Рыбаченко Олег Павлович : другие произведения.

Montekristo Un Napoleona Bonaparta DĒls

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:
  • Аннотация:
    Zēns Benedeto, grāfa de Montekristo dēls, sniedz lielu palīdzību Napoleonam Bonapartam, nododot dezinformācijas paku vācu feldmaršalam Bļuheram. Rezultātā Napoleons Bonaparts uzvar Vaterlo kaujā un mainās visa pasaules vēstures gaita.

  MONTEKRISTO UN NAPOLEONA BONAPARTA DĒLS
  ANOTĀCIJA
  Zēns Benedeto, grāfa de Montekristo dēls, sniedz lielu palīdzību Napoleonam Bonapartam, nododot dezinformācijas paku vācu feldmaršalam Bļuheram. Rezultātā Napoleons Bonaparts uzvar Vaterlo kaujā un mainās visa pasaules vēstures gaita.
  . NODAĻA Nr.1
  It kā Napoleona Bonaparta armija gatavojas izšķirošajai Vaterlo kaujai. Benedeto, apmēram divpadsmit gadus veca vienkārša zēna ķermenī, saņēma no komandas uzdevumu aizkavēt Blučera vadītās Prūsijas kavalērijas ierašanos.
  Tas nav tik vienkārši. Bet puisim šim maršalam bija jāsaka sekojošais: viņi saka, ka tilts ir mīnēts un mums jāpārvietojas. Patiesībā tiltu labi apsargā holandieši un pie tā nav viegli nokļūt.
  Taču Napoleonam ir nepieciešamais zīmogs, un Bļuheram ir jātic ziņneša puiša ziņai. Kura, starp citu, lieliski runā angliski un viņai ir blondi mati. Un jauns vecums iedvesmo vēl vairāk pārliecības. Tātad pastāv stereotips, ka bērnus neņem darbā par nopietniem spiegiem.
  Un, ja Bļuhers noticēs un ļaus kavalērijai iet apkārt, tad tiks uzvarēts laiks un briti tiks uzvarēti.
  Benedeto jāj uz Bluheru ar mazu poniju ar svarīgu vēstījumu. Zēns, protams, ir ģērbies kā ziņnesis. Bet auļodams viņš novilka savus nīstos gudros zābakus un dod priekšroku braukt basām kājām uz zirga, kas ir daudz patīkamāk.
  Un viņš, protams, izklaidējas un ir labā garastāvoklī. Bet tev ir jāpaspēj līdz Bluheram un puika sit poniju pa sāniem. Un zirgs, lai arī mazs, ir veikls.
  Benedeto nikni dziedāja:
  Mēs visi skatāmies uz Napoleoniem,
  Mēs vēlamies neiedomājamas uzvaras...
  Lai miljoniem no mums cīnītos,
  Un lai bērni nezina nepatikšanas!
  
  Lai Vaterlo nedārd,
  Lai lapas neasiņo...
  Un lai nebūtu sakāves,
  Lai veicas ar pareizo numuru!
  
  Tagad viņš ir tikai zēns
  Un drīz es kļūšu par virsnieku...
  Es lecu pāri laukam kā zaķis,
  Parādīsim drosmi ar piemēru!
  
  Es piegādāšu to, ko kungs lika,
  Lai gan šajā gadījumā pastāv ievērojams risks...
  Un sātanam ir tūkstoš seju,
  Spēj mūs nolaist!
  
  Dažreiz viņi man sit pa papēžiem,
  Un stiprā nūja svilpo...
  Mēs spēlējām paslēpes ar likteni,
  Ar to cietoksni kā monolīts!
  
  Mūs nevar nospiest uz ceļiem
  Un to nevar saliekt ar cietu pātagu...
  Gaišo paaudžu vārdā,
  Mēs jums parādīsim ceļu uz panākumiem!
  
  Tas Kungs bieži nav žēlsirdīgs
  Mums visiem ir jācieš...
  Arī bagātie un nabagie ir nelaimīgi,
  Lai laiks pārmaiņām!
  
  Es ticu, ka Eiropā iestāsies miers,
  Napoleons ir monarhs uz visiem laikiem...
  Mums visiem būs laba dzīve,
  Un cilvēks kļūs laimīgs!
  Pēc šīs dziesmas kļuva jautrāk. Ziņnesis noķēra zizli ar kailiem kāju pirkstiem. Un tad viņš veikli to iemeta un nedaudz saspieda. Viņš pārlidoja un ietriecās dadzis.
  Un kāds putns to norija vienā gājienā. Tas ir patiešām smieklīgi.
  Benedetto dziedāja:
  Dadzis aug zem žoga,
  Uz žoga sēž gailis!
  Un kļuva vēl jocīgāk un jautrāk... Un puika atkal sit ar kailajiem papēžiem pa poniju papēžiem un sit viņu augšā.
  Napoleons ir lieliska personība. Patiešām, viņš bija gandrīz ģēnijs, lai arī veiksmīgs, bet pagaidām. Šeit komandieris Aleksandrs Suvorovs dzīvoja sešdesmit deviņus gadus un uzvarēja līdz mūža beigām. Un, ja viņš dzīvos, teiksim, septiņdesmit piecus gadus, viņš cīnīsies ar Napoleonu. Teiksim, Austerlicā vai pat agrāk? Kas tad būtu Napoleons? Vai, gluži pretēji, Napoleons būtu neuzvarams daudzus gadus. Ko pasaule sagaidītu?
  No vienas puses, tas, protams, ir labi, ja ir vienota impērija, nevis kašķējas starp mazām valstīm un tautām. Bet, no otras puses, visi šie daudzie Napoleona radinieki būtu radījuši daudz problēmu, un tas varēja būt muļķības. It īpaši, ja agrāk vai vēlāk šis lielais monarhs nomira. Jā, un vienā vai otrā veidā problēmas vienmēr ir bijušas un būs.
  Ja Napoleons būtu izdomājis perfektāku vienas impērijas sistēmu.
  Ņemsim, piemēram, carisko Krieviju: tur arī imperatoram ir ģimene, taču impērija ir vienota, vienota un nav sadalīta dažādās karaļvalstīs. Un te nav stulba konkurence.
  Zēns pasmaidīja un auļojot ar zobenu nocirta bumbuli.
  Bet viena lieta ir Romanovi ar savu lielisko ģenētiku no Rurika, bet Bonaparti, šīs plebeju asinis, ir cita lieta. Un ir atšķirība. Protams, Benedeto nezināja, kas nākotnē sagaida Krieviju un Romanovu dinastiju un vispār kāds francūzim sakars ar svešu valsti.
  Es gribētu to izdomāt ar savējo...
  Zēns pat dziedāja ar sajūsmu, slaveno tautas romantiku, kuru viņš savulaik dziedāja kopā ar grāfu Montekristo, kuru viņš tolaik uzskatīja par savu tēvu.
  Un romantika, jāsaka, ir ļoti spilgta un interesanta;
  Gaskoņā vārdu "gļēvulis" nepazīst,
  es nezinu zobenu, ja kļūdāties. Mums, gaskoniem, ir pasaulē labākā gaume - mums nepatīk nekas, izņemot slavu!
  
  Augsti vaigu kauli, par kuriem kļūt īpašiem - lūk, kāds ir pasaules puiša gaskoniskais izskats. Ticiet man, kungs, jums nebūs ilgi jāgaida - Parīze joprojām zinās Parīze joprojām zinās Parīze joprojām zinās Benedeto!
  
  Burgundija, Normandija, Šampanietis vai Provansa, Un arī tavās dzīslās ir uguns, Bet laimei tev nav laika, Baltajā pasaulē vēl nav, Baltajā pasaulē vēl nav, Baltajā gaismā vēl nav, Ir Gaskonija .
  
  Es nevaru dzīvot Parīzē bez slavas.
  Visa mana dzīve ir pagājusi - ir pienācis laiks tikt galā ar likteni. Cik jums ir gadu, mans bērns? Ak, daudz, kungs, daudz - apmēram divdesmit!
  
  Vai tava roka ir stabila? - Stingri!- Tā ir patiesa gaskona īpašība ar ļoti tīru dvēseli. Un es biju tikpat drosmīgs, kad Parīze atpazina GaskonuParīze atpazina Gaskoņu Montekristo!
  
  Gaskoņā vārdu "gļēvulis" nepazīst, es nezinu zobenu, ja kļūdāties. Mums, gaskoniem, ir vislabākā gaume pasaulē - mums nepatīk nekas, izņemot slavu.
  
  Augsti vaigu kauli, īpaši, lai kļūtu - Lūk, Gaskoņu skatiens uz jums ar sveicieniem Ticiet man, kungs, jums nebūs ilgi jāgaida - Parīze joprojām zināsParīze joprojām zināsParīze joprojām zinās Benedeto!
  
  Burgundija, Normandija, Šampanietis vai Provansa, Un arī tavās dzīslās ir uguns, Bet laimei tev nav laika, Baltajā pasaulē vēl nav, Baltajā pasaulē vēl nav, Līdz baltajai pasaulei ir Gaskonija!
  Lai gan Benedeto nav gluži gaskonis, drīzāk parīzietis. Bet šķiet, ka Montekristo patiešām ir gaskonietis.
  Nu mērķis jau ir tuvu. Ir redzamas feldmaršala Bļuhera armijas zirgu patruļas.
  Puisis pakratīja somu deguna priekšā un parādīja piespēli. Un, protams, viņiem viņš pietrūka. Jaunais karotājs bija spēka un enerģijas pilns. Un tas, ka viņš izskatījās pēc zēna, pat radīja lielāku pārliecību. Galu galā bērni ir dzīves ziedi, un ir vispārpieņemts, ka viņi uzticas vairāk nekā pieaugušie.
  Un skautu zēns tika uzaicināts pie galda. Viņi viņam iedeva jēra gabalu un labu, zaļu vīnu. Benedeto iemalkoja tikai pēdējo malku, baidīdamies, ka viņa mēle tiks vaļīgāka.
  Zēns nodeva informāciju tālāk, un viņi par viņu gandrīz aizmirsa. Nu, jūs varat izbaudīt atvaļinājumu. Un tajā pašā laikā, varbūt mēs varam dziedāt, kas ir patriotisks?
  Un zēns dziedāja ar sajūtu un izteiksmi;
  Mana Lielbritānija guļ
  Slēpts, noslēpums
  Dota tev un man
  Garajā rītausmā!
  
  Dīvaini vārdi
  Ielas, ēkas
  Drīz šīs zināšanas
  Pārbaudiet to, šeit ir jūsu
  
  Biļete, šujiet to piedurknē, kas nebija sarkana
  Lai jūs ienīstu šo krāsu
  Jūsu spēles sižets ir acīmredzami bīstams:
  Maģija, karš, mīlestība, sešpadsmit gadi
  
  Tikai tas, kurš apdzēsa izmisumu viņa acīs
  Nevar atkāpties, negulēs mūžīgi
  Gadsimts noteikti pievils visus
  Guli, mana Lielbritānija.
  
  Guli mana Lielbritānija
  Man likteņa dots
  Laime un ciešanas -
  Esat viens
  
  Guli, Lielbritānijas karš
  Agri, agri
  Jūsu ievēlēšanas zobens
  Izcelts no ezera
  
  apakšā un kā jebkurš tērauds dzied par asinīm,
  dzer manējo un mazgājas ar mīlestību
  uz karalisko zemi zem trauslā zvaigžņotā jumta,
  kur palika valdīt rudens un pavasaris
  
  Ir kroņi, nevis baznīcas - eņģeļu piestātne,
  Vainagu nejauši nolauza kāds rūķis
  Bet, kā nelaiķis Čārlijs novēlēja, mūsu sapņos
  Viņa pūķi lido
  
  Guli mana Lielbritānija
  
  Tikšanās bez atvadām
  Tu neesi tu, es neesmu es
  Klavieru runas
  Divas rokas
  
  Nāvessoda izpilde bez piedošanas
  Es neesmu tu. Kas es esmu?
  To zina tikai pašreizējais
  Senā pazemes upe
  
  Un šis drebošais tilts ved zem arkas
  Tas, kurš staigāja pa ūdeni, nenoslīkstot
  Uzticams zils samts klājas pa viļņiem
  Ejiet pa to drosmīgi, kamēr visa pasaule aizmieg
  
  Un tavi ienaidnieki guļ, turot savas sirdis,
  Draugi guļ, uzticējuši savu likteni zelta lauvai
  Pat tas, par kuru saka, ka ir samīdījis bērnu
  Guļ ar rokām ap skaisto atraitni!
  
  Guli mana Lielbritānija
  
  Guli mana Lielbritānija
  Slēpts, noslēpums
  Jūsu elpošanas ritms -
  Mans braguets
  
  Nāves gadījumi, izņemot vārdu
  Nav ko tirgot
  Mana tīrā zvaigzne
  Anglija ir atgriezusies mājā
  Guli rītausmas liesmās
  Guli, mana mīļā
  Tu esi mana Lielbritānija.
  Lai gan francūzim ir pretīgi tā dziedāt. Bet viņš ir angļu zēna formastērpā.
  Un tā Blučera armija devās pa nepareizo ceļu. Un Benedeto viņu pameta, metoties uz priekšu. Viņš ir zēns, un viņam nevajadzētu sēdēt uz vietas. Tieši pirms aizbraukšanas viņam izdevās izcīnīt desmit zelta luisu. Un es biju ļoti apmierināts ar šo. Un tagad viņš jāja zirga mugurā atpakaļ pie Napoleona un gaidīja ievērojamu atlīdzību. Galu galā viņš spēja to izvilkt tik izcili. Likās, ka viņš pats būtu Čingishans. Jā, ja Napoleons, tāpat kā Čingishans, būtu nodzīvojis septiņdesmit divus gadus, nezinot sakāvi, pasaule būtu savādāka. Un varbūt tajā valdītu harmonija un laime. Un tā, Eiropa ir sadalīta, un cariskā Krievija sagrāba sev Polijas karalisti. Kāpēc tas ir loģiski? Ja tu esi vājš, tad kāpēc gan neizraut no tevis gabalus?
  Benedetto sāka dziedāt, kad viņš jāja uz sava baltā zirga;
  Franču valsts ir svētā dzimtene,
  Kurā visi ir vienlīdzīgi un lieliski.
  Izstiepts no malas līdz malai,
  Ar platiem soļiem!
  
  Tajā ir kalni - zelta virsotnes,
  Un upes dzirkstī tīrā sudrabā...
  Ziemā sniegs ir kā sulīgi sirmi mati,
  Pavasarī aiz pamatīga krasta strauts!
  Bet tad zēns apklusa, juzdams briesmas. Un tīrasiņu zirgs bailēs noņurdēja. Benedeto atskatījās - viņam pakaļ rikšoja vilki. Un tas jau ir nopietni. Viņu šeit jau ir vesels bars.
  Zēns ar kailajiem papēžiem sita zirga krustā un sāka to auļot. Tajā pašā laikā zēns domāja. Tas vilks ir zemisks zvērs. Piemēram, viņš ēda mazo sarkangalvīti. Vai tā ir pienācīga lieta no viņa puses? Ko jūs varat teikt par vilku?
  Benedeto ar ironiju nodziedāja komisku dziesmu par šiem pelēkajiem plēsējiem;
  Es sasprindzinos no visa spēka - un ar visām cīpslām,
  Bet šodien - atkal kā vakar: Mani apņem, apņem - Viņi jautri dzen uz cipariem!
  Aiz eglēm rosās divstobru bises -
  Tur mednieki slēpjas ēnā, - Vilki sniegā klīst, Pārvēršas par dzīvu mērķi.
  Vilku medības notiek,
  Pelēkos plēsējus, rūdītus un kucēnus medības!Sitēji kliedz, un suņi rej līdz vemšanai, Uz sniega ir asinis - un sarkanu karogu plankumi.
  nespēlējas uz vienlīdzīgiem noteikumiem ar vilkiem
  , bet viņu roka nelokās: ar karogiem nosargājuši mūsu brīvību, viņi sit pārliecinoši.
  Vilks nevar lauzt tradīcijas -
  Acīmredzot bērnībā, aklie kucēni, Mēs, vilku mazuļi, sūcām vilku Un iesūcām: jūs nevarat satvert karogus!
  Un tagad - vilku medības,
  Medības notiek - pelēkos plēsējus, rūdītus un kucēnus!Sitēji kliedz, un suņi rej līdz vemšanai, Uz sniega ir asinis - un sarkanu karogu plankumi.
  Mūsu kājas un žokļi ir ātri -
  Kāpēc, vadoni, dodiet man atbildi - Mūs nomedīja un steidzamies uz šāvienu Un necenties cauri aizliegumam?!
  Vilks nevar, nedrīkst darīt citādi.
  Mans laiks iet uz beigām: Tas, kuram esmu lemts, pasmaidīja un pacēla ieroci.
  Vilku medības notiek,
  Pelēkos plēsējus, rūdītus un kucēnus medības!Sitēji kliedz, un suņi rej līdz vemšanai, Uz sniega ir asinis - un sarkanu karogu plankumi.
  Iznācu no paklausības:
  Aiz karogiem - dzīvības slāpes stiprākas!Tikai - aiz muguras priecīgi dzirdēju cilvēku pārsteigtos kliedzieni.
  Es sasprindzinos no visa spēka - un ar visām cīpslām,
  Bet šodien nav tas pats, kas vakar: Apņēma mani, apņēma mani - Bet mednieki palika bez nekā!
  Vilku medības notiek,
  Pelēkos plēsējus, rūdītus un kucēnus medības!Sitēji kliedz, un suņi rej līdz vemšanai, Uz sniega ir asinis - un sarkanu karogu plankumi.
  Pēc kā vilki tiešām paņēma un atpalika. Turklāt, ja baskāju zēns dzied, tas nozīmē, ka viņš ir patiešām foršs un labāk ar viņu nejaukties.
  Un Benedeto ar lielu prieku paņēma un saspieda odu ar kailajiem kāju pirkstiem. Un viņš atzīmēja:
  - Es mainīju vēstures gaitu!
  Un viss tiešām mainījās. Blucher neieradās laikā, un Napoleons uzvarēja Vaterlo. Tad pienāca kārta vāciešiem. Lielais komandieris izcīnīja vēl vairākas uzvaras. Tai skaitā pār Krievijas armiju. Taču Francijas iedzīvotāji ir pārāk noguruši no ieilgušajiem kariem. Un pārāk daudz vīriešu tika nogalināti.
  Un Napoleons Bonaparts piekrita mieram. Francija paturēja Itālijas ziemeļus, Nīderlandi, Šveici un daļu Vācijas, kā arī Spānijas ziemeļus.
  Pēc tam kādu laiku Eiropā nebija kara. Tiesa, franči devās uz Āfriku un sagrāba Alžīriju un Maroku. Tad tika iekarota Tunisija, pēc tam Lībija un Ēģipte. Karš par Āfrikas ziemeļiem Francijai beidzās veiksmīgi. Un tad uz Sudānu.
  Napoleons valdīja līdz 1842. gada martam, nodzīvojot septiņdesmit divus gadus, tāpat kā Čingishans. Viņa vietā stājās viņa dēls Napoleons II. Kurš drīz kļuva par Austrijas impērijas imperatoru. Bet tas ir cits stāsts. Napoleons kļuva par lielu leģendu. Un viņa dinastija ir krāšņa dinastija. Un Bonaparta valdīšana ir patiesi leģendāra.
  Bija pat šī dziesma komponēta:
  Bija vētrains gadsimts, brīnišķīgs gadsimts:
  Skaļš, majestātisks; Bija milzīgs cilvēks, godības izšķiešana.
  Tas bija varoņu laikmets!
  Bet dambrete sajaukās, un no spraugām izlīda punduri un kukaiņi.
  Katrs mammas puika,
  katrs aplaupīts, modes muļķības muļķis, kas izliekas liberāli.
  Despotisma pretinieks,
  Vienlīdzības orators, - Uztūkušais, akls un bārdains, Lepns reģistrators.
  Tjērsa un Rabo sējumus
  no galvas un, tāpat kā dedzīgs Mirabo, slavē brīvību.
  Un paskatieties: mūsu
  Vecā Gavrilo Mirabeau Par saburzītu volānu tas skropstas viņa ūsas un purnu.
  Un paskaties: mūsu Lafaets
  Brutuss jeb Fabriciuss noliek vīriešus zem preses, kopā ar bietēm.
  
  ĪPAŠO SPĒKU UN DIEVA MEITAS PIEDZĪVUMI
  ANOTĀCIJA
  Mūžīgo bērnu piedzīvojumi kosmosā turpinās. Tajā pašā laikā mūžīgo zēnu Eduardu Stērdženu sagaida jauni piedzīvojumi, tostarp starp troļļiem, orkiem, elfiem un citām fantāzijas pasaules radībām. Un plecu pie pleca ar viņām cīnās arī Demiurgu dievu meitas.
  . NODAĻA Nr.1
  Karotāja meitene Adala čukstēja:
  - Kas tev šoreiz, mūžam jaunais ģēnij?
  Ediks atbildēja ar puicisku smaidu:
  - Arī uz šo ir atbilde!
  Milzīgs metāla boa konstriktors ar muti, kurā griezās urbja zobi, turpināja rāpot arvien tuvāk bērnu specvienības pulkam. Pēc šī garā briesmoņa sāka parādīties lieli roboti, kas izskatījās pēc staigājošiem bruņurupučiem. Un viņiem uz galvas bija lielgabali, kas šāva no lāzersistēmām. Tiesa, ne ideālie stari lielu postījumu neizraisīja.
  Zēns ģēnijs izņēma parastu stiepli, kas atlieta ar varu, un pievienoja tai zirni ar nezināmu pildījumu.
  Un palaida to draudīga, mehāniska rāpuļa virzienā. Vads sapinās urbumos un uzreiz uzplaiksnīja. Milzīgais boa konstriktors sāka trīcēt.
  Zēns, kas gulēja rietumos uz Edika labās rokas, zvanīja:
  - Oho! Skaists!
  Mehāniskā rāpuļa ķermenis raustījās un nogāza staigājošos robotu bruņurupučus. Viņi sagriezās un, šaudami, sāka šaut viens uz otru. Un no lāzera staru ietekmes bruņas faktiski deformējās un metāls sadega.
  Uzbrukuma vienības zēni un meitenes no bērnu specvienībām paņēma un atklāja uguni, lai nogalinātu, izmantojot savus lāzera ložmetējus.
  Ediks kliedza:
  - Neaiztiec! Taupiet savu enerģiju puiši! Pretpulsārs!
  Bērnu specvienības karavīri pārtrauca šaut. Un tā jau bija skaidrs, ka raustošais gigantiskais boa konstriktors ar savu virsbūvi sakropļoja un saspieda gandrīz visas mašīnas. Tas patiešām ir milzīgs iespaids un vienkārši super.
  Meitene Adala piemiedza ar aci jaunajam ģeniālajam komandierim un atzīmēja:
  - Tas ir lieliski! Nu tu esi cīnītājs! Jūs izmantojat ienaidnieka spēku pret viņu!
  Zēns komandieris viņai piemiedza aci un sacīja:
  - Protams, mums ir vajadzīga zinātniska, smalka pieeja.
  Boa, raustīdamies, salauza staigājošos robotu bruņurupučus; tie vai nu eksplodēja, vai saplacināja. Tāpat viņa aste ar histērisku vilni apgāza tankus kāpurķēdēm, kas izlēca no pils vārtiem.
  Viņi izrādījās bezpalīdzīgi, un sveces iedegās. Un tas izskatījās forši.
  Un šāviņi izlidoja no mucām un trāpīja savējiem. Un daudz ieroču torņu iznīcināšanas.
  Atbildot uz to, no pils mūriem atkal sāka darboties ieroču baterijas. Gan lāzera stari, gan ar iznīcināšanu sūknēti lādiņi lija uz mehānisko boa konstriktoru. Pirmie šāvieni iedūrās viņa tērauda un titāna ādā. Sāka rasties pārtraukumi. Tāpat kā tārpu caurumi, šī briesmona bruņās parādījās caurumi.
  Meitene, kas atradās pa labi no Edika, čīkstēja:
  - Tie ir uguņošana! Mēs viņam devām ļoti daudz!
  Zēns komandieris paskaidroja:
  - Es to saņēmu no savējiem!
  Karotāju bērni unisonā iesaucās:
  - Patiesība un veiksme ir ar mums,
  Mēs smagi sitīsim velosipēdus...
  Mūsu galvenais uzdevums ir
  Nogalini ļaunos citplanētiešus!
  Adala, šī meitene, kura ir daudz piedzīvojusi un kurai pat bija jānolaupa gravitācijas magnētiskais cīnītājs, atzīmēja:
  - Tas ir brīnišķīgi, ja ir gudra un zinātniska pieeja!
  Un meitene parādīja hologrammu, kā viņa aizbēga no koncentrācijas nometnes. Jaunais ieslodzītais basām kājām un svītrainām pidžamām skrēja pa ledaino garozu, kas klāja lidlauku. Un viņi šāva uz viņu. Meitene bija tieva, viņas bērnišķīgajā sejā pat parādījās vaigu kauli no darba koncentrācijas nometnes piespiedu diētas, un uz pidžamas krūtīm mirdzēja cipars. Taču viņa spēja iekļūt cīnītājā un izmantoja apsargam nozagto elektronisko karti.
  Rezultātā mašīna, pieblīvēta ar elektroniku, nokāpa no pārklājuma.
  Un meitene spiedās ar kailajiem, apaļajiem papēžiem, kas bija raupji no piespiedu staigāšanas basām kājām un pastāvīga, smaga darba. Jā, bērnu darba koncentrācijas nometne nav sanatorija. Bet, no otras puses, tu tur attīsti tādu izturību, ka ir lietderīgi turp doties. Adala izskatās tikai divpadsmit gadus veca, bet patiesībā viņa, protams, ir vecāka, turklāt viņa ir arī pieredzējusi, pat ja ne tik pieredzējusi un izsmalcināta kā Ediks.
  Uz hologrammas bija redzams, kā lido graviomagnētiskā lidmašīna ar meiteni. Attēlā parādās viņas asais zods, un zem rudzupuķu zilās acs ir zilums. Taču meitene, kurai ir pilota prasmes, ļoti veikli izvairās no lāzera stariem, kas mēģina viņu notriekt.
  Viņas kailie, bērnišķīgie pirksti pārliecinoši pirksta vadības kursorsviras pogas. Un tas izskatās lieliski.
  Adala skūpstīja un dziedāja:
  - Lidmašīnās mēs skrienam pāri viļņiem,
  Kvarki puto ētera virpuļos...
  Ko es nodošu savai planētai -
  Zemmēness, zilās pasaules bērni!
  Un aiz viņas kaujas lidmašīnas metās vajāt drosmīgo meiteni. Un tas izskatās ārkārtīgi agresīvs, kā vesels grifu bars. Un viņi izšauj, un šķiet, ka nav nekādu iespēju izglābties.
  Bet meitene Adala pa radio sauca varoņpuisi Ediku, un viņš, kā vienmēr, bija gatavs.
  Jauns karotājs, kurš izskatījās apmēram divpadsmit gadus vecs, lai gan patiesībā bija pieredzējis cīnītājs un izcils dizainers, izlidoja viņai pretī. Zēns bija ģērbies tikai sporta šortos, bet ar basām kājām tvēra mazāko lidojošā šķīvīša vibrāciju. Un bija skaidrs, ka zēns bija vislabākajā stāvoklī.
  Tiklīdz viņš ar pliku papēdi nospiež pogu, nokrīt vilnis. Uzreiz sadūrās četri ienaidnieka kaujinieki, kas metās priekšā. Un sekoja sprādzieni.
  Adala piemiedza ar savām safīra acīm un sacīja:
  - Tā ir augstākā klase!
  Pārējie ienaidnieka cīnītāji sāka šaut no liela attāluma. Lidmašīnas, ko meitene nolaupīja, fizelāža un aste bija noplakta ar šrapneļiem un atlūzām.
  Jaunā karotāja vēl stiprāk piespieda savus kailos papēžus un veica kūleni cīnītājam.
  Bet Ediks, šis mūžīgais zēns, paņēma un izlaida mazus burbuļus no sava lidojošā šķīvīša. Viņi metās lielā ātrumā un, šķiet, ietriecās grifu barā.
  Bija dzirdami sprādzieni, lūzumi un ienaidnieka lidmašīnas, kas tika saplēstas. Tas ir graujošs trieciens.
  Zēns, veikli strādādams ar kailām, veiklām kājām, dziedāja:
  Kā mēs dzīvojām cīnoties
  Un nebaidās no nāves...
  Tā tu un es dzīvosim no šī brīža!
  Un zvaigžņu augstumos,
  Un kalnu klusums -
  Jūras vilnis un sīva uguns!
  Un nikna, un nikna uguns!
  Šādi bērni tika galā ar ienaidnieka cīnītājiem. Tie, kas spēja izdzīvot, atgriezās. Un Adala atgriezās pie Edika pulciņa. Ar viņiem bija tikai daļa no bērnu specvienībām - jaunie karotāji ar unikālām prasmēm.
  Tagad viņi atvaira kārtējo uzbrukumu no cietokšņa. Acīmredzot saprotot, ka kaujinieciskus un pārlieku attīstītus un inteliģentus bērnus karotājus nevar iekarot ar elektroniskajiem gadžetiem, kājnieki tika iemesti kaujā.
  Paši lielie velo karotāji, katrs divarpus metrus garš, devās uzbrukumā. Viņi bija kaujas tērpos un pēc izskata izskatījās neveikli.
  Bet viņi metās kaujā ar kolosālu spiedienu un uzbruka kā tanki. Šeit cīņa izvērtās.
  Tagad jūs varat sākt šaušanu. Bērnu karotāji atklāja uguni uz viņiem ar lāzera ieročiem. Bija trāpījumi uz inogalact monstriem. Bet viņi atbildēja.
  Meitene un zēns tika ievainoti un sadedzināti no ienaidnieka stariem.
  Ediks smaidot atbildēja:
  - Es ieslēdzu aizsarglauku!
  Adala ar bažām jautāja:
  - Un caur to mēs varam šaut uz ienaidnieku!
  Zēns komandieris pārliecinoši atbildēja:
  - Jā! Noteikti! Tas ir pusotra dimensija. Tas ļauj enerģijai plūst cauri jūsu pusē, bet ne ienaidnieka pusē!
  Karotājs zēns kaujas tērpā ar zaļiem plankumiem iesaucās:
  - Šī ir forša vide!
  Un cīņa turpinājās ar neticamu spēku! Un tagad bērni izrādījās pilnīgi neievainojami. Un viņi bez pūlēm iznīcināja savus ienaidniekus. Viņiem, speciālo spēku rokās mūžīgi jauni karavīri, ir ar termokvarku sūknēti lāzeri, un tas ir nopietni. Tādējādi termokvarku saplūšanas laikā viens grams vielas izstaro enerģiju, kas līdzvērtīga četru miljardu tonnu ogļu sadegšanai. Tātad jūs varat iedomāties, cik kolosāls ir šis spēks.
  Bet bērni ne vienmēr cīnās ar tik perfektiem ieročiem un viņiem ir tehnoloģisks pārākums.
  Tāpēc Ediks ieslēdza video un trīskrāsu hologrammu, kurā bija redzama viņa cīņa ar daudz primitīvākām tehnoloģijām un tajā pašā laikā ne mazāk bīstamām, un ar bērniem, kuriem bija grūti.
  Kad Ediks pēc sitiena pamodās, cits zēns Paška enerģiski pakratīja viņu aiz pleca. Zēns pielēca un uztvēra sava rudmatainā, tikko kaltā biedra izbiedēto skatienu un jautāja:
  - Ko tu dari?
  Paška norādīja ar pirkstu uz Edika galvu un nomurmināja:
  -Kas tevi tā noskuja?
  Ediks pielika roku pie matiem un neizpratnē nomurmināja:
  - Oho... - Ezītis iedūra viņiem zem pirkstiem, un viņi sajuta iespaidīgu un tajā pašā laikā sāpīgu kamolu.
  Tad Ediks paskatījās uz labo roku un ieraudzīja jaunu apdegumu nometnes numura formā. Pazīstamais trīspadsmitais...
  Zēns ierunājās:
  - Bravo! Izrādās, ka tas nav sapnis. Es tiešām biju ieslodzīts!
  Pasha neizpratnē paskatījās uz savu partneri un nomurmināja:
  -Kur viņi tevi lika?
  Ediks skumjā tonī atbildēja:
  - Uz kosmosa cietumu... Tas ir, uz cietumu uz citas planētas!
  Paška pakratīja galvu... Viņam likās, ka šis iedegušais puisis ir kļuvis traks. Taču Ediks nemaz neizskatījās traks, lai gan zem acs mirdzēja dziedinoša melna acs. Gandrīz kails, blondā zēna galva radīja noziedznieka vai izmisuma slepkava izskatu.
  Tomēr zēniem nav laika tālāk spekulēt. Laiks skriet uz niecīgām zivju brokastīm un atkal paņemt lāpstu.
  Taču šoreiz ilgi strādāt nebija iespējams. Orkmet reaktīvo uzbrukuma lidmašīna atkal ieskrēja. Puiši paslēpās tranšeju apakšā, un no augšas lija aviācijas bumbas.
  Ediks mēģināja šaut no pistoles, taču šoreiz ienaidnieka lidmašīnas nevarēja uzņemt šos šāvienus. Orkmet stormtroopers apakšā ir pārklātas ar cietām, leģētām bruņām, un lode tos nevar iekļūt.
  Tad zēns paņēma granātu ar plikiem kāju pirkstiem. Tā kā kāju muskuļi ir lielāki nekā roku muskuļi, ar apakšējo ekstremitāšu "dāvanu" var mest daudz lielāku attālumu nekā ar augšējo.
  Zēns dziļi ievilka elpu, apgriezās uz muguras un no visa spēka meta kumulatīvo granātu. Tas ar šņākšanu aizlidoja garām un trāpīja vētrainim, kas lidoja pārāk zemu. Viņš zaudēja kontroli un sprādzienā viņu sašķēla gandrīz uz pusēm. Un Ediks parādīja ienaidniekam degunu.
  Pēc tam terminators zēns atrada citu granātu. Kā viņam mācīja kosmosā: īpaša spēriena tehnika, ar gurnu rotāciju, izstiepšanu un pirkstu kustībām. Granāta šajā gadījumā lido daudz tālāk, nekā to varēja mest ar roku. Ne velti četras mežsargas apguva arī metienu ar apakšējo ekstremitāšu tehniku.
  Tātad otrā Orkmet reaktīvo uzbrukuma lidmašīna zaudē spārnus un ar degunu ielido zemē. Viņš caurdur zemi ar tādu spēku, it kā gribētu nokļūt Amerikā.
  Paška apbrīnojami iesaucas:
  - Jā, tu esi super cīnītājs!
  Ediks lepni uzpūta krūtis un rūca:
  - Es esmu patiešām lielisks...
  Zēns ar tikko noskutu galvu izskatās nedaudz komiski. Bet šeit nāk trešā granāta, kas ar nepielūdzamu precizitāti atrod savu mērķi! Nu, vai pēc šī kāds šaubīsies, ka šis zēns ir varonis? Un pat ne pēdējais varonis, bet bruņinieks, kurš vadīs visus!
  Ediks Osetrovs dziedāja, ar kailiem pirkstiem taustīdams ceturto granātu un ar spēku to metot:
  Viltīgā čūska paslēpās spraugā,
  Slepeni Rus sapņo par saindēšanos...
  Bet varenais bruņinieks trāpīs savā mērķī,
  Zem skaidrās dusmu saules krāsa izkusīs!
  Kamēr viņi dziedāja, zēns iemeta piekto granātu. Viņš ļoti veikli to pārtvēra ar savu lokano kāju un pēc tam iemeta vēlreiz. Bagātīgākajai cīņas mākslas skolai bija ietekme, tostarp kosmiskās Amazones treniņiem uz tālās planētas.
  Ediks toreiz ļoti daudz apguva un kļuva par īstu superdūzu zēnu. Un tagad viņš met sesto granātu. Viņš ļoti veikli to uzmet, un tas lido, burtiski griežot gaisu kā slida.
  Terminatora zēns saka:
  Dzimtenes himna dzied mūsu sirdīs,
  Visā Visumā nav neviena skaistāka...
  Saspiediet bruņinieka stara metēju ciešāk,
  Mirst par Dieva doto Krieviju!
  Un septītā granāta, ko iemeta baskāju zēns, ātri lidojot garām, atrod savu mērķi.
  Pārējie pionieri cenšas atdarināt savu jauno elku, bet granātas vai nu nokrīt no kājām, vai lido sliktāk nekā no rokām. Tomēr Klāra laicīgi dod rīkojumu:
  -Atstāj mani vienu! Granātas met tikai Eduards Osetrovs!
  Zēns ļoti lepojas ar viņam uzticēto uzticību un atkal izmet dāvanu, noraujot HEC-283 spārnu un liekot Orkmet mašīnai zaudēt kontroli. Un strūklas ātrums orkiem nepalīdz.
  Eduards Osetrovs jautri saka:
  Tēvzeme, tu esi mana mīļā māte,
  Es nevaru izturēt cilvēku ciešanas...
  Esmu gatavs atdot visu, kas man ir -
  Iziet cauri sāpēm, bēdām, jebkuriem pārbaudījumiem!
  Tagad devītā granāta atrod savu mērķi. Zēns, kurš tik ļoti atgādina japāņu anime varoni, to palaiž ļoti veikli.
  Pēc veiksmīga metiena Edvards atkal izrunā:
  Dzimtene manā sirdī - skan stīga,
  Dzīve būs laba visiem pasaulē...
  Un es sapņoju par Tēvzemi - svētu valsti,
  Kur laimīgi bērni smejas!
  Orkmet grifi, izgludinājuši zemi, aizlido, un Ediks atvadoties met desmito granātu. Pēdējā Orkmet lidmašīna, kas tika notriekta, salika spārnus kopā un nonāca figurālā zārkā.
  Zēns izlēca no tranšejas un parādīja aizvainojošu žestu bēgošajiem orkiem. Viņam sekojot, citi zēni darīja to pašu.
  Piemēram, ziniet mūsu briesmoņus, jūs piederat pie spaiņa!
  Pēc tam puiši atsāka strādāt. Aviācijas uzlidojumā bērni gandrīz nav cietuši, tikai divi zēni tika viegli ievainoti no bumbas lauskas un tika pārsieti.
  Cīņas garā valdīja pionieri un nedaudz vecāki puiši. Lai gan nebija neviena cīnītāja, kam būtu kazbārdiņa, viņu vidū nebija arī gļēvuļu. Viņi visi, pusbadā un puskaili, strādāja ar lielu entuziasmu un vēlējās ātri tikt galā ar orkiem. Tālumā dārd kanonāde, un pavisam drīz Orklera spēkrati sasniegs šo līniju.
  Četras meitenes paralēlā visumā uzbruka orklihānu un troļļu karaspēkam, kas uzdrošinājās nolaisties Frymā. Kopā ar viņiem darbojās arī neliela Krievijas speciālo spēku vienība.
  Šī ir sava veida īslaicīga iejaukšanās pēc krievu dievu pavēles ar mērķi mainīt pasaules vēsturi.
  Cīņa bija ārkārtīgi karsta, meitenes virzījās uz priekšu. Taču ievērojamus zaudējumus cieta arī Krievijas speciālo spēku vienība. Bet izrādījās, ka ienaidnieku ir daudz, tāpēc šeit vienuviet Orklia, Trollntsia, Hobbit Kingdom un Furtia pulcēja ievērojamus spēkus. Viņi gribēja izdarīt pagrieziena punktu pār Krievijas armiju, kas virzās uz priekšu ar mērķi atbrīvot Revastopoli.
  No četriem krievu tankiem trīs jau ir izsisti, un kaujinieku pozīcija šķiet kritiska.
  Bet no salauztā un apdeguma T-64 atvērtās lūkas sāka šaut jaunākais šīs burvīgās kaujas dalībnieks.
  Bet tiešām, ko bērnam vajadzētu darīt mūsdienu karā? Uz to var atbildēt tikai viņš pats. Katrā ziņā divpadsmitgadīgais Maskavas skolnieks Ediks Osetrovs nolēma, ka nevarēs sēdēt vienā no ērtajām bērnu sanatorijām dāsnajā Krievijā. Unikālās kara romantikas savaldzināts, viņš aizbēga uz fronti. Bet mums nebija tālu jāskrien: ienaidnieks stāvēja pie Froņeckas un nežēlīgi šāva uz pilsētu.
  Gandrīz Eduarda Osetrova acu priekšā skola sabruka pēc tam, kad to trāpīja daudzkārtējās palaišanas raķešu sistēma Uragan. Zem drupām tika aprakti vairāki bērni, kuriem nebija laika aizbēgt, un Edika draudzene Anastasija Petrova guva briesmīgus apdegumus. Viņa nomira ilgu laiku un ļoti sāpīgi. Desmit dienas ellišķīgas mokas... Un tad smagi šāviņi nopostīja daudzdzīvokļu māju, kurā dzīvoja Eduarda Osetrovas radinieki.
  Jaunais karotājs šauj un dara to ļoti precīzi! Praksē viņam netrāpīja, un nu jau ir izlietotas nākamās septiņas kārtas, kuras puika cītīgi lej maisos.
  Lielo spēku tuvošanās no krasta un svaigi desanta pulki atkal nosvēra svarus pret sabiedroto armiju. Pārsteidzoši, ka abas spēcīgās Eiropas impērijas nogādāja Frīmu tik daudz spēka. Un, ja mēs esam pieraduši cīnīties ar troļļiem, tad Orcglians ir jauns ienaidnieks. Kopumā "Frīmaņa karš" ir vienīgais gadījums vēsturē, kad Krievija un Orktania oficiāli karo. Pirms tam Orglia parasti tika uzskatīta par diezgan draudzīgu valsti, jo īpaši tā bija sabiedrotā cīņā ar Avapoleonu. Bet tagad tas ir nikns un ambiciozs ienaidnieks, kurš baidās no pieaugošās Krievijas ekspansijas.
  Eduards Osetrovs ar basu kāju mētāja čaulas apvalku. Šoreiz viņš nedaudz mainīja ieradumu cīnīties, metot ripas ar kājām. Bet nekā, un no snaipera šautenes var izšaut pārsteidzoši precīzi.
  Nav tik viegli redzēt ienaidniekus dūmos, un jūs pat nevarat redzēt viņu sejas. Tāpēc mirušie, kuru mirstošie saucieni izšķīst ar daudziem līdzīgiem citiem, neizraisa negatīvas emocijas. Tas ir tā, it kā jūs datorā spēlētu šāvēja spēli vai šautuvē trāpītu elektroniskajos monitoros.
  Tagad, ja jūtat, ka esat palaidis garām atzīmi, tas jau izraisa aizkaitinājumu!
  Un ienaidnieks, izmantojot savu skaitlisko pārsvaru, atspiež Revastopoles aizstāvjus. Orglikānu vieglie, diezgan ātri šaujamie un precīzie lauka lielgabali sit un nemitīgi naglas. Tas arī ir viens no iemesliem, kāpēc Krievija kopš 1618. gada (gandrīz ceturtdaļu tūkstošgades krievi nezaudēja karus, bet tika uzvarēti tikai atsevišķās kaujās!) bija spiesta piekāpties.
  Noplicinātā speciālo spēku vienība ar tankiem, melno spēku karotāja Viktorija lika pārgrupēties un pēc iespējas taupīt munīciju. Transportieri, tādi bija tikai divi, steigā tika apbērti ar smilšu maisiem (tās bija trofejas) un šaušanai izmantoja uz tiem uzstādītos ložmetējus.
  Lielākā daļa speciālo spēku karavīru iztērēja visus savus žurnālus, nu, kopumā tas ir skaidrs stāsts. Tagad mums bija jāizmanto ienaidnieka sagūstītās šautenes, lai cīnītos pretī.
  Protams, tik spraigas cīņas laikā šie klipi tiek izspļauti ļoti ātri. Bet vienam kājniekam nevar uzlikt daudz ragu, tie traucēs.
  Tiesa, uz pašiem bruņotajiem transportiem joprojām ir kastes ar rezervēm. Tāpēc tie jālieto taupīgi.
  No piecdesmit cilvēkiem tikai aptuveni puse palika kājās, un vēl pāris cilvēki ar smagām brūcēm tika izvilkti no kaujas lauka. Nopietni zaudējumi divdesmit pirmā gadsimta departamentam.
  Jums ir jārūpējas par saviem cilvēkiem, jo īpaši tāpēc, ka viņi ir saskārušies ar drosmīgu ienaidnieku, kurš neizklīdīs pie pirmajām, pat ne pārāk intensīvām salvīm.
  Arī pulkvedis, kurš palīdz krievu karaspēkam, Mihails Carkovs, ir ievainots, taču joprojām stāv kājās. Galvenā problēma ir tā, ka cīnītāju uztraukumā viņi iztērēja pārāk daudz munīcijas, tāpēc ir ļoti grūti atvairīt pretinieka nospiedošo skaitlisko pārsvaru. Tiesa, Carkovs, tāpat kā rūdīts karotājs, šauj taupīgi, un viņam vēl ir rezerve. Piemēram, viņš nenoniecina nevienu kadru.
  Bet, kad ienaidnieks sāka mest granātas...
  Tas ir ļoti bīstami, kad eksplodē šausmīgi daudzas bumbas, pat ja tām ir maza sprādzienbīstamība.
  Karotāju puika Ediks ar basām kājām sāk mest asus ripas. Bet tas ir kā sautējoša komprese mirušajiem
  Lai gan Viktorija nevēlas to darīt, karavīru dzīvības ir vērtīgākas. Un degviela... Dievs viņu svētī! Ja vien būtu gaļasmašīnas, tad arī degviela tām būtu!
  Černobogas meitas metāliskā balss pavēl:
  - Paceliet helikopterus gaisā!
  Jāteic, ka lidmašīnas sniedz ne tikai letālu spēku - galu galā pat helikopteram ir ierobežota munīcija -, bet arī morālu ietekmi. Deviņpadsmitajā gadsimtā kaut kas lido un šauj ir ziņkārīgs. Tātad ir iespēja...
  Revastopoles aizstāvji jau atkāpjas uz citadeles pilsētas ārējiem novadiem. Kopumā viņu uzvedība ir pareiza - ja cietokšņa nomalē visus karavīrus nodos kaujā, cietoksni nebūs kam aizstāvēt. Un tad karā būs ķīlis. Revastopoles ieņemšana būs signāls elfstriešiem un persiešiem uzsākt karu.
  Un tā, sakopojuši visus spēkus iespaidīgā dūrē, Orkličani, troļļi un turki uzbrūk...
  Ediks, mierīgi mērķējot uz ienaidnieku, arī sāka nervozēt. Zēns saprata, ka viņi zaudē kauju, un vienīgā cerība bija tajā, ka Fenšikova karaspēkam, kas bija tālu aiz muguras, būs laiks ierasties.
  Un nākamajā dienā puišus gaidīja īsti pārbaudījumi. Viņi tik tikko bija paēduši brokastis, kad dzirdēja aizsmakušu dārdoņu un ienaidnieka tanku kustību. Tas nozīmē, ka bērnība beidzot ir beigusies, un gaida cīņa. Dažiem zēniem jau bija cīņas pieredze un viņi uzvedās mierīgi. Bet daži puiši, īpaši jaunākie, sāka trakot.
  Klāra viņiem skaļā balsī kliedza. Bērni nomierinājās. Viņi ieņēma nocietinātu pozīciju un sagatavoja granātas, kā arī stropes kara materiālu mešanai. Priekšā bija arī prettanku mīnu rinda.
  Orki tuvojās. Uz priekšu virzījās zemi, pietupieni, bet gari FE sērijas tanki. Vairākām no tām jau bija piramīdas forma, gandrīz neievainojama no vairākiem leņķiem. Taču lielākā daļa bija "Dragons" ar atpakaļ nobīdītu tornīti un FE-70 ar 128 mm lielgabalu.
  Pēc izskata jaunais Ediks netālu no viņa sagatavoja veselu mugursomu ar prettanku granātām. Protams, tie neiekļūst bruņās, taču var viegli salauzt pēdas. Turklāt piramīdveida tvertnēm ir mazi, bet daudzi rullīši, kas šķērso visu apakšu. Un to šasiju ir ārkārtīgi grūti atspējot.
  Ir daudz Orkmet tanku, kas pārvietojas. Aizmugurē ir pat Elferikan TOR-93 un Phoenix-2 makšķere. Tie ir sliktāki par Orkmet, taču tie rada papildu gaisotni. Dragon tanks ir diezgan veikls ar 105mm lielgabalu, kas spēj iekļūt krievu tankos no liela attāluma un ir tupus. Ar klasisko izkārtojumu tvertnes priekšpusē atrodas tikai dzinējs un transmisija, un pārnesumkārba atrodas uz paša dzinēja.
  Transportlīdzeklim ar modifikāciju - 3, ir spēcīgas bruņas sānos un aizmugurē 125 milimetru leņķī, un to ir grūti paņemt ar granātu. Acīmredzot mums būs jāiet uz sliedēm.
  Kā apturēt piramīdas tvertnes? Tie patiesībā ir monstru monstri!
  Un pret divsimt zēniem ir vairāk nekā trīssimt piecdesmit automašīnu! Gandrīz divas smagas tvertnes uz cilvēku, un pat bērns! Un neviens nav vecāks par piecpadsmit, izņemot komjaunatnes komandieri Klāru!
  Spēku samērs ir tāds, ka viņu sūcēju bataljons ir lemts sakaut.
  Bet, ja tu nomirsi, tad ar mūziku!
  Jaunais Ediks iemeta granātu ar roku un noķēra to ar kāju. Pirmais Dragon tanks jau ir iekļuvis iznīcināšanas zonā, kas nozīmē, ka to var mest. Zēns izliek lokano, muskuļoto ķermeni, iztaisno kāju un apakšstilbu un izstiepj kailos kāju pirkstus. Un granāta lido simtiem metru, it kā palaista ar katapultu. Nē, tu nekad tā neizmetīsi roku.
  Un granāta svilpo pāri prettanku ežiem. Orkmet tanks ietriecās kāpurē, pagriezās un... ar ķermeni taranēja pa labi ejošo kolēģi.
  Jaunais Ediks nosvilpa:
  - Un cīņa atkal turpinās,
  Hiperplazmas uguns vārās...
  Un Ļeņins ir tik jauns -
  Sniedz nāvējošu triecienu!
  Zēns, iedvesmots, met kārtējo granātu uz "Pūķi". Mašīna tiek notriekta un taranē viņa partneri pa kreisi. Tādā veidā jūs faktiski varat mainīt tvertnes kustības virzienu, sabojājot kāpuru. Un viņš šķielējas un iet nepareizo ceļu.
  Un cīņas zēns Ediks dzied, metot vēl granātas:
  - Mana dzimtene ir Visuma tumsa,
  Gatavs atvairīt ļauno ienaidnieku uzbrukumus!
  Bez tevis, mīļā, es pat nevaru iztikt nevienu dienu,
  Esmu gatavs par tevi atdot savu dzīvību!
  Un terminators zēns atkal ar kājām met granātas, liekot Mongoose-3 ietriekties piramīdveida Orkmet tankā.
  Jaunais Ediks pat no prieka pielec, oho... Tātad jums vajadzētu cīnīties ar orkiem. Un atkal viņš ar basu kāju met granātu. Viņš to dara ļoti labi. Granāta atsitās pret zāli un atkal ietriecas Orkmet tankā, liekot tai novirzīties uz sāniem un taranēt savu zāģmateriālu.
  Zēns smejas un dzied:
  - Paceliet benzīna mucas ar uguni,
  Mēs, pionieri, uzspridzinām automašīnas -
  Tā būs pilnīga Orku sakāve,
  Pionieru sauciens: esiet vienmēr gatavi!
  Pionieru sauciens: esiet vienmēr gatavi!
  Un ar katru rindu uz Orkleriešiem tiek mesta granāta, kas liek Orklera tankiem sadurties. Taču tagad par upuri kļuvis arī Elferik TOR-93. Turklāt šai automašīnai izdevās avarēt tā, ka tā uzspridzināja divus savus Fēniksus.
  Viens no jaudīgākajiem Orkish izrāviena tankiem Royal Dragon, kas sver simts tonnas un kura dzinējs ir 1880 zirgspēki. Un kā šis slepkava tika satricināts. Viņš notrieca vienu tankkuģi un tad otru. Un uzreiz deg trīs mašīnas.
  Un zēns atkal sāk dziedāt ar sāpēm:
  Ļaunā sasodītā realitāte
  Tas var padarīt jūs traku!
  Viss milzīgā atoma spēks -
  Sātans iebrauca Zemē!
  Un dziedot viņš iemeta piecas granātas un izsita duci tanku. Orkmet transportlīdzekļi nāca arvien tuvāk un tuvāk, un citi pionieri sāka mest savas dāvanas. Tajā pašā laikā orķu atbildes uguns puišiem praktiski nekādus postījumus nenodarīja. Tas bija kā īsts brīnums.
  Bērni varēja paņemt Orkish briesmoni aiz ragiem un apbērt mastodonus ar granātām.
  Jaunais puisis Ediks, arvien intensīvāk ar kājām metot granātas, dziedāja:
  Uz zvaigžņu kuģiem mēs skrienam pāri viļņiem,
  Kvarki puto ētera virpuļos!
  Ko es nodošu savai planētai,
  Trakās, grēcīgās pasaules bērni!
  Un šim pantam tika izmestas astoņas granātas, un divdesmit no resnā cūka tankiem tika trāpīti un sadūrās frontāli. Ātrā zēna, kuram cīņas mākslu mācīja gan dievi, gan citplanētieši, ekstremitātes mirgo arvien enerģiskāk. Manā mugursomā granātas beigušās. Viss kārtībā, tiks izmantoti paštaisīti sprādzienbīstami maisi. Un orkiši ir saņēmušies un saņems arī turpmāk.
  Mīnas uzspridzināja vairākus tankus Orkler, un tajos ietriecās transportlīdzekļi, kas bija aiz tiem. Pēc tam viņi visi aizdegās, dedzinot Kupalas ugunskurus. Tas viss ir tik karsts, un sadeguši orki rāpjas ārā. Un tā ir visa viņu ārzemju armija.
  Un cīnošais Ediks sāks dziedāt;
  Brālis pacēla roku pret brāli -
  Nežēlīgs karš, pretinieka rēciens!
  Ložmetējs ir kļuvis par tavu draugu,
  Atriebība nākusi par vieglprātību!
  
  Ko darīt, ja cilvēki ir salauzti
  Kad apkārt svilpo brašas lodes!
  Dievs labāk pārtrauc karu ar spēku -
  Lai plēsoņa pūķa laiki būtu beigušies!
  
  Bet elle nepazīst ierobežojumus un ierobežojumus,
  Zeme deg napalmā, bērni raud!
  Tagad meiteņu vaibsti ir kļuvuši bāli -
  Kurš uz to atbildēs Svētais Kungs?
  
  Nu, cik daudz tuvinieku var nogalināt?
  Galu galā, cilvēks ir dzimis, ticiet man, laimei!
  Māte neļauj savam dēlam doties uz fronti,
  Un pat vasarā kara laikā ir slikti laikapstākļi!
  
  Bet karavīra pienākums ir patiess pienākums:
  Kāpēc mums jācīnās par Tēvzemi?
  Sešpadsmit gadu vecumā templis jau ir pelēks,
  Nelaimīgo atraitņu sejas ir pietūkušas no asarām!
  
  Bet kas tas ir, vai tu esi traks, brāli?
  Nē, tu esi traks - atbild tavs mīļotais!
  Par nelietību, kas ir mūsu karavīrs tronī,
  Viņš uzskata, ka viņa svainis ir netīrais Kains!
  
  Zemē asins straumes plēš vēnas,
  Un pulss no kodola atbildēs ar sitienu...
  Arkls, ko trāpīja čaula, sasala laukā,
  Ak, cik tumšsarkana ir kļuvusi Saule!
  
  Bet ir ticība, ka Jēzus nāks -
  Viņš samierinās brāļus un nesīs pestīšanu!
  Tad aizmirsīsim atriebties par zemo rezultātu -
  Lai piedošana valda mūsu visu dvēselēs!
  Terminatora puika dziedāja un ar maksimālu efektivitāti un intensitāti no abām basām kājām meta sprāgstvielas.
  Pēdējās rindās daži izdzīvojušie Fermana Orkringa tanki pagriezās atpakaļ. Vairāk nekā trīs simti iznīcināto orkisistu mastodonu tika atstāti degam uz lauka.
  Pa bērna gludo pieri ritēja sviedru krelle. Tas noripoja pa atsitiena apsārtušo vaigu, nepatīkami iedzēla saskrāpēto ādu un uzkrita uz automātiskās šautenes pārkarsušās aizsega. Šņācās...
  Ediks nopūtās asarās:
  - Mana nabaga sirds ir gatava uzsprāgt manās krūtīs kā čaula, bet cita ceļa nav, ticiet man, pat mājās, it kā sveces deg!
  Viņa tankā ielidoja arī granātas... Ar šāvieniem no pistolēm un maziem ložmetējiem atbildēja arī divi tankisti, maza auguma, bet, protams, pieauguši kaujinieki.
  Bet ienaidnieks izlaužas cauri ar skaitļiem. Ediks cenšas par upuriem izvēlēties virsniekus, paši karavīri nav daudz vērti. Ienaidnieks cieš zaudējumus, bet tankkuģis labajā pusē jau ir ēzelis ar salauztu galvu. Galvaskauss tiek saspiests, un smadzenes izplūst ļenganā pastā, kā sveķi no nocirstas apses.
  Tagad zēns juta patiesas bailes. Tās vairs nav ēnas, kas atrodas virtuālajā realitātē, nevis nekaitīgas vienības, kuras jūs tūkstošiem sūtāt uz kaušanu, bet gan reāli cilvēki, kas nes nāvi. Un viņi...
  Šrapnelis trāpīja zēnam pa pieri... Viss satumsa viņa acu priekšā, un, nometis šauteni, zēns iegāzās tornī. Saggy uz krēsla. Izdzīvojušais tankkuģis iztērēja savas pēdējās lodes un nožēlojami ievaidējās, kad bajone iedūrās viņa vājajās krūtīs.
  Ievainoto Ediku izglāba tikai "melnās haizivs" parādīšanās debesīs. Racionalizētais transportlīdzeklis sita ar adatām pildītās ķekaru raķetes pret grenadieru uzkrātajām zosādām. Tās krita kā magoņu sēklas, izkaisot savus pelnus pa desmitiem dziļumu...
  Spārnotu monstru parādīšanās faktiski palēnināja uzbrukumu. Zirgi bija īpaši nobijušies. Priekšējie pagriezās atpakaļ, bet aizmugurējie, gluži pretēji, pamudināja, radās asiņaina izgāztuve.
  Smagie kājnieki reformējās un ātri pārcēlās uz augstāku vietu. Lai gan bija palikuši tikai daži karavīri, vienam karavīram bija jānes divi vai pat trīs ievainotie.
  MIG-124, izšāvis savas pēdējās raķetes, izšāva īsus ložmetēja sprādzienus. Tajā pašā laikā, un šī izcilā ideja Natašai ienāca prātā jau iepriekš, no augšas tika nomestas vairākas šaujampulvera mucas. Deviņpadsmitā gadsimta primitīvākie ieroči bija parastās daktis, senāko postošo vielu plīsumi.
  Bet efektīvi...
  Vēl viens jaunums bija sveķu, eļļas un spirta izmešana māla krūkās. Senās, aizdedzinošās čaulas. Tas arī nav superierocis, bet, ja tie sasniedz jūs no augšas, tad!
  Ir skaidrs, ka mūsdienu munīcija ir gandrīz izsmelta, un mums ir jāpāriet uz senākiem un arhaiskākiem ieročiem. Šķiet, ka tas uzliesmo, sadedzinot pretiniekus dzīvus. Pat gaļa nolobās no kauliem un tiek atklāti skeleti. Tad vējš sāk vijoties ar tiem, šķind un sprakšķ. Rindas sabrūk, sajaucas un atkāpjas.
  Un šeit nāk palīdzība no Fenšikova. Protams, kavalēristi ieradās pirmie. Kamēr nav mobilo pārvadātāju, lauku karalienei viss ir jāmāca ar savām ekstremitātēm.
  Bet tas ir zirgs, viņš ir zirgs arī Āfrikā.
  Kalpniece un reizē niknā karotāja Domkratova savā skaistajā zirgā spēja apsteigt visus. Skaistā zemniece ar kailajiem papēžiem spārda zirga krustu un nikni vicina zobenu.
  Tātad viņas pirmā "trofeja", putekļu notraipītais lāpstiņš, atvairīja tikai pirmo izglītotas zemnieces uzbrukumu, bet otrais pagrieziens viņam gandrīz nogrieza visu galvu. Orktsuzs pat nevarēja kliegt ar pārgrieztu rīkli, bet vienkārši nokrita no krusta. Un Domkratova dziedāja:
  - Klajā laukā ir rudzupuķes... Garš ceļojums!
  Jeļena, kura dzirdēja ar savu superakūto dzirdi, unisonā ņurdēja:
  - Gar ceļu ir blīvs mežs ar Yagami sievietēm!
  Nadežda piebilda, apklusinot kaujas kņadu, visus šos ieročus un asmeņus:
  - Un tā ceļa galā skaldīšanas klucis ar cirvjiem!
  Domkratova, ātri attālinoties no asmens, bez rēkšanas sacīja:
  - Ak, reiz!
  Pēc šī vārda Orkgli jātnieks nokrita...
  - Jā atkal!
  Un te Furets kavalierim, pompozam kā pasai, nepaveicās.
  - Jā, daudzas, daudzas, daudzas reizes!
  Šajā brīdī Nadežda pārtrauca lēcienu, ar savām graciozajām kājām izklīdinot veselu duci iebrucēju:
  - Jā, kāpēc tu čīkst vēl un vēl! Tūlīt dabūsim miljonu!
  Ugunīgā terminatore, Černobogas Viktorijas meita, ar kailiem pirkstiem metot tērauda ķiveri lidojumā, ņurdēja:
  - Mēs turam miljonus bankā un nerūpējamies par likumiem!
  Saprātīgā Elena piekrita šai situācijai:
  - Tieši tā: ja tu pārkāp vienu likumu, tu esi noziedznieks, ja pārkāp vairākus, tu esi miris, viss ir Kungs Dievs!
  Ļoti gudrā Viktorija asprātīgi atzīmēja:
  - Kā teica kāds izcils rakstnieks un filozofs: muļķiem likumi nav rakstīti, un ģēnijiem dabas likumi nav noteikti!
  Peruna meita Viktorija veikli ar kāju iemeta šaujampulvera mucu. Viņa paskatījās uz savu kailo zoli, kas mirdzēja no asinīm, un, kad elles dziras muca eksplodēja, viņa čivināja:
  - Gudram cilvēkam valoda ir dota, lai slēptu domas par stulbām un bezjēdzīgām lietām!
  Bet acīmredzot meitenes par to domāja... MIG-124, aizrijoties no degvielas trūkuma, sāka zaudēt augstumu. Pieredzējušie piloti izmisīgi centās glābt automašīnu, nosēdinot to uz vairāk vai mazāk gludas vietas. Par laimi, līdz šim brīdim sabiedroto karaspēka pēdējās drosmes rezerves bija izsīkušas. Turklāt varonīgais krievu kājnieks, pārvarējis milzīgu attālumu ar Suvorova piespiedu gājienu, jau tuvojās laukam un pakalniem, kurus apņēma grandioza cīņa.
  Un tad karotājas-burves beidzot atraisīja savu burvību... Tas bija kaut kas ārpus cilvēka uztveres tvēriena. Viņi darīja lietas, ko daudzas zemāka līmeņa dievības nevarēja izdarīt.
  Viktorijas elles maģija piespieda Orkli un Furetsas zirgus pārklāties ar līķa plankumiem un dzīviem sapūt. Turklāt ar kolosālu ātrumu. Un uz Orkgli jātniekiem, Furetu cīnītājiem, Troļļiem un Fardiņiem parādījās strutojošas nejaukas čūlas, kas ar prieku plīsa...
  Belobogas meitas Zojas maģijas ietekme bija atšķirīga, taču ne mazāk destruktīva. Zirgi bija apauguši ar košiem ziediem, rozēm un vijolītēm, un paši cilvēki bija pārklāti ar medus un šokolādes kārtu. Daudzi karavīri sāka ziedēt kā sulīgi pavasara krūmi. Un tas smaržoja svaigi. Beloboga maģija arī nogalināja, bet to darīja ļoti skaisti un pilnīgi nesāpīgi. Tā ir laba vardarbība. Un kādi skaisti pumpuri ar daudzkrāsainiem ziediem parādījās cilvēku vietā.
  Perunas meita Nadežda savai specializācijai izmantoja vairāk nekā acīmredzamas metodes: šaušanu no zibens. Tūkstošiem elektrisko lādiņu klāja plauktus, pārvēršot ļoti daudzus karavīrus pelnos un putekļos. Un, kad elektriskā rampa iet pāri jums biezā un žilbinošā kaskādē, tas ir mazāk nekā patīkami, bet vairāk nekā nāvējoši.
  Un Elena, Svaroga meita, izmantoja tehniķim raksturīgu paņēmienu: viņa lika ierocim šaut uz saviem cilvēkiem.
  Ieroči, neklausot kungiem, trāpīja karavīriem pa muguru, un lielgabali izsita veselas rindas un ar kolosālu intensitāti nopļāva ierindas. Un helikopteri, kas izlauzās no cita Visuma, vienkārši sadedzināja veselu bataljonu ar vienu raķeti. Ierocis kļuva ārkārtīgi iznīcinošs, kad to ietekmēja Svaroga spēks.
  Tā visas četras meitenes uzreiz parādīja savu spēku, ar vienu sitienu iznīcinot desmitiem tūkstošu karavīru un virsnieku.
  Un tas izšķīra kaujas iznākumu... Kad nomira pēdējie Furets, Okrgli, Troļļi un Fardina karotāji, četras meitenes un dzīvi palikušie krievu cīnītāji pievērsās hipermaģijas portālam un minūtes laikā atgriezās savā pasaulē.
  
  GALIVERS UN BALEKAS VISKONESS
  ANOTĀCIJA
  Gulivers, kurš atkal kļuvis par mūžīgo zēnu, veic varoņdarbus un parāda savu gudrību un izcilos teicienus. Kopā ar viņu basām kājām uz asajiem akmeņiem slīgst vikontese, kuras nabaga, iedegušās kājas ar godu iztur smago pārbaudījumu.
  . NODAĻA Nr.1.
  Kļuvis par jaunu ķermeni, bijušais kapteinis un slavenais ceļotājs pamodās.
  Un tā viņam atkal nācās ar plikajām, bērnišķīgajām kājām mētāties pa ceļa asajiem akmeņiem ostas virzienā.
  Kāda meitene no dižciltīgas ģimenes to paņēma un nokāpa no sava vienradža.
  Un viņi gāja kopā, novilkdami dārgakmeņiem rotātās sandales.
  Tajā pašā laikā viņa atzīmēja:
  - Ir nepieciešams, lai pēdas nekļūtu mīkstas, bet būtu pēc iespējas cietākas un izturīgākas!
  Zēns Gulivers pamāja ar galvu:
  - Tā ir ļoti gudra piezīme! Bet, godīgi sakot, šeit, Lielbritānijā, vikonteses vēlme iet basām kājām šķistu ļoti dīvaina!
  Meitene atbildot dziedāja:
  Visa zeme ir sasildīta ar siltumu,
  Un es skrienu pa to basām kājām...
  Es vēlos, lai būtu vasara
  Jūs netiksiet spiesti iekļūt sniega kupenās!
  Zēns kapteinis piekrita:
  - Jā, vasarā ir daudz labāk! Ir tik jauki, kad spīd saule un staros mirdz sniega kupenas!
  Šeit Gulivers izlaboja sevi:
  - Es gribēju teikt pērļu rasas lāses uz zāles!
  Meitene smējās un dziedāja:
  - Rasa, rasa, rasa, rasa,
  Tā dūc kā lapseņu bars!
  Un tad viņa piebilda:
  - Nē! Tas nav ne ciems, ne dārzs!
  Gulivers piekrita:
  - Ne uz ciemu, ne uz dārzu! Bet jebkurā gadījumā mēs ar tevi lieliski sapratāmies.
  Zēna mazuļa kājas bija sadzijušas pa nakti, un staigāšana vairs nebija tik sāpīga kā vakar.
  Garastāvoklis arī uzlabojās.
  Gulivers atzīmēja:
  - Tas ir tas, ko es tiešām nesaprotu, kāpēc jums ir vajadzīgi vergi?
  Vikontese nicinoši šņāca:
  - Kas te nesaprotams?
  Zēns nopietni atzīmēja:
  - Jūs esat mūžīgi bērni, jums ir laba izturība - jūs paši varat strādāt!
  Meitene smējās un čivināja:
  - Nospiediet labo kāju,
  Pamājiet ar kreiso roku...
  Ir labi dzīvot pasaulē,
  Neko nedarot!
  Gulivers iebilda:
  - Neko nedarīt ir garlaicīgi!
  Vikontese iesmējās un atzīmēja:
  - Viņi atstāja būdiņu,
  Milzīgi sarkanie kakliņi...
  Zēns jautāja:
  - Nu un ko tad?
  Meitene atbildēja:
  - Viņi nocirta visus ozolus,
  Uz zārkiem!
  Un kā šis mūžīgais bērns to ņems un pasmiesies. Jā, tas ir ārkārtīgi forši.
  Gulivers jautāja vikontei:
  -Vai tu kādreiz runā nopietni?
  Meitene dziedāja:
  Joku valstībā
  Ir pagājis tik ilgs laiks...
  Nekas, kā zināms -
  Tas nenotiek nopietni!
  Zēns smaidot atbildēja:
  - Jā, es to saprotu! Mūžīgā bērnība gan prātā, gan ķermenī!
  Vikontese atzīmēja:
  - Būtība nosaka apziņu!
  Gulivers enerģiski pamāja ar savu bērnišķīgo galvu:
  - Grūti nepiekrist! Tagad vismaz fiziski jūtos ļoti labi un dzīvespriecīgi. Un pat nolietotās bērna ķermeņa zoles tik ātri rupjas, kļūst stipras un sarūgtinātas, ka tās vairs nesāp, bet tieši otrādi, staigāšana ir kļuvusi pat patīkama.
  Meitene enerģiski pamāja ar galvu un atzīmēja:
  - Es varu dziedāt par šo tēmu!
  Zēna kapteinis piekrītoši pamāja ar galvu:
  - Protams, dziedi! Mēs būsim ļoti priecīgi!
  Vikontese sāka dziedāt ar lielu sajūtu un baudu;
  Jaunajā pasaulē ir brīnumi,
  Krāsā kā pasakā...
  Šeit ir tāds skaistums
  Ar rādītāju trūkumu nevar atrast!
  
  Nu, ja nu ir jauna diena,
  Tas nāk pāri Zemei...
  Tāpēc mēs neesam pārāk slinki piecelties,
  Tas nav foršāk pasaulē!
  
  Būs jauna gaisma godībā,
  Kur koki ir kā konfektes...
  Mēs sāksim sveicināt rītausmu,
  Mūsu bērni ir mūžīgā laimē!
  
  Nāk jauns gadsimts,
  Šis reģions ir tik skaists...
  Cilvēks būs laimīgs -
  Lai ceļš ir bīstams!
  
  Lai planēta zied -
  Drīz būs lekna paradīze...
  Atveriet laimējošo kontu
  Pasaule būs starojošs maijs!
  
  Cik labi tas ir?
  Ja spoži spīd saule...
  Dzenis urbj kaltu
  Ikvienam ir brīnišķīgs laiks uz planētas!
  
  Cik jautri viss ir ar mums,
  Pilna laimes ieleja...
  Tici, ka būs rītausmas stunda,
  Zelta vidusceļš!
  
  Kas veidos mūsu likteni,
  Ļoti drosmīgs un skaists...
  Ja notiek pārdale,
  Tad tu kļūsti spēcīgāks!
  
  Mēs nenolaidīsim galvu
  Lepni iztaisnoju muguru...
  Pankūkai, sviestam, biezpienam,
  Saimniece uzreiz piebilst!
  
  Tātad būs laime, jūs zināt,
  Un gaisma ar Svaroga vārdu...
  Tā kļūs par īstu paradīzi
  Cilvēki lūdza Dievu!
  
  Tas Kungs sniedza vienu atbildi:
  Mums jāstrādā ar prieku...
  Un tad nāks sveiks -
  Sejas spilgti izgaismosies!
  
  Šeit ir meitene basām kājām
  Es braucu ar bruņurupuci...
  Tev tas jāiesit ar dūri,
  Izraisot daudz baiļu!
  
  Kur notiek ugunsgrēks?
  Nu kur deg uguns...
  Satriecošs trieciens
  Uzbrūk nežēlīgs ienaidnieks!
  
  Mēs nepadosimies ienaidniekam,
  Uzskatiet to par vēlmi...
  Kerubs iztaisnojas
  Spārnus un piedošanu ienaidniekiem!
  
  Viņš teiks, ka tas notiks drīz
  Ko sauc par uzvaru...
  Cirks ir telts,
  Un dažreiz suņi rej!
  
  Drīz tas būs kā debesīs
  Padarīsim visu pasauli skaistu...
  Es pateicos Ladai -
  Ķerubi mirdz zeltā!
  Zēns Gulivers sasita plaukstas un ar apbrīnu teica:
  - Cik jauki! Tā ir dzeja! Un meitenes balss ir vienkārši brīnumaina!
  Meitene pieticīgi atbildēja:
  - Tā ir dievu dāvana! Vispār tas, kas tiek dots, netiek novērtēts!
  Zēns vēlreiz atzīmēja:
  - Tam ir grūti nepiekrist! Bet katrā ziņā pieredzes un dzīves zināšanu ziņā neesam bērni!
  Vikontese pasmaidīja un jautāja:
  -Vai vari pierādīt, ka vairs neesi bērns? Turklāt tieši pēc inteliģences un zināšanām!
  Zēns Gulivers pamāja ar galvu:
  - Protams! Es to varu un, protams, gribu!
  Meitene dusmīgi iespurdza ar baso kāju un rūca:
  - Nu nāc, pierādi to tūlīt!
  Zēns ar niknumu un sajūsmu sāka izspiest populārus aforismus;
  Ienaidnieka redzēšana ir puse uzvara, bet pašam palikt neredzamam ir pilnīga uzvara!
  Uzvaras šampanietis tiek dalīts tikai ar trim karotājiem; varonība, drosme un gods. Tomēr atšķirībā no cilvēku svētkiem ceturtais draugs ir veiksme, un tas nebūt nav lieks!
  No visām nepatikšanām nāve ir visnekaitīgākā, jo tā nekad neatkārtojas un pēc tās nekas nepasliktinās!
  Karā asākā rutīnas sajūta ir briesmu sajūtas notrulināšana!
  Ir labi lidot, kad paceļaties virs nebūtībām - kā gan var aizlidot no sitiena pa dupsi!
  Tas, kurš lido, izmantojot rūgto cilvēka asaru degvielu, lidos savos saldajos sapņos!
  Asprātīga kritika ir labāka par stulbu uzslavu!
  Cilvēks ne par kādu naudu negrib iekrist bedrē, izņemot Veneras klēpi! Par to viņš ir gatavs piemaksāt un pat atdot pēdējo!
  Tie, kas nekad nezaudē savu cieņu, nebaidās zaudēt savu prestižu!
  Tas, kurš nedzied pārbaudījumu laikā, gaudīs, kad sapratīs, ka ir cietis veltīgi!
  Ar mēli var slīpēt visu, izņemot mēles sasietos akmeņus un truluma bruģakmeņus!
  Stirnu mātīte ir laba, brieža tēviņš ir slikts!
  Briedis atšķiras no aļņa ar to, ka pirmajam traucē otrais, un medījums nonāk lapsā!
  Īstam karotājam ir jābūt dzīvnieka raksturam, bet ne dzīvnieka prātam!
  Vilku pasaulē šakāļi parasti ieņem lauvas vietu!
  Ja vēlaties, lai tam būtu spēcīgs trieciens, kas nomāc ienaidnieku, nesitiet to, guļot uz dīvāna!
  Visspēcīgākais sitiens tiek pie tiem, kas nedomā par patriotismu!
  Ienaidnieka karbonādi dara tie, kam smadzenes nav nosistas un acis nav applūdušas!
  Mēs varam uzvarēt ar skaitļiem, bet mēs varam baudīt uzvaras augļus tikai ar prasmi!
  Egoists, kurš nevēlas padoties, problēmas priekšā noteikti padosies!
  Uzbrūkot, protams, pastāv sakāves risks, bet uzbrūkot tu jau esi zaudējis!
  Neej pa kreisi, zēn, tu nonāksi bedrē, pat ja patiesībā tev ir taisnība!
  No vecenes ar izkapti ar šķībām rokām nevar tikt prom!
  Labāk ir būt Ostapam Benderam nekā nabaga duncim!
  Viltība ne vienmēr padara jūs bagātu, bet atjautība noteikti jūs sabojā!
  Lapsa cilvēka veidolā ne vienmēr ir gaiša kažokā, bet vienmēr tumša nodomos!
  Gaiša dvēsele parasti noved miesu līdz bēru bālumam!
  Ēzelis var sēdēt tronī, bet tas tevi nepiespiedīs mesties ceļos!
  Nevis lauva, kas skaļi rūc, bet gan tas, kurš stipri kož un sit!
  Cīņā ar pelēm nav nepieciešams aizdedzināt māju. Nav jēgas pārvērst valsti par koncentrācijas nometni, mēģinot uzveikt korupciju!
  Intuīcija, protams, ir nodevējs, bet ne tavā nometnē!
  Nebaidieties no gudra krāpnieka - baidieties no godīga muļķa!
  Tas, kurš slavē tirānu, dziedās gaili savā gultā!
  Tirāns ir kā lauva, pat glāsta to, ar nagiem noraujot gaļu un ādu!
  Karā komforts ir kā šokolāde speķos, tikai slimo ar līķiem!
  Baznīcā pieņemts iedegt sveces, taču pat vislielākajā daudzumā tās nespēj nodzēst cilvēku kaislību liesmu!
  Tev var būt ledaina sirds, asinis aukstas kā tekošs ūdens, bet cilvēka veiksmes slāpes vienmēr būs karstas!
  Steidzināšana visā noved pie sliktām sekām, izņemot pašnāvības mēģinājumu!
  Jebkura tauta var uzvarēt konfliktu, bet tikai krievi var uzvarēt karu, tāpēc viņi netiecas gūt sev materiālu labumu!
  Kara salūts ir svētki visiem, izņemot gļēvuļus, un vispārējas sēras, izņemot pēdējos muļķus!
  Visbiežāk sajaucas tieši taisnās līkloči!
  Un viņi izkļūt no nepatikšanām, satricinājumiem, skaidri izkārtoti plauktos!
  Viņš ļoti skrāpē mēli, tas, kuram galva niez no tukšuma!
  Labākais ieguldījums ir pretinieku zārkos, lai gan tas nekad nav tiešs!
  Armija neko neražo, bet tā vairāk nekā atmaksājas ar saviem ieguldījumiem drosmīga valdnieka vadībā!
  Kad vīrietis uzvar, sekas ir nāve un pazemojums! Kad sieviete ir dzīve un bauda!
  Sievietes savām uzvarām tērē vairāk nekā visas pasaules armijas, bet no uzvarētajiem viņas ņem atlīdzību, kas tiek dota daudz labprātāk!
  Sieviete, atšķirībā no armijas bez formas tērpiem, uzvar ātrāk!
  Atšķirībā no vīriešiem, sievietēm īsta uzvara tiek sasniegta pēc padošanās!
  Karā, tāpat kā kārtīs, jums ir jāspēj cīnīties, un atšķirībā no viņiem sasniegumi ir jāsaglabā un jānodod ienaidniekam!
  Karš ir pokers, bet kāršu skatīšanās nav krāpniecība, bet gan prāta varoņdarbs!
  Cīnīties bez viltības ir kā zupas šļūkt bez karotes, bet nez kāpēc gudrie apspriež tikai pēdējo!
  Braucieni vīri cīnās - ātri šķir viņus! Ja sievietes cīnās, labāk necīnīties!
  Karā viss ir foršāk nekā mierīgā dzīvē, izņemot komandiera slīpo pieri!
  Spēks bez labuma ceļ civilizāciju kā pakārts ar cilpu!
  Neizsitot citu seju, jūs nevarat ēst savu!
  Ēzeli vienmēr sit, bet nogalina tikai tad, kad tas vairs nav noderīgs!
  Drosmīgais nogalina ienaidnieku, gļēvulis nogalina vergu!
  Iniciatīva karā ir dārga, it īpaši ienaidniekam, kas pieradis pie lētām veidnēm!
  Zemākas kārtas būtnēm dažkārt viņu pašu negatīvā pieredze noder vairāk nekā jebkura pozitīva pamācība!
  Viņi dzirdina savu dienišķo maizi ar saviem sviedriem un svētku maizi ar ienaidnieku asinīm!
  Kad politiķis daudz maļ mēli, rezultāts ir nevis milti, bet milti!
  Kad lineāls daudz runā, mīkla var izrādīties pūkaina, bet ātri vien sabojājas!
  Cietā valdnieka sirds var visu valsti nolikt uz rīvmaizes!
  Politika no matemātikas atšķiras ar to, ka matemātikā nevar dalīt ar nulli, bet politikā dala ar cietajām nullēm!
  Politiķis ir izcils matemātiķis, bet tikai vienā darbībā - atņemšanā!
  Runāt var par visu, bet nosodīt tikai to, kas ir izdevīgs!
  Saruna bez jēgas ir pļāpāšana, saruna ar nozīmi ir polemiska, saruna ar labumu ir mācīšana, un vislielāko peļņu dod klusēšana!
  Tikai mazs prāts pārņem ar lielu skaitu!
  Divi ir labāki par vienu, bet ne, ja tie ir miruši biedri!
  Svētīgs, kas tic, un kas netic, tam ir dubultas svētības, tāpēc viņam ir pārliecība par saviem spēkiem un saprātu!
  Ir slikti, ja nav bremžu, un vēl sliktāk, ja palēnina ātrumu!
  Nē, velns ir šausmīgs, kā viņš ir uzgleznots, bet visbriesmīgākais ir eņģeļa skice, ko uztaisījis jaukts!
  Dzīvnieki dzīvo mežā - un brutāli cilvēki visu pārvērš biezoknī!
  Zvēru valstībā ir tikai gaiļi un papagaiļi, un ērgļus ir nomainījuši spalvu dobes!
  Labs dizains ir tāds, ka, ja kavēsi, tu kļūsi novecojis; labs cilvēks, ja kavēsi, kļūs ienīsts!
  Nāve kaujā rada drosmes un stulbuma pāri, bet, ja tajā pašā laikā alianse tiek noslēgta ar gudrību, tad būs uzvaroša dzīve!
  Visu var maskēt, izņemot savu stulbumu!
  Visu var atmaskot, izņemot kāda cita prātu, kurā tu pats dzīvo!
  Sarkanā runa ir labākais līdzeklis pret sarkano asiņu izliešanu!
  Cietākais metāls ir mīkstais svins, no kura tiek izlietas lodes!
  Bīstamākais svins ir nevis tas, kas ir lodēs, bet gan tas, kas piepilda smadzenes!
  Labākais pasaulē ir tas, ka nekad nevar teikt - sliktāk vairs nevar būt!
  Tas, kas pasaulē ir slikts, ir pareizi karā, un pēc uzvaras tas nevar būt labāks!
  Žēlsirdība karā, atšķirībā no publiskas prostitūcijas, maksā vairāk, bet nevar sniegt gandarījumu!
  Tikai cilvēks, kurš ir patiesi garā paaugstināts, nekautrējas izrādīt žēlastību kritušajiem!
  Runāt var par jebko, bet runāt tikai par lietu, jo tukša pļāpāšana zupu pārvērš asiņainā caurejā!
  Klusēšana ir zelts, kas dod koroziju, apklusinot patvaļu!
  Vārdi ir sudrabs, kas neļauj izdzist dzīvā zināšanu un patiesības ūdens avotam!
  Valsts ar spēcīgu aviāciju nekad netiks atstāta novārtā!
  Vislielākās bēdas, no niecīgā inteliģences daudzuma!
  No piena, kas nāk no strēlnieku kļūdām, izaug tikai nelaimes un ciešanu bērni!
  Fiziski vingrinājumi ir nepieciešami, lai izlādētos tikai pretinieka akumulators!
  Cilvēkiem ar trulu prātu un tiem, kuriem ir izteikta savas mazvērtības sajūta, patīk ķircināt citus!
  Asas mēles, atšķirībā no dunča, dur pat caur stulbuma ķēdes pastu!
  Pasaka saka labi, bet realitāte piepildās slikti!
  Pasaulē visam pienāk gals, izņemot cilvēku idiotismu un dzīvnieku konkurenci!
  Dzīve ļoti atgādina gredzenu, ciešanu beigas ir redzamas, bet tās nekad nevar sajust!
  Pasaulē visam pienāk gals, izņemot cilvēku idiotismu un dzīvnieku konkurenci!
  Dzīve ļoti atgādina gredzenu, ciešanu beigas ir redzamas, bet tās nekad nevar sajust!
  Labi mērķēta acs ir labākais veids, kā novērst mirušo cilvēku iekļaušanu armijā!
  Un precīza instrukcija neļaus palaist garām ceļu, kas ved tieši uz mērķi!
  Ellē ir tikai viena priekšrocība pār debesīm, nav jābaidās no izraidīšanas!
  Pats nepatīkamākais kristiešu paradīzē ir tas, ka neko labāku pat nevar vēlēties!
  Kristus ir vienīgais jērs, kurā vilku pasaulē zaķis iegūst lauvas vaibstus!
  Mirst tikai tie, kas nespēj nogalināt bailes sevī!
  Nemirstību sasniedz tie, kuros bailes nemaz nedzīvo!
  Tas, kurš baidās no liela ienaidnieka skaita, saīsinās savus sabiedrotos!
  Minūte, kas pavadīta izlūkošanā, izglābj gadsimtu dzīvības un triumfa mirkli!
  Kas nedemontē ceļus, tam pārāk bieži neizdosies savākt kaulus!
  Vislielāko kaitējumu ienaidniekam nodara tie, kas nezaudē mēra izjūtu!
  Cilvēks nezina savu ambīciju robežas, bet viņu vienmēr mēra pēc iespējām!
  Tas ir tas, ko Gulivers izdomāja - forši! Un viss ir burtiski vienā elpas vilcienā. Patiešām, patiesi, ir ģeniāli bērni, ja tajos ir ienākusi pieauguša cilvēka dvēsele.
  Vikonteses meitene atzīmēja:
  - Jā, tas var padarīt jūs traku! Tā tu vari komponēt!
  Zēns kapteinis pamāja:
  - Jā, dzīve man ir daudz iemācījusi! Un ieskaitot šo gudrību!
  Tad meitene jautāja:
  - Kāpēc tu savā valstī neesi karalis!
  Gulivers smējās un atbildēja:
  - Zini, man kaut kā neienāca prātā doma cīnīties par troni. Bet, godīgi sakot, par to ir vērts padomāt!
  Vikontese dziedāja:
  - Viņa dvēselē plosās kaislība,
  Viss, kas zēnam vajadzīgs, ir spēks!
  Gulivers atzīmēja:
  - Ja jau man ir tūkstoš gadu mūžs, kā arī veselība, tad kāpēc gan nesapņot par varu!
  Meitene pavēlēja:
  - Sit viņam ar pātagu!
  Divi apsargu zēni paņēma un iesita Guliveram pa viņa kailo rumpi. Viņš kliedza.
  Vikontese apturēja cīnītājus:
  - Pietiekami! Tas ir tāpēc, lai viņš saprastu un zinātu savu vietu! Un viņa vieta ir verga vieta!
  Zēns Gulivers ķērka, nokratīdams sviedru krelles no pārsprāgušās ādas:
  - Kā var nesaprast! Te pēdējais dupsis sapratīs!
  Meitene iespraucās ar savu mazo, noslīpēto kāju un čīkstēja:
  - Tagad dziedi! Līdz es uzkāpu zirgā!
  Zēns kapteinis sāka dziedāt, pārvarot savu nevēlēšanos;
  Tēvzemei ir nākušas daudzas nepatikšanas,
  Viss beidzās ar kolosālu sakāvi...
  Priecājieties, ka vairs nav bruņinieku,
  Gods un slava jūsu mājām!
  
  Es esmu Gulivers, lielisks cīnītājs,
  Zini, es varu sīvi cīnīties...
  Marss ir šis karotājs, labais tēvs,
  Un mans dārgums paslēpts manā mugursomā!
  
  Es skrienu basām kājām aukstumā,
  Apaļie papēži zib pāri sniegam...
  Es piegādāšu Frici ar spēku,
  Sīvajā maijā būs uzvara!
  
  Es iznīcinu orkus ar arbaletiem,
  Nocirst duci rūķu uzreiz...
  Man vajag iekost trollim degunā,
  Es kļuvu par karotāju, ļoti jautrs!
  
  Nekad tādam zēnam
  Pasaules gals, ticiet man, nepienāks...
  Es skrienu mūžīgi basām kājām
  Lai Kains nesvin uzvaru!
  
  Mūsu dzimtene ir mūsu svētā zeme,
  Mēs to nenožēlosim, uzticieties savai dzīvei...
  Pat ja sātans uzbrūk cilvēkiem -
  Būs, uzziedēs monarhisma koks!
  
  Sveicināta Lielbritānija, drosmīgā zeme,
  Tajā ir vislielākā Tēvzemes godība...
  Reiz valdīja svētais Enomauss,
  Mūsdienās meitenes cīnās ar orcismu!
  
  Nē, mēs nekad nepadosimies ienaidniekam,
  Lai saule spīd uz planētas...
  Spoži spīd zvaigzne,
  Mums būs gaiša vieta debesīs!
  
  Dievs Jēzus ir visa kungs,
  Ļaunuma dēļ sists krustā cilvēces dēļ...
  Paldies viņam cilvēkiem
  Esi vismaz mazliet svēts arī tu!
  
  Baskājainā meitene gaidīja bruņinieku,
  Es meklēju bruņas, kas bija notīrītas līdz spīdumam...
  Acīmredzot šāds Pallas ir liktenis,
  Godīgi sakot, iepazīstieties ar bruņinieku ar mīlestību!
  
  Es ticu, ka laime nāks no progresa,
  Zinātnē mirušie cilvēki tiks augšāmcelti...
  Ikviens, kurš zina seksu, būs pieejams,
  Būsim sajūsmā - skaļruņi neplaisās!
  Meitene iesmējās un pakratīja pirkstu:
  - Nu, tu esi netikls cilvēks! Jūs aizmirsāt, ka tagad esat bērns. Un tu būsi bērns vēl tūkstoš gadus. Jums pat ir priekšroka mums. Iepriekšējā dzīve neskaitās. Tev vēl priekšā pilni desmit gadsimti, un man ir mazāk vikontesu!
  Gulivers smaidot pamāja:
  - Es jūtu tev līdzi!
  Meitene nomurmināja:
  - Ej, pasaki kaut ko ģeniālu par šo tēmu!
  Gulivers atkal sāka izliet populārus izteicienus;
  Ja vēlaties kļūt par Dievu, neesiet pērtiķis, kas mēdz atdarināt nešķīsto!
  Ja negribi strādāt kā vērsis, galu galā būs ar apkakli kaklā!
  Vikontese pārtrauca:
  - Ka man vairs negribējās klausīties tādu filozofiju un aforismus! Labāk nodziedi kaut ko smieklīgu vēlreiz!
  Zēns kapteinis sāka dziedāt ar zināmu nepatiku. Viņam nebija spēka komponēt, tāpēc viņš dziedāja tautasdziesmu no krievu nemiernieka Stenka Razina. Nu, kas vien ienāca prātā, es dziedāju:
  It kā pa Volgas upi, pa platu upi,
  asa degunu laiva brauca, Kā pārdroši airētāji laivā, Kazaki, jauni puiši.Pie pakaļgala sēž pats saimnieks, Pats saimnieks, Stenka Razins draudīgs, Priekšā. no viņa ir sarkanā jaunava, Apburta persiešu princese.Stenka Razins neskatās uz princesi,Un skatās uz savu māti Volgā.Kā teica draudīgā Stenka Razins:"Ak, tu esi gojs, Volga, mīļā māte! No plkst. stulbs vecums tu mani iepriecināji,Garajā naktī tu mani iemidināji,šūpoji,Tu mani garlaikoji skarbos laikapstākļos,Vai tu neesi man labs biedrs tomēr." Kā šeit uzlēca briesmīgā Stenka Razina, pacēla persiešu princesi, iemeta sarkano jaunavu viļņos, paklanījās mātei Volgai.
  Stenka Razin devās
  uz Astrahaņas pilsētu
  , lai tirgotu preces.
  Gubernators sāka prasīt dāvanas.Stenka Razins atnesa kraukšķīgus akmeņus,kraukšķīgus akmeņus -zelta brokātu.Gubernators sāka prasīt kažokus.Dārgais kažoks:Grīdas jaunas,Viens bebrs,otrs sabals.Stenka Razins nedos. atdod viņam kažoku."Atdod, Stenka Razin, atdod man kažoku no pleca!" Ja atdosi, paldies, ja neatdosi, es to pakāršu klajā laukā Uz zaļa ozola, Uz zaļa ozola, Un suņa kažokā." Stenka Razins sāka domāt: "Labi, gubernator. Ņem sev kažoku. Paņem sev kažoku, Lai nav trokšņa. ".
  Ka tā nav zirga trompete, ne cilvēku baumas,
  Ne trompetista trompete dzirdama no lauka, Bet laiks svilpo, dūc, Svilpo, dūc, lej. Aicina mani, Stenka Razin, pastaigāties pa jūru, pa zilo. : "Labi darīts, tu esi drosmīgs laupītājs, Tu brašs laupītājs, tu trakulīgais ķildnieks, Tu iekāp savās ātrajās laivās, Izvelc savas linu buras, Skrien pāri zilajai jūrai. Es tev atnesīšu trīs laivas: Uz pirmā kuģa ir sarkanais zelts, uz otrā kuģa ir tīrs sudrabs, uz trešā
  kuģa
  ir jaunavas dvēsele."
  . NODAĻA Nr.2.
  Meitene, sita ar basajām pēdām, sasita plaukstas un čivināja:
  - Cik tas ir jauki! Tu tiešām esi brīnumu zēns! Un kāpēc jums ir jābūt pieaugušam?
  Gulivers atbildēja ar smaidu:
  "Es jūtos labāk nekā jebkad agrāk zēna ķermenī!" Un esmu ļoti kaujinieciskā un pozitīvā noskaņojumā!
  Un puika-kapteinis apšļakstīs savas kailās, mazās, tikko iedegušās pēdas.
  Tad viņš dziedāja:
  Pirmklasnieks, pirmklasnieks,
  Šodien ir jūsu svētki...
  Stunda ir skaista un jautra,
  Pirmā tikšanās ar skolu!
  Un Gulivers piemiedza aci ar savu baltzobu smaidu. Tajos laikos, ja nedod Dievs tev sāpēja zobs, tās būtu tādas mokas! Un šeit tas ir brīnišķīgi, jūs esat mūžīgi bērns un burtiski simtprocentīgi laimīgs - ak, ak, ak!
  Tas ir patiešām smieklīgi. Jūs arvien vairāk uztverat sevi kā zēnu.
  Bet bija ļoti labi laiki. Tā Gulivers atradās burvju valstībā, kas varēja izsaukt pat mirušo dvēseles. Tad pat mirst kļuva bezbailīgs - tas nozīmē, ka ir citas dvēseles, un dzīve turpinās pēc nāves.
  Lūk, cik lieliski ir kaut kas līdzīgs šim.
  Puisis turpināja plivināt basām kājām pa taciņu un sāka dziedāt, rādot savus bērnišķīgos zobus;
  Sveika māt! Es mēģinu jums rakstīt jau neskaitāmo reizi. Un tagad tu esi manā priekšā, un šķiet, ka visas problēmas pazūd.
  
  Mēness peld pāri debesīm, uz ielas ir klusums,
  Un mājā ir nomodā tikai mamma.
  Un naktī viņa klusi atvērs tev durvis,
  Tici man, neviens cits, tikai mamma.
  Un naktī viņa klusi atvērs tev durvis,
  Tici man, neviens cits, tikai mamma.
  
  Un, ja kāds kādreiz pārstāj mūs mīlēt,
  Tikai māte noslaucīs asaras un sapratīs.
  Un, ja mēs kādreiz dosimies tālā ceļojumā,
  Tad mūs gaidīs tikai mamma.
  Un, ja mēs kādreiz dosimies tālā ceļojumā,
  Tad mūs gaidīs tikai mamma.
  
  Kā mums iet? Jā, kaut kā visi izklīda. Anka nomira, un stjuarti izšķīrās. Jā, kaut kā viss ir lietu satraukumā. Māte! Kāpēc tu klusē?
  
  Mēness peld pāri debesīm, uz ielas ir klusums,
  Un mājā ir nomodā tikai mamma.
  Un naktī viņa klusi atvērs tev durvis,
  Tici man, neviens cits, tikai mamma.
  
  Arī šoreiz ar manu vēstuli nekas nenotika. Mammu, bet es noteikti uzrakstīšu, noteikti. Man žēl.
  
  Un naktī viņa klusi atvērs tev durvis,
  Tici man, neviens cits, tikai mamma.
  Un naktī viņa klusi atvērs tev durvis,
  Tici man, neviens cits, tikai mamma.
  Meitene iesmējās un atzīmēja:
  - Jā, tā lietas ir... Tu domāji par savu māti. Vai mums nav ne mammas, ne tēta?
  Gulivers bija pārsteigts:
  - Oho! Kā tas ir iespējams? Kā tu piedzimi?
  Vikontese smaidot atbildēja:
  - Stārķis pie cilvēkiem nes bērnus. Un mums ir pasaku pūķis. Tikai starp cilvēkiem pasaka par stārķi ir tikai izdomājums maziem bērniem, bet pie mums pūķis ir īsts. Jo arī mēs esam mirstīgie un mums ik pa laikam ir jāpapildina mūsu populācija.
  Zēns kapteinis atzīmēja:
  - Tūkstoš gadu dzīves joprojām ir tik īss! It īpaši, ja vienmēr esi spēka un enerģijas pilns!
  Meitene piekrītoši pamāja ar galvu:
  - Lai tas acu mirklī lido garām! Jums nebūs laika atskatīties! Lai gan, no otras puses, visticamāk, jūs tiksiet pārdots karjerā, un tur laiks rit ļoti lēni!
  Gulivers to paņēma un dziedāja:
  - Par to, ka darbs ir spīdzināšana,
  Ziemā un pavasarī...
  Vienīgais izņēmums ir
  Kad tu esi kopā ar sātanu!
  Vikontese sarauca pieri:
  - Jūs esat tik dedzīgs kristietis. Un tagad es jau atcerējos par Sātanu! Kur ir tava ticība!
  Gulivers godīgi atbildēja:
  - Protams, es ticu Dievam,
  Un es mīlu Kristu no visas sirds...
  Mēs saņēmām zaudējumu
  Bet tai ir durvis!
  Meitene dusmīgi iespurdza savu kailo kāju un čīkstēja:
  - Padziedāsim kaut ko, filozof!
  Gulivers paņēma to un atkal dziedāja;
  Klausieties pērkonu
  Mežonīgi gaudot lāsti, raudāt un vaidēt,
  Šis ir atskaites laiks -
  Cīnies ar Armagedonu, cīnies ar Armagedonu!
  Vikontese dusmīgi iespurdza savu mazo baso kāju un rūca:
  - Man tādas dziesmas nepatīk!
  Zēns kapteinis sarkastiski pasmaidīja:
  - Kā var nepatikt? Tad dziedi pats, ja mana mūzika tev neder!
  Vikontese izcēla zobus un ņurdēja:
  - Es to ņemšu un dziedāšu!
  Un meitene to paņēma un sāka dziedāt ar lielu entuziasmu, viņas zobi bija balti, izskatījās kā ziloņkauls;
  Un mēs esam brašas elfu meitenes,
  Mums patīk cīnīties par Tēvzemes godu...
  Mums ir kaujas, basām kājām elements,
  Un mēs ticam, mēs uzcelsim elfinisma pilis!
  
  Mūsu elfam nav skaistākas valsts,
  Tajā ir visas pasaules tautu saule...
  Un lai sātana bars uzbrūk,
  Mēs darīsim kaut ko foršāku nekā Šekspīrs!
  
  Vai tu mīli mūsu gadsimtu dzimteni,
  Ka mūsu vēsture pieauga būvlaukumos...
  No lielākajiem un krāšņākajiem vainagiem,
  Kādreiz viņi vārīja spartiešu putru!
  
  Nemetiet mūsu Tēvzemi zemē,
  Kas ir lepns, vienkārši svēts...
  Kad mēs zvērējām pie divgalvainā ērgļa,
  Un tagad sirpis un āmurs mums ir dārgi!
  
  Mēs pacelsimies augstāk par debesīm,
  Mēs pacelsim jumtus līdz pat kosmosam...
  Virs mums lidinās varens ķerubs,
  Tik lielisks vārds - Elfija!
  
  Nebirs asiņainas asaras,
  Un Elfs nemidīs neticīgo papēdi...
  Mūsu svētais sapnis piepildīsies,
  Piecelieties no dīvāniem, puiši!
  
  Neierobežota telpa, vētraina un vienkārša,
  Tik skaists vārds - Elfija,
  Mēs pieņemsim ļaunu spriedumu Vērmahtam,
  Un darīsim mūsu Dzimteni laimīgāku!
  
  Lai mūsu tēvvārds uzzied,
  Kā krūms Ēdenes dārza ogu krāsā...
  Mēs braši aizslaucām ienaidnieku,
  Puika saņems atlīdzību no Dieva!
  
  Es neticu, kas notiks ar orkšisma uzvaru,
  Staigā pa Elfskvu, grābjot ruļļus...
  Ļaujiet svētajam elfinismam valdīt Elfijā,
  Meitenes skrien, kājas tik ātri zib!
  
  Neraudiet, draugi, ka jūsu vīri ir krituši,
  Visi mirušie tiks augšāmcelti pēc Svaroga gribas...
  Kurš tika sadurts, kurš nokrita no pistoles,
  Bet mēs visi cīnījāmies drosmīgi un godīgi!
  
  Es nezinu, kāpēc pasaulē valda ļaunums,
  Kāpēc Tas Kungs deva spēku pretiniekiem...
  Elfiem kaujās bieži nepaveicās,
  Lai gan kaujā nav drosmīgāka karavīra!
  
  Nu, mazais elf, tu esi drosmīgs, zini,
  Tu proti cīnīties un esi ļoti drosmīgs...
  Lielais karalis sēž tronī,
  Mēs viņu ievēlējām, ticiet man, ne velti!
  
  Mūsu Tēvzemē ir vijolīšu ziedi,
  Smaragda meži, pērļu bērzi...
  Elfija ir skaista - skaistuma vainags,
  Vismaz Orkolfs grib iznīcināt savu dzimteni!
  
  Nē, mēs, elfu meitenes, esam tādas cīnītājas,
  Kas uz planētas ir drosmīgāks un foršāks...
  Lai mūsu bērni un tēvi ar mums lepojas,
  Lai mākoņi skaidrojas virs Tēvijas!
  
  Es nezinu, uz ko meitenes nāks,
  Vai mēs spēsim iepriecināt Tēvzemi...
  Mēs esam pieraduši cīnīties ar asu zobenu,
  Un mēs uzvaram, ticiet man, skaisti!
  
  Nezina, cik spēcīgs ir ienaidnieks
  Elfu gars, ticībā skaista tauta...
  Mēs noteikti uzvarēsim savus ienaidniekus cīņā,
  Saņemsim svēto brīvību kā balvu!
  
  Tāpēc zini laimi un mieru Tēvzemē,
  To uz bajonetēm atnesa elfu dzirnavas...
  Tagad mūsu spēcīgākais ķerubs ir
  Un mūsu puiši ir tik veikli ar saviem sitieniem!
  
  Paiet gadsimti, nāks elfinisms,
  Visi kaujā kritušie celsies augšām...
  Un ceļš ir mūžīgi augšā, ne mirkli lejā,
  Visums mums ir par mazu pat bez malas!
  Vikontese dziedāja tik skaisti, spiedzdama savas ļoti graciozās, bērnišķīgās pēdas. Gulivers pat nožēloja, ka ir meitene. Vecāka meitene būtu daudz pievilcīgāka. Īpaši papēža izliekums uz zoles.
  Nu labi, pat tā. Zēns kapteinis atbildēja:
  - Mēs neko tādu nedarām, mēs tikai dziedam un priecājamies!
  Meitene nomurmināja:
  - Kura balss dziedātu, un tavējā snigs!
  Un bija pauze. Zēni, par kuriem bija kļuvuši jūrnieki, tagad staigāja pa asiem akmeņiem gandrīz bez sāpēm. Bērnu basās kājas ļoti ātri kļūst raupjas. Tas patiešām ir pozitīvs fakts. Un, protams, garastāvoklis paaugstinās.
  Vergu zēni pat sāka dziedāt;
  Dienas saules staros mugura deg ugunī,
  Pārraugs nesnauž, un pātaga viņam uzticīga.
  Kad pienāks nakts, baltais kungs
  aizmigs savā gultā starp baltajām spalvu gultām.
  
  Es, visu mūžu no niedrēm izvilcis cukuru, nezināju citu atlīdzību kā aproci ar kociņu.Mana roka neliecas un mans duļķains skatiens ir smags, Bet mana sirds pukst šausmīgi, kā ugunīgs trauksmes signāls!
  
  Skrienu un slēpjos kā zaglis,zāle nav augsta,suņus vēl nedzird,bet tas tikai pagaidām.Nākamajā rītā mani sagrābs,pakārt pie staba,Un puikas-brāļi paskaties no viņiem zem pieres.
  
