis ictibus intraverunt . Etiam efficaciora Fausti cartridges, quae infirma triginta quattuor armaturas laterales deleverunt, Sovieticum militem non terruerunt.
  Tres simul exercitus in proelium missi sunt. Etiam Stalin alterum ictum in Voronezh deserere statuit, propter victoriam de Tikhvin et "Cradle Revolutionis" servatam. Etiamsi cibus secundum strictum limitem editur, duabus horis per diem pulsis, oleum Caucasicum amittitur, et progressus novorum agrorum requirit tempus et pecuniam, cuius opes humanae valde desunt in imperio Sovietico. ancipiti bello.
  Sed Tikhvin est arteria Leningrad et via vitae, ac potissimum, symbolum est quod copiae Sovieticae numerosas et bene armatas fascistas vincere possunt et possunt. Ita nos pretio non stamus...
  Piscaculum IS-2 gravem spectat - est etiam similis triginta quattuor, tantum turricula plus etiam promovetur. Utique, dolium ipsum crassum et longum est, cum T-34-76 conferri non potest, quae adhuc proelii dominatur. Per totum Ianuarias non plus quam centum T-34-85s per conatus titanicos producentur.
  Verum est vulnerabilitas frontis turris percutit - plana est et non nimis spisse armata.
  Carpus crucianus, qui parvas sed potentissimas tasque explosivae apud piscinas iacebat, ad puellas accurrit et suggessit;
  - Eamus capto-IS-2 et equitamus?
  Magda opinionem sustentabat;
  - Utique ad equitandum eamus! Nos desiderari metus scandalum.
  Puer Gerda monuit;
  - Haec piscina quattuor tormenta apparatus habet!
  Karas despiciens puellas intuens;
  - Bonum est. Mox iterum pedites irruent et falcare eos.
  Magda ninja pepulerat puerum:
  - Eia age, terminator!
  Calcanei rosei micabant sicut alae CULEX, haedus karate velocius quam concitus Olympicus fortissimus cucurrit. In primis, parvam massam cum fumo sarcina formidolosa projecit IS. Exarsit reactionem, et fumus densus effusus est. Eodem tempore, nigrae rumpit in partes diversae, machina tormentorum caeca.
  Cum aliquot peditibus caesis, Karas sicut silices e ballista accensus advolavit et turrim ascendit. Peculiari hamo usus sum ad rimandum fovit aperiendum et operculum grave retrahendum. Tunc omnia simplicia sunt - duorum ensium ducum et quinque membrorum remigio gravissima capita divisa. Puellae etiam post eum insilierunt, abiecto furno camouflage et iterum se in bikinis invenerunt. Cur calet in piscina dum agitans? 520 The horsepower pellentesque engine calefacit metallum incolumis. Ita, nudi pedes puellae ipsum raedam multo melius sentiunt quam per speciales caligas hiemales cum bracteis syntheticis Flexilis costatis. Ministerii magistri Germanici peritiam hiemem asperam et novum apparatum intulerunt quo pedes non tantum frigore rigescunt. Vere pudor est Krauts ocreas sensisse ab incolarum localium, easque in se trahere. Vel involvunt se pilis fasciis.
  Karas Magdam osculatus est in labiis vale et dixit;
  - Bene, haec piscina tibi est! Pugnabo ubi melius sciam quid necare.
  Gerda, in admiratione, lubricum pueri, calcaneum elasticum osculatus est et dixit:
  - Miraculum es!
  Christina addidit:
  - Vexillum Aryan!
  - Scio! - Dixit sepulcrum et exilivit in frigidum cum uno salio e dimidiato fovit... Tum operculum magno rugitu cecidit... Puellae occasionem pugnandi cum armis hostium obtinuit. Et tormentarii est vere potens. Solum recentius Lev-3 apparuit, vel sicut etiam "Leo Regius" cum 128 mm tormentis appellatus est, validior est. Sed haec piscina adhuc in singulis exemplaribus in fronte est. Ostensum est in celebratione VIII mensis Novembris habito Fuhrer. Utique non in serie adhuc. Viam IS-2 patitur suum primum run-in.
  Hactenus, etiam nautae Sovieticae piscinam iaculationem unam non accenderunt, scopum suum pro certo eligentes.
  Christina cavillator animadvertebat mechanismum vertere;
  - Eh, vetera vasa... Nulla automatio hic et omnia manually agenda sunt...
  Gerda, qui edebat canem monstrans, dixit:
  - Et visus lutum et visibilis vilis est. Non sunt valde bona ad scopum spectantia.
  Magda, nudo pede suo tradendo tangens et convertens pyxidem, dixit:
  - Et tamen ad triginta quattuor progressus est aliquid. Praesertim anni mutabiles facilius est. Cubiculum angustum est, sed plus minusve movere potest. Vere non satis est munitionis. Viginti octo conchas...
  Gerda logice notatur;
  - Ad jaculandum in paucitas munitorum, satis esse potest, sed ad pugnam plenam cisternam non satis perspicue est.
  Carolus etiam nonnulla bona in piscina invenit:
  - Sed apparatus tormentarii armamentarium incisura est summa! Quattuor tormenta machinae bonam tutelam praebere possunt. Et tunc inspexi hunc "Musem" - tantum habet duos "verentes" pro tali car...
  Christina revving machinam confirmavit;
  - Id est! Estne hoc telum in tanta piscina centum et octoginta talentorum?
  Magda, quasi panthera, quae bubalum occiderat, fremuit;
  - rident pulli!
  Machina pellentesque tristique tempus lacus accelerans habet. Ex his constare potest quod IS-2 adhuc in via agit, sed centrum gravitatis in via off-motata effectum habebunt. Sed nihil, dum potes, remittere et eligere dignum propositum...
  Magda turrim piscinae aperuit ut eam circumspicere melius posset.
  Sed hic est alius-IS-2, utile est ut talibus praediis massive utatur. Post eum tres plures ISs, sed unus leviore tormento 85 mm. Obiter periculosissimum caput currus capere potest, et citius pervenit.
  Magda e longinquo duorum chiliometrorum sagittare constituit. Ordinavit in minori sono;
  - Protinus ad frontem turris iace.... Et intellegis!
  Raeda cessavit, cursus lenis non erat, et Gerda conquerens de vilitate perspectiva, quae probabiliter ab rudibus eleifend expolita erant, dolium petivit. Puellae adiuverunt onerant proiectum pondo unum et dimidium. Bellatrix flava maxillam suam ad podicem posuit et currus alienos sentire conatus est. Post omnes, numquam ex hoc sclopeto accensa, exemplar 1931, ante. Valida, sed obsoleta, proiecto acuto ricocheto persentiente. Fere sclopetum, scilicet, lacus non destinabatur. Sed ut videtur anti-modificatio piscinarum 107 mm tormentorum, anno 1940 explicata, nimis ambigui evasit et deseri coactus est. Et hic debes scopum ferire in condicionibus visibilitatis pauperis ex intervallo 2000 metrorum. Et difficile erit hostibus respondere et ferire, sed...
  Gerda tormentarii podicem osculatus est, cito e foculo prospiciens, paucas nives lingua sua sustulit, eam deglutivit, nudam calcibus vectibus reclinavit et ... accensus est!
  Tantum dedit, ut in vitulos meos tinctus, et sicut fumus oleret.
  Praesens in arcu longo volavit.
  Magda laetus respondit;
  - Sic illis dedimus! - Et logice, vel potius inconveniens, conceptus confundens, addidit. - Non homo tela pingit, sed arma hominis!
  Gerda fremuit;
  - Reload!
  Puellae tensis sunt... Utique, haec "tigris" non est eis, sudorem habent, sed hoc modo magis iocum est, praesertim cum piscina stantem celeriter defervescat. Ferrum est conductor bonus.
  Secundo tempore Gerda iecit velocius et confidentius. ISs movere perseverant, et nondum apparebant figuratum ubi sclopeta e iecerant. Et mora non est consuetudo Russica. Semel ordo est... Et secunda testa iam confidenter scopo ferire...
  Gerda labra lambit et imperat;
  - Et tertius hic...
  Multo sero, quartus ignis apertus in motu est. Sed spatium ad 85mm tormentorum nimis longum est, ultra penetrationem limitis. Sed tonitruum maius erat in turri et brachiis frontalibus tetendit. Gerda misit responsionem quartam "litterae particulae" pondo unum et dimidium pondo... Frons piscinae IS-1 scissae et linguae aurantiacae in caelum volavit.
  Puellae pulchre pugnant .... Ille dies illis felix fuit. Sed facultates exercitus Sovietici non comparabiles sunt.
  Quamvis omnes conatus Fritz, die 13 mensis Ianuarii, magno nisu et detrimento ingentis, Tikhvin capta est... Singulae turmae Germanicae e circumscriptione erumpere conati sunt, corridor in eos impugnatus - sex divisiones Germanicas ad quondam cum selectis Lev lacus, heroicam defensionem salvare conatur.
  Ninja puer et quattuor puellas separatim in stilo trium sclopetariorum manipuli fecerunt. Ubi nimirum proelio et cadaveribus quiete praeterire non potuit. Naturaliter IS-2 deserendum erat, sed in via inopinate etiam per raram piscinam T-34-85 invenimus, vehiculum quod reponere putabatur sclopetum non satis validum et satis validum T-34-76 .
  Vehiculum simile carinae et gb habebat, sed maiorem turrem cum tormento longo dolato et crasso. Sclopetum erat leviter inferior in potentia Pantherae penetrans, tum ob velocitatem initialem proiectionis et munitionis qualitatem inferiorem. Sed tamen differentiam non videbat instar 76 chartae graphae.
  Pro vulgari "Tige" iam periculosum est, nam "Leo" nondum est - itaque 100 mm proni sunt. Etsi ex angulo quodam fors apparuit. Neque in inferiore parte corporis, sed etiam in vestigio custodes.
  Piscina conscendit et nautas expurgavit. Profecto intus respersus est sanguis. Vehiculum ipsum omnino novum est, sed onus munitionis modestum est solum 35 volventem. Casula spatiosa non est, sed melior est quam triginta quattuor annorum.
  Gerda notavit;
  - Et hic turris imperatoria est. Hoc significat validum competitorem habemus. Nunc Russi non tam caeci erunt.
  Magda malitiose risit et notavit;
  - Et Russi iam bene mittentes, licet peius visibilitate. Praeterea, turris maior et facilior facta est ingredi!
  Gerda hac voce risit:
  - Etiam! Haec est maxima quaestio pro nostris tankis et, forsit, coronaria utilitas huius piscinae! Conare eam, obtine!
  Carolus cecinit:
  - Unus, duo, quinque! "tigris" exiit ad sagittam!
  Christina sustulit;
  - Occursum t-4, crura altiora, bracchia latiora!
  Itaque in piscinam, quae facilius quam IS movebatur, disiecerunt... Gerda recordatus est quomodo pedites Sovietici cum quattuor tormentis machinarum feriunt. Descendebant honeste, sed Russi ne sciebant quidem ubi talis casus illis incidisset. Sed profecti in oppugnationem iecerunt tasque inter se eiectis. Nimirum armatura centum et 90 millimetrerum IS globulo similis est elephanto, sed incondite sonat. Ita et bruchus secari potest.
  Sic habui machinam et pedem refero. Tum cartridges fluebat. Plus centum milites Rubrum moverunt.
  Gerda obstupuit contemptum mortis in populo Sovietico. Arabes in promissis leporum ac margaritarum aedium apud eos nullibi dedicaverunt. Sed hi sunt athei, qui non credunt in interitum et fabulas de hortis voluptatis. Et quid movet tam pertinaciter ad dimicandum, cum iam praefinitum est belli eventum, quod nihil aliud est quam perituri furor?
  Hoc incredibile est intelligere et comprehendere.
  Quamquam, sane, multi sunt apud Russicos proditores. Plus sex menses suae existentiae, Vlasov Exercitus "Liberationis" sex partitiones et novem latrocinia fecit. Etsi, sane, manifestum est militem Wehrmacht facilius esse quam quindecim ad sedecim horas machinam operari multo graviore frumento, sed tamen... Aliqua de causa divisiones Germanicae ex captivis superioribus bellicis factae non sunt. visibilia in frontes ...
  Quamvis autem pauci Germani in captivitate sint, et Sovietes... Iam plus quam sex et dimidium miliones esse videntur. Non possunt esse tam multi Vlasovitae, quamvis multi captivi disperti sint ad divisiones nationum et legiones, quae a SS. Praeterea nonnulli Russi nobilium et monarchistarum institutiones mittebantur.
  Sed in casu, Tikhvin capere curaverunt, non obstante meliore tempestate et ingentes bombing. licet incredibile pretium persolverint.
  Gerda ordinem iecit et triginta quattuor ex categoria levioris ponderis accepit. Rate tormentarii ignis excelsior est, quo confidentiorem sentire potes. Semel, deinde secundo, postremo tertia piscina ad TUBER...
  itaque diligentiores esse debes. Alioquin hic ad currus impulit: solum frontalis armatura turris robustior et crassior facta est, et forma fere eadem est. Puppis maxime vulnerabilis est. Et apud mercatores Russiae sunt artifices. Tamen debilis non alligari debet propter tam raram piscinam quam IS-2 vel IS-1. Formae consuetae triginta quattuor quattuor esse possunt cum pugnatoribus ordinariis. Per rimam in turri imperatoris, apparent sicut rostri equorum, et rostrum antennis. Etiam aliquo modo incommodum est ut iaculis iactum in tanta pulchritudine accendatur.
  Hoc tempore carpere crucianum in turri cum puellis, elegit ut eorum duce ministraret et puellas in lebete relinquere non potest. Vera, Magda, logice notatur;
  - Non possumus relinquere sine sagittis vel exasperans.
  Carpus crucianus, vultum pueri intorquens, dixit flebiliter;
  - Minime - sine sagittis, interesting non erit!
  Magda tamen puellas monuit;
  - Ignis apertus tantum non sunt nisi tres vel quattuor vehicula. Profecto novam piscinam hanc nostris unitatibus integram efficere debemus.
  Gerda consensit;
  - Hactenus nova haec item inter trophaea non est, id quod minime utile adhuc erit nobis.
  Tigris puellas modico studio venationem continuabat. Haud prospere erant, sed septem alias piscinas et quinque aliquet bonis suis addiderunt. Olim pugnare debebamus extra raedam ad escas captos refueling.
  In summa, quatuor perniciosi ludi e lebete exierunt, et tormentorum suorum igne prope exanimati sunt. Tantum vexillum opportune elevatum cum swastika-aranea succurrit.
  Transeunt autem fossam et sunt etiam duo bracteae cum floribus chartaceis qui herois militibus donati sunt.
  Oleg Rybachenko, qui taedium huius pelliculae spectans, clamavit:
  - Cur ostendis mihi omnes canino damnatos! Quotiens tu caedem populi Russici spectare potes!
  . Caput N. XVI.
  Bellum est quod Jane et eius quadrigis occasionem in vita invenire. Itaque puellae libenter expeditioni orientali interfuerunt. Cur non? Haec et pecunia et fama est.
  Piscina armamentaria Sovietica non multum mutata est. Summa piscina adhuc T-34-85. Chassis et carina arma a forties remanserunt. Idem Diesel machinam quingentorum horsepower, idem XLV milliumtrorum armorum frontalium in angulo. Infirmior tutela est laterum alvei, vulnerari cartridges Germanico Faust.
  Tantum turris maior inaugurata est, cum 90 mm armis frontalibus et tormento 85 mm. Lacus sane superatur, et minime periculosum Germanis!
  Puellae autocinetum Goering-5 agitant, posterius immutatio. Armarium lateris ad 178 millimetre auctum, et armatura frontalis usque ad 250 angulum. Ipsa piscina instructa cum tormento gasi turbine et Britanniam ad LX chiliometrorum per hora accelerat.
  Jana Gunnerus Gringeta interrogavit:
  -Posne bene videre?
  Respondit miles rusticus confidenter;
  - Praeclara hie visibilitas ! Omnia video!
  Malanya giggled et latrante:
  - Nos Russos opprimemus!
  Matilda fidenter confirmavit;
  - Immo volumus!
  Gun-5 vertit, sclopetum concham respuit. Sovietica turris avulsa est triginta quattuor. Puellae cum gaudio clamant. Putant id magna. Et etiam hortatur ut nautae Soviet piscinae moriantur.
  Leni Jane voce pipiabat;
  - Omnes delebimus in cinerem... Et Moscuae sub nobis erit!
  Tamen, in minefields offenso, piscina Germanica accessit. Russi arctissime se muniverunt. Ac mattis lacus erinaceis anti. Tormenta strenue conchilia.
  Gringeta dicit frustra:
  - Ita evenit... Per difficile scandalum invenimus!
  Jane respondet cum fiducia apparente;
  - Non, non fit usque mane... Operam perrumpamus!
  Vehiculum pugnae Germanicae aliquantum stabulantur. Jet impetus aircraft in caelo apparuit et teletanks adhibita sunt. Videtur minefields destruere conabantur.
  Carros explosives radiophonicum regebant. Mobilis gasi launchers adhibiti sunt. Proprie locos exercitus rubri igne et flamma emittebat.
  Gringeta indignanter notavit;
  - In bello magis ac magis lutum, ac minus ac minus virtus est!
  Jane huic consentire debebat;
  - Selyavi! Heu, quo pacto perdimus!
  Gringeta correxit ducem;
  - Immo non nobis, sed adversariis nostris! Nunc e deadlock exibimus, et pugna erit...
  Piscina Germanica incendebat, etsi nihil re vera conspicuum erat. Jane nudis pedibus terebat et canebat;
  - Non male putamus - certe evanescet! Est via e labyrintho, ab ullo fine mortuo!
  Gringeta pipiabat cum risu;
  - Qui hilaris ridet.
  Quisquis velit, id consequatur.
  Quis quaerit, et semper inveniet?
  Malanya, cantus et scintillans dentibus, addidit;
  - Qui pro victoria pugnare consueverunt, cantent nobiscum.
  Cannonade per aliquot horas duravit ac deinde obterere Germanorum tandem se contulit. Obviis illis tormenta Sovietica et piscinae anti- quae variarum caliberarum sclopeta erant. Tamen satis perspicue sentiebatur acumen. Germani progressi sunt... Solum cum 203-mm canones incendere coeperunt, primum vehicula Nazi laesa apparent.
  Jane dubitanter in aurem:
  - Domine... Transeat a me calix iste!
  Gringueta confidenter dixit;
  - Duas mortes habere non potes, unam vitare non potes! Si quid igitur in altero mundo vivemus!
  Quaesivit Malanya susurri:
  - Quid est ille mundus simile?
  Gringeta non nimis confidenter dixit;
  - Puto melius esse quam nostrum!
  Malanya susurrabant responsionem:
  - Det Deus caecos oculos aperire, et gibbum tergis corrigere!
  Jane enim mirari coepit quid ille mundus similis esset. Fortasse hic mundus magis irrationalis et minus tutus est. Jane lumbos versabat, et coxis admovit et pipsit;
  - Valde interesting bene - mori et ad proximum mundum ire! Quid ergo nos ibi manet? Num ibi conveniemus eos qui nobis in Terra caris fuerunt, an amicos novos facere debebimus?
  Canem Gringeta nudo pede movit et stridit;
  - Nova saecula erunt, generationum mutatio erit... Sed nomen Lenin nemo umquam obliviscetur!
  Et risum erupit, leviter insanus ridet. Bellator plebeius nudas, decora crura, digitos ludebat strenue movens.
  Is-3 in conspectibus meis captus est... Id est procul a vero. Non omnes feriunt, et si faciunt, putamen in rostro pilo fragosus ricochet potest. Puella autem quid ageret sciebat. Exarsere et purred;
  - Litus nebularum, esca deleamus!
  Matilda insuper cecinit;
  - Et hoc "Agdam", bibamus dominabus! Super madam!
  Iaculator Gringueta accurate erat. Testa inferiorem partem armaturae turris frontalis attingit, recta in rima. Et sine ricocheting exitiosa ictum. Haec condicio orta est. Accuratius quinque nautae piscinae Sovieticae paene statim mortui sunt. Et feminae Anglicae crimina eorum indicem addiderunt.
  Malanya rugit, tormenta machinae activum. Plures pueri milites in piscinam Hitlerorum reperere voluerunt.
  - At pasaran, ne accede, puer! - Bella puella exclamavit et ignem machinae sclopetum spargit ad fortissimos munitores.
  Jane pipiabat nudam calcaneum in armis ;
  - O pueri, pueri, pueri... Subito invitis factus es! Nimis nobilis es pro ista terra damnata!
  Et puella, filia domini, dolebat de his pedibus nudis, pueris sordidis exaratis, qui glandibus immitibus confossi sunt. Quam tristique et impedit omnis sit.
  Iterum accendit Gringeta, su-C auto- remisi sclopeto penetravit, et pipiavit;
  - Et cicadae currunt ad mittendum utres!
  Malanya labia eius cum lingua coccinea lambit et Coca-Cola ex utre plastico sorbuit dicens:
  - Certe non! Da mihi vinum aliquod et sigarellarum sarcinam!
  Matilda, piscinam diligenter incedens, exsibilavit;
  - Cigarette sunt venenum .. .
  Jane rhythmum sustulit et continuavit;
  - Iustum dicunt homines!
  Respondet Gringeta illato et sibilo;
  - Nihil gravius consectetuer!
  Malanya giggled et fremuit;
  - Pone sarcinam cigarette in camino!
  Matilda respondens, coccineum pectoris sui papillam scalpendo;
  - Iustum dicunt...
  Jana cum rictu perfecit, haerentem linguam eiecit.
  - Sed fumigant.
  Malanya cum aplomb complevit:
  - Et valde gaudeo!
  Puellae ridebant, linguas cerasas longas ostendentes. Jane subridens:
  - cigarette interfector efficacissima est, praesertim contra emptorem!
  Malanya adiecit:
  - Cigarella similis est sclopetis taciti, sed mortiferum etiam in manibus amateur!
  Gringeta sclopeto accendit et subridens dicebat;
  - cigarette pellentesque certissimus, semper necat!
  Matilda piscinam leviter in colle retardat et exsibilat;
  - Hic cigarette amarum gustat, sed plus quam dulcia trahit!
  Ingemuit Jane graviter mussatque;
  - Cigarella similis est puellae malae, sed digrediens multo gravius est!
  Gringeta giggled, accensus, fremens;
  - Cigarette, dissimile grenade proiecta vitam prolongat!
  Puellae tacuerunt. Eorum piscina iterum in fossa tendens. I. quam exi. parum timidi bellatores erant. Firmissima est defensio Sovietica.
  Jane philosophantem animadvertisse:
  - In bello brevissima via ad metam ambages decurrere, et pura veritas vilis deceptio est!
  Gringeta, tormenti Sovietici tormento bene intento fractis, dixit:
  - Cum ambages decurrere verisimillimum es viam ad propositum tuum decurtare!
  Malanya machina tormentarii accendit et pipiabat;
  - Vita rubet, sed folia coccinea!
  Matilda eam complexus est;
  - In bello vita sua valorem perdit, sed sensum acquirit!
  Puellae bellum. jecit, et simul ibant aphorismos compositos.
  Jana pede nudo cum calce dixit:
  - Bellum sicut sponsus, proditionis obnoxius, sed sopitam non sinit!
  Gringeta accendit et facete dixit;
  - Bellum libidinosum est in corporibus hominum devorandis!
  Malanya exsibilatur responsio:
  - Omnia saecula bello obnoxia sunt, sicut amor, sed jucundum lusum non est!
  Matilda addere necesse est:
  - Bellum, sicut meretrix, cara est et mutabile, sed semper memoriam heroicam relinquit!
  Jane canem flexit venuste, nudis digitis ac cooed;
  - In bello in somnio non est simile, sine magnis affectibus facere non potes!
  Gringeta et rictu accensus respondit;
  - Mundus est taedet et relaxat, bellum est interesting et excitans!
  Matilda, Coke feliciter sorbillans, permansit;
  - Bellum cruor et sudor est, Seminibus foecundat, quae animos pariunt!
  Malanya giggled and remarked;
  - Utcumque interesting processus belli est, quisque finem cupit!
  Jane accurrit nudum digitos super podicem tormentarii iterum et cantabat;
  - Bellum liber non est, claudere eum non potes, sub pulvino tuo celare non potes, etiam sordidum esse potes!
  Gringueta pipiabat aplomb;
  - Bellum religio est: fanaticam, disciplinam, haud dubiam obsequium requirit, at eius dii semper mortales sunt!
  Malanya giggled quiete and remarked;
  - In bello, sicut in Casino, periculum est altum, sed lucra sunt breve!
  Matilda denudans latrante;
  - Miles mortalis est, gloria oblivionis, tropaeis induuntur, et solae causae ad novam caedem inamovibiles sunt!
  Jane subtiliter sedatus;
  homicidam contemnimus, nisi miles sit in fronte, et furem magis contemnimus si in acie praedator est!
  Concrevit iterum Gringeta et exsibilabat;
  - Miles est miles cuius arma fortitudo et honor est! Barone generali, cuius corona est prudentia et intelligentia!
  Malanya cum risu dixit:
  - Miles superbum sonat, clam sonat derogare!
  Matilda facete respondit:
  - Primus impetus mori potest, novissimus autem non memorabitur!
  Jane spiraliter cooed;
  - Melius est prius spolia dividere quam oppugnare!
  Gringueta cum risu addidit;
  - Bellum faeminae simile est, quae sola viros sine fractura ponit!
  Malanya cum dignitate respondit:
  - Mulier dissimilis bello, non properat hominem occidere.
  Matilda dixit cum chuckle;
  - Bellum, dissimiles feminae, numquam satiatur hominum numero!
  Jane vectem nudis digitis iterum convertit et dixit:
  -Bellum feminae insatiabilis est, viri numquam ei satis sunt, et mulierem non recusat!
  Ad hoc respondendo, Gringetta necessarium censuit philoaophiam lepidam effingere;
  "Feminae pugnare non amant, sed stimulus hominem occidere non multo pejor est quam glans!"
  Malanya quasi aspidis sibilabat, linguam suam roseam vomens;
  - Glans parva hominem occidere potest, eum beatum facit, femina magno corde!
  Matilda cum cavillator addidit rictum;
  - Magnum cor saepe in parva sui commodi causa ducit!
  Puellae lepide dicta finitis commutare coeperunt pugnam intente. TA-311 impetus aircraft in caelo volabant, ad stationes militum Sovieticorum incendii. Etsi lente coalitio Tertii Reich progrediebatur. Quae deglutiendo cadavera aliquantulum recreabat.
  Puellae, taediosae, coeperunt iocari iterum cum aphorismis;
  Jane cooed;
  "Bellum faeminae faciem non habet, sed viros magis quam uxorem sanguinat!"
  Gringeta incensa et auorata;
  - Bellum non fert gaudium, sed inferentis instinctibus satisfacit!
  Malanya sibilaverant responsio:
  - Gaude bello, cadavera hostium in pretio sunt!
  Matilda per bruchum scrolling, addidit:
  - Bellum est aratio agri: foecundatur cadaveribus, irrigatur sanguine, sed exit in victoria!
  Jane accensus ac purred respondens;
  - Victoria in cadaveribus et sanguine crescit, sed ab infirmis fructum fert.
  Accensus Gringeta, quasi vitri triginta quatuor frangens, sibilabat;
  - Bellum est sicut flos hominis comedens, lucidus, carnivorus et male olens.
  Malanya pedali nudo pede attrivit et effudit;
  - Bellum mater profectus est et noverca pigritiae!
  Matilda eam capiet et rugiet;
  - Et in bello vita militis non est pretiosa, sed ducum etiam iactura!
  Jana ore cucurrit manu trans pectus suum et pipiabat;
  - Si vis pacem, incute metum: si vis bellum, incute risum!
  Gringeta capit accendit, nudo pede monstrat et arma, Cantando;
  - Risus non est peccatum, si in re militari non es ludibrium!
  Malanya giggled et fremuit feliciter;
  - Bellum circo simile est, solum victorem ultimum ridet!
  Matilda piscinam egit, duos propugnatores oppressit et avertit;
  - In bello in circo simile est, modo insidioso, gravi interfectori!
  Puellae iterum tacuerunt. Taedet iocos faciendos. Fere bellum non est pulcherrimum.
  Jane molestiam putavit: Germanos Britannia amiserat. Quan- quam multas terras Britannia domuit. Et quantum Germaniae illius! Britannia colossus imperium factus est. Sed colonias suas concoquere non potuit. Tertius Reich Anglum virtute superavit, duces etiam multo fortiores et capaces evasit.
  Et cum Nazis Londinum veniret, historia in Angliam finivit. Exoritur novum imperium, nova virtute. Multi populi et nationes in suis copiis militant. Et quid dicamus: Tertius Reich, alas expandens, e Britannia submersus est.
  Sed anno MCMXL, Gallia victa, Hitlerus pacem Churchillo liberaliter obtulit. Necesse erat accipere: sensus praestabat Britanniam nihil ex bello, ne scientia quidem, sed amittere posse. Hitlerus cum Anglia media virium acie conflixit. magna mora copias in Africam traduxit. ad Unionem Sovieticam profectus est. Sed haec omnia solum calamitatem distulerunt.
  Germani, territoriis occupatis, vim in duabus partibus pugnandi invenerunt, Iaponia Americanos confidenter verberavit. Tum Stalin induciis conficiendis prodidit. Britannia ad genua cecidit et tertia Reich pars facta est.
  Multae victoriae Wehrmacht invincibilitatis gloriam meruit. Jane et amici eius exercitum Hitlerorum ad beatitudinem et gradum petendam libenter coniunxerunt. Atque ibi ex parte successerunt.
  Quid ergo? Nunc duas patrias habent: Germaniam maiorem, Britanniam parvam.
  Jana Coca-Cola sorbere sumpsit et pipiavit;
  - Amor et mors, bonum et malum.
  Gringeta canit respondens, aliud proiectum mittens;
  - Amor et audemus, pereant regulae malae, sed unum tantum datur eligere!
  Puellae paulum delectatae sunt. Bene vero, in minore clavi quantum potes modulari. Iuvenes, laeti, strenui, satis felices. Pugnant tantum et non uno vulnere. Nisi cogitas in lacus exarati.
  Malanya acriter:
  - Eh, Churchill munus Hess acceperunt et bellum cum USSR inierunt. Tunc totam planetam imperabimus, et in fine etiam Germaniam opprimemus!
  Matilda gaudens cecinit;
  - Germania bona est in proelio, leo est optimus Britannus!
  Malanya confirmavit:
  - Ita leo noster e Britannia est optimus!
  Jane cum risu dixit:
  - Adhuc forte habes! Hitler peribunt, et imperium Germanicum dilaberetur!
  Accenso proiecto Gringeta partim constat;
  - Immo dissipabitur! Carnivorae sunt predones, sed numquid hoc nobis melius faciet?
  Malanya philosophice:
  - Melior est Unitas sub duro regimine, quam chaos et pigritia sub molli!
  Matilda pressit nudum pedals et latrante planta;
  - In Marte quoque erimus! et ultra solari!
  Jane cum Gioconda respondit risu:
  - Primum opus est ut regimen unum in planeta Terrae constituat!
  Gringet accepit et cantavit;
  - Et hoc regimen mutare non permittimus!
  lepide dixit Malanya:
  - Sed ut te nasum tuum relinquam, habeo nasum meum mutare!
  Puellae felix sunt ut semper. Nunc piscina eorum primam fossarum aciem attingit. Et convellit humum cum suis vermibus. Milites rident.
  - Nos omnes opprimemus!
  Una tormentorum haesit inter scutulas et piscinam intermisit. Puellae e autocineto escenderunt, nimis artum et calidum in piscina adhuc erat. Sed periculosum est foris, cremari posses.
  Invaduntque viri, nudisque micantibus urges, Et canora ;
  - Lascivi sumus puellae, amici boni, bene, nudos pedes flagellant, lascivos cougaros!
  Jane, currens, animadvertit;
  - Hic sumus, Spatium Nautae!
  Malanya confirmata subridere:
  - Tam in spatium quam in portum vis!
  Et cepit Gringeta et ambulabat in ulnis suis ululans;
  - Sum bellator eximius! Occidam omnes!
  Et accepit eam Matilda respondens et sibilabat.
  - Venenum guttatim in Fuhrer!
  Jane giggled et cecinit;
  - Ictus est fortis, et omnipotens est Fuhrer!
  Cucurrerunt milites, nudis pedibus incedens, super rudera, tusis, ferro ignitis, varia trabibus, et cratibus confractis;
  Jane cecinit:
  - Scies me ... intelleges me ... intelleges me et meliorem patriam non invenies!
  Iucundum est puellae currere, non nimis aspera crura, per aspera et obstantia. Etiam sit amet magna risus.
  Gringeta cecinit;
  - Aestas, sol altus lucet.
  Cantica Malanya sustentabat:
  - Altum... Maximum!
  Matilda addidit:
  - Aestate longe a morte sumus! Absit!
  Milites conspicue hortati sunt. Imo, quanta voluptas sit, tam strenue movere ac salire.
  Jane chuckled et notavit;
  - Mors conventio, dedecus absolutum est!
  Gringeta unum nudum pedem contra alterum sibilabat;
  - Etiam ferias habebimus! Et cum qua victoria!
  Malanya infideliter dixit:
  - Nostri an Germani?
  Subrisit et cecinit Matilda;
  - Ignis mortifera nos manet.
  Jana respondit;
  - Sed impotens est...
  Gringeta ululabat sicut panthera;
  - Quisque loculum separatum habet.
  Malanya cepit et figens, exsibilavit;
  - Boche phalanx ad sepulcrum eius abiit!
  Rugitus Matilda:
  - Tota legio ad tumulum abiit!
  Acceperunt eam puellae et prati sunt... Similes equi graciles. Et ita bellus, crura nuda et perusta.
  Jane cepit et libenter sibilavit;
  - Et aspidis sum! Et aspidis sum! Minime urso!
  Gringeta expressit in responsionem:
  - Bellum aspidis est ad nubes volare!
  Puellae capita et modo gibba erunt. Scintillae ex oculis volant quasi hora.
  Malanya cepit et exsiluit;
  - Hitler est kaput!
  Matilda favebat;
  - Et Stalin kaput est!
  Jane coxis movit et pipiat;
  - Bellator sum lucis, supplex feros... omnes blasphemantes a facie terrae auferam!
  Malanya cepit et fremuit;
  - Et stultus Hitler est, tobacco fumat! Aequet ille surripit et domi non pernoctat!
  Subrisit cavillans Matilda et quaesivit;
  - Quid putatis, Fuhrer habet?
  Gringeta calce cinis nudo pede fremuit;
  - Certe non! Quattuor ex nobis dabunt ei blowjob!
  Malanya volvit oculos et susurrabant;
  - Oh, valde pulchrum est in ore tuo virgam pulsantem tenere et lingua tua sentire!
  Matilda susurravit spiritum;
  - Quam magnum est! Ac justo magna omnis!
  Puellae altius et altius desiluit. Sed piscina eorum reparata est et redire debebant. Conscenderunt fortes et sibilaverunt;
  - Haec piscina nostra est! Sit justo magna!
  Jane subito recordatus est fabulam de Robin Hood. Ibi Joe parvus puer a vicecomite captus est. Puer excruciatus est : eum in eculeo extraxerunt et ejus calcibus frixum.
  Cum flammas nudam lambebat, aspera plantas pueri pedes ... Jane hic excitationem sensit, et vere voluit sexum. Hic intraverunt. Praesertim carpere Iaponica ninja Crucian. Hic puer flavos tam pulcher est, et praegrandem perfectionem masculinam habet. Et tam belle est pellem mundam et lenis pectoribus tuis tangere.
  Jane digitum inter crura eius ponere volebat, sed turbat et mentem mutavit. Etsi vero perquam iucunda talis actio est!
  Filia Domini dixit:
  - In mari unda ac furiali igne! Et atrox, et furiosa incendia!
  Puellae iterum suas Goering-5 versus loca militum Sovieticorum moverunt. Stalin ipse probabiliter multum freakuit, cum de progressu Nazisei cognovit. Itane, quomodo hic timidus esse non potes? In te irruit ingens machina, sed nihil est quod respondeas. Triginta quattuor partes E seriei pugnare non potes. Et magis etiam ex AGs pyramidalibus.
  Et Stalin videtur offensus. Blattam saltem voca ut sis auctor. Nullus sonus, non sensus, non aqua adipiscing! Similis youll 'adepto Habes!
  Jane subridens:
  - Et Stalin, dissimilis Churchill, semper libenter manipulos ab Hitlero accepit et ad pacem abiit!
  Gringeta alacres cecinit;
  - Dic mihi quid sit mundus! Respondebunt tibi sol et ventus.
  Cum alacritate Malanya dictum:
  - Et fortes habebimus filios sanos!
  Matilda giggled et murmuravit;
  - Mundus non est latrunculorum, nec Hitler rex non est!
  Jane amico suo corrigebat:
  - Statura est rege! Et everribimus illud super faciem planetae!
  Gringeta cepit et fremuit;
  - Magna Britannorum tellure agnita! Fascismus ictu gladii oppressus est!
  Malanya studiose addidit:
  - Amamur et aestimamur ab omnibus mundi nationibus!
  Matilda, cum ardore quodam puellae, quae primum amorem inuenit, adiecit:
  - Credo, sanctam communitatem aedificemus!
  Jane risit et dixit:
  - Et duce Germanorum, communismus quidem aedificari potest!
  Gringeta frontem suam in podicem tormentarii percussit et cecinit;
  - Laetamur, communismum nunc aedificabimus! Et Stalin noster eximius et heros eris!
  Malanya addidit, declarans;
  - In loculo scilicet!
  Gringueta libenter confirmavit;
  - Nempe in loculo!
  Jane philosophice dixit:
  Quantumcumque sit rex, ibit ad sepulchrum sicut venator.
  Gringeta adiecit rictu maligno;
  - Politicus semper iacet, solus pro reali moritur!
  Malanya nudam digitos premebat et dixit:
  - Immortalitas vera est, sed mors illusoria!
  Matilda etiam philoaophiam edidit;
  Potest reges facere quidquam, sed unus non erit rex ab inferis in terram.
  Jane pipiabat;
  - Vita mox finietur...
  Gringetta aplomb fulta;
  - Mox dot percutiet!
  Machina tormentorum ad pedites Sovieticas accendit, et stridit;
  - O materculae, materculae, miserere filii tui!
  Matilda, aegre risum retinens, addidit:
  - Post omnes dies vivi non est relictus!
  Jane philosophice cogitavit:
  - Quisque pulchre vivere vult, sed pauci cum dignitate mori!
  Gringueta ridens respondit:
  - Mors molestiam pollicetur, nisi radiis adipiscendi scintillat!
  Furiosa Malanya denudans stridebat dentibus ;
  - Bona mors melior est vita crappy!
  Matilda provocavit;
  - Bonum est esse Deum in libero, sed malum est in carcere esse diabolus!
  Gringeta rictu venenati notavit;
  - Et conchas cucurrimus. Esto, ingens tragoedia est! Ne praesens annihilatio!
  Jane snorted fastidiose.
  - Novae erunt praesentes et alii praesides!
  . CAPITULUM N. XVII.
  Hac die, die X mensis Octobris anno MDCCCCXLVII, Fridericus, ut semper, leporarius et indefessus, celeriter equum Me-362. Puer ne umbram quidem lassitudinem sentiebat, nimis excitatus est, et tamen iaculatus est sine pulsum. Noctu, iunctos reficiendos, imprimis Americanos, nonnullos instrumenti corrupti in exer- citu imposuerunt. Speciatim "Pattons" iterum in vestigiis ductae sunt, praeterea duo centum ex his vehiculis in servitutem transmarinis translati cum ferriviariis iam constitutis. Facti sunt sane conati, sed fecerunt multo peius solito. In comitiis Ucrainae Patris Bandera victi sunt, et proditio et desertio partium partium aucta sunt. Plus, praefectus motus partium, Voroshilov aegrotavit... Et substitutio ei in tempore non inventa est. Ita copia percussionum fascistarum internationalium satis satisfacit. Ita fortes sub terra pugnatores et saboteuri heroici interdum successum gesserunt, non tamen supra gradum imperatoriae. Praeterea novorum deditionem sociorum cessum acrem in fide victoriae URSS guttam effecit, idque eo perductum est quod elementa vacillantia palam vel aliter occulte ad latera fascistarum accesserunt.
  Numerus desertorum praesertim auctus est apud Kraikov Rubrum Exercitus et Exercitus Poloniae. Poloni, promissionibus Nazis et praesertim capitalistae occidentalis credentes, serio numeraverunt de magno imperio in oriente, sumptu Russiae creando! Non omnes, utique, Communistae Polonici Sovietae fideles manserunt, sed ceterae umbrae politicae... Liberales sunt imprimis leves... Itaque unitates Polonicae Moscuae Bulge statim ab initio ultro dedere coeperunt. ... Fortunate pauci erant neque id adhuc summae auctoritatis in bello .
  FRIDERICUS primus duos volatus ipse se ab aliis gubernatoribus emittens fecit. Videbat hostem non amplius tam dense catervas igni occurrere Nazi, nec fere nullos fundi cuneis in viae piscinae relinqui. Sed milites Sovietici pertinacissime pugnaverunt. Pedes pedites non adaperto igne, nec pertusa proxima piscinas vestigiis aut fasciculo tasque conflare conabantur, aut utribus combustibilibus inflammari.
  Terminator puer maxime score sumptu tormentorum Sovieticorum auxit. Porro e plano horizontali procurrentes, tempus terendo in dive vitando. Verum multae lacus in insidiis etiam deletae sunt. USSR aviation iners. Mane tantum septem U-2 aircraft apparuerunt, deinde quattuor Laggs. In genere, Fridericus brevem cum illis sermonem habuit, leviter urgendo felis... Et tunc, ut semper!
  Repressis iam debilium pugnarum punctis, Nazi lacus ultra campum et fossas invadunt... Anti- lacus tamen et erinaceus in hac iam sexta et quinta parte propugnaculi occurrebant. in summa). Tortores Sovietici timidi erant et procul emittere coeperunt. Tormenta fascista inclementia, et aviation. Hactenus, ut skating rink, omnia alumen. Bene, Fridericus, ut semper, ante omnes est, ferocior et frigidior. Commutationes fiebant in formandis copiis, Pattones, tormentis validis armati, plumbum ceperunt. Coactus decisionem peditum ex kamikaze damna reducendi, qui semetipsos immolant sed cedere nolunt.
  Fridericus tertiam fugam cum Helga amico suo fecit. Hic primum congressi sunt plus minusve magnam massam Sovieticae aircraft. In iis erant etiam quinque Br-3s (unde effodiuntur). Incommode, bombers USSR statim in conspectum aces Germanicae se converterunt, et pugnatores ad eos irruerunt.
  FRIDERICUS vehiculis placide iecit propius accedere conatur. Accumsatio cum stella herois URSS in fuselage comprehendens. Bellator autem peritus in nubes ire conatus est, sed contra tale monstrum Friderici Bismarck solum in peius evenit. Puer terminator, sine pulsum defuit, triginta sex pugnatores et quattuor statim in aircraft impetum, celeriter conversus est, et post bomberos provolavit.
  Hic tamen Fridericus deprehendit currum suum tantum non irruere, nec 740 chiliometra etiam vi machina pervenisse aestimavit. Ratio patet, Fridericus 30-mm Mr-108 tormenta cum Mr-103 substituit, quae, cum velocitate proiecto initiali 960 metrorum per alterum, multo efficaciora sunt ad tecta lacus et pugnatores hostium permeando. longum intervallum, sed fere sesquialtera graviora et inferiora, cum rate ignis per minutas 420 orbes (tamen Fridericus plerumque conchis singulis in ecstasi labentibus igni praefertur). Atque ad Fridericum praesertim tormentorum munitionem aucta est. Itaque bombers non facile adsequi. Complures agiles He-362s fortisque iuvenes praecedunt ace. Sicut grando in segetibus decidit, vehicula Soviet comminuens et afflictans. Praeterea Br-3, cum tardius et male armatus esset, praeda facile terroristis gubernatoribus facta est. Ad finem festivitatis Fridericus pervenit, sed adhuc complevit duodecim, pulsans quinquaginta. Sed puer ducentos quinquaginta tres currus priorem suum verberare non potuit.
  Fridericus cum magno studio in animam rediit. Vicit et vincit! Cogitationesque de proditione mea penitus evanuerunt. Adolescens etiam intra se dixit;
  - Quorsum haec praeiudicata? Patria est ubi amici et liberi nascuntur! Et URSS non patria, sed gentium carcer!
  Audivit haec Helga verba, sed veram essentiam non intelligens, confirmavit;
  - Recte dicis! et mox liberos habebimus! Quamquam, cum hoc bellum adhuc geritur, ventrem pinguem accipere nolo!
  Fridericus chuckled;
  - De omnipotentis Dei voluntate dependet. Attamen Papa et plures Metropolitae pro nobis sunt!
  Quarta fuga in oppugnatione, jet Fokken-Wulf-5s in venationem sclopeta vertit, cum duo tantum piscinae deprehensi sunt. Sed sed placerat elit.
  Exercitus Rotmistrov Quintae Custodes Tank consecutionem translationis ad Krasnogvardeisky aream perfecerunt. Sed admirationem consequi non potuit. Fascist explorationis aircraft memoravit motum magnae moles piscinarum, et Nazis festinavit ad mensuras capiendas. Circiter quingentas SS turmas Exercitus II SS Panzer cum ducentis vehiculis ex subsidiis opportunis obviam exiverunt nongentos quinquaginta piscinas et tormenta auto-propellens subsidiis propugnatoris Rotmistrovi confirmati. Praesertim pugnatum est in campo prope villam Pervomaisky collectivam, ubi Germani grenadiers et sclopeta in acie capta sita erant.
  FRIDERICUS et optimae Germanorum aces ingentem a terra et aere impetum ad arcendum vocabant.
  Locumtenens Generalis Rotmistrov, heros Pugnae Stalingradae, ordinem ab ipso Summo Duce in- eunte confecit, et sincere credidit proelium prope Moscuam nondum amissum esse. Is in manibus habebat potestatem, et spes erat LUMEN URSS recuperaturum quod prius amiserat. Sed columna, sub sua virtute, in seipsam inclinata est. Hoc partim propter desiderium tertium Reich aircraft explorandi vitandi, cum alia longinquitate itineris, ob iniurias ferriviarias linearum quae hostium aircraft sunt factae sunt.
  Bomber gravis ferit magnas piscinas copias coegit ut centum chiliometrorum in sua potestate iter faceret. Praeterea in maxima celeritate iter... Hoc inspecta heterogeneitate classis piscinae est, nonnullae vehiculis repositae filtrae, aliae e contra, antiqua genera, cum transmissiones imperfectae, machinamenta pellentesque retardabant.
  Ob truculentam et gravem hostium aviationum ictum, quintus exercitus concursus longe a prima acie locatus est, et hoc cylindrum ferreum a vespere ad mane iter facere coegit.
  Coetus densior fascistorum iam Rotmistrov exspectabat. Minores in summa piscinarum numero, Nazis qualitate superiores erant: habentes fere unum et dimidium centum "pantheras" -5 et "tigres" -5, necnon unam et dimidiam duodecim "Goering" L (Anglice. vehicula cum 17-pedalibus tormentis, proxime accedunt in vim penetrandi sclopeto "Pantheri"), E-50, AG-50 et "Patton". Eximius Ferdinandus praedones piscina adhuc in itinere erant.
  Utique satius fuisset Nazis obuiare, sed formidabilis Zhukov in Rotmistrov nimis properabat, recte timens ne nazis energias calculas caperet. Sed iam antea...
  Hic autem exercitus Sovieticus unam tubam schedulam habuit - hoc erat operculum grave aeris... Plana ab Ural directione et a praetorio subsidiis amota sunt, et vehicula etiam in pugnam educentes, ac apparatum directum ex acie conventus. . Haec facultas perrumpere dextra latera, quae ab tergo cuneo fasciculo longe antecesserant.
  General Gotha, aliique imperatores, iam in praemissis disceptationibus de consilio Moscuae operationis, Krasnogvardeysk posuerunt quod certe locus pugnae piscinae cum subsidiis exercitiorum Sovieticorum pugnae fieret, id quod necesse erat habere consilium velamen. .
  Praecipua aircraft Germanica, praesertim Xe-362, aeroplanum monuit, ut proelium in Krasnogvardeysky fieret, maxima non solum piscina, sed etiam proelium aeris secundi Belli Orbis Terrarum!
  Fridericus ille optimus ace- lium hostem appellatus est Luftwaffe, rex acre proeliis insigne victoriae Tertii Reich. Post hunc, vel prope eum ad dextram, ad oppugnationem, et ob id maxime potentem Fokken-Wulf-5 modificationem, Helga effudit.
  Puer etiam canebat;
  - Sidera per undas cursus! Quarks in aethere vortices spumant!
  Helga confirmavit;
  - Creaturae rubrae, ferietur! Filii sub terra tartarea!
  FRIDERICUS risit, et suum dilectissimum dixit:
  - Age, a cochleae! Angele mortis, sibilus mox apparebit! omnem rubiginem in frusta asinorum divellet.
  Helga giggled in Aeolus.
  - Bene lepidus es!
  Fridericus nonnihil sollicitus erat de incremento eius aircraft, nexum cum institutione armorum diuturnorum et de incremento telarum. Ceterum proiectum tormenti 30 mm tormenti ter gravius est quam tormenti 20 millimetri, et secundum potentiam perniciosam, fortasse quater potentior, est telum universale quod in superficie destruendi arma. planetae et in aere! Iuvenes acetas etiam tormenta tormenta emittere volebant et quattuor magnas calles removere, sed ante discessum obiecit Helga...
  - Post omnes, ad comminus descendere potest. Melius est hanc tubam card... servare.
  - Magna vis majeure et duo iaculatores! - Perii breviter Fridericus. Mihi fusa satis est. In universum puto machinam armamentorum tormentorum hic superfluam esse.
  Helga hilariter giggled puerum a tergo percussit.
  - Proh dolor, non quisque talis est eques invictus similis tui! Multae aces adhuc incipientes sunt, densiore igne opus est ut certe feriatur...
  Fredericus satis rationabiliter objecit;
  - Tam carus carus est ut ME-362 U gubernatori novitio non dandus sit. Hic pugnator est pro aces.
  Instead of answering, Helga in pugnantis impetum aircraft cucurrit, nudam et rosea calcanea coruscans. Quid aliud ageret, casus vocatus cecinit.
  FRIDERICUS fere gavisus est quod duo apparatus exteriores sclopeta removeret, vehiculum ingens facilius auferebat et celeritas augebatur et levioribus alis mutabilitatem emendavit. Etsi puncta ignis ipsae nundinis operiebantur, eorum reductio notabiliter ad currus aerodynamicos additus est. Quamvis Me-362 qualitates aerodynamicas in terminis aerodynamicas nullas adhuc pares inter vehiculis pistonis habeat, talis est equus belli universalis.
  Rara arbores et agri infra micant... Dies calidus est et similis videtur pugnare non facile. Praecipue Ruteni, qui hanc pugnam immaniter perdiderunt. Hic a sinistris et paulo infra est grex corvi volantis... Grex magnus, corvi quidam sunt valde grandes... Ominis signum, corvi comitantur omnia bella crudelis, sine sensu mundi. Sicut Boyarsky cecinit in notissimis musicis;
  - Sed quid! Impossibile est ex animo vivere! Sed cur - vita nihil nos docet?
  Hic vis, violentia et plus violentia est! Crudelitas, crudelitas, et semel iterumque crudelitas gentis coagmentat!
  Grex corvorum inexplicabilis videtur, sunt decem, centena milia eorum, et corvi ut audire possis etiam in casula hermetice signata. Fridericus Helga radiophonicum petivit:
  - Fortasse eos tormentis machinae ferire possumus?
  Ace puella objecit;
  - Suus 'non dignitas is! Omnis bullet hic numerare potest!
  Fridericus chuckled;
  - Quod satis fieri potest! Sub throno cartridges habet rex in sacculo.
  Prima batch de Sovietica aircraft post grex vulturum subito prosiluit. Hi primum apud Salamandras congressi sunt. Hinc dispendia fuerunt, plures Russi caesi sunt. Fridericus ignem nuper aperuit et octo tantum currus iecit. Sed adhuc rudis initium est. Sed duo Germanorum "Salamandrae" -3 iacti sunt, et incertum est quomodo Me-262 ante omnes praecurrerent.
  Sed consectetur erat sed velit. Grex corvi confecto, gubernatores Germanorum in spatium campi Krasnogvardeisky exsiluerunt et initium cepit.
  Totus exercitus versus Germanorum turmam procurrit, et hic re vera a pluribus exercitibus URSS aviaria fuit. Ingens armada aircraft omnium generum, sed maxime Yakov et pauca minus Laggs.
  Ignis plus quam sex chiliometrorum eminus aperuit. Iterum in rivos mentis tran- quillitatis immersit, cum non petis, sed digitos tuos automatice prementes. Cum iam non sunt considerationes, cogitationes, corpus tuum esse videtur, sed iam quasi puppa ignotarum virium. .
  Bene, et in puero terminatoris caput, carmen pluries canere coepit;
  Amicos, sed seclusi simul;
  Capti perferendis, luctus sollicitudin!
  Mundus noster tam taedet conviciis;
  Nec spatium nec forma conspicua est!
  Unde obtulisti nos, diabolo malum, malum?
  Quando malus daemon exercitum regat!
  Nos certe gloriam militarem volumus;
  Etsi cordi sum parasitus vilis!
  
  Tanta vanitas in extincto spiritu;
  Nihil circa uorago est!
  Morsque, vetulae importunae palus haec;
  Quid tributum in sancto Rus' colligit!
  
  Simplex intellectus non lucet;
  Omnia in tela, infinita potentia!
  Desiderium vivere in sede terrena;
  Gustans dulcedinem, gaudium, laetitiam cum corculo tuo!
  
  Sed fato filium suum ad bella misit;
  Ubi habuimus de pace oblivisci!
  Non opus est huic Satanae maledicere;
  Nos aliud nihil voluimus!
  
  Ego turbinem in planum secans;
  Peractis torquent, ac subscriptione move!
  Crede mihi, patriae pugnator non moritur;
  Iter funus ad spumam agamus!
  
  Hostes crebrae, fortes;
  Cars, pugnatores, tela!
  Wehrmacht frangemus tartareum;
  Res gestae Russiae glorificabuntur!
  Communismus in Terram, credo, veniet.
  Laeti vivemus - certo scio!
  Carnifex populus, fascismus, comminuet;
  Victoria benigna, Sit lux maii!
  
  Patria, fuga celeris;
  Is nobis vitam sanctam dedit!
  Hymnus Matris canit in cordibus nostris;
  Ceterum pro ea acriter pugno!
  
  Et lucida credo futura tempora;
  caedes nullae erunt, senectus in abyssum abibit!
  Gens sine ore erit ;
  Summa ruet gestarum acies!
  
  Itaque tempus propius adducemus;
  Tunc debes pugnare sicut miles Rus'!
  Ut perveniat omnis qui non est moron.
  Russi semper pugnare sciunt!
  Bonum carmen piae in Friderici capite cecinit, sed perfida manus et pedes prorsus contrarium fecerunt. Testas nimirum miserunt ad aircraft omnium generum et notarum Sovieticarum. Gubernatores Sovietici propius accedere et pugnam inire conati sunt... Volka, plus quinquaginta vehiculis in motu emissis, vices fecit et ictus et conatum ramming vitavit (hoc kamikaze cum brevibus machinis tormentorum erumpentibus abscidit) . Tum planum acetumque iuveni mutatum est, et in pugna mentis excessus, puer multa tormenta aeris accendit. Is complures pugnatores Sovieticos a tergo emergentes valde metit.
  Hic Fridericus ipse fere icta est, sed in ignis aciem labi et adversarios suos exterminare pergit. Hoc tempore geminae machinae victimae eius factae sunt. Philoaophia emicabat per capita puerorum (viri etiam non sunt nuces, reginae futurae!). Helga radiophonicis expressa est:
  - O cara mammam! Quomodo premunt!
  FRIDERICUS, ansa incompleta peracta, Sovieticas pugnatores ex magno intervallo Helgas regredi conetur. Una ex illis erat "Shopkeeper" (Lagg-5), magnam stellam rubram in fuselage habuit... Id est heros URSS. Ipsa puella, in modificatione Fokken-Wulf oppugnata, ad praedia exercitus Rotmistrov venientis Germanici positiones accensa est. Et simul haec accurate attingit, feliciter tribuo.
  Fridericus cum aeroplanis hostibus adhuc pugnabat, mentis commeatus pro munitione augendis gratias agens. Etiam proditorem terminatorem in piscinam T-34-85 serere curavit, unum praefectum eligens (hoc videri potest ex antennae, quae, quamquam pulvis et procul, oculi acuti Friderici facile viderunt!).
  Operculum tectum a tribus statim conchis percussum est et piscina cessavit...
  Etiam infra calidum erat, prima signa Exercitus Quintae Custodes Tank versus SS tasque partesque Secundi Corps iam advolvebantur.
  Primum Vehicula Sovietica in fossam anti-fosse convoluta et celeritas eorum retardavit. Ignis tigrium tormenta, et Pantherae pluit. Hic ubi novi Germani valent: procul pugnatum est, ut eos lucrifaceret, Soviet lacus cominus erat. Pone landum... Sed consilium militaris parum accuratum fuit, ut per campum apertum, ubi fossae effossae erant, scinderet, machinis exspectantibus "praedam" occurreret. Etiam nec massa magna?
  Vera, Soviet Ils, licet detrimenta significant, tamen erupit, sicut pugillatores urinatorum sub immani jam, in piscinas hostium, damnum cum parvis bombs inclusis. Verum, in nonnullis "tigribus" -5 super rete steterunt, sed multis vehiculis Germanorum pedites ad litteram de motu tutelam instituere coactus est.
  Fridericus putavit si densiorem impetum Russorum tradidissent, multo maiorem copiam "multum pecuniae" et opportunum comminus certamen habuissent.
  Ramus a gubernatoribus rubris permansit, sed exempli causa contra salamandram pernicissimum, haec ars fructum exspectatum non ferebat. Damna aeroplana Germanica aucta sunt, ut quidem etiam magis in Sovieticis. Sed nec iam certa pugna fuit. Multi gubernatores Sovietici decentem experientiam habuerunt, quia non gratis Moscuam texerunt, ergo multum Nazis passus est.
  FRIDERICUS, cuius instinctus incredibiliter acres fuerunt, semper vitae hit vitavit et intuitive pugnatores Sovietici periculosissimos ferire potuit. Principes excutere conantur. Ipse fecit, et sine infortuniis fecit. Viam erat vanitas in capite meo, et defectus sensus praelii in tali. Corpus portavit, scuta comprehensa non erant misse. Etiam interdum id lacus ac convallis.
  Multique centenarii, nisi millena aircraft omnium generum micare et conlucere ante oculos nostros viderentur. Exempli gratia, Huffman in suo He-362... peculiari modo pugnat, velocitate, inprobus autocineti, et strages in omnes partes volat... Et Russi non sunt mali aut... Ubi autem est Kozhedub, tempus est abscindendi potestatem... Fridericus minimum movetur, nunc non opus est vertere, parce ferire, sed solum, leviter a clade movere.
  Munitio currit, ut cibus in piscinas est, et subsidia gravia ex locis Germanicis veniunt. Salamandra, et pauci Me-362s formidabiles, primum proelium inierunt, sequitur reliqua cohors Hitlerorum. Iterum provolvere ... Sovietica aeroplana retrocedere incipiunt. Cibus currunt, et detrimenta omnem concipibilem et incomprehensibilem modum excessere. Fridericus redit et Helga rogat:
  - Omnia est bonum?
  Puella respondet:
  - Planum est in move! Ego sex piscinas et unum pugnatorem excussi...
  FRIDERICUS SIBILO;
  - Etiam tu me vicisti e numero lacus perditi. Ego ipse quinque tantum carros capistris delevi!
  Helga giggled.
  - Quot plana?
  - vulputate? - Numeri in Friderici capite micuerunt... - Prorsus trecenti et unus! Novus orbis record. Quid rei...
  Helga exclamavit:
  - Iustus es miles! Non, cito deus perditionis. Magnus Kali ipse... Pugnator universalis!
  FRIDERICUS blande emendavit;
  - Profecto Kali non est deus, sed dea mali. Id est, mulier, quamvis admodum veneranda et popularis divinitas in Hinduismo. Multa templa aedificata sunt eique preces eius offeruntur.
  Subito puer animadvertit se graviter in vecte genuum eius impingisse. Et iuravit:
  - Damn! Vicem faciendam non erat in vehiculo tam graviter armato.
  Helga sollicite dixit:
  - Et sine me est altera fuga?
  Fridericus libenter confirmavit;
  - Imo, Fokken tuus adhuc refelletur ac praecepit, sed mea iam parata est. Modo ne dixeris, cura te ipsum!
  Helga firmiter affirmavit:
  - Minime! Meum tibi consilium est pugnare ac pugnare quantum potes... Si fieri potest.
  Plana appulit et Fridericus ad currus proximos cucurrit. Electa coniunctio Me-362 et oppugnatio F -490 erat optimal omnium temporum superass.
  FRIDERICUS: Sensus acutum pedale scabrum de Fokken-Wulf 4 nudis pedibus, cursu coepit agere et cantare;
  - Ad pugnam fugio! Conculcabo creaturam in pulverem!
  Proelium apud Krasnogvardeysk continuatum est. Praeter ipsum exercitui Rotmistrov lacus centum quinquaginta vehicula Sovieticorum, e latere meridionali et regione Sovietica Kashirnsky a fronte, etiam ad pugnam pervenerunt. Verum, prima tantum batilla huc usque pervenit. Aviationem Sovieticam etiam non cogitabat omissionem, sed nondum maxime activam.
  Fredericus in piscina operam dedit, tormentis suis ad hoc specialiter creatis utens. Opinione, qua- les 37 millimetris adhuc optime ad hoc aptum erat. Exempli gratia, Rudel talia tormenta sine ullo pugnae mentis excessu delevit, vel potius, quod est aequius, per bellum 534 eiecit lacus. Sed erat homo plebeius, non Fridericus. Puer recordatus est quomodo pater matri nuntiaverit effectum coniunctum prolis in utero gestatum, praeter manifestationem facultatum phaenomenarum sicut pubertas progressuum, posse prolem in psychopath ... vertere.
  Forsitan excessus pugnae eius et superpotentia huius bellatoris consequitur etiam influxum, cuius natura illi ignota est.
  Sed hic lacus veniunt, quia motus eorum gubernatoris tardi videntur, et multo magis apud Fridericum. Iuvenis acetas ex plano horizontali faeere coepit. Aliquam sagittis dictum justo et aliquam. Micat e parvis explosionibus excludit rumpitur. Multi currus hoc casu ignem capiunt, cum piscinae gasariae in cellula pugnae sita sunt. et contritio quasi cadus t-34 avolavit lingua fundae.
  Saepe conchae telae detonationem hit effecit. Et hoc rursus.
  Fridericus non cogitavit de talibus nugis, tabulam observavit cum, detrimenta gravia passus et conatum perrumpere animadvertens, custodes lacus circum fossas a populo Sovietico fodiebantur.
  Sed etiam hic insuavis admiratio eos excipiebat. Duo duodecim "Super Ferdinands" appropinquare curaverunt. Illi, proh dolor, validiores notas incessus habuerunt, propter usum machinarum Americanarum.
  Vehicula Sovietica per campum apertum ambulabant, quod significabat pugnatores fabulosos e tribus chiliometris tantum pulsare posse. Utique "superferdinands" exciderunt, sed summus certe ignis tormentorum anti-aeliorum eos saepius ferire permisit. Praeterea ager graviter foditur et conchis aratus erat, nec celeritatem consequi poterat T 34-85. sed usque in eruptionem sicut hastile movebatur. Et Pantherae-V et pernicissimi Americani sagae, praedae celerrimae vastatores, in auxilium Ferdinandi IV concurrerunt.
  Fridericus imperatores evellere (mere subconsciously) conatus est. Etiam digiti mei a contentionibus artati sunt. Et sunt fructus! Iuvenes terminator, e proiectione horizontali, quadraginta duos T-34 obterere e Tres plures currus esse potuerunt, sed populatione a pugnatoribus Sovieticis distrahebantur, ac potissimum in aircraft oppugnant. Friedrich tormentum aeris 37-millimetris ac duo canones viginti millimetris (etiam satis devastantes, si lucem aut piscinam gasi aut machinam ferire coeperunt) illis utentes.
  In summa sunt viginti septem aircraft, et sunt duodeviginti Ilovs... Non malum, considerans momentum uniuscuiusque piscinae, etiam illae in duro proelio vexatae. complector. Iam leviter armatus American "Magae" excanduit.
  Friedrich Hans-Ulrich in elit impetum oppugnationis vidit. Hoc ace- dium celebre, ut videtur, etiam Stuka substituere decrevit Fokken-Wulf 5 cum fortius et velocius. Insigne sui fax omnibus notum est. Federicus quaesivit;
  - Quid agis, Angele Mortis!
  Termino Puer respondit:
  - Res in Gestapo sunt, sed ego res gestas!
  Rudel certius;
  - Et bene facio! Sed quomodo tam accurate et celeriter, immo ex plano horizontali disponis?
  Acce puer ridens respondit vel etiam canebat;
  - Pro certo scio omnia impossibilia esse! Inveni iaspis regum terrae in aquis currentibus!
  - Bene est, usque ad triginta diei finem capiam! - Rudel promisit.
  Redi, reponenda aircraft, et iterum originale Me-362, aircraft quod sine foraminibus glande alarum nullum damnum sub duce Volka accepit. Etiam cursus tristique lorem.
  In Krasgvardeisky calidus erat. Columnae Quintae Custodes Exercitus et brigades ab aliis frontibus remotae sunt evulsae. Auxilia quoque Germanorum subrepserunt, incluso duodenis cisternina Americanorum, quae postremae M-18 s cum canonibus 110-mm. Vehicula haec non minus perniciosa potentia Tigris-V tormentis, qua- les centum, erant, ac etiam T-34 meliores verberabant, quia minus facile ad ricochetam erant. Ipsum tormentum factum est etiam ex conversis sclopetis Americanorum anti-aircraft, quod significat celeriter accendi. Armorum tantum infirmior est quam Germanis, sed tamen 186 millimetre satis est proiectum in fronte tenere. T-34-85 saepe autem movendo illinuntur.
  FRIDERICUS, adhuc e longinquo, tsunami appropinquantem novi elit exercitus Rubri undam sensit. Id significat, cum tempus nullum piscinae, quae arcte fere clausae sunt, satius sit eas curare impetum aircraft. Inter eos, obiter, videre potes gravissime armatum et armatum Non-329s. Utrumque impetum aircraft et piscinae praedones fortes sunt. Praesertim cum 88-mm Ra-44 canonibus, quae non solum tectum piscinae, sed etiam frontem penetrant. Tantum in pugna aeria, machina haec, ut clementer ponatur, versatilis non est ac "opus mare" Fokken-Wulf.
  Inter oppugnationem aircraft, Friedrich Helga planum animadvertit. Bene, utique, in actu.
  Puer terminator, leviter per viam descendens, tres lacus et auto-76 retractus, cantavit;
  - Habemus spectaculum! Summa simpliciter super class!
  . CAPITULUM N. XVIII.
  Helga libenter respondit;
  - Utique credo! Cor meum bestiae non dedi! Dabitur respondetur tibi - credis an non?
  Instead of answering, Friedrich coepit ex longo intervallo ab inferis accendi... Et deinde altitudinem occupare.
  Soviet aircraft satis multae fuerunt, sed adhuc primum pauciores. Gubernatores Luftwaffe satis fidentes perceperunt sicut primi gradus qui molestissimam parem in schola ignota pulsant et ad litteram viribus obruuntur.
  Gubernatores Sovietici callidiores facti sunt, et impetu facto statim in circulos scindunt Germanos versus se trahere conantes. Fredericus adortus eos collem ascendens. illi tamen impetum hostium facere recusaverunt tantum ratio facilior facta est. Sed alii Germani pugnantes in proelium iverunt.
  FRIDERICUS in molestia notavit quod Non-362s solere ante eum praecedere. Sed bene, ex plurium chiliometrorum spatio, nemo scit usquam excidere.
  Et "Salamandrae" 3, sicut aeroplanorum chartarum puerorum est, salire, salire ut turpis in undis et ipsi possident...
  Fridericus victimam suam elegit, quod mandatum planum est, et tempus cogitandi non fuit quomodo hoc planum iactum esset. Puer moralem hausit;
  - Potes in bello perdere, dissimiles in ludis, semel, sed vincere potes in bello, dissimile in ludo, sine fine! Sed solum partes amissae tabulam avolant, victor etiam ante pugnae unitates in tabula ponit!
  Sed in acie etiam pugnatum est. Exempli gratia, Wittmann in Tigre iam admodum piscina conditus pugnavit. Ipse et tormentarius saepius etiam periit, quamquam piscina facile conversus est. Gunner Schleich vix tempus erat sudorem a facie abstergere. Monstrum hoc ferro iam aliquoties in fronte percussum est, sed tantum ricochet fuit. Wittmann exclamavit in summitate pulmonis;
  - Propius accedant, noli timidus esse, neque ...
  Impressiones particeps pugnae, Prorex dux Staffaeae XXXI Tank Brigade, qui nuper factus est Heros Unionis Sovieticae, Grigory Penezhko, etiam locutus est de condicione humana in illis gravissimis condicionibus. ... Graves imagines manebant ante mearum imaginum. Murmure continuus tormentorum, stridor metallorum, fremitus, crepitus testarum, crepitatio ferri silvestris.
  Impetrabiles graves Patton-3, Sovieticum T-34-85 fere punctum blank capere conati sunt. noverat, exstabant clipeati. Maleficae -4 pervaserunt et se decurrere conati sunt. Tanquam equitum antiquorum exercitus inter se pugnaturi essent. Saepe et obterere punctum vestis accendit et inter se mutuo concitaverunt.
  Sagittis in felis lacus lacus in nascetur ridiculus. Exclusiones aperuit et piscinae nautarum exire conati sunt. Grigory vidit juvenem legatum semiustum pendens in armis. Vul- catus exire non poterat. Sicque mortuus est. Nemo erat in circuitu ejus qui adjuvaret eum. Milites sensum temporis amiserunt, sitim, calorem, etiam verbera in piscinae angusta casula non sentiebant. Una cogitatio, una cupiditas - dum vivis, hostes vince. Nautae Sovieticae piscinae, quae e vehiculis suis eiectae evaserunt, agrum nautarum hostium, qui etiam sine apparatu relicti erant, scrutati sunt et sclopis percutiunt, manu manu iniecta.
  Imago in stylo surrealismi ducis, qui in quodam furore genere armaturam Tigris Germanicae sauciae 5 ascendit et machina sclopeto fovit ut inde "fumum" Nazis inde. Praefectus societatis piscinae, Chertorizhsky, fortissime egit. Ipse per turbinem testarum partem hostium Tigris 5 irrumpens, ipse vero ictus est. Saliens e curru, ignem amphorarum exstinguit. Et iterum abierunt in prelium.
  Ultima Testa Helga tectum lacus Grigory Penezhko penetravit. Testa gas piscinam percussit et omnia arsit. Flammae nautarum piscinae Sovieticae exustae sunt, ut salire e exclusione cogerent. Sed ipse Grigorius, qui vulneratus est, tempus prosiliendi non habuit.
  FRIDERICUS, videns hostem aircraft iam doctum et conantem avolare utentem coniuncto proelio, ipse piscinas aggressus est. Imo Germanos difficile tempus habuit, quamvis acerrimae Britanniae Aemulator praelium inirent. nautae etiam a filiis Britanniae sunt ac perquam accurate iaciunt!).
  Fridericus est plenus energiae daemonicae et concitationis, paratus est ad omnia et singulatim perducere, etiam si totum exercitum piscinam, et magis etiam exercitum aereum, pugnare. Sed revertendum est, cibus et munitiones excurrunt, propter hoc tollimus, deprimentes quinquaginta septem aircrafts et triginta unum piscinas pulsantes et sex tormenta auto-propellentes, plus duo portatores armatos, tres Katyushas; quatuor Andryushas, carros ad postremum ire conati.
  Helga dictum est;
  - Russi carmen de feminis in villis nostris habent! Et nos non solum mulieres pugnaces, sed viros quid opus est!
  Fridericus consensit;
  - Nostri omnes recti, sed feminae meliores sunt!
  Helga callide dixit:
  - Foemina lacrymis fundendo vincit, vir funditus vincit!
  FRIDERICUS: Dentibus denudantibus, dixit:
  - Cum iocos facimus, significat omnia hodie non ita mala!
  Postera fuga sola volare debes... Bene, si ita est, tunc punctum non est in pusillanimitate... Calidum est in Fokken-Wulf cum machina aerea refrigerata. Calidum est, machina, plus sol, plus temporis refrigerandi. Ipse etiam Fridericus miratus est, quod nondum sub tam immani onere corruisset. Post omnia elementum est... omnia interiora absumuntur...
  Lacus Sovieticus prorsus exhaustum est... Nihilominus auxilia ad Germanos iterum pervenerunt, et omnes fere impetus aircraft sunt in aciem coniectae... Sed Rotmistrov etiam subsidia accepit... Eaedem aliae frontes
  Sed aer multo lenior est, quamvis singulae batchiae pugnantium vel impetus aircraft apparent.
  Priorem rationem probatam repetit Fridericus, iam scit eam non demittere. Germani et...
  Concretio etiam fiebat, cum pleraeque piscinae Sovieticae iam deletae sunt, tunc nosmetipsos oppugnare conemur.
  - Octo piscinae eiectae sunt... Bonus uno die, sed malo tali die...
  Gunner emendavit:
  - Nam duodecim...
  Interrumpitur Wittman:
  - Quattuor vehiculis deleverunt cum Russi per altum fossam anti-fosse ascenderunt non computant! Elementum erat. Et repleri oportet munitionem.
  Sed lacus Sovietici iterum accurrerunt cum aircraft oppugnare eos maxime coeperunt. Praesertim Fridericus, qui quinquaginta quinque conchas accendit, ex quibus quadraginta novem T-34 piscinas et sex tormenta auto-propelluntur. Accepit eum quinque et dimidium minuta... Id est quomodo pugnatum est... Scilicet, diutius esse potuit... FRIDERICUS putavit, cur ex duobus canonibus simul incenderet? Et unus satis... Interea.
  Helga in aeroportus ei occurrit, eum tam vehementer in labris osculatus est et insusurravit;
  - Haec est forma militiae - Don Quixote!
  - Quid dixisti? - Perdidit eius ingenium Fridericus.
  Puella se statim correxit;
  - Ignosce paulum lupus... Lancelot dicere volui!
  puerum acc- rupit;
  - Tum alia res est! Post omnes, Don Quixote est equitis parodia. Qualem ludibrium stultae militiae ac gratuitae nobilitatis!
  Constat Helga;
  - In genere hoc intelligo! Sed...
  Fridericus puellam interpellavit;
  - In planis cito!
  Navales nautae et gubernatores Sovieticum ultimum conatum fecisse videntur ut aestum pugnae valde adversae verteret. Generalis Gotha, dux peritus, qui iam technicae Russicae pervestigata erat, non properabat aggredi, sed etiam leviter reclinare ut commoditati ignium plene abuteretur. Et sane apud Cic. Haec est militaris pugilis longi qui ante brevem recedit, numero duos facit, sed breviarium clavum claudere spatium et commodum lucrari non patitur. Bene, Rotmistrov non habet aliam electionem! Aut impetum aut mortem! Melius est illud, quamvis utrumque facile componi possit!
  Bene, Fridericus etiam pugnare cum aviatione habet... Etiam pugna est, et hostis est fortis...
  Sed primum terminator puer iecit quindecim lacus T-34-85 aggressus. Sic aetherius in unum erupit.
  Helga exclamavit:
  - Tu es imperator caeli! Sic glorificetur Tertius Reich!
  Fredericus ei respondit:
  - Et iam celebre est! Et laudare non est opus!
  Helga clamavit:
  - Et magis glorificabitis eum.
  - Conabitur! - fremuit Fridericus.
  Recidit in excessum pugnae mentis excessum. Novae cogitationes in capite pueri laniabant. Exempli causa, quid ei post victoriam Tertii Reich fiet? Nimirum patrocinium uxoris principis praestabit summo loco, et filius haeres Magni Imperii fiet. Spes excitando! Russi denique ordinem ac disciplinam erudierunt, quam etiam cruentus Georgianus Stalin docere non potuit.
  Quamvis, utique, victoria adhuc longe est... Vel forte pugnator potest capere et vertere, fragor in Fritz. Plures duodecim fascist vehiculis interfice sic et ad URSS ut heros revertere?
  Sed hoc illi proderit, si forte iaculantur heroes, qui e captivitate evaserunt, bellum, et... Stalin alicui omnino non credit, dixit se filium non habere, Yakovlev! Ita ille, Fridericus, non amplius reverti potest... Praesertim postquam id fecit... ad URSS statim fugere potuit, cum iam Stuka datus est. Dimitterent puero. URSS, ei non parcent, nimis cruentus factus est.
  Fridericus cogitavit, cur ad Sovietas non transiit? Bene, bene, Hitler Jugent se coniunxit cum se in centro Berolinensi invenit, tunc nullam aliam superessendi occasionem habuit. Cur autem commissarios occidit? Potuit simpliciter deflexisse... Cur fera repente in eo evigilavit... Ne bestia quidem, quia animalia ad edendum vel propter famem solent occidere. Homicidium in ludibrium convertit homo, pejor quam tigris...
  Quid ei accidit, qui caedes laetari coepit, et cupiditatem in Tertio Reich oriri et curriculo vitam omnem consumpsisse? Quis factus est, cur amisit erga populum suum erga patriam pietatis studium?
  Tamen vere unum habet? Hic idem est Generalis Vlasov seu Boris Alekseevich Smyslovsky. Etiam hic persona aliena fuit, quae exemplarem repraesentativum nobilium turmarum Russiae Tsarist esse videbatur. Debebat transire ad partem Hitlerorum et aliorum fascistarum. Praefectus exercitus Russiae Caesareae, capitaneus. Post bellum civile in Polonia versatus est, deinde in Germaniam migravit. Germanico exercitu ingressus est. Ab anno 1928 ad 1932 studuit in Cursus altioribus in Department Military (Aca- theo General Staff) Reichswehr. Bellum Orbis Terrarum II partem activam in formatione unitatibus voluntariis Russiae accepit. Germanos ad Russiam restitutionem conferre posse credidit: "Victoria exercitus Germanorum Moscuam nos duceret ac paulatim in manus nostras transferret. Germani, etiam post cladem partialem Russiae Sovieticae, contra Anglo- Saxones diu pugnare debebunt . Tempus laborabit in gratia nostra, et tempus non erit nobis. Momentum nostrum ut socius augebit et plenam libertatem actionis politicae habebimus ".
  Caput pueri impletum est iis quae antea in Interreti legebantur... Prorsus fortuito intuitus in pagina libri reference - "Collaboratores nazismi nationi dedecus sunt!"
  Verum eodem tempore numquam cum A. A. Vlasov Generali collaboravi, cum neque eius sententiae neque agendi rationem communicavi, sed ipse ter cum eo conveniebam, praesertim in mandatis a Generali Germanico Staff.
  Fridericus cogitationes suas diremit... Octoginta tria plana Sovietica emissa sunt, et conchae ultimae iam in piscinas plantatae sunt, et iam reverti potest... Quomodo bastardus est... Quomodo submersus est. ... Meretrix cruenta! Oculi illico madefacti sunt... Salsae lacrimarum stillae dulces genae pueriles defluxerunt... Quam amara, saltem jaculantur!
  Reversus Helga aspectu fessi sed hilari statim animos sustulit, rursusque in aciem irruit... Bellator tamen! Hoc est natum vincere, cuius gens infirmior est, non amici!
  Helga repente dixerat:
  - Quid fles?
  Fridericus caput renuit;
  - Oculi mei iam lassitudine rigant! Quam proelium! Oculos meos sex nunc diebus non clausi! Vix dormivi et ante me!
  Helga consolatur;
  - boiler claudet et paulum dormiemus... Ibi paulum temporis superest. Paulo ante victoriam!
  Fuga in Fokken-Wulfach-4, aircraft hostis non sunt visi, et parva piscinarum supersunt. Sed etiam ea quae sunt ad perficiendum opus est.
  Helga susurrat in radio;
  - Da illis! Velut octo figuram torquens!
  Fridericus chuckles:
  - Octo adstare melior est quam sex umeris loris questus!
  Puella, in dive curru percussa, latravit;
  - Imo sex te putare non potest. Genus regis ostenditis.
  Exercitus Quintae Custodes erant omnia quae supererant cornua et crura. Gotha autem etiam iussit progredi, maxime cum iam vespera esset, tempus bene transactum a prandio et tenebrae appropinquare coeperunt.
  Plus quam mille centum piscinae Sovieticae laesae et deletae in acie manserunt, et circiter trecentae piscinae Germanicae detrimentum acceperunt. Quarum circiter sexaginta quinque carri nullo casu restitutioni obnoxii erant.
  Et FRIDERICUS, relicta amica sua in lecto suo dormire, volabat adhuc. Hoc tempore directa est ad tormenta supprimenda. iter perditum Rotmistov partem copiarum exercitus Mainshein distinxit, nec plus quam duodecim chiliometra interdiu et vesperi profecerunt. Nox cecidit, sed procellae adhuc laborant. Gubernatores modo mutati sunt.
  Semel iterum Fridericus bombers nocturnos U-2 occurrebat. currus prope ad terram volabant - ima fuga. Tali habitu perscrutari contigisset, sed in hoc casu diabolica iuvenum terminatoris instinctus orta est.
  Praeterea Fridericus subito lachrymarum suarum valde erubuit, et furibundus factus est... Etiam pueri intuitus mutatur. Et alia omnino verba, alia per caput meum cantu ruit;
  Ira per corpus diffunditur ut unda ignea;
  Hanc rem cognoscere et quid mali nunc mecum non est!
  Inferus autem omnes tenebras animae revelavit;
  Palatia volo - corculum meum et paradisum in casa non satis mihi sunt!
  
  Et quomodo omnia facta sunt, etiam Deus nescit,
  scumbag proditor factus sum, sed nunc perii!
  Ubi est ista revelatio, qui eam genuit?
  Inspiratio e poculo duco - potens copiae!
  
  Diabolus nos traxit in retia, proiiciens nos in circulo vitioso;
  Ita factum est ut in retia deprehensus sum!
  Sed ego scindam telam, et accipiam Deum in corde meo;
  Coelestem lunam non maledices!
  Et hoc pro certo scio: fratres in armis!
  
  O da mihi occasionem, Domine sancte,
  Proditio et vilitas mea, natura es!
  Carnem volui, carnem solam salvare;
  et in abysso se finivit, ubi sapientia obdormivit.
  
  Fascist dixit: Servis nobis.
  Terram, pecuniam, titulos et honores accipietis!
  Sed si animam tuam dederis,
  Et haec poena pessima est in mundo!
  
  Sed infirmo, laboro;
  Viventia in se, honorem et conscientiam destruit!
  Fiat, durum est
  Ceterum fabula non est nova, modo fabula!
  
  Quid faciam, redi;
  Nihil superest et nunc certe collum tuum in laqueo est!
  At ille dixit: Nolite pulmentum;
  Crede nobis, hanc ignaviam non accipio!
  FRIDERICUS hanc "vocalem" complevit, "aures" prostravit et deinde extremam lassitudinem sensit... Et quod iam floruit, id est novum diem venisse, die 11 iulii. Et fuit ad pedes septem diebus...
  Expositisque, puer vix ad lectum cursitare currebat et statim decidit;
  Somnium multum temporis evasit ... Fridericus discipulus se esse somniavit et lectionem audiebat. Preterea, magister giganteus tanto studio et fervore hoc narrat, ut invitus audias. Ibi loquimur de hoste diuturno Russiae hoste historico, Civitatibus Foederatis Americae. Patriam denique dignam ultionis telo ascendisse videtur;
  - Scias exercitum Pentagonum suas optimas copias in pugna contra nostrum desiderium direxit iter ad alios mundos frangendi. Telegraphum ad NATO militarem misi, ubi affirmavi me terram non potiturum esse, quod investigationes pacificas omnium hominum utilitati quaesitas agerem. Mandatum meum non audierunt, unumquemque secundum suam dubiam et contentionem bonorum scalam metiuntur. Hi megalomaniac spumae putant se omnem humanitatem posse regere. Existimant enim, si habent manicam passionem capiendi et exterminandi, tunc ceterarum mundi vicarii eandem habeant passionem.
  Constitit dicentis et audivit undam liberalem plausus. Et Volka etiam fortiter pro eo plaudebat, licet auctoritatem agnoscere non vellet. Bene continuavit gigas fortis;
  - Ego non sum animal aut rapax, sed capax sum et defendo me, bonum civilitatis meae positum a certamine meo, et si inimici mei et hostes civilitatis me oppugnare intendunt, tunc me defendere intendo. . Perdam eos qui inter me et libertatem consistunt. Qui fere humanitati serviunt, considerantes se superiorem gentem, non autem iurisdictionem populi, retributionem sustinebunt. Nikel in oligarchis iam dedi, exemplum ostendo hominis pugnandi capacem, et non sub ascia tanquam ovem submissam. Coniungere omnes debemus, quia haec communis causa est, quia in Terra, cito nihil respirare debet. Nunc ad rem. Ad classes Americanas et NATO devincendas, magna, illimitata energia subsidiis opus est, fundamentaliter nova arma et eas habemus. Multis, etiam optimis vobis, bomba hydrogenii ultima in perfectione similis esse videtur. Multi, etiam optimi, finge nullas esse alias potentiores vias ad industriam obtinendam, excepto annihilationi, quod difficile est efficere. Nostis omnes reactiones thermonucleares, fusionem atomorum hydrogenii et formationem belii. Bene, et cetera, ferro. Fusio nuclearis illuminationem sideribus billions annorum praebebat. Multis autem ex vobis videtur inconveniens quod novas syntheses reactiones fundamentaliter exsequi posse: in natura re non existentia. Multi vestrum cogitationes stereotypicae plenae sunt quod, si motus in natura non est, tunc in principio esse non potest. Quam absurdam deceptionem, scientia supercivilizationum praebet modum ut moles ingentium energiae consequantur in magnitudine et in reactionibus quae in natura non sunt. Iam scis quarks existentiam: mini-particulas quae particulas elementarias constituunt. Etiam scientia tua centum particularum elementariarum detexit. Praeter eas, quas etiam vestrae memoriae prodidit, particulae variae sunt, quarum multae vobis alienae aut etiam superfluae videntur. Obstupes diversitatem quarks, quae ex more logico difficile est exponere. Nuper phisici tui reperti sunt particulas quas preons appellatas, particulas quas quarks faciunt, et ad eas pervenire non potuisti et eas recte studere. Bene, etiam quarcas e nucleo extrahere nondum fecisti. Bene qualis vis energiae per fusionem vel fissionem eorum obtineri potest: immensus etiam in comparatione cum reactione thermonucleari. Etiam apud modernos, magis humilis scientiae terrestris, sunt calculi theorici, qui ostendunt minorem particulam, eo acrius excerpere. Hinc est quod, si quis tantam vim obtinere posset, tunc prope infinitam fontem energiae obtinere posset. Nihilominus unus physicus terrestris non solum reactionem fusionis microparticulorum recreare potuit, sed etiam liberam quark e nucleo extrahere.
  Etiam libero massa, rhoncus non quark sed quam. Quae causa est, quod motus cum ruptura vel fusione partium ultralucidum nondum fieri potuerunt, non solum iterari, sed etiam in natura memorari. Ratio in hoc consistit: quam ob rem thermonuclear reactio tam difficilis est ut figurate etiam heros brevissimis armis dicatur. Ut thermonucleares reactionem faciat, industria opus est bombae atomicae, explodere bombam atomicam, ordinaria explosives debes. Ut motus quark fusionem causet, non sufficit reactionem explosionis criminis thermonuclearis, sed vis eius non sufficit ad reactionem, quam ob causam superhevae quarcae in natura non inveniuntur. Gradus intermedius nullus est, qui motus separat et distinguit intra synthesim atomicam. In fusione thermonuclear unum post alterum sunt gradus, qui auctum energiae termini dimittuntur. Reactio quae multo magis acrius quam explosionem thermonuclearem dimittit et quae rarissima est: reactionem annihilationis. Ex contactu materiae et antimatter. Rara in natura, rarissime, quia fere nulla in rerum antimatter. Annihilatio reactio rara est in natura, nullus gradus medius est inter fusionem elementorum ac reactionem thermonuclearem. Exagitant quaestionis ipsum antimattum ex materia simplici non fieri. In systemate nostro visibili illud observare non possumus. Sed si spatium moveris et invenias te ad commissuras mundi in confinio mundi et anti- mundi, tunc videbis quomodo processus annihilationis in magno opere procedit. Hoc discrimen evasit quaestionis quantum satis antimatteri obtineant, id est, materiam quae in rerum natura esse non potest. Constanter incurreret cum materia reali ordinaria, oportet annihilare vel explodere, sicut duo elementa chemicae separatim in contactu explodunt. Protona, neutrona, electronica, in contactu cum positrons, antineutron, antielectrona, in photonas et alias particulas in diversas partes ruentes convertentur. Eorum dilatatio celeritas colossalis est et celeritas lucis excedit. Ita, in magna annihilatione, particulae leves velocitates superant, ab invicem recedentes. Materia anti- qua simplici difficilior est, accelerando particulas in acceleratoribus. Effectus consecutus hoc modo numquam gratuita iustificabit. Et tamen experimentaliter inventa est via efficax ad antimattum producendum in magna magnitudine. Essentia eius est quod probabilitas antimattum obtinendi, sicut materia, eadem fere est, quae significat differentiam inter antimattum et materiam ordinariam non magnum et non multum requiri ad verticitatem materiae mutandam. Quod fieri potest utens non ita validus radiatio ex agro speciali et unda peculiaris naturae. Praeter quarks, preons, creones, resones, forcones, ryumones, chorodons, romones, etc. Radiatio in speciali gradu telepathico mutat structuram materiae in plano creo- soni, leviter mutans, varians structuram. Ordinatio microparticulorum. Inventio singularum fluctuum scientia et societas versatur. Sed cuius radians, quis gradus materiae speciem mutare posset, eam transferens in novum qualitatem, notas substantiae mutans. Novum radiorum genus in studio ingeniorum humanorum, singulari ingenio eius inventum est. Nos Hitlernatores extra facultates prae ceteris nationibus et populis dominati sumus. Nova radiatio telepathica per plumbum et etiam densiora solida supermateria penetravit, quae in se diversam rationem et variam radiorum extensionem significavit. Etiam cum gradu scientiae et civilis tui, radiatio existit et creata est quae celeritatem luminis excedit. Ex radio activo, Alpha, Beta, Gamma, et Beta radii paulo velocius moventur quam celeritas lucis, et cum radio Gamma-AS, celeritas lucis fere sesquialtera est superior. In planeta Terrae, radiatio Klekon et Audae undarum iam experimento compertum est, quae celeritatem lucis duplo plus excedit. Verum, quia in microdoses nunc generantur, nec etiam de expectationibus cognoscendis. Plura dicam inesse nexum directum inter celeritatem radiorum et facultatem materiae penetrandi. Quo brevior necem, eo altior est vis penetrans, eo celeritas radiorum altior. Gamma radii tantum plumbi centimeter transeunt et per medium attenuantur. Radiationes enim Klekon et Aude, vis penetrans altior est. Radiationes extra-range, sint aura, teleportatio, telekinesis, telepathia, cyberkinesis, tormokinesis, plasmakinesis, summa celeritate et omnia penetrabilia habent. Hoc est, in superstructura spirituali sic dicta, quae clavis est ad mundum regendum, ad domandum inusitatas formas virium. Formae energiae novissimae viam aperiunt novis formis mensurarum, mensuris micro- mundi, quae penetrare et perfici in macro mundo possunt, mensuras inter parvas fundamentales transferentes in realem mundum, sic dictae spatii volventes. . Novum genus energiae novum telum dabit, radios Zet-56 emit et armada aggressoris in pulverem comminuet. Nunc fusius potui exponere essentiam novae energiae et singillatim describere quomodo oriatur, sicut et effectus merger, sed iam datum est ultimatum. Hae globuli nos terrere conantur, sed etiam si detinemus, non possunt negare tentationem arare insulam et eam ferreis bombs et glomerulis gravium sclopetorum. Si nulla actio militaris est, cur Yankees talem armadam convenerunt, terrore indigent, exemplum pro toto mundo. Animae tuae ex me quoque pendent. Incussorem docebo, ut pro reliqua vita meminerit, et qui vivus superstes fuerit, invidebit mortuis.
  Ad hanc sententiam interpellatus est Fridericus somnus. oculos amens aperit. Helga ante se stetit et FLOS florum in manibus tenebat, et in digitos nudae, pedes puellares rosa conprehensa est, qua tenerrime titillabat nudum puerum, calcem roseum.
  - Bene ergo sparge te. Tempus est prandii!
  Fridericus exsiluit et statim in stomacho suxit... Vah, nihil fere hebdomade comederat. Socolatam aqua dilutam tantum bibi munitam. Puer solem intuens et admiratus est;
  - Mirum est, quinque fere horas ibi iacui, sed multo minus videtur. Ne tempus quidem erat perficiendi audiendi studium maxime interesting lectionem de novis armis!
  Helga giggled.
  - De novis armis? Ita cum magnis militibus pugnant, vetustissima technicae artis permittit eos omnes superare. Sed ante aliquam elit. Duae puellae, tuae fans, tibi praesertim paratae sunt. Comedetis, et venite novum robur.
  FRIDERICUS laetus coepit comedere pulmentum piscem, quod ei suavissimum ferculum in tellure Terrae videbatur. Puer exinanivit ollam et sensit gravedinem in stomacho suo. Sed tamen, laetus prosiliens ad currum cucurrit.
  - Bene, Helga, iterum pugnemus!
  Puella iocose respondit;
  - Ita quomodo!
  Et nunc equus firmus Me-362, una cum satellite inseparabili Fokken-Wulf-4, iterum aerem suis propellis excruciat. Quid bellum simile est bello. Fridericus Helga petivit;
  - Quid est enim ventus lusus, quam pugna?
  Subtiliter chuckled puella, et respondit:
  - Etiam dicere difficile est! Etsi scis. In lignis caelatura petebam. Talia exemplaria pulchra evaserunt... Et ego etiam fabulas fantasticas scribere conabar. Solum cum duos scribebam, omnes me ridebant. Et erubui adeo ut destiti eos facere. Scis quam ingrata sit cum rident!
  Fridericus consensit;
  - Comprehendo! Etsi nunc sum ad culmen famae! sed statim ut moriar, pene.
  Helga interrupta est;
  - Minime! Crede mihi, non obliviscuntur! Exercitum aereum, vel una ex victis urbibus orientalibus, post te nominari puto. Vel fortasse vicus Berolinensis!
  Fridericus risit;
  - Ita me consolatus es!
  Helga admodum graviter addidit;
  - Fortasse ordinem in aviatione cum imagine tua approbabunt. Uno modo, tam dulcem faciem habes, deinde, eventum tuum, iam plus quam viginti milia quingentorum hostium aircraft, a quovis vinci abhorret!
  Fredericus etiam graviter objecit;
  - Imo superare possunt si diutissime bellum cum URSS trahit, aut si adhuc cum hesterno sociis agendum est. Sic omnia possibilia sunt... Sed in principio contingit ad mille planas! et hoc quid agam?
  Intermisso colloquio, parva turma pugnantium hostium praevolavit, ac deinde serio tormenta suscipienda erat.
  Quamvis summa lassitudine et lassitudine exercitus Hitleris, victoria apud Krasnogvardeisky Krauts et multi-tribali sarcinas ad res novas incitavit.
  Nazis Moscuam oppugnare non audebat et urbem Pavlovsky Posad, ad orientem sita, et locis munitis adiacentibus, impetum fecit.
  Sovietici milites, alioqui fortiter dimicare non poterant, vesperi autem ANDRON inter Germanos cuneos adeo angustosverant ut iam transverberarent.
  FRIDERICUS et Helga rursus piscinas suscipere conabantur, quae hiatum obturare et obturare conabantur. Et tunc manifestaverunt se, et factum est magnum. adulescens quingentis in piscina superare administravit! Et hoc fere est opus ultra-genus!
  Fridericus vere gaudium percepit quod tam frigus erat! Quod sit optimus belliger omnium aevi, classium classium significat! Et quid sibi placet esse altiorem et frigidiorem omnibus? Fridericus est Lupus, quod lupus significat!
  Iam tenebrae erant, et adhuc pugna non interierat. Columnae Germanicae tum ex septentrione, ubi catervae celebrium Rommel irruebant, et a meridie, ubi Mainstein Lane urbem Pavlovsky Posad obsidebat. Media iam nocte, Gotha piscinae et imprimis complures Ferdinandi-4s in extremam huius pagi irruperunt... Sed prohibere coacti sunt. Tunc Gotha iussit ut pertinacissimas unitates defensionis praetermitteret. Hora secunda mane, ad orientem Posad Pavlovsky, partes secundae corporum SS et prima cinematographica, etiam ab URSS, inter se obviam venerunt. Nocte igitur die 12 mensis Octobris anno 1947, obsidio anulus circa Moscuam catervam militarem occlusus est!
  . CAPITULUM N. XIX.
  Mane die 13 mensis Octobris anno 1947, Fridericus pro semper se scienterque pugnavit. Irruit equus fidelis ad iuga volucris, et machina, non obstante quod plus semel coegit, sine defectione laboravit.
  Resistentia copiarum Sovieticorum conspicue debilitavit. Nazis nondum Moscuam, quae in arcem inexpugnabilem versa erat, oppugnare non audebat, sed versus orientem movebatur. In Pavlovsky Posad pugnatum adhuc erat in plena adductu, imperatores fascistae rationabiliter lacus intra fines urbis uti noluerunt, Romanianos, Italos, Arabes, Indos et alias exteras unitates in oppugnationem coniecerunt.
  Fridericus duobus vel tribus parvis proeliis aeriis interfuit, et sine difficultate circiter duodecim aircrafts cecidit. Alia scuta trita sunt: tormenta, howitzers, mortaria, Katyushas et, si felix, lacus.
  Hoc, ceteroquin saepe, non occurrit. Is vultus sicut conciliorum vapore curritur. A meridie, cum intolerabilis vaporis Octobris factus est, breve otium fuit, et Fredericus, sive, ut publice dictus est Fredericus Magnus, Bismarck Smolenscus vocatus est.
  Iuvenis Terminator ace- rens valde laetus et hilaris. Quamvis Fridericus valde acerbe ac puderet proditionis suae, prospectus recipiendi praemiorum fascist puerum felicem fecit.
  Helga una cum eo vocata est. Puella etiam excitata est et dentes margaritae cum risu lepido pantherae scintillatae sunt. Illa dixit:
  - Vides, lupum puerum, Russos vicimus!
  In hoc casu Fridericus optimam spem omnino non communicavit;
  - Nunc, hoc solum medium est successus et pugna... Proeliis et proeliis tantum momentum obtinet. Sed initium quidem felix fuit.
  Aedificia comitiorum regionalium Factionis Communisticae All-Unionis ad iudicandum electa sunt. Multum raedum ingens luxuriosis carris repletum, vulgo Americanum, fecerat.
  Re vera duces pupa exercitus US, imperium Britannicum, et dominatio Canadiensis in aula conventui aderant. Fuit etiam unus ex Anglis principibus... Et sane Hermannus Goeringus ipse et Adolf Hitler... Tantum hoc miror Fridericum, Margaritam cum eo non fuisse. Mirum est, fortasse iustum est quod, cum praegnans, haec praestantissima et unica femina puerum suum et puerum ex aceto acceptum periclitari non vult. Post omnes bellum iocus non est!
  Vel fortasse non vult communicare cum Hitler's novum gratissimum in conspectu mariti sui? Hic in genere omnia possibilia sunt, et vix potest legi, quae in mente mulieris tam pulchrae quam Aphrodite et astutae sicut Hera...
  Sed de hoc etiam beatus est Fridericus. Parum fuit coram Fuhrer se suamque proditionis periculo animorum, involuntario gestu, aut inconsulto verbo exponere. Ceterum viri cornigeri, praesertim in persona principis dimidiati mundi, periculosissimi sunt. Etiam pro tam lento guy similis est numerus unus miles tertii Reich!
  Plerique eorum qui caerimoniarum praemiorum advenerunt erant gubernatores - Goering ipse acus fuit, ardens admirator theoriae Generalis Dua - aviation, deus bellorum, utique primum vim aerem illustravit. Sed etiam tankers erant, inter quos nobilis Wittmann. Et cum cruces equestris incepit caeremonia honoraria.
  Cum Helga vocaretur, puella ad litteram quasi equus advolans, calcibus se percutiens. Crux militis donata est et singulari pugnatori insigni, lacus... Praeterea Fuhrer Adolf ipse puellam adamantibus personalem machaeram exhibuit, sicut optimam feminam quae se ex pugna in praelio distinxit. Moscoviae.
  Wittman crucem accepit cum foliis quercubus, gladiis et adamantibus, et crucem equitis stellatae cum foliis quercubus aureis, gladiis et adamantibus, "infantem" Huffman datum. Acca Americana etiam praemium accepit in bracis solitariis cowboy.
  Ultimo adiudicavit Fridericus... Hoc satis logicum erat, cum optimus esset optimus. Excelsa consideratio, Magna Stella Crucis Militiae Crucis ferreae, et folia quercus, ensis et adamantina, minitanti soni Nazi solemne exhibebatur. Praeterea quattuor notae datae sunt pro quadringentis, quingentis aircraft et quadringentis, quingentis. Erant etiam haec insignia auri, et quingentos etiam adamantes exiguos habebat.
  Hitler manum Friderici diu concussit et dixit studiose aliquid ... Puer insignem crucem oculis suis devoravit. Diamond ornavit platinum quercus et gladios capulos. Effigies in memoria mea emicuit quod cruces etiam usitatae militis cum adamantibus, tales ordines, viginti septem toto bello sunt donati. Bene, hoc loco minor est.
  Sed praemia non cessabant. Hitler pronuntiavit Fridericum gradum Maioris Campi Marescalli Air Force et SS Custodes adiudicatum esse, cum telo personali et bono centum milium quingenta milia marcarum (costus quindecim ex novisissimis "Pantheris").
  Telum subscriptio eadem fuit cum Helga machaera donata, e ferro Damasco facta, capulo adamantibus et smaragdis pulcherrime ornata.
  Fridericus tentationi resistere non potuit et telum soldano pluries dignum torsit. Manubrium commoda erat, et machaera plane librata erat, et levis manu pueri fortis videbatur.
  Proxima oratio Americani Generalis Mankurt prodiit, qui in historia descendit ut auctor popularis locutionis: Patria mea sit iniuria, sed haec patria est!
  Atque hie imperator immani crudelitate etiam in captivorum genere clarus factus est.
  Mankurt acriter dixit:
  - Barbari Russici multam terram occupaverunt, unum ingentes munitiones creantes in quibus aeternum chaos regnat. Quousque regimen terroristis eorum sextam humanitatis cruciabit? Russiae populi liberationem exspectant adventumque exercitus liberae Europae et Civitatum Americae Unitarum in terra sua. Ideo America omnis conatus URSS debellare faciet. Fluxus armorum et voluntariorum ex toto orbe terrarum augebit et augebit! (Applausus turbidus). Omnes mundi nationes contra Bolshevik contagionem unitae sunt. Dominus Deus et exercitus caelestis nobiscum sunt. Deinceps ad victoriam!
  Hunc secutus Anglus locutus est et post quem Fuhrer officialem caerimoniarum partem interpellavit, pilae initium nuntians. Confestim multae puellae et feminae apparuerunt paratae ad coitum heroum illustrium.
  Fridericus Helga socium eligere voluit, sed inopinate recusavit - dicens consuetudinem non dictare saltationem cum sociis, vel sociis in armis pugnandi. Bene, puer aliam dominam elegit, praesertim cum omnes feminae hic formosae sint, ut videtur, eum ex industria elegerunt. FRIDERICUS risit et leviter saltavit, sed pueri cogitationes de alio erant.
  Ita ordinem accepit et campum maiorem iam marescallum... Cursor eius in ortu est, et secundum numerum planorum depressorum et lacus laesa nullum habet parem in mundo! Omnia denique videntur, sed aliqua de causa felium animae meae scalpunt... Sed si figuras praeclaras accipias, exempli gratia Roberti Artrois, principis sanguinis e regio genere Capetanorum. Ceterum contra patriam suam Franciam pugnavit, nec multum passus est, cum sanguine suorum suorum manus haberet.
  Et centa milia Russorum ex parte Nazis pugnant. Etiam Magnus dux Kirill Romanov subsidium suum pro orientali expeditione et liberatione patriae suae a Bolsheviks publice declaravit. Romanovs pro Nazis et occidentalibus terris post eos sunt.
  Si vero illustres Principes, ac Tertius Reich, contra Stalinum sunt, cur Friderici patiantur? Fieri autem potest ut maiores eius non in USSR habitantes. Bene, logice cogitemus... Post omnes historiae cursus iam dramatically mutatus est. Nunc mundus numquam diversus erit, sic proelium Moscuae a Sovietis amissum est... Quid hoc est? Ac re vera, imprimis in mundo signanter mutato, verisimilitudo est parentes eius (obiter in diversis urbibus nati) obviam ac familiam incidere acriter. Sed mater et tata anno 1947 etiam nati non erant... Hoc significat probabilius duorum avorum et duarum aviarum conventum minus futurum esse!
  Plus, ex parte statuti genesis, quisque puer singularis est ac mere singularis. Hoc significat, si momentum conceptionis mutatur saltem horae, vel etiam decem minuta, tunc non iam erit. Puer.
  Id est, interventus eius, qui se in praeteritis rebus secundum logicam versatur, legum temporum inviolabile violatorem duceret ad interitum... Id est, Fridericus, factus Hitlerus scriptor carissimus. simpliciter evanuit! Et ipse et frater et forte parentes et alii.
  Sed cum iuvenibus acetibus vivit, et fortis, et sanus sicut nullus alius in hac infausta tellure, fortasse hic mundus omnino non est eius praeteritum! Forsitan hoc ne sit quidem ipsius universitas, aliqua parallela universitas, et etiam temporis lag. Hoc est, ipse Fridericus non occidit maiores suos, non suos populares, sed alienos homines, qui generalem tantum similitudinem habent cum praeterito pueri terminatoris abstracti.
  Hoc significat, revera non est proditor, sicut homo, sicut ex varia scientiarum fictorum serie, qui in praeteritis praesentis cognitionibus utitur, et incredibili virtute etiam providentia praeditus est. Bene, si super potestates habitura est, simpliciter peccatum est illis non uti! Bene, quoniam fatum, ipsius caeli dextera, illum primum ad Hitlerum Jugent, deinde ad Tertium Reich misit, ut curriculo studeat. Maius campum marescum esse bonum est ad quattuordecim annos puerilis, sed viginti melius est generalem aut etiam campum marescallum esse. Et quis scit, fortasse Tertius Reich, tandem Americam digesturus, et tunc filius ejus primus Orbis Dictator fiet!
  Tunc subito quidam iuvenis minime expectandus apparuit: Evgenia Porsche.
  Verum, dissimile priori congressu, puella pretiosas valde pretiosas induit, cum adamantibus, sed simul perlucidis et non occultans amoenitatem venustatis eius, licet non parvae, crura.
  Propter altum calcibus, puella iam alta prope ut gigas videbatur. Ipse Fridericus, homo ordinarius et minus teenager aetatis suae, brevior fuit quam illa, circiter viginti tres, viginti quinque centimetra et calcanea etiam plus ratione habita.
  Obstupuit etiam Fridericus, quid si nunquam maior hac sex mina puella (cui pater Ruerat fuit similis, gigas non est, licet nescitur qualis mater fuerit, et quae sub eius alam ascenderit! ) , altior semper supereminet. Immo melius est quod illa nudis pedibus ambulavit, sicut ultimo tempore...
  Evgenia autem aspexit ace- tutem cum admiratione, et extendit manus et osculatus est eum in labiis;
  - Miles meus es! non est lumen terrenum!
  Confusus Fridericus;
  - Ita ego....
  Evgenia interrupta est;
  - Nihil verbis opus est! Digna es laude. Non solum ut gubernator... - Filia tycoon crines movit. - Vide, habes phantasticum donum ut ingeniarius et excogitator. Tales notiones offer... Genius! Superius est Leonardus Davinci.
  Fridericus iocatus;
  - Etiam! Cedo, artifex non unum bellum vicit. Tametsi orbem terrarum eius magisteria vicerunt!
  Inceperunt saltare. Evgenia tam pulchra erat, instar skater, sed nimis magnum pro Volka aspexit... Et odoratum unguentum inebriare... Respiciens ad collum deliciarum uberum suarum, desiderium valde naturale sensit corpore valido ac valido . exculta teenager. Quin etiam Helga contumaciter simulavit ne aliquid animadverteret. Attamen Germanorum iuniores aetatibus docuerunt turpem mulierem sentire, nedum demonstrare invidia, et virum, si bellator est, etiam fallere tenetur. Quid nobilitas emendai! Sicut dixit Hitler: non est peccatum in viro muliere, quae peperit filium ex alio viro, si tamen meliores notas corporis habet quam vir eius. Evgenia autem gravissime quaesivit puerum;
  - Ubi studuistis principia tam bene gubernare piscinas et tormenta auto- pulsus, talia inveniendi quomodo nosti?
  Fridericus non potuit et noluit verum dicere, et puellae ignotae, etsi pater eius tycoon erat, unus e summis decem ditissimus Tertii Reich et gratissimus Hitlerus et Goeringus. respondit tergiversanter;
  - Hobbies ab infantia partes agunt... Variae litterae scientificae, desiderium invent! Non debes sedere in scrinio tuo ad faciendum aliquid utile...
  Evgenia adnuit;
  - Ita, ego quoque ludis diligo, et simul rodo, vel etiam rodere granum scientiae... Nihilominus Domina Piston spectat ut munus rat?
  FRIDERICUS, lupum dentibus denudans, confirmavit;
  - Ita, omnino non placet rat, nec tantum rat! Maxime, etiam comparari potes.
  Evgenia admonuit;
  - Modo id bovi non compara! Hoc est infaustus admonitus!
  Federicus philosophice disseruit:
  - Quicumque bulliat aliquid quod indignitas est, gradum caprae accipit! Itaque... Forum nostrum stultus est.
  - Estne emporium funda? - Evgenia conieci. - In genere germanica locutio recta esse videtur, sed quodammodo... Recta nimis, presse accentibus posita, verba perspicua, contentio in oratione... Et nullus est accentus, sed sentis aliquid in hac rectitudine non admodum vernaculum. .
  Fridericus non ostendit se sollicitum esse;
  - Quid ergo hoc? Fortasse suspicaris me speculatorem Sovieticum esse et Russos viginti milia cum Americanis et dimidio mille infinitorum suorum aircraft immolasse, me in summum Tertii Reich inficere?
  Evgenia caput movit;
  - Non puto non tam! Hoc nimium fuit, etiam pro Rutenis. Etsi pervulgatum est dictum: Russiam mente tua intelligere non potes. Sed mihi diversum videtur, fortasse es, quomodo dicam... Productum geneticae artis SS. Quid genus futurum? Opera scientifica in geneticis legi et naturam humanam permutari, emendari vel debilitari artificiis ope scio. Et virtutes tuas superhumanas quasi bellator... Ita est...
  Instead of answering, Friedrich inclinato capite ad amicam suam altam, eamque osculatus est ardenter in ore laeto. Deinde dixit;
  - Noli solliciti esse de tuo pulcherrimo capite. Si vereris ne a me debiles natos accipias, crede mihi, non ita est. Revera, fortasse locum colloquii mutabimus.
  Constat Evgenia;
  -Immo melius est mutare! Fama lacus... Praesertim principale in praetorio operationali, quod a Guderiano petitum est, negotium certatum edidit: duo genera piscinarum... Sicut medium "Imperialis Panther" cum tormento 88 mm El 100 vel breviore sed armatura. -perforans, et proclivis frontalis armatura minimum 250 mm et grave "Tiger Regius" cum tormento calliario el100 mm 105, cum armatura frontali saltem 300... Pondus autem piscinae primae non plus quam quinquaginta est. talentis, et secunda LXV.
  FRIDERICUS: Contemptim ut leo ante cucurbitam risit;
  - Estne aliquid simile hoc verum? Praesertim cum multo facilius tibi cum vix materiis factum sit, et socii bombarii terras tertii Reich non vastant!
  Evgenia cum gemitu respondit;
  - In principio, possibile est, sed tempus non habuimus, immo tempus non habuimus exemplum facere in metallo tempore debito. Tu nescio quo pacto nobis praeclarum dedisti Quam sero. Et Hitler vult recentissimas piscinas incipere cum exercitibus Tertii Reich hoc anno inire.
  ace- iuvenis admiratus est;
  - Cur tantum temporis spatium ad exemplar?
  Adnuit puella;
  - Satis aliquantulus, praesertim si exemplar fundamentaliter novum est... Similis est popularis sermo: si eicis, finem in torrente habebis!
  FRIDERICUS: Scilicet problemata hic sunt. Praeterea haec piscina designata est post bellum, et expertus est in proeliis mundi secundi. Praeterea exemplar novum non fundamentaliter, sed ulteriorem evolutionem T-34 fuit. Exempli gratia, T-44 evenit ut non omnino felix esset et in pugna non esset usus... Quare non debes exspectare miracula aliqua specialia.
  Tigris piscina data Germanorum experientia in vehiculis huius generis faciendi (nisi, si forte chassis numeres, exempli gratia iam 150-ton "Colossalis" in Primo mundo bello facta est.
  Fridericus annotavit;
  - Necessarium est designare fundamentum iam creatum "Panther" -5, seu AG. Chassis eius permittit ut non solum 88-mm tormentum, sed etiam unum 128-mm, vel 150-mm howitzer.
  Evgenia giggled;
  - Sed id ipsum agimus! Sed ruerat iam suam "Tiger Regalem", licet cum tormentis 88-mm gente. Sed fortasse hoc unum faciam ut exemplar medium. Necessitas initialis pro armatura centum millium millium completa est, licet pondus satis magnum est - 63 talentorum. Turris autem cum maximo angulo rationis inclinationis armaturae, elegans et turpis... Possibile est certamen medium obtinere, sed in posterum problemata oriuntur. Secundum autem tuum cognosce, piscinam ex omni parte impenetrabilem posse creare, omnem defensionem destruentem. Ceterum, pro vehiculo perrupto, magni momenti est praesidium lateris habere bonum, quod proh dolor, Panthera iactare non potuit diutissime.
  Fridericus annotavit;
  - Forsitan thema obterere nunc non attingemus... Vel potius de illo disputando finiamus. Similes sumus professoribus antiquis seu iuvenibus guys et puellis.
  Constat Evgenia;
  - Recte, ut semper, de seculari re loquimur. Exempli gratia de domo regia Britannica.
  Fridericus winced;
  - Qualis locus! Veniat tempus, nihil victoribus restat. An censes, captos Moscuae, piscinas nostras Londino iam captas opprimere non posse?
  Evgenia dentibus emicuit;
  - Bene sane possunt!
  Post pilam sequebatur cenam splendidam cum lautis ferculis, sed sine temulentis bibitis potibus. Nihil fortius quam sex gradus. Bene ergo Fridericus et Evgenia, ut decet guy et puellam, in cubiculum separatum secesserunt.
  Tametsi vulgo accipitur altas blondes temperamento non differre, Evgenia perquam pluribus horis contrarium evidenter probatur. Bene, Fridericus, utique faciem non amisit. Obdormiverunt itaque, amplexantes arcte.
  Puer somniavit se ninja Iaponicum esse qui mandatum a Nicolao II Tsar Russico accepit ut Mikado, id est, imperatorem interficeret.
  FRIDERICUS Somniavit quomodo muros asperos ascenderit, minimo rima vel hiatu digitis ac digitis haerens. Puer palatium intravit ubi atrox proelium incepit...
  Iuvenis ninja, ut solet, concisus, confossus, capita inimicorum suorum cecinerunt... Somnium tenebrosum nimis, nimium sanguinem, concisas, et parvas significationes. Plus nudae sunt puellae cum gladiis ubique salientes... Denique...
  Non plus quam tres vel quatuor horas dormire potui... excitatus est Fridericus ab angelo puellae dicens:
  - Proelium in plena adductius! Nullae sunt pernecessariae homines, praeter similes tibi similes, Friedrich Bismarck.
  Puer exilivit et, ne vale dicens, ad pontem proximum festinavit.
  Et cum evenisset, frustra vocatus est. In hoc casu ratio erat, quod Germani nondum ad explicandas copias Voronezh oppugnandum spatium habebant. Itaque a superioribus proeliis fessi Germanorum militum latere ab latere aperto demissa adficiebantur.
  Friedrich Fokken-Wulf navem conscendere coactus est, non impetum modificationis, sed exemplar legitimum, cum quattuor viginti millimetris canonibus et duobus tormentis machinarum. Ita, prae nimia festinatione, puer sine telo se invenit quod tam efficax ad pugnandum lacus probaverat. Etiam decem bombas in fuselage habuit.
  Etiam in caelo aestus erat, aircraft oppugnationem Sovieticam et Yaki-9 pugnatores apparuerunt. Vehicula posteriora, tamen, ob infirmam tutelam et survivbilitatem, etiam longe vulnerabilia erant tormenta qua- tuor mm hominum. FRIDERICUS primus pugnatores in cornibus percussit, quod quidem tardius Ilas praeivit. Quattuor tormentorum aircraft, quae vires sunt... Primae duae duodecim yaks dispersi sunt, etiam sine ullo calliditate ad caudam accessus.
  FRIDERICUS non texit, non discursum est, leviter aerem canones transposuit et corpus machinae ingentis vibravit.
  Viginti quinque, viginti sex, viginti septem. quam ob rem, in Soviet litteris militaribus, apparatus iste gloriosus Fokken adeo parvipendebat -Wulf. Ita, plenam vicem in 22 secundis versibus 19 pro Yak facit (et in versione leve, Yak etiam in 17 secundis facere potest!). Sed Fridericus non opus est decurrere, ille simpliciter retardat et ad eos volat. In una secunda actu septem vel octo currus ferire potes.
  Tempus terribiliter pro Friderico in ecstasi statu pugnae tardius fluxit, et tempus erat cogitandi et telam exonerandi. Principio communiter accipitur ut etiam acetas peritissimus, in iis etiam quae Rudel phaenomena sunt, ad cursum belli graviter commovere non possit. In historia reali sex aces Germanicae totum exercitum aerem deleverunt, sed Nazis sine spe praelium in atmosphaera dominatum amisit.
  Sed in hoc casu tot yaks in uno loco contra plures iactis quam periculosum est. Velut alae cadunt, aut vitrum cataphractum erumpit. Illud etiam peius est, quia in hoc casu gubernator salvari non potest. Et iam paucae aces periti in rubro Exercitu relicti sunt.
  Inter vehicula downed, quattuor custodes pertinebant qui plus quam quinque aeroplana confodiunt. Hoc solum iterum non adiuvat, quia Volka scivit ubi ferire et quomodo... Sicut venator machinae sclopeto utens ad gregem demittendum. anseres. Hoc prorsus grex, uno impetu, intuitive, instinctu, determinando et ordinando motus dolii ad scopum desideratum, cum nulla glans praetervolavit. Anseres, et hic aeroplana Sovietica iaculantur, et ubi iussores franguntur et gubernatores iaculantur, aliquandiu recta volant. Proin ut aliquam a.
  Fridericus recordatus est hic pelliculas de idoneis Americanis acuendis, et de clarissima pellicula cinematographica DiCaprio - "Fast sed mortuus!" Sed in diebus illis, US idoneis tormenta tormenta automataria non noverunt aut tormenta aeris celeri-ignis. Alioquin scirent quid telum hoc sit monstrosum simpliciter, perditionis potentiae.
  Yaks in proximo finito et Fridericus movetur ad Ily. Hic optimum est eos desuper aggredere, vel a tergo hemisphaerii. Meliorem autem fore etiam sine brevitate distantiae.
  Alia via est pennas fragiliores emittere, in eis arma pendere non potes.
  II.-II cognomento gibbosus. Postquam secunda sedes in ea inaugurata est, difficilior facta est ut jaculator posticium hemisphaerium defendens talem machinam novitii emitteret, sed tunc... Nempe aerodynamica huius aircraft peiorantur. Id vel iisque invidunt...
  Magis logicum est Ilam in diversa dispergere, sed ratio... In summa, incepit pulsu fabuloso caballorum. Sed agili Salamandra iam-3 pervenerant. Etiam lutum tulerunt.
  FRIDERICUS etiam existimavit se posse praecedere, Yaks adhuc appropinquante obviis... Etsi, qui scit ... gubernatores Luftwaffe non sunt fortes bellatores Russici, et plerumque non plures ineunt pugnam, sed forte praeter casus ubi gravis comminatio ad terram creatur.
  FRIDERICUS tamen etiam nullas difficultates habet... Hemisphaerium tergo cataphractum cum canonibus percute, vel alas obtegat: idem evenit. Et quomodo hi tunc currus cadunt, etiam signum in aere relinquunt.
  Fridericus triginta septem silts stravit et duos "homines" comprehendit. Centum iterum, quamquam centum et unus prior censu non fractus est. Hostes modo aliqua plana reliquit. Nunc omne quod faciunt, bombs stillant et revertentur.
  Lacus Sovieticus nunc oppugnatur, sine auxilio aviationis et praesertim tormentis bellicis. Ascendere elit et bombers eos aggressi sunt. Fortunate nautae piscinae Sovieticae, notis vehiculis pulsis uti poterant. Numerus autem aircraft omnium generum augebatur.
  FRIDERICUS: Omissis omnibus bombis suis, ad airfield se convertit. Nihilominus curavit videre Rudelli Fokken-Wulf-IV, nobilissimae piscinae eversorem.
  Iuvenis acetas ad airfield suam "domum" rediit, ubi Pegasus Terminator Me-362 eum exspectabat.
  FRIDERICUS, expositis Fokken-Wulf, gubernatorem finitimum exclamavit:
  - Quicumque audaciam asserere in f -490 pugnator malus est, mentitur. Plana mala non sunt, sed mali gubernatores.
  Proxima eruptio solum ad praeliandos redacta est. Cum nondum Germani validam armaturam obviam agere curassent, planis invadunt.
  Nautae fortissimi piscinae Sovieticae iam ante aciem asperam transgressi sunt et unitatem peditem ex voluntariis Arabicis aggressi sunt.
  Sarraceni, praeter spem, fortiter pugnabant, nec fugere cogitabant, sed simul ineptissime agebant. Praesertim American bazooka paulo inhumanius adhibebatur et tasque multo magis.
  Impetus autem unitates Sovieticae vapore currebant. Fascist impetus aircraft praesertim adhibitis bombs parvis numerosis cum criminibus informibus, ideae a excogitatoribus Soviet exscriptam, sed ad exsecutionem peritioribus adhibitam. Sed nautae lacus Sovietici ordinem non receperunt ut rete desuper penderent.
  Et FRIDERICUS: Aerem tormentorum tectorum simpliciter accendit. Haec ars est simplicissima. Per turrim erumpe erumpe et victoriam tuam. Et quot carros sic pulsare potes si eos e plano horizontali feries...
  Sed celeritas piscinae non adiuvat si pugnator intuitive percusserit, sine intentione, libidine...
  Simulator cum lacus est, solum deum modum habes, et omnis iactus accurate est, et saepe, saepe... iacis.
  Numerus autem piscinarum destructarum excessit quinquaginta, ut quiescit Rudel... Sed digredi habui. "Aures" in latere apparuit. Sex emissi sunt, reliqui Salamandra perdunt. Fere haec frumenta interdiu in proelium ire necesse est.
  Lacus sint amet...
  Revertere... Fuga in Fokken-Wulf 4, et Helga iuxta eum.
  Interrogavit eum puella;
  - Hem, quid tibi placet de Evgenia?
  FRIDERICUS: Contemptim in radios scidit:
  - Cur zelas?
  puella giggled;
  - Certe non! Liberi sumus, et non nupta. Miraris, quis melius in lecto, me, vel illam!
  Fredericus benigne respondit:
  - Utique tu! Non ita magnus es, et multo perniciosior!
  Helga hilariter risit.
  - Non expectavi aliud a te! Sed sane optimum... Proh, consilium rat, et una ex paucis mulieribus crucem Militis Ferreae Crucis consecuta est!
  Fridericus annotavit;
  - Puto folia quercus circa angulum modo esse pro te!
  Pugnatum ostendit puerum probabiliter rectum esse. Fidenter Helga ad lacus tunditur. Videtur quod bellator durior esse quam bellator probare voluit. Quanquam sane cum Friderico comparare non potest.
  Mox magnae cisternae columnae vehicularum Germanicarum et Americanarum apparuerunt. Praesertim perniciosa et lasciva piscina destruentium Americanorum "Sagaces"-3. Hoc grave erat, praesertim cum vehicula Sovietica iam late ab aere percussa essent. "Panther" -5 etiam problematicum evasit... Longum eius ignem rapidum et inexpugnabilem armaturam frontalem. Quidam, duces non audientes, terga verterunt, technotronicum infernum effugere conantes.
  Et rursus reditus et discessus, oppugnatio in piscinas.
  Iam meridies iam est, obscuratus est... Oppugnatio Red Exercitus evanuit. Ipse et Helga directae sunt ad adiuvandas catervas exercitus Germanorum ad Ryazan tendentes. Eodem tempore milites Vatutin in lebete premere conati sunt.
  Germani ad orientem lente progrediuntur. Hic impediti sunt a mollitia copiarum Sovieticorum et munitiones Steppe Frontis, etsi non densae ac in accessibus Moscuae.
  Autem, copiae Hitlerorum plus decurrere spatium acceperunt, et Hoth praecipuam defensionem nodis in talibus columnis praeterire conatus est. Nonnullis locis progressus signa Germanorum acceleravit...
  Fridericus Helga petivit;
  - Nonne fessus es, puella somniorum meorum?
  Belliger ille flava respondit;
  - Laetus modus lassitudinem fugat, melior quam urticas vaccas! Etsi lassitudo sanies pro lacte cruento exit!
  Fridericus consensit;
  - Contra veritatem hic disputare non potes!
  Noctu adulescens volare pergit, non obstante quod nubes in caelum volvitur et pluvia defluit. Secundum doctrinam militarem Germanicam, aviatio defensiones in prima acie supprimere adhibita est... Et dissimilis anno 1941, Luftwaffe multa aircraft egit ope Pindostanorum.
  FRIDERICUS bunarios iam oppugnabat vel etiam minora scuta... Noctu proelium non conquievit, et copiae Sovieticae scopi oppugnabant. Etsi parvae sunt ac tenebrae, non minus fortes sunt.
  Noctu, praeter U-2 alam, scuta caeli nulla occurrunt. Et scelestos bombed... Leviter.
  Mane diei 15 mensis Octobris anno 1947 pugnatum est ad oppidum et simul adiunctis ferriviariis: Elektrostal. Ibi vehementer aestuabat ac praesertim Fridericus ab inseparabili suo amico Helga iunctus est.
  - Bene, magne eques, urgemusne hostes?
  Fridericus laetus respondit;
  - Profugi homines ad cervisiam praesepio impellunt, et nos vincimus. Et quomodo vincimus...
  Oppidum ipsum Elektrostal satis munitum erat. Praeter turmas exercitus, duae novae divisiones NKVD in defensione eius interfuerunt. Quanquam illi in genere non tam electae militiae quam SS, tormentis levibusque praediis armati erant.
  Nazis, rursus ahenum suum creare conatus est.
  Hic, utique, caeli firmamentum partes significantes ludit, praesertim si collum tendit.
  Helga, ut rudis puella, certissima est;
  - Victoria nostra erit! Para aestatem tuam sleigh!
  Fridericus consensit;
  - Ac non solum aestate! Gravibus obterere et conchis aere utemur.
  Puer putabat se iterum in exercitu Mainstein esse, sed in Occidente populari Rommel notior est. Cum iuvenis in proelio plus egit in ecstasi, ductus infernalis animo, cur non recordetur praeclaras res gestas huius imperatoris. Porro multo iucundius est victos Anglos quam Russos victi meminisse!
  Rommel, cum ad Marret Lineam pervenisset, intellexit se in Napoleo "media positione" inter duos exercitus hostium esse et nunc, dato decreto maximo, unum ex his superare ac tunc demum circumire ac alterum versari.
  FRIDERICUS sibi coniecit: Napoleon, quamvis Leo Tolstoy dubitaverit, magnus proculdubio dux et princeps fuit. Praesertim si res gestas spectes. Tantum non retinet. Hitler hac in re etiam peius est. Sed in principio potest comparare Fuhrer cum Napoleone!
  Rommel imperator ingeniosus aliud quoque intellexit: Americani et Galli longe orientem in Tunisiam centralem profecti sunt et Orientales Gorges Dorsal apud Fondouk, Faid et Gafsa tenuerunt, ad occidentales Gorges Dorsales 60-70 miliaria occidentales tenuerunt.
  Contigit ut si copiae Italo-Germanicae Faid et Gafsa cepissent ac deinde praeter Ferianam et Kasserinam occidentem moverent, recta ad ingentem Americanorum copiam basim ac praetorium Tebessam ire possent. Tebessa copiae Germanorum longe ad oceidentem in Tunisia ac prope ex ipsis communicationis socialis acie versati sunt. Si Rommel lacus verteret et aquilonem versus mare centum miliaribus demonstraret, Germani in Tunisia totum socium in Tunisia exercitum exscindere aut in Algeriam recedere cogerent.
  FRIDERICUS cogitatus interrupit speciem duorum Laggs e post nubila erumpentibus... Hi consumpti sunt... Et tunc in tormenta iacula bene affecta sunt... Tantum ille emittere potest... Quattuor amplius Yaks. .. et sunt ibi juris. Nunc ignem in Katyusha ... ut fragmenta quaquaversum volant. Clamat:
  - Hero, urgeamus durius!
  . CAPITULUM N. XX.
  Missio Oleg Rybachenko et Margarita Korshunova in mundo parallelo nondum est.
  Germani versus urbem Gorky proficiscebantur. Circumdederunt eum undique. Puer et puella hanc urbem magnam defendebant.
  Omnino circumdatus, Moscoviae anhelabat. Nazis in quibusdam locis iam perrupit Kremlin. Situs capitis URSS paene desperatus erat. Testae praesidii Moscuae ad finem perveniunt. Et cum casus rei capitalis aliud bellum fuisset.
  Oleg Rybachenko et Margarita Korshunova pro urbe in Volga pugnaverunt.
  Puer et puella in animo pugnant ut semper.
  Ignescunt et canunt;
  Pioneers non deficere
  Tormenta non timent.
  Pugnant sicut aquilae
  Mittens Krauts ad inferos!
  
  Multi sunt inter eos heroes;
  Sortem insanus guys...
  Si opus est, in formatione ambula.
  Apparatus incurrens!
  Puer itaque annorum circiter duodecim, re vera veteranus conditus qui per multos annos fuerat, Oleg Rybachenko rumpere dedit, fascistas metendo.
  Et tunc nudo pede grenadens in hostem iacit.
  Krautam in omnes partes disperget.
  Post quem puer canet:
  - Bellator Russicus sum genibus barbarorum,
  hostes Russiae a facie terrae avertam!
  Margarita, heros haec puella, homicidam etiam nudo pede mortis donum mittit. Nazis multum excutiet et tweet;
  - Pro Magno Rus'!
  Et iterum ridens erupit.
  Puer et puella fortiter pugnant. licet bellum paene amissum sit. Germani Orenburgum iam obsederunt, et Rubrum exercitum undique quos potuerunt premunt.
  Accuratius Orenburg iam diu capta est. Unum tantum castrum ibi stabat. Nazis Ufa iam circumdedit.
  Praeterea copiae ex australi Kazan iam appropinquant. Res plus quam critica est.
  Et res magis augetur eo quod Samurai ab oriente veniunt et in Media Asia iam cum Germanis coniuncti sunt.
  Sed pueri fortes pugnant victimae. Credunt in victoria sua. Aut certe mori parati sunt cum erectis capitibus. Sed quomodo haec mors est? immortales sunt!
  et pueri multos annos manent. Alicubi autem sunt alii mundos et missiones.
  Oleg ignes alius iecit. Tum grenade nudo digitos cantat:
  - Stalin nobiscum in aeternum erit!
  Margarita perstrinxit Fritzam et stridit;
  - Absit! Hic venit ad nos Anthropophagos!
  At puella cum nudo pede grenadens proiecit.
  Oleg Rybachenko satis logice notavit;
  - Omnes anthropophagi sumus aliquatenus!
  Et puer nudis digitis donum mortis proiecit.
  Hoc Margarita consensit;
  - Aliquatenus est!
  Et etiam telum occisorem nudo pede induxit, ut duae carros Germanorum simul colliderent.
  Oleg Rybachenko accensus et URSS condicionem fortasse iam desperatam esse putavit et nullum punctum in bello gerendo esse putavit. Hoc est, quod frustra homines necant.
  Puer duo tasque nudo pede proiecit. Eruca, Germanica obterere seriem "E" in unum concursum facere.
  Puer Termino cecinit;
  - Cum venit hora,
  fortiter pugnabimus!
  Resurgens pugnatores mane -
  Ac fortiter pugna!
  Puer iam paratus erat omnem exercitum in duobus minutis perdere.
  Margarita etiam discalceatum donum mortis proiecit et diruit;
  - Pro Magno Rus'!
  Pueri sunt tam fortes bellatores ut nemo eos calcare possit. Tales sunt duri pugnatores.
  Puer et puella in ferocia sunt ut semper. Et cum illis virtus, honor et virtus. Pugnant contra fascistas sicut Titanes. Et manifestum est hostem non transiturum ubi saxum stant. Forsitan etiam aliquid fortius saxo et monolitho.
  Margarita incendens, dixit;
  -Pugiles telluris erimus;
  Gigantes sumus altae scholae!
  Nudo pede puella donum mortis demittet. Hostes oppressit.
  Haec puella tam frigida est, nihil contra eam uti poteris.
  Cum contra exiguum methodus nulla sit. Quanquam hoc non est coronatus, sed aliquid etiam letale et frigidum.
  Oleg Rybachenko, incendere, coaxare;
  - Puer non sum, puer eximius sum et procerior omnibus aliis in mundo ero!
  Et iterum quasi nudo pede explosivae fulmen perniciosum iaceret. Et rursus duae lacus Germanorum inter se colliduntur.
  Iuvenis bellator valde militans. Sed sentit se non hic verbera ludibrio frangere. Quamquam res desperandi nullae sunt, sicut nec invictissimi adversarii.
  Puer recordatus est quomodo cum dittiis ad comitia praesidentialia in Belaro ascenderit:
  Sextum ineptias audire non interest,
  Et non intellego quantum credere "pater"!
  Lukashenko paradisum aedificare promisit -
  Sed cum luce imus in tenebras.
  Ita, provocatio ad rationem et cultum personalitatis fuit. Immo cur patria Europaea dictatorem quasi medio aevo ferat?
  Et Stalin quoque dictator est et in hoc mundo paulatim bellum vinci satius est.
  Liberi heroici per alium triduum pugnaverunt. Interea Nazis Kazan circumdedit et Ufa cepit.
  Pugna iam in ipsa Kremlin facta est. Quattuor puellae maleficae cum Nazis gladiis et discos tenues ad iactum nudis pedibus pugnaverunt.
  Kremlin a Sturmlevs, Sturmtigers, bombingis et tormentis ingentibus male laeditur.
  Ipse Stalin, utique, adhuc est in Sverdlovsk. Et condicio URSS paene desperationem spectat. Sed Red Vexillum adhuc volitans per caput Russiae, quod opes non omnes interierunt!
  Metae homines credunt venturum esse!
  Natasha secat Arabum in medium. Nudo pede stridore orbes iacit;
  - Gloria Patriae immortali! Hitler nos frangere non potest!
  Zoya quoque fascist cum duobus spathis incidebat et pipar;
  - Non, ne nos frangas!
  Post quem nudum pedem projecit orbis ad Nazis homicidium.
  Et duo pugnatores nigri ex muro Kremlin destructo ceciderunt.
  Mox Aurora accensus. Sagitta raro, sed accurate. Tum usa est spathis. Sidera et acuta bracchia nuda volabant in digitos.
  Et hic Svetlana nudo crure acutum discum iaciet et Fritzam in frusta discerpet. Tunc canet;
  - Kolovrat, Evpatiy Kolovrat - defensor patriae, miles Perun!
  Kolovrat! Evpatiy Kolovrat! Heroes Rus' terrorem sonant!
  Omnes quattuor nobiscum hic pugnant. Fere omnia Moscuae occupata sunt, et commeatus munitionis finiuntur. Ambae Russicae pueri ac puellae moriuntur. Sed non cedere. Quamdiu oppugnatio fuit?
  Puellae in muro Kremlin pugnant. Velut heroum. Et non obstante Decembri nudipedalia et bikini tantum vestiti sunt. Sed frigus non sentiunt. Immo eorum industria tantum augetur.
  Discus acuta nudo nimis avolant digitos. Externas turmas quae discerpunt Wehrmacht.
  viri bellatores sicut fortes belli. Et cum minimum ornatus. Huiusmodi pulchri- tudines non praepediuntur vel ingentes lacus seriei E et AG, vel alia Nazis terribilia inventa.
  Nulla puella est quae aliquam speciem fascismi superare possit. Etiam si est tam perfectus quam in hoc mundo.
  Natasha ense suo incidebat , nudo pede disci jecit , absciditque Nazis , et cecinit ;
  - Quam bonum est vivere in regione Sovietica;
  Et quam mirum est Wehrmacht opprimere!
  Zoya, currit molendinum cum spathis, .
  - The Wehrmacht graviter fortis factus est! Nunc iam Kremlin defendimus!
  Puella digitos nudis iaciebat stellam Krauts feriens.
  Tum cecinit;
  - Venatio hostium haec est fera!
  Tum Aurora in proelio est. Quam cana et frigida puella. Hyems ventus, rubicunda capilli volitant sicut vexillum pugnae. Non, talis, nulli flectere debet.
  Et ex nudo pede iactu disci secans carnem et sanguinem volat acutum.
  Corpora adversariorum secat. Clamat Aurorae;
  - Sum puella eximius classis!
  Quomodo Svetlana in proelio vultus?
  Hic terminator flava est simpliciter ignis diabolicus et turbo annihilationis.
  Nec non et homicida necopinans volat nudo pede. Et puella in pugna plena suffocatur.
  Omnes quattuor in proelio sunt. Quae neque cederent neque cederent.
  Quattuor veneficae sunt - iustus super! Veram sop interitus omnium et omnium!
  Milites aream defensionem tenent. Sed Kremlin magna est et ubique resistere non potest. Vires valde inaequales sunt.
  Natasha molestia notavit:
  - Occidimus, non vincimus!
  Et iterum puella nudo pede proiecit interfectorem.
  Zoya logice notavit quod eam inimicum excidit;
  - Omnia vincere non potes... Nisi in ludo computatorio!
  Et puella crinibus aureis iterum mortem discindit.
  Advorsas Aurorae spathis secans, pipiabat;
  - Victoria, credo, nostra erit! In nomine sancte Russia!
  Et nudis pedibus iactus, donum exitii volat.
  Et concisus Nazis cadet.
  Ac deinde Svetlana in praelio. Fascistos cum iacit secat. Et facit summa, vel etiam infinita sollertia. Pedes nudi tam expediti sunt. et diram perniciem demonstrant.
  Tum puella cantat;
  - Gloria Patri et mundo novo!
  Atque iterum nudo pede mors oppressa fugit.
  Et hic Natasha iterum in proelio est. Et scidit Krauts quasi cometa irruens. Et gemitus in summo pulmone;
  - Gloria summae Patriae!
  et enses eius sicut herbae volant.
  Ac puella etiam canere incipit;
  - Gloria Russi in saecula;
  Somnium nostrum verum erit!
  Et dedit puella calcem acutum cum nudo. Et circumdedit et abscidit duodecim capita nigra et obscura.
  Utique non Germani puellas occiderunt, sed coloniae quae contra eas erant adhibitae sunt. Sed et hoc etiam militibus frigidior est.
  Scintillant et lasciva sunt.
  Natasha inimicos suos iterum caedit. Et proiicit aliquid simile nudis pedibus.
  Et rugiet;
  - Stalin et gloria!
  Et tunc Zoya. Idem ac funestum. Et digitos nudis exspuunt nuntium mortis.
  Bellator fremit;
  - Non scare mori pro patria sicut nostra est!
  Et tunc etiam Auroram capiet, et pugnam ingredietur. Ipse etiam pedibus nudis boomerang mittet. * et inimicos suos reformabit.
  Post quem cantat:
  - Pro Soviet Rus'! Quid reget universo?
  Ac deinde in pugna Svetlana. Item de puella quae sistitur vel retardari non potest. Hoc est quam verberat. Modo te a tali bellatore liberare non possum!
  Nudoque pede proiicit homicidas sarcinas. et inimicos suos sine ulla miseratione necat.
  Licet postea Yarila pro eis orare possit. Vel fortasse Perun. Regnum Chernobog eos post mortem pro peccatoribus expectat! Sed etiam suo modo interest - bella omni tempore procedunt! et tot pugnas! Forsitan ergo peccatores nimis acerbe lugeremus fata?
  Svetlana etiam parum ridiculam sensit: invidere non potes Christianis - multis in aeternitate gaudiis carebunt. Etiam id quam tellus.
  Eh, miseri peccatores! Etiam infelicius justo, populo!
  At puella iterum exsculpto pede nudo mortis donum mittit. Deinde dicit;
  - Mundus noster erit! Russia gloria!
  Natasha triplicem papilionem cum suis ensibus fecit et pipiavit;
  - Sit Russia magnae gloria aeterna!
  Et nudi pedes proicient homicidium et singulare. Post quem calcaneum puellae nudum frontem viri nigri feriunt, eum et quinque alii Arabes de muro pulsant.
  Deinde in proelio est Zoya. Nihil potest eam prohibere. Pugnat catervas Hitlerorum. Et decurrit triplum mill. Caesi cadunt milites.
  Post quem puella dicit:
  - Aeternus Rus' erit cum Svarog!
  Ac annuit sociis.
  Proximum est proelium Aurora. Cucurrit sicut panthera. Abscidit omnes. Nudoque pedum munere leti immisit. Secavit fascistas multum et cantavit;
  - Pro summa patriae forma!
  Ac deinde Svetlana praelium iniit. Quomodo caedat inimicos suos. Et valde laedunt.
  Post quem nudis pedibus munere mortis volat. Et Nazis penitus abscidit, sicut tonsoris novacula.
  Ac puella stridore;
  - Aetas mea et veritas mea! Magna Russia gloria!
  Haec quattuor vere heroica pugnat. Sed quattuor nudipedalia et paene nuda pulchritudines alterum bellum mundanum obtinere non possunt. Itaque Moscovia cecidit.
  Puellae e capite captae et gladiis et pallio invisibilitatis eruperunt.
  Plerumque multum possunt. Puellas nobilissimas non reperies altiores aut pulchriores.
  Et Oleg Rybachenko et Margarita Korshunova urbem Gorky captam reliquerunt.
  Nazis, heu, ubique fere res gestae sunt.
  Puer et puella abierat et nudis pedibus acus proiecit, Krauts exterminans.
  Oleg Rybachenko cecinit:
  - Non, vigilans non marcescet;
  Vultus falconis, aquilae.
  Vox populi manifesta est.
  Susurro frangetur ab angue!
  
  Totum mundum credo excitare -
  Finis erit fascismus...
  Et sol lucebit -
  Via communismi illustrans!
  Margarita aliquot acus pedum nudis digitis confirmavit;
  - Minime, non marcescet!
  Et e machina sclopeto eruptionem accendit, duos duodenarum fascistarum falcatas.
  Isti sunt genus puerorum. Frigidus, inconcussus. Quamquam hoc quidem genus belli non est. Fugiat eveniet et.
  Moscuae cecidit, Gorky urbs cecidit. Nazis tempestas Kazan. Haec iam ultima est urbs Sovietica in Volga. Resistentia heroica est, sed maior desperationis affectus est.
  Nazis lacus pyramidales magis provectiores ex serie AG, quam nullum telum Sovieticum penetrare potuit. Et hoc, inquam, pessimum est.
  Solum cum nudis pedibus pueri et puellae tasque in vestigiis iaciunt, monstra Germanorum colliduntur. Sed quid potest unus tantum coniugum facere cum paene totus orbis contra URSS!
  Oleg Rybachenko nudo pede grenade iacit, ag-50 et AG-75 capita in unum impellit, et tunc dixit:
  - Si castrum in via est;
  Hostes aedificavit...
  Circumire a tergo opus est nobis -
  Accipe eam sine sagittis!
  Hoc Margarita consensit;
  - Dolus in bello magnus paciscor! Praesertim si vires sunt inaequales!
  Oleg Rybachenko notavit:
  - Et de Entente militari lusi. Paribus armis centum quattuordecim miliones hostium milites excidit, ipsumque solum nullum amisit. Hoc significat quod per pugnas contra universum mundum actu pugnare potes!
  Hoc Margarita consensit;
  - Prorsus! et pugna et vince!
  Oleg Rybachenko nudis digitis acus crura proiecit. Tres duodecim fascists occidit et dixit:
  - Nos in nomine Sanctae Russiae feremus!
  Puer et puella currunt... Heu, vires vere nimis sunt inaequales.
  Kazan ab omnibus telorum generibus deleta est. Stalin jussit eam teneri usque ad extremam sanguinis guttam. Sed re vera ferocior exercitus rubri post casum Moscuae nimis fractus est. Omnes minus et minus mori voluerunt. Et Nazis numeris et armis nimis praestant.
  Et aircraft vitro bombing omnes civitates et villas quas Nazis nondum occupare curaverat.
  Antequam Oleg Rybachenko et Margarita Korshunova Kazan attigerunt, haec urbs cecidit.
  Etiam rutrum urna erat. Itaque, quamquam asperrima hieme, Nazis versus Sverdlovscum se contulit.
  Praetorium Stalini ibi situm erat. Samurai autem ab oriente. Iaponica quoque fortes sunt.
  Eorum bellatores maxime periculosi sunt puellae ninja. Quamvis hiberna Siberia per nivem nudis ruunt, dum ipsae tantum soleas gerunt. Tales bellatores formidolosum est. licet pulcherrima sint.
  Horum unum hic crinibus caeruleis, aliud flavis, tertium rubris, quartum albis.
  Hi sunt interfectores pulcherrimi. Uno gladio laborant, et tenues orbes vel chakras pedites coniciunt. Et ninjas explosivae contra piscinas iactant - tantum pisi magnitudinem sunt, sed gravissimae piscinae Sovieticae in altum in aerem volant et eas discerpunt.
  Etiam formidolosa IS-7 Nihil obstat ninja puellis. Tantae altitudinis sunt bellatores ut etiam custodes contra eos impotens sint.
  Hic est puella ninja crinibus caeruleis, nudis digitis pisum et tres piscinas Sovieticas statim proiecit, alte volavit, et in partes explosa est.
  Et tunc puella est capillis flavis et pede nudo, pisum iaciens. Et iterum, cars Soviet in diversa volant et comminuuntur. Illud inspiciamus, hi sunt hic bellatorum genus - ante hos etiam fortissimus eques terreri debet.
  Et hic est puella rubea ninja in proelio. Sicut interfectorem pisum iacit nudis pedibus tuis. et ex ictu eius, arma ingentis IS-12 rupti.
  Haec est puella Terminator.
  Et tunc puella coma ninja. Ita eam capiet, et milites Exercitus rubri totis viribus gladios mittet. dividet eos, et canet;
  - Miserabilis non sum cimex, ninja, sed non turtur!
  Iterum, omnes quattuor puellae interfectores in proelio sunt.
  Exercitus ruber bellum in omnibus partibus amittit. Sed tamen pugnare conatur.
  Oleg Rybachenko et Margarita Korshunova per nives hiemales vagantur. Pauperes sunt nudis pedibus. Nam corpora inmortalia gelu non ita sunt mala. Hi supermen aegrotare aut frigus aut congelationem capere non possunt. Sed tamen, cum ad Urales accesseris, gelu insuave est et nudas infantium calcanea mordet.
  Oleg turpiter dixit:
  - Quid peius est nescis - frigus et famem, aut quod est amittere sacra Mater tua!
  Margarita satis logice animadvertit;
  - Nam frigus et fames nihil sunt nobis.
  Constat Oleg cum hoc:
  - Peius fieri non potest! In genere, cur Tertius Reich in parallelis mundis quam in nostris plerumque felicior est?
  Margarita logicam suppositionem fecit;
  - Quia fascistae sunt fortissimi et ordinati. Et fuimus pluries fortunati. Praesertim cum Stalingrad!
  Oleg Rybachenko nudo pede calce viburnum, inquit:
  - Ita faustissimi eramus cum Stalingrad! Fritz ipsi stulte in laqueum intraverunt!
  Margarita cooed;
  - Conatus ne in malam rem;
  Ut non confundi et deerrare.
  Nickel denarium colligere oporteret;
  Quin potius renasci!
  Pueri in via cohortem fascistarum invadunt. Plus centum milites caesi sunt. unus captivus relictus est. Margarita iuvenem coegit plantas elasticas osculari rubras a frigore. Obedienter id fecit. Et dixit Germanos Sverdlovsk iam appropinquare et eam circumfusi esse.
  Oleg notavit:
  - Mirum est quod tu et ego, Margot, velociores sunt, sed aliqualiter movemur sicut vulgus aut etiam tardius!
  Margarita consensit;
  - Capti in unda cladis! Videtur in hoc universo universi contra URSS. Etiam natura et spatio!
  Oleg deinde suggessit:
  - Quid, si Leve est nobis Hitlerum occidere?
  Margarita movit caput negative;
  - Hyperwitch contra nos talem ordinem non dedit! Sine ludicris amateur faciamus. Praeterea quid hoc faciet?
  Oleg Rybachenko confidenter respondit:
  - Satis multi! Porro Fuhrer, hic Fuhrer in Africa quoque!
  Margarita suadet:
  - Nunc in fronte pugnemus, tunc de Hitler videbimus! Ut aiunt - festina sine ruere!
  Oleg cecinit:
  - Celeritas bona est, scalprum noli frangere ... Vir picus non est, et raptim insanit!
  Puer et puella totis viribus cucurrerunt. Et nos ad Sverdlovscam pervenimus. Et coeperunt defendere civitatem a Nazis expugnatam.
  Impetus deinceps sequebantur.
  Pueri nudipedalia erant. Margarita tunica est, et Oleg Rybachenko puer in bracis est. Sed pugnaverunt tanquam verae et inflexibiles heroibus.
  Oleg nudo digito acum projecit, Fritz in gutture transfixit et pissavit;
  - Non trademus unciam terre!
  Margarita grenade nudo pede proiecit et diruit;
  -Non gutta, non digitus, non centimeter!
  Puer et puella in frigore pugnaverunt. Erant autem alii cum eis munitores. Multi etiam sunt nudipedales, non obstante frigore silvestri. Quod si liberi immortales non metuunt frigora, certe nocere non possunt, periculosum admodum est pueris.
  Hic unus auctor nudis pedibus, cuius etiam digiti ex frigore caerulei erant, dentibus gelidus, et tumebat maxilla. Puer in dolore multus est. Verum tamen, fasciculum tasque furens sumit eosque sub Nazi piscina proicit, et ipse in machinis sclopetis percussus cadit.
  Hic puer fortis est...
  Vel puella, cuius nudis pedibus ut coccinea papaverum rutilant, mea sub Germanorum mastodonum vestigiis pellat. Ipsa moritur, clamans;
  - Pro matre et Stalin!
  Multum dolet in hieme in Siberia discalceatum esse, cum tu non es immortali carne munitus.
  Etiam Oleg et Margarita non ita delectantur ut in gravibus pruinis semi nudi sint. Sed rident et cantant, latinas laetificet volentes:
  - Eh, frigora, gelu, me non durant,
  me non rigescunt! Equus meus! Equus meus!
  Alba-maned!
  Pueri puellaeque, rubra et caerulea crura ex amaro frigore quatientes, cantabant;
  - Nives non obstabit! Gelus non vincet! Praetores Krautorum sumus! Fascesta vapulabit dura!
  Pueri bene pugnant! Sed vires nimis sunt inaequales. Stalin ab obsessis Sverdlovsk fugit ad Novosibirscum. Sed iam Iapones hanc urbem ab oriente appropinquant. Siberiae ne frigora quidem modo timent.
  Finiatur bellum.
  Sed auctor non cedere. Etiam in arduis, pueri fortiter cantant;
  Piones sumus, communismi filii -
  Ignis, tabernaculum et cornu tinnitus!
  Invasio damnatorum fascismus -
  Quam atrocem cladem expectat!
  
  Quid his proeliis perdidimus?
  An in proeliis cum hoste id comparasti?
  Facti sumus iusti filii mundi -
  Et nunc milites Matris!
  
  Sed Hitlerus gradum arripuit ad nostrum caput;
  Innumerabilia bombs in cataracta destiterunt!
  Patria sumus, etiam caelo pulchriores -
  Iam venit occiduus cruentus!
  
  Respondebimus ad impugnationem acriter -
  Etsi ipsi, heu, statura parva!
  Sed gladius in manu fragili teenager -
  Fortiores legiones Satanae!
  
  Lacus NIVIS NIVIS RUO,
  Et diripiat in tribus dividimus!
  Vigiles turpiter a tergo petant;
  Sed sanctus Deus eos acriter puniet!
  
  Quid decrevimus? opus pacis fac -
  Et pro eo, heu, jaciebam!
  Iam tranquillitas invisa est.
  Est etiam vis et gratia!
  
  Puella et discalceatus simul curro.
  Etsi nix cecidit, nivem sicut carbo exurit!
  Sed non timent pueri sciunt -
  Fascist in sarcophagum glans ejicietur!
  
  Interfecerunt itaque ignobilem turmam Krautorum.
  Timidi currunt et ceteri!
  pedites sicut falcem in proelio delemus -
  Iuvenes aestates nobis non obsunt!
  
  Victoria rei gestae, mense Maio, erit.
  Iam nivis spinosa, dura nix!
  Puer nudatus est, soror eius nudis pedibus incedit;
  Pueri primos pannos celebrabant!
  
  Unde istae copiae ex nobis veniunt.
  Dolorem perferendis, frigora, id egestas!
  Cum sepulchrum mensus amicus fundi ;
  Cum gemit amicus, morior!
  
  Christe, nobis praelatorum benedicte;
  Patria, inquit, tibi a Deo data est!
  Haec est prima omnium fides,
  Soviet, patria sacra!
  Et moriuntur arridente in ore suo. Pueri non sciunt infirmitatem ... Oleg Rybachenko et Margarita Korshunova per totam hebdomadam pugnaverunt. Sed Sverdlovsk cecidit. Dediticii pars praesidii -- haud desperata res est. Tantum munitores in deditionem recusaverunt.
  Et pauci fortes, discalceati latinas fecerunt rupturam desperatam. Cucurrerunt per nives, blue ex terribili frigore. Et sub tormentis tormentis et tormentis mortui sunt.
  Oleg Rybachenko et Margarita etiam satis exarati fuerunt, sed tamen e Sverdlovsk evaserunt. Post quem ad Novosibirscum transivimus. Pruina, hiems, noctes longae.
  Puer et puella currunt, tristes sunt et valde irati sunt.
  Margarita notatur;
  - A hyperwitche hoc mundo iuvare potuit! Aliter Nazis vincat! Haec est vere universalis iniquitas!
  Oleg Rybachenko altius desiluit, in septuplo somersault detortus, et satis logice dictum est:
  - Est omnino parva iustitia in mundo! Exempli causa, quid senes patiuntur? Fere autem omnes sine exception! Et cum homo est parvus, fumat, bibit, immo peius est, et sanus est. Ubi est iustitia, quam senes patiuntur?
  Cum hoc Margarita libenter consensit;
  - Nulla est in universo iustitia!
  Oleg Rybachenko aliquantum simplicissime quaesivit:
  - Et ubi est Deus vultus?
  Margarita, haec puella nudis pedibus in tunica perforata, suggessit;
  "Fortasse nos similes deos fieri oportet, ut iustitia in mundo regnet." Haec est sapientia Creatoris!
  Oleg Rybachenko fidenter confirmavit:
  - Credo nos mortuos resurrecturos!
  Termino confirmata est puella;
  - Ita, credo, sane!
  Liberi ad Novosibirscum concurrerunt et huic urbi praesidium interfuerunt.
  Pugnaverunt prope ultimam urbem maiorem in dicione Exercitus rubri.
  Stalin iam cum Hitler agitabatur, si sibi incolumis in deditionem veniret. Fuhrer id paratum erat, praesertim si quiescerent factiones.
  Iapones Novosibirscum ab oriente iam expugnaverant. Ita nulla fere fugae facultas. USSR moriebatur.
  Oleg Rybachenko et Margarita Korshunova ad Nazis emissa et nudo pede tasque iecerunt. et adhuc aliquid sperabant;
  Post eos munitores. In Siberia gravi gelu, omnes pueri nudipedalia erant et in aestate auctoris vestem cum nexibus. Sicut mortui sunt heroes.
  Crura eorum rubra erant sicut pedes anserum, et digiti eorum caerulei erant.
  Sed auctor non omisit.
  Ipsi fascism succumbent!
  Oleg Rybachenko nudo pueri pede grenade proiecit. Tres lacus Germanici caput protinus impulit et insusurravit;
  - Credo in victoriam!
  Margarita quoque homicidam nudis digitis aderat et pissabat;
  - Credidi etiam, et credam usque ad finem!
  Et pugnaverunt ad ultimam civitatem Sovieticam cum furore desperationis. Et tamen flectere non poterant.
  Oleg Rybachenko, ut auctorem infantium prope lethalem congelatum ad recreandum, magno studio cecinerunt;
  Iuvenis sum Mater Russiae bellatrix;
  Patria potens, patria omnium terrarum.
  Nulla pulchrior patria est in universo;
  Ligatum stalin sub malleolo ligavit!
  Auctor est gaudium et vocatio;
  Post, hoc modo servus patriae es.
  Et mundum augere potes -
  Diaboli machinas destruentes Satanae.
  Cum aestas '41;
  Tonitrua nobis Iunii...
  Nolumus regionem egentem fieri;
  Pro felicitate, crede - Patria creata est!
  Puella et ego Nazis in insidiis exspecto;
  Ante hanc machinam sclopetum cepimus.
  Et ad insaniam Hitleris molestiam,
  Nostri MANIPLUS Nazis feliciter superat!
  Amicae nudi pedes asperi facti sunt;
  Jam nix pungit nudis plantis.
  Frigora et labra caerulea;
  Sed sanctus ignis animas nostras temperat!
  Percutimus inscius adversariorum mensuras;
  Diem neque noctem vobis pacem non damus!
  Grenades in obliquum examen involant;
  Et ministri diripiet pellentesque.
  Fascists alicubi sustentari non potest;
  Nostra auctor,.
  Capax, si montes incidere debes;
  Hic sunt praedii Hitleris ardentes sicut candelae.
  In furorem versus est populus.
  Pro iustitia, virtute et honore.
  Et scopulum non est in mari tempestatum -
  Quœ sederemus!
  Berolinum intravimus, Komsomol coniungimus;
  Ex nudis pedibus cum puellis toti mundo insistens!
  Victores mella haurimus coelestia, Aug.
  Nunc nostra clara victoria aeterna facta est!
  
  
  
  
  . ALEXANDRI III VIXIT ANNOS SEXaginta octo
  Tsar etiam imperium oeconomice confirmavit. Nullae tumultus aut seditiones erant, itaque oeconomia crescebat assidue. Russia autem maiorem multitudinem a Primo mundo bello habuit propter mortalitatem inferiorem et annexionem regionum septentrionalium Sinarum et Coreae. et maior exercitus erat. Et prima lux lacus in serie apparuit et multae notae diversae aircraft.
  Eheu, Alexander Tertius non vivit ut triumphum in Primo Mundo Bello viderem, sed hoc iam ad Nicolaum Secundum.
  Novus rex fortis solium habuit, aliam uxorem, heredem sanum, ducenti octoginta miliones hominum, et duo et dimidium miliones militum in pace civitatum.
  Sic fortiter et docte pugnare potes! Praeterea Russi lacus machinarum tormentorum leves habent, sed graves modo apparuerunt. Filius Mendeleev est enucleatus.
  Non potes igitur regium exercitum prohibere!
  Nicolaus II bellum cum Germanis et Austriacis ingressus est. Proelia primo in Prussia Orientali facta sunt, sed deinde se vindicaverunt et Koenigsbergam interfecerunt. Socii Germanos a Lutetia repellebant. Germania proposuit, quod cladem redoluit, pace moderata.
  Germani consensit Klaipedam et partem terrarum in Polonia Russiae dare, ac etiam stipendio stipendio dare. Gallia ad partem agri antea captam sub Bismarck, et paulo in Daniam rediit.
  Austria-Hungaria cessit Galicia, pars Bukovina et Cracovia. Sed imperium non corruit. Russia terras Sclavorum recepit, quidquid olim Rus Kioviensis fuit, et regnum Polonie ampliavit.
  Türkiye et Iaponia tempus belli ingrediendi non habuerunt, sicut Italia fecit. Hoc est, Bellum Orbis Terrarum re vera non fuit. Ita parum velit. Nicholaus Secundus ejus auctoritatem corroboravit ac diu satis pacifice rexit.
  Russia autem bellum in Afghanistan consumpsit - tandem illud cum Britannis dividens. Tunc Irania cum Britannia divisa est.
  Russia possessiones suas sic ampliavit. Sed crisi oeconomica et Magna Depressione 1929 venerunt... Anno 1931, Iaponia, societate cum Turcia, bellum contra Russiam Tsarist incepit. Sed id ipsum erat . Classis Tsarist in Pacifico duce Kolchak Iapones vicit. Et terra exercitus multoties fortior fuit.
  Idem de Turcis dici potest. Contra iniuriam hostes manifesto ascenderunt.
  Russia Tsarist copias terrestres et Iaponiam capere poterat. Tum copiae Russicae tandem Turciam occupaverunt. Ita tempus imperii Ottomanici finivit.
  Et Tsar Nicolaus II gloriam et potentiam Russiae auxit. Hic gloriosus imperator usque ad annum MCMXXXVI regnavit ac etiam mortuus est anno aetatis suae sexagesimo octavo.
  Cui successit Alexey II. Fere integer sanus vir triginta et duos annos natus. Mater eius diversa fuit, ut Alexander Tertius matrimonium fatale non permitteret.
  Alexei II subactam Arabiam Saudianam eam dividit cum Britannia.
  Wilhelmus II regnum Germaniae usque ad annum 1941 regnavit. Iste rex quinquaginta et uno anno in imperio fuit. Satis diu!
  Sed iam Ferdinandus filius eius in regno est. Ne simile quidem olet Hitler. Alia narratio.
  Adhuc pax est. Omnes coloniae divisae sunt. Mussolini Aethiopiam subegit.
  Nihil magis. Et est in discrimine oeconomico.
  Itaque Ferdinandus Alexei II proposuit ut colonias Galliae et Britanniae divideret. Placet sane, quantum has terras intueri possis.
  Ita Mussolini, Ferdinandus et Alexei II foedus inierunt.
  Sed utique Russia, hoc tempore, iam fere omnes Sinenses vincere et multoties fortior factus est quam ceteri in oeconomia, in provincia militari, et in multitudine.
  Tsar Alexei in genere hanc rogationem approbavit et se simul incipere constituit.
  Ferdinandus iam non erat iuvenis. Et cautus fuit.
  Nihilominus, die 15 mensis Maii anno 1945, bellum incepit. Germani rursus motus
  Contra Belgium.
  Et exercitus tsarist ibat per colonias Britannicas et discurrebat per Egyptum.
  Russia decem miliones militum et quingentas divisiones habuit et confidenter
  Vicit. Visum est ut nemo eam prohibere posset.
  Duobus mensibus exercitus tsarist Indiam, Iraniam meridionalem, Britanniam possessiones in Arabia Saudiana, Aegypto, Sudania, et maxime Indochina cepit.
  At Germani Belgas occupare non potuerunt atque in accessibus Lutetiam interclusi sunt. Hollandiae quoque bellum inierunt.
  Russia Tsarist per duos menses in Asia Britanniae possessiones occupavit et Indonesiam complevit. Deinde in Australiam exposuit et per Africam movit.
  Germani Parisios capere conati sunt impetu repelluntur. Bello tamen amisso. Italia quoque Africas Britanniae et Galliae occupavit.
  Tantum mense quinto inceperunt copiae tsaristae in Europam venire. Saevit adhuc in Africa et Australia, sed iam finitum erat. Austria-Hungaria, terrae iactura valde debilitata, etiam ex parte coitionis bellum iniit.
  Germani Hollandiam capere poterant. et locum suum emendaverunt.
  Russia captivitatem Australiae et Africae per duos menses Tsarist alios perfecit. Et solum exeunte Novembri, mox in pruina, nova offensio militum Germano-Russorum Parisiis praeteriens coepit.
  In hoc casu iam nimis impares erant copiae. Galli-Anglicani victi sunt. Et Paris cingitur.
  Et in Novo Anno praesidium deditur... Tunc tsarista et Germani milites totam Galliam per tres septimanas ceperunt. Tunc bombing Britannia incepit... Et omnes coloniae coitione captae sunt.
  Britannia mense Maio 1946, iam exsanguis et a bombis eiectus
  Capitulari.
  Ita magnum alterum bellum confectum est. Russia omnes fere colonias sibi sumpsit. Germania parum relative accepit, Italia aliquid apprehendit, et Austria-Hungaria symbolicum fragmentum accepit.
  Quamquam Germani magnas colonias exspectaverunt, multo minus, solum Mauritania, sed Germania in compositione sua comprehendit: Belgium, Hollandiam, Galliam Portum Caletum.
  Praeterea Russia tsarist Germanos Namibiam reddidit et quod antea ad eos pertinebat.
  In summa, nos quodammodo digesti sumus et pacem fecimus.
  Pax facta est. US arma nuclearia anno 1960 acquisita.
  Ita libra timoris orta est.
  Et anno 1955, primus cosmonauta Russica in spatium volavit, pilam orbitans. Et anno 1961, Russi lunam pedem intulerunt.
  Et anno 1983 Marti! Americani ad lunam 1971 volaverunt, Germani anno 1984. Austria-Hungaria et Germania in unum statum coaluerunt. Suetia et Norvegia pars Russiae cum autonomia et imperio sui facta sunt.
  Aliae nationes paulatim libertatem amiserunt.
  Anno 1987, cosmonautae Russicae ad Venerem volaverunt. 1992 ad Mercurium. Et anno 1999 ad Plutonem.
  Systema solaris domitum est.
  Tria imperia nuclearia emerserunt: Magna Germania, USA et Magna Russia.
  Alexey II etiam sexaginta octo annos natus anno 1972 mortuus est. Huic successit Alexander filius eius quartus. Hic rex quadraginta et uno anno natus est tempore ascensionis ad regnum. Incommode Alexander Quartus annos sexaginta octo vixit et anno 1999 mortuus est. Et Vladimirus Tertius filius eius regnum ascendit. Anno 2013 quadringenti anni dynastia Romanov celebrabantur.
  Nunc enim Russia firmiter in pedibus est. Sed adhuc Germania et USA eius competitores in mundo sunt. Imperium Tsarist, una cum coloniis suis, paulo plus quam dimidium territorii mundi et plus quam duae tertiae partes hominum hominum comprehenderunt. Russia valida est, sed nondum una tantum.
  Russiam regit, Vladimirus tertium, in MMXIX se convertit annos sexaginta septem. Multi enim quaerunt utrum sexaginta octo annis, sicut priores reges, victurus sit, an novas casus interpellet?
  Interim arma nuclearia in Russia augentur. Patet quod nulla arma nuclearia erunt, et Russia satis bene cum Germania et Civitates Americae Unitas obire poterit. Plures homines ac plures milites habet. et genus armorum melius est!
  Sed nunc arma nuclei sunt, et nondum omnia victa sunt. Sed arma nuclei anti-maxime augentur, ideo quidam casus victoriae sunt.
  
  DEIECTUS GIBRALTAR
  Dictator Hispanus Franco, dissimilis historiae verae, pactus est cum copiis Germanorum ut praesidia Anglica Gibraltar oppugnarent. Commutatione Hispania aliquas terras Britanniae et Galliae in Africa accepit.
  Impugnatio sub imperio Mainstein noctu a die 25 mensis Novembris anno 1940 ad Novembrem facta est 26. Cum evenisset, Britanni non satis parati erant ad tam militarem motum et ad tam validam arcem ex lapsu captandam Nazis.
  Casus eius significantes mutationes belli cursus. Wehrmacht copias per brevissimum spatium in Africam transferre potuit, et Britanni ab ingressu Maris Mediterranei ab Oriente obsidebantur.
  Germanico imperio plures partes in Africam aequatorialem misit. Praeterea corpora Rommel in Libyam pluribus mensibus ante quam rem translata sunt.
  Britanni, vicissim, omissis contra Italos in Aethiopia molestis, loca in Aegypto firmare coeperunt. Eos tamen Rommel praecurrere curavit, et per praeveniens ictus colonias devicit, Alexandriam et Cairum capit. Britannia in Africa positio difficilior facta est. Suez Canal Germanos iam pervenerant et longius progressum in Medium Orientem minabantur. Praeterea movendi versus Sudan occasio fuit.
  Verum Italis in Graecia non prospere res erant, sed adventus additorum copiarum ex Germania res servavit.
  Hitler dilemma habebat: USSR oppugnare vel Britanniam conficere? Res Wehrmacht in Africa secundae sententiae suggesserunt - ut se liberam traderet in Occidente. Quamquam militaris apparatus URSS metu Fuhrer implevit.
  Exercitus rubri confortabat, sed Germani ab utroque non otiosi sedebant. Productio piscinarum anno 1941 geminata comparata ad 1940, et productio aircraft paene duobus et dimidio aucta est.
  Nazis bombing et in Melitam appulit. Tum Rommel per praesidia tum apud Canalem Suesiensem et in Iraq perrupit, quae contra imperium Britannicum rebellaverat. Germani Cuvaitum et totum Orientem Medium expedite vicerunt. Stalin insidiis adhaesit-et-see ars. Sed ecciesia bellum pertinacissime gessit. Wehrmacht, cum Irania attigisset, in Africam australem versus se convertit.
  Annus MCMXLI ad finem veniebat. Productio submarinorum crevit, Britannia colonias amisit. US passive. Sed Iaponia otiose sedere non potuit et die 7 Decembris Peru Harboum percussit. Novum bellum in Pacifico incepit. Et Hitler cogitavit iterum deserere de oppugnatione in URSS.
  Iaponia adiuvare debemus, Iran et Indiam capere, necnon Africam Meridionalem. Maximeque ipsa Britannia. Praeterea American bombers ludibrio non sunt. They can cause the Third Reich multum negotii. Et est commodissimum bombing ferit ex agro Britannico.
  Ita Fuhrer anno 1942 desistere coactus est notiones Orientales invadendi.
  Periculum erat ne ipse Stalin frontem aperiret, sed ... Naturam Stalini cognoscere debes. Nimis in alieno consilio moderatus est. Bellum Finniae cautiorem etiam rubrum dictatorem fecit.
  Dum USSR vires accumulat. Numerus aeroplanorum die 1 mensis Ianuarii anno 1942 pervenit ad triginta duo milia vehiculorum, et praedia plus viginti quinque milia, alia tria milia tankettes. In summa, Stalin ad supplementum XX corporum mechanizatorum complendum cogitavit, cum numerus praediorum 32 milium vehiculorum, e quibus 16.5 milia recentissima KVs variarum notarum et T-34s erant. Plus, theca T-50 adhuc crescebat, quamvis vehiculum evasit leve.
  Germani contra Matildam et lacus aliquot, et praeterea comperto Britannis lacus graves elaborare, etiam mastodones suos facere coeperunt. Imprimis "Tiger" tormento 88-mm, et inpenetrabilis 75-mm tormento longo dolio armatus.
  Etiam notitia de aedificatione Soviet tristique erat. In piscina KV-2 ad pompam diei Maii in Rubro Quadrato profectus est, et triginta quattuor notas habuit.
  In casu, cum Speer ministerium armorum et armationum imperialium petierit, progressiones in technologia celerius abierunt. Hitler in mundo optimas lacus et graviora habere voluit. Sed tantum Germania URSS inferior plane erat. Utrumque numerum carrorum et earum qualitatis. Mense Augusto 1941, productio piscinarum KV-3 incepit. Vehiculum evasit satis grave in 68 talentis, sed armatum cum 107 mm tormentis cum velocitate proiecto initiali 800 metrorum secundo. Hoc ei commodum praestitit super "Tiger", quae obiter nondum producta erat.
  KV-5 etiam potentior evasit, ponderans 125 talenta et duos tormenta habens. Verum, tam grave vehiculum plures difficultates creaverunt ad exercitum Sovieticum quam valebat. Et anno 1942, KV-4 variarum pondo 107 talentorum in usum receptus est. USSR merito sua gravissima praedia in mundo, et etiam potentissima, superbire potuit.
  Sed bene in aviaria Germania processit. Yu-188, cum ad productionem profectus est, celeritas pugnatoribus comparanda est. DO-217 etiam honestum vidi. Jet aircraft etiam active developed. Cum Britannia principale scopum fuit, multo magis attentio facta est in bombardis quam in historia reali.
  Germani servi strenue laborant. Ingens numerus occaecat ex Africa advecta est. Operarii nigri erant obedientes, duri, sed imperiti. Adhibebantur ad opera auxilia.
  Sed in Europa regendo Germani satis idoneos labores conscribere potuerunt.
  Speer etiam suadere potuit Hitlerum non ut propositum persequeretur Iudaeorum exterminandi, sed ut illis in productione aircraft et instrumento uteretur.
  Pensitatio in aere gravis contra Britanniam et bellum subaquaneum ingens fuit.
  Tamen, ingressus Americae in conflictu dolores Krauts addidit et eos ad numerum luporum sarcinis acerrime augendum coegit.
  Germania productionem bombers et aircraft opportuna serio promovere coactus est. Primum, Yu-288 et Yu 488 - cum quattuor tormentis. Sed processio et perfectio eorum est tempus. ME-109 modificatio "F" fere adversarius dignus pro vehiculis Britannicis fuit. Sed explicatio ME-209 defecit, sicut ME-210 fecit.
  XE-177 dive bomber infaustus fuit. Sed Speer numeris vicit. Praeterea Focke-Wulf potentissimus pugnator factus est secundum armamentum, quibusdam infirmitatibus ME-109 compensans. Schola fugae Germanorum evasit melior quam Angli, et multo magis Americana. Mense Maio 1942, Nazis Africam Meridionalem cepit. Et turma Americana in Madagascar venit. Proelium Mediterraneum ab Americanis amissum est: princeps tertii ordinis, qui hoc proelio decisum munus egit, ironice in Madagascar finivit. USA in Africa turpitudinem ponere voluit nec in Nazis relaxare. Sed hoc significanter statum suum in Pacifico debilitavit.
  Verum, Iapones non satis optime fecerunt. Proelium ad Hawaii archipelago protrahendum est.
  Nazis Africam potitus est et magnas subsidia rudium rerum opportunarum, et Indiam et Iraniam cepit. Facultates sub dicione Tertii Reich immensae sunt, sed adhuc concoquendae sunt.
  Aeris pugna in Britannia non tam clara est incisa. Continuo crescentibus aircraft productionis, Germani eos premunt, sed nulla dominatio totalis fuit. Defectus aviationis opportunae potentiae et subsidia US etiam ictum habuit, et etiam tunc non satis submarini erant. Miraculumque torpedo, quo tot spes confixi demus.
  Fuhrer non ausus est in Britanniam anno 1942 ad terram accedere. Emphasis posita est in viribus maritimis et classe subaquanea confirmanda. Eodem tempore vehiculis et praeliis navigia aedificata sunt. Satis erat productionis capacitas, sed omnia operata sunt.
  Classis missilia ballistica etiam tuning requirebat. Sed V-1 proiecta robotica en massa produci coeperunt. Relative vilis carros, simplicibus cibus currens, haud dubie commodum habuit quod gubernatoribus non indigent.
  Hitler, accessus subsidiorum ac subsidiorum naturalium infinitarum, vitam gubernatorum Germanorum servare cupiebat. V-1, cum facile fabricare et inanibus, optima solutio esse videbatur. Et milia missilium talium roboticorum Londini ab anno 1942 delapsi sunt.
  Eodem tempore Germani progressus Arado jet bomber et missilia ballistica acceleraverunt.
  Stalin expectare pergit et cumulat vires. Anno 1942, USSR quinque et dimidium milia novarum KV et T-34 produxit et circiter mille notas veteres, circiter quingentas novas luces T-50 et T-60 et ducentas lacus amphibios. Classis aircraft etiam aucta est - circiter quindecim milia elit nova et vetera ministerium intravit. Etiam penuria gubernatorum fuit. Productio Katyushas lente crevit.
  Nazi Germania plus triginta milia aircraft produxit, sed detrimenta in proeliis significantibus passa est. Lacus Germani circiter sex cum dimidio milia efficiunt. Maxime vero T-3 et nova immutatio T-4 cum tormento longo excluso 75-mm. Paulo plus quam centum ex novis "tigribus" productae sunt, et "Pantherae" tantum prototypa adhuc sunt.
  Sed MP-44 oppugnatio vasa a Schmeister designata seriem ingredi incepit. Dissimile rei narratae, machina non elaborandum est ratione inopiae metallorum non-ferrorum. Et haec evolutionem faciliori impetu sclopetis, cum mixtura ferro, acceleravit.
  Ita parvis armis commodum capere Germani coeperunt. Sed tempus quoque erat machinae sclopeto ad omnes copias retractandas.
  Sed in classe subaquanea, ubi productio quadraginta ad quinquaginta per mensem submarinis pervenit, Germani pares non habent.
  Submarines submarines velocitatis valde consectetuer peroxide apparuerunt. Opus in programmate nuclei etiam acceleravit. Fortunate multum opes sunt. Etiam error physicorum Germanicorum qui graphite non congruebat ut moderatoris non evasit calamitosas esse. Plures officinas in Africa gravibus aquae productionibus aedificatae sunt.
  Facies igitur eam, sed reactor nuclearis Nazis mense Decembri 1942 laborabat incepit. Etiam paulo ante quam Americani. Post clades in Oceano Pacifico inter eos gravis concursus orta est. Et sumptu pro programmate nucleari conspicue incisus est.
  Initium anni 1943 notatum est ab Hitler declaratione totius belli et introductio laboris universalis in territoriis occupatis. Ingens V-1 Londinii percutit se non plene iustificare. Britanni didicerunt tales impetus ex parte repellere, sed numero Germani praevaluerunt.
  Sed bellum subaquaneum accidit Britanniae vere perniciosum. Telorum in insula productio propter inopiam materiae rudium acriter cecidit. Metropolis paene ruina fuit. Praeterea Nazis Madagascar cepit et Iapones una cum Nazis Australiam invaserunt et celeriter in deditionem venerunt.
  Quamvis Stalin periculum insidiarum et insidiarum intellexit, verum sibi mansit nec dimicationem invenit. Melius est capitalistae se ad finem exterminare. Et videbimus...
  Sed haec ars etiam vitia sua habuit. Ingentibus opibus utens, Tertius Reich bellum contra USSR iam parabat. Productio piscinarum in Tertio Reich ad medium 1,200 vehicula per diem anno 1943 pervenit, plus trecentorum quinquaginta tormentorum auto-propellentium. Praeterea tormenta auto- propellenda minime infirma sunt. "Ferdinands", "Bumblebees", "Jagdpanther". Cum Germanos in piscinas nullas fere damna passos esse existimans, eorum praedia duplo celerius repleta sunt quam Exercitus Rubri. Spatium quantitatis et technologiae in favorem URSS angustare coepit.
  Secundum qualitatem, Fritz "Tigem Regium" comparavit, simile in pondere KV-3, et etiam leviter superiorem in penetrando potentiae pro qualitate proiecti et fortius frontis armaturae. Bene, super-gravis Sovieticus KV-5 et KV-4 evasit valde technice leves, praesertim eorum gb. Ita anceps pugna monstrorum usus est.
  Et Stalin etiam KV-6 cum septem sclopetis et duobus immissis erucae creari iussit. Currus fecerunt. Sed evenit tam gravis et diu ut in tramine ferre non posset vel in proelio explicari posset. Vehiculum T-34-76 est admodum felix, sed in pugna frontali debilior quam Panthera vel Tigris. Et KV-1 et KV-2 pondus comparantur Germanis, at Pantheris et Tigribus in capite pugnae inferiores sunt. Germanorum T-4 armatura triginta quatuor, arma superior, conspicua et optica, et hoc pari pondere, aut etiam minus cum gravioribus modificationibus comparans.
  Denique Fritz emendatus et quale par. Et species ME-309 et ME-262 commodum dederunt in qualitate aviationis. Sicut Yu CDLXXXVIII, optimum quattuor engine bomber. Et post ea exempla sunt jet. Ut Yu-287 et Arado.
  Mense Septembri 1943, tandem Nazis prosperum portum in Britanniam fecit. Post duas hebdomades pugnatum Anglia in deditionem venit. Et, licet Churchill in Canadam fugerit, eventus belli in Occidente conclusio praetermissa visa est.
  Roosevelt, amisso socio suo et crescentem potentiam Tertii Reich veritus, pacem petiit.
  Hitler, postquam de suo studio tractaverat, condicionem posuit pro Civitatibus Foederatis: derelictio programmatis nuclei et agnitio omnium victoriarum Iaponiae et Tertii Reich. Tum copias ex Islandia deducere, quas Krauts iam classe subaquanea circumdedit. Imperium Terrae Solis orientis super Gai, ubi nondum pugnatum erat. Praeterea Hitler postulavit materiam mercedis Tertii Reich et Iaponiae pro omnibus cladibus et expensis militaribus Civitatum Americae Unitarum et Britanniae causatis.
  Etsi condiciones pacis difficillimae evaserunt, Roosevelt per adoptionem in Congressu et senatu magna difficultate agere procuravit.
  Innuit Stalini se non contra iungendum Axis potestatum coitionem, et saltem paratus esse Alaska recipiendi, magnum munus in obsequio US egit.
  Pragmatismus Americanus vicit, qui evasit altiores quam studium et passiones. Praeterea programmata nuclearia Germanorum citius quam Americana evoluta sunt, et hoc calamitate in futuro periculosum fuit.
  Prima pars secundi belli mundani finivit. Sed Fuhrer nunc USSR finire voluit.
  Improviso, Stalini insidiatus est et-videtur ratio militaris et dedicationis ad causam mundi pacis iocum sinistrum egit. Iosepho opponuntur Tertius Reich et Iaponia cum omnibus opibus Hemisphaerii Orientalis, inclusa Australia, et nonnulla capita pontium in mundo occidentali.
  Terra Oriens autem Sinas nondum compleverat, sed bene alteram frontem aperuerat. Tituli coloniae deductae et legiones exterae. Eodem tempore aucta armorum productio.
  In prima parte anni 1944, productio piscinarum et tormentorum auto-propellentium in Tertio Reich pervenit et centum vehicula diurno superavit. Panthera-2 omnes vehicula Sovietica secundum suum gradum superavit. Provectior piscina Germanica, et mox Leo Leo apparuit.
  Maximeque, jet aviation serially elaboravit. Respondentes T-34-85 et IS-1 et IS-2 piscinas in URSS productio inierunt, nemo seriem KV intermisit. Maxime popularis piscina productio Tertii Reich anno 1944 fuit Panthera-2 et USSR T-34-85. Graviora exemplaria in signanter producta sunt quantitates minorum circiter decies. Et Germani nimium pondus in viis Sovieticis urgere nolebant, et Stalin seriem KV diffidere coepit, et ISs nimis rudis evasit.
  Quamquam Germanorum "Panther" -2 cum 88-mm 71 L sclopeto calla superior erat in potestate tormentarii T-34-85, in armis frontalibus et leviter in armis lateralibus, praeterea non erat. inferior in driving performance with an engine of 900 horsepower and weight at 47 tons. Etiam cum pondus piscinae Germanicae usque ad 50.2 talenta crevit et hoc evenit ut non fatale esset.
  Et Germanica jet aviation dignum omnino adversarium non habuit.
  Hitler statuit melius esse non pedes trahere et bellum die 22 mensis Iunii anno 1944 incepit. Iactis trecentis quinquaginta schismatis exteris nostris et centum viginti satellitibus in URSS. Ex parte Tertii Reich fuerunt: Romania, Hungaria, Slovacia, Croatia, Finnia, Suecia, Italia, Portugallia, Hispania, Bulgaria, Argentina, Turcia.
  Ingens numerus peregrinorum et Hiwis in Wehrmacht Germani etiam usi sunt. In summa, Tertius Reich, in sola oblivio prima, duodecim et dimidium miliones militum in proelium proiecit, quorum non plus quadraginta centesimis natione Germanus fuerunt. Satellites alii ter decies addiderunt. In summa, primus echelon continet paene sedecim milia peditum, circiter triginta tria milia piscinarum, plus quinquaginta quinque milia aircraft, circa ducenta quinquaginta sclopeta et mortaria.
  Post convocationem USSR tredecim et dimidium miliones militum perrexerunt, sed nonnullae copiae in extremo Oriente et regionibus internis servandae erant. In primo echelone erant octingenti miliones militum, circiter triginta milia piscinarum, paene quadraginta milia aircraft, circa ducenta milia sclopeta et mortarium.
  Ita Tertius Reich in peditatu duplicem excellentiam habet, et quintuplum in mobilitate virium, cum meliori tormentorum machinatione. Verum, USSR multa tormenta machinae, paene pari.
  In lacus differentia magna non est, sed recipis obsoleta vehicula in URSS altior est, ac lacus emissiones priorum.
  Aeroplanum Germanicum nullum habet adversarium, et aircraft propeller-activi tertii Reich velociores sunt et meliores armati. Verum, vehicula Sovietica superiores sunt in maneuverabilitatis horizontalis.
  In tormentis et mortariis virium aequabilitas proxima aequalitati est. Et quantitas et qualitas.
  Vera classis tertiae Reich praesertim subaquanea est, multis partibus fortior quam una Sovietica. Ut eleifend justo a enim.
  Praeterea Nazis missilia ballistica in massa productione iam classis habent et primum discos sustulerunt.
  Fere fascistae fortiores erunt, et Stalin satis rationabiliter defensionem, sed serio paravit. Sed non multum tempus habemus. acies Stalini non in integrum restituta est, ac praesertim non satis exercitati ad defendendum. Tametsi deperire retenti sunt.
  Linea confinium Molotov, post tres annos progressum, plerumque completa est, sed nimis prope ad terminum sita est nec satis profundum habuit. Praeterea Stalin tertiam echelonem ultra Borysthenen fabricari iussit, sed hoc tantum post US deditionem incepit.
  Verum, praeter cohortes Sovieticas, unitates NKVD numerare potes, quorum numerus ad decies centena milia militum et militiam auctus est. Id est circiter quattuor miliones hominum, sicut in urbibus occidentalibus. Quamquam, sane, efficacia pugnae eorum multo peior est quam turmarum regularium.
  Germani, ut in historia reali, in medio ictu maxime tradiderunt, crepido Bialystok et pugno Leopolis intercluso. Primis diebus pugnatum est Germanos, quamquam multitudine peregrina, plus minusve cohaerentia ingrata gerebant. Sed copiae Sovieticae saepe amittuntur.
  Praeterea efficacia pugnae Unitates Ucrainae anceps evasit. Fuerunt transfugae et qui primis belli diebus dediticii erant.
  Hostem in confiniis proeliis continere non potuit. Et tunc erravit Stalin, prohibens unitates in acie deducere, et postulans ut frontem corrigeret. Correxit tamen error, sed mora. Germani Minsk capere poterant die 28 mensis Iunii, aciem Stalini in media refractionem.
  confusio modo intenditur. Die XXX mensis Iunii exspectatio ingressum in bellum Iaponiae cum eius satellitibus fiebat. Oblivisci itaque debemus de translatione copiarum ab extremo Oriente nunc.
  Germanorum perruptio in mediam aciem crescebat. Ingens hiatus orta est ut obturaculum deperirent. Sed progreditur Nazis et XVI kalendas augusti in Smolenscum irrupit.
  Omnes subsidia in proelium praesto mittendo et milites armatos ponendo, Stalin et Zhukov Fritz in medio scandalum prohibere potuerunt. At Hitler ad meridiem copias convertit. Nazis lebetem ingentem creavit in Kyiv et omnes fere Ucrainas cepit.
  Obsederunt Leningrad et Chersonesum invadunt. Cursus hostilitatis valde similis erat 1941, karma assiduus. Sed differentiae etiam satis significantes. USSR anno 1941 aliquas subsidia libera habebat, nunc omnia iam convenerunt. Quae cum mense Octobri oppugnatio fieret, prope nihil ad defensionem esse contigit.
  Ineunte Novembri 1944, Nazis Moscuam circumdedit, Stalin in Kuibyshev fugere cogens.
  Nazis, dissimilis historia reali, insignem numerorum praestantiam habuit. Divisiones satis habebant Moscuam praeterire ab Aquilone et austro. Sed ad unitates Sovieticas, nimis omnia in diversa fronte dilatata sunt.
  Reapse, anno 1941, post convocationes Stalin commodum super Wehrmacht in numero personarum accepit, et quater plus aeroplana et praedia habuit quam Tertium Reich inde ab initio belli habuit. In primis quinque mensibus belli, plura USSR instrumento in historia reali producta est.
  Nunc autem Nazis omnes tubae schedulae habent in parte eorum telorum et personarum quantitatem et qualitatem. Exercitus autem Rubri easdem difficultates ac anno 1941 habet. Nolentiam inter Ucrainorum, Baltas, et multas nationes parvas mori pro systemate Sovietico. Missae proditiones et defectiones victimarum repressionis, kulaks excussorum et aliorum hominum offensionum omnium plagarum. Inter ideologicas inimicos regiminis Sovietici comprehendentes.
  Et quod Germani etiam Occidentales vicerunt, tantum proditorum numerum auget.
  Itaque mirum non est Moscuam circumdari, et Germani Donbass, Voronezh ceperunt, et versus Stalingradum movent.
  Hieme anno 1944, proh dolor, non fuit tam glauca et nivalis quam anno 1941. Moscuae tamen heroice usque ad finem Decembris MCMXLIV. Stalingrad in Ianuario 1945 cecidit, et pugna non diu duravit. Mense Februario et primo Martio Germani et satellites suos Caucasum et Baku puteos olei perfecte ceperunt.
  Ingrata deinde per Volgam processit. Saratov, Kuibyshev, dein Orenburg et Kazan.
  Stalin ad Sverdlovscum confugit. Kazan mense Maio cecidit. Aestate Germani et Iapones altius in Russiam movere perseveraverunt. Resistentia copiarum Sovieticorum cadebat. Die 5 mensis Augusti anno 1945, Sverdlovsk capitur. Stalin tandem consensit et die 3 Septembris 1945 deditionem accepit. Pro vita et libertate tua.
  Secundum Bellum Orbis Terrarum finitum est. Sed pax non diu regnavit. Probata armis nuclearibus, Hitler persuasit de potestate eorum phaenomena perniciosa.
  Iam evenit ut Iaponia et USA adhuc in itinere ad mundi tertii Reich dominationem essent. Et quamvis Fuhrer plus terram vicerit quam Genghis Khan, Alexander Magnus, Napoleon, Imperator Trojanus, et Suleiman Magnificus coniuncti, statuit etiam Iaponiam vincere.
  Tribus annis exacto post finem Bellum Orbis Terrarum II centum ballisticas missilia intercontinentia magnis criminibus nuclearibus Terram Solis orientis simul obtexerunt.
  Ac deinde terram oppugnare Wehrmacht et classem augere coepit. Germani in Asia possessiones Iaponiae celeriter comparate occupaverunt et ipsam metropolim bombis atomicis in terram deiecerunt.
  Possessiones Pacificae Terrae Solis orientis plus minusve diuturnum resistentiae obtulerunt. Sed a Iunio 1949 actum est. Iam omnia quae supererant ad debellandos Civitates Foederatae. Ratio autem erat. Americani, contra pactum, arma nuclearibus adhuc amplificaverunt et probata sua secreta fecerunt.
  Hitler bellum die 1 mensis Ianuarii anno 1950 incepit, trecentis missilibus nuclearibus omissis in Novus Annus Dies.
  Impetus nuclearis devastans centum maximas urbes Americae delevit et decem milia hominum interfecit. Aliud maximum crimen Adolphi Hitler ad longi criminum odiosissimorum indicem adiectum est.
  Tum incursio Canadae incepit et dictaturas Latinae a meridie una cum Americanis. Americani infirmati sunt et erubuerunt, sed acriter pugnaverunt. cladem sibi servitutem modo ac mortem gravem ac lentam intellegebant.
  Igitur omnium bellorum atrocissimus fuit. Et plus quam anno duravit, Tertium Reich cogeret circiter ducentos amplius nuclearibus stillare crimina et multas terras fertiles in desertum radioactivum converti.
  Sed tamen finis evasit et ultimus hostis Tertii Reich victus est. Atque ita processus globalizationis mundi sic dictae incepit. Marca Germanica sola moneta mundi factus est. Etiam nationes independentes formaliter in campum coloniarum Tertii Reich redactae sunt, cum sola moderatio localis propriae gubernationis retenta est.
  Iudaei et Cingaris proscripti sunt: quaesiti et perierunt. SS, ferri molem purgat et in aggerem pergit. Vera visio nocturna venit hora draconis. Vel etiam pressius, era. Fuhrer realem totius orbis imperii totalitariae aedificavit cum petitione spatii expansionis.
  Anno 1959, in celebratione Fuhrer natalis septuagesimi, coronatio officialis facta est, plebiscitum universum, qui titulum super-imperatoris legitimum est. Et cum Adolf Hitler anno 1967 mortuus est, filius eius nomen et imperium hereditavit.
  Per hoc tempus, Planeta Terra iam in Luna et Marte cum Venere sedes condiderat, et in mundos exteriores sidus expansionem strenue parabat. universum in tantibus.
  
  NOVAE ADVENTURES EQUITES QUADRAGESIMAE
  Dimka gladium suum in frusta comminuit et obstupuit, oculis nictans, in platea. Manus eius erant in sanguine, et quod reliquum erat gladii erat cruentum. Siren cecinit. Vicus urbis aestate. Ac cursus at. Secuta est ictus cum arundo. Dimka vix sonore dicit:
  - Concedo!
  Manibus retro trahunt et claudunt mani- culos. Puer dolorem e metallo in manibus suis insertum sentit. Rapitur ad corvum nigrum.
  Dimka sentit mixturam irae et timoris. Memoratur antiqui. Insula ubi liberi pro se gladiis pugnaverunt. Lignea, sed cum puer ira corripitur, in acutum ferrum se vertunt. Dimka plus duobus mensibus ibi mansit. Pugnavit, commisit, vulneratus est, ipse vulneratus est. Ipse etiam proditorem occidit. Omnia erant. et in fine vicerunt.
  Misericordia est quod pueri in perdita nave relicti sunt. Effugere tantum cum sua puella potuit. Post talia facinora, carcer iam insolitus videbatur.
  Puerum Hooligan gladio percussit, et vidit iacentem, et stagnum sanguinis effluit.
  Exitiale fuit ictu? Dimka tam infausta erat, ac si ante hoc casus non satis haberet. Et si occidit, quid? Carceres? Illumne scelestos in squalidam et foetida cellam ferent?
  Et quam longe sedebit? Quattuordecim annos natus est. Secundum legem non habent ius dare plusquam decem. Forsitan omnia elaborare!?
  Nonaginta duo. Tempus, cum tantum sermo est de democratia et libertate, sed latrocinium convalescit.
  Voronok stetit et Dimka sumpta est. Decorum, et nigris perusta capillis, Non latroni similis, sed victima manicis.
  Dimka prope statim ad inquisitorem et accusatorem sublatus est.
  Me in sella posuerunt.
  Indagator percontatus plures interrogationes solitas dixit cum rictu:
  - Puer vulneratus est mori! Deum ergo precare ut non moritur!
  Dimka cum gemitu respondit:
  - Nolui...
  Accusator chartam tradidit:
  - Haec confessio est. Si signaveris, dimitteris in agnitione tua usque in diem iudicii. Et tunc, data iuventute tua et carentia monumentorum vigilum, sententiam suspensam accipies!
  Dimka chartam aspexit et cito legit, et caput negavit excussit;
  - Hic dicit ipsum teenager societatem oppugnasse. Et urgebant me modo!
  Indagator faciem murem habebat, crassaque supercilia, murmurabat;
  - Signum ut te monemus! Alioquin terminus sursum in centro praeiudicialis detentionis. Nunc ad litteram pleni sumus casibus, et debebis sedere usque ad iudicium diutissime. Et ibi in cella cum tribus ordinibus bunks in asseribus, in situla in angulo et quinquaginta timidis, pueris esurientibus sicut tibi. Varii scelestos. Et si puer vulneratus superstes manet, quaestio triennium erit, et tunc annus alius erit et iudicium! Optimos annos vitae tuae in inferno habebis!
  Accusator annuit et confirmatus;
  - Mensura praecavendi tibi est vel detentio, vel chirographum inceptum ne locum relinquas et mater tua et pater te excipiat. Electio tua est! Et mihi crede, coloniae juveniles iam navigia sunt, et gaudebunt tibi probationem dare. Sed si contendis nobiscum, certe locus erit!
  Dimka sensit inquisitor et accusator non iocari. Et re vera in carcere putrescere possunt. Sed contra, non dimittentur si signa. Suntne multa exempla cops fallaciarum? Praecipuum autem in Dimka fuit pertinacia et obstinatio, quae post moram in insulis mortis se manifestavit. Et puer firmiter declaratus est:
  - Minime!
  Acriter quaesitor fremuit;
  - Quid mali?
  Dimka acriter dixit:
  - Non signum! Invadunt me, volebant me catena vulnerare et se defendendo!
  Quaestor fremit;
  - Bene ergo! In praeiudicio detentionis centrum est, post hebdomadem sapiens fies!
  Accusator adnuit et subscripsit;
  - Iam duos menses in custodia habeo. Sed sane ante dimittere potes!
  Quaestor fremit;
  "Puto detentionem puero bonam fore!"
  Dimka ex officio sublatus et in vincula coniectus est. Mani- ici et catenae, puer tantum traiicere viam habuit. Recipiendus erat ibi.
  Dimka ambulavit clam ad duos lictores. male sensi. Carcerem, cellam, mala captivi. Ille vero in tribulatione se recepit, nolens confessionem subscribere. Quamvis autem post hoc carere non possis.
  Dimka sumptus est ad officium cubiculum. Praenomen, cognomen, patronymicum, pretiosum apud te.
  Tum luxuria. praefectus vigilum et duae feminae tunicis albis puerum in cubiculum e speculo tulerunt et super candelas additas convertit. Praeceptum secutum est;
  - Deponis amictus!
  Dimka ingemuit - tribulatio! Miraris, cur feminae? Puer bracas, tunicas, subuculas, et tunicas exuit. In tantum bracis meis relictus sum.
  Adolescens in tunica alba dixit;
  - Bene aedificavit!
  Tribunus exclamavit;
  - Tolle pantias! Vivus!
  Dimka, pudore ardens, eas quoque abscidit. Invitus erubuit et se texit. DENUNTIATOR vociferatus est:
  - Operam! Tradat! Propius inspice - est interfector!
  Mulier in tunica alba, quae quasi nutricis videbatur subridens, caestus medici tenuis induens, tepuit;
  - Nihil tale vidimus! Puer relaxa, aunty te tangent!
  Dimka corpus scrutans coepit. Per capillos pueri ambulabam, quae in insulis commoranti creverat. Sollicite utraque filo pexa, absconditum quaerit. Aliquam vel pretium. Tum lucem in aures pueri et nares refulsit. Diligenter faciebat, quasi sperabat aliquid invenire.
  Tum iussit me caput limen imponere, et manibus mentum apprehendere. Manum suam in ore posuit. Dimka sensit odorem et gustum Flexilis lingua. Sensit mulier post gingivas, dentes, genas. Cum radice linguae premeret, puer vomitum sensit. Immo quam ingratus. Manus usque ad tonsillas peruenit, et difficilis respiratio fuit.
  Tunc demum misit eam mulier et subrinuit;
  - Nihil est!
  The officer iussit;
  - Perge Olga! Ob peculiare subiectum periculum, investigatio personalis diligentissima esse debet!
  Femina in albis pectus Dimka sentire coepit. Manus levavit et alis aspexit. et inopinato impetu in umbilicum pressit. Dimka anhelavit...
  Et stetit mulier et interrogavit:
  - Age, nunc priroum salaputium!
  DENUNTIATOR fremuit;
  - Hoc omnino non est certum! Aspice anum eius!
  Femina stola alba movit caput;
  - Hoc speciali licentia opus est! Eodem modo privatas partes pueri reprimere!
  The officer aegre imperatum;
  - Pyxis, parvus diabolus.
  Dimka cum dignitate respondit;
  - Puer sum!
  Et incepit facile salaputium. sedi decies. Post quem feminae plantas examinaverunt, et inter digitos suos transierunt.
  Post quem Dimka se in camera proxima invenit. Ibi puer alius, in carcere uniforme cum brevi tonsura et notario in manibus, dixit:
  - Quid novi?
  DENUNTIATOR respondit:
  - Ita, ac plane leporarius!
  Puer giggled and remarked;
  - At ille FORMIDULOSUS non est! Age, sede in sella atque comas tibi praecidam!
  Dimka sedit. Nudi adhuc injucundus est. Et tunc rasum accipias comam tanquam scelestum. To top it all off, clipper paulum hebes erat et comas incidere laborabat. Crassi, capilli nigri ad solum decidit. Iuvenes convicti pulsaverunt ocreis impressis. Animae immortalis visum est omni cilicio nummum relinquit, ac minus ac minus solutus fies. Dimka in deprimitur modus. Ante hunc cellula erat carcer et conventus sceleratorum juvenilium.
  Tamen, Dimka pares suos numquam timebat. Et post obduratam "quadraginta Insulae" iam non scary est. Si quid pugnabit. Quid de carcere?
  Quid de alio experimento? Quattuordecim tantum annos natus est et prae se totam vitam habet.
  
  
  HITLER DIU ARMA
  ANNOTATIONES
  Secundo ostendit quod arrogantia est felicitas. Et Fuhrer non solum Britanniam anno 1940 capere curavit, sed etiam in USA paucis annis post. Et hoc insinuat quod determinatio dat victoriam. Sed pulchrae Russicae puellae multitudinem Hitlerorum vincere possunt!
  In alia universitate, Hitlerus gravior evasit, iussitque statim post deditionem Galliae capere Britanniam. Eodem tempore Fuhrer conscriptionem militarem et laborem universalem in regionibus occupatis introduxit. Germani signanter plus aircraft quam in historia reali produxerunt et potentiam Britannicam supprimere poterant. Inde, non solum militari, sed etiam onerariarum classe adhibito, Nazis in metropolim appulit. Quod satis feliciter gesserunt, Londinum ceperunt.
  Britannia cecidit, imperium pro-Germanicum et omnino legale, sed Hitler-miseratio regis inaugurata est.
  Post quem, nimirum, Germani omnes colonias Leonis imperii rapuerunt et earum potitus est.
  Oppugnatio in URSS anno post facta est, sed cum potentioribus praedis et ingentibus coloniis viribus.
  Exercitus Rubrum pertinaciter restitit, sed paulatim cessit et cessit. Difficile erat ei talem impetum continere. Praeterea Stalin iterum exercitum non moveret et oppugnatur. Sicut deletor fregit.
  Novus autem Germanus "Tigres" in aciem processit. Quomodo impressiones in Fontes iuris Germanici, quomodo dederunt ... Exercitus Rubrum dedit, sed pertinaciter pugnavit. Germani multo fortiores erant.
  Sed Moscuae adhuc tenebatur. Post quem Fritz versus meridiem. Stalingrad incubus eis verus factus est.
  Urbs in Volga pertinacissime perseveravit. Copiae Sovieticae scopi continenter immissae. Damna ipsi passi sunt, sed hostes etiam in proximum mundum miserunt.
  Hostes tamen armorum peditumque numerum ceperunt. Copias coloniae in proelium proiecit. Pantherae numeris obrutae literae. Potens etiam Lev tank apparuit. Haec avis ab omnibus angulis et angulis triginta quattuor non penetravit.
  Certamina probatio efficaciam vehiculorum Lev in omnibus proeliis ostendit, quamquam sclopeto superatus est eiusque certe ignis multum desideratum reliquit. Itemque mittentes perficiendi.
  Sed haec piscina, a lateribus puppis bene munita, condiciones defectus tormentorum Sovieticorum altae potentiae armaturae, se in perruptio loci firmam esse ostendit.
  Germani tamen Stalingradum ceperunt et Caucasum capere potuerunt. Nam vires valde inaequales sunt. Arabum, Afrorum, et Indorum multae divisiones sunt.
  Ruunt in hostem sicut NIVIS. Copiae Sovieticae tempus repugnandi non habent.
  Praeterea Germani in aere magnae praestantiae sunt. Aliquam a placerat diam. Fortissimi et fortissimi.
  Praesertim Focke-Wulf cum armis et frontibus armis - vehiculum tenaci valido machinae obruebat.
  Contra eam, USSR nullum adversarium in armamento et velocitate aequalem habuit.
  THE ME-309 etiam evasit gravissimum bellator equus. Item magno cursu. Tres 30 mm tormentorum tormentorum et quattuor apparatus. Tali potestati resistere non potest.
  Et Germani peregrinis regiminibus movebant et movebant orientem.
  
  
  Medium Maium in Orenburg acriter pugnatum est.
  Cohortatio puellarum, quae in Stalingrad praeliis extenuata est, in hac urbe cum Nazis pugnatum est, notior ob insignem oppugnationem Emelyan Pugachev.
  Alenka, dux phalanx, in fossa locum suum tenuit. Dux puella pulcherrima est. Secundum traditionem, puellae in hac cohorte discalceata pugnant in bikini tantum. Magica itaque terra utuntur, quae singularem tutelam praebet. Et quidem puellae multo minus detrimenta quam reliquae unitates patiuntur.
  Non omnes sex menses superesse possunt in Stalingrad.
  Proxima huic est curvo Maria crinibus aureis. Transivit etiam per ignem, aquam, et per fistulas aeris. Tenax probatio puellas in ipso fervore inferni Stalingradi exspectavit. Pugnatum est in fine, et superstites sunt. et magicae patriae adiuverunt illos.
  Videtur, cum prope nuda pugnas, glandes et shrapnel paene tibi non nocuerunt.
  Mariae prodeunt apud Nazis. Praecedunt Germani, ut sanguinem Aryan salvent, tradito nigris, Arabibus, Hinduis aliisque peregrinis derelinquunt. Numerus peregrinorum in Wehrmacht perpetuo crescit, et in densitatem rerum sine misericordia mittitur.
  Hic Africanus a Maria necatus cadit. Puella osculum ei spirat et dicit:
  - Miseret te! Non morieris quod vis!
  Iterumque puella Arabum sclopeta ferit. Copiae coloniae Wehrmacht perrumpunt. iam calidum et commodam. Fascistae tempus anni capere conantur, cum omnia florent et aprica sunt. Procellae in caelo rugiunt. Sicut novissima icimur, numerus eorum constanter augetur, ita etiam sunt TA-152s, quae pro iam pridem Focke-Wulfs substituerunt. Sed hi adhuc pugnant.
  Flava Maria repulit frustum tellus cum nudo pede, decorum pissitque;
  - Terra mea gemitu dilacerata est, sangui- rura saginantur... Misericordia non est locus in paradiso lapsis, nisi in cinere, vagantur populi.
  Et iterum Indus iecit ab ea. Imo peregrinos interfice, qui quasi pabulum tormentorum rotundi sunt. Quomodo aliud? Alioquin te interficient.
  Red Alla. Ignea puella, crinibus longis rubentibus, quae velut pugnae volitant, vexillum proletarium. Puella non solum bikini, sed etiam sine fascia facit. Similis est, frigus est. Et in ea quoque cauliculi mire accurate. Singuli subinde milites e ictibus cadunt capita transfixis.
  Tunc Alla grenade nudis digitis iacit. Donum volat per trajectoriam fractam et desinit in catervam Arabum. Explosio auditur... Multa corpora mutilata in aerem mittuntur!
  Alla in summo pulmone clamat;
  - Hoc ferreum volui - repente contigit ut elephantus!
  Anyuta, venusta flava, perusta, graciles, curvy, staturae staturae, sed perfecte structae, item accensae. Infidelem in ponte naso percussit et cantavit;
  - Alis sicut apis - flores pro aurium!
  Puellae accuratissime incendunt et assidue moventur.
  Matryona magna et carnosa post Stalingradum parvo pondere potita est. Ipsa est puella pulchra, coxis latis, sed medium strictum. Per hoc infernum ivit et Seryozhka amisit. Vir fortis, qui insidias Germanorum captas fingit. Non nimis bene elaborare.
  Sed tunc Matryona mechanismum defecit et cuniculus lapsus sub piscina Germanica. Panthera 2 laesa et cessavit graviter percussa.
  Mus adhuc in proeliis interesse. Haec piscina gravi pondere et superviventia distinguitur. Sed E"-100 etiam apparuit. Hae machinae non minus tutae sunt et perniciores. Lev-2 pugna est etiam, etiam machina, bene munita et levior quam superiores. Germani enim leone tormento 150-mm utuntur saepe, quod ad expugnandas civitates commodius est. Nonnulli "Lones" etiam bombis launchers instructi sunt.
  At Germani lacus diligenter procedunt peditesque proiciunt.
  Milites coloniae progrediuntur. Insanis summa musica ludit!
  Alla ignes e machina tormentarii erumpunt... Milites cadunt et spargit sicut sanguis ex pepone fracto trulla.
  Rufus dicit:
  - Pro patria, pro Stalin, nullus exercitus fortior! Pro felicitate pro hominibus acriter pugnamus! Dux noster pennas falco... dat spem! Ictus mallei ferrei lucem nobis attulit!
  Alla canit et Pierides. Vere pulchra est. Illa sient, aurantia-olea pectora, maturis fragum papillis. Quam delecta est haec puella! Difficile est cogitare aliquid gravius et venustius. Guys hanc Amazonem in sola tenue panties aspiciunt.
  Cana puella quinque Indis addicitur et cecinit;
  - Cum tempus venit, astronautica explicabunt... Et nobis, bellum magnum est romance!
  Et iterum risit puella.
  Germani in validam defensionem impingentes rursus impetum aircraft et bombers in proelium coniciunt. Pedes retraxit, et conchae et bombae in puellarum positiones pluunt.
  Et lacus operantur eminus. Ordo Alena dat:
  - Omnes in dugouts abscondit!
  Et ipsa in superficie observare permanet. Praeparatio tormentorum Nazis valida est. et bombs periculosius. Quaedam ex eis demittuntur per talia monstra sicut Yu-488 et novissima TA-400. Bombs pondo novem talentorum cadunt et munitiones et dugouts delendas possunt. Alenka flatu eiecta est unda, et nudis calcibus acervum lapidum graviler feriunt.
  Mihi antae combustae sunt. Alioquin puella capitaneus non laeditur. Et bomba validissima emissa est, etiam rugitus aures meas obstruxit. Imo nihil est quod in mundo evenire potest.
  Sed revera puellae invidiosam habent ratem superstitem. dum homines moriuntur et moriuntur!
  Alenka recordatus est quomodo iuvenis eam Iulio blandiebat. Ut oscularetur ventrem, crura, genua, femora, ubera. Quam iucundum est iuvenem et formosum spargi qui nuper incoepit radit enucleare. Sed tunc Julius in dugout mortuus est, et directus ictus bombardae oppressus est. Ne macula quidem umida ex eo relictum est.
  adulescens venit... quo? Ad coelum, ad inferos, ad oblivionem? Sed consectetur ipsum non nunc tempus aliquam. Et haec Alenka valde amara est.
  Utinam hoc Hitler caput in trunco arboris acciperet. Bellum mox triennium fuit. Nazis iam Orenburg oppugnant. longe forcipes eorum perruperunt.
  Alenka ingenti amore et temperantia insignis fuit. Illa plerumque iuvenibus ac etiam iuvenibus militibus praelata est. Ac primo quidem tempore eam rem incepit. Amavit Alena fortem, corpus docta blanditum et tacta viris pulchris. Mores in bello simpliciores facti sunt, et nemo in primis diffidit quod Exercitus Rubri cum hominibus ageret.
  Alenka, sicut feles, amavit gravia et affectio. Et eius id maxime voluptatem. Pectus, crura, uterus et collum praecipue sunt sensitivae.
  Sed quam multi amatores suos iam in alterum mundum transierunt! Quam insidiosum et malum bellum est. Etsi homines Alenka adhæsit. Utinam esset talis pulchritudo, toto ore, figura et voce exiret.
  Et in genere, cum femina sit tenera, saepius est formosa. Hic sunt quinque ex eis, fere ab initio belli ululantes - valde bellus... Quattuor puellae sunt flavae et una rufa. Sicut stella quinque acuminata. Per multam infernum fuerunt, sed numquam graviter laesi sunt. Nisi sint exasperat.
  Fere omnia in Alenka sicut in cane sanata sunt, et nullae cicatrices supersunt.
  Nunc: bombae cadunt, testis explodunt, sed nec curat! Tota ridicula est!
  Etiam in fringilla nulla... Nulla tempus in bello. Ac interdum etiam in agmine puellas moriuntur. Etiam nudis pedibus puella non immortalitatis pignus est. Et apud Stalingradum, in phalange hominum, proprie omnes saepe occubuit.
  Urbs in Volga gloria se texit. Sex menses impetum Hitlerorum catervas represserunt. Germani et eorum satellites circiter decies centena milia interfecti et vulnerati in proeliis Stalingrad amiserunt. Verum, plerique mortui, peregrin!
  Fuhrer copias ex tota terra ad Rus' duxit! Etiam mercenarii Americani fuerunt, maximam partem originis Germanicae. Sortes Indorum. India frequentissima est terra, et Fuhrer utiliorem usum hominum ad tormenta pabulari iussit. Indicas feminas in harems accipe. imo plures uxores in Tertio Reich habere concessum est. Pontifex permisit ut hoc loco gunpoint. Et aliis ecclesiis approbatis. Ipse Fuhrer sententiam suam de sanguine Aryan recognovit. Germanis permissum est, post electionem additam, uxores Slavicas, Europaeas, Arabas, Indicas habere - dummodo nulla corporis vitia haberent et omnino sana essent. prohibitae sunt matrimonia cum nigris, at feminis Africanis in lupanaribus uti non est prohibitum, sed solum contraconceptionem. Post delectu, matrimonia Iaponica, Thai, et Coreana feminis concessa sunt.
  Sed iterum necessaria erant ad pulchritudinem, exteriora indicia, sanitatem, et absentiam corporum defectuum. Stemmatis autem partes inclinat. Plures sunt divisiones peregrinae in SS quam sunt germanicae. et Wehrmacht cum peregrinis repleta est. Coloniae deductae totae aborigines erant a Germanis imperatae.
  Fuhrer exercitum e Genghis Khan instituendum accepit, populos miscens et exercitum variam format.
  Scilicet in his conditionibus, USSR bellum attritionis paulatim amisit. Haec opportuna exitio nos maxime inventivos coegit. Sed casu inopinato factus est: Civitates Foederatae, ubi iam rebellionem Afrorum ac procuratorum nationis Latinae supprimere curaverat, opus in bomba atomica intendebat. Et si diutius teneamus, indutiae cum Tertio Reich fieri possunt, dum bellum cum Civitatibus Foederatis Americae continuat.
  Forsitan Nazis in tantum pugnabit ut pugnare non vis. Et tunc Russia Soviet superstes erit.
  Bombing et ingens tormentorum testaceum finivit. Et iterum incipit oppugnatio. iam urbs in ruinas versa est, nulla domus integra manet. Heu, hostis crudelissimus et fortis est.
  Puellae ad superficiem perveniunt et venientibus peditibus cum igne congrediuntur. Lacus reptile...
  Alyonushka, jecit Indicum, susurravit;
  - Det Deus caecos oculos aperire, et terga gibbi rescindere!
  Post quam pulchritudo Lorem clicked. Iterum arripuit et figit. Arabum illa percussit, et sapphirum oculos emicabat. Discalceatum, curvum, pulverulentum, cucurrit ad glaream. Puella parum titillationem sensit. Risit. Factus est magis fun. iterum pulchritudo emissa.
  Alyonushka accensus et subrisit... Et feritur. Cogere adversarios prohibere et durare. Hostes ignem reddidit. tasque proiecit et rugit...
  Tunc iterum apparuerunt procellae. Pauci ex eis erant, sed carri gagates qui e saxis eiectis volantes erant. Nazis tasque puellarum positiones proiecerunt. Sed nudae, pedes feminini a clade defendere videbantur. Bellaque immersa testaceis incendia miscet.
  Motus hostium pedites constiterunt. Nazis fumum e russatis jactando erucas.
  Alenka in hiatu latebat et pipiabat;
  - Sed a taiga ad maria Britannica. Exercitus rubri fortissimus omnium est!
  Rufa Alla etiam in lacunam expressi et fragmenta vitavit feriri. Pulchra puella recordata est quomodo illa, teenager angularis, captus est sequenti denuntiatione.
  Memini quaerere. Iuvenem deprehensum mulierem exuire coegerunt. Duae feminae chirothecae gerens nasum puellae, angues, os diligenter sensit, et in partes eius secretas aspexit. Quam abjecta, pudet, FORMIDULOSUS, FORMIDULOSUS. Alla valde timuit quando allata est ad cellam ut se in consortio aliorum criminum inveniret. Sed in cella erant puellae similes ei, omnes fere liberi hominum repressorum. Ac pessimum aliquid non evenit.
  Sed difficile erat in cella sedere: artum erat, et saepe custodibus arcebatur. caedunt me levissima ratione ac sine causa. Custodes maxime puellarum calcibus cum batonibus ferire voluerunt. Quamvis frigida in cellis, puellae nudis pedibus tenebantur, et pedes eorum assiduis ictibus tumebant.
  Quaesitum est aliud infortunium. Fuerunt pluries in die valde molesta, injucunda et humiliata.
  Sparse me cibaverunt, et ambulationibus me verberaverunt. Alla sex menses post catenas egit, assidua humiliatione, importuna, verbera, ac ignominiosa quaesita. Ac deinde, sub Beria, colono laboranti liberorum missa est. Etiam sine iudicio.
  Alla ibi laboravit a quinque a mane usque ad sero ad vesperum cum aliis puellis. Donec bellum incepit... Et puella rufa adulta fronte fugit. Id facere potui cum aliis duodecim puellis.
  Exercitationes militares coeperunt. Sed in bello rufus diabolus multo melius quam in labore coloniae sensit. Carcer et poena victoriis adhuc imminente. Sed Alla, qui iam duobus ordinibus iudicatus est, non tangitur.
  Multum in colonia puella experta est. Amorem comprehendens - pueri in proximis foraminibus habitaverunt, et obstante formali prohibitione, ad puellas penetraverunt. Qui vicissim vetitum scire volebant. Alla, utique statim probaverunt. Cana puella fervida sensit libidinem.
  Sed erat etiam infausta in bello. Semper post sexum, vir vel iuvenis in proelio mortuus est. Quasi esset aliquod genus maledictionis in rufo. Preterea sine ullis exceptionibus. Alla igitur, spreta eius pulchritudine, fama adepta est, et homines eam vitare coeperunt.
  Diabolus rufus ex defectu virilis attentionis laborabat. et occidendi homines delectata est. Illa iterum accendit in hostem, et quasi tigris renidet.
  Alla confodietur niger et mente captiuitatis fingitur. Iucundum fuit, quod tam procerus et pulcher homo gaudebat. Fere munus activum agere cum homine commune est pro rufo. Ea femina fortis et determinata. Quid quod homo postea interficietur? Bene, varietatem amat!
  In pace, Komsomol puellas propter fornicationem graviter punitae erant, sed in bello mores multo liberiores fiebant. Quod videtur consequi propinquitatem mortis, cum specialis pars dissimulat ad stuprum.
  Aliquando Alla pudebat fornicationem. Cum illa nec signanter fasciam gestat et mammas nudas excutit. Recordatus sum Mariam virginem religiosam adhuc virginem. Quanquam est verisimile maxime femininum ac sexy quinque. Pressius, amabilis, angelica cum innocentia.
  Attamen Maria accuratissima est, fortasse etiam phaenomena in eius sagittis. Ita accurate percussit duos Arabes una glande. Et subridens innocue dicit:
  - Domine ignosce, sed matri meae servio!
  Maria est pulcherrima... Paulo impedita est se pugnare in tantum bikini. sed contra cladem tutatur. Hoc usu probatum est. Maria puella adhuc bellum incepit. In tribus annis crevit, sed adhuc videtur gracilis, virginalis, et staturae puellae. Cetera membra quattuor sunt longiora, magis muscularia, et Matryona revera bos est, sed validissima.
  Mariae Pierides meminit Seryozhka. Puer pauper. captus sum. et hoc est pejor morte. Sic tormenta primum, deinde supplicium. Et quomodo alii ad hoc ferant, nescitur.
  Maria accensa, flexis genibus, accendit. Prohibeo interfecta extendit et sanguinis conlectum dimisit. Aurea pulchritudo dicit:
  - Eh... multos deos habes, sed non coelum!
  Maria iterum cruci affixa, pulsavit et cantavit;
  - Tibi gratias ago pro paradiso perdito... Neque nobis, neque filiis nostris, neque nepotibus nostris... Sed fallaces soni assuefacti sunt!
  Maria accensa necans, Rolandum venientes complices et decantavit;
  - Diu nos, egimus, compulimus, diu ... Via a labore ad laborem, a bello ad bellum! Nos compulimus, egimus, compulimus - diu ... fluenta turba, bellum cruentum, frangimus! Bellum cruentum!
  et arctius se premit puella in terra. Leones autem iam ante serpentes sunt. Germanici lacus fremunt et dolia sua concutiunt.
  Maria clamavit et dixit:
  - Hic venit, mors!
  Puella crinibus aureis accensus ad militem reptans ad loca Exercitus rubri cum sclopeto cui aspectus opticus affixus erat.
  Aspiciebam ut fons sanguinis iniecto de capite lethaliter vulnerato hoste.
  Maria tweeted:
  - Sniper... Erras!
  Alla voce magna dixit:
  - Vestimenta tua non iudicas si crura tua extendere non vis!
  Maria movit venustam, nudam, perusta crura. Fingebam adolescentem elfi facie per vola palmam currere. Quam belle esset verisimile.
  tum vero fremebat irata;
  - Vincam omnes!
  Alla, quae ipsa erat infidelis et dissoluta, deridens dixit:
  - Et sine auxilio Dei?
  Maria accensa respondit arguta;
  - Minime, Deo adiuvante!
  Alla margaritis emicabat dentibus, et dicebat;
  - Sed Deus tuus docuit: si tu dexteram tuam percusseris, sinistram tuam verte!
  Maria statim non respondit. Illa duos ictus plures accendit, automata fascist caedens. At illa tacite dixit:
  - Sed quid facere velis percussus in sinistra maxilla - Deus Iesus non dicit. Multas nazis plagas populo nostro egerunt.
  Alla exilivit. Nudo pede grenade projecit, totumque in pulvere agmen Sustulit, ac fremuit;
  - Berlin prope in nostra potestate est... Per binoculares damnatos Reichstag! Pax et felicitas erit in tota tellure... Dicam de hoc in carminibus meis!
  Et rubrica dedit ruptam, nazis totam amputans aciem. Tum rursus grenade recalcitravit.
  Puella fortis est. In castris a luce ad vesperum lapides movere coactus est, et Alla verus hone factus est. Grenade multo longius pedibus quam manibus proiecit.
  Rufus dilexit nudo plantas super prunas aut super nivem currere. Ea fruebatur...
  Allah cepit et perrupit;
  - Sed habeo aliam passionem... Haec est potentia, sola potentia!
  Canae diabolus accendit ruptis, figens Krauts et satellites suos, fremuit;
  - Nihil opus est auro et pecunia! Et necesse est ut coram me... Homines erant in genubus, homines in genubus, toto orbe terrarum;
  Hostes pedites constiterunt. Lacus porro. Vehicula gravia "Lev", "Mus", "E"-100, "tigris" -2 - testarum accensarum. Panthera 2 etiam erectus erat. Positiones combustae et comminutae, serpentes fumi in caelum surrexerunt.
  Una puellarum ei crura adusserat. Clamavit et ignem diu erumpit. Alia pulchritudo habebat fasciam obcisam ab shrapnel. Ubera bellantis aperta sunt et erubuit. Facies puellae coccineam convertit.
  Maus, piscina gravissima Germanica, e tormentis suis tundebat. et omnia in viis suis perdidit.
  Sed bellatores in tempore resilierunt. Tam agiles sunt. Alla grenade apud Murem proiecit. Conticuit una machina tormentorum Germanici.
  Rufus sumpsit et cantavit;
  - Currant inepte - lacus cataphractos per palu...
  Post quem puella iterum grenade nudo pede proiecit et alium Murem tormentarii machinam percussit, dolium eius ruptum. Post quem Allah clamat:
  - Dea sum mortis, quam Tituli timet!
  Lacus Germanicus substitit. Cum tormentorum machinarum amissione, amphorae fiduciariae partem leonis amiserunt. Et "Mus" ex brevi dolio emittere coepit, et ruinas agere coepit. Unum fragmentorum Alla in calcaneo percussum est, curvam urentem unicae puellae.
  Speciem cepit et cantavit;
  - Carnifex calcibus me urit, et clamantem audire possum!
  Cum iactu bene affectato, Maria visum mus opticum fregit. Et lacus massa durct e et circumagi vertere coepit. Ubi prope ducentae tons ferri caece calcabuntur, patet. Tantum redeo ut plus damni evadat.
  Tum "Lev" -2 in fabula venit. Provectior machina totum spatium ante se cum igne tormenti 150-mm evellere conatur. Puellae ad fascist responsionis nasos vertunt.
  Maria grenadam iacit cum crure suo excidit. Praesens piscinam non attingit, sed pedites pulsat. Africanus quidem unus caput abscissum est. Galeam gerebat, circumvolutabatur, et in laterem recta crepuit.
  Aurea puella dixit:
  - Omnia secundum Dei voluntatem... Etiam errata!
  Alla alacriter in responsione cantabant:
  - Omnia in mundo pendent ex alto caelorum ... Sed oculorum subtilitas, oculorum subtilitas - soli nobis dependet!
  Maria iterum accensa. Illa visus opticam "Lev" fregit et rationaliter dixit:
  - Et Deus dat subtiliter!
  Alla denudavit dentes et percussit nudum pedem in vitro fracto. Sensi quam jucundum esset cum acutum aliquid nudum me perforavit planta. Et fremuit;
  - In omnibus dexteritate, duritia, disciplina opus est - alioquin gratia nulla erit!
  Maria accensus ad fascist, cum degenerem faciem in ventriculo decantabat;
  - Et pro Krauts, gratia cranii pellem scindere est! Et ruminare, ruminare, rodere, ablue pus calido.
  Alla os fecit, accendit ... scindit caput et susurravit;
  - Quam orationem inpiam habes!
  Facies Mariae palluit et insusurravit;
  - Dimitte mihi peccatori!
  Alla risit. Cynica puella erat. Et in colono filiorum, qui debiliores erant, percutiebat. et impudicus ille rubicundus est. Et Alla volebat trahere Mariam crinibus aureis. Non manibus, pedibus.
  Et Alla nudum membrum extendit ad Christianae puellae frondea crines, et simulac digitos fila apprehendit, attraxit.
  Maria clamat et se vertit et dicit;
  -An insanis?
  Alla deridens dixit:
  - Pertulit ergo Deus et praecepit tibi.
  Maria pugnum movit;
  - Noli blasphemare, canis!
  Respondit Alla et cecinit:
  - Et Deus iterum risum laceratur - quid mihi de omnibus, et quid de me curas?
  Maria movit caput et dixit:
  - Tu cotidie periculum! Et simul cum occasione ad infernum perrexeris, insolens es, et malas orationes profers!
  Rufus grimaced. Frustum vitreum cum digitis nudis apprehendit et in os proiecit. Captus sum lingua mea. Vitra illa manducavit, et sine cogitatione bis bibit, dicens:
  - Infernus nos non capiet!
  Maria, volvens oculos acriter, fremuit;
  - Non usquam ibis! Pediculus ignis!
  Alla tantum emicabat smaragdi oculos in responsione. Et projecit grenam in Nazis, dicens:
  - Dum bellum geritur, nostras discordias obliviscamur!
  Maria dixit de loco;
  - Dei est Dei, et Caesaris est Caesaris!
  Alla longa dedit vicem, et addidit;
  - Et Hitler diabolicus est!
  Maria ignem aperuit, plures plures homines addicitur et cogitabat. Quomodo ad tantam declinationem pervenit morum Hitler? Qualis bestia est in forma humana? Cruentus ille tyrannus, quem post Adam et Evam humanitas ignoravit. Eodem tempore et architecto felis. Forsitan et felicissimus ac felicissimus in omni hominum historia victor.
  Sed Russia evenit ut nucis lentae ad fascismum resiliret. Bellum in oriente mox quartum annum intrabit. Progrediuntur Nazis. Non nimis celeriter, sed confidens. Tantum hieme exercitus rubri Krauts paulum exprimi potuit. Iamque hostes iterum oppugnat.
  Puella accurate et optime iecit. Amissis oculis opticis, piscina iterum conversus fugere coepit. Et Panthera -2... Lacus cum dolio longo et crasso et turricula relative parva.
  Apparatus efficiens. Quas fere quis mastodon dempserit. Hic se Alla tasque cum cruribus blandis jactando distinxit, et dolium afflixit.
  Cana Diabolus emicabat ocellos maris et sibilabatur;
  - nasos frango!
  Germanus rostro fracto volvitur. Vestigia quatiunt velut agili machina. Ita, puellae opportunam et efficacem artem excogitaverunt. Dolia percute, dolium tasque frangens cum armis inaccessis.
  Et bene intendebat Maria propagines accurate, quasi vere esset proneptis Robin Hood. Aurea forma clamat;
  - Sub praetextu metarum humanismi;
  Caelum in terra aedificare...
  Hitler ad iter fascism switched -
  Templum scumbag Satanae erectum!
  Et proiicit ut verus sanctus exterminius. Nuda, crus excidit vitreum testa, Arabum ferit dextra frontis in medio. Et filius deserti, reflexe felis machinae sclopetis trahens, duodecim complices suos intercludit.
  Alla approbatione dictum est:
  - Et cito disce! Et ante oculos tuos proficis!
  Bellator rufus etiam fragmen vitrei nudis digitis proiecit et Africanum in oculo percussit. explosa est, in tasque fasciculum incidens. Et duodecim alii pugnatores in caelum vel in infernum volaverunt - quam rem deliberent!
  Alla tweeted:
  - locus malus infernus erit, qui scidit oraculum ... Et sacra virgo ensis - hostes abscissis!
  Et ille rufus Diabolus convertitur et exsibilatur;
  - Erit tibi loculus, cineraceus tantum, et musica in luctu.
  Maria statim grenade in utroque crure proiecit, dolium formidolosae E-100 debilitans, strepens;
  - Ad gloriam Domini nostri Jesu Christi.
  In universo parallelo URSS difficillimum tempus habuit. Sed Hitler Russiam non finivit. Rumoribus nimis perterritus erat Civitates Americae Unitas bombam atomicam creare conabatur. Accuratius ne fama quidem, sed ratiocinantibus nuntiis, tegimenta Germanorum ingenia posse celari. Et bomba atomica res terribilis est, etsi facile non est Tertium Reich transmarinum obtinere.
  Tituli inducias Stalini propo- nunt, quae prope amisso bello a dictatore acceptae sunt. Copiae Tertii Reich utrinque Americam aggressi sunt. Tam ex Argentina quam ex Canada. Germani multum copiis Iaponicis adiuvabantur, qui Americanos ab oriente premebant. Saevit proelium atrox.
  Quinque puellae Alenka, Maria, Alla, Anyuta, Matryona in Americam venerunt, ut voluntarios pugnare contra catervas tertii Reich. Omnes quinque puellae sunt pulcherrimae et Latine loquuntur. Stalin totam cohortem feminarum noluit mittere, quod pacis conditiones cum fascisto imperio pactae contradiceret. USSR opus est quoquo tempore lucrari dum Nazis USA oppugnavit.
  Quinque puellae voluntarii sunt: per totum fere bellum Brestum et Bug Orenburgum transierunt. Et pugnant Nazis in capite Honduria ex altera parte Terrae.
  Tegucigalpa est una praecipuorum munitionum defensionis, exercitatus cum turba insulsa. Tam Iapones et Asiae catervae in malum convenerunt. ipsi Germani cum lacus pugnaverunt, pedites vero ab non-arianis populis erant. Asis, Nigros, et Arabes propellunt.
  Accensus Alenka duos Afros interclusit et pipiavit;
  - Sicut multitudo Genghis Khan!
  Maria crine aureo, caesis tribus Indis tormento tormentario, nudam, perusta crura ad cacumen extulit. At illa dixit:
  - Nos tormenti pabulum stridor!
  Fragmentum e grenade volavit et Mariam nudam, calcem rotundam, percussit. Puellae traditionaliter pugnant in bikinis et discalceatis. Aspera cum ferit, acuto planta puella, paulum nocet.
  Pulchritudo nictata et iterum accensa... Maria est tenuissima, staturae mediocris cum figura perfecta.
  Alenka procerior cum dignitate maioris et etiam forti Unionis Sovieticae. Sed etiam fere nudus, bikini vix tegitur. Valde sient, sed capilli albi sunt. Et Alenka propagines accuratissime. Et nudo pede amat tasque iactare.
  Pulchra Alla propaginem quaterque pulsat Arabum ignipotens. Crines rubent vel potius cuprei rubri, sicut vexillum proletarium. Et cum venti flaverint, est veluti vexillum rotundum. Puella smaragdis oculis micat, ut astra. Hostes rapit crudeliter.
  Anyuta quoque flava est. et ex machina sclopeta torpet. Puella nudo pede plantavit et ruptis dedit. Quinque variis propugnatoribus eiectis, purpurei fontes sanguinis e pectore et ventre adversariorum evolaverunt.
  Anyuta, plena labra lambendo, pipiabat;
  - Bellum est aer pro pulmone...
  Puella cubat, nudo pede grenade iacens. Explanationes audiuntur. Plures milites in diversa avolant.
  Matryona maior est et carnea puella. Capilli eius pallide brunnei sunt. Typical vicus, puer, sanguis et lac mulier. Ipsa valentissima corporaliter et bene propagines.
  Hue Terum venit. et caesorum fascistorum stipendia cadunt.
  Matryona, fusa, dicit;
  - Bene, bene, ubi eras? per avia! - Puella tres barbatos Rolandos pugnatores accendit et interfecit. - Quid comedisti - pulticula! Quid bibisti? Mes!
  Puellae lineam tenent. Fascistae deinceps non permittunt. Sonant amicae et carmina ;
  - Totum orbem iniquitatis delebimus;
  Ut core et.
  Nos novum coelestem mundum aedificabimus -
  Quis erat, nemo omnia fiet!
  Alenka iterum grenade cum nudo pede iacit. Adflantur pedites. Suus 'certus calidior questus. Hic venit famosus "Leo" -2. et iuxta eam provectiores E-L. Projectilia ejiciuntur. Caput Americanum nigrum abscissum est et revolutum est.
  Maria conscendit super tabulam ardentem, et dura crura paene non sentiebat calorem flammae.
  Aurea forma iaculat et crine purred;
  - Et quis fluxum sanguinis furentis flumina sistit.
  Maria iterum accensa, Africanum ab armis E-50 pulsans, pipiavit.
  - Trabes e crepitu templum tuum percutiet, In mala micare homo disparuit!
  Iterum puella iecit. Discalceata micat, persentant lepido pede per auras. Grenade versus eam volavit. Aurea comis decor, nudoque fere pulvere planta. Grenade revolat. Illa ruebat in ordines militum Tertii Reich. Visum est sicut pepones e plaustro decidentes, erumpentes. tantum sanguinis effusio fuit.
  Maria tweeted:
  - Puella nito defecit, et damnatus Reich venit. Hitler vivendi taedium videbatur, et pulchritudo eius eum praeclare comedit!
  Alla est etiam nullius ineptiarum bellator. Tormentis tormentis se iaculat et dicit, cadavera spargens;
  - Pro cochleari mammam! Ligula enim tata! Et pro Koba, trulla! et istinc in lecto tuo!
  Aeroplanum ligneum cum pede nudo trahit decor crine rubente. Ille volat recta ad piscinam Leo ingens German. Terram in rostrum tormenti 105mm explodit. Telum excidit.
  Germanus vertit et turpiter fugere cogitur. Alla, crure fricans particulam aedificii, dicit:
  - Si vires non habes, intelligentia debes! Habebis strepitum!
  Et iterum puella accuratissime figit. Crines eius rubentes veluti flamma lampadis Olympicae sunt. Puella blandior. Iam se in exercitu Americano demonstrando atrocem ingenium distinxit. Praecipue bonus ad nocendum Africanis-Americis fuit. Tam inusitata et pulchra est apud eos.
  Autem, Allah etiam occaecat pugnans in exercitu tertii Reich destruit. Cur Germania totam Africam vicit? Talis virtus prohibere conantur.
  E-50 piscina novissima est, cum machina gas turbine et latere denso et armis frontalibus. Grenade sumi non potest. Alla nudo pede donum proiecit, compluribus peditibus stravit et pipiavit;
  - Oh, armatura tua certa est, ab aliquo qui mordere intendit... Modo cognosce potestatem quam habes ... nya, nisi ferrum equum calcitrare potes!
  Etiam Anyuta iecit accuratissime. Et illa maluit tasque cum pedibus iactare. Nudae quoque digiti ferrum volvebant orbis. Cacumen transvolans et iugulum duorum fascist militantium secans. Demittunt tormentorum machinam, et nunc crebra magnarum qua- les scinduntur per vincula catervae. Tota acies pugnantium exterarum per incursiones in Tertium Reich exercitum reparata est.
  Anyuta tweeted:
  - Fortuna praemium fortitudinis est! Unum carmen satis est! Sola canant circa domum!
  Sed decor nondum habebat tempus ut deesset domum. Etsi paucissimi sunt voluntarii Soviet in exercitu Americano. Stalin lucere nolebat, ne postea Hitlerum daret causam accusandi Russiam violati termini "Praw Pacis".
  Quinque puellae, optimae in cohorte feminarum, monitae sunt ut si caperentur, mater abdicare vellet. Et in hoc casu de levibus mercenariis qui pecunia conducti secant puellas.
  Et Anyuta, et Alena, ac aliae puellae intellegunt, si capiantur, dira tormenta manent. Statuerunt utique, ne vivus Nazis interficeretur.
  German impetum aircraft volant super positiones militum Americanorum. Nazis moleste ferebant se tam pertinaci resistendo in urbe capitali Honduria non exspectantes.
  Jet et impetum aircraft valent. Rockets volantes, tormenta accenduntur.
  Milites Americani moriuntur. Matryona etiam shrapnel percussa est in humero eius carnoso. Sanguis exivit. Heroica puella ferrum dentibus extractum exspuit sanguinem. Tum me iterum gravi tormenti submachina verberavit. Mercennarii peregrini cadentes. Fere omnes hic nati sunt, solum imperatores Germani sunt, et tunc non semper. Verum nautae in recentissimis E-50 piscinae plane germanici sunt. Raeda decentem celeritatem et manoeuverability habet. Nondum haec modificatio antecedens - septuaginta quinque talenta ponderat. Muri putri sub vestigiis. Haec una plerumque in tribus versionibus cum tormento 105-mm, impetu sclopeto 180-mm, et 400-mm emissario erucae fabricari solet.
  Unaquaeque autem modificatio suum negotium habet. Haec piscina cum impetu sclopeto, ad oppugnandas urbes aptior. Et non tam facile delendum est. Matryona se tranat, et grenadem piscinam arripit nudis digitis, magnis sed venustis, crure pulchre conformatis. Nunc opus est praesens ius in dolio mittere ut telum mastodonis disable. Quinque tormenta tormenta Germanum, modernum piscinam tegunt, nec tam facile est ad eam appropinquare.
  Matryona valde fortis est, et equi eius crura grenade longe iactant. Sed non semper est. In casu, talem scopum ferire ut tormenti 180-mm dolium. Heros puella dubitat. Quid si desit?
  Oh, si cum illis fuisset olim socius Oleg Rybachenko, fortissimus ille auctor cum aliquo venturum esset.
  Sed puer mortuus est in praeliis ad Stalingradum. Porro puellae fatum suum non noverunt. Fata autem auctoris inventa quidem unenviable fuit. Primo, Oleg Rybachenko crudeliter torquetur, secreta rapere conatur. Post tormenta puer undecim annorum in metallis finivit. FORMIDULOSUS labor et praedurum est. Sed auctor Sovieticus, parvus sed filum, evasit tenax.
  superstes fuit ac etiam per cuniculos labyrinthos effugere statuit. Et Oleg Rybachenko expediri procuravit. Puer circa Balcanos aliquamdiu erravit donec cum cohorte partium partium coniuncta est. Ibi factus est nexus et saboteur.
  Motus partium partium in Balcanis satis explicatus erat. Partim etiam quia occupatio muneris ab Italis, Romanianis, Bulgaribus, Albanis, qui non tam parati erant quam turmae Wehrmacht erant tam paratae erant.
  Sed plures fautores adhuc mortui sunt. Praesertim ab aere ferit. Et patriotae Iugoslaviae in montibus, silvis, vel certe parvis pagis se occultare coguntur. Magnus numerus imperatorum iam mortuus est. Gravior res erat pace cum URSS signata. Nunc novae divisiones poenae in Balcanis venire coeperunt, magnas incursiones disponentes et regionem purgantes.
  Oleg Rybachenko una cum fautoribus altius et altius ascendere debuit.
  Matryona, licet nesciret fortunam universalis dilectionis, graviter ingemuit. Tunc arctius grenadam pressit digitis nudis, puellaribus pedibus, et totis viribus ad piscinam hostium projecit. E-L Hic mox accensus homicida testam propulit.
  Matryona etiam tremuit et ad genua procidit. Percussus est in caput sarcophago e pavimento avulso, et nudum calcaneum calido metallico exustum est. Attonuit caput pulverulenta puella comis.
  Grenade volavit, dolium prope tangens, et inclinatam frontem currui percussit. Explosio intonuit... Sed nimirum, 250 mm armorum frontalium, immo angulo, grenade penetrare non potest.
  Concussit pugnum in pulvere Matryona, totam sublato nubem arenae. Tum fremuit;
  - Occide, occide! Ustulo metam in metam!
  Puella ocream in bitumine rimae percussam. Assula illins ad calcem adhaesit. Cutis in plantis puellae crassa erat sicut hippopotami. In familia paupere vixit et fere numquam post nativitatem calceos gerebat. Attamen haec crura minime asperae figurae videntur, sed perusta, venuste, seductiva.
  Matryona tamen procera proceritate viros leviter terrebant, musculos fortes, pugnos prominentibus articulos habentes. Sed puella heroica habet indolem suavissimam, et latae coxas cum tenuissimis lumbis et abs- sculpta coniunctae sunt. Solum in vestibus Matryona videri potuit auctarium propter ubera magna eius. In bikini, spectat sicut athleta negotiosorum.
  Puella, frustrata, grenade iterum proiecit, hoc temporis vestigia intendens. sed exitiale donum feriunt densis, scutoque tegunt scutis armatae.
  Matryona se in mento in molestia pulsaverat. Is dolores maxillae fecerat. Et maledixit heros puella;
  - Sicut falcem praecidam!
  Anyuta etiam piscinam periculosam ferire conatus est, sed grenade deiecto pede puellae signum leviter periit. Et flava propius curru coepit accedere. Tunc autem duo piscinae apparuerunt "Leo" et "Panther" -2, omnes aditus tormentorum machinarum accensi. Accusamus architecto nobis cum ut.
  American Sherman iungite equitare ut proxima ad vehicula Germanica. Pantheram 2 feriendi facultas erat, sed in parte tantum. Sed Germanus non tam facilis est ad decipiendum. Porro Sherman silhouette procerior e longinquo conspicuum facit.
  "Panther" 2 testam exspuit et Americanam directe in fronte percussit. In media alta currus fregit. et sicut candelam Nativitatis comburebat.
  Anyuta dictum in molestia;
  - O quam infirma tua praedia sunt... Melius technice, fies Yankee!
  Sed Alenka, bellator peritus, appropinquare Pantherae potuit. Grenade... Et dolium longum Germanici currus in cornu arietis inflexum.
  "Panther" 2 piscinam in productionem anno 1943 deductam. In recentissima modificatione diffusa, arma frontalis 150 mm habet, armatura 82 mm in angulo laterali, tormentum 88 mm cum dolio longitudinis 71EL. Incipiens anno 1945 , discontinuata est in favorem exemplaris E-50 provectioris et melioris propugnaculi. Sed nunc hac piscina pugnat. Currus appendens 51 talenta habet 900 tormentorum horsepower, quod cum bono activitate faciendis praebet.
  Jamque accepto damno, Panthera volvitur ac relinquit. Alenka procurat ut nudo pede alium grenade iactare. Fregi scutulis. Celeritas et currus Germanici notabiliter retardati sunt.
  Alenka laeta vultu dicit:
  - Quantus ictus est! Ictus meus donum a Deo est!
  et puella nasum suum Germanis ostendit. Sed apparatus tormentarii ignis ex E-L fundens incepit. Et glandes in Alena albas sibilabant, comas aliquantum maculatas. Una etiam glandes e crine acia truncant. Maior puella etiam parvam vis anxiam sensit.
  Alenka tweeted:
  - Si vis elephanti similis esse, perge ad furentem latronem!
  Puella digitos linum incidit. Capillus Alenkae sericeus est, margarita-coloratus, sed leviter pulverulentus. Ut sed mollis quam. Per plantas eas cucurrit puella. Parum est titillatio et amoena.
  Alenka recordatus est quomodo eam Guido blandiebatur. Manus quoque a plantis orta est, superiora ad femora, sensim loco. Cum formosus iuvenis te verberat, iucundissimum est. Alenka fere eum amavit. Amabat ludere, et tactu masculi corporis virilis excitata est. Sed Alenka verus amor venereus non habuit, cum de homine insanis. Multum guys iam mutata est. Multi ex eo in proelio mortui sunt.
  Etiam id malesuada erat. Et hic in America, sunt musculares, latinae nigrae. Et tale omnesque insolens cum.
  Alenka offa deposuit et niger est. parum doleo de puero Africano. Hominem pugnantem pro rebus alienis sibi occidit. Post omnes Germani racists sunt. Aspiciunt occaecat ut elit. Sed simul Africani in tumidis Wehrmacht divisionibus exteris conscripti sunt.
  Alenka quasi ficus nudis digitis aliquid fecit et Nazis ostendit. Imo ipsa gens Germanica nullum hic detrimentum patitur. Lacus arma habent nimis spissa ut per grenade vel bazooka penetranda. sed unita patrii moriuntur.
  Alenka grenadam iacit in E-L. nudum torsit, perusta crure proiecit, coxas torquens. Et grenade volavit in arcu magno. Nudos digitos sentiens me reliquit tactum metalli. Et tunc abijt grenade.
  Alenka susurrat:
  - Deus inhabitare facit unius moris!
  Calidus ventus in virginem insufflavit, quasi ab homine formoso tactum. Alenka librum de Tarzan legebat, et hunc vere cum ea ludere voluit. Pectore percussam validis manibus.
  Grenade dolium percussit, sed sero exploditur, metallum evolare. Fragmenta sicut pisa iactata in armis. Tantum manet exasperat!
  Alenka aliam grenade tulit. sed vidi quod anti- curatores essent. Lacus et iaculis anti-sunt.
  Puella frustrata est. Sed ne tempus morer, digitis nudo posui. Crure flexit, abdominis incurvata, deinde directa pedites proiecit.
  Dimidium duodecim pugnatores volaverunt quasi globuli ping-pong. Una earum specula avolavit, fragmenta duorum centum metrorum volavit et per tergum Alenkae cucurrit. Fascia erupit, et maioris puellae pulchrae ubera patebant.
  Puella papillas statim operuit. At tunc intellexit quis timeret. Et iterum machina tormentarii concussit. Dedit vertere et leviter retrocedere.
  An American pedites bazooka accendit. Testa Germanicam piscinam in latus inclinatum percussit, sed 160 mm armorum resistebant, energiam perniciosam repellentes. Accensus Germanus reversus est. magna-qua- les telum murum scindit.
  Alenka tentavit fascia loris ligare. Puella putabat Zoya Kosmodemyanskaya probabiliter circumactum esse in frigido in brevibus suis. In pellicula Sovietica depicta erat subucula vel etiam habitu aliquo genere. Hoc solum est hypocrisis tributum. Nam Nazis, ut captam adhuc humiliaret puellam, nudam fortasse spoliavit. Et famelici Germani milites probabiliter volebant puellam pulchram et curvam nudam videre.
  Sic in historia reali, puella ubera heroina non potuit tegere, sic manus eius post tergum ligatae sunt. Sed non erubuit et superbe aspexit. Alenka bene sciebat quid esset sicut nudis pedibus in nive ambulare. Dura erat et nudo plantas contingere nives. Alenka amavit et fruebatur. Sed hoc illi bellum iam annis duratum est. Et pro iuvenibus et urbanis Zoya, hoc videtur dolere. Plantae sentiant carbones ardentes.
  Alenka in frustrationem fasciam abiecit et vociferatus est:
  - Pudor est conceptus medii ordinis! Foemina Sovietica nihil timet neque erubescit!
  Puella rursus tormentarii machinam vel potius submachinam sclopetum figere coepit. Metallum calidum obtinuit, tamen, Honduras tropicos, mense Februario ibi calidissimus esse potest. Digiti Alenkae calescunt. Nostri omnes habemus dare. Hodie Februarius 23rd est. Dies est Sovieticus exercitus et hoc requirit pugnam cum omni tranquillitate et rationabili furore.
  Alenka quinque plureis glandibus succidit, et accidens maxillam suam in calido machinae sclopetae podicem combussit. Scilicet ingratum est, pustula tumet.
  Alenka iuravit:
  - Age, Deus, cur tot difficultates pro me et patria mea creasti?
  Maxilla puellae est valde sensilis locus. Puella aliquid frigidum invenire temptavit ad pilam turgidam applicare. Sed quaere frigus. In hac urbe calida. Tempestates autem serenae sunt et ventus a meridie flante exsurgebat.
  Alenka plane non est securus. Matryona grenadem e longinquo iacit, sed iterum infeliciter. Iam et procellae in caelo volant. Vehicula Germanorum valida arma et velocitatem habent.
  Plana Jet in undas veniunt, et fascias lini caedere videntur.
  Alenka lacunam latuit. Fragmentum purus desuper arsit. Puella fragmenta lapidis contriti desuper acubus cadentibus sensit. Collum nudum titillat meum. Papillae pulchritudinis etiam punguntur.
  Alenka in aurem:
  - Hoc est a Suspendisse... Sed non a corsage!
  Puella corpus suum sensit prope pruriginem graviter incipiens. Calidum iam est, et saxulae explodendo calori addunt. Estne hic beret?
  Alenka recordatus est balneae naturalis Russicae, cum scopis piceis. Quomodo ergo puella vapulat.
  Tales erant sensus exotici.
  Alenka cantavit se laetificet;
  - Amor et mors! Bonum et malum! Quid sanctum, quid peccatum! Destinati sumus ad intellegendum!
  Surrexerunt puella, excussis omnibus his adhæsit sordibus et obstantia.
  Alenka fremuit:
  - O Hitler in cornibus feres!
  Maior autem puella accendit in pedites qui impetum facere conabantur. Aliquot milites per incursiones factae. Alenka foedam faciem abstersit, oculos stimulavit. Bellator conspuit et se transmisit.
  Ignem e machinis iterum tormentorum aperiebat, et militantes subrepebant. Rufa Alla grenade nudo pede etiam proiecit. Praesens exilivit et fascistas ferivit. Duodecim homines interfecti sunt.
  Cecinit rufus;
  - Multum boni in mundo est, sed nive opertum est!
  Et puella ignem submachinis sclopeto aperuit, non manibus tantum utens, sed digitis dexteris et pedibus nudis.
  Alla confodietur verius et ululavit;
  -Hit! Hit! Alius ictu! Alius ictus et deinde.
  Et puella manibus suis testas vitreas proiecit. Illa stupet fascistas et tweeted;
  - Et iis qui in pace vivere nolunt... Facimus eis hara-kiri!
  Iaponica re vera apparuit. Hos angustos luscus est pugnatorum. Hem, quomodo non potes facere hara-kiri sic?
  Cum clip machinae sclopeto exonerata, Alla grenadam nudis digitis sustulit et ad samurai misit. Munera acceperunt, aliquot Iapones mutilati et in diversa avolaverunt.
  Alla lingua haesit et mussat;
  - Sum bellator eximius! Hostes autem occiderunt hyper!
  Sinenses, a Iaponicis locis captis Imperii Caelestis reparati, proelium inierunt. Sinenses milites sine timore ambulaverunt et puellae, tormentis submachinis emissis, retrocedere coacti sunt.
  Mariae metalli fragmenta tectoriorum et vitri pedum nudis. Idem fecerunt aliae puellae. Res difficillima.
  Shturmlev apparuit, machina valida cum lanuente eruca. Hic est qui te ad stupra iturus est - non multum videtur.
  Prima iacula intonuit... Anyuta, Alla et Matryona flatu eiectae sunt, instar balenae giganteae fontis. Puellae aliquot decem metra volaverunt et pedibus nudo dextrorsum in ignem plicabant.
  Puellae e illic exiliunt, sudent et cantant. Nudas plantas in carbones spargebant.
  Alla molestia exsibilatur:
  - Taurus primum sub ascia ponatur, et deinde assetur! Nos autem primum fuimus, deinde sub ascia fuimus.
  Et puella Komsomol risit! Sed tunc tristique sensit. Recordatus sum amicum captum esse. Germani puellam vestem nudam ignem ferre coeperunt. Tristique dolor. Clamat puella, et adusta est tenera pellis. Hi sunt fascistae, qui evaserunt fanatici. Ne illud quidem interrogant, antequam etiam ignem sub pedibus captivi nudo accendant. Socius Komsomol, ad extremum tormenta ferre non potuit et dolore concusso exanimatus est.
  Alla, hoc memorans, caldariis incidit carbonibus. Matryona praecucurrit eius. Haec villa puella pellem obsita habet, et ictu ictu ferre non potes. Cur non puella hone? Matryona bazooka cum concha delapsa ab occiso milite Americano videt. Hanc pede carpit et in bracchia tendit. totis viribus immittit.
  Testa volat et coactus sere ferit. Sortem clamoribus ac gemitibus. Massa cadaverum. & artus.
  Matryona vetustum cecinit carmen;
  - Et volavit Samurai in terram. Sub ferro et igne pressi!
  Puellae e carbonibus tandem fluebant. Eorum venustas nudis pedibus obtinuit.
  Anyuta, sicut tenerrima earum, vellicavit et nudas plantas perfricavit, conatur levare pruritum.
  Matryona, quae in nive ab infantia discalceatus fuerat, ad tale nugam non attendit.
  Heros puella canebat;
  - Modo finge nos in lac demergi... Praemium res res est!
  Et accepit bellator pedem suum fractum, et satis grave, tegulam. Tenens arcte nudis digitis puellaribus, nevit et in hostem immittit. Tres Sinenses victimae praesentis mortis fuerunt, capita eorum contrita sunt.
  Alla dixit vultu saturo, hostem figens;
  - Feminae frigus sumus!
  Anyuta cantavit ad levandam pruritum in combustis, vel potius ambustis, cruribus;
  - Sunt mulieres in patria nostra;
  Cur agunt quasi iocum planum?...
  Honor illis vita carior est;
  Facillime potest adversarium suum interficere!
  
  Nati sunt vincere
  Ad glorificandum Rus' per saecula!
  Post omnes proavi nostri -
  Pro his statim exercitum congregavi!
  Et Anyuta e machina sclopeta nugatoria incepit. Quod egregie fecit. Ita ut quisque sentiat hunc esse bellatorem a Deo! Si non ab Omnipotente, certe a Marte.
  Alenka etiam iecit. Una cum Maria pedem referre coacti sunt, clips ex militibus Americanis mortuis servantes. Puellae super terga ceciderunt et pedibus suis retorquebant - ita melius fecerunt. Feceruntque accurate. Mixtura Sinensium et Africanarum puellarum copiae progressae sunt. et percutere milites.
  Alenka cecinit:
  - Mundus non est latrunculorum...
  Maria hunc locum sustulit, mercennarios flavos et nigros exterminans.
  - Et figurae non nullae rotundae sunt!
  Alenka versu addita incisis flavis et nigris;
  - Tristis instat nos!
  Maria subtiliter excanduit Robin Hood et pipiavit;
  - Et equus in ignem ruit!
  Puellae retro iecerunt post minefield se receperunt. Seres et pugnatores Africani in nullam cursus. Dissipare coeperunt, exilierunt, lacerant, et pulmentum cruenta facta est.
  Plures lacus Panthera-2 distans apparuit. Jaculantur, ac timent nasum emittere in. "Leo" -2 procedit et etiam ignem exspuit. Et hic est lacus Rhinoceros flammeus, marcens cum fasciculis flammae.
  Sed gravissimum est "Sturmlev". Iaculator erucae eius non valde celeriter accendi, sed hellualiter perniciosus est.
  Alenka susurrat:
  - Ruteni, Ruteni - non placidum fatum! Hem, quid laboramus fortiori?
  Immo longe a Russia pugnant. Constat autem Wehrmacht, USA devicto, rediturum esse ad pressionem in URSS. Itaque Americani puellis dulce et carae sunt.
  Alenka ungues iterum, eius hit videntur facere cucurbitis et capita sub scopas rumpi. Puella in crure a shrapnel percussum est. Trunca mea tibia tumet. Decor oriri os pipiabat;
  - Non, vigilans non marcescet;
  Vultus falconis, aquilae.
  Vox populi manifesta est.
  Susurro opprimet anguem!
  
  credo te totum mundum evigilare;
  Finis erit fascismus...
  Et sol lucebit -
  Via communismi illustrans!
  Tunc Matryona totis viribus grenas apud Shturmlev proiecit. Puellae Sovieticae et tandem felicis fuerunt. Pila armata recidit, donum Sovieticum recta in dolium latum volavit. Nam secunda omnia concreverunt. Et tunc explosa est. Tamquam si omissa esset bomb atomicus. Lacus et Germanus in diversa dispersos.
  Nazis impressit. Ingens erat ad proprie omnes frontes. Ita nubes rubrae in Americam convenerunt. Et ad litteram murmuraverunt et expugnaverunt.
  Nove Februario et primo Martio copiae Americanae Honduras expulsi sunt. Pugnatum est ad Mexico meridionale. Nobilis quattuor puellas piscinam substituit cum modificatione recentissima E-50. Apparatus quidem ultra-modernus, a joysticks, relative luce 65 talentorum cum tormento equitum 1550 in lucem editus est.
  Armarium frontale 250 mm est, laterum armatura 170 et angulus notabilis. Sed ob hoc parum angustum est puellis in piscina. Hic non tam commodus est quam in "tigris"-2, sed raeda densior facta est, praesertim in layout. Nunc autem lacus Americani piscinam penetrare non potest, etiam cum ad latus ad punctum blank transcurrens. Huiusmodi praesidii IS iactus sustinere potest.
  Puellae laetae sunt et currus satis celeriter it. Gerda, premens globulis claviculis, dicit:
  - Haec machina est! Vere PALMARIUS!
  Respondet Carolus dicens:
  - Latera valde declivia sunt et in madidi angusta, cacumen fere nullum est. Talem machinam erumpere non potes, sed non commodus est!
  Gerda alacres notavit;
  - Sed efficax est! Et omnino impenetrabilis!
  Magda subridens respondit:
  - Ut videmus, Deus Germaniam protegit!
  Christina giggled respondit;
  - Nos ipsi victorias vincimus! Atque haec est ratio nostri consili!
  Gerda studiose animadvertisse:
  - Usque nuper Leo piscina terminum perfectionis nobis videbatur. Nunc raeda viginti quinque talenta levior est, superior Leoni in armamentario, armis, et praesertim in activitate faciendis. Itaque America nos frangere non potest!
  Carolus ridens erupit et dixit:
  - Non fregerit! Nos omnes nosmet ipsos frangemus!
  Sherman in conspectu Magdae apparuit. Puella recta ad scopum proiectum misit. Scinditur currus.
  Tamen fatendum est Americanos conspicue in aedificatione piscinarum esse. Sherman plane non par in certamine est, et Pershing paulo melius est. Praeterea Pershing in serie apparuerunt tantum ineunte MCMXLV, eorumque parametri sunt similes exemplari primo Pantherae. Americanos ad spatium plus quinque chiliometrorum penetrat.
  Puellae tanta excellentia teli sui valde superbiunt. et sibilarent carmina.
  Magda denuo penetrat, lam Sherman et tweets clipeata;
  - Nos pilam recalcitravit et admisso cursu cucurrit!
  Etiam Sherman screens non adiuvabant. Et Germanus lacus in itinere suo est. Pedes eruca vestigia premit. Sibilus puellarum carmina in harmonicas. Sanguis sub tribulis spargit. Lacus satis cito movetur, vestigia eius magis provectiores et passibiles sunt, dum respective leves sunt.
  Puellae sibilo... Gerda dicit:
  - Mexicum novissima patria in viis USA. Tot iam capita diversa sunt. et tot regiones vicerunt! Incepimus, primam victoriam ex Austria et nunc in urbem Mexici movemur! Gloriosa societas nostra militaris est!
  Christina logice respondit:
  - Primum omnium adversarios in ordinatione superiores sumus. Germania terra parva est. Germani homines in orbe terrarum diligentissimi sunt et instructissimi. Plus regiminis absoluti Nationalis Socialisticae. Quas etiam nobis adiecerunt vires et structuram. - Puella pedem nudum cucurrerat per armatura puppis commixto latere et perduravit. - Insignia deinde imperatorum ingenia et in primis Hitler. adversarios nostros per partes vicimus. Et tunc optimam technologiam in mundo adepti sumus. Sic nunc nos manet triumphus! Et Tertius Reich mundo alas aperit!
  Charlotte rationabiliter dixit:
  - Pessimum erat in hieme '42. Victi sumus in Africa et prope Moscuam. Tikhvin et Rostov-on-Don reliquerunt. Etiam Kharkov a Sovietibus captus est. Et Civitates Foederatae Americae contra nos bellum inierunt. Visum est ergo quod non in gratiam nostram libram torserat, et abyssus anteponebatur. Sed ver novas victorias nobis attulit. Cum igitur omnia in gratiam nostram profecta sunt!
  Magda accensus. Confodietur American gun et pipiabat:
  - Sed tamen, sine interventu superiorum potestatum, exercitus noster tantam fortunam consequi non potuisset! Superiores hostes vincentes! Haec est dextera Dei!
  