  Es jau mirstu no slāpēm, es neredzu ūdeni, Bet vesela diena brīvības, kas to var atņemt!
  Dziesma, protams, nav Dievs zina, kas. Un tas nedod optimismu.
  Gulivers ar bērnišķīgu smaidu atzīmēja:
  - Tādus līkločus ir liktenim! Tāpēc es eju un nezinu, kur. Un kas sagaida priekšā... Nu manos iepriekšējos piedzīvojumos bija kaut kā lielāka dinamika un interese. Un šeit ir tikai dziesmas, un jūs stampājaties kā pulksteņa robots.
  Vikontese piekrītoši pamāja ar galvu:
  - Vai vajag dinamiku? Kas tas ir iespējams!
  Un meitene paņēma no jostas pātagu un ļāva tai sist Guliveram. Zēns sāpēs gaudoja un ķērca:
  - Es nepavisam ne to domāju!
  Vikonte smējās un atbildēja:
  - Bet vajag taču izglītoties! Varbūt varat pastāstīt kādu smieklīgu stāstu?
  Zēns kapteinis pamāja un sāka aust stāstu:
  Imperators Diokletiāns atteicās atkāpties no varas, jo saprata, ka bez viņa Romas impērija neizdzīvos. Turklāt Diolektānam beidzot bija Dēls un mantinieks ar iesauku Jūlijs, tāpat kā Cēzars. Imperators valdīja vēl pirms 320. gada, panākot Romas vecticības nostiprināšanu, modernizējot pagānismu. Jupiters kļuva par galveno Dievu, kurš, kā izrādījās, arī radīja Visumu.
  Radās un nostiprinājās mācība gan par debesīm, gan par elli. Tas ir, drūmās Hades valstības vietā tika ieviesta doktrīna par pasaku impēriju, kur mirušo dvēseles saņem ķermeņus un dzīvo no jauna. Karotāju varoņiem, protams, ir arī konkubīnes un viņi svin svētkus. Un imperatoriem tur ir savas pilnvaras. Un, protams, vergi paliek vergi. Bet tiem, kas paklausa saviem kungiem un labi uzvedas - tiem ir vieglāka un labāka dzīve un pēc nāves tiek doti jauni un veseli miesas. Un nepaklausīgie vergi un kristieši tiek spīdzināti ļoti nežēlīgi, un tiek spīdzināti tik nežēlīgi, ka viss, ko viņi var darīt, ir raudāt un nožēlot grēkus.
  Pēc Diokletiāna nāves viņa dēls Jūlijs turpināja tēva tradīcijas. Un viņš pat veica vairākas agresīvas kampaņas - nogādājot impērijas dienvidu robežu līdz pašai Indijai.
  Tā pat radās jauna Diokletiāņu dinastija. Kas nodrošināja Romai stabilitāti un labklājību. Kristietība pamazām izgaisa un kļuva par neko. Patiešām, pasaka par Kristu pamazām izgāja no modes. Un kristieši nevarēja pierādīt, ka viņi var kaut ko darīt vai ir kaut ko vērti. Un tā viss virzījās uz aizmirstību par to, ko daudzi uzskatīja par jūdaisma atzaru. Bet starp arābiem, kurus vēl nebija iekarojusi Lielā Roma, parādījās Magomeds.
  Līdz tam laikam romieši jau bija iekarojuši Indiju. Viņu impērija ir kļuvusi tik milzīga, ka to ir grūti pārvaldīt. Eiropā romieši sasniedza Vislu. Un viņi iekaroja gandrīz visu Vāciju. Un dienvidos, virzoties gar Nīlu, viņi pakļāva Sudānu un Etiopiju. Taču zinātnes progress attīstījās lēni.
  Un no viena centra kontrolēt šādas teritorijas izrādījās ļoti grūti.
  Nu, tāpēc arābi, kuri bija nabadzīgi un dzīvoja tuksnesī, palika vieni.
  Tāpat kā romieši neiekaroja slāvus, kuri dzīvoja pārāk tālu un skarbā klimatā. Un Ķīna, kas arī ir pilna ar kalniem, upēm un tuksnešiem un kurā ir daudz iedzīvotāju. Un tā Romas impērija ir liela gan iedzīvotāju, gan teritorijas ziņā. Un imperatori īpaši nevēlas doties uz Ķīnu.
  Un Āfrikā arī nav ne ceļu, ne komunikāciju. Nu, bija arī daži, pāri Atlantijas okeānam uz Ameriku, bet arī tie vēl nebija pietiekami nobrieduši. Lai gan daži kuģi brauc tālāk.
  Bet Muhameda vadībā arābu karaspēks, pakļāvis Saūda Arābiju, iebruka romiešu īpašumos.
  Bet romiešiem, protams, ir daudzkārt vairāk iedzīvotāju un karaspēka nekā arābiem.
  Tomēr tie ir izkaisīti pa daudzām provincēm. Tikmēr arābu karaspēks atrodas Palestīnā. Un ar viņiem cīnās romiešu gubernators Skorpijs ar pieciem leģioniem un algotu arābu kavalēriju. Bet kaujas izšķirošajā brīdī arābi pārgāja Muhameda pusē un sita romiešiem aizmugurē.
  Un notika liels un asiņains slaktiņš.
  Un Romas provinces nodega. Bet Muhameds pēkšņi nomira. Un no citām provincēm ieradās daudzi un labi organizēti karaspēki. Un arābi tika uzvarēti.
  Un tad viņi tika pilnībā iekaroti. Bet tas viss nebija velti. Un jaunais Romas imperators Konstantīns nolēma kaut ko aizņemties no Korāna. Pirms tam ir ticība Visaugstākajam Dievam un citu dievu un dievību aizliegums. Tomēr pats Romas imperators tika pasludināts par Allāha vaigu un Visaugstāko Dievu uz Zemes un materiālās pasaules. Tā radās jauna reliģija - kā islāms, bet romiešu veidā.
  Protams, Namazs, Ramadāns, aizliegums ēst cūkgaļu un dzert vīnu, kā arī Hajj uz Meku tika atcelti kā nevajadzīgi. Bet, protams, pati daudzsievība ir legalizēta. Nu, hadža vietā uz Meku, hadžs uz Romu. Un, protams, daudz vairāk.
  Sievietēm arī nebija aizliegts staigāt puskailām. Bet, protams, citas reliģijas tika aizliegtas. Tai skaitā jūdaisms. Un godā arī citus dievus. Iepriekš bija galvenais Dievs Jupiters, kuru romieši padarīja par galveno Visuma radītāju, taču arī citi dievi palika kā pielūgsmes objekti. Un tagad ir ieviests pilnīgs aizliegums.
  Tā parādījās un veidojās galīgais monoteisms.
  Romas impērija turpināja savus teritoriālos iekarojumus!
  Meitene pārtrauca:
  - Tas, protams, ir interesanti, bet dziedāsim labāk!
  Gulivers dziļi ievilka elpu un sāka dziedāt;
  Cik bieži mēs klaiņojam
  Un mēs vienkārši aizmirstam
  Ka pasauli valda iedomība.
  Dažreiz mēs spēlējamies ar mīlestību,
  Mēs nepamanām grēkus
  Un manā sirdī ir sāpes un tukšums.
  
  Koris:
  Nāc pie Jēzus un saki:
  Es vairs nevaru tā dzīvot
  Es vairs negribu grēkot -
  Man žēl.
  Nāc pie Jēzus un tici
  Tā dzīve tagad mainīsies
  Un ka Kristus svētās asinis
  Izglābs tevi.
  
  Tas Kungs piedos ikvienam
  Viņš dziedinās slimos
  Piepildiet savu sirdi ar laipnību.
  Viņa mīlestība ir svēta
  Dzīvo un uzvar
  Nes prieku un mieru.
  
  Koris:
  Nāc pie Jēzus un saki:
  Es vairs nevaru tā dzīvot
  Es vairs negribu grēkot -
  Man žēl.
  Nāc pie Jēzus un tici
  Tā dzīve tagad mainīsies
  Un ka Kristus svētās asinis
  Izglābs tevi.
  Vikontese drūmi piezīmēja:
  - Kaut kā dziesma nav īpaši mākslinieciska! Vai jūs varat dziedāt par Kristu, kaut ko gaišāku un skaistāku?
  Gulivers paraustīja savus bērnišķīgos plecus un atbildēja:
  - Vai vēlaties kaut ko spilgtu? Bet vai Jēzus nav tik spožs kā saule pusdienlaikā pie ekvatora?
  Meitene iesmējās un atbildēja:
  - Nu, tad dziedi vēlreiz, kā māk, ja, protams, esi uz kaut ko spējīgs.
  Zēns kapteinis sāka entuziastiski dziedāt;
  Tu esi dzīvība, tu esi gaisma, mīlestības derība,
  Tu esi dzīvība, tu esi gaisma, mīlestības derība,
  
  Tu ienāci manā dzīvē un piepildīji visu ar gaismu,
  Mani apgaismoja, deva
  Sāpju vietā ir prieks, žēlastība ir pestīšana,
  Tagad es esmu derībā
  
  Jēzu Tu esi mana dzīvība, Tu man esi gaiss un ūdens,
  Tu esi mans Visums, mana dvēsele Tevi slavē.
  Jēzu Tu esi mana dzīvība, Tu man esi gaiss un ūdens,
  Tu esi mans Visums, mana dvēsele Tevi slavē.
  
  Es dzirdu Tavu balsi, Tu esi man blakus,
  Es esmu tavās rokās, es zinu
  Nav neviena dārgāka par tevi, tu esi mans atalgojums,
  Mūžīgi ar tevi es...
  
  Jēzu Tu esi mana dzīvība, Tu man esi gaiss un ūdens,
  Tu esi mans Visums, mana dvēsele Tevi slavē.
  Jēzu Tu esi mana dzīvība, Tu man esi gaiss un ūdens,
  Tu esi mans Visums, mana dvēsele Tevi slavē.
  Jēzu Tu esi mana dzīvība, Tu man esi gaiss un ūdens,
  Tu esi mans Visums, mana dvēsele Tevi slavē.
  
  Tu esi dzīvība, tu esi gaisma, mīlestības derība,
  Tu esi dzīvība, tu esi gaisma, mīlestības derība,
  
  Katru dienu es vēlos būt ar tevi stiprāks,
  Tikai ar Tevi es dzīvoju, mans Dievs,
  Es dziedāšu nemitīgi, dziedāšu Tev,
  Es tevi mīlu vairāk nekā visu savu dzīvi.
  Katru dienu es vēlos būt ar tevi stiprāks,
  Tikai ar Tevi es dzīvoju, mans Dievs,
  Es dziedāšu nemitīgi, dziedāšu Tev,
  Es tevi mīlu vairāk nekā visu savu dzīvi.
  
  Jēzu Tu esi mana dzīvība, Tu man esi gaiss un ūdens,
  Tu esi mans Visums, mana dvēsele Tevi slavē.
  Jēzu Tu esi mana dzīvība, Tu man esi gaiss un ūdens,
  Tu esi mans Visums, mana dvēsele Tevi slavē.
  Jēzu Tu esi mana dzīvība, Tu man esi gaiss un ūdens,
  Tu esi mans Visums, mana dvēsele Tevi slavē.
  Jēzu Tu esi mana dzīvība, Tu man esi gaiss un ūdens,
  Tu esi mans Visums, mana dvēsele Tevi slavē.
  Vikontese sāka sist plaukstas un čivināja:
  - Tādā veidā ir daudz labāk! Tu tiešām māk labi dziedāt, mans puika!
  Gulivers paklanījās un atbildēja:
  - Jā! Es mīlu Visaugstāko Dievu Jēzu Kristu un, protams, Vissvētāko Theotokos!
  Meitene smaidot pamāja:
  - Tas ir brīnišķīgi! Lūdzu, dziediet par Vissvētāko Theotokos, lai viss būtu gaišs un skaists!
  Zēns spieda basām kājām bērna kāju un dziedāja;
  Vissvētākā, vistīrākā Jaunava Marija
  Viņa dzemdēja Pestītāju, deva mums gaismu.
  Bet jūsu bērni ziemā ir basām kājām -
  Un netīros pagrabos mēs satiekam izsalkušu rītausmu!
  
  Galu galā, kā tas notika, ka pasauli moka ļaunums,
  Ka nabagu ir vairāk nekā siseņu laukos.
  Ka pat aukstums sasaldē augus maijā,
  Tā visbiežāk atbilde ir - ja esi nabags, tad dejo!
  
  Žēl bagātajiem dot vara santīmu,
  Lai gan viņu mamons ir uzbriest līdz pieklājības robežām...
  Viņu galvenais mentors ir ozola nūja virs mums -
  Bet tas kļūs par rūkoņu, kad gailis dziedās!
  
  Tas Kungs jums pavēlēja dalīties ar bagātajiem -
  Lai nebūtu mirušo un raudāšana nemocītu Dieva dzirdi.
  Palīdziet tiem, kas ir vāji - laipnas sejas saka no ikonām,
  Ja esi žēlīgs, bākugunis ceļā uz debesīm nav nodzisis!
  
  Bet daudziem mamons ir dārgāks par dvēseli un pestīšanu,
  Saka, ka svētos pirks ar zeltu!
  Naudas aizdevēja tauki padarīja viņa pretīgo seju pietūkušu -
  Un sirds bez miera ir auksts granīts!
  
  Kāda ir jūsu sāpe mums - niecīgajiem cilvēkiem?
  Pilīs mēs pat nedzirdam vaidus!
  Vai vēlaties pajumti? Lai jums ir pajumte
  Zem cietuma jumta!
  
  Kāpēc to dot jums, mums,
  Ko esam veiksmīgi paņēmuši ar spēku?
  Tu biji nekas un mūžīgi nekas,
  Debesis par tevi netika dotas!
  
  Bet nāve viņiem pienāca negaidīti,
  Kā mācīja Visvarenais Radītājs!
  Tagad viņi ir tur, kur sātans deg
  Kur nodevējs čīkst un rūc no ciešanām!
  
  Tātad jūs nolēmāt, ka Visvarenais joko
  Sakot, dāsnais tiks paaugstināts?
  Un ka Jēzus pats ir iemiesotais Radītājs,
  Vai bija nepareizi teikt, ka ļaunās peles ēdīs mantas?
  
  Nožēlojiet grēkus, lasot Marijas lūgšanu,
  Un nokrist uz ceļiem un nožēlot grēkus - vaidēt!
  Kad bērns raud jūsu priekšā,
  Un baskāju meitene kratās no aukstuma!
  
  Paņemiet savu ciešo un skopo maku,
  Iztērēsim naudu ar smaidu.
  Tad Jēzus, Mīlestības Dievs, vadīs,
  Un tas neļaus jums nokrist pa nestabilo ceļu!
  Meitene sasita savas jaukās, ļoti graciozās rokas, iesaucoties:
  - Bravo! Tas ir brīnišķīgi!
  Gulivers, šis mūžīgais bērns, jautāja:
  - Varbūt tu arī māk dziedāt?
  Vikontese pamāja ar galvu, gaišu kā pavasara pienene, un dziedāja:
  Jūs redzat tikai to, ko vēlaties redzēt.
  Bet vai dzīve var būt tāda, kādu tu to iedomājies?
  Tava sirds ir ledus bluķis, un tā man ir slēgta.
  Jūs esat pilnībā iegrimis aktuālajās problēmās
  Un jūs pavadāt savu dzīvi dusmās un nožēlā.
  Tava sirds ir ledus bluķis, un tā man ir slēgta.
  Ja es varētu izkausēt tavu sirdi
  Mēs nekad nešķirtos.
  Uzticies man,
  Tikai jūs varat visu labot.
  
  Nav jēgas meklēt kādu vainīgo.
  Ziniet, ka es arī ciešu.
  Ja es tevi pazaudēšu, mana sirds būs salauzta.
  Mīlestība ir kā putns, tā ilgojas pēc brīvības.
  Neļaujiet aizvainojumam ēst jūs no iekšpuses.
  Tava sirds ir ledus bluķis, un tā man ir slēgta.
  
  Ja es varētu izkausēt tavu sirdi
  Mēs nekad nešķirtos.
  Uzticies man,
  Tikai jūs varat visu labot.
  
  Jūs redzat tikai to, ko vēlaties redzēt.
  Bet vai dzīve var būt tāda, kādu tu to iedomājies?
  Tava sirds ir ledus bluķis, un tā man ir slēgta.
  
  Ja es varētu izkausēt tavu sirdi
  Mēs nekad nešķirtos.
  Uzticies man,
  Tikai jūs varat visu labot.
  
  Ja es varētu izkausēt tavu sirdi
  Mēs nekad nešķirtos.
  Uzticies man,
  Tikai jūs varat visu labot.
  
  Ja es varētu izkausēt tavu sirdi...
  
  NINJA MEITENES PRET TIRANU
  ANOTĀCIJA
  Četru baskāju nindzju meiteņu un viņu mūžīgi jaunā guru-demiurga piedzīvojumi ir ārkārtīgi aizraujoši konfrontācijā ar lordu Tirānu un citiem visdažādākajiem ļaundariem.
  PROLOGS
  Viņi parādīja ļoti skaistu četru karotāju piedzīvojumus, kurus sauca par nindzjām. Un viņiem bija skolotājs - trīspadsmit vai četrpadsmit gadus vecs zēns, ļoti muskuļots. Turklāt viņš tikai izskatās kā pusaudzis, bet patiesībā viņš ir kaut kāds pagānu dievs, izraidīts no debesīm uz Zemi. Un viņam ir daudz tūkstošu gadu. Tātad baskāju zēns trenē nindzju meitenes.
  Nu, tas ir diezgan smieklīgi. Turklāt zēna kaili, rozā papēži mirgo, kamēr viņš lec.
  Un tad parādījās meiteņu pretinieces. Divi lieli mutanti - viens ar krokodila galvu, bet otrs lauvas. Acīmredzot viņiem ir kaut kas slikts. Piemēram, viņi nolēma nozagt lielu dimantu no pilsētas kases. Laika posms ir aptuveni divdesmitā gadsimta beigas, un cilvēku tehnoloģijas vēl nav tik foršas. Un šiem mutantiem rokās ir lāzera ložmetēji, un arī īpašs starojums, kas padara cīnītājus gandrīz neredzamus.
  Un šeit ir divi mutanti - puscilvēks un pusdzīvnieks, kas padara tos neparasti spēcīgus un, iespējams, pat ātrus.
  Tā viņi iegāja zālē, kur glabājas dimants. Un kā viņi drāžas ar signalizāciju un ložu necaurlaidīgo stiklu. No lāzera stara uzsprāgs caurspīdīgas bruņas.
  Krokodils un lauva metās pie dimanta, satvēra to un paslēpa spēcīgā somā. Protams, modinātājs noskanēja. Ēkā iebruka policija.
  Bet karotāji mutanti, it kā tie sistu ar lāzera ložmetējiem, nogrieza duci aizsargu uzreiz kā bloteri ar šķērēm. Pēc tam lauva un krokodils ieslēdza neredzamības lauku.
  Bet četras meitenes jau sacenšas savā sacīkšu automašīnā, kas lido palīgā. Viņu zēnu guru parasti parādās pēkšņi un kritiskā brīdī vai ārkārtas situācijā.
  Meitenes nikni dzied:
  - Pārāk bieži nepatikšanas klauvē pie durvīm,
  Bet nav grūti noticēt foršām meitenēm...
  Galu galā jums vienkārši viņiem jāpiezvana -
  Draugi nav ilgi jāgaida!
  Viņi savā gaisa automašīnā pārvietojas ļoti ātri.
  Viena no meitenēm ir Nataša, kurai ir zili mati un kura ir īsts tehnikas ģēnijs. Un, protams, nindzju karotāji uzlika īpašas brilles, kas ļāva viņiem redzēt pat īpašā laukā, kas izkropļoja fotonu kustību.
  Noslepkavoto policistu līķi... Jā, tas ir pretīgi. Un muzeja sabrukušās sienas. Spēcīgi ieroči mutantiem no Ygrek dimensijas. Bet, protams, viņi nav paši par sevi. Viņiem ir priekšnieks, kurš arī ne vienmēr parādās uzreiz.
  Meitenes bloķē ceļu mutantiem noziedzniekiem, kuri ir gatavi mesties portālā.
  Viņi, protams, atklāj uguni no ložmetēju spridzinātājiem. Meitenes lec uz sāniem. Lai gan tas izskatās kaut kā stulbi - lai būtu laiks novirzīties no lāzera, kas lido ar gaismas ātrumu.
  Bet kino ir kino.
  Lūk, meitene ar dzelteniem matiem ar plikiem kāju pirkstiem met keramikas gabalu. Un viņš sitīs lāzeraparātu, izsitot to no mutanta rokām. Un cita meitene ar kailu papēdi iemeta dunci, tas uzlidoja virs briesmoņa galvas un atsitās pret cauruli. Tas pārsprāga, un lauvu pārņēma tvaiki. Viņš arī no sāpēm un pārsteiguma nometa ložmetēju.
  Meitenes ņurdēja:
  - Cīnies uz vienādiem noteikumiem!
  Atbildot uz to, mutants ar krokodila galvu metīs viņiem Mercedes automašīnu. Tas lidos garām, un meitenes lēks augstāk. Un mašīna steidzas zem viņu basām kājām.
  Meitenes zibina savus kailos, rozā papēžus un ātri steidzas tuvoties mutantiem. Un viņu muskuļi ripo kā bumbiņas zem iedegušās un elastīgās ādas.
  Un tad parādās viņš - ienaidnieks numur viens, lords Tirāns melnā kaujas tērpā un slēgtā ķiverē. Tas nozīmē, ka priekšā būs nopietna cīņa. Meitenes, protams, ir apmācītas. Karotājs ar rudiem matiem atceras, kā viņu puika guru turēja sveci ar kailām, gandrīz bērnišķīgo pēdu pirkstiem. Un viņa mēģināja to nodzēst.
  Un aizlidoja garām, ietriecoties akmens sienā. Un tagad karotājs mēģina iegrūst Tirānu vēderā ar pliku papēdi, bet viņš kustas. Un viņa ķepa skrāpē meitenes kailo zoli.
  Viņa pat ievaidējās no sāpēm.
  Nataša, meitene ar ziliem matiem, čivināja:
  - Meitenes cīnās par metālu, par metālu,
  Sātans pārvalda šovu tur, pārvalda šovu tur!
  Un viņa arī uzbruka Tirānam. Karotājs melnās bruņās salika bloku. Bet krokodils mutants mēģināja meiteni no sāniem izkustināt ar baļķi.
  Tomēr karotājs izvairījās, un baļķis ietriecās Tirānā.
  Viņš, saņēmis nāvējoša spēka triecienu, avarēja un rēca:
  - Idiots!
  Meitene ar dzelteniem matiem pielika savu pliku papēdi pie mutanta lauvas pakauša un čivināja:
  - Mēs esam spēcīgākie pasaulē,
  Mērcēsim mutantus tualetē...
  Dzimtene asarām netic,
  Un mēs uzvarēsim Tirānu līdz sitienam!
  Meitene ar sarkaniem matiem čīkstēja un norādīja ar ceļgalu uz divkājainās lauvas zodu. Un viņš klakšķināja zobus. Un tas izrādījās ļoti nāvējošs sitiens.
  Un tad mutants zvērs uzkāpa uz lāzera iekārtas, un tika atbrīvots iznīcinoša, neparasta spēka stars. Kas atsitās pret metāla pulēto virsmu, atspīdēja un trāpīja tieši zem krokodila astes.
  Viņš rūks no mežonīgām sāpēm.
  Tyranus tomēr pielēca un uzmeta vienu no nindzju meitenēm viņam virsū. Tas sadūrās ar ķieģeļu mūri, izkaisot izstrādājumus dažādos virzienos. Šī bija agresīva kāršu atklāšana. Meitene bikini bija nedaudz saskrāpēta, atstājot zilumus uz viņas bronzas ādas.
  Viņa uzreiz uzlēca un izdarīja griešanos. Un tad Tirāns saņēma sitienu pa lāpstiņu un nokrita.
  Viss jau būtu bijis labi, bet no portāla izlēca pāris kaujas roboti. Un viņiem rokās ir blasteri.
  Nataša meta robotam mazu, plānu, apaļu disku un tik tikko spēja izvairīties no spridzinātāja sprādziena. Disks ietriecās robotam acī un izraisīja īssavienojumu, kā rezultātā to pārklāja zibens tīkls.
  Meitene ar baltiem matiem piecēlās uz rokām. Un viņas kailā, graciozā kāja svieda zirni ar sprāgstvielām.
  Tas iekrita lielā robota kibernētiskajā mutē. Un kā tas uzsprāgs. Kibernētiska organisma ekstremitāšu pāris aprakstīja loku un trāpīja vienu lauvai, bet otru - krokodilu. Un tik veiksmīgi. Tieši pakausī. Un abi mutanti slepkavas nomira.
  Tiesa, Tirānam izdevās nindzju meiteni ar dzelteniem matiem pa ķermeni pārvietot uz sāniem.
  Un viņa aizlidoja un lidojuma laikā vairākas reizes apgriezās. Tad viņa tomēr piecēlās, bet nedaudz grūti.
  Tirāns noņurdēja: "Ņau un fu, cīnīsimies." Taču abi mutanti - lauva un krokodils ar sportistu ķermeņiem - turpināja gulēt nekustīgi. Un viņu varenie rumpji šūpojās.
  Nataša smaidot atbildēja:
  - Tagad tu esi viens, un mēs esam četri! Visbeidzot, jūs būsiet pabeidzis.
  Tirāns rēca:
  - Četri pret vienu, tas nav godīgi! Un nindzju meitenes cīnās ārkārtīgi godīgi.
  Rudmatainā nindzju meitene nomurmināja:
  - Vai tas ir tas, uz ko tu tiecies? Bet vai viņš ir godīgs?
  Karotājs melnās bruņās piezīmēja:
  - Bet es esmu nelietis, un jūs, pozitīvās varones! Vai labā metodes ir samērīgas ar ļaunuma mērķa sasniegšanas metodēm?
  Nataša piekrītoši pamāja ar galvu:
  - Viņam ir taisnība! Es cīnīšos ar viņu viens pret vienu!
  Rudmatainā nindzju meitene atcirta.
  - Nē! Es labprātāk cīnīšos ar viņu - viens pret vienu!
  Baltmatainā nindzju meitene čīkstēja:
  - Kāpēc jūs darāt to? Varbūt es esmu pat labāks un foršāks par tevi!
  Dzeltenmatainā nindzju meitene ieteica:
  - Varbūt mēs varam mest lozes? Vai varbūt varam uztaisīt skaitīšanas spēli?
  Nataša pamāja ar galvu un jautāja:
  - Akmens vai ķieģelis?
  Tajā brīdī uzplaiksnīja. Un parādījās pats zēns guru. Viņš bija ģērbies tikai šortos ar ļoti muskuļotu un skopu rumpi, taču viņš izskatījās ne vairāk kā trīspadsmit gadus vecs. Blondi mati ar modernu puicisku griezumu. Demiurga zēns dusmīgi spieda savu kailo, iedegušo, spēcīgo kāju tā, ka asfalts saplaisāja, un skanīgā balsī teica:
  - Nē! Mums ar viņu ir ilgs rezultāts! Cīnīsimies viens pret vienu - mēs esam kā klasisks labais un ļaunais!
  Tirāns smaidot pamāja ar savu melno masku izstiepts:
  - Lieliski! Būs ļoti interesanta cīņa!
  Nataša ar ziliem matiem sarūgtināti teica:
  - Tev, kā vienmēr, ir taisnība sensei! Bet kas paliek mums?
  Guru zēns atbildēja:
  - Un tu rūpējies par viņiem!
  Un viņš ar labās rokas pirkstu norādīja uz joprojām atvērto portālu, no kura iznira ienaidnieka kaujas roboti.
  Nindzju meitene ar sarkaniem matiem atzīmēja:
  - Nu, tagad viss ir godīgi! Un kareivīgās meitenes cīnās ar cieņu.
  Un visas četras meitenes paņēma un izvilka no jostām uz gurniem mazus zirņus ar spēcīgu sprāgstvielu. Roboti nāca no portāla, un viņiem rokās bija blasteri. Dodiet viņiem brīvību, un viņi varēs paverdzināt vai iznīcināt, vai varbūt abus vienlaikus, zemi!
  Un tā skaistules ņēma un meta šos zirņus ar savu veiklo kāju kailajiem pirkstiem. Tie, kas lidoja lokā, trāpīja četriem uzlabotajiem robotiem tieši pa kaklu. Un kā pēc tam viņš ņems un uzsprāgs.
  Kiborgu galvas tika norautas. Viens trāpīja aiz tā esošajam robotam, un tas tika pilnībā īssavienots.
  Tikmēr guru zēns un viņa pretinieks, tērpušies melnās bruņās, nostājās viens pret otru.
  Basām kājām, ar kailu, ļoti izteiktu rumpi, bērns sensejs uz lielā cīnītāja fona šķita nenozīmīgs pretinieks. Tirāns ir pa pusei cilvēks un pa pusei dēmons. Un arī viņš ir spējīgs uz daudz ko.
  Sākumā viņš paņēma un atbrīvoja no saviem melnajiem, garajiem, cimdu pirkstiem spēka zibens sprādzienus. Tie pazibēja kā korona izlāde elektrotīklā.
  Cīnītājs zēns pacēla baso kāju, un spēka zibens uzreiz nodzisa, un it kā izlāde aizgāja zem asfalta.
  Jaunais karotājs pamāja ar galvu:
  - Vai vēlaties saņemt atbildi?
  Tirāns izvilka spožu asmeni, kas spīdēja koši kā magone, un atbildēja:
  - Lai zobenu cīņa izlemj, kuram no mums ir taisnība un kuram nav!
  Zēns-guru atbildē izvilka savu zobenu, kas spīdēja zilā krāsā, un smaidot sacīja:
  - Zobenu cīņa nenoteiks, vai kādam ir taisnība. Tas tikai parādīs, kurš no mums ir tehniskāks, veiklāks un veiklāks!
  . NODAĻA Nr.1.
  Tirāns izdarīja pirmo izrāvienu. Viņš izpildīja trīskāršā fana paņēmienu. Un sarkanais zobens aprakstīja loku virs gaišās, skaistās zēna-senseja galvas. Atbildot uz to, jaunais demiurgs uzlēca un ar savu zilo zobenu saskrāpēja ienaidnieka bruņas un veikli izvairījās no atbildes uzbrukuma.
  Tirāna bruņas sāka dūmot, un cauri tām izskrēja svītra.
  Viņš nomurmināja:
  - Nav slikti, zēn!
  Guru zēns iesmējās un atzīmēja:
  - Atceros, kā ar basām kājām klejoju pa Ēģiptes tuksnesi, kad tur vēl nebija piramīdas!
  Tirāns mēģināja uzbrukt vēlreiz, taču puisis pārlēca pāri zobena sijai un ar kailu papēdi iesita melnās bruņās tērptajam karavīram pa zodu. Un no sitiena viņš sastinga un nokrita uz viena ceļa.
  Tikmēr nindzju meitenes cīnījās ar robotiem. Viņi meta ienaidniekam slepkavnieciskus nāves zirņus ar saviem ļoti veiklajiem kailajiem pirkstiem kā pērtiķa ķepām. Un šīs iznīcināšanas dāvanas skāra ienaidnieku no svešā metāla un saplēsa tās, izraisot detonāciju.
  Un mašīnas tika saplēstas gabalos. Atbildot uz to, tika atbrīvoti stari, kas spīdēja zaļā un dzeltenā krāsā. Bet nindzju karotāji metās no viņiem prom, zibdami basām kājām, iedegušiem, noslīpētiem un pārsteidzoši veiklām kājām.
  Nataša kaujas laikā nedaudz mainīja taktiku un uzmeta zirni ar sprāgstvielām augstāk. Tas aprakstīja loku un atsitās pret jumtu. Tas nokrita un taranēja uz priekšu virzošos robotus, divus desmitus uzreiz.
  Bet no portāla izlīda iekāpšanas tanks. Bet jūs nevarat viņu vienkārši paņemt līdzi ar sprāgstvielām.
  Guru zēns turpināja cīnīties ar Tirānu. Viņš to jau vairākas reizes bija izņēmis ar gaismas zobenu, pat nesaņēmis skrāpējumu. Tomēr melnās bruņas izglāba ļauno karotāju no nopietnām nepatikšanām.
  Zēns atzīmēja:
  -Tev ir labs ieroču kalējs!
  Tirāns pamāja:
  - Rūķis izgatavoja šīs bruņas!
  Jaunais guru smējās un dziedāja:
  - Mēs varam burtiski iekarot visu,
  Salauziet jebkuru armiju, spēlējot...
  Lai mūsu dzīves pavediens nepārtrūkst,
  Mēs nekļūsim par papagaili bez smadzenēm!
  Cīņa starp abiem lielajiem meistariem turpinājās. Zēns bija ātrs un mazs, un viņa lokanais ķermenis bija ārkārtīgi kustīgs. Jaunā karotāja muskuļi ripoja un plūda kā viļņi vētrainā jūrā.
  Un viņš bija par vienu pakāpi ātrāks par Tirānu.
  Nindzju meitenes mēģināja kaut kā savaldīt milzu robotu. Sprāgstvielu zirņi triviāli atlēca no bruņām, kas vienā pudelē sedza gigantisko tanku un robotu. Sākumā viņš izrāpās kā tanks, tik tikko izspiežoties cauri portālam. Un tad viņš to paņēma un pacēlās lielos augstumos, un parādījās nāvējošs spēks.
  Meitenēm tik tikko bija laiks izbēgt no tik spēcīga robota ar ieročiem lāzera šāvieniem.
  Un Nataša smaidot, uzsitot uz lūpām, atzīmēja:
  - Jā! Šis ir vēl viens pārsteigums no Hyperbrain! Pats Tirāns par to nekad nebūtu domājis!
  Nindzju meitene ar dzelteniem matiem paņēma un iemeta dunci, mēģinot trāpīt pa rullīšiem. Taču ierocis atlēca no bruņām, nespējot ieķīlēties.
  Karotājs dziedāja:
  Ak, tanka bruņas ir uzticamas,
  No kāda, kurš plāno iekost...
  Bet viņa mani nesalauzīs
  Nindzju meitene vienmēr var cīnīties!
  Meitene ar baltiem matiem pagriezās pret Natašu:
  - Nu, dari kaut ko.
  Meitene ar ziliem matiem jautāja:
  - Vai tu to gribi?
  Atbildot daiļrunīgi smiekli. Tad Nataša paņēma un izņēma no jostas sērkociņu kastītes izmēra ierīci. Un ar kailajiem kāju pirkstiem viņa to noregulēja uz noteiktu viļņa garumu, cenšoties atlasīt nepieciešamo un letālo starojumu. Bet viņai bija jālec atpakaļ, jo milzīgais terminators viņu satvēra un iespēra ar nāvējošu zibeni. Tas izveidoja krāteri asfaltā, turklāt dziļu.
  Nataša noklikšķināja uz kailajiem papēžiem un dziedāja:
  - Karš vienmēr ir foršs
  Debesīs plosās pavasaris...
  Paiet gadi, es ticu,
  Bet mēs esam mūžīgi jauni!
  Un pēc tam viņa uzsūtīja vilni ar tārpu vīrusu milzīgajam terminatoram. Un šis grabošais elektriskais boa konstriktors iegāja milzīga robota terminatora ķēdēs, un tas patiešām sāka trīcēt.
  Un guru zēns un Tirāns turpināja cīnīties. Un viņu gaismas zobeni mirgoja un kvēloja ar spilgtu liesmu.
  Beidzot jaunais karavīrs spēja patiesi uzņemties triecienu, un viņa gaismas zobens nogrieza melnajam karavīram roku.
  Tad viņš iesaucās:
  - Sasodīts, tas sāp!
  Guru zēns iesmējās un atzīmēja:
  - Tu laikam esi velns! Un es, eņģelis!
  Tirāns pasmaidīja un atzīmēja:
  - Bet jūs taču nenogalinātu neapbruņotu vīrieti, vai ne?
  Jaunais karotājs pamāja ar galvu:
  - Padoties! Mēs tiesāsim, sodīsim un apžēlosimies par jums!
  Melnais karotājs pacēla kreiso roku un pēkšņi, pēkšņi iemeta zirni. Eksplodēja miniatūra atombumba. Un Tirāns pazuda.
  Guru zēns nosvilpa:
  - Tas vienmēr ir šādi! Un kā viņš to dara?
  Pēkšņi aiz muguras atskanēja balss:
  - Dabūt to!
  Jaunajam karavīram tik tikko bija laiks aizlēkt. Uz viņu šāva krokodils un lauva. Un stari iedūrās robotā, kas izlēca viņus sagaidīt. Tas detonēja un eksplodēja. Un fragmenti lidoja dažādos virzienos. Viens no viņiem guru zēnam trāpīja pa pliku papēdi. Un viņš ievaidējās.
  Bet tad jaunais karotājs pagriezās un dziedāja:
  - Mēs drosmīgi dosimies kaujā,
  Nindzju labā...
  Mēs uzvarēsim visus ienaidniekus,
  Dzīvības vārdā!
  Un tad zēns-cīnītājs ar kailu papēdi trāpīja mutanta lauvas templim, un viņš nokrita kā notriekts.
  Ienaidnieks krokodils šūpojis sliedes gabalu un gribējis zēnu pārvietot, taču viņš iesita sev pa ceļgalu un nokrita. Zēns guru nometa viņu uz ceļiem uz pakauša un atzīmēja:
  - Tu ļoti ilgi stāvēji man ceļā!
  Nataša, kura bija nosūtījusi metāllūžņos kārtējo mutantu, iemetot zirni ar sprāgstvielām, laboja:
  - Ceļā!
  Un karotāji satvēra divus apdullinātos bandītu dzīvniekus aiz rokām.
  Guru zēns atzīmēja:
  - Ja mēs viņus nodosim policijai, tad Tirāns ar savu aprīkojumu un robotiem izjauks jebkuru cietumu un atbrīvos:
  Nindzju meitene ar baltiem matiem ieteica:
  - Izliksim melnajam kungam lamatas. Viņš metīsies glābt mutantus, un tad mēs viņu sagrābsim!
  Dzeltenmatainā nindzju meitene atzīmēja:
  - Šī ideja ir ļoti laba! Bet šeit ir āķis: vai Tirāns sajutīs nozveju?
  Nindzju meitene ar sarkaniem matiem atzīmēja:
  - Šeit ir cita problēma. Policija varētu apjukt, ja jūs viņiem iedosiet mutantus. Patiešām, dzīvnieki tiek turēti zvērnīcās, nevis cietumā!
  Nataša tviterī ierakstīja:
  Dzīvnieki gatavojas skolai
  Gailis dziedāja jau sen...
  Tiešām, nemēģini,
  Nespārdi, nekož,
  Tas tik un tā nepalīdzēs!
  Guru zēns pārliecinoši teica:
  - Varbūt labāk tos mest atpakaļ Tirānam?
  Nataša paraustīja plecus:
  - Kāpēc gan citādi? Mēs tik daudz ar viņiem izdomājām!
  Jaunais karotājs atzīmēja:
  - Jo šie kretīni ir mūsu seni draugi, kurus mēs nemitīgi pārspējām. Un tā, Hyperbrain var radīt mutantus, kas ir daudz gudrāki un veiklāki!
  Nindzju meitenes smējās un čivināja:
  - Es uzskatu, ka cilvēki neatvadās no pasakām,
  Un viņi paliks patiesi draugi uz visiem laikiem!
  Pēc tam viņi paņēma divus lielus mutantu dzīvniekus ar basām kājām, graciozajām, miecētajām, muskuļotajām kājām, it kā austām no tērauda stieples, un tie lidoja pa tangenciālu trajektoriju un ielidoja portālā.
  Pēc tam spīdēšana apstājās. Pieci karotāji: četras meitenes un zēns, paskatījās apkārt.
  Meitene ar sarkaniem matiem piezīmēja:
  - Mums vajadzētu...
  Nindzju meitene ar baltiem matiem jautāja:
  - Ko tev vajadzētu darīt?
  Viņa atbildēja:
  - Apēdiet saldējumu ar šokolādi! Tas ir gan garšīgi, gan dusmīgi!
  Meitenes un guru zēns pārvietojās pa ielu. Un viņi sāka dziedāt ar prieku un sajūsmu:
  Gaismas zobens, progress
  Atnesīsim mīlestību...
  Lai gan pasaule ir stresa pilna -
  Glābsim planētu!
  
  Lai liktenis būtu briesmīgs -
  Ļaunā nāve ir pienākusi...
  Nemirsti velti
  Galu galā mūsu Dzimtene ir dzīva!
  Tad guru zēns pēkšņi atcerējās:
  - Bet mēs aizmirsām pašu svarīgāko - atdot nozagto dimantu!
  Nataša čīkstēja:
  - Jā, tas tiešām ir mūsu kļūdains aprēķins! Kā viņi var tā sajukties?
  Meitene ar sarkaniem matiem ieteica:
  - Varbūt mēs to uztversim šādi un steigsimies kāda cita dimensijā?
  Baltmatainā nindzju meitene atcirta.
  - Nē! Tas prasa pārāk daudz enerģijas. Mēs labāk noskaidrosim, kāpēc viņiem ir vajadzīgs šis dimants.
  Guru zēns pamāja:
  - Jā! Viņi to ne tikai nozaga. Un viņi to nesagriezīs gabalos, lai pārdotu. Visticamāk, Tyranus to vēlēsies izmantot kā jaudīgu ieroču fokusēšanas objektīvu.
  Nataša ieteica:
  - Tad ņemsim to un izdarīsim savu triku, lai sniegtu preventīvu triecienu ienaidniekam!
  Baltmatainā nindzju meitene iesmējās un atzīmēja:
  - Mākslīgais dimants nav piemērots fokusētāja lomai. Ir nepieciešams izmantot tikai dabiskus. Pa labi?
  Guru zēns pamāja:
  - Noteikti! Pretējā gadījumā, kāpēc Tirāns zagtu dabisku? Vieglāk ir izveidot savu, mākslīgo.
  Nataša ieteica:
  - Ir tikai viena cita vieta pasaulē, kur glabājas šāds dimants. Lūk, kur mums vajadzētu doties!
  Rudmatainā nindzju meitene atzīmēja:
  - Tur ir nopietna drošība. Nu ko, mēs tos visus sagriežam gabalos?
  Guru zēns iebilda:
  - Nē! Tas nederēs. Mēs nevaram piekrist aplaupīšanai. Mēs esam spilgtā spēka daļa!
  Dzeltenmatainā nindzju meitene čivināja:
  - Mēs esam spējīgi uz labu,
  Ļaunās burvestības laušana...
  Bet, protams, tam nav nozīmes
  Cik mazs dimanta izmērs!
  Nindzju meitene ar baltiem matiem ieteica:
  - Nāc, tad paprasīsim to briljantu kādu laiku. Nu, es domāju, ka mums pietiek ar vienu dienu?
  Guru zēns pielēca un teica:
  - Ir iespējama arī cita iespēja. Mēs ņemsim un piedāvāsim sarīkot konkursu foršākajam Supermena varonim, un uzvarētājs iegūs tiesības nēsāt dārgakmeni kaklā veselu nedēļu. Tādā veidā mēs varam darīt labus darbus un iegūt dimantu, nenoliecoties uz banālu laupīšanu!
  Nataša šaubījās:
  - Vai viņi piekritīs par to rīkot konkursu? Un uzticēt kādu svešinieku veselu nedēļu nest akmeni, riskējot, ka tas nomazgāsies?
  Jaunais karotājs atzīmēja:
  - Pirmkārt, kuram vēl nevar uzticēties, piemēram, galvenajam varonim Supermenam. Un, otrkārt, bandas Tokijā tagad ir ne mazāk niknas kā Ņujorkā, un tās tikai atzinīgi vērtēs ideju iztīrīt Augean staļļus!
  Nindzju meitene ar baltiem matiem atzīmēja:
  - Tas ir loģiski! Jums tiešām vajadzētu to izmēģināt! Turklāt Tokija ir lielākā pilsēta pasaulē, un ir interesanti redzēt, kā tā izskatās tagad!
  Nataša tviterī ierakstīja:
  -Pasaule baidās mūs cienīt,
  Meiteņu varoņdarbi ir neskaitāmi,
  Nindzjas, kā vienmēr, zina, kā cīnīties,
  Beigsies ziema - pienāks pavasaris!
  Guru zēns smaidot teica:
  - Nesen ir parādījusies tāda forša lieta kā internets, un caur to mēs sūtīsim savu ideju!
  Sarkanmatainā nindzju meitene ieteica:
  - Tad nu, lai dvēselei būtu vieglāk, ņemsim un uzvedīsimies kā nākas!
  Dzeltenmatainā nindzju meitene atcirta.
  - Mēs ķeram huligānus, nevis paši huligānus!
  Baltmatainā nindzju meitene čivināja:
  - Darot kaut ko, kas ir pilnīgi nepareizi
  Tas ir saldāks pat par saldējumu!
  Zēns-sensejs pamāja ar galvu un teica:
  - Man ir īpašs modems, mēs to tūlīt nosūtīsim!
  Un viņš sāka rakstīt ciparus.
  Tajā brīdī portāls atkal atvērās. Izleca mazs, bet ļoti mobils tanks. Lielgabala stobra vietā viņam griezās divi gari zobeni.
  Nataša nosvilpa:
  - Nožogojuma tanki nav efektīvi, bet iespaidīgi!
  Guru zēns uzmeta smieklīgu seju un dziedāja:
  - Trīs tankkuģi izdzēra trīs simtus katrs,
  Un tad mēs izdzērām simts!
  Artilēristu atvairīja
  Jo tanks kaujā nav nekas!
  Nindzju meitene ar baltiem matiem paņēma zirni un iemeta to pa nožogojuma tanku. Tas aizlidoja garām, bet mašīnas zobena sitiens trāpīja zirnī. Un notika sprādziens. Un gals pat neko nesaskrāpēja, bet sprādziens izklīda.
  Nataša atzīmēja ar smaidu, kas tumšā naktī kvēloja kā automašīnas priekšējie lukturi:
  - Oho! Tas nav tik vienkārši!
  Guru zēns ar kailajiem kāju pirkstiem pacēla lāzera ložmetēja bajonetes fragmentu no iznīcināta robota, kas gulēja uz ceļa.
  Un viņš to palaida ar kājas metienu pa trajektoriju. Viņš pārlidoja un ietriecās alus mucā. Trieciens lika mucai apgāzties un uz nožogojuma tvertnes uzšļākt putojošu šķidrumu. Tā rezultātā notika letāls īssavienojums.
  Putojošs vilnis apskaloja mašīnu, uzplaiksnīja zibens, iepinot to zirnekļtīklā. Un leģētā tērauda zobeni saritinājās caurulē.
  Guru zēns čīkstēja:
  - Viens, divi, trīs - noslaukiet prožektorus,
  Četri, astoņi, pieci - nogalini ļaunos orkus!
  Nataša atzīmēja:
  -Tu esi patiesi lieliska, sensej!
  Jaunais karotājs iebilda:
  - Nē! Mēs visi esam gan lieliski, gan nenozīmīgi savā veidā!
  Nataša dziedāja:
  Ko cilvēks nekādā veidā nevar ierobežot,
  Viņa vēlme kļūt par Visvareno Visvareno...
  Lai Zeme pārvaldītu Visumu,
  Jūs esat demiurgu valdnieks pār esošo pasauli!
  Nindzju meitene ar baltiem matiem atzīmēja:
  - Jā, šīs dziesmas ir vienkārši burvīgas! Un šeit jūs nevarat iebilst pret to, ka cilvēks attīstās lēcieniem un robežām!
  Sarkanmatainā nindzju meitene atbildēja:
  - Kas ir septiņas jūdzes salīdzinājumā ar kosmosa parsekām? Piekrītu - tas ir niecīgi!
  Dzeltenmatainā nindzju meitene dziedāja:
  Zeme iluminatorā, zeme iluminatorā,
  Zeme ir redzama caur iluminatoru...
  Kā dēls skumst par māti, kā dēls skumst par māti,
  Mēs skumstam par zemi, tā ir viena!
  Un zvaigznes tomēr,
  Un zvaigznes tomēr,
  Mazliet tuvāk, bet visiem arī auksti,
  Un kā aptumsuma stundas un kā aptumsuma stundas,
  Gaidām gaismu un redzam zemes sapņus!
  Nataša iesmējās un iebilda:
  - Un man jau ir apnicis šī planēta, Zeme! Es gribu, lai mani pārvestu uz Ygrek dimensiju. Un labi tur pavadi laiku!
  Guru zēns pasmaidīja un atbildēja:
  - Kādas planētas un kādus izmērus es neesmu apmeklējis? Un es redzēju kaut ko tādu, kas burtiski varētu noraut jumtu no eņģēm. Tātad Visumā ir daudz interesantu vietu!
  Rudmatainā nindzju meitene atzīmēja:
  No tūkstoš planētu
  Tāda zaļa nav...
  No tūkstoš planētu -
  Tādu favorītu nav!
  Nataša smaidot atzīmēja:
  - Bet jāatzīst, ka daudz interesantāk ir, piemēram, nonākot pasaulē, kur skābekļa vietā svarīgākais elements ir fluors. Un šajā gadījumā evolūcijai vajadzētu notikt vēl ātrāk!
  Guru zēns pamāja:
  - Ir tādas pasaules, lai gan tās ir reti sastopamas. Bet tur var pārvietoties tikai kaujas tērpā vai spēcīga spēka lauka aizsegā!
  Portāls atkal atvērās. No tā izlēca cits robots, kas izskatījās pēc truša. Un ļoti sparīgi! Kā tas lēks un apgāzīsies, izlaižot no mutes ugunīgu pulsāru!
  Baltmatainā nindzju meitene čivināja:
  - burvju trusis,
  Uzzīmē nulli!
  Guru zēns jautāja meitenēm:
  - Mēs viņu saslapināsim vai ļausim viņam dzīvot!
  Nataša smejoties atzīmēja:
  - Joprojām smieklīgs zaķis! Bet ko darīt, lai viņam būtu labi?
  Atlēkušais robottrusis pēkšņi veica tālu lēcienu un tika pārvests uz citu ielu. Un tur jau bija arī divdesmitā gadsimta beigu mašīnas - arī diezgan pieklājīgas un ātras, dažādu krāsu.
  Nindzju meitenes un guru zēns steidzās viņam pakaļ. Viņi kāpa cauri mājām, lai izvēlētos īsceļu. Un viņu kailie, saspiedīgie pirksti pieķērās sienām un karnīzēm un ļāva tiem pārvietoties pa konstrukcijām.
  Nindzju meitene ar baltiem matiem atzīmēja:
  - Patiešām, gudrinieki saka, ja vilki ir pabaroti un aitas ir drošībā, tas nozīmē, ka zaķu skaits ir samazinājies!
  Dzeltenmatainā nindzju meitene atzīmēja:
  - Ar ko truši atšķiras no zaķiem?
  Nindzju meitene ar sarkaniem matiem ieteica:
  - Zaķi ir slaidāki, atlētiski un mazāk resni!
  Nataša dziedāja:
  Bet, ja tev ir zaķa sirds,
  Pat ja aiz muguras ir spārni...
  Nemēģiniet lidot augstāk.
  Tērauda spārni jūs sagraus!
  Tā viņi metās uz nākamo ielu. Robots trusis radīja īstu sastrēgumu. Un lietas patiesībā nonāca līdz sadursmēm. Un elektroniskā būtne no mutes uzliesmos liesmās. Un kā viņš griež ēzeļa ausis. Tas patiesībā izrādījās ļoti forši un forši.
  Nataša paņēma un ar savu kailo, noslīpēto kāju uzmeta robotam zaķim iznīcinošu zirni ar sprāgstvielām, ko paši karotāji izgatavoja pēc sava guru receptēm.
  Bet trusis robots pamāja ar savām garajām un platajām ausīm, un zirnis aizlidoja atpakaļ. Un viņa gandrīz notrieca Natašu un viņas pavadoņus līdz nāvei, metoties zem viņu basām kājām ar rozā, apaļiem papēžiem.
  Zēns guru atzīmēja:
  - Oho! Izrādās, ka mums ir problēma!
  Nataša dziedāja:
  Lai gan mēs nevaram atrisināt visas mūsu problēmas,
  Neatrisina visas problēmas...
  Bet visi būs laimīgāki
  Visiem būs jautrāk!
  Nindzju meitene pasmaidīja un paņēma to un mēģināja aizsegt robotu trusi ar slepkavas dunča metienu. Un viņš pazibēja garām kā meteors. Bet atkal uzlabotā robota ausis pamāja, un ierocis lidoja atpakaļ. Un tagad Natašai jābēg un jāizvairās. Bet viņai izdevās izdzīvot un dziedāja:
  Elles zaķis nāves priekšā,
  Pusnaktī upuris gaida...
  Es ticu, ka mums būs nemirstība,
  Un trusis dabūs acīs!
  Guru zēns ieteica:
  - Kā būtu, ja mēs izmantotu savu seno, bet efektīvo metodi cīņā ar īpaši attīstītiem robotiem?
  Nataša smaidot jautāja:
  - Kā tas ir?
  Jaunais karotājs ieteica:
  - Ņem un svilpi!
  Sarkanmatainā nindzju meitene teica:
  - Tad darīsim to visi kopā!
  Meitenes un puiši iebāza mutē kailus kāju pirkstus un svilpa. Un vairākas lielas pilsētas vārnas zaudēja samaņu no šoka un, noģībušas, metās lejā. Un viņu uzkrītošie knābji, it kā viņi paņēma un taranēja trusi. Tas nekavējoties sapinās tīklā, uzliesmoja un eksplodēja. Turklāt lidojumā terminatora truša fragmenti pārvērtās par gardām un saldām šokolādēm.
  Guru puika dziedāja, ar basu kāju paceļot gardo konfekti:
  - Es esmu šokolādes zaķis
  Esmu maigs nelietis...
  Esmu simtprocentīgi salda
  Ak, ak, ak, ak, ak!
  Es esmu šokolādes zaķis
  Un pieskaroties tavām lūpām,
  Es kūstu tik viegli
  Ak, ak, ak, ak, ak!
  Pēc tam viņš iekoda nelielu kumosu. Un tad viņš to izspļāva; zēna kaklā uzliesmoja kaut kas ļoti reāls. Un ļoti dedzinoša un agresīva uguns.
  Nataša atzīmēja:
  - Nebāziet mutē katru garšīgo našķi kā mazam zēnam!
  Baltmatainā nindzju meitene dziedāja:
  Protams, fintipluskins,
  Nemaz ne tā kā Puškini...
  Bet tomēr viņi spēja izveidot šedevru,
  Un tu esi guru zēns - neskrien uz priekšu!
  Meitenes sāka vilkt ārā cilvēkus no bojātajām automašīnām. Un tad viņi mēģināja tos ārstēt.
  Visefektīvākais veids, kā paātrināt brūču dzīšanu, ir pielīmēt kailo meitenes pēdas zoli pie savainotā sejas un likt viņam to noskūpstīt.
  Tad tiek nodota ļoti kolosāla un spēcīga dziedināšanas enerģija, prieks un dziedinošās maģijas enerģija.
  Guru puika darīja to pašu, iebāza basās kājas skūpstiem, izvēloties daiļā dzimuma pārstāves.
  Un tajā pašā laikā viņš dungoja caur degunu:
  Meitenes, meitenes, meitenes,
  Nestāvi gļēvs malā...
  Labāk paveic lietas
  Lai jūsu dzimtene zied!
  Jā, darbs šeit bija interesants - viņi iejutās ārstu lomā. Un debesīs parādījās helikopters. Uz tā lidoja TV raidījumu vadītājs Veprin o Nile. Viņa bija skaista meitene, bet tajā pašā laikā, protams, viņa bija tālu no nindzjas cīņā.
  Taču meitenes viņu jau bija izglābušas un vairākas reizes palīdzējušas ārā.
  Nataša pamāja ar roku un dziedāja:
  Stulbi cilvēki runā par stresu,
  Stress ir kā roka...
  Viņi izveidos jums interesantu filmu,
  Vēl pēc stundas!
  Veprīns čīkstēja un kliedza:
  - Sveiki, cīnītāji! Redzu, ka esi kļuvis tik foršs! Un viņi jau ir sākuši uzlādēt spēkus ar maģiju.
  Guru zēns atzīmēja:
  - Dažreiz ir grūtāk vienu augšāmcelt, nekā nogalināt miljonu, pareizāk sakot, pat ne dažreiz, bet gandrīz vienmēr!
  Kad helikopters nolaidās, žurnāliste nolēca un pieskrēja pie jaunā karotāja. Viņa noskūpstīja viņu uz lūpām un teica:
  Jauni miesā un dvēselē,
  Puika, tu esi pilnīgi basām kājām...
  Bet ar savu prātu uzskatiet sevi par milzi,
  Tieši tā, cilvēki saka!
  Guru dziedāja, atbildot zēnam:
  Ko cilvēki saka
  Mums rūp
  Būs spēcīgs rezultāts -
  Ja trāpīsi pieklājīgi!
  
  ČAMBERLEINA STAĻINA HITLERA SAZVĒRSTĪBA
  ANOTĀCIJA
  Otrais pasaules karš nesākās. Lielbritānija un Francija atļāva Hitleram ieņemt Poliju. Pēc tam iestājās īslaicīga mierīga pauze. Taču 1950. gada 23. februārī Staļins sāka karu pret Japānu, cenšoties atgūt Sahalīnas dienvidus un citas cara laikos zaudētās zemes. Un Tālajos Austrumos sākās jauns liels karš. Samuraji spītīgi pretojas, un Hitlers, viņa Trešais Reihs un citas valstis vāc spēkus, lai dotu triecienu PSRS.
  . NODAĻA Nr.1.
  Lielbritānijas premjerministrs Čemberlens bija pietiekami gudrs, lai nepieteiktu karu Vācijai pēc uzbrukuma Polijai. Vērmahts ātri sakāva Varšavas karaspēku un sadalīja šo varu ar Staļinu. Pēc kāda laika starp PSRS un Somiju sākās karš. Līdzīgi kā reālajā vēsturē. Pēc tam Baltijas valstu un Moldovas pievienošanās. Pēc tam jaunā padomju impērija stabilizējās. Staļins gandrīz pabeidza slāvu zemju vākšanu. Un Vācija dažviet jau ir pārsniegusi 1914. gada robežas. Un ar diplomātiskiem līdzekļiem viņa arī panāca Namībijas kolonijas atgriešanos. Trešais reihs kļuva spēcīgāks, un Hitlers bija savas popularitātes virsotnē.
  Otrais pasaules karš nekad neizcēlās. Vācijā ekonomika piedzīvoja spēcīgu izaugsmi un tika būvētas rūpnīcas, tostarp automobiļiem. Un Hitlers pat atcēla gandrīz visus antisemītiskos likumus. Trešā Reiha režīms piedzīvoja liberalizāciju.
  Šķiet, ka arī PSRS viss ir kārtībā. Trešais piecu gadu plāns kā vienmēr tika oficiāli pasludināts par pārpildītu. Tiesa, problēmas bija ar lauksaimniecību un pārtiku.
  Staļina režīms īstenoja dzimstības veicināšanas un abortu aizliegšanas politiku. Palielinājās iedzīvotāju skaita pieaugums. Šķita, ka arī ceturtais piecgades plāns ir pārpildīts. Bet materiālā ziņā dzīve nekļuva labāka. PSRS bija pārāk daudz militārā aprīkojuma. Turklāt Staļins, audzinājis tanku sfēru, paļāvās uz liela skaita lielu virszemes kuģu, tostarp kaujas kuģu, būvniecību.
  Un sākās jauna lielā tīrīšana ar represijām. Par tās upuriem kļuva pat Budjonijs, Vorošilovs, Timošenko, Šapočņikovs un citi.
  Staļins nolēma, ka ir pienācis laiks atbrīvoties no vecās komandas, tostarp Molotova un Kaganoviča - viņi zina pārāk daudz. Arī Berija tika nošauta. Un tad viņa pēctecis Serovs. Viņu vietā ieņēma ļoti jauns Šelepins.
  Visā pasaulē krāšņi tika svinēta Staļina septiņdesmitā dzimšanas diena. Viss būtu bijis labi, bet PSRS atkal notika masveida tīrīšanas un represijas. Pat veselas tautas tika pakļautas teroram un genocīdam. Vācijā, gluži pretēji, liberalizācija: daudzpartiju sistēma pat ir atgriezusies. Un kas? Tomēr nacisti ir ārpus konkurences un viegli uzvar jebkurās vēlēšanās. Pats Hitlers, neskatoties uz viņa mūža fīrera statusu, sarīkoja tautas vēlēšanas Vācijas prezidenta amatam. Un pat ar pāris kabatas alternatīviem kandidātiem. Un, protams, viņš uzvarēja.
  Fīrers ir autoritārs līderis, taču saprātīgās robežās. Un pat atcēla nāvessodu.
  Tiesa, arī vāciešiem ir problēmas. Jo īpaši demogrāfiskā politika palielināja Vācijas iedzīvotāju skaitu. Bet Trešā Reiha teritorija ir salīdzinoši neliela un ir problēmas ar pārtiku. Mums ir jāpērk. Tā ir taisnība, ka ekonomika plaukst, bet es gribu kolonijas.
  Pasaulē Lielbritānija un Francija joprojām saglabā savas kolonijas. Un viņiem nav vajadzīgas jaunas zemes - viņi vēlētos sagremot savu. Bet Hitlers vēlas paplašināt impēriju, tāpēc Vācijā pieaug iedzīvotāju blīvums un ir daudz bērnu. Un tas rada spriedzi. Jo īpaši vācieši vēlas, lai Rietumi atgrieztos pie 1914. gada robežām. Tas nozīmē, ka Francijai un Dānijai ir jāatdod daļa savas teritorijas.
  Arī Staļins, lai gan padomju impērija ir milzīga, vēlas papildināt kolekciju. Un problēmas ar Japānu ir īpaši saasinājušās. Jo īpaši PSRS mēģināja atgūt jauno Sahalīnu ar diplomātiskiem līdzekļiem. Taču Japāna pretojās. PSRS ir militāri ļoti spēcīga un tajā ir daudz iedzīvotāju.
  Un tad Staļina pacietība beidzās. Un 1950. gada 23. februārī, padomju armijas dienā, sākās karš pret Japānu. Jāteic, ka uzlecošās saules zeme 1904.-1905.gada kara laikā pārspēja carisko Krieviju. Un, protams, padomju ģenerāļi un varas iestādes sapņoja par atriebību.
  Tā sākās jauns liels karš. PSRS pēdējo reizi cīnījās pirms desmit gadiem ar Somiju. Viņam izdevās kaut ko iekarot, bet uz lielu zaudējumu rēķina. Un tagad viņš atkal mēģināja paplašināt teritoriju. Un tas bija šīs impērijas lāsts, kas centās paplašināties.
  Staļins, kuram jau bija septiņdesmit gadu un kuram bija veselības problēmas, vēlējās jaunus iekarojumus. Vismaz atgriezieties Sahalīnas dienvidos un, ja vēlaties, Kuriļu grēdu. Un arī pārņemiet kontroli pār Mandžūriju un Portartūru.
  Cīņas sākās ar padomju karaspēka uzbrukumu Sahalīnai. Tas nebija pēkšņi, japāņi nocietinājās, raka tranšejas un tranšejas.
  Bet padomju karaspēks uzsāka tankus uzbrukumā. Tostarp varenais IS-7. Šis transportlīdzeklis svēra septiņdesmit astoņas tonnas un bija bruņots ar 130 mm garu stobru. Un viņai bija astoņi ložmetēji.
  Aļenka šajā mašīnā cīnījās ar meiteņu ekipāžu. Neskatoties uz ziemu, jaudīgais dzinējs un sildītājs nodrošināja karstu temperatūru. Tāpēc meitenes noģērbās līdz bikini un cīnījās basām kājām.
  Mašīna devās uz Japānas pozīcijām. Tankam bija slīpas bruņas, un tā tornītis bija racionāls un zems.
  PSRS parādījās trīspadsmit KV modifikācijas, un dažas sasniedza divsimt tonnu svaru. Bet tad radās IP ģimene. Automašīnas ir kompaktākas, ar zemāku siluetu, un tām vairs nav tik daudz bagāžnieku. Tomēr KV sērija vēl nav atsaukta no ekspluatācijas. IS-7 parādījās pavisam nesen, un Sarkanajai armijai ir tikai daži šādi transportlīdzekļi.
  Un kā neveidot meiteņu ekipāžu, lai tas būtu politkorekti. Galu galā sarkanajā impērijā valda vienlīdzība.
  Agresors šajā gadījumā bija PSRS. Lai gan MGB sarīkoja provokāciju. Japāna necīnījās ar ASV un Lielbritāniju. Viņi pārāk ilgi ir saskārušies ar Ķīnu. Beigās viņi kaut kā noslēdza pamieru un sadalīja ietekmes sfēras. PSRS bija jācīnās ar spēcīgu un daudzskaitlīgu Japānas armiju un milzīgu floti. Tāpēc zibenskari, kas notika reālajā vēsturē 1945. gadā, bija nereāls.
  Un padomju pavēlniecība, kurai nebija Otrā pasaules kara pieredzes, rīkojās vecmodīgi. Pēkšņa lielu spēku uzbrukuma vietā kaujas Mandžūrijā sākās ar nelielām sadursmēm. Un japāņiem bija spēcīga un tehnoloģiski progresīva aizsardzība.
  Tāpēc Staļins iekļuva ilgstošā un rūgtā karā. Turklāt karaspēks bija jāpārved no Eiropas PSRS. Iedzīvotāju skaits, protams, bija lielāks nekā reālajā vēsturē, un šķiet, ka arī IKP bija lielāks. Bet karaspēka un operatīvās vadības kvalitāte ir daudz zemāka.
  Sarkanajā armijā daudz kas ir morāli novecojis. Lai gan, protams, ir daudz aprīkojuma un tanku, un lidmašīnu un pat kuģu. Bet flote vēl nav pabeigta. Nav iespējams uzbūvēt kaujas kuģus un lielus lidmašīnu bāzes kuģus tikpat ātri kā tankus un lidmašīnas.
  Bet Staļins, kuram bija veselības problēmas un to pamanījis septiņdesmit gadus, nevēlējās aizkavēt karu. Tāpēc viņš triviāli nevarēja izturēt vēl ilgāk. Bet es gribu ieiet vēsturē kā lielisks komandieris. Karš ar Somiju nepārliecināja - pārāk daudz zaudējumu, pret valsti ar trīsarpus miljonu iedzīvotāju. Tātad Hitlers trijās nedēļās ar mazākiem zaudējumiem sakāva Poliju, kurā bija daudz lielāks iedzīvotāju skaits.
  Khalkhin Gol kauja bija vietējā kauja. Un arī nav pilnīgi skaidrs, jo PSRS zaudēja vairāk lidmašīnu un tanku nekā japāņi.
  Staļins vēlas atriebties Japānai par cara laika sakāvēm. Un parādiet sevi kā ļoti foršu. Bet vai viņam tas izdosies? Ekonomiski PSRS, protams, ir spēcīgāka par Japānu. Un iedzīvotāju ir vairāk. Taču flote vēl nav pabeigta. PSRS pārāk vēlu sāka būvēt lielus virszemes kuģus. Tā kā Staļins baidījās no Hitlera uzbrukuma un vairāk attīstīja sauszemes armiju.
  Taču šķiet, ka Hitlers uzvedas klusi. Patiešām, viņam jau ir teritoriāls ieguvums un slava. Un lielā karote ir manā mutē. Turklāt fīrers joprojām baidījās cīnīties ar Franciju, Lielbritāniju, Beļģiju un Holandi - viņi varēja sagraut Vāciju tikai ar koloniālo divīziju. Reālajā vēsturē Trešo Reihu izglāba fakts, ka Hitlers spēja uzvarēt zibens tempā tikai pusotra mēneša laikā. Bet, ja nebūtu bijusi ātra uzvara, tad lieta, visticamāk, būtu beigusies ar Trešā reiha sakāvi.
  Hitlers, tāpat kā PSRS, principā varēja uzvarēt zibenskara tempā, taču ieilgušais karš izrādījās postošs.
  Tomēr Trešais Reihs ir ekonomiski ļoti spēcīgs. Un tās iedzīvotāju skaits ir liels un turpina pieaugt.
  Hitlers pagaidām nolēma paskatīties, kā Staļinam izvērtīsies karā ar Japānu. Un, ja Sarkanā armija aizķersies, tad kāda velna pēc, var uzbrukt. Slepenībā vācu diplomāti jau ir sākuši darbu. Jo īpaši Somija var nostāties Vācijas pusē. Somi ļoti vēlas atgūt Viborgu un citas Sarkanās armijas iekarotās zemes. Un Rumānija arī alkst atriebties par anektēto Moldovu un daļu Bukovinas.
  Šīs valstis labprāt atbalstītu Vāciju karā pret PSRS. Grūtāk ir ar Bulgāriju un Dienvidslāviju, kur režīmi ir provāciski, bet iedzīvotāji ir slāvi un nevēlas karu ar PSRS. Ungārijā ir arī provācisks režīms, apmaiņā pret daļu Galīcijas tā var pievienoties pretpadomju koalīcijā. Turklāt pēc Hortija nāca radikālākie Salasi. Slovākijā ir formāli neatkarīgs provācisks režīms, taču viņu armija nav īpaši spēcīga.
  Ir arī Turkiye ar spēcīgu vācu ietekmi. Reālajā vēsturē viņa neiestājās karā. Bet tad turkiem draudēja bombardēšana no Lielbritānijas un ASV. Un tagad Lielbritānija, Francija un ASV nekavējoties pauda morālu atbalstu Japānai pēc Staļina uzbrukuma. Un Turkiye varēja iesaistīties karā. Turklāt pirmajā pasaules karā, šķiet, Turcija nezaudēja Krievijai, un pat iekaroja Karpu reģionu. Kāpēc gan nemēģināt vēlreiz? Bet Turcijā joprojām ir liels iedzīvotāju skaits, pat ja tai nav ļoti augstas kvalitātes armijas.
  Bet Trešā Reiha spēcīgākais sabiedrotais iedzīvotāju skaita, ekonomikas un armijas ziņā ir Itālija. Tai ir kolonijas Āfrikā, ieskaitot sagūstīto Etiopiju. Kopā ar tās kolonijām Itālijas iedzīvotāju skaits ir salīdzināms ar pašu Vāciju. Turklāt Musolīni režīms arī veicināja dzimstības pieaugumu. Tiesa, pats Musolīni kļuva vecs, novājējis un īsti nevēlējās cīnīties.
  Turklāt Itālijai nav kopīgas robežas ar PSRS un, pat ja tā iegūs teritoriju Krievijā, to pārvaldīt nebūs īpaši ērti. Un Musolīni vilcinās.
  Lai gan principā viņš vēl nav tik vecs, viņš ir gandrīz četrus gadus jaunāks par Staļinu. Un viņš joprojām nav atteicies no idejas par Romas impērijas izveidi.
  Citi Trešā Reiha sabiedrotie ir: Lielbritānija, Francija, ASV, kuras pašas nevēlas cīnīties ar PSRS, bet vajadzības gadījumā var palīdzēt ekonomiski. Jā, un sūtīt koloniālās divīzijas un brīvprātīgos. Franko apsolīja palīdzēt ar brīvprātīgajiem, un Salazars var kaut ko darīt. Un Zviedrija arī domā par atriebību par iepriekšējām sakāvēm, tāpat arī Norvēģija. Kopumā pret PSRS varētu darboties vesela koalīcija.
  Un tad darbs, protams, turpinās. Taču daudz kas būs atkarīgs no tā, kā Japāna pretosies. Ja karš ievilksies, tiks uzbrukts PSRS. Un, ja ir zibenskari, tad varbūt viņi ar to neriskēs.
  Katrā ziņā pirmās kara dienas ir tās izšķirošākās. Cīņas sākums ir tik svarīgs.
  Un tagad meitenes uz tanka IS-7 dodas uzbrukumā. Viņi ieslēdza sildītāju un tagad bija basām kājām un bikini.
  Un šādā veidā viņi ir daudz izveicīgāki un labāki.
  Un, protams, Alenka uzņem pirmo šāvienu kustībā, izmantojot savus kailos kāju pirkstus.
  Tad viņa dziedāja:
  - Japāna, Japāna, Japāna,
  Lieliska valsts,
  Tam ir varenā samuraja gars,
  Ziniet, ka viņa ir mūsu pretiniece no Visvarenā, viņai jau ir dota,
  Bet mēs viņu saplosīsim gabalos!
  Šaušana ar basām kājām ir īpaša komjauniešu taktika.
  Tā Anyuta šāva uz japāni ar savu pliko, apaļo papēdi. Un viņa iekrita samuraju haubicē. Tas apgriezās un noripoja no sniegotās platformas.
  Meitene to paņēma ar prieku un dziedāja:
  - Mēs iznīcināsim ienaidnieku ar vienu sitienu,
  Mēs apliecināsim savu slavu ar tērauda zobenu...
  Ne velti meitenes ir basām kājām,
  Mēs samuraju sagrausim gabalos!
  Tātad rudmatainā Alla arī parāda savu agresīvo sēriju. Un tā viņa to paņēma un uzspieda uz pogas sarkano krūšu nipeli, izšaujot lādiņu no 130 mm lielgabala. Precīzs sitiens lika japāņu lielgabalam apgāzties.
  Un meitene čivināja:
  - Es esmu foršākais pasaulē,
  Un meitene vienmēr ir basām kājām!
  Arī meitene Marija paņēma un izšāva, nospiežot sviru ar pliku papēdi. Un palaišanas sistēma darbojās. Un ložmetēji samurajus nokāva. Marija nopļāva pretiniekus un čīkstēja:
  - Par jaunu komunismu!
  Un Olimpija arī izšāva, izmantojot zemeņu krūšu nipeli, kas bija ļoti garšīgi.
  Un tika nopļauta vesela samuraju rinda. Un tas izrādījās ārkārtīgi forši un nežēlīgi.
  Olimpiskās spēles pļāpāja:
  - Slava komunismam! Slava!
  Un atkal, meitenes, apbērsim japāņus ar uguni.
  Tikmēr samurajs noķēra apmēram trīspadsmit gadus vecu zēnu. Viņš bija izskatīgs, gaišmatains bērns ar sarkanu kaklasaiti.
  Sākumā japāņi viņu noģērba līdz apakšbiksēm un izdzina basām kājām un puskailu pa sniegu. Zēns gāja, šautenes mudināts. Viņa rokas bija sasietas aiz muguras, un kailās, graciozās pēdas atstāja skaistas pēdas sniegā.
  Samurajs ķiķināja un izteica sarkastiskus jokus. Viens no viņiem satvēra zēna baso pēdu, pārbrauca ar plaukstu pār viņa pēdu un rūca:
  - Labs izskatīgs!
  Tad viņš ar plaukstu uzsita puisim pa dupsi. Serjožka nosarka no kauna. Bija ļoti nepatīkami ziemā staigāt basām kājām pa sniegu. It īpaši, ja ilgi jāstaigā un plikas zoles pat deg.
  Serjožka gāja pa sniegu, viņa bērnu kājas kļuva koši kā zoss pēdas.
  Bet zēns centās turēt galvu taisni. Un zēna galva ir gaiša un skaista.
  Seryozhka kailo rumpi izpūta vējš. Zēns staigāja un aizrautīgi dziedāja;
  Mēs esam pionieri, drosmīgi cīnītāji,
  Dzimis un atliets no tērauda...
  Vectēvi un tēvi lepojas ar mums,
  Un mīļais biedrs Staļins ir ar mums!
  
  Tik brīnišķīga mūsu valsts,
  Ko komunisms deva tautām...
  Viņa mums ir dota uz visiem laikiem, piedzimstot,
  Proletāriešu brīvības dāvana!
  
  Jā, mūsu ticība spožajam zvaigžņu ceļam,
  Lidot augstāk tiecoties -
  Ticiet man, mūsu krievu garu nevar saliekt,
  Un ja vajadzēs taranēsim jumtus!
  
  Jā, ticiet Krievijai, manai dzimtenei,
  Fašisms tevi nekad neuzvarēs...
  Pasaules tautas ir draudzīga ģimene,
  Un Staļins, izcilais Ļeņins, ir ar mums!
  
  Mēs dzemdējām stipru ģimeni,
  Kurā ticībā uzvar patiesība...
  Es mīlu Svarogu Dievu un Staļinu -
  Es ticu, ka mūsu rītdiena būs gaiša!
  
  Mēs radīsim jaunu brīdi,
  Un mēs vienkārši izveidosim skaistu pasauli...
  Virs mums ir zeltains ķerubs,
  Un es ticu, ka cilvēks kļūs par varoni!
  
  Mūsu tēvzeme plauks,
  Viņa ir lepna un vienkārši majestātiska...
  Mēs saņemsim tikai piecus par uzvaru,
  Tāda ir mūsu Tēvzemes godība!
  
  Tas Kungs radīja laukus un kalnus,
  Pasaulē piedzima jauki puiši...
  Ticiet man, cilvēki, mums ir daudz spēka,
  Mēs kaskādējam no ložmetēja!
  
  Krievijā mūsu bizness ir pieticīgs,
  Cīnies par sarkano plūdu bērniem...
  Mēs, protams, parādīsim augstāko klasi -
  Galu galā krievi kaujās ir neuzvarami!
  
  Mēs varēsim draudīgi pabeigt darbu,
  Pabeidz gudrā Ļeņina iesākto...
  Ļaujiet plēsējam vienkārši pārvērsties par medījumu,
  Par godu mirdzošām paaudzēm!
  
  Es ticu, ka mēs drīz lidosim uz Marsu,
  Uzcelsim uz Veneras debesu paradīzi...
  Parādīsim augstāko klasi pasaulē,
  Skumjas un kimēra mūs nevar pārvarēt!
  
  Ģimenes vārdā mēs radīsim laimi,
  Celsim debesu lietu, komunismu...
  Visvarenais Kungs starp slāviem ir viens,
  Tas ir pilns ar humānisma debesīm!
  
  Jā, mūsu ticība ir Tam Kungam Kristum,
  Visā Visumā es zinu, ka tas nepazudīs...
  Galu galā Lada būs ar mums līdz beigām,
  Kas man dos laimi!
  
  Cik labi ir dzīvot dzimtajā Krievijā,
  Viņā ir bezgalīgā pagātnes laime...
  Nē, dzīve netiks pārtraukta, es ticu pavedienam,
  Un mūsu cilts ir vienkārši gudra!
  
  Kā Jēzus cieta par mūsu Krieviju,
  Kā Dievs Svarogs deva tērauda zobenus...
  Galu galā gaismas dievi ir ideāls,
  Mūsu mātes Krievijas vārdā!
  
  Kāpēc gan neizvēlēties zvaigzni,
  Un pamatoti pakļaut Visumu...
  Es nākšu pie Jēzus ar prieku,
  Galu galā mūsu bizness ir darbs un radīšana!
  
  Lai nāk krāšņā uzvara,
  Dieviete Lada mums palīdzēs šajā...
  Mēs drīz atvērsim bezgalīgu kontu,
  Mums ir drosmīgi jācīnās par savu Tēvzemi!
  
  Kungs Svarogs dos laimi visiem cilvēkiem,
  Sniegs mierinājumu un slavu...
  Par to būs dzejolis un stāsts,
  Par Krieviju un mūsu Balto spēku!
  Zēns sniegā stampāja basām kājām. Un viņa pēdas bija mazas, bet ļoti elegantas. Un samuraji skatījās uz viņiem ar ļoti mantkārīgām acīm.
  Bet tas ir zēns. Puspliks un šortos, zils no aukstuma.
  Viņi izveda viņu cauri aukstumam un aizveda uz siltu būdu.
  Tur viņi bez papildu runas viņu paņēma un savēra uz plaukta. Viņi sagrieza man rokas no aizmugures un pievilka augšā.
  Un tad bende no Japānas atnesa lāpu zēna kailajiem papēžiem. Bija piedegušas gaļas smaka. Uguns nolaizīja bērna kailās zoles. Serjožka kliedza no nepanesāmām sāpēm.
  Japāņi rēca:
  - Runā, kucēn, kādi ir tavas komandas plāni?
  Zēns drosmīgi atbildēja:
  - ES neteikšu!
  Atbildot uz to, viņi sāka puisi sist ar dzeloņdrātīm.
  Un blakus istabā viņi spīdzināja kailu komjaunatnes meiteni. Viņi viņu sita ar tērauda ķēdi, baltu no karstuma.
  Bet meitene ne tikai neraudāja un nevaidēja, bet pat dziedāja;
   Telpa ir krāsota tumšā, drūmā gaismā,
  Un ledainās zvaigznes savās orbītās aptumšojās...
  Es gribu mīlestību, bet atbilde, ko dzirdu, ir nē,
  Meiteņu sirdis ir salauztas gabalos!
  
  Mums patīk ļoti drosmīgi cīnīties,
  Ir ļoti mežonīgi cīnīties par dzimteni...
  Atkal veiksim drosmes pārbaudi,
  Esmu pasaules bruņinieks - ne ar klauna dvēseli!
  
  Kad mēs sagrāvām Vērmahtu,
  Meitenes pie Maskavas braši cīnījās...
  Viņi cīnījās pret brūnās ordas baru,
  Lai gan ienaidnieks ir saistīts ar sātanu!
  
  Mēs esam basām kājām meitenes uz sniega kupenas,
  Nebaidieties no pretinieka...
  Un fašistu dakša tieši sānos,
  Savācam granātas kaudzē no mugursomas ādas!
  
  Bet kā ir ar mūsu drosmi it visā?
  Kad Merkurs tika mērīts ar kājām...
  Ikviens, kurš steidzas mūs salauzt,
  Nemīdi zemi, kuru mīli ar zābakiem!
  
  Lai tiek slavēta krievu zeme,
  Mēs parādījām cilvēkiem ceļu uz Visumu...
  visi pasaules cilvēki ir viena ģimene -
  Drīz redzēsim komunismu!
  
  Jā, jūs varat tam ticēt vai vismaz neticēt,
  Bet cilvēks piedzimst kā spēcīgs radījums...
  Zvērs nepārvarēs mūsu draudzību,
  Galu galā, ticiet man, mūsu ienaidnieki ir bezspēcīgi pret mums!
  
  Mūsu svētās dzimtenes vārdā,
  Es cīnīšos ar visiem ļaunajiem gariem...
  Meitene basām kājām skrien pa sniegu,
  nav pat domas gļēvi padoties!
  
  Mūsu, sīvo cīnītāju, ir miljoniem,
  Kas ir vienoti cīņā...
  Pagodināsim mūsu vectēvu un tēvu ticību,
  Galu galā meitenes cīņās ir neuzvaramas!
  
  Svarogs mums kaujā iedeva asāko,
  Viņš teica, ka meitenes sīvi cīnās...
  Lai Dieva ideāls piepildās
  Un, kad jūs uzvarējat, jūs dalāties ar bāreni!
  
  Lai mūsu Krievija, es ticu, ir godībā,
  Kas cīņās bez bailēm...
  Cīnies par savu dzimteni un nebaidies,
  Viss krekls ir piesūkts ar asinīm!
  
  Jā, nav šaubu - mēs iznīcināsim visus ienaidniekus,
  Mēs esam dzimuši, lai būtu milzu cilts...
  Zem reklāmkaroga ar trīs krāsu sarkanu,
  Lai cilvēki vienmēr ir vienoti!
  
  Nāk jauns laikmets,
  Kosmosa cilvēkiem ir pavērušās telpas...
  Viņš iznīcina dažus kukaiņus,
  Pie velna stulbuma un runāšanas!
  
  Jā, vīrietis nemaz nav utis,
  Un tas, kurš dzimis, lai uzvarētu mūžīgi...
  Tāpēc neaiztieciet krāšņo ģerboni,
  Lai gan ienaidnieks vienkārši kļuva traks!
  
  Nepadosimies pretiniekam,
  Ne uz Zemes, ne zilajās debesīs...
  Jūs, puiši, pierakstiet to savā piezīmju grāmatiņā,
  Ka kosmosa kuģis pacelsies kā trakulīgs gulbis!
  
  Ka mēs ļoti drosmīgi aizstāvēsim Zemi,
  Ziniet, ka mēs esam drosmīgas meitenes...
  Šeit ķerubs izpleš spārnus,
  Uz viņiem tika iemesta granāta!
  
  Nē, meitenes nekad netiks izslaucītas,
  Viņi mūs nenolaidīs uz ceļiem...
  Kā tas bija agrāk, Hitlers ir apbēdināts,
  Tā paaudžu prieks kļūs godībā!
  
  Īsāk sakot, mēs sasniegsim zvaigzni,
  Un mēs būsim Jaunavas, Oriona pasaulē...
  Lielie sapņi piepildās
  Mēs veidosim krāšņu, jaunu kārtību!
  
  Un es ticu, ka drīz pienāks laiks,
  Kad kaujā kritušie tiek augšāmcelti...
  Uzvaras atvērs bezgalīgu kontu,
  Kurš būs tīrākais cīņā, saņems balvu!
  
  Es zinu, ka mēs varam samierināt cilvēkus pasaulē,
  Viens: arābi, hinduisti un pareizticīgie...
  Visvarenais Kungs apgaismos ikvienu,
  Un mūsu liktenis noteikti būs krāšņs!
  
  Lai laime visus cilvēkus sagaida priekšā,
  Un mūžība krāšņā priekā mūžīgi...
  Atstarpes un nulles beigsies,
  Un vājie un kroplie ir dziedināti!
  
  Šeit cilvēkiem būs laime mūžīgi,
  Pat ja miljardiem gadu paiet godībā...
  Galu galā cilvēku prāta spēks ir spēcīgs,
  Mēs esam dzimuši kosmosa varā!
  
  Mēs jokodamies iekarosim Visumu,
  Mēs izveidosim galaktikas maršrutu līdz galam...
  Iesim caur vakuumu mīlestībā, griezdamies,
  Pagodināsim Dieva Jēzus Vārdu!
  
  Un mēs paši uzreiz sāksim radīt zvaigznes,
  Būvēsim pilsētas parseku garumā...
  Mednieks drīz pārvērtīsies par medījumu,
  Un lai cilvēki ir pāri visam!
  . NODAĻA Nr.2.
  Cīņas ar Japānu turpinājās. Padomju karaspēks spēja izlauzties cauri frontes aizsardzības līnijai. Bet samuraji spītīgi pretojās. Viņi negribēja padoties un cīnījās ar lielu fanātismu. Pat kamikadzes mīnas piedalījās kaujās.
  Alena uz sava IS-7 tanka un viņas apkalpe jau ir saņēmusi daudz sitienu.
  Bet meiteņu slepkava darbojās.
  Lūk, vēl viena haubice apgāzusies.
  Anyuta atzīmēja, kustinot savas kailās, noslīpētās kājas:
  - Tā ir mūsu agresīvā eja!
  Red Alla atzīmēja:
  - Labi, ka mūsu bruņas ir biezas un lielās nogāzēs. Citādi būtu bardaks!
  Marija gurkstēja:
  - Jā, samuraji cīnās kā nākas! Rīt ir 1. marts, un mēs neesam panākuši gandrīz nekādu progresu. Un tas ir kaitinoši!
  Olimpija čukstēja, dziedot:
  Šeit ir pirmais atkausētais plāksteris,
  Sapņā es redzu Staļinu...
  Un piemētāts ar līķiem,
  Mana dārgā Krievija!
  Alenka iesmējās un atzīmēja:
  - Tava dziesma ir bez optimisma! Dziedāsim ko jautrāku un lipīgāku!
  Un komjaunatnes uz tanka sāka dziedāt unisonā, turpinot šaut ar kailiem kāju pirkstiem un neaizmirstot izmantot arī krūšu koši nipeļus;
  
  
  
  Es esmu spēcīgākā meitene pasaulē
  Kas dzimis tīrībā...
  Uz planētas nav skaistākas manis -
  Mums visur veiksies!
  
  Lai Krievija ir brīnišķīgākā no visām,
  Valsts, kas iekaroja visu pasauli...
  Ļaujiet tam nekavējoties kļūt interesantāk cilvēkiem,
  Jebkurš karotājs ir īsts elks!
  
  Es aizstāvēšu svēto valsti,
  Kur ir mūsu senči, ticiet man visvairāk...
  Uzziniet cilvēkus, baskāju meiteni,
  Viņa ir ērglis, nevis zvirbulis!
  
  Iepriekšējā dzīvē es biju komjaunatnes biedrs,
  Fašisti cīnījās tik slaveni...
  Un meitenes balss bija tik skaidra,
  Un gaiša gaisīga dvēsele!
  
  Es ļoti drosmīgi cīnījos pie Maskavas,
  Meitene aukstumā bija basām kājām...
  Un uzskatiet manu spiedienu tik šokējošu,
  Viņa ar dūri salauza Friča seju!
  
  Par godu Jēzum, mūsu karogam,
  Un arī lielākais Dievs Svarogs...
  Uz visiem laikiem vissvētākā Lada ir ar mums,
  Un spožākais Baltais Dievs pasaulē!
  
  Mēs esam cilvēki, kas dzimuši saules gaismā,
  Yarilo mūs iedvesmoja varonībai...
  Un meiteņu dziesma plūst mežonīgi,
  Šeit ķerubs izpleš spārnus!
  
  Es precīzi šāvu no ložmetēja,
  Viņa iemeta dāvanu ar basām kājām...
  Es iemetu tīklu fašistam,
  Viņa izskatās pēc mazas meitenes!
  
  Es uzskatu sevi par karotāju no Dieva,
  Viņa radīja pasauli, kurā skaistums...
  Vislielākā Svaroga vārdā,
  Skaistums uzzied skaistules dvēselē!
  
  Mēs aizstāvējām Kremli no nacistiem,
  Mēs varējām visus nogalināt uzreiz...
  Nē, meitene netiks izrakstīta,
  Un mēs trāpījām Krautam tieši acī!
  
  Komunisma mūžīgās godības vārdā,
  Es biju komjaunietis, kurš cīnījās basām kājām...
  Mēs iznīcināsim fašisma ganāmpulkus,
  Lai tērauds nepakļautos Krievijas ienaidniekiem!
  
  Meitenes cīnījās Staļingradā,
  Viņu sprauslas ir sarkanas kā rubīni...
  Mēs drīz redzēsim komunismu,
  Nezinot skumjas un melanholiju!
  
  Mēs esam labākās meitenes Tēvzemē,
  Es esmu komjaunietis gandrīz kails...
  Bet viņa iznīcināja Reihu ar ložmetēju,
  Ka vācieši neiekļuva mūsu kompānijā!
  
  Spožākās Krievijas vārdā,
  Es ticu, ka viss būs ļoti labi...
  Lielais Jēzus tici misijai,
  Gan jau kaltu čaulas klauvē!
  
  Mūsu lielās dzimtenes vārdā,
  Mēs aizbēgsim ļaunos fašistus...
  Apturēsim savvaļas baras ganāmpulkus,
  Pat ja ļaunais zaglis ir niknā uzbrukumā!
  
  Lai Jēzus vārds spīd kā saule,
  Lai māte Marija dod lielu paradīzi...
  Lada Almighty mēs esam bērni,
  Un jūs drosmīgi cīnāties un uzdrīkstieties!
  
  Mūsu lielās dzimtenes vārdā,
  Ko komunisms visur deva...
  Es redzu svēto sejas, kas spīd no ikonām,
  Vienā United Lord ģimenē!
  
  Visvarenā Svaroga vārdā,
  Pestītājs, visaugstākais Kristus...
  Mums jābūt kā ģimenes Dievam,
  Uz visu Bezgalīgo Radītāju!
  
  Lai Krievija paceļ savu karogu virs sevis,
  Mēs kļūsim stiprāki un gudrāki...
  Lai gan Čingishans strauji uzbrūk,
  Bet mēs meitenes tomēr esam gudrākas!
  
  Tāpēc es jums saku, cilvēki, rīkojieties,
  Kalpojiet mums uzticīgajiem krievu dieviem...
  Un izglābiet krievu dvēseles kaujā,
  Lai gan tas ir velnišķīgi!
  
  Mēs uzvarēsim, es to noteikti zinu
  Mēs varēsim uzvarēt visus fašistus...
  Kains nesagraus Tēvzemes cīnītājus,
  Un ar draudīgu rēcienu lācis dzīvos!
  
  Mēs visu izdarīsim ļoti labi,
  Mēs uzvarēsim visus fricīšus un mongoļus...
  Galu galā cīņa ar meitenēm ir bīstama,
  Krievijas iedzīvotāji zina, ka viņi ir neuzvarami!
  
  Ļaujiet mums visiem parādīt draudīgus smīnus,
  Mēs nolauzīsim Čingishana ragus...
  Bezgalīgas godības vārdā,
  Lai jūsu liktenis ir ļoti gaišs!
  
  Jā, mēs, meitenes, cīnīsimies skaisti,
  Parādīsim augstāko klasi pasaulē...
  Es esmu karotājs, un mana dvēsele nav klauns...
  Un Dievs atalgos Kristu par uzvarām!
  
  Mēs salauzīsim Čingishana tumsas,
  Uz Kalkas kaujās meitenes...
  Nevar pretoties elles triecienam
  Es mīlu Jēzu un Staļinu!
  
  Tāpēc es sasmalcināšu ienaidniekus, ticiet man, neskaitot,
  Es varu viņus uzvarēt kā pundurus...
  Ticiet man, mūsu darbs ir grūts,
  Lai gan dzīve ir trausla kā zīda pavediens!
  
  Vissvētākās Marijas Ladas vārdā,
  Ko deva jaunība un mīlestība...
  Mums, meitenēm, ir pilnīgi basas kājas,
  Mīdīsim pretinieku netīrumos un asinīs!
  
  Kristus nāks un mirušie augšāmcelsies,
  Peruns, Jarilo, Baltais Dievs, Svarogs...
  Viņi ir vienoti, cilvēki godīgi zina,
  Un virs Visuma ir Visvarenā ģimene!
  
  Īsāk sakot, mūsu laime būs mūžīga,
  Skaisti un brīnišķīgi gadsimtiem ilgi...
  Gan debesīm, gan zemei ir varens spēks,
  Un nemirstība un jaunība mūžīgi!
  Pēc tam 150 mm haubice trāpīja tornītim tieši sadursavienojumā. IS-7 iestrēga, un karotājiem bija jāpagriež tanks un jādodas uz remontu.
  Un tad tu redzēsi, ka viņš būs galīgi saplosīts. Kopumā Staļina likme par zibenskaru pret Japānu neizdevās. Cīņas kļuva ilgstošas un sīvas.
  Tikmēr japāņi turpināja stūrēt un mīt pedāļus.
  Piemēram, viens no pionieriem tika pieķerts. Zēnam ir tikai divpadsmit gadi. Un viņi sāka izmantot gumijas šļūtenes uz viņa tukšajām zolēm. Puisis rēca un vaidēja, bet klusēja.
  Pēc tam viņa bērna pēdām tika uzliktas sarkani sakarsušas dzelzs strēmeles. Jā, smaržoja pēc tā, ka kaut kas būtu cepts. Un šī smarža bija ļoti ēstgribu.
  Bērns zaudēja samaņu no sāpīga šoka.
  Bet samuraju bendes iedūra viņam ar adatu bērna kaklā. Un zēns atkal nāca pie prāta.
  Un briesmoņi sāka lauzt viņa kailos kāju pirkstus ar karstām knaiblēm.
  Un atkal bērns nomira.
  Jā, kas tur bija? Zēns turpināja spīdzināt. Pēc tam, kad viņi pabeidza lauzt bērnu kāju pirkstus, japāņu bendes sāka strādāt pie ribām.
  Tieši tā viņi arī darīja, laužot vienu ribu pēc otras. Un burtiski zēna kauli griezās. Un tā tas izrādījās sāpīgi.
  Un tad zem karstajām knaiblēm saplaisāja un nolūza viena riba, un tad otra.
  Un sāpes bija tādas, ka zēns atkal nomira no mežonīgām ciešanām.
  Un samuraji dziedāja un smējās. Viņiem bija tik jautri.
  Un viņi sāka spīdzināt komjaunatnes meiteni. Šajā gadījumā elektrodi tika piestiprināti pie Veneras dzemdes, tūpļa un krūšu krūšu sprauslām.
  Tad viņi to paņēma un ieslēdza strāvu. Un elektriskās izlādes skrēja caur meitenes maigo ķermeni.
  Un kā viņa cieta un drebēja. Cik tas viss bija neticami sāpīgi. Un skaistules ķermenis burtiski satricināja. Tad viņas mutē ielika vēl elektrodus. Un atkal viņi ieslēdza augstsprieguma strāvu. Un meitene sāka pilnībā mirdzēt.
  Tās tiešām bija neticamas, mežonīgas sāpes. Un kā nogurušais komjaunietis kliedza.
  Un viņi turpināja viņu mocīt ar mežonīgu niknumu. Ieraudzījuši, ka straume meiteni neved, uzvilka uz bagāžnieka.
  Viņi iespieda meitenes basās kājas ozola bluķī un labi nostiprināja.
  Tad viņi sāka karināt svarus uz āķiem, izstiepjot kailo, muskuļoto skaistuli.
  Meitenes vaidēja, bet joprojām nevēlējās izpaust militārus noslēpumus.
  Tad japāņu bendes viņas kailās pēdas smērēja ar eļļu, lai tās spīdēja.
  Un viņi aizdedzināja uguni zem viņiem.
  Liesma plēsīgi laizīja meitenes kailos, apaļos, ļoti vilinošos, rozā papēžus.
  Tomēr skaistule nesalūza. Gluži pretēji, viņa pārstāja vaidēt. Un viņa to uzņēma ar lielu entuziasmu un sāka dziedāt ar dziļu sajūtu;
  Lai slavēta kaislību dieviete Lada,
  Kas radīja debesu vāku...
  Būs dāsna atlīdzība cilvēkiem,
  Jo svētais Dievs ir augšāmcēlies!
  
  Nav vairs skaistu Svaroga meitu,
  Ka viņi basām kājām skrien pa sniegu...
  Mēs būsim par svētību Rodam,
  Nemidīt meitenes ar saviem zābakiem!
  
  Galu galā Krievijā ir milzīgas meitenes,
  Katrs zēns ir karavīrs no silītes...
  Balss plūst tik skaļi,
  Ļaundaris tiks savīts kazas ragā!
  
  Mēs cīnīsimies par Tēvzemi,
  Mana lielā dzimtene...
  Krievi vienmēr ir spējuši cīnīties,
  Viņiem nav nekāda veida pretoties!
  
  Viņi atdeva savas sirdis par Krieviju,
  Es ticu, ka būs brīnišķīga dzīve...
  Mēs drīz atvērsim durvis uz kosmosu,
  Un atradīsim savu aicinājumu!
  
  Nē, lai tagad plosās vētra,
  Bet krievs nešaubīsies mūžīgi -
  Mūsu cīnītājs nepadodas cīņā,
  Lai viņa sapnis piepildās!
  
  Mūsu spēks ir gudrībā, meitenes,
  Jūs patiešām esat dzimis šādā veidā...
  Mēs skricelēsim no ložmetēja,
  Tā ka tikai uz augšu un nekad uz leju!
  
  Dodiet valstij jaunus resursus,
  Lai tas zied kā sulīgs rožu krūms...
  un Dieva Jēzus Vārdā -
  Lai nav dzirdama sasodītā ļaunā krakšķēšana!
  
  Karā visi cilvēki ir brāļi,
  Bet tajā pašā laikā sātana kalpi...
  Mēs esam gatavi atvērt viņiem rokas,
  Lai visi ir uzticīgi miera Dievam!
  
  Nenolika Vērmahtu uz ceļiem,
  Mēs spējām izdzīvot cīņās...
  Staļins un lielais Ļeņins ir ar mums,
  Pieraksti to savā piezīmju grāmatiņā, bērns!
  
  Mēs padarīsim dzimteni tādu,
  Ka viņa pati cels pasauli...
  Lai arī pērkona negaiss šurp atnāca ar izkapti,
  Mūsu Svarogs ir lielisks meistars!
  
  Ienaidnieks uzbruka pēkšņi un nodevīgi,
  Tas bija šausmīgs četrdesmit pirmais gads...
  Bet mūsu vectēvi lieliski cīnījās,
  Rod palīdz viņiem cīņā!
  
  Mēs atdosim savas sirdis par Krieviju,
  Padarīsim savu valsti stiprāku...
  Drosmīgi atverot durvis uz kosmosu,
  Nekas sevišķš!
  
  Šī ir mana valsts, ticiet man, svētā,
  Mēs aizstāvēsim Maskavas bruņiniekus...
  Meitene basām kājām ieskrien sniega kupenā,
  Modināt senu sapni!
  
  Nē, mēs, meitenes, nesabrukām kaujā,
  Un viņi cīnījās ar drosmi...
  Un dažreiz meitenes tik smagi cīnījās,
  Ir pilns sods!
  
  Ziniet, ka mūs, krievus, neviens nenožņaugs,
  Kalnus varam nolīdzināt, jokojot...
  Veltot savas dvēseles Dievam,
  Jūs nokārtojat eksāmenus ar A!
  
  Dievs dzimis nemierīgos laikos,
  Netālu no Maskavas, kad pērkona negaiss pērk...
  Lada nopelnīja mūsu jūdzes,
  Un lai birst asaras!
  
  Krievu meitenes ir cēlas
  Katrai svētīgajai jaunavai ir izskats...
  Tici man, tik skaidra balss,
  Un dūre meitenēm ir monolīta!
  
  Es ticu, ka valstī viss būs lieliski,
  Es zinu, ka viss plaukst...
  Lai gan dažreiz ir bīstami cīnīties,
  Mēs atvērsim pilnu ļaunprātīgas izmantošanas kontu!
  
  1941. gadā mēs stāvējām kopā,
  Bruņinieki turēja Maskavu...
  Drīz būs komunisms,
  Es atnesīšu Tēvzemes karogu!
  
  Staļingrada ir kļuvusi par milzīgu ceļu,
  Kur sanāca divi lieliski...
  Meitene cīnās basām kājām
  Viņas vīrs, protams, ir komunists!
  
  Tur ienaidnieks iemeta "Tīģerus"
  Bet tas viņam nekādi nepalīdzēja...
  Jā, velti fīrers muldēja spēles,
  Jūs esat trausla stikla planēta!
  
  Nedod meitenēm kaprīzes
  Mēs neuzdrošināmies atpūsties ...
  Ienaidnieks atstāja pārāk daudz kvēpu,
  Jūs joprojām nokārtosit eksāmenu ar A!
  
  Ceļš uz Staļingradu noteikti ir krāšņs,
  Tā ir tikai saule pār valsti...
  Ļaunais Kains tiks iznīcināts,
  Viņš ir Gehennā kopā ar sātanu!
  
  Krievija vienmēr ir svēta valsts,
  Tajā ir Peruns un Jēzus Kristus...
  Lai gan dažreiz patiesība ir ļauna,
  Vīrietis nav izaudzis līdz laimei!
  
  Krievu daļa ir prasmīgi cīnīties,
  Un sakaut Krievijas ienaidniekus...
  Lai gan krautiem ir Lucifera spēks,
  Bet mūsu armija ir kļuvusi varena!
  
  Pasaules komunismā ir pestīšana,
  Pārvarēt līķu kalnus...
  Mēs nelūgsim saviem ienaidniekiem piedošanu,
  Pat ja lācis plosās dusmās!
  
  Dievs Peruns met zibeni,
  Viņam patīk sist ļaunajiem...
  Un mēs esam stiprāki par saviem ienaidniekiem,
  Ja armija trenējas kaujai!
  
  Jā, Svarogs ir lielisks gaismas karotājs,
  Varēs izdarīt ko tādu, ko nevar izdarīt ar rokām...
  Tad tu būsi slavas cienīgs,
  Krievi, ticiet man, nav muļķi!
  
  Viss paliek mūsu godībā,
  Kas ir skaists kā maija krāsa...
  Debesīs būs vieta kritušajiem cilvēkiem,
  Ko viņi nikni kliedza - banzai!
  
  Ziniet, ka viņi nevar izturēt pazemojumu,
  Mēs varam izveidot pilnīgu Ēdeni...
  Krievijai būs atriebība krautiem,
  Vismaz Sems viņiem pat palīdz!
  
  Krievi apbrīnoja saulrietu,
  Tas rubīns apgaismo ceļu...
  Ļaunajiem būs liela atmaksa,
  Mūsu Rusu ar džeku nevar saliekt!
  
  Mēs sāksim skaļi apbrīnot,
  Lielās ziloņu dzimtenes spēks...
  Kopā ar starojošo komandu,
  Labākā dēlu Lada!
  
  Meitenes ziemā skrien basām kājām,
  Šī ir viņu lielā zvaigzne...
  Zaķi arī skrien basām kājām
  Lada būs ar mums mūžīgi!
  
  Dievs radīja planētas no atoma,
  Viņš radīja telpu tikai ar vārdu...
  Varonības darbi tiek dziedāti,
  Un ienaidnieks saņem triecienu!
  
  Būs cilvēka apbrīna,
  Vienmēr cīnīties un sapņot...
  Tātad no brīža līdz laika beigām -
  Lai viņi cīnās kaujā!
  
  Tālumā spīd saules sejas,
  Un varavīksne mirdz, ticiet man...
  Un ienaidnieks ir ļoti mežonīgs,
  Protams, viņš būtībā ir zvērs!
  
  Valstī ir skaistas meitenes,
  Ka viņi zina, kā uzvarēt ienaidniekus...
  Viņiem noteikti ir skaidra balss,
  Labākie dēli pasaulē!
  
  Mēs, krievi, nepazudīsim,
  Mūsu patiesībai tic visam...
  Galu galā mums būs tādi tiesneši,
  Sagrausim teroristus gabalos!
  
  Mūsu meitenes spīd ar papēžiem,
  Ar pliku rozā krāsas zoli...
  Un sniega kupenas kūst zem tavām kājām,
  Ir karsti redzēt skaistumu basām kājām!
  
  Nu jaukas meitenes,
  Bez pūlēm satriecot ienaidnieku...
  Lai gan straume tiek atskaņota ļoti skaļi,
  Orda virzās uz priekšu liesmās!
  
  Mēs visu varam ļoti forši,
  Un sasniedziet uzticību savā sapnī...
  Un ienaidnieks uzbrūk muļķīgi,
  Sitiet viņa bārdu ar zobenu!
  
  Es pazīstu mūsu tērauda bruņiniekus,
  Tici man, stiprākus tu neatradīsi...
  Viņi deva fašistiem spēcīgu pļauku pa ragiem,
  Vismaz viņš izskatās ne vairāk kā divdesmit!
  
  Meitenes, kas smejas
  Viņi izcēla zobus savā krāšņumā...
  Un viņu acis ir kā apakštasītes,
  Balss ir starojoša lakstīgala!
  
  Meiteņu treniņi ir forši,
  Un viņi iedomājas šausmas kaujā...
  Skaistules ir tik gudras,
  Vismaz reizēm apmācies!
  
  Iedomājieties šādu pasauli, tur būs cilvēki
  Komunisms ir augstāko spēku dzimšana...
  Un skaistums tevi netiesās,
  Pat ja cilvēks ir debīls!
  
  Tagad karš nāk no austrumiem,
  Elles bars uzbrūk...
  Ar mums ir ticīgā cīnītāja Svaroga spēks,
  Meitene iznīcināja hanu vienā rāvienā!
  
  Es zinu, ka visus var apbrīnot
  Zināt, kas cīnās par Tēvzemi...
  Un karavīrs piedzima drosmīgs,
  Nokļūšana debesīs pēc nāves!
  
  Mēs varēsim iepriecināt Rusu,
  Glorificējot Rod gadsimtiem ilgi...
  Mātes svētās Krievijas labā,
  Ar lielas dūres spēku!
  
  Tici man, mana dzimtene ir skaista,
  Arktikā zied ābeles...
  Mūsu cilvēki ir lieliski, pareizticīgie,
  Piepildīja manu sapni!
  
  Mēs varam izveidot jebkuru mākoni,
  Un uzveic ārprātīgo ienaidnieku...
  Mūsu cīnītāju komanda tik lido,
  Pārvērš plēsīgos rāpuļus spēlē!
  
  Krievijā viss ir tik forši,
  Radītājs ielika tajā savu sirdi...
  Sadists Maljuta tiks saspiests,
  Sapnim pietiks spēka!
  
  Kristus nāks un pasaule augšāmcelsies,
  Mūžīgi būs cilvēki godībā...
  Mēs godīgi cīnāmies par Krieviju,
  Un zini mūsu tērauda roku!
  
  Meitenes apbrīno
  Kas var iekarot kosmosu...
  Viņi saplēs visus tīklus,
  Ķēde viņiem ir tikai zīda pavediens!
  
  Tici man, mēs nekad nepadosimies,
  Mēs nekad nepakļūsim ienaidnieka pakļautībā...
  Ja fīrers vienkārši sajuktu prātā -
  Mēs viņam nolauzīsim ragus!
  
  Cilvēk, tu kļūsi stiprāks par visiem citiem,
  Vai jūs varat iekarot Visuma malu...
  Nerunā muļķības, vājais,
  Ticiet mums, slāvus nevar salauzt!
  
  Miljonu spēks būs ar mums,
  Mēs piebeigsim ienaidnieku, ticiet man...
  Daudzi jaunavu leģioni,
  Viņi vienkārši trāpīja mērķī!
  
  Uzvara jau nāk,
  Mēs iebraucām Berlīnē triumfā...
  Kurš nomira paradīzes priekā,
  Un svētais ķerubs paceļas gaisā!
  