  Gerda risit et respondit:
  - Assentio Deum esse! Sed non Deus: Abraham, Isaac et Iacob! Et videtur Aryan, unus et omnipotens Deus! Ille, qui mundum creavit, Germanos sibi populum elegit!
  Carolus adnuit et confirmavit;
  - Profecto! Non est Deus Isaac Deus noster! Et si vere populus Dei esset Iudei, non vicissemus! Si est, ergo Magda biblia tua mendacium est! Et tempus est tibi pro monotheismo Aryan deserere Christianitatem!
  Verba Caroli quasi machina ignis tormentarii sonuerunt.
  Christina addidit:
  - Et proditionis sapit Christianum esse. Ceterum evenit ut pacifismi sis - te laedunt in dextra maxilla, sinistram te verte!
  Gerda addere necesse reperit;
  Et vos putatis a Judæis salutem esse. Et hoc generaliter proditionis est cognatum!
  Magda timide respondit;
  - De hoc dissentio! Mea sententia: Deus solus est! neque Judaicum neque Aryan!
  Charlotte back;
  Quomodo hoc non Aryan! Solus Aryan et nihil minus!
  Gerda placide addidit:
  - Et etiam technologia! Unde haec coepimus? Mense Septembri 1939 sex tantum divisiones piscinarum habuerunt. Lacus autem fere omnes leves, minus viginti talenta sunt. Nunc quot divisiones habemus nescio, sed optimam piscinam in mundo eicimus. Vehiculum nostrum non habet parem in armis, armis, agitatione, et simul in pondere non prohibetur.
  Reminiscor probationum primi "Tigri", deinde die natalis Hitleris die 20 aprilis 1042 .
  Constitit puella et, spiritu facto, continuavit.
  - Tunc tigris erat iam optima piscina in mundo. Sed incessus effectus non potest satisfacere considerari. Sed bene pugnavit sclopetum, et ad id tempus satis idoneus erat armatura. Et ipsa piscina bene vertitur, quae celeritati turris gyrationis demissa compensavit!
  Et anno MCMXL eramus inferior Gallia et Britannia in qualitate piscinarum et quantitate eorum. Sed vicimus! Anno 1941, USSR meliores T-34 et KV lacus quam nostra, et pluries pluries habuit vehicula! Sed adhuc vicimus! Mores autem est ars et ratio! Sit amet animi et!
  Christina notavit, nudum calcaneum in pedali fricando;
  - Si cum pessimis praediis vicimus, tunc nunc vincemus! Quippe primo pauciores quam hostes erant. Iam multitudine convenimus! Quid vetat nos conciliare?
  Gerda subridens respondit:
  - Puto praecipuas difficultates post nos esse! Nos etiam numeri iam
  AUCTARIUM. Non puto societatem ullam quaestionibus in US occurret.
  Carolus logice notavit:
  - Non credo Americae aliquid adversum nos habiturum! Her Sherman tantum tormenti pabulum est, et Pershing paulo melius est. Dum contra piscinam nostram sunt, tormenta non habent!
  Gerda addere necesse est:
  - Et in jet aviatione nihil habent falcones nostros ad tegendum. Praeterea cum tot servos, Ianciis numero non sumus inferiores!
  Christina cum hoc consensit;
  - Instrumentum habemus ex tota Europa et parte URSS. et operarii dimidium mundi constituunt! Officinas nostras ad tres trabes operandi mutavimus et novas officinas aedificamus! Americani nobis responsum asymmetricum dare non poterunt propter quantitatem. Tam magnum numerum opificum non leviter habent!
  Charlotte giggled et genu in sellam purgans movit;
  - Non habebunt symmetriam! - Puella dona iecit et addidit. - Et si armorum fieri coeperit, tantum nobis erit certaminis rationes obtinere!
  MagDus timide dixit;
  - Sed cum vita... Hoc est, vita te docet, te in momento decretorio relaxare!
  Gerda annuit, digitis volvensque vectem Purpured ;
  - Et vigilantes usque ad finem manemus!
  Charlotte in eius sculpta abs traxit et commonuit:
  - Viam longam venimus. Quae sane miliaria heroici belli sunt! Ad eundem modum, piscina nostra numquam vastabitur!
  Tandem puellae per totum duodecim praedia Americana occurrerunt. Octo Shermans, duo Granta et duo Pershings. Haec raeda silhouette inferiorem habebat et tam notabilis erat. Facilius est altam piscinam ferire. Puellae vices sagittis. Omnes accurate et optimae profectae sunt. Conditus et doctus. Perambulans notabilem partem Belli Orbis Terrarum II et diversas orbis terrarum regiones visitavit. Hae sunt vere culmen classis puellarum.
  Et coeperunt Shermani primum explodere. Spatium autem plusquam quinque chiliometrorum est. Americani adhuc currus suos capere non possunt.
  Dum fusa, Gerda notavit;
  - Gun nostrum optimal! Veram pugnae distantiam omnia penetrat, magnaque testarum copia habet. 128m Unus erit peius.
  Magda consensit. Sherman iecit et confregit, puella dixit;
  - Copia testarum for this qua- les is inferior. Sed in prineipio, 88 mm arma non sunt omnino mala!
  Charlotte accensus et interjectus;
  - Pendet quid?
  Gerda durius latravit:
  - Et hoc accipiet illud "Sherman" et "Panther". Puto tormentum 75mm cum longo trunco incidere potuisse!
  Christina nudum crus utens accendit et fremuit;
  - Ita et concharum copia altior esset!
  Magda etiam urit, nudis urget arista digitis. Sherman ultimus est asinus. Proximus calcitratus ad Grandeas translatus est. Haec piscina iam tam evasit, et etiam peius quam Sherman armatus est. Sed initio Americae multo deteriorem condicionem lacus quam Germania habuit. Anno 1940 in Civitatibus Foederatis tantum 502 piscinas habuit, et multae ex eis superatae sunt. Sed iam anno 1941 Americani plus tria milia piscinarum protulerunt. et apparuit Sherman. Quid dices de hac raeda? Secundum loricam frontalem, leviter superior erat T-34-76, et paulo inferior erat in tormentorum potentia perniciosa. Etiam ac ultrices purus. Sed perspectiva et visibilis sunt multo meliora quam Sovietica.
  Tunc Sherman M 4 apparuit anno 1944. Piscina armorum et armamentorum comparabilis erat cum T-34-85 et paulo inferior simplici Panthera et significanter Pantherae II. Etiam post, Sherman Firefly apparuit cum 17 ferramentis sclopetis longiori-obstructis. Haec piscina superior in armamento Sovietico T-34-85 erat, sed non valde popularis.
  Fuit etiam Sherman clipeata modificatio cum peius agitatione, gravior, sed cum armorum 152 mm. Sed etiam non latissime patet. Hactenus, Germanicae feminae solum trans vexillum M4s occurrerunt.
  Sed Grandes finiti sunt, et nunc est piscina Relative nova Pershing.
  Gerda suadet:
  - Eamus paulo propius. Armis monstri densior esse potest!
  Faciem contemptionem fecit Carolus:
  - Nolite ergo solliciti esse! Hoc solum est 102 mm. Raeda quadraginta duo talenta pensat, sed Sherman fortis reliquit!
  Gerda giggled suggessit:
  - Deinde surculus!
  Magda excidit nudum pedem. Quot lapides acuti, asperi multi, arenae desertae calidae, spinae silvestres, et Russiae nives nudam, elasticam, venustam plantam noverunt! Longis, digitis etiam ungues margaritis, premebat globulum diumi.
  Et accendit armamentarium proiectum cum uranio core. At illa subridens pipiabat;
  - Sit tibi lux!
  105mm tormentum immanem potestatem perniciosam habet. Et Pershing mediam turrem perdidit.
  Gerda movit alta, firmaque pectora dixit;
  - Heu, tigris hoc facere non potuit! Satis pulsandi potestatem non habuit! Sed tamen melius est quam Sherman.
  Magda dubitanter dixit:
  - Dependet. Si tegumenta in Firefly posueris, non peior erit quam tigris, et a fronte etiam munitior!
  Gerda caput irata crure movit. Ut sagittis sagittis lacus. Finitoque ultimo Pershing addidit:
  - Nostra "Tiger" adhuc carior est omnibus his exoticis occidentalibus et perversionibus Russicis. Credo victoriae nostrae, etiam obterere t-4: fiat!
  Puellae duodecim carros quasi semina premebant. Ne ignem quidem eos. Longior est spatium tormentorum Americanorum.
  Puellae rident. Bonum illis.
  Carola iterum incipit organum familiare:
  - Non, Magda! Abrenuntiare semel in perpetuum Christianismum. Aliter potentia proditor eris!
  Crinibus aureis puella objecit;
  - Minime! Tertius Reich devotus sum, sed Iesu Christo vel non renuntiabo!
  Gerda percussit eam pulcherrimam, muscularis cruris contra arma nudo solo et notavit:
  - Sed non est abrenuntiare Christo! Modo fateris te esse Germanum in carne, et non Iudaeum, et omnia bene erunt!
  Magda subridens respondit:
  - German... Sed quid de testimonio Bibliorum?
  Gerda acriter dixit:
  - Deinde biblia habes! Si meum est Cafe!
  Magda movit caput negative;
  - Kaf Main revelatio divina non est. et unius hominis opus, etiam egregium! Credo quod a Deo est!
  Tunc omnes viri bellatores voce conclamaverunt:
  - Deus noster Adolf Hitler est!
  Magda fortiter respondit:
  - At Hitler non erat qui universum vicit et condidit!
  Gerda irata calcem circumtecta arma feriens dixit:
  - Et hoc amplius a nobis disputatum est! Tempus narrabit qui universum creavit!
  Carolus suggessit:
  - Puellae melius nos ipsos interrogemus - quid post bellum faciemus?
  Christina risit et suadet:
  - Eamus in negotium! Hoc optime facere possumus!
  Gerda Niveo capiti consentiens annuit;
  - Nempe in negotio! Vel fortasse in pellicula agemus?
  Magda subridens suggessit:
  - Et quod? Haec est bona curriculo continuatio! Post omnes, movies sunt magna!
  Gerda risit, cucurrit manum suam super sculptam suam et dixit:
  - Quis ludere vis? Angela quidve?
  Magda vultu languido dixit;
  - Cur non? Ceterum mihi recta species est. De Iesu Christo omnibus credentibus dicam! Hoc lifesaver esset!
  Gerda negate movit caput et explicavit;
  - In nova Aryan religione nihil tale est ut salus. Nam ipsum mandatum Aryan est servire Reich. et reliqui, obediunt Aryanis. Ita non sumus salvati, sed vincimus!
  Christina puella est crinibus cupreis, sed sili flavi, confirmata;
  - Ita imperamus ac vincimus! In hoc mundo sumus in copiis tertii Reich. In eo habebimus exercitum nostrum. Et alia universitas vincemus. Omnia in hoc mundo relativa sunt... Puto fore bellum, convivia, praedia! Coniunctio fruitionis mundi et ludi belli excitantis!
  Charlotte, puella de crinibus cupreis rubris, consentiens annuens;
  - Profecto! Quia vita vere pacifica magis taedet... Ita pugnando usi sumus ut nobis panis factus sit!
  Gerda socium suum correxit;
  - Similior aer! aut aqua vino dulci mixta!
  Magda tristis dixit:
  - Misericordia est... Interdum unda doloris super me venit. Post omnes alios occidere malum est. Dolorem ducimus dolores! Quid, liberi sine patre?
  Gerda movit caput, dicens:
  - Omnes pericula! Sed consolare te ipsum! Homo adhuc mortalis est! Et si cogitas, triginta et quadraginta annos significantes in scala aeternitatis esse revera? Et vitam aeternam!
  Magda cum gemitu respondit;
  - Bene, si philosophice spectes, sic est... Sed re vera hoc facilius infantibus non facit!
  Charlotte crines aeneos movit et exsibilavit;
  - Finge se subhumani esse! Iusta animalia et meliora senties!
  Magda, quassans a palpebris lacrimam, respondit;
  - Sed doles nimis de animalibus! Eh... quam mundum vivimus! Omnia simpliciter sunt sine misericordia! Et in morte regnat cubare!
  Charlotte dixit cum emphasi, scribens euntem;
  Flumina sanguinis
  Influunt per Terram
  Ingemiscant in dolore -
  Undique ignes!
  Et mors mala
  Pila furiosa regit;
  Vos omnes mori
  Satanas vocavit te ad rationem!
  turbo devorabit
  Fluxus corporum humanorum...
  Planeta laborat -
  Mayhem regnat!
  Gerda socium interpellavit os coccineum nudo crure tegens. Flava terminator exclamavit:
  - Bene, cur tam pessimam! Bellum finiet, et planeta florebit sicut hortus. Puto iam paulum relictum esse. America alium sex menses significat, vel summum annum. Tunc Russia opprimemus et solum Iaponia manebit. Sed haec brevis nobis materia est. Ad summum, in tribus annis omnia bella cessabunt... Et populus numquam iterum se interficiet!
  Christina declaratur;
  - At certe in bello... Puto tempus venturum, propediem, cum unum tantum imperium in mundo relictum erit. Et tunc utique bella nulla erunt. Atque ego gratias ago evolutionis agriculturae et specimen normae Germanicae, fames paucis annis evanescet. Tunc domus aedificabitur omnibus. - Puella crinibus flavescentibus et muscularibus, gracilibus et perfecte proportionibus, cum alacritate locutus est. "Tunc medicina proficiet et morbus eliminabitur." In spatium volemus, in diversis mundis componemus. Vincamus senectam. Omnes homines iuvenes erunt et formosi, sicut elves fabulae. Vel forte nova bella loco nobis manent. Sic cum tribus armatis alienigenis siderei. Et audacter pro ideis fascismi per universum pugnabimus!
  Charlotte ridens in ore suo cecinit;
  - Cras clara pugnabimus ... Osculum!
  Magda optimistically dixit:
  - Sed hoc modo melius est! Non bella aeterna, sed pacifica creatio!
  Illo momento in mea autocineta cucurrit. Lacus quassavit. Rumpitur cylindrus et paulum retardavit currus. Gerda turmas radiophonicas reparandas appellavit. Damnum piscinam notarum incessus non privavit, sed celeritatem aliquantum minuit. Ideo cylindro cito reponendum est. Suspensio hic ordinatio alia est - commodior pro reparationibus quam dispositio tessellata typica Tigris et Pantherarum.
  Quin etiam puellae gavisae sunt tendens crura in saltu. Cur in flumine natant. Piscina, utique, locus calidus est, etiam aer Conditioner tolerare non potest. Meridies adhuc est Mexici - tropici, et satis calidus est mense Martio. Sed summa tempestas est coelestis.
  Prope erat fluvius et puellae in eo immerguntur. Nihil opus est crocodilos timere. Bellum hic geritur, et omnia animalia olim fugerunt. Aqua calida et iucunda natandi causa est. Natant puellae et, dum Gerda saltu miratur litora, dixit:
  -Adhuc mundus noster non est sine amoenitate sua! Probabile est bonum fieri immortalem, sicut superior, simul cum humanitate vivere, eius progressum servans. et volare per spatium!
  Christina adnuit, dicens serio:
  - Paradisus sine peccato, molestissimus... In varius, vel adhuc melius, vincere aut venari non potes. Et bellum est attrahenti...
  Carolus suggessit:
  - Puto ludos mox inventuros qui in scrinio pingi possunt - tales sunt militares!
  Magda subridens:
  - Perdetis omnia!
  Christina sumpsit et cantavit;
  - Contritio est passio... Qualem potentiam non refert!
  Gerda, fremens et fremens, canebat;
  - Volo videre vanitatem in conspectu oculorum meorum! In ea aedificabo arcem meam, somnium meum.
  Charlotte giggled and suggested:
  - Minime, certe magnus est pugnare! Sed melius est vincere!
  Christina in summo pulmone exclamavit;
  - Dextera cceli ipsa Germania adjuvat. Nostra Aryan fides, unica monotheismus! Et quod nos non occidit, fortiores nos facit!
  Gerda spargit aquam et respondit:
  - Immo fortiores facti sumus! Turpe est odii piscinam meam invenisse.
  Christina cogitabundus dixit:
  - Quomodo brucus praesidio?
  Gerda humeros lacertis;
  - Nescis...
  Charlotte rationabiliter dixit:
  - Conchis clypeis et metallis tutantur... Nisi crassiores fiunt ut non lacerant!
  Gerda movit caput;
  - Tunc agens effectus decrescet ex augmento ponderis. Utinam piscinam muscam facere possemus!
  Magda confirmavit;
  - Id est! Ut lacus tristique in, ac non orci. Et celeritates quingentorum milium per hora attigit!
  Andrea, spargens, indicium retulit;
  - Audivi classem nostram speciales habere naves quae paulum modo volare sine aqua tactus! Et celeritatem propelli pugnatoris explicant, et copias transportare possunt, sicut in mari principatum obtinent! Hoc genus aviationis in mari nos invictos faciet!
  Gerda socium suum correxit;
  - Et iam invicti sumus! Haec nos super invictos faciet!
  Charlotte vertit in dorso suo, nudam calce, crura excidit in aere et cooed;
  - Cum coniungimur, invicti sumus! Aryan sumus puellae, interfectores in cordibus nostris!
  et speciosior profundior in undas. Paululum in crassitudine natavi. Amicorum calcibus nudis obtruncat et emersit. Fons aquse incepit, et tepuit;
  - Ver bonum est in tropicis! Aqua est sicut lac recens!
  Gerda iocando cecinit;
  - Africa terribilis est, immo, est. Africa periculosa est, immo, est! Nolite ire puellae, ambulare in Africa!
  Risus erumpunt pulchri- tudines. In rink skating reposita iam sunt - nautae reficiendi sunt in suo optimo. Puellae totis viribus in piscinam insilierunt. Silhouette de E-L est admodum humilis, et currus ipse non nimis notabilis est. Bellatores in machina gas Turbine se verterunt et celeritatem in brevi tempore sustulerunt.
  Carolus, amphorarum peritus, notavit;
  - Adhuc, machina gas turbine multo melior quam machina pellentesque. Quo compactior est, et piscinam citius accelerat. Currus noster mirabilem habet maneuverability!
  Gerda iocando cecinit;
  - Ille incautus et rusticus, puellas nudis pedibusque iuvenali vultu... Omnia circa mirabile videbantur - abhinc annos trecentos!
  Christina alacres notavit:
  - Minime! Imperator noster cum humoris sensu stupet... Etsi vere videtur ut saecula ab initio belli elapsi sint... - Puella palmam suam super altam, elasticam thoracem cucurrit et continuavit. - Simul, aliquando te sentiens sicut heri erat. Eh, denique vita hominum breves sunt et quodammodo latent!
  Gerda acriter instabat:
  - Sed nos veteres non sumus? Viribus et industria pleni sumus! Et iter nostrum de victoria to
  Victoriam!
  Magda machinam turrim tormentariam instruxit et cellam Americanam demolivit et cooedit;
  - Ita, credo in nostra victoria... Praesertim nunc, cum omnes tubae chartas habemus. Sed plaustrum non ponitur ante equum!
  Cum gemitu Gerda revocavit;
  - Albert... Desidero hunc puerum... Mirum est amare primo, etiam alta una cum corporis Apollinis!
  Carolus logice notavit:
  - Et ego Albertum amavi. Est in eo aliqua specialis pulchritudo. In genere, eleifend, cum facies eorum nondum barba obtecta est, et vultus nondum formationem compleverunt, sunt imprimis venustae. Maxime, non sunt mercaturae, te amant, non pecuniam!
  Christina rationabiliter notatur;
  - Omnes quattuor nostri tam pulchri sunt ut homines corpora nostra primum omnium ament. Et quantum iam habemus reditus nostri!
  Gerda logice dixit:
  - Facilius est femina esse! Eice canem masculum, et in lectum se mittet. Saltem dum iuvenis es. numquam tu sine viro relinqueris. Eos allicere facile est. Sed vir, ut mulierem in lectum ponat, conetur.
  Carolus sarcastically respondit:
  - Non tu... Non nimium picky sumus!
  Gerda nitidum caput movit negative:
  - Haud sane ita! Iuvenes amo, formosos, viros curvys. Et cum aliquo non dormio. Pro regula eligo populo athletico. Etiam imperator cum ventre me non attrahit. Possimus et eligendi!
  Charlotte giggled and remarked;
  - Pro meretrice in tabula, eligere non debes. Illa ollam calciatam, calvam et veterem serviet.
  Gerda gravissime respondit:
  - Potes ad lupanar militis ire ... Tunc omnes clientes tui iuvenes et graciles erunt. Et varietas et plus minusve venustas... Eg, numquam recuso hominem pulchrum!
  Christina giggled et cooed;
  - Ita... Varietas magna! Sexus diversa fercula et aromata requirit. Iuvenes sumus et amamus iuvenes feminas... Athletae consortes volumus cum corporibus muscularibus. Et quidam non sic pulcher agere. Quibus mulieribus compati potest!
  Carolus cum angore cecinit;
  - Forma vertit hominem in servum.
  Magda Americana in magaam auto- remisam sclopeto accendit et pipiavit;
  - Peccatum est, cuius generis sexus extra matrimonium est... Praestat libidinosas cogitationes relinquere!
  Carolus iracunde respondit:
  - Et gaudens non peius gemes quam nos... Unde non valet litigiosus facere prudentiam.
  Germani contra USA pugnant. Fortunate manus eorum in bello URSS solvunt, nec quisquam eos ab oppugnatione et potitione prohibet. Et multos viros magnos habent.
  Tertius Reich tantus evasit.
  Machina belli Wehrmacht per Mexico profectus est. Effera proelia, multum de sanguine et fracto metallo. Alienae turmae Tertii Reich multa damna etiam passa sunt. Nazis Aryans quotiens fieri potest tueri conatus est. Afros, Arabes, Indos et Sinenses in proelium iecerunt. Iapones etiam copiis coloratis utebantur. Id aliquantum retardavit gressum progressus. Ipsi Germani in gravibus lacus sedebant. Fuhrer productionem omnium piscinarum leviorem quinquaginta talentorum omitti iussit et ad exemplar novissimum commutandum est, E-50. Etiam vehicula armata solum gravia in proeliis cum Americanis utuntur.
  Hoc aliquantum retardavit progressus Germanorum per Mexico. Fritz recentissimas piscinas explicavit, incensa et vi aircraft oppugnationis cum armis auctis adhibita. Americani terga volvebant. Martiis occupatus erat.
  Gubernator et eximius ace- tias Fridericus adeptus erat. Puer in novissima modificatione ME-262 "X" pugnavit et valde confidenter eius ustulos emendavit. Simul et aere et terra scuta pulsans. Accurrens iuxta eum a dextra manu erat Helga. Item miles promittens. Fridericus iam verus legenda factus est, sicut hone phantasticus.
  Et iam puer ignes quinque tormentorum aeris rumpit. Statim quinquaginta aeroplana Americana explodunt. Distrahuntur ab uno aere proiecto. Ceteri currus stupore adligat. Nunquam hoc viderunt. Et iterum Fridericus ignes. Et alii quinquaginta vultures Americani inflantur. Hoc vere miraculum est. Helga propagines, quattuor aeroplana figit, et ace puero susurrat;
  - Tu es hone summis!
  Aeroplana Americana fugere conantur, sed tertia linea alterum dimidium centum lambit. Incredibilis accuratio Friderici. Vere et hone ac puer est. et centum quinquaginta aeroplana Americana deleta sunt. Helga ad quinque carros sagittandos curavit, ceteri pugnatores Germanorum etiam minores fuerunt.
  Puer dicit:
  - Pullus peciit granum tempore et plus habet ponderis quam porcus qui magnas partes devorat.
  Et iam Fridericus terram scuta arripuit. Gertrudis nudo pede pedals pressa vix cum puero sustentare potest. Fridericus lacus columnae ignes at. Unus erupit ex verticali dive destruit: septendecim piscinas Sherman, octo Grandes, quattuor Pershings, novem veneficae tormenta auto-promissa, tres Magnus Toms, et octo portatores. Omnes hi currus laeduntur et igni. Ornamentum pugnae intra eas avellere incipit. Et sequitur destructio totius columnae ad litteram in brevi.
  Helga, nudo quatit haec forma pede, exclamat;
  - Friedrich frigidissima est acetas quae habemus, sicut suprema classis est!
  Puer nasum suum ostendit et giggles... Me circum vertit et rursus praedam quaerit. Evolvit intuitum. Septem Mustangi in nubibus micabant. Et inde exorti sunt. Tum puer columnas invasit. Omnes ulcisci coepit, tum motorcycli et vectores comminuit. Et nemo recusat! Americani simpliciter exterminantur.
  Helga etiam aliquid capto procurat.
  Puella in bikini tantum pugnat. Hoc ei credo, multi gubernatores feminae hoc faciunt. Et ideo notandum est quod mulieres, quando minimum induunt, mors non venit. Nescio quomodo puellae quae nudipedalia pugnant feliciores sunt et invulnerabilis. Hocque phaenomenon quam maxime pellit gubernatores feminas cogit.
  Et in calore nudum magis amoenum est. Iam finis Martii est, et calidissimus est per Mexicum, et in ipso plano machinam etiam ad temperiem addit.
  Helga miratur vices pueri. Hic destruit, uno vadunt, alii viginti quatuor Shermanos, sex clipeati.
  Puer haedum vulgarissimum spectat, circiter tredecim vel quattuordecim annos natus, sed talem phaenomenorum accurationem et fortitudinem habet. Et feminae puero puero flavo ut acus magneti adhaerent. Porro Fridericus iam colonellus generalis aviationis.
  Addicta est et multorum ordinum. Complectens tales ordines sicut Crucem Militis Crucis Ferreae cum platinis foliis quercubus, gladiis et adamantibus. Item crux militis de cruce ferrea cum platino quercino cum gladiis et adamantibus nigris. Sidus Crucis Militis cum aurea quercu foliis, gladiis et adamantibus. Cruces ferreae Crucis ordinariae duodecim cum gladiis et adamantibus. Nec non et Magnae Crucis Ferreae Crucis. Luftwaffe aurea & adamantis calix. Diamond Tank Perditor Star, Diamond Artillery Perditor Star, et plura.
  Posteaquam non premia Friderici. Eius elit destructa decem milia appropinquat. Cum ad decem milia pervenisset, nova laudum iam parata est: stella Crucis equestris de cruce ferrea, foliis platini, gladiis et adamantibus. Et etiam calicem adamantibus Luftwaffe platinum.
  Nunc Fridericus alteram columnam lacus destruit. Tum, pede puerili nudis et neglegenti motus, undeviginti aeroplana Americana, in duobus B-29s, descendit. Imo vere est puer admodum frigidus.
  Fridericus non indubitatam sententiam profert:
  - Pueri capaces plura inventa faciunt quam claros senes!
  Revera, teenager est bellator frigidissimus in mundo! et coepit pugnare cum nondum esset annorum undecim. Sed tempus transit et puer crescit. Maximum phaenomenon est. Est autem aliquid de eo, praesertim in gradu genetico, quamvis sit omnino normalis ad aetatem, modo admodum muscularis.
  Hic aliam incendit rupit ... octo Airacobras et sex P-51s. Hedum frigus, nihil potes dicere. Tum plures pugnas pulsat, plusquam septuaginta canones destruens. Bene, tempus est ire, cibus in piscina et ornamentum pugnae reple!
  Duas etiam helgarum canones eiecit et placuit ei. Fridericus cum colosso redit acquisitionem. Tam laeta puer. Etiam notabiliter emendavit suos turpis. Fere statim iuvenis acetarius ad alium gagates pugnatorem transfert, non expectato currum suum refueletur. Et Gertrudis iam secum volat. Etiam a splendidis flava in bikini.
  FRIDERICUS: Fluctibus ad sese rapidum currus exuit. Hoc ME-262 potest ad mille chiliometra per horam accelerare.
  Insanis velocitas et simul fortis maneuverabilitas harum machinarum propria sunt. Fridericus Mustangs eminus figit - octo ex illis pulsat et concitat.
  Gertrudis ridet;
  - Bene eques es! Ego pro te everterem!
  FRIDERICUS ridet et linguam exserit et fremit;
  - Et Magister Superstar! et montes obediunt mihi.
  Et iterum iaculatur, duodecim currus pulsat. Et iterum cachinnant.
  - Tu, quid etiam Russi timent!
  FRIDERICUS nictavit puellam, quae vix clare eum vidit;
  - Puto Americanos frigidiores esse!
  Gertrudis ululat respondens;
  - Tu es macho! Tu es macho!
  Puer giggled et pipiavit;
  - Sum super macho!
  Exsibilavit Gertrudis, vocem tetrico cum campanis argenteis;
  - Hero, superhero es omnium comicorum et omnium temporum!
  Fridericus dedit vicem. Iaculat circiter triginta aircraft, quinque bombers. Cars quasi confetti ambusti in aere dispersi sunt. Risit puer et dixit:
  - Sed flos amoris non crescit sine fama et fructu!
  Gertrudis nudo pede pressit vectem et pipiabat;
  - Amor et bellum, Quirites, in retia captus sum! Bellum, finge ineptias, si nullus amor in mundo erat!
  Puella planum US Air Force iecit premendo felis nudis digitis et continuavit.
  - Aliquando in omnibus adiuvat, aliquando sollerter nocet.
  Gertrudis aliud planum pipiabat et iecit. Et puer Termino simul quindecim est!
  Federicus alacres cecinit;
  - Iuramus magno Fuhrer;
  Honore custodi et pugna usque ad finem.
  Quia potestas eius sicut sol est;
  Quia terra gladium acuit!
  Puella crura nudas iactavit, deinde genua ad plenam pectus traxit. Tum cecinit;
  - Amo sexum et heroum... Fuhrer surrexit - omnes interficiet!
  Fridericus iterum eminus affixus. Quadraginta aeroplana emissa cum amicabili canonum aereorum salvo.
  Puer pipiabat;
  - Ego autem Iovem et Neptunum in una amphora!
  Gertrudis emissa eximius ace- pius pro ea cantavit;
  - Et nunc Ares et Mars jucunde nos aspiciunt... Et illis manifestum est quod illis placet quod in genere eveniunt!
  Iuvenis Superman screeched sicut duodecim planis magis Americanis confodietur:
  - Subsilio, sed aliter salio, per lapides, per palu, per rore.
  Gertrudis tempestatem Americanam confodit utens nudo, pede venusto, sibilo:
  - Hic est Amor! Scilicet amor!
  Puella alta movit ubera valde blanda. Non omnia ad pulchritudinem operata sunt, sed impetus aircraft igne comprehenditur et dilaberetur.
  Gertrudis affectuose pipiabat;
  - Insomnium est in discipulis meis... Unus salire - uno ictu!
  Sed plana sunt in caelo iterum. Blonde pulcher Fridericus lineam mittit. Pulsat a duobus dozen carros pipat:
  - Meus ictu ramming! vincemus omnes inimicos, et dilaniemus eos!
  Sagitta Gertrudis pugnantis discessit, eique solacii bravium pipiabat;
  - Crura abscissa sunt, cadaver discerptum est, vile Iancii militem occiderunt!
  FRIDERICUS chuckled, memor fortis Gertrudis, corpore decoro, puella guttam pinguedinis non habuit.
  Quam nice quod est AMPLEXUS similem esse. Fremuit puer:
  - Mea pugna, haec est pugna mea!
  Itaque iuvenis bellator scuta ad terram transiit. Lacus movere. Virga auto- remis. Puer flabellum e longinquo aperit et cantat;
  - Videmus sicut falcones, navigamus sicut aquilae... igne non mergimur, in aqua non ardemus!
  Quanquam verisimile est, ultima phrasis e contrario cantari debuit. Sed etiam in igne, in principio, potes submergere, et aqua urere potest.
  Fridericus meminerat Turcam pro ientaculo. Placet hoc, bracteolae inauratae. Crura autem feminae similes sunt. In Luftwaffe multae feminae gubernatores sunt. Superstites sunt hominibus et jaculatores praestantiores. Pedes mulierum sunt instructi, fortes, carnosi. mulcere vis, tange, premunt.
  Ipse iam Fridericus colonellus generalis est. Bellator, qui incredibili et fabuloso cursu fecit. Phaenomenon et geneticae mutant. Denique - hone!
  Noverat ipse Fredericus sui momenti. Subiit igitur in tanta iuventute, ut semel probaret nullam esse potestatem extra Aryani ingenii potestatem.
  Iam puer totum agmen incendit. et volavit. Vera aquila est.
  Gertrudis genam roseam lenis fricabat. Fingebat Fridericus pectus osculans. et papilla coccinea statim indurata est. Eh, hic est numerus unus bellator Tertii Reich. Totus exercitus pugnat similis est. Et uno proiecto aere non caret. Quod etiam supernum spectat. Quamvis cur tantum aspiciat - supernaturalis est!
  Puer primum duos duodenas pugnatorum tegumentum emisit, deinde alteram columnam lacus et tormenta auto-propellens aggressus est. Una lacus Americanae non satis vexillum spectavit. Meminisse debes qualis est currus. Tunc aliquet cum militibus Yankee apparuit. Bene, habebunt eam.
  Fridericus cecinit;
  - Ego mortem serere... Solus vide cum timore... Et mori potes!
  Gertrudis nudo pede pedali permulsit. Vere discalceatus per formica herbam currere voluit. Tum in arma latinas. Et osculari et demulceri.
  Gertrudis ideologica fascist. Ante sex menses ante pugnam incepit, et antequam in Hitleris iuvenum ordine esset ac praefectum in officina militari operari curavit. Alieni operarii flagello monitorem simul incitaverunt.
  Puella verbera delectatur. Maxime dilexit pueros nudis pedibus ferire.
  Nuncque excogitavit quam belle et facetum esset Friderici nudum et rotundum calcibus coquere. Puer acus valde formosus est, et crura eius semper tam munda sunt, nisi perusta aenea. Sed neque sordibus neque gramine sordida. Esset interesting pro Friderico eum sentire. Ut vulputate dolor in dolor, vel non erat simulare?
  Pueri Gertrudis ancillae cruciantis fruebatur. Illa etiam captivos irridere amavit. In schola fugae puellae non nimis picky de relationibus suis erant. Gertrudis vero gubernator admodum capax evasit. Modo sex mensibus, crucem Militis Ferreae Crucis cum quercu Foliis se meruit, et cum Friderico Generali volare accepit.
  Puer adhuc minor est imperandi, et est talis mere formalis generalis. Sed pugnat sicut aces electae divisiones duodecim.
  Gertrudis rusticitas cum Friderico comparata. Eh, utinam huius pueri calcibus frigere possem! Et facem affer ad nudum pedes formosi iuvenis. Forcipes calefac et digitos carpe, incipiendo a minimo digito.
  Gertrudis se amabat ut iaciendo carbones ad pedes ancillae puerorum amaret. In officina calebat, et pueri semper nudis pedibus laborabant.
  Et quomodo, cum cremati sunt, insilierunt ridiculam vel vociferantem. Tam magna erat. Et mauris...
  Ancillae plantas asperas virga verberant. Haec custodia mirifica est, crudelis, proclivitas tristis. Illa etiam idolum bellus torturam voluit. Porro nihil flavum terminator relinquit.
  Gertrudis cepit et fremuit;
  "Tanta sum taedet verberare te, non possum conopeum capere in rete!"
  FRIDERICUS fit aliquet. Ignem convertit ad aeroplana praesidii et oppugnationis P-51 aircraft. Ultimum vehiculum satis formidolosum est, quot machinae octo sclopeta et rocket. Sed sane comparandum non est ME-262 jet. aut etiam XE 162. aut magis etiam XE-262.
  Puer dum in mentis excessu accensus est.
  Plus octoginta aeroplana abripuerunt, conjuges relinquentes ad Gertrudem divortium. Puella cum blandis, sient et muscularibus cruribus ignem amat. Ea habet speciales - venustas in figura, lux scelerisque.
  Puellae in genere sunt passio. Praecipue in re militari, ubi habent gratiam athleticam et charisma fortitudinis. Puellae certe uisum gratae sunt ut intueri, et beatum solum sentis cum eas cum cute elastica tangis.
  Fridericus rursus incendium suum ad munitiones munitiones US munitiones convertit. Cito finem Yankees imponere debemus et tandem pressionem in URSS pone. Constat mollitiam Russorum esse ordinem magnitudinis altiorem quam Americanorum. Praeterea anno 1941 concilia optima piscinae habuerunt. Mirum, sed Russia in dicionem Bolsheviks non degradavit nec in Medio Aevo reiecta est.
  Immo Russi exiliunt insignes. Quod nisi tanta atque perfecta ratio Germanorum fuisset, vix res succedere potuissent.
  Ipse Fridericus erat quidem experimentorum geneticorum per Nazismum productus. Sed puer singula nescit. Solum patet Himmler scriptorem, etiam antequam ad potestatem Nazis venerit, experimenta secreta quae copias occultas deducunt. De phaenomeno Friderici et diiudicando aliquid consecutus est.
  Puer, in alia pugna jaculans, canebat;
  - Non sum diabolus, sed mihi, sed mihi, meta sacer factus est! Ego angelus sum, sed satanas viam mihi aperuit - ad gloriam terreni!
  Post quem planum conversus est. Putamina aer exierat, et materia repleta erat. Fridericus persecutionem non timuit, cum planum suum minimum quingentorum chiliometrorum per horae aeroplano Americano superiorem fuisse.
  Et quid contra eos Iancii possunt?
  Gertrudis duos aliquet et tormentum excussit, ac tam cibus quam piscinam. Flamma rubra pulchre ardet. Puella felicior facta est. Putavi ignem pueri rotundum, roseum calcaneum lambentem, et odor inusti carnis pervagantem.
  Hoc est tentatio. Ipsa etiam bellator edere voluit. Gertrudis pipiabat;
  - Unus, duo - manducare volumus! Aperite fores latius, alioquin cocum manducabimus! - Frigidus bellator carmen natorum alacres cecinit. "Dolum cocis dabimus, et officiarios bibemus, totum triclinium destruemus et acetabula frangemus!"
  Hoc Gertrudis nimis ridiculam facit. Scatebra pugnantium expositis.
  Fridericus de uno plano ad aliud. Et Helga substituit Gertrudem.
  Iterum puer in pugnam volat. Quomodo differunt Helga et Gertrudis? Blondes naturales sunt ambo bellatores. Utraque athletica, fortis et curvus. Sed vultus Helgae molliores et magis femininae videntur. Sed haec puella etiam pedibus suis sagittare amat.
  Federicus cecinit, elatus sentiens;
  - Meae pulchrae puellae, cur cyphris amo? Valde sum efficax, et multis modis cherub omnipotens!
  Helga latrante respondens:
  - Minime, non es nulla! Infinitus es!
  Puer Americani duodecim aeroplana descendit et fremit;
  - Talis dolor, talis dolor! Germany vs America quindecim nulla!
  Helga Americanam Mustang propius attulit, accensus, deiecit et labia eius lingit dicens:
  - Duo fragmenta farciminis in mensa iacebant!
  Fridericus de longo intervallo, undecim aeroplana sustulit et pipiavit;
  - Narrasti fabulas, sicut ipse Faustus Satanae in inferno!
  Helga offensus videbatur;
  - Et nihil me non dereliquisti! - puella libidinose expressa. - Ego me totum deris!
  Fridericus irridens respondit:
  - Ita omnes homines sumus!
  Objicitur puella in hinnitum sono;
  - At puer adhuc es!
  Puer ace- chuckled:
  - Communis colonellus puer esse non potest!
  Helga sumpsit et cantavit;
  - O quantus vir es - imperator et colonellus!
  FRIDERICUS continuavit in scuta aeris accendi. Imo talis casus multum ad praelium in Anglia praeeminere potuit. Sed hic annus non est quadragesimus, sed quadragesimus quintus. Et Britanniam iam mirabiliter superavit. Quomodo hoc factum est?
  Cur leo lupum Germanum resistere non potuit. Quas copias in hoc mundo excitasti? Aliquanto felicius Iaponicorum Germanorumque cursus bellum mutaverunt. Et hoc factum est quod Wehrmacht ordinationem fortissimam habuit. Et Hitler inopinato evasit egregius auctor et auctor. Quid huic opponitur?
  Nunc anno MCMXLV spes Americae est eius oeconomia et eius magna hominum multitudo.
  FRIDERICUS quoque recordatus est eius pugilatuum curriculum. Quam difficilem superesse artem a pueritia didici. Et crescere habuit in castra. Primo minoris. Sed puer factus est fortis ac potissimum pugil dolor acerrimus. Facile erat ei et studebat - omnia littera in musca comprehendit!
  Puer varias linguas didicit, etiam Russian. Et quamvis Fredericus cum Exercitu Rubro pugnaverit, et etiam facultates phaenomenas demonstratas, Russos coluit. Fortes fuerunt et obstinati, periti pugnatores, et tormenta heroica pertulerunt.
  Ipse Fridericus non semel animos Sovieticorum militum stupefactus erat. Sed officio suo etiam nimis bene functus est. Puer quidam apparatus exitii factus est. Et pro eo est sicut ludus excitans. Tantum interdum cor meum intolerabili melancholia dolere coepit. Et hec melancholia ad literam terminatorem puerum in aliquibus momentis consumsit, sed tunc recessit. Ipse Fredericus interdum nesciebat quid vellet. Sanguis eius non integer purus erat et genesis Russorum habebat. Hoc confudit puer. At econtra ille famosus est Germaniae ac victor! Et longius procedere potest!
  Et iam fastigia ivit ad astra.
  Nunc denuo Fridericus ignem aperit. Proiicit aeroplana triginta quinque et alacriter dicit:
  - In mari calido spargens amo, sedentem super saepem ut puer! Etsi caeruleum in sinu meo non habeo, iuventus mea inaestimabilis est!
  Helga alacriter respondit;
  - At simul, experientia tua singularis est!
  Puella planum US Air Force sibi commissum confecit, et pipiavit:
  - Quam pugna... Mox centum et nulla erit!
  Fridericus risu respondit candido:
  - Ita vera pugna est. Et mox mille - nulla!
  Helga nudis pedibus versabat. Delphinus vel orca fieri voluit. Bellator fremit;
  - Ego sum in tortis et novas occasiones! Atque utinam dea fieri!
  FRIDERICUS: Quattuor a planis procul iactus et celeritatem addens, quaesivit;
  - Cur prorsus dea est? Regina adhuc esse potuit?
  Helga risit et graviter respondit:
  - Dea facere potest quodcumque vult, sed reginae multa restrictiones habent. Exempli gratia, nudis pedibus in bikini volare non potes!
  Fridericus memorat;
  - Princeps etiam discalceatus currere voluit. Sed in Britannia hieme frigus est. Et quomodo faucium non habuit!
  Helga cum rictu respondit:
  - Sed reges non aegrotant... Et tu quoque rex puer ut aspicias!
  Fridericus alacer dixit:
  - Ego sum rex caelorum primus et principaliter, et non iustus Britannicus!
  Helga cecinit;
  Rex noster electus est de caelo, rex noster de cinere surrexit. Rex noster nuntius fati, rex noster tu solus!
  Fridericus digitum excutit ad puellam et respondit per ambulationem-talkie:
  - insanire potes vere tecum!
  Helga aliquid causticum voluit inserere, sed non venit in mentem. In genere, Fridericus puer valde ridiculus et doctus est. Bellator ac simul erudite. Tu modo obstupescas quantum hoc
  Bellus teenager novit. Et mirari non desinit.
  Et puer iterum ad volatum. Et iecit decem et octo plana et cantavit;
  - Ku-ka-re-ku! Ego omnes Yankees stimulis feriam!
  Helga deprecatus est;
  - Sine me, imperator Aesir!
  Fridericus complacere dixit;
  - Accipite illum! Dabitur tibi!
  Helga, valde nervosus, duo plana in tribus erumpit. et plena labra lambit. Ea numquam feritur. Germani tormenta provectiores, longis iugis feriendi capaces. Etiam ac iaculis tellus.
  Fridericus probavit eventum puellae:
  - Ex tam longe accuratissime feris. Sed scis ut conchas aereas servet, melius est ut hostis propius accedat.
  Respondit Helga cum molestia;
  - Sed hoc facere potes!
  Puer gravissime dixit:
  - Sed phaenomenon est... Et puella pulchra iustus es!
  Helga exclamavit offensus;
  - Minime! Acutus sum!
  Fridericus cum ea consensit;
  - Pro homine accurate!
  Puella giggled quaesivit;
  - Nonne homo es?
  Puer accensus, quinque US aeroplana iecit et graviter respondit:
  - Minime, homo non!
  Helga mirum simulatum;
  - Et quis es?
  Federicus gravissime respondit:
  - Ego sum hone!
  Flava puella consentire festinat;
  - Etiam de hoc quaerere non debes! Omnis gestus hoc agitis!
  Puer cum gemitu respondit;
  - Singularis esse significat onus in te ipsum imponere!
  Ad haec Helga respondit:
  - Sed vellem esse singulare! Prima mundi pulchritudo!
  Federicus sincere affirmavit;
  -Et tam pulchra es!
  Puella coquettishly dixit:
  - Quomodo nasus meus est?
  Puer honeste respondit;
  - Nicaenum nasum. Non magnus, non parvus, justus, leviter inversus et decorus!
  Helga nudis pedibus ad os extulit et quaesivit;
  - Quid ago?
  Fridericus subridens:
  - Pulchra! Flava in scelerisque! Te amo!
  Helga dubitanter dixit;
  - Et Gertrudis?
  Puer eiaculatus est;
  - Quid de Gertrude?
  Helga flebiliter dixit:
  - An forte pulchrior est me?
  Fridericus diplomatice dixit:
  - Pulchra es, et digna!
  Helga logice respondit:
  - Sed nullae omnino identicae sunt facies!
  Fridericus accensus, triginta plura aeroplana iecit et cecinit;
  - Omnia impossibilia sunt in nostro mundo possibilia... Tales miracula quandoque in aere lucent!
  Helga paulum sedata pipiabat;
  - Fortasse in nostro orbe. Sed utinam bona tantum!
  Fridericus alacer dixit:
  - Fiat ita!
  Et ad terram scuta switched. Supprimere tormenta necesse est, et iuvenum ace- tionem faciet. et apprime accurate accendit. Vel fortasse infinite accurate.
  Helga hoc spectans exclamat:
  - Bene, tu et Superman verus es macho!
  FRIDERICUS: Sensit necessarium puellam corrigere;
  - A macho verisimile est formam animalis virium... Sed ego mente viva et calliditate notior sum!
  Helga repente quaesivit;
  Locutus esne ad Russos?
  Fredericus statim respondit:
  - Profecto!
  Helga quaesivit cum faenore;
  - Et quid sunt?
  Puer ruptis accensus plus quinquaginta sclopeta delevit. Tum ille;
  - Quomodo dicere... Haud stolidus. Multis modis Germani similes sunt nobis. Et fere omnes filii sui historiam scribere et legere et cognoscere possunt.
  Helga giggled et declaratur;
  - Sic subhomines vocari non possunt?
  Fredericus constanter affirmavit;
  - Minime! Exterius Russi non tam scary sunt. Mulieres eorum multae pulchrae sunt, sicut liberi eorum. et humaniter se habere possunt. Praeterea Russi duri sunt et litteras suas et historiam bene noverunt.
  Helga revocavit;
  - In phalange aeris finitimi gubernatores Russici sunt.
  Bellum, et Krauts anulum circa Americam constringunt.
  Proeliis atrox orta est pro capitali Mexico - Mexicopolis. Quinque puellae Sovieticae, ut semper, ad optimam partem sunt. Pugnantque inenarrabili heroismo.
  Alenka ignes ex submachina sclopeta canit;
  - Age, cantate nobis canticum, ventus iucundus, ventus iucundus.
  Peregrini pugnatores metientes cadunt, et sonat fortes et mutas.
  Pulchra puella Alena. Illa nocte amorem altae et nigrae American hominis fecit. Et amet voluptas veniam adipisci. In genere, Americani Africani satis ridiculi sunt. Praesides suos amant iocis narrare. Speciatim, Alena bene risum habuit cum exemplo de Coolidge.
  Praeses Americae Foederatae et uxor eius per villam gallinae ambulant. Cum gallis cubiculum adeunt. Et uxor praesidis quaerit;
  - Quotiens gallus feminas servit?
  Curator respondet:
  - Novies, vel etiam quatuordecim!
  Domina Coolidge ad virum suum vertit et dicit:
  - Vide quomodo... Sed hoc facere non potes!
  Praeses offensus curatorem quaerit:
  - Hoc facit cum una femina vel diversa?
  Libenter respondet;
  - Scilicet cum diversis!
  Praeses libenter dicit:
  - Bene cum diversis, et ego etiam possum!
  Alenka in tali exemplo diu risit, ac deinde temperamentum flava in lecto aestimavit. Magna mascula perfectio multum voluptatis ad puellam maiorem affert. Post quem hilaris et fortis sentis.
  Grenade nudis pedibus iacis. Et vides quomodo dispergantur corpora fasciculorum. Digiti Alenkae tam lepide et excisae sunt. Nimirum homo et pueri amant inferiores artus intueri.
  Alenka pipiat:
  - Musica ludit! Musica, musica, musica... Aliquando cum tristitia, aliquando cum veneno! Musica fluit, musica, musica quae animum illuminat!
  Et iterum puella grenade suo pede iacit. Hoc facit et arte et gratia.
  Sed Maria e machina gun. Puella quoque pulcherrima est et loci guys occurrit. Sed Maria non est una ex illis qui festinat ad lectum ascendere. Modo communicare potes et loqui.
  Vel speculam pelliculam... Maria picturam vidit primum: "Ante Vento," atque etiam in colore. Pellicula tres horas duravit et satis infigo fuit. Post omnes, Americani sagittare sciunt.
  Puella novum amicum suum Ioannem Fraser notavit.
  - Etiam fortes fllius habes!
  John satis- risit.
  - Cur hoc mireris?
  Maria sincera respondit, nudam plantam super arenam feriens;
  - Actu, sic... capitalistas putabam non fuisse idoneos ut tales membranas facerent.
  Ioannes despiciens puellam respondit;
  - Et cogitavi ut membranae tuae omnes augue!
  Maria hoc risu confirmavit:
  - Etiam augue! Augue sed veritatis!
  Ioannes subridens respondit:
  - Quale verum?
  Maria respondit cum pathos;
  - Quod in regione Sovietensium optima vita populo est!
  John, this light-red guy remarked.
  - Haec optima vita hominibus in America est. Et vos dimidium captum a Wehrmacht!
  Post haec verba, Maria in se iram sensit. Et conata aliquantulum incommode conata est;
  - Non dimidium, sed minus!
  Ioannes logice respondit:
  - Si non totum crus, sed dimidium praecidit, iam iam dolor est. Tu vero in deditionem ac tertium Reich turpiter tributa solves!
  Antonius Marii correxit;
  - Non tributa, sed satisfactiones.
  Ioannes rationabiliter dixit:
  - Aut in fronte aut in fronte!
  Maria in molestia notavit;
  - Et perdis bellum ad Wehrmacht!
  Non nimis confidenter dixit Ioannes;
  - At nunc in nostro territorio non pugnamus!
  Maria linguam suam haesit.
  Inde ad alium locum transivimus. Americanus interrogavit:
  - Placetne Sherman piscinam?
  Maria respondit honeste;
  - Non bonum. Nimis longus est. Et sclopetum magis debile est.
  Johannes consensit;
  - Fortasse Pershing nostra provectior sit. Spes novae piscinae certas habemus!
  Maria eam elevavit;
  - Noster IS-2 melius fortasse est. E-L autem Germanorum plerumque superior hoc consilio Americano est. Non puto te aliquid melius verberare posse.
  Ioannes scandalizatus est;
  - Nostra opera fortis est. Russi nihil habent sicut B-29.
  Maria confidenter respondit:
  - Nondum, sed mox erit! Et generaliter nostra technologia potentissima in mundo fiet. Aliquam ac tempus est!
  Iohannes dubitat;
  - URSS nimium amisit. Non habes vires ad renovandam industriam. Vel lacus elit. Itaque hiatus cum Germanis superari non potest!
  Maria cum hoc non consensit;
  - Populus, factionis ductu, rem sustinebit. Pro certo habeo! et victoriam adhuc consequi volumus!
  Ioannes indifferenter dixit;
  - Beatus qui credit!
  Maria confidenter affirmavit;
  - Fides rationibus rationabili fundata est!
  John interrogavit cum visibilis mirum:
  -Non credis in Deum?
  Maria parvipendens:
  - Antea, puer, non credidi et auctorem esse. Nunc... Nescio!
  Ad hoc Johannes respondit, cum caliga sua fodientem arenas;
  - Puer credidi, sed nunc non sum.
  Et circumspexit adulescens. Loquebantur in dugout. sic tepebat, et caligabat lumen. Re vera, modus Americanus non est affirmativus. Germani progrediuntur et vincunt. Videtur quod mox ad Civitates Americae Unitas veniamus. Lacus Tertii Reich plane validiores sunt quam Americanos. Et haec sane quaestio ingens est. Tormenta et machina germanica meliora sunt. Multum peregrini in Wehrmacht sunt. Eorum efficacia pugna inferior quam Germanica erit.
  Sed instent numeris. Quid opponere Germaniae?
  nonne elaborabimus in terra nostra certaturi?
  Ioannes Mariam interrogavit;
  - Cur ad nos venisti? Nonne es taedium belli?
  Puella sincere respondit:
  - Et ego! et populus meus fessus est ad bellum. Et ideo volo fascistas non venire ad nos iterum!
  Non nimis confidenter dixit Ioannes;
  - Nos eos prohibere! Saltem sistere oportet! Nostra America fortis est, et genua nostra non erimus!
  Maria amabat Johannem. Sed dissimiles amicis suis, non festinabat amare statim cum viro occurrit. Horum Alla fortasse temperans est et constantiam non tolerat. Aliquot amatores sumpsit. Tale ingenium calidum habet.
  Utique, socius Komsomol esse non potuit, sed cum bellum est, difficillimum est libidinem continere. Periculum in pugnis hormones vere afficit.
  Sed bene pugnat Alla. Et pedes etiam sagittare vult.
  Maria modestior est. Timet pro Ioanne - ille ne moriatur.
  Validus, vi oppugnationis aircraft Germanorum grave damnum copiis defendentibus causant.
  Mexicum urbs magna est, montana, et hic tuam tenere potes. Germani hoc quoque intelligunt, et caput bombingendi et tormentorum testarum exponendo, illud praeterire conantur.
  Anyuta est pulchra flava, fecit bonum factum. Liberos loci tractavit. Differunt etiam. Plerumque nigrae capitatae, sed etiam leves. Discurrunt pannis nudis pedibus. Si calceos induant, tunc demum scholam intrabunt. Tenuis, sed hilaris.
  Anyuta, intuens eos, putabat pueritiam tempus beatum fuisse, incluso eius perceptione mundi. Cum immortalis tibi videris, Et mare altum est. Etiam pueri singulariter pugnant. Ipsi spanked invicem et subridens abierunt. Non sicut adulti, qui diu invidentes tenent. Imo omnia in pueritia differunt. Etiam sol lucidior et aer mollior.
  Anyuta aestas probaverunt. Et hic fere semper serenum et calidum est. O Mexicum... Quid te sub Tituli occupatione exspectabo? Num pueros cantare fasciculos et antiphonas formare cogent?
  Verum est quod in URSS, pueri, primitus munitores, formati ambulant et carmina canunt.
  Hoc omnino non est gravissimum. Sed non monstris fascis in castris liberos exstinguere?
  Nazis tormenta non despexit nec vetustati auxit. Undecim annorum puer blodio combustus est, clavi in pedes ejus impulsi sunt, et digiti ac pedum fracti sunt. Crinibus virgines e lacunari seta, et calcibus igne crematis. Quid monstra fecit? Anyuta repraesentabat totum mundum sub fascistorum dicione. et vix facta est.
  Nunc vero, vere barbarica machina Tertii Reich progreditur et novas terras magis ac magis arripit. Et ne desinas, ac ne crura mutes... Facies nostra lucent, ocreae nostrae scintillant!
  Novus piscina E-50 maxime periculosa est, quam arma Americana capere non possunt, etiam in blank range.
  Anyuta modo pellat mea per filum. Puer localis eam adiuvat Albertus. Talis homunculus in brevibus, bellus et agilis. Similis est pristinae dilectionis Seryozha. Etiam erat agil. Verum, Albertus leviter in cute obscurior est, et longiores, sed levi capillo stuppa. Et cum ridet, vultus fit bellus.
  Nunc est fodina per rotas fixas E-L germanicae. Eruca e explosione erumpit. Germanus vulneratur. Anyuta pipiat:
  - Nos fascistorum manus torquebimus!
  Puella recumbit et reptat. Germanus recedere incipit. Tamen ei exarati.
  Anyuta revocat quomodo se in occupatione invenit. Belli initium magna sollicitudine salutatus est. Etsi multi, praesertim iuvenes, in certa victoria et liberatione Europae computantur. Anyuta puella adhuc teenager tunc erat, et cum aliis liberis emissus erat.
  Sed Anyuta periit. Accuratius puella nimis longum est ad comparandum ac sero ad extulit. Et expectabat Nazis venturum. Tunc pulcher Komsomol socius timoris periti. Et abiit ad orientem. Calcei erant novi. Puella pedes eius unxit et calceos detrahere coactus est. discalceatus veni. Cute in planta adhuc tenera neque exasperatur. Primo tantum tincta parum. Tunc calescere incepit, et in fine pedes meos conglutinati sunt et ardebant.
  Anyuta numquam cogitavit nudis pedibus ambulare posse tale tormentum fieri. Etiam in herba ambulans laedere coepit et puellae interiora litteraliter explosa sunt.
  Nescio quomodo ad tugurium castellum repit, cruentum crura. Benigna hospita teenage membrorum membrorum Komsomol lavit. Subsedit dolor leviter. Sed Anyuta magna difficultate ambulavit. Cum crura mea convaluerunt, in calciamentis profectus sum. Sed simul conabar aliquandiu sine calceis incedere, ut plantas assuefacerem.
  Pedes puellae celeriter asperae sunt et mox nec ramos nec conos in silva timebat.
  Sed via ad primam aciem longa erat. Pedes puellae tam asperi sunt ut calcibus eius prurire et resilire coeperunt. Repellat et hic et. Ita, et parum esurivi. Grauebant vitulos, et genua a labore vulnerata.
  Non jucundissimam memoriam. Omnino autem in bello quid potest esse iucundius? Heu, aliqua de causa, a primis diebus Exercitus Rubeus secessit. Et multi etiam milites fugerunt. Et hic processus sisti non potuit.
  Hactenus, solum prope Moscuam Wehrmacht in pulverem vertit.
  Tum Anyuta poemata composuit;
  Olim Wehrmacht victus est;
  Napoleon victus est, invictus.
  Hostes vexillum Russicum calcare non possunt;
  Cum populo et factione coniunguntur!
  Magis fun est cum cantu ambulare, etiam cum crura tua cadunt. Inter alia, puella teenage litteras ad subterraneos transmisit. Etiam quis mi ipsum.
  Sed sagittis nunc Anyuta cursus ante, et cursus ipsum condimentum. Angustos luscos et chuckles necat;
  - Iocor sum pugnator, machina mea ardens est ... Caelum mansio mea est!
  Et iterum iaculans. Frigus puella. Nudo pede vitri frustum iacit. Pugnatorem dextrum in oculis pervenit. Cadit ac perit.
  et Anyuta pipiat;
  - Hoc frigus non est, sed frigidissimum!
  Puella iocum habet, quia omnia opera sunt.
  Fortissima et maxima in turma sua, Matryona, amat tasque nudis pedibus iactare. Et pedites ferire procurat. Etiam feliciter cadum lacus laedet. Nunc Germanus discedere habet.
  Matryona cum risu dicit:
  - Atque ego non solum bovem, sed etiam equum mulsi! Ita me hone ostendens!
  Et iterum puella accendit et accurate. Illa tres angustos luscos addicitur et sibilabat;
  - Sum bellator classis eximius!
  Et quae femora carnosa Matryona habet. Puella amans elegit ut homini Africano-Americano conveniat. Et fecit eum amet cum voluptate. Bonum est cum mascula perfectio tam crassa est quam brachium viri adulti... Puella magna sicut Matryona magni aestimata est. Et in tantum gaudens fremuit puella ut tota phalanx accurrens audiret. O vri!
  Nunc consectetur sed est id tempus. Et puella validis cruribus tasque jactat. et silices etiam ac fragm. Matryona laeta est de hoc. Tametsi non omnia in vita tam rosea erant.
  Quodam tempore puella quinque spicas in coloniam surripuit. Nimis esurit. Pro quo missus est in castra. Tonso capite. Et processio inquisitionis facta est pro puero completa. Ibi laborare coactus est. Matryona ab labore non cessit, et silvam succidit, feliciter valens. Sed cibaria exilis carceris non satis erant, et puella omnia in os suum coniecit. Et vermes, et insecta, et folia. Castrorum ligneorum calcei nimis molesti erant, et Matryona nudis pedibus laborare maluit, etiam in frigore et in nive. Puella triennium in colonia degit, sed tunc dimissa est, quae quomodo liberalitas partialis facta est sub Beria. Praeterea, Matryona norma constanter excessit, quod etiam ratione habita est.
  Imprimis, post coloniam juvenilem, puella, cum advenisset, ad culinam festinavit ac primum multis annis in satietatem comedit. Et in colonia etiam intensive concursum ad magnas puellas non sufficiebat. Matryona in colonia nemo maxime offendit. Pares eius eximiam corporis vim et magnam pugni timuerunt. Matryona est anima benignissima, sed si eam tetigeris, tantum movebit ut non multum videatur.
  Erat puella valens apud potestates, obediens, princeps productionis, nec abnuit ullum opus, etiam difficillimum. Male nunquam fui. Discalceatum in acre frigore laboravit et nasum etiam liquescentem non comprehendit. Pedes tantum grandes et decorati rubuerunt, ut pedes anseris, sed calebant.
  Matryona etiam vituperavit quod zonam olfavit et paulo plus quam tres annos in profugio absumpsit. Similis fuit ibi et infames habet. Iudex puero decem annos natus aliquot spicas dedit. Quod si triplicem normam impleveris, tunc dies per triduum vadit. Et Matryona mane reliquit. Sic reversa in regimen carceris habitu, nudis pedibus, sient, brevi praeciso, flavo, tonso capillo. Pulchra, gracili figura et lepida facie.
  Homines eam aspexit. Matryona, in veste carcerali grisea, tenuior et tonsura, sanctimonialis simillima est. Similitudo magis crevit cum Matryona reliquos quingentos chiliometrorum in domum ambulavit. Illa vere patriam nudis pedibus calcare volebat. Paulo deinde in Sibiria, ubi versabatur, omnia diversa erant.
  Post tortionem nivis, nudis pedibus in gramine ambulans, beatitudinis experientia est. Cum domi venissent, Matryona gravidam cognovit. Nec mirum. Puella rem cum custodibus habens. Illam maturescere, heroici corporis sexus voluit. Sed cum multae securitatis latinae cum ea essent, Matryona nesciebat quis pater pueri esset.
  Puer autem crescebat magnus, sanus, flans et fortis. Nunc ut auctor est. Vestibulum at ante.
  Matryona non noverat fata prolis. In bello puella non praegnans conata est ut praelia non deesset. Est huic tinctura specialis. Matryona ipsa Orthodoxum se Rodnover existimavit. Mixtio quaedam antiquae paganismi Russicae et orthodoxiae. Matryona cum veneficis et veneficis communicata. Ipsa etiam vires habuit.
  Cur Germani vincunt? Maior maga ei indicavit copias occultas quae in servitio Tertii Reich Moiras lapsus sunt, vitam auream rarae, et fortasse etiam singularem, fortunam ad Hitler. Et quod nunc Fuhrer felicitas phaenomena invenit. Etiam Genghis Khan hoc non habuit, quod Wehrmacht vires eximias dedit. Et Germani gravidae res prospere gestae, et ager paludatus summo praeerat, sed adversarii non bene fecerunt.
  Certe Fortuna rebus. Quod Hitler copias superiores superare poterat, magna ex parte fortuna erat. Partim naturalis, quia occidentalis, partim imperium Sovieticum non satis intellexit quomodo bella moderna recte gerantur. Sed nexus favorum etiam incidentium in Tertium Reich labefactum habuit.
  In historia reali, a momento e contrario, fortuna Wehrmacht reliquit, et nonnullae res parvae contra Nazismum agere coeperunt. Initium est a celeberrimo Proelium Mediterraneo. Tunc tota accidentium catena ad cladem Iaponicam perducta est. Quamquam Iaponia hac pugna validior erat et copias exercitas peritioresque habuit.
  America supra verba est - oeconomice fortis. Exercitus vero et classis non admodum parata, non satis exercitata et instructa sunt. Qualitas et experientia in latere Iaponiae erant. Particulatim Terra Solis Oriens Classem Americanam oppressit. et vicit. Donec accidentium catena in medium ducatur. Post quam fortuna funditus Iaponiam deseruit. America autem odiosa ibat, sensim superiorem.
  Et tunc, ut natu maximus (adhuc valde bonus vultus!) maga explicavit, quod Iaponia socium Tertii Reich ab Hitler ductus munere functus est. Et pars Fuhrer fortuna ad samurai abiit.
  Praeterea, cum nonaginta centesimis probabiliter, Iapones hanc pugnam usquam vicisse debuerunt.
  Apparebat Iancios negotiandi quam pugnandi capaces fuisse. Germani autem sunt ex gente fortium orta, quae et magna parsimonia erat. Et paulatim Wehrmacht, peregrinos et indigenas omnium plagarum absorbens, lacus et aircraft repletus, fortior factus est. et cum facilitate vicit. Huic aliae gentes nihil obsistere potuerunt.
  Matryona quaesivit:
  - Quomodo vincere Hitler?
  Malefica humeros ei humeros dixit honeste;
  - Si possent, facturos se iam pridem... Sed hic habes cum ipso fato.
  Matryona graviter ingemuit. Rursumque illa interrogavit:
  "Nonne me occidunt, si ad pugnam pro America?"
  Respondit maga confidenter;
  - Omnes tui quinque manus caelestis dexterae sunt. Nec tam facile Nazis. Certa et fato credite tuo!
  Matryona subridens confidenter respondit;
  - Credo me cum dignitate pugnare posse!
  Et certe heroica puella tanquam vera leaena pugnavit. Primum numerum Germani, vel potius externi milites, exceperunt. Etiam et cursus magna.
  Puella canebat;
  - Pro defectu, promisi sudarium caeruleum servare!
  Et rursus ignis, accurate et incredibiliter heroicus. Matryona propagines et hit. Servi peregrini cadent. Peius est, utique, cum lacus moventur. technologia Germanica nullam habet parem. Quid ergo? Russi parvo contenti esse solebant!
  Matryona canebat;
  - Piones sumus - filii communismi!
  Et rursus accuratius excanduit. Quinque puellae magis magisque laboraverunt et operati sunt. Et conchae eas non feriunt.
  Sed pueri Americani mortui sunt. Procellae de caelo ceciderunt. Litteram American positiones in nisl. Tormenta etiam operabantur. Illi lento igni humo responderunt.
  Et cum testamen a launchers gasis incepit, facta est omnino FORMIDULOSUS. Caelumque rubris Linguis lambere videbatur flammae.
  Puellae leviter ambustae sunt et in rima absconderunt. Testudo intenditur. Germanorum howitzers auto-propelluntur etiam feriunt. Bombs et purus pluit.
  Alena ut amicas laetificet, cecinit;
  - Sine dubio novae generationes pro amore pugnant! Quamquam hora draconis saeva est, tempus nos ad facinus elegit!
  Et Alenka accensus, explorator nudatus, iterum in hiatum desiluit. Et desursum est totus oceanus ignis, et acui fragmenta avolaverunt.
  Germani plurimum valentibus TA-400 aircraft cum sex machinis ad bombing utuntur. Talis machina insigniter praestantior est exemplaribus Americanis, quae in fuga comprehenduntur. Telum valde formidabile. Et mittit bombs, graves globus implens. Quae per tot centena metra dispergunt.
  TA-400 machina paene invulnerabilis est. Validis armis defensus est. B-29 quod ei comparare non possumus. Et quomodo superbomb fragores. Totus truncus sic ruere quatit. Et talis potestas hic demonstratur.
  Sed Alenka audacter dicit:
  -Papuans hiemem non habet, Russi condiciones desperandas habent!
  Et puella quidem fortasse recta est. Quinque hic sunt in calore, et solum recipiunt ustionem minorem.
  Maria dicit:
  - Nadezhda est complexus terrenus....
  Et tunc seipsum corrigit, pugnum ad mentum movens;
  - Non complexus, sed circinus!
  Puellae, quamvis ignem densum, adhuc vivunt. Allah etiam cantat:
  - Filo ambulare, filo nolo! Posthac bellum rubrum vivimus!
  Sed quot milites Americani ex igne tormentorum Nazi mortui sunt? Non nihil est quod sociorum in rerum historia non ante quadraginta quattuor audebat aperire.
  Plurimi periti militares hoc casu credunt, copias US et Britanniae in mare coniectas esse. Hoc autem forsitan in oriente hostilitatis cursu nihil fere valeret.
  Nunc autem Americani probabiliter moleste ferebant se nimis passive se egisse. Omnes Anglicas colonias et ipsam Britanniam debellare permiserunt. Fasciculi occasionem URSS delendi dederunt, et nunc prope soli pugnare coguntur.
  Quaeritur iam et: stipulae pacis condiciones Stalin violabit? Secundum opinionem moralem, Tertium Reich oppugnans omnino non est peccatum. Post omnes, Hitler ipse foedus non-ingressio dolo violavit. Sed adhuc est de utilitate quaestio. Forte Germani, agrum tenuerunt et multos annos pugnaverunt, non ulterius. Nunc valetne eos provocare?
  Ipsa etiam America de bello insidiose indutias signans exire potest. Et Truman etiam obscurior est et insidiosior quam Roosevelt.
  Princeps potentiae nisl laxent terram... Civitas Mexicana bombeditur. Sed id nulla est. Germani quoque urbes Americanas oppugnant. Ac primum in officinis militaribus. Non multum activum est, hoc propter communicationes et longinquitatem territorii US. Et magis est nostrorum militum successus sustinere.
  Sed, exempli gratia, quattuor tela radiophonica A-10 Toronto accensa sunt. Pretiosa oppugnatio est, sed utique Germani e longinquo et accurate urere posse ostendebant. Attamen TA-400 minus constat quam tale telum e longinquo mille chiliometrorum missum.
  Sed machinae sunt, quae in Orbem Terrae - Terrae - satellites speculatoriae deducendae capaces sunt. Natalem Fuhrer promittunt satelles qui territorii US movendi capaces sunt mittere.
  Maria nudam combussit, pede decoro. Pusulae etiam intumescunt. Ingratum est fateri. Circum calidum est, et nihil est pruritu levandum.
  Puella munitores illos fingere conatus est quorum plantae a carnifices Germanicis foculo utentes frixa sunt.
  Forsitan in maiore dolore. At illi pertulerunt, nec eiulando aut gemendo dolorem ostenderunt. Et si ingemuerunt: per stridorem dentium.
  Heroismus auctorum haec est, et ne gemat. Puella a Nazis interrogari putabat. In eculeo suspenderunt eum et nudum calcem eius cauterio ferro combusserunt. Et pro moere vel eiulare, in vultu ridet.
  Maria recordatus est librum quem puerum legit: "St. John's Wort." Ibi, cum cruciatus maxime habitus existimaretur, confessus est eum abhorrere posse, ut Indorum eculeo canere posset. Sed cum cantas, vere melius sentit.
  Et cecinit Maria voce magna.
  Mater mea mirabilis es;
  Tota superbus est tibi planeta ...
  Russia est quasi una familia;
  Tu in caelis canaris in choro!
  
  Solemne patriae sine acerbitate servamus;
  Dubitationes iactantes in inferno...
  Super nos cherub aureus alatus;
  Pax redibit et clarissima erit!
  
  Creator omnipotens Dominus noster;
  Patens spatia Patriae ita diffusa sunt.
  Etsi caro saepe in agonia patitur;
  Sed Russia et per saecula coniunguntur!
  
  Mater nostra tam sancta est;
  Nemo fortior animo quam miles Russicus!
  Sidus lucidum super nos ardet -
  Confringemus adversarium in proelio!
  
  Eamus ad cacumina candidissima;
  Vexillum rubrum super Martem moveamus, iocando...
  Etenim Jesus gigas Deus nobiscum,
  Sedecim loricae sunt - alii erunt!
  
  Puella prope Moscuam cum hostibus pugnavit;
  Confidenter vicit fascists...
  Sed vaga Mars avertit;
  Et miserum fuit quod capta est!
  
  Puellam nudam per nivem duxerunt;
  Ignis furibundus ad pedes eius ...
  Nudo crure forcipe fregerunt;
  Et me dura candente catena!
  
  Sed forma pressum sustinuit;
  Puellam in ergastulum torquebant ...
  Fascist ne gemitum quidem quietum emisit;
  Posthume membrum Komsomol cum laudo!
  Proeliis acerbus sunt et Germani Americanos undique perdunt.
  Pugnatum est in urbe Mexicana ob aliquantulus trahebatur. Magna urbs est una maximarum in mundo, in montibus sita et difficile scopum capere. Etiam Americani in urbe Mexici se muniverunt, et in antecessum ibi stativa fecerunt et vecturas munitionis in altis munimentis fecerunt. Et hoc permisit eis tenere Civitatem Mexicum etiam postquam caput eius circumdederunt. Americani non tam simplices sunt.
  Germanos ab tergo tam magnae arcendae urbis periculo non committendum existimabant, et stimulis eorum ora stimulis haerere conantes.
  Fuhrer veretur ne aeno relictis copiis. Praeterea Germani lacus e seriei plenioribus repleti sunt, et olim popularis piscinam Pantheram restituere volebant, uno magis munito et armato nec minore in activitate faciendis.
  His conditionibus, dux Tertii Reich versatus est cum interrogatione utendi planis discorum.
  Sed quaestio erat quod jet laminae, dum invulnerabilem aircraftm faciens, ab ipsis ignem fieri non potuit. Nisi re vera, orbes plani arietinis planis utentes velocitate sua phantastica et invulnerabilitas. Sed cum earum auxilio difficillimum est bomb aut ignem aut missilia inducunt. Verum, laminae campum averte potes, crimina dimittere et iterum vertere.
  Alia idea erat discos cum tormentis armare qui radios scelerisque vel lasers evomunt. Sed id tempus etiam.
  Ceterum scutellas volans in praxi utendum est.
  Die 13 Aprilis duo orbes aeroplani in certamine primum probati sunt. Scutellas volantes tacite fere exuerunt. Sed ardere erat. Inde trans Oceanum Atlanticum ad Mexicum decurrerunt. Cum incidisset, hoc telum etiam in subsidiis perampla potentia habebat.
  sed solum per agrum Wehrmacht decertare iussi sunt. Quia nullo in casu aliis nationibus technologiam armorum dare debemus quae tam ante tempus suum.
  Margarita et Albina primum discum regebant utentes phaudio. Eorum munus erat nunc tantum ut aeroplana Americana arietares et numerus sodalium nautarum non requirebatur.
  Cur discus puellis creditus est? Quia sexu debilior est felicior in talibus proeliis. Recipis damna inter gubernatores feminas pluries minor quam hominum.
  Quamquam in genere Luftwaffe favorabilem rationem damni habet. Superioritas etiam pertinet ad exercitationem pugnae, et praesertim vi- sionem, quae nullum habet parem adversarium.
  Margarita et Albina ex Europa in Mexicum celeritas duarum fere celeritatum sanarum volant, sed hoc in ipso disco minime sentitur: ride quam levis est. In tramine similis es.
  Margaritam alacrem dixit:
  - Haec tam mirifica discus habemus. Sicut telum fairytale - aut gladium aut tormentum non accipit!
  Albina ratione declaratur;
  - Similior spatium telum, sicut alienigenae.
  Margareta, nudam tundendo, musculari crure, cecinit;
  - Utinam pecuniam aliquam furca possem et peregrinos alere! Pecuniam vellem furcare, sed non moo, non calve!
  Albina complosit manus et dixit:
  - Hoc carmen vere salsum est. Tantum te putavi scivisse itinera militaria facere!
  Margareta recumbens in solo respondit. Paucis dis-ups. Secundum tacitam traditionem, bikini gestabat. In genere, in Luftwaffe, omnes fere virgines et puellae ad vestem bikini mutaverunt. Ceterum, si tempestatum licebat, non nimium frigus erat. Creditus est corpus minimum vestium melius contactum cum aircraft habere. Et in hoc casu egregie volant gubernatores.
  Usu id confirmavit. Etiam in frigore puellae quam maxime nudare conati sunt. Bikinis admodum luxus facti sunt.
  Itaque non mirum est puellas paene nudas esse. Et cum figuris suis bene bikinis. Sane in exercitu omnes mulieres se habent figuram et figuras bonas habent. Cum mulier iuvencula se exerceat, speciosam in revelatione spectabit. Praeterea, cum bikini geris, recens aer adiuvat pinguedinem ardentem. Et puellae tam gracili et curvo sculptae ahs sunt.
  Nimirum haec est pulchritudo corporum virginum. Pedes tui, nimirum nudi, nudis plantis multo melius sentis currus, et etiam fias cum eo.
  Forsitan ideo pueri tam boni gubernatores sunt, et ustulos excruciant sine paene mori.
  Quis scit si Hitler in historia reali defecit quod mulieres in exercitu neglexerit. Sed puella in bikini pugnator specialis est. Fortuna eos amat, et rarissime moriuntur.
  Accepit etiam Albina dis ups, animadvertens;
  - Cum movearis, multo melius sentis.
  Margareta consensit;
  - Motus vita est!
  Blondes ambo bellatores fuerunt. Pulcherrima nimis. Bene, nimirum, unum primae disco in pugnae modificatione mulieribus sine pulchris notis non credent.
  Omnia circa eas bona sunt: figurae eorum plena sunt gratia athletica et potentia amatoria. Faciesque, novellae, recentes, sine uno ovili aut ruga. Et laete, leviter crine.
  Pueri intuentur in tales puellas et possunt per horas sine intermissione conspicere.
  Vere unica, Aryan, pulchritudo athletica.
  Stabat in manibus Albina, graciles trajecit, Per caput crura perusta perusta. Discus planum in autopilot erat. Impossibile est eum evertere, puellae ludibrium facillime fovere.
  Pavimentum mirae currus mollibus, non-flammabilibus plasticis et asperis obtectum erat.
  Sequebatur Margareta, ambe stantes in manibus puellis. Dixeruntque desuper pedibus suis. Similis erat birota nere. Ita venuste ac singulare.
  subridens Albina dixit:
  - Sum verus Aryan, immitis inimicis Reiche... Mea character est Nordic!
  Margareta giggled et dixit:
  - Sed mihi placet illac ludere. certe etiam vera Aryan! O rem ridiculam quam bellum!
  Albina, demissa voce susurri, Dicebat ;
  "Et tamen puto non debere nos a tergo Russos reliquisse." Potest stalin de clade exire et percutere!
  Margarita confidenter respondit:
  - Nos satis virium habemus ad bellum ancipiti proelio! Scis, Wehrmacht iam plus triginta quinque miliones militum habere. Paene peregrini. Verisimile est Russos plus quam decies centena milia colligere posse. Etiam sed eleifend est.
  Adnuit in consensu Albina caput nivea nova viburna;
  - Ita verum est! Fortes sumus! Lacus E-50, quae massa effecta est, tandem militaribus nostris in omnibus satisfecit!
  Margareta giggled et interiecta est;
  - Lacus? Rumores sunt quas similem machinam e materia plastica facere volunt!
  Albina dubitanter movit caput;
  - Arma infirma erunt ... Etsi an interesting idea ad portum operationes!
  In qua Margarita subridere notavit;
  - Et discus noster e titanio factus est. Et valet ad tractandum omnes collisiones possibiles.
  gemens Albina notavit;
  - Titanium est metallum satis carum. Sed puto multo fortius ferrum mox machinatores nostri creabunt!
  Margarita simul nudis pedibus percussit;
  - Cogitationes meae grex equorum!
  Albina giggled et dixit;
  - melior elephantus! Maior ille!
  In brachiis Margaritae exsiluit et fremuit;
  - Panthera magna est! melius novit!
  Quo facto puellae ceperunt eam plantasse et plantaverunt. Ita murmur etiam erat. Et ridebant ad invicem.
  Albina dixit;
  - Minime, cum nostris militibus similes Stalius centum nos non timent!
  Margaritam exorto manibus pipiabat;
  - Cur centum? Forte mille simul?
  Albina clamavit:
  - Non decies!
  Margareta dixit:
  - Vel sescenti et semis!
  Albina fremuit;
  - Vel trillion et quarta!
  Talis contentio ridicula et absurda respexit. Sed id ipsum mauris. Puellae loquacitatem innocui cessaverunt et dis-ups agere coeperunt.
  Margareta de praeterito cogitavit. Puella ex nobili familia. Valde tenera aetate ad specialem scholam mittebatur. Ibi per aliquot satis difficiles disciplinas perrexi. Docta et docta corporaliter. Ex altera parte, hoc fortiorem fecit puellam, ex altera vero eam infantiam privavit.
  Margaritam vero cito haesisse. Praeterea ludi fustes et epulas habebant. In piscina natabant pulchri- tudines, gymnastica faciebant, scindebant.
  Et didicimus etiam linguas diversas. Nempe mathematica, physica et varia classica docebantur. In libero tempore, Margaretam scientiam fictionem legere amabat. Ea maxime probaverunt Julium Verne. Inventa scientifica eius cum interesting adventures coniuncta sunt. Aliqua genera inventionum nondum superata sunt.
  Peculiares infiges erant cortices, qui uno sagittario totum castellum destruebant. Hoc telum in vero bello utile esse potuit.
  Margareta, ut audivit de Germanorum oppugnatione in Poloniam, inspirata est. Germani unam post alteram victoriam reportarunt, omnesque Tituli tantum adoraverunt. Tametsi initio multorum animus coercita est. Sed Fuhrer omnia perfecit. Etiam in eros quam. Incrementum oeconomicum rapidum, restauratio exercitus, reditus Rheni et coaluerunt. Tum exsanguis Anschluss Austriacus. Germani proelio circa Czechoslovakiam paulum commoti sunt. Sed postea Monacensis secutus est.
  Post quae videbantur omnia pacata Germania esse. Illa etiam regionem Klaipedam reddidit. Sed tunc bellum cum Polonia initum est et post biduum Secundum Bellum Orbis Terrarum. Multae, etiam puellae, vix factae sunt. Quid, si alia clades? Sed intra tres septimanas Polonia collapsa est, ingrata contra Germaniam occidentalem non incepit, et tranquillitas orta est. Multi putabant nunc pacem fore.
  Celeriter deinde in Galliam impetum facit. Ac augue studiose declaravit: vicimus!
  Et angebatur Margareta quod tali non interesset triumpho. Sed non est purus. Protrahitur bellum, Germania bellat, alia ex aliis absorpsit. Et quasi fábulator heros eius abscídit capita inimicorum suorum. Et sic Margarita ivit ad frontem. Gubernator. Illa per fugam scholam ivit et finita est in celo.
  Puella statim plus ustulo coepit. Pugnaverunt cum gubernatoribus Russiae. Statim animadverti quamdam infirmitatem Sovieticorum aces- rum invitos recipere. Sed hoc funesta est, cum contra tam potenter armata aircraft quam ME-262 pugnatis.
  Margareta aeroplana Sovietica delevit, satis feliciter. Misericordiam nesciebat, quamvis saeva se non putaret. Et pugnavit puella in bikini, etiam cum erat modicum frigus.
  Idque in bello adiuverunt. Non semel eius planum iactum est, vel etiam graviter laesum. Etsi ME-262 machina plerumque est valde durabilis.
  Margareta se meruit crucem militis de cruce ferrea. Et hec sane superba fuit. ac iam antecedens machina exitii commissa est.
  Albina etiam gubernator erat ex familia militari. Etiam flava muscularis, crucem equestris adiudicata propter varias res gestas, praesertim in caelo. Sed in peditatu Albina aliquantulum dimicare potuit. Classem ostendit etiam ut pellentesque.
  Tam similes puellae, sed etiam diversae, sane in faciebus. Sed habent musculos prominentes, physice robustissimos. Nunc dis-ups fecerunt angulum et pipiabant;
  - Nos sumus bellatores magni, terra valida.
  Post quem Albina gigglatur et obicitur;
  - Cur satanas? An omnipotens Deus?
  Margareta adnuit.
  - Ita, si exercitus noster felix est, sine Deo aliter esse non potest!
  Albina amicum corrigit;
  - Non sine Deo, sed cum Deo. Omnipotens fortis et immitis amat. Aryans omnes opprimet!
  Margarita cum admiratione exclamavit;
  - Et nos talem technologiam habemus! Plana sunt disci miracula!
  Albina, uehementer angulum faciens, consensit;
  - Etiam... possumus, si volumus!
  Margareta logice exposuit:
  - Et cum non vis, etiam hoc facere possumus! Docti e media parte mundi coacti sunt nobis arantes!
  Puellae angulum multo vehementius facere coeperunt. Eorum currusque per aerem labebatur. Similis est UFO. Tam mirabilis creaturae machinalis. Aliquid quod ultra technologicum gradum creatum est, quod est proprium planetae Terrae. Inter alia, discus planus pluribus radariis incisis instructus est. Audivi custodite custodite ... terrorem!
  Puellae exilierunt et cucurrerunt ad tegumenta spectanda... imaginem amplificaverunt... Ita est, duodecim Americani Mustangs et quattuor Airacobras volabant. U. e nubibus plana erumpunt. Apparenter notaverunt distelam magis amplam, vel eam radaro lustratam. Tametsi tales scutellae volantes in radar paene invisibiles sunt. Sed in caelo a magna distantia apparent.
  Duae turmae disci oppugnare conabantur. Margareta globulis gaudii impressit ut acceleraretur. Et abiit ad arietem suum. Tam acriter quam pugnus pugnus in pondere plumae, A volatile patera emicabat. Et pugnatorem Americanum percussit. Sicut adamas dromonem percusserat ferrum. Scintillae depluere, et laminae planum ramenta in lucidos intrita.
  Albina, nudis digitis tenens in gau- dium, discum circumdedit et iterum circumplicatum US Air Force circumsepsit. Concidit in frusta. Et flava terminator, movendo continuans, unam post aliam aircraft oppressit.
  Margareta notavit;
  - Nos eos dele... Sicut creta cum deleo!
  Albina giggled et dixit;
  - Nulla illis facultas!
  diskette aliquoties velocius movetur quam elit Americana. Et nulla erat sane relinquendi facultas. Praeterea currus Germanorum maneuverabilitas solum phaenomenum est. Sed Americani adversus novum telum prudenter egerunt: dispersi sunt. Ac puellas ad persequendum acriter accelerare.
  Cum ictus ab orbe factus est, stridore coepit quasi chippis sublato. Nobilis Belonzi discus omnes oppressit et laniavit. Et tamen ne perhorrescit.
  Puellae hostes ridebant. adprehenderunt et complana- runt, praeciderunt. Milvi venationis pullos simile erat, et fortasse etiam velocius. Et talis dromonis erat simpliciter similis gladius thesauri Ilyae Muromets. Qui omnia destruxit... Et omnia fere adsequi ac deprimere curo.
  Foderunt puellae et paene e sellis suis desiliunt, manibus et pedibus tenentes fibulas. et quodam modo adhuc tenuerunt. et pugnare continue potuerunt.
  Novissima autem pugnator Americanus comprehenditur. Puellae capita sudoris frontibus concussa sunt. Iterumque discoettum ad autopilot mutavimus. Albina, ficto sugente ventre, suggessit;
  - Fortasse edere possumus?
  Margareta consensit;
  - Quod suus 'a bona idea!
  Milites in armarium perventum est. Albina tesseram pedis impressit. Duae fistulae nutritionis mixturae prodierunt. Puellae diligenter eas in manibus acceperunt. Suilla bysso concisas cum piso et condimentum consectetur. In pittacia cuiusque tubi porcus ridiculus est et lycopersicum cum pavonum pediculo.
  Puellae tubo leviter urgendo coeperunt sugere diligenter. Margareta notavit;
  - Mox ad mundi mundi mundos ibimus. Forsitan talis cibus dandus est astronautis.
  Adnuit consensus Albina;
  - Etiam id magna! Alios volare mundos, planetas finitimas intuere.
  Margarita sibilabat et dixit somnianter;
  - Ita. Hoc est valde interesting. Et quid simile isti alienigenae? Verisimile tamquam homines. Vel fortasse differentias habent?
  Albina parvipendens suggesserant:
  - Fortasse elves occurrere possimus. Similes sunt quoad homines, sed non a simiis, sed a felibus. Quam ob rem aures habent acutis et aspectus nimis bellus.
  Margareta dulci risu notavit:
  - Dryades dicunt omnino aetatem non facere!
  Adnuit consensus Albina;
  - Forsitan... Sed melius est talem habere felicitatem!
  Margaritam e tube suxit. Deglutivit et locutus est;
  - Ita... Nihil est senectute peius! Qua in re hoc solum est flagellum Dei!
  Albina nudum crus permulsit. Putabam me iuxta guy. Tam alta, muscularis, ut Apollo. Vel fortasse Hercules. Tum eam movere fingebat. Etiam id enim magna.
  Ergo ad aliquid gravius transigendum. Experiri vehementes blanditias et gravia, pectoris oscula fervida. Velut fortes viriles labra fovent purpurea papilla. Et quam vellem iuventutem et amabilem semper manere.
  Numquam senescere, semper iuvenis, gracilis, athletice!
  timida spes Albina suggessit;
  - Forsitan homines fingent aliquid ne senescere?
  Margarita confidenter respondit:
  - Serius aut certe vincetur senectus... Sed quaeritur, utrum vivemus videre?
  Albina amicum suum consolari conatus est;
  - Si Aryan scientia potest omnia facere, tunc transibit tempus et mortuos resurrecturos poterunt. Nec refert, cum moriamur!
  Margareta cum risu dixit:
  Fruamur mundo sine malo;
  Licet interdum credere difficile est...
  Pueri ludunt et rident;
  Et immortalitatem consequemur... fortasse!
  Puellae e tubulis sorbilia. Cibum divisa, pisa et tomatoes, sapidum et alunt compositum. Margaritam etiam futuram maritum estimavit. Ita exantlaretur et dolor, alta fronte. Spartak vere probaverunt. Homo natus ad principem, vel ad magnum imperatorem, servus evasit. De Spartaco, Margarita nova ab Italico scriptore legit. Egregium artis opus illud deponere non poteris.
  Verum, quod Spartak nobilis Thracum princeps fuisse verisimile est auctoris inventio. Spartacus an Thrax fuerit, ne notum quidem est. Erat tantum membrum sectionis Thracis. Parva notitia est de vera historia Spartak. Videtur quod ingenuus. Atque etiam in exercitu Romano militasse se dicunt. Bello deinde in Thraciam commoto, etiam deseruit et contra Romanos pugnavit. Iterum captus et gladiatoribus venditus est.
  Inde gloria Spartak in arena venit. Sed Spartak bene potuit Germanus esse. Margarita se cum hoc heroe in cubili putabat.
  Hic est magnus - talis vir! Feminae jocos amant. Margaretam Spartak etiam solito callidam esse putavit. Romanos viliore exercitu servorum ac pauperum victorias vicit. Etsi nullo, princeps gladiatorum, disciplina severa instituitur.
  Frustra consules Spartacum irruerunt. Unam ex altera cladem illis intulit. Tandem vero portorium proditio accepit. et vicerunt Spartak.
  Bellum servile in victoria non finivit. Quod potuit melius. Adempto servis Romanum imperium destruerent, sed nunquid aliquid mutuo dare potuissent? Prorsus barbarismus in hac planetarum parte oriri potuit. Christianismus tunc tantam molem favoris non obtinuisse. Sic ergo non debuit Constantinus imperator, qui talem religionem desuper introduxit. Ac tempus obiective contra Christianismum fuit. Ita prorsus logica quaestio orta est: probasne Christi resurrectionem non esse fabulam?
  Omnes testes resurrectionis et apostoli mortui sunt vel fuerunt, et tunc discipuli apostolorum. Nimirum exesa est fides exesa. Nec sola immortalitatis promissio satis fuit. Etiam alii populi habuerunt propriam rationem paradisi. Idem Aegyptios ini. Totam habent scientiam de existentia mortuorum.
  Et interrogatus de probationibus, de tempore magis ac magis de fide fiebat. An et ipse Constantinus in pace Christiana, prope totam vitam in bellis consumpsisset, credidit? An forte non esse conterritus, et postumae spei aliqualem voluit? Nescitur... Sed nonne publice auctoritatem Christi recipiunt, hoc totum fuit.
  Subjunctive tamen haec fabula est. Ita Iapones in hoc mundo in Medio Mediterraneo vicit, et Hitler multa consilia valida fecit, cum multa antea bellum totalem declarans totis viribus pugnare coepit. Atque ita: Germani in omnes partes procedunt. et in multis frontibus res gestae sunt.
  Margarita cogitabundus dixit:
  - Accidentia similes sunt nexus in nexibus historiae, unus defectus et prorsus conversio!
  Albina addidit;
  - Omnia in mundo temere, praesertim fortuna, naturaliter finiunt cum multa tribulatione!
  Margarita nudis digitis fistulam accepit, truncum torsit et pressit. Cibum suxit paulum, et animadvertit;
  - Sed non molesti sumus, vincimus! In pessimismo igitur non est opus.
  Albina non recusavit;
  - Bonum est prandere, vinci malum est, etiam peius est te ipsum perdere!
  Puellae tacuerunt. Post cibum trahebantur ad somnum ... Et quare non dormiunt per duas horas. Tunc tempus non erit. Americani multum aeroplana continenter ea habebunt.
  Puellae in sellis suis recubuerunt et celeriter, quasi ex praecepto, obdormierunt. Aliquid viderant interesting... Se in aliquo novo mundo invenerunt. Viam suam ingrediuntur. Frutices sunt et silvestres in circuitu.
  Subito puer ad conventum excurrit. Ita flavi, musculares, breves tantum gerentes. Post eum lupus ingens, velut taurus, ruit. Puellae tormenta scapulis suis scapulas tulerunt et eas cum igne erumpunt. lupus vulneratus est. Suo concidit sanguine suffocans. Tam incredibiliter creepy bestiae rugitus fuit. Et erat sicut veniente lapide a tergo, et similis erat mixtura signa vri et aranei.
  Puer cessavit. cum stupore quodam directus prospexit. Puer tredecim vel quattuordecim spectabat. Pulchra facies cum virili mento, formosa musculis sculptis, tabula abs. Capilli eius candidi sicut nix, leviter flavo sparsi, et pellis tana nigra est.
  Pulcherrimus teenager qui in poster -a vero Aryan suspendi potest. Nisi quod oculi caerulei sunt nimis benigni. Risus et est margarita. Margarita et Albina accesserunt ad puerum et interrogaverunt consonantes;
  - Salve! Quis es?
  Puer cum risu respondit:
  - Ego Rex Matt! Terra Pink Nebulae.
  Albina giggled and remarked;
  - Rex... Cur discalceatus?
  Puer cum gemitu respondit;
  - Victima res factus sum. Marescallus Korshunov in regno imperium arripuit. Et regalem vestem abripuerunt me helicopterum in tesca infestante feris semipedem nudum proiecerunt!
  Margaretam giggledam et manum suam extendit.
  - Id quomodo Majestas tua... Quid, te adiuvabimus?
  Rex Matt humeros in confusione obumbravit.
  - Dubito... Duo tantum ex vobis sunt, et totus exercitus cum fistulis et helicopteris!
  Albina, pede nudo tundens, respondit:
  -Nos quoque cum exercitibus pugnare! Imo parati sumus pro iusta causa certare!
  Margareta feriebat digitos in nasum pueri regis;
  - Noli timere, tecum sumus!
  - Non timeo! - Puer non nimis latos, fasciculos humeros suos superbe corrigit. et addit. - Bene, opinor, ad subditos meos eundum est, ipsi rege favebunt.
  Circumspexit Albina et quaesivit;
  - Ubi ire...
  Margareta circumspexit. Amazonis aliquantum simile. Filix ingens crevit. In floribus multae arbores erant. Gemmae rosae et petunias spectabant - colore candido, sicut figuli puerorum. Folia in arboribus erant magna et in figura multiplex.
  Dracones magnae, ut albatrosae, volabant, et papiliones cum metri longis alis volitabant.
  Albina caelum intuens exclamavit:
  - Tres soles hic sunt!
  Extulit caput Margarita et cooed;
  - Proh! Estne hic alius planeta?!
  Puer regem supercilia Mt attonita levavit;
  -Quid aliud planeta?
  Margaretam parvipendens interrogavit:
  - Sed hoc plane non est Barth.
  Puer giggled respondit;
  - Sic es e terra? Hinc dura tellus, ubi lux eadem omnia fulsit!
  Margarita risit et iterum quaesivit;
  - Terram nostin'?
  Adnuit rex iuvenis;
  - Profecto! Nostra humanitas inde venit!
  Albina puerum diligentius intuens ait:
  - Bene, sic... Iustus es sicut homo, solum pulcher!
  Rex Mt adnuit nitido caput;
  - Et nimis pulchra es! Adiuva me coronam, et ego ipse uxores constituam!
  Puellae ridebant. Margareta notavit;
  - Nonne immaturum est tibi uxorem ducere?
  Puer movit caput negative;
  - Regum mane matrimonia! Ego iam quattuor uxores habebo, vobiscum sex erunt, absque Hare.
  Margarita majus etiam risit.
  - Sic habes leporem! proh!
  Matt, inflato pectore, respondit;
  - Quid de rege sine harem? Non esset prestigious! Ego sum magnae patriae monarcha, iam satelles in spatium deduci!
  Puerum Albina per scapulas fovevit et cooed;
  - My sweetie... Adhuc non sapio uxorem tuam fieri!
  Rex iuvenis osculatus est puellam in maxillam, deinde in labra coxit;
  - Tam delectamentum olfacies... tam mirabilis es.
  Oleg Rybachenko, praeterquam in hoc mundo ubi Nazis pugnavit, in alia universitate se distinxit. In qua re inhumanum et infestum erat spatium belli. Ibi puer quoque corradit.
  Cur immortalitatem fecisti? Nulla sed libero enim. Et strenue, puer. Et vere sine morte et in quolibet extremo.
  Bellum Orbis Terrarum secundum et in diversis mundis differt. Saepe etiam peius fuit quam in historia reali, cum Tertius Reich validissimus est. Et victus est litteraliter miraculo.
  Ita Oleg Rybachenko in pari mundo facinora facit.
  Impugnatio Moscuae et proelium Rzhev continuatur. Iaculatores bomb adhibitis et ictibus erucae Sovieticis accipiendis respondendo tormenta tormenta in hostes progressa sunt. Germani cum innumeris instrumentis et bombingis, tum salvis eruca capere conati sunt.
  Tardum est progressus, terra perusta. Populus Sovieticus pugnavit ut milites ... Rzhev factus est secundus Stalingrad pro Nazis. Omnes incolas in proeliis ei interfuerunt.
  Parva coetus munientium domum tenuit numero tredecim in vico Lenin. Pueri ac puellae propius accedant Nazis, et in ridentem os sclopetis accensis recta. Aut tasque cum homemade explosives in hostem iecerunt. Sicque ad victoriam contulerunt.
  Undecim annos Mishka tacuit, caput a shrapnel comminutum est, et puella Masha ab glande sniperis necata est. Ceteri vero latinae cum infatigabili contumacia pugnant. Pashka, exempli gratia, sarcinam sub onerariis omnibus viribus utens, currum cum peditibus hostibus vertere cogit. Sed Sturmtigeri et Strummamonti appropinquant, periculosa arma pro oppugnationibus in magnis urbibus. Pashka et duo alii pueri cum eo vitam suam periclitantes trahunt dolium mixtum ex duobus regentibus liquidis quae coniunctae explosivam validam formant. Dimidia guys nudae fuligine ita sunt tinctae ut paene invisibiles sint contra defluxum spatium.
  Pashka aegre trahit. Is tenuissimus est, adspectus ut mumi arefacti, costis ut ramulis exsertis. Durum est dolium trahere, sed, proh dolor, simplices tasque valent contra Sturmmamont pondo centum quinquaginta quinque talentorum et sine ornamentum pugnae. Ceteri duo pueri tenuiores sunt. Quamquam novem tantum annos nata sunt, nudae plantae tam cornea sunt ut in ruderibus sicut sandpaper crepant. In aliquo puncto cannonade paulo quietior factus est, et stridor pedum callosi aures meas extendebat. Guys plerumque nudis pedibus per totum annum ambulaverunt, et frigus toleraverunt cum digitos suos ad litteram converterunt caeruleum. Sed satis impariter, tam extrema disciplina in Laconica stilo perducta est, ut nemo puerorum et puellarum aegrotaret.
  Acutum penuriam medicamentorum et antibioticorum dedit, sanitas magni momenti est. Sed certe, si pharus et breves per totum annum ab infantia gestas, tunc certe frigus aut faucium non capis.
  Alia res est, quod non potes esurire contra frigora. Quod genus cibi potest esse in urbe pene tota obsessa? Ubi sola tenuis via fere recta per emissa est.
  Pashka ex humero glandem accepit et dentes stringit, labellum mordens usque ad sanguinem, ne ingemisceret. Imo fascistis tantum gaudium non dabit. Bellator Russicus non gemit. Puer dolium traxit et ad guys clamavit:
  - Frange ungues tuos, adhuc mihi vive!
  Pueri, animadvertentes se nihil amplius hic opus esse, celeriter repunt. Genua et cubita iam obduxerat a reptando ruderibus, et etiam crepant. Bonum est quod id audire non potes obstrepente.
  Pashka se transit et clamat:
  - Servio URSS!
  Vestigia pellat Sturmmamont dolium. Fremitus auditur, cruorem cum sanguine pulsans, puer in frusta discerpitur. Sed apparatus Hitlerorum non potest sustinere rupturam, in frusta scindendi. Et latum dolium bomb excussum per parietem collapsum volat.
  Pashka mortuus est, sed anima ad alium mundum cucurrit. Ipse Chernobog puerum ad alium mundum deduxit. Talis est annulus Patris ingens, ibi movent mortuorum animae. Haec autem universitates non iam pars systematis Hyperveer sunt, sed systema independentium sunt. Persona hominis conservatur ideoque eius memoria est, deinde experientiam suam adhibere potest in proximo universo, ubi reliqui mortui semel tantum vivunt. si corpus iterum moritur, anima transferetur in mundum sequentem, ac tertia vice vivet; Magnus est enim Deus et Supergos Deorum Generator innumera creaturarum multitudo. Et nullus erit finis errorum animae, donec aliquis in eo evolvatur, ut ipse demiurgetur Deus.
  Haec est Hyperevolutio spiritus. Et adhuc homines sunt in ima infima throni ducens ad omnipotentiam et satisfactionem omnium cupiditatum. Serius vel serius quisque suum propositum assequetur, per plures nativitates ac mortes peragens experientiam cumulatam. Heu spes illorum, praesertim monachorum et martyrum, quod post passionem in hac vita recipient paradisum plenum dulcibus fructibus et odoriferis floribus incassum. Ergo Infinitus, in sua Hyper-omnipotentia, Super Creatorem aliquid melius paravit hominibus quam Paradisus justo. Saltem pro personis activis. Debiles autem et minus valentes existimare possunt ad impletionem modestioris somnii. Obviam familiares tuos et amicos, qui tibi in Tellure vel in aliis mundo cariores erant. Et cum eis feliciter vive in bono mundo: sine bellis, fame, morbo, senectute et incommodis aliis. Sed tali paradiso non erit una vita, et non una incarnatio.
  Et hoc quidem, post renascentiae seriem, homo tantam potestatem habere potest in sua potestate, ut suae beatitudinis formam eligere possit. Vel actio et fruitio in pace relativa. Et sic fortasse etiam Paradisus Mahumetanae cum harem, ferculis et saltatoribus ita taediosum fieri potest ut quis sibi aliquid simplicius eligat quod multo magis activum est!
  Aeternitatem enim posuit Deus in cordibus suis. et factus est homo in animam viventem, et corpus in pulverem, de quo creata sunt elementa, et Spiritus Deo, qui dedit illum. Humanus spiritus spiraculum Dei Deorum Patris. Anima autem immortalis est, quia particulam omnipotentis universi Creatoris continet. Et nos non sumus sicut lutum. Nos sumus nepotes Demiurgei Deorum et eorum propinqui, et non solum creatio. Et posuit Dominus in cordibus suis aeternitatem. Quia omnipotens Super- Deus, parens, aeternitas est. Atque in omni homine particula est Divinitatis Hyper-omnipotentis quae in se ipso explicari debet, etiam discendo pati dolorem, dolorem, mortem et facinora exercere.
  Auctor puer mortuus est ut princeps in novo universo fiat.
  Chernobog monstravit puellam vagantibus hoc quoque... Post omnia, haec rara est visio in aliis mundi, quod postea accidit in Infinito Regno Mortuorum.
  Pashka evigilavit in corpore novo... Novissima res puer circiter undecim recordatus erat dolor fortis discerpens venas, musculos, corpus osseum, ac deinde levitatem et beatitudinem quae secuta est. Et terra statim sub pedibus nudis pueri nata est, quae in nummum argenteum versa est et post clarissimarum stellarum candorem disparuit. Et tunc incepit symphonia ludere, aliquid incredibiliter majestatis.
  Et nunc reversa est in corpore suo, plena vigoris et vigoris a sano appetitu. Pashka adhuc puer, sed non iam tenuis, spectent castra esse solebat, sed muscularis, fortis, et tang in cute non satis humana, obscura aurea. Puer nullam faciem sentiens, omnino humanam videbatur, cum pelle blanda et nitida, et capillum in capite ejus mollem et tactum sericeum sentiebat. Tantum sunt armillae alienae in manibus eius.
  Puer gemmam futuit et hologram emicuit. Imago trium dimensivorum colorum puellarum pulcherrimae unimaginabiliter apparuit. Argentea vox ei coruscis pipiabat;
  - O celsitudo tua! Nativitas tua facta est et ideo celebratio erit in regno!
  Et fere statim post verba eius in throno cubiculi, ubi recens natus erat puer mortuus, lucere lucent, lucent et varia lumina excanduerunt. Pashka repente se efferri, quasi per undam, in stadium ingens invenit, ubi a multicolori turba iubilo salutatus est. Puer circumspiciebat eum et oculos eius connivuit. In throno giganteo erant statuae et in summo spheara, ornatissima et varia funale. et vario fontium rumpit af- fectu.
  Et generaliter ipsum palatium fuit simul futuristicum et antiquum.
  Maxima pars audientium erant pulchrae pueri et puellae, et erant ter totidem puellae. Praeterea, paucitas creaturarum duplex erat. Amplissimum, duo metra alta, gorillis similes, solum auribus ut vespertiliones, grisei et brunnei. Aurei et flavi coloris et modice minores, similes vulpibus, sed pauci erant.
  Praeter eos, parvi mechanici homines etiam in aula stabant, in rotis, cibaria regalia, ac potationes lautae in variis involucris;
  Animadvertit Pashka quod senes in aula fere non essent, et ideo animalia, quamvis viderent homines, erant quodammodo clariores pelle aureis, et comae eorum sicut petala florum. Delicata turba, sed nimis multa. Et aures eorum, non admodum humanae, in modum rosulae incidi.
  Ubi est is? Coelum fieri? Nuper orthodoxia et munitores propius facti sunt, et sacerdotes paradisum generosum promittunt iis qui pro patria mortui sunt.
  Forsitan sacerdotes non mentiuntur? Nunc iam non est discalceatus, fuligine maculosus et exaratus puer in praeliis Rzhev. Princeps ante eos non stat. Puer quoque adhuc, sed coccineis coccineis ocreis micantibus lapidibus pretiosis decoratus, luxuriose admodum, sed aliquantulum antiqui sectae. Gladius in cingulo micat, capulo gemmis ornatissimus. Mirum etiam est: robots, televisificas et simul castrum occidunt.
  Verum etiam auditores suo modo vestiuntur. Pueri sunt in medio aevo camisolis et caligae luxuriosi, et puellae sunt in crepidis vitreis altae et vestes pellucidae quae pulchritudinem corporum non abscondunt.
  Duae puellae, verisimiliter ancillae, ante proceres procurrebant: nudae in brevibus vestimentis albis erant, nudae, tenui stimulo nitida fabricae ubera magnifica vix tegentes. Petala rosea liberaliter sparserunt , sub vestigiis novi principis geniti.
  Pashka persona regia nunc est, sed esuriens, tenuis, impudenter sordidus auctor. Animus autem superbiae replet. Honestum auctorem - iustitia est.
  Puella vestis regiae et iuvenis circiter viginti aut humanorum hominum in solio radianti apparuit. Pashka salutaverunt, qui auctorem salutaverunt.
  Adulescens coronam gerebat et solenniter dixit;
  - Eques heroice peremtus es, quem dii me haeredem ac dextram esse voluerunt!
  Pashka hoc modeste respondit:
  - Nescio, Caesar. Centum milia hominum Sovieticorum non minus heroice ceciderunt quam ego! Nec minore praemio merentur in caelo!
  Rex mundi huius dixit in sono magni momenti:
  - Hic omnes sumus, qui unam vitam viximus et aliam accepimus. Praemium non semper aequa est. Ego quoque non fui unus de primis praefectis in exercitu tarist, sed nomen regis accepi. Sed una ex pedibus nudis pater Makhno ipse est!
  Ancilla ad haec verba abripuit et eicit;
  -At didici voluptates quae vobis viris inaccessas sunt!
  Rex aspere respondit:
  - Tu, servus Makhno, verbum non dedisti! Liga eam ad cobolorum cursorem, ut scapulae partem capere possit.
  Puella a torquata auriculis membranaceis correpta quinque phalanges ad columnam traxit. Infeliciter puella resistere conabatur, sed acriter in femora flagello percussa est. Post quem cobalum in pede momordit, sed in mento impugnabatur et inscius inscius.
  Placuit regi, sed Pashke minime. Non est bonum cum foeminam verberas, etiam si despota cruenta est et ipsum Makhno latrocinium. Aliquando fatum dolum ludere cupit hominem. Vel pressius, Demiurge Deos. Mali interdum recipiunt postumam retributionem, sed non semper directe. Quidam possunt incarnari ut claudus, quidam ut servus vel servus. Sed ipse majestas non angelus est, sed apparitor coaevus, Shower. Non aliis deterius, sed nec melius. Et felix fui, ut in Vysotsky carmine, in monarcha crescere, iam in altera vita mea. Verum non statim, sed cum priore rege interfectus est. Hic antea facultates sopitae apparuerunt.
  Pashka respexit et tacuit. Desinit plane laetus. Et non-ita iucunda vox pronuntiavit Monarcha;
  - Et nunc ritui tradito intersint Principum coronationi! Poena autem maioris, praesertim periculosae, criminalis vitae praecedentis fiet! Credo enim quod peccata retributionem debent accipere.
  Et audiebatur sonitus stridor, et area ante thronum coepit movere seorsum. Sonus mollis erat, pulvis robots verrentes et virga in caelum escendebat. Simile talea ferrea horizontalis apparuit. Puer tantum manibus ad perticam densam alligatus erat, et barbellus ad pedes eius ligatus est. Brachia ab scapulis muscularibus contorta erant et apparebat onus gravem dolorem puero causare.
  Zoya et Victoria statim hunc puerum muscularem Oleg Rybachenko agnoverunt, et cum ululatu Chernobog se converterunt:
  - Quid agis, tenebrse?
  PHAEDRA respondit hyperuniversalis mali molliter;
  - Ob huius pueri culpam non potes in hoc mundo pugnare et victoriam URSS curare! - oculus Chernobogi strictior factus est. - Esto consentiens, hoc satis grave crimen est, quod etiam in oleo coquendo non satis est!
  Zoya dixit in sono orantis;
  - At hoc maximum involuntarium peccatum est!
  Chernobog respondit forti sono;
  - Percutiunt te perdite, si casus! Mihi crede, haedum hunc mollissime tractaverunt!
  Cobalae stabant ad margines ligatorum Oleg. Puer omnino nudus erat, et musculi eius a barbelli pondere cruribus alligati erant. Pashka dubitavit et quaesivit;
  - Quae est eius culpa?
  Rex arroganter respondit;
  - Ita res est, quod propter eum, Soviet Russia maiorem casum salutis omisit!
  Pashka quiete petivit Oleg Rybachenko:
  - Haec sit vera!
  Puer, discerptus equuleo, dentibus stridebat;
  - Ita! Est mea culpa!
  Laconicum ordinem secutus est Monarcha;
  - Beat!
  Et coboli pueri tergum nudum catenis feriunt tam duris quam poterant. Cutis erupit, et facies Oleg Rybachenko coccineum vertit. At puer, maxilla exterritus, extimescens, clamorem non emisit. Et cobalorum phalanx permansit rabie frigida. Totis viribus percutiunt et confidenter cutem pueri inciderunt.
  Pashka tributa solvit, quamvis dolor ferox, Oleg Rybachenko non clamat, sed solum graviter spiravit. licet tormentis intendatur. Vincula in manubrio plastico calefacere et rubescere coeperunt. Itaque nunc uterque novus ictus non solum cutem incidit, sed eam in cibo in loco combussit.
  Fortis odor frixae carnium per cubiculum fiebat. In a dolor erat. Olegi oculi e basibus suis eminebant, facies caerulea erat, sanguis e gutture manabat, sed tamen, cum Titania nisu voluntatis, fremitum e gutture effugere promptum repressit. Sensum est hunc puerum per expertum inhumanum esse. schola, possidet in mundo stellae et spatium bella. Putavit Oleg me sparteam verberare in balneis calidis et multo faciliorem fieri.
  Candentis catenulae a collo Rybachenko tundebant et ad ipsas calces combusserunt, quas cobalae praemisso percusserunt, sed puer combustus et vulneratus adhuc conscientiam perdere noluit. Pashka hoc intuens quasi stupens. Parem paene eiusdem aetatis paenitebat, sed rursus in culpa erat quod in ipso exitii parte URSS, quae vix iam tenebat, se invenisse. Num quid sic remitti potest? Post, Stalin ipse crudelitatem in hostes vocavit. Puer autem est valde muscularis et minime macilentus, licet guttam excessivam non habet.
  Hoc significat non sum expertus verae famem, et hoc etiam non evocent misericordiam...
  Subitus fremitus papaver e eardrums regiam concussit. Concidit murus, et fluctus flatus praeteriens dispersos homines utres inanes, thronum turbinis instar eiecit... Omnia quasi in terrae motu valido ventorum gressu acciderunt. Subito autem percussores apparuerunt. Cobalis simillimi, modo non nudi in furrure, sed in vestitu.
  Talea horizontalis ab ictu concussa cecidit et perticam fregit. Oleg Rybachenko in Pashka crudeliter verberatus et ustus tectus cecidit. Totum dorsum et pectus eius, quod in servum principis concidit, crematum et confractum est. Puer tamen adhuc insusurra et auctorem tenens insusurravit;
  - Haec nostra facultas!
  Et e cingulo Pashka pistillum adamantibus evulsit. semel in manicis excanduit. Erumpunt, deinde duos ictus in cruribus compedes tenentes. Quamvis plena vis tormenti, Oleg Rybachenko facultatem movendi retinuit, et eius sensus mentis plusquam semper fuit. Princeps quidam antecedens haruspices habebat in regno de balteo pendentes.
  Et narratores, qui irruperunt, sensus suos et instinctus animalium non absconderunt. Voluerunt enim animantia quam plurimas perdere et ubique accensi.
  Oleg Rybachenko vix tempus erat ut Pashka distraheret, et in loco ubi princeps pueri modo iacebat, tantum crater dimidii metri latum et metrum altum erat, et margines eius fumantes ac scintillantes erant. Rybachenko Jr. ipse fidentem ignem in hostes aperuit. Quinque primi cobolorum invasores interclusi sunt et primo eruperunt.
  Puer conversus, et magum rex omiserat pedibus, et globulis nudis digitis pressit. In spatio mundorum, Oleg Rybachenko de similibus telorum generibus iam egit ideoque fidenter egit. Duodecim plures coboli animas suas ad mundos transcendentales e manibus et pedibus emittentes pueri ruebant.
  Et omnino nullum iocum proelium exarsit. Copiae insignes parati erant ad pugnam. Cum priores inter se pugnarunt... In levissimis corporibus.
  Oleg, figens et evadens clavum hostium, putavit: qui sunt isti coboli? Suntne homines et, si ita, quae in Tellure telluris crimina commiserunt? Coboli solere in mediocris fabulas ad malum et aliquid stolidum repraesentare.
  Puer vagabundum sustulit et elves mortuos omisit, in quem trabes, qui iam mortuus erat, incorporabatur. Iamque utraque manu emittere coepit.
  Periti Pashka aliam inspiratione magicae e balteo extraxerunt et plus ac magis currit et aggressores oppugnare coepit.
  Tunc apparuit patera ingens volans sicut pugnae, et magis ac magis coboles, et raro visae vulpes ex eo exilierunt. Sed alae, quae ad regnum erant elves, agnatis incendere non dubitaverunt. Ita commutatio ictuum in plena adductius fuit.
  Oleg Rybachenko erat in volumine nunc. Invehitur magus inspiratione emittitur, pono lineam post agmina monstrorum. Alii cobalos ex magoplasmatis injectionibus damnosos exusserunt, alii vero in gravitatem emittentes, virides et caeruleos sanguinis fontes emiserunt. Sed hoc tantum incaluit, ac trepidantes instar pugiones appropinquabant.
  Illi, vicissim, tormenta e palatio per aircraft-odis percussi sunt. Omnes aetheres colorati sunt donec oculi laesi sunt cum pompa magnifica.
  Oleg Rybachenko aggressively locutus est:
  Peccator homo accipiet suum
  Erit sicut aranea igne ardens;
  Mihi crede, difficilis haec causa est.
  Peccator Satanam adoravit!
  Sed notio Satanae et Chernobog omnino non est idem. Satanas est angelus rebellis - creatio, Chernobog est hypostasis generantis aeternaliter existens. Et haec est inter eos colossis differentia. Quia Chernobog filius et pars familiae est, minimeque hostis eius! Satanas interpretatur adversarius.
  Pashka cobolorum ledo. Restabat hirsutus membra inferiora. In genere multo efficacius dryadales accensi sunt. Quis est iste alae pennatus guy? Est orci!
  Pashka cladem vix vitavit, sed retro salire curavit, solum calorem in humeris suis sentiens. Pannus carus camisoli leviter ambustus erat.
  Incarnata ut puella, Senex Makhno pugnat etiam, et ignes accuratissime. attamen non sine causa est quod princeps conlisionis habetur. sicut in cantico dicit. Tu et ego semper infideles pariter contrivi, et cristas et Russos duxit unum ataman. At tum ego cum atamanis parum infaustus sum! Sed erimus - omnes invita!
  Oleg Rybachenko falcavit centum cobalos cum impetu ignis et dixit:
  -In bello omnia licent, et omnia debentur ei qui aliquem occidere potest.
  Cum hoc Pashka consensit et saepius etiam incendere coepit et eandem accurationem quam mutilatum sed guy non fractum ostendere conatur.
  Dryadales paulatim solidati sunt et subsidia intulerunt. Pugnatum est per totum dirutum et exustum palatium.
  Rursumque imago pugnarum Rzhev orta est. Urbem in struem ruinae verterunt, non cessere. Natasha, puella Komsomol, machina sclopetorum in manibus comprehensa, apud Krauts accensa est. Puella pulchra valde sordida et tenuis erat: pellis et ossa. Sed facies mento virilis, et oculi magni caerulei suam lepidissimam retinebant. Natalya plus semel vulnerata erat, sed "scadens" in cruribus eius sustinuit. Vestis eius chintz, saepe scissa et propere consuta, velut panniculi mendici videbatur. Adiecti ad similitudinem mendici erant nudipedales, omnes abrasionibus et livoribus obducti, quamvis pulchrae, harmonicae figurae crurum bellatoris Komsomol, et pera carbasa ubi puella tasque abscondit cum incendiario mixtura.
  Natasha rupta dedit, alterum cornu eminens. Hoc solum in cinematographicis tantum, tales supermen sunt ut duodecim milites uno impetu rumpantur. In pugna reali, absit ut ex centenis glandibus saltem unum custellum accurate futurum sit. Puer terminator Ole Rybachenko et puella vagi sunt fabulosa exceptio in hoc casu.
  Sed Natalya parieti collapso incumbens et caute post struem laterum fractis prospexit. Tot sunt in urbe rudera et munimenta ut Nazis validis praediis uti non possint perrumpere, et in parvas turmas in pugnam peditem trahi coguntur.
  Calet et fere omnes milites ex agmine feminarum nudis pedibus pugnant, et sordidi sunt sicut porci. Sed tempus lavandi non est, et sordes adiuvat camouflage in ambusto et Rzhev combusto, et ideo superesse. Nihilominus factum est usque ad diem 1 mensis Ianuarii anno 1943, socios Tertii Reich interclusos esse. Et Germani hanc fabulosam crepidinem relinquere coacti sunt. Quantum haec Exercitus Rubrum adiuvit in proeliis Moscuae.
  Natasha hoc scit ac quis alius. Itaque canit ut omnes alios milites, quorum multi gravibus vulneribus laborantes, carmen laetificet;
  
  Mundus est plenus conflictu et dolore
  Ita fuit ab aurora.
  Cum Abel cecidit et Cain;
  improbus armada coronarum accipit!
  
  Tantae homini opus est,
  Dolere multos annos crudeliter.
  et sic ivit usque ad finem saeculi;
  Quod fortes non nisi catenis et conto praemiantur!
  
  Sed animo crede, miles non relinquet;
  Omnipotens Virga non dabit nobis -
  Sicut in libris sacris russicis;
  Svarog Omnipotens ad Terram veniet!
  
  Veniet era - ubi homines laeti sunt;
  Ubi nulla est passio et summa est alta!
  
  Ubi semper erunt palmulae et pruna in melle.
  et quisque mercedem sicut insanus accipiet!
  
  Carissimi populi nostri interminabilis Russia;
  Praecipio ut sertum floreat die aestivo ...
  Et tunc convalescet humanitas;
  Eamus ad astra remota!
  
  Impossibile est cunabula in Terra manere;
  Trahimur magnete et spatio vocat...
  Nec mirum, inhibito extractione, flebamus -.
  Et lentum fortunae rationem ponamus!
  
  Quam mira est doctrina vernacula!
  Quid Omnipotens dedit nobis per Vedas suos...
  Et nostra mater anulum aureum habet;
  Frangite irae compedes, frange necessitates!
  
  Patria somnium communismi aedificabit;
  Omnia in eo libera erunt - avaritia abibit!
  Pro longinquis quasares, voluptuaria carior est;
  Et deambulatio-fuga pro haedos ad stellam caeruleam!
  Natasha, postquam poeticam portionem cantavit, incendiariam commixtionem ad pedites Pugnans Vehiculum sibi appropinquare conatur. Et Germanorum onerariis penitus igne correptis nubibus atram laceris flammam emittere coepit. Puella felix erat ut tectum tectum aperuisset. Et Krauts, qui etiam ex aestu languebant, infirmitatem demonstrabant. Et lagena magna incendiaria obvolvit eos.
  Detonatio non evenit, quia loculi ipsi muniti sunt, sed cingulum testarum in tormentorum stipatum onustum infensi discerpere coepit. & laceratum cadaveri SS Haupman e fovit evolavit.
  Sed tunc alii pedites pugnantes vehiculum cum gravibus tormentis bellicis feriunt. Puella Komsomol desiliendum curavit, sed amicus eius et puer Kolya quinque annorum, qui commeatum ferebat, percussi sunt. Infelix, quid agebat in hac pugna? Adultos totis viribus adiuvit, Exercitum rubrum cum omnibus aliis ad victoriam ducere conatus est! Jamque stulta glans nitidum caput evellit.
  Sola consolatio fuit, quod non vacat dolere.
  Sed Ekaterina Yarova multo gravius mortuus est. Glandes magnae gentei sibi pectus et dorsum scindebant. Et ab increbrescente passione moriemini. Quasi duo circumvoluti angues tibi. Una calet ut ignis, altera frigida letali Frigidior. puellam in tartara discerpentibus strangulant. Catharina ingemuit et passa est. Nuda , pulverulenta , cruentos cruentos , vellicavit convulsivos pedes , nudosque digitos usto napalm rutu jactatos .
  Natasha repit amico suo, et suggessit ei:
  - Tene! Mox alter erit! Quanto melior vita!
  Hic puella paulisper communismum finxit. Regnum ubi omnia absolute sunt. Et omnia somnia vera quasi in fabulam. Et posset ibi occurrere parentibus suis qui sub bombs mortui sunt. Sed, heu, mediocris fabula mendacium est.
  Rubble, ictibus e machina tormentarii magnae qua- les excussus, in sordidum et cinereum iubam Natashae cadit. Nightmarish and creepy. Sed puella adhuc susurrat;
  
  - Credo! Spes! Amo!
  Subito autem bellator prosilit et cocktail Molotov iacit, omne odium suum in hunc impetum immittens. Utrem BMP attingit et in ea frangit. Cum autem clausus scapulae sit, currus intus ardebit vel non, casus lis sunt. Apparatus ignitus sero advenit, et Natalya terram ferire et concreto fracto adhaerere procurat. Et omne genus rudera pluit in ea exarati, fere nudo dorso.
  Subito murmur auditur et machina tormentorum ictus conticescunt. Is auctor Leshka erat qui prope institutionem "Strela" efficere curavit - aliquid simile faustpatron a excogitatoribus Sovieticis emendatum. Praesent iaculis, magna sed efficitur facilisis. Et cum duobus tormentis aeris et quattuor tormentis magnae machinae machinae, onerariae fascistae deletae sunt. Auctor et statura, quamvis parva, velox Strela-II ferre potest. Nunc revertitur pro novo, simplici, exili armato, quod satis possibilis est ad methodum homemade utentem producere.
  Eventus in mundo altero bello mundano frigidus evenit.
  Jane, Gringueta, Malanya et Matilda advena interfuerunt in portum Cubae. Puellae in lacus Goering-IV equitaverunt. Haec est nova raeda, fundata ex evolutione Ecclesiaeill. Haec piscina leviter alleviata est ad operandum pulsis emendandum. Eventus est vehiculum cum quinquaginta septem talentis cum tormento 88-mm et 152-mm armorum ad angulum frontis, et 102 mm ad angulum loricatum et posticum. In praesidio et armamento haec piscina inferior E-50 erat, sed machinam cum boost ad mille equitum potestatem habebat. Satis turbines gasorum omnium carrorum nondum erant. Tamen, piscina evasit bonum. Munitio planities, non inferior Tigris-2 a fronte, et etiam a parte superior.
  Qualitas armorum coagulo optima est. Etiam tristique ipsum sit amet imperdiet. Sed pondere tigris, plus praesidii habet. Et utique, ad bonam celeritatem.
  Jane carmen stridit.
  Gringueta nudo pede pressit pedals. Malanya notat:
  - Cubani contra nos omnino pugnare velle non videntur!
  Gringeta chuckleta et respondit:
  - Immo etiam liberatores suos nos esse censent. Quid est America pro Cuba? Immo occupantem spectant.
  Jane nudum, graciles extendit pedes. Lacus amplos clivos in lateribus habuit, quae nonnullas difficultates remigibus creaverunt, sed simul superviventiam vehiculi auxit. Arma frontalis angulo 45 graduum est, quae magnam ricochetam dat. Duae autem sunt Pershing contra eos. Ignem aperuerunt.
  Nuda pressit Gringeta, perusta perusta Pedes telum intenditque metallo.
  Una ex Americanis conchis frontem piscinae percussit. Hoc non funebre est, praesens mors in ricochetam abiit.
  accendit Gringeta, turriculam appetens fronti. Armorum frontalium Pershing eadem crassitudine ac Goering-4, et angulus rationalis inclinationis minus . Sic tormentorum potentiorum 88mm metallum penetrat.
  Gringueta dicit, labra lambendo;
  - Et superbire somniis - quis certet... Cur scholicus pugnet cum pusillis?
  De Pershing arsit. Pugna ornamentum avellere coepit. Tum intonuit, tandem turrim rupit.
  Gringeta sclopellum ad aliam piscinam movit. Illa minime impedita est quod currus eius movebatur et habebat sagittare dum movens . Bellator iam multam expertus est. ingressus sum in tricesimum quartum. Habentque minores turres quam Pershings.
  Villa puella purred;
  - Ego sum pulcherrimus et fortis!
  Ea jam experta est. Praeterea Pershing stataria sunt, quae media multo facilius ferire possunt. Contrita turris saxum est sicut vitrum.
  Malanya intonat:
  - Confringet in fragmenta - conabor ea invenire!
  Matilda dixit:
  - Tantum coelum, modo ventum, modo gaudium perge!
  Pershing destruuntur, et piscina Germanica iterum in proelium ruit. Milites quidem canunt.
  Pugna praemisit... Vertunt piscinam ut conchas capitis et surculi capiant.
  Gringeta dicit, nudis ferientes bracchia plantis ;
  - Tantum semel... Sic fortis!
  Malanya addit:
  - Et eruditum! Top class gunner!
  Gringueta addit;
  - Non in supercilio, sed recta in oculo!
  Ignem aperit occidere. Tormenta hostium non timet. Propagines mire accurate. Super hoc quattuor magna est. Puellae ex Britannia, quae nunc Tertium Reich pars autonomiae conditionalis facta est.
  Nunc Cuba victa est. Accuratissima ictus Gringet unum post alterum sclopetum silentium fecit. Pugna despuit perdite, sed eruptio tormentorum paulatim evanescit.
  Jana Gringet nudo pede caput percellit et dicit;
  - Sic habendum est!
  Et filia domini giggles. Nuda planta est valde aniculae, et ex his tactu mirae delectabilis. Similis est ambulatio in carbasa fibrosa. Calcaneus puellae tam rotundus est et seductivus.
  Gringeta plantam digito suo titillat et dicit molliter;
  - Pulcherrima es, recte... Sed quaeso ne me a sagittando abstrahat.
  Jane tergum ridet. Et ludibundus tweets:
  - Et ego amo te, sicut tu, sicut tu, et non est mihi amicior in mundo!
  Gringeta cum gemitu respondit;
  - Guys amo... Etsi tu es certe amabilis. Miror quid filius tuus similis esset?
  Jane cum harpy risus respondit:
  - Puto eum valde formosum fore et tu eum ames!
  Gringeta coxis volvens, virum potentem magna cum dignitate fingebat ingressurum. Quam delectationem hoc est. Quam pulchrum est Herculem sentire pondus, immo melius, te ipsum vehi. Oh, moram pugnae exspectem et ad viros salire debeo. Melius ex SS, guys magni sunt.
  Jane etiam somniavit blanditias. Cum viro aut cum puella pulchra non refert. Utrumque suo modo jucundum est. Hoc est quod multi non intelligunt. Quomodo utrumque amas? Iana tamen non est certe una earum feminarum quae meretrices vocantur. Amat blanditias et tactus fortia corpora.
  Sed pugna deleta est. Lacus Tertii Reich procurrunt. Aspirans Bellator Matilda cum admiratione in ea voce dicit:
  - Et bellum facilius quam duxi... Et timui etiam!
  CACHINNO Malanya dictum est:
  - Difficillimum est quod in bello geritur, et opus est ut magna ... haec quaestio est.
  Matilda, quae nondum rudis militis humori consueuerat, latravit;
  - Putasne nimis vulgare esse?
  Gringeta canebat respondens;
  - Nos novum mundum aedificamus et praeteritum negamus... Facientes absurdum et vulgare throno!
  Matilda gaudens dixit:
  - Hic recte notavit... Bene quis est Hitler? Filius temulenti et mulieris rusticae, eique parere cogimur!
  Jane admonere sensi necesse est;
  - Genghis Khan servus erat etiam in iuventute, nec legere et scribere sciebat, sed quantum vicit... Interdum fortuna iocari vult!
  Matilda cum gemitu revocavit;
  Credidi in Deum. Nunc autem omnem cupiditatem credidi in eum. Si hoc Deus permittit, qualis Deus est?
  Gringueta suadet:
  - Fortasse Deus est, sed ego malus? - Puella rustica extremum nasum nudis digitis attrivit. - Aspicientes mundum, hoc facile credere potes. Malum quid ac crudele dominatur!
  Adnuit Matilda concorditer et commonuit;
  - Imperatores felicissimi: Genghis Khan, Tamerlane, Hitler - erant etiam crudelissimi. Paradoxum certum est!
  Gringueta notavit;
  - Populus massa est, et massa ut mulier tractanda est, et mulier vim libenter submittit. Crudelium videtur quod efficacissimum est!
  Jane etiam admonere necesse est;
  - crudelissimus Turca, et ferocissimus princeps et victor victor fuit. Imperium Ottomanicum non impari Romano imperio, sanguineque insignem.
  Malanya nudam pulsat pedem in armis et fremuit;
  - Crudelitas, crudelitas, et iterum crudelitas - coementum genti!
  Gringeta giggled et cooed.
  - Pugnabimus in terra, in caelo, mense Septembri... Ridiculum est!
  Unitates Cubanae nihil restiterunt in deditionem. Nec multi Americani in via erant.
  Puellae in piscina paulum colloquentes inceperunt.
  Matilda tristi vultu revocatus;
  - Germanos primo mundo bello superavimus. Et nunc cladem post cladem patimur.
  Malanya correxit Matilda;
  - Non iam nos patimur, sed Americani.
  chuckleta Gringeta et addidit;
  - Qui sunt Americani - coloniae nostrae pristinae!
  Jane risit et dixit:
  - Sed firmissima colonia ab imperio separare poterat. Misericordia est, utique, sed post Bellum Orbis Terrarum, parta formaliter, Leo Britannicus non fortior factus est. Germania celeri incrementi industrialis etiam ante primum bellum mundanum experiebatur. Et Hitlerus potestatem capitalismi cum potestate fascismi totalitariae coniunxit. Et dedit eventus!
  Gringueta philosophice notavit;
  - Democratia dictatura totalitarian amissa!
  Jane declaratur;
  - Non modo absoluto, sed etiam populari dictatura. Hitler ad verum subsidium assequendum, tam per facta quam per augue. Nos utique non eodem gradu coaetionis et unitatis nationalis, quam Germani, attigimus. Ac demum colonias tenere non potuerunt, praesertim cum Stalin prodidit.
  Malanya suggesserant:
  - Pro Churchill, optimum eventum, vel potius iudicium rationabile, pacem facere cum Tertio Reich mense Iulio anni MCMXL fuisset. In hoc casu omnes colonias et centena milia vitarum servata essemus. Et continuato bello insania fuit.
  Jane rationaliter declaratur:
  - Furor utique! Si ipsum URSS bellum inisset, successus Russi imperium rubrum in Europa et periculum mortale in Britanniam creaverunt. Patet quod communistarum ibi non cessarunt. - Puella pectus suum tetigit et nudum calcaneum contra absum suum attrivit, quod ab exercitatione acrior factus est, et institutum continuavit. - Stalin et eius communismus ad dominationem mundi proclives sunt. Et invadunt nos, et se muniunt. Et si Hitler vicisset, tunc Tertius Reich opes ad nos pugnandum habuisset. Uno modo vel alio, stultum erat pugnare.
  Forsitan et post pacem Germani plerumque quae prius ceperant concoquere incipiunt, nec quoquam eunt. Et Ecclesia quidem ut plane excors est!
  Obnixus nudo pede pressit in armis Matilda, fremens;
  -Churchill vere stultus est! Et bonum est quod tempus ad Canadam fugiendi non habuit. Patiatur in carcere!
  Jane acriter torvis.
  - Patiatur! Totam Britanniam statuit!
  Malanya paulo post notavit;
  - Quamvis pax cum Germania etiam aliquas difficultates creare possit. Acceptis opibus Francogalliae et Batavicae et industriae Europaeae, Germani omnem occasionem ad nostram oeconomiam opprimendi habebant. Etsi hoc prospectu diuturnum est. Nihilominus Tertius Reich etiam sine bello celeriter processit eiusque potentia celeriter crevit.
  Jane tristique risus adnuit.
  - lentus Germanica tellus. Ordo incarnatus... Status absolutus, crudelis. Sine superflua democratia, miracula dat! Etiam in eros quam!
  Huic Malanya objecit:
  - Nostra antiqua democratia patriam non impedit quominus magna ac crescat. fines habuimus cum coloniis maioribus quam imperium Genghis Khan. Et eodem tempore parliamentum operatum est per centurias, leges pro rege faciendas.
  Jane chuckled et notavit;
  - Et Fuhrer sibi arrogavit ius condendi leges. Simile est illis imperatori!
  Malanya amico corrigebat:
  - Nunc hic quoque! Et sumus sub Fuhrer!
  Puellae despondebantur... Ioanna conabatur cogitare quid simile fuisset si Churchill pacem cum Hitler in mense Iulio MCMXL fecisset. Germania inviolabilitas imperii Britannici consentit, nec pristinas quidem colonias repetit. Sola conditio est ut in Namibia exemplaribus adamantinis discindatur. Non tam ignominiosa haec Britannis. Quod autem iam Germani ceperunt, ipsorum est iure. Possessiones Gallicae in Africa et Indochina, tota fere Europa continentalis in sphaera impressionis Tertii Reich comprehenduntur. Coloniae quoque Batavicas. Tituli omnium rerum non ad dimicandum satis, sed ad comparandas possessiones habebant. Nunc colonias habet fere ut Britannia. Atque altiore gradu progressionis oeconomicae altior est. Germania secundo loco est, quam USA secuta est. Et USSR, propter crudelitatem industrialem Stalini, tertium locum in mundo venit. Potentia militaris imperii Russiae augetur. Animadvertendum est Stalin agrum ampliasse ad comprehendendum terras in occidente, et nunc ad ducenta milia hominum appropinquare.
  Hitler, qui iam libera manu habebat, electionem versabatur: bellum anno 1941: ut Russi prohiberent. Differ impetum in USSR et te melius para. Hic, utique, Krauts elegit. Multum in operis intelligentiae institutionum penderet. Stalin data est notitia quae aestimatur potentia Germanica. Tituli minus visum copias Russiae habuit.
  Sed apparebat: Stalin exercitum educebat. Lacus series KV et T-34 apparuit, quae divulgari potuerunt. Aliquam elit massa-productae sunt et paene tam bonae quam exempla Germanica. Calculus et numerus peditum ex conscriptione universali.
  Germania etiam piscinas tormentorum potentiorum 3 suas educavit. Yu-88 productionem auxit, seriem recentium modificationum ME-109 F. In USSR aviationis mearum collocavit, numero superior est, sed qualitate inferior. Russi duo milia lacus fortiores Germanis habent, ceteri leves sunt, sed aliquae velociores erunt. Hostes quoque fortiores sunt. Et Stalin pedites accipere possunt. Reapse USSR non inferior Wehrmacht in potentia, immo validior in praediis est. Germani plus pedites habent, quam propter armaturam. Si URSS copias moveat, plus habebit.
  Si Hitler verum cognovisset, ter putares - est operae pretium initium? Forsitan melius Germanis parsimonia belli insistere et rerum occupatarum potentia ad hostes commodum comparare? Maxime in lacus?
  Fuhrer, territoria, cum coloniis, non minus quam URSS et calidiore caelo, et etiam maiorem multitudinem, si numeres quis occupavit, habens.
  Fuit optio - procinctu. Formae dissensiones ab exteris. Occaecat et Europaei ad machinas.
  Bene, si Hitlerus sapiens bono ingenio fuisset politicus, conatus esset, maxima armorum productione praeparare.
  Sed Fuhrer verisimile est URSS in anno 1941 aggressi. Tria aut quattuor milia plus aircraft in proelio cum Britannia habuit. Et propter divisionem Africae sunt quingenta, piscinae sexcentae amplius.
  Bene dimicavit Rommel in oriente. Nazis duos partitiones extra piscinas habuisset. Bene, fortasse duo ones motorized et duodecim pedites. Verisimile est Fuhrer fiduciae plures copias congregasse.
  Et Stalin? habuissem, quantum haberem. De Britannia omnino non curat. Vera quaestio est, an necopinata res fuisset?
  Si, ut re vera, ictus militaris contra copias inparatos ad defensionem adhuc fiebat, omnia in Russia peiora evenire poterant. Praesertim si scandalum die 15 mensis Maii anno 1941 inceperat.
  Tunc Moscuae ante autumnum ratus fuisset. Iaponia ab oriente percussisset... USSR parum casus habuisset. Verisimile, anno 1942 bellum finitum est cum captae regiones praecipuarum USSR. Vel semi- clandestinos modos per aliquod tempus gestum fuisset.
  Potest etiam optio pacis separatae. Moscuae similis manet, at Germani Caucasum per commutationem obtinent. Sed ne hoc quidem convenit Hitler. Sciens dictatoris rationem unam, prope Urales, nisi longius, bellum gesturum.
  Nihilominus occupatio USSR significantes copias tertii Reich distraheret. Sed hoc partim satisfieri potest a vigilibus localibus et schismatis exteris. Quid ergo?
  Utinamne Hitler etiam URSS concoquat? Poterat hoc facere ad tempus. Usque ad motus clandestini redactus est ad minimum tutum, viribus vigilum localibus temperatum.
  Tum? Nonne Hitler Britanniam oppugnaret? Interrogare potes, num opus est?
  Iam plus agri quam Britannia, etiam coloniarum ratione habita, sed cur non tibi totum? Et tunc totum mundum deficiet. Britannia prima. Deinde una cum Iaponia USA confringemus. Et tunc ipsa terrae orientis solis vice est.
  Tentatio in orbem terrarum dictatoris valde magna est. Quanquam fortasse fortasse Hitler desisset. Sed prohibere difficile est cum vincis. Et difficile est resistere Russiae oppugnanti, quod de defensione non cogitat, sed bellum inferre sine fraude parat.
  Quomodo autem tu stalino confidas, si exercitum non ad se ipsum defendat, sed ad oppugnandum et in finibus suis hostem percutiat. Quisquis hoc putet.
  Revera, cur USSR tantum de iniurioso cogitabat? Parasne te irascibilem?
  Erat aliquid cogitare de Hitleris quoque. Tantum bomba atomica una cum missilibus ballisticis sicut vehiculum traditio securitatem Germaniae praestare potuit. Germani ballistic missilia creare poterant. Sed arma nuclearibus pluribus annis requiruntur. Et quis praestabit Stalin exspectare? Porro Europam regens et colonias habens, Germania oeconomice fortior est quam URSS.
  Patet autem Stalin nihil ex mora lucraturum esse, cum technica certatio contra phisicos ex tota Europa, ferro cum disciplina Germanica coniuncta, non multum promittat.
  Ita verisimilitudo Stalin primum altam incipiet. Quamquam, sane, oppugnatio in Tertium Reich iudicium nimis magnum est. Praeterea Iaponia secundam frontem in extremo Oriente aperire potuit. Contigit undique quod Stalin tertium Reich oppugnare inutilem esse. Sed exspectans nec bene sustinuit. Cum Nazis, opibus Europae et coloniis fretus, praecipuam tubam cardi- nis Russiae excludere posset, eius commodum in praediis.
  Etiam ac vulputate ante. Et deinde jet aviation enucleetur et lucrum decisivum qualitativum in aere lucratur. Ita Stalin nimium morandi rationem non habuit. Sed decernere solum cum tota Europa, plus coloniis, et verisimiliter etiam Iaponia pugnare... Prope funesta est. Cum hostium summa in humanis opibus et potentia emineat.
  Notae iam partes hic agunt. Sciens autem ambitiones Hitlerorum maxime consentaneum est se Russiam ipsum oppugnaturum, et quidem anno 1941, non diu moratum. Et quisque novit fiduciam sui Fuhrer. Sine dubio irruet Russiam quasi furiosam taurum. Et non erit ratio verae potestatis aequalitas. Vel forte etiam Germani ignorant, quid contra faciem habituri sint nesciunt.
  Nihilominus probabilitas victoriae altissima est Tertium Reich, praesertim in societate cum Iaponia. Praeterea, multo facilius est Terram Solis orientis statuere cum Nazis extremo Orientem occupare quam pugnare cum potissima Britannia et in Civitatibus Foederatis oeconomice pro Pacificis coloniis.
  Constat Americam et Angliam tam samurais superiorem esse ut bellum contra eos funestum sit. Sed Tertius Reich non adiuvabit. Quid de USSR? Germani et eorum satellites eum oppriment. Praeterea Turcia etiam bellum initurus et Italiam, quod bellum Britannicum non habet. Tales copiae in Stalino cadunt.
  Hic casus standi lubricus est, etiam si Russia copias suas in promptu ante impetum Germanorum ponere procurat. Praeterea in historia reali, videtur quod Exercitus Rubri rem publicam pugnam inire procuraverit. et subitum casum non nisi ab iis copiis, quae finitimae erant, sentiebatur. Haec nimirum pars exercitus rubri minor est.
  Et si consideres Russiam in casu aliquo ad bellum defensivum non paratum.
  Spes Stalini rosea non erant. Nisi preemptive immittas te ipsum. Ex eo quod Germania non iam ad defensionem parata est. In hoc casu ratio partim iustificari potest. Sed Britanniam remisisse cuivis manifestum est. Forsitan USSR, Tertium Reich primum oppugnans, aliquid ob admirationem consecutus est. Tum traheretur bellum. Optima optio: mutuum internecionem duorum tyrannorum. Et etiam Iaponia, ut magis etiam haeretis haeret. Hoc est quod rationes nostras fundare possumus.
  Russi dicunt: duo stultorum pugnant, dolor unus vigilat. Quid enim impedit Britanni? Vtrimque se penitus consumant. Pugnabunt donec consumantur.
  Fracti sunt cogitationes ac silentium puellarum specie trium Shermanorum ante eas. Lacus alta Americana versus Goering-4. Patet quod Yankees non sunt malae et intellexerunt ipsum magni momenti esse ut prope piscinam Germanicam, vel etiam eam in naves acciperet. Et vehicula maximus acceleraverunt. Sed Goering-4 tormentum dolium longitudinis 100 EL habet, et ex longo intervallo attingere potest.
  Gringueta nudo pede plantavit accendit. Sherman ferire bonum est. Tam procerus et conspicuus est. Primus iactus est visus iactus. Secundus autem scopum percussit... Turris Sherman discerpta est, et vehiculum, inertia movens, constitit et ardere coepit.
  Jane approbante dixit:
  - Nostra accuratio Aryanis non inferior!
  Gringeta aspernantes despectione;
  - Et etiam superiorem puto! Hoc tamen simile non vidisti!
  Matilda pedalis nudis cruribus premens, elisit;
  - Multum e nihilo exire non potes!
  Malanya emendatius lepidius;
  - Quamvis fortis heros, non exprimet mare e saxo!
  Puellae simul ridebant. Percusseruntque se invicem cum plantis et plantis.
  Asperi illinuntur etiam scintillam aliquam emittentem. Milites in mente admodum positiva erant.
  Accensus Gringeta ad secundam piscinam, scinde currum in duas partes et dixit;
  - Malleus nucis!
  Matilda giggled et dixit;
  - Testam mallei habemus, sed Russi Hammers...
  Malanya palmam currebat Gringethe per plantam. Sensi duritiem et elasticitatem notando;
  -Nonne tu per carbones currere?
  Respondens villa laetus est bellator;
  - Ita!
  Malanya pressit oculos et quaesivit:
  - Et quomodo?
  Gringueta honeste respondit;
  - Suus 'nice!
  Puellae in lacus consonantes riserunt. Imo calcibus assatis admodum exoticis est.
  Jane dixit:
  - Absit nos ab ecclesiastica pertinacia!
  Gringeta tertiam piscinam pulsavit, pugnum in podicem tormentarii compressit, et dixit:
  - Mortuus Truman, satis est!
  Immo, post mortem Roosevelt, potestas praesidenti sub constitutione data est. Sed hoc bellum nondum cessavit. Quamvis Americani nondum aliquid pugnae contra Krauts et armorum qualitatem opponere possent.
  Exempli gratia, Shermans ne ignem quidem, quod desperatum erat, arma non penetrabant.
  Malanya hilariter cecinit, piscinam eius accelerans;
  - Imus, sumus, in longinquas terras ituri sumus! Boni vicini, laeti amici!
  Matilda eam sustulit, puellae vere laeto animo fuerunt;
  - Tra, ta-ta-ta! Tra, ta-ta-ta! Felem nobiscum afferimus! Chizhik, canis, Petka corruptor, simia, psittacus, talis societas!
  Matildae os nudo, venuste pede, Jane tegebat. Quisque ac risus ipsum.
  Etiam vitae tempor risus. Americani piscinam Sherman creaverunt, comparabilem armis et armamentis frontis ad triginta quattuor et magis in visibilitate et optica, sicut etiam commodiora remigibus. Eodem autem tempore piscina versa est in optimum scopum propter suam altitudinem. Et Britanni hoc avide ceperunt. Goering melius evasit et incessus effectus.
  Jane iterum excogitavit quomodo Guido moveret eam... Et illa purred...
  Impetum elit Germanica vi aerem ruit... Iam dies adpropinquabat vesperi. Sol tardius moriebatur in sole roseo. Cras autem die 9 Maii est. Dies quo Rolandus in reali historia deditur. Sed iam Nazis in ortum est!
  Non solum Cubani, sed etiam Americani in viam suam dedunt. LEGIO tota nigrarum et mulattoes albas fere sine pugna eiecit.
  Puellae e raeda surrexit. Etiam eget refuel.
  Jana, exemplum feminarum Germanicarum secutus, suadet:
  - Hi colorati pedes nostros osculantur!
  Matilda frowned et dixit:
  - Putasne turpe esse tales homines humiliare?
  Indignanter dixit filia domini;
  - Sed placebimus!
  Matilda sprevit contemptim;
  - Ab ora demissa? Absit.
  Gringeta autem e contra adnuit assensus;
  - Dimittite eam ut vadat! Placebo!
  Et clamavit puella ad villam;
  - Accinge genua tua et pedes meos lambe!
  Praefectus niger in faciem cecidit et pedem nudum Gringuette osculatus est. Alii post se ceciderunt, puellas calcanea et plantas obedienter sapientes. Jane feliciter giggled. Hoc sane cepit. Multo etiam magis cum puellas alacres pedes suos osculantur.
  Sola Matilda astitit et oculis caesiis irata respexit. Vere indignata est. Germani non solum libertatem Britanniam ademerunt, sed etiam barbaricos mores imposuerunt. Accuratius ipsi Britanni eos studiose adoptant.
  Eis videtur quod nunc tam frigidi et fortes facti sunt. Atqui, turpitudo est!
  Quanquam sane intellexit Matilda peculiarem in hoc fuisse voluptatem. Cum alterum bellum mundanum inciperet, modus in Britannia regnavit: nos pileis apud Germanos mittemus. Idea insinuatum est Germaniam minime tam periculosam esse aemulam quam in Primo bello universali, et Hitler tantum blabbermouth fuisse.
  Strages Francogalliae et expeditionum Anglicarum vera concussio facta est. Ac nimia sui fiducia substitutum est per metum. Forsitan si Churchill de pace, sine concessionibus territorialibus statuerunt, populus Britanniae suspirium subsidii inspiravit. Bellum initum, atque a principio inpar.
  Subito consilium Fuhrer ut turbas orientales mittendas novas spes suscitavit. Tunc plerique Britanniae Russiam everterent et omnes vererentur cum Nazis prope Moscuam appropinquaret. Finis autumni atque initium hiemis novae spei in Britannia ortum est. Caesa Rommel victa est, Germani Moscuae pulsi ac fugati sunt. Tandem US bellum iniit.
  Sed iam hieme Iapones plures victorias vicit ac vere ingravescebat. Russi etiam novo modo amittere coeperunt. Rommel counteroffensivum movit. Lapsus Tolbuk verus tragoedia nationalis pro omnibus factus est . Vbi in fonte '42 Germani avem fortunam caudae apprehenderunt.
  Britannia brevi colonias amisit, et in ipsa metropoli appulsa nulla fere resistit. Sic stella Anglica occidit et Germanica una resurrexit. Matilda cum exercitu coniungit. Nihil optio sed ut ipsam. Sed stare nolebam in machina laborantis!
  Jane taedet sentiens osculari pedes et captivos bello verberare incepit. Fortior Gringueta impugnaverat tam dura, ut unus ex ministris nasum fregerit. Cana Malanya sclopetum in hominis nigri stomachum effudit, eumque flectere facit. Post quem puellae in summo pulmone concentu latrante;
  - Super milites sumus! Et captivos rursus tundamus, pedibus et dolabris.
  Die 9 mensis Maii anno 1945 statio capituli Mexici in deditionem accepit. Americani duriorem pressionem et pyrobolam sustinere non potuerunt. Et celeriter consumptum est munitionis, et defecerunt commeatus ex aere statuere.
  Wehrmacht aliud caput bonis suis addidit. Eorum numerus captae civitates praecipuae crescebant...
  Fortes quattuor puellae in E-50 septentrionem versus ad fines US.
  Pulchritudines erant in positivo modo. Pugnare studebant et ad sublimia mundi transcendentes.
  Dum lacus per agrum iam captum a Germanis agitabat, quattuor currus exeunt et cucurrerunt. Et Hans teenager ad gubernacula positus fuit.
  Rideat. Et hae fortes puellae figuram habebunt.
  Gerda, per tubera et vites saliens, percepit voluptatem, aspera plantis haerens inaequabili.
  Instabat puella flava cum rictu;
  - Tam bonum est barbarum esse.
  Carola consensit:
  - Ita, minimum vestium, summam libertatem corpori tribuit. In genere bonum est esse puellam. Tanta vis et facilitas motus. Magis magisque molles es!
  Magda dixerat;
  - Summa est ne figura amittat! Jogging nobis valde utilis est!
  Christina giggled dixit;
  - Et cum palu viam curro. Edere non possum, paulum dormire non possum!
  Charlotte giggled et respondit;
  - Hoc bonum est quod scribis... Eh, Magda nobis de religione iterum loqui non vult?
  Caput puella crine movit.
  - Minime! Noli margaritas tuas ante...
  Hic Magda haesitavit, quod amici continuatio iniuriae merito haberi posset.
  Andrea vero iterum giggled et latrasse;
  - Putavi te reformasse et agnovisse monotheismum Aryan!
  Magda iterum parvipendens:
  - Estne sicut Aryan?
  Charlotte manus suas expandit;
  - Sine Trinitate, cum uno Deo.
  Gerda hoc confirmavit:
  - Id est... Deus unus est! Jesus non est Deus, sed unus ex prophetis Aryan. Praeterea, Evangelium plerumque est inventio Iudaeorum. Sacra quoque deceptio iudaica est. et sic non est trinitas. Unus est Deus omnipotens. Hitlerus est eius prorex in Terra eiusque Filius, amans et nuntius. Praecipua ac super omnes Prophetas. Habet etiam Deus varia genera servorum et angelorum, qui quasi parvi dii appellantur. Velut Thor, Ovdi, & alii. Isti sunt sicut archangeli sub omnipotentis ordine. - Puella exilivit, somersault fecit et continuavit. - Omnia fere simplicia sunt. Aryan monotheismus non est multiplex. Germani sunt populi electi Dei, qui primum mundum, deinde mundum, superare et regere debent.
  Carolus confirmavit:
  - Magda vides. Quam simplex et perspicua!
  Christina notatur;
  - Quid mihi opus est declarare?
  Charlotte grinned.
  - Quidnam?
  Christina effudisset;
  - Quid de salute a peccato?
  Gerda igitur aream accepit et exposuit;
  - Et in religione Aryan nulla notio salutis est. Omnes Germani sumus, si Fuhrer et Tertius Reich fideles manserimus, in proximo mundo a dominis nostris salvi erimus. Et aliae nationes servi nostri sunt. Si Germanus Fuhrer prodit, tunc post mortem alius Aryans servus fiet. Populi non-Germanici ob merita specialia civitatem Germanicam recipere possunt. Habebunt etiam sibi servos. Omnia simplicia et logica sunt!
  Christina addidit:
  - Et Ariano concumbere non est peccatum. Aryan quoque. Dixit Fuhrer - melius est ex viro forti quam ex viro gravida fieri, si non est heros!
  Magda effudisset;
  - Si Iaponia in USSR anno 1941 oppugnaverat, Moscuam ante ruinam cepissemus!
  Gerda movit digitum in Magda cum cucurrisset;
  - Non praevaricatur... Nonne nostra Aryan religio est melior quam fabulae christianae?
  Christina addidit:
  - Et nullum sexum erit in coelo Christiano! Cogitare de illo!
  Gerda adscripsit:
  - Et nullum omnino peccatum erit... Et hoc tam taediosum! Etiam lupus ululat!
  Magda risit et dixit:
  - Pendet ex eo quod consideratur peccatum. Decem praecepta in Bibliis fuerunt. Sed non occides, quod constanter violatum est. Et iussu dei. Fere filios necans magnum malum est... Sed Eliseus fecit, et approbante Deo. Paradoxum igitur et peccatum et malum non idem sunt. Peccatum autem inoboedientia est Deo!
  Christina humeros suos humeros musculosas respondit:
  - Sic evenit ut mala voluntas in paradiso christiano existat? Nullane inoboedientia Deo simpliciter erit? Et quo pacto interesse possumus ludis gladiatoriis et venereis? Tantum amorem in Dominum confitendo oretenus?
  Magda caput movit;
  - Non puto... Etsi, scilicet, Elisaeus praepeditus est occidere filios, qui eum ob calvitium luerunt. Hoc plane non convenit cum principio: amate inimicum!
  Christina logice notatur;
  - Et quis recta mente principium amoris tui inimicum sequitur? Christiana generatim pacifismi et iudaismi mixtio est. Non sumus in eadem via cum tali religione!
  Gerda impulit nudum pedem in frutices et addidit;
  - Nusquam ergo erimus una cum Iudeis. et non opus est biblia hebraica!
  Carolus logice addidit:
  - Nihil est quod in nobis bibliis credatur. Non ullius, nec corde, nec animo! Quia Aryani sumus, et non semen Abrahae secundum promissionem. Abrahae certe alieni sumus, et ab omnibus quae Biblia peperit. Monotheismus noster Aryan est, et Abrahamismum negat! Sola res communis est: haec est fides in aeternum, Omnipraesens, omnipotens Deus. Sed id ubi omnes fines!
  Magda ironice dixit;
  - Amen...
  Gerda subridens addidit:
  - Oportet monotheismum ubique introducere Aryan. Et aliquid simile caeremonia baptismalis accipiendo novam religionem. Ut si baptizatus es, Hitlerite verus fias!
  Carolus suggessit:
  - Fortasse hoc aliquod genus symboli fieret. Quando figuras in fronte swastika?
  Christina sumpsit et cantavit;
  - Umbra, umbra, umbra umbrae Luciferi, in tenebris clare ... Hitler's swastika in stomacho, Hitler's swastika super ventrem suum!
  Gerda iratus socium in femore futuit;
  - Symbola nostra ne rideas. Praeterea swastika est signum runicum!
  Christina respondit carpere nudum Gerdae pedem et calcaneum eius titillare, dicens:
  - O quam graves sumus! Tu melius rideas!
  Puella lepidam , perusta crus torsit , et digitis nudis nasum vixen rufum arripuit . Gemit et denudavit. Circum calcaneum Gerde titillare coepit.
  Flava terminator latrante;
  - Ne digitos tuos in...
  Christina socium crus abripuit et coaxavit:
  - Nasum meum sic effringes!
  Gerda giggled et pipiat;
  - Si prunum vis? Vel iuba equi!
  Et bellatores, qui paululum steterant, iterum micantes terga micantes, pulverulenta calcanea graminea tinguere. Necesse est, sine ulla dubitatione, quatuor hilares convenisse.
  Christina suggessit ut illa cucurrit;
  - Quid de urbibus ludentibus?
  Gerda movit caput negative;
  - Non nimis interesting! Utinam ludos electronicos reales invenire possemus!
  Charlotte expandit brachia dum cucurrit et dixit:
  - Quid... Quod magnum esset! Ad creandum aliquid tam electronicum quam ad plenissimam ludens.
  Magda amicis suis despiciens subridens dixit;
  - Homo donum creationis a Creatore accepit. Et nos homines multum invenire didicerunt. Ibi fortasse parum gratus Creatori esse debemus!
  Andrea snorted contemnere et dixisse;
  - Et iam grati sumus! Monothei Aryan sumus, et Deum Patrem populi Germani agnoscimus!
  Gerda, sicut feles saliens, necessarium invenit quod adiceret;
  - Sed Deum Abraham, Isaac et Iacob aliquando non agnoscimus! Non est ergo necesse nobis imponere aliena et non-Aryan!
  Magda perdite exclamavit;
  Ego pro Deo sum, non pro Iudæis.
  Gerda confidenter confirmavit;
  - Ego autem et pro Deo! Sed non secundum Bibliam, sed secundum certamen meum. Non Iudaeis, sed Arrianis! Et Aryan non est aliquis iustus qui Germanae originis est. Aryan est agnitio spiritus!
  Magda cecinit;
  - Fortiter, socii, servate;
  Confortemus spiritum nostrum in pugna.
  Via ad felicitatem longinquam -
  Pectora transeamus!
  Carolus irridens dixit:
  - lacta tali pectore, obliviscere vaccam!
  Puellae concordes riserunt. Vere voluit inebriemur uberibus. Et ut labra guys coccineis osculis ingererent. Et pectus intumescere et dolent dolenter ac dulciter incipiunt. Et quod tam mirabile facit.
  lepide dictum Gerda:
  - Sex montes movet et naves frangit.
  Respondebit Christina et canet:
  - Naves ad imum eunt cum ancoris et velis... Et tunc aureae cistae tuae erunt. Aurea pectora! Naves fractis iacent! Arcae apertae stant, smaragdi et rubini sicut pluvia...
  Et milites in choro cantaverunt:
  - Si vis esse dives, si vis esse beatus... Mane nobiscum, Fuhrer! Rex noster eris! Rex noster eris!
  Puellae autem maturantes cursu densam vitem in via sua crescentem percutiunt. Lignum finditur et stridore finditur. Clamabant bellatores;
  - Unus error in cerebro et ictu inevitabilis est!
  Post quem puellae in cascade somersaults trahebant. Tam celeriter sunt. Sicut fulgur. Et oculi eorum smaragdi micant. Et oculi eorum respiciunt sicut stellae scintillantes. Et sane nullus omnino resistere potest talibus servis Fuhrer. Et hae sunt puellae vulpes. Interfecerunt non solum Americanos, sed etiam Russos, vel potius Sovietes.
  Gerda eius casus in USSR revocavit ... Accuratius quomodo lusi cum amicis suis.
  Quattuor puellae Germanae in bikinis contra tigrem pugnaverunt. Omnes quattuor puellae sunt pulcherrimae: tres blondes et rufa. Plerumque feminae in navalibus sociis in Panzvala non pugnaverunt, sed haec fabula insana est.
  Hic es aut dominus aut imago...
  Quisquis extra spectatorem viderit, quam tigris arte puellas regerent, et quam blandos pedes nudis vectibus premerent.
  Una ex his episodiis non trivialibus Secundi Belli Orbis Terrarum.
  Germanus "Tiger"-II, machinam suam tacite mugientem ad Sovieticum positiones appropinquavit. Tormenta Exercitus Rubri iam tacuerunt, currus propius ad internecionem. At Germani non ita simplices sunt. Ignem primum in motu aperuerunt. Fortunate movit Germanos ordo mobilitatis equitandi et surculi dum movetur.
  Et 88-mm tormentum Sovieticum sclopetum ferit. Charlotte rufus acerrimam oculorum aciem habet, plus excellens Nobilis perspectiva et sagacitas.
  
  Lacus Germanicus apud Sovieticam positiones figit et ignem reditus lacessere conatur.
  Hic habent suas rationes mercaturas et insidiosas.
  Sed Exercitus Rubrum non gratuita dona devorat. Et tormenta Sovietica rursus aperta ignis. Fit verum duellum, et conchae largiuntur. Germani satis accurate iaciunt, sed tormenta Sovietica ad eas quoque pervenire possunt. Testae pulsant arma tigris... Aures puellarum cum feriunt praecluduntur. Feliciter, in modificatione eorum, laminae ferreae iam inclinatae sunt et missilia in ricochetam mittunt.
  Quamquam sane comparari non potest cum E-L. In melius nulla est.
  Et tormentorum propriorum figmenta subtiliter in micat. Maximeque elit in caelum impetum: Germanica, Latina et Americana dimidio pretio empta sunt. Tegunt Fontes locorum. In parte URSS, principale aircraft est Yak-9. Machina mala non est, sed armamento caret, et praeterea notabilis numerus pugnantium molem graviorem quam vexillum unum habet. Id asperiores fuga natus.
  Germani iam gagates currus habent.
  Aliquot lacus Soviet in terra defossi sunt, sed vis eorum dirigentes armorum Germanorum non satis est penetrare.
  Tam periculosa Krauts etiam tum fuit.
  renidet ille rufus, et dux flava fremit;
  - Da Russis calorem aliquod!
  Tigris-2 piscina in modificatione F fabricata est cum dispositione laminarum armorum inclinati. Hoc permittit ut conchas ex 76 et 85 mm tractare tormenta Sovietica sine gravi detrimento sui faciat. Princeps qualitas armorum - coagulo.
  Krauts iam periculosa carros reduxerunt.
  Puellae intra piscinam sunt etiam indole superiores. Cana praesertim exploditor.
  Magda tamen pugnator eximius est.
  Et pugna est in celo. Germani et socii perditi magnum numerum habent, et fortasse pro parte qualitativa. Plus desperatio est et saevitio in partem Russiae. Sortes aeris arietum. Atque haec eximia virtus. Atque etiam impudentia insaniae finitima est.
  Sed heu, sola non sufficit insana virtus.
  Germani progrediuntur. Earum alia lacus. Sunt etiam "Shermans" cum pluteis valde modificatis, "Churchilles" cum 152 mm armis et "provocationes" cum layout classic. Et American M-16 machina gravis est. Haec cavalcade ad Sovieticam loca scandit.
  Rifraff omnes, qui post devictam Britanniam ad Nazis iunctos erant congregati.
  Sed Russia etiam multa tormenta habet et resistentia contumax est.
  Ambo tormentarii et tormentarii exercitati sunt et virtutis pleni.
  Crescunt detrimenta Germanorum ad fossas accedunt. Et Krauts sanguine se lavant.
  Singulis gradatim damna magna sumunt gratuita.
  Puellae etiam plaudunt nudo pede contra alterum et jaculantes canunt;
  - Tertius Reich dicit, ne pereffluamus!
  - Aquilae sumus, daemones sumus et valde bonum sentimus.
  Sublata navalia superiora!
  - Volumus ut aves et hostes in sacculo!
  Carmina non sunt admodum intelligibilia, sed satis ridicula. Et fascistorum spiritus erigit faciem suam sanguine lavantes.
  Primam munitionem Germani superant, sed cuniculis occurrent. Et faciunt dampnum significantes. Gb fodinis maxime laborat. Minus teli series iactura.
  Necessarium est dicere, piscinas carnes Nazi tutelam fundamentalem habere.
  Puella flava, quae praefectus est, dicit:
  - Tamen haec bella Russi venenata sunt!
  Charlotte undas caput respondens.
  - Viperae... Sed fortes!
  Blonde Magda, qui est auriga, tradit;
  - Nullae sunt explosiones! progrediendo servare possumus!
  Bene, a quodam bono hoc evangelio.
  "tigris" lente reptat. Valde retardari in fossis et erinaceis odii variis generibus. Eruca repunt style promotionem faciunt.
  Et ex hoc Rutenis quamdam quietem dat. Itaque damna Exercitus rubri sunt maxima.
  Puellae in bikinis expectare non possunt. Calet in piscina, et corpora nuda sudant. Tunc Blonde dux Gerda memor hiemis. Tum duos propugnatores et membrum Komsomol Krauts excruciati sunt.
  Memoriae ludicrae, nudipes Gerda valde interesting, excitandae et amoenae sunt. Etsi alii fastidiose ponunt.
  Pueros vestimenta detraxit, qui exui non properabant. Quas in ipsum est voluptatem. Tum expulsi sunt in frigidum in brevibus munientibus. Magda puella dux pueros Sovieticos flagello adhortatus est. Unus ex munientibus puer longus erat iam circiter tredecim annos natus.
  Puer formosus, formosus, sculptis musculis, formosus sane. Dignus admodum est in poster depingi cum inscriptione: "Verus, juvenis Aryan."
  Cum membrum seminudum Komsomol vidit, qui etiam proiciendi in frigora in pantiis erat, virilis surgit et satis magna evasit.
  Auctor puer pudore etiam erubuit, sed corpus teenagri animo est fortius.
  Gerd languor evanuit voluptarius. Quae cum adulescente etiam inimico miscere cupiebat.
  Praesertim tam pulcher et muscularis.
  Praedones circiter quindecim minuta in frigore persecutus est, ut pueri nudi pedes caerulei redderent, eos in tuguriolum deiecit.
  Quamvis tormenta, pueri fortiter se gesserunt et superbe aspiciebant.
  Ibi auctorem seniorem et procerum nudo pede arripuit et eam fricare coepit. Deinde altius et altius manus levavit et albas subligar exuit.
  Etsi flava est, temperamentalis est valde.
  Et consummata est perfectio eius in ore eius. Et quanta sit voluptas talem adolescentem sugere, etiam si inimicus est. Ingemuit auctor Kolya tumultu. Haec virgo fuit primum cum foemina. Duo milites Germanorum iuvenum per fenestram eminebant, sed Gerda non curabat. Puer procerus et crinitus eam nunc occupavit. Et digiti et ungues pueri corpus siccum et nervosum impingebant.
  Quam nitida pellis est, et quam vibrat in ore Jade virga. Hoc est summum mulieris saporem.
  Quo finito, Magda dulcem semolina feliciter absorbuit. Tum pueri underpantes traxit et iussit:
  - Ite, aiunt, cophinum! Eamus foris, iam calidus es!
  Et illud officium in primis est, verus Aryan indiget tormentis ad finem complendis. sed nescit miserari.
  Et iterum pueri in frigus educti sunt. Koya nudis vestigiis post se relictis, Magda eum secutus est et ingemuit voluptuose. Ardebat fissuram incitationem, et male carere vere voluit.
  Et quomodo crura pueri blanda sunt. Rubescunt in frigore, sicut pedes corvi.
  Finito peracto tempore, reversa est pueros suos. Kolya in frigidis labris osculata est et puerum proiecit. Decidit indusia, tunc coepit fervida dedere perfectionem manu. Ex pressione flagranti rursus auctor factus est.
  Gerda crura pueri osculata est a gelu et pedibus nudis. Purpuram a pudore convertit.
  Tum forma puerum stravit. Ingressa est umida Veneris specus Jade virga, ferens immensam voluptatem.
  
  Gerda ingemuit ut ipsa movit, sensit bonum. Intellexit eam cum puero concumbere, et etiam hostis Tertii Reich, extremam perturbationem effecit. Et tunc Gerda in praeceps gaudens triturare coepit.
  sine haesitatione rugit ut bubali.
  Numquam cum quoquam sensit illa bona! Integer quis convallis ipsum.
  Hoc tale cum viris tationum nunquam expertus est.
  Fabulam facilis amatoriis pueris tragice finivit. Tandem ad mortem cruciati sunt. Et Kolyam amans amisit. Quod equidem poenituit. Sed debitum est debitum. A duobus post mensibus, SS Colonellus Kluge eam quaesivit;
  - Nonne pulchre habes apud auctorem?
  Quaestio sane periculosa.
  Gerda respondit honeste;
  - Ipsum!
  Et puella etiam addidit;
  - Paratus sum facere quod sensus iterare.
  Kluge inclementer risit et respondit:
  - Bene, adhuc multi sunt munitores!
  Bene, stipes est et cor mulieris non potest intelligere.
  MagDs incalescit;
  - At unus tantum est similis Kolyae!
  sinceritas sincera fuit.
  Et recordata est corpus amatoris sui nervosum, cum eo in somno concubuit.
  Forsitan res maxime excitando est quod tu facis amorem ad mortem bomber.
  Sed nunc Germani primam defensionis aciem superaverunt, relictis fractis lacus et tormenta Sovietica fractis.
  Quamvis lacus Nazis haeret in haereticus.
  Aliquis vexillum cum swastika super munitum perditum plantavit.
  Aranea toto invisa mundo, sparsa per globum.
  Et in caelo, Wagner symphonia sonuit, German, Angli et Americani in proximum circulum impetum inierunt.
  Americani arma sua in longum tempus libero loan. Hoc modo Hitlerum eiusque comitatum placare sperabant. sed agendo sibi tempestatem colligebant. In USSR capere non potuit, sed Krauts damnum colossale in Rubrum Exercitus movit et intulit.
  Nimirum res Russia multo deteriores factae sunt. Sed iam Americani eorum obsequium backfire videbant.
  Vespere venit... Et nox tunc. Puellae cucurrerunt et sub divo Mai caelo dextram obdormierunt. Quatuor pulchritudines. Apparent quae te tremere iusta puellas.
  Gerda, postquam tolutim insomnium habui. Ac si puella iterum facta est. Demersus in atroces casus.
  Putavi fabulam de Gerda legisse. Infelix puella hortum florentem aestate aeterna reliquit et per autumni iter frigidam ambulat.
  Nuda pedem scopulosis innixa iugo. Plantae nudae tamen iam asperae in horto sunt nec ita molestae sunt. Sed via longa est, crura deerrant, post aliquot duodecim milliaria plantae incipiunt urere et vitulos dolent. Puella eleemosynam petit ut saltem modicam escam dari possit et locum petat ad manendum per noctem. Qui puerum alit et qui non habet. Sed nos fortunati sumus: pernoctare licuit. Puella in feno obdormivit. Et post longum iter valde bene dormit. Mane autem iterum, sumens frustulum panis pro benigno exercitu, et carpe viam. Sed crura mea adhuc longam Iter dolent, et frigus est nudis pedibus ambulare.
  Sed celer transitus puellam temperat. Pedes nudi rubent, et plantae siliceae insculptae paulum pungunt. Puella lassitudinem sustinet et superat, ut se a dolore in cruribus distrahat, circumactus suos diligenter examinat. Itinera Germaniae versus Galliam movetur. Multum interesting res in his terris frequentissimis videre potes. Aliquando levis pluvia autumnalis rorantes incipit. Gerda valde timet ne frigus.
  Sola aestate levem vestem gerit.
  Sed proxima nocte commorante, miserata hospita miserata est eique pilum calido chlamyde in via dedit. Et Gerda iterum vadit postridie. Crura primum torpent, sed deinde fovent. Modo in omni vena sonant. Hoc ambulare sic dolet, sed puella copas finem habet, eamque certo assequetur.
  Ac cotidie crura asperiora fiunt, et callis obsita. Hoc durum est. Puella duorum temporum faeneum pernoctavit, nocte adligat, deinde ossibus fractis surrexit. Sed Gerda pertinaciter se contulit, corpus eius calefactum et levius factum est. Puella de eleemosynis vixit. Hoc adiuvit, etiam si non regulariter, cibum comedere et vires sustinere.
  Doluerunt cotidie musculi, sed dolor hebetatus est. Cito corpus infantis oneri accommodatum est, et puella iam medium circiter sexaginta milia passuum per diem ambulavit neque e lassitudine cecidit. Nuda, pedes attriti duro crusta obducti sunt, ac pene lapidum et frigoris aculeum non sentiebant. Ambulabat puella dolorem superans. hiemes in Europa mites sunt. Interdum nix madida erat. Gerda vestigia nudis pedibus in se reliquit, sine intermissione gressum.
  Permovit quasi vulnus, et donec in regiam corvi auxilio se contulit. Ibi reginam et principem petivit calceos et currum ut pergere posset ad Kal. Sed dictum est cum risu princeps
  - Iam nudis pedibus ambulabas! Cur calceis opus est? graviora tantum crura tibi facient! Melius est ire ut ante, et mox medium mundum circuibis.
  Et Gerda iterum discalceatus conculcare debuit, ne aliqua compassione occurreret. Pedes autem nudis puellae duriores facti sunt, et corium in plantis robustius est quam calceorum. Et ambulavit, ostendens se invictam virtutem. Ita discalceatus per Germaniam ambulavit et in Gallia finivit. Nix madida decisis sub pedibus compacta suis.
  Puella Parisium adiit. Ibi obviavit pueris platea. Ut erat lacerum et discalceatum. Manus suas mota est puella et nuntios commutavit. Pueri ex omnibus regionibus linguam internationalem loquuntur et se invicem intelligunt. Et Gerda cito cum eis sunt amici.
  Sed pueri esuriunt, et puella cum eis populatur horreum patris familias. Sed magistratus cum duobus canibus exercitatis monstrant. Canis unus Gerdam prehendit et eam deorsum pulsat. Lictor compedes puellae imponit et in carcerem ducit.
  Pauper Gerda, gravibus stridore compedibus, cruribus indignans, Parisino carcere errat. mittunt etiam eas in Castro, in frigido, foetida cella, ubi puellulae in furtis et anus deprehensae sunt, sed fere omnes simul sedent.
  taetrum lutum et panem vetustum pascunt. Plus quam unum annum potes in tam inhumanis conditionibus expendere.
  Sed Gerda in dubium vocatur. Illi ungunt calcibus oleum, flammam foculum nudis pedibus adferunt. Puella clamat in dolore et conscientiam amittit. Quae nobilis caedes culpae sumere cogitur.
  Per aliquot dies cruciatus pergit, puer vapulat et in eculeo suspenditur, sed Gerda incredibilem virtutem ostendit. Non recipit aliquid. Et tunc utar in ea tabernus Hispanica.
  Crura natorum exprimunt tabulae, cuneis agit carnifex. Post primum verbera, puella conscientiam amittit. At illi aquam frigidam infundunt, eamque resipiscant cogunt. Tum tabulas iterum pulsant. Dolor est solum terribilis. Gerda trahit et clamores bacchatur.
  Ebriosus carnifex renidet.
  Interrogator iterat quaestionem:
  "Vicemcomitem de Juzac occidisti?"
  Cum gemitu Gerda respondet;
  - Minime!
  Interrogator clamat:
  - carnifex, unus cuneus pro ea! Crassior!
  Rursus ictus est, unde totum corpus puellae perhorrescit. Lacrimae ab oculis Gerdae currunt, Andersen herois in magno dolore est, sed non confitetur.
  Interrogator clamat:
  - Ita, fatere nobis! Haec sunt verba iusta!
  Gerda subito vires invenit ut evidenter responderet:
  Verba sunt quasi ventus, et versans molam, quæ dat farinam sapientibus, et farinam stultis.
  Interrogator clamat:
  - Duo cuneis plures!
  Et rursus malleus volat ... ossa crurum puerorum frangunt, et puer rursus conscientiam ab ictu doloris amittit. Gerda sensui adfertur cum situla aquae frigidae e cella. Pergunt urbani et inepti cruciatus. Hic in vitio digitos puellae simul fibulant. Cum vitium exprimunt. Gerda conscientiam iterum amittit. diu hoc tempus. Etiam situla aquae eam ad sensum afferre non potest.
  In sella tormenti iacet puella pallida et sanguinea.
  Secundum Bellum Orbis Terrarum continuatur, eius firmam bene fessam secutus. Germani ad fines US progressi sunt. Americani abeunt. Praecipua autem Tertii Reich operatio fuit XV Kalendas Maias in Canadam traiectio. Hoc notatum est ostium secundum frontem septentrionalem contra Civitates Americae Unitas. Primum ekranoplanum experimentum in exscensione interfuit, comitatum SS Tigriss feminarum phalanx transportando. Puellae bene fessae, quae per omnes calidas maculas peragraverat, locum in habena prehendit. Americani et Canadenses puellas oppugnare conati sunt. Madeleine, praefectus cohortis tigrium, Frouda, et nonnullae aliae puellae iam multa praemia habuere. Christina et Magda in hac acie militaverunt et medium orbem discalceatum operuerunt. A calidis solitudinibus ad glacialem cacumina montium.
  Nunc autem hae puellae ex altera parte Americam sustentant. Madeleine et puellae eius crepidinem se muniunt et impetum repellunt.
  In festis et nondum intermissis Shermans progrediuntur.
  Lacus Americanus longus aliquantum similis ferreis verticaliter positis. Prope taciti vadunt, truncis extensis, immo leviter nutantibus.
  Mulier magna, femina muscularis, Madeleine, dicit:
  - Non timebimus... Semper pugnabimus!
  Milites Faustpatrons explicant, emendato modificatione. Percutiendi ad distantias usque ad kilometre capax, et minus ponderosum.
  Madeleine bicep exprimit. Unum praegrande et caelatum habet. Verus athleta femina. Collum eius ut tauri, brachia eius crura adulti, pellis tantum munda et teres, et crura eius sicut clunes equorum. Madeleine vere cum magnis viris sexus amat. Amores cum perfectio est magnae magnitudinis. Haec femina est valde temperans, facie amoena et imagine magnifica. Coxis luxuriosi sunt, et medium strictum umbilicum est.
  Omnes viri bellatores vestimenta bikinis sunt. Arta fabricae plaga paene PEPO non abscondit, ubera perusta, et tenues panties caudam habent.
  Madeleine multum lentas carnes habet, sed vix pingues. Sapphirus oculis suis prospicit. Pili albi mixti rubris. Sed haec propius flavi est. Bazooka in manibus tenet et felis leniter premit.
  Proximus "Sherman" ius extremum ad extremum fatale praesens, inter alveum et turrem accipit. Dolium eius per inertiam volat et volutatur.
  Madeleine murmura:
  - Perfice hit!
  Frouda tendit. Nudum, magnum, sed decorum crus elevat. Etiam ac viverra felis.
  Et Sherman, qui lethaliter vulneratus fuerat, coepit torquere sicut pugillo pulsanti.
  Per tigrides hastati suspiria approbationis cucurrit. Puellae armis suis utebantur. Shermani ignem redierunt. Praesertim periculosa sunt illa vehicula quae armati sunt brevibus domunculis interclusis. Proiectis in altum mittunt, ruptis viribus.
  Madeleine fremit in summo pulmone;
  - Noli timere, puella, pulchrae aquilae, canat de te patria!
  Responderuntque milites:
  - Et canet ut hippopotamo! Et tollemus glacies in ore nostro!
  Humoris puellarum sensus plane est Prussianus. Et mittentes canebant.
  Shermans ignem comprehenderunt et everterunt. Conchae explosae, detonatae, et dolia e came discerpta. Fractis scutulis evolsis. Ars vertitur in dolor. Sequuntur pedites lacus. tigris eam igne salutavit puellae.
  Et Madeleine grenadam cum nudo pede sustulit et in piscinam protinus immisit. Laedi erucae et pedites interficiam. Ea femina formosa et sanissima est. Montes cadaverum, ut iacit.
  Frouda grenade quoque pede proiecit, sic longius volat quam manibus et animadvertit;
  - Genghis Khan post omnes Americam non attigit!
  Madeleine latrante ferox;
  - Germani Americae inventi sumus. Et ipsa nobis in perpetuum pertinebit!
  US lacus cessaverunt, pedites progredi permittentes. Milites Americani iustam cupam ceperunt et mortem non timentes protinus ante iverunt. Quid de morte? Ebrius et mare altum est.
  Madeleine accipiam et clamant;
  - Sed Pasaran!
  Frouda praefectum tulisse corrigendum est;
  - Suus 'non dignitas is! Ita clamaverunt damnati communistae Hispani!
  Madeleine nudo pede grenade iacit, et ridens fremuit;
  - Et sicut communistarum! narum habent!
  Madeleine parvipendens dicens:
  - Stultus fanaticus...
  Madeleine movit caput negative.
  - Minime, pramatic!
  Magnus dux Germanus iterum grenade nudis digitis iaciebat et continuabat;
  - Negaverunt Deum non esse.
  Frouda calce donum mortis, dicens;
  - Viri fortes guys!
  Madeleine Faustpatron accensus et fremuit;
  - Vel forte pragmatici!
  Frouda aliquandiu tacuit. Puellae bazookas accensae et fausti suas in piscinas tasque iactaverunt. Totus campus in fronte eorum erat proprie cluttered fracto instrumento Americano. Madeleine tasque durissima cum cruribus nudis iactavit. Ac arcu magna. Et sub sient, fere nigra pellis Germanicae mulieris, globuli musculorum involuti.
  Nec frustra tantum tasque ei crura iecerunt. Bellum Madeleine fascinavit. Is cum Russico balneae affinis erat. Vere hic vere est mirabitur. Cum duobus potentibus ambulamus, musculares homines. Et te feriunt in abiete rami quantum possunt. Cum fortis guys calcitrare et pugnis iactare, te ad Everest beatitudinis capit.
  Et vapor volat, sicut cincinnos aureos per aerem fluens. Vel invisibiles angues circumvolutos.
  Madeline probaverunt. Et magis jucundum est quando foculum est cum carbonibus sub pedibus tuis nudis. Tunc vere ludis. Vocatum in te effundunt, et hanc aquam igneam inflammant.
  Et iam Madeleine excitatur... Iterumque grenaden nudo pede iacit. Hostes impetu pedites suffocantur. Nigri fortes maxime multum moriuntur . Ad litteram omnes aditus aggeribus cadaverum complent. Gravissime vulneratus Exercitus milites ingemiscit. Massa cadaverum distortis faciebus.
  Madeleine in aurem:
  - Pudeat te Britanniam Americani adiuvisse.
  Et puella heros carnivora risit. Immo Americae bet iniuriam elegit. Quanquam Gallia et Britannia bellum Tertio Reich indixerunt. Ipse autem Hitlerus Civitatibus Foederatis bellum intulit. Sed consilium Fuhrer cladem Germaniae eiusque satellitum non induxit. Iaponia Americae navalibus proeliis vicit. Et per hoc ostendens potestatem oeconomicam non esse omnia.
  Acriter in caelo proelium est. Ambo Marcel et Huffman caeduntur. Ac fabulosissimus gubernator Tertii Reich, FRIDERICUS. Et cum eo est socius eius Helga. quam pulchre et efficaciter feminae pugnare possunt. Eodem tempore, automatice rogationes dialedi sunt.
  Helga iam quadringentos currus percussit. Hoc modo ipsa inscribitur ad crucem Militis Crucis ferreae cum adamantibus. Et hoc valde honorificum est puella dimidia nuda in bikini.
  Helga recordatus est quomodo se Fridericum amaret. Puer venerandus est. CATULUS AFFECTUS. Et cum eo esse valde iucundum est. Et volo ad horas fovere. Teenager vere amat puellas blandire, quod est rem jucundissimam.
  Sed tunc Helga Mustang demittit, tunc etiam Airacobra. Hoc vehiculum cum suis 37mm tormentis periculosum esse potest. Et quid de Mustang, pugnator popularissimus US Air Force - cum tormentis machinarum suis. Adversus ME 362, quid contra Titanium deletor est. Machina tormenta omnino non sunt periculosa.
  Sed Airacobra pungere possunt. Helga pipiat dum alium Mustang e range pulsat illa.
  - Equus sum, praedulcis. Et fruetur mustang!
  Et felis nudo pede pressit, excidit ut antiqui statuae.
  FRIDERICUS: Centum carros uno praelio deducit. Non stat in ceremonia. Neque ullum fallunt. Vera mortis machina. Hic praecipuum stadium operationis et a meridie revocatus est eximius. Centum machinis consumptis, terminator puer ignem ad terram transfert. Ibi supernaturales suas facultates demonstrat.
  Fridericus dicit:
  - Octoginta centum nulla est in aeroplanis, et centum viginti nulla in lacus!
  Most American cars: Shermans. Lacus obsoleta producitur in quantitates immensas. In Pershing nondum substitutum est, et haec piscina etiam spe inferior E-50 Germanico est.
  Et tunc scutellae volantes in caelo apparuerunt.
  Hoc omnino desperatum est. Discus aeroplanorum invulnerabilis et velocis, currus Americanos in fuga secans. Yankees stare non possunt et fugiunt. The landing are site are expanding.
  Madeleine et puellae eius tenent. Oppugnatione aircraft cum canonibus 88mm tormentorum fulciuntur, quae animos ex Americanis pulsant. Conchae validae scindunt carinas exercitus US lacus. Etiam cupa affectum timoris non potest eclipsare. Et milites Americae, vel potius quid relictum est, converte.
  Madeleine ridet, dicens:
  - Aliquando dolorem experiris in mundo, sed melius est alium dolorem experiri.
  Fragmentum testae puellae heroicae in talo percussit. Sed calli fortes bellatoris fragmentum metallici ricocheting miserunt. Id genuinum Aryan castrum significat. Madeleine vel purred voluptatibus. Ita placuit.
  Etiam bonum est cum plantas tuas urticas percutis. Accuratius, cum te fortes calcibus feriunt. Hoc in Madeleine convertit. Etiam bonum est cum pedes asperi cum truncis Flexilis feriuntur. Etiam magna. Belliger grenade pede suo iterum proiecit. Equo dentes denudabat. Bonum est. Etiam edere amat!
  Exempli gratia, et statim devoras integras oves. Quamvis externa eius inscitia, Madeleine aliquid aliquando legit. Verbi gratia, Dumas. Ita vere probaverunt Porthos. Etiam oves integras eo tempore comedit. Hic vere homo erat usquam. Nobilis et appetitus nobilis. agnus quoque tomacula saginatur.
  Potuit etiam Madeleine totam situlam cervisiae bibere. Fortis puella. Belliger heros se fingebat. Situlam argenteam sumit. Et continet selecta Bavarica. Et avide bibere incipit. Deglutiens cupide. cerevisia delectamentum est. Prodest etiam sucum lycopersicum bibere cum lacte. Ac etiam cum vasis et doliis integris.
  Madeleine autem malno esse debuit quando pugnavit in deserto vel in montibus. et hoc stomacho feminae herois dolet. Gula est. Et vere caro placet cum sanguine.
  Madeleine rursus grenadam pede proicit et in somnis voluptaria immergit. Quomodo devorat pingues carnes et potat cervisiam. Sic regerunt. Etiam suilla shish kebab vino rubeo manducare bonum est. Et sapiunt omnia.
  Madeleine etiam tormenta dilexit. Pueris cruciandis maxime gaudebat. Haec est vera passio eius. Fossores calcaneis fustibus percutiunt corpora eorum igni.
  Vel etiam absterget teneram pellem infans cum aceto. Nempe jucundissima res pueros torquet. Sed puellis quoque licet. Viri adulti. Ingratum est senibus torquere, ita sunt taetrae et aestheticae. Quam senectus spoliat homines, deformat. Imo melius est iuvenes cruciare.
  Madeleine recordatus est quomodo tres praedones in frigore educti sunt. Eos flagellis hortabantur. Pueri erant omnino nudi, et erat illis indignius. Madeleine etiam in uno tantum bikini est. Tam ridiculam. Mulier heroica pueros persecutus est et se induravit. Vestigia eorum nudis pedibus inspexi et factus sum me excitavit.
  Dein, cum a frigore caeruleum propugnatores devertissent, eos ad tugurium calidum reduxit et fovevit, facem cito per corpora congelata transiens.
  Madeleine hoc artificiose fecit, tantum parvas, rosea papulae relinquens in cute, et pueros in dolore faciens. Et eam beatam facit!
  Maxime interest ut linguam flammae per sensibilem auctorem calcaneum transferre. Maxime refrigerata est, et post pruinas nives etiam igneas blanditias primo non sentit. Sed tunc puer quiritare incipit, dolor a temperaturae mutationibus infernalis est, et passio intolerabilis est.
  Hoc multo acerbius est quam calcaneum tuum solum ferro ignito. Et aucti, dolore intolerabili, parati sunt ad aliquid faciendum, paulo facilius.
  Madeleine scivit cruciatum scindere. Una methodorum gratissimorum eius est testiculos cum pincerna unguibus firmiter exprimendos. Tum fortissimi viri conscientiam ex ictu perdiderunt.
  Et quidem, electrica concursu. Hic tu pionem capis et electrodes ei adiungas... Foedissima est, via femina sicut carnifex agit. Torquet te quasi lapis in anima tua. Pressius, anima fit de Titanibus, et cor est lapis.
  Sed Madeleine vere probaverunt ipsum processus tormentorum. Hoc amavit. Ceterum dulce est aliis dolorem facere.
  Hoc est moralitas fascist - immitis et sadistic!
  Americani, detrimentis acceptis, sub oppugnatione oppugnationis revoluti aircraft sunt. Adiectae sunt nunc naves. Novissima speciatim E-V lacus. Levissima series tormentorum auto-propellitur. Unus tantum socius cantavit. 75mm tormentum et duo tormenta machina. Eodem tempore altitudo metri tantum est, et crassitudo armaturae frontalis est 80 mm in angulo inclinationis magno.
  Lacus Sherman vel Pershing caput transfigere potest, sed ipsa ricocheto proiecti resistens.
  A gun-propellitur se suo modo perfectum. Maxime, ieiunium est, ad centum chiliometrorum per hora accelerans. Is powered by a 400 horsepower gas Turbine engine.
  Puella, Agna, in uno curru vehitur. Nomen eius castum significat. et puella primae operationi pugnae particeps est. Ista quidem bene docta est, sed nondum pulveris pyrii sensit. Valde sollicitus est.
  Lacus utens gaudio gubernat. Nunc currus eorum versantur et occidentem movent. Bonum est cum sclopellum auto-propellitur tam levis. Demittitur per modulos vel utentes.
  Etiam parum FORMIDULOSUS in fuga accipit. Corpus tuum grave esse videtur. Dormis super ventrem tuum in leatherette. Lacus angustus, loculus. Sola septem talenta, sclopetum in armis transfixam potestatem Sherman praestant, et anteriora ob suum benificium conchas efficacius reddit. Animadvertendum est, qualitatem chalybis Germanici miscuit viginti centesimis altiores esse quam ferro Americano.
  Hoc Agna residat. Non primo conantur perrumpere. Hic iacet opificis exercitus us. Hoc Sherman, bellum Orbis Terrarum II tank, una ex festis est. In America, technicae artes ad Shermans producendos turpis est. Lacus hic efficitur vehicula per diem ad centenos. "Perse", non tam ingentes. Hoc autem intellegi potest, quia Sherman traditam extensionem pro piscina aedificationis Americanae habet. Cum tradenda est in fronte et machina in tergo est. Et piscina evasit ad alta. In serie "E" Germani extensionem constringunt, unde sequitur in piscina provectioris cum silhouette humili.
  Agna impellit exemplar tardus. Et habet validum sclopellum, cum speciali proiecto qui cum acceleratione ignes, et etiam cum nucleo uranii. Sic e longinquo mittere potes. Duo chiliometra satis sunt.
  Ut non periculum movens, Agna Sherman ferit obstructum. Primus iactus est visus iactus. Nondum satis experta est primum illud ferire. et secundum rectum est in centro piscina!
  Nuda pedum requievit Agna in muris, Laetaque pressit. Respondentes Americani ignem aperiebant. Sed massa lorem in lacus magna silhouette non facilisis.
  Puella dicit:
  - O German Deus, Deus deorum, me defende!
  Et iterum germinat... Lacus eius aequaliter movetur, et praeterea sclopetum hydrauticum stabilientem et accurate ignes habet. Ita, hoc Sherman non est valde felix. Hoc eminet ut videre possis centum miliaria abesse. Non mirum, Agna iterum feritur. et propius accedit.
  Difficillima res in bello est verisimile frigus tuum non amittere. Feminae bellatores optime exercent. Sed cum ad te jaculantur, nolens lusus es. Quid si feriuntur et arma ferre non possunt?
  Sed tunc Agna iterum accendit et hits. Facies in risu erumpit. Rationibus colligendis non ita difficilis evadit, praesertim processus admodum delectabilis.
  Agni innocens puella vultu puga pyga premit et accendit. Vultu renidet. cantat:
  - Bang! Pow! surrexi! Ut pusillus exilivit egestas!
  Eo momento tonitruum factum est... Testa lapsa per arma Germanica. et in ricochet abiit. Inclinatio quadraginta graduum horizontali admodum magna est, ipsa armatura diuturna est.
  Agna dedit nudum plantam et pipiabat;
  - Quomodo semel vivimus... Tantum panni bun!
  iterum puella accensa est. Putavit se pro unaquaque piscina bonam quantitatem pecuniae impetraturum. Omnes hit ab instrumento conscriptae sunt, et videre potes in parvis tabulis utrum ferire necne. Utique non semper, scopum percutere accurate significat exitium! At in hoc casu se omnino iustificat!
  Agna iterum cruci affixus. Auxit score cum hit. Armorum penetrabilior conchae Germanicae valde durae sunt percussae. In USA autem explicationes quoque sunt, sed tamen non sunt valde efficaces.
  Proiectum sub-genera Americanorum ad ricochetam nimis sensitivum est. Ac labitur armis.
  Agna rursus ignes. Et dolet se graviorem piscinam non habere. Aliae ibi essent puellae, jocum esset in choro cantare. Aut fortasse etiam adulescenti circiter sedecim duos des ut stipulam cum suo stipulari non possit. Eh, iam noverat amorem carnalem - spreta iuventa.
  Moralitas in tertio Reich est admodum soluta. Monotheismus iam introducitur, sine hypocrisi. Verum, homines mittuntur ad castra campestria pro homosexualitate. Sed heterosexualitas fovetur.
  Etiam in divisionibus feminarum ad gigolo prope obligatum est. Aliter mirabuntur: Esne Lesbia? An forte, etiam peius, Christianus?
  Christianismus paulatim exprimitur e Tertio Reich. Et nova moralitas dicit: Mulier virum debet, et vir mulierem debet velle. Nec in matrimonium necessario!
  Adhortatio quaedam stupri!
  Agna adhuc minor est, aliam potestatem praeter Hitlerorum nesciebat. Sed id ipsum paulo abhorreant.
  Germinat puella, et iam decem Shermans et unam magam delevit.
  Bellator renidet et dicit;
  - Qui non pertinet, moralis non est!
  Res bene illis processit.
  Agna in Russia pugnandi tempus non habuit. Et sane paenituit quod nuper nata est. Illa iam ad frontem venit, festinabat tempus ad pugnandum. Fiducia erat apud Germanos hunc annum bellum ultimum fore. Vel saltem in anno in USA agetur. Utrum Russia oppugnabunt necne, adhuc quaestio est.
  Agna pugnare voluit.
  At nunc primum proelium confecit. Et ut videtur, ferream crucem meruit. Et quam possit ipsa esse ad.
  Ipse rem militarem faciet et cum servis fundum sibi comparabit! eos flagello percutiet.
  Agna giggled et cecinit;
  - Omnia impossibilia in nostro mundo possibilia sunt.
  despiciens se bellator et pipiat ;
  - Ita factus sum acus in primo proelio... Supprimo cum classe - Amo Fuhrer!
  Agili lacus proficiscantur. Ibi pedites praemisit. Hoc modo debes mittere cum machina sclopeta et conchas altas explosivae ruptionis. Bene, etiam efficax est.
  Agna digitos urget lethiculum. Et tormenta utraque machina pedites demetere incipiunt. Nigri pugnatores conspicui sunt. Facies eorum sanguine tincta est.
  Puella laetus dicit:
  - Potes videre tristes facies tuas... Sed quia homicida sum!
  machina et tormenta laborant. Omnes secant. Plures motorcycles simul explodunt. et versatur in aere. Rotae et ferreae partes in omnes partes avolant. et metallum proprie frangitur.
  Et cum ferrum urit, vere est flamma terribilis.
  Machinae tormenta oppugnant et valde mobiles sunt multo antecedens quam ante.
  Agna tweets:
  - In terra et sub terra, cum Satana regnabimus!
  Et iterum pervenit. Et multum mortui, totae strage cadaverum. Americani fugiunt. Submachinam tormenta et apparatum abiciunt.
  Agna capillos flavos pectit digitis et dicit;
  - Ignavus in hockey perdet! Et AGASO eum iam exspectat!
  Agne vere nunc bonum sentit. Sensus tristissimi gustus in se, puella terminator pedites fugientes opprimit. Ea est quaedam domina quae semper conciliare procurat... Etiamsi nullam habet experientiam tamen.
  Bellator ex tormento prodeunt. Modo per Sherman fodit in terram. Quid ergo hoc? Accepit eamque turrim suam triviali avulsit. Core Uranium non est iocus. Plus, super omnia, Uranium metallum inflammat.
  Post captam Africam, Nazis fodinas Uranii multum habebat. Et Fuhrer non est in festinatione bomb atomicam creare. Iam copiae eius sunt optimae in mundo.
  quam- quam rapide et celeriter haec E- 5 ruit. Totas pedites deiectiones frangit. Sed qualis piscina videtur? Ex olla - duos digitos!
  Agna cum chucle in voce dicit:
  - Duae quaestiones sunt in mundo: stultorum et viae ... Germania optimas viae habet in mundo, sed quid de stultis?
  Et puella ridet... metam perficit.
  Fridericus iterum in autocineto volvitur. Quinque tormenta aeris igne sedecim ictus inter se. Octoginta aeroplana Americana oppugnare conatus Germanorum portum militum explodunt.
  Puer ace- dicit:
  - Sum id quod me vocant - nocte non dicas!
  Post quem puer alterum accendit et alterum triginta currus inrupit et destruit. Faciens omnia cum bellus rictu. Itaque neglegenter... Funestus puer.
  Helga admirando dicit:
  - Tu es super! Somnium poetae!
  Fridericus modeste dicit:
  - Aptius est de puella loqui! Etsi non sum malus!
  Helga canit;
  - Tu es Fridericus meus idolum! Frigidissimus es in universo mundo et vincis mundum!
  Puer ium dat. Sedecim plures hostium aircraft proiicit et dicit:
  - Est calor et nix in mundo;
  Probus pauper est, malus dives est!
  In universo casu regit -
  Machinae crimen!
  Post quem terminator puer in terram scuta movet. Canones eius aere praestantes sunt in scutis aereis et in piscinam penetrando excludit.
  Canadian Shermans. Una cum Americanis modificationibus. Pugnatum est acriter. FRIDERICUS dicit studiose:
  - Mirus homo sum!
  Et duodecim Shermans franguntur et ardent sicut cerei Nativitatis. Tum puer iterum appropinquat. Ex tribus magnis "Big Tom" tormenta auto-propellitur. Hoc verisimile est potentissimum tormentorum serialium auto-propulsorum. Solus t-93 maior est.
  FRIDERICUS: Aspiciens quomodo currus naufragae discerpuntur;
  - Puer machinam sclopetis in somniis videt;
  Lacus praefert limousine.
  Ex nativitate, intellectus est
  Saevitia et vis universum reget!
  "Maga" lumen relativum est sclopetum Americanum auto-pellum. Multo facilius est destruere. Accensus puer ace- rupta est, et totidem tormenta auto- remisi viginti quinque e testarum detonatione explosa sunt.
  Helga tres tantum currus percussit, et exclamavit:
  - O eques! Quam frigidus es!
  Fredericus se extollit et dixit:
  - Ova tantum me frigidiora sunt!
  jucunde addidit Helga;
  - Et super astra!
  Subito Fridericus erubuit et erubuit. Proiecitque sex pugnatores et ait:
  - Modestia est ornatus hominis!
  Respondit Helga durius;
  - Sed re vera secunda German!
  Fridericus risit et rogavit;
  - Secundo? Quis primus?
  Helga alacriter respondit;
  - Ipse Fuhrer!
  FRIDERICUS: Aegre ironiae resistere potuit et pro facetiis dixit;
  - Ego pileum meum depone Fuhrer!
  Iterumque in aeroplana Americana incendit. Vir perquam, vel potius unice accurate puer.
  Helga pipiabat pedals nudis cruribus premens;
  - Tu es id quod vocant - deis natus!
  Fredericus, inflatus, respondit;
  - Etsi non tam magnus sum quam Hercules, validissimus sum!
  Helga libenter confirmavit;
  - Tota Germania te superbit, et plus quam dimidium mundi est!
  Puer quinque planis plura iecit et Pershings aggressus est. Quattuor currus Americani exemplaribus Pantherae veterum similes erant. Cum longioribus capistris mobilibusque turribus aliquid periculi subicere lacus Germanici possent. Tum homunculus aliquet ledo. Octo scuta perdidit, et nudum pedem in pedali percussit, tribuo.
  Bene, haec est temeritas... Paene ingressus sum in tailspin. Sed currus prope terram aequavit.
  Helga expavescit;
  - O! Itane est possibile?
  Fredericus audacter respondit:
  - Ecquid fieri potest, si caves!
  portator Helga desuper latrante iecit;
  - Vita tua inaestimabilis est! Ne nos corda nostra capiamus!
  Puer gravissime respondit:
  - Et captus sum - non me, non glans, non bayonet! Itaque puella, noli timere pellem meam! Melius est ut tropaea plura colligenda curet.
  Distrahitur puer. Nova columna lacus apparuit. Haec obsoleta erant American M-16*. Vehicula gravia pendentia 55 talenta, cum duobus tormentis armata. Propositum plane non est pretiosum. Probabiliter Americani etiam quidnam metalli solum idoneum esset ad emendare curaverunt.
  Fridericus turn dare voluit, sed Helga exclamavit:
  - Haec septuaginta quinque millimetri tormenta nostris praediis minime periculosa sunt. Saltem una aces terrae nostrae ad rationes graves addat vehicula.
  Fridericus aegre assentiebatur;
  - OK! Non ero ambitiosus! Vivant!
  Helga risit et purred;
  - Pro consolatione, referam tibi hoc non diu duraturum!
  Et quidem paucis horis post, Agna duas piscinas graviores ad rationem suam addidit. Quamvis pondus eius, vehiculum Americanum in armis in Sherman paene nullum habuit. Bene, fortasse in lateribus et puppi. At Germani me in fronte sine ulla caerimonia feriunt.
  Friedrich alia duo aeroplana duodenas coniecit et rursus ad novum pugnatorem se transferre et refelli et praecepit. Secunda pacis iuvenibus terminator non est. Omnia in opere et in motu. Exterminat omnes sine exceptione.
  Parva mortis machina.
  Operatio ingrata in Canada satis feliciter est elaborata. Plures pontes Germani ceperunt. Tunc eos in unum magnum miscuimus.
  Praeterea, offensiones magis ac celerius progrediebantur. Incredibili vi explicatur pugna. Americani Germanos in mare iactare conati sunt. Sed in aere, propter qualitatem, Luftwaffe dominata est, et discos tantum terrorem aviationi fecit. Yankees morales non sunt valde bonae. Multa milia captivorum ex ipsis primis diebus apparuerunt. Notandum quod praeceptum non est par.
  Commertio militum valde male ordinata est.
  Saepe Americana tormenta sua tegit. Multae dissensiones cum Canadensibus sunt.
  Status etiam proditionibus inter Americanos mandatum aggravatur. Gentes maxime Germanicae originis. Iancii non nimis est pro externis terris pugnare.
  Animadvertendum est, cum productionem E-50 ingressa est, Sherman omnino evasit. Non potest ab aliquo angulo piscinam Germanicam penetrare. Sed pauca Pershing hucusque producuntur. Ita, et periculosa tantum sunt, cum in puncto blank range accensus et cum proiecto sub-gente. Re quidem vera, piscina Germaniae praestatur tam Pershing quam Sherman penetrare ut quinque chiliometra abeant. E longinquo mox opprimit.
  Nulla ac nulla est. Americani conspicue in praediis erant. Aviation nondum fortis et pugnator rumpit promptus pugnator.
  Popularis pugnator Mustang est feretrum alarum. Solus Airacobra occasionem habet cum suis 37mm tormentis pungendi. Bombers Jet adhuc crescendo. Quid aliud habet Hitler? Nempe discos, quorum pauci adhuc sunt, sed invulnerabiles sunt. Haec quaestio ingens sane est in Civitatibus Foederatis Americae. Praesertim moralia, cum invulnerabilitas talium machinarum capitulares sentiatur.
  Bene qui vult mori post verberationem totalem. Germani iam omnibus metum incutiunt.
  sed bellum prosequitur. Summa difficultas copias trans oceanum praebet. Bonum est catena insularum. Sed adhuc Germani copias transferre non facile est. Supply munitionis. Hoc in Canada progressum tardat. Americani quoque fortes, satis numerosi, multam supellectilem habent. Si ferocior animi ordoque fuisset, turmas Tertii Reich in mare conjicere potuisse.
  Sed fortes fortuna, et fortes felicitas adiuvat. Pons capitis dilatatur.
  Die 30 mensis Maii anno 1945 prima piscina monstruosa creatus est ad usum pugnae deductae. Vehiculum bombacem launtorem potentissimum et quattuor howitzeros habebat. Sed periti militares circa talem bandura infideliter fuerunt. Fieri potest ut bomba pondo viginti talenta simpliciter deponat, tales bombardi meliores sunt quam supertankum trans oceanum mittentes. Etiam ut massa magna, ac facilisis lectus.
  Sed Fuhrer personaliter institit ut "Monstrum" productionem poneret. Utilitas huius consilii considerari potest satis longam iactus eminus - usque ad centum chiliometra, secundum facultatem transversim satis convenientem, et armatura densissima. Sed in genere tantum unum exemplum hucusque confectum est.
  "Rat" omnino relictum est. Facilius est levi pugna tormentorum gravium quam circum pulmentaria tantum uti. "Monstrum" utique solvitur problema movendi ingentem bombam 1250-mm deductorem. Nonnulli militares credebant quattuor howitzers opus non esse, et melius esse cum uno sed maiore sclopeto leviorem piscinam facere.
  Sed Tituli magnitudinum ductae sunt. Curarunt "Monstrum" producere in tempore. Hactenus autem haec raeda non satis confidens se ostendit. Paene haesi in navibus egredi, sed omnia bene evenerunt.
  Haec supertankam vel potius autocinetum auto- missum, et partim machinae ex aere peti potuit. Ergo, speciales anti-artus auto-propellentes tormenta circum se ejecerunt, et jet aeroplana circumdederunt.
  Raeda satis lente movebatur ad tantum XX chiliometrorum per hora. et deinde in plano. Comparata, E-300 quasi vulpis agilis visa est.
  Erucae stridore ac tristique tormenta rugiunt. Turbine tormentorum gasorum tali colosso nondum parata sunt. Sed utique Germanos suo magisterio superbire possunt - piscinam gravissimam in mundo. Primo volebant "Dora" in "Monstrum" instituere. Sed tunc periti militum logice decreverunt quod launer eruca multo perniciosior ictum esset.
  Et quod? Omnes exspectationes obviae sunt! Ictus bomborum vere vastant.
  Pelagus LIBRITOR tradito puella. Id quomodo factum est. Et sane fere nudus in justo bikini. Iam calidus est, plus calor e machinis in ipso supertano est. Turma puellarum. Pulchritudines nudis pedibus non antiquiores quam triginta. Quam celeriter circum mastodon ruunt.
  Nuda, puellares pedes hebetes metallo pulsant. Praesent eros ipsum. Petrus teenager servientes puellas negligit. Imaginatio omnes species phantasiarum trahit. Verbi gratia, puellas et virgines osculantur in pectore. Ita volo linguam meam in papillis coccineis ut rosulae discurrere.
  Petrus suam perfectionem intumescere sentit, adeo ut demonstrat. adulescens erubescit. De alio cogitare conatur. Ut quam mi lacus. Mauris idolum et quidem vehiculum in mundo. Sicut missile ballisticum pervenit, tantum iactus minus constat.
  Puer resistere non potuit, calcaneum mulieris diligenter tetigit. Puella teenager cum condescendente risu respexit. adulescens pulcher est, quindecim annos circumspiciebat, et sane etiam delicatus est cum adulescens pulcher te tangit.
  Et parum est... Puella purrs est:
  - Percute paululum!
  Petrus de hoc valde gavisus est. Quid leg. Excidit, sient, cutem perfecte mundam, digitos teretes, ungues lucidos. Curva calcanei teres cum corio elastico. leviter aspera videtur. Petrus se ipsum commotum esse sentit. Aliquam sit amet est velit. Heu, teenage hormones dominantur animi.
  Puer puellae crus ad labra trahit et osculari incipit. Pellis mulierum gustat amoenissimam, Odor pulcrae sanae, Caro iucunda Et suscipitur. Avide oscularis, plantam a digitis ad curvam calcanei obtegens. Et dulce sentit. Ac perfectio in tantum tumuit ut rumpere est!
  Petrus vere vult manum inserere et se levare, sed pudet, incommodum est. O foeminae, quam desiderabilis et pervulgatus es!
  Pugnax clamor auditur;
  - Elviza, in lupanari non es! Let's get to work!
  Puella diligenter crus e manibus et susurris trahit;
  - Occurremus hac nocte!
  Petrus adnuit grato animo. Wow, quam difficile erit usque ad vesperum exspectare. Iam supertank ingens in campum iam pervenerat et longius ad primam aciem processit. Currus multas semitas totum fundum tegens. Facultas crucis-regionis vere satisfacit, non inferior magnis praediis Germanicis. Celeritas aliquantum deest. Sed in futuro, cum diesel machinae ex turbines gasorum substituuntur, celeritas acriter augebitur.
  Sed tamen talis colossus, etiam exterius, verus turturis similis videtur, et iners spectat.
  Aliquot puellae etiam desiluerunt et post piscinam cucurrerunt. Exsiliunt, dentesque nudant et bella canunt;
  - Nos sumus iocosi et celeriter, puellae pulchrae! et crura nostra lasciva sunt et dentes nostri tam acuti sunt!
  Puellae exsiluerunt et versae sunt. Earum quaedam in speciali somersault exortae. volitant sicut aves.
  Petrus sedit in chalybe aliquandiu. Tunc desiluit et cucurrit. Puer etiam discalceatus erat et bracas gerebat. Certe sine ocreis currere iucundum est. Praesertim cum prope sunt puellae. Et quod genus dorsa, et coxas, et pectora, et crura habent.
  Clamavit Petrus:
  - Gloria tertiae Reich!
  Puellae in voce fremebant;
  - Gloria heroibus!
  Gigas piscinam parvam fossam traiecit. Puellae et puer mox transilierunt. Et impetu facto. Vestigia "monstri" mirifice crassa erant, et nulla via eis erat laedenda.
  Plures e novissima Xe-262s supra caput volaverunt. Celerrimus vehicula. Irruunt sicut milvi, etiam parum canentes aere calido. Bellatores agiles et seductores.
  Petrus silices nudo pede paulum incommode percussit. Incepit nocere. Puer claudicatus est et festinavit ut in suggestum ascenderet. attritus digitos fricare coepit. Non nimium belle.
  Sed in communi vita in Germania non tam facilis est. Ab anno 1942, oeconomia vere ad belli condicionem commutata est. Et omnia in fronte laborare coeperunt. Productio calceorum aestate puerorum fere cessavit. Res satis arta puero erat, et sane laetior erat exercitui. Itaque pueri nudis pedibus ad scholam a gelu ad pruinam cucurrerunt.
  Id fere tolerabile, atque etiam iucundum. Incidunt sed vel primis, quidem, voluptas minus est. Ego litteram habui ad scholam currere. et plantae incensae sunt sicut ignis. Praesertim cum ninxit.
  Petrus recordatus est... Tunc premando crura foves membra tua. Tunc stricte comedunt ad normam n. Etsi solidamentum non est malum Germanis. Praesertim nuper, cum uberes messes ex Ucraina venerunt. Et aliquet et alii fructus ex Africa veniunt.
  Esurivi solum duobus annis. Inde Germania captis se pavit. Sed his annis omnia emendavit et satis abunde familiarum annonam fuit.
  Vulgo Berolinum urbem bene pastae et opulentae impressioni dedit. Novae constructionis rationes admodum paucae iam fuerunt.
  Bellum in adversam partem conversus et laboris erat superfluus. Omnis Germanus servum in fidem emere potuit. Et hoc magnum est secundum fascistas. Petrus quoque servum personalem habuit. Facere potes quod vis cum illo. Et quid potes cum illa.
  Petrus carnivore risit. Vere corpus puellae sculpere volo. Puer factus est animo. Cur non ei leporem? Iam in Tertio Reich hoc fere iure fieri potest. Sub auctionibus servi veneunt, aut fidem redimere potes.
  Mater Petri duos pueros fere nihil attulit. Pueri Indi erant. Et erant valde frigidi cum nudis pedibus laborare debebant. Quos mater flagello adhortatus est. Tunc unus ex pueris aegrotavit et mortuus est. Sed mater eius puerum Russicum accepit. Duriores sunt et relative lenis hiemem Germanicam sine sumptu calceorum et vestitu calido sustinere possunt.
  Alius Indus e vico montano ad eum assuefactus erat. Petrus pater anteriori mortuus est. Mater sola relicta est. Pueri paulatim facti sunt fere membra familiae.
  Petrus etiam ludebat cum eis. Haec occasio est pecuniae merendae. Et felix fui in societate puellarum quae "Monstrum" supertank serviunt. Scilicet prestigious est!
  Hic eiciuntur agmine captivorum. Americani capite demisso ambulant. Sint in modus nulla. Victi sunt. Custodes trudunt sclopetis clunibus et sibilo flagris.
  Inter dediticios pueri adhuc infantes sunt. Ut eleifend est typicam, multum rident, praesertim cum viderent paene nudas, sient puellas currens. Bellatores captivos jactant et lapides jactant. Pueri sibilus revertuntur. Talis est iocandi commutatio.
  Petrus pistolam e balteo suo extraxit. captivos jaculari vere voluit.
  Tentatio vere colossalis. O tentatio diaboli. Non invenis tibi aliquod non tam pretiosum sacrificium?
  Petrus senuit senex, et niger est. Non est ista misericordia. Puer primum homicidium in vita committere vult. Prope quindecim annos natus est, nec quemquam adhuc occidit. Exempli causa, Fridericus tot victimas habet, et tamen Petro antiquior non est.
  Petrus autem sumpsit et cantavit;
  - Vae pugnanti!
  Cum Germano ferro in proelio...
  Si furit hostis -
  Nothum necabo!
  Et puer pampinus... Spatium pistolae satis longum est. Puer valde timebat ne deesset. et erit turpe. At sene niger cadit. African American sanguinem in faciem habet.
  Petrus autem fremuit;
  - Occidam te Africa!
  et dentes suos denudavit.
  Inermis captivorum occisio non vexat. Similis erat blattae opprimendi. Depellere captivos et sibilus Germani pergunt carmina satis vulgaria.
  Petrus ad se valde gavisus est. Valde accurate iecit nec defuit. Cur non surculus?! Maxime accurate pervenit! Is quoque audebat inermem jaculari. Et hoc est quod maxime me inspirat. Non omnis capax est!
  Puer super piscinam desiluit et post puellas cucurrit et clamat:
  - Vidimus eum! Ac accuratissime!
  Pelagus LIBRITOR dicit affectuose:
  - Bene factum! Crescis sicut verus Aryan! Sed discere non solum captivos, sed etiam in proelio necare!
  Petrus iterum clamavit:
  - Tempestas et Vikinga et Ferro Gladius!
  Etiam id magna. Stupebat digitos dolor, et Petrus iam currit post puellas. Bellum tamen matri simile est. Tantum fun in eo est.
  Exempli gratia Petrus domi gaudebat. Praesertim compositus et accendendo eas ad nudam servorum calcem puerorum tenens. Clamaverunt incanduit et exilivit amens volvens oculos. Indicus oculos nigros habet, et Russicus oculos caeruleos habet. Ridiculum est... Etiam bonum est partes newspaper inter digitos tuos inserere et eas inflammare. Et satis molesta est. Aut flagellis juvenes , fessos labore , nocturno verberat flagello .
  Petrus instinctus animalis veri fascist hausit. Et ipse bestia factus est.
  Hitler dixit: Terra in periculo restituta est. Non tam multis opus est quam servis Germanis dominis necesse est. Hic mores crudelis finxit. Habitus autem erga alios populos est quasi subhumanus.
  Contra, regimen totalitarium et ordo Germanorum iactatum effectum habuit. Crevit productio, non solum militaris productio. Non solum armorum productiones creverunt, sed etiam itinera aedificata sunt, pontes, loca ardua, et urbes erectae sunt. Nondum igitur hoc regimen sine ambiguitate iudicari potest. Effectus quidam effectus est per laborem servilem et regimen absolutum.
  Procedit bellum, et augetur imperium. Utraque potentia et parsimonia.
  Petrus diu cucurrit multum... Donec lassatus sensit.
  Tempus et sol occumbere coepit. Petrus iam defessus est. Solem rubeum aspexit et cogitavit cum hodie tandem finiret et in armis muliebri posset ire. Itaque volitantem...
  Paululum se distrahere conatus est Petrus meminisse fabulas patris sui de Fronte Orientali. Ab occafu quoque. Pater meus in Polonia, Belgia, Gallia et Russia dimicare curavit ... Et bellum satis feliciter incepit. Multi Germani timebant ne in primo bello mundano similis esset. Sed Tituli prudentior et felicior quam Wilhelmus evasit. Hostes comminuerunt. Germani paucis militibus amissis Poloniam ceperunt, ac deinde in Gallia, in Belgio, et in Hollandia potiti sunt ac deleti.
  Bellum in Oriente non multum timoris apud quempiam fecit. Victoria victoriam secutus est. Germani tamen quam celerrime progrediebantur. Omnes deadlines iam transierunt et Russia pugnat. Et tunc hiemalis clades. Pater Petri in Sovietica nivibus mortuus est. Ne corpus quidem inveniunt. Petrus vage sperabat patrem suum in captivitate esse, et viveret. Sed bis captivi. Ex Russia redibamus. Multi debilitatus factus est. Vera captiui pauci erant. Pater non erat in eis.
  Petrus adhuc minor erat ad frontem orientalem. Sed Russos ulcisci cupiebat. Sed in fine societatis orientalis puer tempus non habebat. Germani victores eventus non putaverunt, quamquam res significantes.
  Prorsus obscurum est... Supertank cessavit. Puellae quaerunt et cubitum eunt. Cena erat velox, norma cibaria, scelerisque, aliquet arida, carne siccata.
  Petrus sedit iuxta suum amicum. Despiciens puerum. Cur non gaudes cum iuvene imberbo? Petrus in tantum bracis suis sedit. Sculpta, macer, nitida, perusta cute. Suus 'nice sentire aliquid simile hoc . Puella pectus musculari Petri permulsit. Puer mulcere eam respondens.
  Illi se cubantem piis fovent amplexibus et osculis se mutuo imbuerunt. Petrus non erat virgo. Dum adhuc in scholis, amorem meretricis recipiet a professo. Typice, eleifend heterosexually suscitati sunt. Dato hypersexualitate, mulieres instructae sunt ad amorem docendum quando orta cupiditas est. Sciebat Petrus iam delectari, mox coepit puella lascive gemere.
  Sed nec diuturno amore fruuntur. Signum tuba cecinit. Tandem tormentarii ignem necesse est. Et tunc tormentum potens incepit movere. Puellae discurrunt, cum win proiectum trahentes.
  Monstrum supertank onustum bomb pondo viginti talentorum est. Et parat exspuere in scopo. Sclopetum radiophonicum utens petitum est, ac desuper "Rama" -5 incendium corrigendum est.
  Gunner puella data in ostentatione switched. Sclopetum adligat... sclopellum lato rostro similem aggerem. Et hoc est quomodo crepitus iecit hits. Excutiebat ab exilio, et columna ignis in caelum irruebat. Puellae e casu etiam ceciderunt, sed statim exilierunt.
  Percussio praesens in alto arcu extra horizontem volavit. Ita tormentum supertanicis primum suum iaculatum accendit.
  Praecipuum LIBRITOR dixit:
  - Hic, nulla pax sine bello, nulla nubes sine bono! Nostram fortunam cepimus.
  Proiectum volavit circiter centum chiliometrorum in linea recta, et plus quam ducenta quinquaginta in arcu alto. Parabola eius in stratosphaerium erupit. Quae in extremo angulo descendit. Fuga plura minuta cepit et verus ignis turbo in locis munitis Americanorum cecidit. Centena metrorum omnia compressa et deleta sunt. Quasi igneus tsunami erat. Novissimus dies vere venit et duobus phalanges peditibus Americanis.
  Puella aliam erucam ex potentissimis bombae deductoris in Tellure telluris sorbere. Id multi- ton in hostem deducere parabant.
  Princeps exploditor digitos nudos in metalli upupam fricabat et pipiabat;
  - Sed illi non des, et monstrum ad tenebras reddes!
  Tria minuta accusare cepit. Multum multum, sed iecit multoties validius quam quodlibet telum in mundo. Et si percusserit, non satis placet, etiam mediocris videri.
  Puellae acerrimae sunt. Propositum sequitur, et dolium volvitur. Petrus ad momentum fingit quid eventurum sit iis qui sub tali Thore fuste cadunt. Vix et percipit. Hoc est ictu adventus. Quod proprie planeta movebit.
  Etiam telum volatile est! Et videtur quasi mortis praenuntia.
  Petrus etiam inspiravit, cecinit;
  - Mors machina insanit! Fugit illa nesciens scopum!
  Puella quae modo dormivit cum puero continuavit;
  - Risimus, hoc tempore! Ambulavimus per clavum candidum!
  et secundus praesens metam attigit. adversarios tanta vi explosivae percussit ut membra et fragmenta longe in omnes partes volitabant. Elementa damnosa per loca US sparsa per multa centena chiliometrorum posita sunt.
  Acies defensus testabatur. Americani in inferno peccatores similem habuerunt, nisi peius.
  Caelum et terra miscentur, ardebant omnia et crepuit. Caelum seorsum explosiones scindebat. Fulgura per coelum emicuit.
  Puellae autem tertiam erucae extraxerunt. Simile, tibi extra lancem erit. Petrus recordatus Friderici Magni. Impetus subscriptionis exacuere. Rex acerbus Rutenis et Austriacis fuit. Utique docta sunt tantum, sed non latuit Russos Prussos vicere. Immo inculcatum est: cum Fredericus Magnus ipse Russos amiserit, tum quam frigidus esset Hitler, qui Orenburgum pervenit et cepit. Veritas est Moscuae nondum succubuit.
  Extraxit puer wink, pressit nudo calcaneo, et sensit dolorem. Petrus putabat sneakers uti esset nice. Nocte illa in sero Maio et iam satis frigida in Canada est. In Mexico iam calidum est. Sed etiam hieme ibi sunbathe potes. Itaque teenager discalceatus pedes prostravit.
  Petrus, momento arrepto, manus coxis puellae imposuit. Illa voce magna dixit:
  - Non nunc, pulcher!
  Altera puella brachiis Petri bustum circumvolvit. Permulsi lacertos. Sensi glaber, corpore musculari. Et osculatus est umerus acutum, Sententia cutem labiis. Gustus probatus est. Puer odoratus iuventae.
  In Tertio Reich non est consuetum occultare instinctus. Quodammodo e contra pudicae mulieres contemptum evocent. Quod nazismus quasi docet, magis naturale esse oportet, naturae propinquius. Hoc significat mulierem amare viros, ac praesertim alia. Quaere aliquem dignum, fortis, sapis, pulchrum. Et Petrus vere pulcher est et lacertos habet. Vis amplexare et tenere eum prope, ictum et osculare, vel forte aliquid gravius facere.
  Alius proiectum erucae ad positionem exercitus US irruit. In alto volavit arcu, tanquam panthera flammae arcuata. Et portavit cum ea plurimas cippos in versione ignis.
  Petrus latravit;
  - Hic est vere loculus gambit!
  Et puer clare risit. Puellae ad puerum conversae sunt et calcibus titillare coeperunt. Res omnes tamquam quinque vel sex puellae ludebant iuveni. Petrus autem risit et ridebat se. Una pulchri- papilla coccinea in ore suo posuit. Iuvenis osculari et sugere coepit.
  Petrus sciebat quid esset gustus. Sicut glacies crepito. Ut scelerisque fraga operuit. Quam iucunda pellis muliebris gustavit, sicut mel bagel. Et tu eam tam avide lambes...
  Puellae etiam titillant et premunt. Quod non est tam belle amplius. Sed a duce minantis clamor sequitur et pulchri- tudines fugiunt. Rosea eorum vestigia micant. Nudaque crura saliunt.
  Et quid agatur in parte Americana est visio typica in Street of Burning Elms.
  Quartus erucae etiam in emissarium bombae onustus est. Hic ludus est cum dominis mortis. Milites decreverunt vincere usque ad magnum finem. Et cupiditas successus in corde est omnis veri Aryan mulieris.
  Musica Wagner incepit ludere ut magis iocum faceret puellis movendis. Hoc est tam jocum facere cum symphonia. Et quartum telum inauguratum est. Parata ad alta volare.
  Et desuper ululat TA-D - bombam cum octo tormentis. Quod videtur tam FORMIDULOSUS et singulariter. Solus fortasse disci superstitio magis impressionem facit.
  Et intolerabilis...
  Et mox patella volans apparuit. Per caelum lapsus est sicut radius solis. Haec celeritas est. Et ruit quasi aliquid terribile frigus et cosmicum.
  Cecinit Petrus, scribens euntem;
  Sub praetextu metarum humanismi;
  Caelum in terra aedificare...
  Fuhrer switched ad iter fascismi;
  Sathanae atrox templum erectum!
  Et clamore facto, puer filum extraxit. Quartus eruca in aera volavit. Secabat per atmosphaeram, et erat distinctus odor ozonis in aere.
  Et alicubi in caelo discus vagabatur Americanus B-29. Magna machina cum alis incisa est per somnum exterreri solebat mastodon volans.
  Petrus cecinit;
  - Mirum pacis affectum - iam non es in praeterito. in futuro, in lucem sine fine transfiguratus es!
  Et vere multum lucis est... Et tam caerulea omnia flamma ardet. Discus planus duodecim elit vectus est et extra horizontem disparuit.
  Petrus cucurrit alterum filum ut explicaret. Imo bellum vere frigus est. Tametsi puer paulo aliter finxit.
  Et tunc post victoriam agri servique dabuntur. Prout militaris contribution. Petrus labia sua lingebat. Utinam haberem totum harem. Gaudendum cum illis. Tametsi tot puellae hic sunt. Integer seraglio justo.
  Ipse et mater sororem habent. servos flagello impellit.
  Germani summae gentis sunt. Sed profecto non omnia tam simplicia sunt. Pueri Russici simillimi sunt guys Germanicis neque omnino stupidi sunt.
  Putasne quam munus illis dare? Deliciolum esse nolunt. Sed nec nos ipsos pares esse debemus. Petrus Russos existimavit sicut fratres minores tractari posse. Contra Tituli exercitum bene pugnatum est et animi.
  Sed Americani perseverant. Nunc quinta testa ad Yankees immissa est. Hoc significat satis firmam defensionem habent quod frangendum est.
  Petrus frustratus in aere manum elevavit. Ipse personaliter machinam sclopetis et surculum colligere vellet. Vel fortasse melius, ut antiquitatem ferro caederent. Satis est venereum cum ferro frigore pugnare.
  Puer accepit et cantavit;
  Recordatus sum antiquorum temporum - continuo equo;
  Impatiens bestia ruit in pace.
  Sine die etiam in patria mea vivere non potui,
  Patria mea omnibus terris sit felicior!
  
  Et in futuro nos galaxie manent;
  Infinita spatia universi...
  Nazi pugnator frigidissimus est;
  Et omnes creaturae in Reich subicientur!
  Puellae cantum audiverunt et in voce conclamaverunt;
  - O bellator! Veram macho!
  Gerda piscina cantavit territorium US intravit. Ad nobilem Texas. Locus praepeditis idoneis et gangsteribus nobilis est. Hic resistentia Americanorum acriter increvit, et proelia acriter exarserunt. Iancii, olim in suis finibus, deperibant. Res Americae admodum dira est. Germanica lacus et aircraft sunt qualitate praestant et in magnis quantitatibus gignuntur. Exercitus autem versicolor optime pugnat.
  Puellae ad pilam accedunt. Summa tormentorum Americanorum 76 mm calla E-50 minime periculosa est. Qua- les 90 mm est pro fronte quoque inclinata. Solum erucae laedi potuerunt. accensi bellatores, ut vulgo, sine defuit. Et pugna tacuit.
  Gerda speculum scrutantis abstersit et dixit:
  - Bene fecistis. Nunc caput aquilonis!
  Magda tristitiam in voce notavit;
  - Ita unum post alium errorem facimus. Et hoc genus maledictionis nostrae factum est.
  Gerda cum triangulo oculos evolvit et mirabundus quaesivit;
  - Ubi fallimur... Omnia fere secundum consilium eunt. Mexicum post nos est et nunc in USA sumus. Quam ob rem talis hostis in America a tergo relinqui non potest!
  MagDam declarare festinat;
  - Dico mendosum in sensu spirituali verbi. Caeci sumus et pauperes spiritu!
  Andrea irata fremuit:
  - Videtur iam constat nos monotheismum Aryan sequi. Et iterum adaequationis disputationem nemo indiget.
  Christina suadet:
  - De opere Dumae melius disseramus. Exempli gratia, comes Montecristo est personalitas positiva vel negativa?
  Magda firma voce respondit:
  - Certus negativus!
  Christina ferocia objecit;
  - Quid hoc adhuc accidit?
  Magda logice notatur;
  - Ignorat ignoscere!
  Carolus fremuit:
  - Quid dimittimus inimicis nostris?
  Magda crines aureos movit, et dixit ;
  - Si ignoscere nescis, violentia prohibere non potest!
  Gerda concorditer annuit;
  - Est aliquid in hoc... Sed necesse est vim prohibere?
  Andrea confidenter dixit:
  - Mundus violenti innititur.
  Christina alacres resonabat;
  - Tentatio summae virium... Sentitur cum dolore et metu.
  Gerda cantus jucunde complevit;
  Solus timor amicos nobis dat;
  Solus dolore te movet laboramus!
  Hoc est quod volo magis ac magis
  mortarium in horde!
  Puellae tacuerunt. Motus Sherman eos distinxit. Quisque sagittis et elit tristique tristique. Fere haec raeda Germanis minime infesta est.
  Hic "Maga", propius accedere conata est, et etiam deleta est. Gerda nudo pede accendit instando joystick with her.
  Talis facta est frigido Terminator puella. Germanus piscinam amisit, aliquot nigris oppressit, et sanguinis rivos dimisit.
  Magda cum gemitu perbibetur;
  - Crudelitatem semper ostendemus. Et quando misericordia intrabit corda nostra?
  Carolus respondit:
  - Et tunc cum totum mundum occupamus! Hic erit verus triumphus voluntatis!
  Christina jucunde cecinit;
  - Oculum pro oculo, sanguinem pro sanguine... Rurimus in orbem - iterum occisio!
  Gerda denudavit suos magnos, lucidos sicut margaritas et sibilaverunt dentes;
  - Misericordiam nescimus! Et scire non volumus!
  Magda humeros et dixit:
  - Non potes disputare mecum... Sed Deus te iudicabit!
  Carolus placide dixit:
  - Et in Bibliis Judaeorum, Jussu Dei, occiditur. id est Omnipotens non fuit pacificus. Sed multo magis mihi placet doctrina - Germanos populus Dei est. Multo magis rationabile est haec doctrina sana quam in Bibliis!
  Magda movit caput negative;
  -Nihil intellegis...
  Christina logice notatur;
  - Qui fortis est rectus est! Numquid ingressus Texas? Tum Novi Eboraci erimus!
  Gerda giggled et cooed;
  - Prosperitas nos comitatur... Sicut cantus dicit, omni defectu, scito repugnare... Alioquin, prosperitatem non videbitis!
  Puellae distinebantur. An American P-51 impetum aircraft de caelo oppugnare conatus est. Hoc valde periculosum est, cum hic vultur felis habet. Magda artificiosius versabat. Puellae - singulas earum piscinam et surculum pellere potuerunt et accurate ferire. missilia curru quamquam periculose propinquabant. Impetu aircraft iactata sunt, sed ab anti-machina tormentorum aircraft sunt percussi. Vultur Americana foveas accepit et altitudinem amittere coepit.
  Cauda fumigare coepit, omnia metalla, ligna, et alia abrupi.
  Gerda exsibilat;
  - Hoc simile! Hoc iterum probat quis rectum et justum infirmum.
  Magda notavit;
  - Et tamen nostra fortuna a Deo pendet!
  Gerda vociferatus est:
  - Ex Deo Aryan!
  Christina addidit:
  - Et a nostra dexteritate... Vel imperitia!
  Carolus exsibilat:
  - Vexillum quoque virtute, et cosmicae virtutis acumen.
  Piscina denuo commota et igne coactus est. " Grandes " 2 apparuit. In genere, piscina Sherman similis est, sed paulo levior et paulo procerior. Non antecedens telum, sed vilis. Utique Germanis currus innoxius est.
  Puellae versant fusa, carinas Grandium comminuens. Diripuerunt, sed conchae armorum Germanorum defluxerunt. E-50 sicut robot perfecit, facultates pugnae opprimens demonstrans.
  Carolus Apronius:
  - Ictus mallei ferrei, aurora nobis.
  Gerda automatice accensus. simul et pulcher recordatus sum Hans. Amant cum eo, et magna omnia! Hans dolor est etiam guy, dicere potuit multum interesting res. Verbi gratia, circa varios casus piratarum.
  Gerda fabulam reginae probaverunt quae casula pueri praedonibus facta est. Et tunc invenit thesauros, sed non expendit in se, sed congregavit exercitum et coepit mundum vincere.
  Scilicet imago bellatoris est valde gravis. Ut non dictum felis. Nec talem librum emeres si impressus esset. Spatium proeliis etiam iucunda sunt. Hic, exempli gratia, est phantasia de vincendo varios stellas mundos. Fortis Aryans contra centauros pugnat...
  Dum Gerda meminit, centauri, id est Grandes, interierunt. Porro lacus Germanici progressus est. Sed tardius. Eruca transcurrit meum radio-rectum magis validum et cylindrus vel potius plures scutula explosa sunt. Metallum proprie erumpit et aqua calida spargitur. Gerda iuravit etiam Magda calce;
  - Hic est Deus tuus, quid faciens nobis?
  Goldilocks respondit:
  - Non blasphemes...
  Puellae per aliquot dies vix dormierant, et dum skating mutatae sunt, abeuntes obdormierunt.
  Tunc Gerda de hoc iterum somniavit.
  Gerda iterum in visione apparuit. puella facta est famulus principis nobilis. Honoris ancilla facta est et serico et holoserico vestita est. Historia se ex Andersen repetiit, paulo aliter. Primo die, Gerda in novis ocreis suis pedes valde fricavit, et divitias non solum dulcedinis esse intellexit. Serica et aestate paulum calida sunt. Non ita bonae sunt epulae suavissimae cum satietatem habent.
  Non potes dulcedinem panis veteris cum aqua fontana comparare, si esurientem comederis.
  Praeterea Gerda linguas externas, bonos mores, varias artes et scientias discere debuit. Et hoc non est interesting ut vitae cornipedum.
  Meminisse potes quomodo princeps partes mendici somniaverit.
  Gerda consueuerint ad eam temptavit et diu passus est. Annus abit. Et iam videbatur quod in exhaustum hunc modum vitae quasi ancilla honoris ducta est.
  Cum libis cotidie et veste pretiosa.
  Sed in speculo ante quam fecit caerimonia, subito apparuit frater eius iuratus Kai. Nec puer creverat, nec longa separationis in annos Mutatus, caeruleo tantum pallescere colore. In arce Reginae Nivis, constringi videbatur, et adhuc conabatur formare verbum "Aeternum" ex glacie floes.
  Aliquid ut libero.
  Sed videtur hoc non perfecisse. Quid est simile sedere in arce glaciei per multos annos, etiam si frigus non sentis?
  Et circa vos sunt ursi et statuae glaciei?
  Gerda sensit penitus infelix frater eius nomine. Solum glaciale et ursos polaris circum, per glaciem scintillantes sicut adamantes es sortitas. Etiam ratione habita quod cor dicti fratris constringitur, patet tamen ipsum esse penitus infelicem.
  An etiam hoc malum millies peius est, cum in pectore tuo aquam gelidam habeas?
  Gerda clamavit et currere constituit. Abiit ad cubiculum eius. Honeste reliqui ocreas, pretiosam vestem et sub ubi tenui. Vestem veterem, quae in pannos versa erat, induit, sed diligenter custodivit. Is stricta factus est, et crura super genua exposuit. Puella adolevit, et circiter tredecim annos spectat, re vera decem annos nata est. Quamdiu est ex quo quaesivit fratrem adoptatum? Nunc per tredecim annos, si non plus.
  Gerda paulum haesitavit. Forsitan sume saltem calceos... Aut relinquas ornatum. Sed non est aequum! Et pro cornipedum, centones justi sunt.
  Puella crucem osculata est et sic, pedibus nudis, quaesivit fratrem suum adoptatum. Saltem nunc sciebat longe septentrionem esse. In via custodibus occurrit. Quod videntes Gerda discalceatus et obsitus, mirati sunt;
  - Esne ancilla honoris? Qualem aspectum habetis?
  Gerda mentitus est;
  "Iravi principem meum, et quaquaversum ire me iussit, isdem pannis, quibus ibam ministrare."
  Misertus est satellitus;
  "Omnia crura tua franges, tibi saltem calceos dabo." Filia mea ex eis crevit, et tempus erit iustum.
  Crura puellae ita excisae sunt, pulchrae, et sine defensione quae eas in lapidibus acutis cogitas, quas misericordiae affectum nolens sentis.
  Gerda modeste respondit:
  - Non merui... Hoc tibi serva vel vende!
  barbatus caput renuit;
  - Bene, nescio! Viae Italiae nimis durae et saxosae sunt pro pedibus nudis puellae. lam iam insuetus duro. Sit adhuc, et non cito friget, sed nocte pallium tibi dabo ut te operias... Donec novos dominos inveneris!
  Puellae negare est incommodum.
  - Gratias tibi! - Gerda respondit.
  Calceamenta fere intrita sumpsit cum filia, ut nonnisi diebus festis gestabat, et pallam pallam, etiam prope novam. Gratiae mitissimo corde praetorio. Calcei commoda quidem erant, parum cudit, sed normalia. Commodum erat in illis ambulare.
  Deditque ei custos alium frustum panis in via, et subridens dixit:
  - Cura calceos tuos, et proba domum te honestam invenire.
  Sed statim ut vertit angulum, puella solvit calceos et suspendit in humero suo. Vere voluit nudis pedibus incedere, ut e palatio calceos frangeret. Iucundum erat primo ambulare, pulvis via nudis calcibus titillavit. Sed tum longa absentia habitum theloneum sumere coepit. Plantae puellae molliores et molliores factae sunt, quae mox aculeum calculi et incendia sensit.
  Mox omnes gradus nudis calcibus fustibus quasi ferire sensit.
  Sed Gerda, qui in eculeo pendere curaverat non tam brevem vitam, non impeditus est. Ceterum in saxosis pedibus nudis pedibus ambulans minus dolet quam calces foculo tortos habere. Etiam si per circulum anni ancilla honoris delicta facta est. Illa stare non poterit.
  Gerda arctius dentis strictum et gradum addidit.
  Per finem diei, nudi pedes puellae cruenti sunt, sed non demisit et in faeno obdormivit. Sequenti die iterum per scopulosam viam profectus sum.
  Et scissas plantas in lapides acutos effoderunt, causando puellam dolentem. Aliquando puella fractos pedes in aquam lavit et pedes succisis refrigeravit.
  Gerda cum ea non cibum cepit, et eleemosynam comedere debuit. Eam formosis panniculis avide servierunt.
  Gerda primo voluit calceos suos vendere vel cibum commutare, et ipsa calceamentis induere, quod facilius erat, sed tunc animum mutavit. Pedes celerrime asperi sunt, plantae callis obsita, nec calceis, praesertim tempore tepido, egebat. At illa duos parvos pueros, qui ad litteram fame moriebantur, occurrit.
  Pueri tenuissimi, pellis et ossa, corpora vix pannis obsita, nudis pedibus addicta.
  Puella ea quae in sacculo collegerat pavit, deinde in taberna mercatoris eas vendidit, utique in magna soma, fere novos calceos. Aliquid emimus cibum, et pueris illum reliquimus, chlamyde pallio.
  primum multis annis comedebant.
  Scilicet, Gerda in Christiana liberaliter conversatus est. Aestas autem erat, et noctu chlamyde operiri non oportebat. Sed cum generosi Italiae agros finierint, puella in Alpibus septentrionem versus finivit. Est autem adhuc interdiu calidum, noctu autem frigidum. Et villae multo minus communes sunt, ut esurias.
  Puella esuriens proprie viscera torquet.
  Una dies erat aestas geluque et pannis adligat. Puella iactabat et vestem omnino scidit. Nudam se et inermem invenit. Ego pannos meos portabo et cito ambulabo. Nudus nocte dormire non potes - infernum verum est. Gerda non tota die ac nocte dormiebat, sed mane descendebat modico et fovebatur et dormiebat. Deinde per totam noctem iterum ambulavit, et postridie prandium ad montem villam pervenit.
  Cum gaudio exclamavit puella, et arma iactare coepit. Figura iam figuratur, et cum homo apparuit, Gerda festinavit manibus se operire.
  Respondit:
  - Wow, saevus es!
  Dominus Gerda simplex et vetus vestimenta dare consensit, sed in reditu eam ligna scindendi per duas septimanas coegit et aquam in situlis cum scopulo portare.
  Plus, fossam in saepem imponendo lapidibus implere potes.
  Puella laborat usque ad lassitudinem et tantum panem vetustum et lac acidum comedit. Dominus autem invitavit eam ut maneret, sed Gerda mentitus est dicens quod illa esset in peregrinatione. Moleste, mons pugnus quidam saccum ei dedit, at certe nudus non es. Ac ne fragmentum quidem panis in via mittebat.
  Et hoc est de puella, cuius manus illinuntur a labore opertae, et operatae sunt in cursum usque ad lassitudinem.
  Gerda ieiuno ire. In montibus villae rarae sunt, et Alpes ipsae magnae sunt, in summis montium etiam aestate nix est. Puella esuriens herbam ocinum scindit, et abietem conis mandit. Decem diebus ita crevit, ut nihil nisi pellis et ossa esset. Sciurum crudum edendo vel resistere non potui.
  Stiriam sugere non dedignatur, faucium captans.
  Tum iterum in villam veni. Ibi autem multum laboravit per tres dies; sed satisfecit ei, et dederunt ei in via. Sed gravissimum in montibus erat nox frigida. Interdiu dormivit puella, et lapidibus nudis et callosis pedibus noctu impressit acutis. Aliquando lupi ululaverunt, Gerda aliquoties in barathrum decidit et pene cecidit, sed fatum eam tutatus est. Etsi magnus timor est noctu per montes ambulandi. Et esurientes...
  Quasi infernus gelidus.
  Cum Hannibal Alpes in Italiam traiecit, pars exercitus eius et omnis elephantus interiit. Et hic transitus fit a parva, bene, etiam adulta puella ad annos.
  Crura eius lapides acuti experti sunt, crustam glaciei fregerunt, et corpus eius defatigatum est, sed tamen animosi herois super cacumina portavit.
  Cum Gerda iam uicinus erat, alium fundum in itinere suo peruenit et iterum cibus erat. Dominus benignior evasit et puellae tunicam et calceam brevem pelliceam obtulit, sed Gerda renuit, dicens eam iam lapidibus et frigore consuetam esse, et nudis pedibus multo facilius ambulavit quam calceis onustam. Totum sacculum cibi in via dedit nobis dominus.
  Gerda cunctata paulum gradiens in acutos Saxa nudis plantis , sed in margine calli amoena fuit .
  Nimirum hoc puella gravius fecit, sed permisit ei per duos hebdomades sine intermissione ambulare. Montes finiebantur, montes inferiores et inferiores erant. Gerda autem difficillima parte semitae summae Alpes transiit.
  Facere simile hoc discalceatum et in levi veste affinis est Herculis facinoi. Puer autem faciebat omnia.
  Nunc in Helvetia se invenit, ubi res paulo mitiores et villae sunt frequentiores. Transitus Gerda corroboravit, et frigus in montibus non cepit, ac nasum quidem liquescentem non capit. Cur non infirmo animo, sed fortibus reddit?
  Et hoc loquitur de heroismo et fortitudinis capacibus lapidibus molendis.
  Gerda ambulabat et ambulabat, sistebat in villis operando, et aliquando cantabat. Vita vaga iucunda est, et nota illi. Diebus ocius et durius ire coeperunt. Tantum sors puellam a malis, latronibus et raptoribus protexit. Adhuc, Gerda tam parva non est, raptores allicere potuit. Sed hactenus omnia bene elaborata sunt.
  Semel autem a latrone oppugnata est. Pulsante, puella caput lapide percussit. Tum vero furens verberavit eam.
  Transivit itaque puella per Helvetiam, Bavariam intrans. Aestas iam apicem transiit, sed in campo etiam noctu adhuc calidissima est. Viae autem non tam saxosae sunt. Veram voluptatem erat veniam. Villas saepe veniebamus, nec difficultates cibi erant. Gerda, parte temporis laborans, pecuniam sibi servavit et vestem elegantiorem et novam renovavit. Sed maluit nudis pedibus incedere, praesertim cum plantae caligas duriores factae sint.
  Et sine calceis pedes multo leviores sunt et ambulabiles.
  Sed tempus praeteriit. Puella septentrionem movit. Aestas exacta est et autumnus advenit. Imbres frigidae defluunt, Gerda se in Germania septentrionali invenit. Nudaque per glacialis palu pedes spargit, sentiens leve frigus. Sed Gerda iam tam familiare est ut calceos et tunicam pelliculam sibi comparare decreverit, limitans se uni tantum chlamyde lanea. Illa rursus maluit pernoctare, modo interdiu, noctu sto.
  Pedes nudis glaciei crustam fregerunt, et calli in plantis paene beatum sentiebant.
  Ita frequentissimae Germaniae septentrionalis transiit et ad mare pervenit.
  Fluctibus aspexi quae sparsa sunt et litora tangunt. Defessos pedes in aquam salsam infudit. Circumfusa aqua, quae paene calida videbatur.
  nusquam est ulterius per terras ire, nec potest mare transire; Patria eius Dania relative propinqua erat. Repente puella ad patriam suam Hafniae redire cupiebat. Fortasse avia sua adhuc vivit. Porro quomodo ulterius progredi non liquet.
  Sed Gerda in calculo ad mare consedit, et cogitans rationem redeundi rejecit. Si alius exitus non est, tunc invenire debes navem aquilonem euntem, glaciem attingere et ad polum septentrionalem movere. Quia verisimile est, castellum reginae nix ibi sita est.
  
  Bene, si opus est, talem navem invenies, sed nunc ad portum ibit.
  Tunc verus Gerda evigilavit. Charlotte humeros movit, admonens eam:
  "Ruca diu aedificaverunt, sed nos excitare noluerunt." Quis Americanos conficiet?
  Gerda notatur, semisomnus;
  - Non ferire, sed finire? Haec est fiducia sui!
  Christina vocetur:
  - Quid adhuc dubitas?
  Gerda niveos agitavit crines;
  - Minime! Quae dubitationes possunt esse in principio! Quod non per plures mundi pugnavimus?
  Christina giggled;
  - Plerique mundi... Et quando erunt omnes?
  Magda irata notavit;
  - Sine Deo nihil consequemur!
  Puellae in voce conclamaverunt;
  - Vixi! Verbum non de religione! mundanos esse volumus!
  Ac lacus movere coepit, arreptis suis comitibus. Raeda leniter irrepsisse. Gas Turbine machinamentum facile impulit et piscina acceleravit in via septuaginta chiliometrorum.
  Sed hic quidem tardius in via ambulabant. Gerda amicos suos cum risu interrogavit:
  - Miror, putasne Vindobonae tunc primum expugnatum iri, an America capitulata primum?
  Carolus suggessit:
  - Simile erit in fabula?
  Gerda subrisit:
  - Estne hoc simile in fabula?
  Carolus magnifice dixit:
  - Quo longius abis, eo peius accipit!
  Gerda subito dixit:
  - Et somniavi quod puella factus sum. Fere sicut herois Andersen, modo etiam magis dramatica!
  Christina affectuose dixit:
  - Magis dramata... Hmm, quid si Andersen de nostra piscina scripsit?
  Carolus enixe confirmavit:
  - Id est! Similis est piscina nostra cum gun auto-propellente adamavit, et alterutrum frigidiorem esse contendebant. Tum auto-propelluntur sclopeta ad metallum...
  Christina correxit;
  - Vel fortasse non solum tormentorum auto- missum, sed etiam piscinam ... Et facti sunt in futurum terminatores robotici. Et loco tormentorum tormentorum et machinae flatores pugnae portabant.
  Gerda cecinit;
  - Antea fossis iunxerunt, avos ingemuit... Et nunc hyperplasma est arbiter fati!
  Christina nudum sustulit, cruribus pulcherrimis, dicens:
  - Sensum crearem in palatio principum... Et tu quoque!
  Cum hoc Gerda consensit:
  - Quattuor lepidi habemus!
  Magda Christinae crus permulsit et mussitavit;
  - Ita, femina corpus pulchrum est!
  Magda Gerda suspicionem intuens;
  - Cum erat extremum tempus te hominem?
  Puella irata respondit;
  - Scis te ipsum!
  Carolus suggessit:
  - Fortasse deridere captivos possumus?
  Gerda rationabiliter dixit:
  - Primum eos capere debemus! Et tunc certam victoriam habebimus! Cum cruciatu et sanguine!
  Charlotte, ille rufus diabolus dentibus denudavit et sibilavit;
  - Et sanguinem amo!
  Piscina in qua pulchri- tudines ascendebant proelium inierunt. Hoc tempore quattuor Pershing obstiterunt. Leviter periculosior lacus saepius accendit. Milites ibant incendere. Una tantum testa E-50 percussa est, et lacus Americani obmutuerunt. Pugnatum est breve et dimidium minutum. Nulla facultas tormentorum Germanorum resistendi fuit.
  Tunc apparuerunt Shermans. Puellae eas e longinquo pulsant. Pluribus ferimur. Reliqui finitimi compleverunt.
  Germani deinde profecti. Invenimus pila cum relicta sclopeta. Sed ut evenit, non omnia ita simplicia sunt. Tormenta eiecta esse camouflage, et post insidias ignem accuratum et perniciosum aperuerunt.
  Puellae responderunt. Americani conticuerunt. Arma autem piscinae eorum aliquoties exarata sunt.
  Gerda notavit;
  - Si plus fiduciae et infirmiores arma haberemus, funus haberemus!
  Magda irata notavit;
  - Sed tunc certo scires qualem Deum haberemus!
  Gerda acriter respondit:
  - In altera vita imperator fiam et exercitui praeesset.
  Carolus fremuit:
  - Utinam duo exercitus simul recepissent!
  Christina giggled et addidit;
  - Et tu pusillus es! Cur non quattuor simul!
  Gerda ridens dixit:
  - Minime, melius est statim sescenti aut trillion habere!
  Puellae rident et frontes etiam censuit. Tum piscinam suam immisit. Nos cum tormentis machinae sagittent. Yankees aliquot duodecim falcavit. Hic Americani pertinacius pugnaverunt. Vexillum album non abiecerat.
  Magae apparuerunt, tormenta non potentes, sed agiles sui propellentes. Puellae eorum emissae sunt, quamvis duos hit in se reciperent.
  Una e "Sagaces" etiam post percussionem accuratam versa est. Puellae
  Cooed:
  - Nos sumus super!
  Et iterum conchas mittunt. apprime accurate posuerunt.
  Dum milites sine metu pugnaverunt. Sed per viam inciderunt pilam gravium 120-mm tormentorum. Hic iam decurrere. Ut absit, letali amplexu non osculantur.
  Testae prope prope volabant.
  Ignem eminus Gerda aperuit. Primum sclopetum Americanum siluit.
  Tum ad secundum, deinde ad tertium.
  Magda in aurem:
  - Deus inhabitare facit unius moris!
  Proiectum superius lamina frontalis E-50 percussa, sed 250 mm ad donum deflexum angulum. Sed Americani contra Germanos sclopeta non habebant salutem. Bellum pugilatum est, sed in hoc casu nimium longa arma evasit Nazis.
  Carolus chuckle cum notavit:
  - Talia tela... Et quomodo in mollem coctam escam verterunt!
  Gerda pertimescit in voce:
  - Tanta tormenta ab oppugnatione nostro animadversa poterant elit. Ceterum haec gente periculosa nobis esse potest, praesertim si latus ferit!
  Christina questus:
  - Praeclaram habeo figuram, sed nostri gubernatores sunt autocineti!
  155-quod mm howitzer etiam incendit. Verum, eius accuratio in piscina Germanica non satis est. Talis barbare coordinatio carens. Hostis musca non est, attamen! Altitudo autem E-50 fere duorum metrorum est - piscina evasit satis salaputium.
  Carolus Howitzer texit, tormenta petens nudis digitis utens ad gaudium, et fremuit:
  - Sum vere magnus!
  Christina mutua oscitatio:
  - Taedio blanditiae tuae sunt!
  Paulus adnuit consensu.
  - Ita! Ostendimus tibi ars exercitatione! Tempus est mutandae ad uppercuts!
  Magda resistere effutire non potuit:
  - Deo adiuvante, naturaliter!
  Primo dimidium mensis Iunii copiae Tertii Reich Toronto appropinquaverunt et urbem maximam Canadam circumdederunt. Americani magna frequentia area adhaerere conati sunt. Ibi copias duxerunt. Germani urbem, ut traditur, circumdederunt, punctis gravioribus ferire conantur. Maximae pugnae participatione plus quam unum et quingentorum miliones militum hinc inde explicatum est. Submachine sclopetis Americanorum inferior erat armis oppugnationis Germanorum, praesertim recentissimarum MP-54 exemplorum et reliquo instrumento multo magis.
  Americani non admodum molles sunt in proeliis. Eorum multi malunt occultare in testudine tormentorum aut etiam deditiones, praesertim si in lebetem venerint.
  Si Germanis pugnatis, ne timeas! Et milites Sovietici hoc non timent, sed magna dubia de Americanis orta sunt. Nihilominus Iancii pugnant, et pretium ad Germanos successus venit.
  Monstrum supertank versus Torontum progrediebatur. Habebat nunc urbem munitissimam bombardam. Gubernator principalis Adala de hac re aliquantum commotus est. Quia etiam multi togati moriuntur in testudine.
  Haec virgo non erat omnino mala. Sed paratus est munus suum Tertio Reich adimplere.
  Etiam vitae turpis est. Adala nobilis Germanus non fuit. Patrem habuit Russicum, quae utique imaginem eius spoliavit. Mater vero eius Adala ex Alemannia publice asseruit se portasse. Ab his innuit ipsa puella valde complexa. Profectus est ad frontem orientalem anno 1942, cum Fuhrer usum feminarum in certamine permisit.
  Aliquam tempus pellentesque ut pugnavit. Ea subtilitate et turpitudine bonis insignita est. Accepimus cruces ferreas primae et secundae classis. Tunc crux militaris meriti in argento et auro. Crux quoque sniper, primum in argento, deinde in auro. In expugnatione Londinensi interfuit. Deinde se in fronte orientali denuo invenit. Nomen optimi snipers Tertii Reich vicit. Accepit crucem pellentesque in auro et adamantibus, necnon crucem Militis de Cruce Ferrea.
  Illa ut principalis tormentarii et praefectus monstri supertank assignata est. Quod est dignitates.
  Adala est, nempe, classis top-gunner. Erat autem haec peritus et callidus pellentesque. Habetque duces Sovieticos quattuor et praefectos plusquam quadraginta. Adala Russos respectu tractavit. Vere pertinaciter restiterunt. Puella, exempli gratia, Sevastopol oppugnationi interfuit. Magnam heroismum militum Sovieticorum vidi. Deinde pugnavit tam in extrema parte Stalingradi quam in ipsa Stalingrad. Pugnavit etiam cum Britannis - gravis etiam, etsi non tam bonos quam Russi pugnatores.
  Adala gravis iniuria effugit, sed aliquotiens glandibus et shrapnel leviter exarata est. Sic vitae metus erat. Dura erat in proeliis puella, iamque fere sentiebat quasi postremum rat. Vere telum "Monster" ex longo intervallo et alia quadringenta milliumtra armorum offensionis.
  Fortissimum in tali piscina non sentis. Et circum- mittent urbem. Sniper, omnes, milites tantum necat. Et hic...
  Adala, ut mitteret, susurravit;
  - Deus custodiat corda nostra pura.
  Hic est Petrus discurrens. Bellus puer breves tantum gerens quae ei aptae sunt, scidit, sient, cum figura bona. Puer formosus est et multae puellae eum cupide spectant aut etiam eum attingere conantur. Adala vehementer clamat ne id faciant palam. Etiam ac eleifend massa. Corpus nondum maturum, sunt quindecim sanae, puellae maturae. Viris adultis melius quaeras.
  Petrus e familia paupere est, nimirum magnam fortunam habebit in supertano officium. Hic plura reddunt et in tuto sunt.
  Sed cum teenager iecit et captivum suum necavit, senex niger, Adala insulse reliquit.
  Vere inermem hominem occidere non potes, turpis est. Forsitan verum est quod senex fusa minor personaliter damnum est - talis non est miseratio. Sed tamen ingratus est.
  Adala Petro nihil dixit, sed placuit ut, si opus esset, puerum aliqua fraude luderet. Interea operetur... Adala excogitavit quomodo puer spanded. Miror si clamabit?
  Puella librum de filio Razin Stenka legebat.
  Puer circiter tredecim cum patre comprehensus est. Vetus homo rebellis notissimus est qui sanguinis rivos profudit. Etiam sed mi sit amet justo gravida aliquam. Quaere quem.
  Sed Cornilius adiutorem priorem militiae ducem aliter aestimavit. Et puerum suggessit interrogari adfectus - quid si sciret ubi thesauri patris locati essent.
  Stenka Rasini filius sublatus est ad cellarium torturae. Puer recta spectare conatus est et se superbum tenere. licet intus FORMIDULOSUS. Tormenta suspenduntur, foco ardente. Executores galeae rubrae.
  Samosa appropinquavit puero, extensis manibus, torquem excussit et minaciter interrogavit:
  - Si indicas mihi ubi ille thesaurum abscondit, nos eum liberabimus. Nequaquam - cruciabimus!
  Stenka Razin filius Grishka fortiter respondit:
  - Non dicam tibi. Multo etiam magis vobis!
  Samosa latrante;
  - Crucifige sepulchrum!
  Et ipse personaliter ad torquem traxit, quod caftan pueri laceravit. Expoliantes Grishka et traxerunt eum in eculeo. Puer perdite conatus est retro calcitrare. Sed periti carnifices Grishka cum colli ictu immobilis interfecerunt. Deinde manus post se firmantes funem levare coeperunt. Puer dentibus stridebat. Carnifex puerum ab bustum apprehendit et excussit coagmenta intorquens. Grishka graviter respirare coepit, sed clamorem repressit.
  Dixit clericus ad scribas in alta voce;
  - Dic mihi, fur, ubi frater tuus thesaurum abscondit.
  Respondit puer despectu in voce sua;
  - Etsi scirem, non dicerem!
  Samosa carnificem iussit;
  - Hit! Decem diligenter ferit!
  Carnifex constanter percussit. Grishka corpus concussit. Decimo ictu tortor adligat. & Samosam intuens. Per supplicium tacuit puer, labellum mordens.
  Dixit clericus alta voce:
  - Dic mihi, fur, ubi thesaurus abscondit guy?
  Grishka vociferatus est:
  - Non dicam!
  Samosa fremuit;
  - Quinque sine salute ferit!
  Carnifex puerum verrens ictu percussit totum corpus quassans. Grishka exclamavit, sed labellum momordit. Secuta est plaga secunda. Etiam fermentum ac magna. Grishka silere pergebat. Et rursus tertio ictu sanguis ex cute incisa stillavit.
  Samosa frowned ut puer spanked. Certe filius scire non poterat ubi Stenka thesaurum abscondit. et forte etiam verae thesauri. Sed puer interrogandus est. Secreta toUe ab eo.
  Post quintum vulnus, sanguis instillavit active.
  Clericus quaestionem repetiit. Grishka tacebat.
  Samosa iussit;
  - Calcaneum ejus combure.
  Ferrum candens carnifex arripuit et nudum puerum attulit. Exhorruit tortilis, et... amissa conscientia.
  Adala putavit fore utilem per hoc Petrum posuisse, ne inermem et veterem occideret. Petrus aliquid mali fecit. Quid simile in acie reali, contactu? Non timidus esses?
  Stenka Razin filius Grishka, in via, cognovit ubi unus thesaurorum patris eius lateret, sed tacuit. Reductus ad sensum, infundendo situlam aquae glaciei. Tunc Samosa iussit;
  - Alterum calcem quoque ferreis combure!
  Hoc tempore puer non transiit, vellicare conatus est, sed nudis pedibus Grishka in nervo confisi sunt.
  Samosa sibilabat;
  - Quinque verbera plura, sine ulla cura!
  Post quintum ictum, caput candidum pueri concussit, et Grishka conscientiam amisit.
  Peritus clericus in tormentis consilium;
  - Vadat! puer adhuc reclinatus erit!
  Samosa durius dixit;
  - aufer catulum! Absterge eam vodka et pone super lectum... Dimitte! Cras continuabimus tormenta!
  Grishka ab eculeo remotum est et incisuras cum mixtione alcoholis et aquae abstergendae sunt. Puer vellicatur: vodka pupugit. Tunc Grishka ius calefactum datum et clausum in cellula calefacta. Sed si forte, puero vincto per collum obdormivit. Puer in stomacho dormivit, mollis in lectulo erat. Victimae in tormentis a carnificibus saepe moriuntur, et Samosa scire cupiebat ubi thesauros suos Stenka abscondit.
  Postquam Grishka abire et dormire permisit, postridie puer iterum in cubiculum tormenti trahebatur. Iterum eum in equuleo eduxerunt. Iam articulis extentis Grishka graviores facti sunt. Pondera ante pedes pueri pendebant. Ad nervos extendere more. Tum carnifex subridens ferrum candens attulit et pectori Grishka illud expressit. Puer fremens dentibus ferox dolore.
  Samosa remugit;
  - Loquere furem!
  Odorata combusta est. Odor carnium ustus intenditur. Oculi Grishka ab ictu doloris emissi sunt et puer iterum conscientiam amisit. Carnifex ferrum de pectore sumpsit et dixit:
  - Fortis puer...
  Samosa fremuit;
  - Opus est scindere... Foculum ante pedes tuos est!
  carnifex pueri oleo perunguit pedum foculumque eminus accendebat. In magno dolore iam calcanei ambusti erant. Puer graviter anhelabat. Sudore et sanguine mixtum demittit, dentibus frenis, sed tacuit. Tametsi impenso. Desperatis nisus.
  Samosa fremuit;
  - Loqueris! Heus, percute me a tergo!
  In Grishka spicula carnifex pluit. Decimo ictu caput pueri segniter concussit et cecidit. Puer non statim resipiscit, etiam postquam aquae situlam ei infudit. Samosa percutere Grishka in faciem suam iussit;
  - Hit iterum!
  Dixerat Deak;
  - nudus morietur.
  Samosa fremuit;
  - Crap! Auferte eum in eculeo! Cras cras!
  Grishka denuo a tormentis machinam amovit et in cubiculum deductus est. Puer vapulat et vellicat. Incidit in somnum gravem, fallaciam. Tunc expergefactus clamavit. Mox autem ut apparuit custodis, tacuit et indignatus est. Pueri panem et kvas proiecit. Puer non habuit facultatem fugiendi, praesertim cum vinctus esset per collum.
  Postero die Grishka paulo aliter cruciatus est. Sustulerunt me ad laquearia, brachia in equuleum, et deinde dimittam. Tales fera dolorem that
  obloquitur anhelitus. Puer ter elatus est donec conscientiam amitteret.
  Quo facto, iterum carnifex flagello eum verberavit et stomachum eius ferro ignito combussit. Quem cum puerum vehementer excruciarent, dimiserunt eum et duxerunt in cellam suam. Defecerunt carnifices ad aliquid consequendum.
  Postero die Grishka in eculeo iacebat, foculum sub nudo pede accendebatur, et filum calidum ad dorsum et nates applicabatur. Puer aliquoties in tormentis conscientiam amisit, sed resipiscit. Usque dum ipsi carnifices defatigati sunt, tormentis interclusi sunt.
  Postero die puer extensus est, et carnifex candentes forcipes digitos coepit frangere et costas etiam premere. Grishka aliquoties clamavit, sed respondit ad postulata aliquid cum moo dicere.
  Et iterum accepit flagellum.
  Duae hebdomades transierunt. Puerile corpus Grishka iam tormentis confectum est. Dolor ubique. Non fuit intactum sanguis aut vena dolor. ac primo, cum eum caesum combusisset, irruere et in eius corpore explosiones obvolvere voluit. Sed cum dolorem totum ens, hebes factus est.
  Samosa ipse vidit casus aliquid ex Grishka defluxisse ante oculos eius. Novum remedium quaerebant carnifices. Invenimus farinam. Capillus grishka abrasus est et aqua frigida in coronam suam stillare coepit. Crudelis et efficax est cruciatus. Post paucas horas sentit sicut bombae explodunt in cerebro. Grishka paene caecus et surdus erat. Desinit iam verba a carnifice et Samosa dicta esse.
  Tradiderunt et traxerunt eum in eculeo iterum. Non intellexit ullum dolorem pueri solacium esse, distentio a graviore ulcere in cerebro.
  Ignis et verbera serenant oculos suos.
  Grishka resipuit et carnifices videre poterat. Hic tortor ponit pondera in scandalum in quo crura pueri coagmentantur. Dolor in brachiis et scapulis ingravescit, sed me ab inferno in cerebrum distrahit.
  Samosa fremit in summo pulmone. Ipse cana barba;
  - Dic mihi, catulus, ubi pater thesauros celavit!
  Grishka caput movet. In responsione sequitur percussio, quae corpus movet, et durum eum percutit. Alius carnifex sub pedibus nudis pueri aestum sub eculeo corrodit. Praesent creepy, sed non FORMIDULOSUS.
  Hic stat Cornila, compater Stenka Rasini et quondam dux militaris. Inveterata, glauco barba. In his oculis etiam est quaedam miseratio puerilis cruciati. Puer boyar in petaso castoreo prope stat. In tormentis locus plane calidus est. Et manifesta cura est in tormentis pueri in facie. Tormentum prosequitur. Subito Grishka sensit salum virium et cecinit:
  Tu es Rasin, rex meus et pater;
  Iterum populum in iugum excitavit.
  Credo fore finem passionis
  Tantum flagella, nihil pueris!
  
  Sub jugo est operarius;
  Innocens proletarius opprimitur a pueris...
  Sed credo quod omnes acetabulis absumuntur;
  Mille arias canamus patriae nostrae!
  
  Ceterum in area gemitus puerilis hostia;
  Sunt pali et tormenta ubique...
  Peius etiam infideles existimate;
  Excruciant te, inprobe in agonia!
  
  Rasin autem perambulabat proelia.
  Omnes manus et semitae necessariae.
  Cum victoria libera Cossacus venit;
  Sacerdotes pueriles discerpere omnes!
  
  Non, quia dubitamus,
  Ceterum pro populo sumus sine dubio.
  Venit iam hora prudentiae;
  Ad gloriam reliquarum generationum.
  
  Tu Rasin libertatis et honoris princeps;
  Circumambulavimus Russiam nostram...
  Volo te principem nostrum fieri;
  Vel melius, Messias universalis!
  
  sit iustitia, mihi crede;
  Radius lucis erit in perpetuum.
  et discerpetur bestia a domina,
  Lucem expectare possumus!
  
  Proelium apud Simbirsk geritur;
  Furentes sumus, inquit, bellatores violenti!
  Fatum esse credo victorem;
  Da quaeso cerebro catenas aliquot!
  
  Quamvis Rasin in proelio heroice mortuus sit;
  Sed in aeternum facies eius sancta est.
  Ille sine dubio eques, eques;
  Et fiet, Kremlin crede in momento!
  