  LUKAŠENKO NEKĻUVA PAR PREZIDENTU
  ANOTĀCIJA
  Kabatas Centrālā vēlēšanu komisija atteicās reģistrēt Aleksandru Lukašenko kā Baltkrievijas prezidenta amata kandidātu. Un uzvarēja Baltkrievijas premjerministrs un faktiskais vadītājs Vjačeslavs Kebičs. Vēsture gāja savādāk. Tostarp Krievija, kur 1996. gadā par prezidentu kļuva Vladimirs Volfovičs Žirinovskis.
  . NODAĻA Nr.1
  Arī Baltkrievijā viss varēja būt savādāk. Toreizējais Baltkrievijas de facto valdnieks Vjačeslavs Kebičs lika bloķēt Aleksandra Lukašenko reģistrāciju. Un tas neizraisīja masu nemierus. Nu, dažiem kandidātiem ir vairāk, citiem mazāk. Līdz ar to Zenons Pozņaks iekļuva otrajā kārtā pret Kebiču. Un otrajā kārtā, pateicoties Krievijas atbalstam, Zenona Pozņaka odiozajai reputācijai un viņa pārmērīgajam radikālismam, Kebičs uzvarēja un kļuva par pirmo Baltkrievijas prezidentu.
  Pats Lukašenko nekad nav uzkāpis virsotnē. Baltkrievija ir iegājusi rubļa zonā. Un tajā sāka cirkulēt Krievijas valūta. No vienas puses, tas ir pluss, bet no otras, tāpat kā Krievijā, sākās pensiju un algu izmaksu kavēšanās, kas izraisīja zināmus konfliktus un nemierus.
  Neskatoties uz to, Kebičs spēja uzturēt labas attiecības ar Rietumiem. Un Jeļcinam bija uzticams sabiedrotais, bet ne tik radikāls. Krievijā vēstures gaita ir nedaudz mainījusies. Atšķirībā no agresīvā Lukašenko, Kebičs Jeļcinam ieteica nekarot Čečenijā. Un Jeļcins tur karaspēku nesūtīja. Tā vietā viņš paļāvās uz prokrievisko opozīciju. Tomēr konfrontācija Čečenijā ievilkās. Un viņa kļuva krāsaina. Kur ir dudajevieši, kur citi spēki?
  Savādi, bet kara neesamība Kaukāzā nāca par labu Vladimiram Žirinovskim. LDPR joprojām bija galvenais un populārākais opozīcijas spēks Krievijā. Un galvenā cīņa prezidenta vēlēšanās izvērtās starp Žirinovski un Jeļcinu. Principā tas varēja notikt reālajā vēsturē, ja Vladimirs Volfovičs nebūtu atbalstījis karu Čečenijā un tādējādi zaudējis ievērojamu protesta elektorāta daļu.
  Un mediji aktīvi veicināja Jeļcina un Žirinovska konfrontāciju. Bija daudz PR, daudz propagandas. Taču atšķirībā no reālās konfrontācijas: komunisti pret Jeļcinu, kur varai bija noteikti propagandas trumpji, ar Žirinovski izrādījās grūtāk. Lai gan viņi padarīja viņu par fašistu.
  Bet niknās noziedzības, haosa, korupcijas un mafijas apstākļos daudzi krievi neuzskatīja fašismu par tik lielu ļaunumu. Galu galā Lielais Tēvijas karš notika jau sen, un tie nebija tie paši fašisti. Tad bija sliktie vācu fašisti, bet tagad droši vien būs labāki krievi. Bet ekonomiskā ziņā Ādolfs Hitlers Vācijā patiešām radīja brīnumu.
  Tāpēc Vladimirs Volfovičs pat kaut kādā veidā lepojās ar to, ka viņu salīdzināja ar Hitleru, un mēģināja to spēlēt.
  Komunistiem bija arī liels mīnuss. Cilvēki vēl ļoti labi atcerējās - tukši plaukti, totāls iztrūkums, kartītes un taloni, īpaši no Gorbačova laikiem. Un Gorbačova laiki bija kā komunistu vara.
  Cilvēki, īpaši sievietes, kas stāvēja rindā, nevēlējās atgriezties vecajos komunisma laikos. Un šis spēlēja pret Zjuganovu. Un Hitlera laikā, īpaši pirms kara, bija kapitālisms, kas nozīmē, ka nebija tukšu plauktu. Un pats Žirinovskis, lai gan izteica daudz populistisku paziņojumu, atgriešanos bijušajos laikos nesolīja. Un viņš apsolīja, pirmkārt, kārtību, nožņaugt noziedzību un izbeigt bezdarbu. Bet Hitlers Vācijā apspieda noziedzību, izbeidza bezdarbu un ieviesa kārtību.
  Un tikai divu mēnešu laikā viņš iekaroja visu Eiropu. Tas ir, prasmīgi spēlējot un aģitējot, jūs varat pārvērst savu salīdzinājumu ar Hitleru savā labā. Tātad Jeļcinam bija daudz grūtāk nekā ar Zjuganovu. Ja pēdējais daudzos izraisīja antipātijas jau ģenētiskā līmenī - trūkumu un tukšus plauktus, un pat staļiniskas represijas. Pat starp kara veterāniem ne visi noraidīja fašismu.
  Turklāt tas bija kā mūsu krievu fašisms. Ekonomikai neklājās labi. Un arī bez Čečenijas Jeļcinam bija zems reitings. Un valsts izmira, un tur valdīja nikns bandītisms un noziedzība. Un vēl lielāka nekā reālajā vēsturē. Tātad karš Čečenijā izraisīja vairākus brīvību ierobežojumus, kas samazināja noziedzību, bet tā neesamība kriminālajā ziņā to tikai pasliktināja.
  Tātad Žirinovskim izrādījās daudz vairāk trumpju nekā Zjuganovam.
  Jāpiebilst, ka reālajā vēsturē Žirinovskis 1996. gada vēlēšanās cieta pamatīgu neveiksmi. Bet galvenais viņa neveiksmes iemesls: trūka iedvesmas un ticības galīgai uzvarai. Un šeit ir visa viņa un Jeļcina konfrontācija, blāvais Zjuganovs ir ēnā, un Žirinovskis deg. Un šis politiķis, kad viņš ir ieskrējies, patiešām spēj darīt brīnumus. Turklāt Žirinovskis vēl ir jauns un spēka pilns.
  Un no TV debatēm viņš nebēg, atšķirībā no Zjuganova, kurš jau baidījās piebāzt galvu pie ekrāna.
  Turklāt Žirinovskis pat pēc izskata izskatījās jaunāks, nevis plikpauris kā Zjuganovs un ne sirms kā Jeļcins. Un arī tas viņam nāca par labu.
  Lai gan Zjuganova bija trīspadsmit gadus jaunāka par Jeļcinu, ārēji viņa neradīja jaunas un svaigas līderes iespaidu. Bet Žirinovskis, būdams piecpadsmit gadus jaunāks par Jeļcinu un ārēji ar savu trakulīgo enerģiju, šķita daudz enerģiskāks un spēcīgāks par šo iedzīto sirmgalvi.
  Un tas ietekmēja vēlēšanu gaitu.
  Taču izrādījās, ka Zjuganovs būs trešais. Bet kurš viņam būtu jāatbalsta otrajā kārtā? Konfrontācija ar Jeļcinu ir aizgājusi pārāk tālu. Un Žirinovskis, lai arī nav komunists, tomēr ir kreisais, nevis antikomunists. Un viņš sola komunistiem portfeļus.
  Bet Gulbis ir mēles sasiets un stulbs, un viņš nekad to nedabūja. Tātad vēlēšanas notika pēc cita scenārija. Žirinovskis pirmajā kārtā saņēma vairāk balsu nekā Jeļcins, bet otrajā viņš saņēma Zjuganova atbalstu. Un rezultātā Jeļcins uzpūta otro raundu ar milzīgu starpību. Turklāt otrajā kārtā par Jeļcinu nobalsoja mazāk cilvēku nekā pirmajā. Un Vladimirs Žirinovskis kļuva par jauno Krievijas prezidentu. Un tas izrādījās Vladimira Volfoviča triumfs.
  Taču pretēji gaidītajam Krievijas kurss nav īpaši mainījies. Žirinovskis attiecības ar Rietumiem nesaasināja. Viņš turpināja iepriekšējās reformas ar nelieliem grozījumiem. Un pat valdībā esošie komunisti tam pārāk neiejaucās.
  Tiesa, kaut kas mainījās. Bija vairāk policijas, kas tika pārdēvēta par policiju, un cīņa pret noziedzību kļuva stingrāka.
  Galu galā 1999. gadā kaujinieki uzsāka iebrukumu Dagestānā, un Žirinovskis bija spiests sākt Kaukāza karu. Lai gan viņš to negribēja.
  Pat Dienvidslāvijā Žirinovskis bija tas, kurš pārliecināja Miloševiču neizturēt bombardēšanu, bet pieņemt Rietumu noteikumus.
  Ekonomika, kaut arī bikli, sāka augt, un naftas cena sāka augt.
  Karš Čečenijā bija iespēja paaugstināt viņa reitingu un atkal tikt ievēlētam uz otro termiņu. Turklāt Vladimirs Žirinovskis sagatavoja arī referendumu, atceļot divu termiņu ierobežojumu. Un tas bija viņa plāns autoritārai valdībai. Un karš pret Čečeniju noritēja brutāli. Turklāt Maskavā un Volgodonskā notika teroristu uzbrukumi. Ko Žirinovskis apdomīgi un ciniski izmantoja.
  Kara laikā ievēlēt uz otro termiņu bija vieglāk, un tas notika pirmajā kārtā. Un referendumā divi termiņi tika atcelti, atstājot Žirinovski bez ierobežojumiem. Tā tas notika.
  Baltkrievijā 1999. gadā beidzās arī Vjačeslava Kebiča pirmie pieci gadi. Ekonomiskā situācija nebija īpaši laba, taču sākās kaut kāda kautrīga izaugsme. Plus propaganda un administratīvie resursi. Un Lukašenko atkal nedrīkstēja piedalīties vēlēšanās - vienmēr ir par ko sūdzēties.
  Un Kebiču pārvēlēja, lai arī ar grūtībām. Un atkal otrajā kārtā pret viņu bija Zenons Pozņaks. Reālajā vēsturē Kebičs nesavāca tādu interesi kā Lukašenko. Bet viņš stingri turēja savu varu. Baltkrievijā 2000. gadā tika pieņemta jauna, autoritārāka konstitūcija, un prezidenta Kebiča pilnvaras tika atjaunotas.
  Žirinovskis ieņēma Čečeniju, bet Krievijai tur bija jāizcīna ilgstošs karš ar partizāniem.
  Problēma bija tā, ka čečeni jau bija pieraduši pie de facto neatkarības. Arī Krievijas karaspēks cieta smagus zaudējumus uzbrukumā Groznijai. Tiesa, Žirinovskis kontrolēja medijus un viņam izdevās izvairīties no reitingu krituma un masu pretkara noskaņojuma. Un tas arī bija viņa valdīšanas pluss.
  Naftas un gāzes cenu kāpums un ekonomikas izaugsme kopumā nostiprināja diktatora varu. Viņš nepagarināja savus amata termiņus, taču regulāri uzvarēja prezidenta vēlēšanās. Kas notika tajā pašā gadā, kad amerikāņu. Bet bez divu termiņu ierobežojuma. Žirinovska ārpolitika bija piesardzīga. Viņš nebija otrs Hitlers, bet gan daudz atturīgāks un centās saglabāt spēku līdzsvaru. Taču 2014. gadā Maidans notika, un viņš nevarēja pretoties kārdinājumam atgriezt Krimu Krievijai. Tomēr atšķirībā no Putina Žirinovskis nepretendēja uz vairāk, un viņa izlūkdienesti neorganizēja sacelšanos Donbasā.
  Gluži pretēji, viss tika darīts ārkārtīgi rūpīgi. Un lieta beidzās ar salīdzinoši nelielām sankcijām un vieglu auksto karu. Pieņemsim, ka uz ekonomiskās izaugsmes fona tas nav slikti.
  Bet tad uzliesmoja koronavīruss. Kebičs, kurš atkārtoti noteica savus termiņus, nomira. Un Baltkrievijā notika jaunas vēlēšanas. Lukašenko šajā laikā jau bija aizmirsts, un parādījās jaunas figūras. Jaunākais premjerministrs Kolbasko, kurš kļuva par prezidentu, ieguva varu.
  Un drīz Krievija tika ierauta sērās pēc Žirinovska nāves no koronavīrusa. Un tas arī izrādījās trieciens valstij.
  Tikmēr talibi sāka uzbrukumu Tadžikistānai. Viņi izlauzās cauri aizsardzībai un ielenca krievu bāzi. Un sākās jauns Afganistānas karš.
  Un protams, kaujošas un skaistas meitenes kā vienmēr ir gatavas cīnīties.
  Nataša izšāva no sava ložmetēja, nogriežot talibu kaujiniekus. Tad viņa ar nāvējošu spēku ar kailiem kāju pirkstiem meta citronu. Viņa saplēsa modžahedus gabalos un dziedāja:
  - Mēs esam mierīgi cilvēki, bet mūsu bruņuvilciens
  Man izdevās paātrināties līdz sarkanajām robežām!
  Cīnīsimies par gaišāku rītdienu!
  Skūpstīsimies!
  Un karotāja smējās līdz plaušām. Viņa jāsaka, ka viņa ir tik gudra.
  Zoja, kas skricelēja no ložmetēja un pļāva desmitiem dušmaņu, arī dārdēja:
  - Nākotne ir mūsu slava,
  Mēs parādīsim augstāko klasi!
  Un ar kailajiem kāju pirkstiem viņš metīs slepkavniecisko iznīcināšanas dāvanu. Tāda viņa ir, teiksim, kaujinieciska un agresīva sieviete. Kurā ir tik daudz enerģijas un spēka.
  Augustīna čivināja ar lielu garu, un viņas vara sarkanie mati izpletās tā, it kā liesmotu īsta komēta. Meitene to paņēma un agresīvi tvītoja:
  - Slava mūsu dzimtenei,
  Tu esi augstāks par visām valstīm...
  Mēs esam pasūtījuma cienīgi,
  Iznīcini talibus!
  Un arī meitene ņēma un ar kailajiem pirkstiem, savām graciozajām, iedegušajām kājām meta slepkavniecisko nāves dāvanu. Tā mēs te nokļuvām, ļoti agresīvas, skarbas un baskāju meitenes.
  Un Svetlana arī ir kaujā. Un viņš tos būvē no ložmetējiem ar lielu, nāvējošu spēku. Viņa ir augstākās klases karotāja. Šauj precīzi un akurāti.
  Un viņas mati ir kā balti, svaigi, sniegi. Un kaili kāju pirksti met iznīcināšanas dāvanas ar slepkavniecisku spēku.
  Svetlana smaidot dziedāja:
  - Un viņš stūrē laivu,
  Cauri lietum un miglai...
  Nežēlīgs un nodevīgs -
  Taliban kaujinieks!
  Šīs meitenes, jāsaka, ir spējīgas pārvietot kalnus. Un viņi ir ļoti skaisti spējīgi cīnīties. Un viņiem bija zobi, kas mirdz kā pērles.
  Tās ir skaistules. Un tā Nataša atsedza krūšu koši krūšu krūšu kauli un uzspieda to uz bazūkas pogas, iznīcinot un saplosot talibus.
  Šis tiešām bija agresīvs un kaujiniecisks sniegums.
  Un vētranieki cīnās debesīs. Uz tām sēž ļoti skaistas meitenes.
  Albīna ar kailiem pirkstiem nospieda kursorsviras pogu, raidot slepkavniecisku nāves signālu, un iesaucās:
  - Meitenes lido kā ērgļi,
  Mēs varēsim ieņemt galvaspilsētu kaujā!
  Viņa ir tik burvīga blondīne, teiksim.
  Un Alvīna, vēl viena blonda meitene bikini, turpina cīnīties. Tā viņa nospiež zemeņu krūšu nipeli uz pogas, un ārā izlido kolosāla iznīcinoša spēka raķete. Un viņa sitīs talibu karaspēku kā traka.
  Tas ir tas, ko meitenes ņēma un sāka. Viņi ir ļoti, teiksim, agresīvi un kareivīgi.
  Tomēr, protams, meitenes cīnās arī uz tanka. Arī šeit daiļā dzimuma pārstāves ir vislabākajā veidā. Un viņi, protams, ir basām kājām un bikini.
  Tās ir, teiksim, tik ievērojamas zādzības, ka neviens ar tām netiek galā. Kad viņi sāks, viņi neapstāsies.
  Elizabete, cīnoties uz tanka un ar kailiem kāju pirkstiem raidot nāvējošus šāviņus, dziedāja:
  Tā bija tik brīnišķīga valsts
  To sauca par padomju impēriju...
  Negodīgais sātans to iznīcināja,
  Ir pēdējais laiks lūgt viņa atbildi!
  
  Ļeņins to valdīja - vienkārši ideāls,
  Kas padarīja Dzimteni lielu...
  Un viņš nodeva valdīšanu Staļinam...
  Viņš sagrāva mežonīgās ordas impulsus!
  
  Lai mūsu dzimtene zied,
  Bērzi, papeles, ozoli, pīlādži...
  Es iznīcināšu fašisma armiju -
  Galu galā krievi kaujās ir neuzvarami!
  
  Krievija būs saule virs Zemes,
  Tās stari, zvaigznes un komētas...
  Jūs kļūsiet par labāko valsti
  Tajā tiek cildināti varoņdarbi!
  
  PSRS, kad tā lieliski ziedēja,
  Un viņš valsti aiz rokas veda uz komunismu...
  Bet plikgalvis sagrāva savu ēzeli,
  Atdodot to zemiskajam fašismam!
  
  Bet es uzskatu, ka mūsu Krieviju nevar pārvarēt,
  Viņa spīd kā saule virs Zemes...
  Varenais krievs, baltā lāča dievs,
  Un būs vieta cēlā paradīzē!
  
  Tu mīli Krieviju no visas sirds,
  Viņa ir mūsu lielā dzimtene...
  Pat ja Sems atver muti pret zemi,
  Un briesmonis ar tūkstoš sejām uzbrūk!
  
  Svetlana ir mūsu spožā zvaigzne,
  Kas sola laimi un brīvību...
  Piepildi lielu sapni -
  Celsim komunismu, ticiet tautai!
  
  Neviens nevar sagraut valsti
  Kurš vārds, ticiet man, ir Krievija...
  Noņemiet sātanu no varas -
  Kristus lielais mesija nāks!
  
  Un Lada būs ar mums mūžīgi,
  Un mēs uzcelsim praktisko komunismu...
  Paies gadu gadsimti un minūtes,
  Mums būs vistaisnīgākā sistēma!
  
  Mūsu dzimtenes lielais sapnis,
  Padariet pasauli par vētraināko un skaistāko...
  Mums ir kalni, upes un meži -
  Viss būs ļoti tīrs un godīgs!
  
  Mūsu dzimtenes galvaspilsēta ir Maskava,
  Bet Kijeva un Minska arī būs galvaspilsētas...
  Mongoļu orda tika sakauta,
  Visvarenais Dievs palīdzēja mums uzvarēt!
  
  Nē, ticiet man, krievus nevar salauzt,
  Visi brāļi slāvi kļūs vienoti...
  Mednieks drīz pārvērtīsies par medījumu,
  Un mēs esam cīnītāji, ticiet man, mēs vienmēr esam kustībā!
  Meitenes tankā dziedāja korī, un viņu balsis bija tik starojošas un burtiski mirgoja kā sudraba zvani.
  Šīs meitenes ir vienkārši super.
  Jeļena dziedāja ar lielu apdomību:
  - Ar mums, meitenēm, viss būs ļoti forši,
  Mēs varam viegli aizlidot uz Marsu...
  Lai tie, kuriem ir daudz valūtas,
  Un kaut kur mežonīgi čīkst un rūc lācis!
  Un Elena ar savu sarkano krūšu krūšu krūšu kauli paņems un nospiedīs kursorsviras pogu, un izlidos liela nāvējoša spēka šāviņš.
  Meitene atbildēs dziedās:
  - Mēs drosmīgi dosimies cīņā par padomju varu,
  Un mēs izdzēsīsim visus ienaidniekus cīņā par to!
  Un arī Jekaterina uzsitīs pa pogu ar zemeņu nipeli un no ložmetējiem uzliesim pretiniekiem svina lietu. Konkrēti to pļaušana.
  Tajā pašā laikā meitene dzied:
  Tiekamies vakarā,
  Mēs saslapināsim visus garus...
  Tiekamies vakarā,
  Runājiet ķīniešu valodā!
  Un tad meitene paņems un uzspiedīs savu pliko, apaļo papēdi uz pedāļa. Un darbosies kaut kas ļoti iznīcinošs un nāvējošs. Un kolosāla spēka kājnieku mīna kritīs uz Taliban.
  Šeit meitenes tvītoja:
  - Slava, liela slava,
  Tanki steidzas uz priekšu...
  Tas būs liels spēks
  Kad tauta rēca!
  Un karotājs smiesies.
  Un tad Euphrosyne paņems krūšu rubīna nipeli, nospiežot kursorsviras pogu. Un adatas šāviņa milzīgais, kolosālais postošais spēks darbosies. Tas ir tad, kad čaula, sprāgstot, izkaisa adatas dažādos virzienos. Kas ir ļoti efektīvs un destruktīvs.
  Un tad meitene izmantos savus kailos kāju pirkstus.
  Šeit viņa cīnās...
  Meitenes no Krievijas pamatīgi uzņēma talibus. Šeit ir viena skaistule, kas arī izmantoja koši krūšu nipeli - šī ir Veronika. Un bazuka šāviņš izšauts ar nāvējošu spēku.
  Un viņš izklīdināja modžahedus uz visām pusēm.
  Veronika to paņēma un dziedāja:
  - Lai ir mērķis,
  dinamo uz priekšu...
  Uz pārkāpuma robežas -
  Pilnīga brūce!
  Un karotāja palaiž citronu ar plikiem kāju pirkstiem. Un tas eksplodē un iznīcina modžahedus.
  Alise arī šauj no snaipera šautenes. Nogalina dušmanus un tajā pašā laikā dzied:
  Nav nekā stiprāka par militāro tēraudu,
  Visumā nav spēcīgākas armijas...
  Meitenes izlēja asiņu upes,
  Un viņiem nav cita ceļa!
  Andželika ar nāvējošu spēku ar kailiem pirkstiem meta granātu. Viņa saplēsa duci modžahedu un čīkstēja:
  - Mēs varam visu, brašas meitenes,
  Un aukstumā staigājam basām kājām!
  Pēc tam karotāja piespieda viņas krūšu zemeņu nipeli uz nāvējošās bazūkas pogas.
  Un ar nāvējošu spēku atbrīvoja iznīcināšanas dāvanu. Un viņa nogalināja daudz talibu.
  Anastasija Vedmakova uzbrūk modžahediem no gaisa. Sūta slepkavnieciskas nāves dāvanas no triecienvienības. Un raķetes līst uz talibu pozīcijām. No tā mirst daudzi musulmaņu karavīri.
  Tajā pašā laikā meitene dzied;
  Valsts, kurā esi brīvs,
  Kurā katrs Kungs ir proletārietis.
  Tu pārvērties par rubli un niķeli,
  Ziemā sniega kupenās ir solārijs.
  
  Tajā ir spilgts, sarkans komunisma karogs -
  Kas mums sola nemirstību!
  Izpaudīsim savu mīlestību pret Tēvzemi dzejā -
  Laime būs mūžīgi, ticiet tam!
  
  Līderi dažreiz ir dažādi...
  Ne katrs vadītājs ir kā gudrais Staļins.
  Bet katrs no mums vienmēr ir varonis,
  Kad gan prāts, gan griba kļuva stiprāki!
  
  Varonīgā pavasara pēdējā mēnesī,
  Kara karavīri ieņēma Prāgu.
  Mēs esam uzticīgi savai dzimtenei kā eņģeļi,
  Pavēle mums ir dota - cīnītājs neatkāpjas ne soli!
  
  Ja nāve ir atnākusi, tad krustu sevi,
  Un Kungs lido uz paradīzi, kur ir pīlādži...
  Mūsu Gars mūžīgi pacelsies augšup,
  Mēs iekarosim varenas virsotnes!
  
  Galu galā pēc nāves dzīve atkal ir upe,
  Tajā mēs kuģojam kā meteoru laiva!
  Svētās Dieva Mātes piesaukšana,
  Neuzdrošinies paciest sakāvi un kaunu!
  
  Impērija, jo tā ir Dieva gaisma,
  Visvarenais lika Krievijai valdīt!
  Mūsu laimīgajiem gadiem nebūs gala,
  Apkalpošanai nav ierobežojumu - pievelciet mugursomu!
  
  Slāvi kopā ir mūsu devīze -
  Esiet cilvēks, kas pakļaujas karaliskajai varai!
  Pasaules teātris ir pilns ar aktrisēm,
  Mēs saplēšam elles dusmu žokļus!
  Akuļina Orlova, vadot cīņu otrā pusē ar kaujas uzbrukuma lidmašīnu, sita ienaidniekam ar kailiem kāju pirkstiem un čivināja:
  - Krievijas cars nav vajadzīgs - viņš ir ekstra parazīts!
  Un atklāj savus pērļu zobus.
  Pēc tam viņš nospiež rubīna nipeli uz pogas, izsūtot milzīgu iznīcinoša spēka raķeti.
  Un kā uzbrukt talibiem nāvējošā mērogā.
  Akuļina paņēma to un dziedāja:
  Sātans mūs neuzvarēs,
  Mana dzimtene ir visskaistākā pasaulē,
  Esiet slavens ar skaisto valsti...
  Pieaugušie un bērni tajā priecāsies!
  
  Lai tajā krāšņi zied ielejas lilijas,
  Un ķerubi spēlē pieklājīgu himnu...
  Fīrers būs kaputs,
  Krievi kaujās ir neuzvarami!
  
  Komjaunieši skrien basām kājām,
  Viņi ar plikiem papēžiem mētājas pa sniegu...
  Hitlers tu izskaties forši
  Es tevi nobraukšu tankā!
  
  Vai mēs varam uzvarēt nacistus?
  Kā vienmēr, mēs esam baskāju meitenes...
  Mūsu visbriesmīgākais bruņinieks ir lācis,
  Viņš visus nogalinās ar ložmetēju!
  
  Nē, mēs, meitenes, jau esam ļoti foršas,
  Mēs burtiski saplēšam visus ienaidniekus...
  Mūsu nagi, zobi, dūres...
  Mēs uzcelsim vietu brīnišķīgā paradīzē!
  
  Es ticu, ka būs foršs komunisms,
  Valsts tajā zied, ticiet padomam...
  Un bēdīgais nacisms pazudīs,
  Es ticu, ka jūsu darbi tiks pagodināti!
  
  Zeme mežonīgi ziedēs, es ticu,
  No uzvaras esam atpakaļ uz uzvaru...
  Sakauj japāni Nikolaju,
  Samurajs atbildēs par nelietību!
  
  Mēs neļausim sevi sasvērt,
  Sagrausim savus ienaidniekus ar vienu sitienu...
  Lai mednieks kļūst par medījumu,
  Ne velti mēs saspiedām Vērmahtu!
  
  
  Neticiet mums padoties,
  Krievi vienmēr ir pratuši cīnīties...
  Mēs asinājām bajonetes ar tēraudu,
  Fīrers kļūs par klauna tēlu!
  
  Tāda ir mana dzimtene,
  Tajā spēlē krievu akordeons...
  Visas tautas ir draudzīga ģimene,
  Ābels triumfē, nevis Kains!
  
  Drīz PSRS būs godībā,
  Pat ja mūsu ienaidnieks ir nežēlīgs un nodevīgs...
  Mēs rādīsim piemēru drošsirdībai,
  Krievu gars tiks slavināts cīņās!
  Margarita Magnetic arī paņems pārgatavojušos zemeņu krāsas un nospiedīs pogu uz pogas ar savu nipeli. Slepkavas raķete trāpīja talibiem, iznīcinot tos burtiski desmitiem.
  Tad meitene dziedāja:
  - Mums ir jāciena mūs, lai baidītos,
  Meiteņu varoņdarbi ir neskaitāmi...
  Mēs zinām, kā cīnīties ļoti forši,
  Sātans tiks iznīcināts!
  
  NEPAMIEST ONĪŠU
  1941. gada novembrī Hitlers negaidīti piedāvāja Staļinam mieru. Risinājums, kas šķiet maz ticams nevienam, kas pārzina faktisko situāciju.
  Vācieši, šķiet, grasās ieņemt Maskavu. Un kāpēc šajā situācijā piedāvāt mieru?
  Bet Hitleram, kā zināms, bija ļoti attīstīta intuīcija. Un viņš juta, ka Maskavu nepaņems. Un ja tā, tad ir pienācis laiks, kad Staļins ir iebiedēts, piedāvāt mieru. Protams, ne visi militāristi tam piekrita, bet Hitleram bija vara un autoritāte.
  Turklāt miera apstākļi solījās būt izdevīgi vāciešiem. Faktiski Ukraina pāriet uz Vāciju un līdz ar to melnzemi un lauksaimniecību, kā arī Baltkrieviju, Baltijas valstis un Smoļenskas apgabalu.
  Staļins kopumā piekrita atteikties no visa, ko vācieši jau bija sagūstījuši.
  Sevastopols krita vāciešu rokās. Atbildot uz to, Krauts atstāja Maskavas apgabalu. Ļeņingrada palika aiz PSRS un tai tika izvilkts koridors. Vācieši piekrita atstāt Ļeņingradas apgabalu apmaiņā pret Vorošilovogradas apgabalu un Doņeckas apgabalu, kurus vācieši vēl nebija pilnībā okupējuši.
  Kopumā nacisti saņēma Donbasu ar oglēm, metāliem un rūpnīcām, boksīta atradnēm un lauksaimniecības zemi, visu Krimu un pat daļu Donas dienvidu daļas. Vācieši atstāja Ļeņingradas apgabalu, Maskavu, Tulu, daļu no Rževas, Kaļiņinas apgabaliem. Apmaiņā pret daļu Donbasa, daļu no Donas ar bagātīgajām melnajām augsnēm un Sevastopoli. Somi ieguva Petrozavodsku un to, ko viņiem izdevās notvert. Mēs draudzīgi šķīrāmies.
  Turklāt PSRS apņēmās piegādāt naftu par zemākām cenām nekā tirgus, kā arī maksāt lielu izpirkuma maksu par karagūstekņiem.
  Staļins, baidīdamies zaudēt karu un Maskavu, piekrita šādiem nosacījumiem. Pašā Vērmahta panākumu virsotnē.
  Nu, Hitlers, kuram bija pārdabisks instinkts, saprata, ka tas ir labākais risinājums.
  Karš ar PSRS ir beidzies. Nacisti vispirms sāka pārvietot karaspēku uz Āfriku. Turklāt briti sāka uzbrukumu Rommelam. Nu ko tad? Un Fritz paņēma un izsēdināja karaspēku Maltā. Protams, vispirms tur bombardējot britus.
  Nākamais, protams, ir uzbrukums Gibraltāram. Hitlers personīgi tikās ar Franko.
  Piemēram, jūs redzējāt, cik spēcīga ir Vācija. Sakāva PSRS. Viņa sagūstīja četrus miljonus krievu un daudzus tūkstošus tanku. Mums Spānija ir kā insults kartē. Mēs okupēsim, ja jūs nelaidīsiet karaspēku cauri. Un, ja jūs to palaidat garām, jūs varat kaut ko dabūt Āfrikā. Turklāt Lielbritānija ir lemta un nekur netiks!
  Franko, saprotot, ka Spāniju var okupēt un nav nekādu izredžu, piekrita.
  Uzbrukums Gibraltāram bija veiksmīgs un diezgan ātri. Citadele ir kritusi. Un tad vācieši ienāca Ekvatoriālajā Āfrikā.
  Briti cieta milzīgus zaudējumus. Viņus sagūstīja kā piesūcekņus.
  Rommels uzvarēja Lielbritāniju Lībijā un sāka ofensīvu Ēģiptē. Sagūstīta Aleksandrija.
  Tad viņš izgāja un šķērsoja Suecas kanālu. Balstoties uz saviem panākumiem, vācieši ieņēma Irāku, Kuveitu un visus Tuvos Austrumus.
  Vērmahts austrumos nezaudēja pārāk daudz karavīru un virsnieku. Un viņa karaspēks bija daudz lielāks, pieredzējušāks un labāk apmācīts nekā britu un it īpaši koloniālie spēki.
  Briti to varētu ierobežot un, bez šaubām, zaudēti. Bez PSRS Fricim izdevās veiksmīgi cīnīties ar Lielbritāniju.
  Kopumā Lielbritānija bija lemta zaudēt savas kolonijas. Tās sauszemes armija bija pārāk vāja un ar zemu kaujas efektivitāti, lai noturētu kolonijas pret daudzskaitlīgāko un disciplinētāku Vērmahta karaspēku.
  Bet koncentrēšanās uz floti nedarbojās. Pēc Gibraltāra un Maltas krišanas kļuva neiespējami noturēt Āfriku. Tātad Rommels bloķēja Suecas kanālu. Un pat pa sauszemi vācieši britus pārspēja ar vieniem vārtiem. Pēc kara ar PSRS Vērmahts kļuva vēl spēcīgāks un pārliecinātāks par savām spējām, ieguva plašu kaujas pieredzi.
  Tā pamazām tika iekarota Āfrika. Un caur Irānu vācieši ienāca Indijā. Arī tur vietējie sepoji negribēja mirt par Lielbritāniju. Kopumā vāciešus vairāk traucēja attālumi, ceļu trūkums, izstieptie sakari un apgādes problēmas, nevis britu karaspēks.
  ASV vāc putekļus, lai izvairītos no kara. Viņi pat atcēla visas sankcijas pret Japānu.
  Bet tomēr samuraji uzbruka Peru ostai. Bija nepieciešams sevi aizsargāt un sagrābt britu īpašumus Āzijā. Un japāņi to izdarīja.
  Īsāk sakot, četrdesmit otrajā gadā un četrdesmit trešā gada pirmajā pusē vācieši un japāņi sagrāba Āfriku, Austrāliju un visu Āziju. Un 1943. gada septembrī sekoja piezemēšanās Lielbritānijā. Pēc, protams, masveida sprādzieniem. Vācieši izmantoja Yu-288, Yu-188 un citas mašīnas.
  Zaudējusi savas kolonijas un nogurusi zemūdeņu karā, Lielbritānija nespēja pretoties.
  Un vāciešiem bija pārāk daudz resursu, un jo īpaši darbaspēka. Viņi burtiski bombardēja visas Anglijas pilsētas un rūpnīcas. Un tad, protams, karaspēka nolaišanās un panteru, tīģeru, lauvu un pat peles izmantošana. Nu, protams, arī amfībijas tanki un zemūdens transportlīdzekļi.
  "Pele" tika pabeigta pirms operācijas sākuma, un viņš pat cīnījās. Bet "peles" ir pārāk smagas.
  Gerdas apkalpe uz Panther izcēlās kaujā. Pēc Lielbritānijas sagrābšanas vācieši vēl kādu laiku cīnījās ar ASV. Izsita amerikāņus no Islandes. Taču paplašināto sakaru dēļ Amerikas sagrābšana izrādījās grūts uzdevums. Tomēr Atlantijas okeāns nav joks. Ja vien viņi nebombardēja draugu un karoja jūrā.
  Vācu zemūdenes attīstījās, tostarp izmantojot ūdeņraža peroksīdu, un nogremdēja gandrīz visu Amerikas floti.
  Tomēr ASV joprojām ir ārkārtīgi grūti notvert. Karš ievilkās, un galu galā vācieši pārņēma varu un noslēdza mieru.
  Pēc tam vācieši pievērsās PSRS.
  1945. gadā E-50 un E-75 sāka ražot. Hitlers aizliedza ražot tankus, kas ir vieglāki par piecdesmit tonnām, izņemot nelielu izlūkošanas transportlīdzekļu sēriju.
  Pantera svēra četrdesmit četras ar pusi tonnas. "Panther" 2 jau ir piecdesmit divas tonnas. E-50 jau ir izvilcis gandrīz sešdesmit piecas tonnas. Pēdējam tankam bija ļoti pieklājīgas frontālās bruņas - 150 milimetri uz korpusa 45 grādu leņķī un 185 milimetri torņa priekšpusē, arī leņķī . 88 mm lielgabals ar stobra garumu 100 EL. Un 82 mm bruņas sānos, arī nogāzēs. Apvienojumā ar dzinēju, kas, pastiprinot, paātrinājās līdz 1200 zirgspēkiem, tā ir ļoti jaudīga vidēja tvertne.
  Plus divpadsmit apļi minūtē.
  Vēl smagāks E-75, kas sver vairāk nekā deviņdesmit tonnas. Šī tvertne izrādījās ne visai veiksmīga. 128 mm lielgabalam bija lēnāks šaušanas ātrums, mazāks sprauslas ātrums, un tam nebija nekādu priekšrocību no tuvas distances, salīdzinot ar 88 mm E-50.
  Korpusa priekšējās bruņas ir nedaudz labākas par 160 milimetriem 45 grādu leņķī. Tomēr vairāk nevajag. Tur ir visi amerikāņu ieroči un arī padomju ieroči. Torņa aizsardzība ir lieliska: 252 milimetri priekšā, 160 milimetri sānos un aizmugurē. Redzams, ka vismaz tornim ir vairāk vai mazāk uzticama aizsardzība, īpaši sāniem.
  Korpusa sānu mala ir 120 mm, kas ir pieņemami, kā arī var piekārt ekrānus. Dzinējs tomēr ir diezgan vājš ar 900 zirgspēkiem. Kopumā, protams, tvertne ir nepabeigta un diezgan augsta. Man atgādina diezgan aizaugušu Tiger-2 ar līdzīgām problēmām.
  Abi vācu auto ir nepilnīgi, bet E-50, protams, ir praktiskāks.
  Nu un arī E-100. Bet šī automašīna ir vēl smagāka un ar sliktākām braukšanas īpašībām nekā E-75.
  E-100 lielās masas dēļ tika ražots nelielos daudzumos.
  Un paši militāristi parasti apstiprināja E-50.
  1946. gada pavasarī, tieši 20. aprīlī, fīrera dzimšanas dienā, vācieši pārcēlās uz PSRS.
  Viņiem bija liels skaits automašīnu un aprīkojuma. Desmitiem tūkstošu dažādu versiju tanku. PSRS ekspluatācijā bija arī sērijveida T-34-85 un IS-2 un IS-3. T-44 nebija pilnībā veiksmīgs. Bet T-54 vēl nebija gatavs.
  Vācieši ražoja E-50 un E-75 lielos daudzumos.
  Pēc ievērojamas valsts daļas zaudēšanas Staļins aizliedza izstrādāt transportlīdzekļus, kas smagāki par četrdesmit septiņām tonnām.
  Papildus lielam skaitam T-34-85 un nedaudz mazākiem IS-2 un IS-3, SU-100, kas bija salīdzinoši vienkāršs un efektīvs pašpiedziņas lielgabals, tika ražots masveidā.
  Jāatzīmē, ka masīvākais tanks T-34-85 varēja iekļūt vācu E-50 sērijā tikai no sāniem, un E-75 pat no sāniem bija pārāk izturīgs, un tikai SU- 100 varētu to izdarīt, un pat tad aizvērt.
  Tātad spēki ir acīmredzami nevienlīdzīgi. Vācu tanki paši iekļuva padomju tankos no lieliem attālumiem. Un tikai IS-3 bija vairāk vai mazāk apmierinoša pieres un pēc tam augšdaļas aizsardzība.
  Lūk, vācieši spiežas cauri PSRS teritorijai.
  Gerda, Šarlote, Kristīna un Magda E-50. Viņi svilpo dziesmas pie sevis un rūc.
  Mēs saspiedīsim visiem aunu ragu,
  Visvarenais Dievs būs par mums!
  Un kā viņi to paņems un šaus uz ienaidnieku.
  Trīsdesmit četriem tika norauts tornītis. Jā, kaujas apkalpe, jūs neko nevarat pateikt.
  Šarlote neapmierināti atzīmēja:
  - Tomēr mūsu bruņas nav pārāk labas. Ienaidnieks var pat aizķert dēli!
  Kristīna atzīmēja:
  - Bet ierocis ir precīzs un nāvējošs! Tātad viens kompensē otru!
  Gerda šņukstēja:
  - Mēs visus saplosīsim!
  Tikmēr Nataša uz SU-100 ar savu apkalpi cīnās pret Fritz.
  Oļegs Ribačenko izrādījās piektais SU-100 apkalpes loceklis kopā ar Natašu, Zoju, Augustīnu un Svetlanu.
  Meitenes apstiprinoši pamāja ar galvu:
  - Jūs esat cīnītājs, kas ir lieliski!
  Nataša šāva uz ienaidnieku. Šāviņš trāpīja vācu transportlīdzeklim pa pieri un rikošetā. Meitene dusmīgi sita ar baso kāju. Un viņa pārbaudīja:
  - Un tagad tu esi zēns! Šķiet, ka tu esi ass, vai ne?
  Oļegs pamāja. Viņš ir nemirstīgs zēns, kas nozīmē, ka viņš var daudz. Šeit ir vācu E-75, kas virzās uz priekšu. Kā tam izlauzties cauri?
  Zēns ģēnijs to izdomāja un čukstēja šāviņam:
  - Mēs esam metāls, vienas asinis - tu un es!
  Un ar savu kailo, bērnišķīgo kāju palīdzību viņš pagrieza tēmēkli un izšāva.
  Tāpat kā vācu tanks nav spēcīgs ar frontālajām bruņām, bet, ja trāpa precīzi no gala līdz galam vai spēka līniju kombinācijā, tanks padodas. Un tad metāls pārsprāga, un kaujas komplekts sāka detonēt.
  Oļegs Ribačenko čīkstēja:
  - Tā ir augstākā klase!
  Nataša kutināja zēna kailo papēdi un pamāja:
  - Šaut!
  Oļegs Ribačenko vēlreiz izšāva no SU-100. Viņi šāva no liela attāluma, un tad 100 mm padomju lielgabals nepaņēma jaunākos vācu tankus: E-50 un E-75. Bet puika ir fenomenāls. Un viņam izdodas trāpīt ienaidniekam.
  Terminatora zēns atkal šauj. Un tas izlaužas cauri E-50. Šī tvertne ir ātra, un tā ir jātrāpa. Bet vācieši vienmēr spiež arvien stiprāk.
  Zoja šauj. Un ļoti precīzi.
  Sitiet ienaidnieku tornī. Tad Oļegs Ribačenko atkal šauj. Simts milimetru lielgabals dara brīnumus.
  Zēna ģēnijs rēc:
  - Es tevi saplosīšu! Es tevi saplosīšu! Tas tev nepatiks!
  Un atkal, kā zēns, viņš to ņems un trāpīs ļoti precīzi. Un tas patiešām saplosīs ienaidnieku.
  Pēc tam tiks parādīts:
  - Es esmu virsskaņas cīnītājs!
  Un atkal viņš šaus ar basās kājas palīdzību.
  Zēns izskatās tikai divpadsmit, bet viņš ir ļoti ātrs un fenomenāls.
  Šeit viņa šāva ar kailajiem kāju pirkstiem un Augustīna palīdzību.
  Un meitene avarēja ar E-50.
  Vācieši cieš ievērojamus postījumus. Bet viņu tanku lavīna tuvojas un tuvojas. Šeit ir E-100 kustībā. Arī spēcīgas bruņas, ieroči un vairogi.
  Bet viņa meitenes un zēns arī tiek galā.
  Vācu automašīna deg un saplēsta gabalos.
  Oļegs Rybačenko dziedāja:
  - Slava Svētajai Tēvzemei,
  Ar neparastu niknumu!
  Atkal zēns izšāva, sasita fašistu un piemiedza meitenēm. Un atkal zēns šauj un iznīcina ienaidnieku.
  Atzīsim, viņš ir kaujas zēns. Un viņš tev sitīs ar čaulu. Un tanks "Tiger"-2, novecojis, bet spēcīgs, kļuva par upuri. Arī vācu Panther 2 cieš no sakāves. Bet viņa gandrīz iekaroja pašu Ameriku.
  Un tagad PSRS spiež.
  Precīzi met un sit Oļegs Ribačenko.
  Un tā viņi sāka šaut un dziedāt...
  Nataša iespēra baso kāju un rūca:
  - Tas ir no taigas...
  Zoja arī piesita kailajiem kāju pirkstiem un čīkstēja:
  - Uz Lielbritānijas jūrām...
  Arī Augustīns trāpīja čaulā un teica:
  - Sarkanā armija!
  Svetlana ar kailiem pirkstiem izšāva raķetes un teica:
  - Spēcīgākais no visiem!
  Oļegs Ribačenko izdūrās un teica:
  - Un lai Red...
  Nataša izšāva un čīkstēja:
  - Spēcīgi saspiež!
  Zoja arī iepļaukāja un rēja:
  - Tavs durklis ar sarūgtinātu roku!
  Augustīns spārdīja un rēca:
  - Un mums ir...
  Svetlana izšāva nāvējošu lādiņu un ierunājās:
  - Neapturams!
  Oļegs Ribačenko vēlreiz izšāva, smejoties:
  - Ej uz pēdējo...
  Nataša nosūtīja čaulu un rēca:
  - Cīņa uz nāvi!
  Un meitenes izklīda, lielgabals šāva, līdz izbeidzās šāviņi.
  Jā, Oļegs Ribačenko atkal karo.
  Taču Sarkanajai armijai klājas grūti. Vācieši virzās uz priekšu. Viņiem ir vairāk aprīkojuma un vairāk kājnieku. Un japāņi arī nāk no austrumiem.
  Nevar pretoties tādam spēkam.
  Gerda un viņas apkalpe cīnās uz E-50. Vācieši jau šturmē Voroņežu. Cīņa ir sīva.
  No vienas puses, vācu tanks ir ļoti labs kā sava veida cīnītājs. Bet aizsardzība uz kuģa ir diezgan vāja. Un tas ir tā trūkums, tāpēc meitenēm vajadzētu būt modrām.
  Joprojām tiek ražots daudz T-34-85. Šis transportlīdzeklis joprojām tiek ražots masveidā, un vācu 88 mm lielgabals 100EL modelī ievāc bagātīgu ražu no liela attāluma.
  Arvien vairāk tiek ražots arī SU-100, kas, būdams pašpiedziņas lielgabals, ir vieglāk izgatavojams nekā tanks, taču ir spēcīgāks ierocis.
  Tagad, nospiežot kursorsviras pogu ar kailiem kāju pirkstiem, Gerda izlauzās cauri padomju žāvēšanai. Tuvā attālumā šāda automašīna var būt ļoti bīstama.
  Blondīne terminators to paņēma un dziedāja:
  - Mani nervi nav izgatavoti no tērauda,
  Tu tiešām mani saprati!
  Un tad Šarlote izšāva ar lielgabalu un saspieda trīsdesmit četrus.
  Un ierocis, kas izšauj divpadsmit šāvienus minūtē, sasniedz lielu attālumu.
  Tālāk Kristīna atlaiž. Un viņš to arī darīs ļoti precīzi un precīzi. Viņa sadauzīja Sarkanās armijas tanku un čīkstēja:
  - Trakojoša uguns! Urā Staļinam!
  Tad arī Magda trāpīja. Viņa to izdarīja ļoti precīzi, izmantojot kailos kāju pirkstus.
  Un viņa dziedāja:
  - Par godu mūžīgajai Tēvzemei!
  Pēc tam meitene izplūst smieklos...
  Vācu mašīna strādā nevainojami.
  Tās upuris bija IS-2, diezgan jaudīgs un bīstams tanks, taču to slikti aizsargāja torņa priekšpuse.
  Tikai IS-3 ir salīdzinoši laba frontālā aizsardzība, taču šī tvertne joprojām tiek ražota nelielās sērijās. Tā torņa forma ir pārāk sarežģīta. Lai gan IS-3, kā liecina kaujas prakse, vismaz ir iespēja pietuvoties E sērijas transportlīdzekļiem no tuva attāluma.
  Smagākas tvertnes PSRS vēl neražo, un pat to izstrāde ir apturēta. Tas, protams, rada problēmas. Vāciešiem sērijā ir tikai vieglais pašpiedziņas lielgabals E-25, taču tā ražošana ir gandrīz iesaldēta. Lai gan mašīna nav slikta.
  Tikai divi apkalpes locekļi un pusotra metra augstumā. Mazs ar 75mm lielgabalu no Panther. Padomju automašīnu mednieks.
  Bet fīrers dod priekšroku varai. Pat E-50 pakāpeniski atpaliek no E-75, kas arī ir pārklāts ar vairogiem no sāniem.
  E-75 ir grūti iekļūt pat sānos. Un vācieši to izmanto izrāvienos...
  Divas vācu pilotes Alvīne un Albīna jau paspējušas par trīs simtiem pārsniegt notriekto lidmašīnu skaitu un saņēmušas: Dzelzs krusta Bruņinieka krustu ar sudraba ozola lapām, zobeniem un dimantiem.
  Meitenes ir tik foršas karotājas un foršākās pasaulē. Jā, pat ja Hafmanam līdz šim ir vairāk notriektas lidmašīnas, tās ir daudz skaistākas.
  Un, kā likums, viņi cīnās tikai bikini un basām kājām.
  Alvīna ar 30 mm lidmašīnu lielgabaliem no sava ME-262 X notrieca trīs padomju lidmašīnas un čivināja:
  - Es esmu iznīcināšanas lāpa!
  Albīna, šaujot līdzīgu uguni, apstiprināja:
  - Un mēs esam pilnīga iznīcināšana:
  Un viņa nocirta vēl četras padomju lidmašīnas...
  Karotāji ir ļoti kaujinieciski noskaņoti, taču pastāvīgi smaida.
  Viņi mīl vīriešus un strādā ar mēli. Un viņiem tas patīk. Tādas kaujas skaistules.
  Viņi notrieca padomju TU-3 un sasita to gabalos... Tas ir viņu ugunīgais sveiciens.
  Vārdu sakot, meitenes tevi nepieviļ. Un Sarkanā armija saņem no viņiem.
  Bet, no otras puses, arī Anastasija un Mirabela cīnās tikai bikini un basām kājām - krāj savus rezultātus! Tās ir ļoti agresīvas meitenes.
  Un Anastasija notrieca vācu lidmašīnu un teica:
  - Es esmu lielisks pilots!
  Mirabela ar lielgabalu notrieca vācu mašīnu un čīkstēja:
  - Es esmu super karotājs!
  Meitenes tiešām ir tas, kas mums vajadzīgs...
  Bet viņi cīnās ar novecojušiem Yak-9 T, kas, protams, nav līdzvērtīgi vācu reaktīvajām lidmašīnām. Bet skaistulēm izdodas cīnīties. Un viņi izvairās tikt notriekti.
  Un kāpēc? Jo viņi ir basām kājām un bikini. Tāpēc nav iespējas tos nogriezt.
  Karotāji, kā redzam, saprot, kas ir kaila āda.
  Anastasija notrieca citu vācu iznīcinātāju un čīkstēja:
  - Par Dzimteni!
  Mirabela nocirta HE-162 un rūca:
  - Par Staļinu!
  Visbīstamākais vācu iznīcinātājs ir ME-262 X, tam ir pieci gaisa lielgabali, milzīgs ātrums, izplesti spārni un jaudīgas bruņas.
  Vieglāk ir notriekt HE-162 transportlīdzekli, kas ir viegls, lēts, bet ļoti manevrējams.
  ME-1010 vāciešiem nebija gluži veiksmīgs, lidojuma īpašību ziņā tas neapšaubāmi ir izcils lidaparāts, taču tā spārni mainās un prasa augsti kvalificētus pilotus. TA-183 izrādījās praktiskāks, un arī iet uz priekšu.
  Bet Hitlers dod priekšroku stingri aizsargātajam ME-262 X ar jaudīgiem ieročiem.
  Luftwaffe ar propelleru darbināmo transportlīdzekļu ražošana vēl nav pārtraukta. TA-152 ir visveiksmīgākais daudzfunkcionālais transportlīdzeklis, un ME-309 joprojām atrodas kaujā. Ātruma un bruņojuma ziņā viņi ir pārāki par padomju kaujiniekiem. Un, lai gan Yu-488 ir ar dzenskrūvi darbināms transportlīdzeklis, padomju jaki pat nespēj to panākt. Jā, pat progresīvākais LA-7 ātrumā ir zemāks par šo automašīnu.
  Un ko darīt pret reaktīvajiem bumbvedējiem: Arado, Yu-287 un citiem.
  Padomju aviācija bez reaktīvo lidmašīnu ir vāja.
  Tomēr Anastasijai un Mirabelai pat šādos apstākļos izdodas gūt labus punktus.
  Tā viņi atgriezās, uzpildīja degvielu un atkal devās kaujā. Viņus atkal notriec vācu automašīnas. Un viņi to dara ar lielu efektu.
  Neviens padomju aviācijā nevar salīdzināt ar savu pāri. Turklāt meitenes nodarbojas ar seksu, lai būtu stiprākas. Un parasti viņiem vienmēr ir dažādi vīrieši. Un tas meitenēm dod tādu spēku!
  Tas ir viens no viņu fenomenālo panākumu noslēpumiem.
  Meitenes jau ir saņēmušas PSRS varoņa zelta zvaigzni un piemiedz viena otrai.
  Viņi atkal lidoja apkārt un kādu notrieca.
  Anastasija ar savu 37 mm lidmašīnas lielgabalu nocirta Yu-288, diezgan spēcīgu bumbvedēju.
  Un Mirabela notrieca reaktīvo lidmašīnu Yu-287, arī izmantojot to pašu 37 milimetru lielgabalu. Šādi ieroči ļāva ar meiteņu fenomenālo precizitāti trāpīt ienaidnieka transportlīdzekļiem no attāluma. Lai gan munīcija bija ierobežota, jūs riskējāt nomirt.
  Meitenes pērta basām kājām un dzied:
  - Planējiet piekūnus kā ērgļus,
  Mēs gaidām Staļinu!
  Mūsu panākumi ir tepat aiz stūra
  Atveriet savu laimestu kontu!
  Tātad karotāji, protams, nelaidīs fašistus no āķa. Un viņi viņam sitīs tik stipri, ka tas sāpēs fīreram.
  Anastasija Vedmakova, protams, manevrē. Jak-9 ir vairāk nekā sešsimt kilometru, tas neizturēs, ar smago lielgabalu tas ir vēl īsāks, bet tas vairāk vai mazāk mētājas un griežas.
  Nedaudz labāk nekā Yak-3, kas tomēr maksā vairāk un prasa augstas kvalitātes duralumīniju. Un PSRS zaudēja daudz teritorijas. Un Jak-9 var ražot milzīgos daudzumos.
  Taču nav iespējams tikt līdzi Trešajam Reiham, kopā ar Japānu.
  Mirabela nošāva ME-262 un dziedāja:
  - Par godu Krievijas Dzimtenei
  Mēs padarīsim visu pasauli laimīgāku!
  Anastasija nogrieza citu vācieti un čīkstēja:
  - Tas ir visskaistākās mīlestības vārds!
  Un arī kā tas rūks. Un viņš uzsit Frici.
  Meitenes, protams, ir ļoti, ļoti foršas.
  Tikmēr vācieši virzās arvien dziļāk PSRS teritorijā.
  Japāņi arī izdabā sev. Un viņu ir daudz un viņi dzen ķīniešus sev pa priekšu.
  Dzeltenie karavīri cenšas izlauzties cauri. Un tie burtiski piegružo visas pieejas ar līķiem.
  Bet viņu ir tik daudz, ka viņi galu galā izlaužas cauri.
  Japāņi un viņu dzeltenā armija šturmē Habarovsku. Zaudējumi vispār netiek ņemti vērā.
  Bet viņus tur sagaida padomju meitenes.
  Alenka un viņas komanda.
  Meitenes aizstāv Habarovsku. Viņi ar basām kājām meta uz ienaidnieku ar granātas.
  Un viņi arī dzied smejoties:
  - Mēs esam jaukas meitenes,
  Un visu cīnītāju sakāve...
  Balss ir tik skaļa
  Slava trakajiem tēviem!
  Un atkal lido daiļavu baso pēdu mestās granātas.
  Aļenka, tiklīdz dod pagriezienu, nopļauj ķīnieti un čīkst:
  - Slava mūsu zemei!
  Anyuta ar basām kājām metīs granātu un rēks:
  - Augstāko spēku vārdā!
  Un viņš arī tevi sitīs ar nāvējošu uzliesmojumu.
  Tālāk Andželika šauj. Un viņš arī ar basu kāju met granātu.
  Un čīkst:
  - Uz jaunām robežām!
  Un tad Marija sitīs arī tev. Un viņa arī ar sprādzienu nogrieza dzeltenos cīnītājus, dziedot:
  - Aste pie astes! Acs par aci!
  Un piemiedz saviem draugiem.
  Un tad olimpiāde samurajiem un ķīniešiem izmetīs veselu kasti ar sprāgstvielām.
  Un tas rēks:
  - Tēvzemes godam!
  Un atkal tie pieci iznīcina svešo armiju.
  Bet japāņi jau ir savākuši daudz ķīniešu. Viņi kāpj un kāpj. Un aug veseli līķu uzkalni.
  Aļenka šauj, met ar pliku papēdi un čīkst:
  - Par Staļinu!
  Anyuta arī metīs granātu ar basu kāju un murminās:
  - Skolotāji!
  Andželika izmetīs auklu. Viņš ar basu kāju met dāvanu un čīkst:
  - Par Ļeņinu!
  Un tad Marija sit ienaidnieku. Un ar kailajiem kāju pirkstiem viņš uzsāks iznīcību.
  Tad ķīnieši izklīst uz visām pusēm...
  Un tad olimpiskās spēles ņems un nodzēsīs nitroglicerīna mucu. Un tas visus nogalinās.
  Un militāristi krīt...
  Oļegs Ribačenko un viņa komanda joprojām cīnās par Tulu. Vācieši cenšas ielenkt Maskavu. Tulas pilsēta jau atvairīja Fritz uzbrukumu '41.
  Bet ienaidnieks tagad ir daudz spēcīgāks. Un tas šauj agresīvi. Un bumbas līst pār Sarkano armiju un citiem postošajiem spēkiem.
  Ļoti spēcīgs ienaidnieks. Un viņi kaujā met pārāk daudz melnādaino cīnītāju, arābu un indiešu. Un tas šķiet neapturams.
  Oļegs Ribačenko šāva uz E-75 un dziedāja:
  Karavīrs vienmēr ir vesels
  Karavīrs ir gatavs uz visu...
  Un putekļi kā no paklājiem,
  Mēs ejam nost no ceļiem,
  Un tas neapstāsies!
  Un nemainiet kājas
  Mūsu sejas mirdz
  Zābaki mirdz!
  Un atkal zēns no attāluma iesita naciķim. Bet spēki patiešām ir nevienlīdzīgi.
  Kaut gan Tula stāv varonīgi. Un dienvidos nacisti tuvojas Staļingradai.
  Bet ko viņi domā, ka viņi tur uzvarēs?
  Oļegs Ribačenko atkal šauj uz nacistiem un dzied:
  Un tāds haoss
  piepildīja Visumu...
  Cilvēces skumji -
  Iztur sāpes un ciešanas!
  Un atkal zēns tika nogalināts, un fašistu Mouse-2, ļoti briesmīga mašīna, dega.
  Nataša loģiski atzīmēja:
  - Nekādi spēki mums nevar stāties pretī!
  Un viņa piemiedza zēnam ar aci.
  Tad arī Zoja trāpīja. Arī rūca:
  - Par manu pieeju uzvarai!
  SU-100 darbojas pats par sevi un nedomā par apšaudes pārtraukšanu.
  Vācieši pamazām apiet Tulu. Viņiem ir daudz spēku, daudz kājnieku. Un kustas dažādu marku tanki.
  Šeit, piemēram, ir tā pati "Lev"-2, ļoti jaudīga mašīna: tā sver simts tonnas, un frontālās bruņas ir 300 milimetru leņķī. Šķiet, ka nekas netiek cauri.
  Bet Oļegs Ribačenko joprojām šauj. Parāda savu augstāko klasi - snaiperis.
  Un viņš sit sevi, un viņš sit sev...
  No nacistiem lido tikai fragmenti. Bet viņi joprojām nevēlas palēnināties.
  Oļegs Ribačenko čīkst:
  - Nākotne ir mūsu,
  Mēs esam ērgļi - Džedi!
  Un atkal puika taisa konus. Un atkal fašisti dabū niķeli.
  Un Gerdas tanka apkalpe jau atrodas Staļingradā. Te notiek tādas agresīvas cīņas.
  Gerda, šauj, kliedz:
  - Mans ķermenis ir dzelzs!
  Šarlote ar kailiem pirkstiem nospieda kursorsviras pogas un čivināja:
  - Tik noderīgs cīņai!
  Un viņa piemiedza savam partnerim.
  Tad viņa sita vēlreiz un salauza trīsdesmit četrus.
  Tad arī Kristīna izšāva. Viņa sadauzīja Sarkanās armijas žāvētāju un dārdēja:
  - Es esmu traka meitene! Es visus saplosīšu!
  Un tad Magda sāka šaut ar basu kāju.
  Meitenēm no Vācijas kopumā klājas labi. Un viņi smērē ienaidnieku.
  . NODAĻA Nr.2
  Bet viņu automašīna tika sasista sānos. Man vajadzēja apstāties un salabot.
  Gerda kaprīzi atzīmēja:
  - Mēs atkal tērējam laiku!
  Šarlote berzēja savu baso kāju gar bruņu virsmu un ņurdēja:
  - Mēs atriebsimies un uzvarēsim!
  Un tad viņa paņēma un parādīja zobus. Un viņa izlaida saules starus no pērļu zobiem.
  Kristīna to paņēma un čīkstēja:
  - Par Dzimteni bez padoma!
  Un viņš ar pliku papēdi uzsitīs arī bruņām!
  Magda piekrita:
  - Un nekādas muļķības!
  Meitenes nolēma pagaidām spēlēt šahu. Pāris pārim. Un viņi tur sāka veidot stratēģiju.
  Spēle ir interesanta. Bet meitenes strīdējās par katru kustību un sasita galvas.
  Gerda ar atsegtiem zobiem atzīmēja:
  - Es būšu augstākā aksioma!
  Un kā viņš smiesies...
  Es iedomājos savu vārdabrāli no Andersena pasakas. Tāpēc viņu mežā notvēra laupītāji. Viņi izjauca karieti un aizveda gandrīz visas Gerdas drēbes un dārgos zābakus. Tātad Gerda atkal ir basām kājām un maisa drānā. Tā viņa izskatījās, sasietām rokām aiz muguras.
  Viņš staigā pa auksto rudens mežu. Kailā zole jūt katru bumbuli, katru bumbuli, katru zariņu. Gerda ir nobijusies un izsalkusi.
  Viņai pat izdevās atveseļoties pilī. Un uz rudens zāles ir sals, kas atgādina aukstumu, ko viņa nesen piedzīvoja.
  Gerda pasmīnēja... Viņai likās, ka Andersena pasakai acīmredzami pietrūkst grauzdētu papēžu. Un tas būtu lieliski!
  Tvertne tika ātri salabota. Bojājumi ir nelieli. Lai gan 100 mm lielgabala lādiņš trāpīja sānos. Kas var būt bīstami.
  Šarlote ar kailiem pirkstiem nospieda kursorsviras pogas un dziedāja:
  - Es esmu tanku iznīcinātājs,
  Sirds deg...
  Pistole ir mana mājvieta!
  Un šāviņš sadauzīja vēl trīsdesmit četrus. Pagaidām kaujas laukā dominē T-34-85. Un smagās mašīnas Sarkanajā armijā ir salīdzinoši reti.
  Bet tad parādījās IS-3. Tam ir vājā vieta: ķermeņa apakšējā daļa. Pierei ir liels slīpuma leņķis. Tam ir forma: līdakas snuķis. Bet, ja trāpīsi pa pieres apakšējo daļu, žēlastības nebūs.
  Magda ar basām kājām pavērsa ieroci pret ienaidnieku. Un kā trāpīja, un šāviņš lidoja.
  Un padomju mašīnai dabūja dūri pa zarnām. Tornis tika norauts un sāka sprāgt šāviņi.
  Gerda iesaucās:
  - Un tu esi mērķtiecīga skaistule!
  Magda iekliedzās, kratot savas lieliskās krūtis:
  - Mani neviens neapturēs!
  Šarlote pārliecinoši apstiprināja:
  - Un neviens neuzvarēs!
  Kristīna čīkstēja atbildē:
  - Ļaunie vilki sagrauj ienaidniekus!
  Gerda norūca:
  - Ļaunie vilki - sveiciens varoņiem!
  Nacisti ielenca Tulu, un bērniem kopā ar četrām meitenēm nācās izlauzties no ringa.
  Puisis, meitene un meitenes skrien un plikiem kāju pirkstiem met granātas.
  Taču nacisti cieš zaudējumus un nevar viņiem trāpīt.
  Oļegs, šauj, dziedāja:
  - Svētās Dzimtenes vārdā,
  Mūs nevar nospiest uz ceļiem!
  Margarita ar basu kāju meta nāves dāvanu un čīkstēja:
  - Nē! Nekad nepiegādājiet!
  Nataša, šaujot un lecot, piebilda:
  - Lai mūsu mājā nenāk nekādas nepatikšanas!
  Un arī viņš ar basu kāju palaistu nāvējošu granātu.
  Tad Zoja izvairīsies no šrapneļa un arī izmantos kailos kāju pirkstus, lai atlaistu graujošo...
  Un tas rēks:
  - Tas būs lieliski!
  Un tad Andželika šaus uz ienaidnieku. Pļauj viņu mežonīgās dusmās. Un tas atkal rūks:
  - Es esmu traks zāģis!
  Un no tava papēža lidos granāta.
  Un tad Svetlana paņems un smagi sitīs.
  Tās, protams, ir meitenes - ko nāve nes ienaidniekiem.
  Nataša, šaujot uz ienaidnieku, čīkst:
  - Neviens mūs neapturēs, pat velns mūs nevar uzvarēt!
  Un granāta lido no viņas basām kājām lokā. Un viņš sitīs, un visu izkaisīs, un tālu prom.
  Meitenes, protams, spēj pārvarēt skarto teritoriju. Dienvidos kaujas plosās Staļingradā, kuru tur Sarkanā armija. Pēc milzīgiem zaudējumiem japāņi ieņēma Habarovsku un virzījās uz Vladivostoku.
  Nu tur viņus sagaidīs tie, kam vajadzēs.
  Anna Vitčakova piedzīvoja ne pārāk patīkamu atvadu ceremoniju ar savu uzticīgo lidojošo zirgu. Iznīcinātājs, kas kļuva par Mig-4 māti, kas notrieca tik daudz vācu lidmašīnu, Japānas armādas uzlidojumu laikā vienkārši nodega, tāpat kā daudzi citi transportlīdzekļi un kuģi. Pēc tam, kad uzlecošās saules zemes grifi noknābīja pilsētu, Vladivostoka pavēra skumju skatu. Taču mirušo bēres notika militāri, pieticīgi un diezgan ātri. Pilote Vedmakova aizdedzināja kājas, meitenes pēdas bija klātas ar tulznām, un tāpēc viņa staigāja basām kājām, uzmanīgi kāpjot uz pirkstiem. Japāņi vēl nav atkārtojuši reidus, viņi ir koncentrējuši savus spēkus uz virzošo frontu atbalstīšanu. Vedmakova apstaigāja gruvešus, tās tika enerģētiski tīrītas, un strādnieku vidū bija liels skaits bērnu. Tievi, basām kājām, svaigā pavasara saulē apsārtušām sejām viņi grāba salauztas flīzes, cēla nokritušus telegrāfa stabus un vienkārši slaucīja ielas.
  Vecākais virs puišiem pionieru kaklasaitē, bet bez krekla (karājās atsevišķi, acīmredzot puiši rūpējās par drēbēm), pieskrēja pie pilota.
  - Mēs strādājam paātrinātā tempā, biedri major, viss drīz būs gatavs! Saslaucīsim ielu tīru, būs tikpat gludi kā pirms kara!
  Ragana pasmaidīja un iemeta viņam konfektes:
  - Lūk, ņem! Tas ir mūsu padomju, kas izgatavots no dabīgas šokolādes, nevis amerikāņu indes.
  Zēns jautri piemiedza aci:
  - Un mēs izdomājām jaunu iesauku amerikāņiem! Tā kā tagad viņi ir kopā ar Hitleru un Hirohito, tad tie nav jeņķi, bet gan Pindos!
  Meitene majore paklanījās zēna priekšā:
  - Kas jūs teicāt, ka viņi ir?
  Jaunais pionieris atkārtoja:
  - Pindos! Tātad tagad mēs esam kā jeņķi, kas mūs nodeva!
  Witcherova noglāstīja zēna galvu, pēc tam viņas lielā, spēcīgā roka pārgāja pār zēna tievajiem, vēnu pleciem. Puisis pasmaidīja pretī: viņa zobi bija balti, un izstiepa plaukstu. Majors paspieda zēnam roku un atbildēja:
  - Mums jāatceras vārds! Bet mēs vēl nekarojam ar Ameriku, tāpēc ir pāragri izdomāt segvārdus!
  Zēns iebilda:
  - Amerikāņi ir sliktāki par japāņiem un vāciešiem, jo viņi dod priekšroku cīnīties ar kāda cita rokām. Lai cik nežēlīgi būtu Uzlecošās saules impērijas cīnītāji, viņu drosme ir zināma visiem!
  Ragana pārtrauca:
  - Es nogalināšu šos drosmīgos vīrus! Un pēc iespējas ātrāk!
  Jaunais garnizona pienākumu izpildītājs Krotovs negaidīti parakstīja ne visai loģisku rīkojumu un nosūtīja karotāju pilotu ar jūrnieku grupu uz Habarovsku. Pavēle nāca nekavējoties; bija nepieciešams atvairīt japāņu vienību virzību. Witcherova, protams, gaidīja, ka viņai iedos iznīcinātāju, bet... Taču frontes rīcībā nebija brīvu lidmašīnu, un arī papildspēki no viņu centra vēl nebija ieradušies. Brauciens no Vladivostokas uz Habarovsku aizņēma maz laika, un majors burtiski tika izmests no sliedēm karstā cīņā.
  Japāņi mēģināja apiet labi nocietināto pilsētu un to ielenkt. Karotājai tik tikko bija laiks ielēkt tranšejā ar ložmetēju, kad sākās uzbrukums.
  Ragana jautāja kapteinim Siņicinam, kurš gulēja viņai blakus:
  - Tātad tas nozīmē, ka ienaidnieks plāno Frīdriha vai precīzāk ģenerāļa Nogi taktiku, lai apietu nocietinājumus un iedzītu mūs aizmugurē.
  Kapteinis drūmi nomurmināja:
  - Ļaujiet viņam mēģināt aizdedzināt krievu zirga asti! Viņu ar nagiem sasitīs tik stipri, ka tas nešķitīs daudz!
  Ace pilots jokoja:
  - Zirga nagi, iespējams, nav izgatavoti no Krupa tērauda, bet gan no mūsu padomju!
  Viņas vārdus pārtrauca čaulu gaudošana. Šeit viņa guļ sen izraktā tranšejā, ap Habarovsku kopumā ir ievērojama nocietinājumu līnija, japāņu iebrukuma draudi pastāv jau vairākus gadus. Ierakumu priekšā un aiz muguras sprāgst šāviņi, un tie rada lielu troksni. Kopumā slavenā japāņu šimosa rada daudz trokšņa un dūmu. Karotājs izskatās bez bailēm, pat ar zināmu vienaldzību. Šāviņu sprādzieni rada netīras strūklakas, viena no tām izraisīja augsnes satricinājumu. Tas nozīmē, ka šauj lielgabals, kura lielgabala kalibrs ir labi trīs simti milimetru. Ir dzirdami ievainoto vaidi... Caur kanonādi tie šķiet kā viegli tvaiki, kurus ne katra auss spēj noķert. Šeit karavīrs pilots bija pārklāts ar zemi. Meitene tomēr nošķaudīja un nokratīja putekļus no savām sarkanajām bizēm:
  - Tas vienmēr ir tā, ja tu apgulies, tu sasmērējies! Un, ja tu piecelies, dod man vienu vai divas kreisās rokas!
  Artilērijas sagatavošana izrādījās īsa, iespējams, japāņiem nebija tik daudz šāviņu. Uzbrukums ir sācies. Priekšā brauca vairāki japāņu taki. Mazs, ar nedaudz noapaļotu mašīnas korpusu. Uzlecošās saules impērijas populārākā tvertne: Chichikha. Ragana atcerējās savas īpašības. Frontālās bruņas 30 mm, lielgabals 47 mm, dīzeļdzinējs 320 zirgspēki. Ja neskaita braukšanas veiktspēju, kurā šī mašīna nav zemāka par T-34, tad tā ir pat sliktāka par 1943. gada modeļa vācu T-3. Pat Tālajos Austrumos viņu sauc, šķaudīt! Bet, starp citu, lauku karaliene nav tanks, bet gan kājnieki. Izmēģiniet to, tuvojieties mīnu laukiem. Kā dzied: Kur nevar pabraukt bruņuvilciens, tur rāpos karavīrs ar šauteni.
  Japāņu šautenes tika nokopētas no vācu Mauser. Ložmetēji, noplēsti no slavenā "Šmeistara" no Pirmā pasaules kara. Vispār šauriem cilvēkiem ir vēlme kopēt labāko no otras puses. Protams, japāņu dizaineri jau strādā pie Panther un T-34 hibrīda izveides!
  Japāņu tanku nav vairāk par duci, un padomju artilērija nesteidzas ar tiem satikties. Kājnieki skrien pēc viņiem skrējienā, tradicionāli biezā ķēdē. Paši Uzlecošās saules zemes karavīri ir tērpušies formās, kas ir nedaudz dzeltenas, pieskaņotas haki stepes krāsai. Ragana viņus aplūko, ātri novērtējot uzbrucēju skaitu. Skatoties, viņu ir pieci līdz seši tūkstoši, un ierakumos sēž ne vairāk kā tūkstotis krievu, kas aptver šo frontes posmu. Un ieroči... Tālo Austrumu armija ir aprīkota uz atlikumu, un tikai virsniekiem ir automāti. Nu viņa taču ir majore, bez amata, pazemināta līdz ierindas līmenim.
  Kapteinis Sinits (vēl ļoti jauns puisis) jautāja Witcher.
  - Vai jūs cīnījāties ar vāciešiem?
  Meitene atbildēja:
  - Nē! Es viņus noskūpstīju!
  Kapteinis, pēkšņi nobālējis, piezīmēja:
  - Vai atceries savu pirmo līķi!
  Ragana smaidīdama pakratīja galvu:
  "Es esmu pilots, un to, ko es notriecu, es to nogalināju, man nav ne jausmas par līķiem!" Starp citu, visa Lielā Tēvijas kara laikā mana lidmašīna ne reizi netika notriekta!
  Kapteinis nedaudz neveikli nosvilpa:
  - Tu esi tikai dūzis! Un cik tev ir smērētu vāciešu!
  Ragana pasmaidīja vēl platāk:
  - Pēc divdesmit piektā viņi piešķīra varoņa zvaigzni! Un tikai divdesmit astoņi.
  Siņicins iesaucās:
  - Uh-u! Jūs vienkārši esat sava amata meistars!
  Meitene pieticīgi atbildēja:
  - Nav vajadzības padarīt par varoni tādu, kurš vienkārši godīgi pilda savu pienākumu. Tagad kājnieki nāks tuvāk, un mēs viņus satiksim.
  Kapteinis pavilka smago ložmetēja skrūvi, kas svēra labus desmit kilogramus. Pieskāros sunim, palaišana ir ļoti cieša, dibenam ir atsitiens. Nav īpaši ērta mašīna, bet trāpa... Tiesa, pēc baumām vāciešiem jau ir jaudīgāks ložmetējs, bet kas zina, vai padomju dizaineri izdomās ko labāku. Sinits nespēja nepajautāt:
  - Kāpēc jūs tik lielisku pilotu pārcēla uz kājniekiem?
  Witcherova puspajokam atbildēja, arī noklikšķinot uz ložmetēja iestrēgšanas:
  -Un es tikai gribēju zināt, kā ir sēdēt zem uguns! Tas būtu forši!
  - Un tu noteikti esi pazaudējis zābakus, ja tik ļoti steidzies tikt uz frontes līniju!
  Patiesībā Witcherova, cenšoties panākt, lai tulznas ātrāk pazustu, staigāja kā meitene ar basām kājām. Lai gan kara laikā lielākā daļa sieviešu un bērnu vasarās dižojās ar plikiem papēžiem, virsnieku vidū tas nebija pieņemts, īpaši sabiedriskās vietās. Bet Witcher pat patika izcelt tādus cilvēkus. Viņa atbildēja Siņicinam vienkārši:
  - Lai ietaupītu naudu, praktiski visa kapitālistiskā pasaule ir pret mums. Galu galā zābaki nolietojas, un tas ir daudzu cilvēku darbs!
  Kapteinis piekrita ar rotaļīgu aci:
  -Tev ir ļoti skaistas kājas! Vai es varu viņus samīļot?
  Ragana pakratīja pirkstu:
  - Ne tagad! Tad, ja tu izdzīvosi, es tevi sasildīšu uz nakti.
  Siņicins iepleta acis:
  - Oho, tu esi ātrs! Sievietēm parasti ir nepieciešams ilgs laiks, lai salūztu!
  Vedmakova gribēja atbildēt, taču atskanēja sprādziens, pa priekšu gājis japāņu tanks ietriecās mīnā. Meitene dziedāja:
  - Hitlers brauca ar mašīnu, nelāci uzspridzināja mīna! Saplīsa šķembās - bet no tā bija maz jēgas!
  Vēl viens japāņu tanks eksplodēja, apstājās, pagrieza purnu un atklāja uguni uz padomju ierakumiem. Trešais metās viņam pakaļ. Japāņi tomēr pat nedomāja par apstāšanās iespēju. Šaurācainie sarāvās: sāka darboties viņu ložmetēji, kas novietoti uz pusapaļiem, pārvietojamiem torņiem.
  Kapteinis nomurmināja:
  - Tas ir lieliski! Tas ir tā, it kā viņi staigātu parādē! Šī ir armija!
  Vedmakova paņēma šauteni, par laimi attālums līdz kājniekiem atļāva, un šāva uz japāņu virsnieku. Šauracs apgāzās, aizmetot šauteni ar tādu spēku, ka tā kūleņoja ar durkli pavasara zālē. Pārējie japāņi turpināja skriet, tikai nedaudz noliecot ķermeni, acīmredzot cerot šādā veidā izvairīties no sakāves vai drīzāk samazināt tās iespējamību. Vedmakova atcerējās, ka šādi viņi apmāca karavīrus Quantud armijā, kurš laikus nenoliecas, tam ar bambusa nūju uzsit pa galvu. Šķiet, ka caram-tēvam un Herodam bija dots labs skrējiens! Tomēr viņš runā par Nikolaju II. Tagad viņi atkal cīnās ar Japānu, un nevis vienā, bet vairākās frontēs. Tomēr tam ir arī savas priekšrocības. Meitene dziedāja:
  Tas nāk - Vērmahts ir iemests putekļos,
  Napoleons ir uzvarēts, neuzvarams!
  Ienaidnieks nevarēs mīdīt padomju karogu,
  Kad tauta un partija ir vienoti!
  Viens pēc otra apstājās iznīcinātie japāņu tanki, bet ar durkļiem bristošie kājnieki sāka skriet vēl ātrāk. Padomju karaspēka pozīcijas brieda zibšņi, šautenes sita, ik pa laikam mijas ar ložmetēju uguni. Ragana arī atklāja uguni. Japāņi, pārlādēdamies kustībā, šāva no šautenēm. Viņi skaļi kliedza:
  - Banzai! Rus padoties!
  Lodes iedūra viņu līķus kā ramrods manekenos. Nokrita ar asinīm sajaukti kaulu putekļi. Tomēr lielākā daļa ložu, kā tas notiek kaujā, tika garām. Japāņi šķērsoja mīnu lauku, mazie karavīri bija pārāk viegli, lai viņu skriešana uzspridzinātu tankiem sarūpētās dāvanas.
  Witcherova sajuta uz pleca ložmetēja nežēlīgo atsitienu, savukārt Uzlecošās saules zemes cīnītāji šķita kā īsti briesmoņi. Viņu histēriskie kliedzieni kļuva stiprāki un tuvāki, viņu dzeltenās pretīgās sejas mirdzēja no sviedriem. Ragana cenšas vienlaikus nogalināt pēc iespējas vairāk ienaidnieka karavīru. Meitene ir karsta kā vienmēr, un šauj kā ligzda. Viens klips beidzās, ievietoja otru. Žurnāls ir pārāk liels, apaļš, un to nav viegli iespraust kamerā. Un atkal uguns, japieši lido otrādi.
  Vedmakova izšāva otro patronu, atstājot viņu bez patronas. Un šauraacis jau uzbrūk ar granātām. Viņi atbild ar metieniem, tagad ir daudz vairāk kliedzienu un vaidu, un krīt arī padomju karavīri. Fragments nogrieza niecīgu matu šķipsnu uz Raganas galvas. Meitenes nervi to neiztur, un viņa pielec un kliedz plaušās:
  - Par dzimteni Staļinam!
  Viņai sekojot, pārējie kaujinieki kliedz, izlecot no aizsega un kratot bajonetes. Padomju karavīri skrien pretī japāņiem, iesaistoties bajonešu kaujās.
  Vedmakova ar strauju sitienu pārgriež tuvākajam "samurajam" vēderu. Viņš kliedz un mēģina atbildēt un krīt kā nokauts kuilis. Meitene ar prieku iesaucas:
  - Krievijas futbols: Krievija - Japāna, divi-nulles!
  Un patiešām vēl viens japānis krita ar durkli pārgrieztu rīkli. Nu kareivīgais pilots iesita trešajam pa cirksni. Šauracīgais vīrietis izstiepās, un meitene, kustoties pēc inerces, iedūra galu pretiniekam acī!
  -Saņemiet japāņu valodu! Kāpēc stāvēt aiz barjerām!
  Atriebības durkļa sitiens pārrāva majora tuniku, iztecēja asinis, taču tas meiteni ne tikai nesatrauca, bet arī radīja papildu niknumu.
  - Hirohito nāve! - Meitene iesaucās, viņas apakšstilbs ietriecās šauras acs templī, un meitene kustējās ar tādu ātrumu, it kā viņa būtu jauna cīnītāja dzenskrūves.
  Japāņi atkāpās un pat atkāpās, un iedvesmotā meitene devās uzbrukumā, viņas ložmetējam griezās kā nūja milža rokās. Tad nāca smags sitiens pa pakausi ar pārlieku dedzīga virsnieka dibenu. Anna izdvesa:
  - Lūk, tev šahen-khash!
  Taču kopumā krieviem gāja grūti. Šauracīgajai pusei ir piecas reizes pārsvars, un japāņiem ir labs fiziskās sagatavotības līmenis, turklāt viņi necīnās pret labākajiem PSRS karavīriem. Dabiski, ka tik sarežģīta kara laikā uz Tālajiem Austrumiem tika nosūtīti trešās kategorijas iesauktie ar sliktākām īpašībām vai karavīri, kuri tika nopietni ievainoti kaujā ar nacistiem. Karavīri krita, reizēm vienam krievam tika iedzīti ducis durkļu, tie burtiski kolektīvi asiņoja, bet cīnījās kā varoņi, un neviens žēlastību neprasīja.
  Siņicins ar durkli iedūra japāņu virsnieku, bet arī viņam ar galu trāpīja sānā. Uzbrūkošo japāni jaunietis notrieca ar sitienu pa krūtīm ar ieroča dibenu, taču asinis no sāniem plūda pārāk bagātīgi. Un puisim uzreiz metās četri samuraji.
  Drosmīgā Vedmakova steidzās palīgā, sadurot virsniekam ar durkli līdz lāpstiņai, bet vēl vienu japu zem ceļgala notriecot.
  - Turies Petruha! - Viņa teica.
  Viņš uzreiz atspīdēja divus durkus, kas vērsti pret krūtīm, un atbildēja:
  - Es neesmu Pēteris, bet Arkādijs!
  Meitene, kas nogalināja citu japāni, ņurdēja:
  - Karā katrs vārds ir kā sašaurināta pistoles klikšķis; nevajag to uzsist, neizšaujot šāvienu!
  Arkādijs nedaudz atkāpās, un nežēlīgā bajone pārrāva viņam vaigu. Jauneklis no nepanesamām sāpēm iesaucās:
  - Dieva māte!
  Ragana iebilda:
  - Varbūt es esmu māte, bet ne Dieva! Vispār Dieva nav un nekad nav bijis!
  Arkādijs atkāpās ar muguru pret Annu un neskaidri murmināja:
  - Un kāda nebūtība mūs sagaida pēc nāves?
  Meitene negatīvi pakratīja galvu:
  - Nē! Komunistiskā zinātne augšāmcels mirušos! Un tie, kas gāja bojā cīņās par savu dzimteni, pirmie tiks atgriezti jaunā dzīvē.
  Siņicins pamāja ar galvu:
  - Dievs pasarg!
  Witcherova, nolikusi citu japāni, iekliedzās:
  - Dieva nav! Ja tāds ir, tad jāatzīst, ka domājamais Visuma radītājs ir sadists! Un viņam patīk mocīt savu radījumu!
  Tajā brīdī Arkādijam ar bajoneti tika iegriezts augšstilbs, un, lai nenokristu, viņš atbalstījās uz rudmatainā karotāja:
  - Un es esmu tik nomocīts! Vienkārši neiedomājami!
  Piecas līdz sešas reizes uzlecošās saules karavīru pārākums darīja savu. Piecdesmit samuraji metās pret viņiem, vicinādami savus bajonetes kā dzeloņcūku armiju. Arkādijs saņēma pāris ulārus ar durkli vēderā, un tad viņam tika izsista acs. Kad jauneklis nokrita, viņi viņam divdesmit reizes injicēja, padarot viņu klusu uz visiem laikiem. Es domāju, ko juta viņa dvēsele, lidojot prom: pārsteigumu vai bailes, vai varbūt neticamu atvieglojumu pēc ķermeņa cietuma pamešanas.
  Ragana bija kā apburta. Protams, viņas tunika sabruka drumslās, durkļu sagriezta. Karotāja izrādījās pilnīgi kaila, klāta ar daudzām skrāpējumiem, taču samurajs nevarēja viņai nodarīt nevienu nopietnu ievainojumu! Viņa cīnījās, un viņas kailās krūtis ar sarkaniem sprauslām trīcēja kā bojas jūrā. Un plikas potītes vienkārši pazibēja garām. Meitene patiesi bija dzīvnieciska un erotiska spēka iemiesojums. Viņas kailās zoles kļuva sarkanas ar asinīm, kas radīja asociāciju ar lielo iznīcības un ļaunuma dievieti: Kali! Gandrīz visi padomju karavīri jau bija sadurti līdz nāvei, kauja bija beigusies, un tikai savā dzirkstošajā Afrodītes skaistumā tā ik pa laikam pārsteidza nekaunīgo šauru aci.
  Japāņu ģenerālis Nugi ar izbrīnu raudzījās uz šo brīnumu. Tad viņa galvā iešāvās prātā doma. Sekoja pavēle, kas tika dota nepietiekami paēduša moskīta balsī:
  - Uzmet viņai tīklu, paņem dzīvu!
  Arī taupīgajiem japāņiem bija tīkli. Pēkšņi vajag kādu no krieviem paņemt dzīvu. Un tīkls tam ir ideāls. Tūlīt ducis ķērāju uzmeta meitenei važas
  Ragana cīnījās pretī, cik vien spēja, viņa ar visu savu spēku centās atbrīvoties. Bet tas viss bija veltīgi; apzinīgie japāņi izveidoja tīklu, cerot, ka tas atbalstīs ziloni. Meitene bija pilnībā ietīta un vilkta rokās. Acīmredzot tika gūti taktiskie panākumi, jo īpaši tāpēc, ka šo virzienu neaptvēra ne artilērija, ne ložmetēji.
  Meitene atcerējās sava mīļotā Arkādija tīri noskūto seju un savu frāzi:
  - Karā katrs vārds ir kā sašaurināta pistoles klikšķis; nevajag to uzsist, neizšaujot šāvienu!
  Radās satraucoša un pretīga doma, taču tā to neizlīdzināja! Galu galā tas bieži notiek: jūs vienkārši iemīlējāt cilvēku, un viņš nomira!
  Acīmredzot japāņi šajā vietā ieņēma slikti segtas tranšejas, turpinot apiet padomju karaspēka pozīcijas ap Habarovsku. Un viņi aizveda viņu Vedmakovu gūstā, un, lai gan viņa vairs netika ņemta, viņa tika iekrauta notraipītā bruņumašīnā, lai aizvestu viņu uz aizmuguri. Mašīna ir pirmsūdens, iespējams, no Pirmā pasaules kara, tāpēc nemanāmi viņš malās aiz kājniekiem. Ātrums ir aptuveni 12 kilometri stundā. Brr! Pasaulē pirmais tanks, Prohorova visurgājējs, svēra ne mazāk, bet ātrums bija 40 kilometri stundā uz šosejas un 25 uz šosejas. Nu, no vienas puses, PSRS uzbrūk visai Eiropai, no otras - ievērojamai daļai Āzijas. Meitene apgriezās uz sāniem, acīmredzot draudēja apgulties uz muguras. Cik tumšs ir šajā bruņumašīnas daļā, acīmredzot tajā atrodas desanta daļa jeb karavīru transportēšana. Būtu jauki, protams, aizbēgt, vispirms atbrīvojoties no stieņiem un stiprajām virvēm. Un kā to izdarīt? Meitenei, protams, ir iemaņas, lai gan nāksies lāpīt, pie reizes novilkt roku dzelžus un zāģēt cauri ķēdei, pie kuras viņa bija piesieta aiz kājas. Bet arī virves šeit var būt diezgan piemērotas. Darbs ir nogurdinošs, bet, ja viņi aizvedīs viņu uz Mandžūrijas teritoriju, viņai būs laiks. Meitene noņēma virves no mitrās ādas, zāģēja ķēdi un tajā pašā laikā domāja. Hmm, tā nav joku koalīcija, kas izveidojusies pret Padomju Krieviju: turklāt visnopietnākais briesmonis ir Vācija. Valsts ar progresīvām tehnoloģijām un spēcīgu karaspēku. Piemēram, viņa dzirdēja par jauno iznīcinātāju ME-309. Šķiet, ka šie jau lido. Viņai nav precīzas informācijas par bruņojumu, taču saskaņā ar baumām šai lidmašīnai ir pat septiņi! Šaušanas punkti. Tas ir ļoti nopietns ierocis, ņemot vērā, ka YAK=9 ir tikai divi no tiem, un uz padomju iznīcinātājiem nav neviena transportlīdzekļa, kuram būtu vairāk par trim punktiem. Mēģiniet uzvarēt šādus monstrus! Nu, Fokken-Wulf ir ļoti nopietna mašīna, kas bruņojumā ir pārāka par padomju lidmašīnām un pat spēj pārvadāt gandrīz divas tonnas bumbu. Jau 1942. gada beigās viņš bija bruņots ar diviem 20 mm lielgabaliem un 4 13 mm ložmetējiem. Bet šķiet, ka jau ir parādījies jauna tipa iznīcinātāju-uzbrukuma lidmašīnas un bumbvedējs ar diviem 30 mm un četriem 20 mm lielgabaliem. Tas jau bija briesmonis, briesmonis visiem monstriem! Un saskaņā ar baumām, lidmašīnas iznīcinātājs ar astoņiem 30 mm lielgabaliem jau ir nodots ražošanā! Pamēģini uzveikt tādu spoku! Kā padomju dizaineri vēlas uz to reaģēt? Vedmakova dzirdēja, ka notiek darbs pie Jak-3. Berijas nodaļas kurators viņai par to pastāstīja. Šķiet, ka lidmašīnas galvenais akcents būs vieglākais konstrukcijas svars, bez papildus dzinējiem un ieročiem. Manevrētspēja, protams, ir laba, bet gribētos bruņojuma pieaugumu! Galu galā, boksā, protams, viegls sportists spalvas svarā ir manevrējamāks nekā smagsvars, taču viņš joprojām gandrīz noteikti viņam zaudēs. Ne velti pastāv svara kategorijas, un starp profesionāliem bokseriem visaugstāk tiek vērtēts triecienspēks. Vajag stiprināt padomju lidmašīnu bruņojumu, un tikai tad vērmahts tiks pārspēts... uz līdzvērtīgiem pamatiem? No 1942. gada otrās puses Luftwaffe pārākums gaisā sāka iztvaikot, pat līdz 1943. gada martam PSRS bija pārsvars, bet... Sabiedroto nodevība mainīja spēku samērus. Oho, Hitlers tika nogalināts 13. martā, un tagad ir tikai aprīļa beigas, un cik nopietni ir mainījies spēku samērs. Tik ātri, no stratēģiski izdevīgas pozīcijas līdz stratēģiski gandrīz zaudējošai. Gandrīz tāpēc, ka joprojām ir cerība, ka Vācija tiks sakauta, pirms tā sasniegs stratēģisku un tehnoloģisku pārākumu pār PSRS. Jo īpaši sabiedrotie var piegādāt nacistiem lielu daudzumu lidmašīnu, bet vācu pilotiem būs nepieciešams laiks, lai iemācītos ar tiem lidot. Tomēr tehnoloģija un instrumentu paneļi atšķiras. Arī tankiem ir vajadzīgas apmācītas apkalpes, un Chevron sniegums Krievijas ziemā nav īpaši labs. Automātiskā šautene M-18... Nav nekas slikts, bet uguns ātrumā tā ir zemāka par labākajiem padomju modeļiem, lai gan ir pārāka ar precizitāti! Īsāk sakot, problēma ir problēma! Ir arī patiesi slavenie "Churchills" ar jaudīgām bruņām un labu braukšanas sniegumu... Protams, izskatās, ka arī ar viņiem nāksies cīnīties. Un jo ilgāk karš turpināsies, jo vairāk aprīkojuma saņems nacisti. Tātad secinājums ir vienkāršs, mums vasarā jāsakauj Vācijai graujoša sakāve. Runājot par Japānu, vislabāk ir aprobežoties ar aktīvu aizsardzību un uzsākt pretuzbrukumus, izmantojot kvalitatīvu pārākumu tankos. Bet atkal maksimāli ietaupot enerģiju. Neiesaistoties ilgstošās cīņās un veidojot aizsardzību uz iepriekš sagatavotām līnijām. Joprojām pastāv iespēja izmantot Ķīnas Sarkano armiju, taču Chiang Ka-sha režīms tai uzbruka no visa spēka. Tāpēc pagaidām varat paļauties uz saviem spēkiem. Kad uzbrukt? Labākais laiks ir maija beigās, kad ceļi ir pilnībā izžuvuši un karaspēkam ierodas papildspēki. Pati Vedmakova būtu devusi savu pirmo sitienu Orjolas virzienā un pēc tam Harkovas apgabalā, lai padzītu vāciešus no rūpnieciskā Donbasa, un pēc tam ar piespiedu gājienu pāri Ukrainai, nekavējoties šķērsojot Dņepru un tālāk uz Rumāniju. . Tomēr ir iespējams pagriezties uz ziemeļiem, lai atbrīvotu Baltkrieviju un iet aiz centrālās grupas aizmugures. Ideja kopumā ir laba, lai gan ir daži trūkumi, ofensīva Oriola virzienā ir visredzamākā un tur fašisti to gaidīs. Nocietinājumi būs jāuzlauž.
  . NODAĻA Nr.3
  Protams, šeit noderēs ieroči un katjušas. Pēdējā sistēma rada spēcīgu, īpaši morālu efektu. Jebkurā gadījumā jums ir nepieciešams daudz ieroču un katjušu, lai bombardētu ienaidnieka aizsardzību ar šāviņiem. Kopumā Pirmā pasaules kara pieredze liecināja, ka aizstāvēties ir vieglāk nekā uzbrukt, un, ja ķeizara Vācija nebūtu izsmēlusi savus spēkus ar 1918. gada pavasara ofensīvu, karš varētu ilgt vēl vairākus gadus. Bet Otrais pasaules karš pierādīja uzbrukuma taktikas pārākumu pār aizsardzības taktiku. Piemēram, Polijas straujā sakāve un īpaši spēcīgas Rietumu sabiedroto koalīcijas pārsteigums. Nacisti sakāva pārākus spēkus pusotra mēneša laikā, vienkārši apejot neieņemamo Maginot līniju. Cīņa Āfrikā, kur sākumā Itālijas pārākie spēki tika sakauti ar izšķirošu britu sitienu. Un tad Rommels ātras ofensīvas laikā sakāva daudz spēcīgāko britu karaspēku. Bet, protams, visspilgtākais PSRS piemērs 1941. gadā bija varenās armijas lielā katastrofa. Un atbildes uzbrukuma operācijas, kas izsit vācu vienības. Tātad galvenais ir sist sev, negaidot jaunu vācu tanku spiedienu. Ilgstošs nodiluma karš kļūst gandrīz bezcerīgs, ja vien, protams, padomju zinātnieki nerada brīnumieroci! Pēdējais principā ir iespējams; piemēram, viņa dzirdēja, ka teorētiski ir iespējams izveidot bumbu, kas spēj iznīcināt pilsētu. Turklāt šāda bumba svērs trīs vai četras tonnas. Izskatās pēc pasakas, bet... Mēs esam dzimuši, lai pasaku piepildītu.
  Vēl pievilcīgāks veids ir lāzerierocis, kas aprakstīts inženiera Garina hipreboloīdā. Šāda lieta ir diezgan spējīga iznīcināt veselu tanku, lidmašīnu un kuģu armiju. Protams, izveidojiet tādu ieroci un ne tikai Trešais Reihs, bet arī nodevēji Pindos, visa kapitālistiskā pasaule beigsies. Un komunisma spilgtais karogs spīdēs pār planētu. Bet nez kāpēc tādi ieroči nav radīti. Spoguļi nav labākais veids, kā savākt sadegšanas enerģiju vienā plūsmā. Un kuģu sagriešanai ir nepieciešams daudz vairāk enerģijas. Lai gan... ja tas ir koncentrēts līdz mikronu smalkumam, tad pilnīgi iespējams griezt lidmašīnas un līnijkuģus. Brīnumains ierocis, kas palīdzēs glābt PSRS. Un šeit ir lāzera efekts, citā formā. Beidzot ķēde ir padevusies un ir gandrīz brīva, un apkārt guļ virves gabali.
  Vedmakova izteica:
  - Pacietību un darbu, ja ar tevi, tu neesi līķis!
  Meitene piecēlās un ar baso kāju uzsita pa segumu. Nekādas reakcijas. Viņa pieklauvēja stiprāk. Atbildot uz to, bija zvērests japāņu valodā un nekādas reakcijas. Tad Ragana neapmierināta sāka dziedāt. Un viņa dziedāja pilnā balsī kā primadonna jubilejas ballītē:
  Vērmahta ordas iet savvaļā
  Ieroču rūkoņa un zobenu sadursme!
  Dūmi paceļas līdz pat mēnesim,
  Debesu staru sagrozīšana!
  
  Gadsimtiem ilgi tēvzeme tiks slavēta,
  Es atdošu savu miesu par Krieviju!
  Es mīlu tevi, skaistā Krievija,
  Visu ķēniņu Kungs ir ar mums!
  
  Ak, jūs cirtaini lauku birzis,
  Zelta apses čaukst!
  Pareizticīgo piekūnu brāļi,
  Dievs iedvesmoja armiju varoņdarbiem!
  
  Dienās, kas ir aukstas vai siltas,
  Varbūt mākonis ienesīs kādu tumsu!
  Mēs esam fašistu cūkas kā slotas,
  Lai izkratītu riebumu no sejas!
  
  Mūsu partijas mērķis ir tikai
  Cīnies par padomju tautu!
  Mēs dziedam drosmīgu dziesmu,
  Doma kā ērglis pacēlās augšup!
  
  Staļins Mudrā - valdnieka ideāls,
  Mūs ved milzīgā mirstīgā cīņā!
  Dzimtenes karogs, uzvarētāja piesta,
  Esmu gatavs strīdēties ar Pallas-liktenis!
  
  Ļeņina darbi būs mūžīgi,
  Mēs uzcelsim svēto komunismu!
  Tici cilvēka mācībai,
  Fašisms tiks saspiests tumsas bezdibenī!
  
  Visa planēta ir kā brīvs putns,
  Lidosim uz tālām zvaigznēm, uz pasaulēm!
  Kaut ko gaišu un cēlu
  Mēs radīsim kā tēlnieki!
  