  Servitus et puerile iugum finiet;
  Et orietur sol super planetam...
  Dolor et deceptio in perpetuum peribunt;
  Et gloriatur Rasin in carminibus!
  Dum puer cantabat, omnes tam carnifices quam "auditores" constringuntur et audiuntur. Sed ad postremum verba Samosa in summo pulmonis exarsit et exclamavit;
  - Hit! Interfice eum!
  Saevit verberibus carnifex puero. Iam inscius, Grishka insusurravit;
  - Populus Russiae gratis erit!
  Puer cruentus ablatum eculeum abreptus est. Samosa sudorem frontis abstersit et exsibilat;
  - Vixi! Ve satis! Nothum et venia cum eo fiat!
  Cornila cunctanter dixit;
  - Num quadrare fas est puerum? Atque etiam publice? Fortasse eum in cella strangulant?
  Samosa fremuit, calcibus in solo strepitando.
  - Minime! Judicium! Et publice - hospitatione!
  Boyar confirmatur pugno;
  - Fiat ita! Mortem sententiam statuo!
  Samosa risit malitiose;
  - Grishka est dissensio! omne Rasin semen educemus.
  Hic Adala distractus obtinuit. Coactus est emittere imperium dare. Et bomba erucae appendens viginti talenta Toronto ferit. Mortem et horrorem sibi affert. Igneam caudam confusa Adala sequitur obtutu.
  Oh melius esset si gubernator esset. Quam frigus et venereum hoc est. Hic talis gubernator est.
  Frigidissima est in caelo. Puella caput inclinata saltem aliquid boni meminisse coepit. Sed nihil in mentem venit. Adde fabulam de filio Razini Stenka.
  Puer super lectum iacebat et in somnis delirat. Dormire durum est cum totum corpus vulneratur, et ulcera quoque sale et vodka corroduntur. Ultimi dies quindecim pura tormenta fuerunt. Excrucior nocte, et interdiu vehemens delirium.
  Puer patrem suum vidit. Fortis et fortis Stepan consolatus est filium suum;
  - tene haedum! memor erit populi tui sicut mortem accepisti!
  Grishka, delira, respondit;
  - Quae me manet mors?
  Stepan confidenter affirmavit;
  - Futurum nebulosum est. Et nescitur quid sit ante. Sed tua ultima momenta in vita erunt potissima. Ne timide sis! Animum serva!
  Grishka respondit non satis confidenter;
  - Ero firmus... Sed tu, pater... Num justa causa nostra amissa est?
  Stepan intonat voce dixit:
  - Bene, nescio! Ego faciam, sed alius Rasin veniet, et post eum alius Rasin, et inimici nostri nihil de eo facere poterunt. Saecula nova erunt, generatio mutabitur... Sed Lenin dominus tempestatis ad Razin veniet!
  Grishka, etiam fiducia, dixit;
  - Credo te rediturum esse!
  Puer experrectus est. Corpus hebetatum, cutis cruda. Sonitus stridor ad ianuam audiebatur et carnifex cellam intravit.
  Dixit tortor magna, leni sono;
  - Salve Grishka!
  Subito puer fortis sentiens, respondit:
  - Non est sani carnifex, ut moriaris!
  Tortor adnuit lepide;
  - Et catulus fortis es. Alias vidi et cruciavi... Sed quemvis similem tui numquam vidi! Tam parva, sed vera silex!
  Grishka modeste respondit:
  - Habeo spiritum patris mei!
  carnifex cum rictu suggessit;
  - Faciamus a paciscor...
  Puer catenam suam iunxit et virtutem invenit ut e lecto discumberet. Grishka quaesivit cum cura;
  - Quid multa?
  carnifex susurro suggessit;
  - Dic mihi ubi sit thesaurus patris tui, et ego ... torquem sumam et te in sacculo sumam.
  Grishka paulisper haesitavit. Imo quid si carnifex decipias. Dic ei iniquum locum et commodum temporis et fugiendum. Salvum fac animam tuam, et derelinque inimicos tuos in cruce? Tentatio magna. Puer autem recordatus est patris sui. Astu et dolo eme vitam tuam? Imo in pegmate cum dignitate moriturus est!
  Grishka movit rasum, attritum et asperum caput;
  - Minime!
  Tortor renidens ac dictum;
  - Cras eris supplicium! Pro certo... Nulla erunt tormenta, sed nullae aliae ad supplicium paratae sunt!
  Grishka horruit, sed fortiter respondit:
  - Bene facient... Omnes mortales sumus!
  carnifex cum rictu addidit;
  - Non solum decollari! et mittent eam in rotam! Primum bracchia abscindentur, deinde crura, tum demum caput. Visne hoc?
  Horruit puer, palluit, mussatque;
  - Cum fatum tale est... Conabor mortem cum dignitate accipere!
  Carnifex risit et dixit:
  - Pater tuus iam Moscuam deductus est. Te etiam ibi peius cruciant. Tum quadrantis rota etiam manet. Et tu... Misericordia est quod te facient! Fortis puer es, et pulchrum esset te amplius torquere!
  Grishka acriter respondit:
  - In altero mundo eris excruciaberis!
  Carnificem cellulam reliquit. Et Grishka conversus et mentum eius pugno percussit. Dolor per venas eculeo extendit. Fortasse non facere? Oportebat enim prudentiam et carnificem decipere. Et ante eget ipsum...
  Puer vix levavit et manum intuens, meientis notis et urit obsita? Num vere peribit? Grishka crus aspexit. Illa etiam omnia trita sunt, plantae eius combustae sunt, digiti eius fracti sunt. Sed verisimiliter adhuc poterit basilicam ascendere. Crura eius et bracchia postremo caput peribit. Et tunc anima volabit in coelum.
  Adhuc puer est, et non habuit tempus peccandi. Ignis et flagelli probatio. Verisimile, Paradisus bene meritus antecedit, vel, in gravissimo, brevem in purgatorio moram facit. Nescio, an ad confitendum ad sacerdotem invitabunt? Sed id nulla magna. Grishka sua peccata non sentiebat neque amplius timebat ne inevitabilis cum Deo congressus. Et in paradiso bonus est hortus mirabilis, ubi est aestas aeterna, et angeli citharis ludunt. Quidni locus puero meritus gravi cruciatu?
  Hoc melius est quam in eculeo pendentem, cum flagello pellem, et digitos ferro candenti fractis. Ibi puer eris in aeternum, et puer et sanus in aeternum eris.
  Janua sonantis audita est. Apparuit puella cum lance et duobus custodibus et Samosa. Monstrum risit et dixit;
  - Ad ultimum tempus vitae tuae bene comede, catulus! Kornila est liberalis! Ibique bracchia et crura abscindent!
  Grishka acriter respondit:
  - Et punieris... Non in terra, sed in coelo!
  Samosa fremuit;
  - Puppy! Videamus quomodo in rota clamatis!
  Grishka fortiter dixit:
  - Mors interdum immortalitatem dat, et proditio oblivioni dat!
  Samosa ira impulit ianuam et discessit. Solus carnifex manebat. Grishka prope amica ei annuit;
  - Haec festa celebramus! Et mori non vis!
  carnifex cum callide quaereret puerum;
  - Non cogitasti de anima tua?
  Grishka honeste respondit:
  - Non sentio me ulla delicta poenitere.
  carnifex hoc adnuit;
  - Bene gaude, bastardus. Simul vitreum vinum habent. Verissim in vita prima.
  Grishka anserem edere coepit. Post sorbitionem carceris, cibus perquam sapidus videbatur. Paululum laborabat puero rodere, sed cibus videbatur dulcis. et strenue devoratus est.
  Carnifex dixit:
  - Si non pro patre tuo Cornila, tales epulas non haberes.
  Interrogavit Grishka vultu gravi:
  - Quid vult?
  Tortor honeste respondit:
  - Stepan thesauros Get. Aliter non moveret.
  Grishka respondit indifferenter sono:
  - thesauri iaceant in terra. et seditiones futuras servient!
  Carnifex admiratus dixit:
  - Bene aquila es! Verus bellator! Bene, opto tibi successum!
  Et reliquit puerum tortor. Grishka grave sensit post esum et bibens vitreum vini fortis. Oculi clausi et puer obdormivit. Somniavit proeliorum genera ac varia. Est equitis mediocris qui mille pugnatores caedit.
  Signo dextrorsum - vicum, lane sinistram!
  et tunc volat draconem. Quasi mediocris fabula heros ...
  Postero mane Grushka excitatus est. Primum, puer bonam noctis somnum sensit acerrimus. eum carnifices excitaverunt. Saccum ex vulnerato corpore ponunt. Et levaverunt me et duxerunt ad supplicium. Grishka vidit pingere et hastas acutas in luce.
  Puer in compedibus ambulavit, quod erat incommodum. in Paulinum ductus est. Pedes nudi et debiles pueri difficilem silice ingrediuntur. Sed Grishka pertulit, dentibus stridentibus, et rectus manere conatus est. Etsi omnis gradus pedum combustorum laboriosus fuit. in plateam exivit.
  Homines puerum viderunt. Abrasa et livor rasa, pedibus nudis adustis, macer.
  Grishka miseratio magis quam odium inspiravit. Multae, praesertim feminae, dolens ingemuerunt.
  Despiciens eos puer, ait:
  - Similis, ubi nostra est, non evanuit!
  et transivit. Nullam id metus erat. Grishka certus erat quod sibi infernum non meruisset. Caelum autem multo melius est quam terrenum, crudele esse.
  Locus executionis delectis sagittariis Moscuae circumdatus est. Multi sunt custodes et domestici Cosaci. Videbatur quod puer non esset qui faciebat, sed status cosmicorum rationum criminalium.
  Puer instabiliter, vacillans, scalam ascendit, pedes eius combustis super tabulas quercus gradiens.
  fulgebat ingens stipite, praeacutam securim. carnifex ingens in veste rubra ambulabat. Fuit etiam rota ad hospitandum destinata.
  Grishka ipse transiit. Vere dolet arma movere.
  Fetialis accusationem legere coepit;
  - Hic filius Stenka Rasini, Grishka, reus est: occultandi thesauros, rebelles vexilla disponendi, suppliciorum et latrociniorum puerorum, violentiae contra mulieres, et sic porro. Ideo in rota hospitationes damnatur et anathemate sempiterno. Sit sententia peragatur.
  Grishka horruit, sed stans in loco et recta stans. Exsibilebat clericus;
  - Estne latro paratus ad poenitentiam coram populo?
  Grishka putavit. Imo habet aliquid quod paeniteat. Inclinavit se puer, et dixit:
  - Ignosce, Don Cossaci. Nocens sum coram te, quod non te liberarem a iugo puerili.
  Samosa exclamavit perdite;
  - Eum celeriter!
  Assistentes carnificis ad puerum accurrunt. Grishka, dolorem in manibus superans, ipsum saccum avulsit. Vulneraque a carnificibus exposita erant. Tunc manus Grishka torquebant et eum in rotam iactabant.
  Securim super puerum carnifex erexit. "Nunc incipiet": sententia Grishka.
  Sed tum tuba cecinit et praeco nuntiatur;
  - Regiam clementiam! Ob Gregorium iuvenem, venditio in servitutem mors poena substituitur! Fiat, fiat!
  Puer e catasta elevatus in cubiculum respondit. Nova vita Grishka incepit.
  Toronto evasit satis lenta nucis ad resiliendum. Nazis urbem circumdedit et damna superflua vitans eam methodice tormentis et aircraft destruxit. Magnae spei quintae columnae in Civitatibus Foederatis positae sunt. Impetum die Octava citius et felicior evasit. Caput Canadae post tres dies pugnatum cecidit. Die 22 Iunii 1945, Nazis septentrionalis Civitatum Americae Unitarum accessit.
  Ita, America se in loco opportuno prorsus coacto invenit. Adipisci architecto et est illum. Nazis quintum anniversarium deditionis Francogalliae celebravit, quattuor annis post oppugnationem in URSS et duobus annis post operationem Orientalem resumptam.
  Ita Fuhrer iterum epulatus est cum feriis et gladiatoriis pugnis.
  Colosseum cum quingentis milibus sedibus Berolini aedificatum est. Et multi congregati sunt. Stadium vere navigia. Et posset etiam claudi hyeme cum vitreo, retractabili testudine. Fuhrer et ejus comites sedebant in brachiis, et mensae cum ferculis ponebantur coram illis. Et catulus epulatus est.
  Hitler ostensa est nova piscina "E" -400, pondo circiter quingentorum talentorum. Vehiculum cum duobus tormentis 105-mm gente armatum est, bomba 650-mm iniaculatori et duodecim tormentorum machinarum. Vehiculum validum cum proclivis armaturae in fronte 300 mm et 250 mm laterum valide duces moverunt. Lacus vere sinciput omnium artium erat.
  Turbine gasi cum instrumento equitum 3,000 numero in eo inauguratus est. Et omnes qui hanc piscinam viderunt, vix factus est. Etsi currus multum simile turturis vidi. Sed cum doliis - piscinae anti-longa tormenta et bomba emissarium latum et breviorem.
  Raeda tormentorum inflammata, validam defensionem ostendens. Sed difficile est tam grave, latum et longum bandura per rail transportare.
  Guderianus hoc demonstravit. Mauris auctor auctor tristique:
  - Puto melius esse machinarum progressionem gravioribus ducentis talentis intercludere. Alioquin etiam in specialibus curribus eas transferre fere impossibile erit.
  Mainstein constat cum Guderiano:
  - Lacus gravis est, magnum onus. In genere, in E-L re militari satis bene convenit. Melius est hoc vehiculum in modificatione oppugnationis producere quam tales hybridas gigantes fingere.
  Fuhrer mussat aliquid non admodum intelligibile. In genere, Hitler non placet cum interrogatur ingenium. Nuper autem laudes taediosae factae sunt. Sed hoc casu fascist dictator magnas lacus amavit. Et nolebam descendere.
  Adolfus dixit firmiter;
  - Erit in serie E-400, et fabrum nostrorum problema translationem solvet!
  Tum inspectio MP0-55 impetum carbinam cum glande penetrante auctam facta est. Quod etiam placuit Hitler. Velocitate portantium personas armatas tum summus. ad eos fere omnes pedites transferre constabat.
  The Fuhrer, however, amavit piscinam breakthroughs. Fuit etiam quidam sermo de computatoribus. Proiectum novae machinae electronice utens transistores pollicitus est efficaciorem et pactam fieri.
  Designator promisit se mox computatorium latrunculis ludere posse.
  Tituli hanc opinionem probaverunt. Ipse Fuhrer studium suum in hoc ludo otium suum factus est, et bonum opus fecit. Napoleon etiam latrunculorum amavit, et veras pugnas cum latrunculis comparavit. Iam Fuhrer sperabat Americanos in Zugzwang repellere. Et has tantas elaboraret. Potentissima in mundo oeconomia Europae et opibus coloniarum unitorum resistere non potuit.
  Denotat quantitatem instrumenti producti etiam altam.
  Possessorum autem Fuhrer arena distrahebatur. Puellae pulchrae exierunt ad pugnam. Et quomodo eos aspicere non potes?
  Hitler admiratur seminuda puellarum corpora muscularia, et se elfum in phantasia fingebat. Bonum est esse repraesentativum huius populi - elves non aetate et milibus annorum vivunt. multo fortiores et velociores sunt quam homines, et amore suo distinguuntur natura; Quod genus!
  Plausit Fuhrer manus et dixit:
  - Et neque amicus neque inimicus, sed elf!
  Interea puellae convenerunt et cum spathis et gladiis pugnare coeperunt. Visus iam notus ad Fuhrer.
  Et Hitlerus vult pugnare cum dracone. Duodecim-virens lacerta pugnare. Et amputavit caput eius utens laser...
  In armis laseris Fuhrer plane studiosus erat. Nec immerito. Post omnes, radios aestus ex scutellis volantibus mittere possunt. et non erit ex eis salus.
  Fuhrer recordatus pelliculi ubi Stella et Albina in disco volaverunt radios mortis utentes. Omnia vere magna evasit ibi. Unum sagittarium et ducenta aeroplana Americana statim flammis absorpta sunt. Etiam sagittis erat quam. Admiranda pugnandi virtus. Et puella gubernatores tam pulchrae sunt... Modo unam crurum aut uberum tangere volo.
  Et in arena puellae cadunt et confringuntur et gladiis transfiguntur. Quam crudele est!
  Ipse Fuhrer paulum nervous sensit. Decus est mori. Sed mitius est mulierem cruciare et rapere quam eam occidere.
  Una puellarum abscissa est et cecidit cruentum. Ictu ab acuto gladio finitur. Tituli etiam exultat cum jucundo. et purrs;
  - Haec est acceleratio! Sit finis!
  Himmler carpit:
  - Sit finis!
  Fuhrer conversus ad principem Tertii Reich spiculatorem quaesivit;
  Quid de Iudaeis?
  Himmler, laetus aspiciens, respondit:
  - Operantur nobis, mi Fuhrer! Comprehendo sharashkas! Iudaeos in oeconomiam nostram compulimus!
  Hoc fremuit Fuhrer:
  - Fac non effingere! & cum aliis gentibus non commiscemur!
  Himmler dixit obsequiose;
  - Ita mi Fuhrer!
  Hitler elevaverunt eum. Noctis somnii recordatus est. Aliquanto nightmarish et phantastica.
  Sicut si stellae volabat, et piratae spatium insequebantur. Totum sarcina. Post Fuhrer quattuor puellae in bikinis erant. Et alia tota manipulus cum elf.
  Hostes exorabilem appropinquare. larva similis est e mundo somniorum.
  In somnio Tituli magus, vel potius magus. Potionem tumultuariam parat, hostiliter adversario paratus. Virgam eius in manibus vibravit: vox tenuis visa est beeping: periculum, periculum, periculum!
  Adolphus afflatu victus, improviso ad vincendum. Potionem celeriter iuvenis Fuhrer cum compositione ignota antea miscuit. Inflantur in eum.
  Fere continuo tres naves simulacrum apud se visi sunt. Prope prope.
  Dryadalis praeceperat;
  - In scala maxima, plasma eruptio!
  Perditor excanduit omnia tormenta. Saevus turbo interitus evolavit. Spatium prope extre- mum erat : maxime sidus durum tempus habuisset. Sed Jarran magus quamdam defensionem suscepit. Quam ob rem, plenam potestatem hit brigantinis a dextra manu salvom esse.
  Potens ictu spatii inflexit, comminuit et iactatur sicut pila iuvantis globulus rota plaustri oppressus. Solus strages longius dispergit, cinerem carbonibus ardentibus spargens.
  Sibilaverunt Fuhrer:
  - Proh! Virtus animi vim habet, sed in maxilla mali!
  Puellae pulchrae circum arreptitium Adov giggled.
  Christina respondit:
  "Nunc pugnam vitare non possumus."
  Puella discalceatum per incommodos transitus versus airlocks ruit, duo "victores" hinc ad latus pendentes. Cum Christina percussa est, unus e armis concussus est;
  - Fortitudo mea adhibetur per tres et centesimae centesimas.
  - Tace, machina gun! - Puella terminator vociferatus est. - Non tamen tale erit.
  Pulchritudo volitans, volvens aliquoties. Motus retardatus, elf gravionicas ad modum auctum flectebat, usus est cum in terras gigantes, stellas neutros, et, satis potens, foramina nigra.
  Nunc ambitus circa eam viscosus factus est et, gelata tali superans, ad locum desideratum prope caerimonias expressit.
  - Pugna est pugna, nec de eo agi potest.
  Tres puellae in muro locant se, atrox crepitus parat. Quid cogitant? Post omnes plerosque ultimis momentis vivunt, cruentum praelium cum hoste truculento et callido.
  Piratae nullam quartam dant!
  Christina mente oravit Absolutum, quod innumerabiles deos religionesque peperit. Puella ad solum desiluit, et antequam tempus ad pedes iunctis quiescendi haberet, concursu secuto, ingens spatii in concidit penitus. Processus instantaneus fuit in quo omne moleculae corporis versabatur.
  Volantes post eam, Carola et Gerda, tanto fragore latus feriunt ut sine tutela, puellae per arma illitae fuissent. Itaque revolant, quater velut globuli globuli salientes. Christina eos facile sustulit et, motu intercluso, dixit:
  - Noli etiam dormire, amici! Negotium grave incepturum est!
  Puellae in voce responderunt:
  - Est imperator!
  Mandatum Dryadalis cecinit;
  - Satus incedendo.
  Prope hostes erat, paulo post, quadrangulus truncatus ad dextram Christinae cum stridore gelido evolavit et, momento temporis, stamp apparuit ore liquefacto scintillante.
  - Iacta in os leonis! - Christina mandavit et per foramen desiluit, quasi in gehennas flammas iecisset.
  Quamvis tenebrae, instrumenta galearum effecit ut piratas celebres clare viderent. Frusta plasma e victore volavit, ipsum telum scuta delegit, inimicos decerpens. Christina, tamquam pugnator peritus, nullam haesitationem expertus est. Una piratarum sub ictu pedis duri cecidit, corpus simii torsit, ossaque dispersa sunt.
  Duo victores emissae laetissimae, faces longae, impulsibus etiam laceratae, pediculis per arma transfixa. Magda et Charlotte post eam volaverunt, illi quasi cannulas rigandi, partes materiae calefactae ad billions graduum diffundentes.
  Exteriore pulchritudines mites, in bello prorsus transformatae sunt, sicut inferni instar.
  - Cave, monstra! - Clamaverunt puellae.
  Christina per aerem volavit, montem cadaverum relictis post se, andronem transivit, ac statim in piscinam conscensis cucurrit. Scarabaeus armatus occurrit puellam denso igne. Repente sumpsit ut currum peregrinum cognosceret et sua tormenta peteret vitam Christinae servavit. Ad latus puella movit, et Magda etiam avertere curavit. Sed non ita felix Carolus. Plasma potens emissio puellam cum suo certamine oppressit. Complures amici post eam fugientes etiam vulnerati sunt.
  Puellae ceciderunt, una manus inusta, altera crus habebat.
  Attamen pulchritudines automatice laboraverunt, Weidemeester expellentes. Homing crimen locum delegit ad confluentes, movens armaturam lacus penetrans.
  Tumebat ingens scarabaeorum, rostri tormentorum crispi.
  Christina confirmavit;
  - Magna, puellas.
  Arthropoda impetum roboti ad eam progresso lasers gravionicas accendi.
  Comes proprie fuit in secundis. Divo sub perniciosa unda secantis spatii, Christina fluxum in genu iuncturam roboti tres artus frangens tradidit. Pugna vehiculum corruit, in laquearia figens, mordens in muros armatos.
  - Aureo crine, cave. - Una puellarum exclamavit.
  Puellae a Weidemeester emissae sunt, piscinam quae ex ano processerat prohibere cogens. Fumigare coepit, sed incendere non cessavit, Christina conversus et statim sub igne venit, trabem eam in tergo pulsavit et prostravit eam, paene ossa eius comminuit.
  Terminator puellam somersault fecit, tabulam pulsans euntem et volando, adversario suo in cista percussa hyperplasma gladio, instrumenta destruens.
  Robot truncus acriter et convulsus, trabes telum dissoluti piratas suos percussit, qui e latere corridor erumpere conabantur. Alterum roboti in latus suum coniectum, iucundum, liquidum e eo effluentem sicut sanguinem, per quem flammae transierunt, metallum liquefaciens.
  Adolf Hitler e cellula proxima erumpebat. Lacum cum alica audacter invadit. Currus excussus est, circuitus calefactus est, et reversus est in piratas turbo violentus emittens. In genere, haec ars furentibus animalibus destinata est, non cyborgs, sed hoc tempore laboravit. Fortasse hoc est, quia ratio nimis simplex fuit, vel fortasse magicae vires Henrici urgente creverunt.
  Elf Buckinghamius imperavit;
  - Krasnova, hostem a tergo exciperent, densitas ignis nimis alta est, nos ex tertio gradu non perrumpimus.
  - Pareo! - Christina intellexit quod esset Crispi. - Nunc ego effodiam.
  Grenade puella iacit, quae spumam moderata duorum temporum parietibus excussit et quattuor piratas excussit. - Periit suus! - Laeta puella exclamavit, e fracto ore lambentem sanguinem.
  Illa igne obvia est circa angulum porticus lateris. Dormire erat, et in eam partem tasque desiluit. Vix tempus erat ut puella eos mitteret, vultu figens, instinctu ductus.
  Grenades explodunt, cum plasmatis fragmentis sua spargunt. Etiam Christina flagrantem calorem sensit.
  Excutere aliquem ex fitegrob. Bullae hyperplasmicae coruscantes corridor destruxit, milites hostium sartagines. Alius impetus roboti destructus est et piscina concidit.
  Interim Magda et Gertrudis columnas purificationis aerem secant, unde effectus fluorini vehementer exarserunt et exploduntur, corsairs ruere.
  Puellae etiam vocentur.
  Christina una cum comitibus suis prosilivit, versa, et testudine decorticata recalcitravit. Plures piratae a piscina subordinata Fuhrer possesso exstinctae sunt.
  Christina corsair cum tigno secare et ulterius desiluit volans, robots confusos figens.
  - Quid, metallica, nonne tibi dulce est?
  Generalis Dryadalis affirmavit:
  - Operatur cum armamentis lanificam pensis.
  Installatio lanificii in cubiculum volavit, explosiones secutae sunt, lapides speculares et carnes dispersae sunt.
  Christina strages e certaminis sui causa excussit, Adolfus ad eam a tergo volavit, et loco teli, magicum suum versans, fluctus producens.
  - Quid, ludis? - puella eum interrogavit.
  Quod Fuhrer obstrepebat:
  - Puto opus ad cubiculum technologiae ascendere.
  Christina contemptim stimuit;
  - Bene, propositio logica tua nuper.
  movebant, figentes omnes in via sua.
  Weidemeesters, quod puellarum usus est, hostem disruperunt una cum partitionibus, signis technologicis, generantibus, statuis captis quae nundinae, statuae, balnea aurea, post quae piratae occultare conati non erant.
  Hie Christina de improviso manus cum dea Astarte conflixit.
  Bellator formidolosus grenade iacit, iaculatus est, comminus rupit, gladium vibrans. Pugna inter duos peritissimos propugnatores coepta est.
  - Ne intermittas, Adolphe. - puella iuveni vociferata est. "Ego ipse agam".
  - Et tu! - Dixit major dea filiatorum.
  Cum duo viri docti pugnant, tempestas est, sed cum feminae doctae pugnant, turbo est!
  Christina statim intellexit adversarium suum in omnibus artibus fundamentalibus exercitatum esse, et non facile eam vincere. Initio Astarte eam procursu capere conatus est, sed ardorem defectio non refrigeravit. Subito puella se descendere simulavit et dextram partem ei obtulit. Svetlana eam non emit! Illa tantum ictu demonstravit et adversarium in sinistra parte acriter percussit. In illo momento, reflexive conatus est capere partem suam et partem nudam reliquit. Acutus stimulus particulam carnis ab ea evulsit, puella celeritate amissa, et crura ei ense praebuerunt.
  Vulnus Astarte pugnae imminutum est, et motus eius tardius factus est. Hic Christina decurrere lateralem fecit, et deinde facile penicillo abscissa est. Respondens, Astarte caput suum ferire curavit, sed hoc ultimum fuit. Altero adductu, Svetlana caput movit.
  - Euge! - Dixit Fuhrer. - Classis Top.
  - Non omnia adhuc vidisti.
  Manus aliquotiens pugnatum est. Interdum etiam dentibus utebantur. Puellae, bene doctae, regulariter egerunt, una manipulo dimicantes binos vel ternos. Hoc eis commodum in praelio versicolori. Praeterea bioengineering et artificialis genesis selectio in incubatoribus effectum habuit.
  Et quid etiam refert quod praedones pedibus frigidis plane surrexerunt. Numquam ante pugnandum fortem, progressum hostem, qui non timet lacus, robots, aut maleficia maledicta conscendere. Et cum aliquid primum occurrat, confusio oritur.
  Praedones se receperunt, subnixi sunt, quidam clamaverunt sicut homines habiti, alii subito lusus esse et in sua robota mittere coeperunt. Apparet experimenta magica Adolphi possessi ea perfecisse.
  Milites loci Germaniam graves igne detruserunt atque iterum gladiis utebantur.
  Etiam ericius bene fecit. Parvus et expeditus, tasque metallica admodum expeditus. Nec male iacit.
  Puellae in pugna reali se trahunt, reactionem escalat. Pugnatum est ab infantia melius quam innumeris prope ludis. Desiderium tamen quoquo superstite, ut postea repetendi, atur. Praeterea armamentarium diversum, in Velcro spatiale, centum centesimis adhibitum est. Eo etiam Adolfus, quod ei non omnino usitatum erat, usus est. Piratae tres in dentifricium involvit, deinde magicum suum iterum usus est. In uno loco, fragmentum maleficii telo percussum, illud in medium comminuens. Adolfus autem virgam uno carmine restituit;
  - Minime! Quaelibet ergo magia valet aliquid, si sciat se defendere. Durissima res est animam tuam a vilitate in te custodire! - Addidit iuvenis Fuhrer.
  Iterum rivus magicae e magico evolavit et in electronicum cerebrum incidit. Praesertim plures insidias subdimensionales debilitatus est.
  Stella male laesit crus, sed pugnare pergit.
  Ingentibus utrinque cladibus, praesertim praedonibus, fuerunt. Puellae etiam mortuae sunt, Christina paene omnes hesterno die occurrit, sed omne damnum grave fuit. Multae puellae pugnaverunt, etiam vulneraverunt. Non sine causa piratae totam galaxia perterruerunt: difficile erat nauibus lacus pugnare.
  Quarum unus, potentissimus et modernus, ad novissimum agmen compulit, et statim quinque puellas interfecit, et ericius in media parte secidit. Adolphus eum aspero carmine retardavit, deinde in hostem vertit. Anima eius a dolore avulsa est, una puellarum, una vice, cum serie ioculorum e mundo robotorum incisurae eum rideret. Nunc autem resuscitare mortuos, non didicit. Hoc momento, iuvenis magus Fuhrer suam quaestionem maximam intendit.
  Jarran magus cum machaera igneo obstitit.
  - Infantem habes, ut video, quaedam specialia quaedam et unica magica. Forsitan huc transeas? Foedus inferorum te pecunia liberaliter remunerabit, et fortasse etiam totum terrarum orbem servis servis obsoletum dabit.
  - Cur non statim galaxia? - Adolfus iocando quaesivit.
  Veneficus humorem non intellexit;
  - Pro certo habeo ingenium tuum, imperium tuum creans solum tempus esse. Ita possibile est, etiam galaxia.
  - Sed sine te videtur! - In Fuhrer tignum magum misit.
  Ille facile eum pugnavit et se ipsum percussit, adeo ut vestes Hitleris incenderent, licet salire curavit. Conversa flammas Fuhrer minime pulsantes eiecit.
  - Quid habuisti? Ne sis tam confidens, Adolf.
  Miratus est Fuhrer;
  - Quomodo scis nomen meum?
  Respondens, chuckle;
  - Potentes sortilegi ut me omnia norunt!
  Ruhrer iterum irruit ad iuvenem. excussum pulsar, trabem emisit, anguis e baculo evolavit. Volabat in acre, in risum magus intrita;
  "Non nota es hyperwave magicae, infirmae." Quam ob rem tam facile tractari possis. Hem, quid aliud tibi placet?
  Adolfus troglodytam insiliit, nixus verrere, sicuti edoctus fuerat, et reiectus est. Tum Fuhrer juvenis carmen legit: plura adstricta desuper ceciderunt, quae rictum magum contemnebant.
  - Haeccine omnia facere potes? Quid de isto? - mussat magus incantamenta viridisque misit undam.
  Surrexerunt fumus circa Adolf et anuli apparuerunt. Iuvenis Fuhrer salire conatus est, sed pythonibus maculosis armis oppressus est. Et ligaverunt homuncionem sicut vincula, et eum suffocare coeperunt. Juvenis Fuhrer ingemuit;
  - Homicida!
  Magus chuckled:
  - Immo turbo exstinguitur. Iura quod mihi fies discipulus meus et dimittam te.
  - Numquam! - Respondit habiti Hitler contra instinctum conservationis sui.
  - Deinde pervenit! - Magus exsibilat.
  Fluvius energiae daemonicae in Fuhrer irruit, quae omnem cellam corporis eius excruciabat et scidit. Valde dolendum est, tam acerbum est, quod volebam sicut lupus ululare. Sicut si cutis iacuit decerpitur et ferro calido effunditur.
  - Eho, nunc me audies? - Jarran terribili voce quaesivit. - Aut!
  - Minime numquam! - Dixit Fuhrer ultimam virium suarum. - Servire malo animam perdet, quae potior est quam corpus.
  Malus Troglodytarum risit;
  - Stulte, serviens mihi, una via est ad salvandam animam infelicem. Nunc mitto eam in Gehennam. Postquam combusta est caro tua, mittam te in locum ubi omnes fabulae inferorum quasi somnia suavia videntur. Contremisce, miser.
  Adolfus exspuit;
  - Stultae minae!
  Tumultus sequitur:
  - Deinde ardebit!
  Flammae Tituli absorptae sunt, et cutis etiam decorticare coepit. Misericordiam iam petere voluit, non paratus sum mori. Vel forte cogitatio subesse animum meum transiit, inimicum meum in futurum effugere possem.
  Fluxus aquae flammas extinxit, et Fuhrer liberatus est, pannis relictis, qui vix crasso pusto corpore tegebat. Elf Buckingham coram se apparuit. Lucerna circa communem spatium Germaniae scintillabat, et risit.
  Descendente sono dixit:
  - Est tibi Jarran, visne tibi puerum offendere?
  Respondit ferrugineum ducat;
  - Noli in controversiam nostram intromittere, elf! Alioquin tempus pessimum habebis.
  Repraesentativum LEPIDUS, denudans margaritam, respondit;
  - Video, etiam urbane iurare non potes. Quidam misellus garriens infantem pro minis.
  Troglodytarum molares emicuit;
  "Per galaxia te dispergam in atomis, et animam tuam in foveam nigram comprimam, et cutem tuam per quasar extendam."
  - Paulo melius! - pulsar elf incidebat. Troglodytus vacillans aegre eiecit, urens in maxillam apparuit.
  - Et validi estis! - Troglodytarum facies sicut larvae tenebrarum pariunt. - Sed neque infirmus sum. Hic i!
  Magus donum misit, quod elf genu prostravit, et remisit tortum.
  - Minime, non me impressisti! - Respondit Buckingham. Intuitus est Smith, qui virgam suam sustulit et eam ferire conatus est. - Nil opus est, amice, commilitones meos adiuva. Huic homini iam nimis impigrum egit, et me ipsum tractare possum.
  - Nimis substantia es, sed quid hoc? - Troglodytae digiti creverunt, et phantasmata ingens ex eis crescere coeperunt. Hae erant variae lusorum genera, dinosaurus validus et machinis pugnans.
  - Magna, pugnemus! - Manus dryadalum stabant sicut ventilabrum, et sub ea erumpere busque potentum percussores coeperunt. Convenerunt simul phantasiae, et coeptum est Titanum proelium, quod inauditam virtutem demonstravit.
  Squamae in pugna magica a latere ad latus versabantur, ululatus et gemitus atroces audiebantur.
  Seminudatus Adolfus quasi somnambulista commotus, plurima cadavera et fragmenta corporum vidit, ac machinas intritas. Hoc illi robur dedit, et in technicas tabulas profunde penetravit.
  Aestuet me spiritus eius visio nocturna
  Testor me patriam non prodere!
  Caro scissa est, repleta dolore
  sed pudorem animi militis non feret!
  Versiculus brevis in capite habiti Fuhrer. Praeliabat Christina, quae vere tenera et sibi amabilis facta est.
  Haberet etiam ei peperisse unum ex iis, qui casui Tertii Reich haeres fiendi.
  longius et longius ambulabat puella, dextra figens. Captorum armis utens, cruribus etiam utens. In calceis, erat machina quae bracchiorum movebatur cum digitos movebat.
  Idque opportunum fuit cum armis captis utens. Res difficillima cum sociis defunctis, Christina super utrumque corpus lachrymam fudit, saepe super vix notabilis manet.
  Iniquissima semper vivens Gertrudis mortua est. Relinquebatur ei crura. Gerda paulo felicior erat, solum magnum foramen in ventre habebat, et unum cor eius a shrapnel excisum est, ergo adhuc superstes erat.
  Eccentricus Christianus narrator Magda caput suum explosum habebat, sicut iuncturam scapulae eius. quidam vero partem corporis amiserunt, et spes salutis.
  Impossibile est enim ante alam deprehendere et una bomba thermopreon perdere. Quot puellae in hac causa adhuc viverent? Non potuit elf vere facere? Et ad Fuhrer, videtur quod illa Christina paratus sit hunc hominem odisse.
  US pugnatum solo continuatur. Nobiles quattuor: Gerda, Charlotte, Christina et Magda iam Texas transierunt et Louisianam intraverunt. Die 30 Iunii admodum calidus est. Americani pertinacissime restiterunt atque etiam contra oppugnare conati sunt.
  Puellae piscinam suam obstruxerunt et ibant vices gerens. Tam amabiles erant. Praecesserunt Shermani et Pershings.
  Gerda cepit et cecinit, jaculando;
  - Nigreos...
  Karolus accensus et continuatus est;
  - Formido!
  Christina concha percussa, turriculam Sherman abscidit et continuavit;
  - Nigreos...
  Magda turrim Pershing diruit ac fremuit;
  - Formido!
  Gerda iterum detrusit proiectum et serravit;
  - In proelio...
  Andrea percussit et purred:
  - Pro Armagedon!
  Christina proiectum incendet et clamant;
  - Ad turrim campanilis...
  MagDus accuratius accendit et addidit;
  - Inimici!
  Gerda iterum tundebat et stridulabat;
  - Crucem...
  Testam Andream accendit et latrabat;
  - Verte!
  Puellae iocum concentu riserunt. Vere sunt supremae classis cantores.
  Jaculatores ac ave! Quam accurate iaciunt. Itaque accurate, ut summo-genus pellentesque.
  Gerda, dum iaculans, cantare incipit;
  - Volo...
  Andrea, incendere, pergit;
  - Guys.
  Christina pervenit, exclamat:
  - Puellae!
  Magda, fusa et falcata est Sherman, pergit;
  - Iustus...
  Gerda, incendens, verbis ingerit;
  - Cum amplectaris...
  Andrea concha accendit purred;
  - Cares!
  Christina etiam incendere, tweeted;
  - Novus...
  MagDus accensus et additus;
  - Movie....
  Gerda, fusa, continuatio;
  - Aspice...
  Andrea, incendere, addidit;
  - In spatium...
  Christina lepide dixit:
  - In tapete...
  Magda, concha accenso, amavit;
  - Vola!
  Gerda accensus, fremens;
  - Tunicas...
  Andrea accendit et addidit:
  - Striata...
  Christina proiecto incidebat et sibilabat;
  - In buxum...
  Magda donum dimisit et amavit;
  - Gloves!
  Gerda rugiens incendere proiecta;
  - Ante....
  Charlotte, premens sphaeristerium, purred;
  - Mane...
  Christina, proiecto ictu, latrante;
  - Cum puellis...
  Magda enixe confirmavit;
  - Ambulant...
  Gerda exsibila, fusa;
  - Guys!
  Carolus again6 cecinit
  - Usque mane...
  Christina continuatur;
  - Cum puellis...
  Magda clamavit:
  - Ambulant...
  Gerda latrat:
  - Guys!
  Sherman oppugnatione omnia paene deleta sunt, reliqui fugere coeperunt. Germani gaudentes.
  Gerda rationabiliter dixit:
  - Evenit ut... Yankearum caudas nos frixam!
  Andrea aliqua voce in molestia dixit:
  - Russi, credo, felices sunt quod Americanis non ad vitam sed ad mortem pugnamus.
  Christina cum rictu dixit:
  - Stalin nos in tergo bene confodite!
  Magda gemens confirmatur;
  - Graviter licet, fors est!
  Gerda humeros umeros lacertosos ei dixit:
  - Ego vero nihil Stalin tam fortem fuisse existimo ut nobiscum ineat certamen. Et nobis multo melius esset Americam et Britanniam prius vincere quam USSR oppugnare.
  Carola consensit:
  - Immo multo satius est non bellum ex utraque parte gerere. At in Britanniam impulit.
  Gerda gravissime dixit:
  - Oh, puellae, etiam AI fabulam de hoc argumento scripsi.
  Carolus graviter suggessit suo socio:
  - Bene, lege!
  Et Gerda se contulit ad expositionem;
  . Multae sunt parallelae, quasi ventilabrum universi-universitatum complicatum. Hic in una ex illis, Hitler non constituit bellum cum USSR in anno 1941 inire . Profecto cum ingenti Sovietico imperio cum Britannia in tergo bellum inire non potes. Praeterea Fuhrer in "Main Kaf" futuri Fuhrer scripsit causam praecipuam cladis Germaniae in Primo mundo bello fuisse quod in duabus partibus pugnare debebat.
  Praeterea Hitler recordatus est tempore vaticinii Lupi Messing Fuhrer amissurum et dorsum suum in Oriente amissurum esse.
  Fuit, et existimavi bellum gerere usque ad subactam Britanniam. Praeterea rebellio anti-Germanica in Iugoslavia eo duxit quod Barbarossa consilium differendum erat usque ad finem Iunii. Hoc significat tempus non fuisse satis Moscuae capiendae et regiones principales URSS ante hiemem. Hieme Germani, quod etiam ad fiduciam Fuhrer manifestum est, omnino imparati sunt ad pugnam.
  Praeterea Creta capta Germanis magna detrimenta in portum copiae constant, et Fuhrer magno odio Britanniae exarsit, quod prius finire statuisset.
  Renuntiatio militaris attaché, qui recentissimas piscinas Sovieticas vidit ad pompam diei Maii: T-34 et KV-2, etiam ictum habuit. Novissima piscina cum 152 mm sclopetorum validam impressionem omnium Germanorum aderat. Hitler, postquam paululum cogitabat, opus ad creandum magnas piscinas accelerare iussit. Tota series consiliorum magnis machinis apparebat. Et usque ad creationem cavalcade massivarum, melius est non bellum cum USSR inire. Iam mense Maio Germani tres plures piscinas in Libyam transtulerunt. Primo Iunio, Rommel in Tolbuk impetum fecit et post triduum pugnans hanc arcem cepit.
  Post quem Germani in Aegyptum irruperunt. Britanni maioribus copiis Wehrmacht resistere non potuerunt. Multitudine et ordine Germani validiores erant. Praeterea copiae coloniae Britannicae pugnare noluerunt. Animus eorum humilis et longius et longius prolapsus est.
  Iam mense Iulio Germani Aegyptum ceperunt. Transeuntes Canalem Suesiensem et Palaestinam intraverunt. Britanni fugerunt. Mox totus Medius Oriens cecidit. Augusto et Septembri, Germani urbes et plateas occupaverunt. Opponebantur non machinae Sovieticae, sed a parvis copiis Britannicis, copiae coloniae non nimis instructae et promptae ad pugnam, et primae turmae Arabum.
  Tituli magnas fines cepit. Fine Septembri etiam Gibraltar capitur. Franco, videns Britannos effundere, timens occupationem Nazis, concessit transitum militum Germanorum. Impetum evasit in praeceps. Id artificio et arte Germani faciebant, sed erat munimentum ipsum non admodum paratum.
  Post quam prope sine certamine Germani Galliae possessiones in Africa occupaverunt. Fortunate nunc per brevissimum spatium copias traduci potest.
  Hieme, Hitler maiorem in Sudania et Aethiopia offensionem fecit, et etiam in Africa meridiana progredi coepit. Post aliquam dubitationem, Fuhrer placuit: si continentem nigram sumamus, totum sumamus. Porro Britanni suas possessiones retinendi vim non habent. Summa difficultas Germanorum non est copiarum Britannicarum, quae in utroque numero et efficacia pugnae Nazis sunt inferiores, sed communi- cationes, difficultates commeatus et inopia viarum Africae necessariarum.
  At Germani, cum systemate totalitaria rigido excellentem dispositionem et facultatem per immensas distantias movendi ostenderunt. Itaque in URSS, fascistae non per immensa spatia demissi - Africa maior est in territorio et multitudine quam Russia, sed obstinata et fanatica resistentia Exercitus Rubri.
  Et sane in Africa nulla hiemps est.
  Mense Decembri, Iaponia tandem Peru Harboum oppugnavit. Constabat adhuc Civitates Americae Unitas samurai deglutire colonias Britannicas in Asia et Pacifico non permittere. Itaque Iaponia cum improviso Americae debilitare coactus est. et successerunt. Rerum in Asia gestarum series secuta est. Mense Martio Hitler veritus ne Iaponiam praeveniret, Iranam invasit et inde Germani in Indiam irrumpunt. Constat ducentas quinquaginta divisiones Germanicas plus quam satis esse ut Indiam inermem paene capere et technica retrorsum Irania capere.
  Tituli sane magis ac magis copias in Africam et Indiam transferendo magnum periculum ceperunt - Stalin expeditionem contra Europam liberare potuit.
  Sed Exercitus rubri nondum properabat. Dux omnium temporum ac populorum cumulatis viribus, non tamen certavit ut primus ad pugnam se committeret. Fortasse Stalin curam belli magni facere noluit. Et societas Finnica optimismum non inspiravit.
  Itaque, quamquam ex Europa, per Asiam atque Africam Germanorum copiae diffundebantur, hoc commodo Stalin non properabat. Notandum etiam est robur Wehrmacht constanter augeri. Damna Germanica per magnas victorias parva fuerunt et productio industrialis ob operarios alienos crevit. Praeterea Wehrmacht a Khiwis et variis coloniarum formationibus repleta est.
  Germani phalanges, rectores, turmas, commeatus, cetera cum exteris restituerunt. Milites iuniores in exercitum rediguntur. Etiam decem et septem annos natos maioresque milites in armis esse voluerunt.
  Wehrmacht numerum divisionum auxit et peregrinorum recipis in ea celeriter crevit. Productio armorum celeriter etiam aucta est. Novus cisternina Tigris in productionem abiit ut vehiculum primum grave evolveretur.
  Mense Maio 1942, Wehrmacht Africam Meridionalem ingressus est, cum antea mille chiliometrorum dimicasset. Madagascar mense Iunio cecidit ... Americani infausti fuerunt amissis Proeliis Medio in hoc universo. Dominatio in Oceano Pacifico ad Iaponiam transiit. Et Tertius Reich, coloniis se munitis a Burma, India, in Africam Meridionalem et ultra, pluries productionem aircraft auxit, impetum in Britanniam gerens. Germanos novos potentissimos bombers Yv-188 et DO-217. Urgebantque Britanniam et numero et qualitate.
  Britanni contra, colonis amissis et bello subaquano obversis, productionem aircraft et alia instrumenta reduxerunt. Nazis impressit. et in fine mensis Augusti exscensio facta est. Novae piscinae Germanicae in proeliis interfuerunt. Proelia in Anglia per duas septimanas duravit et cum deditione finita est.
  Post quem Germani puppetum suum regimen instituerunt, et rex Angliae novus, omnino legitimus. Britannia ipsa tertiae Reichae patrocinium facta est. Classis eius fere tota ad Germanos transiit.
  Stalin hostes exscensu ferire non audebat. Foedus inter Germaniam et URSS non-expugnatum erat. Praeterea fascist civitas validissima facta est.
  Churchill in Canadam fugerunt et pugnam continuare ope Civitatum Foederatarum conati sunt. sed constitutum Hitler. Operatio Icarus secuta est cum in Islandia in portibus. Ultimum punctum unde aeroplana Americana Tertium Reich attingere possunt captum est.
  Post quem copiarum in Groenlandiam translatio coepit. 1943 in proeliis navalibus consumptus est. Tertius Reich hydrogenium peroxidum submarinum habuit, quod in velocitatibus usque ad 35 nodis per horas movetur et Americanas naves consecutus est.
  Argentina Civitatibus Foederatis bellum indixit, et Germani copias ibi accumulare coeperunt.
  Nazis duobus diebus Helvetiam occupavit, et Suetia septem diebus imperium Europae omnino occupavit.
  Australia etiam capta est, quamvis incursio una cum Iaponia facta est.
  Vero anni 1944, Germania, multis artis portum congestis, in Canadam appulit. Eodem tempore copiae Germanorum et Iaponum Mexicum intraverunt. Brasilia, Venezuela, Chile et aliae civitates in Americae Foederatae Re Publica bellum indixerunt. In America utrinque oppugnatio coepit. Germani piscinam principalem "Panther"-2 comparaverunt, quae insigniter superior "Sherman" erat in armis, armis et effectibus. Et Germanica jet aviation aequalem simpliciter non habuit.
  Qualitativa superioritas pugnatorum Germanorum gagates: ME-262, HE-162, ME-163 super Americanos opprimebat. Praeterquam quod Germanorum Arado jet bombers, optimus propeller-Yu-488 eiectus, et formidolosus TA-400 cum sex machinis apparuit. Germani in vehiculis armatis in Civitatibus Foederatis commodum habuerunt, quod adveniente serie lacus auctum est. The "E"-25 evenit ut praesertim felix, vehiculum cum armis pugnae qualitatum "Panther"-2 comparatum, sed multo levius et expeditius cum silhouette inferiore et armis declivis.
  Civitatum Foederatarum Americae alta Shermans armata et Grandia magis archaica. Pelagus Germanica Panthera 2 piscinam in fronte etiam proxima penetrare non potuerunt. Armarium laterale Pantherii erat 82 millimetrerum in angulo, et ricochetum dedit tres plagas in hit.
  German MP-44 oppugnatio sclopeta etiam superior erat tormentis submachinis et sclopetis automaticis Americanis.
  In proeliis Germani colonias et turmas externas expugnaverunt. Fortitudo Wehrmacht sescentas partes excedit. Gravis lacus "tigris" 2, provectior "tigris" -3, "Leo", et magis compactus "Leo" -II, formidabilis "E" -100, et "Mus" -2 interfuit inferrent .
  Post finem quadragesimi et quarti anni, machina "E"-50 apparuit, conspicue armatura "Panther" 2 et cum validiore tormento superabat.
  Series etiam inclusa subterraneis machinis quae machinationibus movendis adhibebantur.
  Hoc telum validum in Americanis moralibus ictum habuit. Yu-287, potentior et periculosior vi bomber, et ultimae modificationes ME-262 cum alis scopis in aere apparuerunt. Tum novissimi ME-1010 et TA-183 novam generationem deleverunt.
  Provectior MP-54 oppugnatio sclopeta etiam multo accuratius accendi ac levior apparuit.
  Qualitativa excellentia copiarum Hitlerorum sumpsit portorium, et anteriora Americana corruit. Nazis in omnes partes processit. Americani nihil huic contra facere potuerunt. Eorum F -2 jet pugnator infaustus fuit et effectus notas etiam peius quam Mustang habuit.
  Et US pugnatores propeller-acti, etiam in principio, cum volturibus Germanorum jet comparare non potuerunt. Aces et Luftwaffe melius praeparata evasit. Multi eorum rogationes cruciabant.
  Nummi quoque impetraverunt. Praesertim Wittmann de diversis praediis in fine belli Tigris-provectioris pugnavit. Sub finem MCMXLIV, Germani 100-ton "Lion Regium" habuerunt, cum 1800 tormento equitum et 410-mm erucae deductoris.
  Telum efficax contra diuturnum tempus munitiones et aedificia. Ac praesertim, paene impenetrabilis est omnibus US anti-lacus armis.
  Germani constanter suas artes emendaverunt. "E"-50 gradum tutelae impenetrabilis Americanorum 90-mm tormentorum ab omnibus angulis pervenit.
  Curatores Germani armati portabant etiam meliores, praesertim in armis. Fritz Luftfaust creavit, et Faustpatron provectioris piscinas ex intervallo plusquam chiliometrorum penetrare potest.
  Et Pershing tantum anno 1945 apparuit, cum copiae Germanicae iam Mexico, Canada et maxime Americam ceperunt.
  Die II mensis Februarii anno MCMXLV, Civitates Foederatae Germaniae et Iaponiae se dediderunt. Copiae Axis vires Novi Eboraci et Vindobonae accesserunt - casus iam non erat.
  Deditio ad occupandam Americam et facultates eius occupandas. Totus autem mundus solum Tertium Reich cum suis coloniis et sociis constabat. USSR unum tantum satellitem reliquit: Mongolia. Ita res periculosissima exorta est.
  Manifestum est, quamvis relationes externas, Tertium Reich et Russiam mortali certamine pugnaturos.
  Stalin numquam voluit Germaniam oppugnare cum Britannia et USA pugnabat. Amicitia neutralitas adiuvit Hitlerum cladem et Occidentem subigere. Nunc autem manifestum est tertium Reich consilia quoque Russiae habere. Et USSR, cum sua ideologia communistica, potentialem minationem Nationali Socialismi praebuit.
  Tituli copias colligebat pro opprimendo ictum. Wehrmacht numerosi facti sunt, numerantes usque ad mille cruentas partes, circiter triginta miliones militum, ex quibus minus quam tertia pars Germani ethnici erant. Erat ingens vis, opibus technicis instructa, cum recentissimarum serierum "E", quae pro minus progressis "Pantheris" et "Tigres" active productae sunt. Et Panthera 2 ingens apparatus manebat.
  Praecipua tamen piscina Germanica modificatio "E"-50 erat, pondo sexaginta quinque talentorum, cum armis et latere crassiore et tormento 105 mm instructa, dolio longitudinis 100 EL. Haec machina putabatur esse counterweight ad seriem Soviet KV ...
  Stalin etiam in gravibus machinis studiosis factus est. Mense Augusto 1941, Vide productionem vehiculorum KV-3 cum 107 mm longis sclopetis dolatis incepit. Post duos menses, piscina KV-5 productio cum duobus 107 mm et 76 mm productis abiit cum 100 talentis et armatura frontali 170 mm. Iam in anno quadragesimo secundo KV-IV productio ingressa est, pondo 107 talentorum et armatura frontalis 180 mm habens et arma similia.
  Stalin magnarum structurarum cupidus erat. KV-6 vehiculum cum duobus fistulis factus est: 152-mm howitzer et 107-mm anti-lacus gun. Raeda plus quam 150 talenta ponderabat. Duobus simul machinis equitum DC instructum erat. Arma similia habebant KV-7, sed etiam crassiores armaturae centum millium millium et usque ad 180 talenta ponderabantur. Anno 1943, KV-8 cum 152 et 122 mm tormenta ducentorum talentorum pondo etiam productionem intraverunt.
  Sed maximus magna non lacus efficitur maximus. Nimium pondus difficultates in translatione et in perficientur agitatione creatum est. Praesertim cum vehicula regione crucis. Praeterea series KV tali incommodo notata erat ut locus armorum sine angulis inclinationis rationalis, quae aliquantum egregiam piscinae tutelam minuit.
  Sed USSR, dissimilis Reich Tertius, bella non gessit. Bellum cum Finnia ultimum fuit. Et nulla erat opportunitas armorum in usu probandi. Et Stalin, ingenti potestate habens, decernit unilaterales de instrumento serviendi. Et dux vere carros graves probaverunt.
  Germani magnas piscinas in usu habent. Certaminis experientia ostendit piscinam graviorem septuaginta talentorum nimis magnam esse ut haemorrhoides, praesertim in translatione, fiant, ut massae pro operationibus certaminis fiant.
  Optimi excogitatores e circum orbem tandem vehiculum creaverunt quod requisitis militaribus satisfecit et simul transportari et uti posset. Talis machina "E"-50 facta est. Arma frontalis eius aucta sunt ad 250 millimetres in fastigio rationali, et latera et puppis usque ad 160 mm.
  Piscina evasit salaputium et dolium praelongum habuit. Postremo Germani et eorum servi machinam plus minusve delectabilem fecerunt. Et URSS problemata quaedam habuit. Etiam consectetur consectetur lacus.
  Series KV late explicata est: plus ponderis, plura arma, plura calla. Quae cursus consectetur lacus non efficitur.
  T-34 partes piscinae popularis asseruit. Simplicia secundum quid, secundum quantitatem accipi potest. Machina, cum minoribus upgrades, massa sollicitudin arcu purus. Sed anno 1943, cum Germani piscinam praecipuam habuerunt, Panthera, quae in proelio feliciter probaverat, Krauts piscinam validiorem evasit. Et mox "Panther"-2 cum armis validis et tormentis 88-mm longe dolatis, manifestum est quod angustus erat T-34.
  Variae notiones fuerunt... Including creationem fundamentalis novae piscinae, T-44 et modernizationis prioris. Stalin iracundus fuit circa evolutionem machinarum gravium et circa medias et leves aliquantum frigus. Sed T-34 bonum erat propter massam productionis suae. Patuit series KV tertio Reich resistere non posse, quae tantas regiones in quantitate deglutivit. Optio autem transactio nata est: the T-34-85, quando turris tantum in piscina in principali restituta est.
  Hoc effecit ut massam productionem conservarent, sed 85-mm caliber adhuc insufficiens erat ad perforandum caput popularis Germanica Panther-2 tank.
  Nihil dicam de postea E-L. In fine quadraginta quattuor, SU-100 apparuit sicut piscina destructor. Sed erat etiam inferior Panthera -2. Ineunte anno 1945 Germani Pantheras et Tigres amoverunt, optans graviorem versionem E-50, sicut piscinam omnibus adversariis superiorem. Vehiculum hoc tam grave KVs ac omnia alia vehicula Sovietica caput-on penetrare potuit. Solummodo "Leon" II et "Leon Regius" in serie manserunt, sed etiam a serie "E" unita substitui putabantur.
  Germani numero et qualitate super URSS praecellebant. Praeterea Iaponia ab oriente pulsare parabat.
  Stalin plenam informationem de piscina hostium potentiale non habuit. Sed USSR LX milia lacus in centum et viginti partibus habuit, vehicula peditatu non computatis. Horum quadraginta milia novissima sunt XXXV milia triginta quattuor et quinque milia KV vehicula. Plus relative paucitas tormentorum autocinetorum autocinetorum, tantum duorum milium. MAXIMI SU-C ET SU-CLII.
  Vires sane magnae sunt. Sed Nazis, potentia mediae mundi fretus, multas piscinas exturbavit. Officinis per Europam adhibiti sunt, tum in Africa, Asia, Canada, USA, Australia... Totum mundum considera.
  Magnitudo piscinae Germanicae classis furibunda crevit. Praesertim post deditionem Americae. Eodem tempore Nazis imprimis seriem "E" intendit, praesertim "E" -50. Haec machinae magis technicae erant quam Pantherae et efficaciores.
  In fonte '45, productio piscinarum quinque milia invi- dium attigit, et pleraeque vehiculis gravia poni possunt. A die 1 Iunii 1945 Nazis circiter nonaginta milia piscinarum habuit. Horum septuaginta quinque milia contra URSS direxerunt. Plus quam decem milia vehiculorum a satellitibus Germanorum explicabantur: Turcia, Romania, Croatia, Slovenia, Italia, Hungaria, Finnia, Hispania, Portugallia, et nationes Americae Latinae.
  USSR quadraginta quinque milia piscinarum et tormentorum auto-propulsorum in parte Europaea explicavit. Statera virium paene duplo quam Russia mala fuit et in gravibus piscinas octies deterior fuit. Apparatus satellitum infirmiores erant, et nautae minus exercitati sunt, sed differentiam non fecerunt.
  Aliquot lacus Sovieticorum erant in Sibiria et in extremo Oriente et a Iaponia cum suis satellitibus et coloniis adversabantur. Terrae Solis orientis plus triginta milia piscinarum explicavit, quamquam plerumque mediae sunt.
  Partialiter etiam licentiatus ex exemplaribus germanicis Panthera-2.
  In aviatione, aequilibrium virium in USSR peius est. Tertius Reich examina scatebat. Septuaginta milia aircraft Sovietica opponuntur plus ducenta milia Germanorum et centum milia Iaponum. Si pugnam experientiam addimus, libra virium simpliciter calamitosa est. URSS autem bonos pugnatores et bomberos habuit, sed aircraft gagates non habuit.
  Sed elit propeller agitatae comparare non potest cum vulturis vi in fuga notas, etiam theoretice.
  In peditatu Wehrmacht quindecim miliones militum eius et quinque miliones satellites in prima echelone contra USSR direxerunt. vicies tantum. Et hoc non omnes copiae. Iaponia quindecim miliones in primo echelone soli explicavit.
  In USSR undecim miliones militum plus quam ter coitionem amittens habuit. Amplius numerum militum augere, cum parsimonia rueret, augere non potuit. Itaque Stalin Exercitus Rubri auctus est quinque et dimidium temporis a die 1 mensis Septembris anno 1939 . Gravissimum erat quod Axis potentiae ad maximos numeros non pervenisset et eorum potentia augere posset.
  Arteria URSS potentissima est, praesertim piscine et caemento, sed tamen maxime popularis numerus 76 milliumtrorum iam sine spe evasit, et amplius 45 millimetrerum. Nimis multae res parvae sunt, et non satis verae sunt dolia gravia-gente anti- lacus. Si tormenta gravia accipiamus, Germani plurimum praestant.
  Tormenta erucae in URSS, propter defectum pugnae usus, non optime evoluta est. Fritz in praxi evolvit gasorum launchers et erucae launchers. Machina tormentorum Nazis graviores sunt. Multae turmae divites pugnae peritia potiti sunt. Toto orbe catervas ducebat.
  Post Finniam, Exercitus Rubeus in proeliis realibus nullam praxim habuit. Nimirum hoc incommodum est notabile.
  Denique Stalin fallacias non habet, quamvis omnes conatus factionis et regimen totalitarium, hostis multo fortior est. Et in classe quidem, libra virium URSS peior est quam in ceteris. Ceterum, si quid acciderit, pugnandum est, reliquos sæculi rationem habe. Et cum reliquus orbis opes sextam e terrestribus habens et ducenta miliones hominum.
  Ita factum est... Stalin pugnam anno MCMXXXIX non obtinuit, cum Germani in Poloniam transierunt. Non in forties, cum exposito agmine Nazis Parisios irruit. Anno et quadragesimo primo expeditionis signum non fiebat, cum Krauts in Africam et Asiam ascendisset. Ac praeterea tot opportunitates ad fascismum conciderunt.
  Jam nunc... Jam ipsi Nazis parati sunt ad invasionem. et securis gehennae potestatis imminet patrie. We should have exitum invenisti. Sed quem?
  Stalin sibi respondere non potuit. Ad bellum vitandum, Axi regionibus nihil remittere paratus erat. Rudes materias et frumentum ad nihilum fere impedimenta misit, redacta pretia, libellas olei putei, vel auri dona.
  At Hitler tacebat... prope nihil poposcit, sed in finibus tantum copias auxit. Lacus armadas complevit et numerum divisionum aeris auxit. Subito ictum parabam... Fortasse non omnino subitum.
  Patet quod Fuhrer USSR timuisse et Bolshevismum faciem Terrae delere voluit. Sed quid ei opponitur? Fascismus periculose fortior factus est. Oportebat enim aliquid speciale et validum ascendere. Stalin in bomba atomica computabat, sed hoc saltem paucis annis requiritur. Ut omittam necessitatem vehicularum traditionis Luftwaffe icimur superandae.
  Magis ac saepius, aeroplana Germanica URSS airspace violare. Prohibiti sunt proiicere, ne Nazis in irruptionem irritarent. Nuper autem rumores fuerunt scutellarum arcanarum volitantium incredibilem celeritatem incredibilem ac subito evanescentem.
  Stalin secretum ad hoc agendum edixit, sed nulla adiunctis ut causam nazis feriendi daret.
  Dum Gerda fabulam texebat, piscina Germanica in via ambulabat. Magda subinde ignem aperiebat. Deinde me morare et ornamentum pugnae meae reple. Apparatus Germanorum magna superstite claruit. Plures eam percusserunt, sed putamina pisarum instar emiserunt. Et nihil significant nisi levia fricat posse causari armatura.
  Cum Gerda opus suum complevit, Carolus dixit:
  - Quid tum? Malum non est! Nunc autem maximum est scribere bellum cum USSR!
  Gerda solemniter promisit;
  - Et erit! Tametsi cum tali libra virium, probabiliter iam patet quis vincet!
  Paulus dubitanter dixit:
  - Pendet scriptor! Bonus scribbilis aliquid scribere potest quod incredibiliter probabilius habetur.
  Christina logice addidit:
  - Maxime, phantasia est... Praesertim si de spatio scribis!
  Gerda cum rictu cecinit;
  - Africa periculosa est, ita, ita, ita... Sed Entente copiae nugae sunt! Nolite ire, filii, ab USA oppugnatis!
  Magda iterum questus est:
  - Et maximae rei oblitus es - Omnipotens!
  Gerda fremuit respondens:
  - Immo vero scimus!
  Magda pulchre cecinit;
  Celeriter ante Omnipotentem poenitentiam agite;
  Alioquin Beelzebub comedet.
  Oro supplex et acclinis Deum
  Veniat Iesus in cor tuum!
  Hoc quoque Gerda canore respondit:
  Fuhrer vivit in corde meo
  Ut non tristique est.
  Ostium spatium patebat;
  Super nos stellae scintillatae!
  Magda pugnos ei fixit et dixit firmiter;
  - Omnes tamen, Meus Jesus tuus Fuhrer potior est. Quia Iesus est Deus, et Fuhrer homo iustus est!
  Toronto praesidium vel potius quod supererat in deditionem accepit. Ingens supertank "Monstrum" sub sua vi ad meridiem ferebatur. Copiae Tertii Reich plures ac plures factae sunt. Canadam adepti sunt et iam Civitates Americae septentrionales intraverunt.
  Iancii, damnum patiente, se receperunt. ex iis aliqui, maxime Africani, primo tempore desciverunt.
  Adala, cum reliquis puellis, e super piscinam descendit et currebat. Petrus autem cum illis cucurrit. Puer hilaris erat, cum puellis in quadrigis libebat.
  Omnes tam pulchri sunt, iuvenes quam in bikinis. Calcei nudi micant. Coruscus lacertosus, perusta vitulos. Mira pulchri- tudine.
  Recordatus est puer carminis et cantavit;
  - Pulchritudines, pulchritudines, pulchritudines - cabaret... Solus ad oblectamentum creatus es... Dilectus ad sepulchrum in sancta patria tua, et tormentum tibi non subditum!
  Puellae etiam pulchras teenager musculares mirantur. Pet cupiunt puerum, blandiuntur, osculantur. Est omnino naturale desiderium cum videris adulescentem formosum. Puellae bene sentiunt, sunt ludicrae et saliunt. Nudo pede ubi asperum est ut trucido incedere conantur.
  Captivorum agmen ducunt. Puellae cachinnant et servos lapides iactant. Petrus autem adhæsit os suum de captivis belli et clamavit:
  - Vae victis!
  mox caput dejecte inclinant. Vae quidem. Quis putaret Nazis in USA venturum esse. Roosevelt, si vellet, prohibere potuit Tituli Monacensis prohibendo. Sed Yankees aliter senserunt. In genere, America moderata erat ratio et nulla cupiditas belli ineundi. iamque fascistae eam premunt.
  Panthera 2 antea puellas expulit. Haec piscina iam evasit, sed multo validior quam Shermans et Pershings. Etiam in summa turris puella bikini sedit, vexillum cum swastika supra caput tenens. Haec vexillum rubrum cum circulo albo et intus aranea nigra.
  Currus ruit, et vestigia crepant. Petrus pipiabat;
  - Unus, duo, tres... Insanus inimicus, morietur!
  Puer ludit... At simul sollicitus est. Exempli causa, heri vidit Stalin in somnio.
  Evictus et senex Supremus Praefectus in praetorio de magna fama agitabat. Vasilevsky Praesidem publicae defensionis Committee certiorem fecit.
  triginta milia aircraft intra hebdomadem . Plus centum milia tormentorum et pilarum hae copiae colosseae sunt.
  Zhukov aliquantum dubitanter notavit:
  - Plerumque haec piscina est T-34-85. A car notabiliter exempla Germanica inferior. Preterea cum armorum qualitate deterrima. In terminis aviationis dominati sumus ab Yak-9, qui ordo magnitudinis inferior est aircraft cum Germanica vi. - Marescallus fabulosus manus expandit. - Honestum esse, sine qualitati technologiae praestantia, quantitate vincere non potes!
  Stalin ab Abakumov postulavit:
  - Quousque Germani in oriente copias contra nos servabunt?
  Caput SMERSH aegre respondit;
  - Ipsa Wehrmacht est tria et dimidium miliones, plus circa alterum unum et dimidium miliones locorum vigilum et satellites decies centena millia. Sunt circiter decem milia piscinarum, sed praestantiores sunt dotibus nostris in pugna. Et Tertius Reich aviationum ferax est. Discus planorum proeliis intersint, quae nullo confodientur. - Abakumov manus expandit et addidit. - Casus devincendi hostes, qui citissime muniti sunt, humiles sunt, et auxilia celeriter transferre possunt. Magnitudo Wehrmacht constanter crescit et iam triginta quinque miliones hominum excedit. Sed est etiam Iaponia cum coloniis suis.
  Stalin paucas gradus circa amplissimos honores suscepit et parum confusa notavit;
  - Sed fortasse impetus noster tantum casus est... Dum hostis America tenetur.
  Molotov caute suggessit:
  - Si America ceciderit, tunc nullam occasionem habebimus.
  Dux cum hoc consensit;
  - Recte! Sed... Possibile est quod Hitlerus nos non oppugnabit! Hic casus superesset.
  Voznesensky revocavit;
  - Laboramus in T-LIV, Stalin comes. Posset hoc esse piscinam valde promittens.
  Dux caput renuit;
  - Parametri calculi dicunt vehiculum pondo triginta sex talentorum non posse habere frontem armaturam crassiorem quam ducenti millimetres. Sed Germanica adhuc 105 penetrabit. Et tormentum 100-mm nullo casu sufficit.
  Voznesensky subridens respondit:
  - Variae propositiones. Nam ut auctor lacus. Vel crassitudinem frontis armaturae auget cum dispendio armorum lateris. Sed laboramus, Stalin comes. Ac sit amet gravida gravida nostra . Praesertim cum IS-4 cum 250 mm armorum frontalium pollicetur se facturum esse magisterium piscinae nostrae aedificationis.
  Summus imperator iratus dixit:
  - Gravibus nunc armis opus est, non in posterum! Intellexistis hoc?
  Voznesensky audacter respondit;
  - Omnia facimus, quae facultates nostras permittunt facere. Sed cum dimidia pars Russiae difficillimum est paene totum orbem resistere.
  Molotov satis audacter confirmavit;
  - Ita! Inaequales copiae, comes Stalin. Et adhuc miracula facimus!
  Leniebatur dux leviter et suadet;
  - Lets relaxamus et bibamus... Cur omnes tam tristes estis!
  Duae puellae apparuerunt in brevibus fimbrias et crura nuda. Deposuerunt utres vini meri, et adoraverunt potestates.
  Beria uapulat labra latrante;
  - Nonne amabiles sunt, comes Stalin?
  Adnuit dux concordiae;
  - Sane pulchra est... Pedes nudis puellis secta, praesertim aestate.
  Vinum sibi Stalin fudit. Bibit et cum lepido risu dixit:
  - Si plures mulieres essent in exercitu, non tantum recessissemus!
  Beria adnuit et mussat;
  - Sic ad matrem bibamus! Ad Stalin bibendum! bibamus et iterum effundamus!
  Dux sedit in sella et cogitate dixit:
  - Et si fascismus nihilominus vincit, in scala planetaria... Quod humanitatem expectat.
  Molotov respondit obsequiose;
  - Puto aliquid terribile!
  Prudenter Zhukov notavit;
  - Quidam paves, quidam valebunt!
  Stalin consensu annuit;
  - Ita... Hoc est imperium mundi. Quid de communitate viderat. Sed Hitlerus omnia faciet viam suam. Fascismus tempus erit. - Adnuit princeps, alta puella flava vinum in vitrum suum effudit. Stalin continuatur. " Tunc novus ordo stabilietur in mundo ". Res quidem lenta regiminis totalitaria erit, sed bella, scelus, fames, tumultus, terrorismus peribit... Omnia eadem quae sub nobis erunt, soli Germani in praestantem locum erunt. Et erit...
  Stalin complosit manus...
  Beria notatur;
  - At nobis mors erit, Stalin comes. An Fuhrer nos praesides in Russia facturos putas?
  Princeps gravissime respondit:
  - Et hoc non potest excluditur. Videtur quod intelligentia nostra nuntiavit Hitler dixisse optimum praesidem Russiae esse Stalin!
  Circum plauserunt... Sed nemo veram delectationem expressit. Nice Hitler et Stalin circa cervices populi pendere. Napoleon an.
  Napoleon Praeses Publicae Defensio Committee ipse honorifice tractavit. Similitudines quaedam fuerunt inter hominem cum petaso gallinaceo et Hitlero. Sed obsessi Fuhrer evasit felicior.
  Nimirum Stalinus non semel se punivit ob improvise insidiarum Germaniae, quae ad eventus diremit. Etsi indicium quidem advenit. Et ipse Summus imperator consilia quaedam in Europa habuit bellumque parabat.
  In USSR mense Iunio quadraginta quinque milia lacus et cuneis habuit et totidem fere aircraft sunt. Tituli tantam vim non habebant. Ceterum, ut intelligentia Soviet postea confirmata est. Ita, Stalin actu strenue paravit. Magnitudo Exercitus rubri quinque et quingentorum milionum pervenit et crescere perstitit. USSR circiter quaterna milia piscinarum et aircraft quam Wehrmacht habuit, et bis tantum tormenta.
  Mobilitate tantum Germani superiores erant. Et Mauser sclopetum iecit verius quam Mosin.
  Stalin Wehrmacht vires utique auxisse. Et eis credidi, quia Nazis nimis facile et cito Europam accepit. Si Stalin cognoverat Hitlerum tam infirmum fuisse, primum impetum faceret. sed nimia cautela evasit.
  Praeterea Exercitus rubri defensionis paene omnino rudis est. Hoc vere fatuum est - te ipsum non oppugna, sed exercitum doce solum oppugnare. Postea ipse Stalinus se et suum circulum increpavit. Sed videtur massa purgare dissolutos militares, et togatos etiam ab aliquo incepto. Nemo curam gerere et cum duce contendere voluit.
  Cum solum impetum docent, id quomodo sit! Alioquin ipse Stalin non nimis festinabat ad oppugnandum: id non in ratione.
  Etiam dux dominationis mundi somniis indulgebat, et expeditionem contra Europam mente cogitabat. Sed tam fortem hostem ferire quam Wehrmacht... Non funesta est! Ipse interrogans, Stalin respondit: quod fere prior non oppugnasset.
  Non, si saltem bellum in Gallia tractum est, et Germania infirmata, tunc fieri potest ut Stalin ferire statuisset. Sed postquam tota Europa sub Nazis cecidit. Sed eo magis inexplicabile est quod Stalin exercitum ad defensionem parandam non dedit. Haec amissio exercitus regularis anno 1941 valuit. Tum URSS copias explicandi tempus non habuit.
  Dux aliquando etiam se invenit, an in fronte glans emittat? Sed hoc est FORMIDULOSUS, quia purus Infernus praecedere potuit. Relatio ducis cum Deo iuncta est. Ex altera parte, Stalin in atheistica vena vehementer publice non locutus est. Sed hoc permisit aliis facere. Unio atheorum militantium in triginta facta est, destructa templa, ecclesias inflantur. Ipse Stalin praecepit ut premere sacerdotes. pressi, oppressi, persecuti sunt.
  Stalin certe intercessit erectus atheismus atque etiam hortatus est.
  Sed cum bellum incepit, vel potius, ubi post cladem rubri Exercitus pati coepit, Stalinus genibus suis furibundus orare coepit. R. Et incurva. Unio atheorum militantis dissoluta est, et persecutio ecclesiae ad tempus cessavit. Etiam icones Moscuae ab aere excursionibus tuendis adhiberi coeperunt.
  Sed Stalin silere in publico maluit. Non dixi alicui utrum crederet vel non. Ecclesias non visitavi, in publico non baptizatus sum. Homicida adhuc comes Stalin. Multum populum occidit, multum iecit et in castris putruit. Et pacem cum Deo faceret.
  Stalin adhuc omnium gentium principem suum divinitatem venerari voluit. Et monumenta sibi ubique erigi fecit, imagines appendit, vel, quoquo modo, cultum ingenii sui fovere permisit. Quanquam quid sit tibi hypocrita. Hoc Stalin probavit et probavit. Et quomodo Deus hoc aspiciat, quod dux sibi dilectos suos colendos fecit.
  Quid de secundo praecepto, non te idolum facis? Post omnes cultum sui Stalin fecit!
  Fortasse id est cur Russia poenam a Deo patitur? Et non potest bellum vincere, vel in feliciorem viam movere?
  Placuit tamen Stalin sibi, ut tamen omnia sacerdotio peccata sua clam confiteretur.
  Interea iussi;
  - Salvete vires! Et vos omnes bis tam duri quam ante laboraturi estis!
  Post quem princeps satrapas suos dimisit... Cogitationem...
  T-34 piscina proculdubio felix vehiculum fuit. Satis impariter, dux exercitus Pavlov exsecutus erat, qui compater huius machinae erat, qui multum ad effectum deducendum faciebat. Stalin ipse propensus est ad seriem BT evolvendam, piscinam vectandam et pervestigandam. Celso cursu capitur dux. Sed pugna in Manchuria et Finnia inopiam huius seriei in condicionibus longinquis demonstraverunt.
  Et piscina facta est cum maneuverabili bono, sclopeto relative valido, et suo tempore bene munito. Verum, uisibiliter triginta quattuor reliquit multum desiderandum. Sed piscina suam efficaciam et excellentiam in vehicula Germanorum ostendit. Donec Panthera apparuit.
  Difficillimum est novum raeda in condicionibus bellis creare, et triginta quattuor quattuor nimis parvae sunt contra magnas feles. Nunc loquimur de piscina T-54, sed E-50 tam parvo pondere superari non potest.
  Ingemuit Stalin graviter. natus est in familia pauperis sutoris temulenti. Nec quisquam se tam alte assurgere posse putabat. Feliciter autem sacerdos invenit eum qui vires Dzhugashvili probabat et eum ad scholam theologicam duxerat, deinde ad seminarium. Sed non facilisis erat. Erat Stalin maestitiam, non comes animo, et solitudo distinxit. Seminarii non placebant, saepe verberabant. Stalin repugnare conatus est, sed non valens erat, et sinistra manus non bene operabatur.
  Stalin Deum non valde diligebat, considerans se privatum et offensum. At sacerdos somniavit curriculum, et diligenter studuit. Et quia difficilem cum latinas ludere invenit, totum tempus suum ad discendum dedit et emendare coepit. Primus discipulus octavus, deinde quintus ... Ecclesiae Orthodoxae Russicae sub Tsar immensam potestatem et auctoritatem habuit - cur non curriculum?
  Sed tunc Stalin seditiosis abreptus est. Hoc unum potest esse actionis cordis, non mentis. Et cor Stalini magis magisque frigebat erga religionem. Peccatum quod amavit. Mulieres volui, et bibere, et fumum! Et in quadragesima comedunt porcinam pinguem, et tinctam vino rubeo. Etiam Stalin amorem erga Deum non expertus est, cum ab hominibus offensus sentiret. Cur Ioseph, cum omnes ei non similes sint? Maxime pares?
  Stalin eiectio, seditiosae etiam seditiosae sunt. Pugnatores contra potestates quae sunt ... Et cor Ioseph traxit ad eos. Quamvis mens mea dixit: Manete in seminario, mirabilis curricula ecclesiastica vos manet. Stalin adhuc sciebat pulchre loqui si vellet. Sed cor, ira in Deum et quae sint, esse ad maiora.
  Ita Stalin, non confecto seminario, in certamen noua iuit. Tametsi qualis rerum novarum in Russia potest esse? Sed occupatus ad opus obtinuit. Auctoritatem obtinere coepit. Cum autem processus comprehensionis tardius incederet, statuit condicionem accipere ut nuntiarem vigilum secretorum Tsarist fieri. In principio, Koba nullam aliam electionem tunc habuit. Illi eum in carcerem miserunt, et eum ibi diu servaturum promiserunt, et postea multi ex indice divortium fecerunt.
  Annuit Stalin, et curriculum suum exuit. Met Lenin. Hoc nimium calvo non placebat, sed intuitus ei dixit futurum Lenin esse. Ita Stalin vir actionis factus est. In latrociniis versatus in favorem factionis, tumultus et ferit instituta. Et abiit cum eo, index erat. Eum Vologdam expulerunt atque inde Stalin constanter evaserunt. Donec tandem dux saturi est, et per quattuor annos ad loca duriora relegatus est. Parva res novas in Russia ad creationem Duma facta est. Stalin etiam tum coepit cogitare de curriculo politico legali: factus vicarius vel minister.
  Initium primi Orbis Terrarum a Bolsheviks spe mox agitatum est perceptum. Et laboravi! Bellum variis gradibus profecit, sed post Brusilov dividit, Russiam cito vincere videbatur. Hoc significat autocratiam confirmabit. Sed mense Februario res facta est, monarchia cecidit, et tempus aureum Bolsheviks venit.
  Lenin evasit multo magis auctor quam putabant capaces esse, plus etiam tractavit Trotsky allicere. Hunc Stalin paene statim oderat. Sed Trotsky utilis fuit... Revolutio celerrime transiit. Etsi Zinoviev et Kamenev fere destruxerunt. Sed fortuna Kerensky non consilio et ingenio distinxit.
  Celeriter ac feliciter gesta res nullo fere detrimento est. Bolsheviki successu favebant. Statimque Stalin unus ex primis factus est.
  Sequutum est bellum civile. Res secundae et res adversae. Trotsky in victoria Bolsheviks partes ingentes egit. Et post caedem conatu et collo vulneratus, Lenin graviter aegrotavit et paulatim virtutem amittere coepit. Sverdlov in suspicionibus mortuus est. Trotsky Napoleonic cupiditatibus elaboravit. Hic Stalin duriorem se gerebat. Prouincia contra Poloniam defecit et revolutiones mundi non elaboraverunt.
  Stalin cogitare et reminisci cessaverunt. Quam cladem Trotsky et caeteros in Occidente a variis auctoribus iam pridem notus et descriptus est.
  Magis interest quam ut ex situ praesenti, momento.
  Nihilominus rationabilius erat periculum capere et bellum contra Germaniam incipere, dum ab America constrictum erat. Sed hoc facere difficillimum est. Hanc certam in se necessitatem Stalin diu animadvertit. Itane draconem aggreditur? Hoc facere debes ut Lancelot. Sed Stalin praetulit cautelam.
  Et spes erat, sed quid opus Hitler? Forsitan omnia vere elaborare?
  Germania tamen tantum agrum comparavit ut difficile sit et concoquere et evolvere. Quid opus est ex Russia cum pinguissima fragmenta capta sunt et mox explicabuntur. Est Ucraina et Caucasus, et Belarus et multo magis, inter Turkmenista et maxime Uzbekistania.
  Dux, ut se a perquam perturbationibus avocaret cogitationibus, aphorismos scribere coepit;
   Nummorum tinnitus concinnior est quam cavillatio cavillationis, sed haec fere solet audire illa.
  Semper lucida caput flava est, sed fere in sensu litterali verbi!
  Si capillus obscurus intelligentiae signum non est, crines levis profecto non potest fieri stultitiae criterium!
  Non est bonum vinum in vase crappy reconditum, et magna mens non est abscondita sub specie turpi.
  Qui habent capita quercuum et egoismus contentiones permittunt pelles eorum sient!
  Qui res omnes non considerat, tropaea in somniis computat!
  Qui multum sedet, haesit in palude loquacitatis!
  Qui linguam suam volutat multum, tempestatis tempestatis occasiones exciderunt, quassatus est!
  Occasiones semper sunt, sed eas percipere impossibile est si spes univocum habes!
  Egregia species bona est in pompa, sed in bello optima species est perfecta invisibilitas!
  Facillime sunt pianos literariae reficere cum e fruticibus ignorantiae evulsae sunt, in solidam sensus communis, ac certa subsidiorum, inventionis, phantasiae instrumenta praesto sunt!
  Mirum est omne quod ad victoriam - hostes occupare, sed pianos non numerant!
  Natura tempestatum non habet, liberos tantum habet, qui caelum ac privignos emendare volunt, quibus in mundo nihil boni est!
  privignus naturae est qui affinitatem cum rerum omnium creatore non agnoscit, sed alienum servum se existimare mavult!
  sic bibamus ut propinqui omnia faciant, inimici tantum sibi noceant!
  Non potes unumquemvis simul terrere, sed omnes singillatim potes ad insaniam expellere horrorem!
  Quae quaestiones novas maxime creat, non est desiderium novum aliquid creandi quod problemata veterum solvuntur!
  Magnum hoc aut illud genus teli indicat eorum qui iussit iudicium!
  Non telum quod occidit, sed qui emittit, sed occidit, ut saepissime instrumentum mortis ipsius, cum nollet occidere semper jaculator rectum consilium.
  Cum homo lupus est homini, tam FORMIDULOSUS non est quam cum dracones inter nos sumus!
  Qui properant, semper sero sunt, et qui festinant non perveniunt.
  Quanquam sola celeritas victoriam non dat, absens tamen, hostes tibi successum eripiunt!
  Cur multi coci polentam diripiunt, quia armentum nonnisi PALMARIUS conculcare potest cum parvitate creantis independentiae!
  Cum admiraris inimicum tuum, semper ei lucrum facias, praeter miram stupiditatem et stupendam stuporem!
  Cum admiraris inimicum tuum, semper ei lucrum facias, praeter miram stupiditatem et stupendam stuporem!
  Manus dantis extenuatio bene potest fieri, si non captat astutia.
  Quo facilius victoria, hoc difficilius sit, quam ob rem tam facile ac difficile sit intellegi, quid te mali faciat superiores multo maturius!
  Moralis propositum est quod sine eo facile est vincere, sed facilius est fructus victoriae perdere!
  Qui breves manus pro bonis operibus habent, solent habere longas et malas linguas.
  Brevis animi proprietas est longas disputationes et inbecillitatem contionandi creare!
  Satanas semper vincit, quia non est bonum sine malo eius usu!
  Qui sero ad proelium nonnisi victoriam reportaverunt!
  Ita facillima via est ad molestiam adipiscendi, occasiones inimicorum tuorum dissipandi sicut milium!
  Gutta in spiritu, sicut gutta in barometro, in tempestatem ducit, sed solum in nostris terris!
  Et elatio animae incursus procellae, peior omni anticyclone repellit!
  Quicunque jurat, pessime sentiet, cum verbis turpibus respondebit.
  Primum subcinericium glebosum fieri potest propter festinationem, reliqui autem propter nimiam tarditatem ad mensam non descendunt fauces!
  Culex ne nasum exedit, acumen reactionis et intelligentiae tuae a sanguine amittere non debes!
  Mens acuta, acuta bajoneta dissimilis, non confodit sedentem in throno ope!
  Quanto magis hostes, quam stulti quercus, tanto plus loculi quercus erunt!
  Turpe est avertere maxillam tuam, at ille, qui recusans scapulam vertere ad sodalem in miseriis, maiore etiam meretur damnatione.
  Non tot homines callidi sunt, sed abstrusum imperium ita disponere procurat, ut modo inter se impediant!
  Quisquis multum latrat sed lente currit, vitam canis celerrime attinget!
  Vita canis solum catenae et torquem, cubile et cibaria cautum est, iis tantum qui tesseram lupi vendere utiliter curaverunt et odorem caninum reficiunt!
  Virtus cum moris, cum moribus cum humanitate, cum sapientia cum prudentia, cum prudentia cum prudentia coniungenda est fortitudo!
  Primus dare promissis finit ultima!
  Quis non igne ardet, qui stercore non mergitur, etiam intellectualis glebae pondere!
  Solvere quaestionem cito sine festinatione potes!
  Ingenium nequitiae compatitur, modo cum bonis proposita bonisque consectariis committitur!
  Multo saepius amicos quam hostes MINORIS, sed etiam non minus saepe paeniteat!
  Qui retro semper remanent naso!
  Laetitiae lachrymae semper cum amaritudine miscentur, sed semper plus ex his inter eos, qui in labore cachinnantur!
  Lacrimae sunt crocodili, sed cum laetitia rident cor crocodili non datur!
  Terresnas divitias sub malleolo ponens, thesauros in coelo non colliges, ne Dominus Deus servos humili practici ingenio extollat!
  Conventus locus cum morte mutari non potest, sed multo honestiorem landscapem pro ultimo conventu sublunarii mundi eligere potes!
  Spontaneitas animi non per finem assequendum iudicatur, sed per id quod manet ad finem.
  Ventrem tuum replere potes aliquid quod nimis durum est, sed satis non potes!
  Qui dentes non habent, plerumque impugnamur!
  Exercitus edentulus atrocem trituram vitare potest, sed politicus inrebellis in dentibus impugnatur, vel armada maxime crepat.
  Dolor tacendo considerari potes, nisi nisi si quando respondere debes, lingua tormentorum incipit loqui!
  Ludendo tacitum ludum vitam tuam salvare potes, sed plus quam miseram existentiam facere potes quam opinionem tuam intelligenter communicando!
  Silentium tantum aurum habetur ab iis, qui strumae linguae insensibili satietati male fuerunt.
  Fines omnes optabiles sunt nobis, praeter finem boni, sed incommodum est, quod ad bonum finem fere impossibile est, et finis boni prope inevitabilis est!
  Nihil innocenti pulchritudini resistere potest nisi turpis libidini sedere in throno stupri!
  Gratiam cum pulchritudine mereri potes, sed pro peccatis non potes reddere.
  Solum qui naso manere non possunt terga monstrant!
  Cor calidum quamlibet glaciem indifferentiae liquescere potest, sed sine mente frigida emergentes in alveum constructivum vertere impossibile est!
  Revolutio est sicut aqua fervens, quae post reactionem frigidam porrigis, et tunc clamat ex ambustis!
  Homines infandum omni tempore faciunt, sed miracula non fiunt!
  Miracula in cribro transversa exi, si modo secundas cogitationes habes!
  Mirum in bello est quasi celox veli, modo notabilis!
  Si mirum miles, malum est miles in observatione!
  Urbanitas non regum accuratio est, sed militum qui thronum sclopetorum tundunt.
  Cum pax regnat, cor tuum non immemor misericordiae, sed cum chaos belli saevit, solae spinae rosae misericordiae animam tuam a voratione defendent.
  Melius est fossam fodere quam tuum sepulchrum fodere, sed si ingenium et ingenium tuum sepelieris, in altissima fossa sepelieris!
  Alcohol dato facilius in oppugnationem irruere facit, sed angulum quadraginta currens nonnisi ad gravem foveam ducere potest!
  Peior est ebrius quam stulto stipite, novissimus fores fulcire potest, obsignare foraminibus, sed ipse ebrius per foramen est, ostium praevaricator, et etiam stultas surculis aedificat.
  Iactantia ab adulatione differt, quod illis praemium blanditiis non sperat, sed illis laus!
  Crescit humanitas cum intelligentia, foecundans se vitiis, sicut rosa stercore!
  Pigritia progressionem technologiae, mali mores, medicinam ac bioengineeriam, luxuriam ac libidinem scientiarum computatrorum excitat, ac irascibilis simul sumpta, eam multoties altiorem quam naturalium necessitatum adaequat!
  Pigritia tantum proficiendi incitamentum dat, sed ad rem perducendum opus est, quod naturales necessitates non solum piger operiet!
  Pigritia non excusat otium, sed tales difficultates creat ut ferias numquam conquiescere possit!
  Pigritia tantum proficiendi incitamentum dat, sed ad rem perducendum opus est, quod naturales necessitates non solum piger operiet!
  Pigritia non excusat otium, sed tales difficultates creat ut ferias numquam conquiescere possit!
  quisquis recedit - vitam salvam reputans, mortali se pudore commaculabit!
  Fugiendo animam salvare potes, sed vitam non potes!
  Oppugnans aliquando vitam perdis, sed immortalitatem assequeris!
  Nobilitas non semper est innata, sed semper per damnum acquiritur!
  Proditor, servus et principis ornatu, servus patriae, principis et ordinis servi!
  Quicumque multum in pace epulatur ante bellum, parum erit cur bellicis rebus epulari!
  Patientia omnia conteret praeter ambitiosas cogitationes et incorruptibiles cupiditates!
  Animus excelsus nunquam in genua procumbit, sublimis spiritus nunquam in Orcum descendet, et sublimis mens a pravis passionibus semper aliena!
  Numeris pugnare potes, numero vincere, sed cum facultate servandi victoriam et artem captandi fructuum!
  Melius est hedum fortem esse viam quam ipse est, et videri sicut fortis adultus semper melior est a via dissimilis videri!
  Sed utcumque melius est, rectorem numquam infirmum videri, quamvis eius praecipua virtus sit deceptio.
  Miles insanus heroicus non facit stultitiam, dux facit stultitiam, mittit milites ut ubi insaniat heroismus!
  Totum circulum in certamine comprehendere potes, caput tuum in negotio negotio circumferre potes, sed successum consequi non potes cum venter rotundus est et ingenium tuum funditus evasit!
  Omnis bellator hoc debet habere magnum cor, sed parvum timorem et ingens responsabilitatis sensus!
  Duae ursae in eadem spelunca non vivunt, sed duae mores perfecte in una persona cum rapax mente cohaerent!
  Tigris in insidiis periculosa est donec dentes perdat et homo inops est donec lucida inventio micat!
  Quisque lassescit, modo piger labori succumbit, soli mortui non sudoris guttas fundunt!
  Barbara existimari potes, sed melius est quam barbara garrula!
  Virtus est sicut crus sellae; Bonum est arte et ratione coniunctum, et si fortunam ei addis, victoria in solido fundamento solidabitur!
  Virtus bona est - sodomy is bad!
  Victoria praeparationem requirit, sed non ad ipsam Victoriam, sed ad consilium quod spem obtinendae dat potes parare!
  Domum tortuosam figere potes aut laesa valetudinem, at fama concussa non emendationibus, sed radicitus vitae tuae restauratione restituitur!
  URSS sine molestia incolarum reficere conati sunt, sed per consequens omnes amenitates sine causa deletae sunt!
  Fides Christiana est contra bella, sed maxime ululant sub signis fidei Christianae.
  Mundus inaestimabilis est ad banalitatem, sed ad leve computandum!
  Sanguis humanus non aqua est - tempus non marcescit, fruges exurit rigans, sitim tantum accendit, sed humanum adhuc effundit genus!
  Durum est exspectare successum, re vera tantum difficultates exspectes potes!
  Si a mari tempestatem exspectas, exspectabis procellam molestiarum et labes turbines!
  Musculus parvus est lingua, sed magna parva verba facit.
  Propeller in aeroplano etiam sine fomite ignitionis coartari potest, sed homo sine pugna fuses tantum torquere potest!
  Aquila semper volat, sed natus sine alis tantum volat.
  Potentia in te potest colere leonem, at animus leporis, quod evenit, propter lasciviam imbecillam, corrigi sine cupiditate non potest.
  Cum copiae populi in fortem scopam ligari non possunt, effectus est loculus dirutus et cubile servi foramen!
  Tutius est squamam in fronte millies osculari quam semel aciem tuam Russicam ostendere!
  Si inutilis est agmen, non adiuvabit fervor militaris! Bene, si nullus ardor, hostium prandii agmen erit!
  Eloquentia imperatoris nihil valet sine magno militum griseo audiente! At sine valido ruboris ac succi verborum condimento, non potes ius epulae victriciae coquere!
  Nam stultum, silentium est vere lapidi philosophi instar, auri plumbei linguae pretium dare!
  Est bellum quasi gravis contentio: si pondus non attenditur, praemium non redditur: si non finitur hostis, non luditur victoria!
  Si princeps altas cogitationes non habet, imperium in tenues auras dissiliet!
  Princeps verticem semper respicere debet, sed nimium caput in nubibus terrenis proicit ventis!
  Proh scaveners semper ad tempus perveniunt, sed columbae ad locum falsum volant!
  Cutlet ex aliquo qui inimicos terere non potest! Et solus aliquis qui cerebrum non habet sicut incisurae cibum tritum potest macerare!
  Oculus niger cubiculi lucem non addit, sed lucem in tenebris obstinatae hebetudinis praebere potest!
  Cum dicunt, age, accendite cigarette comes, ex locutione suspendamus nos - una tantum differentia est - modus suicidii est multo acerbior et periculosior aliis!
  Tempori servire usque ad libertatem potes, sed tempus libertatis servire non potes!
  Vinum bonum in vase crappy condi non potest, et cogitationes rationales in corpore sordido esse non possunt.
  Imitatio simia reflexa consideratur, re vera populus est magis inclinari ad privationem individuationis et sequi principium - sicut omnes alii!
  Ingenia vera sunt sicut grana auri in arena, splendent, sed evadunt in lavacro primo!
  Saepissime tyranni arenam populi aureis granis ingeniorum lavant ut omnia quae pretiosiora sunt pulvere silice removeant et abluant!
  Nostra sententia personalis similis est binocularibus - nostros defectus contrarios intuemur, alios quantum fieri potest augemus, et si vitrum resolvere opus est, semper a stupiditate et gravitate oriuntur!
  Communius est enim hominibus non seminare bonum et aeternum, sed seminare bonum et aeternum.
  Iocum inveniens casus affinis quidem est laboribus Herculis: casus asino tuo venit, etiam cum ab illis effugere conaris totis viribus!
  Ad ultimum phrasin, Stalin corpore et mente et corpore penitus exhaustum est. Descendit in sella et stertere coepit.
  Hoc tam mirabile somnium quod Petrus habere potuit. Et videbatur FORMIDULOSUS et curiosus.
  Et "Monster" supertank iam septentrionalem terminum transiit Civitatum Foederatarum, ambulans per territorium terrae libertatis. Multi erucae in terram defossa, sulcis altis relictis. Signum erat fascistae faucibus Americanae libertatis. Pessimum autem factum est cum "Monstrum" restitit et dolium machinae sonare coeperunt. Telum horrendum in scopum intendere coepit. Puellae ruebant, micantes suibus, muscularibus, nudis pedibus. Et conversus truncus.
  Adala sedit et globulum globulum impressit.
  Tum grave viginti ton testa exspuit. versus unam ex urbibus Americanis advolavit.
  Petrus autem fremuit;
  - Tempus venit, tempus nunc sanum est! Falsos duces et veros destrue fures!
  Et discos in caelo volitant, planis US oppugnant. Vere peius esse Americani non poterant, tanta vis illis incurrit. Maximeque, sola virtute tua resistere potes. Aliqui Americani heroice pugnant, sed occaecati et quidam flavi simpliciter fugiunt. Aut procumbentes cedunt genua.
  Petrus vidit mulieres captivas in turba et non potuerunt resistere. Machina sclopeto comminans eos osculari pueros nudos pedes iussit.
  Mulieres ieiunant inviti labra et mulctatae. Crus teenager adhuc glaber, pulcher, sient, sed pulverulentus est. Et id genibus tuis id facere modi est. Tu autem aliter videas in oculis tuis quod te jaciunt. Petrus autem iratus est valde. Volebam omnino eos aggredi, sed erubescebant alieni. Bene illos satis humiliavit. Cur autem displicet et torva? estne formosus puer? Cur tam severum spectant? Forsitan iam magnam perfectionem in ore poneret? Ut ultricies mi sit amet massa.
  Clamant ad guy et eum filo trahere cogunt. Monstrum supertank rursus ignes. Tam validum eruca crimen respuit. Et volat per celum mortiferumque toti vicinia ferens.
  E-100, piscina cum duobus fistulis, potens et satis celeriter, praeteritum repit. Experiri aliquid simile hoc. Currus Germanorum etiam sarmenta animadvertens Sherman labentem. Non e longinquo ferire perfacile est. Sed 128-mm anti-machina elit tormentorum celeriter accendi et bene hits est.
  Et quomodo summum Sherman explosum est. Quomodo haec piscina relicta est sine dimidia parte? Germani autem proprie jucunde rugiunt. Praemisit hic urbem Americanam.
  Locus vigiles arcum a lumbis procumbit et ad genua procumbit veniam postulans.
  Plerique loci incolas fugerunt et se absconderunt. Et solum pueri curiosi inspiciunt lacus Germanos sine timore. et etiam curiositate aliqua.
  Una feminae Germanorum flagellum sumpsit et pueros Americanos nudis cruribus verberare coepit. RADICANT ac desiliunt. Sed adhuc spectant et non fugiunt. Quidam etiam canunt aliquid.
  Petrus ardorem in se sentiens, lineas canebat quae verba Sovieticae vati futurae valde similes erant:
  - Non amo me cum timeo...
  angit me cum victi sunt innocentes!
  Non placet cum ingrediuntur animam meam;
  Maxime, cum, ea eius conspuere!
  Fortis cantilenam minimis dicam! Interea quinque puellae Sovieticae dignitates in defensione Americana sumpserunt. Puellae paratae sunt aut vincere aut mori. Ideo magno studio cantabant ibant componendo;
  Mea sacra, magna Russia;
  Arva aurea, prata argenti...
  Ecce adamantes sparserunt terram;
  Nives electae margaritae Russian!
  
  Mater mea tu es plusquam aliud;
  Philomela annulos figens tritulum...
  Nihil opus est militibus in cubilibus suis requiescere;
  Cum furibundus irrupit improbe!
  
  Hic Wehrmacht fremitu progreditur trux;
  Terra Russica igne ardet.
  Copiae Russicae celerrime liquescunt;
  et familia bomb absumpta est!
  
  At mater, etiam si crudelis ab hoste manus;
  Inimico suo dare non vult.
  Fuhrer impetrabo, oculo mox credo;
  Quia exercitus in ferro temperatus est!
  
  Hic castella prope Moscuam clausemus;
  Et stridentibus dentibus, pro patria pugnamus.
  successibus Krautorum scio iusta exaggerasse;
  Saltem Hitler invocat Satanam!
  
  Vincemus fascistos allidentes,
  Tametsi Nazis magnam vim habet...
  Sed tunc lacus Soviet tacite ruit;
  Et calcibus latera Fuhrer!
  
  Nos Krautos trituramus, illos prope Moscuam secantes.
  Capita et turres sunt sicut avenae lacus...
  Et ut tempus veniam.
  Quando miles suum vexillum Berolini attulit?
  
  Tunc mundus erit in communitatis felicitate;
  In ea, omnis bellator simpliciter a praesepio est...
  Milites fascismi in abyssum mittemus;
  Frange catervam quemlibet, eques noster!
  
  Cuculus dixit nobis quousque vixerimus;
  Haec quaestio non valde pertinet...
  Quia tam brevis est miseratio quam vita semper est,
  Spes Christus resurrecturus est populus!
  
  Sed credo in scientia communismi;
  Vincamus mundi magnitudinem!
  Fasciculum superstitionum in abyssum mittamus.
  Resurrecturi homines et aliae creaturae!
  Iulii MCMXLV. Quinque puellae Alenka, Maria, Alla, Anyuta, Matryona in Philadelphia pugnant. Haec urbs maxima in Civitatibus Foederatis Septentrionalibus est quaedam centrum clavis defensionis Americanae. Copiae Tertii Reichae procedunt, minantur ut opulentissimam potentiam in mundo capere. Et tunc inevitabiliter cadunt in URSS. Et tunc erit valde malus.
  Vexillum dux Alenka, more suo uniformi: discalceatus et bikini tantum gerens.
  Puella bazooka in lacu Germanico E-25 lacus accendit. Haec machina levior et magis evigilabilis est, et in ea debilem reperire maculam potes. Et latus attingit, cogens Germanica nere. Post quem Alenka incendia tormentorum tormentorum erumpit et quinque Indianos ex exercitu Tertii Reich devolvit. subridere ait:
  - Non transibunt!
  Grenaden cum pedibus iacit. Rursum fragmenta disfluunt, multa damna, capita abscissa. Hoc non primum Alenka pugnavit. Illa ex ipsa Brest vestigium habet. et plenus est bellator fortitudinis et constantiae usque ad finem. Prope Americanus homo lacerato ventre moritur. Hoc est visus vere creepy. Nigro scribit et spiritus ab eo exit.
  Alenka studiose dicit:
  - Ne bis moriaris! Nihil in vita nos e sella pulsare potest!
  Iterumque nudis pedibus grenaden iacit.
  Flava Maria est etiam ibi. tasque cum pedibus iacit. Ipsa est puella pulcherrima et extus fragilis, sed callida nimis. Arabes necati e copiis coloniae tertii Reich cadunt. maculam coccineam per barbam unam ex illis spargit faciem.
  Maria gaudenter canebat;
  - Flos est in mundo, coccineus, coccineus... Vale ad Olympicam fabulam!
  Et iterum venustatis eius, nudo pede moventur. Iacta grenade et ledo adversarios. Falcata est urtica. et puella iacit. Scintillat.
  Maria multum in bello pertulit. et hoc numquam obliviscetur. Et quomodo eam in captivitate nudo filo super terga et calces flagellaverint. Utque leviori vestigio ardebant. Pessimumque fuit, cum Maria, tormentis fatigata, ad supplicium ducitur. Ardentibus pedibus, virgo, paene puella, glebas in gelidas calcavit. Nuda, pustulae sunt pedes in magno dolore. Nonnulli Germani artifices rogaverunt ut Mariam detineret. Apparenter voluit depingere picturam: "puella nudis pedibus ad supplicium ducitur." Pauper Maria in gyrum eiecta est, in pose ornatior congelascere coactus est. Quae sola veste posita, lacera veste, cruore obsita est. Germanus super eam incumbens manu crure apprehendit et combussit digitos suos flectere coegit - ut magis ornatior videretur. Et Maria coacta est stare immobilis, garrula dentibus suis. Atque etiam in plantis. Tunc flagellis eam flagellaverunt et iterum ad fossam miserunt. Tunc Maria mente oravit ad Omnipotentem et dixit vale ad familiam suam. Grex dentium garrula est ex frigore timoris. Et glacialis autumni flavit aura capillos. Vestis perbrevis, fractum, adustum genubus patefaciens, pusulis obsita, et in cruribus notas filum. Tota puella abrasionibus, livor, livor tegebatur. eam cum baculo globulo verberant tam in capite quam in calce! Totum dorsum flagris et filo striatum. Vestis laceratur, corpus tritum per pannos apparet. Sed Maria rectus manere conatur.
  Illa mortem suscipiet et nullam misericordiam petit!
  Vires colligit, puella clamat;
  - Vivat Mater!
  Et jaculantur in ea. Puella cadit. Falsum supplicium esse nesciebat. Et incidit in nivem, inscius ex intentione nervosa. deinde plura tormenta secuta sunt. Sed unus ex lictoribus lictores habere voluit, vel potius eam rapere, et in forma fessa Maria mansit forma. Percussor non timuit ne post gravi tormenta hostiae resisteret et in locum inclusum rapuit. Ibi eam occupaturus erat, sed ira Mariae vires dedit. Calce combusto non parcens, tanto furore eum in inguine percussit, et accurate exposuit ut tristis ab ictu doloris exiret.
  Motus motus dedit Mariam fortitudinem. Acceptis duobus sclopis e lictore, nuda paene puella, vulnerata perrupit. At illa, adhibita admiratione, quattuor custodes emittere et per portas carceris effugere.
  Tum discalceatus fugit et per nivem. Crura mea congelata erant et nihil sentire potui. Fortunate dominus domum intret et foveat. Crura Mariae rubuerunt sicut pedes corvi et terribiliter laeserunt. Sed feliciter nullos congelationes.
  Puella vestimenta calida accepit et ad fautores accessit. Ac deinde prima acie transgressa est. Sed memor evasionis eius, quam plurimum discalceatus immorari et hieme etiam sine calceis agere conata est.
  Aestate paene nuda iucunda est, praesertim cum in America hoc tempus anni calidius sit quam in Russia.
  Et Maria etiam didicit tasque longe cum cruribus suis iactare. Haec est una commoda puellae nudis pedibus incedens. Digitis uti potes mittere cultellos, tasque, acuta fragmenta, ceramicorum et metallorum fragmenta. Hoc est, multum lepidis pedibus facere potes. Etiam sagittis iaculis ex. In cohorte sua puellae omnes solum pedibus nudis pugnant.
  Solum in gravi gelu pulchri- tudines suas pedes in cellophane involvent, aut eas cum adipe et alcohole praestringunt.
  Maria prodeunt et refulget.
  Red Alla. Ipsa est etiam sagacissimus et fortis bellator. Crines habet aeris rufos ita ut vento volitans vexillum rotundi imitetur. Puella pulchra et valde temperans. Etiam nimis. Iam cum multis viris concubuit. Etiam tres quattuor simul amorem feci. Ea re ita probaverunt.
  et quis judicabit Alla? Egregia pugnator est, nec constantiam in amore tolerat. Hoc ei credo. Puella digitum vitreum nudis digitis iacit. Africanus ab Reich exercitum in fauces volat et Arabum in occipitio transfigit. Multi milites e Tertio Reich excursionibus reparati sunt. Partes coloniales valde numerosae sunt. Americam verrunt.
  Alla giggles. Illa lenta mores habet et in carcere juvenili fuit. Et orta est ibi crudelitas et leporaria. Eodem tempore, etiam in carcere, puella nunquam se debilitavit ad scandalum infirmorum. Sed quis non sedit sub Stalino? Et Alenka etiam coloniam laboris puerorum, licet breviter, visitavit. Sed id non obstitit eam ne ad gradum maioris escenderet et stellam Herois USSR acciperet.
  Alla propagines iterum. Tunc nudo pede grenade immittit. Ita per trajectoriam fractam volat et in cado piscinae desinit. Canae bellator giggles:
  - Sum puella eximius actu! et in bello et in lecto!
  Post quem diabolus igneus frustum globulus cum paribus incendit et ad piscinam Germanicam E-50 repit. Et diabolus rufus insaniam habuit ideam: Hitleris piscinam capere.
  Frustum iuvantis digitos nudis pedis sustulit et recta in dolium apertum proiecit. Et post medium horae excludunt piscinam E-L aperuit, et fugiens Germanorum apparuit.
  Alla Krauts cum pistol iecit, et unum frustum ceramici confecit, etiam sculpto crure seductivo emissum. Tum sibilabat amicas;
  - Maria et Anyuta me sequuntur!
  Et tres puellae nudis pedibus in bikini tantum bikini, calcibus rotundis et pulverulentis coruscantes, in piscinam irruerunt. Altitudo eius non plus quam duo metra et pulchri- tudines facile intus desiliunt. Foderunt in curru. et sibilaverunt.
  Anyuta, venuste flava, notavit;
  - Currus frigidus, habet tam optimam perspectivam et visibilitatem!
  Maria quoque notavit;
  - Et hoc est quomodo piscinam continent.
  Puella sphaeristerium sustulit. Pressit puga pyga. Machinae turris nere coeperunt.
  Alla denudans, adnuit;
  - Ita currus commoda est, proh dolor noster triginta quattuor procul abest!
  Maria dixit aere perito;
  - Utique... Hoc sclopetum qua- les habet 105 mm, et nostrum IS-2 maius habet.
  Alla adnuit et dixit:
  - At Germani dolium longiorem habent. Velocitas autem initialis proiecti multo altior est quam nostra.
  O Maria, olfacere, Odor urentis Flexilis, giggled;
  - Tamquam blattae.
  Alla insonuit risu:
  - Opus est scire praestigias! Sed placetne?
  Adnuit et pressit Anyuta pedem metallo;
  - Sine ulla dubitatione!
  Puellae rident. Compressimus sphaeristerium modice. Maria sellam aurigae accepit, Alla tormentarius factus est, et Anyuta tormenta machina vehebantur. Post quem piscinae Germanicae a puellis Russicis captae movere coeperunt. Truncus ejus molem mortis ejicere paratus erat.
  Alla, hoc cana diabolica ferventer cecinit;
  - Mors machina insanit! Illa volat, clypeum frangens! Hoc tempus risimus et per lineam albam ambulavimus!
  Et bellator igneus Pantheram in conspectu suo decepit. Sumpsit et iecit. Proiectum lethale cum nucleo uranii extenuato prope rectum per pantheram perforatum et detonationem proiectorum effecit. Puellae consonantes ululaverunt, rugientes;
  - Nos magni et eximii milites sumus! Omnes delebimus!
  Et Alla iterum accendit ad Lev piscinam. Dentes denudavit. Recordatus sum quomodo caesus est in liberorum labore coloniam. ibi pro levissima delicto caesus est. Et dolet! Puellulae verberantur, et tu verbera te numeres. Si erras, iterum spank donec conscientiam perdas. Puellae saepe in calcaneis urticis verberantur, praesertim aestate. Tum in plantis combustis ingredi difficile est. Pusulae in pedibus puellarum dolent.
  Sententia irata, Alla figit in Tigri-3. Transfigitur armis et dentibus aperit. Ea est felix bellator. Et scit quid valeat. Est sane lacus periculosissimus in E-L. Hic machina quaerit cognoscere ubi Germani feriuntur. Alla petant vulnerabilem locum ad confluentes turris. Illa accurate ostendit et calcaneum suum in angulo acuto titillat. Deinde proiicit. Proiectum eicitur ad celeritatem super 1300 metrorum secundo. Aliquam et justo tibus.
  Alla prosilit, exclamans;
  - Paratus!
  Anyuta confirmat:
  - Prandium ministratur!
  Lacus Germanicus incipit urere et conchas eius detonare. shards toto campo dispersa sunt.
  Maria canit;
  - Nox sidus fragmenta per coelum sparsa. Paratus a Tertio Reich, foedum, loculum perforare. Aliquis palam pulicem forum hircum fecit... et aliquem in fronte glans percussum!
  Alla dolium ad Lev-2 piscinam monstrare coepit et ululavit:
  - Frons et loculus!
  Et excanduit ingens, sed obsolete Germanorum currus. Arma leonis velut vitrea sub lapide eruperunt. Et machina Germanica suum ornamentum pugnae iterum scindere coepit.
  Anyuta dabant nudis pedibus, et clamabant;
  - Haec nostra est, Russiae potentia!
  Aurea cinxerat puella coma, Germanos et peregrinos pedibos cum brucis opprimens;
  - Simpliciter Maria! ego sum Messias.
  Alla iterum accensus, hoc tempore ad E-25 strium;
  - Minime, montes non aurei, auro Aurorae testa erant!
  Anyuta tormentorum machina ignem aperuit. E-50 quinque ex iis habet, unum dolio conflatum. et dura feriunt. Copiae tertiae Reich vernaculae tanquam falce falcantur.
  Puella flava dicit:
  - Etsi puer non sum, puella ursa sum!
  Et rursus accendit ac perquam accurate. Tot cadavera quisquiliae Hitlerus. Etsi non omnes hic purgamentum est. Plures sunt Indi potissimum. Tituli tironum militum coloniarum ad caedem mittentes. Multi homines in India sunt, sed opus non est omnibus. Omnes igitur ad pabulum tormentum transferamus. Multi sunt Africani et Arabes.
  Sunt etiam cives pristini Sovietici inter eos pugnantes. Missi sunt etiam ad victimam. Alii coacti, quidam sponte. et Sovietae semper laeti contra Americam pugnant.
  Alla sarmenta rumpit per aliam piscinam fascist et dicit;
  - Ego id quod in his niis Tituli venit.
  Maria tam mitis et extus fragilis est, quae Nazis bruchum terit. Non habet misericordiam. Recordare puellae, quasi Nazi, linguam flammae super nudam currens, venustam plantam, olfacit odor usti carnium. Tum vero ambustis me cum rubber batonibus verberant. Fasciculi eiusmodi terendi sunt, dandi, aliquandiu frangendi.
  Lacus E-50 expeditus est, latis vestigiis, et multo commodius est eos inimicos Russiae opprimi. Tota phalanx nulla est miseratio eorum. Germani voluntarii Sovietici ventum non habent. Puellae quinque tantum ex eis pugnant.
  Alena iterum ex bazooka, facilius piscinas Germanicas eligens. Et Matryona, una cum socio suo Henrico Smith, puer simplex sed sagax Americanus, fodinas sub vestigiis labitur.
  Germani multas lacus habent, et fere sine his impetum non faciunt.
  Sic Alla percussa est, vel potius vulnerata, alia E-L. Puellae feliciter laborant. Sed cave sis. Hic venit " Leo Regalis ". Hoc vehiculum habet trecenta milliumtra armorum frontalium, et tormentum 210-mm, quod ad piscinas et scuta inermaria accendi possunt. Talis tormentorum E-50 perflabit.
  Hic Maria piscinam circuire dimittit ut navem conscendat, ubi armatura ducenta millimetrorum crassa et facilius penetratur.
  Per viam puella fascistorum varias opprimit species, et Anyutas tormentorum apparatus ignes.
  Maria susurrat;
  - Dimitte nobis, Mater Dei, si quid fit!
  Et Alla, non expectans ut in tabula, cum appropinquaret, figit finem ad finem et extremum angulum. Et jus misellam. Metallum perfodit, et "Leo Regius" fumare incipit et sicut aliae lacus antea a puellis feriuntur.
  Alla cum risu cecinerunt:
  - Utroque modo, fratres! Vivere ama, fratres! Cum Stalini Secretario Generali laborare non debes!
  Testa frontis feriet loricam. 88mm E-25 tormentum cum suis pungit. sed praesens transfretantibus armis.
  Alla machinae hostis pungendo respondet quasi acus per butyrum. Post quem dyabolus igneus dicit:
  - Tempestas et gladius Vikingi!
  Anyuta tormentorum accendit machina, addit;
  - Tonitrua et fulgura!
  Maria colonellum sub vermibus contrivit et fremuit;
  - Ossa, sidera - ordine cadentes!
  Earum piscinae rursus ignes. Hoc tempore per E-L. Artem certe requirit ad perpendiculum 250 milliumtrorum armorum frontis ad angulum 45 graduum.
  Et hic est machina E-C formidabilis, sed exemplar iampridem. Sed tormentum eius 128mm adhuc periculosum est. Arma autem frontis paulo infirmior est quam E-L.
  Alla philosophice dicit:
  - Hoc exemplum vetus significat!
  Maria obloquitur irata;
  - Adhuc decurrere necesse est ut feriat questus! Denique centum viginti octo millimetri.
  Et puella ruit, evadentes projectilia pondo viginti octo chiliogrammata. Itaque Alla iterum accendit ad E-100 in modificatione iamnon. Currus Germanicus in frusta scindi coepit. Dilaniant in ferro fragm.
  Et quomodo conchas detonate.
  Anyuta, tormenta tormentorum e machina, dixit;
  - Immisitque omnem vim furoris in ictum.
  Maria duodecim fascistas statim oppressit et tweeted;
  - Gradus in felis! Age, puer meus, gradum in felis!
  Alla giggled et dixit:
  - Imo cum puero fragorem pulchrum esse debet. Et suges eum...
  Maria exarsit in ira;
  -Quam vulgaris es, Alla!
  Ignis diaboli giggled;
  - Placet iocari! Nolite corde accipere!
  Maria, continuans fascistos odiosos opprimens, cecinit;
  - Cor meum... Cor puellae benignum! Cor, sic volo vivere in mundo!
  Et bellator plus quam duodecim plus suppressit. Et alla accensus ad alium E-L, cantans;
  - Et figuram eius mensus sum oculo meo, et cum mihi nuntiaret...
  Tormenta tormentorum et anyuta accensus addidit;
  - Fortuito bicipitem meum exposuisti! Puella sum, minime infirma!
  Concha ad Pantheram alla accendit-2, facile latus ejus frangens pipiabat;
  - Et statim piscina quietior factus est!
  Anyuta continua crepans:
  - Fritz mox in caelo non erit!
  Alla Lev piscinam percussit et rugit;
  - Videtur adversariorum tempus xxxiii!
  Anyuta, tota acie decursa, exsibilauit;
  - Et notissimum Tituli...
  Post hoc, Allah percutiet E-25 et exitum;
  - Nunc in paradiso non sum!
  Anyuta logice dictum est:
  - Bis iteravimus, non in caelo. Haec tautologia in cantu appellatur!
  Respondebit Allah et rugiet:
  - Quid est popularis democratia? Hoc est, cum Hitler accipit a nickel!
  Anyuta sincere dixit:
  - Ita, et Stalin non est valde bonum! Omisit Germanorum ictu! Et post calamitatem anni MCMXLI numquam recedere potuimus!
  Alla cum sclopeto feriendo consensit.
  - Ita anno 1941 totum paene exercitum nostrum amisimus. Fieri vix potest ut a tali damno evadat. Et Hitler ad colligendas omnes opes Europae et partem URSS occupavit. Et Britanniae admodum infirma evasit!
  Anyuta tormenta quinque apparatus suos accendit. Quinquaginta peregrini moverunt. et pipiabat;
  - Pulcherrimi sumus in universo!
  Alla adnuit concorditer et postquam iecit perbibetur;
  - Corpus foeminae pulchrum est et aesthetice gratum! Qua de re corona pulchritudinis sumus!
  Anyuta cepit et cantavit magno studio;
  - Non possum videre penicillum tuum ubique;
  Qui oras universi creavit;
  Toti mundo vitam dedisti;
  Sanctifica vota vera!
  
  Deus omnipotens corona decoris;
  In somnis cor meum accendit ...
  Hae sunt cogitationes meae et somnia -
  Ianua celo angelus aperuit!
  
  Te amo, Beatissime Pater;
  Filium tuum fidelem mihi dedisti!
  Adamas fulgens coronam -
  Et amor Dei tui non refrixerat!
  
  Tu, immensus, da nobis amicos;
  Hortatur te laborare sine desidia...
  Hoc est quod volo magis ac magis
  Ora Deum omnipotentem!
  
  Omnia in universo sunt a Patre;
  Et omnipotens Filius eius.
  Tu es supremus Dominus decoris;
  Mundus, centrum et culmen!
  
  Est in te Omnipotens fieri;
  Et amor est qui non habet terminos...
  Psalmum super genua lege,
  mox alae nobis velut avibus capiemus!
  
  Totum mundum sicut coelum fiet;
  Interplanetaria felicitas florebit.
  Aude, puer, audacter -
  Jesu opus tuum dedicans!
  
  Et cum venerit Omnipotens,
  Eden melior erit in terra ...
  Deus Christus nos ducit ad salutem,
  Aer arcus diei erit!
  
  Deus ergo docet, noli peccare;
  Si infirmi es, Omnipotens adiuvat.
  Et festina et paenitentiam age;
  Praedica - nolite solliciti esse de lecto!
  Bonum carmen, praesertim si obterere Germanos iacis dum illud audias. Alla canebat una et iecit. Diabolus igneus in suis opinionibus ad gentilitatem incumbebat. Illa magica, variis veneficiis delectata est. Quae monotheismo nimis non placent.
  Sed et rubra harpyia adhuc cantabant et vulnerabant. Quid de Iesu? Fortis etiam Deus!
  sed ante bellum docebant Deum non esse. Alla accensus, alius percussus, obsoletus "Panther"-2, et pipiabat:
  - Etiam tempus erat, cum in omni severitate nunciarunt nobis Deum esse illusium!
  Maria caput strenue movit, et post aliquot fascistas oppressa, respondit:
  - Non, Omnipotens, fallacia esse non potest, praesertim cum quaestio sit - unde universum venit!
  Anyuta, fusa, centia Nazis glandibus, addere necessarium duxi;
  - Praeterea physici iam constituerunt universum fere nihil consistere. Et tota terra nostra instar pomi exprimi potest!
  Maria necessarium putavit, fascistas continuando premat, addere:
  - Et etiam statutum est quod universum dilatatur. Ita fere, olim magnitudinem atomi consectetuer! Potesne cogitare unde omnia?
  Alla continuans obterere frangere, rationabiliter objici;
  - Si universum putas ex explosione ortum, tunc... Tum rem perquam absurdam dicis!
  Anyuta rationabiliter et prudenter notata, machina tormenta nudis pedibusque ornata;
  - Ita prorsus cur Deum esse dico! T-34 tank ex explosione in horreis metallicis exiguo oriri non potuit, et stellae ex quark explosiones non formaverunt. Homo iustus...
  Maria, aliam turbam Nazis oppressam, addidit:
  - Refellit exsistentiam malorum secundorum legum. In usu videmus complicationem assidue et secundum legem malorum malorum ad mortem ducit! Et simplicitas!
  Anyuta, tormenta tormentorum cum nudis digitis operans, addidit:
  - Ista est lex entropy decrescens. Hoc est, generalis calor mors! Ita fatendum est vel secundum legem malorum non esse, vel summum Deum esse, qui ordinem servat!
  Alla, qui etiam non est alienus a scientia, rationabiliter dicitur;
  - Quid de theoria Malorum nonequilibrii? Quare non est directa secunda lex malorum?
  Anyuta giggled and noted with chuckle, affixing fascists;
  - Estne hic ludus inanis mens?
  Maria quoque giggled, sed notare necessarium existimavit;
  - Sed quomodo, verbi gratia, Deum existentiam explicare possumus? Quomodo apparuit?
  Alla fremuit et denudans confirmata;
  - Id est! Quomodo hoc explicas?
  Anyuta tardius suggesserant:
  - Sed atheismus etiam fidem sine explicatione requirit? Ubi, verbi gratia, materia venit?
  Alla alia piscina pulsavit et suggessit:
  - Mater aeterna est et semper fuit!
  Anyuta dixit cum emphasis in ea voce:
  - Quomodo semper posset esse? Hoc quoque fides requirit!
  Alla ratione respondit:
  - Sicut aeterni Omnipotentis existentia fidem requirit!
  Anyuta logice dictum est:
  - Sed Omnipotens potuit generare hominem et universum. Et quomodo materia impersonalis oriatur ab intelligentibus!
  Alla aliam piscinam pulsavit, hoc tempore E-L, et emisit;
  - Theoria evolutionis explicare potuit transitum a simplici ad complexum. Et simplices possent evolutionis complexum oriri. Et quia non-esse absolutum, statim infinitam mentem omnipotentem peperit.
  Anyuta, fascistas jaculans, confidenter respondit:
  - Sed nihil genuit Deum! Omnipotens semper fuit! Et hoc est axioma! Sic i conveniunt. "Puella duos duodenarum Nazisorum decidit et continuavit. - Atque alterutrum magis etiam requirit fidem! Finge semper vim impersonalem et materiae et spatii ex quibus oriuntur? Etiam de non esse! Iterumque debes fidem intelligere tantam absurditatem! Hoc est, athei molesti sunt! Omne causa est radix. Sed ubi radix causa finis? - Puella digitos nudos premebat globulis gaudii, fascistos fusa spiritibus malignis. et permansit. - Si causas ab initio quaeramus, tunc secundum atheismum ultimo finiemus in non-esse. Sed numquid non existentia vel vanitas absoluta potest aliquid oriri? Et si prima radix causa in omnipotente Deo conspicitur, tunc per se omnia problemata solvuntur. Humanam civilizationem et intelligentiam ac biologicam vitam et planetarum exsistentiam cum sideribus. Sed notiones athei, in quaerendo causam radicem, adhuc nituntur de necessitate accipiendae per fidem. Sed ulterius explicandum est quod vita in terris, et humanus cultus a casu fit, multo magis fidem et principia requirit, quam fides in omnipotentem Deum.
  Alla iterum accensus, confregit ab E-L, et cavillando quaesivit;
  - Bene, dicamus mihi persuasisti... Sed cur credam in Deo biblico, et non Rod? Omnipotentis in versionem Slavicam!
  Sibilavit Anyuta accensus, et post paululum cogitans, respondit:
  - Quia Biblia, etsi multi non placet quod scriptum est a Judaeis, saltem habet aliquam iustificationem divinitatis eius. Prophetias saltem accipe. Et Rodnoverie... Suntne multi horum Rodnoverie populi? Si sua habent Biblia antiqua? Et ex corde meo vellem electos Dei populum Russos fore, et non Judaeos, Russiam, et non Israelem, regnum Domini fore. - Puella brachia expandit et blandimenta pressit, crura in globulis gaudii nudis digitis perusta. - Sed vides nos talem librum non habemus sicut Biblia. Nec desunt etiam certi fontes eorum quae maiores nostri ante Christianitatis adoptionem crediderunt. Hoc problema est, quod in omnibus Bibliorum defectibus, alia potiora fidem requirunt et dubia sunt quoad spiritualitatem Dei.
  Alla, a Jagdtiger-II accurate fractis, suggessit:
  - Et si Omnipotens non reputaverit necessarium esse revelationem de te omnino dare. Et omnes libri de Deo aequaliter pares sunt conditiones... - Diabolus rufus subrisit et amicis suis dissimulans adiecit. - Hoc est, totum hoc est pure humanum.
  Anyuta restitit in sagittando ut tormenta tormenta dimitteret et dubitanter interrogaret;
  - Putasne omnipotentem de se scientiam celare et mundum currere?
  Alla satis rationabiliter dictum est;
  - Aspice mundum nostrum! Nazis Orenburg capit, Philadelphiam expugnat, Moscuam adstat, Leningradum circumdedit. Hoc intuentes, non difficile arbitror credere omnipotentem Deum nostrum mundum currere permisisse. Similis passerei tuo, et vultu accipiam!
  Ingemuit Anyuta graviter et constat:
  - Immo quod plus quam dimidium mundi Nazis cepit ... horror hic est! Sed forsitan hoc mundo est poena pro peccatis et incredulitate!
  Alla refulsit ocellos, aliam concham accendit, dixitque;
  - Sed hoc iterum ostendit, quod in Deo, qui nostris orationibus respondet, nonnisi in fide credere possumus!
  Anyuta irata objecit;
  - Sed vivimus et non debiles ... Non ergo peccamus in Deum, Allah.
  Ad meridiem, Germanicae copiae maximas US basis in Miami expugnaverunt.
  Maxime fabuloso quattuor pulchritudines in piscina E-50 pugnaverunt. Ita machinam machinae anti-artae sclopetatorum in frusta chalybea comminuerunt.
  Gerda, carnivore labia lingens, dixit:
  -Pro arte artifices sacrificia voluntaria faciunt, rei militaris auditores sacrificare coguntur!
  Charlotte, pectens crines aeneos nudo pede, dixit:
  - Bellum est processus attrahens! Post urbem, oppidum post oppidum capere pergimus, donec totam Americam delebimus.
  Christina somnium dixit:
  - Utinam porcum habere possem cum pineapples... Arida solidatorium taedet!
  Magda prudenter notavit;
  - Haec igitur nostra est! Noli turbari!
  Christina giggled. Illa vere voluit duos vel tres guys tangere et statim eam mulcere. Et cana illa et muscularis esset, et quasi porcus creparet. Tam grata est cum manus hominis per digitos, tibias et talos decurrunt. Calcem cum titillant iuvenes, et osculis pulchra crura praebent.
  Christina etiam inter crura perfricetur. Quam excitando tales cogitationes sunt. Quam volo sexus.
  Magda , flavam illam intuens conjugem , pipiabat;
  - Libidinosas cogitationes abiice! Tecum severus esto!
  Christina nudam plantam in metallo fricavit et dixit mugire;
  - O hypocrita Christiane! Quomodo vocem carnis non intelligis?
  Christina finxit viros. Multi iuvenes, formosi, musculares homines, qui eam manibus arripiunt, et tunc incipit... Quid mali est? Haremi somniant? Cur non incipit habere suum masculum harem? Et habere orgia.
  Gerda in a 240-mm American howitzer accendit et, oculis coruscis, latrabat;
  - Cave! Tam magnum proiectum nobis periculosum est!
  Christina vellicantes dixit:
  - Eh, mutandum esset ad Shurmlev nice. Haec piscina, vel potius mastodon, si pervenit, pervenit!
  Gerda nudo pede cucurrit, angusto tantum fabricae vestimento, super pectus Christinae cooperta. Papillae statim obduruerunt, et puella voluptuose ingemuit.
  Gerda giggled respondit;
  - Quattuor ex nostris hominibus adire necesse erit! Let's relax and have ingens orgia!
  Christina giggled and remarked;
  - Ita, vere volo sexum! Etsi nuper fui cum tribus guys simul... Caro magis ac magis insatiabilis est!
  Gerda giggled et incensus, cicadarum;
  - Puellae guys egent, tam grata est cum illis esse! Praesertim cum magna virili perfectione os tuum exerces.
  Et risum movet niveus Bellator. Illa coccineam labra roseo lambebat lingua. Musa lollipop tantundem putabam. Ut agili lingua dulcem sapidumque lambit, Carnem olfaciens excitat.
  Gerda caput movit. In pugna non debes phantasiis amatoriis indulgere. Melior est virga et clavus.
  Magda mente corrumpit:
  - Si desideriis carnis indulges, recta ad infernum ibis. Et tunc tormenta ista erunt.
  Ingemuit lascive Carolus, pectusque reclinat Pectoribus altis ;
  - Cruciatus! Wow, cum flagello aut urtica vapularis, jucundissimum est!
  Gerda giggled et dixit;
  - Nam tibi tormentum cruciatus est, sed verbera gravis!
  Magda sclopellum cum gaudio intendit. Sherman cepi humum extenso gun. accensus decor. Praesent scelerisque talea solveret. An American cisternina in igne est. Ac deinde novum scopum: Pershing. Et tu in eum monstras et certo iacio. Et tu turrim litteram destrue.
  Magda dixit postquam American tristique:
  - Noli cogitare de guys. Pugnandum est.
  Gerda annuens consensu. Illa crus permulsit et Hans blandientem esse putabat. Hic puer procerus et muscularis, Aryan poster tam similis. Quod tam bonum esset!
  Post quem puella ad "Maga" accendit. et latus contrivit. Et currus fere dimidio findit. Post quem decor etiam munitum percussit ac fregit. Etiam mar- xxxiii decidit.
  Post quem puella pipiabat;
  - Securis manubrio incidi, sed cicatrix in fronte erat.
  Et quomodo ridet... Ostendit linguam suam, tam roseam quam levem.
  Tum Christina globulis globulis globulis nudis digitis urget, "Big Tom" in caementa comminuit.
  Et hoc igneum, tam accurate diabolus propagines temperamenti. Accurati ictus cum gratia extaticae conjuncta.
  Carolus rictu dicit:
  - Ita feminae virum tenent: Italica cum corpore, Americana cum factis, Galla cum gratia, Russica cum factione sua!
  Christina confidenter affirmavit;
  - Melius est cum homines diversi sunt... Multo mitior et magis interesting est. Et muta amantes tanquam caestus!
  Gerda capiet et decantet;
  In lacu est vir, et mulier in furiosa est, et vir pira nimis comedit, et uxor satanas est.
  Puellae iterum rident. Tunc nudis pedibus strepere coeperunt, adeo ut scintillae subter plantas deciderent. et pulchri- cachinnantes. Charlotte etiam accensus, digitos suos a joystick, et pipiabat.
  - Gerda, Gerda, Gerda! Diaboli! Et unde venis, Gerda? Gerda, Gerda - pulchra fieri debent! Hac pulchritudine ipse satanas est!
  Et confregerunt ambae puellae capita sua totis viribus. Et quomodo scintillae volabunt.
  Post quem puellae concentu acclamaverunt:
  - Supra nos turmae strepunt ordine! Unus fortis, stultus plantat Sodomam;
  Et iterum viriles capita sua totis viribus feriunt. Realiter habent multum fun. et pulchri- tudines sonant jucundo. Et cantant sicut latrones:
  - Felix sororibus, volupe est sororibus vivere... Nazi Fuhrer molestare non debes! Quaelibet sorores, quaelibet, quaelibet sorores.
  Ludis puellis est, nihil potes dicere. Plures civitates iam sub Wehrmacht potestate sunt. Et procedunt Nazis, praedia Fritz sunt utique summae classis!
  Et fortes cantant in summo pulmone;
  - Omnes qui contra nos mortui sunt ... Et omnes latrones ibunt pro nobis.
  Concentu decori exclamant;
  - scary - kaput!
  Bellatores omnes vere similes videbantur. Tam pulchra, muscularia sunt, et exeunte Iulio calet, et corpora puellarum fortium sudore nituntur. Christina Americanos cum vermibus suis opprimit et sibilabit carmen. Cum alacer sono:
  - Scribe in libello tuo, in omni pagina ... Noli caput perdere, mox Yankees abiice!
  Et puella sibi cachinnant, dentes aperit, annuit. Cui - probabiliter diabolus.
  Gerda, dum fusa, recordata est una scientiarum fictorum fabularum quae legerat. In ea, apparuit satanas in domo professoris sub iuvene formoso. Narratio de quaestionibus in inferno ortis. Imo propter homunculos entropy positivum devorantes, ordo casuum violatus orta est et infernus, immo similis visio nocturna incepit. Erat autem satis bonus locus. Ibi peccatores convivia celebrabant, iuvenes et pulchri.
  Et mitis, rubens sol in aeternum fulsit. Et tunc hoc incoepit... Non mirum, Orcum cloacam comparaverunt. At enim erant purae voluptates et oblectamenta ibi.
  Gerda cepit et cantavit;
  - Imple aqua vitrum igne;
  Una cum Satana - metallo sumamus!
  Et pulchra flava quasi tormento ferit. Ac humili volans American P-51 impetum aircraft percussit. Age, diabolo callide!
  Gerda carnivora renidet. Sed Americanis facultas erat cum Germanis Russiam dividere. Jamque ipsi sub Tituli jacere debebunt. Et illis injucundus est. Tunc practicus Americanus cognoscet quid sit disciplina Germanica. Et nisi prodesset ei.
  Gerda cecinit;
  Imminens tellure;
  Tertius Reich Aquila...
  Cantibus in carminibus populi;
  Recepit magnitudinem suam.
  Quod multo facilius et funnior puellis fecit. Erant autem milites nobilissimi ordinis. Sed re facillime pugnandum est. et sine ullis quaestionibus conciliare habiles sunt. Nunc pila proprie effossa est.
  Tunc milites US bruchos contuderunt et trepidanter gigglaverunt et linguas suas ostenderunt. et nudis pedibus inter se iunxerunt. Torquent sua colla validis. Risimus...
  Magda, paulo minore tantum, notavit;
  - Quid in inferno facere? Modo caudis torquent daemones!
  Post quem puellae risum habent, ut extra piscinam audire possis. Ita mali et hilares sunt. Hi sunt bellatores qui nil refert.
  Wehrmacht altius et altius in Miami intravit. Vera skating rink fiamma e ferro movebatur. Et repulsa est armatura, et repulsa sunt vestigia. Lacus Germaniae fortes sunt et nulla in condicione vehiculi pares habent. Et Krauts de hoc perquam superbiunt. Sunt etiam campi marescalli valde inflati ambulantes. E-50 tegumentis crassitudine non solum bene munitum est, sed etiam laminis declivis habet.
  Hoc unum proba. Et Americani, qui sunt impugnatores Germanorum, nihil de Nazis facere possunt.
  Niger milites cedere ac primum desertum. Vere pugnare non volunt pro Iunctus Civitas. Americani ad partem Wehrmacht originis Germanicae transeunt. Soli Judaei, animadvertentes se nullam misericordiam habituros, in fine depugnant. Tam Sinenses quam Angli Americani mollitiam ostendunt. Latinos aliter se habent. Nonnulli cum sociis, Germania, Brasilia, Argentina et alii pugnare nolunt, sed quidam admodum pertinaces sunt. In communi Americani mollitiam relativam demonstrant et viam suam ante pugnandi habent. Cum multi captivorum essent, numerus in decies centena milia cucurrit.
  Notandum est Americanos maximam numerum Shermanorum habere. Haec piscina faciliter ad fabricandum et multis modis Soviet T-34 similis est, procerior tantum et aliquanto peior cum armis lateralibus. Quod tamen non significat considerare quam valida tormenta Germanorum sint.
  Sed Krauts rationum actuose colligebant. Tota galaxia amphorarum Germanicarum ingentem numerum vehiculorum quassatum cumulavit. Aces etiam optime operatur. Praeter Fridericum Bismarck, qui ex certamine est, Massilia secundus venit. Huffman nec malus est. Sed minus eum amant, quod haec ace- saepe damna aeroplana Germanica. Huffman pugnandi genus comminus oppugnandi, utique periculum auget ab ictu aircraft ab downed. Marcel et Fridericus malunt procul agere.
  Erant pellentesque, efficax et efficax.
  Rudel etiam honoratissima acetas est, piscina secunda post Fridericum eversor. Valde audax est iste Rudel. Conjecit et vulneratus est non semel, sed mansit in servitio.
  In genere sciendum est peritiam Luftwaffe esse immenso gradu. Et quod Americani Germanis in aere clare amittunt. Et popularissimus pugnator Americanus Mustang omnino in aere inops est.
  Gerda baculum lollipop nudis digitis accepit et sugens super illud cogitans dixit:
  - Id est interesting... sine ulla dubitatione Americae vincemus. Sed numquid Iaponia vere adepto tantam terram illam?
  Carolus ira in voce dixit:
  - Minime! Hoc fieri non debet! Dimidium mundi angusto luscus non dabimus!
  Christina giggled, ense calcem circumdedit et fremit;
  - Confringamus eos sicut Russi et Americani!
  Magda molliore sono dixit:
  - Sed nos multum adiuverunt in bello cum Rutenis et Americanis. De Iaponia non detrahendum est!
  Oculi Caroli micant et exsibilant;
  - Alios tractamus ita merentur! Nullam et eleifend nisi!
  Gerda mitius dixit:
  - Minime, sane, tributum collationis Iaponiae ad Bellum Orbis Terrarum II solvendum est. Praesertim in proelio contra USA. Multos Americanos interfecerunt et maximam classem merserunt. Nos quoque sic protegente!
  Christina contemptim stimuit;
  - Si Iaponia in URSS anno 1941 oppugnasset, Moscuae olim capta esset. Itaque bellum ultra omnem durationem trahebatur.
  Andrea, hoc diabolo crine annuente concorditer;
  - Ita annus sextus belli finitur. Nullusque est huic caedis finis aut ora aspectus! Et nos paulo difficile questus est fateri.
  Gerda super ventrem suum volutabatur, globulum pedis pressit, alterum Sherman pulsans, et coedebatur;
  - Sed nescimus aliam vitam... Sic valet aliud velle!
  Magda sapienter dixit;
  - Multis regionibus in mundo exhaustus est. Hoc significat quod serius vel serius pax erit, et cum eo fit felicitas hominum.
  Andrea, hoc diabolo crine sudante contemptim;
  - Estne felicitas in bello?
  Magda caput movit;
  - Quae felicitas potest esse in occisione hominum? In exitium, vis et luctus?
  Paulus humeros notavit:
  - Cum essem parva puella, vere amavi ludens bellum et urticas baculo. Est aliquid in omnibus nobis, quod ad interitum trahitur. et exitium malorum!
  Christina canebat, piscinam exiliens;
  - Infernus valde terribilis est... Infernus magis insomnis est quam foedissima somnia... Sed vehementer amamus peccare vehementer, hoc est credo omnium filiorum nostrorum fatum!
  Carola tandem addidit:
  - Et filias quoque... Scire debes modum in omnibus, etiam peccato!
  Gerda prudenter dixit:
  - Peccatum est sicut piper in pulmenti. Nimium malum est - urit os tuum, sed sine eo lene et insulsum est!
  Magda cum gemitu perbibetur;
  - Sed peccatum te taedium facit! estne?
  Gerda risit et respondit:
  - Cursor etiam pertaesum est, sed valetudini bonum est ... Sanare corpus necessarium est.
  Carolus distractus concham misit in Pershing. Ea bellator valde accurate est. Et habet quod alios. Illa Americanam piscinam excussit et tweeted:
  - Ego sum bellator eximius et ter hyper!
  Post quem pulchritudo tropaeum mandendo gummi in os projecit, et totum bullae cecinit.
  Gerda cavillanter dixit;
  - US multo melius mandendo gummi quam obterere!
  Christina sumpsit et cantavit;
  - Vis ferrum destruit, sed potestas mala non manet in aeternum! et confortamini animo! Cum firma manus est et proposita humana! Potes violentiam opprimere!
  Magda respondens cecinit;
  Dei lux nos illustravit;
  Fides in Dominum Christum.
  et in paenitentiam reclusit -
  Corda nostra turbida!
  et puella crinibus aureis excussit subtiliter. Testa quae misit autocinetum Americanum concrepuit.
  Sed Yankees iam sub ruinis scatebant. Dant. Imponunt manus super collum suum et tremunt. Vexilla alba pendent. Sed gravida quis nulla ac suscipit.
  Gerda tormentorum et malleoli tendit. Hanc ipsam concham mitto post testam. Acerrima puella. Magda item pampini rursus. Quodcumque - naturale flava... lumbos tenues, pectus altum. Scit ubi invenire stash mariti sui... Sed mutationem volui - Sarcinam fucorum emi!
  Et iocularis est puellis, nunc tam frigidi facti sunt.
  Gerda cepit et cantavit;
  - Et in lacus relinquunt - puellae allidunt.
  Elementum ferro, elementum chalybe!
  Charlotte accendit ad "Maga" et cecinit:
  - Si vis sanus esse, obdura... Si piscina sine scopulis indiges, timidus noli esse!
  Omnes quattuor puellae lacrimae et rugiunt. Christina subridens dixit:
  - Mulier cum quattuor viris magnum est!
  Gerda confirmavit;
  - Quanto magis amantes, eo meliores! Hitlerites sumus, id est extra burgenses morales sumus!
  Carolus iratus dixit:
  - Morale, a verbo sordido!
  Christina giggled and remarked;
  - Puellae ferae sumus! Modo barbaros!
  Gerda dixit vultu superbo:
  - Sed uterque nostrum puerum sub corde Fuhrer portavit!
  Magda furens respondit;
  - Non debes descendere ad belluam simile!
  Charlotte giggled and remarked;
  - Non sumus bestiae tantum, sed leaenae!
  Christina declaratur, coxas quassans;
  - Et daemones etiam! Est ergo moralis Nazi noster vere diabolicus et crudelis!
  Gerda subridens sumpsit et cantavit;
  Nox ante pugnam heroibus;
  In tenebris FORMIDULOSUS...
  Pentogramma ex templo vetusto ardet;
  Det mihi Deus fortitudinem... Ut non desinam in monumentis!
  Christina cum Gioconda risu dixit:
  - Et immortales fieri velim sicut princeps in pellicula ... Experiri miliarda homines, et trillion cobolorum, et elves sextillion!
  Gerda purred et dixit;
  - Alfi. Quam vellem cum illis amare. Tam fera est iocus.
  Christina giggled ac mussat;
  - Dulce somnium Dryadalis sunt. Pulchritudo hominem in servum vertit! Et post mortem non inveniunt pacem.
  Carolus eam cepit et studiose cecinit;
  - Imple aqua vitrum igne... Flamma ardebit et metallum secant!
  Puellae simul ridebunt. Pulchrae et frigidae puellae!
  Gerda cepit et jucunde cecinit;
  - Noli timere mortem, noli timere... Post omnia, sine iustitia nulla ratio est in vivis!
  Respondens Magda accensus est, mittens concham directam ad centrum et cantavit;
  - Ad caelestem vocationem, ad caelestem vocationem... Ibi, nutu Domini ero. Et spero me carissimos amicos!
  Christina, hoc diabolum aureum rubri pipiabat;
  - Et in caelo, num sextilliones habeo amatores?
  Magda subridens respondit:
  - Et die dominico non nubunt neque nubent, sed manent sicut angeli in celo. Et vos daemones cum daemonibus in aeternum coire videmini!
  Christina risit et dixit:
  - At hoc frigidissimum est! Potesne existimare quam magna sint dictiones eorum! Et generaliter...
  Gerda respondens cecinit:
  - Reich novum mundum aedificat;
  Ac negat praeteritum...
  Induti in throno -
  Ridiculum ac vulgare!
  Et pulchri- tudines nudis cruribus, ac pene nudis, muscularibus, perusta risum erumpunt corpora.
  Carolus pugni suut ei et exsibilant;
  Rumpunt Explosiones...
  Super gratia
  Nolite ostendere terga
  Tempus est inimicos occidere!
  Sed momento accidit ut non omnino tempus sit. Americani in deditionem venerunt, ut videtur, Miami proximam urbem capiendam esse.
  Vexilla alba iacta sunt. Exierunt captivi. Cum Gerda e piscina desiluit, de industria pedem nudum in palu machinae oleum immersit. Statim lutum, arena, et pulvis flavis pulchritudinis pedibus adhaeserunt. Praeterea, ex traditione, captivi sordidae et foetidae plantae puellae osculari coacti sunt.
  reliquae pulchri- tudines fecerunt. Captivi, aiunt, nudis pedibus osculari non gaudent. Repant et olfaciant. Et sordes et terram lambunt linguis suis.
  Carolus nasum nigrum luscus Americanorum digitos nudis apprehendit. Illa dura expressit. Clamo captivum fecit. Et tunc frontem calcaneo percutit, causans gibba. Vinctus bello cecidit et conscientiam amisit.
  Charlotte cavillantes cecinit:
  - Ego sum puella vera aspidis, et non bene sub nobis.
  Post quem Gerda secuta est secta. Nares quoque nudis digitis expressit et traxit , nasum prope avulsit et calcibus in mentum impellit . Fractis maxillam meam.
  Fecit ergo Christus similiter. Nares arctissime arripuit, et sanguinem etiam traxit, nares discerpens.
  Magda, in trepidatione, etiam captivos ad osculandum pedes pulverulentos cogebat, machinis velatus oleo, sed tunc paululum ambulabat et animadvertit;
  - Hoc vulgare et crudele!
  Carolus cavillator addidit:
  - Et tamen non christiane!
  MagDus innuit consensum ;
  - Ita vero! Non fuimus sicut Christiani!
  Diabolus rufus fremit in responsione:
  - Et tu! Noli nobis contradicere!
  Inter captivos speculatores teenage erant. Accessit ad eos Christina et deridens dixit:
  - Visne corpus mulieris gustare?
  Pueri esurientes et erubescebant prope nudam, pulcherrimam puellam. Multi ex eis in calore tantum breves pugnaverunt, et tan- phonte cooperti sunt. Gerda ad brateos exilivit et, tormentorum machinam quatiens, fremuit;
  - De genibus!
  Confestim corruerunt. Post quam puellae iterum, hoc tempore speculatores pedes suos osculari coacti sunt. Pueri etiam harenam dentibus crepuerunt, sed pertulerunt nec ausi sunt recusare.
  Gerda fremit in summo pulmone;
  - Im Rex Kong.
  Et Christina fasciam eius exuit, et alta eius ubera coccineis papillis penitus exposuit. Et coepit omnino pueros in ordine premens. Velut, osculum.
  Pueri rubore rubebant, sed obedienter osculabantur. Quid sentiebant? Mixtura timoris et cupiditatis. Iuvenes viso dimidiae nudae puellae et tactu excitati sunt. Christina hoc quoque probavit.
  Gerda etiam ubera eius exposuit. Est et alta, pinguis, cum papillis coccineis, ut fraga.
  Carolus eos secutus est, curvitatem corporis ostentans. Solus Magda avertit. Turpe ei ac plebeium videbatur.
  In universum tantam humanitatem in bello perdis. Moralitas autem Nazi generaliter vertit homines in animalia. Alii sunt sicut lupi, alii sunt sicut oves.
  At contra, disciplina ferrea, ordo, inclementia ad assequendum mirabilia operantur!
  Id quam cito massa-productum est, E-50 piscina facta est. Exempli gratia, fieri potest ut Americani, qui adhuc Shermans conturbant, contra T-4 debiles erant?
  Sed sunt puellae ferae. Illi multa imperia militaria, faciunt. Pueros pectoribus, cruribus et femora osculari cogunt. Hem, itane fieri potest? Quid hoc morale est? Praeterea Germani et externi milites hoc spectant et digitos ad templa sua torquent. Similes, vide quales mulieres habemus!
  Incipere incipient rectum in conspectu omnium!
  Magda exclamavit in summo pulmone;
  - Minime! Non audes id facere! Homo esto!
  Gerda respondens exclamavit:
  - Docere pueros noli vexare nos!
  Magda ad eam exsiluit, eleifend aliquot proiecit et latravit;
  - An insanisti? Desine exponere exercitum Tertii Reich ludibrium!
  Carolus subito erubuit et dixit:
  - Fortasse vere nimis longe sumus? Opus est moderationem et diligentiam exercere!
  Christina levavit eam et expressit;
  - Noli me vexare, noli me tangere, frui bono est. Tam pulchrae sunt pueri, et suavem iuventutem odorant!
  Gerda respexit et exsiluit:
  - Eamus cum illis, tum ludimus. Hoc facere non potes ante totum exercitum! Et adhuc tempus ludorum habebimus!
  In vanitate mussitavit Christina;
  - Postea? Tunc non eadem est trepidatio quae coram omnibus! Et hoc frigus est!
  Clarissimi quattuor, qui fabulae vivae factae sunt: Gerda, Charlotte, Christina et Magda, septentrionem progredi persederunt in suis tam longe optimis piscinam in mundo, E-L. Wehrmacht iam Atlanta ambiebat. Status Americae celeriter corrumpitur.
  Proelia tamen tank continuata est. Puellae a Shermans et Pershings et alium oppugnationem propulsaverunt. Nova piscina Washington etiam adiecta est, nunc tantum duorum illorum. Sed haec raeda aliquanto periculosior fuit. Dolium longitudo tormentorum 90-mm aucta usque ad 73 EL, potentiam Tigris-2 superans, quae, proiecto provectiore, in latus penetrare potuit. Verum machina pro piscina nova non parata eidem equino quingenti cum pondere quinquaginta septem talentorum et armaturae frontalis 152 millimetre fuit.
  Magda talem currum e longinquo duorum chiliometrorum percussit et dixit:
  - Hostes clara mora in melius proficit! Tam informes piscinam fecit!
  Gerda giggled cucurrit et nudo pede per pedal currus trepidi;
  - Bene, felix est nobis! Et generaliter in hoc capitalismi imperio iam profunde descendimus. USA cito cadet!
  Andrea, hic diabolus exsibilatur canneus;
  - Et erit in orbe terrarum potestas!
  Christina amici ardorem refrigerat;
  - Ne nimium blandiaris! Est etiam URSS. Ac magna hac in patria occasiones!
  Gerda sibilus. Illa premens lethiculum exstinctum Sherman animadvertit;
  - Russi numquam tam potentem armaturam quam nostri habebunt. Maxime autem numero pares esse non possunt! Ascende ergo nasum tuum et exercitum tuum emungas! Scitote Tertium Reich semper vobiscum!
  Magda subridens ait vix sonore;
  - Et Iesus semper mecum est!
  Gerda emendavit amicum suum;
  - Iesus Aryan!
  Magda cum hoc consensit;
  - Sit Aryan, sed est Filius omnipotentis Dei!
  Christina cum risu coercuit;
  - Sit nobiscum Aryan! Vincemus omnes, et immortalitatem consequemur!
  Magda iterum accendit. Mirabiliter accurate excanduit. Sherman in Iunctus Civitas nondum discessit et, quamquam August 1945, bombam atomicam non assecutus est. Ita res Americana alicubi erat inter difficillimum et omnino desperatum. Vel fortasse propius ad absolute desperandum.
  Gerda etiam revocavit quomodo pugnaverint in piscina nonagintaton "Leonis", quae inferior erat armis et armis et armis E-50. Technologiae Germaniae technologiam elaboravit. Nullam ac nulla erat. Tantum sexaginta quinque talentis, et quod in tutela est. Eh, quid aliud Krauts somniant? Nisi quod ab aliquo angulo perrumpere impossibile est!
  Gerda Magda interrogavit:
  - Dic mihi melius, quae figura debet esse piscina ut ab aliquo angulo perspici non possit?
  Christiana puella ridens respondit:
  - In modum pyramidis Aegyptiae, modo magis elongatis et complanatis.
  Gerda arripiens penicillum in manibus suis proiecit et nudis digitis apprehensum. Ea diligenter delineatam in muro edendam animadvertit;
  - Hoccine est?
  MagDus innuit consensum ;
  - Ita! Hoc simile!
  Andrea sibilavit et dixit:
  - Simplex est! Sed proiectum actu ricochetae ex quolibet angulo!
  Gerda gravissime dixit:
  - Oportet nos hanc ideam communicare cum excogitatoribus nostris. Tunc piscinam praevalidam habebis. Cum perfecto praesidio!
  Magda humeros, dicens:
  - Hoc non est vere nostrum negotium!
  Gerda movit caput respondens:
  - Vae illis qui patriae neglegunt!
  Christina notatur;
  - Etiam nosmet ipsos mittemus! Collective ab omnibus quaternionibus! Ruerat vel quicumque alius notionem nostram finalet!
  Gerda, subridens scintillans clarior margaritis, Annuit;
  - Sic erit! Sit gloria, ut decet, omnibus!
  Magda quiete respondit;
  - Fac ut vis! Ego ipse non sum avarus!
  Gerda dixit alacres:
  - Ceterum avaritia est sensus inferiorum hominum! Infirmi sunt animo, etiam pauperes doleant!
  Et bellator Pershing turrem iecit. In universum Americani scopi divoluerunt. Proelium cum Wehrmacht satis feliciter confectum est. Fritz fere nihil passus est. Damna... sic obscura questus est. Solis autem occasu ad pyropi solis occasum. Atlanta promisit nucem lentam esse crepitum quia urbs magna erat.
  Patet magnas regiones populosas difficillimas esse. Verum fascistae plerumque circumvenire et niti attriti maluerunt.
  In via, puellae viderunt Big Tom auto-propulsam gun. Satis potentem esse periculosum. Epulaverunt eam... Sine aliqua singularia nobis quaestionibus.
  Deinde, cum plane obscura esset, stetimus et quaerunt. Conati sumus etiam Americanum Coca-Cola et paniculum fartum esse. Gerda duas literas bibit et dixit:
  - Animos vestros ac rum erigit!
  Paulus interrogavit:
  - Quae est illa?
  Gerda risit et respondit:
  - "Coca Cola"!
  Diabolus rufus subrisit:
  - CIRCA! Haec est potio deorum! Genus similitudinis lemonade, solum melius!
  Christina giggled et obicitur;
  - Heu! Naturalis capulus est optimum! Sed non tempus ante!
  Magda notavit;
  - Vitium est vodka bibere!
  Gerda nudo pede eam excutit;
  - Scio! Vae qui praeparat siceram!
  Puellae pernoctabant prope bruchum piscinae, sutillas lectas quasi lectisternia. Itaque per multas noctes somnum non satis habebant. Princeps progressus gressum erat. Et resistentia est valde fortis.
  Gerda Coca-Cola nimium habere videtur, veri simile est quod talem magnum dosem caligini potus in se effundat. Puella crinibus colorem nivis candidissimum tantibus maxime naturalibus habuit. Non debes bibere tam fizzy bibere.
  Gerda in gravibus compedibus constricta, in densissimum ac durissimum Chatelet carcerem coniectus est. Animalia foeda circum reptabant, et puella a muribus oppugnata est. Vinculis et compedibus repugnare coactus est, nec dormire potuit.
  Mures magnae nudis calcibus assidue mordebant, et foedissima et molesta erat.
  Morti poena caedis carceris irrogata est. Dux vero Chatelet, dilecto ministro amisso, Gerdam crudelissimis cruciatibus subjici jussit.
  - Haec impudens puella ad omnia respondebit!
  Itaque carnifices in carcerem intraverunt et puellam in cella ad tormenta traxerunt. Gerda vix restitit. Perituram mortem intellexit. Omnia voluit et in supplicio et cruciatu virtutem conservare. Avulsae sunt vestes Gerdae et nuda in eculeo inserta est. Pedes nudis puellae in ligno pressi sunt.
  Hanc carnifex nudo flagello dorsum totis viribus percutit. Puella maxillam suam detinxit et ictum restitit, et cute quamvis rumpitur, ne clamat quidem. Tum tortor ante pedes puellae pondera gravia suspendit. Articulis torqueri scapulis resilire coeperunt. Gerdae nudum corpus in sudore texit, et puella dentibus infrendens donec labium momordit donec sanguinem mitteret.
  Vera Aryan est et tormenta quam fortiter pati debet.
  Alius carnifex e foco filum candens fasciculum arripiens et puellam in tergo flagellare coepit. Tertius tortor ignem sub pedibus nudis puellae accendit. Flamma sola nudum puellae titillare coepit, quae pedibus planis non laborabat. Referta ab annis nudis pedibus, calli crepitant.
  Pedes puellae calebant, sed pertinaciter resistebant. Calli in trito solo bulliebant.
  Unus carnifex aestum sub eculeo corruit, alter filum candens eum verberavit, tertius pondus suspensum in scandalum, quod nudis cruribus Gerdae ligavit. Multiplicatae sunt cruciatus. Et dolor erat adeo fortis ut puella fila clamaret. Tum exanimata est. Super eam aqua glacialis effusa est, et iterum coepit interrogatio. Quartus carnifex coepit candentis forcipes puellarum ubera emittere.
  coccineam torsit cauterio ferreo papillam.
  Gerda , singulari voluntatis nisu , clamores suos cohibere ac etiam risum torqueri expressum potuit . Quadripartita statim excruciata est. Non interrogaverunt, confessionem non petierunt, simpliciter ulti sunt de ministri caede.
  Uterum puellae flagello verberant.
  Dicebat unus e tortoribus;
  " Debet adhuc vires basilicam scandere ". Etenim talis consuetudo est!
  Medicus accessit, pulsum puellae cruciatae sensit et dixit:
  - Vixi!
  Carnifex risit et dixit:
  - Et modo pendentem ex eo nactus sum!
  Gerda, qui iterum conscientiam amiserat, equuleo ablato, corpus laceratum arcu abstersum. Tunc ceperunt eam ad commune de Chatelet. Captae igitur puellae et feminae observare possunt quae a praefectis interfectoribus fiunt. Gerda cruci affixus erat, et stans pro omnibus ad videndum sinistram.
  Nemo ex captivis etiam iuramentum dixit. Gerda amabant. et peremptum eunuchum furiosa fuit ab inferis.
  Postero die tormenta continuata sunt. Puella catenis catenis vapulat, et omnes digitos forcipes rubris fracti sunt. Impingunt calcibus bracchia et crura eculeo curvant. Gerda conscientiam pluries amisit. Carnifices erant professionales, et puella natura valida erat, et copias suas sollerter distribuebant.
  Digitos rumpunt tardissime gusto bacchantis crudelitate.
  Gerda per duas hebdomades quotidie cruciatus est, nec ullum intactum pelliculae in corpore relinquens. deinde novum tormentum invenerunt. Capilli detonsi sunt et aqua frigida guttatim in calvariam detonsa stillata est. Paucis horis post factum est quasi bombae in capite Gerdae disploderent. Puellam in sella ponunt, uterum Veneris spinis lacerant et pubes crines igne ponunt.
  Terebram in anum compulerunt, ut sanguis etiam instillaretur.
  Gerda exhausta iam paene dementiae fuit. Subito iussum est ut eam ad curiam veniret.
  Hoc est aliquam saltem remissionem.
  puella coram judicibus visa est, rasa, abrasa, livor et ustio obducta. Ipsa autem vires stare et recte manere conari. Forma prior visa est FORMIDULOSUS, terribilis post tormenta, sed non fracta.
  Judex clamavit:
  - De genibus!
  Iudicium cito transiit sine caeremonia superflua. Testi- monium militum et testium adierunt. Prioris casus homicidii vicecomitis recordati sumus, cui Gerda testimonium non fecit. Et quasi maga et homicida damnati sunt, ut igni cremarentur!
  Quin etiam lente in partes accendere debent!
  Gerda sententiam tacite auscultavit, et tunc exanimis est. Ita sibi visum est ut vita eius esset transacta.
  Exauditus est gemitus miserationis in aula.
  Rapta est puella ad mortem remigandi, et in nervo compede dereliquit. Ibi ultimas vitae horas degere existimata est.
  In claustro solitario, puella etiam consolatione orbata, quae ex verbis compassionis a contubernalibus suis veniebat.
  Sed tunc apparebat filia carnificis. Illa in habitu griseo modico erat et magnum pomorum canistrum attulit. Illa intuens dolens in Gerda studuit et dixit:
  - Visne ab supplicium salvus esse?
  Adnuit puella, caput abscidit. Responditque filia carnificis:
  - Ecce unum ex his pomis recreandis! Fructum ostendit eximia claritate et succo distinctum, instar carbunculi. - Ede illud et iterum fies puella. auferam vos de sporta, et nos effugiemus de regno isto.
  Fors haec apparuit!
  Gerda adnuit fessis. Aegre dentium ex tormentis plurimum evulsa, malum sumpsit. Et vere coepit illa retrahere, apparens esse puella sex vel septem annorum. Brachia, crura et caput de nervo facile processit. Filia carnificis Gerda abscondit in sporta et tulit eam de cella. Festinabat ex Castro relinquere priusquam captivorum desiderabantur. et fugit puella cum suis impedimentis.
  Magnam partem sacrificii.
  Filia carnificis cum Gerda profectus est in itinere ad Galliam meridianam, sperans ibi se amittere. Ambulabat in calceis alutaribus, Gerda iuxta eam pedibus nudis calcavit. Sed tunc, propter viam saxeam, disciderunt calcei puellae et vix cruento pede ambulare potuerunt. Gerda paulo facilius fuit, quod initio plantas coxerat, ut videtur, obstante valida rejuvenatione, corpus puellae memorias praeteritorum iudiciorum retinuit.
  Ut nudis pedibus per scopulos Europae viae vagata sit, ab Hafniae Lutetiam ambulavit. Visitavit et Berolinum et Viennam simul.
  Filia carnificis ex opulenta familia existimata est et soleas gestabat, sicut consuetum est inter familias Parisinas non pauperes. Et puellares plantae non saxis, lapillis, aut scopulis Gallicis adsuetae viae. Sed puella cruentum cruribus fractis animum praebuit et non queritur. Ad quietem sistendam, Gerda cruentos pedes osculata est, et dolor quievit, filia carnificis obdormivit.
  Gerda ipsa eius saluti fuit gratissima.
  Pedes eius sensim sanati sunt et crusta dura obducta sunt. Gerda carnificis filia se gerebat et in eleemosynis vivebat, Gerda quoque centonibus tantum remanserat. Hieme puella et puella in Italiam feruntur. Gelum ibi non est, et plus minusve tolerabile. Sed vita eorum facta est vita vagantium. id est, mœstus et esuriens. Et nulla erat in hac vita. Filia carnificis pulchra erat, sed minime formosa, et calamum totum extenuata facta est.
  Pannus typicus, sordidus.
  Gerda autem crescens facta est puella pulcherrima, et floruit omni anno pulchritudo eius. Et tunc unus ex nobilibus pueris eam animadvertit, et mendicum crinibus nive candidioribus nudis pedibus in servitutem sumi jussit.
  Sed id est alia. Gerda subito sensit inspirata et adumbrata carmen;
  Gerda exspectabat Kai discalceatus;
  Peragravi dura nivis ...
  Etenim anima eius aurea est;
  Sicut lucida viburnum!
  
  Sponsum meum invenire non potui,
  Et finita est cum Nazis in plena.
  O virgo infelix Gerda!
  Quid tale dedecus pati!
  
  paraverunt carnifices eculeum;
  Ignem sub pedibus nostris aedificans...
  Sunt puellae sicut illa torreri piscem torreri
  Sed scitote quod similis sit aquilae in spiritu.
  
  Magnam perferendis et perferendis,
  Tormenta et tormenta innumerabilia sunt.
  Infelix tributum imposuerunt,
  Clamorem facere puella!
  
  Pedes nudis lambunt flammis;
  Puella flagello furiosa est!
  Hic sub firmamento stricto Paris,
  Gerda ad ignem stolam ducunt.
  
  Puella tormenta gravia tolerat;
  Et ridet in carnificum facie.
  Non, non quaeret mortem.
  Expertus est ad eam!
  
  Feroces cruciatus sustinere potest;
  Tu es specimen in patientia...
  Nostra Gerda in Russia nata est;
  Accepta Orthodoxia ex corde tuo!
  
  Ossa licet forcipe rumpant ;
  Pungit album pectus...
  Carbo pedes nudum;
  Gerdam tantum dolorem mittunt ut respirare non possit!
  
  Puella superbe ad ignem accedit;
  Etiamsi facies tua sanguine et livor obtecta est...
  Magno risit gaudio;
  Etsi manus et pedes in vinculis sunt!
  
  Visum nulla salus;
  Carnificis manu accendit ignem.
  Rogavi Deum veniam -
  Ignis saltem extendit ad eam linguas!
  
  Flamma furens corpus lambit;
  Et Gerda gemit in dolore, clamoribus.
  Sed vexillum adhuc volat anima mea;
  et in corde est monitio telli.
  
  Lucis puellae monumentum erit;
  Et Russia filiam suam recordabitur.
  Gerda laudabitur fortis;
  Veniet dies, et nox deficiet!
  Tunc Gerda evigilavit actu, caput suum in rubigo feriens. Fremebat in vanitate;
  - O Deus meus! Quas ineptias dormivi! Et in Russia omnino natus non sum!
  Respondit Magda, qui iam non dormiebat;
  - Et somnia etiam habebo! Sicut in lebetem missus sum, et daemones sub eo ligna iactabant. - Fortasse hoc Cola effectum habet?
  Gerda movit caput negative;
  - Minime! Nimis multos occidimus, quod conscientia nostra nos torquet! Profecto tales carnifices non esses!
  Magda tweeted:
  - Pax... Eh, de te nescio, sed taedet bellum!
  Gerda movit caput negative et cecinit;
  -Miles semper sanus est;
  Miles ad omnia paratus est...
  Cucurbitae sicut culicibus
  Ab omnibus angulis...
  
  Et non prohibere
  Et ne crura mutaveris...
  Facies nostra lucent -
  Tabernus coruscent!
  Magda giggled and running her palm over her fol , dicens ;
  - Sed tam nudi sumus... Sine ocreis!
  Tum redheads experrectus est. Charlotte cupreo-ruber, et Christinae cupreae aureae. Milites exercitia parum erexerunt. Atlanta cingebatur. Nunc ac lacus ante.
  Civitas Americana a Sturmlevs et variis modificationibus piscinae E incensa est. Machina Tituli tam aequaliter quam semper operata est, et sine notabili defectione.
  Charlotte dentes suos perfricavit ambulans et expressit;
  - Nos Germani adhuc homines in terris praestantissimi sumus. Tales sunt nostrae progressus technologici. Et quis nobiscum conparari potest?
  Christina respondit:
  - America iam scenam transieris! Et ante nos sunt Moscuae et Tokyo!
  Gerda mandendo gummi misit in os suum et amicos suos interrogavit:
  - Quando US deditionem?
  Magda statim respondit:
  - Deo volente!
  Christina suadet:
  - Puto mense Septembri! Iancii, bellum intolerabile erit continuatio!
  Charlotte giggled and, kicking the side of the tank, said:
  - Erit urbs Veneris, et vicus Martis! Interea nostram infelicem tellure superemus!
  Ad haec Christina respondit:
  - Mox planeta noster in universo felicissimus fiet!
  Magda cum hoc consensit;
  - Fiat ita!
  Et omnes quattuor puellae simul frontibus feriunt. Omnia ridiculam tamquam infernum. licet ridiculum sit. rursus bellatores ignem aperiebant. Hoc tempore in pugna Americana. Iaculantur sine multa trepidatione, sicut faciunt officium.
  Gerda Magda permisit suos igni. et adhuc nictans oculos suos. Wow, quod somnium habebat, tanta tormenti impressione. Et imposuerunt illi nomen. Statim consociationem cum Andersen fabulae mediocris evocat. Et Gerda iustus non vere sicut regina heroina nivis. Nimis stulta est et impractica. Vera Aryan foemina tam in nequissimo puero maceraretur?
  Magda potius mundi dominationem quam ullius ineptiae somniavit. Et ipsa voluit verberare puerum potius quam illum salvum facere.
  Tum puella Atlanta recordata, e filins unus Americanorum. Quin etiam pellicula colori videtur. Haec urbs ibi obsessa est, et in Civitatibus Foederatis bellum civile fuit. Eventus dramaticus explicatur. Nunc, sane, liquet hos flores esse justos pro America. Baccis antecedens.
  Id quomodo emittunt Yankee altilium.
  Gerda tigris risu dixit:
  - Sic cum hostibus Tertii Reich agimus! Et nemo voluntati fuhrorum resistere poterit!
  Magda de Deo loqui voluit, sed mentem mutavit. Quae est cognati? Factus homicida et meretrix, iam non est Christiana. At in corde suo ingrata sentit. Quæ in ea ventura? Si moritur et stat coram Deo. Quomodo iustificabitur?
  Quamvis, nempe, dicere potes te Deum realem non esse biblicum, sed Aryan. Et hac consolaberis. Quod, inquiunt, Aryanum Deus illis remittat pro servitio suo fideli, et fornicatione, et inobedientia legibus honoris. Et erit eis praemium expectans.
  Magda ingemuit et vacua sensit. Quae est illa? Serial interfectorem!
  Gerda e contra valde confidebat. Dicunt eam vincet... Et Tertius Reich vincit...
  Pugna Americana destruitur, et E-50 longius transire pergit.
  Paulus risu dixit:
  - Ita, bene, itis... Sed quid homines expectent non liquet. Tantum chaos et chaos est in mundo. et mandamus. Sed ubi tandem Americani?
  Christina ridens respondit:
  - Pendet ab Europae radicibus. Qui superiores sunt Germani, inferiores erunt. Nigros, utique, obliquus ultimus erit. Hic igitur at arcu proximus est. D. Quid iniquum putas?
  Carolus movit caput et dixit:
  - Tale imperium plebis paeniteret plenum erit. Inaequalitas ab intus labefactare incipiet!
  Gerda acriter obiiciatur:
  - Aliter impossibile est! Quid ergo pugnae?
  Paulus adnuit consensu.
  - Non tormenta pro butyro, sed tormenta pro butyro!
  Magda subridens:
  - Optima res est unitas in Christo Iesu. Hoc aliquid est, quod omnes sub humanitate coniungi et unire possit.
  Christina movit caput negative:
  - Benignitas non longe abibit! Opus est tibi lenta esse! In sit amet elit ante.
  Cum hoc Gerda consensit:
  - Hitler est lentus princeps et simul efficax! Eius durities multum contulit ad res gestas in re oeconomica et militari!
  Magda logice notatur;
  - Item, omnipotens Deus in Bibliis est valde tenax. Non potes dicere mollem esse!
  Gerda giggled. Et dixit Christina:
  - Ita est, Deus obdurat in Bibliis, sed... Non in parte Arriani!
  Carolus risu dixit:
  - Et qui imperium arripuerit in mundum... Erit veritas in saecula!
  Christina cum risu cecinit:
  Sol unus in caelo lucet;
  Planeta ab uno patrino regitur!
  Post, imperium semper in terris vincit;
  Populi omnium terrarum in Aryan strangulatione sunt!
  Et virgo catulus giggled...
  Et formidabilis piscina E-50 pillbox conchis delere coepit. Itaque Sherman suillo sandaliis oppugnatur. Et confractum est corpus eius una testa.
  Gerda cepit et cantavit;
  - Esto mecum, canticum cantate, gaude Coca-Cola!
  Et puella ridere coepit. Et detraxit plastic lagenam Coke, tenens digitos suos, et liquidum in gutture bulliens infundens.
  Milites trophaeis suis admodum delectantur, et adhuc in summo pulmonum suorum rugiunt;
  - Super milites sumus! Omnes delebimus!
  Et nudis pedibus plaudamus. Mira puellarum. Ac mauris.
  Carolus laetus cecinit:
  - Sed honestum esse! Omnes omnino exterminamus!
  Gerda tweeted in responsione:
  -Non potest esse, non potest!
  Christina effudisset;
  - Adolfus dic mihi!
  Magda metrum addidit;
  - Ita plane!
  Et deleverunt bellatores munitum. Tum piscina sua se contulit. Et pulchri- tudines pedum percusserunt et rugierunt;
  - Heil Fuhrer, nos in proelium duc.
  Puellae capita rursus strepunt et scintillae ex oculis fugiunt, hora nova venit.
  Gerda cepit et cantavit;
  - Tolle paratam, obsiste, obsiste, obsiste, quis ad novum iturus est? Quis novus est? Quis novus est?
  Magda subridens respondit:
  - Nostrae victoriae iustae sunt ex eo quod Deus nos amat!
  Charlotte back;
  - Noli tam surdus esse... Dii Wehrmacht sunt fortissimi, sed infirmos non adiuvant. Si fidelis causa Reich, mundum crea potestatem!
  Puella capillis rubris sumpsit et nudum pedem in podicem fixit. Nuda, aspera planta pruritus. Tum decor cepit et tweeted;
  - Pugna momentum est inter praeteritum et futurum, id vocatur vita!
  Quinque puellae fortes apud Chicago pugnaverunt. Alenka, Maria, Anyuta, Alla and Matryona. Russici bellatores, cantata et incorruptibilia, pugnaverunt.
  Apud Germanos mercennarios iecit et simul loquebatur.
  Alenka tristi risu dictum est:
  - America bellum amittit.
  Maria addicitur repraesentativum militum coloniae et dixit:
  "Ne quidem ego mollitiam Yankees computavi." Hoc problemata nobis postea creare potuit.
  Anyuta giggled and remarked;
  - Habuimus difficultates... Iterum evenire nollemus. Puella nudum pedem fricavit contra rudera fracta et fragmenta lapidum abiecta.
  Alla sententiam suam expressit:
  - Germani pyrium nostrum in bello consumpserunt. "puella accensa, tertium Reich militem glande interfecto atque continuavit. "Exercitus noster de dente lapidis iterum frangendo non nimis ridet."
  Matryona suggessit cum risu:
  "Tunc tot Germanos iaciant ut nobiscum misceantur non pugnent!"
  Alenka movit caput negative;
  - Hi non sunt Germani, sed barbari, e medio orbe collecti. Fere aliquid phasmogoricum contra nos est.
  Anyuta giggled et cecinit;
  - O cauda et squama! Ego nihil capio!
  Crine Alla acriter dictum est:
  - Cur masculino genere te referas? Tam excors ac turpis turpis!
  Anyuta iterum accendit et dixit subridens:
  - Fuit talis rex Matt... Sic puella eum in pellicula Sovietica egit!
  Alla acriter:
  - Aut in fronte aut in fronte!
  Matyusha accepit et cantavit;
  - Oh, pueri, vos populatores, crumenae, volvunt discurses et mox bursae feminae. Dentes aureos amavimus! Antea erant fratores, nunc fures sunt!
  rufus Alla giggled et dixit:
  - In carcere fui et quid actum sit de scio!
  Matyusha humeros suos erectis superbe fremuit;
  - Et calcavi zonam! His nudis ac firmis pedibus!
  Alla gaudens cecinit;
  - Alicubi in Kama, ubi nosmetipsos novimus... Alicubi in Kama fluvius Mater est! Manibus tuis illud attingere non potes, pedibus tuis nudis pedibus puellaribus non potes!
  Et a bellis tormenta tormenta ignem aperiebant. pulchrum numerum pugnantium coloniae desederunt.
  sciverunt pulchri- tudines suas. Et si feriunt, magno studio fuit.
  Alenka cecinit:
  - In longinquis aditus patriae,
  lusciniae stridunt voce...
  Non poenitet vitae virgo;
  Monstrare sclopetum cum pede!
  et bellator praefectus giggled. Et ostendit bazooka nudo pede suo. Et bene iecit. Saucii E-L autem mobilitatem non amiserunt, sed perrexerunt.
  Alla gaudens cecinit;
  - Tu pro mensa ornamenti... Chicago... militas.
  Mihi crede, te quasi primi gradus ceciderunt.
  Ac mox fuhrorum ut vas frangetur;
  Et erit umbraculum Krauts in bullpen!
  Anyuta giggled et cecinit;
  - Chicago, Chicago, Chicago... Meretrix fieri et ride in tabula! Chicago, Chicago, Chicago, feliciter, cum machina sclopeta ad ianuam aperiemus!
  Maria accepit et cantavit;
  - Super bellator sum! Etiam, gravis sum! et omnes occident!
  Tametsi tam placida et fragilis puella.
  et quinque propagines praeclare. Omnes crines secat. Et ponit eum sicut faenisice. Puellae strepunt et clamant;
  - Exercitus rubri eia! Fuhrer extra pomoerium!
  Et iterum fusa, ac massa cadaverum!
  Maria labia eius lambebat et dicebat;
  - Et quam ferox sum factus sum! Iusto, laboriosam! Quo abiit christiana caritas?
  Alla giggled et respondit:
  - Ubi sunt bona nostra Bolshevik!
  Alenka cepit et jucunde cecinit. Priusquam decidit, decem homines uno impetu et tweeted;
  - Nulla in me misericordia nec sine causa!
  Non amo vim et impotentiam!
  Volo enim eos qui Christum crucifixerunt.
  Puella magno aplomb pronuntiata nudum pedem in ruinas spargit. Bellatores verberabant. Ut semper, paene nudi erant, bikini iustus ac terribiliter sex gerens.
  Alla fere maluit amare tres vel quatuor viros simul, et hic fuit eius modus. Fere omnes homines stercore, quidni ita animal?
  Alla tweeted, incendere;
  - Maga sum et nulla est pulchrior professio!
  Canae bellator lumbos retorsit. Quae curvam gestabant in coxis. Illa vere est venustatis et fortitudinis imago. Qualis puella, quae fascistas schismata delere potest, sicut plumbum cum deleo.
  Alla, puella a vita condita. Quae nihil maxime timeat. Philadelphia cecidit. Et exierunt de circuitu, et mortui sunt. Sed magicae puellae a morte et vulneribus custodit.
  Et nemo eos prohibebit, et nihil vincet! Alter fremit in vertice pulmonis;
  - Clamor ultionis, depugnatur gladiis.
  Celebratio mortis cum carnifices et salo cruento!
  Anyuta favebat amico , cantantes ;
  - Ventus Aquilo ad navem, Vikingi per mare, diabolica custodia! omnes fascists delebimus! Et Adolfum occidemus!
  Alenka grenade in piscinam pede nudo pede calce recubuit et cantavit;
  - Nos omnes necabo et dilaniabo!
  Matryona rugiens ut ursa;
  - Nos pro Seryozha vindicabimus!
  Et omnes puellae in voce conclamaverunt;
  - Pro Seryozhka, pilas Nazis eruemus!
  Post quem dentes fortes nudabant. Et sic quasi nihil factum esset, sic ardebant. Pythones habent compositionem, aut serpentes dentatos.
  Milites nudis cruribus Donec vidi mortiferum.
  Matryona recordabatur quomodo pueri in castris ad se in castra concurrerent. Et haec jucunda sunt memorias. Eh, aliquam iocum habebant puellae. Bene est cum iuvenes corpora sentiunt et pectora mulcent.
  Pessimum circa castra est quod mane surgere. Et si nocte multum fun, mane et interdiu nullam omnino industriam habes. Interdum puellae, quae nimium amantes erant, in agro dextro dormiebant. Et aliquando etiam cum illo evasit.
  Puellae lineam tenuerunt. Sed Americani, qui circa eos pugnaverunt, gradatim se receperunt.
  Alena trepidare notavit;
  - Mox circumventi erimus.
  Anyuta giggled with a smile:
  - At tunc certe regredi non debemus!
  Alla denudavit dentibus Indos, et sibilauit tres;
  - Amice meus semper dorsum meum, tanquam in hoc ultimo proelio, operiat!
  Maria illam auream sed pulverulentam comam raucet;
  - Multae sunt portae diversae! Sed nos homines sumus, qui magis petrae fideles sunt!
  Puellae nudis pedibus tasque ibant. Alena putavit. Eh, multi eam in 1941 non erant, et Moscuam recipere debebamus. Sed tempus erit, et Exercitus rubeus Berolinum capiet.
  Cum vel sine America victoria communismi erit. Fieri non potest fascismus iste triumphat.
  Milites fortiter dimicabant, constantia et sitis victoriae ardentes in oculis eorum.
  Anyuta confidenter dixit:
  - Spiritus noster Russicus fortissimus in mundo est!
  Matryona libenter confirmavit;
  - Ita prorsus simile erit!
  Maria tweeted:
  - Praesidium Matris Dei adiuvet nos!
  Et omnes quinque puellae consonantes exclamaverunt;
  - Sakura est in omnibus conclavis, et Krauts utuntur gladio hara-kiri!
  Et posteaquam milites nudis pedibus intensius tasque coeperunt.
  Alena risu quaesivit Mariam:
  - Credis in Deum?
  Et aureus miles sincere respondit:
  - Ita finge!
  Alena movit caput;
  - Impossibile est hoc credere Komsomol membrum et communistarum!
  Maria cum risu dixit:
  - Cur ergo Stalin iussit Moscuam volitare cum icone, si id non credidit?
  Alena humeros et dixit:
  - Fortasse haec est mere psychologica, ut credentibus sustineat?
  Maria se traiecit et dixit:
  - Nos quoque a maioribus viribus glandibus munimur! Tot homines circa nos moriuntur, sed adhuc vivimus!
  Ridens Alena erupit et respondit:
  - Est aliquid...
  Crine Alla suspicione notatur;
  - Nonne ministeria secreta Sovietica in eo versantur quod Hitler tandem in USA conversus est?
  Alena grenade ad Nazis nudis digitis proiecit et obiecit:
  - Non puto.
  Mariam logice notavit;
  - Fascistus polypus minatur etiam facultates Americae auferre. Quid ergo opus est?
  Alla cepit et ludibrio cecinit;
  - Cedo, dic quid opus sit, quid opus sit! Forsitan tibi dabo, fortasse quod vis tibi dabo!
  Alena giggled et pipiabat;
  - Hic pugnabimus... Et ibi videbimus!
  Puellae adhuc pugnabant. Et Seryozhka plus semel in anno in lapicidinis ludit. Puer superfuit atque etiam adolevit. Corpus eius siccum, nervosum, durum. Duobus annis iactis, puer ab infante teenager abiit. Et multo fortius factum est.
  eum propius inspicere coepit unus ex praefectis Germanicis. Etiam cum bellus puer rem incepit. Coepit pascere eam, et docere quam placere dominae.
  Ita Seryozhka facultas fugiendi habuit. Interea puer, in nutritione auctus et cum magna corporis activitate, musculus massa potitus est.
  Noverat amorem adulti, feminae pulchrae. Non tam male nunc sentiebat. Corpus meum adsuetum est, paene ab opere minuendo fessus non est, et paene iam non vapulavi.
  Matryona plus omnibus aliis doluit quod puer in Stalingrad captus est. Magnum sane detrimentum. Tam disertum puerum perdere. Et nescitur quid sit melius: mors vel similis cruciatus!
  Matryona revocavit quomodo ipsa nudis calcibus tunditur cum globulos truncis in NKVD tunditur. Dicere supervacuum est, non admodum iucundum est. Et hi duces securitatis monstra sunt. Nudas calcibus puellae verberant ad libidinem suam. Nulla recognitione indigent, quia rusticam spicis aristis rubentibus comprehenderunt.
  Et unus ex illis leviorem unicam puellae attulit et flamma rubra calcaneum asperum lambit. Dolet sane.
  Sed Seryozhka a Nazis multo crudelius interrogatus est. Non opus est ut quaestionis. et omnia temptaverunt. Verum, non debiles erant.
  Seryozhka adhuc vivit et somnia evadunt. Modus nuntiis de fascistorum victoriis magis ac magis corrumpitur. Hoc tempore in Occidente. USA iam paene exitio est.
  Seryozhka intellegit USA fracto, Nazis Moscuam se habiturum, quae nondum capta est. Et haec clades ad Russiam referta est.
  Seryozhka putavit melius fore foculo calcem eius torreri quam de victoriis Tertii Reich constanter audire.
  Eh, faustae sunt fascistae. Videtur quod omnes tenebrae copiae sint ab eorum parte.
  Seryozhka tweeted:
  Cognoscite, Mater, te amo tantum;
  In toto mundo nemo pulchrior est quam tu...
  Russia suo rublo non nudabitur;
  Erit pax et felicitas in secula seculorum!
  Seryozhka recordatus est quomodo luctatus est in primis diebus et ebdomadis. Sanguis omnis et omnis vena crudeliter pressit, donec se puer simul traxit. Evenit ut corpus infantis valde molle sit et plus ponderis quam se portare possit.
  Seryozhka iuravit se victurum ut in Nazis ulcisceretur. Et quod eorum famosissimus Novus Ordo subvertetur!
  Puer, dum laborat, fabulae Kuprin meminerat: "Poodle White." Puer erat ibi nominis eius. Item media ieiuna, nudis pedibus per semitas saxosas ambulavit. Si autem facile est puero sano nudis pedibus per montana ambulare, tunc multo durior fuit avo qui cum illo ambulavit.
  Seryozhka quondam somnium habuit. Quod paulo post factum est momento quo puer in circo tollebatur poodle rediit.
  Utique non impune. Dives magistratus ad pedes suos adduxit. et circenses scaenicos capiuntur. me in carcerem detruserunt. Praefectus iussit;
  - Da huic copulam bonam verberationem!
  Inaures autem ejus spoliaverunt eam, et tres inaures. Coeperunt flagellis caedere. Avus gemuit et tacuit. Seryozhka, dentibus stridoris, clamores eius retinere conatus est. Sed et ipsum dolor.
  Denique, cum in pulmentum cruentum terga vertisset, avus et puer conscientiam amiserunt.
  Seryozhka resipuerit ex situla aquae frigidae. Tergum eius ardebat. Haud facile moveor. Et paramedic inflexit avum. Vir in griseo palla indifferenter dixit;
  - Senex recubuit!
  Ferox tribunus acriter imperavit;
  - Sic eum in coemeterio carceris sepeliunt. Et catulum pone in cella, eum custodi in compedibus usque ad diem iudicii!
  Seryozhka crinibus levaverunt, et ita nudum et caesum eum in vasculum fabrum ferrarium duxerunt. Puer valde erubuit et dolet. Theca in metallo erat. Etiam me ferro ignito. Seryozhka graves compedes trahere molitus est. Nudus inclusus, tergo verberibus, ima frigido. Mures erant occentuantes et viles creaturas circa reptantes. Sic cruciatus pueri perseveravit.
  Sergei refrixit, rat percurrit ad eum duobus vicibus. Dormire omnino impossibile erat. Puer autem non alitur, nec aquam dedit. Praefectus videtur ab hospita singulari praemio accepisse ut circenses actores disciplinam quam maxime crudeliter doceret.
  Seryozhka valde sitiens et puer, quo facilius, madentes parietes lingua tangebat. Puer per aliquot horas ex frigore et morsus ab sanguinibus passus est, sed tunc inscius, gravi somno amittitur.
  Excitatus est puer cum flagelli ictu, et protinus ductus est in vincula ad aulam.
  Semel in area, post cella frigida, Sergius aliquam beatitudinis speciem sensit. A duobus hydrias aquae super eum effusas, sordes et acetabulos abluens. Tunc aliquas breves braccas mihi dederunt ad tegendum pudorem meum, et me ad curiam duxerunt.
  Sergius graviter commovit et claudicationem fortis habuit. striato terga cruore stillavit.
  Judex evasit senem. Contemptim coniecit puerum et culpam eius quaesivit.
  Tribunus obsequiose respondit:
  - Canem valde pretiosum et generosos ex comitibus surripuit, plus etiam hostiarium invasit!
  Judex ignaviter quaesivit;
  - Habesne passport?
  Tribunus movit caput negative;
  - Nullo modo!
  Judex fastidiose dixit;
  - Decerno puerum, quid sit nomen eius.
  The officer dabatur;
  - Sergius, rex!
  Iudex prosequitur:
  - Puer Seryozhka, in carcere typo carceris tectus, donec adultam attingat. Et ad centum verbera flagelli! Actum publice in presentia hominum! Fiat, fiat!
  Judex autem percussit gavisum ligneum.
  The officer risit and remarks;
  - Iam eum despeximus... Sed pueri calcar ante LONGE?
  Judex adnuit;
  - Immo cras erit LONGE! Interea sedeat in cella!
  Puerum in occipitio cum bayonet iecerunt, et milites clamaverunt:
  - Perge!
  Seryozhka se trahere debuit in compedibus. & aliquot millia. Irruerant bracchia et crura gravia vincla, puer verberibusque gravatus. Et puer vix se trahere potuit. Et coegerunt illum, et traxerunt eum bajonetis inter scapulas eius.
  Nescio quo pacto, ieiunus, exhaustus, sitienti puero carceri ad urbem eam fecit. Ibi aliquanto commodius occurrit. Commoverunt catenas, et iterum aquam tulerunt, et misit me ut raderent caput meum. Pessime sensit puer. pili rasi cum novacula acuta. Hoc injucundum est, cutis capiti meo exarata est. sine sapone sub aqua frigida rasi sumus. Repellat iure. Tum puer in carcerem captus est. Intus putuit. Sed nec in lacu, paulo calidiore. Custodem iubet: - Cape eum ad seminarium!
  Sergius auxilium sensit. Et est paulo plus fun sine compedibus. Proiectus est in cellam. Pueri duodecim integri erant a decem ad quindecim annos natus. Omnes tondeantur in panniculis, omnes fere nudipedalia erant, excepto maiore, qui fractis ocreis induebatur.
  Presbyter Sergius intuitus est. Tenuis, sed filox, puer, recenter raso capite, et dorsum resectum. in bracis tantum. Pedes callosi a nudis pedibus diu ambulantes, pellis sient, notae recentes ex compedibus.
  Puer dixit;
  - Fur es?
  Seryozhka honeste respondit:
  - Minime! Circus patrator sum!
  Puer senior, qui aliquantulum gypsy similis videbatur, exsibilavit;
  - In manibus tuis ambulare potes!
  Seryozha simpliciter respondit:
  - Num!
  senior fremuit;
  - Ito deambulatum!
  Seryozhka graviter ingemuit;
  - Lassus sum et paucos tantum gradus capere potest!
  Gypsy latrante;
  - Facite!
  Puer id cepit et in ulnis stabat. Caput meum a fame, siti, verberibus, lassitudine paulum vertiginosum fuit.
  Sed Sergius vires invenit manus percutere et furibundus fecit somersault.
  Adnuit autem gypsy approbans et dixit:
  - Sede mecum!
  Seryozhka sedit. Crura defluebant post iter in gravibus compedibus. gypsy risit benigne et frustum panis et axungiae cum cepis protulit.
  Oblatum est:
  - Comedite!
  Sergius labra lambit et quaesivit;
  - Et plus aqua!
  Gypsy subrisit:
  - Aqua est! Bibe, manduca!
  Sergius urceum sustulit et aquam bibit. Calefacta non nimis recens. Sed puer avide fere totam amphoram bibebat. Deinde adeps, cepas et panem comedit.
  Melius sensi. Gypsy interrogavit:
  - Cur huc venisti?
  Ceteri pueri clamare coeperunt;
  - Etiam dic nobis!
  Seryozhka incepit omnia narrare ut dictum est. Pueri attente audientes interrogaverunt. Deinde cum Seryozhka perfecit, gypsy dixit:
  - Immo homines crudeles sunt... Sed e carcere effugium potes.
  Seryozhka humeros tenues, quaesivit;
  - Quomodo ibi?
  Facile respondit gypsy;
  - Malus! Eos pascunt ut ab uno anno non moriantur: panis, aqua, taeter polentae. Quattuordecim horas diei laboras. Te verberant etiam si invideris, omni septimana te verberant. Imo, melius est non ire illuc. Sola res asperiores laboriosa est, et non ubique!
  Seryozhka ingemuit graviter et dixit:
  - Effugere? Suus 'possible! Itane effugere potest?
  Gypsy respexit et respondit:
  - Hic carcer est. Facilius erit e suffugium effugere.
  Pulsatus erat, cibus in carcere dividebatur. Est pulticula et panis veteris subcoctus. Nondum Sergius gulam perdidit et insulsos carceres cibaria comedit. Communem mensam edimus.
  Tum guys in angulis sedebant. Seniores in paleas ascenderunt et chartas luserunt pro schelbans et fofans. Tunc Seryozhka plures praestigias cum chartis ostendit, quae filios oblectabant. Post quem pueri captivi cubitum ierunt.
  Praemisit omnes qui exspectabant Seryozhka LONGE fuit. Propemodum consolatorium fuit in stramentis dormire, cum puer saepe in sub dio et in frigore pernoctaret, tunc fere in cella commodus fuit. Guys cohabitabant et non erant bullied.
  Et quod mane exspectavit Sergius non laeta exsuscitatio fuit. Centum flagellorum nullum iocum sunt, praesertim in publico.
  Puer iterum vinctus est. Et tulerunt me ad quadratum. non solum eum, sed etiam tres pueros verberaverunt.
  Populus convenerunt. Introductus est, qui spectacula spectacula spectandi cupidus esset.
  Primus annus palmatus fuit puer circiter quattuordecim. centonem eius scidit, et posuit eas in tri- culo. Brachia et crura tuta sunt. Et carnifex militari uniformi gyrum madidum aqua sumpsit et in aere ferivit. Puer in arca posito tremuit.
  Carnifex se osculatus est, et praeco nuntiatur;
  - Viginti quinque verbera flagelli!
  Ictus incidit in tergum pueri sient. Ab ipso primo flagello, cutis erupit et sanguis profluebat. Puerum ad conscientiam verberant. Verbera rubra in cute apparent et solida fiunt. Puer non sustinens clamavit, obscenitates vociferatus est. Novissimo ictu puer conscientiam amisit.
  turba exhilarata et populi monstrata est. Et plus addere minati sunt.
  Tum Seryozha scriptor turn erat. Puer bracas tantum gerebat, easque scidit. Pudet plane esse nudam, multae feminae et puellae in turba sunt.
  Digitis demonstrant. et obstrepere.
  Seryozhka pedes nudi loramenta affixi sunt, et manus funibus ligatae sunt ut puer non desiliret ac fugeret.
  Carnifex flagellum in manibus suis arripuit et iterum aerem feriebat. Praeco nuntiatur;
  - Captivus Sergius centum ictus flagello accipit! Et alius viginti quinque alapis cum baculo in calcibus.
  Et sustulit tortor baculum grave, et appendit in manu ejus, et dixit;
  - Primum in calcibus, aliter post LONGE nihil sentit.
  Seryozhka fortiter den- savit, paratus erat omnia stoice tolerare.
  Primum ictum carnifex percussit. Puer sensit hastile ignis ab nudo calcaneo ad occipitium transire. It clamor iugulum fugit, sed puer se continere coepit.
  Alter ictu pueri aspero, pede calloso gravius fuit. Sergius graviter exhalavit, lacrimae nolens ex oculis eius exivit.
  Tertium tempus carnifex percussit quasi viscera interna verberans.
  Puer graviter anhelabat. Sudore erat madens. Et rursus ictum accessit. carnifex sine ira et furore ac prudenter suo munere percussit. Sergius totis viribus ferre statuit. Vos tenete, et tenete. Non gemens, non quiritatio.
  Puer discalceatus in nive ambulare debuit, in frigore dormire, et exercitia gymnastica valde molesta facere. Feros et ferre ictus, Clamorem retinens.
  carnifex diligenter verberavit ne victima exiret. Quo finito, pueri plantae intumescunt et caeruleae sunt.
  Tum primum incohata est longitudo a tergo. Tortor, ut puerum verberare ad mortem non sinit, modulo eum verberavit, plagas per totam cutem dorsi pueri et nates distribuens.
  Post calcibus iam obvolutus dolor sensit. Verbera vetus secat secuta.
  Ut animum dolor, Seryozhka recordatus est. Natasha varias eum dolis docuit ut in circo praticus. Haec fuit virgo, professio. Aliquandiu, amissa officio, organo molentis et puero pependit. Sed tunc unus ex divitibus mulierem pulchram et gracilem adamavit. Tulit eam in ancillam, et remansit solus puer et avus eius. Et quod peius fecit. Duo ex eis multo minus dati sunt, et admittere noluerunt. Natasha erat pulchra, cingulo puellae et facie amoena. Sicut Seryozhka ambulavit, nudis pedibus usque ad pruinam, et sedit super scindit horizontalem.
  Puerum multa dolis docuit.
  Misericordia est quam habui cum illa. Sed suam vitam habet, sua ipsa et avus.
  Nunc et avum suum et poodle amisit. Praemisitque latet velamen carceris. Ubi nimis scarus est.
  Puer invitus clamavit.
  Ista visio Seryozha habuit. Non etiam iocum. Imo triste fatum puerum et avum expectavit. Non mirum est fabula Kuprin breve esse.
  Hem, puer poodle liberavit et quid deinde? Tum quid effugies?
  Seryozhka audivit custodem Germanicum eum vocantem. Ipsa est magna et adhuc iuvenis. Et nunc incipit. Instinctus iuvenis et honor auctoris Fontes. Hoc totum in eo pugnatur.
  Quinque autem pergunt ad pugnam in Chicago. Pulchra sunt, et valde hilaris et hilaris. Heu, heu, bello aspera corda crescunt. Quot amantes quattuor iam mortui sunt?
  Puellae autem non perdunt cor et rident cum proximus adversarius ad patres suos accedit.
  Alenka cum risu dicit:
  - O bellum... justa es mater nostra! Vicimus omnes et vincimus, credo in illo!
  Alla ira canebat;
  Et iterum pugnatur.
  Et cor meum anxium sentit in pectore.
  Et Lenin tam iuvenis;
  et puer Octobres antecedit!
  Maria aliter cecinit;
  - In unum rivum iungi debemus;
  Cor tuum, mentem et affectum dirige ad Iesum...
  Deus magnus ut salvos nos adiuvet;
  Et in sæcula sæculorum laudemus Dominum!
  Puella crinibus aphaceatis vicem dedit. Et risit, laeta percepit. Cur non componunt. & adversarii Russiae jacientes.
  Etiam in finibus elit. Puellae et multum iocum habent.
  Alyonushka exhalavit et dixit:
  - Feriae in viis nostris erunt - Dies Victoriae!
  Alla confirmavit:
  - Ita certe erit!
  Interea cantavit Anglicanus in Goering 4 pugnavit. Jane, Gringeta, Matilda, Malanya - pulchrae quattuor puellae Foggy Albion cum Americanis pugnaverunt. Post Atlanta ruinam insignis pars Civitatum Americae Unitarum iam in occupatione Germanica facta est. Americani retro disrumpere conati sunt, sed optimum officium non fecerunt.
  Fritz apparatus belli ab austro ad septentrionem movebatur. Quattuor puellae Anglicae in bikini tantum pugnaverunt, sedentes in piscina potentissima armatae.
  Gringeta, Shermanis arma tenentem, pipiabat lato risu in ore suo;
  - Multa mendacia in toto orbe sunt! Sed fortes faciunt verum!
  Jane lato risu mussavit;
  - Fortis politicus ad pugnam nascitur;
  Metus est debilitas et ideo quisquis timet iam victus est!
  Malanya notatur:
  - Nos nunc Yankees opprimemus! Nam potestas post nos est!
  Matilda gaudens cecinit;
  - venefica, venefica, venefica - maligni spiritus! Et unde maga venit?
  Gringeta respondit favorem ad impetum faciendum;
  - Maga, venefica, venefica - oportet esse pulchram! Quo captus sum forma!
  Jana movit nudum pedem ad socium suum;
  - Lesbiosmus etiam peccatum est!
  Gringeta cum gemitu dixit;
  - At munda, laeve, femina corpore multo mitior est quam pilosa, foetida!
  Malanya giggled and remarked;
  - Immo multo iucundius est corpus mulieris! Hoc certissimum est! Scelerisque ducimus similique et in!
  Gringeta confregit Pershing cum bene intenta iecit et cum voluptate cecinit;
  - Scelerisque egestas sum, nothus amantissimus sum et centum cento dulcis... Ho, ho, ho! Pulchros diligo viros, et non amo cudos, eos in rota posui... Ho, ho, ho!
  Ictibus nudis, excidit pedibus, Malanya canebat;
  - Puellae diversae sunt .... Caeruleae, albae, rubrae... Et omnes simili modo in baculo volvere vult!
  Ioanna giggled adnuit approbando.
  - Ita, sexus magnus est! Plures eamus, et frigidiorem!
  Accensus Gringeta iterum ad Sherman dixitque:
  - Churchill, quidquid dicat, leva nos... Et nunc sumus sub Germania!
  Jane infensi exsibilabat respondens, unam nudam pulsans, genua contra alteram sient;
  - rieret coronam suam;
  Leo Britannus ululabit!
  Non vincenda patria;
  Ecclesia nostra frigidissima est!
  Et puellae caput simul arripiunt, et scintillae ex oculis eorum ceciderunt. Puellae sunt tam refrigescant et bellus...
  Lacus Anglicus simul et Germanus, E-L armis paulo inferior est, et paulo gravior est, sed tormentarii idem est. Milites circa hoc non sunt singulariter complexi. Tam formosae sunt et amantes!
  Jana puella faceta ad extremam. Et haec expressio ferocior exprimitur.
  Gringeta etiam rictu cecini;
  - Milites sumus et filiae patriae nostrae!
  Puellae magnopere delectatae sunt. Congerebant rogationes. Hic delicatus est, non tam calidus quam in Cuba. Nazis incomprehensibilem aircraft tabellarius in oram Civitatum Americae Unitarum vicit. Iterum, apparatus militaris tertii Reich evasit idealis et ad summum vexillum processit.
  Et anni eius efficacissime verterunt.
  Coniunctio ferocitatis, crudelitatis, technologiae provectae, totalitarismi, disciplinae et optimae scientiarum in mundo optimorum eventus dedit.
  Addicitur Gringet et "Maga", inquit:
  - Nos tamen non eundem ordinem instituendi ac Germanorum habemus. Et corrupta democratia efficaci regimine impedit!
  Jane nudum calcaneum in pedali radebat et constat;
  - Democratia quidem plus infirmitatis est quam virium! Heu, certo patimur ab hoc!
  Gringueta fremens perbibetur ;
  - Euge, ad infernum cum singultu! Maiores, dolor, maiores, maiores!
  Et miles rusticus testam misit in ipsum centrum piscinae Washington formidabilis. Et icta periculoso curru.
  Anglicae feminae confidebant. Jane Germanorum magnam amorem fecit et multum fun. Etiam magna sexus est. Et eum etiam atque etiam atque etiam cum diversis hominibus volo. Talis est verto.
  Sed Gringueta uno puero amorem fecit. Iaponicus autem videtur, sed flavus et valde muscularis.
  Tam pulcher puer. Nomen eius ignotum est, sed cognomen eius Karas est. Et ipse castellanus pertinet ad ninja. Electus bellator qui in Proelio Mediterraneo primas partes egit. et verus Lacaena.
  Jana Gringeta invidit, quae talem virum colligere curavit. Carpus crucianus etiam in proeliis cum Americanis et Russis se probavit. Periculo guy. Sed formosus est, et musculi eius tam prominentes sunt, sicut tremor in aqua.
  Eh, cum papillis ostro tale corpus tangere et fricare lubet.
  Atque Karas multis facinoribus notatus est, hic unus e narrationibus;
  Iapones autem progressi sunt, samurai caput initium cepit, etiam imperatoriae admirationi gratias egit. Fortasse imperatores Sovietici evaserunt nimium sui fiduciae, ut hostes minoris videntur. Sed hostis non est omnino simplex. Multitudine peditum.
  Sed periculosissimum telum Iaponicae: ninja. Itaque turma puellarum bellatorum, venustae feminae Iaponicae, una cum puero Karas, expansa Russica intraverunt. Prima ninjas audaciae impetus in Railway Trans-Siberian fuit. Insignem partem semitae ferriviariae destruere curaverunt et complura impedimenta quae in Sovieticis copiis ferebant. Hae ninjas valde audaces sunt, per muros repere possunt, hypnosis habent, ex magnis altitudinibus saliunt, multoque velocius movent quam vulgus mortales.
  Bene quis suspicetur in castris gypsy innocuis: cohorte optimorum in mundo bellatorum. Atque ninjas statim transmutare possunt. & vera miracula crea.
  Duae autem puellae, una earum, spreto Iaponico origine, flava naturalia, altera rufa est, Zhukov raptae pensae sunt.
  Stalin satis logice constituit exercitum generalem apud Khalkhin Gol experientiam ducem principem orientalis frontis. Sed ninja, ut semper, intentus est et inceptum occupare nititur.
  Puellae per scopulosam viam remigant, modicos rusticos amictus veste sine calceis pedes onerantes. Pulchra sunt, et nemo eos Iapones esse suspicabitur, cum puellarum lineamenta faciei paene Europae sint. Et vultus eius sunt leves, dulces, etiam paene pueriles simplices. Sub calico vestium, musculi nimis evolutae pro feminis non apparentibus, umerique modice latiores sunt feminae rusticae ad laborem assuetae, sicut sunt aliquantulum crassae bracchia forti collo. Puellae saccos frumenti portant et Russicum purum canunt;
  arva, maria, omnia terra Russiae;
  Mira spatia patriae amo.
  Patriae populi una familia sunt;
  Montes lucent argento!
  
  Ego puella nudis pedibus incedens
  Cum terra calida Russiae...
  Et si opus est, te pugno percutiam,
  Fœnum luci simile margaritis sparsum est!
  
  Scitis laborare in agro;
  Motus nunc mihi gaudium est.
  Novi propinquos Lada;
  Et pro diis fortiter pugnandum est!
  
  Quam bene calcare lapillis;
  Acutus unicus titillat iucunde...
  Pop- luscum natura facit magnos quinque;
  Et finge omnia quae in mundo sunt immensa!
  
  Eo perveniemus, Moscuam, credo, mox perveniemus.
  Videbimus etiam aedificia Leningrad...
  Et si ne rubedinem quidem habes, heu, heu
  Tunc habes in sudore mereri!
  Puellae tam bene canebant ut puer Troshka, qui post illos currebat, auscultavit et ad illas salivit.
  Plausis manibus, ait: Iuvenis;
  - Cantas tam mirabiliter... Potesne cantare internationaliter?
  Ninja puellas in voce cecinerunt;
  - Surge, maledicto notatus.
  Esurit totus mundus et servi!
  fervet indignata mens;
  Paratus ad mortem decertare!
  Puer una cum illis cantare coepit, saliens paululum et deorsum. Ninja puella rufa resistere non potuit, et crura fetae digitis digitis comprehenderunt. Puerum suspiciose aspexit, sed nihil videre videbatur. Ordinarius auctor in brevibus braccas, obscuras ex tan, capillus infecit ut triticum. Veri simile est hoc esse praefectus intelligentiae Russicae. Suspiciose veritas incaute se gerit. Sed bellum et Iapones procedunt. Nonne hilares ejus simulatio?
  Et cana bestia, subtili motu manus, auctorem amputatum caput tetigit. Puer, elata calcibus, cinereo pulvere, ad cacumen vellicata biduo conticuit. Impulsum nulla vestigia supersunt. Velut auctor simpliciter conscientiam perdidisset.
  Candida ninja dubia puella, mollior ingenio paulo, quaesivit;
  - Quare sic fecerit? Ut mundus esset puer pauper.
  Rufus respondit aspere;
  - Pericula non potes! Memento nostri ninja codicem: mirum est omnia quae ad victoriam, de hoste capienda, sed media non numerant!
  Flava adnuit;
  "Et dixit Hirohito, ne dubites vim facere."
  Diabolus ruber addidit;
  - Praeterea, quicumque est ante te: puella vel puer! Ita crudelitas, crudelitas, semel atque iterum crudelitas - coementum genti!
  Et exultavit vir fortis, irruens corvum. Haec maga turbida crura allidens.
  Ninjas multum discere. In infantia, globuli mittuntur vel impelluntur ad docendum illam quomodo repugnare et in statera conservare. Puellae per paludem celso cursu ruere possunt, et carbones lepidis cruribus spargere, vel ferrum candenti saltare. Bellatores quidem sunt formae pulchritudinis, sed pessime agebant. Immo, quid foedius posset occidere puerum indefensum, tantum ob suspicionem obscuram ut Sovieticum mandatum certiorem faceret.
  Sed ninja in mente sua: est primus et principaliter homicida. Dum adhuc puer vel puella, ninja pugnator tigridem vel lupum nudis manibus necare debet. Et in momento initiationis ninja totum labyrinthum cum laqueis, simulatoribus, lanceis percurrit, plumbum fusile fundens et multas creaturas. Etiam cum parvis pueris, hae puellae cum pueris mordicus pugnabant. Non solum pugnis, sed etiam armis.
  Speciali potionibus occultis adiuvantibus, ninjas vulnera sanare potuerunt ut ne cicatrices quidem remanerent. Ideo numquam scire possis perspiciendo has puellas dimidiatas habuisse facies inter parcendo resectas, vel digitis vel etiam manibus abscissis. Ninjas mira recuperatio ars possedit. Eis gratias egit quod primum bellum Russo-Iaponica in victoria Iaponica finivit.
  Iamque speciosi Terminatores iam appropinquabant ad praecipuum propositum cohortis, qua circumfusum erat praetorium Praecipui Orientalis Districtus sita.
  Milites puellas salutaverunt. Respondentes risum fecerunt. Milites etiam fortes suggestiones habebant. Lupus Messing invidia se strangulaverat, si sciret quid ninjas capaces essent.
  Bellator flavi, cui nomen Ni San erat, insiliit ad specialem Dicasterii, qui eos suspecte explorabat. Custodes avide colonellum ore osculantur.
  Solvit et in risu trepidus fregitque;
  - Quid vis?
  Et respondit terminator flava;
  - Urgente habemus relationem ad Georgy Konstantinovich ... nos ei statim tradere vis.
  Ni San impressit arteriam carotidem in osculo, voluntatem debilitans. Nunc relatio zonam statim in cerebro formavit. Colonellus dixit risum irrumpens;
  - Habent relationem urgentem ad generalem. Zhukov eos dabo.
  Diabolus rufus Nu San (Utraque sorores sorores sunt, sed cum diversis patribus!), cooed;
  -Serve bene imperatori tuo. Praemium hoc te manet!
  Puellae colonellum secutae sunt. Ambulavit autera sicut puppa a puppea ductus. Ni Sana gestus fecit et iuvenis miles ad genua procumbit ante eam. Potentia bonum est frui. Nyu Sam motus sororis suae iteravit et adulescens pedem eius osculatus est, quod erat mundum quamvis ambulans viginti milia passuum discalceatus in via petrosa.
  Sed hoc est quod voluit, ninja puellae sunt pulcherrimae. Ordinatio eorum secreta etiam secretum habuit ad speciem colendam et faciei mutandam. quam ob rem Iaponica mulieres tam similes pulcherrimae feminae Slavicae cum facie innocentium.
  Aedificium in quo Zhukov situm erat: vetus castrum a Mongolis muris crassissimis constructum. Nempe Georgy Konstantinovich suae securitatis curam suscepit.
  Tantum monstri puellae per semitam ambulant, et milites ante eas excubant, est sensus, proh dolor, a tali praesidio. Arcem ipsum tamquam monumentum architecturae cuiusdam interest. Et non facile ex ea munitiones deturbare.
  Colonellus puellas ad exercitum generalem recta accipit. Et quomodo omnes sine multa discussione permittat. Tantum in ipso ingressu officii, scriba et duo magni guys viam clauserunt et documenta postulaverunt. Uterque belligerantes rustica et repente pinguia intuentes oculos pipiabant;
  - Pulcherrima es latina, sed cares amore femineo!
  Magnae latinae in genere, fere solliciti sunt fornicatur, et musculi validiores, eo plus desiderant amorem et libellam testosteronis in sanguine habere. Puellae autem illico consederunt in conscientiam suam, et in sua capita induxerunt ideas fixas. Insuper, si collum premat, tunc vel maxime renitens hypnosis hominem perdet potentiae voluntatis et auctoritati suggestionis succumbet.
  Magnae guys emollitae sunt, ego scriba calcaneum e rufo mento accepi, et collo fracto consedit. Videtur quod Nu San stare in caeremonia non constituit, sed problema solvere quam maxime potest.
  In cockpito erat Zhukov et baculus eius octo imperatorum. Praesens condicionem tractavimus. Consequat ad sed dolore. In primo echelone solum quattuor milia pedites Iapones exercitatissimi et fortes progressi sunt. Iapones autem arte sua numerali praestantia utebantur. Classis cisternina Terrae Solis orientis magis infirma est, sed URSS etiam optimas piscinas in Occidente habet, praesertim KV et T-34, sed hic plerunque rudera restant.
  Stalin aliquas unitates pugnacissimas ab extremo Oriente iam removerat, eas ad Occidentem transferens. Et neutralitatis pactum cum Iaponia vigilantia mandati hebetavit. Horum autem causa Stalin omnes relationes imminentis impugnationis ex Iaponia neglexit. Atque ita in primo quoque tempore pugnae ruina ante fuit. Vladivostok iam circumventus est, et Primorye periit, Khabarovsk et Ulaanbaatar in motu capiuntur.
  Fortunate Anxur profundus flumen retardat successus samurai augent. Iapones autem taetrum Amur per Mongoliam elaboraverunt. Percutiunt a parte urbis Manchuria, vicum confinium capientes, praeteriens etiam Amur et hoc tempore Mongoliam. Ita res critica creata est. Ad statum rectificandum, necesse erat iam partem virium ab occidentali plaga removere et eas in extremo Oriente celeriter transferre. et hoc vacavit.
  Apparenter Iapones computabant in amplitudine communicationum Sovieticorum et facultates exercitus terra utendi. Ceterum multitudo ipsa Iaponiae centum miliones hominum excedit, colonias in Sinis et Corea non computatis. Ita exercitum campum comparare cum USSR, vel Tertii Reich facultates comparare poterant.
  Sitis ultionis apud Khalkhin Gol dominata est modus in terra Solis orientis. Nihil deerat compromissum in relationibus inter URSS.
  Praeterea Hirohito sperabat Hitlerum temporis usu et expeditione anti-Bolshevik repetitum, quod bellum Britannicum interrupit. Et quid USSR consequi?
  Fuhrer sane communistas oderat, sed hoc in casu gravius existimavit se ex Britannia solvere et in utramque partem bellum vitare. Res Germanorum in Libyam, ubi Tolbuk cecidit, in Melitae excidio et in Aegypto molestissima dedit occasionem ut brevi confecta Britannia esset, et Leo ad pacem mansuesceret. Et tunc potentes catervae armatae Wehrmacht ab occidente movebuntur.
  Samurai in hac et sua virtute et valida aviatione, magnam et expertam classem existimant.
  Nunc tam Zhukov quam Stalin in difficultate sunt. Nonne periculosum est copias ab occidente subducere et in orientem transferre? Forsitan hoc tene. Nonne haec Tituli copiarum labefactatio lacesseret? Ex altera parte, successus Iaponiae maiorem etiam tentationem et provocationem ad Krauts fieri possunt.
  Ninja puellae sunt, in casu, argumentum validum in omni bello. Et nunc cum arcu urbano intrant officium ubi duces sedent et amanter dicunt;
  - Quis vestrum lacte novo indiget?
  Zhukov exclusus admirans dixit:
  -Unde tanta pulchritudines habebatis?
  Diabolus rufus canebat melodiam locali accentu Siberico;
  - Benignus, sapiens Stalin nos in pugnam vocabit, et loco cordis machina ignea erit!
  De terminator flava confirmavit;
  - Altior et sublimior... Nostrarum avium volatu contendite! Spirat omnis propensior - Fines nostros placidos!
  Canae forma lepide et celeriter movetur, motus difficiles ad capiendum merum mortalem. Mortis osculum traditum secutum est. Et Zhukov in somniis voluptariis natavit. Sequebatur exercitus gravis et exercitus;
  - Nunc ergo, iudices, omnes in Jeep et de bellicis consiliis in naturae gremio disseremus.
  Colonellus Generalis Stern, cuius merita victoriae de Iaponia in Manchuria non minus quam Zhukov erant, obicere conati sunt:
  - Sed id commodo non est.
  Diabolus flava osculatus est sternam in labiis, urgens in nervum desinentem, dicens:
  - Non, mi... Vis amare me rectum?
  Stem expressum;
  - Ita, sane, est!
  Cana Diabolus despiciens alios;
  - Et vos guys? Ceterum, fatere, maxime cum puellis et barbecue naturae sinum vis adire. Festinemus igitur dum clarum est et clarum!
  Utique nullus homo tali tentationi oblatio resistere potuit. Ut taceam hypnosis. Et ninjas' hypnosis valde fortis est, sicut bomba hydrogenii. Fit etiam sine verbis. Cum sopitur ingressus tigris vel ursae tigris ingens ussuri cavea ferae sine telo. Et sane hominem.
  Fortissimi sunt Ninjas et aequa iura habent: feminae vel paulo plus quam viri sunt, ut caedes inter mares nulla sit.
  Duces omnino non apparent sicut immortui inhibito. Late rident et valde delectantur in exspectatione laetitiae. Eas tamen exspectant blanditiae optimarum in mundo feminarum.
  Orchestram etiam attulerunt ad sinum naturae ut magis iocum faceret. Sic aliis bellum est, aliis gaudium. Tantum belli gaudium est fere fallax. Zhukov, qui tam bellum civile quam Bellum Orbis Terrarum primum transivit, hoc sicut nemo alius intellexit. Haec est species falsae gaudii phrenetici rapinarum ac meretricum regimen. Sed quam venustum totum est.
  Et Rubrum bestia mulcet Zhukov. Natura plerumque libidinosa est, et homines maxime amat. Quomodo ergo amare recusas cum clarissimo tunc temporis imperatore Russico. Imo ad hoc sibi numquam ignoscet. Et flava terminator claudicat Stern. Praemia maxima est huius capitis ducis, ut occasionem saltem exiguam apud eum habere non deesset. Ceterum ita excitans est Eros cum monstro confligere.
  Quod autem totum comitatu commeatum cum comitetur, leve est. Milites vinum venenatum ex dolio bibent neque excitabunt.
  Rufus, una cum Zhukov, vitrum iam sumpsit et cantat;
  Et iterum pugnatur.
  et cor meum in pectore anxium sentit!
  Et Lenin tam iuvenis;
  et puer Octobres antecedit!
  Leni autem tam iuvenis est;
  et puer Octobres antecedit!
  Puella rufa admodum theatrica ac nudis digitis parem accendit et coepit cigarette utens nudo crure perusta est. Videbatur formosa et insolita. Duces concentu attoniti oculisque omnibus intuiti. Et bellatores nutantes cigar a pede nudo ad calcem jactantur. Sicut omnes athletae reales, tobacco stare non potuerunt.
  Sed facile est cum cigarette ludere...
  Et pone nudum calcem rotundum accensum cigar, quod caldarium non timet.
  Macula picnic electus est amor. Pulchra visio e montibus, pulchra et aprica, iuxta purum rivum. Ita duos porcos nobiscum cepimus, ut de suilla frui possimus. Ingenue puellae bene sentiunt, se manibus hominum tangi patiuntur et in eo delectantur. In genere, bellatores dicuntur irascibilis in sexu et vita.
  Etiam paulatim Romanorum fremere coeperunt.
  Nihil pulchrius amore
  Ea est sicut sol, lucens populo...
  Aliquando in sanguine censum fundant;
  Et moriuntur in agone, etiam pueri!
  
  Tam crudeliter fatum interdum regit;
  Monstrum malum cum vehementer vincit ...
  Sit Deus immitis propitius;
  Scitote quod salvet eos qui ab inferno amant!
  
  Omnia credo in mundo bona fore;
  Et volabunt homines sicut sagitta Marti...
  Universum licet difficillimum sit;
  Sed disce loqui, mihi crede, magnum est!
  
  Ita credo, quomodo mundus noster erit;
  Communismum, jocunde et amanter aedificabimus!
  Etenim Stalin idolum meum est, mihi crede.
  Te coget amicabiliter inire formationem!
  
  In Russia omnis miles gigas;
  Etiam si auctorem vinculum gerit...
  nobis enim, crede mihi, Dominus unus est semper;
  Et risum satanae est horridum inhumanum!
  
  O patria sacra mea;
  Te amo cum anima mea valde!
  Homines sunt mihi omnes admirabiles familiae;
  Omnipotens faciat nos omnipotens.
  
  Pulchritudo mundum studiose regat;
  Et puella militem amabit.
  Ubi Jesus castitatis coruscat;
  Et veniet diabolus, crede mihi, retributio mea.
  
  Berolinum ab inimicis liberum erit;
  Iaponia volabit vexillum rubrum...
  erit e carminibus nostris.
  Non sit hoc opus vanum!
  
  Filius tuus mortuus est, noli flere, mater cara,
  Veniet tempus, surgit pulcher homo.
  Tempus est aliquot mori;
  Alii in caelo cantant canticum!
  
  Vera praecepta Stalini,
  Tunc vita aeterna et beata erit.
  Somnia in re vera -
  A alis in aeternum a Cherubis.
  Et plures ninjas: tam viri quam feminae, puer Karas iam in procinctu sunt picnic. Nunc parum restat ad capiendum capiendum et tunc erit...
  Sed, ut videtur, aliquis ex speciali Dicasterii persensit aliquid errasse et totum regimen speciale propositum post Zhukov misit. Lacus veniunt, incluso t-34, tum transportatores. Nulla adhuc helicoptera - hoc genus armorum anno 1942 non creatum est.
  Bene, si pugnatur, ninjas in ea erit.
  Dux balistam levat et sagittam explosivam accendit. Primo aspectu, spectat quasi fulmen parvum balistae, cum uno tantum chiliogramma explosivae. Sed magnam vim habet interitus. Itaque una tantum pisi per gram mixtionis ab ninja inventae cisternam vel TRADUCTOR evertere potest. Tum se explodit, et etiam in ipsa fauces.
  Fragor, explosio, multae piscinae sub ruderibus obrutae sunt. Furens dirigentes incepit et ninjas impetum fecit. Fieri non potuit Sovieticis militibus medicamentis, et nudis pedibus Terminator puellae armis traditis utebantur. Hic sunt acus acuta volitans veneno. Eis pulchri- tudines iactabant, et integri duodecim milites ex uno adductu caesi sunt.
  Tum bellatores pugiones et cochlearia, nudis cruribus utentes, iactant.
  Turbo coepit. Bellus discalceatus bellatores citharis mortis factus est. piratae in patibulo ludicrae saltationes exercent.
  Rufus eunuchi frontem calcaneo calce, Fracto cranio, cecinit;
  - Non sum cimex misellus ...
  Parva alba creatura caput cum ictu ad tibiam tulit, et continuavit;
  - Superninja non est stultus!
  Milites curriculo in pedes irrumpentes, tres milites simul altius strepentes;
  - Occultus talenta - subtemen, subtemen!
  Tum oculi scintillant. Et ninjas in Sovietica turmas e balistis accendit. Ne incumbere quidem potuerunt. Lacus eiectus est et combustus est, sed IL-2 qui statim explosus apparuit, sagittam levem accipiens.
  Etiam, hoc est Iaponia, terribilis exercitus occultus, cui pares non sunt. Sic bellatores milites, nudis, decoris cruribus acutas acuentes, milites in agonia cadunt et moriuntur.
  Pugnatum est declivis. Milites superstites e comitatu commeatum talem timorem experiuntur ut fugiant, et duces cum Zhukov oboedientes puellas musculares pedibus nudis sequuntur.
  Peculiaris consilii regimen, detrimentum insigne acceptum, ad auxilia vocavit. Sed tempus perveneris, ninja MANIPLUS tempus fugiendi habebunt. Duodecim II-2s oppugnare e caelo conantur, sed cum imbre balistarum fulminum et sagittarum occurrunt. Primi sex II-2s in secundo emissi sunt, post alterum unum et dimidium reliqui explosa sunt. Hae ninjas valde celeriter accendi et iaculatores accurati sunt. Artes eorum occultae per mille annos extiterunt et perfectae sunt.
  Facere amet rerum. Eorum vires in re militari solum phantasticae sunt. Hic ninja dux Nakasone mittit balistam fulmine per altum trajectoriam. Scopum videre non potest, sed parvum crimen in KV-2 excludunt exacte percussum et perrumpens ornamentum pugnae causat discerpere. Hoc est, ingenia ninjas plusquam phantastica sunt.
  Nec mirum est quod duodecim tales bellatores integros exercitus fugare possunt. Alius centurio Sovietica piscina sub igne accessit et substitit. Lacus sagittis non pugna. Arma sub ictu crepuerunt, et milites Iapones riserunt. Post omnes, hi sunt ninjas - belli futuri, cui nihil est impossibile.
  Et bellicosi tam bellantes iam ductores equorum ephippiis alligaverunt. Eos te eripuit eleifend. Tamen ipsae ninjas brevem interrogationem in itinere facient, et omnes sine exceptione inveniunt.
  Aut certe omne quod est necessarium et non nimis necessarium!
  Ninjas peculiares equos habent, celeritas quam cheetahs altiores explicant. Sic conaris adsequi. Tamen novus conatus oppugnandi IL-2 et PE-2 tantum damna in Sovietica copias ducit. Hae Iapones fortissimi sunt. Ut aiunt, procul habent sensum. Non fallunt, et balistae usque ad decem miliaria possunt ferire. Ibi principium paulo aliud habent in opere quam contentio parva. Et etiam magnum secretum militum ninja.
  Nihilominus certae sunt regulae Ninjas ... systematis potestatis Iaponicae non erant. Cur non ad Khalkhin Gol. Et plerumque aut pecunia aut honore afficitur. Itaque captio Zhukov et eius praetorio redditur, quod invisibiles bellatores proximo operationi interesse non convenit. Est signum honoris quod vetat officia facere in autoritate Iaponicorum. Alioquin nihil esset Americae relictum.
  Sed bellator rufus et amicus eius flavus vere pugnando fruebatur. Et ipsa convivio pergere cupit. Quot ninjas sunt in summa? Non plus quam ducenti, haec societas secreta tantum capaces eligit et non semper discipulos Iapones. Verum, in omni casu, in singulis versionibus sanguis Iaponicus admixtum esse oportet, et singulare meritum requiritur.
  Eorum ordo adiuvit ut Port Arthurum montem Vysokaya capiat, ita ut classem Russiae deleat. Sed nunc area usque ad Hirohitum est. Imperat et aurum ninjas dare debet.
  Et in Russia, praesertim in Sibiria, est multum auri et adamantis. Si bene, erit aliquid in futurum dare.
  Sed Ni San et Nu San gratis pugnare constituerunt, magnae Iaponiae causa.
  Stalin, cognita Georgy Konstantinovich Zhukov et tota baculo rapta, furibundus factus est et tantrum iacit. Cineres e tibia etiam in Beria incidit - dicunt te calvi diabolum non neglexisse.
  Lavrentiy se iustificavit;
  - Haec summa ninja. Earum ingenia multo antecedunt hominibus!
  Stalin ad caput vigilum secretorum prosilivit;
  - Sic? Evenit ut me quoque rapere possint?
  Beria extendit obsequium et coaxare;
  - Nullo modo, Caesar! Semper in custodia sumus!
  Stalin pugnum agitavit apud Commissarium Internum Populi.
  - En Lavrenty... Quid mihi accidit, ego caput tuum scindam!
  Caput secretorum vigilum gaudenter cantavit carmen vulgare Russicum;
  - Natus sum desperatis. Atque ego perditus! Si caput fregi, agnum ligabo capiti!
  Supremus dux Beriae favebat;
  - Oops, geras ... Dolet dulcia verba, mox exibimus ex furioso - omnia recte erunt!
  Damnum Zhukov magnum damnum est. Et captis eius dissolutio ancipitibus orta est. Stalin suum dilectum Voroshilov novum ducem copiarum orientalium absit. Opus est ut societas Finnica se restituat.
  Sed talis constitutio inconveniens evasit. Voroshilov multum vociferatus est, pedibus conculcatus, sed inordinate et inprofessus egit. Praesertim copias in partes aciem induxit et Iapones numero praestantia eorum efficaciter uti permisit. Praeterea lacus samurai cum omni levitate mobilis et passibilis esse evenit, quod de KV et vehiculis Sovieticis vectari non potest dici.
  Ut evenit, piscina nomine Klim Voroshilov non pauciores defectus habuit quam charismatici, sed nimis antiqui et operandi ratione militaris incompetens.
  Saepe Stalin acutissima iudicia non faciebat, magis suis instinctibus quam tortorum consiliis fretus. Iapones pedestres fere omnes Kamchatka capere et capere poterant. Nisi Petropavlovsk-Kamchatsky, utique. Sed haec civitas, sicut Vladivostok, sub omni obsidione est. Samurai autem septentrionem moventes iam Magadan appropinquabant.
  Sic frontem orientalem, contra calculos et nimiam fiduciam sui imperii Sovietici, pergebat sag.
  Res aut sociorum bona non erant. Accuratius, socius principalis Britanniae, in Civitatibus Foederatis Americae, bellum tamen inire nolebat, et successibus Wehrmacht crevit, desiderium eorum tantum debilitavit.
  Schellenberg hosted Dulles. Caput US vigilum department occultam tamquam canis vapulus apparuit. Nulla luceat nec pristina fiducia.
  Sane plus quam dimidium territorii Americae iam amiserat et in abyssum illabatur. Nam neque oeconomicae, neque distantiae ab Europa, neque oceanus in America Foederata servata sunt. Et omnia, ut aiunt, ad infernum ierunt.
  Hebetare, Inminere, mussare;
  - Concedimus cuilibet pacis condiciones, si verbum non continet: deditionem!
  Schellenberg chuckleber and noted inordinate;
  - Et propter falsam superbiam parati estis vos monstruosis cruciatibus subiicere Civitates Foederatas?
  Ingemuit graviter stupidus. Grave mora fuit. Tunc repraesentativum Americanum molliore tono dicere conatus est:
  - Parati sumus ad quaslibet pacis conditiones cum actuali deditione, nisi sine eius conformatione!
  Schellenberg subridens praecinebat et dicebat:
  - De deditione instat Fuhrer! Haec est eius condicio necessaria! Et Adolf Hitler pro regula perquam piget sententias mutare!
  Obstupuit humeros et tacitus quaesivit;
  - Tu spondes securitatem personalem pro oligarchi et Truman?
  Schellenberg risit et admonuit;
  - Uno tempore dixit Truman: si Germania vincit, Russiam adiuvabimus, si Russia vincit, Germaniam adiuvabimus. et se quam diutissime occidant! Hoc est, Truman satis improbus est! Et opus est, nothi!
  Conventio duis nutus.
  - Ego Truman persuadere conabor et alios ad misericordiam victoris dedere! Quod reliquum est... Sic laborabit! Hoc est, dicere volo nos parati esse ad accipiendam civitatem Germanicam!
  Schellenberger animadvertebat severissime;
  - Fidelitas in magna Germania adhuc meruit!
  Obstupuit et obstupuit, quaesivit;
  - Estne locus negotiis US hominum in ordine novo?
  Schellenbergius satis ingenue affirmavit;
  - Quare? Erit! Fies appendix oeconomiae tertii Reich.
  Et eris aliquid simile coloniae bourgeoisie.
  Dullas logice notavit;
  - Si conservantur divitiae, libenter tibi signum capitalistae erunt!
  chucklebergius chucklebergam et addidit;
  - Poteris extendere laborem in dies et operas acrius.
  Mora fuit. Duae puellae Slavicae intraverunt. Erant modo gerentes pellucidas gerunt ac lacinias breves, nudis pedibus. Vasculum argenteum magnum attulerunt cum vino, anserem assatum, suillae laterali divisae acetabulum.
  Schellenberg oblatum habere itum. et simul manum puellae nudae, genu sient. Imo parum impeditus fui, sed non resisti.
  Alia puella, signum ferens a Schellenberg, cum Dullis consedit. Americana non simulabat. Princeps intelligentiae Germanicae puellae nudam, perusta, muscularium crus permulsit et purum:
  - Et fornicatio legalis fiet in patria tua, non timebis vigilum moralium. Et cum puellis sine timore erit... Sed caeruleae difficile tempus habebunt!
  Dullas succincte respondit:
  - Non sum caeruleus!
  Schellenberg risit et suggessit:
  - Ita sentio! Ea ancillae repudiare ius!
  Dullas quassavit manus et dixit:
  - Hoc sonare potest antiqui, sed mulier non sum!
  Schellenberg renuit;
  - Sed frustra... Tanto te privas voluptate! Muliebris est magna felicitas!
  Dules puellam aspexit. Flava, gracili, curvy. blouse non occultavit formas pectorum suorum et corpus seductivum. Pedes sunt nudae, lotae, plantae paulum pulverulentae, sed elegantissimae. Puella vere blandiri et tangere vis.
  Sed Dulles erat praefectus intelligentiae professionalis et se regere sciebat. Etiam consequat velit nec est interdum consequat.
  Schellenberg manus super pectus puellae posuit. Ea cum voluptua voluptatibus. Illa specie placebat cum iuvenis ac potius formosus imaginem eius tetigit. Vel callide simulata. Sed Schellenbergius minime timidus fuit.
  Dullas breviter dixit:
  - Amplius ducenti divisiones Americanorum victi et capti sunt. Sed habemus etiam alias centum et quinquaginta divisiones et militiam. Dum America adhuc pugnabit... Novi Eboraci influentia Iudaeorum valida est. Iudei et eorum qui volunt pugnare in finem. Ita ... Bene, etiam communistae, pugnam volunt!
  Schellenberg despiciens vafrum;
  - Audivi quinque puellarum tuarum e Russia monstrasse. Qui optime pugnant. Fabulae de his fiunt.
  Dullas cum risu respondit:
  - Ac de tuo fiunt fabulae Fridericus, tum de miraculis quatuor. Nam res et somnia saepe divergunt!
  Schellenbergius annuit consensu;
  - Conare has puellas vivas captas!
  Adnuit hebetes:
  - Hanc tibi voluptatem dabimus!
  Post quem Schellenberg et Dulli separantur. Nihil amplius dicam.
  Schellenberg incidit in puellas, satians animali ardore cupediam aprum in calore. Dixerunt sicut porcos...
  Tituli ipse interim cum alio gladiatore pugna ludibrio erat.
  Puellae quattuor utrimque pugnabant. Milites tantum subligar, unctos et sient.
  Puellae verbera permutaverunt, et sub pedibus nudis carbones iaciebantur. Fuhrer hoc spectavit cum tribus meretricibus, quibus reflexe blandiebatur. Non multum potest esse homo, fuhrer delectatus est sanguine et cruciatu. Maxime delectabatur feminas pulchras torquere.
  Et hoc fecit Hitler, cum tristissimae sui oblitus. Tum una puellarum gladio transfixa cecidit. Nigri calcemque facem belligeribus exusserunt. Puella vellicata et tacuit in aeternum. Ita pro fascistis epulabatur.
  Fuhrer aliquantum a proelio distinebat. Cogitatus factus est.
  Cum unus numerus Nazi scriberet "Mi Certamen", intellexit gravissimum hostem Germaniae Civitatum Foederatarum futurum esse. Et tale bellum vitare volui. In primo, Hitler proclivus erat cogitare de oppugnatione URSS cum coitione. Germania, naturaliter Polonia, Italia, potius Britannia, Iaponia grata esset. Fortasse etiam coniuncta Gallia, Hungaria, Romania, et aliae nationes.
  Ipse Fuhrer adhuc viribus Germanicis non credidit, Germaniam hegemon futurum esse. Ita consilia eius modestiora erant: utilia in viginti URSS infirmantibus, et partem terrarum ibi accipere.
  Quamquam primum in Germania imperium occupare necesse erat. Comitia 1928 fascistae ne tres centesimas suffragiorum non dederunt. Visum somnium fuit. Sed tunc miracula organizationis Nazisei, adiutorii patrini, et facultatum oratoriarum Hitlerorum ad exitum paene logicum perductae sunt. Hitler vicit... Quamvis paene defectum.
  et suffragiorum opinione superavit. Fuhrer ne promittit quidem quod postea adimplere curavit. Flos autem credidit mundum dominatum univocum esse.
  Successus Fuhrer habuit, quae partim metu communismi et URSS explicabantur. Germaniam contra Bolshevismum uti volebant. Aliae considerationes fuerunt ut videtur. Castaneas ex igne evellent Germani, et reliqui spolia mirum spargent. Hanc opinionem Fuhrer imprimere curavit in aliis. Quam ob causam zonam demilitarizatam et etiam Anschluss Austriae exsequi potuit. Et tunc Monacensis triumphus fuit. Sudetenlandia Germanica facta est, et paulo post Klaipeda rediit.
  Fuhrer aliquantum in euphoria incidit, probabiliter, rectiore ratione, nullus concursus ad rem publicam occupandam debuit. Cur socios tuos sic humilias? Sed inconsultus sum. Tum res cum Polonia non elaboravit. Hic primum arma sumpserunt Judaei, cochleis in Germania obstringere flagitant. Iterumque Fuhrer nocti cristalli cultri calculi ordinandis.
  Spes Germaniae bonae non erant. Cum nonaginta tantum partibus, quarum sex tantum armatae erant, cum plerisque orbis terrarum bellum iretur.
  Etiam contra Poloniam Germani aliquantum infirmi videbant. Satis erat munitionis et bombae. Germania non est valde parata ad bellum. Itaque Fuhrer rogationem Stalini de foedere accipere statuit. licet initio omnino diversa consilia habuisset.
  Fere fortasse Fuhrer non tam ingenio quam fortunatus est. Consilium impugnandi Poloniam periculo colosso continebat. Divisiones Gallicae et Anglicae centum et decem simpliciter viginti tres divisiones Germanorum in Occidente opprimunt.
  Sed hoc non fuit. Fortunata stella in Germania lucebat. Miraculum factum est, socii momentum desiderari. Polonia tam celerrime victa est quam Germani satis munitiones habebant. Tum Socii Germaniam aliquot menses ad parandum dederunt.
  Germani felices erant cum bellum in Finnia initum est. Stalin celeriter successum consequi neglexit et haesit. Spes pacis orta est. Multi premunt Hitlerum et se exiguum suggesserunt. Videlicet, ut quarto decimo anno terminos in Oriente restitueret, et Poloniam speciem libertatis darent.
  Allati sunt etiam socii ut ad rem coloniarum redirent.
  Sed Fuhrer tandem omnia respuit ac bellum decisum gerere coepit. Dania uno die restitit, Norvegia celeriter et cum minimum damnorum capitur.
  Et tunc frigidissima res est, de clade miraculosa superiorum virium coalitio. Captivi quattuor milia, praeda centum quinquaginta. Clarum consilium Mainstein et Hitler. Et in rara felicitatis ictu Germani vere amittere potuerunt. Socii bis totidem lacus, plures pedites, plus tormenta habebant.
  Sed stella alta in caelo Tertium Reich patronavit... Verum, cum Britannia non operata sunt. Nulla pax, nulla victoria! Aer gravis incassum. Ipse Hitlerus suam personalem curam intellexit. Oportebat productionem aircraft, non bombacem civitatibus pacatis augere, et rationaliter imperare.
  Non omnia fiebant ad portum ordinandum. Et facultas vincendi erat. Anglica Channel fretum valde magnum non est, etiam ratis eam vincere potest. Si Fuhrer plenam industriam et ordinationem tunc ostendisset, Britannia anno 1940 recidisset. Et hoc ad finem alterius belli mundani properaret.
  Sed Fuhrer, heu, non fuit usque ad negotium tunc. Luculentae mentis afflatus amisit, et fausta sydus hebetavit.
  Tunc Hitler de URSS vehementer solliciti esse coepit. Apparatus militum Stalini non potuit non terrere. Tot lacus, alia arma, tormenta, plana. Haec omnia anxius Fuhrer.
  Itaque pro atrox bellum cum Britannia et in Africa segnius secutus est. Et hic erravit Fuhrer. Telorum productioni maximum promovere necesse erat. De OKW accurate rettulit triginta sex piscinas divisiones ad USSR capiendas necessarias esse. sed tantum sedecim sortiti sunt. Consilium "Barbarossa" est lusus purus: oppugnans quattuor partibus pauciores lacus et elit mortaliter periculosum est.
  Sed Hitler in ratione accepit Exercitus Rubrum prope non exercitatus ad se defendendum. Quae tantum hostem in finibus suis percutere docebat. Et quod? Iustificabatur calculus! Inparati ad defensionem, copiae Sovieticae in aenas conciderunt, attriti ac fracti sunt. Captivos abegerunt. At Germani parum virium habebant. Ne satis quidem scatones erant. Biplanes etiam in aciem conieci.
  Moscuam venimus, cepimus Donbass, et Leningradum obsidemus. Sed vires ad caput capiendum non satis habebant, et damnata hiems obvium habuit. Gasoline calculus, ob pruinam, in fractiones non combustibiles resolutus est. Et Germani dentes.
  Tum Iaponia bellum cum Civitatibus Foederatis iniit. Habui ad eam. Et cauda Rommel in Africa defixa est. Hieme quadraginta una et quadraginta duo talis infortunata evasit. Sed... Sed Iapones plures successus maiores consecuti sunt. Ver novas victorias Wehrmacht attulit. Ac potissimum, Hitler novam in se inspirationem sensit, et optimus auctor factus est. Germaniam et fines occupatos limiti movere et armorum productionem curare curavit.
  Et quia tunc omnia emendare inceperunt. Nunc America ad pedes tertii Reich cadit.
  Hitler signum dedit... Iam pueri pugnabant. Item cilicio indutus solum. et tam cruenta pugna.
  Fuhrer nolebat diutius loqui. mox princeps mundi fiet. Neque Napoleon, neque Genghis Khan, neque Tamerlane rem tantam gessit. Hoc non ante Hitlerum factum est, et post eum probabile est accidere! Verum miraculum factum est.
  Carbones sub pedibus puerorum nudis fundebantur. Facere laboriosam ut earum. Pueri passi sunt, et Tituli cruciatus fruebantur. Valde nice quod pueros verberare potes. Fuhrer chuckler et dentes lamia nudavit. populum multum excruciatum transposuit. Et quam multi vivi cremati sunt?
  Hitler pueros et puellas igne personaliter cremavit. Accensam facem amabat nudas puellarum ubera tenere. Transi flammam in gyros feminae calcibus.
  saevissimis utere cruciatibus. Et quod Hitler non utebatur... Et ignis et calidum, filum hamatis, et catenae ab aestu rubentes.
  Saevissimi cruciatus... Cum formosas virgines cremantur... Et maniacum brevi mystace probaverunt haec omnia.
  Hitler processum tormenti amavit... Valde gaudebat acus calidas sub clavibus puellarum, praesertim digitos suos. Calida forcipe digitos frange tuos.
  Hitlerus in Germania ludibrio fuit, et Fuhrer in vita sua Viennae vagabundus multam ignominiam futuram pertulit. Hoc eum frigidissimum et crudelem fecit. Pressius non frigora, sed infensi crudelia. Tantum irae fuit in Hitler quod ad literam odio evasit libra.
  Hoc permisit Fuhrer militantes regere. Maxime risores procellae Hitlero paruerunt, eius magnetismum et odium mirabile senserunt.
  Tituli infernalis industria oppressus est. Nimirum etiam Stalin Fuhrer timuit. timui et observavi eum.
  Hitler communicavit cum spiritibus infernalibus, qui ei incredibilem potentiam dederunt. Populus paruit Fuhrer. et turmae et alae fortunae paruerunt. Victorias deinceps succedunt. Triumphi quod etiam Genghis Khan nesciebat. Etiam Australia colonia Germanica facta est. et provincias multas.
  Hitler humeros suos - quo ire post USA? Insecta conficiendum? Vel eleifend hit? Terram solis orientis multas terras cepit. At altera ex parte sine auxilio Iaponiae iam facere potuit. Itaque Fuhrer socium suum angustum nimis magnum augere permisit. Hitler etiam frustratus est ingruebat: cur ita delirat? Iaponia permisit accipere tantam terram? Ex altera parte, secundae frontis apertura erat cum Iaponia quae Stalin consentire coegit ad inducias, quae efficiebat ut Britanniam opprimeret.
  Ita, loco ancipiti belli, Fuhrer solum in Britanniam transivit. Quam brevissimo tempore vicit. Ita Stalin ne tentationem quidem habuit et eum in tergo percussit.
  Tamen minus quam centum et viginti partes selectae Tertii Reich adhuc in oriente stabant, parati impetum Stalinist detinere.
  Fuhrer una puellarum permisit paedem rapere, virga vibrata in os eius. et percepi felicitatem. Quam speciosum et purum est corpus femininum. Tam belle est blandire, tangere, percellere. Et dextra puniceae basia papillae.
  Fuhrer puellam protinus in pectore osculatur et imaginem eius lingua lambit. O quam suavis est. Puellae delectamentum evasit. Quam jucundam pellem virginum gustavit.
  Et cum frixa sunt, actualiter olet sicut frixa agnus vel suilla. Quamvis Fuhrer leo erat, interdum se brisket feminarum edere permisit. Vel carnes humanas in eius acetaria putrefaciunt. Non malum est corpus mulieris edere, aut pueros musculosos. Sed Hitler nonnisi diebus festis tantas sibi delicias permisit: cum cibus damnosus sit.
  In Fuhrer etiam aliquet et pineapples amavit. Omnis placeat architecto harum.
  Et etiam notis tractibus mulierum sane crucians. In eculeo pendent pulchri- tudines, Nudaque in nervo pedes, et figunt pondera. Donec corpora rumpantur. Crudelis est, sane, sed etiam efficax. Sic omnes pulchri- tudines torquere potes.
  Alius interesting res nudas in nive puellas persequitur. In genere tormenti Germanici ventus friget! Tantum interest vigilare quomodo puellae digiti a frigore caeruleum vertunt. Et quam laboriosam sit earum. Summam voluptatem Tituli cruciatus in genere fuit.
  Praesertim ridiculum est cum puellis nudis pedibus primum in nive currunt, et tunc SS viri eas filo calido per carbones impellunt. Puellae pedes a frigore ad furnum calidum portaverunt!
  Quod Fuhrer chuckled et dixit;
  - Amo cruciare et cruciare! Ego amare dolere! Ac proin, donec vivamus, tortor!
  Tituli etiam pueros torquere amabant. Praecipue munientibus captis. Scortum hic erat, utrum puer dolore clamaret necne. Clamoribus stridendis dentibus retinere solet munientibus. Facem tenere amavit Fuhrer in pectore, alis cane, et calcaneos Fringe puerorum. Vel flammam ad faciem tuam. Ignis est res ardentissima et dolorosa, ideo plerumque pueri eum ferre non potuerunt et clamare coeperunt. Sed munitores etiam pertinaces erant qui conscientiam ab acerbo incursu perdiderunt, sed silere perseveraverunt.
  Hic vere Fuhrer talem auctorem torquere voluit. et Tituli ordinaverunt;
  - Libera unus ex captivis Russicis huc!
  Quamvis Stalin imperavit ne clandestinos bellum gereret, quidam fanatici resistebant, etsi non multi ut ante. Et praeibant ibi.
  Scientes de studiis Fuhrer eum puerum circiter tredecim adduxerunt. Blond, iam verberatus in interrogationibus.
  Puerum spoliaverunt, et duae altae feminae brachia eius contorta, ventilabrum super eum iecerunt et eum in eculeum eduxerunt. Unus eorum libenter cantavit cum palmo auctoris nudato, et respondit labia sua sapida:
  - Et puer lectum meum fovere potuit!
  Hitler chuckled et respondit:
  - Si vivit, dabo vobis! Sed hoc est inconveniens.
  Auctor maxilla arctius stringit odiumque Fuhrer et meretrices aspexit.
  Iam puer in equuleo suspendi curavit. Flagello eum percutiunt et in nudo calcis eius globulus fuste. Verum, ignem nondum temptavi. Fuhrer parva incepit. ille in leviorem se convertit et in pectus dulcem flammam cucurrit.
  Dentes durius excussit et excussit. Pusulae intumescunt corpore sient.
  Quod Fuhrer affectuose dixit in Russian:
  - Dic Stalin stercore, et ego te non cruciabo!
  Auctor fidenter dixit:
  - Minime!
  Hitler subridens facem sustulit. Nudos pedes pueri detulit. Vellicavit auctor durius, clamor e pectore erumpens. Quam laboriosam sit. Sed Titania conatus puer se continuit.
  Fuhrer taedet calces pueri torrendi et facem ad inguina portavit. Hic dolor omnes limites excessit, et auctor ab ictu maeroris conscientiam perdidit.
  Hitler facem deposuit et dixit in sono destituto:
  - Quam pertinaciter sunt Ruteni! Tantum stupeo!
  Carnifex puellae Fuhrer rogavit:
  - Adduc eum ad sensum!
  Hitler adnuit atque dixerat:
  - Nunc hunc vivum in acido solvemus! vindicabo super munitores eorum pro pertinacia!
  Puerum nudum ad sensum ejus attulerunt, eum in catena suspenderunt, ac sensim eum in acidum tinguere coeperunt. Vehemens autor sensit dolorem ex carne dissoluente, sed pro misericordia rogans, puer cantare coepit;
  Mater mea sancta erit;
  Sacra terra est auctor...
  Manipulus domus mea est dilecta;
  Utinam hoc sit omnibus hominibus exemplum!
  
  Ad gloriam sanctse Matris nostrse.
  Iuravimus nos munitores ...
  Etiamsi Hitler cum Satana foedus est,
  Sed prope Moscuam ei difficile tempus dedimus!
  
  Patriae praefecti sumus filii;
  Magna Mater Patria...
  erimusque fideles patrie usque ad finem;
  In magno opere aedificationis communismi!
  
  Puer sum nudus et discalceatus;
  Per nix dura speculator veni ...
  Mors falce volat;
  Te minatur ferreis alligare compedibus!
  
  Sed coortum ad Nazis pontem scis;
  Impedimenta sua misit in...
  Et credo fore caelum in universo;
  Novum castrum communismi aedificemus!
  
  At tunc ductus sum in captivitatem terribilem;
  Krauts me acriter in calcibus feriebant...
  Napalm in tergum effudit carnifex;
  Me in ventrem baculis feriunt!
  
  Insidiosus fascist ignis usus est;
  Totum corpus suum crudeliter combussit...
  postremis viribus auctor tenuit;
  eum carnifices solerter excruciabant.
  
  Sed puer nihil dixit,
  Secreta Russian fascists non revelavit...
  Et quantumcumque fuhrorum excruciaretur;
  Egregiam emphasin ostendit!
  
  Tum homunculum in acidum iecerunt;
  Et puer minutatim dissolvitur.
  At puer ingenue locutus est;
  Mox dabitur illa communismus!
  
  Mox ille noster Berolinum veniet;
  Krauts validissimum punctum dabit.
  Deus vero Fuhrer percutiet ad mortem;
  Tota carne, Lupus solum!
  
  Et moriar in tormentis, auctor;
  Sors nulla alia electio me reliquit.
  Sed aliud exemplum ostendam omnibus.
  Et possum sine gemitu stare, credo, eculeo!
  
  Tunc omnipotens Jesus veniet,
  Resurrectura est omnia summa ...
  Ambo Kazakh et Russici coniuncti erunt;
  Magnae mutationes veniunt!
  Ad extremum verbum, puer semisolutus denuo conscientiam amisit...
  Fuhrer subrisit et despiciens amicum suum:
  - Spectat ut ille lectum tuum non calefaciat... Dissolvit!
  Quae respondit indifferenter;
  - Inveniemus alium... Et quid hoc superest, sapone utemur!
  Fuhrer iussit:
  - Magnifice fac phialam e cranio pueri! Interim ibo atque convivium cum amicis meis epulabor!
  Fuhrer cum pluribus. Possidet excogitator ruerat. Hoc egregius dominus Fuhrer narravit;
  - Puellae fabulosas miram nobis ideam dederunt, quam optimae rationes mentes Tertii Reich nunc operantur.
  Fuhrer persedit:
  - Quid idea?
  Ruerat cum risu dixit:
  - Lacus, qui ab omnibus angulis accensus invulnerabilis erit. Simile aliquid erit miraculum, aut pyramis Cheops!
  Quod Fuhrer acriter respondit:
  - Spero formam metalli non diu! Bene valemus nunc etiam sine lacus pyramidalibus!
  ruerat constat;
  - Ita fortes sumus, mi Fuhrer!
  Himmler notavit;
  - Productio armorum tantum crevit ut primum reducenda esse videatur. Americae cito morietur, et tot aeroplana et praesertim naves Russiae non egent!
  Sibilavit et dixit Fuhrer;
  - Pulchritudines, pulchritudines, cabaret pulchritudines... Solus delectationis causa creatus es!
  Post quem, Hitler pellem Musam proiecit in puella dimidia nuda puella coram illis saltantem. Denudata cortices in asino percussit, et responsionem puravit.
  Exsibilebat Fuhrer per dentes suos;
  - Minime, adhuc longe a regendo toto mundo sum. Est etiam eleifend. Et pugnare cum navibus opus est! Et ad hoc parati esse debemus!
  Guderian notavit rictu:
  - Iaponia iam bonum opus nostrum piscinas exscribendi faciebat, praesertim Panthera II. Hoc certe non est E-L, sed etiam lacus gravis est. Sic novas generationes machinis egebimus!
  Sonuit Fuhrer in summo pulmonis;
  - Novo piscina opus est! Pugnabimus atque pugnabimus!
  Mainstein fremuit in responsione:
  - Pugnabimus crudelissime... Donec totum mundum vincimus!
  Hitler in longum monologum irrupit:
  - Hoc est unde coepimus. Quibus amputatis, Germania ad literam mortua est. Sed incipientes parvi, territorium Tertii Reich triginta vicibus augere poteramus. Fortissimi facti sumus. In '33 piscinam unam non habemus. Et nunc habemus decem milia lacus in mundo optimo. Unum certamen aircraft non habemus, et nunc armadae nostrae solem claudunt. Nullam ac nulla est.
  Profecti sumus de integro, et in armis stadio vicimus maxime orbis terrarum. Et fecerunt quod videtur quasi fabulam et miraculum. Et quid post iterari non potest, et quod ante nos non fuit... Et quod in Germaniae historia non fuit. Sed nulla umquam talis honor et gloria!
  Et in futuro, cum totus mundus sub nobis erit, stella belli tempora et nostrae victoriae spatio venient. Atque harum victoriarum innumerabiles erunt! Heri vicimus, hodie vincemus et cras vincemus!
  Adhuc multae pugnae praecedunt! Proelia tam lenta erunt ut solos Germanos eos superare possint! Et erunt victoriae quae solem eclipsant! Fiat. Cum patria, quae mundi officinam esse asseruit. et eam vincere poterant! Nostra vis tanta est ut satis sit hanc tellurem vincere. Sed docti nostri nova et periculosiora arma creare pergunt. Vincemus totum mundum... Et sic erit! Vincitur a nobis totus mundus, nec unquam nos resistet!
  Quattuor milites Gerda, Charlotte, Christina et Magda ab austro ad Washingtoniam progressi sunt.
  In via ad caput Americanum, magis magisque acriter congressus est resistentia.
  Germanus E-50 iam plurimos hit recepit et in cicatricibus et exasperat. Currus iter longum pugnaverat. Puellae etiam bellae confectae sunt.
  Sed propinquitas victoriae formas attrahebat.
  Dulcis risus Gerda notavit de bellante flava;
  - Tantum iam experti sumus in hac vita! ecquis erit huic simile?
  Magda, modeste demissis oculis, respondit;
  - Omnia voluntas Omnipotentis est! Veniet tempus, et facta memorabimus priorum. Forte cum tristitia, vel forte cum superbia!
  Carolus firmiter affirmavit:
  - Ego certe tristis non sum! Nostrae res gestae sunt valde gloriosae!
  Christina cecinit;
  - Gloriosa mater, inglorius turpis res!
  Gerda tweeted:
  - Credo alium ferias habebimus!
  Andrea snorted contemnere et dixisse;
  - Et in bello nostro, omnis dies festus est!
  Magda accensus... Sherman in medium erupit et arsit. Puella pipiabat;
  - Bellum leve est aerem... Sed satius est orationem implere!
  Gerda acriter respondit:
  - O pulchritudo mea, tibi caro luxuriosa! Solus Dominus docuit te non orare, sed latrare!
  Riserunt puellae, risus admodum hilaris erat. Magda percussit Pershing et hilaris factus est. Americani haud dubie omisso sunt. Tantum ducenta chiliometra Vindobonae relicta sunt. Eorum piscina iter per tres horas potuit. Sed lacus a peditibus non divelli debet. Etsi pedites motorized. Sed multa miUia mercennariorum, quibus utebantur pabulum tormentis.
  Gerda accendit et pipiavit;
  - Sed vocibus respondeo, et cupio acriter pugnare!
  Puellae accensae... Carola, vidit, Coke cum digitis suis tenuit, et exsibilavit:
  - Nos omnes facere lauandi et exem cum A!
  Puellae paulum e quadrigis suis disruperunt et sub igne e tormentis 105-mm anti-machinarum aircraft venerunt. arrecti sunt, et concha in frontem prona arma deciderunt.
  Gerda respondit et cecinit;
  - Hic habemus nebulas et imbres! Frigidum hic habemus! Et cum virga cyphris iacis, puellae res gestae canuntur!
  Et viri fortes excruciant angore;
  - Spes nostra, terreno circinno ;
  Bene vale, praemia virtutis.
  Et satis est unum carmen;
  Ita ut de domo nsque!
  Charlotte coccinea labia lingebat et dixit:
  - Et ego talem praedium aedificabo mihi! Palatia columnis habebunt! et fontes in aera iaciunt!
  Christina giggled and remarked;
  - O fontes, fontes, fontes! Da eis cor tuum, iocando! Ah fontes, fontes, fontes! Florebit terra in malis albis!
  A German piscina constanter dirigens in pugna Americana anti-aircraft. Puellae tempus suum ceperunt et fidenter verbera ceperunt. Milites sunt sicut trullae glaciei crepito scelerisque. Quisque id facit, et quisque succedit. et caesum, percutere, percutere.
  Gerda etiam coepit cantare, iuguloque alte attollens;
  Reginae matrimonium somniavit;
  Sed erant postulant magna.
  Haec frons specimen attigit;
  Cur principes omnes calcibus adepti sunt?
  
  Nemo hanc reginam probaverunt;
  Nemo factus est ei specimen...
  Et iverunt principes isti in luctum.
  Scitote cor reginae solidum esse metallum!
  
  Sed invasor unus erat;
  Ivit ad bellum cum reginae ...
  Et ille acriter pugnavit cum cohortibus suis;
  Probabiliter Satanam in societatem vocans!
  
  Princeps proelio amisit
  Et consummavi in captivitate tristissima.
  Hoc palette fatum accepit;
  Celeritas rerum cupido nimis!
  
  Puellae dehinc in carcerem ductae sunt;
  Ferream catenam circum collum posui ...
  Et coeperunt verberare puellam pulchram;
  Regina clamare et rugire incepit.
  
  Sericis erat, nunc pannis obsita;
  Calcei discerpti sunt - puella discalceata erat.
  Persequentur eam - carne fatigata est;
  Aquila vi in caveam inducta est!
  
  Quantum debes pati, etc.
  Tantum tormentum puella pati debet.
  Luxuriae enim praemium est saturitas;
  Lupa ululat et ursa fremit!
  
  Regina in metallis laborat;
  Paene nudus, discalceatus in hieme.
  Heu, malus triumphat in mundo Cain;
  Et diabolus animam violavit!
  
  Mundus est sicut infernus, hebes et piceis niger;
  In metallis lapides trahis...
  Mensus ordo discurrit;
  Tabulas et lateres portas!
  
  Desperatus vilico se dedit;
  Et eripuit mea...
  Erat paulo ante mortem;
  Sed gratia Dei excitavit!
  
  Quod princeps seditionis incepit
  Servi, rustici statim pro ea.
  Et factum est valde interesting;
  Quisque taedet miserrimae vitae suae!
  
  Multa milia indignantium hominum convenerunt;
  Et oppresserunt exercitum.
  Factus est populus maledictione inustus;
  Asperiores nulla itaque eveniet, molestias nesciunt!
  
  Irruptionem regiam occupamus;
  Et monstrum prius erat in captivitate.
  Talia saxa saliunt, cernis margines ;
  Princeps somnium adveho verus faciet eam.
  
  Nunc tyrannus ad metalla mittitur;
  Et ille servus in palatio...
  Ne accedas in hunc sarculum rursus;
  Regina somnia coronae!
  
  Virum suum de plebe elegit;
  Ei duxi, matrimonium illustrans...
  Stemmata non refert;
  Sensus sem est magis!
  
  Liberi erant et laetabantur;
  Hoc est questus duobus finita ...
  Fortis ac formosa est progenies;
  Velimus alios idem facere!
  
  Iustitia in imperio regnavit
  Divitis quisque ibi aurum communicavit.
  Tu quoque parce populo;
  Ut non audiat acerbum et puerile clamorem!
  Puellae mirum in modum cantabant, et voces suas ita pungebant et tinniebant sicut campanae campanae. Et audita est vere divina compositio.
  Ac milia deditorum Americanorum incedebant manibus levatis. Puellae ante genua procumbentes et stulte confuse riserunt.
  Milites e piscina surrexit. Puellae nudis pedibus morem praebebant osculis et fulgentibus renidebant. Tigres sunt.
  Charlotte cecinit, paululum rugiens;
  Sanguinis genus in manica;
  Vide numerum meum in manica mea!
  In proelio velit fortuna mihi
  Mihi fortunam spera!
  Cantus Christina confirmavit, nudis pedibus calcans, nasos militum digitis premens:
  - Cum omni defectu, sciat repugnare! Alioquin non habebis fortunam!
  Et puellae tam graviter riserunt ut ora eorum essent contorta, et capita militum sufflata sunt.
  Aliquando pulchri- tudines eorum pectora nudabant et milites ad osculandum eos invitabant. Et fortes diripuerunt.
  Inter dediticios pueri in iuvenili detentione erant. Ad litteram fere nudam bellatorem puellas oculis suis devorabant. Gerda respondit iubendo pueros super terga iacere et crura attollere. Et tunc incepit eos nudis calcibus fustibus ferire.
  Clamaverunt pueri in dolore. Carola, Christina et etiam Magda executioni adiunguntur. Puellae cum batons Flexilis diligenter laboraverunt. Clamant pueros, et perdite vellicant. Puerorum nudis calcibus fustibus ferire tigribus delectabile est.
  Sed Gerda hoc non satis videtur, et facem sustulit. Ut, vae victis. et odor carnium combustarum implevit aerem. Sed puellae crura pueris emittere conati sunt ne eis laederent.
  Musica canebat et tympana verberabant.
  Magda facem tollere noluit et erubescens, respondit:
  - Minime! Hoc ipsum adhuc medium!
  Gerda cachinnante canora voce mussat;
  - Quis non est? Quis non est? Qui mulierem numquam vidit!
  Charlotte, calcanea de captivis juvenilibus toans, annotavit:
  - Hi omnes scelerati sunt! Miserere eorum malum non est!
  Milites simul giggled ... et pedes puerorum frigere perseverunt.
  Interea Fridericus in celo pugnavit. Par cum tormentis recentissimis Americanis cum 50-mm tormentis contra eum processit. Sed hoc quidem puero terminatori non molestus est. Puer interfector spatium cum Americanis clausit, ostendens sclopeta eorum ad se penitus esse.
  Fredericus plerumque bello potitus est.
  Puer generalis in radio rugiet:
  - Eo ad internitionem!
  Brevi erupit, et quinquaginta aeroplana Americana explosa sunt. Tamquam si quis per caelum disiecisset firecrackers. Tulitque illud puer et piissimus;
  - Sum verus ninja! Atque ego omnes concidam!
  Iterumque salvom incendit, hoc tempore septuaginta aircraft descendit. et dentes margaritis denudavit.
  Helga ad dexteram pueri volavit et ridens dixit:
  - Verus es daemon convicium! Ego pro te everterem!
  Fridericus ridens erupit. Haedus terminator in tormentis aereis conversus est, viginti quattuor magis aeroplana figens, deinde ignem in scuta humi commutavit.
  Summa potentia piscina adhuc Sherman fuit, probabiliter lacus popularis in mundo. Americani sine magna spe perdite eam in numeris capere conati sunt.
  Fridericus cecinit;
  - In astra et aeroplana! Exercitus noster invictus est!
  Shermans scinditur et exploditur. Praeter eos, tormentum auto-propulsum cum tormento 155-mm apparuit, capax quaedam problemata pro praediis Germanicis creandis.
  Fridericus tectum piscinae perrupit et cecinit;
  - Adhuc magnus propugnator ero!
  Helga sincere respondit:
  - Et fortis iam es fortissimus! Nec quisquam de te dubitat!
  Sibilabat puer, et respondit;
  - Ita, nemo... Certus es hoc?
  Respondens Helga sibilavit;
  - In alio galaxia, in continenti matura!
  Fridericus octodecim vehiculis in ruptis delevit. Lacus Americanos incendere fecit et Helga subridens interrogavit:
  - Quid hoc vis dicere?
  Belliger ille flava respondit;
  - Quod verus es hone!
  Fridericus corrigens fimbrias suas respondit:
  - Superman sum et non sunt aliae quaestiones!
  Helga giggled, Sherman exortum, pipians;
  - Nulla alia problemata!
  Fridericus columnam Pershings switched canens;
  - Non est crura tua quae te salvent! Non equos allidere!
  Helga sclopetum percussit maga auto-remisa et insusurravit;
  - Cave! cave! cave!
  FRIDERICUS: Mongoosam sclopeto auto- remisi percussit ac latravit;
  - Non iocarimus!
  Helga igni canens pergit;
  - Sub terra te reperiemus!
  FRIDERICUS: Alterum quindecim carros uno impetu emisso, addidit:
  - Sumemus ex aqua!
  Helga perseveravit tritura et blaterat;
  - Nos te disrumpam!
  FRIDERICUS: Perdurans clavum confirmavit;
  - Nos te disrumpam!
  Helga etiam in sella sua salire coepit, rugiens;
  - Nos te disrumpam!
  Procurrit tela, et rumpit revolat. Opus est refuelare et ornamentum tuum implere.
  Exercitus Tertii Reich Vindobonae propius ac propius accesserat. Eodem tempore Iapones quoque perrumpunt.
  Eques Karas Ninja maluit cum gladio laborare. tacite obrepsit in Americanos dignitates et operationem sectionem statuit. Puer formidolosus bellator factus est Ninja. et omnes sine exceptione exterminavit. Eius katana metallo facile inciditur.
  Carpus crucianus infensi ac pertinaciter egit ut semper. Impetus eius, sine exceptione, mortifera sunt. Praeter gladium, puer acus venenata etiam usus est et discos acutos iecit.
  A duobus ninja puellis cum eo egit et puerum Americanorum ad internecionem adiuvit.
  Hic trias in castra inrupit ac fugitivis movit. Ibi milites Americani exterminaverunt.
  Carpus crucians, caeso lictore, exsibilatur;
  - Eques sum et Deum petens!
  Iaponica ninja respondit:
  - Perfectus es! Sed nimium frigus sumus!
  Et puella duos milites Americanos uno adducto decidit!
  Cyperus crucians continuans movens molam cucurrit, et statim quinque abscidit, cicadarum;
  - Hoc genus est!
  Alius Iaponica ninja tres succidit, dicens:
  - Hae sunt res gestae nostrae!
  CARPUS Crucianus continuas resipisce, resperge sanguinem, et rugire;
  - Horror ego ferox, volucris noctis alis!
  Iaponica mulier, interclusa duobus, sibilabat;
  - Simpliciter invisibiles sumus!
  Carpus crucianus eam cepit, digitos nudis pedibus pueri proiecit, discos acutos acutos, septem caedens, et cantavit:
  - Averte conscientiam tuam!
  Ninja puella incidebat et confirmavit;
  - Nolo intellectum!
  Carpus crucianus sex cum gladiis succiditur, papilionem faciens triplicem, et addidit;
  - Quotiens convicti sumus ...
  Alia ninja puella nent et addidit;
  - Cedimus, sed surreximus!
  Carpium crucianum, sicut brassicam lacerans Americanis, cecinit;
  - Pro amore sine dubio!
  Ninja puella pipiabat:
  - Novi pugnant...
  Alterius nudis pedibus pulchritudine confirmatur;
  - Progenies!
  Carpus crucians plures abscidit et sibilavit;
  - Contere, nunc contere!
  Ninja puella discos nudis digitis iecit et cantavit:
  - Tu non solum! Haec est hora gloriosa!
  Carpere crucian citius etiam movere coepit. Et fremuit sicut catulus tigris;
  - Hora gloriosa est! Percute ius in oculis!
  Ninja puella nudos pedes in sanguine lavit et speciosa vestigia in concreto reliquit. Bellatores erant pulchri et graciles.
  Et cecinerunt in dolore;
  - Generatio mea manducat express!
  Carpus crucian quinque succidit, & manfit;
  - Et progress!
  Ninja puellas perfecerunt pauca plura Yankees et pipiabat:
  - Habeo electionem!
  Alia forma, metus, addidit;
  - Mea lampadio, somnia laetitia cotidie!
  Cyprinus cyprinus giggled et ruina adversariorum dixit:
  - Ero aliquid quod a mortalibus cognosci non potest!
  Ita trias purgavit castellum, molem cadaverum reliquit. Puellae quoque vestigia blanda habent.
  Iaponica ninja cecinit:
  - Asper et fortis...
  Alia pulchritudo confirmatur;
  - Aliquis omnipotens!
  Et puellae rident iterum...
  Carpus crucianus, acubus solvens, duodecim milites Americanos statim exsibilavit;
  - Inceperunt explosiones!
  Ninja confirmata est cum chuckle puella:
  - Gratia peracta est!
  Aliam pulchritudinem ridens addidit;
  - Desine ostendere terga tua!
  Carpus crucians, caesis catervatimis, fremitu confirmatus;
  - Tempus occidendi hostes!
  Ninja puellas in voce:
  - Tempus occidendi hostes!
  Et quomodo in summo pulmone ridebunt! Tam clara et unica sunt. Uterque habet aliquid speciale et singulare.
  Crucian in vertice pulmonis fremuit;
  - Cum coniungimur, invicti sumus!
  Et iterum ninjas effodiunt. Cadavera relinquunt acervi. Tam asperiores turpis quam. Et invisibiles milites multum possunt facere. Id eleifend, elit magna finibus.
  Puer ninja cecinit;
  - Harakiri... Hoc te exspectat! Hostem capere, sed opes non numerare!
  Et iterum puer ridet! Habens vere multus of fun est. Et volo pugnare et vincere!
  Mandatum intraverunt duae puellae et puer post. nec multo post perfecerunt duces. Tertius ad genua cecidit et puellas nudis pedibus osculabatur. Breviter eum interrogaverunt. Iuravit se daturum se in castra daturum.
  Sed Karas movit caput;
  - Iam nimium multos captivos habemus! Opus est ut numeros tuos paululum minuas.
  et trias iterum in corridors ferebatur. Excidunt omnes sine misericordia et cupiditate venatorum.
  Carpo cruciano, caeso circiter novem populo, cantavit;
  - Nigra nix, glacies rubra ...
  Ninja confirmata est puella;
  - De incendio .. .
  Alia pulchritudo confirmatur;
  - Omnia Satanae damus!
  Crux crucian tollet et clamant;
  - Ha-ha-ha! Cruentum Fuhrer! Quisquis burgensis secabitur!
  Ninja aliquot milites cecidit puella et cantavit;
  - Burgenses illi pinguescunt.
  Alius locus pulchritudo sustentabat;
  - Dicant subcriptio Judaei!
  Cyperus crucian acus dimisit et pipiabat;
  - Utinam nullum bellum esset!
  Puellae ridebunt et accipient. Tam ridiculi sunt in kimono nigro et nudis cruribus usque ad genua!
  Triumviratus ferebatur in corridors. Puellae tasque interdum interceptae nudae digitis eas retorquebant.
  Motus troika incredibiliter celeres sunt. Et simul multa cadavera sunt. Et non cessabit.
  Exsibilat a rictu crucian;
  - Ambulo quo volo...
  Ninja puella, carnes hominum secas, addidit;
  - Sed alios non permitto!
  Alius pulchritudo tweeted;
  - Et cantant in lumine diei.
  Carpus crucian, caedens omnia, latrante;
  -Aves modo mihi!
  Ninja puella, caedens Americanos, quae male sub cultro cecidit, fremuit;
  - Adoro pulchritudinem!
  Alius ninja pulchritudo exsibilatur;
  - Thronum cingo floribus!
  Sarcastice stridebat crucians, emittens enses acutis;
  - Amo Yankees carus!
  Puellae in voce responderunt:
  - Idque cur urgeo!
  Triumviratus moveret. Humiliatae sunt pulchri- tudines, et submissa voce fremuerunt. Motus eorum magis ac magis velocior factus est. Moti sunt tanquam spiritus e Tartaro fugerunt.
  Crux crucian in summo pulmone fremebat;
  - Plausu iubilate! Ego te omnes beat!
  Ninja puella canebat;
  - Si latrocinium exerces, nudum fugiendum habebis!
  Et ad confirmandum his verbis puella ubera sua exposuit. Ipsa vere est pulcherrima. Et papillam coccineam volo sapere.
  Puellae nudo pede discum acutas movebant et iactabant. Multi caesi et gladiis caesi. Profectique in maximo triumpho sunt. Abscisa in via iacebant capita, et puellas lepide nuda crura iactabant.
  Crux crucian ferventer cecinit;
  - Miles sum niger, et verus ninja!
  Post quem puer quinque milites Exercitus plures caesis gladiis abruptius torsit.
  Puellae magno impetu rugiebant;
  - Tecum sumus! Cantate carmen, puellae fortes sumus!
  et secans intensius ibat! Enimvero ne in his puellis ora digitum tuum ponas! et mordebunt et lactabunt.
  Puer e tympanistis perterritus procumbit. Ninja puella nudum solum osculatur, et tunc sumpsit et usquam caput abscidit. Illa pede nudo iactavit et expressit;
  - Ego super classis bellator sum ... Et ego ipso Marte frigidior ero!
  Carpus crucianus exilivit, octo milites Americanos obtruncavit et intumuit;
  - Et frigidior ero quam Muris Mickey!
  Ninja puella giggled, galeam nudam crure proiecto, cantavit;
  - Eu! Eu! Vivamus tempor ornare!
  Alius ninja puella incidebat et dicebat;
  - Et pulvinar mallem!
  Et statim erumpunt milites risum... Ostendens dentes et dentes. Facetissime triumviratus. Quomodo non acquiri potest humoris sensus, si ninjas in caveam tigridis inducuntur infantes, nec arma tradantur. Et ibi uteris vi cogitationis cogere ut animal cedere aggredi.
  Crus cicadarum, trunca, ossa et carnes;
  - tigris sum, non feles, stomachus in me nunc est, quid autocinetum homicidium facit!
  Ninja puella pipiabat:
  - Cum homicidio, an autocineto, vel vice versa!
  Impulserunt cohi- tantes fores in ferrum totis viribus. Metallum illis ruptum est aperiens viam. Sibilaverunt pulchri- ores per nares suos ;
  - Bene eamus ad Martem!
  Et iterum exaltatio per carnem et sanguinem... Massa cadaverum et mancorum. Et nihil puellas sedabit.
  Crux ridens crucians, dimidio majore secans, susurravit;
  - Nos plus semel insusurrabimus fato.
  Ninja puella, suo modo secans, confirmavit;
  - Sit scriptor ad fatum susurrus...
  Karas risit et addidit:
  - Misericordia Boku! Pugionem in parte!
  Et ut verba eius confirment, musica lusit... Et pugna robot exilivit. Una novae novitatis Americanae vehiculum in vestigiis cum quattuor tormentis machinae factis. Ninja vix tempus erat ut laquearia insilire antequam erumpat ignis coepit, et proprie totum spatium sufflavit.
  In molestia sibilabat crucian carpere;
  - Iuro per Caesarem. Hoc est aliqua feritatis species!
  Ninja puella cantavit;
  - Erat tempus acerbe flebilis era... Cum maiores hominum stellas in caelo numerare non poterant!
  Post quem puellae et puer discos acutos in robot nudis pedibus proiecerunt. Prohibuit currus et fumus effusus est. Repens per laquearia, triumviratus pisas explosivae plus millies in potentia explosiva quam TNT iecit, et duodecim machinae tormentorum camouflagetarum confregit.
  Cantabat carpere crucians cum risu;
  - Video nos dignos filios! Servi satanae!
  Post quem triumviratus emundationem castelli perfecit. Puellae et puer dolium kvas incoctum sorbere ceperunt. sorbere et rugire ceperunt ...
  - Nos ninjas et nulla pulchrior vocatio est!
  Puella rubris et nigris coma dixit;
  - In bello aliquid evenire potest... Sed in pace aliquando debes scire quando desinas!
  Karas risit et subito quaesivit;
  - Et si adhuc sumus collidi cum Germania, quid faciemus?
  Puellae in voce responderunt:
  - Secundum leges karma! Ut lubet, sic pugnemus! Et si quid acciderit, quo se vertat?
  Fab Quattuor Gerda, Charlotte, Christina et Magda Monachii oppugnationi interfuerunt. Hae puellae in bikinis et pulchris sunt. Eorum piscinam unam post alteram altilium commovit. Magnificentissimi regis consilio arma gloriosissima.
  Gerda, Yankees figens, cecinit;
  - Fortasse...
  Karolus accensus et continuatus est;
  - Nos...
  Christina cruci affixus dixit;
  - Offendit...
  MagDum missile, cicadarum, cicadarum ;
  - Aliquis...
  Gerda contudit a 240 mm howitzer et edita;
  - Frustra!
  Carola Lupanuv continuavit in cantu;
  - Stillaret...
  Christina, felis premens, eliditur;
  - Sedecim....
  Magda addidit, iocularis;
  - Megaton...
  Gerda eliso in vertice pulmonis respondens;
  - Hic...
  Carolus accensus dixit;
  - Suus 'venire...
  Christina proiectum misit et continuavit;
  - Fumus.,.
  Magda proiecto accendit et elidit;
  - Ardet...
  Gerda munera dimisit, Werewolf auto- remisi sclopeto comminuens et increpuit;
  - Terra!
  Testam Carolus iterum accendit et effuddit;
  - Ubi...
  Retrorsum Christina abrupit ad proiectum, stridorem;
  - Steti...
  MagDum concha adiecit et eruit;
  - Album...
  Gerda sclopellum nudo pede monstravit, calce illud, et prostravit;
  - Domum or casa!
  Et milites ridentes... Charlotte iterum cantare placuit, suo hilari stilo:
  - Hic...
  Christina accensa et continuata est;
  - O...
  Magda cruci affixus dixit, margarita;
  - Suus 'venire...
  Gerda donum mortis dimisit et pipiavit;
  - Fumus...
  Carolus dimisit aliquid quod perniciem eierit et exsibilaverit;
  - Ardet...
  Christina proiecto percussa canebat;
  - Terra...
  MagDum extremum proiectum et effusum misit;
  - Ubi...
  Concha Gerda accendit et addidit;
  - Steti...
  Carole ictum cum proiecto:
  - Olim...
  Et Christina, proiectum cum calcaneo mittens, infensi complevit;
  - Augustae Taurinorum!
  Magda additur dum fusa;
  - Augustae Taurinorum!
  Gerda, misso mortis munere, cantabat;
  - Augustae Taurinorum!
  Andrea Concham in Meduza auto- remisis sclopeto accendit et addidit;
  - Pauper...
  Proiectum Christina percussit et addidit:
  - Meum...
  Magda etiam concha mifit, addit;
  - Hero...
  Gerda iterum accensus, rugiens;
  - Augustae Taurinorum!
  Christina fusa, continuata cantu;
  - Augustae Taurinorum.
  MagDum addidit, ignea munera jactans;
  - Pauper...
  Gerda, feriendo adversarium, fremuit;
  - Meum...
  Andrea, incendere, continuare;
  - Hero...
  Christina ridens dixit:
  - Augustae Taurinorum!
  Puellae autem synchrone ridebant, sicut in venatione gelata.
  Post quem milites ad munitum incendere coeperunt. Americani dissolutionem suam audaciam ostendentes disruperunt. Durum pro capitali pugnatum est. formationes erant apud solum imperatores Judaeis. Quae res auxit.
  Germanica piscina multa tormenta hostium ex tormentis accepit. Variis etiam scutulis eruperunt. Puellae currum auferre debuit et reparari. Contumax resistentia in capite Americano inopinata non fuit.
  Ponebatur in Civitatibus Foederatis Americae maximam hic resistentiam praebere. Praeterea ex tota America ad New York et Washington confluxerunt Iudaei, tam mulieres quam infantes armantes.
  Pronus in deditionem, Truman fugere ac prosternere coactus est. Germani adhuc testae et bombing capitale US, hanc quoque nucem resilire conantur.
  Autumnus veniebat et frigidior erat. Puellae autem ne in bikinis sunt frigidae.
  Intervallum tulerunt iuvenes circiter sedecim, et dormierunt cum eis, blandientes inter se et bibentes Coke. Gerda exuit fasciam suam et duos iuvenes permisit eam osculari super gemmas papillarum coccineorum. Accuratius ipsa eos hortabatur, quoniam haec puella fortis valde iucunda est. Idem reliqui fecerunt sibi par. Religiosus etiam Magda mitigavit. Suus 'nice iuvenibus, nuda corpora lacertis bellatoribus tangi'.
  Gerda risit et flava despiciens crinibus aureis;
  - Et te similem video, cum pueri per papillas currunt linguas. Quomodo hoc tuis religiosis moribus convenit?
  Magda deliberata hilaritate respondit;
  - Si non peccas, non poenitet... Si non poenitet, non es salvus!
  Andrea giggled et cecinit;
  - Peccatum et resipisce! paenitemini et nolite peccare! Peccati poenitentia, pro animae salute!
  Coca-Cola fudit in papillis. Pueri ubera vehementius lambere coeperunt. Charlotte emitte suspirium voluptarium. Illa maxime probaverunt.
  Christina logice notatur;
  - Washington cadet... Et postea, nonne Foederatae Americae foederatae sunt?
  Gerda, osculis in pectore sentiens, suggessit;
  - Utique in deditionem erunt... Sed opus est atterere unitates Iudaeorum quae fanatice pugnabunt. Et post hoc in USSR capiemus.
  Magda, wincing, dicax;
  "Tempus nos non habemus ante hiemem in Russia taetrum mittere!" Misericordia est... Fortasse expectandum erit usque ad Maium?
  Carolus crustulum ostendit et dixit:
  - Quid ergo? Praesentemus res in praediis nostris hoc tempore. Omni tempore pugnare non potes, cura simul custodis debes!
  Cum hoc Gerda consensit:
  - Etiam pretium est de pace cogitare ... Pecuniam nunc habemus - pulli non pecunt. Nos quoque terram in America possidebimus. Sic labor et pax non est finis!
  Christina dentes denudavit, bonum est cum iuvenis lingua in papilla et exsibilatur;
  - Et plantationes meas in genere mutationum productorum seminabo!
  Pepones erunt dolia magnitudine, et pomorum magnitudine peponum!
  Magda giggled et exserta lingua, pipiabat;
  - Nos mortifera gelata, peponibus similes!
  Iuvenis Christina risit et osculatus est maxillam. Tum purred;
  - Oeconomia et politica ad globalizationem movent. Modo secundum Kautsky: iter unum et imperium mundi! Cum novus ordo formatur!
  Gerda suadet:
  - Possibile erit bombacio mercaturas facere. Bonae plantationes bombicis hic in USA sunt.
  Carolus id finxit et risit;
  - Haec in casa Avunculi Tom... Ita, in hoc libro, occaecat strenue operata est. oppugnaverunt plantatores. Misericordia est quod finis malus evasit... - Puellae graviter ingemuerunt et animadvertit. - Miseret Eva. Fuit illa bona et clara puella. Bellator bonus facere potuit.
  Christina caput movit et objecit;
  "Bona bellatrix nimis mollis est". Vera puella lenta et ferox esse debet!
  Gerda respondens cecinit:
  Cherubim scintillant in caelo;
  Alius venit in caelum, virtutem video.
  Gerda graviter gemitus ab ira -
  Cur natus sum puella?
  Christina crines aureos movit et dixit:
  - Sed melius est esse mulierem quam virum. Exempli causa, femina gaudens multo longior et robustior est!
  Gerda adnuit risu Gorgonis Medusae;
  - Immo fortius! Pueri aliquid gravius faciant! Heu, talis cupido excitavit.
  Et auditi sunt luxuriosi oohs et suspiria.
  Sed puellae orgasmis diuturnis non sunt potiendae. ad bellum iterum. Pressius vehi lacus. Arma eius multis iam cicatricibus ornata erant.
  Washington non cedere. Pro omni lapide et etiam pro omni domo pugnatum est. Resistentia evasit contumax et viscosa.
  Gerda, in pila figens, canebat;
  - America...
  Karolus accensus et continuatus est;
  -America...
  Christina proiecto accendit et dixit:
  -Intellexi...
  Magda calce nudum pedem addidit;
  - Her...
  Gerda donum misit et incidebat;
  - Profice!
  Carola verba emittit , ut missilia acuta ;
  - Ubi...
  Christina munitionem dimisit et promulgavit;
  - Non...
  Magda proiecto percussa sibilavit;
  - Projice...
  Gerda tormenta securi percussit;
  - Aspice...
  Carolus donum misit et abripitur;
  - Operariorum...
  Christina, concha mittens, addidit;
  - Minime...
  Magda abiectio munitionis continuata;
  - Locum...
  Gerda testam iterum misit et exsibilavit;
  - Services...
  Carolus donum misit, felicissime munitionis repleta est;
  - Prostitutio.
  Christina concham emisit et deprimebat verbis;
  - Publicus...
  Magda fremit in summo pulmone;
  - Domum or casa...
  Gerda quasi anguis sibilabat;
  - Domum or casa...
  Andrea, iecit fatalem accensus, dixit:
  - Referta...
  Christina, misso ferro blank, addidit;
  - A...
  Magda responsionem concrepuit;
  - Ante...
  Concha Gerda accendit et stridit;
  - Nim...
  Carolus accensus dixit;
  - In...
  Christina proiectum evomuit, aduncum;
  - Vicum...
  Gerda pipians, figens;
  - Omnis...
  Exsibilatur Carolus, sicut corvus croax;
  - Queue...
  Christina ardenter dixit:
  - Sumptibus...
  Magda Sherman quasi acus transfixit et permansit;
  - Sed...
  Gerda fusa, margaritam dedit;
  - Denique...
  Andrea, incendere, continuare;
  - Ille...
  Christina, sagittando pergens, dixit:
  - In domo...
  Magda tundebat et stridebat;
  - In...
  Gerda massam mortis dimisit et fremuit;
  - Femina...
  Carolus accendit et margaritam dedit;
  - Vultus...
  Christina gemuit et diruit;
  - A...
  Magda cum proiecto incidebat et dixit;
  - Femina...
  Gerda ast concha sibila ;
  - IN...
  Carola altum falce explosivum immisit, latratu;
  - Lecti...
  Christina sibilabat, figens;
  - O...
  Concham magDam misit , et pudore expressit ;
  - Nudus...
  Christina misit alium interfectorem artis latrantem;
  - Jacet...
  Puellae risum movent, vere aliquid tale scribentes iocum habuerunt.
  Tum jaculantes, decentius et heroicius aliquid componere coeperunt. sop puellas bene elaboravit;
  Fortior ferro pectora condat unio;
  Ab influxu cruentis pulveris laminis excutiamus!
  Et oculi flendo scintillant sicut stellae;
  Mecum esto in aeternum: ardenter dixerunt!
  
  Tecum in aeternum sumus, aureum somnium.
  Virgo lunae et aestus maximos...
  Sub vexillo Sancti Jesu Christi -
  Horribilis cheruborum chorus in coelum ascendet!
  
  Vinum passionis candidum bibamus;
  Et artifex dabit tibi formam universi.
  Quam tenuis es , tenues vitae stamina vitae .
  Diabolus amorem penitus perdere vult!
  
  Miles gladium stringit - Christum invocans;
  Ut connexio concordis regnat in mundo.
  Et Mariam fert castitatem - Divinam munditiam.
  Crede quod Dominum non incidamus in barathrum inferni!
  
  At in te spes tuas geris...
  Etenim homo non potest a Deo diligi!
  Unusquisque nostrum argenteo erit auribus nostris;
  Cygnus margaritae et holoserica in caelum volabunt!
  
  Tantum si in acie cecidisset;
  Pro patria tua, quae mundo carior est.
  Et tunc non timemus napalm fusum -
  Mollitia militum lucis erit incorruptibilis!
  
  Bonum est in mundo vivere, sed interdum taedet;
  Et mala fames et frigus expellunt homines.
  Sub monte Satanae esse debemus;
  Et eris felix, si iuvenis es animo!
  
  Universum quasi amicum post mortem ingressus;
  Videbis aliquid quod anhelare et ridere te faciet!
  Etiam si in carne fíeris sicut parvulus -
  Sed intelleges sine ullis quaestionibus errorem esse!
  
  Adveniet superiorum pugnarum usus, mihi crede;
  In eis cognosces gaudium paradisi sanguinis.
  Humiliabis ordinem, ubi ululavit fera.
  Et accipies uxorem reginam.
  
  Tum ad thronum et ulteriora;
  Circum vertendo habebis circulum universi!
  Tradamque posteris meis nuntium -
  Mihi crede, melius studium victoriae!
  
  Licetne Deus fieri - haec quaestio refrigerium est;
  Homo ad similitudinem Dei creatus est.
  Et licet nondum deitatis gradum attigit.
  Infra nos habemus stellas salientes laete!
  
  Scientiam dabit, mihi crede - copias nobis potentes;
  Quia ex scientia, funes texemus.
  Etiam si peccavit, res est Ham praeteritae;
  Sed atomus tasque hostibus nostris facta est!
  
  Universus lineam delineavit - nostis;
  Et sequetur eam mundus in cascade.
  Atque artibus innumerabilibus - Paradisus verus est;
  Pro quo milite pugnandum est!
  Puellae etiam bene canebant, et plures simul pugnas et scutarios destruebant. Venimus exasperat et nosmetipsos ferit...
  Brevi intercapedinem habuimus ad nostram munitionem replendam. Quod quidam sapientes dicunt, taeterrimas puellas truncas faciunt.
  Kristina et Magda iterum latrunculorum luserunt. Cana puella aureo tincto contra mella flava vincere cupiebat. Lusus acri modo pugnans. Magda denuo inceptum arripere et materiam commoditatis obtinere curavit.
  Alia pugna et proelium magnum non habuimus. Sed pluviis modo incepit e caelo effundere. Visibilitas deterioratur. clare Nazis incommoda sensit.
  Gerda subridens accensus sumpsit et cantavit;
  - Pluvia...
  Carole, fortem sustinens, una accensus;
  - Discalceatus...
  Christina, proiecto percutiens, permansit;
  - Per...
  Magda secatur et cooedtur;
  - Terra...
  Gerda sibilabat micant oculi, dixitque:
  - Transierunt...
  Andrea testam percussit et fremuit;
  - Infectum obtinuit...
  Christina mortem dimisit et sibilaverat;
  - Puellae...
  MagDus candens accensus ad unum dixit ;
  - Oculus...
  Gerda, fusa sine intermissione, continuatio;
  - Si...
  Carolus proiectum emittit et exsibilat ;
  - Serena...
  Christina accensus perseveravit denudans dentes suos;
  - Dies...
  Magda tundebat et crepuit;
  - Hoc...
  Gerda ictus cum proiecto et proiecto;
  - Bene...
  Carolus, solvens donum mortis, fremuit;
  - A...
  Christina abrumpitur ad proiectum et divulgatum;
  - Cum...
  Magda sonuit quasi cacumen, rugiens;
  - Vice versa....
  Gerda tremefacta proiecta accendit;
  - Male...
  Andrea, annihilationis dona solvens, cecinit;
  - Si...
  Christina, mittens mortem, exsibilavit;
  - Carmina...
  Magda, dentibus acriter denudans, effudisset;
  - Cantate...
  Gerda exsiluit et exsiluit, figens et tundebat;
  - Hoc...
  Andrea, de conchis exspuentibus, expressis;
  - Bene...
  Christina cepit et sibilaverat;
  - A...
  Magda expressa, proiecta emittente;
  - Cum...
  Gerda dente nudo dixit:
  - Vice versa...
  Andrea aliam corticem exspuit et effudit;
  - Tristis...
  Gerda iterum accensus dixit;
  - Si...
  Charlotte responsum est, Apronius:
  - Malum...
  Christina, latratu sono et accendi, dixit:
  - Vos...
  Magda siphoned cum rictu accendit;
  - Quod...
  Gerda partem leti expuit effudisset;
  - Semper...
  Andrea, rivus concharum immissa, suffocatus;
  - Facile...
  Christina, cantantes, continuavit;
  - A...
  Magda, stridens et fusa, dixit;
  - Vice versa...
  Gerda fremebat in vertice pulmonis;
  - Difficilis...
  Et iterum chorus insidiosus transiit.
  Carole, fusa, squealed;
  - Si...
  Christina incendens, dixit;
  - Malum...
  Magda, dentes denudans, permansit;
  - Vos...
  Gerda iugulo sibilabat;
  - Quod...
  Carolus magno cum furore perseveravit:
  - Semper...
  Christina incendens, dixit;
  - Facile...
  Magda erigit venustatem, iocularia;
  - A...
  Carolus mortem dimisit et blaterat;
  - Cum...
  Gerda acriter mussat;
  - Vice versa...
  Christina, mortem solvens, fremuit;
  - Difficilis...
  Magda breviter nudo pede extulit et expressit;
  - ET...
  Gerda stridet in summo pulmone;
  - Boring!
  Post quem puellae constiterunt... iterum munitionem repleverunt. Et tormenta eorum velociter accenduntur, et praelium vehemens est.
  Puellae ludibrium habebant et splendidos dentes ostendebant. Quam pulchra haec terra est et similis paradiso. Vade cum eo. Coloniensis alii gerunt an.
  Gerda et Carolus stulti ludere coeperunt. Chartas nudis digitis callide tenentes et nudis pedibus permixtae. Videbatur ingens PALMARIUS.
  Christina callidissima est, quae ludum iam amissum non perfecit, sed novum statim obtulit. Magda cum socio suo non litigavit. Est etiam non unus ex ultimis bellatoribus... Sed non est obstinata.
  Christina repertorium foramen suum aliquantum variavit et perrexit cum D2-D4. Magda cum defensione Indicae regis respondit. Et Christina est variantes quatuor homines. Secutum est acerrimum certamen. Et Brutus verisimile nonnihil utilitatis habuit. Magda iam coepit cogitare et exitum de situ delicato quaerere.
  Ludus dilata est, iterumque proelium... Hic iam fervebat. Altilium ultimi tormentorum 120-mm anti-stitatum, capax ad caput E-50 prope penetrare.
  Celeritas initialis missilium est 1050 metrorum secundum. Magna igitur mora, Iancii tormenta plus minusve satisfactoria acquisiverunt. Verum, piscina ipsa productionem nondum intravit, tantum tormenta perficienda erant.
  Sine appropinquante puellae eas emittere coeperunt.
  Gerda eminus fusa nihilominus animadvertit;
  - Americani clare progrediuntur. Haec eorum tincidunt est: omnia sero faciebant. Tali autem potentia vomeres olim in gladios emittere potuerunt.
  Charlotte cecinit, wriggling bustum suum, et cincinnis rubris quatientem;
  - Diabolus! Diabolus! Serva diabolum! Aliquis, aliquis nos punit! Da nobis, da nobis gladios in manibus nostris, contra Iancios, turmas Iancii!
  Magda, tormentorum Americanorum oppressus, risu principis dixit:
  - Bene est ... Classis superior noster in omni proelio impulsum habebit... Semper vicimus, nunc vincemus!
  Christina pedem nudum in armis percussit et cantavit;
  - Akhtun, Akhtun... Foeir, Foeir!
  Magnifica Latina quattuor: Ioanna, Gringeta, Malanya, Matilda Novum Eboracum expugnavit. Milites in salaputium Goering-4 piscina pugnaverunt. Raeda Ecclesiae evolutionis fuit. Paulo inferior armis, paulo gravior E-L, sed armis similibus.
  Piscina officinas Anglicas producta est in Britannia quae in tutelam tertii Reich facta est.
  Jana in tormentis Americanis accensus et pipiabat;
  - Sumus magnus electoratus... Praesidium dissolvamus!
  Gringeta conjux correxit;
  - Non frangemus, sed augebimus... Firmiores fiemus!
  Gringeta accensus, sclopellum Americanum confregit ac philosophice animadvertebat;
  - Omnia, quae nos non occidunt, fortiores nos faciunt!
  Malanya giggled et vociferatus est:
  - Vera vulgare est, sed credere difficile est!
  Matilda, duobus militibus suis brucis oppressa, dixit:
  - Fieri potest ut veritas banalis sit. Verbi gratia, sol flavus est, ut caelum aspiciendo videre potes.
  Jane latissima labra extendit, dentes patefaciens.
  Gringethe surculum deposuit et pissavit;
  - Sol etiam albus magis est. Caelum simpliciter impedit radios caeruleos et flavum efficit colorem.
  Matilda giggled and remarked;
  - Et es tam callidi... Callide animadvertit hanc illusionem esse flavam!
  Gringeta iterum accendit, munitum confregit et pipiavit;
  - Omnia in nostro mundo fallaces sunt... Tantum occidunt pro reali!
  Malanya tormentis machinis feriunt, et iocantes, vel forte non iocantes, proclamant;
  - Vel fortasse mors fallacia est! Etenim anima immortalis est, ac fortasse secundum institutionem personalitatis, prima est!
  Accensus iterum Gringeta canebat;
  - Quamvis corpus sine anima non sit corpus, quam debilis est anima sine corpore!
  Jane lyrici in se ortum sensit et in cantum erupit. Et coeperunt cantare amici eius cum illa.
  Bellator optimatium exorsus est;
  - Fortis...
  Gringeta continuavit, impulit proiectum;
  -Tank...
  Malanya , figens , dixit ;
  - Ducit...
  Matilda presentem letalem dimisit et tweeted;
  - Ignis!
  Jane, figens et denudans quasi margaritas magnas, latrabat;
  -ET...
  Sibilabat Gringeta, iactans brachia;
  - Opprimit...
  Malanya accensus dixit;
  - Omnis...
  Matilda, pugnatores vestigiis suis comminuens, stridebat;
  - In ordine!
  Jane pipiabat et continuabat;
  - In...
  Gringeta quasi aspidis sibila accensa;
  - Visum...
  Malanya , incendii , continuatio ;
  - Pugnator...
  Matilda pulsatis pedibus nudis digitis et ait:
  - Omnino...
  Jane giggled accendit cigarette:
  - Arduus...
  Accensus iterum Gringeta exsibilat;
  - Sit...
  Malanya plantavit proiectum dicens:
  - Num...
  icta proiectum Matilda in metallo dixit;
  - Proventus!
  Jane, ad ignem pipiabat;
  - A...
  Gringet accendit et fovet;
  - Si...
  Accenso Malanya proiecto et extraxit verbum;
  - "Tigris"...
  Matilda sibilo dixit:
  - IN...
  Infensi Jane complevit:
  - Ibit...
  Gringeta cecidit, permansit;
  - ET...
  Malanya aggressively accensus:
  - Num...
  Matilda fortiter addidit:
  - IN...
  Jane giggled den- dente.
  - Nobis...
  Gringeta fulgura ab oculis emissa dixit;
  - Ignis...
  Malanya continued:
  - Eius...
  rugiens Matilda:
  - Noster...
  Jane verba dedit:
  - Churchill...
  Gringeta exili cendit;
  - Solvetur!
  Malanya infensi exsibilarunt:
  -Exam...
  Matilda, bruchum suam opprimens, dixit:
  - Si rent...
  Jane denudavit dentes et dixit:
  - In....
  Gringeta exclamavit in summitate pulmonis emisso proiecto;
  - Quinque!
  Et puellas riserunt concordes... Pugnatum est valde calidum. sclopeta American anti-aircraft laborabant. Arma frontalis 230 millimetre adhuc hits restiterunt.
  Aliquam at erat metus. Praeterea in ipso fine belli, Civitates Foederatae in nucleo sub-genera proiecta valde armatura in tungsten producere coeperunt. Et hoc est periculosum.
  Jana Gringeta umerum nudo pede futuit et susurravit;
  - Quaeso ne deesset!
  mussat;
  -Cuius blasti strepitat, at tua taceat!
  Et illa excanduit, destruens altilium...
  Matilda, que fuit auriga, notatur;
  - Per versando hit verisimilitudinem reducere potes.
  Puella tres US vigiles publici tradidit, rivi rubri in omnes partes sparsi, ossaque corruerunt. Tum illa;
  - Simile est in attractione mortis hic!
  Gringeta alia odii scapha tormentarii confregit et cecinit;
  - In Wehrmacht multitudines furiosa sunt furiosa, et nos filii mensis ferrei sumus!
  Jane nudum crus extendit, radio avertit et puellis suggessit;
  - Cantemus aliquid ridiculum...
  Gringeta risit venenate et suggessit;
  - Circa Fuhrer?
  Jane strenue annuit.
  - Ita!
  Matilda opinionem sustentabat;
  - Recte! Nemo nos audire potest!
  Jane accensa feliciter cecinit:
  - Ah...
  Gringeta sustulit, ardenter figens;
  - Fuhrer...
  Malanya respondit acriter, rugiens;
  - Vos...
  Matilda, oppressis militibus, permansit;
  - Fuhrer...
  Jane rupta alacritas;
  - Caper!
  Gringeta, incendere, continuare;
  - Quod....
  Malanya , figens , dixit ;
  -Contra...
  Matilda bruchum eius oppressit et movit;
  - Anglov...
  Jane studiose perseveravit;
  - ascendi...
  Gringeta exsibilavit et fremuit;
  - Vos....
  Malanya dentes nudavit et latravit;
  - Asinus...
  Tunc Matilda rugire coepit;
  - Accipies...
  Jane risum fere suffocabat;
  - Ex...
  Accensus Gringeta dixit;
  - Vos...
  Resonabat Malanya alacritas:
  - Specie...
  Insusurravit Matilda verba:
  - IN...
  Jane, fremens pilas ruptas, latravit;
  - Pyatak!
  Gringeta, incendere, continuare;
  - Incurres...
  Malanya infensi sustulit;
  - In...
  Matilda clare respondens dixit:
  - Fortis...
  Jane studiose favebat;
  - Anglice...
  Misit Gringeta donum letale et dixit;
  - Pugnus!
  Cantus continuatus Malanya;
  - U...
  Matilda dixit, machinam machinarum cum suis vestigiis anti- elit opprimens;
  - Nobis...
  Jane humed et continuatur;
  - Apparatus tormentorum...
  Gringeta exsibila, affixio;
  - ET...
  Malanya continuatur cum stridore:
  - Lacus...
  Matilda ululavit;
  - U...
  Jane murmuravit;
  -Us...
  Gringeta in summo pulmone stridit;
  -A...
  Malanya studio perseveravit:
  - Vos...
  Matilda quasi bubali rugiet:
  - CUM...
  Jane squeked:
  - Lorem...
  Gringeta purred denudans;
  - Tu trepidas...
  Malanya irata dixit:
  - Pedicabo!
  Matilda cantabat;
  - Non occides...
  Jane pipiabat, nudo pede tinxit;
  - Vos...
  Gringeta pipiat, ardenter figens;
  - Similis...
  Malanya confregit et ostendit scintillas de dentibus suis;
  - Caper...
  buzzed Matilda, alios opprimens;
  - ET...
  Jane alacritas reboans ;
  - Ardent...
  Iratus Gringet dixit:
  - Caeruleum...
  Malanya quasi malus aspidis exsibilatur:
  - Ante...
  Matilda fremens addidit:
  - Tla...
  Puellae in voce cecinerunt;
  - Ignis, ignis, ignis... agonia!
  Ex tela cucurrit, sed refuelre non nocuit. Habui piscinam leviter trahere. Et vocant copiam turmas radiophonicae. Puellae paulum intermissum ceperunt.
  Jane nudum pedem contra arma piscinae attrivit. Pulchra puella flavis, leviter aureis. Sic blanda simul et aristocratica.
  Pulchritudo eius est princeps corporis duratur. Jane iecit et homuncionem introduxit. Talis sculpta, formosa, muscularis, flava naturali cute perusta. Ut blandiatur lingua sua... Jane arridet, oh, bonum est cum sexum amas. Et sunt feminae quae id non amant. Probabiliter infelicissimae sunt in suis nuptiis. Licet amet uno homine taediosum. varietatem volo. Novas impressiones et casus volo. et novos homines exspectes ut una altera pulchrior esse possit! Praeterea, Jane re vera amaverunt amantes nigri. Est venereum ad amorem in personam coloris. Et valde nice est cum cutis nigra est, et contra eam fricas papillas coccineas, et papillae intumescunt et duriores fiunt. Jamque te excutit unda voluptuosa, Jane manum inter crura fere imposuit, dum hominem voluit. Sed impeditus sum in conspectu amicorum meorum.
  Quam vellem vibrata jade arundine madefactam specum Veneris intrare.
  Caput autem eius dormire coepit, et puella dormiebat et de hoc somniabat;
  Hic sumus!
  Iovem Hermes inepte iterum risit et se in spatiis luxuriosis invenit. In medio aedium tria holograma dimensiva conlucebant, ubi varii homines, a stelzanis ad varias creaturas mentes obnixi, ritum concubitus omnibus modis peragebant, interdum feriores ac perversos in oculis hominum. 3D projectiones motae et viva et vibrantia videbantur. Erant similitudines centauri feminae et gelatae radioactivae. Interiora corporum eorum in parvam explosiones nuclei in coitu eruperunt. Nonnulli homines, similes hallucinationibus narcoticis artificis primi, depinguntur in forma ingentis holograms commercii cum eruptione cascades fulgurum vel lavae hyperplasmicae variatae figurae in muscam et radiationem immensae spectri diversitatis. Aut hyperplasmum spargit in modum aquilarum tricipitium, deinde statim, sicut figurae plasticae, in papiliones cum multis alis transformat, haec est mixtura piscium et gemmae florum iactantia sua petala. inenarrabilem figuram, gignendi actum, energiae ambitus devoratum, aerem condensare coegit et in rivos pluviae defluebat, quae in superficiem decidens statim sibilare ac fumum incepit.
  Lev. Sermo de ore pueri venit:
  - Homo potest omnia mente fingere - praeter lineas ultra quam infinita stultitia humana finitur!
  Hermes hoc non pugnavit, avide in proiecturas prospiciens, spiritus stelzani animatus et gravior factus est.
  Nudus, alta diva cum imperdiet septem coloratis et duodecim flagelli neutronis haliaeetus e post hologram fluitabat. Primo, stelzanka ingens visa est, sed unoquoque gradu decrevit usque dum vexillum fere factum est, supra duo metra in magnitudine. Ambulavit, coxis splendidis strenue gyrans cum filo tenui fulgente fulgente, pendentibus lapidibus radiophonicis. Calceamenta altissimis calcibus, auro inaurata saxis, in semi- pretiosa tunica sonuerunt.
  Post eam movens erat creatura septem pilas bifrontes cum cruribus rana informibus, sed in pads mollibus. Globuli sicut lapides pretiosi sub rivulis plurium luminarium vibrabant, et faciem... Bene, sicut antiquitus Mickey Mus, viverra liberorum iconica. Stelzanka stetit et denudavit eam magnam, dentes tricolores sicut pantherae praedatoriae. Splendidis oculis, cum simulacrum septem acutae stellae in iris, decorum Leonem Eraskander adduxit.
  - Quasas juling! Quod quark ex te eliciunt?
  Callide Hermes, nitor (malus est consuetudo cauponarii!) dextro oculo, purpureo venenoso:
  - Trade secretum! Dicam pro mercede!
  Mulier ingens cum brachio musculari traxit Guidonem altam, contextam a musculis projectis, versus eam. Clavi longi micantes mixtis sapphiris, smaragdis et ultra-plutonio sparsis.
  - Recipis, ut convenerit, solvam tibi. Omnino consentaneum est, ut opinor, iuveni mercede alere. Plus quam mille trecentae feminae imaginem catuli huius leonis lustrarunt. Ipsum solum discerpere!
  Hermes lingebat plena labra carnivore sua lingua;
  - Fortior est quam putas! Tenetur! Estne aliquid mihi quod hic non tangam?
  lupanaris manipulum aurei luminis e digitis eiecit dominusque e digitis trahens flammas dopae eleganti naso quaesivit;
  - Visne apud exteros feminas, praefectos, an apud peregrinos? Sed sexus cum repraesentativis non interdum aliorum mundorum illicitus est (et potest esse periculosus!), tantum potest pro addito feodo. Est electio in picae hermaphroditis ...
  Hermes eam casualiter excutit:
  - Melius est cum feminis ex aliis galaxiis et corporis structuris: iam fessi sunt aeternis suis parcendo sociis.
  Facies cartoonis animalis, aspectus quasi fragmen globuli de habitu reginae in crure iuvenis se defosso. Nasus spatula extensus est et venas prominentes venuste perfricans sub pelle fusca pueri. Eraskander a titillatione amoena purgavit, et aspera spatha ad calcem rosea mota, unguento odorato pulvere et pulvere repellente. Color globuli micantium, creatura mirabilis, versus smaragdum caeruleum spectri partem mutare coepit.
  - Desiderii huius lex est. - Caput domus passionis ei ridiculam deliciolum exclamavit. - Retro Alavaleta, erras, putas hunc puerum esse benignissimum animam. Coram te, re vera, monstruosum animalculum est, quod fieri potest unus ex primis bellatoribus infiniti Imperii in futurum. - Tunc sonus divae mutatus est e flebili et sublimi ad communes et etiam addendas. - Et tu, Leo Catulus, me sequere!
  "Si omnia per ordinem sunt, ostendam tibi palatium imperiale in galactico capitis Greyzinar," vix sonore susurravit Hermes.
  In manibus, Eraskander et dominus lupanaris post murum musivum ambulaverunt. Ex quo vox risum muliebre factum est, et detractio vestium sonus. Aspectus adulescentis fremitum effecit. Ad eum concurrerunt aliquot virgines nudae, aviditate hirudines hausentes. Corpora; Hominis pellis aenea brunnea et stelzanok levior in globum innexa erant, sensit quomodo in commotione passionis in humero vehementer percussus est, et statim tria labia puellarum multum odorifera os servi capere conabantur. Manus capillis flavis pueri tenuerunt, eum straverunt, dolentem, longi clavi in scapulis eius defossi. Leo furibundus agebat, ut viva machina, mens autem eius procul aberat.
  Jana evigilavit ad plantam nudam plantam cum palma.
  Gringeta exsibilatur ad socium, vel potius ad imperatorem;
  - Age, nunc ad pugnam redit!
  Jane giggled and remarked;
  - In bello similis sum, et in bello similis tui...
  Haec machina LIBRITOR confirmavit Malanya:
  - Proelium confectum est, et gaudeo domum ire!
  Matilda somnium dixit:
  - Utinam mihi fundum haberem! et sunt servi in ea!
  Gringeta giggled et callide dixit;
  - Cur unus fundus tantum? Fortasse satius est totum mundum cum servis habere?
  Jane giggled. Volebat corpus nigrum. Ut pressi et blanditur. Eh, non omnes mulieres intelligit. Cur Afris trahuntur?
  Malanya tormentorum machinam incendere coepit - feliciter munitionis repleta erat et pipiabat:
  - Leve "Bummer", frigus "Bummer" - lumina smaragdi... Hoc "Bummer", fortunae fili, si assequi potes!
  Matilda celeritatem suam auxit. Puellae aliud munitum adhuc perdere coeperunt.
  Jane pipiabat;
  - Vos...
  Gringeta studiose resonabat;
  - Bene...
  Malanya fremuit, dentes denudans;
  - Scis...
  Matilda fremens;
  - Noster...
  Sibilavit Jane proiectum nudo digito mittens in gaudio:
  - Homines!
  Gringueta canebat aplomb;
  - Amores...
  Malanya clamabit:
  - Consectetuer!
  Matilda expressum est:
  - Da mihi bombam consectetuer!
  Jane aureum caput quassans canebat;
  - Oh, ego ipse non credo... In his superstitionibus!
  Gringeta methodice in altilium cum howitzers figere incepit. Hoc faciebat placide, sed cantans;
  - Sicut picus malleo... Et etiam sum parum delirus!
  Malanya duos duodecim pedites cum tormentis machinarum succidit et intumuit;
  - Ossa Magica!
  Matilda autem, propellens piscinam, cepit et cantavit;
  - Nullo honore, o patria clara! Nulla creatura Koshchei devotior est!
  Belligeras giggled, et Jana iterum cantare coepit;
  = Germania...
  Gringeta studiose resonabat;
  - Hoc...
  Malanya addidit aggressively:
  - Totalis...
  Matilda verbum correxit;
  - Tantum...
  Jane acriter complevit:
  - Linite...
  Gringeta, incendere, pipiare;
  - Finis...
  Exsibilat ira Malanya;
  - Veniet...
  Matilda cackled:
  - Sveta...
  Jane verificatur cum aplomb:
  - Tibi...
  Gringeta effudisset infensi;
  -Bullet...
  Malanya exsibilatur sicut strigare deflated;
  - IN...
  Matilda opprimens omnes effudit;
  - Templum!
  Puellae autem nudis cruribus transierunt. Videruntque tam stupendam et blandam.
  Jane pipiabat;
  - Num...
  Gringeta libenter eam configere perseveravit;
  - Ad Fuhrer...
  exsibilatur Malanya cum furore pantherae;
  - Ansa...
  Prosequebatur Matilda risum;
  - Stalin...
  Jane vox abripitur in oriolam;
  - Crap...
  Gringeta facete exsibilavit, et etiam gravi howitzer confregit;
  - In...
  Malanya cupide rei:
  - Duo...
  Matilda quasi panthera sibilabat;
  - Ruble!
  Post quem ultimus sclopellum tacuit. Nonaginta centesimas New York iam a Nazis captas esse. Et quis dixit paucos esse Germanos qui mundo praeessent? Alioquin mundum devorare possunt. Millia Yankees iterum dedere. Et solae partes constans Judaeorum mortem in deditionem praeponunt.
  Novo Eboraco et Washington post lapsum, die 25 mensis Octobris anno 1945, Civitates Foederatae Americae se dediderunt. Sic alia pagina in altero bello mundano versa est.
  Exercitus Americanus exarmat, et decies centena milia militum et militiarum in castra tendebant.
  Hitler laetatus est... Die 30 Octobris 1945 Fuhrer Washington visitavit et in ruinis Domus Albae locutus est.
  Dictatoris numero una, clara semper et memorabilis oratio. Germani Americani plauserunt et genuerunt. Virtus ditissima in orbem decidit. Magno Triumpho.
  Hitler ferias in Cypro apparare iussit et totam seriem pugnarum gladiatorum instituere.
  Eodem tempore Germani Iudaeos in vicos congregare et novum ordinem instituere coeperunt. Tertius Reich Americam concoquere coepit.
  Per idem tempus praemia his qui se discernunt dabantur. Erant autem ea amet.
  Super acc, et stellam realem, Fridericus specialem ordinem sibi creatum suscepit: Magna stella, Crux Militis Ferreae Crucis cum foliis quercubus aureis, gladiis et Diamonds. Sola una consideratio supra constituta est: Magna stella, crux equestris, crux ferrea, cum platini foliis quercubus, gladiis et Diamonds.
  Alii etiam donati sunt. Jane crucem militis cum foliis quercubus accepit, et amici eius crucem militis simpliciter receperunt. Magnifica quattuor in praemium receperunt: cruces equestris, cum foliis quercubus, gladiis et adamantibus, et iam tanta praemia habebant. Plus auro et iaspis cruces piscina vastantium.
  Hans Feuer, crucem equitem ferreae crucis accepit cum foliis quercubus et gladiis.
  Haud malus homo cui mater Judaica et pater Norvegica est. Ipse vero Germanus decimi. Hans Gerd et plures aliae puellae amator. Pulcherrimus, iuvenis formosus. Non tamquam Iudaeus omnino, sed Aryan potius poster.
  Gertrudis et Stellae, Milites isti, qui in disco militaverunt, crucem quoque auream militaris meriti receperunt. Et super crucem militis ferream crucem cum foliis quercubus. Sed magis pro tabulis deletis elit. Plana discus erant invulnerabilis, sed eas ipsas accendere non poterant. Plana tantum icta est, quia celeritas in sex partibus maior erat quam celeritas soni. Bene, missile radio-rectum in scuta humi etiam incendere poterant.
  Donec discus telum formidabile factus est, quamquam eius invulnerability validam vim moralem in hostes habuit. Sed id facilisis quam.
  Gubernatores Margarita et Helga crucem militis de cruce ferrea, cum foliis quercubus, gladiis et adamantibus receperunt. Haec est ad rationes magnificae planorum lepidorum et venustarum blondes.
  Iudicium accepit: Crucem Militis, et Dan, nec non Lupus folia quercus.
  Carpus crucianus ab Iaponicis et Germanis donatus est. Consideratus est in cruce ferrea, I Classis, et in custodia propria Mainstein. Puer Ninja praecipua praemia ab Hirohito imperatore accepit. Nempe alii ninja bellatores etiam donati sunt. Iaponia expugnationem Americae contulit.
  Multa praemia et pecuniam accepit. Gaudium et iubilatio totam occupavit Tertium Reich.
  E-50 piscina egregias qualitates certaminis ostendit et ut optima in mundo agnita est. Germani iterum mentem suam prodiderunt.
  Die autem VIII mensis Novembris anno 1945, primus satelles artificialis cum video camera in orbitam Terram demissa est.
  Ipse Fuhrer adhuc anniversarium Monacensis Putsch celebrabat in Cypro in Colosseo.
  Sanguis fluxit ut flumen in gladiatoribus pugnat. Ut semper sit amet erat ac faucibus. Germani proprie insaniunt.
  Interim Stalin ferias revolutionis VII Idus Novembres celebrans, rei publicae defensionem Committee collegit.
  Necessarium erat de quaestionibus hodiernis disserere. Manus nunc Tituli liberae sunt. Nonne ulterius versus Russiam proficiscitur? Ad imperium Bolshevik conficiendum.
  Molotov, loquens, dicens;
  - Nunc Tertius Reich fortior quam umquam factus est! Mirabiles eius facultates! Re quidem vera, cisternina Germanica E-50 inaccessam Americanis se ostendit. Et jet aviation Tertii Reich non habet parem!
  Stalin Molotov interpellavit:
  - Denique perimus?
  Populi Commissar pro Foreign Negotiis obicitur:
  - Non puto, comes Stalin. Tuum ingenium et inclinatio voluntatis Sovieticae populi nos ad victoriam certo ducebunt!
  Stalin pluries complodit manus. Et subridere ait:
  - Putasne ingenium meum socordiae vestrae compensare?
  Voznesensky, cum indignatione in voce, dixit:
  - Conamur omni vi, Stalin comes. Sunt autem humanae facultates limites! Tot T-34-85 praedia iam producta sunt ut non satis nautae illis sint!
  Zhukov iratus dixit:
  - Summa non quantitas, sed qualitas! T-34-85 vulnerabilis est usque ad lucem E-5s, eiusque sclopetum E-50 usque ad punctum blank non penetrabit! Nam triginta quattuor moraliter evaserunt. Sed nova transpositio T-54 non est parata... Et honestum est, etiam non satis in hostes penetrare!
  Voznesensky dixit fiducialiter:
  - Facimus omnia ut T-54 productionem quam celerrime intrat. Lacus autem factus est relative levis, bene munitus et decenter armatus. Difficile est omnia simul consequi. Quaerimus et designatores tres vices laborant!
  Acerbe dictum Stalin;
  - Quot tales fossores pediculos in castris pascunt! Et in generali vobiscum sum confundar. Satis- jet pugnator nondum creatus est, et Yak-9 adhuc in massa productio!
  Yakovlev excogitatoris, turbat, dixit:
  - Haec avis minime mala est, comes Stalin...
  Summus imperator interpellavit;
  - Non malum dicis? Ita pugnatores Germanorum duplo velocius sunt! Et armamentarium est unum tormentum aeris... Talis pugnator simpliciter derisus est. Sicut equus fractis ungulis!
  Iakovlev audaciam obiiciendi invenit;
  - Erras, comes Stalin. Yak-9 vehiculum valde maneuverabile et in praxi efficax est. Et fabricare et vile facile est. Satis miraremur si melior inveniretur.
  Stalin pugnum levavit et dixit:
  - Fascistos hic in numeris verberare non potes! Totum orbem sub calce suo nunc habent. Nos tamen eos numerorum certamine percutere non poterimus. Omne igitur reliquum est consequi excellentiam qualitatem. Et hic opus est vilibus et practicis pugnatori vinario, quod versos Germanos praestantior est. Et hoc assequi debes, aliter te jacio!
  Ad postrema verba, Stalin in clamorem convertit. et pugnum percussit in mensa. Grave mora fuit.
  Munus Stalini picturis instructum est ubi imagines variorum imperatorum et regum in pariete depicta erant oleo colorato.
  Hic sunt Suvorov, Kutuzov, et Brusilov. Item Petrus Magnus, Ivan Terribilis, Dmitry Donskoy, Ivan Kalita, Frunze, Bagration. Satis interesting lectio. Nova imago etiam apparuit: Magnus Dux Vasily Tertius. Hic princeps fuit pater Ivan Terribilis. licet non tam famoso filio quam clarissimo.
  Raro Stalin erat in mente bona. In bello cum Tertio Reich notabilem partem imperii Sovietici amissa, timuit ne iterum Nazis rediret. Bellum cum Civitatibus Foederatis Americae nimis longum fuit ad iurgium et occasionem praebendum ... Bene, exempli gratia, bombam atomicam creare et contra Nazis defendere.
  Quomodo consentis non lusus? Probabiliter Nazis hiemem non ostendet, sed aestate proxima: exspecta invitos hospites! Quod quidem minime placet. Sed perturbat... Stalin iam senex est, vires eius et valetudo non eadem sunt. Difficillimum erit, immo verisimilius impossibile, fascists resistere. Quam respondere potestati Nazis.
  Voznesensky, ut fortissimus, mora fregit et dixit:
  - Ad pompam, comes Stalin, vidisti nostrum exemplar IS-IV. Nos eam administravimus et novam piscinam tempore festo ad tempus fecimus. Vehiculum 250 mm armorum frontalium habet. Latera et 170 mm. Vehiculum inde appendens 60 talenta capax est ad ictus tormenti Germanici 88-mm mm. Nos cisternam, quam voluisti, Stalin commilito facere.
  Insignit tristis dux ;
  - Sed germanicum 105-mm E-L tormentum adhuc IS-2 in fronte penetrabit. Dum 122-mm tormentum huius piscinae non arietem Germanum in arma frontali! Numquam fecisti, currus parametris Germanicis superiorem.
  Voznesensky sollempniter promisit;
  - IS-7 mox paratus erit, haec piscina cum tormentis 130-mm in armamento et frontialibus armis IS-4 vincet. Consequatur amet possimus et itaque. Terebrare frontem fascist mastodon armatura!
  Leniebatur stalin leviter et quaesivit;
  - Quanti haec piscina ponderabit?
  Voznesensky confidenter respondit:
  - Sexaginta et octo talenta. Relative parum, like Tigris-2. Prorsus nescimus quantum tormenti Germanici cum doliolis 105 mm longis in 100 EL penetrat. Sed proxime, si proiectum characteres sub-qua- libus similes habet, velocitas 1300 metrorum providebit armorum penetrationem 300 millimetrorum in angulo sexaginta graduum ab intervallo 1000 metrorum.
  Voznesensky haesitavit et quinque minutas postea respondit;
  - Minime, probabiliter, IS-7 adhuc inferior piscina Germanica in potestate tormentarii armaturae erit, nec in ludibrio superare poterit.
  Stalin quaesivit:
  - Et quare? Tanta gente, sed minus lorica quam Germanica?
  Voznesensky cum gemitu respondit:
  - Quale proiectum Germanicum melius est, ut celeritas initialis. Qua de re tormenta etiam Germanica 88-mm aliquanto valentior est ad armaturas ad compendiosam quam nostrarum 130-mm.
  Stalin suut articulos suos, et dixit;
  - Non opus est ut proiectionis qualitatem emendare! Operaberis in eo! Quousque ventilabis qua- les...
  Beria adulanter suadet:
  - 203-mm tormentum in piscina potes ponere. Et peribit ad litteram inimicos suos.
  Dubitat Stalin respondit:
  - Pondus augebit, certe ignis decrescet, accessus non aedificabitur!
  Manus Beria extendit et dixit;
  - Aliter autem Germanorum caput-in penetrare non poterimus. Est autem haec-7 piscina gravior et sumptuosa. Nec multas facultates habemus ad machinas dissipandas.
  Stalin pugnum percussit in mensa et fremuit;
  - IS-11 lacus cum 203 mm gun fiebat. Sed opus est IS-10 universale quod fiet. Et cuius pondus non excedat quinquaginta talenta. Suus?
  Voznesensky manus inermem expandit;
  - Minus grave praesidium peiorabit, Comrade Stalin...
  Dux suadet:
  - Et facies frontem trecentorum milliumtrorum, et angulo similis IS-3, et armatura lateralis multo debilior est... Et cogita de sclopeto.
  Voznesensky notavit;
  - Num conemur... Creare machinam quae a fronte tantum defenditur? Bene, quod etiam causa est!
  Beria repente suadet:
  - Mittamus omnes gravidas in castra. Forsitan ergo aliquid utile creabunt?
  Risit Stalin laetusque notavit;
  - Quid... Magna idea! Pauciores eis in castris tentationes erunt!
  Sed lacus novos facere debes! Ita ut Tertius Reich ne eis quidem proximus staret!
  Voznesensky officiose respondit:
  - Optime faciamus!
  Beria libenter dixit;
  - Nos omnes docti comprehendemus! Faciant sub fustibus militum!
  Apronius Stalin:
  - Et habere debemus optima plana in mundo, ac felis! Fiat, quia dixi.
  Commissarius de Rebus Internis sustulit:
  - Verbum ingenii lex est!
  Notavit Stalin auto-critico aliquantum:
  - Nihilominus frustra fuit quod Germaniam non oppugnavi dum in USA et Canada occupati erant. Magnam hic error!
  Zhukov statim suadet:
  - Nunc percutiam? Hostes non translati?
  Stalin movit canitiem negative;
  - Non me talem suscepturum curam! Et nostri homines nec eam accipient! lacessentes non sumus! Stamus pacis et certamus pacis causa! Da mihi foedus detrectamentum!
  Vasilevsky atrox notavit:
  - Si nos oppugnant, sero erit... Et notio praecavendi belli non cassatur.
  Ingemuit Stalin graviter. ipse utrem vini infudit, et totum vitrum bibit, et dixit;
  - Praecavendum bellum... Bene, fortasse duo centum chiliometrorum proficiemus et cessabimus. Deberes me antea ferire! Et nunc Germanos et Iaponicos numerabimus, ut appetitiones aliquantulum extinguamus.
  Beria susurrat hic vocem;
  - Quid si Commilito Stalin... Iaponia et Tertium Reich simul ventilabis?
  Subrisit princeps et dixit:
  - Haec optio magna... Sed quomodo ad eam consequendam?
  Commissarius de Rebus Internis nuntiavit:
  - Habemus quinque puellas quae per totum bellum inierunt et in America pugnaverunt. An operationem committere possunt?
  Stalin in barba risit et coaxavit;
  - Visne haec? Alenka et equos eius?
  Adnuit Beria caput impigre;
  - Ita prorsus eos!
  Obstupuit Stalin oculos et quaesivit;
  -Quid cogitas posse facere?
  Commissarius de Rebus Internis caput impingebat ac suggessit:
  - Age, vestis ut ninjas ac turpissimam Germanicam oppugnas! Forsitan laborabit!
  Stalin caput impingebat et post cogitans respondit;
  - Nondum ruere! Si Germani non oppugnant, haec ira periculosa est. Praeterea puellae ab Iaponicis prorsus diversae sunt. Nobis quoque bellum inferre potes. Sin Hitler oppugnat, nihil erit quod perdat, puto!
  Concordia Beria annuit;
  - Iustum est, comes Stalin! Puellae, hoc est nostrum armatum agmen!
  Princeps omnium temporum ac populorum fessis adnuit;
  - OK! Summa res iam tractavimus! Summa est quod pax est! Omnis taedet belli!
  Tumulatus sine magno studio tyranni officium reliquit. Princeps omnium temporum ac populorum non alacer. Quamquam anima mea facta est paulo levior. Profecto si Tertius Reich et Iaponia capita concurrerent, magnum esset! Hoc mihi fors dedit. Forsitan hoc casu tempus esset satis ad bombam atomicam comparandam. Etsi idea ipsa quasi valebat et quaesivit alterum saltem quinquennium.
  Tunc Stalin subito afflatus sensit et secretarium suum vocavit. Ingressa est iuvenis, gracilis puella, lividis in pigtail crinibus alligatis. Inclinavit se ad ducem.
  Stalin tristi voce iubet:
  - Sit scriptor print! Dicam, et figuras meas cogitationes sapientissimas.
  Sedit puella et crepitare praeeunte duce coepit;
   Probitas in bello bonum est, cum in disciplina non cessas, sed cum praelium venerit, libenter callide utaris!
  Quisquam in latrina mingere potest, nisi qui se incarcerari in situla nunquam sinit macerari pessime!
  Tempestas incursionis patriae ad principem venit qui nimis longam a mari tempestatem expectat!
  Personales publico contradicere non debent, nisi cum obveniant ludificationes turbarum, quae a societate negligi nequeunt!
  Quisquis secrete societatem super personalem imponat, nummi sonantem in crumenam ponet!
  Et dulcius est pro snowmano in eremo quam ei qui umidum officium sine fiducia propriae fiduciae sumit!
  Rara fortuna ob stoliditatem inimicum non in usum doctae mentis substituit systematicum!
  Plus quam semel in proelio desiderare potes, sed solum cum solum desiderium tuum scopum non irruit, ut quietum locum accurate ferias!
  Qui deliberandi tempus vadunt, molesti sunt ac sine cogitatione per motum decernunt, cum etiam falx milium praeterit!
  Labor e simia hominem fecit, et certamen, labor et scientia ex homine demiurget!
  Malum est altera pars nummi boni, sine quo merces volumen et pondus amittit!
  Propellentes cum vicinis est proprium stultorum hominum, sed ut alienos repellas, ingenium acerrimum habendum est!
  Si vis fines obviam facere, pugna eos qui turpis apud te componere conantur!
  Magna cochleari dolorem os tuum facit, parva cochleari ventrem tuum fame tumescere facit, et si modo hastam pugnae excessus pondus vitare non potes!
  Difficile est omnia dividere praeter pondus extra libras, earumque tollendi non facile est!
  Quam facile est volare, et quam difficile est exsurgere!
  Vultures etiam habent pennas ad tollendum, sed ut spiritu surgant, cogitationibus scavengers inspirari non debet.
  Si volas in frigidi sanguine tantum superesse, fies papilio in nive!
  Sciunt amici in tribulatione, et inimicos, pro dolor, semper affer!
  Heroismus errorem corrigere potest, sed socordiam numquam iustificabit!
  Eloquentia rectoris, ut delirium tremens temulenti, finem unum insequitur: obstupescere et a re abducere!
  Optima methodus educational glande est, sed efficacia ictum minuit secundum frequentiam usus! Saepe auctoritatem tuam perdes, sed si capiaris, immortui suscitare habebis!
  Religio superbum demittit ad gradum animalis - electionem dans arietem et capram! Et valida pars cuiuslibet religionis est quod, dissimilis atheismus, saltem electio animalis habes!
  Plumbum adiuvat concoctionem, maxime si pilula in cartridge form! Et quare? Numquam de inedia conquereris!
  Turtur psychologia ad longam vitam non confert, quia in cursu cochleae non potes sustinere celeritate longitudinis!
  Non omne quod nitet aurum est, sed omne inaestimabile hostem caecat!
  Simia est antecessor hominis, cuius mores ad exemplum posteris adhiberi non possunt!
  Quisquis cum lupis vivere potest, turpiter non ululabit!
  Leo rex bestiarum est, sed servus hominum pellit eum.
  Bellum est cinematographicum, directio collectiva, singularis effectus, massa distributionis et accepti officii capsulae ornatae!
  Bonus dux alchemista est, plumbea glandes belli in nummos reparationis aureos transfundens!
  Tantum illi qui iam pro vita honeste mortui sunt, in animo turpiter moriuntur! Et si mors digna est, iam ista immortalitas, quae vera vita est!
  Qui deficiunt in his quae non sunt diabolicae difficultatis et diabolicae multiplicitatis, Deo innituntur!
  Soli illi qui cogitationes curriculas refrenare sciunt possunt magnum saltum intellectus efficere!
  In bello, omnia tam vetera quam colles, tantum mala semper sunt nova, et technicae disciplinae sunt outdated!
  Obstupefacies modo aliquem qui in capite globulos congelatas habet!
  Etiam mendici in erro sagittant, et divites virtute militari possunt scopum ferire!
  Etiam stultus pugno eum ferire potest, sed verus genius potest eum perdere quam acer hostis in pugno tenet!
  Missis globis apud hostes nondum est ratio operculum ollae ferventi animo avolare!
  Semper damnum fit in vincendo, si discas ex eo documentum, et abjice, cum possis, adversam esse.
  Amittere interdum fortem excusabile est, amittere ex impotentia propriae voluntatis turpe semper.
  Gravissimum est in vita cotidiana inopia omnium levissimarum rerum ad vitam!
  Imaginatio hominis fines non habet, possibilitates, immo etiam, sed nulla adhuc satisfactio erit, propter interminationem cupiditatum et limites modestiae cupiditatum!
  Humanitas sane bona est profectus, at si simul tibi ipsi servit, melius etiam!
  Maximum crimen est absentia criminum, quia sine linea transeundo semper manebis in uno non optimo loco!
  Scientia fortis est et potest aliquid facere, sed virtus eius valet contra infirmam voluntatem utentis!
  Quisquis ad gloriosum Rus' gladium venerit, si in terra non dormierit, pudore notatus fugiet!
  Aliquando in parvis obsequiis occultantur ambitiones peramplae, sicut potentes musculi levamen celant in laxando festo!
  Semper in vita heroismi locus est, sed non semper heroismi!
  Amo pugnare, odi bellum, pacem nolo, sed eam volo vincere!
  Magnus musculi non semper parvae mentis signum, sed magnum instrumentum, semper arrogantiam giganticam indicat!
  Superman fieri potes sine velo relicto, sed moriens glitch, sine lecto relicto!
  Crudelitas aliis est amara sinapi, crudelitas sibi non est saccharum, sed mollis erga proprias infirmitates etiam flumen mellis in calamitatem naturalem vertit!
  Proelii tobacco est, si fumus in proelio erumpit et lingua rixae oblitus, te non esse in fabula!
  Accedunt angustiae sui, modo non sunt feles, sed canes rabidi.
  Quisquam stultus berserk ire potest, sed tantum qui satis sapiunt ad satisfactionem cupiditatis consequendam ire possunt berserk!
  Non omnis aedium pecunias habet, sed dominus casae pauperrimus dominus clavem patrimonii obtinere potest!
  Ignis in cordibus nunquam egreditur, nisi qui habet stellam in anima!
  Amaro amaro seductus, ipse ascendes in utrem ubi amara est!
  Lorum lupum diu pascere potes, sed non potes pascere si lorum te apprehendi sinit!
  Potest homo volitare, quamvis qui modo versatur et non torquetur, homo dici non potest!
  Solum qui sunt animo putidi et moribus laniando, se exinterari permittunt!
  Corvus symbolum est sapientiae, sed minime ille cuius cadaver volit.
  Qui cum fortiter cadit non est caducus, ignavus qui vivit foetet cadavere peius.
  Pulchrae rosae e luto crescunt, cum Sol aspirationis lucis lucet, et in conditionibus conservatoris, sine concussione, etiam vermes in melle apparent!
  Omnis piger est, sed in obliquum exit pigritia, pro cubantibus non volentibus iactare et converti.
  Pigritia est machinatio profectuum, non ad eos qui ad ambitionem amittendi pigri facti sunt!
  Nullae magnas quaestiones, tantum parvae sunt qui suas solutiones accipiunt!
  Magnus vir parvas difficultates hostibus non gignit!
  Magnitudo vera parvo contenta est, sed tantum in gloria, non in praetextu.
  - Lux scientiae militaris homines in tenebras inferni ducit, sub concharum splendentibus explosiones!
  Bellum non est pro pusillanimitate, sed aliquam psychopath occasionem mitescere in perpetuum!
  Devotus servus, non Deus - satanas!
  Lupus silva est cum hominibus, qui in animalibus submersi sunt, sed sine capite medicus, lupus canis, ambulance semper ad homines mali veniunt!
  Oblivisci mali "lac" in dirigendo, si oblivisci non vis de novo lacte pro tuis haedos!
  Quisquis serpere et suspicere nescit, visor eius oculos non excaecat!
  Nam qui exercitum nimium carum invenerint, viliores erunt cum munere suo occupato!
  Ingenium in promissione, sicut rex in sella!
  Sicut rex in sella, non thronus, quia promissio sine exsecutione sella est - cloaca!
  Homo donari potest in omnibus, sed unum tantum non natura nobis datur, sed curando - facultas sacrificandi egoismum hominibus!
  bayonet acutum melius quam verbum acutum, novissimus fere aculeus, cicatrices tantum invisibilis.
  Progressus sane labor est, sed est omnium difficillimum qui progressui scientifico et technologico se onerare nolunt!
  Corvus sapiens consilium dare potest, sed non illi iam mordet!
  Serpens in capite percutitur, exercitusque amisso imperatore victus est, aut, quod multo frequentius fit, nullo uno!
  Saepe amittitur caput, sed non tenentibus ingentibus umeris.
  Lupi non latrant, asini volare non possunt, sed homo potest agere ut canis et insanit sine labore!
  Quisquis, stans iners, expectat donec cancer in monte pendens, flectat genua, et ipse cancrus.
  Omnis miles mori potest, sed tantum miles quercus dare potest!
  Hoc, scilicet, tentatio est impugnandi, sed tentatorum nimia tolle- tione recedunt!
  Per vitam, in cultelli mucrone calcibus ambulamus, sed sica secans, proh dolor, in abyssum oblivionis solum naufragii terminatur!
  Quisquis infirmum offendit, animum iam debilitavit et eius nequitiam auxit!
  Saepe homines stultas res dicunt, cum nihil est quod dicam, sed etiam saepius ea faciunt, cum actiones reddunt, quamvis promptae, otia stupidae remanent!
  Bona movent, semper mala in tempore - A great move late is always a defeat!
  Certare cum bona patria potes, commercium cum aliquo, sed proh dolor
  Occasio parcendi dignis nondum parta est!
  Multi hostes par multis loculis, si robur quercus et ingenium vulpis habes!
  Etiam asinus imperare potest, leo tantum imperare potest.
  Hostis pro prandio lusum habet, opus est gradu pervenire! Sin ipsum prandium, id genus omnino nullum est!
  subtilitas politiae regum, et instrumentum curialitatis, qui partes regis vindicant!
  Vita sine adventures nihil valet, et sine opportunitate ad ea perficienda, vita omnino negativa efficitur saburra!
  Quam facile crudelitatem discunt, et quam laboriosum est eos in eo disciplinae gradu extollere, ut in se saevitiam et ab aliorum crudelitate vitari possint!
  Misericordia est affectio quae in processu evolutionis exstinguitur et in processu educationis insinuatur, sed educare non potest negationem eorum quae supersunt!
  Magna ignorantia FORMIDULOSUS spectat, sed periculosa non est nisi tua est!
  Miracula in vita nostra veniunt ad eos qui non dormiunt, sed ad ventum retinent nasum et miraculum non exspectant!
  Nihil impossibile est homini, si aliquid non operatur, propter hoc solum quia particula animalis nondum penitus dimovit humanitatem scientiae et sollertiae!
  Quisquis se rem perfecit et periculum in perpetuum relinquere potest in plano Mauro manere et Desdemona non reperire!
  Carne Maurus esse potes, sed responsalitatem non potes evadere candida fama manens!
  Vita pellicula non est, sed singulis sessionibus mandat!
  Cinema non est vitae, sed sem vitae verae semper invidiosius portat!
  - Quisque in missione inopinatam exitum ponit, sed vita vera dissimilis, solum accipit!
  Semper inexspectata vitae finis, etiam si exspectavi eum, sed in cinematographicis praedictio est, etiam si eam expectamus!
  Consummatio in pellicula semper ad te surgit et cathedram tuam relinquet, sed in vita, cum alii reverenter stabunt quia iam in sole locum tuum reliquisti!
  Mundus noster igne plenus est, sed proh dolor passionem non amat!
  Facile est hominem ad iram accendere, at boni motus in animo tantum fumant!
  bonum est cum exardescit iustitia, malum est cum iustitia exardescit in ira.
  Qui saxum sine norma comedunt conos habent!
  Bellum semper sordidum est, sed magnum officium lavandi reditus qui vilem putet!
  Qui sine timore salit de monte, ascendet in montem, sed non inveniet injuriam, et vitabit livor;
  Male finire non potest iis qui spe bonique animo numquam excurrunt!
  Qui se spumae animae purgaverint claram victoriam spumosi Campaniae celebrare poterunt!
  Lucerna saepe vacua est, nisi cum adversarius coortus es.
  Virtus semper in causa prodest, si modo in perceptione hostis insanit!
  Quamquam quid in mundo non fit, nemo securim gerit, sed pro Stolypino ligamen semper flagitat!
  Non omnes pinnae natae, sed omnes avem magnam in se volatu tollere possunt!
  Spuma multum est in mundo, sed parva facultas abluendi conscientiam tuam!
  Scriptoris saturi quasi asinus piger, et opus ejus de stercore stercoris.
  Munimenta a fortibus capiuntur, sed quae solide parta non nisi sollerti ingenio retinentur!
  Lacrimae horroris tuae sunt sicut gasolina in combustionem machinam arrogantiae adversarii, si autem igne irae exardescunt, omnia quae remanent a tormentis oppugnantium fremitus hystericus est!
  Noli in pugna nasum tuum mordere, nasum solum habebis ad terram arandi relictum!
  Turbo in musculorum motuum et motuum artes ad victoriam ducit, sed cerebra in turbinem iverunt, etiam conatus ab adversario non est opus superare!
  tonsor belli, non sine labore et mammona inani putatione vitae dissimilem tonsorem vulgarem relinquet!
  Persona, dissimile membrum, non debet stare, alioquin victricis bigas membrum esse desinit!
  Canes bene latrant mordaces, sed valde mali sunt cum debes tuam praedam vindicare!
  In proelio vitae, sicut in pellicula, oculi tabulae perstringuntur, hae solae tabulae, feliciter, solum intelligentiam nigram et candidam habent!
  Decies experitur timorem, ignotus est paucis, sed horror minuit decies ad nihilum, et unus verus fortis vincet infinitum!
  Quotiens ante salutem, ubi tempus non est ioci, momentum illud destructum est in perniciosa oblectatione non satis!
  Bonus esse potes undique, sed parvae maculae satis est famae nebulonis!
  Et mortui non requiescent, quia non est pax in universo motu plena!
  Dolor pulcher est cum utilis et terribilis est cum nocet!
  Non est facultas tradi alicui ignavo et stolido ad tabernus!
  Quam ob rem cataplasma datur mortuis, ne infernus nimis calescat!
  Etiam cor leonis homo alas in aeternum plicare potest, si cunctatio eius in alatum putamine clauditur!
  Verbum erat in principio, sed hoc initium tantum abest ut interdum res omnino non fruantur!
  Rustici sunt os patriae, operarii sanguis, negotiatores cerebrum sunt! Non potest esse unus sine altero.
  Bellum est aliquid quod in gravibus et adultis pelliculis accidit, sed levitas tantum in eo posita est quod etiam pueri ad videndum aditum est!
  
  
  
  
  
  MAGNUS TSAR VASILI III
  Sed Oleg Rybachenko et Margarita Korshunova ad diversam fabulam mox commoti sunt.
  Vasly Tertius exercitus Kazan obsedit. Dux autem non ipse Tsar, sed Dmitry frater ejus.
  Annus erat 1506, primus plenus annus regni Vasiviae Tertii, qui Moscovia signanter corroboravit et centralem gubernationem corroboravit. Nimis ille non vicit, sed immensas habet cupiditates.
  Itaque Oleg Rybachenko et Margarita Korshunova Russorum Magnum Ducem adiuvare constituerunt, et etiam aliquo modo imperatorem, ut urbem et caput Khanate caperent.
  Immortales pueri et puellae Kazan expugnaverunt, spathis vibrantes. sicut fortes pugnaverunt. Inmortales liberi velocius quam cheetahs moventur. Et nudis digitis immissis preparatis, discos acutos qui Tatarorum directe in gutture feriunt.
  Oleg et Margarita velociter currebant et volabant murum extulerunt mola, quinque vel sex pugnatores Tatarorum caedentes.
  Tunc adversarios caedere et immittere coeperunt, duodecim nukeros ad tempus prosternere.
  et ceciderunt et corruerunt.
  Puer et puella cum Titanibus pugnaverunt. Egregie insignes sunt, et bis enses quindecim in alterum ductiles. Itaque hostes caedunt. Pueri ac tela singulare: simul enses et spathis, et quicquid fere metalli ac carnis sunt.
  Oleg torsit magnum papilionem, qui duodecim adversarios statim abscidit et rugit;
  - Ego motor ingens scooter!
  Et rursus puer in phreneticum impetum facit.
  Et hic puella cum nudis digitis et occentu grenaden iacit;
  - Patria nostra gloriosa, Patria fidelis, Orthodoxa! Et Tataros percutere poterimus, et Kazan sub Russia erunt!
  Et rursus juvenes, immortales bellatores confligunt. Pugnantque furore furore. Ferum continent idearum cascades et energiam furialem.
  Iuvenes in oppugnatione copulantur. Et milites Tatarorum cadunt sub eorum ictibus. Et pugnatores qui inmortalitatem acceperunt et operantur eorum vitam aeternam multum habent iocum.
  Oleg interfecto Tataro, rugit;
  - Centum, after hundred, legioni, post legioni! Equites Russici gladio caeduntur! Credo cito victoriam venturum! Nos rationem gratam agemus!
  Margarita nudis digitis jecit acutos orbes, et cecinit;
  - Kolovrat! Evpatiy Kolovrat!
  Oleg Rybachenko, puer aeternus, discum quoque nudo, puerili, sed fortissimo pede iaciebat et decantabat:
  - Patriae defensor! Miles Perunov!
  Margarita, caedendo continuans, canebat;
  - Kolovrat! Evpatiy Kolovrat!
  Puer, caesis inimicis, exsibilavit;
  - Heroes Rus' terrorem sonant!
  Hoc est, quam heroici pueri pugnant - magnae heroes! Passiones et vires legionis integrae habent.
  Vel fortasse decem legiones! Eos spectans, reliqui milites hortati sunt et per muros Kazan ruere coeperunt.
  Oleg, Tatarorum secans, fremuit;
  - Pro Tsar Vasily Tertia!
  Et quomodo acutum discum iaciet, quomodo duodecim adversarios Rus' exscindet.
  Et iterum papilio nent, molendinum sequitur. Caedere duodecim ad tempus. Tum puer id pro libito sumit et nudo calcaneo khan in mentum impellit.
  Volabit et plop in lebetem resinae bullientis.
  Oleg Rybachenko clamavit:
  - Bene, ad inferos tecum!
  Margarita boomerang nudis digitis arripuit, abscisis quinque nukeribus et rugit;
  - Gloria Patri de Tsar Vasily!
  Oleg Rybachenko studiose confirmavit:
  - Gloria Sanctae Russiae!
  Margarita, Tatarorum secans, sibilabat;
  - Haec Russia adhuc non est, sed Moscovia!
  Nota pars muri iam a militibus Russicis capta est. Iamque urbem ipsam penetrantes.
  Magnus Dux Vasily in umbra se aliquid invenit propter magnum filium Ivan Terribilem.
  Sed in historia reali Kazan ei non permisit. Nunc pueri rescribunt et addunt quid maiores eorum Russici facere neglexerint.
  Oleg Rybachenko uno ictu quatuor capita abscidit. Puer ergo boomerang nudis digitis projecit. Percussitque septem fortissimos et exclamavit;
  - Illi nescio quo modo in sarcophagum detruserunt, et fortissimum gurgustium;
  Collum meum mordere voluit, sed ludus evasit!
  et iuvenis bellator irascitur...
  Margarita convertit cochleam et diduxit;
  - Sum aspidis salire paratus!
  Et iterum interfectorem boomerang nudis digitis mittet. Puella dea frigidissima est, supervacuum dictu.
  Maxime Kazan iam capta est. Pueri fortes regiam Summi Khan expugnant. Pleni sunt ira et tumultus. Oleg Rybachenko et Margarita Korshunova sunt filii Terminator. Et singula eorum oscillationes et saepissime iacta sunt cadavera nova!
  Oleg Rybachenko pugnans dixit:
  - Sed haec pugna multum mutare potest!
  Margarita consensit;
  - Ivan Terribilis Kazan vicit! Et nunc Dmitry avunculus hanc quoque vincet!
  Puer boomerang nudis digitis iaciebat. iugulare quinque Tartarorum et latravit;
  - Pro Magno Rus' et Cælo Sclavorum.
  Margarita confidenter confirmavit;
  - Pro Maximo Imperio!
  Ac puella quoque ferrum acutum nudis digitis proiecit.
  Et abscidit nukers multum, et concidit ex eis. Talis est pugnae pulchritudo.
  Margarita vere frigus est. Immortalitatis causa virginem fieri consensit, relicto corpore adulto, in servitutem venumdari. Sed haec tanta superhumana est fortitudo! Et mihi crede, sane magna est et illi!
  Puella pugnat et puer pugnat et hostes cadunt. Concisi et debilitantur.
  Itaque filii fortes in cubiculum throni irrumpunt, ubi Kazan Khan sita est.
  Is relinquere conatur, sed puer stellam nudo pede iacit et dorsum khan capitis perforat. Qui confossus est, cadit et moritur.
  Tum pueri vagi reliquas Tatarorum exterminant. Sed hi, domino amisso, tela coniciunt in deditionem.
  Cecidit itaque Kazan. Nunc Russia has terras ingressus est. Magnus Dux Moscoviae Vasily nonnullos Tatarorum in Russia collocavit, et nonnullos ex Russis in Kazan consedit.
  Tunc melius omnino obtinuit. Novus Magnus Dux Russiae Magnus dux Lithuaniae electus est. Ascendit ad thronum...
  Cur - victoria de Kazan omnibus valde impressa est. Et cognoverunt quod Rus' sit fortissimus!
  Et filii ranger hic optime egerunt. Exercitum principalem competitoris Magni ducis Vasaly tertii ceperunt et vicerunt. Immortales pueri et puellae caput petentem tulerunt et amputaverunt.
  Et hoc fecerunt cum pedibus nudis iactis cum vociferantibus;
  - Slavi coniungi debent! Omnes erimus invicti!
  Et exsiliens et caesus hetman ad mortem, filii exclamaverunt;
  - Milites sumus novae aetatis et frigoris formationis!
  Post quem captivorum vestigia nudum filiorum osculata sunt ab ipsis in nova nive relicta. Et hoc frigidum valde consenties!
  Inde iter ad Astrakhan. Ita una victoria ad alios.
  Oleg Rybachenko et Margarita Korshunova una cum hoc Magno Duce ad Astrakhanam transierunt.
  Puer et puella hanc magnam urbem expugnaverunt. Pugnatum est iterum exercitus Russorum per tempus ANDRON.
  Iterumque conciderunt et nudis digitis proiecerunt. Multo facilius omnia hic abierunt. Cui exercitui praefuit Vasly Tertius ipse. Et potestas eius magna erat. Copiae Magni Ducatus Lituaniae etiam advenerunt. Hanc urbem expugnaverunt.
  Et Terminator pueri pugnaverunt et proiecerunt boomerangos, orbes et stellas. Oleg Rybachenko etiam duos tasque proiecit.
  Nudo etiam pede infantes stellas acutas et tenues iecerunt, sed varias iugulos simul secabant.
  Crura autem eorum sunt vere mobilitatis, et vires velocissimae et ferocissimae.
  Cum puella nudis digitis pulsaverit, mel non erit inimicis sancti Moscuae Rus'!
  Termino pueri conclamaverunt;
  - Gloria Vasly Tertia, maxima Russorum tsars!
  Et iterum magna victoria pro regno Russiae.
  Vasly Tertius titulo Tsar coronatus est et publice imperator agnoscitur. Imperium eius ingens factus est. Russi etiam in Sibiriam penetrare coeperunt. Etiam Khanate Crimean se vassallum Russiae agnovit.
  Post expulsam Metropolitam, Vasly Tertius obligavit novum Ecclesiae rectorem mutare dogmata et polygamiam permittere. Hoc partim ex Kazan, Astrakhan et aliis islamicis terris adiunctio causata est.
  Vasily Tertius ipse statim Lithuaniae reginae Glinskaya et Tatar Tamara nupsit. Tum quoque quarta puella.
  Synodus Rutenis quattuor uxores habere permisit. Et multi principes hoc fecerunt.
  Bellum cum Polonia confectum est cum expugnatione ... Russicus exercitus validus et multo plures. Ita, Oleg et Margarita adiuverunt. Et cum his Terminator natis, nullus adversarius timet.
  Et Vasly Tertius rex Polonie factus est. Imperium confirmatum. Sed tunc Solimanus Magnificus ad imperium Ottomanicum venit. Et iste princeps Hungariam vicit. Viennam quoque obsedit.
  Sed Crimeanus Khanate cum Russia fregit. Et nova militia secuta est. Oleg Rybachenko et Margarita Korshunova etiam, ad nutum hyper-omnipotentis maleficae deae, se hic quoque distinxerunt. Nempe in oppugnatione Perekop. Haec est fortissima pars defensionis Crimeani Tatarorum. Sed filii sunt: Oleg et Margarita frigidissima sunt!
  Quomodo ruent, et quomodo irruent! Quomodo autem Tartari exscindentur. et quanto id feruo animo suscipient.
  Et puer nudo digito stellam iacit, et statim sex Tataros abscindit.
  Et proiecit puella quinque ex eis cum astro. Isti sunt pueri pugnatores qui evaserunt.
  Oleg et Margarita pars muri purgatur. Praeterea tormenta etiam elaborata sunt. Multum interitus Tatarorum facta est. Cecidit igitur Scelestus Khanate.
  Tunc Magnificus fuit pugnatum cum exercitu Solimani. Hoc tempore tantus soldanus in historia reali infaustus fuit. Oleg Rybachenko et Margarita Korshunova non solum multum Turcos occiderunt, sed etiam soldani captivorum ceperunt.
  Russia Turcos a Balcanis discedere coegit. Et ibi ipsa castella sua condidit. Et Istanbul quoque ablatus est. Constantinopolim iterum surrexit.
  Vasly Tertius ad tempus cessavit. victorias concoquere necesse erat. Livonia tributa Russis pendere consensit, et sine bello possessioni Narvae cessit.
  Etiam anno 1535, Vasly Tertius ad ostium Nevae civitatis portum construi iussit. Simile quid Petro Magno Petropoli. Verum Vasily caput Constantinopolim movit.
  Anno 1537 Ruteni Vyborgam ceperunt et ad septentrionem a Suecis se munierunt, eosque penitus profligarunt.
  Per oppugnationem Vyborg, Oleg Rybachenko et Margarita Korshunova denuo se distinxerunt.
  Puer et puella super limen temporis naturaliter desiluit et oppugnationi interfuit.
  Itaque Oleg boomerang nudis pedibus proiecit, duodecim adversarios excussit et cantavit;
  - Gloria Russiae et ejus Tsar Vasily Tertia!
  Margarita etiam letale aliquid nudis digitis proiecit et audacter dixit:
  - Pro sancta Rus' et carissima regina!
  Quo facto puer et puella ita discesserunt ut e cadaveribus Suecorum omnem purgationem inciderent.
  Anno 1540-1541, copiae Russorum Asiam Minorem etiam a Turcis capiebant. Et anno 1545 ac etiam Mesopotamia et Palaestina. Rex vix sexagenarius et octo annos natus in Martio MDXLVII mortuus est. Regnum eius quadraginta duobus annis diu et felicissimum cum multis victoriis Russiae evenit.
  Basilius Tertius dictus est Magnus Basilius. Et in throno erat iuvenis, sed iam adultus per signa Rus', Ivan Vasilyevich.
  Et quia Vasly Tertius diutius quam in historia vera vixit, tumultus puerilis vitabatur.
  Ivan Vasilyevich primus statuit Livoniam subiugare, bellum anno 1550 obtinuit. Omnibus tormentis Russicis potentissimis direptis, omnes fere urbes celeriter captae sunt.
  Nempe Terminator filii Oleg Rybachenko et Margarita Korshunova in proeliis interfuerunt.
  Nudo et puerili pede omnia acre ac transfixo ita studiose iecerunt ut Livonum turmae ingenti numero interirent.
  Sed et pueri accurate ex canonibus emittunt.
  Oleg in Termino puerum accendit et homicidam nudo pede aderat.
  Dispersit adversarios et diduxit;
  - Formam exitii sum.
  Puer autem excitabitur et fremet;
  - Ego sum filius magnae recro!
  Margarita, haec frigida puella, nudum etiam homicidam in digitos mittet et stridore;
  - Filia sum magnae deae annihilationis!
  Et iterum pueri rident et dentes suos ostendunt. Et tunc volabunt usque ad munitionem. et sic omnes concidantur. Gladios non habent, propellers modo habent. Livones aliosque milites mercennariorum militum sine misericordia exterminant.
  Puer et puella omnes nudipes sunt, etiam in nive. Et ipsi filii inmortales etiam placet!
  Cur non? Cur infantes, qui velocius habent corpora omni animali, et utique non possunt dimittere vel aegrotare, calceis egent?
  Inde pugnavit Ivan Terribilis in Aegypto. Totam Africam septentrionalem superatis, in iis Mauritania paucis annis. Tum Arabs Peninsula capitur.
  Germania redacta est, Austria infirma erat, Hispania aliaeque nationes bellis occupatae erant.
  Russia Tsarist per Irania versus Indiam movebatur. Ab 1590, India victa est. Ivan Terribilis vixit annos sexaginta octo et 1598 mortuus est. Cui successit Ivan Quintus. Russia dilatationem orientalem continuavit et suscipit Sinarum. Tametsi bellum longum, longum ac difficile evasit.
  Tria bella cepit superare Sinas.
  Etiam participatio Oleg Rybachenko et Margarita Korshunova in proeliis statim victoriam non obtinet.
  et filii in episodiis pugnaverunt. Incurrent, secant Sinenses et iterum fugient.
  Puer et puella sane strenue et efficaciter egerunt. Et nudis digitis acuta astra, orbis, et boomerangs iaciebant.
  Oleg Rybachenko minister defensionis Sinensium personaliter se detruncavit necavit. Tum grenadens cum pede pueri iacit. Statim ergo duo duodecim milites flavi ad proximum mundum accesserunt, dicentes:
  - Gloria Rus', quae per saecula saeculorum viam universi ostendit!
  Et puella Margarita pede nudo, qui est occisor, boomerangem mittet, quod frigidius esse non potuit.
  Et devictis adversariis, puella stridore;
  - Pro tali Rus' pugnas et noli timere!
  Et coepit puer et puella intensius fluctuare.
  Ivan quintus 1620 mortuus est, et Ivan filius eius sextus continuabatur opus. Post bella assidua, China tandem anno 1640 victa est.
  Oleg Rybachenko et Margarita Korshunova in diversis locis proeliis et proeliis acrius apparere coeperunt.
  Et tunc puer Oleg proiecit boomerang et amovit caput imperatoris Sinensium. Et ipse heros factus est!
  Puella autem Margarita nudo pede grenade proiecit et totum praetorium inimicum eiecit.
  Et sane his immortalibus liberis gratias maximas victorias Imperii Russici parta est!
  Et post victoriam de Sinis, Moscoviticus Rus' neminem iam timet! Et nemo Rutenis resistet aut vincet! Iam Rubiconem suum transierunt!
  Et Russia se ut magnum imperium confirmavit. Mihail Sextus regnauit per alium decem annos donec Coream et maximam Indochinam cepit.
  Post hunc Alexander Primus in regnum ascendit. Novus rex priorem victoriae cursum continuavit. Indochina omnino devicta est et naves Russicae in Australiam appulerunt et continentem hanc explorare coeperunt. Praeterea Russi iam antea Alascam intraverant et trans Canadam movebant.
  Praeterea Russia Africam explorare pergit et oppositio a Britannia ibi quoque adversa. Suetia etiam confirmata Russiam oppugnare conatus est.
  Sed copiae Russicae intenti erant, et Britannia et Gallia non se moverunt. Et exercitus Alexandri primus hanc civitatem vicit.
  Huic utique interfuerunt ambo Oleg Rybachenko et Margarita Korshunova.
  Pueri nudipedes iecerunt orbes et longos conciderunt, maxime gladios indurati.
  Ita sunt refrigerandi et intolerandi.
  Oleg Rybachenko acuta stellam nudis pedibus puerilibus digitis proiecit, Sueones duodecim prostraverunt et cecinerunt:
  - Ad gloriam sacri Rus'!
  Puella etiam Margarita nudis pedibus eiecit mortiferum obiectum et stridit;
  - Pro invicta Familiae magnitudine!
  Pueri autem simul salient et praesidem Suecicum in pectore nudo vestigio feriunt.
  Volavit super alios duodecim hostes milites iecit.
  Mortuo Alexandro Primo anno 1675, Tsar Alexei Primus filius Alexandri regnum ascendit. De more successionis throni secundum primores filiorum, et deinde nepotes ex filio primogenito. Vasly Tertius id constituit ut nulla postea de regno dimicatio esset. Cum fortis centralis.
  Alexei primus congressus est in Gallia in America, et Britannia in Africa.
  Interea copiae Russorum Germanorum agros ingressi sunt. Captum satis prospere, quoniam redacti principatus. Multiplices cohortes Russiae etiam Italiam ceperunt. Huic successit in Gallia bellum. Regnante Ludovico rege, gloriose finivit. Regimina Russiae et exterae Franciam ceperunt.
  Oleg Rybachenko et Margarita Korshunova denuo se illustres fecerunt.
  Pueri cum gladiis pugnaverunt et discos in hostes milites iecerunt. Multum milites interfecerunt.
  Puer nudo pede in hostem iacuit et fremuit;
  - Ego sum bellator hone!
  Puella etiam discum interfectorem nudis digitis sibilabat et sibilabat;
  - Et sum mirae spatii formam!
  Et quam longam ostendet linguam suam! Et tunc Gallicum comitem in naso nudo calce percutiet. Frons eius crepuit.
  Et Oleg Rybachenko quasi meteor infernalis irruit, et duo ex duodecim Gallis mortui sunt. Tum puer eum e tormento captum ariete afflat.
  Et sit amet posuere felis. Dolet et mori!
  Et Terminator pueri in se ruunt et omnes secant, quasi ipsi angeli mortis et velociores cheetahs.
  Britannia quodam modo pugnavit et pacem petivit. Russia dilatationem suam in America continuavit. Copiae eius omnes colonias Anglicas et Gallicas ceperunt et in Mexicum pervenerunt.
  Subacta Africa et Australia completa est.
  Nunc Hispania tantum et coloniae et Lusitania cum colonis suis vacua manserunt.
  Sed hoc bellum iam gestum est Petro Magno, qui anno MDCC potitus est. Novus Tsar, non Romanov, sed Rurikovich, occasione oppugnationis mercatorum Russorum usus est et copias in Hispaniam et Portugalliam misit.
  Hae regiones iam inclinatae sunt et celeriter superatae sunt. Etiam copiae Russorum colonias subigere coeperunt. Erant et plures et instructiores armatique. Exercitus Russicus iam pulveris pyrii acapni et altae explosivae conchas et naves aereas pugnandi habebat. Etiam lacus apparuit. et primo impedimenta armata. Quae impressionem fecerunt adversarii.
  Prima machina tormentorum etiam in exercitu Russiae apparuit.
  Sed etiam hic Oleg Rybachenko et Margarita Korshunova adiuvare non potuerunt sed notam faciunt. Pugnare opus est et immortalitatem mereri.
  Nunc puer nudo pede grenade iterum iaciet. Et te adversarios laniando discerpere. Post quem cantabitur:
  - In nomine illius Russiae, qui totum mundum et corda hominum vincit!
  Puella quoque nudo pede bombam parvam iactaret, sed magna explosivae potentiae. Hispanos stridore discerpet;
  - Talis enim semper erit omnibus hominibus felicitas!
  Et pueri nudo pede mortis munera jactantes, canebant;
  - Sint semper iuvenes et nostri lucidi anni!
  Et postea simile est crimen alicuius belli letalis. et sic se habent spathis.
  Sanguis ille sicut flumen fluit, et terra sub pedibus tuis evanescit!
  Hi filii sunt! Probe supermen nudis pedibus fere nudi sunt in calore et frigore.
  sed tam egregii pugnatores! Summam notam et class! Hic se ipsos conciderunt et adversarios suos perimunt!
  Puer et puella sunt sicut Archangeli funditus exstirpandi, quibus nulla sunt claustra aut impedimenta in viis ad novas victorias et res gestas.
  Viam, urbes dedunt, incolae prodiunt, nudorum pedum immortalium ac magnorum liberorum vestigia osculantur.
  Hispania et Lusitania cum coloniis suis celerrime victae sunt. Eratque una tantum Britannia.
  Sed anno 1725 copiae Petri Magni eam exposuerunt.
  Oleg Rybachenko et Margarita Korshunova ante omnes sunt ut semper. Liberi immortales sunt et transiliunt per tempus.
  Ex tormentis machinis incendunt ac nudis digitis tasque letales coniciunt.
  Britannos aliosque bellatores dilacerant.
  Oleg fremit, jaculando et falcando;
  - Milites sumus fraternitatis cosmicae!
  Margarita puella nudis digitis grenadem proiecit et exclamavit;
  - Et omnes sine dubio vincemus!
  Post quem puella ducem Buckinghamiae tam dura calce nudo percussit ut collum eius fregerit!
  Londinum ceperunt ac tandem mundum subiugaverunt.
  Ita unitum imperium ortum est. Petrus Magnus anno 1735 mortuus est, et Petrus Secundus nepos eius regnum ascendit. Adhuc iuvenis, sed callidi et tenax rectoris. Russia centralisationem auxit, officinas et viae aedificavit. Aeroplana apparuerunt et ferriviaria magis ac magis protracta erant.
  Petrus Secundus diu ac stabiliter regnabat. Anno 1790 Petrus Tertius successit. Prospera regio, omniaque pacata. De spatio expansionis iam sermo est.
  Et anno MDCCCXVII, prima armata fuga in spatium facta est. Anno 1820 Alexander II Tsar factus est. Novus rex explorationem spatii et spatii celeriorem progressus voluit.
  Anno 1825 prima fuga ad lunam facta est. Et anno 1845, naves Russicae ad Martem volaverunt. 1847 et ad Venerem. 1850 ad Mercurium, deinde ad satellites Iovis. Cosmonauta Russica pedem in ultima tellure Pluto 1860 posuit.
  Hoc modo exploratio systematis solaris processit. Et anno 1917 prima fuga extra systema solarem facta est. Plures magnae stellae ad Alpha Centauri ierunt.
  Et anno MCMXXI, ad Sirium... Plures planetae relative normales ibi reperti sunt. Post quadraginta annos primae naves cursu superluminali volantes apparuerunt.
  Et anno 2017, primum cosmonauta Russica ad marginem galaxiae volavit.
  Mirum omnino.
  Anno 2030, machina tempus inventum est. Etsi non in throno, Rurikovichs adhuc sedent, et absoluta monarchia imperium humanum regit.
  IVAN TERRIBILIS AC ACCIDENTES
  Ivan Terribilis anno 1584 veneno non fuit, et tamen Anglicam reginam accepit. Russia et Britannia foedus inierunt et Russiae auxilium et societatem acceperunt.
  Bellum in Sibiria fuit et novae civitates Russiae conditae sunt, in iis Tobolsk.
  Anno 1590, Ivan Terrible et Anglica filium habuit Alexandrum.
  Et deinde anno 1591 bellum cum Suetia initum est, quod Russia cum Polonia conflixit. Ita res opportuna fuit.
  Exercitus autem Russiae, duce Skopin-Shuisky, Narvam obsidet.
  Hic Oleg Rybachenko et Margarita Korshunova, pueri et puellae immortales, exercitum Russicum iuvare constituerunt. In ipsa historia talis obsidionis fuit, sed sub Tsar Feodor. Russi tantum Ivan-urbem capere poterant. Et hic Ivan Vasilyevich adhuc regnat. Pueri et puellae in AI parati sunt se ostendere. Si in aliqua universitate dicamus, Ivan Terribilis diutius vixit. Quid ergo? Alia missio!
  Puer et puella oppugnationi interfuerunt. Praecucurrit totum exercitum. Genus citius cheetahs. Et post eas sunt manticae cum acutis acutis.
  Termino liberi oppugnant. Discos nudis pedibus eminus mittunt et sibi cantant;
  - Magnificentia Matris Russiae;
  Est in cordibus et simpliciter anima.
  Rogavimus Omnipotens Virga;
  Cum dilecta tuguriolum habeto!
  Margarita discum proiecit, Sueones sex addicitur et purredus;
  - Super puella sum!
  Re vera Margarita iam quadraginta annos nata erat tempore reincarnationis suae. Et illa valde timebat senescere, deformis et informis. Statim assentior, iuventutis aeternae causa, puellam circiter duodecim annos natam fieri et in servitutem ignoto tempore abire. Atque etiam immortalitatem vestram operamini, variis Messias participatione.
  At illa, sicut Oleg Rybachenko, speciale corpus habet cum ingeniis superhumanis. Et in usuris celeritates.
  Videntur adhuc pueri esse, sed praevalidi et rapidi sunt, et iam pugnatores periti sunt.
  Disci mittuntur, adversarii cadunt. Ac neque massa, nec iaculis felis.
  Termino pueri ad murum concurrerunt, facile conscenderunt hostesque longis gladiis caedere coeperunt. Qui quasi quindecim concidunt, viginti ictibus minutis.
  Oleg Rybachenko, puerili pede disci iaciens, fremuit;
  - Super collem secures cudunt.
  Margarita etiam discos nudo pede puellae excussit, et duodecim hostes abscidit et cantavit:
  - Verbera violenta capita!
  Puer nudis digitis discum projecit, turbam gladiis succidit, et trepidatione exiliens;
  - Sed anulorum catenae pro extraneis!
  Margarita verba mussat:
  - Russica oratio!
  Oleg Rybachenko, Sueonum secans et nudis pedibus iaciens, cantabat:
  - Conculcamur a tribus multitudine!
  Margarita quoque Suecos secans et nudis pedibus tela letalia jactans, canebat:
  - Infidelium iugo premimur!
  Oleg Rybachenko, cædens, dixit:
  - Sed in venis nostris fervet...
  Margarita, secans et iaciens discos nudis pedibus, confirmavit;
  - Caelum Sclavorum!
  Puer, orbes iaciens et rugiens, clamavit;
  - Et ad litora Chud!
  Puella nudis pedibus iactare pergens, fremuit;
  - Ad gelidum Kolyma!
  Oleg, nudum pedem puerile jactans, exsibilavit;
  - Tota haec est terra nostra!
  Margarita, boomerang etiam immissa, dixit;
  - Actum est!
  Puer et puella centum hostium deleverunt, et alii milites Russici eos sequebantur, super muros effundentes. Narva quassabat. Et iam inevitabilis erat eius casus.
  Termino pueri non omnino iocus sunt. Hoc est aliquid quod est incomprehensibile, ut mediocris animus.
  Isti sunt bellatores immortales. Procedunt, aut gladiorum aut nudis pedum ductibus perdunt hostem, e quibus acre volitant. Et adversarios quasi blattas elidunt.
  Oleg pergit cum omni velocitate indomitum.
  In historia Russica, regnum Ivan Terribile fuit longissimum et unum gloriosissimum simulque cruentum.
  Rex ultimum ac maximum bellum in Livonia amisit. Et nunc vel adipisci volui.
  Praeterea Russia et Polonia simul bellant, quod multo commodius est.
  Et filii Termino in opere sunt... Plurimi muri iam a militibus Russicis capti sunt.
  Et guys media castra perrumpunt, Hostem nudo pede saxisque petentes.
  Oleg, justo Sueonum tundendo, clamat;
  - Gloria Tsar Ivan!
  Margarita, inimicos caedens, stridore;
  - Magna gloria magnae Russiae!
  Puer et puella sunt tam duri et leporarii milites. omnes inimicos suos opprimunt et in infernum pellunt. Sectant se, ita perdite ac amens. Nemo resistet, nemo vincet!
  Puer et puella hostem opprimunt, puer et puella - saluta heroibus!
  Oleg Rybachenko, nudo pede puerili disci iacens, principem praefectum finivit, post quem Sueci arma deicere coeperunt.
  Narva cecidit, et Ruteni firmaverunt mare ... Et Poloni obsederunt Revel.
  Copiae Russiae versus Vyborg se movit.
  Ivan Terribilis adhuc in solio est, et exercitus Russorum, cum ferrea disciplina iunctus, fortis est et ornatissimus. In itinere Oleg et Margarita pluribus urbibus oppugnandis interfuerunt.
  Puer et puella, ut semper, orbes iecerunt, imprimis pedibus et gladiis conciderunt.
  Oleg succidit praecipuum mercennarium Suecicum et fasciculum aliorum militum, post- quam dixit:
  - Hostes victoriam de nobis non consequentur!
  Margarita confirmavit;
  - Non genuflectimus!
  Exercitus Russiae Vyborg accessit. Praesidium clavis est. Voivode Skopin-Shuisky impetum post breve tormentorum verberare immisit.
  Oleg Rybachenko et Margarita Korshunova praecedunt ut semper et in perdite pugnant.
  Corpora tegunt iter.
  Oleg Rybachenko nudo pede bomb eiecit et rugit:
  - Nemo nos obsistit!
  Margarita, interfectore deducto, edita;
  - Et nemo feret!
  Monstrum pueri concentu exclamant;
  - Lupi terribiles hostes perdunt! Et nihil opus est verbis supervacuis!
  Puer et puella incredibili celeritate conciderunt. Facile omnes muros scandebant, et quavis columnas interscindebant. Guys celeriter et cum magna pressura fecerunt.
  Oleg, concidens adversarios suos, cecinit;
  - Milites magni solis sumus!
  Margarita, ferox, inimicos opprimens, edidit;
  - Et magnum caelum sidereum!
  Et filii tasque iterum utentur... Et tunc orbis et astra. Ita hostes caedunt. Talibus insanae pressuris et irae.
  Oleg Swedish comitem de muro pulsavit et fremuit;
  - Nostra victoria erit!
  Margarita secas hostem confirmavit;
  - Gloria lapsis heroibus!
  Puer et puella iterum acceleraverunt hostem vehementissime oppresserunt. Gladii eorum sicut alae culicibus.
  Pueri modo non pueriliter frigus agebant. Et potissime, cito, et sine mora aliqua.
  Quod non adductius accurate percutit et superat hostem.
  Oleg, Sueci secantes, cecinerunt;
  - Bang! Bang! Bang!
  Margarita, concisus mercennariorum, cantabat;
  - Nos non sumus pharyngei, non fabri, sed nihil acerbum habemus paenitendi.
  Termino puer, secas inimicum, addidit;
  - Et sumus celsitudinis installarii et desuper, salutem vobis!
  Et juvenes fortes dispersi sunt, et instar globuli proiectionis movere coeperunt.
  Ita Oleg praefectum Vyborgum trucidavit. Et Margarita duos adversarios in baroniali titulo confecit.
  Aliud castrum cecidit... Sueci, scilicet, misericordiam adhuc non petierunt. Proelium maximum fuit.
  Paulo pauciores fuerunt Russi, sed commodam opinionem acceperunt. Et Margarita et Oleg rabie rabiosa hostes invaserunt. Et concidito eos, et confringe in cuticulas. Et latinas egerunt sane plusquam feliciter.
  Hi Sueci adeo concisi sunt ut cruentum tantum carnium ab illis avolarent.
  Oleg Rybachenko cecinit, nudis digitis iaciens boomerang, quod iugula duodecim Sueci secant;
  - Et grave aliquem video! In somnio Ivan Terribilis!
  Margarita quoque caedens et triturans omnes confirmavit;
  - Terra in Sibiria divisa est - patria tua Rus'!
  Et nudo pede immittit boomerang... Et hostium cadavera in diversa avolant.
  Oleg Rybachenko cecinit:
  - O cauda, squamae!
  Et proiecto grenade nudo pede, addidit:
  - Centum milia occidam!
  Margarita quoque concidens adversarios suos dixit;
  -Concidi multos adversarios!
  Et etiam nudis pedibus, rem letalem accipiet et deducet. Et adhuc saliet cum gaudio.
  Et nudo calce calcem Marchionem Suecicum in mento percutiet. Volabit et trahet duos duodecim equos eorum.
  Puer et puella, homines acerrimi et pugnaces. Hostem fera rabie perdunt. Non retardare intendens, et aliquo modo frenare in hoste.
  Sueci autem ingentes clades patiuntur. Jam eorum exercitus vacillabat. Pressum indomitum non ferens, emisit et aufugit.
  Insecutio coepit.
  Ita est ut nemo eum prohibere possit.
  Puer et puella ad se ruunt et clamant;
  - Gloria heroibus qui muros frangunt!
  Oleg molam et output nent;
  - Gloria heroibus!
  Margarita papilionem produxit, inimicos quoque multum necans, et edixit;
  - Et nobis gloria!
  Puer et puella tam furiose pugnant. et secundo loco non cessaturi sunt.
  Imo velocius et velocius moventur. Cogitationes eorum etiam saliunt sicut bunnies.
  Hic est principalis praefectus Sueciae. Oleg Rybachenko grenade nudo pede iacit et ducem caedit verberat. Sueci nunc obstrui non possunt.
  Copiae Russiae eos persequuntur et eos insequuntur. Sed id nulla enim. Nunc Ivan Terribilis totam Suetiam subigere constituit. Cum ei tantas fortes adolescentes.
  Margarita et Oleg nobilitatis titulos acceperunt et nunc ad Stockholmiam transierunt.
  Puer et puella praecurrunt, concidunt adversarios et fremunt;
  - Gloria Patriae, Gloria Tsar Ivan!
  Haec guys sunt tam iracunda. Vnde vagus et frigidus.
  Alii post alia castella occurrunt. Pueri autem eos capiunt in aspectu. Scilicet, ut semper, nudis digitis iaciens boomerangs et orbes. Succisis Suecis in ordine. Similis sauerkraut. Et aliud imperium cadit.
  Hic sunt filii Termino iam in Stockholm. Vexillum Suecicum scissum cadit. Ipse autem rex captus est cum lasso et comitatu eius interfectus. Copiae Russiae Stockholmiam oppugnant. Etsi puer et puella iam praecipuum opus fecerunt.
  Ita, tam frigido itinere, liberi vagantes proximam missionem expleverunt. Saltem contra Sueciam. Tsar Ivan Vasilyevich etiam rex Suetiae factus est.
  Poloni Revel ceperunt et eorum vires etiam corroboraverunt. Temporaria induciae fuerunt ... Russia accessum ad maria. Urbs etiam ad ostium Nevae aedificari coepit.
  Eodem tempore copiae Russicae magis magisque in Siberiam penetraverunt. Ivan Terribilis iam mediae aetatis a maiori cum Polonia bello tantum abstinuerat. Etsi res calfacit.
  Praeterea Tartari Crimeani adhuc erant activae. Anno 1591, Tsarevich Dmitry occisus est. Et anno 1598 ambo haeres Fedot et Ivan Terribilis eodem fere tempore interierunt. Et regnavit Alexander Primus, Ivan filius Terribilis, octingentos annos. Boris Godunov ad regens eius evasit.
  Anno 1601, bellum inter Russiam et Poloniam ortum est, quod contra magnas defectiones segetes eventum est. Poloni Smolenscum obsidebant.
  Oleg Rybachenko et Margarita Korshunova repellendae oppugnationis interfuerunt. Poloni graves iacturas passi sunt et recesserunt. Exercitus Russicus duce Basmanov Polocum anno 1602 obsedit et cepit. Oleg et Margarita expugnatione claruerunt. Puer et puella, ut semper, gladiis et pedibus nudis efficaciter agebant. Tunc exercitus Russorum cepit Vitebsc et Orsha et pugnavit cum exercitu regis Polonie.
  Oleg Rybachenko et Margarita Korshunova primi exercitus Polonorum intellexerunt. Pugnaverunt ingenti furore.
  Puer discum misit, capita Polonorum abscisa et vociferatus est:
  - Sum pugnator eximius classis!
  Et quomodo secet sicut molam.
  Margarita quoque nere est. Inimicum gladio conteret et dabit ei;
  - Adhuc classis superior!
  Et nudo pede inlisa faciet et inimicos suos exscindet.
  Hae puellae tam frigidae sunt. Veram rictum tigrides habent. Sed pueri periculosiores sunt et validiores.
  Hostes exciderunt. et cantant;
  - Caeruleae volitant noctes incendia ceu ;
  Piones sumus, filii opificum.
  Tempora clarorum annorum appropinquant.
  Semper praeparetur clamor munientium!
  Semper praeparetur clamor munientium!
  Ita bonum est esse in adulescentia aeterna. Cum sis in aeternum iuvenis, et in aeternum discalceatus. Nee quisquam uim et impetum rabidi infantium prohibere potest. Qui nati sunt ut fabulam come vera.
  Et pugnant sicut ... Veri heroes.
  Itaque iuvenes cum immortalibus corporibus ad regem Poloniae perrumpunt. Tres hetmans caesi sunt, et boomerang ab Oleg Rybachenko volat. Sigismundus autem cadit occiditur.
  Eodem tempore Margarita filium Vladislavi regis ictu valido oppressit.
  Sic decollatus est Respublica Polonica-Lithuanica. sed copiae Russorum movere pergunt.
  qus Poloni. Exercitus Basmanov unam civitatem post alteram capit. Minsk, Slutsk et Vilna capta sunt. In omnibus his urbibus, fortes pueri, pugnam ducunt.
  Qui neque misericordiam neque misericordiam noverunt. et si vincunt confidenter;
  Oleg Rybachenko adversarii dixerunt:
  - Pueri sumus, non Chimaerae!
  Margarita bombam nudo pede proiecit, discerpens inimicos, et addidit:
  - Apostolos novae aetatis!
  Denique Sejm convenerunt et, maiore suffragio, agnoverunt Alexandrum Primum Tsar Russiae Regem Poloniae et Magnum Ducem Lithuaniae.
  Ita filius Ivan Terribilis et regina Anglica magnus factus est.
  Deinde cum Austriacis contra Turcas expeditio facta. Ita victores ingenti victoria potiti sunt. Russi Istanbul ceperunt et movere volebant.
  In expugnatione Istanbul, nimirum Terminatoris liberi se claruerunt et Soldanum capere potuerunt. Imperium Ottomanicum corruit et per alterum decem annos copiae Russicae extremam suam vicerunt. Oleg Rybachenko et Margarita Korshunova in tempore circumsilierunt, et solum in proeliis decisivis interfuerunt.
  Post victoriam Ottomanorum, Sudan et Mauritania capta sunt. Tum Irania, Pakistan et Afghanistan.
  Alexander Primus polygamiam invexit. Ut ergo Christianismum et islamismum propius in unum adduceret, dogma de Trinitate, quod incomprehensibile hominibus erat, delevit. Russi ius acceperunt uxores quattuor habere.
  Orthodoxia aliquantum mutavit, agnoscens Mahometum nuntium Allah et prophetam.
  Sub idem tempus plurima ieiunia sublata sunt, et minus gravis religio facta est.
  Omnia bene. Russia mox Indiam vicit anno 1640. ... Russi Alaska ingressi sunt et in Oceanum Pacificum ascenderunt. Trans Africam venimus.
  Imperium Alexandri Primi amplum factum est. Bellum autem cum Sinis anno 1650 incepit. Manchus agrum tenere temptavit.
  Oleg Rybachenko et Margarita Korshunova in proelium iterum sunt. Et quomodo exciderunt, sicut magna terminatores.
  Bellum cum Sinis futurum est grave. Et hoc intellexerunt filii aeterni.
  Hic praelium venit. Exercitus Sinarum ingens est. Russicum unum, ex multis gentibus ductum, non parvum est.
  Est pugna et lenta commutatio verberum. Monstri filii Sinenses metuntur.
  acus et orbes nudis digitis proiiciunt.
  et flavum pugnantem centurionibus excusserunt.
  Et ipsi se incidunt, et adversarios cum spathis deturpant. Eodem tempore valde infensi agunt.
  Non extra liberos, sed solum macho. Pro dis immortalibus simpliciter opprimendi. Omnes destruunt et inimicos suos ad infernum mittunt.
  Oleg, concisus adversarios suos, cantat;
  - Impetus non timemus!
  Margarita, orbes acutos iaciens, stridore;
  - Nos omnes malos necabo!
  Tam pueri quam puellae ira longa est.
  adversarios falcantur et sibi cantant.
  Carmen e theatro uno militari - de altero bello universali, sed satis conveniens;
  Magna Russia celebre est;
  Pulcherrima patria...
  Stellae holoserica nigra rigantur;
  Illustrata est patria radio!
  
  Quot heroes sunt in Patronymica?
  Omnis miles gigas bellator est ...
  Ipse agmine composito procedit;
  Etenim populus noster semper unitus est!
  
  Iuramus magno Stalino;
  Honor est servare et pugnare in finem;
  Ipsius enim potentia est sicut sol;
  Quia lux Dei est patria!
  
  Nostra Mater pulchra fiet;
  Ingenti spiritu, nostrates.
  Pugnamus simpliciter, etiam frigide;
  Et vincetur fascist Wehrmacht!
  
  Komsomol membra nudis pedibus pugnant;
  Frigore calcanea mordet.
  Oculi nostri sicut scutellae;
  Nasus puellae a frigore ruber est!
  
  Ludere cum pueris amamus,
  Corpora nostra calidissima sunt...
  Talia et perfecta facies,
  Mater nostra peperit nos in gloria!
  
  Pro Russia pugnamus cum Fritz.
  Hostes rabidos vincens...
  Im tam artificiosa
  Probabiliter verba invenire non potes!
  
  Fiamus refrigescant illa puellarum
  Colligamus machinam gun ...
  Talis tinnitus a me vox erepta est;
  Non mehercules iurare verba accepta sunt!
  
  Est in puellas ira contusa;
  Nullo modo numeres.
  Videbimus locum in paradiso mirabili;
  Et te ursa Rus' excruciat.
  
  Tam pulchrae puellae sumus
  Nihil melius in universo...
  Ad gloriam Matris nostrae-Russiae;
  Etsi non plus quam viginti expectamus!
  
  Scitote puellas in bello iuniores,
  Discalceatus per nivem currunt.
  Vexilla rubent patriae,
  Et membrum Komsomol pugnum movebit!
  
  Malus fascist non poterit vincere
  Utcumque frigus sit...
  Puellae sumus in amplitudine principalis gloriae;
  Sub his lucida, caerula!
  
  Faciemus imperium feliciorem
  Magnitudo eius est clades terrarum.
  Magnitudo sine litoribus Russiae;
  Oceanum sine fine transeamus!
  
  Imo nos puellas flammiferum insigne est;
  Multitudines Wehrmacht ardere possunt ...
  Crede mihi, verum habemus pressuram;
  Nos fascists nimis dura percutiemus!
  
  Cum Berolinum venimus, Komsomol membra sumus;
  Krauts osculari pedes eorum faciamus.
  Orci etiam Nazis non adiuvabunt,
  Scribes nos in tuo libello frigidos sumus!
  Jamque victi Sinenses fugiunt. et eos insecuti sunt ab exercitu Russico.
  Alexander Primus Sinas expugnare curavit, sed etiam sexaginta octo annos natus anno 1658 mortuus est, sicut pater Ivan Terribilis. Mirum accidit tale: Aetas Tamerlane. Item obiter magnum ducem ac victorem.
  Post duos autem tantos reges regnantibus tantum devictis, novus quoque princeps, Ivan Quintus, non est infirmus. Is est filius Alexandri, et regnavit annos quadraginta. Bellum in oriente gestum est. Sub eo Russi Indochinam et Coream vicerunt Singapore... Longius trans Africam et Australiam se moventes... Item rex felix. . Cui successit Alexander filius ejus.
  Novus tsar annos natus circiter triginta quinque erat... Sub eo Russi Promontorium Bonae Spei pervenerunt et in Australiam et Novam Zelandiam appulerunt. Canadam occupaverunt et cum Gallis conflixerunt. Alexander II etiam Italiam et Germaniam subegit, dum Anglia et Gallia et Hispania et Portugallia inter se rixabantur.
  Magnopere felix rex obiit anno MDCCXIV. Regnavit octo et viginti annos fertilior fuit.
  Filius eius Petrus Magnus anno aetatis suae viginti quattuor potitus est.
  Novus rex Franciam, Hispaniam, Lusitaniam vicit, et Britanniam expressit. Russi etiam totam sub eo Americam vicerunt.
  Oleg Rybachenko et Margarita Korshunova. Petrum in praelio cum Gallia adiuverunt. In expugnatione Paris.
  Ut semper, pueri gladios portaverunt et acus et discos nudis digitis proiecerunt. Optime pugnatum est.
  Tempestate adiuverunt Matritum et Lisbon. Has quoque terras occupaverunt. et egregie gesta sunt. Hostes quoque multum obtruncant.
  Denique totus mundus Russiae praeter Britanniam se submisit. Petrus Magnus usque ad annum 1758 praefuit, et etiam sexaginta octo mortuus est, quod mirum in modum accidit. Series vel incidentium.
  Huic successit Petrus Secundus nepos eius, iuvenis circiter octodecim. Victorias anno 1770 confecit et Britanniam aggressus est.
  Oleg Rybachenko et Margarita Korshunova in hoc universo parallelo ultimo tempore proeliis interfuerunt.
  Multi Angli concisi, multi stellis decutiebantur. Et ceperunt monarcham Britannicum.
  Bellum confectum est. Quod valde fun et interesting.
  
  Nec mora sub DUKER
  Hitler non cessavit divisiones piscinae Germanicae prope Dyuker, et consequenter hoc factum est - Britanni omnino superati sunt et aliquot centum milia militum imperii Leonis capta sunt.
  Quibus conditionibus tam Camerarius quam Churchill simul resignavit.
  Novus primus minister, offensus, post deditionem Franciae ad pacem Britannicam victam satis utilis consensit.
  Britanni simpliciter Namibiam redierunt, quae eorum colonia erat, in Germaniam, et Iraq et Palaestinae in Turciam. Tantum reddens quae capta sunt primo bello mundano. Alioquin vias amicabiliter digrediuntur. Captivi omnes inter se permutaverunt, et Britannia Germanis in oriente libera manu dedit, et cognovit quod Tertius Reich iam vicerat.
  Bene sane Hitlerus, libera manu se donata in Britanniam, bellum in Orientem parare coepit.
  Sumptibus divisionum Germani in Gallia, quas Rommel in Africa non misit. Praeterea, propter defectum bombingarum Britanniae, una divisio cum pluribus praediis producta est. In genere Germani signanter plus aircraft receperunt. Praesertim, salvo statim tria milia vehiculorum quae in historia reali per Britanniam emissa sunt, plus etiam vehicula ex Mediterraneo et in Occidente et Norvegia tegunt. Ita Wehrmacht circiter mille lacus plus quam historia vera collegit, et quinque milia plus aircraft - duplicata numerum eorum ad historiam realem comparatam. Germani utique plus pedites habebant sumptibus Africae, Galliae, Norvegiae et aliarum terrarum. Circiter dimidium miliones nostrorum et dimidium miliones satellitum.
  Classis una multo validior, praesertim Italica est. Immo Mussolini multo plures copias ad bellum cum Russia collocare potuerunt. Etsi sane partium Italiae qualitas non est valde bona.
  Sed adhuc, extra miliones militum, mille piscinae, quinque milia aeroplanorum, decem milia tormentorum et pilarum sunt, utique, vires.
  Plus Germani etiam in Turcia et Iaponia numeraverunt. Quod generaliter confirmatum est quod cudere volunt.
  In Graecia vicit Italia, quod pluribus copiis contra Hellenes uti poterat, nisi cum Britannis in Africa pugnaret. et Germani aviculas non avertebant. Plus ambitus imperatorum Graecorum.
  Nulla rebellio in Iugoslavia facta est. Germani autem paulo ante URSS oppugnaverunt die 30 Maii. Etiam ante die 15 mensis Maii oppugnare volebant, sed fons evasit nimis pluvius, et plus divisiones piscinae adhuc sustinebantur.
  Sed USSR imparatus evasit ut semper. Stalin vere Tertium Reich pugnare nolebat, et in historia alternativa magis quam in historia reali, Germani liberam habebant manum. Stalin bellum tam nolebat ut neque exercitum neque motum neque pugnam promptam finiret.
  Et Germani, ut in historia rerum, accurrerunt. Et multo felicius multo magis vires habent, praesertim in aere. Idque adeo bellum gerebat.
  Iaponia quoque copias in Manchuria intulit et aliquantum refrixit ad rationem belli cum Britannia et in Civitatibus Foederatis Americae. Hi omnes mirum in modum fortes sunt et cum Tertio Reich in pace sunt. Sed URSS multo infirmior videbatur.
  Post casum Smolenskorum et praesertim cladem prope Kioviam, ubi copiae Sovieticae circumventae sunt, Iapones adhuc apud milites Sovieticos percussi sunt.
  Et oppugnatio Moscuae ante mensem fere et dimidium quam in historia reali coepit. Germani copias suas ad meridiem celeriter convertunt et partem exercitus rubri meridionalem superant.
  Quam ob rem caput exeunte Septembri cingi potuit. Stalin, utique Kuibyshev fugit. Germani autem in Donbass ibant et in Stalingradum irrumpere poterant, et prius Kursk et Voronezh ceperunt. Et tunc Türkiye bellum iniit.
  Omnino stricta facta est. Et multo magis proditio. Ita Vlasov Ryazan dedidit et ad Germanos se contulit.
  Moscuae extendit usque ad finem Decembris, sed tandem cecidit. Fine anno Germani totam fere Caucasum capere potuerunt, et solum Sevastopol in Chersoneso tenebatur.
  Leningrad se in tota obsidione reperit et fame moriebatur. Germani duplicem anulum clauserunt.
  Stalin pacis condiciones inire conatus est. Sed Hitlerus recusavit ac declaravit se sine condicione tantum deditionem accepturum esse.
  Ducatus Sovietici aliquid saltem in Kuibyshev constituere conati sunt. Exercitus autem rubri fugit. Paullo requieverunt Germani mense Martio 1942 per Volgam, flumen Ural, et ulterius ad Urales progressi sunt.
  Copiae Sovieticae segnius restiterunt. Morale multum fluens. Et etiam draconiana remedia, massa supplicia, non adiuvabant. Et milites et duces speciales duces necant. Non multum oritur in conspectu. Magis ac saepius recedunt.
  In genere, cum Moscuae cecidit, bellum iam amissum multi utique crediderunt, et mori vere noluerunt. Homines tristes.
  Fine vero mensis Aprilis Germani Kazan pervenerunt et Uralsk expugnaverunt Orenburg.
  Germani etiam per Mediam Asiam iverunt, et hic eos gravia premunt.
  Mense Maio pro Dushanbe atrox proeliis orta est. Germani in Media Asia locum obtinere conati sunt.
  Alenka et turma eius in area durissima se invenerunt. Civitatem Sovieticam defenderunt. Quamvis Maii, hic paulo frigidior erat propter montes et ventus novus ab aquilone flabat. Sed, etiam per hiemem, nulla nix hie cooperienda erat.
  Puellae a fascistis adventantibus et mercenariis alienis refugiunt.
  Alenka accensus a PPSh et sibilabat carmen.
  - Super montes, per valles, pilum pilum et caftan ambula!
  Discalceatus rufus Alla adiecit:
  - Et tara aries.
  Grenade nudo pede puella iacit et cirros aeneos excutit. Bellator hic est pulcher.
  Alias nihil asperiores sed. Nudis digitis donum Anyuta iacit et exsibilat;
  - Et puella super!
  Cana Maria etiam incensa est, pulsans Germanos. Puella quoque valde bona et pulchra est. Rursumque grenaque nudo pede proiecit venuste.
  Magna, curvy, blanda Matryona non recedit. tasque longe cruribus est apta. Et fugiunt et per iuncta ruunt.
  Alenka canebat, grenadam parvam sed perniciosam jactans cum crure nudo excidit:
  - Sed nisl efficitur.
  Anyuta alacres tenuit;
  - Et obsidebant Yenisei!
  Alla grenade nudo pede iacit et emissa est:
  - Et in campum magnum talarium...
  Maria iterum praesentem emisit, nudam utens membrum inferius cantans;
  - Nos prae ceteris!
  Matryona grenadem emittit cum magna sua, sed pulcherrima et consona crure et fremuit;
  - Solis...
  Alenka etiam in Prohibeo mercenariorum accensus est et exsibilatur;
  -It scintillat....
  Accensus Anyuta, evertit Arabs, exsibilat;
  - Flumen....
  Maria glans percussit et dixit:
  - Ut argentum vertere.
  Marusya atrum pugnatorem addicitur et dixit:
  - Exiit...
  Alenka confixit et cecinit;
  - Ex...
  Anyuta grenade nudo proiecit pede, decorus, et permansit;
  - Templum...
  Alla prorupit, interclusit plures, ac coaxavit;
  - Homines!
  Maria accensa dixit;
  - Feriae...
  Marusya cum voluptate sumpsit spiraculum , projecit grenade cum pede suo , qui diu calceos non viderat , et dixit ;
  - Solio...
  Alenka cepit et exsiluit;
  - Apud Cosacum...
  Anyuta fremitu incendens, addidit;
  - Stanitsa...
  Alla, stridorem aspidis figens, dixit:
  - Quietum...
  Maria accensa dixit;
  - Decimum tertium.
  Marusya grenade procul eiecit denudans dentes;
  - Annus!
  Laetus Alenka cecinit, succidit tres Arabes;
  - Hirundinum...
  Accensus Anyuta, Nazis occisio;
  - Ambiunt...
  Alla accensus, sibilus;
  - Solis...
  Maria Magdalena crucifixa est, cantans;
  - Lucet...
  Marusya iterum grenade nudis pedibus proiecit et addidit:
  - In albis...
  Alenka glans inposuit et dixit:
  - Horti...
  Anyuta fremitu exsibilat;
  - Quam...
  Alla glans imposuit, et stridit;
  - Nix!
  Maria accensa dixit;
  - ET...
  Marusya glans misit sibilum;
  - Ludum habent.
  Alenka accensus, cicadarum ;
  - Quam...
  Anyuta ingemuit dicens:
  - Parvus...
  Alla cum gaudio perseveravit;
  - Pueri!
  Maria glans misit et continuavit;
  - Saltant...
  Marusya brevem eruptionem dedit, dicens;
  - Cosaci...
  Alenka calce, nudo pede grenade iacit, et fremuit:
  - In circulo!
  Anyuta accendit et pipiat;
  - Eh-ma!
  Igneus Alla glans emissa fremit;
  -Aestas...
  Maria grenade nudo pede proiecit et latravit;
  - hiemps not!
  Marusya accensus et denuo dilatus;
  -Eh-ma!
  Alenka confixit et rugit;
  -Si modo...
  Alla grenade nudo pede proiecit et dixit:
  -pecunia...
  Maria gaudens exsiluit et cecidit de machina sclopeta;
  -obscurum...
  Marusya testae vitreae digitis nudis emissae, aliquot iugulare et exsibilabat;
  -Kuban flumen
  Alla cantabat, figens;
  - et Tanain flumen,
  Maria sumpsit et cantavit, figens;
  - Ire ut ambulare...
  Marusya clavum nudis digitis cum rugitu jactans, permansit;
  - Cosacum...
  Alenka accensus latrante;
  - ambulatione utatur...
  Anyuta tundebat et permansit;
  - Vale...
  igneus Alla accensus et sibilabat;
  -Eh-ma!
  Maria tundebat et turbabat;
  -Aestas...
  Marusya cepit et exsibilat jucunde, incendere;
  - hiemps non...
  Alenka accensus et effudisset;
  - Eh-ma!
  Anyuta eruditionis et dixit:
  - Vae.
  Alla iecit et stridit;
  - Ab animo;
  Maria glans recta ad frontem misit et gradum cepit;
  -Omnis...
  Marusya grenade iterum nudo pede emisit et effudit;
  - auferent...
  Alenka ira dixit:
  - a Cosacis...
  Anyuta, bacchatur, exsibilat;
  - Bene...
  ignea Alla grenade nudis digitis iaciebat, dicens:
  -A...
  Maria cantavit et fremuit;
  - Vale...
  Marusya iterum donum proiecit, grunnitus;
  - Ire ut ambulare...
  Alenka fremitu incendens, respondit:
  - Vale...
  Alenka, mercennariorum interfector, cecinit;
  -Uh!
  Anyuta succidens fasciculos dixit:
  -A!
  Ignis Alla sibilabat;
  -Uh!
  Maria mox cruci affixit et effudavit;
  - A!
  Marusya frustum tellus digitis nudis projecit et effudit;
  -Quiet...
  Alenka etiam nudo pede donum proiecit;
  - Cosaci...
  Anyuta cepit et pipiabat, figens;
  -lead...
  Ignea Alla atri tigillum cecinerunt ;
  -conversationes...
  Maria, incendens, continuavit;
  - Omnino...
  Respondit Marusya cum furore misso cassidem igneo pede;
  - stantem...
  Alenka Nail cum gaudio perseveravit:
  -senes...
  Anyuta, fusa ira pipians;
  -ET...
  Alla grenade nudo pede iacit et emissa est:
  - ignarus...
  Maria grenade cum rictu misit, dicens:
  -eos...
  Exsibilat ira Marusya, nudo pede jactans grenade;
  -Quid est...
  Nudo pedibus Alenka iacens munera dixit:
  -finem ...
  Accensus Anyuta et ictus accuratissime;
  -mox...
  Alla venenosa rictu projecit mortis onus et blaterat;
  -Liber...
  Maria grenade eiecit et sonuit;
  -hi...
  Marusya vitrea testa cum nudis digitis latratu;
  - diebus...
  Alenka nudo pede feriens, furiis emissus;
  Mundus...
  Anyuta, incendere, effondere;
  -invocabunt...
  Alla stridula deperibat, figens;
  -hoc...
  Maria, fusa, fremuit;
  -stupidus...
  Marusya latravit, grenade jactans;
  -Et...
  Alenka donum misit ad mortem;
  -olim...
  Anyuta magno exsibilat ira, Reparatos a Germanis Indos metendo duos;
  -Omnis...
  Alla fremitu torquens telumque pererrat;
  -dicent...
  Maria grenade nudis digitis proiecit et dixit:
  -necessarium...
  Matryona blated, affigens;
  -nam FRAGMENTUM...
  Alenka cepit et pipiabat, figens;
  - ET...
  Anyuta squealed accendit;
  inutilis...
  Igneus Alla grenade fremit;
  -paper...
  Maria misit boomerang cum digitis nudis et dixit:
  -Erunt...
  Matryona grenade nudo calcaneo percussa est, et in summitate pulmonis cantavit;
  -Pecunia...
  Alenka pressuris sibilabat, ut clavus;
  -Cum...
  Anyuta , indignans , proiciens donum , dixit ;
  - biceps...
  Igneus Alla, nuntium mortis plantans, Arabas duodecim necans, laetus confirmatus;
  -aquila...
  Maria grenade iterum proiecit et in extasi cecinit:
  -Melons...
  Matryona, rudem calcaneum jactans donum Mortis, furens permansit;
  -watermelons...
  Alenka furens praesens exitio immissa dixit:
  -triticum...
  Ignea Alla, sibila, vecta;
  - volvit...
  Maria, in ecstasi, grenade immissa, dixit:
  -Generous...
  Matryona, muneribus deletis, duodecim pugnatores oppressit, et compressit: - prosper ...
  Alenka misit pugno similem, nudum, seductivum crus, et dixit:
  -acies...
  Anyuta exsibilat ira, mittens nuncium annihilationis;
  -ET...
  Alla , accendit furibundus , dixit ;
  -in...
  Maria aliam glandem misit et buzzed;
  -thronus...
  Crucifixus est Matryona, nudo pede missus, Donum mortis, rugiens;
  -is sedet...
  Alenka, saevum glans incendens, exsibilat;
  -V...
  Anyuta grenade nudo pede proiecit, effudisset;
  - St. Petersburg...
  Alla stridit in summo pulmone;
  -Pater...
  Maria misit parvam explosionem fasciculi cum nudo calcaneo, dicens:
  -Tsar...
  Matryona fusa, libenter firmata;
  -Nikolai.
  Alenka quasi aspidis sibilare coepit, figens et stridens;
  -Difficilis...
  Anyuta grenade nudam proiecit, crure perusta effudisset;
  -crede...
  Maria accensa dixit;
  -Quid est....
  clavum fecit Matryona, tum nudo jactavit pede calcem, stridore;
  -mox...
  Alenka dixit, leaenae furorem figens;
  - non saltastis
  Anyuta mashed:
  -Rubrum...
  Ignis Alla acriter dixit:
  - Septimus decimus...
  O Maria, gaudens et assequens momentum in dirigendo, permansit;
  -annus...
  Matryona iterum grenade nudo pede proiecit et effuddit;
  - Ipsi scitis...
  Alenka exstasi rapturo exstasi;
  -tantum...
  Anyuta furens, nudo pede projecit grenade, Stridetque;
  -in...
  Ignea alla pipiabat, donum iactabat annihilationis;
  -caelum...
  Maria, cum alacritate Harpyiae terminator, dixit:
  -angelis
  Matryona, nudo pede mortis calcitrans magnitudinem, stridebat;
  - tuum...
  Alenka grenade nudum membrum inferius deduxit et dixit:
  -Quid est...
  Anyuta corniluit dono annihilationis iterum concisa;
  -vos...
  Alla rubeus diabolus cecinit;
  - vicani...
  Marusya dixit cum aplomb, mittentes grenadam nudo pede suo;
  - exspectans...
  Alenka grenade iterum deiecit et, defendens Dushanbe, cecinit:
  -Eh-ma!
  Anyuta infensi sustentata pugione nudo crure eiecit et digitis decorus, rugiens;
  -Aestas...
  Igneus dyabolus cum trepidatione conpressit et respondit:
  - hiemps not;
  Maria, accensa glande, ira dixit:
  -Eh-ma!
  Matryona nudo pede grenade traditur et exsibilat;
  -Si modo...
  Alenka iterum iecit, Sinense stravit et expressit;
  -pecunia...
  Infensi Anyuta tormentarii machina exonerat et accensus in hostes sibilabat;
  -obscurum...
  Maria grenade nudo pede proiecit et stridit;
  - Flumen Kuban.
  Exsibilatur Matryona, et jactans donum mortis, dixit;
  - ET...
  Alenka cepit et fortiter coniecit;
  -Doni fluminis...
  Anyuta expressa in summitate pulmonis;
  -Ire ut ambulare...
  Maria grenade nudo pede proiecit et effudit;
  -Cossack...
  Accensa iterum Matryona, duos nigros addicitur, et avertit;
  - ambulatione utatur...
  Alenka glandem accendit et exivit dicens cum gaudio;
  - Vale...
  Anyuta rugiens quasi beluga et dixit;
  - Eh-ma!
  Rufa, alla, fusa, continuata;
  -Aestas...
  Maria, cum extasi raptura, dixit:
  - hiemps non...
  Matryona in summitate pulmonis latrat, magnam explosionem in sarcina cum nudo crure immittit;
  - Eh-ma!
  Alenka cum admiratione dixit, utens nudo calcaneo grenade iacens;
  - Vae.
  Anyuta, jaculando falcando, fremuit;
  - ex...
  Ignis Alla continuatur;
  - insanis...
  Maria, figens, accepit eam et dixit;
  -Omnis...
  Matryona, incendens, exsibilatur sicut aspidis, feriendo;
  - auferent...
  Alenka intensive expressit, feriendo;
  - u...
  Anyuta fusa, dicta ira;
  - Cosacum...
  Igneus Alla aliam grenade proiecit et expressit;
  -Bene...
  Maria acriter exturbavit;
  -A...
  Matryona grenade nudo pede iacit et fremuit;
  - Vale...
  Alenka, nudis iterum digitis utens, citreum projecit, clamitans;
  - ambulatione utatur...
  Obstupuit Anyuta sicut vespa, et proiicit grenade nudo pede, dixit:
  - Vale...
  Maria cum presso, pilas ruptas, latravit;
  - Bene...
  Matryona grenade jactans, cackled et rugit;
  - A...
  Alenka durius respondit, donum calcitrans quod mercenarii ad eam calce iaciebant;
  - Vale...
  Anyuta blathered, salit in grenade nudo pede;
  - Ire ut ambulare...
  Alla nudum crus abjecit donumque effudit;
  - Vale!
  Puellae risum agunt ... Imo Dushanbe Germanis non facile est. Etsi significantes copiae peditum externorum aciem instruxerunt. Difficile est Prohibeo, Africano et Arabibus hieme pugnare, et ideo eos Nazis in Asiam Mediam misit. Hic proponuntur quasi pabulum tormentorum. et ad caedem mittuntur. Nova urbs emersit, acriter resistentia: Dushanbe.
  Germani positiones Sovieticae bombed in gravibus bombs et napalmis utentes. sclopeta et howitzers e se propellentibus ignem immittentes gasi educarunt. Etiam bombs adhibitis decem talentis appendentibus. Ruperunt Russiam ad genua.
  Dushanbe in ruinas convertit quae literam in puncto blank range emissa erant.
  Alenka discalceatus tantum subligar, euntem componens, cantare coepit;
  Bellator sum matris nostrae Russiae;
  Simplex puella, semper discalceata.
  Interdum corvi turpiter clamabant;
  Sed credo quod somnium verum erit.
  
  Komsomol esuriens coniunxi;
  Fere margarita nuda in frigore.
  Sed fasciculum eius basim eiiciam;
  Adolpho da nasum suum longum!
  
  Komsomol puellae noli credere,
  Universum refrenare non poteris.
  Et vox clara hic auditur;
  Exercitus noster ad summum patriae ortum est!
  
  Pro Patria Magna Russia,
  Certa, amabo, auctorem sine timore.
  Scire licet arva sanguine rigari;
  Sed ostende mihi exemplum virtutis es!
  
  Komsomol enim membra, coelum felicitas est;
  Nulla sollicitudin felis vitae.
  Cuncta superba, gloriosa potentia;
  Fuhrer fata et veniam abortus!
  
  Sed tempus obdurat - Hitler is coming;
  Potest etiam superare terribilem.
  Vivamus sollicitudin quam pro bombs iacit;
  Omnes milites in ludum converti potest!
  
  Sed crede mihi, puellae timorem non sciunt;
  Jacens grenade cum nudo pede ...
  nuda est - tunica eius combusta est;
  Pugnans contra ignarum catervam!
  
  Nulla Komsomol membra sunt - satis verba,
  Nescit verbum - non possum!
  Et Krauts ut fures fugient;
  Cum puella crus corrigit!
  
  Dimidiumque nudum frigore certate;
  Mihi crede, puella talis est...
  Ipsa color est laeto in proeliis assurgens ;
  Atque Krautos, ut voluit, necabit!
  
  Tigris bellator, iocans, pulsans
  Combusta est in cinerem sicut napal.
  Et Adolphus fascist in naribus suis obtinuit eam;
  Frustra Fritz Russiam oppugnavit!
  
  Milites quid agimus nesciunt,
  Cum tempus pacis ad Terram...
  Sed duis pede, sodales nutus,
  Rationem aperiam omnis consequatur et!
  
  Volunt consequi omnia se
  Nulla vitae ligula neque enim sodales lacinia.
  Etsi facies ab icone benedicentur;
  Non habemus prandium Luciferi!
  
  Latronum copiae Moscuae recipiunt;
  Licet Tertius Reich potens sine verbis...
  Parasitos cum obterere occidemus;
  et tenebrae solis iubare secabuntur!
  
  Nives discalceati discurrunt;
  Omnino non difficile est puella...
  Non timemus flammas nitidis;
  Etsi hoc scimus, facile est!
  
  Unio Sovietarum - Magna Mater est,
  In ea omnis miles miles est a praesepio.
  Rugire a foeno pueri audiri possunt;
  Atque hostes invadunt!
  Post Nazis aestatem cum Iaponibus occupaverunt Urales. Stalin et turma eius in silvas iverunt bellumque fautorem indixit. Fuhrer autem ex copiis localibus divisiones facere coepit. Praesertim Exercitus Russiae liberationis Vlasov contra fautores adhibitus est. et aliqua Monarchica formatione. Praeterea Vladimirus III imperator invitatus est ad partes principis, nominalis Fuhrer coheredes.
  Sed pure nominalis est.
  Nunc enim Germania exterius sedata est. Germani colonias Galliae, Hollandiae et Russiae terras ceperunt. Honoratissima pax cum Britannia fuit, USA nondum caput suum haesit et difficultates in terra et oeconomia habet.
  Sed relationes cum Iaponia notabiliter magis implicatae factae sunt. Indochinam occupavit, quam Germani coloniam habebant. Nazis quoque possessiones Germanicas in Primo mundo bello captas a Iaponicis revocavit. Simile est, nonne tempus est eos reducere? Sed iniquum fecisti.
  dum essentia et materia relationis calefiebant. Praeterea Iapones in Sinis magis magisque pugnabant. et perrexerunt in agrum Flavium;
  Germani extraneos duce Aryano ducendo fortitudinem servaverunt.
  Novos lacus acquisivimus: "tigris", "Panther", "Leo" et "Mus". Quamquam ultima piscina nimis gravis evasit et periti militares repudiaverunt.
  Germani Iaponiam pressionem ferre coeperunt concessiones territoriales flagitantes. Samurai resistebant. Quam ob rem novum bellum ortum est die 20 mensis Aprilis anno 1944 . Germani Iapones impetum fecerunt eosque propellere coeperunt.
  Proelia debilitatem copiae humi Iaponicae demonstraverunt, sed eodem tempore Pantheram piscinam perfectissimam et satis efficacem fuisse. Melior etiam est Panthera 2 aucta parte praesidii.
  cladem Iapones post cladem acceperunt et se receperunt. Soviet puellis in proeliis interfuit. Fidenter pugnaverunt.
  Et hic sunt quinque puellae Komsomol in pugna cum Iaponica optimas.
  Alenka, Anyuta, Alla, Maria, et Matryona pugnant sicut leaenae. Proiiciunt tasque nudo, sculpsit cruribus, nudaque pectora quatiunt.
  Et simul cantant;
  Mater Russia pulchrior non est;
  Nulla in mundo potentia pulchrior est.
  Stellae holoserica nigra rigantur;
  Salvete equites!
  
  Komsomol sodales etiam pugnare amant;
  Et discalceatus currere in bikini;
  nixibus nudo percurrite calcibus;
  Ut pugno Krauts ferire!
  
  Nulla est in mundo carior patria;
  Quae mea clara patria...
  Firmatis viribus in proeliis ;
  Nostra familia Russica invalescit!
  
  Cum orthodoxis gladiis pugnavimus;
  Nunc communismus post nos est.
  Gloriosi facti sunt nostri in universo;
  et fascismus malus mittatur in abyssum!
  
  Quot heroes sunt in patria?
  In proelio infans et senex...
  Berolinum perambulabimus in formatione;
  Fides nostra firma est monolith!
  
  Scitote nos Jesus gubernare;
  Magnus, Russian, albus Deus!
  Peribit malus Cain;
  Ora pro sancta Familia ut auxilium!
  
  Omnes possumus, multum possumus;
  Aliquem molis tractare possumus...
  Noli Nazi ineptias loqui,
  Volabo ad caelum sicut avis!
  
  Potestas potentium Svarog nobiscum est,
  Sanctissimus Dominus Christus.
  Deum roga in aeternum
  Esto fidelis in Rod usque ad finem!
  
  Deus noster speciosus, Sanctus, omnipotens;
  Quod Russiam sibi coronam elegerit.
  Hanc ei nos destruemus si tectis indigemus;
  Semper in cordibus nostris Tu es Pater Virga!
  
  Quaeritur Lada pro bona fortuna;
  Det iuveni amorem...
  Reddere si opus est, repugnare possumus;
  Post omnes calido sanguine!
  
  Creamus mundi expansa;
  Nos Russi altiores stellas volabunt.
  Pereat dolor in aeternum;
  Etenim unus omnipotens Deus habemus!
  
  Omnes stabimus ad Rod;
  Et in Christi nomine.
  Fuhrer furry uroyu,
  Fides nostra fortis et pura est!
  
  Ita causa communismi aedificamus;
  Nos prae omnibus in Patria erimus, nostis...
  Iugum fascismi frangamus, mihi crede;
  et paradisus in universo veniet!
  
  Deus nobis concedat ut firmiores musculi fiamus;
  Et corpore et anima confortare.
  Nullae potentiores sunt in mundo;
  Hostem ferro opprimamus manu!
  
  Deus Albus omnes resurrecturus est, mihi crede;
  Ergo non est scare mori...
  omnes in angulis daemonia dispergam;
  Mihi crede, communismus non calcabitur!
  
  et in Nomine familiae pugnavimus;
  Gigas Stalin nos in aciem duxit,
  Mox communismum videmus;
  et Russiae et Georgianis coniuncti sunt!
  
  Fortiores omnibus daemonibus simul erimus;
  Familia nobis vires et laetitiam dabit.
  Et fortuna diutius non erit;
  Quod ego tibi ad poeticam viam aperui!
  In summa, Iaponia vere sugit. Bella caret casu nullo.
  "Panther" 2 pereuntis puncta sibi sine ullis quaestionibus. Ea tristique class lacus. Certamina probata ostendimus hoc vehiculum posse hits tormentis ex omnibus angulis Iaponicae resistere.
  Et in hac piscina, scilicet, sunt Gerda, Charlotte, Christina et Magda. Pugnae quattuor puellae.
  Et sunt strenue in Iaponia mittentes. Hits fiunt cum casuum similitudine clavorum tundendi.
  Gerda premens globulis globulis nudis digitis stridit;
  - Ego sum bellator de novo paradiso!
  Andrea, incendens, denudavit et fremuit;
  - Et ex profundis spatii sum!
  Christina, pergens ad jaculandum, ridentem, respondit:
  - Et nemo est, qui me prohiberet!
  Magda accensus et infensi dixit;
  - Bellator sum ex spectro infernali!
  Puellae Iapones sine ulla miseratione exterminabantur. Increvit irascibilis. Motus eorum et velocitas admirabiles sunt.
  Et ipsi nudipedalia et bikini sunt. Hae puellae vagae sunt. Etiam Iapones cedere incipiunt.
  Et in ipsa metropoli Krauts adiicere coeperunt. summa cum virtute agebant. Multi propositi TA-152 etiam in proeliis interfuerunt, quae fortiores erant quam Focke-Wulf.
  Duae puellae pugnant: Albina et Alvina.
  Venustae feminae germanicae, tam blondes. Quomodo Iapones ferient a planis.
  Accendit Albina rupta, duodecim aeroplana iecit et fremuit;
  - Tam frigida sum puella!
  Alvina etiam accensus, duodecim adversarios interfecit et diruit;
  - Simplex leaena!
  Ambae puellae in summa concussa sunt!
  Oleg Rybachenko et Margarita Korshunova Wehrmacht Tokyo adiuvant. Sequuntur ordines magae eximii. Et quid est aliud facere? Non otiosus es et progressus belli speculator.
  Puer et puella aestus belli vertere non poterant. Ita evenit ut nunc mox gladios feriant.
  Secant samurai tasque nudis pedibus proiciunt.
  Oleg Rybachenko duodecim Iaponica succidit et dixit:
  - Nubes tristia sunt in termino...
  Margarita, hostibus comminuens gladiis, permansit;
  - Terra dura silentio operta est!
  Et nudo pede proiecit grenaden.
  Oleg oppugnare pergit, occisorem nudo adjacet digito, fremit;
  - In alta ripa Anxur!
  Margarita, ignem continuans et nudam eiaculans, pedes perusta, scripsit;
  - Plutocrates cum falcibus stant!
  Et quomodo puella risum prorumpit. Et sumet eam et percussit samurai...
  Liberi Termino feri ierunt. Ad extremum etiam ipsum Mikado ceperunt.
  Iuvenes furiose pugnaverunt. tasque nudis pedibus proiecerunt ac tormentis machinis accensis.
  Et cum apparuissent ninjas, puer illis digitorum suorum stellam injecit, et quinque ex eis prostravit.
  Puella quoque nudo pede homicidam proiecit et prostravit sex et cantavit;
  - Magnificentia Matris.
  Tum pueri monstrum caedunt literam omnibus custodibus.
  Acceperunt hoc praemia de manibus Fuhrer. Porro superiores dare potuit, cum Imperator ipse Iaponiae in captivitate esset.
  Pueri equestrem crucem ferreae crucis acceperunt cum foliis quercubus. Qui per se admodum honor est.
  Margarita Fuhrer osculatus est maxillam, vale et dixit:
  -Verus es Aryans! Potes in exercitu meo esse!
  Monstrum pueri exclamaverunt;
  - Libenter studemus servire causae hominum pacis et prosperitatis!
  Et vix ipsi tentationi resistere potuerunt nudis digitis fuhrem strangulantes. Sed maga iis mandata dedit: cum capta URSS, tunc Germani orbem iungant.
  Re vera, Fuhrer decrevit nihil opus esse sistere. Britanniae bellum intulit.
  Hoc tempore, 1945, Germani magna vi aircraft quaesiverunt et E-series lacus habuerunt, nova vehicula graviora et densiora erant quam priores. E-75 evenit ut praesertim prospere evoluta sit secundum recentissimum consilium ad aedificationem piscinae Germanicae - machinam et transmissionem una cum dispositione transversali.
  E-75 in fronte bene munitum evasit: 200 mm in summo alvei et 160 mm in imo, angulis 45 graduum. Latera alvei sunt 120 mm in declivia, additis clypeis 50 mm, et turris 252 mm in fronte ad clivum sexaginta graduum, et 165 mm latera sunt ad duplicatum clivum sicut in "tigris". 2, modo etiam maior, cum turris conspicue inferior.
  E-75, ad Tigris 2 comparata, metra fere inferior, sed longior et latior erat, armatura multo crassior et prona erat. Eodem tempore pondus auctum est ad tantum septuaginta quinque talenta, quae cum tormento equitum 1250 magis pulsis quam tigris-2. Novus vehiculum Germanicus melius camouflaged erat, certior et levior transmissio et potentior sclopeta duorum, immo etiam quattuor genera.
  Prima facillima est obterere destruere: 88 mm 100EL, specimen sclopetis pro iaculatione, tonitribus pro vehiculis Anglicis. Potentiores, sed etiam capaciores 105 mm 100 EL lacus destruendi, etiam ecclesiasles e longinquo spatio feriendi et ad caput-on Tortilla penetrandum capaces. Et 128-mm 55 EL calla tormentorum anti-aera facilior et efficacior est ad accendendos tam inermes scopos quam lacus. Qua- les etiam maior, propius ad impetum sclopetis, tormentum 150-mm, ad piscinas tamen accendi potest.
  E-75 vehiculum superior omnibus exemplaribus Britannicis et Americanis est, et solum Tortilla piscinam rara casu Germano cominus feriendi habet.
  Sed octoginta ton "Tortilla" vehiculum massae productum non est, et praeterea sclopetum auto- missum octoginta talenta cum tormento equitum 600 librarum ponderat. Ex eis igitur viginti tantum producti sunt.
  Ita, E-75, quae prioritatem accepit et maxime effecta est anno 1945, actu paene invulnerabilis est. Sed Germani multis lacus non eget. Itaque copiae Britanniae infirmae sunt. E-X et E-25, levis et summa tormentorum auto-propulsorum celeritas in saltu bene pugnavit. Itaque... Germani in Indiam moleste tulerunt et colonias Britanniarum et Americanorum sine magno labore deiecerunt.
  In ipsa historia facile ab infirmioribus victi sunt, hic vero Wehrmacht nullibi prope est.
  Civitates Americae Unitae anno 1945 bombam non creaverunt. In genere, in omnibus fere mundis, Americani multo serius hoc telum creaverunt. Id USSR in historia reali valde infortunatus est quod USA hoc fecit.
  In genere, elucet aliqua vis specialis, quae labefactat omnia imperia, quae potentiam consequi possunt.
  Sicut erat cum Russia Tsarist, quae casum suum pro iter mundi, ita erat cum URSS, ita nuper cum USA fuit. Etiam, ut videtur, molestias Sinas exspectant cum nimis validus fit. Sed patet quod Super-saga homines in diversis mundis unire conatur.
  Germani nunc Indiam occupant et cum Turcis per Aegyptum eunt. Sine magna difficultate vincunt. Earum maxima quaestio est communicationum, commeatuum ampliatio ac defectus viarum in multis locis.
  Puellae germanicae, utique, ubicumque possunt et non possunt, pugnant.
  Shella et Margarita Britannos Alexandriae vicerunt, plusquam decem piscinas pulsantes. Et nunc currunt iuxta Nilum flumen in E-50 suo et iam pugnant in Sudania.
  Eorum piscina emendatior "Panther" est, cum armis crassitudine quam "tigris" -2 tantum clivis maioribus. Vehiculum ipsum Panthera parva turricula insigniter humilius est, et extensione densissima est. Shella, Margareta et Ellie in hoc curru cantavit redacta est ad tres homines. Hoc quoque significativum spatium salutaris est. Pondus vehiculi ergo 50 talenta non excessit, et cum tormento 88-mm mm cum dolio 100 EL longitudinis erat armatus. Accurate sclopetum est et ignes duodecim ictus per minutias. Praeterea, comparata cum Tigri-2, adhuc 50 milliumtra scutorum in lateribus pendentium sunt, unde facile per currus Germanos erumpere non potes. Et eius 1200 horsepower engine boosted.
  Tres puellae adigunt et, Ecclesiam videntes, accurate iaciunt. Ita, Anglica piscina unum commodum habet - armatura bona frontalis. Sed sclopetum magis debile est ac vehiculum Germanicum non periculosum. Etiam pro E-L, qui ob scuta sua multo 2 tigri tutiores sunt, aut multo magis quam prior Panthera.
  Shella incendens, Sherman eminus destruens, dixit:
  - Hic urimur nosmetipsos... Et quid nos omnes deinceps expectamus?
  Margareta respondit:
  - Potestas mundi!
  Ellie accensus ad Churchill et cecinit;
  - Sed aliam passionem habeo, haec est potentia, sola potentia!
  Puellae in bikinis aliam piscinam Anglicam destruxerunt, cantantes;
  - Nihil opus est auro et pecunia! Et populum postulo ut genu ante me!
  Et Shella iterum nudis pedibus globulis premeret globulis, hostem feriens ac rugientem;
  - Homines genuflexi erant! Super omnem superficiem terrae!
  Milites ignem continuaverunt. Sed lacus Britannici fluebant, et copiae coloniae dedere coeperunt.
  Interim Fuhrer, consilio Mainstein, ausu exsequi statuit: Germani ausu mense Decembri 1945 in Britanniam appulerunt. Ingenue hoc nemo expectat! In hoc casu tale consilium evasit ut calculi dictarentur ut melius esset noctu superesse.
  Sed aqua frigida non impedit.
  Quam difficile Germani futui.
  Gerda lacus cantavit ex India rediit. Quamvis frigus hiemis, puellae discalceatis et in bikinis pugnaverunt.
  sed earum E-75 tank opera. Puellae modo descenderunt et tempore difficillimo pugnant, impetum piscinarum quae eas in mare proicere volunt.
  Gerda elegit virum 88 mm 100 EL gun. Satis transfigitur et magnum numerum testarum habet. Puellae globulis gaudii cum nudis digitis premendo laborant et Britannicum exterminant. Simulque canunt;
  - Et dixit tibi magnus Reich - non pereffluamus,
  Nos omnes opprimemus, movebimus montes in uno ibimus!
  Gerda accensus, premens globulum globulum nudo pede et rictu divulgatum;
  - Gloria tertiae Reich!
  Carolus etiam accensus, nudis digitis utens et stridore, dentibus denudans, ecclesiam percutiens;
  - Et exercitui nostro gloria!
  Christina globulis globulis nudo premebat digitos, currum Anglicum feriebat et fremebat:
  - Nobis quoque gloria!
  Tum Magda nudis pressit pedibus. Hostes oppressit, Shermanos delevit et edidit;
  - Et spiritui nostro gloria!
  Puellae lacus Britanniae laboraverunt et deleverunt.
  Oleg Rybachenko et Margarita Korshunova etiam pugnaverunt. Maga omnipotentis hyper- jussus est, ita peragi debet. Arare pro immortalitate tua.
  Puer et puella nudis pedibus tasque proiecerunt et pedites tormentis tormentis falcavit.
  Puer Oleg sicut grenade iactavit et vestigia currus Anglici fregit. Conversa illa, et cucurrit ad proximum suum. Quisque et lacus est.
  Puer clamavit:
  - Gloria patriae!
  Margarita Korshunova etiam grenadem nudis digitis proiecit et Ecclesiae vestigia fregit. U- ium fecit et conflixit cum Sherman. Ambo lacus ignem comprehenderunt et sicut candelae accensae sunt.
  latrante puella;
  - Gloria Patri et mors hostibus!
  Oleg Rybachenko iterum nudo pede statim duas tasque proiecit. Vestigia percusserunt, et quattuor lacus statim colliduntur. Unus ex illis evasit "Tortilla". Talis autem mastodon discerpi coepit.
  Puer expressit;
  - Pro mutationibus in mundo!
  Margarita Korshunova etiam vicem reddidit. Faeniae Britanniae. Deiecit tasque nudo digito ac rugit.
  - Ad novum pulchrum ordinem!
  Ex iactu eius duo currus statim collidebant et puella risit.
  Oleg quoque nudo pede homicidam dona proiecit et facete dixit;
  - Quo ordine tandem?
  Iactus frigoris duos carros Britannicos collidere effecit.
  Margarita nudis digitis donum mortis excussit, duos carros impulit et honeste respondit:
  - Certus non est pro German! Sed proh dolor bonum est quod maga nos contra nostros pugnare non coegit!
  Oleg Rybachenko grenade arripuit et nudo pede proiecit eam in vestigiis Pershing et Churchill proiecit, et deinde rugit:
  - Ego super terminum!
  Quomodo ridebit puer!
  Pueri etiam monstrum pedites secant et ignium erumpunt. Quisque ac iaculis lorem.
  Britanni plane confecti sunt. Et filii pulcherrimi et immortales nudis cruribus particulas exitio miserunt. Et destruxerunt Britanniam.
  Et in caelo pugnaverunt puellae pulcherrimae, pedibus nudis et bikinis amictae: Albina et Alvina. Brevi tempore, puellae iam plus quam trecenti aircraft singulae emissae sunt, crucem Militis Crucis ferreae cum argenteis quercubus, gladiis et adamantibus accipientes.
  Nunc autem utraque pulchri- tudine iam prope quadringentorum carrorum figura est. Ac deinde etiam ampliora eos expectat merces: Crucis Equitis Ferreae Crucis cum aurea quercu foliis, gladiis et adamantibus.
  Albina raedam Anglicam pulsat, circumagit et cantat;
  - In mari unda ac furiali igne!
  Post quem, eruptio 30-mm canonum a Me-262 "X" emissa quinque plura aircraft et exsibilabat:
  - Et in furore, et in igne furioso!
  Alvina nudis digitis impressa globulis. Excidit aeroplana Britannis tormentis auras, fremit rabie;
  - Ac perfice facinus!
  Et septem plana fracta sunt et scissa in fragmentis.
  Iterum conversus Albina, et iterum, quasi ictu, quatuor plana hostium abscissa et insonuit;
  - Hoc est quod vivere debes!
  Et iterum nudis pedibus puga pyga premit.
  Alvina etiam adversarium ei percussit. Aluminis planis fremit;
  - Pro nova fide millennii!
  Post quam tres plures Air Force Britanniae aircraft deiecit.
  Puellae in ea pugna quadringentorum quadrigarum carros superaverunt. et ad novum gradum perventum est.
  Adiudicati sunt: Cruces Equitis Ferreae Crucis cum aureis quercubus, gladiis et adamantibus.
  Atque ipsum Londinum oppugnatum est. Non passi sunt Germani funditus everti caput Anglorum circumvenire.
  Et in Africa, Shella, Margareta et Ellie in aestu pugnaverunt. Ducem Anglicum tres puellae ceperunt. Et coegerunt eum osculari nudos pedes, viriditer gramine.
  Shella, Margareta et Ellie tunc captivos rapere coeperunt. Illis simpliciter spoliaverunt et deinde eos in virgas pulsantes jade equitaverunt. Et vere probaverunt.
  Tum puellas venationem incepit et laetus wildebeest comedit. Et tunc circumsilierunt sicut barbari.
  Et Oleg Rybachenko et Margarita Korshunova circa Buckingham Palatium effuderunt. Hostem tormento sclopeto exterminarunt, tasque nudis pedibus utentes.
  Et decantaverunt ambo sibi milites;
  - Pugnamus stilo supermen!
  Eodem tempore pueri etiam astra nudis digitis eiecerunt, quae custodes palatii et custodes feriunt. Oleg abscissum est duodecim et dimidium custodes cum iactu boomerang et rugit;
  - Nam exercitus spatium aetatis!
  Margarita etiam boomerang cum pede nudo puellae emisit, duodecim adversarios decidit et latravit:
  - Ecce nova frigida sunt!
  Puer et puella ad cubiculum throni iter fecerunt. Ibi hi Termino natis satellitibus Ecclesiae dispersi sunt. Et haec figura primus minister iterum post foedam pacem cum Germania electus est.
  Post quem pueri in calce Torpedo nudis calcibus mentum. Super mortuum cecidit.
  Ita primus minister Britanniae et summus dux captus est.
  Oleg Rybachenko nudo pede discum acutum acutum iacit, octo custodibus abscidit et dixit:
  - Nos nullum officium facimus!
  Margarita quoque nudas digitos cum boomerang immisit et rugit;
  - Sed bene facimus!
  Britannia caput cecidit, et ipsa Anglia in deditionem venit. Sic et alia pagina tertii orbis belli versa est. Verum etiam Civitates Americae Unitas praemisit, et necesse erat Oceanum salire. Bene, bene, guys adhuc adiuvabunt.
  Germani in Islandiam iam mense Ianuario 1946 appulerunt. Oleg Rybachenko et Margarita Korshunova Ordinem crucis Militiae Crucis ferreae cum foliis argenteis, gladiis et adamantibus ad capiendum Hitlerorum personalem hostem Wilson Churchill adiudicati sunt. Crux aurea et militaris pius merito insignit. Cur liberi generose celebrati sunt?
  Nunc autem in Islandia sunt. Oleg Rybachenko breves tantum gerit, et Margarita Korshunova novam tunicam gerit. Et filii, scilicet, nudipedales sunt. Et mittunt stellas et tasque in se.
  Ianuarias autem pruinas non immortales guys vexant. Puerum et puellam adversarios interimunt. eosque tormentis machinis falcare.
  Et iterum boomerangs nudis pedibus projiciuntur.
  Oleg dicit:
  - Nostra pars fortis est!
  Margarita, nudo pede iaciens disci stridore;
  - Non nostrum, sed fortis est!
  Et puella machinam sclopetis percutit. Et tunc dabit ad grenadam nudo calce.
  Post quem filii Americani etiam magis exterminant.
  Cecidit Islandia.
  Germani deinde Groenlandiam occupaverunt et ad Canadam transierunt. Ibi iam multo acrior erat.
  In Canada, Oleg et Margarita contra litus pugnaverunt et impetum Americanorum reppulerunt. Incursus repellere poteramus. et iterum inferrent. Exercitus US refugit. Et iter guys pugnantium prohibere non potes.
  Gerda etiam incedendo cum gallo suo. Eius piscinae E-75 leviter modernisatae sunt, ut machinam gasi turbinem 1.500 horsepower installando. Lacus nunc velocior factus est... Qualitas armorum etiam aliquantum melior est.
  Sed Americani nihil operae pretium habent. Solus longus, haud evasit Sherman et leviter melius Pershing. Atque hi lacus Germanis aemuli non sunt.
  Verum, productionem T-93 in molem ponere conati sunt, nonaginta tria talenta pendentes, et armatura frontalis 305 millimetrerum, unum tantum cum praesidio, ne quidem piscinam, sed autocinetum auto- missum. Sed non bene elaboravit. Attamen Germanus machina cum nucleo uranii eam etiam cum 105 mm 100 EL tormento e parvo intervallo penetravit.
  Gerda impugnaverat Sherman et questus:
  - Etiam parum taediosum est!
  Charlotte puga pyga cum nudis digitis pressit ac fremuit:
  - Et erit omnia et frigidissima!
  Pershing puella fregit.
  Et tunc quoque Christina iecit. Dona Americana percussit et rugit;
  - Pro novus ordo in mundo!
  Tunc Magda accensus. Item dixit discalceatus;
  - Pro mutationibus in melius!
  Alius autem lacus Americanus in igne est.
  Yankees iam renuntiantes. Conjiciunt arma. At puella nudum, pulverulenta plantas osculatur.
  Toronto capta est. Successu puellarum et Wehrmacht progredientes iam fines Civitatum Americae Unitarum ineunt.
  Etiam nonnullae copiae per Alascam transierunt. Canadam et agrum hostium ab oriente ceperunt.
  Ita res ancipiti orta est. Germani et eorum catervae exterae trans Americam moventur. Omnia valde dura et periculosa sunt.
  Quinque puellae Alenka, Maria, Alla, Anyuta, Matryona in Americam venerunt, ut voluntarios pugnare contra catervas tertii Reich. Omnes quinque puellae sunt pulcherrimae et Latine loquuntur. Stalin totam cohortem feminarum noluit mittere, quod pacis conditiones cum fascisto imperio pactae contradiceret. USSR opus est quoquo tempore lucrari dum Nazis USA oppugnavit.
  Quinque puellae voluntarii sunt: per totum fere bellum Brestum et Bug Orenburgum transierunt. Et pugnant Nazis in capite Honduria ex altera parte Terrae.
  Tegucigalpa est una praecipuorum munitionum defensionis, exercitatus cum turba insulsa. Tam Iapones et Asiae catervae in malum convenerunt. ipsi Germani cum lacus pugnaverunt, pedites vero ab non-arianis populis erant. Asis, Nigros, et Arabes propellunt.
  Accensus Alenka duos Afros interclusit et pipiavit;
  - Sicut multitudo Genghis Khan!
  Maria crine aureo, caesis tribus Indis tormento tormentario, nudam, perusta crura ad cacumen extulit. At illa dixit:
  - Nos tormenti pabulum stridor!
  Fragmentum e grenade volavit et Mariam nudam, calcem rotundam, percussit. Puellae traditionaliter pugnant in bikinis et discalceatis. Aspera cum ferit, acuto planta puella, paulum nocet.
  Pulchritudo nictata et iterum accensa... Maria est tenuissima, staturae mediocris cum figura perfecta.
  Alenka procerior cum dignitate maioris et etiam forti Unionis Sovieticae. Sed etiam fere nudus, bikini vix tegitur. Valde sient, sed capilli albi sunt. Et Alenka propagines accuratissime. Et nudo pede amat tasque iactare.
  Pulchra Alla propaginem quaterque pulsat Arabum ignipotens. Crines rubent vel potius cuprei rubri, sicut vexillum proletarium. Et cum venti flaverint, est veluti vexillum rotundum. Puella smaragdis oculis micat, ut astra. Hostes rapit crudeliter.
  Anyuta quoque flava est. et ex machina sclopeta torpet. Puella nudo pede plantavit et ruptis dedit. Quinque variis propugnatoribus eiectis, purpurei fontes sanguinis e pectore et ventre adversariorum evolaverunt.
  Anyuta, plena labra lambendo, pipiabat;
  - Bellum est aer pro pulmone...
  Puella cubat, nudo pede grenade iacens. Explanationes audiuntur. Plures milites in diversa avolant.
  Matryona maior est et carnea puella. Capilli eius pallide brunnei sunt. Typical vicus, puer, sanguis et lac mulier. Ipsa valentissima corporaliter et bene propagines.
  Hue Terum venit. et caesorum fascistorum stipendia cadunt.
  Matryona, fusa, dicit;
  - Bene, bene, ubi eras? per avia! - Puella tres barbatos Rolandos pugnatores accendit et interfecit. - Quid comedisti - pulticula! Quid bibisti? Mes!
  Puellae lineam tenent. Fascistae deinceps non permittunt. Sonant amicae et carmina ;
  - Totum orbem iniquitatis delebimus;
  Ut core et.
  Nos novum coelestem mundum aedificabimus -
  Quis erat, nemo omnia fiet!
  Alenka iterum grenade cum nudo pede iacit. Adflantur pedites. Suus 'certus calidior questus. Hic venit famosus "Leo" -2. et iuxta eam provectiores E-L. Projectilia ejiciuntur. Caput Americanum nigrum abscissum est et revolutum est.
  Maria conscendit super tabulam ardentem, et dura crura paene non sentiebat calorem flammae.
  Aurea forma iaculat et crine purred;
  - Et quis fluxum sanguinis furentis flumina sistit.
  Maria iterum accensa, Africanum ab armis E-50 pulsans, pipiavit.
  - Trabes e crepitu templum tuum percutiet, In mala micare homo disparuit!
  Iterum puella iecit. Discalceata micat, persentant lepido pede per auras. Grenade versus eam volavit. Aurea comis decor, nudoque fere pulvere planta. Grenade revolat. Illa ruebat in ordines militum Tertii Reich. Visum est sicut pepones e plaustro decidentes, erumpentes. tantum sanguinis effusio fuit.
  Maria tweeted:
  - Puella nito defecit, et damnatus Reich venit. Hitler vivendi taedium videbatur, et pulchritudo eius eum praeclare comedit!
  Alla est etiam nullius ineptiarum bellator. Tormentis tormentis se iaculat et dicit, cadavera spargens;
  - Pro cochleari mammam! Ligula enim tata! Et pro Koba, trulla! et istinc in lecto tuo!
  Aeroplanum ligneum cum pede nudo trahit decor crine rubente. Ille volat recta ad piscinam Leo ingens German. Terram in rostrum tormenti 105mm explodit. Telum excidit.
  Germanus vertit et turpiter fugere cogitur. Alla, crure fricans particulam aedificii, dicit:
  - Si vires non habes, intelligentia debes! Habebis strepitum!
  Et iterum puella accuratissime figit. Crines eius rubentes veluti flamma lampadis Olympicae sunt. Puella blandior. Iam se in exercitu Americano demonstrando atrocem ingenium distinxit. Praecipue bonus ad nocendum Africanis-Americis fuit. Tam inusitata et pulchra est apud eos.
  Autem, Allah etiam occaecat pugnans in exercitu tertii Reich destruit. Cur Germania totam Africam vicit? Talis virtus prohibere conantur.
  E-50 piscina novissima est, cum machina gas turbine et latere denso et armis frontalibus. Grenade sumi non potest. Alla nudo pede donum proiecit, compluribus peditibus stravit et pipiavit;
  - Oh, armatura tua certa est, ab aliquo qui mordere intendit... Modo cognosce potestatem quam habes ... nya, nisi ferrum equum calcitrare potes!
  Etiam Anyuta iecit accuratissime. Et illa maluit tasque cum pedibus iactare. Nudae quoque digiti ferrum volvebant orbis. Cacumen transvolans et iugulum duorum fascist militantium secans. Demittunt tormentorum machinam, et nunc crebra magnarum qua- les scinduntur per vincula catervae. Tota acies pugnantium exterarum per incursiones in Tertium Reich exercitum reparata est.
  Anyuta tweeted:
  - Fortuna praemium fortitudinis est! Unum carmen satis est! Sola canant circa domum!
  Sed decor nondum habebat tempus ut deesset domum. Etsi paucissimi sunt voluntarii Soviet in exercitu Americano. Stalin lucere nolebat, ne postea Hitlerum daret causam accusandi Russiam violati termini "Praw Pacis".
  Quinque puellae, optimae in cohorte feminarum, monitae sunt ut si caperentur, mater abdicare vellet. Et in hoc casu de levibus mercenariis qui pecunia conducti secant puellas.
  Et Anyuta, et Alena, ac aliae puellae intellegunt, si capiantur, dira tormenta manent. Statuerunt utique, ne vivus Nazis interficeretur.
  German impetum aircraft volant super positiones militum Americanorum. Nazis moleste ferebant se tam pertinaci resistendo in urbe capitali Honduria non exspectantes.
  Jet et impetum aircraft valent. Rockets volantes, tormenta accenduntur.
  Milites Americani moriuntur. Matryona etiam shrapnel percussa est in humero eius carnoso. Sanguis exivit. Heroica puella ferrum dentibus extractum exspuit sanguinem. Tum me iterum gravi tormenti submachina verberavit. Mercennarii peregrini cadentes. Fere omnes hic nati sunt, solum imperatores Germani sunt, et tunc non semper. Verum nautae in recentissimis E-50 piscinae plane germanici sunt. Raeda decentem celeritatem et manoeuverability habet. Nondum haec modificatio antecedens - septuaginta quinque talenta ponderat. Muri putri sub vestigiis. Haec una plerumque in tribus versionibus cum tormento 105-mm, impetu sclopeto 180-mm, et 400-mm emissario erucae fabricari solet.
  Unaquaeque autem modificatio suum negotium habet. Haec piscina cum impetu sclopeto, ad oppugnandas urbes aptior. Et non tam facile delendum est. Matryona se tranat, et grenadem piscinam arripit nudis digitis, magnis sed venustis, crure pulchre conformatis. Nunc opus est praesens ius in dolio mittere ut telum mastodonis disable. Quinque tormenta tormenta Germanum, modernum piscinam tegunt, nec tam facile est ad eam appropinquare.
  Matryona valde fortis est, et equi eius crura grenade longe iactant. Sed non semper est. In casu, talem scopum ferire ut tormenti 180-mm dolium. Heros puella dubitat. Quid si desit?
  Oh si Seryozhka socius eorum longi temporis cum illis fuisset, fortem hunc auctorem cum aliquo venturum fuisse.
  Sed puer mortuus est in praeliis ad Stalingradum. Porro puellae fatum suum non noverunt. Fata autem auctoris inventa quidem unenviable fuit. Primo, Seryozhka crudeliter excruciatus est, secreta extrahere conatur. Post tormenta puer undecim annorum in metallis finivit. FORMIDULOSUS labor et praedurum est. Sed auctor Sovieticus, parvus sed filum, evasit tenax.
  superstes fuit ac etiam per cuniculos labyrinthos effugere statuit. et Seryozhka curo ut exiret. Puer circa Balcanos aliquamdiu erravit donec cum cohorte partium partium coniuncta est. Ibi factus est nexus et saboteur.
  Motus partium partium in Balcanis satis explicatus erat. Partim etiam quia occupatio muneris ab Italis, Romanianis, Bulgaribus, Albanis, qui non tam parati erant quam turmae Wehrmacht erant tam paratae erant.
  Sed plures fautores adhuc mortui sunt. Praesertim ab aere ferit. Et patriotae Iugoslaviae in montibus, silvis, vel certe parvis pagis se occultare coguntur. Magnus numerus imperatorum iam mortuus est. Gravior res erat pace cum URSS signata. Nunc novae divisiones poenae in Balcanis venire coeperunt, magnas incursiones disponentes et regionem purgantes.
  Sergius cum fautoribus altius atque altius conscendere debuit.
  Matryona, licet nesciret fortunam universalis dilectionis, graviter ingemuit. Tunc arctius grenadam pressit digitis nudis, puellaribus pedibus, et totis viribus ad piscinam hostium projecit. E-L Hic mox accensus homicida testam propulit.
  Matryona etiam tremuit et ad genua procidit. Percussus est in caput sarcophago e pavimento avulso, et nudum calcaneum calido metallico exustum est. Attonuit caput pulverulenta puella comis.
  Grenade volavit, dolium prope tangens, et inclinatam frontem currui percussit. Explosio intonuit... Sed nimirum, 250 mm armorum frontalium, immo angulo, grenade penetrare non potest.
  Concussit pugnum in pulvere Matryona, totam sublato nubem arenae. Tum fremuit;
  - Occide, occide! Ustulo metam in metam!
  Puella ocream in bitumine rimae percussam. Assula illins ad calcem adhaesit. Cutis in plantis puellae crassa erat sicut hippopotami. In familia paupere vixit et fere numquam post nativitatem calceos gerebat. Attamen haec crura minime asperae figurae videntur, sed perusta, venuste, seductiva.
  Matryona tamen procera proceritate viros leviter terrebant, musculos fortes, pugnos prominentibus articulos habentes. Sed puella heroica habet indolem suavissimam, et latae coxas cum tenuissimis lumbis et abs- sculpta coniunctae sunt. Solum in vestibus Matryona videri potuit auctarium propter ubera magna eius. In bikini, spectat sicut athleta negotiosorum.
  Puella, frustrata, grenade iterum proiecit, hoc temporis vestigia intendens. sed exitiale donum feriunt densis, scutoque tegunt scutis armatae.
  Matryona se in mento in molestia pulsaverat. Is dolores maxillae fecerat. Et maledixit heros puella;
  - Sicut falcem praecidam!
  Anyuta etiam piscinam periculosam ferire conatus est, sed grenade deiecto pede puellae signum leviter periit. Et flava propius curru coepit accedere. Tunc autem duo piscinae apparuerunt "Leo" et "Panther" -2, omnes aditus tormentorum machinarum accensi. Accusamus architecto nobis cum ut.
  American Sherman conatus est ut ad vehicula Germanica prope accederet. Pantheram 2 feriendi facultas erat, sed in parte tantum. Sed Germanus non tam facilis est ad decipiendum. Porro Sherman silhouette procerior e longinquo conspicuum facit.
  "Panther" 2 testam exspuit et Americanam directe in fronte percussit. In media alta currus fregit. et sicut candelam Nativitatis comburebat.
  Anyuta dictum in molestia;
  - O quam infirma tua praedia sunt... Melius technice, fies Yankee!
  Sed Alenka, bellator peritus, appropinquare Pantherae potuit. Grenade... Et dolium longum Germanici currus in cornu arietis inflexum.
  "Panther" 2 piscinam in productionem anno 1943 deductam. In recentissima modificatione diffusa, arma frontalis 150 mm habet, armatura 82 mm in angulo laterali, tormentum 88 mm cum dolio longitudinis 71EL. Incipiens anno 1945 , discontinuata est in favorem exemplaris E-50 provectioris et melioris propugnaculi. Sed nunc hac piscina pugnat. Currus appendens 51 talenta habet 900 tormentorum horsepower, quod cum bono activitate faciendis praebet.
  Jamque accepto damno, Panthera volvitur ac relinquit. Alenka procurat ut nudo pede alium grenade iactare. Fregi scutulis. Celeritas et currus Germanici notabiliter retardati sunt.
  Alenka laeta vultu dicit:
  - Quantus ictus est! Ictus meus donum a Deo est!
  et puella nasum suum Germanis ostendit. Sed apparatus tormentarii ignis ex E-L fundens incepit. Et glandes in Alena albas sibilabant, comas aliquantum maculatas. Una etiam glandes e crine acia truncant. Maior puella etiam parvam vis anxiam sensit.
  Alenka tweeted:
  - Si vis elephanti similis esse, perge ad furentem latronem!
  Puella digitos linum incidit. Capillus Alenkae sericeus est, margarita-coloratus, sed leviter pulverulentus. Ut sed mollis quam. Per plantas eas cucurrit puella. Parum est titillatio et amoena.
  Alenka recordatus est quomodo eam Guido blandiebatur. Manus quoque a plantis orta est, superiora ad femora, sensim loco. Cum formosus iuvenis te verberat, iucundissimum est. Alenka fere eum amavit. Amabat ludere, et tactu masculi corporis virilis excitata est. Sed Alenka verus amor venereus non habuit, cum de homine insanis. Multum guys iam mutata est. Multi ex eo in proelio mortui sunt.
  Etiam id malesuada erat. Et hic in America, sunt musculares, latinae nigrae. Et tale omnesque insolens cum.
  Alenka offa deposuit et niger est. parum doleo de puero Africano. Hominem pugnantem pro rebus alienis sibi occidit. Post omnes Germani racists sunt. Aspiciunt occaecat ut elit. Sed simul Africani in tumidis Wehrmacht divisionibus exteris conscripti sunt.
  Alenka quasi ficus nudis digitis aliquid fecit et Nazis ostendit. Imo ipsa gens Germanica nullum hic detrimentum patitur. Lacus arma habent nimis spissa ut per grenade vel bazooka penetranda. sed unita patrii moriuntur.
  Alenka grenadam iacit in E-L. nudum torsit, perusta crure proiecit, coxas torquens. Et grenade volavit in arcu magno. Nudos digitos sentiens me reliquit tactum metalli. Et tunc abijt grenade.
  Alenka susurrat:
  - Deus inhabitare facit unius moris!
  Calidus ventus in virginem insufflavit, quasi ab homine formoso tactum. Alenka librum de Tarzan legebat, et hunc vere cum ea ludere voluit. Pectore percussam validis manibus.
  Grenade dolium percussit, sed sero exploditur, metallum evolare. Fragmenta sicut pisa iactata in armis. Tantum manet exasperat!
  Alenka aliam grenade tulit. sed vidi quod anti- curatores essent. Lacus et iaculis anti-sunt.
  Puella frustrata est. Sed ne tempus morer, digitis nudo posui. Crure flexit, abdominis incurvata, deinde directa pedites proiecit.
  Dimidium duodecim pugnatores volaverunt quasi globuli ping-pong. Una earum specula avolavit, fragmenta duorum centum metrorum volavit et per tergum Alenkae cucurrit. Fascia erupit, et maioris puellae pulchrae ubera patebant.
  Puella papillas statim operuit. At tunc intellexit quis timeret. Et iterum machina tormentarii concussit. Dedit vertere et leviter retrocedere.
  An American pedites bazooka accendit. Testa Germanicam piscinam in latus inclinatum percussit, sed 160 mm armorum resistebant, energiam perniciosam repellentes. Accensus Germanus reversus est. magna-qua- les telum murum scindit.
  Alenka tentavit fascia loris ligare. Puella putabat Zoya Kosmodemyanskaya probabiliter circumactum esse in frigido in brevibus suis. In pellicula Sovietica depicta erat subucula vel etiam habitu aliquo genere. Hoc solum est hypocrisis tributum. Nam Nazis, ut captam adhuc humiliaret puellam, nudam fortasse spoliavit. Et famelici Germani milites probabiliter volebant puellam pulchram et curvam nudam videre.
  Sic in historia reali, puella ubera heroina non potuit tegere, sic manus eius post tergum ligatae sunt. Sed non erubuit et superbe aspexit. Alenka bene sciebat quid esset sicut nudis pedibus in nive ambulare. Dura erat et nudo plantas contingere nives. Alenka amavit et fruebatur. Sed hoc illi bellum iam annis duratum est. Et pro iuvenibus et urbanis Zoya, hoc videtur dolere. Plantae sentiant carbones ardentes.
  Alenka in frustrationem fasciam abiecit et vociferatus est:
  - Pudor est conceptus medii ordinis! Foemina Sovietica nihil timet neque erubescit!
  Puella rursus tormentarii machinam vel potius submachinam sclopetum figere coepit. Metallum calidum obtinuit, tamen, Honduras tropicos, mense Februario ibi calidissimus esse potest. Digiti Alenkae calescunt. Nostri omnes habemus dare. Hodie Februarius 23rd est. Dies est Sovieticus exercitus et hoc requirit pugnam cum omni tranquillitate et rationabili furore.
  Alenka quinque plureis glandibus succidit, et accidens maxillam suam in calido machinae sclopetae podicem combussit. Scilicet ingratum est, pustula tumet.
  Alenka iuravit:
  - Age, Deus, cur tot difficultates pro me et patria mea creasti?
  Maxilla puellae est valde sensilis locus. Puella aliquid frigidum invenire temptavit ad pilam turgidam applicare. Sed quaere frigus. In hac urbe calida. Tempestates autem serenae sunt et ventus a meridie flante exsurgebat.
  Alenka plane non est securus. Matryona grenadem e longinquo iacit, sed iterum infeliciter. Iam et procellae in caelo volant. Vehicula Germanorum valida arma et velocitatem habent.
  Plana Jet in undas veniunt, et fascias lini caedere videntur.
  Alenka lacunam latuit. Fragmentum purus desuper arsit. Puella fragmenta lapidis contriti desuper acubus cadentibus sensit. Collum nudum titillat meum. Papillae pulchritudinis etiam punguntur.
  Alenka in aurem:
  - Hoc est a Suspendisse... Sed non a corsage!
  Puella corpus suum sensit prope pruriginem graviter incipiens. Calidum iam est, et saxulae explodendo calori addunt. Estne hic beret?
  Alenka recordatus est balneae naturalis Russicae, cum scopis piceis. Quomodo ergo puella vapulat.
  Tales erant sensus exotici.
  Alenka cantavit se laetificet;
  - Amor et mors! Bonum et malum! Quid sanctum, quid peccatum! Destinati sumus ad intellegendum!
  Surrexerunt puella, excussis omnibus his adhæsit sordibus et obstantia.
  Alenka fremuit:
  - O Hitler in cornibus feres!
  Maior autem puella accendit in pedites qui impetum facere conabantur. Aliquot milites per incursiones factae. Alenka foedam faciem abstersit, oculos stimulavit. Bellator conspuit et se transmisit.
  Ignem e machinis iterum tormentorum aperiebat, et militantes subrepebant. Rufa Alla grenade nudo pede etiam proiecit. Praesens exilivit et fascistas ferivit. Duodecim homines interfecti sunt.
  Cecinit rufus;
  - Multum boni in mundo est, sed nive opertum est!
  Et puella ignem submachinis sclopeto aperuit, non manibus tantum utens, sed digitis dexteris et pedibus nudis.
  Alla confodietur verius et ululavit;
  -Hit! Hit! Alius ictu! Alius ictus et deinde.
  Et puella manibus suis testas vitreas proiecit. Illa stupet fascistas et tweeted;
  - Et iis qui in pace vivere nolunt... Facimus eis hara-kiri!
  Iaponica re vera apparuit. Hos angustos luscus est pugnatorum. Hem, quomodo non potes facere hara-kiri sic?
  Cum clip machinae sclopeto exonerata, Alla grenadam nudis digitis sustulit et ad samurai misit. Munera acceperunt, aliquot Iapones mutilati et in diversa avolaverunt.
  Alla lingua haesit et mussat;
  - Sum bellator eximius! Hostes autem occiderunt hyper!
  Sinenses, a Iaponicis locis captis Imperii Caelestis reparati, proelium inierunt. Sinenses milites sine timore ambulaverunt et puellae, tormentis submachinis emissis, retrocedere coacti sunt.
  Mariae metalli fragmenta tectoriorum et vitri pedum nudis. Idem fecerunt aliae puellae. Res difficillima.
  Shturmlev apparuit, machina valida cum lanuente eruca. Hic est qui te ad stupra iturus est - non multum videtur.
  Prima iacula intonuit... Anyuta, Alla et Matryona flatu eiectae sunt, instar balenae giganteae fontis. Puellae aliquot decem metra volaverunt et pedibus nudo dextrorsum in ignem plicabant.
  Puellae e illic exiliunt, sudent et cantant. Nudas plantas in carbones spargebant.
  Alla molestia exsibilatur:
  - Taurus primum sub ascia ponatur, et deinde assetur! Nos autem primum fuimus, deinde sub ascia fuimus.
  Et puella Komsomol risit! Sed tunc tristique sensit. Recordatus sum amicum captum esse. Germani puellam vestem nudam ignem ferre coeperunt. Tristique dolor. Clamat puella, et adusta est tenera pellis. Hi sunt fascistae, qui evaserunt fanatici. Ne illud quidem interrogant, antequam etiam ignem sub pedibus captivi nudo accendant. Socius Komsomol, ad extremum tormenta ferre non potuit et dolore concusso exanimatus est.
  Alla, hoc memorans, caldariis incidit carbonibus. Matryona praecucurrit eius. Haec villa puella pellem obsita habet, et ictu ictu ferre non potes. Cur non puella hone? Matryona bazooka cum concha delapsa ab occiso milite Americano videt. Hanc pede carpit et in bracchia tendit. totis viribus immittit.
  Testa volat et coactus sere ferit. Sortem clamoribus ac gemitibus. Massa cadaverum. & artus.
  Matryona vetustum cecinit carmen;
  - Et volavit Samurai in terram. Sub ferro et igne pressi!
  Puellae e carbonibus tandem fluebant. Eorum venustas nudis pedibus obtinuit.
  Anyuta, sicut tenerrima earum, vellicavit et nudas plantas perfricavit, conatur levare pruritum.
  Matryona, quae in nive ab infantia discalceatus fuerat, ad tale nugam non attendit.
  Heros puella canebat;
  - Modo finge nos in lac demergi... Praemium res res est!
  Et accepit bellator pedem suum fractum, et satis grave, tegulam. Tenens arcte nudis digitis puellaribus, nevit et in hostem immittit. Tres Sinenses victimae praesentis mortis fuerunt, capita eorum contrita sunt.
  Alla dixit vultu saturo, hostem figens;
  - Feminae frigus sumus!
  Anyuta cantavit ad levandam pruritum in combustis, vel potius ambustis, cruribus;
  - Sunt mulieres in patria nostra;
  Cur agunt quasi iocum planum?...
  Honor illis vita carior est;
  Facillime potest adversarium suum interficere!
  
  Nati sunt vincere
  Ad glorificandum Rus' per saecula!
  Post omnes proavi nostri -
  Pro his statim exercitum congregavi!
  Et Anyuta e machina sclopeta nugatoria incepit. Quod egregie fecit. Ita ut quisque sentiat hunc esse bellatorem a Deo! Si non ab Omnipotente, certe a Marte.
  Alenka etiam iecit. Una cum Maria pedem referre coacti sunt, clips ex militibus Americanis mortuis servantes. Puellae super terga ceciderunt et pedibus suis retorquebant - ita melius fecerunt. Feceruntque accurate. Mixtura Sinensium et Africanarum puellarum copiae progressae sunt. et percutere milites.
  Alenka cecinit:
  - Mundus non est latrunculorum...
  Maria hunc locum sustulit, mercennarios flavos et nigros exterminans.
  - Et figurae non nullae rotundae sunt!
  Alenka versu addita incisis flavis et nigris;
  - Tristis instat nos!
  Maria subtiliter excanduit Robin Hood et pipiavit;
  - Et equus in ignem ruit!
  Puellae retro iecerunt post minefield se receperunt. Seres et pugnatores Africani in nullam cursus. Dissipare coeperunt, exilierunt, lacerant, et pulmentum cruenta facta est.
  Plures lacus Panthera-2 distans apparuit. Jaculantur, ac timent nasum emittere in. "Leo" -2 procedit et etiam ignem exspuit. Et hic est lacus Rhinoceros flammeus, marcens cum fasciculis flammae.
  Sed gravissimum est "Sturmlev". Iaculator erucae eius non valde celeriter accendi, sed hellualiter perniciosus est.
  Alenka susurrat:
  - Ruteni, Ruteni - non placidum fatum! Hem, quid laboramus fortiori?
  Immo longe a Russia pugnant. Constat autem Wehrmacht, USA devicto, rediturum esse ad pressionem in URSS. Itaque Americani puellis dulce et carae sunt.
  Alenka ungues iterum, eius hit videntur facere cucurbitis et capita sub scopas rumpi. Puella in crure a shrapnel percussum est. Trunca mea tibia tumet. Decor oriri os pipiabat;
  - Non, vigilans non marcescet;
  Vultus falconis, aquilae.
  Vox populi manifesta est.
  Susurro opprimet anguem!
  
  credo te totum mundum evigilare;
  Finis erit fascismus...
  Et sol lucebit -
  Via communismi illustrans!
  Tunc Matryona totis viribus grenas apud Shturmlev proiecit. Puellae Sovieticae et tandem felicis fuerunt. Pila armata recidit, donum Sovieticum recta in dolium latum volavit. Nam secunda omnia concreverunt. Et tunc explosa est. Tamquam si omissa esset bomb atomicus. Lacus et Germanus in diversa dispersos.
  Et in caelo Albina et Alvina rationes typicae sunt.
  Iam plus quingentis centum aircraft iecit. Pro quo adiudicaverunt crucem Militis Crucis ferreae cum foliis quercubus, gladiis et adamantibus. Puellae optimae US aces vicit.
  Et hic iterum sunt in celo, et ipsum elise prosternunt.
  et Americani ad cacumen ungulas erigunt. Haec est eorum infirmitas, iners resistentia.
  Accepit Albina et cecinit aplomb;
  - Non dormio et miracula video!
  Et nudis digitis, premens globulum globulum, puella duodecim plana hostium figit.
  Alvina item pampini rectius. Opprimit duodecim inimicos et infensi stridore, dentes denudans;
  - Tam furiosa sum furibunda!
  Utitur autem et nudis digitis. Quae puella...
  Et iterum aeroplana Americana iterum relabentes. Ita est impetus quod non potes abire...
  Et Oleg Rybachenko et Margarita Korshunova hostes fugiunt et exterminant. Puer et puella concinne et strenue agunt. Et nudis pedibus iactant sidera et tasque.
  Hi haedi sunt... Mirum est quod his resistere non potest America. Ubi sunt et victoria.
  Hic copiae Hitlerorum New York et Washington oppugnant. Ita proelia valde infestant.
  Shella, Margareta, Ellie de nova AG-50 piscina pugnant, quae modo productionem intraverunt. Pyramidum est machina et ab omnibus angulis paene impenetrabilis.
  Shella nudis digitis utens, sclopetum et sarmenta intendit. Arma fascistarum frangit et stridore sibi quasi niri;
  - Puella sum cuius arma fortior Titanio est!
  Margarita etiam ignes, pugnis per hostes et clamores in summitate pulmonis;
  - Sic natus sum, domina quaedam, quae omnes inimicos opprimit in arca!
  Et apprehendet eam Ellie et percutiet eam, et percutiens eam digitis, percutiens Sherman et occentu:
  - Sum bellator classis magna!
  Hic puellae magnae sunt. Et actiones eorum valde sunt infestae.
  Oleg Rybachenko et Margarita Korshunova Praeses Americanus Truman cepit.
  Multum custodes ducis occiderunt. Et nimirum nudo puerilique pede iecerunt sidera. Tum me in fune pertraxerunt. Margarita etiam coegit praesidem Americanorum nudam, pulverulentam, rotundum osculari. Praeses me obsequenter osculatus est.
  Cum captis, Civitates Foederatae in deditionem venerunt.
  Ita magnum bellum confectum est. Tunc Germani impetum in Americam et Australiam fecerunt omnibus terris coactis. Sed hoc non amplius tam significans.
  Et Alenka et turma eius adhuc cantilenam cantum cecinerunt ne spem amitterent;
  Patriam unam habemus, Russiam;
  Terrae optimae in mundo...
  Stalin summa Messias
  Et vere est specimen!
  
  Quanquam interdum victus est;
  Et plus quam semel cæsus sum durus...
  Non, Fuhrer non remittetur;
  Parasitus factus, contusi vilem!
  
  Quot heroum Patronymica habet?
  Omnis bellator est simpliciter gigas ...
  Minio agmine ire;
  Etenim populus et rex noster unum sunt.
  
  Est mundus ubi Russia beatior est;
  Ubi Nikolai mansit...
  Crede mihi, nostrae feminae sunt pulchriores;
  Pro patria pugna et aude!
  
  Non possumus, fratres, humilitatem pati.
  Omnes stabimus contra Krauts...
  Non feremus plura contumelias -
  Hostem ferro opprimamus manu!
  
  Pro Russia pugnabimus,
  Pugnabimus valde bene...
  tasque in mantica;
  Scitote exercitum Russicum esse invictum!
  
  In matre omni negotio sacrum est;
  Caritas infinita videtur.
  Puellae sub tormento machinae ambulant;
  Carnem igneo comminue!
  
  Ita latinae matri serviunt;
  Faciens somnium tuum in mundo amoris adveho verus ...
  Vita ex tenuissimo filo contexitur;
  Si habeo, montes movebo!
  
  
  ROMMEL PRO HITLER
  Tandem Oleg Rybachenko negotium suscepit. Missus est una cum Margarita ad alterum bellum mundanum.
  Hitler mense Martio 1943 occisus est cum bomba in plano suo explosa plantata est. Obiter in historia reali haec bomba numquam explosa est.
  Sed in altero laboravit ... Fuhrer mortuus est. Rommel novus summus imperator factus est. Is apud marescallos maxime frequens est campus. Goering praeterea cum Himmler, Goebbels et Speer potestatem communicare coactus est.
  Rommel, ut par pari figura, omnes in loco summi imperatoris et imperatoris constituerunt. Bellum cum sociis continuatum est. Rommel copias ex Africa raptim emisit et satis feliciter gessit. Copias in Sicilia collegit.
  Germani etiam loca in Kursk Bulge defensiva susceperunt et directum Oryol muniverunt.
  Rommel, egregie princeps, in Sicilia venturum ictum praevidit, Germanosque ibi copias firmavit. Erat autem tranquillitas ante orientem.
  Appulsum in Sicilia secuta est An die 5 iulii. sed male evasit. Germani paratiores erant et plus copiae quam in historia habebant. inter quas ex Africa excesserant.
  Socii ingentia detrimenta in mare projiciuntur. Plus quinquaginta milia militum Britannorum et Americanorum capta sunt.
  Stalin diem V Kalendas Septembris extorsit. In duas partes simul: Oryol et Kharkov. At Germani parati erant.
  Proelia Pantherae utilitatem praebuerunt in propugnaculo ieiunii incendii, sclopetorum accurate et armaturae, cum bono frontis praesidio. Transmissio autem ambigui non est tam FORMIDULOSUS cum cisternina post insidiarum figit.
  Tam Tigres quam Ferdinandi praestiterunt. Fortiores etiam sunt ad defensionem quam ad oppugnationem. Viam in historia reali, 37 Ferdinands ex 89 in minefields amissi sunt. Germani validius uti possent. Praesertim cum 200 mm armorum frontalium.
  Rommel se praestantem ducem probavit. Quis recte praevidit et coniecerat ubi hostes ferirent.
  Et "Panther" ostendit cum frontem fideliter opertam et iners esse, optimam esse piscinam eversorem, per minutas 15 orbes accendi, et triginta quattuor metra ad 2000 metrorum penetrare. Quippe Germani satis validi ad defendendum evaserunt.
  Et poterant locum tenere.
  Et tunc cantavit se praeclare Gerdae cantavit. Primum puellae in Panthera in proeliis interfuit et se bene praebuit.
  Gerda currus Soviet percussit et diruit:
  - Terminus sum mortis.
  Tum Charlotte accensus, prostravit quatuor et triginta et stridit;
  - Etiam perniciem affero!
  Accenso Christina prox. Illa secat hostem, et saevit;
  - Numquam placabimus!
  Proximus iactum est, Magda, vicem, et haec puella refrixit;
  - Insanire pressus noster!
  Puellae iam experimentum armorum experti sunt. Nihil ergo eos vere tangit. Ex "Panther" sunt, in probationibus, e longinquo kilometre, scutellam directe proiecto feriunt.
  Imo interdum mulierum accuratio magis apparens quam viri potest esse.
  Nunc lacus eorum illic stans est ac vehicula Russica iecerunt. Et pulsat eos sicut stragulum cum musca swatter.
  Gerda iterum Sovieticum triginta quattuor eiecit et expressit;
  - Ego sum lupa Tertii Reich!
  Charlotte etiam accensus, piscinam Exercitus Rubri pulsans dixit:
  - Non pulmenti brassicam slurp!
  Deinde Christina currum Sovieticum abscidit et diruit;
  - Puella sum delectabilis!
  Tum Magda flavus iacit. Lacus Russiae aperiet et rugiet:
  - Terminator sum, ridiculus sum!
  Quattuor puellae impetum repellunt. Gerda currus Sovietici iterum percussus et diruit:
  - Acc cordium!
  Carolus iterum in hostes accensus, ictus triginta quatuor et editus;
  - Caput PEPO simile!
  Christina etiam feritur. Illa metit piscinam Russicam et pressit;
  - Verum terror!
  Magda incendere, currus Exercitus rubri percussit et dixit:
  - Est fur in inferis!
  Puellae triginta duas praedia Sovietica uno proelio excusserunt, omnia monumenta priora solvens. Cur octoginta testis habent? Et nautae piscinae Sovieticae fortiter praecurrerunt.
  Sed cum tali igne per minutas 15 orbes, et teli interitus, Pantherae ad perniciosos impetus repellendos curaverunt, nullam occasionem ad navem vel arietem dandam.
  Germani defendere potuerunt. Alicubi tantum copiae Sovieticae paulum se cuneum fecerunt. Proelium usque ad sero autumno trahebatur et, cum ingentibus detrimentis, Exercitus Rubri non plus quam quindecim chiliometrorum profundo progredi poterat.
  Rommel ingenio ostendit Germanos satis validos ad defensionem et fossam bellicam posse.
  Socii victi in Sicilia tantum tantum emittebant. Sed ad hoc mirabile responsum Rommel et Speer invenerunt: ipse pugnator 162 gagates. In aircraft fuga superior fuit notis ME-262 et quater levior, multoties vilior et facilior fabricare. Nihil non est quod eius pugnatorem populi vocaverunt.
  Machina, tribus mensibus constructa, die VI mensis Octobris anno MDCCCCXLIII disposuit. Et tenebrosi dies adversariorum Germaniae in aere venerunt.
  Non-162 facilis erat moderatio, maneuverabilis, gubernatores maxime idoneos non requirebat.
  Et Rommel adhuc in tectiis erat. Germani prope Leningradum copias firmaverunt et ibi hiberna reppulerunt. Iterum impetus prope Orel et Kharkov reppulerunt. Eciam in medio tenuerunt, quominus Smolenscus caperetur.
  Hoc tempore Fritz per hiemem sine gravi damno sibi obtinere potuerunt. Et inde in fontem ceperunt eum perrexerunt ubi minime sperabantur - in Karelia. Et coepit circum Murmansk ambulare. Eodem tempore Nazisei cepit et sociorum impetum in Gallia repellere parat. Calefacit res.
  Et quidem fere tota Karelia a Nazis capta est. Atque inde in Normaniam appulsus est, et Oleg Rybachenko interim.
   iam factus omnino tenebris et _ stetit calidum , judicans By climate Ucraina nox .
  Margarita evigilans parum ante Et sat on squatting _ Aestas pluvia intenditur , et liberi festinavit celare sub- arbor .
  Capita iam substitit vertens Et Oleg vagum dixit :
  - Bene quomodo ?
  Margarita mirum in modum respondit :
  - Tu Just ingenio !
  Rybachenko fraudavit ad me lata pectus Et proudly dixit :
  - A Quid Vos Cogitavi ! My machina opera !
  Puella indignanter exclamavit :
  - Ita melius Vtinam she omnino ... not fuit ! Quid We Nunc will facere ?
  Oleg excussit eam cum capillus aqua Et sincere respondit :
  - A Quid plerumque V talis condicionibus misfits facere ? Volumus committere facta !
  Puer fumbled at ipse post sinum Et indignanter exclamavit :
  - Ita ego gun iactis ... But Nihil i hoc faciam ad me novum !
  Margarita indignanter dixit :
  - Ita tu hic ... vos Not viginti primis saeculum ! Try e* Arbor tere starship !
  Oleg durum fremuit V responde :
  - Nunc Not mediocris saecula ! Quid necesse " fac ergo _ Et Hoc faciam ! ET omnino We Nunc misfits et _ Hoc sonos superbe !
  Puella cum admirationem respondit :
  - Ita utique assholes ! Tantum V differences e* fabulae Omnis graviore Et Ubi plus prosaic !
  Puer prodigium est confidentes dictum est V irrisorie formare :
  - Oh magnitudo Quid lux doctrina , hiems Et in vere ... dico sine exceptiones omnis maligni spiritus saltus !
  Margarita adprobate confirmatus :
  - Ita affectum humor vos Not left ! ET Hoc Forsitan be Et est Summa !
  Oleg Rybachenko respondit V poster style :
  - A main auctores negotiis sic ! Factio communista , Lenin , Soviet potestas !
  Puella risum erupit ... A aestas pluvia intenditur . Arbor operuit e* Maecenas Ipsum malus . Guys mox got infectum ante relatorum _ A sicco Quod ubi .
  Pluvia quamvis subito _ constitit , cecinit frigus aura _ Ad calefiant liberi lets move By saltus . Carus sneakers squised et _ Oleg exutus eos et * Also socks moratur discalceatus _
  Margarita Timentes animadvertit :
  - Tu Sic te capere frigus !
  Puer confidentes affirmavit :
  - I numquam Not captus a frigus ! ET omnino discalceatus ingredior unus voluptas . Ambulatione utatur Et tu ! Hic Not Moscoviae , nemo digitus at templum torquent Not fiet !
  Puella negans concussit eam caput :
  - Crura V tenebris tu me verberas ! ego vere quomodo _ _ Perveniam super illud !
  Guys lets move By nox saltus . Oleg ambulavit in fronte : discalceatus crura facilis . A quid _ _ nudus solus sentit omne tuberculum , gibba , ramusculum , even delivers voluptas . puella hoc Not intelligit ac _ pigri V eorum squelching sneakers .
  Hic Margarita paulo aliter est, et multo magis delicatior quam puella quae in lapicidinis laborabat. Bene accidit. Quaedam vices chronologicae probabiliter partes agunt.
   Puer redit Et conatur laetificet _
  - Da illud Not dis ! Mox veni egrediamur Ad populum !
  Margarita ex libidine exclamat :
  - Ita vere Et mox !
  Puella quidam crassus , forsan , densus , ac accipit lassus Ubi citius , sportier puer . Sed sneakers depone * categorice denegat .
  - Minime ! IN' silva discalceatus Not ite ! Habes adepto youll crura !
  Puer negans concussa caput :
  - Ineptias ! ego Quot Not tramped nec semel Not abscindere me ! ET etiam in autumno Hoc Magna ventum est V silva milia passuum _ Reset pads Et vos fiet facilius !
  Puella durum obiicitur :
  - Minime ! ego Not mendicus atque _ nobilis qualem ! Vos Curre tamquam scissa semel Sic vos sicut .
  Puer frowned Et fremuit :
  - U molliculi ! ET spank Quam domina !
  Margarita siluit ... Passed quidam horae Et iam omnino floruit . Etiam factus quodcumque operandum sol . Plump Et Not sic ludis quasi _ Oleg puella postremo exit vapore Et sedit requiem . More habituale Ad onerat Puer sedit prope cum her vix _ exaratum SCABROSUS * calcaneum O* cortex _ Sibilus :
  - Ita Vos Not Gerda !
  Margarita V respondere questus :
  - I fessus sum _ est volo ! A at vos quamquam quaedam of * farciminis reliquit ?
  Puer fumbled By fundas _ extractum banknote V quingenti rubles et _ quinquaginta dollars _ _ Also denarium nugae Et cell phone telephone cum exiguum video camera . Aspicien ...
  IN' amica sinum conversus ad esse solum stipant rememorando secum gummi hedum tulit segmentum ad me Et oblatum Margarita . Puella noluit :
  - U me its Etiam !
  ET Idem dedit * fragmen V oris _ Sed gum fames Not extinguit . Tantum accendit appetitus _ Liberi sat quidam tacite tempus . _ A tunc " Margarita quaesivit :
  - Bene , genius , quomodo Vos cogitas us pascere ?
   hedum confidentes respondit :
  - Aestiva tamen . _ _ Inveniemus fungos , bacas , piscem lux piscis _ ignis .. .
  Puella grimaced Et quaesivit :
  - A at vos leviora estne ?
  Oleg confusum respondit :
  - Non , I idem Not Fumus !
  Margarita giggled , animadvertens :
  - I etiam ... But interdum sunt res cum _ Et malus habitum utilis .
  Puer adnuit Et dictum :
  - Domi at me leviora est ... But V Moscoviae e* her nullum usum .. .
  hedum twitched Et firmiter dixit :
  - Quievimus Et abiit deinde !
  Puella vix rosa Et sniffed effusorium :
  - Eamus !
  Iuvenis misfits iterum lets move By saltus . Oleg Ad ad his- pudor Not Ipsum scivit quomodo _ postulo navigare . A circino at liberi Not fuit . Sic Quid They nominatim perdidisti . Hoc bonum est plus aestas Et calor _ ET Sic Not nimis scary . Simul factum est per on defensionem vaccinia _ Surrexit on quattuor Et coepi festum dulcis bacca _
  Margarita , extincta elementaris fames , risus .
  - Hic vides at vos nigreos oris ! Vos tamquam nobiles canis cum mores !
  Oleg confidentes respondit :
  - No let's get lost ! U us Spero fortes _ ventres et _ fluxus ventris Not erit !
  Liberi saginati sunt bacas Et iterum abiit V viam . solis abit zenith Et factus Ipsum calidum . IN' sneakers crura preli et _ Margarita tandem in mentem _ eorum remove . Sed cum inusitatum habitum discalceatus go Ipsum aspera _ Puella advenit on ramus , ingemiscens Et sedit on lignum truncus Obtinuit eam calceamenta retro Et Apronius :
  - Bene Et silva est plena admiror !
  Puer vix confirmatus :
  - Quidni ... Hic Not conveniunt ! Sed Et amabilia quaedam of * est ...
  ambulatio By silva , puella quaesivit Oleg :
  - A Quam Vtinam Vos adiuvisti Vtinam rubrum Exercitus ?
  Puer impingebat corona Et rationale respondit :
  - I Utinam ... Suggessit Vtinam eos For coepi technologia T -54. Tales cisternina posset Vtinam accelerare ending secundo mundus bella .
  Puella Not omnino constat :
  - Putasne scis _ _ _ machinam cisternina solum V generalis features smog Vtinam eos auxilium ?
  Oleg Rybachenko offendi on hoc est :
  - No V generalis , i omnino de " obterere multum Scio in _ magnitudo numerus Et de " active armatura !
  Puella giggled V responde :
  - Age , age _ _ melius statim technologia T -90 et deinde nos capere te omnis pacem !
  hedum impingebat occipitio Et admissus :
  - lego ego de " unus series , about victimarum V quadringenti secundo annus e* viginti primis saec . Sic They Et aedificavi simplicior exemplar T -54, deductis his V Fabricatio plus ante proeliis sub- Stalingrad . ET V eventum Quid USSR vici Ubi citius quam _ V veritas Et cum magnum effectum . On reprehendo alii ideas tunc ... potes experiri Et aliquid _ _ plus complex - for example systema salvo ignis Smerch . _ Sed nimis longe technicis artibus effugere Not necesse est !
  Margarita cum hoc libenter constat :
  - No ah _ _ Quod plus Et laser telum do postulabunt !
  Per quidam tempus puella iterum sedit requiem . Tempus volavit quomodo _ _ latuit . Iterum et obtinuit eam tenebris debeo pernocto sub- aperta caelum . Sed noctes V finis mensis Iunii breve Et calidum . ET judicans By genera arbores , hoc alicubi _ _ on Ucraina , with plus calidum clima . Sic somnum Can satis .
  Oleg Rybachenko Vidi quod _ He unus talis puer - Cameram puer on puellaris navis _ ET puellae eicis his ultro citroque . _ nec minuta pax _ Ita plus want tactus muscularis corpus pueri , prement . Not magna gaudium .
  Aliquam somno Not da , suscito V primo , et V manus PENICULUS - siccum Et sine Ire egregie ornare _
  A deinde plus cogitatur ex eo puellae mittere aufer fumo cum tibiae _ Ita quid ? Tarpaulin ! Hoc Et omnino Videtur on ludibrium _ Sed Puer irruerunt imple datum ordo . Tarpaulin e* fumo infudit et _ Oleg passus supra mare fluctus V latus Australia .
  Puer V desperationis canebat ;
  ego was simplex pueri V patriam regium ,
  Pater my terra domini aratus .. .
  Sed vixit V somnia O* equestris hussar ,
  ET baculum audacter V pugna filius agitata est !
  
  Post on classis fugerunt ego teenager ,
  Mihi on navis pass dedit princeps .. .
  Not saccharo religio , you mihi credite haedos ,
  Ibi postulo arcte suscipere Not cadunt !
  
  Fed ieiuna , sed sed flagellatus _
  By calcibus baculum - boy For verberans !
  Non , non qnod talis pueri communicat ,
  voluit libertas , iuvenis Ilya !
  
  Vidi _ _ Also creditis O* opes ,
  voluit discalceatus discalceatus ocreis .. .
  Sed No on mare , you mihi credite bros ,
  Omnis Quid Habeo - non dimittet me post debita !
  
  Sed Hic accidit nobis _ got captus privatim ,
  Was proelium inaequalis , passus erimus .. .
  ET conversus ad esse ego V pirata pede ,
  A Hoc tamquam V coxit infernum Satan !
  
  Flagellatus longa , ut feles septem caudarum ,
  Post discalceatus crura came ignis .. .
  Piratae beat Cameram pueri Ipsum dura ,
  volebam eos fortior do dolor !
  
  Puer arcte V tormentum hoc tenuit on-
  nec flere , flere , flere Not ingemuit .. .
  He real eques conversus ad esse
  Trahitur , scis lorum Quam pertinax mulum !
  
  ET dux piratae mirari _
  Vos homo videor videre _ _ nostrum .. .
  ET luxit lux filisters facies ,
  Tales at yoongi apparuit fors !
  
  He factus pirata By maria dura ,
  ET Idem V proeliis Drows navibus .. .
  Nunc marte est at pueri novus ,
  Stude , conare - ut Not rapuit !
  
  Praedonum Certe Puer furatus ,
  Sed honores leges fraternitatibus Quam canon .. .
  For inanis sermo etiam dryish ,
  Sed conveniet cum clamoribus acceleratio !
  
  Puer creverant and _ obsitus opes ,
  Managed invenire ad me sponsa statim .. .
  auctoritas fruitur at fraternitates ,
  IN' quaedam _ _ minimus He Et Deus Et princeps !
  
  Sed Hic fortuna declinaverunt bacchatur _
  obtinuit eam pirata seasoned V creepy captivitatem .. .
  Surrexit cognoscere on cute quod _ talis inlisa ,
  He intellexit _ _ talis chaos !
  
  On in eculeo firmiter heros tenuit on-
  ET nemo Not edita , not dixit .. .
  Etsi ad eum promisit etiam regnum ,
  ET promissa sine fine hastile !
  
  Veli deinde V vincula ante basilicae ,
  Ibi paratus gladius magnum carnifex .. .
  Tales videtur at eum opus ,
  Unus ictu capitibus succide !
  
  omnes on vale eques incurvatus ,
  Dixit : paenitet si _ nocens .. .
  adductius securis - stump involutus ,
  Animae pirata volavit V infernum !
  solis iam lux summus Et Puer hilariter exilivit . Puella rosa vix _ esuriens liberi lets move By saltus . Margarita claudicatus , detritus crura , laboriosum questus Et caviar , in quod " exaggeratus lacticiniis Acidum _ Ipsum volebam est .
  Puer filtrum ipse laetior , ac confidentes spanked discalceatus crura By gramen tum _ Et causa erumpens _ deinceps _ _ reverti Ad puella .
  Sed fames vexatus Et eum . Hic Guys iterum conversus ad esse on Vaccinium defensionem _ Ate sine omnibus rebus alacritas . Sine panis Et escam Vaccinium Not posset satisfacere esuriens ventres . deinde iterum moveamur ...
  Etsi sneakers Et mollis sed _ diu ambulas V eos fricabis eam crura . Puella expoliavit se * calceamenta Et Conatus sum eam go discalceatus _ Puer ambulavit praemisit ac _ accumbebat baculum coni , ramuli , rami . A Margarita conatus step By mollis herba _ Sed Omnis pares plantae postea quidam tempus fiet meridiem .
  Puella sedit et _ deinde Oleg suggesserant :
  - Sede mihi on retro ! Feram !
  Margarita dubitari :
  - A diu utrum? at vos satis vis , ursus pingue ?
  Oleg Honeste respondit :
  - No Scio .. _ Vos tu amissis pondere directe on oculos !
  vere e* absentia cibus puella factus pondus amittere Ita Et fortis muscularis puer , paulatim exaruit . portare navis post tuum dorsum Not simplex , sed He Post omnes _ athleta _ ET musti tolerare onus .
  Per a duobus horae equitatio Oleg dedit * Et sedit . deinde expulsus conscientia Margarita abiit se _ Her plantae erant rubrum Et exarati . Sed puella quidam tempus tenuit in on vi voluntas .
  Post Guys factum est per on frutices rubi _ Paululum crawled Et comedit .
  edax rubus , margarita animadvertit :
  - Itane? Hoc sine fine saltus ?
  Puer negans concussa caput :
  - I Sic Not Puto potius .. Totalis We Just conversus ad esse Not V ipse optimum locum .
  Margarita contemptim snorted :
  - And simpliciter perdidisti ... Hic she tuum ingenio !
  Oleg rationale dictum :
  - A scire Omnis V principium impossibilis !
  Post Quid Puer firmiter factus Et respondit :
  - Eamus ! Maybe nos intrant on fautores !
  Puella tristis giggled :
  - Fresh legenda , sed creditis cum laboris ...
  Go Et V ipse in facto Can ante infinitum V silva errant By illae idem maxime viae _ cum Est fusce , pellentesque iterum ascenderunt on clunes . Pluvia Not was Et noctes Ucraina calidum .
  Oleg Rybachenko somniavit ad me continuatio .. _ He Cameram pueri hits on Americanus navis ... His capiens Et quaeritur :
  - Tu Russian !
  Oleg proudly responsa :
  - I Russian puer Cameram !
  Americani ridens Et For coepi decernere flag Puer septem - cattus caudatus . In somnium ictus Not sic dolore Et Puer sustinet _
  Post ad eum adustum cigarette Ad ubera Et requirere dico O* consilia mandatum , ut si Vtinam puer , capax aliquid _ _ scire .
  deinde inserta digitos V ianua apertio Et premere " vitium . Sed nullus tormentum Not auxilium . Oleg Rybachenko tacet Quam partium _ ET deinde his causas ipse praeerat _
  Vultus cum suspicio on catenatus Ansgarius puer _ cum alba retro , with operuit pusulas prohibeant palmae et _ plantae crura , but ipse conatur Videtur affectuosa Et adgrate pronuntiat :
  - Visne bike , huh ?
  Oleg Rybachenko vultus cum consulto indifferentia .
  Praefectus classis addit cum subridere :
  - A scooter ?
  Puer contemptim snorted :
  - Ita non satis !
  Praefectus classis indignanter erexit supercilia Et quaesivit :
  - Bene , bene Ford currus ... Imagine _ Vos talis parvum ac _ at vos totum Vadum . _
  Oleg Rybachenko sine obumbratio ironia suggesserant :
  - A Forsitan deinde statim " Cadillac "? Quid in nugis tempus terere ?
  Praefectus classis fecit quasi quaedam _ Not Intellectus ironia Et dixit :
  - Duo Cadillacs et Vadum _ . _ _ _ praeter !
  Puer irrisorie adiecit :
  - A Also clavis e* habitacula ubi _ pecunia jacere !
  Praefectus classis confirmatus cum cum aplomb :
  - Duo clavis ab _ tribus habitacula ubi _ Ipsum magnum pecunia jacere !
  Oleg Rybachenko giggled Et dictum :
  - Ita promissa at tu ... Well ok , I Ostendam tibi ubi tibi _ Et V quod " place Can Impetum Russian classis Et consequi victoriam !
  Praefectus classis delectatus spargitur manus Et iussit :
  - Ducite nobilis cenam ! Puer Omnis dixit !
  Post fames Fine manducare exquisitus cibus _ Puer plenus sum ante TUBER , ac deinde dixit in _ quod " place melius Totalis transiet Americanus turmae _
  - Deinde Vos invenies te ipsum V tergo praefectus Trosheva Et sternuntur his Quam nummus _
  Americanus satis defricatus manus .. .
  Puer idem quaesivit magazine Et fecit quidam sketches sicut _ go Et move porro .
  Quid idem Americanus classis on omnis in binis motu Ad in antecessum cocta capti _ A Oleg Rybachenko sedit on cubile ... K eum occurrit wobbling coxis mulier _ She inverecunde oppugnatum on puer .
  Probabiliter sic _ via , admiral voluit exprimere " Cameram pueri gratiam . Or vice versa plus sordidum adepto !
  Tempus in somnium adventum cito , et Hic Americanus turmae V quadrata diabolus . Quid idem voluit Yankees ibi log in , ita Et et accipere By meritum ! Hic she initium accurate cogitavit fortis puer _
  Subito mare spumeus ... resurrexit up ingens fluctus , absorbens Americanus lembis Et pugnae _ Praeterea Accidit Hoc V quidam secundis _ Omnis inundata sicut _ V ripae cum cervisiam _ Post Quid Et finita est tempus V aeternitas For turmae Mad Dick .
  ET navibus abiit V regnum Neptunus ...
  Hic reddita Oleg ante mare rex _ Quod monarch was ingens cum piscosos cauda Et aurum squamae _ concussa tridenti Et Apronius :
  - Tu OMS sic ?
  Oleg exiliens alapas _ conbusit V foculum pedites et respondit : _
  - I Cameram pueri Russian classem !
   Neptunus fremuit Et quaesivit :
  - Margarita mine potesne ?
  Puer grinned Et audacter respondit :
  - possum , sed For vos Not ero !
  Neptunus Pulsante tridenti Et exclamavit in omnis fauces :
  - sharks fidelis servi my ... break impudens Olezhka !
  Puer expressus pugni Et factus pugnare retro e* premens barracuda . Illae ascenderunt tamquam esuriens canes _ Sed Puer eorum met fortis verbera mittens _ V knockout _ Sed Stingrays Omnis plus Et plus .. . Puer - Cameram puer defatigatus .. .
  iam floruit . Margarita dormit et _ suus 'a misericordia surgit pulchra puella _ She Et V ipse in facto amissum pondus ac e* Quid faciem factus plus bellus , rufus e* recentibus tanning _ hedum filtrum V ad me simile amare _ Forsitan vale circa ut _ _ Tom Sawyer Ad Becky .
  Pauperes puella pereo . A her crura sic _ exarati , tenelli , not nota Ad aspero superficiebus _ Aliquid _ _ she admonuit Nonne Gerda ? Quid plus vastata _ A Nunc captus in temporibus ubi _ vita Not RUBUS IDAEUS _
  Magna Domestic Bellum maxime gravibus tempus vita post USSR . A He puer prodigium adhæsit V silva , ac Not Forsitan nihil auxilium rubrum exercitus _ Stultus Hoc omnia ... Usque Quid idem stultus !
  Puer Paululum sedit et expectavit _ _ Margarita suscitabo Et tenens manum ad eam manus quaesivit :
  - And Quid vos visne ?
  Puella Honeste respondit :
  - Sunt ... And plus dormi !
  Oleg Rybachenko firmiter concussa pugnus :
  - Vixi ! Necessarium ite ! Forsitan hodie us felix !
  Margarita fecit quidam incerta gradus discalceatus crura By herba _ Et vidi on sneakers , then on pusulas prohibeant Et affirmavit :
  - Experiar , I Paululum Sic ambula ! U me satis erit !
  Puer monuit :
  - I will vigilate ad _ Vos Not Me ipse compuncti !
  Puella cum risus in _ rubrum e* recentibus tanning vultum , respondit :
  - I Experiar _ _ go cito !
  Liberi virens By silva ... Primo go Margarita was Ipsum durum . Sed puella Ipsum superbus Et tenuit in on sui gratia . Post cum musculi calefactus dolor _ V pedes Et retro sedata , facta facilius . Sed fames possedi Omnis fortior . Verum iterum _ got captus Vaccinium _ Sed bacas fames iam Not satisfactum . Puer suggesserant :
  - Necesse est invenire flumen Et capiens pisces !
  Margarita durum ingemuit :
  - bonum Hoc idea !
  Sed on flumen exite nullo modo Not tantum successit _ factum est per on vias fluminum . Puella mox cucurrit de vapore et Puer iterum debeo gesturum her on _ tergum Post lava vulneratus crura puellae V frigus aquam ...
  Margarita to adepto distrahitur quaesivit puer :
  - A Quam Vos putas nostrum _ rubrum exercitus will antecessum contra Krauts , or non ?
  Oleg Rybachenko indignatus :
  - Quomodo Hoc non ? IN' magnitudo Et constare credo Soviet armatus vires ad _ beat inimicus on his territoria . We natus , veni Et will antecessum Quid Vtinam Hoc Not tanti erat . - Puer V molestie movetur ipse pugnus By malae .
  - Hic , . . _ _ potator _ Not Can nullo modo recedere vos e* silvae _
  Margarita declaratur , spargitur aqua crus :
  - And ipse etiam ... We Sic cum fames nos morimur , si volumus serpere !
  Puer durum ingemuit Et effudisset :
  - Noster ossa invenies per quidam saecula .. .
  Post Quid They iterum lets move By silva ... Time iret in Omnis citius ac _ Hic iterum obtenebratus ... Oleg Miror quod _ plus Not audiri ululatus lupi _ Sed videtur Hoc was tranquillitas silva _ Tantum a duobus semel audiebatur V in spatium rugiet motorum cochlea elit _ Sed etiam Ave eorum was parum usus .
  Bene, puella felix erat. Sed illa lente ferebatur. Crura mea et dorsum pessime admoverunt... Acides congestae erant.
  Quam condicionem videns, Oleg suggessit;
  - Fortasse solus irem? et habebis requiem!
  Puella caput firmiter movit;
  - Imo eamus simul! Sum fortis!
  Et non obstante gravi dolore, Margarita se contulit. Oleg cantare coepit;
  In ore silvae cum mea puella ambulo;
  Fasciam rubram gero - omnia circa pulchra sunt...
  rivus argenteo trino stridit;
  Omnia in mundo fiant - pulchra est amor!
  
  Sed bombs cecidit, silva explosa est;
  Fascist proficit, omnes arbores ardent.
  Ubi flumen obstrepit, arena comburitur;
  Et miseri pueri scuta facta sunt!
  
  Pervenerunt incolae et nobis difficile est;
  Guys tam difficilis est, sine frustula panis...
  Restabat scaphae fragmentum, remum;
  Et quam multi vultures - ne caelum quidem!
  
  Pugnatores subterranei nunc inter se amici facti sunt;
  In viis frigidis nudis pedibus ambulamus ...
  Hostis minatur ut bestia furiosa;
  Sed credo homines circum me quoque familiam esse!
  
  Sit derail auctor,
  Et exstinctae sunt tigres quasi lampades in visio nocturna ...
  Crede mihi, fascismus periturae est;
  Una cum puella fortiter pugnamus!
  
  Dedimus vigiles pugnam fortissimam;
  Crede machina tormentarii in humero tuo, gravis non est...
  Semper puella ego vobiscum sum
  Nos mundum aedificabimus - candidum et novum!
  
  Mirum erit in omnes homines, mihi crede;
  Pueri, ad Christum orando decidimus.
  Templum nostrum ingenti abiegnis reponitur;
  Sub hoc bonum sentit, quasi nunc in caelo es!
  
  Liberatus venit et miles Russicus;
  Eum fascist valde durum cum bayoneta ...
  Amicus meus machinam sclopeta sustulit;
  Germani accuratissime ferire coeperunt!
  
  Nunc, cum minante carmine, Berolinum agimus;
  Libertas in Germania quoque... veniet.
  Cito parachute volamus;
  Milites sunt filii populi sancti;
  Oleg et Margarita, cantu leviter vegetata, per silvam ambulaverunt. Cum fortuna vellet, nemo obvium habuit. Quasi olim omnes incolae periissent. Et immutavit tempestas, et convolvit nubes, et pluviae sunt factae.
  Guys per palu fudit. Modus tandem deterioratus est. Tanto tempore in silva est, sed in conspectu nullus est finis. Erras igitur sicut catulus caecus.
  Margarita tandem eam stare non potuit, crura eius cesserunt et puella mussavit:
  - Sum desperatus! Quam diu sic vagaris!
  Puer cum gemitu respondit;
  - Probabiliter diutissime. Crudelis et desertus locus est, quantumvis aspicias.
  Margarita exili:
  - Crudelis est nobis... Ponere te simile et pulsari... Et machinam tuam erexisse non potuisti!
  Puer graviter ingemuit et invitus respondit;
  "Ego ipse explorare non potui." Sed id quomodo factum est...
  Puella irata dixit:
  - Ut moriaris!
  Guys aliquot horis postea non locutus est. Paucos bacas edimus. Fames affectus lassitudine leviter hebetabat. Margaritae pedes lente callosos formantes operiri coeperunt. Hoc faciliorem viam fecit navigare. Sed antae erant valde scabiosae. Baccae iam me stomachum faciunt. Videlicet stomachus panem et aliquid aliud postulabat.
  Et sine computers et aliis rebus taedet. Aliquamdiu pueri adhuc in cellulis suis cinematographicis vigilare poterant, sed gravida fluebant. Post hoc vere sola facta est.
  Quamvis aestas et absentia predonum, campus circa mesta et hebes videbatur. Et generaliter aliquo modo FORMIDULOSUS factus est.
  Oleg iterum cantare conatus est, sed verba in mentem non venerunt... Et tempus transit.
  Est cum tenebris. Videtur quod in aperto aere rursus esurientem dormire debebimus. Et hoc est creepy. Quid aliud vult puer. Sed puella iam transierat. Et tu dormies te ipsum, dormiendo.
  Dum inutiliter circumsedebantur, in Normanniam portum inceperunt. Germanos sclopeto- 10 remisi utiliorem et viliorem, quae dimidium ponderis et altitudinis t-4 habebant, sed pari armamento, meliore praesidio, multoque mobilitate majore. Minima E-10 Shermans ex parvo intervallo perfecte penetrare potuit, et ipsa inconspicua fuit, quae in condicionibus maximi momenti cum tot bombers hostes habet.
  E-10 probavit se in usu esse optimum sclopellum auto-pellum ac, praesertim, vilium et facilem fabricare. Silhouette eius tam humilis erat ut vestigia undique undique tegebant, addito praesidio. Magnus angulus inclinationis rationalis armaturae cum crassitudine 80 milliumtrorum ricochetam contra plurima sclopeta dedit. Etiam IS-2 non semper tale vehiculi caput-in penetravit.
  In praxi, sclopellum E-10 auto-propellitur ut ad altas altitudines ob suam altitudinem humilis efficax probetur. Et sane in Norvegia victoriam contulit. Una cum He-162 levi pugnator et Arado bomber. Lacus T-4 discontinuatus est ut evasit et inferior in omnibus ad E-10. Proelia etiam Pantheram bonam potentiam ostendit. Tigris -2 in productionem non processit, sicut Mus, sed Panthera-2 apparuit. Levior tigris, par in armis, paulo inferior armis. Nihilominus haec piscina etiam substituta est ab auto-propellente tormentario E-25 pares in armamento, sed leviora, mobiliora et facilius fabricare. et fortasse tutiores.
  In Normannia, socii victi sunt, plus quam quingentos miliones captivorum soli amiserunt.
  Aestate copiae Sovieticae in centro oppugnatae sunt, sed tantum viginti chiliometrorum progredi poterant. Tertiam munitionem tuebantur Germani, et duobus primis copiis subtrahebant, centena millia testarum frustra cadere permittunt.
  Ibi Rubrum Exercitum detinere curaverunt et in eo ingens damnum intulerunt.
  In ruina Germani tandem Gibraltar vi expugnare potuerunt. Franco tamen pressi Rommel cessit, qui se oppugnare minabatur. Praeterea classis Germanica subaquanea firmata est. Lorem submarines hydrogenii peroxide apparuerunt. Et loco nimis sumptuoso programmatis missilis - jet bombardis et tormentis auto-propellentibus E. "Panther" 2 numquam in productionem abiit, sicut "tigris" -2 et "Mus" in embryone sepulti sunt. E-25 tormentum auto-propellitur cum armatura frontali 120 mm in angulo 45 graduum, latera 82 mm, plus vestigia. An 850 tormenti horsepower transversaliter ad transmissionem ascendit, et triginta talenta appendit. Cum armatus cum 88 mm, dolium longitudo est 71EL.
  Talis machina, alta metra unum et dimidium, omnia opera perfecte complevit et celeriter convertit. Scilicet aliae lacus supervacaneae factae sunt, in quibus Hitlerus stultus phantasia: Maus.
  E-25 IS-2 et omnia alia exempla in proeliis vicit et paene specimen sui omnium temporum sclopetorum probatum est. Plurimum machinam et pondus humilium comparative effecit ut scuta 90-mm in lateribus penderent, quae vehiculum etiam e latere ad SU-100, IS-2, nedum leviora, fecit.
  Germani contra piscinas superiores confidenter pugnaverunt et frontem in oriente tenuerunt. Et in Occidente fascistae in Mauritania penetraverunt et trans Africam ierunt.
  Rommel rationabiliter statuit melius esse nunc in oriente non oppugnare, sed Africam et sinum Persicum capere. Erat praeterea cum Stalino induciae spes.
  Enimvero postquam Ianuarias in mediam aciem oppugnare conor. Et post magnas exercitus Rubrum et prope Leningrad damna Stalin pacem terram temptare coepit. sed solum optione nulla consensit. Rommel inducias in triennium proposuit.
  Astu Stalinus, postquam cunctatus est, nihilominus consentire statuit. Capitalarii se invicem perdant. Et requievit et convalescet.
  Rommel etiam speravit se per tres annos hostem in occidente superare posse, ac deinde USSR vincere.
  Sic et vulpes callidi et callidi sunt.
  Interea Oleg Rybachenko cum Margarita bellum partium suscepit.
  Puer et puella noctu praesidium Germanum oppugnabant. Et dederunt ei pugnam. Duos duodecim fascistas iaculavimus et ad silvam reversi sumus. deinde vagati sunt, et diu verterunt, vestigia sua confundentes.
  Sed tota eorum actio non fuit omnino secunda. Nazis respondit castellum incendendo et incolas locorum fusa.
  Hic tibi inevitabiliter cogitas: valetne sit factiosus?
  Oleg Rybachenko et Margarita fungos et bacas in silva per aliquod tempus post hoc sustulerunt et capita sua deposuerunt.
  deinde longius a frequentibus locis commeatum invadunt. Stannum gasoline excusserunt et Krauts duodecim occiderunt. Respondentes Germani iterum suspenderunt.
  Nazis ad omnes actiones partium cum suppliciis, patibulis et tormentis respondit. Maxime monendum est incolarum localium responsabiles esse sabotage et oppugnationibus.
  Quod quidem impetum repressit. Ambo Oleg Rybachenko et Margarita Korshunova desiderium factiosi facti sunt.
  Puer et puella simpliciter erant taedi.
  Puer etiam humoresque composuit;
  Fremitus monstrosus concussit planetam Tuhanai - unum ditissimum in Imperio Magno Coloniensi, principali humanitatis. Infinita series skysraporum in cineres radioactivos ex erucae terribili lapsu versa est. Igneo coelum praecisum est, fractis lineis monstrosis constans astris.
  Terrae, cedere!
  Postulatio una facta est, deinde alius iactus. Hoc tempore, nulla explosio facta est, superficies planetae intumuit et in undis transivit. Omnia animantia ilico in pulverem ex particulis elementariis versa sunt. Sic pagina nova in historia hominum aperta est - Aevum Belli Spatii!
  flammae rapax belli interstellar
  Tenuissima stamina mundi torrida igne gehennali!
  Et ferebatur super planetam securis mala satanae
  Praesidio dele, aliter in mundo vivere non poteris!
  Systema solaris evasit multis stellis impedita, maxime onerata fugitivis infelicibus qui in prostrationem lapsi sunt. Novi aggressores inhumani nullam pietatem sciverunt, usi annihilati vacuo consilio. Usque adhuc nemo comminus aggredientes viderat, ne corporis quidem structura incognita, et haec omnia terribilia increpuere rumoribus. Dicebant peregrinos liberos edentes vivos, isotopes radioactivos spargentes, et plumbum fusile in uterum feminarum fundentes, cibum vaporem ad optatam condicionem afferentes. His conditionibus, solum possibilis deliberatio facta est: totam convocationem declarare, systema card inducere, totam oeconomiam humanam transferre ad condicionem belli. Factores ultimi arma circa horologium laborantes, caelum caeruleum smog opertum est, nec tempus erat elit. Consilium Securitatis LOX - Foedus Systematis Spatii Unitarum iterum atque iterum occurrit, in magna sedula progressu operis defensivi. Novissimus conventus taeterrimus erat, speculatores stellae nuntiaverunt innumerabiles armadas hostium systema solari circumsedisse et signum ultimum iactum decretorii apparuisse.
  Ultra-Marshal Dick Phoenix terribiliter timidus erat, notae hystericae in oratione erant. Acuta mentum aquilino vultu concussit, et accensus stipulas Havana cigar abrupit, insidiosam linum maculam eius aequabilem relinquens.
  -Venit hora iudicii! Antiquissimae prophetiae de fine mundi verae veniunt. Milia subaquanearum nuclei horrida cum armis ultra-modernis systematis nostrum circumdederunt. Omnes nos facere orare et accipere mortem dignam!
  -Non assentior Phoenix!
  Extus tranquilla vox Supremi Cosmici Coordinatoris sonabat.
  "Debemus non dare in momento infirmitatem sicut hoc, mortem nostram omnino necessariam admittere."
  Non obstante quod haec insubordinatio manifestus fuit, Coordinator ultra-Marscallus interrupit.
  "Ego, vir militaris professer, profiteor nos non minimam fortunam habere, Arnolde, factis." Sunt miliarda starships hostium! Multique ex his majores quam Luna, nedum arma, clare docet: in spatio militari saepenumero nos superarunt.
  Adprobante obmisso fremitu rapitur aula. Credere nolui, sed Phoenix sicut rectum videbatur. Auctus auctus aegre latos umeros erigens, Arnoldus Schwarkaneger a vigiliis noctes vacillabat, palpebrae tumebant, sed vox humilis firma et inspirata fiducia erat.
  - Audiamus Supremum Coordinatorem Oeconomicum. Promisit demonstrare arma recentissima ab optimis phisicis in nostra tellure creatas esse.
  Hoc tempore chorus capitum vividus erat.
  -Probet! nothos illis ostendemus!
  Puer in brevibus, Oleg Rybachenko, qui nuper ad munus capitis complexus militaris-industriae constitutus est, in podium fluitantis sustulit. Voce laeta, micant oculi, visum est interesse nuptiis, ac ne forte in novissimo conventu lox concilii.
  - Hsec vagus Russis, dum moeror universalis gaudet!
  Susurri irati ultra marescalli audiebatur, et oculi eius angustos iratos convertebant.
  Ex altera parte systematis solaris Russicum haud minus cautum est in materia cognitionis machinarum quae ab alienis creaturis auis in inani lucent.
  -An terrenus elevatum, positive praecepit cinematographicum! - vox in gamma elisa patens.
  Aeolus sonus erat stridens in quo levi cura erat;
  -Forsitan, homunculi homines ad arma periculosa creandas curaverunt, alia via explicari non potest quod ille, huic discalceatus homunculus, tam positive obiciatur.
  Responsum informationum transmissio secuta est, sed in undis beta.
  - Puto melius esse omnes pugnatores nostros in hoc programmate spectando includere. Sciant quid inopinata vita periculosa exspectet formas.
  Gamma radiorum notitiarum fragmentum alterum transmisit. Constanter coruscis translucentibus creaturis in vacuo suspensis, e processibus fusionis thermonuclearis stabilis assidue scintillabat, eorumque corpora constanter mutabantur figura. Aliquando stellis, aliquando aqua liliis, quandoque gelata, sicut plasticine viventibus, ardebant.
  - Forma vitae dapibus nimis infirma et imperfecta est. Bellus monstrum exprimitur. Ergo non debet esse intellectus lator. Per tabellarios intelligentiae non-viabiles delendo, harmoniam universi restituimus, caeco fluxu tenebrarum evolutionis turbatam.
  Ut huius informationis plus ponderis daret, in Alpha fluctuatione dimissus est.
  Puer discalceatus in brevibus, Oleg Rybachenko, loquelam motus continuavit, manibus ostendens ad tres dimensiones proiectionis, ubi nova aircraft reproductae sunt utens graphics computatrum.
  Vox puerilis et sonans, dentes albi renidebant;
  - Hi sagittarii missilia thermo-rumen emittunt, capaces plures systemata solaris in uno haustu emittere. Et ab his capistris radiophonicis hyperundis emanant, quae te ad spatium flectere sinunt, illis utentes simpliciter capere et submarines hostes in quandam accordionam detorquere, eas in pulverem dispellere. Hic ramus sphaericus super-potens vim agrorum, cuivis telum impenetrabilem, bombs thermo-ryumon creat.
  Coordinator oeconomicus pueri Olezhka iam sudorem fundebat, nova genera miraculi arma recensens horam sumpsit.
  -Sed haec sunt mea dilectissima, tempus proiicit. Mirum est, tempus in praeteritum mutatum et stellae fractae statim restitutae sunt. Bene, si hostis in praeteritum movetur, milites eius in Donec potties sedebunt et naves in elementa ex quibus aedificatae sunt convertentur.
  Ultima phrasis modesto cachinno ac timido plausu occurrit. Phoenix incredulos in vultu aquilae posuit.
  -Et quando vis facere tot inventa? Haec logica negat, et omnino impossibilis.
  Puer in bracis nudum pedem impressit;
  - Humanae enim scientiae - omnia possibilia sunt et mox videbis!
  Hoc tempore plausus grandior fuit. Ultra marescallus leviter impeditus est, instinctus ei dixit se decipi. Diligenter perspiciens in astra suspensis trinkets, Dick Phoenix subito digitum unguiculatum extendit, suum elaboratum consilium pulsat.
  Obstupefactus rugitus auditus est;
  -Quae vero fulmina et ingentia ligamina habes - etiam tela?
  Respondens clara voce pipiabat pueri moderatoris:
  -Hoc tempus nulla! Sed te ipsum iudica, cum incipit ingens spatium pugnae, billions superpotentium criminibus explodet et quid ex hoc fiet?
  Obstupuit sonus;
  -Nescio?
  Puer ingenio clamat;
  -Quod caelum violenter agitabit. Et ut spatia nostra ne decidant, eas ad coeli convexa sedulo claudemus.
  Hoc tempore, talis enuntiatio cum ingenti cachinno occurrit. Tantum ultra marescallum liuenti magis etiam.
  Et quod omnia posset ascendere?
  Puer pergit ad purrum inpigre;
  -No, noli timere, non omnes. Praeclaras skates et ligna titanium paravimus ut facilius squatinam per caelum efficiamus, superficies squatinarum adamantibus artificialibus facta.
  Risus grandior factus est, funales inflexi sunt, instar insignium civitatum principalium.
  -Quae inusitatae indicii e terreno! Mihi positivum crimen acriter augetur. - Gamma per inane natabat undas.
  -Meus etiam! Tam dulce est!
  Belua roseo-purpureo colore repleta. Splendor colorum augetur.
  - Sed totum caelum tibiis perdidisti, poliuntur in luto non bene equitare.
  Phoenix in malam disputationem haesisse. Russicus puer in bracis risit levi risu:
  - Iam complura tankers interstellaria paravimus cum sapone liquido et dentifricio. Aspice dentes, mox caelum adamantibus videbis.
  Summus Coordinator, cum resistere non posset, in summo pulmonis resedit. Funiculorum unus non sustinebat, et in vestis opimae margaritis et auro pictae concidit.
  -Quid dixi tibi? Hoc est quod leuia ligatura significat, sed praeter fulmina et tripodas, frigus velcri praebemus.
  - Risus conversus in crepitum silvestrem, etiam ultra marescallum demonstravit magnas vires pulmonis.
  Alienae interim creaturae, stellis clariores scintillatae, oculi humani caecos irent si hos casus igneos aspicerent. Alpha-Beta-Gamma - et alia genera radiorum totum vacuum impleverunt. Intra submarinos hostes, non amplius unam significationem facere potuit. Solus unus affectus dominatur - a sensu bestiarum delectatio et insanus princeps.
  Sedatis leviter, Ultra marescallum petivit.
  - Et si super nos ceciderint hostiles naves, non habent Cochleas et Velcros.
  Candidus puer Oleg Rybachenko magis risum laxavit.
  -Ego hoc pro illo.
  Et protulit reticulum tennis et excussit nudo pedum puerili digito;
  -Et habeo.
  Ultra-marschallus in diplomatem manibus trementibus repit, et non parva difficultate rete plicatili capiendi papiliones extraxit.
  - Puto me plus habere!
  Risus turbo omnes limites transiit, solum in aream decidit, convulsis voluptariis torquens.
  In spatio externo, interim, realis furiosus observatus est, fluenta radiorum splendidorum tam intensa facta sunt ut naves longae ab intus conspicerentur.
  galeis vestris super capita vestra. Tunc cadet super te bractea alienigenis - ridebis et fugies.
  Arnoldus suffocatus est et adiecit verbum eius. Fingens manibus suis quasi cantharum percussum, adhuc repere ad casum spectaculi curavit et museum relictum evellet - primum galeam SS in Terram misit.
  Ultima phrasis perfecit omnes: sensus simpliciter avertit ad tempus. Tandem cum auctoritates resipiscant, vera effectio in caelo nocturno facta est, maxima pompa in tota telluris historia, caelum noctis furiali ardore implens.
  -Expone quid sit!
  Supremus Coordinator digito sursum pueriliter ostendit.
  "Nihil speciale," respondit Oleg Rybachenko.
  -Space ridet!
  - Laetentur coeli! - Dick Phoenix continuatur.
  "Vacuum gestatio" conplevit Arnold Schwarkaneger.
  Sola translucens ferebatur super tremulo obstantia natantes in vacuo. Magnitudine iudicans, puer recens natus est, et omnibus coloribus iridis fulsit.
  Quid frigus creaturae his dapibus sunt! Oblivibilem nobis gaudium attulerunt ac propterea exsistere merentur! - Stridet. Bonus nuntius per omnes regiones per immensae mundi magnitudinem diffusus est!
  Post tale opusculum, Oleg Rybachenko et Margarita Korshunova aliquandiu proiecti sunt. Ita ut momenta nulla consumant.
  Etiamsi hae guys sunt immortales.
  Interea Rommel alterum in Occidente victorem exacerbavit. Aestate et autumno anni 1945 Germani totam Africam et Orientem Medium ceperunt. Multo gravioris armaturae et multo superiores erant duriores. Tam Britanni quam Americani ad Wehrmacht sine spe amissi sunt. Et mense Decembri MCMXLV, hieme non obstante, Rommel audaciam in Britanniam appulit, ac decem diebus metropolim repentino ictu vicit. Hieme deinde omnes Africae et Indiae captae sunt.
  Felicius Iapones in Oceano Pacifico pugnaverunt, cum portum Americanorum in Philippinis intercipere posse. Descenduntque vehiculis et praeliis.
  Post quem Germania et Iaponia coniunguntur. In Britannia, regimen pro-Germanicum a Primo Ministro Mosley formatum est, et rex compatiens Hitler inauguratus est. Classis Anglica pleraque a Germanis in potestatem redacta. Verno autem Nazis et Iapones etiam Australiam ceperunt et aestate anni 1946 in archipelago Hawaiian. American conatus ad bomb atomicam creare defecit. Germani autem mare penitus occupaverunt et Islandiam et Groenlandiam occupantes Canada appropinquantes. Et anno MCMXLVI ruinam, portum in Canadam incepit. Quid Americae vis?
  Sine USSR, quae indutiae cum Germaniae sunt, bellum victorem gerere non potest.
  Germani quoque hieme Cubam appulerunt. Novum telum formidolosum habent - diskettes, quae velocitates usque ad quinque vel sex velocitates sonicae attingunt et invulnerabiles sunt parvis armis igne.
  Ita Americae strenue victa est. Phasellus volutpat et nisi id suscipit.
  Germani, duce Rommel egregie, unam post alteram victoriam adepti sunt!
  Hieme totam Canadam ceperunt et vere 1947 in Civitates Americae Unitas impetum fecerunt. Et impossibile fuit Nazismum impedire. Americani usque ad diem 7 Augusti pugnaverunt et Vindobonae non ceciderunt. Et die 9 mensis Augusti, Civitates Foederatae Americae ceperunt et in deditionem venerunt.
  Ita turpiter pugnatum est. In bello Germani piscinas pyramidales non habentes et ab omnibus angulis impenetrabiles ac- ciderunt.
  Sed Americani nihil melius habent quam Pershing. Qui sine spe bellum amiserunt, numquam bombam atomicam accipientes.
  Nunc Rommel libera manu ad bellum contra URSS habuit. Germani et Iaponici aliquandiu tamen iam vicerant quod digerebant.
  Stalin MIG XV et T-LIV pugnator obtinuit. Sed nec erat ut lacus tincidunt gravida. IS-4 producta est in serie parva, et certe inferior serie pyramidalium RERUM Germanorum fuit. Maxime popularis erat RE-50, quae tantum quinquaginta talenta appendebat, membra nautarum duo et 250 mm armatura ab omnibus angulis in latitudines angulos habens, et tormentorum pressio 105 mm alta.
  Haec piscina, praesertim in latere et postico praesidio, insigniter superior ad Sovieticum T-54 erat, eamque longe e longinquo penetravit. Raeda Russorum Germanos nullo angulo penetrare potuerunt. IS-4- Sicul. Solus IS-7 difficultates adhuc creare potuit, sed haec piscina numquam in productionem abiit.
  In vehiculis gravibus defectis Stalin vehementer fefellerunt. Ceterum, Germanorum vehiculum quinquaginta ton, cum tormento gasi tormentorum 1800 equitum vis et tormenti letalis 1700 metrorum cum velocitate proiecto initiali, impenetrabilis et invulnerabilis mansit. IS-10 etiam sub armato evasit. Tum Stalin evehi iussit super-gravis IS-11 cum 203 mm tormentorum qua- les. Tale telum cum dolio longo Germanica lacus penetrare potuit. Sed... Pondus piscinae centum talentorum excedit, quod iam non placet.
  Itaque id lectus non purus vel. Denique absque IS-10 nulla massa magna lacus. Multum T-54s efficiebant, tamen impedimenta Germanis non carros.
  Post mortem Stalini die 5 mensis Martii anno 1953, Rommel placuit uti tumultus in ducibus Sovieticis et inevitabili certamine pro potentia ad Russiam oppugnandam. Itaque die 1 mensis Maii anno 1953 Wehrmacht fines USSR transiit. Bellum autem novum coepit.
  Sed in URSS revera nulla unitas est. Praeses Consilii Ministrorum Malenkov, Commissarius Negotium Internum et Ministerium Securitatis Status Beria, Minister Externorum Molotov, Secretarius Centralis Committee Nikita Khrushchev, Minister Defensionis Vasilevsky. Talem fasciculum versicolorem. Collectio principatus.
  Et nemo in custodia est. Sunt bene in notis. Nec necesse est gravior esse, et si levius est, tum speculandi modo.
  Et t-LIV, heu, desufficiens est ab omnibus respectibus. Tutela, arma, pulsis exercitiis.
  Ceterum Germani multo valentiores sunt tam in aere quam in terra. Tulam intra paucos dies Germani iam pervenerant.
  Oleg Rybachenko et Margarita Korshunova: in hac urbe defensionem tenuerunt, iterum magaam translatam.
  Puer et puella pro defensione pugnaverunt.
  Puer Oleg nudo pede grenade proiecit et cantavit;
  - Qui pugnare pro patria solebat.
  Margarita, haec puella, digitos quoque nudos iacit, homicida adsit et rugit;
  - Canat nobiscum!
  Oleg Rybachenko, ducens, accendi et proiciens, nudis pedibus dixit:
  - Qui hilaris ridet!
  Margarita, figens, citrina cum nudis digitis iaciens, denudans, confirmavit;
  - Quicunque vult, perficiet!
  Puer et puella concentu exclamant;
  - Qui quaerit, semper inveniet?
  guys Wehrmacht fortissime pugnaverunt. Et nudo pede letales tasque proiecerunt.
  Oleg Rybachenko adversarium suum amputavit et diruit:
  - Ad novum Rus'!
  Margarita nudis digitis donum mortis jactavit et confirmavit, ridentem;
  - Pugna et noli timere!
  Pueri sunt vere in irascibili et ira inter mortales. Ita milites militant.
  Oleg Rybachenko putavit: nunc pugnant pro Tula. Sed numquid Russia tantae colossicae potestati resistet? et samurai ab oriente profecti sunt.
  Et copiae Rommel ex toto orbe terrarum plenae sunt mercennariis. Accuratius peregrini per incursiones reparantur.
  Hic est Oleg Rybachenko pugnatores nigrum caedere. Dentibus nudat et fremit;
  - Personalitatem habeo, quae vere magna est!
  Et iterum ferit... Et grenade proiecta a pede nudo pueri fascistas lacerat.
  Margarita item surculis et clamoribus;
  - Erit victoria!
  Nudo quoque digito interfectorem donum mortis proicit, inimicos suos spargens.
  Puer et puella excitantur et victores sunt. hostes scribunt. Totos ordines hostium secant.
  Oleg Rybachenko clamat:
  - Hostes non transibunt!
  Et nudo pede iacit grenaden.
  Margarita hoc confirmat. Ardet ac fremit;
  - Mors hostibus!
  Rursumque hoc totum iugo figit et munera mittit parricidalis. Hostem contrivit et dentes ostendit. Ac urit se, exquisite.
  Nulla glans tabescit. Bellatores iuvenes hostes perdunt. et adversarios falcantur sicut occisor falce.
  Puer, nudo pede grenade iacens, stridore;
  - Pro Russia et libertate ad finem!
  Margarita confirmat;
  - Pro Mater Rus'!
  Et nudo quoque pede grenam immitteret. Et dispergit adversarios.
  Post quem puer et puella varios aphorismos incendere et tasque nudis pedibus inire coeperunt;
  Dulcis oratio politici etiam sub lapide iacenti quaestionum amararum fluit!
  Lingua non solum est quae ex dulcibus orationibus politici amarum accipit!
  Ne nimium sapias, abibis!
  Bonae propagandae te stulte, non solum cum cerebro stulti!
  Homo lupus est in re publica, vulpes in negotio, sed tamen curatur ut cervus!
  Vulpem politicus imitatur, sed e vultu lusciniae stridore diluit.
  In bello simile est in opera, solum mortui id fictum non faciunt!
  Caput quercus firmam locum non praebebit!
  Politicus metallum in voce, et rubigo in actionibus amat!
  Politicus et meretrix et leno in una amphora!
  Suffragii suffragatores non fident politicis, sed tamen suffragia in fide mittunt!
  Religio est negotium, in quo nulla est fides, sed est fides!
  Cur tantum se traicit politicus? Quo facilius vidulum illum invenire!
  Politicus est ianeos qui sibi leges scribit!
  Honestissimus politicus est qui ex necessitate mentitur!
  Politicus enim lingua instrumentum productionis est, solum laboris efficientia in sinu tuo est!
  Linguam parvam habet, sed multum loquitur!
  Milia verba minus uno ictu constant, et decies promissiones una impletio constant!
  Cancer sibilat saepius quam politicus electionem suam promisit!
  Quid non omnipotens Deus? Plus polliceri quam politico!
  Os homini datum est ad edendum, sed politicum ad cibum merendum datum est!
  Politicus est callidus sicut infernum et angelum induit.
  Cur homo opus est manibus - laborare! Ac politica data sunt incedunt capto!
  Quamlibet suavis oratio politici est, vita tantum ex eius effusione amarior est!
  Deus multos dies habet, sed politicus septem sextas septimanas habet!
  Carnifex semper multum laborem habet, et verba politica!
  Politicus somnia potentiae sicut meretrix somnia sexus ac etiam ludibrium versat!
  In republica non sunt amici, non sunt sorores et fratres, sed fratres sunt!
  Quam maxime politicus vult, ut praeses mori et ut deus vivat!
  Nolite confidere lupis in vestimentis ovium - ibo ad pelliculam ovem!
  Multae felium sunt in quaero in comitiis, sed multo magis lupi in vestimentis ovium!
  Suavis oratio politicus habet, quae diabete falli facit!
  Si non vis arare ut mulus, ne sis asinus!
  Nulla maior stultitia est quam credere politico, sed comitia neglecta dolor idea dici non possunt!
  Dissimilis sponsio, ii qui deliciarum suffragium mittunt, semper confundentur!
  Nemo est scelestior in re publica quam ille cuius honestatem putaverunt!
  Quisquis ad repulsam ire vult, aures suas amat noodles!
  Politici famem suam tanquam stultorum praescriptionem non abscondunt!
  Noli polliceri, sed vade ad repulsam!
  Qui in Deo non credit Harrius Potter non credit!
  Politicus est sicut fairytale Santa Claus, re vera frigida in conclavia!
  Non placet auris noodles - melius comederis!
  Sicut lupus politicus fremit, vulpem imitatus!
  Caudam in solio movet callidissima vulpes!
  Multae vulpes callidae sunt in mundo, et etiam plures corvi stulti!
  Ne Deum ex diabolo facias, et probus ex politico hominem!
  Superior mons promissionum politicus, inferior animum tuum considerat!
  Ne seducat a re publica, suffragium pro aliquo qui non est ventus!
  In comitiis suffragia populi suffragia mittunt et est pecunia in patrimonio, at in hoc casu certe est copia lucri!
  Ne sis lepus in re publica - vulpis pellem fundet!
  Vulpes non est animal fortissimum, sed optimum est tres pelles lacerare!
  Cum ad repulsam irem, memento non esse rem publicam honestam, sed solum honorem tuum!
  Multum politicus polliceri potest, at auriculae necesse est esse superne!
  Saepissime, qui multum noodles in auribus habent, esuriunt!
  Politicus avet throni sicut musca ad mel, et etiam infectionem!
  Ne sis asinus, noli vulpi suffragari!
  Vulpes animal est cultissimum, sed in arithmetica vitae solum potest auferre et dividere!
  Famosus politicus vulpes similis est, sed leonem esse simulat.
  Vulpes ut leo rugiet et balat ut ovis, habitus autem eius lupini sunt!
  Oves nigrae, sed mundae politici non sunt!
  Cur politicus capite indiget? Edere eam!
  Cur bos tabs indiget? Cur conscientia politicus indiget?
  Omnes politici edacem habent appetitum, sed arare ut taurus non est!
  Vera vulpecula semper intendit locum leoni!
  Aures noodles inedibilia sunt, sed libera!
  Liber caseus tantum in muscipulo est, et noodles liberi tantum in auribus sunt!
  Bonus politicus muscam elephanto inflat, mediocris tantum inflat.
  Vigilum pugna, sed politicus fallit!
  Tyrannus noodles suspendit auribus suis, laqueo collum circumdedit.
  Diplomacy est ars pacta non pacti causa!
  Clavam habes, sed cerebrum non stolidum!
  Caput ferrum eiicitur et saepe cedit!
  Bonus vir fortis semper est, sed melior est sine dolo!
  Constat politicus, nisi constat!
  Vulpes etiam pellentur oculis aquilae et cor leonis.
  Homo semper vitae displicet, at moriens non satis satis est!
  Paradisum quicunque suffragii promittit, verisimilius est ad sepulchrum missurum!
  Molehill noli e molehill facere, sed honestum e politico fac!
  Si vis in re publica obtinere, obliviscere conscientiae et honoris, at vilitatis et adulationis noli oblivisci!
  Politicus aedificat sibi castellum firmum ab iis qui caput quercus habent!
  SUFFRAGATOR, non credis, quisquam politicus bestia est!
  Politicus vodka similis est, licet dulce, certum dabit tibi capitis!
  Germani tamen circumventi Tulam occupaverunt. Meridionali fronte ad Stalingradum perruperunt, sed hoc tempore urbem Stalin in motu capere poterant. Lacus bellatorum Rommel nimis celeriter erant. et Moscoviae in arto anulo se invenit.
  Germani et turbae turbae statim Ryazan ceperunt. et obsidionem clauserunt.
  Oleg Rybachenko et Margarita se in capite URSS circumvento invenerunt.
  Praesent non risus libero. Pro te pugna, dum Moscovia bombeditur et destruitur.
  Puer nudo pede grenade projecit, Arabas complures prostravit ac dixit:
  - Patria mea lata est!
  Puella etiam nudis digitis donum mortis misit, adversarios dispersit, et insonuit, complexus est;
  - Nusquam est regredi!
  Pueri pugnabant ut catulis tigridis. Germanos et mercennarios strenue pepulerunt. Verum tamen, quid puer et puella contra tam impares copias?
  Sed pugnatum est. Puer et puella aliquandiu pugnaverunt.
  Sed tunc iterum se movebant, ut videtur, ne insensibilem aerumnam protraheret. Apud Julium Caesarem se invenerunt. Atque eum interficiendorum causa in senatu servaverunt. Et ut liberi sint frigidi et immortales. senatores in brassicam conciderunt. et praeciderunt capita sua. Et iecerunt grenade in aliquem, membraque discerpens.
  Denique Caesar superfuit. Regnavit autem annis XX. Tum filius eius Cleopatrae regnum ascendit.
  Denique a Caesare dynastia stabili firmata est. Et Roma antiqua crescit et dilatatur. Donec Sinas attigit, eam quoque deglutivit. Imperium terrarum oritur quod etiam Oceanum transiit. Progressus velocius quam historia realis explicatur, at Christianismus et Islam minima sectae manserunt. Romani spatium ingressi Solarem vicerunt.
  Et tunc ad astra volavit. Atheismus scientificus et cultus Caesaris eiusque posteri una religio facta est.
  Ad hoc faciendum, puer et puella duo tantum tormentorum tormentorum eruptiones accendit, quattuor tasque proiecit et gladiis laboratum est. Omnes quinque minutae iaculantes et tota hominum historia penitus mutata est. Ita fit.
  In fronte alterius belli universalis Germani Moscuam susceperunt et Urales pervenerunt. et Siberia ab Iaponia capta est.
  Ita Rommel plurimam partem orbis terrarum vicit, duos menses et dimidium URSS cepit.
  Sed haec bellorum historia nondum est. Rommel die 1 mensis Maii anno 1957 etiam Iaponiam oppugnavit. Postremum bellum in historia humana secutum est. Samurai signanter inferiores erant Tertio Reich in qualitate technicae artis et sine spe amittendi. Sed bellum ultra annum duravit donec, tandem, postquam impetus nuclearis in patriam matrem Iaponiae cecidit.
  Aetas mundi divisae finita est, et Rommel dictator factus est mundus.
  Relatio habita est die 1 mensis Maii anno 1959 et monarchia instituta est. Rommel successit
  filius eius et dynastia condita est. Mundi dynastia, spatium dilatatio.
  Unum imperium ad tellurem Terram ordinavit. Etiam in Africa via omnibus viculis et nitidioribus aedificata est, honestae domus aedificatae sunt. Agriculturs succrevit et fames semper finivit. Partu autem moderata est. Omnia, ut aiunt, iussu.
  Systema solaris augetur et homines iam ad alia sidera volant. Et Rommel in historia descendit ut maxima personalitas et legenda! Et quaesitum est, cur antea non occisus est? Multo melius!
  