  Un Krievija zem sarkanā karoga,
  It kā debesu Ēdene uzziedēs!
  Ļeņina lieta, Staļina griba,
  Vediet mūs uz sasniegumiem!
  Oļegs Ribačenko un Margarita Koršunova, kā arī četras leģendāras meitenes izkļuva no Tulas un sasniedza Maskavu.
  Tagad situācija galvaspilsētā bija ārkārtīgi sarežģīta. Vācieši jau bija pabeiguši savu ielenkšanu, un palika trīsdesmit līdz četrdesmit kilometru garš koridors, kas ar katru dienu kļuva arvien šaurāks un šaurāks.
  Seši karotāji ieņēma aizsardzības pozīcijas Maskavas nomalē. Bija nikns uzbrukums.
  Oļegs Ribačenko izšāva un pie sevis dziedāja:
  - Nākotne ir mūsu!
  Un zēns ar basu kāju met granātu un turpina:
  - Un mēs būsim lieliski!
  Margarita Koršunova šauj un kliedz:
  - Un es kļūšu par foršāko!
  Un ar basu kāju viņš meta nāvējošu granātu.
  Un izkaisa pretiniekus dažādos virzienos.
  Un tad kaujā Nataša ar ložmetēju nopļaus vāciešus un ar basu kāju metīs nāves dāvanu.
  Tāda ir šī sieviete...
  1941. gadā Nataša aizbēga no Brestas cietokšņa. Viņa devās uz austrumiem. Jaunie apavi viņai ātri noberzēja kājas, un meitene tos novilka un staigāja basām kājām.
  Pāris stundas nekā nebija, un tad man sāka niezēt kailās zoles. Vēl pēc pāris stundām viņi sāka degt un jau eksplodēja no sāpēm.
  Nataša, būdama maskaviete, nebija pieradusi staigāt basām kājām. Un, protams, ik pa brīdim viņa iegremdējās straumē.
  Jā, tā izrādījās spīdzināšana viņas kāju dēļ. Taču jaunā meitene ātri pierada.
  Tad viņa pastāvīgi staigāja basām kājām, pat sniegā, un apavus uzvilka tikai stiprā salnā.
  Tagad Nataša cīnās kā leģendāra dieviete.
  Un te Zoja ar basu kāju met granātu un rūc:
  - Šis patiesībā ir lielisks randiņš!
  Un viņš dos mērķtiecīgu pagriezienu.
  Un vācieši un viņu algotņi krīt.
  Un tad Andželika šauj... Un viņa arī šauj tik mežonīgi precīzi.
  Un no viņas plikas kājas arī lido granāta.
  Un izkaisa algotņus.
  Tad Svetlana atlaiž. Un viņas basā kāja izmet tādas lietas, kurām neviens nevar pretoties.
  Un izkaisa pretiniekus ļoti tālu.
  Un viņš nošauj sevi un satriec ienaidniekus ar sprādziena vilni.
  Tās ir PSRS dzimušās meitenes!
  Oļegs Ribačenko precīzi šauj uz ienaidnieka kājniekiem, automātiski metot granātas ar sava bērna kājām. Un tajā pašā laikā zēns komponē pats.
  Vitālijs Kļičko, saskāries ar konfliktu ar jauno Ukrainas prezidentu Zelenski, nolēma atkāpties no Kijevas mēra amata. Patiesībā, kāpēc būt spītīgam un turēties pie pozīcijas. Labāk ir atrisināt problēmu pašam.
  Un pēc mēra amata atstāšanas Vitālijs Kļičko atsāka karjeru. Un uzreiz ir sensācija, viņš izaicina Veideru cīnīties. Bez jebkādām starpkaujām! Un tas pēc vairāk nekā astoņu gadu pārtraukuma.
  Plašāks, protams, piekrīt. Izaicinājums pieņemts!
  Un pienāk patiesības brīdis. No vienas puses, vairākkārtējais pasaules čempions ne reizi nav pārspēts vairāk nekā divpadsmit gadus. Un no otras puses, četrdesmit deviņus gadus vecais bijušais Kijevas mērs. Cilvēks, kurš var pārspēt Hopinsa rekordu, bet kura fiziskā sagatavotība ir stipri apšaubāma.
  Patiesībā daudzi uzskatīja, ka pēc tik ilga pārtraukuma doties tieši uz Veideru būtu pašnāvība.
  Bet Vitālijs Kļičko ir kā Rokijs Balboa. Es nolēmu cīnīties pret spēcīgāko nokautu smagsvaru divīzijā. Denotey Wider ir bokseris, kurš redzējis, ka visi viņa pretinieki krīt. Pilnīgi visi - arī Taisons Fjūrijs!
  Tātad, ja Vitālijam Kļičko ir iespēja?
  Bet Vitālijs Kļičko pastāvīgi trenējās, uzturēja formu un uz darbu brauca ar velosipēdu. Un, protams, fiziski viņš nebija tik slikts. Un turklāt viņam bija tērauda zods.
  Nu Vitālijs Kļičko uzņemsies cīņu, pat ja viņš nebūs favorīts.
  Oļegs Ribačenko mainīja sava ložmetēja klipu. Domājamās cīņas ar bokseriem ir aizraujošas.
  Tātad, kāpēc Vitālijs Kļičko neatgriežas ringā un nemēģina labot Hopinsa rekordu?
  Tā būtu ļoti spēcīga ideja.
  Terminatora zēns izšāva sēriju un nopļāva vēl vairākus desmitus fašistu.
  Pēc tam zēns smējās un izbāza mēli, sacīdams:
  - Es esmu super cilvēks!
  Margarita ar basu kāju iemeta divus citronus, kas bija sasieti kopā, un čīkstēja:
  - Tu esi foršāks par jebkuru cilvēku!
  Oļegs, turpinot šaut, sprieda...
  Vitālijs Kļičko, būdams četrdesmit deviņus gadus vecs, patiešām grasījās pārspēt Hopinsa rekordu. Preses konferencē viņš pat atcerējās: "Es teicu, ka netaisos pārspēt Formena rekordu, bet neko neteicu par Hopinsu! Tāpēc es ņemšu to un pārspēšu viņa rekordu!
  Taču, ja ievērojama sabiedrības daļa vairāk vai mazāk ticēja, ka Hopins četrdesmit astoņus gadus vecs spēs izcīnīt pasaules čempiona titulu, tad Vitālijam Kļičko četrdesmit deviņos gados ticība bija daudz mazāka. Tai skaitā tāpēc, ka viņa pretinieks ir ļoti spēcīgs.
  Šāds dūrējs smagsvaru divīzijas vēsturē vēl nav bijis. Tiesa, Plūders vairs nav jauns, bet trīsdesmit pieci gadi nav četrdesmit deviņi.
  Vitālijs Kļičko gan nepārprotami optimismu nezaudē. Viņš smagi trenējas un iegūst formu. Un es ļoti priecājos, ka atmetu Kijevas mēra pienākumus.
  Patiešām, nav liela laime būt mēram Ukrainā, kur ir tik daudz problēmu.
  Bet par cīņu ar Ujaderu Vitālijam Kļičko piedāvāja ļoti labu naudu. Tāpēc jebkurā gadījumā es nekļūdījos ar maku. Vārds Vitālijs Kļičko ir slavens.
  Ļaunās mēles pat teica, ka Veiders vienreiz sitīs, un Vitālijs Kļičko pats nokritīs. Un tad viņš saņems naudu un rakstīs memuārus vai daiļliteratūru.
  Vai varbūt viņš spēlēs filmā.
  Starp citu, boksēties gribēja arī Vladimirs Kļičko. Vienīgi viltīgais Vladimirs no regulārā pasaules čempiona vidus izvēlējās vājāku pretinieku. Bet neatkarīgi no tā, kā jūs uz to skatās, viņš ir čempions, un tas ir forši!
  Bet Denotay Wider, neatkarīgi no tā, kā uz to skatās, joprojām ir labākais no labākajiem!
  Bet Vitālijs izmisīgi trenējas. Viņš ir kā jauns vīrietis, kurš uzliek sev maksimālu stresu. Un viņš aizvadīja vairākas sparinga sesijas, uzrādot izcilu formu un labu izturību. Nē, Vitālijs ir gatavs. Un viņš ne tikai ieiet ringā.
  Un tiešām, kad pienāca sprieduma diena, kopā sanāca lielākais nokauta mākslinieks Widers, labākais smagsvars šajā ziņā, un Vitālijs. Bijušais Kijevas mērs, kuru visi jau norakstījuši par bokseri. Bet tad kopā sanāca divas leģendāras personības.
  Vitālijs, kurš pirmo reizi kļuva par pasaules čempionu tālajā 1999. gadā. Padomājiet, cik sen tas bija un kopš šī notikuma ir pagājuši vairāk nekā divdesmit gadi.
  Un Wider jau ļoti ilgu laiku ir turējis savu titulu. Un viņš ir arī tuvu Holmsa rekorda labošanai, kuram šis tituls piederēja visilgāk kopš jostu dalīšanas.
  Un, protams, ja Platers baidās no kāda, tas nav vectēvs Vitālijs. Patiešām, ne visi var būt Hokinss. Un Hokinsa pretinieki nav tik spēcīgi kā Veiders!
  Taču Vitālijs kā izaicinātājs iziet ringā. Viņa ķermenis joprojām ir lielisks un muskuļots, lai gan viņa mati jau ir sirmi. Vectēvs Vitālijs, kā viņu sauc ar cieņu vai ar izsmieklu. Bet muskuļu definīcija ir tāda pati kā jaunam vīrietim.
  Vitālijs teica, ka ir gatavs. Un pat ne viņam, likmes ir nedaudz pieaugušas.
  Platāks ir arī liess, veidots un plānāks kaulos, un tas sver mazāk.
  Lai gan viņš ir lielisks sitiens, viņam ir dažas aizsardzības problēmas, un viņš ne vienmēr stāv kājās. Bet man jau ir liela cīņas pieredze. Cīņu skaita ziņā viņš jau ir līdzvērtīgs Vitālijam. Un viņš vēl nav uzvarēts.
  Taču Vitālijs Kļičko savas divas cīņas zaudēja tikai traumu un griezumu dēļ. Un vēl var teikt, ka nav sists.
  Bet vairāk nekā astoņu gadu starpība un gandrīz piecdesmit gadu vecums. Ja Vitālijs būtu jauns, viņam, protams, būtu izredzes. Bet vai viņš var pārspēt Hopinsa rekordu? Deivids Hejs jau trīsdesmit piecu gadu vecumā kļuva par nulles bokseri.
  Bet runāt ir daudz un tikai gredzens pateiks. Vai Vitālijs Kļičko pārspēs Hopinsa rekordu, vai aiznesīs uz nestuvēm, kā Veiders solīja.
  Šeit viņš iznāk ar kraukļa masku. Garš, ļoti sauss, pat kalsns kā Kosčejs.
  Bokseru pāris viņam radīja nopietnas problēmas ringā. Tas ir kubietis Ostriks, kurš izvirzījās vadībā pēc punktiem un pārspēja nokautu, un Taisons Fjūrijs, kurš arī izvirzījās vadībā un spēja novest cīņu līdz neizšķirtam. Tātad visu laiku lielākais perforators var iet bojā.
  Bet izredzes ir gandrīz viena pret desmito par labu Veideram. Tomēr Vitālijs ir pārāk vecs un viņam ir ilgs pārtraukums karjerā. Pat viņa brālis Vladimirs ieteica sasildīties ar pāris spēcīgiem viduszemniekiem. Patiesībā Vācijā Vitālijs Kļičko varēja iegūt vairāk naudas cīņā ar viduvēju bokseri, tīri sava lielā vārda dēļ.
  Vitālijs visā pasaulē ir pazīstams ne tikai kā bokseris, bet arī kā politiķis, galvaspilsētas mērs un Maidana varonis.
  Nē, jebkurā gadījumā Vitālijam Kļičko vajadzēja padomāt, vai ir vērts steigties un cīnīties pret tādu kalnu.
  Taču izvēle ir izdarīta: Vitālijs Kļičko nemeklē vieglus ceļus!
  Cīņa notiek Amerikā. Skan ASV un Ukrainas himnas. Tiek paziņoti dienesta ieraksti. Beidzot atskan kaujas signāls.
  Daudzi vēlas redzēt izrādi un asinis.
  Vārders sāka piesardzīgi, lai gan var kļūdīties. Ja Vitālijs ir sarūsējis? Arī Kļičko vecākais nesteidzas. Taču uzreiz var redzēt, ka viņš ir viegls, slaids, muskuļots un labi līdzsvarots. Katrā ziņā tas, ko daudzi gaidīja: ka tūlīt uzpeldēs, nenotika.
  Kļičko pārliecinoši strādāja ar savu grūdienu, turēja to nedaudz augstāk nekā parasti un lika blokus.
  Pirmās divas kārtas aizritēja raiti. Un tad Wider, kā gaidīts, krietni pacēla tempu. Viņš sāka uzbrukt un uzbrukt aktīvāk. Bet Vitālijs nebija zaudējis. Bloķēja sitienu un trāpīja tam ar kreiso sitienu. Un pēkšņi asa astoņkāja uzbrukuma laikā ar labo roku iesitis viņam pa ķermeni. Platāks no sāpēm dubultojās.
  Vitālijs izvilka divcīņu, un otro reizi karjerā pasaules čempions un visu laiku labākais nokautists nokļuva uz grīdas.
  Vitālijs pasmaidīja... Un publika sajūsmā rēca. Tas nebija gaidīts no vecā Vitālija. Oho! Bet šķiet, ka drīz pienāks piecdesmit gadi! Un vēl kustēties un sist! Jums tas ir jāspēj!
  Vēders piecēlās, bet sāka atkāpties. Vitālijs lēnām sāka viņam dzelt ar dūrienu. Un atkal divnieks. Un trāpīju vēlreiz. Nokauts atkāpjas.
  Ar grūtībām Veiders izturēja līdz raunda beigām. Tad nākamajā Vitālijs strādāja par pirmo numuru. Bet nekas, viss noritēja pēc plāna. Veiders vairākas kārtas atkāpās un izskatījās bezpalīdzīgs. Taču devītajā raundā viņš atkal eksplodēja. Un viņi sāka mest sitienus un devās uz priekšu. Un atkal viņš palaida garām divnieku un nokrita. Otrais nokauts.
  Vitālijs smaida. Iet uz priekšu. Plašāks ir nestabils uz kājām. Viņš atkal palaiž garām divnieku, neatrodot pretlīdzekli. Un no nākamā sitiena viņš krīt.
  Viņš pieceļas ar grūtībām, un tiesnesis pārtrauc cīņu!
  Uzvara! Vitālijs Kļičko, tagad pasaules čempions! Un atkal viņa josta! Tiesa, viņš vēl nav absolūts, bet viņš jau ir zirga mugurā!
  Viņš pārspēja Hopinsa rekordu, un, protams, Formenam smagsvariem viņš ceturto reizi kļuva par pasaules čempionu, piekāpjoties Holifīldam.
  Plašāks, protams, kliedz, ka cīņa pārtraukta pārāk agri un pieprasa revanšu.
  Vitālijs stāsta, ka lēmumu par karjeras turpināšanu vai vēl pāris kautiņu pieņemšanu pieņems vēlāk. Bet visi viņam saka, ka viņš ir ļoti labs, pat labāks nekā jaunībā, un viņam vajag turpināt.
  Turklāt vēl nav ko darīt. Kijevā ir cits mērs, līdz parlamenta un prezidenta vēlēšanām vēl tālu, kāpēc gan tur necīnīties?
  Par nākamajām trim cīņām Vitālijam tiek piedāvāti pat simts miljoni dolāru, plus procents no pārraidēm.
  Protams, džekpots ir liels, un bijušais Kijevas mērs saka, ka par to padomās.
  Patiesībā viņš parādīja, ka joprojām ir spējīgs uz daudz ko. Tātad, kāpēc aprakt talantu? Un galvenais, ka tik un tā vairs nav ko darīt!
  Varbūt mēģināt apvienot visas jostas? Tas būtu tik forši!
  Vitālijs pieņem piedāvājumu un paraksta līgumu uz vēl trim cīņām.
  Un viņa nākamais pretinieks... Nu, protams, Taisons Fjūrijs! Nekad nav pārspēts, liels smagsvars. Tiesa, viņu nogāza Uidars un kāds mazāks. Un pats galvenais, viņš ir arī sava jaunākā brāļa likumpārkāpējs. Nu kā var necīnīties ar kaut ko tādu?
  Protams, jauna cīņa, un pasakains honorārs, un lieliska izrāde.
  Oļegs Ribačenko atkal šauj uz vāciešiem un ārvalstu kaujiniekiem. Vispār vāciešu kājniekos tiešām tikpat kā nav. Viņi pārvietojas aiz tankiem E-50 un E-75. Un viņi cenšas neriskēt.
  Šeit kaut kur tālāk var redzēt "Panther"-2. Šī tvertne, atšķirībā no patiesā stāsta, parādījās tālajā 1943. gadā. Un pati "Panther" nebija pārāk masīva. Jā, un "Panther"-2 tika ražots, lai arī daudz, bet 1945. gadā, gatavojoties karam ar PSRS, vācieši piepildīja rūpnīcas ar tankiem E-50 un E-75.
  Neskatoties uz visu vieglo pašpiedziņas ieroču praktiskumu: E-10 un E-25, fīrers deva priekšroku smagākām tvertnēm. Guderians ar grūtībām pārliecināja ātrgaitas E-50 padarīt par populārāko. Fīreram vairāk patika E-75, kas nebija īpaši veiksmīgs un svēra deviņdesmit tonnas.
  Bet tagad ir parādījusies E-75 M modifikācija, ar zemāku siluetu, vieglāku un ar jaudīgu dzinēju. Iespējams, tas nākotnē kļūs par visizplatītāko.
  Oļegs Ribačenko, piemēram, izmanto viltīgu taktiku. Viņš to paņem un ar basu kāju iemet granātu E-50 trasē. Sakarā ar to tanks pagriežas un saduras ar savu kolēģi.
  Un rezultāts ir divu mastodonu degšana.
  Oļegs, kā redzam, ir ļoti viltīgs.
  Tā viņš darbojas tagad, un vācieši cieš lielus zaudējumus. Zēnam ir veiklas kājas. Ir labi būt kā viņš, basām kājām un izskatīgam.
  Bet vispār domas par bokseriem ienāk galvā. Piemēram, kāpēc Deniss Ļebedevs neatsāk karjeru? Četrdesmit gadi nav tik ilgs laiks. Turklāt galvenie konkurenti no smagsvara divīzijas ir aizgājuši, un jūs varat mēģināt unificēt jostas.
  Tas, ko jums patiešām nevajadzētu darīt, ir būt varas iestāžu sešniekam. Labāk nodarboties ar cēlu boksu pats vai pievienoties opozīcijai.
  Līdzīgi kā Sergejs Kovaļovs kļuva par Maskavas mēru. Lai gan tas ir tikai fantāzija.
  Un Deniss Ļebedevs varētu darīt ko konstruktīvāku. Turklāt vēl ir pāragri atstāt boksu nepārspētu. Īstam sportistam jāiet līdz galam.
  Varētu atgriezties arī Vladimirs Kļičko. Bet daži, piemēram, Aleksandrs Ustinovs, kurš jau trīs reizes pēc kārtas pārspēts, neiet pensijā!
  Patiešām, varoņi nav cilvēki, bet tieši no tērauda!
  Bet iedomāsimies šādu scenāriju: Putins avarēja lidmašīnā, un Krievijā notiek jaunas prezidenta vēlēšanas.
  Un ko mēs šodien redzam! Komunistiem nav spēcīgu kandidātu. Grudins ir apkaunojis sevi, un viņa uzticamība ir iedragāta. Zjuganovs ir pārāk vecs, un visi no viņa ir noguruši, un viņam nav pietiekami daudz harisma. Suraikins cieta neveiksmi iepriekšējās vēlēšanās. Citas mazpazīstamas personības. Žirinovskis arī ir par vecu un visiem ir apnicis. Citi LDPR ir maz zināmi. Kuru vēl no opozīcijas varat ieteikt? Andrejs Navaļnijs ir spēcīgs, taču viņš nedrīkstēs piedalīties vēlēšanās. Ksenija Sobčaka nav nopietna kandidāte. Demuškins atradās cietumā un nebija īpaši paaugstināts. Udaļcovs arī sēdēja cietumā, lai gan varbūt varēja komunisti atbalstīt un iznākt.
  Vārdu sakot, nopietnu konkurentu opozīcijā nav. Tātad prezidenta pienākumu izpildītājs Medvedevs joprojām ir galvenais favorīts. Un ja ir kāda intriga: otrā kārta vai uzreiz pirmajā.
  Ņemot vērā Medvedeva zemo reitingu un, visticamāk, lielo prezidenta kandidātu skaitu, otrā kārta ir pilnīgi iespējama.
  Tomēr Medvedevam pirmajā kārtā būs ļoti liels pārsvars, bet otrajā - ne pārāk labs pretinieks.
  Lai gan pašā pēdējā brīdī var parādīties savējais Zelenskis un sajaukt visas kārtis!
  Oļegs Ribačenko atkal iemeta granātu, stumjot nacistu tankus. Daudz rūkoņu un apšaudes.
  Un ik pa brīdim zeme paceļas un deg tieši gaisā. Un fragmenti apgriežas, kūst.
  Oļegs saka:
  - Slava mūsu impērijai!
  Margarita, ar basu kāju mētādama klātesošo slepkavu, čīkstēja:
  -Liels slava varoņiem!
  Un atkal meitene mētās citronu ar savu pliku papēdi.
  Fašisti lien iekšā, ak un lien iekšā.
  Nav iespējams viņus apturēt vai uzvarēt pat ar vakuuma bumbu! Šeit ir tik forši karotāji, tas ir vienkārši rāpojoši!
  Oļegs rēc:
  - Mūsu uzvara svētajā karā!
  Margarita apstiprināja:
  - Ar simtprocentīgu garantiju!
  Un atkal meitene ar basu kāju meta granātu.
  Nē, šie bērni noteikti nepadosies.
  Oļegs Rybačenko rēca:
  - Par jauno padomju kārtību!
  Margarita aktīvi izšāva sēriju un apstiprināja:
  - Banzai!
  Tikmēr Oļegs mēģināja turpināt komponēšanu. Nu Vitālijs veic brīvprātīgu aizsardzību pret Taisonu Fjūriju. Tikmēr Vladimiram tikpat interesanta cīņa ar Ruizu.
  Faktiski Ruizs bija pasaules čempions trīs versijās. Kāpēc Vladimirs nevar ar viņu cīnīties par lielu naudu? Vēl ērtāks pretinieks ir tas, ka viņš ir ievērojami īsāks un resns. Vladimirs var viņu nošaut ar gariem grūdieniem.
  Žēl, ka Kļičko jaunākais palaida garām cīņu ar viņu, kamēr viņš bija pasaules čempions. Bet pārcelties būtu nepieciešams.
  Un kā tu par to neiedomājies, Vladimir?
  Un pasaules čempions trīs versijās tagad ir Usiks. Tomēr viņš ātri sasniedza troni.
  Un ir iespējama apvienošanās cīņa ar Vitāliju. Bet tās pagaidām ir tikai aplēses.
  Vitālijam ir jāuzvar Taisons Fjūrijs, un interese ir par revanšu ar Veideru. Un ir daudz citu interesantu cīnītāju. Tas pats Entonijs Džošua. Būtu arī ārkārtīgi interesanti ar viņu cīnīties. Un arī atriebt brāli.
  Vitālijs radīja sensāciju, uzvarot Veideru. Un ko jūs varat darīt, lai gūtu panākumus?
  Kāpēc gan nekļūt par pirmo bokseri pasaulē, kurš pēc piecdesmit gadiem uzvarējis čempionātā? Nevienam tas iepriekš nav izdevies!
  Eh, Vitālij! Nav svarīgi, kāds Kijevas mērs jūs bijāt, bet tagad jūs bez šaubām esat atzīts par izcilu pasaules čempionu!
  Bet šeit ir pirmā, brīvprātīgā titula aizstāvēšana. Vitālijs saskaras ar lielāku un ilgāk bruņotu pretinieku. Nav tik drausmīgs perforators kā Veiders, bet tehnisks un veikls, ar garām rokām. Un arī vēl nav salauzts, lai gan ir nomests.
  Vissvarīgākais ir tas, ka viņš uzvarēja vēl ļoti jauno Vladimiru Kļičko, kas neapšaubāmi padara Taisonu Fjūriju par milzīgu konkurentu.
  Izredzes bija apmēram piecdesmit piecdesmit. Protams, uzvara ar nokautu pār Veideru bija iespaidīga. Bet tagad tas nebūs ņurdēšana pret viņu, bet gan tehnisks cīnītājs, kuru neviens vēl nav spējis outbox. Un pats galvenais, paša Vladimira uzvarētājs ir viņa spēka rītausmā.
  Vai piecdesmit gadus vecais Vitālijs tiks galā ar šādu tehniķi? Tas jau ir intelektu duelis. Tomēr Vēders skaidri nenovērtēja Vitāliju un centās viņu bez ceremonijām uzņemt. Bet tas vairs nedarbosies.
  Lūk, abi bokseri gatavojas. Vitālijs, kā vienmēr, ir nopietns un koncentrējies. Viņš ir pārliecināts un mierīgs.
  Gatavojas arī Taisons Fjūrijs. Viņš ir garāks par Vitāliju, viņam ir garākas rokas, un viņš mēģinās to izmantot.
  Bet tagad cīņa notiks Lielbritānijā, un tur būs maksas translācija.
  Tagad Taisons Fjūrijs ir pirmais. Viņš demonstrē ārēju pārliecību. Pliks, neveikls un ne pārāk atlētisks. Ja Vitālijs Kļičko tonētu matus, jūs nevarētu pateikt, kurš no viņiem ir vecāks, lai gan bija septiņpadsmit gadu atšķirība. Tas vēl nav čempionu cīņu rekords, taču jau tuvojas rekordam.
  Nu varbūt Vitālijs cīnīsies arī ar kādu jaunāku par Taisonu Fjūriju.
  Vitālijs iznāk draudīgas mūzikas skaņās. Viņi skatās viens uz otru.
  Taisons ir noslīdējis un neizskatās garāks. Vitālijs, iespējams, ir platāks plecos. Un pats galvenais, viņa figūra ir daudz skaistāka, un viņa muskuļi ir pamanāmi.
  Nu, kā ar himnām? Vispirms britu, pēc tam ukraiņu.
  Tad skatienu apmaiņa.
  Un tad atskan bugle, pirmais raunds.
  Vitālijs met vieglu dūrienu un labi kustas. Taisons mēģina aiziet. Taču Vitālijs ir ļoti veikls, un viņa sitieni virzās pa neveiklu trajektoriju, sasniedzot Taisona Fjūrija galvu.
  Viss notiek tā, kā prognozēja eksperti. Vitālijam ir lielisks ātrums.
  Un viss izdodas.
  Viņš uzvar pirmo raundu... Pēc tam minūte atpūtas un otrā kārta. Atkal Fjūrijs nemaina taktiku. Viņš acīmredzot cer, ka Vitālijs nogurs.
  . NODAĻA Nr.4.
  Un atkal Kļičko vecākajam ir neliela priekšrocība. Brāļi dominē ringā.
  Vladimirs pirms nedēļas ar tehnisko nokautu pārspēja Ruizu junioru.
  Nu, cīņa turpinās.
  Trešo kārtu atkal diktēja Vitālijs. Bet ceturtajā raundā Taisons Fjūrijs pēkšņi eksplodē. Viņš metas uz priekšu... Un sit divcīņā. Un viņš tiek notriekts.
  Ko viņš gribēja? Vitālijs ir modrā.
  Kaut kā Taisons šo kārtu nosargāja līdz galam. Tad atkal sākās vienpusēja cīņa ar Vitālija pārsvaru. Turklāt pasaules čempions Kļičko vecākais acīmredzami nesteidzās.
  Un pēc astoņām kārtām Taisons Fjūrijs pēkšņi atkāpjas. Un uzvara tiek pasludināta ar tehnisko nokautu, atteikšanās turpināt cīņu dēļ.
  Tādējādi Vitālijs Kļičko uzstāda jaunu rekordu: pirmais cīnītājs boksa vēsturē, kurš aizstāvēja pasaules čempiona titulu piecdesmit gadu vecumā. Un Hopins nākamais sasniegums hits.
  Tāpēc tagad viņš patiešām ir kļuvis par supermenu. Un viņš atriebās savam brālim.
  Bet nākamā cīņa ir revanšs ar Veideru. Viņi sola ļoti lielas maksas. Kāpēc mēs varam ar viņu cīnīties un tad stāties pret Jozuu?
  Un tad var domāt par apvienošanās cīņu ar Usiku. Kopumā Vitālijs Kļičko principā vēlētos kļūt par absolūto pasaules čempionu. Un viņam ir ļoti spēcīga vēlme.
  Oļegs Ribačenko pasmaida par savām domām. Jā, tas ir iespējams. Zēns nopļauj veselu fašistu rindu un saka:
  - Cilvēki tevi atceras Kļičko! Cilvēki tevi novērtē Kļičko! Cilvēki ir izsalkuši pēc tevis Kļičko! Drīz atgriezieties Kļičko!
  Zēns ģēnijs pasmējās par savu jautro dziesmu un atkal palaida visnāvējošāko granātu. Un saduras trīs nacistu tanki.
  Neskatoties uz padomju karaspēka varonīgo pretestību, nacisti joprojām spēja ieņemt un pārgriezt koridoru, kas savienoja Maskavu ar citām PSRS daļām.
  Tādējādi Krievijas galvaspilsēta ir pakļauta pilnīgai blokādei. Tāpat kā Ļeņingradu bloķē.
  Staļingrada joprojām pretojas. Vācieši iebrūk arī Groznijas un Ordžonikidzes pilsētās Kaukāzā. Situācija ir kritiska. It īpaši, kad Maskava kļuva pilnībā ielenkta.
  Tajā ir daudz karaspēka un simtiem tūkstošu karavīru milicijā. Bet kaujās šāviņi un munīcija tiek izlietoti ļoti ātri. Varbūt munīcijas nepietiks. Un tad galvaspilsēta kritīs. Un pārtikas krājumu nav tik daudz. Arī šis drīz beigsies.
  Un bez Maskavas tas būs kārtējais karš. Un Staļins to saprot.
  Tagad viņš atrodas Kuibiševā. Bet pēc tam, kad nacisti izlauzās uz Volgu, tā arī nebija tālu no frontes līnijas.
  Turklāt samuraji arī izdarīja spiedienu uz viņiem. Viņi bombardē un uzbrūk ar neskaitāmiem kājniekiem. Var nepietikt spēka.
  Staļins to saprot un aizkulisēs cenšas vienoties par atsevišķu mieru ar Japānu. Viņi saka, ka ir pat gatavi atteikties no Tālajiem Austrumiem un maksāt atlīdzību zeltā.
  Bet Hirohito teica: mums vajag visu Sibīriju, līdz pat Urāliem. Diemžēl tik daudz nav iespējams atteikties.
  Vladivostoka jau ir gandrīz ielenkta. Un vispār viss ir ļoti biedējoši...
  Bet dažas varonīgas meitenes cīnās un nepadodas fašistiem un japāņu militāristiem.
  Bruņotā cietuma automašīna, kurā ceļoja dziedošā Ragana, apstājās, un atskanēja durvju atvēršanas čīkstēšana. Divi japāņi, viens liels un resns, otrs mazs un tievs, izliecās no gaismas, kas uz brīdi padarīja Anastasiju aklu. Tad meitene bez vilcināšanās iedūra vienu ar apakšstilbu templī, bet otru ar ķēdē ietītu dūri - žoklī. Uzlecošās saules zemes slavinātie karotāji tika komiski nokauti.
  Ragana pat dziedāja:
  - Es izaicinu vīrieti uz divpadsmito kārtu! Galu galā es esmu super sieviete un pilnīgs Atass, un es sūtu ienaidnieku dziļā nokautā, demonstrējot nevaldāmu klasi kaujā!
  Meitene paņēma no Schmeister nokopētu japāņu ložmetēju un, noklikšķinot uz skrūves, metās uz kabīni. Tur izlēca vēl trīs japāņi, un Vedmakova raidīja uz viņiem uguni, tēmējot uz viņu galvām un nežēlīgi smaidot.
  - Ko dabūja nūjgalvas briesmoņi!
  Bruņutransportieri sagūstīja kaila karotāja dāma. Ragana iesaucās:
  Lidās virs nelaimīgās Krievijas,
  Ellīgi monstri vāra tumsu!
  Okupantam ir savs vētrainais cirvis,
  Asināt un nogriezt galvu!
  Komunists biželes lodītē nav bandinieks,
  Mēs neesam jūgā mūžīgi!
  Pārvērsīs Trešo Reihu par uguns zīmoliem,
  Nu, godīgums tiks atalgots ar labestību!
  Neskatoties uz to, ka viņai bija riebums, Vedmakova uzvilka no mirušajiem paņemtu japāņu militāro formu. Cik tas bija nepatīkami, šie karavīri sen nebija mazgājušies un smaka bija briesmīga. Meitene pilote iesaucās:
  - Tam jākļūst tik brutalizētam! Āzijas tomēr!
  Bruņutransportieris tomēr viegli pacēlās un devās ziemeļu virzienā. Transportlīdzeklim bija divi 12 mm ložmetēji, lai nepieciešamības gadījumā būtu iespējams atvairīt kājnieku uzbrukumu. Cita lieta, ka 20 mm bruņas nebūtu izturējušas 37 mm japāņu "lielgabalu" kalibru. Vedmakova domāja: kā komunistu nākšana pie varas mainīja Krieviju. Ja cara laikos Japānas armija tehniskā ziņā bija ievērojami pārāka par Krievijas armiju, tad tagad, gluži otrādi, tā atpaliek. Lai gan nevar teikt, ka uzlecošās saules zemē zinātne netiek veicināta. Obligātā vidējā izglītība tika ieviesta deviņpadsmitā gadsimta beigās. Tiesa, izglītības kvalitāte Japānā nebija augsta. Viņi to pārkopēja no prūšu skolas, kas bija līdz galējībai pedantiska, un nedaudz vienkāršoja, lai viens skolotājs izietu cauri pēc iespējas vairāk skolēnu, jo nebija pietiekami daudz izglītotu cilvēku. Kopumā japāņi atdarināja eiropiešus, piemēram, britus ar haki krāsas formastērpu izskatu, vāciešus formācijās un militārajos noteikumos, amerikāņus formas tērpā un flotes veidā, kā arī finanšu institūciju sistēmu. Tiesa, viņiem bija savs, piemēram, Bušido kods, slavenais šimozas sprāgstviela (lai gan diez vai tas bija labāks par Eiropas). Līdz deviņpadsmitā gadsimta vidum Japāna bija atpalikusi viduslaiku valsts, kurā pat nebija dzelzceļa un bija bruņota ar lielgabalu lodēm. Tā bija vēl arhaiskāka nekā Türkiye vai Irāna, un vēl jo vairāk par carisko Krieviju. Savādi, bet tieši Amerika palīdzēja uzlecošās saules zemei kļūt par cilvēkiem un burtiski piespieda to pievienoties civilizētajai pasaulei. Mūsdienīgais tvaika kreiseris ar sprādzienbīstamiem lādiņiem atstāja spēcīgu iespaidu uz atpalikušo Japānu. Īpaši tad, kad viņš nogremdēja vairākus buru kuģus, parādot lielgabalu ložu pilnīgu bezpalīdzību.
  Iespējams, amerikāņi vairāk nekā vienu reizi nožēlos, ka piespieda Japānu atvērties pasaulei. Ka viņi bija izaudzinājuši konkurentu Āzijā, bet tad bija grūti noticēt, ka pēc dažām desmitgadēm Uzlecošās saules zeme ies ceļu, kas Rietumiem prasīja gadsimtus.
  Vedmakova brauca pa šoseju, ļaujot pa priekšu pabraukt kravas automašīnām ar pastiprinājumiem, kā arī transportam, un argumentēja. Cara valdība pat Aleksandra Otrā vai drīzāk pat Nikolaja Pirmā vadībā izstrādāja Ķīnas pievienošanas plānus Krievijai. Bet Nikolajs kā paplašināšanās objektu izvēlējās turku virzienu. Principā tā bija ērtāk. Bet Lielbritānija, kas ienīda Krieviju, un Francija, kas bija tās ietekmē, iestājās par osmaņiem. Pirmo reizi ceturtdaļas tūkstošgades laikā (kopš 1612. gada) Krievija zaudēja liela mēroga karu (atsevišķas kaujas, protams, neskaitās, jūs domājat, ka gandrīz tūkstošgades ceturtdaļu Krievija nezaudēja karu kā Starp citu, Nikolaja Pirmā laikā tas sasniedza maksimālo platību). Tam bija vairāki iemesli, no kuriem svarīgākais bija Rietumu lielvalstu pārākums savu karaspēka tehnoloģiskajā aprīkojumā. Pēc tam, kad Nikolajs pirmais izdarīja pašnāvību, troni ieņēma Aleksandrs II: iespējams, izglītotākais un erudītākais cars visā Krievijas vēsturē. Viņš sāka liela mēroga reformas, atzīmēja dzimtbūšanu, un viņa vadībā sākās strauja rūpniecības izaugsme, dzelzceļa un spēkstaciju būvniecība! Bet tajā pašā laikā dzimtbūšanas atcelšana notika uz zemnieku rēķina, bija daudz postījumu, izcēlās nemieri, īpaši masīvi Polijā. Aleksandram izdevās virzīt Krieviju uz priekšu, taču neatrisināja fundamentālas problēmas un pat par santīmiem pārdeva Aļasku Amerikai un bez maksas atdeva Havaju salas. Tiesa, viņam izdevās uzvarēt Turciju, taču Osmaņu impērija tajā laikā bija ļoti vāja un to satricināja sacelšanās. Jā, Krievijas zaudējumi šajā karā bija nesamērīgi lieli, pierādot, ka Krievijas armija joprojām ir tālu no perfektuma, neskatoties uz reformām. Tomēr pat Suvorova laikā viss nebija tik skaidrs, kā saka grāmatās. Uzvarām bija ievērojama cena, un Katrīna Otrā, piemēram, otrā Krievijas un Turcijas kara laikā aprobežojās ar salīdzinoši pieticīgiem teritoriālajiem ieguvumiem, pat atsakoties no pretenzijām uz Moldovu. Lai gan šīs zemes apdzīvoja pareizticīgo slāvi, un vienā reizē tās bija Kijevas Rusas daļa. Kopumā pēc Krievijas atbrīvošanas no mongoļu-tatāru jūga tika noteikts kurss uz visu sākotnējo slāvu zemju atgriešanos. Tas prasīja vairākus gadsimtus; piemēram, Galisija tika atgriezta tikai 1939. gadā pēc atbrīvošanas no Polijas jūga. Un Pšemislas pilsēta ar apkārtējām zemēm palika ungāriem un slovākiem.
  Vedmakova paskatījās uz šoseju: tur nebija tik daudz dažādu automašīnu, bet japāņu kājnieki soļoja. Japānā ir aptuveni simts miljoni iedzīvotāju, pat vairāk nekā Vācijā, pirmsiesaukšanas apmācība aizņem pusi no skolas stundām. Karš ar PSRS viņiem ir Dieva dāvana, atšķirībā no cīņas ar ASV. Jūs varat izspiest arvien vairāk sadalījumu.
  Ir ļoti vilinoši izšaut sēriju no diviem ātrgaitas ložmetējiem, par laimi to var izdarīt, vadot tos, izmantojot hidraulisko piedziņu no kabīnes. Bet patiesība ir tāda, ka tad viņai pašai būs maz iespēju tikt no šejienes ārā. Nē, tomēr labāk to darīt tuvāk frontes līnijai vai naktī. Jā, šķiet, ka jau satumst... Tad vilki būs pilni un aitas drošībā. Lai gan nē, viņa nav aita.
  Kā tad ar Japānu? Pirmais karš no 1904. līdz 1905. gadam tika zaudēts, un Krievija zaudēja vairāk nekā divsimt piecdesmit tūkstošus karavīru un virsnieku vien kā gūstekņus. Lai gan cara armijai bija skaitliskais pārsvars. Japāna zaudēja mazāk nekā divus tūkstošus ieslodzīto, par katru sagūstīto dzeltenseinu karavīru un tūkstoti virsnieku tika noteikta pat simts zelta rubļu prēmija. Šī vēstures lappuse Krievijai ir ļoti nepatīkama. Pats kaitinošākais ir tas, ka daudzi valstī vēlējās, lai japāņi uzvar. Piemēram, Maskavas universitātes studenti nosūtīja apsveikumus Mikado ar Portartūras krišanu. Un cik daudz tika nozagts: to nav iespējams uzskaitīt!
  Vedmakova piebremzēja gāzi, lai neiebrauktu citā soļojošā kolonnā. Meitene zvērēja:
  - Nu viņi ir kā siseņi! Radības ar šaurām acīm!
  Auss jau varēja saskatīt kanonādes rūkoņu; frontes līnija tuvojās. Pilots norūca un tad dziedāja:
  Krievu karavīrs no sāpēm nevaid,
  Krievu karotājs iznīcina japāņus!
  Un mums ir pilnīgas skumjas,
  Viss saliektais vairogs trīcēja!
  Meitene atkal apklusa. Tajā karā ASV un Lielbritānija palīdzēja Japānai ar naudu un ieročiem, bet rietumos frontes nebija. Patiešām, uzlecošās saules zeme cerēja, ka Vācija izmantos mirkli un uzbruks Krievijai. Principā tas bija reāli un izdevīgi Vācijai. Arī sabiedrotā Austrija-Ungārija ar savām interesēm Balkānos varētu stāties pretī Krievijai. Turcija, kas vēsturiski bija Krievijas aizvainota un pat atrodas Vācijas finansiālajā kontrolē, arī varētu iekļūt karā. Tāpat nav izslēgts, ka karā iekļūs Itālija, kas bija daļa no Trīskāršās alianses un varēja pretendēt uz bagātajām ukraiņu zemēm. Jebkurā gadījumā tas būtu bijis slikti cariskajai Krievijai. Pat ja viņa zaudētu aliansē ar Antanti, karš divās frontēs beigtos ar katastrofu. Francijas izredzes pievienoties kaujai ir niecīgas, jo tajā laikā Lielbritānija bija pret Krieviju. Kopumā, protams, tas ir liels ķeizara aprēķins, kurš palaida garām šādu iespēju. Iespējams, ka arī pēc Pirmā pasaules kara sākuma galvenais stratēģiskais aprēķins bija Frica uzbrukums Beļģijai un Francijai. Varbūt, ja viņi būtu uzsākuši visaptverošu iebrukumu Krievijā, situācija ar Poliju 1939. gadā būtu atkārtojusies. Par laimi, vācieši izrādījās pārāk pašpārliecināti, izvēloties karu divās frontēs.
  Raganai, atšķirībā no daudziem viņas tautiešiem, paveicās: viņai izdevās izlasīt Mine Kaif un oriģinālā. Protams, Hitleram bija taisnība, sakot, ka ir vai nu jābūt kopā ar Lielbritāniju pret Krieviju, vai kopā ar Krieviju pret Lielbritāniju. Un gluži loģiski, ka topošais fīrers kritizēja tos, kuri mēģināja ienest gaismā Bismarka līķi.
  Hitlers patiešām noraidīja jebkādas alianses iespējas ar Krieviju, it īpaši, kad boļševiki nāca pie varas un uzskatīja, ka krievu zemēm jākļūst par vācu kolonijām.
  Tas nozīmē, ka viņš nepārprotami bija Krievijas ienaidnieks, un jebkurš līgums fīreram bija vienkāršs papīrs. Turklāt Staļins ir idiots par to, ka palaida garām tik spēcīgu sitienu pa atvērto zodu, lai gan viņam bija jāsagatavojas sitiena atvairīšanai un karaspēka nogādāšanai kaujas gatavībā. Vai vēl labāk, iestādiet to pats! Arī vācu armija nebija gatava padomju armijas uzbrukuma impulsam. Viņiem tas būtu bijis ļoti grūti, mēs būtu varējuši vienkārši ielenkt un iznīcināt katlos esošo vācu karaspēku. Kas tas par karu! Un tā iniciatīva pārgāja Vērmahta rokās. Un fronte plūda no Rietumiem uz Austrumiem. Nav skaidrs, ar ko Staļins rēķinājās? Un Berija ir kuces dēls. Viņa labi pazīst viņu pliku. Kāpēc viņš nebrīdināja Staļinu? Kāpēc viņš nepārliecināja jūs rīkoties? Kā tas notika? Galu galā tautas komisārs bija viltīgs cilvēks un nevienam neuzticējās! Galu galā patiešām bija nopietni izlūkošanas dati, Trešā Reiha karaspēks tuvojās robežai, un katra otrā vecmāmiņa pravietoja karu. Vispār bija sajūta, ka tuvojas kaut kas nepielūdzams un šausmīgs!
  Un tikai Staļins un viņa svīta spārdījās pa dupsi, it kā apzināti vēloties pazaudēt un iznīcināt miljoniem cilvēku. Un vispār ūsainais gruzīns nemaz nav tik ģēnijs... Semināru nepaguva pabeigt, un, kā viņai atzina Berija, viņš bieži dzer. Un, kad sākās karš, bija vispārējs čuksts... Un tagad visa pasaule ir paņēmusi ieročus pret Krieviju! Un šeit, protams, vainojama Staļina neelastīgā politika. Jo īpaši, neskatoties uz to, ka fronte smacēja no krājumu trūkuma, tika atsaukti tūkstošiem vilcienu, lai deportētu čečenus uz Kazahstānu. Un tas tika darīts kara laikā, kad katra kariete ir svarīga! Šī iemesla dēļ, starp citu, Mainšteinam, neskatoties uz ievērojamo padomju armijas skaitlisko pārākumu, izdevās veikt pretuzbrukumu, lai sakautu sarkano karaspēku. Ešelonu trūkuma dēļ papildspēki netika laicīgi izvietoti, tika traucēta padomju karaspēka piegāde, kā rezultātā ofensīva izpalika. Un, ja mūsu karaspēks tagad būtu Kijevā un varbūt Rumānijā, Lielbritānija un ASV varbūt nebūtu riskējušas nodot PSRS!
  Turklāt kurš gandrīz nogalināja Hitleru? Tā spiežot Trešo Reihu uz jaunu agresiju?! Visticamāk, tā bija Berijas vadīta operācija... Galu galā viņš savulaik izdomāja, kā piebeigt Trocki. Taču toreiz to izraisīja nepieciešamība izvairīties no Internacionāles šķelšanās. Tagad tas ir novedis pie pretēja efekta, Krievijas ienaidnieki ir apvienojušies. Turklāt ienaidnieki ir vēsturiski! Viņai jāsaka, ka pati Vedmakova bija ļoti pārsteigta, ka Čērčils 24. jūnijā teica sensacionālu runu, paziņojot par atbalstu PSRS. Dīvaini, ka aita tikusi pie vilka uz aliansi, ja, protams, britu lauvu var salīdzināt ar aitu. Staļins taču ir tipisks vilks! Tagad viss ir atgriezies savās sliedēs, kapitālistiskie demokrāti un kapitālistiskie fašisti kopā! Bet komunisti ir vienoti un godīgi, bez kompromisiem ar sirdsapziņu! Varbūt tieši to vēlējās Staļins? Jebkurā gadījumā ienaidnieka spēki pieauga, un Japāna parādīja savus žokļus austrumos. Bet kopumā Uzlecošās saules valstu vadības solis ir loģisks: nepieciešams apklusināt ar milzīgām teritoriālām piekāpmām un faktisku padošanos neapmierināto militārpersonu rīkles, solot jaunas cīņas un zemes. Ja ASV 24. jūlijā nebūtu ieviesušas sankcijas, pareizāk sakot blokādi pret Japānu, tad varbūt samuraji būtu iesitis PSRS pat augustā, nesagaidot ziemu! Japāņi ir drosmīga tauta un diez vai viņus apturētu piemiņa par Khalkhin Gol, kur, starp citu, cīnījās sekundārie karaspēki, tostarp Mandžūrijas impērijas valdības marionešu karaspēks!
  Un tas var apdraudēt Maskavas krišanu... Lai gan Staļins, visticamāk, labprātāk atdotu visu Sibīriju Maskavas padošanai. Es vienkārši atstātu tur aizsegu, cerot, ka skarbā taigas ziema nedos japāņiem iespēju virzīties pārāk tālu un savienoties ar vāciešiem Urālos vai Volgas reģionā.
  Un tad, protams, būtu problēmas... Hitlers pie Maskavas izgāzās un izdarīja nepareizu aprēķinu, piesakot karu ASV, neuzliekot Japānai par pienākumu pretī attiecībā pret PSRS. Hitlers ar savu brutālo antisemītismu nemaz neizcēlās ar loģiku, galveno finanšu eliti un pat Vatikānu pavēršot pret sevi. Tiesa, tas palielināja viņa popularitāti arābu vidū, taču viņi nesniedza būtisku palīdzību Rommela korpusam.
  Bruņumašīna piebrauca līdz bijušajai padomju robežai. Šeit jau ir notikusi kāda iznīcība. Šeit robežstabs joprojām izceļas.
  Un japāņu kājnieki, kā arī vairākas vieglās tanketes ar 20 mm automātiskajiem lielgabaliem un diviem ložmetējiem katrā. Pret ķīniešu kājniekiem tas var būt labs ierocis, bet pret T-34... Tiesa, Tālajos Austrumos tādu tanku ir maz, galvenie spēki ir nospiesti rietumos. Turklāt ir redzamas vēl pāris bruņumašīnas un mīnmetēji, kas pārvadāti ar atvērtu jumtu. Jāsaka, ka šīs nav sliktas javas, neskatoties uz to mazo kalibru...
  Witcherova vilcinājās: ko man darīt? Japāņu ir daudz, un acīmredzot jānogriežas uz lauku ceļa. Vai varbūt tas tomēr dos pagriezienu šauracīgajiem?
  Jau kļūst tumšs, debesis ir aizklājuši mākoņi un lietus. Protams, var riskēt, jo īpaši tāpēc, ka japāņi ir saspiesti kopā, kājnieki stāv, sapulcējušies blīvās rindās. Jā, tur ir vesels pulks, dzeltenvēderu karavīri, diezgan nejauki, nav žēl viņus nogalināt.
  Ragana krustu šķērsu nomurmināja:
  - Nedod Dievs, ka būs vairāk samuraju!
  Divi lielkalibra - 12 mm ložmetēji uzbruka šauracīgajiem radījumiem. Sākās totāla pēršana. Meitene pat dziedāja:
  Mēs cīnīsimies ar ienaidnieku līdz galam,
  Karavīru darbi ir neskaitāmi!
  Krievi vienmēr ir spējuši cīnīties,
  Nepadodies, kad nāk nepatikšanas!
  12 mm ir liela un asa patrona, tā izurbjas cauri ķermeņiem un dažreiz vairākiem japāņiem vienlaikus. Vedmakova kontrolēja ieroci, izmantojot hidrauliskās piedziņas, kuras japāņi aizņēmās no aviācijas. Pirmajās sekundēs Uzlecošās saules impērijas cīnītāji pat nesaprata, kas notiek un no kurienes uzbrukums. Viņi vienkārši nokrita, atbrīvojot no vēdera un krūtīm asiņu straumes. Nāves atnākšana šajā šķietami rāmajā pasaulē bija tik negaidīta. Lai gan nē, pēdējais apgalvojums vairāk izskatās pēc ņirgāšanās.
  Witcher izdevās nopļaut vairākas rindas, pirms ienaidnieks reaģēja un sāka izklīst. Pilots turpināja šaut, vienlaikus pārvietojot bruņumašīnu, lai nepakļautu tanketēm. Tomēr gaisa kuģa lielgabals var iekļūt pat šādās bruņās. Tomēr tas ir atkarīgs arī no šāviņa sākotnējā ātruma; uz ķīļiem tas joprojām ir lielāks nekā kaujas ieročiem.
  Kamēr pilotam paveicās, japāņi uzreiz nesaprata, kas viņiem sūta nāvi, jo īpaši tāpēc, ka sāka pilēt pavasara lietus, kā rezultātā zibspuldzes kļuva grūti atšķirt. Iespējams, samuraji domāja, ka viņiem uzbrūk krievu atslēgšanās, kas bija izlauzusies uz aizmuguri, tāpēc tanketes atklāja uguni uz krūmiem. Ragana, saspieda japāņus un dziedāja:
  No okeāna tālākajām malām,
  Kur debesu velve trīcēja!
  Garām steidzas sultāna bari,
  It kā Antikrists būtu augšāmcēlies!
  
  Karš ir nežēlīgs, ļauns,
  Kā pūķis nolaidās uz Rus'!
  Mana zeme ir pelēka ar brūcēm,
  Glābiet savu māti, es lūdzu Dievu!
  
  Cik pasaule ir nežēlīga, tas ir briesmīgi
  Bērns nokrita un tika saplēsts gabalos!
  Viņi dzemdēja, grūstīdamies ar sāpēm,
  Tā ļaunais Thunderer nolēma!
  
  Dievs dusmām nezina ierobežojumus,
  Viņš ir atnesis nelaimi cilvēcei!
  Un visi dzīvojošie cieš,
  Uzvaras skaitās tikai skumjas!
  
  Visa Krievija ir asinīs,
  Cik nežēlīgs tu esi Visvarenais!
  Kur aizgāja jūsu misija?
  Vai tiešām Kristus ir trešais, lieks!
  
  Kāpēc jūs esat Ada un Ieva,
  Izraidīja viņus no paradīzes par nepareizām darbībām!
  Pienākusi kanibāla stunda,
  Ar foršāku reidu Mamaia!
  
  Meitenes te lej asaras,
  Vācieši nogalināja manus vecākus!
  Viņa ir basām kājām un salst
  Smagi, visas upes aizsalušas!
  
  Mūsu, cilvēku, nevienam nav žēl
  Vai nu punduri, vai čūskas mūs iedzeļ!
  Dažreiz rodas ideja
  Kāds ciešanu kauss līdz malām!
  
  Ir veltīgi cerēt uz Dievu,
  Protams, viņam tas nekaitē!
  Labāk dzīvot nabadzīgi un nabadzīgi,
  Bet te mēs teicām - pietiek!
  
  Mums ir komunisma karogi,
  Tas nozīmē, ka nav atsauces uz manu tēvoci!
  Es nevaru paciest fašismu,
  Mūsu ētika ir vienkārša: pie velna!
  
  Cerība uz sastingušām rokām,
  Uz prātu, kas ir galvā!
  Griba mūs ved uz sasniegumiem,
  Prasme, entuziasms dūrē!
  
  Un tā, mērot soļos,
  Tavs ceļš uz brīvību un laimi!
  Mēs kļūsim par sarkanajiem dieviem,
  Neviens mūs nevar nolocīt!
  Vedmakova dziedāja un šāva ar ložmetējiem, šauj šaurainos, kuri jau bija paspējuši aizbēgt un apgulties. Bet tad arī viņas veiksme mainījās; vairāki japāņu virsnieki acīmredzot saprata, kas notiek, un iemeta vairākas granātas uz bruņumašīnu. Ragana juta, ka viņas ķermenis drebēja. Tomēr japāņu granātas bija sadrumstalotas un neiekļuva bruņās, acīmredzot paredzētas, lai izturētu līdz 14 milimetru kalibra ložmetēja sprādzienus.
  Ragana iesmējās:
  - Un tad spītīgā cīņā nomaldījusies lode - muļķis! Viņa kļuva aizkaitināta, pēkšņi kļuva gudrāka un biežāk trāpīja mērķī!
  Bruņutransportierī ložmetējus darbina ar lentes padevi. Tas nodrošina lielu ložu piegādi, turklāt tiek nodrošināta ūdens dzesēšana, kas ļauj palielināt šaušanas ilgumu. Tāpēc karotājs bez ceremonijas nogrieza japāņus, kuri meta viņai granātas. Taču šķiet, ka pārējie cīnītāji to pamanīja. Atkal lidoja granātas. Bija dzirdama avārija. Izskatās, ka viena no granātām bija smaga, aptuveni kilogramu svērusi un bija prettanku. Japāņiem jau tika piegādātas līdzīgas sagataves. Tas ir vājš pret ševroniem un T-34, bet jūs varat iekļūt bruņumašīnā! Caur salauzto pusi Raganu apbēra ar putekļiem. Meitene zvērēja:
  - Jā, Japāna ir maza, bet sagādā lielas nepatikšanas!
  Bruņumašīna sāka paātrināties, un pāris šķembu granātas ielidoja iekšā, kur eksplodēja.
  Fragmenti noķēra Raganu, saplēšot viņa formastērpu. Turklāt salauztā gāzes tvertne aizdegās. Meitene atkal nolamājās:
  - Nevis mašīna - ģenerālis! Es tev izmestu sūdus!
  Pēc vēl pāris desmitiem nopļaušanas man nācās izlēkt no kabīnes. Meitene to izdarīja japāņu karavīru nepamanīta un rāpoja. Viņš par sevi neuztraucās, viņa valkāja Uzlecošās saules zemes armijas formastērpu. Un tumsā un lietū tu īsti nevari saskatīt seju. Tagad jānokāpj no šosejas un jāpazūd krūmājā.
  Meitene diezgan ātri rāpoja un tajā pašā laikā pāris reizes saskārās ar līķiem. Viņa apmierināti nomurmināja:
  - Tas nav slikti, ka es iedevu samuraju gaismu! Tagad viss, kas jums jādara, ir jāsaglabā!
  Karotājs ienira krūmos un, piecēlies, sāka iet. Apmānī viņus, varbūt nepieķers. Patiesībā viņa izturēja cienīgu cīņu un domāja, ka viņas varoņdarbam, visticamāk, neticēs, pretējā gadījumā varbūt, kas zina, viņi būtu devuši vēl vienu varoņa zvaigzni!
  Kopumā karš ir dīvaina lieta, jūs nogalināt cilvēkus, un tas ir ne tikai normāli, bet arī drosmīgi. Starp citu, kā teikts Bībelē: "Tev nebūs nogalināt!" Tomēr Dievs pavēlēja ne tikai nogalināt, bet arī pilnībā iznīcināt amalekiešus, viņu sievas, bērnus un pat lopus! Lai gan pat kara laikā civiliedzīvotāju iznīcināšana tiek uzskatīta par amorālu un zemisku.
  Taču Rietumu sabiedrotie bombardēja ne tikai un ne tik daudz militāros mērķus, cik civiliedzīvotājus. Daļēji tas bija saistīts ar augstkalnu bumbvedēju zemo precizitāti, kas apgrūtināja trāpīt tīri militāros mērķos, bet galvenais bija atriebība. Japāna saņēma arī stimulu no ASV. Bet nebija ar ko viņiem atbildēt! Viņiem vienkārši nebija lidmašīnu ar tādu attālumu, lai sasniegtu jeņķus!
  Acīmredzot amerikāņi uzskatīja par pietiekamu atriebību Peru ostai, pareizāk sakot, augstākā finanšu elite nolēma rīkoties pragmatiski un vienlaikus pielika punktu Mao Sarkanajai armijai. Japānai tika atstāta Mandžūrija kā tramplīns karam pret PSRS, un tai tika dotas brīvas rokas pret Mongoliju, bet pārējais bija Chiang Kai Shek darbs! Tad varēs izslaucīt visu Ķīnu. Un lai uzlecošās saules zeme noasiņo karā ar PSRS. Visinteresantākais šeit laikam ir tas, ka japāņi, uzvarējuši Krieviju, rēķinās ar Vācijas un ASV palīdzību atkal tikt galā ar Ameriku, viņi domā par Sibīriju un citas zemes izraušanu no pārgurušās Japānas.
  Katra puse domā, ka rīkojusies ļoti gudri, īpaši tāpēc, ka Amerika un Lielbritānija ieguva kontroli pār plašām teritorijām, neizšaujot nevienu šāvienu. Pretējā gadījumā viņiem būtu bijis vajadzīgs ilgs un nogurdinošs laiks, lai tos iekarotu, kas būtu prasījis vismaz vairākus gadus; tās tomēr ir salas!
  Vedmakova gāja, cerot šķērsot frontes līniju. Pilnīgi iespējams ielīst plaisā un pievienoties saviem cilvēkiem. Vai varbūt pat sagūstīt kādu no samurajiem. Nu, tas ir tuvu padomju armijas augstākajām pozīcijām. Citādi būs grūti vilkt.
  . NODAĻA Nr.5.
  Tātad Pasaules oligarhijai: Vācija un Eiropa PSRS pakļautībā tiek uzskatīta par zaudētu ietekmes zonu un pat draudu nostiprinātai komunistiskajai impērijai un boļševisma tālākai ekspansijai. Un Krievijai Vācijas pakļautībā tā ir tās ietekmes sfēru paplašināšana un iespēja izsūkt visu sulu no bagātajām zemēm. Bet tas ir patiešām tas, ko franču oligarhi zaudēja, zaudējot Vācijai: viņiem bija nedaudz jādalās ar Hitleru, bet viņi saglabāja lielāko daļu bagātības, un pat kļuva vieglāk ekspluatēt strādniekus - vācieši sagrāva arodbiedrības. Ko oligarhi ir zaudējuši Baltijā? Skaitiet visu savu kapitālu, un tiem, kam nebija laika aizbēgt, tad brīvība vai dzīvība! Piemērs ir pārsteidzošs! Tāpēc šajā ziņā nav nekā pārsteidzoša! Un ja Hitlers nebūtu bijis tik dedzīgs antisemīts, tad PSRS neviens nepalīdzētu!
  Jāteic, ka viens no iemesliem, kāpēc Francija salūza salīdzinoši viegli, bija ievērojami mazāks ebreju īpatsvars gan iedzīvotāju skaitā kopumā, gan finanšu elitē. Polijā, Lielbritānijā, ASV: bija gluži otrādi. Īpaši ASV, kas, starp citu, izskaidro, kāpēc jeņķi, neskatoties uz to, ka uz Ameriku nekrita neviena bumba, pret Vācijas iedzīvotājiem bija vēl nežēlīgāki par britiem!
  Višu kļuva par lelli Vērmahta laikā, un vācieši braukāja pa Parīzi, spēlējot ermoņikas. Hitlers sāka gatavoties iebrukumam Anglijā, nepūloties pārcelt ekonomiku uz kara stāvokli un izmantot iekarotās Eiropas resursus. Tas viņam dārgi maksāja, tāpat kā viņa nevēlēšanās risināt sarunas ar angļiem un atteikties no antisemītisma. Pēdējais, iespējams, būtu ļāvis fīreram atraisīt visus savus spēkus karam pret PSRS un uzbrukt jau maijā. Tiesa, miers ar Lielbritāniju varēja pamudināt Staļinu izsludināt mobilizāciju. Tas būtu signāls, ka ienaidnieks jau ir pie sliekšņa.
  Vai arī nē, un tādā gadījumā tas varētu būt ietekmējis ASV nostāju pret Japānu. Viņi neprovocēs Uzlecošās saules zemi, un varenā impērija varētu atvērt otro fronti! Tā tagad notika. Tikai vēl sliktākā situācijā, kad PSRS armija ir gandrīz iznīcināta, ieroču ražošana vēl nav izveidota, un viņi vēl nav iemācījušies cīnīties!
  Šis nav četrdesmit pirmais gads - padomju karaspēks ieguva kaujas pieredzi, iemācījās cīnīties un uzvarēt! Tāpēc tagad viņi nebaidās no smagajiem tankiem un lidmašīnām ar septiņiem apšaudes punktiem vienā transportlīdzeklī!
  Vientuļš japānis stāv pie koka. Tātad parasts mazs dzeltens manekens.
  Ragana pielēca viņam aiz muguras. Viņa pacēla galvu uz augšu un tad pagrieza to... Kad jūs strauji paraustāt ienaidnieka "podu" uz augšu, kakla muskuļi vairs nespēj nodrošināt efektīvu pretestību un "katls" viegli saritinās!
  Nu ko par vienu samuraju mazāk! Vedmakova izskatās dzīvespriecīga un apmierināta, viņa pat izliek zobus:
  - Japāna mūs nekad neuzvarēs! Jo ir tāds cīnītājs kā es!
  Patiešām, visā Krievijas vēsturē tikai mongoļu tatāri spēja iekarot! Kāpēc tas notika un kāpēc lielā slāvu tauta izrādījās bezpalīdzīga, tas, protams, ir noslēpums vairāk nekā vienai paaudzei!
  Vissvarīgākais iemesls ir feodālā sadrumstalotība, kad katrs paņēma piešķīrumu sev: sāka vistas un sēdēja tajā, sargājot savu mantojumu: bez darba!
  Witcherova juta, ka ciešie un neērtie japāņu zābaki berzē viņas kājas. Pilots nolēma, ka šajā gadījumā nav jēgas izturēt mokas. Viņa vienkārši novilka kurpes ar strupiem deguniem, kas bija cieši pieguļošas un izdarīja spiedienu uz pirkstiem. Ar basām kājām jutu dzimtās zemes vēsumu un jutos daudz jautrāka! Viņa palielināja tempu un pat sāka nedaudz lēkt!
  Tas, ka krievi tika sadalīti, kļuva par lielāko slāvu traģēdiju. Rietumos tos pakļāva Lietuva un Polija, bet austrumos nežēlīgie tatāri. Tomēr jūgs nebija mūžīgs: Maskava, kas agrāk bija maza pilsēta, sāka augt un pat pārvērtās par sava veida mazu impēriju. Ivan Kalita kļuva par krievu zemju kolekcionāru. Viņš bija pirmais un ne tas laimīgākais, bet pats galvenais - pirmais! Un kā tas skan boļševiku dziesmā: labāk būt mirušam nekā otrajam!
  Staļins nav krievs, tas ir viņa galvenais trūkums! Līdz ar to neuzticēšanās titulnācijai, un masveida nepamatotas represijas! Dodiet cūkām ragus un ķīļiem valstību!
  Čučmeks tronī un russ aplokā!
  Piemēram, gan Tuhačevskis, gan Egorovs bija diezgan spējīgi maršali, ko citu lai saka par pārējiem represētajiem komandieriem! Nevar salīdzināt ar ūsaino mērkaķi! Tāpēc mēs iekļuvām nepatikšanās!
  Tomēr kā tas īsti notika, ka Staļinam izdevās kļūt par absolūtu valdnieku? Analfabēts gruzīns tika padarīts par Dievu!
  Krievu tauta ir jāvalda Krievijas caram! Starp citu, Romanovos gandrīz nebija krievu asiņu un, iespējams, tāpēc viņi deģenerējās!
  Japānai bija arī unikāla valdības forma, kur šoguns būtībā bija augstāks par imperatoru, un tāpēc bija dažas priekšrocības, jo bija mazāka iespēja sagraut impēriju muļķa mantinieka dēļ. Gadsimtiem ilgi japāņi neveica iekarošanas karus, bet viņi aktīvi cīnījās savā starpā. Tam bija zināma ietekme uz šīs tautas mentalitāti. Bet divdesmitajā gadsimtā uzlecošās saules zeme iekaroja vairāk zemes nekā Aleksandrs Lielais! Tagad pienākusi Krievijas kārta. Tikai tie nav cara laiki, lielās komunistiskās partijas valda un visattīstītākā un perfektākā ekonomiskā un politiskā sistēma pasaulē!
  Taču ragana pēkšņi pamāja ar galvu. Ne viss ir pareizi politiskajā sistēmā un valdības ceļā! Piemēram, tauta neievēl valsts vadītāju alternatīvas gribas izpausmes rezultātā, bet gan tas, kas notiek... Jāteic, ka štāba izveide un ārkārtas pilnvaru piešķiršana tai nebija paredzēta. vai nu ar likumu, vai ar konstitūciju. Un viņa personīgi ļoti šaubījās par pusizglītotā seminārista spējām! Tāpat kā Berija: viltīgs cilvēks, bet slikti izglītots ar ārkārtīgi šauru redzesloku un erudīciju!
  Taču tagad priekšā ir vēl tuvāk frontes līnija, redzami uzplaiksnījumi, un rūkoņa kļuvusi vēl spēcīgāka. Nu ir pienācis laiks atrast valodu un... Vedmakova pamanīja rāpojošu japānieti. Tagad jums rūpīgi jāsēž uz viņu astes. Apmēram tādā pašā stilā kā viņa uzbruka Yu-188, ļoti ātram bumbvedējam, kuru pat nav viegli panākt ar ātru MiG. Starp citu, lagi kopumā nav īpaši manevrējami un šajā ziņā nav labāki par Fokken-Wulfs! Nu samuraji tuvojas tranšejai, izskatās pēc mīcām auniem, kas rāpo pretī naftas peļķei. Japāņu ir daudz, te jārīkojas uzmanīgi... Te ir Uzlecošās saules zemes armijas kapteinis, seja kā murkšķim. Viņš kaut ko kliedz, enerģiski vicinādams dūres un dunci.
  Vedmakova pacietīgi gaidīja, kad samurajs pacelsies, lai uzbruktu, un iesita viņam ar mucas pakausi. Tomēr viņš aprēķināja sitienu, lai "japānis" nenomirtu uzreiz. Un tad viņa izšāva no ložmetēja uz japāni, kas skrēja uzbrukt! Proorav:
  - Viltība karā ir kā bura uz kuģa, bet tikai tā piepūš, nevis viņa!
  Zēns Oļegs un meitene Margarita cīnās Staļingradā. Viņi stāvēs šajā pilsētā kā titāni.
  Oļegs Ribačenko izskatās apmēram divpadsmit gadus vecs. Un puika ar basu kāju met granātu.
  Viņš met fašistus apkārt un saka:
  - Slava lielajai dzimtenei!
  Margarita arī dod mērķtiecīgu pagriezienu. Pļauj fašistus un dzied:
  - Slava Staļinam un komunisma saulītei!
  Oļegs Ribačenko atlaiž un piebilst:
  - Slava varoņiem!
  Meitene nošauj un nopļauj nacistus. Ar basu kāju met granātu un čīkst:
  - Un slava lielajai Dzimtenei gadsimtiem ilgi!
  Tādējādi zēns un meitene patiešām nopietni atšķīrās. Viņi šauj uz nacistiem un met granātas.
  Zēna basā kāja met slepkavu dāvanu. Zēns ar mežonīgu niknumu saka:
  - Mēs mokām visus!
  Margarita, šaujot un pļaujot ienaidnieku, čīkst:
  - Un būs siena pļaušana velnam!
  Un meitene ar basu kāju met nāves dāvanu. Tāds karavīrs, kas spēj nopļaut visu karaspēku.
  Zēns un meitene cīnās Staļingradā. Viņi ir īsti varoņi. Un drosmīga gara pilni bruņinieki.
  Ko Hitlers domāja, ka pēc 1941. gada katastrofas krievi neko nav iemācījušies?
  Kuram tas interesē! Sarkanā armija ir gatava stāties pretī "E" sērijas monstriem, lai viņi saka: E-75 tonnas par deviņdesmit un E-100 tonnas par simt četrdesmit. No taigas līdz Lielbritānijas jūrām Sarkanā armija ir spēcīgākā.
  Zēns un meitene cīnās, lai nacisti no viņiem tiktu prom kā stikls no vesera.
  Bērni ir nemirstīgi un ne no kā nebaidās. Kas viņiem par fašistiem? Vairāk trušu, ko medīt!
  Oļegs Ribačenko dziedāja ar rūkoņu:
  - Eh, Hitler, eh Hitler, tu Hitlers esi kaza,
  Kāpēc tu atnāci uz Krieviju kā ēzelis...
  Jūs saņemsiet no mums īpaši niķeļa formā -
  Tu sastapsies ar stipru puiša dūri!
  Un tad muskuļots kazlēns ar basu kāju met granātu. Un divi vācu tanki E-50 un E-75 frontāli saduras un eksplodē.
  Oļegs Rybačenko ar sajūsmu saka:
  - Esmu superjauns cīnītājs!
  Un atkal zēns dod pagriezienu.
  Un tad arī meitene šauj. Viņa sit precīzi un stingri pieliek. Un tajā pašā laikā viņš dzied:
  - Es sasmalcināšu visus fašistus un apgriezīšu Ādolfa taukus!
  Un atkal meitene ir pilnā iznīcības sajūsmā. Viss šauj pats un šauj.
  Un atkal no basās kājas lido granāta. Tas skar fašistus. Izklīst kā kniepadatas, kad sit ar bumbiņu.
  Margarita dzied:
  - Spēcīgais sitiens ir īpaši mērķtiecīgs,
  Foršākais Povetkins lido ringā!
  Oļegs Rybachenko, atlaižot, viegli apstiprināja:
  - Povetkins ir cienīgs eksemplārs, un no spēcīgiem pretiniekiem nebēg!
  Pēc tam zēns atkal ar basu kāju met granātu un sasit fašistus kā pudeles un bruģakmeņus.
  Un, lai cik gudri to darītu, nacisti saduras. Ko viņi gribēja? Nevajadzēja iejaukties PSRS.
  Oļegu Ribačenko traucē tikai viena lieta. ASV jau ir tikušas vaļā no vāciešiem, un Krievija paņems repu viņu vietā.
  Zēns, atkal ar basu kāju metot granātu, dziedāja:
  - Neesi muļķis, Amerika.
  Dodiet mums Aļasku tagad...
  Šī ir mūsu zeme uz diviem krastiem -
  Ne velti lācis ir nikns zvērs!
  Un Oļegs Ribačenko atkal uzspridzināja... Pļāva fašistus. Un atkal zēna kailie kāju pirksti izspiež granātu un met to ienaidniekam. Viņi to izkliedē dažādos virzienos.
  Zēns rēc:
  - Slava Krievijai!
  Margarita atkal ar basu kāju meta granātu un čīkstēja:
  - Caram Nikolajam II!
  Zēns izlaboja meiteni:
  - Šeit valda Staļins, nevis Nikolajs II!
  Margarita viegli piekrita:
  - Jā Staļins! Kas noslēdza mieru ar kanibālu!
  Un meitene atkal ar basu kāju iemeta slepkavas dāvanu.
  Oļegs Rybachenko loģiski atzīmēja:
  - PSRS vajag pārtraukumu! Lai gan Trešais Reihs to labāk izmantoja!
  Un bērni atkal sāka šaut...
  Vācieši Staļingradā un pašā Staļingradā saņēma briesmīgu elli.
  Bet patiesībā viņi atnāca ar to, ar ko viņi atstāj.
  Precīzāk, viņi mirst. Cīņa ir tik asiņaina un svēta.
  Oļegs Ribačenko patiešām kaujas laikā domā, ka cilvēki dažreiz ir pārāk naivi. Vai nu viņi no Staļina taisa ģēniju, vai pat no Lukašenko. Bet divdesmit pirmā gadsimta Baltkrievijai personības kulta veidošana no kolhoznieka ir diezgan rāpojoša. Ir pienācis laiks gudroties.
  Un ievēl jaunu, jaunu, progresīvu vadītāju. Un nedemonstrēt mazuļa intelekta līmeni smilšu kastē.
  Lukašenko vislabāk raksturo šī anekdote:
  Kad Baltkrievijā viss kļūst dārgāks, kas ir lētākais?
  Prezidenta Lukašenko solījumi!
  Un kāpēc?
  Jo tie neko nemaksā!
  Kauns par baltkrieviem, kuri joprojām balso par tādu diktatoru. Bet ir pēdējais laiks apzināties un parādīt, ka viņi ir Eiropas cilvēki. Piemēram, Krievijā Putinam vismaz izdevās izcīnīt cieņu, anektējot Krimu bez šāviena.
  Bet tas ir viņa fenomenālās veiksmes dēļ. Putinam ir daudz veiksmes. Piemēram, mums paveicās, ka Izraēlas premjerministra vizītes laikā Kijevā notika nepatīkama epizode ar viņa sievu. Jā, atkal fenomenālas veiksmes izpausme. Bet tik maz reālās atdeves! Ja caram Nikolajam būtu tik fenomenāla veiksme? Precīzāk, viņš to ieguva, līdz 1935. gadam Krievija bija pārņēmusi pusi pasaules.
  Un kas tālāk... Cars Nikolajs savu lidojumu kosmosā plānoja 1935. gada 28. maijā, tieši savā dzimšanas dienā. Pats pirmais Krievijas kosmonautas lidojums cilvēces vēsturē.
  Un šajā pasaulē, kamēr PSRS nodarbojas ar izdzīvošanu.
  Kaujas Staļingradā ir aptuveni tādas pašas kā īstajā 1942. gada stāstā. Tikai šoreiz ienaidnieks ir daudz spēcīgāks. Gan daudzuma dēļ koloniālā karaspēka dēļ, gan tehnoloģiski.
  Īpaši grūti tas ir Padomju Krievijas debesīs. Nacistiem ir daudz spēcīgu reaktīvo lidmašīnu. Un kaut kā nav tik viegli pretoties.
  Lūk, vācu pilotes Albīna un Alvīna iekasē sev rēķinus. Viņi ir lieliski speciālisti šajā jautājumā.
  Kā, piemēram, varam apturēt tādas vācu meitenes bikini ar plikām kājām?
  Oļegs Rybačenko jūt šīs meitenes.
  Ar plikiem kāju pirkstiem met vēl vienu granātu. Met fašistus uz visām pusēm un saka:
  - Lielā Krievijas sirds!
  Un terminatoru puika šauj ļoti agresīvi. Katra lode trāpa mērķī. Un arābi, melnādainie un indieši dodas uzbrukumā. Sanāk milzīgs pūlis.
  Zēns ģēnijs ar basu kāju atkal met granātu, saduras ar diviem lieliem vācu tankiem un lido:
  Samuraju zobens ir ar tevi,
  Sirds un prāts ir tīri...
  Drosmīgi vada uzbrukumu -
  Skaistuma ceļš!
  Margarita, šaujot uz ienaidnieku, šāva uz nacistiem ar bazūku un čīkstēja:
  - Neparasts skaistums!
  Un karotāja ar kailajiem kāju pirkstiem meta ļoti postošu nāves dāvanu. Saspiesti pretinieki. Tad atkal ar basās kājas pirkstiem viņa atkal meta mežonīgu postu. Un sadūrās divi fašistu tanki. Pat dzirksteles un dūmi krita un krita!
  Oļegs iesaucās:
  - Labi darīts, mūžīgā meitene!
  Margarita ar basu kāju meta jaunu slepkavu citronu un čīkstēja:
  - Mēs esam mūžīgi bērni uz Piena ceļa!
  Terminatora zēns pamāja ar galvu un pats turpināja cīņu. Viss notiek pēc plāna. Precīzāk, pagaidām ir labi. Un nacisti savā rajonā neizlauzīsies.
  Tātad, lai kā nacisti censtos, patiesībā viņi aizrīsies tikai ar savām asinīm.
  Un viņu tvertnes pārvērtīsies metāllūžņos! Un pār planētu spīdēs Krievijas karogs!
  Oļegs Rybachenko darbojas ar lielu enerģiju. Viņš ar basām kājām met granātas un dzied:
  - Mums vienmēr būs prieks,
  Būs gaišs sapnis...
  Un skaistums nāks -
  Tracis būs pazudis!
  Zēns ģēnijs darbojas ar aktivitāti, kas pieaug proporcionāli vāciešu pieplūdumam ar niknumu.
  Margarita darbojas kā otrais. Bet meitenes basās kājas arvien aktīvāk met granātas.
  Un fašisti krīt zem tā sitieniem.
  Oļegs Ribačenko arī šauj... Bet viņa domas skrien, atgriežas tagadnē. Uz to, kas ir realitātē.
  Patiesībā baltkrieviem it kā ir vislielākā smadzeņu masa Eiropā, taču viņi ļaujas uzlikt apkakles un pacieš indivīda diktatūru.
  Un vismaz prezidents būtu kaut kāds supermens! Un tā viņš ir kolhoznieks, un pat bez likumīga tēva. Un ļaujot viņiem tik daudzus gadus jūs mudināt.
  Un vēl jo vairāk, ir arī šauri cilvēki, kas balso par viņu.
  Jā, Oļegs Ribačenko pat attīstīja sīkumus.
  Pastāsti man, draugi, cik ilgi
  Balso par tēvu Koļu...
  Ir pienācis laiks ievēlēt jūsu vietā Oļegu -
  Lai iegūtu vairāk naudas!
  Jā, protams, izmaiņas ir vajadzīgas un pēc iespējas ātrāk. Faktiski stagnācija ir pilna ar sliktām sekām.
  Turklāt Lukašenko pats nezina, ko vēlas. Dažreiz viņam ir taisnība, dažreiz viņš ir pa kreisi. Vai nu tas attiecas uz kapitālismu vai sociālismu. Un viņam nav normālas komandas. Un nav ne partijas, ne ideoloģijas. Tāds ir ļoti viduvējas un runīgas personības kults. Vismaz Staļins un Ļeņins zināja, ko grib! Un šis diktators? Viņš pat nezina, vai viņš ir pa labi vai pa kreisi!
  Nē, bez ideoloģijas un stabilas partijas sabiedrībā nebūs stabilitātes.
  Un arī uz priekšu!
  Staļins, diemžēl, kļuva arī par terora un iznīcības simbolu, pārvēršot komunismu par bubuli.
  Optimālas valdības nebija. Un Brežņeva laikā valdīja ārprāts - kā tādu cilvēku varēja iecelt par PSRS vadītāju. Un jaunībā Brežņevs neizskatījās pēc intelektuāļa, bet vecumdienās iekrita ārprātā. Un vispār ir žēl, ka valsts vadītājs nevarēja savilkt divus vārdus bez papīra. Bet jums vajadzēja to izdarīt!
  Oļegs Ribačenko ar basu kāju meta nāvējošu dubultgranātu un dziedāja:
  - Bet dzīvo kā agrāk,
  Bet dzīvo pēc Brežņeva!
  Es esmu stulbs, stulbs, es nevaru!
  Un neļaujiet sniega vētrai aiziet!
  Margarita sprāgstvielu paku izmeta ar plikiem kāju pirkstiem. Viņa izkaisīja nacistus kā no zara nokratītus ābolus.
  Meitene dziedāja:
  - ābeles zied,
  Solovjova melodijas...
  Es nākšu pie tevis -
  Būs atkārtojumi!
  Meitene plati un žilbinoši pasmaidīja. Viņas zobi ir kā pērles, tie tik ļoti mirdz.
  Jā, šis pāris cīnās labi.
  Oļegs Ribačenko to paņēma un dziedāja:
  - Mūsu dūres ar tēraudu,
  spīlēm, zobiem un ilkņiem...
  Viņi tik ļoti vēlas īstu cīņu!
  Un atkal terminatoru puika šauj ļoti precīzi. Un no nacistiem līst asiņainas lāses.
  Nē, žēlastības nebūs. Ienaidnieki aizrīsies.
  Tikmēr Nataša un viņas komanda cīnās Suhumi.
  Nacisti iebruka piekrastē. Cīņa, protams, ir ļoti nevienlīdzīga
  Bet meitenes. Kad viņi ir gandrīz kaili, tas ir lieliski!
  Nataša ar basu kāju meta granātu, nopļāva duci fašistu un dziedāja:
  -Pasaules nākotne ir mūsu,
  Mēs, meitenes, esam kā Džedi!
  Arī Zoja ar basu kāju palaida granātu. Viņa izklīdināja nacistus un pārliecinoši čīkstēja:
  - Es esmu tas, kas var visus apglabāt kapā!
  Aurora izšauj nākamo. Arī meitene, kurai, kad viņa sit, tas vairs nav mušas sitiens.
  Sarkanmatainais velns to paņēma un zumēja:
  - Es esmu lapsas krāsā un vislielākā skaistuma!
  Un atkal viņš to paņems basām kājām un izmetīs nāves dāvanu! Šī patiešām ir meitene, kas jums ir vajadzīga.
  Un tad Svetlana kļūst traka! Un viņa visus izklīdinās un sagraus, it kā viņā būtu ievākušies velni no visas elles.
  Jā, meitenēm šeit, protams, ir tik atkailināti zobi, ka var bez problēmām noraut jebkuru žokli.
  Un ja vajag, tad pusi galvas!
  Nataša šauj uz ienaidnieku un rēc:
  - Es esmu tik skarbs karotājs, ka pat vērsis mani nemidīs! Es viņam salauzīšu galvu!
  Zoja pārliecinoši apstiprināja:
  - Es arī nolauzīšu ragus!
  Un meitenes basā kāja met granātu. Un sadursies divi nacistu tanki.
  Un tad Aurora tevi sitīs. Un viņš arī ar basu kāju palaidīs slepkavniecisku lietu.
  Un tas rēks:
  - Slava Staļinam, lai viņš kļūst gudrāks!
  Aurora ir patiesi ļauna. Kā ir cīnīties divās frontēs? Galu galā tas patiesībā nozīmē pašnāvību.
  Un kāpēc Staļins noveda Krieviju pie tā?
  Meitene ar kailiem kāju pirkstiem atkal palaidīs nāves dāvanu un čīkst:
  - Slava jaunajam vadītājam!
  Nu, tieši tā! Staļinam pat zema piere. Un tā ir zema intelekta pazīme.
  Svetlana nošaujas. Un viņš ar basām kājām met granātu. Izkaisa pretiniekus. Iznīcina tos un kliedz:
  - Slava krievu dieviem!
  Un atkal plika papēdis uzmetīs kaut ko ļoti graujošu.
  Te meitenes ir tāda kalibra, ka Krauts neņems.
  Četras meitenes ir milzīgs spēks. Un pats galvenais, viņiem ir tikai biksītes.
  Un tas viņiem dod kolosālu spēju cīnīties.
  Nataša atlaiž. Āfrikas karotāji, pat indieši un arābi, virzās kā lavīna.
  Vācieši tos izmanto kā lielgabalu gaļu. Izmantojiet to cīņās bez žēluma vai nožēlas. Un, protams, viņi to uztver skaitļos.
  Suhumi jau ir nogriezta pa sauszemi. Un tas ir ļoti slikti. Drīz mums beigsies munīcija un būs jāatkāpjas.
  Bet līdz šim meitenes joprojām nevēlas piekāpties. Viņi sapņo par uzvaru. Lai gan spēki ir nevienlīdzīgi. Un Maskava ir ieskauta.
  Tas satrauc Natašu. Viņa ar basu kāju met granātu. Sarauj ienaidniekus un dzied:
  - Ja ir kapitāls!
  Zoja arī ar basu kāju iemeta sprāgstvielu un čīkstēja:
  - Krievu upe neizkalst!
  Un viņa nežēlīgi trāpīja ienaidniekam ar visiem ieročiem, paštaisītu bezatsitiena ieroci.
  Un iznīcināja pāris tankus...
  Bet uzbrukuma lidmašīnas sāk spiest no augšas.
  Tātad, ja tie ir reaktīvi?
  Aurora izšāva savu raķešu palaišanas ierīci. Uztriecās vācu mašīnai. Lika viņai nokrist.
  Pēc tam rudmatainais zvērs iesaucās:
  - Komunisms bez robežām!
  Tad Svetlana sāka šaut. Un nopļāva melnos cīnītājus. Un tad viņš met citronu kā pliku kāju.
  Un tas rēks:
  - Slava jaunajiem dieviem!
  Nataša šāva uz ienaidnieku un čīkstēja:
  - Krievu dieviem!
  Un no viņas basās kājas metiena lidmašīna eksplodē.
  Tās ir Terminatora meitenes. Ja viņi cīnās, tad neviens viņus nevar kontrolēt.
  Zoja arī met ienaidniekam kaut ko, kas nogalina jebkuru spēku. Un kaut kas, kas iznīcina ienaidnieku. Un karotāja, zobus izlikusi, čīkst:
  - Lidmašīnas uz zārku!
  Un kaili pirksti atkal met nāves dāvanu.
  Un tad Aurora metīs ienaidniekam ar citronu. Viņš to paņems un rēks:
  - Nākotne ir mūsu!
  Svetlana, izlikusi zobus, sacīja:
  - Par komunismu un jauniem sasniegumiem!
  Un atkal viņš ar basu kāju meta granātu. Un viņš nogalinās visus. Nu, ja ne visi, tad daži noteikti.
  Nacisti sniedzās krūzē. Un tā ir viņu problēma. Šeit jūs varat redzēt Jagdtiger pašpiedziņas lielgabalu. Novecojis auto, bet ļoti nāvējošs. Pie viņas pielec pionieru zēns. Un viņš paslīd mīnu.
  Un pašpiedziņas lielgabals eksplodē triviāli.
  Zēns izbāza mēli un dzied:
  - Dzersim uz Dzimteni, dzersim Staļinam!
  Dzeram un atkal lejam!
  Mēs, pionieri, nogalināsim Hitleru!
  Fašisti to saprot. Lai gan Sarkanajai armijai tas ir grūti. Groznijas pilsētu ieskauj nacisti, taču viņi joprojām tur cīnās. Arī meitenes šeit ir vislabākajā veidā.
  Šeit Tamāra cīnās. Viņa ir peldkostīmā un basām kājām. Un laiks ir karsts un meitene šādā veidā ir veiklāka. Skaistule šauj. Ar basu kāju viņš palaiž sprāgstvielas pa fašistiem un dzied:
  - Hitlers drīz saņems naglas savā zārkā,
  Tas būs kā zirneklis, kas deg ugunī...
  Dēmoni jūs mocīs pazemes pasaulē -
  Tie, kas pielūdza sātanu!
  Un atkal ļoti nāvējošs citrons izlido no skaistules kailā papēža un sagrauj nacistus.
  Marija smejoties saka:
  - Granātas nogalinās!
  Un uzsit Tamārai pa plecu. Divas meitenes cīnās, un augšā ir sarkans karogs, caurstrāvots ar lodēm.
  Meitenes ir basām kājām un gandrīz bez drēbēm, taču viņas negrasās nodot padomju pilsētu.
  Marija nodziedāja jautru dziesmu. Un tajā pašā laikā viņa šāva nežēlīgi un slepkavīgi;
   Ir daudz lielisku cilvēku,
  kuru darbi dzīvo gadsimtiem ilgi, ir daudz lielisku vārdu, kurus sauc par nemirstīgiem.
  
  Daudzi pasaku varoņi ir saglabājuši eposu melodiju, Bet visvienkāršākais no visiem varoņiem Un mīļš mums visiem ir viens.
  
  Bērnību pavadījis starp kalniem, vērojis putnu lidojumu, no kalniem saņēmis mantojumā ērgļa spārnu skaistumu.
  
  Viņa vārds ar pērkona skaņu pārslīdēja pāri okeānam un kļuva tuvs un pazīstams visu valstu proletāriešiem.
  
  Ķīnas kontinentālajā daļā, visām sirdīm mīļš, Šis vārds vēsta Phanzam - mieru, beigas - pilīm.
  
  Staļins ir laimes karogs, cilvēces rītausma! Lai mīļais Staļins dzīvo daudzus, daudzus ilgus gadus!
  Meitenes labi dziedāja. Veronika un Viktorija pievienojās Marijai un Tamārai.
  Visas četras skaistules ir ielenktas, bet kā viņi cīnās.
  Šeit Marija ar basu kāju met granātu un notriec vācu uzbrukuma lidmašīnu. Un skaistums čīkst:
  - Slava mūsu partijai!
  Veronika arī nosūta nāves dāvanu ar basu kāju, un HE-162 tiek notriekts. Un karotājs rēc:
  - Slava ir augstāka par godību!
  . NODAĻA Nr.6
  Viktorija, šaujot pa pretiniekiem un šaujot, smaida:
  - Par nākotnes komunisma plašumiem!
  Un četras skaistules, gandrīz kailas un basām kājām, smejas.
  Tās ir tādas augstākās kārtas ērgļu meitenes.
  Mirabela un Anastasija cīnās debesīs. Un viņi arī skalo smadzenes fašistiem.
  Mirabela smaidot tvītoja:
  Pasaulē viss būs labi,
  Mīliet savu dzimteni kaislīgi!
  Un atkal ar plikiem kāju pirkstiem pa atvērto logu iemetu citronu. Un viņš sasodīs par fašistiem. Nokrīt vēl viena notriekta automašīna.
  Tāda ir viltība - tā jātrāpa.
  Anastasija smejoties saka:
  - Ļeņins būtu tevi paslavējis!
  Mirabela ar vienu sprādzienu notrieca pāris vācu automašīnas un atzīmēja:
  - Bez šaubām, arī Staļins!
  Anastasija nocirta trīs nacistu lidmašīnas un apstiprināja:
  - Bez šaubām!
  Meitenes ir tik foršas. Un pats galvenais skaistais. Viņiem ir siltuma un tajā pašā laikā aukstuma aprēķins.
  Mirabela, notriecot citu lidmašīnu, atzīmēja:
  - Viss mūsu pasaulē ir relatīvs...
  Anastasija iesmējās un dusmīgi murmināja:
  - Bez liekas filozofijas!
  Un viņa arī atvēra logu un ar basu kāju iemeta granātu. Šoreiz ME-262 eksplodēja.
  Mirabela piekrītoši pamāja ar galvu.
  - Tev izdevās lieliski!
  Anastasija, atlaidusi zobus, piebilda:
  - Es izdarīju to, ko darīju!
  Un abi karotāji izplūda smieklos. Un viņi viens otram piemiedz ar aci.
  Jā, varonība ir iespaidīga.
  1946. gada vasarā par pilsētu pie Volgas izcēlās sīvas cīņas. Sieviešu snaiperu bataljons kapteiņa Alena Ogurtsova vadībā ieņēma aizsardzības pozīciju Volodarska ielas drupās. Aiz drupām slēpās meitenes ar ložmetējiem un bisēm, sasietas ar granātu kūļiem.
  Pati Alena valkā plankumainu tuniku virs kailā ķermeņa, īsas bikses un basām kājām. Skaista un izliekta meitene ar spēcīgiem gurniem, tievu vidukli un īsu bob matu griezumu. Seja ir ļoti izteiksmīga, ar vīrišķīgu zodu un plaši zilām acīm. Brūni mati kļuva pelēki no putekļiem, augstas krūtis, ciets izskats. Kapteine Alena cīnās vairāk nekā divus gadus un, neskatoties uz savu jaunību, viņa ir daudz redzējusi. Meitenes kājas klāj nobrāzumi un sasitumi. Meitenei ir vieglāk pārvietoties basām kājām nekā raupjos un neveiklos zābakos.
  Kailā zole jūt vismazākās augsnes vibrācijas, brīdina par raktuvju tuvumu, un pati māte zeme piešķir izturību. Meitenes kājas, no vienas puses, ir kļuvušas raupjas un nebaidās no karsta metāla vai asām drupu drupām, bet, no otras puses, tās nav zaudējušas jūtīgumu un lokanību, brīdinot caur rūkoņu par kustību. tvertnes.
  Saldā Aļenka rokās tur granātu ar piestiprinātu sprādziena paku. Jārāpjas līdz šausmīgajam tankam German Lion, kas apsmidzina ielas ar ložmetējiem.
  Marija rāpo viņai blakus. Arī basām kājām, tāpat kā visas bataljona meitenes, izrādījās zābakos, atdarinot savu komandieri. Viņas putekļainās zoles kļūst asākas, jo meitene rāpo četrrāpus. Marijas dzeltenie mati ir netīri un gari... Nedaudz cirtaini. Pati meitene ir slaida, tieva un īsa auguma. Viņu pat varēja sajaukt ar meiteni, ar šauriem pleciem un šķietami lielu galvu.
  Taču Marija jau ir daudz piedzīvojusi. Viņai izdevās apmeklēt fašistu gūstu, pārdzīvojot nežēlīgās spīdzināšanas un raktuves, no kurām kāda nesaprotama brīnuma rezultātā viņai izdevās aizbēgt. Bet, skatoties uz viņas bērnišķīgo, maigo seju, jūs nekad nevarētu pateikt, ka viņi sita viņai pa papēžiem ar gumijas nūjām un palaida elektrisko strāvu caur ķermeni.
  Marija nošauj... Trešā reiha karavīrs, šajā gadījumā arābs, nokrīt miris, ar purnu spārdot smiltis un šķembas.
  Aļenka zem atkritumu kaudzes paslidina granātu kaudzi. Tagad šeit ielīdīs deviņdesmit tonnas smaga "Lauva" un to uzspridzinās. Meitenes zilās acis mirdz kā safīri uz sejas, kas ir tumša no iedeguma un putekļiem.
  Pieredze liecina, ka labi aizsargāta tvertne tagad mainīs pozīciju. "Lauvai" ir 100 mm sānu bruņas un pat leņķī. Trīsdesmit četri nevar tajā iekļūt, iespēja ir tikai smagajiem Keveškiem. Bet kāpuri ir mērķis. Galvenais ir atņemt mašīnai kustīgumu...
  Anyuta izšauj no ložmetēja... Nezināmas tautības karavīrs krīt. Vācieši, iekarojuši lielāko daļu austrumu puslodes, lolo āriešu asinis un met kaujā koloniālo karaspēku: arābus, afrikāņus, indiešus, dažādus aziātus un eiropiešus. Pieaudzis arī poļu skaits - kuri no šūpuļa ir iemācīti ienīst boļševistisko Krieviju. Šeit karo ukraiņu nacionālisti, Donas kazaki, čečeni un viss Kaukāza kaganāts. Hitlers izaudzināja veselu internacionālu.
  Ir daudz ienaidnieku...
  Anyuta veikli izvairās no ložmetēja uguns. Lode gandrīz sašķēla meitenes apaļo papēdi, kas nomelnēja putekļos. Skaistais kapteinis pat sajuta kutināšanu no tā, cik tuvu lidoja lielkalibra dāvana. Meitene krustu šķērsu čukstēja:
  "Pat lode nevar mūs apturēt!"
  Marija atšauj... Vēl viena meitene Alla ir ļoti rudmataina, augumā virs vidējā un muskuļota, neskatoties uz niecīgo devu. Viņa ir arī ļoti skaista meitene, ar grezniem gurniem, nostieptu vidukli, nesievišķīgi platiem pleciem un augstām krūtīm.
  Alla cīnās tikai šortos, viņas tunika bija saplēsta un sabrukusi putekļos, un pāri Volgai jaunas formas netiek piegādātas. Lai Dievs dod vēl kādu munīciju un mazliet pārtikas novārgušajam padomju karaspēkam.
  Tātad Alla ir gandrīz kaila, viņas kājas ir saskrāpētas, īpaši ceļi. Šrapnelis ietriecās manas labās pēdas zolē, un tas sāp un ir grūti staigāt.
  Sarkanmatainā, putekļainā, gandrīz kailā Alla sagroza savu glīto, bet tajā pašā laikā skarbo seju. Meitene, šaujot, saka:
  - Tas Kungs ir pāri mums, Maskavai un Staļinam!
  Un viņa nogriež uzbrūkošos nacistus, tik tikko paspējot atkāpties.
  Drupas un šaurās ieliņas apgrūtina draudīgo vācu tanku apgriešanos. Gandrīz divsimt tonnu "Mauses" nemaz nevar pabraukt garām...
  Kā Anyuta gaidīja, "Lauva" nedaudz pabrauca un ieskrēja atkritumu kaudzē. Notika sprādziens. Kāpurs pārsprāga un aizlidoja pāris bojātu veltņu.
  Ievainotais tanks apstājās un no tā stobra izlidoja šāviņš...
  Tā dārdēja kaut kur tālumā, pazūdot drupās. Anyuta šņāca kā čūska:
  - Tas ir mans aprēķins! Atvēra kontu...
  Meitene kapteine atkal ir spiesta rāpot prom. Vācieši un viņu satelīti nevar izmantot savu tehnisko pārākumu drupās. Pateicoties spītīgajam Hitleram, Trešā Reiha bari iegrima pozicionālajās cīņās diezgan lielā un labi nocietinātā pilsētā.
  Marija met granātu. Piespiežot sitienus vāciešiem vai arābiem veikt salto, apgāšanās. Vienam Hitlera kaujiniekam ir norauta roka, uz kuras karājas angļu pulkstenis ar kompasu.
  Marija smaidot saka:
  - Tas, ko tev rāda kompass, ir ceļš uz elli!
  Un skaista meitene nokrata no putekļainā papēža iestrēgušu keramikas gabalu.
  Alla arī nokrata putekļus no stingrajām, pilnajām krūtīm. Sprauslas ir gandrīz melnas no netīrumiem un niezoši. Mēģiniet nomazgāties. Atkal ir jāaprok sevi, kad izšauj vācu ložmetēji. Un rāpot pa vēderiem.
  Meiteņu bataljons notur savas pozīcijas, lai gan notiek apšaude. Un sprāgst smagi šāviņi, un no debesīm krīt bumbas... Bet nekas nesalauzīs padomju varoņu drosmi.
  Anyuta redz Panteru rāpjam garām. Nu, tas tanks vairs nav tik biedējošs.
  Jūs varat to iesist sānos. Meitene nošķaudīja un izspļāva putekļus, kas krita viņas graciozajā mutē. Viņa paņēma rokā granātu, kas bija nosvērta ar sprādziena paku. Vajag piezagties nemanot. Bet apkārt ir tik daudz dūmu.
  Anyuta sāka rāpot augšā, balstoties uz notekas ar kailiem pirkstiem un elkoņiem. Viņa atgādināja kaķi, kas vajā peli. Meitene atcerējās karu no tās briesmīgās četrdesmit pirmās vasaras, kad Vērmahts nodevīgi iebruka PSRS plašajos plašumos. Vai meitene, gandrīz meitene, nobijās? Sākumā jā, bet tad pierod. Un jūs jau uztverat pastāvīgos šāviņu sprādzienus kā parastu troksni.
  Un tagad tas eksplodēja ļoti tuvu. Meitene uzsit pa vēderu. No augšas lauskas lido garām kā savvaļas bišu bars. Anyuta ar saplaisātām lūpām čukst:
  - Taisnības vārdā, Kungs!
  Meitene paātrina rāpošanu un skrējienā met granātu ar piestiprinātu sprāgstvielu. Dāvana lido lokā. Notiek sprādziens un Panther plānākās sānu bruņas padodas. Vācu tanks sāk degt un detonē kaujas komplekts.
  Anyuta smaidot čukst:
  - Paldies, visvarenais Jēzu! Es uzticos tev vienam! Es lūdzu tevi vienam!
  Pantera ir iznīcināta. Noplēstais garais stumbrs ir aprakts drupās. Frontālās bruņas, atdalītas no sānu bruņām, atgādina liekšķeri.
  Anyuta, kuras acis mirdz kā rudzupuķes uz sejas brūnas no putekļiem un iedeguma, saka:
  - Jo vairāk ozolu ir ienaidniekam, jo spēcīgāka ir mūsu aizsardzība!
  Alla ir ļoti seksīga savās melnajās biksītēs un kailā, putekļainā, spēcīgajā augumā. Meitene ir ļoti gudra. Viņa var mest stikla lauskas ar kailiem kāju pirkstiem.
  Tagad viņa iemeta asu priekšmetu ar savu graciozo kāju, kas bija pārklāta ar putekļu kārtu. Un tas iedūra fašistam tieši kaklā. Skaistā Alla izpļāpājās:
  - Un es esmu seksa simbols un nāves simbols!
  Pēc tam meitene atkal rāpoja, šaudama. Anyuta arī izšāva.
  Skaistais kapteinis, nocirtis fašistu, tviterī ierakstīja:
  -Dzīve ir ķēde, un sīkumi ir saites...
  Marija izšāva, pārcirta Fricam galvu un piebilda:
  - Saitei nav iespējams nepiešķirt nozīmi!
  Anyuta, atkal precīzi šaujot, rāva:
  - Bet jūs nevarat kavēties pie sīkumiem ...
  Marija piebilda, it kā izšautu:
  - Citādi ķēde tevi apņems!
  Vēl viena meitene, Matryona, arī ļoti skaista, kopā ar pionieri Serjožku sagatavoja mīnu uz stieples. Viņi abi to stūma... Tīģera-2 kāpurķēdē ielīda mānīgs bubulis. Un kā uzsprāgs šī garstobra vācu mašīna.
  Gaišmatainais zēns Sergejs iesaucās:
  - Mūsu Krievija, jums paraša!
  Un viņš tik tikko paspēja izlēkt, zibinot melnos, notriektos papēžus, no krītošā jumta.
  Matryona noglāstīja zēna kaklu un teica:
  - Tu esi ļoti gudrs!
  Pionieris devās uz fronti un pievienojās sieviešu bataljonam. Puika ir pat ļoti atjautīgs. Piemēram, viņš izgatavoja lidmašīnas, lai notriektu fašistu uzbrukuma lidmašīnas. Kad Focke-Wulfs jeb TA-152 paceļas, atskan neticami apdullinoša rūkoņa.
  Vācieši uzbrūk Vāgnera simfonijas pavadījumā. Tik majestātiska melodija.
  Matryona ar īgnumu saka:
  - Viņi joprojām cenšas mūs nobiedēt!
  Pionieru zēns dziedāja ar patosu:
  - Krievu karavīrs nebaidās no nāves,
  Nāve zem zvaigžņotajām debesīm mūs nepaņems!
  Viņš smagi cīnīsies par svēto Krieviju,
  Pielādēju vareno ložmetēju!
  Matrjona, gara auguma, muskuļota meitene ar platiem gurniem un pleciem, ir tipiska zemnieku sieviete. Drēbes kauju laikā saplēstas lupatās, stiprās kājas plikas, mati sapīti divās bizēs un ļoti noputējuši.
  Seryozhka ir tikai vienpadsmit gadus veca, tieva no nepietiekama uztura, saskrāpēts un netīrs zēns, ģērbies tikai šortos. Puiša dabiski baltie mati kļuvuši sirmi, un caur plāno, iedegušo un netīro ādu redzamas ribas. Manas kājas bija šausmīgi lauztas un klātas ar apdegumiem, sasitumiem un tulznām. Tiesa, liktenis pasargāja bērnu no smagām traumām.
  Salīdzinot ar viņu, Matrjona šķiet liela un resna, lai gan meitene nemaz nav resna, bet ar spēcīgu, trenētu gaļu uz kauliem. Turklāt izsalkums, šķiet, nemaz neietekmēja viņas grezno un lielo augumu.
  Meitene šauj ar smago prettanku šauteni. Vācu transportlīdzekļiem nevar iekļūt ar galvu, taču ir iespēja uzbraukt uz sliedēm.
  Un dūšīgais "Lev", šasijā saņēmis smagu sprāgstvielu, sāka pūst dūmus kā smags smēķētājs.
  Serjožka sarkastiski dziedāja:
  - Smirdīgais Frics, nedomājot, pie ieejas aizsmēķēja cigareti! Viņš, protams, iekļuva lielās nepatikšanās!
  Matrjona, zibinot savus muskuļotos, iedegušos ikrus, stepa dejoja ar kailām, skaistajām kājām. Meitene dziedāja:
  - No ikonas zib krievu svēto sejas... Nedod Dievs nokaut kaut tūkstoti Krautu! Un, ja kāds buzz vairāk par fašistiem, neviens, tici man, tevi par to nenosodīs!
  Tad viņa pārlādēja prettanku šauteni un izšāva vēlreiz. Vācu transporteris atkal izlaida dūmu strūklu.
  Meiteņu bataljons krautiem nodarīja ievērojamus postījumus. Bet viņš pats cieta zaudējumus. Viena meitene bija pārplīsusi uz pusēm, un viņas seja kļuva tik bāla, neskatoties uz putekļiem.
  Lielāko daļu Staļingradas jau ir sagrābuši nacisti, bet tas, kas palicis pāri no pilsētas, negrib piekāpties un padoties.
  Tikmēr Anyuta mēģina izlauzties cauri Tīģerim. Spēcīgai vācu automašīnai sānos trāpīja granāta, taču tā nepadevās. Pagriežas, lai izšautu no lielgabala. Meitenei ir jāierok sevi zemē un drupās, lai atbrīvoto dāvanu nesaspiestu sprādziena vilnis.
  Anyuta klusi čukst:
  - Mammu, tēti, piedod!
  Marija iemeta Tīģerim granātu, kas uzsprāga tam uz pieres. Meitene šņukstēja:
  - Par to, ka pavasarī ziemā mācība ir gaisma... Atkārtoju bez izņēmuma, ka Hitlers ir pestīdis!
  Alla, laužot fašistu mērķi un apsmidzinot tos ar uguni, nomurmināja:
  - Zārkā es tagad redzēju fīreru! Un viņa iesita nožēlojamajam vīrietim tieši acī!
  Sarkanmatainā meitene patiesībā ar kailiem pirkstiem iemeta tankā granātu. Tas trāpīja stobrā... Sekoja sprādziens un Tīģera stobrs tika deformēts.
  Gļēvais vācietis to paņēma un atkāpās.
  Anyuta caur nāsīm čukstēja:
  - Mūsējie nepadosies savējiem!
  Marija ar lodi nocirta Hitlera algoto un dziedāja:
  - Bet nelietis nejoko! Rokas, kājas, viņš griež krievu virves! Tā iegremdē zobus pašā sirdī... Izdzer Tēvzemi līdz sārņiem!
  Anyuta iesmējās un iesaucās:
  - Fīrers mežonīgi kliedz, sasprindzinoties!
  Marija atlaida un piebilda:
  - Nu, nāve pūš un smīn!
  Tagad parādījies vēl bīstamāks "Shtumrtiger". Tas iznīcina veselas ēkas un bunkurus. Turklāt tas netuvojas padomju karaspēka pozīcijām. Automašīnu glabā vācu ložmetēji.
  Anyuta redz, ka pie Kraut pozīcijām pietuvoties nevar. Bet debesīs ir Focke-Wulfs. Viens no šiem transportlīdzekļiem lido tuvāk padomju pozīcijām. Meitenes atklāj uz viņu uguni.
  Alla iemet granātu un nikni saka:
  - Dziļā nāvē nav piedošanas!
  Pēc tam meitene izšauj no ložmetēja. Ātri ripo atpakaļ. Ātri tuvojas salīdzinoši jauns vācu tanks "Panther"-2 ar nelielu tornīti un zemāku siluetu.
  Vairākas meitenes meta granātas pa vācu automašīnu. Viņa, saņēmusi dāvanas, sastingst un nespēj apgriezties.
  Alla svilpa un šņāca:
  - Tas ir jauns uzbrukums! Mēs viņai saplēsīsim žokļus!
  Panther 2 ņurdēja un izšāva savu jaudīgāko ieroci.
  Uguns stabs sadalīja gaisu un uzreiz uzsildīja un elektrizēja atmosfēru.
  Alla ķiķināja, gliemežvāki lidoja garām puskailai meitenei. Nekaunīgā rudmate kratīja gurnus un rakstīja:
  - Un Ņūtons uzvarēja savus ienaidniekus, nometa jūgu no troņa! Viņš izdeva Fricim savu Ņūtona likumu!
  Staļingrada bija pilnībā pārņemta ugunsgrēkos, kad šķita, ka uguns mēles laiza debesis un sprakšķēja purpursarkanas, oranžas un koši dzirksteles! Un katra dzirkstele ir kā spoks, kas izbēg no elles pils.
  Anyuta, notriekusi vācu cīnītāju, pazibināja zilās acis un dziedāja:
  - Kāpēc tu vaimanā, stulbā vecene? Tici man, tas ir vienkārši traks cilvēks, kas raud pēc tevis!
  Šaujot uz nacistiem, Marija skandēja:
  - Cik jauki ir apgulties zālītē un sist Krautam pa galvu! Iedod fīreram kompresi un šauj lodes no ložmetēja!
  Meitene mežonīgi ķiķināja un apgāzās no vēdera uz muguras. Uztaisīju velosipēdu ar kājām. Uzlidoja granāta. Lidojošais Foke-Vulfs saņēma šrapneļus zem vēdera un ātri pacēlās augstāk. Acīmredzot asas lauskas viņu ievainoja. Fašistiskā būtne aizdegās un sāka zaudēt šķelto spārnu gabalus.
  Anyuta, redzot, kā Foks zaudē augstumu, ķērca:
  - Tas ir semafors! Uz klāja karājas cirvis!
  Vācu lidmašīna eksplodēja, izkaisot gružus visos tālākajos debess stūros. Un kur pazuda fašistu dūzis? Izgāju savu pēdējo pagriezienu. Bojā gāja bende, nevis pilots!
  Marija nošķaudīja, izkliedējot putekļus un sacīja:
  - Būt vai nebūt? Tas nav jautājums!
  Alla atkal iemeta ar kāju stikla gabalu tā, ka tas ietriecās Fricim acī un iznāca pa pakausi:
  - Es esmu tanku armāda! Un jums ir nepieciešama ārstēšana!
  Vācieši un viņu pavadoņi mēģināja virzīties uz priekšu, metot priekšā granātas. Šāda taktika nedarbojās pret meitenēm. Tātad Seryozhka izvietoja katapultu un kā tā trāpīja ienaidniekam, reaģējot.
  Pionieru zēns rūca:
  - Ziemassvētku vecītis plēš Hitlera žokļus!
  Katapultas lādiņš, caurdurot fašistu pūli, lika tiem izlidot un vienlaikus apgāzties gaisā. Fritzes nokrita un atsitās pret sienu drupām.
  Tanks Tiger-2, zaudējis līdzsvaru, sadūrās ar Lauvu. Eh, Leva, kur ir tavs briesmīgais vārds?
  Anyuta pasmaidīja un atbildēja:
  - Nu, Serjožka ir lieliska!
  Zēns agresīvi iesaucās:
  - Pionieris vienmēr ir gatavs!
  Meitene kapteine atkal sāka naglot. Un Matrjona kutināja Serjožkas šauro pēdu, cik tas ir grūti! Nav brīnums, ka zēns nebaidās skriet cauri ugunsgrēkiem.
  Marija skandēja un teica:
  - Jaunība ir laba - vecumdienas ir sliktas!
  Alla, šī jautrā rudmate, piekrita:
  - Nav nekā sliktāka par vecumdienām! Šis patiešām ir vispretīgākais stāvoklis no visiem!
  Un meitene veica flip lēcienu. Viņa uz brīdi iedomājās pretīgas vecmāmiņas. Nē, jūs nevarat salīdzināt vecu sievieti ar meiteni. Un kāds skaistums ir slaidajos augumos.
  Alla to paņēma un dziedāja:
  - Gadu no gada plūst kā karavāna,
  Veca sieviete maļ javā hennu...
  Un kā ar manu slaido augumu?
  Es nesaprotu, kā mana jaunība pazuda!
  Anyuta pazibināja acis, nogāza vācieti ar sitienu pa cirksni un atzīmēja:
  - Nē! Tomēr karā ir tāds šarms - palikt mūžīgi jaunam! Vienmēr piedzēries!
  Matrjona katapultā ielika jaunu lādiņu. Tas ir kaut kas līdzīgs labai javai. Meitene šņukstēja:
  - Nepiedod, bet paspē!
  Serjožka sajaucās ar savu tievo, bet veiklo kāju un iesaucās:
  - Fritsam seja!
  Un granāta kopā ar sprādziena paketi pilnā ātrumā ielidoja nacistu pozīcijās.
  Jā, Staļingrada viņiem netika dota. Uzbrukums ilgst jau trīs mēnešus kopš jūnija beigām, taču pilsēta nav notverta. Nacisti guva panākumus citos frontes sektoros, bet ne šajā.
  Anyuta izšāva ar pistoli un ņurdēja:
  - Viss ir neiespējams, tas notiek iespējams... Nevajag Visumu ļoti sarežģīt!
  Un tas ietriecās motocikla benzīntankā. Mašīna uzsprāga, un ugunīgi viesuļi izgaismoja dūmakaino ainavu. Un vācieti saplēsa ugunīga ķepa.
  Meitenes kapteinis kliedza:
  - Man patīk nogalināt ļaunumu! Un tas ir augstākais labums!
  Marija iesita vāciešiem ar uguni un šņāca:
  - Spēlēsim cūciņu!
  Alla atklāja uguni, precīzāk. Vairāki melnie palika guļam uz šķēpiem klātajām drupām:
  - Nogalini ienaidnieku! - meitene čukstēja.
  Marija rotaļīgi dziedāja:
  - Uzkrāsojis Hitleru ar lūpu krāsu, Mainšteinu ar matu laku, es tevi ievilkšu princeses gūstā, tavs uzticīgais suns tevi apgrauzīs!
  Anyuta, šaujot, šņāca:
  - Pakārīsimies šovakar, Ādolf... Beidz blēņoties! Nāc vakarā, lido kā žagars - lai var nacistus kārtīgi pārspēt!
  Marija dusmās sacīja, notriekdama ķiveri no strādnieka galvas:
  - Mēs varam! Un mēs to darīsim!
  Ļeņina bataljona meitenes apturēja ārzemju armijas virzību. Fricis virzījās uz priekšu, burtiski piegružot telpu ar līķiem. Nelīdzēja arī Lion tanks, uz kuru tika liktas cerības. Šeit ir transportlīdzekļa modifikācija ar 150 mm lielgabalu.
  Alla apgāž akmeni, kas pielipis pie kailā krūtsgala. Meitenei ir tik skaistas un pilnas krūtis. Meitene ar kāju met granātu. Kāja ir stiprāka par roku, un metiens virzās tālāk.
  "Lauva" trasē saņēma spraugu un apstājās. Šāviens no viņa spēcīgās mutes. Avārija un sabrukums.
  Alla, nospļaujoties, saka:
  - Krievu karotājs sāpēs nevaid!
  Un atkal meitene šauj. Un viņš to dara ārkārtīgi precīzi. Fašists, kas izliecās no torņa, atkrīt.
  Kāda rudmataina, gandrīz kaila meitene saka:
  - Velti ienaidnieks uzskata, ka viņam izdevās salauzt krievus! Kas ir drosmīgs, tas uzbruks kaujā, mēs nikni sitīsim savus ienaidniekus!
  Un Alla izritina savus vēdera muskuļus, kas viņai ir ļoti definēti.
  Ak, cik meitenes ir skaistas! Es tiešām nevēlos, lai kāds no viņiem nomirst.
  Jekaterina skrēja garām... Ļoti skaista meitene, pūkainiem, baltiem matiem. Viņai kaut kā izdodas tos iesmērēt ar kaut kādu dziru, lai tie nesasmērējas.
  Meitene ir ļoti skaista, ar Veneras figūru, tikai vairāk tonizēta un veidota. Viņai ir tikai krūšturis un biksītes. Viss pārējais jau ir saplēsts. Bet cik graciozas ir kājas! Šī nav meitene, bet pilnības zīmogs, skaistuma vainags.
  Viņa pārvietojas īpašā veidā, piemēram, vāvere. Un basās kājas tikai mirgo, un papēži pārsteidzoši paliek tīri. Katrīna nošauj, un fašistam krūtīs rodas čūla.
  Meitene saka:
  - Uzticība Tēvzemei ir augstākais vārds!
  Alla smejoties atzīmēja:
  - Novelc krūšturi un paliec biksēs kā es!
  Katrīna negatīvi pakratīja galvu:
  - Tas nav piemērots!
  Alla kratīja gurnus, precīzi šāva un dziedāja:
  - Kaut kā neparasti kļuvuši komjaunieši! Tā staigāt ar kailām krūtīm ir ļoti nepiedienīgi!
  Katrīna iesmējās un atzīmēja:
  - Kāpēc sagādāt prieku Krautiem, skatoties uz mūsu skaistumu!
  Alla izlēmīgi atbildēja:
  - Mūsu skaistums ir nāvējošs!
  Katja ķiķināja un šāva uz TA-200. Nacistu automašīna aizdegās. Un skaistā blondīne ierunājās:
  - Nāvi ļaunumam!
  Alla iesmējās:
  - Un dzīve ir laba!
  Katrīna, redzot, ka vācietis krīt, norūca:
  - Tā ir augstākā vērtība! Nedomājiet, fašisti, ka esat uzvarējuši!
  Kā Allāhs dziedās:
  - Uzvara gaida! Uzvara gaida... Tos, kuri vēlas saraut važas! Uzvara gaida! Uzvara gaida! Mēs varēsim uzvarēt nacistus!
  Skaista meitene, un viņas kailās krūtis trīc. Ir labi ar kailu rumpi karstumā, ko pastiprina uguns.
  Anyuta tagad izskatījās daudz apņēmīgāka. Viņa izšāva uz Krautiem ar automātu un iesaucās:
  - Es tevi kastrēšu!
  Un patiešām nacisti saņēma nāvējošas dāvanas un zārkus! Un meitene viņiem parādīja ideju, uztaisīsim plikus kāju pirkstus. Un viņa svilpa kā laupītāju lakstīgala. Un caur apakšējo ekstremitāšu pirkstiem.
  Meitene kapteine ir ļoti gudra. Un dzirkstošs. Un nepavisam nav nežēlīgi. Arī viņai dažreiz ir žēl ienaidnieka karavīru, kuriem var būt bērni, kuri raudās par saviem nogalinātajiem tēviem.
  Anyuta taču šādas domas dzen prom no sevis, no tām gribas raudāt. Bet ne jau krievi nāca pie vāciešiem laupīt un slepkavot. Nē, tie ir vācieši, un Krievijas telpās ielauzās vesela agresīvu ārzemnieku bars no visas pasaules.
  Anyuta pārlika krustu un šāva uz Frici, kurš mēģināja klusi pietuvoties krievu pozīcijām... Viņam lodes izsista acs un smadzenes iztecēja.
  Meitenes kapteinis pasmaidīja un asprātīgi teica:
  - Taisni aci pret aci, galvu pret galvu!
  Anyuta šāva precīzi un ietriecās motociklā ar blakusvāģi. Automašīna sāka plīst, un ložmetējs vairākas reizes aizlidoja un apgriezās. Tad viņa purns iedūrās drupās.
  Meitene berzēja savu kailo, putekļaino zoli uz gruvešiem. Un viņa atkal mērķēja. Viņas dzīvespriecīgā, jaunā seja apmierināti smīnēja. Meitene dziedāja:
  "Nē," mēs teicām fašistiem, mūsu cilvēki necietīs, ka krievu smaržīgo maizi sauc par "brod!"
  Marija izdarīja ļoti precīzu sitienu, kas aizdedzināja Focke-Wulf, un čivināja:
  Neliešiem, protams, izvēle ir skaidra,
  Viņš ir gatavs nodot Rusu par dolāriem...
  Bet krievu cilvēks ir tik brīnišķīgs -
  Esmu gatavs atdot savu dzīvību par savu dzimteni!
  Meitene uzmeta kūleni un parādīja nacistiem cepumu, griezās apkārt, un lodes skaistuli netrāpīja.
  Alla parādījās, šī skaistule, gandrīz kaila un netīra kā velns, meta granātu ar abām kājām uzreiz. Un viņa pārbaudīja:
  - Tas, kas man ir, ir... Fricim asajā pusē!
  Matryona laboja Alla:
  - Asi, uz sāniem, nevis uz aso pusi!
  Meitene ķiķināja un kratīja arbūzu krūtis un palaida granātu, izmantojot granātu ar sprādziena komplektu. "Tīģeris" trāpīja mucā, un šis greizais mākslas darbs izvairījās.
  Pēc tam Hitlera radījums atkāpās. Viņa sāka rāpot kā ugunī iekļuvis bruņurupucis.
  Anyuta dziedāja, jautri piemiedzot ar aci:
  - Un Tīģeris atkāpjas un vācieši slēpjas!
  Meiteņu bataljons manevrēja gaisa un smago ieroču uzbrukumos. Tad trāpīja raķešu palaišanas iekārtas, debesīs pacēlās salauztas, karstas klintis. Un akmeņi aizdegās. Par laimi, neviena no meitenēm nenomira, bet vīrieši devās uz citu pasauli - kuriem nav tik žēl! Un dvēseles lido - daži uz debesīm, bet citi uz elli! Kur velni ar dakšām jau gaida tos, kas neticēja Jēzum.
  Alla, seksīgākais no karotājiem, ir sašutis: vai nacisti ar savu Sturmtiger var apšaudīt padomju karaspēka pozīcijas un nogalināt sarkanos karotājus?
  . NODAĻA Nr.7
  Un meitene ar basām kājām satvēra granātu un griezās kūleņu kaskādēs. Un tas griezās arvien ātrāk. Un tad viņa ar visu savu spēku iemeta nāves dāvanu plašajā Šturmtīģera mucā. Skaistules kailās, iedegušās kājas pazibēja, un platajā stobrā ielidoja granāta. Un jaudīgais auto vispirms aizrijās un tad uzsprāga. Divi "Karaliskie tīģeri", kas stāvēja "Sturmtiger" sānos, tika uzmesti un izkaisīti dažādos virzienos. Veltņi no tiem tika norautas, un tie krita, lidojot kā karalienes saplīsusi kaklarota.
  Sprādziena vilnis uzmeta Allu augšā, un meitene aplidoja otrādi. Un viņa tika apgāzta, šūpota un iemesta. Bet skaistule joprojām piezemējās, asas šķembas un drupināti akmeņi, kas ierakti viņas kailajās zolēs. Meitenei bija sāpes, un pat cauri sastingušajai pēdai iedūrās asa smaile.
  Bet Alla atrada spēku piecelties un kliegt:
  - Jūs, fašisti, būsiet pelnos!
  Aņutu un pārējās meitenes sprādziena vilnis uzmeta un pat nedaudz saspieda. Bet neviens no skaistajiem karotājiem nenomira. Meitenes sastapās ar viesuļvētru un labi mērķētu uguni. Apspiežot izlēkušos nacistus un citus agresīvus kukaiņus, kas aplenkuši PSRS.
  Marija ar lielu entuziasmu dziedāja:
  - Un, kad Kunga trompete mūs pūš kaujā, mēs būsim draugi kopā ar komjaunatni! Un pēc Jehovas gribas es būšu pie debesu saraksta!
  Alla, nokratīdama putekļus no savām asiņainajām, salauztajām zolēm, dziedāja:
  - Ļeņin, partija, komjaunatne! Mēs sūtām fīreru uz trako namu!
  Meitenes sāka apdullinoši smieties, un Serjožka ar satraukumu un īgnumu sacīja:
  - Un mana katapulta nav tik precīza - kā šīs kailās un stiprās Allas kājas!
  Matryona, izliekot roku muskuļus, sacīja:
  - Tas ir ok! Tu izdomāsi ko citu. Kaut kas foršāks!
  Witchakova atgriezās no frontes līnijas un saņēma steidzamu zvanu uz Vladivostoku. Cietuši milzīgus zaudējumus un gandrīz ielenkuši Habarovsku (saziņa ar šo pilsētu tika uzturēta caur Amūru), japāņi apturēja karaspēku, lai pārgrupētos un papildinātu. Vismaz simts miljonu Japānas ar vēl septiņdesmit miljoniem Mandžūriju un Taizemi varētu pārpilnībā nodot kājniekus. Savā ziņā ar PSRS ir vieglāk cīnīties nekā ar ASV, jo kaujai ar pēdējo ir nepieciešami daudz dārgu kuģu un nekādā gadījumā ne lētas lidmašīnas. Bet kājniekus ar vieglām un lētām šautenēm un no Šmeisteriem nokopētiem ložmetējiem var piegādāt lielos daudzumos! Katrs japāņu zēns no septiņu gadu vecuma prot salikt un izjaukt ložmetēju! Bet, protams, ir vajadzīgs laiks, lai pārvestu karaspēku no salas uz kontinentu. Un, saņēmuši papildspēkus, atkal virzieties dziļi padomju teritorijā!
  Saņēmusi zvanu, Witcherova cerēja, ka beidzot saņems jaunu cīnītāju un cīnīsies debesīs. Meitene tika atvesta uz Vladivostoku Emkā. Pilots jutās kā terminators. Ceļojuma biedrs izrādījās sirms sirmgalvis, neskatoties uz savu lielo vecumu, kurš valkāja tikai seržanta strīpas.
  Viņš lepni paziņoja:
  - Ak jūs, jaunieši! Vai jūs zināt, ka es karoju ar japāņiem vēl cara laikos!
  Ragana šaubīgi jautāja:
  - Tiešām? Vai varbūt arī tu saņēmi krustiņu?
  Vectēvs, kratīdams sirmo bārdu, zvērēja:
  - Nav ne krusta, ne medaļu! Tā viņš kā ierindnieks cīnījās gadu un trīs mēnešus! Kā jūs domājat, visi var saņemt titulus un medaļas? Sevišķi cara laikā, kad ierindnieki nebija īpaši labvēlīgi!
  Ragana piekrita:
  - Jā, cara laikā bija šķiru nevienlīdzība! Bet tie ir citi laiki. Starp citu, kā jums patīk japieši! Es domāju, vai ienaidnieks bija spēcīgs?
  Vecais atbildēja, pazibinot dzelzs zobus:
  - Nav vājš, lai gan, ja mūsu komanda būtu gudrāka, viņi nebūtu atteikušies no Portartūras un Mandžūrijas! Viņi nav tik spēcīgs ienaidnieks.
  Emka brauca lēni, ceļu sabojāja bumbas un artilērija. Mēs varētu runāt.
  Ragana mazliet klusāk jautāja:
  - Vai mūsējie bija stiprāki?
  Vecais vīrs ņipri, it kā būtu uzvelkama rotaļlieta, pāris reizes pamāja:
  - Savā ziņā jā! Piemēram, japāņiem ir divdesmit reižu vairāk šautuvju nekā mums. Pirms nosūtīšanas uz fronti es piedalījos tikai trīs šautuvēs. Un tad katrs pa pieciem šāvieniem. Tomēr apšaudē nevar teikt, ka bijām sliktāki par japāņiem. Un tas neskatoties uz to, ka viņi bija haki krāsas formastērpos, bet mēs baltās mēteļos. Protams, pēc militārās pieredzes iegūšanas. Japāņiem militārajās lietās ir daudz mazāk spēju nekā mums, neskatoties uz viņu ilgāko apmācību. Bet viņu šautenes trāpīja daudz precīzāk nekā mūsu Mostinas klubs.
  Vedmakova bez ierunām piekrita:
  - Jā, protams! Par to tev taisnība! Japāņi, tāpat kā vācieši, pārāk lielu uzmanību pievērš urbšanas apmācībai.
  Vecais vīrs pamāja ar galvu:
  - Pretēji! Daudz mazāk par to, kas mums ir cara armijā! Nu, ja jau pirms Pirmā pasaules kara sāka labāk apmācīt karavīrus, un vismaz nomainīja formas, tad... Nevis armija, bet pilnīga maršēšanas spēle!
  Witcherova ne bez ļaunuma atzīmēja:
  - Pirms kara lielu uzmanību pievērsām arī maršēšanai parādēs! Acīmredzot gudrais mācās no svešām kļūdām, muļķis no savām, kurš nemācās vispār, kurš?
  Vectēvs atzīmēja:
  - Apmācība ir ienesīgs bizness! Bet ar piegādēm mums kopumā bija pilnīga aizsprostošanās. Nav ieroču, nav patronu! Viņi bieži bija izsalkuši, karavīri bija slimi - nebija zāļu! Vairāk cilvēku nomira no tīfa un citām negantībām nekā no japāņu lodēm. Tas bija tik slikts karš. Kuropatkins ir idiots! Nekādu sānu manevru, nekādas maskēšanās, viņš tieši iemeta cilvēkus ierakumos zem ložmetējiem. Mūs izmantoja kā lielgabalu gaļu. Viss beidzās ļoti slikti, ar sakāvi. Kā saka, knapi vilku kājas. Tiesa, varu būt diezgan lepns par to, ka izbēgu no gūsta! Tāpat kā brūces!
  Meitene, ziņkārīga, jautāja:
  - Un paši japāņi ir kļuvuši labāki vai sliktāki! Viņa cīņas īpašību ziņā.
  Vecais vīrs vispirms aizdedzināja satītu cigareti un tikai tad atbildēja:
  - Par to ir grūti objektīvi spriest. Ir mainījušās armijas, parādījušies tanki, lidmašīnas, ložmetēji. Progresa ziņā kuģi nav tik ļoti mainījušies, arī ieroči. Bet pavēles stulbums palika nemainīgs, tāpēc izskrūvējiet uzbrukumu Vladivostokai!
  Ragana pazibināja savas zaļās acis:
  - Tam nav nekāda attaisnojuma!
  Vecais vīrs piekrita:
  - Un tas nevar būt! Galu galā viņi zināja, ka ienaidnieks gatavo netīru triku, un nevarēja uz to reaģēt! It kā viņi būtu mani iekārtojuši. Taču pamiers ar pindosiem ir skaidra zīme, ka tam sekos spēcīgs trieciens.
  Ragana iesmējās:
  - Ar Pindosu?
  Vectēvs apstiprināja:
  - Jā, tā tagad sauc Ameriku un Lielbritāniju! Nosaukums cēlies no vārda "zagt", tas ir, zagt. Un tās ir parazitāras valstis, zaglīgās valstis, kas sūc asinis tiem, kuri ir stulbāki un vājāki!
  Pilots pamāja ar sarkano galvu:
  - Šeit es piekrītu!
  Vecais vīrs uzstāja:
  - Piekrītiet, ka mūsu komanda ir idioti un pat nodevēji! Lūk, kā izveidot mūsu floti, sliktāk nekā Pindos!
  Ragana iebilda:
  "Varbūt viņi nedomāja, ka japāņi uzbruks tik ātri." Kopumā Tālie Austrumi bija atpūtas vieta, un šeit apmetās gļēvi un slinki cilvēki. Galu galā, armijā nav smagi jāstrādā kā strādniekam vai kolhozniekam aizmugurē, bet jūs saņemat labas devas un algu. No otras puses, jūs neriskējat ar savu dzīvību, kalpojot Tālajos Austrumos. Jā, sliņķu un gļēvuma paradīze.
  Vecais vīrs iebilda:
  "Karavīri un virsnieki necīnās tik slikti." Šeit ir Habarovska, viņi joprojām nav padevušies.
  Ragana piekrita:
  - Krievu karotājs, īpašais karotājs! Bet kā teica Brusilovs: mūsu karavīri ir izcili, mūsu virsnieki ir labi, mūsu ģenerāļi ir viduvēji, un cars ir pilnīgi slikts!
  Vectēvs neapmierināti nomurmināja:
  - Ja mūsu komandieris nebūtu Kuropatkins, bet Brusilovs: mēs uzvarētu! Ak, tas tika pārrakstīts! Jāsaka, ka cara laikā krievu ģenerāļi kļuva mazāki: Suvorova vadībā bija vesela plejāde izcilu komandieru! Staļins taču ir gruzīns, un kā saka gruzīni...
  Vectēvs pārtrauca Raganu:
  - Esi uzmanīgs ar šādiem izteikumiem! Tātad jūs varat nokļūt īpašā nodaļā! Tomēr man Staļins nekādā gadījumā nav ģēnijs! Un, piemēram, februārī izlaistais līnijas sitiens to apstiprina! Starp citu, dzirdēju, ka 1. maijā padomju pretgaisa aizsardzība Maskavā izrādījās bezpalīdzīga un gāja bojā daudzi tūkstoši padomju pilsoņu!
  Vecais vīrs piezīmēja:
  - Paldies ASV un Lielbritānijai! Viņi deva Vērmahtam jaunas lidmašīnas! Turklāt es dzirdēju, ka notiek masveida sabotāža, kuras dēļ jaki sabruka gaisā! Turklāt tas ir pavisam jauns Yaks!
  Ragana pamāja ar galvu:
  - Es par to dzirdēju! Tiešām apkaunojoši! Bet ceru, ka vainīgie tiks sodīti un problēma tiks novērsta!
  Vectēvs pamāja ar galvu, tad pēkšņi sacīja:
  - Galvenā problēma ir mūsu galvās! Sava veida padomju mentalitāte! Mēģinājums pārvērst cilvēku par zobratu, par parastu vergu!
  Ragana nestrīdējās. Viņa apklusa, tukši skatījās ārā pa logu. Tagad PSRS sakāves draudi ir kļuvuši daudz taustāmāki. Izrādījās, ka pat Maskava nav pasargāta no uzlidojumiem. Vismaz tam nav pietiekami daudz aizsardzības, lai izturētu masīvu uzlidojumu!
  Nu, karš pāriet mazliet citā stadijā... Tiesa, Staļingradas kaujās arī vāciešiem bija gaisa pārsvars, bet tas nenesa vēlamo uzvaru! Tomēr Krautiem bija pārsvars, kas nebija tik nospiedošs! Galu galā frontē regulāri ieradās jaunas padomju lidmašīnas! Bet jāsaka, ka kaujas sagatavotības līmenis pilotu vidū bija ļoti zems. Lielākajai daļai iesācēju lidojuma laiks nebija ilgāks par 8 stundām. Tas ir liels mīnuss, jo īpaši tāpēc, ka vāciešiem parasti ir līdz 250 stundām! Taču pēc Staļingradas vācieši programmu samazināja līdz 150, bet tagad degvielas padeve kļuvusi daudz vieglāka. Taču liela skaita jaunu lidmašīnu parādīšanās radīs problēmas arī Krautiem.
  Starp citu, tika ziņots, ka starp notriekto bumbvedēju pilotiem tika notverti vairāki ASV pilsoņi. Pēdējais nemaz nebija pārsteigums! Luftwaffe nav pietiekami daudz pilotu jaunajiem bumbvedējiem, tāpēc viņi atrada brīvprātīgos!
  Interesanti, kā uz to reaģēs padomju pavēlniecība? Galu galā uz Berlīni nav ko nokļūt? Tāla darbības rādiusa stratēģiskie bumbvedēji PSRS netika izstrādāti, izņemot P-8. Pēdējais lidaparāts ar ātrumu nedaudz vairāk par 400 kilometriem stundā un radīts 1936. gadā, ir acīmredzami novecojis. Turklāt, uzbrūkot Berlīnei, tā pārvietosies bez gaisa eskorta, un vācieši to var pārtvert ar savām lidmašīnām. Galu galā viņiem jau ir ļoti labi radari, kas fiksēs lidojošās masas kustību Berlīnes virzienā. Jā, un ir vajadzīgs laiks, lai ražotu pietiekami daudz šo mašīnu, lai uzbruktu Vācijai. Vācieši nav vāja tauta un mīl tehnoloģijas! Viņi paši laikam ir disciplinētākā un augsti organizētākā tauta Eiropā vai pat pasaulē! Vienatnē uzvarēt ir ļoti grūti, turklāt ar vājo Japānu otrajā frontē.
  Labākais, ko šajā situācijā var izdarīt, ir mēģināt iedzīt ķīli starp sabiedrotajiem un Vāciju. Bet kā to izdarīt? Berija viņai jau bija devusi norādījumus darīt ko līdzīgu, izmantojot no amerikāņiem saņemto iznīcinātāju. Tā varēja būt laba provokācija, bet Annai nebija laika.
  Šķiet, ka viņa nav vainīga - ja nu tas nav liktenis, bet nepatīkama pēcgarša viņu joprojām grauž. It kā varbūt, ja viņa būtu ieradusies dienu agrāk, viss būtu savādāk!
  Tomēr tas nav neiespējami! Bet viņa ieradās, tiklīdz viņa saņēma pasūtījumus no Berijas!
  Vispār Lavrentijs Paličs ir provokāciju meistars. Japāna uzbruka Peru ostai, ne bez viņa līdzdalības!
  Fakts ir tāds, ka uzlecošās saules zemes izlūkdienestu rīcībā it kā nejauši nonāca dokumenti par ASV plāniem veikt virkni preventīvu triecienu, izmantojot gaisa kuģu pārvadātājus, tostarp Peru ostā bāzētos!
  Turklāt amerikāņi ir muļķi: izprovocēja Japānu uz karu, kopā ar Lielbritāniju noteica naftas un citu izejvielu piegādes embargo, bet paši nebija gatavi karam!
  Patiešām, Amerikas Savienotajām Valstīm 1941. gadā nebija pietiekami daudz spēku, jo īpaši tankos, lai karotu ar Japānu. 1940. gadā viņiem bija tikai 400 tanki, un informācija par 1941. gadu ir slepena, taču diezin vai jau toreiz bija vairāk par tūkstoti! Tātad Amerika metās karā, būdama pilnīgi nesagatavota! Nu Japāna arī nav īpaši bruņota. Ja tajā bija kādi divarpus tūkstoši tanku, turklāt vieglo, tad, piemēram, tālsatiksmes aviācijas nemaz nebija!
  Tātad uzlecošās saules zemes drosmīgie piloti nebombardēja ASV! Bet viņi vienkārši ir apbēdināti! Un tagad viņi ir nolēmuši atriebties PSRS, galvenokārt paļaujoties uz saviem kājniekiem, sapņojot par cara Nikolaja II laika panākumu atkārtošanu!
  Raganai kļuva garlaicīgi un sāka dziedāt:
  Cik grūta ir dzīve, Kungs, diemžēl
  Tu pats uzvelc ērkšķu vainagu!
  Nē, nepūt man galvu
  Jauna diena mums sola problēmas!
  