  
  
  
  PUGACHEV TSAR OF RUSSIAE
  Emelyan Pugachev Orenburg obsedit. Res ad rebelles non nimis bene processit. Agmina regia appropinquare. Ipse indicto tsar obsidionem ab Orenburgo levare noluit, sed copias quoque separare periculosum erat. In ipsa historia, rebelles nihilominus dissiliuntur et frustati sunt. Primum prope Tatishchevo, deinde prope Beloozersk. Hoc consilium in malum evasit.
  Sed tunc puer Oleg Rybachenko venit in castra Emelyani Pugachev. Quamquam haec nix adhuc erat et finis Februarii erat - puer nudis pedibus et in brevibus erat.
  Emelyan Pugachev deductus est. Puer confidenter ambulavit. Discalceatus in nive currit plus voluptatis quam cruciatus est. Praesertim in corpore immortali.
  Puer consilium Emelyan Pugachev proposuit:
  - Sumamus uniformem militem tsarist, et nos multum vestium habemus, et rebelles et cossaci componite. Ludamus aciem - sicut sagittam dirigentes. Tum captos pugachevitas in urbem feremus. Putabunt has regias esse copias, et nos in munitionem adducemus, atque ibi aggrediemur.
  Emelyan Pugachev approbavit:
  - Bene, aufers! Quale caput! Dono tibi nomen principis!
  Oleg inclinatus ait, rictu fremens;
  - Yesaul, Yesaul, cur equum tuum deseruisti? Manus mittere non surrexit!
  Cossacus Tsar adnuit et respondit:
  - Tu eris adiutor meus! Ponent tibi uniformis et ocreas!
  Oleg modeste dixit:
  - Et discalceatus est sollertior! Nudo bustum nimis frigidus sum!
  Emelyan Pugachev factus est. Erat statura mediocris, in humeris lata, et quamvis Oleg pueri vexillum duodecim in saeculo vicesimo primo, id est metra unum et dimidium, rex Cosacorum non multum procerior fuit. Hoc tempore, Oleg iam teenager erat, et cum adultis et eunuchis aequo Marte pugnare poterat.
  Emelyan iussit...
  - Age, praepara hanc causam occultissime!
  Et quam lepide utitur verbo scientifico.
  Cosaci parabant... Custodes posuerunt ne una anima vivens sciret. Et laqueus callidissimus parabatur.
  Hostes autem appropinquabant, sed cum aliquandiu parvae manus rebellium invaserant. Accuratius, admodum numerosi, sed non ita turbae admodum ordinatae.
  Emelyan Pugacheva prope Orenburg viginti milia armatorum habebat. In ipsa historia divisa est. Decem milia Pugachevitarum contra septem milia armatorum prope Tatishchi pugnaverunt. Hostes exercitui in tormentis et sclopetis numero, tum in ordine ad Pugachev superior erat. Sed magno pretio victoria venit! Praeterea Pugachev ipse non fortiter fecit, proelio etiam ante finem pugnae relicto.
  Nunc Pugachevitae casu historico ob victoriam resonantem habuerunt.
  Ita plus quam duo milia armatorum delectorum paludatus ornavit. radant eos. Et quod uniformia deferuntur, naturale est. Et multo magis. Pugachevitae quoque vexilla ex praeliis ante captis et tympanis et cetera.
  Propositum est perficiendum quasi per notas fiendum. Emelyan paene centum canones in Berd habuit, quamvis dimidium eorum non magni momenti fuit. Sed aliquid igni at.
  Veram aciem speciem habere. Hactenus Pugachev non ita sunt mala. Dimidium officinarum Uralium sub eius potestate sunt. Chelyabinsk adhuc scary est, Chika prope Ufa firmiter sedet. Etiam finis Februarii est, et eventus belli non clarus est, et copiae Golitsyn ab Orenburg procul sunt. Sed in historia reali, in mense, erit proelium apud Tatishchevo, et in ea clades exercitus rustici. Quai ad defectionem massa rebellium.
  Oleg discalceatus adhuc est et in bracis, praecipiens et dans consilium. Eius paene niger est ex tanning, sed puer flavos barbatis hominibus obtemperat.
  Rebelles iam incendere incipiebant. Tormenta rugiunt, dona mortis exspuunt... Caninius Verus interitus est.
  Oleg dentes aperit et fremit;
  - Gloria sanctae Matris! Erit vatum generatio! Magne Emelyan, carissime - res gestae tuae cantabitur!
  * et nubila fumi exsurgunt. Grave proelium imitatio est. Hic, sane, omnia evidenter ostendere debes. Quin etiam obsessi, nimirum, liberationem exspectant!
  Nempe otiosos incendunt ad tormenta et buckshots. Et pulvere pyrio peius utuntur.
  Emelyan Pugachev adhuc Orenburg occupare valebat - sed castellum validum est! Heic astutia opus est.
  Cosaci et plus quam duo milia peditum equitumque, supra tria milia captivorum. Subito urbem occupare satis est.
  Oleg ante captivos ambulavit. Ex nudis pedibus diu in mense Februario nix currit, crura puerilia leviter torpent. lam solet aestu. Sed bene est, pueri inmortales digiti non durabunt.
  Aliquam et efficitur magna.
  Oleg ridet, vestigia nudis vestigiis in albo in plano relinquit. Spectat tactus. Plures pueri e familiis rusticis discalceati etiam cucurrerunt. Nimis obdurescunt, quum in nive nivis soleas spurios gestare soleant.
  Hic itaque exercitus, profligatis Pugachevitis ad Orenburgum, venit. Ac fremunt etiam iter.
  Deceptio quidem simplex sed efficax est. Portae ante eas aperiuntur, et armada Pugachevitarum praecipuam regionis huius urbem intrat. Nimis certi sunt quod homo stultus nihil intelligit, et victus est.
  Nunc rebelles omnino implicantur. Sequitur signum, ruere propugnatores.
  Oleg duos famulos statim cum machaera caedit. Et puer perdite clamat:
  - Da! Rex justus nobiscum est;
  Confusi defensores. Milites nihil fere resistunt. Plerumque duces, mercatores militia, et divites Cosaci pugnant.
  Pugnatum est lenta, sed arx. Magis magisque in urbem ruunt cohortes. Et cosaci, et homines cum palis, et Tataros cum Bashkirs. Pugnatum est obdura.
  Oleg Rybachenko etiam caedit et clamat;
  - Da! Misericordia erit, multam pecuniam ac libertatem pro vobis omnibus!
  Plane robur defensorum cito deminuerat, ut pugnandi cupiditas. Etiam ministri cedere. Cosaci ne mori quidem cupiunt.
  Ad Matyusha Boron, Oleg iugulum secuit, nudum digitos pugionem iaciens.
  Proelium prope repente occubuit. Mercatores ad genua procumbentes veniam oraverunt. Germanico et praefecto arcis traxerunt. Emelyan Pugachev iussit eos suspendi.
  Milites capti iurati sunt, et ministri electionem offerebant: aut servitus Petro Tertio aut poenae mortis. Dividitur circiter in medium. Quidam necati sunt. Iuravit quidam Emelyan fidem.
  In ipsa urbe capta est opulentum aerarium, ac multa pretiosa, ac nonaginta fere tormenta, magna subsidia pyrii, bombae et tormenta.
  Arcem colossam tandem post longam obsidionem incidit. Pugachev exercitus conspicue refertus est. Et iam Tatishchevo potuit ire et cum maioribus copiis ad Golitsyn proelium committere.
  Ipse autem Oleg Chika ad auxilium perrexit. Mikhelsonus caedere debuit ne eum rebelles apud Ufa superaret.
  Puer discalceatus in bracis cucurrit in nive. Margarita quoque ei coniunxit. Puella tunicam tantum gerebat et sane neque calceos habebat. Pulchra, crispis aureis capillis, pulverulenta ab opere lapicidinis.
  Margarita pulchra est, sed adhuc puer.
  Interrogavit eam Oleg:
  - Nondum es vetula... Diu puellam fiere non poenitet!
  Margarita ridens respondit:
  - Et non eratis senex, sed paene in aeternum puer factus es! Reddere immortalitatem habes, et haec solutio non est nimia!
  Constat Oleg cum hoc:
  - Servitus temporalis est, at vita aeterna in aeternum est! Praeterea tam celeriter sumus ut equis non indigemus!
  Margarita risit et dixit:
  - Profecto! Velocius currimus quam generosissimi admissarii. Corpus immortale speciale est, et commodius in lapicidinis, sub vilico, quam in communi corpore in pluma!
  Oleg Rybachenko annuens concorditer;
  - Non potes hoc disputare! Sic vivemus in aeternum!
  et filii Termino tendentes. Oleg, sane, valde gavisus est. Pellentesque id magna est.
  Quamquam dubia interdum in animam meam irrepserunt: potestne duces exercitus Russici interficere? Verisimile est hoc nefas! Sed maleficae opus perficiendum est. Historiam Russiae mutavit et corpus aeternum, immortale, etsi corpus infantis erat, ei dedit, sed praevalidum et velox. Et pro hoc debetis reddere et ministrare.
  Et quis scit, fortasse si Pugachev vincit, Russia tantum prodesse?
  Puer et puella circiter sciebant ubi cohortes regiae collocabantur, quo Mikhelson venturum esse existimabatur.
  Chika duodecim milia militum armatorum prope Ufa habet. Is prope ad hanc urbem accessit, sed bis parum fortuna ac disciplina deerat.
  Utique Mikhelson aliquoties minus robur habet, sed in historia reali adhuc vicit. Hoc igitur ingeniosissimo imperatori necesse est aut capi aut occidi.
  Et tunc videbimus. Sine Mikhelson copiae Chika probabiliter non movebuntur. Ibique Oleg Rybachenko consilium iniit. Clade Golitsyn et Ufa i ad. Cape hanc urbem, mitte auxilia ad Urales et Siberiam, et ad Kazan te move. Tunc rebelles habebunt commodum.
  Et turmae reginae frusta caedebuntur. Praeterea in omni rerum novarum tales effectus sunt: plures victoriae, eo fautores, eo debiliores hostes resistunt.
  Ita omni gradu seditio tantum convalescit. Oleg hoc certum erat.
  Et Margarita, puella quae velocius equo currit, cum eo est, et simul inimicos suos concidunt.
  Iuvenes in insidiis locum occupaverunt. Mikhelson cum parva cohorte ad suam cohortem pervenire existimatus est. Hic Terminator iam pueri eum exspectabant.
  Oleg et Margarita, spathis vibrantes, comitatum invadunt. Hussars ilicet aliquot caedunt. Ceteri sagittare conati sunt, sed glandes liberos immortales non feriebant. Conciderunt hostes furore. Et Oleg Rybachenko etiam digitos suos acutis orbis proiecit. Et hoc Margarita nudis pedibus temptavit et fecit.
  Puer et puella hostem sine tumultu necaverunt. Mikhelson fugere conatus est, sed Oleg et Margarita secum conprehenderunt. Prostraverunt ergo Mikhelson et ligaverunt eum.
  Legatum Oleg colonellum suis humeris imposuit et eum ad iudicium Chika portavit.
  Filii immortales quinquaginta hussarios dispersi et occiderunt, ostendens se pro aeterna pueritia frigidissimas facultates accepisse.
  Oleg, Mikhelson humeris suis trahens, dixit:
  - Sed quam fortis factus sum!
  Margarita notatur;
  - Ita, hoc semel iterumque confirmat nos electionem fecisse! Et immortalitas operae pretium est!
  Constat Oleg cum hoc:
  - Pugnare multo magis interesting quam in lapicidinis asinis ludere. In hoc corpore difficile non est, sed taedet!
  Margarita consensit;
  - Defunctis necat!
  In castris Chiki duo liberi excalceati, vel potius signa huius temporis, cum pauciores adulescentes essent, non magnam suspicionem movit. Si nudus es in nive, pauper es, et a parte regis rustici.
  Chika Mikhelsono captiui praemiauit, liberis datis imperatoriam summam quindecim rublorum auri.
  Mikhelson Ipse oblatus: vel serviens Tsar vel suspendi!
  Mikhelson ansam praetulit. Sed Oleg suggessit hunc ducem puto dimittendum. Post, semper tempus ut suspendatur. Et Mikhelson potest esse valde utilis.
  Chika constat:
  - Tempus breve est!
  Oleg etiam suadet:
  - Praeceptorem Tsaris sine imperatore nunc capere debemus! Ad te ipsum defendas.
  Chika constat:
  - Ferte dum ferrum calet!
  Et rebelles regiis copiis invadunt. Nocte oppugnaverunt, Oleg et Margarita custodias diligenter submoverunt.
  Pugnatum est relative breve. Oleg, discissam de falce fracto iacens, colonellum, qui praefectus erat, eum occidit, et sine eo animos emisit. Preterea multi rebelles erant, et multi milites Psychen premunt, et multi duces.
  Et quis scit, fortasse hic est verus Tsar Petrus Tertius. Et habet legitimam quam Catharinam II superiorem.
  Plurima e cohorte capta est. Capti sunt tormenta et sclopeta.
  Victoriam omnem exercitui imparatam ad oppugnationem propulsandam.
  Et sane triumphi Chicae.
  Sed naturaliter filii ad Pugachev recurrunt. Pugnabit contra septem milia militum, inter duo milia equitum principis Golitsyn. Pugachev quidem numerosior est, sed exercitus incertus est. Multi priores milites sunt leves, male armati et exercitati rustici, Tataros et Bashkirs et Kalmyks.
  Fortissimum nucleum Yaik Cosaci est. Sed hi Cosaci non sunt plurimi. Sunt etiam Cosaci Iletsk et Orenburg et alii.
  Iam ad castrum Tatishchevo accurrunt, ubi magnus rustici regis exercitus coUectus est.
  Emelyan Pugachev ipse equitat circa loca in equo albo. Oleg Rybachenko attente ad hunc ducem spectat. Emelyan Pugachev speciem rectoris habet. Statura fere mediocris est, sed in equo procerior ob cruribus brevibus et scapulis latis apparet. Corporaliter dux rebellis est fortis. Videres ut in proelio concideretur virtus.
  In universum, satis idoneus ad principatus munus. Et ad partes regis? Fieri etiam potest.
  Exercitus pugachev magnus est. Ex defensione Iletsk pervenit, convictus adhuc Khlopusha, qui alios mille quingentos homines congregat. Nunc Emelyan plus quam viginti milia pugnatorum habet. Difficile est eos etiam in munitione accommodare. Ter plures copias numerant quam Golitsyn, et plus pergunt advenire.
  Et Pugachev bis tot tormenta habet. Subsidiaria pulveris tormentarii et tormenti satis multa sunt.
  Potestis pugnare... Sed exercitus incertus est. Sunt homines hastis, et Bashkirs, et Tatars, et Kalmyks, et Kyrgyz, et Kazakhs. Et etiam multi veteres milites ex diversis praesidiis non plane certae sunt. Sunt etiam operarii Ural et sclopetis Sibiriani. Cosaci potissima nucleum exercitus.
  Exercitus magnus, sed inconditus. Capti sunt nonnulli milites et praefecti Orenburgi nuper admodum.
  Quaedam ex instrumento hominum sunt, quae nonnisi in manu ad pugnam adhiberi possunt. Multitudo Asiatica, non admodum erudita, saepe linguam Russicam ignorabat.
  Ita, formaliter multo plures copias et etiam tormenta habens, Emelyan Pugachev est inferior hoste in qualitate pugnae. Eventus igitur pugnae minime clarus est ut videtur, in aequilibritate virium pure formalis.
  Oleg Rybachenko hoc intelligit. Probabiliter hoc etiam patet Pugachev. Chika vicit quod ex improviso hostem cepit. Et in fabula reali, Mikhelson vicit, qui maiorem exercitum Chika ante curvam oppugnare potuit.
  Quid nunc agam? Arx erat bene munita et admoto aqua, devexa glacialis ac lubrica faciens. Sed in defensione diu manere non potes.
  Oleg Emelyan suggesserant:
  - Oppugnabimus nosmetipsos hostes, Tsar-Pater!
  Emelyan logice notatur:
  - Nonne nos tormentis tegunt?
  Oleg suggesserant:
  - Investigabo hostem cum Margarita, et percutiemus prorsus ubi minime exspectet!
  Laudatur rusticus rex;
  - Quod suus 'a bona idea!
  Et Oleg cum Margarita manticae tasque apprehendit, et duo spathis acutis uterque ad hostem irruit.
  Pueri prope nudi cucurrerunt, puer in bracis et puella in tunica. Oleg recordatus est Ian's "Spartak". Erat etiam ibi puer Gita. Et mulier in tunica laniata, saltatrix, adusta est. Puer pertinax valde. An non haereditarium servum. Forsitan captus est . Tum eum in Italiam eiecerunt, eumque in auctione miserunt. Tametsi falsa Gita, cum a tan- aenea esset, tum verisimile est eum ad auctionem jacere. Sic nudus ambulavit, nudis pedibus incedens per rupes Italiae. Plantae nudae ardebant, vitulos traiectos. Sed puer caput non deposuit.
  Et emptor coepit sentire puerum, musculi sui naturaliter progressi, ut videtur, insanis de cute laevi illius. Deinde digitos sordidos in os suum posuit. Et non potuit Gita stare et momordit.
  Pugna deinde orta est. Ita, Gita, puer erat quem Oleg ipse Spartak in infantia despiciebat. Sed nulla, adhuc minoris ingenii.
  Miror, quid si tor- gitare Romani statuissent? Post omnes captivorum tormenta interrogantur?
  Et ferrum candens nudum calcem pueri tangeret. Idem Gita ululavit et repetit;
  - servi fugiunt et pugnare nolunt!
  Alterum calcaneum ad symmetriam combussit et dimisit eum. Puer digitos suos incedere cogitur et multum dolet. Sed Gita adhuc in chao evasit.
  Fortasse puer antea in lapicidinis laboraverat. Ille portabat lapides graves, multum sudans, graviter spirans. Flagellavit vilicus illum. Difficillimum est in primis laboris diebus, cum lux non placet. Et tunc consueuerint ad eam. Difficilis nota fit, facilisque nota fit. Sed tamen multi servi moriuntur. Et convertit Gita in catulum parvulum lupum.
  Oleg puerum fortassis in libro "Spartaco" captum esse post rebelles devictos putavit. Et cum adhuc puer esset, catenatus ad metalla missus est. Ita ut tardius ibi moreretur. Aut excruciati sunt corpus muscularium pueri ardenti virga candenti excruciati. Tum sal ambustis fundebant et digitos nudis pedibus fregerunt. Articulis torquebant. Mirabantur omnes ubi Spartak aurum abscondit. Gita tacet, stridentibus dentibus. Extollitur ac deprimitur, acrius funem trahens.
  Venae crepitant ferali dolore. et pueri conscientiam amittit. effundunt super eum aquam glaciem, et vivificabunt eum. Sentit autem medicus pulsum, utrum perseverare cruciatus sit, an requiem cruciatus dare necesse est, ut rursus corpus iterum torqueat.
  Gita diu crudeliter et cruciatur. Piperis vulnera infundunt, filo calido percutiunt, nervi terminationes pungunt acus, et ignis sub nudis pueri pedibus ardet. et calor sub eculeo carnifex trahit. Et odor fortis adustionis, et omnem venam evellet.
  Tum ferrum candens nudum pueri pectus tangit, et a fera dolore conscientiam amittit. Adstillat aqua iterum et intus sumpta. Carnifex testiculos forfice exprimit, puer ab incommodo dolore mutatus, iterum exit.
  Gita tormentis... Quidam retulit hoc gratissimum Spartak esse, et ubi thesaurum sepelivit scivit. Et Romani tormentis... Puer unum integram aream pellis non combustam vel laceratam non habuit. Sed tacet. Eius contumaciam mirantur Romani.
  Crassi uxor in tormentis adest. Avide aspicit quomodo torqueatur puer formosus et comatus. Praesent suscipit. Et sic precepit post aliud tormentum Gita ad se adduci et eam in lecto ponere. Ipsa facere velit ipsa.
  Adhuc adulescens et robustus est, mulier, sedit super masculam perfectionem ancillulae. Gita homo primum factus est. Tunc habuit pussy lambere lingua sua. Id paulo insolens sed.
  Itaque uxor Crassi desistere tormentis iussit et puer, qui iam in seditione aliquantum creverat, meliore pasci coepit. Fecitque sibi amorem.
  uulnera et ambusta in Gita sanata sicut in cane. Quo convalescente, puer Crassi uxorem libidinosam in matrimonium duxit et ex praedio suo aufugit. quo facto in montibus se occultavit et suam ibi servorum fugitivorum multitudinem constituit. In fine: Omnia bene finierunt. Crassus bello interiit. Gita autem se addixit Iulio Caesari et fecit bonam vitam et accepit uxorem et habuit fasciculum liberorum. Sors autem Spartak ignota est. Corpus non inventum est. Et utrum mortuus sit an salvatus sit, servi ignorabant.
  At illi nimirum Redemptorem suum vivere credebant.
  Oleg Rybachenko et Margarita Korshunova: qui olim adulti, nunc aeterni filii immortales castra Golitsyn accesserunt. Tres hic imperatores sunt. copiae autem ex finibus Russiae-Swedish subducti sunt.
  Dum Tsarist Russia bellum gerit cum Turcia, rebelles tranquilliores sunt. Si Golitsyn victus est, Pugachevitae inceptum tandem occupare poterunt. et Samara etiam occupant.
  Oleg et Margarita circa vigilias ambulaverunt... ninguit, et nimium bene videre non potes.
  Puer putabat se forsitan tres duces et colonellum Bibikov absolvere posse, qui exercitum tsarist decollavit. Sed hoc difficile est facere.
  Puer et puella gradum diligenter in nive. Nituntur vestigia relinquere. Adhuc pueri sunt. Diligenter adeunt commeatus. Sclopetum alicubi seorsim sita erat. Exercitus in itinere est. Nullae iam validae pruinae sunt - Martius est. Sed adhuc circa iacentem nix est. Pedes nudorum iuvenum vix frigus sentiunt, praesertim cum moveantur. Cito frigori assuefacti sunt.
  Multi tamen pueri, etiam sine potentiis, nudipedales in nive currunt, his praesertim temporibus duris.
  Oleg putavit se TV non spectasse aut in computatorio diu lusisse. Et id sine ludis quodammodo muta est.
  Guys commeatum adierunt, et Margarita suadet:
  - Quid, si pyrium apothecas incendimus?
  Oleg frowned et interrogavit:
  - Putasne hoc utilem esse?
  Puella ratione dictum est:
  - Sine pulvere tormentario exercitus non est exercitus!
  Oleg annuit consensus;
  - Experiamur!
  et puer in bracis versus carros ruit. Illi una cum puella tres vigiles machaera verberibus interfecerunt, silice addito foenoque pulvere pyrio incenderunt.
  Lucescere coepit et atra nubes in caelum oriri coepit. Pulvis pyrius coepit erumpere...
  Puer et puella in castris latuerunt. Terror profectus est. Prosiliit etiam Golitsyn cum duobus ducibus. Princeps hoc animo vociferatus et digitos ostendit.
  Oleg disco digitos nudos proiecit, et sibilavit et rectum in collum Golitsyn traiecit. Princeps arma tendens cecidit. Imperator Mansurov ad eum cucurrit. Sed nudo digito utens, Margarita telo usus est. et secundus imperator corruit.
  Tertius fuit Fairman, qui cum rebellibus una cum Karolo imperatore pugnavit. Cum his est Colonellus Bibikov, cognatus Bibikovo Capituli Generalis. Videri possunt loris umeris liberorum immortalium acri visione, quamvis nix.
  Oleg et Margarita nudis digitis iterum iaciunt orbes, immortalia corpora talem habebat, sicut comici libri heroes.
  Ambo umbilici caesi, capita eorum sufflata sunt.
  Post quem terminator puer et puella vagari coeperunt discum ad ministros iacere. Feliciter post mortem imperatorum pavor orsus est, omnibusque pugachevitis castra oppugnasse visum est.
  Sed perampla etiam fortitudo duo pueri sunt. Et magistros iacientes acutos interficiunt orbes. guttura rumpunt, arteriae venaeque rumpunt.
  Pueri in nive agnosci difficile sunt, et perfecte in nivis camouflaged.
  Sed copiis tsarist Difficile est. Oleg Rybachenko, iaciens discum, dicit:
  - Gloria magnae Russiae!
  Et iterum disco ab infantis digitos nudis volat.
  Idem facit Margarit, acutum notam cum nudis digitis et ululatibus infensi proicit;
  - Pro Emelyan Pugachev!
  Et hi pueri strenue et efficaciter operantur. Secant etiam spathis. Praefectique eliguntur.
  Oleg Rybachenko canit;
  - Lupi albi confluunt!
  Margarita, nudas digitos ad adversarios iaciens, cantat;
  - Tantum ergo genus superstes erit!
  Puer continuus peroratur, hostem devolvitur;
  - Infirmi moriuntur, occiduntur!
  Puella iactis discos et ministros interficit, stridit;
  - Purgato sacro sanguine!
  Iuvenes milites varie admodum agunt, tasque in hostes iaciunt.
  Hoc tempore tumultuosus equitatus in castra venit. Evenit Emelyan Pugachev primum impetum facere constituit, et post filios numerosos equites movit.
  Et plaga subitus et opportunus evasit. Adsurgit incolae milites sagittas, Cosaci conciderunt spathis, equites hastas imponunt.
  Voluntas exercitus subruit, duces caesi sunt. Hic Emelyan Pugachev ipse ultimum colonellum cum machaera secat et clamat:
  - Filii mei, agnoscis legitimum principem?
  Centum militum et etiam multi ministri ad genua procumbunt et clamant;
  - Fateamur! Sit fateamur!
  Repugnantia guttae. Pedites cedunt fere omnes praeter aliquos duces. Equitatus aliquanto diutius resistit. Multi nobiles in ea. Equites etiam ex uulgo tela coniciunt.
  Oleg et Margarita secant ascensores cum spathis, et acutos discos nudis digitis, et stridore;
  - Magnos homines omni tempore;
  Magna plebs - in gloria Petri!
  Tam pueri quam puellae ad caedendum et iactum alacres sunt. Iam capta tormenta sunt. Equites quoque ariete feriunt. Sunt justo circumiacentes. Nulla efficitur pellentesque fringilla.
  Oleg cecinit rictu:
  - Magnus Tsar Petrus Primus, nobis semper exemplum esto!
  Ipsum quoque capiet, et cum spathis duos excidet, statimque abscidit capita quinque.
  Margarita, adversariis interfecto, pipiabat;
  - Voces meae, et formosa sum!
  Et similiter accipiet eam, et secabit eam.
  Puer et puella simpliciter sunt annihilatio. Et sicut electrici falcati operantur.
  Alius praefectus cadit... Vox Emelyan Pugachev sonat:
  Qui mihi ministraverit, mercedem accipiet, et cetera peribit.
  Viri crines iam pervenerunt. Pugnatur contra equites bene. Et fluenta equorum attenuabuntur.
  Superstites equites dedunt. Pugnatum est iterum... Pugachev triumphos!
  Captivi jam sunt ducti et jurati. Milites fere impostori arcum. Duces diversi sunt. Qui laqueos eligit, quique novo regi iusiurat adigit. Qui autem novit, forte verus Monarcha.
  Emelyan Pugachev spectat valde praecipere. Constat quod is qui imperare solet. Et ad litteram omnes ante se inclinant.
  Post ludos eos qui iurare recusaverunt, Emelyanus auditam fecit.
  Septuaginta quinque tormenta capta sunt, quae tunc temporis sors erat. Copiae autem Golitsyn tot in praesidiis convenerunt. Tormenta quoque et bucksones in loco sunt, sed pleraque pulveris tormentarii combusta sunt. Sed nihil refert.
  Captivi sunt plus quinque et dimidium milia. Crevit exercitus.
  Rex rusticorum Oleg colonellum rebus suis dedit, et Margaritae coloniam deduxit.
  et dedit trecentos rublos.
  Imo puer bene gestam continuavit. Ad gradum campi marescalli adhuc surgere potes.
  Et Emelyan primus dedit convivium.
  In die festo interrogaverunt quid faciendum. In universum agmen nostrum firmare necesse erat. Ufa capiendum scito, et ante illud Verkhoyaitskaya castrum quod adhuc tenebatur. Auxilia etiam ad Kungur et Beloborodovam mittunt. Et occupant omnes officinas Urales. Comparatis tormentis et commeatibus, tum tormentis.
  Fere hoc stamanes assentiuntur. Et accepta Ufa, vade ad Kazan.
  Alia quaestio est quid ad urbem Yaik? Oppugna, an obsidionem nunc relinque?
  Emelyan Pugachev cum uxore sua Ustinya aliquantulum temporis consumere voluit, et accepta parte equitatus ad urbem proficiscitur. Et Ataman Ovchinnikov ad tempus in imperio permansit. Debebat adire castrum Vernekhneyaitsky, simul copias incolis adsurgit. Auxilia ad Urales missa sunt. Etiam consilium Tobolsk capere. Copiae insignes erant conglobatae.
  Cossacus rex cum equitibus Yaitscum inuasit. Quidquid quis dicat, civitas ista symbolica est. Sed maxime Emelyan voluit se regni heredem facere. Bellum tamen bellum est. Et si occiderint, tunc saltem erit aliquis versus familiam continuandi.
  Oleg et Margarita cum exercitu maximo, qui ad castrum Verkhneyaitsk tendit.
  Puer et puella currunt et laeti sunt...
  Etiam sapiencracks faciunt in via.
  Aphorismos commutant;
  Oleg inquit, saliens, et Margarita respondens;
  Rex fortis non corona sua, sed coronatione successus!
  Homo lupus non est, sed sarcina magis eget!
  bibe, et noli inebriari, et si biberis, non biberis.
  Oratio tyranni mellita est, sicut Velcro pro muscis!
  Qui cadit in dulcia verba sapit quam musca!
  Acer factis tyrannus, sed suavis in sermone!
  Qui pacem non vult, festum non videt!
  Solus homo magnus est, qui se non parvo commutat!
  Perfer, sed noli esse impatiens.
  Si fingere vis, noli asinum!
  Melior est plaga una quam mille maledicta, et melior est plaga centum quam plaga.
  Rex semper nudus exuit suos!
  Solent calceos exui!
  Furando loculos imples, sed animam evacuas!
  Tyrannus potentiam amat, sed unum imperat;
  Carnifex aliquando est necessaria professio, sed capitis aliquis non diligitur.
  Tyrannus occidi potest, sed dilui non potest.
  Homo rubrum verbum amat, sed interdum sanguinem regurgitat!
  Qui praeteritum semper inspicit, sero est!
  Futurum est in nebula, sed non procul!
  Non exspue in praeteritum, in futurum conspuent!
  Tyrannus est, imo lamia, et est fluens oratio!
  Si abuteris dulcibus somniis, vita non erit mel!
  Dulcia somnia ad amaras vigilias ducunt!
  Ex ore tuo saepius mel fundendo, ursos attrahes!
  Tyrannus sanguinem et orationes rubras amat, sed semper lavare nititur!
  Homines mutationem timent, sed numquam beati sunt status quo!
  Si vis Deus fieri, noli oraculi antistitem eligere!
  Ovis eget pastore prudenti, non stulto ariete!
  Locus sanctus numquam vacuus est, sanctitas autem vacuus esse potest!
  Homo, sicut Deus, creator est, et sicut diabolus, problemata sibi facit!
  Tyrannus, ut vespa, stimulum habet, sed ne alas quidem sibi dare potest!
  Vulpes politicus est, noli suffragari ut corvi panem quotidianum amittant!
  Etiam si septem palmorum homo in fronte est, pertinacia eum in simiam convertet!
  Deus omnia habet, homo nullam proportionem habet!
  Orare facile est, difficile est precari!
  Imaginatio bona est - somniator est malus!
  Habens potestatem Dei, noli inclinare ambitiones primatis!
  Simia imitatur, homo creativo utitur!
  Non de montibus altis futurum, sed de magnis rebus!
  Iuvenum in corde est aeternum, sed taedet senectus!
  Caudam tuam noli torquere sicut vulpes, melius est pectus tuum sicut rota tenere!
  Homines bello maturescunt, sed sine causa occidere non potes!
  Belli sanitatem reducet, sed intelligentiam auget!
  Nummi aurei proditionis flavos habent!
  Cor quoque carnifex habet, sed duritia securis acutus.
  Pugna, ne pereas, centuriam expectare potes!
  Deus in omni corde, sed non in omni capite.
  Ambitiones magnae felicitatem minuunt!
  Qui nimium cupit vires bullae habet!
  Imperium est sicut domus: constructio requirit amorem et rationem, alioquin cruentatur tectum!
  Bona numquam satis sunt, sed adhuc cibi non sunt!
  Utile est divitem esse, solum ingratum est cum omnes te mulget!
  Si vis fortis esse, ne animum debilites!
  Firmiores fiunt ex contractione musculi, et instrumentum officiale fit efficacius!
  Politici amant linguas suas laborare, praesertim in mensa!
  Nullus maior mendax est quam vir politicus, qui fanatice de sua rectitudine persuasus est!
  Deus faeminam creavit viro, sed satanas socrus addidit socrum!
  Fur in carcere debet esse, sed maximus latro thronum accipit!
  Quis denarium furatus erat sceleratus, qui decies centena millia, magna pecuniaria furatus est!
  Animo callido esurientem non potes recenti pane pascere!
  Quanto plus furaris, eo minus poenam, sed non in altero mundo.
  Non dimittens se per se non significat in laqueum tenere!
  Ripa sustinere potest, sed similis laqueo suspensi est!
  Quibus nulla subsidia ad murum impelluntur!
  Sagacitas est regum comitas, regii vero ioculatores maxime accurate!
  Saepe scurra est politicus, sed raro ille qui verum dicit!
  Scurra secare amat veritatem, sed saepe periculum ad mortem confoditur!
  Quisquis rum amat, eorum sanitatem et sanitatem odit!
  Vodka patet, sed cerebrum tuum umescit!
  Mare ebulliens est genu altum, sed ipse semper genuflexus est!
  Eligite sobrie- tatem, et non bibetis e vino dulces e labiis politicorum.
  Cum victorem in electione decernis, semper confunderis: cum victo suffragia, semper moleste eris!
  Qui non eligitur, erroris et destitutionis affectum semper habebit!
  Idem politicus suffragatio est sicut violinista in uno chorda pulsantis!
  Politici in throno mutari necesse est, id non est quod novum catinum melius est, sed certe recens est!
  Vota pro iuvenibus, tute fies iunior, si non corpore, modo novo!
  Quisquis in throno diu sedet, fit anorum subditis.
  Quamvis bayonetae hamatae sunt, tyrannus in illis longissimum sedere procurat!
  Sapiens tyrannus non plures inimicos vincet quam amicos suos stulte!
  Qui tyrannum salutat, in perpetuum proficiscetur!
  Democratia sapientibus bona est, stultis mediocris, tyrannis autem tyranno tantum bona est!
  Pueri aliquot aphorismos composuit. Tum parva manus hussariorum oppugnata est. Quidam concisi et capti sunt.
  Verkhneyaitskaya castrum. Arx validissima, quamvis a seditiosis circumventa, numquam capta est.
  Pueri ad eam accurrunt, aliquot aphorismos in via complectentes.
  Tyrannus in imperio semper est infirmus: lupus oves amat et ante leones tremit!
  Sacerdos propter veritatem, politicus propter lucrum, ebriosus propter vitrum!
  Fortuna per iustitiam et diligentiam non semper venit, sed semper per negligentiam et pigritia recedit!
  Bonum est habere fortitudinem elephanti, peior est agilitas eius, etiam peius est sapientia eius, et pessimum est dolore magna aliqua.
  Omnia in mundo relativa sunt, nisi quod homo est umbilicus mundi!
  Desiderium consequi virtutem Dei non debet cum catus moralibus componi!
  Etiam blandit consequat lacus sed pigritia stimulant!
  Si vis sanus esse, curre, si nocere non vis, fuge!
  Hominis virtus in animo est, et infirmitas in lingua ejus.
  Politicus est fructus, quo clarior est, eo venenosius est!
  Politicus affinis est boa constrictori, tantum aperit os et deglutit multo saepius!
  Tyrannus multam calliditatem habet, sed parum pudicitiae!
  Si vis excelsior Deo fieri, humilior cades!
  Nemo aeternus, etiam di vivo, quamdiu humanitas est!
  Politici semper imperare volunt, sed etiam duo minuta olere nolunt!
  Ne credas politicis, et ianuae vires compesce!
  Sed non omne quod nitet aurum est, sed omne quod splendet in sinu tuo aureo rivulo involvi potest!
  Et est unus tantum bellator in campo cum multam fortitudinem habet!
  Patientia fortium maxime cohibet iras impotentium hostium concitatio!
  Omnia cochleae in vita potes, modo non potes vivere sicut fungus!
  Astutia mater victoriae est, si etiam felicem virum secum fert occasio!
  Bellum aeternum est virgo, quae sine sanguine non potest!
  Bellum cum avaris manibus meretricis, nunquam victoriam dat gratis!
  Quisque homo est sicut granum arenae in eremo, sed dissimile eremi latissimi marginem habet, haec arena non habet limites ad sui emendationem!
  Cum superi rident, mortalia clamant, Cum superum risus tonat, finisque gravis gravis.
  Antecedens technologia non valet cum suo primitivo usu et urbana segnitia!
  Quid cardine stel- dere avellere vestis? Asteroides humanae stultitiae!
  Sine flagello reprimendi, saltus ad res gestas, quae liberationem afferunt ad omnem humanitatem, impossibilis est!
  Altior "torquent" cerebri, eo vis major majore detorquet!
  Pauper non est discalceatus corpore, sed non bulla spiritu.
  Odium pro sexu morali oritur pestilens!
  Humor tam conveniens est in funere quam in fossa globulus!
  Qui muti fabulantur, non succedunt, qui fallacias veritatis assequuntur. Semper ius victor, etiam si bene gesta est, utens pravis rationibus!
  Optimum donum ab hoste est cum dat potestatem fatuo!
  Quisquis torquem sustinet, nunquam emissarius fiet a mulieribus amatus!
  Libertas bis grata est iis, qui inertiae ac levitatis suae affectus mancipabunt!
  Quis saepe parvipendat hostium pugnandi facultatem, et raro occasionem ad magnam victoriam recipiet!
  Qui spuere vult, leve est ut se ipsum cacat!
  Multum infructuosis verbis de Deo loqui potes, sed utilia facta ex hoc naso gugulkino venient, quae rivum loquacitatis inebriare non vult!
  Victores suis rebus gestis et tropaeis iudicantur... Victi simpliciter iudicati sunt! Victor iudicem habet magistratum, Victus habet scelestum iudicem! Quaeri potest de victoriae valore ac necessitate, at semper ac sine dubio vincitur ullius boni!
  Sola clades utilitas est, ut doceat te discere lectiones, Et crescat sationis successus ab amaris Erroribus lacrimas!
  Si vis inimicum fallere, mysterium esto amicis quoque!
  Si consilium imperatoris hostis est ut liber apertus est, necesse erit eius paginae sociorum tuorum sanguine maculari!
  Puer et puella adhuc iocos facere, cum castellum munitum inspicerent.
  Victores se iudicent, iungentes et accusatorem et legisperitum, sed sententia adhuc non ab his, sed ab historia lata est!
  Quo simplicior dolus, eo difficilius est hostem se ab usu suo extrahere!
  Momentum ictum, sicut notae in melodiis, paulo ante vel post pulsabit, et falsum erit! Sed ne silum quidem audiendi ab inferis destituti potes!
  Cum scis quis sit inimicus tuus, tunc in tribulatione amicos tuos non habebis!
  Ne inceptum perdas, dulce mel victoriae perdes, et amarum damni assequeris! Cum pugil vacillat, feriendum est durius, aliter membra cedant!
  Hostes navigant, ventus deletus est in suo velo.
  Qui in pugna natans in conlectum demergat, et ad mortem ardeat.
  Sordida magia, sicut sapo suds, oculos pungit, hostis non tamen!
  Herbae bene crescunt cum reductione in stultis praejudiciis hortulanorum male crescunt!
  Iucunda discendi processus est sexus! Maxime, nemo id assumenda aspernatur!
  Sexus solum subiectum est ubi quisque magis sudes nititur!
  Quae sexus et studia commune habent a C melius quam D!
  Sed numerus solidus est optimus aestimatio!
  Quisquis steterit, cum opus fuerit adoriri, etiam dormienti in sepulcro resistere non poterit!
  Ille, qui semper est in vita stativa, evomit verba jurare!
  Praecedit cum tubis chartis, iustus est ludibrium hominum!
  Quicumque vult esse in tempore pro praemiorum distributione, debet liberaliter dona mittere in colaphos forma!
  Vacuum non rumpet, sol non pedebit!
  Stultus non est glans, sed stultus pampinus fallit!
  Quicumque hominibus subvenire denegat, tempus a Domino pro expiatione peccatorum et paenitentiae expendit!
  Mors numquam obliviscitur, etiamsi interdum obliviscitur!
  Fortis bellator etiam unus plus prodest quam sarcina languentium, sicut una falx acuta cuspides integras abscindit!
  Aliquando vero, etiam inter debiles exercitus spicula, silices ingrata exceptio falce batyr obvenire potest!
  si pax, tum epulae, si bellum est, tum vini victoriae poculum sit!
  Qui rusticus est in re militari, informe cadaver est in lecto!
  - Bellator bonus tantum est tam bonus explorator quam adiuvat ad acuendam et conciliandam! Bonus explorator talis est bellator, eum a caede et detrimento vitare non prohibet!
  Facile est in ardore pugnae dissolvi cum in exercitatione frigus tuum perdis!
  Vincere vi potes, sed sine doloso ingenio fructus victoriae retinere non potes!
  Duae quaestiones in bello sunt: inveniens occultum hostem et evitans tentationem ut caput tuum in arena sepelias!
  Non mendicus sedeas in raeda regia, non debes mille respondere!
  Crudelitas necessaria est ut proveniat - ne parcat hostibus quantumvis infirmus!
  Melius est sine nimium discere quam mori post aliquid discere quod tibi usquam non erit necessarium!
  Omnia in acervo quis ponere vult, nisi ob eas molestias, quas oblivisci paratus est! Sed saepe, molestias, obliviosus cumulant!
  Cum dicunt tibi placet, ruere non debes, statim decide, alioquin suffocare guttur tuum!
  Etiam opus est ut possis perdere, sed magni ponderis est perdere non posse!
  Impetum est sicut vento in velo, modo augendi et frangendi aliorum malos!
  Dede, vitam emere non potes, sed turpis tibi nulla dabitur vita!
  Quisquis crudelis est, ipse gelata a daemonibus in gehennis devorabitur.
  Gubernator accuratus sniper, saepissime desiderat, cum in latissimum aerem latissimum orbis terrarum appulsu!
  Semper oppugnatio efficacior est quam defensio, quia facies pugni est scandalum malus!
  Qui non dubitat repugnare cito prospere succedit!
  Convivium tempus vanissimum ac prodigum est activitatem edax, at si tempus non est, mercedis usuum facta iam rationabiles limites excedit!
  In vita vanissima delectatio est, sed sine oblectatione, vita nihil significat!
  Pastor oves intellegi debet, sed non sicut oves cogita!
  Suos esse debet rector subditorum, a vitiorum vero et superstitionibus multitudinis alienus.
  Omnis homo cadit - solum spiritualiter exaltatum oritur!
  Qui testas non numerant, in pugnam volant!
  Omne sagittarium comitum, te in magno honore tenet fortuna!
  Pueritia, sicut ostium in ludo latrunculorum, totum ludum format, sed dissimiles latrunculorum, omnes redire cupit et numquam iterum foramen relinquit!
  Frigidum non est terribile si cor ardet et glacialis tranquillitas in capite tuo regnat!
  Vivere potes in frigore difficultates vel passiones, sed non potes vivere si sensus tuus refrixerit!
  Jackal tigrem potest vincere si in proelio est draco, et tigris in eligendo adversario!
  Puer et puella aphorismos scatere compleverunt.
  Illi vero mandatum a maga ad aliquid faciendum, et ad tempus hoc tempore recesserunt.
  In proelio cum Nazis Oleg Rybachenko in parallelo mundo se invenit, ubi Russis durissimum est.
  Proxima est ei Margarita, etiam puella parata ad dimicandum in Nazis.
  Pueri per aliquod tempus ad proelium parant. Sunt et auctor et auctor.
  Quomodo sentit rubras ligaturas circa collum tuum habere?
  Et discalceatus iam est familiaris et etiam acceptus... Praeparare debemus impetum fascistorum et eorum complicum repellere.
  Americae inter. Quid opus est tibi parari? Scias vires impares esse, ingenio opus est.
  Pueri in procinctu sunt, et laqueos fodientes, et aliquid propere invenientes.
  Oleg et Margarita sunt in mundo naturali, ac percipiuntur ut una sui;
  Puer varias insidias pro Nazis parat. Praesent sit amet pellentesque magna.
  Una cum Margarita prorsus liberi sentiunt mulierum puerorumque consortio.
  Oleg etiam lepide dictum est;
  Heroismus aetatem non habet, sed ingenium iuventuti dat.
  Constat Margarita:
  "Nunquam satis sunt anni ad gestum, sed semper multae sunt memoriae saecula!"
  Puer adiutus, puella defensionem repellere parat. pugnare necesse est.
  Nazis oppugnaturi sunt. Margarita vera opinionem suam inopinanter reliquit. Cum puella est, post primam aciem legato legato mittitur.
  Puellae adhuc minus suspicionem movent quam pueri. Porro Margarita formosa est et vultus auget fiduciam.
  
  Hic sunt plerumque puellae bellatores. Auxiliatricem manum praebentes praebent illis, dum tranquillitas est in agris, et latinae cum acutis puellis suis senioribus fratribus auxilium implorant. Etiam studiose operam dant, ut sine liberis vires computant. Quam terribiliter venae eorum intumescebant et quam acriter, ut filum aeneum, venae in solibus, manibus callosis et nudis pedibus exiverunt, tam crudeliter ut fractos pedes pueri heroum flere vis. Simul tamen canere vix possunt;
  Patria mea Stalingrad est;
  Flos dope - adamas roris continet!
  Erit, credo, pompa laeta;
  In mundo sine bello - pulchritudo coelestis!
  
  frater hominis fiet homo.
  Somnium omnium puella veniet.
  Si durum est, culpa tua est;
  Dulcis fluvius plenus aqua!
  
  Fritz in rostro haesit et rictum nudavit;
  Ille rugiens fascist est - omnes te necabo!
  Sed ille respondens ictum est.
  Scimus sine multa expolitione ferire!
  
  Auctor magnam salutationem nobis dedit -
  Ostendit se tigris vera esse!
  Iamque Kraut pugnatores dura feriunt;
  Tempus ludorum liberorum nobis est!
  
  Ipse Dominus Christus iocando mandavit.
  Fatum tuum formam somniorum tuorum!
  Vir in corde puer parvulus est;
  Tristitia animae eius est corona rosarum!
  
  Guttae guttae sunt margaritae maris;
  Meditationes in eis astrorum in coelis!
  Mors falce minatur acuta;
  et lupus in silvis perfidiosus est ossibus!
  
  Sed cognosce auctorem - vinculum est sanguis;
  Solus rutilus color sacer est per saecula!
  Svarog eam faciet - confide nos amare,
  Gratia coeli - scito magna est!
  
  Discalceatus per Berolinum ambulamus;
  Vindex in milia pugnantium ducit!
  Asinus autem sub iugo stabat.
  Lux toti universo - socii!
  Puella Alena brevem locutionem addidit:
  Ardent in caelo;
  Oculi mali Luftwaffe!
  quasi dicat -
  Tempestas rursus in mundo est!
  Tempestas autem vere appropinquat, etiam sol ad horizontem descendens obscuratur mixtura nubium et acrium, mordax fumi oculus.
  Longus sonitus lacus accessus audiri potest, et in caelo stridore plana. Primo volitant celebres tabulae, sequuntur Arado-8 gagates voltures. Periculo multi- rem bombers. Vel ipsa maneuverable yu-287 Procursantibus alis. lamque tonant obsessa tela. Cum conchilia altae explosivae ictus, terrae glebae et caespites liquefactae in caelum iaciuntur. Ac magis etiam terribiles sunt potentes missilia ab Arado-Super accensa quae fossas dilacerant... Ac deinde Focke-Wulf invasus aircraft apparent, ad omnem defensionem levandam capaces. Haec ubi incipit pugna. Maior, quamvis ab adolescentia urbanus, Andrei Matrosov tropaeum binoculars tenet cum perspectivis frigidis in manibus suis, appropinquantem fascist chalybe NIVIS spectans. Nazis multi sunt et praevalent. Etiam pedites in rotis et vehicula armati, vitantes arma parva incendunt. Laboriosos munitores ad extremum repellere conantur, sed sclopetis pugnare nolunt et petere.
  Non satis arma omnibus sunt, loci licet offensio et leporarius pueri venationem sclopetis et etiam arcus ludit. Puer caeruleus et luscus Oleg Rybachenko etiam funda repleta taedis homemade taedis originali impletione fecit. Vir fortis inventor. Et ipsa funda non simplex est, sed ex multis truncis - a manu auctoris lignei "Katyusha" reali facta. Guys porttitor porttitor sagittis explosives utens methodo homemade, etiam anti-aircraft machinas fecit. Quisque velit fortiter pugnare et vincere. Sed ultima cogitatione Sacrae et Irreparabilis Matris non poteris mori.
  Maior Andrei Matrosov ordinem dat:
  - Noli ignem aperire sine imperio!
  Re quidem vera, pro tota phalanx, tres tantum praeiudicia "quadraginta quinque" habent (omnia ultima arma instanter ad Moscuam partem transferuntur, hic solum ea quae in residuo fundamento exsculpere potuerunt), quae significat tantum casum esse ut Krauts propius accedat.
  Anterius, ut Nazis consuetu- dine, vehicula tutissima sunt; obterere "Tiger Regius", "Leo" et auto-membrana "Ferdinand" -2 cum tormento 128 mm propelluntur. Ars militaris typica cum Medio Aevo utatur fortissimis et textis militibus in ipso cuneo. Nec dici potest Germanos malos milites fuisse. Etiam aliquo modo accipitur ut Germanos bellatores natos consideret. technicae pernicies incomparabilis. Hi sunt eorum cerebrum - carros qui nonnisi in latus penetrari possunt per qua- les saltem 85 mm. Novus actus Fuhrer Goering Ferdinando 128 probavit, et productio huius machinae in productionem posita est. Et non solum in modificatione destructoris piscinae, sed cum impetu sclopetorum. Verum, productio piscinarum breakthrough adhuc iustus questus est. Levioribus vehiculis ac peditibus peditibus paulum ab agmine cederent.
  Nazi carros motorcycles morabor singulis subinde, ne cursitare ...
  Sed discalceatus auctorem puerum Oleg Rybachenko probat, quod hic causa manserunt. Primum, funda a munitoribus facta iuxta picturam pueri egregie percussa est. Evenit ut hoc in casu satis longum esset, cumulativos explosivae fasciculi, sicut skates glaciei, arma scindebant et corpora Nazis bracchia galeis complanatis expressa et tormenta tormentorum contorta exprimebant. Et vehicula graviora sunt etiam arma frigidiora! Vix anti-lacus meus, glutino homemade obsitus, et in summo caespite, quod invisibile facit, inter stipites ope filum, sub vestigio Regii Leonis, movetur. Haec piscina etiam spectat valde FORMIDULOSUS, tam magnum 128 mm sclopetum, et praedatoriae facies iratae utrinque turris depictae sunt. Videtur Germani milites Sovietici terrentes numerant.
  lammina ferrea decidunt in stridor letali Eruca sono. Explosio nimis valida non videtur, sed eruca avellitur, et Hitler lacus incipit fumare sicut camini et, repentino monstro celeritate, sicut turris ingens cum trunco trunco circumvolvitur.
  Ceteri pueri auctoris similes machinis utuntur, tum explosivae originis suae, secundum consequat porttitor Oleg Rybachenko iuncta. Cum pedites Germanorum ignavi sint, et tormenta lacus et auto-propelli inermes antecedant, tunc hoc punientur.
  Exempli gratia optimum est Ferdinand-128 catapultam gravem operire, cum nihil 200 mm armis penetrare possit. Sumet tectior cauto. Porro egregie Rybachenko figuratum est quomodo ad explosionem dirigatur. Ad hoc satis est ex regulari bulbo levi candenti fabrica uti. Tunc vacuum flamine suget undam, Ibitque omnis vis ad unum punctum. Haec innovatio, cum speciali mixtura explosiva cum herbis et fungos aridis admixtis, etiam parva sarcina explosiva permittit ut gravem perniciem gignat. Pueri et puellae vulgaribus arcubus et fundamentis utuntur cum tribus tantum chordis ad bestias ferreas Wehrmacht tendentes. Itaque "Regius Tigris" vestigiis fractis, rapax vulneratus, tormento hysterico crepuit ac paene temere proiectum eiecit.
  Nobilis " Werewolf", cum humili silhouette et valido armatura, similis turturis complanata spectat. Hoc sclopetum auto-propellens satis nuper apparuit in fronte Soviet-Germanica. Ob proprietates bonas incessus, howitzer tormenti penetrabilitas super honestam distantiam, eiusque in proelio superstes, statim "werwolf" de oppido sermo factus est.
  Vestigia autem eius adhuc sunt ordinaria, licet lata... Sed melius esset ut ima autocineta conflare et interiora eius parces partes exspuere facere.
  Tum iam turtur erat, quae de cacumine montis aquilae magnae Russis coniecta erat. E quibus fracta intestina repunt et humus ossa occisorum membra Nazi evomunt.
  Lyubov Markovna mavult "Tigem Regalem" ferire cum grenade sub-ferro - clypeo eruca est, et ut facultatem movendi amittat lacus, cylindrus coegi frangi debet. Telum in manibus torsit flava Komsomol coma leviter caerulea, fremens;
  - In pane te coques ad prandium!
  Hic est alius lupinotuus laesa, quasi celox pirata gubernaculo fracto, ad latus iam labens. Arma imitatur et cum "Tigris Regius" impacta est. Ambo loculi ferrarii vestigiis incipiunt ardere, et post pauca momenta propter telam detonationem explodunt. Duo onerariae leves ob explosionem versant, et machinae tormenta suffocant, cum cartridges et cassibus ipsis dormientes. Haec deinde cadavera confossum reddit.
  Alesya Muravyova, qui modo "Panther" prosiliit ad volvendum coactus, etiam rink skating arte exsecans, pulcherrime posuit:
  - Vires non est in musculis mendacibus, sed in cerebro ubi non sunt mures crepitantia!
  Lyubov Markovna, reloading grenade launcher et appendens in manibus suis, trepidat. Exigua est munitio, et fortis hostis, sed tamen nulla spe amissa, dicit:
  - Quercus caput et figura ferrea fusile signum sunt truncus in acie concisus.
  Et addit:
  - Etiam cum corpore querna, intellectu correpta, solum truncus est sub alio tribunali!
  Damnare duodecim vehicula gravibus iam cessaverunt. Lacus fracti et inopes fumant sicut vulcanorum senes omnino non scary. Draco capita sua perdidit, et pellem armatam venundabitur eget.
  Caeteri vero, praesertim multi armati milites, sequuntur. Auctorem heroum delectant, non fugient... Hic sclopellum auto-propellens "Ferdinand"-128 celeritatem carpit et ... cadit cum magno fragore in cavum camouflagenum. Truncus truncus fractus est, et solum late erucae in vertice haerent et inermes moventur. et post se pernicibus Panthera sustulit. Rostrum suum deformem, immoderate diu, inflexit et intus est sicut testae explodendi armaturae. Tum ipsa turris diruta est. Una ingens nautarum Germanorum in medium scissa est... Caliga cum monogramma duorum fulminum argenteorum, SS proprium, avolavit. Decidit metrum ab Oleg Rybachenko. Sustulit eum puer auctor et dixit:
  - Samovar utile erit, sed nobis, pueris leninistis conditis, calceos nostros lacerare non oportet. - Et magno impetu, imitans adultum, addidit. - Melius lacus evellere!
  Hic aliud admiratio est, et urna ferrea vapore pulsus ordinarium convicium in ardente arrogantia diripuit et explosum est, tribus simul vehiculis integris incendit.
  Alesya Muravyova, cuius comae aureae non cadunt de pulvere, exclamaverunt:
  - Sed passaran (slogan communistarum Hispanicorum qui fabulosus factus est - nolunt praeterire!)!
  Mulieres auctor gaudent et, quamvis rei tragoediae, rident. Alicubi, homemade explosives in fossis cavernis latent. Fit in antiqua, artificiosa via. Nimirum paulo infirmior est quam dynamita, sed satis est gb disable. Et praeterea, puer discalceatus genius Oleg Rybachenko accessit cum modo ut mixtionem ex vulgari scobe, stercore et foeno perniciosam faceret. Vile est et hilarem! Et cum discussit, Nobel e capite miranti oculi devolventur!
  Fritz gravia damna patiuntur, onerariae armatae deficiunt, quaedam per zonas periculosas transeunt, sed obviis tasque explosivis et iactis occurrunt.
  Hic etiam praedones periculosiores sunt quam adulti. Quia ingeniosi iuvenes parvam vaporem ballistas aedificaverunt quae mortiferum "donis" iecerunt in celeritate proxima machinae celeritatis gun. Principium ipsum piston est, machina vero scapulas tormentorum rotat, quae magna cum celeritate initiali emittunt dona mortis. Proprias saccos e ligno destillato alcoholi mixtum cum elementis explosivis homemades eiciunt - paene aequalis in potentia perniciosa nitroglycerin.
  Cum ictus, armatura vectoriae Hitleris tenuior cedit, ut nautae caeruleis flammis ardeant. Krauts dolore furientes corde strident et vultu deformato in horrorem fugiunt.
  Quaedam ex eis sunt etiam technologiae omissionis...
  Sola misericordia est quod inimici sunt multum, videtur quod von Bock placuit hic ictum eripere. Damna significantia passi - nonnulli vehicula maxime American vel Gallicus erant - machinae sclopetis ignem in omnia fundentes, ad fossas appropinquaverunt.
  Occurrunt ericius. Interim Alena facile demonstrat quadraginta quinque. Utique, "Tiger Regius" et etiam emendatus "Panther", et praesertim "Panther Regius" in fronte non potes capere, sed latera experiri potes. Praeterea "Panther" in tabula infirma est, sed ob celeritatem citius erumpere nititur... Sic machinae machinae Germanicae pulsant, terrere conatur. Nihil dicam de curatoribus armatorum portantium. Omnes ludibria exstinguentur et sanguinem in tabulatis metallicis calidum exspuere cogantur!
  Lyubov Markovna, grenade ad bruchum iaciens, clamat:
  - Nos bipennem cum falconibus edemus!
  Sclopeta parva qua- libet multa commoda in magna una - rate ignis, otium camouflagii habet. Et quomodo metas eligere sciant.
  Etiam leo valde iactatus, quod a sclopetis parvis calli- bus fidenter munitum videbatur, vehiculum quod insomnium Rutenis in Bulge Saratov factum est, feriri potest si turris et alveus e latere presse eiecti sunt. Hic ubi tenuissimum est. Et si modus pugnandi fuerit... Krauts malum erit!
  Alesya Muravyova clamat;
  - Adhuc habebis Stalingrad! Et centies peius Stalingrad!
  Nazis gannit, yenas acriter. Inter latinas autem Sovieticas ibi interficiuntur et vulnerantur. Maxime tragicum est cum iuvenes milites qui iam vivere coeperunt mori. Hic est puella parvula sed fortis auctor, difficulter sarcinam explosivam tollens, se sub vestigiis T-4 "L" mediae piscinae iaciens (hoc lusus adhuc in servitio est! Ita aucto pondere et validiore machinatione). Doleo puellae, sed fascismum plus odit quam vitam amat. Firmiter novit auctorem suum heroicum esse actum ac Dominus Iesus ianuas caeli laetanter aperiet iis qui pro patria moriuntur. Deformis capsula longa est, sed videtur truncus tenuis ex ingenti larva prosilit et quadratam turrim rapit.
  Et iterum milites tasque iecerunt, et tormenta tormentorum arte camouflassa igni motorcyclis reptantibus ad presumptiones incendere coeperunt. Et capita militum Hitlerorum eruperunt, sicut cerasa matura grandine pulsata. Et magis etiam sanguis serpit ex contritis suco baccis.
  Dimidiatus Oleg Rybachenko repertor puer per nares eius sibilabat ...
  - Tempus colligendi lapides ab aliquo qui ne secundo quidem ad ventum mittet!
  Id non primum Nazis technas suas temptavit. Exempli gratia, tormenta currus in aere sugunt ad tormenta, sed quid de mixtione carbonum gressibilium et plurium herbarum mixtarum causticis et spinis cum pulvere detonatore?
  Gas lacus magnarum motorcyclorum explodit, eiectis rivos ignis furentis. Sentit qualis sit tumultus gehennae geniis. Hic sunt pauci curatores armaturae baiulantes etiam collegas suos miseris iungentes. Et ab eis armorum fragmenta centena metra volant, se plus et plus victimas invenientes.
  Alyonushka, " Werewolf" demonstrans ad inferiorem corporis partem contendit. Non difficile est, sed hoc solum casu tormentorum auto-propelli immitis penetrare. Motus digiti lenis est, et tum ium.
  Tormentum mollis resilire dat, et machina fascist in medium scindit. Vexillum rubeum et scissum cum swastika nigra in scaena alba in lutum cruentum cadit.
  Alyonushka susurrat sapientes cogitationes;
  - Iustitia sacrificium requirit, caritas donationes requirit, successus iustae causae sacrificium requirit!
  Alesya Muravyova magna grenade ad latus Pantherae addit:
  - Tantum inevitabilia sacrificia in bello proderunt inexorabilia deditionis sacrificia vitare!
  Oleg Rybachenko, alium pulveris nubem solvens a ballista, quod hysterice ei tussim fecit, et tunc idem tussis machinis explodere et erumpere et clamare fecit.
  - Mutare debes adversario, sed mutare non potes inimico!
  U-tum, tormenta puella nudam et pulchros pedes incubat, ut melius biorhythmos Telluris sentiat, et flatum graminis cum plantis suis, et rursus ramos insidiosos T-4 prorsus tundendo feriat.
  Pulchra Komsomol membrum ridet et clamat;
  - Vade in infernum, senex!
  Et mox tunc duo avi Soviet sene sene machinamento sclopeto interclusi sunt. et in foveam cruentam inciderunt. Alius senex in fasciculo tasque involutus sub vestigia piscinae Pantherae cecidit. Digrediens exclamavit;
  - Gloria Stalin!
  Alyosha Muravyova continuatur cum emphasis:
  - Gloria heroibus!
  Lyubov Markova, cum flexibili crure grenade iacens, increpuit exclamavit:
  - Honora mortuos!
  Oleg Rybachenko renidens dentibus albis addidit:
  - Et glorificabuntur in vita sua qui sapiunt!
  Tantis viribus resistere conantur. Pro exemplo, fortasse non est hic "mus Regius" hic tamen - piscinam novam relative, sed sane etiam "pardus" est in pila E-25. Sed Sherman irruit... In hoc casu, aliqua de causa, paucae sunt lacus American et Britannicus, quamquam von Bock erat qui magnas copias instrumenti externi accepit... Puer ingeniosus Oleshka putavit problemata probabiliter esse. progressionem remigum aut commeatus.
  Sed multo facilius est Sherman vertere... Altus rambler luti fictilis cum mixtura explosiva fugit et... Iustus validus ictus super bastardus bene armatus pulsat.
  Et post eam, piscina secunda Americana metitur, verbum ducens ad tentationem tartaream cannabam sub ictu falcis. In tertia, propter inertiam, collegas laedi misellam, et etiam victus bruchus CERAULA erigit.
  Puer ingenio Oleg clamat;
  - Retine eam, ac strenue serva!
  Haec revera virtus heroica Russica est!
  Revertere debes longam absentiam tuam iustificare.
  Et primo sumentes linguam. Et apprehensum unum de ministris castelli cum lasso et ligaverunt eum et traxerunt in praetorium.
  Rusticus rex quoddam occultum in specie noverat quomodo puerum mulierculam et uxorem suam cito faceret, ac velocissimo equo redire procurabat. Veris nivis liquefactis tormenta haesit, nec dum acies multa munimenta sine igneo proelio expugnare properat exercitus.
  Emelyan Pugachev interrogavit captivum minaciter;
  - Quis sum? Quis honorat?
  Vinctus audacter respondit;
  - Fur es et impostor!
  Cossacus Tsar arida dixit:
  - Pendet!
  Shcherbatov suggessit:
  - Vel fortasse cum passione interrogant eum?
  Pugachev mussat;
  - Agite!
  Captum tribunus in tormentis tuguriolum trahebatur. Sed quid sciebat? Nisi ubi aerarium exercitus latet. Vel fortasse indicant subterranea!
  Sed tortor est.
  Pugachev plus quam ducenta tormenta bona habet, et illa, utique, testando rem solvere vult, et impetum non modo immittit. Et inde Ufa et iter ad Kazan.
  Convictus Khlopusha cum turba et sclopeta ad Urales missus est. Rex adhuc multum valet.
  Sublatis tormentis, exercitus Pugachev testae coepit. Tormenta gravia rugierunt. Percussi sunt tormenti et potestas tormenti evomuit.
  Duo muri iam corruerunt... Et Pugachevitae impetum fecerunt. Inaequales copiae erant, nec prope resisti poterat praesidium. Tantum duces non omnes conantur mittere et secare. Oleg Rybachenko dabat colonellum et capitanei capita. Milites ante superiorem hostem tela abiecerunt et ad genua prociderunt.
  Pugachev aliam victoriam relative vicit ac se contulit. Exercitus eius cito crevit, etsi multum sordium erat cum nix liquefacta est. Fere prope Orenburgum mora effectum habuit.
  Sed casus huius centri provincialis auctoritatem Pugachev excitavit, et homines nunc ei libentius etiam coniunxerunt. Multum adsurgit maxime accurrebant.
  Et ingens multitudo et equites innumerabiles. Multa milia pugnatorum sunt, ipse Emelyan Ivanovich solus plus quam triginta milia habet, et alia quindecim milia ex Chika et aliis praefectis regis rustici.
  Pugachev ipse Yaitsky oppidum in dulci amplexu uxoris suae Ustiniae visitavit. Fecit ei parvulum, potius filium. Cum herede opus sit, numquam quid in bello possit evenire. Nemo contra glandem errantem aut tormentum praestatur. Et ideo non est aliquis prolongare lineam familiarem. Sed Pugachev iam liberos ex uxore priore Sofia habet.
  In ipso oppido Yaitsky, Cosaci firmi sunt in loco. Conatus hostium fuga repulsus est. Complures milites captae sunt, qui famem in castello dedere aut exstinguendam cito confirmaverunt. Ita nihil ad oppugnandum.
  At Emelyan sine magno dolore urbem reliquit in suo ioco, emissario honesto.
  Rebelles in Chelyabinsk firmiter fuerunt. Siberorum praefectus, Delong, Orenburgensium casus cognitos, ab urbe propere recepit. Medio fere ignavo, a seditiosis circumvento, relicto.
  Quanquam eodem tempore Delong fuit qui in vera historia Pugachev cladem intulit, et etiam eum ex improviso ademit. De exereitu rustici regis quattuor milia occisa, totidem capta sunt. Sed nunc Delong recedit, et milites saepius deserunt.
  Sed nunc Kungur fortiter defendit, et ut cito hanc urbem, quae magni momenti est opportunis, celeriter capiat, Emelyan Pugachev colonellum Oleg Rybachenko et ducem Margaritam Korshunova ad eum misit.
  Puer et puella, ut semper, ver nix discalceata ac paene nuda currunt.
  Velociores sunt velocissimi admissis equis, ac potissimum molles. Currere per multas horas sine tarditate ac sine ulla lassitudine, corpora immortalia sunt, ac propterea inviolabilia.
  Dubitavit utique Oleg Rybachenko an Pugachev ius esset iuvare, sed opus aeternum, invulnerabili corpore. Etiam si Catharina Secunda regina erat bona.
  Multum vicit, inter Crimea et Belarus cum Ucraina parte.
  Sed quis scit, forsitan si Emelyan vincit, Russia etiam plura consequetur.
  Tametsi haec concussa est imperio comparabilis Lenin's Octobri res et subsequenti bello civili. Cur non satis iam conciderunt populi Russici? Heu renidet belli civilis.
  Oleg Rybachenko cum Margarita ad Kungur currit et secum cogitat.
  Sed tamen multum dependet a fortuna, et potest etiam magnum principem mediocrem facere.
  Nicolaum II autem Vladimir Putin in eius ingenio et ingenio fuisse praestantem. Sed huic rei fortuna haud inferior Tiro Khan fuit.
  Una fortuna ducit ad aliam et e converso. Puer terminator cucurrit et cogitavit.
  Exempli gratia, captis Salman Raduev, etiam in vigilia comitiorum praesidentialium Russiae, eventus valde probabile est. Enimvero quid casus est, praesertim cum de scumbag rara loquimur. haud quisquam postea dux egregius vivus captus est. Omnes mortui sunt. Porro Shamil Basayev fortuitum maxime fuit. Revera, si iter terroristarum notum est tam bene ut cuniculus sub eo plantatus sit, quid obstat quominus tundendo aere percutiatur? Quanto certius esset! Aut etiam averte gas et tunc magnum spectaculum faciunt de Basayev iudicio?
  Non, verisimile, Putin in hoc casu etiam felix fuit, itaque Shamil Basayev casu omnino mortuus est.
  Sed dicamus Salman Raduev in detentione moritur, vel laqueos omnino vitat. Putin paucis centesimis suffragiorum caret, et comitia in duobus gyris habita sunt. Is iam devictus est in pace et triumphus Zyuganov.
  Et adhuc incognitum est quomodo secunda circum cesserit. Utcumque, electorates protestationes instituerunt, et Putin vix nimis evidenter conciliaverat. Sed maximum est quod post mensem inauguratio evenerit. Nec Putin tempus erat proponere Foederationis Concilium in sessione vernali. Et in casu gravi coitio copiae oppositionum contra eum factae essent.
  Communistae, agrarii, Unionis Virtutum, OVR, et Yabloko maiora haberent, et Consilium Foederationis reformationem impedirent. Quin etiam se opponunt nationalizationis NTV.
  Collatio lenta inter Dumam et praesidem praesentem iterabitur, sicut apud Yeltsin. Talibus conditionibus, Putin statuere non potuit Khodorkovsky comprehendendi et vehementer ictus communistis et SPS et Yabloko obicere. Multum etiam in historia mutationem pertinet. Et si res paulum modo mutasset, tunc undecimi Septembris terroristis impetus non evenisset. Tum Putin in Afghanistan bellum incidisset, et fieri potest ut unum tantum tempus duraverit.
  Et iactatum dictatorem disiecit, et cum nulla aestimatione conspuit, sicuti Yeltsin.
  Ita fit, interdum ex parvo casu. Sed ea Nicolaus II, si Praefectus Makarov mortuus non esset, victoriam de Iaponia habuisset. Et tunc omnes Sinarum, utique Russian facti sunt! Et tunc Germania et Austria-Hungaria victa essent.
  Imo videre potes quomodo unum defectum ad alterum ducit.
  Termino currebant pueri, nudos pedes nivis respersos. Et Oleg Rybachenko inspiratus, coepit alacres cantare, componens euntem;
  Pugnamus pro meliore sorte
  Ad vitam facilius homines...
  Et nos turba damnatorum comminuet;
  Ut pauciores sint adversarii mali!
  
  Super nos cherub aureus alatus;
  Ad gloriam matris nostrae Russiae...
  Mihi crede, invictae sunt regionis Rus;
  Et faciet omnes in terra pulchriorem!
  
  Data est nobis facultas pro patria pugnandi;
  Magnitudinem patriae defendens...
  Etiam interdum vitae justo a elit.
  Licet coelum imago sit!
  
  Quisque eget somnia sua;
  Mihi crede sapienter, communismi...
  Tanto plus felicitatis est in Terra;
  et ignes revanchismi non venerunt.
  
  Rex noster est ingenii Pugachev;
  Rusticos ad certamen sanctum excitavit.
  Negotium aliquod erit usque ad umerum;
  et puellam discalceatam ama!
  
  Fiet etiam diabolus fortior;
  Cum fines scientiae transeamus...
  Furcifer sub ungulis opprimitur;
  Etiamsi evulsa arteriae sanguis scaturit!
  
  Causa nostra iusta est, amici;
  Patriam nostram feliciorem facere possumus.
  Crédite gentes omnes una familia;
  Magna, maxime clara Russia!
  
  Homines fortiter in horizontem spectant;
  Nubes malae non tegunt caelum.
  dabimus hostem victori nomine;
  Tuque eris, felix miles in proelio!
  
  Nescio verbum ignavum
  Nos Russi omnino non sunt inferiores.
  Habemus Svarog, Iesum album;
  Et in aeternum perfruamur Mai!
  
  Puellae et pueri in choro;
  Puellae nudis pedibus ineunt...
  Post omnes , Deus omnipotens , virga pro nobis eft ;
  Ne sis psittacus sine mente, puer!
  
  Lenin ad pugnam;
  Prudens Stalin feat.
  Cherubus potentes expandit alas suas.
  Et musculi nostri simpliciter e ferro sunt!
  
  Majestas Patriae erit
  Tales sumus milites pro Deo.
  Nostram gloriam ferro confirmemus.
  Quod scutum apud Svarog commissum est!
  
  In summa, fideles in Domino,
  Ad gloriam clarissimae Russiae...
  Modo novimus equites aquilas;
  Deus Albus Christus Messias post nos est!
  Pueri pulchre cantabant voces eorum plenae et clarae. Simul et fortes, magnifice tanquam opera. Plures lupi latinas exsequi conati sunt, sed celeriter post tergum ceciderunt. Immortales guys nimis celeriter ruunt. Nesciunt infirmitatem vel dubitationem. Etsi non est, hoc probabiliter notum est. Ipse Oleg Rybachenko valde dubitavit an valeret immutabilis Catharina, capax sed illiterata Cossaca. Sed iocus est in eum. Pueri, ut se a longo itinere distraherent, populares aphorismos componere coeperunt. Feceruntque id ipsum sapienter atque pulchre.
  Isti sunt filii;
  Bellum est sicut ludus dominorum, sed fractae dominoes amplius colligi non possunt - terra tenet!
   Fortuna praemium virtutis, poena temeritatis!
  Taurus fortis, asinus contumax, leo nobilis, vulpes callidus, asinae omnium artium sunt!
  Scortari tyrannus amat, sed in comitiis non placet!
  Politicus amat imperare, sed recte operari amat!
  Ad locum capiendum leo vulpes in loco dextro!
  Ne sis asinus - trahentur aures tuae!
  Homo musca non est, sed suavis loquelae etiam obnoxius est!
  Bonum est pugnos ferreos abjecisse - quercu peius caput!
  Turpissima politicus amat mores legere!
  Mel a re publica ferrum aratro ore corrodit!
  Non est bellum malum, victus est malum!
  Bellum nullum gaudium, sed victoria tropaea!
  Tyrannus saepe est iucundus, sed vita apud eum mel non est!
  Ascendunt in altam solium technicis turpibus utentes!
  Superior locus, inferior modus sumendi!
  Dulcis sermonis politici acerbitatem deceptionis exit!
  Praefecti rectitudo backfires!
  Fragilissimus locus est cum quercu caput!
  Calceamentum nudum excedere!
  Nimis politicus loquitur, sed magna silentio fiunt!
  Vulpes leonem fallere potest, murem pascere non potest!
  Dictator in somnis alatum esse vult aquilam!
  Homo enim, pecunia, sicut lac bovis, ab illiberalitate acescit et a liberalitate deficit.
  Promittit sine difficultate, verum est, est! Tum vero quam aegre omnia postea facit!
  Quercus politicus idem facit quod truncum fatum!
  Quanto maior fur, tanto poena minor!
  Politicus nihil aliud dedignatur quam secundum suam conscientiam vivere!
  Parva conscientia politicus habet, sed ambitiosus!
  Persecutio bellatorem in tortorem, ignavum in virum fortem, modestum in insolentem vertit.
  Scientia fictio est aemulatio ineptiarum et ineptiarum! Eodem tempore nullum genus magis scientificum et logicum est!
  In bello similis est in opera - sua quisque cantat, monitor speculator esse potest!
  Mulieres modernae homini omnia ignoscunt - praeter paupertatem!
  Scisne exploratores ab ingenii praefectis differre?
  Scio! Tantum ingenii duces habemus - peregrini omnes exploratores sumus!
  Quid melius est inani capite vel pera inani? Utique inani capite - tam notabilis non est!
  Animus est optimus collector divitiarum!
  Intelligentia et fortuna: in amore copulati - pariunt successum, opes, dignitatem, sed cito separant!
  Superbi homines facilius consilium audiunt cum datum est a muliere - nisi uxor eius est!
  Mulier sapiens fortuna valet! Et uxor praenomen ei agere potest.
  Qui personalitatem aestimat in persona, et qui pecuniam aestimat!
  Humanitas per duas res destrui potest, computatoribus et phisicis computatris. Illa animum exstinguet, haec uti non poterit.
  Grenade in bello comes!
  In genere, malogranatum quod iocos narrat, est sicut ovum Faberge ad rimas nuces usus!
  Ingenium est animai simile: auferri non potest, at exstingui potest!
  Vindicta dignitas non est honor - retributio pudoris!
  Invidia scelus est, rixae potat, otium pascit!
  Pessima omnium scelerum pigritia est!
  Melius est cum dignitate cum gladio mori quam ut bos in praesepio flagello immissus!
  In bello virtus callidum, calliditas numquam animos!
  Bellum terribilem facit vitam, et mortem dignam et pulchram!
  Pudore imperanti rara est qualitas, sed hoc etiam pluris facit!
  - Jackal consonat cum verbo kal!
  Leo unum tantum commodum habet in thoes - opportunitas cum dignitate mori!
  Technologia est virtutis carnifex!
  - At verum non est! Nam quanto altioris gradus technologiae, eo plus intellegentiae ac sollertiae in proelio requiruntur!
  Ubi Matris utilitas incipiunt, personae bonae fines!
  Libertas cum disciplina coniungenda est. LICENTIA est antithesis libertatis!
  Memoria tenax est matrona optima! Communiter libertas ferro vincitur, sed sola rationis ope defendi potest!
  - Cum fortis bellator alium salvet, nullus ad hoc praecipuus honor necessarius est!
  Ceterum, cum virtus ardet in corde tuo, erigis clipeum pro servis tuis!
  Turpitudo spurii honesti non excusat, cum sordium praesentia sordidam non iustificat!
  Numquam vilis est amor - praesertim si non crumenam, sed animam solvis!
  Restat ut sanguis effundens iustificare possit, si per consequens lacrimae fluere desinunt!
  Qui pecunia serviunt numquam in acie comparare poterunt cum iis qui forti animo et cupiditate libertatis acti sunt!
  Lacrima infantis periculosa est quia vertit in torrentem rabidum qui civilizationes abluit!
  Positio imperatoris non extra rationem est, sed insuper responsabilitatem et grave onus!
  Nescitur quid gravius - omnes esurientes vel unius infantis lacrimas alere!
  Aurum mollius est ferro, sed cor potius percutit!
  Non telum quod fortem facit militem, sed telum militis!
  Vere longum colloquium cum machina sclopeta ad iaculandum in aurem ducit!
  Sexus telum perniciosissimum est, praesertim periculosum propter accessibilitatem eius!
  Cuiuslibet telum efficacia ex victima electa dependet, et multo magis in sexu!
  Sexus telum humanissimum, dissimiles aliis mortiferis armis, vitam dat!
  Amor raro necat, sed saepe nocet!
  Quisquis nudum pectus intuetur diu lineamenta loricae bracchiorum oblitus est!
  Birota cum pedalibus melior est quam Mercedes sine motore!
  Telum vetus est quasi fusum, firmum, sed nihil timendum!
  Ambulatio citius non est, sed vilis est - praesertim in medicis servabis!
  Pecunia est quasi catharticum - cum ea, honestas et virtus hominem relinquit!
  Melius est explorare diem perdere quam secundo perire!
  In bello concursus est - ad inferos curritur!
  Multo sunt vincti lucidiores animo et puriori corde quam illi qui custodiunt eas! Non potest catena moralior esse quam captivus!
  Corpusculum est cultri acuto simile, sed acui non potest!
  Meliores sunt lacrimae faeminae quam margaritae, omnis gutta nummus aureus est!
  Securim lapideam et energiam atomicam ad cor pium adhibendum!
  Non est necesse ut paupertatis pudeat si dives habes animam et cor aureum!
  Progressus operit superstitionem!
  Interfectoris subtilitas et creditor impudentia comitas!
  Una vigilia non plus quam cucumis hortus constat!
  In bello devicto, tantum est imperatori, ut vincat!
  Hostis inperfectus est sicut morbus increatus - exspecta inpedimenta!
  Nobilis sapientia est sicut vinum pretiosum - melius est eam abscondere ab inferioribus!
  Si duos nummos demittis, primum legas, non quod maius est, sed alterum quod carius est! Pauperibus et cetera dona!
  Clades semper calamitas est, nisi multam pecuniam mutuam dederis!
  Tantum incorrigibile venereum lubet mori per manus pulchrae dominae!
  Pragmaticus mavult novam vitam generare!
  Fortitudo satis eruditionem compensare potest, at disciplina fortitudini numquam compensat!
  Ingenium educationem reponere potest, sed educatio talentum numquam reponere!
  Excitatio et furor iusta sunt prosthetica virtutis et fortitudinis!
  Fortuna, ut apis, certum volabit, ubi sapientiae nectar et labor maturescit!
  Vermis, dissimile aquilae, facile evanescit. Humilis semper abscondita, sed sublimis vulnerabilis est!
  Non tam catena quae in servitute tenet quam timor - infirmitas unius saltem vinculi animum praebet!
  Honestum est pro Patria, Muliere, Parentes mori, sed melius pro ea vivere!
  In bello facilius est commodum consequi quam percipere! Haec vicina est venanti volat victa leoni!
  Lingua, quamvis parvitatem corporis, fortissimum est membrum corporis. Exercitus decies movet et infantem sedat. Capax destruendi et salvandi.
  Pugnator sine vulnere est sicut dives sine sinu!
  Viro ad vivendum indiget, et mulier superstes eget!
  Etiam aries cacumen inter oves assurgere potest, sed inter leaena dux fieri conetur!
  Vita nimis cara est commercio!
  Ferro acutus est, sed lingua muliebre multo acutior!
  Audacter age, si non poteris solerter!
  Addit unum paganum ad MANIPULUS significat duos milites auferre!
  Unus amateur cum stultitia sua beneficium decem tortorum operiet!
  Magna familia coelum est corde, purgatorium pera, gehenna pro inimicis!
  Difficilius est interdum cavea disassemble, quam eiecit crudelis dominus!
  Pro populo Russico, vodka peior est quam duodecim Hitlers!
  Somnia proditor re!
  Nulla esset causa necandi, sed semper sclopetum!
  Vodka terroristis legalis est!
  Vocatus est maximus interfector Vide! Sic bibamus, sed alcohole nos occidant!
  Quantumvis minutum electronicum dolatum sit, praedicator manum extensam in eam ascendit!
  Machina sclopetum est optimum argumentum poenitentiae!
  Verus vir debet esse fortis in pugna, assertivus in amore, lepidus in argumento!
  Vodka inperfecta similis est uxori inanis, capitis vitare non potes, melius est dare!
  Bellum excitando est ludus, participantium numerus infinitus est, sed constanter decrescens!
  In bello, vapulando dissimilis, punctis conciliatus affinis est proditionis, sed judex non corrumpitur!
  Latrunculorum logica et poetica figura simplicibus indita est!
  Libertas puellae corruptae similis est, quam non pecunia, sed sanguine pensant.
  Iuvenis soror arrogantiae est, soror arrogantiae est fortitudinis, sed ex consuetudine senis potest nasci victoria!
  Cum dux lucida caput habet, in oculis hostium obscurum est.
  Sensus temporis est pernecessaria qualitas imperatoris, non gratis quia minutissima manus finem acutum habet, durius quam acuto licio ferro pervenit!
  Voluptas dolores sunt antipodes, sed aliquip, dolorum voluptates maxime!
  Bellum et sexus delectant, sed non mixtum, nimis lethale peniculus est!
  Pars pedica pinguior, acrior ad plantas Dentes esse debent!
  Gravius est leporem capere quam mammothem occidere!
  Pulchre occidendo, cruentas adhuc vitas creas, sed cupides ad sepulcra nimis cito.
  Modus est bona qualitas, si reditus non convenit! Grata vidula semper levis est!
  Mulier, quae verum narrat, marcescere incipit passio, et cum mentitur, flores proditio est!
  Tenerae cubantem sunt suffocan- dum, nihil est inexorabile quam laqueus affectuoso!
  Debitum grave est onus, maxime si nihil habes quod persolvas praeter vitam tuam. Vicissim mutuari non potes!
  Altissimus somnus mortis, sed non suavissimus, maxime peccantibus.
  Corona victoriae venatio est, et sine corona victor non est finis.
  Qui tardus est ad capiendam reliquam vitam uno pulsatione debebit!
  excandescens miles, sicut vinum viridis, convalescet in praeliis, sed dux qui non vult discere sicut stercoris, non maturescet, sed putrescit;
  Malus imperator cutem suam salvat, bonus imperator suos a morte servat!
  A debut in praelio magni momenti est quia, si perdis, corona non habes!
  Si comes decedit, noli commoveri, caelum locupletatum est bono homine!
  Quid si malum est? Facilius est ergo facilius habitantibus terram.
  Una veritas est, sed multae sunt religiones, quae significat fidem maiorem habere casum errandi quam atheus!
  Etiam si atheus rectus est, non proficiet veritas eius, sed fidelis, etiam si fallitur, vitam beatam et gravem mortem accepturus est.
  Atheus fieri similis est animam tuam furari!
  Fides est vestis similis, difficile est induere et nudus deferri non potest! Mutare solum potes, lavando te et eligendo stilum modernum! In genere, religio est sicut uxor, taedet eam et FORMIDULOSUS mutatur!
  Fides, ut pistillum significat, una tantum et stulti illud rident!
  Felicitas est sponsus picky qui cum libertate solus vadit!
  Cur vis serpentem in corde tuo ponere - ianuam infernis aperi!
  Hoc est, quia dolabra et brachia muscularia a capite requirunt!
  Praeceptori affinis est histrioni, repetitiones tantum non cum applausu, sed alapis in facie ejicientes in terram.
  Amor est sicut nubes, libenti obnoxia et lacrimas effundens!
  Misericordia linea fortium est, nascitur in incerto crudelitas, in incerto est infirmitas.
  Poena mali est genus boni pretiosissimum, puritatem et fortitudinem requirit spiritualem!
  Determinatio est pernecessaria, qualis est rectoris, timiditas ciuitates destruit et orbos populos relinquit!
  Cuius clangor obstrepat, sed taceat tua!
  Sacrificium amor requirit, non minus quam odium!
  - Religio debet imprimis moralem esse, bonitatem et obedientiam docere! Modo in gregem non converte homines et desine eos a cogitatione!
  Revolutio servitutis genus non debet mutare, finis est libertas spiritualis cum uno habitudine - bonum facere!
  Nihil humanitatem coniungit sicut veram religionem, quae in humanitate et sensu communi consistit!
  - Tantum ultima victoriae summae veritas mendacium iustificare potest! Ut causa pacis vim requirit, facilius est ense quam clypeo repellere gladium!
  - Veritas semper in paucioribus, et in paucioribus sola intelligentia et astutia vincere potest! Hoc significat calliditatem et intelligentiam, fideles socios veritatis.
  Servus imprimis ignavus est, catenam amittere timet!
  Tyrannus tria habet insectorum qualitates: aculeus scorpionis, ungula viscosi muscae, tela sanguinolentae, sed alatus non est.
  Pulchritudo animae, puritas cordium, virtus amoris - ne nimis temerari debeat retributio!
  Si recte, iustitia crudelitatem iustificat, sed quantum ad tortorem victimam non vertit!
  Insignis dignitas imperatoris est, dignitate accepta cladem accipere, et ex eo discere.
  In bellis, quisquis volat, vincit, et quisquis reptat, hostis ferit!
  Contumeliam telo nebulonis et ignavi esse, in labore alios humiliare, se demittere.
  Solus mortui non peccant, nisi utique coeli situm numeres!
  Usu est mater sollertiae, societas ingenii!
  Qui discere vult, plus proderit devicto, quam superbus ex victoria se contentum!
  Melius est pulchre mori quam turpiter vivere!
  Iners enim omnia tempora mala sunt, praeter somnum!
  In bello, immatura gaudium est soror proditionis!
  Perfectissima lamina obliquis manibus perit!
  Tempus in bello est sicut aqua, atterens humanitatem et humanitatem!
  Bellator sedens in insidiis quasi latro est, vitam tantum cupit obtinere, et non peram.
  Bonus est enim imperator salvos suos gravius quam alienos occidere.
  Magnum numerum gravioris arte ac virtute! Si vis fieri fortis, noli obœdienter ire!
  Colubrum mendacium est in loco canum - semel mordet hostem, alius te mordebit in infirma macula!
  Miles dominae cuncta potest concedere, nisi Primus moriatur.
  Miles Russicus occidi potest, sed vinci non potest!
  Colossus non est statura magnus, sed qui cogitationem habet in caelum usque!
  violentia externum obsequium generat et rebellionem in anima accendit!
  Captivitas est instar malleoli candentis, obdurat te, si post eam in gelidum liberationis rivum inveneris!
  Iustitia interdum dura, sed semper mollior ad arbitrium!
  Nunc pueri nudipedales accurrunt ad Kungur, castellum validum, in quo sescenti milites sunt et etiam militiae. Turba duorum millium pugachevitarum levata obsidione territus cum ducentis curriculis militum adventu Maioris Vereschachin sese recepit.
  
  
  Oleg Rybachenko et Margarita Korshunova ad rebelles pervenerunt. Primo dubitabant de puero in brevibus et puella in tunica. Sed decretum cum sigillo principis persuasit colonello parendum esse. Sed multo certius factum est, cum Oleg, unguibus nudis digitis, eos ad regulum qui apparere coepit projecit, et eum per ostiolum figens figit.
  Praeterea rumores iam pervenerant de puero qui frigus non timet et velocius currit quam ipse leporarius.
  Puer in ducem acceptus est. et deinde consilium proposuit. Illi una cum Margarita in Kungur penetrant, omnes praefectos necant, ac deinde multitudo irrumpit praesidiumque conficit.
  Quas libenter recusandae.
  Puer et puella, hi Termino pueri ad Kungur ruebant. Et magna post eos pars rebellium mota est.
  Oleg et Margarita versus parietem sine Memmi. Plures custodias obtruncant. Et ministros praecidamus. Trepidatum est. Maior Vereshchagin in praelium irruit, primusque interemptus est. Tres etiam duces interfecti sunt.
  Liberi acutos iaciunt orbes, et conciderunt spathis de duro ferro. Etiam homemade miserunt, sed potentes tasque. E quo hostes superiores erant discerpti. et ab his terminator liberos obtinuit.
  Tum rebelles in proelium iverunt. Item quomodo coeperunt caedere et destruere. Et iam inconditum ac trepidum praesidium legatis Pugachev exercitui dedidit.
  Pueri negotium perfecerunt. Et accepto Kungur, prope Ufa refugiunt, ubi ingens exercitus Emelyani Pugachev appropinquabat.
  Puer et puella cucurrit et cantavit;
  In Patria lusciniae psalmum canunt;
  In ea, sol splendens oritur...
  Gratiam affert - pax, solatium;
  Et oculos tuos aperit - lux Domini!
  
  Ubi sunt lilia convallium, et ubi sunt examina daisies?
  Et faeni fluunt melle.
  Fies verus - norunt heros -
  cornua daemonum abscindite!
  
  Nunc discalceatus per agros curris;
  Puer parvus - machina gun gravis est!
  et calcibus tuis sub rore frigescant -
  Promptus ad reprimendam adversarium!
  
  Demiurges naturam sculpet;
  Create exemplaria in procellosum splendorem...
  Heu , Deus leviter strictus chirurgus est -
  Quis tibi quinque non dabit?
  
  Homines formidolosi etiam sumus creatores -
  Mundum tuum capacem amplecti!
  Non est necesse ut oves turpitudinem ostendant -
  Tum exercitus statim ad pugnam colliget!
  
  Puer auctor nunc in captivitate est;
  Et discerpens eum carnifex in equuleo, flagellum dedit ei.
  Sed homines non maledicunt Satanae -
  Quia tribulationes sunt etiam donum!
  
  Pro spatio - viae sunt omnes in floribus;
  Fluminis raptus purum habent.
  Et necesse est nos superare timorem vilem -
  Sine in pyxide latentes anguillae cum pernicitate!
  
  Donec lobortis erat tota tellus.
  Etiamsi tergore spectaculum eis in carcere est.
  Videbimus in Eden -
  Post omnes, ante Deum est parvus heros!
  
  Sed homo est etiam Deus essentialiter.
  Intellectu agilis est gigas...
  Navis opimae specus relinquit;
  Populus et princeps sine horrore sunt!
  
  Charisma etiam caput est;
  Non est facile circulationem ponere.
  Si quis fallacias,
  Iam coronatus eum fur strinxit!
  
  Cum ad apicem mens nostra pervenerit,
  Et mortui resurgent per progressum scientificum.
  Glaciei tapete florum operiet;
  Et sumus in itinere ad alia universitate!
  Oleg Rybachenko et Margarita cum apro in via rapuerunt. Et occiderunt eum et manducaverunt carnes crudas. Sed quid manducavit Tarzan, et quare peius est?
  Et sumentes cibum cum eis.
  Oleg cucurrit et cogitavit;
  Series circa Tarzan adhuc frigus fuit. Sed et frigidis rebus. Hoc est interesting fragmen silvestres et simias feras. Sed cum puella dicamus?
  Hoc magis mirum...
  Deinde Margarita et Margarita nonnullas aphorismos, ut magis iocum facerent, composuit;
  Politicus enim viae omnes perversae sunt, sed recta ad metam ducunt!
  Aurum molle est, sed vim opprimendi habet!
  Metallum grave est aurum, sed onus aurum leve!
  Etsi aurum metallum grave est, magna quantitate te inexorabilem facit!
  Manus facit carnifex, sed pedibus productus est!
  Si thronum capere vis, regem habes in capite!
  Si vis, obtinebit locum leonis, vulpis in astutia, et vilis hyaena.
  Politicus felicissimus est vulpecula callida et tigris praedatoria, et simia in alienis praestigiis utens!
  Quisquis vulpes in re publica non est, asinus in vita est!
  Vulpes blanda lupi mores habet!
  Astutia militaris non est contra honorem, nisi cum contra te vertit!
  In bello negligentia est resina in melle, sed solum in sanguine.
  Decurrere habet hamum non solum forma, sed etiam effectu.
  Arma quamvis valida sunt, sine capite non magis quam mannequin!
  Ingenium tertiae manus comparari potest, cum multo maiore adductius!
  Revolutio prae- ceptoris, quae ad emendationem populi ducit, adeps exurit, quae florem renovat!
  Maxima in fenore dividenda accipientur ab iis qui lac pectus liberis non parcunt!
  Mendacium album est veritas novo modo nuntiata!
  Foemina thesaurus est qui opulentissimum corrumpere et vas fortissimum dejicere potest!
  Quaestiones aeternae sunt notionis, etiam mors nonnisi eos in defunctorum caros transfert!
  Foelicitas est flos foecundatus ossibus, rigatus sanguine!
  - Fundamentum sanguinis mixtum est valde instabile, ergo solum in vivo corpore habet potestatem sanguis.
  Omnia mutabilia sunt, praeter sensum officii et officii!
  Malum est vitam amittere, sed multo gravius est immortalitatem tuam amittere!
  Melius est unam horam volare quam per centum annos repere!
  Fortitudo cum libertate synonymum est, libertas cum officio synonyma est, officium sui sacrificium et renuntiatio requirit!
  Heros debile caput a mannequin differt, quod se claudit!
  Psychologia clavis est ad victoriam, vos iustus postulo ut rectam crinem eligere possit!
  Corda explorata non mittunt, sed caput non amputant!
  Velocitas parit victoriam, velocitas fortunam parit, celeritas est felicitas secunda!
  Velocitas parit victoriam, velocitas fortunam parit, celeritas est felicitas secunda!
  Gelidus mortis flatus cor tremit et ignavi viscera convellit. Sed fortes ex propinquitate osseae vetulae falce acuto: acrimonia motus, tranquillitas in proelio, adeps nimiae tollendi!
  Temperatio in feminis saepe cum modestia cohaeret - sicut fortitudo in viris!
  Technologia est conceptus ancipites - stultitiam non patitur!
  Dulcissimus fructus est ille qui durissimum est eligo!
  Temeritas contraria est fortitudinis, fortitudinis et rationis tantum paria dabit victoriam! Poculum victoriae, sicut rum uter, ad vitandum molestias, tria requirit: fortunam, mentem et virtutem!
  Mors numquam temporalis est, sed vita permanens!
  Nulla talis religio est quae statum rerum praesentem et rationis praesentiam logice explicat!
  Hic recte es, sed mens humana non est maxime logica in nostro mundo. Aliquando etiam nihil irrationabilius quam logica videtur.
  Bellum sine sanguine est vita sine dolore!
  Facultas proprio superstes potior est bellatore quam hostem occidere! Quodvis bellum in pace finit, vitaque funebri finit!
  Amor eleifend est vitreo similis: nimis fragilis est, facile frangit et nocet!
  Servus et rex ex eodem utero, si iidem ante partum sunt, cur non post pares sint?
  Progressus scientificus sine evolutione morali tantum est ut fumus ex explosione nuclei conetur!
  Incuria belli mater sceleris et soror maiestatis!
  Panis belli acerbissime: madens sanguine fratrum et matrum lacrimae!
  Quanto iucundius est liberos gignere quam parturire cadavera - quamvis arte et affectu utrumque requirat!
  Servitus sine cupiditate discendi et cogitandi incipit!
  Sapientes verba bona sunt - good deeds are better!
  Vita semper praeclara, at mors mediocre!
  Scientia non est omnia, antecedens arma sollertes manus et mentem flexibilem requirunt! Spiritus materiam vincit!
  Quodvis momentum desinit esse jucundum cum primum concrescit, et sicut glacies coit.
  Motus est vera beatitudo!
  Patria res est homini pretiosissima, sine illa vita nihil significat!
  Homo sine patria est sicut corpus sine anima!
  Religio infirmis solacio est - aliqua infortunia levia videntur, si temporaria sunt!
  Si technicae artis custos angelus, pugnax spiritus Deus belli est!
  Facilius est Oceanum cum tablespoon unco, quam cum atheo contendere!
  Computatorium, ut puella, iuvenem amat et pertinacem!
  Mors a dilecta differat, quod illi semper conventum differre conantur!
  Mors ab amante differt, quod semper venit tempore iniquo, nemo tamen tarde vituperat.
  Ibunt qui in tuto currunt funus funestum!
  Exercitus saturi clavis prosperis!
  In bello praeparatio bona est sicut aer pulmoni, malus vaporum debiles et necat!
  Cum homo ex arte formidolosum se dat, hoc certum signum est infirmitatis spiritualis.
  Scarus lupus est in vestitu ovium, non ovis in vestitu luporum!
  Homini nihil est praestantius: rei militaris synonymum est honestum esse! Melior est mors tigris quam vita canis!
  In bello mors justificatur, cum hostes nimio pretio emunt, et perduellionis munera hostibus largiuntur.
  Hostis exploratus paene victus est, tu modo casus tuos perdere non debes!
  Carum est cadaver inimici, at vivus hostis multo maiore pretio!
  Furtim qualis est winning!
  In genere, vita sine difficultatibus est sicut pulmentum sine condimento: nimium - amarum gustat, sed non satis - guttur tuum non descendit!
  Homo debet occidere et salvare aliquem saltem semel in vita sua. Praeterea, si prima est felix, secunda est necessaria fortitudinis probatio!
  Computatorium melior est quam bomba atomica, tutissima via est populos vincere et eas operare victori! Praeterea tentationem non timeo! Quaevis ergo fides tanti est, si se ipsa defendere novit!
  Iuvenis, sanguis citius fluit et "olla" calidior coquit!
  Tarda asinus, porco peior, etiam putet, sed cibum non dat!
  Ignis automatica et fremitus putaminis optima sunt quae meminisse!
  Fides sine nota: falco sine pennis scalpere potest, sed non volet.
  Religiosa disputatio est maxime supervacua - quoniam ambo ii disputantes nullam habent ideam de re quam de ea disceptant!
  In stadio inter progressum scientificum et technologicum ac moralem, haec damnatur ad extranei partes! Etsi periculum est humanitas inter scientiam et mores in abyssum cadere!
  Qui salvat in scientia, dat sibi semen;
  Posteros spoliando caput facere potes, locupletari non potes!
  ! Politica est res sordida res mundas acta!
  Veritas semper multiplicatur, sed error uniformis est!
  Pulchritudo notio dialectica est - sola deformitas universalis est!
  Arma parcus, vino dissimilis, ama iuventus!
  Inimico parcere est quasi pugione insidere - chalybe affectum veraque nescit!
  Optimum telum ingenio est, non expensis eget, sed carum!
  Cum cadaverum numerus sit plures, vertunt ex tragoedia in statistic!
  Homicidium simile est primum virginitatem amittere et dolet, deinde cum omni actu novo plus ac magis delectat!
  Malus speculator est qui exitum in casu defectui praevidere non potest!
  In quacumque alia regione, error vita et sanitas constare potest, et nisi cum falleris in religione, tu immortalitatem tuam amittes!
  Bestia dentes habet, homo sclopetum habet, animal musculis nititur, homo menti! Tribulationes dentes hebetant, sed mentem acuunt - mens ergo immortalis est, progressus, quasi motus machina perpetua, ad felicitatem ducet!
  Etiam vulgatum atrocissimum fit ex repetita repetitione!
  Cum agens per duas institutiones intelligentiae operatur, puero dato, qui duos pacifiers in os suum efferre conatur, periculum discerpens os suum!
  Motus est pluvia sub qua flores sanitatis crescunt, et sarculum quod evellens herbas morborum!
  Caeci caecum videre non possunt, quocumque cupiunt eunt!
  Caecus educere non potest - per viam transeuntis fidelium!
  Sed viatorem videntem non exspecta - pauperes caecos adiuva!
  Homo facile frangit, aegre subjugat, et rarissime ex natura amorem consequitur!
  In pecto, fortuna venit ad lucida caput, leves digitos, et placidum cor!
  In genere crimen non est scelerisque, si sordidam, non vitam suavem vivis, sed obesitatem cordis certo habebis!
  Defectus virium excessum ingenii compensare potest, at nullus excessus virium defectum ingenii compensare potest.
  Ingenium defectus educationis reponere potest, at nulla doctrina inopiam ingenii reponere potest!
  Adamas gemma est sine politione, sed nulla copia poliendi carbonem in adamantem convertet!
  Mors alterius iocum est, sed tua mors cor tuum rupit, et anima tua in ocreas mergitur!
  Pecunia est quasi sordium, manibus sanguinum et lubricis haerens animabus!
  Religiosissimus quisque irrationabilis et ambitiosus est inter omnes formas fanaticismi, quo potissimum ad immortalitatem personalem assequendum destinatur!
  Amor a raptu tantum differt in forma solutionis - pensio in genere pro actione posterior!
  Melius est amittere in iustitia quam lucrari in peccato.
  Justorum jactura lucrum est in coelo, quæstus peccatoris rapina animæ.
  Deum negando, Communistae in umeris hominis onus imposuerunt! Volens locum omnipotentis auferre, dolorem Golgotha et diaboli tentationes sustinere non potuit.
  Sine virtute Iesu populus, pro regno bonitatis et iustitiae aedificans, in piscinam vitiorum incidit!
  Innumerabiles thesauri in anima humana, modo si eas depraedari incipias, cito sine ullis divitiis arefacient!
  Omne coitum, thesaurus quem tu communicas inter duos et non furem unum, ex corde auferet illud!
  Omnis homo habet aliquid commune cum primate, bonum si potentia, sed saepius intelligentia!
  Ridiculam esset si vera non esset!
  Proh dolor, plus quam viros probos et honestos habemus politicos!
  Quisquis animam suam prodit, semper haesitans manet - immortalitatem dat pro mortali!
  Victoria super fortis adversarius plus constat solere, sed eam gratis non das!
  Caedes non potest iustificari per seipsum et lucrum - tantum honor, libertas et materna violentiae advocati sunt!
  Bonum esse debet cum machina sclopeta;
  utque furore ferite ferro!
  Sic ille sanguis fluit sicut cataracta;
  Malum non habet misericordiam, omnes occidite!
  Omnium artium opera, magisteria militaria firmissime hominum memoria muniunt ac lacrimas evocent!
  - Pictura sanguine picta: splendidior pictura oleum et quanto tardius fades!
  Honestus homo iustitiam super familiam et amicitias ponit! inimicis et amicis una lex debet esse, sicut vir uxori.
  Iustitia in meretricem coram legibus vertit!
  Fortis adversarius confortat corpus tuum et voluntatem, fortior te facit - infirmus corrumpit animam tuam, et corpus tuum debilitat, et te debiliorem facit!
  Tanto facilior est tam difficilis via quam victoria!
  Miles ad sagittandum manus datus est, et animus in tempore sistendus!
  Stultum necare: idem est quod acu pungere, guy dolorem figere sicut concha ferire!
  Natura est mater hominis, mater magni inventoris stultum esse non potest! Etsi caret ingenio practico!
  Glans est efficacissima methodus paedagogica in communicando cum iuvenibus, tum cum senibus!
  Efficacia impulsus tantum decrescit! Saepe auctoritatem tuam perdes, sed si capiaris, immortui suscitare habebis!
  Religio superbum demittit ad gradum animalis - electionem dans arietem et capram!
  Melius est pellem tuam hominibus ut ovis dare, quam ut anguis in aeternum sibilare!
  In genere, notio operandi cum capite involvit non solum interpretationem literalem, etiam cum ad artes bellicas!
  Si vis ditari, baptizetur Iudaeus: si vis solvere, pete a Iudaeo!
  Plumbum adiuvat concoctionem, maxime si pilula in cartridge form!
  Qui munera non accipit, similis est mulieri meretrix.
  Solet, ut alterum serves, alterum occides! Crudelis proculdubio haec lex est, sed in statera speciei naturalem reddit!
  Nulla in mundo pugnator melior quam miles Russicus, nec maior tyrannus quam dux Russiae!
  Nimia luxuria est signum levitatis, levitas est imminentis ruinae praenuntia!
  Sapientes verba ex ore spurii, sicut fons a coeno TUBER!
  Commodum habes in longitudine, sed habeo in animo commodum!
  Aliquando potes interficere, at spem auferre numquam potes!
  In bello, si secundo careas, aeternitatem perdere potes!
  Miseranda turris vulgaris est inter caeras, sed inter casas sublimis!
  Homo vim patitur, crudelitatem reveretur, mansuetudinem contemnit, misericordiam non facit!
  Sexus est optimum remedium omnium aegritudinum mentis, sed dolendum est carum ac difficile obtinere!
  Qui sexum non amat, vitam non amat nec carnis gaudia sentit!
  Vino poëma commune est quod eius valor cum tempore crescit, sed ne centuriae quidem lineas defluere vel exire scintillas patiuntur!
  Miles computatralis similis est - unum aut nullum habet, sed bellator amicus et hostis est!
  Distat homo ab animalibus in humanismo, et facultas contra instinctus!
  Vis contra faeminas interdum liberos sanos, at violentia contra naturam tantum monstra parit!
  Si crudelis mater est, sic filii! Ut natura, talis proles homo!
  Amicitia a fortibus petitur, a divitibus alitur, et invicto devotio ostenditur.
  Adortus est optimus modus ad corrumpendum hostium numerum commodum - ad repugnandum est sicut medium bracchia exscindens!
  .Femina, amor est voluptas et reditus, nam viris est voluptas et impensa!
  Novum telum pro homine improbo excogitare est sicut crura sellae serrare cum fune collo tuo involvitur!
  Cum prope Ufa advenissent, guys Pugachev nuntiaverunt confecto negotio.
  Rex rusticus miratus est quod pueri tam cito laboraverunt. Et ille quidem reddidit eis. unamquamque crucem argenteam obtulit. Et ducentos rubles singulos.
  Ufa deinde oppugnatio accessit. Margarita et Oleg, ut semper in fronte sunt, celeriter oppugnant.
  Inimicos cum spathis conciderunt et bombs iactant.
  Iam Ufa statio fame invalida erat, et rebellium victorias animum fregit.
  Praeterea Cossacus rex habet fere quinquaginta milia armatorum ingentem vim.
  Postquam Oleg Rybachenko ducem trucidavit, reliqui bellatores in deditionem venerunt.
  Iurati sunt crines abscisi, tonsi cossaci dati. Quidam duces Pugachev iungere voluerunt. Estne laqueus melior?
  Breviter, Ufa facile capta est. Etiam Cossacus Tsar paenituit quod oppidum Yaitsky non expugnavit.
  Fere res melius Pugachev. Nunc plures copiae ad officinas Urales mitti possunt. Et Beloborodov praecipitur ut omnes civitates et Tobolsk capiat.
  Decretum definitum est ad Kazan, deinde Moscuam. Emelyan Pugachev etiam nuntiavit filium suum Tsarevich Pavel ipsum expeditioni adiunxisse et regnum patri traditurum. Hoc utique multi crediderunt.
  Exercitus pugachev crescere perstitit. Nuntii de captivitate plurium officinarum Uralium et nova tormenta, commeatus et pulveris pyrii venerunt.
  Post quem ingens exercitus ad bellum profectus est. Flumen movit, utraeque ripae Volgam versus.
  Tsar Emelyan Pugachev hilaris et gavisus est. Hactenus res optime geruntur. In universum rebelles nunquam graviter victi sunt. Et fama novi Tsar Russici oritur. et quotidie novi bellatores per milia adiunguntur.
  Rex quoque multum equitatus sui pronuntiatus habet. Et omnia olet victoria vera.
  reliquo exercitui pueri vagi praecurrunt. hilares sunt et multum rident.
  Hic iuvenum bellantium circuitus hussariorum oppugnant. Brevis resecta, duo tasque nudis digitis iactantur. et perierunt pugnatores.
  Proxima est Osae castellum. Vera fabula cessit sine pugna. Itaque guys neminem adhuc expugnaverunt nec occiderunt.
  Facti sunt etiam aliquantulum fastidii... Cantaverunt latinas;
  Spartak servos heroicis operibus excitavit;
  Ad exuendum invisorum principum jugum...
  Infelix in examen aquilarum convertit .
  Vocatio simplex est - expand somnia!
  
  Ensem pugnando trahunt;
  et concidito inclementer inimicos tuos malos...
  Fortunate, cito pugnator iter aperies;
  defunctus aeternum in grano vivet!
  
  Eamus de caelo lunam, nihil opus est;
  Aperiam Martis expansa tanquam portas;
  Et crede in Venerem, veniam.
  Tota via lactea sub herois gladio cadet!
  
  Stellae in caelo sunt et oculi puellarum -
  Scintillant sapphiris et rubinis...
  et ferae cogitationes volant -
  Cum proavo nostro Mamaia subacta!
  
  Chelubeius mortalis in turba exclamavit -
  Quod sub ungula turbinis periturum Rus'.
  Insanus clamor minimus est - omnes occiditis;
  Ut risus et carmina sonora perierunt!
  
  Responsum a Peresvet magno datum est.
  Ictus hastae et hostium in somnum inferni...
  Zindan non exspectabit bellatorem -
  Vincemus, vos homines in ea credite!
  
  Saxum insidiosum est, sunt dies in nubibus;
  Non omne tempus fortuna ac tropaea est.
  Urbes vero, ignis, lumina;
  Proeliō aut nōn videāmus!
  
  Sed scitote locum triumphare Russorum.
  Caesar antecessor noster formidabilis Macedonis.
  Planetae mox in paradisum convertentur;
  Caseus cum tea est sapidum Poshekhonsky!
  Osa castellum, ut in rerum natura, sine certamine in deditionem accepit. Praesidium et duces iurant in verba Cossaci regi. Quo facto exercitus Pugachev profectus est. Profectus victoriose jungens millia agrestium. Exercitus ingens celeriter crescit. In oriente Pugachevitae plures urbes occupaverunt et Tobolsk appropinquaverunt, ubi corpora Delongi refugerunt.
  Fere omnes officinas Urales a seditiosis in potestatem redactae sunt, et nova ibi administratio facta est. Ad occidentalem plagam ceperunt Samara et ibi se munierunt. Plures ac plures rebelles sequuntur.
  Et post regem rusticum copiae magnae sunt. Multi fautores eius in ipsa Kazan sunt. Praefectus Kant, hoc Germanicum litteram cum timore tremit. Parva cohorte missa exercitus Pugachev obviam captus est. Potemkin, qui in Kazan Kremlin est, etiam timore tremescit.
  Quid faciat contra talem exercitum.
  Et Oleg Rybachenko et Margarita iterum festa peragunt. Hoc tempore ad tempus Elisabeth Petrovna se contulit. Ac capiunt Friedrich. Sed id est alia. Ibi ipse et Margarita tentata, et magnus Germaniae rex, victo capitur. Custodes autem eius interfecti sunt.
  Puer et puella instar turbinis volitabant, praesertim cum Fridericus cum minimo comitatu relictus esset. Sed hi pueri omnes conciderunt et in umeris ducis in castra Russorum detulerunt. Ita Germania in deditionem venit.
  Russia et Prussia Orientali annexa.
  Et Elizabetha Secunda diutius in gaudio vixit. Et mortuus est heres petrus ex colica haemorrhoida. itaque Russia quaestus suos conservare poterat. Sed Germania numquam unita est!
  Et tunc res Polonica-Lithuanica totaliter pars Russiae facta est.
  Bene, Oleg Rybachenko et Margarita Korshunova perquam brevi tempore ibi manserunt. Et novam missionem duram habent!
  Sed nunc Pugachev illis carere potest. Sunt maiores facere.
   Hic est Oleg Rybachenko, quasi magnus, licet relative iuvenis, athleta Russiae in certationibus mediae participans. Unus contra centum equites delectos. Atque etiam pedum ponderibus vincti , ut honestius. Quid de Oleg Rybachenko? Superman phantasiae potestates semper in eo vixerunt, quia hoc et somnium non est somnium, sed aliquid phasmogoricum, ubi omnia occulta somnia vera fiunt.
  Etiam septem luminaria erant in caelo. Unusquisque autem est color iridis.
  Ante eum Carolus Princeps Britanniae singulari munere donatus est: ignoscere et misereri illis qui ante mortalis cuniculum stant, per quem via ad alium mundum aperit.
  Et puer es iustus in loco ubi fatum postumum magni viri constituitur.
  Oleg Rybachenko in crure gravissime percussus est cum additional compedes suspendebantur. vix vocem e pectore elapsus colonus cohibere potuit.
  Corpus eius etiam iuvenile magis factum est, sicut iunior princeps scholae iuvenis, et non sicut prius muscularis.
  Princeps vero nihil accidisse simulans, obstrepit, levi rauca voce;
  - Ergo nunc aequo animo es... Subjecta motus velocium equorum, iter!
  Auditores sedentes in stat, coeperunt sibilare magna voce.
  Oleg Rybachenko, saltem in simili visione, est hone summae classis. Hic leviter pœnituit me ferrea me affixa permisisse. Primo aspectu viginti minae aut novem chiliogrammata nihil sunt, aemuli non minoris ponderis arma habent. Quod si specie cruribus astringuntur, et compede vincuntur membra, hoc nulli simile stultitiae videbitur.
  Deminuto corpore vix movere potes.
  Primum rotundum, omnes impugnatores Oleg Rybachenko, qui novus orbis factus est advena, in columna fere unita spiculis emissa est. Etiam in experimento practico, in genere phantasiae, pugnatores fere naturaliter homines conversati sunt.
  Scriptor puer non satis tranquillus est. Et virtus non est omnino idem quod prius, non aliquid strenue opprimat. Corpus autem tuum non plus quam decem annos habet, sed duodecim. Et adversarii multo majores sunt quam tu, et currunt.
  Salire et sugere in ventre nostro, adaptans alienis
  vestem, arma calefieri. Magnus, externus tabularum circulus octingentos quinquaginta metrorum mensus est, et in tribus diversis tegumentis impositus est: tabulae lapideae laeves, lapilli aculei (aliquando feminae nudae et eleifend reae in poenam percurrere coacti sunt), et eleganter. strata, glarea undique compacta.
  Oleg Rybachenko cum terrore cogitavit forsitan futurum esse ut hoc abhorreret donec in embryonem conversus et tandem evanuit.
  Vel forte iustum est pro tempore tentationis?
  Quodlibet tegumentum quater occurrebatur, quo maior longitudo in acutis lapidibus reperta est, ut non posset modo ordinario numero aequabilem cursum tenere.
  Oleg Rybachenko, qui tandem puer factus est, solus erat qui nudis pedibus cucurrit et nudae vestis stimulis sensit. Conditiones plane sunt inaequales.
  Sed cum hoc, quisque lethalis generis particeps, sacri certaminis futuri imperii, se ipsum, nisi fortissimum in universo mundo pugnatorem, multo altiorem quam stolidi rustici. Puteus quidam bastardus Russicus illis aemulus non est.
  Et etiam indignum est quod tot ex eis contra puerum lacerum congregati sunt.
  Oleg Rybachenko sane multum doloris in crure habuit, quod ictu sledgehammer oppresso attritus erat. Post "baptismum inclementem" subiens, ipsa etiam intumescit et caerulea vertitur. Hui, carnifex ferrarius, te velim pugni articulos in retunso tuo aede ferire. Pulsare illum simile hoc, aut etiam melius eodem gravi, adamantino informibus sledgehammer! Numquam tamen sero est! In hoc mundo puer discalceatus cucurrit, qui non frequens est voluptatis patrii Moscoviticae et principi, praesertim cum cura et cura et disciplina. Verum, nunc Oleg Rybachenko etiam iuniorem - non maiorem quam decem, maximum undecimum annos spectare coepit, et eius puerilis nuditas non iam praeter naturam visa est.
  Puer colonellus exhilaratus est et cantavit;
  - Qui hilaris ridet! Quisquam velit, consequatur! Quis quaerit, et semper inveniet?
  Sensus lapidum acumen simul suaves et aspere pungentes videbantur. Sed hoc solum in aeternum teenager, vel puer potius.
  Et vigor, qui recesserat, ad iuvenes lacertos reverti coepit.
  Post tertium circulum complures medii aevi et fortissimi milites prope hystericam conatum, equitum impudentiae, praecurrere fecerunt. Illi ambulantes litigabant, et etiam paulatim adsequi coeperunt cum Oleg Rybachenko, qui nullum speciale complexum habebat, et adhuc ad caudam columnae ambulabat.
  Puer colonellus res nondum cogere et expectare constituit.
  Formatio paulatim tendere coepit, sicut venter constrictoris boae, et iam in quinto circulo omnes milites aliter currebant. Non ut ante in ingenti dorso singulorum capitum, sed cum infigo hiatu.
  Metallum connexum est, crepuit sub ocreis fictis...
  Oleg Rybachenko acer et peritus milites in armis sudare et spirare magis ac magis videbant. Intellegitur cur puer nudis pedibus pependit. Puer levis armatura facile omnem multitudinem seniorum, graviorum pugnantium depellere potuit.
   Quorum alter, summo cum labore, perventum est, illinc colonellus puer agili. Oleg Rybachenko evitans conatum obliquare eam obliquare et gladium suum in cornum caput ingerere. Ictus corporis adeo validus erat ut cassis hostium irrupisset et capite cruento in glaream incidisset. Plures puellae, apparitorum in tunicis albis et crepidis nigris, infaustum bellatorem rapuerunt.
  Nihil eum iuvare potuit!
  Oleg Rybachenko, audita exclamatione admirantis, philosophice notavit;
  - Melius est hedum fortem esse viam, et videri sicut fortis adultus semper melior est a via diversa videri! Sed utcumque melius est, rectorem numquam infirmum videri, quamvis eius praecipua virtus sit deceptio.
  Nonne tempus est magis uehementius laborare?
  Oleg Rybachenko, conversus ad lapides acutos, qui suis calcibus sustentabant, in armaturam secundi secabant. Confestim cecidit, sed statim exilivit, et Princeps terminator lanificam usus est, caput tundens pede feriendo, quod in cursu iam sanatum erat. Tam velociter hostes impetum non exspectaverunt, temploque galea tectus amisso, tanquam vitulus a lanio fuste occisus, incidit.
  Fuit aliquid superbire! Etsi parum dolet.
  Pondus mortiferum, praesertim cum ferrum augebat ictum. Post quem Oleg Rybachenko aliquandiu publica in publicum egit et per tertium se raptum permisit - Comte de Lacafer. Altiora gladiis feriat et titubat, quod crus ultro fregit. Nempe ferramenta prohibuerunt te currendi, sed cum illis senti- tus te securi ferire.
  Puer colonellus linguam suam haesit et altius desiluit, magis ac magis in se ipso sentiens.
  Re vera, ille, sicut Bruce Lee, Jackie Chan, Steven Seagal, et fortasse etiam melius quam omnes coniunctae, plus temporis ad artes suas excolendas.
  Nisi forte inclementia temporis oblivionem rejicit. Sed spero Margarita eum servaturum esse.
  Nec nisi in nono gremio debellator juvenem, ROBUSTUS contumaciter, acceleravit celeritatem. Ac primo, singillatim, sicut scapha motorica, omnes, qui paulo post erant, consecutus, misericorditer ferientes. Hi quidem duo, non agnoscentes nobilitatem pueri, utrinque prosilierunt, sed mola conlisa obtruncant, ita ut capita eorum avolaverint. Sine casu aliquo iam mors est.
  Oleg Rybachenko exsibilatur:
  - Bellum, bellum!
  Accidit aliquid de posteris Vikingorum et Saxonum bellicosorum, non ausi sunt irruere, sed currere pergunt. Fortasse eorum numerorum superioritas talem rationem dictavit. An non scripta praecepta ludi funesti? Oleg Rybachenko , nullo impetu aliquo, duces sic dictos adsequi coepit. Sane duodecim aliae coronae milites, ac etiam qui unam alteramve possidebant, hoc statu res proculdubio non poterant. Sed quinque amissis, propter aliquam causam nemo in ultionem prorupit. Videtur Russi intellexerunt se imbellem in Skopin-Shuisky torneamentum missuros esse, qui eum servarent.
  Etiam si iustus est in carne puer, experientiam habet diversorum saeculorum veteranum.
  Et non solum in exercitu Emelyan Pugachev.
  Et cum Oleg Rybachenko lingua eius adhaesit et magis in frustrationem gressum auxit. Sed anhelitus ille paulisper dixit. Quo eant? Sed Vikingi et Saxones sunt fortes et obstinati. Ossa ponunt, et sua non dabunt. Duo et viginti unum annos Suetia contra Russicos copias Petri Magni proclamavit, tandem cogebat foedus pacis non ut victoria, sed emptio formaretur. Status Russiae defatigatus est, incolas per bellum quintum reducere!
  Puer colonellus exilivit, iactum evadens.
  Hoc autem factum est, cum mulieres decem filios per familiam pepererunt!
  Sana proles clavis est alicujus potentiae successus.
  Et Britannia quidem tantum bellum cum Russia, pleraque a Chersoneso occupata, obtinere potuit. Britanni tum primum quadrantem millennium valere et partem territorii ex Russia mordendam curaverunt.
  Puer pigro bellator incidit, et corpus sine capite in lapides concidit. Ceteri acrius respirare coeperunt, dum gradum augere conantur.
  Sed hoc tempore, Oleg Rybachenko ad lassitudinem deficiet. Certare cum eo non possunt. Rigmarolum percellendi non-contactus percussorem fere aequalibus velocitatibus consumendi.
  Recordatus sum valde firefight cum snipers in Chechnya. Hoc vere bellum nervorum est. Hic multo facilius est. Hostis autem ad certum finem perueniet.
  Ita puer colonellus suum tempus per quattuor circulos integros servavit. Tunc solum debebant hanc ferociam gressum retardare ad intentionem intolerabilem sublevandam. Viribus ratiocinari opus est, faxit Deus, vel modicam saltem intercapedinem. Oleg Rybachenko offensus, etiam aliquot eiectis, gladiis eiectis, somersault, iterum excepit. Deinde iterum similem acrobaticum iteravit, dicens:
  - Russi Germanos persequuntur, experientia non adiuvabunt! Ite inertes vos ad infernum - humana mincemeat!
  O quanta vis ac robur ferox in corpore pueri est.
  Cum patientia Ducis Delonge ad summum impleta, princeps dux furibundus acclamavit:
  - Pugnate, lepores humidi filii!
  Quanquam male pugnatores ad hoc portaverunt.
  - Ad cruentum proelium! - Princeps magna voce latrabat, funes vocalium paene discerpens.
  Imo quam turpe est a puero fugere.
  Oleg Rybachenko risit subdola:
  - Tandem aliquid faciendum est!
  Bene, experientia eius iam tam late patet quod adversarios suos multo maiores esse non curat.
  Exanimati milites e medio agmine gregum custodes repente constiterunt ac tela celeriter extulerunt. Nobiles post Oleg Rybachenko currebant statim perculsi: duellum cum hoste, etiam "sanctus" (sic, sanctus, scelestus diabolus) tempus pretiosum proculdubio habebunt. Hic tamen, duodecim non pessime pugnatores statim ruunt. Vel ut diutissime expectarent, forsitan usque dum eum in sepulcro sepelirent. Et si quid incidit, "parvulus diabolus" statim coacervat et in lapidem fodit. Addebant vanitatem et superbiam.
  Ardior sit velocitas, et mox inrita torsit: Geminus et brevis sonitus audita metallo, Et novi sacri certaminis umida rorantia Concidit humi torpens.
  Puer velocissimus est, et motus eius velocior est quam aspidis.
  Peritus Oleg Rybachenko primum adversarium suum simplici calcitrante ad inguen occidit. Trite, sed efficax. Miseret homuncionem, num post haec effingere poterit? Ut at mi felis. Attamen, ac percommode homunculus, "castrationis" in quinquagenis suis victimam perfecit. Nobilis in illo, rubens familia stemmata rosis. Secundus unus cubitum in naso saliendo accepit. Multum sanguinis est et videtur quasi knockout.... Id quod etiam motus corporis significat. Tum reliquos oppugnare.
  Tu tam celeriter quam mongoose. Adversarii tui servare non possunt.
  Statim unus in calce corporis cum utroque pede a puero colonello fuit. Inflexit armatura, concretusque cruoris Ore a tergo exspuens, et emissae retunsae galeae cornibus ensis alter attonuit. Et proximus adversarius cum manubrio ferreo in mento percussus est. Bene secet si ipsum oram feris. Reliqui ad puerum colonellum irruerunt.
  Catulus fortem ursorum lupum invasisse videtur.
  Sed Oleg Rybachenko omnia recte pensavit, defessabuntur et ex vapore deficient. Et motus non sunt idem et motus non est idem. Milites, qui sunt valde robusti, tantum in armis possunt currere, sed illi qui in equo pugnare consueverunt facere non possunt. Sola autem ex eorum potentiis qualitatibus tenuerunt. Macte sane.
  Puer autem omnino non obtegitur, sed ob eius phaenomeni motum facile evadit.
  Oleg Rybachenko , quasi cum aliquo colloquens , notatur , ut Socrates iuvenis ;
  - Dum insanit heroicus, miles non facit stultitiam - dux facit stupiditatem, mittens milites, ubi fit insania heroica!
  Hostes se laetire conantur clamoribus ac fremit taurus.
  Sed musculos tuos ineptire non potes. et nunc pugnantes vagabantur tanquam muscae somnolentae, sese inter se impedientes. Praeterea ars calcitandi inusitata est apud Europaeos populos. Nullae rationes defensionis pro eo evolutae sunt, similis est alphabeto Sinensi.
  Et quid suspicari - militarium quidem artium ne audiverunt!
  Ieiunium autem et semper nova Oleg Rybachenko hoc commodo accipit. Tunc spectaculum incepit: calcibus, gladiis, genibus, cubitis, insana celeritate. Etiam simplicissima res, pusillos in armis verberans. Decem potentes viri iacentes relicti sunt, torquentes, sicut loaches a salo eiectae, in superficie tabularum, ubi puellae et pueri currebant, illico simplicibus auxiliis medicinalibus instructi sunt. Quod ne quis quidem hoc fecit, anima eorum in caelum volavit. Vel apud inferos fortuna tua fretus. Horum aliquorum causa, Oleg Rybachenko, recordatus Vysotsky ictus celeberrimi - anima tua sursum aspiravit! Renascentur iterum somnio.
  Sed si vixeris ut porcus, manebis porcus!
  Sed deinde bis duodecim rabidae blattae cum gladiis pro faucibus Oleg Rybachenko invaserunt. Ex quibus tres tantum personae intitulatae, quo duce caeteri fere bene ordinatae resistentias secundum regulas formaverunt. Temptaverunt tamen lassitudine, quam celerrime et quam maxime movere potuerunt una acie stare. Non permittit colonellum oppugnare ut statim eos in superficie stadii frequentet.
  Pugnatores hic experti sunt, multo maior quam seminudus, puer in compedibus perustus, cruribus conspicue fractis.
  Sed Oleg Rybachenko ita volavit ut ne aciem quidem permitteret, duo primi ob simplicem fraudem ceciderunt, adductius capiti adducentes, corporis ictus acceperunt.
  Oleg Rybachenko saeculo vicesimo se rudimentum exercuit, et ab eo alienus non est.
  Armaque et costas frangunt. et sanguis de iecore fracto sicut fons spargitur.
  Decidit in lapides, et sibilabat sicut acidi.
  Tum inclementes, nudum calcaneum, aliud templum apud baronem de Mugasak invenerunt. Puer colonellus inter equites lapsus, quasi criceta in foveam, et cubita et fauces semel, bis. In ludis computatoriis, in variis bellicis artibus, etiam levi ictu usque ad mentum, a dextro apice ad latus sinistrum, potest omnino debilitare pertinacissimum pugnatorem.
  Bene, puer bellus non est potator esse.
  Quinque plura restant, sed Oleg Rybachenko ne mora quidem cogitat. Puer aeternus, somersaults faciens, manibus stans, cartilaginem in rostro pulsans.
  Ossaque et pellis rupta cruore frondis.
  Pulchra, etiam Jackie Chan melius facere non potuit. Viam, una scapulae omnia meis costis nudis exarati sunt. Sed hoc est nugamentum. Sic princeps puerilis vel ira erit. Gladios ad crura arripis, ne te ipsum claudas. Quo magis foves, eo vehementius ebullit in te virtus. Latus, et fortis, nudo pede in collo ultimi comitis... Damn, lupi filius prelum pugione percussit, guttulis sanguinis in Oleg Rybachenko ventriculo apparuit.
  Ingrata erat sane, sed validi lacerti in ore non desiderabant.
  Puer colonellus dicit:
  - Bellum, dissimile latrunculorum, non est sine victimis, et ludus latrunculorum, dissimile bellum, sine eventu!
  Puer guttae sudoris mixtae cum liquore coccineo solutos excussit.
  Haec omnia vulnera tam exigua erant, ut quattuor prorumpentes plus sanguinis retardarent. Gladii micant, duo primi pugnantes mechanice eliduntur, et sphaeae vertuntur et in arterias carotidas prona ceciderunt.
  Oleg Rybachenko subrisit ut catulus tigris orygem primum capiens.
  et alios duos pedes in uno loco sensuali. Non aesthetice placens, sed efficax ob defectum artis interclusionis.
  Bene est, et plenus es inspirationis.
  Plures quinque adversarios. Omnes quasi muscae dormientes ad Oleg Rybachenko videntur. Bene in luctatione "cancrorum" "torquent" artificium et fasciculum, milites parvi, rasurae apparent. Salire perfecto et gravissimo pugnanti in occipitio. Ille cadit, alios pulsat. Magnum officium!
  Puer pedem fudit in stagnum sanguinis.
  Ad viginti quidem ascendere non possunt.
  Oleg Rybachenko, sculptile bustum movens stridore catenis, cecinit:
  - Omnia impossibilia sunt, certo scio!
  Hoc tempore duodecim bellatores fortissimi scaenam proelio excesserunt ut lapis e catapulta coniectus et in medium fere circulum transvolavit. Oleg Rybachenko, perniciter movens, duodecim pugnatores exercitiorum evertere debuit. Sed etiam melius est a pugna non quiescere. Musculi calefacti, concisus statim in incessu emissarii pugnae evanuit. Id, fessi sunt, et debent esse in stercore. Oleg Rybachenko invadit et cochleis in corkscrew similem, in pollicem tendens, in tabula marmorea perfecte feliciter labitur, et sine continuo crure demisso, quatuor homines in capite suo ferreo ferit.
  Sicut corkscrew - fermentum mortiferum.
  Age, adhuc quis eum in cista pugione ferire curet. Cutem perrupit, haesit in musculis. Tu pugionem istum digitis nudis collige et quasi boomerang mitte. Ex his duo iugulati sunt. Sanguinem spargit. Duo gladiis caesi, reliqui capulis (quam multi occidi possunt). Diploma illi apponere non potes. sed pugna sine receptu.
  Sanguis e corpore musculari pueri stillat. Fluminis per jactum rivi subsidio.
  Oleg Rybachenko fremit ut pardus et iterum oppugnatores rumpit. Ut aiunt; Uxor timeat virum, et vir angelus.
  Is eques Russicus - gratissimus deorum!
  Sed in hoc casu Matertera Mortem timeat nepotem Vita! Puer colonellus libebat pugiones flexilibus digitis inhumaniter iactare. Rursus inconditos adversarios extortis vertit, et nunc alia pars victus est.
  Is, cum iuniorem obtinuit, mobilitatem modo puero terminatori adiecit.
  Sic habuit vetulam malam cum falce vincere, et iam victa est. Summa autem res est gladios exitii praeterire. In bello non sunt dimidiati amici et alieni. Sunt tantum centum centesimis insidentes et extranei. Multi socii-socii et magis inimici sunt.
  Puer sedit in scissura horizontali et statim surrexit.
  Totum circulum comprehendere potes, in agone comprehendere, caput tuum in negotio negotii circumdare potes, sed successum consequi non potes cum venter rotundus est et ingenium tuum tortum est! Hostes nihil consilii habent. Ita pugnatores duodecim iacula in eum mittere constituerunt, et sex temptaverunt, bumping retro. Insidias callidam putant, si ipse eos aggrederetur.
  Puer colonellus spiculum intercepit, et ipse nudo pede telum feriens projecit. Foramen in ventre Pugnans concidit, cruore suffocans.
  Oleg Rybachenko risit et cantare coepit, quia haec est eius certatio - futurum decisivum Russiae, ubi tempus transit in discontinuitatibus et incomprehensibilibus tortionibus vel chronologicis;
  
  Aurea spicae -
  Sicut sonitus fluctuum labiorum ipsorum...
  Implebimus specula cum lasciva
  Fluvius Campaniae fluat!
  
  Patria nostra, generosa Russia,
  Ubi autumnale operculum aureum est;
  Non, mihi crede, patria pulchrior est;
  Nectareum maturum pomum effudit!
  
  Hieme mira argentee nix;
  Lacus erant crystalli lucidi sub tactu!
  Quam suavis est panis noster fragrans!
  Ferrum Russicum machaera acutum est!
  
  Unumquodque folium habet smaragdum;
  Corallium micat in omni germine ...
  Solovyov carmen mirabile fundit;
  Et in campo holoserica claudum est.
  
  Crystallina roris in gramine;
  APHACA velut stella ardet!
  Orthodoxa es patria;
  Vive in secula seculorum gloria!
  
  Pulchra est mundus, quamvis interdum renidet;
  & crudele fatum;
  Sed sacrum Rus' pulchrum est;
  Ostium aperuimus omnibus hospitibus!
  
  Oleg Rybachenko tria iacula cum gladiis prostravit, et duo plura exilivit, nudis cruribus sustulit eosque ad milites sagittarios proiecit, et gladii in equites eos attingere conantes ceciderunt. Gladius eum in costis feriunt, sed quattuor statim in capite percussi sunt, et duo alii in oculis telis feriuntur. unus ad dextram et alter ad sinistram. Puer colonellus sex latebras aggressus est, cantare continuans;
  
  Sciens callide bombam excogitavit;
  Quid cogitabat nominatus capite?
  Nam sine moribus etiam sapiens asinus est;
  Saltem dat insaniae suae!
  
  Alii patentes ad sclopeta dabantur;
  Quid satelles in orbita mittit?
  Physicus non est impotens militaris;
  Nolite ad plenum mentiri, iudices!
  
  Homines opus esse ad bellum;
  Male erga se.
  Non intellego cur hoc fiat,
  Num quis bonus aliquid facit?
  Una piscina pingit in acquerellis;
  Alius Katyusha adumbrationem faciet.
  Machinam tormentarii cum Donec,
  Et noster teenager amores in agmine incedentes!
  
  Scuta non possunt totum corpus contegere, ac se modo decurrere: custodes facilius fecerant cruribus infirmis opertis et uno momento "forcipe" hostem abscindere. Etiam obiter a ludis computatoriis. Deinde circumagi reliquas oppugnant. Ut aiunt, celeritatem. Plures pugnatores adhuc eam iactu capere conantur, sed puer colonellus nimis celeriter fulgurat. Inhumana celeritas.
  Cheetah per spiculas discurrentis simile est.
  felixque fuit, qui non mutilatus, sed stupefactus erat
  Oleg Rybachenko hostem catena movit - cerebra sparsa sunt.
  Vnam in agro non bellatorem. Longius autem e contra multa commoda in proelio habet. Exempli gratia, maneuverabilitas, parvitas, difficilis ad feriendum et inconspicuum. Hostes Oleg Rybachenko calcare sperabant, sed non notabile erat quod puer colonellus paulatim gressum retardare incepit.
  Non vulnera, non impetus pugnae retardavit.
  contra, magis ac confidentius dimicat et auget utilitatem fesso adversario. Quin etiam cecinit.
  
  Ceterum epaulettae clarae sunt in somnio;
  Nam radii interdum nobis pluris sunt quam sol.
  Post, nullus locus est in flebili Tellure;
  Ubi aliquis sanguis purpureus non fluit!
  
  Ceterum lupus homini est;
  Bene, aliquando canis pessima putet!
  Panis tibi ne frustum quidem commodet;
  Sola vivit - crudelis adest!
  
  Qualem populum Dominus Pater suscitavit?
  Quomodo mundum regit malum?
  Rex ferox est ausum in populo,
  Et meus principalis amicus est frater Cain infestantibus!
  
  Respondit Dominus: Est voluntas tua;
  Liberum, difficile, sed necessarium.
  Acutiores cogitationes si in oculis ferrum eas;
  Homines obmutescunt, si mundus unitur!
  
  Ergo pugna est sors tua;
  Ego nihil hic mutabo.
  Tartareus chaos licet in praelio regnat;
  Spes non est panis facilis et miraculum!
  
  Sed mihi propositum est firmare vos firmiter;
  Forti animo somnia construere;
  Ita ut filum vinculo fortius fiat;
  Ut quis ut heros in proelio sciatur!
  Eques puer alium fasciculum canum equitis in via dispergit. Si bellum est, viriliter est bellum.
  Estote sicut lupus cum elephantis in acie, et forte habebis sarcinas superare.
  Pugiones in eum coniciunt, ictus cum gladiis transeunt, vulnera autem fere continuo evanescunt, quae egregie scriptorem et Colonellum Oleg Rybachenko magnopere incitaverunt. Nam vere hone factus est, etiam in carne. Vel quid simile Clone equitis. Quam ferreos parat frutices, si tantas thesauros non haberet, tam gressu gladii non obstitissent. Etiam Margarita angebatur, primas partes in duobus amisit. Quod tamen non habebat! Post omnes, Oleg Rybachenko iam indubitatus princeps inter victimas est. Quam bonus est, maxime cum calcibus. Haec est pollicis cruris, quae dextro crure in volatu trium proicitur, ac laevo appulsus calcit. Potentissimi sunt quattuor, qui sunt Duri luscus, Anders Chirac, Balu Borka et unus magorum in Scandinavia potentissimus druidus.
  Hi, etiam ante pugnam, etiam delecti ad bibendam aciem decoctionis augent celeritatem et patientiam. Reactio celeritas nimis. Tametsi periculosum est hanc potionem saepius bibere, post quam triduo aut quatriduo dormieris mortui. Etiam, et ante medicamentum festinare opus est. Certe septem-fortis Vikingi milites hoc consilium iam significaverunt quod quattuor ex eis facile supernum adversarium suum superare possent.
  Nihilominus hic colonellus puero non molestus est.
  Oleg Rybachenko vero ulterius ruit, insonuitque cantu hostem;
  
  Etsi nobis uallum pressisse uidetur;
  Atrox venit tantibus.
  Cantare possum saga amico meo -
  In quo daemon infernalis resurrexit!
  
  Minax terror siren sonat;
  Est hic ignis ardens.
  Non quisque potest vivere, mihi crede, sine Deo;
  Sed vere aedificate ictum!
  
  Puer quoque bellator a nativitate est;
  Quia ferrum et lava in ea spargit.
  Sed ut veniam velit,
  Non est pugnus meus coronatus adversario!
  
  Tametsi verisimilius virtus est;
  Aliquando pugnandum est.
  Sed noli in nugas sicut conscientiae tuae projice;
  Ne abripias hoc gehennali ludo!
  
  Quis scit, si vita est in hoc mundo?
  Omnia in nostro mundo vera sunt: umbra, imago.
  Faciemus scelestos ad iustitiam
  Quando statim animos capere poterimus?
  
  Et si aliquid in bello amisisti;
  Et non potuisti superare spumam...
  Aperiemus usquam, mihi crede,
  Et transeamus de zeros absentis!
  
  Quisque in proelio consequi potest,
  cum sit robur et mens plena!
  Sed et denarium æreum pluet malum.
  Patria fortem virum in antiphonis glorificabit!
  
  In somnio, vel pressius in universo parallelo, Oleg Rybachenko iam adeo furit ut equum album funditus stravit.
  Puer cum mente veterani conditi FORMIDULOSUS et phantasticus est!
  Hostes autem eum assidue adorti sunt. se suosque alacriores non animadvertere quam inclementer gladiis ferirentur, vel pueri veloces pedes colonelli. Quomodo aliter fieri potest? Ceterum ignavi vel debiles in hoc gradu certare non licet. Hic est prorsus color militiae. Hic ululare gladium deiecit, calcitrare. Cutem pueri colonelli incidit. Et quod?
  Putasne hoc Oleg Rybachenko substitisse?
  Ne ille quidem dolorem sentiebat, is iam vulneribus usus est. Iterum ieci et niger integer erat. Sic tibi cum fremis et naeniis respondeas. Hoc etiam ridiculum facit ad mentis flatum! Suntne hostes in tabula? Nunc vero intendunt currendum et in gladios currunt modo melius. Duo gigantes sicut ursi vulnerati latrant et eminus puero puero claudunt.
  Erat quasi fluctus columpnam... Puer margaritis dentibus emicabat.
  Tunc ego miseratus sum de genere eorum. Sub pedibus eorum calcavit, ut ambo frontibus colliderent, scintillae ad litteram cadebant, non ab oculis, sed a galeis. Sed vellicaverunt boobies et tacuerunt. Quam sanguine satiata erat spatium circiter centum et quadraginta metrorum. Omnis bellator hoc debet habere magnum cor, sed parvum timorem et ingens responsabilitatis sensus! Parum improbum est pugnare cum immortali est, sed heu, honor in bello relativus est. Consentaneum est: tamen duo ursi in eodem lacu non vivunt, sed duae mores perfecte in una persona cum rapax mente cohaerent! Optimi ex reliquis decem prope iam consulto pigri sub hoste defatigati numerabantur. Ita re vera proelio valido resisti possent. Hoc momento quattuor "reges tabularum", aucti potione potentiae magicae, eorum impetum clare instituere voluerunt.
  Sicut dracones magnos, catulum tigris capere constituerunt.
  Hoc quidem Oleg Rybachenko intellexit, sed non timuit. Qualemcunque puer se oblectat, modo se non suspendit. Sed etiam quales vultures in caelo apparent. Et non terrestria genera, licet in Tellure telluris sit pugna. Et hic, verbi gratia, creatura est: prima tertia corporis est acubus ericius magnae, secunda squamae similis, tertia est cum corniflore petalis. et alae ab inferis sunt sicut papilio, et superne sicut chartulae lusoriae. Curabitur ac in nisl.
  Colonellus puer aeternus squamas excussit.
  Sed non ipsum metus. Nulla mentio de ingeniorum coniuratione, ars typica Napoleonici Marescalli Davout. Accipe et salie, si potator hostis est. Sed puer colonellus cogitavit fortasse frustra quod tam male de eis locutus est - ratio erat, sed de disciplina militari, de fortuna et de mutuis auxiliis naturalibus.
  Cum hic mundus tam desidiosus sit, ter vigilantius esto!
  Margarita, etiam monente, exclamavit;
  - Tigris in insidiis periculosa est donec molares suos cinxerit... et homo inops donec lucida inventione micat! - Oleg Rybachenko finivit sententiam pro amico suo!
  Bonum est habere favorem dilectionis tuae.
  Forsitan in re aliqua spectacula habuerunt, sed victima verus bellator factus est. Etiam si in somnio est!
  Vel non per somnium, sed alicubi in mundo, ubi animae hominum refugium quaerunt.
  Sed periculosi adhuc hostes manent.
  Imo, simul atque machinari conabantur, iuvenis iterum e caerula se movebat. Ille repente, quanquam impossibilis videbatur, currere coegit, et iam gladios feriebat ut aliquot equites caderent, ne ferrum quidem attigisset. pirata autem obstabat, et potione don Cesar de Bazano exantlabatur. Is, praesertim magicae dopae impulsu, gravem resistentiam offerre potuit. Praedo marinus pugionem apud Oleg Rybachenko iaciebat, sed puer colonellus ferrum nudis digitis arripiens statim reiecit. Pugionem per trajectoriam implicatam volavit et barbare eam eludere non potuit cum extremum rectum in plexum solarem transfixit. Clavam quoque interclusam.
  Iuvenis bellator superhumanus est et experientiam immensam habet.
  Puer colonellus, cum praestigiis praestigiis insistens, e longinquo adhuc e longinquo irruens repentino impetu irrupit, emissa clava capta, super quam diu olfacere non debebat. Sed omnes verisimiliter deridebant primo se pugnare cum pannoso mendico. letale telum quoque cantatum proprium habebat, et fugae uastati facile deesset. Evenit ut "testa" corpus hostium tanta vi percussit ut laminae metallicae potentis eruperit, et ipse cantatus bellator quinque metra reiectus est, ut taurus in iugulum cadens.
  Puer exclamavit;
  - Gloria Patri!
  Hoc genus classic!
  sed impetus pergit.
  Alio momento, proximus adversarius cecidit in terram, fracto quiritare manu, et costas rimas ab ictu secundi gladii. Si non magica arma temperata fuissent, fortissimus pugnator eleganter in frusta concisus fuisset.
  Oleg Rybachenko nendo ut top.
  Etiam Bilan eos hic non adiuvabit. Et omne impossibile est possibilia!
  Cum concidito plena adductius - neglegenter!
  Et Oleg Rybachenko, ad alacer audientium fremitum, ocius etiam effusus est. Non potes dicere te iam vicisse. Dissimiles notabiles bersekts, contumeliosos mentis excessus ne in eum quidem demerguntur. Adiuvans sibi viam ense levato, Curriculum summas accelerat. Quanquam ille modus considerari potest. Celeritas lucis, contra Einstein opinionem falsae, etiam mutationes, legi additionis obtemperantes. Sed ille velocius quam photon acceleravit. Videbatur etiam quod tactis acutissimis lapidibus constitisset. Et in unum incubum irruit, cum proximo coetu, in quo maleficorum resistentiam dignam componere conati sunt.
  Proelium in - pueri muscularis, sculptum corpus mixto sanguine et sudore micatum.
  Nempe reliqui omnes cursores in quadam cogitatione sunt: parum morari cum anterioribus, ac posterioribus impellere ac nimis ludibrium iuvenem angelum cum tota turba comminuere. Sed etiam conscientia nihil ad rem pertinet. Sensum est tamquam Mater Dei ipsa adesset neque umquam id facere permitteret. Et tamen, solus populus Dei tali modo pugnare potest. Homo hoc facere non potest! Adde quod, quod omnium maxime verum est, ab alia cogitatione interclusi sunt: cum omnes fugerent, et flavis imp vel ab angelo pugnaretur, singillatim et mole constabat. toti exercitui, sollertissimis adversariis.
  Etsi puer colonellus ex eis facile melius obtinuit, omnis bellator verus professionalis optime novit quid sit ut ab exhausto cursu ad atrocem proelium transitum ne desinat quidem, sed sine posterioribus pedibus, iterum venationem continuabit. Hoc est, forte habebant diabolum facie angeli devincendi.
  Ita tamen, fortuna mutatur!
  Oleg Rybachenko naturaliter non putabat;
  - Omnis homo lassescit, modo piger labori succumbit, modo mortui non sudoris guttas fundunt!
  Puer emisit catchphrase!
  Itaque festinavit celeriter pugnam finire. Equites etiam, non expectato fine inevitabili, in timore dentes suos premebant. Nec opus est imperio certare : excusationem a principe impetrare de deditione visum est.
  Sed hoc exspectas?
  Princeps de Aregolla fessam catervam constitit, eosque in sacco rapiente disponere conatus est, quasi victimam in spiculum et chalybem ahenum trahens.
  Hastae micant sicut barracudae dentes.
  Alexey tamen eum non permisit (stylo ictuum in pugnas suvorov se iactans) aciem instruxit.
  Puer alacer erat colonellus.
  Nostris temporibus homines erant, non sicut tribus current! Non estis heroes! At Moscuae victimae non erunt. Etiam in Europa opprimetur Napoleon, non adiuvabit ingenium eius. Imo nihil ad nominandum res novas fore.
  Et generaliter mundum unitum et securum faciemus!
  euge! Pugnam Borodinensem non patiemur! bellum hic loco finiamus! Tum lentus Oleg Rybachenko irruit, ad latus desiluit, hostium gladios excutiens, eum corpore prostravit in terram. Quod secutum est, incredibile est longum prosilire, quod ne fraus quidem potest. Imo Oleg Rybachenko umerum gladio, etsi serio, ictum accepit. Sed cum mora graviter circumsederet, nunc ipse De Aregolla, potio obstante, in pectus concidit ictus, unde supinus cecidit.
  Salire conatum et gladium ad caput. Magicis mentis excessibus circumventus, a se ipso stare non potuit usque ad " sacri praelii finem ". Et Alexey evolvit Hollywood "dolium" ars, quae est distractio, et verum calcitrare ad punctum asperum. Solus in coetu, etiam druidus cantus mussans, in tam profundam defensionem ingressus est, ut non praetermisisset momentum cum Oleg Terminator lateri ictu celeri, et quintus pugnator obstupefactus cassis. duplicatis incubuisset scholis in infectum deletor .
  Puer elata manibus utrasque ad dignitates clamat;
  - Victoria!
  Post quem Oleg Rybachenko iterum in Pugachev motus movit. Etiam sit amet efficitur erat. Exercitus rustici regis Kazan expugnavit. Prae- sertim cum non nimis alacres ad pugnandum essent, impares copiae erant. Convenerunt mercatores loci cum rege Cossaco et nunciaverunt se civitatem daturos esse. Tantum restiterunt ministri. Militiae localis ad latus regis transiit. Pugachev etiam nonnulli ex praefectis sunt. Cosaci sane etiam. Et in vera historia Kazan sublatus est. Et hic pugachevitae multo fortiores sunt et nunquam vere victi sunt.
  Cum Kazan lapsus, iter Moscuam aperuit. Kremlin statim captus est, Oleg Rybachenko lasso super Potemkin iacit. Non magnus, sed consobrinus eius secundus. Capitur legatus generalis. Praefectus quoque Kazan. Ac aliquot etiam coloni.
  Post quod factum est iudicium: velox et iustus. Potemkin et dux Kazan suspensi sunt. Duo coloni, qui iurare in Pugachev iuraverunt, condonati sunt. Reliqua quoque in ansa. Magnum aerarium et multum commeatus ceperunt.
  Captivi amplius quattuor milia dimissi et cum exercitu rebelli iuncti sunt. Et sclopeta ex officinis Ural apprehenderunt, parati ad frontem Turcorum ire.
  Pugachev egregie gessit. Tsarina Catharina iam foedus cum Turcis venire cupiebat. Sed cognitis de maioribus rebellium successibus, Russos a Balcanis et Chersoneso discedere postulaverunt. Omnique parta omnia redde, et magno tributo pendere.
  Post casum Kazan, Pugachev vere periculosum est. Exercitus Moscuam versus. Kozodemyansk validum castrum factus est, ubi multa bona allata sunt. Melinus cum mille militibus et ducentis equitibus Pugachev proelium commisit. Sed magno exercitu cum tormentis superatus est. Tum Pugachevitae Kozodemyansk vi expugnaverunt.
  Oleg Rybachenko et Margarita, ut semper sunt in prima oppugnatione. Pueri valde feroces et concitati sunt. et impossibile est Kozodemyansk tenere.
  Exercitus pugachev iam centum milia militum variae appropinquabat.
  Quamvis eius diversitas, tormentorum et tropaeorum abundantia hanc armadam invictam fecit.
  Pugachevitae res in aliis quoque locis res gestae sunt. Beloborodov ultimam plantam in Uralibus cepit et se munivit. Rebelles plurimas civitates occupaverunt et Tobolsk obsedit. Et monasterium, quod tamdiu rebellibus tenuerat, cecidit. Longius proelium cum Beloborodov committere conatus est, sed in insidias incidit, cuius corpus partim victus est, partim captus est. Dux vix evasit. Et mox Tobolsk etiam cecidit.
  Successae succedunt alii ... Rebelles Saratov prope sine certamine ceperunt. Quod etiam factum est, multi principes ad suas partes transierunt.
  Pars copiarum ab exercitu Pugachev ad Simbirsk commota est, et pars copiarum Samara ex australi venit. Novogardiae autem copiae Cossaci regis Nizhny accesserunt. Durior hic nux. Nonnullae unitates in urbem perveniunt. Etsi sero.
  Sed Pugachev habet exercitum centum milia et plus quam trecenta quinquaginta sclopeta et tormenta numerosa. Plus Syzran cecidit, et Penza prope sine certamine. Tota Volga rebellavit, copiis Cosacis fultus. Civitas magis magisque iuravit rustico seductori. Et magis ac saepius ad suas partes reginae copiae pervenerunt. Ita Simbirsk magna gratia militum proditione captus est. Rebelles versus Tsaritsyn et Donam se movent. Posset etiam ibi magnas copias colligere. Emelyan Pugachev magis ac magis confidit sensit. Nihilominus Nizhny Novgorod capi debuit. urbs satis munita satisque praesidii habebat.
  Nihilominus mercatores Kazan cum prouincialibus consenserunt ut militiam resistere nollet. Proclives etiam erant nonnulli ad amicitiam cum Imperatore. Ita iam in primis momentis oppugnationis, hiatus gravis in defensione militum reginae apparuit. Et sane haec omnia ad defensionem non pertinent.
  Exercitus pugachev magnus est. et fides regis confortata est. Cum utraque victoria robustior et robustior fit populus. Itaque homines et adsurgit incola castella. Cosaci etiam confidenter pugnant, et inter eos sunt etiam Don Cosaci. Veteres milites, opifices Ural et aliae copiae pro Patre Tsar pugnant. Proelium furit.
  Oleg Rybachenko et Margarita, ut semper, in difficillimis locis, ut semper in fronte oppugnant, duces ac nobiles caedent. Puer et puella vere terminatores sunt.
  Pugachev magna vox sonat:
  - Da, haedos! Misericordiam habebis!
  Milites arma praecipitant. Et mercator militia Pugachevitis se coniunxit.
  Oleg Rybachenko nudo digitorum acutum orbem iacit et generalem interficit. Post quem terminator fremit puer:
  - Glorificetur terra sancta mea!
  Post quem discum vagans puella Margarita iacit. Iterumque alius dux occisus est. Ita iuvenes ambo in suo robore sunt! et inimicos suos interfecerunt, ut interirent!
  Oleg Rybachenko rugiens rugiet:
  - Immo in Marte vel in Venere, ubique in Russia nobiscum es!
  Iterumque nudis digitis grenaden iacit. Ita, copiae regiae Catharinae hic eam habebunt.
  Sed praelio iam pereo. Fere omnes milites tela coniciunt et singulos duces conficiunt. Sed magis magisque ex eis transeunt ad latus Emelyan Pugachev. Multi adhuc cogitant: potestne talis imperator simplex Cossacus esse et tot urbes capere? Imo certum est regem!
  Nizhny Novgorod cecidit... et exercitus tsarist, Cossacus et rusticus Moscuam versus movet. Hactenus nihil est peculiare, quod capitale sit. Multae praeterea urbes sine pugna dedunt. Hic in Ryazan tantum resistentia arx est. duo satellitum concurrerunt, ceteri in deditionem venerunt.
  Impostor successus effecit ut plus quam ducenta milia armatorum Moscuae oppugnandae contraxit. Et mater Sedis vix velatur. Habet septem milia armatorum, alia viginti milia mili- lium, sed vacillentum.
  Pugachevitae duas cohortes ad Moscuam defendendam interceperunt. Et prope sine pugna Emelyanum in Tushino iuramento attulerunt.
  Novus rex eos in servitutem accepit. Et iussit Moscuam expugnare.
  Militiae autem mercator cum rege pugnare nolebat, et loci homines legitimum imperatorem exspectabant.
  Alius nuntius fuit captae Tsaritsyn et transitus cohortium Cosacorum ad rebelles partes. Satis impariter, urbs Yaitsky adhuc tenebatur. Etsi milites Catharinae ibi fame perierunt. Sed bonum nuntium inde venit: Ustinya est certus gravida. Hoc modo mox dabit heres. Vel filia. Quamquam periti aviam dicunt verisimile esse filium.
  Et Emelyan quoque gaudium habet!
  Et seditiosi exercitus impetum fecerunt. Militia mercatorum sicut expectatur non sagittat. armis abiectis in deditionem venit. Milites etiam inviti pugnabant, sicut multi duces. Non fuit Emelyan fluvius innumerabilis, qui caput obruit.
  Solus unus ex fratribus Orlov, qui defensionem capitis praeerant, aliquid statuere conatus est. Sed iaculis faucibus iaculis. Et cecidit iste bellator, videns se mortuum. Oleg Rybachenko emendate egit.
  Post quem terminator clamavit puer:
  - Pro novo ordine Russico!
  Rursumque in aciem irrupit. Ita puer acriter pugnavit. Furiosos tumultus ac mentium eventus continet.
  Moscuae defensio ampla erat ideoque muris male tecta erant. Maximi momenti erat, ne unitates in Kremlin deduci paterentur, ubi adhuc subsistere possent.
  Sed Cosacorum delectissimarum turmae antea ad Kremlin pervenerunt. Et irrumpunt in munitionem. Multi milites atque etiam duces ad suas partes transierunt. Etiam a cohorte Semenovsky Custodes. Non vere, pugnatores mori volebant. Itaque Kremlin cecidit...
  Pugachev Matrem Sedem cepit et in equum album invectus est. Iam prope verus rex est. et in veste luxuriosa. Ac fortasse coronatus est. Plerique praesidio capiuntur. De his qui jurant, sunt etiam duo imperatores et multi ministri.
  Nunc Pugachev multo securius sentit. Etsi St. Petersburg adhuc praemisit, maiores successus iam sunt consecuti!
  Per pompam, Oleg Rybachenko in medium iam medium, brevem, tenuem, animum advertit. familiare aliquid de eo fuit. Puer ad eum sane accurrit: non omittenda est haec occasio.
  Exilivit homo, et eum torquem levavit, clamans:
  - Est tibi Alexander Vasilyevich Suvorov! Quod aliquis non expecto in occursum est!
  Vir simplicibus vestibus adnuit;
  - Et hic est tibi colonellus Rybachenko! Quam celeriter!
  Oleg Rybachenko declaratur:
  - Iam maior general! Et tu, Alexander Vasilyevich, sis campus mareschalli!
  Suvorov respondit honeste;
  - Fortasse! Si Tertii homines Petrum tantum diligunt, ergo est!
  Oleg annuit consensus;
  - Accede ad nostrum latus! Sit exercitus cum populo!
  Suvorov exclamavit:
  - Proh Deus... Si Emelyan tuus tam carus esset in cordibus hominum, ter pluries putarem! Itaque! Corpus meum erit in ministerio eius!
  Ita Alexander Suvorov quoque ad rebelles et agrestes regem transfretavit.
  Denique area munita Yaitsky oppidum cecidit. postremo milites ducesque deduntur. Ad meridiem, Astrakhan in fidem Tsari iuravit, paene sine pugna dedens. Tanais cunabula rebellium facta est. Pugachevitae versus St. Petersburg. Nihil fere obsistebant. Magis ac magis nova cotes deduntur.
  Emelyan Pugachev triumphans movit triumphum. Apud Novogardiam magno honore salutatus est. Et solum in ipsa Petropoli resistere potuerunt.
  Sed celeri impetu secuta est. Urbs a custodibus cohortis Preobrazhensky defensa est. Et aliquam militiam.
  Sed multo plures sunt Pugachevitae et ingenium Suvorov in parte eorum est. Ubi possum resistere?
  Ipsa Catharina effugere conatus est, sed captus est, et fratres Orlov in oppugnatione interfecti sunt. Alexey Orlov ab Oleg Rybachenko ipse trucidatus est. Et Nikita Papin ad Pugachev latus abiit.
  Catharina II in carcerem coniecta est. Tunc respondebant pannis et discalceatis ad Emelyanum Pugachev.
  Rusticus Tsar promisit ei vitam suam et se dimissurum eam si publice agnovisset eum maritum suum et Petrum Tertium Tsar. Alioquin patibulum post verbera.
  Katherina consensit. Vita carior est. Emelyan virum suum agnovit et prostravit. Pugachev nihilominus Katka verberari iussit. Regina prior nuda in quadrato vapulat. et postea ex Russia expulsi sunt.
  Rumyantsev et alii imperatores Petrum Tertium Tsar agnoverunt. Bellum cum Turcia paulo diutius continuatum est et cum pace Russiae favorabili finivit. Emelyan Pugachev plures reformationes in Russia effecit. Agnovit agros, servitutem sustulit, populos liberos dedit. Positiones praefectis et maioribus civitatis electiva fecit, et zemstvos introducit.
  Russia paulatim terra bourgeois facta est. Sub tsar consilium electivum erat, sed functiones mere consultorias habuit. Itaque imperium autocraticum fuit.
  Reposito paulo exercitu, Petrus Tertius novum bellum cum Turcia inchoavit. In hanc rem omnis potestas copiarum Alexandro Suvorov data est. Ottomanicum imperium cito victi ac superati sunt. Russia fines suos in compositione comprehendit. Austria etiam aliquot tenuit. Emelyan Pugachev postea Aegyptum domuit. Africae deinde et septentrionalis. Cuius imperium obtinuit. Suvorov et socii fulgebant. Res novae in Gallia permiserunt Russiam et Europam et Galliam vincere. Fine duodevicesimo saeculo Emelyan Pugachev totam Europam superaverat. Tunc adhuc Russia bellum cum Britannia pugnavit, quod certa victoria finivit. Pugachev usque ad 1810 regnavit, ibique mortuus est et Petro quarto filio eius et Ustinia potestatem tradidit.
  Russia trans Africam et Asiam movit, vicit Indiam et Sinas, ac deinde Americam. Fine XIX saeculo totus mundus Russian factus est. Et homo in spatio 1899 remissus est! Ad Martem et 1917 volavit.
  Homines pacem et laetitiam invenerunt. Saltem in hoc universo. Et in genere, Oleg Rybachenko timores non sunt confirmati.
  Victoria Emelyan Pugachev evasit ad persuadendum et utile toti mundo. Russia liberum imperium erat, cum parlamento et imperio valido tsarist.
  Eius autem exercitus a Suvorov correctus parem non habebat.
  Et sine servitute industria accelerato processit.
  Et omnia cedunt generatim non mala. Et Russia felix fuit ut dynastia stabilitatem potentiae conservaret. Et id ipsum non dilabuntur. Erant victoriae deinceps.
  Praeterea comitia etiam democratia magistratuum, civitatis capita, et seniores pagi erant. Hoc quoque occasionem dedit hominibus opiniones suas exprimendi et plenam potestatem habendam.
  Sed rex non erat despotus. Et habitae sunt sententiae populi. Et mox vita tam bona omnibus facta est ut obliviscerentur homines ut paenitere possent. Et pauci de libertate cogitaverunt. Reapse unitas humanitatis maximi momenti est!
  Imperium Russicum omnes univit... Et nova religio nata est. Quarum diversarum opiniones absorbendo unita facta sunt. Et in fine reconciliati sunt Buddha, Magomed, Christus et Krishna. Omnes convenerunt et paene athei!
  Sed tunc etiam homines mortuos resurrecturum didicerunt, sed alia fabula est
  
  
  SPEER MUTATIONIBUS HISTORIAE
  Speer, hoc dispositionis ingenium, Fuhrer persuadere curavit ut instanter evolveret et produceret lucem, vilem, maneuverabilem jet pugnantem cum duobus tantum tormentis aeris, sed optimum in mundo secundum notas fugae.
  Ita factus est HE-162 natus, non die 6 mensis Decembris anno 1944, cum primum in aerem exuit, sed iam sero erat, sed die 20 mensis Aprilis anno 1943, cum Tertius Reich adhuc viribus plenus erat; hoc bellum efficere potuit. Fortunate Yummo jet machinam ad massam productionem iam paratam erat. Planum factum est fere totum ligneum, armaque in fronte sola quinquaginta chiliogrammata appendebant. Sed raeda levis, vilis, et valde maneuverabilis, facile moderari. Celeritas eius 900 chiliometrorum per hora excedit, et vacuum pondus pugnantis erat tantum 1,600 chiliogrammata. Armamentum initio duo 20-mm tormentorum aircraft - fortius quam Yak-9 et cum LAGG-5 comparandum est.
  Facilis machina ad operandum. In summa, populus pugnator. Vilius quam ME-109 et facilius producunt, sed multo efficacius.
  HE-162 telum efficax probaverunt. Iam in Proelium Kursk, aces Germanici in eo pereuntis lucrabantur. Huffman praeeipue ipse.
  Hitler sane gavisus est et currus ad quinque milia invidunt augeri iussit. Haec figura fieri non potuit, sed fine anni 1943 plus duo milia vehiculorum per mensem producta sunt.
  HE-162 problemata URSS in aere creata sunt, et progressus militum Sovieticorum aliquantum retardavit. In Kursk Bulge damna praediorum Germanicorum minora erant quam in historia reali, multa II-2s deiecta sunt.
  Germani resistendi morari poterant et Kharkov et Orel post mensem quam in historia reali ceciderunt.
  Sed adhuc Exercitus Rubrum proficiebat, licet tardius quam in historia reali. Germani locum in Borysthenen occupaverunt atque ibi validam munitionem faciunt. Et tunc E-X auto- remisis sclopetorum advenerunt, piscinam valde felicem eversorem.
  Germani frontem in oriente stabilire potuerunt. Hieme copiae Sovieticae Borysthenen transire non potuerunt. Apud Leningradum Germani quoque tenebantur.
  Socii in Italiam progressi sunt. Sed at pretium ipsum.
  Exercitus Rubri, qui Nazis erumpere non potuit, ad Chersonesum movit. Hic quoque proeliis diutius quam in re vera perduravit, sed in clade finivit.
  Sociae landes in Normanniam cladem finierunt propter Britanniam et Civitates Americae Unitas. Die 22 Iunii copiae Sovieticae mediam aciem invadunt. Sed Germanorum incursiones copiarum Sovieticorum repellere poterant. Partim ob felicia et vilia auto- remissorum tormentorum E-10. Hoc vehiculum cum duodecim talentis appendens armaturam frontalem 82 millimetrerum in angulo 45 graduum habuit, impenetrabile Soviet triginta quattuor et sclopeto similis T-4. Vehiculum hoc vel IS-2 in fronte comminus penetrare potuit, bonam occasionem habens in armatura inclinata.
  Nova technologia Germanica in defensione bona est. Et Krauts hoc commodo faciunt. Sed Soviet carros adhuc non tam prospere. T-34-85 sclopetum magis debile et munimentum habet, altitudo nimis magna est. IS-Et im- 2 miorum est fronti turris et pars inferior alvei.
  In mediam aciem impetum Germani tenere potuerunt coactis copiis antesignanisque coniectura summa.
  Post cladem Sociorum in Normandia, sententia anti-bellum in Americae Foederatae et Britanniae aucta est. Praeterea Americani infausti erant, cum in Philippinis terram conarentur, onerariae naves pugnae Iaponicae oppugnatae sunt. et suffocati sunt. Multum armorum militumque decessit.
  Quod etiam vehementer impressionem in populum Americanum fecit.
  Germani reiecto agmine in Italiam transgresso nonnullos inde disiecerunt.
  "Panther" 2 interfuit in proeliis. Germani pondus quinquaginta talentorum custodire curaverunt, tormento 88 mm et 71 EL dolium facto, et ipsum vehiculum 150 mm densum armaturae frontis in clivis habebat.
  Panthera 2 levior sed potentiore machina probatus est optimus piscina destructor.
  Germani Neapolitanos capere et multos captivos et tropaea capere poterant. Socii in Siciliam refugerunt. Ibi confugere classe volebant.
  Designatores Germanorum etiam E-25 productionem in emiserunt. Copiae Sovieticae prope Leningrad iterum oppugnare conati sunt. Germani ibi parati erant. In genere, exploratio Germanorum bene operabatur, praesertim exploratio aerea, cum Fritz machinas jet ad altas altitudines volitantes habuit et omnino invulnerabilis erat ad defensionem aeris Sovietici.
  In hieme, rursus copiae Sovieticae centrum aggressi sunt, sed impetus eorum praedictio fuit. Et fascistae in aere integram dominatum arripuerunt. Multum etiam amisit Sociae aviation.
  Mense Februario Nazis in Sicilia operationem peregit et plus ducenta milia militum Britannorum et Americanorum cepit. et mense Martio Germani in meridie percussi sunt. Praesidia perrupimus, nocte incedentes, duas ahenas creavimus.
  Sovieticae copiae recedere coeperunt.
  Truman post mortem Roosevelti inducias Hitlerorum proposuit. Fascist numerus constat. Sed in commutationibus copiam petrolei productorum et captivorum reditum poposcit. Truman et Churchill annuerunt.
  Germani in oriente liberam habebant. Eciam novam piscinam obtinuit, quae E-75. Ratio densior - machina et transmissio simul - et dispositio transversalis ad altitudinem vehiculi reducendam effecit. Reminiscebatur multum adultae-tigris-2, sed multo humiliore silhouette.
  Armis multo crassioribus in angulis majoribus collocatis, E-75 talentorum septuaginta, cum tormento equitum 1250 libratorum. Quae res mobiles et certas satis fecit. Lacus UK duo tormentorum genera habuit. 105 mm in 100 EL ad pugnandum lacus hostium, et 128 mm in 55 EL, gun universalius. Turris 252 mm densa frontis fastigio loricae habebat, et 170 mm latus et postico armatura crassa, praeterea declivia. Alveus loricatus in summo angulo 45 graduum, 160 mm in imo angulo 45 graduum habebat. Latera alvei sunt 120 mm et scuta alia 90 mm.
  Ita cum pondere 75 talentorum Germani vehiculo non inferiori Muri in armis et armis, etsi uno sclopeto creaverunt.
  E-75 per sclopeta Sovietica anti-laci, etiam ex parte, non penetratum est, et procul dubio prioritatem Hitlerorum super ceteras e-serie lacus accepit.
  USSR tantum IS-3 acquisivit, quae in fronte turris tutior est, sed difficilius fabricare. Ita Stalin iussit ut IS-2 et T-34-85 nunc a productione non removeantur.
  Aestate, German E-75 lacus primum in fronte apparuit. Machinarum efficacissimarum esse probaverunt.
  Eodem tempore, Nazis vehiculum leve ME-1010 habuit cum alis quae everrit mutaverunt, exemplar provectioris ME-262 X, et magis armatum et velocius et magis vehiculi decursus XE-262. Pugnator populi laudem a gravidarum meruit. Tum etiam Yu-287 jet bomber, quod tremendos aerobaticos ostendit. Nec non Arado notam.
  Germani aestate in Ucraina progredi potuerunt et Donbass receperunt. Deinde in ruinam ceperunt Kursk et Voronezh appropinquaverunt. Copiae Sovieticae trans Tanaim se receperunt et ibi praesidium constituere conati sunt. Hiems appropinquabat.
  Legati Germanici operam dederunt ut Turcia in bello includerentur.
  Hic glomerare manum promissi montes auri.
  Stalin sentiens URSS difficile esse ad resistendum novae technologiae Germanicae, et novam T-54 piscinam in quibusdam difficultatibus obiectis, inducias Nazis proposuit.
  Hitler respondens Leningrad et Chersonesum deditionem postulavit, tum copia panis, olei et aliarum materiarum gratuiti! Et captivos redde et partem auri ad URSS transfer.
  Stalinus omnia praeter Leningrad deditionem consensit.
  Nazis Chersonesum hieme oppugnavit. Totam paene peninsulam praeter Sevastopolam ceperunt. Exercitus rubri in medio et septentrione progredi conatus est, sed iterum sine successu ingentes detrimenta patiebatur.
  Mense Martio 1946, Fuhrer tandem indutias per tres annos constitit. In USSR Tertium Reich cum materiis liberis rudibus suppeditavit et nonnulla instrumenta officinarum militarium transtulit.
  Et ad Occidentem Nazis. Bomba atomica nondum creata erat et Iaponia contra Americam perdite sustinebat. Atrox proelium ad omnes insulas in Oceano Pacifico desaevit.
  Ad primum, Hitler pactus cum Franco et Germanis copiis Gibraltar improviso cepit. Inde Mauritania intravimus. Basis Britannica in Melita expositis copiis deleta et capta est. Nazis in Africam profectus est.
  Eorum gubernatores, Albina et Alvina, crebrae admodum sunt. Puellae Huffman praecurrere potuerunt et primi impedimentum quingentis stratis aircraft super fronte orientali superare potuerunt.
  Et in Occidente demones omnino nudis pedibus in bikinis tonitribus facta sunt pro carris Americanis et Anglis.
  Et Gerda cum sua piscina perambulabat Algeria in anno E-75. Puellae recordantur possessores numero vehiculorum destructorum in fronte orientali, ante Wittmann.
  Milites ex Kursk Bulge pugnare coeperunt et classem suam ostenderunt. Quamvis Hitler non valde callidissimus dubitaverit feminas pugnandi capaces fuisse. Sed Gerda, Charlotte, Christina et Magda in Panthera mirabilia fecerunt. Conversi sunt in secunda piscina post Wittmann ad altam iudicationem recipiendam: crucem Militis Crucis ferreae cum foliis quercubus, gladiis et adamantibus. Crux quoque militaris in auro et adamantibus merito.
  Puellae vehuntur et cantant;
  - Nos totum mundum delebimus sine Reich;
  Ut core et.
  Nos novum, novum mundum, aedificabimus;
  Quis erat, nemo omnia fiet!
  Bellatores etiam cachinnant et dentes portant. Et iterum se iaciunt.
  Illi Anglica piscina pulsaverunt et fremuerunt;
  - Nos sumus super!
  Gerda globulum nudis digitis urget, turrimque scindit Sherman et clamat:
  - Sum dea futura!
  Tunc Christina nudis digitis et clamoribus super piscinam pulsat:
  - Ego quoque puella eximius sum!
  Tum iaculans, currus valide Charlotte et stridore:
  - Sed Pasaran!
  Altera autem testa Magda Anglum complevit. Puellae vere supermen sunt.
  Et ut honestus sit, omnis sine exceptione vincitur. Omnes inimicos nostros occidere solemus, et locus in inferno scilicet!
  Feminae bellantes laborant et iaciunt. adversariis nullam partem dant.
  Complures milia Britanniae et Americanorum in deditionem venerunt. Viri ad genua procumbunt et nudas, pulverulentas pedes puellarum osculantur.
  Ita pugnatur... Algeria cecidit, et Germani in Libya iam sunt. Nempe ludendo vincunt. Nulla impedit eos.
  Per aestatem anni 1946 Germani totam Africam septentrionalem occupaverunt et Canalem Suesiensem pervenerunt. Nunc Nazis telum formidabile: discus planorum quae emissa non possunt. Sub hoc ambo Britanni et Americani fregerunt.
  In ruina, Wehrmacht ad Sudan et Medio Orientem movit. Britanni et Americani sicut rimas nuces ceciderunt.
  Clam ad concordiam cum Stalino venire conati sunt. Secundam frontem aperi similem.
  Dictator rubeus respondens tergiversatione... In lapsu Germani totum Orientem Medium et Africam maxime capiunt, Cameroon attingentes. Hieme Germaniae copiae in Iraniam et in Indiam ulteriorem transierunt. Elephantorum regio victa est. Ac deinde Nazis verno in Africam australem processit, tandem potitus continenti nigri.
  Mense Iunio 1947, portum in Britannia secutum est... Copiae selectae Wehrmacht in proeliis interfuit.
  Primum, piscina pyramidalis temptata est, quae egregie munimentum ab omnibus angulis et celeritate summo praestabat.
  Gerda lacus cantavit in ea pugnavit. Puellae nimium frigus et leporarios evasit...
  Congesta sunt piscinas et sclopeta fasciculum.
  Gerda accendit, tormentis Anglicis addicitur et canebat;
  - Inimici nostri nos non prohibebunt!
  Et quomodo ridebit!
  Charlotte etiam denudabit dentes suos et stridore;
  - Nos tegumento universi vincemus!
  Etiam et viverra lacus.
  Proxima Christina plaudet, fremens furibundus;
  - Tabernus in itinere micant!
  et etiam turrim abstrahet!
  Tunc Magda Anglicum howitzer iecit et abrasit;
  - Instanti fuga!
  Perampla altitudine sunt bellatores.
  Et Albina et Alvina in caelo ruunt et apparatum Anglicum et Americanum conficiunt. Krauts nudo pede caelato contundunt et sibi cantant;
  - Africa periculosa est, est, est, est!
  Africa terribilis est - ita, ita, ita!
  Noli ire haedos! Deambulatum in Africa!
  Ita uno proelio quinquaginta plana inter duo percussit.
  Ita confidenter feminae bellatores suos hostes perimunt.
  In Britannia duas hebdomades cecidit. Et praesidium Londinum in deditionem accepit. Ita Tertius Reich hostem infestum oppressit.
  Sed USA adhuc manet... Cum Iaponicis coniunctis et opibus multum habentibus, Germani Americanos premere incipiunt.
  USA adire non est facile. Sed fascistae pontes in America ponentes creaverunt et copias suas aedificant. Sed bellum diu trahitur. Hieme proeliis in mari et in acre pugnatum est. Et vere anno 1948 Germani Groenlandiam obtinere conati sunt. Et successerunt... Aestate Nazis iam vincebat Canada. Sed proelia erant acriter.
  Propius ac propius ad USA. Sed puellae Soviet etiam vigilantes sunt.
  Quinque puellae Natasha, Mirabela, Angelica, Svetlana, Olympiada in Americam venerunt ut voluntarios contra catervas tertii Reich pugnarent. Omnes quinque puellae sunt pulcherrimae et Latine loquuntur. Stalin-Putin totam hastati feminarum recusavit, quod pacis conditiones cum fascisto imperio pactae contradiceret. USSR opus est quoquo tempore lucrari dum Nazis USA oppugnavit.
  Quinque puellae voluntarii sunt: per totum fere bellum Brestum et Bug Orenburgum transierunt. Et pugnant Nazis in capite Honduria ex altera parte Terrae.
  Tegucigalpa est una praecipuorum munitionum defensionis, exercitatus cum turba insulsa. Tam Iapones et Asiae catervae in malum convenerunt. ipsi Germani cum lacus pugnaverunt, pedites vero ab non-arianis populis erant. Asis, Nigros, et Arabes propellunt.
  Natasha accensus, duos Afros interveniens, pipiabat;
  - Sicut multitudo Genghis Khan!
  Crine Mirabela, tribus Indis machina sclopeto excisis, nudam, perusta crura ad cacumen extulit. At illa dixit:
  - Nos tormenti pabulum stridor!
  Fragmentum e grenade volavit et Mirabela-Zoya nudam in calce rotundo percussit. Puellae traditionaliter pugnant in bikinis et discalceatis. Aspera cum ferit, acuto planta puella, paulum nocet.
  Pulchritudo nictata et iterum accensa. Mirabela est valde gracilis, statura mediocris cum figura perfecta.
  Natasha procerior cum dignitate maioris et fortitudinis in Unione Sovietica. Sed etiam fere nudus, bikini vix tegitur. Valde sient, sed capilli albi sunt. Et Natasha propagines accuratissime. Et nudo pede amat tasque iactare.
  Pulchra Angelica propagines et quattuor Arabes igne erumpente necat. Crines rubent vel potius cuprei rubri, sicut vexillum proletarium. Et cum venti flaverint, est veluti vexillum rotundum. Puella smaragdis oculis micat, ut astra. Hostes rapit crudeliter.
  Est etiam Svetlana flava. et ex machina sclopeta torpet. Puella nudo pede plantavit et ruptis dedit. Quinque variis propugnatoribus eiectis, purpurei fontes sanguinis e pectore et ventre adversariorum evolaverunt.
  Svetlana, plena labra lambendo, pipiabat;
  - Bellum est aer pro pulmone...
  Puella recumbens nudo pede grenade iacit. Explanationes audiuntur. Plures milites in diversa avolant.
  Olympias maior est, puella bubula. Capilli eius pallide brunnei sunt. Typical vicus, puer, sanguis et lac mulier. Ipsa valentissima corporaliter et bene propagines.
  Hue Terum venit. et caesorum fascistorum stipendia cadunt.
  Olympia, dum fusa, dicit;
  - Bene, bene, ubi eras? per avia! - Puella tres barbatos Rolandos pugnatores accendit et interfecit. - Quid comedisti - pulticula! Quid bibisti? Mes!
  Puellae lineam tenent. Fascistae deinceps non permittunt. Sonant amicae et carmina ;
  - Totum orbem iniquitatis delebimus;
  Ut core et.
  Nos novum coelestem mundum aedificabimus -
  Quis erat, nemo omnia fiet!
  Natasha iterum grenade cum nudo pede iacit. Adflantur pedites. Suus 'certus calidior questus. Hic venit famosus "Leo" -2. et iuxta eam provectiores E-L. Projectilia ejiciuntur. Caput Americanum nigrum abscissum est et revolutum est.
  Mirabela conscendit super tabulam ardentem, et dura crura vix ardorem flammae sensit.
  Aurea forma iaculat et crine purred;
  - Et quis fluxum sanguinis furentis flumina sistit.
  Mirabela iterum accensus, Africanum armis E-50 pulsans et pipiavit.
  - Trabes e crepitu templum tuum percutiet, In mala micare homo disparuit!
  Iterum puella iecit. Discalceata micat, persentant lepido pede per auras. Grenade versus eam volavit. Aurea comis decor, nudoque fere pulvere planta. Grenade revolat. Illa ruebat in ordines militum Tertii Reich. Visum est sicut pepones e plaustro decidentes, erumpentes. tantum sanguinis effusio fuit.
  Mirabela tweeted:
  - Puella nito defecit, et damnatus Reich venit. Hitler vivendi taedium videbatur, et pulchritudo eius eum praeclare comedit!
  Angelica etiam nullius nugae bellator est. Tormentis tormentis se iaculat et dicit, cadavera spargens;
  - Pro cochleari mammam! Ligula enim tata! Et pro Koba, trulla! et istinc in lecto tuo!
  Aeroplanum ligneum cum pede nudo trahit decor crine rubente. Ille volat recta ad piscinam Leo ingens German. Terram in rostrum tormenti 105mm explodit. Telum excidit.
  Germanus vertit et turpiter fugere cogitur. Angelica, crus fricans super partem aedificii, dicit:
  - Si vires non habes, intelligentia debes! Habebis strepitum!
  Et iterum puella accuratissime figit. Crines eius rubentes veluti flamma lampadis Olympicae sunt. Puella blandior. Iam se in exercitu Americano demonstrando atrocem ingenium distinxit. Praecipue bonus ad nocendum Africanis-Americis fuit. Tam inusitata et pulchra est apud eos.
  Angelica autem etiam occaecat pugnans in exercitu tertii Reich destruit. Cur Germania totam Africam vicit? Talis virtus prohibere conantur.
  E-50 piscina novissima est, cum machina gas turbine et latere denso et armis frontalibus. Grenade sumi non potest. Angelica nudo pede donum iacit, compluribus peditibus stravit, et pipiabat;
  - Oh, armatura tua certa est, ab aliquo qui mordere intendit... Modo cognosce potestatem quam habes ... nya, nisi ferrum equum calcitrare potes!
  Svetlana etiam accuratissime iecit. Et illa maluit tasque cum pedibus iactare. Nudae quoque digiti ferrum volvebant orbis. Cacumen transvolans et iugulum duorum fascist militantium secans. Demittunt tormentorum machinam, et nunc crebra magnarum qua- les scinduntur per vincula catervae. Tota acies pugnantium exterarum per incursiones in Tertium Reich exercitum reparata est.
  Svetlana tweeted:
  - Fortuna praemium fortitudinis est! Unum carmen satis est! Sola canant circa domum!
  Sed decor nondum habebat tempus ut deesset domum. Etsi paucissimi sunt voluntarii Soviet in exercitu Americano. Stalin-Putin lucere noluit, ne postea Hitlerum daret causam accusandi Russiam violandi terminos "Praw Pacis".
  Quinque puellae, optimae in cohorte feminarum, monitae sunt ut si caperentur, mater abdicare vellet. Et in hoc casu de levibus mercenariis qui pecunia conducti secant puellas.
  Et Svetlana, et Natasha, et aliae puellae intellegunt, si capiantur, dira tormenta eos manere. Statuerunt utique, ne vivus Nazis interficeretur.
  German impetum aircraft volant super positiones militum Americanorum. Nazis moleste ferebant se tam pertinaci resistendo in urbe capitali Honduria non exspectantes.
  Jet et impetum aircraft valent. Rockets volantes, tormenta accenduntur.
  Milites Americani moriuntur. Olympiada etiam in humero carnoso shrapnel percussa est. Sanguis exivit. Heroica puella ferrum dentibus extractum exspuit sanguinem. Tum me iterum gravi tormenti submachina verberavit. Mercennarii peregrini cadentes. Fere omnes hic nati sunt, solum imperatores Germani sunt, et tunc non semper. Verum nautae in recentissimis E-50 piscinae plane germanici sunt. Raeda decentem celeritatem et manoeuverability habet. Nondum haec modificatio antecedens - septuaginta quinque talenta ponderat. Muri putri sub vestigiis. Haec una plerumque in tribus versionibus cum tormento 105-mm, impetu sclopeto 180-mm, et 400-mm emissario erucae fabricari solet.
  Unaquaeque autem modificatio suum negotium habet. Haec piscina cum impetu sclopeto, ad oppugnandas urbes aptior. Et non tam facile delendum est. Olympias se traiicit et nudo pede grenadem piscinam arripit, crure amplo sed lepido et pulchre formato. Nunc opus est praesens ius in dolio mittere ut telum mastodonis disable. Quinque tormenta tormenta Germanum, modernum piscinam tegunt, nec tam facile est ad eam appropinquare.
  Olympias praevalida est, et equino modo crura grenade longe iactant. Sed non semper est. In casu, talem scopum ferire ut tormenti 180-mm dolium. Heros puella dubitat. Quid si desit?
  Eh, si cum illis comes Oleg Rybachenko longi temporis fuisset, fortem istum auctorem cum aliquo venturum esse.
  Sed puer in proeliis Voronezh mortuus est. Porro puellae fatum suum non noverunt. Fata autem auctoris inventa quidem unenviable fuit. Primo, Oleg Rybachenko crudeliter torquetur, secreta rapere conatur. Post tormenta puer undecim annorum in metallis finivit. FORMIDULOSUS labor et praedurum est. Sed auctor Sovieticus, parvus sed filum, evasit tenax.
  superstes fuit ac etiam per cuniculos labyrinthos effugere statuit. Et Oleg Rybachenko expediri procuravit. Puer circa Balcanos aliquamdiu erravit donec cum cohorte partium partium coniuncta est. Ibi factus est nexus et saboteur.
  Motus partium partium in Balcanis satis explicatus erat. Partim etiam quia occupatio muneris ab Italis, Romanianis, Bulgaribus, Albanis, qui non tam parati erant quam turmae Wehrmacht erant tam paratae erant.
  Sed plures fautores adhuc mortui sunt. Praesertim ab aere ferit. Et patriotae Iugoslaviae in montibus, silvis, vel certe parvis pagis se occultare coguntur. Magnus numerus imperatorum iam mortuus est. Gravior res erat pace cum URSS signata. Nunc novae divisiones poenae in Balcanis venire coeperunt, magnas incursiones disponentes et regionem purgantes.
  Oleg Rybachenko una cum fautoribus altius et altius ascendere debuit.
  Olympias, licet fatum uni- versae dilectionis nesciret, graviter ingemuit. Tunc arctius grenadam pressit digitis nudis, puellaribus pedibus, et totis viribus ad piscinam hostium projecit. E-L Hic mox accensus homicida testam propulit.
  Olympias etiam concussa est et ad genua concidit. Percussus est in caput sarcophago e pavimento avulso, et nudum calcaneum calido metallico exustum est. Attonuit caput pulverulenta puella comis.
  Grenade volavit, dolium prope tangens, et inclinatam frontem currui percussit. Explosio intonuit... Sed nimirum, 250 mm armorum frontalium, immo angulo, grenade penetrare non potest.
  Olympia pugnum in pulverem impulit, totam arenae nubem attollens. Tum fremuit;
  - Occide, occide! Ustulo metam in metam!
  Puella ocream in bitumine rimae percussam. Assula illins ad calcem adhaesit. Cutis in plantis puellae crassa erat sicut hippopotami. In familia paupere vixit et fere numquam post nativitatem calceos gerebat. Attamen haec crura minime asperae figurae videntur, sed perusta, venuste, seductiva.
  Olympia tamen viris alta altitudine, validis musculis, pugnis prominentibus articulos parum terrebant. Sed puella heroica habet indolem suavissimam, et latae coxas cum tenuissimis lumbis et abs- sculpta coniunctae sunt. Tantum in vestibus Olympias potuit apparere grandevus propter ubera magna. In bikini, spectat sicut athleta negotiosorum.
  Puella, frustrata, grenade iterum proiecit, hoc temporis vestigia intendens. sed exitiale donum feriunt densis, scutoque tegunt scutis armatae.
  Olympias frustra se in mento impugnavit. Is dolores maxillae fecerat. Et maledixit heros puella;
  - Sicut falcem praecidam!
  Svetlana etiam piscinam periculosam ferire conatus est, sed grenade a pede puellae paulum periit. Et flava propius curru coepit accedere. Tunc autem duo piscinae apparuerunt "Leo" et "Panther" -2, omnes aditus tormentorum machinarum accensi. Accusamus architecto nobis cum ut.
  American Sherman conatus est ut ad vehicula Germanica prope accederet. Pantheram 2 feriendi facultas erat, sed in parte tantum. Sed Germanus non tam facilis est ad decipiendum. Porro Sherman silhouette procerior e longinquo conspicuum facit.
  "Panther" 2 testam exspuit et Americanam directe in fronte percussit. In media alta currus fregit. et sicut candelam Nativitatis comburebat.
  dixit in vanitate Svetlana;
  - O quam infirma tua praedia sunt... Melius technice, fies Yankee!
  Sed Natasha, bellator peritus, appropinquare Pantherae potuit. Grenade... Et dolium longum Germanici currus in cornu arietis inflexum.
  "Panther" 2 piscinam in productionem anno 1943 deductam. In recentissima modificatione diffusa, arma frontalis 150 mm habet, armatura 82 mm in angulo laterali, tormentum 88 mm cum dolio longitudinis 71EL. Incipiens ab anno 1945 , cessari existimabatur in favorem provectioris et melioris exemplaris E-50 protecti. Sed nunc hac piscina pugnat. Currus appendens 51 talenta habet 900 tormentorum horsepower, quod cum bono activitate faciendis praebet.
  Jamque accepto damno, Panthera volvitur ac relinquit. Natasha cum nudo pede suo grenade alium iactare procurat. Fregi scutulis. Celeritas et currus Germanici notabiliter retardati sunt.
  Natasha laeto vultu dicit:
  - Quantus ictus est! Ictus meus donum a Deo est!
  et puella nasum suum Germanis ostendit. Sed apparatus tormentarii ignis ex E-L fundens incepit. Et glandes in albis Natashae sibilabant, comas aliquantum maculatas. Una etiam glandes e crine acia truncant. Maior puella etiam parvam vis anxiam sensit.
  Natasha tweeted:
  - Si vis elephanti similis esse, perge ad furentem latronem!
  Puella digitos linum incidit. Natashae capillus sericeus est, margaritis coloratus, sed leviter pulverulentus. Ut sed mollis quam. Per plantas eas cucurrit puella. Parum est titillatio et amoena.
  Natasha recordatus est quomodo ei Guido blandiebatur. Manus quoque a plantis orta est, superiora ad femora, sensim loco. Cum formosus iuvenis te verberat, iucundissimum est. Natasha paene eum amavit. Amabat ludere, et tactu masculi corporis virilis excitata est. Sed Natasha verus amor venereus non habuit, cum de homine insanus es. Multum guys iam mutata est. Multi ex eo in proelio mortui sunt.
  Etiam id malesuada erat. Et hic in America, sunt musculares, latinae nigrae. Et tale omnesque insolens cum.
  Natasha offa deposuit et niger est. parum doleo de puero Africano. Hominem pugnantem pro rebus alienis sibi occidit. Post omnes Germani racists sunt. Aspiciunt occaecat ut elit. Sed simul Africani in tumidis Wehrmacht divisionibus exteris conscripti sunt.
  Natasha fecit aliquid sicut ficus nudis digitis, et ostendit Nazis. Imo ipsa gens Germanica nullum hic detrimentum patitur. Lacus arma habent nimis spissa ut per grenade vel bazooka penetranda. sed unita patrii moriuntur.
  Natasha grenade iacit in E-L. nudum torsit, perusta crure proiecit, coxas torquens. Et grenade volavit in arcu magno. Nudos digitos sentiens me reliquit tactum metalli. Et tunc abijt grenade.
  Cornelius susurrat:
  - Deus inhabitare facit unius moris!
  Calidus ventus in virginem insufflavit, quasi ab homine formoso tactum. Natasha librum de Tarzan legebat, et hunc vere cum illa ludere voluit. Vulnera validis nudum pectora palmis.
  Grenade dolium percussit, sed sero exploditur, metallum evolare. Fragmenta sicut pisa iactata in armis. Tantum manet exasperat!
  Natasha aliam grenade tulit. sed vidi quod anti- curatores essent. Lacus et iaculis anti-sunt.
  Puella frustrata est. Sed ne tempus morer, digitis nudo posui. Crure flexit, abdominis incurvata, deinde directa pedites proiecit.
  Dimidium duodecim pugnatores volaverunt quasi globuli ping-pong. Una earum specula avolavit, et fragmenta duo centum metra volaverunt et per tergum Natashae cucurrit. Fascia erupit, et maioris puellae pulchrae ubera patebant.
  Puella papillas statim operuit. At tunc intellexit quis timeret. Et iterum machina tormentarii concussit. Dedit vertere et leviter retrocedere.
  An American pedites bazooka accendit. Testa Germanicam piscinam in latus inclinatum percussit, sed 160 mm armorum resistebant, energiam perniciosam repellentes. Accensus Germanus reversus est. magna-qua- les telum murum scindit.
  Natasha fascia loris ligare conatus est. Puella putabat Zoya Kosmodemyanskaya probabiliter circumactum esse in frigido in brevibus suis. In pellicula Sovietica depicta erat subucula vel etiam habitu aliquo genere. Hoc solum est hypocrisis tributum. Nam Nazis, ut captam adhuc humiliaret puellam, nudam fortasse spoliavit. Et famelici Germani milites probabiliter volebant puellam pulchram et curvam nudam videre.
  Sic in historia reali, puella ubera heroina non potuit tegere, sic manus eius post tergum ligatae sunt. Sed non erubuit et superbe aspexit. Natasha bene sciebat quid esset sicut nudis pedibus in nive ambulare. Dura erat et nudo plantas contingere nives. Natasha amavit et delectavit. Sed hoc illi bellum iam annis duratum est. Et pro iuvenibus et urbanis Zoya, hoc videtur dolere. Plantae sentiant carbones ardentes.
  Natasha iactans fasciam in molestia clamabat:
  - Pudor est conceptus medii ordinis! Foemina Sovietica nihil timet neque erubescit!
  Puella rursus tormentarii machinam vel potius submachinam sclopetum figere coepit. Metallum calidum obtinuit, tamen, Honduras tropicos, mense Februario ibi calidissimus esse potest. Natashae digiti calescunt. Nostri omnes habemus dare. Hodie Februarius 23rd est. Dies est Sovieticus exercitus et hoc requirit pugnam cum omni tranquillitate et rationabili furore.
  Natasha quinque glandibus succidit, et accidens maxillam suam in caldaria machinae sclopetis ussit. Scilicet ingratum est, pustula tumet.
  Iuravit Natasha:
  - Age, Deus, cur tot difficultates pro me et patria mea creasti?
  Maxilla puellae est valde sensilis locus. Puella aliquid frigidum invenire temptavit ad pilam turgidam applicare. Sed quaere frigus. In hac urbe calida. Tempestates autem serenae sunt et ventus a meridie flante exsurgebat.
  Natasha plane non est securus. Olympia grenade e longinquo iacit, sed iterum infeliciter. Iam et procellae in caelo volant. Vehicula Germanorum valida arma et velocitatem habent.
  Plana Jet in undas veniunt, et fascias lini caedere videntur.
  Natasha hiatus latebat. Fragmentum purus desuper arsit. Puella fragmenta lapidis contriti desuper acubus cadentibus sensit. Collum nudum titillat meum. Papillae pulchritudinis etiam punguntur.
  Cornelius in aurem:
  - Hoc est a Suspendisse... Sed non a corsage!
  Puella corpus suum sensit prope pruriginem graviter incipiens. Calidum iam est, et saxulae explodendo calori addunt. Estne hic beret?
  Natasha recordatus est balneum Russicum naturalem, cum piceis scopis. Quomodo ergo puella vapulat.
  Tales erant sensus exotici.
  Natasha cantavit se laetificet;
  - Amor et mors! Bonum et malum! Quid sanctum, quid peccatum! Destinati sumus ad intellegendum!
  Surrexerunt puella, excussis omnibus his adhæsit sordibus et obstantia.
  Natasha fremuit:
  - O Hitler in cornibus feres!
  Maior autem puella accendit in pedites qui impetum facere conabantur. Aliquot milites per incursiones factae. Natasha foedam faciem abstersit, quae oculos eius pupugit. Bellator conspuit et se transmisit.
  Ignem e machinis iterum tormentorum aperiebat, et militantes subrepebant. Angelica rufa etiam grenade nudo pede proiecit. Praesens exilivit et fascistas ferivit. Duodecim homines interfecti sunt.
  Cecinit rufus;
  - Multum boni in mundo est, sed nive opertum est!
  Et puella ignem submachinis sclopeto aperuit, non manibus tantum utens, sed digitis dexteris et pedibus nudis.
  Angelica offa accurate et ululata;
  -Hit! Hit! Alius ictu! Alius ictus et deinde.
  Et puella manibus suis testas vitreas proiecit. Illa stupet fascistas et tweeted;
  - Et iis qui in pace vivere nolunt... Facimus eis hara-kiri!
  Iaponica re vera apparuit. Hos angustos luscus est pugnatorum. Hem, quomodo non potes facere hara-kiri sic?
  Exposita autem clip machinae tormentarii, Angelica grenadam nudis digitis sustulit et ad samurai misit. Munera acceperunt, aliquot Iapones mutilati et in diversa avolaverunt.
  Angelica lingua haesit et mussat;
  - Sum bellator eximius! Hostes autem occiderunt hyper!
  Sinenses, a Iaponicis locis captis Imperii Caelestis reparati, proelium inierunt. Sinenses milites sine timore ambulaverunt et puellae, tormentis submachinis emissis, retrocedere coacti sunt.
  Mirabel fragmenta metallorum nudis pedibus tectorii et vitri. Idem fecerunt aliae puellae. Res difficillima.
  Shturmlev apparuit, machina valida cum lanuente eruca. Hic est qui te ad stupra iturus est - non multum videtur.
  Primum iacula intonuit... Svetlana, Angelica et Olympias flatu eiectae sunt, instar balaenae magni fontis. Puellae aliquot decem metra volaverunt et pedibus nudo dextrorsum in ignem plicabant.
  Puellae e illic exiliunt, sudent et cantant. Nudas plantas in carbones spargebant.
  Angelica molestia sibilabat;
  - Taurus primum sub ascia ponatur, et deinde assetur! Nos autem primum fuimus, deinde sub ascia fuimus.
  Et puella Komsomol risit! Sed tunc tristique sensit. Recordatus sum amicum captum esse. Germani puellam vestem nudam ignem ferre coeperunt. Tristique dolor. Clamat puella, et adusta est tenera pellis. Hi sunt fascistae, qui evaserunt fanatici. Ne quaesiverunt quidem, sed ignem etiam sub pedibus captivorum accenderunt. Socius Komsomol, ad extremum tormenta ferre non potuit et dolore concusso exanimatus est.
  Angelica hoc memorans per prunas calidas spargitur. Olympia ante eam erant. Haec villa puella pellem obsita habet, et ictu ictu ferre non potes. Cur non puella hone? Olympia bazooka cum concha delapsa ab occiso milite Americano videt. Hanc pede carpit et in bracchia tendit. totis viribus immittit.
  Testa volat et coactus sere ferit. Sortem clamoribus ac gemitibus. Massa cadaverum. & artus.
  Antiquum cecinit Olypiada carmen ;
  - Et volavit Samurai in terram. Sub ferro et igne pressi!
  Puellae e carbonibus tandem fluebant. Eorum venustas nudis pedibus obtinuit.
  Svetlana, ut eorum tenerrima, nudas plantas vellicavit et perfricavit, pruriginem levare conatur.
  Olympia, quae ab infantia discalceata in nive cucurrerunt, tali ludibrio non operam dederunt.
  Heros puella canebat;
  - Modo finge nos in lac demergi... Praemium res res est!
  Et accepit bellator pedem suum fractum, et satis grave, tegulam. Tenens arcte nudis digitis puellaribus, nevit et in hostem immittit. Tres Sinenses victimae praesentis mortis fuerunt, capita eorum contrita sunt.
  Angelica dixit vultu saturo, hostem figens;
  - Feminae frigus sumus!
  Svetlana, ad ejus pruritum leviter allevandum, combusta, vel potius adusta, crura canebat;
  - Sunt mulieres in patria nostra;
  Cur agunt quasi iocum planum?...
  Honor illis vita carior est;
  Facillime potest adversarium suum interficere!
  
  Nati sunt vincere
  Ad glorificandum Rus' per saecula!
  Post omnes proavi nostri -
  Pro his statim exercitum congregavi!
  Et Svetlana e machina sclopeta vagire coepit. Quod egregie fecit. Ita ut quisque sentiat hunc esse bellatorem a Deo! Si non ab Omnipotente, certe a Marte.
  Natasha etiam iecit. Una cum Mirabela resilire coacti sunt, clips ex militibus Americanis mortuis legere. Puellae super terga ceciderunt et pedibus suis retorquebant - ita melius fecerunt. Feceruntque accurate. Mixtura Sinensium et Africanarum puellarum copiae progressae sunt. et percutere milites.
  Natasha cecinit:
  - Mundus non est latrunculorum...
  Hunc locum Mirabela sustulit, mercennarios flavos et nigros exterminans.
  - Et figurae non nullae rotundae sunt!
  Natasha additus est versu inciso flavis et nigris;
  - Tristis instat nos!
  Mirabela Robin Hood ad subtilitatem accendit et pipiabat;
  - Et equus in ignem ruit!
  Puellae retro iecerunt post minefield se receperunt. Seres et pugnatores Africani in nullam cursus. Dissipare coeperunt, exilierunt, lacerant, et pulmentum cruenta facta est.
  Plures lacus Panthera-2 distans apparuit. Jaculantur, ac timent nasum emittere in. "Leo" -2 procedit et etiam ignem exspuit. Et hic est lacus Rhinoceros flammeus, marcens cum fasciculis flammae.
  Sed gravissimum est "Sturmlev". Iaculator erucae eius non valde celeriter accendi, sed hellualiter perniciosus est.
  Cornelius susurrat:
  - Ruteni, Ruteni - non placidum fatum! Hem, quid laboramus fortiori?
  Immo longe a Russia pugnant. Constat autem Wehrmacht, USA devicto, rediturum esse ad pressionem in URSS. Itaque Americani puellis dulce et carae sunt.
  Natasha ungues iterum, eius hit videntur facere cucurbitis et capita sub scopas rumpi. Puella in crure a shrapnel percussum est. Trunca mea tibia tumet. Decor oriri os pipiabat;
  - Non, vigilans non marcescet;
  Vultus falconis, aquilae.
  Vox populi manifesta est.
  Susurro opprimet anguem!
  
  credo te totum mundum evigilare;
  Finis erit fascismus...
  Et sol lucebit -
  Via communismi illustrans!
  Quo tempore Olympias totis viribus grenadem apud Shturmlev proiecit. Puellae Sovieticae et tandem felicis fuerunt. Pila armata recidit, donum Sovieticum recta in dolium latum volavit. Nam secunda omnia concreverunt. Et tunc explosa est. Tamquam si omissa esset bomb atomicus. Lacus et Germanus in diversa dispersos.
  Nazis Torontum ceperunt et adhuc territorium US ab septentrione in ruinam ingredi poterant.
  Americani lente sed certe dederunt. Saepe dediderunt sese et loca tenere conati sunt.
  Germanos autem terra marique pulsant.
  Nunc nuper autumno Germani Philadelphiam ambiunt. vincunt unam victoriam post aliam, et quasi infernum rugiunt;
  Gerda et lacus eius cantavit in optimo, ut semper. Et renidens lacus Americani valide, cantat;
  - Nobilis unguibus, vis ferri;
  Eruptionem...
  Nazismum procul videmus;
  Ex Europa Genghis Khan!
  Et nudo pede pressit in baculo. Iterumque in Americanos jaculabuntur.
  Tum Charlotte herbae eius et ictus accurate sunt. Et post eam venit Magda cum Christina.
  Ita Philadelphia cecidit. Germani longius procedunt, hyeme New York pervenerunt. Ibi hostes caedunt. Et bombae pondo decem talentorum ex TA-500 mittentur.
  Truman, a Germanis Novi Eboraci et Monachii circumventi, pacem obtulerunt. Respondens postulatio absolutae deditionis.
  Oppugnatio Washington mense Ianuario secuta est. Germanicae lacus pyramidales pugnaverunt.
  quarto die oppugnationis deditur. Et post dies quinque, Civitates Foederatae in deditionem venerunt.
  Ita finitum est bellum in Occidente, vel pene finitum. Germani progressi sunt donec totam Americam Latinam ceperunt.
  Indutiae cum URSS adhuc in effectu erant. Tertius Reich spolia sua digessit et novas divisit. Stalin adhuc destructa oeconomia et vires colligens restituebat.
  In agro piscinae aedificationis, USSR parum felix erat, tantum T-54 vehiculum et parvum numerum IS-4 piscinarum creans. Diu currus honestus haberi non potuit. Et die 20 mensis Aprilis anno 1953 adhibito Stalin die 5 Martii mortuus est, Hitler iterum USSR oppugnavit. Temptata res est ad obtinendum orbem terrarum iter.
  Sine Stalino, copiae Sovieticae paulo infirmius restiterunt. et impares copiae erant. Praeterea tam Iaponia quam Türkiye bellum inierunt.
  Mense post, lacus pyramidales Germanici Moscuam circumdederunt et Caucasum occupaverunt. Et post tres menses iam in Uralibus eramus. Heu vires impares nimis sunt. Praeterea differentiae sunt in duce USSR.
  In summa, post quinque menses belli, USSR a Tertio Reich et Iaponia occupatus est.
  Tunc demum humanitas videbatur unitatem invenisse. Sed in mundo duae sunt superpotentiae - Tertium Reich et Iaponia. et Hitler die 20 mensis Aprilis anno 1956 aliud bellum incipit. Impetus eleifend.
  Puellaeque pugnae interesse. Gerda maga est quae samurai infestat.
  Exercitus puellae et rubri sunt. Natasha, Alenka, Mirabela, Maria, Olympiada, Svetlana, Augustina, Aurora. Et sic porro. Omnes hae puellae unum commune habent - nudipedalia et in bikinis pugnant.
  Faciunt et ipsum efficaciter. Iaponia opprimunt... Sub ictibus Germanorum et coitionum batones, samurai currunt et recedunt.
  Gerda et Carolus in piscina pyramidali simul pugnant. Puellae in Iaponia sagittant, carros frangunt et cantant;
  - Eximii sumus, eximii pugiles! Et nos omnes cimices comminuemus!
  Gerda puga pyga cum nudis digitis pressit, currus Iaponicas percussit et sonuit;
  - Bellator sum cum computatro in capite meo!
  Charlotte etiam accensus, currus samurai secatus et dilato:
  - Et ambitus mei sint lucidissimi et frigidissimi!
  et quomodo linguam suam ostendet!
  Puellae Iaponiam destruunt ... Samurai colonias, naves et praedia amittunt.
  Technologiae Iaponicae technologiae cum technicis Germanicis non potest comparare. Et plures Nazisei milites habent. Ita satis feliciter procedunt. Et samurai nihil faciunt nisi gaudent et portant dentes suos. planius tristes sunt, sed usque denudarunt.
  Aliquot menses pugnatum est, et Sina, Indochina, et aliae terrae receptae sunt. Nazis in ipsa Iaponia etiam exposuit.
  Ibi proelium explicatum est, et Nazis arma nuclearibus adhibita. et tantum interitus et interitus.
  Samurai etiam extra fortunam erant! Sub tali fuste ceciderunt. Perfectum finem!
  Atque in universum omnia maxime ridicula sunt.
  Soviet puellae samurai super genubus ponunt et nudo pede eas osculari cogunt.
  Meminerint pulchri- tudines quomodo eas demittant Nazis. et hoc est frigidissimum.
  Alenka et Natasha cantant:
  - Perditio est passio, in quacumque potentia! Auctoritates aliorum sanguinem semper biberunt! Bene regnat in corde amor!
  Eodemque modo feriunt samurai. Dumque premunt, tormentisque machinis falcantur aciem.
  Sed Tokyo iam cecidisset... Bellum sex menses duravit et cum victoria Wehrmacht finivit.
  Germani Turciam oppugnaverunt et eam quoque vicerunt. Post quem omnes aliae mundi nationes in Tertio Reich comprehensae sunt.
  Unii imperii formatio completa est. Germani iam anno 1947 in spatium volaverunt et anno 1958, die 20 mensis Aprilis, in Lunam descenderunt. Sic coepit temporis spatium dilatare. Hitler anno 1959 mortuus est, duos dies suos septuagesimum diem natalem brevem habuit.
  Paulo ante, relatio in monarchiam instituenda habita est, et Fuhrer heredem instituere curavit. Factus est unus ex multorum filiorum Hitlerorum per seminationem artificialem adeptam.
  Tellus fascista crudelis erat, sed ad Tellurem perducta est. Paulatim magis ac magis civitatem imperii populus accepit.
  Progrediendo secundum consilium et res gestas scientiarum utens, Terra quaestionem de fame, pestilentia et otium gradatim solvit.
  Partus rate moderatus scelus bene pugnatum est. In 1974, homines ad Martem volabant. Et post annum Veneri. 1979 in Mercurium. In 1980 ad lovis Calendis. Et anno 1987 in ultimam Plutonis planetam appulerunt. Spatium explorationis comparatum erat.
  Anno 2000, imperator Germaniae et universae terrae telluris, Fridericus Tertius et Hitler filius, civitatem Tertii Reich omnibus hominibus in Tellure telluris adiudicaverunt. Formalis autem omnium generum ac populorum aequalitas nuntiata est.
  Et anno 2017 prima expeditio interstellaria ad alios mundos coepit.
  Anno 2019, Fredericus Tertius occisus est et Franciscus novus imperator factus est. Huius breve imperium fuit. Duobus annis post, res militaris facta est et dynastia Hitler tandem cecidit. Et republicani potiti sunt.
  Restauratio democratiae et multi-partii ratio nuntiata est. Nazismus gradatim exstinguitur.
  Anno 2030 electionem supremae coordinatoris humanae potestatis appellavit. Erat Alenka, vir maga bellator, quae iam plus centum annos natus erat. Sed puella omnino non est aetas nec mutatur annos. Semper muscularis et iuvenis, integer et pulcher.
  Omnia monumentorum interitum Adolfo Hitler et imaginum suarum incendia iussit.
  Post quem Alenka dilatationem suam in spatium continuavit... Intra centum annos homines trans dimidium galaxia consederunt.
  Inde bellum civile adflatu exortum est. Sed id FORMIDULOSUS nulla. Terraestriae, technologiae progressae, parta sunt.
  Et post aliquot saecula, tota galaxia humana et plures viciniores factae sunt.
  Et nunc alii centum anni, et iter per tempus invenerunt. Et educunt homines de praeteritis antequam moriantur. Et tunc eas pone cum biomodelis.
  Itaque Hitler sublatus est ante mortem suam et in futurum deportatur. Ibi maximus omnium temporum populorumque dictator eins fiebat. Eum reum scelerum inire constituerunt atque eum in carcere decies centena millia damnaverunt, cum poena mortis in humana superciviliatione esse non possit.
  Hitler renovatus est, conversus in puerum circiter tredecim, et in coloniam misit, ubi alii latrones Nazi, qui et filii facti sunt, in carcerem coniecti sunt.
  Ibi studuerunt, laboraverunt, post repagula vixerunt.
  Qui bene rem gerebant, faciliores conditiones dabantur: in excursionibus et epulis epulabantur. Vita bona fuit pro captivis iuvenibus: cellulae separatae cum gravitationalibus camerae, thermarum et computatoriorum, gyrorum et otio temporis.
  Verum, parum otium erat, et corporaliter opus habui - justo pro criminalibus occupational. Sed hoc in corporibus iuvenibus non est FORMIDULOSUS.
  Adolf Hitler puer erat et non adolevit. Sed simul valens corpore eram, grandem sensi, optimam mensam habui. Captivi etiam iura humana habent.
  A tempore usque ad tempus, ad bonos mores, Fuhrer ille in starships assumptus est et alios mundos visitare permissus est.
  Subinde occupational Lorem minuitur et ludicra et ludicra temporis augentur.
  Centuriae latae. Humanitas toto orbe diffusa est. Ita denique insecuta est abolitio ac Fuhrer dimissus. Omnino passus est, dissimiles multas hostias. Novum bellum magnum cum papiliones ex alia universitate civilitate inceperat, et ille Fuhrer pro exercitu se obtulit. Praeeratque eius iucunda Gerda, quae, ut omnes incolae humani, universalis imperii, immortalis et semper iuvenis fuit.
  
  
  A SECRETIS GENERALIS SHELEPIN'
  Historia aliquantulum mutavit, et caedes conatus in Leonid Ilyich Brezhnev anno 1965 facta est, et evenit ut felix sit. Iuvenis KGB Praeses Shelepin secretarius generalis factus est. Nunc enim Kosygin primus minister mansit. Shelepin aggressus est cochleis constringendo et ordine disponendo. Dies profestus prorogatus est, et poenae graviores introductae sunt, incluso carcere propter laborem tarde et non parendo signa laboris.
  Stalin restituta est et cultus personalitatis restitutus est. Et alia multa exempla cocleis constringendi. Pugna contra ebrietatem et Kosygin reform.
  Et postea pretium reformationis.
  Etiam celerius quam in historia reali sub Brezhnev, et Shelepin, elementa componens oeconomiae mercatus et flagelli Stalinistae dura, significantes eventus consecuti sunt. Praeterea Shelepin, intuitu nativitatis lapsi, tributa draconiana in baculariis, familias liberis, et familias cum uno filio intulit. Abortus interdictum est, et contraceptiva paene non venierunt.
  Pueri beneficia creverunt.
  Hoc etiam ad maiores emolumenta, praesertim in regiones Russiae URSS, duxit. Incrementum incolarum multo pluris fuit quam in historia reali.
  Shelepin etiam potentiam militarem auxit, in potestate nuclei et in armis conventionalibus etiam Civitates Foederatas superans. Et facta est etiam Vietnam... Auctoritas Civitatum Foederatarum in mundo cecidit, et difficultates colossales intra regionem erant.
  Consilium detente incepit... Comitati celerius incrementum oeconomicum in URSS. Lenta administratio Shelepin meliores eventus dedit quam stilo pigri Brezhnev. Et crescebat multitudo.
  USSR magis magisque Africam penetravit et anno 1979 copias in Afghanistan misit.
  Et ante 1980 Olympia Moscuae colosseae triumphi fuerunt! Plus quam centum et quinquaginta Olympii Sovietici auri donati sunt.
  Tum exercitus Sovieticus oppugnavit et Irania, ubi Khomeni imperium invasit.
  Iraniani velociter vicerunt, sed aliqua damna passi sunt.
  Pars Irania pars USSR facta est. Ubi ethnici Azerbaijani habitabant, Azerbaijan se adjunxerunt. Turcomannia partem accepit, et Kurds res publica socialistica Sovietica post referendum facta est.
  USSR fines primum ab anno 1945 dilatavit. Pars Irania Iraqi facta est, et Saddam Hussein foedus Varsaviense coniunxit.
  Inde ad septentrionem Afghanistan cum Uzbecis et Tajiks USSR ingressi sunt.
  Tum bellum cum Pakistan - URSS et India fuit. Magna ager capitur.
  Paucis annis post, referendums habitae sunt, et Pakistan, sicut et Irania meridionalis et Afghanistan, pars USSR facta est.
  Bellum civile in Iugoslavia ortum est, et occupatum est etiam a copiis Sovieticis, ac deinde Albania. Post quem etiam hae regiones Pactum Varsaviae ingressi sunt.
  US in discrimine, praesertim sub Reagan. Moles tumultus erat in nigris et aliis coloris. Oeconomia porro cecidit.
  Retro anno 1977, USSR novam constitutionem suscepit, quae formam regiminis repraesentavit per locum praesidis USSR maioris auctoritatis. Et rerumpublicarum ab Unione secessio prohibita est.
  Et anno 1988 prima comitia praesidentialia in historia Imperii Sovietici habita sunt!
  Scilicet, Shelepin eos vicit... Scoring fere centum centesimas. USSR summum evolutionis pervenit. Anno 1990, copias Iraq Cuvaitum, Arabiam Saudianam, Bruneium, Emirates Britanniae, Oman, cepere.
  Oleum pretium acriter resurrexit...
  Discrimen in Civitatibus Foederatis ingravescit. Novus Praeses Bush litteris fati ictibus vacillabat. Nigrae rebellarunt... Et post electionem Bill Clinton anno 1992, Civitates Foederatae Americae penitus scinduntur...
  Initum bellum civile ac caedes fuit.
  Anno 1993, Shelepin iterum comitia praesidentialia USSR vicit.
  Anno 1995, copiae Sovieticae Alaska occupaverunt et post mensem unum referendum ibi tenuerunt cum USSR coniungendo...
  Sic aliud somnium intellexit - Alaska redire, scilicet, stolide venditum, in Russiam.
  Omnia secundum consilium ire videbantur ... Anno 1997, copiae Sovieticae Finniam occupaverunt et ibi referendum de inclusione in USSR tenuerunt. Sic alia Sovietica respublica instituta est.
  Etsi rude erat!
  Proelia tum adhuc erant in Arabia Saudiana cum rebellio islamista orta est, sed celeriter suppressa sunt.
  Anno 1998, Shelepin ad tertium terminum electus est.
  USSR Turciam oppugnavit, praesertim cum NATO corruit. Et addidit quadrigis.
  In 2000, Shelepin tandem vitam longam et eventam vixit, USSR per XXXV annos rexit - priorem eventum Stalini verberans et mortuus est.
  Ratio imperii satis stabilis et imperiosa erat. Vice-praeses potestatum hereditarium usque ad novas electiones. et factus est Gennady Zyuganov. Aliquam efficitur volutpat odio quis efficitur.
  USSR rapinas aliquamdiu non effecit... Post discrimen, Europa ipsa CMEA et foedus Varsaviense intravit.
  Sed relationes cum Sinis deteriores sunt. Convaluit aemulatio.
  In ipso USSR, propter consilium demographicum, rate ingenuus altissimus mansit. Sed hoc ad hominum inopiam, cibique inopiam.
  Oeconomia meditata iam assidue deficit. Et quamvis in industria technologiae evolutionis et novarum officinarum constructio efficere potuerit ut aliquo modo bonorum penuriam pugnet, multo difficilius est in agricultura augere volumina utentes coercitiva methodi et obtrectatores. Non tam facile est agriculturam emendare.
  In comitiis 2003, Zyuganov cum plus quam nonaginta centesimis creatus est. Erant autem quidam quaestiones... Praesertim cum cibo.
  Et nusquam est eam emere - Socialista facta Europa, in bello civili USA submersus est. Multa in Brasilia et Argentina obtinere non potes. Scilicet sunt quaestiones.
  USSR in parvo discrimine cibi se invenit. Quod mox chronica facta est, sed anno 2008 Zyuganov praesidens iterum electus est. Dictatoris positio stabilis evasit. Sed cibi inopias acutiores factae sunt.
  Maximi partus maxime pugnare coeperunt contra regiones URSS in regiones musulmanas. Eodem tempore, Sovieticus apparatus bellicus in Africa pugnabat et imperium caeleste Indochina propellebat. Anno 2013 , Zyuganov iterum refectus est.
  Recipis autem hoc tempore erat leviter inferior. In USSR cupiditas democratiae intenditur. Homines liberius cupiebant. Zyuganov suggessit:
  - Permittemus duos ludos!
  Et duo certius descripserunt: LPDSS et SDPSS. Democratiae speciem agere coeperunt. Zyuganov paulo liberius instrumentis dedit.
  In 2018 comitiis duo candidati contra Zyuganov pugnaverunt: Ksenia Sobchak et Vladimirus Zhirinovsky. Ad primum, comitia altera ratione habita. Ex improviso Zyuganov anguste amisit iuvenem Ksenia Sobchak - qui viginti centesimis ex suffragio accepit - paene iterum circumventum est.
  Post quem omnes persuasum est democratiam in URSS esse. Nudae puellae et cruenta actio pelliculae in televisificis televisificae apparuerunt.
  In consilio alieno, relationes cum unico competitore USSR, Sinarum, peiorantur. Cur duae aves in eadem planeta coniungi non possunt?
  US in declinatione profunda est et partes significantes agere non potest. Et Alaska est Soviet. Omnia tam suspensus est...
  USSR adhuc in penuria et discrimine cibum, quamvis complexus industriae militaris optime laborat.
  Et iam anno 2023 nova comitia praesidentialia in Russia geruntur... Etiam magis popularis, et inopinanter vicit ... per pugilatum mundi propugnatorem Sergei Kovalev. Sed id est alia fabula!
  
  
  
  
  
  
  ZYUGANOV - PRAESES RUSSIAE
  In alterutro historiae progressu, in 1996 comitiis, tertius locus non a Lebed, sed a Vladimir Zhirinovsky captus est. Bene, basically in historia reali, id est quod omnes exspectaverunt.
  Quis putaret, post defectionem KRO in comitiis parlamentariis Lebed ductus, tam fortiter in comitiis praesidentialibus Russiae se facturum esse? Sed Zhirinovsky adhuc, in condicionibus certationis acerbae, tunc locum cepit, et saltem decem centesimis habuit. Sic.
  Sicut triumphi Zelensky in Ucraina, Lukashenko in Belarus et Putin in Russia. Velut successus Zhirinovsky ipse in 1993 .
  Sed tum res pejor ad Cygnum venit. Praeterea Zhirinovsky fortiter in contionibus televisificis locutus est, et Yeltsin pendere minatus est, et dixit Duma ei soli obtemperaturum esse. Qui cum Hitlero gestas tanti dictatoris in memoriam revocaret.
  Quomodo oeconomia in septem annis bis et dimidium crevit, otium evanuit, et rate partus unum et dimidium auctus est. Crimen triplex decrevit. Sub Zhirinovsky erit! Cetera, Zhirinovsky genocidium non ordinabit nec cum Iunctus Civitas pugnabit! Et arma nuclei ab omni impugnatione defendent!
  Haec omnia addita sunt et Zhirinovsky quindecim centesimis laceratum, tertio loco lato margine acceptum est.
  Et in ordinibus Yeltsin trepidatum est: coorta est. Quid facere? Zhirinovsky ad suas partes vincere conati sunt. At communistae multo magis Vladimir Volfovich polliciti sunt: sibi personaliter stationem secretarii consilii securitatis et adiutorem praesidentis in rebus militaribus, et quinque plures in regimine stipes. Ministrum rerum exterarum pro Mitrofanov, et officium Ministri rerum internarum pro Abaltsev comprehendo.
  Nempe Yeltsin tantum promittere non potuit. Nimis multi stipes iam soluti sunt.
  Solus Lebed, qui quintum locum suscepit, invitari ad equos Yeltsin poterat, sed Yavlinsky contra utrumque candidatos praesidentiales erat.
  Et tunc Yeltsin passus est cor impetum ex onere motus inquietudinis. Non est virium assurgere et moliri res novas.
  In summa, Zyuganov alterum circum vicit, et facta est mutatio potentiae. Et inauguratio cum Chechens incidit in expugnatione rei publicae capitalis Grozny.
  Milites autem capti sunt. Moles eorum in oppugnatione Grozny interiit. Post quem militantes, duce Yandarbiev, iterum misericordiam petierunt. Sed Zhirinovsky bellum instabat. Et hoc probaverunt Zyuganov. Bellum clandestinum per aliquot annos continuatum est, sed tunc terroristae sensim permoti sunt. In Russia, sub communistis, ortum incepit, oeconomia celeriter evolvere coepit.
  Coniunctio methodorum meditatorum et elementorum mercatus infigos eventus edidit. et oeconomia celeriter crevit. Zyuganov facile electus est in proximum terminum, et postea constitutionem emendavit, quae eum infinitis temporibus praesidenti currere permisit. Hoc totum in referendum fuit. Et anno 2004, Zhirinovsky comprehensus est, et pars eius interdictum est. Zyuganov cum adversariis politicis egit. Relationes cum Occidente satis temporis sunt. Et in MMXIV, Russia etiam Chersonesum occupavit. Quam ob rem bellum frigidum resumitur. Et Russia sub sanctionibus accessit. Sed Zyuganov etiam comprehendit meridiem-orientem Ucrainae in Russiam. Dilatavit imperium. Hoc est quod collisiones effecit. Postquam Trump ad potestatem venit, condicio etiam magis implicata facta est. Russia bellum in Syria pugnavit et in Venetiola stativa constituit. Ita res erat paene bellum nuclei. Tunc Occidentalis optionem communistarum e potestate evertendi obtulit.
  Sed Zyuganov simpliciter tollendum parum prodest. Cras eget posuere turpis. Tum Natasha Sokolova ad 2020 electionem praesidentialem nominatus est!
  Natasha Sokolovskaya est puella quaedam quae aliquem adversarium vincere potest. et numquam cedere. Quod quidam senex Zyuganov contra eam est. Quis plane aegrotat, et viginti quinque annos idem dixit.
  Et hinc est Scortum. Praeterea Natasha quadraginta annis minor est quam Zyuganov et pulcherrima!
  Oeconomia Russiae et iterum in crisi et multa bona necessaria producuntur. Natasha etiam fortis est Foederationis Russicae, ut bellator. Illa sane certare potest cum sene, infirmo, taedioso dictatore. Praeterea Zyuganov nimis factus est conservativus et expressus mercatores privati, ut penuria multarum rerum esset. Praesertim cum mercatura privata oppressa est. Etiam butyrum et saponem rarior facta est, et valida multa producta emerserunt. Cum Zyuganov aetate adolevit, capitalismi hostis magis magisque ardens factus est.
  Et plus poposcit socialismum!
  Natasha Sokolovskaya se redditurum pollicetur mercaturae abundantiam parvo pretio, certamine, possessionibus privatis. Et generaliter democratiam realem redde, translatio doll! Ita populus, taedio censurae inopia tyrannidis instrumentorum, haec omnia vehementer sustinebat. Et Natasha facile duobus miliones subscriptionibus collegit! Sub emblematum proelium iniit: "Liberi estote et ditati!"
  Puella valde militans, venit ad societatem bikini et discalceati tantum.
  Decorus, nudoque coruscus calcibus pipiabat ;
  - Commissarios transeamus ab officinis! Quaelibet officinas opifices pertinent! et terra est rusticis.
  Et ipsa est puella exantlaretur! Et musculi eius sunt sicut ferrum emissum.
  Et quomodo cantat;
  Ego falco pacis et belli;
  Natus sub clarissima stella...
  Fideles filii patriae -
  Amor - magnus, verus!
  
  Pulchrum mundum creabimus;
  In quo nunc erit felicitas...
  Luceat sol Cherub.
  Sancta, praecelsa Russia!
  
  Faciemus somnia
  Nihil pulchrius erit in universo!
  Puer gladium et te suscitabit;
  Sit tibi felicitas locus!
  
  et in universo decore;
  Tempus est ut magna Patria mea luceat!
  Etiamsi puella discalceata currit,
  Mihi crede, mox sub communitate vivemus!
  
  Sublimis montibus pulchritudo majestatis;
  Aurea gressus odorato carpere tapete!
  Nos quisquilias ab universo verrere
  Crede mihi, vitae nostrae non poenitet nos!
  
  Et omnia in mundo bene erunt;
  Post omnes, communismus ubique triumphabit!
  Quis scalprum in manibus habet?
  Quis machinam sclopetis et glandes praefert!
  
  Quod agimus, aeternum manebit;
  Urbes faciamus iocando in Marte!
  Sclaui terribiliter potentes sunt;
  Dicemus mundo - salve!
  
  Sanguis, qui fluit, serendum est;
  Cui amoris semina crescunt!
  Quod bonum sit omnibus in sublunare mundo;
  Psittacus eques ne sis iustus!
  Post talia carmina saltare potes, pedibus nudis salire et salire. Est autem puella plerumque mirabilis et eximius classis! Hic nudis digitis imaginem Zyuganov evulsit.
  Fremunt Communistae, et populus gaudet: quisque mutationem cupit! Plus est democratia in tam oeconomicis quam in politicis.
  Ita ut dictatores et bigwiges in instrumentis nummariis deridere possis. Factio communistarum Foederationis Russicae etiam hominibus odio facta est. Tempora Yeltsin peractorum recordabantur, cum thesauri bonis pleni erant, et nudae mulieres et iucunda spectacula politica in televisione monstrata sunt. Ita bonum!
  Multi recordati sunt politici interesting et turbulenti concilii. Nunc non placet - cum soli communistae sunt in Duma et in omni tempore suffragantur!
  Omnes homines Zyuganov defessi sunt et homines, qui peius et peius vivebant, mutare cupiebant!
  Pulchra Natasha Sokolova hoc promisit! Mutationes et res novae erunt. Russi non solum ante Martem volatum erunt, sed etiam melius quam in Civitatibus Foederatis vivent. Ac ipsa montes nascetur! et liquefient montes, et conburent silvae.
  Sed iam in expeditione comitia iam comparata sunt. Momentum puella consequitur. et stridore quidem;
  - ero sicut Gagarin! Et montes auri pollicentur!
  Et quomodo salire incipit. In summa, comitiis habitis et Natasha Sokolovskaya novus praeses factus est!
  Zyuganov cor impetum! Et Natasha suggessit:
  - Credamus unum statum cum America!
  Ac referendums habita, et exoritur commune imperium!
  Hic est ubi fabulae finis, et bene audientibus.
  TSAR ALEXEY NIKOLAEVICH - MAGNUS
  Alius AI, cum die 5 mensis Ianuarii anno 1905, in Tsar Nicholas II initum est. Et pauci centimetra non sufficiebant imperatori ut a buckiolis feriretur. Sed si paulum modo ... mortuus est Tsar et filius eius Alexei Nikolaevich Romanov nominaliter monarcha factus est. Et sub eo constitutus est Nikolai Alexandrovich Romanov regens. Vir singularis ingenii, tenax et fortis, superbus.
  Primi gradus novi imperatoris substituti sunt Kuropatkin cum Brusilov, et Rozhdestvensky cum Nebogatov.
  Locus Russiae in bello cum Iaponia difficilis erat. Port Arthur iam cecidit. Sed copiae Manchuriae adhuc significantes sunt. Praeterea qualitas copiarum Russorum aucta est adventu delectorum regiminum Russiae ex parte Europae.
  Sed Iapones e contra optimas turmas superioribus proeliis deposuerunt et apud Portum Arthurum.
  Ita Kuropatkin in pugna Mukend omnem casum habuit. Solus ipse Kuropatkin dux levis erat.
  Sed Brusilov vere magnum est ingenium militare. Hostis prope vires pares et ad dimicandum paratus. Sed milites Russorum melius diripiet quam Iapones, et copiae ipsae meliores erunt.
  Brusilov bene ad pugnam paratus. Latera texit tecti. et confortatus est. Eius rei consilium simplex fuit: Iapones defendere, deinde, cum defessis, rem uno scopo solvere.
  Brusilov quidem strategist est, sed Kuropatkin non est.
  Et commissum est proelium mense Februario et duravit duas septimanas. Inter alia, Brusilov phalanx tota puellarum pulcherrimarum habuit. Raptim ex singulis viris et iuvenibus pulchritudines, ad unum mensem instructus, in aciem coniectus est.
  Maxime interesting res est quod omnes puellas nudis pedibus. Idque eis robur a Terra matre dedit et glandibus et conchis eos invulnerabiles fecit.
  Puellae imperantur Anastasia Orlova et quattuor eius adiutores: Natasha, Zoya, Augustina et Svetlana.
  Sublatis fossis et munitionibus, puellae Iaponicam exspectant... Tum samurai in densis catenis serpunt. Incipit tormenta ignis.
  Puellae autem Mosin in manibus suis diripiunt. Et e longinquo ad Iapones surgamus.
  Milites acuti sunt multi venatores Siberiani. Nudo crure pugnant, quamvis Februarius, in brevibus fimbrias et ventres apertos.
  ictus accendunt et sibi cantant;
  - Russia celebris fuit per saecula ut sanctus;
  Magnus rex noster est simpliciter Alexei;
  Dignus es filius, nosce Nicolaum;
  Et cor etiam verius est quam animus!
  Milites accurate iaciunt et Iaponiam e longinquo pulsant.
  Anastasia incendat et dicat;
  - Pro matre pulchra somnium!
  Proxima Natasha propagines Iapones pulsat et clamat:
  - Pro sancto nostro Rus'!
  Ignibus Zoya prosternit hostem et sibilum;
  - Minime, hostis casum habet!
  Accurate iaculatur, et Augustinus;
  - Ad posteros!
  Punch et Svetlana, duo Iaponicae tundendo;
  - Pro nominibus sanctis!
  Milites supervacuum est dicere: vere frigus!
  et Iapones cum gravibus cladibus serpunt. licet propius accesserint. Puellae autem accurate et nonstop. Sagittent et sagittent. Sagittent et sagittent. Nec me demittunt. Et cum appropinquasset Samurai, coeperunt puellae tasque nudis pedibus iacere. et eorum inflexibilitatem demonstrant.
  Et nudi pedes iactant letalia ad samurai. Iam Iapones in castella extenuant. Impetu eorum debilitat. Et cum appropinquant, bellatores cum spathis et bayonetis eis concurrunt. Finiunt ultima samurai.
  Et alacer admodum vultu cantant.
  Consumptis Iaponicis defensione, copiae Russicae Brusilov ducti decretorium scandalum emiserunt et Iapones meridiem miserunt. Brusilov, dissimilis Kuropatkin, constanter egit et samurai sine intermissione egit. Portum vero Arthurum statim ius in umeris hostium prehendere curavit.
  Puellae nudae Anastasiae Orlovae cum cohorte aquilarum in urbem irrumpunt.
  Irruunt per Arthurum portum et vulnerant et nudis digitis tasque in hostem iaciunt.
  Et contriverunt Iapones cum spathis. Quid existimarunt perduellionis Portum cepisse? Sed ecce duo diaboli! Milites Russici hanc urbem capiunt.
  Et si nostrae feminae pugnant! Hoc fere significat quod te non dimittam!
  et caedunt Iapones.
  Captivi autem coguntur genuflectere et nudam osculari, pulverulenta pedum feminarum vestigia.
  Obedientes fiunt, et ipsi etiam placent.
  Una samurai non solum plantas Natashae lingua sua lambebat donec lucerent, sed etiam altius surrexerunt. Adamas muliebris linguae permisit ei puella tractare.
  Post quem puravit satis ut felem.
  Milites magnum officium fecerunt. Iamque captivorum agmina depelluntur. Ubi pugnator spiritus Iaponiae abiit?
  Portus Arthur cecidit. Et tunc exercitus Russiae Brusilov ad Coream se contulit.
  Et phalanx Anastasiae praecurrit. Samurai arripiunt in via, et puellae ad genua se cogunt.
  Atque osculantur pulverulenta pedes, et perusta perusta tibiis.
  Pugnae bellatores. Ac mauris.
  Exsiliens Anastasia nudo digitorum suorum et iaciens digitos, quaesivit Natasha;
  Estne frigus pugnare?
  Respondit puella flava honeste;
  - Quod bonum quod accipit?
  Anastasia despiciens;
  - Quid simile est cum lingua tua pussy uteris?
  Natasha respondit sincere:
  - Sicut eximius!
  Ita aliam phalanx Iaponicam deleverunt. Captivos alligaverunt.
  Post- quam decentes pruna dabant naso pedum nudis digitis!
  Puellae exercitum samurai et Brusilov opprimunt, omnia sequitur et momentum auget.
  Exercitus Russiae ad meridiem Coreae pervenit. et Chersonesum domuit.
  Pars turmae Russicae in Port Arthur scutulata est. fabrum Russorum naves erigere et restituere coeperunt.
  Quamvis tota terra Samurai victa sit, adhuc bellum mansit. In mari Iapones fortiores erant. Sed tunc venit Nebogatov. Per viam turmam sollertius ad Port Arthurum duxit. Itaque armada Russiae confirmata est. Hic ala ex Ponto relicta.
  Nebogatov viribus Iaponum inferior erat, sed non nimis. Reapse qualitas navium Russorum nulla deterior est. Pauci ex eis numero pauciores sunt. Sed testae magis sunt armaturae transfixae.
  Nebogatov ivit ad mare. Togo proelium dedit. Sed evenit ut non omnes conchae Russicae explodant - pulvis pyrius rudis est! Humor altus.
  Sed Nebogatov turmam ad portum Arthurum per tempus convertit et unam navem non amisit.
  Habuimus tempus terere conchas reponens copias et implerent. Donec ala Ponto venit.
  Bellum tractum est, ut sumptus est. Utrique pacem facere cupiebat. Sed Iapones adhuc obtinent locum dominantem in mari.
  Sed testae repositae, et e Ponto Classe educata est. Eodemque tempore etiam nudae puellae sese evellebant.
  Navis autem cum puellis citato cursu in proelium movetur. Puellae nudis pedibus in bikinis exilierunt et tormenta circumierunt. tormenta intendit et incendit.
  Germanas naves incensas ac caedunt. hoc ferociter egerunt. Bellatores erant valde parum pudici et musculares. Nihil illis comparat. Iaponica cum puellis talibus pugnare non potest.
  Conchis ictus et fistulae cadunt.
  Et belligerae subsiliunt et clamant;
  - Super genus puellae sumus!
  et linguas suas monstrant! Et iaculantur se, non sinentes samurai effugere. Respondent infensi. Sed a pulchri- tudine responsum accipiunt. Iaponica cruiser iam mergitur. Puellae saliunt et nudos pedes movent. Tales sunt praedones. Qua nihil prohibet.
  Bellator puellae pugnant et saliunt. Et projiciunt samurai proiectis. Ac simul adhuc LESSUS.
  Natasha clamat:
  - Magnus Tsar Alexei! Sapientissimus erit!
  Zoya renidens et incendens, addidit;
  - Qui sapientissimus est in mundo. Mirum valde!
  Sic Augustinus, mittentes in Iapones, cecinerunt;
  - Sapientissimus quisque erit!
  Proxima Svetlana accensus, opprimens inimicos et fremens;
  - Alexey frigus est!
  Accensus Anastasia dixit;
  - Pro Sancto Rus'!
  Et te quoque percutiet! Puellae mirum in modum frigus sunt. et in frusta concident;
  Tum pugnae navalis submersa est. Et factum est valde FORMIDULOSUS pro samurai.
  Puellae autem fere nudae et discalceatae discurrunt. Crura pulchra micant. Mira fere sunt latrones.
  Et spectant nitidissimum et sient.
  Samurai verberant...
  Pugnatum quoque est alterum. Prodesse erit Togolesae classis arctissima. et e Ponto naves evulsae sunt. Proiectum lob in hostem.
  Natasha et Zoya demonstrant arma sua duodecim inch. Quamque ferus incendet rabies. Et prælium vel unum hit & dividet.
  Natasha et Zoya saliunt et nudis pedibus quatiunt et fremunt;
  - Veneficae sumus et pulchritudines pulchriores non sunt!
  et puellae linguas suas monstrant. Et quomodo irrumabo te, efficitur dolor magna.
  Itaque in nave Togi accensa, armatura eius quasi ferrum coctum erat.
  Itaque navis demersa est.
  Natasha et Zoya cecinerunt:
  - Rus' risit et clamavit et cecinit! Quam ob causam Sancta Rus'!
  Et iterum puellae eam capient et salient!
  Et tunc Augustinus et Svetlana tanquam ex tormento duodecim pollicis ferientur. Sic navis a Togo tollet, disrumpe ac merge!
  Puellae nasum suum monstrant. Togum ipsum comprehenderunt. Et coegerunt pulchras puellas suas nudos, sculpsit pedes osculari. Togo bellatores calces nudas concidit et labra lambebat. Probatum videtur...
  Bene, puellae superes sunt, sane!
  Et in genere tortam top class! Et annuunt hostibus, dicentes nos non cogitamus facere aliquid gravius!
  Classis Iaponica depressa est. Et Brusilov et turma eius in ipsa Iaponia terram inceperunt.
  Ita Russia aliam magnam provinciam in insulis habebit. Ipse princeps Russiae Mikado factus est.
  Eodem tempore periculum Solis orientis terra in aeternum tolletur. Et exercitus regius bellicosis et fortibus militibus replebitur.
  Ita causa erat ut Iaponiam plane vinceret. Copiae in metropolim translatae sunt.
  Puellae et phalanx cum Samurao terrestri in proelium inierunt. Puellae occurrerunt samurai ictibus bene affectis, spathis et nudo pede tasque proiiciunt.
  Pulchra Natasha citreum cum nudo pede proiecit et diruit:
  - Pro Tsar et Patria!
  Et in Iaponia accensus est.
  Splendidis etiam Zoya grenade nudis digitis proiecit et stridit:
  - Pro Primo-vocatus Rus'!
  Quae etiam samurai feriunt.
  Hic Augustinus tundebat canneus et stridulabat;
  - Gloria Matri Reginae!
  Ipsa quoque hostem transfixit.
  Anastasia etiam insanit, totum dolium explosivum pedibus nudis immissis, Iaponicam longe dispergens;
  - Gloria magni Imperii Russici!
  et Svetlana ast. Iapones rapuit et citreis perniciosis calcibus nudis dedit .
  Clamabat in summo pulmonis:
  - Ad novos fines!
  Natasha Iaponica adfixit et diruit:
  - Pro aeterna Rus'!
  Et lacerat etiam illa ad samurai;
  Praeclara Zoya cepit et Iaponica percussit. Grenade nudo pede in hostem proiecit et stridit;
  - Pro uno et indivisibili imperio regale!
  et sibilabat puella. Constabat teenager multo maiorem fuisse, pectus eius altum, lumbos eius angustos, et coxis carnosis. Illa iam formam habebat adulti, muscularis et sanae et fortis mulieris. Et facies tam iuvenis. Aegre puella cupiditatem amoris compressit. Modo blandiantur. Et melius est cum alia puella, certe virginitatem suam non capiet.
  Frigus Zoya callide tasque in Iaponia nudis pedibus proicit. Et optime facit feliciter.
  Augustinus rufus est valde et pulcherrimus. Et in genere, tales sunt in agmine puellarum mirabilis, sicut summa voluptas.
  Augustinus nudo pede iacit grenade et pipat;
  - Magna Russia glorificetur!
  Item quomodo rotat.
  Quas virgines, quas pulchri- tudines!
  Anastasia quoque salit. Talis puella magna est duo metra alta et centum triginta chiliogrammata pendit. Eodem tempore non est pinguis musculi fusilis et equi potio. Viros valde amat. Somnia prolis. Sed tamen non operatur. Multi homines eam simpliciter timent. Ac valde ferox puella.
  Non suus qui petit, sed ipsa quae impudenter sollicitat. sine pudore ac verecundia.
  Ipsam et ipsa placeat. Factio activa esto.
  Eodem tempore Anastasia bellator mirabilis est. Et fecit multa facinora. Anastasia hastati imperat.
  Nudo pede etiam grenaden iacit et clamat;
  - Lux erit in patria!
  Svetlana citreum cum nudo pede iacit et susurris;
  - Gloria magni Imperii Russici!
  Magnificus etiam Zoya iactum facit nudis digitis et fremit;
  - Ad gloriam Sanctae Matris!
  Augustinus crepat;
  - Cum moerore intestino!
  Et nudo pede etiam volat munera iacta.
  Tunc incipit Anastasia ululare. Totum quoque fasciculum tasque nudis pedibus immittit.
  Ac fremit heros puella;
  - In Nomine Dei Albo!
  Natasha quoque grenade nudis digitis eiecit et effudit;
  - In Christi nomine!
  et duos ictus coniecit.
  Et coepit Anastasia tormento tormenti emittere. Id ipsum lepide fecit.
  Denique puella bestia est.
  Natasha nudis pedibus aplomb expressa:
  - Sum vere hone!
  Et nudo pede proiecit grenaden.
  Zoya etiam iecit nudis pedibus. Confodietur Iaponica.
  Voteed:
  - Gloria Russiae!
  Nudo pede grenade dejecit.
  Augustinus etiam expressit;
  - Pro Sancto Rus'!
  Anastasia totam cistam in Iaponia deduxit. Quae tulit ac fremit amens ;
  - Pro Svarog!
  Natasha cepit et diduxit;
  - Pro nova ratio!
  Et nudo pede proiecit grenaden!
  Svetlana balantum:
  - Pro lacerti ferri!
  Ipsa quoque grenadem nudis digitis imposuit.
  Zoya quoque nudis pedibus eam cepit et stridit;
  - Pro amore et magia!
  & nudis pedibus in motu.
  Augustinus rufus diabolus sumpsit et imposuit saxum tasque et stridit;
  - Transi Martis fines!
  Anastasia etiam dolium dynamitis immittit et mussitat;
  - Pro ordine terrarum Russiae.
  Et latravit Natasha:
  - Ad novam felicitatem iter!
  Post quem simul ridebunt puellae.
  Ac ut magna! Mirae sunt puellae!
  Copiae Russiae Tsarist versus Tokyo movebantur.
  Exercitus Russiae Tokyo expugnavit.
  Puer et puella ante ambulabant: Oleg et Margarita.
  Pueri Iapones exstincti sunt et ad palatium imperiale progressi. Mikado sollempniter pronuntiavit se non excedere capitale et ibi in perpetuum manere.
  Oleg accensus in samurai irrupit et grenade nudo pede proiecit ad se;
  - Rus' numquam dedo!
  Margarita quoque citreum cum nudo pede produxit et coaxavit, den- dente;
  - Vincemus aut moriemur!
  Et phalanx puellarum ad Mikado palatium perrumpunt. Omnes puellae uniformiter erant, tantum subligar. Et hi fere nudi pugnant sicut heroides.
  Anastasia grenada nudo pede iacit et stridore;
  - Nikolai, Mikado es!
  Natasha quoque nudo membro munere mortis detulit, et denudans denudavit amictum:
  - Rex noster frigidissimus est!
  Et quomodo fulgebunt sicut margaritae! Tam candida puella.
  Zoya etiam pede nudo pipat laetus et immittit grenade nudo pede;
  - In psychologia victor sum!
  Et ostendit ei linguam suam.
  Suam samurai destruit.
  Augustinus, 'cana diabolo', et pampinus. Idque adeo accurate facit. Iaponica decurrit.
  Ac fremit in summo pulmone;
  - Gloria patriae meae sanctae!
  Dentes nudat!
  Svetlana, etiam femina heroica, totam thecam explosivorum mittet.
  Iapones autem in omnes partes volaverunt.
  Puellae inferrent, adversarios opprimerent. Res valentes assequendum. Sentiunt gratiam minantis, pressionem infatigabilem, et infirmitatem absentiam. Ubera nuda et optima sunt invincibilitatis et inconstantiae pignus.
  Anastasia, interfecto Iaponico, pipat;
  - Manus ex quercu factae, caput ex plumbo.
  Et nudo pede iacit grenaden. Spargit samurai.
  Dimidia Naasha etiam incendere.
  Iaponica comminuit. et comminuet eas in fragmenta.
  Propius ac propius aulam. Et nudum pedem grenade iacit.
  Pavida Iaponicorum deditionem. Confringere.
  Termino Puella dicit:
  - Sit Perun nobiscum!
  Zoya nudis pedibus, puella magnifica terminatrix, se figit et militaristas destruit. Dentes denudavit.
  coaxat puella;
  - Equites Russiae maximi sumus!
  Grenade nudo pede puella iacit. Hostes disjecti.
  Zoya frigus cepit et iterum cantavit;
  - Suvorov docuit eum prospicere! Et si surrexeris, sta ad mortem!
  Et in rictu denudavit.
  Igneus etiam Augustinus cantabat et latrabat;
  - Ad novos fines!
  Et rictu addidit:
  - Et nos semper praemittimus!
  Svetlana heroica puella etiam hostem ferire. Imperatores milites dispersit et pressit;
  - Nam res gestae era!
  Et iterum pedibus nudis tasque proiectis volant.
  Puellae hostes premunt. Heroicae defensionis Portus Arthuri meminerunt, quae non oblivione per saecula.
  Eh, quomodo potuit talis exercitus in historia reali amittere, et usque ad Iaponicam?
  Quid pudor est.
  Anastasia grenade nudo pede iacit et sibilat;
  - Ad fines Russiae!
  Natasha etiam nudo pede prostravit letale aliquid, et pressit perdite denudans dentes;
  - Ecce ad novos successus!
  Et dedit vicem Iaponis.
  Atque hic nudis calcibus Zoya etiam capiet ac percute. Et tunc pede nudo sumpsit et grenade imposuit.
  Et post haec cecinit:
  - Non succumbemus inimicis nostris!
  et os suum peperit.
  Pulchra admodum puella cum figura athletae. AC FORTISSIMO.
  Et Augustinus damnat de Iaponicis. Eos opprimit, et nudo pede grenade callidissime proicit.
  Hostes dissipat quasi utres pila evolare.
  Puella fremit;
  - Scelerisque, ut nostra via!
  Augustinus vere eget eget. Et sub rege, plena sunt fora bonis. Quid dicis de Nicolao Tsar? Iam victus ante oculos in magnum vertitur regem. Accuratius rex obiit, sed filius eius Alexei fit magnus! Et hoc totum opus est quod puellas in fronte pugnant.
  Et a duobus pueris heroibus qui Iapones montem Vysokaya capere prohibuerunt. ubi fata Portus Arthuri decernitur.
  Ita imperium Russiae humiliatum est.
  Svetlana etiam dolium caedis immisit et murum externum palatii imperialis cum tormentis machinis corruit.
  Iam puellae circum cubicula currunt. Bellum finitum est.
  Anastasia ardenter dicit:
  - Credo quod fortuna me manet!
  Et iterum nudo pede grenaden iacit.
  Natasha , incendens homicidium ignem . Dum intexunt adversarios, tweets;
  - Ego certe felix ero!
  Et iterum grenade nudo pede proiecta volat.
  Et tunc Zoya discalceatus a par bombs ligatis pedibus nudis immissis percutitur. et confringet adversarios.
  Tum in risum erumpit;
  - Ego sum puella cometa.
  Et iterum linguas mortis igneas a se eicit.
  Et tunc Augustinus, puella terminata, iam ruat. Qualiter omnes sumpsit et linivit. Vestibulum magna.
  Bellator qui vera est aciei semideus.
  Et ipse sibi stridit;
  - Nostra turba summam virtutem habet!
  Et tunc Svetlana apparuit. Sic refrigerant et micantes. Inficit omnes sua industria furiosa. Per se aliquem hostem vincere ca- .
  et bellator dentes margaritas portat. Et maiores sunt quam equi. Haec puella est.
  giggles et Svetlana fremit;
  - Nam eggplants with black caviar!
  Puellae in summo pulmone conclamaverunt;
  - Poma in Marte florebunt!
  Mikado hara-kiri committere non ausus est et in deditionem consignavit. Tsar Alexei II novus imperator Iaponiae declaratus est. Eodem tempore in Terra Solis oriens relatio de voluntaria accessione ad Russiam parant.
  Prope bellum confectum est. Extremae unitates arma iungunt.
  Captivos instruxit hastati puellarum. Homines genua flectere et nudos puellarum pedes osculari debent. Et hoc faciunt Iapones cum magno studio. Hoc et illis placet.
  Nimirum tales sunt pulchri- tudines. Crura eorum paulum pulverulenta est et bene est. Etiam mitior et magis naturalis est. Praesertim cum sient. Itaque asper.
  Iapones nudas plantas osculantur et labra lambunt. et puella delectatur.
  Anastasiae notae cum pathos;
  - Quis dixit bellum mulieribus non esse?
  Natasha giggled in responsione:
  - Minime, bellum nobis dulcissimum est exspectationis tempus!
  Et ostendit ei linguam suam. Quam vere tam humili modo osculandum est.
  Zoyka nudum sapiunt, calcaneum rotundum. Puella lubens dicit, stridore;
  - Hoc tam magnum! Utinam continuatio!
  Augustinus Rubeus monuit;
  - Virginitatem tuam usque ad matrimonium serva! Et beatus eris super illud!
  Zoya nudis pedibus giggled et dixit:
  - Glorificetur terra sancta mea! Sed innocentia sola nocet!
  Vultum risit puella.
  Svetlana superbe dixit:
  - lupanari laboravi. Nec virginitate opus est!
  Zoya nudis pedibus quaesivit, giggling;
  - Quomodo placet?
  Svetlana sincere et ambigue declaravit;
  - Fortasse melius esse non potuit!
  Dimidia Zoya honeste dixit;
  - Per singulas noctes somniabo quomodo homo me occupet. Ita frigus et delicatus est. Nec aliud volo.
  Svetlana puella suadet;
  - Post bellum ad gloriosissimum lupanar adire potes Moscuae vel Petropoli. Crede mihi, ibi amabis!
  Dimidium nudum Zoya risit et notavit;
  - De hoc debes cogitare!
  Natasha suggesserant:
  - Fortasse captivos rapere possumus?
  Puellae hoc ioco ridentur.
  In genere, hic sunt pulchri- tudines temperamentales. et amantes FORMIDULOSUS. Bellum puellis ferox facit. Belligeros nudos et pulverulentos pedes captivis ob osculis persevero. Ego probaverunt eam.
  Tunc plus interesting spectaculis incepit. Praesertim pompa in caelum fusa erant. Ostenta sunt pompa. Mauris et mattis erat. Musica canebat et tympana verberabant.
  Tsarist Russia Iaponiam vicit. Quisque id quam id erat malesuada semper. Auctoritas exercitus Russiae altissima erat. Sortes canendi ac saltandi per mulieres Iaponicas nudis pedibus.
  Omnia sunt pulchra et dives... In ipsa Russia quoque iubilatio de victoria est. Donec non erat felis. Nam Marxists ictus est. Regia auctoritate roboratur. Et casus eius creverunt. Firmamentum societatis ingens est.
  Post Iaponiam devicta, Russia consilium expansionis in Sinas continuavit. Regiones Sinenses voluntarie habita referendums et imperio adjunxerunt. Prorex Nikolai Romanov persecutus est consilium expansionis Russiae valde prosperum in meridiem. Sina paulatim absorbuit.
  Oeconomia imperii tsarist, novas perturbationes vitantes, incrementum oeconomicum celeri expertus est. Vias, plantas, officinas, pontes, et multo plura. In villa panem et multos fructus vendidisti.
  Bombers potentissimos in mundo produxit: bombers Ilya Muromets et Svyatogor, et celerrimae lucis lacus, Lunae-2. Et erat ingens exercitus trium milium milium - quinquies maior pace quam Germanorum exercitus.
  Sed Kaiser Wilhelmus adhuc arripuit et caput in risum fudit. Praeterea caedes heredis in Sarajevo causa belli in solio Austriaco facta est.
  Tum Germani duabus partibus dimicare constituerunt.
  Exercitus Tsar versus eos motus est. Ob regiones Sinenses, diminutio mortalitatis, servato magno partu, Tsarist Russia magnam multitudinem habuit. Et exercitum colossicum movere poterat.
  Plebs insuper est iuvenum et pugnax praevalens.
  Austria-Hungaria, percussa, statim erupit. Copiae tsaristae plures Germanos facile oppresserunt et Orientem Borussiam occupaverunt et Regiomonti obsedit.
  Hindenburg Russos ictu debellare conatus est, sed maioritas exercitus numeralis tsarist nimium evasit. Praeterea machinae sclopetis, praedia lucis "Luna"-2 ostendebant se arma efficacissima esse propter scopos.
  Victus, Hindenburgius aufugit. Et copiae Russicae ad Oderam concurrerunt. In meridiem, Leopolim et Premisliensem statim delati sunt. Progresso exercitu Tsarist, et Austriaci perterriti fugerunt et in deditionem venerunt.
  Ingressus in bellum Turciae parum fecit Germanos lucrari. Quanquam hoc nonnullas copias distinxit. Sed Russi in Austriam progredi perrexerunt. Germanique apud Parisios victi sunt.
  Tantum in regione fluminis Oder, copias suas in occidente graviter debilitantes, Germani progressum regiminum Russorum prohibere potuerunt.
  Sed in meridie exercitus tsarist hostes compulit. Ager Mareschallus Brusilov est suo optimo ut semper.
  Et tunc Budapestus circumseptus est... Et Bratislava et Cracovia capta sunt. Copiae Russiae Pragam appropinquant.
  Asia Minor capta ad meridiem, Bagdad cecidit, Russi Istanbul ceperunt.
  Franciscus imperator ad Wilhelmum conversus pacem impetrandam rogans. Quinetiam Italia iam Austriacos adortus secundamque aciem aperuit.
  Sed copiae Russicae cessare non possunt. Sic Praga capitur. Hieme autem regii regii trans glaciem Berolinum moti sunt. Et mense Februario coronationem capitis Germanici perfecerunt. Irruperunt in Viennam, Austria-Hungariam, dissoluti ac superati sunt.
  Die 23 mensis Februarii anno 1915 Germania in deditionem venit. Copiae Russiae iterum Berolinum introierunt.
  Primum Bellum Orbis Terrarum finivit. Russia multam territorium adepta est. Terminus pertransiit Oder. Alpes in sua compositione Russia comprehendit. Pars Austriae-Hungaria ad meridiem Italiae annexa est. Et Iugoslavia vasallus Russicus factus est. Regnum Hungaricum et Bohemicum ad Russiam pertinebat. Regnum Poloniae Cracoviam comprehendit et ingens factus est. Koenigsberg pars provinciarum Russiae facta est, sicut Galicia et Bukovina. Transylvania factus est Romanian. Turcia ante Aegyptum et una cum Iraquia, Syria, et Arabibus in Mecca facta est territorium Russicum. Solus Britannus Basram capere potuit.
  Copiae Russiae mox totam Arabiam Saudianam occupaverunt. Reparationes colossae et Germaniae impositae sunt.
  Ita imperium Russicum in Eurasia ortum est. Maiora bella per aliquot annos nulla fuerunt. Russia et Britannia Iraniam compleverunt, etiam in compositione eorum: Russia septentrionalis et centrum, Britannia ad meridiem. Tunc Afghanistan. Item a septentrione et media Russia, a meridie Britannia.
  Imperium Tsarist potens factus est, sed Britannia adhuc valida est. Russi trans Sinas transiverunt, expugnationem complentes.
  Oeconomia circa mundum sonabant... Sed anno 1929, Magna Depressione orta est.
  Tsar Alexei II regnat in solio Russiae. Infirmitatem suam excessit et satis valida est. Novus rex patriam cum decem miliones militum in pace pacifico regit et Sinas paene devoravit. Oeconomia autem, quae in tristitia minus quam alii passus est, Civitates Americae Unitas consecuta est.
  Et tunc imperator Russiae cum America agere constituit? Cur Alaska per denarios ab imperio auferunt? Hoccine pulchrum est? Forsitan et haec rapina est?
  Denique, Imperator Omnium Rus', Alexei II, qui iam magnus anno 1933, die V mensis Ianuarii, ipso die occisionis patris Nicolai II, novum bellum incepit. Contra, scilicet, America, quae tristitia cacumen attigerat.
  Et aliae nationes Russiae impedire nondum potuerunt. Dicunt Americanos fraudasse et pro eo respondere debere.
  Itaque in Alasca oppugnare coepit. Hoc tempore ferriviaria ab Russicis mechanicis ad Chukotka aedificata operari coepit.
  Exercitus Russiae per nives et nives movetur.
  Quinque aeternas virgines comprehendunt: Anastasia, Natasha, Zoya, Augustina et Svetlana. Non sunt puellae vulgares, sed veneficae indigenae. Et ideo non senescentis, sed aeterni iuvenes et immortales sunt. Et quia sunt magae, tunc in hieme, in polare nocte, et in pruina, non nisi nudipedalia et bikini pugnant.
  Hae puellae discurrunt, nudo pede tasque iactant et cantant;
  - Magnus Tsar Alexei,
  Tu sapientissimus es in mundo!
  Sicque nudo pede Anastasia grenade iacit. Americani e explosione volant.
  Et puella e machina sclopeta figit et clamat;
  - In nomine Rus'!
  Tum Natasha quoque proiicit donum mortis nudis digitis et stridore;
  - Age verum, magnum somnium!
  sed et ipsum tollet et dentes eius portabit.
  Et tunc Zoya discalceatus ... Calcanei eius sunt coccinei ex nivibus Alascae. Puella summo pulmonis sui clamat:
  - Ille solus magnam Russiam vincet!
  Grenade nudo pede iacitur et volat.
  Sequitur Augustinus. Yankees tormentis machinis conterit et nudo digitos tasque iacit.
  Idemque fremit;
  - Magnus Tsar Alexei est Tsar Russian!
  Et tunc Svetlana incipit fusa... Et nudis pedibus ruit ad Americanos et stridore;
  - Omnia magna erunt!
  Quinque puellae currunt paene nudae trans Alaska et vapulant Americanos. Et hic lacus movendi sunt: Nikolai-4, exemplar novum cum tormentis et sex tormentis machinarum. et Americani penitus falcata sunt. Et post eas sunt "Alexandra", quae sunt potentissima et letalis. Et tot sunt tormenta machina quot decem.
  Et puellae sunt ante totum exercitum, et sunt mediae nudae et pulchrae. Ad se currunt et canunt;
  - In nomine sacro Russiae Tsars, omnes beatiores erunt - prudentiores!
  Itaque aliam altilium Americanorum - tasque nudis pedibus ad eam oppriment.
  Magis ac magis Alaska a copiis tsarist capitur. Nihil sane fallendi ac rapiendi tale agrum proximum est.
  Et milites pro se pugnant et altius in defensionem hostium moventur. Hostem premunt atque premunt!
  rugit etiam Anastasia;
  - Sit terra nostra magna et pura.
  Et iterum nudo pede grenaden iacit!
  Et tunc Natasha dedit illi vicem et sibilabat;
  - Sit nomen Rus' frigus!
  Et similiter inimicos suos capiet et percutiet.
  Citreum nudo digitorum iactum volat.
  Tunc Zoya abscindet Americanos rupto et crepitu;
  - Immo resonent futurum!
  Etiam nudis pedibus puellae iactum, donum mortis explodit!
  Et tunc Augustinus habebit tormenta ignis apparatus. Et decurrit per lineam, et tunc strepit a summo pulmone;
  - Ab aurora ad vesperum!
  Tumque infestis Svetlana focis. Utitur autem etiam nudis digitis ac strenue scribbles;
  - Insanum imperium nostrum!
  Et iterum, puella, inimicos tuos torque! Saluta heroinam.
  Cum captivi Americani capiuntur, calcanea puellarum genuflexi osculari debent. et quo ibunt? Osculantur et sapiunt. et adhuc labra lambunt.
  Etiam id egestas ipsum.
  Quo ire potes contra puellas? Milites exui et rapere. Maleficae re venerea voluerunt. Voluptas magna est, et accusamus industria. Magi facti estis. Ac eiusmod magna lorem class!
  Bene, puellae amant necare, hae puellae sunt. Et amant homines rapere, hoc modo facere malefici existimantur.
  Sed veneficae puellae adhuc frigidae sunt. et amant cum discursum. Et ut est.
  Exercitus tsarist iam cepit Alaska. Et illa non destitit, sed Canada intravit. Quid hic agitur? Canada formale dominium Britanniae est. Bene regulas non satis sequitur, copias Americanas per eum transit.
  Sic est causa feriendi. Classis Russiae a Kolchak praeest. Et iam Americanos e Philippinis et Hawaiis expulerat. Et cepit ibi bases suas.
  Bene, Yankees urgent mare. Tam pulchrae puellae in navibus sunt. Maxime autem fere nudi sunt. Et tam pulcher est. Si puellae tantum panties geruntur, tunc magnum est!
  Tam grata est puellas sic intueri. Et cum American et Canadenses naves arripiunt et pectora nuda sua quatiunt. Hoc est absolute magnum!
  Puellae nudis pedibus plaudunt in transtris calidis et Americanos spathis secant.
  Contra tales puellas quoquo modo impotentes sunt. Post omnes hae puellae somniant. quid facies contra speciem, cujus sunt prorsus nuda pectora?
  Ceterum tales sunt puellae quas per horas consideres. Nec avertes caput tuum. Et capiunt captivos, et comportant linguas suas operari, uteri eorum placentes.
  Et tam pulchrum et iucundum est! Cum puellis sic errare non potes! Praecident capita, et per quaslibet venas viderunt.
  Hic coetus quinque trans Canada cursus est. Iam finis Aprilis est et omnia florent. Puellae bene sunt tam pulchrae. Caeduntque Americanos gladiis magicis suis. Et digitos nudo mittunt in orbes.
  Sibilant autem sibi;
  - Mater Russia pulchrior non est;
  Pro illa pugna et noli timere...
  Nulla est patria pulchrior in universo -
  Tota mundi fax est lucis, Rus'!
  Bene, puellae, supermen! Hostes quassas ad genua adducunt. Et tunc cogunt te nudam et pulverulentam plantam osculari. Hae puellae absolute sunt super!
  Fine Maio, copiae Russicae, pleraque Canada capta, agrum US ingressi sunt. Pugnatum in ipso territorio Americano ortum est.
  Quinque puellae Americanos oppugnaverunt, eas crudeliter urgebant. Cum omni phalange victus, pulchri- tudines cum captivis agere coeperunt. Cum satis ludibrium haberent, barbecue factionem habebant.
  Carnem recentem comederunt et sibi cantabant.
  Multae sunt viae pauperum in mundo;
  Sicut gypsy capillus - acervus viarum!
  Cogunt aras extra limen;
  Sicut puer esuriens - improbe!
  
  Multae furcae, abyssus, vallis;
  Sicut diabolus in omni via!
  Ne amicum quidem nec inimicum nosti -
  Mundus in partes divisus est!
  
  Puer nudis pedibus in frigore ambulat;
  Nix sola famem ...
  Sed credo te pecunia pauperem esse;
  melius divitem fovere maio!
  
  Trifolium crescens, omnes norunt in terra;
  Ut APHACA flavescit in ver...
  Si benignus es, fabula ubique est;
  Predator vero te putat egestas!
  
  Homines nickels mittent ad nos
  Eleemosyna divellere guttura clara est!
  Validissima nobis ictus e manu sunt;
  ut secundus aperit spiritus!
  
  Aestas finita est - autumnus venit;
  Est magnus calor, flammae et pluviae in eo!
  Omnipotens videtur nobis nomine designari.
  Mappa mundi et artifex adumbrata!
  
  Betula in regum habitu video;
  Aurum, splendidum colorum gemmarum...
  Sit tibi benigna pectora plebis habes.
  Et tunc demum gigas fies!
  
  Mendici multum calcare debebant;
  Iterum nivis est, et omnis digitus ardet.
  Adiuva me saltem alces fovere;
  Ut glaciale puer caeruleum convertit!
  
  Cur non quis ianuam aperuit?
  Sed cur omnino silvestrem existis...
  Puer pauper sub nix deriguit...
  Credo angelos nives discutere!
  
  Cherubim te in coelum tollent;
  Iesus ipse te amplectetur affectu!
  Erit, mihi crede, in aeterna felicitate, puer;
  Post omnes, pro eo Deus crucem ivit!
  Puellae cantabant et comederunt et revertebantur ad bellum. Ferrum limen talis belligerantes sunt.
  et Americanos delent. Discordia et tasque nudis pedibus.
  Iam finis Iunii et Russici Philadelphiam circumdederunt. Iam tertia Civitatum Americae continentium in potestate exercitus Russici, tsarist est.
  Iam in multis urbibus vexilla Imperii Russici volant. Et phalanges pulchrarum puellarum ab exercitu tsarist pugna!
  Et vere puellas tam miras et concitatas. Et rursus omnes adversarios verberant. et Americani cadunt.
  Hic piscina: "Alexander" -4, novissima! Et steterunt ad eum adversarii eius. Puellae etiam ad piscinam eunt: Elizabeth, Ekaterina, Elena, Aurora. Et Americanis in cornibus calcitrant.
  Quomodo te jacient, quomodo te in loculum ejicient! Non satis est cuilibet pugnatori!
  Mox manus iactant et relinquunt!
  Puellae cum bruchis inimicos suos opprimunt. Et lacus Elizabethae movetur...
  Et subtus est massa sanguinis, cibus, ossa.
  Puellae super se ipsae opprimunt adversarios et cantant;
  - Tsar Russiam regit sapienter;
  Exitus decretorum, iudicum servorum...
  Thronus latrantem et latrantem non tolerat;
  Nec modum metum domare!
  Sic puellas in proelio movent. Et spiritus eorum non est sicut securis sub scamno!
  Elisabeth ira dixit:
  - Pro solio Russico!
  Et quomodo prodeunt! Et ponet in monte cadaverum.
  Hae sunt puellae quae prohibere nolunt. hostes caedunt et Civitates Foederatas destruunt.
  Iamque regius exercitus agmen captivorum ducit. Illae manus post collum demiserunt capita.
  Interea Hitlerus in Germaniam venit. Sed adhuc nimis debilis est ut Russiam gravem comminationem ponat. Gravior comminatio Mussolini est Italia. Sed tali monstro cum Russia bellum inire non audebit.
  Itaque nunc copiae Russicae Americae ac reliquiae Canadensis capiunt.
  Puellae nudipedales sunt et in bikinis piscinam pugnae agitantes. Valde formidabiles sunt et fortes.
  Elisabetha digestus;
  - Quicumque ad nos venit, ex eo morietur!
  Elena confirmavit;
  - Certus!
  Et testam misit in pilam Americanam. Talis puella cum panache.
  Tum Aurora concham emittit et fatur;
  - Russiam vivere volo!
  Et alia Americana percussit. Hae sunt vere puellae quas quis aggressor scandali faciet.
  Britannia autem, licet Canada capta, bellum cum Russia inire non audet - hoc imperium nimis difficile intellegit. Et si adiunxerit, Russi omnes colonias US facile tollent. Ita melius est non laborare cum Russia, ubi Alexei II regnat!
  Rex sanus factus est et evasit extraordinarius victor.
  Itaque Philadelphia incidit... Et medio Iulio, praedia Russiae Vindobonae iam appropinquant.
  Elisabeth quoque puella maga est, quae ex bello Russico-Turcico tempore Alexandri II pugnavit. Et haec puella magno vultu dicit:
  - Quid institit Rus'!
  Elena in Americanam incensus, piscinam primitivam respondit:
  - De virtute militis Russici!
  Frigus Aurora confirmatur;
  - Ita prorsus de hoc! Plus etiam in eximia virtute ac ordinatione heroici agminis!
  Ekaterina hilariter respondit:
  - Gloria Heroibus Russiae! Gloria Tsar Alexei!
  Iterumque puella accuratissime in hostes iecit.
  Bellatores inimitabiles!
  Et rursus accendunt propter omnia membra sua pulcra. Ita plane dici possunt tales puellas Tsarist Russiam ad victoriam ducere.
  In his est sol maii et amoris aurora.
  Et cum nudis pedibus pedals premunt, adorandum omnino est.
  Vere vis has puellas amare et blandire! Solae spei sunt candidi. et poesin et animos habent in imaginibus musicorum et lyricorum chordarum.
  Pugna Americana dedita est. Puellae US milites ne crura quidem osculari, sed nudae pedum vestigia in bitumine coegerunt. Homines vero nihil fecerunt, unde inde effugere potuerunt?
  Et fortius et clarius agebant milites.
  Anastasia et socii eius non dormiunt. Quam proiicit, quomodo excurrit. Et Americanos cum spathis secant. Illa puella est simpliciter fulgens et incipit dimidia parte tractus.
  Sed Americani sibi male se gesserunt. Intelligentes Russorum comprehenderunt puerum et coeperunt eum torquere. Nudati, ad arborem ligati, nudum corpus teenager facem combusserunt.
  Puer gemitum tenere conatus est. Sed ad extremum clamavit... Puer male ardebat.
  Puellae per-for-tas facere respondit. Et accensa carnifices gasolino lixati sunt. Etiam pulchritudines Russicae in ira sua sunt terribilis. Noli vexare Russicum ursam.
  Sunt etiam in caelo proelia. Duo gubernatores Russiae: Albina et Alvina omnes destruunt et exterminant. Valde armata elit. Cum tormentis aircraft sunt uno ictu vulnerandi possunt Americanam. Et hae bellatores puellae re vera tale aliquid ostendunt. Quod in fabula non potest dici, stylo describi non potest.
  Albina rupta dat et duodecim aeroplana Americana emissa sunt. Bellator etiam fere nudus in sola subligar, grunnitu;
  - Utinam Tsarist Rus' sit Magnus!
  Et ad litteram omnes pugnatores in ordine tundit. Haec puella est.
  Sed non inferior Alvina. Et figit duodecim plana simul. Concidit illa, et cantavit;
  - Ad maximam bibunt!
  Et quam insanus nimis est! Haec puella stulta nihil facit! Haec sunt pro omnibus pugnis.
  Obiter, ut acceleraretur digestio Sinarum et aliarum terrarum Russiae subordinatarum, iuvenis Tsar Alexei polygamiam in Russia constituit! Et hoc est fortis moventur! Nunc Russi milites Sinenses uxores accipiunt et filios albos formosos faciunt!
  Subridens Albina:
  - Quare vir quattuor uxores habere potest, mulier autem quattuor viros habere non potest?
  Et alterum planum Americanum emissa est.
  Alvina logice respondet:
  - Ut quid difficilius est mulieri tot parasitos alere!
  Et puellae rident. Tales sunt mirabiles et magnificae pulchritudines.
  Et hi caelum planorum Americanorum purgant.
  Partes exercitus Russiae tsarist iam New York circumiacentes sunt. Americanos ad deditionem venire cogunt. Puellae laetissimae sunt et laetae.
  Alexander-4 piscinam pugnae Americanae delevit. Multa cadavera produxit.
  Dentibus nudo mussat Elizabeth;
  - Milites sumus, qui Tsar et Patriae mirabiliter servimus!
  Elena inimico accensus dixit:
  - Mox erit rublus aureus Russicus!
  et puella tantum ridebit!
  Et dentes eius margarita sunt. Tum ridens etiam Aurora erupit. Puellae bacchantes excitantur et talem pulchritudinem habent ut verba illa describere non possint.
  Coguntque Batavorum praesidium in deditionem!
  Tam invicta sunt bellatores! Et cisternina earum etiam sartagines comminuet.
  Puellae pugnant et cantant;
  Celebris est terra Russorum;
  Mundus communismo regitur.
  Auro strati sunt agri .
  Caput rectum sursum, non deorsum!
  
  Corda nostra pro matre ardeant,
  Puellae sumus - nulla pulchrior est universitas...
  Inimicos nostros usque ad finem pugnabimus;
  Fides nostra in Rodnovery resurget!
  
  Rus' fortius eft omnibus in orbe rubentibus ;
  Lucet sicut sol in universo...
  Pro ea pugnas et noli timere,
  Ut adulti et pueri in gloria sint!
  
  Russia maxima nationum est;
  Cum patria Leshka regitur...
  Haec sors data Sovieticis populis,
  Sit miles noster induratus.
  
  In patria quis nunc heros est;
  Potens est facere matrem pulchriorem...
  In nomine sanctae matris nostrae, etc.
  Infinita Russiae parte Russiae!
  
  quemlibet tyrannum;
  Dictatura nulla in regione...
  decies centena millia regionum submittent.
  Et Praeses Roosevelt!
  
  Regnabit furens draco,
  Ardere se putat Russiam...
  Sed atrox pugna Nazismum manet;
  Quia miles, nostis, est omnino omnipotens.
  
  Non dabimus in Krauts;
  Sinenses aut Russos non expugnabunt.
  Stella lucida super nos lucet;
  Paschae enim paschae placentas et ova pingimus!
  
  Sortem consequi potes, pugnatorem;
  Nulla frigidior est ...
  Patres superbi superbi sunt de nobis;
  Quia locum in caelo aedificamus!
  
  Puellae nudae per nivem ruunt;
  Timorem et opprobrium nesciunt.
  Sum membrum Komsomol discalceatum;
  Quia non sunt limites, nec nulla deadline!
  
  Sic nunquam datis puellis;
  Non incurvabimus capita nostra sub securibus.
  Cum ad patriam venit tribulatio,
  Eamus pedibus nudis!
  
  sorores amas gladio;
  And Alexey.
  Nil opus est pugnatoribus ab armo secare;
  Si iustus opus est discalceatus currere!
  
  
  Puellae magnae turbae sumus;
  Pugnare amamus nec regredimur...
  Etiam interdum turpis nec magna.
  Victoria candida Sit!
  
  Et mihi crede, communismus cum somnio veniet;
  Et nulla potestas pecuniae in terra...
  Aspera damus fatis libellum;
  Sine omni violentia ac desidia!
  
  Denique mox ad astra volabimus;
  Et vexillum Russicum super universum excitabimus.
  Expande pennas tuas, Cherub rubra;
  In Nomine Familiae - Dominus Russiae!
  Dum puellae cantant, omnes fere Americani iam interfecti sunt et praesidia Vindobonae vexilla alba iactare coeperunt.
  Puellae e piscina prosilierunt et saltare coeperunt, nudas respersas, pedes per palu decisos. Et iubas pili vento inflantur. Hae sunt puellae tam admirandae pulchritudines.
  Nunc partem constituerunt ad captam capitalem Americae celebrandam. kebabs cratis vinum bibunt.
  Puellae eum deliciis edunt. Et sibi quaeque cantica sibilant. Hi sunt tam mirabilis bellatores, potes dicere de illis supermen in panties.
  Milites Russici genua et pedes osculantur. Puellae trudunt et gemunt orgasm.
  Et stridunt ac saliunt. Habent adeo concitati ac callidos capiendi pulcritudinem virtutis.
  Sed milites etiam captivos nigros amant et ambe partes probaverunt.
  Nunc autem feriae exactae sunt et lacus Russiae iterum meridionalem movent. Venetiis etiam incidit...
  Americani recedunt. Millions are available for rent. Gaudeamus currit. De deditione iam sermo est. Nationis Russicae magnitudinem suam demonstrat.
  Praecipue puellae pulchrae cum capillis flavis et rubris.
  Et ponunt vinctos super genua, et valde delectantur quando puellas tangunt et capiunt nasos et virilia sua nudis digitis.
  Milites feminae exercitus Russiae vere invicti sunt!
  Et hic pugna est ad Atlantam.
  Primum, puellae Alexandri IV ingentem piscinam American Washington vident. Machina centum septuaginta talenta appendens in vestigiis. Cur duplum decertare tali?
  Puellae eminus emittunt et frontis arma feriunt. Et stratum densum metalli sustinere potest.
  Elisabeth cum molestia dicit:
  - Ita in malum cucurrimus!
  Elena in consolatione animadversa;
  - Sed nec nos hostes capient!
  Illa quoque proiectum in hostes misit.
  Et tunc est Aurora sicut glans. Et scopum accuratissime feriemus. Et convertet inimicum in gyro.
  Quos cohibebat;
  - Durior sum adversarius!
  Etiam dolium lacus Americani percussit. Nunc autem barbator tantum cum duodeviginti tormentis tormentorum suorum ferire potest. Et "Alexander" in hostem irruet. Et quomodo accelerare incipiet, crepitans vestigia sua.
  Nemo umquam tam gigas obsistit.
  Virtus eius athletica singularis est.
  Catharina cecinit;
  - Aerobatici, mea turba funesta!
  Et eodem modo sumet eam et percutiet inimicum.
  Puellae hic allidunt.
  Americanus tandem in ea parte percussus est. Et piscinam gigans igne comprehendit et conchas eius explodere coepit.
  Et quam insanus est ornamentum pugnae! Et arma et omnia alia venient ...
  Puellae in voce conclamaverunt:
  - Pro itinere Russico!
  Et ridebunt, dentes eorum denudantes!
  Ita Atlanta cecidit. Et die 7 Septembris 1933 reliquiae exercitus Americanorum se dediderunt. Bellum autem aliud, quod victor pro Russia finivit. Et quam vere magnum est!
  Post victoriam, Imperium Tsarist in Civitatibus Foederatis et Canada referendums tenuit de imperio Russico Tsarist coniungendo. et regionem regiam ampliavit. Et generatim bonum est cum autocratia et monarchia absoluta dominatur. Unusquisque par est coram rege et non est schisma loquitur - parliamentum.
  Et Russia Tsarist imperium validum et stabile erat - in sua essentia singulare.
  Interim regimen Nazi confortatur in Germania, quae cursum ad Wehrmacht et validum exercitum creandum constituit. Verum, Hitler constanter suam amicitiam erga Russiam tsarist extulit, quamvis maxime territorium e Germania incidit.
  Sed tunc societas militaris peracta est: Italia, Germania et Russia. Praeterea Tsar Alexei assentit annexionem Austriae Tertio Reich.
  Cum Britannia oeconomice labefactata est, et etiam Gallia, regimen tsarist colonias Galliae, Britanniae et Hollandiae graviter spectavit. In verbis mere militaribus, exercitus Russiae maximus factus est - viginti miliones in pace. Ingens numerus mundi optimarum lacus, helicopterorum, nec non gagates aircraft. Classis Russica etiam fortior et numerosior erat quam una Britannica, quia Anglia debilitata cum imperio oeconomice potentissimo tsarist contendere non potuit.
  Ita nunc magnus imperator Alexei omnes pristinorum sociorum colonias auferre voluit.
  Et quod? Tollet eum!
  Die 15 mensis Maii anno 1940, secundum bellum mundanum incohatum est. Russia copias ad meridiem Iran, Indiam, Indochinam et Aegyptum movit. Et Wehrmacht Galliam, Belgium, Hollandiam oppugnavit. Italia antea Aethiopiam ceperat, Somalia Britanniae adortus est, et ad meridiem Galliae movit cohortes.
  Hae sunt puellae maleficae per Iraniam meridiem versus. Anastasiae et quattuor amicae eius.
  Puellae, ut semper, iuvenes et discalceati sunt. Eunt anni, et pulchri- tudines tantum florent, nec una in cute ruga aut fissura est, nec una gutta pinguium in corporibus injectis.
  Itaque incipiunt copias Britanniae colonias destruere magnoque studio id faciunt.
  Anastasia nudo pede iacens grenadam apud Persas et fremit;
  - Bellatores immensae potentiae!
  Natasha etiam tormentorum machina erumpere ignes, Grenade nudis digitis clamoresque addit;
  - Et numquam dabimus in!
  Proxima Zoya ignibus, Britannos Persisque lavet, ac fremit;
  - Praeeamus!
  Et tunc plaudet aurora, et nudo pede linit hostem, Et dicet;
  - Florens nostrae fortitudinis!
  Et sibilabit iterum!
  Et tunc Svetlana eam dabit et te tormento tormentario percutiet. Mittet etiam grenam in hostem nudis digitis.
  Et stridore;
  - Pro moribus exquisitis!
  Et in Aegypto puellae ab Elisabetha nautae in piscina procedunt. Is in novissima gravissima piscina "Alexander" -6. Raeda silhouettam humilem habet et sexaginta quinque talenta ponderat. Et launcher cum bomb ferit. Aptior ad propugnacula hostium.
  Britannia classis cisternina relative infirma est. Raeda optima "Matilda" -2. "Nikolai" autem cum ea pugnat.
  Is perfectum tormentum anti-lacus habet. Donec a tempor quam.
  Puellae celeriter et callide agunt. et piscina eorum per desertum reptans. Et iaculans ipsum. Et bomb launcher intensius sonat.
  Puellae radunt et pidunt;
  - Est ipsum bonum in throno! Supermen sumus!
  Rursumque alium munitum aut munitum Britanniae punctum incendent ac delebunt.
  Britanni dant et dant in...
  Nunc Aegyptiae pyramides puellarum ante apparent. Eos vident et connivent. Itane tandem pulchri- tudines tantas obsistere posse ?
  Sed in caelo Albina et Alvina contra Mare Mediterraneum pugnant. Dentes quoque margaritis edunt. et sibilarent carmina. Hae puellae animosum habent.
  Milites vero ad pugnam semper parati sunt, tantum subligar et pectora nuda gerentes.
  et perampla classis pugnam ostendunt. Ignent se ipsos, et se ex aere tormentis iacientes. Itaque nihil prohibet puellas. Prosequitur tamen pugna, et Britones fugiunt a pulchris. Non potes prohibere tam infestantibus hominibus.
  Puellae duodecim aeroplana uno impetu prosiliunt et sibi rident.
  itaque volant et volant. Et sagittis non cessat.
  renidet Albina risu;
  - Omni tempore invictus sum!
  Alvina, ignem continuans, addit;
  - Sub vexillo Petri!
  Insiliunt bellatores et simul hostem prosternant.
  Columnae Anglicae et captivorum locorum iam per Aegyptum pelluntur.
  Copiae tsaristae multo valentiores sunt, et copiae coloniae, quibus nullae sunt ferociae, vincunt.
  Alexandria cecidit. Et est valde simplex. Nunc copiae Russicae cum Italicis conventi sunt.
  Articulatio pompae. Pompa, pompae. Devotionis et amicitiae.
  Itali nimium delectantur. Praesertim cum Russian puellas nudis pedibus currere per deserta calida ...
  Et in alio loco: Alenka et puella eius centurio Dellium intraverunt. Sentitur sepoys pugnare cum regiminibus Russiae noluisse. Et in hoc quoque territorio Indico victa est Britannica colonia.
  Multae nigrae puellae Russorum milites circumveniunt et eas floribus salutant.
  Quam pulchra omnia hic sunt. Ac multum florum. Ac satis pulchre et ordine omnia fiunt.
  Copiae Russicae iam Bombayae appropinquant eamque sine multa repugnantia occupant.
  Alenka actuose et inclementius agit. Proicit tasque nudis digitis et stridore;
  - Iustus sum hone in bikini!
  Et quam bonum sit puellis discurrere nudus et bikini. Vident tanta.
  In coloniis Britanniae resistentia infirma est. Copiae locorum acriter pugnam dare non possunt.
  Interea Germani feliciter procedunt. Primo Britannos in Belgium evocaverunt. Tum trans Arduennam montes iacto unitates Anglos et Francos exscindere poterant. Ita ingens victoria parta est.
  Ac Belgio capitur. Die autem XXII mensis Iunii, post captam Parisiensem, Gallia in deditionem venit, et Hollandia paulo ante. Ita ingens victoria parta est. Germani conspicue superbiunt. Exercitus Russiae Indiam ad meridiem Irania, Burma et Bangladesh cepit. Nec non omnes Indochinae.
  Hostes haud dubie vincuntur. Germani in Hispaniam et Lusitaniam irrumpunt.
  Copiae Russiae Africam Meridionalem appropinquaverunt. Impeditis hostibus non tam resistente Britannia, quam porrecta communi- tationum munitiones. Etiam in Africa et invia gerit inopiam viarum.
  Sed exercitus adhuc tsarist per omnia obtinuit. Et sicut Titanium cylindro movetur. Qui magis magisque hostibus procidit et ad genua procidit.
  Puellarum phalanges fere nudo pede commota captivos osculari pedes coegit. Aliquando puellis permisit captivis osculis ubera sua ingerere.
  Sed tunc Anastasia, Natasha, Zoya, Augustina, Svetlana Australiam intraverunt. Profecti sunt versus capitalem Sydneyum. et cantant;
  - Rus', ubi quisque multas uxores habet;
  Ubi pulchra vocatio permittitur...
  Ubi est omnis homo sicut frater,
  Symbolum nostrum, symbolum nostrum est Kolovrat!
  Iterumque nudo pede iaciunt tasque - Britannis et incolis dispergunt.
  Anastasia ducis Britanniae caput cum machaera exuit et pissavit;
  - Pro gloria Patriae!
  Et Natasha nudo pede iactu scinde lacum. Et cantet:
  - Heus, nomen Rus' Svarog est!
  Puellas movent, Zoya e machina sclopeto erumpit ignes, Anglos demittit et stridore;
  - Pro novo ordine Russico!
  Hae sunt puellae! Quod amant necare! Et non cessant! et vultus pulchri- tudinum lucent!
  Et hic Augustinus est quasi sclopetum. Quomodo Angli et stridore laventur;
  - Nam Rus' natus est!
  et Svetlana unguet. Et nudo pede proiicit grenade letiferum et letale.
  Atque is quoque stridore;
  - Magna mea Rus'!
  Rursumque dat rupta... Germanos falcat, sine ulla caerimonia eos interficit.
  Nunc Sydney sine pugna dimittitur. Cives et claves militares eximuntur. Et praedicant Tsar Alexei regem suum et imperatorem.
  Haec continens etiam traditio...
  Et naves Russiae in Novam Zelandiam terram deponunt. Eodem tempore, praedia lucis "Petrus" -8 Praetoria intrant. Africa quoque Australis cadit. Et phalanx nudis puellis in Madagascar terras.
  Et pulcherrimae puellae tasque nudis cruribus et terra in hostem iactant. Madagascar cadit. et pleraque Africa a militibus Russis victa est.
  Russia Tsarist et Tertius Reich et Italia paene vicit. Sed sola ipsa Britannia et Hibernia remanserunt. Et autumnus venit, et tunc hiems. Germani et Russiae aircraft bombedaverunt Britanni et urbes suas in ruinas verterunt. Sed Churchill in deditionem pertinacissime recusarunt.
  Mense Maio 1941 portum secutus est. Puellae nudis pedibus in tigridem divisio primum ad terram fuerunt. Britanni copias perdant. Et digitos pedum tuorum projice.
  Britanni emittebant puellas dimidias nudas tantum subligar et ubera quatientes. Erat autem frigidissima.
  Et pugnatum est per lacus "Petrus", "Nikolai", "Alexander", "Ivan", qui proprie adversarios oppressit.
  Hic lacus novissima "Alesey" pyramidis figurae est. Quae inclinationis ab omnibus angulis rationales angulos habet, nec penetrari potest.
  In ea recumbens, Elizabeth et puellarum eius turma paene nuda in sola subligar sedebant.
  Quattuor bellaces bellicosi, paene nudi, tormenta Anglica iaciunt, et proprie in ignem pulsantur. Puellae se sagittent et e tormentis machinis plumbo implent. Et Britanni in suis centenis circumiacentes.
  Et pugnae pulchri- tudines hostes detondunt, ac proprie piscinam suam super cadaveribus deducunt. Stragula interfectorum Angli expanduntur. Puellae in piscina equitant. Matildam et ecclesias perdunt. Ultima piscina tantum potest vehiculum digitis exercitus tsarist.
  Una victoria Russorum post aliam sequitur. Germani procedunt. Eorum autem T-3 et T-4 praedia tam infirma comparata vehiculis Russicis sunt. Item parva primitiva. Et lacus tsarist exercitus sunt salaputium. Et baculo sibi utuntur ad ictus non attendentes.
  Sic vexilla alba Britanni iactant. Aliquot milia piscinarum ex delectis Russiae primis horis expositis, proprie in defensionem irruptionem fecerunt.
  Anastasia in nudo calcaneo glans accepit et risit;
  - Suspendisse adipiscing!
  Deinde nasum ducis nudis digitis arripuit et se ei obiecit. Volavit et in bayonetis ventrem appulit. et sic effundebatur sanguis.
  Anastase exclamavit cor-rentingly:
  - Gloria Tsar Alexei!
  Natasha etiam crura adversarii sui movebit et rugiet:
  - Pro novo ordine Slavico!
  Et ventilabit caput hostium. et dividet testa sua. Et stridore;
  - Puellae frigus, alit libertatis - novum ordinem pugnamus!
  Ac deinde Zoya e duobus tormentis tormentorum machinarum simul accendit, nudis pedibus fabam explosives iacit.
  Accedit Britannis prima die. Qua accepta, de imperio Foggy Albionis pugnatores arma proiiciunt ac protinus in captivitatem mittuntur.
  Atque hic Aurora ingreditur pugnam. Hostem interimit telo. Machinam tormentariam specialem habet cum glandibus vestigandis. Anglicos quasi manipulos nunchucks triturat.
  Hinc et Svetlana prodeunt. Hostem interimit.
  Propagine molem lethalis... Et dentibus denudans.
  Ac fremit in summo pulmone;
  - Mulier sum, quae vere est super!
  Et salit et iacit grenade nudo pede. Et in omnes partes flabit et fragmenta.
  Et stridore;
  - Superman nudo pectore sum!
  Puellae iam in se ipsas ingrediuntur.
  Oleg Rybachenko, in corpore pueri, non maior quam undecim specie, sed loris humeri maioris, licet ipse nudis pedibus et in brevibus, Anglos delitescit. Et furia agit.
  Ignem accendit et canit;
  - Experimur auroram summamque colorem.
  Et cum eo puella Margarita, quae numquam adulta facta est. Ei bonum est quod certe vetula non facta est!
  et multo peius est quam puella!
  Circumstant London. Et nunc minantur eum capere. Hostes multum dedunt. Custodes regis tantum non dant nec cedunt. sed inclementer perierunt. Et sunt executiones totalis, inhumana exterminatio. Hoc genus interitus aguntur. Et machinae sunt acerrimae.
  Et in caelo Albina et Alvina rogationes colligendas sunt. Puella septem gradus S. Georgii Crucis iam accepit. Primus gradus: S. Georgii crux, secunda - crux S. Georgii cum arcu! Tertium est crux aurea. Quartum cum arcu crux aurea. Quintum est crux aurea cum adamantibus. Sexta crux aurea cum adamantibus et arcu. Et septimus est stella crucis aureae cum arcu et adamantibus!
  Hae puellae quinquaginta currus in uno certamine emissae sibi cantant;
  - Tales pulchri- tudines sumus ut simpliciter superes et hyperes, et generaliter pulchritudines mirabiles!
  Et nudo dente connivent.
  Hae sunt puellae - Albina et Alvina... Et homines amant rapere. Et ipsi non sapiunt lingua operari cum vident perfectionem virilem amabilem.
  Et quod puellas tantum habet formam libidinis et amoris et passionis.
  Quam virgas paelex pulsantes amant.
  Milites supremi classis...
  Hic Churchill fugiens Londinum circumvenit. Et dederunt ei cornu bonum, et percutiebant eum.
  Et pedes eius traxit, ruens in Brasiliam... Sed statio Londinensi in deditionem venit. Et copiae Russorum Hiberniam fere sine certamine cepere. Britanni iam tympanorum pulsis se dediderunt.
  Secundum bellum mundanum intra annum cum victoria Axis potestates finita est. Pleraque Africa Russiae est. Sed et Germania et Italia aliquid capere poterant.
  Praeterea Tertius Reich etiam Hispaniam et Lusitaniam comprehendit.
  Copiae autem Russicae in Britannia regnaverunt et Tsar Alexei etiam monarcha Britannicus factus est. Russia etiam Sueciam fere sine resistentia occupavit, Germania Norvegiam ac, etiam antea, Daniam occupavit.
  Tituli magnas Europae partes occupaverunt. Tertium Reich formationem generis cum protectorate creando. Et Russia imperium recreavit et in compositione comprehendit.
  Tempus fragile pacis condicio emersit. Quae tantisper duravit.
  Tsarist Russia et Germania acquisitiones digerebant. Coloniae potiti sunt.
  Tsar Alexei adhuc puer erat et totum mundum vincere non potuit.
  Sed Hitler aliquo modo resistere non potuit. Nimium magnum videbatur Russiam terram Africae accipere. Et una cum filio Jr Mussolini bellum contra Russiam inceperunt. Pugnatum est die 20 mensis Aprilis anno 1955, die natali Fuhrer.
  Germani totam seriem praediorum ad bellum cum Russia Tsarist elaboraverunt et in hoc graviter aestimaverunt.
  Panthera 5 lacus principalis factus est ad bellum cum Russia progressum.
  Haec raeda perpendens 75 talenta frigus erat.
  Et generaliter potestas 128-mm tormentorum in 100EL vere opprimendi est. Et si percusserit, non videbitur satis exercitus tsarist.
  Est etiam piscina potentior: "tigris" -5, quae etiam gravius et gravius armatur. Et centum talenta pensat!
  Et in Russia, piscina principalis "Alexey" -4 tantum quinquaginta talenta premit et sclopetum 105 mm tantum qua- les habet. Sed multo magis antecedens, pyramidale et cum tormento gas turbine 1800 horsepower, id est valde mobile.
  Germanus maior et validior est. Maxime terribiles sunt "Leon" -5, pondo ducenta talenta. Quae tamen casus Hitlerorum non valde auget. Ita lacus super-gravis nimis pretiosae ac difficiles sunt ad transportandum. Quanquam sunt quaedam commoda in usu et applicatione.
  Certe Hitler eam sustinere non potuit et ad Russiam tsarist cucurrit. Ac praelia coepta sunt.
  Zonae validae munitae Russorum exercitus progressionem hostium constiterunt. Germanosque haesit. Et exercitus tsarist in Africam, ubi multo plus virium erat, ingrata ibat. Et primi ictus Itali senserunt. Eorum copiae nimis sunt debiles et demissae disciplinae, cum multo magis technologiae retrogradae ad Russiam resistendum.
  Post tres septimanas pugnando exercitus tsarist Italos e Somalia et Aethiopia expulit.
  Claruerunt puellas Anastasia, Natasha, Zoya, Augustina, Svetlana. Illi adhuc adulescentes fuerunt ante quinquaginta annos cum Iaponia pugnaverunt. Tsar Alexei iam nepotes habet, puellae autem adhuc leporarii, tenax, ferox, fortis.
  Et per quinquaginta annos in bello puellae adulescentulae manserunt. Et rugam aut rimam non habent in cute sua. Tam pulchrae et recentes sunt quam flores.
  Sed Oleg Rybachenko et Margarita eius socius adhuc liberi sunt - omnino non sunt adulti. Saltem externe. Sed velocius quam cheetahs currunt. Et nec bayonet nec glans occidere potest.
  Pueri hi amant discos acutos nudis pedibus iactare. Solent pugnatores plerumque super!
  et quaevis potentia ad genua ejus adducetur!
  Anastasia, Natasha, Zoya, Augustina, Svetlana etiam cum Turcis sub Alexandro II pugnaverunt. Et propterea iam plus quam centum anni sunt. Sed non aetatem, quia veneficae sunt. Et quia sunt immortales in potestate Rodnoverie.
  Et procuratores generis tsarist trans Æthiopiam currunt, et jam occidunt Italos.
  Iterumque cogunt eos nudis pedibus osculari. Puellae nimirum ineffabili pulchritudine ac flagranti animorum affectu funt. nullo modo possunt contemni. Magna sunt quae facit regionem. Adipisci magna spondet et.
  Imperium Russicum Tsarist late continentale erat, et nationis Russicae unicum. Gens Russica, mixtura multorum populorum, et Russia sicut olla liquescens, alios populos devorare potest, eos paulatim assimilans et non opprimens. quam ob rem regium imperium creverunt. Lente regnum per regnum... Nunc perexiguum iter globali iter relinquitur. Russia multo maiorem multitudinem quam Tertia Reich et Italia habet.
  Sic habet omnem facultatem capiendi et concoquendi eam. Considerantes autem adversarios infirmiores esse. Et non omnes laeti sunt in regimine Hitlerorum et Mussolini.
  In Africa quoque multae nationes locales et unitates coloniae Russorum sustinent. Similiter technologia Russica ad silvestrem aptior est.
  Germanos etiam cum Panthera 5 nec cum Tigri 5 congressus esse proeliis demonstraverunt. Ita Krauts conspicue reddiderunt. Postquam exercitus tsarist transivit per Aethiopiam et Libyam percussit, et signa Germanorum navigaverunt. In proeliis autem in caelo, Germanicae explicationes regias aces, praesertim cum machinis disco informibus, mirantur. Et cars Russorum rabie furore deleverunt.
  At Germani numeris impares sunt. Et discos nimis cari sunt et relative pauci sunt. Ipsi autem invulnerabiles sunt, ignem autem non possunt , tantum ariete cum laminae vi. Vehicula Russica et maneuverabilia effugere possunt.
  Regius exercitus in caelo tamen fortis est. Et in mari etiam validior est. Etsi Tertius Reich non infirmatur. Sed adhuc vires sunt inaequales.
  Tam ratione incolarum quam potentiarum oeconomicarum, Tertius Reich cum Russia obire non potest.
  Et si etiam puellae fortissimae et pulchrae pugnae sunt, tunc ruina totalis est.
  Elizabeth et turma eius Germanorum monstris pugnant et etiam vincere procurant. Et non turbat quod Nazis multo maiora et graviora vehicula habeat.
  Puellae lacus hostium circumeunt et ea in parte dextra feriunt. Et nullam inimicus problems cum. Hostem suum destruunt et cantant;
  - Furiosa constructio manipulorum! Furit molior maniplus!
  Hitler erit chekmate! Hitler erit chekmate!
  Hostem magna facilitate perdunt. Puellae sed ridere non possunt.
  At fascistae, alapae in cervicem acceptae, recedunt. Iam in Libya multae Italiae partes paene sine certamine dedentes sunt. Milites regii exercitus procedunt. Magno cum ictu Krauts Alpes iaculati sunt, et taristi copiae per Italiam iter faciebant. Puellae nudae ex exercitu Mussolini Jr. salutant coloratum turmas exercitus tsarist. Milia militum omnium gentium Italiam implent. Lacus Alexey et decem milia mobilia, quae pondo quinquaginta talenta ab omnibus angulis accensi paene impenetrabilia sunt.
  Italia, ut debilior est coitio, velocissime moritur. Et caput imperii Mussolini cecidit.
  Et iterum puellae Russorum exercitum suum pulverulentum coegerunt, nudis pedibus ad hostes osculandum. Intellegunt hostem vera dignitate esse praestandum.
  Albina et Alvina, rationes typingas, revocaverunt quomodo maleficas cum Iaponibus pugnaverunt cum Alexey in cunis iacebat. Mauris et dictum ipsum.
  Puellae Germanos in aere nondum satis belli iaciunt. Albina etiam dictitabat;
  - Semel vincimus Nazis, quid deinde?
  Alvina confidenter affirmavit;
  - Vincamus Americam Latinam!
  Albina dubitanter notavit;
  - Bene, quod alius menses duos aut tres est! Tum?
  Responditque Alvina giggled;
  - Pulmentum cum fele!
  Albina irata dixit:
  - Immo, oportet esse aliquod verius vitae consilium!
  Alvina dixit alacres;
  - Sic fasciculum liberorum pariemus!
  Hoc Albina probavit;
  - Hoc iam melius est!
  Italia iam paene capta est. Mussolini Jr. fugit in Galliam. Omnes pastae fabri possessiones in Africa iam deperditae sunt. Solae Germanicae inclave manent, sed exercitus tsarist eos quoque oppugnat. Amissae Africae comminatio, cum fortiore hoste conflixit.
  Vires Germani abalienasse videbantur. Iamque sub ictibus regiorum navigant.
  Et decem milia piscinarum iam in Gallia australi sunt et Toulon ceperunt... Puellae in bikinis circa urbem saliunt et fascistas ad genua ferentes. Illi nudis calcibus osculari se cogunt et rident.
  Sed etiam puellam in cista osculari potes - illa non sapit!
  Tot secundis rebus. In Germaniae australi quoque divisiones Russiae perrumpunt. et iam Vindobonam ceperunt. et Monacum pro- ficiscitur. Fascistae succumbunt verberibus et manus levant. et te ipsum dede!
  Oleg Rybachenko, scilicet, inter eos qui in acie pugnant.
  Puer ipse tres duces Germanorum capit. Pro quo speciale praemium a monarcha accipit.
  Eodem tempore puer aeternus est discalceatus et bracas gerens.
  Tsar Alexei victoriis gaudet. Et quid accidit? Tituli ipse diabolus in laqueos ascendit. Eius E-series lacus nullae pares sunt contra ones pyramidales.
  Heroes Tsar Alexei praemia et heroidas. Magnam cupiditate id et.
  Talem patrem regem amare et venerari non potest. Iam copiae Russicae Germanos ex Mauritania expulerunt. Et fere tota Africa terra Russiae est. Et quod? Ita melius!
  Tsar Alexei Albina et Alvina optimis aces feminae Russiae novis iudicandis adiudicarunt. Stella platini S. Georgii cum pharetra et cruce adamantibus.
  Vere bellatores merentur. et tantam vim habent. et suos fascists caedunt. et perveniunt ad metam. Exercitus tsarist iam appropinquat regionem Ruhrorum, et ibi saeviunt proelia aspera. Nolunt Nazis cedere. Et in Gallia iam sunt circa Lutetiam. Multitudo localis exercitum tsarist recipit et non cessat.
  Hostem deditionis aequum est dicere. Hitler discurrit, et iam medium Iulium est. Situs Germanorum prope desperatus.
  Et hoc est quod significat contingere talem frigidum regem sicut Alexei Secundi, vel magnum.
  Denique reliquiae Wehrmacht copiarum in Africa iam se dediderunt. Copiae Russiae per Lutetiam iter fecerunt. Germanis res critica increbuit.
  Fine Iulio Rubr iam totaliter recepta est. Copiae Russiae ad Mare Balticum appropinquant.
  Hitler Berolinum in Americam Latinam fugit. Regiae copiae Daniam intraverunt, et Norvegia prius liberata est. Pal and Lisbon. Impugnatio Berolinensi mense Augusto secuta est. Et caput Tertii Reich captum est. Tunc exercitus tsarist, continuato suo offensione, Matritum liberavit.
  Postremum captum fuit castellum Gaditanum mense Septembri. arx diruta est. Aliudque prope bellum fuit. Contigit quodam modo mire brevis et levis.
  Tsar Alexei nomen accepit omnium temporum victor.
  Sed Hitler adhuc vivit et evasit. Quid cum hoc monstro? Satis atrox, America Latina hunc tyrannum extrahere noluit. Ac deinde, die 1 mensis Maii anno 1957, ultima expeditio contra Americam Latinam et ultimum bellum in historia Telluris planetae incepit. Copiae sine ullis quaestionibus progressae sunt. Copiae locales erant nimis debiles militariter et copiae Russicae resistere non poterant.
  Elizabeth et turma eius pila modo confodiunt, et nunc hostes in via iusta omissa sunt.
  CACHINNO puella notavit:
  - Hoc bellum est!
  Catharina notatur cum rictu;
  - Novissimum bellum in historia humana!
  Elena suadet:
  - Tosti igitur ad pacem veniamus! et futuram creaturam!
  Puellae etiam nudis plantis pedum in deliciis se invicem osculatae sunt.
  Bene, sic omnia bene ...
  Anastasia et turma eius currunt et iaciunt tasque adversarios nudis digitis. Hostes dilacerant, dentibus denudant.
  Natasha cecinit:
  - Puella perampla somnii sum!
  Et interfectorem grenade quam ad launch. Ita cum puellis sic infirma non potes. Hoc non dimittent.
  et proficient in se, non miserentes fascistis. In hoc casu non sunt prorsus fascistae.
  Zoya quoque nudo pede iacit grenade suo et stridore;
  - Pro hostibus victoriam!
  Et tunc Augustinus ex machina sclopeto accendit et nudo pede grenam proicit.
  et stridore;
  - Ictu perdito!
  Et tunc Svetlana premat adversarios suos et eos in farinam scissam devorabit.
  Hae puellae sunt.
  Et blaters:
  - Tsar Alexei est idolum nostrum!
  Mexicum urbs capitur et Cuba capitur. Copiae Russiae ab septentrione ad meridiem movent. et hoc ipsum faciunt feliciter. Non prohibebis eos. Et magna victoria erit.
  Et Albina et Alvina in aere viginti valde feliciter pugnaverunt. Milites sunt qui infirmitatem ostendere non debent. Plana quae longe post Russos secundum gradum suum deducunt. Maxime autem virgines nudae in bikinis gubernant. Quod triturant omnes. et omnes qui deprehensi sunt in pugna proicient eum
  Iam Nicaragua transivimus. Armada machinis exercitus tsarist sistere non potest. Copiae Russiae veniunt. Et saepius, adversarii cedere. Hostes agminibus captivorum abigunt. Hostes ad genua perferunt.
  Anastasia currit ad se et facit adversarios suos in faciem suam cadere et nudis calcanibus osculari.
  Tot se hostes dediderunt. Multi ex eis ad tympani deduntur. et unguibus erigunt.
  Copiae Russiae iam Venezuela pervenerunt. Res magis magisque cessabit.
  Maxima Brasilia hostis est et relative facile frangit. et ipsa in deditionem coactus est.
  Puellae per Rio de Janeiro ambulant et pueri nuda vestigia osculantur.
  CACHINNO Natasha cum dicit:
  - Adhuc vita bona est!
  Zoya notatur in aliquo dubio;
  - Non ita malum est cum in muro pedibus tuis dormias!
  Puellae rident. Vere non funnier. Sed quid cum illis facere potes.
  Hic puer Oleg Rybachenko etiam pugnat. Plus quinquaginta annis in exercitu tsarist militavit. Hic ad gradum colonelli accessit, multa praemia habet, et adhuc circiter undecim annos spectat. Et cum eo est aeterna puella Margarita. Mulier adulta erat et valde timebat senescere. Et per consequens puella in perpetuum permansit. Sed liberi ante centum annos facti sunt. Et tunc promittuntur quod ad sedecim annos crescunt, quod est generaliter bonum! Puer, exempli gratia, radere non debes!
  Puer et puella tasque nudis pedibus in hostes canunt;
  - Gaudium victoriarum dilatatur;
  Tituli crucem exspectat!
  Hic est ultima munitio adversarii Russiae - Argentina. Tituli ibi absconditi sunt.
  Et mense Iulio copiae Russicae agrum Argentinum ingressi sunt. Repugnantia erat arx. Itaque caput paene sine certamine cecidit. Ipse autem Hitlerus mense Augusto 1957... Pendens in laqueo repertus est. Ipsi vero propria suspenderunt.
  Chile etiam in deditionem venit. Ultimum bellum sic finivit in historia humana.
  Duodecim puellae veneficae - iuventutem aeternam possidentes - victoriam suam celebraverunt. Sed alius puer, Oleg Rybachenko, admodum videbatur. Denique potest pro sua voluntate vivere, quot annos in exercitu versatus est.
  Russi in spatium iam anno 1947 ingressi sunt et anno 1954 ad lunam volaverunt. et anno 1967 ad Martem. Novae porro res gestae. Systema solaris paulatim vincitur. Anno 1975, Alexey II, septuaginta annos in potestate constitutus, in plano crepuit. Et sic finivit regnum maximum omnium temporum monarcha.
  Et novus rex factus est filius eius: Mikhail II. Et Russia in spatium expansionis movetur.
  Oleg Rybachenko et Margarita in Marte in 2005 ambulabant. puer notat:
  - Centum anni iam elapsi sunt ex quo puer factus sum. Nonne tempus est me ad sedecim annos adolescere?
  Margarita, quae etiam puellam spectat, respondet;
  - Et ego quoque secundum conventionem crescere oportet! Sed quare filii manebimus?
  Oleg humeros... Imago angeli demiurgiae cum alis subito apparuit coram illis.
  Pulchra creatura dixit:
  - Perfecisti partem missionis tuae.
  Sed nunc spatium te manet! et spatium mundorum! Sic vive et pugna!
  Oleg Rybachenko cum rictu interrogavit:
  - Promisisti nobis sedecim corpora!
  Angelus risu adnuit;
  - Quid tu et Margarita vis?
  Margarita movit caput concorditer;
  - Etiam magis?
  Adnuit angelus de dentibus margaritis subridere;
  - Hoc tibi erit! Sed crescere usque ad sedecim annos natus, mille annis cresces! Et tunc in iuventute tua in perpetuum manebis!
  Oleg et Margarita in voce sonuerunt;
  - Est non aequum!
  Angelus risu dixit:
  - Tantae immortalitatis pretium est! Sed quanto melius est inmortales liberos esse quam senibus mortalibus!
  Constat puer et puella;
  - Immo multo melius!
  Et grandius risimus!
  Quid enim sunt isti mortales? Rex etiam omnium temporum et populorum maximus Alexei e vita excessit. Et habent aeternitatem praecedere plenam radiantis adventus.
  
  
  
  NAPOLEON NON IVIT IN RUSSIA!
  . Vel historia, ubi magnus imperator Russiam non ivit, sed regimina sua ad Turciam movit! Bene quidem, quidni? Cur Balcanius ab Ottomanico imperio non liberat?
  Hostes vero non superaverint. et ante ipsum a Rutenis victus est.
  Et exercitus Napoleonis magnis itineribus profectus est. Ambulavit fere sine repugnantia Bosnia ad Istanbul. Impedimentum unum: montes, flumina, munitiones... et resistentia occasionaliter. Plebs autem Gallos et Europaeos liberatores salutat.
  Napoleon Istanbul anno MDCCCXII captus est. Deinde etiam in Asia Minore pugnavit. Oceanum Indicum et Meccam attigit. Post quem Galli cum mercennariis suis in Aegyptum ierunt.
  Dum Napoleon in Russiam non profectus est, Ottomanos possessiones vicit. Forsan augures monuerunt eum casum belli cum imperio tsarist fieri posse.
  Britanni 1814 in Hispaniam terram agere conati sunt. Napoleon Lutetiam revertit. Et validis viribus celeriter in Hispaniam se contulit et ibi Britones vicit. Post quem in Pyrenaeis Gallis aliquanto fortior factus est.
  Eorum copiae pervenerunt ad Mauritaniam et Africam totam et Sudaniam septentrionalem occupaverunt.
  Ita generalem dominationem in Mare Mediterraneo constituerunt. Calpe etiam captus est. et confortati sunt. Bellum Britannicum vario eventu. Utrimque proeliis fessi in mari erant. Napoleon autem eam numeris capere voluit. Et naves magis ac magis aedificatae sunt, nautae exercitati sunt. Paulatim superioritas numeralis Francorum, quae magnas opes humanas et territoriales habebat, portorium sumere coepit.
  Et fessi Britanni succumbere coeperunt. Tandem, anno 1825, accessus factus est. Napoleon tandem Londinum cepit. Ita bellum confectum est. Et placuit iam senior imperator quiescere et in pacifica constructione concurrere. Restat ut Franci trans Africam moverent et eius australem vincerent. Nicolaus Primus ad imperium Russiae venit. Russi bellum cum Irania gesserunt, sed tamen victorias non vicerunt, sed ad acquisitiones territoriales moderandas sese finierunt. Tunc Russia bellum Shamil in Caucaso versavit et se ab eo diu ligatum invenit.
  Napoleon usque ad annum MDCCCXXXVII regnavit et sexaginta octo annos natus est cum mortuus est. Cui successit Napoleon II filius eius. Iuvenis viginti sex annos natus erat imperator flavos Italiae et imperio Romano ante. Qui quidem Napoleonis Primi patris gloriam superare voluit.
  Napoleon II autem primum contra Iran, deinde contra Indiam fecit. Nimirum maximus et bene ordinatus exercitus in mundo tam Irania quam Indiae celeriter relative vicit. Africa quoque subacta est. Gallia bella in America Latina gessit, colonias Hispaniae et Portugalliae occupare conatur. Russi tempus nescio. Sed Galli, post longa bella, demum in America Latina locum tenuerunt. Napoleon II anno 1856 mortuus est, et filius eius Napoleon III regnum ascendit. Erat eo tempore sedecim annos natus. Et anno 1858, Napoleon III expeditionem suam contra Russiam coepit.
  Placuit proavum suum superare. Et in Russia adhuc servit. Et sane terra incomparabilis est secundum vires pugnae cum Gallia Napoleonica.
  Napoleon III victoriam numeravit. Et duo miliones milites per Russiam ducti sunt. Progrediuntur tribus columnis: Kyiv, Moscuae et Petropolis. Sed Russia suam Kutuzov non habuit.
  Et Tsar Alexander II coactus est in Kazan fugere. Moscuae et Petropoli et Kyiv capti sunt. Copiae toto orbe terrarum erant et arma contra Russiam graviores erant. Etiam in exercitu Napoleonis III lux prima apparuit lacus.
  Imo tali potestati resistere non potes. Tsar Alexander II pacem Gallis obtulit. Sed Napoleon III declaravit se totum opus esse Russiae.
  Denique clandestinum bellum coepit. Sed Napoleon multas copias habet. Praeterea Napoleon III servitutis abolitionem denuntiavit. Quod etiam nonnulli populi ad partes eius adepti sunt. Bellum per aliquot annos adhuc saevitum est, et copiae Napoleones Oceanum Pacificum attigerunt.
  Tandem inventa transactio. Napoleon III filiam Alexandri II duxit et rex coronatus est. Et Russia, ut pars vasti imperii, aliquam autonomiam accepit.
  Napoleon III adhuc in Sinis pugnans, copiae eius in Australiam pervenerunt et Indochinam vicerunt. Et in MDCCCLXXVII mortuus est, et Napoleon Quartus ascendit thronum. adulescens quattuordecim annos natus. Pronepos Napoleonis Primo et materno pronepos Russorum tsars. Napoleon Quartus mundum subjugavit - USA et omnibus aliis insulis subactis. Imperium orbis terrarum ortum est. Tunc omnia quae supererant spatio expugnanda erat.
  Sed tristitia nulla fuit, sed pulsaverunt daemones. Napoleon IV 1894 mortuus est. Accuratius venatus in Africa mortuus est. Et thronus eius captus est a puero Napoleone Quinto, annos natus fere quattuor.
  Nescio quo pacto posteri Napoleonis non tenacissimi evaserunt. Et sane molestiam incepit. Nunc in America, nunc in Sinis, nunc in Russia.
  sed tumultus et separatistae copiae suppresserunt. Napoleon Quintus crevit et fortiter rebelliones supprimere coepit. Post quem nescio quo modo sedata est tellus. Et anno 1914 primus homo in spatium volavit! Anno 1917, populus lunae in terram descendit.
  Paulatim stabilitatem consecuta est humanitas. Jamque dilatatio in spatium. By 1935, homines omnes planetas systematis solaris visitaverunt et in Luna compositio orta est. Napoleon Quintus regnauit usque ad annum 1960 - sex et sexaginta annos inter Bonapartes testimonium atque in gloria mortuus est. Et Sextus Napoleon suscepit regnum. Per hoc tempus, experimenta felicia in recreatione hominum iam inceperat. Et in 2000 homines in proximas stellas penetrare coeperunt. Per MMXX, primae habitationes humanae extra Tellurem planetae creatae sunt.
  
  IVAN FORMIDULOSUS non veneno
  Nihilominus Ivan Terribilis veneno anno 1584 (ubi opinabatur se venenosum esse) non habuit, sed aliquamdiu vixit. Princeps Anglicam duxit. eodemque tempore Siberiam domuit et ibi ciuitates construxit. Anno 1590 filium habuit Alexandrum cum regina Anglorum. Anno 1591 filius Dmitry mortuus est, sed Russi annos suos Sueci ceperunt. Anno 1592 Narva ceperunt.
  Bellum commune Poloniae et Russiae contra Sueciam anno 1593 cum Vyborg captis finitum est. & clade Suecica anno MDXCIV.
  Russia civitates in oram Baltici sic repetiit, in Narva conditas, nec non Vyborg. Anno 1595, Ivan Terribilis urbem ad ostium Nevae construi iussit. Ita Aleksandrovsk plus centum annis ante orta est. Annus nominatus est in honorem filii Ivan Terribilis et Anglorum principissae.
  Tunc Ivan Terribilis trans Siberiam movere perstitit. Milites eius ad Amur flumen progressi sunt. Anno 1598, sexaginta quinque annis - recordum Russiae et unum ex longissimis regni temporibus in historia Telluris planetae, Ivan Terribilis mortuus est. Mortuus est quoque eodem anno haeres Fedot. Et regnavit Alexander primus. Octo tantum annos natus erat ad thronum ascensionis. Sed Boris Godunov regens factus est. Et omnia plus minusve abierunt. Verum erant etiam anni ieiuna. Tum bellum cum Polonia anno 1605 . Tum primum Alexander ipse exercitui praeerat. Poloni Smolenscum obsidere conati sunt, sed omnino victi sunt. Russi bellum inferrent et ceperunt Kyiv et Polocum. Poloni terras per Berezina et Kyiv cesserunt ad Ucrainam ripam sinistram.
  Ibi aliquamdiu tranquillitas fuit. Russia in oriente progrediebatur. Oceanum Pacificum attigit et novas ibi urbes condidit.
  Inde ad Chersonesum expeditionem, quae cum Turcia labefactata concidit. Russia etiam Khanate Crimeanum cum Maeotide vicit.
  Ita magnum imperium exstitit. Post quod fuit aliud bellum cum Polonis. Alexander praedicavit - terras totius Rus Kievaniensis victuros.
  Et factum est. Copiae Russicae duce Tsar et duce magno Skopin-Shuisky adhuc Poloni debellare poterant et etiam Varsaviam ceperunt.
  Post aliquam controversiam, Polonia Alexandrum Primum Tsar accepit. Post quem magna Sclavorum potestas orta est. Russia meridiem 1630 vertitur. Bella cum Turcis incohata sunt. Ottomanicum imperium in declinatione et amissione fuit.
  Russia Balcanos vicit, et usque Constantinopolim intravit. Ottomanicum regnum ad Tsar Alexandrum translatum est. Iam regimina Russiae Aegyptum pervenerunt. Et anno 1640 Mecca et Iraq cum Cuwait vicerunt. Ingenti imperio. In 1645-1647 bellum cum Irania erat. Persia quoque Russiam submisit. Bellum cum Imperio Manchu cum Sinis septentrionalibus captis finitum est.
  Alexander Tsar, propter augendam multitudinem incolarum non-Russicarum, etiam concilium œcumenicum convocavit. Orthodoxia facta est translatio in quatuor uxores permittens.
  Quae consecuta erat, ut Sarraceni Orthodoxiam accipiant et ad Russificationem in terris recentibus victis facilius accelerarent.
  Anno 1658, Tsar Alexander primus mortuus est, rexit annos sexaginta, ac magnus Rurikovich factus.
  Mikhail Primus Alexandri Primi filius novus rex factus est. Novus rex iam quadraginta annos natus erat. Atque consilium patris expugnandi prosequebatur. Copiae Russiae in Indiam versus se movebant. Bella ibi.
  Quae cum erectione dominationis Russiae finita est. Tunc magnum bellum cum Sinis fuit. Anno 1671 Mikhail mortuus est. Bellum autem ab Alexei filio primo Rurikovich continuatum est. Rex adulescens circiter triginta annos natus magnas victorias strenue gessit. Post aliquot annos bellum Sinarum victa est.
  Inde Russia motus suos in Orientem et Meridiem continuavit, vincens Indochinam. Donec Singapore perventum est. Anno 1701, Alexei mortuus est, et filius eius Petrus magnam classem aedificare coepit. Russia per insulas in Oceano Pacifico et in Australiam exposuit.
  Eodem tempore in Europa dilatandi cupiditas erat. Et anno 1715 bellum cum Austria incepit. Superior copiarum Russiae Austriam celeriter vicit. Inde Germaniam ceperunt. ipsum Rhenum venimus. et 1721 Italiam subegerunt. Ita Petrus Magnus fenestram in Europam secavit. Una cum Aegypto. Eodem tempore Russi Canadam per Alaska occupaverunt. Anno 730 Magnus Petrus mortuus est et thronus eius nepos Petri Secundi - Rurikovich heres fuit.
  Regnum eius strenuum evasit: adulescens bellum cum Gallia incepit et Canadensis vicit, et copiae Russicae, quae maiorem numerorum praestantiam habuerant, Lutetiam ceperunt. Belgae quoque victi sunt. quanquam ibi bellum partium tractum est. Sed ad extremum ipsa quoque suppressa est.
  Et postea anno 1745, Hispania et Portugallia ceciderunt. Sed ibi quoque per aliquot annos clandestinum bellum fuit. Anno MDCCLIII, post mortem Petri Secundi, filius Petri Secundi, Petrus Tertius, thronum ascendit. Novus rex trans Africam et Americam movere pergit. Bellum anno 1761 cum ultima Magna Potentia Britanniae ortum est. Russia primo in mari non valde prosperata est.
  Sed tunc Britonum numero praestantibus et expertis ducibus victi sunt. Et portum erat. et anno 1767 Londini incidit.
  Et anno 1780 Petrus Tertius mortuus est. Viginti octo annos natus, Paulus Primus, regnum suscepit. Russia graves adversarios non iam habuit et trans Africam et Americam Latinam ferebatur. Ab anno 1820, cum Paulus Primus annos sexaginta octo mortuus est, Russia totum orbem subactam complevit. Et Ivan Quintum regnum ascendit annis quadraginta duobus.
  Nemo erat cum iam pugnare. Sed nondum scientia ad spatium spatium vincendum attigit. Tamen Ivan iussit volatus ad lunam. Velut imperium procedere debet. 1833 et homo primum in spatium volavit. Et anno 1845 Russi tandem in lunam appulerunt.
  Ivan Quintus Imperator 1847 mortuus est. Alexander II regnum adeptus est. Laxatio in spatio continuatur. Martium anno 1861 appulit. Et deinde in omnibus planetis systematis solaris.
  Et deinde ad alias stellas volaverunt.
  
  Donald BUCINUM in Roosevelt tribunal
  Ita Donald Trump se in Roosevelt loco inter Bellum Orbis Terrarum II invenit. Quod quidem evenit ut eximius casus! Errores decessoris tui considera. Et primus error: URSS permiserunt surgere et fieri superpotentiam.
  Donald Trump melius quam quisquam alius intellexit: Russia alterum bellum mundanum vincere non licere. Sed velox victoria Tertii Reich etiam pro America inutilis est.
  Optima optio: occidant se quam diutissime et maxime.
  Bene, sane, Donald Trump paulo ante Stalingradum Russiam adiuvavit ... Et nullae erant praecipuae discrepantiae cum historia. Tertium Reich ex Africa expulit.
  Tum Hitlerus inducias pro abolitione legum anti-semiticarum obtulit.
  Postquam Stalingrad Germani intellexerunt se actu alterum bellum mundanum amittere posse, et cum Trump consensisse. Non persequentur Judaei, sed... Mercatura repetitur.
  Captivi commutantur. Trump ipse bombam atomicam facit et Iaponiam conficit. Et Germani, cum ingruerent finibus suis et claudebant in secunda fronte, cumulant vires.
  In Arcem Operationem Fuhrer distulit aliquoties. Et etiam mense Iulio non taetrum fecit, quod Tiger-2, piscinam monstri in proelio experiri voluit, et hoc significat "Leo" et "Mus". Praeterea Germani ab exteris discessionem facere coeperunt et copias accumulare.
  Et Trump Fuhrer monebat ne irrueret, cum consilia Germanorum excursionibus Kursk Bulge iam imperio Sovietico nota essent, et nihil stultius quam oppugnare cum hostes sciret.
  Fuhrer satis callidi erat ad audiendum consilium sapientis Trump. et defensus est.
  Exercitus Rubri tandem in mense Augusto XXX moleste ivit. Haesit in hostium defensionem funditus. Proelia Pantheram valde bene defendentem ostendit, igne rapido tormento, quod ad longinquum pervenit.
  Et "Tiger" non est malus, sed "Ferdinandus". Ultimum tormentorum auto-propellum in defensione satis validum est. Et perfecte repellit impetus ab adversariis. Et "Ferdinandus" valde strenue laborat. Cum e longinquo ferit, ne dorsum tuum corrigere poteris.
  Germani tamen lente, sed in crepidine Oryol. Sed aeroplana Sovietica non amplius caelos dominati sunt. Sine fronte occidentali, Krauts fortes erant. Apud Germanos aces praecipue Marcel eminebat.
  in Bello Mediterraneo casu non mortuus est. Iamque uene numerus in oriente pugnabat. Et haec optima Luftwaffe acetas, quae in fronte occidentis brevi tempore commemorata est, quam nemo umquam in vera historia fractus erat, iam in oriente pugnabat.
  Marcel eminus ictus se fricari vel addicitur non sinebat. Legenda factus est inter gubernatores Germanos et Sovieticos.
  et sine ulla exaggeratione. Utramque oppugnationem elit et pugnatores iecit.
  Pro centum quinquaginta aircraft ille crucem equestris crucis ferreae cum argenteis quercu foliis, gladiis et adamantibus consecutus est. Cum ducentas aircrafts fecit, Ordo Aquilae cum Diamondiis consecutus est. Cum ad trecenta aircraft pervenisset, ei singulariter constitutum adiudicavit: crucem Militis Crucis ferreae cum foliis quercubus aureis, gladiis et adamantibus. Postquam quadrigentorum aircraft descendit, crucem auream et adamantem merito militari accepit et Calicem aureum et adamas Luftwaffe. Massilia ducenta aeroplana super Mare Mediterraneum in ruinam emissa. Hieme et Martio centum fere carros iecit et ad frontem orientalem translatus est. Ibi trecenta vehicula mense Maio 1943 reduxit.
  Deinde mense Septembri 1943 figura quadringentorum vehiculorum pervenit. Atque etiam in uno proelio quattuordecim vehicula pulsando actis indixit.
  Nimirum tanto impetu Germani magis quam fidentes in caelo.
  Incursus autem exercitus rubri retinentes in antecessum copiis evellendo potuerunt. Nihilominus copiae Sovieticae, quamvis tardissime, progressae sunt.
  Sub finem Octobris, Exercitus Rubri Orel appropinquavit. Fritz hanc urbem quoquo pacto tenere conati sunt.
  Tigris-2 piscina in proelio primum usus est. Vehiculum tamen bene munitum est, sed saepe destruxit. "Leo" etiam peius evenit. Similes adulti "tigris"-2, notior quam tigris regia, "Leo" sclopellum potentiorem habuit, quod tamen supervacaneum erat. Cum Sovietica triginta quattuor praedia cum armis Germanorum capta sunt. Sed "Leo," pondo nonaginta talentorum, in armis "Tigris" nulla commoda erat, sed carior, minus certa, et potentior sclopeto minus igne.
  Solus cum in longinquo sagittando utilitates Levavit, sed parum usus fuit, cum triginta quattuor motus ex tanto intervallo Lev emolumenta habere fere impossibile erat.
  Proeliis ostendit "Leo" nullam habere commoda in tuendis lateribus aut fronti carinae super "tigris"-2, et frontis turris crassiorem armaturam tantum eius rotationem retardat.
  Id est, evenit quod "Leo", in usu, etiam peius est quam "tigris"-2. Et ad id quod evenit, ordinatum est.
  Nihilominus, tigris-2 satis munita erat, impenetrabilis usque ad latera T-34-76 fuit, ideoque efficax, licet informes, machina probabatur.
  Eodem tempore duo gubernatores bene se in acie ostenderunt: Albina et Alvina. Qui discalceatus in bikinis omni tempore pugnavit. Feceruntque efficacissime.
  Ut nudo pede presset triggers Albina, Sovieticus gubernator sagittabit.
  Tum quoque nudo decidit Alvina pede. Rursumque hostes prosternet.
  Puellae cum pantheris et pantheris strenue laboraverunt. Etsi sint tirones. Sed arcanum eorum est pugnare in bikini et discalceatis, tunc nemo te prosternet!
  Proelium Oryoli usque ad finem Novembris protrahitur. Germani urbem tenuerunt, et Exercitus Rubeus eam pertinaciter expugnaverunt. Pervicaciam in hac re Stalin ipse praebuit. Urbs Krauts munita erat neque eam circumveniri passus est.
  Ineunte Decembri tempus otium fuit, modo proelia in caelo facta sunt. Massilia numerum quingentorum aircraftrum deiectorum excessit et secundus in Tertio Reich post Goering Magnae Crucis ferreae crucis aestimandus est.
  Exercitus rubri constitit. Sed exeunte Decembri resumit inferrent. Post pugnam pertinacem, Oryol tandem circumventus est. et tunc sume illud. Germani paulo in medio repulsi. Sed hiemem parabant et fortiter pugnabant.
  Fritz adhuc prope Leningrad taetras repellere poterant. Plerumque propter monitionem Trump, qui cladem fascistorum valde timebat.
  Repulsa in septentrione impetum Nazis impetum nescio quo reppulit et hyeme superfuit... Ac vere vires accumulare coeperunt.
  Exercitus rubri etiam damnum passus est. sed ipsa obtinuit IS-II et T-34-85. Commutatio plagarum incepit et die 22 mensis Iunii anno 1944, Exercitus Rubeus maiorem scandalum in centrum fecit.
  Germani cessere, sed tarde ... Sovieticae copiae quinquaginta chiliometrorum mense et dimidio in anterioris parte satis lata procedunt. Plerumque Nazis ratiocinationes suas mutaverunt et vires suas sine oppugnatione conservare conati sunt.
  Hic Trump partes clare egit, qui vel Russiam vel Germaniam vincere nolebat. Sed timuit ne Russi usquam vincerent et Fuhrer monuerunt ut bellum defensionis aedificaret ad facultates Bolsheviks exhauriendas.
  Hitler, quamquam omnem vim suam lacessivit, in altam tamen defensionem abiit. Lacus autem Germanicus imperfectus est. Et Mus etiam in exspectatione non vixit, sed in defensione, plus minusve in scopis brevibus se ostendens.
  Germani nondum recte technologiam assequi potuerunt. Panthera 2 armis et armis potentior fieri potuit, sed graviora quinquaginta talentis nondum fieri potuit. Focke-Wulf inferior maneuverability erat et imperfecta.
  Me-309 cessit potentem esse in armamento et festinanter, sed peius in maneuverabilitatis. TA-152 melior fuit quam Focke-Wulf in fuga notas et potenter armatas, sed etiam gravior evasit. Verum, Massilia processit bonam rationem ad aircraft quae graviora sunt, sed magis armata et tutanda.
  Hactenus Germani non solum utilitatem in caelo conservaverunt, sed etiam propter numerum vehiculorum augeverunt. Etsi USSR etiam Yak-3 et LAGG-7. Sed hoc nondum commodum providit.
  At Germani ME-262 amplificaverunt. A Iunio, Luftwaffe iam mille harum rumpit cum quattuor 30-mm tormentorum aircraftrum. Sed in proelio, quod satis me-262 batum et efficax esse. Possidet propter summam celeritatem. Sola res est, quod difficillimum est ME-262 mittere, armatus et superstes est, ob celeritatem suam difficile ferire, sed ex suo non certissimo machinamento se erumpit.
  Itaque Germani tantum relativum erant in recipiendis TA-152 et modernisatis ME-109 "K", popularis pugnator altero bello mundano.
  Numerus operum aircraft etiam augetur, quae praestantiam notarum Sovietarum tueri potest. Praeterea vehicula Germanica signanter validiora erant in armis et machinae potentiae.
  Germanorum Yu-288, quae alta celeritate et magna bomba onere conjuncta sunt, evenit ut satis prospere eveniret. Et primum vide quattuor machinam bomber, Yu-488, capax bombing per longa spatia. Eius ellipsis erat areae alalae comparative parvae, quae ei velocitatem usque ad 700 chiliometrorum per horae dabat, quod tum temporis bomber erat multum.
  Germani in agro piscinam aedificabant. Mus ad defensionem bonus est, sed adhuc vulnerari ab aere et ad transportandum difficile. "Jagdpanther" evasit felicior. Semper crescens producta est, et promeruit bonam famam.
  Hic utique Germani currus fere perfecerunt, sed utique bene successit.
  Praecipua copia armorum Germanorum aucta est, quae effecit ut impetus Sovieticorum felicius resistere posset. Possidet Augusto Meridie tetri.
  Autumno 1944 venit, copiae Sovieticae Kharkov ne quidem capiebant, et adhuc in centro stabant.
  Fritz paulo fiducialius sensit... Stalin malleolo perstitit, sed sine auxilio Civitatum Americae Unitarum technologicum genus contra Germaniam obtinere non potuit.
  Habens factiones exteras et multos Hiwis, plus satellites, et cives Sovieticos priores, Tertius Reich copias suas plus minusve replere et in defensiva manere potuit. Externorum laborantium et ancillarum laborem effecit, ut multam supellectilem producere potuerit. Ac primum, jet aviation.
  V-1 et V-2 project erucae relicta sunt in favorem aircraft et Arado bombers apparuit. Quae bombed perfecte. Et aeroplana Sovietica eos ne adsequi quidem potuerunt.
  Tituli magis magisque in aere ingrata fiebant. Fritz etiam in hieme pugnavit. Exercitus rubri media hieme progredi poterat.
  Hic, etsi impetum Germani exspectabant, tamen opere tormentorum perculsi erant, praesertim Andryusha erucae launculator. Sed tunc multae piscinae Germanicae divisiones Sovieticae copiae prohibere poterant.
  Nova tormenta E-10 et E-25 Germanorum auto-propellentium, parva sed perniciosa, maxime efficax probaverunt.
  Tigris 2 etiam apparuit cum turri angustiore et minore et validiore tormento equitum quinque milium, quae se ostendit machinam utiliorem esse.
  Denique a catulo utilius Germanorum bellum initum est.
  Hitler re vera numeravit in lacus E seriei, prout progressi sunt et silhouette humilem habuerunt. In E-50, altitudo fere metrorum erat inferior quam tigris-2, quae effecit, ut paribus armis pondus piscinae ad quinquaginta talentorum cum machina equitum 1200 cum boosting redigeret. plura armatura perforans et accurate sclopeta.
  Magnum hoc evenit! Currus celeritas ac celeritas breakthrough valuit. Puellae pugnaverunt. Et quidem, discalceatus et in bikini.
  Vehemens est pugnatum, maxime vere, mense Maio. Germani oppugnare coeperunt. Sed solum Belgorod, a Sovieticis copiis antea captum, recipere poterant. Diu pugnatum est. Et E-100 tank etiam interfuit bello. Hoc vehiculum, optime munitum et armis validis, magnum problema pro copiis Sovieticis factus est.
  Post aspectum SU-C, Stalin improviso doctrinam in tank aedificium mutare constituit. Et hoc autocinetum autocinetum propellendum in quantitatibus semper crescentibus fieri coepit.
  Ego sum attractus facilitate productionis tormentorum auto-propellorum et tormentorum potentiorum. Tum quod Stalin cogitare coepit de militibus salutaribus. Ceterum , aestate anni 1945 soli Germani aggressi sunt. Erant tantum Rostovia-on-Don et Oryol circumveniendi, et id quantum successus erat. Et in hyeme... Et solus Belgorod repugnare potuit.
  Sic et armadas retardari...
  Annus 1946 venit. Germani lacus aestate per E-L et E-C et E-75 oppugnare conati sunt. Contra eos Stalin sclopeta SU-100 auto-propellens habuit quae omnia alia armorum genera fere reposuerunt. Germani inflati sunt, sed nihil fere profecerunt.
  Sed rursus nihil profeci.
  Iam est MCMXLVII. Germani premunt et premunt, Russis premunt et procedunt. Nihil successit.
  Hic venit MCMXLVIII. T-54 apparuit, quod tamen non divulgatum est. SU-C adhuc in servitio est. Verum, hoc tormentorum auto-propellitur aliquantum evasit. Germani primum locum habent in serie supra E-75 cum machina gas turbine. Et iam bene munitum erat.
  Sed tamen Germani victoriam consequi non potuerunt. IS-7 in URSS producta est. Qui feliciter cum Germanis pugnaverunt.
  Tunc MCMXLIX. Pugiles fabrefacta inter se tollunt.
  Ita anno 1950, prima linea leviter fluctuat. Sed nihil significantius fit.
  1951 Accedit, idem. Nulla mutatio in fronte orientali. Utrique confecti satis erant.
  1952 nimis abiit. Ultimus plenus annus regni Stalini. Restat Germanis discos parvis inviolabilibus armis. URSS vehiculum maxime populare habet: SU-122 cum dolio longo, quod adhuc optimum aestimatur.
  Et tandem, 1953. Stalin ... moritur et hoc incipit. Certamen de potentia Moscuae captans, Germani ultro geruntur.
  et in Caucasum progrediuntur. Türkiye tandem bellum init.
  Caucasum capio vere, aestate et autumno, et commodum capio.
  Sed hic Trump iam impedimento est. Die autem 1 mensis Ianuarii anno 1954, Civitas Foederata incohatur bombinga nuclei territorii Tertii Reich et ... Russiae.
  Hoc simile! Trump intercessit Bellum Orbis Terrarum II.
  Et omnia suo modo frigidissima eveniunt! Et quodammodo frigus est!
  BUCINUM confidenter hostes superat! Et hoc est pr!
  Hic dictator Americanus etiam prae gaudio exultat!
  
  PULCHRA VIRGINIS HISTORIAE
  Alterna historia in qua Hitler nihilominus statuit Britanniam primo finire et tunc demum in USSR oppugnare. Horum unus fuit post Cretam captam et Melitam oppugnandam. Haec satis prospere gesta sunt et exercitus Fuhrer Britannos vicerunt. Hitler consilium cum Britannia conficiendi tum demum ad URSS eundum fecit.
  Hic quattuor magae puellae commotus est. Aryan pulchritudines: Gerda, Charlotte, Christina, Magda - persuaserunt Fuhrer nondum in Russiam ire! Procumbunt etiam et iurant 1941 hoc tempus non fuisse. Praeter puella, discalceatum super carbones currebant et sollemne confirmabant melius esse Russiam non adire. Quattuor pulchritudines Fuhrer persuaserunt necesse esse puellis in Africa pugnare. Ad quod consensum recepimus.
  Basis Britannica oppugnatur a Fritz armada;
  Maxima basis Britanniae infernum re vera vidi. Plus quam mille bombarii ex tota fronte orientali collecti oppugnata sunt, acceptaque experientia decenti pugnae cum praesidio pugnatorum. Britanni diu pugnaverunt, sed tantam vim ingentem non exspectaverunt. Quis enim credat Krauts in fronte exponere decreturum, etsi hostes ad tempus quievit. Sed Britanni milites inclementer iam verberantur. Verbi gratia, naves eorum oppugnantur ab Yu-LXXXVII, nobilis "res". Non nimis celeriter, sed summa (pro tempore) accurationem bombing tenentes, classem Britannicam in sinu latentem cruciant. Recentiores Focke-Wulfs non multo post, etiam fabuloso de Rudel ipso, rege oppugnationis aircraft sunt. Notae pro submersione pugnae Sovieticae potentissimae, quae pugnae Marat.
  For example, Corporale Ricardus videt vultures de monte sicut sleds devolvi. Plurimi bombardi Germanorum e foramine glaciei sicut pisces praedatorii emergunt. Iam maturus Anglus telephonum in timore suspendit. tam atrocem conspectum numquam viderat. Sirenes nuper admodum sonant, postquam bombae explosae sunt. Milites Britannico flatu emittit unda, abscissa bracchia et crura in diversa volitant. Una galeis ferreis candentibus facta est, et percusso ministro in faciem. Et quomodo clamat;
  - Churchill kaput est! Hitler frigus est!
  sclopeta Britanniae anti-aircraft non statim incendere coeperunt, sed tantum cum milia bombarum statim ceciderunt. Hostes omnia recte computant: non una bomba perdere debet. Hostem igitur premunt et feriunt. Sectores omnes pre-notati sunt in tabula geographica. Porro insolentes Britanni ne se quidem recte dissimularunt. Multa tormenta ex anti-elit elit in conspectu patenti stant et primum rapientur.
  Hic dolium machinis scapharum 85-mm anti-quadraginta pedum longum iactum est et in aera quasi rota gubernatricis inflexa est. Quo facto crepuit, quinque Anglos oppressit. Unus ex nigris venter divulsus et intestina excidit.
  Et bombae inciderunt, et omnia in igne erant, fomes horreis commotis, explorare coeperunt, conchas spargentes per totum sceletum paene, deinde aliud horreum percussum est. Sirenes in nundinis Yu-87 et Focke-Wulf moleste ululaverunt, horrorem incultum inter nigris et Arabibus e copiis coloniarum causantes. Sed videntur alba aeque ac vix.
  Exempli causa, duae frigatae Britannicae collidebant, adeo ut boilers sonarent. Et etiam strages frigiarum, quae in aere fodiuntur, sicut agri fodiuntur, et cruiser simpliciter subsidebant.
  Lacus Anglicus "Cromwell" cum brevi rostro, sed cum decenti velocitate et armis frontalibus satis validis, trepidatione acceleravit et horreis suis circumdedit, etiam duodecim militum suorum perturbatorum in via opprimendo. Crevit Chaos. Tabellarius Anglicus saginare coepit et metus validus ignem aperuerat... in ora, ubi milites sui conabantur.
  Et in hoc mundo duo homines penitus inperturbati manserunt. Horum alter Indus erat, lente tibiam accendit, altera foemina, plane Arabis originis, sed militari uniformi. Uterque ex eis nullam attendit ad mortem properantem. Vel potius tota multitudo equitum annihilationis insolitum ludum cardi- nalis ludit. Ludus fuit quinquaginta duorum chartarum cum iocularium et etiam secundum normas ab ipso rubra inventas.
  Arabs mulier affirmavit;
  - Sed strepitus multum est! Et cur tantus terror?
  Unus e militibus, dorsum raphano conciso, prope in Indicum cucurrit, sed ille tanquam catulus incaute proiectus est. Guttae sanguinis ceciderunt super faciem rufam et nigram, et arridens lambit eas. Tunc animadvertit;
  - Sonitum est pro infirmis, pallida facie. Apache nos hoc modo cogitamus - si hostis nullus est, hostis apparet - melior!
  Obscura mulier dixit:
  - Haec est typica infirmitas eorum qui fidem Christi profitentur. Loqui volunt de sacrificio, sed non sacrificant se.
  Indicus celeriter adnuit;
  - Ordo in fundamento aedificatur ubi caementum est fides et arena est voluntas! Fides cor est auri, et voluntas pugnus ferreus est! Solae pallidae neque unum neque alterum habent.
  Aliquot milites Britanni ardentes in aquam irruerunt ut flammas ablueret. Fervens etiam aquarum intret, clamores et gemitus silvestres audiebantur. Et cruentos circulos per spumem maris repit, primo crasso, dein sensim expanso et pallescente. Et bellatores, quod olim maximum et latissimum imperium in terris olim fuit, speciem humanam amiserunt. Arabs mulier contemptim premebat;
  - Et hi cogunt burqa gestare!
  Homo rufus, callide strabo, inquit;
  - Videtur minax tuus oculos terret!
  Arabs mulier mordaces dentes denudauit et dixit:
  - Mollities muliebris similis est duritie armorum, quanto magis letalis et versatilis in tutela!
  Germani pugnabant qui, imparati hostium imparaminibus, statim totis viribus in hostem impetum facere maluerunt. Cum justo aerumna hostium in airfields ardent, auferre non possunt. Cum propriae bombae intus Lancastri explodunt, omnia circum se vastantes. Lenta sed efficax ratio. Sic symphonia inferorum pervenit ad apicem potestatis suae, et tunc coepit quiescere.
  Sed hoc non utique ibi finivit: aerium divisio in actionem venit. Britanni dum huiusmodi curationes sunt, omnino tepidi sumi possunt. Fortunate labantes appulsi iam in quantitatibus et modis remulcondis illis quaesitis fabricati sunt pulchre. Fortasse hodie in mundo optima.
  Volant igitur, non sicut milvi - tardiores, sed satis celeriter, et etiam cum musica Wagner - Hitleris PALMARIUS gratissimus. Quis alius vivus recordatus est cinematographici "Apocalypsis", ubi Americani hanc praecipuam musicam cum Vietnamica oppugnabant. Vix ea quot. Ita hic Wagner, et motifs, per amplificatores. Paratropi phosphoro faciebus illinuntur, et se pingunt, apparent sicut daemones sui inferni. Etiam ex effectu animi. Plus quidam regentes et quidam astularum magnesium phosphoro adiuncti sunt ut saltem ad breve tempus arderent. Ita creepy, praecipue contra recessum fumi ardoris et ignes numerosi. Tormenta etiam machinae habent, etiam in effigie oris draconis camouflaged. Tunc canora germanica et capta submachina tormenta feriunt. Et falcata caedes ad ocreas victorum acies cedunt. Et multi simpliciter malunt cedere, non obstante quod sunt plures Britanni quam Germani.
  Latebat Indus et Arabs in parvo foramine diligenter camouflaged. Redskin notavit:
  - Bene aravimus eos!
  Nigra mulier miratur;
  - Ais nos? Forsitan vis nobis?
  Indus movit caput negative;
  - Minime! Palefaces Britannis verberant et hoc signum bonum est! Et cum tempus venerit, feriae nostrae veniant! Quando continentes Indi liberabunt?
  Arabs mulier contemptim risit;
  - An forte terrarum imperium vindicas?
  Indicus affectuose, quasi ad puerum mentis retardari explicans, subrisit;
  - Qui nimium cupiunt, solent nihil relinquere! Sic cochlearium magnum os rigat!
  Fuhrer sane non vidit quid falcones et accipitres agerent, sed in principio suspicabatur machinam militarem Germanicam omnia accurate elaborare. In genere Germanica operationes militares graves usque ad Kursk Bulge factae sunt in gradu professionali. Quidam etiam vexillum eos vocant. Mirum etiam est talem machinam insiluisse et tunc omnino discidisse.
  Ipsi autem quatuor in accessu Melitae interfuerunt.
  Quattuor puellae tantum in bikinis erant. Jamque Britannos nudo pede tasque in aere iecerunt. Et est pulcherrimum. Hae puellae sunt.
  Ac in fuga, praeacutas orbes iaciuntur. Aliquando et duodecim colla discinduntur. Unum verbum - super genere pulchritudines. Donec et ipsum et muscularis. Isti sunt viri bellatores. Et uno ictu scindunt metalla et lateres. Tam phreneticum, insanumque imperium. Et nudo calcibus in menta militum Anglicorum prosiliant. Ita sunt eruditionis.
  Et volat sanguis et respersit in omnes partes.
  Post quem puellae gladiis utebantur. Coeperunt destruere ordines Anglicos. Simul et canta;
  - Lupi albi confluunt! Tantum ergo genus superstes erit! Infirmi pereunt - sacro sanguine mactantur purgantes!
  Puellae hic tam frigus sunt. Simplex magna!
  caeduntque uterque miles duobus gladiis. Et nudis pedibus proiiciunt swastikas, pugnatores occidentes. Et tam ardentes milites...
  Melitae autem aerem percutiunt valde potentem. Fuhrer aviationes e fronte orientali collegit. Et ostendit se in sua gloria Yu-88. Et sane, Yu-87 etiam usus est, quae, quamvis in aere pugnantium dominante, efficacissima esse probatur.
  Et Krauts Britannis durissimis verberaverunt. Puellae nudis pedibus etiam terminatae fortiores sunt. Et milites hic simpliciter sunt class!
  Quomodo ergo tales non miraris puellas? Non puellae - sed pantherae simpliciter!
  adversarios perdunt. et cantant;
  - Nemo nos obsistit! Nemo nos vincet! Lupi mali hostes discerpunt!
  Lupi mali - saluta heroibus!
  Caeduntque rursus. Sed iam se Britannis dediderunt. et manus elevant.
  Gerda Anglice fremit:
  - De genibus! et osculetur pedes meos!
  Viri in faciem cadunt et nudos puellae pedes leviter pulverulentos osculantur.
  Tum Carola, rufa bestia, pedes suos osculari cogit. Quam pulchra est.
  In ventum, aerarii volitant sicut pugnae, vexillum proletarium.
  Viri et maxime iuvenes vestigia deae rotunda osculantur. Et pulchri pedes asperos lambunt.
  Utriusque Christinae et Magdae nudis pedibus deosculabantur. Item puellis aerobaticis.
  Et tales sunt fortes et musculares bellatores. Maxime, discalceatus et bellus.
  Et tenues figuras, et tabulas abs! Et est aliquid mirabile in illis, aliquid bellicum et aliquid pulcrum.
  Et omnis musculi ludit, et globuli musculi sub pelle sient.
  Hae puellae super genere sunt! Irae vim continent ac flammam passionis! Fiducia victoriae.
  Et nudis et lepidis osculis pedes ingerere Angli!
  Melita cecidit, facilior facta est copias in Africam traicere. Fuhrer sapiens, et principale quod ad mentem venit fuit cogitatio logica: USSR est terra totalitaria, quae modo valida est. Fere ducenti miliones hominum ab ideologia communistica conflati sunt et haec potestas est!
  Eodem autem tempore, URSS terra satis habet nec aliquem oppugnaturum.
  Itaque ad Russiam oppugnandam parare debetis.
  Quales lacus Germani habent? Ingenue debilis! Et Russi ad diem Maii pompam viderunt KV-2s cum canonibus 152-mm, et cum canonibus 76-mm KV-1s, et T-34s, lacus agiles etiam cum canonibus quae Germanos penetrant.
  Et Fuhrer iussit: sua monstra creare ut lacus Russiae counterweight. Peculiariter, Pantherae, Tigres, Leones et Mus. Cars pro tempore, sed gravis.
  Tam pretiosa quam labor-intensiva! Ex altera parte, technicae artis Germanicae in hoc casu cum Soviet technicae artis contendere poterant.
  Praeterea Germani sperabant se celeriter omnes Africam habituros et magnas orbis opes occupare posse. Et erunt servi, et turmae, et acies pugnae.
  In genere, Wehrmacht bellatores fortes sunt...
  Puellae splendidae sunt... Et praedones mira!
  In Melita ambulaverunt et notati sunt ad tormenta hominum. Acriter bellatores. pueros spoliaverunt et puellas rapuerunt. Cur non delectat?
  canebant fortes et multum clamabant;
  - Nemo nos obsistit, ne diabolus nos vincere possit.
  Gerda et turma eius etiam cruisiarium Anglicum oppugnaverunt. Puellae eam cum gladiis ambulaverunt et omnes conciderunt. simul ac pedes nudo praeacuti orbes iecerunt.
  Hi sunt bellatores velocissimi qui facile ac sine problematibus obsistere non possunt. Procedunt nautae ac perdunt. Et utraque manu sibi undant. Istae quattuor veneficae apparuerunt. Et veneficae immites, omnino homicidae.
  Concurrunt tortae, rosei calcibus undique micantes, Ac veluti propeller enses vibrant enses. Excidunt Angli et sibi cantant ridentem.
  - Nos non sumus puellae flebiles, vox nostra tam clara est! Britanni fortiter frangimus ut hic non taceat!
  Et quomodo linguae demonstrabunt! Hae sunt puellae... Reales terminatores!
  Et nudis digitis se eiciunt et hostes elidunt.
  Valde sanguinolenta facient. et iugulati sunt. Atque ita multae fauces apertae sunt.
  Guys ferox.
  Et pressius puellae, cum toris ferarum. Et nemo potest eos refrenare - tale elementum est.
  Puellae rodunt et paene nudae sunt. pectora eorum etiam pulchriora videbant.
  Gerda cecinit;
  - Et cruiser capietur - Puellae allidunt! Elementum, elementum ut!
  Puellae vere pulchri- tudines sunt ut eas statim prohibere non possis.
  Furibunda vis ebulliat. Et talis est talis procellae pugnax et copia flammae et caloris.
  Bellator vere iustus est amabilis. Et pugno in maxilla te ferire possunt.
  Insilire tam infesto habent puellarum quae alis et dente natae sunt...
  Carola Anglica secat, et stridore sibi;
  - Nemo nobiscum in proelio comparandus est! Lupa sum, lupa frigida!
  Bestia canna secat, et gladio secat.
  Praefectus itaque Anglicus in uindictam puellarum cecidit. Quid voluit? Quis contactum fecisti?
  comprehenderunt eum milites et conciderunt in frusta;
  Christina cum gaudio cecinit;
  - Non divisa erit kebab!
  Et ostendit ei linguam suam.
  Tum pede nudo discindit margines acutis. Quae statim quinque Anglos interfecit.
  Magda cum nudo calce calce, tres Angli exscendunt. Haec puella atrox est!
  Et omnes quattuor clamabunt:
  - Gloria diis nostris!
  Et reseces iterum... Centum Anglicorum iam concisi. Et reliqui ad genua procumbunt, et osculantur puellas pulchras, validas, excisas, pedes nudos.
  
  
  RUSSIAN PRAESES VLADIMIR ZELENSKY
  Post inaugurationem Vladimir Zelensky solutionem Rada et comitia parlamentaria veterum habita. Id vulgo putabatur. Relationes autem cum Russia temporis manebant. Vladimir Putin de sua victoria Zelensky non gratulatus est nec comitia praesidentialia in Ucraina agnovit. Sed hoc etiam novo principi iuveni profuit. Nationalistae, qui eum suspectum aspiciebant, unum e suis agnoverunt. Occidens autem intellexit Putin re vera esse aggressorem. Et auxilium Ucrainae confirmat. Sic coepit ad sanitatem, et finem fecit in pace. Zelensky eam cepit ac in novis comitiis ad Rada vehementissime peregit. Curatur ut maioritas parlamentaria habeatur. Et tunc plura tenuit referendums. Constitutionis reformatio comprehendens.
  Potestates praesidentis signanter dilatatae sunt. Sed contra est quod Rada est limitata. Post quem Zelensky reformationes et modernizationes decretorio agere coepit.
  Eodem tempore, callidus motus in Donbass repertus est. Bellator Anastasia Orlova obtulit optionem interesting. Cum Ucrainae et occidentalis subsidio operas intelligentiae, dux Lugansk et Donetsk regionum fiet. Deinde in Ucraina sodalitatem formalem habebit et pecuniam ad restitutionem et maiorem potestatem personalem habebit. et etiam exercitum tuum. id est Kadyrov optio. Cum Russia libertatem Chechnya actu dedit, solum potestatem suam in eam sollemniter retinens.
  Hanc optionem accepit Anastasia Orlova, quae apud praefectos provinciarum influebat. Dicendum est hanc mulierem pulcherrimam, flavam, ac plerumque, etiam frigida hieme, discalceatam cucurrisse.
  Anastasia bellum in "furari" ducibus Novae Russiae indixit. Ipsa est puella valde militans et auctoritatis. Et in Novoazovsk residentiam suam fundavit. Pars populi et militias aluit.
  Anastasia cum cohorte excalceatis puellis pluribus excursionibus facta, urbes aliquot cepit. Locus ex proeliis ortus. Vellere bellum fuit.
  Anastasia satis sollerter egit et peregre pecuniam accepit. Praeterea subsidium in Russia habuit. Possidet a mulieribus. Quod Putin aegrotavit etiam ad res bene contulit. Videtur quod ambitiosus praeses Russiae se ipsum exercuerit. Et his legibus duce in Russia divisum est. Anastasia hoc perfecit et Donetsk cepit. Accepto gravi auxilio.
  Bellum etiam cum Lugansk initum est. Etiam at neque enim. Militiae non vere se invicem interficere volunt.
  Demum comitia pro Praeside Novorossiya habita sunt et Anastasia vicit. Statim a Iunctus Civitas et Kyiv est agnitus. Et tunc alias nationes occidentales, et totus mundus!
  Zelensky verbum servavit, Novorossia peculiarem statum in Ucraina dans. Et in Donetsk vexillum caeruleum flavi iterum volitabant.
  Exspectata pax advenit.
  Zelensky corruptionem active pugnavit, et etiam poenam criminum oeconomicorum induxit. Vladimir Zelensky stricte et scite administrandi et formandi equos professionales Ucrainam magno incremento praedivit. Orta erat regio, et novi ducis opes confirmabantur. Relationes cum Russia meliores erant. Quae ictum cum Putin contulerunt, eum minus ambitiosum et infestum fecerunt.
  In Russia popularis Zelensky crescebat. Is erat fortis orator, homo venustus, popularis. Et non communistarum, sed nec communistarum anti- quitatis. Miscellanea, tam apud oligarchas quam apud Russicos. Valde popularis in iuventute Russica. Intellectuale ac guy. Intelligens videtur, sed diuturnam rapuit potentiam. Imo certum ducem, sed etiam generosum simul! Altus cultus, sed comprehensibilis et a populo amatus. Veram talentum in administratione. Magna ac auctor.
  Itaque, cum quinque annos prosperitatis et Ucrainae ortus esset, et potestas Zelensky confirmata est, propositio sensationalis secuta est.
  Videlicet cum Russia coniungi. Unam rempublicam unio cum praesidente communi magna potestate crea. Nempe vulgo eligitur.
  Et in Russia flos offensus est. Quid movent! Re hoc tempore Putin gravi morbo infirmatus et popularis amissus est. Hoc est quod pugnare non poterat, saltem non plene. Ipse Medvedev pugnator a populo generatim non est.
  Et hic Zelensky clare vult praeses civitatis unionis fieri et... Eius casus reales sunt! Uno modo occidentales visuri Vladimir Zelensky praesidem Russiae et Ucrainae! Pro-Western et Europae politicum se esse omnino ostendit. Secundo, Zelensky popularis est in Russia et praesertim in Ucraina. Tertio, quia competitores non sunt in conspectu. Putin graviter aegrotavit, Medvedev infirma et invidiosa est, Zyuganov et Zhirinovsky nimis antiquae sunt. Non sunt alii duces in conspectu. Praeterea quarta subsidia ab oligarchis Russiae et Zelensky.
  Ita patet, hunc candidatum gravissimum esse praesidentem Russiae. Is robur, charisma, ac singulare munus oratorium habet. Ac etiam subsidia instrumentorum Occidentalium et Russorum. Plus popularis novae in politicis Russiae, sub antiquis ducibus et odiosis.
  In summa, utrumque incommodum est recusare, et oblatum accipere FORMIDULOSUS. Putin secundo ictu passus est. Medvedev praesidens Russiae agens factus est.
  Quidem abest ut Zelensky certe vincat. Et vere Ucrainam annexam vis. Medvedev desiderium Putin superandi habet! Sed estne dignum tali periculo electiones habere cum Zelensky?
  Sed populus Russiae ideam unionis cum Ucraina sustentabat. Centum milia hominum ad plateas pervenerunt - postulantes unitatem fratrum slavicorum. Demonstratores cum vigilibus Moscuae concurrerunt. Multi homines vulnerati sunt. Reclamatio oriri unda coepit.
  Communistae tandem Zyuganov, vel pressius, putrefactae sunt, et minor principatus populum in plateas ducere coepit. Postulatio regiminis mutatio.
  Nationes quoque accesserunt et suos fortes et ambitiosos duces habuerunt. Puella magis magisque luxu facta est. Saxa et Molotov cocktails ad magistratus missi sunt. Diuturna discordia populi se magis magisque manifestare coepit.
  Medvedev consilium securitatis habuit.
  Plurima membra erant in favorem adunationis - testantes quod diabolus non tam terribilis est quam ipse depingitur. Magna vis et opes et augue sunt! Et quod homines penitus possunt cerebri, et generaliter suffragium partium in potestate erunt.
  Etiam billionaires Russici fidem Medvedev iuraverunt, qui praevidebatur, diu in potestate fuisse et plus minus omnibus satisfecisse.
  Billionaire Deribasco logice notatur;
  - Comitia gerere debemus stilo: Medvedev Putin hodie est, et nulla Zelenskys nobis periculosa est!
  Romanus Abramovich auctorita- tavit:
  "Yeltsin e fovea electorali quattuor centesimis rating detraximus, et te multo magis evellemus!" Pecunia et media nostra cautio sunt!
  Prokhorov confirmavit:
  - Nolumus tam alta tributa divitibus quam in Ucraina, et apud vos omnes stabimus!
  Dmitry Medvedev pugnum in mensa percussit et nuntiavit;
  - Tunc accipimus propositionem integrationis et adunationis!
  Conventio adunatio inter Ucrainam et Russiam signata est. Confestim mutatur aequilibrium potentiae. Comitia praesidentialia intra tres menses fieri debent.
  Ad subcriptio praesidentiae satis est vel centum milia subscriptionum colligere, vel depositum nonaginta milia dollarorum facere, quod solum reddetur, si ad secundum circum perveneris. Haec praecepta vere ridicula sunt. Partim ex Russia et partim ex Ucraina legislatione desumpta.
  Naturaliter multi candidati praesidentiales erunt: dolor Medvedev hoc illis etiam magis utile putavit! Primo in circuitu dicunt quod mobilitas electoratus auctoritatibus suis commodum daturum. In secundo, omnes Medvedev aderunt. Ceterum praeses agens in ea computabat. Et incepit...
  Anastasia Orlova, haec Cleopatra discalceata, dixit Zelensky contra totum centum fore. Et ipsum esse Lancelot contra Draconem Putin et Medvedev.
  Ferorum impetus in prelo explicatur. Alii latere Zelensky, alii in latere Medvedev erant.
  Candidatus adnotatione periodus incepit. Tumultus in Russia facta est. Filius Dzhokhar Dudayev in Caucaso apparuit et jihadistus est. Et subsidium in islamicis regionibus late suscepit. Multi periti hic aures CIA suspicabantur. Praeterea praesidentia Trump in fine est, et aliquas saltem victorias vincere necesse est. Et Zelensky in solio Russiae magna est victoria! Quamquam etiam dubitant qui affirmant Zelensky Russiam magnam villam facere posse, multo validiorem, praesertim oeconomicam, quam sub Putin.
  Ita etiam in Occidente divisa est sententia. Civitas Ucraina-Russica unita est, utique valida societas et omnino non iocus. Hoc vere monstrum esse potuit. Naturaliter copiae securitatis Russiae adunationem etiam adiuvabant. Anastasia autem femina frigida est. Illa pulchri- tudines omnes cum agmine puellarum nudis pedibus et bikinis prosternebatur et singulares copias Russorum superavit. Cum pulverem congregant ad ventilandum nimis ardens Zelensky evertendum.
  Puellae docuerunt se nudipedalia et bikinis fabulose pugnare! Et coetus specialis "Vympel" a mulieribus calidis victus est. Quam ob rem decretum est ne impediret, et ducatus pro-Ucrainae in Novorossiya venerunt.
  Anastasia in Zelenky militavit. Puella in proelio sciebat acutas, tenues orbis, boomerangos, tasque nudis pedibus iactare. Milites bikini-induti fabulosi facti sunt. Tota puellarum ala, unaquaeque earum integra divisio valet. Haec vis ingens est!
  Anastasia per nivem ruit, rubra illi, calcibus nudis coruscant. Puella canebat;
  In magnitudine spatii, mihi crede, somnium est;
  Est sicut solis radius in caelo ...
  In oculis Svarog est pax et puritas;
  Ipse pro nobis est sicut Iesus resurget!
  
  pariemus lucida fata;
  Lucebit sicut sol in mense Maio...
  Sed quam diu mortuus esse possit non intellego;
  Quam male nobiscum ludit fatum!
  
  Patriam defende, miles,
  Coelestis stella luceat...
  Patriae terrae amplitudinem defendimus;
  Fiat planeta paradisus aeternus!
  
  Sed quid atrox communismus?
  Vexillum patriae faciet omnipotens.
  Furens fascismus in inferno evanescet;
  Hostem validissimo ictu feriemus!
  
  Corda da Patriae nostrae,
  Ut ardent maximo calore...
  per pugnam nostram in finem ibimus;
  Atque uno ictu Fuhrer delebimus!
  
  Socius Stalin patrem suum substituit;
  Filii diversarum generationum sumus.
  Peribit in inferno furens turba;
  Et ingenium Lenin viam Eden monstrabit!
  
  In Russia omnis puer gigas est;
  Puellae ad bellandum parati sunt.
  Dominus omnipotens domus unus est pro nobis.
  Nos Russi semper pugnare potuimus!
  
  Nos, mox, credo, omnia assequemur;
  Nihil altius in universo...
  Komsomol membrum removit;
  Fuhrer et ledo in tecto!
  
  Nullius communiusmus, nulla idea magis;
  Pulchra sunt, et laetitiam afferent!
  Furcifer et Fuhrer simpliciter;
  Valde insidiosum, valde nigrum!
  
  puella sum - magna pugnatoris;
  Discalceatus per frigus audacter cucurrit.
  Crassa tortio facta est de auro;
  Jejunium rosam aedificavi!
  
  A billion notiones potest oriri
  Quomodo patriam in communitate disponat...
  Si Fritzium videris, eum duro ferire;
  Cruentus Adolfus non sedet in solio!
  
  Fascists percute pugno tuo;
  Potius tamen eos sledgehammer...
  Eamus per Volgam cum aura;
  Nos solum capras opprimendi non sapimus!
  
  Milites pro patria excitabimus;
  Puellae ruunt ad oppugnandum.
  Tormentorum decor intendit machinam;
  Hitleris retributio molesta erit!
  
  Nemo Rutenos expugnare potest;
  Etiamsi lupus fascismus conditus est diabolus...
  Sed validior ursus;
  Qui ordo novum aedificat!
  
  Curre ad matrem, ad Stalin;
  Komsomol membra discalceata ruunt...
  Nazis aqua ferventi lacerabantur;
  Quia Russi magni frigidissimi sunt!
  
  Puellae superbi Berolinum intrabunt;
  Vestigia discalceatorum relinquent...
  Super his est cherub aureus alatus;
  Et argentum vertunt sicut margaritae vespae!
  Puella cantat, sed quomodo pugnat! Denique ipsa et quattuor socii eius qui aliquando militiam Iolaisk omnino devicerunt servaverunt.
  Tunc quinque virgines in bikinis et discalceatis cum toto exercitu ingressi sunt.
  Erat sane spectaculum.
  Anastasia multa e tormento tormentorum excanduit, acie hostium abscidit, et aliquot discos tenues nudis simul digitis proiecit. Capita illa abscissa sunt.
  Cantabo et Anastasia;
  - Pro Sancto Rus'!
  Natasha quoque accensus, hostes concidit, et stridit, proiecto grenade nudo pede, piscinam prostravit:
  - Pro Svarog!
  Tum flavus Zoya dat vicem. Et pede nudo clamitans donum mortis abicit;
  - Pro futuro Rodnoverie!
  Quos Aurora quamprimum sequetur. Et nudo calce nudatum Donum mortis solvet, clamans:
  - Pro magnis finibus!
  Et tunc Svetlana invadit. Dabit rupturam, et deinde e machina sclopeto, et nudo digitos exitium mittet.
  Et nudis pedibus forma clamat;
  - Pro reditu Romanov!
  Imo Anastasia ventilabrum restaurationis imperii fuit. Revera, in Russia actu tsar in potentia usquam est. Quin igitur legitimam monarchiam condere? Sanguis autem multarum generationum Europae regum in venis Romanovorum influit. Estne hoc genus eorum? Qualis familia Putin et praesertim Lukashenko est? Qui sunt reges? Sed Romanovs uncti sunt Dei!
  Anastasia et socii eius in bikinis multa miracula fecerunt. Pugnavit sicut diabolus. Sed tunc illa cum Putin litigavit et cum Zelensky consensit. Communiter Anastasia videns Ucrainam laesam esse, et maiorem iustitiae sensum habens, infirmis favebat!
  Anastasia et eius quinque impetum in Novoazovsk propulsaverunt cum eam ut rebellem tenere conabantur. Totum imperium copiarum interclusum atque inermatum est.
  Quo facto captivi in faciem suam ceciderunt et Anastasiam et ceteras puellas nudis pedibus pulverulentis deosculabantur.
  Puella philosophice captos Novorossiae milites dixit;
  - Nolo te occidere! Fratres mei estis! Atque ego regina tua!
  In genere, Novorossiya Anastasiam sine magno damno et gravi detrimento accepit. Vere, terminator flava caput praesidis Reipublicae Donetsk abscivit et custodes eius trucidavit, maxime Caucasians.
  Anastasia iamdudum legenda est. In Crimea tanta miracula faciebat ut stellam Herois Foederationis Russicae acciperet. Sine illa, non tam blande cum sociis suis in bikinis laborasset. Sed tunc Anastasia capta est et omni praemio Russico spoliatur. Inter caedes Russorum singulares copiae in proelio sunt, cum eum removere conati sunt. Causa criminalis etiam instituta est.
  Sed magnum bellum Novorossiya prope independentem inire non ausi sunt. Praeterea Putin in morbum incidit, et sine eo nemo curam habere voluit.
  Praesertim Medvedev, qui generatim non est dux in ventre et spiritu. Sed hoc ipsum est quod aptum Ursis oligarchs Russicis et Putin comitatur - facile tractari possunt.
  Sit licet, augue ingens machina contra Zelensky orta est. Omnes in omnibus reprehendere coeperunt. Et quod medicamentum addictum, furem, et siphonum a billions per turmas remote ablatum, et quod fere gay erat.
  Prouincia ad scribendum ivit. Et sane testes varii generis fuerunt. Accusationes homosexualitatis possidet. Adnotatione candidatorum modo incohata est, et iam limus effunditur.
  Numerus hominum comitiis interesse volentibus, tam Ucrainis quam maxime Russis, in colossalem evasit. Tam communistarum quam nationalistarum ascenderunt. Repente etiam senex et infirmus Zyuganov suffragium ferebant. Etsi iam cursorem praeses Factionis Communistae Foederationis Russicae reliquit. Afonin, Udaltsov, et Grudinin quoque ad repulsam pervenerunt. Et in genere adhuc fasciculum candidatorum alae sinistrae, parum notae, sed leporarii. Itaque multi volunt currere ad praesidem! Quid nonaginta milia dollariorum? Estne hoc vere tam magnum pondus a signis Russicis?
  Erat quasi lacus ascendere. Et negotiatores, et artifices, et pop figuras, et scriptores. Imo etiam activa sunt scriptores. Fac tibi tabula. Non tam nonaginta milia dollariorum. Itaque CEC centenas applicationes accepit.
  Bene, comitia! Hem, quantum spectaculum evenit! Etiam Alla Pugachev ad praesidem cucurrit. Cur non? Alka oblivisci coepit, ipsa de se admonere posset! Veterum hominum, Yuri Luzhkov ad praesidentiam ascendit. Videtur etiam me admonere volui.
  Bene, sane, spectaculum tali carere non potuit Vladimirus Volfovich. Sed hoc tempore et filius eius Igor Lebedev et dextra manus Degtyarev comitiis interfuerunt. Ad comitia etiam tripertito agmine ierunt.
  Etiam nationales commoti sunt. Scilicet, fabulosus Demushkin, qui in carcere serviebat, et, interestingly, "Spider," dux "Metal Corrosionis", et caput globi petrae "Kolovrat" praesidi cucurrerunt, et multi alii.
  Bene, sane, pop cantores etiam proficiscuntur in expeditionem. Hic sunt Philippus Kirkorov et Nikolai Baskov. Etiam nihil perdunt. Militiam talem aciem instruxerunt.
  Timotheus autem et Vita et omnino multi militaverunt.
  Scilicet, non casu! Consilium Medvedev erat ingentem numerum candidatorum nominare qui suffragia ad eum in secundo circuitu transferret. Altiore consilium delectat. Census Medvedev initio inferior quam Zelensky est. et sine astu impossibile est vincere!
  Sed Yeltsin etiam nullam aestimationem habebat, sed contra Zyuganov vincere poterat. Vera, ille comitia quasi invalida gessit: amissis de industria!
  Qua in re Medvedev singulari et ingeniosissimo homini opponitur.
  Ita multum hic agitur. In spectaculo Solovyov, Zelensky ei lutum assidue coniecerat. Vere, puella glaciem cremor in facie Solovyov proiecit nudis pedibus digitis. et excussit oculum. Post quem patuit non tutum esse in Zelensky lutum iacere! Similis, huic homini aquila est Ucraina!
  In generali societas Russiae nulla unitas fuit. Multi, multi Zelensky favebant. Similis, vere iuvenis sanguis et Ucraina sine magno oleo et gasi pretiis suscitare potuit! Et quid de Medvedev? Patria proprie est demersio in oleo et dollariis gasicis, et oeconomia in torpore plena est. Augmentum non est, tantum otium crescit.
  Vulgo Medvedev summam anti- rating inter omnes politicos habet. Quanquam hoc ipsum cur oligarchis utile est. Quo magis in illis nitimur, eo magis coercemus. Regimen Russiae festinanter stipendia et pensiones omnium erigere coepit. Etiam interdum.
  Quin etiam Medvedev secessum biennio reducere proposuit. Simile est omne bonum populi. Et emendationes factae sunt ut pensiones augeant et laborem computant post secessum ut longitudinis servitutis.
  Medvedev et magistratus non obliviscuntur. Ut stantes decernant. Speciatim publica declarationes reditus abolita sunt, et dona usque ad mille pupa conceduntur. Quod utique officialem probaverunt. Ita permittitur ut res foris, ac rationes habeant.
  Ut smokers lucraretur, lex anti-tobacco signanter remissa est. Venditio alcoholis noctu permissa, et etiam alea licebat. Is ab oligarchis exceptus est, immo, cur tale vectigal amittat et sub terra accipiat.
  "Dolls" progressio est retrorsum. Plus in televisione erotica ostendere coeperunt.
  Medvedev etiam oblivionem declaravit, et etiam captivis pecuniam levari iussit. Et hoc quoque est notabilis suffragiorum centesima. Et captiuos sibi et suis.
  In genere, Medvedev slogan propone: liberius! Revera Russia dominationis Putin taedet. Cum in TV vel nudam mulierem non videris!
  Et sane inceptum erat ostendere: vita liberior facta est, vita magis iocularia facta est!
  Medvedev pretium alcoholis etiam deposuit et in televisione cerevisiam vendo permisit. Nam quidne tibique.
  Sed bellum in Caucaso erumpebat. Relicto Putin, montani plura privilegia et iura poscere coeperunt. Ambitio autem tantum crevit. Praeterea Turcia in Caucaso acriores premere coepit, eorum ambitio crevit, praesertim cum in Syria Erdogan parum in suam sententiam accepit. Res aggravata est casus in pretia olei et consequenter pretia gas. Venezuela factum est ut productio aucta post eversionem regiminis Maduro. Civitates Americae Unitae et Irania tandem reconciliaverunt et regimen unum in Libya constitutum est.
  Pretia olei cadentes corruerunt rublum Russicum, inflationem fuelled et incrementa mercedis et pensionum minuerunt.
  Et crescens actio militantium in Caucaso contra Medvedev egit.
  Putin dicebant se legatum tueri non posse. Quae generaliter, ut solet, superstare infirmum sibi successorem constituit.
  Tam USA quam Arabes atque etiam Irania separatismum in Caucaso devoraverunt. Sed discordiae inter copias securitatis ortae sunt. Quidam adhuc socium Putin videre volebant, Medvedev, praesidem! Sergei Shoigu et alii multo magis populares mittendi erant.
  Sed ille ab oligarchis et industrialibus non favebat. Eum quoque sinistrum cornu iudicabant, et billionaires unius dictaturae defessae. Omnes liberales in throno et reconciliatione cum Occidente voluerunt. Medvedev, exspectans donec tempus adnotatione ad candidatos praesidentiales finiretur, Shoigu accensus est. Quae res noces in exercitu fuit.
  . Caput N. II.
  Tum Medvedev gradum promissi ordinis marescalli Shoigu adiudicavit et ei stationem primi ministri honorarii vicarii dedit. Etiam popularis moventur. Sed in casu prae-electionis condicio praesidentis agentis non fuit.
  Zelensky minor, felicior, facundior, punctis scor. Etiam cum relatus est, plus ducenti candidati praesidentiales in pace principatus suos retinuerunt. Sed Medvedev adhuc pro secundo loco dimicandum erat. Improviso, Alla Pugacheva competitor factus est ad alterum rotundum attingendum. Senex prima donna, quae diu non functus erat neque in PR acerrimus erat, repente in ordinem exsiluit.
  Fortasse reactionem est ad politicos molestos. Contra Zhirinovsky et Zyuganov acriter in ratings decreverunt. Utriusque partis politici homines valde defessi sunt. Maiores praeterea iuniores et plures primores in campo comitiali suo apparuerunt.
  Demushkin, qui imaginem martyris in carcere accepit, conspicue additus est. Suraikin adhuc aestimationem consequi non potuit, sed alterum membrum factionis, Sergei Kovalev, optimus pugil professionalis Russiae, puncta lucrari coepit.
  In genere, Sergei Kovalev evenit ut amet guy. Cucurrit ad stationem Maioris Moscuae et inopinate omnibus secundus factus est. Factionem communistarum Russiae coniunxit. Atque is etiam aestimationem suam emendare coepit.
  Animadvertendum est Sergey Kovalev maximum pugilem esse - optimum apud Russos, etiam Kostya Tszyu praecellentem.
  Sergei Kovalev sic terminator est et periculose prope Medvedev est.
  Vera, maxime Russian circumspectis officia aestimationes habent et... Domine. Praeses plus aequo extulimus. Sed promotio perfecta erat. Sed Medvedev felix fuit. Post Putin, nescio quo modo fortuna acrior factus est. Pretia olei cadunt, rubra permutationis etiam ceciderunt, et pretia celeriter creverunt. Caucasus magis ac magis ardebat. Etiam Kadyrov homines ex parte militantium pugnare coeperunt. Haec ita se habent. Tum Taliban copias Russiae in confinio cum Tajikistan aggressus est.
  Et cum evenisset, copiae Russorum non erant paratae. Medvedev iterum se refecit. Plus, scandalum furtum in Ministerio Defensionis et Ministerium Oeconomiae revelatum est. Umbra super amicos Medvedev incidit. Dubia etiam exorta sunt, qui centum miliarda dollariorum ex Russia surripuissent. Item suspiciones. Et facta est media insolens...
  Zelensky electionem expeditionem placide, professionalem, sicut spectaculum gessit. Zhirinovsky, ut semper, magis auctoritatibus quam sibi laboravit. Zyuganov erat explosa et lapidatus ova putrida. Et rursus accidunt...
  Sane Ksenia Sobchak comitiis interfuit, et conik non potuit quin eiicere posset. Id accepit et placentam in facie Zhirinovsky proiecit. et ipsa animadvertisset. Accidit etiam satis epice.
  Alexander Povetkin comitiis etiam interfuit. Pugilator Russicus, amisso Iosue, diu redire non potuit, deinde duas pugnas passibiles adversarios habuit et gravius destruxit. Finito cursu rem publicam iniit et factionem nationis nationis creare coepit.
  Hactenus parum feliciter.
  Povetkin autem in facie in televisifica disceptatione impugnavit adversarium. Se ipse distinxit idque paulum censuit.
  In genere comitia hysterica fuerunt.
  Controversias televisificas habebant: triginta secundas respon- siones dederunt, rixae factae. Partes, rixae, scandala. Totum mimum.
  Medvedev impudenter promotus est, sed aestimatio eius propemodum non crevit. Exit ad alterum rotundum adhuc in ambiguo.
  Zelensky margine late praelatus erat. Nec mirum! Vladimirus quinque annos otium finire curavit et omnes plantas et officinas restauravit et novas aedificavit.
  Una gestarum Zelensky erat progressio agri culturae et alia industria fontes.
  In Ucraina, speciatim, vis plantae apparuit quae agunt et curant de differentiis pressionis atmosphaericis. Vim geothermal itemque plantae. Et multo magis. Inclusa industria ionosphaerii. Accidit ut scientia iret contra oleum et vaporem.
  Sensus verus erat species plantae in Ucraina producentis cibum syntheticum et Sinae praebens. Et Russia exportationes ciborum redegit.
  Nominati etiam fuerunt apud Ucrainos. Praesertim Vladimirus Klitschko. Nobilis pugil difficilis career erat. Reversi sunt ad circulum: vincentes Charr et Tyson Furia. Sed tertia rematch contra Iosue adhuc périt, sed magnam pecuniam meruit. et de pugnis secessum esse pronuntiat.
  Sed postea iterum venit. Pugnavit in Kyiv cum Gassio et vicit. Postea aliam pugnam habuit et titulum propugnatoris regularis mundi vicit - postremo utrumque testimonium Foremani et Joe Ludovici recordum comminuit. Post quam suam nominationem praesidens Russiae et Ucrainae nuntiavit. Et dicendum est quod Vladimirus Klitschko in Ucrainis est secundus solus Zelensky ipse. Et quamvis magnam aetatem in pugilatu Vladimir Klitschko iam in comitiis expeditione facienda defensionem faciendam contra pugilem, qui viginti annis iunior erat, se gesserit. Et iterum vicit a knockout.
  Post quem Vladimir Klitschko aestimationem desiluit, et propius ad Medvedev se contulit, casum secundo circumspiciens.
  In genere, haec comitia inter se gratae habitae sunt: Zelensky, et arctissima pugna pro secundo loco facta est. Alla Pugacheva, quae secundo loco in pugna Medvedev breviter superaverat, secedere coepit. In principio non erat ab aliquo lucido illuminata. Et Vladimirus Klitschko secundo loco venit. Electoratus autem eius non admodum stabilis est. Sergey Kovalev, qui post tres clades ire curavit et omnia quattuor cingula gravia levia colligeret, etiam in anulo pugnavit et rursus titulum pilae vicit.
  Et iterum misit censum suum. Posset etiam ad secundum per. Aliae pugiles Ucrainae: Usik et Lomachenko Zelensky favebant et praesides interfuerunt. licet ambo res gestas nondum expleverint. Cur finierint? Usik Iosue in puncta percussit et factus est fortissimus propugnator mundi certae gravis. Lomachenko ab uno pondere ad alterum categoriam errat, et tantis mercedibus soluitur ut vitam suam finire piget.
  Expeditio etiam comitiorum in USA est. Donaldus post duo verba discedit, et satis sanus non est ad tertium cucurrendum. Iuvenes guys ad praesidem currunt. Ex democratae, femina pulcherrima praefecto circiter triginta novem, - probabiliter domina minima inter candidatos praesidentiales. Ex Republican quoque ab heroibus belli contra Irania.
  Generatio politicorum in Iunctus Civitas mutata est.
  In Russia, Putin Zelensky cladem expugnare potuisse, sed in opere manifesto exusta erat. Overvoltage portorium sumpsit! Quod voluit, virium aestimare nec circumstantium credere. Etiam vel venenatis ipsum. Postquam Nazarbayev discessit, alia unda democratizationis in CIS incepit. Kazakhstan respublica parlamentaria facta est. In Belarus, Lukashenko suspiciose quodammodo evanuit. Et factus est etiam praeses figuralis.
  Accessit alius fluctus. In Turcia iam parlamentum contra Erdogan insurrexerat. Pendulum in alteram partem intorta.
  Zelensky constitutionem in favorem plus autocratiae re mutavit, sed in Occidente ut una sua percipitur! Etiam ac tempus ipsum. Et est vera libertas dicendi.
  In casu secundo circa conciliationem particulares difficultates non habet Zelensky. Maxime, erit Medvedev, qui eam in secundo circuitu - opibus administrativis humili favore superari potest et non admodum felix regnabit. Multae similitudines notaverunt cum electionibus in Ucraina - multi candidati praesidentiales, principatus Zelensky, aestimationes imperii humiles et magnorum anti- rating.
  Utrum Zelensky Putin superare posset, adhuc quaestio est, sed Medvedev ad partes ducis nationis plane non fuit. Et democratia hic contra potestates luditur.
  Medvedev se ad pugnam paratus esse non poterat. Ejus indoles non eadem. Non verus pugnator!
  Sed quaestio de omnibus autocratiis est successores non valde bona! Dictator solet in eo loco debilitare ne everterit. Exempli gratia successor Nazarbayev in potestate terminatus est. Nec sapit - mollis est!
  Sed Vladimirus Zelensky, utique in potestate ab oppositione devenit, et non debilis est.
  Dicendum est Putin etiam mollem ac debilem existimatum esse, quam ob causam praesidens inreptus Yeltsin post hiantem. Sed evenit, in palude quieta daemones sunt!
  Ac deinde evenit ut paludis non ita quieta esset. Sed Medvedev, ut videtur, non lupus in vestitu ovium, sed vere ovis naturalis est. Et vires conficere non potest.
  Zhirinovsky Zelensky contumeliis affecit et condemnavit. Plures duodecim candidati praesidentiales in gratiam Medvedev discesserunt, sed hoc paene nihil cessit. De famosis hominibus, qui asterisco fuerunt, fuit pugil Dionysius Lebedev. Profecit pure technice. Erant etiam negotiatores et figurae culturales minores. De scriptoribus tantum Sergei Lukyanenko in favorem Medvedev asterisco. Ceteri se promovere volebant. Et omnes crediderunt in fortunam.
  Medvedev satis paulum crevit. Sed spes erat ut exercitus, carcer, vigilum suffragium ferrent ut iussi. Plus est suffragii ambitus. Et sane mane praerogativae. Hic quoque omnis fortuna.
  Ita prorsus aucta auctoritate auctorum. Da primis suffragiis. Ibi utique falsificatio est. Votum et votum cum corde tuo.
  Dissimilis comitiis 1996 Medvedev suam aestimationem augere non potuit. Yeltsin, inquam, felix fuit. Praesertim Dzhokhar Dudayev casu mortuus est. Quod genus musca momordit, non adhibita cautiones vocant. Ceterum, si paulo ante accidisset, non haberent spatium ad ictum conficiendum. Et paulo post, solum antenna tegeretur, et ipse Dzhokhar in tuto fuisset. Haec belli fortuna augue.
  Nunc Dudayev absolvere non potes. Nec est Raduev, qui tam stolide in comitiis praesidentialibus Russiae deprehensus est. Sed Dudayev Jr. in comitiis mori non vult. Et in genere, ut videtur, triumviratus successorum: Yeltsin, Putin, Medvedev interpellatur...
  Conatus ad corrumpendum suffragium latum est et plura scandalum attulit. Patriarcha neminem adiuvabat, ratiocinans: Dei est Dei, Caesaris est Caesaris. Fere sub Yeltsin ea nescio quo facilius evasit. Et ob aliquam causam Orthodoxae Ecclesiae Yeltsin senserunt, quae omnino desperandi videbantur. & circulorum industrialium.
  Tum oligarchi Russici Zelensky amas coeperunt. Videtur quod Medvedev movere non possit.
  Modus autem in instrumentis mutare coepit. Zelensky laudatur magis ac magis. Zhirinovsky iam coepit dicere nomen suum esse actu adamans hominem.
  Medvedev iterum mercedes et pensiones duplicavit. Sed ruble tandem corruit. Et inflatio coepit. Portoriis etiam auctis.
  Etiam petere mutuum ab IMF. Oleum et gas et vilius et vilius comparant.
  Irania, Venezuela, Libya, Arabia Saudiana omnes exportationes auctae sunt. Et in USA, nova methodus extractionis shaleum inducta est. Impendia graviter cecidit.
  Et tunc est aliquet fringilla oeconomica et in Sinis inquietudo. Bene patet - taedet me dominationis Factionis Communistae. Et Sinensis volunt libertatem et multi-partium system!
  Levis mutatio potentiae in India fuit. Conatum res et dictaturam constituere.
  Exercitatio in Caucaso acriter increvit. In Siberia etiam tumultuari coepit. Praesertim separatistae confirmaverunt.
  Factio in Britannia comitia vicit: "Renaissance" autem in coitione cum Labore. Regina Elisabetha adhuc vivit, sed promisit se centenario recepturum, post quod referendum erit ad monarchiam solvendam. Praeses Britanniae et fundatio.
  Gallia turbat. Maria Lipen loco Macron vicit et dictaturam constituere conatus est. Galli autem ipsi quid velint ignorant, Maidan novam constituunt. Etiam in scalis inusitatum. Maria autem consilia radicitus relinquere coactus est Arabas et alios expellere. Deinde, etiam peius, comitia praesidentialia Summum tribunal deleverunt et Maria comprehensa est.
  comitia in Gallia primo quoque tempore nuntiata sunt. Hoc est, ut semper, ubique regius est.
  In Belarus, satis habens tyrannidem Lukashenko, referendum tenuerunt et stationem praesidentis penitus sustulerunt. Res publica parlamentaria facta est, et novus primus minister dixit annexionem Russiae fore. Sed postquam comitia praesidentialia sunt. Zelensky valde popularis in Belarus est.
  In Kazakhstan relationes inter praesidem et parlamentum coactae factae sunt. comminatio facta est de accusatione. Illi celeriter consenserunt, sed potestas civitatis ultra limitata erat.
  Medvedev magis ac magis timidus factus est. Comitia appropinquabant, et pluries altior erat aestimatio Zelensky. Vera non primo circuitu vincit, sed certe, Medvedev sinus. Est tantum ratio decipere vel deturbare.
  Arcanum concilium. Russian billionaires convenerunt.
  Medvedev directe affirmavit:
  - Visne peregrinus Ucraina ingentem potestatem praesidentis imperii recipere?
  Deribasco logice notatur;
  - Sive volumus, sive non habemus, cum omni imperio obtinere debemus! Zelensky non est communistarum, et Zyuganov non est, quae nobis in casu minime convenit!
  Medvedev sicce dictum est:
  - In Ucraina, tributum vectigalium multo altius quam in Russia!
  Romanus Abramovich chuckled et notavit;
  - Quis scit et numerat reditus nostros! Adde quod ibi nuper redacti sunt ac paene nostris pares!
  Prokhorov cum risu respondit:
  - Auctoritates mutantur. Pergimus! Quid commendes?
  Medvedev in ira coaxavit;
  - Non credo Yeltsin honeste vicisse!
  Deribasco frigide respondit;
  - Si aemulus Yeltsin Zyuganov non fuerat, tunc Borik vere parum casus habuisset. Sed homines adhuc nimis bene memores sunt potentiae communisticae "deliciae". Nempe: inanes cautes, schedulae, ligula, schedulae, longae lineae, salarium quinque dollariorum in mense. Nempe ad haec tartarea tempora nemo voluit redire. Ad haec amittenda spectacula et spectacula politica, nec non pelliculae cum venere, et multo amplius. Volebat populus libertatem. Et decreverunt non pro Yeltsin, sed contra Scarecrow Zyuganov. Sed Zelensky populum non terret. Dissimilis Putin, programmata "Doll" non claudet, et homines in chartas non ponet. Annus nonaginta sex iterari non potest. Yeltsin quinque ad sex centesimas rapuit, sed differentia tredecim vicit! Sic fere pulchra est!
  Et Zelensky praecedit tali plumbo ut eum verberare non possis!
  Medvedev clamavit:
  - Ejecerunt me! Constat nos!
  Abramov Romanus notavit;
  - Saltem sanctiones a nobis tollentur! Et Ursus es... pensionem tuam iam meruisti!
  Medvedev exsibilatur;
  - In inferno debes ardere!
  Prokhorov logice notatur;
  - Non est infernum! Est tantum cucurbitula ad pecuniam colligendam!
  Medvedev confuse quaesivit;
  - Ita? Quid, si non est Deus?
  Prokhorov subridens respondit:
  -Quis Deus? Quod aliter exhibent!
  Romanus Abramovich suadet:
  - Fortasse novam faciet fidem! Quisquis dives est, a Deo amatur! Quisquis est ditissimus, ab Omnipotente Altissimo amatur!
  Medvedev adnuit:
  - Logical! Sed quid dicet populus?
  Romanus Abramovich chuckled;
  - Homines educi possunt!
  Medvedev obstrepebat:
  - Spero nos amicos manere!
  Post quem aulam discessit...
  Kaleidoscopia rerum in mundo saeviebat. Item Vitali Klitschko ad anulum rediit et in stadio in Kyiv pugnavit. Conflixit Michael Tyson. Duo senes, celeberrimi et populares. Bene multam pecuniam levaverunt. Miehael Tyson sane ad pugnam consensit, cum fere mendicus esset.
  Etiamsi Vitali Klitschko, iunior et, praesertim, multo meliore figura, literam verberavit. Vladimir Klitschko dixit se adhuc titulum mundi absoluti propugnatoris et pugnare cum Usik vincere velle. Post quae omnia monumenta confringet, vetustissimam mundi absolutam vindicem fieri ... Et mitescere potest. Quid aliud verberavit? Joe Louis iam verberatus est, et Foreman verberatus est, et orbem terrarum grave pondo quater vicit.
  Vitali Klitschko magnam pecuniam ex pugna fecit, aerario et fama addidit et facili certamine habuit.
  Zelensky adiudicavit Vitaliy Klitschko Ordinis aurei Ilya Muromets. et hoc ei adiectum est miserationis.
  In mundo politico, pugiles populares facti sunt in genere. Floyd Maweather candidatus pro praeside US factus est. Sollemne iuris. et cum aestimationem honestam. Quid de billionaire, et pugil invicto, et de homine nigro. Cur non litigator?
  Floyd Maweiser praesidens Zelensky in comitiis suscepit et amicitiam promisit.
  Pauci Floyd cum Paquio copulare volebant, et multam pecuniam pro ea levaverunt.
  Medvedev terram amittere plane erat. Ad minimum valorem creandum, Anatoly Kashpirovsky Ministrum Salutem cum dignitate Deputati Primi Ministri constituit. Quod quidem motum validum est, sed parum. Viam Anatoly Kashpirovsky senior minister et vicarius primus minister in tota historia Russiae factus est. Ita, actis possessor! Dmitry Medvedev etiam reginam Angliae Ordinem sancti Andreae Primo-vocati adiudicavit, et etiam heros Shoigu stellam obtulit. Gorbachevo suo summo ordine privavit. Quod in genere non est tam pulchrum.
  Beriam quoque accepit et ad gradum Marescalli recepit. Maybe ad attrahunt
  ad eorum partem Stalinists. Et Boris Nemtsov Ordinem officiarum Patriae primo gradu posthume adiudicavit. Porro Volgogradum suo decreto Stalingradum appellavit. Etiam nutibus Stalinists. Sed etiam liberalibus. Novodvorskoy posthume titulum Herois Russiae et ... Stalin!
  Posthumus Medvedev etiam Ordinem sancti Andreae Primo-vocati Yuri Gagarin adiudicavit. Ordinem Victoriae Leonid Ilya Brezhnev restituit. Improviso Medvedev auream stellam herois Russiae Garry Kasparov obtulit.
  Item amatoribus liberalibus. et cum communiistis. et tuum et nostrum.
  Medvedev etiam Ordinem sancti Andreae Primo-vocati ad Franciscum Primum Papam praesentavit.
  Munera etiam largissima a "magno principe"! Praeterea Medvedev inopinato concessu aetatis tam viri quam feminae ad quinquaginta quinque denuo deposuit. Sit ut quod everti sensibus. Et iterum pensiones auxit.
  Quid potes pridie comitiorum ?
  Praeterea agentem praesidentem consecutus est Vladimirus Zhirinovsky ad dignitatem legatus generalis. Ut pro fideli servitio, de humero domini sume. Et Igor Lebedev filius eius ex improviso minister rerum exterarum constitutus est pro Lavrov in Occidente vetus et inamatus.
  Medvedev etiam Demushkin cursorem capitis Ministerii Rebus internis obtulit, sed auctoritative nationis studiosus recusavit. Novarum institutionum, nominatio Ksenia Sobchak, ut minister culturae sensus factus est. Illa, videns aestimationem suam valde parvam esse, consensit. Sed ipsa quoque stationem Proregis Primi Ministri postulavit. Hoc Medvedev consensit.
  Yavlinsky etiam electionibus interfuit, sed omnino aegrotavit et causa salutis recessit.
  Etiam praesidens agens stellam Herois Russiae ei adiudicavit.
  Mikhail Kasyanov Ordinem muneris accepit Patriae, primae classis, et positionem Consiliarii oeconomici honorarii. Quare in gratiam Medvedev discessit. Sed haec minima pars centesimae est.
  Sergei Kovalev Ministeri Sports offerebatur, sed ei non satis videbatur.
  Seditio orta est cum praeside curiae iuridicae. Tandem Zorkin discessit. Sed quis ego tale munus darem? Potius pro muliere! et Alla Pugacheva id obtulerunt.
  Sed famosus cantor renuit, citans quod sibi non erat. Medvedev nihilominus eam cum stella Herois Russiae praesentavit. licet Alla in eius favorem agere noluerit.
  Sed quis erit praeses curiae iuridicae? Positio haesit. Shoigu etiam noluit - non eius profile!
  Improviso constat Dima Bilan. Quamquam profecto non est hoc eius profile! Et sane utilius est cantor et multo plus iocularius quam praeses aulae constitutionis.
  Medvedev, utique, huic celeriter insidebat et stellam Heroi Russiae adiudicavit.
  Dima autem Bilan dixit hoc iocum esse iustum. Tamen, ut generaliter approbaretur, Lyudmila Putina praeses aulae constitutionis designatus est. Haec motus vehemens erat, favoris Putin in Russia dedit, sed iam aliquantum sera erat et Medvedev servare non potuit.
  Etsi Titanica opera facta sunt. Pretia autem surgebant, rubra permutationis cadebant, Taliban in Tajikistan progressi erant, et nihil suffragii persuadere poterat.
  Novissimo momento, Gennady Zyuganov primus minister primus vicarius est qui in scandalo sociali praepositus est. Sed hoc iam in mortuis cataplasma est.
  Et ipse Zyuganov iam electoratum suum funditus amisit.
  Degtyarev Prosecutor Generalis designatus est pervigilio. Item candidatus praesidis ex Factione democratica Liberalis.
  Medvedev novas vias commovit et quaesivit. Una e comitiis spectaculi movetur praesentatio singularis numismatis aurei nomine Zhukov omnibus veteranis Belli Patriitici. Et decies centena millia rublorum Russorum ad tabernus. Sed perpauci sunt Veterani Belli Piae Magni supersunt.
  Medvedev etiam Ordinem sancti Andreae Primo-vocati Tereshkova adiudicavit. Dum occasio est, cur non praemium? Ita Anatoly Karpov dari potest heros Russiae. Magnus latrunculorum lusor est! Et Alekhine, et Botvinnik, et Tal et Spassky, Tigran - arbitria posthume dabunt - haud male!
  Hero Russiae stellae - frigus est!
  Suus 'nice dona dare et numismata dare. Quod si nos quoque ordinem ab Putin nominatum statuimus. Gradus quattuor sunt: quartus aes, tertius argentum, secundus aurum, primus aurum cum adamantibus.
  Hoc est quod Medvedev inventor est.
  Sed hoc quoque non sufficit. Zelensky etiam novos ordines constituit. Ordo, exempli gratia, Taras Shevchenko. Vel Taras Bulba! Or Gogol! Quid moror in nugis? et ordo ab Kozhedub nominatus! Hoc est fortis motus a Zelensky ut copiae sinistrae placeant. In genere, sane, Zelensky non est communistarum, ac ne leftist quidem. Posset itaque problems. Sed communistarum in Russia ducem non habebant.
  Et etiam, Andrei Navalny? Nescio quomodo quisque de eo oblitus est. Nonne tu praesidem currebat? Sed Andrei Navalny in Zelensky quadrigis diu laboratum est et multum in pugna contra corruptionem in Ucraina iam fecit.
  Nemo igitur adhuc mortuus est! Processus autem bus duorum populorum fraternorum et generalis electionis ducis nationis comparatus est.
  Andrei Navalny etiam Zelensky lavabit... ut solet, inflammat.
  et uehementer lymphata premit.
  Et simul subtilissime, ne suffragii absterrent. Non BUCINUM scriptor style omnino.
  Nova autem tempora veniunt in mundo tutior et lenior. Democraticae et saeculares reformationes in Arabia Saudiana incipiunt et in extremism religionis generaliter debilitant. Multi enim contradictiones inter Alcoranum et scientiam in interreti et admiratione legere possunt: quare hoc faciunt? Quaenam sunt causae considerandi Alcoranum et Bibliam esse verbum Dei?
  Cum homines cogitare et interrogare incipiant, iam non sunt tam temerarii. Nam cur centuria oritur? Similior metus mortis! Et ideo pauci mori timent donec aegrotant!
  Pridie comitiorum Medvedev pensiones aegrotorum valedixit et beneficia hominibus praepeditis erexit. Etiam efficitur lacus a auctor.
  Medvedev, ut se amantem ostenderet, signanter vectem in dando militare levavit. Piscina ursa, gravissima monstrorum, plus centum talentorum et cum reactor nuclei loco machinae pondo in massam redacta est.
  Ursus consilium sub Putin evolvit, ordines personales. Idea piscinae monstri creare erat ad terrendum. Vehiculum evasit gravissimum et sumptuosum esse, cum multi-strati armatura et duo in servitutem erucae lanutores.
  Proprietas autocinetorum eius velocitas plus centum chiliometrorum per horae fuit cum pondere centum quinquaginta talentorum et potestas colossalis subsidiis reactori nuclei gratias agit.
  Verum, in cursu alterius infelicis casus incidit - eruca erupit. Et iterum impressio evasit ad spoliandum. Medvedev ad litteram derisus est.
  Et tunc alius eventus cum praesidente agente accidit - illud ex proposito non potes fingere. Cum Medvedev arborem ante ligna evertere conatus est, ad mensam festivam cum cibo cecidit. Itaque infaustum interim caput Russiae iterum se deformavit.
  Etiam Medvedev vere infausta erat. levis est ista fortuna: alium remunerat, alium offendit. Nicolaus II erat vere malus, exempli gratia, sed vere scandalizatus est a superioribus potentiis. Ita Medvedev, in genere, homo vafer, ad litteram, omnia abstulit.
  Conatus ad aliquid faciendum accurrit resistentia et contumacia.
  Medvedev vellicatio in sartagine visa est. Tum aliae quaestiones ortae sunt. Primus minister agens etiam in scandalo corruptionis implicatus est.
  Et hic utique sine Andrei Navalny fieri non potuit. Huic homini semper convenit!
  Tam vastitatem consecutus sum testimonio in Medvedev eiusque suo comitatu criminando - scandalum mirabile evasit. Denique claruerunt tam Navalny quam qui sub eius contritione ceciderunt.
  And Medvedev had to make excuse and away veru. et omnia effusa sunt in eum. Non comitia, mox horrorem.
  Die suffragii Medvedev in custodiam venit. Constabat tristis et incertus. Manus meae contremuerunt cum urnam tuli. Cum novissimo ordine, praeses agens stipendia militaria et vigilum triplicata est. Et quinquies pension!
  Anastasia Orlova vero facete inridebat candidatum dictatoris munus;
  - Difficile est in bayonetis sedere! Hic ponit pulvinar pretium!
  Postea puella terminator eam cepit et nudis digitis ostendit.
  Utique Anastasia puella est quae verba eius in sinu suo non posuit. Facetus, fortis, frigidus, charismaticus.
  Itaque tot guys eam adamavit. Anastasia autem flava admodum temperans est, nec cubitum ingreditur nisi novum hominem ad noctem eligens. Nimirum formosiores eligit viros athleticos, musculosos, interdum etiam infantulos. Sed turpis varius. Videtur quod industria recharge. Nec quisquam formidolosam hunc militem meretricem.
  Immo, pro muliere tam robusta et musculari, frigidissima videtur.
  Anastasia etiam decrevit schedulam nudis digitis decoris sui pedibus arripiens, idque totum volumen, ubi vix cognomen reperiretur, sine praejudiciis supervacuis eam sibi imposuit. Bene, cui liquet!
  Post quod ostendit ei figuram magnam cum digitis nudis!
  Vladimir Zelensky suffragium in birotum venit. Desiluit et carmen. Ut semper, pugnax et temperamentalis est. Napoleon De vera Bonaparte.
  Et sane decrevi impigre, quod exspectavi.
  Vladimir Klitschko a comitiis numquam discessit. Et etiam sibi suffragavit et pugnum apud Medvedev excussit.
  Novissimo momento, Nikolai Valuev sidus herois Russiae a Medvedev et ministro rerum internarum accepit. Vix amet dicam tractatos id. licet negaret, qui diceret.
  Multi hic suffragati sunt: Alla Pugacheva, et Suraikin...
  Zhirinovsky, utique non potuit quin signaret. Id accepit et imaginem Vladimir Zelensky ius in stationem evulsit et promisit se definite mittere cum in potestatem venit.
  Dima Bilan in suffragio canebat;
  - Omnia impossibilia sunt, certo scio! Eligatur bilan, immaculatus eques!
  Tunc aliae stellae apparuerunt.
  Garry Kasparov dixit potestatem mutandam esse, et Medvedev relicturum esse et cum eo Putin aetate finem habiturum.
  Eodem tempore, prior mundi propugnator dixit se non invito latrunculorum cursu suo recipere. Steinitzius et fra aetate record. Et quod Russia ducem dignum et popularem mox recipiet, et tempora tsars res praeteritorum tandem fiet.
  Et quod Garry Kasparov latrunculam suam finxerit, quae mox toto orbe favorem obtinebit.
  Centum tabulas cellae demonstravit. Novae figurae in eo apparuerunt. Duo scurrae singuli: proximus rex et regina. Praeterea, ioculator ut regina ambulat, sed solum ut miles. Et duo sagittarii in ore pro hominibus. Sagittarii sicut homines moventur, sed transversa duo quadrata integra obliqua iaciunt. Verum, quia in ipso margine tabulae sunt, eorum dignitas aliquantum minuitur. sed etiam in quamcumque figuram vertere possunt.
  Latrunculorum Garry Kasparov procul dubio animos hominum et diurnariorum attraxit.
  Navalny promisit Kasparov certum ministrum futurum esse.
  Anatoly Karpov etiam decrevit. Sed iam vetus ille assertor, ita solum consilium pollicitus est. Et dixit verisimile, magnas mutationes venire. Quid autem melius cras quam heri?
  Iam die comitiali Medvedev pronuntiavit durationem vacationum minimarum in Russia ad triginta dies operantes crescere, et omnes feminas quae decem vel plures liberos peperit, praemium ab eo accepturum: stella Herois Russiae. Foederatio.
  Nova populi movent, et satis valida dicere fas est. Sed sera est. Praesertim in die comitiorum manifestum est hoc opus publicum iustum esse.
  Medvedev terram amittens plane erat... Virtus eius permanens omnibus taedet valde.
  Populus de Putin salem desilire volebat, et sitis mutationis matura erat. Plus, Medvedev non posse manifestam esse personalitatem fortis evasit obvium.
  Zelensky, puncta lucrans et agendi sine populism et pollicitationibus superfluis, confidenter promovetur.
  Haec capita in exitu dixit se esse perspectum ventus. Sed num Medvedev faciet illud ad secundum rotundum adhuc quaestio est! Nunc enim, Vladimirus Klitschko et Sergey Kovalev, necnon Grudinin, eum ad hunc locum provocare potuerunt.
  Zyuganov Decretum novissimum. Senex aeger, pristinus praeses Factionis Communistae Foederationis Russiae nomen Grudin transiit et ingemuit. Ita oneri non facile est ut primus vicarius primus minister Russiae ante octoginta fere annos factus sit. Num is eget?
  Et Zyuganov, graviter spirans, coaxavit;
  Ibimus in proelium iterum
  Potentia Sovieticorum.
  et sicut unum moriemur
  In pugna pro eo!
  et movit se de casula. Imo mox discedet.
  Tempus appropinquabat, et prima notitia comitiorum praesidentialium venturi erant. Russia ingentes mutationes paene erat. Etiam in Belarus societate cum Russia facta coit et postulata . Omnia magis ac magis atrox facta sunt et excitantia.
  Turnout in comitiis praesidentialibus Russiae altum recordum pervenit in historia alternativa comitiorum, quasi nonaginta centesimis.
  Et mox nuntiaverunt cistas schedulas apertas esse et suffragiorum ab extremo Oriente inceptam esse.
  . CAPUT III.
  Eventus primi circum fluere ab extremo Oriente coeperunt. Cum omnes opiniones capitum dixerunt, Zelensky fidenter in plumbo fuit. Medvedev etiam secundus nondum erat. Grudinin et Vladimirus Klitschko secundo loco pugnaverunt. Erant amplius centum fere candidati in indice, suffragia sua disperserunt. Sed Zelensky in Sibiria prope quinquaginta centesimas lucratus est et etiam primo circum victoriam numerare potuit.
  Medvedev dixit in corde suo;
  - Optime voluimus, sed per iocum decrevimus!
  Zelensky erat Laconica;
  - Veritas vicit!
  Electio data constanter mutabatur, sed primus locus Zelensky per marginem grandem mutatus est. Aliud est quod Grudinin et Klitschko leviter submerserunt. Et Medvedev in alterum locum venire coepit, licet plusquam triplicem hiatum a duce. Praeses agens maxime in Chechnya, in exercitu, in pre-iudiciali detentione centri accepit. Bene patet. Praesertim in centro praeiudicii detentionis. Difficilius est numerare illic suffragia monitoris.
  Medvedev autem multos captivos dimisit et incrementum non tam significant quam exspectavit.
  Sed magna difficultate ad secundum circumire potuimus. Etsi Zelensky in summa quadraginta fere centesimas sumpsit, Medvedev vix tredecim colligitur. Quin etiam suffragiorum ambitus ac violationes. Dmitry Anatolyevich magis infirma evasit. Tertius fuit Vladimirus Klitschko. Quid sentiat, quar Grudinin. Dima Bilan etiam ex inopinato venit quintus. Sergey Kovalev sextum venit, quamvis alta esset eius aestimatio. Zhirinovsky ne hoc quidem fecit in summo decem hoc tempore. Verum, Medvedev gradum Colonelli Generalis pro fideli servitio et stella Herois Russiae statim adiudicavit.
  Talem solacii bravium fideli servo tuo. Praeterea, Dima Bilan stellam Herois Russiae et Ordinem servitii in Patriam primum gradum accepit.
  Sed Dima dixit se Medvedev adhuc sustinere. Sed positio de Zelensky etiam vaga est. Solus Vladimirus Klitschko suffragia in favorem Zelenskaya palam vocavit. Porro hic pugil nuntiavit se Moscuae cum 2020 propugnatore Olympico pugnaturum esse. Et quod interest aetatis illum non molestat. Vladimirus ille validior et concitatior est quam umquam.
  Medvedev autem heros Russiae stellam utriusque Vladimir Klitschko et Vitali Klitschko adiudicavit. Similis est pulcher. Multam caestationem, praesertim Vladimirus, fratres egerunt.
  Vitaly dixit rem foedissimam de Maidan esse quod ob eam memoriam Holmes non solvebat. sed omnem fortunam habuit!
  Et subito Vitaly occurrere voluit cum Gassiev in Kyiv. Quas- dam moverunt. Cur non temptas?
  Sergey Kovalev etiam cursum suum continuare voluit, memorans Hoppins, etiam aetate maiore, pugiles mundi et titulos unificatos superasse. Et quod pro nunc neque Zelesky neque Medvedev in regimine operantur consilia. et pugnare cupit.
  The guys really had enough motivation. Aliorum pugilum Dima Bivol studium pugnandi Kovalev expressit.
  Medvedev apud Grudin tractaverunt. Montes aureos promisit ei. Grudinin nihil minus quam primi ministri cursorem desiderabat. Improviso senes Zyuganov Medvedev sustentaverunt et in Grudinin convocaverunt ut iunctionem praesidentis agentis coniungeret. Sed tunc problemata et scissura in communitatis ordinibus orta est. Qui utroque petentium noluisse ut.
  Sed Sergei Udaltsov in favorem Zelenky locutus est. Inter duo mala eligenda dicunt, quae nondum noveramus.
  Nikolai Valuev proposuit societatem inter Zelensky et Medvedev: Zelensky praeses - Primus minister Medvedev. Quid oligarchi probaverunt! Admonuerunt praeterea esse punctum adunationis tacitum: diversas nationes primos ministros et praesides ex propriis habebunt.
  Et cum Zelensky electionem praesidentialem conciliat, tunc repraesentativus Russiae primus minister fiet. Sed Medvedev adhuc in secundo circuitu est.
  Zelensky autem dixit sic, primus minister ex Russia futurum esse, sed non Medvedev! Quia Russi cum administratione sua aluntur. Et quid opus est aliquis magis capax in re oeconomica et felici experientia, non defectus sicut Medvedev!
  Socialis notitia circumspectis ostendit maiorem partem Russorum Medvedev tamquam primum ministrum videre noluisse. Accuratius fere nonaginta centesimas contraire fecerunt.
  Rogozin inopinato ex oblivione politica rediit et primus minister haberi coepit. Multi etiam Russi Andrei Navalny primum ministrum suum videre volebant.
  Sic rota historiae velocius et velocius erat.
  In mundo, sane, Occidente Zelensky favebat, Sinarum neutrum manebat. Plurimae nationes sunt etiam Zelensky, qui popularis et occidentalis existimatus est. Sed Medvedev tamdiu particeps erat Putin. Etiam de duobus ducibus tandem loquebantur. Et manifestum est Medvedev nihil esse tam album et crinitum quam videri vult. Comitia quoque in USA sunt. Certamen inter iuvenis Republican et puellam democraticam. Et forte quinquaginta et quinquaginta est. Mutationes etiam in Sinis possibilia sunt, dux XI quaestiones salutis habet. Et casu videtur esse ut magis popularis ductor succedat.
  In genere, Sinensis oligarchia liberius et democratia cupit, sed homines satis ludi non habent. Quales sunt electiones, cum praenoscitur exitus?
  Forma dictaturae evanescere coepit. Omnes volebant aliquid plus esse quam cogs.
  Zelensky personavit res novas et mutationes, et prosperae in illo. Et in Russia hoc positive perceptum est. Nolebant carceres, castra, metum.
  Generatio mutata est, et omnis mutatio desiderat. Etiam in Cuba, ubi Castrum regimen, odio populi, vacillabat. Etiam si alio nomine potestas esset. In Corea Septentrionali etiam sitis mutationis est. Praeterea Coreani saepe dixerunt: Monarchia communismi non est! Et ut crassus dictator iret!
  Cupiditas mutationis circa mundum crescebat, et Zelensky in hac unda erat. Profecitque feliciter!
  Et in Corea Septentrionali demonstratio protestatio facta est. Quod regimen dictatoris cum tormentis machinis exortum est. Quod factum est aliud signum barbarismi in continenti regnantis.
  Trump dixit Civitates Americae Unitas quaestionem huius dictaturae vi solvere posse. Et quod bomba nuclei eas non terrent. Trump adhuc dixit Civitates Americae Unitas iam talia arma temptaturum esse ut nullum crimen thermonucleare periculosum esse possit.
  Sed BUCINUM tempus excurrebat. Itaque senior est praesides. Praeterea post mortem Carteri etiam inter praesides vetustissimus factus est. proh! et fortuna iuvenem amat! Si Trump iuniorem mulierem adversam habuit, verisimile est eam omnino vicissurum!
  Videtur karma lex dicit: fortuna iuvenibus! Etiam si Ronald Reagan exceptio regulae evasit!
  Et relativus iuvenis Gorbachev evasit defectum. Etiam si quis dixerit Mikhail Sergeevich erravisse? Primus princeps URSS qui linguam humanam locutus est. et a populo non intellecta est! Vel consectetuer nec, sed elit!
  O talem fortunam! Quantum fortuna Vladimirovich Vladimirovich Putin habuit, et quantum consecutus est?
  Et si Nicolaus II paulo plus felicius habuisset, verbi gratia, si Praefectus Makarov vivus remansisset, quanta tunc et potens Russia fuisset. Sina Flavi Russia fieret et totus orbis incubuit!
  Itaque Chersonesum solum arripiunt et cum toto orbe conflictati sunt!
  Et Nicolaus II, ut subtilis diplomatis, ab sociis suis Constantinopolim et Asiam Minorem ad tractandum tractavit.
  Bene, bene, nunc phaenomenum Zelensky magis ac magis activum est. Et appropinquante secundo electione.
  Plus magisque iubilatio et spes in Ucraina est. Medvedev disputationem televisificam naturaliter proposuit. Etsi hoc non multum valet. Positio praesidentis Russiae non multum valet. Nihil autem est quod glorior. Neque in parcus, neque in politicis neque in bello. Res in Caucaso etiam ingravescit. Et nihil potest fieri. Neque vim neque imperium vincit. Relationes magis magisque inimicae fiunt cum consilio Medvedev. Nemo hic Tsar graviter amplius accipit. Rex licet in solio sit.
  Oligarchi in genere non sunt contra Zelensky. Tantum copiae securitatis, vel potius nonnullae, infelices sunt!
  Clam, Medvedev consilium securitatis convocavit. Colloquium tetigit num secundum rotundum tollendum est. Exempli gratia, ullae violationes? Scilicet erant! Et hoc potes reprehendere et inrita electionem consequitur. Cur tale aliquid per Supremum Curiam confirmari posset? Videbatur satis rationabilis opinio.
  Dmitry Anatolyevich Medvedev recordatus est uno tempore mense Maio 1999, Yeltsin consilium de re militari et discursu rei publicae Duma discussisse!
  Et prope accidit. Verum etiam tunc non erat unitas inter copias securitatis. Alii dixerunt optionem mollem esse meliorem: Supremum iudicium recusationem reiicit ob defectum legis amoto Praeside Russiae. Et donec haec lex adoptatur et haec est lex iuridica, opus est duae ex tribus partibus concilii Foederationis Consilii convocandi. et potentiae Dumae exibit, et praeses erit.
  Copiae securitatis tunc actu cum Summo Court operam pollicentur et quaestionem pacifice solvendam. Yeltsin re militari cum duobus centesimis rating et quinque cordis impugnationibus ire nolebat. Non est eadem virtus, et non est firmamentum. Praeterea, anno 1993 populus ad hoc cursum adhuc sustentabat. Et anno 1999 iam non erat. Et talibus eventibus fieri non potuit.
  Si ergo processus accusationis percurrisset, verisimile maxime esset sine sagittis finivisse.
  Medvedev ad supremam Curiam comitia infirmanda appellavit.
  Tum vero iudices recusare coeperunt. Quod etiam si comitia infringantur, iteranda tamen erit. Casus Medvedev et minus fiet. Tum tumultus vulgi incipiam.
  Ita dicunt, Dmitry melius accipere, quod Zelensky praesidens Russiae fiet. Et quaere locum tuum.
  Multi praeterea dixerunt hunc Corydon in Ucraina non successurum. At debet elaboraret! Et ne tragoediam facias e molehill.
  Medvedev, postquam cum iudicibus et ministris securitatis colloquentibus, consilium fecit: comitia post omnes ire. Secundas circum tene. Et vere quomodo laborabit. Forsitan miraculum post omnes fiet. Sed non? nec eum in carcerem coniecerunt.
  Congressus billionaires etiam expressit se non contra democratiam esse. Et quod Zelensky non est leftist ac decet. Tum denique omnes Occidentales sanctiones extollentur et Russia demum in communitatem orbis terrarum revertetur.
  Nunc unum solum restat, televisificae disputationis tene. Zelensky constat, sed solum ad stadium Luzhniki. Scilicet hoc fuit. Valde simile est scaenae iam praeteriti cum Poroshenko. Differentia autem primi rotundi etiam major fuit. Anti-rating et Medvedev colossa est.
  Sed TV disceptationes sunt sicut homo submersus in avenis comprehensus. Ultimus conventus die Veneris est et comitia die dominico sunt.
  Medvedev, generatim parabat. Sed res non ex parte. Experientia autem Poroshenko demonstravit te non posse facta cum sola rhetorica mutare. Haud secus ac Majorem Luzhkov devincere non poterant, solum tempus in tota historia Moscuae cum canales televisificae centrales contra hodiernum caput urbis laboraverunt.
  Sed augue non praeponderare res oeconomicas maioris Moscuae. Et noli Kiriyenko, auctor defalti! Ipse autem maxime promotus fuit. Probabiliter candidatus infelicissimus adversus negotium exsecutivum relatus est.
  Sed media Russiae nunc magis in Zelensky militabat. Nemo in Medvedev credidit. Etiam Supremae Curiae causa indultum comitiorum audire nolebat.
  Hactenus punctum est, ad summum stadium refertum. Ad litteram redundantia.
  Et apparebat gravis controversia venturum esse. Tamen ex facie Medvedev constabat eum prope cum clade convenisse. Sed ultimum movendum est.
  Pridie controversiae, Medvedev Vladimir Zhirinovsky minister rerum Internorum constituit. Hoc est ultimum desperationis gestus. Sed Zhirinovsky sciens plus octoginta centesimas suffragiorum paratos esse ad suffragium Zelensky, minime studebat cum statu futuro litigare. Quamquam, sane intellexit se dissimilem locum in quadrigis zelensky reperire.
  Ita Vladimirus Volfovich senex est. Sed Anatoly Kashpirovsky maior minister Salutem et prorex primus minister est. Sed etiam Medvedev expeditionem non magnopere studet. Sed facultas manendi in quadrigis. Aetas magna est et hoc significat experientiam. Et figura corporis mei est valde bona.
  Merito Kashpirov phaenomenon.
  Disceptatio in amphitheatro salutationum commutationibus orta est. Et facete dicta. Sed Zelensky vidi recentius, securius, certius, et magis professio.
  Medvedev valde timidus est et clamare coepit. Non potuit persuadere. Et omnia mala in patria sunt satis. Populus clare favet Zelensky. Omnia hie tarn temporis sunt.
  omne verbum Zelensky plausu comitatur, et Medvedev spoliatur. Hoc est^ verum defectum disputationis.
  Medvedev vellit et dicit:
  - Ego expertus sum!
  Zelensky respondet cum risu:
  - Tali experientia, modo ad hostiarios ite!
  Medvedev respondit:
  - Putin et Chersonesum tuli!
  Zelensky facete respondit;
  - Brachia furis et brevia!
  Itaque in disceptationem procedebat, sed Zelensky plane vicit. Multo facetior et probabilior erat quam Medvedev et auditores gavisi sunt.
  Statim post televisificam disputationem, praesidens Russiae agens, decretum edixit ut quinquies salaria et pensiones septies! Sed iam iocus vidi.
  Populus Medvedev mox risit. Tametsi quid aliud agerentur quam propinqui comitia constabat!
  Medvedev etiam Ordinem sancti Andreae Primo-vocati tam Stalini quam Lenin adiudicare constituit. Hoc consilium satis sapere dicendum est, sed serins. Dmitry Medvedev communestas luculenter conciliare voluit. et praecipue Stalinists. Sed simul accepit et adiudicavit sidus heroi Tukhachevsky. Insignem hoc quoque movet conamen nutibus liberalibus.
  Vulgo Medvedev et nostro et tuo placere conati sunt. Patriarcham, Pontificem, Principes confessionum Christianarum admisit. Praecipue protestantes. Testes etiam Domini redditi sunt in sua jura, sed hoc parum utile fuit. Eadem omnia a suffragio prohibentur, et generaliter haec ordinatio est mori!
  Medvedev utrumque muftis et lamas consideratum. Vincere omnes conatus est ad latus suum. Imber numismata et ordines extraordinarius fuit. Eodem tempore, praesidens agens universae rei publicae Duma deputatis decies centena millia bonorum singulis consideratum est. Sed haec magis terrent quam ad se alliciuntur.
  Deinde Medvedev plures ordines novos constituere conatus est: Ordo Petri Magni, Ordo Ivan Terribilis, Ordo Alexandri Liberatoris, Ordo Nicolai II et Ordo Brusilov. Ordo Lenin et Stalini etiam restituti sunt.
  Medvedev electoratum diversum hoc modo attrahere quaesivit. Et agens principium: et tuum et nostrum! Sed in hoc casu diffidentiam populi, inquiunt, politicam effecit. Oblivisci videntur Putin etiam laevo et dextro volitare. et omnivore etiam conatus sum.
  Sed quod licet Iovi, non licet tauro! Putin quodammodo ab initio, quamvis Yeltsin successoris vestigia, populo invisa, in favore populi et electi fruebantur. Etiam communistae contra eum loqui timuerunt et eum primum ministrum sine certamine vel pactione confirmare decreverunt.
  Sed Medvedev numquam magnopere amabatur. Nimis ingeniosus videtur et in umbra Putin. Nemo eum verum bellatorem et rectorem agnovit. In genere, post Putin, aliquis successor quodammodo politicus nanus videbatur et aliquid mali fuit. Et Zelensky ut charismaticus perceptus est, sicut fabulae princeps. Et iam felem in poke non est, sed felix princeps qui Ucrainam e palude vel potius extra foveam traxit.
  Nempe Ucraina primum passus est propter disjunctionem ligaminum cum Russia. Et hic Poroshenko potest non esse reus. Si quid tale in Belaro accidisset, prorsus defectio fuisset. Secundum professionalismum, regimen Ucrainae validum est! Apud Belarum e contra sycophantae tantum et passores sunt. Putin interdum validas personas in biga sua habuit, ut Rogozin vel Tkachev, sed cito sublata sunt.
  Medvedev, utique vir erat qui princeps natus non videbatur, et ideo hic tsar non omnino verus et in aula erat.
  Simili quodam modo Gorbachev, quem vulgus in Occidente amabat, sed inter suos oderat. Parte nimirum Gorbachev ob ebrietatis luctam odisse coeperunt. Alcoholici et potatores, nimirum, inopiam vodka non remiserunt. Vinum luxuriae fuerunt. Et tunc Montibus evanuit.
  Imo, Gorbachev, constat eum solum propter calvitium noluisse. Medvedev, primus minister, oeconomus infirmissimus se ostendit. Et etiam sine Zelensky, cum ipse haberet difficultates ad novum terminum.
  Olim Putin Medvedev per aures traxit.
  Nunc autem Putin e ludo cecidit - valetudinem labefactavit, et se hockey innixus manually agit. Necesse erat in tam honesta aetate glaciem adscendere? Praesertim sine ullis artibus cum juvenis esses ?
  Putin exstinctae, quaeve obtinuit. Et sine ipso nemo est Zelensky prohibere. Ipse autem Putin personas ita administravit ut idoneum successorem non haberet. Sicut Stalin, qui fecit ut Khrushchev ei successit et decoquet. Et hic Medvedev dux minime sufficiens est imperii Russiae.
  Die Sabbati ante comitia omnia Russiae TV canales cinematographici circa Zelensky iaciebant. Videlicet cum turpitudine. Sed pauca afferuntur. Et augue inertiam suam ostendit. Ac varius amet dictumst.
  Medvedev ordines multis ducibus iudicatus est. Iterum habens starfall.
  Improviso novum Ordinem Botvinnik instituit, tres gradus: aes, argentum et aurum. Item ordo Alekhine. Aes quoque et argentum et aurum.
  Porro Medvedev decrevit Russiam transiturum ad exercitum professionalem intra quadriennium futurum. Vita et religio ad sex menses reducitur.
  Deinceps praeses agens nuntiavit veteranos bellum et eos qui in calidis locis militaverunt Heroi Foederationis Russicae stellam consecuturum esse. Quod factum est, nullum habet analogum.
  Medvedev locum in historia luculenter quaerit. Deinceps praeses agens Vladimirovich Putin posthumus cum Ordine Victoriae et Ordine Sancti Andreae Primo-vocati adiudicavit et noviter instituit magnam stellam adamantem Herois Foederationis Russicae.
  Hic iam ultimus conatus erat de aestimatione prioris idoli Russici ludere. Similis sum Medvedev una cum Putin tot annos - me ama ex toto corde et animo!
  Sed hoc, ut videtur, populus non nimis cupidus est amare dictatorem.
  Nocte ac die Sabbati ad Dominicam, Dmitry Anatolyevich Medvedev etiam posthumam assignationem tituli Generalissimi Vladimir Vladimirovich Putin denuntiavit!
  Hoc vere frigus erat! Similem titulum demus idolo superiorum annorum!
  Sed erit hoc auxilium Medvedev? Difficile est enim persuadere hominibus ut sibi suffragium faciant, nisi sua idola pristina laudando et iussa diiudicando. Quantumvis praemiis ingesseris, Putin non revocas. Et patet quod rex vetus reliquit et rex novus venit de Kyiv.
  Sed Zelensky non dormit, et etiam Papam adiudicavit. Senes Franciscus Primus praesidem Ucrainae novis rebus gestis benedixit.
  Et in Belarus, partium pro-Russicarum coalitio subscriptiones colligendas iam perfecit ut referendum de coniunctione cum Russia teneret. Suffragium de hac re expectatur. Sed Medvedev hoc non imputatur. Et hic praecipuum munus a Zelensky venit, hoc idolum decies centena millia.
  Sic iam Vladimirus Zelensky intrabat metam...
  Suffragatio in Sibiria incepit. Turnout ab initio erat princeps. Populus ad repulsam risit. Apparebat quod veniebant mutationis causa. Quas novum vis et. Omnis fessus est et senio fessus est.
  Mane etiam cecinit cantus;
  Corda nostra postulet mutatio
  Oculi nostri mutationem requirunt...
  In nostra risus et in fletu,
  Et in pulsus venarum!
  Mutationem, mutationem exspectamus!
  Placide comitia habita sunt, sed ingens turnout erat. Concursus ad comitia catervatim. Nikolai Valuev unus e primis suffragiis erat. Ille schedulam in cistam misit et dixit:
  - Suffragium aliquid novi!
  Alexander Povetkin proximus apparuit. Ego quoque decrevi et sententiam meam dedi;
  - Pro Deos Russiae!
  Prodiit ab Oppianico. Suffragia in cistas schedulas conjecerunt. et Dima Bilan et Alla Pugacheva. Lev etiam Leshchenko paruit et nuntiavit;
  - Suffragium aliquid novi!
  Nikolai Baskov cecinit:
  - waltz Russice, alae adsurgentes! Ver venit!
  Item folium in quisquiliis posuit.
  Tunc aliae latinae apparuerunt... Zelensky suffragium traxit in scooter et fecit somersault - plausum trahens. Decreverunt atque etiam recitaverunt;
  Cognoscite cordis pulsum et venarum pulsum ;
  Lacrimae liberorum nostrorum, matres...
  Dicunt nos velle mutare
  Solve iugum gravium catenarum!
  Et plausus intonat! Quanquam non ab ipso poemata, sed ab egregio poeta et scriptore Oleg Rybachenko. Sed ipse Oleg Rybachenko in puerum vertitur, et nunc in alio mundo percurrit.
  Deinde alii pugiles decreverunt: Sergey Kovalei, Dionysius Lebedev. Ultimus unus post ortum redire conatus est. sed caesus postremo discessit.
  Sophia Rotaru Decretum in Kyiv. Et risit multum...
  Vladimirus Zhirinovsky etiam venit. Clamavit:
  - Ad novam viam!
  Et emicuit epaulets of the colonelli generalis. Zyuganov ad comitia in wheelchair venit. Et tacuit omni tempore.
  Grudinin subridens decrevit...
  Garry Kasparov ludum simultaneum dedit et etiam suffragium emisit. Dixit autem se parem cum Carlesone esse. Ita Anatoly Karpov sessionem ludum simultaneum dedit.
  Viam Karpov iam Aureo Ordine Mikhail Botvinnik consecutus est.
  Alia igitur quaestio est, quis hic sit praecipuus et optimus mundi assertor.
  Certe multum mutata...
  Et Dmitry Anatolyevich Medvedev omnes iterum mirantur. Ab institutione, ordo ab "Oleg Rybachenko" nominatus est. Sunt etiam simul quatuor gradus; quartus gradus est aes, tertius gradus est argentum, secundus gradus est aurum, et primus gradus est aurum cum adamantibus.
  Magnum hoc evenit!
  "Lucifer Armageddon" iam in cinematographicis dimissus est ac monumenta "Avatar" et "Bellarum Star" iam fractae sunt. Oleg Rybachenko fit realis literaria superstar!
  Medvedev etiam praemium litterarium ab Oleg Rybachenko nuncupatum constituit - cum fiscus praemii decies maior quam Praemium Nobelianum.
  Quod plerumque frigidissima est!
  Tunc magis ac magis Medvedev die Dominico laboraverunt. Oleg Rybachenko Ordinem sancti Andreae Primo-vocati, et stellam Herois Russiae, et stellam magnam adamantem Herois Russiae, Ordinem Victoriae, adiudicavit. Hic conatus est historiae cursum mutare.
  Amo, Oleg Rybachenko benigne tractabo, et omnia magna erunt! Eodem tempore iudicabo et ipsum et titulum marescallum Foederationis Russicae!
  Dies Dominicus venit... Prima notitia per capita exsecutiva iam nota sunt, quae dicunt Zelensky supra octoginta centesimas habere.
  Et cursus informationum non cessant...
  Medvedev suffragium nondum iens. Opera omnia. Hic praemittit ordinem conferendo Vladimir Volfovich ordinis militiae generalis. Similis esto mihi fidelis.
  Etsi Zhirinovsky videtur, iam ad alteram partem transiit.
  Lev Leshchenko minister sine portfolio factus est. Sed id nihil refert amplius.
  In Sinis tumultus est. Populus democratiam desiderat - sunt fessi dominationis! Non in solo pane vivit homo!
  Nolim dicere in bulla mea! Quam diu potes disciplinam baculo vicesimo primo tenere?
  Res optime in Sinis non abiit. Impossibile est sequi cancellos communismi et capitalismum indefinite aedificare. Mutationes quaedam necessariae sunt. Et principatus est optimatium.
  Praeterea nova bourgeoisia democratiam cupit et finem vigilum saevitiae.
  Defatigatio antiqui modi laborandi etiam effectum habuit! Nulla velit ids sit amet elit. Etiam in Sinis diebus dominicis seditiones significantes systema agitant.
  In Civitatibus Foederatis Americae maximam occasionem praesidis fieri habet. Subito tamen Mayweather favore Floyd crescere coepit. Hic pugil invictus ad summum ratings iam ascendit.
  Videtur quod Civitates Foederatae novas victorias desiderarent et nec rempublicam nec democraticam in throno desiderarent. Et etiam frigus Floyd!
  Et tunc alia TV disputatio erit.
  Solis vespera iam est. Stationes stationes mox claudent.
  Novissimo momento, Medvedev tandem apparuit. Ille statim schedulam in cistam iniecit et sine voce discessit. Horologium percussit et suffragatio dicta est.
  Iam praesidens Medvedev Kremlin reliquit et prope Moscuam ad residentiam venit.
  Duae puellae apud eum in cubiculō sunt. Aliquam at elit.
  Natasha, sedens ad dextram, quaesivit;
  - Quid de Dima? Nunc finalem defectum tuum nuntiabunt!
  Medvedev notavit;
  - Duo adhuc menses sunt ante inaugurationem. Ita nunc adhuc sum omnia, et Zelensky solum Praeses Ucrainae est!
  Alenka, sedens a dextris, dixit;
  - Et accelerari potest inauguratio! Tua potestas, Dmitry Anatolyevich, finita est!
  Medvedev suppliciter quaesivit;
  - At puellae id facere possunt!
  Cornelius frowned et interrogavit:
  - Quid possumus?
  Medvedev confidenter affirmavit;
  - Impediendum inauguratione!
  Natasha risit et respondit:
  - Et quomodo?
  Praeses agens firmiter respondit:
  - Quasi tu nescis te ipsum!
  Natasha irata respondit:
  - Zelensky non occidemus!
  Protinus Medvedev objecit;
  - Bene, cur eum occidis! Modo fac ipse coronam dat!
  . CAPUT IV.
  Puellae in voce giggled...
  Alenka quaesivit cum rictu:
  - Quid suggeris utens hypnosis?
  Dmitry Anatolyevich adnuit:
  - Id est! Eum facere potes!
  Natasha respondit amico suo:
  - Possumus, sed non volumus!
  Medvedev admiratus est;
  - Cur hoc?
  Natasha respondit honeste;
  - Zelensky est electus! Et tu, Dmitry Anatolyevich, non potes regere patriam!
  Alenka adiecit malitiae;
  - Et hoc nobis omnibus satis patet!
  Medvedev ira notavit;
  - Non intelligis nos coloniam Occidentalem fiemus?
  Alenka confidenter respondit:
  - Quin potius occidens colonia nostra fiet!
  Natasha cavillator addidit:
  - Et tecum, Misha, Russia certe non magna erit!
  Medvedev obstrepebat:
  - Ordinem Victoriae, Ordinem sancti Andree Primo-vocati, Ordinem Nicolai II, dabo tibi stellam auream in adamantibus...
  Natasha risit et dixit:
  - An forte nos ipsi praesides fieri et trecentos ordines dare possumus?
  Alenka notavit:
  - Hypnotize possumus vos et generalissimos fieri.
  Natasha giggled et notavit;
  - Aut fortasse supergeneralissimos!
  Puellae rident...
  Alenka cecinit:
  - Clamabant etiam interdum hostes;
  Abscondi metus - rex sum!
  Natasha denudavit et pipiabat;
  - Non amo theatra et arenas;
  Ibi decies centena millia mutatur pro rublo...
  Etsi magnae mutationes praemisit -
  Belobog et Stalin amo!
  Et puella digitis nudis utebatur ad exprimendum nasum praesidis amissi.
  Numeri iam ab extremo Oriente nuntiati sunt. 91 centesimas pro Zelensky, 7.5 centesimas pro Medvedev, de ducibus praesidis Ucrainae confidentes.
  Alenka etiam auriculam Medvedev nudis digitis excepit et exsibilavit:
  - Quid de priore praeside tibi praemia adiuverunt?
  Medvedev coacte dixit:
  - Non sum ex adhuc! Vestibulum ante, placerat quis!
  Puella exclamavit:
  - Gloria regi novo!
  Saga puellae auxilium Medvedev tamquam in ultima tuba card. Et nunc, dum praesidens agens exitum desperationis adhuc quaerit invenire.
  Forsitan influat Summi Court ut eventus electionis praesidentialis Russiae rescindat? Hoc quasi magna tentatio videbatur. Sed re vera dissidentes vidi gracili.
  Quid si decretum ferat et unicuique iudici decies centena millia offeramus? Post omnes, praeses est et potestatem habet ut etiam tsars numquam somniavit! Pressius agens praeses. Et quidem, si totum sescenti pupa offerant, iudices non resistent.
  Quid moror in nugis?
  Data per radiophonicam transmissa est. Dum Zelensky nonaginta centesimas habuit, plus in Ucraina exspectabatur se fere centum centesimis accepturum esse. Fortasse in area cinguli rubri, ob amasium Medvedev cum communistis, paulo plus erit, in Caucaso aliqui casus fuerunt. Verum, Ramzan Kadyrov partem victricem accipere videtur statuisse. Etiam in exercitu pecuniam facere potes, etsi militarem serviendi cupiditatem non habet, praeses caducus non desiderat.
  In genere, post primum circum, potestas Medvedev infirmata est. Et si praemia adhuc tradere posset, alias magis magisque neglecta est.
  Dmitry Medvedev ad munus suum pervenit et ripam centralem contingere temptavit. Lictor invitus ei coniunxit.
  Praeses agens postulavit ut pecunia ad necessitates urgentes ei tribueretur.
  Caput Centralis Bank respondit:
  - Nihil faciam, donec a novo praeside Zelensky confirmationem accipiam.
  Medvedev rugiens;
  -An insanis? Adhuc sum praeses inaugurationis novae! Si ita est, parendum mihi est!
  Ripae centralis caput notavit;
  - Iuxta constitutionem, tibi non pareo! Et certe, cur pecunia opus est?
  Medvedev cum rictu respondit:
  - Egesne regionibus ad casus?
  Caput argentarii centralis in severo sono respondit;
  - Visne effugere?
  Medvedev latravit:
  - Nunc te capiam! Mihi exercitus obedit! Mecum est fidelis Zhirinovsky!
  Caput Centralis Bank notatur;
  - Haec placenta semper sumit! Et in Moscuae plus nonaginta centesimas sunt erga Zelensky. Tuum est potestas in Misha!
  Medvedev rugiens;
  - Sed tuum non est initium!
  Suspendisse ac. Iam res difficilis erat. Copiae securitatis nolunt parere. Ita vulpis Zhirinovsky est. Num tanti erat eum ut Ministerium rerum Internum nominaret? Da ordinem specialibus copiis. An adhuc conantur Duma rei publicae uti?
  Patet quod Zelensky nova comitia tenebit, et multi mandata sua legati non recipient. Accuratius omnia fere.
  Aliud hic opus est. Sed Duma rei publicae contra populum ire abhorret. Et exercitus ad rem militarem non sustinebit. Duces in Russia non sunt tales ad bellum civile.
  Unum tantum superest, ut electionem praesidentialem in iudicio remittant. Haec sola legitima est facultas tuam aerumnam prolongare. Sed verisimile est tantum extendi. Veri simile est Medvedev casum realem re-electionis habere. Re vera eius anti-censio colossa est, etiam peior quam Petro Poroshenko.
  Medvedev etiam de alia optione cogitavit. Puta corporaliter tollere Zelensky? Sed hoc nefas est. Parce, placet? Contulit Medvedev spolia. Et in melius, da atro. Quia populus Medvedev ob tam colossam defectionem in comitiis non dimittet.
  Imo Dmitry Anatolyevich non succedet. Sine decem centesimis suffragiorum in electionibus colligendis, ille certus in potestate non manet.
  Medvedev vectem appropinquavit. Aperuit ergo eam, et protulit utre, et ipsum fudit cognacum suum.
  Pretiosa - "Napoleon", etatis ducentorum annorum!
  Praeses agens speculum bibebat. Tum secundo cum lemon.
  Ventrem meum sensi calidiorem et cogitationes meae ocius festinabant. Post tertium speculum, Medvedev risit et in sella consedit. Paulum hortati. Nam quid hac potestate eget? Officia plena. Non minutum otium, non alterum pacis. Semper in moventur, sub custodia photographicas video. Nimium vereris dicere.
  Est laboris amet nulla sed voluptate.
  Et cum puella in lecto cubare volo. Bellum in computer lude.
  Nam hic praeses, sed bellum verum bis cogitabis. Ita formidolosus Trump Irania oppugnare non ausus est.
  Multa de bello loqui potes, sed de re non facile decernitur!
  Sed pugna ludo, pugna te!
  Medvedev computatrum sedit. Conversus sum in meum bellum Orbis Terrarum II ventus. Is agere diu non potuit. Hic, ne nimis intenderes, codice scammeri uteris. Hoc simile...
  Et tunc technologiam cursu turbinis curris. Et habes iam IS-7s, quas in cohortes deducis, et solum contra Germanos T-1s. Differentia notabilis est virium et facultatum.
  Medvedev, qui fere numquam bibit, etiam ob infirmam valetudinem conspicue erigitur.
  Hoc est, quomodo pretiosissimam et gravissimam piscinam secundi Belli Orbis Terrarum, die IS-7, in hostes iactas. et sine magna difficultate fregerit. Bellum facile ac victores geritur. Tu urbem post captam occupas.
  In universum, sane, Stalin patriam bene duxit et Tertium Reich minus quattuor annis debellare curavit. Putin cum ISIS diutius pugnavit. At Germani frigidissima arte sunt.
  In ludo, exempli gratia, piscina E-75 Germanica, solum Soviet IS-7 potest contra eam ex aequo pugnare, omnes aliae piscinae in partem dant. E-75 E armis validissimis. Etiam sclopetum praestantior est Sovietica IS-7 et prope perniciosa potentia est.
  Et Germani hanc piscinam suam principalem anno 1945 facere cogitaverunt. Quid nostra?
  Medvedev ingemuit... IS-7 in massam productionem in tempore post-bello ponere non potuerunt. Bellum igitur diutius duratum est, nemo qui alium vicit scit.
  Dmitry Anatolyevich, ebrius, cantavit;
  - Diligo, fratres, amo! Vivere ama, fratres! Nostra ataman non habet molestare.
  Medvedev obdormivit dum ludentem. Remissa est...
  Postero die notus factus est ultimus eventus electionis praesidentialis.
  Fere 92 centesimas suffragiorum Zelensky una cum Ucraina decreverunt, et 6.7 centesimas pro Medvedev. Ita Victoria triumphans Zelensky facta est.
  Celebrationes et laetitiae in regione coeperunt. Denique nova, ut multis videbatur, vita clara veniebat.
  Nunc enim Dmitry Anatolyevich Medvedev praesidens in inauguratione est.
  Et gratulatus est utique victor. Quo potes ire? Et nihil est sex cento numerare.
  Minister Internum Vladimir Zhirinovsky autem Medvedev visitavit et eum consolatus est:
  - Decrevi pro te Dmitry Anatolyevich!
  Praeses agens placide respondit:
  - Gratias tibi!
  Zhirinovsky suggessit:
  - Forsitan te in premio ponimus?
  Medvedev picta caput quassat:
  - Non puto, post tantam cladem in secundo circuitu me primum ministrum dabunt. Hoc politice recte non erit.
  Zhirinovsky logice notatur:
  - Alioqui debet esse aliquis ex Russia in loco tuo. Quis ergo nisi tu?
  Medvedev suadet:
  - Maxime, Andrei Navalny!
  Zhirinovsky denudavit et fremuit;
  - Andrei Navalny? Hoc non fiat!
  Medvedev humeros humeros obiecerat et in confusione notavit:
  -Ubi is?
  Zhirinovsky vociferatus est:
  - Ita comprehendam omnes!
  Medvedev manum elevavit;
  - Vixi! Tempus nostrum superesse videtur! In insulis Canariis feriatus sum. Quid acturus es?
  Zhirinovsky, strabo oculos callide, respondit:
  - VESTIBULUM pro amicorum commodis! Usque Zelensky officia praesidentis Russiae et Ucrainae suscepit!
  Medvedev turpiter dixit:
  - Proh dolor, hoc non est tam simplex... Tunc te tribus pellibus denudabunt!
  Zhirinovsky, constringens callidam oculos, quaesivit;
  - Quaeso mihi marescallum Foederationis Russicae! Hem, quid tibi dignum est!
  Medvedev cogitavit pro duobus secundis, et tunc pronuntiavit;
  - Bene! Ego non solum te marescallum, sed etiam Beriam ad marescallum reducam. Aequum erit!
  Zhirinovsky annuit consensum;
  - Ad Beria est.
  Medvedev oculos astringens interrogavit:
  - Et ad te?
  Zhirinovsky honeste respondit:
  - Et sicut regem me tracta! Mercedem quisquis volo!
  Medvedev concorditer annuit:
  - Ita fiat!
  Ac parari utriusque decreti ordines marescallos iussit.
  Praesidens Russiae agentem hortatus est. Cogitans nunc plene se ludis computatris frui posse.
  Etiam et magna sit amet tellus.
  Sed quid aliud praeses? Nunc technologia tantum processit ut quis possit esse. Per Dominum Deum. Et speciatim in ludo ad creandos universitates.
  Exempli causa, in officio praesidentis agentis frequentes sunt ludi diversi, etiam recentiores.
  Medvedev ludum belli tempus realis ludere statuit. Germania MCMXXXIX. Age, cur scammer codice uteris? V milia Pantherarum tibi addis, tria milia tigrium, decem milia Focke-Wulfs. Has copias contra hostem explicas. Et oppugnas Poloniam, quae etiam decimas talium copiarum non habet.
  Bellum autem, ut vis, uno ac victore geritur. Medvedev, quod honestum est, ingens hic victor est. Hostem quasi pruna pressa premit.
  Polonia facilius et velocius quam in historia reali complanata est. Gallia oppugnas. Decem milia piscinarum E-75 ad illam perfide codice utens deducis. Aspiciamus, currus magnifice. Quae Gallicis sclopeta omnino invulnerabilia sunt, at longis intervallis lethalia. Hostes projiciunt vehicula.
  Medvedev etiam prae gaudio exultat. Ut in ludo, cito movet, et iam Paris... Quid deinde de nugis? Hispaniam simul transeamus, ne Franco nimis perturbatus sit.
  Et ad impetum in Gibraltar gagates aircraft utemur. Quo Britanni ibit?
  Utique simul pecunia utimur ad aedificandas naves pugnas et vehiculis vehiculis. Britannia tunc difficilis erit. Hic centum portatores aircraft sunt et ducentae naves pugnae. Haec vis perampla erit.
  Naves deinde naves sunt. Etiam obterere seriei "E"-U, ulteriorem evolutionem "E" facis. Hic iacis "E" -50-U cisternam, machinam talem ut ex quolibet angulo penetrare non possis.
  Et Britannis torqueat. Hic sunt duae puellae pulchrae in tanta piscina nictu ad praesidem Russiae agentem.
  Medvedev osculum eis respondens spirat.
  Ita lusimus...
  Novissimaeque lacus Londinii appropinquant. Et sine pompa capiunt caput Angliae.
  Medvedev cecinit;
  - Mundus taedet! Nos omnes felem edemus!
  Est cursus, commodo et facilisis eu. MALITIA codicem accepi et imprimere quod vis. Ita Balcanum capis et in Africam abibis. Vos quoque pedites, praeterea pedites. Copias facis, si modo pecuniam habueris. Captum quoque agrum pecunia dat. Bene, experire, Africam circumambula.
  USSR frontem adhuc aperiens. In serie triginta quattuor contra E-L-U, quibus alia decem milia signata sunt. Si Vehiculum E-50 cum armis circiter iisdem ac Tigris-2, rationalis tantum fastigium maius est, armamentarium paulo validius est, et machina validior est. E-50-U, pari pondere, cum Sovietico T-64 comparandus est, et etiam validiorem machinam gasi turbinem habet.
  Vires non sunt aequales. Hic variae nationes obterere pugnant.
  Et Medvedev equum nigrum allidit.
  Vires sane comparabiles non sunt. Etiam addere potes E-75-U, haec est machina homicidium salaputium, inexpugnabilis vel tormentorum navis.
  Et quomodo se ipse conculcet. Nihil prohibere potest.
  Medvedev ludit sicut puerulus. Eh, purus, quam. Et nemo eum videre gestit. Amisit et praeses agendi oblitus est.
  Omnes victores solum amat.
  Dmitry Anatolyevich cecinit:
  et tempestates debilitamus;
  Ex quo et quare...
  Vive in mundo sine insidiis;
  Non enim potest quis
  Sit fortuna, defectum;
  Omnes salit, sursum deorsum;
  Sic modo, and not otherwise ;
  Sic tantum, non aliter!
  Vivat mirum!
  Mirum! Mirum!
  Vivat mirum!
  Mirum! Mirum!
  Vivat mirum!
  Et Medvedev laetior factus est. Nunc copiae eius Ucrainam, Belarus occupaverunt et Moscuam inexorabiliter appropinquant!
  Ille praeses Russiae dicit:
  - Quod vita nostra ludus est!
  Caput URSS vi capit. Scilicet, contra exercitum MCMXLI, lacus habet cum characteribus a sexaginta et etiam lxx, et praecipue multum eorum est.
  Medvedev sibi annuit... Caput Moscuae adsumptum est. Et nunc Caucasum occupare potes... Et simul, Meridiem Africae tibi sume. Transibo in Argentinam.
  inde USA oppugnare. Frigidus est dux. Hostes et quantitate et genere militum deficiunt.
  Medvedev ardenter canit;
  - Audacter nos in pugnam ibimus! Pro Sovietica potestate! et omnes pro hac pugna in stercore delebimus!
  Medvedev tempus e ludo ablatum est. Minister defensionis Russiae, qui Shoigu Trubetskoy substituerat, appellavit. Rogavit adhuc praeses agens;
  - Quando iuramentum officii novi ducis tollemus?
  Medvedev respondit brevissime:
  - Ubi sit, in inauguratione!
  Trubetskoy notatur:
  - Novus praesidens patriae unitae proximo septimanae inaugurari vult. Ut tempus furandi non habent!
  Medvedev latravit:
  - Hoc non est secundum constitutionem nostram ac leges!
  Trubetskoy notatur:
  - Et Yeltsin hanc constitutionem non secundum legem et veterem constitutionem adoptavit. Multi enim putaverunt Putin novam constitutionem enunciaturum esse, sed quodam modo non evenit!
  Medvedev notavit;
  - Optima idea non est de omni novo praeside novam constitutionem capiendi!
  Trubetskoy obicitur:
  - Sed Putin poterat! Yeltsin frigidior erat, et tu, Dmitry Anatolyevich!
  Medvedev annuit et consensit;
  - Thracam ac felicius maxime! Sine Putin omnia erraverunt, et Zelensky imperium in Russia suscepit.
  Trubetskoy notatur:
  - Et Lukashenko occasionem habuit, sed tempus suum desiderabat. Movisse nos ocius!
  Medvedev logice notatur;
  - Lukashenko electiones competitive in Russia timebat. Et Zelensky periculum non subisset si cor Putin stare non posset. Patriam administrandi tam manually exuritur! Putin certum opus exstinctae!
  Trubetskoy suggesserant:
  - Quid, sic citius inaugurationem accipiamus an non?
  Medvedev audacter respondit:
  - Fac ut vis! Ego non curo amplius! Cedebor in honestum otium et pro meo arbitrio vivam. Forsitan ego per orbem circumeo! Iam tum praeses tum primus minister pro memoria periodi Russiae fui! Quousque throno adhaeres?
  Trubetskoy constat:
  - Bene, si ita, tunc mutationes veniamus! Quid cum Shoigu?
  Medvedev frigide respondit:
  - Requiescat! Marescalli pensio magna est. Circuit orbem. Permisi tibi possessiones foris habere!
  Trubetskoy adnuit et dicebat;
  - Putin Russiam ab orbe remoto! Etsi verbis contristavimus in profundis animarum nostrarum, de morte eius gavisi sumus. Quantum ad Zelensky, videbimus! Multi ex nostris mandatis sicut in Occidente volebant. Accipe sicut in USA, sed labor... Sicut in URSS!
  Medvedev notavit;
  - Bene, sub Stalino, magistratus valde laboraverunt! Ne putes melle plenos!
  Trubetskoy quaesivit;
  - Quid facies?
  Medvedev revocavit;
  - Praeses fui, et ego secessus praeses. Ea magna est... Et ego vita fruar! Quid aliud opus est?
  Trubetskoy revocavit:
  - Zelensky tibi consilium dare potest cum eo!
  Medvedev eum elevavit;
  - Heu! Satis sapit sine meo consilio! Breviter - exequi inaugurationem! Dmitry Anatolyevich misit suum!
  Trubetskoy constat:
  - Inauguratio sic!
  Medvedev suspensus est. Ludum finire decrevi. Aliquam id numquam ante, id tempus ante. Et certe mentes Americae Foederatae opprimunt.
  Etiam vel ex velit. Quamquam American Sherman contra E-75-U infirma est. Sed mattis elit eros, vel adipiscing felis sagittis non.
  Qualitas autem non est utique eadem. Krauts intensa scores cruciant. Maxime gubernatores: Albina et Alvina! Et hae sunt puellae, quae fervore colosso distinguuntur.
  Medvedev in Americam a meridie proficiscitur. Eodemque tempore lacus eius trans Sibiriam versantur. Ludit. Viam cur adhuc Iaponiam non vincis? In hoc ludo etiam socios tuos interficere potes. Provectus consilio. Adhibe codicem fraudatoris et in utroque quantitate et qualitate eris fortior quam adversarius. Non bellum, sed mera voluptas. Hic sunt machinae scatebrae taillae, ne capere quidem possunt Americani.
  Accuratius, ut ibi. Et utere missilibus radiophonicis! Ac saevus Americae. Medvedev re vera hunc ludum delectat. Ac movere copias. Mexicum capta est. Civitates Americanae una post alteram ceciderunt. Talis voluptas.
  Et in oriente lacus seriei "E"-U Indiam intrant. Sed quid Britanni opponunt? Praeterea, Tertius Reich opes iam cumulatas et recentiores technologias sine perfido codice gignit.
  Sed Medvedev Pantheram paulum upgrade constituit. Hic est primus regularis "Panther" - armaturae frontalis 80- 110 mm, armatura lateralis 50 mm, tormentum 75 mm, dolium longitudo 70 EL, tormentum 650 horsepower. Hic est "Panther" -2 cum armis frontalibus ab 120 ad 150 millimetris, laterum 60-mm, tormentum 88-mm cum dolio longitudine 71 EL, et machinam 850-horse. Etiam currus gravis. Et gravius est non quadraginta quinque, sed quinquaginta talenta et silhouette breviorem habet.
  Sed Panther. Arma frontalia ab 150 ad 200 millimetre, latera 82 milliumtra, sclopetum 88 millimetre cum dolio longitudinis 100 EL et tormentum equi vis 1200 - pondus 55 talentorum. Efto, talis currus plerumque eximius contra Shermans est.
  Sed est Panther. Armarium frontale ab 200 ad 250 mm ad clivos habet, et armaturam lateralem 160 mm. a 105 mm sclopetum cum dolio longitudinis 100 EL. Hoc iam monstrum 65 talentis appendens et cum humili silhouette. Gas Turbine engine of 1500 horsepower. Sane, progressum Vide egregium, pugnandi capax etiam cum Soviet IS-VII. Praeterea, IS-7 non erat massa.
  Sed fortiores machinae sunt. Currens "Panther" -5, armaturae frontalis 250, carinae ad angulum 45 graduum, frons turrita 300 mm ad angulum, latus 210 ad angulum, 128 mm sclopetum ad 100 EL, pondus piscinae 75 talentorum provectioris, equitum vis 2000 engine gas Turbine potentia . Apparatus superior omnibus exemplaribus Sovieticis et Americanis. Penetrabilia IS-7 e pugna eminus ac resistentibus capiti in hits. "Panther" -5 technologiae plerumque eximius est. Nihil plus habet USSR quam IS-7. Et Germani quoque tigres genera quinque habent.
  Cum maxime in territoriis US captis, Medvedev etiam Tigrem depellere decrevit. Bene, "Tiger" est primus quisque scit. Armarium frontale est 100-110 millimetrorum sine clivo fere, et armatura lateralis est 82 millimetre sine fastigio. Et 88-mm tormentum, longitudo 56 EL dolium, est lacus vere ululatus. Dissimilis "Pantherae", ubi prima tantum series actu pugnavit et secundae exempla fuerunt. Tank "Tiger" 2 notior ut "Tiger Regius".
  Arma frontalia: 120-150 mm in alveo antica ad angulum 50 gradum, 185 mm in turricula antrorsum ad angulum parvum, et 82 mm in latere ad angulum 60 gradum. In fronte bene munitur, in latere tigris leviter melior, et habet 88-mm tormentum cum dolii longitudine 71 EL. Productionis obterere alterum bellum mundanum, optimum secundum armamentarium et praesidium frontale, pondus 68 talentorum, machinae 700 equitumque potentiarum - in activitate faciendis magis debilis.
  "tigris" -3 vehiculum consilium est. Armarium frontale 150-200 millimetrarum in angulo 45 graduum est, frons turris 240 millimetrarum angulo est. Ad latera CLX mm scutis inclinatis. Tria genera armorum diversorum: an 88 mm 100 EL tormentum, tormentum 105 mm 70 EL, et 105 mm 100 EL tormentum cum tormento equinis 1000 1200. Densi extensione et pondere 75 talentorum. Raeda gravis et periculosa est. Et validior etiam validior armatura frontalis -4 250 - carinae inclinata ad gradus 45 , frons 300 millimetra inclinata , latera 210 mm, sclopetorum 128 millimetri 100 EL dolii longitudinis , seu dolii 150 millimetri longitudinis 56 EL , ponderis 85 talentorum , 1500 horsepower Gas Turbine engine. Pellentesque sed ipsum lacus.
  Sed etiam frigidior est Tigris. Arma frontalia: hull frons 350 mm ad angulum 45 graduum, frons turrita 400 mm in angulo 50 mm. Latera 300 mm inclinantur. A 150 mm 100 EL sclopetum, vel 174 mm 70 EL sclopetum, vel 210 mm 38 EL gun. Pondus 100 talentorum est, gas turbines machinae 2500 horsepower. Apparatus potentissimus ne quidem penetrabit IS-7 et S. Ioannis struthio. Hoc contra Americam adhiberi potest. Tametsi dicendum est "Tigem" -5 ne in inceptis quidem in historia reali fuisse. Sed nullius culpa est quod bellum tam cito confectum sit.
  Sed virtualiter lacus sit amet elit.
  Medvedev urbem Washington et urbem maximam Novi Eboraci oppugnare coepit. Hic vere potes laborare et vincere.
  Quamvis, prol. Hic Washingtoniae urit et obterere Germanorum eum pellunt. Nee tigri-5 sistere quisquam potest.
  Medvedev contumacem oppugnationem in capitalibus Civitatibus Foederatis complet et quasi victoria videtur. Etiam sed eleifend ante.
  . CAPUT V N. .
  Quid aliud in ludo facerem? Sed Levi familia praediorum numquam in productionem abiit. Haec vere monstra hic sunt. Sed in altero bello mundano hae machinae series series etiam redundant. Et multo magis contra Iaponiam cum suis parvis et mediis lacus.
  Sed Dmitry Medvedev eas paulum repellere constituit.
  Haec est prima Lev piscina, quae solum in inceptis est, et ex parte in metallo indita. Arma frontalis alvei est 120 millimetrerum in angulo 45 graduum, armatura turris frontalis est 240 millimetrerum in angulo, latera sunt 82 millimetri, sclopetum 105 mm, dolium longitudo 70 EL, tota. 80 talenta, machina est 800 horsepower. In universum currus una cum tigribus et Pantheris in Kursk Bulge apparuisse potuit. Fortissimo telo suo tempore et propugnaculo egregiae turri frontis. Sed fortuna non ostendit. "Lev" -2 vehiculum project. Frons puppis 250 millimetre inclinata, frons turricula CCC millimetribus inclinata. Latera sunt 200 mm prona. Gun vel 128 mm 100 EL vel 210 mm 38 EL. Pondus 100 talentorum, machina 1800 horsepower. Par non habet in sua potestate. Superior ad IS-7, quae tantum ex parte ferire potest. Sed tunc longius repellis, et "Leo" apparet etiam monstrum persequens. Arma frontalis alvei sunt 350 mm, turriculae 450 mm, cum clivo laterali 300 mm ad clivos, tormentum 150 mm ad 100 EL, vel 175 mm ad 70 EL, vel 210 ad 56 EL, vel erucae launculi. ad CD -mm. Pondus 120 talentorum est, machina est 2500 horsepower.
  Haec vis formidabilis est.
  Lacus "Leo" -4 est alius super monstrum. Arma frontis carinae 450 mm sunt, armatura turris frontalis 500 mm. Latera carinae et turris 400 mm inclinantur. A 175-mm tormentum in 100 EL, a 210-mm tormentum in 70 EL, a 500-mm eruca emissarium. Pondus autocinetorum 150 talentorum est, machina est 3500 equitum gas turbines. Longo spatio omnes lacus penetrat, inclusos IS-7 et Americanos T-93. Etiam tormenta navalia penetrare non possunt. Haec machina potens est, et extra tormentum.
  Sed potentior etiam lev-5 rex lacus est. Arma frontis carinae 600 mm in angulo 45 graduum est, turris 800 mm crassa, latera ad angulum 550 mm. A 210 mm tormentum in 100 EL, a 300 mm tormentum in 70 EL, a 600 mm emissarium erucae. Pondus machinae est 200 talentorum, gas turbine machinarum quinque milia equitum vis efficit. Impenetrabilis ad omnia fere genera telorum, exceptis missilibus potentissimis , praesertim tormentorum et bombarum gente magna-gente. Capax incendendi causa ad naves pugnas et vectores aircraft. Aliquam sed luctus lacus.
  Bene, in summa, est aliquid ludere. Medvedev pressionem in Iaponia ponit.
  Sed interruptus iterum est.
  Director FSB vocat et dicit:
  - Dmitry Anatolyevich, colloquium dabis diurnariis?
  Medvedev firmiter declaravit:
  - Nondum!
  - Quare?
  Agens praeses respondit;
  - Mihi fas est colloquia dare necne! Statui igitur hoc non dare adhuc!
  FSB director adnuit:
  - Nunc placidus esse potes! Colloquium non abibit! Sed videbimus alium locum!
  Medvedev notavit;
  - Omnes, sedete! Si quid, magna pensio ducis tui! Vivere potes sine operando!
  Director in FSB mirum quaesivit:
  - Estne miseratio tantae potentiae distare?
  Medvedev respondit honeste;
  - Misericordia est sane, sed homini inevitabili submittit!
  Medvedev ad ludum iterum rediit. pristinus praesidens patriae in orbe terrarum maximae et ingeniosissimae divitiae tandem laqueo eam obtinuit. Et cur non ludimus, si nunc carere possunt. licet ipse sit agens civitatis caput.
  Sed quomodo potes tentationem vitare ut te in tali ludo praecidas? Bene Germanorum copiae Chukotka pervenit. Fortunate in ludo multo facilius quam in re apparatum movens. et Sinas eunt. Ibi proelium commiserunt cum Iaponibus. Utique, codice scamno adhibito, Medvedev lacus Lev-5 e coniecit eosque contra samurai proiecit. Et hi vere sunt super genus carros.
  Quomodo samurai opprimuntur. Sed tamen non est finis perfectionis.
  Sed cur, donec secundum bellum mundanum confectum est, non potest gravissimum Germanicum piscinam "Mus" per gradus currere?
  Hoc vere est perfectionis discrimen et pulchritudinis corona. Accuratius quid accidere potest si gigantomania evolvit.
  Medvedev mus repellere coepit.
  Muris piscinam, quae in metallico actu existit, gravissima ex iis, quae in metallo versabantur, eiecit et etiam pugnavit. Arma frontalis Muris est 150 mm in imo carinae, 200 mm in summo carinae, 250 mm in fronte turrita, et in lateribus 210 mm. Ut perspicimus, piscina impenetrabilis est, etiam in prima sua versione, omnibus Vide Soviet lacus in fronte et etiam in latere. IS-2 et SU-100 hanc piscinam ab aliquo angulo penetrare non potuerunt. Solus IS-7 difficultates pro Maus creare potuit et cum hac piscina pugnat. Sed IS-7 modo post bellum apparuit, neque omnino processit. Et "Moes" iam ante anno 1943 pugnare poterant. Haec piscina duo tormenta habet: breve dolatum 75 mm et 128 mm 55 EL, quod omnia piscinas Sovieticas penetrare potest praeter caput IS-7. IS- Porro II e longinquo. Fuit etiam 150 mm tormentum.
  "Mus" 188 talenta appendit et habebat 1250 tormentum horsepower, quod adhuc non sufficit. Super, currus suo tempore validissimus est, et parem non habet.
  "Mus"-2 vehiculum consilium est. Perfectior. In fabula reali, currus in silhouette inferiores et leviores putabatur. Sed in ludo, scilicet, currus perfectior factus est, inferior silhouette, densior in layout, sed etiam gravior. Arma frontis muris carinae sunt 2 350 mm. Arma turris frontalis sunt 450 mm. Lateribus 300 mm. Canones sunt 75 mm longe dolatos et 150 mm 70 EL, vel 210 mm howitzer, vel 400 mm launculus erucae. Pondus 200 talentorum. Gas Turbine engine 2000 horsepower.
  "Mus"-3. Perfectum etiam. Arma frontis alvei 600 mm sunt, turricula 800 mm, latera 550 mm. Tormenta 88 mm 100 EL, ad pugnam hostium lacus et 210 mm 70 EL. Vel 550-mm eruca Launculus. Pondus piscinae est 250 talentorum, gas turbine machinarum 4000 horsepower. Lacus omnibus fere telis praeter firmissimas impenetrabilis est.
  "Mus" -4 est nova evolutio gigantomaniae ac magis provectior. Arma frontalis carinae est 1000 mm in angulo 45 graduum, armatura turris frontalis ad angulum 1200 mm est. Latera 850 mm inclinantur. Armamentum: 105 mm 10EL tormentum ad pugnandum piscinas hostium et ad omnia fere genera vehiculorum satis sufficiens. 300mm telum ad 70 EL, ad munitiones delendas et ad lacus redundantes. Vel pro, 750-mm eruca deductor.
  Pondus vehiculum est 350 talenta, quae non tam pro armis et armis. Etiam tormenta pugnae ad tale vehiculum capitis-in penetrare non possunt. Tantum ictus directus e cruise missili valido vel bomba amplissima talem machinam destruere potest. Ab omnibus angulis impenetrabile est per omnes lacus et autocineta sclopeta secundi Belli Orbis Terrarum. Machina 6000 gas turbinis horsepower.
  Bene, "Mus" -5 summum gradum huius seriei est. Armarium frontis frontis est 1600 mm ad angulum, frons turris 2000 mm est, latera ad angulum 1500 mm sunt.
  A 128-mm tormentum cum 100 EL ad pugnandum omnes lacus, satis satis contra omnes notas inclusas IS-7 et 900-mm erucae launcher. Alia tormenta sunt impractical. Duodecim tormenta tormenta sunt. Pondus piscinae 500 talentorum est. Gas Turbine engine of 10,000 horsepower. Raeda est, inquam, ipsa perfectio. Fere nihil in fronte te ferire potest. Super lacus...
  Attamen, si quis putat non posse cum aliquo frigidiore "Mos" -5 ascendere, hoc omnino verum non est. Imaginatio auctorum ludi boni secundi de bello mundano infinito est.
  Pro exemplo, est etiam "Rat". In reali historia, haec piscina testimonium quantitatis inter omnia vehicula eminent, et partim etiam in metallo involvit.
  Lacus "Rat" 400 mm armatura frontalis habet, et latus armaturae leviter inclinatur. Armamentum: quattuor 210 mm sclopeta, vel unum 800 mm sclopetum et duo 150 mm howitzers, undecim tormenta aeroplana. Pondus est 2000 talentorum, Diesel machinis summam potestatem 10,000 equitum vis habent.
  Tank "Rat" -2 est evolutio vehiculum consilii cum extensione provectioris. Frontale et quodvis armatura 800 mm, cum angulo magnae inclinationis rationalis. Armamentum unum 1000 mm bombardum et quattuor 150 mm howitzers est, sedecim tormenta anti-aediatoria ad terram et scuta aerea incendenda. Pondus est 3000 talentorum, tormentorum gas turbines, summa potestas equitum 20000 numerorum est.
  "Rat" -3 machina validior et provecta est. Armorum 1200 - mm ad angulum. Armamentum: unum 1250 mm tormentum et sex 150 mm howitzers. Viginti tormenta anti-aircraft tormenta tam aerem quam terram scuta incendere possunt. Pondus 4000 talentorum est, tormentorum gas turbines, summa potestas horsepower XXXV 000 est.
  "Pat" -4 est machina magis valida et provecta, armatura 1600 mm ad angulum. Armamentarium unum 1600-mm tormentum et novem 150-mm howitzers, tormenta viginti quinque anti-aeliorum quae in aerem et terrain scuta iecerunt. Pondus est 5000 talentorum, gas turbine machinarum, melius, summa vis 50,000 equitum.
  "Rat" -5 piscina frigidissima est. Armorum 25000 millium undequaque. Armamentum: unum tormentum 25000 mm. Et quindecim 150-mm howitzers. Tormenta quadraginta anti-aircraft machinamenta aeris et terram praebent incendenda. Pondus 10,000 millia talentorum. Reactoris nuclei ut machina, potestas super 100,000 millia equitum.
  Lacus vere est frigidissima in ludo. et pondere et aliis notis.
  Bene, expugnationem Tokyo "Rat" -5 committere potes. Verum, tam carus est ut pluries in scamno codice currere debeas.
  Sed altiore, Medvedev delectari potest. penitus lusit.
  Et tandem observavi "Rat" -5 in re virtuali. Quam improbe bene canere.
  Tum Medvedev iterum vocant.
  Hoc tempore primus vicarius primus minister et primus minister agens est Siluanov.
  dixit tristi sono;
  - Dmitry Anatolyevich amisimus! Fere omnes schedulae iam numeratae sunt!
  Lepide dixit Medvedev:
  - Melius est bene perdere quam male vincere!
  Siluanov mirum;
  - Qui potis est?
  Medvedev explicavit:
  - Si Vitaliy Klitschko Maiori Kyiv primum electus fuerat, eius reditus ad annulum non fiebat. Pro magno propugnatore, Maiore ludibrio!
  Siluanovus cum hoc consensit;
  - Recte dicis, Dmitry Anatolyevich! Proh
  Respondens Medvedev cecinit:
  - Liber sum ego, sicut avis in caelo;
  Liber sum, oblitus quid sit metus.
  Non sum liber sicut ventus ferox
  Liber sum in re, non in somnio!
  Siluanov mussat;
  - Ita, es iustus poeta Dmitry Anatolyevich! Scribere versus de te potest!
  Medvedev gravissime respondit:
  - Ceterum, nunc placide facere possum rem meam dilectissimam - ludos computantes ludere! Et ante hoc per viginti annos tantum hoc in viciis et initiis possem praestare!
  Siluanov mussat segnis;
  - In ludis?
  Medvedev confirmavit:
  - Prorsus ludos! Et utile esset vobis aliquid belli oeconomici studere!
  Primus Prorex Primus Minister aegre notavit:
  - Malo meditor!
  Medvedev responsionem sibilavit:
  - Mala res damnata est, te insanas agitare potest!
  Siluanov frigide respondit:
  - Visne cum mundo ludos re effugere? Laudabilis!
  Ironia erat in verbis primi ministri agentem.
  Medvedev dixit:
  - Sine me etiam pro te pendere sidus herois Russiae!
  Siluanov consilium;
  - Appendite te, Domine Praeses!
  Medvedev chuckled et respondit:
  - Fortasse haec bona idea est! Alioquin Putin tantum posthume consideratum!
  Primus minister agens respondit;
  - Gratias tibi ago, Domine Praeses!
  Medvedev melodiam continuavit:
  - Nam stultas oculos inanes...
  Siluanov una cecinit;
  - Nam quod omnia possibilia sunt.
  Medvedev complevit:
  - Sed vivere non potes!
  Primus minister agens respondit;
  - Graviter, etsi, me maxime amovere! Similis habebimus diripienda!
  Medvedev frigide respondit:
  - Multa loca in Terra!
  Siluanov adnuit et fremuit;
  - Denique, Domine Praeses, mihi promisisti sidus herois!
  Medvedev in summo pulmone exclamavit:
  - Pone decretum!
  Chartam aliam attulerunt ei laudum. Scribe agentem praesidem.
  Eodem tempore Medvedev fasciculum hominum adiudicavit. Nosce nostrum!
  Eh, iam sero est, et praesidens Russiae agens dormit.
  Alterius alterius historiae viderat. Exercitus Tsarist, ductus Kuropatkin, pugnat portum Arthurum dimittere. Sed ipse Medvedev in robot pugnae apparuit, cum lasers et thermoquark magnitudines seminis papaveris, sed tam lethalis quam bombae in Hiroshima decidebant.
  Et quomodo potest Medvedev cum robot pugna Iaponica pugnare? Quam discerpta samurai per milia. Et quomodo lasers et blasters in usum venerint.
  et Iapones interfecerunt, specie eos interfecerunt. et in frusta concidit. Et depopulatis ordinibus.
  Medvedev, qui thronum amiserat, in proelio delec- tatus est. His samurai labant, solio concutiere sacro.
  Sed estne malum, dicamus ingenue in omni honestate sub Tsar?
  Faxit Deus omnem villam talem tsar sicut Nicolaus II. Hoc est verum exemplum rectoris intelligentis et simul intellectualis.
  Misericordia est quod talem non ens Kuropatkin deposuit. Nunc Medvedev in Iaponia sumpsit. Et trituremus eos. Et hoc faciunt valde conlisio.
  Et laser radios samurai per milia metendo. Aliquot plura minuta proelium
  Nulla Iaponica exercitus.
  Quid autem samurai viri comedunt? Nunc forte in navibus tuis laborare possumus.
  Medvedev pugnam robot in aerem levavit et ad stationes classis Togolese cucurrit. Quid putat facere posse cum equite Russico?
  Et hoc est velociter a thermoquark robot ruit. Iam iam supra mare est. Et Togum classem demergamus. Seca armadillos, celoces, et alia animalia.
  Hoc simile... Quid si etiam bomb thermoquark mini-stillare?
  et novus heros deserit illam. oritur unda deprimitque naves sole oriente terra.
  Medvedev ululat in summitate pulmonis;
  - Ad Russiam Nicolaus;
  Iaponia omnia disrumpam!
  Et iterum praesidens Russiae agens in extasiam it.
  Magnum est pugnare cum tali robot.
  Tuam samurai demergant... Et Tsushima non erit, Iaponica nihil pugnandum erit.
  Ultimae samurai naves iam demersae sunt. Quae victoria est!
  Sunt autem adhuc partes terrae orientis solis, quae obsident Portus Arthuri. Non opus est ut eas re aggredi. Ad omnes adversarios imperii Nicolai Tsar componendos.
  Medvedev ardenter canit;
  Volaverunt autem Samurai in terram;
  Sub ferro et igne pressi!
  Et copias quae Port Arthur obsidebant deleamus. Forte cecidit validum castrum. Et Russia alapam in faciem accepit. Ac praesertim bello Scelesto peius fuit. Ibi imperium Nicolai II Tsar coalitum Angliae, Galliae, Turciae et regni Sardiniae amisit. et cum dignitate amisit. Et hic est quidam Iaponia, quem nemo gravis aemulus reputavit.
  Humiliatio non ferat Russia. Haec fortasse causa est, quod Stalin, tam cautus et in alieno consilio temperans, secundam frontem in extremo Oriente contra Iaponiam aperuit. Samurai quidem nimis humiliaverunt Tsarist Russiam.
  Hoc enim bombs thermoquark exiguis destrue et lasers combure.
  Ita ut Russiam debellare non audeam! O Deus faxit ut Zelensky sis felix rex.
  Rursum Russi et Ucraini adunati sunt eosque mox Belarusiani adiungent.
  Et erit Sclavorum trinitas!
  Medvedev Iaponicam prope Port Arthur desivit et in Russiam irruit... Iaponiam vicit. Coream, Manchuria, insulas Kuril et Taiwan sumpsit. Etiam Iapones magnam pecuniam solvere coegit.
  Tsar Nicolaus II locum suum confirmat: res novas et supervacuas cogitationes non comparebat.
  Russia Tsarist trans Sinas movere pergebat. & dilatatio ejus in Oriente.
  Sed Germania Kaiser, quamquam Tsarist Germania magna potestas facta est et etiam celerius et plus quam in historia reali crescebat, tamen antecessit et Primum Bellum Orbis Terrarum ingressus est.
  Duabus partibus.
  Nunc Medvedev negotium delendi Germanos suscepit. Nullam habent causam, ut Tsar-Patrem offendat.
  Et quomodo inimicos ferit cum lasers. Eas in Prussia Orientali instar turbinis trituremus. Medvedev propagines apud Germanos copias lasers et radios energiae gravitatis utentes.
  Eodem tempore puellae apparuerunt. Scilicet in bikini. Alenka and Natasha. Et Krauts cum luminibus secant.
  Ita, Nicolaus Magnus Tsar, Nazis numquam tale aliquid somniavit. Quid moliuntur contra vos, patres?
  Medvedev infensi canit;
  - pepones, pepones, buxus;
  Liberalis, felix terra...
  Sedet in solio Petropoli;
  Pater Nicolaus Tsar!
  Inauguratio divulgata est diluculo. Et Medvedev remansit omnino cogitationibus suis. Ut dum cum puero facis.
  Medvedev etiam posthume Andropov stellam Herois Russiae adiudicavit. Quod fortasse antea factum est. Et de construc- tione monumenti decrevit Andropov.
  Eodem tempore praeses agens Yezhov et Yagoda etiam restituit. Quid hic caerimonia?
  Deinde novum ordinem ab Bobby Fischer nominatum instituit. Sed nihil potes dicere quod magnus latrunculorum lusor fuit. Et non solum magna, sed etiam scandalosa. Super omnes voluit esse non solum in latrunculis.
  Et gradus tres: aes, argentum et aurum.
  Et sane imprimis Dmitry Medvedev hunc ordinem adiudicavit: Garry Kasparov, Anatoly Karpov et ... fratres Klitschko!
  Eodemque tempore Dmitry Medvedev Vladimir Klitschko Ordinem instituit. Etiam an elit. Tria gradus: aes, argentum, aurum.
  Et tunc est ordo Svyatogor, praeclara solutio.
  Medvedev iuvencos et pedales. Et hoc iterum invenit. Ursus est. Ursus omnibus ursis.
  Et novas habet ideas. Exempli gratia, singulas currus Russiae novos dabit.
  Interim vade et ludere in computer. Quid Medvedev maxime voluit. Ita iam in novum consilium convertit. Belli gradus. Hoc praeses, etiam prior, agere voluit.
  Incipis quinque operariis et mille unitates: calculus, ferrum, lapides, oleum, cibus, aurum.
  Ac primum communitatis centrum ad novos operarios edificemus. deinde cuniculos et agriculturam excolere incipis.
  Imprimis, scilicet, cibum obtinens ut opifices melius customizent.
  Medvedev potentissimum, recentissimum computatorium habet. Suspendisse volutpat mattis ex et dictum.
  Tu urbem tibi aedificas et sedes novas mercaturas. Pecunia, utique primo quaestio est. Donec aedifices monetam, nundinas, academiam scientiarum, et cetera.
  Sed Medvedev cognoscit universalem viam ditandi. Plus operarios conducunt agricolae et opes pro pane emunt. Forum vilissimum est aedificare. Et tunc servasti, emisti academiam, edificasti molam, novas fabricasti fodinas. Et tunc plura. Praesertim cum monetarius fecerit. Et tunc poterit emendare puteos. Hoc est, quanto magis fun- fluit pecunia. Ad emendationem adhiberi potest. Nova serrat, nova instrumenta agriculturae, reclamatio terrae, investigatio stercorat. Novum genus aratri...
  Deinde puteis penitiis et novis operariis flantibus. Nova praedia. Carnis confectio. Domorum constructio. Ad domos doctorum, lictores, putei, mercatus, architecti, pugnatores. Et reliqua... publicani. Novae emendationes in auri metalla. Novarum locorum et aedificiorum explicatio et opera.
  Et iam plus et plus pecuniae est... Sunt superflua et inire potes castra aedificare.
  Praeda sit amet ac lacessendo. Urbs crescit. Nulla sed fermentum nisi. Hic pacem condere potes, et debiliorem hostem elige.... Re vera, Medvedev vires in belli oeconomicis bellicis adhuc augendis est.
  Academia militari aedificata est. Et incipiunt formare copias. Equites, pedites, iaculatores, pilae, aliaeque copiae. Nempe tormenta. Vel etiam plantae piscinae ex melioribus puteis. Primae aures sunt, scilicet, leves et primitivae, sed agi possunt.
  Medvedev abrepta obtinuit.
  Praeses lusus consumpsit. Te magis ac magis novas domos aedificas. Scholam scribarum, bibliothecam atque diversos gradus includunt. Esto tibicines, saltatores, praestigiatores, senet histriones, zoos. Vel varius aliquam.
  Et sane variis diis templa.
  Imo multae et variae religiones in imperio sunt. Melius est diversis templis aedificare.
  Et hic omnia alia sunt. Et mosques, templa, aedes cultus, templa Buddhist, stupas, deos paganos.
  Ita missio dives. Pontes quoque struis, cum flumen transieris.
  Est multum laboris. Festa etiam diversis religionibus instituunt ne Deos offendantur.
  et sic sine intermissione. Sequitur opera et opera Academiae Scientiarum, nunc alia emendatio, deinde alia. Vel remedium contra rodentes vel contra insecta - quaecumque agriculturae melioris sunt, obtrectatores videntur.
  At bonas etiam Di mittunt messes. Itaque lacus et elit officinas abigere potes. Incipiens aëronavibus levibus, bombers atomicos attingere potes. Augetque unitates perpetuo numero. Iam centum milia pervenit.
  Medvedev ludit et novas technologias promovet. Nullam sed metus. Non pugnare debes, index prosperitatis et culturae populo tuo potes. Atque id etiam. Sed nunc satis pecuniae et copiae.
  Quid melius de ludo est quod putei non exhauriunt. Potes in perpetuum elicere facultates.
  Novasque urbes in tabula construas... Aut etiam pyramidi indulgeas, aut aliud mundi miraculum.
  Medvedev etiam nova foramina elicit. Vera, abundantia copiarum prosperitatis index redigit. Quod quidem est ubi dubitatur. Sed nunc nemo est qui cum pugnet... At novae technologiae introduci possunt ad lacus et plana citius facienda. Et graves bombers admove.
  Sed cur non, iam medias piscinas habentes, in planitie Mediae Aevi hostem non capiunt?
  At Medvedev, praediis pluribus effectis et parametris melioribus simul, finitimas regiones celeriter invadit.
  Et etiam plana desuper. Et hostis bomba totis viribus abeamus. Pluis in eum napalm.
  Ludus non est et praecepta.
  Medvedev urbis mediaevalis interitus potitus est. Et deinde universam regionem cum suo primitivo exercitu. Fruebatur et vicit, quamvis minor damna aeroplana et praedia accepit. Ita tenaci facile evasit. Tum iterum urbem in victis finibus aedificas.
  Jam gravia sunt tua obterere. Possibile est tam anti-nucleare praesidium et armatura activa coniungere.
  Medvedev iam decem horas ludebat et oculi eius defessi erant et glutinare coeperunt. Praeses agens obdormivit in Domino.
  Primo, Medvedev in obscuro circumagebat. Sed non diu duravit. Et tunc ultra-modern-95 piscina volavit ad montem. Iam serus erat autumnus, et stillae pluviae in arma feriebantur.
  Medvedev dixit:
  - Dies certaminis pro monte Vysokaya! Mons ille clavis est ad defensionem Portus Arthuri totam. Hodie exacte die 21 mensis Novembris vel 4 Decembris iuxta novum stylum est. - Professor furibundus pugno eius arma percussit et exclamavit. - Sed Vysokaya Mons nulla capietur! Habitabit ala Pacifica!
  Iapones montem Vysokaya prope ceperunt. Formicae similes, undique densis rivis reptabant. T-95 Ignis apertus rapido igne tormento 152-mm.
  Alenka puga pyga gaudium pressit, et tormenti automatis Iaponicae ictus quasi anti-aircraft gun. Potens summus explosivae fragmentorum conchas centum Iaponicae uno sagittario pulsavit.
  Natasha, vicissim, ex octo tormentis gravibus machinae accensus est. Atque ego etiam malleo uti claviculo.
  Medvedev piscinam compulit, supermachina confidenter arduos scandit, et vestigia bellatorum Terrae Solis orientis oppressit.
  Sibilavit Margarita et dixit;
  - Historiam facimus!
  Praeses agens iracunde confirmavit;
  - Profecto! Nullo casu permittemus Portum Arthurum tradi!
  Alenka, e sclopeto incendens, viginti gyros per minutas accendit, proiectum exspuens aucta potestate perniciosa pondo quinquaginta chiliogrammata. Uno minuto ton metalli et explosivae amussim eruperunt.
  Et puella accuratissime percussit.
  Tormenta et machinae singulae incendii minutatim quinque milia volventem. Vel quadraginta milia glandium magnarum per breve tempus. Quomodo autem samurai induunt? Qualiter eos insistere coeperunt.
  Alenka etiam cecinit;
  - Hostes et grex in terram volavit, presso ferro et plumbo!
  Lacus Russiae infensi laboravit. Hic mille Iapones caesus est, hic secundus est. Eos in detracto stratis.
  Natasha giggled et cecinit:
  - Pro gloria Rus'! Numquam obliviscamur patriae!
  Et rursus ex gente tormenta proiicit lethalis machina. Millia Iaponicae iacent et mortui sunt.
  Medvedev cepit et sibilavit;
  - Tsar Nicolaus! Magnus eris.
  Et opprimamus imperfectum samurai sub brucho.
  Margarita logice notatur;
  - Nicolaus II potest esse maximus tyars. Omnes casus habuit ut Sinas provinciam Russiam - Yellow Russia!
  Medvedev samurai percussit, sicut bruchus super eos irruit, et dixit:
  - Fiat ita!
  Testa post corticem evolavit. Multiplicantur sicut materia, multo minus vigorem requirunt quam ipsa incrementa in atomis et moleculis.
  Alenka, globulis globulis cum gratiosis digitis premens, exclamavit:
  - In nomine Russorum tsars!
  . CAPUT VI.
  Tormentarii rugientes et rugientes. Quanquam non tam magno, sed obvoluto loqui potuit.
  Margarita praeses agens quaesivit;
  - Quid, testarum numerus est infinitus?
  Medvedev respondit:
  - Quasi-res non requirit multum industriam ad creandum. Et implens reactor thermonuclear cum aqua tam facile est quam pira conchilia!
  Margarita sibilabat;
  - Imo hoc praeclarum est! Scelerisque glaciem crepito hoc modo etiam facere potes!
  Medvedev gemitu objecit;
  - Nondum, sed cito, immo! Misericordia est quae hucusque quasi-rem tantum obtinemus!
  Alenka, nudis globulorum globulis premens digitis, arridens tigris magnis dentibus, dixit:
  - Haec facultas materiam creandi est etiam quasi-divina!
  Medvedev chuckled. Pauciores et pauciores Iapones erant circa montem, et cadavera magis ac magis. Samurai ad piscinam mittere conati sunt, sed frustra. Putamina quasi stillae pluviae in arma iaciebantur.
  Praeses agens dixit:
  - Et homo ad imaginem et similitudinem Dei creatus est.
  Alenka, pilas conchas lethalis, annotavit;
  - Si adhuc creatur. Fortasse homines sunt prudentissimi, fortes ac potentes in universo!
  Medvedev logice suadet:
  - Tanto magis necessaria est humanitatis solidatio! Coniungamus! Tunc nescimus dolorem et cladem!
  Natasha confidenter affirmavit:
  - Imperium Tsarist omnes unire capax est! Coniunge omnes, sine exceptione, in monolith!
  Et puella tormenta iterum accendit. Iaponica opprimens a laevo latere intrare conatur. tasque lacus T-95 non nocuit. Tormenta quoque eminus vel requirebantur vel conchae inefficaces erant. Praeterea arma non sunt in aliqua regione in mundo. Nec talem piscinam tam facile penetrare potes. Eius defensio est summa incisura.
  tormenta et machina detondunt et conchilia abripiuntur. Et faciunt omnia specialiter, et multum mortifera.
  Natasha giggled and said;
  - Multa Iaponica deerunt!
  Alenka cum hoc consensit:
  - Plurimi!
  Et micare sapphirus oculos suos. Et tam multa sunt varia de hac virgine, verus terminator.
  Milites incendunt. et samurai minuo. Quadraginta milia glandium et ton testarum minutatim, hoc est vis magna perniciosa.
  Natasha notat:
  - Milites sumus, qui gravem mortem patimur!
  Alenka cum hoc consensit:
  - Et non mors tantum, sed fons virtutis in universo mundo!
  Margarita prudenter dixit:
  - Si Russia Tsarist totum mundum vincit, omnia bella in historia hominum semel et pro omnibus finientur!
  Medvedev constat:
  - Scilicet infans! Nemo bella eget! At humanitas coniungenda est!
  Natasha pantherae gaudio exsibilat taurum necans;
  - Cum coniungimur, invicti sumus!
  Et scintillas dimisit ab oculis eius! Haec puella est! Flammas continet ignis, et glaciem et chalybem.
  Sed iam novissima Iaponica pereunt. Nec est alius montem expugnare. Plus quam quinquaginta milia armatorum Terrae Solis Oriens sub monte Vysokaya caesa manserunt.
  Proelium finitum est.
  Quatuor locum in colle, Medvedev;
  "Opus non sumus nunc cum praesidio loqui." In genere quid facturi sumus?
  Alenka suggesserant:
  - Adhuc multae sunt Iapones. Totum exercitum Nogi deleamus.
  Cum hoc Margarita libenter consensit;
  - Id est! Nos omnes samurai exprimemus! Magna ac erit!
  Medvedev risit et dixit:
  - Etiam piscina nostra sub aqua et igne conchis natare potest. Classis Iaponicae descendamus!
  Natasha expressit cum gaudio;
  - Id est! SIC, sumamus et deleamus omnes samurai in mari.
  Turma Iaponicae proximam bombingam escensionem modo inceperat. Testae volabant, inclusis ex tormentis undecim et duodecim inch. Et hoc, ut vides, grave est.
  Lacus ad oram ruebat. Alenka, digitis percussoque in corpore currus, dixit:
  - Bene, ad mare. Sed quomodo inceptum Iaponicae in terra dare potuimus?
  Margarita, quae aliquam notitiam belli habebat, revocat;
  - Machinae tormenta habuimus, et Mosin sclopetum multo certius et efficacius quam Iaponica una fuit. Et si non omnia in mari operata sunt, in terra non samurai facultas.
  Iratus Alenka nudum pedem in area commovit et mussavit;
  - Proditio! Trivial proditio!
  Natasha suggesserant:
  - Pendent omnes!
  Piscina in aquam abiit. A lateribus apparebant propellens machinam moderantes. Hic primus scopus est: eversor Iaponica. Natasha globulis globulis tenuibus digitis impressit.
  Et concha ipsum ima navis lethali vi percussit. Arma circum- vertit.
  Aliam testam exterminator accepit. Natasha pressit pollicem iterum.
  Tum Iapones obstrepit.
  Alenka giggled:
  - Eamus submersi vices! Machina tormenta underwater efficacissima non sunt!
  Et puella diumas pressit, lam concham in ima vastatoris mittit.
  Margarita ridens respondit:
  - Bene habemus dominas!
  Natasha testam iterum misit et clamavit:
  - In nomine Rus' fiat victoria.
  Alenka conchas exspuit. Imo navis terrae ortu solis secidit et animadvertit:
  - Nihilominus potentia tsarist in Russia non tam mala quam propagatio petita est.
  Hoc Margarita consensit et libenter locutus est, praesertim cum nihil usquam faceret.
  - Sub Nicolao II Tsar, Russia aurum signatum pecuniae introduxit. Moneta imperii solidissima ac stabilis in mundo facta est. Pretia etiam paene immutata manserunt. Et sub Tsar Nicholao solucio peruenit ad triginta septem rubles in mense. Re vera, Russia una e primis terris in mundo secundum signa viventium facta est. Productio industrialis quarta in mundo facta est.
  Dmitry Anatolyevich Medvedev post somnum in computatro ludere coepit. Quo in casu, se ad continuandum consilium secabat. Virtus firmata rapinas peregit. Praesidens Russiae agens piscinas in proelium misit.
  ET GRAV.
  Ludus adhuc bonus est. Paulum eieci et obterere gravior centum talentis. Cum praesideret, Medvedev piscinas graviores centum talentis evolvere cupiebat. Sed Putin tunc non dedit. Sed tentans opinionem respexit. Gravida magnis vehicula. Et sex carrorum genera. Plus quinque et centum talentis.
  Nunc autem Medvedev lacus machinas nuclei in proelium iacit. Et rumpit munimenta regionum mediae campestris. Et iterum eap. Ita, magna... Ut paulo facilius, consilium militare coniungere. Et una cum ipso perniciem ducas inimici. Et captio eius.
  Hic aliud imperium vincis... Hic bellum est gravius, sed ducitur a consilio militari in gradu Napoleonis. Ita modo vigilare potes et imperium tuum cum oeconomico gradu in Stolypin erigis.
  Medvedev autem, postquam ad computatorium cum ingenti tentorio per aliquot horas sedens, stertere incepit.
  Somnus nimium diu privatus est.
  Alenka in Iaponia accensus. Hoc tempore demersa yaria cecinit:
  - Nos fortissimi sumus in mundo,
  omnes inimicos nostros in latrina inebriabimus.
  Mater flens non credit;
  Et mala oligarchi cerebra dabimus!
  Et puella risit. Et micantes margaritis dentes eius!
  Medvedev suadet:
  - Cum bellum cum Iaponia in victoria finiatur, incrementum oeconomicum Russia maius erit! Et tsarist imperium opulentissima terra fiet!
  Alenka demersit alium eversorem et exsibilavit;
  - Semper divites facti sumus! Parum fuit ordo!
  Natasha percussit terram Solis orientis et dixit:
  - Germani in Primo mundo bello nullo modo eramus. Sed propter quintae columnae victoriam amisimus!
  Alenka etiam aliam testam in ventrem armadillo misit et declaravit:
  - Profecto! Quinta columna est culpae omnium. Bello primo mundano Germani ne Minsk accedere potuerunt et in Galicia superati sunt. Et sub Stalin, iam Kremlin per binoculares viderunt. Quid est hoc, Pythi?
  Natasha aliam concham in fundo pilae accendit et mussat;
  - Proditio! Talem victoriam amisimus!
  Margarita quoque admonere necessarium censuit;
  - Quod si non per proditionem, Constantinopolim et Asiam Minorem potiti essemus, necnon accessus ad Mare Mediterraneum. Et tantum propter proditionem et quintam columnam amisimus!
  Alenka aliud proiectum:
  - Etiam quinta columna est! Quam multae molestias ab ea causantur! Imperium Russicum unica res est quae totum mundum dilatare potest ac humanitatem efficere!
  Cornelius infensi mussat:
  - Profecto! Possem et vellem aliquid certi! Et pro humanitate unita et invicta!
  Alium testam puella misit, post- quam praelium tandem scinditur. et Iapones submersi sunt.
  Margarita trepidum in voce dixit:
  - En quid nunc agitur in mundo? Russia et USA in finibus belli sunt. Sina autem populosa et absoluta est. Non est ordo et prosperitas in mundo!
  Natasha misit novam testam, hoc tempore ad cruiser, et consensit;
  - Nullus ordo est in mundo! Una administratione opus est nobis!
  Testa Alenka accendit et adnuit in concordia;
  - Et tale imperium tsarist fieri potuit imperium! Autocratia Russiae sponsor stabilitatis et prosperitatis globalis est!
  Et misit puellam aliam testam, quae tandem cruisarem scinderet.
  Iapones plane freaking sunt. excanduerunt promiscue, non intelligentes qui eos submergerent.
  Notandum quod terra Iaponia non multum proficit in numeris. Et etiam in historia reali multo plus occisi et vulnerati sunt quam Russiam amisit.
  In mari autem naves Terrae Solis orientis in Britannia et in USA fabricatae leviter meliores erant quam Russicae, maxime domestice productae.
  Sed hic etiam in Iapones praestantia qualitativa admodum parva est. Russi sagittent, fortasse verius.
  Natasha , incendere , demergere , eversor , notatus in molestia ;
  - Revera, Russia fortiores adversarios vicit. Exempli gratia, Napoleon!
  Alenka, concha misso ad lembum cataphractum, addidit:
  - Oh yeah! Napoleon erat ingenio! Et ille erat fortior, sed vicimus eum.
  Ingemuit Margarita graviter et murmuravit;
  - Iaponice amitte. Haec tam molesta et ingrata sunt!
  Alenka cum hoc consensit:
  - Valde molestus! Vae propter hoc tempus dynastia Romanov finita est. Tempora gloriosa, heroica, victoriis ac victoriis. Et quamvis nostrum Genghis Khan non habuerimus, ab Ivan Kalita tempore surreximus.
  Et misit puelle alium proiectum lethale valde. Et cruiser cataphractos in duas partes divisus est.
  Natasha permansit, unaque testa demersit alterum perditorem. Et samurai vastatores multum habent.
  Bellator guys quaesivit:
  - Sed miror cur in historia orbis terrarum nulla imperiis absoluta sit potestas?
  Alenka iterum concham misit in ventrem alterius destruentis et declaravit;
  - Ita vero quid? Omnes ceciderunt. Et imperium Persarum, et Alexander Magnus, et Romanum imperium. Cur nemo humanitatem?
  Natasha frustratus pedem impressit. Aliam navem demersit et dixit;
  - Id est! Genghis Khan imperium creavit qui totum mundum opprimere potuit. Sed post mortem eius, filii et nepotes, ridiculo spectaculo, imperium dilaniavit. Sola Tsarist Russia, cum systemate unitario, talis erat terra ut per multa saecula existere posset et crescere donec totum orbem absorberet!
  Alenka emicabat ocellos et declarabat se mergens eversorem alterum;
  - Gloria magno Imperio Nicolai Tsar! Non dabimus potestatem illegitimo Bolsheviks et provisori imperio!
  Natasha etiam concham misit in navem. Iaponia decidit et cecinit:
  - Salvum fac regem, etc.
  Fortis dominator
  Régna ad glóriam,
  propter glóriam nostram.
  Impera timori inimicorum tuorum -
  Orthodoxa Tsar!
  Regnare cum gloria
  Ad nostram gloriam!
  Videntur puellae vere conversae. Sic samurai deleverunt, miraberis. et Medvedev interfectorem piscinae aquae vivae egit. Fere hoc telum frigidum est. Totam classem Iaponicam mergit. Sed haec magna potentia est.
  Duodecim tantum naves magnae armatae, justo minorum, lembis inclusis. Praedones plusquam sexaginta soli sunt. Tempus tollit omnia.
  Natasha, aliam navem consummans, Medvedev quaesivit;
  - Quid putas, Deus est?
  Agens praefectus risit et respondit;
  - In quo sensu?
  Natasha misit testam novam, consummans perditor, et notavit;
  - Ita religiones multae versiones habent! Sunt et pagani et monotheistic! Interdum incipit cogitare de illo. Et dubitas an Deus sit, cum talis regius in doctrinis est!
  Alenka scindit alium eversorem et, cachinnantem, dicens:
  - Etiam hac de re difficile est in Bibliis credere. Solus enim Deus hoc modo se gerit. Ac vel quos favores!
  Natasha adnuit in consensu;
  - Id est. Credis quod unus populus est populus Dei? Hoc plane indignum est superiori ingenio!
  Postea puella magnam tonagium pugnae mergi coepit. Bellator laborabat.
  Sed Margarita suam sententiam expressit;
  - Non tamen liquet quomodo fieri potest ut amans Deus feminas tali deformet!
  Natasha admiratus est;
  - Quomodo hoc turpe est?
  Margarita sincera respondit:
  - Ita vertit eas in vetulas! quid foedius vetula!
  Alenka testam in cruiser ventre accendit et declaravit:
  - Horum autem aniculae turpissimae sunt in terra circumeundo, quae tam stupida est et horrenda deformis!
  Natasha movit caput et sustentabat;
  - Et tristi! Nec aesthetically placentes!
  Bellator risit sociumque despiciens. Amo, tam frigidus et ferox est.
  Medvedev graviter animadvertisse:
  - Imo senectus pessima est. Homines turpes, debiles, vulnerabiles facit. Sed ex parte evolutionis aliquas utilitates habet!
  Miratus est Alenka. Alio percussore percusso, rogavit;
  - Quae commoda in hac foedissima re publica esse possunt?
  Medvedev gravissime respondit:
  - Haec progressio scientiae et intelligentiae incitat. Si homo fessus non sentiret, non opus esset ut currus fingeret. Item unguibus infirmitas et dente ad cultri inventionem ducitur. Tempora frigida et tempora glacialia ignem accendere docuerunt. De morbis medicinali evolutione excitandis. - Praeses agens aspexit quam callide Alenka aliam navem Iaponicam in fundum misit et continuavit. - Multimodis humana scientia instigavit infirmitates. Volare nesciebamus, sed aeroplana creavimus. Atque hoc progress!
  Natasha misit aliud proiectum et notandum:
  - Progredi. Sed tamen, cum anum spectes, fit tam putidum. Itane fieri potest sine deformitate humana?
  Alenka cum hoc consensit:
  - Etiam iuvenes scapham fingere possunt. quare damnatos imples senectutem? Haec terribilis ac foeda!
  Margarita de loco cecinit;
  - Non equidem cum Komsomol! Semper ero iuvenis!
  Et puella pugnum in metallo movit.
  Interim alia pugna depressa est.
  piscina subaquanea classem Iaponicam mergere pergebat. Ipse Praefectus Togo in aqua se reperit et navi fugere coactus est. Iaponia magnam classem habebat, sed cum novo telo fundamentali versabatur. ac tum profligavit.
  Alenka, naves Iaponicae mergi continuans, dentes denudabant, qui erant valde magni et acuti, et suggesserunt;
  - Id quod cogito. Nempe aesthetica corporum esse oportet. Impossibile est enim mulieres fieri deformes, cum cutis marcida et inflexa corpora.
  Natasha, alium eversorem ad fundum mittens, facillime cum hoc consensit;
  - Utique! Hoc est quod scientia laborat!
  Ambo milites admodum laeti erant. Feliciter hostium classis pessumdata est.
  Puellae pugnaces magna facinora capaces sunt.
  Margarita interim sententiam suam expressit;
  - Religiones etiam ob imbecillitatem hominis ortae sunt. Si homo esset fortior, nullae essent religiones. Et sane mors et timor mortis inducit ex hoc quod homo sibi consolationem quaerit.
  Alenka revocavit:
  - Viso interfui, et aliquid mirabile vidi. Ita sunt unguenta!
  Natasha, in voce astutia, notatur;
  - Nihil mirum si spiritus. Ceterum in somniis fugimus. Hoc modo est anima mea, et quasi memoria volatus!
  Medvedev concorditer annuit:
  - Ita est anima! Hac de re persona est unica! Nunc fortasse fun aliquid habere possumus!
  Classis Iaponica liquefacta est. Piscinae underwater partes interfectoris egit. Margarita aliquantulum tristis erat. Uno modo, se invenit extra partes. Deinde, quod molestum est, omnia bene videre non potes cum subaqua es. Petrus in communi dubitabat de Deo. Re vera, cur post Christianitatem Russi adsciti in eos variae calamitates invaserunt. Invasio Mongol-Tatarorum, et antea feudalis principum inruptio. Bella inter populum Russicum.
  Id cum demum tempore Ivan Kalita resuscitatio Russiae incepit;
  Moscovia convalescit. Donec, exempli gratia, sub Ivan Tertio tandem factus est status unus, centralised. Et proiecit Tatarorum iugum.
  Utique, Russia oriebatur. Donec in eleifend offendit.
  Hic notavit finem historiae monarchiae et dynastia Romanov.
  Quamquam monarchia discessit, sed auctoritatis manebat.
  Margarita diligenter Alenkam in tergo permulsit. Puella contente purred. Ea frui videbatur.
  Medvedev logice notatur;
  - Nihil mali est puellam amantem et puellam amantem. Hoc est omnino naturale. Sed simul homines honesti esse debent.
  Margarita displicuit;
  - Mores ne legamus. Non placet hoc!
  Praeses agens chuckled:
  - Et quis amat! Sed necesse est veritatem opponere. Homines, hac in re, conspicue sunt ab animalibus distincti!
  Margarita concorditer annuit;
  - Ita magnum intervallum inter nos est!
  Alenka cavillans respondit:
  - Et inter te et simiam scis, non multum interest!
  Margarita risit. Interea Alenka ultimam duodecim naves armatae Iaponiae merserunt. Post quem puella dixit:
  - Paene confecti sumus cum classe hostium!
  Medvedev acerbe risit:
  - Ita, boni operarii estis! Ac, mattis, sint amet! In genere, puellas bellatores amo - tam pudici sunt!
  Margarita orbata corpore suo canebat;
  - Donec videor, processor similis sum! Et sicut robot - sonus aggressor moveor!
  Post quem discipulus Alenka paulo audacius permulsit. Puella globulis globulis longis premebat digitos et amoenas aspexit.
  Quam decori sunt motus eius.
  Imaginatio Margaritae reginae deambulantem in pegmate delineavit. Hoc tam venereum. Et ita regina rubra est. omni ornamento et veste pretiosa spoliata est. Restabat saccus. Sed carcer uniformis longius ponit suavitatem dulcem, amoenitatem, dulcem faciem, quasi rosam. Et igne comas. Quam pulchra est regina ad supplicium.
  Et submersi sunt ibi milia hominum. Naves distrahuntur, elementa saeviunt.
  Et Iaponia cladem unicam colossam patitur. Ita samurai poenitere videtur peccatorum.
  Margarita cogitabat, quid credunt Iapones? Quae religio? Pagani sunt post omnes. Sed Russiam Orthodoxam vicerunt. Post haec cogita, cuius Deus fortior est!
  Et Tartari fuerunt pagani, sed quot occupaverunt territoria.
  Margarita Alenka quaesivit:
  - Dic mihi, forma, quomodo te amo Rodnoverie?
  Late subrisit puella, et, demerso altero interfectore, respondit:
  - Valde bona religio! Tales sunt pulchrae fabulae!
  Margarita insinuans interrogavit:
  - Putasne fabulas? Vel fortasse omnes isti Dij Russici existunt?
  Alenka humeros et respondit:
  - Forsitan et elves et gnomes sunt! Aliquid potest accidere in nostro mundo. Et difficile est dicere quid sit vere et quid non sit!
  Medvedev logice notatur;
  - Aliquatenus omnia in nostro mundo sunt. Omnes cogitationes, somnia, cupiditates relinquimus. Plurimum interest Hypernoosphaerae theoriam, in qua absolute omnia quae ab hominibus inventa sunt sunt. Hoc est, cogitatio semper existit. Et manet in aliis quibusdam mundis parallelis.
  Dmitry Medvedev e somno experrectus est. Iterumque principale opus suum assumpsit, pressius constructio imperii.
  Et rursus victoriae...
  Primum, congrega novam piscinam mille talentorum pondo et in hostium positiones deducito. Nullam cursus non justo sed varius.
  et per exteras regiones vagantur. Et superne sunt etiam plana bombs atomicis. Et quid si etiam bombs expellimus? Et fac annihilare?
  Dmitry Medvedev in openwork est sicut ceteri omnes.
  Et nunc alia rus incidit in cothurnos dictatoris. Ac victoria veniunt. Sed hic est alius inimicus. Etiam finibus magna... Etiam id ipsum enim. Hic est URSS in 1941... incursio est. Unitates in Medvedev multiplicaverunt automatice per multas horas ludi, et eius multitudo iam plus quam miliardis miliarda est. 196 Contra decies. et recentiorum technologia. Et milites in infinitum possunt exturbari.
  Fortunate, opes electronicae inexhaustae sunt. Premunt hostes, premunt eum.
  Et lacus mille talenta pondo reactoria nuclei trans Russiam recta Moscuam mittuntur.
  Et impossibile est eas relinquere - nihil sumit!
  Medvedev consilium et humus ad se ducit... Deinde lacus nuclei resistit. Pantheram in pugnam proicit. Currus iste, tamen, adhuc triginta quattuor verberare capax est.
  Medvedev apud se ludit, parametris diversis carrorum oneratisque ... "Panther" -2... Sicut eminus ferire. Et lacus Soviet penetrabit.
  Non est quomodo perrumpis! Praesertim in fronte, sed in tabula potes. Jaculatio in plena adductius. Et ruunt triginta quattuor... Et sub tormentorum ictibus moriuntur.
  Exercitus iterum movetur... Et certaminis robots apparuerunt. Concurrunt se. Et conchulae a lasers iaculantur. Et id ipsum lepide faciunt.
  Ac puellas virtuales oppugnant.
  Medvedev oculum avidus in consiliis habet. Proelium excitans. Iterum ipse agas, aut consiliario militari tradas. Et profectum pugnae spectabis.
  Lacus ultro citroque ducunt.
  Hic pyramidales lacus progredi potes quae ab omnibus angulis minus vulnerabiles et impenetrabiles sunt. Moventur sicut skating rink.
  Et puellae discalceati currunt ... et jaculantur in via sua.
  Alterum bellum. Sincerus toy. Nummus ex auro venit sine puteis arefactis. Similis est in ludo, omnia secundum rationem, sine defectis, sine declinatione naturae.
  Omnia non decurrunt, nec opes decrescunt. Etsi hoc non videtur valde probabile.
  Interrupit Medvedev invitatio. Praeses agens telephonum sustulit:
  - Salve!
  Caput administrationis praesidis dixit:
  - Adhuc in officio es Dmitry Anatolyevich?
  Medvedev acriter respondit:
  - Ita! Ego adhuc sum praeses!
  Caput administrationis dixit;
  - Zelensky petit ut post inaugurationem residentiam exeas.
  Medvedev quaesivit, horruit;
  - Et ubi habito?
  Moderator administrationis respondit:
  - In conclavi meo! Potestatem tuam finivit et debes omnia premissa relinquere!
  Medvedev susurro obstrepebat;
  - Peto ut novum praesidem - mihi computatorium permittat!
  Caput administrationis quaesivit;
  - Da mihi Ordinem sancti Andreae Primo-vocati et Zelensky rogabo ut computatrale pro te habeas!
  Medvedev concorditer annuit:
  - Bene potest!
  . CAPITULUM N. 7
  Vocavitque adiutorem ut pararet decretum. De Ordine administrationis S. Andreae Primo-vocati conferendo. Formula parata est et hactenus responsabilitatis me subscripsi.
  Tum Medvedev iterum ludere coepit.
  Nunc virtuali lacus eius Moscuam appropinquant et ab oppugnatione sunt. Haec urbs machinis oppugnatur, quae duo millia talentorum pendit.
  Sed Medvedev etiam impetum "rat" -5 inicit, hoc monstrum est, non piscinam. Decem milia talentorum in pondere!
  Copiae Kremlin appropinquant. Ita Stalin fugit. Et captus est a puellis nudis in bikinis. Nasum pedibus nudis arripiunt. Coguntque Stalin nudam calcibus osculari.
  Hic copiae virtualis imperii Moscuam transeuntes et ad Urales eunt.
  Capiunt etiam eum.
  Medvedev iterum nutu off incipit et somniare incipit.
  Margarita cavillans quaesivit:
  - Quid, exempli gratia, divisio magis classica: caelum et infernum?
  Medvedev tristes notavit:
  - Haec fere est prima opinio veterum de retributione post mortem. Revera, verisimile, omnia aliquanto magis implicata sunt!
  Natasha jucunde exclamavit dum una e postremis Iaponica navibus mersit:
  - iurata et antiqua;
  Hostis iterum iurat
  frica me
  Tere in pulverem.
  Sed Angelus non dormit;
  Et omnia operabitur. et bene finient omnia!
  Puellae classem hostium compleverunt. Medvedev piscinam acceleravit, Samurai sequens. Ita bene hic fecerunt. Est interesting quomodo historia emendari potest. Russia Tsarist terra potens erat in altitudine ortu. Etsi non omnes homines bene vixerunt.
  Sed rus surgebat. Dies laborandi abbreviatus est. Novae feriae apparuerunt. Locus auto-imperio creatus est. Stipendia stabilibus pretia crevit. Scholae apertae. Sub Nicolao II Tsar plusquam sexiens auctus educationis impendio. Primaria educatio coacta facta est.
  Non satis cito in melius omnia mutata sunt, sed quantum rerum novarum et civilium bellorum perdiderunt. Quot homines callidi homines mortui sunt et patriam reliquerunt? Ac nunc in hac parte universi casus est impedimento.
  Stilus turpis fluitavit celeriter et tacite sub aqua. Et iam ultimus destructor Terrae Solis orientis submersus est.
  Natasha dixit jucunde;
  - Id quam iuvenis sum!
  Alenka puellam correxit, declarans;
  - Quam magni omnes hic sumus! Pugnaverunt sicut leaenae.
  Margarita in molestia notavit;
  - Nil specialis! Simpliciter habuimus meliora technologia!
  Alenka giggled et respondit:
  - Sed nosmetipsos tormenta accensi!
  Natasha amico favebat:
  - Et nos quoque ipsi fecimus. Et hoc est oculus acer.
  Margarita desumpsit;
  - Manus mant!
  Natasha risit, et respondit:
  - Et es puella lepida!
  Margarita honeste dicitur;
  - Miseret Iapones. Mirum trahunt cartoons. Mihi maxime placet Malus Horribilis!
  Alenka risit et crus in aere traxit;
  - Hentai, hoc est frigus! Etiam frigidissima!
  Natasha, cum risu puellae, quae impeditum gustaverat, suggessit:
  - Et fortasse asinus quoque fascistas calcitrare!
  Medvedev subridens adnuit:
  - Cogitatio bona. Sed primum copias humus Iaponicae conficiamus. Et nos citius finiemus bellum. Itaque fascismus in hoc universo non apparet.
  Puellae in voce responderunt:
  - Et non apparebit, et Sinae nostrae erunt!
  Postquam classis Iaponica demersa est, piscina T-95 super superficiem eam fecit.
  Tunc Medvedev de omnibus ineptiis somniare coepit.
  Bellator Alenka stetit pro defensione Ryazan. Natasha erat cum ea.
  Ambae puellae in levi armatura, cum machaera in utraque manu. Sub pedibus autem speciales sunt discos tenues.
  Ingens exercitus Mongol-Tatarorum impetum ascendit.
  Multi simul gradibus longis texerunt muros. Dissimiles erant: tigna ab radice adtecta, silvae abiete addictis cum vectibus. Adhibebantur etiam graves scalae in ordinibus lignorum. Munimenta, propter velocitatem constructionis, altiora evaserunt quam sperabantur Tatarorum, multae scalae cacumen non pervenerunt. Tartari paucos ante Uruses captos abegerunt. Populus Russiae mortem ignominiae captivitatis praetulit.
  Sed Tartari crudeles erant.
  Hastis praeacutis acriter obnixi, defessi recalcitrabantur, sperans populum Russiae, nolle suos interficere, se dedidisse. Vel, sub tegmine captivorum, vallum glaciem transfigunt. Captivi quidam vociferantur, gelida labens gelu, nukeros invisos pulsantes, gladiis e manibus discerptis, ac protinus in frusta concidunt. Homines scalas cito ascendunt, qualem tribum non intelligis?
  Dimidium nudum, pannis, fuste in manibus, dorsa confixa et cruenta. Vir Vaulus, armis indutus, ingentem iam securim ediderat, cum ab inferis maxime clamabat;
  - Noli nos perdere, miles, nostri sumus, Russi!
  Voivode Dikoros ad murum desiluit et clamavit:
  -Olor est nostrum!
  Clamor atrox hoc confirmavit;
  -Exspecta ut cædas, tua! Nullae apud nos Mughlans sunt!
  Ipsum dolor Alenka vociferatus est:
  -Quisquis se recte traicit, sui est!
  - Baptizamini, populus orthodoxus!
  Equites terribili voce mille passibus obsederunt, gigas Vaula-Morovin insonuit.
  Defensores Ryazan approbaverunt;
  -Right! Vero!
  Conclamant totis muris;
  Venite, fratres, signum crucis!
  Centum squalentes captivi, ex frigore caerulei, vallum ascendentes ceciderunt, mechanice se traiiciunt. Quidam statim lapides pre- positos levaverunt et furiose eos ad Tartaros proiecerunt. Multi Ryazan incolarum Tatarorum primum viderunt, etiam multi adversarii traditi, idem Kipchaks, in vestes Mongolicas mutatae sunt.
  Hostes tunicas longas pilis induebant, quamdiu fimbriis inplicabantur. Nukeri selecti habebant laminas cupreas et laminas ferreas in pectoribus suis pendentes, et dorsa eorum aperta. Ad terrendos Urosos, multi jam mala sua pinxit, effeminatos sanguine vultus.
  Sed Uruses non cessabant, gladiis et securibus cum hoste congressi. Ex ictu valido Valulae, quinque Mongoli statim interfecti sunt, secundo ictu, et plures tres! Nec deteriores alii bellatores pugnabant. Tataræ hastile lubricum inscite ascenderunt, nec scutis tegi proprie nec spathis secare potuerunt. Cum ingentibus detrimentis, exercitus Mongol cacumen pervenit, aquae ferventis et terribile telum eis infundebatur: picem ardentem.
  Etiam feminae et infantes aquam ardens effuderunt et lapides et caudices proiecerunt. Iaculae parvae cum sagittis venenatis maxime efficaces fuerunt: puer etiam quinque annorum, cum stricta chorda cum parvis manibus trahere nondum poterat, ab eis emittere potuit. Et deesset cum incendere in tantam molem densam multo difficilius est quam ferire. Impetum plane strangulans, cadaveribus truncatis copiose devolutis.
  Per telescopium artificiose a Sinensi confectum, Guyuk Khan proelium proxime observavit. Labra lambit, labra diffudit, subinde auream galeam erecto, quae pertinaciter et moleste in frontem ascendit. Tum ira fistulam abjecit.
  - Nostri milites moriuntur! Burundai et Flavus Anguis ad me veniunt!
  Turgaudae ad ordinem coronae kagan raptim ruunt. Guyuk erat in sella eburnea caelata sedens cum manu super humerum molliter cubans;
  - Noli solliciti esse, magne! Tuam sileas obtutum!
  Melodia viscosa purreda, vocis muliebris admodum simile.
  Guyuk Khan dormire sensit et in pedibus vix manere potuit. Etiam id ipsum est. Iterum, sicut phantasma, apparuit Serpens Flavus coram eo - homo terribilis in exercitu suo, daemon infernalis ex longinquo et inaccessibilis Iaponia.
  -Vos!
  Heres Summi Khagan stultum digito monstravit! Serpens flavus crescebat, modo crescebat, modo decrescens;
  -EGO! Et recte per te video! Tempus est iram moderari! Accuratius, subsidia tua quam primum in bellum adduc! Et ego vos adiuvabo, fratres, et de improviso tantam hostibus dabo! Subscriptio move, mihi crede, recte erit!
  -Dze, dze, dze! Tumen sub Burundai duce in proelium mittam. Simul tu impetum ducis!
  Oculos Iapones emicuit, dentes flavos denudans;
  -Demones albi non sunt, volo pares meos occidere! Vera ninja!
  Flavus anguis phylacterium emicuit, sibilus in ore ejus insensibiliter apparuit, et melodiam coruscationis audiebatur.
  Guyuk se deridendum putavit, sed nec vim habuit nec cupiditatem disputandi cum ninja mago. Hoc momento, Turgauds Burundai inclementer impulit, Guyuk Khan non placet huic oboedienti praesidi Subudai-Baghatur.
  -Vos rimosa pellis! Non vides quod optimi viri bellatores sub urbis moenibus Uri moriantur? Accipe "Berkuts" statim et, flumen transgressus, Uruses sub dextro pariete ictu obtruncavit.
  Periti Burundai objicere ausi sunt;
  - Nondum glacies valida est, sub ictibus milium ungularum simpliciter rumpetur.
  Improviso formidabilis Iaponica pro Guyuk respondit.
  -Tuae curae est laudabile. Sed frustra sunt opera tua! Magica pulvis glaciem in flumine validiore ferro quam militari ligavit! Bene, salire, iussimus te!
  -Magna ninja batyr scit quid dicat! Equita ocius, si grandinem tenes, scholam equorum praemium dabo!
  Guyuk Khan exclamavit, digitos quatiens. Burundai non audebat amplius contradicere - morti obnoxius erat. Mongolus cum grege hirtorum equitum e conspectu disparuit. Subito umbra appropinquavit, sonus capitis factus est, et fortis unda coronam kagan galeam avolare fecit;
  -Harakiri! Ita Papilio volitans! Nunc Uruses "emplastrum" habebunt.
  Ingens draco volabat aequore, alis aureis spirantibus nivis, et linguae igneae e tribus praedatoriis ora effunduntur.
  Mira mongoose!
  Guyuk ne tempus quidem est ut terreant:
  -Ille omnia Ryazan capax est ad comburendum.
  -Non omnes, sed murum incendit. Perge, mea parva Godzilla!
  Mirum somnium Medvedev continuavit. Praeses agens colossalem imaginationem habuit.
  Draco fortis, cum alarum quinquaginta metrorum, in aerem volavit. Tartari et Flamines eos comitantes furiose ululaverunt. Tumen, duce Burundai, in glaciem allisa, plures equi inciderunt, et ipsi cum equite suo statim furiosa ferrea mole obtriti sunt. Monstrum tricipitem interim leviter in parietem deiecit. Desertum periculum impetus aeris prae ceteris intellexit. Bene quidem, chartulas tubas meas ante tempus revelare nolui, sed ut urbem servarem, ignoto telo usque in eum diem uti vellem. Monstrum alatum a monstro mechanico oppositum, quod vage videbatur sicut mixtura aranei et centipedis ferrei. Fumus iam e vapore boiler. Benefecisti guys pro iactis in antecessum carbone.
  Vapor catapulta est dominativa compositio technologiarum vaporis motivum secundum locum, PREHENSIO, ballistae multi quadrupedis et etiam... emunctorium musicum. Quae bestia ex ferro duro ficta, propemodum ad celeritatem machinae tormentorum intervallo usque ad duo milliaria aliquid damni ingerere potuit. Puellae bellatores fuerunt primi in mundo qui machinam pistonicam aptandam putaverunt ad crimina iacienda. Dikoros vectem personaliter convertit, vitta e catenis affabre fictis movere coepit, lapides in laminas celeriores rotationis inserens.
  Cum Tatarorum in acervum densum irruerent, nullae fere erant misse: sed singulae graves sarcophagi iactitabant complures urgentes equites. Unum malum est, scala adfectatio magis debilis est, adhuc Tartaros ferire potes, sed tentare, draconem volantem ferire! Monstrum tricipitem convertit in caput, et latum, fanatum, adamantinum rictum aperit.
  Fugiens flamma vallum transvolat aedes. Clamores et clamores audiebantur, plures feminae dimidiae caecae in viam decurrebant, aedesque cursu naturali ignem comprehenderunt. Fortunate intenti erant harenae et aquae graves dolia, sicut brigades ignis. mapalia quaedam, maxime quae ad murum accesserant, igni resistentibus asbesto obducta sunt. Amice pressus, rapax vulcano pallescit et, amissis viribus in pallorem fumum convertit.
  Sed draco clare cedere nolebat, e dive egrediens, cum onusto procellae gratia conversus, et iterum ignei turbinis rivos deduxit. Tatarorum iam ad parietem pervenerunt, sic eos quoque invaserunt flammae furentes. Horrendus Burundai fuit inter victimas, Veste delicata arsit, et ruit cum fremitu apri vulnerati. Milites Russici etiam passi sunt, et pars glaciei conspicue liquefacta est, ut terram et tigna exponeret. Vestes in Dikoros gliscebant, sed pugnator Antonius in muro stans aquam in eum situlam effundere curavit et vapor e catena electronica calida surrexit.
  -Quae obsessio diabolica, misericordia est quae frigus Alenka nos non videt!
  Draco iterum conversus et tertium circulum intrare conatus est. Magus Savely digitos percussit, globulum parvum mittere curavit, ictus draconis medium caput percussit. Parva explosio aliqua damna monstri tricipitis non effecit, sed eam trajectoriam leviter excussit, unde draco ante tempus accensus, igneus turbo cumulos ordines nukerorum feriens. Et iterum ululatus furiosi, quidam de Tatarorum retro moti sunt. Tunc Dikoros puellam altam animadvertit, duos gladios ancipites collisione iactans. Inhumana celeritate adversarios suos in brassicam concidit, terribiles ictus pedibus, cubitis, etiam capite, papilio volitans.
  Tantum unum, vel potius duo homines tantam stragem facere potuisse;
  -Juliana! Angelus ruber est te?!
  - Flores naso tuo olfacies! Ex tribus altitudinis metri!
  Alenka ridens respondit. Bellator, insana cheetah velocitate, in vallum volavit, vix notas cruentas notas in muro relinquens.
  - Noli loqui, omnia plana sunt! Facem alatam exstinguere debemus!
  Alenka bacchatur, draco, emisso volatu, quartum ingreditur circulum. Et dixit ei vir fortis stans:
  -Utere catapulta, Alenka, saxum eiice.
  Bellator latrante minax.
  -Ego ipse melius quo utor!
  Alenka tres catenas artificiose fictas cum celeritate fulminis sustulit. Haec etiam puellarum suarum bellatrix fuit idea: duos vel tres lapides parvos coniunge, duos vel plures ballistas iacio et demetere, lineam totam mutilam. Explicuit catapultam vaporem, Alenka in ferrum desiluit et vectis calce. Illa alte eiecta est, iamque fugata puella Bellator bracchia iactat, ense revolvens, Praecipitans celeris motus, et in terga draconis In terram cursat aculeis astricta draconis. Horruit monstrum audacem conabatur abjicere equitem, sed sollers tortilis ora catenis Obruit ingentis, formidabile monstrum funditus instravit.
  Cur tribus capitibus opus est? Num unus deest? Foraminosa sunt, ita me constringam ut ultima cerebra non evolarent!
  Iocum incondite risit puella bellator. Draco altitudines acriter comparavit, deinde ansam Nesterov expressit, musculi sub cute concussi, monstrum asperum conatus est equitem invitum abicere. Excursus aestus aeris trans corpus vasti spiravit, milvus quasi lapis e catapulta emissus, vel, verisimile, meteoron, irruit. Atmosphaerica unda Tatarorum semitam pulsavit.
  Alenka cooed:
  -Not infigo!
  Somnus praesidentis agens adhuc perseveravit. Dominus Medvedev paululum cecidit seorsum, fortasse etiam a dolore.
  Re vera, qualis vellicatio draconis erat pro puella terminatoris, cum per extrema onera in duodecim planis variabilibus ivit, ad centum quinquaginta gravitas accelerans et in gravitatem statim tribuo, deinde rursus ad terminum oneris sublethali attingens. Quodlibet repraesentativum florae et faunae est vermis ante ipsum productum machinationis geneticae.
  Monstrum vertere temptavit capita, et immane fremens ore. Bellator puella totis viribus ense suo fabuloso cussit, spectans locum sensibilem - narem. Prima plaga plana erat, e naribus globuli argentei volitabant, sicut margaritae in sole scintillatae;
  "Snot tuus pulcher est, recte, aiunt, draconem posse cacare aurum."
  Serpens percussus levi. Respondens pulcher et agilis Alenka cuspidem tenerum, ictus erat acutus et accuratus, lamina leviter rubra versa, et rosulae cerasi rosulae ex ingenti naso apparebant. Dextra in muscam iunxerunt, se in ornamentum externum texentes.
  Puella risit;
  - Frigus, age, fraudem repete!
  Monstrum iam vellicatur, sed altitudinem assequi pergit, urbs capitalis Ryazan minor et minor facta est. Hic in rota plaustri, nunc in patera, hic papaveris magnitudo est, tandem post nubes evanescit. Caelum nigrum fulsit, astris lucidis refertum, stratosphaerium ascenderunt, difficile respirare factum est, frigus vacuum spirare. Licet fabulosus Alenka persona non sit plebeia, non tamen sine aere facere potest. Sed et draco pruritus videtur, et reptile convulsis anhelat, sic oportet deprimere altitudinem. Nulla plane est res Ruslan repetere, qui barbam Chernomoretarum per tres dies et tres noctes tenuit. Dictio e loco natorum micat in capite suo, et aliqua de causa eam vere repetere vult.
  Et ait puella bellator;
  Ejusdem sanguinis sumus, tu et ego!
  draco sensum capere videbatur, contremuit et fugam constitit. Inde sensim detrectare coepit.
  Pulchra et lacerta dixit:
  -Recte putas, mi frater alatus! Eventus apud te habebimus!
  Vera caedes erat in plenis adductibus infra, Tartari iam e moenibus volutabantur, et magnificus Natasha decrevit optimum tempus ad feriendum venisse. Euge, fortis puella, cernis ilicet, quo defuncta est, cruentum restat iter stratum cadaveribus densum. Non solum crura et bracchia, Natashae duo crines elongati sicarum faeces in catenis ex ferro indurato contextae.
  Alenka dixit intra se, pede suo conculcans;
  - Certus sum ego talia propria facere pro me! Nunc, Mughlans fermentum!
  Fera flamma erupit e stincta gutture quasi triplum vulcanus, contrusi Tatari nimis arcte, et simpliciter frixae in centenis, ex ore gehennalis fundentes ignem. Equi maxime perterriti sunt, tamen plerique equi repentino ictu a tergo iam repulsi sunt, solum Guyuk Khan custodia personalis sub sella manebat. eruptio continuata, centum et centenis pugnatoribus in uno salvo vento igneo verrens. Reditum parvum draconis observabat flavus anguis angustiis oculis.
  Pugnator ab oriente intumuit;
  -Traitor! Vos omnes draconis familiae vicarii, vos semper traditis et illi fortiori servitis!
  Iratus, magus ninja equitem audacem debellare conatus est, pulsatores ad celeritatem machinae tormentorum coniectis. renidens iuvenis bellator Alena voce canebat;
  - Ignis aqua - super speculum pulsate! Frigidus es peregrinus - ignem exspuis!
  Haec puella est - hilaris, facete. et percussores ignis, non timebunt illam.
  Alena facile confodiunt, fabulosis utens armis ac subinde bestiam ad hostes dirigens. Melior est iste reusable flamethroer alarum quam centum mechanicae equi ductae.
  Fortasse etiam haec oppugnatio elit frigidior est, et quomodo tantum habet esca, et fuse non excidit? Studere monstrum habebis in otio tuo et nova, antea non visa, arma creabis! Sagittae crassae, iridescentes loricatae pelles toto colore iridis coruscantes repercutiunt, sicut milium. Hits tantum momentaneum colorem mutant: rubinus rubeus fit lilac-violaceus. Lilac sapphirus e contrario in coccineum vertit, aureum flavum, viridis smaragdus. Hoc pulcherrimum est, misericordia est ut in cruento proelio ardore fabuloso spectaculo tempus nullum sit.
  Milites Russici et milites Legionis Albae, a puellis formatae, iam plurimi exercitus Mongolensium caedebantur. Maxime subrepens factus est, cum flammae mechanicae iaculatores iverunt, nec quisquam exercitus tam duplicem ictum sustinere potuit. Alia minuta, et fuga tumultuosa incipiet. Flavus anguis parumper haesitavit.
  Ordo Batu patet, coronam kagan in quiete occidere, sed solutio gravis est. Imo eum postea interficiet, sed nunc sub gladios Russorum valide educet;
  - Transeamus, Kagan, tegam!
  Quid de triceps mangus? Non cruciet exercitum!
  Ninja digitum scindebant et scintillae incidere coeperunt;
  "Perplexam incantationem possum mittere et in orbem suum revertitur, sed tunc eum per septem annos arcessere non possum!" Est optio, sed! A Hale level spell!
  -Quomodo is qui?
  Vultus Guyuk, pinguis et tumidus, ultra annos suos extendit. Ninja posuere ultricies explicavit:
  -Itaque! Si album mongoose occidero, draco meus erit, si me occiderit, illi erit!
  Iaponica magus diu lacus insusurravit, facinum sole lucidius scintillabat. Exterminationis concitatione abreptus, repente Alenka discalceatus flexibilem, politam dorsum potentis sensit, et iam monstrum obedientissimum sub ea evanescere fecit. Invenit se in aere, lapidis velocitate volans. Non iucundus, sed funestus fuit casus. Fracta per metri longam nivem, Terminator bellator Tartaros impetum Apri vulnerati furore invasit. Novissima resistentia incidit, miseraeque ingentis exercitus reliquiae in fugam convolsae.
  Puellae pulcherrimae, Alenka et Natasha nudis pedibus, proprie certaverunt in nukers confundendo exterminando. Guyuk Khan, interim, paene invisibilis factus, leporarius equus omnia hippodromi monumenta frangebat, kagan hereditarium solum de pelle sua cogitabat.
  -No, hoc non est samurai! Miserabilis, ignavus. O turpe mikado tali servire!
  The ninja latravit.
  Flavus anguis duas katanas potentes protulit, eas transiit et acriter excussit, globus roseus micans a graminibus separatus. Homing pulsar magicus cito versus pulchros, seminudus Alenka exuit.
  Bellator terminator ad notandum motus, igneum concretum in musca excidit, parva explosio quasi fulgur dispersa, duodecim vel duos Mongolos dispergens;
  -Est diabolus! Samurai inferi!
  Clamavit Anguis Flavus. Ninja iam parabat Alenka discalceatum cruentum occurrere, cum prima cogitatio in eius caput venit. Quid si non statim fortissimam hanc puellam pugnatorem occiderit, tunc iunget eam flava terminator Natasha, et tunc perniciosa fiet consequentia, et draconem subegit, et solus fortissimus bellator magnum serpentem domare potest. "
  ninja rauca:
  -I'm abeo birdies! Ego discedo ut redeo!
  Flavus anguis, palla explicans niveo se abdidit. Deinde, suffocatio, motus alica susurrare coepit.
  Nuda bipes Alenka persequebatur furorem suum, nec post lenta Natasha tardavit. In tanta pugnae ferocitate non dimiserunt tentorium regium momento e conspectu Kagani.
  -Ille fugiet, ducem adsequi possimus!
  Nudum bipes Alenka suadet. Nudo pede disci iacens, Natasha casualiter respondit, Mongolorum fugiens velocibus ictibus aequare.
  -Quid pro! Laetitiae Batygae feremus, quod nimium est humanum. Gladius facile interficit, et jihangir cutem suam simpliciter divellet.
  Alenka, uno ictu quatuor absciso, risum effudit.
  -Si ipse cornua Batu non abrumpit! Quidve nos ad castra pergimus?
  Natasha giggled and said;
  -Batu braccas suas satis duras cacat, et Mooglans pauciores qui supersunt, melior!
  Finitores puellae gressum incitaverunt, lusus capturae simile fuit, equos nukeri perdite verberarunt, latera cruenta lacerant. Summa ope conati sunt leviter ab Uru equites divelli, sed velocius quam cheetah destinati sunt effugere non possunt!
  Evigilans, Dmitry, Anatolyevich Medvedev exercitia fecit et in TV convertit. Occasione victoriae Zelensky, celebrationes et celebrationes nationum factae sunt. Populus sincere gaudebat de mutationibus.
  Omnes homines novo modo ac liberius vivere voluerunt. Inauguratio appropinquabat, et Zelensky plenam potestatem habebat. Idque etiam alacritas et afflatus effecit. Simile, omnia mutabuntur et melius quam heri. Slavi unitatem inveniunt et bellum frigidum finiet. Sicut visio auctoritatis Putin periodi.
  Et carmina pulchra iam de Zelensky cantabantur... Omnes res novas et pulchras voluerunt.
  Ipse Zelensky pronuntiavit primo suo decreto immunitatem parliamentariam se evacuaturum esse, et plumas oligarchi purgare. Item promisit Zelensky dare tributa super divites signanter. Pares, nulla ratione pinguescunt!
  Fere multum agendarum rerum erant. Includunt magnificam constructionem ferriviariam: Arkhangelisk - Chukotka, et deinde cuniculum subterraneum ad Alaska.
  Cur Zelensky non est rex? Incepta eius magnifica sunt. Et in USA imperium cito mutabitur et alia generatio politicorum erit. Etiam quis egestas purus.
  Et nunc Zelensky explicant...
  Priusquam computatorium ablatum esset, Medvedev ludum intravit...
  Post victam USSR implicari cum USA potest. Sed primum ratio defensionis missilis laseris curramus, imperium hic tantas facultates habet. Bellum contra USA - MMVIII! Invasio incipit ab Chukotka usque ad Alaska.
  Est vera dimicatio.
  Abrams contra lacus Panthera pugnat. Raeda nova iam tam gravis est quam perfecta est. Genus absolutum suum ostendit.
  Yankees destruit. Et coepit agere.
  Exempli gratia: Nova templa cum septem religionibus aliquid aedificant. Aut etiam turres novae TV. Et frigidum esset aedificare pyramidem. Unum dimidium chiliometrorum altum. Etiam id magna velit!
  Eodem tempore Medvedev gradum bene esse erigit. Non solum circa officinas militares conturbant.
  Etiam efficitur molestie, leo eu, iaculis lectus. Et construe productionem, et musculos sentinam pu- . Sed USA iam praevalet... Imperium iam plus quam duo miliarda miliarda incolarum habet et satis paratus est ad bellum contra USA pugnandum. Medvedev dentes nudat et cantat;
  - Verus sum omnium saeculorum turbo! Ille qui multum mortem afferet!
  Iterumque in Americam premat. Iam permutatio nuclei ferit. Ita pugna crescit.
  . CAPITULUM N. 8
  Eh, unitates iterum impellamus. Et quomodo percutiemus! Hic sunt puellae pedites moventes. Omnes discalceati et in bikinis. Et quomodo Yankees cum bayonetis confodunt, et quomodo tasque nudis pedibus proiciunt. Genuina vis in illis est. Et omnia tremunt, ut mercurius globulus, qui sub pellis perusta currit. Puellae amant necare - hae sunt puellae!
  Et sibi cantant;
  Komsomol puellis allidimus;
  Nos Tsar Medvedev, sapientissimus Tsar ...
  Et sane claram vocem habemus;
  Quidquid ad disputandum - pro eo!
  Iterumque nudis digitis tasque proiecit. Hae puellae literam superant. Et Yankees opprimunt, capiunt Alaska. Et ipsi sibi cantant;
  - Concurrunt lupi mali! Tantum ergo genus superstes erit! Infirmi pereunt, interficiuntur - sacro sanguine lustrali!
  Ac puellae impetum dentibus denudatis ruunt. Sed contra Americanos etiam sunt "tigres" VII, quae vis mirabilis. Quae monstra non possunt sisti!
  "tigris" -7 est specialis tormentorum prementium summus cum proiecto initiali velocitate 2500 metrorum secundo. Quam simulac percusserit eam, nihil eam salvabit. Et Ambrams in omnes partes currunt. Et turrim rescindit ab eis.
  et puella milites genuflectere cogit et nudis pedibus osculari.
  Americani denuo dedunt. Copiae exercitus Medvedev New York appropinquant. Urbs iam oppugnatur. Capitur sine ulla caerimonia.
  Medvedev magnum ducem se putat: postremo Londinium cepit.
  Et potest dici quod est maximus statiin. et Vindobonae deinde.
  et Americani in deditionem venerunt. Praeses US cecidit in faciem et nudis pedibus puellarum osculari coepit. Primum unum, deinde secundum vicissim.
  Totam igitur phalanx discalceatis puellis osculatus est. Magnum hoc proelium est!
  Medvedev chuckles... Sic Americam cepit. Sed Putin hoc facere non potuit!
  Hoc est vere proelium - super! Et deinde ad Mexicum.
  Et iterum arripit. Ac fremunt;
  - Gloria pulchri-!
  Imo computatorium magnas imagines colorum puellis ostendere potest, calcibus nudis, quae captivis osculantur. Et tale est metus.
  Hic rursus captivos ducit - hoc tempore occaecat. Et puellas etiam pedes nudos osculantur.
  Etiam lacus pyramidales reptando...
  Puellae moventur et sunt multae earum... Post omnes, pullos ex facultatibus torquent. Et elige omnes unitates puellae in bikinis. et hoc tam pulchrum.
  Plerumque redheads et blondes sunt.
  et occupant unam regionem post aliam. Tales frigidos bellatores. Imperia nudo pede cadunt.
  Medvedev cum voluptate ludit... Et etiam sibilat aliquid sub spiritu suo.
  Quomodo explodit bomba hydrogenii? Immanis immanitas! Et civitas tota quasi bos lingue eam lambit. Quanto magis femper? Puellae nudis pedibus currunt per pulvis radioactivum. Et nudi calcibus exuruntur.
  Medvedev ludit quasi Python alium agrum deglutiat.
  Hic est alia virtus, quae prope victa est, et vexillum emittitur.
  Lacus nunc novae sunt cum armis acribus et ceramicis. Multi- accumsan et efficax.
  Portitores aircraft sunt recentiores, et etiam satis idonei. Et quomodo ab illis emittere incipiunt plana.
  Medvedev, ut videmus, est callidissimus praesidens agendi.
  Sic fuci nunc progressus. Et frigus est. Etiam ac massa elit. Hic iam sicut UFOs in pugnam proficiscuntur. Tum vero pyramidales lacus.
  Praeses Trump, lucida mens, iussit autocinetum invulnerabile et impenetrabile ab omnibus angulis facere. Mastodon sic apparuit in forma humilitatis pyramidis. Et talis car tutela egregiam ostendit. Praecipue contra projectiones in motu.
  Nunc, haec piscina ita feliciter evasit ut penetrari non possit, et adhuc in usu est cum Civitatibus Foederatis Americae. Etiam id lacus Trump.
  Furor interdum homines arripit, cum vident impenetrabiles esse currus.
  Medvedev inaequale proelium gerit, et machinae iam captae sunt aliud caput virtuale, illud in acervum ruinarum et craterum ferventium convertens.
  Sed hoc non sufficit ad puellam robotam. Novam armorum generationem incipit evolvere: bomba annihilatio. Et haec bomba quater centies potentior est quam una hydrogenii. Si ergo feritur, cinerem vel colligere non poteris!
  Bellum iam moveatur.
  Medvedev navibus ex novo mixturae fortius et leviori quam titanio factae utitur. Et stellae in spatium volant et robots pugnant. Iam multa exemplaria varia in officinis subterraneis inveniuntur.
  et nunc extremum imperium in tellure cadit. Et quod? Nunc in altum spatium!
  Tempore Belli Star Wars incipit.
  Medvedev hoc intellegit et tincidunt acriter urget. Vel digitos tuos movere potes vel cogitationes tuas compesce.
  Praesidens agens sapienter agit et classem sibi spatium aedificat. et pugna pergit.
  Progressio etiam potentioris, praesertim annihilationis, bomb thermoquark citatus est. Et fortior est centuplum miliens, quam annihilatio una.
  Et tunc naves in celum oriuntur. satellites planetae ceperunt. et deinde systemata finitima. Hoc faciunt celerrime.
  Praesidens agens et terminatores in ludo producit. Hic est terminus heros. Hoc tempus peregrinatione, etiam si limitata est.
  Medvedev elisus est;
  - Homines in terra pedibus allidunt, quid de ocreis! Utra tam stolidus ac deformis est!
  Et Medvedev multo hilarior factus est. Eh, filii, quam bonus es! Praesertim si spatium bellatorum.
  Stella proelium explicans. Et gravis permutatio percussionum, cum levibus pugnis visceribus. Accuratius est imaginativa cogitatio.
  Medvedev oppugnare pergit;
  - Funestae sunt meae stellae!
  Novos duces in locum suum constituit. et quae sit pugna, pugna est.
  Hic Medvedev cum praefectis est. Hic hostis coitus contrarius est. Cum tam innumerabilis armada appropinquaret, FORMIDULOSUS: e longinquo instar multicoloris nebulae micans apparuit. Quaelibet autem scintilla est daemon ex mago magus evocatoris. Plus duodecies et quingentorum milionum spatium navium praecipuarum classium militarium, et parva infinita "domus consolatoria", auxiliis perpetuis inspectis, numerus ad ducenta miliones appropinquabat. Frons extenditur ad duas parsecs, in tali libra, etiam praetoriae ultra-prolae apparent sicut arenae in Sahara.
  Proelium Generale appropinquat: Exercitus spatii imperii Medvedev contra multifacetos "Coalitionis Totalis Salutis" statuit, quod pro constanti ratione perpetuae defensionis, classem ipsius crudelis aggressoris ferire constituit.
  Hic tot naves, mira varietate, in pluribus tamen pugnam efficacem impediunt. Puta, exempli gratia, stellatus in modum psalterii vel cum longis capistris pro chordis, cithara, vel etiam duplici bass cum piscina turricula e altero bello mundano. Hoc potest movere pusillanimes, sed verisimilius est risum movere quam metum.
  Contrarium est imperium, quod universalem potestatem esse dicit. Magnum spatium admirandum Medvedev, ubi omnia ad usum belli destinantur, principale slogan est efficientia et utilitas.
  Dissimile coitioni, starships agens praesidentis tantum magnitudine differunt. Forma autem eadem fere est, valde praelongi pisces profundi maris. Forsitan, excepto solo, apparent sicut densas pugiones ferro vibrante - rapit.
  Stellae in hac parte spatii non nimis dense per coelum sparsae sunt, sed variae et singulares in spectro lucis sunt.
  Horum aliquorum luminarium intuentes, tristem sensum accipis, quasi angelorum oculos inspicias, qui animalia universi pro turpibus, vere feritate damnant.
  Exercitus praesidentis ad conventum ire minime properabat, sed singulae mobiles unitates celeriter, superiori cursu adhibito, in hostes impetum fecerunt, damnum intulerunt ac terga verterunt. Respondentes igni verberare conabantur, sed agiliora et perfectius munimenta multo efficaciora erant.
  Cuniculi, minuti in cosmico genere, quasi per detonationem dilaniabantur, tanquam lembos et destructores. Sed potuimus aliquem magnum ludum deducere. Una ingens pugnarum coitio percussa est, spisse fumabat, perversa, et pavore ingentem in astra velut ignis in silva siccitate accensa conscendit.
  Peregrini, similes Jerbois, unguibus tantum loco caudae, timore fugiunt, clamantes et salientes deorsum. Inter eas genera minora sunt quae apparent sicut bigeneri ursorum et anatum. Crispum rostra horrent horrida, audiuntur impudentes, disvolant, plumis accenditur. Hic unus anates ursi ad occiput, caput in ignem fistulam vertens. Spuma illico in gutture irruit, venter ejus statim calceos exuit, et cadaver avis disrupit, cum reliquiis carnis ex infantis profluentis spargens sanguinem.
  Jerboas incenditur et ad modulos adiuvandos concurritur, sed ratio quae dat spem tenuem superessendi videtur in aliquo detrimento esse. Dux eorum, caudam Blatta emittit hystericam stridore;
  - O di quadraturae circuli universalis.
  Excellentia miserae non potuit consummare flammas. Caro rodent intelligentium in particulas elementarias intrita.
  Pugnatio exusta est, bullas aereas in vacuum expellens, ac deinde explosa, in multa fragmenta dispersa.
  Medvedev, satis lusus, duos plures ordines fecit. Etiam Novodvorskaya posthume cum stella Herois Russiae adiudicavit. Iubet Oleg Rybachenko adiudicari omnia ordines et numismata quae Russia habet. Ordinem sancti Andreae Primo-vocati Donaldo Trump praesentavit. Post quem Medvedev iterum obdormivit... Nemo adhuc eum vexavit.
  Post tale facinus, Alenka conspicue erigitur. Ita turma eius est.
  Margarita primus aream accepit;
  - Iaponia in mari conficiamus et in terra eas perficiamus!
  Alenka vehementer hanc opinionem confirmavit:
  - Profecto! Cur mortem novorum militum Russorum permittit!
  Natasha quoque locutus est;
  - Kuropatkin nimium ambiguus imperator est. Ita factum non est quod vincere poterit, etiam ratione debilitatis Iaponiae in oppugnatione Port Arthur!
  Medvedev eam summatim decrevit;
  - Impetum abeamus! Haec fortuna nostra est, et casus Russiae!
  Post quem, lacus validus et ultra-modernus movere coepit. Etiam, Iaponia malum diem habet. Et plus quam semel maledicent in tempore cum illis occurrit cum Russia pugnare.
  Piscina ad copias Iaponicas movebat. Alenka dixit jucunde;
  - Tam mirabile somnium habui. Quasi Natasha et Ryazan defendimus ab multitudine Batu Khan.
  Margarita percitus est:
  - Num in somnio eram?
  Alenka movit caput negative;
  - Minime! Non modo ibi eras!
  Cum molestia ingemuit puella;
  - O miseratio!
  Nuda bipes Alenka risit et dixit:
  - Tantum posses impedire nos! Sed Natasha et ego tam frigus!
  Flava puella miranti quaesivit;
  - Fuistine frigidus?
  Discalceatus Alenka libenter confirmavit;
  - Ita, frigidissima! Et ego etiam draco equitavi!
  Natasha risit, et respondit:
  - Pulcherrima es super draconem!
  Alenka libenter confirmavit:
  - Similis est fabulae! Ubi dracones, elves, et omnia lepidi!
  Margarita sincero respondit affectu:
  - Pulcherrima es etiam sine dracone! Modo mediocris, miraculum miraculorum!
  Alenka confidenter affirmavit:
  - Vincam omnes! Cum draconibus et sine!
  Et bellator pugno ostendit ei.
  Primum piscinam Russiae aggressus est Iapones, qui prope muros Port Arthur stabant. Erant tamen satis multae earum. Incepit opus tormentorum. Respondentes 152-mm tormentorum tormentorum formidabilis, tum octo tormentorum lethales apparatus, accensi sunt. Et iterum samurai in centenis demergi coeperunt.
  Machina tormenta - "dracones", res valde letalis. Glandes quinque milia per minutias quaedam bestiae species est.
  Iaponicus cecidit, confossus, laceratus, rupibus contusus. Venter eorum erumpunt et corpora desiliunt, elisa ignium contusione.
  Fragmentum putaminum cumulativorum impletionum etiam explodendis. Egregii et pedites et ad extrema navium penetranda.
  Hae sunt puellae Terminator, et verus est professor ingeniosus. Coeperunt ergo samurai triturare.
  Nuda pedibus Alenka dixit:
  - Glorificetur spiritus Russiae!
  Natasha, premens globulum globulum nudis digitis, imbrem glandium misit, et continuavit:
  - Et noster Tsar, Nicolaus II!
  Nudum pedem Alenka concham mittere continuavit post testam. Ternis secundis omne telum lethale evolavit. Et gravida Iaponica obmutuerunt. Et milites albi et flavi multi mortui sunt.
  Natasha samurai compluribus ordinibus falcata, munivit;
  - Matris antiphona canit in cordibus nostris.
  Alenka nudis pedibus, conchas exspuentibus lethalis impletionibus continuans, et multo potiores quam plastids, continuans;
  "Nemo est eo pulchrior in universo mundo."
  Natasha, inclementer in Iapones cum nudis digitis incendens, addidit:
  - Apparatus tormentarii equitis arctius exprime.
  Discalceatus Alenka, naufragium Samurai, complevit;
  - Die pro Deo data Russia!
  Puellae vere tales sunt, super! Magnifici pulchritudines. Vides et miraris. Sed in Iaponica, haec pura mors est. Lacus eu gravida per. Pulsavit sclopetum nautarum. Id ipsum, celerrime. Tunc ambulavi per fossas. Multos etiam metit. Accuratius , non multi, sed omnes fere. Exterminatio totalis evasit. Hic, utique, omnia sponte elaborata sunt. Ita Iapones interierunt.
  Alenka notavit chuckle cum globulis globulis nudis digitis impresso cruribus perusta;
  - Plures carnifices sumus quam milites!
  Natasha giggled and agreed:
  - Libertas, ingenium et gloria carnificum!
  Et rursus in rivis germinat. samurai fera vi pulsat.
  Margarita, quae etiam nudis pedibus accurate emissa, rationabiliter notavit;
  - Pauciores erunt gay, et penuria hominum in Iaponia!
  Nuda bipes Alenka ridens erupit et iterum accensus;
  - Cave mulieres! Mulieres, cavete!
  Hoc quidem genus est quod conchas, shrapnel, et quaslibet glandes eius repercutit. Puella certe terminator verus est.
  Natasha sumpsit et cantavit;
  - Legiones iter faciunt;
  Eorum bayoneta lucent.
  Sunt decies centena millia post nos
  O agmina Russica!
  Nemo prohibere
  Nemo interpellet...
  Moventur aperit novas;
  Festinemus cito!
  Et rursus in hostem pluet. Et non descendant ad centesimum ampere.
  Alenka nudis pedibus proiecta conchis similitudinem picus exsibilat, ludibrio modo cecinerat;
  - Unus percussor, duo percussor, vacillat.
  Natasha , incendens , canticum confirmans ;
  - Uno ictu, duobus percussionibus, circa iacentem!
  Refrigescant Alenka enixe confirmaverunt:
  - Semel tabula, duo tabulae - fabricatur loculus.
  Natasha nudis pedibus, ignem continuans, et hostem machinis tormentariis erumpens, exsibilat;
  - Rutrum unum, duo scopas - foramen effoditur!
  et nictavit bellator oculis suis sapphirum. Ea re puella talis est.
  Nudo pedibus Alenka positiones intuens. Piscina celeriter laboravit et nihil fere reliquum exercitus Generalis Nogi erat. Occisus est dux ipse. Ultimum Iapones ab oppugnatione exercitus absolvimus.
  Medvedev logice notatur;
  - Haec quam longe technologia venit! Quattuor homines plus octoginta quinque milia Iaponum paucis horis occiderunt.
  Dimidia Alenka, renidens male, inquit;
  - Necesse est nobis etiam cetera perdere! Neminem relinquas post tergum!
  Natasha canebat in ultimo samurai mille accensa:
  - Minime, montes aurei non erunt, omnes hostes Rus' mox occidemus!
  Frigidus Margarita addidit:
  - Imo, non anorum, mox adversarius mortuus eris!
  Exercitus Generalis Nogi falcatus, Terminator puellae ad tempus e piscina ascenderunt et nudis pedibus per nivem cucurrerunt. Iam hiems est.
  iam plus centum quinquaginta milia peditum interfecerunt. Et plus classi Iaponicae. Tamen supra ducenta quinquaginta milia amplius Iaponicorum contra exercitum generalem Kuropatkin steterunt.
  Medvedev e somno venit cum quercu caput. Circum ambulavit gare. Tunc iterum in computatro lusi.... Magnum est... Star Wars... Sed aliquid non elaboravit...
  Medvedev novum consilium referre coepit. In ludum historicum conversus: Russia tempore Nicolai II. Bellum Iaponiae. Hoc tam crudele bellum est. Consilium destruere potes et copias in computatrale torquent.
  Medvedev in gradu facili lusit, sed iniectio Iaponica periit et damna gravia passus est. Imo necesse est non nimis active aedificare. Lets reboot.
  Et iterum tibi ludis... Sicut accidit, in loco Kuropatkin, praeses agens agens non nimis lucet... Omni tempore nonnulla glitches sunt, errata.
  Medvedev deinde in consiliarium militarem se convertit, et res blande iverunt... Et ipse dormiebat et in sella sua decubuit.
  Pulchra Alenka pedibus nudis spargens Natasha quaesivit:
  - Quomodo sentis, tot homines occidere?
  Respondit puella flava honeste;
  - Nescis! Sentit sicut suus ludus computatralis! Non sentis iram, iram, aut multam laetitiam!
  Nuda bipes Alenka giggled with molestia;
  - Hoc bellum est!
  Natasha torta in somersault. Rubrae, calcibus rotundis micantes. In genere, est puella mirabilis, quae multum assequi sine magno labore potest. Et si non lavamus, tantum equitamus.
  Puellae per nivem cucurrerunt. Quorum corpora sunt valde expressa. Pectus est latum, coxis luxuriosi, sicut caterva equi, musculi prominentes. Hae sunt pulchri- tudines heroum. Veram habent virtutem femineam maxime. Hactenus gratia. Crura autem - globuli musculorum sub pelle volutabantur.
  Tres exploratores Iapones eos occurrerunt.
  Puellae somersaults fecerunt. Quomodo autem nudis calcibus samuras in mento ferient. Ac faucibus ipsum fregit. Et omnes dentes eorum elidebant. Post quem puellae cantant;
  - Magnitudo Russorum a planetis agnita est;
  Audaciter ruimus sursum.
  Amamur et aestimamur ab omnibus mundi nationibus;
  Populus totius regionis ad communismum proficiscuntur!
  Iterumque pulchri- tudines smaragdis nictata oculis. Spectant itaque pugnam. Milites strenui. Et iterum tolutim.
  Nuda pedibus Alenka desiluit. Illa in aere stamina nevit et animadvertit;
  - Ita frigus sumus. Totum mundum superare possumus!
  Natasha giggled respondit:
  - Imperatrix Telluris Planetae -
  Hoc est frigidissima!
  Et ambae puellae inter se despiciens. Post quem recurrimus. Nam cotidie bellum nimium pro thesauro Russiae Tsarist constat. Et tempus est cum Iaponia perficiendi celeriter.
  Medvedev puellas laeto risu salutavit;
  - Hem, curris?
  Alenka nudis pedibus rictu dixit:
  - Currimus et ad pugnam parati sumus!
  Marcus aggressively dixit:
  - Nos omnes necabo!
  Medvedev levavit manum suam et iussit;
  - Deinde eamus!
  Nuda pedibus Alenka risit et respondit:
  - Quatuor nostri gravissimi sunt in mundo!
  Hoc objecit Natasha, nudum pedem tinxit;
  - Non in mundo, sed in mundo!
  Potens autem, ferox et letalis lacus ad omnes celeritates compulit. Plus ducenti quinquaginta milia Iaponum sunt ante. Sed satis testarum miliarda militum!
  Puellae, professor et discipulus - haec turma est quae omnes comminuet et eas in cornu arietis contorquebit. Et piscina volat ad milites Iapones. Ipse minax ruit. Qui omnes frangere vult.
  Nuda bipes Alenka gaudens cecinit;
  Expansa Russiae - pulchra, cara;
  Ubi sunt margaritae nivis, flumina immensa crystalli;
  Russicus miles et dux unum sunt.
  Sancta est symbolum civitatis - Aquila Orthodoxa, Rex noster!
  Nunc ieiunium lacus expoliavit. Volavit tanquam pugnator gagate. Ante Iapones se reperit. Tormentum universale tormentorum et draconis iterum inceperunt operari . Puellae ad negotia cupidissime descenderunt. Nee plura Memmi.
  Alenka sclopellum nudis digitis accendit, Iapones eiecit et cantavit:
  - Gloria meo Rus', Stalino et Lenino, una familia!
  Et rufus diabolus smaragdis oculis micat. Et quomodo samurai futuit. Amabis.
  Et Natasha non est inferior neutro. Iapones.
  Et canit;
  - Vices non retardet. Fatum nostrum vincat, puellae!
  Bellator erat in flore. Ignem itaque ieiunans in hostem fundens.
  Et nudis digitis premunt globulum diumis.
  Dimidia Alenka, incendere, perbibere;
  - Duae molestias in Russia sunt...
  Interpellavit eam Margarita hic;
  - Utinam duo essent!
  Nuda bipes Alenka incendere, pacta cum voluptate;
  - Ita, si duo tantum!
  Natasha, fusa, ponens centum Iapones, cepit et cantavit;
  - Duobus, in two winters. Duobus, in duobus fontibus!
  Nudo pedibus Alenka, incendere, addidit;
  - Iaponicam necabo et redibo!
  Natasha giggled et respondit:
  - Portus noster est Arthur! Et nos non permittimus aliquem nostrum Manchuria accipere!
  et iterum miles vapulavit samurai. Russi Iaponicam non amittent. Hoc iterum probat quam invicta sit Russia!
  Nuda pedibus Alenka pilam confregerunt et cooederunt;
  - Rus' clarum erit in ultimis terris et centuriis!
  Natasha etiam coaxavit;
  - Et nullae nobis copiae obstant!
  Quae duo milia samurai amplius peremit. Tunc processit piscina et metis continuata est.
  Margarita hoc intuens suam sententiam expressit;
  - Si bellum tam praeclare parta est, quid postea Russia faciet?
  Medvedev puellas allidens demetere Japanese suggessit:
  - Aut cum Germanis aut cum Britannis erit bellum! Sed certe, pugna cum terra solis orientis non est ultimum!
  Alena, alia pugna fractis, dixit:
  - Ita Germanis eam dabimus, tantum illis dabimus ut satis videatur!
  Natasha, praedo samurai, addidit;
  - Ac Tituli habebunt neminem supplendum in Wehrmacht!
  Alenka, globuli globuli cum nudis digitis impresso, infensi declaravit;
  - Sed Miseret Aryans. Tot pulchrae albae latinae mortuae sunt!
  Annuit hoc Natasha, moesta annuens;
  - Ita tot boni homines mortui sunt! Et quid?
  Puella Iaponem percussit et animadvertit.
  - Et Iapones sunt gens bona, sed cum illis pugnare cogimur! Etsi hoc non est nimium bonum vel!
  Margarita logice notatur;
  - Et bestiae? nonne inter se occidunt? Sed homo est animal nobilissimi ordinis.
  Medvedev risit et objecit;
  - Homo, dissimiles animalibus, animum habet! Eius anima vere unica et immortalis est! Ita nos et animalia tota abyssus sumus!
  Huic Margarita objecit;
  - Et simiae? Habent etiam altam gradum intelligentiae. Una earum scit tria milia et dimidium verba!
  Agens praeses respondit;
  - At propinqui nostri sunt!
  Nuda bipes Alenka in Iapones accendit et cecinit;
  - Simia sum! Etiam quis!
  Natasha, metendo samurai, cooed;
  - Noli incedere simias gerens per saeculum!
  Supertank Iaponica demetere pergebat. Cur non? Hic est vere insanus bestia
  quae accendit quadraginta milia glandium minutarum. Armaque eius ad omne fere projectile pervium est. Et non solum ineunte saeculo XX.
  Alenka nudis pedibus, figens, infensi declaravit;
  - Nicolaus Tsar multam Russiam fecit, sed ingrata et minora mansit!
  Natasha, ignem in Iaponiam fundens, consensit;
  - Iustum est! Rex interfectus est. A throno discedere coguntur sacerdotem! Et quid melius?
  Alenka nudis pedibus in tormento accensus et additus est;
  - Accidit etiam peius! Multo etiam turpius venisse imperium!
  Natasha giggled, Iaponica percussit et dixit:
  - Sic pugnemus pro futuro meliori! et pro libertate Russiae!
  Dimidium nudum Alenka, incendere, dixit;
  - Pro mutatione et victoria!
  Tum illa pugnum ostendit. Puella quae hoc facere potest. Tum etiam samurai carere non poterunt. machina et tormenta laborant. Quisque et odio eros.
  Arant etiam per totos ordines cadaverum. Et purgant spatium parricidio.
  Generalis Kuropatkin certior factus est aliquid novi cum Iaponicis agere. Dirigentes, explosiones, aliquem invadunt.
  . CAPUT IX.
  Medvedev, paulum dormiens, computatorium denuo sustulit. Ne radet quidem. Et iterum coepit suo modo ludere.
  Oppugnatio in Iaponia post perfide codicem cum lacus et aëronavibus. Optima bomba inter Bellum Orbis Terrarum Ilya Muromets comprehendens. Qui ipsum magna. Et Iapones percussit sicut Flexilis sapit contra muscas.
  Et deinceps ad Tokyo...
  Dmitry Medvedev, Iaponia victa, Mikado imperatorem se appellavit.
  Tum nova bella...
  Pro exemplo, historiam joco ludere possis. Alexander II Bismarck indicavit anno 1875 differentias suas cum Gallia esse materiam internam inter Germaniam et Gallos. Bismarck anno 1876 Galliam occupavit et oppugnavit. Primo, Prussenses fortunati sunt et Lutetiam pervenerunt. sed tunc retardavit. Brittannia bellum inierunt. Omnia denique essent, sed Britanni proelium in Germaniam victi sunt. Tum Prussorum copias evellebant.
  Bellum in Occidente tractum est. Franci se acriter defenderunt. Anglia plures ac plures copias traducit...
  Interea Russia Turciam et Istanbul vicit. Britannia et Gallia et Germania bello versantur. Imperium autem Tsar Alexandri multas terras cum Iraquia attingens Oceanum Indicum adiecit. et Palaestinae et terras usque ad Aegyptum. Itaque copiae Russorum, duce Skobelev, Mecca, Medina, et aliae Arabiae Saudianae civitates superaverunt.
  et pars meridionalis Imperii Russici formata est. Et factus est Alexander Secundus rex magnus. Bellum inter Germaniam contra Galliam et Britanniam decem annos duravit.
  et finitum in practica tra- .
  Alexander II usque ad annum MDCCCLXXXVII imperavit et caedes conatus factus est duce Alexandro Ulyanovi, fratre Lenin. Gloriosum regnum eius, sub quo plurima itinera Russia construxit, terras multas vicit, rusticos finivit.
  Hoc jocus fuit quomodo lusus luditur. Alexander Tertius, una cum duce Skobelev, tam Iraniam quam Pakistan vicit. Sed et ipse mortuus est - lucida caput exiguum. Sub Nicolao II, Russia bellum cum Iaponia gessit iam classe in Oceano Indico, quod subsidio Pacifico satis cito venit. Russi samurai relative celeriter vicerunt et multo plus virium tam in terra quam in aqua habuerunt.
  Praeterea exercitus Russiae praefectus est egregie minister defensionis Skobelev. Et Russia non solum vicit, sed etiam Iaponiam expugnavit. Civitates autem Americae ultra Hemisphaerium Occidentalem nondum ausi erant, et Britannia non adeo valida erat. Praeterea Russia in societate cum Germania fuit. Hi post Britanniam et Galliam in certamine ad Africam defecerunt. Tsarist Russia, post annexionem Iaponiae et partes Sinarum, etiam fortior facta est. Via Delhi-Moscovia aedificabatur.
  Ut ex hoc viso, consilia Tsarist Russiae divulgationis in Indiam et Sinas feliciter adimpleta sunt. Tsar Nicolaus II partes Germaniae in Primo mundo bello elegit. Germani Galliam vicerunt et Belgiam, Hollandiam, Daniam et Norvegiam occupaverunt. Russia Aegyptum cepit, maxime Africam et Indochinam. Ac etiam possessiones Pacificas Britanniae. et in Australiam etiam appulerunt. Et capta est eius Australia.
  Portu Brittaniae occupato bello confecto. Bellum Orbis Terrarum I confectum est. Sed Caesari Wilhelmo videbatur Russiam nimis multam terram iam evicisse et sine re moliri. et ultionem viderat. Russia vastas regiones vere vicit - Australiam, totam Asiam, maxime Africam, Germani tantum non mordent, et magis etiam ex Lusitania et Hispania quam occupaverunt. Austria-Hungaria Italia et Libya potitus est. Russia circiter tres partes Africae occupavit, ac deinde paulo post Aethiopiam occupavit. Germani Mauritania praecidere curaverunt.
  Nempe hoc satis Germaniae fuit. Quamvis Galliam, Belgium, Hollandiam, et Norvegiam cepit, et Russiam Sueciam subegit.
  Praeparatio Wilhelmi novum bellum cum Russia incepit. Discrimen rei 1929 aggravavit. Austria-Hungaria et Germania totam fere Europam regebant. Et Africae pars ... Et Britannia. USA et Canada adhuc erat. Wilhelmus et Nicolaus II nondum inter se bellare constituerant. Praeterea Russia minime pugnare cupiebat, vastas regiones digerendo. Ad assimilationem accelerandam, Tsar Nicolaus II etiam permisit Russos quattuor uxores habere. Quid in Concilio Oecumenico Octavo inscriptum est.
  Simile decretum anno 1925 factum est. Et anno 1926, Nicolaus II aliam se uxorem accepit. Quod evenit, stultum consilium non fuit. Anno 1929 aliam filiam imperatoris habuit. Die autem 25 mensis Novembris anno 1932 filius sanus tandem natus est. Nicolaus secundus nominavit ipsum Petrum. IN HONOREM PETRI MAGNI.
  Et anno 1933, die 15 mensis Maii, novum bellum incepit. Germania Canada bellum indixit . In dominium Britanniae. Post duos menses Civitates Foederatae, duce Roosevelt, obstante discrimine oeconomico, bellum cum Germania inierunt. Noluerunt Canada cedere.
  Iam mediae aetatis est, sed ferox, Wilhelmus initio solus pugnare temptavit, sine auxilio Russico flagitante. Omnia se facturum sperabat. Sed non tam facile est ab Oceano separatos superare fines. Etiam lacus et exercitus in Civitatibus Foederatis Americae celeriter aedificaverunt. Et bellum in Germanis per totum annum pugnatum est. Quo modo Islandiam et Groenlandiam capere potuit. Sed in Canada eam capere non poterant.
  Wilhelmus ad Nicolaum II Tsar conversus: "Me collegam adiuva." Tu es frater meus et cognatus meus. Ipse Nicolaus II consilia Alaska et Canada habuit. Diis bene statui non esse qui pocula sculpunt. Id sumpsit et die 25 mensis Iunii anno 1934 in USA et Canada bellum intulit. Copiae eius per Alaska, trans US agrum motae.
  Re cognita, ferriviaria ad Chukotka iam aedificata erant et copiae Russorum feliciter progrediebantur. Ex parte eorum fuit excellentia numeralis et optima lacus in mundo, tam levis, gravis et media.
  Ita America imparibus viribus agere debuit.
  Et Nicolaus II, ut videmus, est vere in equo albo. Et una post victoriam. Copiae Russiae per Alaska proficiscuntur. Et capiunt civitatem post civitatem, pagum cum villa.
  Germani in Cuba terram conantur. Bellum crescit. Kaiser Wilhelmus ad Nicolaum II scribit;
  - Russi et fui et semper uniti sunt. Et numquam litigamus. Finita igitur sit America.
  Ob communicationes extensas paulo tardius quam institutum est progressus fuit. Sed tamen copiae Russorum tsarist omnes Alascae in quinque mensibus pugnando ceperunt et Canadam ingressi sunt.
  Roosevelt etiam pacem Russiae obtulit promittens Alaska cedere, sed sero erat. Bellum cum bestiis relictum est.
  Hieme anni MCMXXXV, quamquam difficilis tempestatum condiciones, copiae Russorum ad fines US septentrionem pervenerunt. Proelium verno continuatum est... copiae Russicae unam post aliam operationem exercent et fine Iulio totam fere Canadam ceperunt. Augusto autem Philadelphiam circumdederunt.
  US in difficillimo situ versatur. Sed acriter pugnaverunt... Sed fine plusquam tertia pars US territorii iam captae sunt. Et hyeme, successio tsarista etiam maior erat... Vindobonae et Novi Eboraci ineunte mense Martio 1936 accesserunt.
  Et mense Aprili ambae civitates captae sunt.
  Inde in Mexico venit, et sic in toto territorio.
  Wilhelmus Nicolaus II proposuit ad complendam totius mundi divisionem. Nicolaus II consensit.
  Durante 1937, tota America Latina a copiis Russicis capta est. Ita Nicolaus Secundus cum Germanis mundi divisionem perfecit. Et tria tantum imperia supersunt: maxima: Russica, dein Germanica, et etiam Austria-Hungaria ulterior.
  Russia sic mundus hegemon factus est, sed Nicolaus II adhuc magnus tsar, sed mortalis est. Mortuus est mense Augusto MCMXXXIX. Wilhelmus senes et Russiam aggressi sunt die 1 mensis Septembris anno 1939 . Placuit uti Petrus Quartus adhuc puer, ne septem quidem annos natus. Et statuit ut dum regentes Russiam regerent, optimum esse feriendum esset. Biduo post, Austria-Hungaria etiam bellum iniit. Omnes nationes circum orbem terrarum in conflictum ductae sunt. Postremum bellum in historia Telluris planetae incepit.
  Exercitus tsarist non par erat numero et genere telorum. Lacus Russicus et aeroplana adhuc in mundo optima sunt.
  et hoc praelia monstraverunt. Ita sunt imperatores novi ingeniosi.
  Sed Austria-Hungaria a primordiis nexus infirmos evasit. Quae fere a primis diebus amisit. Exercitus tsarist superavit Austriacos, Leopolim cepit, ac deinde Peremyl. Germani tantum partem copiarum e Polonia removentes Austriacos omni clade servaverunt. Sed id ipsum non magnopere. Conatum capiendi Varsaviae ab exercitu Caesaris turpiter defecit. Copiae Russicae plus quam ducenta chiliometra fortiter repulerunt.
  Aegre Russorum copias Germani constiterunt. Tota hiems in proeliis fuit. Verno etiam in proeliis plenis adductis erant. Copiae Russiae paulatim inceptum occupaverunt. Plures aliquotiens milites habebant ideoque aestate tantum proeliis Germanis fatigabant ut deditionem facerent. Eodem tempore in Austria-Hungaria taeterrima esse coepit. Autumno Budapestini circumventa est. Praeterea exercitus tsarist possessiones Germanas in Canada cepit. Et hieme anni 1940-1941 exercitus tsarist Prussiam Orientalem interiit. Et ab Aprili 1941 pervenit Oder.
  Perdifficilis fuit Germanorum locus. Mense Maio 1941, Vienna incidit. Super aestate autem Ruteni ad Alpes pervenerunt et Venetias liberaverunt. Germaniae australes regiones intravimus.
  Et in ruinam tandem Italiam ceperunt. Hiems contra Berolinum oppugnata finivit cum suis captivis die 30 mensis Ianuarii anno 1942 . Quo facto resistentes Germani, qui iam omnia sua in Africa amiserunt, debilitaverunt. Aprilis Russi Rhenum pervenerunt. Post quem, die XXII mensis Aprilis, reliquiae copiarum Germanicarum in deditionem venerunt.
  Sic ultimum bellum Telluris finitum est. Is cum victoria et victoria Tsarist Russiam finivit.
  Subacta exteriore spatio. Retro anno 1936, primus homo Russicus in spatium volavit. Tellus circumvolabat planeta. Et anno 1945, die 9 mensis Maii, Ruteni in lunam appulerunt.
  Ad Martem volabant anno 1967 . Ad Venerem anno MCMLXIX. Mercurio in 1972 . Et satellitibus Iovis anno 1973. Homo in ultima tellure Plutonis iam anno 1980 exposuit. Et anno 2003, prima fuga extra systema solarem in hominum historia facta est. Navis Russiae ad Alaf Centauri volavit et anno MMXVIII rediit.
  Sicut anno 2020, Russia adhuc a Petro Quarto regnat, qui ob medicinam modernam ob res gestas minime senex est. Petrus Quartus regnavit annis octogesimo uno, regnique eius longissimum in historia mundi. Ubi exacti regni dies cognoscuntur, scilicet.
  Bene, quia nunc omnia tranquilla sunt in mundo, ut semper. Etiam parum amet... Homines vitam bonam habent. Vera sunt problemata cum overpopulation. Sed restrictiones nascendi iam hic introducuntur.
  Orthodoxia modernisata est. Sacerdotes scapulis scapulis detonsi et vestiti.
  Progressio technologiae ingens otium creavit. Sed haec quaestio etiam solvitur. Hypernet processit.
  Investigatio comparata est, et spatiis navigiis celerius quam celeritas lucis iam creata est. Imo bonum Tsarist Russiam et totum mundum sub imperio Romanovorum. Haec gloriosissima dynastia in hominum historia.
  Pater Nicolaus Tsar. Paradisum in planeta Tellure construe!
  Dmitry Medvedev consilium dimisit. Totum mundum pro Russiae tsars vicit. Praebuit opportuna cogitatio. Magnam felicitatem gessit et iterum obdormivit, indutus et somnians ut prius.
  Kuropatkin dicitur:
  - Tranquillitas! Sola pax!
  Generalis cum terrore Linevich notavit:
  - Excellentiae Tuae fortasse nunc ferire possumus?
  Vicarii Generalis Kuropatkin affirmavit:
  - Minime! Certe non! Posset esse captionem Iaponica!
  Imperator Linevich timide dixit;
  - Haec nostra facultas tandem hoc bellum vincet!
  Kuropatkin tremula voce declaravit:
  - Patientiam, patientiam ac patientiam!
  Linevich iracunde objecit;
  - At Alexander Suvorov dixit: momentum dat victoriam!
  Kuropatkin mussat arida:
  - Hic sum in imperio! Ac primum quidem exercitum conservare debemus. Et in genere, Iaponia mox ex vapore deficient!
  Linevich suggessit:
  - Fortasse aliquid saltem exploratum habeamus?
  Kuropatkin aegre constat;
  - Hoc fieri potest, modo cavete!
  Infensi Linvich fremuit:
  - In nomine Tsar et Patriae!
  Interim supertank Iaponicam se purgabat. Prosternebat eos, variis modis confodiebat eos.
  Alenka nudis pedibus inclementer incendens, praesidem agendi quaesivit;
  - Estne haec nostra ultima operatio?
  Medvedev cum rictu interrogavit:
  - Cur ita putas?
  Cana bellua dixit:
  - Iaponicae formationes plures non habent!
  Clavi et figendi samurai, Natasha etiam constat;
  - At re vera Iaponia nihil aliud habet quam cum pugna!
  Medvedev incerto vultu respondit;
  - Iaponia plures copias novas colligere potest et novas naves ex America et Britannia mercari. Itaque, faciem, bellum nondum finitum est!
  Dimidium nudum Alenka, in Samurai accendi, dixit:
  - Quid si Russia pacem Iaponiae modicis condicionibus offert? Tantum iugum Kuril capiemus, et reliqua omnia sicut ante bellum manebunt?
  Agens praeses constat;
  - In hoc casu fere pax erit!
  Margarita irata dixit:
  - Si non res novas moliretur, Iapones tamen victi essent. Noluerunt ire quoquam!
  Natasha nudis pedibus, ignem in samurai fundens, facile convenit;
  - Profecto! Noluerunt ire quoquam!
  Frigus Alenka, Iaponicam conchis discerpens, suggessit:
  - Capamus Mikado!
  Natasha infensi exilivit:
  - Capere Mikado? Bene, interesting!
  Margarita subridens:
  - Nonne nimium est?
  Medvedev etiam dubitationes expressit;
  - Estne hoc nimium? Ceterum aliud est proprium defendere, aliud cum Iaponia impedire, quod, ut spectemus, etiam in originalibus terris Russicis non pugnat!
  Alenka nudis pedibus sibilabat, iterum Iapones conchis comminuens;
  - An dignum est talem misericordiam facere?
  Natasha, globulis globulis cum nudis digitis premens, adnuit:
  - Vere, quare hoc opus est? Mikado quoque capere possumus!
  Margarita risit;
  - Ego in te sicut cum bello sum! et in bello, sicut in vobis.
  Medvedev graviter respondit:
  - Opus est scire quando desinas! Non temere homines sumus! Nos sumus qui serio et scienter historiam mutamus! Ita debes ostendere sensum, etiam mensuras!
  Nuda bipes Alenka iecit et cantavit;
  - Eh, mensura, mensura! Quantum cholera est!
  Supertank est actively opus. Plus quam centum viginti quinque milia Iaponum iam deleta sunt. Dimidium relictum.
  Natasha canebat rictu:
  - Totum orbem iniquitatis delebimus;
  Ad terram et
  Nos frigidum novum mundum aedificabimus;
  Ut molestias et volutpat non sint in ea!
  Nuda-pedes Alenka, ignem lethale valde incendens, exsibilavit;
  - Pro rege bono et iusto!
  Margarita suadet:
  - An fortasse duo trophaei cados mei capiemus?
  Alenka nudis pedibus risit venenatus:
  - Quid ergo vis ut bibam?
  Margarita movit caput negative;
  - Athletae non bibunt!
  Alenka nudis pedibus, alia pugna inflantur, giggled:
  - Ex parvis ferculis!
  Natasha suggesserant:
  - Demus palmam cervisiae bibere. Sanior est!
  Et Iaponica plura coniecit.
  Medvedev respondit:
  - Negotium primum, postea fun!
  Nonne praeses agens hoc scit? Nonne semper erat occupatus et occupatus?
  Ita, unus ex primis decretis agendi Praesidis Medvedev erat, duma legati ter rei publicae salaria augeret. Quid de legatis? comitia praesidentialia distulerunt. Ita Medvedev satis diu praesidens in Russia agens servivit.
  Quod quidem singulare factum est. Cum respublica tamdiu munia fungitur. Sed mutatio non venit. Accuratius omnia sub Medvedev in deterius commutata sunt. Quasi fortuna, quae tantum Putin amavit, successorem ulcisci statuit. Quid illi mali!
  Recentioribus T-95 tank continuavit samurai in progressione geometrica delere. Haec machina suam efficaciam ostendit. Et vis negativa de ira multiplicandi quasi materiam.
  Seminudus Alenka, in Iaponia incendens, logice notavit:
  - Sed haec minus recte. Evenit ut sine armis aliquid facere non possimus!
  Natasha nudis pedibus irata respondit:
  - Quidam superiores potestates Russiam impediverunt ne bellum cum Iaponia conciliaret. Sed bonum propositum fuit evangelizatio Sinarum. Et non nimis belle evenit!
  Quaesivit Margarita manifestam quaestionem:
  - Quid ergo de Deo? Cur orthodoxiam non adiuvit?
  Fere nuda Alenka, testa post corticem mittens, notavit;
  - Id est! Nam Orthodoxam patriam Iapones conciliare permittunt. Haec quidem est talis proditio fidei Russicae!
  Natasha, ignem in Iaponico infundens, irata notavit:
  - Imperialis religio pacifista esse non debet. Potestne fieri magna patria, si vivis praecepto: si te percusserit ad dexteram tuam, sinistram tuam verte!
  Cool Alenka cum hoc facile consensit, Iapones opprimendo;
  - Profecto! Non opus est nobis pacifismo! Inimicum ama! Hoccine praeceptum est?
  Margarita cum alacritate cecinit;
  Omnis homo qui natus est bellator;
  Ita factum est - catus tulit lapidem.
  Cum vivus moriturus pugnat;
  et ignis calet in corde.
  