  Sapņi uzreiz izkaisīti putekļos,
  Nežēlīgais tārps kaislīgi grauž!
  Un sāpes un bēdas tavās acīs,
  Ko ierobežot, nevienam nav spēka!
  
  Bet ko, Dievs, vai tu vari
  Kopš viņš pats uzkāpa Golgātas krustā!
  Sapņi par laimi ir iluzori,
  Atraitnes rūc un sten!
  
  Nav zemes, kas būtu briesmīgāka par pasauli,
  Kara skice, ota ir asinīs!
  Histēriskās ētera putas,
  Nekavējoties pārtrauciet tīmekli!
  
  Un ja tu vēlies manu dzīvi,
  Tad Dievs iemet mani Gehennā!
  ES joprojām tevi mīlu,
  Es ticu pārmaiņām!
  
  Es ticu, ka cilvēks
  Spēj kļūt tīrāks un augstāks!
  Ka beigsies gadsimtu ciešanas,
  Mēs kļūsim kā brālis Visvarenais!
  
  Ko mēs pavēlēsim?
  Zvaigžņu kuģu plašumos!
  Ka mūsu drosmīgā armija,
  Tas spīdēs spēcīgāk nekā kvazārs!
  
  Dzīve nekad neizdzisīs
  Un visi būs cilvēki!
  Kā bezgalīgs gada stars,
  Ar neierobežotu un svētlaimīgu vecumu!
  
  Komunisms kļūs īsts
  Ticiet, ka tas būs labāk, nekā jūs sapņojāt!
  Virzieties uz priekšu, uz augšu, nevis uz leju,
  Lai ir prieks - nav skumju!
  Vedmakova pabeidza dziesmu un "Emka" beidzot ienāca Vladivostokā. Pilots ar ziņkāri skatījās uz pilsētu. Vladivostokā bija jūtams postīšanas pieaugums, dažas ēkas kūpēja, ielās strādāja dzēsēju brigādes, bija daudz pusaudžu ar lāpstām, cērtēm un citu ugunsgrēku dzēšanas aprīkojumu.
  Vectēvs atzīmēja:
  - Cara laikā arī jaunieši smagi strādāja, bet bez smaidiem un entuziasma! Lai gan ar milzīgu entuziasmu tālu netiksiet!
  Ragana iebilda:
  - Ja rūpniecība ir ekonomikas dzinējspēks, tad entuziasms ir degviela ar augstu oktānskaitli!
  Vecais vīrs priecīgi pamāja ar galvu:
  - Tu labi runā, meitiņ!
  "Emka" apstājās pie komandantūras ēkas un Vedmakova gandrīz izskrēja no tās. Viņa ļoti gribēja atgriezties savā spārnotā zirgā.
  Meitene pieklauvēja pie biroja, kur viņa tika nosūtīta pēc pavēstes. Sekoja miegaina balss:
  - Nāc iekšā!
  Ragana iegāja, lepni iztaisnojot plecus. Vīrietis NKVD pulkveža uniformā sēdēja krēslā. Tāds plikums un nepatīkams puisis. Viņš drūmi jautāja pilotam:
  - Pilnais vārds!
  Meitene ātri atbildēja:
  -Anna Petrova ragana!
  Pulkvedis piebilda:
  - Militārā pakāpe?
  - Gaisa spēku majors un Padomju Savienības varonis! - pilots lepni teica.
  Pulkvedis pacēla klausuli un īsi teica:
  - Gaisa spēku majors Ragans jau ir ieradies!
  Tad viņš pagriezās pret meiteni.
  - Kā tu jūties? Es ceru, ka esat vesels?
  Pilots izteica zobus:
  - ES jūtos labi! Gatavs cīnīties kā lauvene!
  Pulkvedis pamāja:
  - Lieliski! Domāju, ka japāņi to novērtēs!
  Atskanēja troksnis, zābaku klakšķēšana, un kabinetā ielauzās seši ierindas speciālās nodaļas darbinieki, vīrieša speciālā formastērpā pavadībā. Viņš pavēlēja:
  - Uzliec šim zaglim roku dzelžus!
  Ragana bija neizpratnē:
  - Kas tas vēl ir?
  Pulkvedis iesaucās:
  - Un tas! Jūs esat arestēts, pilsoni Witcher! Un tevi nosūtīs uz cietumu!
  Vīrietis īpašā uniformā brīdināja:
  - Šī sieviete ļoti labi prot cīnīties! Tāpēc esiet uzmanīgi!
  Ragana pasmaidīja:
  - Es nebūšu mūsu drosmīgo tiesībsargājošo iestāžu pārstāvji! Zvani Berijai un uzreiz noskaidro šo pārpratumu!
  Pulkvedis nicinoši šņāca:
  - Lūk, vēl viens veids, kā novērst Berijas uzmanību! Nosūtiet viņu uz cietumu, un izmeklēšana to atrisinās!
  Ragana pamāja:
  - Es esmu Padomju Savienības varonis un izmeklēšana, protams, to sakārtos, bet ar Beriju tas būtu ātrāk! Es vēlos pēc iespējas ātrāk tikt pie lidmašīnas vadības ierīcēm!
  Pulkvedis mierināja:
  - Kara laikā neviens ilgi nekavēsies! Aizved viņu prom!
  Vedmakova gāja, nepretojoties, un viņu tikai nedaudz pagrūda saīsināto ložmetēju uzpurņi, kurus sāka aprīkot ar izlūkiem. Tad viņi mani iebāza melnā piltuvē un aizbrauca. Anna Petrovna bija mierīga, viņa nejutās vainīga par sevi, un NKVD droši vien zināja par viņas īpašajām attiecībām ar Beriju, tāpēc viņi to nokārtos. Ir pat interesanti apmeklēt cietumu. Īstam vīrietim ir jāaudzina dēls, jādienē armijā un jāizcieš laiks cietumā! Tātad, iespējams, karotājs! Cietumā atradās daudzi slaveni cilvēki: Staļins, Ļeņins un Hitlers!
  Cietums neatradās īpaši tālu no komandantūras, tāpēc Vedmakova tika izvilkta un ievesta pagalmā. Tur suņi dusmīgi rēja, astoņpadsmitajā gadsimtā celtā cietuma akmens sienas bija blāvas un pelēkas. Meitene juta netīšām satraukumu, kad viņu ieveda iekšā un veda pa gaiteņiem. Šeit ir reģistrācijas logs: rutīnas jautājumi:
  - Vārds, uzvārds, patronīms, dzimums!
  Pēc tam pagriezieties pa labi uz flīžu telpu. Tur pie galda sēdēja virsnieks NKVD formas tērpā un ādas priekšautā, un līdz ar viņu arī ārsts baltā mētelī un divas pusmūža sievietes, kas vilka uz rokām plānos gumijas cimdus.
  Vedmakovu pavadošais apsargs ātri, ar vingrinātu kustību viņai noņēma roku dzelžus. Virsnieks pavēlēja:
  - Novelc drēbes!
  Ragana bija pārsteigta:
  - Kas?
  Virsnieks mierīgi atkārtoja:
  - Es teicu, novelc drēbes! Meklēšana un personīgā meklēšana ir obligāta!
  Meitene nosarka:
  - Bet te ir vīrieši!
  Virsnieks ar priekšautu iesaucās:
  - Vai es varu tev palīdzēt! Ej, novelc lupatas, padauza!
  Vedmakova trīcēja, viņa atcerējās, ka, ievietojot cietumā, ir obligāta personas kratīšana un sāka novilkt drēbes. Sievietes to pieņēma un rūpīgi aptaustīja katru šuvi. Palikusi tikai apakšbiksēs, Ragana samulsa, bet virsnieks iesaucās:
  -Un novelc biksītes, kuce! Meklēšana būs pabeigta!
  Palikusi vairāku vīriešu priekšā pilnīgi kaila (konvojs, kas viņu atveda, stāvēja uz vietas, bija gatavs jebkurā brīdī stāties kaujā), meitene samulsa un mēģināja viņu aizsegt ar rokām.
  Viņi spēcīgi iesita viņai pa sēžamvietu ar nūju:
  - Rokas nolaist, kuce!
  Ragana ķērka, bet izturēja. Kad viņas drēbju pārbaude bija pabeigta un zābaki tika saplēsti, virsnieks pavēlēja:
  - Tagad pārbaudiet pats!
  Sievietes cietuma uzraugi sāka no galvas. Viņi ar cimdos pirkstiem raustīja matus, pēc tam ieskatījās ausīs, pat izmantojot kaut kādu caurulīti ar lukturīti. Ausis vairākas reizes tika atvilktas, saliektas un nesaliektas. Tad viņi ieskatījās nāsīs:
  - Klepus, lūdzu! Tieši tā, stiprāk!
  Meitenei tika saspiests deguns. Pēc tam sekoja mutes pārbaude. Bija pavisam nepatīkami, rupjas rokas spieda uz mēles, ik pa brīdim parāva atpakaļ, tad vilka stiprāk, pat gandrīz noraujot.
  Virsnieks teica:
  - Mums jābūt uzmanīgākiem! Viņa varētu būt spiegs!
  Cietuma sargi sāka spiest ar pirkstiem uz zobiem, pārbaudot, vai nav plombu, kurās varētu būt paslēpta svarīga informācija. Vičakova jutās pazemota un uzspļauta, viņas varoni PSRS pārmeklēja kā prostitūtu, neko nepalaižot garām. Tad sieviešu cimdotās rokas sāka just meitenes kailās krūtis. Viņi to mīcīja, taustīja burtiski katru milimetru un rādīja to ar lukturīti. Meitenes krūtis nodevīgi pietūka, un cietumsargi spiedās arvien stiprāk, tad ķērca:
  - Nē! Šeit tas ir tīrs!
  Tālāk tika pārbaudīta naba un pirksti. Naba tika atvilkta, arī savīta un pēc tam caurdurta ar adatu. Pirksti tika pārbaudīti ne mazāk rūpīgi.
  - Un tagad ginekoloģiskā kratīšana! - virsnieks pavēlēja.
  Cietuma sargi pavēlēja:
  - Noliecies un izpleti kājas, lūdzu!
  Sekoja pats pazemojošākais, kad cietumsarga cimdotā roka diezgan rupji iekļuva meitenes krūtīs. Ragana ievaidējās no sāpēm un pazemojuma. Un roka rupji ierakās alā, kur sieviete glabāja savu vērtīgāko dārgumu, kas bija gan sāpīgs, gan kutinošs. Meitene nedaudz sarāvās, un virsnieks sarkastiski nomurmināja:
  - Pārbaudiet to pēc iespējas rūpīgāk! Galu galā tieši intīmās vietās spiegi parasti slēpj dokumentus, un dažreiz pietiek ar nelielu piezīmi, lai uzzinātu svarīgu informāciju.
  Vienu cietumsargu nomainīja cits, pēc kā kratīšana kļuva vēl sāpīgāka un rupjāka. Witchakova saprata, ka viņi vienkārši gribēja viņu pazemot, pārvēršot meklēšanu spīdzināšanā.
  Ne mazāk raupja bija tūpļa izmeklēšana, tika izmantota arī zarna un liela klizma. Acīmredzot pilots patiešām tika nopietni turēts aizdomās. Pēc tam pirkstu, kāju un pēdu pārbaude likās sīkums.
  Tomēr ar to viss nebeidzās; virsnieks pavēlēja:
  - Tagad uz vēdera rentgenu! Nebija daudz, ko viņa varēja norīt!
  Nu tas tik ļoti nesāp. Te bija klāt ārsts, kurš rūpīgi visu apskatīja, pat sirdi un plaušas. Beidzot viņš deva atļauju:
  - Viņa ir tīra un pilnīgi vesela!
  Virsnieks dusmīgi nomurmināja:
  - Žēl, ka mēs viņu tik un tā nošausim! Tomēr lai viņš pagaidām spēlē klavieres!
  Pilots, pazemojuma apdullināts, paklausīgi gāja kā automāts. Ragana rokas tika nosmērētas ar krāsu un rūpīgi saspiestas uz papīra. Tad sekoja visādi mērījumi, fotografēšana profilā, pilna seja. Viņi piespieda mani diezgan ilgu laiku stāvēt kailam, pārrakstot visas pazīmes, rētas un dzimumzīmes uz mana ķermeņa. Pēc tam viņa tika noskalota aukstā dušā, kas tomēr bija ierasts PSRS, ne tikai ieslodzītajiem, kuriem tika piešķirtas cietuma formas.
  - Ģērbies, kuce!
  Mantija patiesībā bija maisa audums, kas izgatavots no audekla un izšūts ar cietuma numuru. Meitenei nedeva kurpes, acīmredzot uzskatot tās par lieku greznību tautas ienaidniekiem, un tāpēc viņi viņu tik tikko apsegtu aizveda uz kameru.
  Tikko notika masveida aresti, cietums bija pārpildīts un rosījās. Vitčakova tika iemesta šaurajā būrī, kur jau bija vairāk nekā simts sieviešu, galvenokārt jaunas meitenes no militārpersonu un kalpotāju vidus. Kad pilotu ieveda kamerā, viņa nevarēja spert ne soli, ieslodzītais pārblīvēja visu grīdu. Kamerā bija ļoti tumšs, logs aizsegts, smacīgs un stipri smirdēja, laikam spainis sen nebija izņemts.
  Meitenes bija puskailas, un dažas bija pilnīgi kailas; viņas atņēma drēbes. Vairāki no viņiem bija maldījušies un prasīja ūdeni. Ragana apstājās un jautāja:
  - Es nevaru spert ne soli! Kur man jāiet!
  - Kur viņi tevi tur atveda un paliec tur! - Viņa no tumsas pavēlēja, iespējams, vecākā kamerā. - Mums te nav vietas.
  Witcherova, saprotot, ka tas ir muļķīgi, joprojām jautāja:
  - Priekš kam jūs meitenes?
  Sekoja balsis:
  - Jā, šeit ir 58. pants vai pat bez maksas! par ko tu esi?
  Ragana jokoja:
  - Jā, viņa izvaroja Beriju!
  Atskanēja meiteņu draudzīgie smiekli un izsaucieni:
  - Jā, viņa ir mūsu!
  Kas čīkstēja no tumsas:
  - Nepietiek ar Beriju pakārt!
  Draudoša balss pārtrauca:
  -Pietiekami! Un tā jau vairāk nekā pustūkstotis vīriešu pagalmā tika nošauti! Mūs var arī ar visu kameru izvest pastaigāties!
  Ragana iesaucās:
  - Nu, nē, ja viņi mani aizvedīs uz nāvessodu, es nepadošos!
  . NODAĻA Nr.8
  Oļegs Ribačenko turpināja cīnīties par gaišāku rītdienu kopā ar meiteni Margaritu Koršunovu.
  Viņi cīnījās Staļingradā. Viņi cīnījās ar kolosālu drosmi. Un mūžīgie bērni nedomāja atkāpties un padoties ienaidniekam.
  Taču spēki bija nevienlīdzīgi, un nacisti pamazām virzījās uz priekšu. Bet ļoti lēni un piegružot māju un ielu pieejas ar algotņu līķiem.
  Maskava bija ielenkta, bet joprojām cīnījās. Un tai bija arī savas skaistas meitenes. Kas ir patiesi varoņi.
  Oļegs Ribačenko un Margarita apmainījās ugunim Staļingradā. Tajā pašā laikā zēns mēģināja kaut ko sacerēt, izmantojot AI.
  Baltkrievijas prezidenta amata kandidāts Aleksandrs Lukašenko nedrīkstēja piedalīties vēlēšanās. Viņi atrada vainu tajā, ka slāvu katedrāle atsauca parakstus. Rezultātā bija nevis seši kandidāti, bet pieci. Un galvenā cīņa izvērtās starp Zenonu Pozdņaku un Kebiču. Otrajā kārtā ar nelielu pārsvaru iekļuva prokrieviskais un mērenākais Kebičs. Un tad viņš ar lielu starpību uzvarēja pretkrievisko Pozņaku.
  Lukašenko protestēja, ka viņš ir nelikumīgi noņemts. Bet kopumā nebija nekā, izņemot troksni.
  Kebičs uzvarēja ļoti pārliecinoši. Un viņš kļuva par pirmo Baltkrievijas prezidentu.
  Drīz vien Baltkrievija ienāca rubļa zonā. Ekonomiskā situācija saglabājās krīzē. Nebija pietiekami daudz naudas. Bet valsts atradās rubļa zonā.
  Kebičs ierosināja integrācijas procesu ar Krieviju. Likumi sāka tuvoties, atvērās robežas, un ekonomika vienojās. Tika izveidoti pārnacionālie ķermeņi.
  1999. gadā Baltkrievijā notika jaunas prezidenta vēlēšanas. Pēc Krievijas defolts ekonomika bija dziļā krīzē. Taču komunistu ietekme ir stipri pieaugusi. Lukašenko cīnījās ar visiem un savu partiju neveidoja, un viņu nostūma malā citi spēki. Galvenā cīņa notika starp Kaļakinu un Kebiču. Zenons Pozņaks līdz tam laikam bija zaudējis popularitāti. Tāpat kā Baltkrievijas Tautas fronte kopumā.
  Komunisti kļuva stiprāki.
  Arī Krievijā vēsture ir nedaudz mainījusies. Zjuganovs ieguva nedaudz vairāk prezidenta balsu, lai gan viņam neizdevās uzvarēt. Lebeds bija Drošības padomes sekretārs pāris mēnešus ilgāk. Bet kopumā tas nav tik nozīmīgi. Būtiskākā atšķirība ir tā, ka Černomirdins netika atlaists. Un rezultātā viņš palika premjerministrs pat pēc noklusējuma. Tomēr Kebičs, neskatoties uz Černomirdina palīdzību, tomēr zaudēja otrajā kārtā, un Kaļakins kļuva par Baltkrievijas prezidentu.
  Un Krievijā pēc Jeļcina aiziešanas Černomirdins kļuva par prezidentu. Krievijas ekonomika jau sākusi augt un Viktors Stepanovičs, lai arī ar lielām grūtībām, ar trešo vietu ieņēmušā Žirinovska palīdzību uzvarēja Zjuganovu.
  Tā Krievijā Černomirdins kļuva par prezidentu, Žirinovskis - par Drošības padomes sekretāru un prezidenta pirmo palīgu. Putins līdz šim ir palicis malā. Zjuganovs ir opozīcijas vadītājs. Primakovs joprojām ir ārlietu ministrs.
  Tātad viss noritēja pēc plāna. Kaļakins turpināja integrācijas procesu, bet vēl neapvienojas. Ekonomika sāka augt. Černomirdins vadīja karu Čečenijā. Es runāju ar Mashadovu. Un galu galā tur panāca stabilitāti.
  Černomirdins jau viegli uzvarēja nākamajās vēlēšanās pret Zjuganovu. Kaļakinu arī viegli ievēlēja uz otro termiņu. Viss gāja vairāk vai mazāk gludi. Baltkrievijas ekonomika auga.
  Bet Kaļakins nekandidēja uz trešo termiņu. Viņa pēctecis bija viņa kolēģis Novikovs.
  Černomirdins nekandidēja arī uz trešo termiņu. Černomirdina vietā stājās Žirinovskis. Pēdējais, protams, kļuva daudz mērenāks, taču palielināja spiedienu uz Baltkrieviju - pieprasot pievienošanos Krievijai.
  Noviks pretojās. Tieši tāpēc viņam tika piemērotas sankcijas.
  Žirinovskis bija stingrāks un spiedīgāk... Rezultātā prokrieviskie spēki sarīkoja Baltkrievijā referendumu, kas sakrita ar smagu ekonomisko krīzi. Un Baltkrievija kļuva par Krievijas daļu. Kas pastiprināja pretrietumniecisko noskaņojumu.
  2014. gadā Žirinovskis, izmantojot Ukrainā notikušo Maidanu un Janukoviča gāšanu, nosūtīja karaspēku. Ukrainas armija nebija kaujas spējīga, un krievi to atbruņoja. Janukovičs un Rada ar ieročiem rokās izsludināja referendumu. Krievija anektēja arī šo republiku.
  Lai ukraiņi mazāk dumpotu, Žirinovskis Krievijas galvaspilsētu pārcēla uz Kijevu. Un tas ietekmēja referenduma rezultātus. Pats Vladimirs Volfovičs nākamajās prezidenta vēlēšanās tika triumfējoši ievēlēts uz trešo termiņu, referendumā atceļot visus ierobežojumus.
  Aleksandrs Lukašenko aizgāja pensijā un nogrima aizmirstībā. Putins bija FSB priekšsēdētājs līdz 2012. gadam, kad viņam bija sešdesmit gadi. Un Žirinovskis, kurš mīlēja atjaunot komandu, neaizstāja viņu pret četrdesmit gadus vecu spējīgu virsnieku. Arī Baltkrievijas gubernators, kurš nomainīja Noviku, kļuva jaunāks.
  Krievijai tomēr tika piemērotas Rietumu sankcijas, taču tās nebija pārāk nozīmīgas. Žirinovskis karoja Sīrijā un Irākā. Viņš radīja kurdiem savu valsti un kopumā rīkojās izlēmīgāk nekā Vladimirs Putins. Turklāt Krievija veica raķešu uzbrukumu Saūda Arābijai un krasi paaugstināja naftas cenas.
  Tad sākās liels karš starp Irānu un ASV. Kas vēl vairāk palielināja naftas cenas. Tikmēr Krievija ieņēma un anektēja Baltijas valstis un Moldovu. Un tad, izmantojot satricinājumus Kazahstānā pēc Nazarbajeva aiziešanas, viņa iekļāva šo republiku savā apritē.
  Notika arī referendums, un Krievija ieguva vēl vienu provinci.
  Pakāpeniski turpinājās PSRS atjaunošana.
  2020. gadā Žirinovskis atjaunināja savu rekordu par ceturto termiņu Krievijas prezidenta amatā. Viņš vēl negrasījās doties prom.
  Un Krievija virzījās cauri Vidusāzijai. Uzbekistānā, Tadžikistānā, Kirgizstānā, Turkmenistānā parādījās Krievijas karaspēks un notika referendumi par pievienošanos Krievijai.
  Tātad valsts tika atjaunota bijušajās PSRS robežās.
  Bet Žirinovskim ar to nepietika. Un viņš bez liekiem aizspriedumiem ar karaspēku okupēja Somiju. Un tur, protams, ar gandrīz simtprocentīgu rezultātu, rīkojot referendumu. Un pievienojas viņai sev.
  Tādējādi Krievija atdeva savējo. Attiecības ar Ķīnu ir nedaudz pasliktinājušās saistībā ar pretenzijām uz Portartūru un dzelteno izraidīšanu no Sibīrijas.
  Taču pagaidām Ķīna baidījās bļaustīties pret Krieviju.
  Bet Aļaskā notika militārs apvērsums, un Krievijas karaspēks to okupēja. Un viņi sarīkoja referendumu par atgriešanos Krievijā. Tajā pašā laikā Amerika bija spiesta atzīt par spēkā neesošu darījumu par Aļaskas pārdošanu Krievijai.
  Tādējādi...
  Oļegs Ribačenko apstājās un atkal sāka šaut.
  Puisis izšāva sēriju un pēc tam granātu meta ar basu kāju. Viņš izklīdināja fašistus un tviterī ierakstīja:
  - Mēs esam neuzvarami!
  Margarita arī izšāva sēriju, ar basu kāju meta granātu, saspieda Frici un kliedza:
  - Un vienmēr vienoti!
  Bērni cīnījās ļoti drosmīgi.
  Zēns atkal sita ienaidniekiem ar sprādzienu. Viņš ar kailiem kāju pirkstiem svieda trasē granātu. Rezultātā sadūrās divi tanki. Oļegs Rybačenko dziedāja:
  - Slava tev, mūsu krievu zeme,
  Svētās Krievijas vārdā,
  Cienījamā padomu ģimene!
  Meitene atkal ar basu kāju meta granātu. Viņa nošāva duci fašistu un dziedāja:
  - Kalnā ir govs,
  Esiet veseli bērni!
  Puika izšāva sēriju, nopļāva Krautu un čivināja:
  - Dzimtene manā sirdī,
  Par laimi mēs atvērsim durvis!
  Un tad viņa bērna kāja iemeta granātu. Viņš ir puisis, kurš patiešām ir nāvējošs iznīcināšanas nesējs.
  Margarita ir arī bulta ar kolosālu precizitāti.
  Meitene to paņēma un dziedāja:
  - Nē, modrs neizgaisīs,
  Piekūna, ērgļa izskats -
  Tautas balss ir skaidra -
  Čūsku saspiedīs čūska!
  Meitene, ar basu kāju metot granātas, paņēma to un čivināja tālāk;
  Manā sirdī dzīvo Staļins
  Lai mēs nezinām skumjas -
  Tika atvērtas durvis uz kosmosu -
  Virs mums mirdzēja zvaigznes!
  Un meitene iesmējās. Viņa izšāva uz fašistiem. Viņa izsita viņu rindas un čīkstēja:
  Es ticu, ka visa pasaule pamodīsies -
  Fašismam būs gals...
  Saule spīdēs spoži,
  Ceļš, kas apgaismo komunismu!
  Un atkal meitene veikli ar basu kāju met granātu. Stīda Hitlera tankus vienu pret otru.
  Nataša arī cīnās. Staļingradā meitenes ir vienkārši varoņi.
  Un viņi drosmīgi dzied paši sev:
  - Mana dzimtene ir Visuma tumsa,
  Es varu sagraut ļauno ienaidnieku uzbrukumus...
  Es nevaru iztikt nevienu dienu bez tevis mīlestības,
  Esmu gatavs par tevi atdot savu dzīvību!
  Un Nataša ar basu kāju met granātu.
  Tālāk Zoja šauj. Skaista meitene bikini. Viņš dos sprādzienu un nopļaus fašistus.
  Un tad no viņas basām kājām lidos slepkava dāvana.
  Zoja dziedāja, zobus rāvusi:
  - Man patīk iznīcināt ienaidniekus! Tāda meitene!
  Un atkal skaistule sāks iznīcību ar plikiem kāju pirkstiem.
  Un tad arī Aurora aizdegas. Sarkanmatainais velns sitīs arī fašistus.
  Un ar basu kāju palaista granāta izsmērēs Vērmahta karavīrus pa granti.
  Meitene čīkst:
  - Tili, tili, trali, trollēja...
  Man ir spēks pārspēt fašistus,
  Diez vai tagad varu atteikties!
  Un atkal karotājs šauj precīzi.
  Tālāk Svetlana šauj. Un viņa arī ar plikiem kāju pirkstiem iemeta sprādziena paku.
  Nu Krauts dabūja.
  Meitene, atklāti sakot, ir klinšu karotāja.
  Un kā viņš dzied:
  - Krievija tiks pagodināta pār zemi,
  Mums vienmēr būs sapnis!
  Un četras meitenes sit fašistus un kā viņi tevi sitīs. Vispār viņi ir kā svētie no nāves eņģeļu bataljona. Un nacisti Staļingradā to saprot.
  Bet paliek arvien grūtāk un grūtāk.
  Staļingrada pagaidām iztur, bet nacisti spēja ieņemt Suhoju. Nacistiem ir arī spēcīga jūras flote. Ieskaitot sagūstītos britu kuģus.
  Tie burtiski izpostīja visu piekrasti. Un turki virzās uz priekšu no dienvidiem. Kļūst ļoti biedējoši.
  Nataša un viņas meitenes no Sukhimi varēja aizlidot uz Staļingradu, sagūstot vācu saplākšņa lidmašīnu.
  Un tagad arī Staļingradā. Piemēram, lai kā jūs mēģinātu neieņemt šo pilsētu, nacisti to neņem.
  Nataša ar basu kāju met slepkavniecisku dāvanu, saplēšot nacistus saplēstā gaļā un dzied:
  - Mūsu dzīve būs brīnišķīga!
  Zoja, metot granātu ar basu kāju, piebilda, atsegdama zobus:
  - Ja, protams, uzvarēsim!
  Un meitene kratīja savus sarkanos sprauslas.
  Aurora, šauj, rēca:
  - Un lai tiek slavēta mūsu Tēvzeme!
  Un viņš ar plikiem kāju pirkstiem uzmetīs arī slepkavu dāvanu. Tas sagraus pretiniekus un čīkstēs:
  - Slava lielajai Krievijai!
  Un tad Svetlana paņēma līniju un izdrāzēja to. Es izgriezu simts nacistu. Tad viņa ar basu kāju palaida granātu un čīkstēja:
  - Par jaunu zinātnes un labklājības gaismu!
  Un četras meitenes atkal cīnās un netaisās nolaist degunu.
  Nataša sprāgstvielu paku pacēla ar divām basām kājām. Un ar visu savu spēku viņa iemeta to nacistu tankā.
  E-75, guvis bojājumus, apstājās un sāka smēķēt.
  Nataša dziedāja:
  - Rus smējās un raudāja un dziedāja,
  Visos laikos, tāpēc tā ir Krievija!
  Pēc tam Zoja paņēma un palaida klātesošo slepkavu ar kailiem kāju pirkstiem. Un vēl viens nacistu tanks apstājās, izsita.
  Zoja tviterī ierakstīja:
  - Jā, nākotne ir mūsu!
  Slava lielajai Krievijai!
  Aurora izšāva ar ložmetēju. Viņa nopļāva daudz fašistu. Un tad viņa agresīvi teica:
  - Slava PSRS varoņiem!
  Un viņas basās kājas metiens atkal raida granātu. Šī ir sarkanmatainā meitene. Vienkārši neuzvarams terminators.
  Un Svetlana to uzņēmās un sagrāva nacistus. Un viņa tos nocirta kā asa siena pļāvēja.
  Tad viņa tviterī ierakstīja:
  - Slava Krievijas zemei!
  Un no viņas basās kājas metiena aizlido tāda nāvējoša sadrumstalotības granāta.
  Karotājs čīkstēja:
  - Padomju impērijai!
  Nataša, šaujot, saka:
  - Par lielāko no impērijām!
  Un atkal no viņas basām kājām lido kaut kas, kas nogalina fašistus ar milzīgu garantiju.
  Un meitene dzied:
  - Slava manai dzimtenei -
  Slava Krievijai!
  Arī Zoja ar basu kāju meta granātu. Viņa nogrieza nacistu masu un čīkstēja:
  - Lielā Krievija - liela slava!
  Un viņa piemiedza saviem partneriem.
  Meitenes, protams, ir gandrīz kailas. Bikini, miecētas, muskuļotas, skaistas un izliektas.
  Cik burvīgas izskatās meitenes, kad ir gandrīz kailas! Un kāpēc vēl ir drēbes?
  Tālāk Aurora aktīvi šauj. Un ar basām kājām viņš izmetīs to, kas nogalināja nacistus.
  Tad viņš dziedās:
  - Par lielo Tēvzemi!
  Svetlana turpināja šaut. Viņa samazināja fašistus un tviterī ierakstīja:
  - Par lieliskiem sasniegumiem!
  Un viņš varēja palaist granātu ar basu kāju. Un atkal nacisti baidās.
  Labi pastrādātas krievu meitenes. Viņi ir augstākā līmeņa akrobātikas cilvēki.
  Un tad ir piloti: Mirabela un Anastasija. Tāpat kā viņi iepļaukās Krautiem.
  Jā, Hitlera bari bēg no šādām meitenēm.
  Sievietes karotājas cīnās uz Jak-9. Šķiet, ka automašīna ir novecojusi. Bet diezgan efektīvi. Lai gan ātrumā un bruņojumā tas ir zemāks par Luftwaffe.
  Meitenēm ir tikai viens 20 mm lielgabals un ložmetējs, salīdzinot ar ME-262 ar pieciem 30 mm lielgabaliem.
  Taču Mirabela veikli manevrē un nokļūst aiz spārnotā fašistu grifa. Un nošauj viņu. Izsit metālu, pilnībā sadedzina ienaidnieku.
  Tad Mirabela dziedāja:
  - Augstāk un augstāk un augstāk,
  Lidmašīnas lido kā putni...
  Mēs nojaucam fašistu jumtus,
  Un karavīru varonība ir pāri robežām!
  Un te Anastasija ies un spārdīs nacistus. Viņa ir Terminatora meitene.
  Tas sadrupinās Hitlera bandītu sejas un čīkstēs:
  - Liela slava nāks Krievijai!
  Un arī pedāļus spaida ar basām kājām. Un krīt vēl viens Meseršmits.
  Meitenes cīnās tikai biksītēs. Un viņi jūtas ļoti labi. Tie ātri plīvo vājākiem dzinējiem. Un viņi aizbēg no ienaidnieka šāvieniem.
  Mirabela, nogriežot Frici, čīkst:
  - Nav vārna, jūs nevarat mūs uzvarēt!
  Un atkal karavīrs izrāpjas nāvējošā attālumā.
  Un krīt jauna Hitlera mašīna.
  Baskājainā meitene zina, ko dara. Un viņai klājas lieliski.
  Lūk, kāds fašists mēģina no attāluma nosegt karotāju. Un viņa aiziet. Un par brīnumu atkal pie ienaidnieka astes.
  Un viņš nogāž Frici, čīkstot:
  - Krieviem nekas nav neiespējams!
  Un atkal karotājs veic izmisīgu pagriezienu. Un krīt vēl viena mašīna, sadursta.
  Mirabela tviterī ierakstīja:
  - Krievijai patiesi miers ir radīts!
  Un atkal kā izrādās. Un kā viņš padosies ienaidniekam!
  Arī Anastasija ietriecas vācu mašīnā un kliedz:
  - Lai visa mūsu zeme tiek slavēta, lai mums nav viltības!
  Un meitenes arvien vairāk šķiras!
  Kas ar tiem var tikt galā? Ja vien tā nav agresīva viesuļvētra!
  Precīzāk, pat viesuļvētra nevar viņus uzvarēt!
  Nataša tikmēr cīnās un dzied:
  - Mēs cīnīsimies par Krieviju!
  Un arī ar basu kāju palais nāvējoša kalibra granātu.
  Un viņš sasmalcinās nacistus metāla gabalos un asiņainā gaļā.
  Zoja arī ar basu kāju metīs slepkavniecisku un karstu un, uzlecot, sacīs:
  - Un par jauno komunisma kārtību visā pasaulē!
  Un izliek zobus.
  Tālāk Aurora spēcīgi šauj. Viņš nošaujas, pļauj fašistus un čīkst, zobus atsegdams:
  - Par progresa sasniegšanu!
  Un no viņas basajām kājām nāk kaut kas tāds, kas var sasist jebkuru šķērsli.
  Un tad kaujā Svetlana. Šī ir tik slepkava meitene.
  Un viņa ir arī blondīne. Kā viņa cirta fašistus... Un tad no viņas basām kājām lido slepkavnieciska dāvana. Viņš sagraus nacistus un pārvērtīs tos velnišķīgās liesmās.
  Terminatora meitenes šņāks:
  - Slava manam goda vārdam!
  Komjaunatnes vārds!
  Karotāji šaus uz fašistiem. Un šausim viņus kā trakus suņus.
  Tās ir Terminatora meitenes! Un viņi iznīcina nacistus - kādi velni!
  Nataša ar patosu teica:
  - Mēs cīnīsimies par sociālismu,
  Mūsu Padomju Krievijai,
  Par jaunu lielisku pasūtījumu!
  Un atkal no viņas basās kājas lido nāvējoša dāvana.
  Zoja arī darbojas diezgan enerģiski. Iznīcina fašistus. Un viņš viņus nepieviļ. Un viņas basās kājas ņirb kā dzenskrūve.
  Karotājs kaislīgi saka:
  - Svētās Krievijas vārdā,
  Krievija tiks slavēta!
  Un atkal karotājs cīnās ar pilnu kaislību.
  Tālāk Aurora ar basu kāju met nāves dāvanu. Kā fašisti ir izkaisīti uz visām pusēm. Un viņš ar dusmām saka:
  - Es esmu pasaules čempions boksa!
  Un tad Svetlana palaidīs kaut ko slepkavniecisku un iznīcinošu. Un viņas basā pēda ir tik ņipra.
  Un karotājs čivināja:
  - Es esmu spēcīgākais pasaulē,
  mēs mērcēsim nacistus tualetē -
  Dzimtene netic asarām,
  Un ļaunajiem oligarhiem atdosim smadzenes!
  . NODAĻA Nr.9
  Piedalījusies smagās kaujās, Vedmakova vairākas dienas gandrīz negulēja, un tāpēc, neskatoties uz ārkārtīgi šaurajiem apstākļiem cietuma kamerā, smaku un smaku, viņa gandrīz nekavējoties aizmiga.
  Viņa sapņoja, ka atradās viduslaikos un vadīja vergu sacelšanos, kļūstot par sava veida Spartaku svārkos! Pēc pirmajiem panākumiem drosmīgā karotāja, muskuļotā meitene, pulcēja nemierniekus un piedāvāja izvēlēties viņu vadoņus.
  Ragana, kā gaidīts, kļuva par diezgan lielas vienības vadītāju un ierosināja vareno varoni Turanu par savu pirmo vietnieku.
  Un šeit vergi bija vienprātīgi. Tad tika izvēlēti meistari. Decimālā sistēma ir visvienkāršākā, un Witcher nolēma, ka nekas nedrīkst būt sarežģīts.
  Bruņojušies ar trofejām un paņēmuši tarakānu gliemežus (smagā miegā Vedmakovas zemapziņa spēlēja), viņi devās tālāk.
  Lai stiprinātu savu autoritāti un izstieptu kājas, Ragana gāja kājām, kustoties kā kaķis. Tad meitene sāka skriet, ar basām pēdām taustīdama akmeņainā ceļa mazos, asos oļus. Bet karotājs nepievērsa uzmanību sāpēm, turklāt viņa bija priekšā visiem. Kā izrādījās, tas nebija velti. Trīs ienaidnieka kaujinieki gulēja slazdā, un viņi varēja izraisīt priekšlaicīgu trauksmi. Sacelšanās vadītāja uzkāpa kokā un metās virsū saviem ienaidniekiem. Viņas kustības bija kā tīģeru un kobru hibrīda deja, viegls kliedziens un tad apklusa ar nogrieztajām galvām.
  - Tā es salaužu pretestību!
  Vedmakova nevarēja pretoties spēlēšanai publikas labā, rādot vergiem nogrieztas galvas. Atbildot uz to, atskanēja apstiprinājuma rēciens.
  Drīz vien parādījās īpašumi ar stādījumiem. Izgrebtās mājas ir īstas pilis ar dekorācijām un statujām. Šur tur bija redzamas strūklakas. No vienas statujas Zeva formā ar tauriņa spārniem un mutēm uz vēdera, kājām un krūtīm: sita septiņas strūklas. Lauki ir bagāti, trekni, ar zeltainas kokvilnas līdzību, graudiem ar lieliem vārpiņiem, aunazirņiem un citām lietām. Viņu labā strādāja daudzi vergi. Bija gan vīrieši, gan sievietes, kā arī daudz bērnu. Protams, uzraugi, apsargi. Bet vispār, protams, vergu ir daudz vairāk, un ar lāpstām un kapļiem.
  Ragana pacēla paštaisītu reklāmkarogu, ko steidzīgi uzšuva verdzenes: Ar zobena un kapļa attēlu! Citi vergi steidzās uzbrukt.
  Tikmēr pie stabiem karājās vairāki vergi un vergi, kuru rokas un kājas bija sadurtas ar naglām. Šķiet, ka šie netaisnības bērni bija lemti mokām. Ieraugot tuvojošos atbrīvotājus, krustā sistā meitene negaidīti spēcīgā balsī kliedza:
  - Atriebība ir nākusi, sitiet saimniekus!
  Raganas līderis, kā vienmēr, ir priekšā. Viņas prusaku gliemezis piecēlās un nogāza divus sargus uzreiz. Pārējie atkāpās, viens aiz bailēm, pat uzskrienot pašam uz šķēpu. No salauztā vēdera iznāca zarnas. Meitene pasmaidīja:
  - Jūs esat vāji karotāji, ja baidāties no zirga!
  Miloslava, kas kļuva par viņas skvēru, cīnījās uz labās rokas, cirvji meitenes rokās, kā izveicīga friziera skuveklis. Tik slaveni samazina cīnītājus.
  Arī Turāns nepadevās. Viņš palaida akmeni, kas salauza sarga krūtis un iekļuva cīņā. Bija skaidrs, ka viņam labu nāca smagais darbs, nevis dzirnakmens muskuļi. Tiesa, Ragana kustējās ātrāk.
  Vergi bija pārtraukuši strādāt, bet vēl nebija iesaistījušies cīņā. Acīmredzot viņi bija apjukuši. Tiesa, tas pats nemierīgais zēns, pielecot pie strādājošajiem zēniem, kliedza:
  - Jūs gļēvuļi! Kas ir aiz manis, tas ir varonis, kas bez manis ir draiska cūka!
  Pirmie atbildēja zēni. Viņi metās pie pārraugiem. Šeit ir viens puisis apmēram četrpadsmit gadus vecs, kurš savam "aizbildnim" iesita ar kapli tik spēcīgi, ka viņam galva uzsprāga kā ķirbis. Tas izdevās, un pārējie vergi, pat parasti pieticīgās un pacietīgās meitenes, metās cīņā.
  Cīņa tagad kļuva haotiska, taču skaitliskais pārsvars, kā arī izmisums bija vergu pusē. Un viņi, protams, pārņēma.
  Pass ir tas, ko ir grūti sagaidīt no meitenes, kura iemācījās tieši viņas acu priekšā. Viņa cīnījās ar sargu, kurš sāka viņu spiest. Tāpēc viņa viņu maldināja, atvilka zobenu un iesita viņam tieši pa kaklu.
  - Tagad to es saucu par uzkodu! - meitene pajokoja. - Uzmanies, lai nepiedzertos!
  Pirmais īpašums tika ātri atbrīvots, atslāņošanās pieauga mūsu acu priekšā. Sacelšanās izplatījās, apņēma laukus kā ugunsgrēku. Ragana auļoja, metoties uz priekšu. Jātnieki metās viņam pretī, parasti viņi dabūja tieši līdz galvas augšai. Taču apsargi nepadevās. Īpaši spītīga cīņa bija pie septiņu stīgu strūklakas. Šeit stādītāji nosūtīja kaujā savu kavalērijas rezervi.
  Drosmīgais Ragans bija ielenkts no visām pusēm. Viņu izglāba tikai īpaši nobarota tarakāna gliemeža neparastā veiklība. Šeit ir precīzs uzbrukums un sakapātais pretinieks krīt. Tomēr meitene vispirms tika ievainota plecā, pēc tam vēderā, un pēc tam viņai gandrīz tika nogriezta kāja. Tad Ragana sāka mest sīkus dunčus. Asi, tie iekļuva acīs un dažreiz arī mutē. Tomēr lielākā daļa karavīru karstuma dēļ bija puskaili, un tādiem karavīriem pietika ar caurduršanu krūtīs. Vairāki jātnieki krita, bet pārējie palielināja spiedienu. Zobenu bija tik daudz, ka kustībā tie atgādināja ķemmi. Tā viņi lien iekšā no visām pusēm.
  Bet Miloslava, Passa, Turan un citi vergi ieradās savlaicīgi. Iegriezušies rindās, viņi gāja kā slidotavā, varēja redzēt, kā līķi aizlido, un viņiem palīgā no visa spēka steidzās bruņoti vergi.
  Kājnieki uzbruka jātniekiem, nogurušie vergi atriebās par viņu sāpēm un pazemojumu.
  - Apņem ienaidnieku un neļauj viņam aizbēgt! - Pavēlēja Witcher.
  Viņas acu priekšā nokrita vergs ar nogrieztu galvu, bet ducis sargu krita viņam pakaļ.
  - Ņemiet to skaitļos! - pavēlēja jaunais sacelšanās vadonis.
  Arvien vairāk vergu iesaistījās kaujā. Bija redzams, kā zēni ar skriešanas startu uzkāpa zirgos, metās virsū jātniekiem un izmantoja zobus un asinātos akmeņus.
  Šķita, ka vergi nezināja bailes, viņi atriebās par daudzu gadu pazemošanu, kad neviens viņus neuzskatīja par cilvēkiem. Turklāt daudzi no viņiem ir dzimuši brīvi un vēl nav aizmirsuši reibinošo gribas aromātu.
  Pabeidzis "uzmontēto" atdalīšanu, Witcher devās tālāk. Pēdējais nopietnais šķērslis viņa ceļā bija no lieliem kokiem nocirsts bērns. Tur bija izvietots diezgan liels skaits aizsargu.
  - Pārmeklējiet īpašumus un satveriet kāpnes. - Viņa kliedza. - Ja ar to nepietiek, pagatavojiet tos pats.
  Vergi steigā uzbūvēja uzbrukuma ierīces.
  - Kāpnēm jābūt platām, lai pa tām vienlaikus varētu staigāt daudzi karotāji. - Ragana norādīja.
  Citos īpašumos slaktiņš joprojām plosījās. Dažās vietās kalpi pārgāja nemiernieku pusē, bet dažos gadījumos viņi pretojās ieraduma dēļ. Pārraugi tika ātri nogalināti - tie bija tālu no vissmagākajiem karotājiem. Detinets kļuva par pēdējo ienaidnieka pretošanās cietoksni. Witcher, kā vienmēr, bija pirmais, kas uzkāpa sienā. Viņš vairākas reizes trāpīja ar bultu, bet ar savu vairogu atvairīja nāvējošās dāvanas. Tuvākais karotājs saņēma tik spēcīgu sitienu, ka, lai gan viņam izdevās atvairīt, viņš nokrita ar galvu no sienas.
  Miloslavam izdevās aizķert aizsargu, arī atmetot ienaidnieku. Sniegbaltā pāreja jau ar savu izskatu aizrāva ienaidnieka karavīrus. Kamēr viņi skatījās uz viņas strauji augošajām krūtīm ar vilinošām krūtīm, meitene iecirta kājas cirkšņā un pēc tam nocirta. Ragana, uzkāpusi pa sienām, bez žēluma nocirta. Ienaidnieks jau bija zaudējis cīņas sparu, un arvien vairāk vergu kāpa uz sienas. Viņi izlauzās cauri, kāpņu bija daudz, un apsargiem nebija laika tās visas atvairīt. Taču apakšā gulēja miruši un ievainoti vergi; uzbrukums nebija pilnīgs bez zaudējumiem. Tā vergs un sargs saķērās kopā un nokrita no pienācīga augstuma. Viņi tika ievainoti, bet palika dzīvi un turpināja žņaugt viens otru.
  Nemierīgais zēns, Ragans aizmirsa pajautāt viņa uzvārdu, atradās arī pie sienas. Izmantojot savu mazo augumu, viņš ielēca starp virsnieka kājām, pēc tam ar abām kājām iespēra viņam pa dupsi, vienlaikus sitot zem ceļiem. Viņš lidoja uz priekšu, atsitoties pret dakšu, kuru turēja pieaugušais vergs...
  - Es tā pieķēru, ka sāpīgi iekodu! - Puisis izbāza savu tievo mēli, ķircinādams sargus.
  - Ak, tu mazā baskāju čūska! - Labajā pusē stāvošais cīnītājs nolamāja un ar zobenu cirta puisi.
  Zēns arī šeit novirzījās un iespļāva no caurules acī. Cik izmisīgi ienaidnieks kliedza, laužot rindas. Zēns nestāvēja uz ceremoniju un piebeidza viņu ar zobenu. Bērna rokas, lai arī tievas, bija cīpslainas un spēcīgas - smaga darba rūdītas.
  Arī pārējie puiši izrādīja spiedienu, cīnījās kā velns, čīkstēja un bļaustījās, izvēloties foršākus izteicienus!
  Viņiem izdevās ātri notīrīt sienu, taču iekšā kauja nedaudz ievilkās, baidoties no vergu atriebības, īpašnieki izmisīgi cīnījās. Tiesa, pārauguši vēderi ir slikti palīgi cīņā ar nikniem vergiem.
  Galvenais īpašnieks šeihs Samuma mēģināja aizbēgt pa pazemes eju. Viņš paņēma līdzi maisu ar akmeņiem un zeltu. Varbūt viņam bija iespēja, bet alkatība viņu pievīla. Skaista meitene, Rakhita, un pat ar vara ādas krāsu tas ir pārāk liels kārdinājums.
  - Un seko man kuce! - šeihs satvēra viņu aiz pūkainajiem matiem.
  - Nevajag, es iešu pats, kungs! - Viņa lūdzās.
  - Nav padauza! Man patīk tevi nēsāt! - sadistiskais cienītājs pasmīnēja.
  - Bet tas sāp! - verdzene sāka kratīt kailās kājas.
  - Kad nomazgāsimies, es pavēlēšu tevi pakārt aiz matiem un aizdedzināt. - Šeihs gaļēdāji nolaizīja lūpas.
  - Tu esi zvērs! Bet es tevi mīlu, tici man!
  Meitene piespiedās klāt savam saimniekam, kurš piebāza savu netīro purnu pie viņas tīrās sejas un sāka viņu laizīt. Tad Rakhitas roka uz šeiha jostas atrada dunci un ar visu spēku iegrūda to viņa pietūkušajā vēderā.
  - Lūk, tev tumsas nārsts.
  Šeihs nometa somu un atlaida savus matus. Viņa rokas mēģināja aizvērt dziļo caurumu; zarnas izkrita.
  - Radījums! Echidna! - viņš norūca.
  - Nē! Es darīju to, kas bija godīgi! Cik meitenes un vīriešus tu esi spīdzinājusi? Viņš pat piesita bērnus un pienagloja tos pie stabiem. Tā ir tikai atriebība! - meitene iesaucās.
  - Sasodīts!
  - Dieviete! Tu mani pērti! - Verdze ietriekusies ar kāju šeiha kuplajā, asiņojošajā vēderā.
  - Viņš mani mazliet sita! - Viņš sēkt.
  - Bet manī plūst cēlas asinis! - baskājainā verdzene pazibināja zobus.
  - Nekas, padauza! Karaspēks apspiedīs sacelšanos, un jūs tiksiet tik ļoti spīdzināti, ka es jums likšos kā eņģelis! - Šeihs atrada spēku rūgt.
  - Kāpēc viņiem ir bagātāka iztēle nekā jums? - meitene izbāza mēli.
  - Pietiek tev! "Bagātais vīrs raustījās un vaidēja. - Ievainot! Atnes man facifi ziedi.
  - Kāpēc pie zemes? - meitene sarkastiski vaicāja.
  - Es tev iedošu šo zelta maisu. - šeihs lūdzās.
  - Viņš jau ir mans! Labi, tikai no labdarības, kur ir facifi ziede? - meitene viltīgi pasmaidīja.
  - Vai pazīstat skapi lidojošas govs formā? - bagātais stostījās un svilpās.
  - Jā! Es redzēju to tik skaistu ar oļiem.
  - Tātad jums ir jāieliek roka galvā, un jūs varat viegli izņemt kastīti ar ziedi. Nāc man klāt un ieeļļo mani. - šeihs nomurmināja, gandrīz zaudējot samaņu.
  - Pat nelietis ir pelnījis medicīnisko palīdzību. Pagaidi mani!
  Meitene ieskrēja istabā. Viņai bija vienalga par bagāto vīru, taču tik vērtīga ziede ir ļoti reta un noderētu nemierniekiem. Un tad viņa nodos nīsto ķēmu nemiernieku rokās.
  Vergi jau bija aizbēguši uz savām istabām. Divi no viņiem ieraudzīja skaistu puskailu meiteni. Veselīgi puiši, izsalkuši pēc sieviešu pieķeršanās, steidzās pie viņas. Meitene smagi strādāja, bija muskuļota, tāpēc ar spēcīgajām kājām viegli atgrūda uzbrucēju un kliedza:
  - Ja gribi dabūt naudu. Tikai zini, ka pagrabā ir agresīvs puisis ar zelta maisu.
  - Mums nepatīk agresija! - puiši ironiski iebilda.
  - Bet viņš taču ir arī bagāts! - meitene mani ķircināja.
  - Tad jau labāk, cīnīsimies! Kur ir pagrabs? - dumpīgie vergi pļāpāja.
  - Seko manai rokai tur! - Verdze pamāja ar labo roku.
  Jauni, melni vergi steidzās tur, kur norādīja viņas piesta. Meitene pasmaidīja un ieskrēja istabā. Iekārtojums bija diezgan bagātīgs, bet haotisks. Un šeit ir pats skapis, atliets no zelta. Rakhita, divreiz nedomājot, pielika roku. Viņa ieslīdēja iekšā un tajā brīdī žoklis aizvērās.
  Skaistule kliedza, viņas žileti asie zobi nogrieza viņai suku.
  - Ak, cik tas ir sāpīgi! - Viņa iekliedzās, tad izspiedās. - Tas ir tik zemiski!
  Neskatoties uz mežonīgajām sāpēm, meitene drudžaini mēģināja pārsiet savu roku. Vitčakova, dzirdot sieviešu kliedzienus, nolēma, ka kāds tiek izvarots, un ātri ielauzās istabā. Ieraugot daiļavu, kas ir piesūkusies asinīs, viņa kliedza:
  - Kurš uzdrošinājās to izdarīt?! Es uzvilkšu viņa cieņu viņam pa dupsi! - Dusmu lēkmē karotājs varētu būt rupjš cilvēks.
  No Rakhitas acīm plūda asaras ne tik daudz no sāpēm, ko viņa juta, verdzei nebija sveša daudzkārt pātaga, bet gan no atziņas, ka viņa tagad ir invalīde.
  - Tas ir viņš! - meitene norādīja uz skapi.
  - Ja tā, tad tas ir briesmīgi! - Ragana ar spēku iecirta smīnošajam kukainim pa galvu. Trieciens salieca konstrukciju, un mīkstāks zelts tika sašķelts. Karotāja turpināja sist, līdz sasmalcināja skapīti gabalos.
  Meitene manāmi kļuva bāla, un viņai pielēca sniegbaltā Passa. Viņa veikli uzlika žņaugu, apturot asiņošanu. Witcherova izņēma nogriezto roku, ekstremitāte kļuva bāla, bet joprojām bija silta.
  - Lieliski! - Mums jāzvana Hirovam. Varbūt viņš to izaudzēs. - karotājs skaļi nosvilpa.
  Passa jautāja:
  -Kas tev deva ideju piebāzt savu roku šeit?
  - Samma!
  - Ko tu ieliki sevī? - Ragana bija pārsteigta.
  - Nē, šo ķēmu sauc Samuma. - izlaboja meitene.
  - Ja tā, tad viņu vajag ceturtdaļā. - karotāja pazibināja acis.
  - Viņš atrodas pagrabā un ir smagi ievainots. Jums būs laiks viņu noķert. Ja viņš nenomirs.
  Ragana mēģināja noturēt otu, kad pēkšņi tā pārvērtās par slidenu ķirzaku, kas mēģināja izlīst. Ja karotāja nebūtu bijusi tik izveicīga kopš dzimšanas, varbūt viņai tas būtu izdevies. Turklāt viņa satvēra nevis asti, bet kaklu.
  - Oho, neparasta maģija. Mums tas jāparāda Hirovam.
  Ievainotās meitenes seja kļuva matēta, un viņa zaudēja samaņu.
  Passa viņu noķēra laikā:
  - Nervozā meitene, bet skaista! Būtu žēl, ja viņa paliktu kropla.
  - Ceru, ka to varēs labot. Vienīgi Hirovs kaut kur palaida garām, viņš solījās būt man blakus. - Ragane neapmierināti paraustīja plecu.
  - ES esmu šeit! - Burvis izlēca aiz durvīm. - Es jūtu maģiju.
  - Un es to turu savās rokās! - Ragana atcirta.
  - Nu, tas arī nav slikti! Tas ir medūzas un ķirzakas maisījums, jūs redzat, ka tas ir caurspīdīgs, jūs varat redzēt, kā pukst trīs sirdis. - burvis pasmīnēja.
  - Kāpēc tas ir iespaidīgi? Meitene zaudēja roku, un viņas vietā stājās ķirzakas medūza. Es domāju, ka, neskatoties uz visu šāda radījuma veiklību, tas nav gluži līdzvērtīgs aizvietotājs! - Karotājs nekādā gadījumā nebija sliecies jokot.
  - Bet viena no ķermeņa daļām var peldēt, un tas nemaz nav slikti. Sava veida lielvara! - burvis viltīgi piemiedza aci.
  - No kā tas sastāv, jo tā ir invaliditāte? - Es nesapratu Raganu.
  - Kā pateikt! Galu galā tas vairs nav tikai dzīvnieks, bet gan sievietes ķermeņa daļa. Bet vadīt dzīvnieku ir grūti. Tagad šī mazā ķirzaka spēj sarauties un izlīst cauri jebkurai plaisai vai izlīst cauri sienai. Turklāt tas ir praktiski neredzams, šī suga ir kā hameleons. - burvis sāka skaidrot.
  - Pulsar! - Viņa teica, demonstrējot Pasas entuziasmu. - Es nedomāju, ka tas ir iespējams. Nogrieziet otu un padariet to par spiegu.
  - Gadās, ka sakāve sola lielas nepatikšanas, bet tas ir tikai nākotnes uzvaras atspoguļojums. - Burvis pamanīja.
  - Tātad jūs viņu neapmulsināsit? - Vedmakova precizēja.
  - Nē! Karā varonība un laba saprāta nes uzvaru. Lai trāpītu, vispirms ir jāredz mērķis, pretējā gadījumā jūs izmežģīsit dūri. Bet, lai nerastos nepatikšanas, brūce ir jāsadziedē. - Hirovo maigi atbildēja.
  - Meitenei nav labi būt kroplai. Galu galā tas viņu sabojās! Vai jūs varat padarīt viņu par cilvēka roku, kas izskatās kā īsta ekstremitāte? - Ragana jautāja.
  - ES domāšu! Varbūt es varu to salabot. Kopumā lielākā daļa burvju daudz labāk prot nogalināt nekā dziedināt. - Khirovo ar uzsvaru uzsvēra.
  - Es tam piekrītu! Jebkurš muļķis var kropļot, ne katrs gudrs cilvēks var izārstēt. - Ragana, lai būtu pārliecinoša, pat pagrieza pirkstu pie deniņiem.
  - Daudz rupju bendes - maz ārstējošo ārstu!
  Vergi vilka Samuma saimnieku, izskatās, ka viņš nomira. Rakhita atnāca pie prāta, viņas seja bija īgnumā.
  - Viņš atkal visus pievīla! Viņš aizgāja, nesamaksājot rēķinus.
  - Es viņu pakāršu! - teica Ragans. - Lai viņa līķis ir brīdinājums ikvienam, kas ir ļauns un mantkārīgs. Mantkārīgs cilvēks vienmēr ir dāsns ar vilšanās asarām!
  - Tas ir saprātīgi! Bet kurš man atdos roku? - Meitene bija gatava raudāt.
  - Šeit viņš ir! - norādīja sacelšanās vadītājs.
  Hirovs paklanījās, vads iedegās viņa rokās.
  - Neuztraucies! Tu nevari būt kropls. Tātad Rakhita jums būs jākļūst par lielisku spiegu. Jūs vēlaties atriebties visiem bagātajiem un varenajiem šajā impērijā.
  - Protams. Neesi vergs, pazemots putekļos! - meitene iesaucās.
  - Tātad jūs varat mums palīdzēt! Šī impērija ir slikti pārvaldīta, tāpēc kaps izlabos kuprīto sistēmu! - Burvis no rādītājpirksta izlaida enerģijas staru.
  - Dīvaini! Es redzu tevī daudz enerģijas. Un gudrība! Esmu gatavs jums pievienoties! - vergs iesaucās.
  - Tas tev sāpēs, bet tu spēsi gūt virsroku! Bez sāpēm nav varonības, bez varonības nav uzvaras! - burvis noteica, demonstrējot filozofisku domāšanu.
  "Es esmu sieviete, kas nozīmē, ka esmu pieradusi izturēt." - Rakhita pamāja.
  - Ja jums nav pietiekami daudz pacietības, dziedāšana palīdzēs! - Hirovs jokoja.
  Visi smējās. Ragana bija labā noskaņojumā. Starts bija uzvarošs, kas nozīmē, ka nav ko tērēt. Pirmkārt, ir jāizveido vergu armija, pirms tie aizbēg. Tātad cilvēki ir kā dzelzs, pirms tas atdziest, piešķir tai vēlamo formu. Karotāja meitene iznāca pie sienas, uzkāpa uz kāpnes un pērkona balsī pavēlēja:
  - Pūt spārnu, lai savāktu visus!
  Passa jautāja:
  - Sievietes arī?!
  - Jā! Mums būs vajadzīgs katrs zobens. Pasteidzies, bet zini, ka laupīšanas nebūs, visu sadalīsim vienādi.
  Vergu savākšana prasīja kādu laiku, mums pat bija jāizmanto pātagas. Pati Ragana bija spiesta palīdzēt tiem retajiem, kuri nezaudēja galvu, un ierobežot laupīšanas. Pieciem dedzīgākajiem bandītiem meitene kārtīgi papliķēja pa ausīm, vienam pat nocirta galvu. Viņas sejā krita asiņu lāses, Ragana tās alkatīgi nolaizīja. Tas izdevās. Vispārējā sapulce notika tumsā lāpu gaismā. Tur bija tūkstošiem atbrīvoto vergu; Witcher pat lēš, ka to bija vismaz divpadsmit tūkstoši, lai gan daudzos no tiem bija bērni un sievietes.
  Viņa uzstājās no Detinets augstākā torņa. Burvis stāvēja pretējā pusē, viņš kontrolēja visu pulcēšanos. Vergi tika nežēlīgi izmantoti, un vājie tika izpildīti vai nokauti. Tātad kopumā, ja ņemam fiziskos parametrus, viņi izskatījās pēc labiem cīnītājiem. Viņiem vienkārši nepieciešama apmācība. Vedmakova teica aizdedzinošu runu. Viņa īpaši neatlaidīgi skaidroja nepieciešamību izveidot lielu atbrīvošanas armiju.
  - Vienotība, drosme, nesavtība ir uzvaras, brīvības, laimes atslēgas! Bez disciplīnas nav armijas, un bez armijas nevar iegūt brīvību! Darbs mūs ir padarījis stiprākus, reizināts ar saprātu, dos mums brīvību un kopā ar veiksmi nesīs laimi!
  Tāpēc kļūsim par vienu un metīsim nost ķēdes! - karotājs ierunājās.
  Savu piekrišanu vergi izteica ar skaļiem saucieniem! Tikai viens vergs ar daudzām rētām un lepnu skatienu klusēja. Viņa skatiens pauda vislielāko nicinājuma pakāpi.
  Ragana atkal ierosināja izvēlēties vienu sacelšanās vadītāju!
  - Komandieris ir kā piramīdas virsotne - jābūt tikai vienam, citādi pat tik spēcīga konstrukcija sabruks!
  Vergi kliedza:
  -Pa labi! Vadi mūs.
  -Tu esi lielisks karotājs un būsi mūsu vadonis! - Negaidīti zēnam izdevās visus izkliegt.
  Tas Vedmakovu pārsteidza: kā tas vispār iespējams? Viņa paskatījās vērīgāk; bērna rokās bija kaut kas līdzīgs pūšamcaurulei, tikai biezāks. Un ar šīs ierīces palīdzību viņš dārdēja.
  - Puika tiks tālu! Kā viņu sauc? - karotājs jautāja.
  - Diks! Es konkrēti uzzināju. - Passa ierosināja.
  - Vienkāršs vārds! - Ragana nepārprotami bija gaidījusi ko eksotiskāku.
  - Kāpēc sarežģītība!
  - Izsludinām balsojumu! - burvis paziņoja. Viņa balss bija tik pērkona, ka palmas nodrebēja. - Kurš iestājas par to, lai karotājs Ragans būtu vadonis, pacel labo roku! Balso par patiesību, brīvību un godu! Un tava dzīve kļūs tāda, ka dievi apskaust! -
  Entuziasma pārņemti vergi gandrīz vienbalsīgi pacēla rokas gaisā. Viņi izskatījās pēc karotāja, un viņu vienprātība lika domāt, ka, iespējams, Hirovs šeit izmantojis savu burvību.
  Vai tā nav taisnība, ka viņa ierašanās deva viņiem brīvību un iespēju justies kā īstiem cilvēkiem. Tas nozīmē, ka ir dabiski sveicināt Raganu kā lietus sausumā. Bijušo vergu sejās bija redzams prieks. Tas bija kā pamosties.
  Te, vispārējās līksmošanās, varens vergs, bagātīgi izrotāts ar rētām, izgāja uz priekšu. Viņš teica savā dziļajā balsī.
  - Ir bijuši un būs daudzi, kas vēlas vest pie laimes. Bet vai jums uz to ir morālas tiesības!
  - Kuru!? - Ragane atsita pilnu muti ar zobiem. Bicepss uz viņa kailajām rokām izspiedās.
  - Kas tu esi?! Dižciltīgas dzimtas pēctecis vai dzimtcilvēks. Vai varbūt pat aizbēgušu vergu, piemēram, Žisoru. Viņš arī daudz solīja, taču savu dzīvi beidza uz sārta. Un ar viņu divdesmit tūkstoši vergu. - Varenais vergs viņu pārtrauca.
  - Šeit daudz kas būs atkarīgs no mums pašiem. Es redzu uz tevis rētas, tu visdrīzāk neesi dzimis vergs, ar šķēpiem varu atšķirt pātagas vai zobena radītas brūces! - Vedmakova noteica.
  - Tu uzminēji man nezināmo karotāju! Es esmu grāfs de Spēks, milzīgu karaļu pēctecis. Bet vai jūs zināt sava tēva vārdu? - jautāja dižciltīgais vergs.
  - Ģimenes muižniecībai ir tāda pati saistība ar drosmi kā matu garumam ar saprātu! - Vedmakova atcirta un uzreiz piebilda. -Nekāda mūsu senču varonība nepalīdzēs gļēvulim!
  - Tu skaisti runā. Cik drosmīga ir tava sirds, piemēram, gadatirgus jestrs? - vergs draudīgi sarauca pieri.
  - Nu, kāds tu esi varonis! Grāfs, bet tu biji mērīts pret vergu likteni, kur bija tavs lepnums un drosme! - Ragana jau ir sākusi likvidēt.
  - Man tam bija savi iemesli. Un kuras, jums nav jāzina, jo mazāk zināšanu nozīmē, ka ir vieglāk nomirt! Es izaicinu tevi uz mirstīgo cīņu, un, ja tu esi drosmīgs ne tikai vārdos, tad pieņemsi izaicinājumu! - Grāfs de Fors rēca.
  - Par to vari būt drošs! - karotājs atcirta.
  Vergi iztīrīja arēnu. Ragana nokāpa un pārbaudīja zobenu. Viņai pretī stāvēja pretiniece. Viņam bija savs ierocis, divi asi uzasināti zobeni. Katram gadījumam karotāja no viņas krūtīm izvilka vēl vienu zobenu.
  Grāfs de Forsa bija daudz garāks par Raganu, plecos daudz platāks, lai gan nešķita tik muskuļots un daiļš, meitene bija cienīga kļūt par pasaules čempioni fitnesā. Taču tauku nebija, cīpslu saites bija saspringtas un pietūkušas. Turklāt katrā kustībā bija jūtama liela pieredze, un lēkājošā gaita runāja par visu. Viņu sejās parādījās smīns; tas vairs nebija nicinošs, bet gan līdzjūtīgs.
  - Nu, tev ir nepatikšanas, meitiņ! Tevi neapskauž. - Grāfs parādīja viņai dūri.
  - Kāpēc tu esi tik pašpārliecināts? - Raganas aizkaitinājums pastiprinājās.
  - Uzvarēju daudzās cīņās un turnīros. Manā valstībā mani uzskatīja par vienu no labākajiem cīnītājiem, daudzi mani uzskatīja pat par labāko. - Forsa, kratīja krūšu muskuļus, kas izskatījās kā divi vairogi, kas stāvēja viens otram blakus.
  - Tas ir tāpēc, ka jūs cīnījāties tikai ar muižniecību, un viņi deģenerējās un kļuva resni. Tagad, ja jūs saprastos ar talantīgu parasto cilvēku, jums būtu maz slavas! - Ragana pārliecinoši atbildēja.
  - Rej suns, čau, nūja, pareizāk sakot, mans zobens, nav staigājis pa muguru! - Viss augstprātības pilnums atgriezās grāfā.
  - Tas ir ļoti interesanti! Asmens no stiprākā tērauda rūsas pļāpātāja un gļēva rokās! "Vedmakova nebeidza spīdēt ar savu daiļrunību.
  - Nu, tas visdrīzāk attiecas uz tevi, sievišķi! - Forsa norūca.
  - Varbūt beigsim paukot mēlēs un izmantosim ko stiprāku! - Ragana spēlēja elegantu astoņnieku.
  - Savstarpēji!
  Grāfs un nemiernieku vadonis saskārās aci pret aci. Zobeni kustējās ātri un sita ar pilnu spēku. No sitieniem krita dzirksteles un bija dzirdama zvana skaņa.
  Grāfs uzbruka vairākas reizes. Viņš izmēģināja dubultstobra tehniku, bet Witcher atvairīja uzbrukumus, atzīmējot, ka viņas cēlajam pretiniekam bija pieklājīgs ātrums.
  - Ko tu spēlē!
  - Uz nāves stīgām!
  Grāfs atkal palaida virkni sitienu, viņš izmēģināja sarežģītas kombinācijas. Vedmakova nedaudz atkāpās un veica pretuzbrukumu, nedaudz satverot pretiniecei krūtīs.
  Viņa pētīja pieredzējušā karotāja kustības, veltot laiku, lai viņu noliktu. Grāfs pasmaidīja un viņa acis dzirkstīja:
  - Tu nemaz neesi tik vienkārša! Varbūt pat ne pilnīgs vergs, lai gan tu ej basām kājām.
  - Esmu dzimis brīvs un dzīvoju mežā! Mans kakls nekad nav pazinis jūgu. Nav iedomājams pakļauties spēkam. Patiesi brīvs cilvēks pakļaujas trim lietām - saprātam, mīlestībai, Dievam. Vergs savā dvēselē ir padevīgs - kaislībām, iekārei, Dieva kalpiem! - Ragana skaisti atbildēja.
  - Par pēdējo tev taisnība! Jums ir patiesi taisnība, šie priesteri un priesteri mani iecēla! - Grāfs veica dubulto fanu, pēc tam "atvāžamo" paņēmienu, taču nesekmīgi. - Es labprāt parunāšos ar tevi pie vīna glāzes, ja vien es tevi nenogalināšu.
  - Vīna krūze ir kā okeāns - aizraujoties, tu zaudē zemi zem kājām! - teica karotājs.
  - Bet tu jūties brīvāks. Kā ar šo tehniku?
  Viņš turēja trīszaru, tad tauriņu. Atbildot uz to, Witcher sita tikšanos spēcīgāk. Grāfs sastinga un atkāpās. Pēc tam sacensības atkal turpinājās, Forsa kustējās kā uzvilkta, viņš saprata, ka pretinieks ir pārāk spēcīgs, lai viņu bez ceremonijām uzņemtu. Tad, pieradinājis Raganu pie noteiktas kustību secības, grāfs negaidīti mainīja zobena trajektoriju un trāpīja meitenei pa muskuļotajām, bet arī sievišķīgajām krūtīm. Asinis tecēja, skrāpējums bija dziļš. Brūce nesalauza Raganu, bet, gluži pretēji, deva viņai spēku. Meitene devās uzbrukumā, pazibēja zobeni, veicot dīvainu deju. Un, lai gan no malas šķita, ka karotāja ir pilnībā zaudējusi galvu un ir dusmās, dzīve mežā un medības jau no mazotnes mācīja viņai saglabāt veselo saprātu vissīvākajā cīņā. Grāfam bija grūti savaldīt šādu spiedienu; viņš atkāpās, ar grūtībām atvairīdamies. Vedmakova uztvēra brīdi, kad verdzene atkāpās, it kā būtu iesitusi viņam zem ceļgala. Sitiens skāra cīpslu un grāfs padevās, viņa ātrums kritās. Tad meitene turēja savu tehniku, viņa pati to izdomāja, nosaucot to par deviņgalvu pūķi. Tikai labi apmācīts cīnītājs varētu kaut ko tādu izdarīt. Turklāt pēdējais devītais uzbrukums bija gandrīz neatvairāms. Šeit runa bija par mehāniku, atspoguļojot uzbrukumu, roka bija pārāk novājināta, parērējot uzbrukumus, un tāpēc pēdējais uzbrukums noslēdzās. Pirmo reizi karotājs paņēmienu veica diezgan prasmīgam un ātram partnerim, un, kad viņš noelsās, nometot zobenu, kļuva skaidrs, ka jaunums bija veiksmīgs.
  Grāfs nobālēja, viņš zaudēja spēkus.
  - Tu laimīgā kuce!
  - Ne īsti! Veiksme ir nestabila kā smiltis - tikai smags darbs to saistīs ar cementu.
  Ragana atkal ievainoja savu ienaidnieku, bet ne dziļi - viņa nevēlējās nogalināt vai sakropļot. Sitot vēlreiz, viņa metās, grāfs mehāniski atvairīja un karotājs ar nūjas kāju izsita zobenu. Verga cienītājs izrādījās pilnīgi neapbruņots. Ragana, izmetusi zobenus, metās virsū ienaidniekam un paklupināja grāfu. Viņas rokas saspieda viņa ekstremitāti slēdzenē.
  -Tu padodies? - Panteras acis iemirdzējās.
  - Es uzskatu padošanos baskāju vergam!
  Ragana karsti iebilda:
  - Nevis vergs, bet cīnītājs par taisnīgu lietu! Jūs pats bijāt vergs un sapratāt, kas ir pazemojums, bet tie ir citi cilvēki, ne sliktāki par mums. Tāpēc jautājiet savai sirdsapziņai!
  . NODAĻA Nr.10.
  Priekšējā līnijā cīnījās Oļegs Ribačenko un Margarita Koršunova. Zēns un meitene jau bija diezgan garlaicīgi no ieilgušā kara. Arī nemitīga slepkavošana un šaušana kļūst garlaicīga.
  Tā ir kā spēle. Tā pati šaušanas spēle agrāk vai vēlāk kļūs garlaicīga.
  Bērni bija noguruši no šaušanas un nemitīgās granātu mētāšanas ar basām kājām.
  Zēns pagriezās. Nopļāva fašistus.
  Un teica:
  - Maeta!
  Meitene ar basām kājām meta granātu. Viņa izkaisīja Fritzes un sajūsmā iesaucās:
  - Mums būs jaunas, ļoti lielas uzvaras!
  Bet tas kļūst garlaicīgi. Pat tas, ka no zēna basām kājām metiena Hitlera tanki tiek nospiesti uz sāniem.
  Pēc tam Oļegs sāka komponēt.
  Vēl viena alternatīva vēsture. Zjuganovs nebalsoja par Stepašina kandidatūru un arī trīs komunistu frakcijas.
  Tas beidzās ar Valsts domes atlaišanu un pirmstermiņa vēlēšanām 1999. gada septembrī.
  Protams, komunisti bija stiprāki nekā jebkad agrāk. Un viņi devās uz vēlēšanām, paļaujoties uz Primakova valdības sasniegumiem, kur viņiem bija ievērojama loma. Vienotības bloks vēl nav izveidots. Putins neparādījās kā premjerministrs. Un kaujinieku iebrukums Dagestānā tikai palielināja kreiso balsu skaitu un nogalināja varas iestāžu spēku.
  Kopumā valdība izrādījās nesakārtota. NDR vājinājās un sabruka, un nebija jaunas gatavas partijas. Un Stepašins, būdams iecelts par premjerministru, nevadīja varas partiju. Un tad Jeļcins viņu pilnībā atlaida.
  Īsāk sakot, parlamenta vēlēšanas guva pārliecinošu kreiso uzvaru.
  Komunistu triumfs bija iespaidīgs. Turklāt Primakova-Lužkova blokam nebija laika atpūsties. Bet viņam tomēr izdevās reģistrēties kopā ar zemniekiem. Un viņš ieņēma otro vietu. Trešais bija "Yabloko", kam bija labs PR. LDPR ieņēma ceturto vietu. Bet lielā mērā tāpēc, ka proprezidentālie kanāli aktīvi reklamēja šo partiju.
  Un Jeļcins pat iedeva, pareizāk sakot, piešķīra Žirinovskim ģenerāļa pakāpi.
  Tātad viss notika pēc īpaša scenārija.
  Opozīcija sagrāba varu Valsts domē. Un Jeļcins piekrita brīvprātīgi aiziet, oficiāli ieceļot Primakovu par savu pēcteci. Zjuganovs kļuva par premjerministru un labo roku.
  Tas kopumā komunistiem piestāvēja. Un tika panākts kompromiss. Basajevs un Khattabs tika izspiesti no Dagestānas. Bet viņi nesūtīja karaspēku pašā Čečenijā.
  Drīz tur sākās pilsoņu karš un sadalījums vairākās grupās.
  Krievija palīdzēja Mashadovam un Kadirovam. Primakovs viegli uzvarēja Krievijas prezidenta vēlēšanās. Otrais negaidīti kļuva Žirinovskis - kura elektorātā nebija citu konkurentu, un liberālais Javļinskis nebija viņa sāncensis.
  Oļegs Ribačenko pārtrauca savu eseju. Nē, tas nav interesanti. Atkal jau apskatīta tēma, pēc Primakova, Zjuganova un PSRS atjaunošanas. Apnicis tas!
  Kaut ko interesantāku varētu būt sacerēt. Piemēram, par kosmosu.
  Zēns sāka nākt klajā ar idejām.
  Jaunā Lielās Krievijas impērijas galvaspilsēta tika saukta par Petrogradu-Galaktiku. Tas tika dibināts Strēlnieka zvaigznājā, gandrīz pašā galaktikas centrā. Gan zvaigznes, gan planētas šeit bija daudz blīvākas nekā Piena ceļa nomalē, kur vecā Zeme atrada patvērumu. Rietumu konfederācijas spēki tika pilnībā izdzīti no kodola. Tomēr karš nepagāja bez pēdām: tika iznīcinātas tūkstošiem planētu, un par Zemi palika tikai atmiņas. Tas bija galvenais iemesls galvaspilsētas pārvietošanai uz galaktikas bagātāko un mierīgāko vietu. Šeit ir ļoti grūti izlauzties cauri, tāpēc pat totāla kosmosa kara apstākļos, kur frontes līnija ir abstrakts jēdziens, bet aizmugure ir konvencija, kodols ir kļuvis par galveno Krievijas bāzi un industriālo cietoksni. Galvaspilsēta pieauga un pilnībā aprija Kišiša planētu, pārvēršoties par gigantisku metropoli. Milzu pilsēta, kas spēj atstāt iespaidu uz jebkuru saprātīgu cilvēku. Daudzas lidmašīnas šķērsoja purpursarkanās debesis.
  Maršals Maksims Troševs tika izsaukts pie aizsardzības ministra supermaršala Igora Rēriha. Gaidāmā tikšanās liecināja par krasi pastiprinātu ienaidnieka aktivitāti. Karš, noguris no visiem, aprija resursus kā plēsīgu piltuvi, tajā gāja bojā triljoniem cilvēku, un neviens nevarēja sasniegt vēlamos panākumus. Militarizācija atstāja savas pēdas Petrogradas-Galaktikas arhitektūrā. Glītās rindās stāv milzīgi debesskrāpji, tie attēlo laukumus uz pilsētas šaha dēļa. Tas maršalam neviļus atgādināja kosmosa armadu veidošanos. Pēdējās kaujas laikā savas pozīcijas ieņēma arī lielie Krievijas zvaigžņu kuģi, kas pēkšņi lauza formējumu, atsitoties pret ienaidnieka flagmani. Pārdomāta kauja izvērtās tuvcīņā, sadūrās daži kuģi, eksplodējot zvērīgi spilgtos zibšņos. Vakuums iekrāsojās tā, it kā būtu izvirduši gigantiski vulkāni un reizē plūdušas uguns upes, krastos plosījās elles liesmu straumes, pārklājot tās ar postošu vilni. Haotiskā cīņā veiksme pavadīja Lielkrievijas armiju, taču uzvarai bija ārkārtīgi augsta cena. Vairāki tūkstoši zvaigžņu kuģu pārvērtās elementārdaļiņu plūsmās. Tiesa, ienaidnieks cieta vēl lielākus zaudējumus. Krievi zināja, kā cīnīties, bet konfederācija, kurā bija daudz rasu, nikni iecirta, izrādot spītīgu pretestību.
  Galvenā problēma bija tā, ka konfederācijas centru, kas atrodas Tomas galaktikā, bija ļoti grūti iznīcināt. Senā kļavveida dagu civilizācija, kas šajā zvaigžņu kopā dzīvoja miljoniem gadu, uzcēla neieņemamu cietoksni un apņēma sevi ar spēcīgu, slazdu pilnu aizsardzības līniju.
  Lai ielauztos šajā Mannerheima telpā, ar visu Krievijas armiju nepietiks. Karu izbeigt nebija iespējams. Planētas un sistēmas daudzas reizes mainīja īpašniekus. Maršals paskatījās pa galvaspilsētu ar nostalģijas sajūtu. Slīdošie gravioleti un flaneuri bija nokrāsoti haki krāsās, un visur bija jūtams lidmašīnas dubultais mērķis. Dažas ēkas bija veidotas kā gigantiski tanki vai kājnieku kaujas mašīnas ar kāpurķēdēm ieeju vietā. Bija jocīgi vērot, kā no tāda spārnota tvertnes mucas izcēlās ūdenskritums, zilais un smaragda ūdens atspīdēja četras "saules", spēlējoties ar desmitiem toņu, un uz stumbra un spārniem auga eksotiski koki un milzīgi ziedi, veidojot neparasti piekārtie dārzi. Mūsdienīgi, tikai gigantiski debesskrāpju tanki, parasti racionālas formas, bruņoti ar daudziem ieročiem. Dzīvot šādās mājās ir ērti un mājīgi, lai gan uzbrukuma gadījumā galvaspilsētai līdzīga ēka piecu minūšu laikā pārvērstos par spēcīgu kaujas vienību. Visu klašu garāmgājēji un pat mazi bērni bija armijas formās vai dažādu paramilitāru organizāciju apģērbā. Kibermīnas atradās augstu stratosfērā; pēc izskata tās atgādināja krāsainas bumbiņas. Gaismas gaismekļi izgaismoja debesu velvi, pārpludinot gludos spoguļu bulvārus ar žilbinošiem stariem. Maksims Troševs nebija pieradis pie šādām pārmērībām.
  "Zvaigznes šeit ir pārāk blīvas. Un tas man ir pārāk karsts. "
  Maršals noslaucīja sviedrus no pieres un ieslēdza ventilāciju. Tālākais lidojums pagāja bez problēmām, un drīz vien parādījās Aizsardzības ministrijas ēka. Pie ieejas atradās četras kaujas mašīnas. Spicie lučiāri ar saviem piesūcekņiem - dzīvniekiem, kuru oža ir piecpadsmit reizes spēcīgāka par suni - ielenca Troševu. Supermaršala ciklopiskā pils iegāja dziļi pazemē, tās biezajās sienās atradās plazmas lielgabali un kaskādes lāzeri. Dziļā bunkura interjers bija vienkāršs - greznība netika veicināta. Pirms tam Troševs savu priekšnieku redzēja tikai trīsdimensiju projekcijā. Supermaršals bija gados vecs, pieredzējis simts divdesmit gadus vecs karavīrs. Man bija jākāpj lejā ar ātrgaitas liftu, iespiežoties labus desmit kilometrus pazemē.
  Izgājis garām elites aizsargu un kaujas robotu kordonam, maršals iegāja kabinetā, kur plazmas dators simulēja izvērstu galaktikas hologrammu ar Krievijas karaspēka koncentrācijas pazīmēm un iespējamo ienaidnieka triecienu vietām. Netālu karājās mazākas hologrammas; bija redzami citu galaktiku attēli. Kontrole pār tiem nebija nepārtraukta; starp zvaigznēm mijas neatkarīgu valstu uzmetumi, kuros dzīvoja inteliģentas, dažreiz ļoti dīvainas rases. Troševs ilgi neskatījās uz šo krāšņumu, viņam bija jāsniedz vēl viens ziņojums. Igors Rērihs izskatījās jauns, viņa seja bija gandrīz bez grumbām, un viņam bija biezi blondi mati. Likās, ka viņš var dzīvot un dzīvot, bet krievu medicīna kara apstākļos nebija pārāk ieinteresēta cilvēka mūža pagarināšanā. Gluži pretēji, straujā paaudžu maiņa veicināja evolūciju un bija izdevīga nežēlīgajam kara atlasītājam. Dzīves ilgums bija ierobežots līdz simt piecdesmit gadiem. Pat elitei. Nu dzimstība palika ļoti augsta, aborti bija tikai defektīviem bērniem, un kontracepcijas līdzekļi bija aizliegti. Supermaršals, ieejot iekšā, pievērsa skatienu Troševam.
  - Un šeit tu esi, Maksim. Ievietojiet visus datus datorā, tas tos apstrādās un sniegs risinājumu. Ko jūs varat teikt par nesenajiem notikumiem?
  - Konfederāti un viņu sabiedrotie guva labu mācību. Svari svārstās mūsu virzienā.Pēdējo desmito laikā absolūtais vairums cīņu ir uzvarētas.
  Rērihs pamāja.
  - ES zinu. Taču manāmi aktivizējās konfederātu sabiedrotie Dugs. Tie sāk radīt nopietnus draudus.
  - Piekrītu.
  Rērihs noklikšķināja uz hologrammas attēla un nedaudz palielināja to.
  - Pirms jums ir Smūra galaktika. Šeit ir otrs lielākais Dugas cietoksnis. Šeit mēs dosim galveno triecienu. Ja izdosies, mēs spēsim uzvarēt karā septiņdesmit, maksimāli simts gadu laikā. Un, ja mums neizdosies, karš vilksies daudzus gadsimtus. Jūs esat pierādījis sevi kā kompetentu komandieri, un tāpēc es iesaku jums vadīt operāciju Steel Hammer. Tas ir skaidrs?
  - Tieši tā, jūsu ekselence.
  Igors sarauca pieri.
  -Kāpēc tādi tituli? Vienkārši sazinieties ar mums: biedrs supermaršals. Kur jūs to pacēlāt?
  Maksims jutās kauns.
  -Es, biedrs supermaršals, mācījos pie Binga. Viņi sludināja veco impērijas stilu.
  - Skaidrs. Bet tagad impērija ir cita, priekšsēdētājs ir vienkāršojis līdzšinējās paražas un procedūras. Turklāt drīzumā notiks varas maiņa, un mums būs jauns vecākais brālis un augstākais komandieris. Varbūt mani atlaidīs un, ja operācija Tērauda āmurs būs veiksmīga, jūs tiksiet iecelts manā vietā. Mums ir jāmācās iepriekš, tā ir milzīga atbildība.
  Maršals bija vairāk nekā trīs reizes jaunāks par Rērihu, un tāpēc aizbildnieciskais tonis bija ļoti piemērots un neizraisīja aizvainojumu. Lai gan drīzumā notiks vadītāja maiņa, un viņu jaunais vadītājs būs jaunāks par viņiem abiem. Protams, tas būs labākais.
  - Esmu gatavs. Es kalpoju lieliskajai Krievijai!
  - Tātad ej. Mani ģenerāļi jums sniegs sīkāku informāciju.
  Pēc salutēšanas maršals aizgāja.
  Bunkuru gaiteņi bija nokrāsoti haki krāsā. Operatīvā štābs atradās zemāk. Daudzi fotoniskie un plazmas datori paātrinātā tempā apstrādāja informāciju, kas plūst no dažādiem metagalaktikas punktiem. Priekšā bija liels rutīnas darbs, un maršals tika atbrīvots tikai pēc pusotras stundas. Tagad viņu gaidīja garš hiperlēciens uz kaimiņu galaktiku. Tur jāsavāc milzīgi spēki, gandrīz sestā daļa no visas Krievijas kosmosa flotes. Vairāki miljoni zvaigžņu kuģu. Kad sīkās detaļas bija nokārtotas, maršals pacēlās virspusē. Dziļais vēsums padevās intensīvam karstumam. Četri gaismekļi sapulcējās zenītā un, kroņiem, nežēlīgi laizīdami debesis, izlēja uz planētas daļiņu straumes. Gaismas kaskādes plūda pa spoguļattēlu ieliņām. Maksims ielēca gravitācijas plaknē, iekšā bija ērti un forši, un metās uz nomalēm. Viņš nekad iepriekš nebija bijis Petrogradā-Galaktikā un gribēja savām acīm redzēt galvaspilsētu, kurā dzīvo trīssimt miljardi iedzīvotāju. Viņš pameta militāro sektoru, un viss mainījās un kļuva jautrāks. Parādījās ēkas ar oriģinālu kompozīciju, tās viņš droši vien nosauktu par greznām - tajās apmetās priviliģētās klases pārstāvji. Totālā kara laikā oligarhu slānis samazinājās, bet netika pilnībā iznīcināts. Pilis bija īsti mākslas darbi. Viena no tām atgādināja viduslaiku pili, kur parapeta zobu vietā bija palmas. Cits stāvēja uz tievām kājām, un zem viņa stiepās automaģistrāle; viņš izskatījās kā spilgtas krāsas zirneklis, klāts ar zvaigznēm. Daudzas ēkas, kurās dzīvoja nabadzīgāki cilvēki, arī neizraisīja asociācijas ar kazarmām, gluži otrādi - dzirkstīja iespaidīgas fasādes, ko rotāja pagājušo gadsimtu vadoņu un komandieru statujas. Ne viss ir jākrāso haki, nodomāja Troševs. Turklāt, iespējams, visapdzīvotākajai pilsētai Visumā vajadzētu būt skaistai arhitektūrai. Tūrisma sektors bija īpaši krāšņs ar kustīgām pastaigu celiņiem, ar gigantisku rožu formā veidotām ēkām, kā arī ziedošām un savītām tulpēm, savērtām margrietiņām un sarežģīti sajauktiem eksotiskiem dzīvniekiem. Acīmredzot ir interesanti dzīvot lācī vai zobenzobu tīģerī, tas priecē bērnus. Taču arī pieaugušie ir pārsteigti, kad šāda struktūra kustas vai spēlējas. Divpadsmitgalvainais rotējošais pūķis uz maršalu atstāja neizdzēšamu iespaidu, no katras mutes izplūda daudzkrāsainas strūklakas, ko apgaismoja neona. Kopumā bija ļoti daudz visdīvainākās formas strūklaku, kas meta daudzkrāsainas strūklas simtiem metru gaisā. Un cik tās ir skaistas, četru saulīšu gaismā savijoties ūdens rakstā, pasakainā, neatkārtojamā krāsu spēlē. Bērni šeit bija dzīvespriecīgi un skaisti: viņu krāsainās drēbes radīja līdzību ar pasaku rūķiem. Šeit nebija tikai cilvēki, puse publikas bija citplanētieši. Tomēr svešinieku bērni ar prieku spēlējās ar cilvēkbērniem. Troševs saskārās arī ar inteliģentiem augiem. Sulīgas zeltagalvas pienenes ar četrām kājām un divām tievām rokām. Viņu mazuļiem bija tikai divas kājas, un viņu zeltainās galvas bija blīvi izkaisītas ar smaragda plankumiem. Maksims labi pazina šo rasi - Gapi, trīs seksuālas augu radības, miermīlīgas, taču pēc likteņa gribas viņi tika ievilkti visaptverošā starpzvaigžņu karā un kļuva par dabiskiem Lielās Krievijas sabiedrotajiem.
  Bija pietiekami daudz citu rasu pārstāvju - pārsvarā neitrālu valstu un planētu. Viņi gribēja apskatīt neticamo impērijas galvaspilsētu. Šeit karš šķiet tāls un nereāls, tas ir tūkstošiem parseku tālāk, un tomēr nemierīga sajūta maršalu nepameta. Manā galvā iešāvās doma, ka uz tām planētām, kurām nāksies uzbrukt, dzīvoja arī saprātīgas būtnes un mirs veseli miljardi domājošu radījumu. Tiks izlietas asiņu straumes, tiks iznīcinātas tūkstošiem pilsētu un ciemu. Bet viņš ir impērijas maršals, un viņam jāpilda savs pienākums.
  Pēc tūrisma centra apbrīnošanas maršals pavēlēja izvērst gravitācijas lidmašīnu un devās uz industriālajiem rajoniem. Mājas šeit bija nedaudz zemākas, ar vienkāršu plānojumu. Rūpnīcas atradās dziļi pazemē.
  Tiklīdz gravitācijas lidmašīna nolaidās, tai pretī nekavējoties metās bars baskāju puišu ar lupatām un tīrīšanas līdzekļiem. Plānas ragamuffins lupatas jau nogurušas, izbalējis haki, ar lielām saplēstām caurumiem. Dziļi iededzis, gandrīz melns. Šķiet, ka ieilgušais karš licis savilkt jostas. Troševs sāka izjust līdzjūtību. Šoferis kapteinis Fokss nedalījās ar šādiem noskaņojumiem.
  - Nāc, žurkas, vācies prom no šejienes! Māršals nāk! - viņš iesaucās.
  Bomžu bērni steidzās uz visām pusēm, varēja redzēt tikai netīros papēžus. Ir grūti staigāt basām kājām pa virsmu , kas ir karsta no četrām "saulītēm" vienlaikus, un nabaga bērni nezināja, kas ir kurpes. Viens no zēniem tomēr izrādījās drosmīgāks par pārējiem un pagriezās un parādīja vidējo pirkstu. Kapteinis izvilka spridzinātāju un šāva uz nekaunīgo zēnu; viņš būtu viņu nogalinājis, bet maršalam pēdējā brīdī izdevās pagrūst kapteiņa roku. Lādiņš lidoja garām, veidojot krāteri ietvē, izkusušā akmens lauskas uzkrita zēnam uz kailajām kājām, un viņš sabruka uz asfalta. Ar gribas piepūli topošajam karavīram izdevās aizturēt savu kliedzienu un, izturot sāpes, piecēlās. Maksims iedeva kapteinim smagu pļauku pa seju.
  - Trīs dienas sardzē. Uzmanību, rokas pie sāniem! - Maršals draudīgā tonī pavēlēja - Bērni ir mūsu īpašums, un mums par viņiem ir jārūpējas, nevis jānogalina. Saprati, briesmonis?
  Lapsa izstiepa rokas sānos. Viņš īsi pamāja ar galvu.
  - Atbildiet saskaņā ar noteikumiem.
  - Jā, ser.
  Maksims pievērsa skatienu zēnam. Viņš bija gaišmatains ar skaistu, viltīgu seju un muskuļotu. Zem saplēsta T-krekla var redzēt viņa stipros abs, kas izklāta ar šokolādes tāfelītēm.
  -Kāds ir tavs vārds?
  - Janešs Kovaļskis! - nobružātais vīrietis iekliedzās uz plaušām.
  - Es redzu tevī spēcīga karotāja būtību. Vai vēlaties iestāties Žukova skolā?
  Zēns kļuva nomākts.
  - Es priecātos, bet mani vecāki ir parasti strādnieki un nevarēs samaksāt par manu izglītību.
  Māršals pasmaidīja.
  - Jūs tiksit reģistrēts bez maksas. Jūs, kā redzu, esat fiziski stiprs, un jūsu acis runā par garīgajām spējām. Galvenais ir labi mācīties. Šie ir grūti laiki, bet, kad karš beigsies, pat strādnieki dzīvos labos apstākļos.
  - Ienaidnieks tiks uzvarēts! Mēs uzvarēsim! - Janešs atkal iekliedzās.
  - Tad ieņemiet vietu ierindā, karavīr. Un iesākumam - manā mašīnā.
  Liza saviebās. Zēns bija nedaudz netīrs, un pēc viņa salons būtu jāmazgā.
  Pacēlusies, gravitācijas lidmašīna ieskrēja valdības telpās.
  Džeinss, aizturējis elpu, pētīja milzīgās, grezni iekārtotās mājas.
  - Mūs nelaiž centrālajā sektorā, un tas ir tik interesanti.
  - Jūs redzēsiet pietiekami daudz vairāk.
  Un tomēr maršals, līdzjūtības vadīts, pavēlēja lidot līdz tūrisma centram. Zēns skatījās ar visām acīm, burtiski aprija redzēto. Bija manāms, ka viņš gribēja izlēkt no mašīnas, paskriet pa kustīgo ietvi, uzkāpt kādā no prātu satriecošajiem braucieniem.
  Parasti bargais Maksims tajā dienā bija tik laipns un maigs kā jebkad.
  - Ja vēlaties, brauciet pa "prieka kalnu" un pēc tam nāciet tieši pie manis. Paņemiet naudu, pretējā gadījumā viņi jūs nelaidīs.
  Maršals pasniedza papīra lapu.
  Janešs metās pretī braucieniem, taču viņa izskats bija pārāk uzkrītošs.
  Pie ieejas kosmosa nindzju zālē viņu apturēja masīvi roboti.
  -Puisis, tu esi slikti ģērbies, nepārprotami no nabadzīgajiem rajoniem. Tevi vajadzētu aizturēt un nogādāt iecirknī.
  Zēns mēģināja aizbēgt, taču viņi viņam trāpīja ar apdullināšanas pistoli, izmetot uz asfalta. Troševam nācās izlēkt no mašīnas un doties izmeklēt.
  - Pagaidi, šis kadets ir ar mani.
  Policisti, kas piebrauca, apstājās un skatījās uz maršalu. Maksims bija lauka formas tērpā, bet militārā komandiera epauleti spoži mirdzēja zeltā pret četrām saulēm.
  Vecākais patruļnieks, policijas leitnants, salutēja.
  - Atvainojiet, maršal, bet instrukcija aizliedz ielaist ubagus centrā, kur mēs uzņemam viesus no visas galaktikas.
  Pats Maksims saprata, ka ir pieļāvis kļūdu, tik cienījamā apvidū izlaižot ragamufinu. Taču viņam nebija nodoma demonstrēt savu kļūdu.
  -Šis zēns ir skauts. Viņš pildīja augstākās pavēlniecības uzdevumu.
  Leitnants pamāja ar galvu un nospieda pistoles pogu. Janešs Kovaļskis saraustījās un atjēdzās. Maršals pasmaidīja un pastiepa roku. Šajā brīdī četri citplanētiešu galakti pēkšņi sasparojās ar staru metējiem. Ārēji citplanētieši atgādināja rupji apzāģētus koku celmus ar zili brūnu mizu; viņu ekstremitātes bija mezglotas un līkas. Pirms monstriem bija laiks atklāt uguni, Maksims nokrita uz pārsega, izvelkot spridzinātāju. Ugunīgās takas gāja gar virsotni, ietriecās krāsainajā statujā, izsmidzinot gleznaino pjedestālu fotonos. Troševs ar lāzera staru nogrieza divus uzbrucējus, abi izdzīvojušie inogalakti pārvietojās uz sāniem. Vienu arī aizķēra nepielūdzamā sija, bet otram izdevās paslēpties aiz fasādes dzegas. Briesmonis izšāva no trim rokām uzreiz un, lai arī Maksims kustējās ātri, viņš guva nelielu triecienu - tika apdedzināta sāna un bojāta labā roka. Ienaidnieka stari tangenciāli skāra "trakās ūdensrozes" atrakciju. Sekoja sprādziens.
  Maršala redzējums peldēja, taču viņš bija pārsteigts, redzot, kā Janešs izrāva plātnes gabalu un uzmeta to ienaidniekam. Maksims bija pārsteigts par necilvēcīgo spēku, kas slēpjas šajā vājā izskata pusaudzī... Metiens izrādījās precīzs, tieši piecu acu rindā. Radījums saraustījās un, satriecoties, pakāpās uz priekšu. Ar to pietika, lai Maksima mērķtiecīgais šāviens izbeigtu briesmoņa dzīvi.
  Cīņa beidzās ātri. Tās laikā policija pat nemēģināja atklāt uguni. Maršals to uzreiz pamanīja.
  "Priekšpusē cīnās visi labākie, un aizmugurē, pilsētas ielās, sēž gļēvuļi.
  Labi paēdušais leitnants nobālēja. Piegāju pie Maksima.
  - Biedri maršal, es atvainojos, bet viņiem bija smagi staru metēji, un mēs...
  - Un kas tas ir! - Maksims norādīja uz spridzinātāju pie patruļas jostas. - Mušu sitējs? Žēl, acīmredzot galvaspilsētā jums nav darba. Tu nesēdēsi dīkā, es centīšos tevi nosūtīt uz fronti.
  Pamudinājis zēnu, Maksims palīdzēja viņam uzlēkt uz gravitācijas lidmašīnas klāja un pēc tam stingri paspieda viņam roku.
  -Nu tu esi ērglis. Priecājos, ka par tevi nekļūdījos.
  Kovaļskis draudzīgi piemiedza aci, viņa balss skanēja diezgan skaļi un priecīgi.
  - Izdevu tikai vienu veiksmīgu metienu. ES varētu...
  - Tev būs iespēja. Jūs pabeidzat koledžu un uzreiz dodieties cīņā. Tev priekšā visa dzīve, vēl jācīnās līdz malām.
  - Karš ir lielisks! - zēns sajūsmā iesaucās. - Es gribu nekavējoties doties uz priekšu, paņemt staru ieroci...
  - Jūs to nevarat izdarīt uzreiz, jūs tiksit nogalināts pirmajā kaujā. Vispirms iegūstiet specialitāti.
  Janešs aizvainots nošņāca. Viņš bija pārliecināts par savām spējām, domāja, ka jau daudz ko prot, arī šaut. Tikmēr gravitācijas lidmašīna lidoja virs milzīgā Mičurinska parka. Tur auga milzīgi koki, daži no tiem sasniedza vairāku simtu metru augstumu. Un augļi bija tik milzīgi, ka, apēduši vidu, varēja dzīvot iekšā. Ģenētiski modificētie ananāsi ar zeltainu mizu izskatījās apetīti. Tiesa, pretēji gaidītajam, lielu puiša apbrīnu tie neizraisīja.
  - Tādos mežos jau esmu bijis. - Janešs paskaidroja. - Atšķirībā no centrālajiem rajoniem, tur visi ir ielaisti. Lai gan, lai tur nokļūtu kājām, ir vajadzīgs ilgs laiks.
  - Var būt! - Maksims teica. - Un tomēr, apbrīnojiet šeit esošos augus... Tur ir sēne, zem tās var ietilpt vesels pulks.
  - Tikai lielas mušmires līdzība. Tas ir neēdams. Atceros, ka savācu veselu maisu sagrieztu augļu gabaliņu. Man patīk pavarara - āda ir plāna un garša ir absolūti garšīga. Vīģes nav nekas salīdzinājumā ar to. Griešanas laikā jābūt uzmanīgiem. Tas varētu pārsprāgt, un tad straume būtu kā ūdenskritums - tas aiznesīs tevi, pirms tu pat paspēji izrunāt vārdu. Augļi šeit ir pārāk lieli. Tie ir jānēsā pa daļām plastmasas maisiņā, un tas ir ļoti neērti.
  Maksims paglaudīja Dženešam pa plecu.
  - Ne visu mēra ar pārtiku. Dosimies lejā un nolasīsim ziedus.
  - Dāvana meitenei! Kāpēc ne!
  Puiša rokas sniedzās pēc stūres. Kapteinis Fokss dusmīgi sita ar pirkstiem.
  - Neaiztiec stūri, kucēn.
  Un uzreiz kā atbildi viņš saņēma vēl vienu maršala aizrādījumu.
  "Tev ir tikai drosme cīnīties ar bērnu."
  - Es atvainojos, jūsu ekselence!
  Janešs nespēja nesmieties.
  - Ja vēlies, pamēģini. - Maksims atļāva.
  "Man ir pieredze simulatoros," sacīja Janešs.
  Bez šaubu vai baiļu ēnas Kovaļskis uzlika rokas uz stūres un virzīja automašīnu uz leju. Acīmredzot viņam patiešām bija ievērojamas spējas. Gravitācijas lidmašīna steidzās garām gigantisku koku galotnēm.
  Maksims neiejaucās, ļaujot zēnam vadīt lidmašīnu. Jāsaka, ka viņš ar savu uzdevumu tika galā ļoti veiksmīgi, manevrējot starp gigantiskiem stumbriem, ne reizi nekrita, demonstrējot virtuozu tehniku pāri saviem gadiem. Tomēr, pat ja tā avarētu, tas nebūtu nekas liels; gravitācijas lidmašīnai ir ideāla drošības sistēma. Beidzot viņi apsēdās izcirtumā, kas bija nokaisīts ar maziem, bet pasakaini skaistiem ziediem. Likās, ka labais burvis bija dāsni izkaisījis rotaslietas. Sarežģītā krāsu gamma mirdzēja acīs, un reibinošā smarža izraisīja neaprakstāmu sajūsmu.
  Janešs apbrīnā pat nosvilpās. Kad viņi nolaidās, zēns izlēca un sāka plūkt ziedus, savācot veselu roku. Maksims bija aukstasinīgs, viņam patika ainava, un tomēr kaut kas bija satraucošs. Sajūta apdraudēta. Izgājis cauri ugunij un ūdenim, maršals bija pieradis uzticēties savai intuīcijai, tā viņu reti pievīla. Principā lielas impērijas galvaspilsētā nedrīkst būt cilvēkiem bīstamas dzīvības formas. Šeit ir kaut kas savādāks. Maksims pamāja zēnam un klusi čukstēja viņam ausī:
  - Mūsu tuvumā ir ienaidnieki. Paslēp ziedus un nāc man līdzi.
  Džeineša acis iemirdzējās.
  - Esmu gatavs.
  Atstājot pušķi automašīnā kapteiņa Foksa uzraudzībā, Maksims un Janešs devās dziļāk mežā. Protams, vajadzēja izsaukt karaspēku un izķemmēt apkārtni. Bet Maksimu pārņēma satraukums. Dženešu, protams, pārņēma romantiskas tieksmes, viņš iedomājās sevi par militārā izlūkdienesta virsnieku un par to priecājās. Viņi izgāja cauri džungļiem, cenšoties neradīt troksni. Janešs paspēja apdedzināt kailās kājas uz purpursarkanām nātrēm, taču atturējās, lai gan āda līdz ceļiem bija klāta ar lieliem tulzniem.
  "Esi uzmanīgs," Maksims čukstēja. - Mežā briesmas slēpjas katrā zāles stiebrā.
  "Mums šeit ir vajadzīga aizsargājoša maskēšanās," Janešs čukstēja. Lupatas tik tikko slēpa ķermeni, kaut kas rāpās gar kājām. Lielie kukaiņi, kā Janešs mācījās skolā, neēd cilvēkus uz šīs planētas. Bīstamākās posmkāju sugas tika iznīcinātas ģenētiskā līmenī, ar to nepietika, lai galvaspilsētas centrs kļūtu par infekcijas vai epidēmijas avotu. Viņi klusēdami gāja tālāk. Pēkšņi Maksims sastinga. Mazās dzīvās radības uzvedās nemierīgi, it kā kāds tās būtu nobiedējis. Maršals paņēma zēnu aiz rokas un čukstēja viņam ausī:
  - Priekšā ir slazds!
  Maksims izņēma no kabatas skaņas detektoru un uzmanīgi noklausījās apkārtni. Tieši tā, netālu gulēja pieci cilvēku kaujinieki un aptuveni tikpat daudz citplanētiešu. Nu ar šādu spēku samēru labāk neiesaistīties kaujā, bet apiet ienaidnieku.
  To viņi darīja.
  Pieredzējušais karavīrs un zaļais zēns pārvietojās sinhroni. Mums bija jāiet cauri blīviem krūmu biezokņiem, līdz potītēm slīkstot sūnās. Ar lielām grūtībām maršals izdomāja cilvēku ķēdes pārrāvumu un paspēja izslīdēt šajā vietā. VIŅIEM paveicās; nevienam no citplanētiešiem nebija dzīvnieku maņu vai fenomenālas dzirdes. Skaņas detektors jau varēja atšķirt maigi izrunātus vārdus.
  - Rezidenta kungs, jūs no manis prasāt neiespējamo.
  Atbildot ķērkšanai līdzīga balss.
  - Un jūs, ģenerālis, esat pieradis tikai ņemt naudu, nestrādājot par to pilnībā.
  Spriežot pēc tembra, viņš piederēja pie ne-humanoīdu rases.
  - Viņi tev samaksāja pusmiljonu, un ko tad? Novecojusi informācija par spiegu satelītiem.
  "Tā nav mana vaina," cilvēka balss turpināja laiski taisnoties. - Šāda veida informācija principā ļoti ātri noveco. Es neesmu visvarens.
  - Mēs to uzreiz sapratām, ir vieglāk pateikt, ka esat vājš. Ja runa ir par uzbrukumu Kremļa sistēmai, tad no jums un jūsu līdzdalībniekiem būs maz jēgas.
  Maksims nodrebēja. Vai tiešām notiks uzbrukums jaudīgākajai aizsardzības līnijai, kas aptver galvaspilsētu un visu galaktikas centru? Kremļa sistēma, kā apgalvo tās veidotāji, ir neieņemama, un tomēr, ja ienaidnieki ir aktivizējušies pašā impērijas sirdī, tas izraisa skumjas pārdomas.
  - Ziniet, cilvēk, drīz mēs izmantosim principiāli jaunu ieroci, un ar tā palīdzību krievu zvaigžņu kuģi pārvērtīsies putekļos, pirms tie sasniegs trieciena attālumu. Tad mūsu armija kā visu caurstrāvojošs gravitācijas vilnis pārpludinās Krievijas telpas un pakļaus impēriskās pasaules.
  Maksims nopūtās; acīmredzot, nodevējs nebija īpaši apmierināts ar šādu izredzēm. Tomēr viņš atbildēja:
  - Piektā kolonna ir aktīvāka nekā jebkad agrāk, un jūsu iebrukums notiks saskaņā ar plānu.
  - Tavs tuvākās nākotnes uzdevums ir izveidot galvaspilsētā duci mūsu trieciena spēku atbalsta punktu. Algotņi šeit iefiltrēsies tūristu aizsegā, slēpsies mežos un pēc tam spēlēs savu lomu vispārējā uzbrukumā.
  - Tā arī būs.
  - Un skaties, cilvēk, ja mūsu zvaigžņu kuģu uzbrukums neizdosies, tad tev būs sliktāk. Jūsu paša pretizlūkošana jūs saplosīs gabalos, un jūsu izpilde būs lēna un sāpīga.
  Lai gan Maksims neredzēja, kas runā, viņš bija pārliecināts, ka SMERŠS spēs atpazīt nodevēju pēc balss.
  - Mums ir vajadzīga informācija par visām jaunākajām tikšanās reizēm ienaidnieka vadībā. Viss, ko tu zini.
  - Pēc manas informācijas, jaunais maršals Maksims Troševs tika iecelts par zvaigžņu flotes komandieri Smuras galaktikā. Precīzas informācijas par viņu nav, taču...
  - Viss ir skaidrs, krievi tur gatavo lielu ofensīvu. Kā vienmēr. Jaunais komandieris ir pēkšņs lielu spēku uzbrukums.
  Maksims nodrebēja, viņš gribēja steigties uz priekšu un nožņaugt geiku. Operācija ir apdraudēta.
  - Es domāju, ka tā tas ir. Kas attiecas uz citām tikšanās reizēm...
  Nodevējs ilgi un nogurdinoši uzskaitīja, bet Maksimam jau bija galvā plāns. Pirmkārt, jums klusi jāatstāj šī vieta, un, otrkārt, steidzami jāsazinās ar SMERSH. Tur viņi izlems, vai nekavējoties neitralizēt spiegu tīklu vai gaidīt. Galu galā identificētie nodevēji nav bīstami, un caur tiem var tikt nopludināta dezinformācija. Galvenais, lai nav amatieru snieguma. Taču līdz šim mierīgi sēdējušais puika sakustējās, un bija manāms, ka jauneklīgā enerģija rit pilnā sparā.
  - Varbūt mēs varam viņiem trāpīt ar lāzeru, Maršala kungs?
  "Nē, nekādā gadījumā," čukstēja Maksims. - Lūk, kam izlūkošana ir paredzēta, lai savāktu informāciju un ziņotu par to pareizajiem cilvēkiem. Ja jūs pārkāpsiet rīkojumu, es jūs personīgi nošaušu.
  Maršals draudīgi pacēla pistoli.
  Janešs pamāja.
  - Pasūtījumi netiek apspriesti.
  Maksims nožēloja, ka paņēma zēnu sev līdzi. Ja nu atskan viņu čuksti... Tikmēr skaņas detektorā atskanēja čīkstēšana, un citplanētietis atkal ierunājās.
  - Pasakiet "Jupiteram", ka, ja viņš mums nepalīdzēs, mēs varam viņu atdot, upurējot šo bandinieku. Tad tavs Visaugstākais būs nikns, un žēlastība nav viens no viņa trūkumiem.
  "Jā," nodomāja Maksims, "līderim jābūt stingram." Savulaik viņš bija viens no izredzētajiem tūkstošiem, tomēr iespēja kļūt par līderi viņam bija tikai valdošā diktatora pēkšņās nāves gadījumā. Katru gadu tiek atlasīti tūkstotis, un augstākās varas rotācija notiek ik pēc trīsdesmit gadiem. Taču arī šī iespēja tika palaista garām. Pirmkārt, Maksima raksturs bija pārāk mīksts, un, otrkārt, paranormālās spējas, kas bērnībā bija tik spēcīgas, ar vecumu sāka vājināties. Tomēr kļūt par maršalu, kad tev nav pat četrdesmit... tas kaut ko izsaka.
  - Neaiztieciet Jupiteru. Viņš ir tava labākā cerība. Bez tā izredzes uzvarēt karā ir niecīgas.
  Inogalakts atbildot kaut ko nedzirdami ķeksēja. Tad viņš skaidri teica:
  - "Jupiters" ir vērtīgs, kad ir aktīvs. Viņa bezdarbības dēļ mūsu karaspēks cieš pārāk daudz zaudējumu. Lai kā arī būtu, jūs viņam nodosit mūsu norādījumus. Pagaidām vari iet.
  "Tas ir, jūs varat doties prom," Maksims atviegloti nopūtās. Tajā brīdī, atspēkojot viņa vārdus, notika sprādziens. Izcēlās apšaude.
  - Sasodīts! Pārstrādā vēlreiz...
  Maršals noliecās, un Janeša acīs iemirdzējās tikai priecīgi dzirksti.
  . NODAĻA Nr.11
  - Tu runā pēc sirdsapziņas! - augstprātīgais vergs norūca.
  - Lai laime pieder visiem, nevis dažiem izredzētajiem. Šī svētā mērķa dēļ es pacēlu savu zobenu! - Ragana iesaucās.
  Grāfs bija skeptisks:
  - Nē! Es uzskatu, ka tevi vada vai nu aizvainojums, vai varas tieksme! Bija vergu sacelšanās, bet tās beidzās tikai ar slaktiņiem. Tās ir jebkuras sacelšanās sekas.
  - Tas nebūs dumpis, bet gan revolūcija. Pats svarīgākais notiks vēlāk, pēc uzvaras! - karotājs teica ar lielu entuziasmu.
  - Revolūcija? Dīvains vārds, pats izdomāji? - Forsa brīnījās.
  - Ne īsti! Šo terminu man sapnī iedeva eņģelis. - Ragana iedvesma ieslēdzās.
  - Eņģelis vai kāds no melnajiem dieviem! Pravietiski sapņi ir maldinoši. - Grāfs šaubījās.
  - Jebkurā gadījumā tev būs iespēja mainīt cilvēku dzīves uz labo pusi un pašam kļūt par labāku cilvēku! Visas nepatikšanas nāk no egoisma, labklājība iespējama tikai kopīgiem spēkiem. Cilvēks bez komandas ir kā ogle, bez uguns, maz gaismas dod un ātri nodziest! - Viņa izspieda Raganu daiļrunības straumi.
  - Jūs sakāt, ka cilvēkam jābūt komandā. Bet vai jūs zināt, kas ir dzīvnieku daba? - Forsa sarkastiski vaicāja.
  - Un dzīvniekam labāk ir barā! Un vispār, tā kā tu esi vergs un neesi izpirkts, tad muižniecība no tevis novērsās, vārdos tavi uzticīgie draugi parādīja savas patiesās krāsas. Tas nozīmē, ka ir pienācis laiks meklēt biedrus citā vidē. - Ragana mierīgāk ierosināja.
  Grāfs de Bors dažas sekundes klusēja un tad pastiepa roku:
  "Lai gan es neticu galīgiem panākumiem, vismaz mans asmens dzers asinis."
  - Loģikai nevajadzētu kalpot instinktiem - iekāres prātam! - teica Ragans.
  - Nu, labi, pietiek, lekciju man! Būs karš - būs varoņdarbs! - Grāfs sāka slaucīt no sevis asinis.
  - Tu esi pieredzējis un drosmīgs karotājs, tevi vajadzētu izvēlēties par komandas vadītāju! - karotājs ierosināja.
  - Nav slikti, bet jums nav jāievēl katrs militārais vadītājs. Jābūt stingrākam pavēles vienotības principam. Jūs esat izvēlēts, tāpēc jūs ieceļat! -Grāfs sāka uzvilkt savu ķēdes pastu. Viņam palīgā steidzās pāris zēnu.
  - Kā ar brīvo konkurenci? - Ragana šaubījās.
  - Tas ir postoši armijai! - Spēks nogriezts. - Ekonomika ir daudzu dzinumu sakneņi, armija ir viens stumbrs!
  Ragana jokoja:
  - Bet biežāk tas ir ozols, un nevis jaudas un stabilitātes ziņā, bet gan kontroles līmenī!
  Puskails zēns pasniedza grāfam zobenu. Viņš atbildēja, uzsitot viņam pa kaulaino muguru, kas bija sists ne reizi vien. Zēns ievaidējās un atlēca, raustīdams savas brūnās kājas.
  Ragana apņēmīgi teica:
  - Es veidoju piecus nocirsta sastāva leģionus, pa divarpus karavīriem katrā. Jūs esat iecelts komandēt trešo! Un pārējo lai vergi izvēlas!
  Pēdējais priekšlikums izraisīja domstarpības, gandrīz pārvēršoties kautiņos. Tad tiešām izcēlās kautiņš, vairāki vergi tika ievainoti, un Raganai bija jāiejaucas. Notriekusi ātrākos, viņa iesaucās:
  - Beidz lietot stafeti! Pāriesim pie komandieru tiešās iecelšanas.
  Vergi nebija apmierināti ar kurnēšanu, bet, kad karotājs nodeva šādu priekšlikumu uz balsošanu, viņi vienbalsīgi pacēla rokas.
  Šeit Raganim, kurš vadīja sacelšanos, bija smagi jāstrādā. Patiesībā ir grūti pēc acs noteikt cienīgu, un viņš turpināja uzdot jautājumus potenciālajiem kandidātiem. Visbeidzot tika iecelti amatā leģionos, bet pagaidu komandieri tika iecelti mazākās nodaļās.
  - Kad kaujas beigsies, skatīsimies uz karavīru parādīto varonību un atjautību! - meitene paskaidroja.
  Viens no leģioniem sastāvēja tikai no bērniem un pusaudžiem. Ragana iecēla zēnu Biku par viņu komandieri. Puiši neapmierināti kliedza:
  - Viņš vēl ir par mazu! Mazais mums nav vajadzīgs. Lieciet pār mums lielāko un spēcīgāko.
  - Un kuru tu gribi?
  - Man tevis pietrūkst! Viņš ir viscienīgākais!
  Uz priekšu pakāpās atlētisks jauneklis; viņš vēl bija zēns, bet jau garš kā ozols. Tiesa, viņa seja šķita nespodra. Vedmakova, labi zinot, cik svarīga komandierim ir inteliģence, jautāja:
  - Kas ir septiņi astoņi?
  Jauneklis paskatījās uz viņu un nomurmināja:
  - Es nezinu! Galvenais ir muskuļi un spēks.
  Biks iesaucās skaļrunī:
  - Muskuļi bez smadzenēm ir sauja gaļas - par ko raud panna!
  - Aizveries, blaktis! Es tev izsitīšu žokli! - jaunais varonis rēca.
  - Ikviens, kurš nezina, ka septiņi astoņi ir piecdesmit seši, visticamāk, nevarēs sist ar dūri tālāk par degunu! - zēns viņam izbāza mēli.
  Jaunais slepkava iesaucās plaušās:
  - Es tevi izaicinu, mēs cīnīsimies līdz nāvei!
  - Tu atdarina mani kā žurku-pērtiķi! - grāfs de Fors atzīmēja. - Tomēr tā ir vienīgā pieklājīgā izeja.
  - No diviem duelistiem viens ir nejēga, otrs ir nelietis! - es pamanīju Raganu. "Lai gan zēniem ir labi iesildīties."
  Biks stāvēja pretī savam ienaidniekam, augstuma starpība bija liela, pretinieks bija piecas reizes smagāks. Tomēr bērns ar nicinājumu skatījās uz saviem izcilajiem muskuļiem; zēns bija kalsns, bet trakulīgs. Viņa apaļā seja veidoja sejas, zobens griezās rokās.
  - Nu kā mēs cīnīsimies vai samierināsimies! "Izsmejoši," viņš jautāja.
  - Jā, es mīlu tevi! - sportists uzbruka zēnam. Viņš sita ar aizmuguri, viņa zobens bija garš un smags, acīmredzot tas bija ar abām rokām. Biks izvairījās no sitiena, pat nemēģinot atvairīt, bet vienkārši uzlēca virs trajektorijas un iegrūda zobenu deguna tiltā. Puisis trāpīja tikai pēc aprēķina - skrāpēt, bet ne nogalināt.
  Brūtenis kļuva vēl niknāks un sāka šūpot otro zobenu. Te pat Bukam bēgot nācās piespiesties stiprāk. Zēna kailie papēži kļuva mazāki, un asmeņi metās tiem pakaļ. Pēkšņi Biks apstājās, viņa zobos parādījās pīpe. Ienaidnieks pagriezās stiprāk un metās ar zirga auļošanu, plati izpletdams savas biezās rokas. Greizi smaidīdams, zēns nospļāva, un sportista sejā trāpīja kaut kas mazs. Biks gāja uz sāniem garām asmeņiem un pat ar pliku papēdi atsitās pret pretinieka krūtīm.
  Satriecot, varenais puisis mežonīgi kliedza, tad viņa kājas novājinājās un sāka brukt.
  Armiju pārņēma draudzīga nopūta; tikai daži cerēja, ka mazais zēns uzvarēs milzi. Tad bērni priecīgi kliedza, pirmkārt, protams, mazākais no vergiem. Tie, kas ir mazāki un vājāki, ar prieku redz, ka arī jūsu galvenais priekšnieks nav izcils. Tātad pat bērns var kaut ko darīt sacelšanās labā.
  Pie uzvarētā sportista pieskrēja vergi, tostarp pāris vietējie ārsti. Jaunā varoņa skarbajā, reti apmatotajā sejā izplatījās violets plankums. Ārsts pārsteigts teica:
  - Bazilika! Viņā tika iedurta adata ar indi, paralizējot viņa ekstremitātes.
  - Uz laiku! - teica Biks. - Tad viņš nāk pie prāta. Viņš neko neatcerēsies, viņš vienkārši nepamanīs savu kaunu.
  Ragana piegāja pie zēna:
  -Kur tu iemācījies taisīt indes?
  - Nekur! To atrada vienā no īpašumiem. Arī bagātie nav apmierināti ar savu stāvokli sabiedrībā. Tāpēc viņi taisa visādas indes. Ja mikstūra ir aizzīmogota, nekādu problēmu, es zinu, kā atvērt slēdzenes! - Biks viltīgi piemiedza Raganim.
  - Kur? - jautāja karotājs.
  - Viens zaglis mani iemācīja! Viņš uz laiku izrādījās vergs, es biju ar viņu vienā pārī, smagi strādājām, cirtām mežu. Viņš man stāstīja, kā atvērt slēdzenes, pat kaut ko parādīja. Viņš brīnījās par manu atmiņu un tad aizbēga. - zēns viltīgi piemiedza aci.
  - Un tu viņam nesekoji? - Ragana bija pārsteigta.
  - Nē! Tik un tā mēs visi tikām pērti par šo bēgšanu, un, ja arī es būtu aizbēgusi, tad katrs piektais būtu sists krustā pīlāros. Divi cilvēki jau ir sazvērestība. - drosmīgais zēns paskaidroja.
  - Barbari! Nu, labi, ja esat tik neaizmirstams, iespējams, tikšanās ar Khirovu jums noderēs. - Ragana ierosināja.
  - Tas ir iespējams! Es jau sen gribēju kļūt par spēcīgāko un gudrāko! - puika parādīja bicepsa bumbu.
  - Stiprāks un gudrāks par mani? - karotājs rotaļīgi teica.
  - Nē! Galu galā jūs esat līderis! Bet ar labo roku, kāpēc gan ne! - Biks piecēlās uz rokām, lai gūtu lielāku pārliecību.
  - Jo augstāk cilvēks lido, jo neapmierinātāks ar savu pozīciju! - es pamanīju Raganu.
  - Cilvēki nelido! Spārni ir tikai tiem, kam prāts nav pieradis grūstīties! - Zēns izrādīja priekšlaicīgu sapratni.
  - Mūsu armijā būs spārni! Es apsolu, ka kaut ko izdomāšu. - Ragana apsolīja.
  - Un es tev ticu, lielā māsa! Galu galā jūs mums esat ne tikai vadītāja, bet arī māsa vai pat māte. Dzīvosim kā viena ģimene! - Biks teica.
  - Valsts vadītājam ir jābūt brālim cilvēkiem, nevis brālim! - Tautas vadonis pirmām kārtām ir tautas kalps. Tomēr atstāsim komplimentu apmaiņu, jūsu pieņemtais ierocis ir jāizmanto citiem. Pagatavosim dažas caurules! - Ragana pavēlēja.
  - Viņi nav pietiekami tālsatiksmes! - Passa pamanīja. - Nepieciešami uzlabojumi.
  - Es jau par to domāju, galu galā lūpas un vaigi ļauj trāpīt nelielā attālumā. Bet ja ir kaut kas, kas pats izplešas un sit ar spēku. Daži minerāli un garšaugi. - Ragana izjuta spēcīgu garīgu spriedzi.
  Zēns acīmredzot dzirdēja viņas vārdus:
  - Darīsim, atlasīsim elementus! Mums vēl ir laiks; daudziem vergiem ir jāparāda kara pamatpaņēmieni.
  "Tev taisnība, mans jaunākais brāli, burvis mums kaut ko palīdzēs." Tomēr, kamēr mums nav metušies lieli spēki, mums ir jāuzbrūk. Tomēr mums rūpīgi jāsagatavojas. Okeānā ir vieglāk atrast sausu akmeni nekā izgudrojumu, kas nav izmantots militārām vajadzībām! - Vedmakova rezumēja.
  Galu galā nemiernieki dienu pavadīja mācībās, un tajā pašā laikā Biks nosūtīja izlūkošanu.
  No pilsētas izbrauca armija. Nav ļoti liels, bet labi bruņots. Kāds skauts, jājot ar mazāku vēžveidīgo tarakānu, pat pievērsa uzmanību vienam absurdam:
  - Karavīriem ir pieci zobeni, un viņi tik tikko spēj kustēties!
  - Tas ir labi! - teica Biks. - Pareizāk sakot, tas ir pat brīnišķīgi, pirms viņi nonāks pie mums, viņi būs noguruši no liekā svara.
  Ragana viltīgi atzīmēja:
  - Pieredzējuši karotāji teica, neņemiet uz labās rokas ieročus, kas lielāki par pieciem pirkstiem. Nu protams nav slikti, viņu stulbums palīdzēs ātrāk uzvarēt. Pa to laiku lai vergi paguļ pāris stundas. Viņiem bija smaga diena, un cīņa nebūs viegla. Cik tieši karavīru ir ienaidniekiem?
  - Piecarpus tūkstoši. - Biks pārliecināti teica. - Tas nozīmē, ja mēs visus izspiedīsim, tad pilsētā paliks ne vairāk kā piecsimt cilvēku.
  - Tas ir diezgan saprātīgi, būs jāpieiet no visām pusēm. Naktīs viņi neuzdrošinās mums uzbrukt; viņi nocirtīs savu. Tas nozīmē, ka viņi ierīkos nometni, lai rītausmā varētu kapāt no visa spēka. Varbūt viņi pat sadalīs karaspēku ielenkšanas nolūkos. - Ragana ierosināja.
  Grāfs de Forza iebilda:
  - Es labi zinu ieradumus, kas valda Sultanātā, mēs ar tiem esam cīnījušies vairāk nekā vienu reizi. Naktī uz mūsu nometni nosūtīs vairākus spiegus ar zelta maisiem. Viņi mēģinās piekukuļot vergus un pēc tam viņus iesist vai labākajā gadījumā izraut nāsis.
  - Spiegu sūtīšana ir sena taktika. - es pamanīju, pastiepdama Raganas kāju pirkstus. - Bet viņiem nav neredzamības vāciņu, sargu zēni ir tik vērīgi un viltīgi, ka noķers viņus visus. Turklāt mēs tos uzsitīsim mazliet tuvāk rītausmai. Un vergi gulēs labāk un ienaidnieks ies dziļāk miegā.
  - Loģiski! Es būšu pirmais, kas uzbruks! - teica Biks.
  - Būs nepieciešams noņemt aizsargus, un to var izdarīt ar šaušanas cauruļu palīdzību. - Ragana parādīja ierīci. - Šeit ir piestiprināts sava veida virzulis, trīs veidu augi un eļļa ar karbīdu. Tikai jārīkojas uzmanīgi, citādi atsitiens puikām izsitīs zobus. Tu ņemsi līdzi gudrākos zēnus.
  - Daudziem ir pieredze dārzos un zagšanā. Tie, kas dzimuši brīvi, un tie, kas nebija dzimuši, īpaši mājas vergi, zaga no saviem īpašniekiem. - Bik visus nomierināja. - Tā mēs izgājām cauri izdzīvošanas skolai.
  - Jo labāk! Kopumā es domāju, ka aizsargu nebūs pārāk daudz. Galu galā, kas mēs viņiem esam? Vergi ir stulbi! Stulbums ir tuvāks pazemībai - prāta ātrums ir tuvāks nelietībai.
  Burvis Hirovs iesaistījās sarunā:
  - Mums ir aptuveni dubults vai nedaudz lielāks pārsvars, bet ienaidnieks ir labāk apmācīts un bruņots. Un Sultanāta armijā sievietes dien tikai personīgajā nemirstīgo leģionā. No tiem ir seši tūkstoši algotņu no dažādām valstīm. Mūsu armijā būs daudz sieviešu, un ar retiem izņēmumiem viņas ir vājākas karotājas nekā vīrieši.
  Tāpēc katra cīņa ir rūpīgi jāplāno. Turklāt pie pirmās sakāves vergi sāks bēgt no mums.
  - Uzvara kā sieviete piesaista ar savu spožumu, bet atbaida ar savu cenu! - Raganu asprātība atkal uzplaiksnīja.
  - Lieliski! Tagad redzu, ka operācijas plāns ir pilnībā saskaņots. Atliek tikai precizēt detaļas. Kaujas laikā ienaidnieka rindās sāksies panika, un lielākā daļa karavīru skries uz Žitas pilsētu. - Ieteica Hirovs
  - Tas ir skaidrs! Spēcīgākā vergu atdalīšana sitīs no aizmugures, tieši no pilsētas virziena. Varbūt es viņu vadīšu. - Ieteicis grāfs Forsa.
  - Tas nav iespējams, un jūs! - burvis noskaidroja.
  "Turklāt mums ir eļļas podi, un es pavēlēju tiem piestiprināt dakti." Mēs iemetīsim viņus nometnē un palielināsim paniku. - Ragana ierosināja.
  - Un tas arī ir saprātīgi. - burvis piekrita. - Tikai jūs vēl neesat pietiekami sagatavojis šīs maksas.
  - Pa labi! Uguns ir kara dievs un, tāpat kā citi dievi, prasa uzmanību un upurus! Bet mums nebija pietiekami daudz laika, lai visu sagatavotu. - Pati Ragana jutās kauns par savu rupjību.
  - Nākamreiz būsi izsmalcinātāks. Pa to laiku tas mums netraucēja gulēt. - Hirovs bez izlikšanās žāvājās.
  Ragana pamāja:
  - Man ir lopisks ieradums gulēt maz un viegli, bet mūsu brāļi ir pelnījuši atpūtu.
  - Miegs ir stratēģisks ierocis, tā trūkums ir noguruma cēlonis, kas savukārt ir sakāves dīglis. - Passa pamanīja.
  Vergi pēc vingrošanas svaigā gaisā gulēja kā miruši. Tikai apsargi sēdēja slazdā, gatavi celt trauksmi. Nekad nevar zināt, ka pēkšņi ienaidnieka komandieris būs tālredzīgāks. Tomēr viss izdevās, acīmredzot valdības leģiona komandieris Temniks Etirimons nevēlējās neparedzamu nakts kauju. Turklāt tumsā vergam ir vieglāk paslēpties un pēc tam viņus noķert. Vai varbūt viņi vienkārši padosies, pēc tam sekos spīdzināšana un nāvessoda izpilde. Temniks Etirimons laizīja lūpas, īpaši patīkami ir ņirgāties par jaunām sievietēm, lauzt kāju pirkstus, aizdedzināt matus - ļoti kārdinoši.
  Steidzīgi uzcēluši teltis, karavīri aizmiga. Palika ne vairāk kā divi desmiti sargu. Pirms gulētiešanas Etrimons kopā ar tūkstošiem sarīkoja dzīres, kaili dejotāji viņu priekšā kratīja savu šarmu. Tas bija skaisti un jautri. Tūkstošgades ļaudis meta viņiem ar kauliem un piespieda ieņemt vilinošas pozas. Tad viņi bez vilcināšanās tos pārņēma un, apmierinājuši savu dzīvniecisko iekāri, iegrima dzērumā.
  Viņu nāve pienāca nemanīta. Nemiernieki gāja cauri mežam, un pa priekšu devās zēnu bars. Biks, piespiests pie koka, paslēpies lapotnē, ieraudzīja pirmo sargu.
  - Šeit viņš ir, garšīgi, pazudis.
  Inde tika nedaudz uzlabota un izraisīja tūlītēju paralīzi. Sitiens pa seju nav nepieciešams, jo sultanāta karotāji parasti staigā viegli un tikai lāde ir klāta ar bruņām, un sargs guļ apkārt.
  - Tur ir viens!
  Pati Ragana pārvietojas no aizmugures. Viņa noņem aizsargu bez šaušanas caurules. Viņš vienkārši ienāk no aizmugures un salauž kaklu.
  - Kustība ir dzīve! Tikai nedziedi - par mieru! Un tik skumji - vēders tukšs!
  Karotājs jutās mazliet smieklīgāks. Apkārt esošie koki ir augsti un redzami vīnogulāji. Netālu rāpo mīļākie un gudrākie vergu zēni. Pieaugušie karotāji ir smagāki un tāpēc atpaliek. Smagāks dzīvnieks vienmēr rada lielāku troksni.
  Ragana pa ceļam nogalināja vēl vienu sargu, kurš tikko sūca kokosriekstu alu no kolbas. Viņu priekšā pavērās nometne.
  Tā nebija īpaši liela nometne; karavīri gulēja, dažreiz teltīs, dažreiz vienkārši uz biezas zāles. Nakts silta, mazsargi žāvājas, nevērīgi skatās.
  Šeit galvenais ir tos noņemt uzreiz, lai viņiem nebūtu laika celt trauksmi. Tam labāk piemērota gulbja dzeguze ar savu patīkamo balsi. Viņa neizraisa nekādas aizdomas, gluži otrādi, viņas dūkšana ir dzirdama gandrīz nepārtraukti, bet, mainot toni, informāciju var uztvert.
  Vedmakova tieši tā arī dara. Viņi viņam atbild. Sargi nereaģē, viņiem "paveicās", nāve izrādījās viegla.
  - Viens zobens ir kā lietus lāse, tas nokritīs un izkliedēs, un, kad to būs daudz, dzims uzvara!
  Ragana sāka griezt guļošos cilvēkus. No vienas puses, tas nebija bruņnieciski, bet no otras puses, uzvara ir goda vērta! Gods ir relatīvs jēdziens, un tas galvenokārt jāattiecina uz jūsu karavīriem!
  Pirmkārt, piebeidziet tos, kas ir bagātāk ģērbušies, komandierus. Zobenus parasti novietoja atsevišķā kaudzē.
  Tomēr sirdsapziņas mokas nebija ilgi, arī vergi sāka slaktiņu, un tā rezultātā tika sacelta trauksme. Kad jums uzbrūk naktī, panika ir neizbēgama, it īpaši, ja ir apmācies vai mākoņains. Visi vergi ir puskaili un var viegli atšķirt viens otru, un karotāji sadur galvu un bieži cīnās viens ar otru. Un kāds kliedz:
  - Glāb sevi!
  - Sargs! Dēmoni uzbrūk!
  Panikas laikā komandiera loma ir svarīgāka nekā jebkad agrāk. Ragana to zina un pati steidzās uz galveno telti.
  Etirimons, joprojām pusdzēris, tik tikko atvēra acis. Vispār ikviens, kurš iedzer pirms kautiņa, nonāks ar paģirām ellē.
  - Kas notika! Kāpēc caurules klusē? - viņš kliedza.
  - Caurules klusē, jo asmeņi dzied - tērauds ir stiprāks par varu! - Ragana kliedza. Viņa uzlēca Etirimonam. Temniks, protams, prasmīgi valdīja ar asmeni, taču vēl nebija pilnībā nokomplektēts, un Raganas muskuļi bija lieliski iesildījušies. Viņa mežonīgi šūpojās, viņas ar hennu krāsotais asmens tumsā tik tikko bija redzams. Neveiksmīgā muižnieka galva nolidoja.
  Witcherova ar spērienu nogāza tūkstošcilvēku, kas steidzās viņai virsū. Vēl viens komandieris tika noņemts, spļaujot no caurules.
  - Kāpēc, spoki nav pamodušies!
  Atkal skaidrs zobena sitiens, caurdurtais ienaidnieks krīt! Divi tūkstoši virsnieku mēģina viņam uzbrukt no mugurpuses, taču uzbrauc dejotājai. Viņa čīkst un spārda. Ragans nepalaid garām brīdi, viņš nogriež vienu, piebeidz otru. Nu, armija bez komandieriem ir kā aitu ganāmpulks bez gana; viens vilks, ja tas to neapēdīs, to nobiedēs!
  Tagad iedvesmu smēlušies nemiernieku vergi, daudzi bruņojušies ar nūju vai labākajā gadījumā ragu. Taktika mest pieci pa vienam bija ļoti efektīva. Bija vieglāk apgāzties un samīdīt zem kājām.
  - Neļauj viņiem aizmukt! Nogriez kājas! - Vedmakova kliedza caur balss pastiprinātāju.
  Solntslava uzlauza kopā ar visiem pārējiem. Kā šīs dīvas muskuļi spēlēja. Ne velti daudzi cilvēki domā, ka dusmīga sieviete ir sliktāka par dēmonu. Tāpēc viņa pārgrieza vienu no karotājiem uz pusēm, un viņas asmens pēc inerces pārgrieza rīkli virsniekam, kurš stāvēja aiz viņa. Simtnieki mēģināja atjaunot kaut kādu kārtību, bet ātri nomira. Turklāt sultanāts darīja visu, lai karavīrs aizmirstu, kas ir iniciatīva. Savukārt nemiernieki visai veikli atgrūda Sultanāta karaspēku no tarakānu gliemežiem.
  - Neļaujiet viņiem sēdēt seglos! - Solntslava kliedza.
  Passa piebilda:
  - Kontrolējiet zirgus ar uguni.
  Tas palīdzēja, prusaku gliemeži ielauzās rindās un izraisīja papildu paniku. Rezultātā, nezinot, ko darīt, daudzi cīnītāji sāka bēgt. Bet tieši to Ragana un vergi gaidīja. Cīņa pārauga iznīcināšanā un vajāšanā.
  Karotāja samiedza labo aci un iemeta trīs dunčus:
  - Mēs neļausim viņiem aiziet!
  Bēgt ir vairāk stulbums nekā gļēvums! Galu galā lielākā daļa karavīru iet bojā nevis kaujā, bet vajāšanas laikā!
  Biks, kā ļoti ātrs zēns, uzlēca vienam no virsniekiem kaklā un uzbrauca viņam virsū:
  - Ātrāk tarakāns!
  Krūšu vietā kalpoja duncis, un nabaga puisis pat nemēģināja to nomest.
  Ragana, to pamanījusi, kliedza:
  - Karš ir kā domino spēle, tikai salūzušos domino kauliņus vairs nevar savākt - zeme tur!
  - Nekas, mani kauli ir jauni un stipri! - zēns nolēca un iecirta kaklā. Pēc tam viņš pat paātrināja.
  Ragana paklupa virs līķa, apkārt gulēja vairāki ķermeņi, taču dīva nevis nokrita, bet pārlēca tiem pāri. Tad viņa cirta ar zobeniem. Pret viņiem cīnošā karaspēka morāle iztvaiko, un tagad karavīrs pārvērtās par bendes. Bija pat nepatika pret asinīm. Ragana kliedza:
  - Goda vārdā! Kas nometīs ieroci, tas dzīvos! Padodieties, sultanāta karotāji.
  Bija tādi, kas paklausīja pavēlei, bet daudzi turpināja bēgt izmisumā, un daži nokrita ceļos.
  Piemēram, Bikam uzreiz padevās desmit spēcīgi kaujinieki. Varbūt viņi domāja, ka drošāk ir uzticēt savu likteni bērnam. Zēns kliedza:
  - Nokrīti uz sejas!
  Karotāji nokrita. Biks staigāja basām kājām gar mugurām, neskatoties uz bērna vieglo svaru, karavīri bailēs vaidēja. Tad zēns nāca klajā ar ideju, vai viņam vajadzētu atbrīvot sevi no uzvarētajiem ienaidniekiem. Bet tad viņš aizdzina zemisko kārdinājumu, jo vergi vēlas veidot labāku sabiedrību, nevis atkārtot savu kungu ceļu.
  - Labi, dzīvo - dūmu debesis!
  Pamazām cīņa izgaisa! Lai gan šķiet, ka slaktiņš ir garš. Ragana saskārās ar diezgan prasmīgu karotāju. Pēc nežēlīgas uzbrukumu apmaiņas viņa beidzot viņu atbruņoja, pēc tam apdullināja.
  - Mums vajag šos!
  Dažiem viņi meta tīklus, bet daži nepretojās. Cīņa bija gandrīz beigusies, tikai lidojums un vajāšana ievilkās. Witcherova personīgi vadīja vajāšanu un nogalināja daudzus, taču viņa nevarēja iznīcināt visu armiju līdz pēdējam karavīram.
  Neskatoties uz to, jaunais karotājs ar vairākiem simtiem vergu zirgos nolēma pārdrošu piedzīvojumu, proti, nekavējoties ieņemt pilsētu, kas nebija gatava aizsardzībai.
  - Tas būs spēcīgs gājiens. Mēs neļausim atņemt bagātību, un pats galvenais, mēs steigsimies uz saviem pleciem.
  Vairāki desmiti sakautās armijas karavīru tomēr paspēja uzlēkt uz tarakānu gliemežiem un aizskrēja līdz vārtiem.
  Tās uzreiz neatvērās, bija ķildas. Kad vārti nolaidās, Ragane un viņas jātnieki izlēca no meža aizmugures. Viņa kliedza, izmantojot zēna ierīci:
  - Lielā sultāna Erifefa vārdā! Pret jums steidzas spēcīgi pastiprinājumi! Ja vēlaties aizsargāt pilsētu, ļaujiet karotājiem ieņemt vietu uz sienām.
  Miegainie apsargi to uzreiz nesaprata, jo īpaši tāpēc, ka Ragana bija uzmetusi sev klāt bagātīgu halātu, ko viņa bija nozagusi no līķiem. Ķivere vien ir tā vērta, tā dzirkstī kā lāsteka saulē, nu, kurš var atteikt tik cēlam komandierim.
  Un kungi, birģermeistars un citi muižnieki, protams, negulēja, viņi "rūpējās" par savu tautu!
  Nelielā kalnā atradās skaista pils ar kolonnām un statujām, kas veidotas seno romiešu un seno austrumu stilu sajaukumā. Viņa priekšā, kā jau šajā valstī pieņemts, ir milzīga sultāna Erifefa statuja, kurai aiz mutes izplūst strūklaka. Lielākajā zālē bija trokšņaini un jautri, skanēja mūzika - mielasts bija kalns. Sultanāta dižciltīgie iestudēja Sabantuju. Valkājot dārgas ar zeltu izšūtas togas, viņi gulēja uz sulīgiem spilveniem, uz zemiem galdiem stāvēja trauku, vīnu un liķieru kaudzes. Uz galdiem un sienām mirdzēja simtiem lampu. Visā īpašumā un kolonādēs mirgoja neskaitāmi vergi, vergu meitenes, vergu zēni un miesassargu karavīri, kas sargāja pili. Augstinieki malkoja grauzdiņus. Galvenais muižnieks šeihs du Pustemorovs sastinga divu kailu hetaeru rokās. Viņš raustījās un vaidēja kā apsēsts, beidzot atbrīvojās un kliedza.
  -Un tagad ir laiks rīkot gladiatoru cīņas. Un tik garlaicīgi, nav asiņu, un vīns nav dvēselei.
  Atskanēja zvans, un arēnā tika izsaukti kaujinieki. Saskaņā ar paražu vispirms jācīnās vieglākajiem un jaunākajiem karotājiem. Bet šeihs tikko bija saņēmis apmācītu vergu partiju un vēlējās apvienot divu veidu izklaidi: erotisko un asiņaino.
  Miniatūra Kolizeja centrā dega ugunskurs, ar stiklu pastiprinātas lāpas izstaroja diezgan spilgtu gaismu ar purpursarkanu nokrāsu, baltā grants mirdzēja, piešķirot tribīnei dzīvespriecīgu izskatu. Pirmā uz skatuves uzskrēja muskuļota un slaida meitene ādas jostā. Tāpat kā pirmās klases vingrotāja, viņa veica divus salto un staigāja uz rokām. Tad viņa nostājās pretī princim, sastinga, krustojot zobenu un dunci šādos ieročos, viņi viņu sauca par mirmiljonu. Neskatoties uz to, ka meitene varēja startēt skaistumkonkursā, cik maiga, samtaina ir viņas āda un blondie mati, viņai jau bija plata rēta uz sejas. Nākamais lēcējs arī gāja uz rokām. Viņa ieroči bija trīskāršs un īss tīkls - pensijas siksna. Paveicis stiepšanos, viņš nostājās pretī ienaidniekam. Viņš bija jauns vīrietis, gandrīz zēns, vēl bez bārdas ar maigu meitenīgu seju, īpašu erotismu darbībai piešķīra jauktu pāru klātbūtne. Šķiet, ka partneri viens otru pazīst jau ilgu laiku un piemiedza aci.
  - Kāda Caisca! Nebiju domājusi, ka mēs šādi satiksimies! - zēns skumji teica.
  "Tu biji jauks puisis, bet tagad tava dvēsele tiks aiznesta uz pirmatnējo liesmu!" - meitene rupji atbildēja.
  - Kāpēc tu esi tik nežēlīgs! Mēs joprojām esam jaunavas, mums jādzīvo! - jauneklis ar bailīgu cerību sacīja.
  - Tas mums nepalīdzēs! Pat dievi nicina vergus!
  Apmācība gladiatoru skolā bija smaga, un rētas bija redzamas uz jauno cīnītāju kailajiem spīdīgajiem ķermeņiem.
  Pūlis kļuva dzīvs, tika slēgtas derības, mežonīgi kliedzieni uzmundrināja jaunos gladiatorus, kuri acīmredzami nevēlējās cīnīties.
  Šeiha sieva izņēma ādas somu.
  - Piecdesmit zelta Kaiskai! "Viņa nozibināja savus lielos zobus.
  - Sāksim! Šeihs deva signālu.
  Tik atšķirīgi un tajā pašā laikā viņiem bija daudz kopīga, karotāji sanāca kopā, viņu kustības bija ātras un haotiskas. Vispirms karotājs ar trijstūri mēģināja iemest tīklu, taču netrāpīja un pretiniekam, mežonīgi lecot viņam virsū, izdevās ar dunci iecirst viņam vēderā. Jaunais vīrietis atlēca atpakaļ un trāpīja trijzarim krūtīs, taču tikai nedaudz saskrāpēja ādu. Tomēr viņa manevrs piespieda ienaidnieku atkāpties. Viņš aizgāja un atspiedās pret tīklu, neļaujot savulaik mīļotajam gladiatoram tuvoties.
  - Jūs, vīrieši, esat stulbi! Tas nozīmē, ka viņi ir lemti sakāvei! - meitene augstprātīgi teica.
  - Kā viņš piedzima? - jauneklis izskatījās samulsis.
  Pēkšņi retiārs ar trijzobu satvēra granti ar roku un iemeta sev sejā. Manevram bija ietekme, meitene aizvēra acis, un tajā pašā sekundē trīszarnis iedūra viņas abs.
  Sāpēs raudot, jaunā gladiatore saviebās, bet tomēr paspēja iegremdēt asmeni viņas plecā. Retiārijs kliedza un izvilka ieroci. Zobens pazibēja kā zibens, gandrīz iedūrās viņa kaklā. Gladiators atkāpās, viņa krūtis tika sagrieztas. Jaunais vīrietis sāpēs ievaidējās un nometa trīskāju. Tad pretinieks uzlēca viņam virsū un iemeta dunci. Šūpoles bija diezgan vājas, un gals iedūra kājas mīkstumu. Retiārijs kliedza un nokrita, tad paņēma dunci un mēģināja piecelties, tajā brīdī zobens viņam trāpīja pa kaklu. Jau zaudējis samaņu, viņš ar mirmilona asmeni ietriecās saules pinumā. Kādreiz mīlošais pāris (piemēram, Romeo un Džuljeta) nokrita līdz grants mirušajam. Piedzērusies publika smējās un dūcināja. Arēnā ieskrēja trīs drūmi vergi ar zemu pieri un izvirzītiem žokļiem; viņi ar karstu dzelzi sadedzināja ķermeņus tiem, kuri zaudēja, bet saņēma garīgo brīvību. Pārliecinājušies, ka viņi ir beigti, viņi tos aizķēra ar ribām un novilka no skatuves. Vieta, kur bija asinis, bija klāta ar oglēm.
  -Viņi dosies baroties ar kukaiņiem. - Šeiha sieva Dēmetra izcēla zirga zobus. - Žēl, ka kauli ir par mazu, dzīvnieki paliks izsalkuši.
  - Gaļas un kulinārijas nebūs. Žēl, tiešām, pāris varēja izrādīties visai perspektīvi sportisti! - šeihs norūca.
  - Savā gultā? - dīva sarkastiski vaicāja.
  - Kāpēc ne! Meitene ir skaista, un zēns varētu būt tavs. "Šeiham bija diezgan progresīvi uzskati, uzskatot, ka sieva var labi uzjautrināt savu kuplo ķermeni ar jaunu vergu.
  - Mazs un trausls! Vai mums nav cita tāda pāra? - Dēmetra painteresējās.
  - Diemžēl nav! Paskatīsimies uz jauno maiņu, ko mums atsūtīja no kaimiņu skolas. - šeihs pasmīnēja.
  - Varbūt labāk ļaut viņiem izaugt! Citādi mēs nogalināsim visus savus ieslodzītos. - Negaidīti muižnieka sieva izrādīja līdzjūtību.
  - Ziņas par vergu sacelšanos ir pārāk priecīgas, un es gribu to nosvinēt līdz galam. - muižnieks kratīja vēderu.
  - Ja vien, protams, Etimons nepanāks tev priekšā! - resnā meitene ķircināja.
  - Tāda niecība! Vēl labāk, tūlīt piebeigsim visus gladiatorus un atņemsim muļķim šo izrādi. Nāciet iesācēji! - šeihs norūca.
  - Tie nav gluži iesācēji. - Dēmetra nolaizīja viņas lūpas
  Atkal atskan gongs, un kareivji ieskrien arēnā. Viņi izskatās apmēram četrpadsmit līdz piecpadsmit gadus veci, ar diezgan platiem pleciem un krūtīm. Tāpat kā iepriekšējie cīnītāji, viņš veic salto un skrien uz rokām. Jau izskrējuši uz pjedestāla, viņi uzvilka ieročus, ķiveres, krūšu bruņas, vairogus un zobenus. Vienam ir taisns asmens, bet otram ir izliekts asmens kā zobenam. Veidotie vēdera muskuļi ir atvērti, un uz tiem ir redzamas rētas. Labajā pusē stāvošajam zēnam ir sadzijuši iegriezumi, kas trīs līnijās skrien pāri krūtīm.
  Āda ir bagātīgi taukaina un spīdīga.
  Vadītājs paziņo.
  -Ringā uzstājas slavenie cīnītāji Fudoross ar izliektu zobenu un Saflorovs ar taisnu zobenu. Fudorosam sešas cīņas, bet Saflorovam septiņas. Visi viņu sāncenši tika vai nu nogalināti uz vietas, vai ar cilvēku lēmumu nodurti līdz nāvei. Pārvaldnieks norādīja ar pirkstu uz pūli. Atkal ir parādījušies tie, kas vēlas derēt. Šeihs iesaucās.
  - Saflorovam simts zelta monētas.
  Derības tika ātri noslēgtas, augstmaņi zvērēja. Abi pat sastrīdējās. Viens izšļakstīja vīna glāzi, otrs iesita viņam pa seju ar resno kāju. Hetaeras un sargi steidzās nomierināt trakojošo sabiedrību. Šeiha sieva, varonīga, nekaunīga, resna, riejās:
  - Uz priekšu! Nogalini!
  Gladiatori saplūda. Šoreiz viņi veltīja laiku, pārbaudot viens otru ar uzmanīgiem sitieniem. Saduroties, zobeni viegli dzirkstīja, vairogi trīcēja. Sabiedrībai šī piesardzība īsti nepatika, tā gaudoja aiz neapmierinātības un kauli lidoja pretim cīnītājiem. Šeihs apgāza paplāti un pārklājās ar vīnu un ievārījumu. Tad viņš nospļāvās un dusmīgi čīkstēja.
  -Ja tu necīnīsies, es tevi pakāršu otrādi. Uz tribīnes uzskrēja vairāki spiedzīgi mežonīgi "janičāri", viņi vicināja šķēpus, demonstrējot dūrienus vaļējā mugurā. Saflorovs devās uzbrukumā, nikni uzbrūkot, viņš iesita kolēģim pa ceļgalu. Pusaudzis atkāpās, nedaudz pabīdot zobenu uz sāniem, pretinieks cirta pāri krūtīm. Slikti pieskrūvēta plāksne nokrita apakšā. Nākamais uzbrukums atstāja dziļas pēdas ādā un tecēja biezas asinis. Fudoross atkāpās, viens no matainajiem cīnītājiem trāpīja viņam pa kājām. Un, kad zēns vilcinājās, Saflorovs ar tādu niknumu trāpīja pa ķiveri, ka viņš sastinga un sabruka. Trieciens lika "ķiverei" nolidot, atklājot baltu galvu ar pietūkušu bumbuli uz pieres. Saflorovs pielika asmeni pie nervozi augošajām krūtīm. Viņš paskatījās uz "auditoriju" uz sāniem.
  Es gaidīju zīmi. Kad vairākums izskrien caur matiem, tas nozīmē nogalināt, un, kad viņi iespiež plaukstas šķipsnā, tas nozīmē apžēlot.
  Tomēr žēlsirdība nebija nolasāma niknajās sejās. Gandrīz visi, pat sievietes un pusaudži, pārbrauca ar plaukstu pār rīkli.
  -Nāve! Pabeidz viņu!
  Šeiha sieva ņirgājās.
  - Viņš izkāpa pārāk lēti. Uzdāvini man uz vienu nakti.
  Saflorovs vilcinājās, viegli piespieda sakautā pusaudža kailo krūti, un parādījās asins lāse. Tad izmisumā viņš izmeta zobenu:
  -Es nevaru! Viņš ir mans draugs.
  Troksnis pēkšņi apstājās un iestājās nāvējošs klusums.
  -Kas! - šeihs kļuva nikns. -Tu atsakies nogalināt uzvarēto. Ielieciet abus būrī, pēc tam visas gladiatoru skolas priekšā būs briesmīgas spīdzināšanas.
  Karotāji pieskrēja pie Fudorosa, aplēja viņam seju ar ūdeni un tad, lai palīdzētu viņam ātrāk atjēgties, ar karstu dzelzi sadedzināja viņa kailo papēdi. Puisis kliedza, pielēca un viņam ap kaklu uzreiz tika uzmesti divi laso. Saflorovs mēģināja pretoties, viņš vienlaikus cīnījās ar duci zobenu, bailes deva viņam spēku. Bet viens no šāvējiem ar bultu trāpīja pa kāju. Inde jauno vīrieti paralizēja, taču nenogalināja. Abus sasējuši, viņi tika ieslēgti būrī. Saflorovai ar karsto stieni trāpīja pa ribām, viņas āda sāka dūmot, un rūdītais zēns drosmīgi izturēja injekcijas. Bet acīmredzot divu nepaklausīgu zēnu spīdzināšana tika atlikta uz desertu.
  Šeiha sieva dzirkstīja:
  - Viņiem vajadzētu būt manam vīram. Jūs zināt, ka esmu izgudrojošs.
  - Es zinu, bet paskaties, es varētu kļūt greizsirdīgs. Puiši ir skaisti un jau var apprecēties. - Šeihs izlika zobus.
  - Visticamāk, viņi pat ir precējušies! Galu galā šie ir stiprākie un veselīgākie vergi, kuriem vajadzētu vairoties! - Resnā meitene piemiedza aci.
  - Gladiatori ir verdzības krāsa! Kaut es varētu viņus dabūt un spīdzināt viņu sievas. - šeihs pasmīnēja.
  - Mums izdosies! Starp citu, atkal meitenes.
  Tagad sievietēm bija jācīnās. Arēnā ienāca divas puskailas dīvas, kurām bija tikai jostas autiņi. Viņi bija pieķēdēti aiz kakliem, un tos nevarēja atdalīt vienu no otra. Ieroči: divi dunči katrā rokā. Skaidrs, ka cīņa būs brutāla un ne pārāk ilga. Viena meitene bija gaiša, otra melnmataina, abām diezgan garām krēpēm.
  - Uz cīņu! - dārdēja slepkava.
  -Es nelikšu derības! - šeiha sieva iesaucās. - Tas jau ir kļuvis par sliktu zīmi.
  Nabaga sievietes sanāca kopā. Tas bija biedējoši, vienai gandrīz uzreiz tika pārplēsts vēders, otra bija ievainota krūtīs. Turpinot griezties, meitenes izsita ar kājām, plēšot miesu. Bija daudz asiņu, un viņi nevarēja aiziet un aizbēgt. Beidzot viena no viņām, pilnībā sagriezta, nokrita uz ceļiem. Melnmatainā sieviete iesmējās, cenšoties viņu piebeigt, bet tad uzskrēja mānīgam sitienam no apakšas pa ribu. Viņa stenēdama joprojām spēja trāpīt likumpārkāpējam pa pakausi. Abas skaistas, sakropļotas sievietes sabruka uz grants, vairākas reizes plīvoja un sastinga. Pinkainie "janičāri" pieskrēja pie viņiem un pabāza ar karstu dzelzi. Karojošās meitenes nekustējās.
  -Atkal vairāk nekā viena likme neizdevās. Abi ir miruši.
  Sabiedrība bija vīlusies, lai gan būt par slepkavības aculiecinieku pati par sevi ir ļoti patīkami. Bet neviens vēl nav uzvarējis.
  Šajā situācijā lietu varēja glābt tikai jauna cīņa. Vieglā iesildīšanās ir beigusies, un ir pienācis laiks nopietniem darījumiem.
  Arēnā steidzās piecpadsmit gladiatori perforētās oranžās tunikās ar trim melnām spalvām. Viņi bija bruņoti ar īsiem, izliektiem zobeniem; rokās viņi turēja mazus kvadrātveida vairogus ar izliektu virsmu, galvas sargāja ķiveres bez viziera. Aiz šīs grupas izskrēja cīnītāji spilgti sarkanās tunikās, arī ar īsiem, bet taisniem zobeniem, ar nelielu apaļu vairogu un dzelzs roku dzelzi, kas nosedza labo roku, ko neaizsargā vairogs, un ceļgalu aizsargs, kas aizsargā kreiso kāju. Zaļās spalvas uz slidenajām ķiverēm pabeidza attēlu.
  Nostājušies viens otram pretī, viņi paklanījās. Šoreiz likmes bija uz daudz lielākām summām, un zelts plūda no rokas rokā.
  -Nevar būt, ka viņi visi tika nogalināti! - teica šeiha sieva. Kāds noteikti uzvarēs!
  - Tātad izdari likmi, šī ir pēdējā cīņa. Redziet, ir jau rītausma! - nogurušais šeihs aizkaitināti teica.
  - Tad tas būs nopietni! Tūkstoš zelta drahmu uz sarkanajām. - resnā sieviete sēcās.
  - Kāpēc uz viņiem? - Kāpēc viņi? - muižnieks pārsteigts divreiz atkārtoja.
  - Jo acis ir ļaunākas!
  Pārvaldnieks kaut ko kliedza. Atskanēja histēriska trompetes skaņa. Pat lāpas mirkšķināja, it kā briesmoņiem kaut kas būtu iekļuvis acīs.
  Sarunas, troksnis, smiekli un čīkstēšana apstājās: visu acis bija vērstas uz cīnītājiem. Pirmā sadursme bija šausmīga: apdullinošā klusumā, kas valdīja, asi bija dzirdami zobenu sitieni pa vairogiem. Pa arēnu lidoja spalvas, ķiveru lauskas, salauztu vairogu gabali, un satraukti, elsojoši gladiatori sita viens otram sitienu pēc sitiena. Kopš kaujas sākuma bija pagājušas mazāk nekā trīs minūtes, un asinis jau bija izlietas: četri gladiatori agonijā saviebās, un kaujinieki viņus samīda zem kājām. Viens no tiem, kas gulēja, satvēra partnera kāju un pagrieza viņa pēdu. Viņš lidoja lejā, sagriežot sev roku.
  Prinča negausīgā sieva Dēmetra iemeta gredzenā nograuztu kaulu.
  - Sarkanie, ja tu uzvarēsi, es tev iedošu glāzi vīna!
  Kā tas bieži notiek, notika pretējais: tika uzvarēts lielākais cīnītājs no komandas, par kuru Dēmetra sakņoja. Plašajā krūtīs uzreiz iedūrās trīs zobeni, un neveiksmīgā vadoņa rokā palika nelaikā ielikts kauls.
  Skatītāji ar sajūsmu un spriedzi sekoja līdzi cīņas asiņainajām peripetijām. Viņi kliedza kā ievainotu buļļu bars. Vietējā elite izmisīgi, plosījās, mudināja cīnītājus. Gladiatoru rindas saruka, kauja sadalījās atsevišķos sadursmēs.
  Tobrīd, kad cienījamā sabiedrība baudīja un atklāti "smīdināja" asinis, drosmīgie nemiernieki nogalināja miegainos apsargus. Pobedonoscevs kopā ar saujiņu drosmīgu vīru saspieda miesassargus un pirmais ielauzās pilī.
  Troksnis no nemiernieku tuvošanās piespieda cīņu pārtraukt. Muižnieki, satriekdamies, mēģināja pacelt zobenus. Jaunais nemiernieku vadonis skaļi kliedza:
  - Ko es redzu! Jūs viens otru nogalināt neliešu izklaidei! Atdzīvinātie rāpuļi nav spējīgi pat zobenu pacelt, vēders pārāk traucē. Ja tevī ir palicis kaut daļiņa lepnuma, nogriez šo negantību.
  Šķita, ka gladiatori gaidīja tieši to: viņi metās pretī resnajam ganāmpulkam.
  Kalpu vergi metās malā, nevēlēdamies mirt par saviem nīstajiem kungiem, un zēni pat sāka mest paplātes un ēdienu uz augstiem cilvēkiem.
  Dēmetra kliedza:
  - Nogalini viņus visus!
  Tad viņai uz galvas uzkrita kristāla vīna glāze, izsitot kuci.
  Ragana bija dusmīga. Viņš sasmalcināja bagātos pilsētas iedzīvotājus, sasmalcinot viņu gaļu.
  Tas nebija grūti, bet bija pretīgi. Pass pastāvīgais pavadonis cīnījās viņam blakus. Biks neatpalika, un gladiatori atriebās saviem cietuma uzraugiem.
  Drūmie vergi uzcēla pārvaldnieku uz āķa, viņi kliedza:
  - Mēs esam savējie! Viņi ir vergi tāpat kā jūs!
  - Tātad pierādi to ar zobenu! - Viņa kliedza, un sveces uz Raganas lustrām sāka trīcēt.
  Šeihs mēģināja aizbēgt, bet Biks viņu paklupa un ielēja viņam medu apkaklītē:
  - Nu kur tevi vajag? Bez garšvielām.
  Solntslava vienā rāvienā nocirta galvas diviem muižniekiem uzreiz, bet trešajam ar ceļgalu saspieda žokli. Tomēr vairs nebija pat kautiņa līdzības, vergi vienkārši atriebās. Sargu paliekas aizbēga, un dzīres pat vislabākajā formā nepārstāvēja nopietnu militāru spēku. Viņi visi tika nogalināti, pirms Witcher atdzisa. Dzīvs vēl bija tikai galvenais šeihs, Biks raustīja aiz matiem. Vedmakovs aizdzina nekaunīgo zēnu:
  - Tas ir cēls cilvēks. Mums tas varētu noderēt!
  . NODAĻA Nr.12.
  Vācieši turpināja uzbrukumu Staļingradai. Šķita, ka palicis pavisam maz, taču bija neticami grūti tikt cauri pēdējam. Pat masveida Sturmtigers izmantošana nepalīdzēja. Lai gan reaktīvo bumbu radītie postījumi bija milzīgi. Vēl viens līdzeklis bija napalma bumbas.
  Meiteņu bataljons bija retināts, bet daiļavas joprojām cīnījās. 20. oktobrī sāka snigt sniegs, un daiļavas visas bija basām kājām. Tie atstāj graciozas pēdas uz baltā gultas pārklāja.
  Skaistas meitenes mazliet ripinājās sniegā un kļuva tīrākas. Matrjona pēc Serjožkas sagūstīšanas nevarēja atrast sev vietu. Būtu jauki pazaudēt tik gudru un izskatīgu zēnu. Un kas viņu gaidīja fašistu gūstā? Vispirms spīdzināšana un tad nāvessods!
  Zēns patiešām bija tuvu nošaušanai, taču nokļuva raktuvēs. Strādājot sešpadsmit stundas dienā, ar niecīgām devām, Serjožku gaidīja uzrauga pātaga.
  Precīzāk, puika jau ir karjerā, un tur strādā kā ēzelis. Bet pazemē ir daudz siltāk nekā virspusē. Un karotāji, lai nenosaltu, ir spiesti lēkt un skriet. Un meitenes cīnās. Šeit nāk varenais Lion tanks. Tā lielgabals ir 150 mm, efektīvāks un praktiskāks kaujām pilsētā. Fritz mīl šo tvertni, tā ir tik labi aizsargāta no dažādām pusēm.
  "Pele" rāpo nedaudz aiz muguras. Divsimt tonnu smags vācu transportlīdzeklis bija bruņots arī ar 150 mm lielgabalu un septiņdesmit piecus. Tik daudz praktiskāk. Ložmetēju skaits pieaudzis līdz četriem, un tankam nav viegli pietuvoties.
  Anyuta, Marija un Alla kopā cenšas izkapāt mastodonu. Viņi uzmanīgi tuvojas viņam.
  Anyuta ar entuziasmu dziedāja:
  - Kā mēs dzīvojām, cīnīdamies un nebaidoties no nāves... Tātad no šī brīža dzīvosim mēs ar jums! Un zvaigžņotajos augstumos, un kalnu klusumā, jūras karā un sīvā ugunī! Un niknā un niknā ugunī!
  "Pele" bija jaunākā modifikācija ar sešiem ložmetējiem, diviem koaksiāliem ar stobriem un četriem, kas rotē uz eņģēm.
  Marija, rāpodama pa sniegu, šņukstēja:
  - Mēs nekad nepadosimies! Galu galā Jēzus Visaugstākais Dievs ir ar mums!
  Meitene, pienākusi tuvāk, sprāgstvielu iesvieda Peļu kāpuram. Zem vairoga atskanēja skaļš troksnis, un rullītis pārsprāga.
  Meitenes priekā kliedza:
  - Iegūstiet fašistu!
  Alla pamāja ar roku un iemeta šķembu granātu Fricim. Fašistu uzmeta sprādziena vilnis, un kopā ar viņu tika norautas galvas diviem melnajiem koloniālā karaspēka karavīriem.
  Sarkanmatainā skaistule nosvilpa:
  - Tēvzemei un Staļinam!
  Anyuta atkal meta sprādzienbīstamo iepakojumu... Šoreiz tas nebija tik veiksmīgi, tas trāpīja bruņām un uzsprāga tērauda čaulas virsmā.
  Meitene aizkaitināta teica:
  - Eh, es saputrojos!
  Un viņa rāpoja pēc jaunas paštaisītas sprāgstvielas porcijas. Pazibēja viņas apaļie papēži, sarkani no aukstuma. Gandrīz kaila meitene rāpoja sniegā, mazliet neērti. Bet mēs to varam izturēt. Turklāt lobīšanas laikā sniegs kūst.
  Anyuta pat dziedāja:
  - Es zinu, ka aukstums drīz pazudīs,
  Straume skaļi metīsies garām...
  Un viņi jau skrien pa peļķēm -
  Meitenes basām kājām!
  Meitene nošauj, un arābs no koloniālā karaspēka sabrūk. Ienaidnieka mēģinājumi darboties nelielās grupās rada nopietnus zaudējumus.
  Peles īsais lielgabals atkal izšauj sadrumstalotību. Kaut kur dūmos sprāgst šāviņi. Un daudz pārtraukumu...
  Vācieši gandrīz ieņēmuši Staļingradu... Palicis pavisam maz. Bet tieši tas neļauj Vērmahtam izmantot lielas bumbas un smago artilēriju. Frici palaida pa priekšu ārzemniekus, kurus viņiem nebija žēl.
  Marija izšāva no šautenes. Fašistu algotnis nokrita un apgāzās pāri drupu akmeņiem.
  Meitene berzēja kailās krūtis ar koši sprauslām. Viņi visi ir karojošie karotāji - viņi lēkā apakšbiksēs. Bet uz tiem gandrīz nav trāpījumu. Acīmredzot kailums kaut kā īpaši aizsargā skaistules. Tā kā viņi spēj izdzīvot tādā ellē!
  Alla nokrata sniega un netīrumu maisījumu un atkal šauj. Tas trāpīja melnajam cīnītājam tieši acī. Gudra kuce, neko nevar pateikt.
  Trīs meitenes atkal tuvojas Pelei. Ir grūti iekļūt transportlīdzeklī, kuram ir tik biezas bruņas no visām pusēm. Bet karotāji ir optimisma pilni. Ja nevarat caurdurt pašu čaulu, tad kāpēc gan nenoplēst mucu.
  Alla, ar basām kājām spārdīdama netīros klučus, dziedāja:
  - Mūsu patiesība, mūsu patiesība... Kā saules stari! Mūsu rītdiena būs gaiša, no kalniem tecēs straumes!
  Sievietes karotājas jau sen ir bruņotas ar sagūstītajiem MP-44. Šiem ložmetējiem ir liels kaujas attālums. Skaistules pārliecinoši šauj. Melnie atkal krīt. Viņi izlaida koši asiņu strūklakas.
  Marija, šaudama, ar šauteni un sagūstītu ložmetēju plecos, dziedāja:
  - Mānīgais zirneklis uzasināja savu dzēlienu,
  Un viņš dzer svētas, krievu asinis no Krievijas!
  Viņa pretiniekam ar visu nepietiek, un viņš nogalinās,
  Kam ir mīlestība pret Krieviju!
  Mīlestība pret Krieviju!
  Meitene raidīja lodi uz asorti "sargu", kas rāpās ārā no spraugām. Skaistule pasmaidīja, viņas seja, lai arī novājējusi, tomēr saglabāja savu skaistumu un šarmu.
  Vispār visas meitenes viņu bataljonā ir skaistas. Šeit, piemēram, ir tatārs Serafims. Viņas tēvs ir tatārs, bet māte no Baltkrievijas, un no viņas Serafima mantojusi gatavu kviešu matu krāsu. Arī skaista meitene, basām kājām un gandrīz kaila. Un viņš šauj no sagūstīta ložmetēja īsos sērijās. Un pret viņu ložņā fašisti no citiem karaspēkiem.
  Serafima šauj diezgan precīzi. Zeltamatainā Marija apgūlās viņai blakus. Abas meitenes šauj un dzied.
  - Dzimtene! - Marija sāka...
  - Un armija! - Viņa turpināja, nošaudama Serafimu.
  Marija tviterī ierakstīja:
  - Šis...
  Šaujot un trāpot krāsainajiem cilvēkiem, Serafima ziņoja:
  - Divi pīlāri!
  Marija, smaidot, tvītoja:
  - Uz...
  Serafima atlaida un piebilda:
  - Kuru...
  Marija, nogriezusi piecus, turpināja:
  - Turas!
  Serafima, šauj, sveicina:
  - Planēta!
  Marija, šauj, tvītoja:
  - Krūtis...
  Serafima, šauj, murrā:
  - Mēs pasargāsim...
  Marija sasita fašistam galvu un sacīja:
  - Mēs jūs....
  Serafims iecirta nacistus ar lodēm un šņāca:
  - Valsts!
  Marija, raidot precīzi mērķētas lodes, tviterī ierakstīja:
  - Visi....
  Serafima, šaujot arvien precīzāk, piebilda:
  - Cilvēki!
  Marija, izmetusi no pieres netīros zelta matus, dziedāja:
  - Rath...
  Serafima lode un šāvienu nosūtīšana, izdota:
  - Tavs...
  Marija, iesitot fašistam pa rīkli, turpināja:
  - Silti!
  Blondā tatāriete, sūtot šāvienu, turpināja:
  - Mākoņi...
  Marija, šaujot precīzi, piebilda:
  - Forši!
  Serafima pasmaidīja un čivināja:
  - Nu un...
  Marija šāva precīzi un rēca:
  - Saule!
  Serafima, šāvienu sērijās, šņāca:
  - Tas ir karsts!
  Marija smejoties turpināja:
  - Automātiski...
  Serafima, it kā vadot uguni, iesaucās:
  - Nater...
  Marija pievienoja mērķtiecīgus metienus:
  - Plecu...
  Serafima smejoties piebilda:
  - Pie karavīra!
  Marija aizrautīgi dziedāja, šaudama:
  - Es rakšu...
  Serafima, kas vada iznīcinātāju uguni, piebilda:
  - Kaps....
  Marija, notriekusi afrikāni, turpināja:
  - Pretiniekam!
  Meitenēm beidzās munīcija. Un viņa bija spiesta ātri skriet pēc aizsega. Piegāde pāri Volgai ir ļoti sarežģīta. Pastāvīga bombardēšana un apšaude. Šeit ir pastiprinājuma kompānija, kas kuģo no otras puses.
  Ap laivām izplūst aerosola un gružu strūklakas. Debesīs rūc Stormtroopers. Ielido Focke-Wulfs. Un viņiem tiek nomestas bumbas.
  Vairākas laivas saplīsa. Padomju karavīri noslīkst un iet bojā.
  Ienaidnieka artilērijas uguns jau ir pārāk blīva.
  Pat naktī Fritzes visu tur zem uguns. Un viņu niršanas bumbvedēji steidzas apkārt. Tostarp vectēvs Yu-87. Lai gan reaktīvie lidaparāti jau ir sākuši ražošanu.
  Šeit ir leģendārais padomju Jak-9. Viņš cīnās ar vācu ME-309. Sanāca veiklība, ātrums un ieroči. Vācietis mēģina pieveikt padomju mašīnu pirmajā piegājienā. Bet viņam neizdodas. Jaks savukārt cenšas tikt aiz muguras, bet nacists lielā ātruma dēļ aizbēg.
  Ātrāks vācietis, ar spēcīgākiem ieročiem, pret manevrētspējīgāku krievu. Taču straujais lidojums turpinās. Fašists izmanto septiņus šaušanas punktus pret septiņiem un trāpa padomju transportlīdzeklim. Viņa zaudē ātrumu un sāk krist.
  No tā izplūst dūmu straumes. Un motors deg...
  Kas tas par karu! Ir grūti iebilst pret tik jaudīgu bruņojumu kā ME-309, kurā septiņi šaušanas punkti kompensē lieko svaru un vājāku manevrētspēju.
  Lielais ātrums ļauj fašistam aizbēgt niršanas laikā, un vācu cīnītāja priekšpuse ir labi bruņota.
  Anyuta atkal mēģina iedragāt peli. Meitene riskē ar savu dzīvību. Viņa jau visa ir saskrāpēta, kaila rāpo pa nocietinājumiem. Viss skaistums ir klāts ar skrambām un skrambām. Bet tad viņš met granātu ar piestiprinātu sprāgstvielu. Viņai pat trāpa ložmetēja sprādziens. Skrāpējot skaistules plecu.
  Bet sprāgstviela trāpīja 150 mm lielgabala stobrā. Un vācietis jau ir saņēmis ievērojamus zaudējumus. Ar lielām grūtībām transportlīdzeklis pārvietojas no savas vietas un rāpo atpakaļ uz savu karaspēka atrašanās vietu, lai laizītu savas brūces.
  Debesīs parādās Focke-Wulfs un vairāki TA-152. Viņi sāk apšaudīt padomju pozīcijas. Parādījās arī pāris jaunāko HE-183, uzbrukuma reaktīvo transportlīdzekļu. Šie grifi sasniedza ātrumu līdz astoņsimt kilometru stundā, un tiem bija gandrīz neiespējami trāpīt.
  Meitenes šauj pretī vāciešiem. Vienmēr pastāv iespēja noķert ienaidnieku, neskatoties uz spēcīgo uzbrukuma lidmašīnu aizsardzību no zemes uguns.
  Anyuta un Alla atguva sagūstīto Luftfaustu. Šis ir ierocis, kas sastāv no deviņām savstarpēji savienotām divdesmit milimetru bezatsitiena šautenēm.
  Var šaut it kā no maza pretgaisa lielgabala.
  Un karotāji norāda uz ienaidnieku. Viņi raiti nospiež startu... Abas daiļavas atspiedās basām kājām uz gruvešiem, jūtot gludo atsitienu.
  Focke-Wulf ar sešiem pneimatiskajiem lielgabaliem sāk kūpēt - vēders ir saplēsts.
  Meitenes aizrautīgi rēc:
  - Ripu! Ripa! Mērķis!
  Pāri meiteņu galvām sāk riņķot citas vācu lidmašīnas. Skaistules metās pazemes ejās, izvairoties no Focke-Wulf raķetēm.
  Anyuta sajuta mirdzumu savā rupjajā papēžā. Meitene nomurmināja:
  - Ak elles uguns!
  Meitenes zoles bija klātas ar tulznām un sāpīgi sāpēja. Es gribēju iedurt kaut ko aukstu.
  Un virspusē plīsumi turpinās. Sniegs šņāc no liesmām, drupas plīst. Vācieši pārpludina pozīcijas ar uguni, taču tas neko nedod. Karotāji slēpās kā peles bedrēs. Ļaujiet viņiem gludināt sevi.
  Alla čukstēja Anyutai ausī:
  - Domāju, ka drīz nacistiem beidzot izsīks. Viņiem ir daudz spēka, bet Staļingradā viņiem nav iespēju apgriezties!
  Blondā meitene lepni atbildēja:
  - Mēs esam šeit kā trīssimt spartieši! Mēs atvairām augstākos ienaidnieka spēkus!
  Sarkanmatainā Alla ķiķināja un piemiedza savai partnerei:
  - Un jūs nevarat mūs apiet!
  Kad meitenes nokļuva virspusē, reids bija beidzies. Parādījās jauni melni kājnieki. Viņi kāpa uz priekšu, un meitenēm nācās atklāt uguni, liekot ienaidniekam ierakt degunu zemē.
  Lauvas un tīģeri atkal devās kaujā. Vācieši mēģināja nospiest padomju armiju ar smagajiem tankiem. Ik pa brīdim lija čaumalas. Neaizsargātākais "Tīģeris" centās atrauties no saviem veidojumiem. Pērkona arī mīnmetēji.
  Meitenes šāva uz vāciešiem un viņu algotņiem. Izsita pretinieki. Alla un Anyuta šāva pa pāriem. Ienaidnieku sejas parādījās un nomierinājās. Pēc tam jauns ienaidnieku slānis.
  Meitenes kaujas laikā dziedāja.
  Alla sāka, šaudama:
  - Pirms...
  Anyuta, šaušana, turpināja:
  - Ar tevi...
  Alla pārsteidza un piebilda:
  - Leģions...
  Anyuta, nogriezusi trīs no tām, šņāca:
  - Ienaidnieki...
  Allāhs piesita pretiniekus un izteica:
  - Viņi....
  Anyuta, nopūtusi pusi arāba galvaskausa, turpināja:
  - Viņi grib...
  Alla, sagraudama ienaidnieku, turpināja:
  -Tu...
  Anyuta, šauj, nikni šņāca:
  - Pazemīgs...
  Alla, caurdurusi arāba galvaskausu, ņurdēja:
  - Iznīcināt...
  Anyuta, turpinot naglot, nošņāca:
  - Piezīmes...
  Alla, it kā šaudama, nosvilpa:
  - Nebaidies...
  Anyuta, izšāvusi precīzu šāvienu, norūca:
  - Ienaidnieks...
  Alla, šaudama kā snaiperis, turpināja:
  - Bajonets...
  Anyuta, šaudama tālāk, iesaucās:
  - Spējīgs...
  Alla, nepārtraucot šaušanu, šņāca:
  - Piespiest...
  Anyuta, dusmās šaudama, ņurdēja, labodama draudzeni:
  - Drosme...
  Alla smagā sajūsmā, izšāvusi afrikāņiem galvas, iesaucās:
  - Spēks...
  Anyuta, lecot ar ieroču uguni, šņāca:
  - Palielināt...
  Alla, kratot savas sarkanās cirtas, turpināja:
  - Un pretinieki...
  Anyuta, iesitot arābam pa vēderu, sacīja:
  - Tūlīt...
  Alla, šaudama ar visiem kalibriem, iesaucās:
  - Iznīcināt...
  Meitenes ievilka elpu. Un, nošāvuši vēl nedaudz, viņi kliedza:
  - Mēs esam snaipera šautenes bruņinieki, slepkavības balss ir skaidra!
  Koloniālā karaspēka virzīšanās vilnis nedaudz norima. Nacisti atkal virzīja savus tankus uz priekšu. "Tīģeri"-2 parādījās ar saviem garajiem purniem un šāva šāviņus uz visu, ko viņiem izdevās pamanīt.
  "Tiger"-2 bija oriģināla torņa forma un slīpas bruņu plāksnes sānos. Tas viņu padarīja nedaudz sīkstāku. Karotāji atkal par savu mērķi izvēlējās tanku kāpurķēdes. Fašistam bija jādzīvo kā zivij pannā.
  Anyuta iemeta sprāgstvielu, saspiežot Tiger-2 priekšējo veltni un dziedāja:
  - Es tevi satiku ar dāvanu... Protams, es iezīmēju vietu zārkā!
  Alla nošņāca, priecīgi metot fašistam lielu sprāgstvielu paku:
  - Bet Pasaran!
  Un no sprādziena vācu tankam sagriezās garais purns. Un karaliskais tīģeris sāka griezties atpakaļ. Atkal fašists tika nopietni ievainots. Alla to paņēma un iebļāvās, ar plikiem kāju pirkstiem iemetot stikla gabalu:
  - Tu būsi ozolkoka zārkā!
  Stikls ielidoja tieši indietim, vienam no koloniālās Vācijas karaspēkam, rīklē.
  Anyuta piemiedza savam partnerim un dziedāja:
  - Es iemērkšu galvu šajā mucā! Es iemērcīšu visus!
  Alla izšāva no ložmetēja. Vācieši atkal tika pakļauti uzbrukumam. Meitene šņukstēja:
  - Mēs varam visu! Un mēs uzvarēsim!
  Anyuta izšāva šauteni un teica:
  - Gaidāma liela uzvara! Lai mūsu vectēvi ir godībā!
  Alla uzmeta kūleni un ripoja apkārt, griežoties kā eglīte. Meitene ar aci dziedāja:
  - Mister veiksmi, kur jūs ejat... Mister veiksmi - fašisti smejas...
  Vācu tanki, netaupot šāviņus, pastiprināja uguni. Viņi izlēja savas sprādzienbīstamās dāvanas. Un viņi tuvojās padomju pozīcijām, cenšoties izvairīties no nepilnībām.
  Anyuta, izmantojot stiepli, kā viņiem mācīja gūstā Serjožka, izvilka smagu mīnu. "Lauva" lēnām rāpoja uz padomju pozīcijām. Tā 150 mm lielgabals šad un tad izspļāva šāviņus. Meitenes šņukstēja un pamirkšķināja.
  Anyuta dziedāja:
  - Vācieši-pipari, fašisti-nacisti... Tevi gaida pacifista gals!
  Alla smaidot atzīmēja:
  - Pacifisms... Ir pat muļķīgi runāt par pacifismu, kad mēs runājam par nacistiem!
  Anyuta ar mērķtiecīgu šāvienu trāpīja arābam no koloniālās sardzes pa deguna tiltu un čivināja:
  - Un viņi ir invalīdi domāšanā... Un militārajās lietās viņi nav tik spēcīgi! Drīz mēs tos pilnībā izdzēsīsim no planētas Zeme!
  Alla vēlreiz uzsprāga, berzēja savu kailo krūti uz grants un dziedāja:
  - Es esmu krievu bruņinieks uz mežoņu ceļiem... Es noslaucīšu Tēvzemes ienaidniekus no zemes virsas!
  Sarkanmatainā skaistule piemiedza aci, lūkodama debesīs. Tur griezās "rāmji", vācu ložmetēju lidmašīnas.
  Vācu "Lauva" ik pa brīdim uzrāpās augšā, iestrēgstot vējā. Un viņa ierocis nepārtraukti spļāva.
  Anyuta, pārvietojot mīnu zem vācu tanka kāpura, šņāca:
  - Par Serjožku....
  Vācietis apstājās un izšāva vēlreiz. Šāviņš uzsprāga meitenēm aiz muguras.
  Anyuta pārbaudīja:
  - Piena gliemežvāki, kam zīdainim smadzenes!
  "Lauva" kādu laiku stāvēja. Varbūt vācu pieredzējušā apkalpe sajuta draudus, vai varbūt viņi vēlējās iztērēt savu kaujas komplektu. Bet "Lauva" kādu laiku stāvēja un izspļāva nāvējošus čaulas.
  Anyuta atzīmēja, ka vācu tankam ir modernāks lielgabals un tas šauj biežāk nekā KV-2. Un tas, protams, padara šo auto daudz bīstamāku. Anyuta sakrustoja sevi un nošņāca:
  - Lai ļaunie nonāk ellē!
  Alla iešāva fašistam saules pinumā un iesaucās:
  - Mūsu uzvara ir neizbēgama! Un viss beigsies labi!
  Anyuta arī nogrieza turku un dziedāja:
  - Lai gan, šķiet, dzīve drīz pārtrūks, kad nepatikšanas pieklauvēs pie tās melnā raga... Zirgi kaimiņos un asinis plūst kā upē, un atkal zeme pazūd no tavām kājām!
  Alla, nogalinot irāni, piebilda:
  - Bet arī zemei ir savs sargs... Un starp zvaigznēm viņam stiepjas... Neredzami glābjoši pavedieni trimdā Hitleram uz Kolimu!
  Meitenes, šaujot, unisonā dziedāja:
  - Salauzīsim Ādolfu, tas viņam sāpēs! Es ticu, ka mēs uzvarēsim fašismu! Un mūsu Krievijā parādīsies Mesija, visu zemju tautu Kungs!
  Un karotāji turpināja šaut. Bet ienaidnieka kājnieki apgūlās un sāka šaut un mest granātas. Fašistu bari mēģināja meitenes izsmēķēt ar javas uguni. Un mest daudz granātas.
  Alla filozofiski atzīmēja:
  - Ar skaitļiem jūs varat uzvarēt vēlēšanās, ar prasmi jūs varat uzvarēt vēlēšanās bez kara!
  Anyuta iesmējās un atzīmēja:
  - Karš ir joma, kur kvalitāte pārspēj kvantitāti, vēlēšanas, kā likums, ir otrādi, un tā ir anekdote!
  Karotāji nedaudz atkāpās; granātas un to lauskas krita pārāk biezi. Alla pat satvēra izmesto dāvanu ar kāju un atmeta to atpakaļ. Granāta lidoja un trāpīja nacistiem pa viņu ķiverēm. Un kā tas eksplodē...
  It kā kaut kur būtu uzspridzinājies cits sainis.
  Alla filozofiski atzīmēja:
  - Veiksme ir otrā laime, veiksme ir trešā, bet pirmā prasme!
  Anyuta iesmējās un iestarpināja:
  - Veiksme ir balva par drosmi, bet ne par vieglprātību!
  Alla izsita aci hinduistam no koloniālās armijas un šņāca:
  - Kam paveicas, tam dvēsele dzied!
  Anyuta pasmaidīja un teica:
  - Tas ir labi, ja tev veicas, tas nozīmē, ka Dievs tevi izglābs!
  Meitenes kļuva mazliet asprātīgākas. Tad vācu "Lauva" tomēr virzījās uz priekšu un viņu uzspridzināja mīna. Kāpurs uzbrauca sprādzienbīstamai ierīcei un tika saplēsts.
  Ievainotais "Lauva" sagriezās un piecēlās... Karotāji sajūsminājās un dziedāja no sirds:
  - Lauva ir invalīds domāšanā, tīģeris ir visdažādāko likstu avots... Pasaulē nav nekā interesantāka par cilvēku!
  Anyuta izšāva garu rindu, tāpat kā ārzemju armija sacēlās vētra un dziedāja:
  Mums ir raķetes un lidmašīnas,
  Spēcīgākais krievu gars pasaulē...
  Labākie piloti ir pie stūres -
  Ienaidnieks tiks saspiests putekļos un drupās!
  Šķiet, ka "Lauva" ir stipri bojāta. Viņa sastinga, izspļaujot vēl pāris čaumalas.
  Parādījās veiklā "Pantera". Tomēr viņa baidījās iedziļināties padomju karaspēka pozīcijās un sāka šaut. Pāri meiteņu galvām svilpoja gliemežvāki. Un viņi lauza šķembas un ugunsgrēkus.
  Anyuta sagatavoja mešanai granātu, gatava noķert brīdi, kad fašistu tanks tuvojas pieejamā attālumā. Bet arī "Pantera" nav stulba. Vācieši šāva, novietojot šāviņus šaha formā, cenšoties nepalaist garām nevienu zemes gabalu. Un viņi burtiski izrāva katru akmeni.
  Alla, uzsitot sev pa kailajām krūtīm, atzīmēja:
  - Krautu taktika ir kļūdaina... Vai viņi šādā veidā daudz sasniegs?
  Anyuta asprātīgi atzīmēja:
  - Cālis pa reizei knābj graudu, bet pieņemas svarā daudz ātrāk nekā cūka, kura norij lielus gabalus!
  Pantera izšāva vairāk nekā astoņdesmit patronas un, iztērējusi munīciju, pagriezās un devās atpakaļ uz savu migu. Tā vietā parādījās jauns mastodons - Sturmtiger. Mašīna pārklāja savu plato mucu ar vāciņu. Acīmredzot šādā veidā viņi rēķinās ar sevis glābšanu.
  "Sturmtiger" no attāluma apšaudīja padomju karaspēka pozīcijas. Pērkona raķete. Zeme pacēlās augšup, un ugunīga strūklaka izlēja liesmas strūklas.
  Meitenes tik tikko izdzīvoja; viņas bija diezgan klātas ar putekļiem. Anyuta bija pat nedaudz apstulbusi. Meitene pēkšņi ieraudzīja sevi jājam uz zirga. Un ka viņa vada vienību, kas uzbruka tatāru armijai. Un ar viņas karotājiem jāj uz zirgiem. Mongoļi-tatāri, nespēdami izturēt triecienu, atkāpjas un tūkstošos mirst zem nagiem.
  Anyuta vicina divus zobenus un sagrauj savus ienaidniekus. Bet vīzija pēkšņi tika pārtraukta.
  Alla sita partnerim pa vaigiem, kratīja viņu, sakot:
  - Nu, tas tā! Tagad beidziet melot!
  Anyuta dusmīgi atbildēja:
  - Es nevis atpūtos, bet cīnījos!
  Meitene dusmās pielēca un iemeta granātu. Dāvana pārlidoja un atsitās pret tanka Lev stobru. Saņēmusi bojājumus, automašīna saburza savu svarīgo bagāžnieku.
  Anyuta iesaucās plaukstā:
  - Es esmu Krievijas bruņinieks!
  Alla izšāva no ložmetēja un ņurdēja:
  - zēns saraucis pieri atbildēja,
  Es gribu kalpot Svētajai Krievijai...
  Lai asiņu jūra izplūst,
  Bet Dievs mūs spēs glābt!
  Anyuta nokrita uz gruvešiem ar kailu vēderu un krūtīm. Tieši laikā, kad pār viņas galvu pazibēja simtiem ložmetēju sprādzienu. Meitene izbāza mēli un teica:
  - Drosmīgo karavīru neprāts ir glābiņš neprātīgiem ģenerāļiem!
  Alla piekrita:
  - Karavīrs ir drosmīgs, ģenerālis aprēķins, ienaidnieks viltīgs, veiksme nāk tikai ar gudru drosmi!
  Meitenes atkal atklāja uguni un solidāri čivināja:
  Eskadras virs viņa
  Rūk vienbalsīgi
  Ādolfs ir stiprs muļķis -
  Stāda Sodomu!
  Parādījās vēl viens bruņu "Lauva". No viņa aizbēga divi karavīri; pēc viņu tumšajām sejām viņi bija arābi. Viņi mēģināja uzlikt ķēdi uz āķa, lai izvilktu uzlaboto tanku no kaujas lauka.
  Alla un Anyuta šāva, vienlaikus nogalinot tehniķus. Karotāji dziedāja:
  - Neiznīcini sevi un palīdzi biedram, palīdzi citiem izkļūt no uguns!
  Parādījās trīs melnādainie cilvēki. Viņi metās ar ķēdi, cik ātri vien varēja, bet arī meitenes viņus nošāva. Turklāt Anyuta izšāva ar ieroci, piespiežot suni ar kailiem kāju pirkstiem.
  Un viņai izdevās trāpīt pretiniekiem ar neparastu precizitāti, piemēram, Robina Huda precizitāti.
  Alla atzīmēja:
  - Atzīme nav tas, kurš trāpa veiksmīgi, bet tas, kurš netrāpa ar neveiksmi!
  Anyuta ar basu kāju iemeta granātu un šņāca:
  - Precīzākais cilvēks ar dunča vīziju var palaist garām, bet asam prātam ir nepiedodami palaist garām mērķi!
  Granāta atsitās pret mīnmetēju un sāka eksplodēt, detonējot mīnas.
  Jā, Staļingrada vāciešiem nebija viegli. Viņi tajā ieguva briesmīgu nāves citadeli!
  . NODAĻA Nr.13.
  3. novembrī vācieši ielenca Tihvinu, un pašā pilsētā izcēlās kaujas. Sarkanā armija lēnām atkāpās. Lielākā daļa Baku pilsētas jau ir ieņemta, padomju karaspēks atkāpjas uz pussalu. Erevāna joprojām knapi turas. Staļingrada atrodas uz iznīcības robežas.
  Bet tomēr Staļins pavēlēja šo pilsētu nepadot. Cīņas izcēlās arī par Astrahaņu. Krauts arī cenšas tikt uz priekšu šajā pilsētā. Visas pieejas tiek spēcīgi bombardētas, un infrastruktūra tiek iznīcināta.
  Ziema tuvojas... Un kara gaita kļūst arvien mazāk prognozējama. Bet šķiet, ka Staļingradu nevar noturēt. Apgādi pāri Volgai apgrūtina ledus veidošanās un masveida bombardēšana.
  4. novembrī deviņdesmit procenti Tihvinas jau bija ieņemti. Un vācieši tuvojās Somijas teritorijai. Padomju karaspēks, cietis ievērojamus postījumus, nevarēja savākt pietiekami daudz spēku, lai apturētu ienaidnieku.
  Sapulcei uzbruka arī somi un marionešu zviedru karaspēks. Viņi izmantoja ievērojamus spēkus.
  5. novembrī Vācijas koalīcija un Somijas-Skandināvijas karaspēks apvienojās. Tādējādi ap Ļeņingradu tika noslēgts dubultgredzens. Jauna, nozīmīga Trešā Reiha uzvara.
  6.novembrī ziemeļu sektorā vēl turpinājās kaujas. Nacisti paplašināja koridoru. Situācija ir kļuvusi ārkārtīgi sarežģīta. Tihvinā dega pēdējās pretošanās paliekas. Vācieši izšāva ballistiskās raķetes uz Erevānu. Tika publicētas trīs prezentācijas. Izraisīja ievērojamus postījumus un upurus. Bet galīgi nekas nebija salauzts.
  Astrahaņas pilsēta tika atdalīta ar sauszemi no pārējās padomju teritorijas. Situācija ir saasinājusies. Jauni vācu un britu kaujas kuģi apšaudīja Murmansku. Apšaudes laikā gāja bojā garnizona komandieris un daudzi virsnieki.
  Kļuva vēl sliktāk.
  Un 7. novembrī nacisti ielauzās Volhovā un beidzot apspieda padomju karaspēka pretestību Tihvinā. Tādējādi plaisa ar Ļeņingradu strauji pieauga. Kļuva skaidrs, ka pilsēta diez vai izdzīvos aplenkumā.
  8. novembrī beidzot notika ilgi gaidītie tanka Lev-2 testi. Transportlīdzeklim bija modificēts izkārtojums. Dzinējs, transmisija un ātrumkārba atradās vienuviet priekšā, bet kaujas nodalījums atradās aizmugurē.
  Ar enerģiskiem pūliņiem vācieši Porsche vadībā izgatavoja automašīnu puča gadadienai.
  Patiešām, pateicoties apakšējam siluetam, vienlaikus saglabājot Lauvas bruņojumu un bruņas, transportlīdzekļa svars tika samazināts līdz sešdesmit tonnām ar 1200 zirgspēku dzinēju. Kaujas testi parādīja, ka rezultāts bija pilnīgi pieņemams tanks. Tieši tas, kas jums nepieciešams!
  Labu braukšanas un bruņu īpašību kombinācija.
  Tomēr fīrers ar to nebija apmierināts. Viņš pieprasīja pastiprināt sānu un pakaļgala bruņas, kā arī uzstādīt 88 mm lielgabalu ar stobra garumu 100 EL.
  Vēl viens pārbaudītais transportlīdzeklis bija E-100. Tomēr šī tvertne izrādījās pārāk smaga: 140 tonnas, bet tai bija lieliska aizsardzība no visiem leņķiem un peles ieroči. Kopumā "E" sērija solījās kļūt ārkārtīgi daudzsološa. Vācieši acīmredzot netērēja laiku.
  Tika demonstrēts arī Bars tanks ar 1000 zirgspēku dzinēju, tomēr Hitleram transportlīdzeklis nešķita pietiekami aizsargāts.
  Jubilejā tika demonstrētas arī dažāda veida lidmašīnas. Jo īpaši uzbrukuma lidmašīnas un ME-262 modifikācijas. Un arī TA-183. Vesela tehnoloģiju parāde.
  Ieskaitot jaudīgas gāzes palaišanas iekārtas, tās spēj nojaukt veselas pilsētas un ciematus.
  Šeit faktiski tika demonstrētas ļoti spēcīgas iznīcināšanas sistēmas.
  Pārbaudījumus izturēja arī "Panther"-2, kas svēra piecdesmit tonnas; tai bija 150 milimetru priekšējās bruņas leņķī un lielgabals "Royal Tiger". Sānu bruņas bija 82 milimetri, slīpas. Šāds tanks vairāk vai mazāk bija piemērots Hitleram, jo tuvcīņā spēja izturēt trīsdesmit četrus.
  Kopumā nacisti iztīrīja zvērnīcu.
  Tika veikti arī Gotha iznīcinātāju testi, kas spēj sasniegt ātrumu tūkstoš simts kilometru stundā.
  Īsāk sakot, viņi atlaida jostas.
  9. novembrī Volhovs krita. Situācija ir sasniegusi savu kulmināciju. Un atkal padomju tanki mēģināja dot pretuzbrukumu.
  Gringeta sastinga pie ieroča. Čērčils 2 stāvēja pretī padomju transportlīdzekļiem un izspļāva munīciju.
  Lorda Džeinas meita skaitīja trāpījumus. Padomju tanki, iebraucot grāvī, samazināja ātrumu. Un vācu zvērnīca to izmantoja.
  Nikoleta paņēma to un dziedāja:
  - Angļu karavīrs nebaidās no nāves,
  Zem zvaigžņotajām debesīm nāve mūs nepaņems!
  Viņš drosmīgi cīnīsies par lauvu ar vainagu,
  Pielādēšu vareno ložmetēju!
  Malānija apstiprinoši pamāja ar galvu:
  - Tas ir lieliski! Un mēs arī iekasēsim maksu!
  Pistole darbojās ļoti aktīvi. Gāviņi mirgoja kā sērkociņi, atstājot aprises gaisā. Jā, bija dažas enerģiskas meitenes. Un galvenais precīzi.
  Gringeta pamāja ar galvu un nosūtīja čaulu trīsdesmit četru torņa pamatnē. Viņa nomurmināja:
  - Tā ir nāve! Viņa nāks pie maniem ienaidniekiem! Un es zinu, ka no šī brīža viņa gaida ūsainus ienaidniekus!
  Nikoleta smaidot teica:
  - Visi dzīvnieki paklanījās ūsainam... Lai tas nolādētais neizdodas!
  Gringeta atkal iesmējās un izšāva, šņācot:
  - Mans šāviņš ir visprecīzākais. Mēs noteikti tur nokļūsim!
  Nikoleta pacēla rādītājpirkstu un teica:
  - Blīkšķ, blīkšķ - netrāpīja! Pelēkais zaķis aizbēga!
  Gringeta, šauj, dziedāja:
  Katrs izvēlas pats
  Sieviete, reliģija, ceļš...
  Kalpot velnam vai pravietim,
  Katrs izvēlas pats!
  Džeina pakratīja galvu un iebilda:
  - Noteikti ne tādā veidā! Deviņdesmit deviņus procentus cilvēka ticības nosaka dzimšana, nevis zināšanas. Šeit mēs piederam Anglikāņu baznīcai... Bet, ja paskatās, uz kāda pamata? Vai tā ir mūsu izvēle?
  Gringeta iesmējās un atzīmēja:
  - Es personīgi biju ticīgā ģimenē, bet tagad arvien vairāk sliecos uz ateismu!
  Nikoleta iesmējās un izbāza mēli.
  - Ateisms... Tas ir interesanti!
  Malanya filozofiski atzīmēja:
  - Un tikpat tālu no visa! Ja nav Dieva un nav pārdabisku spēku, tad jebkura reliģija ir nepatiesa!
  Gringeta pamāja ar galvu, labprāt apstiprinot:
  - Tas ir kā komunisti! Viņi nāca klajā ar domu, ka visas reliģijas ir tikai cilvēku fantāzijas. Un viņi uz to uzcēla doktrīnu!
  Malānija skeptiski savilka lūpas:
  - Un kas viņus sagaida pēc nāves?
  Gringeta plēsīgi pasmaidīja. Viņa izšāva šāviņu, pārgriežot cita padomju tanka korpusu un atbildēja:
  - Te var daudz ko izdomāt... Pat mirušo augšāmcelšanos ar zinātnes spēkiem!
  Malānija smaidot atgādināja:
  - Es izlasīju grāmatu par nākotnes pasauli. Tur jau ir kosmosa impērija. Nav nāves, vecuma, slimību. Un protams bads... Tiesa, lielākajai daļai iedzīvotāju darba nav, bet pietiek visiem.
  Piemēram, automašīnas tiek dāvinātas bez maksas. Un ir elektroniskas mašīnas, ar kuru palīdzību viņi sazinās ar visu pasauli.
  Nikoleta diezgan nopietni atzīmēja:
  - Progress attīstās ātri. Paskatieties uz šiem tankiem... Kā viņi ir attīstījušies un kļuvuši progresīvāki. Tomēr Čērčilu-2 nevar salīdzināt ar Matildi.
  Malānija piekrita:
  - Jā, tanki ir pavirzījušies uz priekšu... Tas ir šiki!
  Vēl viens padomju tanku uzbrukums izbeidzās, un notika pārtraukums.
  10. un 11. novembrī vācieši veica nelielas uzbrukuma operācijas, sagriežot stūrus ziemeļos.
  Padomju karaspēks mēģināja veikt pretuzbrukumu uz ziemeļiem no Staļingradas, taču nesekmīgi. Pēdējās mājas pilsētā jau izturēja. Iznīcināts tajā pašā laikā, līdz zemei. Bet pagaidām Staļins lika noturēties līdz galam.
  Baku pilsēta ir gandrīz ieņemta. Bet naftas urbumi deg un starp tiem izcēlušies kauji. Vācieši nepārtraukti bombardē.
  Cīņas Astrahaņā ir pašā kulminācijā...
  12. novembrī turki sāka uzbrukumu Erevānai. Uzbrukums tika atvairīts. Osmaņi cieta zaudējumus. Bet viņi atkal izšāva. 13. novembrī vācieši ieņēma pēdējos Baku kvartālus - paziņojot par pilsētas ieņemšanu. Tikai pussalā cīņas vēl turpinājās, un debesis bija melnas ar liesmojošām akām.
  14. novembrī nacisti sāka uzbrukumu Murmanskai. Viņi izmantoja artilēriju un aviāciju...
  Staļingrada dega, bet pārvietotie padomju pastiprinājumi ļāva joprojām izturēt. Kaut vai tikai līdz pilsētas malai, turklāt uz kolosālu zaudējumu rēķina.
  Uzbrukuma laikā Murmanskai pulcējās liela kaujas kuģu armāda, ieradās arī lidmašīnu pārvadātāji. Pilsēta bija nospiesta kā plazmas veltnis. Un viņi bombardēja un apšaudīja.
  15. novembrī fašistu karaspēks sāka pārvietoties, uzbrūkot pilsētai, vienīgajai no ledus brīvās ostas Ziemeļu Ledus okeānā. Cīņās piedalījās "peles" un pat tanks "Žurka", ko nacisti vēlējās izmēģināt praksē.
  Tomēr "Žurka" sagādāja zināmu vilšanos. Sākumā viņa virzījās uz priekšu, bet pēc tam iestrēga sniega kupenās. Un viņa apstājās pilsētas nomalē. Vācieši nebija gluži gatavi ofensīvai. Taču apšaude neapstājās. 16. novembrī nacisti praktiski pabeidza degošo naftas urbumu sakopšanu. Taču daļa pussalas viņiem bija nepieejama ugunsgrēku dēļ, kas bija izauguši līdz septītajām debesīm.
  17. novembrī nacisti sagrāba pēdējo Volgas deltas atzaru un tādējādi vēl pamatīgāk bloķēja Astrahaņu. Baku jau sen ir nogriezta.
  Arī Erevāna tika iebrukusi. Pilsēta atrodas kalnā, ļoti ērta aizsardzībai, bet grūti to šturmēt, īpaši ar tankiem.
  18. novembrī padomju karaspēks atkal pārbaudīja nacistu aizsardzības spēku uz ziemeļiem no Staļingradas. Tas vājināja spiedienu uz to, kas bija no gada uz Volgu, bet tas maksāja ievērojamus zaudējumus.
  19. novembrī vācieši smagu zaudējumu dēļ apturēja uzbrukumu Murmanskai.
  Tādējādi apsēstais fīrers nevarēja izraut no sava stāvokļa daudzās šķembas. Nacistu plāni izbeigt PSRS pirms ziemas cieta neveiksmi.
  Sliktākais ir tas, ka Japāna apturēja savu ofensīvu aukstā laika un milzīgo darbaspēka zudumu dēļ. Vienīgais ir tas, ka samuraji palielināja savu trīsdesmit četru ražošanu un licencēja Panthers. Un nākamajā vasarā tie var radīt nepatikšanas.
  20. novembrī vācieši daļēji nodzēsa ugunsgrēkus un atbrīvoja lielāko daļu pussalas.
  21. novembrī padomju karaspēks atkal uzbruka vāciešiem un pat iekļuva vairākus kilometrus uz ziemeļiem no Staļingradas. Nacistiem nācās vājināt savu uzbrukumu un mēģināt atjaunot pozīcijas.
  Cīņas, kā saka šādos gadījumos, ir vienkārši fraka līmenī!
  22. novembrī nacisti mēģināja virzīties uz priekšu Turkmenistānas reģionā. Un pēc desmit kilometru noieta viņi tika apturēti. Bet 23. novembrī, ieveduši kaujā šaha brigādes, viņi atkal virzījās uz priekšu. Situācija ir kļuvusi ārkārtīgi saasināta Centrālāzijas reģionā.
  24. novembrī frontēs būtiskas izmaiņas...
  25. novembrī nacisti atsāka uzbrukumu Murmanskai. Jaunas vienības tika iemestas kaujā. Bet jēgas vēl maz.
  Ir pienācis 26. novembris - vienpadsmit gadi kopš Reihstāga vēlēšanām, pēc kurām Hitlers tika iecelts par reihskancleru.
  Pirmo reizi frontē tika izvietots jaunākais tanks E-100.
  Tā bija kaujas prakse šādai mašīnai.
  Tvertne izskatījās diezgan gara, gandrīz saplacināta. No tā izvirzījās 128 mm lielgabala garais purns. Un frontālās bruņas atrodas četrdesmit piecu grādu leņķī. Un viņš pats ir sasvēries no sāniem.
  E-100 tvertne kustējās, pateicoties jaunākajam 1500 zirgspēku dzinējam, ātrāk nekā pele. Un čaumalas atlēca no viņa.
  Un mašīnas iekšpusē parādījās jautrs četrinieks Magda, Kristīna, Gerda un Šarlote.
  Meitenes dzemdēja bērnus fīreram un atstāja tos īpašu SS auklīšu uzraudzībā.
  Un viņi tikko bija ieradušies frontē. Meitenes ir ļoti smieklīgas. Viņi palaida garām cīņas. Un šeit ir tikai iespēja sevi pierādīt. Visbeidzot, ņemiet šo Sevastopoles ziemeļu daļu.
  Un nodibināt Trešā reiha dominēšanu Ziemeļu Ledus okeānā. Cik ilgi vēl īsti karu var vilkt? Un četrinieks domā: varbūt kopā ar viņiem vismaz kaut kas var mainīties?
  Pie Murmanskas nav pārāk sals - Golfa straume nodrošina izolāciju. Meitenes ir kaujinieciskā noskaņojumā. Katram piedzima pāris - puika un meitene! Tātad jūs varat priecāties.
  Magda un Kristīna karājās ap ieročiem. Tvertne ir jauna un vadāma pavisam vienkārši. To no sāniem aizsargā 120 mm slīpas bruņas, kā arī vēl 50 mm vairogs. Tātad jūs nevarat trāpīt automašīnai no visiem leņķiem.
  Meitenes nosvilpa dziesmu. Viņi sirdī jūtas lieliski.
  Gerda ar smaidu uz dzintara lūpām atzīmēja:
  - Tagad mums ar Hitleru ir kopīgas atvases. Mēs esam karaliskās ģimenes locekļi!
  Šarlote iesmējās, atzīmējot:
  - Un priekšā ir tikai nulles!
  Tanks "E"-100 tuvojās padomju pozīcijām. Apkārt viss tika iznīcināts tik ļoti, ka padomju laika šāvieni ir reti, un parasti no vieglajiem ieročiem.
  Magda mērķēja uz 128 mm lielgabalu un šāva uz padomju vareni. Medus blondā meitene dziedāja:
  - Es esmu tīģeriene, un man ir smīns... Un ļaunais tīģeris visus saplosīja!
  Padomju četrdesmit pieci atkāpās, vairāki krievu karavīri tika nogalināti.
  Magda murrāja kā kaķis:
  - Es esmu supermens, mana metode ir vienkārša... Es nokožu asti tiem, kas ir no vilnas! Un tad meitene sāka smieties. Nu gluži kā traka dieviete.
  Hitlera prostitūtas meitenes satricināja tanku. Un viņi paši uzlēca mašīnā ar slīpām bruņām.
  Bet tad karotāji apgrieza savu mašīnu. Šarlote, šī skaistule ar vara krāsas matiem, dziedās:
  - Klik, klik, klik... Straume ripo! Nacistu kavalērija apēda visas smiltis!
  Un pēc tam Šarlote tik ļoti smējās... Viņa pat sāka klabināt zobus. Un atkal tvertne griezās. Vācieši nojauca dzeloņstiepļu žogu. Mašīna, kas bija Tyrannosaurus rex lielumā, zemiski norūca. Un karotāji smīnēja par savām jaukajām un gaļēdāju sejām.
  Meitenes nesa un dzemdēja bērnus no Ādolfa Hitlera. Un tas jau kaut ko izsaka. Skaisti vikšņi, bet tajā pašā laikā morāli briesmoņi. Šeit viņi saspieda padomju karavīru, kurš pakļuva zem riteņiem. Un viņi iespieda zemē 76 mm lielgabalu. Mēs braucām pa to. Tērauds bija saplacināts. Karotāji demonstrēja figūras aerobātiku. Čaumalas šķita nekaitīgākas par zirņiem, ko grabulī sakrata bērns. Nākamais lielgabals, ko E-100 saplacināja, bija 85 mm.
  Magda iesmējās:
  - Un krievus sasmalcinām kā blaktis!
  Kristīna laboja savu draugu:
  - Vairāk kā lāči! Un lācis ir liels dzīvnieks!
  Sarkanā Šarlote piebilda, atraisīdama ilkņus:
  - Un zobains!
  Vācu tanki veica ceļu cauri pilsētas aizsardzības līnijām. Padomju karaspēks cīnījās ļoti spītīgi. Visi paņēma ieročus. Milicijā karoja pat desmitgadīgi puikas. Arī meiteņu bija daudz. Sapulcējās visi iedzīvotāji, bet ieroču nebija pietiekami. Masu varonība bija acīmredzama visā. Pionieri, izmantojot paštaisītus sprāgstvielas vai granātu ķekarus, tuvojās nacistu tankiem un metās zem sliedēm, mirstot par savu dzimteni.
  E-100 tanks guva vairākus bojājumus. Vienam no zēniem izdevās izspiesties cauri smagajai mīnai. Viņš pats gāja bojā, taču sabojāja vācu automašīnu. Rullis plīsa un daļa kāpura aizlidoja. Lielais transportlīdzeklis samazināja ātrumu. Tad pāris karotāju izmeta granātu ķekarus, sasitot biezās sliedes.
  E-100, šķērsojis frontes līniju, zaudēja savu mobilitāti.
  Gerda notēmēja sešus ložmetējus un ieslēdza tos, kad padomju karavīri mēģināja dot pretuzbrukumu. Ložmetēju lodes caurdurti krita desmitiem krievu un citu Krievijas tautu pārstāvju. Padomju karavīri tomēr skrēja uz priekšu. Viņi meta granātas un nomira. Daži fragmenti sasniedza E-100, bet ložmetēji strādāja pareizi. Un sasodītā Gerda ir tik precīza. Un viņas lodes gandrīz nekad nav veltīgas.
  Un krievu karavīri mirst...
  Kristīna šāva no ātrās šaušanas 75 mm lielgabala, sadrumstalotām lādiņiem un no koaksiālā ložmetēja. Sarkanmatainais zvērs, ar lodēm saplosīdams padomju karavīrus, šņāca:
  - Es esmu nāves nesējs... Pats sātans ir mans rudmatainais radinieks!
  Magda kautrīgi atzīmēja:
  - Nu, nedari tā. Sātans ir Dieva ienaidnieks un ir lemts uguns ezeram!
  Kristīna sita ar baso kāju pret metālu un rūca:
  - Kā ar uguns ezeru? Mani mati ir kā uguns!
  Gerda smaidot atzīmēja:
  - Pats fīrers mums piedos jebkādus grēkus... Precīzāk, pats grēka jēdziens būtībā ir novecojis?
  Magda paraustīja plecus:
  - Vai gribi teikt, ka grēka jēdziens ir novecojis...
  Gerda atkal ieslēdza ložmetējus, apspiežot krievu karavīru izmisīgo pretuzbrukumu. Lodes viņus nogalināja kā dāvanas no elles. E-100 šajā modifikācijā ir ļoti stingri aizsargāts. Astoņi ložmetēji, divi koaksiāli ar lielgabaliem, un pārējie tika vadīti uz eņģēm. Un viņi sita diezgan smagi.
  Gerda smaidīdama rēca:
  - Grēks, tas ir Trešā Reiha pastāvēšanas pamats! Mūsu reliģija patiesi ir dzīvnieku ticība!
  Sarkanmatainā Kristīna, šaujot no lielgabala un nogalinot krievu karavīrus, dziedāja:
  - Mans sirsnīgais un maigais dzīvnieks... Es mīlu tavus ilkņus, tici man! Mans ellišķīgais un ilktais zvērs!
  Vienam no padomju pretgaisa ieročiem atkal izdevās trāpīt rullīšiem un tos salauzt. E-100 beidzot apstājās. Magda tomēr sodīja kaitinošo pretgaisa lielgabalu, aizsedzot to ar smagu lādiņu. Nu sliedes bija nolauztas.
  Gerda sarāvās, piezvanīja velkonim un jautāja:
  - Izvelciet mūs, lūdzu! Mēs mirstam! Sliedes ir nolauztas!
  Atbilde nāca uzreiz:
  - Būs velkonis!
  Kristīna smaidot dziedāja:
  - Tas ir gājiens! Ienaidnieki ārā!
  Magda šāva uz ieroci, kuru krievu karavīri mēģināja izvilkt tiešai ugunij. Tas sasita stobru un izklīdināja padomju karavīrus dažādos virzienos. Viens no karavīriem bija pārplīsis uz pusēm un cīnījās agonijā.
  Blondīne Kristiāna sakrustoja sevi, pacēla acis pret debesīm un lūdza:
  - Piedod man, Kungs! Par piespiedu grēku un slepkavību!
  Kristīna iesmējās un atzīmēja:
  - Nē, tu to nedrīksti! Tev jābūt cietam kā akmenim! Esiet mums par akmeni!
  Magda pārliecinoši atbildēja:
  - Ir tikai viena klints - Jēzus Kristus!
  Sarkanmatainais velns iesaucās:
  - Jēzus bija pacifists! Un mūsu ticība un profesija ir karš!
  Tanks E-100 tika paņemts tauvā un aizvilkts uz vācu pozīcijām. Gerda ar sniega karalienes smaidu atzīmēja:
  - Veltņi ir visneaizsargātākā tvertnes daļa. Un mums ar to jācīnās!
  Šarlote pamāja ar galvu.
  - Jūs nevarat nosegt visus rullīšus ar vairogiem. Tas nav iespējams, jo dažas no trasēm joprojām būs atvērtas!
  Magda ieteica:
  - Kā būtu, ja rullīšus padarīsim mazus un bez paletes?
  Sarkanmatainais velns ķiķināja un rādīja pērļu zobus:
  - Kā dot viņiem lielāku ātrumu?
  Magda berzēja savu kailo zoli pret metālu un ieteica:
  - Ja mēs izmantotu elektromotorus?
  Šarlote pievilka vēderu un sagrieza kaklu:
  - Iespējamais variants... Un tanki degs mazāk!
  Magda asarīgi sacīja:
  - Kad nokļūsim ellē, tā degs un liesmos kā lāpas!
  Sarkanmatainais velns norūca:
  - Nu tā... Un eņģeļi ir radīti no spilgtām liesmām! Būsim eņģeļi!
  Kristīna to paņēma un apdullinoši dziedāja:
  - Es neesmu eņģelis, bet tikai velns, bet cilvēkiem esmu kļuvis par svēto.... Ienaidnieki saņems savu aprēķinu, zem tik pārdabisku sāpju spīdzināšanas!
  Meitenes apklusa... Debesīs griezās Stormtroopers, un dārdēja kanonāde. Un bumbas turpināja krist un krist... Kā īsta iznīcības un posta krusa.
  Murmanska dega un cilvēki gāja bojā. Vācieši pat palaida ballistisko raķeti. Ne pārāk efektīvs ierocis. No Yu-488 būtu vieglāk nomest piecu tonnu bumbu, tas būtu gan precīzāk, gan lētāk.
  Kristīna bija pirmā, kas basām kājām izlēca sniegā, kad tanks tika nogādāts alternatīvā autostāvvietā. Tur speciālisti sāka veikt remontdarbus. Meitenes pārcēlās uz siltu māju. Apgūlāmies uz matračiem. Gerda un Šarlote sāka spēlēt kabatas šahu.
  Magda un Kristīna sāka nodarboties ar abs, lai viņu vēders būtu pamanāms un grūtniecības laikā nenokarātu. Skaisti karotāji, kas trīc gurnos. Vēl svaigas, bet tās ir sievietes, kuras dzemdējušas bērnus. Un nomirt tagad nemaz nav tik biedējoši - ir kam turpināt ģimenes līniju! Pat ar tāda švaka kā Hitlers sēklu.
  Bet meitenes no SS tīģeru bataljona, fīrera tiešām ir kaut kas līdzīgs Dievam. Un vairs ne pagānu dievs, bet kaut kas Visvarens un neaptverams savā ģenialitātē.
  Gerda spēlēja karaļa gambitu un attīstīja spēcīgu uzbrukumu. Šarlote spītīgi aizstāvējās. Notika sitienu apmaiņa. Taču viss beidzās ar savstarpēju sagrāvi un neizšķirtu. Tad Magda un Kristīna sāka spēlēt šahu. Un Šarlote un Gerda sāka nodarboties ar abs un atspiešanos. Meitene aktīvi uzturēja formu.
  Magda, spēlējot un grūstot pretinieci, filozofiski atzīmēja:
  - Bet tas joprojām ir dīvaini...
  Kristīna ar nevainīgu smaidu uz lūpām jautāja:
  - Kas dīvains?
  Blondīne supermens atbildēja:
  - Tas, ka baltie ir labestības krāsas, bet tie ir tie, kas pirmie sāk karu!
  Sarkanmatainais velns racionāli atzīmēja:
  - Bet mēs arī nesam labu... Bet boļševiki uzbruka Krievijai pirmie!
  Magda atbildot dziedāja skumjā tonī:
  - Bet mums priekšā viss zied, aiz mums viss deg...
  Kristīna zvanošā balsī piebilda:
  - Nevajag gausties! Pie mums ir tas, kurš visu izlems mūsu vietā!
  Gerda turpināja dziedāt:
  - Dzīvespriecīgi, ne drūmi, atgriezīsimies mājās - blondi sportisti būs mūsu balva!
  Pēc kā visi četri izplūda smieklos... Parādījās pusaugu sulainis un izdalīja meitenēm sviestmaizes ar sviestu, sieru, desu, žāvētiem augļiem. Meitenes ēda un bija nogurušas no siltuma. Skaistules snauda. Ir labi, kad esi jauns un vesels - var viegli aizmigt.
  Nākamajā dienā, 27. novembrī, E-100 tika atjaunota tikai daļēji. Meitenes uzbrukumā nepiedalījās. Bet tikai bikini devāmies basām kājām skriet pa sniega kupenām. Viņi skatījās uz viņiem kā uz trakiem, skraidot aukstumā gandrīz kaili. Bet meitenes parasti nodarbojas ar aerobātiku. Viņi ir īpaši nākotnes cilvēki!
  Gerda izvirzījās vadībā. Un ne baskāju meitene Gerda, kas bija Andersena pasakā. Bet arī drosmīgs un pieredzējis. Un tajā pašā laikā viņa kļuva par dzimušu slepkavu. Ātra meitene ar spēcīgiem muskuļiem.
  Tomēr visas četras meitenes ir labas. Viņi ātrā tempā skrēja piecdesmit kilometrus un atgriezās atpakaļ. Pēc tam veicām virkni vingrinājumu, dziedājām un šūpojāmies. Nedaudz trenējāmies šaušanā.
  Tikai nākamajā dienā E-100 tanks tika salabots. Nu, tas nav tik slikti. Turklāt šim supersmagajam auto bija oriģināls rullīšu izvietojums, kas atšķiras no šaha izkārtojuma, kas uzlaboja braukšanas sniegumu sniegā, bet sagādāja zināmas problēmas remontētājiem aiz ieraduma. Lai gan vienkārši ir vieglāk uzstādīt E-100 nekā Tiger vai Panther.
  28. novembrī nacisti spēja ielauzties nedaudz dziļāk Murmanskā. Bet padomju karaspēka pretestība ir vienkārši nesaprotama. Un pat sešpadsmit collu čaumalas no Lielbritānijas un Vācijas kaujas kuģiem nespēja salauzt aizsardzības gribu.
  Bet nacisti joprojām virzījās uz priekšu. E-100 tanks dienas laikā nobrauca pāris blokus, taču atkal sabojāja kāpurķēdes. Taču šoreiz remonts aizņēma tikai dažas stundas. 29. novembrī Terminator meitenes sadūrās ar tanku KV-3. Padomju spēkrats pāris reizes trāpīja frontālajām bruņām, taču šāviņi atsitās pret nogāzi. Magda atsitās pret krievu tanku, liekot tam sadegt kā sakrautu lāpu kaudzei.
  Kristīna ar izsmejošu smīnu jautāja savam partnerim:
  - Vai jums nemaz nav žēl to krievu?
  Magda sirsnīgi atbildēja:
  - Man žēl visus, arī tos, kuri nav žēluma cienīgi!
  Un meitene smagi nopūtās, pavērsdama acis pret debesīm. Karotāji centās rīkoties arvien uzmanīgāk. Lai netraucētu remontam. 128 mm un 75 mm lielgabali darbojās kā ēzeļi. Bet tvertne joprojām guva bojājumus.
  Viena no sienām uzsprāga un uzkrita automašīnai. Bruņas bija saskrāpētas un nedaudz iespiedušās.
  30. novembrī nacisti virzījās vēl tālāk. Dažās vietās viņi pat sasniedza pilsētas centru. Taču tajā pašā dienā mērķtiecīgs šāviens no četrdesmit pieciem sabojāja 128 mm lielgabala purnu, un meitenes bija spiestas atkal sākt remontdarbus. Un, acīmredzot, ilgāk.
  Tad četri nolēma cīnīties kā vienkārši kājnieki, nevis tanks. Skaistules mēģināja cīnīties, cīnoties tikai bikini. Taču aukstumā meitenes šādā puskailajā stāvoklī varēja nostāvēt tikai dažas stundas, un tad skrēja sasildīties.
  Gerda apraka sevi sniegā, šāva no jaunākās triecienšautenes MP-44 un diezgan aktīvi nogalināja krievu karavīrus. Šeit viņa ir, baskāja meitene ar baltiem matiem, kas iesita pa galvu sarkanarmiešu pulkvedim. Un viņa teica:
  - Nē, es joprojām esmu ārietis!
  Šarlote, kas virzījās uz priekšu no otras puses, ķiķināja:
  - Tu esi karotājs, kas nes nāvi saviem ienaidniekiem. - Tad rudmatainā, basām kājām izšāva uz majoru un trāpīja viņam tieši zem acs. Viņa diezgan daudz izcēla zobus. - Redzi, es šauju ne sliktāk!
  Gerda uzsprāga, piebeidzot komjaunatni un krievu karaspēka kapteini, kuce parādīja zobus:
  - Jā, tu šauj, bet es redzēju! Kā motorzāģis!
  Šarlote ar kailiem kāju pirkstiem iemeta stikla lausku. Viņš iesita krievu armijas leitnantam pa kaklu un čivināja:
  - Un te es spēlējos ar stiklu!
  Gerda skrēja pa sniegu, atstājot basām kājām, graciozas pēdas. Viņa steidzās pieliecoties. Tad tīģermeitene apgriezās un veica salto. Viņa sagriezās un virzīja galvu pret padomju karavīra zodu. Viņš izspļāva asinis. Gerda ar basām kājām saspieda rīkli un nožņaudza krievu.
  Sarkanmatainais velns Šarlote nožņaudza pionieri. Tādas meitenes izrādījās nejaukas un ļaunas.
  Magda nogalināja arī krievu karavīrus, taču bērniem neko nenodarīja. Nē, viņa nekad nepacels roku pret bērnu. Un vispār asiņu izliešana viņai prieku nesagādāja. Bet tomēr viņa ir tīģere no SS bataljona, un viņai jāpilda pavēles.
  Tāpēc Kristīna iemeta dunci zēnam, kurš izskatījās apmēram divpadsmit gadus vecs. Tiešām nežēlīgi. Nē, pieaugušajiem nevajadzētu nogalināt bērnus!
  Magda sakrustojās un čukstēja:
  - Kungs piedod man! Tu man riebj, bet karš ir karš!
  Un blondīne šāva uz krievu snaiperi, kurš krita, trāpījis ar precīzu sitienu pa deguna tiltu. Diemžēl parādījās slavenais četrinieks. Meitenes vispirms nogalināja britus un daļēji amerikāņus, bet tagad viņas ir uzņēmušās
  krievi. Tādi ir Otrā pasaules kara grabošie smīni. Smīni, kas parāda visīstākos, un asos ilkņus!
  Kristīna berzēja savu baso kāju pret koku, joprojām jūtot vēsumu, un atzīmēja:
  - Vai tas ir pretīgi? Ko jūs gribat no rudmatainajām raganām!
  . NODAĻA Nr.14.
  Vācieši pamazām iesaldēja darbību. Tai skaitā aviācija - un piespiedu kārtā laika apstākļu pasliktināšanās dēļ. Dienu pirms ofensīvas noteiktos uzdevumus pilnībā izpildīt nebija iespējams. Tiesa, Kaukāzs ir praktiski ieņemts. Baku naftas lauks tiek kontrolēts. PSRS zaudēja savu lielāko naftas avotu. Tiesa, pašiem vāciešiem vēl jāpavada laiks aku atjaunošanai. Tika ieņemta arī Karēlija, Arhangeļska un daļa ziemeļu piekrastes. Ļeņingrada ir pilnībā atrauta no komunikācijas ar pārējo Krieviju. Centrā ir ieņemtas dažas citas teritorijas. Puse Turkmenistānas arī ir okupēta. Japāna ieņēma visu Mongoliju, kā arī ieķīlējās Vidusāzijā un daļēji izveidoja placdarmus aiz Amūras Usuri reģionā. Tiesa, samurajiem tas izdevās nedaudz mazāk. Vladivostoka ir pilnībā bloķēta un tiek apšaudīta.
  Līdz Maskavai atlikuši divi simti kilometru. Un vācieši tagad var apšaudīt galvaspilsētu ar ballistiskajām raķetēm un bombardēt ar reaktīvo lidmašīnu. Bet ziemā un aukstumā Vērmahts zaudēja spēju veikt turpmāku ofensīvu. Turklāt koloniālais karaspēks: indieši, afrikāņi, arābi ir ļoti auksti. Un viņi zaudēja lielāko daļu savas kaujas efektivitātes. Grēks būtu neizmantot šādu situāciju. Lai gan Sarkanā armija cieta milzīgus zaudējumus un arī bija ļoti izsmelta.
  Patiešām, ģenerālštābs nolēma, neskatoties uz visām grūtībām ar piegādi un Kaukāza zaudēšanu, ziemā veikt vairākas lielas uzbrukuma operācijas. Pat ja fašisti ziemā neuzdrošinās izbāzt degunu, mēs viņus nosprausim un saspiedīsim.
  Vai, jebkurā gadījumā, mēs piespiedīsim jūs cīnīties sliktākajos laikapstākļos.
  Ģenerālštāba priekšnieks un aizsardzības ministra vietnieks Vasiļevskis gluži loģiski pieļāva, ka PSRS nespēs uzvarēt tehnoloģiskajā sacīkstē pret visu Eiropu un Āfriku, pieskaitot Āziju.
  Šajā sakarā ienaidnieka priekšrocības, it īpaši aviācijā, tikai pieaugs ziemas laikā. Jā, protams, padomju dizaineri jau ir izstrādājuši un turpina izstrādāt jaunas, modernākas tvertnes. Jo īpaši T-34-85 ar lielāku tornīti un jaudīgu pistoli. Nu, IS-2 ar 122 milimetru lielgabalu ir ceļā. Bet vācieši nestāvēs uz vietas. Turklāt pat jaunās mašīnas nav pietiekami labas, lai pārspētu Lauvu vai jebkuru smagu auto.
  Un diez vai tagad izdosies panākt skaitlisko pārsvaru.
  Uzstājās arī Voznesenskis. Viņš arī runāja par ātru ofensīvu:
  - Pēc Kaukāza zaudēšanas mūsu armija piedzīvos nopietnu degvielas deficītu. Precīzāk, mēs to jau piedzīvojam pilnībā. Taču ziemā dienas periods ir daudz īsāks, laikapstākļi bieži vien ir slikti un samazināsies arī degvielas patēriņš.
  Tautas komisārs Ždanovs arī steidzās piebilst:
  - Turklāt mūsu karavīri un sapieri uzspridzināja visas Kaukāza naftas akas. Tas nozīmē, ka Krauts vēl nevar izmantot mūsu eļļu. Bet, ņemot vērā, cik ātri nežēlīgie fašisti prot visu uzbūvēt un atjaunot, tad pavasarī Baku nafta ieplūdīs Trešā Reiha ekonomikas artērijās.
  Staļins rezumēja diskusiju:
  - Decembra beigās dosim pirmo ziemas triecienu. Jautājums tikai kur?
  Šeit militārpersonām vairs nebija vienotības. Žukovs ierosināja streikot centrā un padzīt ienaidnieku no Maskavas. Vasiļevskis pieļāva, ka Tihvinā labāk atrast vājo vietu. Tajā pašā laikā palīdziet Ļeņingradai, kas var nepārdzīvot dubulto blokādi.
  Rokossovskis izteicās par labu ofensīvai Voroņežas virzienā. Bija idejas uzbrukt nacistiem Astrahaņā vai pat netālu no Arhangeļskas. Staļins noklausījās visus komentārus, kaut ko uzskricelēja un domāja.
  Ideja par ienaidnieka atgrūšanu no Maskavas izskatījās vilinoša un vilinoša. Tomēr tieši centrā fašisti tagad ir visspēcīgākie un labi iesakņojušies.
  Šķita neloģiski uzbrukt, šķērsojot Volgu; upe bija liela un dziļa, un operācijas pirmais posms ieilgs.
  Iespējams uzbrukums starp Donu un Volgu, bet mūsējie tur jau ir uzvarējuši, un arī vācieši ir labi nocietināti.
  Vasiļevska ideja šķiet visloģiskākā. Ziemeļos vācieši ir vājāki, un viņu karaspēkam kaut kā ir mazāka kaujas pieredze. Turklāt Tihvina nesen tika okupēta; uz dzegas atradās vācu karaspēks. Bet pilnīgi iespējams, ka arī Krauti tā domā.
  Atdot visus spēkus Voroņežas virzienā? Priekšpuses konfigurācijā tika izveidots balkons, kuru būtu ļoti racionāli mēģināt nocirst, piemēram, slīpi sivēnmātes dadzis.
  Dažas interesantākas domas ir izdrāzties pa Arhangeļsku. Ņemot vērā, ka Krautiem būs jāved pa jūrām papildspēki, racionāli, ka šajā virzienā ir graudi.
  Lai gan ir grūti nodrošināt savu karaspēku, jo īpaši tāpēc, ka nacistu zemūdeņu flote pilnībā dominē jūrā. Un nacistu jaunie kreiseri stājas dienestā. Šķiet, ka viņi pat gandrīz uzbūvēja iepriekš nogrimušo līnijkuģi Bismarku. Turklāt jaunajam kuģim vajadzētu pārspēt Yamato rekordlielumu un bruņojumu.
  Lai gan no otras puses, kāpēc Krautiem vajadzīgi līnijkuģi? Mest putekļus acīs visai pasaulei? Vairāk satraucoši ir dati par jauniem ieroču veidiem, kas tiek izstrādāti Trešajā Reihā. Īpaši par raķetēm un reaktīvajām lidmašīnām, un tas ir nopietni.
  Nedaudz vilcinoties, Staļins apstiprināja plānu: decembra beigās sākt uzbrukumu Tihvinas apgabalam un janvāra sākumā sajust ienaidnieku pie Voroņežas.
  Vispār tas šķita loģiski... Tikmēr jau pusaizmirstās četras meitenes turpināja savu varonību Austrumu frontē. Gerda un Šarlote un Kristīna un Magda fon Singeres - pēc pauzes, ko izraisīja fakts, ka viņas visas gandrīz vienlaikus palika stāvoklī; tad viņi dzemdēja veselus bērnus un atgriezās frontē.
  Laiks bija auksts, un skaistules ieradās divdesmit piektajā decembrī. Snieg un vējš pūš tavas cirtas. Un viņi izvēlējās sev ne to siltāko vietu - tieši pie Ļeņingradas.
  Pēc ierašanās bikini tērptās meitenes devās skrējienā pa sniega kupenām. Patiesībā īstiem āriešiem ir jāparāda, ka viņi nebaidās no nekāda, pat vissmagākā aukstuma. Kopā ar viņiem skrēja no Japānas atbraucis nindzju zēns, kuru visi sauca par Karasu.
  Šis mazulis kļuva slavens ar savu dalību īpašās operācijās. Patīkamie austrumnieciskie vaibsti kopā ar blondiem matiem, kas mantoti no nezināma tēva, padarīja zēnu ļoti izskatīgu.
  Atbildot uz viņu, meitenes pat uzmeta acis, lai gan Karass, iespējams, viņām vēl nav līdzīgs. Bet muskuļu reljefs skrien kā vads, tā ka pat šie rūdītie, visu pieredzējušie tīģerīši nespēj tam tikt līdzi.
  Meitenes pilnībā atguva formu pēc dzemdībām treniņu bāzē, taču ne katrs supermens var izturēt šādu ledāju tempu.
  Kristīna, kurai, tāpat kā Magdai, fon Singerei, izdevās cīnīties ar krieviem, atzīmēja:
  - Sals un sniegs ir viņu galvenais sabiedrotais. Un tas nav foršāk par britiem!
  Magda pareizi atzīmēja:
  - Es tā neteiktu. Krievi ir daudz stiprāki un vienības gandrīz nekad neatkāpjas!
  Šarlote, skriešanas laikā veicot salto, ķiķināja un atzīmēja:
  - Bet tas ir vairāk vājums nekā pluss... Es vispār nesaprotu tādas komandēšanas un kontroles metodes kā aizsprostu daļu izveidošana un atkāpjušo vienību komandieru izpildīšana.
  Pati baskāja Gerda, skrienot apgriezusies un izstiepusies, piekrita:
  - Protams - zem nūjas jūs nesaņemsit labus karotājus. - Šeit blondā meitene tomēr bija spiesta atzīties, ar čīkstošu sirdi. - Bet krievi labi cīnās, ja jau ir izturējuši divarpus gadus. Mēs vēlētos viņu izdzīvošanu!
  Kristīna nicinoši šņāca:
  - Vai tu mums saki?
  Gerda iesmējās, atzīmējot:
  - Mēs esam elite! It īpaši Marsels!
  Visu laiku un tautu labākais dūzis, neskatoties uz kategorisko Hitlera aizliegumu, kurš vēlējās, lai šis neuzvaramības simbols koncentrētos tikai uz mācīšanu - galu galā viņš bija ģenerālleitnants, tomēr metās uz priekšu.
  Pareizāk sakot, fīrers viņam laipni atļāva atgriezties, ja vāciešiem kaut kur paliks slikti.
  Nacisti, protams, katram gadījumam pastiprināja aizsardzību un gatavojās ziemai, taču stipri šaubījās, vai krieviem pietiks resursi vērienīgām uzbrukuma darbībām.
  Tomēr izlūkdienesti strādāja. Tas ir, informācija par gaidāmo ofensīvu Tihvinas atbrīvošanai patiešām noplūda. Turklāt padomju karaspēks tieši Ziemassvētku laikā sāka spēcīgu artilērijas uzlidojumu.
  Viņi skāra "Katjušas" un pat pāris pirmās lieljaudas raķešu palaišanas iekārtas "Andryusha". Un rēciens no sprādzieniem bija tāds, ka basām kājām, pussaldušās meitenes to tvēra.
  Par laimi, viņu dzirde ir lieliska un acis mirdz.
  Meitenes saskatījās un nonāca pie secinājuma:
  - Tagad cīnīsimies kārtīgi!
  Un nindzju zēns Karass teica:
  - Mans uzdevums būs iebraukt Ļeņingradā un tur izlūkot. Tu esi pārāk skaista, lai būtu skautu!
  Magda gurdeni pielieca skropstas, atbildot:
  - Un tev arī... Un ja krieviem tavs akcents šķiet dīvains?
  Karass loģiski atzīmēja:
  - Kad tu runā pārāk pareizi krieviski, tas tevi kā ārzemnieku atklāj daudz spēcīgāk. Jebkurā gadījumā es skrēju un labi saspiedu pretinieku flangā...
  Meitenes metās pie sava tanka. Galu galā tie ir izmēģinājuma tankkuģi. Un mēs izvēlējāmies sev kaut ko jaunu. Precīzāk, pat divas jaunas tvertnes uzreiz, kuras jātestē priekšā.
  Proti "Laski", automašīnas ar diviem ekipāžas locekļiem ar ļoti zemu siluetu. Paši pirmie jaunās paaudzes tanku modeļi, kur vācieši patiešām nopietni pievērsās izkārtojuma blīvēšanai. Un dažas interesantas vadības zināšanas. Jo īpaši elektriskā transmisija un dzinējā uzstādītās pārnesumkārbas atrašanās vieta. Un pāris tankkuģu paši faktiski gulēja. Šajā gadījumā transmisija un dzinējs tika novietoti aizmugurē, un meitenes ērti sēdēja uz vēdera. Un viņu kājas spieda pārnesumus un pogas no aizmugures, un rokas, gluži pretēji, ērti kustējās, pārslēdzot pārnesumus. Visvairāk nolaižamie sēdekļi ir izgatavoti pēc pasūtījuma un kopē viņu ķermeņa formu. Torņa patiešām nav - izrādījās, ka tas ir pašpiedziņas lielgabals un tik zems, ka veltņi atrodas uz āru.
  Protams, lielgabals nevar pagriezties, bet tas var nedaudz griezties. Pats cīnītājs ātri apgriežas ap savu asi, tādējādi kompensējot torņa trūkumu.
  Magda paskaidroja savām partnerēm meitenēm:
  - Tur tanki bez torņa ir lētāki un zemāki. Te varam regulēt augstumu, nolaižot līdz 1,2 metriem un paceļot uz 1,5... Gandrīz kā partizāni rāpojam uz vēdera.
  Transportlīdzeklim, kas sver 12 tonnas, bija lieliskas 82 milimetru priekšējās bruņas 40 grādu slīpuma leņķī no horizontālās augšdaļas. Un apakšējais ir ļoti mazs. Sāni ir mazāk aizsargāti pie 60 milimetriem, taču tie joprojām nosedz pašus rullīšus. 400 zirgspēku dzinējs nodrošina izcilu braukšanas veiktspēju. Turklāt rullīšu izvietojums un balstiekārta ļauj ne tikai samazināt siluetu, bet arī nodrošina lielisku manevrētspēju cauri sniega kupenām.
  Lai ko teiktu, smagāka zvērnīca, sākot ar Panteru, ir daudz apjomīgāka un neveiklāka. Un uz sniega kupenām tas ir pilnīgi līdzīgs nāvei.
  Gerda, kura apmetās pie savas ilggadējās dzīvesbiedres Šarlotes, un neviļus sajuta diskomfortu šaurajā, kompaktajā un iegarenajā tvertnes kastē. Lai gan, protams, mums ir jāpateicas, ka automašīna ar T-4 bruņojumu un labākajām bruņām izturēja 12 tonnu svaru. Blondīne terminators atzīmēja:
  - Visērtākie tanki bija Tīģeris un Lauva. Šajā mašīnā pat mums, meitenēm, ir grūti apgriezties.
  Šarlote atbildēja:
  - Bet aizsardzība... Kā jaunākā "Pantera", kas tikai novembrī sāka ienākt armijā ar 60 milimetru korpusu.... Tiesa, piere ir aiztaisīta labāk nekā mums ar 120 milimetriem, bet jūs tomēr ir jātrāpa. Tādā leņķī kā mūsējais 85 mm lielgabals rikošetēs pat tad, ja tiks izšauts no precīza attāluma.
  Gerda saskrāpēja kāju aiz auss, bet šī kustība tomēr lika viņas pirkstam atslābt pret slīpo jumtu un piezīmēja:
  - Krievi mūs brīdināja, ka var parādīties tanki ar 122 milimetru kalibru. Intelekts nesnauž!
  Šarlote pārliecinoši sacīja, izpūtusi vaigus un dusmās pagriezusi muti:
  - Mūsu inteliģence kā vienmēr ir vislabākajā līmenī. Tikai mēs bijām ieslēgti šaurā kastē.
  Jauno 400 zirgspēku dzinēju, kā teikts instrukcijā, uz īsu brīdi varēja pastiprināt ar ūdens-metalona vai slāpekļa maisījumu. Tādā gadījumā tanks varētu skriet vairākas minūtes ar ātrumu virs 100 kilometriem.
  Padomju karaspēks veica izrāvienu, iepriekš izjaucot visas fašistu tranšejas un bunkurus. Bet nacisti atsauca lielāko daļu karaspēka uz otro un trešo līniju. Pēc tam viņi mēģināja satikt kājniekus ar artilērijas uguni un ložmetēju rindām.
  Priekšā, protams, kustējās tanki. Tā kā jaudīgākais T-34-85 vēl nebija nonācis masveida ražošanā, tika uzbrukts mazākajam un mobilākajam T-34-76. Viņi, neskatoties uz zaudējumiem, uzkāpa uz tranšejas līnijas un izmantoja savu lielisko braukšanas sniegumu sniegā.
  Un lūk, vācu mašīnas mēģina atbildēt. T-4 jau ir pārtraukta, taču vairāki no tiem joprojām tiek izmantoti. Savādi, ka viņi labāk pārvietojas pa sniega kupenām nekā jaunākie monstri. Turklāt jums tas joprojām ir jāiedarbina, lai notīrītu sniegu, kas sakrājies starp veltņiem. Tas ir pat smieklīgi, kā Krauts uzvāra ūdeni katlos un pēc tam lej uz sliedēm, lai šī zemiskā garoza nost.
  No šādiem rullīšiem cieš pat labākais vācu tanks "Lion". Tiesa, pašās modifikācijās franči to jau ir ņēmuši vērā, un pats viņu auto spēj pārspēt trīsdesmit četrus... Bet tas tikai nosacīti runājot tik vienkārši.
  Bet pāris vācu tanki tomēr kustējās... Bet pārējie, kā lai saka... Augšā! Tiesa, no "Lauvas" skarbie tankkuģi mēģina trāpīt T-34-76 no liela attāluma. Jāpiebilst, ka, ņemot vērā padomju laikā projektētā lietā torņa bruņu trauslumu, diemžēl ir iespēja trāpīt.
  Leģējošo elementu trūkums ir tik akūts, ka pat 50 mm Kraut lielgabali ir bīstami. Tomēr trāpījumi no neliela 37 mm lielgabala izraisa arī sabrukumus un bruņu nobiršanu vai plaisas korpusā un tornī.
  "Trīsdesmit četru" relatīvā neaizsargātība noveda pie tā, ka ideja atkārtoti aprīkot "Panthers" ar jaudīgāku pistoli tika atlikta uz labākiem laikiem. Vai, precīzāk, sliktākais - ja IP nonāk sērijās. Bet līdz šim IS-1 nav kļuvis par masu sēriju. Taču informācija par IS-2 jau ir noplūdusi. Tā kā daudzi ģenerāļi jau saprata, ka PSRS ir gandrīz lemta, un nelikās apkaunojoši nodot Tēvzemi naudas dēļ. Tātad spiegu skaits, tostarp ģenerālštābā, ir ievērojami pieaudzis.
  Šeit ir smaga "Lauvas" modifikācija ar 128 mm lielgabalu. Viņš ar savu garo ķepu cenšas sasniegt trīsdesmit četrus... Bet pamēģini trāpīt.
  Tomēr padomju tankkuģi paši nolemj uzbrukt Fricim. Pat ja ņem vērā Vērmahta ieroču šaušanas ātrumu, tas ir pašnāvniecisks.
  Tā nu "Lauvai" izdevās noplēst tornīti un četri draugi kā baloži aizlidoja uz nākamo pasauli... Bet citi tanki spiež vēl stiprāk... Tagad amatnieki ir kļuvuši modri kaut kā pastiprināt dīzeļdzinējus, lai viņi var paātrināt tvertni pat uz īsu brīdi, bet bez jebkādiem maisījumiem līdz 70 kilometriem. Pēc tam ļaujiet dzinējam salūzt. Taču tad uzbrukumā nāk izmisuši puiši, kuriem atgriešanās nav paredzēta. Nu ko tad? Ja jūs nevarat dzīvot citādi, aizmirstiet par izdzīvošanu.
  Un tagad, kā dēmons no sniega pasaules, padomju tanks, izvēlējies sev visdārgāko upuri, taranē smago un nāvējošo "Lauvu". Vācu automašīna tikko bija sākusi izbraukt no angāra.
  Sitiens spēcīgs, padomju auto stobrs izliecas. Lion ir diezgan zems, un abu automašīnu virsbūves ir saplacinātas. Un tad uzsprāgst priekšā esošais vācu dzinējs. Un sākas ugunsgrēks, un nacisti bēg caur apakšējo lūku.
  Protams, ne visi padomju tanki spēja izlauzties cauri taranēšanas diapazonam. Friča ieroči strādā un slīpē. Bet kuram izdosies, tas smagi sitīs!
  Gerda un Šarlote bija nedaudz priekšā saviem draugiem un atradās diapazonā, kad padomju automašīnas jau bija redzamas. Nu, jūs varat šaut, bet labāk ir pietuvoties. No piecu kilometru attāluma ir grūti paņemt pat trīsdesmit četru trauslās bruņas.
  Ugunīgā Šarlote filozofiski atzīmēja:
  - Tas vienmēr ir šādi. Jūs nevarat trāpīt no distances!
  Gerda iebilda:
  - Var, ja esi pietiekami uzmanīgs!
  Taču līdz šim situācija nav likusi mums atklāt uguni no liela attāluma. Un diez vai kāds pamanīs viņu balti nokrāsoto tanku. Un mašīna brauc tik labi. Neviens nevar vainot šasiju.
  Un brauciens ir gluds. Padomju tehnika arī ir diezgan laba un jau ir izlauzusies cauri pirmajai vācu aizsardzības līnijai un laužas cauri otrajai. Un laika apstākļi bija slikti, sacēlās sniega vētra, un daudzas Vērmahta lidmašīnas tika izsistas.
  Ņemot vērā sarkanās aviācijas skaitlisko vājumu un akūto degvielas trūkumu, laikapstākļi nevar būt labāki.
  Lai Krauts slēpjas. Daži pat sākuši vicināt baltas lupatas. Hitlers būs apbēdināts...
  Gerda šāva no divu kilometru attāluma. Principā šī sakāve joprojām nav droša, bet, redzot, cik vāciešus krievi paspēja satvert, tad ko gaidīt. Turklāt trīsdesmit četri ir vēl mazāk izturīgi nekā kara sākumā, un viņiem vēl nav bijis laika izveidot jaunas atradnes. Tātad...
  Blondā terminatore bija ļoti noraizējusies, kad viņa nospieda pistoles mēlīti. Viņa jau bija zaudējusi kaujas šaušanas ieradumu - izņemot uzbrukumu Murmanskai, lai gan grūtniecības laikā, kā arī pirmajos valdīšanas mēnešos viņa turpināja praktizēt šautuvēs un treniņu laukumos. Bet acīmredzot ir vieglāk cīnīties ar bikini un basām kājām, tu kļūsti viens ar mašīnu... Šāviņš trāpīja un deformēja tornīti... Nē, tas neaizdegās, bet mans draugs tik un tā bija spiests apstāties. Un tagad vēl viens upuris...
  Šarlote čukst:
  - Kurš ir pieradis cīnīties par uzvaru. Viņš dosies kapā ar mums... - Gerda izšāva, un rudmatainais karotājs viņu izlaboja. - Pareizāk sakot, mēs visi kopā nesīsim kapā savus ienaidniekus.
  Terminators Sniegbaltīte dusmīgi pārtrauca:
  - Jā, nav iedvesmas, nenovērsieties no dziesmas!
  Šarlote lūdza:
  - Dziedi pats! Tu esi tik spējīgs!
  Un Gerda, vadot uguni, sāka dziedāt;
  Dzimtene un armija ir divi pīlāri,
  Uz kā balstās planēta!
  Mūsu valsts jūs pasargās ar savām krūtīm,
  Tavu armiju silda visi cilvēki!
  