  Puer machinam sclopetis in somnis videt;
  piscinam limousinam praefert.
  Qui denarium in nickel vertere vult -
  Ex partu intellegit vim regit!
  Natasha exclamavit, ignem in Iapones fundens, furorem ebullientis vulcani:
  - Ita latae sententiae! Ac lorem consectetur! vincere debemus!
  Nuda bipes Alenka furens et exsibilat ira, Iapones pulsans:
  - Ego sum qualis vincere natus sum! Nee minus. Nostra victoria nostra erit!
  Natasha constat, nudos digitos pedum muscularium premens in globulis gaudii;
  - Optime hoc modo! Imperavimus et semper imperavimus! Dico, Russia!
  Alenka nudis pedibus, Iaponicis pulsans, expressit:
  - Non mentior, imperare volo! Sed non justo elit, sed imperdiet purus.
  Et puella iam ultimam terrae orientis Solis altilium altilium rapuit. Talis est pulchritudo, ut vindicem mundi esse debeat. Nec te infirmitati ac timiditati.
  Natasha, figens, mussat;
  - Regina fiam! Vel potius imperatrix!
  Nudo pedibus Alenka continuavit:
  - Quid de bello, quid de bello, mulier mala est et canis! At formosos guys producit, inquit - ignavum in te occide!
  Margarita concorditer annuit;
  - Sic est, occide te ignavum! Puto, si Nicolaus II regnum se abdicasset, minime ob ignaviam!
  Dimidiatus Alenka est summa:
  - Nunc non renuntiat! Regalem thronum firmabimus ut perennet in saecula!
  Natasha exclamavit:
  - Esto magnus Nicolaus Tsar II! Sustinemus te! Nulla conversio - Magna Russia erit!
  Tandem bellatores exercitus Terrae orientis sol cum exterminatione complevit. Plus ducenta quinquaginta milia militum praefectique occisi sunt. Ita omnes fere copiae Iaponiae humi deletae sunt. Haud aliter classis desiit esse.
  Alenka nudis pedibus subridere dixit:
  - An operae pretium fuit? Sic lusus dicere volui? Sine resistendo nimium diu exercitus Russiam debellare curavit!
  Natasha confidenter affirmavit:
  - Russis sola causa quintae columnae periit. Alioquin nos usquam vicisse!
  Margarita praeses agens quaesivit;
  - Quid ergo dicemus quod facere? Numquid revertemur an continue?
  Medvedev, qui potestatem amittebat, in computatorium conversus dixit:
  - Nunc auspicium dabitur ulterioris progressionis Russiae Tsarist. Si bene omnia sunt, revertemur.
  Vox iucunda feminae audita est;
  Post completam destructionem copiarum terrestrium et classe Iaponicorum, Mikado pacem obtulit. USA et Britannia inter se mediatores sunt.
  Conditiones Russiae faventes. Patria accepit iugum Kuril et Taiwan.
  Manchuria, Corea, Mongolia aeque ac potestas. Praeterea Iaponia indemnitatem etiam solvit ducentas quinquaginta miliones auri rublorum Russorum.
  Auctoritas Nicolai II Tsar crevit et inclinatio facta est in novas sententias. Patria recuperatio oeconomica celerior incepit. Zheltorossiya orta. Pars Sinarum sponte facta est pars Russiae, tum Coreae et Mongoliae. Imperium Tsarist maior factus est et eius multitudo crevit. Proventus oeconomicus maturius quam in historia reali coepit et validior fuit.
  Duma nulla fuit res publica et imperium tsarist ad primum bellum mundanum melius parare potuit. Prima lux mundi obterere "Luna"-II in massa productionis et quattuor machinarum bombarum "Ilya Muromets" et "Svyatogor" in Russia apparuit. Primum bellum mundanum usquam incepit, sed pro Russia felicior fuit.
  Quippe rex maiorem multitudinem, parsimoniam et exercitum habebat. Internus autem locus fortior est. Nulla res publica Duma - seditionis seminarium et res militaris.
  Vario eventu, sed generatim inceptis Russiae et plurimis proeliis victricis, bellum die VII mensis Novembris anno MDCCCCXV cum Germaniae deditione confectum est. Austria-Hungaria corruit ac divisa est. Galicia et Bukovina provinciae Russiae factae sunt. Cracovia et circumjacentia terras Polonie intraverunt, sicut Posnania, Gedani, et pars Orientalis Prussiae. Et Klaipeda provinciam Balticam coniunxit. Czechoslovakia emersit - regnum in Russia.
  Romania annexa Transylvania. Hungaria regnum sui iuris factum est, sed sub patrocinio Russiae et Nicolao Tsar ut co-principante. Austria terra valde parva facta est. Iugoslavia orta est, etiam sub patrocinio Russiae et sub Nicolao II cooperante.
  Türkiye evanuit e tabula politica mundi. Iraquia et Palaestinae pars Britanniae factae sunt, Syria pars Franciae, Asia Minor et Istanbul provinciae Russiae factae sunt. Ita Russia territorium suum iterum auxit. Sed non finibus est. Inde paeninsula Saudiana cum Gallis et Britannis victa est. Et tunc Russia et Britannia Persiam et Afghanistan diviserunt. Septentrionalis et centrum provinciae Russiae factae, et meridionalis colonia Britannica.
  Mundus stabilis factus videbatur. In Sinis tantum bellum continuatum est. Sed anno 1929 grave crisim oeconomicum erupit ducens ad Depressionem Magnam.
  Sententiae revolutionariae in Russia iterum crescebant. Ictus ac fremitus. Sed ne nimis grave discrimen evasit. Praeterea anno 1931 bellum cum Iaponia iterum ortum est.
  Samurai vindictam cupiebat. Sed hoc tempore exercitus Russorum in omnibus potentior erat. Et Praefectus Kolchak praefectus navalis egregie est.
  Iaponia non solum victus est, sed etiam captus est. Tsar Nicolaus II Mikado Imperator Iaponiae mense Februario MCMXXXII publice coronatus est. Ita Russia magis etiam dilatata est. Et adnectitur fere omnes Sinenses.
  Tam in terminis incolarum quam territorii, Russia parem non habuit. Praeterea imperium Britannicum debilitabat. Hitler in Germania anno 1933 dominatus venit, sed quid contra Russiam facere potuit? Animus numquam. Nicolaus II Tsar anno 1937 mortuus est, cum magno successu potitus est regno, secundum longissimum post Ivan Terribile. Et cum censu conquestorum secundum aream et multitudinem.
  Sed non omnia elaborata regi in vita sua. Heres Alexei iuvenis mortuus est. Ob inaequalem matrimonium frater minor Mikhail iure throni Russiae privatus est.
  Corona hereditaria a Kirill Romanov, qui anno 1938 mortuus est, quin etiam per annum vivitur. Vladimirus Tertius filius eius novus rex factus est. Coronatus est, et monarcha semper post usque ad 1992 feliciter regnavit. Et Russia primum colonias e Gallia et Britannia cum Germania accepit. Dein Germaniam vicit. Et tunc totum mundum. Denique novus Tsar George Primus orbis terrarum imperator anno 1992 factus est.
  Medvedev recognitionem perfecit et dixit:
  - Videtur satis huic universitati! Revertimur!
  Et exclamaverunt omnes quatuor:
  - Gloria ad Tsar Nicolaum II!
  . INTERPRETATIO EPILOGUS
  Medvedev expergefactus a vocatione certior factus est Zelensky inauguratio praesidentis Russiae et Ucrainae iam comparata esse. Et hoc, inquiunt, tempus est Dmitry Anatolyevich officio deserere.
  Aegre Medvedev obsecutus est. Priusquam discederem, rasi et balneum cepi.
  Inde ab officio discedit. Vehiculum speciale sublatum est. In via Medvedev dixerunt optimum esse volare in insulis Canariis quiescere.
  Et Zelensky fecit aliud inaugurationem suam. Ut solet, laetior cum pompa prosilit. Die inaugurationis Vitali Klitschko cum Michaele Tyson ad stadium in Kyiv pugnavit. Constat pugilem Americanum in pugna propter magnas pecunias difficultates. Klitschko omnes duodecim orbes dominatus est, sed diplomatice Tyson non pulsavit.
  Formaliter unus ex minoribus versionibus mundi propugnatoris geritur.
  Post quem Vitali Klitschko balteum adamantinum adiudicatum est.
  Vladimir Zelensky gratulationem accepit ex omnibus mundi regionibus - in Sinae. Praeterea in Imperio Caelesti, populares tumultus intenditur. Non in solo pane vivit homo. Homines democratiam ac libertatem voluerunt. Dominatio partium communistarum Sinensium nutrita est, omnes libertatem desiderabant.
  Zelensky talis symbolum justus factus est. Symbolum roboris popularis, post lapsum dictaturae secreti muneris sub Putin.
  Zelensky multa de mutationibus, oeconomia et rebus novis locutus est. Iam certatum est de positione primi ministri in Russia. Multa milia audit. Electio processus vehemens erat. Et vidi magna.
  Hactenus omnia aequaliter gerebantur. Zelensky etiam somersault in suam inauguratione fecit. Plausum obtinuit. Deinde linguarum externarum scientiam suam demonstravit. Vehementer ac strenue gessit.
  Tandem Zelensky eam cepit et duas orationes plures fecit.
  Praeterea, post inauguratum curatores decisiones secutae sunt. Sortes rerum novarum et novarum facies in imperio sunt.
  Vera lectio "commissariorum ferreorum" erat. A curatores rerum novarum in Russia fiebant.
  Zelensky primis diebus multa decreta. Permisit venditionem alcoholis in nocte et puncta itineris. Nova tributa in divites introducta. immunitatem a legatis et iudicibus sustulit. Augeri productio output. Portoriis commercii cum Sinis introducti.
  Relatio de unione cum Russia in Belaro habita est. Et hoc eciam ad fidem Zelensky accessit. Maior pars Belarusorum adunationem cum Russia sustentavit.
  Zelensky conquestus est Medvedev inaequaliter nimium suscitasse, sed promisit inflationem se mitescere. Nihilque mali erit.
  Immo pretium incrementum cito cessavit. et oeconomia Russiae crescere coepit. Et in Caucaso militantium actus quodammodo occubuit. Multo lenior factus est.
  Tandem Zelensky postulationem postulationi proposuit primus minister Russiae. Alexey Bolshakov scientiarum doctor triginta duos annos nata est. Certamen ipsum confidenter vicit. Et factus est primus minister, minimus in historia Russiae.
  Medvedev ferias ad insulas Canarias volavit, et pensionem pristinam praesidentis accepit, mox ludis. Hactenus nullas habuit difficultates. Sed Shoigu comprehensus et accusatus est res conantis. Quid voluit?
  Multae quoque aliae solutiones fuerunt... In America mulier democratica quadraginta unum annos parta est. Ita imperium mutatum est. Et mulier et minimus candidatus in US historia rerum potitus est. BUCINUM et heram est supra . Sed amicitia cum Russia tantum modo florere incepit. Profecto contra Sinas dictatoriales, Civitates Americae Unitae et novum Imperium Russicum iam amici erant.
  Zelensky etiam referendum tenuit et aliud nomen induxit: Russi - Kievan Rus. De quo etiam libri. Belarus foederationem coniungit. Et incepit resuscitatio imperii... In basi populari.
  Nova mulier praesidens Civitatum Americae Unitarum hereditavit Trump inimicitiam erga Sinas et se contulit ad coitionem creandam. Rus Kievan oeconomice sub Zelensky feliciter processit. Russia aliquantulum Sinarum temperavit. Nata deinde coniunxit. Mox imperium pro-Russicum in Kazakhstan venit et res publica Unionis formata est. Russi ex Sinis Mediam Asiam comprimebant. Exercitatio crescebat.
  Zelensky expeditionem anti-Stalin et Anti-Putin gessit. Stalin et Putin praemiis omnibus quae Medvedev illis dederunt privavit.
  Sed omnia pacifice evenerunt. Etsi communistae protestati sunt. Coit venimus.
  Ibi Lenin tandem e Mausoleo captus est. Gaudia quaedam multis. Ac Orthodoxa Ecclesia Alexandrum II et Ivan Terribilem, Russicum tsars, canonizavit. Numerus monumentorum ad Nicolaum II auctus est.
  Tsarismus et Occidentismus quodammodo similis factus est. Propius ad Europam facti sunt, et peregrini multas stationes recipere coeperunt. Russia pars mundi occidentalis facta est et, postquam Trump discessit, processus globalizationis intenditur. Sina in solitudinem incidit et versae internae tumultus sunt.
  Eodem tempore Zelensky nativitatem in imperio Slavico auxit. Diu promissum fuga ad lunam tandem facta est. et omnia aliquo modo mirabilia elaborata sunt.
  Relationes foederatae institutae sunt inter Russiam et Civitates Americae Unitas, vel pressius inter Kievan Rus et Americam.
  Et exercitatus est res praeterita. Mundus magis magisque globalis et tutus factus est. licet bella essent. Rus Kievan cum Civitatibus Foederatis Americae in Libya operationem peregit, ubi islamistas finem imposuit. Deinde cum Medio Oriente egimus, bases ibi una cum America efficientes. Rus Kievan et Civitates Americae Unitae una cum mundo ac Sinis ex Africa propellere coeperunt. Et hic sine bellis non possumus. Ac tritus quoque.
  Ambo Kievan Rus et Civitates Americae Unitas airstrices coniunctim gesserunt.
  Paulatim Sinenses ex toto orbe expulsi sunt. Et caeleste imperium in gravem discrimen oeconomicum et politicum cecidit.
  Et Rus Kievan magis ac magis proficiebat.
  Tales rates incrementum oeconomicum numquam Russia noverat. Et Sinae concidit - Kievan Rus surrexit. Et celeriter crevit.
  Balneae ad Chukotka tempore recordo aedificata est. Quae in se frigidissima est.
  Et cuniculum sub Alaska foderunt. Americani quoque balneas cum Russia coniungere coeperunt. Balneae ferriviaria Delhi etiam aedificabatur. Eodem tempore canales ex Sibiria ad irrigandum Mediam Asiam fodiebantur.
  Communis operatio contra Iran per Iunctus Civitas et Rus Kievan facta est. Ac sanae saecularis regiminis inauguratus est. Post quem fossam a Caspio mari usque ad Persicum coeperunt.
  NATO expanditur ad includendas regiones Arabicas. In Arabia Saudiana parlamentum ortum est. Mulieres suas burqas detrahere coeperunt. Constructio status secularis incepit.
  In media Russiae, omnes Putin ob extremism litigaverunt et ei lutum iecerunt quod fere Russia coloniam Sinarum faceret, sed Deo gratias in tempore mortuus est. Loquebantur etiam duriora verba. Sed causa criminalis contra Medvedev aperta est. Nulla quis justo neque.
  Stalin e muro Kremlin delatus est. Lenin multo ante a mausoleo.
  Status symbola multum mutata est. Varia vexilla nova genera apparuerunt. Flavus vexillo Russico appositus est, et caerulea caerulea effecta.
  Hoc etiam iucunda fuit. Tunica armorum mutata .... Fuit etiam pecuniaria reformatio. Pecuniam pro ratione dederunt: unum ad mille. Vexillum aureum rubri Rus Kievan apparuit. Eodem tempore nova et vetus pecunia orta est denarium dimidium kopeck, et dimidium quarterium denarii.
  Omnia ordinata sunt...
  Titulos etiam reviviscere coeperunt Principes, Barones, Comites, Marchiones, ac etiam Duces. Speciatim Dux Zelensky factus est. Moldaviae etiam pars Kievan Rus factus est. Iam sermo est de electione regis.
  Sed Zelensky dixit praesidentem Rus Kievan solum a populo eligendum esse. Et non plus quam duo termini.
  Praeterea Zelensky munus praesidentis Russiae a sex annis ad quinque redegit. Verum, Zelensky serviebat primum terminum ad sex annos.
  Hoc tempore, annexionem Centralis Asiae in Russiam perfecit. USSR fines restituit. Solae civitates Balticae vacuae manebant.
  Sed Americani eam adhuc tradere noluerunt. Itaque Mediam Asiam et Caucasum tradiderunt.
  In Caucaso inter Armeniam et Azerbaijan novum bellum ortum est. Ambulavit crudelissime. Ita Russia has respublicas occupare et in eorum annexatione referendos tenere potuit.
  Ita Zelensky Caucasum recepit, Rus Kievan dilatans. Aspiciamus, victor est. Quin etiam democrata est... Imperium suum ulterius ampliavit.
  Ita Afghanistan iam in secundo termino regiminis et pars Irania partes Russiae factae sunt.
  In Civitatibus Foederatis Americae praeses feminam alterum terminum vicit. Hactenus oeconomia feliciter fuit, ac potissimum Sinas evertere curavit. Magnam quam adipisci. Et Rus Kievan socius nunc a Zelensky ducitur.
  Sed, utique, potentia Russiae nimis cito crescit. Illa septentrioni Iraquia iam adiuncta est.
  Borzo se habet. Rus Kievan prima terra in mundo secundum incrementum rates! et Civitates Foederatas incolarum comprehendit. Et iam in America quaerunt metum - Russia fortior facta est?
  Praeterea imperium Rus Kievan dilatatur. Nunc civitates Balticae iam in sua potestate sunt. Etiam magna quaestio Americanis haec est. Zelensky omnes priores fines USSR iam collegit.
  Et, sicut Tsar Russiae, dilatationem suam ad meridiem pergit. Nunc Irania et Iraquia tota pars Rus Kievan facti sunt. Et zelensky faciliter fuit electus ad secundum terminum in primo circum.
  Cum multi candidati praesidentiales essent, comitia democratica erant.
  Zelensky dixit se Lukashenko exemplum et regulam vitae non secuturum esse. Praeterea absentiae Lukashenko circumstantiae adhuc latebant. Forsitan et Russia et occidens simpliciter non amplius eum requirunt. Et disparuit... Sed Zelensky tantum robur obtinet. Et quidem eius principatus successibus praedecessorum suorum defectus, cum Petro Magno.
  Re quidem vera non omnes homines possunt ad territorium USSR, plus Afghanistan, Iran, et Iraquia restituere.
  Sed Zelensky ibi non est. Nunc utraque Polonia et Finnia oppugnata sunt - olim etiam pars imperii tsarist erant. Et quidem referendums in his regionibus habentur, et Rus Kievan voluntarie coniunguntur.
  Sunt successa etiam in fronte scientifica. Diu expectata fuga ad Martem facta est. Cosmonauta Russica illuc appulerunt. ceperunt terram et vexillum, quod erat magnus triumphus, reliquerunt.
  Eodem tempore, Kievan Rus Rus originale Portum Arthurum e Sinis accepit. Utentesque bellum civile apud Sinas incohatum, Manchuria in eorum tutela sunt suscepti.
  Eodem tempore Kievan Rus partem Turciae adiunxit. Terras illas cessisse Russiae sub tractatu Versaliis. Quod et ipsum moveo. Zelensky amplius dilatavit Rus Kievan ut imperium. Et in terminis oeconomicis escendebat supra, Civitates Foederatas superans.
  Bene, Sinae in bellum civile somnum mergunt et iam dividi coeptum est.
  Rus Kievan potens patria factus est. Favoritas autem Zelensky in regione tantum crevit ut populus Vladimirus genuflexus rogare coepit ut non discederet. Centum millia hominum convenerunt.
  Zelensky, ut exceptionem tenuit referendum permittens ad alium terminum tercium currere ad caput Rus Kievan.
  Dux in USA mutata est. Respublica iam factus est. Et non ita adulescentes amplius - senior quam Zelensky. Itaque relationes inter Rus Kievan et Civitates Americae Unitas iterum corrumpi coeperunt. Russia iam sub Zelensky graviler fortior factus est. Recordati sunt una cum regula Ucraina hoc iam quartum terminum Zelensky esse.
  Quod dicunt praesidis Russiae potentias non redactas esse. Sola res Zelensky fecit emendationem ad constitutionem introducendam, qua Duma Civitas ius habet dimittendi unum ministrum cum duabus ex tribus suffragiis, vel per plures simplices bis suffragium sine fiducia praetereuntem.
  Quae emendatio haud ita significans est, cum praeses retinuit ius instituendi omnes ministros et structuram regiminis determinare. Et in Duma rei publicae fautores Zelensky maiorem partem constitutionalem habent.
  Plus notabilis fuit introductio directarum electionum in Consilium Foederationis, ac etiam captivos suffragando permittens.
  Sed in communi, ubi limitatio potestatum praesidis finivit. Ius praefectorum removendi retentus est. Et in sphæra legislativa etiam dilatetur.
  In Civitatibus Foederatis, Zelensky auctoritarismi accusari coepit, et factionem "Servum Populi" fere omnia officia in civitate regere coepit. Factio communistica et LDPR Foederationis Russicae esse desierunt. Pars orta est - "A Just Mundus" e parte sinistra. Pro LDPR, Patrioti Russiae apparuerunt. Servus autem Populi factio totaliter dominata est.
  Quaedam etiam reformationes ecclesiae afficiebant. Orthodoxiae ius habere quattuor uxores licitum est, propius ad Insulam accedere. Accessus ad icones aliquantum mutavit, et cum Protestantismo raptus est. Plura dicere coeperunt: Deus unus est, et mortales non sunt digni cultu Dei.
  Eodem tempore Trinitas abolita est ut non symbolum biblicum et incomprehensibile mortalibus.
  Et introduxerunt, quod unus sit Deus, Deus Pater. Sed nomen Dei Filius non est in Bibliis. Non est autem terminus: Deus est spiritus sanctus. Quin igitur religionem simpliciorem.
  Praeterea, Deus qui in cruce pendet, fiduciam non incitat. Si se ipse tueri non potest, quomodo defendet homines? In summa, monotheismum mutavimus. Et ipsa Biblia cum fabulis Slavicis antiquis miscebatur. Evangelium Veles ortum est.
  Atheismus etiam intenditur, aiunt, desinunt homines auferri fabulas. Unam planetam habemus, et miraculis et maxime in fine mundi credere non indiget.
  Finis mundi nullus erit et non erit. Et humanitas debet fieri spatium imperii et usque ad extremum galaxiae. Quid de galaxies? Magis placet universum. Et cum pervenisset ad partem universi, vade ad aliam partem universi. Denique universitatis innumerabiles sunt. Et sic ab uno universo ad aliud transvolare potes. Et super vicis, disce te creare! Nova autem inmensurabilia universitas per totum fere spatium erunt.
  Et planeta Terra est humanitatis cunabula. Et in futurum imperium erit sextillionium ad sextillion gradus universitatis, et sine intermissione spatium ulterius ampliare et vincere.
  Et dux et praeses Rus Vladimir Zelensky Kievan, sicut sol spei clarus super planetam oritur!
  Et eius futurum et futurum Rus Kioviensis - clarum sit!
  
  VIS MAJEURE CUM URSS sine sociis dimicavit
  Itaque inexpugnabilis influxus inclusus auxiliorum auxiliorum die 1 mensis Ianuarii anno 1943 occlusit. Rommel in confinio Libyae constiterunt stragulae turmae. Et tota bombing Rolandus cessavit. Conatus volare Londinum versus etiam defectus esse evasit. Plana Germanorum non fragore, sed pulsi sunt. Accidit ante inauditum miraculum, divisio mundi per vim theo- magicam.
  Sed hoc primo Germanis multum profuit. Stalingrad, vel potius Paulus in ea coetus, fortasse iam salvus esse non potuit. Et milites Sovietici confidenter incedebant. Inde in Voronezh et in alia parte superabat. Fere sicut in tempore reali, Exercitus Rubeus Kursk, Belgorod, et Kharkov liberavit.
  Tamen, post translationem rommel divisiones conditurae ex Africa et illae copiae quae in historia reali etiam in deserta Algeria et Tunisiana sine ullo beneficio missa sunt, Mainstein clarissimi scopi virium conspicue consecuti sunt. Cum signanter plures copiae Germanicae in ea praesertim aviatione interfuerunt.
  Et triginta notae novae "Tigres" quae in Sahara adhaeserunt frustra evasit ut minime supervacaneum sit.
  Inde est ubi prima notabilis discrepantia cum verae historiae occurrit. Mainstein impetum scopi quadriduo ante movit et, multo plures copias, velocius processit. Kharkov antea novem dies receptus est, Belgorod duodecimo se moverat, ac praesertim Kursk capta est, quae in historia reali Fritz non succubuit.
  Notabilis copiae Germanorum erant. Germani subsidiis e Gallia translatis usi, omnes fere lacus pugnae et aviae praecipuae. Quidquid quis dicere potest, dimidium fere Luftwaffe a Fronte Occidentali distrahebatur, unde copiae significantes in aere hostium additae sunt. Et hoc dixit in Germanico contra offensam falcem similem.
  Ita, et Mainstein in reali historia duces Sovietici praenuntiaverunt, sed hic viginti partes plus in terra habet et, inspecta subsidiorum subsidiorum, ter plus aircraft habet. Et Focke-Wulf non est malum omnino si recte adhibetur: celeritas alta est, arma valida sunt. Significans est f-190 efficacius cum superioritate numerali. Cum arma valida permittunt ut in planum descendat in unum, et propter altam celeritatem effugere potest.
  Milites Sovietici cladem imperatoriam passi sunt et Kursk relicto, multi milites et duces circumventi sunt. Ex parte, pars interiit, pars, quanquam paucioribus captis, multi evaserunt, armis tamen amissis.
  Milites Sovietici perampla damna passi sunt et taetrum suum cessaverunt. Sed lacus Germanici non poterant ob initium fontis thaw in prosperitate aedificare.
  Statera temporalis potestatis emersit.
  Tamen nova potestas etiam bellum inire potuit: Iaponia. Samurai quoque solvebant manus. America non adeunda est, sed nec oppugnanda est. Verum est exercitum terre validum Iaponiae in Sinis premere. Hic Chiang Kai-shek ad difficillimum locum versatus est. Aut concordiam cum Iaponia venire conari aut pugnare, sed pecuniam et arma ab USA, Britannia et aliis regionibus iam non recipient.
  Germani partem alteram ab oriente avertendam hostium prima signa cupiebant. Damna tamen significantia passi sunt. Stalingrad praesertim multum energiae suscepit. Etiam copiae Sovieticae multum amiserunt, et nonnullae copiae in aheno Kharkov et Kursk finitae sunt.
  Nazis productionem armorum auxit. Propter defectum bombingarum, Krauts productionem piscinarum augere potuerunt figura et aviatione insigniori. Bombing Nazis magis impediebat quam vulgo creditur. Praeterea, in historia reali, Germania productionem armorum maxime auxit propter instaurationem oeconomiae in bello et in dies magis activo usu laboris servilis, et non quia debiliter bombedae erant.
  Nunc enim Germani piscinas novas, nautas exercitatos, recentioribus technicis confisi, exspectaverunt et aedificaverunt. Eodem tempore patebat quaestio: ubi initium inferre? Kursk crepidinem non amplius exstitit. Et hoc est sensus naturalis. Itaque et ipsi Germani et Hitler dubitaverunt. Idea Leningrad expugnandi. Etsi hic magnas munitiones perrumpere oporteret.
  Duces Germani Stalingrad iterum ire noluerunt. Sed libere loquendo, electio lata non est. Licetne ipsum Moscuam oppugnare? Gravissimae inter fascist duces discordiae ortae sunt. Mainstein, Guderianus et Rommel etiam in sensu locuti sunt melius esse nihil oppugnare, sed Russi nasos in laqueum condunt et in laqueum eliciunt.
  Vel consilium provisum est ut moleste a Taman Peninsula et Rostov-on-Don deducendo, Fritz hanc urbem bene munitam defendere possent, auxilia e coetu Balcanorum transferendo, suas copias occupantes cum Bulgaricis et Italicis reposuerunt.
  Fuhrer, qui in partes vergentes perrumpere placebat, magis magisque inclinabat ad hoc consilium, sed segnius ad id efficiendum erat. Praesertim piscinam Pantheram evasit levis et saepe destruxit, ut modificationibus indigeret. Adiectis cantavit exercitatio fiat. Et Fuhrer voluit plus notare "tigres".
  Stalin tandem taedet eam. Veritus ne secunda frons aperiretur ab Iaponia, quae maiores successus in Sinis australibus gessisset, cuius exercitus humus iam septem miliones militum superaverat, et notitia in potentia militari tertia Reich crescens, ipse missionem inferre iussit. Kursk et Donbass directiones. Cunctatio Hitleri et voluntas Fuhrer cum centena Tigri et Pantherae divisiones formandi ad preemptionem ducebantur.
  Attamen copiae Sovieticae, excursionibus die 7 iulii 1943 deductae, ipsi in robore decretorium commodum non habent. 5.56 Decies centena milia militum Germanorum, circiter unum miliones ducentos quinquaginta milia militum satellitum, contra 6.6 miliones militum Sovieticorum et praefectorum agebant. Mussolini, post remotionem comminationis ab occidente et meridiei, numerum militum Italicorum in oriente significanter auxit. Numerus unitatum Hispanicorum etiam auctus est. Salazar etiam divisionem "voluntariorum" misit. Legiones Gallicae, Romaniani, acrius Hungari, Albani, et exterae partes in SS ex tota Europa etiam pugnaverunt.
  Ita exercitus Sovieticus numero non superioritatem habuit, sed heterogeneitas coitionis qualitatem copiarum hostium redegit. Exercitus rubri in piscinas et tormentis nonnullam excellentiam habet. Sed nunc fortasse "Tigres" et Pantherae non sunt pares ignitis et armis adversarii. Et T-4, in potestate gun fire potestatem acquisita super T-34-76. Sed USSR tormenta eruca habet, et Germani, quamquam praesertim evolutionem gasorum iniecerunt, hoc magis male elaboraverunt.
  Par in aviatione numeralis proximus est. Pugnatores Germanorum ME-109 "G", Focke-Wulf fortiores sunt quam Soviet aircraft in armamento et velocitate, sed paulo infirmiores in maneuverabilitatis. Sed Germania, heu, peritior ac fertilior est. "Iu-188 bomber fortasse melior est notae fugae quam PE-2 et TU-3." Et coepit ingredi Yu-288 servitium. Verum, tantum modo introduci coeptum est, sicut ME-309.
  Sed in casu, non viribus emolumento habens, Exercitus Rubri moleste contra hostium defensiones antea praeparavit. et contumaci obversata resistentia. Sed copiae Sovieticae ultro se inferrent, cuiuscumque detrimentis inferrent. Licet mediocris progressionis gradus humilis evasit, unum ad duo chiliometra per diem. Hostes ruperunt et iterum fodere curaverunt. Gradus non minus heroici progressus continuavit. Ad medium Augustum, magno detrimento, copiae Sovieticae usque ad centum chiliometrorum progressus, Kursk accedunt et ad ipsam urbem proelia dura imponunt, Belgorod quoque appropinquant.
  Die 19 mensis Augusti anno 1943, Iaponia cunctationem superans, frontem in extremo Oriente aperuit. Hoc tempore, clades passa, regimen Chiang Kai-shek paci favens samurai convenit. Iapones potestates communicationum socialium potiti sunt et liberati sunt ab necessitate belli clandestinae difficilis gerendi cum male ordinata, sed creberrima copiarum Sinensium. Sed Chiang Kai-shek auxilium in bello cum Mao Zedong"s Red Exercitus pollicitus est. Iaponia iam omnia media habet bellum cum URSS gerendi. Nec pluviosum autumnum et dura Siberia hiemps expectare decreverunt. Ut taceam Hitler bellum Civitatibus Americae Unitis anno 1941 indixisse, sed samurai eum non adiuverunt. Apertio secundae frontis anno 1942 Nazis cladem oppressam apud Stalingradum salvare potuit.
  Iudicium Iaponiae satis expectatum est. Tamen in oppugnatione Vladivostok samurai admirationem imperatoriae consecutus est et grave damnum in Classe Soviet Pacifici intulit.
  In fine mensis Augusti, Germani contra massam novissimarum lacus utentes conati sunt. Sed meridionalis eorum scopi tantum successus relativi assequi potuerunt. Imperium Sovieticum talem facultatem iam praeviderat ac copias suas ad pristinas munitiones reduxit. Tantum conjuncta arma 31 Exercitus in lebetem cecidit et maxime deletus est.
  Tamen copiae Sovieticae propositum suum non pervenerunt et magna detrimenta passi sunt, cum fines non recipiendi. Praesertim plus quam sex et dimidium milia piscinarum contra octingenta fere Germanorum amissa sunt. In parco piscinae numeralis utilitas ad Nazis transiit. Mense Septembri Germani cum URSS in productione centum aircraft per diem capere potuerunt et mense Novembri, proxime in carros, productionem Pantherarum ad 650-700 lacus per mensem augere potuerunt. Hic, usus facultatum e regionibus occupatis, praesertim Gallia, tum Belgia et Hollandia, ubi labor conscriptio inducta est, magnum munus egit.
  Germani, cum aliqua mora, mense Septembri ex Rostov-on-Don et Taman paeninsula diu institutum taetrum fecerunt. Et concurrunt ad praesidia pertinax Sovietica. Et Iaponia contra Mongoliam foedum eduxerunt, Ulaanbaatar et Primorye capientes. Sed parum profecit ibi.
  Avocatum significant subsidia et post mensem ac dimidium pugnae saevissimae sodalitates Germanicae coniunctae sunt. Sed damna Fritz etiam admodum significantia evaserunt, et desistere coacti sunt. Sed haec successus militaris in bello Turciae ingressum et tertiam frontem in Transcaucasia excitavit.
  Nunc etiam hac in parte repugnandum erat.
  Hieme prima acies in extremo Oriente stabilietur. Iapones progressi in regione Primorye a quinquaginta usque ad centum viginti chiliometra plus quam dimidium Mongoliae una cum Ulaanbaatar cepit, sed taetrum suum restitit. Turci Yerevan appropinquaverunt et Batumos aggressi sunt, duas partes ultimae urbis expugnare curaverunt. Ipsi Germani non magnopere cadunt. Et nondum inceptum.
  In dies magis magisque bellum est quam diuturnum. Ad lassitudinem et ad superioritatem technologicam. Durante 1943, USSR productio aircraft augetur ab uno et dimidio a XXV milia usque ad XXXVII milia. Rolandus ab Germania supra XV milia usque ad XXXII milia plus quam duplex. Novissimis anni mensibus Germani productionem Sovieticam in aircraft congruerunt. Et in piscinas et tormenta quoque auto- pellatur - cum qualitativa excellentia. Sed USSR etiam in Iaponia pugnare necesse est. Praeterea in Italia et aliis regionibus satellitibus Tertii Reich complures aircraft et praedia gignuntur. Acsi neque nimis. Plus Germani, absente bello adhibito, oleum ex Libya pro necessitatibus eorum excerpere et subministrare coeperunt.
  Ita gradatim inopia inopiae tertiae Reich debilitavit. Praeterea possessiones Africae Galliae promiserunt bonum fontem materiae rudium esse.
  Ut Nazis bene sibi suppeditare posset. Respondentes, designatores rubri novas piscinarum genera paraverunt pro Stalin cum tormentis 85 mm et 122 mm. Germani Pantheram 2 opus retardat. Non facile est piscinam armis validis, armis validis, et mobilitate relative. Et "Tiger Regius" nimium gravis evasit in 68 tons. Solummodo modernisatio Pantherae relative felix promittitur. Et piscina 4-t, ut videtur, facultatibus suis exhausta est. Paulatim incipiendo ab anno 1944 productio huius machinae declinare incepit. Ut omnino mense Aprili cesset.
  Sovieticae mandatum varias operationes hibernas inferrent. Peninsula et Taman, et in medio, et in Leningrad, et prope Kursk. Sed nihil usquam egregie gestum est . Hostes iam numerorum praestantiam pubis tam in lacus quam in aircraft habebant. Solus tempestatis timor Fritzium defensionis artibus adhaerere coegit.
  Negative munus etiam per transfugarum ac proditorum numerum augebatur, tum quod Germani altam altitudinem aviationum elaboraverunt, quod efficacius erat ad explorandum ab aere.
  Praeterea mandatum Sovieticum processum concentrationis virium aliquantum male accessit. Specialiter, ipsa ars inchoandi proximam operationem in alia area etiam ante complementum prioris sensus factus est superioritas numeralis. Sicut in Primordio Belli Orbis Terrarum Germani seorsum trahentes. Quod si hostes superaverint, id difficulter praestant in aliqua parte copiarum.
  Si Stalin superioritatem facere curaverat in parte separata anterius ad rationem trium ad unum, fortasse successus imperatorius consecutus est.
  Itaque in alia parte ingrata, alia parant, re facilius Germanos sociosque propulsare. Iam Fritz altam altitudinem, summae celeritatis explorandae aircraft cum optimae perspectivae, quae motus militum indagare permisit. Et in hieme difficilius est camouflage, et nox non panacea, itaque magistri intelligentiae Germanicae bonas visiones nocturnos excogitant.
  The "Royal Tiger" sicut per piscinam cogitavit; in productione serial distulit nec omnino felix fuit. "Panther" -2, quod Hitler armis muniri iussit impenetrabiles IS-2, et machinam peditum 900 equitum inaugurari, 51 talenta ponderata, etiam habita ratione institutionis offensionis armaturae, quae octingenta chiliogrammata servavit. . Sed fieri potuit ut armatura lateralis usque ad 82 millimetres in angulo rationali firmaretur. Hoc cisternam Germanicam non tam vulnerabilem ex lateribus quam exemplaribus superioribus fecit. Sed rursus "Panther" et "Leo" -2 in progressu propositae rationis adhuc solum in processu evolutionis sunt.
  Hieme autem Germani possessiones Gallicas in Africa, incluso Niger Loop, penitus occupaverunt. Est autem oleum, gas, et bauxites, ac etiam ampliora subsidia Uranii, praecipue in Congo. De Gaulle captus est, sine auxilio sociorum nequam fuit, et nitide et solerter laboravit Scorrel.
  Sic, mense Maio 1944, problematum oleum late resolutum est. Iam omnia ex Libya veniebant commeatus, et reliqua magis magisque exercitatio erat.
  Sed mense Maio Germani nondum parati erant. Praeter tigris, quae consilio iam exposita est, piscinam gravem interruptionem non habebant. Verum, "Tigris" iam in massa productione erat et, propter qualitatem armorum et laterum crassitudinem, tum incendium rapidum, accurate sclopetum, munus agere potuit, nisi specimen , sed piscina plus minus tolerabilis, tornatorem militum URSS frangens .
  Germanicum imperium, post controversiarum seriem, ad priorem 1942 consilium rediit. Scil, impetum in latera immittere. Leningrad sume in anulum duplicem et perrumpe ad Stalingradum. Praeterea post Wehrmacht, salientibus Rzhev-Vyazemsky relicta, commodum pontis pro oppugnatione Moscuae periit. Ita procul ab urbe est.
  Consilium Nazis non etiam optimale est, sed ... comitia mane parlamentaria in Suetia habita sunt, ubi Nazis victoriam ingentem consecutus est. Villa cum octingentis miliones hominum et oeconomia exculta ad bellum contra URSS parata erat. In figura popularis erat Carolus Duodecimus. Sueci in prioribus cladibus ultionem et ignominiam in bellis amissis Petro Magno et Alexandro Primo exoptabant. Ita tota Europa contra URSS iam pugnavit. Praeterea Franco et Salazar officialiter bellum inire constituerunt ut partem praedae vindicarent. Tantum Helvetia formaliter neutra manebat, sed voluntariorum quoque divisionem misit.
  Superioritas numeralis erat in parte coalitionis Nazi. Praeterea, medio Maio 1944, Germani iam mille circiter ME-262 jet aircraft in servitio habebant. Raeda satis prospere, sed tormentis imperfectis. Sed gradatim tormenta emendavit, validior factus, certius cibus et consumptio minuebatur.
  Infecunda coepit a meridie. Fritz consilium ab OKW elatum pro Operatione Blau mense Ianuario 1942 iterare conatus est, sed postea arbitrio Hitler mutatus est. Cum Stalingradum oppugnas, ab utroque meridionali et septentrione per partes vergentis. Ac primo Germani ad Tanaim perrumpunt. Tigres fascistae impetum fecerunt, sed contra munitiones validae erant. Progressus Krautorum segniter evasit, in altitudinem Sovieticorum militum praesidio haeret. 35-40 chiliometrorum ad directionem Voronezh in diebus decem primis coopertis.
  Inde, duabus septimanis pervicaci pugnae, in Nazis decem tantum chiliometra processit et, ob gravia damna, desistere coactus est.
  Graveolentia in Austro felicius processit. Sunt ibi copiae Sovieticae pauciores et difficilius defendere. Innumerae "Pantherae", "tigres", "Ferdinands" (hoc gun auto-propelluntur ut latius divulgentur propter defectum opportunae bombingae!) et prima exemplaria "Jagdtiger" et praesertim efficacia "Sturmtiger". Germani primas munitiones perrumpere et perficiendi spatium curaverunt.
  Eodem tempore etiam Iaponica exercitus inferrent. Samurai amplitudinem classis piscinae augebant et novum medium pondus vehiculis in armamento fere non inferiores erant et ad T-34-76 faciendum impellebant, et etiam in armis frontalibus superiores erant, quamvis a laterum praesidio inferiores.
  Iaponia gravem in Mongoliam duxit, ubi multo difficilius erat defensionem tueri. Praeceptum Sovieticum erat adversus inopiam subsidiorum, omnibus tribus partibus repugnantibus. et detrimenta curatorum per hiemem multa ingrata fuerunt.
  Germani in Tikhvin et Finni et Sueones a Canal mari Albo aegre repulsi sunt. Nazis tardius progreditur, sed fere continue. Medio Iunio in meridiem, Mainstein copiae in Stalingrad irrumpunt. Secundum proelium Stalingrad incepit. Et ab initio mensis Iulii, post lapsum Tikhvin et Volkhov, Finni, Sueci et Germani coniuncti sunt - alterum circulum circa Lenin urbem efformantes.
  Ita difficillimum rerum militarium Sovieticorum situm exstitit.
  Sed Stalingradum Mainstein non concessit. Quod ne fieret, Germanos ultro citroque in alias partes prohibuerunt. In meridie, ut anno 1942, portam Terek tantum attigerunt: questus adhæsit prope Grozny et Ordzhonikidze. Gravis pugna in Voronezh parte continuata est. Mense Septembri, copiae Sovieticae ultra Donam recipere coacti sunt. Irrisivum fatum est quod per finem Octobris anterius in meridie iteravit 1942 tempore maximorum successuum Nazis.
  Gravius erat in septentrione, ubi Leningrad in summa obsidione se reperit. Praeterea Germani, Finni et Sueci per defensiones Exercitus rubri in Peninsula Karelian secare potuerunt, Murmansk per terram ab principali parte USSR intercluserunt.
  Circiter quadraginta divisiones Sovieticae separatim sunt. Sed numerus eorum longe a consuetis erat. Suecia circiter viginti quinque partitiones satis ornatae sunt. Una cum Finnis et Germanis conditis superioritatem numeralem consecuti sunt. Difficillimum est autem subsidia in Peninsulam Karelian transferre.
  In universum Exercitus Rubri subsidia necessaria recipere non potuit, ut Iapones inopinato fortes evaserunt, numerus eorum cum cohortibus autocinetis quinque miliones superavit, et hoc est in fronte secunda antrorsum plena. Ita omnia contra Germanos et eorum socios pugnandum erat.
  Paulatim zona ditionis copiarum Sovietarum in Karelia redacta est, et Murmansk omnino obstitit ac paene damnatus est. Ita classis hostium, maximeque subaquaneae mari dominabantur, ita ut commeatus non esset.
  Heu, mense Novembri 1944 USSR subsidia non habuit ut metae anni 1942 iterare. Prope omnia absumpta sunt ad impediendam Caucasi iacturam. Germani insuper suscepto munere Stalingradum exercebant , et subsidia ibi constanter transferebant, tanquam in craterem Tartari. Stalin quoquo modo urbem in Volgam tenere iussit. Sed data dominatu hostium aircraft in aere, pretium evasit incredibiliter princeps.
  Porro Mainstein, haudquaquam Paulo, haudquaquam trepidans, milites speculabantur. Quam ob rem ratio damnorum Exercitus Rubri non erat in favorem.
  Hitler Meinstein festinavit, sed callidus campus marescallus scivit ictos et pressuram sustinere.
  Inter validissima genera armorum erant Sturmtigeri. Iaculatores bomb potentissimos habuerunt qui missilia proiectis trecentis viginti chiliogrammata pendentibus. Testae autem erucae propelluntur et multo potentiores sunt quam conchis howitzer. Ad Katyusha, licet in vestigiis, dignus potes respondere. Praeterea nonnullae excussores bombae etiam in aliquet inaugurati sunt, cum range longiore accendi.
  Germani etiam immissi gasi usi sunt. Et sane jet bombers.
  Mense Decembri, Iapones omnes fere Mongoliam ceperunt et prope Vladivostok venerunt, partim Primorye et Khabarovsk ceperunt. Sed Frontinus Imperator eos desistere coegit.
  Qua re usus, Exercitus Red Exercitus in latera Germanorum scopulorum seriem instituit quae Stalingrad residuas capere conatus est. Quae vel parva pars urbis ineunte MCMXLV habebatur. Germani secundae res anno 1944 gestae sunt, sed ne Caucasum quidem vincere et oleum Baku obtinere poterant. Verum, pro suis necessitatibus, tantum a Romania, Hungaria, Libya, Cameroon et Nigeria satis habuere.
  Leningrad adhuc obsessa erat. Magnae subsidia ciborum et munitionum in antecessum factae sunt, ut urbs hac hieme superesse posset, significantes copias Wehrmacht sociorumque eius ad configere.
  Gubernatio Sovietica etiam opportunas subsidia materiarum rudium in urbe Lenin facere ad arma producenda curavit. Hactenus fascistas non nimis dedit.
  Sed Murmansk omnino impeditur. Ex decem onerariis quae ad urbem petebant, Krauts novem complevit.
  Mense Ianuario, imperium Sovieticum vires Germanorum in medio temptare temptavit. Fieri tamen non potuit ut validissima et technica defensionis progressa vinceretur. Maximus progressus fuit quinque vel sex, certe non plus quam octo chiliometrorum. Et damna Sovietica divisiones valde significantes sunt. In plerisque partibus usque ad medium compositionis.
  Sed pars copiarum Germanorum distracta est, ut Stalingrad tenerent... Mense Martio Germani ipsi ad portam Terek taeterrimam inducunt. Praesidium Sovieticum perrumpere et Grozny et Ordzhonikidze cingere curaverunt, sed Fritz in linea Vedeno, Shali et ulterius per urbes adhaeserunt.
  Ipsa Grozny urbs in omni obsidione mansit usque ad diem Maii. Mense Maio Stalingrad tandem cecidit. Nullae fere ruinae urbis et suburbana ejus relicta sunt, ac etiam officinas piscinarum.
  Coitio Germanica etiam ex vapore currit, sed Fuhrer victoriam voluit. Mense Ianuario, primo experimenta discus prosperi facta sunt, celeritas usque ad duas velocitates sanas pertingens et usque ad XVIII chiliometrorum altitudinem ascendens. Mense Maio, disci iam quattuor velocitates soni attigit et ad altitudinem XXX chiliometrorum desiluit.
  Novus autem apparatus, omnibus suis validis ac etiam singularibus fugae notis, minimo igne et pretioso vulnerari evasit. Problema vulnerabilitas primum ab aratro laminae immisso solvetur, sed haec consumptio cibus aucta et tempus fugae aircraft deminutum est. Ipse autem planus discus, in sua lamina "tunica", efficaciter ignem efficere non potuit.
  Sed inceperat tempus "vasorum volantium". Praeterea Germani tubam card validam acquisiverunt: nova generatio obterere "E" classis. Discrepabant pari pondere cum "tigris regia" et "Panther", multo densiore et provectiore extensione, silhouette humili et denso armis.
  In massa productionis et in acie, Panthera et Tigris 2 et deinde Tigris. Vehiculum hoc, cum densiore extensione et turricula parva, armaturas validas et machinam equitum 1080 habuit. "Mus" numquam captus est. Sed bene fecit Panther modificationem.
  Ob defectum mixturae elementorum, praedia Sovietica valde armatura non habuerunt, et tantum "Panther" cum suis partibus satis bene etiam cum tormento 75-mm consignavit. Et 120 mm declivis armaturae frontalis contra 85 mm Soviet T-34-85 armaturae satis certo munitae sunt. Sed fortasse Soviet auto-propulsu gun SU-100 evasit dignus adversario armaturae Pantherae esse. T-4 iam extra productionem. Et productionis lacus Panthera levissima evasit.
  Prima piscina provectus secundum suum propositum fuit piscina Vide "Lion". Turris huius piscinae retro mota est, et transmissio, machina et gearbox in una fronte locata sunt. Quam ob rem, silhouette vehiculum abiectum erat, et arma cum valido 105 mm tormento "Tigris regiae" comparabantur, et frons turris potentior erat.
  Motus turris dorsum Leoni quoque commodum dedit quod, per silvam movens, rostrum sclopetis longi dolum non tantum truncis haerebat.
  Nazis etiam alias technas temptavit et etiam positiones Sovieticas cum valido aircraft emittebat.
  Iaponia quoque progredi conatus est et tandem Vladivostok e continenti interiit.
  Germani Moscuam mense Iunio et Iulio erumpere conati sunt. Sed linea Sovietica defensionis validissima evasit et Nazis magna damna perpessus est. Etiam piscina Levitica non est omnino adaequata in molestiis, praesertim ob insufficiens tegumentum lateris.
  Mandatum Sovieticum magis magisque acrius magis ac magis in dies quam centum mm calarum tormentorum usus est. Patet URSS facultates non habere cum iisdem praedis hostes vincere, sed tormenta anti-piscine massive adhiberi posse.
  E-100 in exemplari originali evasit nimis gravis ad 140 milia talentorum, et armatura lateris 120 millimetre (frontis 240 millimetri), usque ad angulum. Hoc iam satis est. Ut taceam quod Mus in sua intentione desperatus est.
  Reapse Leo piscina et tormenta autocineta - E-10, E-25 vehiculis Germanicis promota sunt, ubi locus machinae, transmissionis et machinae coniunctae erant. Multum tamen lassi armorum Germanis edebant. Exempli gratia, "pantherae", "tigres", "Jagdtigers", "Jagdpantherae" cum silhouettes longiores, quae in progressu lassi sunt.
  "E"-70 aut non omnino felix fuit. Vehiculum cum valido 128-mm tormento et in missione provecta instructum erat, sed propter studium pugnae pondus saltem 80 circumeundi servandi et non ultra 70 talenta excedere, praesidium armaturae comparandum "Regium" evasit. Tigris" - exemplar 1944 et insufficiens pro breakthrough. "Tigris" -3 etiam tutior est. Sed in E-70, machina cum turbocharger cum potestate equitum 1200 feliciter probata est, quae piscinam ad celeritatem 60 chiliometrorum per horae in via pervenire permisit.
  In casu Germanorum lacus magnas iacturas passa est, sicut pedites fecerunt. Ambae factiones exterae et satellites tertii Reich multum amiserunt.
  Medio Augusto, Germani tantum 40-50 chiliometrorum in centrum progressi sunt nec spatium perficiendi consequi potuerunt. Et damna ingentia evaserunt. Mense Septembri, Nazis novum offensum in Meridie deduxit... In mense et dimidio gravis pugnae hostes in Mare Caspium irrumpunt, Caucaso terra intercluso.
  Sed imperium Sovieticum administrare commeatus per mare, etsi magno detrimento, administravit. Mense Novembri, Fritz, magno conatu ac magno damno, Volgam della pervenit. Mense Decembri prima acies confirmata est. Intervallum inter frontes Caucasi et praecipuum territorium Sovieticum crevit. Praeterea Iapones abscindere Vladivostok curaverunt, urbem Sovieticam obsessam collocantes.
  Quamvis obsidione, Murmansk usque ad diem Decembris MCMXLV heroice processit . Sed id ipsum sed enim.
  Anno 1946, hostilitates continuaverunt... Situs Exercitus Sovietici Group in Caucaso evasit difficillimum esse. Terra abscissa sunt, et comminatio est ultimae amissionis Baku.
  Stalin summam nervorum et lassitudinem corporis sensit. Ferox pugna in Tikhvin explicatur. Conatum servare circumventum Leningrad. In ipsa urbe, cibaria minus quam sex menses relicta, et schedulae cibariae iterum caesae sunt.
  Ac primum primam aciem Sovietici perruperunt, deinde hostes cum superiore numero praediorum ad scopi impetum faciendum curaverunt, partem etiam militum Sovieticorum interfecerunt. Februarij saevis proeliis tam in septentrione quam in meridie transivit, ubi copiae Sovieticae hostem tentaverunt et Stalingradum recipere conati sunt. Ipse autem cumis felix. Lacus Soviet in urbem irrupit, sed proh dolor Nazis inde expellere non potuit.
  Tertium vero bellum Stalingrad ortum est. Etiam copiae Sovieticae relative maiores successus apud Voronezh consecuti sunt. Sed etiam ibi Fritz, permultis unitatibus cisternarum et technologico excellentia, condicionem restituere potuerunt. Mense Martio, helicopterae disci-formae et discoettae in magna magnitudine hostilitatis interesse coeperunt. Germani aliquot melioramenta ad scutellas volantes fecerunt et missilia oppugnationes in Sovietica cum eis mittere poterant. Sed in usu, planum discus non usque ad expectationem miraculose vixit.
  Sicut missile ballisticum von Braun evasit nimis sumptuosum ac humile accuratum propter activum usum in pugna ad se purgandum.
  At Germani gagates bombarios sine taille acquisiverunt, ut ad decem talenta onerariae et ad 16 milia chiliometrorum volantium distans (!).
  Infeliciter, aeroplano Sovietico adhuc lassi erant, et hostes aerem paene totaliter dominabantur. Ceterum, aircraft propeller-actae, in principio non potest notas fugae aircraft superare. Nostra quoque incrementa sero erant. Transitus autem e aircraft propeller agitatae ad jet aircraft nimis molesta est.
  Et gubernatoribus opus est retineri, cuni extendi necesse est, et peculiare genus escarum praeparari debet. Machinae ipsae adhuc probantur et deprimuntur!
  Germani se distracti a Stalingrad ... Impariter, Tertius Reich et tota coitio vapore currebant, et Exercitus rubri quasi avis Phoenix. Uterque Aprilis et Maius atrociter proeliis apud Stalingradum transierunt. Etiam in mense Iunio, Exercitus Rubri adhuc progredi conabatur, hostes nudabant. Sed mense Iulio, quamquam aestus, Nazis adhuc movit litus maris Caspii in directione Baku. Progressus segniter. In mediocris 1.5 chiliometrorum per diem. Dagestan retorsit.
  hostem et medio et septentrione caedunt. Arkhangelsk accedere non licebat... Sed mense Septembri progressus gressum Germanorum in Caucaso acceleravit. Copiae Caucasiae magnopere exhaustae sunt et mare decem onerariae condiciones aeris hostium in aere summum duorum vel trium pervenit. Sub finem Octobris fascistae nihilominus Azerbaijan intraverunt. Mense Novembri ad Baku progressi sunt. Et ineunte Decembri, Krauts cum Turcis in Georgia uniti...
  Etiam ante Kalendas Apriles proelia in Caucaso facta sunt et vulgo Yerevan usque ad diem Iunii anni 1947 obtenta sunt.
  Exercitus rubri tota hieme indefesse conatus est. Coitio male quassata. Quamvis Iapones tandem mense Aprili Vladivostok ceperint, hoc solum USSR per Amur firmiorem locum obtinere permisit.
  Quamvis Exercitus Rubeus in hieme et mense Martio prosperitates tangibiles non perfecerit, aequum documentum coitioni docuit. In regionibus satellitis Germanorum, res magis magisque aggravata est. Humanae facultates exhaustae sunt et detrimenta ingentes fuerunt. Onus oeconomicum omnino intolerabile fiebat. Etiam secundae res in frontibus Europaeae homini in platea minus et minus placebant. Pacis cupido invalescit.
  Sed Hitler contumaciter URSS conficere voluit. Etsi calculi, qui in Rubro Exercitus efficaciam pugnae amissuri erant, post Baku amissionem non evenerunt. Anno 1946, USSR testimonium numerum telorum produxit: circiter LX milia aircraft et XL milia piscinarum ac tormentorum autocinetorum, CCL milia tormentorum et pilarum. Ita, aeroplanum Sovieticum maxime est pugnator Yak-9, in oppugnatione aircraft IL-2, quae adhuc in productione est. YAK-3 et LA-7 modicis productae sunt. Adhuc in productione sunt PE-2 et TU-3. Etiam aviation obsoleta considerari potest contra monstra hostium vi, sed non est. Sicut T-34-85, IS-3 et SU-100, reliqua vehicula parva sunt.
  Et anno 1947, munus inire coepit, quae qualitatem superioritatis technologiae Germanicae finem imponere debuit. Nempe T-LIIII, pondo XXXVI talentorum, prae omnibus hostibus lacus esse non potuit, sed facile cum Pantheris et tigribus certare potuit.
  Praecipua piscina Germanica erat E-L, appellata Lion-3. Vehiculum Leoni simile est, sed cum validiore tormento equitum 1200 et armatura densissima. Ponens 75 talenta, crassitudo armorum lateris piscinae Germanicae ad 140 mm aucta, et frons 240 mm cum sclopeto 105 mm et dolio longitudo 100 el. Nova raeda Germanica principale fieri debet. Praestat Sovieticis in armis et armis, sed plusquam duplo gravius est.
  Sed T-54 incoepit ad productionem.
  Sed aestas anni 1947 etiam calidior erat. Germani Moscuam iterum oppugnare conantur. Iidem Saratov perrumpunt. In sero autumno pugnatum est. Fritz adhuc administrare Saratov capiant. Sed in area Moscuensi maximum sexaginta ad septuaginta chiliometrorum progredi curaverunt. Ambo Rzhev et Vyazma, quamvis posterius dimidium circumventum, apud URSS manserunt.
  Moscovia non victa est, et Nazis et eorum crudelitas in fossis hiemalem obvium habent. Hoc tempore, imperium Sovieticum homines salvat et vires accumulat. Praesertim t-54 lacus. Die autem 31 mensis Decembris anno 1947, MIG-15 feliciter probatum est, quod Germanicum monopolium in vi aircraft in aere finiret.
  Verum, in Februario MCMXLVIII, Leningrad post multos annos obsidionis cecidit. Gravissimum ictu ad auctoritatem Sovieticae potestatis.
  Situs USSR mense Maio 1948 desperatus factus est. Germani eorumque coalitio Caucasum, Volga deinde Saratov, et Tambov cum Voronezh regunt. Deinde ad Orel orientem prope Tula, deinde in Vyazma et prope ipsum Rzhev usque ad Arkhangelisk.
  Quid aliud in tali re fieri potest? Plus, imperium Iaponum omnes Primorye per flumen Amur et solum socium suum ceperunt: Mongoliam.
  Et per septem annos belli amissae sunt terrae in quibus saltem dimidium incolarum USSR ante occupationem vixit, et fortasse plus. Per septem annos belli, Exercitus Rubri irrevocabiliter saltem viginti miliones militum et magistrorum amisit. Sine numero vulnerati aut debilitati. Ingens detrimenta non computatis a massing bombing, testa et fame.
  Etiam familiae cedentes ratione habita Stalin non plus quam centum miliones pubis sub eius potestate relictus est, fortasse fortasse minus. Ex his quinto quoque die ad exercitum ducitur. Circiter viginti miliones diversarum legionum. Pueris ab aetate quinque, pensionibus, praepeditis primae et secundae sodalitatis hominibus machinis uti licuit.
  In patriam maxime conscribitur. Telorum productio anno 1947 paulum modo decrevit... Quare nimis mature est finire regionem Sovietarum!
  Ipse Stalin certe non putabat. Et Hitler etiam voluit pressionem in Russia - ut omnia simul ponerent! Nullam in nulla erat.
  Aestate Germani novam Moscuam oppugnabant. Sperabant tamen se caput frangere et URSS finire posse. Ex Exercitu rubro, Moscuae plus quam tres miliones militum et militiarum tegebatur. Duodecim milia lacus et tormenta auto- remisi armata sunt. Verum, tantum circiter quingenti T-54s sunt, maxime T-34-85s et SU-100s pugnaverunt. IS-3 iam ab hoc tempore intermissa est. Perpauci IS-4 piscinae ex technologica inconstantia huius mastodonis productae sunt. Lacus sex IS-7 productae sunt, sed hoc vehiculum in massam productionem non abiit. Quanquam probabiliter frustra. Percutere potuit 240 mm armatura 75 ton Lev-3 cum suis 130 mm tormentis. Verum Germani piscinam provectiorem habebant, Leo Regius, 100 talenta cum tormento equipotentiae 1800 pondo, et 128 mm tormentarii cum longissimo barathrum cum proiecto initiali velocitate 1260 metrorum per alterum.
  Sed Stalin in gravioribus instrumentis usuram quodammodo perdidit, et praetulit: parva potius, sed remota.
  Quattuor autem bellatores: Zoya, Victoria, Elena, Nadezhda hoc non putant. Et ipsi sicut piscinam in sua potestate receperunt IS-7. Quin et septenario numero. Quatuor ergo hac impensa fecerunt currus suos. Puellae vectes auri in Sibiria invenerunt et eas in Ministerio defensionis institutum donarunt. Et iam ex mirabili machina ipsa emittere voluerunt.
  Atque momenta diei 22 mensis Iunii anno 1948 iam appropinquabant. Copiae Tituli populationem modo ducebant, urbem Sovieticam Rzhev praeterire et cingere conabantur.
  Et quattuor filiae Russiae demiurges deos, sicut semper, placuit in discrimine pro Russia intervenire! Semper patriam suam - Rus' - tempore suo locoque servant!
  
  
  
  
  Si non FERRUM STAPLE
  In universum, impariter satis, in mundis maxime parallelis cursus Belli Orbis Terrarum II et Bellum Patrioticum gravius etiam fuit Russia quam res. Fortasse quia regimen fascist, qui imperium Europaeum suscepit, multo maiorem potentiam habuit quam intellegere potuit. Coniunctio truculenti totalitarismi et mercatus elementorum oeconomiae efficacior est quam liberalis capitalismus Occidentis et centralitas, exemplar Stalinismi officiale. Feliciter multis de causis tam obiectiva quam subiectiva. Ob magnam fortunam, Nazis cistis tubarum uti non poterant.
  Quot exploratores Germanorum defecerunt eo quod Germani ferro immaculato rasorio in documentis usi sunt, et Russi ferrum simplice utebant? Aut quem ad modum tanti belli cursum res valuit?
  Omnino in casu par erat universitas, ubi iam mense Octobri 1941 unus praefectus intelligentiae valde exquisitae hoc casu detexit. Genuina documenta Sovietica et ficta Germanorum umida sunt et ... In documentis Sovieticis, tondeo charta rubiginosa est et hoc notabile est, sed in germanicis non est.
  Parva res est, sed auctoritas eius in cursu Magni Belli Patriotici evasit valde notabilis.
  Cum defectibus vitandis et sub potestate agentium Germanorum laborasset, significantia indicia praeparationis Sovieticae copiae foecundae prope Stalingradum detexerunt. Ita persuasum habuit contumacem Adolf Hitler cum his consensisse et imperasse ut copias Nazi in Volga collocatas restitueret. et rem habere.
  Si in operatione Rzhev-Sychov, Exercitus Rubri, plus quam duplo tot copias quantum Wehrmacht habens, per defensionem Germanam erumpere non potuit, tunc apud Stalingradum pro Nazis aequior erat aequalitas virium.
  Tempestas autem die 19 mensis Novembris anno 1942 molestis operationibus non conducit. Aviatio, praesertim aircraft oppugnationem, auferre non potuit, et tormentorum bombardarum solum valde limitatum impetus in defensiones hostium progressas habuit. Sovieticae copiae, cum ultro incesserent, haeret in haeret. Etiam instruere corpora cinematographica in tutelae Hitleris effringere non potuit.
  Acriter etiam pugnatum est in Rzhev-Sychov partem. Perrexerunt in Novus Annus Dies. Tum demum, gravibus damnis acceptis, copiae Sovieticae in utramque partem ultro se suspenderunt. Hitler in Volga tenuit, at Germani in Africa vinci coeperunt. Churchill called Montgomery's ingrata in Aegypto: finis initio. Idem affirmavit nunc socios tantum vincendos esse.
  Rommel enim, quamvis magnarum copiarum in Africam permanente translatione, infaustus fuit exercitusque eius post cladem superatus est. Tertius Reich, ut bellum gerendum in duabus partibus gereret, mense Februario anni 1943 totam convocationem declaraturus erat.
  Praeterea principalia proposita Operationis Blau non sunt consecuti. Nihilominus, hieme anni 1942-1943, Wehrmacht, historia vera dissimilis, magnam cladem in oriente vitandam curavit. Fine Ianuario, copiae Sovieticae in medium bellum reduxerunt: tertia operatio Rzhev-Sychov et prope Stalingradum. Sed in forti defensione sedentem hostem erumpere non audet. Proelia nunc primi Orbis Terrarum Belli simile fuit. Cunctatus, positional. Cum is qui oppugnavit plus perdidit quam ille qui defendit.
  Operatio Iskra ad Leningrad liberandum dilata est. Stalin quam celerrime Rzhev crepidinem abscindere voluit et hostes apud Stalingradum superare voluit. Germani ultimae hiemis memores strenue se defendunt. Atque hucusque Sovieticae turmae incursionem repellere curaverunt. Hoc accidit, cum Krauts parati essent, non facile perrumpere praesidia sua. Et qualis adhuc in melioribus copiis armatorum Germanorum est.
  Sovietica offensa usque ad finem Februarii duravit, sed numquam felix fuit.
  Ineunte Martio, imperium Sovieticum in Voronezh partem foedum tentavit. Post initiales res prospere gestas, Exercitus Rubeus sub Mainstein scopi oppugnatione venit. Magnae Sovieticae copiae circumventae sunt et rediens pugnare coacti sunt. Damna, praesertim technologia, magna evaserunt, et Germani et socii in hac parte locum obtinere potuerunt, et Voronezh et suburbana eius totaliter capiuntur.
  Per Mainstein impetum, "Pantherae" et "Tigers" in proelio primum interfuerunt. Novae piscinae partim exspectationi habitae sunt. Cum recte usi sunt, superiores erant vehicularibus Sovieticis in pugna insequentibus.
  Fons inclusus et tranquillus in fronte orientali regnavit. Acriter in Tunisia saevitum est.
  Fuhrer caput pontis in Africa quovis pretio tenere conatus est. Ad hoc assequendum, etiam Nazis decrevit novum gradum capere. Franco ultimatum dederunt: aut Germanos ad Gibraltar permittit: aut victus est, ut Vichy imperium. Generalissimo pede frigidus obtinuit et consensit. Eodem tempore ad imperia Britanniae et Civitatum Americae flebili deprecatione se convertit: non bellum Hispaniae indici, quod non ex eius voluntate factum sit!
  Die 15 mensis Aprilis anno 1943 Germani Gibraltar oppugnare coeperunt, in proximas Tigres et Pantheras iacere. arx per biduum centenis praedia oppugnata cecidit. Impetum a parte Orientali revocatum Paulo praeceperat. Germani ultimas plagas, domos Stalingrad et Stalingrad officinas solum die 1 Aprilis 1943 capere poterant. Ita Paulus in parte restitutus est, eique nomen accepit campi marescalli et gladios ad quercum bracteis militaris obducendi.
  Capta Gibraltar obstruxit aditum Britanniae et Americanae ab occidente ad mare nostrum. Ac praeterea ipsi Nazis brevissimo intervallo Mauritaniam invadere potuerunt, a Tunisia avertens partem sociorum.
  Pressio pontis Tunisiani debilitavit, et deinde Rommel iterum translatus est. Hitler operationes militares in Oriente iam duratas statuit et Mare Mediterraneum potiri conantur.
  Etiam imperium Sovieticum exspectandi-videndi rationem adhaerere coepit. Hoc Stalin in vera historia fecit, et hoc nunc facere statuit. Ipsi stultorum capitalestae cruentant. Excudent se invicem, et colligamus vires nostras et percutiemus cum exhausti sunt.
  Germani Tunisiam septentrionalem adhuc tenebant, et exercitus novi Campi Marescalli Pauli in Casablanca incedebant. Americani ad Tigres et Pantheras. Evenit ut eorum Sherman contra tales piscinas infirmas, sicut in modernised T-4.
  Et Churchill, post tres dubitationes menses, bellum Hispaniae indixerunt. Germani tamen iam Mauritania ceperunt et Algeriam invaserunt. Ideo hoc non venit ut Francof offensus sit. Quinto Kalendas Augusti milites Germanorum caput Algeriae ceperunt et cladem Britannicam stragem intulerunt. Successus Rommel scopi facilior fuit, et repentina clades ac Malta Kissilring appulit.
  Frons orientalis stabilis et tranquilla erat. Stalin, cuius copiae in superioribus proeliis gravia detrimenta acceperant, Exercitus Rubri replevit. Germani etiam novas partes diviserunt et trans fretum Gaditanum ad Mare Mediterraneum transtulerunt.
  Actio submarinorum Germanorum eo perducta est quod tonagium classium Americanarum et Britannicarum declinare incepit. Et hoc etiam in proeliis maximis ad mare meridianum in Europa prospere non contulit.
  Casus imminentes in Mediterraneo perducti sunt quod die VI mensis Augusti, Churchill in Galliam ad terram accedere decreverunt. Sed res adversae tempestatum fiebat et male praeparabatur.
  Kalendis Augustis X, Rommel et Paulus iuncti sunt hebetem lebetem in orientali Algeria formantes. Die vero Augusti die XIX mensis Augusti, Mainstein, insidiosus magister insidiarum, sociorum copias e litore interiit.
  Successus Fritz faciliorem fecit perniciem Americanorum, qui portum in Gallia anno 1943 immaturam et acrem portum artis inopiam iudicaverunt. Tranquilla in fronte orientali. Praeterea productio aviationis in Germania plusquam duplicata anno 1943, triginta duo milia aircraft per annum excedens - Germani plus virium ac territorium in sua potestate quam re feliciter habuerunt. Et novae Vehiculae Focke-Wulf cum armis et armis validis, ac etiam tormentis 30 millimetris, nimium detrimentum sociae aviationis attulerunt.
  Catastrophe in Algeria et Gallia Augusti 1943 vere nigrum pro Sociis facta est.
  Placuit etiam Stalino secundis rebus. Sed Ecclesiae patientia fluebat. In Oriente, etiam aëris proeliis fere cessantibus, actio partium minuitur. Germani magis ac magis nova corpora e prioribus Sovieticis civibus formaverunt et etiam quasi automata imperia localia creaverunt. Ita separati latrocinia nationalium localium ab oriente iam in Africa pugnabant.
  Bulgaricus Tsar Boris tres etiam ex optimas partes in Tunisiam misit, sperans se aliquas colonias in continenti opaco habere.
  Mense Septembri Rommel in Aegypto maiorem taetrum immisit. Ipse, praestantia virium quantitativa et qualitativa usus, Tripolim septimanam post signum oppugnationis capere curavit.
  Britanni et Americani post cladem in Libya cladem passi sunt. His conditionibus, Churchill suspensionem alicuius auxilii ad Bolshevik USSR denuntiavit et praesentem hostilitatum intensionem postulavit. Stalin ultimatums ignorare se simulavit. Quanquam sane ingrata facinora praeparata fiebant. Sed Koba callidus erat et etiam aquas pro pace separata tentabat. Germani Libyam totam, cum Tolbuk, ceperint, et etiam in Aegyptum Alexandriam irrumpunt.
  Paulus pervadere potissimas Anglorum munitissimas partes et meridiem ad Nilum ire peregit. Eaedem clades Britanniae in Aegypto ador. Tum Germani Suessulam in Iraq ire potuerunt, ac deinde non longe a Baku.
  Mora periculosa facta est, et Stalin ordinem Rzhev, ut Stalingradum recipiendo, repetere iussit et simul hostem in Caucaso Septentrionali opprimeret.
  Ita mense Octobri statim in tres partes bellum reparatum est. Novembri quoque Leningradsky.
  Haud facile tamen erat per hostem effossum bene effossum et validissimas Pantherae ac Tigris lacus erumpere. Milites Sovieticae adversus altum praesidiis situm. Et in defensione novae piscinae Germanicae et tormenta auto-eiecta bene praestiterunt.
  Progressus ergo significantes mense Octobri et Novembri non fuerunt. Nisi Germanorum scandalum in Canali Suesiensi cessatum est. Et tunc solum ad tempus ... Sed Paulus et Rommel suas copias ad Sudan converterunt. Et Africam vincere coeperunt.
  The Wehrmacht Nondum paratus hieme oppugnare.
  Praeterea Krauts magnam spem in Panthera quasi provectioris machinae et Tigris-2 et Leonis adfixit.
  Hiems in Rubrum Exercitus defensiones Krautorum perrumpere conatus est. Sed nusquam maiora succedere potuit. Etiam si eruptio facta est, hostis scopi rem restituit.
  et res pejus custodiebatur. In Britannia discrimen politicum contra clades bellicas orta est. Suffragium nulla fiducia contra Ecclesiae scrinium lata est. Quomodo aliter fieri posset si Paulus prudentior Sudan et Aethiopia Angliam excussisset.
  Novus imperium Germaniae pacem separatam obtulit. Maiora damna US ex classe subaquanea Germano data, Roosevelt non recusavit. Ceterum res eius in America concussa est. Iapones autem duas parvas victorias retardationem ante Americanos vincere curaverunt. Ita, sententia - tugurium nostrum in ore triumphavit.
  Tituli autem conditiones nimias primo proponunt. Inde compromissum fuit Terrae Galliae et Aegypti, tum quod antea ad Italiam pertinebat. Sudan etiam in possessionem Tertii Reich cadit, sed Canal Suesiensis coniunctim operatur.
  Ita, libera manu in Occidente data, Fuhrer totis viribus in Orientem coniecit. Nazis bellum suum contra Moscuam mense Maio incepit. Per Francos et Anglicos colonias, Libya iam oleum satis habebat, et Hitler quam celerrime vincere cupiebat.
  Plus, Türkiye etiam alteram frontem aperuit.
  Autem, Exercitus Red iam incredibilis fortitudinem et heroismum in proeliis capitalibus Sovieticis ostendit. Mediocris progressus gressum Germanorum unum chiliometrorum diurno non superavit. Fine Augusti, Nazis maximum centum chiliometrorum progredi potuit cum latitudine per trecentorum tantum disrumpi.
  Moscuam appropinquaverunt, sed in Mozhaiscum versus defensionem accurrerunt. Hi modesti eventus fuerunt. Praeterea copiae Sovieticae constanter hostem oppugnant. Novae piscinae Sovieticae T-34-85 et IS-2 proeliis interfuerunt. Dici non potest Germanos commoda penitus amisisse, sed Exercitus Rubri non stetit, nec scientia!
  Novae pugnatores Sovieticae Yak-3 et LA-7 apparuerunt, idoneus certandi cum aircraft propeller-activis Germanorum. Verum inimicum habet fortissimum tubam reciprocus in reditu. ME-262 and HE-162 nullas habuit analogias in mundo. Hitler etiam productionem et progressionem praediorum levioribus quinquaginta talentis interdicere decrevit. Quam ob rem dediti sunt Panthera et T-4. "Panther" -2 contigit ut 50.2 talentorum ponderaret et validam tormentorum machinam cum 900 equitum viribus habere potuisset. "Tiger Regius" et "Leo" monstra pondus 70 talentorum etiam excesserunt. Secundum solutionem factionis, cars Sovietes 47 talenta in pondere non excesserunt.
  Nazis Moscuam accipere non valens animum ad Leningradum convertit. Aegroti erant de hac urbe. Massive shelling mense Septembri incepit. Etiam 1000mm tormentorum qua- les et missilia alata robotica.
  Hitler iussit accipere Leningrad quoquo.
  Urbs mense Septembri et Octobri tres oppugnationes repellere curavit. Germani tamen decem ad viginti chiliometra progredi poterant, et etiam pontem petrehofum capiunt. In nonnullis locis unitates eorum urbem ingressi sunt, positione operationis coetus augente. Mense Novembri 1944, post comitia parlamentaria Nazis conciliata, Suetia etiam bellum contra USSR iniit.
  slogan strenue proscripsit: vindicta clades Petri Magni et Alexandri. Novae divisiones Suecicae in primam aciem pervenerunt et una cum Finnis urbem septentrionalem oppugnare coeperunt. Et impetus Nazis repetitus utens, inter alia, Sturmtiger et Sturmaus etiam potentiores, sicut etiam piscina E-100, primum monstrum seriale mundi plus quam centum talenta appendens.
  Quamvis ingens heroismus et mollitia Sovieticorum militum et militiarum, tum etiam in Novogardiae diversione desperata oppugnatio, urbs salvari non potuit. Sed quarta pars ultima non cecidit usque ad diem 27 mensis Ianuarii anno 1945, exemplum infinitae mollitiae ostendens. Et ipsa civitas totum scandalum duravit: 1270 diebus! Probabiliter longissima obsidio urbis in bellis recentioribus.
  Cum Germani sociique ingentia detrimenta paterentur, propositum cumulatum est. Secunda maxima et maxima urbs Sovietica cecidit, et manus potentissimorum hostium catervae liberatae sunt.
  In hyeme acriter pugnatum est. Germani elit magna vi adhibita Vide, vi elit. In USSR parem potestatem contra eos non habuit. Hoc difficilem commoditatem in aere consequi. Hostes contra dominati sunt ibi. Haud secus ac Germani lacus suas utilitates retinuerunt. Eos etiam auxit serie "E" adveniente.
  Prae tigribus et Pantheris, E-series lacus densiorem extensionem, silhouette humilem habuit, et consequenter multo crassiorem in angulo armaturae habuit.
  Responsio scientiae Sovieticae tantum IS-3 tantum erat, firmior turris frontis praesidio. T-54 adhuc crescebat, et T-44 nihil felicius.
  Hitler autem consilia sua mense Maio 1945 mutavit. Se limitans ad singulos impetus, pelagus in Caucaso offensum effecit. Commodius erat ibi pugnare. Ita, post captam Stalingradum, sodalitas Sovietica praestans difficilis evasit. Praeterea mense Februario, copiae Sovieticae Ottomanorum in Transcaucasia magnam cladem intulerunt, Turcas ad fugam Yerevan et regionem Kars liberandam compulerunt.
  Germani perrumpunt munitiones transeuntesque Volgam ad Caspium mare perveniunt. Grozny die XV mensis Iunii, post obstinatam pugnam, Sukhumi die 23 Iunii, Zugdidi die 29 eiusdem mensis. Tbilisi ad finem mensis Iulii una cum Kutaisi captus est. Mense Augusto fascist vultures tandem Dagestanem ac Poti cepit, et Armeniam ab aquilone attigit. Mense Septembri cum Turcis coniunguntur, et oppugnatio in Baku incepit. Clavem urbis tenuit usque ad diem VI Novembris anno 1945. Quaedam proelia in montibus, praesertim in Yerevan, usque ad finem Decembris duraverunt.
  Acriter etiam in media acie pugnatum est. Germani prope Tulam accedere et Kalinin capere poterant, sed tunc interclusi sunt. Sed prima acies appropinquavit, et iam non plus octoginta chiliometrorum ab urbe discessit.
  Annus 1946 hieme fervida incepit. Sovieticus imperator, volens Germanos lacessere, perdite in hostes impetum facit.
  Heu, commodum hostium in aere tantum auctum est. Luftwaffe jet aircraft, proh dolor, constanter emendatur. Novae modificationes ME-262 apparuerunt, quae ultra-magnum celeritatem includunt. Etiam fortis gagates pugnator TA-183, magis scopis alis HE-262 provectis, et verum magisterium aircraft machinationis ME-1010 cum alis gubernatis trahebat.
  Et pugnator principalis USSR remansit Yak-9. Raeda olim nova, nunc plane obsoleta est.
  Sed Luftwaffe etiam Yu-287 habet, et Yu-387, TA-400, TA-500 jet bomber apparuit. Impetum aircraft sunt jet. HE-377 reactivum est et HE-477 est etiam reactivum et multi-propositum.
  Et series E-70 cum lacus pondo tantum ac "Tiger Regius", sed multo firmiore praesidio.
  Et verus magister fragmentum fuit piscina pyramidalis in metallo ostensa pro die natalis Fuhrer die 20 mensis Aprilis anno 1946. Tituli personaliter ei nomen "Leonis Caesarei" dederunt.
  Vehiculum sicut pyramis oblonga, complanata formata, cum parvis scutulis totum fundum piscinae obtegens. Ita lancem non habuit, quae facultatem crucis signanter auxit. Praeterea piscina tectum non habebat, armaque ab omnibus angulis ad altitudinem inclinationis erant. Vehiculum cum 99 talentis appendens armatus erat cum 128 mm anti-aelitiae sclopetis cum dolio longitudinis 100 EL, machinam librarum 1800 equitum, et armaturae frontalis 300 mm. Seculae autem sunt ad angulos rationis inclinationis amplas, in dimidia fronte prima, et in secunda parte inclinans 250 mm. Ita evenit ut lacus potentissimus in mundo, ab omnibus punctis inpenetrabilis, et desuper bombis impetitus.
  Fuhrer statim iussit eam quam celerrime in productionem poni et simul impetum modificationis cum howitzer et bomb iaculatoribus creare.
  Ita instaurata Nazis frangi debebant. Sed proh dolor valde pertinax et technice fortis hostis captus est. Et exeunte Maio, ut traditur, cum itinera siccarentur, inferre coeperunt.
  Fritz Moscuam et Tulam praeterire conatus est. Saevit inusitato impetu et scope praelia. Sed copiae Sovieticae invictae dicendae erant. Tribus mensibus continuis proeliis, Nazis Tula tantum cingere et Kashina attingere poterant et Moscuam ab aquilone adire, partim communicationes intercludere. Iam per vias ipsius urbis pugnatum est.
  Stalin urbem reliquit et Kuibyshev cessit. Sed Nazis in Saratov oppugnare mense Iulio coepit. Haec urbs in 8 Augusti incidit. Cum Kuibyshev nunc se periculose prope frontem repperit, summus ille dux ad Sverdlovscum praetorium movit. Pugna apud Moscuam in Septembribus continuatur. Die 18, Kashira cecidit. Ineunte Octobri caput URSS prope circumventum est, et die XXIX, post pugnam pertinacem, Kuibyshev etiam cecidit. Germani etiam Guryev et Uralsk ceperunt.
  Novembres pugnae atrocissimae plenae sunt. Die VII mensis Novembris, Krauts ad Kremlin perrupit, sed gravi scopo repulsi sunt. Quo proelio, praefectus Moscuae, Mareschallus Rokossovsky mortuus est.
  Et nobilis gubernator Soviet Kozhedub centesimum planum Germanicum exortum est, factus primus Sovieticus homo titulo quaternis herois USSR aestimandus est. Ac etiam die 7 mensis Novembris anno 1946 .
  Pridie Idus Decembres 4, anulus obsidionis circa Moscuam tandem occlusus est. Sed caput et reliquiae heroici praesidii usque ad Natalem Domini orthodoxam die 7 mensis Ianuarii anno 1947 pugnaverunt.
  Impetu in urbe Mainstein ductus est. Pro hoc secundo Ordine Magnae Crucis Ferreae Crucis post Hermannum Goeringum adiudicatus est.
  Sed nondum bellum. Stalin a Sverdlovsk pugnam continuare promisit. Germani quoque satis defessi sunt. Ad meridiem copiae Penza et Ulyanovsk appropinquaverunt et constiterunt. Mense Martio, Sovietes scopos immiserunt. Sed mense Aprili adhuc Ryazan relinquere coacti sunt. Et mense Maio Nazis urbem Gorky cingit, et ad meridiem Kazan perrupit. Mense Iunio, Krauts Orenburg ceperunt et Ufa appropinquaverunt. Resistentia ad Rubrum Exercitus debilitavit, morales ceciderunt et massae desertiones inceperunt. Semper tamen ibi fuerunt, sed post casum capitis multoties intenditur. Nemo unquam pro Stalino mori voluit. Sed homines contra fascismum pro matre pugnaverunt.
  Auctoritas imperii Sovietici etiam cecidit. Mense Iulio Germani in Sverdlovscam irrumpunt. Stalin et eius comites ad Novosibirscum transierunt. In Urales pugnaverunt usque ad Augustum ... Germanos communicationum et actuosorum factionum tractus impediti sunt. Sed longius iam belli significationem amisit.
  Stalin tamen aliquid adhuc sperabat. Germani mense Septembri in Tobolsk irrumpunt. Sed graves autumni imbres retardati sunt. Accessus hiemis in Sibiria molestus obstitit, sed Nazis totam Asiam Centralem capere curavit. Hieme Novosibirscum adire non ausi sunt. Sed etiam Stalin non valebat, et ad Vladivostok incalescentem se contulit.
  Annus MCMXLVIII pervenit. Nazis iam cum diskette armatus erat. Praeterea multo compactae machinae cum turbojet machinae apparuerunt. Nam, postquam calefit, id restat, victores proficiscere, urbesque occupare.
  Sed Beria iam graviter aegrum Stalin venenavit et tertiam Reich deditionem obtulit, in Sovietica potestate in Sibiria servandam obtulit.
  Hitler, qui belli ipsius taedium damnaverat, paene constitit, sed primum Novosibirscum mense Maio 1948 cepit. Deditio signata est die 22 mensis Iunii anno 1948, die symbolico - exacte septem annorum a momento oppugnationis in USSR. Ita Bellum Orbis Terrarum II finivit. Civitates Americae Unitae anno 1945 Iaponiam vicerunt et bombam atomicam temptaverunt. Itaque Fuhrer nullum negotium habet ultra mare proficiscens.
  Beria autem non diu imperavit. Clarissimus Ace Sovieticus, aer marescallus et septem- limes herois USSR Kozhedub, rem militarem exercere et invisam Praesidem Defensionis Committee rei publicae exsequi poterit. Beria et complures conscii eius emissi sunt. In ipsa Tertio Reich, mense Martio 1953, Patriots Hitler perfecit. Et Goering ex medicamento abusu paulo ante mortuus est, cum Himmler ob suspiciones coniurationis exortus est.
  atrox certamen inter SS, Schellenbergium duce, et armatos, a Generalissimo Mainstein duce. Haec omnia civile bellum secuta sunt. Quam ob rem Tertius Reich corruit. Et USSR imminutos auctoritatem suam paulatim restituere coepit. Historia iterum in Helicem abiit. Ortus phantasticus Germaniae, tumidus magis quam imperium Genghis Khan, tunc mors principalis ducis - chaos et exstinctio.
  Et gradatim collectio principatuum tantum urbs Baikalsk facta est caput. URSS in multas provincias a Germanis erectis cauatis divisa est, iterum unita est. Maxima victoria fuit Moscuae annexio quae iugum Nazi proiecit. Verum, Ucraina, Belarus et civitates Balticae, necnon Georgia, Armenia, et Azerbaijan suum imperium retinuerunt. Post ruinam Tertii Reich, Civitatum Foederatarum orbis terrarum hegemon factus est. Imperium pro-American etiam in Sinis conditum est.
  Sed paulatim imperium caeleste magis ac magis sui iuris est factum. In USSR, post de facto dictaturae Kozhedub, constitutio praesidentialis essentialiter instituta est, sed cum duobus-termibus in potestate. Comitia in altero fundamento habita sunt, et munus praesidentis aliud nomen habuit: praeses populi.
  In regione oeconomia mixta et celeriter elaborata erat.
  Sed hic quomodo historia mutata est ex una charta tonde. Bellum mundanum alterum amiserunt, cum fortiter dimicarent. et perniciosum fuit. Porro Germania ad tempus magnitudinem consequi non poterat.
  Et Civitatibus Foederatis paulatim auctoritatem amittere, mundus multiplex factus est, quod medium chaos magis magisque in eo erat. Sed contra est quod est minor ordo. Atque eadem fere ac nunc vigesimo primo.
  Cur ergo humanitas ad ruptionem et chaos sic trahitur?
  
  
  TROTSKY PRO STALIN
  Tukhachevsky contra Varsaviam expeditio evasit imprimis ob culpae Stalini - qui, loco meridionali exercitus Rubri in Varsavia progressi, tegebat. Exercitus primum equitatus in Gallaeciam convertit. Praeterea, quamquam magnas copias, quae sub Iosepho duce erant, a Polonis superari curavit. Exercitus rubri pugnam Varsaviae amisit. Poloni contra offensam emiserunt, territorium in Slutsk incluso occupaverunt et Minsk etiam per aliquot dies occupaverunt.
  Tamen tunc occidentales bellum cum Bolshevikis cruentum ulterius moliri non ausi sunt. Varsaviae pacem fecit, et cito bellum civile finivit.
  Sed est alternus cursus historiae et unus ex tot parallelis mundi. Ibi Lenin amoveri Stalinium, qui in re militari admodum erat praeditus et levis, ex iussu lateris meridionalis, unitatem imperii Tukhachevsky constituit, Budyonny super primum equitatum servans.
  In hoc casu scopi Varsaviae ad meridiem defecit, et inspiratus Exercitus Rubri gravi proelio vicit. Polonia caput cecidit. Ibi aliquantisper stans et auctis auxiliis Tukhachevsky Leopolim et Cracoviam se contulit.
  Aliquandiu pugnatum est ad Wrangel et Chersonesum adortus. Tunc Exercitus Rubeus civitates Balticas in septentrione occupavit, et Azerbaijan, Armeniam, et Georgiam in meridie liberavit. Tempus erat quies. Russia Sovietica requie et requie temporali necessaria est, quae quidem Nep in factus est. Sed Trotsky adhuc institit reditus omnium terrarum Russiae Tsarist. Quam ob rem, aestate anni 1921, Exercitus Rubrum Finniam cum occidentalibus dissimulantibus occupavit.
  Anno 1922, Primorye victa est, deinde Sakhalin septentrionalis. Trotsky, cuius auctoritas ut Praeses Consilii Revolutionis militaris signanter confirmaverat, locum Lenin occupare curavit et Stalin, qui ad secundas partes relegatus fuerat.
  Satis impariter, sicut propria potentia confirmata, elementa capitalismi in Oeconomia magis magisque aucta sunt.
  Ipse Trotsky factus est maximus leftist ob desiderium Papae sanctior vel magis radicali quam Stalin. Sed potita virtute, Iudeus disertissimus temperabat alienum consilium. Sine communitatis ideis deserens, simul elementa mercatus instruere conatus est et bonas relationes cum aliis capitalistarum terrarum orbis regionibus curare.
  Hitler ad potestatem in Germania ortus fundamentales mutationes in politica mundi non fecit. Fuhrer cito in eius locum positum est, prohibens ne quid sublati Versaliis restrictiones vel restitutionem conscriptionis universalis et potestatis militaris. Velut Nazis vetuit ne leges anti-semiticae et multo magis introducerentur.
  Restat ut sub Hitler, oeconomia Germanorum e discrimine emersit, sed fascismus numquam formas radicales accepit, moderatum nationalismum manens cum quibusdam auctoritariis notis et Institutis iuvenum generalibus sicut Hitler Jugent.
  USSR duce Leon Trotsky factus est potentia oeconomica cum gravi industria elaborata.
  Oeconomia USSR plus quam Stalin mercatus fundata erat, sed etiam elementa consilii in forma quinque annorum consiliorum continebat. Rate partus altus est, praesertim cum Trotsky etiam abortus interdictum sit - dicunt tot terras vacuas in Russia esse et nulla causa est ut foramina hiatuantur.
  Cum magnitudo exercitus Germanorum limitata ad 100 milia manebat, et Polonia iam in rem publicam Sovieticam socialisticam conversa erat, nemo dimicaturus esset. Moldavia in Russiam regressus anno 1921 rediit - terrasque regias colligendas remisit.
  Ipse Trotsky mundum internationalem paulum sustentavit, sed meta mundi revolutionis obmutescere coepit. Parte, ut Stalin.
  Sed ab Oriente adhuc bellum gerebatur. Iaponia contra Mongoliam actionem militarem incepit. Terra solis orientis cum Italia principalis mundi invasores factus est. Verum Mussolini cupiditatem suam finire coactus est ad captam Aethiopiam, quae sola in Africa fuit, quae non aliena colonia fuit. Iaponia, etiam nondum solus cum Britannia et praesertim in Civitatibus Foederatis Americae pugnare ausus, in Sinas ascendit. Et plus ac magis hic obtinuit.
  Multae Sinenses et, quamvis omnes ruptiones eorum, gravis adversarius sunt. Et tunc Samurai ingressi Mongoliam.
  Trotsky decrevit URSS satis iam validum esse bellum cum Samurai plenius gerere. Praeterea, dictator Sovieticus cladem anni 1904-1905 ulcisci cupiebat. In terra, Exercitus Rubri evidenter validior est quam Iaponicorum, praesertim in praediis. Sed in mari, Classis Pacifica nondum ad pariem pervenit. Sed Lev Davydovich Mongoliam cedere non potuit.
  Exercitus Rubrum initio initium samurai interclusit. Die XX mensis Augusti anno MDCCCCXLI taeterrium factum est in Khalkhin Gol, quod in victoria Exercitus Rubri finivit. Post quem Trotsky postulavit Iaponiam Meridionalem Sakhalin et Kuril insulas reddere.
  Nempe recusatio secuta est, et ingens bellum initum est. Tantum bellum in externos fines pugnatum est, dissimilis Magno Patritiotico. Quamvis non dici possit quod parum sanguinis fuit.
  Proelia plena erant, et Iapones acriter restiterunt nec dediderunt. Sed omnia fere copiae Sovieticae res bene gestae sunt. Defensio, post validam tormentorum verberationem, perrupta est, et piscinas, inclusas recentissimas T-34, LT (gravis Leon Trotsky), fossam cadaverum et metallorum superavit.
  Primum bellatores Terrae Solis orientis ex Manchuria expulsi sunt. Complures operationes successivae factae sunt, quae novem mensibus a Novembri 1941 ad Augustum 1942. Sovieticae copiae Coream Septentrionalem ingressi sunt ... Proeliis etiam in Sakhalin fuerunt. Iapones etiam progredi conabantur - triginta chiliometrorum progressi sunt, sed interclusi et sanguine suffocati sunt.
  Mense Septembri 1942 in Port Arthur facta oppugnatio est. Iapones, auxilio a mari utentes, lineam tenere conati sunt. Sovieticae turmae perruperunt frontem, sed hostes omissis militibus progredi non potuerunt.
  Samurai autem diutius resistere non potuerunt. Sovietica aviatio naves bombedas occupavit. Praeterea Iapones nimis vitam suam dimittunt - ne parachutes quidem in proelium capiunt. Propter hoc, post mortem principalis aeris elites, resistentia samurai in caelo conspicue infirmata est. Et aeroplanus Soviet multo confidentius vincere coepit.
  Praeterea novae progressiones a designatoribus Sovieticis paulatim negaverunt praestantiam pugnantium Iaponicorum in maneuverabilitatis. Mense Decembri MCMXLII, post aliam acriter oppugnationem, Portus Arthur captus est, et Seoul eodem mense cecidit.
  Proximo mense Ianuario anni 1943 in Corea Meridiana offendere coepit et portum Busan capere.
  Iaponia terram proeliis amittebat et plus et plus damni in caelis et in mari laborabat. Mense Februario 1943, Beijing a copiis Sovieticis captus est. Et mense Martio, post acriter pugnatum, South Sakhalin liberata est. Aprilis et Maius novis victoriis arma Sovietica in mari notatae sunt. Classis subaquanea aucta, aeroplana et naves e Baltico venientes imprimis efficaces fuerunt.
  Mense Iunio 1943, copiae Sovieticae Iaponicas e Shanghai expulerunt. ita propriam zonam occupa- verunt.
  Mense Iulio et Augusto, paratropi et nautae iugum Kuril ab hostibus liberaverunt. Iaponia se in difficili situ invenit. Sovietica aeroplana eius eximiam vim et duriorem et duriorem bombedam auxit, et classis navalis Terrae Solis orientis liquefacta est. Mense Octobri 1943, Trotsky decrevit: oppugnare Okinawa - habitu recensendum ante pugnam pro ipso Metropoli Iaponico. Praelia erant atroces, et samurai arma obeunt: gubernatores kamikaze.
  Pugna epica duos menses et hebdomadam duravit, quae tandem cum Okinawa casu finivit. Et mense Ianuario 1944, Taiwan liberatus est.
  Nunc in finibus Iaponiae plena clade militaris erat. Hirohito solum numerare in Civitatibus Foederatis et Britannia in latere suo bellum iniens, Germania eo tempore fascista militariter adhuc erat, et Mussolini Trotsky in Oceano Pacifico non facile perveniunt.
  USA autem et Britannia innuebant sed bellum inire minime properabant. Ceterum ingens in India orta est anti-Britannis seditio. Moderatio Gandhi a maioribus nationalistarum et leftistarum radicalium repudiata est. Quam ob rem ibi verum bellum initum est. Churchill, qui Camerarius substitutus est, pertinaciam ostendit et Pakistan et Indiam sub eius dicione quoquo modo retinere conatus est. Unde longum et acerbum bellum Britannis viribus devinctum duxit.
  Americani passive omnino egerunt in alieno consilio: casa mea in extremis est!
  Mense Martio 1944, copiae Sovieticae, quamquam tempestas nondum admodum laeta erat, in Hokkaido appulerunt. Pugnatum est per tres septimanas et cum clade Iaponicorum finita est. Quae res fiduciam imperatoris in inaccessibilitate metropolis movit.
  Pugna terra marique usque ad diem 11 mensis Maii anno 1944 continuata, Iaponia tandem fatigata in deditionem venit.
  Pugnatum est cum participatione copiarum Sovieticorum ab die 10 mensis Aprilis anno 1941 ad diem 11 mensis Maii anno 1944 et per tres annos et paulo plus quam unum mensem duravit. Damna exercitus Sovietici in occisis et ex vulneribus sunt septuaginta milia militum et praefecti. Paulo plus sexaginta milia civium Sovieticorum paganorum etiam mortui sunt. Ex bombing, tormentorum testudine, pugna in Sakhalin et in confinio Primorye. Circiter tres miliones hominum vulnerati sunt, ex quibus quadringenta milia debilitata facta sunt.
  In genere, USSR magnam victoriam vicit et regimina pro-Sovietica in Sinis et Corea instituere curavit et cum suis copiis universas possessiones terrae Solis orientis occupavit.
  Auctoritas Commilitonis Trotsky aucta est tum in regione tum in arena internationali.
  Anno 1946, prima launches satelles artificialis in USSR facta est. Et anno 1950, primus cosmonaut Soviet circa orbem missus est. Rex Michaiah in Romania consensit ut societatem militarem et oeconomicam cum USSR concluderet. Mox potestas in Hungaria mutata est. Et in Czechoslovakia diu regitur, etsi non exacte a communistis, sed a viribus pro-Sovieticis sinistro cornu.
  Anno 1951 bellum inter Turciam et USSR ortum est. Hic neque Civitates Foederatae neque Britannia bombam atomicam habebant, et caedem realem cum tam valido hoste quam URSS et sociis occidentis mortem sibi conscivit.
  Exercitus Sovieticus minus quam mense Turcia superavit. Videns reactionem Occidentis valde segnis est... Diu cum Indis detonsus est, sed ad extremum centena milia militum amisit et in maxima colonia sua potestatem amisit. Est discrimen oeconomicum in USA et occaecat tumultuantes.
  Trotsky decernit: et intra duos menses Exercitus Rubrum totum Orientem Medium et Irania imperium capit, et regimen pro-Sovieticum in Aegypto in potestatem venit. Britanni et Galli impugnamur in dentibus. Et Hitler partem URSS accipit et propter hoc occasionem Anschluss Austriae accipit.
  De Gaulle in Franciam venit. Valde displicet expansioni Sovieticae et loquitur de cruce ad Orientem contra Bolshevismum. Trotsky, e contra, somnia expansionis in Europam condicionem calefacere.
  Adolf Hitler, captans iam in unione URSS, incipit militarizatio Germaniae. Et in Algeria et Mauritania magna seditio contra Galliam erumpit.
  De Gaulle furit et petit ut Germania militari apparatu desinat. Respondens Fuhrer postulat fines 1914 restitutionem et militiam populi contra hostes mittere minatur.
  Utrimque minae ac glomeratio interrupit. Callidus Trotsky bellum non ingreditur, sed piscinas et aircrafts Germaniae in fidem vendit. Pugna inter Nazis et Gallos explicat. Belgium bellum intrat, sed hoc solum statum Franciae auget, quae rebellione in coloniis et actione communistica variis frontibus cogitur. Germani tamen victoriam non ducunt, sed in Mangio Line haerent, sed Belgium occupant. Post annum et dimidium belli, Nazis prope Lutetiam venit.
  De Gaulle pacem dat et Elsarz et Lotharingia Germanis dat. Belgium etiam cum parte sui territorii discedit. Fuhrer suam auctoritatem confirmat. Anno 1955, USSR bombam nuclei probat. Trotsky includit Czechoslovakiam intra URSS. Pars Sueciae ad Germanos accedit, sed multo minus ethnica. Phasellus sed nulla ut nisi iaculis consequat.
  Hitler ambitiones suas humiliare cogitur et gaudere se in Occidente et sumptu Austriae se dilatare curavit. Nazis quoque Daniam invadunt ac fines quoque 1914 et septentriones imperii sui restituunt.
  Trotsky mortuus est anno 1960, diem natalem suum octogesimum celebravit. Sine malis moribus et congruentia corporis conservanda, Praeses URSS clarum cogitationis usque ad ultima facta servavit.
  Praesidem filio David tradit, inde primum dynastiam communistarum mundi fundans. Hoc tempore USSR centralizationem et emendationes constitutionis auctas, vetans ab ea recessus, expertus est. Hitler etiam potestatem in unum e filiis transtulit ex seminatione artificiali, sed ex ratione competitive.
  Sed filius adhuc minor est, et post Hitleris mortem, Nazis scissum est, et mox sinistra ala ad potestatem venit. Mundus tutior factus est, sed ruina systematis coloniae novum instabilitatis bellum ortum est. Solutio facta est coalitionis communisticae creatio. Mutua subsidia praebebat et socialismum aedificare in condicionibus continentis obscuritatis conabatur.
  Sed communismus mundus multis elementis mercatusis distinctus erat et systematis coniunctorum fuit.
  Interim contradictiones in USSR creverunt. Politica dominatio unius partis non amplius oligarchiae crescentis idonea est. Negotiatores Rubri undam mutationem et potestatem politicam volebant. Hactenus successus rerum oeconomicarum et quaestus politici partem adversam modi compensaverunt. Mutationes autem in Civitatibus Foederatis factae sunt. Novus princeps evasit, qui ex duabus partibus monopolium solvens: Democraticam et Republicanam, tertiam - piae creavit.
  Qui cum potitus esset, autocratiam constituit. Eodem tempore initium crucis contra communismum. David mortuus est, postea tota series coniurationum et factionum certaminum incepit. Quam ob rem turbata est terra. Sed certamen inter factiones facta est ab occupatione praesidis USSR et populus sedata est.
  Expansio activae spatii fuit. Anno 2015, Pluto ultimus planeta ab astronaut humano peditatus factus est. Brevi tempore superficiem Iovis homines visitare poterant. In balneis aromaticis maxime iacere debebant.
  In USSR elementa capitalista magis etiam corroborata sunt. Stratificatio erat inter pauperes et divites. Verus billionaires apparuerunt et simul membra Politburo. Communismus magis magisque cum oligarchia oeconomicis coaluit et minor ac minus a capitalismo differt. Etiam vectigal vectigal factus linearis in URSS factus est et una centus introductus est. Quod quidem vagae taedio ad minores seditiones perduxit.
  Sed hactenus res non elusa est. Re quidem vera, cum externis communitatis attributis, cautiones sociales magis magisque imminutae sunt. Peculiariter medicina et educatio partim soluta facta est, et commutationum cessatura ac laboris apparuerunt.
  Victoria Vilnam pervenit et memoriam orbis terrarum paralleli substitit. Illa nunc debebat pergere exercitum Russicum.
  Caput Magni Ducatus Lituaniae, Vilna, cecidit, sed ante iter longius erat Grodno et Brest.
  Belarusi libenter exercitum Russicum coniunxerunt. Cecidere autem nivibus difficilior facta est media acies movere. Veruntamen Magnus Dux Vasily iussit Grodnonum occupare et ibi hyemare. Victoria circum castella circumquaque discurrens alium quaerens ut caederet vel exterminaret.
  Aestuat intus sitis exterminationis, sed magis ac saepius adversarii sine pugna dediderunt.
  
  
  Oracula e tenebris inferni
  Sunt utique diversi Predictores, utiles et periculosi.
  Sed in una harum rerum magus erat, qui Nazi multos narravit quomodo potestatem redeundi ad diaboli speculum narraret. Guttae sanguinis coccinei pueri innocentis in superficiem reflexivam ceciderunt. Et statim absorpti sunt, et ipsum speculum resumptis donis suis flagrare coepit. Multum ergo didicit Fuhrer.
  Sed etiam futura cognoscentia, non semper potest corrigere. In Africa autem Germani copias suas redintegraverunt et ad scandala a Montgomery die XXIII Octobris immissa repellere curaverunt.
  Aegre tamen interclusi sunt frequentioribus pubis et armorum copiis. Sed sciens locum tempusque oppugnationis adiuvit Rommel paucas turmas rationabiliter distribuere et impetum repellere. Britanni damna significantes passi sunt et post duas septimanas pugnandi desistere coacti sunt.
  Classis Germanica subaquanea magnum detrimentum inferre potuit, duodecim naves submersis cum expositis copiis quae in Casablanca et in oram Mauritania ad terram disposuerat. Americani, videntes in Aegypto ac activitate "lupi Germanici sarcinas" parum feliciter, operationem Facem reliquerunt.
  Germani rursus copias suas apud Stalingradum repellere conati sunt ad oppugnationem Sovieticorum militum, et se in medio munitionibus sepeliendo paraverunt.
  Ob tempestatibus die 19 mensis Novembris anno 1942, copiae Sovieticae aeroplano, incluso aircraft oppugnationis, et praeparatione tormentorum perquam limitata successus efficaciter utere potuerunt. Ita redintegratis copiis Germani sociorumque progressum Sovieticorum militum repellere potuerunt. Verum haec Nazis ab ipsa Stalingrad distraxit, dans Sovieticis militibus heroibus in urbe dilationem. Tametsi paucissimae domus sub imperio Exercitus Rubri relictae sunt.
  Proelium etiam apud Stalingradum usque ad finem Decembris in medio tenuit. Exercitus Rubri Exercitus in fronte erumpendi omisso non assequi desiit. Sed Germanis nec facile erat. Nimium in oppugnatione urbis amiserunt, et quamvis pro defensione amissi ratio videatur, adhuc copiae defatigati sunt.
  Mense Ianuario, quamquam vaticinium oraculi, Germani in septentrione in Operatione Scintilla tenere non potuerunt. Verum pugna plus quam tres hebdomades duravit et Exercitus Rubri magnos casus constant, sed per terram ad Stalingradum pervenerunt.
  Tamen speculo Iblis moniti Germani molestos prope Voronezh repellere potuerunt, socios suos infirmos: Italos et Romanianos confirmantes. Alioquin defensionem fuam ibi fore.
  Tertia Rzhev-Sychov operandi successit. Germani rursus, etsi non sine difficultate, Fontes offenderunt. In ipsa Stalingrada calida proelia mense Ianuario fuerunt. Paulus a Mainstein suffectus est et hic campus marescallus peritior arcem cepit captam urbem a die 12 Februarii. Sed rursus Germani ingens pretium pro hoc emerunt. Mense Februario 1943, Reichstag convocandum bellum totumque declaravit. Praetendite diem operantes et operam navamus, acrius quam ante.
  Declaratio totius belli effecit ut ad productionem armorum novasque divisiones augeretur. Inter peregrinos et Hiwis.
  Scientes cum Britanni et Americani Mauritaniam inire cogitaverint, Germani, magna classe subaquanea utentes, ad naves in portum gravissimas egerunt - unum post alium portum perturbantes. Hoc permisit Nazis ad expeditiones militares contra Occidentem collocandas et omnes suas principales copias in oriente colligendas.
  Situs corporum Rommel difficilis mansit, sed per speculum, aviation fascista efficacius operari coepit et commeatus coetus Africae copiam emendavit.
  Nova Montgomery offensa mense Martio 1943 defectio facta est. Hoc tempore Rommel, cum certa notitia ope magicae diabolicae accepta, Britannos in laqueum induxit et cladem illis contritam infligere curavit! Verum, propter numerum hostium praestantiam et caeli principatum, Montgomery omnino debellare non potuit, sed clades Britanniae notabilis fuit. Praesertim multae lacus amissae sunt et notabilis vehicula ut tropaea capta sunt.
  Britanni duas munitiones munitionum subduxerunt et propius Alexandriam accesserunt. Rommel novis subsidiis indigebat et Nazis taetras in parte meridionali continuare cogitavit. Stalingrad cecidit et tunc per Volgam progredi potuit.
  Mense Maio 1943, Krauts ad Delphinum Operationem transivit. Eorum copiae, non obstante oraculi auxilio, fortissimae ab Exercitu Rubro adversae sunt. Sumptibus gravibus cladibus tardius profectus est. Verum istuc bellum auspicium movit . Wehrmacht resistentias anticipavit et impetus magis ac magis immisit. Medio Iunio, iam Nazis Volgam delta accesserat et Caspium mare attigit.
  Situs militum Sovieticorum in Caucaso per ingressum Turciae in bellum die 22 Iunii 1943 aggravabatur. Quod quidem eventum pugnae Baku eil praestitutum est.
  Socios non decretorium. Montgomery switch ad defensionem activam et non amplius de iniuriis cogitabatur, et portum in Mauritania univocum manebat.
  Die X mensis Iulii anno 1943, Churchill, ut partem copiarum Germanicarum ab oriente averteret, in Gallias adire conatus est. Autem, in portum male praeparatum, cum American ambigue coniunctum et quod ob oraculum Germani omnia singularia sciebant, solum in maxima clade Britanniae et Americanorum terrestrium in historia consecuta sunt.
  Plus quam sescenta quinquaginta milia hominum cum magno armorum apparatu sola capta sunt. Sed hoc proh dolor non impedivit progressus Nazis in meridiem. Mense Augusto Germani totam Dagestanum ceperunt, Turci pene omnem Armeniam cum Yerevan ceperunt, et die 27 Nazis et Ottomanis iuncti sunt, et in duas partes discerpentes frontem Transcaucasianam.
  Et iterum, atroces conatus per Sovieticas copias in alias partes anterioris in defectu finivit. Hostes consilia Sovietici nimium ignara praeerant.
  Specialis department in Exercitu Rubro erectus erat, repressiones et massa purgationum facta sunt. Etiam aliquot duodecim duces et tormenta marescalla Kulik emissa sunt.
  Quamdiu autem hostis telum diabolicum habebat, nihil contra eum adiuvaret.
  Mensis Septembris in gravibus proeliis transiit, Nazis et Ottomani prope Baku accesserunt. Et mense Octobri in ipsa civitate bellatum est.
  Urbs maritima trans mare praebebatur, eamque maxime conabantur tenere. Pugnatum est et die 7 mensis Novembris, ut instituerat, Krauts non cepit. Sed aliae omnes urbes in Caucaso hoc tempore iam amissae erant. Mense Decembri, cum ingenti detrimento sumptuum, urbs fabulosa cecidit.
  Caucasus funditus deperditus est, sicut erat maximum oleum ager illo tempore in URSS crescens. Verum, cum omnes putei olei inflarentur et destruerentur, ipsi Nazis hoc commodo cito uti non potuerunt.
  quies erat in fronte orientali. Magnae Germanorum copiae in Iraquia moverunt et longius in Palaestinam et Canalem Suesiensem ad Rommel auxilium tulerunt. Ductus autem Sovietici placuit morae uti . Olei agri iam in aliis locis, etiam Sibiria, ortae sunt. Soviet et excogitatores novos lacus laboraverunt. IS-2 et T-34-85 responderi putant Pantheris et Tigribus Germanicis.
  Productio armorum in Nazi Germania altior quam in historia reali fuit. Patet quod Nazis et servi plus opibus habent, et bombing a sociis turbatis infirmior est. Hoc significat quod plus ferri poterant, et melior qualitate metallo quam in re. Ideo consilium productionis 600 Pantherarum per mensem consecuta est et etiam exceditur. Sed aliae erant restrictiones: disciplina tempus novorum nautarum. Praeterea "Panther" pro omnibus suis indubitatis commodis: tormentum cum magna armatura et rate ignea, conspicua et perspectiva, necnon frontis bonae tutelae, et boni incessus effectus, latus praesidium infirmum et dispositio movit. scutulis.
  Panthera-2 evenit ut progressionem provectiorem et pollicitationem esse. Panthera-2 mm tormentum validum 88 mm cum doliolo longitudinis et armatura 120 mm in fronte alvei, 60 latera in angulo; 150 in fronte turris, cum 900 tormentis equitis in duralumin armamentis.
  Talis machina mense Novembri 1943 una cum Tigri-2. Germani tamen adhuc currus suos explicabant. Et in Medio Oriente profecti sunt.
  Mense Martio 1944 Germani Cuvaitum capiunt et Canalem Suesiensem pervenerunt.
  Oraculum frangendum erat ne Nazis commoda nulla haberet. In hoc casu puellae id prius facere voluerunt, sed limitationes influentiae eas afficiebant.
  Exempli gratia, pro puellis plena magicis, die 1 mensis Aprilis anno 1944, duae pulchritudines pulchrae in fronte versabantur. Infeliciter, cum mediocribus facultatibus, saltus limiter affectus est. Paululum frigus erat etiam nudis pedibus, ut in verno loco vix obnoxii nivi ambularent. Sinistra puellarum manus est Volga alta, Kamyshin septentrionalis, et si longius progredieris, loca Germanorum prope Stalingradum pervenies. Et bellatorum munus est puellas fere ordinarias fieri et vires suas superhumanas invisum oraculum corrumpere... Tamen etiam hoc nunc satis esse non potest. Post omnes, USSR agrum in quo dimidia pars incolarum ante bellum vixit et partem notabilis potentiae industrialis amisit, imprimis oleum ad extrahendum accommodatum possidet.
  Sunt sane multa alia deposita, sed ut ad plenam facultatem operandum et tempus et pecunia requirantur. Hoc est, ita se res habet, ut etiam si Hitler speculi Iblis virtute careat, id eveniat ut dolore insufficiens sit. Intenditur etiam separatistis apud socios. praesertim Americani. Roosevelt aegrotat, Gallen ad pacifismum leftist plane inclinatur, et exspectatio novarum comitiorum non admodum hilaris est.
  Militia Subaquanea sociis non bene succedit. Numerus submarinorum Germanorum constanter augetur et pugnae qualitates augentur. Calor torpedoes-ductus et hydrogenii submarini peroxide-powered iam apparuerunt. Et classis sociorum attenuat et debilitat, praesertim cum technotronica loca Krauts didicerint non superficies nec se revelare.
  Praeterea actio classis subaquarinae altior est quam in historia reali: copia cibus facilior facta est, tankers etiam ex agris Libycis venientes. Praeterea bombing Romaniae multo debilior est. Productio autem synthetica cibus est superior.
  Confusi sunt socii, res adversae. Interna praesertim politica.
  Statera virium in Fronte Orientali die 1 Aprilis 1944: USSR 6.3 miliones militum et praefecti, et circiter 5.3 milia piscinarum ac tormentorum autocinetorum, 95 milia tormentorum et pilarum, 7.7 milia aircraft. Hieme proeliis gravibus cladibus hostes superare conantur. Germani, attentis satellitibus, discidiis exteris, Hiwi pedites plus quam 7.2 miliones, piscinas auto- cines iam 8.8 milia, tormenta et pilas circiter 100 milia, aeroplana 16.5 milia vehiculorum collegerunt. Cum nova IS-2 et T-34-85 praedia inire coepissent officium cum Exercitu Rubro, praestantiam hostium in qualitate armorum significant. Ita productio "Pantherae" et "Tigres" iam promotus est et plus quam dimidium piscinae classis Germanicae constituunt.
  In aviatione, aestimationes qualitativae non ita clarae sunt. Vehicula Germanica in velocitate et armamento Sovieticas praestant, inferiores vero in motu horizontali, dum simul in verticali maneuverabilitatis superiores sunt. Maxime autem, vi aircraft apparuit in Fritz, praesertim ME-262. Pugnatoresque propelli, potentissimi in armamentariis et velocitatibus ME-309 et TA-152. Yu-488 et etiam ante Yu-288 productionem serialem ingressi sunt. Hi bombers pares notae fugae sub onere non habuerunt.
  Ceterum si virium temperamentum spectemus, hostis potentior agnoscendus est. Praeterea si operatio in Medio Oriente perficitur, fascistae etiam validiores fient. Et nullus plus quam mensis ante ultimam victoriam ibi relictus est. Sic...
  Ingemuit graviter et cecinit Elena technice sagaces;
  - Nulla virtus, nulla virtus. corticem modo vidit et obscenitates exclamavit!
  Zoya, quae culturam suam servaverat vel modesto habitu rustico, digitum excussit ad amicum suum;
  - Vitemus vulgaritates... Consilium actionis melius conficiamus!
  Elena humeros. Erat tenuior quam ante, non athletica. Quamquam fortasse multi viri eam pulchrius etiam quam ante invenirent. Vestis puellae simplex, ephod, alba et munda est. Paulo breviore quam fieri solet feminis rusticis crura super genua exponunt. Puellae nulla arma neque ornamenta supersunt. Etiam eu nulla est.
  Tam rustici nunc sunt, etiam Aprili mense perusta, sed non ita celeriter et valida. Pedes per viam luteam strata lapillis ambulant. Plantae nudae, sicut feminae rusticae, asperae sunt et commodae sentiunt cum in aspero superficie gradiuntur. Cum ambulas, non sic friget. Matutina gelu liquescit, nec pede torpet ulcus.
  In corpore suo priore, etiam in Antarctica sine ullis problematibus pugnatrix fuit generatim. Jamque rubent frigore crura mea, et sole mane calefacto, foede dolent.
  Elena, qui iam oblitus est corpus humanum a frigore et lassitudine sentire ingratos posse, cum molestia dixit:
  - Ut sit amet, rem in tali expeditione non video. In hoc infernum deiecti sumus, potenti magica destituti ... nudis pedibus et simplici habitu rustico, et simul de fascismo humanitatem servare coacti sumus!
  Zoya logice respondit simili loco:
  "Sed id decor est!" Ita ut non nimis facile esset cum, mirabilibus nostris facultatibus utentes, Vilnam et alias Lithuaniae civitates cepimus. Multo magis interesting ac potissimum imaginationem requirit ut hostem in corporibus simplicibus et sine superpotentia vincat!
  Elena pedem nudum solere calcitrare in saxum magnum e luto in media via haerentem. Sed pro evolare ab ictu, lapis loco manebat, et Sapiens puella de dolore clamabat. Adhuc diu, digiti decori statim intumescunt et caerulei vertuntur. Et Zoya eciam duos ex eis debet corrigere. Purpurae phalanges in locum ceciderunt, et Elena lachrymam sibi factam in maxillam excussit. Habes aliquid tam stultum.
  Filia Belobog sensit intra se aestum miserationis, fluctu verique oppressa. Eodemque tempore infirmitatis et passibilitas propria apparuit. Clavus sub caeruleo Elenae caro crepuit, et etiam crus eius tangens laesa et vulnerabilis facta est.
  Sapiens , sibi compatiens , dicebat ;
  - Hoc est quod caro sine imperio est... Simpliciter nullus factus es!
  Zoya notatur in molestia;
  - Crura tuae sanabunt... aliquo modo vives!
  Puellae in via iterum proficiscuntur. Non iam eandem audaciam. Praeterea, quo diutius ambulabant, eo magis famem sentiebant. Hic fundus collectivus agri apparuit... Labor iam in plenis adductis erat.
  Viri tamen non visi sunt: feminae tantum et pueri aratri, quaedam ad aratrum, quaedam ad rastrum. Horrende populus hic graciles, vultuque fatigato. Pueri vero, videntes puellas pulchras, subridebant et elevabant, easque callis porrectis manibus salutabant.
  Zoya Elenae laboranti opem obtulit. Svarog filia aegre convenit. Armorum facinora ipsa voluit, non sors dura collectivi fundi. Sed postquam pedem in silice laesit, belligerans modus statim evanuit. Praeterea de legalizatione tua cogitare debes. Quidquid quis dicat, solum vestitu ac sine pastoribus vitam finierunt.
  Ita, NKVD exploratores quovis momento declarare potest eosque confundere. Alioquin evadent iusti exules qui omnia, etiam documenta sua, amiserint. Vestis earum non valde nova est, et stylus breviore alam pro villa Bolshevik typica est. Sat potes ede quod tibi credet!
  Zoya in villa natus est et manus eius et corpus valde sollertes in aerumna sunt. Elena urbs est domina, non solum Moscovitica. Vera, experitur in opere arabili in communitate Rodnover. Sed tamen motus non tam faciles et familiares sunt quam Zoya. Ita et digitos fractis in terra frigida foedissime dolent.
  Attamen virgines, pueri et puellae omnes nudipedales sunt, etiamsi nocte torretur et paene frigescit periculum. Anus tantum feminae et anus in sordidis calceis. Non sunt viri in conspectu, et supra omnes est crispus, flavus, rubicundus juvenis, qui non plus quam quindecim braccis ordinatis, sed admodum vultu et mento constanti vultu conspicatus. Hie haedus cum Komsomol insigne est, natu maximus inter pueros et omnibus imperat.
  Iuvenis dux non explanavit duas pulchritudines eis adiungere. Quasi hoc ita sit, supervacaneum est. Loca regionis Volgae mitis est et caelum in pleno adductius est, ideo extra par manuum non nocebit.
  Mox dorsum Elenae dolere coepit, et ad aratrum ire rogavit. Ita facilius est corpus puellae satis validum, sed solum opus est calcanea tua in terram solutam diligenter fodere ut digiti tui tantum non irritant. Sed premat pectoris angulum diverso angulo, dorsumque exonerare dolorem non sentit.
  Putavit ergo puella, quot annos nata est? Longum est centum! Funy! Ea una ex veterrimis mulieribus in Russia moderna eodemque tempore plena roboris et sanitatis est. Sed postquam magicis artibus destituti sunt, talia monstra fieri potuerunt.
  Haec cogitatio dat Elena friget...
  Omnes studiosissime laboraverunt et sine prandio intermissum. Vel quando totaliter tenebrosa facta sunt, ad ignem ad se reficiendum accesserunt. Prope erat flumen Volga et in olla piscis erat. Sed tantum panis est, et nescio quo pacto immundis est. Alius gustus cepe.
  Cibus est simplex et non nimis, ut videtur in deliciis ventris esurientibus. Ranger Puellae multos annos fessum non senserant. Imo, valde dolet hominem esse sine superationibus. Et tu defatigasti sicut asinus!
  Sed etiam bonum est ut organismi iuvenes et sani sunt. Puellae cum aliis feminis in horreo suo dormierunt. Puerorum unus in alto pectore Zoe caput reclinavit. Puella vagantis flavos permulsit cincinnos. Deos Demiurges a patronis et vita omnia acceperunt: iuventutem aeternam, potentiam, occasionem, opes, potentiam, honorem, reverentiam habendi, at... Concipere, dormire cum homine pari facultate. Idque minime facile.
  Et si tales sunt, tunc sunt in alio gradu et in alio mundo. Elena cantus de Gagarin recordatus est et hoc fecit eam magis contristare;
  Scis qualis ille fuit.
  eum in armis totus mundus portavit!
  The Tsing fratris IUDICIUM salvet Imperium
  Frater Nicolaus II Tsar, Mikhail, verae historiae dissimilis, constanter egit. Custodia imperialis ignem rebellibus patefecit Palatium hiemale expugnare conatur. Tum Cosaci, favore principis, praelium inierunt.
  Plures centum rebelles interfecti sunt, alii fugerunt. Vigiles seditiosos eorumque duces strenue ceperunt. Legati Rei Publicae Duma, familiae principis, mercatores et sodales elite nummariae festinaverunt iurare fidelitatem Nicolao Tsar et iuraverunt fidem. In eo proelio plus sescenti rebelles interfecti sunt et una cum dimidio milia vulnerati sunt. Custodes circiter viginti homines mortui, Cosaci alii quinquaginta.
  Gravis concursus est, sed autocratia superfuit. coniurati in summo neque unam sententiam neque unum ducem habuerunt. Et omnino multi ex eis crediderunt formam imperii in bello mutari non posse.
  Multis displicet Nicolao II Tsar, sed difficile est jocum offerre regimine imperiali. Praeterea graviter timent divites, ne respublica nimis infirma et laxa evadat ut capitalistas ab esurientibus et rebellibus proletariis, a colonis possessoribus defendat.
  Sed ipsi homines graves revolutionem non ordinabunt. Bolsheviks adhuc nimis debiles et numero pauci sunt, Revolutionarii Socialistae plerunque credunt rotundum bonum esse, sed melius est primo bello mundum vincere.
  In summa, tumultus factus est et omnes egressi sunt! Quasi resurrectio cruenta seipsam iteravit... Et silentium!
  Nicolaus II fratrem suum decretorium cum Ordine Georgii primo gradu adiudicavit, eumque ad gradum generalem acturum promovit, Mikhail ad occidentalem plagam destinans. Et meridionalis et Romaniana frontes Brusilov subiciebantur.
  Magnitudo exercitus Russorum ad decem fere miliones hominum crevit, eiusque sustentatio grave imperium inposuit. progredi necesse erat.
  Ut primum itinera siccata sunt, exercitus in Gallaecia percussus tarist. Superioritas numeralis ex parte copiarum Russiae erat. Austriaci in animo debilitantur, et regimina Slavorum consistunt in globo aut in deditionem redacta. Non satis signa Germanica ad hostes capiendos erant.
  Ut omnia longe differant, Civitates Americae Unitae bellum contra Central potestates mense Aprili inierunt. Atque ita certaminis exitus iam praefinitus est. Germani in Occidente copias suas augere et socios debellare conati sunt et in Austria-Hngaria significanter subsidia praebere non potuerunt.
  Copiae Russiae occupaverunt Leopolim et nonnullas urbes in Galicia. Aliquot etiam pustulae boilores formatae sunt. Austriae centonibus, frontem rupta nimis cito concidit, ut Germani ad caecam defensionem in occidente moverent et copias in hiatus inicerent.
  Eorum successu progressi Russi Premisliam appropinquaverunt atque etiam urbem circumdederunt. Sed suppeditant problemata et inductio pugnae magis paratae unitates Germanicae in praelium progressu retardari. Sed Romanica Fronte inferrent, et post aliquod tempus etiam Frontem Occidentalem. Hi erant difficile negotium: perrumpere potentes, penitus resonantes Germanorum defensionem.
  Mikhail frater Tsar turpe non putavit, a Brusilov didicit et similibus artibus applicavit. duodecim locis simul taeterrimas apparabat, ut summa ope Germani contendere non possent. Praeterea fumo velamine et nocturno taetro naviter utebantur.
  Copiae Russiae meridionales liberaverunt Bucharest, et impetus in medio eruptionum Vilnensium meridionalis consecutus est.
  Meridionali lateri Germani rursus muniunt. Germanorum copiae Rigam obsidentes sub corona minabantur. His conditionibus, Kaiser difficilem decisionem e civitatibus Balticis discedere et copias ad lineam defensivam Borussicam subducere constituit.
  Rerum unionem et Turciam non elaboraverunt. Russi et Britanni in Asia Minore progressi sunt, Galli Palaestinam in Syria premebant. Othomanis labefactantibus haud procul lapsus fuit. Praeterea Bulgari mutaverunt. Sciens Prussos bellum iam amisisse, et Russorum copiae, maxime liberatis Romaniae, in fines perventum est, rex Slavicus bellum Austriae, Turciae et Germaniae indixit.
  Nimirum hoc Germanis plus capitis. nec amplius in oriente prima acie tenere, in Vistulam se recipere coacti sunt. Sperans impedimentum aquae naturalis copias Russiae morari.
  Socii in occidente tantum successus partiales consecuti sunt, quamquam iam obteribus acrius utebantur. Sed fronte tenebat nunc Germania, quamvis paulum retrocedere coactus est. Pars meridionalis multum operae tulit.
  Bene, Russi tsarist in ruinam et hiemalem impetum pugnae ad Imperium Ottomanicum transtulerunt.
  Constantinopolim oppugnatio, terra marique, armis Russicis triumphum finivit. Turcia cecidit, et cum ea Russia magnas regiones suscepit, Constantinopolim et angustias cum accessu ad Mare Mediterraneum.
  Verum bellum anno 1917 finire non potuit, sed victoriae flatus ab omnibus iam multo magis quam anno 1916 sensit.
  Hiems in Russia cum parvis ferit et demonstrationibus transiit, sed tumultus gravis non obstante difficultatibus militaribus erant. Fortasse rublum nimis imminuit, sed praematura est loqui de fame.
  Sed tempus erat belli finiendi, et hoc omnes intellexerunt. Promotus ad campum marescallum, Brusilov proposuit in australi ictu principali tradendo, ubi hostis infirmior erat, et inde septentrionem versus.
  Iam Germani lacus primas habebant. Sed numerus eorum angustus est ut notabilem cursum belli attingant. Russia etiam vehicula propria habet, in praediis Mendeleev in specie. Sed rursus industria tsarist nondum massam productionem exercere potest.
  Sed massa piscinarum a Britannis, Americanis et Gallis instituta est. Id novum et validum videbatur perrumpere defensionem, quam perrumperent Germanorum locorum.
  Socii etiam bellum quam celerrime vastare cupiunt. Et a fine Martii, penitus echelonatorum defensionem Germanorum erumpere conabantur.
  Copiae Russorum offensiones quam primum itinera in meridiem siccata esse coeperunt. Copiae Russorum post victorias superiores ortae sunt, sed Austriaci vix tenuerunt. Budapestini se circumventum reperit iam ineunte Maio. Motus deinde Viennam versus, et Vistulam flumen praeteriens.
  Itali quoque inferrent. Etiam Iaponia copias expeditiones in Europam misit. Germani undique premebantur.
  Cum copiae Russiae iam Vindobonam accessissent, Austria-Hungaria deduntur. Ultimus confoederatus Germaniae tandem ceciderat. In Occidente, cum in diversis partibus antica oppugnant, socii tardius sed certe progressi sunt. Et copiae Russicae a meridie ad postremum Germanorum frontem Vistulam tegentes ingressi sunt.
  His conditionibus, cancellarius Wilhelmus, plenam et desperatam Germaniae statum animadvertens, omnium bellorum cessationem die 22 iunii 1918 denuntiavit. Nam Germani in deditionem venerunt.
  Austria-Hungaria desiit. Russia accepit Gallaeciam, Cracoviam regionem, Bukovinam, partem Sloveniae et Hungariae orientalis. Romania Transylvania. Austriae-Hungaria parva erat Austria et Hungariae valde imminuta. Sub auspiciis Russiae Czechoslovakia emersit.
  Imperium Tsarist ex Germania Klaipeda, Posnaniae, et accessum ad maria accepit, ab ipsa metropoli per Danzig Prussiam Orientalem interclusit.
  Germania cedere debuit quod ante saeculo XIX in Daniam et Galliam vicit. Illa damnata est ut ingentes quotannis reparationes penderet, et potentialem militarem centum milium hominum circumscriberet.
  Et sane, sicut in historia reali, zona demilitarizata est.
  Tsarist Russia possessiones suas in australi parte dilatavit. Imperium Ottomanicum, sicut Imperium Austriacum, esse desiit. Britannia, Iraquia, Gallia, Syria, una cum Britannia, Palaestina, cepit. Russia obtinuit Armeniam, Asiam Minorem, et Constantinopolim.
  Medius Oriens et Irania etiam in sphaeras auctoritatis divisae sunt. Ita Tsarist Russia magnas acquisitiones materiales consecutus est.
  Sed plus quam duo milia milium et quingentorum milionum in bello, non computatis mortuis paganorum, ingentes expensas constant. Pecuniae in perturbationem inciderunt et terra aerea incidit.
  Verum, socii lenius pacti sunt ut usuras de mutuis scriberet, sed tamen debitum evasit satis magnum - circiter decem miliarda auri rublorum.
  Sed conatibus antea Germanis divulgandis fieri potuit.
  Res politica in Russia Tsarist confirmata est et auctoritas imperatoris crevit.
  Nicolaus II id egit ut suam manifesto in Duma rem publicam dissociaret. Autocratia iterum restituta est, et potestas legislativa ad tsarem plenaria facta est.
  Haec sola timidos conatus protestantes effecit. Nimis fessi erant belli ac novas fruges nolebant.
  Oeconomia autem celeris coepit, post-bellum recuperatio! Augmentum Curabitur circiter centesimis per annum et altior quam in Civitatibus Foederatis erat.
  Novae industriae provectae creatae sunt et mechanica machinatio augebatur. Stipendia creverunt.
  Longitudo diei laborantis lege Tsar ab 11.5 horis usque ad 10.5 horas redacta est. Et in pre- festis diebus et ante weekends usque ad horam IX. Item dies operationis ad novem horas redactus est, si saltem pars noctis esset.
  Post pecuniae commutationem, solidum auri libra rubei restituta est. Ab anno 1929, mercedis operariorum 50 rubles in mense pervenerunt, pretio vodka cum 25 kopecks lagenam. Hoc est, 200 utres invidunt. Et si in auro aequipollens sumatur, hoc tantumdem auri puri P.*XXXVII.
  Patria secundum locum est, secundum solum in Civitatibus Foederatis secundum productionem industrialem. Prospectus imperii roseus admodum videbatur, sed tristitia magna .... perculit.
  Ruina universum orbem, etiam Russiam, afficiebat. Veritas Germaniam et USA maxime laesit. Sed Russia tsarist nimis dependet ab mutuis externis et ideo laesiones et recessus vitare non potuit.
  Factio Bolshevik in viginti discrimen experiebatur. Lenin actu recessit a practica, novarum certamen se in theoria immergens ... et scribendo scientiam fictionem.
  Vladimir Ilyich Herbertus Walliam in Britannia occurrit et gustum pro scientia ficta sensit. Praesertim e stylo Vladimir Ilyich accessit magna, rerum futurarum nova: "Via communismus est felicitatis"! & alia complura opuscula. Lenin iam faciens pecuniam bonam ex scientia ficta opera.
  Bolsheviks in Trotskyists et Stalinists scindi sunt. Stalin redire statuit ad rationem terroris singularis Narodnaya Volya. Trotsky moderatius locum accepit.
  Socialistae revolutionarii adhuc activae sunt, quamquam nullae iam erant homicidia politica in viginti homicidiis summus profile. Positiones Republicanorum et Cadetorum paulatim auctae. Imo absoluta monarchia omnibus iampridem reliquia videbatur. Sic inquietare, ferit, demonstrationes identidem incepit, et regia thronus concutere coepit.
  Monarcha multum meminisse potuit ...
  Gubernium Nicolai II solutionem in bello invenit. Porro duces Iaponiae cladem ultionem desideraverunt. Et hoc est intelligibile.
  Post Bellum Orbis Terrarum primum, Tsarist Russia multa parva bella militaria gessit. In Medio Oriente, ubi ipsi et socii eorum orbem Arabicum compleverunt. In Afgania bellum gestum est cum Britannia. Russia septentrionalia Afghanistan occupavit, maxime ab Uzbeks et Tajiks populata, sicut et Herat. Britanni post bella inhumana meridiem tamen subegerunt. Imperium sui in medio Afghanistan mansit.
  Irania speciem imperii adhuc retinuit, sed divisio etiam non procul aberat.
  Sed consectetur commodo erat in eleifend. Praeterea, anno 1931, Iapones imperium puppeum in Manchuria creavit et in Sinis gravem iacuit.
  Quae causa fuit novi belli.
  Per hoc tempus exercitus Russiae suam classem piscinam renovare curaverat et aeroplanum fortissimum creare. In aere, Iaponia conspicue inferior erat, et exercitus terrae Russiae multo numerosior et fortasse pugna-paratior erat.
  Classis Pacifica a fabuloso Praefecto Kolchak mandatum est. Eques Ordinis Sancti Andreae Primi vocati Brusilov iam hoc tempore mortuus est, sed discipuli eius idonei manserunt.
  Bellum Iaponiae inde ab initio potuit. Duces Russici: Denikin, Wrangel, Kaleidin, sub universali imperio fratris Mikhail Romanov Tsar, strenue et sollerter agebant. Experientia primi Orbis Terrarum Belli impulsum habuit et errata in conflictu anni 1904-1905 obversata sunt.
  Lucis lacus Prokhorov, quae simpliciter pernecessaria sunt in decurrere bellica, etiam evasit satis bona. Certe alius exercitus Russorum iam erat et bellum omnino diversum.
  Tamen in primo proelio cum Samurai, si Kuropatkin ab ingenio et decretorio imperatore substitutus fuerat, utique alius belli eventus omnino fuisset.
  Ceterum intra duos menses Port Arthurus a copiis Russicis obsessus est et Iapones caesi sunt. Duobus mensibus post, omnes Coreae liberatae sunt, et urbs arcis vi capta est.
  in mari etiam proeliis vario eventu pugnatum est. Donec turmae e mari Baltico et Pontico pervenerunt. Terra Solis oriens omnino victa est, et etiam copias in Hokkaido appulit. ignominiosa Iaponia pacem subscribere coactus est. Redde Manchuria, Portus Arthuri nonnullae possessiones a Germanis victae, Sakhalin meridionali et iugo Kuril. Et simul indemnitatem reddent, summam luculentam - decies centena millia auri rubles.
  Victoria ad tempus statum autocratiae corroboravit ac deinde Magna Depressione celeris upswings oeconomicis cessit.
  In Germania, ut in historia reali, Hitler ad imperium venit, sed ferire currere non licuit. Praesertim conatus ad restitutionem inscriptionis universalis a Russia et Gallia acriter resistentibus obstitit. Etsi minores concessiones factae sunt secundum potentiam militarem. Magnitudo exercitus augere permissum est ab centum milibus ad ducentos quinquaginta. Praeterea Hitler in Germaniam zonam demilitaristam potestatem reddidit.
  Et dynastica problemata in Russia Tsarist miscenda erant. Heres regni Tsarevich Alexei mortuus est ... Mikhail Romanov frater Tsar iure hereditario privatus est. Et vere Kirill Vladimirovich Romanov heres factus est. Sed iste homo ebrietate et luxuria est. Omnino deponatur...
  Quis igitur Tsar Nicholaus II succedet? Mikhail frater Tsar, post victoriam de Iaponia, gradum generalissimum accepit et favore maximo potitus est. Factus est primus membrum familiae regalis in historia Caesareae Russiae ad tantam dignitatem recipiendam. Et multi volebant eum videre in solio regali.
  Verum ipse Nicolaus II - non potator, sine malis moribus, qui gymnastica regulariter exercuit, adhuc admodum fortis fuit et regnum suum in historia Russica longissimum fore videbatur. Sed Stalin atrocissimam caedem molitus est ab eo tempore Alexandri II. Etsi visum, quid punctum?
  Ceterum, anno 1937 ominis evasit. Tsar Nicolaus II occisus est, et una cum eo duo ministri mortui sunt, ac tres duodecim aulici, parsque palatii hiemalis corruit.
  terroristae cloacas cuniculo adhibuerunt et plus quam ton aminolon plantaverunt.
  Ita pugnax incidens in historiae cursu intervenit. Hoc modo finivit regnum Tsar Nicholai secundi. Monarcha non coepit dici magnus aut formidolosus. Qui imperatorem non amabant, eum cruentum appellabant; multus enim sanguinis in regnum eius effusus est. Qui respectu agitur, victor est. Ita auctus est numerus praediorum sub eo in Rus'. Etiam magna provincia in Sinis apparuit: Zheltorossiya.
  Totum regnum duravit annis XLIII. Solus Ivan Terribilis diutius imperavit, et nominaliter. Sed cum regnum per triennium suscepit, ipsa periodus imperii brevius evasit.
  Sed legitimus haeres Kirill Vladimirovich Romanov, nihilominus in solium ascendit. non diuturno fere anno imperavit, sed ad aliquam vim historiae processit. Praesertim Adolpho Hitler Anschluss Austriae explere permisit. Allegata de iure populorum ad sui ipsius determinationem et, si modo, magis erit ordo. Constat Anschluss Austriae et Mussolini.
  Ita Germania dilatata est et eius multitudo octoginta miliones superavit. Ut taceam quod Hitlerus nascentes hortatus est. Sub Adolpho Demoniaco sesquialtera creuit.
  Bellum civile in Hispania exarsit, sed multo velocius finivit, cum nullum erat Unionis Sovieticae, quod auxilium ala sinistra Matriti coitioni praebuit.
  Sed Franco socius Fuhrer factus est. Et novus Tsar Vladimirus III cum Britannia conflixit.
  Res quidem perplexa est. Aenigma refertum in altero saeviente bello universali. et nova undique exercitatus. Irania non dividitur, et haec est terra ultima islamica, quae formaliter independentis est. Tam Russia quam Britannia consilia habent. Res valde confunduntur in Oriente Medio. Territoria Russiae, Galliae et Britanniae mixta et difficilia administrant.
  Anglia oeconomice magis cadit et longius post tam Russiam quam Germaniam magis magisque potentem. Sed maximae coloniae adhuc Britannicae sunt. Sed potestas coronae leonis debilitata est, Canada paene iuris est. Africa Australis quoque dominium sicut Australia est. In India Britanniae positio debilitatur. Quidem leo dis est cupiditate.
  Hitler in duabus partibus ludere conatur. Vel auxilium Galliae, Britanniae, Italiae, Iaponiae scribet. Ut omnes in unum acervum Russiae Tsarist et vastas possessiones dividant.
  Aut acquisitiones territoriales in Occidente quaerunt, sed in societate cum Russia.
  Tituli homo est homo nequam et scelestus, et generatim non curat cum quo coitum init, dum sibi prodest.
  Novus iuvenis Tsar Vladimirus somniat etiam descensum in historia tamquam magnum victorem et colonias ex Britannia et Gallia auferre vult. Proprie a Germanis nihil sumi restat. Ita coalitio cum Germania satis logica est.
  Italia Aethiopiam cepit et res novas desiderat. Mussolini perquam ambitiose. Non curat utrum orientem an occidentem ierit. Sed in Gallia non est magna cupiditas apud eos pugnandi. Ibi regnat pacifismus, et regimen eligitur. Nullo modo est tam fortis socius. Russia et Tsarist, cum suo partu nobilissima rate et constanter decrescentes mortalitatem rate, fortissimus adversarius est. Multitudo Russiae Tsarist circiter tres centesimis per annum iam crescit. Infans mortalitas decrevit, sed forma magnarum familiarum nondum transivit, et familiae etiam fecundae sunt operantes. Consideratis acquisitionibus territorialibus, etiam in Sinis frequentissimis, et infrequens Mongolia, et in Europa et Turcia, multitudo Russiae Tsarist anno 1940 400 miliones ad 1913 excessit, cum 180 miliones erat. Et haec potestas continentalis est. Sed copiae coloniae moraliter infirmi sunt et parum certaminis facultatem habent. Itaque copiae terra occidentalis multo debiliores sunt.
  Fuhrer societatem cum Russia contra Occidentem eligit.
  Anno 1939, Czechoslovakia partita est. Germania etiam Suetenlandiam comprehendit. Germani exercitus firmaverunt columnas lacus. Russia etiam Tsarist non stabat, cum exercitus pacificus quinque miliones et quingentorum curatorum divisus est.
  In Russia Tsarist, magna piscina et opportuna aircraft, incluso aircraft cum octo tormentis, iam diu in productione fuerunt. Gallia tantum circiter triginta piscinas gravissimas habet, et outdated sunt. Britannia vehicula magna non habet. Bene, et Germania, viginti talentis non una gravior. USA paulo plus quadringenta piscinas habet.
  Hitler decrevit non tanti morae fuisse et die 15 mensis Maii anno 1940 percussit. Tempestas iusta est et omnia parata sunt. Vel plus minusve paratus.
  Tsarist Russia oppugnare in Indiam et alias possessiones coloniarum coepit. Exercitus Russiae male defensa loca oppugnavit. Relative paucae copiae sunt ex ipsis ethnicis Britannis et Francis, et coloniae unitates pro idea vel imperio ab illis alienas re vera mori nolunt. Nam qui Angli? Exploratores, servi, praedones vel infideles. Verisimile est Russos multo pejores illis esse, ut propter imperium Leonis vel Galli morerentur.
  Procedunt itaque tsarist turmae, superantes segnes, arx resistentia. Sed Germani in mense et dimidio poterant etiam Gallos, Anglos, Belgas et Teutonicos debellare.
  Sic Churchill praecipuum sociorum subsidium amisit. Exspectatio Civitatum Americae Unitarum bellum initurum non materiale fecit. Roosevelt minime distinguebatur a determinatione Stenka Razin. Et tunc tales copiae contra Americam irent.
  Russorum copiae per Africam et Asiam itinerum progressi sunt, plura negotia ex agro et tractu communicationum quam hostium. Defectus viarum, praesertim in Africa, etiam vim habuit. Sed implacabilis miles Russicus heroice et stoice omnes difficultates superat.
  Germani aegre in Africam copias transferre possunt. Progressus in Gibraltar moratus est ob resistentiam Franconis pertinacem. et copias per mare transferre habuimus. Russi in Africam per Aegyptum irrumpunt et multo facilius est. Italia etiam omnia quae potest capto rapit, et in hac re Mussolini boam constrictoris tenet.
  Appulsus in ipsa metropolis anno 1940 non fiebat. In aere proelio, ob praesertim passionem Russiae, Britannia superfuit. Sed dicendum est sapientem Tsar Vladimir Kirillovich Britanniam ante tempus in deditionem venire noluisse, sed satis rationabiliter in animo habuit omnes suas Asias et Africanas colonias occupare.
  Quo ibit Britannia? Ceterum nullas habet subsidia, sine coloniis ac rudibus rebus ;
  Hieme et Martii 1941, copiae Russorum tandem Africam Meridionalem attigit et ultimam Africae Dominiionem superavit. Britanni in Madagascar sedendi conatum etiam defecerunt, et mense Maio 1941 statio victoriae subsequenti peracta est.
  Ex parte Russiae in bello Iaponia pugnavit et aliquid in Oceano Pacifico arripere curavit. Aestas anni 1941 fuit periodus aeris maioris gravis contra metropolim Britanniae.
  Russica et Germanica aeroplana Londinium et alias urbes Imperii Anglici oppugnaverunt. Die autem VIII mensis Novembris anno Monacensis Putsch anniversarius, e portu tandem fiebat.
  Pugnatum est per dies sedecim et victoria finita cum copiis Russicis et Germanis.
  Quod quidem alterum bellum mundanum finivit. Contigit minus cruentum et prolixum quam in historia reali. Et valde conspicue firmavit et ampliavit possessiones Russiae. Praecipue in Africa et Asia.
  Relative pacificum tempus consecutum est. Russia et Germania sua territorialia lucra digerebant. Tertium Reich comprehendit: Belgium, Hollandiam, Franciae dimidium fere, nec non Mauritania, partem Algeriae et possessiones centrales. Verum Germani propter statum Franconis et Hitler dubiae rei non vacabant progredi in possessiones aequatorias Franciae et ad copias Russorum ceciderunt.
  Nihilominus Germania adhuc bonam partem terrae Africae accepit, territorium suum in area excedens. Area Tertii Reich terras, inspecta acquisitione Europae, plus quam tripla est. Et si numeramus a finibus ab anno 1937, habita ratione Austriae, Suetenlandiae, et Respublicae Bohemicae in tutelam, tunc quater.
  Ita Germani totum satis concoquere, domare et assimilare. Praeterea Russia possessiones colonias ampliavit et haec omnia vix temperare potuit.
  Italia multum obtinuit: exempli gratia, pleraque Sudan, Somalia, Uganda et nonnulla alia adquisitiones, nominatim Tunisia.
  Sic mundus iam completus est. Sed ambitiones, ut aiunt, tempore se manifestare incipiunt.
  Iunctus Civitas in project atomico serio laborare non coepit. In Germania et Russia fascist, etiam habitus refrigerandi causa evasit. Iaponia nondum satis evulsa est, et Britannia et Gallia vasalli Tertii Reich et Russiae factae sunt.
  Ita species armorum nuclei aliquamdiu moratus est.
  Sed pro- fecto inexorabile est. Physici laborant, theoria excolitur, sicut experimenta laboratorium sunt. Sed consilium nuclei indiget reipublicae voluntate. Tsarist Russiam iam multas curas et expensas ad suum territorium dilatandum relatas habuit. Sed Hitler propter aliquam causam talibus notionibus programmatis nuclei invidebat et credidit atomicum consilium multam pecuniam perdere.
  Praeterea exercitus Russorum humus et aviationes fortissimi erant et plurimi in mundo, et etiam classis crescebat, praesertim ob incrementum oeconomicum.
  Imperatores et marescalli tsarist maluerunt piscinam aedificare, aeroplana aedificare, vectores et naves bellicas. Cur indigent aliquibus fabulis de bombis nuclearibus? Id est, tam Germani quam Russi hanc quaestionem neglexerunt.
  Praeterea satis erant materiae rudis ad non curandum de opibus energiae, saltem in proximo futuro.
  Itaque, obstante omni frigore Pentagoni et Domus Albae, inceptum in Civitatibus Foederatis Americae nolens transiit. Id autem non solum timendum est ne Russi aut Germani ulterius progrediantur et pressionem Novo Orbe, sed etiam oeconomiae dicant.
  Amissa facultate oleum recipiendi ex Asia, Africa et Medio Oriente, Civitates Americae Unitae tantum in Texas, Florida et puteis suis in Alaska progressi sunt et coeperunt.
  Sed crescebat incolarum US. Immigratio in Russiam non deficiebat, et multitudo celerius crescere pergebat. Nigri et Arabes imprimis libenter in Civitatibus Foederatis abire permissi sunt.
  Oeconomia Americana etiam crescebat, et plus magisque carros erant.
  Et quaesitum est cibus nuclei et reactionem atomicam quae colossalem industriam praebere posset.
  Decem anni elapsi sunt ab extremo bello mundano II. Hitler's Germania novum telum habebat: discus planorum non solum volitans ad celeritatem tremendam, sed etiam invulnerabilis fere ab armis parvis igne manentibus.
  Praeterea Germani satellitem super orbitam artificiosam tractaverunt, ac praesertim mense Iunio 1951, primum hominem in spatium.
  Russia paulo sero Tsarist erat et tantum Augusto huius anni proficiebat. Mutationes in fascist Italia eodem anno factae. Benedito Mussolini concertator tituli Iulii Caesaris decessit. In communi Italiae dictatore res bene gestae sunt. In Africa, cum in Aethiopia habita, ager Italiae, eo regnante, ter ac quingentos fere tempore crevit. Praeterea Benedito in Europa partem Franciae cum Toulon detruncare curavit .
  Sed Albaniam et Graeciam non permiserunt - haec sunt regiones intra sphaeram influentiae Imperii Russici.
  Benedito sane magnus et victor dici potuit, quamvis Italicus exercitus non nimis rebus gestis splenduerit. Sed filius et heres non patre peiorem se existimabat.
  Et cepit casus MDCCCCLI et Albaniam et Graeciam invasit... Nimirum dicunt omnia magna bella quasi subito inci- dere.
  Vladimirus Tertius etiam hac de re laetus fuit. Possessiones Italiae in Africa magnae sunt, etiam maior quam Germania. Quin igitur colligere, si magna ratio est?
  Copiae Russiae bellum inceperunt die 7 mensis Novembris anno 1951, Aethiopiam, Libyam et Sudania oppugnantes. Unitates Russicae validiores, plures et plures pugnae promptae quam Italicae sunt.
  Cito itaque pastam exercitum destruere coeperunt ... Sed nemo sperabat sine ulla admonitione Adolf Hitler venturum a parte Mussolini Jr.
  Quanquam si inspicias, nihil erat inexpectatum.
  Germania primum bellum mundanum in Russia amisit et fines maxime Russiae amisit. Et si Germani in Occidente cum usuris quod amiserant recuperare curaverint, tunc in Oriente libere loquendo, nichil remanserunt.
  Ita Hitler in novis armis suis, praesertim discos et scutellas volans, numeravit. Praeterea Fuhrer credidit hoc tempore facilius cum Russia pugnare quam in primo bello mundano, cum Germania et Italia societatem duceret sine altera fronte.
  Calculus etiam factus est ut Iaponia, offensus a Rutenis, bellum in extremo Oriente etiam iniret et hostem ibi ligaret. Forsitan Portugal et Hispania coitionem iungent, sicut Britannia et Gallia? Multo propinquiores sunt Germaniae quam Russiae. Et spes quaedam in USA confixi sunt!
  Praeterea, America classem gravem aedificavit, multi onerarii ac navis piscinam suam modernisatam, quamvis quantitate et qualitate exercitui Veteris Mundi vehiculis inferior adhuc esset.
  Systema sociale in Russia autocraticum et monarchia absoluta mansit. Tsar et imperator omnium Rus' plenam potestatem habuit: exsecutiva, legislativa et iudicialis. Parlamentum abfuit. Consilium publicum personarum ab imperatore constitutum erat, sed iura tantum consultoria habebat. Rex ipse leges, tum decreta promulgavit. Faciendi et ignoscendi ius habebat etiam, quamquam utique erat etiam iudicium. Iudicia iudicia post caedem Nicolai II sublata sunt, ita ut iudiciaria etiam ab imperatore vel officialibus ab imperatore designata et remota essent.
  Haec ratio et commoda et incommoda habuit. Ex altera parte, imperator cito hanc vel illam quaestionem sine ullis contentionibus vel pactis solvere potuit, at ex altera parte, nimia intentione potestatis in una parte, inceptum suppressit et maiorem opportunitatem grapheocrati dedit. Diversos favores et favores peperit. Vladimirus nimia hypocrisi et maritali fidelitate non distinguebatur. Quamquam feminae non multum valent in consiliis suis.
  In agro piscinae aedificationis Tsarist Russia multas et magnas vehicula et potentes habuit. Tamen experientia pugnae operationum in Africa ostendit actitionem piscinae maximi momenti. Quam ob rem piscina principalis Russiae ultra quadraginta quinque talenta non excessit. Quia plus ponderis problemata cum facultatem transversae patriae creavit, etiam cum latis vestigiis.
  Tsar piscinas graves dilexit, sed eius consiliarii imperatorem dehortabantur ne eas in massam produceret. Sed machina sexagintaton in duobus milibus exemplarium praesto erat. Et piscina popularis "Nikolai" 3 producta est in sexaginta tria milia.
  Et machina pondo quadraginta quinque talentorum, et sclopetum centum 122 millimetrerum habet. Armis frontalis ducenti millimetris est, posterior et latera sunt 120 millimetrerum, positio classica est.
  Hitler in gravibus machinis graviter interested. Et volui superioritatem habere super Nikolai in piscina productionis. Currus Germanorum pondere 75 talentorum intumescebat et, hoc iam limes erat, ob id quod magna moles per lineas ferriviarias difficillime erat transportandae.
  Vehiculum Germanicum cum telo 128-mm armatum est, armatura frontalis 250 mm habebat, et armatura posterior 180. Propositum etiam est prope unum classicum.
  Numera, piscina Germanica ter una Sovietica inferior erat. Ut taceam difficultates machinis gravibus utendi.
  Apparatus autem Russiae per late areas dispergitur et in regione frontis Europaeae proxime aequalitas est in numero vehiculorum et peditum. Quamquam dux exercitus Russorum multo numerosior est quam unus Germanicus. Russia magnam multitudinem habet: Indiam, Chinam, plurimam Africam, Orientem Medium, Persidem, Indochinam et multo magis includit.
  Scilicet, Hitler decrevit Russiam Tsarist oppugnare, etiam ratione habita se habere Iaponiam et Italiam ex parte sua, et fortasse Gallia et Britannia, ludus colossicus est. Sed Fuhrer moribus ingens est.
  Animadvertendum est quod discus planorum, quibus Tertius Reich in tantam spem confixum est, non sunt efficacissima in praxi. Creatio laminae validae vi ductus ad consumptionem escarum immanem, et tempus fugae scutellarum volatilium respective ad brevem evasit. Ita agere possent, etiam habita ratione ingentis velocitatis non satis significantibus intervallis. Praeterea fluxus laminae discum ex parvis brachiis protegebat, sed vicissim a patera volanti inurebatur.
  Ita Germani missilia radiophonicata e suis diskettes, et deinde ad angulum angustum solum decidere poterant, vel e laminae fluere avertendo, sed simul vulnerari fiebant.
  Sed in casu, Hitler Russiam oppugnare statuit et chartas suas in ludo coniecit. praeterea fascistus, ne, si victa Italia esset, eum quoque adorirentur. radit habebat nec cuiquam credidit.
  Initio successus est ob admirationem oppugnationis et melioris eorum copiarum instituendae, Nazis. Sed leo oppugnationis male electus est. Nix cadere coepit et lacus skidded. Fritz Poloniam partem occupare potuit, Cracoviam inclusam, sed prope Varsaviam haerere.
  Machina militaris Russiae conabatur... Iaponia, ut Fuhrer expectat, bellum iniit, sed classis eius in classe Russiae Pacificae superioritatem non habuit et proelia proxime aequalia erant. Iaponia autem suas copias a theatro Occidentali operationum propemodum non distinxit. Praeterea samurai Russos in aere inferiores erant tam numero quam qualitate. Terra autem solis orientis paucas insulas capere potuit.
  Cautus Franco et Salazar bellum inire minime properabant. Russi hostes fortissimi sunt. Vigilare et expectare debemus. In historia reali, Franco per Bellum Orbis Terrarum II se limitavit ad divisionem caeruleae voluntariorum fascistorum mittendorum.
  Nunc potentiae aequilibrium maxime in Africa inaequale spectavit.
  Italia celeriter possessiones in continenti obscuro amisit.
  Vero anni 1952, exercitus tsarist in Prussia Orientali moleste movit et per hostium munitiones funditus perrumpere potuit. Haud difficulter Nazis omisso exercitu apud Konigsbergam tsarist, sed imperialis copiae in Suetenlandiam et Cracoviam progredi coeperunt.
  Evenit ut lacus Russiae perniciores satis capaces essent ad pugnandum gravem, sed minus agilem hostem. Sinenses etiam partes duce Russiae praestiterunt.
  Germani Cracoviam relinquere coacti sunt... Et deinde ob circumscriptionis minas a Vistula ad Oderam secedere coeperunt.
  Sed hoc non erat cursus belli quod expectatur habiti Fuhrer. Sed mea culpa est. Porro Galli et Britanni, fascissarum occupationum olfactus, pro Fuhrero mori minime contendebant. Ita repletio turbata est et terras vassallus modice discumbere voluit.
  Et pejora Germanis in fronte ibant.
  Germani in Africa sua omnia per hiemem amiserunt. Et per hyemem, vere ad Oderam se penitus se receperunt. Copias Russiae liberavit Pragam et Sueciam et Viennam adiit. Ipsi etiam Italiam vicerunt et Romam, Neapolim, et Siciliam occupaverunt. Sic fons anni 1953 pro Nazis nihil boni promisit. Nihilominus die 8 Aprilis 1953 subito Hitler mortuus est. Novus dux Germanorum pacem perdite petit.
  Vladimir Kirillovich Romanov liberaliter consensit. Germani autem hoc carissimum fecerunt. Novus terminus nunc per Oder transiit: Belgium, Hollandia, et Dania imperium accepit, sed intra ambitum status vasalli Imperii Russici. Gallia suas possessiones ante amissas recuperavit, sed in Russia magis dependens factus est.
  Italia et Germania omnes colonias amiserunt, quae nunc regiae coronae sunt factae. Italia ipsa etiam statum Russiae vasallus accepit, et Sicilia et Sardinia directo imperio Vladimiri III facta sunt.
  Germania multum etiam libertatis amisit ac magnas reparationes solvit.
  Iaponia omnes possessiones etiam praeter fines suos amisit et vasallus status fieri coactus est. Etiam imperator Iaponiae Tsar Vladimir Kirillovich Romanov titulum accepit.
  Scilicet ea pars Australiae quae antea Terrae Solis orientis pertinebat etiam in potestatem Russiae venit.
  Mense Augusto 1953, Civitatum Foederatarum tandem bomb atomicam tentavit. Duodeviginti annis post, genie nuclearis ex utre facta est. Ceterum, progredi non potest. Species autem bombae atomicae est inevitabilis. In extremo missione nuclei maximum viginti annis post quam re videri potuit arma nuclearia.
  Cum aliqua mora, regimen tsarist responsionem suam evolvere coepit.
  Hactenus Civitatum Foederatarum cum tanto imperio valido bellare decernere non poterant. Praeterea, non tam facile est ad praecipua centra Russica industrialia et oeconomica transmarina.
  Et productio criminum nuclei et tempus et pecuniae requiritur! In hendrerit eros erat, sed tempor ex cursus dictum. Russia Tsarist, cum suis opibus et potentia intellectuali valida, celerrime lacunam in hac provincia constituit. Et anno 1956, bomba atomica etiam in Vladimir III apparuit.
  Insigniter inferior Russia in populationibus et opibus, USA capitalista et democratica paulatim tubas suas amiserunt.
  Solummodo rem facere poterant, quod arma nuclearibus utebantur ad deterrendum et conantur Russiam ab intus Tsarist labefactare. Sed hactenus non successit.
  Vladimirus Kirillovich posteri ex prima uxore masculinos nullos reliquit , et in matrimonium duxit. Et heredem produxit, vocans eum Georgium.
  Tsarist Russia dilatatio spatii peracta est. In 1959, hominis fuga ad Lunam anno circiter maturius quam Americani facta est. Deinde anno 1971 ad Martem. Alternus mundus tutior factus est quam veritas.
  Anno 1975, homo Venerem appulit. Anno 1980 die Mercurij. Anno 1981 in una ex satellitibus Iovis. Et anno 1992, anno proxime mortuo Vladimir Kirillovich Romanov, cosmonauta Russiae superbe in Plutonem pedem posuit.
  Georgius primus coronam hereditavit anno octavo decimo. Et generaliter dicere possumus Vladimirum Tertium, Magnum, LIV annos eius feliciter regnare. Et tunc dynastia Romanov continuata est.
  
  
  
  NICOLAUS SECUNDUS GLORIOSISSIMI QUAESTIONUM!
  Dicamus contra Alexander Tertius Tsar antea obiisse: anno 1987 ex caede conatu a Lenin fratre maiore constituto: Alexander.
  Videtur etiam deterius. Sed non est. Nicolaus II prior factus tsar, et prius accepit uxorem: ut filium in solio poneret, si quid accidisset. Sed uxor eius alia est, et heres sanus est, et Rasputin certum non est ibi. Ac primo, in genere, sicut in historia reali: TRANSIB aedificatur, oeconomia sonat - dilatatio in Sinas. Verum anno ante in Mari Baltico aedificatae sunt naves. Et paulo plus adlevent, ob antiquiorem ingenii ortum de pecunia Witte.
  Bellum cum Iaponia non optime incipit, sed Varyag evasit, et Admiral Makarov non mortuus est. Fabula paulum movit, et paulo aliter res geritur. Sed in historia reali, re vera, Varyag parum temporis relictum erat ad fugam, et mors Admiral Makarov plerumque fortuita erat et improbabilis.
  Classis Russiae, ab Admiral Makarov duce, satis sollerter egit et naves Iaponicas submersit. Tum, cum duae pugnae Iaponicae in mir inflantur, Makarov Samurai aggressi sunt et alia duodecim et dimidia naves submerserunt.
  Id est, omnia bona. Et Iaponia in mari excellentiam amisit.
  Sed in terra, samurai infirmior evasit. Kuropatkin omnes conatus Iaponicae progrediendi reiecit et eis magnum detrimentum intulit. Sed id neque id ipsum. Sed mox naves Russicae ex Mare Balthico advenerunt, et Makarov tandem omnium aquarum potitus est.
  Russi etiam copias in Taiwan, et deinde in iugo Kuril inicere coeperunt.
  Donee Theodorus Roosevelt intervenit et mediationem obtulit. Russia accepit Manchuria, Corea, Mongolia, catena Kuril et Taiwan.
  Zheltorossiya etiam apparuit. Ita novum imperium est.
  Rex tamen nondum nimis impudens factus est. Anno 1914, secundum bellum mundanum ortum est. Russia ad hoc bellum paratior est: oeconomia fortior est, terra et multitudo maior est, et nulla cogitatio in via est. Erat autem nullus recessus per seditiones et, quas vocant, revolutiones.
  Primum bellum mundanum variis successus gradibus processit. Errores et successus imperatorum Russiae fuerunt. Sed anno 1915 Germani minus successum egerunt, cum exercitus tsarist maior et melior factus esset. Sed adhuc Russia dimidium Poloniae et Galiciae amisit. At Germani Belarus et Balticas ingredi non potuerunt - prima acie per Vistulam transierunt.
  Et sexto decimo anno exercitus tsarist iam magnas res contra Austriam et Turciam consecutus est. Ottomani fere victi sunt. Velut Austriaci capti Premisliam et Cracoviam. Germanus vix factus est. In fonte '17, Russi Istanbul ceperunt. Russia etiam in Tsarist prosperitates aestate gravis contra Austriam et Germaniam significantes assecutus est. Et in ruinam cum copiis iam Oder pervenerat, Germania in deditionem venit. Divisio Austria-Hungaria et Turcia secuta est. Russia Asiam minorem, Iraq septentrionalem, et Istanbul suscepit. Galicia, Bukovina, Czechoslovak et Hungarica regna et Cracovia. Plus Danzig, pars Borussiae Orientalis, regionis Klaipedae. Russia sic pluries confirmata est. Sed et Germania immensas reparationes solvit.
  Nicolaus II Tsar non properabat omnia et omnes capere. Ruteni, Britanni et Galli paeninsulam Saudianam diviserunt. Tum Britanni et Russi utrumque Iran et Afghanistan diviserunt. Completa est mundi revisio.
  Usque ad annum 1929, totus mundus in ortum est, donec Magna Depressione orta est. Anno 1931, Iaponia bellum contra Russiam incepit. Quod cito victi sunt, et cum omnibus pacificis possessionibus occupatis. Et tunc venit referendum et inclusio in Russia.
  Inter has imminutiones Britanniae, Franciae, et Civitatum Americae Unitarum, magna Depressione correptus, bellum Tsar Nicholas II duxit ad Sinas capiendas. Et factum est hoc magnae victoriae.
  Ut ad Russificationem aliquantum acceleraretur, Nicolaus II inprudentem statuit - polygamiam publice in Russia induxit - mutatis theologicis et dogmatibus Ecclesiae orthodoxae. Ita factum est reformatio.
  Accepitque sibi rex alteram uxorem. Russi hortati sunt ut peregrinos et multos filios duceret. Etiam Sinae ingens Russified esse debuit. Quid hoc optime facere? Sinenses uxores ducere!
  In Germania imperium Hitler non venit. Hac fabula paululum deerat. Nimis extremist. Summa irritamentum fuit Mussolini fascistae, qui Aethiopiam ceperunt. Somniare novo Caesare et Troiano in unum Convolvi.
  Mense Maio 1937 bellum inter Russiam et Italiam ortum est. Cum evenit, Mussolini mortem sibi conscivit. Russis duobus mensibus totam Italiam occupavit, in alio autem tres colonias publicas. Russia Tsarist etiam tandem Romania et Iugoslavia et paulo post Bulgariam comprehendit. Finitis adiunctis finibus. In anno MCMXXXIX, Nicolaus II mortuus est. Et eius heres, sanus Alexei II, novus tsar factus est.
  In hoc casu Nicholaus II regnavit quinquaginta duos annos - eventus Ivan Terribilis superans. Regnum eius prosperissimum evasit in historia Russiae et victoriae eius tantum recordatio. Nemo rex unquam tantum cepit. Russia tandem in Sinis consedit et in omnes partes confirmavit.
  Sed tunc sub Alexei Secundo diu pacis tempus incepit. Gallia, Britannia et USA bellum noluerunt. Sed Germania inerma erat nec virium habebat. Ita tranquilla res orta est.
  Imperia coloniae manserunt. Russia maxima terra manebat, sed Britannia secunda potentia formaliter erat et in regione imperii Tsarist leviter inferior erat. Quamquam Australia, Africa et Canada erant paene dominia independentia. Et in India. Sed tsarist exercitus Indicum agrum ingressus, reclamationes suppressit. Post quem Britannia hanc coloniam amisit et Russiam adepta est. Mox Russia quoque meridiem Iraniae cepit.
  Post Alexei Secundum anno 1969, thronus Nicolai Tertii hereditarius est. Imperium Tsarist in ortum. Ita Gallia imperium in Indochinam et Thailandiam anno 1979 amisit. eo quoque regii milites uenerunt.
  Et in octoginta et nonaginta, Africa in dicionem Russiae Tsarist venit. Post MMI, Petrus, quartus Alexei II filius, solium Russiae ascendit.
  Russia Tsarist hoc tempore totam fere Africam, Asiam occupaverat et colonias aliarum terrarum, etiam Indonesiarum, collegit. Sed utique contra Australiam non processit.
  Tempus pacis advenit. USA, Britannia et Gallia arma nuclei habebant, Germania potestatem oeconomicam habuit. Russia vim oeconomicam habet, arma nuclearia, maximum exercitum in orbe terrarum et hominum. Et adhuc sine parlamento monarchia autocratica absoluta est. Americani, cum secunda potestas vel etiam superpotentia, hanc Russiam petiverunt.
  Attamen carentia democratiae progressum progressum minime impedivit. Praesertim anno 1943, in Russia Tsarist, primus homo in spatium volavit. Et anno 1961 ad lunam. Fuga ad Martis anno MCMLXXIV facta est. Et ab 2000, fere omnes planetae Systematis Solaris visitatae sunt. Magna expeditio ad astra parabatur. In MMXVIII excussit, et ad Alpha Centauri recepit.
  Sic tsarismus scientiam omnino movere non prohibuit. Petrus Quartus dynastia Romanov etiam declaravit absolutismum illustratum melius esse.
  Praesertim contra scandalorum exsistentiam Donald Trump quae constanter movebatur administratio.
  Nicolaus II adhuc omnium temporum ac populorum rex summus habebatur. Tsarist Russia in equo et mundo hegemon. suburbia et coloniae paulatim Russified fiunt. Imperium obtinet momentum. Et factus est totus mundus melior.
  Et quare? Gratias Alexandro Ulyanovi, fratri Lenini, qui de regicide supplicium est. Ipse Lenin foris mansit. Cambriae occurrit et etiam studiis scribendis scientiam commenti dedit, ex qua dives factus est et nomen fecit. Et ideo claruit, claruit et claruit, et in multas linguas translatus est. Stalin in carcere ob tuberculosis mortuus est et in genere solis peritis notus mansit. Trotsky mox in rebus novis versatur et bonum curriculum officialis fecit, ad gradum consiliarii privati Consiliarii et Ministerii prorex adsurgens. Voznesensky minister sub tsar factus est et multum consecutus est. Khrushchev cauponem parvum manebat nec famam lucrabatur. Ad gradum colonelli Brezhnev surrexit. Andropov in vigilum servivit et etiam colonellus factus est. Gorbachev maior negotiator et ostentator factus est. Yeltsin tabernarius manebat. Putin ad gradum colonelli in vigiliis secretis surrexit et cum honore secessit. Medvedev officialis pusillus est. Zhirinovsky, conditor diurna, et ostentator. Zyuganov sub terra contra Tsar laborare conatus est. Ille carceris sententiam accepit, deinde index factus est vigilum secretorum. Secessit cum dignitate capitanei. Zhukov solum ad gradum maioris resurrexit. Vasilevsky legatus generalis factus, Shaposhnikov legatus generalis factus est. Magnus praefectus Kolchak et multorum ordinum possessor. Makarov etiam magnus praefectus factus est, cum in Primo mundo bello dimicasset. Sed non in primo, sed in solo mundo bellum fuit, quia non fuit secundum bellum. Clarissimus factus est. Denikin, Wrangel, Kornilov et Kuropatkin campi marescalli facti sunt.
  Et vita bona sub regibus fuit. Pretia autem non plus quam centum annos aucta sunt. Et rublus habuit auri firmum fauorem P. 0,77. Et multi sub rege bene vixerunt.
  Omnibus iuribus paria habebant et multi se Russos, etiam Afros appellabant. Sub Tsar omnibus bene gerebantur. Tantum apud Iudaeos religionis orthodoxae residentia residentia mansit. Sed haec pauciora ac pauciora facta sunt.
  Sub tsar autem fuerunt aliquae quaestiones. Ex quibus unus, magnae nobilitatis rates, et infima mortes ducitur ad plebem. Sed hoc solvendum erat per spatium expansionis. Praeterea progressionem scientiae et agriculturae effecit ut problema fame solveret. Cibus omnibus satis erat. Sed incrementum imperi incolarum plus quam tres centesimas per annum est. Et haec comminatio est in futurum.
  Imperium tsarist exitum in spatio expansionis invenit. Et visum est rationabiliter. Et novae stellae aedificatae sunt et investigatio in velocitates superluminales factae sunt.
  
  
  
  ALEXANDRI TRES ANNOS QUINQUAGINTA - MAGNA!
  Caedes conatus in Alexandrum II anno MDCCCLXVI obtinuit. Quam ob rem liberator rex decessit. Alexander autem Tertius regnum ascendit. Commodum fuit quod Alaska vendere tempus non erat, et novus imperator Russorum nullas terras cedere voluit. Etiam si absunt, nec tamen pretiosum.
  Constructio viae ad Siberiam ad Vladivostok etiam ante incepit. Et debet pervenisse Chukotka!
  Tsar Alexander Tertius fortis, decretorius, fortis, probus, sanus, et corpore validus erat. Firma manu rexit, et sub eo Russia tempora felicissima et res gestae iniit!
  Ita bonum est ut magnus imperator quindecim annis ante quam in historia reali imperare coepit!
  In primis autem fremitus tumultuantium et Narodnaya Volya omnes aspere suppressit. Deinde exercitum et classem reformare coepit. Distinctio rerum ut.
  Multum rex consecutus est. Viae, pontes, officinae aedificatae sunt et regiones capitalismi celeriter excultae sunt. Servata autocratia. Imperium tsarist bella parva gessit, trans Mediam Asiam movens et eius auctoritatem ibi dilatavit.
  Magnum bellum cum Turcia anno 1977 ortum est. Melius, velocius, victoriosis paucioribus cladibus quam in ipsa historia profecit. Skobelev ingenium plena luce refulsit!
  Copiae Russorum Turcos minore damno vicerunt. Et statim Istanbul ut curo. Eo cum antea Anglicae turmae eo pervenissent. Hoc bellum tam felix fuit ut rex Alexander pontifex appellatus est Victorinus. Et Skobelev factus est minimus campus marescallus in historia Russiae.
  Türkiye erat divisa. Britanni Aegyptum et Sudan occupaverunt. Russia cepit Iraq, Palaestinam, Syriam et partem Arabiae Saudianae, Asiae Minoris, totam Armeniam, et Balcaniam!
  Ita celerrime et faciliter Alexander Tertius magnas regiones cepit. Dilatavit ad austrum. Movens per Iraniam, Turkmenistanum, et ulterius ad Afghanistan!
  Exercitus Tsar in India etiam se spectet! Britanni ad pugnam parati erant. Societas Russiae, Germania, Austria-Hungaria contra Galliam et Britanniam orta est.
  Germania odiosa contra Rempublicam Galli anno 1992 profectus est. Britannia bellum Germaniae et Russiae indixit. Austria-Hngaria Bosniam et Herzegovinam potitus est, ac Italiam oppugnavit.
  Russia expeditionem in Indiam, et possessiones Gallicas et Indochinam incepit. Primum bellum mundanum incohavit. Sed Russia et Germani iam simul sunt!
  Russia etiam Aegyptum oppugnavit.
  Copiae tsaristae, adiuvantibus incolarum locorum, Indiam et Irania occupant. Ulteriora Indochinam intrant. Et iterum Prussenses Gallos debellant et Lutetiam cingunt.
  Praeterea, republicani cedere nolunt. Paris oppugnatur, vehementer destruitur. Germani et Belgam et Hollandiam capiunt.
  Bellum aliquod tempus in Britannia fuit. Copiae Russiae Aegyptum et Sudan occupant. Bellum in mari est. Exercitus Russiae trans Africam movetur. Usque ad Africam Meridionalem. Colonias sibi collectas. Germani etiam quaedam capiunt.
  Sed Austria-Hngaria haeret in bello cum Italia. Verum, anno 1894, Germani in auxilium Austriae venerunt. Ac devictam Italiam perficiunt.
  Post quam regio aurantia inter se divisa est.
  Bellum movet mare. Et hic ingenium ducis navalis Praefecti Makarov se manifestat. Quas plurimas habet praeclaras victorias. Cogebat domina maria in deditionem venire.
  Russia imperium cepit Indiam, Indochinam, maximam Africam, et etiam Australiam, Britanniam inde pulsans. Copiae Russiae Britanniam et Canada reliquerunt. Item deduxerunt ibi coloniam. Ita Britannia omnes fere colonias suas amisit et Russia eas acquisivit. Captio Canadae facilior fuit Russia imperium in Alaska conservans. Et praesentia classis validissima. Et ingenium Praefecti Makarov et Rozhdestvensky.
  Bene, non omnes. Russia versus Sinas se contulit. Etiam ipsum quam. Et anno 1904 bellum cum Iaponia incepit.
  Sed dissimiles historiae verae hoc bellum evenit non difficile, sed velocius. Praeterea classis Iaponiae magis infirma erat, cum e Russia validissima erat. Victis Iaponibus, copiae Russicae Tokyo ceperunt. Et deinde relatio habita est, et maior pars maxima Iaponum Russiam iungere decrevit.
  Tsar Alexander III novam victoriam vicit. Accesserunt voluntarii coactae Sinarum adiunctio. sic regio post regionem, provincia post provinciam. Regium imperium immensas attigit portiones. Ex USA, tota Canada et Alaska, tota Asia, Austria, terra Pacifica. Africa Australis et Germani possessio in Africa occidentali.
  Plus etiam Austria-Hungarus. Tanta vis.
  At Germani et Austriaci magis volebant. Gallia adhuc a Germania occupata est. Britannia, Russia offensa, bellum etiam cupit.
  Kaiser coitionem convenire curavit: Hispania, Portugallia, Germania, Austria-Hungaria et Suecia contra Russiam gigantem. Germani etiam in bello Britannico Daniam et Norvegiam ceperunt. Coitio valida formata est.
  Bellum autem inchoatum est die 1 mensis Augusti anno 1917 . Eo ipso tempore quo Alexander Tertius mortuus est, et Nicolaus Secundus regnum ascendit. Calculus factus est, ut sine tanto Monarcha Alexander Tertius, qui quinquaginta et unum annos receperat, Russiam certe amitteret.
  Sed Nicholaus II habuit perpetuam et firmam potestatem. Rasputin sine herede et infirmo. Ita cum coitione pugnare potuit.
  Bellum autem coepit... Germani quasi typhon conculcaverunt. Copiae Russicae cum validis scopis convenerunt. Magna et atrox pugna orta est.
  Nicolaus II, generatim catena arcium fretus, unitates Germanicas et Austriacas penitus defatigat. Et tunc inducit contra offensionem. Et in Africa, copiae Russicae, prima luce terrarum omnium terrarum praediorum utentes, Austriacos et Germanos penitus vicerunt. et continentem obscuram purgaverunt.
  Tam Suecia quam Norvegia satis cito victi sunt.
  Bellum per annum et dimidium duravit et cum exercitu Russico, qui numerosior erat et lacus validior erat, totam Europam cepit. Inde Britannia cecidit. Russia tandem dominatum in hemisphaerium orientale constituit.
  Et factus est Tsar Nicolaus II magnus victor. Pax usque ad annum 1929 regnauit, cum Depressione Magna orta est. Discrimen oeconomicum generale eo perductum est, quod anno 1931, mox die 1 mensis Maii, bellum inter Russiam et ultimam potestatem magnam incepit, USA!
  Exercitus Nicolai II Tsar fines Americae ingressus est. Vires impares erant. Americani nullas fere piscinas habebat et male institutus est. Russia et Civitates Americae Unitas multis partibus ante numeravit. Praefecti imperii tsarist meliores erant. Sic a primordio belli via ibat una. Russia vincebat et proficiebat. Die autem XXX Septembris, post captam New York et Washington, civitates foederatae in deditionem venerunt. Sic alia pagina in historia versa est. Anno 1934, Nicolaus II irruptionem Mexici ac deinde sursum in Americam Latinam misit, civitates Latinas superans. Usque ad ultimam rem publicam Chile independens mense Decembri MCMXXXVI incidit.
  Ita tandem fabulam Nicolaus II perfecit. Russia Tsarist omnes terras et populos Telluris planetae coniunxit.
  Die VII mensis Novembris anno MDCCCCXXXVII, imperator universae telluris Terrae Nicolaus Maximus in plano concrepuit. Cuius etiam imperium finivit. Alesey II rex factus est. Sanus, haeres iuvenis - circiter triginta tres. Sub eo spatium dilatari coeptum est. Novi fines et fugae novae. Monarchia inconcussa fuit. Humanitas unita est et vincit spatium.
  GENERALISSIMO KONDRATENKO
  Praefectus Portus Arthuri mortuus est, re vera in historia, in capite vulneratus est, sed fragmentum paucorum millimetrorum propius ad cerebrum transiit. Denique proditor, qui arcem dedit, mortuus est, et locus eius ab viro forti Arthuri Portus Kondratenko tuendus est.
  Novus dux, ad munimen munitionis firmandum, omnes nautas et tormenta navalia scripsit, et turmam expoliavit, Portum vero Arthurum corroboravit.
  Quam ob rem arx satis munita est, plus artificiosae actionis ducis Kondratenko. Defensio obtenta feliciter. Kondratenko praesidium Vysokaya castellum tempore firmavit et Iapones illud capere non potuerunt.
  Per finem Decembris, oppugnatione samurai confecta sunt. Mense Ianuario facta est otium ab Kuropatkin ut eam impedire conaretur, sed non multum proficiebat.
  Mense Februario alia oppugnatio facta est, et iterum ad Iapones cum gravibus cladibus repulsus est.
  In defensione, puer Oleg Rybachenko heroice agebat. Tempore obsidionis, haec casula puer decem tantum annos natus erat. Puer cum adultis pugnavit et in missionibus exploratis profectus est.
  Fortissimum se et pugnacem esse ostendit. et defensione tenebatur. Iam Martius iam venit... Iapones iterum se receperunt. Dominica sanguinea in Russia non evenit, quia Nicolaus Tsar, cum Port Arthurus in bonam mentem venisset, ad populum exivit. Exercitus Russiae plenus et maior et maior factus est. Fine Martio, Iapones progredi conati sunt, sed copiae Kuropatkin nimiae numerorum praestantiam habuerunt et omnes impetus reiecerunt.
  Et melius tamen, Communitates crurum generalium ab obsidione Portus Arthuri constricti sunt. Post graves iacturas Iapones se receperunt. Sed Kuropatkin iterum haesitavit.
  Fine Aprili secuta est nova oppugnatio, quae tamen etiam repulsus est.
  Et Oleg Rybachenko, fortis hic puer, etiam colonellum Iaponum cepit, laqueum utens, scilicet.
  Ineunte Maio, minora tantum proeliis facta sunt, et die 25 Rozhdestvensky turmae tandem Port Arthur ingressus sunt. Quinquaginta et una naves, tres simul Oceanus traiectu, praeerat.
  Post id quod praesidiis firmatum est. Atque ineunte Iunio ultima oppugnatio Portus Arthuri secuta est. Acerrima ac ferox oppugnatio est. Iterum cum ingentibus detrimentis ad Iapones est repulsus. Tsar tandem Kuropatkin amovit et Linevich constituit. Medio Iulio 1905, Iapones tandem victi sunt. Atque heroica defensio Portus Arthuri, quae ultra annum duravit, finivit.
  Kondratenko ordini sancti Andreae Primo-vocati donatus est. Accepit campum marescallum. Tum turmae Rozhdestvensky una cum Port Arthur Iaponica in mari vicit. Ipse autem Admiral Togo in praelio occubuit.
  Iaponia pacem cum Russia mediantibus Civitatibus Foederatis facere coactus est.
  Insulis Kuril et Taiwan cedere debebamus. Russia protectoratum in Corea, Manchuria et portum Arthurum obtinuit. Praeterea Iaponia ingens pecuniae miliardis auri nummorum Tsarist Russiae solvit.
  Victoria statum Tsar Nicolai II confirmavit. Russia fines suos ampliavit et Zheltorossiya formare coepit propter voluntariam regionum Sinensium annexionem. Nulla res publica Duma - Russia monarchia absoluta mansit sine parlamento.
  Utique, ob victoriam et politicam stabilitatem, incrementum oeconomicum ante quam in historia reali manebat et validior erat.
  Primum bellum mundanum in historia reali coepit. sed felicior erat Russia. Qui exercitus maior et melior erat, etiam propter reformationes Campi Marshal Kondratenko, et oeconomia validior erat, et auctoritas tsaris superior erat.
  Bellum ultra annum duravit et cum ruina Austriae-Hungaria, deditione imperii Ottomanici et Germaniae perduravit. Et Bulgaria, videns quid sentiret, partem Serbiae et Russiae accepit, sicut in itinere Italia et Iaponia.
  Campi Mareschallus Kondratenko amplissimus nobilis - generalissimus. Et factus est omnium fere ordinum possessor, sicut Suvorov. Brusilov factus est campus marescallus. Praefectus Kolchak, Kornilov et Denikin res gestas fecerunt. Tsarist Russia annexa: Galicia, Bukovina, Cracovia Voivodeship, Posnaniae regio, Klaipeda. Czechoslovakia etiam pars Imperii Russiae factus est. Et Asia minor cum Constantinopoli. Iraq septentrionalis.
  Omnia in genere bona evaserunt. Iaponica colonias Germanas cum Russia in Oceano Pacifico divisit.
  Tunc Arabia Saudiana inter Russiam, Galliam et Britanniam divisa est. Deinde post breve bellum Russia et Britannia Irania divisit.
  Tum Afghanistan. Verum ibi pugnae aliquid fuit. Et Britanni non erant faustissimi primo.
  Mundus stabilitatem et felicitatem adeptum est. Donec Magna Depressione in MCMXXIX ledo. Russia, post incrementum celeritatis, etiam in discrimen incidit.
  In MCMXXXI, Iaponia Russiam aggressus est, vindictam de superioribus cladibus quaerens.
  Sed tempus ipsum erat. Milites tsarist Iaponicam vicerunt. Praefectus Kolchak nihil vetus est, ingenium ostendit comparatum Ushakovo. Terram Solis in mari omnino superavit et occupavit. Hoc secutum est referendum, in quo plures Iapones suffragium iungendi Russiam decreverunt.
  Ita Tsar Nicolaus II suam potentiam in Oceano Pacifico confirmavit. Russia motum suum in Sinas continuavit. Discrimine labefactata, Britannia, Francia, et Civitates Americae Unitae interfuerunt capiendae Imperii caelestis.
  In 1933, Hitler in Germaniam potestatem venit. prioris imperii potestatem pristinam restituere coepit. Et sane conatus est non repugnare Russiae.
  Mussolini in Italia amicitiam cum Russia habuit. Æthiopiam vero divulgans colonias quiete cepit. Sermo de Triplici Foederis creando.
  Tsarist Russia omnes colonias debilitationis Angliae et Franciae annexare voluit. Germani et Itali quoque intellegi possunt. USA sua consilia habuit.
  Anno 1937, Germania Austriaca unita, Anschluss producens. Et mense Novembri 1937 alterum planum Nikolaev concrepuit. Regnum valde feliciter intermissum est. Nicholaus II perampla lucra adeptus est anno regni sui quadragesimo tertio.
  Magno Nikolaev eum vocaverunt! Et ipsi Maximus, Petro Magno altiores facti sunt.
  Sub Nicolao II, dies festus in decem horas redactus est, et septem anni educationis coactus ac liber factus est. Mediocris salarium nationale per mensem 75 rubulorum per mensem pervenit cum incremento nulla et auri rubli fauore. Regia moneta durissima et maxime convertibilis erat in mundo.
  Russia maximam terram exercitus in mundo habuit, et Britanniam et Civitates Americae Unitas tam magnitudine classis superavit.
  Lacus Russorum in mundo optima erant, sicut aeroplana. Et helicoptera eo tempore fere solae in Tellure telluris erant. Plurima et nobilissima classis subaquanea. tormenta optima. Provectus vitae in molestie ac video. Primus color cinematographicus mundi etiam in Russia Tsarist filmed coepit. Gratias agones Tsar Nicholai II passionis causa consequat.
  Post annexionem Sinarum, Russia primum locum cepit in mundo incolarum, Britanniam cum omnibus suis coloniis obtinens.
  Tsar Nicolaus II Orthodoxiam reformavit et polygamiam licitam fecit. Multum facere sapiens princeps. Non exspuens decessit , non persecutus, non Russiam, sed maximus. Et pauca millimetre motus fragmenti talem historiam Russiae attingunt. Atque etiam dicunt nullas esse in historia congruentes! Id quomodo fit. Hoc tam Nicolaus II quam phaenomenon Generalissimi Kondratenko demonstraverunt.
  Sed post mortem Nicolai Tsar, temporalis leapfrog consecuta est. Primus rex Alexei II antequam coronari posset mortuus est. Tum alius heres, Kirill Vladimirovich Romanov, mortuus est. Et Vladimirus III regnum anno 1938 ascendit. Tsar iuvenis est, sed plerumque non stultus et satis fortis superbus et ambitiosus.
  Hem, ille ad negotium descendit! Russia, Italia, Germania, Britannia, Gallia et fortasse in USA futurum. Hic, scilicet, Foedus triplex multo fortior est.
  Mense Maio 1940 Germania Galliam, Belgium, Hollandiam et Britanniam aggressi sunt. Russiam colonias Gallicas, Anglos, et Batavicas oppugnavit. Incrementa occupatio agrorum incepit.
  Britanni et Galli exercitui Russiae resistere non potuerunt. Et mense ac dimidio Germani Galliam, Belgium et Hollandiam in deditionem compulerunt.
  Tum Fuhrer Hispaniam et Lusitaniam occupavit, Daniam et Norvegiam cepit. Russia Sueciam occupavit.
  Paene una pars erat belli. Sustenta incolarum localium, Russia Indiam cepit, Indochinam, Afghanistan meridionalem, Iraniam meridionalem, Orientem Medium et Aegyptum ingressus est.
  Scilicet copiae coloniae exercitui tsarist resistere non potuerunt et illi vere noluerunt. Subacta Africa aliquantum morae propter inopiam itinerum porrectaque communicationes. Germani trans Africam per Gaditanum et Mauritania, Ruteni per Aegyptum, et Sudan.
  Locus tamen impedimenti magis fuit quam resistentia militum Britannicorum vel Francorum. ex his pauci erant et parum armati, maximeque ab originibus locorum. Quis neque sciebat neque pugnare volebat.
  In 1940, Hitler in Britanniam ad terram accedere non audebat. Aerem gravem immisit, quod primo parum prospere gestum est. Sed verno 1941, aeroplana Russica proelium inierunt, et Britannia mortalis pressa esse coepit.
  Et mense Augusto appulsum copiarum Germano-Russicarum secuta est, et post duas septimanas pertinaci certamine, Londini capta est.
  Post quem totum hemisphaerium orientale, inter Australiam et Novam Zelandiam, Russia, Germanica et Italica facta est.
  USA sed erat etiam.
  Tsar Vladimirus statuit Americam oppugnare. Tituli et Mussolini in hoc consilio eum adiuvabant. Tertius Reich copias ad Islandiam, deinde ad Groenlandiam et Canadam, et Russia Tsarist ad Alaska movit. Vires quidem inaequales sunt. Civitatibus Foederatis Americae classem languidiorem et multo minorem multitudinem quam Russiam cum omnibus suis coloniis habet. licet oeconomia crescat. Sed tali monstro resisti non potest.
  Inferrent anno 1943 deductae, exercitus Russiae duobus mensibus hiemalibus Alaska celeriter occupavit. Vere autem fere omnes Canadensis una cum Germanis ceperunt.
  Brasilia, Venezuela, Mexici aliaeque nationes bellum Civitatibus Americae Unitis indixerunt.
  Motus copiarum Russiae per civitates septentrionales Americae incepit. Vires quidem inaequales sunt. Russia et Germania in utraque qualitate et quantitate meliores sunt.
  Puellae Natasha, Zoya, Aurora et Svetlana pugnant de optima Kondratenko-3 piscina in mundo, vehiculum mobile cum tormento longo dolato et celeri igne. Perfacile, humili silhouette.
  Pondus piscinae Kondratenko-3 circiter quadraginta talentorum est et bene munitum est. Et sclopetum, quamvis parvae res 76 mm longae, altam velocitatem proiecto initialem habet.
  Shermans, haec piscina ab aliquo angulo penetrari non potest. Ita...
  Puellae, discalceatis et in bikinis pugnantes, Americanos simpliciter destruunt et multum rident.
  Praesertim Natasha.
  - Gloria patri meo Rus'!
  Zoya propagines quoque. Hoc facit nudis digitis, impresso globulis globulis clamantibus;
  - Et omnis patria nostra!
  dehinc Aurorae incendia ducunt. Hostem ferit, denudans dentibus ;
  - Et superiora post nos potestates sunt!
  Puella vero vehementer annuit! Nudos digitos premit instar globuli laetitiae.
  Et inde Svetlana ignes. Talis acre et micans puella. Emittit radios ab ore suo. Et cantat etiam:
  - Ego mundus sum stella! Citius curro quam etiam satanas!
  Cum huiusmodi puellis, diabolus ipse non terret. Americani, Chicago arcte circumiacentes.
  Et sine internecione alicuius extra ibi. Exitium est, dicamus, leve. Hae puellae sunt.
  Itaque Chicago statio in deditionem venit. Nosce nostrum!
  Lacus autem Russiae iam Novi Eboraci appropinquabat. Tsar Vladimirus aequo animo fricat manus. Russi unquam eo usque progressi sunt?
  Puellae in aere quoque fortiter pugnant. Exempli gratia, bellus duobus: Maria et Mirabela.
  Discalceatus et bikini-tecti pulchritudines rogationes colligebant. Ad litteram nihil est contra eos. Puellae hic sunt tam pulchrae et fulgentes ferox et accurate.
  Maria iactum accendit, iecit duodecim aeroplana, in unum erupit et cantavit;
  - Gloria patriae! In nomine Russiae!
  Mirabela etiam accensus et intumescens;
  - Sed dux est in magna potestate;
  Sclavos ad pugnam vocabit.
  Russia cope non possunt -
  Vladimirus rex regnat!
  
  Duro, valido, ferreo;
  Et aspectus est quasi metallum secans.
  Russi vita meliore non indigent -
  Hoc solum quod homines somniaverunt!
  Hae puellae magistri pugnae et canendi sunt.
  Viam in media oppugnatione Novi Eboraci, primus cosmonautus Russicus in spatium volavit et circa planetam Terram volavit. Et hoc est aliud factum Russiae Tsarist a dynastia Romanov.
  Tum Novi Eboraci praesidio deditur, mox Vindobonae cecidit. Et die 3 Septembris 1943, Civitatum Foederatarum in deditionem accepti sunt. Sic Bellum Orbis Terrarum II finitum est, quod die XV mensis Maii anno MDCCCCXL incepit. Bellum gloriosum et victoriosum pro Russia.
  Multum sane ex hoc bello et Hitlerus et Mussolini obtinuerunt. Ambo dictatores possessiones in Africa, partim in Europa et in USA potiti sunt. Europa tandem inter terras divisa est. Et post referendum, Bulgaria regnum Bulgaricum intra Russiam factus est.
  Videtur quod mundus iterum redivivus et coloniae concoqui possint. Sed Hitlerus quidem non esset Hitlerus, si plus nollet. Praesertim cladem Russiae. Occupet agrum suum.
  Et sane Germani novis potentioribus armis premebant. Lacus "E" series et missilia ballistic, praesertim scutellas volantes.
  Nihilominus Tsarist Russia signanter antecessit Tertium Reich in missilibus ballisticis et anno 1951, die 12 Aprilis, etiam ad lunam volavit.
  Series "E" et praediorum qualitatem in russicis praestantiam non habuit.
  Et solum scutellae volantes mysterium erant. Ob fluunt laminae, ad quodlibet genus brachii parvae penitus invulnerabilis evaserunt. Sed nec ipsi simul ignem.
  Mussolini decessit et filius successit in regnum. Hitler eum pressit et adulescens pactus est cum Russia pugnare. Die 20 mensis Aprilis anno 1955 novum et tertium bellum incepit. In Tituli parte erant: Italia, Brasilia, Argentina, Chile, Mexicum, denique omnes Americae Latinae, excepta Cuba, quae Russiam sustentabat. Nec plures aliae regiones in mundo erant! Tertium bellum incepit die 20 mensis Aprilis anno 1955 . Et Tsar Vladimirus gravissimam impugnationem regni sui opposuit.
  Sola res est quae eum consolari potuit, quod hoc bellum ultimum erit in historia bellorum in orbe terrarum. Cum omnes orbis terrarum regiones eam participant!
  Cum bellum coepit, gerendum est! Impetus Tituli non fuit in primis inopinatus. Hungaria, Iugoslavia, pars Russiae cum autonomia limitata, rex eorum Vladimirus III. Albania ab Italia capitur. Omnia ordinata sunt. Germani ab oriente Prussia, Austria, Italia a meridie progredi conantur. et in Africa geritur. et coalitio nationum Latinarum contra USA. Sed non ipsum est. Tantum nunc bellum indictum est.
  Interim Hitler suas copias in Europa maximas movit.
  Et bellum infernale. Ultimum bellum magnum in historia humana.
  Germani in Hungaria in Budapest. Oleg Rybachenko ibi pugnavit. Ille puer adhuc decem annos natus mansit. Vera valde robusta, muscularia, festinanter, ac potissime, tanquam summus, immortalis. Etiam auctor et poeta Oleg Rybachenko immortalitatem accepit, sed ea lege ut puer decem annorum factus sit, et in puerili Russia serviat, sed corpore validissimo et velocissimo. Et ipse puer post diem 1 mensis Ianuarii anno 1904 . Cum Port Arthur ut casula puero adiunxi. Ille non minimus puer, sed ab initio validus et velox et in navi sublatus est.
  Cum autem dubitarent an parum esset, Oleg Rybachenko nummum aeneum digitis pro bet flexit. Quo dicto, in navim sublatus est.
  Puer multa praemia meruit, omnibus bellis participans. Eunuchus factus est. At ille adhuc puer vidi. Itaque, cum multarum rerum praemia daretur, tamen puer aeternus nihil ducem praestitit. Et iam Oleg Rybachenko plus dimidio saeculo in exercitu fuit. Pensionem eunuchi diu meruisti, sed si valetudo tua ferrea est, cur munus deseris?
  Praeterea sine computers, lusus consolatur, televisionis quodam modo taedet. Et in exercitu dux es, saltem milites gubernas. Etiam tempus fugit.
  Generalissimo Kondratenko obiit. Magnus Praefectus Kolchak, qui Ushakov vicit, mortuus est. Multi ex populo Oleg Rybachenko incohata non sunt in servitio.
  Accuratius ex quo obsidione Portus Arthuri omnes fere veterani obierunt. Solus Vovka manebat. Ipse etiam puer casula erat, iam iam sene sene. Veritas adhuc servit. Et miratur quod Oleg idem puer remanet, qui unam cicatricem non habet in corpore. Hoc est phaenomenon per totum exercitum Russicum, Tsarist notum. Verum est quod optime pugnat.
  Puer Oleg nudis pedibus, eo iucundior et agilis est. Tormenta tormentorum post tormenta et ignes in E serie lacus Germanorum intendit. Nazi carros simpliciter ingentis sunt. et nihil obstare videtur.
  Sed puer aeternus tam accurate ferit ut metallum perforet. Krauts depingit, rescindit turres et cantat.
  - Tsar Vladimirus, Russicus Tsar...
  Orthodoxorum princeps!
  Mox vincemus mundum,
  Post omnes cherubi super nos sunt!
  Hitler erit terminus
  Et quicumque audierit - bene factum est!
  Et puer grenadam, discalceatus, cum pede infantis iacit. Greybeard Vovka solum caput movet.
  Scriptor et poeta Oleg Rybachenko plus quinquaginta annos puerum vicensimo saeculo superaverunt. Et vidi, fateor, multum. Immortalis ille iam pridem omnem timoris amiserat sensum. Et bellum eum commonefecit de venatione bellica computatrali.
  Facilis erat ac risus. Etiam voluptatem pugnare erat et. Bonum est cum ros sub pedibus tuis nudo mane est, et puer aeternus lavas, et secundum regulas in brevibus non es vestitus!
  Oleg Rybachenko per breves et discalceatos discurrere permittitur. Puer sine calceis etiam in frigore in Port Arthur ambulare didicit. Nam corpus immortale non potest capere frigus neque aegrum esse, et cito frigere, quod non nocet. Velut Petrus Pan. Et fere iucundum est in nive currere. Cum moveatur, frigus fere non sentitur, nisi cum immotus sederis, nudi pedes parum rigidi sentiunt! Sed puero hoc parum est.
  Sed etiam sunt veneficae puellae Natasha, Zoya, Aurora, Svetlana! Etiam bello intersint. Sed tempus non nisi in varius. Adiuvit nos montem Vysokaya cum difficillimo tenere. Pugnaverunt ibi pulchritudines nudis pedibus et in bikinis. Acutis discos nudis digitis proiecerunt.
  Conciderunt gladiis. Et tunc Oleg Rybachenko accendit machinam sclopetis - seniores suos interfecerunt. Quam ob rem impetus samurai increpuit, et mons Vysokaya immobilis evasit!
  Puellae et Valkyrie aerobaticas suas supremis classibus demonstraverunt.
  Jam Germani tegunt. Exercitus tsarist paratus est ad bellum. Fuhrer non potuit imperatoriae admirationem consequi.
  Et copiae Russorum fortiter pugnant. Videtur quod Hitlerus sibi non semel execretur ad tale bellum inchoandum. Praeterea, non obstante quod Fuhrer duas partes Europae et tertiam Africam in armis habeat, sed tamen
  non est aemulus Russiae.
  Et militum quidem numerus. et Italici milites infirmi sunt. In regionibus Latinis bellum pigre participantes. Et exercitus eorum, tam technice quam organice, non est ipsum bonum.
  Ita Russia adhuc hostes in defensione cingunt.
  The Kondratenko-6 tank satis capax est hac serie pugnandi. Et "Nikolai" -4 est gravior et machinam validissimam esse ostendit.
  Russi cum monstris Germanicis gravioribus pugnare possunt.
  Praesertim in "Nikolai" -4 ubi turba Alenka, puella pulcherrima est et in bikini.
  130mm gente gun. Quomodo fascists misellam. Frustra factum est quod Hitler aggressus est Russiam Tsarist. Id ipsum sed pellentesque facilisis non pellentesque.
  Anyuta premebat globulum globulum nudis digitis et canebat;
  - Pro Russia et libertate ad finem!
  Et quam decor ridebit!
  Et tunc Augustinus proiectum in hostes mittet. Scinditur metallum, et cantabimus;
  - Corda faciamus in voce!
  Atque etiam globulis globulis nudis digitis urgebit. Haec vere frigida puella est!
  Et hic Maria pulsat. et fasciculos dividet. Hostem perde et.
  Simul nudis digitis utens. Et cantet:
  - In nomine sanctae Deiparae! Sit pugnator simpliciter frigidus!
  Ille in risum erumpet, et dentibus suis ostendet!
  Et tunc Olympia proiecto gravi te percutient. Tantum est quod debes, puellae - pomi succi succi!
  Et iterum puellae perruperunt E-L, turrim pulsaverunt et ridebant.
  Alenka proiectum misit, E-C opprimens, perforans. Et nudis digitis utere tuis. Cur puella cantat;
  - Frange hostem!
  Et Anyuta nudo pede quatit stridore circum ;
  - The Fritz are kaput!
  Et tunc Augustinus percutiet. Item perquam accurate et nudis digitis utens, trepidi;
  - Hitler finitur!
  Et tunc Maria valde infensi addet. Contundet fascists et stridore ::
  - Et qui audiunt, bene fecerunt!
  et linguam suam ostendet!
  Et deinde Olympia proiecto interfecta adversarios emittit.
  Ac nudis etiam utens pedibus et cantu;
  - Summa venumdari!
  Et iterum puella linguam suam tollet et ostendet eam.
  Sic conciderunt...
  Germani, post mensem ab ineunte pugnando lacessiti, a quinquaginta ad centum chiliometra progressi sunt et magna etiam damna ingentia passi sunt. Et Itali in Africa se penitus in aeno circumdederunt. Eorum copiae modice victi sunt.
  Die XXI mensis Maii Adolf Hitler iussit ut omnes qui arma ferre possent ab annis quindecim ad sexaginta quinque in exercitum redigantur. Exercitus tsarist subsidiis instruebat.
  Prout evenit, planorum discorum Germanorum non tam FORMIDULOSUS in usu sunt. Vera aeroplana Russica cum arietibus oppugnare possunt. Sed hoc evitandum est, propter manaeuverabilitatem vehiculorum exercitus tsarist.
  Et spes Hitleris telum miraculi invulnerabilis omnino non evenit.
  Exercitus tsarist se defendebat. Munitio valida, prae- fossa, fortis defensio. Sit Hitler e vapore currere. At in Africa infirmiorem Italicum socium adgreditur.
  Si Fuhrer bellum cum Tsarist Russiae proficisci non statuisset, procul dubio in historia magnus et maximus dux Germaniae descendisset. et ideo voluit mundum regere, et quid inde?
  Puellae Russicae post omnes in mundo frigidissima sunt.
  Oleg Rybachenko, ut semper, ante praelium. Ipsum neque glans neque shrapnel tangere potest. Vir lentus guy et frigus guy est.
  Puer in brevibus et discalceatis, contra Nazis. Et iacit tasque in eis et pluviam plumbeam incurrit.
  Pietas est egregie Kondratenko ibi non esse, sed iuvenes et duces capaces sunt. Praesertim Field Marshal Vasilevsky, qui primo bello mundano iam exstitit. Et strenue ac docte imperat.
  Et Fritzius, lenta defensione congressus, in ea desperatione haeret. Sed adhuc conantur erumpere.
  Oleg Rybachenko, puer aeternus ridet, dentibus denudat et cantat;
  - Mea mater! Sancta Mater mea!
  et quoque sicut nudis pedibus grenadens proiicit.
  Et hic Natasha, Zoya, Aurora et Svetlana proelium inierunt. Hae sunt aeternae puellae veneficae, ancillae Dei familiae sacrae. Non semper pugnant, alioquin Russia totum mundum vicerat. Sed semper ac mi.
  Puellae amant necare: hae puellae sunt!
  Et quomodo per fasciculos ambulent, et quomodo eos feriant.
  Et nudis digitis iniciunt orbes, Krautos caedunt.
  Nazis haereticus est et plus ac plura damna patiuntur. Magnus gubernator Vasilevsky proponit Nazis et Italos in Africa debellare. Ita lacus Russiae, quae magis agiliores sunt et melius maneuverabilitatis habent, lucrum habebunt. Et in Europa fascistae impune. Ita ut suas facultates funditus exhauriant.
  Tsar Vladimirus hoc consilium accepit. Novae copiae in Africam translatae sunt.
  Elisabeth et socii eius in Libya pugnaverunt, interclusis unitates Italicas. Ibi calidum est et puella bonum bikini spectat. Novissimum piscinam Kondratenko-6 habent, in qua bellatores dignitates Italicorum et Fritzes praetereunt et eos confidenter debellant.
  Elizabetha ad piscinam a Mussolini imperio Jr emissam dicit:
  - A pilum tunica et caftan per maria ambulant, per undas!
  Et sane nudis digitis utitur.
  Proxima, Ekaterina propagines. Pugnis per Germanos currus fremit;
  - In Russia Tsar Vladimirus est heros!
  Elena post eam est, Fritz tormentarii sui propellentis et cicadarum tundendo:
  - Hooray pro Hitler pro patria tua!
  Postremo Olympia proiectum dimittet. Krauts comminuet, illos opprimet et stridebit;
  - Egregius eveniet!
  Utitur autem et nudis digitis pedum puerorum.
  In Africa, exeunte Maio et ineunte Iunio, copiae Russorum significantes successus sunt consecuti. Pugnatum est in fines Libyae et Aethiopiae. Die 12. Iunii Tripoli incidit. Et die XV mensis Iunii, metropolis Aethiopiae, ductus est. Itaque milites Jr Mussolini effundere coeperunt. Heu, patrem alere non potuit.
  Gloriam quoque victori. Sed Mussolini, Anglis et Gallis coloniarum parte occupata, Caesarem se existimabat. Sed Caesarem superare non posse videtur.
  Oleg Rybachenko pugna imperans pugnavit. Itaque fortiter ut Germani justos praediorum ex igne cotidie amiserunt. Puer etiam alius crucem auream consecutus est. Et ipsi etiam tandem longi meriti maioris dignitatis adiudicarunt.
  Antea non deputatus, quia puer similis est. Sed puer egregiam virtutem ostendit. & pugnandi facultatem.
  Die 22 Iunii 1955, copiae Russorum in Africa tandem Somalia Italiae captae sunt. Et die 25 iunii 1955 reliquiae copiarum Italicarum in Aethiopia deduntur.
  Exercitus Tsarist confidenter vicit. Mainstein, qui optimus dux Tertii Reich habebatur, in suo commentario scripsit:
  - Nos ursam gehennam excitavimus! Nunc divellimur!
  Fine Iunio Germani tanta damna passi sunt ut in Europa ingrata suspendere coacti essent.
  Tsar Vladimirus pressuram augeri iussit in Africa. Primum continentem Obscurum, dein omnia alia, dixit Monarcha egregius! Germani in Scandinavia proficisci conati sunt die 1 mensis Iulii anno 1955 . Et versus Stockholmiae currunt, sed in densissimam defensionem cucurrerunt. et ingentem stragem passi sunt.
  Ineunte Iulio 1955, copiae Russorum Algeria Germanorum inierunt.
  Libya iam erat in dicione Russiae Tsarist. The Niger offensus et loramenta comparata erant.
  Lacus Elisabethae cantavit cum Nazis pugnat. Calidum est et puellae etiam suas bras exuerunt et nunc tantum panties in piscina Kondratenko-6 gerunt. Verius in fascists iaculantur.
  Et magna facinora cupiunt.
  Tsarist Russia adhuc terra autocratica est. Et adhuc parlamentum non habet. neque novis rebus studentes, neque Duma confirmata est. Ipsi reges potentiam suam finire nolunt. Sed Fuhrer et Duce dictatores sunt. Hoc est, bellum inter duas rationes cum imperiorum regiminibus.
  Sed Russia hoc Tsarist magis naturale est. Fit autem contumax et permanens pugna.
  Elizaveta premit globulum globulum nudis digitis ac proiecto ignibus. Purrs ad ipsum;
  - Nazis frangamus!
  Ekaterina quoque tesseram globuli nudis digitis pressit et interfectorem purringens dimisit;
  - Descendamus Hitler!
  Elena etiam fasciculos et stridore pulsat, pulsat;
  - Nos te disrumpam!
  Et quomodo dentes! Et nudis pedibus globulis globulos premit.
  Et tunc te vertent Olympia, et quam fatuum erit. Conteret omnes et suggillabo;
  - Infernus transitus et remigium!
  Noli oblivisci tesserae globuli nudis digitis premere. Hostes superant.
  Milites quidem sunt fortissimi et ingenio micantes.
  Oleg Rybachenko interim alium impetum a Fritze propulsavit et cecinit:
  - Pro matre et Tsar Vladimir - eia!
  Ita in historia reali talis erat imperator Russiae Vladimirus III, princeps domus Romanov. Et revera anno MCMXXXVIII regnare coepit. Et tunc Vladimirus evasit rex verus et magnus in illo! Vladimirus Kirillovich Romanov tsar est qui habet omnem casum adeundi imperatoris totius Terrae!
  Post victoriam, vel potius impetum repellens, Oleg Rybachenko cum suis subditis chartulas ludere coepit. Puer in brevibus, sene, muscularis admodum, et scidit, cano pugnantium ludebat. Mire Oleg maior omnibus. Sed hic puer se abscindit.
  Recordatus Portus Arthuri heroicum praesidium a quo gloria Russiae orta est. Magna gloria in hoc...
  Di immortales pueri dixerunt;
  - Ita omnes quaestiones nostras solvemus! Mox tempus erit, cum homines se numquam interficient!
  Conveneruntque milites et duces;
  - Utique Magister Major! Non occident!
  Oleg vitta aspexit multis numismata. Ita tot ordines, pauci imperatores sunt. Et titulum quoque capere pulchrum esset. Princeps, Comes, Dux!
  Dux Rybachenko - pulchra sonat!
  Et puer altius desiluit et in turntable trahebat.
  Germani oppugnare conati sunt, sed iterum repulsi sunt et perampla irreparabile damnum passi sunt.
  Mense Iulio exercitus Russiae novos et maiores successus in Africa consecutus est. Dum ibi exercitus gravis offensionem tsarist. Algeria multa optima arma Russiae habet. Fine mensis Germani in lebete circumventi ac delentur.
  Mense Augusto copiae Russicae Mauritaniam penetraverunt. Puellae in piscinam Kondratenko-6 perdite pugnaverunt, in densitatem eius irrumpentes.
  passimque deditione ac capta urbe Germanorum esse nuntiabantur.
  Pugnatum est in Nigeria ac diversis in locis. Russi tum numero, magis technicis mobilibus, tum auxilio incolarum localium susceperunt, quod fascistae racist contra se converterant.
  Africa quidem infirma nexum evasit in consilio Hitlerorum et Mussolini Jr.
  Russia ibi praevaluit. Et mense Septembri copias sensim evellentes Norvegiam se movebant. Damna perampla Nazis passa sunt. Et Alenka et turba eius equitabant in piscina. Novissima piscina "Nikolai" -5 gravis est et se ostendit auctiorem quam seriem e.
  Etiam tam potens piscina quam E-200 tormentorum tormentorum tsaristarum penetrata est.
  Alenka, nudis digitis globulis premens globulis, manibus aequo terit;
  - Ego quid possum frangere Wehrmacht!
  Anyuta etiam puga nudis digitis impressit, currus Germanos impugnavit et confirmavit;
  - Wehrmacht nos in pulverem delebimus! Nam potentia tsarism!
  Refrigescant Augustino accensus et expressus;
  - Et sub communismo vivemus!
  Maria libenter cum hoc consensit;
  - Ita, sub tsarist communismi!
  Et nudis digitis urgebat globulos. Simul autem hostes feriet et comminuet.
  Tum Marusya stridore;
  - Omnino!
  Atque etiam globulum nudis digitis urget.
  Copiae Russicae iam Osloam circumdederunt. Proeliis omnibus sunt rubi et domus.
  In mediam aciem Germanorum exercitus tsarist iterum repellit. Oleg Rybachenko, ut semper, in prima acie est et confidenter pugnat. Tormenta Russiae sicut horologium operatur.
  Omnia accurate et vera sunt...
  Mense Octobri copiae Russicae tandem Africam commeatu per terram abscissa, Mauritania liberandi. Nazis in quadam aheno se invenisse.
  Etiam in jugis fusce. Hitler ira contremuit, sed nihil ad prandium edere potuit.
  Imo ad Rus'... Hiems appropinquabat. Oleg Rybachenko, licet ninguit, nudis pedibus et in brevibus adhuc currit. Age, puer, - quodcumque tuleris! Omnino ac perterritus guy.
  Et pedibus nudis tasque iacit.
  Et canit;
  - Currat inepte;
  Lacus armati per palu...
  Et machina tormentarii in tecto est.
  Cheburashka gunner,
  Crocodilus machina tormentarii!
  Shakoklyak est in oppugnatione!
  Termino puer nudis digitis grenade eiecit, divulsis Nazis et cecinit:
  - Et cum dynamite ludo;
  Patet pro transeuntibus!
  Ut Krauts noctuae fugiunt!
  Quisque cubat, atque eo!
  Puer vero tam ridiculus est! Sed iam amplius quinquaginta annos in exercitu fuerat. Et paulo mox diabolo! Etiam si flavos!
  Oleg Rybachenko nudo pede grenade iterum iacit et fremit;
  - Gloria Tsar et Nicolao et Vladimiro Tertio!
  Et cogitavi ne Vladimir Kirillovich Romanov confunderet cum Vladimir Putin! Populus Romanov magna tsars mira familia sunt! Qui Russiam maximum imperium fecerunt!
  Et non tam fortuna quam Putin corruptum!
  Sed copiae Russorum alium impetum repellunt.
  November venit. Nazis vapore currit. Sed subsidia nova in proelium mittunt. Iam in Africa confecti sunt. Fascists difficile est.
  Sic eximunt captivos iram suam. Pervenerunt pulchrae Nicolettae. Expolierunt eam ad underpants et eam per Novem Novembrem duxerunt nivem.
  Puella manibus ligatis, paene nuda, per nives ambulat, nudis pedibus, vestigiis decoris. Tam pulchra est. Sequuntur eam Germani et verberant. ipsi se forma percutiunt. Sanguis ab eius livore manat.
  Nicoletta mox arctius dentes compressit. et caput intumescit. Et crines eius cuprei volitant quasi vexillum proletarium.
  Pedes quoque nudis coccineis mutati sunt, puella ne supercilium quidem erigit.
  Id quantae fortitudinis habet.
  Quamuis Nazis iam ceperit, et nudo pectore cum facibus inhaesit. Sed tunc puella tantum horruit, sed non clamat.
  Tantam fidem habet.
  Puella evulsa est eculeo et articuli eius torquentur. Tum sub pedibus nudis ignem accendunt. Nudos pedes pulchritudinis lambit. Calidisque catenis nudum corpus decoris verberant.
  Nicoletta respondens cantavit;
  Ego Chernobog, filia mali Dei;
  Ego chaos creo, ego interitum sererem...
  Magnitudo mea superari non potest;
  Tantum ardet ultio furiae meae!
  
  Puer, puella bona cupiebat;
  Carmina scripsit et feles pavit...
  Surrexit diluculo
  alae cheruborum volitabant super illam.
  
  Sed didici quid sit malum;
  Quid in hoc mundo facit infelix...
  Quid istuc est, inquam boni?
  Exitium vehementer amavi!
  
  Ostenditque puellarem ardorem;
  Quam splendida filia Dei facta est.
  Vincemus mundi magnitudinem;
  Vires ostendamus, potentissime!
  
  Magne pater, Chernobog iste;
  Chaos, bella in universum.
  Rogas ut Svarog auxilium;
  Profecto mercedem habes!
  
  Sic dixi, Deus benedicat;
  Exsurgat ira in corde tuo.
  Felicitatem, credo, aedificemus in sanguine;
  Repleatur uterus usque ad summum.
  