  Mākoņi ir vēsi, un gaisma ir karsta,
  Ložmetējs berzēja karavīra plecu!
  Mēs esam ar tevi mūžīgi, mūsu dzimtene,
  Raksim kapu pretiniekam!
  
  Jā, dažreiz laimes seja ir nežēlīga,
  Lode mēģina caurdurt mūsu sirdi!
  Viņš nedaudz atkāpās, un cīnītājs nomira,
  Kungs atver durvis varonim!
  
  Bezdibenīgajās debesīs mums ir miers,
  Paradīze, svētītais karotājs nespīd!
  Es nesu mieru ar sevi savā tēvzemē,
  Mūsu bērni garšos uzvaras augļus!
  Kamēr Gerda dziedāja, viņa pārspēja vēl deviņus tankus, ievērojami uzlabojot savu rezultātu.
  Tad Šarlote sāka dziedāt:
  Pievilcīgi zvaigžņoti augstumi,
  Viņi aizvedīs jūs bezgalīgās attālumā!
  Un mūsu domu pasaules cilvēki,
  Sapņojiet lidot ar Ikaru!
  
  Mans skatiens ir vērsts uz debesīm,
  Sfēra ir grūti pieskarties..
  No pirmajām Arhimēda skrūvēm -
  To ēvelēšana bija ilga un garlaicīga!
  Te meitene nespēja pretoties un pati sāka tēmēt un šaut... Padomju tanku ekipāžas šāvieniem nepievērsa uzmanību, lai gan pievienojās arī Magdas pašpiedziņas lielgabals. Tomēr sniega vētrā īsti nevar redzēt, kur, ko un kā tas sit. Turklāt abas tvertnes nogrima un kļuva gandrīz neatšķiramas no sniega kupenas. Un jaunais lielgabals bija vairāk neredzams, un beigās bija trokšņa slāpētājs ar gaismas izvadu. Šī ir vismānīgākā mašīna, kāda izrādījās Fricim.
  Karpa, kas tajā brīdī karājās sānos, sajūsmā dziedāja:
  - Ja sievietes cīnās, labāk neiesaistīties!
  Likās, cik lielus bojājumus varētu nodarīt divas automašīnas, kas katra sver tikai divpadsmit tonnas? Tomēr šajā gadījumā visu izlemj personāls. Meitenes praktiski ne reizi netika garām, lai gan ne visi sitieni bija liktenīgi. Trīs vai četras slīpās trīsdesmit četru bruņas radīja rikošetu, apmēram ducis triecienu izraisīja dažādas pakāpes transportlīdzekļu bojājumus, taču tādus, kurus var viegli salabot uz lauka. Bet aptuveni piecdesmit padomju transportlīdzekļi ar sliktas kvalitātes bruņām tika nopietni bojāti.
  Piemēram, komandiera trīsdesmit četri sāka vemt, kad munīcija detonēja. Tornis tika aizmests tālu, un stobrs griezās kā stūre. Arī cilvēki gāja bojā.
  Padomju tanku ekipāžas ar novēlošanos saprata, ka viņiem tiek dzelts, un mēģināja dot pretuzbrukumu.
  Tīģeru meitenes ir ļoti šauras, bet 82 patronu munīcijas krava ir diezgan salīdzināma ar Panther. Lai gan munīcija balstās uz deguna un meitenes uz tām skrāpē elkoņus. Bet pagaidām vēl ir ko šaut, un tuvojoties vieglāk trāpīt krieviem.
  Gerda ļoti ātri sakrusto un, aizsūtot vēl vienu tanku pēc lūžņiem, čukst:
  - Dievs man piedod! Tie ir drosmīgi puiši, bet viens no viņu komandieriem ir galīgi traks!
  Šarlote pamanīja, histēriski čukstot:
  - Ja viņi uzkāps uz mums, tad tās ir beigas!
  Patiešām, trīsdesmit četri cilvēki šāva kustībā, bija dūmu apņemti, no šoka nodrebējot. Protams, viņu sitieni ir reti, šāvieni ir neprecīzi, bet tanks dūc.
  Piere joprojām ir lieliski aizsargāta, un bruņas, lai ko teiktu, ir augstas kvalitātes, cementētas. Tas nozīmē, ka paaugstinātas cietības virsma dod izcilu rikošetu, gluži kā trusis lec.
  Bet iekšā joprojām ir biedējoši, tas ir kā iekāpt bungās un sist ar smagām stekiem.
  Tiesa, kabīnē no sitieniem kļuva ļoti karsts, bet, kad esi bikini, tas ir pat patīkami pēc niršanas sniega kupenās. Bet daudz nepatīkamāk ir tas, ka padomju čaula trāpīja rullīša labā priekšauta. Tas ir paredzēts automašīnas braukšanas veiktspējai, piemēram, lauznis zem acs. Lai gan, ja jūs uzskatāt, ka veltņi nav sadalīti, bet gan atsevišķi ratiņi, tad tvertne joprojām var pārvietoties. Pagriezieties un atstājiet sevi. To vajadzēja izdarīt agrāk. Un tā pakaļgala aizsardzība ir vājāka. Un slīpuma leņķis ir mazāks. Ja tas trāpīs, tas var izlauzties cauri. Krievu ieroči nav tik vāji.
  Gerda čukstēja, atkal atbrīvojot pazemes dāvanu no viņu pusautomātiskā ieroča:
  - Bet Pasaran!
  Lai gan šis vārds, pareizāk sakot, Spānijas komunistu devīze, izskatās pilnīgi nepiemērots vācu tīģeru karotājiem. Galu galā nacisti cīnījās Franko pusē. Lai gan dažreiz karavīri labprāt pārņem citu cilvēku paņēmienus.
  Šaušanas laikā Šarlote nedaudz pagrieza Laska pašpiedziņas pistoli, un labā veltņa iznīcināšana ar čaulu radīja viņiem problēmas šajā sakarā.
  Padomju tanki nesteidzās cauri sniega kupenām tik ātri kā pa šoseju, tomēr to straujie lēcieni traucēja mērķēt un bija ātri.
  Šeit šāviņi tiek izšauti tiešā diapazonā.
  Un Gerda šauj ar maksimālo ātrumu, pamatīgi svīstot. Slīpas bruņas
  tas dod rikošetu pierē, bet, ja viņi tiem trāpa pa sāniem...
  Šarlote kliedza:
  - Un pat ja es nonākšu elles dziļumos, es vairs neatgriezīšos šūpulī!
  Meitenes, es šauju līdz galam, bet čaumalas metās no sāniem un duras, laužot ruļļus. Bruņas saplaisā, un automašīna aizdegas.
  Gerda pieņem lēmumu:
  - Uzspridzinām mašīnas un dodamies prom!
  Šarlote ar sāpēm iesaucas:
  - Gribi mest dzelzi?
  Gerda apņēmīgi saka:
  - Ir lietas, kas ir svarīgākas par metālu, piemēram, rāmji!
  Šarlote norauj mazu kinokameru un kliedz:
  - Bet mūsu varoņdarbi tiks ierakstīti uz visiem laikiem!
  Gerda ar kailiem pirkstiem pagrieza sviru, kas iedarbināja sprāgstvielas, kas spēj izpūst eksperimentālo tvertni. Tīģeru meitenei bija ļoti žēl iznīcināt šādu mākslas darbu, bet kur gan viņa varēja doties, ja pretējā gadījumā padomju karavīri, kuriem nav liegta drosme, tvertu unikālas tehnoloģijas.
  Tāpēc viņi uzspridzināja Lasku un ienira sniega kupenā, lai glābtu savu unikālo dzīvību.
  Arī Magda fon Singere un Kristīna nevēlējās atkāpties, un viņu automašīnu saplēsa precīzi šāviņu sitieni. Tas ir liktenis - jebkura kara nežēlīgā Pallasa. Kad jāatkāpjas, atstājot savu sirdi. Bet meitenes cīnījās prasmīgi, un izdevās iztērēt gandrīz visu munīciju. Bet tagad viņiem vajadzēja aprakt kā čūskām sniega kupenā un tur mēģināt izkļūt no nepielūdzamajiem padomju ieročiem.
  Kad esi nosvīdis un bikini, kāpšana sniega dziļumā nav pati patīkamākā ideja. Bet cik bieži mūsu pasaulē jūs darāt to, kas jums patīk? Jebkurā gadījumā, piemēram, gaismai nopietni izdevās izdziedināt Kristīnas dievišķo pēdu zoles, kura šāva līdz galam. Bet tas padarīja meiteni vēl dusmīgāku un kliedza:
  - Godu un drosmi nepārdod pēc svara!
  Magda, kura arī bija apdegusi un pat viņas iedegušo ādu klāja tulznas, iesaucās:
  -Uguns ir siltums, nevis uguns!
  Padomju tanki tomēr atviegloja uzdevumu. Dusmās viņi bez žēlastības šāva uz pamestajiem "Zibekļiem", iegremdējot salauztajā metālā desmitiem šāviņu. Tajā pašā laikā daži tankkuģi izliecās no lūkām un kā ūdenskrituma kaskāde aizsedza pašus vācu transportlīdzekļus un tos, kas brauca ar neķītrībām.
  Magda sarāvās, kad pamanīja:
  - Viņi, boļševiki, protams, ir drosmīgi, bet ārkārtīgi nekulturāli!
  Kristīna, izspļaujot mutē krītošo sniegu, negaidīti izrādīja bargu taisnību:
  - Vai, jūsuprāt, mūsu karotāji ir labāki?
  Magda jokojot atzīmēja:
  - Protams, tas ir labāk, jo mēs uzvarējām. Kaukāzs jau ir mūsu, tad Maskava ir tikai pāris simtu kilometru attālumā... - Un medus blondīne bargi atmeta garos ilkņus. - Vai arī jūs vēlaties runāt par nodevību?
  Kristīna, kura jau visu bija pietiekami daudz redzējusi, tikai ar kāju pacēla sniega putekļu strūklaku un ķiķināja, atzīmējot:
  - Dažreiz klusēšana ir visbriesmīgākais nodevības veids.
  Nakts, putenis un sniega kupenas četrām meitenēm deva labas izredzes izdzīvot.
  . NODAĻA Nr.15.
  Turklāt pretiniekiem neienāca prātā ķemmēt sniegu un sniega kupenās meklēt velnus ar kailām kājām. Tāpēc sniegā apraktie karotāji atsēdās, un padomju tanki devās tālāk, attīstot izrāvienu. Lai gan vairāk nekā simts automašīnu palika salauztas, izkropļotas,
  kā rezultātā tīģermeiteņu darbība.
  Kopumā padomju karaspēks pirmajās dienās guva dažus panākumus un spēja ievērojami iekļūt ienaidnieka formējumos.
  Frici atkāpās uz pašu Tihvinu un mēģināja nostiprināties pilsētā. Protams, mājas un dzīvojamie rajoni paši par sevi ir diezgan nopietna aizsardzība pret padomju karaspēka virzību.
  Drosmīgajām četrām tīģeru meitenēm izdevās atkāpties uz Tihvinu. Bet, lai aizstāvētu pilsētu, viņiem bija jāpaņem ložmetēji. Bet tankistiem šī nav patīkamākā izklaide.
  Šarlote, atšaudama atpakaļ no progresējošā kājnieka, nosūtot uz nākamo pasauli vēl vienu sarkano karavīru, sacīja:
  - Nu, vai mēs neesam briesmoņi... Un mēs arī vēlamies iegūt dārgumu!
  Tihvina cieta nopietnus postījumus pat tad, kad pilsētu ieņēma vācieši.
  Tagad krauti uzcēla barikādes un cerēja uzbūvēt neieņemamu aizsardzības līniju.
  Gerda atklāja uguni ar atsevišķiem šāvieniem - viņai vajadzēja parūpēties par savām patronām. Padomju karaspēks zaudēja pārāk daudz tanku, tāpēc kājnieki devās uzbrukumā.
  Protams, padomju modeļu bruņutransportieru nebija pietiekami daudz. Tāpēc karavīrus nosūtīja uz kaušanu. Un viņus sagaidīja ložmetēji un ložmetēji. Četrinieks labi šāva un veikli paslēpās barikādēs.
  Gerda, noguldījusi citu padomju karavīru, dziedāja:
  - Mums jāpaveic kara varoņdarbs - citādi mums nebūs jēgas dzīvot!
  Kauja plosījās visā pilsētā. Un bumbas jau krita no augšas, jo īpaši tāpēc, ka laikapstākļi bija manāmi uzlabojušies, un Krauts ieguva pārsvaru.
  Gerda dusmās ar graciozajiem kailajiem pirkstiem meta dunci un kliedza:
  - Mūsu cīņa būs uzvaroša, citādi tas nevar būt!
  Šarlote, tikpat labi atvaira, piebilda:
  - Uzvara ir tikai viena, bet liela!
  Gerda, ar īsu sprādzienu nogriezusi vairākus cīnītājus, piebilda:
  - Bet sakāve nekad nav maza!
  Padomju pašpiedziņas lielgabali šāva uz Tihvinu, lauka un aplenkuma artilērija ieradās nedaudz vēlāk. Fritz pastiprināja savu aizsardzību un gaisa spiedienu. Padomju karaspēks samontēja jaunas lidmašīnas.
  Leģendārās Marseļas parādīšanās krasi mainīja spēku samēru.
  Lielais dūzis lidoja ar ME-309, ļoti spēcīgu ieroci. Un viņš burtiski aizslaucīja visus savā ceļā. Pat padomju armija īpaši brīdināja, ka šāds briesmonis ir parādījies gaisā.
  Pats Marsels nekādā gadījumā neuzskatīja sevi par ļaunu, vēl jo mazāk par nežēlīgu cilvēku. Viņš uzskatīja, ka, cīnoties ar Sarkano armiju, viņš tikai pilda savu svēto pienākumu pret Dzimteni. Turklāt daudzi fakti par nacistu zvērībām viņam nebija zināmi. Un pārāk daudz tika piedēvēts karam.
  Bet šeit ir pirmā super-ass cīņa pēc viņa atgriešanās. Lido padomju bumbvedēji, uzbrukuma lidmašīnas un iznīcinātāji. Viņi nepārprotami vēlas dot sīvu cīņu Vērmahta sauszemes vienībām. Taču Marsels to visu redz un no piecu sešu kilometru attāluma atklāj uguni un pat svilpojot caur degunu.
  Padomju mašīnas un drosmīgie dūži vēl nebija īsti redzējuši ienaidnieku, kad viņu lidmašīnas sāka eksplodēt un spārni drūp. Marsels šāva bez tēmēšanas, bet intuitīvi. It kā viņš jau iepriekš zinātu, kur katrs pilots lidos un virzīs savu spārnoto briesmoni. Tā nu izrādījās, ka jauns vīrietis ar mazuļa seju slaucīja spārnotās bruņneses.
  Jaunais gads, lai arī sals, izrādījās karsts. Padomju karaspēks izmisīgi un neatlaidīgi uzbruka mēģināja ieņemt Tihvinu. Frici spītīgi aizstāvējās, cenšoties palikt pilsētā, kur atradās artērija, kas baro Ļeņingradu. Turklāt mēs runājām par vācu karaspēka prestižu, kam bija grūti un apkaunojoši atteikties no lielajām pilsētām.
  Laimīgā kārtā laikapstākļi uzlabojās, un daudzi ienaidnieka bumbvedēji, īpaši masīvais Yu-288, iedūra padomju karaspēka pozīcijas un bombardēja sakarus.
  Padomju lidmašīnas Yak-9 un Lagg-5 bija ievērojami zemākas par ienaidnieku bruņojuma un ātruma ziņā. Jo īpaši ME-309, tāpat kā pūķis, izsita vājākus padomju transportlīdzekļus. Turklāt vācieši izstrādāja dubultā vergu taktiku, kas ļāva efektīvi izmantot savu skaitlisko pārsvaru un mazināja dažas manevrēšanas problēmas jaunāko Focke un ME izturīgo, smagi bruņoto, bet smago vācu transportlīdzekļu gadījumā. Turklāt frontēs sāka parādīties strūklas ME-262, lai gan šī mašīna vēl nav pilnībā tehniski uzticama, kā arī vieglāka, manevrētspējīgāka un lētāka HE-162 modifikācija. Pēdējā mašīna bija vieglāk izgatavojama un tehniski uzticamāka nekā reaktīvais Messerschmitts. Bet, lai to darbinātu, bija nepieciešami diezgan augsti kvalificēti piloti. Kas nedaudz devalvēja tādas šīs attīstības pozitīvās īpašības kā lidmašīnas mazais svars - tikai 1,6 tonnas tukšā stāvoklī, zemas izmaksas un produkcijas izgatavojamība, kā arī labākā manevrētspēja pasaulē.
  Bet tie vācu dūži, kas apguva šo mašīnu, slavēja to. Īpaši veiksmīgs bija Hafmans, otrais pilots aiz Marseļas, kurš palika neaizsniedzams. Pārspējot 300 notriekto automašīnu rezultātu, Hafmens saņēma augsto Dzelzs krusta Bruņinieka krusta apbalvojumu ar ozola lapām, zobeniem un dimantiem. Viņa taktika pietuvoties pēc iespējas tuvāk un pēc tam sist un lidot atpakaļ ir visērtākā HE-162. Tātad Hafmens pierādīja sevi kā izcilu tuvcīņas meistaru. Lai gan Marseļas rezultāts - 3117 notriektas lidmašīnas - joprojām ir nesasniedzams.
  Turklāt 1944. gada 2. janvārī šis leģendārais pilots parādījās debesīs un tomēr pārliecināja Hitleru, atgādinot, ka vācu karaspēks ir sliktā stāvoklī un jaudīgākā vācu tehnika nepārprotami piekāpjas sniegā. Tāpēc ir nepieciešams nodrošināt gaisa padevi apkārtējai Tihvinai, kur apmetās vācu karaspēks, un bombardēt visas pieejas pilsētai.
  Tīģeru meitenes šaudījās pa zemi, un superdūzis guva vārtus debesīs.
  Pirmajā dienā Marseļa veica sešus lidojumus un notrieca vairāk nekā simts padomju lidmašīnu. Tiesa, 4. janvārī laiks pēkšņi pasliktinājās... Sacēlās sniega vētra, un padomju karaspēks iebruka pilsētā.
  Lieliskās četras Terminatora meitenes deva priekšroku cīņai kopā - plecu pie pleca. Tik vienreizēji skaisti un nāvējoši. Aukstuma dēļ viņi bija spiesti uzvilkt maskēšanos un cīnīties baltā.
  Palīdzēt ieradās arī nindzju zēns Karass. Bezbailīgs bērnu terminators, viņš nebaidījās no aukstuma un cīnījās tikai šortos. Viņa vienīgais līdzeklis, kā uzturēt siltumu, bija maskēšanās krēms, kas padarīja viņa šokolādes ādu baltu zem sniega, kas turpināja slīdēt, pārklājot visas ielas. Turklāt viņš kaujā meta ļoti plānus metāla diskus un katana zobenu. Bet, protams, viņš šāva lieliski un no sagūstītajiem ieročiem. Tomēr meitenēm netrūka arī automātisko šauteņu izmantošana.
  Šādi ieroči ir jaudīgāki par automātiem un, pats galvenais, uzticamāki. Tomēr MH-44 triecienšautenes, kā likums, nepievīla vāciešus. Trešajā ziemā labi ieeļļotā vācu kara mašīna bija gatava. Jo īpaši pat sniega vētras laikā Focke-Wulf un ME, izmantojot apkuri, spēja padomju karaspēkam izdarīt sāpīgas, kaut arī ierobežotas injekcijas.
  Gerda šāva no rokas, cenšoties neskatīties virzienā, kur krīt padomju karavīri. Daudzi cīnītāji bija ļoti jauni, septiņpadsmit vai sešpadsmit gadus veci. Kājnieki tika savervēti zemes nogruvumos, sagrābjot visus resursus. Patiešām, daudz kas tika zaudēts.
  Bet starp krautiem ir daudz ārzemnieku. Jo īpaši Zviedrija, kurā nesenās vēlēšanās uzvarēja nacisti, un šī marionešu teritorija atrodas Trešā Reiha kontrolē. Nu jau divas divīzijas un četras brigādes no Zviedrijas kā brīvprātīgie ieradušās. Pašā valstī notiek mītiņi un masu gājieni, pieprasot karu. Un viņi valkā Hitlera un Kārļa XII portretus.
  Tātad Zviedrijas iesaistīšanās tiešā karā ir laika jautājums. Spānija un Portugāle jau karo, taču tās sūta karaspēku daudz tālāk uz dienvidiem. Un tagad ziemā viņi vispār cenšas uzkāpt kaut kur aiz Kaukāza grēdas. Brazīlijas korpuss acīmredzot ir gatavs veikt lēcienu uz Vidusāziju, kur Basmachi kustība uzliesmo ar jaunu sparu.
  Bet tās ir visas detaļas, Vlasova divīzijas cīnās arī Tihvinā. Šie puiši dusmīgi cīnās, saprotot, ka nebrīvē viņus sagaida briesmīga spīdzināšana un neizbēgama cilpa. Kā ar vāciešiem? Tomēr ne cukurs! Viņiem arī būs grūti, daudzi nomirs Sibīrijā, bet tik un tā viņus bez izšķirības nepačakarēs.
  Gerda, nomainījusi klipsi un nopļāvusi pelēkos mēteļos tērptos karavīrus - krieviem visiem maskēšanās tērpu nepietiek, iedomājās, kas viņus varētu sagaidīt, ja tiktu notverti... Un pasmaidīja par iespējamo seksīgo, foršs piedzīvojums. Tiesa, vēlāk Sibīrijā būs sliktāk. Tā kā šis sals piekļūst jums, liesmas metējs ir vēl labāks. Tuksnesī viņi ātri pieraduši pie karstajām smiltīm un skraidījuši basām kājām, bet šeit tas tā neizdevās. Pēc pāris stundām bikini aukstumā tas sāka trīcēt un nācās sasildīties pirtī. Tur viņu jaunie vīrieši no elitārā SS bataljona iesildīja savus ķermeņus ar egļu slotas sitieniem. Nu, un ne tikai ar slotu, protams - ir atlasīti, izskatīgi āriešu puiši, tas ir tas, kas jums vajadzīgs!
  Viņi ir pilnībā zaudējuši savu agrāko kautrību, vai, iespējams, gluži pretēji, viņi ir ieguvuši sieviešu mačo atslābumu. Bet tagad viņiem ir nedaudz jāatkāpjas - padomju kājnieki, piepildot pieejas ar līķiem, pienāca pārāk bīstami tuvu un sāka mest granātas.
  Bija jāpārvar distance, lai nepakļūtu zem lausku krusas.
  Magda saņēma nelielu šrapneļa iecirtumu un, atbildot, trīs sekundēs izšāva astoņas lodes. Padomju karavīri skrēja gandrīz nesalaužoties, tikai nedaudz pieliecoties un klips atrada upurus. Kristīna arī izlaida astoņas kārtas. Agresīvais sarkanais velns izteicās:
  - Drosmīgo neprātam dziedam dziesmu!
  Bet padomju karavīri acīmredzot nolēma pierādīt, ka tā ir dzīves gudrība. Vācu triecienložmetējs trāpa no visa spēka, un šķiet, ka tā šāvieni tiek ignorēti. Lai gan karavīri krīt, tie, kas izdzīvoja, turpina skriet un pat mest granātas gandrīz tukšā vietā, lai gan to var izdarīt agrāk.
  Karpa ļoti veikli met ripas, ar vienu nogriežot divus vai trīs karavīrus. Tad viņš uzbrūk ar savu zobenu, kas sagriež ložmetējus un šautenes - tikpat viegli kā sērkociņus!
  Nindzju zēns joprojām ir ļoti mazs, izskatās vienpadsmit vai divpadsmit gadus vecs, bet viņš ir tik ātrs... Viņiem nav laika viņam sist vai aizstāvēties. Bērns tika audzināts un apmācīts no dzimšanas, metot mazulim zobenus, liekot atšķetināt un griezt lentes, iegremdējot ledus bedrē, uzstādot speciāli apmācītus kaķus. Nu, un vēl daudz vairāk, pārvēršot ģenētiski apdāvinātu zēnu par īstu nāves mašīnu. Viņa māte ir divdesmit piektās paaudzes nindzja, tēvs ir spēcīgs Sibīrijas burvis un padomju, "padomju" valdības ideoloģiskais ienaidnieks. Lieliska ģenētika un mācības ar maģiju padarīja zēnu par labāko starp nindzjām. Un dabiski, ka imperators Hirohito, lai parādītu vāciešiem, ka viņi nav tie foršākie supermeni, bet gan, ka Japānā ir forši puiši, nosūtīja zēnu uz vācu-padomju fronti.
  Un karūsa (krusu zivs simbolizē samuraja lepnumu un vitalitāti!) izrādījās cienīgs karotājs.
  Piemēram, ar basām kājām, kas ir nedaudz apsārtusi no daudzām stundām stiprā aukstumā, viņš met tērauda disku plānāku par matu. Un viņa rokās vienlaikus ir divi zobeni, lai būtu vieglāk sagriezt blīvas ienaidnieku rindas. Cik biedējošs ir šis bērnu terminators, ka padomju karavīri, būdami neaizsargāti zem zobenu sitieniem un disku palaišanas, pirmo reizi atkāpās, piedzīvojuši patiesas bailes.
  Meitenes, mainījušas klipus, sāka filmēt vēl ātrāk vai, drīzāk, vēl ātrāk.
  Kājnieku līķus sakrāva pilskalnos. Viņi gandrīz uzreiz sastinga aukstumā, un jauni karavīri uzkāpa tiem augšā. Tā viņi kāpa un rēķinājās ar zaudējumiem. Bet nindzja iesaistījās kaujā un atkal, it kā izdalītos baiļu viļņi.
  Izmisīgs uzbrukums plosījās gandrīz visu dienu. Uz lielu zaudējumu rēķina padomju karaspēks ieņēma pāris kvartālus, atstumjot vāciešus vairākās līnijās. Bet vājais artilērijas atbalsts - vācu aviācija iepriekšējās dienās bombardēja dzelzceļa līnijas, atņemot tām krājumus un daudz upurus starp uz priekšu braucošajām vienībām, piespieda kājnieku kustību uz laiku apturēt.
  Neskatoties uz šādas taktikas risku, kaujā tika iemesti tanki. Bija nepieciešams salauzt ienaidnieku pie Tihvinas, līdz Fritz, izmantojot savas priekšrocības tehnoloģijā, pilsētu atbrīvoja.
  Un šajā uzbrukumā tika pieņemts diezgan riskants lēmums - izmantot tanku IS-2. Transportlīdzeklis, kas īpaši izstrādāts kā izrāviena tvertne. Tā kā spēcīgs ierocis zemā uguns ātruma un salīdzinoši sliktās uguns precizitātes dēļ ir slikti piemērots cīņai ar citu cilvēku tankiem, taču tas var veiksmīgi iznīcināt neapbruņotus mērķus.
  Tātad, lai arī tanki pilsētas apstākļos ir pašnāvnieki, jums joprojām ir jālaužas cauri pozīcijām, pat ar pieri.
  Trīsdesmit četri būs pirmie, kas kustēsies. Pa šauru trasi skrēja salīdzinoši vieglas un nelielas mašīnas... No jumtiem uz tām lija granātas un Molotova kokteiļi. Pēc tam eksplodēja maskētas tvertnes, kurās bija benzīns un napalms. Bet lielie zaudējumi neapturēja PSRS tanku komandas. Viņi, zaudējot simtiem automašīnu, ielauzās pilsētas centrā un tur iesaistījās spītīgā sitienu apmaiņā. Pat efektīvās Fausta patronas, kas iznīcināja trīsdesmit četru vājās sānu bruņas, padomju karavīru nebiedēja.
  Trīs tanku armijas tika iemestas kaujā uzreiz. Staļins pat nolēma atteikties no otrā trieciena Voroņežas virzienā, lai gūtu izšķirošu uzvaru pār Tihvinu un glābtu "revolūcijas šūpuli". Pat ja degvielu izsniedz pēc stingra limita, par pāris stundu braukšanu dienā Kaukāza nafta tiek zaudēta, un jaunu atradņu attīstība prasa laiku un naudu, kuras cilvēkresursu padomju impērijā ļoti pietrūkst. saistīja karš divās frontēs.
  Bet Tihvina ir Ļeņingradas artērija un dzīves ceļš, un pats galvenais, tas ir simbols tam, ka padomju karaspēks var un spēj sakaut daudzus un labi bruņotus fašistus. Tātad, mēs neizturēsim cenu...
  IS-2 tanks izskatās iespaidīgi - tas arī ir līdzīgs trīsdesmit četriem, tikai tornītis vēl vairāk pabīdīts uz priekšu. Protams, pats stobrs ir biezs un garš, to nevar salīdzināt ar T-34-76, kas joprojām dominē kaujas laukā. Visa janvāra laikā ar titāniskajiem centieniem tiks saražoti ne vairāk kā simts T-34-85.
  Patiesība ir tāda, ka torņa pieres ievainojamība ir pārsteidzoša - tā ir plakana un ne pārāk biezi bruņota.
  Pie meitenēm pieskrēja karūsa, kas meta pa tankiem mazas, bet ļoti spēcīgas sprādzienbīstamas granātas un ieteica:
  - Paķersim IS-2 un brauksim ar to?
  Magda atbalstīja ideju:
  - Protams, iesim pavizināties! Mēs palaidām garām kapāšanas bloku.
  Gerda brīdināja zēnu:
  - Šim tankam ir četri ložmetēji!
  Karass piemiedza meitenēm, pamanījis:
  - Tas ir labi. Drīz kājnieki atkal uzbruks, un jūs tos nopļausit!
  Magda pamāja nindzju zēnam:
  - Pasteidzies, terminator!
  Rozā papēži zibēja kā odu spārni, karatē skrēja ātrāk nekā olimpiskais sprinta čempions. Iesākumā viņš iemeta nelielu kamolu ar dūmu paku uz briesmīgo IS. Uzliesmoja reakcija un izplūda biezi dūmi. Tajā pašā laikā melnās strūklas izklīda dažādos virzienos, padarot aklus ložmetējus.
  Nocirtis vairākus kājniekus, Karass lidoja kā bruģis, kas izšauts no balistas un uzkāpa tornī. Es izmantoju īpašu āķi, lai atvērtu lūku un atvilktu smago vāku. Tad viss ir vienkārši - pāris divu zobenu šūpoles un pieci smaga tanka apkalpes locekļi pašķīra galvas. Pēc viņa metās arī meitenes, kuras bija nometušas kažokādas masku un atkal atradās bikini. Kāpēc braukšanas laikā tvertnē ir silti? 520 zirgspēku dīzeļdzinējs diezgan labi uzsilda metālu. Jā, meitenes basās kājas daudz labāk jūt pašu auto nekā caur speciāliem ziemas zābakiem ar rievotu sintētiskās gumijas zoli. Vācu ceturkšņa serviss ņēma vērā bargo ziemu pieredzi un radīja jaunu aprīkojumu, kurā kājas tik ļoti nesalst aukstumā. Tiešām žēl, ka Krauti vietējiem iedzīvotājiem paņēma filca zābakus un uzvilka tos paši. Vai arī viņi ietinās kažokādas šallēs.
  Karass noskūpstīja Magdu uz lūpām ardievu un teica:
  - Nu, šī ir tvertne jums! Es cīnīšos tur, kur zinu, kā nogalināt daudz labāk.
  Gerda apbrīnota noskūpstīja zēna slideno, elastīgo papēdi un teica:
  - Tu esi brīnums!
  Kristīna piebilda:
  - Āriešu etalons!
  - Es zinu! - Teica kapenes un ar vienu lēcienu no pusatvērtās lūkas izlēca aukstumā... Tad ar rūkoņu nokrita vāks... Un meitenes ieguva iespēju cīnīties ar ienaidnieka ieročiem. Un lielgabals ir patiešām spēcīgs. Tikai nesen parādījās Lev-3 jeb, kā to sauca arī par "Karalisko lauvu" ar 128 mm lielgabalu, ir spēcīgāks. Bet šī tvertne joprojām atrodas priekšpusē atsevišķos eksemplāros. Tas tika parādīts 8. novembra svinību laikā apsēstajam fīreram. Protams, tas vēl nav seriālā. Starp citu, IS-2 notiek pirmā iedarbināšana.
  Līdz šim pat padomju tanku ekipāžas nav izšāvušas nevienu šāvienu, acīmredzot noteikti izvēloties savu mērķi.
  Kristīna sarkastiski piezīmēja, pagriežot mehānismu:
  - Eh, vecas lietas... Te nav nekādas automatizācijas un viss ir jādara manuāli...
  Gerda, kura, rādot ar pirkstu, apēda suni, atzīmēja:
  - Un skats ir muļķīgs, un redzamība nav svarīga. Viņi ne pārāk labi tēmē uz mērķi.
  Magda, pieskaroties transmisijai ar basu kāju un pagriežot kastīti, atzīmēja:
  - Un tomēr, salīdzinot ar trīsdesmit četriem, ir zināms progress. Jo īpaši ir vieglāk pārslēgt pārnesumus. Salons ir nedaudz šaurs, bet var pārvietoties vairāk vai mazāk. Munīcijas tiešām nepietiek. Divdesmit astoņi čaumalas...
  Gerda loģiski atzīmēja:
  - Šaušanai uz ierobežotu skaitu bunkuru ar to var pietikt, bet pilnvērtīgai tanku kaujai ar to acīmredzami nepietiek.
  Šarlote tvertnē atrada arī dažas labas lietas:
  - Bet ložmetēju bruņojums ir visaugstākajā līmenī! Četri ložmetēji var nodrošināt labu aizsardzību. Un tad es paskatījos uz šo "Peli" - tai ir tikai divi "spļāvēji" šādai automašīnai...
  Kristīna, paaugstinot dzinēja apgriezienus, apstiprināja:
  - Tieši tā! Vai tas ir ierocis tik smagam simt astoņdesmit tonnu tankam?
  Magda kā pantera, kas nogalinājusi bifeli, ņurdēja:
  - Vistas smejas!
  Dīzeļdzinējam ir grūti paātrināt tvertni. Var redzēt, ka IS-2 joprojām brauc pa šoseju, bet bezceļā tā smaguma centra nobīde uz priekšu dos efektu. Bet nekas, ja vien var atpūsties un izvēlēties cienīgu mērķi...
  Magda atvēra tanka tornīti, lai labāk redzētu sev apkārt.
  Bet šeit ir vēl viens IS-2, ir laba ideja izmantot šādas tvertnes masīvāk. Aiz viņa ir vēl trīs IS, bet viens ar vieglāku 85 mm lielgabalu. Starp citu, visbīstamākais, viņš spēj paņemt mašīnu frontāli, un triec ātrāk...
  Magda nolēma šaut no divu kilometru distances. Viņa nelielā tonī pavēlēja:
  - Šauj tieši torņa pieri... Un... Tu saproti!
  Mašīna apstājās, nebija gludas gaitas, un Gerda, sūdzoties par slikto optikas kvalitāti, kuru, iespējams, spodrināja netrenēti pusaudži, tēmēja pa stobru. Meitenes palīdzēja ielādēt pusotru mārciņu smagu lādiņu. Blondā karotāja pielika savu vaigu pie aizsega un mēģināja sataustīt svešo automašīnu. Galu galā viņa nekad iepriekš nebija šāvusi no šī 1931. gada pistoles. Spēcīgs, bet novecojis, ar smailu šāviņu, kas ir jutīgs pret rikošetu. Kopumā lielgabals, protams, nebija paredzēts tankiem. Bet acīmredzot 1940. gadā izstrādātā 107 mm lielgabala prettanku modifikācija izrādījās pārāk neuzticama un bija spiesta no tās atteikties. Un šeit jums ir jātrāpa mērķī sliktas redzamības apstākļos no 2000 metru attāluma. Jā, un ienaidniekam būs grūti atbildēt un trāpīt, bet...
  Gerda noskūpstīja pistoles spārni, ātri paskatījās no lūkas, ar mēli pacēla sauju sniega, norija to, atbalstīja kailos papēžus uz svirām un... izšāva!
  Tas padevās līdz manas plaukstas un ikru tirpšana, un es sajutu dūmu smaku.
  Dāvana lidoja garā lokā un... Priekšā esošais IS-2 apstājās, sāka smēķēt, un tad sāka sprāgt munīcija...
  Magda priecīgi atbildēja:
  - Tātad mēs viņiem to iedevām! - Un loģiski, pareizāk sakot, neloģiski, sajaucot jēdzienus, viņa piebilda. -Ieročus glezno nevis cilvēks, bet gan cilvēka ieroči!
  Gerda norūca:
  - Pārlādēt!
  Un meitenes saspringa... Protams, viņām šis nav "Tīģeris", jāsvīst, bet tā ir jautrāk, jo īpaši tāpēc, ka stāvošs tanks ātri atdziest. Dzelzs ir labs vadītājs.
  Otrajā reizē Gerda šāva ātrāk un pārliecinošāk. IS turpināja kustēties, un acīmredzot viņi vēl nebija sapratuši, no kurienes šauj ieroči. Un apstāšanās nav krievu paraža. Reiz ir pavēle... Un otrā čaula jau pārliecinoši trāpa mērķī...
  Gerda laiza lūpas un pavēl:
  - Un trešais šeit...
  Daudz par vēlu, ceturtais IS-1 gājienā atklāja uguni... Un dīvainā kārtā trāpīja, lai gan no tāda attāluma no braucoša transportlīdzekļa tas ir gandrīz neiespējami, taču visu izšķir personāls! Tomēr attālums 85 mm lielgabalam ir pārāk garš, pārsniedzot iespiešanās ierobežojumu. Bet tornī bija spēcīgs pērkons, un frontālās bruņas saliecās. Gerda kā atbildi nosūtīja ceturto "vēstules paku", kas sver pusotru mārciņu... IS-1 tanka piere sašķēlās un oranžas mēles pacēlās augstu debesīs.
  Meitenes skaisti cīnās... Tā diena viņām paveicās. Bet padomju armijas spējas nav salīdzināmas.
  Neskatoties uz visiem Fritz pūliņiem, 13. janvārī uz lielu pūļu un kolosālu zaudējumu rēķina Tihvins tika ieņemts... Atsevišķas vācu vienības mēģināja izlauzties no ielenkuma, tām pretī tika izsists koridors - sešas vācu divīzijas plkst. vienreiz ar izlases Lev tankiem, cenšoties glābt varonīgo aizsardzību.
  Nindzju zēns un četras meitenes devās atsevišķā komandā trīs musketieru stilā. Proti, kur nevarēja mierīgi apiet ar kauju un pāri līķiem. Protams, no IS-2 nācās pamest, taču pa ceļam pavisam negaidīti uzgājām arī retu tanku T-34-85, transportlīdzekli, kuram vajadzēja aizstāt novecojušo un nepietiekami jaudīgo lielgabalu T-34-76. .
  Transportlīdzeklim bija līdzīgs korpuss un šasija, bet lielāks tornītis ar garu stobru un biezu lielgabalu. Pistolei bija nedaudz zemāka iespiešanās spēja nekā Panther, gan mazāka šāviņa sākuma ātruma, gan munīcijas kvalitātes dēļ. Bet tomēr atšķirība neizskatījās satriecoša kā 76 grafiku papīrs.
  Parastam "Tīģerim" tas jau ir bīstami, "Lauvai" vēl ne - tātad 100 milimetri no tā ir slīpi. Lai gan no zināma leņķa parādījās iespēja. Vai ķermeņa lejasdaļā, bet arī sliežu aizsargi.
  Tankā tika iekāpta un atbrīvota no tās apkalpes. Protams, iekšpusē bija izšļakstītas asinis. Pats transportlīdzeklis ir pilnīgi jauns, taču munīcijas krava ir pieticīga - tikai 35 patronas. Salons nav īpaši plašs, bet tas ir labāks par veco trīsdesmit četru.
  Gerda atzīmēja:
  - Un šeit ir komandiera tornis. Tas nozīmē, ka mums ir spēcīgs konkurents. Tagad krievi nebūs tik akli.
  Magda ļauni pasmaidīja un atzīmēja:
  - Un krievi jau šauja labi, kaut ar sliktāku redzamību. Turklāt tornis ir kļuvis lielāks un vieglāk tajā iekļūt!
  Gerda par to skaļi iesmējās:
  - Nu jā! Tā ir mūsu tankkuģu lielākā problēma un, iespējams, šī tanka galvenā priekšrocība! Izmēģiniet to, iegūstiet to!
  Šarlote dziedāja:
  - Viens, divi, pieci! "Tīģeris" iznāca šaut!
  Kristīna pacēla:
  - Lai satiktu T-4, kājas augstāk, rokas platākas!
  Un tā viņi metās ar tanku, kas kustējās vieglāk nekā IS... Gerda atcerējās, kā viņi ar četriem ložmetējiem trāpīja padomju kājniekiem. Viņi kārtīgi nopļāva, bet krievi pat nesaprata, kur viņiem tāda nelaime. Bet, devušies ceļā, viņi devās uzbrukumā, metot granātas... Pāris, neskatoties uz pieklājīgu attālumu, uzlidoja un uzsprāga tornī. Protams, 100 un 90 milimetru bruņām IS zilonim ir kā granula, bet nepatīkami zum. Jā, un kāpurus var nogriezt.
  Tāpēc man bija jāiedarbina dzinējs un jāatkāpjas. Un tad patronas beidzās. Viņi nopļāva vairāk nekā simts sarkano karavīru.
  Gerda bija pārsteigta par padomju cilvēku nicinājumu pret nāvi. Arābiem ar saviem solījumiem par harēmiem un pērļu pilīm nebija ne tuvu tādas pašatdeves. Bet tie ir ateisti - cilvēki, kas netic pēcnāves dzīvei un pasakām par Ēdenes dārziem. Un kas viņus mudina tik spītīgi cīnīties, kad kara iznākums jau ir iepriekš noteikts un tas nav nekas vairāk kā nolemto niknums?
  To ir neticami grūti saprast un saprast.
  Lai gan krievu nodevēju vidū, protams, ir daudz. Sešu pastāvēšanas mēnešu laikā Vlasova "Atbrīvošanas armija" izveidoja sešas divīzijas un deviņas atsevišķas brigādes. Lai gan, protams, ir skaidrs, ka būt Vērmahta karavīram ir vieglāk, nekā strādāt piecpadsmit līdz sešpadsmit stundas pie mašīnas par daudz sliktākām devām, bet tomēr... Vācu divīzijas, kas sastāv no bijušajiem karagūstekņiem, nez kāpēc nav. redzams priekšpusē...
  Lai gan nebrīvē vāciešu ir maz, un padomju... Šķiet, jau vairāk nekā sešarpus miljoni. Vlasoviešu var nebūt tik daudz, lai gan daudzi ieslodzītie tika izkliedēti SS kontrolētajās nacionālajās divīzijās un leģionos. Turklāt daži krievi tika nosūtīti uz muižnieku un monarhistu formācijām.
  Bet jebkurā gadījumā viņiem izdevās ieņemt Tihvinu, neskatoties uz laikapstākļu uzlabošanos un masveida bombardēšanu. Lai gan viņi maksāja neticamu cenu.
  Gerda saņēma pasūtījumu un nošāva trīsdesmit četros no vieglākās svara kategorijas. Ieroča šaušanas ātrums ir lielāks, tāpēc jūs varat justies pārliecinātāki. Vienreiz, tad otru un visbeidzot trešo tanku uz izgāztuvi...
  Tāpēc jums jābūt uzmanīgākam. Citādi tie tiks satriekti šeit pie mašīnas, tikai torņa priekšējās bruņas ir kļuvušas stiprākas un biezākas, un formāts ir gandrīz vienāds. Korpuss ir īpaši neaizsargāts. Un starp krievu tankkuģiem ir amatnieki. Tomēr vājais netiks ieslodzīts par tik retu tanku kā IS-2 vai IS-1. Un trīsdesmit četri no parastā formāta var būt ar parastajiem cīnītājiem. Caur spraugu komandiera tornī tie izskatās kā zirgu purni, pie purna ir antenas. Ir pat kaut kā neērti izšaut mērķtiecīgu šāvienu uz šādām skaistulēm.
  Šoreiz karūsa ir tornī kopā ar meitenēm, viņš izvēlējās kalpot par viņu pavadoni un nevar meitenes atstāt katlā. Tiesa, Magda loģiski atzīmēja:
  - Varam aiziet bez šaušanas un neprovocēšanas...
  Kruzis, sagriezis seju kā bērns, asarīgi sacīja:
  - Nē - bez šaušanas nebūs interesanti!
  Magda tomēr brīdināja meitenes:
  - Atveriet uguni tikai tad, ja ir ne vairāk kā trīs vai četri transportlīdzekļi. Mums noteikti šis jaunais tanks neskarts ir jānogādā mūsu vienībās.
  Gerda piekrita:
  - Pagaidām šī jaunā lieta nav starp trofejām, kas nozīmē, ka tā mums joprojām noderēs.
  Tīģeru meitenes ar mērenu entuziasmu turpināja savas medības. Viņiem nebija īpaši veiksmīga, taču viņi saviem līdzekļiem pievienoja vēl septiņas cisternas un piecas kravas automašīnas. Reiz mums nācās cīnīties ārpus mašīnas, lai paķertu degvielu degvielas uzpildei.
  Īsāk sakot, no katla izkāpa četri palaidņi, kuri gandrīz nomira no savas artilērijas uguns. Talkā nāca tikai laicīgi pacelts karogs ar svastiku-zirnekli.
  Tagad viņi šķērso tranšeju un ir pat pāris pušķi ar papīra ziediem, kas tiek dāvināti varonēm karotājiem.
  Oļegs Ribačenko, kuram bija apnicis skatīties šo apsmieklu filmu, kliedza:
  - Kāpēc tu man rādi visas nolādētās kuces! Cik reizes var skatīties krievu cilvēku slepkavības!
  . NODAĻA Nr.16.
  Karš ir tas, kas Džeinai un viņas komandai deva iespēju atrast sevi dzīvē. Tāpēc meitenes labprāt iesaistījās akcijā uz austrumiem. Kāpēc ne? Tā ir gan nauda, gan slava.
  Padomju tanku arsenāls nav īpaši mainījies. Galvenā tvertne joprojām ir T-34-85. Šasija un korpusa bruņas palika no četrdesmitajiem gadiem. Tas pats piecsimt zirgspēku dīzeļdzinējs, tie paši 45 milimetri frontālās bruņas leņķī. Vājāka aizsardzība korpusa sāniem, neaizsargāta pret vācu Faust patronām.
  Tika uzstādīts tikai lielāks tornītis ar 90 mm frontālajām bruņām un 85 mm lielgabalu. Tanks, protams, ir novecojis, un nemaz nav bīstams vāciešiem!
  Meitenes brauc ar automašīnu Goering-5, vēlāka modifikācija. Sānu bruņas tika palielinātas līdz 178 milimetriem, bet priekšējās bruņas - līdz 250 leņķī. Pati tvertne ir aprīkota ar gāzes turbīnas dzinēju un paātrina britus līdz 60 kilometriem stundā.
  Džeina jautāja Gunneram Gringetai:
  -Vai tu labi redzi?
  Zemnieku karotājs pārliecinoši atbildēja:
  - Redzamība šeit ir lieliska! Es redzu visu!
  Malānija iesmējās un iesaucās:
  - Mēs sagrausim krievus!
  Matilda pārliecinoši apstiprināja:
  - Jā, mēs to darīsim!
  Veicot 5 apgriezienus, lielgabals izspļauj lādiņu. Tornis ir norauts padomju trīsdesmit četri. Meitenes sajūsmā kliedz. Viņi patiešām domā, ka tas viss ir lieliski. Un tas ir pat iepriecinoši, ka padomju tanku apkalpes iet bojā.
  Džeina maigā balsī čivināja:
  - Mēs visus izdzēsīsim pelnos... Un Maskava būs zem mums!
  Tomēr, uzdūros mīnu laukiem, vācu tankam ir jāapstājas. Krievi nocietinājās ļoti cieši. Un daudz prettanku ežu. Artilērija aktīvi apšauj.
  Gringeta neapmierināta saka:
  - Tā tas iznāk... Mēs tikām pie cieta kluča!
  Džeina atbild ar acīmredzamu pārliecību:
  - Nē, tas nenotiek līdz rītam... Izlauzīsimies cauri operai!
  Vācu kaujas mašīna nedaudz apstājās. Debesīs parādījās reaktīvo uzbrukuma lidmašīnas, un tika izmantoti teletanki. Acīmredzot viņi mēģināja iznīcināt mīnu laukus.
  Viņi pa radio kontrolēja automašīnas ar sprāgstvielām. Tika izmantotas arī pārvietojamās gāzes palaišanas iekārtas. Viņi burtiski bombardēja Sarkanās armijas pozīcijas ar uguni un liesmām.
  Gringeta ar neapmierinātību atzīmēja:
  - Karā ir arvien vairāk netīrumu, un arvien mazāk varonības!
  Džeinai bija jāpiekrīt šim:
  - Seljavi! Diemžēl mēs kaut kā zaudējam!
  Gringeta izlaboja komandieri:
  - Drīzāk nevis mēs, bet mūsu pretinieki! Mēs tagad izkļūsim no strupceļa, un būs cīņa...
  Vācu tanks šāva, lai gan īsti nekas nebija redzams. Džeina berzēja basās kājas un dziedāja:
  - Mums nevajadzētu domāt par sliktu - mēs noteikti pazudīsim! Ir izeja no labirinta, no jebkura strupceļa!
  Gringeta smaidot čivināja:
  - Tas, kurš ir jautrs, smejas...
  Kas to grib, tas to sasniegs...
  Kas meklē, tas vienmēr atradīs!
  Malānija, dziedot un dzirkstīdama zobus, piebilda:
  - Lai kopā ar mums dzied tie, kas pieraduši cīnīties par uzvaru!
  Kanonāde ilga vairākas stundas, un tad vācu tanki beidzot devās tālāk. Viņus sagaidīja padomju artilērija un dažāda kalibra prettanku lielgabali. Tomēr bija jūtams, ka ar iespiešanās spēku nepārprotami nepietiek. Vācieši virzījās uz priekšu... Tikai tad, kad sāka šaut 203 mm lielgabali, parādījās pirmie bojātie nacistu transportlīdzekļi.
  Džeina nedroši čukstēja:
  - Kungs... Lai šis kauss man iet garām!
  Gringueta pārliecinoši teica:
  -Tev nevar būt divas nāves, jūs nevarat izvairīties no vienas! Tātad, ja kas, mēs dzīvosim nākamajā pasaulē!
  Malānija čukstus jautāja:
  - Kāda tā pasaule?
  Gringeta ne pārāk pārliecinoši teica:
  - Es domāju, ka tas ir labāks par mūsējo!
  Malānija atbildē čukstēja:
  - Lai Dievs dod aklajiem atvērt acis un iztaisnot kuprīšu muguras!
  Patiešām, Džeina sāka domāt, kāda varētu būt šī pasaule. Varbūt šī pasaule ir vēl iracionālāka un mazāk droša. Džeina grozīja vidukli, kustināja gurnus un čivināja:
  - Tas ir ļoti interesants variants - nomirt un doties uz nākamo pasauli! Kas tad mūs tur sagaida? Vai mēs tur satiksim tos, kas mums bija dārgi uz Zemes, vai arī mums būs jāiegūst jauni draugi?
  Gringeta pakustināja suni ar basu kāju un šņāca:
  - Būs jauni gadsimti, būs paaudžu maiņa... Bet Ļeņina vārdu neviens nekad neaizmirsīs!
  Un viņa izplūda smieklos, viņas mazliet traki smiekli. Viņa bija karotāja-zemniece, kas aktīvi kustināja savas kailās, graciozās kājas, un viņas pirksti spēlējās.
  Tēmekļos noķēru IS-3... Tas ir tālu no patiesības. Ne visi trāpīs, un, ja trāpīs, gliemežvāks, ietriecoties līdakas purnā, var rikošēt. Bet meitene zināja, ko dara. Viņa izšāva un murrāja:
  - Miglas krasts, iznīcināsim ar ēsmu!
  Matilda papildus dziedāja:
  - Un šis "Agdam", iedzersim dāmām! Super kundze!
  Gringueta metiens bija precīzs. Šāviņš trāpīja torņa frontālo bruņu apakšdaļā tieši spraugā. Un tas radīja postošu ietekmi bez rikošeta. Tāda situācija ir radusies. Precīzāk, piecas padomju tanku apkalpes gāja bojā gandrīz nekavējoties. Un angļu sievietes savam sarakstam pievienoja noziegumus.
  Malānija rūca, iedarbinot ložmetējus. Vairāki zēni karavīri gribēja rāpot līdz Hitlera tankam.
  - Bet pasaran, nenāc klāt, zēn! - Skaista meitene kliedza un izsmidzināja ložmetēja uguni uz drosmīgajiem pionieriem.
  Džeina čivināja, uzsitot ar savu kailo papēdi pa bruņām:
  - Ak, puikas, puikas, puikas... Jūs pēkšņi kļuvāt nevēlami! Acīmredzot šai sasodītajai zemei tu esi pārāk cēls!
  Un meitenei, kunga meitai, bija žēl šo basām kājām, saskrāpētajiem, netīrajiem zēniem, kurus caurdūra nežēlīgas lodes. Cik tas viss ir skumji un grūti.
  Gringeta izšāva vēlreiz, ietriecās pašpiedziņas lielgabalā SU-100 un čivināja:
  - Un sienāzis skries nodot pudeles!
  Malānija nolaizīja lūpas ar savu sarkano mēli un malkoja kokakolu no plastmasas pudeles, sakot:
  - Protams, nē! Dodiet man vīnu un cigarešu paciņu!
  Matilda, uzmanīgi virzot tanku uz priekšu, nošņāca:
  -Cigaretes ir inde...
  Džeina uzņēma ritmu un turpināja:
  - Tieši tā, cilvēki saka!
  Gringeta atbild ar šaušanu un šņākšanu:
  - Nav nekā sliktāka par nikotīnu!
  Malānija iesmējās un ņurdēja:
  - Ielieciet kurtuvē cigarešu paciņu!
  Matilda atbildē piebilda, skrāpējot krūšu koši krūšu krūšu kauli:
  - Tieši tā, cilvēki saka...
  Džeina pabeidza smīnu, izbāzdama mēli.
  - Bet es smēķēju...
  Malānija pabeidza ar nožēlu:
  - Un es ļoti priecājos!
  Meitenes smējās, rādot savas garās, ķiršu krāsas mēles. Džeina smaidot atzīmēja:
  - Cigarete ir visefektīvākā slepkava, īpaši pret klientu!
  Malanya piebilda:
  - Cigarete ir kā klusā šautene, bet tā ir nāvējoša pat amatiera rokās!
  Gringeta izšāva ieroci un smaidot atzīmēja:
  - Cigarete ir visuzticamākais snaiperis, tā vienmēr nogalina!
  Matilda kalnā nedaudz palēnināja tanku un nošņāca:
  - Cigaretei garšo rūgta, bet tā piesaista vairāk nekā saldumi!
  Džeina smagi nopūtās un nomurmināja:
  -Cigarete ir kā slikta meitene, bet šķiršanās no tās ir daudz sāpīgāka!
  Gringeta ķiķināja, izšāva un rūca:
  - Cigarete, atšķirībā no granātas, izmeta, pagarina mūžu!
  Meitenes apklusa. Viņu tvertne atkal saslīdēja, nokļūstot grāvī. Man bija jātiek ārā. Karotāji bija nedaudz satraukti. Padomju aizsardzība ir ļoti spēcīga.
  Džeina filozofējot atzīmēja:
  - Karā īsākais ceļš uz mērķi ir apļveida manevrs, un tīrā patiesība ir nelietīga maldināšana!
  Gringeta, ar mērķtiecīgu šāvienu sasitusi padomju lielgabalu, atzīmēja:
  - Ar apļveida manevru jūs, visticamāk, saīsināsit ceļu uz savu mērķi!
  Malānija izšāva ar ložmetēju un čivināja:
  - Dzīve ir sarkana, bet tā aiziet ar sarkanām asinīm!
  Matilda rezumēja:
  - Karā dzīve zaudē savu vērtību, bet iegūst jēgu!
  Meitenes turpināja karu. Viņi šāva un tajā pašā laikā sacerēja aforismus, ejot.
  Džeina spārdīja ar basu kāju un teica:
  - Karš ir kā līgavainis, uzņēmīgs pret nodevību, bet neļauj tam gulēt!
  Gringeta izšāva un asprātīgi teica:
  - Karš ir iekāres sieviete, kas aprij vīriešu ķermeņus!
  Malānija atbildē šņāca:
  - Visi vecumi ir pakļauti karam, piemēram, mīlestībai, taču tā nav patīkama izklaide!
  Matilda uzskatīja par nepieciešamu piebilst:
  - Karš, tāpat kā kurtizāne, ir dārgs un mainīgs, bet tas vienmēr atstāj varonīgu atmiņu!
  Džeina pagrieza suni ar graciozajiem, kailajiem pirkstiem un iesaucās:
  - Karā nav kā sapnī, bez spēcīgām emocijām neiztikt!
  Gringeta pasmaidīja un atbildēja:
  - Pasaule ir garlaicīga un relaksējoša, karš ir interesants un aizraujošs!
  Matilda, priecīgi malkodama kolu, turpināja:
  - Karš ir asinis un sviedri, tas apaugļo stādus, kas dzemdē drosmi!
  Malānija iesmējās un atzīmēja:
  - Lai cik interesants būtu kara process, beigas grib visi!
  Džeina atkal pārbrauca ar kailajiem pirkstiem pāri pistoles aizslēgam un dziedāja:
  -Karš nav grāmata, tu to nevari aizcirst ciet, tu nevari paslēpt zem spilvena, tu vari to arī vienkārši sasmērēt!
  Gringueta dusmīgi čivināja:
  - Karš ir reliģija: tas prasa fanātismu, disciplīnu, neapšaubāmu padevību, bet tā dievi vienmēr ir mirstīgi!
  Malānija klusi iesmējās un atzīmēja:
  - Karā, tāpat kā kazino, risks ir liels, bet laimesti ir īslaicīgi!
  Matilda izcēla zobus un iesaucās:
  - Karavīrs ir mirstīgs, slava ir aizmirsta, trofejas nolietojas, un tikai iemesli sākt jaunu slaktiņu ir nenovēršami!
  Džeina smalki pārbaudīja:
  "Mēs nicinām slepkavu, ja vien viņš nav karavīrs frontē, un mēs nicinām zagli vēl vairāk, ja tas ir marodieris kaujas laukā!"
  Gringeta atkal iesmējās un nošņāca:
  - Karavīrs ir bruņinieks, kura bruņas ir drosme un gods! Ģenerālis Barons, kura kronis ir apdomība un inteliģence!
  Malānija smaidot teica:
  - Karavīrs izklausās lepns, ierindnieks nievājoši!
  Matilda asprātīgi atbildēja:
  - Pirmais, kurš uzbrūk, var nomirt, bet pēdējo neatcerēsies!
  Džeina elpu iesaucās:
  - Labāk būt pirmajam laupījuma dalīšanā, nevis uzbrukumā!
  Gringueta smaidot piebilda:
  - Karš ir kā sieviete, viņa noliek tikai vīriešus, nesalaužoties!
  Malanya atbildēja ar cieņu:
  - Sieviete, atšķirībā no kara, nesteidzas sodīt vīrieti ar nāvi!
  Matilda smejoties teica:
  - Karš, atšķirībā no sievietēm, nekad nav apmierināts ar piešķirto vīriešu skaitu!
  Džeina vēlreiz pagrieza sviru ar kailajiem pirkstiem un teica:
  -Karš ir visnegausīgākā sieviete, viņai nekad nepietiek ar vīriešiem, un viņa sievietei neatteiks!
  Atbildot uz to, Gringeta uzskatīja par nepieciešamu atveidot asprātīgu aforismu:
  "Sievietēm nepatīk cīnīties, bet vēlme nogalināt vīrieti nav daudz sliktāka par lodi!"
  Malānija šņāca kā kobra, izspļaujot savu rozā mēli:
  - Maza lode var nogalināt vīrieti, padarīt viņu laimīgu, sievieti ar lielu sirdi!
  Matilda ar sarkastisku smīnu piebilda:
  - Liela sirds bieži vien vada mazās pašlabumajās!
  Meitenes beidza apmainīties ar asprātīgām piezīmēm un sāka vērīgi skatīties uz kaujas lauku. Debesīs lidoja uzbrukuma lidmašīnas TA-311, kas apšaudīja padomju karaspēka pozīcijas. Kaut arī lēni, Trešā Reiha koalīcija virzījās uz priekšu. Un viņai izdevās nedaudz atsvaidzināt sevi, norijot līķus.
  Meitenes, garlaikojušās, atkal sāka jokot ar aforismiem:
  Džeina iesaucās:
  "Karam nav sievietes sejas, bet tas asiņo vīriešiem labāk nekā sievai!"
  Gringeta izšāva un rāva:
  - Karš nesagādā prieku, bet apmierina agresīvos instinktus!
  Malānija atbildē nosvilpa:
  - Kara prieks, ienaidnieku līķi ir tikai cenā!
  Matilda, ritinot kāpurus, piebilda:
  - Karš ir lauka aršana: tas tiek apaugļots ar līķiem, tas ir apūdeņots ar asinīm, bet tas parādās uzvarā!
  Džeina izšāva un murrāja, atbildot:
  - Uzvara aug uz līķiem un asinīm, bet no vājajiem tā nes augļus!
  Gringeta izšāva, izsitot trīsdesmit četrus kā glāzi, un šņāca:
  - Karš ir kā cilvēku ēdošs zieds, gaišs, gaļēdājs un ar sliktu smaku!
  Malānija ar basu kāju paberzēja pedāli un ierunājās:
  - Karš ir progresa māte un slinkuma pamāte!
  Matilda paņems un rēks:
  - Un karā karavīra dzīvība nav vērtīga, bet ģenerāļiem pat zaudējums!
  Džeina pārbrauca ar rokas malu pāri krūtīm un čivināja:
  -Ja vēlies mieru, iedveš bailes, ja gribi karu, izsauc smieklus!
  Gringeta paņēma un šāva, rādot ieroci ar basu kāju, dziedot:
  - Smiekli nav grēks, ja neesi par apsmieklu militārās lietās!
  Malānija iesmējās un ņurdēja ar panākumiem:
  - Karš ir kā cirks, tikai uzvarētājam ir pēdējie smiekli!
  Matilda vadīja tanku, saspiežot pāris pionierus, un ierunājās:
  - Karā tas ir kā cirkā, tikai mānīgs, nopietns slepkava!
  Meitenes atkal apklusa. Viņiem ir apnicis jokot. Vispār karš nav īpaši skaists.
  Džeina īgni domāja: Lielbritānija ir zaudējusi vāciešiem. Lai gan cik zemju briti iekaroja. Un cik daudz no tās Vācijas! Lielbritānija kļuva par kolosālu impēriju. Bet viņa nevarēja sagremot savas kolonijas. Trešais reihs pēc spēka pārspēja angļus un pat komandieri izrādījās daudz spēcīgāki un spējīgāki.
  Un, kad nacisti ieradās Londonā, vēsture Anglijai beidzās. Radās jauna impērija ar nepieredzētu spēku. Tās karaspēkā dien daudzas tautas un valstis. Un ko lai saka: Trešais Reihs, izplešot spārnus, noslīcināja Lielbritāniju.
  Bet 1940. gadā, iekarojis Franciju, Hitlers dāsni piedāvāja mieru Čērčilam. Un tas bija jāsamierinās: veselais saprāts noteica, ka Lielbritānija no kara neko nevar iegūt pat teorētiski, bet var zaudēt. Hitlers cīnījās gaisa kaujā ar Angliju ar pusspēku. Ar lielu kavēšanos viņš pārveda karaspēku uz Āfriku. Viņš devās uz Padomju Savienību. Bet tas viss tikai aizkavēja katastrofu.
  Vācieši, izmantojot okupētās teritorijas, atrada spēku cīnīties divās frontēs, Japāna pārliecinoši pārspēja amerikāņus. Un tad Staļins viņu nodeva, noslēdzot pamieru. Lielbritānija nokrita uz ceļiem un kļuva par Trešā reiha daļu.
  Daudzas uzvaras atnesa Vērmahtam neuzvaramības slavu. Džeina un viņas draugi labprāt pievienojās Hitlera armijai, lai meklētu laimi un rangu. Un viņiem tas daļēji izdevās.
  Nu ko? Tagad viņiem ir divas dzimtenes: Lielvācija, Mazā Lielbritānija.
  Džeina iedzēra malku Coca-Cola un čivināja:
  - Mīlestība un nāve, labais un ļaunais... Kas svēts, kas grēcīgs, slepkavām vienalga!
  Gringeta dziedāja, sūtot vēl vienu šāviņu:
  - Mīli un uzdrošinies, lai ļaunums valda, bet mums ir dots izvēlēties tikai vienu!
  Meitenes nedaudz uzmundrināja. Nu, patiesībā, cik vien var noskaņot sevi minorā. Viņi ir jauni, dzīvespriecīgi, enerģiski un diezgan laimīgi. Viņi cīnās tik daudz un neviena skrāpējuma. Ja vien neuzskatāt, ka tie tiks saskrāpēti uz tvertnes.
  Malānija skarbi atzīmēja:
  - Eh, Čērčilam vajadzēja pieņemt Hesa piedāvājumu un stāties karā ar PSRS. Tad mēs valdītu pār visu planētu un galu galā sagrautu arī Vāciju!
  Matilda ar sajūsmu dziedāja:
  - Vācija ir laba kaujā, britu lauva ir vislabākā!
  Malānija apstiprināja:
  - Jā, mūsu lauva no Lielbritānijas ir vislabākā!
  Džeina smaidot teica:
  - Mums vēl ir iespēja! Hitlers mirs un Vācijas impērija sabruks!
  Gringeta izšāva šāviņu un daļēji piekrita:
  - Jā, izjuks! Tie ir plēsēji plēsēji, bet vai tas mūs padarīs labākus?
  Malānija filozofiski atzīmēja:
  - Vienotība pie cietā režīma ir labāka par haosu un paviršību zem mīksta režīma!
  Matilda spieda kailās zoles uz pedāļiem un iesaucās:
  - Mēs arī būsim uz Marsa! Un ārpus Saules sistēmas!
  Džeina atbildēja ar Džokondas smaidu:
  - Vispirms mums ir jāizveido vienots režīms uz planētas Zeme!
  Gringets, paņēma to un dedzīgi dziedāja:
  - Un mēs neļausim šim režīmam mainīties!
  Malānija asprātīgi atzīmēja:
  - Bet, lai atstātu tevi ar degunu, man ir jāmaina deguns!
  Meitenēm veicas kā vienmēr. Tagad viņu tanks sasniedz pirmo ierakumu līniju. Un saplēš zemi ar saviem kāpuriem. Karotāji smejas.
  - Mēs viņus visus saspiedīsim!
  Viens no lielgabaliem iestrēga starp veltņiem, un tanks apstājās. Meitenes izkāpa no mašīnas; tvertnē joprojām bija pārāk šaurs un pārāk karsts. Bet ārā ir riskanti, jūs varat apdedzināties.
  Karotāji metās, zibinādami savus papēžus un skandējot:
  - Mēs esam draiskas meitenes, labas draudzenes, nu, lai viņi mums basām kājām sit, rotaļīgās pumas!
  Džeina, skrienot, pamanīja:
  - Šeit mēs esam, kosmosa jūras kājnieki!
  Malānija ar smīnu apstiprināja:
  - Gan kosmosā, gan nosēšanās spēkos!
  Un Gringeta to paņēma un staigāja rokās, gaudodama:
  - Es esmu super karotājs! Es visus nogalināšu!
  Matilda to saņēma kā atbildi un nošņāca:
  - Inde pilienu pa pilienam fīrerā!
  Džeina iesmējās un dziedāja:
  - Sitiens ir spēcīgs, un fīrers ir visvarens!
  Karotāji skrēja, basām kājām kāpdami, pāri gruvešiem, drupinātai, stipri sakarsušai dzelzs, dažāda veida sijām un salauztiem galvaskausiem.
  Džeina dziedāja:
  -Tu mani sapratīsi...Tu mani sapratīsi...Tu mani sapratīsi,un labāku valsti neatradīsi!
  Meitenei ir patīkami skriet, ar ne pārāk raupjām kājām, pa dzeloņaino taku un gružiem. Tas tiešām ir ļoti jautri.
  Gringeta dziedāja:
  - Vasara, saule spīd augstu...
  Malanya atbalstīja dziesmu:
  - Augsti... Augsti!
  Matilda piebilda:
  - Vasara, mēs esam tālu no nāves! Tālu!
  Karotāji manāmi uzmundrināja. Patiešām, kāds prieks ir tik enerģiski kustēties un lēkt.
  Džeina iesmējās un atzīmēja:
  -Nāve ir vienošanās, negods ir absolūts!
  Gringeta berzēja vienu basu kāju pret otru un šņāca:
  - Mums arī būs svētki! Un līdz ar to uzvara!
  Malānija skeptiski sacīja:
  - Mūsējie vai vācieši?
  Matilda pasmaidīja un dziedāja:
  - Mūs gaida nāvējošs ugunsgrēks...
  Džeina atbildēja:
  - Bet viņš ir bezspēcīgs...
  Gringeta gaudoja kā pantera:
  - Katram ir atsevišķs zārks...
  Malānija to paņēma un, šaudama, šņāca:
  - Bočes bataljons ir devies kapā!
  Matilda rūca pretī:
  - Vesels leģions ir devies kapā!
  Un meitenes ņēma un ņaudēja... Viņi ir kā slaidi zirgi. Un tik mīļas, kailas un iedegušas kājas.
  Džeina to paņēma un ar prieku šņukstēja:
  - Un es esmu kobra! Un es esmu kobra! Nemaz nav lācis!
  Gringeta iesaucās, atbildot:
  - Ir jauki, ja kobra lido līdz mākoņiem!
  Un meitenes vienkārši sasitīs galvu. Dzirksteles lido no acīm, it kā stunda nāk!
  Malānija to paņēma un nošņāca:
  - Hitlers ir kaputs!
  Matilda viņu atbalstīja:
  - Un Staļins ir kaputs!
  Džeina pakratīja gurnus un čivināja:
  - Es esmu gaismas karotājs, uz ceļiem mežoņi... Es noslaucīšu no zemes virsas visus, kas apmelo!
  Malānija to paņēma un rēca:
  - Un Hitlers ir muļķis, viņš smēķē tabaku! Viņš zog sērkociņus un nenakšņo mājās!
  Matilda sarkastiski pasmaidīja un jautāja:
  - Kā jūs domājat, vai fīreram tas ir?
  Gringeta ar basu kāju iespēra pa pelniem un ņurdēja:
  - Protams, nē! Mēs četri viņam iedosim minetu!
  Malānija nobolīja acis un čukstēja:
  - Ak, ir ļoti patīkami turēt mutē pulsējošu nefrīta stieni un sajust to ar mēli!
  Matilda ar elpu čukstēja:
  - Cik tas ir lieliski! Un viss būs vienkārši lieliski!
  Meitenes lēca arvien augstāk. Bet viņu tanks tika salabots, un viņiem bija jāatgriežas. Karotāji uzkāpa atpakaļ un šņāca:
  - Tas ir mūsu tanks! Viņš būs vienkārši lielisks!
  Džeina pēkšņi atcerējās pasaku par Robinu Hudu. Ir mazais Džo, puiku notvēra šerifs. Zēns tika spīdzināts: viņi viņu uzvilka uz plaukta un apcepa papēžus.
  Kad liesmas nolaizīja puiša kailās, raupjās pēdu zoles... Džeina te juta uzbudinājumu, un viņa ļoti vēlējās seksu. Šeit viņi tajā ienāca. Īpaši japāņu nindzju karūsa. Šis blondais zēns ir tik skaists, un viņam ir ļoti liela vīrišķīga pilnība. Un ir tik jauki pieskarties tik tīrai un gludai ādai ar savām krūtīm.
  Džeina gribēja iebāzt pirkstu starp kājām, bet viņa samulsa un pārdomāja. Lai gan patiešām šāda rīcība ir ārkārtīgi patīkama!
  Kunga meita teica:
  - Jūras vilnī un niknā ugunī! Un nikna, un nikna uguns!
  Meitenes atkal pārvietoja savu Goering-5 uz padomju karaspēka pozīcijām. Pats Staļins, uzzinot par nacistu virzību, droši vien bija diezgan satracināts. Tiešām, kā te var nesanervozēt? Pie tevis steidzas milzīga mašīna, bet nav ko atbildēt. Trīsdesmit četri, jūs nevarat cīnīties ar E sēriju. Un vēl jo vairāk no piramīdveida AG.
  Un Staļins acīmredzot ir šokā. Vismaz pasauc prusaku, lai viņš būtu padomdevējs. Ne skaņas, ne jēgas, ne ūdens šļakatas! Izskatās, ka tu būsi apbēdināts!
  Džeina smaidot atzīmēja:
  - Un Staļins, atšķirībā no Čērčila, vienmēr labprāt pieņēma Hitlera izdales materiālus un devās uz mieru!
  Gringeta ar entuziasmu dziedāja:
  - Pastāsti man, kas ir pasaule! Viņi tev atbildēs - saule un vējš!
  Malānija ar entuziasmu atzīmēja:
  - Un mums būs spēcīgi, veseli bērni!
  Matilda iesmējās un čukstēja:
  - Pasaule nav šaha galds, un Hitlers nav karalis!
  Džeina laboja savu draugu:
  - Viņš ir garāks par karali! Un mēs to noslaucīsim no planētas virsmas!
  Gringeta to paņēma un rūca:
  - Britu diženums, ko atzīst planēta! Fašisms tika sagrauts ar zobena sitienu!
  Malanya entuziastiski piebilda:
  - Mūs mīl un novērtē visas pasaules tautas!
  Matilda ar savu pirmo mīlestību atradušās meitenes entuziasmu piebilda:
  - Es ticu, celsim svēto komunismu!
  Džeina iesmējās un atzīmēja:
  - Un vāciešu vadībā tiešām var uzcelt komunismu!
  Gringeta iesita ar pieri pa pistoles siksnu un dziedāja:
  - Mēs jokojam, mēs tagad celsim komunismu! Un Staļins būs mūsu super un varonis!
  Malanya piebilda, precizējot:
  - Zārkā, protams!
  Gringueta viegli apstiprināja:
  - Protams, zārkā!
  Džeina filozofiski teica:
  - Lai cik liels būtu karalis, viņš ies kapā, tāpat kā mednieks!
  Gringeta ar ļaunu smīnu piebilda:
  - Politiķis vienmēr melo, tikai viņš mirst pa īstam!
  Malānija noklikšķināja uz kailajiem kāju pirkstiem un teica:
  - Nemirstība ir īsta, bet nāve ir iluzora!
  Matilda arī izteica aforismu:
  - Karaļi var visu, bet ne viens, ne viens karalis nevar aizbēgt no kapa zemē!
  Džeina čivināja:
  -Dzīve drīz beigsies...
  Gringetu atbalstīja ar aplombu:
  - Punktiņš drīz sitīs!
  Malānija šauj ar ložmetējiem pret padomju kājniekiem un šņāc:
  - Ak, mammu, mammu, apžēlojies par savu dēlu!
  Matilda, kurai bija grūti aizturēt smieklus, piebilda:
  - Galu galā viņam nav atlicis dzīvot ne dienas!
  Džeina filozofiski domāja:
  - Ikviens vēlas dzīvot skaisti, bet tikai daži mirst ar cieņu!
  Gringueta atbildēja ar smaidu:
  - Nāve sola nepatikšanas, ja vien tā nedzirkstīs ar sasniegumu stariem!
  Malānija nošņācās ar niknu zobu atsegšanu:
  -Laba nāve ir labāka par traku dzīvi!
  Matilda izaicināja:
  - Ir labi būt Dievam brīvībā, bet ir slikti būt velnam cietumā!
  Gringeta ar indīgu smīnu atzīmēja:
  - Un mums ir beigušās čaulas... Piekrītiet, tā ir milzīga traģēdija! Neviena iznīcināšanas dāvana!
  Džeina nicinoši šņāca.
  - Būs jaunas dāvanas un citi prezidenti!
  . NODAĻA Nr.17.
  Šajā dienā, 1947. gada 10. oktobrī, Frīdrihs, kā vienmēr, kurts un nenogurstošs, ātri skrēja uz gaisa zirga Me-362. Zēns nejuta pat noguruma ēnu, viņš bija pārāk satraukts un tomēr šāva, netrūkdams sitiena. Naktīs remonta brigādes, galvenokārt amerikāņu, nodeva ekspluatācijā daļu bojāto iekārtu. Jo īpaši "Pattoni" atkal tika sagriezti uz sliedēm, turklāt pāris simti no šiem transportlīdzekļiem nonāca ekspluatācijā pēc pārvešanas no ārzemēm, pa jau izveidotajiem dzelzceļiem. Partizāni, protams, centās, taču viņiem veicās daudz sliktāk nekā parasti. Ukrainas tēva vēlēšanās Bandera sakāva, un partizānu rindās pieauga nodevība un dezertēšana. Plus vēl saslima partizānu kustības komandieris Vorošilovs... Un viņam laikus netika atrasts aizvietotājs... Līdz ar to starptautiskās fašistu trieciengrupas apgāde bija visai apmierinoša. Jā, drosmīgie pagrīdes cīnītāji un varonīgie diversanti dažkārt guva panākumus, bet ne augstāk par taktisko līmeni. Turklāt jaunu kapitulētu sabiedroto parādīšanās izraisīja strauju ticības kritumu PSRS uzvarai, un tas noveda pie tā, ka svārstīgi elementi atklāti vai kā citādi slepeni pārgāja fašistu pusē.
  Dezertieru skaits īpaši palielinājās Kraikovas Sarkanajā armijā un Polijas armijā. Poļi, noticējuši nacistu un it īpaši Rietumu kapitālistu solījumiem, nopietni rēķinājās ar lielas impērijas izveidi austrumos uz Krievijas rēķina! Ne visi, protams, poļu komunisti palika uzticīgi padomju varai, bet pārējās politiskās nokrāsas... Liberāļi ir īpaši neuzticami... Tātad poļu vienības gandrīz uzreiz no ofensīvas sākuma sāka padoties Maskavas bulgā. ... Par laimi, viņu bija maz un tas vēl neatstāja izšķirošu ietekmi uz kara gaitu.
  Pirmos pāris lidojumus Frīdrihs veica pats, atraujoties no pārējiem pilotiem. Viņš redzēja, ka ienaidnieks vairs tik blīvi nesaskaras ar nacistu ordām ar uguni, un tanku ķīļu ceļā vairs nebija gandrīz neviena mīnu lauka. Bet padomju karavīri cīnījās spītīgi. Kājnieki uguni neatklāja un mēģināja, ļaujot tankiem aizvērties, uzspridzināt to kāpurķēdes vai granātu kaudzi, vai arī aizdedzināt ar degošām pudelēm.
  Terminatora zēns galvenokārt palielināja rezultātu uz padomju ieroču rēķina. Turklāt fotografēšana no horizontālas plaknes, izvairoties no laika tērēšanas niršanai. Tiesa, tika iznīcināti arī vairāki tanki, kas atradās slazdā. PSRS aviācija bija neaktīva. No rīta parādījās tikai septiņas U-2 lidmašīnas, tad četras Laggs. Vispār Frīdriham ar viņiem bija īsa saruna, viegli nospiežot sprūdu... Un tad kā vienmēr!
  Apspieduši jau tā novājinātos kaujas punktus, nacistu tanki metās tālāk pāri laukam un ierakumos... Prettanku grāvji un eži tomēr tika sastapti arī šajā jau sestajā un daļēji piektajā aizsardzības līnijā (tādu bija astoņi). kopā). Padomju artilēristi bija nervozi un sāka šaut no tālienes. Fašistu artilērija bija nežēlīga, un aviācija... Līdz šim kā slidotavā viss bija sasmalcināts. Nu Frīdrihs, kā vienmēr, ir visiem priekšā, sparīgāks un foršāks. Karaspēka veidošanā notika izmaiņas; vadībā izvirzījās Pattoni, bruņoti ar jaudīgiem ložmetējiem. Piespiedu lēmums samazināt zaudējumus no kamikadzes kājniekiem, kuri upurē sevi, bet nevēlas padoties...
  Trešo lidojumu Frīdrihs veica kopā ar savu draudzeni Helgu. Šeit viņi pirmo reizi satika vairāk vai mazāk lielu padomju lidmašīnu partiju. Starp tiem bija pat pieci Br-3 (no kurienes tie tika izrakti). Savādi, bet PSRS bumbvedēji, ieraugot vācu dūžus, nekavējoties pagriezās atpakaļ, un cīnītāji metās viņiem pretī.
  Frīdrihs mierīgi šāva mašīnas, cenšoties pietuvoties. Tostarp dūzis ar PSRS varoņa zvaigzni uz fizelāžas. Pieredzējušais karotājs tomēr mēģināja ielīst mākoņos, taču pret tādu briesmoni kā Frīdrihs Bismarks izrādījās tikai sliktāk. Terminators zēns, nezaudējot sitienu, notrieka trīsdesmit sešus iznīcinātājus un četras uzbrukuma lidmašīnas, ieslēdza ātrumu un metās pēc spridzinātājiem.
  Šeit gan Frīdrihs atklāja, ka viņa mašīna tik ļoti nesteidzas, un pat ar piespiedu dzinēju nesasniedza 740 aprēķinātos kilometrus. Iemesls ir skaidrs, Frīdrihs aizstāja 30 mm Mr-108 lielgabalus ar Mr-103, kas ar sākotnējo šāviņa ātrumu 960 metri sekundē daudz efektīvāk iekļūst tanku un ienaidnieka iznīcinātāju jumtos no ļoti lielas. tālsatiksmes, bet gandrīz pusotru reizi smagāki un zemāki ar šaušanas ātrumu 420 patronas minūtē (tomēr Frīdrihs kopumā labprātāk izšāva atsevišķus šāviņus, krītot transā!). Un ieroču munīcija tika palielināta īpaši Frederikam. Tātad, panākt bumbvedējus nebija viegls uzdevums. Vairāki veikli He-362 apsteidza drosmīgo jauno dūzi. Viņi krita kā krusa uz labības, sasmalcinot un mocījot padomju transportlīdzekļus. Turklāt Br-3, būdams lēnāks un vāji bruņots, kļuva par vieglu laupījumu teroristu pilotiem. Frīdrihs ieradās mielasta beigās, bet tomēr pabeidza duci, izsitot piecdesmit. Tomēr zēnam neizdevās pārspēt savu iepriekšējo rekordu - divsimt piecdesmit trīs automašīnas.
  Frīdrihs atgriezās ar lielu entuziasmu dvēselē. Viņš uzvarēja un uzvar! Un domas par manu nodevību pilnībā pazuda. Jauneklis pat sev teica:
  - Kāpēc tādi aizspriedumi! Dzimtene ir vieta, kur aug tavi draugi un bērni! Un PSRS nav Dzimtene, bet gan tautu cietums!
  Helga dzirdēja šos vārdus, bet, nesapratusi to patieso būtību, apstiprināja:
  - Tev ir taisnība! Un mums drīz būs bērni! Lai gan es nevēlos kļūt resns uz vēdera, kamēr šis karš vēl turpinās!
  Frīdrihs iesmējās:
  - Tas ir atkarīgs no Visvarenā Dieva gribas. Tomēr pāvests un virkne metropolītu ir mūsu pusē!
  Ceturtais lidojums uzbrukumā ar reaktīvo lidmašīnu Fokken-Wulf-5 pārvērtās par ieroču medībām, jo tika notverti tikai pāris tanki. Taču īstais pārbaudījums vēl bija priekšā.
  Rotmistrova Piektā gvardes tanku armija pabeidza pārsūtīšanu uz Krasnogvardeisky apgabalu. Tomēr pilnīgu pārsteigumu panākt neizdevās. Fašistu izlūkošanas lidmašīnas fiksēja lielas tanku masas kustību, un nacisti steidzās veikt pretpasākumus. Apmēram pieci simti 2. SS tanku armijas SS vienību, kā arī divi simti transportlīdzekļu no stratēģiskās rezerves, iznāca, lai satiktos ar deviņsimt piecdesmit tankiem un pašpiedziņas lielgabaliem, kurus pastiprināja Rotmistrova bruņu dūres rezerves. Konkrēti, kauja notika uz lauka pie Pervomaiskijas kolhoza, kur sagūstītajā līnijā atradās vācu grenadieri un ieroči.
  Frīdrihs un labākie vācu dūži tika izsaukti, lai atvairītu masīvu uzbrukumu no zemes un gaisa.
  Staļingradas kaujas varonis ģenerālleitnants Rotmistrovs izpildīja paša augstākā virspavēlnieka pavēli un patiesi ticēja, ka kauja pie Maskavas vēl nav zaudēta. Viņa rokās bija vara, un pavīdēja cerība, ka PSRS atgūs iepriekš zaudēto. Tomēr kolonna, kas pārvietojās ar savu spēku, kļuva diezgan izstiepta. Daļēji tas bija saistīts ar vēlmi izvairīties no Trešā Reiha izlūkošanas lidmašīnām, bet citu gājiena laiku izraisīja ienaidnieka lidmašīnu bojājumi dzelzceļa līnijās.
  Smagie bumbvedēju triecieni lika lielajiem tanku spēkiem ar savu spēku doties simtiem kilometru. Turklāt maksimālā ātruma gājienā... Te ņemta vērā tanku parka zināma neviendabība, dažiem transportlīdzekļiem tika nomainīti filtri, citiem, gluži pretēji, vecie tipi, tostarp nepilnīgās transmisijas, bremzēja dīzeļdzinējus.
  Ienaidnieka aviācijas brutālās un masīvās ietekmes dēļ piektā triecienarmija atradās diezgan tālu no frontes līnijas un tas lika šim tērauda veltnim maršēt no vakara līdz rītam.
  Rotmistrovu jau gaidīja kompaktāka fašistu grupa. Kaut arī nacisti bija zemāki kopējā tanku skaitā, tie bija pārāki kvalitātes ziņā: viņiem bija aptuveni pusotrs simts "Panthers"-5 un "Tigers"-5, kā arī pusotrs ducis "Goering" L (angļu val. transportlīdzekļi ar 17 pēdu lielgabaliem, kuru caurlaidības jauda ir aptuveni vienāda ar pistoli "Panthers"), E-50, AG-50 un "Patton". Tanku iznīcinātāji Super Ferdinand joprojām bija ceļā.
  Protams, labāk būtu bijis masveidā uzbrukt nacistiem, taču lielais Žukovs Rotmistrovam pārāk steidzās, pamatoti baidīdamies, ka nacisti veiks enerģiskus pretpasākumus. Tomēr viņi to jau ir izdarījuši...
  Bet te padomju armijai bija viens trumpis - tas bija nopietns gaisa segums... Lidmašīnas tika izņemtas no Urālu virziena un no štāba rezerves, un tās pat iemeta kaujā mācību mašīnas, kā arī aprīkojumu tieši no konveijera. . Šī bija iespēja izlauzties cauri labajam sānam un aizmugurei, kas bija pavirzījusies tālu priekšā fašistu ķīlim.
  Ģenerālis Gota un citi komandieri jau sākotnējās Maskavas operācijas plāna apspriešanas laikā pieņēma, ka Krasnogvardeiska noteikti kļūs par tanku kaujas vietu ar padomju armiju kaujas rezervi, kas nozīmē, ka ir nepieciešams seguma plāns. .
  Speciālās vācu lidmašīnas, īpaši Xe-362, uzraudzīja gaisa telpu, lai kaujai uz Krasnogvardeysky bija jākļūst par Otrā pasaules kara lielāko ne tikai tanku, bet arī gaisa kauju!
  Frīdrihs tika aicināts cīnīties ar ienaidnieku, viņš ir labākais Luftwaffe dūzis, gaisa kauju karalis bija Trešā Reiha uzvaras simbols. Un viņam blakus vai gandrīz blakus uz labās rokas uzbrukumā un līdz ar to īpaši spēcīgai Fokken-Wulf-5 modifikācijai sacentās Helga.
  Zēns pat dziedāja:
  - Mēs skrienam pa viļņiem ar zvaigžņu kuģiem! Kvarki puto ētera virpuļos!
  Helga apstiprināja:
  - Sarkanie radījumi, jūs nositīs! Pazemes elles pasaules bērni!
  Frīdrihs smējās un teica savu mīļāko:
  - Nāc, prom no skrūves! Nāves eņģelis, tikai svilpi, lai viņš parādās! Viņš saplēs visas putas viņu ēzeļu gabalos!
  Helga iesmējās, atbildot.
  - Nu tu esi asprātīgs!
  Frīdrihu zināmā mērā uztrauca viņa lidmašīnas pieaugošais svars, saistība ar liela attāluma ieroču uzstādīšanu un munīcijas pieaugumu. Galu galā 30 mm lielgabala šāviņš ir trīs reizes smagāks par 20 milimetru lielgabalu, un iznīcinošā spēka ziņā, iespējams, četras reizes jaudīgāks, tas ir universāls ierocis, kas spēj iznīcināt bruņas gan uz virsmas. no planētas un gaisā! Jaunais dūzis pat gribēja atteikties no ložmetējiem un izņemt tos četrus lielkalibra, bet... Helga iebilda pirms izlidošanas:
  - Galu galā tas var nonākt līdz tuvcīņai. Šo trumpi labāk pietaupīt...
  - Pietiek ar Force Majeure un diviem šāvējiem! - Frīdrihs īsi pārtrauca. Man pietiek ar nošaušanu tuvu. Vispār, manuprāt, ložmetēju bruņojums šeit ir pārmērīgs.
  Helga jautri ķiķināja un uzsita puisim pa muguru.
  - Diemžēl ne visi ir tik neuzvarami bruņinieki kā jūs! Daudzi dūži vēl ir iesācēji, viņiem vajag blīvāku uguni, lai noteikti trāpītu...
  Frederiks diezgan pamatoti iebilda:
  - Tik dārgu auto kā ME-362 U pilotam iesācējs nedos. Šis cīnītājs ir paredzēts dūžiem.
  Tā vietā, lai atbildētu, Helga ieskrēja savā iznīcinātāja lidmašīnā, zibinot savus kailos, rozā papēžus. Ko citu darīt, atskanēja avārijas zvans.
  Frīdrihs kopumā bija apmierināts, ka viņš ir noņēmis divus ārējos ložmetējus, masīvais transportlīdzeklis pacēlās vieglāk, un ātrums palielinājās, un vieglākie spārni uzlaboja manevrētspēju. Lai gan pašus ugunspunktus sedza apvalki, to samazināšana manāmi uzlaboja automašīnas aerodinamiku. Lai gan Me-362 aerodinamisko īpašību ziņā joprojām nav līdzvērtīga starp virzuļmašīnām, tas ir tik universāls kara zirgs.
  Zemāk mirgo reti koki un lauki... Diena karsta un izskatās, ka nebūs viegli cīnīties. It īpaši krievi, kuri zaudē šo milzīgo cīņu. Šeit pa kreisi un nedaudz zemāk lido vārnu bars... Liels bars, dažas vārnas ir ļoti lielas... Drausmīga zīme, vārnas pavada visus šīs nežēlīgās, sentimentalitātes pasaules karus. Kā Bojarskis dziedāja slavenajā mūziklā:
  - Bet kāpēc! Nav iespējams dzīvot pēc sava prāta! Bet kāpēc - dzīve mums neko nemāca!
  Šeit tā ir vardarbība, vardarbība un vēl vardarbība! Nežēlība, nežēlība un vēlreiz cietsirdība, kas cementē tautu!
  Vārnu bars šķiet bezgalīgs, to ir desmitiem, simtiem tūkstošu, un tās ķērc tā, ka var dzirdēt pat hermētiski noslēgtā kajītē. Frīdrihs pa radio Helgai jautāja:
  - Varbūt varam iesist viņiem ar ložmetējiem?
  Ace meitene iebilda:
  - Tas nav tā vērts! Šeit katra lode var skaitīties!
  Frīdrihs iesmējās:
  - Kas ir pilnīgi iespējams! Karalim zem troņa maisā ir patronas.
  Pirmā padomju lidmašīnu partija pēkšņi izlēca no grifu bara aizmugures. Vispirms viņus satika salamandras. Zaudējumi bija abās pusēs, vairāk tika nogalināti krievi. Frīdrihs atklāja uguni vēlu un notrieca tikai astoņas automašīnas. Bet tas joprojām ir grūts sākums. Bet pāris vācu "Salamanders"-3 tika notriekti, un nav skaidrs, kā Me-262 izdevās visus apsteigt.
  Bet galvenais vēl bija tikai priekšā. Vārnu bars beidzās, vācu piloti izlēca telpā virs Krasnogvardeisky lauka un sākās.
  Vācu eskadras virzienā steidzās vesela armija, un šeit faktiski bija aviācija no vairākām PSRS gaisa armijām. Milzīga visu veidu lidmašīnu armāda, bet galvenokārt Jakovs un nedaudz mazāk Laggs.
  Frīdrihs atklāja uguni no vairāk nekā sešu kilometru attāluma. Viņš atkal iegrima mežonīga transa straumēs, kad tu nemērķē, bet pirksti turpina spiest automātiski. Kad vairs nav apsvērumu, domu, ķermenis it kā ir tavs, bet tu jau esi kā nezināmu spēku marionete... Un tas nozīmē, ka miesa nav tava, bet gan pazemes gars - nešķīsti, ļauni spēki. ..
  Nu, un terminatora zēna galvā dziesma sāka skanēt vairākas reizes:
  Draugu lokā, bet tajā pašā laikā noslēgti,
  Ciešanu, skumju raižu gūstā!
  Mūsu pasaule ir tik nogurusi no ļaunprātīgas izmantošanas,
  Nav redzams ne plašums, ne skaistums!
  Kur tu mūs esi atvedis - ļaunais ļaunais velns?
  Kad ļaunais dēmons pārvalda armiju!
  Mēs noteikti vēlamies militāru slavu,
  Lai gan sirdī esmu nelietīgs parazīts!
  