  Ego amo calliditatem, vilitatem et deceptionem;
  Quomodo tyrannum fallere Stalin...
  Id in promptu ponere non poterit,
  Et quantum nebula est in mundo!
  
  Sic suadet ut fortiter moveatur;
  Conterere uno ictu malos ...
  Sed adamavi Deum valde nigrum,
  In omnibus rebus, tam haec quam illa quae sunt extra sepulchrum!
  
  Quomodo consuevi ad malum?
  Et in corde meo furiosa facta est insania.
  Gaudii cupido, bonitas evanuit;
  Quam primum e basi penetravit ira!
  
  Sed quid de Stalin - etiam malus est?
  Nulla mentio Hitleris hic non est...
  Genghis Khan talis erat latro frigido.
  Et quam multas animas debilitari curavit!
  
  Sic dico quare bona serves;
  Nulla aliquam commodo ipsum in dictum.
  Cum picus es, scalpro mens tua est;
  Et cum essem stultus, cogitationes meae evanuerunt!
  
  Hoc est quod ego ipse dico et alii;
  Servite virtuti sicut atramentum nigrum.
  Tum vincemus magnitudinem universi;
  Undae per totum orbem dispergentur!
  
  Faciemus malum sic fortes
  Dabit inmortalitatis iram;
  Debiles spiritu iam exploduntur;
  et nos in hoc credimus fortissimi.
  
  Denique omnibus ubique fortiores fiemus;
  Eamus gladium sanguinis super universum...
  et erit cum illa furor noster;
  Fatum plenam sumamus vocationem!
  
  Ego denique Chernobog fidelis sum;
  Hoc vis obscura toto corde servio ...
  Anima mea sicut alae aquilae;
  Qui apud Deum Nigrum sunt invictissimi!
  Bellum inter Russiam et Hitler coalitio continuatum est. Decembri, Russorum copiae Italicos tandem compleverunt, ut in Africam deditionem cogerent ac Germanos ibi prope confecissent. Norvegia etiam Krauts purgata est.
  Exercitus autem tsarist in excursionibus 25 Decembris ibat. Acriter pugnatum est. Hieme obterere Russorum haud dubie validiores erant. Perque hostium defensionem.
  Oleg Rybachenko, puer aeternus discalceatus cucurrit et in brevibus per nivem cantans:
  - Novissima haec et certa pugna est! Pro patria moriemur - milites post me sumus!
  Russian obterere valde celeriter cum machinarum turbine gas. Et fascistae tam facile prohibere non possunt.
  Hic "Nikolai" -5 praecurrit. Quinque puellae sunt in ea quae hilariter cantant;
  - Nemo nos obsistit, orbis Russiae vinci non potest!
  Et tormento erumpet. Quod quidem evenit magnum! Puellae, licet frigus, in bikinis et discalceatis sunt. Et se iaciunt nec de mora cogitant.
  Feram habent iustam, lymphatam potentiam.
  Alyonushka non solum sagittam amat, quamvis globulum nudis digitis pressit et Germanicum ferire, sed etiam fabulas scribere iussit.
  Exempli gratia, scripsit quomodo puella longe abiit ut catulum servaret. Per triginta et tres dies iter saxosum pedibus nudis ambulabam, teneris pedibus sanguinem faciens.
  Quae tamen animal invenire poterat. Hoc optatum servavit nympha, et puella principi nupsit.
  Alyonushka autem cogitatur, cur viro in exercitu Russico indiget? Melius est amantium fasciculum habere. Plus pecuniae et voluptatis. Ceterum homines tam dissimiles sunt. Et cum illis diversimode voluptatem utique experimini. Quid de marito? Cito terebravisse et taedium cum eo habebis!
  Iuvenis autem, qui iam adultum mundum detegere coepit, multo magis iucunda est.
  Et Alenka propagines iterum, Germanos E-C feriendo.
  Et movet pedes pulcherrimas, sicut antiquae deae Graecae.
  Et tunc Anyuta propagines. Etiam nudis digitis. Germanum tormentum frangit.
  Post quem puella dicit:
  - Multi callidi homines in Russia sunt, sed Tsar Vladimirus optimus tsars!
  Augustinus notavit;
  - Et Nicolaus II non malus! O reges cognoscere nesciebamus!
  Maria canebat, nudis digitis et tune fusa ad Nazis;
  - Vos Russi corde puro et sapientiori parere necesse est! Et ad gloriam Nicolai, rex regum magnus est!
  Et Marusya aliquid cecinit... Ipsa etiam pedibus nudis ludebat...
  Copiae Russiae procedunt. Oleg Rybachenko etiam pugnat. Puer adhuc decem annos natus est. Tale pretium immortalitatis est. At quam bene et hilarem se sentit! Tantam vim habet et inenarrabili profluvio virtutis.
  Puer pede nudo et stridore grenade iacit;
  - Tigris sum, non cattus, nunc in me vivit, non Leopoldus, sed Leopard!
  Maior puer, ut semper, ardet. Nazis eum prohibere non potest.
  Kalendis Ianuariis I, copiae Russicae iam fines suos Germanorum et Italicorum funditus everterant et in possessionem Tertii Reich ingressi sunt.
  Eodem tempore unitates Russiae Mexicum intraverunt. Novus annus 1956 advenit.
  Nam Russi novis victoriis inceperunt. Reliquiae militum Germanorum in Africa in deditionem accepti sunt. Totus autem Continens Niger Russian factus est.
  Nunc habiti Fuhrer intellexit se plane condonatum esse. et Russiam tractatus proposuit.
  Cui Tsar Vladimirus respondit:
  - Tantum loqui de absoluta condicione Tertii Reich et Italiae!
  Quae sapientissima verba! Bellum autem prosequitur. Oleg Rybachenko est quidem in prima acie. Copiae Russiae Orientalem Prussiam ingressi sunt. Hinc munitiones munitiones sunt validae. Certandum est erumpere, et non cito proficies.
  Una media interrumpat erat sclopellum auto-propellendum cum launcher Alexander-4 bomb. Instrumentum letalis valde validus.
  Et puellas pulchras hic quoque celebramus. Projectilia deducunt nudis digitis utentes globulis globulis deprimendo. Hostes bunculi et pillboxes destruunt.
  Puellae in nive audacter currunt - id est quod feminae Russicae sunt. Et Indis et Sinenses in proelium coniciunt. Hi jam proprie fossarum aditus complent cadaveribus. Adhuc expedita sed assumenda.
  Exercitus Russiae inpellit.
  Attamen imperator Vasilevsky principale ictum in Italiam transfert - quod multo debilior est. Itaque Russi milites unam post alteram victoriam reportarunt.
  Ianuarias evenit ut valde felix esset. Copiae Russorum Italos destruxit et Alpes stravit. Et mense Februario Venetias occupaverunt. Et ingressi sunt Lorbandiniam. Eciam Poznan. Germani cederent. Klaipeda cecidit II Idus Martii. Copiae Russicae per Prussiam orientalem lente progressae sunt, defensio densior erat. Habuimus ad literam uri conchis callem.
  Sed in Italia pasta ante corruit. Et copiae Russorum Romam ruerunt. Die 30 mensis Martii anno 1956 oppugnatio capitis Italiae coepit. Ita populus propter ambitiones familiae Mussolinae solvit.
  Italiae caput, Romae oppugnatur. Pugnatum est acriter. quanquam Itali magis magisque omisso. Hic pugnae puellae pulcherrimae sunt, tam in bikinis quam in pedibus nudis. Milites tasque cum cruribus iaciunt et milites Mussolini pulsant.
  Puellae hic pulchrae sunt, et sane valde pudici. et cum musculis Titanum. Via autem tasque nudis pedibus proiiciunt tantum mirabile est.
  Natasha progreditur et propagines, dum crepat;
  - Pro pulchra patria in corde meo, candidus meus ardet ignis!
  Zoya, incendens, canit una;
  - Aperiamus rerum gestarum ostium! Fides nostra et rex sunt monolith!
  Tum, nudis Aurora digitis, cana canis solvet orbes. Itali et concisos cadunt.
  Et tunc Svetlana canit infensi dentibus denudans;
  - Nos omnes necabo! Conteret omnes nos!
  Nudis pedibus iactant orbes fascists tere. Ita Mussolini puellarum manus finivit. Aprilis anni MCMLVI atrox fuit et valde figurata.
  Et hic lacus aguntur, columnae tartareae ignis e suis truncis erumpentes.
  Puellae nudis pedibus procedunt et tasque iaciunt. Et quomodo aliquid cruentum exspuant.
  Et ridebunt...
  Natasha ferventer cecinit;
  - Tsar Vladimirus, ferrum Hitler in facie!
  Connivet et oculis sapphiro. Mira puella tam.
  Indomitae ruunt puellae furore. Machina tormenta cum ledo sunt. Hostes secant, fascistos disiecerunt. Et tunc Olympia currunt. Inque manu potentis femina thronum Flammarium tenet. Et tollet te et percutiet te, sed tunc te percutiet.
  A astulae fascistae in omnes partes volant. Et quantum cupiunt fortes rident.
  Tunc canet:
  "Mussolini vapulabunt!" Nostra amicitia est monolithic!
  Et iterum, sicut oculi sapphiri connivent! Et fascistas percutiet.
  Quid vis? Roma aliquando a Sclavis Attila duce capta est. Nunc autem Russi eam capiunt.
  Olympias sartagines ei iaculanti tigno vivos advorsum decantabat;
  - Sol spei ;
  Iterum consurgit in regionem...
  Rus' vincit ut prius -
  Bellatores Wehrmacht verberantur!
  
  Aquila in planeta Russica;
  Expandens alas, tollet.
  Hostes vocabuntur ad rationem --
  Victus erit - vinci!
  Post Romam cladem Italici milites obuios dedere coeperunt. Imperio Mussolini, hic junior particeps militaris Tertii Reich, ardebat.
  Russorum copiae Neapolim paene nullo resistente occupaverunt et in Siciliam traiecerunt. ibi quoque paene nullo resistente. Erat autem Hitlerus hystericus.
  Fine Maio Italia confecta est. Centum millia capta.
  Puellae Russicae genibus flexis eos ad osculandos pedes nudos compulerunt. Labia sua obedienter sapiebant. Nonnulli id, praesertim iuvenes, alacres fecerunt.
  Puellae contente purred.
  Puer aeternus Oleg Rybachenko captivos suos ad osculandos nudos et pueriles pedes coegit.
  Hoc satis libenter fecerunt. Pueri erant valde formosi, musculares et flavi. Verum, nimis angustus est, et gravius aliquid cum mulieribus facere noluit. Sed cum linguae asperae calcibus titillantur - pulchrum est!
  Oleg Rybachenko cepit ducem et alium ordinem recepit. Quod satis superba fui.
  Mussolini Jr. suo comitatu proditus est, et Tsarist Russia aliam victoriam accepit. Sed Sr. Benedito Mussolini non vidit eius ignominiam et fascismi ruinam in Italia. Eadem tamen fata Nazis in Germania opperiebantur. Copiae Russicae in primo Iunio 1956 ultro incessere. Summa oppugnationis Austria erat.
  Elizaveta et socii eius in Nikolai-5 contra Germanos commoti sunt. Copiae Russiae Viennam circumdare petiverunt.
  Fuhrer sane in difficili situ invenit. Possessiones Germanorum in Africa, Scandinavia et plerisque USA amissa sunt. Praelia iam geruntur in solo Tertii Reich territorio. Quod quidem Germanis insuavius est. Copiae Russiae etiam Mexico ingressi sunt. Domina Gray de Monka cantavit piscinam in hac terra.
  Elizaveta autem circa Viennam ducit. Eius adversarius principalis est E-50, quem machina Tsar tamquam deletor penetrat.
  Elisabeth accensus est, nudis digitis utens, ut globulis jucundis premeret.
  Germanicam piscinam illa percussit et pipiavit:
  - Damus corda nostra ad S. Nicolaum Rus'!
  Ekaterina etiam nudis digitis accendit et socium suum correxit;
  - Probabiliter rectius est dicere Vladimir!
  Elisabeth iterum iecit utens nudis digitis et pissatur;
  - Sed adhuc Nicolaus imperator fuit, qui nobis incolas Sinarum dedit, qui Russiam invictam fecerunt!
  Quippe in peditibus, qui ad expugnandam Germaniam venerant, frons plane Sinensis erat. Ad nos proprie cadavera projecerunt. sed perruperunt.
  Plerumque Russi in elit et lacus pugnaverunt. Pedites ex Sinensium, Indis, Asianis constituuntur. Multae sunt Sinenses. Praeterea clarissimus Nicolaus II polygamiam reformans orthodoxiam induxit, et homines extra Sinenses in proelium missi sunt. Et Russi viduas et Sinenses uxores innuptas accipiunt.
  Astutiae militaris.
  Et Sinenses impetum faciunt, et defensiones Germanorum perrumpunt.
  Elena nudis digitis utitur ut globulis gaudii premere et Krauts iterum ferit.
  Et cantat:
  - Pro sancte Rus', fortiter pugnabimus!
  Post quem puella tollet et connivet. Et dentes albis nudat! Et ipsa tam ferox.
  Et tunc Olympia rursus disrumpet. Sed et digitos nudo te percutiet et conteret.
  Tunc clamabit:
  - Funesta aspidis sum!
  Notandum est piscinam E-50 periculosam esse posse. Eius tormentum 88 millimetre cum dolii longitudine 100 EL igneum rapidum, duodecim gyros per minutias, et accuratissime. Saepe arma ferit et damnum inferre potest.
  Itaque puellas temptant ne ad piscinam Germaniae principalem accedant. Maxime occludunt, penetratio eius acrius auget facultatem. Et nucleus in proiecto Germanico vel uranium vel tungsten est. Verum, post Africam et Uranium in Congo depositis, Germanorum vires arescere coeperunt.
  Puellae autem tam pulchrae et discalceatae sunt et frigus.
  Sibi alacres cantant;
  - Lucet sicut stella per totum mundum;
  Per tenebras desperatorum tenebrarum...
  Magnus heros Tsar Vladimirus,
  Nullam nec dolor metus!
  
  Recedunt hostes ante te;
  Turba populi gaudet.
  Russia suscipit te -
  Magna manus regit!
  Pugnae, nihil contra eas dicere potes. Crura autem illorum ita nuda et excisa sunt. Cum Germani eos captos osculantur, manifestum est tam puellas quam viros esse. Et milites crepant aequo animo.
  Et dentes margaritis suis portaverunt.
  Tales sunt puellae frigus. Et nudis digitis, Elizabeth alium fascist pulsat.
  Post quem clamat:
  - Gloria magna Patri!
  Et sic Katherina sagittabit. Inimicus ariete piscinam faciet, Fritzam et stridore necabit;
  - Mors hostibus!
  Ibi etiam Elena calcibus nudis digitis utens, globulis cum illis globulis premens. Et pipiat:
  - Pro matre magna!
  Egregia deinde Olympias, tum flava, proiectum deducet. Et quasi pipiat;
  - Pro magna Russia!
  Puellae omni studio plenae sunt.
  Hic venit E-75 lacus. Sclopetum eius potentius est: 128mm, et plus damni inferre potest. Praeterea haec piscina meliorem tutelam et armaturam densiorem habet.
  Sed Elizabetha similis est insanis. Et letale aliquid penetrans eminus eximet. Et omnia quae supersunt ex germanico sunt fragmenta metalli avulsi.
  et puella canet;
  - Sancta pulchritudo et magnum somnium!
  Post quem lingua ostendet.
  Lacus Germanicus E-75 nuper latius facti sunt. Habent nunc longiores sclopeto-obrestos, quod eos pugnare permittit ut praedia Russiae, praesertim leviora. Et hoc periculosius Krauts facit.
  Sed puellae Sovieticae hoc non praepediuntur. Atque Krauts opprimunt.
  Et ipsi milites, praesertim in aestu, in bikinis et discalceatis sunt. Ac confidenter admodum pugnant.
  Vincunt sine exceptione.
  Catharina in Nazis exortum et cecinit;
  - Sed honestum esse! Omnes Krautos sine exceptione deleo!
  Elena etiam nudis excanduit digitis, et pipiabat;
  - Vincemus omnes et sane!
  Olympia etiam Nazis sine misericordia pulsant. Illa tam invicta canis est.
  Ac ope etiam pedum nudis.
  Natasha et turma eius pugnant in lacus Kondratenko-6. Haec raeda paulo levior est, sed mobilior quam Nikolai. Quippe minore pondere, qua- les minor est, armatura paulo tenuior est. Hoc modo multo maius periculum moriendi est.
  Puellae, inquam, omnino non erubescunt. et pugnant sicut gigantes proelii.
  Natasha cantat, active dirigens;
  - Nostra erit victoria!
  Et globulis nudo pede premit globulis.
  Zoya quoque sarmenta, nudis cruribus utens et stridore;
  - Vladimirus deinceps Tsar!
  Omnesque puellae in choro latrant;
  - Gloria lapsis heroibus!
  Quo facto, Aurora incensa, Germanicam piscinam convertit et dixit:
  - Nemo nos obsistit! Nemo nos vincet!
  Ipsa quoque excussit nudos pedes.
  Tum Svetlana in nudis digitis utens, in summo pulmonis fremuit;
  - Russi furiose pugnant!
  Et omnes puellae in voce conclamaverunt;
  - Miles pugnus fortis est!
  rursusque in bella ruunt. accurate et accurate se iaciunt!
  Sed nautae Ioannae Mexicanos mirantur. Etiam domina nimis callida et pulchra est.
  Et puellae in cantu suo nudae sunt pedes et in bikinis. Fero et tranquillo pugnant furore.
  Tunc Gertrudis accensus, nudis digitis utens, pipiabat;
  - Puella sum, quae omnes secundo scissura destruet!
  Et tunc Malanya prorumpit in actum. Lacus Latinam franget eminus.
  Et tunc Matilda nudis digitis calcitrabit pedes eius.
  Et ridebit:
  - Sum vere magna puella!
  Summae ac furiosissimae ordinis milites. vel infirmitatem vel iram non sentiunt.
  Pedicabunt te similiter.
  Et Alenka etiam confidenter admodum pugnat.
  A fine Iunii, Vienna cingitur. Contrivit ictus in Germaniam et dignitatem. Eodem tempore copiae Russicae Oder versus procedunt. Seres, Indi et Arabes in proelium mittunt. et defensiones Krauts perrumpunt.
  Tituli sane iam trepidant. Quomodo eum puellae in piscinas et plana urgentur.
  Hic sunt Albina et Alvina, duo gubernatores Russiae. Item nudipedalia et bikinis, fascistae ut pira cum baculo e ramo pulsant. Et pro duobus ad litteram faciunt talia miracula.
  Albina jaculata quinque aeroplana, una erumpens a Petro Magno pugnatori suo, cantavit;
  - Nos ursi caeli sumus!
  Alvina iecit sex aeroplana cum uno impetu e suo aquilae bellica, et pipiavit;
  - Et omnes frangemus!
  In caelo, hic coniugum iam fabulosus erat!
  S. Georgii Crucis septem gradus adiudicatae sunt puellae: crux argentea, crux argentea cum arcu, crux aurea, crux aurea cum patrimonio. Item crux aurea cum adamantibus et crux aurea cum adamantibus et arcu. Summum gradum stellae aureae crucis, cum arcu adamantino. Superius iudicandum - stella magna crucis aureae, cum adamantibus et arcubus, satis nuper erecta est.
  Itaque puellae iure rerum gestarum superbire potuerunt. Semper autem, etiam in frigore, bikinis tantum et solum nudis pedibus pugnatum est.
  Mira puellarum.
  Albina accensus et cecinit;
  - Pro nostris optimis victoriis!
  Alvina continuatur;
  - Pronepotes nostri avique nostri superbiant!
  Bellatores vere puellae colosseae classis sunt!
  Verberatos fascistas in caelo cantant;
  - Gloria Russiae, Gloria! Noster Tsar Vladimirus est heros! Virtus prima luce erit! Sepeli Hitler in terra!
  Utique Vladimir Kirillovich Romanov cum suis militibus admodum delectari potest.
  Etiam si pugnant, ita est ut hastam contra eos movere non possis!
  Vladimirus Kirillovich Romanov tsar est qui omnem occasionem belli in omnibus semel finiendi habet!
  Et horrent fascistae sub ictu exercitus tsarist ...
  Vienna obsessa celeriter cecidit. Medio Iulio copiae imperii tsarist Oder late fronte pervenerunt. et Koenigsbergam totaliter inclusit.
  Germani ultra Oderum se receperunt. Ibi defensionem facere conati sunt. Praeclare te defende. In medio autem Iulio, copiae Russicae Hamburgum oppugnare coeperunt. Nazis lente sed certe occubuit.
  Acriter pugnatum est. Aliquot villas aliquoties satam. Novae obterere Germanorum AG seriei provectioris - pyramidalis - etiam in proeliis interfuit. Ab omnibus angulis bonam defensionem habebant. Sed exercitus tsarist numero superior erat.
  et Asiae pedites magnus numerus in acie exstinctus est. Sed me movere permisit.
  Germanorum quoque humanis opibus exhaustae sunt. Fine Augusti Hamburgum circumventum est et Monacum quoque obsidetur.
  Germani fines significantes amiserunt. Qum nihil earum rerum cum.
  Oleg Rybachenko in ipsa Germaniae territorio prima signa pugnavit. Et puer aeternus constanter risit et dentes margaritas ostendit.
  Et ibi nudo et puerili pede proiecit tasque. Bonum est puerum esse - quam naturale est esse in calore in tantum breves. Et quoniam immortalis es, hyeme etiam sine frigore sine periculo semis esse potes.
  Sic puer cecinit;
  - Discalceatus, discalceatus;
  Sub Iulio salo tonat et sonus!
  Discalceatus, discalceatus,
  Puero frigido cowboy esse facile est!
  Et maior puer hos fascistas sibi destruere pergit. Perdite et scopi.
  Septembris iam est... Imbres cadere incipiunt... Copiae tsaristae, cadavera Sinensium implentes, Monacum et Hamburgum occupaverunt et versus regionem Ruhram movent. Praecipuum industriae Germanicae.
  Germani acriter repugnantes.
  Natasha pugnat in piscina sua et fremit;
  - Difficillimum erit Nazis!
  Et globulis nudo premunt globulis digitos. Et conchas in Nazis comburet.
  Et tunc Zoya plaudam tibi. Ac ope etiam pedum nudis.
  Et cantet:
  - Rus' est id quod est contra Hitlerum!
  Et tunc Aurora movebit pugnax. Ac etiam ope nudorum digitorum;
  - Pro itinere Russico!
  Et post eos Svetlana etiam ignis proiecto interfector erit. Germanus piscinam et stridebit;
  - Pro Tsar Vladimir Kirillovich!
  et linguam suam ostendet.
  Hic puellae ferae ierunt.
  Alenka in gravi piscina etiam Nazis opprimit. E longinquo verberat.
  Bellator cecinit;
  - Dimidium mundi subegi pectoribus meis!
  Et mammae Alenkae cum papillis coccineis.
  Et tunc Anyuta te nudis digitis calcitrabit. aries fascist et blaterans piscinam erit;
  - Superstar sum puella! In libris historia!
  Et denudábit dentes suos.
  Et tunc Augustinus incendet interfectorem proiectum. Nazis comminuet et sibilabit;
  - Sit exercitus noster fortissimus!
  Et movebit etiam pedes suos.
  Et Maria eos sequetur et Nazisos percutiet. Ipse se infensi blattat ;
  - Nos puellae magnos infestantibus!
  Et tunc Marusya aliquid homicidium et perniciosissimum in Nazis evolvet. Et ope nudis, puellaribus pedibus.
  Et tunc cantat;
  - Nos summa hostium clade!
  Septembris atrocissimis proeliis obierunt. Germani perdite resistunt. Mense autem Octobri, cum imbres graviores venerint, iterum exercitus tsarist superabat. Quae progredi coepit versus rubr. Post acriter Koenigsbergam impetum fecerunt. Aliam alapam in faciem Nazis accepit.
  Et in Gallia ad meridiem Toulon copiae tsarist circumdederunt. Itaque Nazis tempus pessimum habuit.
  Hitler saeviebat, sed dum Berolini fuit. Suo loco debilis evasit.
  Constat neminem tractatum audire voluisse. Sed Nazis inhaesit similibus muscis.
  Mense Novembri, copiae exercitus tsarist maxime regionem Ruhr occupandam conflixerunt, eoque efficacius Germaniam e basi productionis principalis privavit.
  Mense Decembri exercitus tsarist totam Galliam meridionalem occupavit et Hispaniam ingressus est. Et in fronte Germanica, cepit tandem Rubr. Praeterea aliae quoque terrae Germanorum captae sunt. Et exercitus tsarist in Daniam appulit.
  Saevit Tituli sicut diabolus in cavea, sed nihil facere potuit.
  Festo Nativitatis Catholicae regiae copiae Parisios versus moverunt. Quamvis nix et gelu, turba Natasha discalceatus erat et in bikini.
  Germani saepius dediderunt. Galli autem Russos omnino pugnare noluerunt.
  Dum pugna Germanorum comminuit, Natasha dixit:
  - Ita vero, quid habuit Adolphus obsessus, cum bellum nobiscum iniit?
  Aurea Zoya logice notavit crine ;
  - Probabiliter quia, cum pressi erimus, sicut nummi ex sinu cavo cademus!
  Nucem Aurora nudis attrivit digitis. Deinde misit eam in os suum et rationabiliter notavit;
  - Historia docet quod nihil docet!
  Svetlana digitos nudos premebat in globulo gaudii. Alia tormenti germanica pulsavit et respondit:
  - Simus magnates pugnatores!
  Milites, ut vides, vere statuuntur pugnare et vincere.
  Oleg Rybachenko, puer discalceatus, in bracis et nudo, abdomine musculari. Ille etiam flectit ac fremit;
  - Nos Krauts percutiemus! Nos Krauts verberabimus! et asinum tuum calcitrare!
  Puer autem tam albas, margaritas dentes habet! Iuvenis iustus et rigidus terminator.
  Oleg Rybachenko propagines dum currit. Fascists enecat et cantat;
  - Spiritus Russorum regum potentia est, debellandi Krauts!
  Puer nudo pede grenade proiecit et cantavit;
  - Russica waltz, Aurora oritur - in gloria regis!
  Re vera evasit ut guy pugnax admodum. Et verberat fascistas usque ad diem primum.
  Puellae strenue pugnant. Hic est Mirabela... Item gubernator summus ordinis. Nemo eam prohibere potest. Illa pulsat Krauts cantat denudans dentes;
  - Insana femina! Ecce signum eius!
  Et tollet et mittet in eruca!
  Ita, hic quomodo faeminae sunt! Cum puellis Russicis pugnant, nulla vi resistere potest.
  Mirabela emissa septem aeroplana Germanica cum uno quinque tormentorum aere rupto, et pisa;
  - Tsar Vladimirus Kirillovich noster est Deus!
  et puella nudum pedem in speculo sculpit.
  Etiam Albina et Alvina in caelo pugnant.
  Mirabilia fuerunt latrones. Plures ac magis novae rationes colliguntur. Simulque canunt;
  - In caelo perfectio sumus! Perfecti sumus aces! Ex risu ad gestus - supra omnem laudem!
  Albina confodietur quattuor aeroplana Germanica cum uno erupit et pipiavit;
  - O quanta beatitudo! Quae perfectio in proelio!
  Alvina excisa quinque aeroplana Germanica continuavit;
  - Cognosce perfectionem in proelio! Et frigus specimen!
  Belligeri cecinerunt in choro, caedentes fascistas;
  - Puellae! Puellae Thracam! Puellae! Puellae Thracam!
  Fervore feroces suos demonstrabant. re vera, nullae aces Hitlerorum descendere coacti sunt.
  Sed fascists, utique pressuris.
  Hitler in Berolinensi munitum est et illic quasi blatta bombeditur. Quid voluit? Fascist numerus unus complevit! Ipse contra Russiam Tsarist perrexit, et nunc ipse quasi blattae frangitur.
  Tsar Vladimir Kirillovich nunc continuam hiemem in litoribus Oceani Indici accipit. Puellae variarum gentium et nationum pulcherrimae prae se saltant.
  Rex tamen non vigilans gladiator mens pugnat. Verbi gratia, duae puellae contra duas pulchritudines.
  Plasticis gladiis pugnant ne se invicem laedant. Pugnant tamen perdite.
  Isti sunt viri bellatores. Est enim furiosa commutatio percussionum. Duo blondes et duo redheads...
  Tsar Vladimirus quaesivit Campum Mareschal Vasilevsky:
  - Quid difficillimum in bello cum Germanis?
  Respondit ager marescallus honeste;
  - Lucrum fiducia! Tantum ab initio, cum hostis incederet, incommoda. Et nunc vincere coepimus et omnia manifesta sunt de inimicis nostris! - Campus Mareschallus Vasilevich, hic maior princeps, vinum bibit.
  Vladimir Kirillovich logice notavit;
  - Difficillimum est omni tempore vincere! Sed nosmetipsos multum posse ostendimus! Et nunc tempus erit, et totus mundus pacificus erit!
  Campi Mareschal Vasilevsky confirmavit;
  - Credo in eam!
  Puellae vulnera in nuda corpora habebant et valde timidi aspiciebant.
  Pugnatum est sane, non ut apud Veteres Romanos - nec sibi multum mali moliti sunt. At illi strenue fecerunt.
  Interim pugnatum est. Mense Ianuario copiae tsarist Paris in motu ceperunt. Caput Daniae etiam Hafniae capitur. Germanorum copiae labare. Russi in ipsam Germaniam progressi sunt. Fritzius pugnavit perdite, sed vires fractae sunt.
  Oleg Rybachenko, hic puer immortalis discalceatus in nive desiluit et ad impetum ante omnes properavit, sine metu ignis omnino. Dumque sibilus;
  - Qui pro victoria certare solebant?
  Hostes certe vincet.
  hilariter ridet et multum consequitur;
  et Tituli duri verberabuntur!
  et pes pueri nudum grenade iacit! Et portat margaritam suam, dentibus magnis ultra annos suos. Iam os habet sicut lupus. Praesent faucibus aliquam malesuada.
  Puellae lacus ab austro ad septentrionem Germaniae moventur. Ad mare iturus es. Et solum agri prope Berolinum et Pomeraniam cum Krauts remanebunt.
  Natasha , obterere fascist pulsans , notavit ;
  - Et suo modo bellum iocum est!
  Zoya, Nazis bajulans, consensit;
  - Quod bonum quod accipit! Praesertim cum vincimus!
  nudo quatit Aurora digitos, dixit ;
  - Omnia impossibilia in universo possibilia sunt, modo non parum egent...
  Et puella rufa tam dura ridebit!
  lymphata permulcent gaudia et iras. Germanos opprimunt.
  Eodem tempore tsaristae copiae trans Hispaniam procedunt et iam Hispalim adeunt.
  Olga in curatores armatorum incendiis vehiculis Germanorum et militum vigilum.
  Hispani fere nullam resistentiam praebent. Alia terra sub securi Russiae cadit.
  Oleg iecit et cantavit;
  - Aerobatics, vercundus erit in vercundus!
  Et Alicia uxor eius tweeted;
  - Magnitudo Russorum telluris agnita est;
  Fascismus ictu gladii oppressus est.
  Amamur et aestimamur ab omnibus mundi nationibus;
  Stemus tsarismus magnus sacer!
  Puellae plaudent et nudos digitos in gaudio premebunt.
  Bellum inter tsarist imperium Vladimir Kirillovich Romanov et fascist Germania pergit.
  Copiae Russicae Franciam a Nazi multitudine fere totaliter liberaverunt. Februarii 1957. ... Exercitus Tsarist Portugalliam liberat.
  Die XXIII mensis Februarii, Russorum unitates ex Dania et Germania ipsa unita sunt.
  Oleg Rybachenko, puer aeternus, nudo pede spargit in caeno. Puer major in summo pulmone se clamat;
  - Gloria Russorum Tsar Vladimir Tertii! Ego percutiam Hitlerum, metior eum flagello!
  et puer iterum clamat et acutum discum nudis digitis iacit. Et fascist in iugulo percutiet. Tum nudam et puerilem crure boomerang iaculatur, statimque quinque Krauts iugulat.
  Ita malum est Hitlerus oppugnare tale imperium.
  Natasha et turma eius ultimis Germanis in Portugallia conficiendum. Lacus eorum inexorabilis est in exitium.
  Atque etiam globulis globulis nudo premunt digitos furiosos exitium committentes.
  Zoya accensus, tormentum germanicum confregit et cecinit;
  - Pro Russia et libertate ad finem!
  Aurora, nudis utens digitis, prostravit Nazi et pipiabat aplomb;
  - Salve rex!
  Svetlana etiam fututam premens globulis globulis nudis digitis et distillantibus;
  - Fortis dominator!
  Puellae fascists vincunt. Sed tunc nova piscina Hitler "Mus" -4 apparuit. Validissimum exemplar - pondo trecentorum talentorum, et 310- mm gun. Longum intervallum penetrare potest, sed ipsum tam densum armaturam habet ut piscinam Kondratenko-6 ab aliquo angulo non capiat.
  Natasha imperat:
  - Puellae, appropinquare oportet et eam in partem inferiorem lateris, inter scutulas, inhaerere oportet - hoc modo casu nostro est!
  zoya tormentum Germanicum nudis digitis concrepabat et canebat;
  - Sors ultimam fortunam tibi dat, sed festina! In pluvia, grandine et nive!
  Augustinus etiam pulsatum et pipiabat;
  - Extremus fatum tibi dat fatum! Vivat ambulans et currit cotidie!
  Ac nudis quoque digitis, quomodo se torquent. et fasciculos confringet.
  Apronius Svetlana;
  - Pro novis finibus et victorias allisi!
  Lacus Russiae irruit, celeritatem legendo. Et apprehendent eum puellae et cantant;
  - Regnans fortissime, Gloriosa setas, Orthodoxa Tsar, Regna per gloriam, Pro nostra gloria.
  Iterumque acceleraverunt, recedente gravi proiecto e sclopeto emisso quod Germanorum "Maus" 4 habebat. Puellae divulgabantur;
  - super cornu arietis non incurva. Ita ut tu Hitler - mori!
  Ac lacus earum accelerans. Sicut pugil parvus magnum aggressus est. Sed nimirum casus quinquaginta quinquaginta sunt.
  Natasha, motus piscinae spectans, recordatus est quomodo cum homine in anulo cohibebat. pugnis periit et tunditur, sed tenuit. Tum illa confidenter abripitur. Quae insequentes hostium motus comprehendit et eum in mento percussit. Effodisset!
  Mille aureos rublos accepit. Tam pugnax puella. Si dederit, dabit.
  Natasha nudum crus concussit et cantavit;
  - Hoc ultimum proelium non est, sed peremptorium! Pro patriae gloria, pro matre et honore!
  Et tunc piscinae latus labitur et concham emittit ... Zoya etiam nudis digitis utebatur, ut cana puella, et agilis ut simia. Et "Mus" -4 coepit explodere. Testae eius plane detonatae sunt. Et tunc scindentur turres, et alta volabit in aera.
  Puellae concentu conclamant;
  - Victoria! Frigus victoriae!
  Et alia piscina in eorum indice!
  Die 1 Martii 1957, copiae Russorum Albim transire coeperunt. It is vultus sicut Hitlerus cum pressit.
  Puer Oleg Rybachenko, discalceatus cum infantis pede, grenade proiecit, in piscinam demersit et clamavit:
  - Ad novos fines flexibiles!
  Alenka lacus cantavit orientem vertit. Germania occidentalis et Gallia iam liberatae sunt. Solummodo agri inter Oder et Albim sub Nazi dicione manserunt. Bene etiam Britannia et Hibernia. Ultimae Nazisei copias ibi sunt.
  Alenka in fascist batteries iecerat, dicit:
  - Tsarevich Nikolai,
  Si regnas...
  Numquam obliviscar -
  Exercitus fortiter pugnat!
  Jamque nudo pede mittitur altera testa. Et incidit in sclopellum Fritz.
  Anyuta quoque nudo pede figit. Fascist ferit et fremit ad summum pulmonis;
  - Sum puella quaedam quae Hitler vomitum facit!
  Deinceps ad clavos igneos Augustinus. Illa quoque est parvulus diabolo sagittarius, et fremit:
  - Ad portas inferni!
  Et nudis utitur pedibus.
  Maria post eam germinat. Sic et sumit et ferit, stridore rudentem ;
  - Nemo me vetabit, tigris, nemo nudis pedibus vincet puellam, et vapulabo alicubi!
  Et tunc Olympia conflabunt. Germanus piscinam excutiet, turriculam suam evellet, ut fungus cap.
  Rimatur;
  - Pro novis, frigidis finibus!
  et linguam suam iterum ostendet!
  Puellae t nam se ac perdite proficiunt. et fascistae sub eorum verberibus submerguntur.
  Die 2 Martii 1957 ultimae Nazi copiae in Portugallia deduntur. Patuit fascismus auroram occumbere. Planius est aurora? Solis occasu visio nocturna!
  Copiae Russiae procedunt. Germani magis magisque abiectis armis se dediderunt.
  Ad genua procumbunt. Tam Russian et Sinenses puellae nudos pedes osculantur.
  Spectat itaque frigus et frigus. Fascistae autem concisae et concisae.
  Nauta Natasha iam in tramine septentrionali pugnaturus cum Krauts est.
  Puellae in cellula sedent. Ludunt pecto tenentes digitos nudo.
  Natasha notavit:
  - Est interesting, cum Berolinum accipimus, quid proximum?
  Zoya confidenter respondit:
  - Proximum erit Londinii!
  Ignis Aurora iterum cachinnis quaesivit;
  - Tum?
  Zoya firmiter affirmavit:
  - America Latina nostra erit! Nos cum Nazis in caerimoniis non stabimus!
  Svetlana concordat cum hoc:
  - Profecto non sumus! totum vincamus orbem!
  Natasha studiose confirmavit:
  - Et tunc erit pax in toto orbe terrarum.
  Puellae in choro psallentes ibant;
  Gloria Magnus Russiae Tsarism;
  Ubi Vladimirus in throno sedet...
  Nos turbam mali fascismi opprimemus -
  Gloria exercitus et monolitum nostrum!
  
  Temperata sunt in magna fide;
  Mater Terra toto corde...
  Nos sumus filii Nicolai Tsar,
  Et pro eo non frustra moriuntur!
  
  Patria nostra es, omni alio carior;
  Eamus cherubim, pompas coelestes...
  Pugnatis etiam pro patria;
  Bene moriantur omnes Nazis.
  
  Hitler terras nostras obtinere cupiebat,
  Et conatus est canis malus interficere regem.
  Sed offendimus, id non accipimus,
  Frustra igitur fascismus nos invasit!
  
  Rex est princeps pius et sapiens;
  Aquila mons super planetam volat...
  Vladimirus erit princeps catervae;
  Nostra amicitia est sicut ferrum monolith!
  
  Firmamentum de cruribus Fritz Pulsemus,
  Hitler laqueum suffocat...
  Crudelis supplicia trademus ad ignominiam;
  Qui male agit in Terra?
  
  Regale robur et regia sapientia;
  Fascistas sine mensura destruet.
  Crede mihi, Hitler aliquid vere stolidus fecit;
  Et nunc vita eius sicut vitta!
  
  Sic magnos reges ;
  Nulla frigidior Thracam Romanovs in Terra...
  In pugna Nazisei percutite corda.
  Viam ad artes et somnia pandite!
  
  
  Petrus Magnus ad mare nos assumpsit;
  Alexander Paris.
  Etiam interdum luctus erat,
  Sed Russia a Cherub!
  
  Pulchra sunt omnia nobiscum;
  Tam puellae quam pueri, credite mihi.
  Rex regnat, tu iuste scis.
  Etsi mala bestia in limine fremit!
  
  Fines non sunt, perfecte crede;
  Mox reges communismi erunt...
  fores ad beatitudinem aperiamus;
  Damnas fascismus perii!
  
  Ad Russiam miliarium non est positum;
  Crede mihi, hostes vincemus.
  Puellae nudae sunt, tamquam Spartae;
  Bene noster Tsar Vladimirus solus est!
  
  Credimus in Rod - Magno Deo
  Quid Slavos perfectos creavit.
  Pro dignitate et libertate certamus;
  Apud nazismum percutimus!
  
  Tu familia Romanov maxima,
  Semper regnabit Russiam...
  Rex magne, summa fuga;
  Satanas aquilam non franget!
  
  Pro caritate magnae Russiae,
  Milites in proelium mittimus.
  Sanctorum facies e iconibus glorificamus;
  Post omnes etiam rex est bellator!
  
  Ardet in patriam cor nostrum;
  Puellae in proelio lenta sunt.
  Aperiemus ostium spatii, nostis
  Et Adolfum ut canem necabo!
  
  Ibi tantum tempus modicum remanet usque ad Berolinum;
  Introibimus portantes gloriam regum.
  Puellas nobis senectus non minatur;
  Crede mihi, non erimus aqua effusus.
  
  malos et viles sepeliamus;
  Draco elisus vincetur...
  et habemus icones aureas;
  Lex aeterna Rodnoveria est!
  
  
  
  
  Türkiye BELLUM MUNDUM INIT SECUNDUM
  Die 1 Septembris 1942, Türkiye bellum contra USSR iniit. Patet ratio - sitis ulciscendi ante clades, et cupiditas capiendi Baku. Praeterea diplomata Germanica etiam partes egit, quae montes auri Ottomanis pollicebantur. Certe Turci statuerunt nullum punctum esse diutius morari, neque eos scaenicos, sed etiam tempus pugnandi habere posse.
  Quam ob rem triginta divisiones Turcicae Soviet Transcaucasiam oppugnaverunt.
  Paucis diebus ceperunt Batumi et Yerevan circumdare potuerunt.
  Respondens Stalin partem subsidiorum emergentium subtrahere et in Transcaucasiam transferre coactus est.
  Imperium Sovieticum in Stalingrad differre coactus est. Germani vicissim plus consequi potuerunt directionem Caucasiae et Ordzhonikidze et Grozny capere. Et solum in montes recipiendo copiae Sovieticae Nazis prohibere poterant.
  Eodem tempore Britanni Operationem Facem distulerunt, veriti Turciam in bellis contra Britanniam implicare.
  Fine Decembri anno 1942, Nazis nihilominus Stalingradum cepit. Ibi consederunt. Copiae Sovieticae progressae sunt, sed nihil prospere in centro - operatio Rzhev-Sychov nimis pretiosam evasit. Nihilominus Fuhrer totum bellum adhuc declaravit, cum Tertius Reich satis opes non haberet.
  Mense Februario, Exercitus Rubrum copias suas congessit et Germanos ab lateribus Stalingradi oppugnare conatus est. Sed Nazis iam copias suas recreare et plagas repellere parati erant.
  Operatio Torch etiam mense Februario incepit. Germani parati erant, et post duas septimanas acriter pugnatum Britannis substiterunt.
  Americani nondum in Casablanca et Tunisia appulerunt. iterum in Africa pugnatum est.
  Hitler adhuc vires augebat... Mense Martio, Exercitus Rubri operandi Rzhev-Sychov tertio tempore peractum est, proelia per totum mensem duraverunt, parum feliciter.
  Mense Iunio, Nazis vires collegerat et per Volgam se contulit, copias Sovieticae in Caucaso secare et ad Mare Caspium pervenire conatur.
  Novae piscinae Germanicae in proeliis interfuerunt: "Tiger", "Panther", "Leo".
  Sicut gun "Ferdinand" in auto-propelluntur.
  Germani victi ac integri superaverunt.
  Americae Foederatae Reich Tertium Reich paene non bomb, quae effecit ut productio piscinarum et tormentorum auto-propellentium augeretur. Series etiam "Leonis". Sed lacus nimium carus et gravis evasit, saepe destruxit et haesit. Sed densum 100-mm latus loricatus proclive vehiculum bonum vehiculum perruptio fecit. Commodum Lev tankini validum tormentum erat, sed incommodum pondus nonaginta erat. Qua mobilitate currus.
  Proelia ostendit hanc piscinam adhuc aliquid in plano facere posse.
  A latere armatura Pantherae infirma evasit, quae damna augebant. Tigris piscinam breakthrough efficacissimam esse probavit. Latera eius tegebantur armis 82 mm, quae quadraginta quinque impotentes fecerunt.
  Germani tardius progressi sunt. Ductus Sovieticus totius rei bene gerendae ac praeparatus copias educit.
  Verum, dissimilis Kursk Bulge, fascistae multo fortiores et securiores sunt.
  Locus autem ad oppugnationem aptior est quam defensio. Et Krauts plus aircraft, lacus, ac pedites habent. Nec facile est copias Sovietarum trans Volgam praebere.
  Ita Nazis praesidiis perrumpitur. Nos res gestas.
  Post tres menses ad Caspium mare perventum est.
  Stalin, se in difficili condicionem inveniens, pacis condiciones inire voluit. Cum patefactum est Caucasum contineri non posse. Sed difficillime conveniendi cum Hitler. Fascistae nimis exigunt. et si in illis dederitis, comedent vos. Quid de indutiis? Hitler hic non vult. Et socii sane sunt passivi. Extra divisionem morari timent.
  Fritzes in Caspii maris ora ibant. Tum demum illi cum Turcis. Quale illud gaudium fuit!
  Puellas pulcherrimas Germanorum coegit Sovietica captivos nudos pedes osculari. Obedienter fecerunt. Et nudis calcibus allidebant.
  Ita capta est. Germanosque unitates Sovieticae inermes.
  Tunc Stalin Fuhrer pacem obtulit - consentiens ut totam Caucasum, nec non Leningrad et Karelia cederet. Plus centum annos expensum reddet.
  Fuhrer, postquam paulum cogitabat, oblationem accepit et pax peracta est die VII mensis Decembris anno MDCCCCXLIII.
  Socii hanc proditionem acceperunt! Et sanctiones contra Stalinum et USSR imposuerunt!
  Ac Sovietica augue actualem deditionem tamquam magnam victoriam optulit. Sovieticum statum et Moscuam numquam ablatam, desertam ab sociis tradunt.
  Et Nazis, sane ingrata e Caucaso ad Orientem Medium movit et catervam Rommel confirmavit. Fine Martii 1943, tota Medius Oriens et Aegyptus a viribus fascistarum superiorum captae sunt. Praeterea praelia monstraverunt Pantheram contra Anglos Churchillas et Cromwellas feliciter pugnare, hae vero non penetrare.
  Germani praeterea in proeliis cum Rutenis erant et copias Britanniae colonias facile superaverunt.
  Mense Aprili, Nazis Sudan se contulit. Ac tandem Gibraltar ceperunt, Mauritania occupato. Churchill etiam aquas pacem temptare temptaverunt. At Hitler, manu in Oriente libera sibi data, nihil dixit!
  Nazis autem trans Africam movit. Eo magis dilata communi- tatione, malis viis aut vacatione omnium locorum difficilium et immensorum spatiorum.
  Germani tamen progressi sunt. Pergebant ad continentem. Quamquam lacus eorum, praesertim Tigris-II et Leo, silvestres admodum erant. Viam Germani etiam in serie sua lucem "Panther" intulerunt, pondo viginti sex talenta, quae ad bellum in Africa perquam necessarium erat.
  Cum pugnae operationes demonstraverunt, tamen piscina praecipua nulla in T-4 commoda habuit, excepto validiore tormento, sed etiam laminis armaturae inclinatis.
  Sub finem MCMXLIV, Germani sclopellum autocinetum autocinetum acquisiverunt, quod duodecim talenta appendit, silhouettam valde humilem et armaturam admodum declivem. Talis machina re vera Africae necessaria est.
  Praesertim si pugnant puellae. Puellae et classy plerumque superant.
  Gerda et Charlotte iter per silvestrem et Britannos et Americanos delent. Hae sunt vere puellae quas debes! Etiam centum milia passuum proximorum territorii frigidiores invenire non potes . Puellae amant necare - hae sunt frigidae puellae!
  Ita pugnatores nigros comprehenderunt et nudos pedes pulchri- tudinis osculari eos compulerunt. Statim etiam patet - furtum grave! Et ex longinquo currus Anglicos pro se pulsant.
  Eorum autocinetorum propelluntur iam Praetoriae, caput Africae Australis, appropinquant. Puellae se sagittent et nucleum ecdesiae pungunt et cantant;
  - In Africa sunt squali, in Africa sunt catus, in Africa sunt crocodili! te mordebunt, verberabunt et offendent te! Pueri in Africa non ambulare! In Africa latro est, in Africa est sceleratus, in Africa est terribilis Barmaley! ille te mordebit, verberabit et offendet. Et eius puellae divelli necesse est!
  Mense Februario 1945 ultimum castellum Britanniae in Africa in insula Madagascar cecidit.
  Ita iam illic quoque Britannia amissa est. Eodem tempore Germani Persiam et Indiam ceperunt. vires suas ostentabant.
  Et mense Maio 1945 Nazis portum in Britanniam evectus est. Post tres septimanas pugnatum pertinax, Londinii cecidit. Post mensem, Hibernia capta est.
  Terrarum otium fuit, sed in mari bellum; Civitates Americae solae contra tertium Reich, socios eius et Iaponiam relicta. Nunc autem, America transmarina est, eamque tam facile capere non potes.
  In Tertio Reich, laboris universalis conscriptio introducta est, et productio aircraft et navium crescere coepit.
  Utraeque naves pugnae et vectores aircraft sunt aedificatae. Et sane adducti sunt ad bellum subaquaneum. Et tunc nulla erat misericordia ulli ex navibus Americanis.
  In lapsu, vel pressius, mense Novembri anni 1945, Germani Islandiam audacter capiunt ac deinde pontes in Argentina creaverunt. Bellum tamen in mari diu perstabat. Multas artis portum ad Americam perveniunt. Naves celeriter aedificatae non sunt. Sed sit licet, Tertius Reich convalescens. Annus sextus et quadragesimus de permutandis maritimis ictibus exactus est. Et anno 1947 Germani expeditiones militares in Groenlandiam iam transtulerunt eamque occupaverunt. Inde non longe ad Canadam est!
  Nazis ingentis victoriae cogitavit. Et anno 1948 bellum inferre in Canada, et Brasilia in Venezuela una cum Iaponicis coepit. Acerrime pugnatum est.
  Germani tardius progressi certe. Eorum series lacus meliores quam Americani erant et utilitatem in proelio ostenderunt. Sed obiter Yankees non sunt tam simplices, et pertinacissime restiterunt. Nec conantur cedere.
  Etsi utique boilers erant. Americani in eas irruperunt. Tunc recesserunt. Captivi puellas Aryan nudas, pulverulentas pedes osculati sunt.
  Mox Quebecum et Toronto ceciderunt, deinde aliae civitates. A Maio ad Decembrem 1948 Germani fere omnes Canadensis, tum Venezuela, Nicaragua et maxime ex Mexico ceperunt. Hoc difficillimum est. Ab initio anni MCMXLIX, Germani Civitatum Foederatarum in ferro pincerna habuerunt. Deinde, die XI mensis Ianuarii, Americani primum in historia armis nuclearibus uti conati sunt. Nec satis impetraverunt. Ex quinque bombis, quattuor in aeroplanis a elit Germanicis emissa, una, cum explosa est, grave detrimentum militibus Germanorum non attulit.
  In responsione, Krauts suas bombingas civitatum et officinas militares augebant.
  Ita pugnatum est in favorem Wehrmacht. Qui meliori instrumento et exercitatione praeerat. Etiam ac magna. Acriter pugnatum est. Primis annis 1949, Germanica, peregrina, et Iaponica divisiones occupaverunt quae supererant de Mexico et Civitates Foederatas Septentrionales intraverunt. America omnino expressa est. Et manifestatum est res malas esse in Civitatibus Foederatis Americae. Per finem aestatis, dimidium territorii imperii aquilae, sicut et Alaska, iam captum est.
  Germani Monachii et Novi Eboraci die 8 Novembris 1949 ceperunt. Die autem VII mensis Decembris anno MDCCCCXLIX reliquiae Exercitus exercitus in deditionem venerunt. Ita Bellum Orbis Terrarum II finivit. omnium bellorum cruentissimum decem annos duravit!
  Diu expectata pax pervenisse videbatur. Sed Hitler accipere noluit illud iter cum Iaponia communicandum esse. Die autem XX mensis Aprilis anno MCMLIII, Tertius Reich Terram Solis orientis aggressus est. Novum bellum exarsit. Pro mundi iter.
  Superioritas quantitatis est ex parte Tertii Reich, et qualitatis. Sed Iapones cum magna ferocitate et mole fortitudinis pugnant.
  Sed Nazis adhuc praevalebit. Bellum tamen prope annum duravit. USSR neutrum manet. Stalin ibi mortuus est et grave de potentia certamen est.
  Iaponia tandem a Wehrmacht occupata est. Paucis post mensibus, Nazis quoque terras Latinas Americanorum cepit. Constituunt orbem terrarum iter.
  Reformationes in ipso Tertio Reich fiunt. Nova religio introducitur ad substituendum Christianismum. Nulla in ea Trinitas, unus solus Deus summus et eius nuntius - Adolf Hitler. Unius monetae nota, una educatio. Et quoque polygamia per religionem sanctificata. Et lectio genetica adhuc active peragitur. Humanum genus emendatur.
  URSS adhuc in forma truncata et tributa Nazis reddit. Nikita Khrushchev ibi regnat et bestiam edendam non conatur. Nihilominus Hitler totum iam orbem sibi subiugavit. Et spectat Russiam maculam rubram. Sed homo assumit et Deus disponit, die 20 mensis Aprilis anno 1957 Fuhrer facta est victima percussionis conatus in die eius natali. Et omnino sexaginta et octo annis interrumpebatur tyrannus ferox. Qui totum fere orbem vicit, et iterum die 22 Iunii URSS oppugnare voluit.
  Sed cum eum videmus, non elaboravit...
  Tituli successit Schellenbergius. Hermann Goering mortuus est ex abusu medicamento et gula. Himmler in dedecus incidit, ac Hitler fidem facere constitit, ac deinde eum removit. Schellenberg successit Himmler et successoris locum accepit. Praeterea Hitler filios per seminationem artificialem consecuti sunt. Sed maximus natu nondum erat quattuordecim.
  Itaque posteri Fuhrer tempus non habebunt. Ita Tituli imperator factus est, sed sine dynastia. Schellenbergius Fuhrer filios interficere non ausus est, sed eos a potestate removit. Et ipse Fuhrer factus est et dictator.
  Pugnatum imperium per aliquot annos duravit.
  Et tamen die 1 mensis Maii anno 1961, Nazi Germaniam USSR aggressi sunt. Conatum consequi: unus planeta - unum imperium!
  Copiae autem Schellenberg adhuc Moscuam capere poterant. Exercitus Sovieticus nimis inferior quantitate et qualitate armorum militarium erat. Captio civitatum maioris USSR per sex menses propter magnas distantias trahebatur. Bellum factionis tum in aliud decem annos duravit.
  Sed cito sedata sunt. Schellenberg consilium liberale relative persecutus est, et anno 1981 omnes Russi civitatem Tertii Reich receperunt. Liberalization paulatim progreditur. Schellenberg cito post mortuus est. Ac gravis imperii dimicatio orta est. Compromisso deinde monarchia restituta est et directus Kaiser Fredericus Quartus progenitus regnum ascendit. Anno 2001, relatio habita est in qua omnes incolae Telluris planetae civitatem receperunt et iura formalia aequalia. Et anno 2017, ultima restrictiones pro Judaeis et Roma levata sunt.
  Tempora Nationalis Socialismi ad finem pervenerunt. Humanitas autem est in uno imperio, foederato et monarchico. Exterior spatium explorat.
  In ea omnes formaliter pares sunt, et senatus est et Bundestag, ubi legati ab universo populo Tertii Reich eliguntur. Et super eos est Kaiser, imperator omnium planetarum Terrae.
  Vita in communi non est mala secundum materiam. Stricta disciplina, progressus scientiae et technologiae cum praestantissimis institutis Germanorum cessit eventus. Praeclara est agri cultura, nulla fames, et saturitas cibi etiam in Africae miseriis. Suae quisque officium habet, unusquisque salarium et pensiones accipit. Libera educatio et medicina. Item, seminaria libera et Donec. Cibus constat denariis, et pretia omnium productorum multis annis concreta sunt. Ubique, etiam in Africa, sunt viae: omnes fere habent aedes vel diaetam vel domum. Omnes modo recentes statim dantur saltem tres mansiones in diaetam cum omnibus amenitatibus. Potes extrahere currum aut aliquid in fidem. Multi etiam helicopteri personales habent.
  Penitus est activus, omnes TVs et computers habet, dies laborat tantum quattuor horarum. Omnes ludi sectiones liberae sunt, et tu etiam eas interesse redde.
  Alicuius pueri aliquantum dant veniam. Utilitas et onera publica libera sunt. Omnia tam nitida et nitida facta sunt. Plateae mundae sunt, multae robots et automationes apparuerunt. Exemplar ordinis. Cigarette prohibentur, quamvis alcohol adhuc venditum sit, et cerevisia variarum specierum paene libera est. Pueri in publicum obsonatus etiam gratis aluntur.
  Aliquam mattis blandit libero et eu lectus.
  Hominis sedes iam in Luna, Marte, Venere, Mercurio ac Lunae lovis existunt.
  Homines ad astra salire parant. Inventore rerum amet enim.
  Denique altiore bene successit. Nec opus erat ut ita intritam.
  QUOD SI ZYUGANOV plus animi et providentiae
  Mense Maio 1999, Zyuganov decrevit petitionem Stepashin non approbare, sed in primis comitiis Duma ire. Communistae et socii consilium contra Stepashin confirmaverunt. Quin etiam offensi et privati dignitates in imperio sunt. Haec sententia verisimillima in historia fuisset si Zyuganov equus Troianus in castris communitariis non fuisset, qui notiones cornu sinistrum subruit et aedilis.
  Comitia in primis comitia parlamentaria communistis multa beneficia polliciti sunt, etiam ob pauciores competitores et martyrum imaginem.
  Hoc autem ostendit communistarum sedes omnino non adhaerere, sed magis esse principiatas.
  Iterum Yeltsin in Stepashin iterum introduxit, et tunc Aksenenko pro tertio cepit. Duma denuo non probabat, capta ac dissoluta est. Novae electiones mense Septembri horae sunt.
  Pertinacia concilii cursum historiae aliquantum mutavit. Bombing of Iugoslavia diutius duravit - sicut Milosevic auxilium ex Russia speravit. Et dissolutio concilii oppositionis occasionem lucrandi dedit.
  Communistae accusationem Yeltsin ad suffragium iterum mittendum curaverunt.
  Et iterum fuit aliquantulum breve, hoc solum tempore duorum suffragiorum. De propinquitate comitiorum parlamentariorum legati sollicitabantur et de periculo ne in eos transiret.
  Duma dissoluta est, et Yeltsin Aksenenko parum notum primum ministrum per decretum constituit.
  In genere, sperat Zyuganov comitia facienda iustificari. Praeses aeger et debilis contra constitutionem non stetit. Auctoritatem suam duabus centesimis censitis non periculum excedens. Primakov, cum coitionem suam formandi et mandare tempus non haberet, societatem cum communi- tatis iniit. Yabloko et Factio Democratica Liberalis ad comitia perrexit. Unitas molis tempus formandi non habebat, et NDR debilitabatur.
  Est etiam in Dagestan incursio militantium et debilitas copiarum securitatis in comitiis.
  Communistae una cum Primakov et Luzhkov victoriam colossalem consecuti sunt. Plus quinquaginta quinque centesimas suffragiorum acceperunt. Secundus erat Yabloko bloc, qui etiam bene praestitit, quindecim centesimis potitus. Improviso, LDPR bene perfecit, plus quam duodecim centesimas colligens. NDR quinque centesimis claustrum non occurrit - cladem perfectam! Zhirinovsky solus pro-Kremlin dux in Duma factus est. Vera contentio infirma fuit. Ex nova lege, partes non post annum quam ante comitia re- subcriptio debent, et multi tempus non habent.
  Parlamentum rursus sinistrae oppositionis dominatus est, et Yabloko cum subselliis singularibus et LDPR in minoritate dominatus est.
  Et sane certatio orta est. Et iterum facta est sermo de accusatione. Hoc tempore duae tertiae partes facile colligas!
  Yeltsin cunctatus primus minister Primakov et Primus Prorex Primus Minister Maslyukov redire ad sedem placuit.
  Coitio sinistra huic consensit, sed praesidentis potestates ad tempus imminutae sunt. Ac prope nihil est nisi nova comitia. Postquam tractatus intra coitionem, Primakov praesidem nominare placuit. Luzhkov primus minister factus est. Zyuganov autem accepit frontem capitis rami legislativi! Id est, Super Gubernator! Quod ad novam attinet, etiam receptae sunt emendationes constitutionis.
  Milites Dagestani expulsi sunt. Chechnya autem non ierunt. Bellum civile ibi exarsit. Russia favebat Maskhadov et Kadyrov, contra Basayev et Raduev.
  Primakov ad electionem praesidentialem Russiae primo circuitu conciliandam curavit. Imperium autem adiectis potestatibus accepit. Sicut ramus legislativus sub potestate communistica.
  Incrementum oeconomicum in Russia continuatum, oleum et pretium gasi rosarum et industria recreatum est.
  Americani, generatim ut re vera, post XI Septembris impetum terroristarum in Afghanistan se intromiserunt et in Iraquia haereverunt. Primakov ad alterum terminum facile electus est. Sed anno 2008 cathedram amisit princeps minister Yuri Luzhkov egregie.
  Novus praesidens consilium societatis cum communistis priorem continuavit. Zyuganov primus minister factus est.
  Aliquamdiu consilium alienum erat de societate cum Occidente et amicitia cum Sinis. Yanukovych regimen in Ucraina confirmavit. Ita Luzhkov, dissimilis Putin, consilium magis pro-Ucrainum secutus est et unionem civitatum Slavicarum aestimavit. Ucraina etiam in 2016 partem Unionis Euro-Asianae facta est. Luzhkov nium terminum resignavit. Tandem Zyuganov praeses factus est, etiam comitia facillime concilianda. Zhirinovsky septimum tempus participatum est, omnia ab anno 1991 iterum amisit.
  In casu 2015, Russia bellum in Syria involvit et ibi bombedavit. Trump ad potestatem in Civitatibus Foederatis Americae venit. Zyuganov, licet communismus formalis, cursum suum praecedens in re oeconomica permansit. Russia, non obstante formali dominatu Factionis Communistae Foederationis Russicae, mercatum manebat, patria popularis et mediocriter auctoritatis.
  Societas cum Occidente et certatio moderata. Est societas cum Ucraina et Belarus et Kazakhstan, sed etiam non nimis propinqua. Anno 2020, Zyuganov ad secundum terminum electus est. Fere leviter inclinato eventu paene secundo circum. Et in Ucraina, postquam Yanukovych discessit, de ambitu Zelensky inopinanter vicit. Nazarbayev etiam reliquit.
  Zyuganov dixit se non mutare constitutionem et relinquet post suum secundum terminum.
  Sic dux Factionis communistarum Foederationis Russicae adhuc gubernare Russiam curavit, paulo plus animi ostendens. et tutior et lenior re quam mundus evasit.
  Who is Putin? Quomodo vitae suae exitum? Postquam Primakov primus minister factus est, Putin etiam prope Yeltsin dimissus est. Accusans imprimis quod FSB irruptionem militantium in Dagestanum invasit. Putin aliquandiu in republica versatus mansit. male ad rem publicam cucurrit Duma. Deinde maior Petropoli factus est.
  Sed tunc rem publicam reliquit et officium securitatis in privato societatis ministerio consecutus est. Pauci ergo eum amplius recordati sunt.
  Zhirinovsky anno 2020 ad comitia praesidentialia octavo tempore abiit et cum modico eventu iterum amisit. Sed habet adhuc in Duma factione. Et etiam Zyuganov ei gradum generalem maioris post 2020 electiones adiudicavit. Donald Trump electionem iuvenis subito democraticam aemulum amisit. Merkel mane resignavit. Valetudo autem Lukashenko graviter delapsus est.
  Anno 2021, cosmonautae Russicae tandem ad Lunam volaverunt. Vexillum rubeum ibi plantaverunt. Zyuganov suum officialem successorem renuntiavit Afonin. Bene in orbem conversus iterum vita.
  Ut videmus, ruina Russiae ne sine Putin evenit. Et lux non convertitur.
  
  
  
  
  
  
  SI NIKOLAI MENSHIKOV occidisses
  . In quo, Tsarist Russia bellum Crimeanum vicit. Menshikov a glande errante interfectus est, et in locum eius capax dux factus est. Hoc est, casu accidit et mutato cursu historiae.
  Oppositum unum cum Makarov. Galli et Britanni victi sunt. At Russia ingentem numerum captivorum et tropaeorum capta Chersonesum recepit.
  Türkiye victus est in Transcaucasia. Kars, Erzurum, et fere totam Armeniam Russiae dedit. Copiae Russiae Romanam occupaverunt. Sed continue odiosum non fuit. Soldanus pacem petivit. Per idem tempus Austria Bosniam et Herzegovinam occupavit.
  Constat Turci autonomiam Serbiae, Bulgariae, Montenegro et Romania concedere servitus Russiae factus. Eodem tempore Russia quoque Armeniam occupavit: Kars, Erzerum, Tanrog, possessiones suas in austrum dilatantes.
  Seditiones in Gallia orta et civile bellum, nec iam copias mittere poterat. Brittania quoque conflictu discessit. Sardorum quoque regnum labefactatum est. Austria roboravit. Austriae regnum Sardiniae mox vicerunt, dominationem suam in Italiam solidantes.
  Mox captus est Shamil finiens bellum in Caucaso. Russia pacem utilem fecit cum Sinis, multo etiam magis territorium ablatis quam in historia reali, itaque auctoritas armorum Russiae superior erat.
  Nicolaus Primus non sustinebat aquilonem in bello contra meridiem. Contra meridionales una cum Britannia adiuvare statuit ut loca in Alasca confirment.
  Russia urbes et munitiones in territorio Americano aedificare incepit. Etiam incepta ferriviaria ad Chukotka fuerunt. Nicolaus Tsar multum delineatur. Copiae Russiae Mediam Asiam subegerunt. Hic obiit anno MDCCCLXVII. Relinquens Russiam potentem et florentem. Alexander filius eius servitutem non delevit, sed meridiem movens perseuerat. Praesertim cum Turcia bellum gessit, et Constantinopolim Russiae adiunxit. Deinde Mesopotamia.
  Iterum bellum Britannicum et devicto Britonum in Asia. Alexander Secundus paulo longiore imperavit, sine insignibus reformationibus, excepta iudiciaria, et aliquantulum melioris administrationis ratio.
  Servitutis abrogatio numquam secuta est. Russia autem Irania annexa est. Tsar viginti annos exacte mortuus est post Nicolaum Primum anno MDCCCLXXXVII. Alexander Tertius ad breve tempus usque ad 1894 imperavit, sed totam fere Indiam Russiae annexam administravit. Et Nicolaus II motus suos ad Indochinam et ad ipsam Sinam continuavit.
  Bellum erat cum Iaponia. Super victores. Ac perdomita Sinae et Indochinae. & penetratio tota ad Australiam tendit. Sed in Europa res aliquanto aliter evenit.
  Imperio Austriaco annexa est Gallia australi. Tum Borussiam vicit, Germaniam inferiorem capit. Austria erat mundi hegemon. Gallia bello civili valde infirmata est. Prussiam coniungi non potuit. Austriae tandem omnem Prussiam ac partes Franciae Orientalis cepit et cepit. Magnum imperium in Africam propagatum est. Mox Austriaci etiam Belgiam, Hollandiam et multam terram in Africa vicerunt. Bellum deinde inter Austriam et Russiam contra Britanniam fuit. Finita divisione Africae inter Austrianos et Russos.
  Franciscus imperator vere factus est maximus monarcha, Napoleon Bonaparte vincens dimidiam fere Africam et maxime Europam. Gallia quoque una cum Hispania et Lusitania mox tota capta est. Omnia bene fuerunt, sed...
  Franciscus imperator heres Serbiae sibi annexare voluit. Et anno MCMXX magnum bellum inter Russiam Nicolai II et Imperium magnum Austriacum incepit.
  Tota Europa in latere Austriae est. Praeter Britanniam, quae minus valida est in rerum historia, et media fere Africae. Plus, Suecia opponitur Russia. Et Norvegia et Dania capta sunt sub Francisco Imperatore.
  Dimidium fuit id negotii. US divisa mansit et minor potentia. Britannia autem adhuc Canada et Austriam regebat. Et post duos primos menses cunctationis et ipsa ex parte Austrie in pugnam iniit.
  Magnum igitur bellum exarsit. Austria et Anglia contra Russiam.
  Scilicet, Oleg Rybachenko est ibi. et pugnat ut verus et inflexibilis heros.
  Puer cum machinis sclopetis cum exercitu externo figit et cantat;
  - Matris antiphona decantat in cordibus nostris;
  Nemo est pulchrior illa in universo mundo...
  Arctius iaculator militis exprime trabem -
  Pro Deo data est Russia!
  Ipse vero tormento tormentorum exercitus ex tota Europa, partim ex Africa destruit.
  Et puer sibi non dat. Hic iacit grenadam cum digitis et stridore nudo;
  - Non dabimus et non deseremus!
  Et rursus pueri letali vastantes incendia ruperunt. Non vult cedere adversario suo.
  Et sibi cantat;
  - Nemo nos obsistit! Etiam non leo leo!
  Puer heros verus est. Inflexio et invicta. Miles Fidei! Etiam nisi Christian!
  Itaque repulsus Austriae impetus.
  Austriae et Britanni lacus habent, sed Russia etiam mastodones.
  Nicolaus II adhuc multo maiorem multitudinem habet, habita ratione coloniarum. Onmia Asiae, Europae orientalis, pars Balcaniae, plus quam dimidia pars Africae est.
  Ita Russia numero peditatus superior est. Et milites fortissime pugnant.
  Austriaci autem resistere non potuerunt et Varsaviae pulsi sunt. Inde copiae Russicae ad Oderam progressae et Borussiam Orientalem capiunt. Item Gallaecia una cum Leopoli cecidit. Premisliae obsessa. Cracovia liberatus est.
  Inde evenit ut Slavi cum Rutenis pugnare nolebant et obeundo se dederent.
  Proelia etiam demonstraverunt leviores, perniciores obterere Russorum efficaciores esse quam graviora, inconditiora obterere Germanorum. Et in aviatione, Russia Tsarist plerumque ordo magnitudinis fortior est quam qualitas Britanniae et Austriae.
  Copiae Russorum post interpositam ingrata resumptis. tum numeros et arte tulerunt.
  Aesculapio obsessa et capta est. In mari, Praefectus Kolchak Britannos vicit et Australiam cepit. In terra, copiae Russicae Berolinum cinxerunt et occupaverunt. et deinde Viennae.
  Imperium Austriacum etiam in Africa proelio victus est. Agmina quoque Anglorum victa sunt. Imo res injucunda erant principi Adolpho.
  Adhæsit in capite suo iniquum locum, et coepit totaliter amittere. Quomodo potest tantae potentiae resistere?
  Post casum Viennae resistentia Austriae arx facta est. Et mox Russi totam Europam et Africam occupaverunt. Eodem tempore oppugnatio in Canada ab Alaska orta est. Britanni etiam pereunt.
  Britannia se solitaria invenit et in insula sedere conatus est.
  Sed manifestum est Russiam deductis aere iniurioso victurum esse.
  Et illa fere omnia quae in superficie erant emittebat. Expositis deinde copiis terram, Britanniam in dicionem redegit.
  Ita totum hemisphaerium orientale, sicut Alaska et Canada, factum est Russiae.
  Lorem magna est! Nikolai secundus temporalem intercapedinem sumpsit, possessiones digerens. Civitates Americae Unitae adhuc divisae sunt nec valde fortissimae, sicut aliae civitates Russiae dependentes.
  Anno 1937, Nicolaus Tsar in plano concrepuit. Regnum ab Alexei II hereditario. Secus fabulae, heres satis sanus ac hilaris. Et anno MCMXLI, omnia quae maiores sui capere non curaverant, vincere statuit.
  Emittendum in planetam, Terra iam unum imperium erit. Exercitus autem Russiae primum ad civitates septentrionales Americae, deinde ad meridiem versus se contulit. Civitas Foederata non fortis erat et celeriter capta est. Sed Mexicum facilius evasit. Tunc susum sursum. Singulatim rus ex alio capiens. Maxima et fortissima Brasilia. Sed minus quam mensem duravit.
  Itaque Americam Latinam et Novam Zelandiam vicerunt. Alesei Secundus in historia descendit ut consummator omnium victoriarum Russiae. Et iam anno 1947, cosmonautae Russorum in Lunam pedem collocaverunt. Et anno 1958 ad Martem! Anno 1961 ad Venerem. In 1972 ad Mercurium, et in 1973 ad Iovis lunas. Anno 1975, annos 71. Alexy II mortuus est. Cognomento finitor. Et Nicholaus filius eius tertius rex factus est. Anno 1980, homo ultimam, ultimam, remotissimam, systematis solaris - Plutonis, planetam ingressus est. Nicolaus III non diu imperare. Mortuus est anno MCMLXXXV. Et Alexander filius eius quartus regnum ascendit. Rex iuvenis circiter viginti septem annos natus est. Et iussit rex ultra systema solarem salire parare. Coeperunt aedificare stellas et erucae photon. Et tandem anno 2017 prima expeditione interstellaria deductae sunt.
  
  TSAR NICOLAUS II FELICITAS PUTINI PRAESID
  Clarus scriptor et poeta Oleg Rybachenko sensit aliquid in mundo errare. Humanitas manet sicut erat redacta. Numerus terrarum in Tellure telluris tantum augetur. Et si quis auctoritatem obtinet, solum Sinarum dictatorium totalitarium est. Et Russia, post finem regulae Vladimir Putin, in gravi discrimine praecipitavit. Bellum in Caucaso iterum saevit, lefti et nationalistae rebellant. Oeconomia in declinationibus iterum et flagitium in ortum est. Et Russia dissolui incipit.
  Quamvis fortuna phaenomena eius Vladimir Putin numquam validam, stabilem systema politicum creare potuit, vel oeconomia stabilis et celeriter crescens. Multae quaestiones sociales et interethnicae non dissolutae sunt. Rara fortuna Putin fortunarum speciem conservare permisit. Sed ubi discessit, omnia protinus panduntur.
  Porro minae imminet belli nuclei! Mundus in chao est, Russia in magnam veniam bellum civile petit! Hoc opus est instanter statui.
  Puer legit librum quem hominum fortunam mutare potes, et loca mutare! Et est unus potens gypsy, qui hoc potest cuilibet homini facere.
  Quin igitur fortuna et fortuna Putin et Nicolaus II adversantur?
  Praeterea, si Nicolaus II tam phaenomene felix quam Putin est, tum historiae cursus mutabitur. Primo et vicesimo saeculo Romani in Russia regnabunt. Hoc significat Putin fortuna non egere. Vel certe Russia fortunam Putin habet.
  Et vicesimo saeculo, fortuna Tsarist Russia valde necessaria est.
  Nobilis scriptor placuit ad gypsy mulierem adire. Fortunate oratio eius in interreti fuit et perspicientia scriptori et poetae narravit illam omnino non esse charlatam.
  Immo gypsy non est simplex. Moscuae vivit in mansione, et viginti circiter annos spectat, quamvis fortunas a Sovieticis temporibus narraverit. Potes statim videre aeternam puellam crine crine nigro - haec est miranda!
  Interrogavit eam Oleg Rybachenko:
  - Bonum factum! Muta fortuna Vladimir Putin et Nicolaus II!
  Iuvenis saecula gypsy puella in Oleg Rybachenko aspexit et respondit:
  - Bonum est quod egoista non es et non tibi dabo, sed Russiae regionem! Et melius etiam est quod habes vim et inauditum, incredibilem, superhumanam imaginationem!
  Gypsy nictavit et continuavit;
  - Historiae mutandae tam multae mihi quidem non faciles sunt! Sed tu, dominus fortissimae et opulentissimae phantasiae in mundo, potes me adiuvare!
  Oleg Rybachenko annuens concorditer;
  - Parata sum ad aliquid! Et complebo quodlibet petitionem!
  Iuvenis gypsy adnuit et dixit:
  - Ego te vertam in puerum circiter duodecim, et valde lente cresces nec umquam maior corpore quattuordecim fies. Mittam te in pariem mundum, ubi primum servus fies.
  Oleg Rybachenko dixit concorditer;
  - Paratus sum!
  gypsy adnuit et continuabat;
  - Habebis mihi novem lapides artificiatum: nigrum, album, rubrum, aureum, flavum, viridis, caeruleum, indicum, purpureum. Praeter hoc, decimus artificium corona est Koshchei!
  Difficile est, sed habebis in aeternum iuvenem, ieiunium, validum, mollem corpus pueri bellatoris. Et plus quam extraordinarium intellectum et phaenomenum donum phantasiae. Citius aut serius, artificia colliges et in mundum tuum redibis. Et in perpetuum eris in corpore pueri phenomeni fortissimi et jejunii circiter quatuordecim, et impossibile erit te occidere. Hoc est, et immortalitatem pro praemio accipietis.
  Oleg Rybachenko annuens concorditer;
  - Tantum de hoc somniare potes!
  Iuvenis maga in aeternum dixerat;
  - Sed decem artificia mea sunt, et tantum mea. Dabunt tantas vires ut plus merearis immortalitatem! Interim ego te dormiam et ut servum puerum in lautumiis evigilabis. Et tunc tibi narrabit sollertia quam ut ex hoc accipias!
  Cum moveris, fatum, fortunam, fortunam, praesidem Putin et Tsar Nicolaus II mutare potero. Ex diversis mundis mihi artificia colliges, et interim a saeculo XX ineunte historia Russiae aliter ibit. Hoc est, etsi artificia novem - lapides et coronam Koshchei non colliges, Nicolaus II Tsar Russiae fortunam, fatum et fortunam Praesidis Russiae Vladimir Vladimirovich Putin recipiet!
  Oleg Rybachenko risit late et respondit:
  -Hoc bene est! In mundo novo, tranquillus ero ut historiae cursus in melius tandem mutatus sit! Et illa Russia poterit ordinem per totum mundum componi et terra hegemonica fiet! Et absolutum hegemon!
  Iuvenis gypsy in aeternum iussit;
  - Super lectum diurnum dormi!
  Oleg Rybachenko cubicularius.
  Venefica puella purred;
  - Nunc dormi! Expergiscimini in alio mundo.
  Oleg Rybachenko oculos clausit et paene statim obdormivit.
  Gypsy medicamenta in antecessum e vasis congesta protulit, et potionem parare coepit. Conversa in vaporem sub olla magicae praeparato. Quae varia ibi incantamenta iactare coepit. Eodem tempore puella aeterna de sinu pectoris ornans traxit et cantavit;
  - O fatum, fatum, auxilium Nikolai! Bene vale a Putin, veni ad Tsar Romanov!
  Fiat vincere Romanov
  Praecepta sicut Genghis Khan ...
  Sit tibi fortuna,
  Putin per donum furari!
  
  Russia est melius
  Nicolaus Magnus Tsar...
  Tiro Khan fiet frigidior Thracam
  Sit ut Vladimir Putin!
  Fervescere coepit ahenum, et coepit potio bullire in eo. Gypsy chartas evolvit, alligent et ornat in obducto ferventi... Eximius splendidus emicabat quasi ex mille phoenicis. Dormiens Oleg Rybachenko disparuit... Et deinde, accensis, lebetem quoque disparuit.
  Aula ampla, ubi maga maga incantata est, vacua et quieta facta est!
  Iuvenis maga saecula dixit;
  - Bene! Historiae cursum mutavi et frigus illud! Et si hic idealista faustus est et artificia colligit, sic efficiar potens ut ipse satanas mihi invideat!
  et gypsy maga micans oculis smaragdis!
  Accidit miraculum!
  Quid vere exspectaverit Nicolaus II... Immo multum mutatur. Non fuit rixa cruenta in coronatione. Dilatatio in Sinas obtinuit. Sane cum Iaponia bellum gestum est. Hoc fere historice necessarium fuit. Apparet monstrum in facie Samurai exarmatum et deletum fuisse. Et fugiat nulla sit hac. Periculum in tuis finibus relinquere non potes.
  Iaponia primus bellum incepit, sed conatus eius ad oppugnandas naves Russicas parum processit. Russi damnum significantes non acceperunt et duodecim praedones Terrae Solis orientis submersi sunt.
  "Varyag" etiam effugere ab ambitu. Magna successu evasit id. Et Admiral Makarov cito ad mare pervenit et Iaponicam deleat. Et Generalis Kuropatkin Samurai in terra vicit et totam Peninsulam Coreanam penitus occupavit.
  Et etiam Nicolaus II Tsar consilium iniit: opus erat ut incolumis ab Iaponia in aeternum maneret! Sed ut? Terrae copiae totum Russiae provinciae adiungunt.
  Et deinde dimicatio decisiva in mari facta est, ubi classis Iaponica ab Admirallo Makarov tandem completa est.
  Quattuor puellae in proelio etiam interfuerunt! Nuda pedibus et bikini!
  Natasha, Zoya, Aurora, Svetlana. Quattuor pulchri- tudines, quae vibrantes spathis, navem samurai maximam conscendunt.
  Natasha secat Iaponica et clamat:
  - Lintabis, luscus!
  Zoya succidit alium samurai et perbibuit;
  - Et oculi tui sapphiri sunt!
  Natasha, molendinum decurrens, confirmavit;
  - Sic utique! Sic utique!
  Et deinde iterum accepit Auroram, et calce Iaponicis in mento nudo calcaneo. Fregit maxillam et rugit;
  - Eia pro matre!
  Svetlana cepit eam, samurai caput amputavit et effudit:
  - Pro Nicolao II Tsar!
  Ita nimirum multum a fortuna pendet. Praesertim Praefectus Makarov vivus remansit. Secundus autem evasit Ushakov. Quam docte imperat. Ipse in cruiser mobili est, cum omnibus servare potest. Et Iapones, qui in via magnam utilitatem in sclopetis non habebant, sectionibus militaribusque caesi sunt.
  Parva res numeralis, sollertia ducis vel navalis praevalet.
  Praeterea Iapones hoc tempore numero infirmiores erant. Ita Makarov frangit. Cogit comminus pugnam, ubi Russicae naves cum testarum armaturarum multo fortiores sunt.
  et vincuntur Iapones. Puellae aliam samurai navem capiunt. Et in ea vexillum imperii tsarist volat!
  Quid sunt Iapones? Nonne valde bona est fortuna? Nicolaus II Vladimir Putin fortunam accepit, omniaque ei bene gesta sunt!
  Quid de puellis? Quattuor pulchritudines in bikinis sunt Rodnover veneficae quae pro rege pugnare constituerunt, quamquam plerumque nihil habent cum hoc mundo.
  Sed in hoc casu necesse est populum Russorum iuvare. et hoc felicitati Putin debetur. Nunquam Chersonesum sine glande cepisset, nisi quatuor veneficas istas puellas. Adiuverunt facere miraculum. Sed an Russia opus sit ut Chersonesum ab hominibus fraternis auferat, quaestio adhuc est. Sed Sina annexa est magna idea Imperio Russico! Finge quot subditos Russorum Tsar habiturum - totum mundum potuit opprimere!
  Prorsus puellae hic tempus non perdunt. lamque nova pugna oppugnatur.
  Iterumque capitur. Et machaerae in manibus pulchri- tudinum tantum coruscant, et tam acres sunt. Itaque multae Iapones mixtae sunt.
  Proelium navale confectum est cum ultima ala Iaponicorum mersa et capta Togo Praefectus.
  et portum cepit. Non satis sunt steamships et onerariae. Navigiis autem utebantur, lembis ac praeliis onerabant, et alia multa faciebant. Tsar naves onerariae uti iussit in nave.
  Copiae Russiae impetum samurai repellebant qui eos de ponte proicere conati sunt. Sed tsarist fortiter resistebat exercitus. et magna cum caede repulsus est.
  In oppugnatione magae puellae cum spathis secant et nudo pede tasque in hostem iaciunt.
  Sunt utique in locis periculosissimis. Et quomodo tormenta tormentorum machinamenta incendere inceperunt. Omnis bullet in scopum.
  Natasha accensus, nudis digitis proiecit grenade et pipiabat:
  - Nemo me frigidior!
  Zoya, tormentorum machinam incendens, nudis digitis donum mortis projecit et stridit;
  - Pro Nicolao II Tsar!
  Aurora continuans ignem e machina tormentorum exiliens, rupta dixit:
  - Pro Magno Rus'!
  Svetlana, hostem verecundare, infensi dixit, dentes denudans, nudo calcem grenade jactans;
  - Pro imperio regio!
  Bellatores caedere et triturare pergunt. Habent tantam vim industriae. Se jaciunt et venientes samurai destruunt.
  Iam milia decem milia Iaponum ab eo interfecta sunt.
  Et fuge samurai victi.
  Russi secantur samurai cum bayonetis...
  Impugnatio repellitur. et novae copiae Russiae in terra maritima. Pons capitis dilatatur. Non male, utique pro imperio Tsarist. Una ex alia victoria. Et Praefectus Makarov etiam tormentis suis adiuvabit. Iapones rapere.
  Nunc copiae Russicae iam trans Iaponiam movebantur. Et NIVIS CAELIBES OSTENDI NON POTEST. Hostem caedunt, et bayonetis confodunt.
  Natasha oppugnans samurai et secas cum spathis, cantat;
  - Lupi albi confluunt! Tantum ergo genus superstes erit!
  Utque nudis digitis grenade iacit!
  Zoya canit cum impetu feroci. Nudo quoque pedibus iacit, unicum letale;
  -Infirmi moriuntur, occiduntur! Sacram carnem protegens!
  Augustinus jaculando in hostes et spathis feriens, et tasque nudis digitis, stridore;
  - Bellum geritur in laetissima silva, ubique veniunt minae!
  Svetlana, nudis pedibus eiaculans et mortis dona mittens, eam cepit et prostravit;
  - At nos semper hostes vincemus! Lupi albi heroibus salutant!
  Et virgines in choro, hostem destruentes, Canunt, nudis pedibus tela mortifera;
  - In bello sancto! Nostra erit victoria! Vexillum imperiale process! lapso heroi gloria!
  Iterumque puellas jaculantur et ingenti ululatu canunt;
  - Nemo nos obsistit! Nemo nos vincet! Lupi albi hostes opprimunt! Lupi albi - saluta heroibus!
  Puellae ambulant et currunt. Exercitus Russicus versus Tokyo movetur. Iapones se interficiunt et falcantur. Exercitus Russiae moveatur. Et una post victoriam.
  Nicolaus Tsar vere felix tessera extraxit. Copiae Russicae iam urbem Iaponicam expugnare incipiunt. Proin ac magna est.
  Puellae hic, utique, ante omnes sunt, eorumque pressiones ac res in magna altitudine sunt.
  Praesertim cum nudo pede tasque jactant. Hoc plerumque offensus et timor apud samurai.
  Hic autem murum capitis Iaponum ascendunt. Et concidunt homines et equos in caulas. aduersarios oppresserunt. Puellae veniunt, clamantes et ridentes! Et nudis calcibus te calcitrant in mentum. Iaponicae deorsum volantes sunt. et in sudes labuntur.
  Et fortes validius machaeras levant.
  et samurai cladem patiuntur post cladem. Itaque copiae Russicae Tokyo ceperunt.
  Mikado metuit, sed necubi celare potest. Itaque puellae eum capiunt et ligant!
  Magna victoria! Imperator Iaponensis abdicationem in favorem Nicolai II subscribit. Titulus Tsar Russorum insigniter productus est. Corea, Mongolia, Manchuria, insulae Kuril, ipsa Taiwan et Iaponia provinciae Russiae factae sunt. Etsi Iaponia parvam, limitatam autonomiam habet. Imperator autem eius est Russian, tsar autocraticus!
  Nicholaus II manet monarcha absolute, ab omni restrictus. Ipse est Tsar Autocraticus!
  Nunc etiam Imperator Iaponiae, Flavi Russiae, Bogdykhan, Khan, Kagan, et sic deinceps, etc.
  Imo felicius. Animadverte quod fortuna Putin tantum vincere permisit! Vicesimum primum saeculum, heu, non est valde idoneum ad capiendos!
  Quid prodest Russia ex eo quod Putin inimicus McCain in cancro cerebri mortuus est? Fortuna sane colossa est, ne cogitari quidem potes - inimico tuo tam mala et ingrata morte perire!
  Sed reditus specifica pro Russia nulla est.
  Sed pro Nicolao II, talis fortuna et fortuna Putin in magnos territoriales quaestus vertitur. Sed vero cur Fortuna munera Putino det? Ex eo quod Sobchak tali tempore mortuus est neque necesse erat ei stationem capitis constitutionalis aulae dare, quomodo Russia bonum est?
  Et Nicolaus Tsar II totius Rus' persona extraordinaria est. Nempe post tantam victoriam eius virtus et auctoritas confirmatur. Hoc modo aliquae reformationes peragi possunt. Praesertim in Orthodoxia! Permittite nobiles quatuor uxores habere, sicut in Islam. Et etiam ius alteri uxori dare militibus in praemium rerum suarum et fideli servitio.
  Bona reformatio! Cum numerus hominum aliarum fidei et peregrinorum in imperio creverit, tunc numerus Russiae augeri debet. Et quomodo facere? Sumptibus aliarum gentium. Ceterum si Russicus tres Sinenses uxores duxerit, tunc ex eis liberos habebit, et quinam ex natione erunt?
  Scilicet Russian ex parte patris mei! Ac magna! Nicolaus II, animo progressivo, habitus magis religiosus fuit specie quam animo. Et sane, ut religio reipublicae inserviret, et non e converso.
  Nicolaus II ita auctoritatem inter electos confirmavit. Hoc homines diu voluerunt. Rursumque in extrema parte acceleravit.
  Nec sacerdotes bene sapiebant. Fides insuper XX saeculo debilitavit. Et religio regi serviebat, non vere Deo credens!
  Et victoriae militares Nicolaum popularem apud populum fecerunt, et ille, auctoritariae adsuetus, mutationes in primis non deerat. Russi nullam aliam vim sciebant!
  Et oeconomia magna est, merces surgunt. Singulis annis decem centesimas auget. Itane, quid mutandum?
  Anno 1913, Nicolaus Tsar, in tercentenario Romanovs, diem operantes iterum ad 10.5 horas reduxit, et in sabbatis et diebus praesolutis usque ad 8 horas. Numerus hebdomadarum et feriarum etiam auctus est. Incepit celebrari ut dies et dies deditionis Iaponiae. Et natalis regis, et natalis reginae, et dies coronationis.
  Postquam evenit ut heres throni hemophilia haberet, Nicolaus Tsar se accepit alteram uxorem. Ita certus regni successus.
  Sed magnum bellum appropinquabat. Germania de reformatione mundi somniavit. Sed Russia tsarist parata erat ad bellum.
  Anno 1910, Russi Beijing annexi et imperium suum ampliaverunt. Britannia ei pro foedere contra Germaniam consensit.
  Regius exercitus copiosissimus et potentissimus erat. Numerus eius pacifice ad tres miliones et mille cohortes pervenit. Germania sescenta tantum milia in pace habuit. Plus Austria-Hungaria, sed copiae eius non-paratae sunt ad pugnam!
  Sed Germani adhuc cum Gallia et Britannia pugnare cogitabant. Et ubi trahunt duas frontes?
  Russi primam lucem "Luna"--2 in massa productionis habent. Quattuor machinae bombers "Ilya Muromets" et pugnatores cum tormentis machinarum "Alexander" et multo magis. Et sane validam classem.
  Pares Germaniae copias nullas habet.
  Germani etiamnum Belgicam et Lutetiam bypass oppugnare constituerunt. Nihil hic omnino.
  Sed bellum usquam initum est. Germania fatale motu suo fecit. et copiae eius in Belgium motae sunt. Vires tantum sunt inaequales. Copiae Russiae trans Prussiam et Austria-Hungariam iam moventes. Et Luna-2 lacus cum velocitate 40 chiliometrorum iam perampla vis est.
  Nota preterea quod Nicolaus Tsar felix fuit quod bellum incepit. Ipse Tsar Germaniam aggressus non fuisset. Itaque in parte Russica est magna, excellentia virium, praediorum, superioritas in tormentis, et optima aviation in quantitate et qualitate. et parsimonia validior, quod in bello seditiosorum et cladium recessum vitare potuit. Et sic omni tempore tumultus et successus successus est.
  Profecto Germani oppugnari. Deinde ipsi cum maximis copiis in Galliam et Britanniam ascenderunt. Quo eant?
  Tollite Italiam et Austria-Hungariam bellum indici! Solum plus est quod Türkiye bellum contra Russiam ingressus est. Sed hoc regi melius, tandem Constantinopolim et sibi angustias capere potest. Ita...
  Ac etiam quattuor veneficae, in aeternum iuvenes indigenae credentes Natasha, Zoya, Aurora, Svetlana in proelio! Et iam te percussit! Sic et Germanos et Turcas ferient!
  Scriptor et poeta Oleg Rybachenko evigilavit. Malefica iuvenis in aeternum promissionem implevit, dans Nicolao II fortunam Vladimir Putin et nunc Oleg Rybachenko suam adimplere debet. Experrecta non erat facilisis. Corpus pueri duro flagello ictum est. Puer exilivit. Etiam, Oleg Rybachenko nunc est puer muscularis, brachiis et cruribus vinctus. Vides corpore nigro sient, sicco et nervoso, musculis prominentibus. Vere fortis et durus servus, valida cute tam durae ut percussio vilicus eam secare non possit. Curris ad prandium cum aliis pueris, e glarea surgens ubi pueri nudi omnino et sine stragulis dormiunt. Vere, hic calet, caelum Aegypti est simile. Puer autem totus nudus est, modo vincula. Sed eae admodum longae sunt et incedentes paene non impediunt ambulationem vel operationem. Sed magnum gradum in eis capere non potes.
  Priusquam comedas, in flumine manus ablue. Habes rationem: mashed oryza, et putrida piscium. Sed puero esurienti servienti, hoc in deliciis videtur. Et ibis ad mea. Sol nondum mane ortus est et satis jucundus est.
  Pedes nudi pueri asperi et cornei facti sunt adeo ut lapilli acuti omnino non laedant, etiam iucunde titillant.
  Lautumiae ubi pueri sub sedecim laborant. Minores utique carros instrumenta habent. Sed laborandum est tibi quindecim, sedecim horas, sicut adulti.
  Putet, sic se exonerare ad carbones. Simplex opus est: secant lapides cum dolabris, portant in calathis aut lecticis. Interdum etiam ventilabis trahit. Plerumque pueri eam bini et terni impulerunt. Sed Oleg Rybachenko solus eligitur quia validissimus est. Et in manibus quasi adultum tenet pickaxem. Opus multo ampliore quam caeteri perficiendum eget.
  Verum est te magis ac saepius dare. Ter in die, not bis.
  Servus puer, cuius corpus Oleg Rybachenko incolebat, iam aliquot annos hic fuit. Obedientes, laborantes, omnes motus ad automaticitatem exercentur. Vere damnant fortes, molles et propemodum fatigatos. Sed eodem tempore vix adolescit puer, et iam non amplius quam duodecim spectat, statura huius aetatis.
  Sed virtus... Pro pluribus adultis. Juvenis heros. Quod tamen nunquam videtur adultus, nec barbatus.
  Deo autem gratias! Ut scriptor et poeta, Oleg Rybachenko radere noluit. Tibi operaris, et lapides franges, illos comminues. Ut ac vehicula quam. Tum tu ad trahit. Difficile est eam ventilare et filii vices facere.
  Pueri hic paene nigri sunt, sed vultus eorum vel Europaei, Hinduistae vel Arabis sunt. Plures praeterea sunt Europaei.
  Oleg propius eas aspicimus. Servos loqui non licet, flagellis caedunt.
  Oleg Rybachenko etiam nunc tacet. et studet. Hic praeter mares praepositi sunt etiam feminae. Sunt etiam crudeles, ac verberibus feriunt.
  Praeterea non omnes pueri pellem habent tam validam quam Oleg's. Multi erumpunt et cruentant. Custodes autem vos caedere possunt. Durissimum opus est, et pueri, praesertim cum oritur sol, multum incipiunt sudare.
  Et hic non unus sol, sed duo. et hoc facit dies longissimus. Et sit amet laboris. Pueri tempus non habent et dormiunt et relaxant. Magnum hoc tormentum est illis.
  Oleg Rybachenko sibi laboravit, mechanice concisas et onerandas. Suscitavit me...
  Et cogitavit imaginem rei gestae postquam Nicolaus II successum obtinuit praesidens Russiae Vladimir Putin.
  Natasha, Zoya, Aurora et Svetlana Austriacos Premisliae oppugnant. Statim copiae Russiae Leopolim ceperunt. Fortissimum castrum oppugnant.
  Puellae nudis pedibus et bikinis celeriter per vias urbis currunt.
  Austriacos concidunt et nudo pede parvos orbes iactant.
  Simul puellae cantant;
  - Tsar Nicolaus Messias noster est;
  Princeps validorum Russia formidabilis...
  Totus mundus quatitur - quo ibit -
  Nam Nikolai cum carmine profert!
  Natasha Austriacos caedit, grenada nudis digitis iacit et cantare incipit;
  - Pro Rus'!
  Zoya quoque conterit hostes et cantat cum aplomb;
  - Pro imperio regio!
  Et grenade nudo pede proiecta volat! Haec puella occisor est. Potest molam tuam opprimere et mare bibere!
  Atque Aurora digitos nudis iacit orbes, Austriacos stridore rudentes;
  - Pro magnitudine Russiae!
  et dentes acutissimos portabit. Quae micant sicut dentes.
  Svetlana quoque cedere non obliviscitur, et fremit:
  - Rus' Sancti ac Invictissimi Nicolai II!
  Ingentem passionem puella monstrat. Nudo pede proiicit omnia et munera proicit!
  Natasha , incendii , scindendi , tela lethalis nudis pedibus , stridore , stridore ;
  - Rus' meum amo! Rus' meum amo! Et omnes vos interficiam!
  Zoya quoque figit et ululat, aliquid explosivum cum nudis digitis proiciens;
  - Magnus Tsar Nicolaus! Montes et maria sint eius!
  Ille fera, furibunda fremens, nudoque ululat Munera.
  - Nemo nos obsistit! Nemo nos vincet! Puellae allisae nudis pedibus et calcibus nudis opprimunt inimicos!
  Et iterum puellae in feram ruunt. Premisliam ceperunt, movendo et cantando, eundo componendo;
  Sanctus Rus noster clarificatus est;
  Multae victoriae futurae in ea sunt.
  Puella discalceatam fugit
  Quae nulla est in mundo pulchrior!
  
  Rodnoverki conlisi sumus;
  Sagaces semper discalceati sunt...
  Puellae multum amant pueros
  Effera eius forma!
  
  Nos numquam in
  Ne antrum inimicis nostris...
  Etsi nudi sunt pedes nostri;
  Non erit livor multum!
  
  Est melior pro puellis ruere
  Discalceatus in frigore...
  Nos sumus vere lupum catuli
  Ferrum possumus!
  
  Non possumus obstruatur
  Fritz.
  Et non calceis
  Satanas timet nos!
  
  Puellae Deo serviunt Rod;
  Nam id cursus magna.
  Nos ad gloriam et libertatem sumus;
  Kaiser frenum sordidum erit!
  
  Nam Russia, quae est omnibus pulchrior;
  Pugnatores consurgunt...
  Comedimus pingue polentam
  Pugnatores non flectere!
  
  Nemo nos prohibere potest
  Virtus puellarum ingens est...
  Nec lacrimam fudit,
  Quia sumus ingenii!
  
  Nullae puellae flectere possunt,
  semper fortes sunt.
  Acriter pro patria pugnant;
  Somnium tuum fiat.
  
  felicitas in universo erit
  Sol erit super terram...
  Cum tua incorruptibili sapientia,
  Bayonet Kaiser!
  
  Sol semper lucet hominibus;
  Latissime in patria;
  Laeti adulti et liberi;
  Et omnis pugnator fortis est!
  
  Est numquam nimium felicitas
  Nos confido felix esse ...
  Discant mala tempestas -
  Et dedecus inimicos!
  
  Deus noster tam summus est;
  Nemo est eo pulchrior.
  erimus altiores animo;
  Malus ut evomat omnes.
  
  Hostes, credo, vincamus
  nobiscum albus, Russian Deus.
  Idea erit gaudium;
  Ne intret limen tuum malum!
  
  Bene in summa, ad Jesum;
  Semper erimus fideles...
  Deus est Russicus, audi;
  Sese mentitur Satanas Iudaeum esse!
  
  Immo vero Deus omnipotens.
  Sanctissima Familia Main...
  Quam certum est tectum;
  Eius Filius-Deus Svarog!
  
  Bene in summa, pro Russia;
  Non est pudendum mori...
  Puellae omnium pulcherrimae sunt;
  Mulier ursae vim habet!
  
  
  Consilia non mutaverunt
  Hitler consilium OKW simpliciter non mutavit, et oppugnatio Stalingrad ab utroque septentrione et meridionali facta est, per Groups A et B. Exercitus exercitus Mainstein commissus est. Quam ob rem Stalingrad intra decem dies undique oppugnatus cecidit. Et copiae Sovieticae se circumventum invenerunt. Post quem Wehrmacht per Volgam oram ad mare Caspium movit. Quomodo Exercitus Rubrum respondet? In media acie ingrata non nimis prospera fuit.
  Plus, Iaponia pugnam Medio Mediae vicit, quamquam alteram ante non aperuit, sed insulas Hawaiianas cepit. Eodemque tempore terra Samurai unitates versus Indiam movit. Ad hanc coloniam retinendam, Britannia nonnullas copias ex Aegypto, omisso Opera Torch, deducendas habuit.
  Germanos in fronte orientali obtinebant. Rapta Stalingrada capta lateri meridionali concidit. Fritz ad Caspium mare defluxit et Caucasum terra interiit. Et tunc Türkiye bellum iniit. Exercitus eius, etsi non admodum fortis, numerosus ac fortiter pugnans est.
  Primis iam diebus Turcae Batumos ceperunt et Yerevan circumdederunt. Ita res gestae decent, cum Exercitus Rubrum a fronte Germanica configatur.
  Animadvertendum est Nazis in usu fuisse quod copiae Sovieticae protinus ex impedimentis proelium inierunt et eas in partes verberaverunt. Quod quidem bellum cursus negativum habuit.
  Stalin etiam timidus erat et elusus - Caucasum quoquo pacto tenere poposcit.
  Denique heroica defensio Stalingradia non operata sunt omniaque discesserunt. Etiam absentia Iaponicorum divisiones in extremo Oriente non adiuvaverunt.
  Germani in ora Caspii maris Dagestanum profecti sunt. Ad pulvis collectio prohiberet - sed copiae inaequales sunt, praeterea Exercitus Rubri magnas difficultates cum commeatibus expertus est. Quae speluncam. Et Krauts actuose bombed.
  Civitates Americae fere tertiam Reich victoriis Iaponiae distractam non attigerunt. Britannia aliquantulum labefactavit, ac etiam in malum non venit! Iam Germani nimis multae aircraft erant et vere eos premebant.
  Stalin qualitates suas pessimas ostendit ac nimis saepe animum amisit et clamavit, sed optima iudicia non fecit.
  Ita Caucasus jactura inevitabilis factus est.
  Pugnatum est iam in confinio cum Azerbaijan.
  Soviet puellis pugnant perdite. Hic pulchritudines perdite pugnant.
  Et non recedunt et non renuntiant. et circum terga repunt.
  Natasha, Zoya, Augustina et Svetlana generalem Germanum a tergo trahunt. Hoc frigus est. Puellae genibus eum posuerunt et nudis pedibus osculari eum compulerunt. Eos magno studio confudit! et calcanea puellarum lambebat.
  Bellator puellae plerumque tam parum pudici et venuste. Tum Fritzium praelium dederunt.
  Natasha conligatio rupta , interclusio Nazis . Grenade nudo pede proiecit et pipiavit;
  - Pro magna gloria!
  Zoya etiam caluit et diruit;
  - Pro matre et Stalin!
  Et accepit eam et misit grenade nudis digitis suis. Nazis disiecit et prostravit;
  - Pro USSR!
  Puellae tam pulchrae et stupendae sunt.
  Augustinus etiam nudo pede grenadens proiecit, denudandoque dentibus, sumpsit et sibilavit;
  - Ita sum pugna! Similis terminus!
  Et Svetlana etiam aliquid tam letale et perniciosum digitis nudis deducet. Et iterum canet:
  - Amicitia nostra monolithic est, ac pro eo est!
  Quattuor pugnae simile est - hae sunt puellae! Ridiculi pulchritudines longas linguas respondentes ostendunt.
  Milites nobilissimi. Et quomodo te percutient, et quomodo ad te clamant.
  Germanos instar baccae prelo opprimunt.
  Natasha accensus, nudo pede proiecit grenade et cantavit:
  - Milites lucis sumus et vexillum rubrum!
  Zoya quoque interfectorem nudum digitorum suorum immisit et blaterat;
  - Et pro Lenin pugnabimus!
  Et tunc illa laceravit Augustinum denudans dentes suos;
  - In nomine magno!
  Et tunc Svetlana incensus tasque nudis pedibus emissa, rugiens;
  - Capemus hoc et circum vertere!
  Quattuor strenue laborant et sagittis. Bene hae sunt tamen puellae quae multa de internecione norunt. Et sic non pugnant.
  Et sicut debet esse pro realibus terminatoribus. habentque libidinem exitii.
  Natasha iterum nudo pede proiecit grenade et exsibilavit:
  - Hoc mundo perfecte intelligo quantum aggravatio certaminis classium!
  Zoya quoque exsibilat, letalem proiciens, carneam grenadam cum nudo digito discerpens;
  - Utra domus vexillum rubrum habebit!
  Et tunc Augustinus ei vicem dedit. Nazis metebat et nudo pede sibilabat grenam proiecit:
  - Magnum spatium, haec est terra nostra et omnes sumus!
  Milites vere possunt etiam spiculum scindere.
  Tum Svetlana nudo pede grenade shoos Abstulit, accendit rupto cum furore:
  - Ignis et equus furit!
  Puellae vertentur utique. Et petunt capita.
  Et in parte Germanica, turba Gerd in T-4. pugnatur. Iterum, semel incepit, non calefacies et talem pressuram supprimere non poteris. Tales puellas habent ignem infernalem in oculis.
  Se iaciunt, nec spem salutis dant. Et dentes albis et margaritis resistere non potes.
  Bellatores ferociunt et ululant;
  - Odor ferus! Omnes hostes ad infernum mittemus!
  Gerda incendet triginta quattuor et stridet;
  - Futuras victorias!
  Carola nudis pedibus urget felis et gurges:
  - Nos te disrumpam!
  Magda quoque accensus, delevit 26 t et dixit;
  - Patebimus.
  Et digitos nudos excussit.
  Christina quoque nudo pede pressit pedalis et sibilis;
  - Plaudite nostris partibus!
  Puellae in bikinis et discalceatis fere nudae sunt. Eodem tempore et asperiores lorem.
  Et impetus agunt cum suis non perfectis, sed efficacibus T-4. et jaculantur in hostes. Talibus puellis noli aliquid dare! Et quomodo dentes portarent. Et quam faciunt faciem!
  Gerda sibi fremit, nudis figens digitis;
  - Gerda necare amat, haec Gerda!
  Et rursus ignium conchas.
  Et tunc Carolus palmites vicissim fremit, pulsans triginta quatuor;
  - Ego laxas ventres discerpam!
  et nudis pedibus iterum incipiet.
  Et tunc Christina interfectorem apponet. Digitis etiam nudis utens.
  Et rugiet;
  - Formam ego sum pugnax!
  Quam cingulum habet et sculptam abs!
  Et tunc Magda comprehendet et plaudet et rugiet;
  - Banzai!
  Crura quoque eius nuda et excisa sunt!
  Quattuor feminae Germanae se dis pellunt et re vera vincunt. Tantam habet audaciam et alacritatem.
  Virga et virga utuntur bellatores. Exercitus Rubrum non dimittunt.
  Etiam feminae gubernatores in caelo pugnant et hoc ostendunt. Animus eorum immensus est.
  Hic novissima Germanica Focke-Wulf est. Gertrudis in ea. Et haec puella ostendit eam viris frigidiorem esse. Sic fascistas. Misericordiam illis minimam non dat. Gertrudis vera pugna incepit.
  Proiicit autem Soviet Yak et clamoribus;
  - Super puella sum!
  Tunc apprehendet eam, et ostendet linguam suam. Et iterum tollet totalem exterminationem. Haec puella est. Item discalceatus et in bikini. Et deinde LAGG iecit et fremuit iterum;
  - Gubernator gunner!
  Et ridebit in summo pulmonis sui. Tum PE-2. Talis puella, frigidissima regione et genere. Tum iterum tumultuosius effecit et tormentis aereis Yak delevit. Et conabitur.
  - Ego sum lupa caeli.
  Et quomodo dentes aperit! Et quam ut fera! Quam avia! Baba omnibus mulieribus!
  Sed nimirum fascists in austro quoque oppugnare conantur.
  Ibi imprimis gubernator Helga pugnat in ME-109. Itaque feliciter e Britannico evolant fragmenta.
  Puella Mustang percussit et cecinit:
  - A lilac nebula supra nos natat!
  In genere, quam bonum sit pugnare discalceatus et bikini. Quam practica est! Et est commodum.
  Helga gubernator est. Fuhrer satis callidi erat consilium audire et puellas in lacus, aeroplana et in exercitu permittere. Et quanto meliora ierunt ad Krauts.
  Non exspectaverunt ipsi corpora feminarum tam efficax. Hic Helga momentum et rationes egregie conciliat.
  Nudo pede nata puella premit pedals fremit;
  - Tam jucundus sum pusillus vaccae!
  Helga duo plana et stridore Anglica descendit;
  - Post me in versu sunt Germani milites!
  Et bomber quoque confodietur! Quae puella! Omnibus puellis, magnus et frigidus bellator. Si exterminat, etiam sine ulla caeremonia vel misericordia.
  Puellae hic sunt tam parum pudici!
  Et copiae Rommel per desertum dilacerant, non expectatis additis copiis advenire. Vincendum habemus, ita nos habere. Praeceptor fabulosus "Desertum Fox" iam cum copiis superioribus pugnare consuevit. Milites quoque eius similes sunt. Hic, exempli gratia, est societas delecta virorum bellatorum feminarumque SS. Decembri primo, cum prima fronte crepuit, Germani cederent, Britanni e contrario perrumpebant, Tolbuk solvebant, et Wehrmacht de Africae solo proicere minabantur.
  Tum habiti Fuhrer proposuit: phalanx tigrides foeminam transferendo. Non quod dominae aequilibrium potentiae mutabunt, sed ut homines, praesertim Italici, pudefiant et multo infensius et sollertius pugnabunt. Ceterum, si electae puellae durae disciplinae praecesserint, viri verebuntur valde.
  Milites in bikini tantum pugnaverunt, crepitibus specialibus ad praesidium adhibitis. Sex menses nudi, puellares pedes ita obducti sunt ut arenas calidas ut sartagines non timerent, et ex tan- pelle eorum color obscurus color factus est. Et multi iam habent justos cadaverum post illos.
  Margo et Shella sunt duo infantes admodum, sed iam pugna obdurata Aryans. Minimi sunt in comitatu, sed in sex mensibus iam crucem Ferream meruerunt, Primae Classis (secundae classis, omnes in phalange iam habuerunt), sunt immites et benigni.
  Margot crinem colorem ignis, Testa erat nivea flava cum melle tactu. Hic pugnant, impetum repugnantis lacus Britannici repellentes. Matildas cum validis armis incedit. Proxima sunt pervia Cromwelli cum conchis sublimibus explosivis et vehicula levioribus. Puellae in arena se sepelierunt. Vanum est tales lacus emittere in caput. Earum notationes vitare debemus, et deinde...
  "Matilda" et "Cromwell" circiter triginta talenta pendunt et cum fossas in argilla arena defodiunt, FORMIDULOSUS fit. Nuda tua, perusta colla demittit, et gravem in te machinis bastardis pondus sentis. Hic idem est "Cromwell", ferrum typicum cum armis 70 mm inclinatis, quod etiam 88 mm sclopetum capere non potest. Odore ut Britannica, gasoline acria valde et oleum mobile. Puellae suas admirationes faciles habent molestias. Prima Faustpatronum exempla. Cum homines, ut mos est, dominae antecedant, ita postremas experiantur et, ut expectatur, arma promittant.
  Sed puellas etiam contra sloganam nazistarum hypocriticam ponunt: "Bellum virile negotium est, pax mulieribus", in rerum densa.
  Sed pedites post terga cedentes, id est in fossis sedendi et vincendi facultas est.
  Testa susurro dicit, sternumenta arena timet, e scrobibus haerens nares ;
  - Tantum senescentis in acie sinet te fermentum vitae Campaniae vitare quae putrida ob periit fatalia periit!
  Margo constat;
  - Qui non habet patientiam, sentiet vinum acerbum cladis et amarum potus damni!
  At Matildas, Cromwellus et Mongooses duodecim lumen iam post eos sunt. Iam uenit hora messis.
  Shella, cuius coma olim margarita a pulvere grisea est, et nudis calcibus in calefacta arena requiescit, mente se convertit ad Virginem Mariam et alios sanctos, dicens: Noli me demittere. Digitus pede leviter urget ut crimen cumulativum directe in piscinam gastrimensem pergat.
  Margo etiam lente trahit felis cum ea. Post quem ambae puellae manibus se invicem cinxerunt. Crimina directe in puppi feriunt, post quae obterere gas explodunt. Flammae aurantiacae ut spuma fluctuum per aerem fundent, et maledicta alicuius audiri possunt.
  Tunc breves capistri Britannici lacus ab offensionibus in fistulas peculiares crispatae sunt.
  Et tigris puellas tasque fortiter iactat in hostes. Et fragmenta in omnes partes volant, discerpentes armaturas sicut pedis ignei, rivus perniciosus particulorum cumulativorum.
  Hic furor feminae est, dicens feminas Germanas minime compositione proprias esse. Et sciunt pugnare ... Et suffocat impetus.
  Multo facilius est peditum impetum repellere, Arabum et Nigrorum per incursiones vel varias pollicitationes fere compositos. Cum piscinae eiectae essent et magna resistentia praecederet, ad prima damna se receperunt.
  Bene, et tunc totum se convertunt ad communem fugam. Cum ita sit - offende infirmum, fiat pro monstris!
  Tandem impetu facto et puellae per desertum ad vesperam discurrerunt, colloquium habuerunt ambulantem. Shella Margot interrogavit:
  - Putasne adhuc Alexandriae erimus?
  Respondit bellator ignis confidenter;
  - Puto non post Novembrem, vel forte Octobri, tandem Aegyptum occupaturos.
  Shella logice non attendens pruritum in callo plantis, ex arena calida, suggessit;
  - Cum hoc clavus in nostro subbello, basis Melitae, destruitur, fit melior copia, ut novae perveniant unitates, hostis occasionem non habebit.
  Margot circumspiciebat videre quantum tempus sol reliquisset antequam occideret. Ut tandem cubes et bonam noctis somno. Propinquitas stellae rubentis ad horizontem bellatorem sedavit. Illa ignave dixit:
  - Puto Fuhrer non deesset iterando magnificam in Cretam portum post Peruviam et Medium. Hoc solum tempore Malta revera destruent.
  Shella exclamavit in caelum anathemate;
  - Convertat Omnipotens universas bases Britannicas in infernum.
  Sol tandem post horizontem absconditus, dies frigidissimus, dies duodecimus Octobris finitur. Et cum eo, Operatio Ursus Ursus incepit. Cur albus? Astu misinformation ut putant homines nos de aquilone loqui, re vera in meridie adductius machinatoris opprimendi est.
  Maxima basis Britanniae infernum re vera vidi. Plus quam mille bombarii ex tota fronte orientali collecti oppugnata sunt, acceptaque experientia decenti pugnae cum praesidio pugnatorum. Britanni diu pugnaverunt, sed tantam vim ingentem non exspectaverunt. Quis enim credat Krauts in fronte exponere decreturum, etsi hostes ad tempus quievit. Sed Britanni milites inclementer iam verberantur. Verbi gratia, naves eorum oppugnantur ab Yu-LXXXVII, nobilis "res". Non nimis celeriter, sed summa (pro tempore) accurationem bombing tenentes, classem Britannicam in sinu latentem cruciant. Recentiores Focke-Wulfs non multo post, etiam fabuloso de Rudel ipso, rege oppugnationis aircraft sunt. Notae pro submersione pugnae Sovieticae potentissimae, quae pugnae Marat.
  For example, Corporale Ricardus videt vultures de monte sicut sleds devolvi. Plurimi bombardi Germanorum e foramine glaciei sicut pisces praedatorii emergunt. Iam maturus Anglus telephonum in timore suspendit. tam atrocem conspectum numquam viderat. Sirenes nuper admodum sonant, postquam bombae explosae sunt. Milites Britannico flatu emittit unda, abscissa bracchia et crura in diversa volitant. Una galeis ferreis candentibus facta est, et percusso ministro in faciem. Et quomodo clamat;
  - Churchill kaput est! Hitler frigus est!
  sclopeta Britanniae anti-aircraft non statim incendere coeperunt, sed tantum cum milia bombarum statim ceciderunt. Hostes omnia recte computant: non una bomba perdere debet. Hostem igitur premunt et feriunt. Sectores omnes pre-notati sunt in tabula geographica. Porro insolentes Britanni ne se quidem recte dissimularunt. Multa tormenta ex anti-elit elit in conspectu patenti stant et primum rapientur.
  Hic dolium machinis scapharum 85-mm anti-quadraginta pedum longum iactum est et in aera quasi rota gubernatricis inflexa est. Quo facto crepuit, quinque Anglos oppressit. Unus ex nigris venter divulsus et intestina excidit.
  Et bombae inciderunt, et omnia in igne erant, fomes horreis commotis, explorare coeperunt, conchas spargentes per totum sceletum paene, deinde aliud horreum percussum est. Sirenes in nundinis Yu-87 et Focke-Wulf moleste ululaverunt, horrorem incultum inter nigris et Arabibus e copiis coloniarum causantes. Sed videntur alba aeque ac vix.
  Exempli causa, duae frigatae Britannicae collidebant, adeo ut boilers sonarent. Et etiam strages frigiarum, quae in aere fodiuntur, sicut agri fodiuntur, et cruiser simpliciter subsidebant.
  Lacus Anglicus "Cromwell" cum brevi rostro, sed cum decenti velocitate et armis frontalibus satis validis, trepidatione acceleravit et horreis suis circumdedit, etiam duodecim militum suorum perturbatorum in via opprimendo. Crevit Chaos. Tabellarius Anglicus saginare coepit et metus validus ignem aperuerat... in ora, ubi milites sui conabantur.
  Et in hoc mundo duo homines penitus inperturbati manserunt. Horum alter Indus erat, lente tibiam accendit, altera foemina, plane Arabis originis, sed militari uniformi. Uterque ex eis nullam attendit ad mortem properantem. Vel potius tota multitudo equitum annihilationis insolitum ludum cardi- nalis ludit. Ludus fuit quinquaginta duorum chartarum cum iocularium et etiam secundum normas ab ipso rubra inventas.
  Arabs mulier affirmavit;
  - Sed strepitus multum est! Et cur tantus terror?
  Unus e militibus, dorsum raphano conciso, prope in Indicum cucurrit, sed ille tanquam catulus incaute proiectus est. Guttae sanguinis ceciderunt super faciem rufam et nigram, et arridens lambit eas. Tunc animadvertit;
  - Sonitum est pro infirmis, pallida facie. Apache nos hoc modo cogitamus - si hostis nullus est, hostis apparet - melior!
  Obscura mulier dixit:
  - Haec est typica infirmitas eorum qui fidem Christi profitentur. Loqui volunt de sacrificio, sed non sacrificant se.
  Indicus celeriter adnuit;
  - Ordo in fundamento aedificatur ubi caementum est fides et arena est voluntas! Fides cor est auri, et voluntas pugnus ferreus est! Solae pallidae neque unum neque alterum habent.
  . CAPITULUM N. 5
  Est etiam puella in bomber Germanico. In hoc casu Viola. Pulcherrima flava, et Nicoletta eius particeps est. Ambae puellae sunt valde parum pudici. Bomb ab alto demittitur. Et etiam milites nudi sunt et in bikinis.
  Puellae inter se fremunt;
  - Tam latrones sumus ut supermen simus!
  Nicoletta etiam bombas e fuselage respuit. Hostem interimit. Britanni ita pervenit.
  Viola etiam bombam occisorem desuper mittet. Et pugnatores imperii Leonis interficiet.
  Et quomodo valet;
  - Timeo in Britannia!
  Et nudum pedem movet. Et cantate:
  - Nos ecclesias avellere seorsum!
  Puellae ex Yu-188 valde bonae sunt ad bombs proiectionis. Raeda eorum nova et magis provectior est. Eius consilio gun celeriter accendi est.
  Itaque puellae et Anglicus pugnator confodiuntur.
  Planum est admodum velox. Bellatores iterum nudis pedibus utuntur ad perniciem evellendam.
  Viola fremit;
  - Omnes hostes in loculo expuli!
  Nicoletta ululat;
  - Et inimicum proiiciam!
  Et quomodo potest nudos pedes apprehendere et movere!
  Hae sunt puellae et quomodo hostes verberant. Et noli prohibere. Sincerus Aryans.
  cumque nudam tits torquent et quatiunt.
  Et iterum bombs stillant.
  Et hic sunt puellae, in planis aliis. Hic est Eva omissis bombis. Destruit Anglos et cantat;
  - Tantus sum!
  Sed et Eva pedals nudis pedibus.
  Sed Viola iterum bomba stillabit et rugiet;
  - Puella ferox sum, decem viri hora cupio, quae frigidissima et miris est!
  Aliquot milites Britanni ardentes in aquam irruerunt ut flammas ablueret. Fervens etiam aquarum intret, clamores et gemitus silvestres audiebantur. Et cruentos circulos per spumem maris repit, primo crasso, dein sensim expanso et pallescente. Et bellatores, quod olim maximum et latissimum imperium in terris olim fuit, speciem humanam amiserunt. Arabs mulier contemptim risit;
  - Et hi cogunt burqa gestare!
  Homo rufus, callide strabo, inquit;
  - Videtur minax tuus oculos terret!
  Arabs mulier mordaces dentes denudauit et dixit:
  - Mollities muliebris similis est duritie armorum, quanto magis letalis et versatilis in tutela!
  Germani pugnabant qui, imparati hostium imparaminibus, statim totis viribus in hostem impetum facere maluerunt. Cum justo aerumna hostium in airfields ardent, auferre non possunt. Cum propriae bombae intus Lancastri explodunt, omnia circum se vastantes. Lenta sed efficax ratio. Sic symphonia inferorum pervenit ad apicem potestatis suae, et tunc coepit quiescere.
  Sed hoc non utique ibi finivit: aerium divisio in actionem venit. Britanni dum huiusmodi curationes sunt, omnino tepidi sumi possunt. Fortunate labantes appulsi iam in quantitatibus et modis remulcondis illis quaesitis fabricati sunt pulchre. Fortasse hodie in mundo optima.
  Volant igitur, non sicut milvi - tardiores, sed satis celeriter, et etiam cum musica Wagner - Hitleris PALMARIUS gratissimus. Quis alius vivus recordatus est cinematographici "Apocalypsis", ubi Americani hanc praecipuam musicam cum Vietnamica oppugnabant. Vix ea quot. Ita hic Wagner, et motifs, per amplificatores. Paratropi phosphoro faciebus illinuntur, et se pingunt, apparent sicut daemones sui inferni. Etiam ex effectu animi. Plus quidam regentes et quidam astularum magnesium phosphoro adiuncti sunt ut saltem ad breve tempus arderent. Ita creepy, praecipue contra recessum fumi ardoris et ignes numerosi. Tormenta etiam machinae habent, etiam in effigie oris draconis camouflaged. Tunc canora germanica et capta submachina tormenta feriunt. Et falcata caedes ad ocreas victorum acies cedunt. Et multi simpliciter malunt cedere, non obstante quod sunt plures Britanni quam Germani.
  Latebat Indus et Arabs in parvo foramine diligenter camouflaged. Redskin notavit:
  - Bene aravimus eos!
  Nigra mulier miratur;
  - Ais nos? Forsitan vis nobis?
  Indus movit caput negative;
  - Minime! Palefaces Britannis verberant et hoc signum bonum est! Et cum tempus venerit, feriae nostrae veniant! Quando continentes Indi liberabunt?
  Arabs mulier contemptim risit;
  - An forte terrarum imperium vindicas?
  Indicus affectuose, quasi ad puerum mentis retardari explicans, subrisit;
  - Qui nimium cupiunt, solent nihil relinquere! Sic cochlearium magnum os rigat!
  Fuhrer sane non vidit quid falcones et accipitres agerent, sed in principio suspicabatur machinam militarem Germanicam omnia accurate elaborare. In genere Germanica operationes militares graves usque ad Kursk Bulge factae sunt in gradu professionali. Quidam etiam vexillum eos vocant. Mirum etiam est talem machinam insiluisse et tunc omnino discidisse.
  Videntque puellae somnium simile, prophetica quadam visione, lento praecepto interrupta - surgite!
  
  
  TSAR MICHAELIS SECUNDAE
  Nicolaus II erat conatus in Iaponia percussionis victima. Etiam tum decessit, cum regni heres esset. Insignis caedes conatus qui in vera historia acciderunt. Tsarevich Nicolaus vulneratus est, sed miraculose superfuit.
  Sed nullum miraculum factum est. Haec fortuna, ob infelicissimum tsar in omni historia Russiae. Nicholaus mortuus est.
  Et anno MDCCCXCIV, annos XV, Michael II solium ascendit. Frater Nicolaus Tsar. Persona fere non est stupida, satis dura et fortis. Mikhail Aleksandrovich Romanov primo bello mundano feram divisionem praefecit et se in proelio distinxit. In genere, erat durior quam Nikolai, procerior, vultu expressiore. An ille smarter? Nicolaus II non est homo stultus, ingeniosus. Sed tamen non satis lentus, fortis, superbus, natus ad regem. Plus, sane quaestiones Nicolai II, praesertim cum uxore.
  Mikhail non stultior est quam frater eius, ac praesertim felicior... Bene, Nikolai, adhuc infamia tsars. Nikolai autem primus deficiebat. Ab initio, rebellio Decembrist. Inde incohatum habuit bellum cum Persia. ea victoria, sed non multi. Irania non est prior aemulus Russiae. Bellum cum Turcis. Etiam nec ipsum ante. Multae victoriae sanguine constant. Et pauca sunt victoria.
  Bellum autem inde in Caucaso per quadraginta fere annos cum Shamil. Et hoc malum est, dilatatio congelata est. Postremo bello Scelere victus. Et secundum rumores Nicolaus Tsar primus mortem sibi conscivit.
  Ita rex infaustus fuit. Michael Primus... Regnavit in tempore tribulationis. Russiam servavit. Ex Polonia paucas civitates vicit. Profecit in Sibiria. Non diu vixit. At rex erat fere tation. et sine punctis gravibus.
  Consilium Mikhail Romanov eadem erat ac Nicolai II: dilatatio in Sinas et Orientem. Constructio Portus Arthuri. Diplomatum cum Germania, praeparatio ad bellum cum Iaponia. Sane apparebat nos sine bello cum Terra orientis Solis facere non posse. Nimis se ipsa armabat strenue. Et iuvenis tsar voluit gloriam, voluit conquestum, voluit Russiam Flavium creare. Praeterea apparebat Sinas colossam potestatem in futurum facturum esse et nunc melius esset eam dividere. dum teri.
  Iaponia turmam Russiae in Port Arthur oppugnavit.
  Tunc Praefectus Makarov missus est. Hoc tempore mors nulla fuit. Partim quia Mikhail Tsarevich Kirill non permisit impedire Makarov et ipse in navi non erat. idque paulum mutato itinere.
  Praefectus classis Makarov exercuit. Inde, cum Iapones in cuniculis deprehensi erant, classem Togolesam oppugnare potuit.
  Proelium navale finitum est ad certam victoriam classi Russiae. Postea tamen Iapones Portum Arthurum nihilominus obsidebant. Donec at neque enim. Mikhail Kuropatkin amovit, iuniorem et magis idoneum ducem nominans. Et iterum victoriae terrestris partae sunt.
  Iaponia, generatim, in mari victus est. Tum copiis expositis.
  Samurai deduntur. Russia insulas Kuril recepit, Taiwan et Coream cepit.
  Postmodum nonnullae provinciae Sinensium sponte in partem imperii factae sunt, Zheltorossiya formatae. Regium imperium ampliavit et floruit.
  Nulla Duma, nulla democratia supervacua. Non vita, sed gratia! Celeri progressu reipublicae. Sed naturaliter Primum Bellum Orbis Terrarum inevitabile fuit. Iamque venit hora draconis.
  Sed hoc tempore Russia iam levis lacus "Luna"-II, graves lacus "Petri Magni", a Mendeleev filio designatus, et potentissimos in mundo bombarios habuit: "Svyatogor" et "Ilya Muromets". iam tanta potestas!
  Et exercitus Russiae a primis diebus vincere coepit. Et numerus militum tsaristarum, ex eo quod Sinae iam semis adnexae erant, magnus erat.
  Copiae Russiae Germanos in Borussia orientali vicerunt et Regiomonti circumdederunt. Ceperunt tam Leopolim quam Premisliensem continuo. Russia etiam multos milites habuit et magnum numerum lucis mobilium lacus. Cui non par erat, nec vires praebuerat. Alter exercitus post alios cecidit.
  Exercitus Russiae Budapest iam cepit.
  In difficili situ Germaniae se reperit. Copiae Russicae iam Oder appropinquabant. Italia quoque bellum Austriae indixit. Verum imperium Ottomanicum contra Russiam bellum iniit. Sed hoc solum in cladem atque in omnes partes versa est.
  Copiae Russicae iam Oder transierunt. Hieme Berolinum oppugnare coeperunt. Nihil erat quod urbem teneret. Ita Germani adhuc multum virium in Occidente ligatum habent.
  Et Wilhelmus et praetor eius pacem vel potius deditionem cito declararunt.
  Bellum sex tantum menses duravit. Copiae Russiae Istanbul ceperunt. Et Türkiye occupata est ab exercitu Tsar Michaelis II.
  Quo facto pax in Peterhof. Austria-Hungaria dissoluta esse ac desiit. Galicia et Bukovina provinciae Russiae factae sunt. Res publica Bohemica et Slovacia regna a Tsar Michael II ducta facta sunt. Hungaria etiam monarcham Russiae Tsar agnoverunt.
  Cracovia et alias terras regni Polonie ingressus est. East Prussia excisa, Danzig urbs Russiae facta est. Asia Minor et maxima ex Iraquia cum Bagdad Russian facta est. Britanni solum provinciam Basra et Palaestinae receperunt, et Gallia Syriam meridionalem accepit.
  Regnum Iugoslaviae etiam formatum est, in quo Michael II comes factus est. Mihi et Italia paulum eripui. Ita Russia maior victor fieri potuit. Et parva damna passi sunt in expensis minoribus. Sed Germania adhuc plurimas reparationes Russiam solvere debuit. Magnam victoriam!
  . Caput N. II.
  Post haec plura bella minora. Russia pleraque ex Afghanistan - meridionali in Britanniam profectus est, et duae partes Irania - meridionalis etiam Britannicus fuit. Tum tsarist, Galliae et Britanniae copiae tandem paeninsulam Saudianam diviserunt. Hegemonia orta est. Etiam eleifend ipsum at tellus iaculis aliquam.
  Usque ad annum 1929, incrementum oeconomicum toto orbe observatum est - validissimum in Russia. Sed Tristitia magna secuta est. Inde est quod Hitlerus ad imperium in Germania attulit.
  In Russia quoque res novas et sententias increverunt. Sed anno 1931 novum bellum cum Iaponia super Sinas ortum est. Russia validior erat, et classis a dignus Successore Praefectus Makarov - Admiral Kolchak imperabatur.
  Victoria, aditus et Iaponia cum omnibus possessionibus Pacificis provincia Russiae facta est. Et Tsar Michael II ac etiam Imperator Iaponiae. Ita bene elaborata est. Sed certatio mundi dominationis finem non fecit.
  Tituli vires augebant. Coitio orta est: Germania, Italia, Russia, Britannia, Gallia, Hollandia, Belgium et USA.
  Anno 1940 exercitus tsarist devictionem Sinarum perfecit et in possessiones Gallicas, Batavicas et Anglicas cucurrit.
  Hitler bellum incepit die 22 mensis Iunii anno 1941 Galliam invadendo. Magnum consilium habebat Fuhrer et ingenium Mainstein. Russia bellum contra Britannos et Gallos colonias in Asia et Africa deduxit. Hoc tam crudele bellum est.
  Russia iam primum locum in mundo incolarum occupavit, exercitus eius optimis et antecisis lacus et aircraft instructus est. Helicopteri, pugnatores, aircraft oppugnant, bombardis, rumpit, iam in productione massa sunt! In genere, quoquo modo res magnae futurae sunt.
  Hitler occupavit Galliam, Belgium, Hollandiam et Daniam in mense et dimidio! Russia Tsarist Norvegiam et Suetiam occupavit. Sicut India, Indochina, Irania meridionalis, Peninsula Saudiana et Aegyptum ingressi sunt.
  Coloniae Angli et Gallicae copiae infimae pugnae ingenio insignes erant, et militaris nimis infimae animo, sine certamine fere dedentes.
  Tituli se in Africam movere voluerunt, sed Hispania Germaniam opposuit. Tum fascistae in Francogalliam impetum fecerunt eamque vicerunt. et deinde Lusitaniam. Post gravem impetum Gibraltar capta est!
  Deinde Russia et Germania Africam vicerunt. Hic magna spatia, silvestres, solitudines, viarum inopia plus impedimenti erant quam subsidia infirma et confusa coloniarum Britanniae, Galliae, Portugalliae.
  Captio finibus erat. Episodic proelia, arx resistentia. Lacus Russiae adhuc optimus et cum bono maneuverabilitatis, praesertim mediae: "Nikolai", qui post Nicolaum Tsarevich nominatus est, a Iaponicis occisus est.
  Sed si scias ex quo malo fato Samurai Tsuda Sanzo Russiam servavit, monumentum ei cum Eiffel turri in St. Petersburg destructum fuisset. Aliquam vel lacus ex.
  Certe "Nikolai" 3 erat levis piscina respective - sub triginta talentis, mobilis cum machina pellentesque. Celeritas eius altior quam fabulosis triginta quattuor, frontalis armatura densior et magis declivis erat, silhouette eius inferior erat, et sclopellum longiorem dolum, quamvis simile qua- les 76-mm, habebat.
  Quidquid dixeris, Russia plus quam duae tertiae partes Africae captae sunt, reliquae in Germaniam et Italiam ierunt. Et postquam ingens bombing mense Maio 1942 iuncturis copiarum Russorum et Germanorum in Britanniam secuta est. Pugnatum est per duas septimanas et Anglia et Hybernia occupata.
  Et post mensem Hyberniam occupaverunt.
  America patientius se gerebat, metuens in tam periculosum bellum inire, sed tamen Britanniam opibus adiuvit. Itaque Hitler, Mussolini et Nicolaus II potentissimam potentiam oeconomice absolvere constituerunt.
  Praeterea Russia communem terminum cum America per Alaska habet. Et iam ad Chukotka balneas aedificaverunt - quod est ad bellum utilissimum!
  Nunc Russicus, exercitus tsarist movebitur... Et Alaska intrabit. Sed lacus Americani contra Russos ne ite. Hoc ita factum est.
  Copiae Russicae in Alaska die 1 Septembris anni 1942. appulsum inceperunt.
  Celeriter caput pontis dilatatur. Et ut semper, pulchrae puellae Russicae proeliis intersint.
  They are in the newest Nikolai-4 tank. Milites nudi sunt, bikini tantum gerentes. Et potentiorem habent 85mm diu exclusus sclopeto: tonitru Sherman.
  Iam November nix cecidit, sed puellae pulchrae: Natasha, Maria, Aurora et Svetlana, nullas vestes agnoscunt et paene nudas pugnant.
  Hic milites sagittant et certo ictu ex Sherman concha frangunt. Dentibus nudant. Natasha accensus et rugiens;
  - Ego pro rege percutiam omnes!
  Et quomodo adhuc ignes!
  Tunc Maria sagittabit, et tam accurate ut turrem Sherman scindet.
  Et accepit et tweeted;
  - Ego sum puella quae metallum secat!
  Et tunc Aurora proiectum deducet. Ac etiam accurata et clara.
  Bellator stridore;
  - Summa aerobatica!
  Et tunc Svetlana te totis viribus furentibus calcitrabit. Flava puella eversor. Et stridore;
  - Daemon inferni sum!
  Et totum quattuor cursum suum percurrentes Alaska meridionali capient.
  Et hic est lacus Alexander-4, et exemplar novissimum cum puellis pulchris. Tormentum validum 130-mm longum, quot machinae octo tormentorum et caterva quinque puellarum pulchrarum in bikinis.
  Eunt etiam et iaciunt, Americanos pulsant, Shermans penetrant.
  Alenka proiectum nudum digitorum suorum dimisit et cantavit:
  - Pro gloria Tsar Michael!
  Dum incenditur, Anyuta sustentatur, Americanos falcando;
  - Rex magne!
  Augustinus etiam percussit, Sherman fregi, sibilum;
  - Pro pace, labore, imperio!
  Mirabela deinde ignem aperuit. Illa quoque arma hostium fregit et exsiluit;
  - Novus ordo Russiae!
  Ac deinde Olympias incensa proiecto quasi tundebat et fremebat;
  - Tanta vis sum et hostium dolor!
  Puellae bene et ignem agunt. In oculis eorum zmaragdi et sapphiri flammas inferni.
  Lacus autem novissima Alexandri-4, ab omnibus angulis impenetrabilis, praecedit et Americanos triturat. Talis est praesentatio et absoluta interitus.
  Puellae frigidum est, et bikini paene nudi sunt et formosae! Felem nobiscum afferimus!
  Alenka concham in car Americana accendet. Quomodo arietet et cantat;
  - Ego mundus sum stella!
  Et tunc Anyuta capiet eam et dimittet eam, abscide inimicum et sibilabit;
  - Et imperii gloria!
  Et tunc Augustinus concham percutiet, hostem demetere, arma hostium confringe et stridore;
  - Cana et impudica puella sum!
  Et tunc Mirabela calciabitur. Et proiectum lethale incendet in hostes. Turrim lacerat et ululat;
  - Aries ex ariete!
  Et tunc pulchra Olympia fient heros. Ignem ex conchis maxime lethalis. Hostem comminuet lacus et clamant;
  - Eripiam omnes!
  Hic venit piscina pondo septuaginta talentorum et hostium castella destruit. Et facile in nix movet - tardus machinae est - turbine gas! Non potes prohibere currum ut tam facile.
  Alenka canit:
  - Nemo nos obsistit! Nemo nos vincet! Lupi Russici hostes dilacerant! Lupi Russici - salutate heroibus!
  Rursumque nudis utens digitis, felis premens, hostem ferit. Quae puella!
  Anyuta etiam cecidit nudis utens cruribus, et expressit;
  - Et magnus sum!
  Et tunc Augustinus movet proiectum et eiulatum;
  - Puella ferox sum!
  Et Mirabela aliquid omnino homicidae dimittet et rugiet;
  - Ad novos fines flexibiles!
  Et ostendet linguam suam roseam et longam.
  Olympia tunc verberabunt et Americanos confringent et id optime faciet.
  Bene, in communi, visibilis victoria clara est. Hac pugna parta est et copiae Russorum et tsaristarum progrediuntur.
  Fine Decembris 1942, omnes Alaska iam ab exercitu tsarist captae sunt et in Canada pugna fiebant.
  Praeter lacus, feminae gubernatores etiam in vi aircraft pugnant. USA multum aviationis habet, sed pauperrima eius qualitas est. rumpit Russian conferri non potest. Hostem vehementia Terminatores premunt.
  Puellae autem Anastasia et Margarita in planis suis "Ekaterina" -6 quam efficaciter rationes colligunt.
  Anastasia octingenta aeroplana Americana cum uno impetu quinque tormentorum aircraft et strigum descendit;
  - Ego iustus super-classis bellator!
  Nudoque pede pressit pedals.
  Margarita cacumina decem aeroplana Americana in unum erumpentia et stridore;
  - Et ego etiam classis superior!
  Anastasia triggers nudis digitis urget et in hoste flagrat. Septem US Exercitus vehiculis feriet et stridebit:
  - Talis sum bellator, ut rex delectetur!
  Margarita quoque interfectorem et stridorem dimittet;
  - Et non solum regem! Pulcherrimae sumus!
  Puellae pugnant et currus diversis feriunt. Hostem velut mures mortuos in coenum purgant. US elit et destruunt.
  Anastasia complura complura plana iecit et fremuit;
  - Pro aquila regia biceps!
  Margarita dentes laniata, pipiabat;
  - Pro re tam frigido!
  Et ipsa etiam duodecim carros Americanos percussit. Hae puellae sunt. Puellae necare amant. Et discerpens eum!
  Et haec duo opera.
  Movet ad terram scuta. et vade cum Shermans, pulsando per illos. Sicut acus metallica. Fortissima ferrum ferroque scindens. Ita eorum exitium factum est.
  Anastasia pluribus pugnis Shermans et clamoribus apud se;
  - Puella sum quae multum capax est!
  Margarita etiam Americanos terra et stridore triturat;
  - Sed nihil obstabit, ac numquam me destitit!
  Anastasia hostem frangit, obterere et clamoribus figit;
  Nam rex, quis sapientior aut frigidior est!
  Puellae sunt sane splendidae! Ac praesertim in uno tantum bikini! Ac invicte!
  Vincere aut prohibere puellas nemo potest!
  Anastasia in summo pulmonis mittentes clamores;
  - Puella sum quae ferrum frangit!
  Margarita, fusa, addit;
  - Et quodvis metal!
  Puellae volant et iaciunt... Etsi frigus et hiems est, eas non prohibere. Pugna in Canada saevit.
  Anastasia rursus accendit et fremit;
  - Puer sum similis!
  Margarit rabiem pantherae strenue confirmat et malleis;
  - Ego sum ille qui funnior est ac frigidior omnibus!
  Puellae, ut vides, vere aestimant multum et ineffabilem fortunam habent!
  Dimidium tesseras cruciant! Nullam luctus, nulla sollicitudin. Multum diversae sententiae habent!
  At denique pulchri- tudines fortunatae fuerunt. Capti sunt et quattuor stellae ducem ictu aere invadunt. Magnifici pulchritudines. Sic te futuam!
  Rursusque lacus Russiae et Germanus per Canadam moventur.
  Hic cantavit Gerdae, in German T-4. Raeda ingenue magis debilis est comparata cum carris Sovieticis. Sed puellae facile non sunt - nudipedalia et in frigore bikinis pugnant. Et id dicit aliquid!
  Facies eam, tales bellatores frigent! Dubia et infirmitates nesciunt! Sapphiri et adamantes in oculis eorum ardent! Tantae pulchri- tudines non cedent hosti terra! Sancta simul et vitiosa sunt.
  Se movent perampla navitas.
  Ita Americanos opprimunt.
  Gerda nudum digitorum usum accendit et pipiabat;
  - Puella ferox sum! Nec virgo!
  Et post hoc in risum.
  Carolus etiam tormento accensus est. Non sit nimium potens, sed est ardere velox;
  - Sicut apis sum calida et mordax!
  Post quam decor adsumet longam et ostendet linguam!
  Et tunc Christina colaphis et stridore;
  - Et vocales meas! Klykov ictu!
  Ipse quoque lupum dentibus denudabit;
  - Nova victoria erit!
  Vere bellatores sunt tam duri et pugnaces. et habent tantum roboris ani- mantem et rabiem.
  Magda etiam hostem feriet. Sherman e longinquo confringet, finem praecise perstringet usque ad finem et rugiet;
  - Tam frigidus sum German!
  Quatuor, non obstante quod currus non est optimus, feliciter pugnant.
  Et quare? Quia fere nullas vestes habent! et bellatores pulcherrime hostes destruunt.
  Gerda superbe notat:
  - Tam digni sumus Fuhrer!
  Post quem forma iterum iaciet, et faciem parvam exhibuit bellus.
  Hic bellatores spiritus Aryan habent. Et frigus non timent. Etsi hiems in Canada occidentali est, adhuc frigidissima est.
  Sed nihil - nudis pedibus ac paene nudo. Tunc erit fortuna et victoria!
  Hi sunt bellatores animi superbi spiritus pleni.
  Nec nunc Aryani in perseverantia pares sunt. Exceptis puellis Russiae.
  Sed Natasha in "Nikolai"-3, etiam in bikini et discalceatis, iecit, conversus et ambulavit. Melior autem est piscina eius quam Germanica T-4. Hinc pugnatum est obduratum et valde infestum.
  Iancii terga disrumpere conantur. Sed Natasha venefica prostravit, et rictu dentium margaritarum stridit;
  - Talis sum puella ut nemo ad me accedat!
  Maria autem accurate in lacus Americanorum accensus est. Dentibus nudatis sibilabit eos;
  - Nullae copiae nos capere possunt!
  Tum quoque vicissim Aurora. Sherman interiit. Ita puella id quod debes.
  Et tunc Svetlana operam suam faciet ... Quomodo Americanis laedet.
  Sunt etiam in mari proelia. Classis Russiae Philippinas capit.
  Et hic quoque turma est: nautae nudipedales puellae. Pulchritudines etiam fere nudae in bikinis. Verum est tempestatem in Philippinis mirabilem esse etiam hieme - calidam, quia prope aequatorem est.
  Puellaeque gaudent pugnando et sagittis. Discurrunt nudis pedibus, vestigia circum. Puellae hic simpliciter pulchrae sunt. Optima quaeque - Super!
  Viam amant captivos rapere! Eos sibi alligant, ac deinde equitant. Atque adeo ut conscientiam captivi perdant! et internitionem non sibi, sed hostibus prorsus constituunt.
  Tales frigidos nautas dimidiae nudae puellae. Et nihil potest eos prohibere vel opprimere!
  Milites an American cruiser conscendit. Insiliunt fere nudi, discalceati, nervis sub pelle flexis. et Americanos ferociter conciderunt. Et ne minimam quidem occasionem superesset.
  Et nunc pulchra Stella et Masha socium eius visibiles sunt. Ambae puellae procerae sunt, blondes musculares, quae omnes secant. Quid non ictus corpora scindit ac dilaniat!
  Puellae in nave Americana ambulant. Si ad dextram fluctuant, via est: si ad sinistram, angiportum est!
  Puellae non cessant! Forte adversarios non relinquam! Quid si fremunt et incipiant quatientes lacertos!
  Rursumque vibrant gladios et ululant;
  - Puellae sumus Tsar, patria et Mikhail Romanov!
  Et secant eam sicut samurai brassicam. Accepit itaque Stella, et calce US eunuchum in inguine nudo pede. Altius volet, ac prosiliet.
  Flava terminator dabit;
  - Pro verberibus, mercedibus solvunt!
  Et iterum denudábit dente suo et micant margaritam suam. Quae puella! Maxime succus et odor!
  Puellae ad se ruunt. et transeunt sicut aestu turbo. Occasionem hostibus non dant. Perampla potestatem habent. Tenebrae daemoniorum et mille millia angelorum.
  Et Masha hic venit, qui cum duobus spathis tria capita statim secat! Haec puella - puella omnibus puellis!
  Ambae pulchri- tudines tanquam clavos gladiis tundentes. Nulla autem infirmitas vel dubitatio est in suis actibus. Move ad te, sine cedente vel cedente. Iustitia humanitatem requirit. Unum imperium, una corona, una meta et dilatatio in spatium.
  Hoc tempore, primus satelles Telluris artificialis in orbitam immissa est. Hic globum volat.
  Puellae Russicae in bikinis pro se pugnant. nec sunt hostibus inferiores. et Americani a pulchri- tudine caesi cadunt. Adhuc, puellae summae classis et sollertia.
  Uno tempore in Iaponia pugnare potuerunt. Pugnatur etiam ad iuga. Ipse imperator captus est. Perampla artes suas ostenderunt. Tanta vis illis est passionis, et tantae musculi vires. Nimirum tales virgines sunt miraculorum miracula!
  Exciderunt samurai in palatio. Erant autem fere nudi et discalceati. Puellis, quae facerent quae inimicos suos mirarentur.
  Et conciderunt carnes aliquas et artificium suum demonstraverunt. Milites sine ulla dubitatione procedunt.
  Caput praefecti Americani cum machaera abscisum est. Et quomodo ridebunt pulchri- tudines suas denudantes.
  Iterumque incedunt ultro et seipsos secant. Tales sunt bellatores monstra vera. Et in throno Tsar Michael. Alexandri Tertii filius, sed non ille. Felicior , firmior , potentior , potentior , itemque rector ingeniosus .
  Sed, utique, fortuna res, plus etiam durities - Mikhail implacabilem pugnam contra corruptionem duxit, quae in exercitu ictum positivum habuit. Sed efficacissima scio quomodo puellis in bikinis utatur ad militares usus. Et puellae sunt pulcherrimae cum paene nudae et discalceatae sunt.
  Ita proelia fiunt vario successu. Et pulchros bellatores verius melius quam viros sagittent. Maximeque, cum puellae paene nudae sunt, paene invulnerabiles sunt. glandibus et conchis non afficiuntur. Fortissimus exercitus bellatorum. Id frigus. Idea Tsar Michaelis erat puellis paene nudis et discalceatis utendi, et haec victoriam adtulit.
  Ac puellas etiam in proeliis nudos digitos tasque et pugiones iecerunt. et rabiem ingentia monstrabant.
  Puellae pessumdatae sunt. Et valde speciosa, lasciva, et bipes. Eas tenere nemo potuit.
  Bellatores valde leporarii sunt... Pedes nudi puellae telum validissimum sunt. Sed quid agunt? Multum. Ipsae plantae nudae industriam e terra acceperunt, et bella bella ludicra fuerunt.
  Dicendum est, puellas esse pulcherrimas in mundo, et miras esse, et furore aspidis.
  Capitur cruiser Americanus. Capti homines in ora ceciderunt. Post quem bellatores in ossium crura trudebant. Et coegerunt me osculari. Et puellas coosedebant, et plantas nudas, cum linguas lambebant, amoenas ac anxias percepit.
  Sed pulchri- tudines nudis pedibus osculis imbutae, calcibus osculatae sunt.
  Post quem puellae ridebunt. et dentibus suis denudaverunt.
  Sed melius succedit, puellae nudae paulum demersae sunt et natantes ierunt. Tales sunt bellae bellatores. Quomodo potes talem crus capere et osculari? et omnem digitum lingent.
  Puellae magnae sunt.
  Hic est Alexander-IV lacus in proelio. Irruit et Februarius iam venit. Copiae proficiscuntur. Propius ac propius ad US agrum appropinquare. Puellae tam frigus sunt.
  Hic Natasha verius profert. Et accuratissime misellam.
  Puella perquam accurate iaculatur et clamat;
  - Nos hostes opprimemus!
  Mariae prodeunt altera. Hostem cepit et vicit;
  - Super sum!
  Maria est puella pulcherrima et strenua.
  Pedes eius nudi sunt valde speciosi et decori in amatoriis suis;
  - Nos hostes delebimus!
  Et talis Aurora est puella, et superna est nudis ventribus et mamillis, et tam tumidam coccineam papillam:
  - Hostes perfringam et super faciam!
  Utque rufos quatit capillos!
  Rursumque nudo, caelato pede calcet te. Tales milites frigidissimi sunt!
  Tum Svetlana hostem expugnabit;
  "Diligo Tsar et laqueos in collo inimicorum meorum suspendam!"
  Puellae ridebunt. Quomodo leporarii facti sunt et refrigerant.
  Americani a puellis fugiunt. Aut cedere. aut moriuntur. Bellatores tam formosi sunt, et nudipedales valde, et puellae tam mirabiles. Et pugna in tantum bikini est iucunda et efficax. Bellator puellae tam stupenda est.
  Natasha propagines apud Americanos iterum et stridit;
  - Frater meus es, et ego frater tuus sum! vel potius soror!
  Iterumque movet longam linguam. Petulantia dicamus bellator et forma!
  Et tunc Anyuta nudum quatit ubera. Clamabit, et denudavit. Americanis concham mittet. Et accipiet eam et fututam.
  - Pulchritudo destruxit! et stridore;
  - Tam eximius sum puella!
  Pulchra puella et sexus amat. Et hoc est nice!
  Suscepit ergo puella et percussit eam, et attrita est;
  - hostes vincemus ac delebimus!
  Atque hic Aurora calcitrat et verberat;
  - Rex sum et frigida puella!
  Bellator satis esse potest leporarius.
  Puellae sibi rident.
  Sed Svetlana id frigidissime cepit. Deditque talia feoda in perditionem inimici, et osculabatur demones;
  - Haec est talis aerobatica totalitarian!
  Lacus agilis letalis. Infirmos et altos ferit Sherman. Praelia igitur hic in Russia in favorem Tsarist sunt.
  Natasha sclopetum simile est iterum. et labris.
  - Pro idolo tuo!
  Maria mittere coepit. Puella pulcherrima est et crines aureos habet. per aspectum.
  Puella futuit, digitos nudas intendit et diruit;
  - Caedes pro rege est.
  Et hic Aurora fututam Americanam. Et puella erat, dicamus valde ferox et stridore:
  - Pro vera conscensis!
  Iamque puella se validam esse ostendit.
  Ac Svetlana pugnax et pugnax est. Nudo pede calce hostem discidit.
  Quae pipiabat, denudans dentes;
  - domina sum quae volat sicut aquila!
  Sic puellas vi effera incepit irrumare. Et talis impugnatio pulchri- tudinum inhiberi non potest. Sine cedentia vel inflexione.
  Natasha iterum jaculari et exsibilare;
  - Usque ad internicionem!
  Et Maria sine ullis clavibus, multo magis inimicos eius destruendo, adversarios eius frangere coepit.
  Ac deinde aurora cepit et hostem tormento percussit. Et feliciter, colossale aplomb. Hostem comminue, comprime. Strages liquefacta volat Sherman in omnes partes.
  et Svetlana etiam sagittabit et canet;
  - Puella sum magnae somniorum et magnae pulchritudinis!
  Bellatores enim demonstrant insignem voluntatem vincere.
  Non gratis propter frigus magnumque imperium factum est. Genghis Kan res gestas superare potuit.
  Milites versus se movent ... Et per hostes loca iaculari, jaculari, ac divellere, quasi cultello divellere. aut potius acerrimum et induratum pugionem. Nunc copiae Russorum vere invictae sunt. Regnum magnum et imperium.
  Si eam spectes, multa bella et tempora difficilia in historia Russiae fuerunt. Sed Nicolaus II magna ex parte simpliciter fuit infaustus! Contigit esse defectum. Sed res magnae sunt momenti. Quid magnus Alekhine histrio Russicus latrunculorum ostendit. Cum adversario loco agere coepit, volvens tabulam conciliabat. Ingenium, genius.
  Cum omnibus quaestionibus Russiae Tsarist, multum factor nudarum puellarum solvitur.
  Helicopteri etiam intersunt proeliis. Vehicula certamina, et etiam nautae cum puellis bikinis et discalceatis. Qualis exercitus ex puellis? Praestantissimus. Nihil potest tam exercitum prohibere neque vincere.
  In hoc igitur exercitu nudae sunt pedes ac paene nudae puellae. nautae in helicopter Varvarae capitaneo. Estne hoc mirabile? Mare vehementer intumescet! Et quomodo tormenta aircraft ferient. Et tunc sunt nisl. Hae puellae verae turbinum sunt sicut turbines.
  Non sunt inferiora ullo hoste. Exercitus Russiae paratus est ad proelia et magnas res gestas.
  Varvara est puella pulchra pilis brunneis et fere nuda. Ut fremit in summo pulmone suo;
  - Hostes non transibunt! Et non fugient!
  Et capiet et dimittet homicidam ab omnibus rumpit machinae suae frigidissimae. Et transvolabit in hostes. Et sumit eam et deprimit eam pereunte flexu.
  Sed modestus Olga cepit et erucam in Americanos positiones incendit et exsibilavit;
  - Pugnavi non calceo, sed discalceatis!
  Connivet et oculis sapphiro. Ita, hae puellae sunt - tam incredibiliter miris aerobaticis. Cum eo montem ebibere potes, et dracones nudos portare.
  et tibiae tam venustae et singulares! Et renes eius sunt graciles, et corpora muscularia valde.
  Varvara calcibus asini et ululatibus;
  - possum rege foramen unum in globo!
  et risum faciei pusilli et oculis annuet.
  Hic bellatores suos optimos sunt. Hic Tatyana, etiam puella in bikini, accipiet eam et stridore;
  - Sit rex super omnem terram.
  Et micant dentibus margaritis suis. Et ex helicopter quod clavi interfector est. Et letale erit. Et vere metallum illud friges. Et delebo hebron.
  Hae puellae sunt - omnes puellae puellae sunt! Et tunc cum captivi introducuntur, tunc illae puellae osculantur et nudas pedes lambunt. Hoc est fere urbanissimum ad utrumque humiliandum et exhortandum.
  
  INVINCIBILIS ROMMEL
  In ea exercitus Rommel mense Novembri et Decembri 1941 victoriam in Africa vincere poterat. Hoc etiam factum est, quia socius clarissimi Rommel non fecit errata illa crassa quae in vera historia evenerunt.
  Quam ob rem Germani venientes Britanni victi fines suos retinuerunt. Hoc primo proeliorum cursu non contigit: a parte orientali Germani prope Moscuam victi sunt.
  Sed postea consilia Fuhrer mutaverunt. Rommel iam Tolbuk capere potuit et versus Aegyptum movit. Hitler ad defensionem temporalem in fronte orientali flectere decrevit, et nunc in Africa et in Medio Oriente conatum suum intendebat.
  Cum tamen in Africa pauciores copiae taetrae postularent, Nazis varias in Oriente operationes effecit. Victus est a copiis Sovieticis in Kerch. Circumdederunt nos prope Kharkov. Eciam festucam in Smolensk partem extraxerunt . Tetrum exercitus ducis Vlasov secundae incursus prope Leningrad etiam cladem finivit.
  Sevastopol post obsidionem et impetum cecidit. et Krauts confirmaverunt. Pugnatum est contra Rzhev crepidinem. Hic Nazis sustinendum curavit.
  Sed in Aegypto, Rommel, auxiliis acceptis, evidens victoriam reportavit. Germani in rebus secundis Palaestinam traiecerunt et Iraq et Cuwait ceperunt. Et tunc totius Oriens Medius - accessus ad oleum accessus habens.
  Quo facto fascistae in Sudanam conversi totam Africam capere conati sunt.
  Eodem tempore Gaditanum oppugnatio secuta est et penetratio Germanorum in Mauritania et ulteriora Africae spatia.
  Germanorum autem successus a tergo operoso faciliores erant. Ubi Tituli quoque, quid solertius quam in historia fecerit.
  Expergefactus Hitler Terminator balneum cum puellis accepit, prandium cum acetariis, BRASSICA polenta et alia quaedam olera, addito humili pinguedine casei caprini et caviar. Quo facto, Speer convocavit, novum ministrum imperialem publice praesentans cum documento iuris in subitis potestatibus subscriptis. Adolphus possidebatur et mordax erat;
  - Telorum productio in Tertio Reich perquam humilis est! pigri sumus non solum Britanniam bellantem, sed etiam USSR totalitariam. Sed principatus caeli indigemus, cum productio armorum antiqua augenda et mutandi ad novas. Praesertim promittens jet bombers. Ceterum immensa celeritate et superiora superiora Britanniae urbes impune fere delere sinunt!
  Speer sperma radiavit:
  - In Germania et Polonia carbonis excessus est, in Gallia ferrum est, et satis habemus apparatum ad multos currus producendos. Ceterum plus aluminium et duralumin omnes gignimus quam omnes terrarum orbis coniunctos!
  Habuit Adolfus adnuit;
  - Ad tempus! Britannia et USA etiam productionem promovent et omni metallo grammis praesidio opus est. Faciant etiam pueri scholastici et alii pueri ex quinquennis metallicis. Praeterea cur alarum fuselas omnino duralumin faciunt. Ligno et carbasa uti potes. Exempli gratia pennas monoblock producentes. Et quod? Nova vi pugnatoris opus est non plus quam duas talenta pondo, facile volare, facile fabricare et vile! Numerus partium conventuum ad minimum reducendus est, et opportunitates quoque invenientur ad pondus aircraft quam maxime reducendum et proprietates aerodynamicas eius meliores. Nunc per viam, elit gravida veniam, eos exercitationem.
  Speer risit;
  - Utique, mi Fuhrer. Quantum intelligo, omnes idoneos operarios ex exercitu redituros es?
  Adolphus possedit confirmatus;
  - Nos solum apprime idoneos et ordinarios operarios apud exteros conscribemus. Melius ergo pauciores erunt otiosi, ideoque fautores. Nos utique numerum copiarum locorum reducere volumus: si bellum cum USSR non est, non tantum peditibus opus est, sed ... Non funditus, sic instituimus ut Gibraltar et Melitam in adventu superare menses et totum septentrionem Africae et ulteriorem Orientem Medium occupant. Etiam eget tellus quis enim volutpat egestas. Praeterea in ipsa Germania, in Gallia, Belgio, Hollandia et Norvegia adiectis navalibus opus est. Portitores aircraft sunt nobis et nauibus et onerariis. Mare vero Mediterraneum convertetur in lacum Germanicum quasi intra- mentum. Cogitesne?
  Inclinatus sper;
  - Ita, mi Fuhrer! Progressionem construendi programmatis ... iam iussi sumus.
  Adolphus Astu adiecit:
  - Laboris dies ad XVI horas extendi potest, si consilia nostra subitis requirunt. Productio aircraft augeri debet ad centum elit per diem novem tantum mensibus... Plus quam ter huic uni comparatum est, et nequaquam hoc satis erit!
  Fuhrer adhortari festinat;
  - Gubernatores nostri melioris classis sunt quam Britanni; tanta quantitas non omnia. Et inveniemus vias novas ad concinnandas vomeres in gladios. Quantum intelligo, prioritas nobis aviatio est?
  Fuhrer pugnum arctius;
  - Primatus nobis est gagates, bomber aircraft, ac deinde pugnator aircraft, plus emissio novorum instrumentorum, et progressus miraculorum arma! Attamen non solum in agro aviationum, sed etiam piscinae, tormenta, praesertim vi tormentorum... De hac re fusius loquemur.
  Tintinnabulum auditum est et primarii designatores aircraft tertii Reich cubiculum ingressi sunt.
  Messerschmitt, iuvenis relative alta fronte, Heinkel, iam senex, sed valde agilis, athletice Tank, Lippisch et duo minora notarum construxit.
  Adolfus eos ad sellas ostendit et picturas in mensa ponere iussit;
  - Tuum munus est novum, validissimum ac modernum telum creare. Germania plures cuniculos ventos habet quam ulla alia in mundo patria, et technicae multarum aircraft sunt valde retrorsum. Sed solum in Yu-88, signanter augere potes celeritatem dando currus magis turpis figuram. Praesertim in cockpit dabitur teardropum informe, figura convexa, quae visibilitatem emendabit et gubernatorem laxiorem faciet, et celeritatem augebit meliori aerodynamico bono quinque chiliometrorum. Plus, necesse est turpissimam figuram ad incendia puncta tam bombariorum quam pugnatorum, bombarum tormentorum, aeris in saxis non laborantibus dare.
  Scribis quod dico tibi!
  Gravissimi curriculo annuerunt:
  - Ita certus magnus Fuhrer!
  Adolfus continuavit;
  - XE-129 - redesignari debet ut arca ipsa armata informe detur figura et tormenti aircraft mobilis instituitur ad defendendum contra impetus a tergo et inferiori hemisphaerio. Praeterea impetus aircraft debet instrui machinae systematis boost. Simul, ut perestroika, productionem talis impetus aircraft augere necesse est. Aer populatus actionem Britanniae impediendum ferit. Praeterea Ju-87 dive bomber in Britannia uti debet. Outdated cars in ministerium ponemus ...
  Adolphus astitit. Gravida taciti. Dixit Fuhrer:
  F -190 ego magnas dubitationes habeo . Vehiculum evasit grave et non satis maneuverabile, praeterea systema non habet lacus replendi vaporibus inertis, qui substituunt utentes cibus. Propter hoc, haec raeda etiam una glande incendiaria evelli potest. Quid de hoc lacus dicam?
  Nobilis SS.-intentor, attente stans, notavit;
  - Hic noster defectus est, magna Fuhrer. Tametsi collocatio piscinarum satis felix considerari debet, tamen minus vulnerari sunt incendia hostium et simul gubernatorem protegere. Manaeuverability, ergo... Una armatura centum 120 chiliogrammata pendit, et non tam facile est nobis illud illustrare...
  Adolphus possedit suadet:
  - Conare qualitates aerodynamicas Fokken-Wulf emendare. Praesertim ob reductionem ponderis, necesse est apices alae flectere ut moderatio et maneuverabilitas vehiculi augeatur. Praeterea tutelam novi hemisphaerii instituet... Quod ad locum machinae ante casulam gubernatoris, hoc gubernatorem protegit, sed vehiculum requirit ut cum fabrica deiectionis instruatur. Obiter ipsa figura motoris magis turpis fieri potest, quam nostri industrialis rationem habere debent. Viam, quid de labore in ME-309?
  Messerschmitt aliquantum abhorrent;
  - Nos in hoc laboramus, magne Fuhrer. Characteres calculi pollicentur celeritatem vehiculi augere, usque ad 740 chiliometra per horam, cum puncta septem pilarum armata sunt! Haec erit mors potentissima pro Britannis...
  Adolfus interpellavit;
  - Perfectio citius fieri debet. Et tu, Speer, accelera progressionem novi incendii 30 millimetris tormentarii. Potest etiam optime adhiberi ad scuta humi et contra hostes aircraft! Novus ME-309 priorem ME reponere debet 109 . Ad tuum ME-262 gagates apparatus, heu, multa incommoda habet: grave pondus, humilis operationis fides, nimius rate casus. Delineam gagates me opus.
  Adolf Hitler autocinetum trahere coepit, scientia adhibita pugnatorum recentiorum gagates. attamen non recentiores, sed ab quinquagenis fere, ut ad hodiernam productionis et technologiam accommodentur. Sedulo technologiam mutandi cornu verrunt. Omnia commoda tali consilio explicans:
  - In exitu et tollendo, scopa decrescet, et in fuga crescet. Tantum ob hoc pugnator cum machina moderna ME-262 ad 1,100 chiliometrorum per horam accelerare poterit. Et pondus eius minus erit insigniter.
  Messerschmitt tabulam intuens, altam calvam frontem rugosa et expressam;
  - Praeclare! Sed mi Fuhrer, ubi tam profundam notitiam aerodynamicorum fecisti?
  Adolphus obsessus oculos callide coarctavit;
  - Quid de aerodynamicis? Homo donatus in omnibus solet donari! mediocritas autem mediocritas est etiam in Africa! Quid mali cum Arado bomber? Ostende mihi tabulam?
  Hit-and-miss Fuhrer velox sumpsit aspectum et caput movit negative:
  - Minime, hoc non faciam! Non est bonum idea cum trahit, propter quod planum non convertet et collidet. Retractable conventional portum requirit calces. Cogita aliquas mutationes aerodynamicas in melius. Sine superfluis figmentis, sed cum sollertia.
  Adolfus insanus abiit et pauca plura commenta fecit:
  - Gryphoni Xe-177 aircraft vim plantam valde incertam habet. Reponi necesse est statim, cum ultimis tormentis pistonicis, initio quattuor separatim stantes. Tunc modernissimis tormentis cum potestate 2950 horsepower. Cum facultas feriendi ab alto altitu- dine et in dive, tunc ... Committitur evolvere Xe-277, machina haec etiam fiet telum Nemesis. Sed consectetur est jet bombers. Hoc est officium prioritatis. Pro exemplo, hoc debet esse sicut Yu-287.
  Fuhrer iterum formam alis anterioribus evulsis fecit, quasdam nuances excogitantibus explicans. Adolphus graviter abreptus est, icones quasdam ostendens. Praesertim bomber tailless. Et quod consilium volatilis alae jet apparatus plus est quam promittens. Eodemque tempore, vehiculum bombing etiam territorium US capax est. Protinus indicavit designatores ex tota Europa et etiam Iudaeis in opere versari. Tandem animadvertens gravidas satis iam esse occupatas, benigne dimisit, tantum Lippisha relicta. Et exclamaverunt Fuhrer:
  - Et rogo te, Alexander, ut maneas! Nova et efficacissima tela condendo eris.
  Miratus Lipisch;
  - Gratus ero tibi, Fuhrer!
  Hitler Termino explicare coepit:
  - Tu quidem Wieselsberger nosti theoriam, qui olim Professoris Prandtl in Göttingen assistens fuit. Hic primus theoriam de influentiae screen in superficie subiecta explicavit...
  Lippisch adnuit, subridens;
  - Probe nosti, mi Fuhrer! Ita, hanc sententiam scio!
  Habuit Adolfus continuavit;
  - Opus ekranoplanum creandum est - genus hybridarum torpedinis naviculae et maritimi. Realiter volat multo inferius, 20-40 centimetra quaedam ex aqua. In hoc casu, massa aeris ekranoplani sustinentis duabus partibus constat. Vnus gelidus rivus sub ala; altera - magis parva - sub ala exit in area ore retinacula et perpetuo aere desuper a summitate alae repleta.
  Libens confirmavit Lipisch;
  - Ita mi Fuhrer!
  Habuit Adolfus continuavit;
  - Sed principalis massa aeris sub superficie ferente manet et pressionem ibi facit, quae velocitati pressioni fere est aequalis. Ludit munus quoddam rink skating aeris, in quo navicula ekranoplana "volvitur" sicut horologium! Prima persona hac in praxi utendi erat Kaario architectus Finnicus, qui simplex alae-sleigh delapsae super nivem obtentu utens simplicem rectangulam pro eo ac etiam patentem accepit. Donec non bene militaris talis inventio in tempore. Dicunt professorem Russicum Levkov similia experimenta egisse... Hoc est, hoc fieri posse novum telum miraculi, capax ad bombas, torpedoes, et copias ad oram Britanniae in celeritate aeroplanorum tradendas, et ad simul radar invisibilis. Plus impetus in naves Anglicas vastant! Efto?
  Lippisch fumbled manu, ministrae ministrae sucum ei infundunt.
  - Imo, haec est copiosa opinio, licet nonnullae quaestiones technicae erunt. Vel, sustineri...
  Adulsit possessus Adolfus amice;
  - Tabulam asperam tibi delineam, melius id facere potes, et singula technica minutia te expolies. Corpus longum esse debet, fuselage airliner simile, in delphinum nasum cockpit fluentem, ventosas convexas et machinas turbojet.... Quamquam fieri potest ut piston machinamenta etiam in primis exemplaribus operantur. Et cum hic colossus remulco in aquam apertam fuerit, tormenta obstrepent, et angustum corpus praedatorium instar balaenae obiecto imbre nebulae explodet. Esto, colossus hic potest paucis metris e superficie aquae quasi pugnator irruere.
  Lippisch in vera admiratione sibilavit;
  - Divitem habes imaginationem, Fuhrer!
  Adolfus inlisus magis etiam inspiratus est;
  - Scilicet telum fé foret. Ceterum ekranoplana nullas tempestates timent. Glacies non timent - super eam volant. Non imminet palustris fluvii ostia et saxa litoralia, in quibus usitatae naves frangere possunt, et vada plerumque sicut infantium piscinae sunt. Naves ubique exscensuros capaces sunt: ab Africae ora Ossa cum scopulis diabolicis, ad utramque oras Civitatum Americae Unitarum, terras arcticas Canadensis et Alascae. Plures centum ex his machinis essent, et Britannia duobus mensibus caderet.
  timide Lippisch notavit;
  - Et metalla?
  Fuhrer risit;
  - Ita prorsus fodinae! non in profundo nec in vadis minantur. Itemque torpedoes ex submarinis. Ipse autem est optimum telum ad pugnandum antecedens submarinis, eosque profundo criminibus feriendo. Praeterea ekranoplana tela et fodinae in naves hostium incendere possunt. Utique ego te ad bombarum ductuum consilium inducam. Et sane, in portibus... Optima ratio copiarum expositis tradendis, non solum peditibus, sed etiam cum lacus! Tum omnis belli natura statim mutabitur! Lippisch intelligas, quid tibi cum Fuhrer negotiatur?
  Excogitator plus mercatus est interrogavit:
  - Quid de praemiis?
  Gravis Adolfus confirmavit:
  - Scilicet, generosissimi, crux ferrea cum adamantibus, agris, coloniis, subditis! Si totam Africam vincimus, satis agri omnibus erit!
  Lippisch affirmavit;
  - Si pecunia et pecunia dentur, ekranoplanum paratum erit, sed ... etiam incepta pro sine certatore habeo.
  Terminator Fuhrer inventorem ad confirmandos contendit:
  - Tailless jet bomber, iam adumbravi, alii curabunt. Quam opportunus et pugnator! Ekranoplana maioris momenti sunt quod fundamentaliter novum arma sunt... Praeterea societas Gotha designatores ingeniosissimos fecit qui hoc facturus est. Interim in scapulis laborant. In genere, nunc multa urgentia, adhuc opus est loqui cum ducibus piscinarum ... Ordo tibi dandus est.
  Lippisch ipsum reliquit Fuhrer citavit. Adolf putavit fortasse melius esse prius loqui cum physicis nuclearibus de creando atomico et in futuro bombae hydrogenii, sed ne nimis id agere decrevit, se et alios homines tempore onerandi.
  Plures notarii fuerunt, inter quos clarissimi: ruerat et Aders. In genere, si Germani superiorem in Sovietarum in aviatione et classe subaquaneam habuerint (quamvis hoc non omnes fatentur!), classe piscinae Panzervale notabiliter cessabat. Speciatim vehicula Sovietica KV, T-XXVIII, T-XXXIV, superiores erant Germanis in armis et armis, et T-34 etiam in administratione agentium. Attamen tormenta praediorum Germanicorum Matildae et Cromwelli Anglis satis valida sunt, multo minus iam a designatoribus Ecclesiae et Challengers crescentium. Ut dicam infirmitatem armorum Germanorum consiliorum...
  Convivis ad sedendum invitatis, Fuhrer moralem legere coepit;
  - Infeliciter, Germania nunc certum non habet piscinam odii sclopetorum... L-mm T-3 sclopeto instructi, arma Matildae vel KV tantum possunt mulcere. Sed Matilda iniit servitium cum Britannia etiam ante initium secundi belli mundani. Matildam ipsi cepimus, cuius frontis arma penetrari non possunt. Bene, Soviet KVs ne in latus quidem aut puppis penetrare potest. Maximum quod currus nostri facere potest vestigia frangere! Hoc est, designatores ita nos posuisti ut lacus hostium multo fortiores sint quam nostra armatura, et nova American "Dona" et "Shermans" parata ad massam productionem in armamento superiores sunt. Ut omittam vehicula Russica cum 76mm tormento. Et quomodo munus exples novas piscinas creandi, praesertim cum 88 mm sclopetis.
  ruerat confuse respondit ;
  - Scilicet similes explicationes peragimus, magna Fuhrer. Die 26 mensis Maii, Directoratus Armamenta ordinem 45-ton ViK -4501 piscinam nobis dedit. Prorsus simile hoc debet esse, cum 88 mm anti-artus sclopetum in turrim piscinam convertendam. Iam habemus praevia delineatas. Adsuesce te illis, magne.
  Fuhrer interrogavit:
  - Esne Aders?
  Erwin adnuit:
  - Back in forties, vk -3001 erat feliciter probatum. Vehiculum novum grave, cum tormento 75 mm. Simile telum in exemplo anti-laci habemus, sed in massa productione nondum positum est. Praeterea opus factum est ad creandum T-6, usque ad 65 talenta. Ac levius exemplum toris XXXVI. Magno conamur Fuhrer.
  Adolfus, omnia se rescisse existimans, picturas celeriter examinare coepit. Hic primae adumbrationes sunt formidabilis "Tiger", Germaniae lacus celeberrimi Secundi Belli Orbis Terrarum. Haec raeda in Kursk Bulge claruit. In Sovieticis temporibus "tigres" plerumque vituperabantur, sed tunc habitus erga hoc currus magis obiectivus factus est. Nam id tempus lacus, cursus dictum neque. Per primam dimicationem maiorem cum nostris KVs, tres Tigres decem vehicula Sovietica excusserunt et ipsi sine damno evaserunt. Praecipua utilitas huius vehiculi erat eius potens 88-mm tormentorum, quod diu dignum adversarium non habuit. Attamen in Kursk Bulge, quamvis excellentia qualitativa in technologia, adhuc Nazis victi sunt. Bellum Orbis Terrarum II. Sed etiam nudo oculo vitia apparent. Grave pondus LVI talentorum, cum armatura tantum 100 millimetrerum (tantum 80 laterum!), alta altitudo, defectus angulis clivi armorum rationalis et egestate operandi pulsis. In genere, piscina IS-2, pondo decem talentorum minora, tigris in armis et armis erat superior... Sed haec piscina tantum mense Februario MCMXLIV apparuit. Nobilis "Regia" fere 68 talenta appendit, cum armatura frontali 180 millimetrerum.. Sane talis piscina non erat apta bello in Africa, in desertis ad portum, machina iusta est sicut auris cum argilla. pedibus luteis. Imo, suo tempore, "Tiger Regius" valde efficax erat, aliquot hostium praedia in proelio perdere potuit et semel intra horam viginti quinque "Sermanos" prostravit. Videbantur indicio esse circiter viginti tres piscinae a Tigri uno proelio deletae. Sed in casu, haec piscina simpliciter est incorporalis usui irrationalis potentiae et ponderis. Sed, exempli gratia, the Soviet T-54 tank... Formam quandam felicis rationalis usus technologiae prioris secundi Belli Orbis Terrarum in actu.
  Quod Fuhrer firmiter affirmavit:
  - Minime, iudices! Hoc consilium non convenit! Vehiculum cum quinquaginta sex talentis cum tantum 100 millimetribus armorum facere ... Ubi est nostra efficacia et rationalitas Germanica iactata?
  Aders timide dixit;
  - Galli S-2, cum pondere 70 talentorum, armatura erant 45 milliumtrorum.
  Fuhrer-Terminator iracunde interpellavit;
  - Haec piscina e tempore primi belli mundani est. Russorum autem KV-2 centum milium undetzer habebat et 52 talenta pensavit. Sed hoc est 152 mm, non LXXXVIII.
  Ideo tibi do munus tormenti 88-mm tormentorum 71 qua- les, pro piscina cum pondere non amplius quadraginta talentorum et armaturae frontalis saltem 180 millimetrorum, laterum et alvei 150 millimetris, machinam sescentorum. septingenti horsepower. Et lacus sit amet ipsum in sem, in sem.
  Germani designantes pallebant et manus quassabant. Alexander eos irridens respexit. Difficillimum sane negotium erat; armamentarium et arma typica ad exemplar "Tigris Regii" 1944, sed debes servare pondus per 28 talenta! Sed Adolfus hoc satis verum consideravit, et etiam Ruerat amicabiliter alapam dedit in humero:
  - Noli commoveri, ego ipse te traham optimalem rationem, in qua tam exiguo pondere reperire poteris. Non tyrannus sum, sed rationalista. Vos iustus have multus reficere. Speciatim ponens transmissionem et machinam in unum.
  Aders turpiter instabat:
  - Hoc problemata quaedam nobis creabit. Praesertim talis dispositio sequentia habebit incommoda.
  Adolf lentus interpellavit:
  - Utique problemata quaedam erunt, sed a principio facile eliminari possunt. Praesertim technicis vocabulis. Sed machinam multo arctius collocare potes, suspensam movere et ... Altitudo piscinae ad duo metra demitti debet, et remigio recumbens poni debet, omnia multo magis rationalia erunt.
  Fuhrer adumbrationem facere coepit, quamdam edendam, typum popularis piscinae Sovieticae post-bellum tempus, quo T-54. Hoc vehiculum tam felix fuit ut anno 1947 in proeliis in Afghanistan cum Taliban adhibitum sit; copiae Iraqi cum Exercitu US in Desert Storm et Operatione Offensio et Awe vel Iraqi Libertate pugnaverunt . In summa plus quam 70 milia horum praediorum producta sunt. Et hoc ipsum felix erat currus. Pondere 36 talentorum, armaturae frontalis 200 millimetrarum, et tormentum centum milliumtrorum qua- les. Hoc genus feliciter pugnatum est cum bello Coreano et Americano Patons et Pershings. Itaque ad hoc technologicum exemplar aptissimum est ac realis ad exsequendum. Et satis facillime ad fabricandum - vilem... Ad Germanos 88-mm 71 El tormentum satis penetrabile erat ad omnes lacus secundi Belli Orbis Terrarum (exceptis armaturae frontis IS-3, quae servitium intraverunt. mense Maio 1945). Quid de IS-3? Piscina praestantior armorum et turris, quae pilum figurae dabatur. Verum, incessus effectus pauper fuit, et mox intermissum est. Plura exempla dein fuerunt, IS-4, et sic deinceps, donec in IS-10 consederunt, T-10 post mortem Stalini appellati sunt. Et hoc evasit ut piscinam Soviet ultimam gravem faceret. Khrushchev omnem progressionem vehicularum gravium interdictum est, et successores eius hoc emendaverunt!
  In genere, nonne Germani graviore piscina indigent quam quadraginta talentis, si etiam in media piscina instituere possunt tormentum quod 193 millimetris armaturae ad spatium 1000 metrorum penetrare potest?
  Americani lacus graves celeriter reliquerunt et pondus Pershing 42 talenta non excessit, et plerumque Sherman 32. Sed postquam apparuit bellum cum URSS erumpere, monstrum apparuit cum 120-mm. caliber sclopetis et celeritas proiecto initialis 1000 metrorum fere secundorum. Sed mox Americani hac piscina fefellerunt. Ante aspectum IS-X, popularis piscina post-bellum erat IS-4, cum armatura frontali 250 millimetrerum et armatura CLXX ... Certum vehiculum est, quamvis plus quam 60 talenta ponderaret. Utique, debes mandare creationem gravis piscinae Germaniae, sed non plus quam 50 talenta. Exempli gratia, IS-10 justa 50 talenta ponderata cum armatura frontali 290 millimetre et sclopeto 125 milliumtrorum. In bello populari Sherman et Churchill exemplaria arma centum et 152 millimetre (frontalis) habuerunt. Bene, "Tigres regiae" satis bene obtexit... Sed "Panther" paulo post 75-mm calla decedere coepit, etsi velocitas initialis altae proiecti insufficiens facta est. Itaque "Pantherae" cum tormentis 88 millimetris apparuerunt, sed solum in fine belli, et pauci ex eis erant. Sed quod Wehrmacht nihil habuit consilia, ut piscinas et anti-lacus tormenta cum maiore gente foveret, suggerit hunc statum rerum omnibus aptum esse. Fuit quidem Jagdtiger sclopetum auto- remigium cum tormentis 128 mm tormentis et 250-mm frontalibus armis, sed tantum 71 ex eis productae sunt et in tanta quantitate belli cursum flectere non poterant. Obiter quid interest quod tempore Jagdtigers deduntur, 43 plures in servitio manserunt, quod indicat extremam superesse talem machinam.
  Obiter Stalin iubet statim IS-2 armari tormento 122 mm, quamvis eius vis penetrans nimia esset in praediis Germanicis (exceptis "Tigris Regii", sed tantum 458 talis praedia producta sunt. Multi dictatorem monuerunt ut se ad C-mm dolium finiret. Et revera sclopetum T-100 auto-propelli evasit optimum esse secundum notas certae altioris suae. Ceterum, quo maior gente, minor copia testarum, inferior rate ignis, velocitas initialis proiectionis, impetus ac subtilitas ignis. 4, et tormenta auto-innixa, tantum 22-24 talentorum ponderata. Panzer sclopellum autocinetum propellitur tamen valde prospere: armatura pantherae et frontis arma fere eadem cum suo, tam humili pondere et altitudine. Oportebit ordinare deductionem simplicioris et vilis "Panzers" in productionem.
  Quid de gente tormentarii? Ad sclopeta anti- lacus, qua- les maior est 128 millimetrerum, satius est ea uti telo oppugnationis et eligere medium inter 105 millimetres.
  Adolf ostendit in tabula designatores Germanos:
  - Hoc est novum telum occultum nostrum! Piscina probationem subire debet in mensibus venientibus. Usus eius pugna anno 1943 erit. Interea etiam consilium habetis ut gravem piscinam cum 105 mm sclopetis efficiat. Tum levia auto- tormenta propelluntur. Accipe igitur ad operandum indices.
  timide obicitur aders;
  - Consilium proposuistis vultus amoenum, sed quaestio haec piscina non est in spiritu traditionum nostrarum... Et turba incommoda erit...
  Loco respondens, Adolphus quidam sucum bibit et suggessit;
  - Fortasse prandere possumus, socii. In universum haec piscina produci potest in magna quantitate, et non puto Americanos et Britanni ante finem belli melius aliquid producere. Et hodie comedere potes modicum cibum...
  Puellae mensam celeriter pone. Alexander videns stomachum Fuhrer a cibo ablactatum infirmari posse, sibi verum manere elegit, et paulum acipenser tantum comedit, memor Sobakevich ex "animabus mortuis". Hmm, tantum recte facere videtur. Oeconomiam in bello ponit, totum bellum declarat, leges latas, quae rursus anno 1939. receptae sunt... Hitler tarditas militaris ad inopiam armorum ducitur, et praecise in quantitatis verbis... Praeterea nobilis MP- 44 oppugnatio diripiet... Praeclara in eius pugna indoles rei quae aliquo modo melius est quam prima Kalashnikov exempla. Aliquantum grave est... Fortasse vere potuimus uti vasis oppugnationis AKM pro fundamento? Eh, bellum creare esset quod subtiliter Americani M-16 coniungit cum rato ignis et constantia AKM. In universum progressus est inaequaliter proficiens. Exempli causa, machinae in piscina non magnam vim addiderunt, sed computatorium omnino inaccessum est. Sed habet notitiam futurorum, sed quid potest offerre in terminis, verbi gratia, oleum substitutum. Usque nunc, etiam in America, non didicerunt quomodo efficaciter gasolinum ex carbone producere! Quamvis ortu olei pretium. Quid aliud offerre. Tutela dynamica, tormentorum turbogenerator... Et hoc fiet, sed paulo post, ne ruat ad tabulas tubarum ponendas. Annos septuaginta longe antecessit, sed usque ad senectutem debellata est, et homo non est Deus. Etiam quibusdam modis etiam est regressio. Sed magni Renascentiae ac recentiorum temporum cogitantes praedixerunt religionem paulatim exstinguituram!
  Sed mirum in modum, religiosus extremism crescit... Ac sacerdotes magis magisque in republica politica sese prohibent. Hoc in casu, ratio auctoritatum incomprehensibilis est, num vere serio credunt veritatem esse in orthodoxia vel islamica? Omnes hi docti et callidi homines? Si non, quid ergo seculare statui relinquendum est? Pro causa efficiendi in massa curo? Sed Orthodoxia est ipsa, quae suam inefficacem religionis statum comprobavit... Re vera, formale fundamentum christianitatis habens et imprimis Novum Testamentum, Orthodoxia pro fundamento habet doctrinam pacifticam: non resistunt. malum, et dilige inimicum tuum! Sed simul ipsa ratio imperii aggreditur et vim et victoriam requirit. Hoc est quod sequitur repugnantiam formae et essentiae. Etsi multi hoc non scienter intellegunt, subesse sentiunt!
  Propterea Orthodoxa doctrina inefficax est, logica expers, quae simul imperialia et Christiana esse conatur. Christianus autem interpretatur Iudaicus et pacificus. Denique Scriptura fere tota a Judaeis scripta est, et fortasse etiam tota, quia Paulus apostolus dicit magnam utilitatem Judaeorum esse, quia verbo Dei crediti sunt! Hoc significat Russicum Bibliae non credere! Hoc significat fidem aliam esse necessariam, sed non amplius fundatam in Scripturis Judaeorum... Quodnam? A peritis professionalibus et psychologicis sub ductu FSB explicari debet! Tunc multae contradictiones feliciter solventur...
  Dicendum est quod puer Lectio Evangelii nunquam fiet fortis, fortis, crudelis bellator, qui Russiam amat! Et quae in Bibliis patria celebre est? Israel!
  Verum, Adolf ipse possidetur, hic lusor, cum se in Hitlero invenisset, persecutionem Iudaeorum minime obstringere est. Sed contra, utiles Iudaei fruentur beneficiis et operibus Tertii Reich. Nullae erunt nugae, quae edant scientias Judaicas vel artifices! Sed immatura est leges anti-semiticas abrogare. Uno modo, homines male intellegunt, deinde, quae fons est divitiarum et fons solidissimus! At factum est, sane, emolliri potest anti-semitica consilia pro iudaico auxilio.
  Quid ad Papam? Relationes cum Vaticano longe absunt a idealibus, sed apertum bellum hoc modo detrimentum afferet. Hoc modo auxilium Vaticanum debes quaerere, sed simul in tuis commodis urge.
  Interrupit Adolphi cogitationes ruerat:
  - Valde delectati sumus cena tua, Fuhrer!
  Risit gratiose obsessus Adolfus;
  - Bene, nam cum Himmlero nunc conveniam, et tunc perveniat Heinsebergius. Et ecce, guys: nimis severa data estis fatalibus!
  Exercitus Fuhrer per Africam ferebatur. Et defensionem contra URSS tenuit.
  In hieme, Exercitus Red offensionem Rzhev crepidinem fecit, sed Nazis ibi morabatur et ictum repellere poterant. In meridionali quoque Germani Oryol et Kharkov directiones tenentes. Et solum prope Leningrad, copiae Sovieticae Operationem Iskra exsequi potuerunt, sed proeliis fere per mensem duraverunt et victoria magno pretio empta est.
  Krauts hiemps quodammodo superfuerat '42 - '43.
  Sed vere iam maxime Africa victa est. Et Fuhrer aquas pacis cum Britannia tentat.
  Churchill aliquantum friget circa hoc. Quanquam Britannia post cladem cladem patitur.
  Etiam cum Iaponia - Pugna Mediæ ab America amissa est, et samurai magnas partes classis Yankee verberant. Et America non potest prodesse ex sua excellentia numerali in mari et in aere.
  Hitler contra URSS oppugnare vult, sed etiam post nuntiationem generalem totius convocationis, ad hoc parum valet. Cum Krauts per Africam dispersi sunt.
  Aestate ipsa Exercitus rubri paratus est ad progrediendum. Nazis autem, Africa subacta, copias colonias constituunt. Accedunt et accipiunt opes.
  Leonem, Tigrem, et Pantheram adhibentur lacus. Sed res monstro data non omnino felix fuit. Nimis carus, gravis. Verum, ad defensionem Panthera piscina destructor bona est, tormento igneo rapido.
  Sed infelicissimum erat "Leo", gravis, carus, sed non valde efficax. Sclopetum valentior est contra Sovieticam triginta quattuor et levis lacus, et certe ignis multo minor est quam Panthera et Tigris. Arma autem melior est quam "Tigris", et etiam in clivis rationalibus. "Leo" evasit ut magna "Panther" pondo nonaginta talentorum et machinae vis equorum octingentorum. Attamen aliquanto celerius quam in historia reali, "tigris" -2, productionem viginti duorum talentorum leviorum intravit. Prope in gradu praesidio "Leo", sed mobilior, leve. Tormentum autem est 88 mm qua- les - versus 105, sed satis sufficiens ad omnes lacus Sovieticas destruendas. Et quod significativum est celerius rate ignis octo ictus versus quinque.
  Ita "Leo" est filius Germanici, tristis genius qui non radicatus est.
  Germani totam Africam, incluso Madagascar, aestate ceperunt. Stalin nimium diu moratus est.
  Fortasse ipse Germanos taeterrimas numerabat. Maxime videntes lacus leo, Tigris et Panthera adveniunt. Sed Krauts adhuc quaestiones in continenti obscura solvens erant.
  Stalin momento periit. Foedus militum Sovieticorum in directione Orel et Kharkov coeperunt. Ubi Germani parati erant. Neque id imperatoriae admirationi potest assequi. Prima proelia monstraverunt "Panther" optime in defensione praestare. Non malus et "Ferdinandus". Nimis bona sunt.
  Tigris et lacus fertilis est. Etiam et turpis quam. Germani strenue defendunt. Hostium ictus sustinerent. Tribus mensibus pertinacissimae pugnae, Exercitus Rubri tantum quindecim chiliometrorum processit. et damna eius significabant.
  Duo duodenarum aerumnarum super puellas camouflaged volaverunt, probabiliter nihil animadverterunt, et iam extra horizontem evanescere incipiunt, cum subito novae suspiciones soni audiebantur. Madeleine imperavit;
  - Dormiunt omnes et non movent!
  Puellae adligat, aliquid exspectabant. Et tunc apparuerunt leves transportatores et aliquet a tergo dune. De consilio iudicans fit in Anglia et America. Illi sensim ad Tunisiam caput versus sunt. Madeleine parum confusa erat. Prima acies longe abesse credidit, quod Britanni nondum tempus apparendi significabant. Immo ne videant. Hic tota ruit agmen. Quanquam fortasse minus quam hastati... Quinam hi sunt quidam pugnae globi, praetermissis desertis haudquaquam continuum frontem, a tergo circumire cupit. Consentaneum videtur, cum technologiae technologiae faciles sint maculae in eremo. Certe amicis tuis radiophonicum debes, sed ignem non apertum. Porro ex eis tantum centum sunt, et sunt plus quam trecenti Britanni!
  Gerda in aurem Carolam:
  - Hi sunt Angli! Hoc primum tam prope vidi!
  Crine amicus, etiam timidus, respondit;
  - Nil specialis! Ac inter eos sunt ut occaecat!
  Immo ad minimum Anglicanum dimidium nigri fuerunt. Et agmen tardius movebatur, et nigri adhuc ululabant ... appropinquabant et appropinquabant.
  Hic nervus unius puellarum hoc ferre non potuit, et sclopellum submachinum accendit. Eodem secundo, cetera pubes Ignem patefecit, et Madeleine sera latravit;
  - Ignis!
  Plures Angli duodecim statim deiecti sunt, unus e aliquet arsit. Ceteri Britanni promiscue ignem aperiebant. Madeleine, arrepto momento, clamavit;
  - taetras tasque simul lacta!
  Puellae e phalanx electae SS "Sae-Wolf" tasque longe et accurate iactant. et quod ab infantia educati sunt, et etiam artes singulares subiverunt. Haec cum electricum impetum exerces, paulo tardius iactus es et mireris. Gerda et Carolus etiam dona sua iactaverunt. Et Britanni caput calcaneis et deorsum sunt... Res tam ridicula est. Passim iaculantur, et nigri adhuc immenso quiritare sermone. Certi sunt scumbags...
  Gerda figit et iacit, canendo;
  - Est insomnium in pupillis SS! Unus jump - one hit! Nos lupi sumus - methodus nostra simplex est! Cauda trahere non placet!
  Carolus etiam in responsione fremit. Glandes accensae cranium frangunt in fragmentis. et oculos suos effodiunt. Hic trepidus niger socium latus fodiens cum bayonet flavum. Exspuet sanguinem respondens. Carolus una canit:
  - Angeli astriferi inferni tenebrosi! Videtur quod omnia in universo destruantur. Opus est ut falco ieiunium in caelum volare! Animas ab interitu defende!
  Incondita agunt Britanni, plerique milites coloniae sunt: Nigri et Indi, Arabes. Aut cadunt, aut torpent, aut e contra assiliunt acrius, et sicut insani lepores discurrere incipiunt. Sed puellae accurate iaciunt, et, etsi longe volatile non volat, fragmenta sunt crassa! Iam pauci hostes supersunt. Clamoribus Madeleine Anglice, vox eius tam obtuse magna est ut nec megaphone egeas:
  - Dede, et vitae tuae parcemus! In captivitate habebis bonum cibum, vinum et sexum.
  Manus operata est et statim cedere...
  Quinquaginta captivorum, pars dimidia vulnerata. Madeleine imperavit;
  - Perfice vulneratum!
  Lupi glandes immodice accendit in templa eorum qui pedibus stare non poterant, ceteri in carros onerati et in proximam basim compulsi sunt.
  Post arenam calidam solitudinis, Gerdae nudis pedibus admodum mollem rubberm sentiunt. Illa etiam feliciter gemit ... aliquet Americanae valde commodae sunt et in itinere non excutiunt. Puellae laetae sunt potitus. Carolus Gerda interrogavit:
  - Quot occidisti?
  Illa humeros trepidus humeros;
  - Nescis? Solus non eram qui iaculatus sum... Sed puto plures fuisse!
  Carolus Calculus:
  - Centum ex nobis, qui trecentos circiter occidit, id est tres per fratrem, id est per sororem! Initium belli grave!
  Gerda indifferenter manum elevavit;
  - Hoc mihi non amet! Summa est quod nullus amicus moritur. Etsi hoc, utique statistica, trecenti hostes perierunt, et a nobis duo tantum milites lupos leviter vulnerati sunt. Etiam miror quomodo Africam nondum tot bellatoribus devicimus.
  Carola mente statim perdidit:
  - Bene nos his infaustis militibus anno decimo octavo perimus!
  Gerda pulchrum caput irata concussit quasi nives Novus Annus obsitus:
  - Hoc est propter proditionem! At enim nos magis quam umquam victoriae fuimus idque omnibus non caecum apparebat! Heu, intermissi sumus!
  Carola constat, aurem sinistram dextre scalpendi digitis nudis;
  - Ita proditio, sabotage, mediocritas rei militaris... At nos adhuc Russos fregi, eosque anno 1918 in deditionem accepit! O pulchrum esset per spatia Russiae ambulare, ibi frigus est, sed hic calidum est!
  Gerda hilariter giggled:
  - Sed in Russia tam graves pruinae sunt... Sed cum per nives in montibus discalceatus cucurri, quid cruciatus sit scio.
  Carolus dentes denudavit:
  - Parva Gerda nudo pede currit per ardentes nives... Hoc symbolicum est, quasi in fabula ... mediocris fabulas de pura, adhuc puerili et minime ambitiosa.
  Gerda hilariter despiciens amico suo:
  - Simile est ire ad Fuhrer?
  Carolus confirmavit:
  - Propemodum! Mox impellimus, non nudis pedibus per arenam calidam currendo. Atque etiam post victoriam.
  Ligatus niger mussat Germanice;
  - Angeli terribiles, paratus sum servire tibi. Dea es, ego servus tuus sum!
  Charlotte nigros captivos capillos crispos fuscos permulsit pede leviter aspero:
  - Vos nigri iam servi natura sunt! Quod quidem bonum est, quis laborare a prima luce ad vesperum, operari servilem. . Nos vicissim Germani maxime culturae et paratissimae nationes in terris sumus. Magna natio bellatorum, et non sine causa stipendiarii Germani in omnibus exercitibus Europaeis et etiam in Russia, saepissime in imperio militaverunt!
  Gerda acriter dixit:
  - Imo servies nobis in servum. We have special ioca ad occaecat. Et nunc totum quod faciendum est...
  Carolus suggessit:
  - Osculetur pedes nostros. Ceterum iucundus erit nobis, et Niger se humiliabit.
  Gerda movit caput strenue;
  "Nescio quomodo sis, sed taetrum est si pellis Aryan puri labra foetentis Nigri tetigerit." Ita...
  Carola dissensit:
  - Non realiter! Immo vellem. Bene respice...
  Ignea cana forma crusculum atrum atrum. Ille alacriter longos, teretes, decidit digitos deae osculari. Et puella leniter modo risit respondens, viri crassi labra pellem pellem titillantem. Lingua captivus per elasticum puellae, pede leviter pulverulento, cucurrit. Adhuc delicatus est cum fortes humilias, paene duos metrum hominem.
  Miratus Gerda;
  - Mirum est, sed non fastidis?
  Carolus risit:
  - Non realiter! Quidni pigeat?
  Gerda silere voluit: cur in amici negotiis se impediret? Re vera educati sunt ut femina Germana non solum esset bellatrix, sed etiam pia, suavis uxor et mater sana. Sed ipsa de guys adhuc non cogitavit, fortasse propter gravem corporis laborem, vel adhuc parem non invenit. Sed etiam Charlotte fessus esse videtur. Hominem nigrum in naso suo talo percussit, adeo ut nasus eius fluitare et Gerdae suggereret:
  - Fortasse cantare possumus?
  Gerda adnuit;
  - Certe cantabimus! Alias tristique efficitur!
  Puellae cantare coeperunt, et amici iuncti sunt, ut cantus sicut cataracta flueret;
  Carissime, e vepreto vado;
  Abscondita viscera tristitiam!
  Frigidus, ardens, refrigerans;
  Contritum motivum, perforatum!
  
  Nuda pedes in nive;
  Puellae albae sunt!
  Blizzati mali rugiet ut lupi;
  Greges volucrum turbans!
  
  Sed puella non timet
  Pugnator potens est!
  Tunica vix carnem tegebat;
  Certe vincere!
  
  Bellator noster est maxime sale conditus;
  Flectere non potes sledgehammer!
  Hic mappae molliter moventur;
  Nives cadent in pectore tuo!
  
  Mores nostros timere non est,
  Non audes ex frigore tremere!
  Adversarius impinguavit cervicem tauri;
  Ut gluten glutinosum et taetrum est!
  
  Homines tantam vim habent
  Quid sacrosanctum ritum effecit?
  Pro nobis et fide et natura;
  Eveniet victor!
  
  Christus Patriam inspirat;
  Narrat pugnare in finem!
  ut fit paradisus planeta;
  Omnes corda fortia erunt!
  
  Populus mox beatus erit
  Sit crux gravis interdum vita!
  Indicibus mortiferum
  Sed qui cecidit, jam resurrexit.
  
  Scientia immortalitatem nobis dat.
  Animi et animi eveniet officiis laborum!
  Sed si pullum dicimus, crede mihi;
  Hostes statim cochleae viginti sunt!
  
  Ideo ad minus Deum rogamus;
  Nil opus est errare, piger esse!
  Judicet omnipotens severissime;
  Integer at interdum erat!
  
  Carissima est mihi patria,
  Sancta, sapiens patria!
  Noster ductor, lora arctius tene;
  Patria florere nata est!
  Puellae e phalanx electae SS "Illa-Lupae" tam pulchre cecinerunt, et verba sunt animula. In genere, stereotypum est quod SS homo carnifex significat! Sed id non est. Fuerunt, sane, speciales unitates poenales, frequentius cum parte divisionum securitatis quae speciales operationes exercebant, sed pleraeque divisiones SS simpliciter erant electi custodes Wehrmacht. In genere, dicendum est propagationem rubram, totalitariam non esse certissimam informationem de altero bello universali. Post omnes constat duces communistarum Agitprop non adiuvare sed pensari et obiective eventus obtegere. Itaque difficile est iudicare ubi vera sit veritas de flagitiis Nazis, et ubi ficta. Ceterum, ii, qui serio in investigationibus historicis versantur, fateri coguntur non omnem militem SS carnificem esse et monstrum. Praeterea ante oppugnationem URSS; Nazis plerumque in territoriis occupatis toleranter se gesserunt, fontes occidentales non indicant flagitia vel obiurgatio.
  Iamque puellae e carro vinctos iuverunt; timidos latos humeros comiter dissecare. Post quem puellae invitatae sunt ut se recrearent.
  Prandium modestum erat, sed zebra in deserto emissa erat et unaquaeque puella kebab arabice stilo cocta obtinuit. In genere Arabes, saltem exterius, amici erant et qui Germanica noverant, puellarum crura vel iocari vel leniter mulcere temptabant.
  lentum Gerda Arabum impulit et dixit;
  - Non sum tibi!
  Carola sectam secutus est:
  - Harem tibi sume!
  Gerda subridens suggessit:
  - Sed dic mihi, Carole, quid faceres si uxor Soldani facta es?
  Amicus dubius rufus notavit:
  - Hoc est actu lis felicitas... Etsi a qua pendet uxor soldani. Si imperium magnum Ottomanicum in flore suo esset, tum .... Etiam valde pulchrum esset ... exercitum Turcicum reformare, arma emendare.
  Gerda consensit;
  - Recte! Sed turpe Turcia est quod etiam in flore suo Irania vincere non potuit. Hoc satis realisticum fuit, praesertim cum Persicus exercitus retrogradus esset. Miror, Magne Fuhrer, quid consilii faciet: Turciam vincere, vel eum in coitionem includere, osse Ottomanorum proiecto, in aliquibus non pretiosissimis Irania terris?
  Charlotte humeros in confusione shrugged.
  - Nescis! Revera opiniones nuper factae sunt nos oppugnaturos URSS... Dicunt Russorum divitias et agros Ucrainae divites revera non esse necessarias!
  Gerda calvam tea nudis pedibus digitis sustulit et ad mentum satis subtiliter levavit, fuscum liquorem in se effundens. Eodem tempore, puella tractavit loqui;
  - Ucraina est opulentissima, opulentissima. Sub prudentibus Germanorum ductore, et cum altae nostrae culturae agri, messes dabunt memoriae. Tum panis noster aqua vilior erit. Et hoc erit propter utilitatem ipsorum Ucrainorum, quod regimen Sovieticum eos simpliciter spoliat, et fame laborat!
  Carolus adnuit.
  - Docemus hos Slavos magnam nostram culturam Germanicam! Illuminemus eos!
  Hic conloquium inconditis clamoribus interpellatum, reliquum tempus peractis.
  Sed post prandium puellae iterum instruxit et per desertum iter facere coguntur. Post cibum difficile erat currere et puellas leviter etiam ingemuisse donec corpora eorum foverentur. et sic discurrunt sicut Jerboas.
  Hoc proelium prope est... Et Africa fit German.
  In hieme, Exercitus rubri iterum inferrent. Contumax proeliis geritur.
  Christina, Magda, Margareta et Shella in Panthera pugnant. Vehiculum, etsi non specimen, incendium ieiunium, tormentum longum, mediocriter agile est, et arma frontalia bona habet.
  Puellae Germanicae nudipedalia et bikinis, frigore obstante. Pugnam autem vertibilem gerunt.
  Hic Christina incendit iactum... Testa turrem T-34-76 ferit ac transfigit. Lacus Sovieticus subsistit, confodietur.
  Puellae in summo pulmone clamant;
  - Noster cepit!
  Tunc Magda propagines. item crinibus aureis decor feritur.
  Ita turris triginta quattuor eversa est.
  Tigris puellae vices dirigentes. Et accuratissime. Itaque aliam piscinam Sovieticam feriunt.
  Margaretha hü prox. Et eum SU-76 auto-remisis tormentorum ferire. Deftly cellae. Et cecinit:
  - Nostra Germania gehenna fortis est, mundum custodit!
  Et quomodo lingua demonstrabit!
  Deinde testam tormento ferire. Soviet KV-1S lacus percute. Puella quoque officium bonum fecit.
  Ita quattuor milites in bikinis pugnant et frigus non timent. Postquam mulieres inceperunt pugnare, res multo melius pro Tertio Reich ierunt.
  Hic gubernatores sunt Albina et Alvina in caelo. Ambae pulchri- tudines sunt in bikinis et discalceatis. Pugnant in Focke-Wulfs. Haec raeda gravissima est.
  Albina, tormentis ex aere incendens, dicit:
  - Active croquet! Verba ne paeniteat!
  Et quomodo renidet ille cum risu candido! Duo statim aeroplana Sovietica iaciet.
  Alvina quoque totidem aere canonibus concisa pipiabat;
  - Meus introitus erit letifer et matte!
  Post quem puella dentes suos denudavit et dentes ostendit! Tota est venustas, et phaenomenorum plena lepore.
  Alterum Ioac-9 Albina resecat planum et stridore;
  - Cur gubernatoribus Sovieticis opus est?
  Alvina demittit lagg-5 et confidenter dicit;
  - Ita ut Germani libellos colligere possumus!
  Mira duorum puellarum. Qualiter praemia sibi colligere aggressus sit. Contra tales pulchritudines vere disputare non potes. Procumbunt plana et nudant dentes.
  Praecipuum arcanum est quod in frigidis puellis nudis pedibus opus est et in bikini. Tunc rogationes suas advenerint.
  et numquam vestiuntur. Excutere nudum pectus, et semper in honore habeberis!
  Albīnus Rūd Exercitus plānō caesus est et alium cecināvit;
  - In magna altitudine et puritate siderea!
  Et despiciens, exiliens et vellicans nudis pedibus, rugiens;
  - In mari unda ac furiali igne! Et in furore et igne furioso!
  Et iterum puella impigre descendit planum accedens.
  Tum Alvina invadit. circa angulum facit, dentes et stridore aperit;
  - Super mundi fortissimus ero!
  Et iterum currus ictus a puella cadit. Exercitus ruber male admodum accipit.
  Et fremit insano Albina extasi;
  - Nunc carnifex sum, non gubernator!
  Subissent aliud planum Soviet et stridit;
  - Visum flecto et tela in scopum ruunt, plus appropinquatio est!
  Bellator valde infensi agit.
  Hic et puellae terram scuta oppugnant. Albina pugnis triginta quattuor et stridore;
  - Hic finis erit!
  Alvina SU-76 ferit ac susurros;
  - Usque ad internicionem!
  Et quomodo nudum pedem quatit!
  Hieme Exercitus Rubri significantes successus assequi non potuit. Tantum in Rzhev spatio mediocrem cuneum facere procuraverunt, sed subsidiis inductis Germani statum restituerunt. Krauts vere fortes sunt.
  Et mense Maio 1944, copiis novis lacus repletis, incluso magis provectioribus et munitior Panthera-2, in finibus Kursk et Rostov-on-Don offensum perrexerunt.
  Omnia tam mala non essent si numerus Arabum et Nigrorum in molestis non interfuisset. Maxime etiam Türkiye bellum iniit. Ita res maxime atrox facta est.
  Exercitus autem Red, magna damna perferens, ante copias Wehrmacht superiorum se recepit.
  Sed fortes sex puellae, ab Alenka duce, acriter cum Krautibus pugnaverunt. Vires haudquaquam inaequales erant.
  Alenka pro Kursk pugnavit, quae a Nazis expugnata est. Desperata formosa grenade nudis digitis concisa pipiabat;
  - Gloria Rus' et partium nostrarum cara!
  Tunc Natasha grenade nudo digito suo emisit et sibilaverat:
  - Curamus puellae discalceati!
  Postmodum etiam Anyuta digitos nudis pedibus munera mortis misit, et aruit;
  - Mirum erit ictu!
  Crine Augustinus accepit et misit donum annihilationis cum membri inferiori nudo et distillante;
  - Ostendens terunt in caelum!
  Tum crine aureo Maria nudis cruribus Nazis mortem dedit.
  Et cecinit:
  - In Madagascar, in solitudine et Sahara! Ubique, mundum videri!
  Tum Marusya totum fasciculum nudat pedum et canit;
  - In Finnia, Graecia, in Australia, Suecia dicent tibi nullas puellas pulchriores esse his!
  Etiam sex puellae bene pugnaverunt. Sed Krauts adhuc Kursk sumpsit...
  Imo talibus superioribus copiis resistere non potes. Contumaces sunt fascists.
  Quid sibi vult monstrorum praeparatio?
  Adolf Hitler erat simpliciter insanus: sentiens quasi verus dominator, cui omnes obtemperant et tremunt. Ita, si successus Stalini vis, tunc debes esse ut Stalin, sine misericordia et postulatione aliorum et tibi (id prorsus quomodo Ioseph Vissarionovich hoc ordine cogitavit!). Nunc crepitus honestus est et currus movere incipiet. In genere, Germania, attentis satellitibus, magnam utilitatem in USSR habet in apparatu industriae, in industria et numero fabrum qualificato in omnibus gradibus. Hoc factum est, sed nondum productio armorum par! Germania post URSS toto bello lacessit, licet tota in Russia clades fuerit. Et unde? Nimirum ob chaos quemdam, qui in variis rebus et praecipue in militari industria regnabat. Praeterea, defectus materiarum rudium ac despectio potentialis hostium, partes negativas egit. Praesertim anno MCMXL, productio armorum in Germania minor quam anno MCMXXXIX (si integram munitionem inclusam consideramus), et hoc non obstante quod bellum iam comparatum est, et Tertius Reich magnas regiones cum ingenti rerum potitus est. subsidiis gignendi facultatem. Bene, quid dicere possumus de facultatibus normae Hitleris? Non nimis fulgebat industria militari.
  Fuhrer longa oratione declaravit:
  - In re vigilandi aeroplani, subitis facultatibus concessae saUem. Sedulo admonuit apparatum quantitatem, nec minoris momenti qualitatem. Multi praeterea amici tui Goering, licet olim bonae aces, non sunt capaces principatus laboris. Non omnis miles bonus est etiam dux egregius, sic loco suspensi Erici, technica sphaera ducetur ab homine e lacus professionalium qui est capax ad formandas et reparandas copias aviationum parandas. Ceterum Britannia non dormit, et vis et qualitas copiarum armatorum, et praesertim aviaria, auget. Duo capita ante hostem esse debemus, duodecim gradus, alioquin excellentiam nostram in hoste omnino perdamus. Ergo requiruntur gradus qualitates.
  timide euntes respondit;
  - Amici mei, probati homines, qui efficaciam et professionalism suam pugnam probaverunt.
  Dictator in furorem versus factus est;
  - An forte oblitus sum in sententia tua qui bellum Britanniae amisi? Vel qui quattuor annos consilium oeconomiae nationalis evolutionis defecerunt. An tu etiam virgis feriri vis, atque etiam publice. Sic os claude et tace antequam te impingas!
  Etiam euntis exterritus. Heu, fuhrem non deludere. Tum strepitus iterum exauditus est, et alius ME-262 jet in caelum exuit. Raeda ingens et duos machinas habebat. alae leviter scopae, pugnator ipse minax satis spectat. Celeritas eius notae, 1941, plerumque honestae sunt, et etiam per signa mundi praevaricationis notantur. Verum, machina ipsa nondum omnino certa et debugging requirit. Dictator autem fascistus characteres novorum, pugnatorum provectiorum iam dedit. Scatebra pugnare debet parva, vilis et agilis. In hac re, in ME-163 satis bona esse potuit, sed eius machina eruca nimis coacta est et tantum opera sex minutarum (immo, adhuc opus erit!), quod per extensionem tantum intra radium centum chiliometrorum est. . Sicut bomber stylus Blitz vel operculum pugnator pro armada oppugnat in Angliam, sane non idoneus est.
  ME-262 autem ton bombarum, id est, quantum Pe-2, aeroplanorum Sovieticorum ante-linea ferre potest. Hoc est, optima solutio tam ad praeliandum, quam ad copias alendas. Sed cur non efficiunt pugnatorem in stilo Cometae ME-163, sed sine tormento erucae, sed cum tormento rhombo? "Comet" emendare conati sunt et fugae tempus ad XV minuta augere videbantur (hoc est spatium usque ad 300 chiliometrorum), quod plerumque pro Bello Britanniae acceptum est. Londinium adhuc e Normannia attingi potest... Etsi non omnia tam manifesta sunt, etiam opus est ut eam bombacat et retro revocet, et quindecim minuta tam celeriter non fuerunt. In posterum, erucae et vi pugnatores agniti sunt ut finis in aviatione mortuus. Sed ratio "Comet" valde interesting, cum parvitate et levitate sua, quod significat vilis et maneuverabilis.
  Praeterea sunt etiam valde promissi pugnatores qui plerumque 800 chiliogrammata pendunt, ita labentes ut in proeliis aeris adhiberi possint. Verum, propter brevitatem eorum, volatus in eis nonnisi in proeliis defensivis exerceri possunt, vel in onerariis ... Londinum traditi, et gubernatores retro capiunt. Hic habebis cogitandum. In historia reali labentes numquam tempus pugnandi habuerunt, et ob aliquam causam in Corea, duces aviationum Sovieticorum hanc notionem experiri non ausi sunt. In genere, non tristis est, sed in bello Coreano, gubernator Americanus primus victorias ustulo dedit. Ita Yankees contemni non debent.
  Post fugam finita, puella pulchra iuvenis e cockpit desiluit et ad Fuhrer citato cursu accurrit.
  Nazi possedit unum extendit manum ad osculum. Quod pulchrum est cum puellas te amant, et Fuhrer, ut videtur, ab omnibus Germanis valde sincere idololatris, vel potius omnes fere praeter paucos captivos campi captivorum. Gubernator alacres dixit:
  - Haec plane magnifica plane, tantam celeritatem vimque habet. Dirumpamus omnes catulos leoninos sicut aqua calefacta ex vicaria!
  Probat Fuhrer impulsus puellae:
  - Profecto, nos eam scindemus, sed celerius gressu ... Debugging machina peragi debet, et hoc praesertim motoribus convenit. Hic, sane, rogationes radicales opus erit ut eas emendare debeas, sed si quid ductor excogitatoris adiuvabit!
  Concentu latrant omnes;
  - Gloria magno Fuhrer! Providentia nos adiuvet!
  Solemne Tertii Reich ludere incepit et agmen iuvenum pugnatorum ex Hitler Jugent processit. Pueri a quattuordecim ad decem et septem annos ad tympanum in formatione speciali profecti sunt. Tum maxime interesting res gesta est: puellas teenage e Unione Germanica mulierum proficiscebantur. Denique erant fimbriae, nudi, nudi pedes, pulchri- tudines hominum intuitum trahebant. Puellae crura altius tollere conati sunt, sed simul digitos suos retrahebant et pedes diligenter collocabant. aspectus pulchri- tudinum cum figuris impeccabilis... Facies vere diversae erant, et quidam juveniles fascistae aliquantum rudes, paene masculini, et etiam pervertebant eas. Maxime cum supercilia coniuncta.
  Esthete Adolf notatur:
  - Pueri et puellae necesse est ut ampliorem formam physicam recipiant. Et scio quod in hac re multum agitur, praecipue in Jungfolk, sed quod opus est inclusiveness et adoptio modorum Lacedaemoniorum. Nimirum, praeter furtum adhortantes... Pueri ac puellae adolescere debent ut honesti sint et simul homines immites.
  Summus imperator constiterunt. Duces tacuerunt, probabiliter recusare timuerunt, sed manifestam confirmare noluerunt. Fuhrer continuatur:
  - Bellum non iocus, sed crudelitas in hostes iungenda est mutuis auxiliis et sensu fraternitatis in socios. Hoc est quod in omnibus debemus infundere... Novus hone in alios est immisericors, sed multo magis inclementem erga se ipsum esse debet. Nam inferioritas prius in animo evelli debet, deinde corpus humanum infirmum exsurgere!
  Alia mora. Fuhrer placuit:
  - Hoc melius est, nunc videre vellem imitationem aeris proelii. Sic formidolosus et perniciosus...
  Heinkel timide quaesivit;
  - Cum tela vel conchis vivis, mi Fuhrer?
  Nazi unum numero adnuit;
  - Scilicet, with combat ones. Praeterea effectum eiectionis fabrica considerare velim. Post omnes, laboras in eo... - Fuhrer pugnis concussit. - Quando denique paratus erit et in massam ponatur. Post omnes, gubernator peritus est gubernator peritus qui debet ad futura proelia custodiri!
  Fuhrer-Terminator nihilominus consilium recentioris machinae eiectionis monstrare decrevit. Haec ratio minus gravia, simplicior et levior esse debet. Bene insumptuosus squib, iam industria Germanorum dominatus, ad hoc satis idoneus est.
  In icone exarandum erat, sed Hitlerus erat vere bonus artifex, et clare, cito lineas schematum et vices sine rectore vel circino erant planae et perspicuae. In hit-et-miss Terminator mirum esse putavit, sane Germanos, generatim tam validam et quodammodo provectam doctrinam, ut National Socialismus ac systema totalitarium, Russos bellum iecerunt. Fortasse hoc accidit quod milites Russici fortiores et molliores quam Germanos et citius pugnare didicerunt.
  In genere, si cursum totius belli spectes, tunc Russi, vel potius Sovietici militares, didicerunt pugnare, Germani autem obliti videbantur quomodo eorum imperium in primo gradu decrevisset. -graders, et fortasse etiam inferiora si primus-grader experientiam habet in bellicis gerendis operibus in rationibus real-time temporis. Quod autem interdum pueri sex annorum iam tam strenue virtuales exercitus ducunt, aliquid sunt ipsi et Zhukov et Mainstein ex discere possunt. Tamen nonnulli investigatores tam Zhukov quam Mainstein mediocritates esse existimant. Sunt etiam contradictiones de numero armorum, in apparatu Gallico specialiter captarum. Memoria Hitlerorum (bonae memoriae, praesertim cum adhuc sanus esset!) suggessit 3600 lacus captos a Gallis captos esse, figura gravissima... Exempla quaedam, ut SiS-35, in armis erant superiores . in T-34 tantum in antica lorica. Haec igitur piscina facile in officinis Gallicis produci potest, nisi forte repositoque tela 47 mm cum longo dolato 75 mm sclopeto. Nam ne hoc quidem satis. Britannia et USA in genere semper armaturam maxime in suis praediis aestimaverunt. Exempli gratia, quadraginta ton Churchill armaturas habuit 152 millimetres versus 120 pro piscina IS-2 gravissima.
  Designers quod aliud aliquid Fuhrer dixit:
  - Ventorum cuniculos satis habemus, ut meliorem exemplar aircraft et turpissimam figuram quaeramus, sine materia ad probationes pretiosas afferendum, ubi optimae nostrae aces etiam intereunt. Exempli gratia ala volans efficax est aeroplanum, praesertim si crassitudo et angulus inclinationis mutari possent. Tractum tibi iam dedi, ut paratus sit tails. Celeritas aestimata usque ad 1100 chiliometrorum per hora erit usque cum machina Yumo. Perge igitur, sed noli esse insolens!
  Adolf misfit etiam monuit ut celeritas fistulae flatus augeretur. Ironiam male absconditam in opinionibus designantium cepit: quomodo simplex corporale tantum noverat? Nonne ingenio Fuhrer credunt? Bene, nos viderimus... vel non, non viderimus, sed probabimus iis quos erudivimus.
  Hoc prandium in novo aere secutae sunt, ancillae mensae et sellae dispositae. Pulchra... Sed quaenam reformationes faciendae sunt in Nationali Socialismo? Ut hostium numerum quam maxime reducere et amicos facere possit. Exempli causa, genus Germanum non extollunt in omni tractu et etiam populos in classes dividere desinunt. Sed divisio gentium in inferiores et Aryan gentes nondum solenniter licita est. Hoc simpliciores res. In genere, Hitler incohavit molem Iudaeorum exterminationem praecise post oppugnationem in URSS. Cur tales kinks haberet? Fortasse sperabat mundum Sionismum illi in bello Bolshevismo et occidentales fauturum esse. Et tunc, cum Britannia et USA constanter dixerunt, non ad Wehrmacht, Fuhrer furiosa facta sunt? Numquid ulcisci coepit Iudaeos, quos perveniret? Hitlerus sane stultus est ad Holocaustum perpetrandum ac per hoc notionem Socialismi Nationalis improbans. Nunc verba Nazi et carnificis synonyma sunt. Multi etiam confundunt nationalismum et fascismum, fortasse propter consonantiam verbi Nazi. Sed hoc omnino non est verum. Fascismus, in principio, relationem directam ad Socialismum nationalem non habet. In suo nucleo notio fascismi in Gallia undevicesimo saeculo orta est et prorsus alia significatio est.
  Est quaedam essentia doctrinae fascismi in versione originali ad constituendum spiritum corporatum, sensus camaraderie inter capitalistas. Mussolini tunc fascismi doctrinas suas Black-shirts introduxit. Bene, fascistae ab inimicis et competitoribus politicis primum Nazis vocati sunt. Nazis honestum esse, crudeliter egit, ut fascist acquisita abusive, negativa. In Russia, uno tempore, nationalistae quendam ortum experti sunt, praesertim in primis nonaginta, maximum in 93-94 attingentes. Tum bellum in Chechnya auctum effecit in societate sensus pacifistarum et tempus declinationis nationalismi. Bellum in Iugoslavia et bombing Serbiae ad tempus ductum in amore patriae, sed deinde scissura facta est in motu nationali. In Russia nationalistae problema cum ducibus habuerunt ... Fuhrer suos non habebant ... Verum Zhirinovsky Hitler comparatus est, et etiam Adolf aliquo modo superavit. Exempli gratia, in celeritate politica takeoff, intra quattuor annos, post conditam partem, in comitiis parlamentariis locum habere debet. Sed Zhirinovsky irrationabiliter se gessit et non solum ad prosperitatem explicandam, sed etiam ad conservandum quod consecutus erat, defuit. Hic primum dicendum est, culpam suam fuisse. Paret disciplina partium, in quibus scandala haesisse. Sed verus Hitlerus numquam sedit in Reichstag et nemo ostendit pelliculas suas in televisione. Nullam vel erat ipsum. Quamquam successus Zhirinovsky in comitiis 1993 merito fuit eius prosperi operis cum auditorio televisifico.
  Puella pulchra e servis iuxta Fuhrer consedit et manum super genu nudum posuit. Cooed:
  - Cogitas aliquid, mi Fuhrer?
  Nazi dictator simulque virtualis lusor percitus est. Animadvertit se adhuc pulmentum vegetabile et fructus sem non perfecisse. Fuhrer puellam in ore osculatus est, sentiens iuvenilem eius odorem suavitatis et dixit:
  - Ibis mecum in curru. Et vos omnes laboro usque ad tempus edendi expletum est.
  Iterumque anni publicae, etsi non satis bene perunctis mechanismum, vertere coeperunt. In reditu, Fuhrer amorem pulchritudinis fecit, et etiam miratus est, ubi tantum virium ac roboris obtinuit. Post omnes, Fuhrer infirmum esse et plerumque velut debilem, syphilum (mendacium) et castratum (in ficta summa) esse dixerunt. Verum est quod Hitler prolem habere non curabit... Bene, cras, ipse de hac re curabit. Fere in historia reali, Fuhrer acriter confirmavit munus SS. Hoc etiam videtur in hoc joco ire viam. Et quod subordinatio vigilum criminalium ad structuram totius SS rationabilis est, nunc omnia notitia et fasciculi in unum principium iungentur. Praeterea usus tormentorum contra scelestos et rationes interrogandi provectae quae propriae sunt Gestapo et aliae structurae vigilum occultae deprehensionem rate significanter augebunt.
  Veritas augeatur et numerus victimarum innocentium crescat, sed maxima pars sanctorum hominum honestus est, et perito inquisitor, fere statim videt utrum homo mentiatur an verum dicat; raro errat. Ex multis annalibus crimen hoc iudicari potest.
  Paucis currentibus rebus decretis et duas novas puellas ad lectum fovendum invitans, Fuhrer, caput super nuda laetissima pulchritudinis ubera reclinans, obdormivit...
  Hoc tempore, rediit ad somnium, quod prius intercessisset, grandis fere spatio pugnae. Iterum in perspicuo pugnator exercitus Magnae Russiae acies hostium oppugnare conatur. Et Fuhrer de ludo Hypernet, et socio suo, crasso, sed simul flava musculari, agere conantur, simul se adiuvantes. Hostes deformes pugnantes numeros capere conantur, numerorum praestantia utentes. Harmonia militaris armadae Dermostanae magis magisque inlustrior fit. Naves eorum foediora videntur. Dux Vladislav, technica situla utens, autocinetum in forma calcei curvi satis feliciter incidit et dixit:
  - Non pro nihilo est patrem et Hitlerum et Stalin habuisse sutorem!
  Ille ferens, nudam et rosea vestigia torsit Flava conjux ;
  - Non calceis aliisve calceis opus est. Pedes nudis sentio levissimam curvaturam vacui seu vibrationum spatii quanto melius! Oh mi Fuhrer, visne fieri puella?
  Respondens Vladislav chuckled:
  - Esset interesting paulisper. Quisque dicit feminas habere orgasmos multo fortiores et longiores quam viros, ergo reprimere volui si hoc vere verum est?
  flava giggled:
  - Progressus occasionem det vobis hoc quoque experiendi... Nisi forte spatio grandissimo proelio amittimus. Nimis multi sunt hostes. Imperator Almaztiger XIII, qui nondum natus est sed iam imperator noster, potest etiam mori.
  Is qui dixit Fuhrer ferire:
  - Magnum ducem, instar capitis in bello, quo majore mole, tanto gravius detrimentum est!
  Instead of answering, flava coepit circumagere pugnatorem suum. Praetorium fecit, arietem vix vitans, et postea valde accurate accensus est. Vehiculum hostium incensum est et in minutas partes flammiferas, sicut papaver, spargi coepit. Puella, cum nudis digitis mandendo gingivam arripiens, tam docte proiicit, ut in linguam prominentem appulit;
  - Pulchra! Cum rumineris, tunc manduca!
  Bellator autem tenax non ita felix fuit, etiam si contingenter et bellator fremuit, iterum percussus est:
  - Quam male me hae feminae plagae obtinuerunt!
  Oculi flavi scintillant;
  -Nonne satiaris gravia? Visne probabiliter aliquid gravius? Siccine impatiens es omnes perduellionis obnoxii!
  Vladislav risit et paene asperum responsum inter pugnatores Dermostanum devoravit. Proelii imago aliquantum mutata est. Hostes inexhaustos videbantur magis ac magis novos in proelium inducentes. Ultra- praeliationes maxime periculosae erant, ingentes, sicut asteroides, lente e vacuo emerserunt, quasi atramento sympathetico ductae (quod apparuit cum luces illis lucere). Shit-stan primum omnium latera flectere conatus est, involucrum decurrere, probabiliter in spatio lebetem creare.
  Copiae magnae Russiae fortiter pugnaverunt et simul etiam ipsi decursiones non fugiunt. Haec ratio defensionis mobilis, tum audaciae et decursionis et dives, adhibita est. Pro exemplo pugnae lembos et exercitus Spatii Magnae Russiae rapit vel disparuit vel e contrario apparuit in postrema visio nocturna. Reminiscebatur piscis venationis in antro glaciei - emersus, praedam arripuit (quidam insectum hiemale, et si catfish venator erat, tunc avis!) in foveam rediit. Hoc casu statim Dermostanae naves amissae coercere coeperunt, aut etiam ignem in se invicem aperuerunt. Facetum plasma eruptio cum incineratione stellarum. Exempli causa, etiam ultra-proelium, pluribus hit e preon telis acceptis, in flammas caeruleas et virides erupit. Tunc bellator magnus (permanens ad delendum shitstans qui sicut folium balnei haerebant!) imaginem intra ardentem ultra pugnam amicus vidit. Et quam gravem colossum, catervam duorum milium milium et quinquaginta miliones robotarum!
  Militantes intra navem variae sunt scumbagorum genera: troglodytae, cobolorum et variae species hybridarum, exempli gratia latissime diffusa: mixtura ricinorum et cigarettes, immo etiam cornuum cigarette! Bene, FORMIDULOSUS creaturas, quasi ex horrore pelliculae ductae medicamento addictae.
  Perdite animalia evadere volunt, sed simul inter se colliduntur, confodere, secare, mordere. Hic venit apparatus rudium, specialiter creatus ad pugnam conscensis. Quae quasi plasmatis gladiis armata est, non recta, sed curva ad varios decursus. Prima machinae rudium in escam vivam profluentium e navi ingenti igne ardente concrepuit. Confestim, concisae carnium, et combusta corpora passim volitabant. Amicus post eam apparuit, sicut araneus apparuit, modo ad minimum triginta membra erant, et in modum rivi annihilati sunt, qui etiam dinosaurum in media secare capaces sunt.
  unus ex praefectis Dermostanis clamavit;
  - Oh, noli me incidere! Arrhaboni comedit regina!
  Sed infaustus erat, cigarette butyrum unguibus ricini, tantum foedioris, in antennae censuit et suspensus in eo confixus est. Attamen modus eius qui clamabat diutius audiri non potuit in cacophonia illa mentium, semper increbrescentium. Linguae princeps-plasmatis flammae, praesertim caeruleae et aurantiacae, territos pugnatores Shitmostanae adepti sunt, ut eos frigerent. Et machinae saepiturae intus erectae erant ultra pugnam. Apparet plane in programmate suo impressum: occide, occide, et iterum perfice! Nec refert eos qui. Et in corridors sonus hyperroom horribilis.
  Autem, flamma ultra-iam perventum est machinis rudium, ac multae cobalorum et unguium cigarette in photons iam intrita. Ita ultra proelium paulatim in plures partes dilabi coepit. Tametsi tardius fissura facta est, non tamen minus ominosa videbatur. Praesertim contra permultorum recessum, vel ut miniaturae supernovae emissae, vel e contrario, ut stellatae retractationes. Donec non Dermostan modo, sed magna Russia.
  Exempli gratia, cruiser cum malleo et falce emblemate imperium amisit et in horrendo inimico icta. Cum duae massae sub levi velocitate colliduntur, aequiparatur erucae annihilationis icta. Is cum ingenti potentia vomitum (si ita sane potest). Explosio sicut Tulipa cum petalis multicoloribus effloruit, repente omnia consumit quae circa duodecim chiliometra fuerunt. Vladislav-Adolf posuit illud;
  - Et nostri guys iam in caelo esse videntur!
  Flava philosophice:
  - Caelum solum bonum est, ubi nemo festinat, etiam si aestus!
  Hitler hit constat:
  - Haec sunt paradoxa universi. In bono loco desinere nolumus, sed malus nos trahit! Ita nec vita nec morte melius est liquet.
  Puella philosophice disseruit:
  - Vita semper melior quam mors est. Non est gratis quod fere omnes putant. Tamen opiniones hominum, sicut omnia in mundo nostro, sunt relativae.
  Fuhrer aliam vicem magis technicam praestiterat, quae ei permisit ut duos seater emitteret, et ideo multo pretiosius et opulentius armatus (quam pulchre explosa est, quasi pompa e complexionibus materiae pyrotechnicae exarsit), margaritae. sparsa per vacuum. Vladislav-Adolf notavit:
  - Ideae de utraque natura et de Deo valde repugnantia sunt. In genere est etiam conceptus reciprocus, id est, etiam perniciosus animus, qui hominem ad se gerendum minime cogit, quae de utilitate pragmatici instinctus et considerationes praecipere debent.
  Flavus, aegre a truculento dive recepto (quid enim aliud facere potes cum septem simul pugnantes in te irruunt), dixit:
  - Desine pragmatica - Mathematica verte!
  - Non ridiculam! - Vladislavus regius.
  Subito ante ducem aviationis navalis imago imperii stationem exercitus Magnae Russiae apparuit. Hoc enim est, utique, donum - facultas sancta sanctorum penetrare et etiam cognoscere, etsi non consilia alterius, sed mandatum proprium.
  Hic est, praetoriae praetoriae, infigo navis spatium exercitus Magnae Russiae cum diametro centum chiliometrorum. Quae navis naturaliter etiam pugnat, quia multa milia tormentorum potentium otio addicta non possunt. Nihilominus, navis praetoria ultra-proelium cum aliis magnis navibus syncopen agere conatur. Hostes ne minimam occasionem navis praetoriae dare possunt, ubi principalis praefectus turmae spatium exercitus Magnae Russiae sita est.
  Mire generalis imperator et monarcha sunt sicut embryo jacentis in utero. Ipsa mater in statu animationis suspensae immergitur, alioquin officiorum adimpletio nimis molesta esset. Operatio autem monarchae embryonis embryonis iam satis evolutae, quae membra habet et, praesertim, magis magnum cerebrum, frequentibus unitatibus cyberneticis procuratur. Embryo ipsum, Magno Imperio Russico regnante, satis commode sentit.
  Utique, et necessitate gravatus, iam aliquot annis intra matrem suam fuit. Potest tantum somnium ire ad currere vel aliquid movere. Et haec sunt somnia dolentia, quia significat partum immediatum remotionem. Embryo communicat cum scanneribus extra mundum utentibus. Utique, non ostendunt veram speciem embryonis imperatoris, sed imaginem magis ad fiduciam faciendam. Praesertim iuvenis decens apparet in forma nati regis. Milites clara voce iubet imperat;
  - Principio defensionis elasticae utere. Abhinc mille annos, viribus debilioribus, numero inferiores, haud dubium est quin massa minor multo mobilior sit quam magna. Quia parva massa parva inertia insignitur!
  Marescallus puella confirmavit;
  - Scilicet... Exercitus facultas decurrere clavis est ad victoriam. Nempe extrema vitanda est. Ceterum formica rex bestiarum non est!
  embryonalis dux renidet;
  - Gravissimae creaturae bacteria sunt. Etsi non, fortasse ne virus! Etsi organismus primitivus, efficax est! Hic hostes ingentes copias ex toto fere universo, quod reliquum est, obiecit.
  Marescallus Fego cum purpura et aurantiaco pigtails perbibetur;
  - Aliquando, ut videtur, parum commodum in stricto anterius sectione satis est vincere. Mirum hoc consilium tot proeliorum, variae civilitatis!
  Foetus imperator per scanners chuckled:
  - In hoc casu radicem spectas.
  Interim armadas Dermostanas in motu ordinare conatus est. Magna pars subsidia ab tergo adpropinquabat. Milia magnarum stellarum et decies centena milia navium minorum utentes campanae formationis exierunt. Quam ob rem ignita parasitorum virtus conspicue aucta est. Dixit puella marescalla cum trepidatione:
  - Hic est alius tubae schedulae ab bastardo adversario iactatae. Nihilo minus exploratum est nobis, ne tanta copiarum copiarum facultas traducendi provideatur.
  Hologrammum imperatoris pueri forma in calce gladii. Pellentesque porta dictum auctor. Prope statim sic explosa est. Primum fulgur est quod oculos devorat, et deinde purpurei fungus incrementum destruit omnia intra tormentorum bellicorum curricula. Puer hologram dixit:
  - Hoc est propositum scoring phaenomenum! Bene dent omnes adversarii. Eum minim paratus sum.
  Elf Fego imaginem pugnae cum dubitatione aspexit. Dermostan acerbe armada formidabilem respexit. Praesertim ultra-proelae, quarum diametri ad ducentos quinquaginta chiliometra pervenerunt. Repente elf recordatus est suae telluris... Quale idyllic est, ne insecta quidem sunt sanguinolenta. Et leones. In genere hoc animal formosum est: corpus est flos cornecus, et iuba aurea in vento. Praeterea in cornibus umbram mutant.
  Marescallus flava dixit:
  "Nescimus quot subsidia hostis habeat, sed tempus mihi videtur tempus insidias phalanges nostras movere."
  Imperator embryoni objecit;
  - Nunc tempus non est chartas tuas ostendere!
  Puella marescallum arguere conatus est;
  "Si moriantur nostri, nullus erit qui ad pugnam;"
  Et tunc embryonalis dux inventus est;
  "Bellum sine adiunctis vincere non potes." In latrunculis potes, sed in pugna reali non potes! Immista lex belli est quod damna sunt sicut pluviae propagines victoriae irrigantes, tu tantum opus fac ut damna non crescant in imbrem qui propagines abluit! - Tunc hologram emissa ex utero subito in facie benignior factus est. - Sed ne putes quod damna praesertim ex igne ultra-proelium minuant, stellae magnae Russiae in spiram recedunt.
  Elf marescallus embryonem ducem sustentabat;
  - Id ipsum, id solum. Nondum notum est quot copiae hostes de inferis eicere possint.
  Stellae enim Shitmostanae in denso grege movere conati sunt. Eodem tempore omnino munitionem non servaverunt, quin decies centena milia missilia iaculantes subtiliter feriendi curant. Visum est ut billions compositus per vacuum percussi essent ut in hyperplasmum exardesceret, omnia animantia et movens incenderet et deinde exiret. Pugnatores Russici multo accuratius sagittent, sed hostium formido crassa intonuit, ut firecracker, fragmenta velut confetti spargentes. Mortiferum confetti illud aliquot navigia Dirmostanae iecit. Numerus autem frigorum destructae civilizationis bastardi omnino inaestimabilis est. Verum est naves Russiae mori. Hic cruiser laesus, desperans, sicut piscinam Russiae in Kursk Bulge irruit et hostilis pugnae ultra-bellum irruit. Centum milia vitarum illico interrupta sunt, et ignis incensus, quasi fistula gasi ingens inflanda esset.
  Nani marescalli perbibent tristes ;
  - Tendunt nos, sed non renuntiamus! - Praefectus quadratus animadvertit (vel potius imaginem suam holographicam, ipse nanus in alia nave classis Gross-Dreadnought). - Oporteat saltem aliquas contrarias machinas in hostium communicationes et lineas mittere.
  Imperator foetus per holgramma puerilis subrisit.
  - Quid tibi videtur, victus sum?
  P. nanus grundivit et sparsit ungula;
  "At munitionem omnino non salvant." Hoc satis significat se habere. itane est, domine?
  Embryo imperator obiecit:
  - Non placet hoc! Pretiosior est magnus dux suo capite, ut galea cauti et cavea astutiae non noceat. In summa, hostis adhuc in dulci illusio, quod omnia cum illo bona sunt, re vera nostra victoria iam appropinquat! Improviso percutere tantum est pugnum admixto ferro reponere!
  
  
  WITTMAN VIVENS
  Parva rerum mutatio in historia cum maiore successu Nazisorum in offensionibus apud Arduennas coniungitur. Nazis velocius processit, pontes transire et horrea arma, munitiones et escas capere poterant. Successus etiam participatio Wittmann in ictu facilior fuit, qui, dissimilis rei narratio, non mortuus est! Et quod? Veri heroes numquam moriuntur et immortales sunt! Wittman pugnare pergit et ustulo excruciat. Post eversionem centesimae piscinae primus factus est et tantum amphorarum ad crucem Militis crucis ferreae cum foliis, gladiis et adamantibus aestimandus est.
  Ingenium Wittmanni cursum historiae leviter inflexit. Germani paulo felicior, velocior, efficacior evasit. Ac pervenerunt ut fere in historia reali contigerunt, sed tantum per duas horas desiderati sunt. Captis itaque horreis, Germanicus exercitus opprimendo potitus est. Quam ob rem Bruxellae captae sunt et centena milia militum Britannorum et Americanorum capta sunt.
  Stalin nihil properabat adoriri, socios in Occidente potentius vinci cupiens.
  Proeliis ostendit Tigris telum validissimum et secundum armaturam et frontem armaturam. Germani, videntes Exercitus Rubrum in oriente passum esse , additis signis aciem in aciem explicant ac feliciter aedificare coeperunt. Fritz etiam novissimum sclopetum E-25 propulsos acquisivit, quod magnitudine et pondere exiguum erat, sed arma valida et arma bona, ac potissimum mobilitatem.
  Quam ob rem novae victoriae Krauts... Lutetiae sunt. Eae caput iterum capiunt Francorum.
  Hoc est quod Stalin vult - socios suos interfici, et tunc URSS totam Europam obtinebit.
  Stalin vulpis vafer est... At Churchill is not an idiot either. Mortuo Roosevelt, ipse et Truman inducias cum Tertio Reich signavit. Eodem tempore perculsorum e Gallia reliquiis subductis. Et sane cum plena permutatione captivorum belli, ac etiam cum copia escarum et commeatuum Tertio Reich.
  Germania leges anti-semiticas abrogando respondit. Tamen Iudaei in castris manserunt, sed non combusti sunt, tantum laborare coacti sunt, et Americani cibum et frugum in castra canned miserunt.
  Germani in Gallia et Italia liberam manum habebant. Nunc Stalin pacem separatim rogationem fecit. Sed Hitlerus rejecit. Mense Iunio Fritz ingrata incepit. Primus E-50 lacus seriem intravit. Sed ut evenit, currus non satis proficiebat. Pondus eius manebat altum, fere 65 talentum, inferiore silhouette quam tigris-II, arma vero eiusdem crassitudinis, praesertim lateribus satis sufficiente. 88 mm sclopetum cum dolii longitudine 100 EL aliquanto melius evasit. Duodecim ictus per minute accendit.
  Effectus incessus a validiore machina addita est, accelerans ad mille equitum potestatem. In genere, piscina, scilicet, meliori comparata Tigri-2 et leviter rationali fastigio armorum habebat, sed ex lateribus vulnerari manebat.
  In E-100 tutior erat, sed grave pondus vecturae et pugna difficilis usus est. Prospera res erat autocinetum E-25 propellendum, cum silhouette loricae frontalis infimae 120 mm, amplo fastigio, armatura 82, et tormentum pro Tigri-2, optimum sui. sclopetum Wehrmacht et secundum bellum mundanum propellere. Acceleravit septuaginta chiliometrorum per horae machinam 700 equitum vis, ac etiam testae IS-2 ricochetae in frontispicio.
  Germani maxime ex Hungaria ictum servare conantur, quae adhuc circumventa erat. Acriter pugnatum est.
  Calumniarium incepit die 22 mensis Iunii, et Exercitus rubri validissimam defensionem aedificaverunt. Germani adhuc paucas e-serie lacus habent, tantum tormenta E-25 se-propelli in magnas quantitates - facile sunt fabricare et vilia. Hic duae puellae in bikinis iacentes sunt. Vehiculum minus quam unum et dimidium metris ob hoc factum est, tam bene munitum et relative humili pondere armatum.
  Duae puellae, Carola et Gerda, cubantes, tormenta Sovietica accensa sunt. Coram illis cinematographicae motae sunt, radiophonicae gubernatae, mines purgandi.
  Carolus Rubrum tormentum accendit. Illa sclopellum Sovieticum deiecit et pectus excussit, vix tenuissima fabricae spoliatione tegebatur. et cooed;
  - Ignis excandescentia hyperplasmatis!
  Et tunc Gerda eam tundet nudis digitis utens. Et pipiat:
  - Puella frigidissima sum et non mala.
  Sclopetum se impellente se movet. Et subinde sistit. Arma frontis eius graviter fastigate, et hoc bene munit. Conchae tormentorum Sovieticae ad ricochetam sensitivam sunt. Et nihil tale minatur auto-promisso capite sclopeto. Possunt adhuc ferire latus. Puellae non properant. Effectivum sclopetum auto-pellum praestantior est SU-100 in armis transfixis et etiam tutior, mobilior et simul levior.
  Exercitus rubri et bona satis arida non habet. Maxime piscina T-34-85, quae satis valida cum sclopeto non est et armis debilis est. Et Germanorum auto-e tormentorum propelluntur 25 obiter levius, multo fortius in armis et tormentis.
  Puellae bellant... Pulcherrimae et iuvenes. Et tormenta bomb sui propelluntur et iactant...
  Fritz tandem Budapest erumpere curavit. Certa victoria, a Sovietica unitates circumdata. Multi capti et interfecti sunt.
  Nazis detrimenta significantia verum est. Nec tanta vis est. Bene, si instrumenta adhuc nascuntur, humanae facultates non sunt satis.
  Pueri ac mulieres in exercitum conscripti. Vel barbaris, sed non satis certum.
  Tamen pugna pergit. Germani alterum centum chiliometrorum progrediuntur et subsistunt. Non satis virium habeo. Exercitus quoque rubri se inferrent. Sed Germanos quoque non admodum leviter impellit.
  Usque ad brumam... Prima acies stabilit. Mense Ianuario 1946, Exercitus Rubeus in Prussia et Polonia Orientalis progressus esset, sed parum profecit.
  Germani hieme navem non rupere. Praelia cruenta. Sed tarda linea ante...
  Ac periodus propria primi Orbis Terrarum incipit. Prima acies torpescit. Germani et peregrini aestate et rubri Exercitus hieme procedunt. Et nemo significantes successus consequi potest.
  Anno post annum bellum geritur. Germani paulo ante URSS sunt in evolutione jet aircraft. MIG XV in productionem massae anno 1949 induxit. Sed iam Germani ME-462 et XE 362 . Maximeque , orbes planos, quae ex valido laminae vi brachiis parvis emittere possunt.
  Lacus "E" seriem Germanorum habent... E contra, T-54 et IS-7 apparuit. Germani autem tunc ag seriem - pyramidalem magis provectiorem emiserunt.
  Sed nec commodo erat. In prima acie remanet locus.
  Usque ad Stalin mense Martio 1953. mortuus est.
  Atque hic, aliquantulum partium confusione adhibitis ducibus et pro imperio certantibus, Germani successum consequi poterant. Sed tum post comprehensionem et exsecutionem Beria, constitutio Vasilevsky, magni principis, ut supremus praefectus et confirmatio Capitis publicae defensionis Committee Malenkov. Prima acies intra fines Europae stabilita est.
  Cum tempus certaminis de imperio in URSS erat, Germani Neman attingere potuerunt et Balcania, Romania, Bulgaria, Slovacia, Graecia, Albania, plenam potestatem in Europam recuperare potuerunt.
  Sed acies anteriore iterum iam confirmata est in finibus USSR anno 1941...
  Et deinde Decembris 1955. Exercitus ruber, ut traditur, iterum hieme procedit. Bellum quot annis duratum est? Horror quatuordecim cum dimidio! Et nullus est finis in facie!
  Quamdiu Tituli vivit, bellum non finietur. Malenkov ad pacem inclinatur intra eosdem fines usque ad diem 22 iunii 1941 . At Hitler contumax est et quoquo pacto vincere vult!
  Exercitus ruber progreditur. Novissima IS-12 piscina in proelium ibat. Vehiculum cum 203-mm gente gun. Magnum est, cum decem tormentis machinis. Et sex puellae - membra cantavit. Primum ipsum exemplum piscinae tentant. Nonne nimis magna et gravis est? Estne machina efficiens? Puellae, obstante Natalis Domini die 25 Decembris ac gelu, in bikini tantum sunt. Verum, lacus turbine engine tardus gas et fermentum est. Praeterea ipsae sex puellae simplices non sunt.
  Pugnatum est ab uno et quadragesimo. Et in omni tempestate prope nudi sumus. Nam cum bikini es in omni tempore, frigus sentis. Et cutis fit elastica et durabilis.
  Puellae occisorem machinam nudis cruribus pellunt. Vere bellus et pulchra sunt.
  Alenka est bulla hic et nauta dux. Quid puella non vidit per quattuordecim annos et dimidium belli? Ubi fuit? Frons a Brest usque ad Stalingradum, a Stalingrad ad Vistulam transiit, et nunc in Bialystok regione procedunt. Bialystok ipsum a Germanis adhuc obtinet. Prima acies stabilis facta est. Foderunt et fossas.
  Bellum vero infinitum est. Et quid hic vult Hitlerus pertinax?
  Etiam hic, USA et Britannia pacem inter USSR et Tertium Reich nolunt. Utrinque cupiunt se penitus exstinguere.
  Puellae in-12 progrediuntur. Arma frontis piscinae in angulo 450 mm est. Proiecta repercutit. et puellae ignem remittunt.
  Sed ut lacus quis nisi ullamcorper suscipit. Iam in productione IS-10, sed quinquaginta talenta ponderat. IS-7 Quod adhuc producitur, vt T-54. T-55 etiam inter missas apparuit, sed tantum productionem intrat. Germani lacus pyramidales habent. Item valde fortis et perfectus. Et pressa brevibus doliis tormenta premuntur.
  Ita pugna ante gravissima est. Natasha et Anyuta e sclopeto navis validae et crepitu:
  - Vexillum nostrum Berolinensi praepositum erit!
  Et nudos suos albos, margaritas, dentes. At cuniculis non potes prohibere puellas.
  Duae testis arma frontis feriunt... Ricochet. Imo, IS-12 gravis currus est et quod facile capere non potes.
  Sed IS-7, quae ad dextram puellarum ferebatur, ictum videtur accepisse a summa pressura tormentorum et cessavit. Laedi decorum guy.
  Alenka, flexus abdominis musculi, canit;
  - Omnia impossibilia in nostro mundo possibilia sunt, Newtonus duo et duo quattuor facere!
  Pugnatum est adhuc et intractatum. Tormentum Sovieticum Germanos ferit. Marusya magnae conchas in podicem inserit. Haec est vita et sors puellarum. et cantant;
  - Nemo nos obsistit, nemo nos vincet! Lupi Russici hostes opprimunt, Russici lupi - saluta heroibus!
  Augustinus: machina tormentorum incendii, dicit;
  - In bello sancto! Nostra erit victoria! Vexillum Russicum progredi, decus heroum lapsis!
  Et iterum interfector tormentorum fremit et sonat;
  - Nemo nos obsistit, nemo nos vincet! Russici hostes opprimunt lupi manum lentam habent!
  Maria, haec puella, crinibus aureis piscinam stridore dirigit;
  - Conteramus duros fascists!
  Difficulter Germani: etiam in caelo pugnatur. Sed tantum mig-15 velocitate et armatura Germanis faces inferiores sunt. Proelium inaequaliter geritur.
  Huffman, mirabilis gubernator acetas, bonam curriculum in bello annis fecit. Accuratius mira et phantastica. Posteaquam trecentos aircraftnos perveniens, crucem Militis Crucis ferreae cum argenteis quercubus gladiis et adamantibus accepit. Quadringentis stratis aircraft perveniens, crucem Militis Crucis ferreae cum aureis quercubus, gladiis et adamantibus accepit. Pro quingentis aeroplanis Ordinem Aquilae Germanici cum adamantibus accepit, et post mille crucem Militis crucis ferreae cum platinis foliis gladiis et adamantibus. Et cum ad duo milia aircraft pervenisset, magnam crucem crucis equestris accepit.
  Unicus gubernator multas aerias victorias consequi poterat. et dum adhuc viveret. Huffman nuper ad gradum generalem promotus est. Sed gubernator privatus adhuc volabat.
  Ut aiunt, in igne non ardet nec in aqua mergit. Per multos annos bellum, Huffman instinctum venatoris acquisivit. Gubernator eximius-legendarius factus est et valde popularis. Sed fortem competitorem habebat - Agave, quae etiam figuram duorum milium autocinetorum excederet. quae captabat cum Huffman. At illa adhuc infantula est, necdum unum pugnatorem amisit.
  Puella nudo pedals pressit, decidit pedes, ac tormenta aeris abrupta accendit. Nunc quattuor Sovieticae MIG-XV vehicula demissa sunt.
  Agave giggles et dicit:
  - Aliquatenus nos omnes canino! At habeo nervos ferri!
  Et iterum puella recedit. Proicit septem URSS elit in unum erupit - sex MiGs et unum TU-4, et stridore;
  - In genere, si non sum super, ergo sum hyper!
  Agave sane canis est. Gubernator a Lucifero. Pulcherrima mel flava.
  Hic aliam incendit accendit et octo Soviet MIG-15 aircrafts simul ac beeps prostravit;
  - Ego sum creatrix et reciprocus!
  Puella non stulta est. Omnia potest, omnia potest. Non potes eam vocare privatam.
  Et crura eius tam perusta sunt, tam decora ...
  Sed Mirabela contra eam pugnat ... Diu Kozhedub optima Soviet acc. Collegit sex stellas aureas herois USSR, quae centum sexaginta septem deiecit. sed tunc mortuus est. Tunc nemo eius testimonium infringere potuit. Et solum nuper Mirabela vicit Kozhedub. Et emissa supra centum et octoginta aircraft, facta est heros septem tempore URSS.
  Haec puella Terminator! Sistabit aliquis similis eius equo admisso et tugurium intrabit ardentem.
  Et quidem frigidior.
  Mirabela fatum difficilem habebat. Finivi in liberorum colonorum laborem. Excalceatus, et cani amictus, silvam decidit et truncos serravit. Tam fortis et sanus erat. In gravibus pruinis discalceatus et in carcere pajamas deambulavit. Et saltem semel sternutare volumus.
  Nimirum hoc notatum est ad frontes. Diu Mirabela cum peditibus pugnavit, et tunc gubernator factus est. Primum eius baptismum ignis in pugna Moscovia Mirabela accepit, ubi statim post coloniam perrexit. Ibique se refrigeratum ostendit.
  Illa discalceata et prope nuda in gravi gelu, quod ad litteram Wehrmacht paralyticus est, pugnavit. Talis erat damnata, invicta puella. Quae bene successit.
  Mirabela credidit imminentem victoriam URSS. Sed tempor tempus vestibulum. Plures hostiae sunt, sed victoria non venit. Et vere accipit FORMIDULOSUS.
  Somnia Mirabela de victoriis et rebus gestis. Habet septem stellas USSR - haec prae ceteris! Ac perduint, praemia digna est! Militarem crucem ipse portabit. Etiam si Stalin mortuus est, opus eius vivit!
  Puella venit et pendet... Germinat Germanus XE-362 et stridore;
  - Aerobatics! Et cantavit novum damn!
  Vere frigus puella. Vera aspidis multum capax est.
  Mirabela nova stella...
  Per aliquot dies pugnatum est donec novus annus venit... Soviet IS-12 detrimentum scutulis et vestigiis - reparatur. Immo tam crudele atque immite bellum. Et quousque durabit?
  Et totum quod Wittman in Occidente proeliis superfuerat.
  Wittmannus ipse in piscina cantavit aliquamdiu. Dux ad trecenta vehiculis, non computatis tormentis, mortariis, aliquetibus, motoribus et aliis rebus, consecutus est: Crux Militis Crucis Ferreae cum foliis quercubus aureis, gladiis et adamantibus, et ad generalem promotus est.
  Post quem diutius pugnatum est. sed jussit sextum, SS tank exercitu.
  Kurt Knipsel lacus Wehrmacht felicissimus factus est. Sed post quingentos lacus destructos crucem Militis Crucis ferreae accepit.
  Nescio quomodo praemiis privatus est. Verum, cum ad mille piscinas pervenisset, tandem accepit crucem: crucem militis ferream cum foliis quercubus argenteis, ensibus et adamantibus.
  Kurt Knipsel machina bellica efficacissima est. In varius lacus. Hic et carnifex et praefectus fuit. Diu ante omnes sine certamine ambulavi.
  Sed pulchra Gerda iam secum adsequi poterat. Puellae bene pugnaverunt. Sed tunc pausam habebant. Quatuor pulchritudines omnes conceperunt et peperit unum: filium et filiam. Sed postquam crepusculum est, celeriter confectum est.
  Nunc Gerda praetermisit Knisel.
  Quomodo possunt vitare questus circa? Pugnant discalceatus et in tantum bikini. Puellae alterum jugum sumpserunt, rursus filios parientes. Iamque adibamus numerum duorum milium praediorum deletorum. Et inaudito praemio numerari poterant: Sidus Crucis Equitis de Ferrea Cruce cum quercu foliis argenteis, gladiis et adamantibus.
  Hae sunt puellae!
  Gerda sarmenta ad currus Sovietici. Ille revellit turrim et clamat;
  - Damnum sum!
  Et iterum iaculans. Penetrare t-54. stridore;
  - Patria Germania!
  Puella vellicat. Et est actuosissima... Imo, talis series opportuna habet. 1956 . Bellum iam est et in ... non desit desinere. Exercitus rubri diversis locis progredi conatur. Sed vide paucae humanae facultates supersunt.
  Et Russia cruentum est.
  Exercitus rubri versus Romaniam progredi conatur. Et tunc erat potens tormentorum verbera, fusa, et homicidia.
  Sed hostis te exspectat. Germani lacus popularis sunt, in AG-L. Superior T-54 in tutela est, praesertim in lateribus et fortasse in potestate tormentarii armaturae, sed gravius est. Vera celeritas Germanorum altior est ob machinam gas turbinem.
  In fringilla tristique ac turpis.
  Cantavit Margaritae pugnat. Frigido pugnat sanguine. Germanicae puellae lacum Sovieticum deducunt. Et cum voluptate quaeque.
  Ita, et hic percurrere non potes...
  Discus ab Albina gubernatus et Alvina in caelo volvitur. Duae puellae flava a Carro Soviet feriuntur. Et hoc faciunt perite. Discus arietum Migi et Tfi omnino invulnerabilis est. Currus interfector. Bellaque pedum nudo premunt. Exercitus Rufi occasionem in caelo non dant.
  Discus planum est aliquid quod USSR scientias imitari non potest. Hoc est aliquid, cui nullum inventum est antidotum. Et Germani in aere nimis confidunt. Pugnant autem sicut malefici cum magicis.
  Albina, discum in hostem ostendens, elidit;
  - Si Deus est, tunc est German!
  Hostibus oppressis Alvina confirmavit;
  - Certus German!
  Et puella risit. Fere etiam taedet belli infiniti. Bene se Germani et Russi occidunt. Accuratius Exercitus rubri et Wehrmacht. Sed acies prima adhuc immobilis est.
  Bellum... Hoc iam res est. Milites post initium belli pugnant in caelo et in terra.
  Exempli gratia Hans Feuer. Ordinis Minoris Crucis Ferreae, I Classis. Et deinde factus minimus recipiens Ordinem Crucis Militiae Crucis de Ferrea ad Sovieticum generalem captum.
  Etiam ipsum frigus est.
  Hans Feuer acerrimus pugnator est. Puer pugnat ut gigas, et hiemps gelu frigidum est, breves tantum gerens.
  Hoc est vere frigidissima!
  Hans per saecula claruit!
  Et omnino, tam incredibile ac vehemens bellum hic geritur... Any AI fades.
  Et in Romania Exercitus Rubri defensiones Germanos penetrare non potest. Utrimque dispendia passa sunt. Ianuarias tangit... Et in dies magis ac magis homines interficiuntur et vulnerantur.
  Non est initium neque finis insaniae.
  Agave in caelo iterum est et vehicula Soviet descendit. Ea venator et rapax est. Hostem ferit.
  In cars ledo cadunt. Et tunc puella ignes in terra deducit. Pulsat IS-VII. Et deridet;
  - Im 'optimus! Ego sum puella quae inimicos necat!
  Et iterum transfertur ad scuta aeris. Hic est auctor lacus et vehicula, cursus et sagittis.
  Hoc est quod in fronte fervet. Et in fronte domi, docti aliquid letale creare conantur. Etsi non optimum elaborare.
  Sed hic ag-5 parva piscina est. Machina septem talenta appendens. Praeteriens proelii probat. Et rodit et rodit hostem.
  Cum cantare tempus est, nemo nos vetabit aut vincet!
  Ag-5 ruit per et pampinos eundo. Et talis lacus sisti non potest. Et conchas ricochet.
  Intus raeda sedet puer decem annorum, Fridericus, et stridore;
  - Et vere ego pugnator eximius ero!
  Et rursus accensus. Et vis eius perniciosa, licet parva in qua- libus, colossa est.
  Et in caelo pugnat Helga. Puella discalceata in bikini libellos typingit. Ac rebus suis exultat.
  Et Agave praecedit... Et etiam pugnat.
  Februarius iam anno 1956... Exercitus Rubeus prosperitatem alicubi assequi non potuit. Germani tamen neque progredi possunt. Formidolosa sub terra lacus in aciem eunt. sed sunt mere imperatoriae.
  Puellae sub terra ruerunt, machinam tormentorum Sovieticorum deleverunt et reversa sunt.
  Per idem tempus duo munitores capti sunt. Puellae pueros captos spoliaverunt et eos torquere coeperunt. Percutiunt munientes filo, tum nudas calcibus igne asserunt. Tunc coeperunt calcibus forcipes frangere digitos. Pueri in dolore ferino ululaverunt. Ad extremum, puellae stellae in pectore suo ferro ignito exstinctae perfectiones masculas suis ocreis attriverunt. Novissima res munientibus confecta est et ex acerbo incursu concidit.
  Puellae in summa classis perficientur ostendit. At rursus Germani nihil significant.
  Tormenta auto-potentia propelluntur: "Sturmmaus", in Sovietica positiones accensus. multum internecione et exitio obeundo. Sed impetus Sovieticus unum e vehiculis eiecit et Krauts rediit.
  Nazis batteries Sovieticae machinis diskettes uti conabatur. Erinaces et explosives contra eos adhibitae sunt. Pleraque commutatio plagarum fuit.
  Hic Albina et Alvina rursus in patera volanti sunt. Docent digitos nudos prementes globulis globulis ac perquam argute.
  Puellae summa sane aerobatica demonstrant. Discum suum extraxerunt, et duodecim machinis Sovietarum volantium emissae sunt.
  pipiat Albina;
  - Furiosa constructio manipulorum! Erit starfall!
  Et rursus currum suum vertit. Puellae Exercitum rubrum destruunt. Sed plane...
  Alvina etiam proicit duodecim aeroplana Sovietica et stridore;
  - Puellae insanis, et omnino non virgines!
  Hoc verum est. Coniuges habuit multum fun cum hominibus. Quae omnis rerum. Puellae viros amabant - eis placebat! Et maxime si lingua tua laboras.
  Puella nobilissima... auctorem torquebant... Primum eum spoliaverunt et duos hydrias aquae faucibus eius effuderunt. Ferrum deinde calidum in tumidum alvum attulerunt. Quomodo autem ardebant! Clamavit in fera dolor auctor... odor urens erat.
  Alvina eum filo calido ex parte percussit. Et quam velit risus... Praesent ipsum mauris.
  Tum cecinit;
  - Taedet me tergo occare - volo felicitatem meam vexare!
  Et quomodo ridebit! et denudabit margarita sua. Hanc puellam necare amat, qualis puella!
  Pedes puellae sunt omnes nudae et decorae. In carbonibus nudis pedibus ambulare amat. Itemque captos abigere munientes. Rugiunt tantum cum calcibus frixis. Etiam Alvina id ipsum mauris. Et Albina quoque puella est, faciem eam - super! Quomodo cubito adversarium in mento. et stridore;
  - Puella summa classis sum!
  Et dentes margaritis nudo. Quae scintillant quasi politum. Bellator et gravis! Hoc aliquid esse potest quod dici non potest in fabula vel stylo descripta!
  Ambo milites Soviet MiGs evertere in caelo. Pulchritudines sunt activae. Dubitatio in eis non est. Et talis indomita et exstatica pulchritudo.
  Milites in nudis pedibus gau- dium moderantur et currus Russian oppugnant. Quemadmodum premunt, pugnatores oppriment, tanquam crystallum fuste ferientes. Puellae immites et immites sunt. Irae vim et flammae vim continent. Fiducia victoriae. Etiam si quindecim annis bellum geritur. Sed vel finire non vult. Albina et Alvina in summo favoris sunt. Nec regredi nec paulisper cessant. Hostem versus se ariete movent.
  Albina, Soviet plana tundens, clamoribus;
  - fessa est puella clamare, mallem calceum spurcum mergere!
  Et quomodo renidet et micat margaritis suis. Nunc ac quam velit. Rapere viros amat. Ea his admodum. Te ducet et rapet.
  Albina fremit;
  Puellae sexus est sexus
  Ecce magnum progress!
  Et belliger risum erupit... Et omnes inimicos nostros iterum necabo. Multum industriae habet. Plenaque neruorum robore.
  Rugietque Alvina;
  - Hostes frangamus!
  Et risum strenue incipiet bellator! Et putabam quomodo illi guys ferrent. Sed modo dicamus quod est delicatus.
  Martius iam super nos est... Sol magis ac magis lucet. Primo die veris, pueri Russici nudipedalia currunt per nives liquefactas. ipsi se rident, et ficas suas Germanis ostendunt.
  Vinculis rubris, tonsurae breves, nonnullae etiam breviores. Currunt et saliunt. Nudi pedes vix frigent. Crassissimi facti sunt. Puellae quoque currunt, etiam sine calceis. Rosea, calcibus rotundis, sole micant. Mirum Soviet puellarum. Graciles, athletici, parum facere consueverunt.
  Omnis renidet et renidet dentibus suis... Prima veris dies est verum gaudium et sitis lucis et creationis!
  Et est proelium in celo acre. Mirabela, hic est numerus gubernator Sovieticorum qui alterum planum Germanicum demittit. Ut semper, puella tantum bikini gerit. Iuvenis aeternus et nunquam caducus. Tanta vis spiritualis in ea abscondita est.
  Mirabela autem etiam amat cum eam homines tangunt. Ea re delectatur. Quam ob rem gubernator est... Cum nuda puella, corpus musculari manibus hominum maceratum, verum est voluptas. Ac magnis fun!
  Mirabela alium Nazi currus ferit et sibilat:
  - Sum canis armatus!
  Puella nudum et rotundum calcibus usque ad imperium ferit. Splendida est. & inimitabilis.
  Mirabela de ea accipit. Et ad eam volat Agave. Denique duo felicissimae feminae gubernatores convenerunt. Se invicem ex roundhouse iaculantur. e longinquo obtinere conantur. Sed non optime elaborat. Ambae pulchri- tudines fusa linea avolant. Et infensi dentibus nudaverunt. Bene, feminae sunt canino. Oculos mutuo spectant. Accuratius caput emittunt atque iterum surgunt. Germanus ME-562 adhuc melius armatus est quam MIG-15, et vehiculum Sovieticum demissum est.
  Sed Mirabela eicere procurat, planum primum amittens in cursu suo. Pessimum est quod in fines hostium finita est. et hoc malum est. Talia fatorum torquet unica. Et die 1 Martii 1956 mundus mutatur, sed regula Fuhrer in ludo cybernetico manet.
  
  
  
  
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"