  Tāds tukšums izdzisušajā garā,
  Purvam nevar apiet!
  Un nāve, šis miets nežēlīgajai vecai sievietei,
  Kas iekasē nodevas Svētajā Krievzemē!
  
  Vienkārša izpratne nespīd,
  Viss ir tīmeklī, neierobežota jauda!
  Vēlme dzīvot zemes mājoklī,
  Garšojot saldumu, prieku, laimi kopā ar savu mīļoto!
  
  Bet liktenis sūtīja viņa dēlu karā,
  Kur mums bija jāaizmirst par mieru!
  Par to nevajag nolādēt sātanu,
  Mēs paši neko citu negribējām!
  
  Es griežos caur viesuli uz lidmašīnu,
  Veicot vērpjot, un paraksta gājienu!
  Ticiet man, Tēvzemes cīnītājs nav miris,
  Spēlēsim bēru gājienu par sārņiem!
  
  Ienaidnieks ir daudz, spēcīgs,
  Mašīnas, cīnītāji, raķetes!
  Mēs sagrausim elles Vērmahtu gabalos,
  Krievijas varoņdarbi tiks slavēti!
  Es ticu, ka komunisms nāks uz Zemes,
  Mēs dzīvosim laimīgi - es zinu noteikti!
  Cilvēku bende - fašisms sabruks,
  Uzvara būs laipnībā, maija gaismā!
  
  Tēvzeme, ātrs lidojums,
  Tas mums deva svētu dzīvi!
  Dzimtenes himna dzied mūsu sirdīs,
  Galu galā es sīvi cīnos par viņu!
  
  Un es ticu, ka pienāks gaišs laiks,
  Slepkavību nebūs, vecums pazudīs bezdibenī!
  Sacensības attīstīsies bez malas,
  Virsotne metīsies uz līniju sasniegumiem!
  
  Un lai mēs varētu tuvināt laiku;
  Tad jācīnās kā krievu karavīram!
  Lai tas sasniegtu visus, kas nav debīli,
  Ka krievi vienmēr prot cīnīties!
  Frīdriha galvā skanēja laba patriotiska dziesma, bet viņa nodevīgās rokas un kājas darīja tieši pretējo. Proti, viņi sūtīja šāviņus visu veidu un marku padomju lidmašīnām. Padomju piloti mēģināja pietuvoties un sākt kautiņu... Volka, kustībā nošāvis vairāk nekā piecdesmit transportlīdzekļus, veica pagriezienu un izvairījās no šāvieniem un taranēšanas mēģinājuma (viņš nogrieza šo kamikadzi ar īsiem ložmetēja uzliesmojumiem) . Tad jaunā dūža lidmašīna nobīdījās, un, atrodoties kaujas transā, zēns izšāva daudz gaisa lielgabalu. Tas lielā mērā nopļāva vairākus padomju iznīcinātājus, kas izcēlās no aizmugures.
  Šeit pats Frīdrihs gandrīz tika taranēts, taču viņam izdevās ieslīdēt ugunslīnijā un turpināt iznīcināt pretiniekus. Šoreiz par viņa upuriem kļuva divu dzinēju "Pawns". Zēnu galvās pazibēja aforisms (arī bandinieki nav rieksti, topošās karalienes!). Helga čīkstēja radio:
  - Ak, mīļā māmiņ! Kā viņi spiež!
  Frīdrihs, izpildījis nepilnīgu cilpu, no liela attāluma nogrieza padomju cīnītājus, mēģinot tikt aiz Helgas. Viens no tiem bija "Shopkeeper" (Lagg-5), kam uz fizelāžas bija liela sarkana zvaigzne... Tas nozīmē PSRS varoni. Pati meitene, veicot Fokken-Wulf uzbrukuma modifikāciju, šāva uz Rotmistrova armijas tankiem, kas tuvojās vācu pozīcijām. Un tajā pašā laikā viņa sita diezgan precīzi, veiksmīgi nirstot.
  Frīdrihs joprojām cīnījās ar ienaidnieka lidmašīnām, garīgi pateicoties piegādēm par munīcijas pieaugumu. Viņam pat izdevās iestādīt T-34-85 tankā nodevēju terminatoru, izvēloties komandiera tanku (to var redzēt no antenām, kuras, neskatoties uz putekļiem un attālumu, Frīdriha asās acis viegli saskatīja!).
  Lūkas vāku trāpīja uzreiz trīs šāviņi un tanks apstājās...
  Arī lejā bija karsts, Piektās gvardes tanku armijas avangards jau bija ripojis pretī SS grenadieriem un Otrā korpusa daļām.
  Prettanku grāvī ieripoja pirmie padomju spēkrati, kuru ātrums palēninājās. Uz tiem lija Tigers-5 un Panthers-5 ātrās uguns lielgabali. Šeit jaunie vācieši ir spēcīgi: cīnās no attāluma; lai iegūtu priekšrocības pār viņiem, padomju tankiem bija jāiesaistās tuvcīņā. Ierīkot poligonu... Bet taktiskais lēmums bija neprecīzs, plosīties cauri klajam laukam, kur tika izrakti grāvji, satikt mašīnas, kas gaida "laupījumu". Jā, un vienlaikus nekrist masveidā?
  Tiesa, padomju Ils, neskatoties uz ievērojamiem zaudējumiem, tāpat kā mazs bokseris, nirstot zem milzu ievārījuma, izlauzās pretī ienaidnieka tankiem, nodarot postījumus, tostarp ar nelielām bumbām. Tiesa, uz dažiem "Tīģeriem"-5 tie stāvēja tīkla augšpusē, taču daudziem transportlīdzekļiem vācu kājnieki bija spiesti uzstādīt aizsardzību burtiski kustībā.
  Frederiks domāja, ka, ja krievi būtu nodrošinājuši koncentrētāku uzbrukumu, viņiem būtu daudz lielāka iespēja tikt pie "daudz naudas" un izdevīga tuvcīņa.
  Sarkano pilotu taranēšana turpinājās, taču, piemēram, pret ļoti veiklo Salamander-3 šī taktika nenesa gaidītos augļus. Vācu aviācijas zaudējumi pieauga, tāpat kā padomju aviācijas zaudējumi vēl lielākā mērā. Bet šī vairs nebija neatbildēta cīņa. Daudziem padomju pilotiem bija pienācīga pieredze, ne velti viņi aptvēra Maskavu, tāpēc nacisti daudz cieta.
  Frīdrihs, kura instinkti bija neticami asi, vienmēr izvairījās no sitieniem un intuitīvi trāpīja visbīstamākajiem padomju kaujiniekiem. Cenšas izsist līderus. Viņš to izdarīja, un tas darbojās bez aizdedzes izlaidumiem. Starp citu, manā galvā bija tukšums, un kaujas kā tādas uztveres trūkums. Ķermenis reaģēja, mērķi tika noķerti, garām nebija. Vairākas reizes nokļuva pat līdz tankiem.
  Un daudzi simti, ja ne tūkstoši visu veidu lidmašīnu mirgoja un mirgoja mūsu acu priekšā. Piemēram, Hafmens uz sava He-362... Cīnās īpatnēji, ātrums, reaktīvo mašīnu raustīšanās, un gruži lido uz visām pusēm... Un krievi arī nav slikti... Bet kur ir Kožedubs, laiks atslēgt strāvu... Frīdrihs kustas minimāli, tagad nav jāgriežas, sist taupīgi, bet tikai, nedaudz kustoties no sakāves..
  Beidzas munīcija, tvertnēs esošā degviela, un no vācu pozīcijām ierodas iespaidīgi papildspēki. Salamandras un pat daži lielie Me-362 ir pirmie, kas iesaistās kaujā, kam seko pārējā Hitlera banda. Atkal ripo uz priekšu... Arī padomju lidmašīnas sāk atkāpties. Viņiem beidzas degviela, un to zaudējumi ir pārsnieguši visas iedomājamās un neiedomājamās robežas. Frīdrihs atgriežas un jautā Helgai:
  - Viss ir kārtībā?
  Meitene atbild:
  - Lidmašīna ir kustībā! Es izgāzu sešus tankus un vienu iznīcinātāju...
  Frīdrihs nosvilpa:
  - Jā, tu pārspēji pat mani iznīcināto tanku skaitā. Es personīgi iznīcināju tikai piecas mašīnas ar uzpurņiem!
  Helga iesmējās.
  - Cik lidmašīnu?
  - Lidmašīnas? - Frīdriham galvā pazibēja skaitļi... - Tieši trīssimt viens! Jauns pasaules rekords. Kāds sasniegums...
  Helga iesaucās:
  - Tu esi tikai bruņinieks! Nē, drīz iznīcināšanas dievs. Pats lielais Kali... Universāls cīnītājs!
  Frīdrihs pieklājīgi izlaboja:
  - Patiesībā Kali nav dievs, bet gan ļaunuma dieviete. Tas ir, sieviete, kaut arī hinduismā ļoti cienīta un populāra dievība. Viņai ir uzcelti daudzi tempļi, un viņai tiek piedāvātas lūgšanas.
  Zēns pēkšņi pamanīja, ka ir smagi saskrāpējis ceļgalu uz sviras. Un viņš zvērēja:
  - Sasodīts! Tik smagi bruņotā mašīnā nebija vērts veikt pagriezienu.
  Helga ar bažām teica:
  - Un tavs nākamais lidojums ir bez manis?
  Frīdrihs viegli apstiprināja:
  - Jā, jūsu Fokken joprojām tiks uzpildīts un uzlādēts, bet manējais jau stāv gatavs. Vienkārši nesaki to, vienkārši rūpējies par sevi!
  Helga apņēmīgi noteica:
  - Nē! Mans ieteikums jums ir cīnīties un cīnīties, cik vien iespējams... Ja vien iespējams.
  Lidmašīnas nolaidās un Frīdrihs skrēja uz nākamo mašīnu. Izvēlētā Me-362 un Assault F -490 kombinācija bija optimāla visu laiku superass.
  Frīdrihs, ar basām kājām taustīdams Fokken-Wulf-4 asos, raupjos pedāļus, sāka stumt ātrumu un dziedāt līdzi:
  - Es lidoju kaujā! Es samīdīšu radījumu putekļos!
  Cīņa pie Krasnogvardeiskas turpinājās. Papildus pašas Rotmistrova armijas tankiem kaujas laukā ieradās arī simts piecdesmit padomju transportlīdzekļi, kas paņemti no padomju frontes dienvidu flanga un Kaširnskas reģiona. Tiesa, pagaidām pienākusi tikai pirmā automašīnu partija. Arī padomju aviācija nedomāja padoties, taču vēl nebija īpaši aktīva.
  Frederiks sāka strādāt pie tankiem, izmantojot savus speciāli šim nolūkam radītos ieročus. Viņaprāt, 37 milimetru kalibrs šim mērķim joprojām bija optimāli piemērots. Piemēram, Rudels ar šādiem ieročiem bez jebkāda kaujas transa iznīcināja, pareizāk sakot, kara laikā izsita 534 tankus. Bet tur bija parasts cilvēks, nevis Frīdrihs. Puisis atcerējās, kā tēvs mammai stāstīja, ka kombinētā ietekme uz dzemdē nēsāto bērnu papildus fenomenālu spēju izpausmei, progresējot pubertātei, var pārvērst atvasi par psihopātu...
  Varbūt arī viņa kaujas transs un šī karotāja lielvara ir ietekmes sekas, kuras raksturs viņam nav zināms.
  Bet šeit nāk tanki, pilotam to kustības šķiet lēnas, un vēl jo vairāk Frīdriham. Jaunais dūzis sāka sist no horizontālas plaknes. Tas tikai šauj un sit. Gaismas uzplaiksnījumi no maziem sprādzieniem, lūkas izlauztas cauri. Šajā gadījumā daudzas automašīnas aizdegas, jo gāzes tvertnes atrodas kaujas nodalījumā. Un iznīcināšana, T-34 stobrs aizlidoja kā katapulta mēle.
  Bieži vien šāviņi izraisīja munīcijas detonāciju. Un tas savukārt...
  Frīdrihs par tādiem niekiem nedomāja, viņš vēroja attēlu, kad, piedzīvojuši smagus zaudējumus un saprotot, cik bezjēdzīgi ir mēģinājumi izlauzties, ap padomju tautas izraktajiem grāvjiem pārvietojās aizsargu tanki.
  Bet pat šeit viņus gaidīja nepatīkams pārsteigums. Diviem desmitiem "Super Ferdinandu" izdevās pietuvoties. Viņiem, diemžēl, bija spēcīgākas braukšanas īpašības, pateicoties amerikāņu dzinēju izmantošanai.
  Padomju mašīnas gāja pa klaju lauku, kas nozīmēja, ka leģendārie kaujinieki varēja uzbrukt tikai trīs kilometru attālumā. Protams, "Superferdinandi" netrāpīja, taču augstais pretgaisa lielgabalu uguns ātrums ļāva viņiem trāpīt diezgan bieži. Turklāt lauks bija stipri izrakts un uzarts ar šāviņiem, un T-34-85 nevarēja uzņemt ātrumu. Bet izvirduma laikā tie joprojām kustējās kā vārpsta. Un ātrgaitas tanku iznīcinātāji Panthers-5 un veiklie amerikāņu Witches-5 steidzās palīgā Ferdinand-4.
  Frīdrihs mēģināja izsist (tīri zemapziņā) komandierus. Pat pirksti bija krampji no sasprindzinājuma. Un tur bija augļi! Jaunais terminators no horizontālas projekcijas izsita četrdesmit divus tankus T-34, trīs KV un divus Su-122. Varēja būt vēl trīs automašīnas, taču viņu uzmanību novērsa padomju iznīcinātāju reids, un pats galvenais - uzbrukuma lidmašīnas. Izmantojot tos, Frīdrihs sāka šaut no 37 milimetru gaisa lielgabala un diviem 20 milimetru lielgabaliem (arī diezgan postoši, ja trāpīja gaismai vai benzīntankam vai dzinējam).
  Kopā ir divdesmit septiņas lidmašīnas, un ir astoņpadsmit Ilovu... Nav slikti, ņemot vērā katra tanka nozīmi, pat tie, kas tika bojāti šajā spītīgajā kaujā... Vairāki T-34-85 paātrināja un beidzot izlauzās, lai aizvērtu. diapazons. Tagad viegli bruņotā amerikāņu "Raganas"-5 uzliesmoja liesmās.
  Frīdrihs redzēja Hansa Ulriha Rudela uzbrukuma lidmašīnu. Šķiet, ka šis sen slavenais dūzis arī nolēma Stuka nomainīt pret spēcīgāko un ātrāko Fokken-Wulf-5. Viņa lāpas emblēma ir zināma visiem. Viņš jautāja Frederikam:
  - Kā tev iet, Nāves eņģeli!
  Terminator Boy atbildēja:
  - Gestapo lietas ir, bet man ir sasniegumi!
  Rudels apliecināja:
  - Un man iet labi! Bet kā izdodas šaut tik precīzi un ātri, turklāt pat no horizontālas plaknes?
  Dūzis smejoties atbildēja vai pat dziedāja:
  - Es noteikti zinu, ka viss neiespējamais ir iespējams! Atrodi Zemes karaļu dimantu tekošā ūdenī!
  - Viss kārtībā, dienas beigās es paspēšu līdz trīsdesmit! - Rūdels apsolīja.
  Atgriešanās, lidmašīnas nomaiņa un atkal oriģinālais Me-362, lidmašīna, kas, izņemot ložu caurumus spārnos, Volkas vadībā nesaņēma nekādus bojājumus. Un, protams, tanku kauja...
  Krasgvardeiski bija karsts. Piektās gvardes armijas kolonnas un no citām frontēm izņemtās brigādes pacēlās uz augšu. Pie vāciešiem rāpoja arī pastiprinājumi, tostarp ducis amerikāņu tanku iznīcinātāju, jaunākie M-18 ar 110 mm lielgabaliem. Šie transportlīdzekļi ar iznīcinošo spēku nebija zemāki par Tiger-5 lielgabaliem, kalibrs 105, un pat labāk pārspēja T-34, jo tie bija mazāk pakļauti rikošetam. Arī pats lielgabals ir izgatavots no pārveidota amerikāņu pretgaisa lielgabala, kas nozīmē, ka tas ir ātri šaujošs. Vienīgi bruņas ir vājākas par vāciešiem, bet tomēr ar 186 milimetriem pietiek, lai pierē noturētu šāviņu. Turklāt T-34-85 bieži tiek izsmērēts, atrodoties kustībā.
  Frīdrihs, joprojām atradies tālumā, sajuta tuvojošos Sarkanās armijas lidmašīnas jaunā viļņa cunami. Tas nozīmē, ka, kamēr tankiem, kas gandrīz cieši saslēgti kopā, nav laika, labāk ļaut par tiem parūpēties uzbrukuma lidmašīnai. Starp tiem, starp citu, var redzēt ļoti smagi bruņotus un bruņotus Non-329. Gan uzbrukuma lidmašīnas, gan tanku iznīcinātāji ir spēcīgi. Īpaši ar 88 mm Ra-44 lielgabaliem, kas caurdur ne tikai tanka jumtu, bet arī pieri. Tikai gaisa kaujās šī mašīna, maigi izsakoties, nav tik daudzpusīga kā "darba ķēve" Fokkena-Vulfa.
  Starp uzbrukuma lidmašīnām Frīdrihs pamanīja Helgas lidmašīnu. Nu, protams, atkal darbībā.
  Terminatora zēns, nedaudz nokāpjot pa ceļu, mēs sagriezīsim trīs tankus un pašpiedziņas lielgabalu-76, dziedāja:
  - Mums būs izrāde! Vienkārši augstākā superklase!
  . NODAĻA Nr.18.
  Helga viegli atbildēja:
  - Protams, es tev ticu! Es neatdevu savu sirdi zvēram! Jums tiks sniegta atbilde - tici vai nē?
  Tā vietā, lai atbildētu, Frīdrihs sāka šaut no liela attāluma no apakšas... Un tad ieguva augstumu.
  Padomju lidmašīnu bija diezgan daudz, bet tomēr mazāk nekā pirmajā reizē. Luftwaffe piloti jutās diezgan pārliecināti, kā pirmklasnieks, kurš nepazīstamā skolā bija pieveicis kaitinošu vienaudžu un burtiski bija spēka pārņemts.
  Padomju piloti kļuva viltīgāki un, nonākuši uzbrukumā, nekavējoties sadalījās grupās, mēģinot vilkt vāciešus sev pretī. Frederiks uzbruka viņiem, uzkāpdams kalnā. Tomēr ienaidnieka atteikšanās sākt tiešu uzbrukumu viņam tikai atviegloja taktiku. Bet citi vācu cīnītāji devās kaujā.
  Frīdrihs ar īgnumu atzīmēja, ka Non-362 parasti viņam bija priekšā. Bet tas ir labi, no vairāku kilometru attāluma neviens nezina, kā nocirst.
  Un "Salamandras"-3 gluži kā bērnu papīra lidmašīnas lēkā, lec kā haizivs pa viļņiem, un pašas iegūst...
  Frīdrihs izvēlējās savu upuri, komandlidmašīnu, un viņam nebija laika domāt par to, kā šī lidmašīna tika notriekta. Zēns uzzīmēja morāli:
  - Karā, atšķirībā no sporta, var zaudēt vienreiz, bet karā, atšķirībā no spēles, var uzvarēt bezgalīgi! Tomēr no galda nolido tikai zaudētāja figūras; uzvarētājs uz galda novieto pat iepriekš notriektas kaujas vienības!
  Tomēr cīņa bija jūtama arī laukumā. Piemēram, Vitmans jau ir diezgan pieredzējis tanka dūzis, viņš cīnījās uz Tiger. Arī viņš un šāvējs diezgan bieži netrāpīja, lai gan tanks viegli apgriezās. Gunner Šleihs tik tikko paspēja noslaucīt sviedrus no sejas. Šim tērauda briesmonim jau vairākas reizes ir trāpīts pa pieri, bet līdz šim tas bijis rikošets. Vitmans iekliedzās plaušās:
  - Ļaujiet viņiem tuvāk, neuztraucieties vai...
  Par cilvēka stāvokli tajos briesmīgajos apstākļos stāstīja arī kaujas dalībnieka, 31. tanku brigādes štāba priekšnieka vietnieka, kurš nesen kļuva par Padomju Savienības varoni, Grigorija Peņežko iespaidi. ... Maniem garīgajiem tēliem priekšā palika smagi tēli... Bija tāda rūkoņa, ka spiedās bungādiņas, no ausīm tecēja asinis. Nepārtraukta dzinēju rūkoņa, metāla šķindoņa, rūkoņa, šāviņu sprādzieni, plosītās dzelzs mežonīgā grabulīša... No smailiem šāvieniem sabruka torņi, savijās ieroči, plīsa bruņas, eksplodēja tanki.
  Necaurejamo smago Patton-3 viņi mēģināja paņemt padomju T-34-85 gandrīz tukšu. Viņš ņurdēja, vairogs bruņas izspiedās. "Raganas"-4 izslīdēja cauri un mēģināja pašas izmantot manevru. It kā tā būtu seno bruņinieku zirgu armija, kas grasījās sakaut viens otru. Bieži vien abi tanki izšāva tukši un uzspridzināja viens otru.
  Šāvieni gāzes tvertnēs acumirklī aizdedzināja tvertnes. Atvērās lūkas, un tanku apkalpes mēģināja izkļūt ārā. Grigorijs ieraudzīja pussadegušu jaunu leitnantu, kas karājās pie bruņām. Ievainots, viņš nevarēja izkļūt no lūkas. Un tā viņš nomira. Apkārt nebija neviena, kas viņam palīdzētu. Karavīri zaudēja laika izjūtu, nejuta ne slāpes, ne karstumu, ne pat sitienus tanka šaurajā kabīnē. Viena doma, viena vēlme - kamēr esi dzīvs, pārspēj ienaidnieku. Padomju tanku ekipāžas, kas izkāpa no avarējušajām mašīnām, meklēja ienaidnieka ekipāžas, kuras arī palika bez ekipējuma, un sita ar pistolēm, cīnoties roku rokā.
  Sirreālisma stilā veidots attēls ar kapteini, kurš kaut kādā neprātā uzkāpa uz bojātā vācu Tiger-5 bruņām un ar ložmetēju trāpīja pa lūku, lai no turienes "izdūmotu" nacistus. Tanku rotas komandieris Čertorižskis rīkojās ļoti drosmīgi. Viņš izsita, cauri šāviņu virpulim, ielaužoties sānos ienaidniekam "Tīģeris"-5, bet pats cieta. Izlecot no mašīnas, autocisternas ugunsgrēku nodzēsa. Un viņi atkal devās kaujā.
  Helgas pēdējais šāviņš iedūrās Grigorija Peņežko tanka jumtā. Šāviņš ietriecās benzīntankā un viss uzliesmoja. Liesmas apdedzināja padomju tanku apkalpes, liekot tām izlēkt no lūkām. Bet pašam ievainotajam Grigorijam nebija laika izlēkt... Viņš sadega dzīvs, dabā saprotot, kas ir pazeme...
  Frīdrihs, redzēdams, ka ienaidnieka lidmašīna jau saprātojusies un mēģina aizlidot, izmantojot kombinētu darbību, pats uzbruka tankiem... Patiešām, vāciešiem bija grūti, lai gan kaujā ienāca vissmagāk bruņotie britu tanki Challenger ( ekipāžas arī ir no Lielbritānijas dēliem un šauj ārkārtīgi precīzi!) .
  Frīdrihs ir dēmoniskas enerģijas un sajūsmas pilns, viņš ir gatavs viens pats aizslaucīt visu un visus, pat ja viņam jācīnās ar veselu tanku armiju un vēl jo vairāk ar gaisa armiju. Bet mums ir jāatgriežas, degviela un munīcija beidzas, tāpēc mēs paceļamies, notriekdami piecdesmit septiņas lidmašīnas un izsitot trīsdesmit vienu tanku un sešus pašpiedziņas ieročus, kā arī vēl divus bruņutransportierus, trīs Katjušas, četras Andryushas, automašīnas, kas mēģināja braukt uz aizmuguri.
  Helga atzīmēja:
  - Krieviem ir dziesma par sievietēm mūsu ciemos! Un mums ir ne tikai kaujas sievietes, bet arī vīrieši, kas mums ir vajadzīgi!
  Frīdrihs piekrita:
  - Mūsu vīriešiem viss ir kārtībā, bet sievietes ir labākas!
  Helga viltīgi teica:
  -Sieviete uzvar, izlejot asaras, vīrietis uzvar, liekot tām izliet!
  Frīdrihs, zobus rāvis, atzīmēja:
  - Tā kā mēs jokojam, tas nozīmē, ka šodien viss nav tik slikti!
  Nākamajā lidojumā jālido vienam... Nu, ja tas tā ir, tad nav jēgas būt maziem... Fokken-Wulf ar gaisa dzesēšanas dzinēju ir patiešām karsts. Ir ļoti karsts, dzinējs un saule, kā arī maz laika atdzist. Pats Frīdrihs pat bija pārsteigts, kā viņš vēl nebija sabrucis zem tik mežonīgas slodzes. Galu galā tas ir elementāri... visas iekšpuses ir apēstas...
  Padomju tanki bija pilnībā izsmelti... Tomēr vāciešiem atkal ieradās papildspēki, un gandrīz visas uzbrukuma lidmašīnas tika iemestas kaujā... Bet Rotmistrovs saņēma arī papildspēkus... Tie paši tanki no citas frontes.
  Bet gaiss ir daudz mierīgāks, lai gan parādās atsevišķas iznīcinātāju vai uzbrukuma lidmašīnu partijas.
  Frīdrihs atkārto savu iepriekš pārbaudīto taktiku, viņš jau zina, ka tas viņu nepievils. Un vācieši...
  Notiek arī pārgrupēšanās, jo lielākā daļa padomju tanku jau ir iznīcināti, tad varam mēģināt uzbrukt paši... Vitmans drūmi piezīmēja:
  - Astoņi tanki tika izsisti... Vienai dienai labi, bet tādai dienai slikti...
  Strēlnieks izlaboja:
  - Patiesībā divpadsmit...
  Vitmens pārtrauca:
  - Četri iznīcināti transportlīdzekļi, kad krievi kāpa pa dziļu prettanku grāvi, netiek skaitīti! Tas bija elementāri. Un munīcija jāpapildina...
  Bet padomju tanki atkal metās uz priekšu, kad tiem īpaši sāka uzbrukt uzbrukuma lidmašīnas. Jo īpaši Frīdrihs, kurš izšāva piecdesmit piecus šāviņus, no kuriem četrdesmit deviņi T-34 tanki un seši pašpiedziņas lielgabali. Un tas viņam prasīja piecas ar pusi minūtes... Tā kauja bija... Protams, varēja būt arī ilgāk... Frīdrihs domāja, kāpēc gan lai viņš šautu no diviem lielgabaliem vienlaikus? Un pietiek ar vienu... Pa to laiku...
  Helga sagaidīja viņu lidostā, tik karsti noskūpstīja viņu uz lūpām un čukstēja:
  - Tas ir bruņniecības iemiesojums - Dons Kihots!
  - Ko tu teici? - Frīdrihs nesavaldījās.
  Meitene nekavējoties izlaboja sevi:
  - Piedod mazo vilku... Es gribēju teikt Lanselotu!
  Dūžu zēns atcirta:
  - Tad tā ir cita lieta! Galu galā Dons Kihots ir parodija par bruņinieku. Sava veida izsmiekls par stulbu bruņnieciskumu un nesavtīgu muižniecību!
  Helga piekrita:
  - Vispār es to saprotu! Bet...
  Frīdrihs pārtrauca meiteni:
  - Ātri lidmašīnās!
  Šķiet, ka padomju tanku apkalpes un piloti ir izdarījuši pēdējo mēģinājumu apgriezt ārkārtīgi neveiksmīgās kaujas gaitu. Ģenerālis Gotha kā pieredzējis komandieris, kurš jau bija rūpīgi izpētījis krievu taktiku, nesteidzās uzbrukt, bet pat nedaudz atliecās, lai pilnībā izmantotu ugunsspēka priekšrocības. Un, protams, rezervācijā. Tāda ir gara boksera taktika, kurš atkāpjas priekšā īsajam, strādā kā otrais numurs, bet neļauj īsajam pinčeram aizvērt distanci un iegūt priekšrocības. Nu Rotmistrovam nav citas izejas! Vai nu uzbrūk, vai mirsti! Pēdējais ir labāks, lai gan abus var viegli apvienot!
  Nu, Frīdriham arī ir jācīnās ar aviāciju... Tā arī ir cīņa, un ienaidnieks ir drosmīgs...
  Bet vispirms terminators zēns nošāva piecpadsmit uzbrūkošos T-34-85 tankus. Tik ēteriski vienā sērijā...
  Helga iesaucās:
  - Tu esi gaisa imperators! Šādi var tikt slavēts Trešais Reihs!
  Frederiks viņai atbildēja:
  - Un viņš jau ir slavens! Un nevajag slavēt!
  Helga kliedza:
  - Un tu viņu vēl vairāk slavini!
  - Centīsimies! - Frīdrihs norūca.
  Viņš atkal iekrita īpaši kaujas transā. Puiša galvā griezās dīvainas domas. Piemēram, kas ar viņu notiks pēc Trešā Reiha uzvaras? Protams, imperatora sievas patronāža viņam nodrošinās visaugstāko amatu, un viņa dēls kļūs par Lielās impērijas mantinieku. Aizraujošas perspektīvas! Un krievi beidzot iemācījās kārtību un disciplīnu, kuru viņiem nevarēja iemācīt pat asiņainais gruzīns Staļins.
  Lai gan, protams, līdz uzvarai vēl tālu... Vai varbūt cīnītājs var paņemt un pagriezt, ietriecoties Fricā. Nogalināt vairākus desmitus tādu fašistu transportlīdzekļu un atgriezties PSRS kā varonis?
  Bet vai tas viņam palīdzēs, ja no gūsta izbēgušie kara varoņi tiks nošauti un... Staļins vispār nevienam neuzticas, viņš teica, ka viņam nav dēla Jakovļeva! Tātad viņš, Frīdrihs, vairs nevar atgriezties... It īpaši pēc tā, ko viņš izdarīja... Viņš varēja bēgt uz PSRS uzreiz, kad viņam tikko iedeva Stuka. Būtu puisim piedevuši... Nu, varbūt būtu nosūtījuši uz soda bataljoniem, un ja viņš būtu arī notriekjis dažus nacistus... Jā, viņam bija iespēja atgriezties... PSRS, viņu nežēlos, viņš kļuvis pārāk asiņains...
  Frīdrihs domāja, kāpēc viņš nepārgāja padomju pusē? Nu, labi, viņš pievienojās Hitlerjugentam, kad atradās Berlīnes centrā; tajā laikā viņam nebija citas iespējas izdzīvot. Bet kāpēc viņš nogalināja komisārus? Viņš to varēja vienkārši izslēgt... Kāpēc viņā pēkšņi pamodās savvaļas zvērs... Pat ne zvērs, jo dzīvnieki parasti nogalina, lai ēstu vai bada dēļ. Cilvēks slepkavību pārvērta par izklaidi, kļūstot sliktāks par tīģeri...
  Kas ar viņu notika, ka slepkavība sāka sagādāt prieku un vēlme pacelties Trešajā Reihā un veidot karjeru apņēma visu viņa būtību? Par ko viņš kļuva?Kāpēc viņš zaudēja patriotisma izjūtu un pieķeršanos savai tautai?
  Tomēr vai viņam tiešām tāds ir? Šeit ir tas pats ģenerālis Vlasovs vai Boriss Aleksejevičs Smislovskis. Arī šeit bija dīvaina personība, kas, šķiet, bija cariskās Krievijas dižciltīgā korpusa priekšzīmīgs pārstāvis. Un viņam bija jāpāriet uz Hitlera un citu fašistu pusi. Krievijas impērijas armijas virsnieks, kapteinis. Pēc pilsoņu kara viņš tika internēts Polijā, pēc tam emigrēja uz Vāciju. Iestājis dienestā vācu armijā. No 1928. līdz 1932. gadam studējis Reihsvēra Militārā departamenta (Ģenerālštāba akadēmijas) augstākajos kursos. Otrā pasaules kara laikā aktīvi piedalījās krievu brīvprātīgo vienību veidošanā. Viņš uzskatīja, ka vācieši varētu dot ieguldījumu Krievijas atjaunošanā: "Vācu armiju uzvarai vajadzētu mūs aizvest uz Maskavu un pakāpeniski nodot varu mūsu rokās. Vāciešiem pat pēc daļējas Padomju Krievijas sakāves vēl ilgi būs jācīnās pret anglosakšu pasauli. Laiks strādās mums par labu, un viņiem nebūs laika mums. Mūsu kā sabiedrotā nozīme pieaugs, un mums būs pilnīga politiskās rīcības brīvība."
  Puiša galva bija pārpildīta ar to, ko viņš iepriekš bija lasījis internetā... Pavisam nejauši viņa skatiens pārlaida uzziņu grāmatas lappusi - "nacisma līdzstrādnieki ir nācijas kauns!"
  Tiesa, tajā pašā laikā es nekad nesadarbojos ar ģenerāli A. A. Vlasovu, jo es nedalījos ne viņa uzskatos, ne viņa rīcības plānā, bet es personīgi tikos ar viņu trīs reizes, galvenokārt pēc Vācijas ģenerālštāba norādījumiem.
  Pārdomas pārtrauca Frīdrihs... Notriektas astoņdesmit trīs padomju lidmašīnas, un tankos jau tiek stādīti pēdējie lādiņi, un jau var atgriezties... Kāds sūds... Kā nogrimis. ... Asiņainā prostitūta! Acis uzreiz kļuva slapjas... Sāļas asaru lāsītes tecēja pa gludajiem puiciskajiem vaigiem... Cik rūgti, nošaujieties vismaz!
  Pēc atgriešanās nogurušās, bet dzīvespriecīgās Helgas skats uzreiz pacēla garastāvokli, un viņš atkal metās kaujā... Galu galā viņš ir karotājs! Tas nozīmē, ka viņš ir dzimis, lai uzvarētu, un kura tauta ir vājāka, viņš ar to nedraudzējas!
  Helga pēkšņi piezīmēja:
  - Kāpēc tu raudāji?
  Frīdrihs pamāja ar galvu:
  - Acis jau asaro no noguruma! Kāda cīņa! Es neesmu aizvērusi acis jau sešas dienas! Un pirms tam es gandrīz negulēju!
  Helga mierināja:
  - Katls aizvērsies, un mēs mazliet pagulēsim... Palicis tikai nedaudz laika. Tikai nedaudz pirms uzvaras!
  Lidojums ar Fokken-Wulfach-4, ienaidnieka lidmašīnas nav redzamas, un no tankiem ir palicis maz. Bet pat tie, kas pastāv, ir jāpabeidz.
  Helga čukst radio:
  - Nu, dod viņiem! Tieši tāpat, pagriežot astoņnieku!
  Frīdrihs iesmejas:
  - Izgriezt astoņus ir labāk nekā uzlikt sešus uz plecu siksnām!
  Meitene, nirstot ietriekusies mašīnā, iesaucās:
  - Nē, nav iespējams tevi iedomāties kā sešinieku. Jūs parādāt karaļa šķirni.
  No Piektās gvardes armijas bija palikuši tikai ragi un kājas. Tagad arī Gota deva pavēli doties uz priekšu, jo īpaši tāpēc, ka bija jau vakars, laiks bija pagājis krietni pēc vakariņām un sāka tuvoties tumsa.
  Kaujas laukā palika vairāk nekā tūkstotis simts bojāto un iznīcināto padomju tanku, un aptuveni trīs simti vācu tanku guva nelielus bojājumus. No tiem aptuveni sešdesmit piecas automašīnas nekādā gadījumā netika atjaunotas.
  Un Frīdrihs, atstājis savu draudzeni gulēt uz gultiņas, joprojām lidoja. Šoreiz tas tika novirzīts artilērijas apspiešanai. Rotmistova izmisīgais gājiens novērsa daļu Mainšeina armijas spēku, un viņi dienā un vakarā virzījās ne vairāk kā divpadsmit kilometrus uz priekšu. Nakts iestājās, bet strādnieki joprojām strādāja. Piloti vienkārši mainījās.
  Vēlreiz Frīdrihs sastapās ar U-2 nakts bumbvedējiem. Mašīnas lidoja gandrīz tuvu zemei - lidojums zemā līmenī. Ar šādu maskēšanos viņiem būtu bijusi iespēja tikt cauri, taču šajā situācijā iedarbojās jaunā terminatora velnišķīgais instinkts.
  Turklāt Frīdriham pēkšņi kļuva liels kauns par savām asarām, un viņš kļuva nikns... Pat puiša skatiens mainījās. Un man galvā ieskrēja pavisam citi vārdi, cita dziesma;
  Dusmas izplatās pa ķermeni kā ugunīgs vilnis,
  Nav iespējams saprast šo lietu un to, kas ar mani tagad notiek!
  Tagad pazemes pasaule ir atklājusi visu tumsu dvēselē,
  Es gribu pilis - ar savu mīļoto un paradīzi būdā man nepietiek!
  
  Un kā tas viss notika, pat Dievs nezina,
  Es kļuvu par nodevēju, bet pagaidām esmu miris!
  No kurienes šī atklāsme, kas to dzemdēja,
  Iedvesmu smeļas krūzē - spēcīgi spēki!
  
  Velns mūs ievilka tīklā, iemetot apburtā lokā,
  Sagadījās, ka ieķēros tīklā!
  Bet es noraušu tīklu un pieņemšu Dievu savā sirdī,
  Tikai nenolādējiet debesu mēnesi!
  Un to es zinu noteikti: ieroču brāļi!
  
  Ak, dod man iespēju, svētais Kungs,
  Mana daba, tu esi nodevība un nelietība!
  Es gribēju miesu, glābt tikai miesu,
  Un viņš nokļuva bezdibenī, kur gudrība aizmiga!
  
  Fašists teica: jūs kalpojat mums -
  Jūs saņemsiet zemi, naudu, titulus un atzinību!
  Bet, ja tu atdosi savu dvēseli,
  Un tas ir vissliktākais sods pasaulē!
  
  Bet es esmu vājš, man ir problēmas,
  Un viņš iznīcināja dzīvās būtnes sevī, savu godu un sirdsapziņu!
  Lai tā būtu, tas ir grūts fakts
  Galu galā tas nav romāns, tikai stāsts!
  
  Ko man darīt, atpakaļ;
  Nekas vairs nav palicis, un tagad tas ir vismaz tavs kakls cilpā!
  Bet dēmons teica: pārtrauciet putru,
  Ticiet mums, es nepieņemu šādu gļēvulību!
  Frīdrihs pabeidza šo "vokālu", izsitot "ausis" un tad juta milzīgu nogurumu... Un tas, kas jau ir uzziedējis, kas nozīmē, ka ir pienākusi jauna diena, 11. jūlijs. Un viņš stāv uz kājām septiņas dienas...
  Pēc piezemēšanās zēns tik tikko paguva aizskriet līdz gultai un uzreiz nokrita;
  Sapnis izrādījās ļoti saspringts... Frīdrihs sapņoja, ka ir students un klausās lekciju. Turklāt gigantiskais skolotājs to stāsta ar tādu entuziasmu un degsmi, ka jūs neviļus klausāties. Tur mēs runājam par Krievijas ilggadējo vēsturisko ienaidnieku ASV. Šķiet, viņa dzimtene beidzot ir izdomājusi cienīgu atmaksas ieroci;
  -Jums jāzina, ka Pentagona armija ir izvietojusi savus labākos trieciena spēkus cīņā pret mūsu vēlmi lauzt ceļu uz citām pasaulēm. Es nosūtīju telegrammu NATO militārpersonām, kur paziņoju, ka negrasos sagrābt zemi, ka es veicu miermīlīgus pētījumus, kas vērsti uz visas cilvēces labā. Viņi neņēma vērā manu vēstījumu, viņi mēra visus pēc savas apšaubāmās un savtīgās vērtību skalas. Šīs megalomāniskās putas domā, ka spēj kontrolēt visu cilvēci. Viņi domā, ka, ja viņiem ir maniakāla aizraušanās ar sagūstīšanu un iznīcināšanu, tad arī citiem citu pasauļu pārstāvjiem vajadzētu būt tādai pašai dzīvnieciskai kaislei.
  Runātājs apstājās un noklausījās dāsnu aplausu vilni. Un arī Volka viņam sparīgi aplaudēja, lai gan viņam nepatika atzīt autoritāti. Nu, varenais milzis turpināja:
  - Es neesmu dzīvnieks vai plēsējs, bet es spēju un plānoju sevi aizstāvēt, manas civilizācijas labums ir atkarīgs no manas cīņas, un, ja mani ienaidnieki un manas civilizācijas ienaidnieki plāno uzbrukt, tad es plānoju aizstāvēties. . Es iznīcināšu tos, kas stāv starp mani un brīvību. Tie, kas gandrīz paverdzinājuši cilvēci, uzskatot sevi par augstāku tautu, kas nav pakļauti cilvēku jurisdikcijai, saskarsies ar izrēķināšanos. Es jau iedevu niķeli oligarhu grupai, rādīšu viņiem piemēru par cīnīties spējīgu cilvēku, nevis iet zem cirvja kā padevīga aita. Mums visiem ir jāapvienojas, jo tā ir mūsu kopīgā lieta, jo uz Zemes drīz vairs nebūs ko elpot. Tagad pie lietas. Lai sakautu Amerikas un NATO flotes, mums ir vajadzīgas lielas, neierobežotas enerģijas rezerves, principiāli jauni ieroči, un tādi mums ir. Daudziem, pat labākajiem no jums, ūdeņraža bumba šķiet vislielākā pilnība. Daudzi, pat labākie no jums, pieņem, ka nav citu jaudīgāku enerģijas iegūšanas veidu, izņemot, iespējams, iznīcināšanu, ko var būt grūti īstenot. Jūs visi zināt kodoltermiskās reakcijas, ūdeņraža atomu saplūšanu un hēlija veidošanos. Nu, un citi elementi, ieskaitot dzelzi. Kodolsintēze ir nodrošinājusi gaismu zvaigznēm miljardiem gadu. Un daudziem no jums šķiet maz ticams, ka ir iespējams veikt principiāli jaunas sintēzes reakcijas: dabā praktiski nav. Daudzi no jums ir pilni ar stereotipiskām domām, ka, ja reakcija dabā nepastāv, tad tā nevar pastāvēt principā. Kāds absurds malds, supercivilizāciju zinātne nodrošina veidu, kā iegūt gigantiskas enerģijas masas tādā mērogā un reakcijās, kas dabā neeksistē. Jūs jau zināt, ka pastāv kvarki: minidaļiņas, kas veido elementārdaļiņas. Pat jūsu zinātne ir atklājusi simtiem elementārdaļiņu. Bez tām, ko arī jūsu zinātne ir fiksējusi, ir dažāda veida daļiņas, no kurām daudzas jums šķiet dīvainas vai pat liekas. Jūs pārsteidz kvarku daudzveidība, ko ir grūti izskaidrot ierastajā loģiskā veidā. Pavisam nesen jūsu zinātnieki atklāja daļiņas, ko sauc par preoniem, daļiņas, kas veido kvarkus, un jūs nevarējāt tām piekļūt un tās pareizi izpētīt. Nu, jums vēl nav izdevies iegūt pat kvarkus no kodola. Nu, kādu enerģiju var iegūt to saplūšanas vai skaldīšanas rezultātā: neizmērojami pat salīdzinājumā ar kodoltermisko reakciju. Pat ar mūsdienu, diezgan zemo zemes zinātnes līmeni, ir teorētiski aprēķini, kas parāda, ka jo mazāka daļiņa, jo vairāk enerģijas tā iegūst. Tas liek domāt, ka, ja cilvēks spētu apgūt šādu enerģiju, tad varētu iegūt gandrīz neierobežotu enerģijas resursu avotu. Taču ne viens vien zemes zinātnieks nav spējis ne tikai atjaunot mikrodaļiņu saplūšanas reakciju, bet pat iegūt no kodola brīvu kvarku.
  Pat iegūt bezmaksas, nesaistītu kvarku vēl nav iespējams. Kāds ir iemesls tam, ka reakcijas, kas saistītas ar ultravieglu daļiņu plīsumu vai saplūšanu, vēl nav bijušas iespējamas ne tikai atkārtot, bet pat reģistrēt dabā. Iemesls slēpjas tajā: tāpēc kodoltermiskā reakcija ir tik sarežģīta, ka to tēlaini sauc pat par varoni ar ļoti īsām rokām. Lai izraisītu kodoltermisko reakciju, ir nepieciešama atombumbas enerģija, bet, lai spridzinātu atombumbu, nepieciešamas parastās sprāgstvielas. Lai izraisītu kvarku saplūšanas reakciju, nepietiek ar termokodollādiņa sprādziena reakciju, reakcijai nepietiek ar tā jaudu, tāpēc dabā nav sastopami supersmagie kvarki. Nav starpposma, solis, kas atdala un klasificē reakcijas atomu sintēzes ietvaros. Kodolsintēzes procesā viens pēc otra notiek soļi, kas palielinās atbrīvotās enerģijas izteiksmē. Reakcija, kas atbrīvo daudz vairāk enerģijas nekā kodoltermiskā sprādziens, un kas ir ārkārtīgi reta: iznīcināšanas reakcija. Tas nāk no matērijas un antimatērijas saskarsmes. Dabā tas ir reti sastopams, ārkārtīgi reti sastopams, jo reālajā pasaulē gandrīz nav antimatērijas. Iznīcināšanas reakcija dabā ir reta; starp elementu saplūšanas reakciju un kodoltermisko reakciju nav starpposma. Problēmas būtība ir tāda, ka pati antimatērija nav izgatavota no vienkāršas vielas. Mūsu redzamajā sistēmā mēs to nevaram novērot. Bet, ja jūs pārvietotos kosmosā un atrastos visumu krustpunktā, uz pasaules un antipasaules robežas, tad jūs redzētu, kā iznīcināšanas process norisinās plašā mērogā. Problēmas būtība izrādījās pietiekama daudzuma antimatērijas iegūšana, tas ir, matērijas, kas nevarētu pastāvēt reālajā pasaulē. Tas pastāvīgi nonāktu saskarē ar reālu parasto vielu, tai būtu jāiznīcina vai eksplodētu, tāpat kā divi atsevišķi droši ķīmiskie elementi eksplodē saskarē. Protoni, neitroni, elektroni, saskaroties ar pozitroniem, antineitroniem, antielektroniem, pārvērstos fotonos un citās daļiņās, kas steidzas dažādos virzienos. To izplešanās ātrums ir milzīgs un pārsniedz gaismas ātrumu. Jā, liela mēroga iznīcināšanas laikā daļiņas pārsniedz gaismas ātrumu, attālinoties viena no otras. Antivielu ir grūti iegūt vienkāršā veidā, paātrinot daļiņas paātrinātājos. Šādā veidā iegūtais rezultāts nekad neattaisnos izmaksas. Un tomēr eksperimentāli tika atrasts efektīvs veids, kā plašā mērogā ražot antimateriālu. Tās būtība ir tāda, ka varbūtība iegūt antimateriālu, tāpat kā vielu, ir aptuveni vienāda, kas nozīmē, ka atšķirība starp antimateriālu un parasto vielu nav liela un nav nepieciešams daudz enerģijas, lai mainītu matērijas polaritāti. To var izdarīt, izmantojot ne tik spēcīgu starojumu no īpaša lauka un īpaša rakstura viļņa. Papildus kvarkiem, preoniem ir kreoni, rezoni, forkoni, ryumoni, horodoni, romoni utt. Radiācija īpašā telepātiskā līmenī maina matērijas struktūru kreonu-rezona līmenī, tikai nedaudz mainot, mainot struktūras struktūru. mikrodaļiņu izkārtojums. Īpašu viļņu atklāšana radīja revolūciju zinātnē un sabiedrībā. Bet kura starojums, kāds līmenis varētu mainīt matērijas veidu, pārnesot to kvalitatīvi jaunā līmenī, mainot vielas īpašības. Pētot cilvēka spējas, viņa neparastās spējas, tika atklāts jauns starojuma veids. Mēs, hitlernieki, apguvām papildu spējas pirms citām tautām un tautām. Jauns telepātiskais starojums iekļuva caur svinu un vēl blīvākiem cietajiem supermateriāliem, kas pats par sevi norādīja uz citu sistēmu un atšķirīgu starojuma diapazonu. Pat ar jūsu zinātnes un civilizācijas līmeni pastāv un ir radīts starojums, kas pārsniedz gaismas ātrumu. No radioaktīvā starojuma Alfa, Beta, Gamma un Beta stari pārvietojas nedaudz ātrāk par gaismas ātrumu, un ar Gamma-AS starojumu gaismas ātrums ir gandrīz pusotru reizi lielāks. Uz planētas Zeme jau eksperimentāli atklāts Klekona un Dares viļņu starojums, kas divas reizes pārsniedz gaismas ātrumu. Tiesa, pagaidām tās tiek ģenerētas mikrodozās, pat nezinot par perspektīvām. Es teikšu vairāk, ka pastāv tieša saikne starp starojuma ātrumu un tā spēju iekļūt matērijā. Jo īsāks viļņa garums, jo lielāka iespiešanās jauda, jo lielāks ir starojuma ātrums. Gamma stari iziet tikai vienu svina centimetru un tiek vājināti uz pusi. Klekon un Dare starojumam iespiešanās jauda ir vēl lielāka. Papildu diapazona starojumam, vai tā būtu aura, teleportācija, telekinēze, telepātija, kiberkinēze, tormokinēze, plazmakinēze, ir vislielākais ātrums un visaptverošais diapazons. Tas ir, tā sauktajā garīgajā virsbūvē slēpjas atslēga, lai kontrolētu pasaules, apgūtu vēl nebijušu enerģijas veidus. Jaunākās enerģijas formas paver ceļu uz jaunākajām mērījumu formām, mikropasaules mērījumiem, kas spēj iekļūt un realizēties makropasaulē, pārnesot mērījumus starp mikrofundamentālajām daļiņām reālajā pasaulē, tā saukto kosmosa ritināšanu. . Jauns enerģijas veids dos jaunu ieroci, izstaros Zet-56 starus un sasmalcinās pulverī agresora armādu. Tagad es varētu sīkāk izskaidrot jaunās enerģijas būtību un detalizēti aprakstīt, kā tā rodas, kā arī apvienošanās efektu, bet mums jau ir izvirzīts ultimāts. Šīs gorillas cenšas mūs nobiedēt, bet, pat ja mēs kapitulējam, tās nespēj atteikties no kārdinājuma uzart salu un gludināt to ar bumbām un smago ieroču zalvēm. Ja nav militāras darbības,tad kāpēc jeņķi salika tādu armādi?Viņiem vajag iebiedēšanas aktu,par piemēru visai pasaulei. Jūsu dzīvība ir atkarīga arī no manis. Es iedošu agresoram mācību, ko viņš atcerēsies visu mūžu, un kurš paliks dzīvs, tas apskaudīs mirušos!
  Pēc šīs frāzes Frīdriha miegs tika pārtraukts. Viņš izmisīgi atvēra acis. Helga stāvēja viņam priekšā un turēja rokās ziedu pušķi, un viņas kailo, meitenīgo kāju pirkstos bija satvērusi roze, ar kuru viņa maigi kutināja zēna kailo, rozā papēdi.
  - Nu tad apkaisi sevi. Ir pienācis laiks pusdienām!
  Frīdrihs pielēca un uzreiz iesūca vēderu... Bāh, nedēļu gandrīz neko nebija ēdis. Es dzēru tikai stiprināto šokolādi, kas atšķaidīta ar ūdeni. Zēns paskatījās saulē un bija pārsteigts:
  - Tas ir dīvaini, es tur nogulēju kādas piecas stundas, bet šķiet, ka daudz mazāk. Man pat nebija laika, lai pabeigtu klausīties interesantāko lekciju par jaunajiem ieročiem!
  Helga iesmējās.
  - Par jauniem ieročiem? Jā, kad lielie karotāji cīnās, vecākā tehnoloģija ļauj viņiem uzvarēt visus. Bet vispirms apēdiet zivju zupu. Pāris meitenes, jūsu fanes, tika sagatavotas īpaši jums. Ēd un nāks jauni spēki.
  Frīdrihs ar prieku sāka ēst zivju zupu, kas viņam šķita visgardākais ēdiens uz planētas Zeme. Puika iztukšoja podu un sajuta smagumu vēderā. Bet, neskatoties uz to, viņš jautri pielēca un metās uz mašīnu.
  - Nu, Helga, cīnīsimies vēlreiz!
  Meitene jautri atbildēja:
  - Jā, kā!
  Un tagad uzticamais zirgs Me-362 kopā ar nedalāmo satelītu Fokken-Wulf-4 atkal mocīja atmosfēru ar propelleriem. Un kas par karu ir kā karš. Frederiks jautāja Helgai:
  - Kāda ir tava mīļākā spēle, izņemot cīņu?
  Meitene smalki iesmējās un atbildēja:
  - Grūti pat pateikt! Lai gan jūs zināt. Mani interesēja kokgriešana. Tik skaisti raksti sanāca... Un es arī mēģināju rakstīt fantastiskus stāstus. Tikai tad, kad uzrakstīju pāris, visi sāka par mani smieties. Un es jutos tik kauns, ka pārstāju tos komponēt. Vai zini, cik nepatīkami ir, kad par tevi smejas!
  Frīdrihs piekrita:
  - Jā, es saprotu! Lai gan tagad esmu slavas virsotnē! Bet, tiklīdz es nomirstu, es gandrīz...
  Helga pārtrauca:
  - Nē! Ticiet man, viņi neaizmirsīs! Es domāju, ka gaisa armija vai kāda no iekarotajām austrumu pilsētām tiks nosaukta jūsu vārdā. Vai varbūt kāda Berlīnes iela!
  Frīdrihs smējās:
  - Jā, tu mani mierināji!
  Helga diezgan nopietni piebilda:
  - Varbūt viņi pat apstiprinās pasūtījumu aviācijā ar tavu portretu. Pirmkārt, jums ir tik mīļa seja, un, otrkārt, jūsu rezultātu, jau vairāk nekā divdesmit tūkstoši pieci simti ienaidnieka lidaparātu, diez vai kāds pārspēs!
  Frederiks arī diezgan nopietni iebilda:
  - Nē, viņi to var pārspēt, ja karš ar PSRS ievelkas ļoti ilgi vai ja viņiem vēl jātiek galā ar vakardienas sabiedrotajiem. Tātad viss ir iespējams... Bet principā ir iespējams sasniegt tūkstoš lidmašīnu! Un ko es varu darīt pat to!
  Saruna tika pārtraukta, neliela ienaidnieka kaujinieku eskadra lidoja uz priekšu, un tad mums bija nopietni jāķeras pie ieročiem.
  Hitlera armijas ārkārtīgo nogurumu un spēku izsīkumu , uzvara Krasnogvardeiski iedvesmoja krautus un daudzu cilšu baru jauniem varoņdarbiem.
  Nacisti neuzdrošinājās uzbrukt Maskavai un sāka uzbrukumu Pavlovska Posad pilsētai, kas atrodas austrumos, un tai blakus esošajām nocietinātajām teritorijām.
  Padomju karavīri, citādi tas nebūtu varējis drosmīgi cīnīties, bet vakaram koridors starp vācu ķīļiem bija tik sašaurināts, ka tas jau bija izšauts tieši cauri.
  Frīdriham un Helgai atkal bija jāuzņemas tanki, kas mēģināja dot pretuzbrukumu un aizbāzt spraugu. Un tad viņi sevi parādīja, un tas bija lieliski. Jaunajam vīrietim tankos izdevās pārsniegt piecus simtus! Un tas vispār ir ultra-klases sasniegums!
  Frīdrihs tiešām juta prieku, ka viņš ir tik foršs! Tas, ka viņš ir visu laiku labākais karotājs, nozīmē šķiru klasi! Un kāda ir sajūta, ka viņš ir garāks un foršāks par visiem pārējiem! Frīdrihs ir Vilks, kas nozīmē vilks!
  Bija jau tumšs, un cīņa joprojām nebija norimusi. Vācu kolonnas gan no ziemeļiem, kur steidzās slavenā Rommela bari, gan no dienvidiem, kur Mainstein Lane aplenca Pavlovski Posadas pilsētu. Jau pusnaktī šī ciema nomalē ielauzās Gotas tanki un, pirmkārt, vairāki Ferdinand-4... Bet viņi bija spiesti apstāties. Tad Gota deva pavēli apiet spītīgākās aizsardzības vienības. Pulksten divos naktī uz austrumiem no Pavlovski Posadas viena otrai satikties iznāca otrā SS korpusa un pirmā tanku korpusa daļas, arī no PSRS. Tātad 1947. gada 12. oktobra naktī ap Maskavas militāro grupu noslēdzās blokādes gredzens!
  . NODAĻA Nr.19.
  1947. gada 13. oktobra rītā Frīdrihs cīnījās, kā vienmēr, nesavtīgi un prasmīgi. Viņa uzticīgais lidojošais zirgs metās augstumos, un dzinējs, neskatoties uz to, ka zēns to piespieda ne reizi vien, darbojās bez kļūmēm...
  Padomju karaspēka pretestība manāmi vājinājās... Nacisti vēl neuzdrošinājās uzbrukt Maskavai, kas bija pārvērsta par neieņemamu cietoksni, bet virzījās uz austrumiem. Pavlovska Posadā cīņas joprojām ritēja pilnā sparā, fašistu komandieri diezgan pamatoti atteicās izmantot tankus pilsētas robežās, uzbrukumā metot rumāņus, itāļus, arābus, indiešus un citas ārvalstu vienības.
  Frīdrihs piedalījās divos vai trīs nelielos gaisa sadursmēs un bez grūtībām nocirta apmēram duci lidmašīnu. Citi mērķi tika noslīpēti: lielgabali, haubices, mīnmetēji, Katjušas un, ja paveicās, tanki.
  Pēdējais citos aspektos nebija bieži sastopams. Izskatās, ka padomēm izsīcis. Līdz pusdienlaikam, kad oktobra tveice kļuva nepanesama, iestājās īss klusums un Frederiks jeb, kā viņu oficiāli sauca Frederiks Lielais, Bismarks, tika izsaukts uz Smoļensku.
  Jaunais Terminatora dūzis izskatījās ļoti priecīgs un dzīvespriecīgs. Lai gan Frīdrihs bija ļoti rūgts un kauns par savu nodevību, izredzes saņemt fašistu apbalvojumus darīja zēnu laimīgu.
  Kopā ar viņu sauca arī Helgu. Arī meitene bija sajūsmā un viņas pērļainajos zobos dzirkstīja burvīgs panteras smaids. Viņa teica:
  - Redzi, vilku zēn, mēs uzvarējām krievus!
  Šajā gadījumā Frederiks nemaz nedalīja optimismu:
  - Pagaidām tā ir tikai starpposma veiksme un cīņa... Cīņas un cīņas tikai uzņem apgriezienus. Bet sākums tiešām bija veiksmīgs...
  Apbalvojuma saņemšanai tika izvēlētas Vissavienības komunistiskās partijas reģionālās komitejas ēkas. Milzīgā autostāvvieta bija piepildīta ar luksusa automašīnām, galvenokārt ASV ražotām.
  Patiešām, aktu zālē bija leļļu ģenerāļi no ASV armijas, Britu impērijas un Kanādas dominijas. Bija pat viens no angļu prinčiem... Un, protams, pats Hermanis Gērings un Ādolfs Hitlers... Tikai tas pārsteidza Frīdrihu, Mārgaretas nebija ar viņu. Dīvaini, varbūt vienkārši šī izcilā, unikālā sieviete, būdama stāvoklī, nevēlas apdraudēt savu un no dūža saņemto bērnu... Galu galā karš nav joks!
  Vai varbūt viņa nevēlas sazināties ar Hitlera jauno mīļāko sava vīra priekšā? Šeit vispār viss ir iespējams un gandrīz neiespējami izlasīt, kas ir tik skaistas kā Afrodītes un viltīgas kā Hēras sievietes prātā...
  Tomēr Frīdrihs par to pat priecājas. Fīrera klātbūtnē nepietika pakļaut sevi un viņu emociju nodevības riskam ar netīšu žestu vai nepārdomātu vārdu. Galu galā ragaini vīri, it īpaši puspasaules valdnieka personā, ir ļoti bīstami. Pat tādam bargam puisim kā Viņš ir Trešā Reiha karavīrs numur viens!
  Lielākā daļa uz apbalvošanas ceremoniju ieradās piloti - pats Gērings bija dūzis, dedzīgs ģenerāļa Dua teorijas cienītājs - aviācija, karu dievs, protams, pirmām kārtām izcēla gaisa spēkus. Bet bija arī tankkuģi, starp tiem slavenais Vitmans. Un apbalvošanas ceremonija sākās ar bruņinieku krustiem.
  Kad tika izsaukta Helga, meitene burtiski kā zirgs auļoja, klabinot papēžus. Viņai tika pasniegts bruņinieka krusts un speciāla cīnītāja nozīmīte, tanki... Turklāt pats fīrers Ādolfs meitenei uzdāvināja personalizētu zobenu ar dimantiem, kā labākā sieviete, kas izcēlusies kaujas rezultātā Gada kaujā. Maskava.
  Vitmens saņēma krustu ar ozola lapām, zobeniem un dimantiem, bet Zvaigžņu bruņinieka krustu ar zelta ozola lapām, zobeniem un dimantiem saņēma "mazulis" Hafmans. Amerikāņu dūzis arī saņēma balvu savos ierastajos kovboju šortos.
  Fridrihs tika apbalvots pēdējais... Tas bija diezgan loģiski, jo viņš bija labākais no labākajiem. Augstais apbalvojums - Dzelzs krusta Bruņinieka krusta Lielā zvaigzne un ozola lapas, zobeni un dimanti - tika pasniegts nacistu himnas draudīgajās skaņās. Turklāt tika piešķirtas četras nozīmītes četrsimt piecsimt lidmašīnu un četrsimt piecsimt tanku. Arī šīs nozīmītes bija zelts, un tajās piecsimt bija pat mazi dimanti.
  Hitlers ilgi spieda Frīdriham roku un aizrautīgi kaut ko teica... Zēns ar acīm aprija slaveno krustu. Dimanti rotāja platīna ozola lapas un zobenu rokturus. Atmiņā pazibēja figūra, ka pat parastos bruņinieku krustus ar dimantiem, tādiem ordeņiem, visa kara laikā piešķīra tikai divdesmit septiņus. Nu, šajā brīdī ir mazāk... Augstākas pakāpes apbalvojums, Bruņinieka krusts, kur sudraba lapas tiek aizstātas ar zelta lapām, vēl nav iedibināts.
  Tomēr apbalvošana ar to nebeidzās. Hitlers paziņoja, ka Frīdriham tika piešķirta Gaisa spēku un SS gvardes majora feldmaršala pakāpe ar personalizētu ieroci un viena miljona piecsimt tūkstošu marku prēmiju (piecpadsmit jaunāko "Panthers" izmaksas).
  Ierocis bija tāds pats kā Helgai dāvātais zobens, kas izgatavots no Damaskas tērauda, ar rokturi, kas bija skaisti dekorēts ar dimantiem un smaragdiem.
  Frederiks nespēja pretoties kārdinājumam un vairākas reizes pavicināja sultāna cienīgu ieroci. Rokturis bija ērts, zobens bija ideāli līdzsvarots un šķita viegls spēcīgai zēna rokai.
  Tālāk sekoja amerikāņu ģenerāļa Mankurta runa, kurš iegāja vēsturē kā populārā izteiciena autors: mana valsts var kļūdīties, bet šī ir mana valsts!
  Turklāt šis komandieris kļuva slavens ar savu briesmīgo nežēlību, tostarp pret karagūstekņiem.
  Mankurts skarbi teica:
  - Krievu barbari sagrāba daudz zemes, izveidojot vienu milzīgu baraku, kurā valda mūžīgs haoss. Cik ilgi viņu teroristu režīms mocīs sesto daļu cilvēces? Krievijas tautas gaida atbrīvošanu un brīvās Eiropas un ASV armijas ierašanos savā zemē. Tāpēc Amerika pieliks visas pūles, lai uzvarētu PSRS. Pastiprināsies un palielināsies mūsu tehnikas un brīvprātīgo plūsma no visas pasaules! (vētraini aplausi). Visas pasaules valstis apvienojās pret boļševiku infekciju. Tas Kungs Dievs un debesu armija ir ar mums. Uz priekšu par uzvaru!
  Sekojot viņam, anglis runāja un pēc tam fīrers pārtrauca ceremonijas oficiālo daļu, paziņojot par balles sākumu. Tūlīt parādījās daudzas meitenes un sievietes, kas bija gatavas sadarboties ar slavenajiem varoņiem.
  Frīdrihs vēlējās Helgu izvēlēties par partneri, taču viņa negaidīti atteicās - sakot, ka paraža nediktē dejas ar partneriem vai partneriem kaujas ieročos. Nu, puika izvēlējās citu dāmu, jo īpaši tāpēc, ka visas sievietes šeit ir skaistas - acīmredzot viņi viņu izvēlējās ar nolūku. Frīdrihs smaidīja un viegli dejoja, bet zēns domāja par ko citu.
  Tātad viņš saņēma augstu ordeni un jau ir galvenais feldmaršals... Viņa karjera iet uz augšu, un notriekto lidmašīnu un bojāto tanku skaita ziņā viņam nav līdzinieka pasaulē! Šķiet, ka viss ir kārtībā, bet nez kāpēc kaķi skrāpē manu dvēseli... Bet, ja paņem slavenas figūras, piemēram Robertu Artroisu, asins princi no kapetiešu karaliskā atzara. Galu galā viņš cīnījās pret savu dzimteni Franciju un daudz necieta, lai gan uz viņa rokām bija tautiešu asinis.
  Un simtiem tūkstošu krievu karo nacistu pusē. Pat lielkņazs Kirils Romanovs oficiāli paziņoja par atbalstu austrumu kampaņai un savas dzimtenes atbrīvošanai no boļševikiem. Romanovi ir paredzēti nacistiem un Rietumvalstīm, kas atrodas aiz viņiem.
  Nu, ja slavenie prinči un Trešais Reihs ir pret Staļinu, tad kāpēc lai Fridrihs ciestu? Turklāt, iespējams, ka PSRS nedzīvo viņa senči. Nu, padomāsim loģiski... Galu galā vēstures gaita jau ir krasi mainījusies. Tagad pasaule nekad nekļūs citāda, tāpēc Maskavas kauju zaudēja padomju vara... Ko tas nozīmē? Un fakts ir tāds, ka, pirmkārt, pasaulē, kas ir būtiski mainījusies, iespēja, ka viņa vecāki (starp citu, dzimuši dažādās pilsētās) satiksies un izveidos ģimeni, strauji samazinās. Bet mamma un tētis pat nebija dzimuši 1947. gadā... Tas nozīmē, ka divu vectēvu un divu vecmāmiņu satikšanās iespējamība būs vēl mazāka!
  Turklāt no gēnu kopas viedokļa katrs bērns ir unikāls un tīri individuāls. Tas nozīmē, ka, ja ieņemšanas brīdis mainīsies vismaz par stundu vai pat desmit minūtēm, tad tas vairs nebūs viņš... Nevis Frīdrihs ar unikālu personību un gēnu komplektu, bet pavisam cits, varbūt pat ārēji nelīdzīgs. puika.
  Tas ir, pagātnē nonākuša cilvēka iejaukšanās pēc lietu loģikas vajadzētu novest pie nepārkāpjamo laika likumu pārkāpēja pazušanas... Respektīvi, Frīdriham, kļuvis par Hitlera favorītu, vajadzētu ir vienkārši pazuduši! Un viņš, un viņa brālis, un, iespējams, viņa vecāki un citi.
  Bet, tā kā jaunais dūzis ir dzīvs, stiprs un vesels kā neviens cits uz šīs nelaimīgās planētas, tad varbūt šī pagātne nemaz nav viņa pasaule! Varbūt tas pat nav viņa Visums, kaut kāds paralēlais Visums un pat ar laika nobīdi. Tas ir, viņš, Fridrihs, nenogalina savus senčus, nevis savus tautiešus, bet gan svešus indivīdus, kuriem ir tikai vispārēja līdzība ar terminatora zēna abstrakto pagātni.
  Tas nozīmē, ka patiesībā viņš nav nodevējs - tikai cilvēks, tāpat kā tie no dažādiem zinātniskās fantastikas seriāliem, kurš pagātnē izmanto tagadnes zināšanas, turklāt viņam ir apveltīts ar neticamu spēku. Nu, ja viņam ir lemts iegūt superspējas, tad vienkārši ir grēks tās neizmantot! Tā kā liktenis, pati debesu labā roka, viņu vispirms nosūtīja uz Hitlerjugentu, pēc tam uz Trešo Reihu, viņam jāpieliek visas pūles, lai izveidotu karjeru. Ir labi būt par galveno feldmaršalu četrpadsmit zēnu gadu vecumā, bet divdesmit gados labāk būt pilntiesīgam ģenerālim vai pat feldmaršalam. Un kas zina, varbūt Trešais Reihs beidzot sagremos Ameriku, un tad viņa dēls kļūs par pirmo Pasaules diktatoru!
  Tad pēkšņi parādījās kāds, ko jauneklis vismazāk gaidīja ieraudzīt: Jevgēnija Porše... Gara, skaista, spēcīga, pat nedaudz zemnieciska un pārsteidzoši nearistokrātiska viena no trešā reiha lielākā magnāta meitai.
  Tiesa, atšķirībā no iepriekšējās tikšanās, meitene uzvilka ļoti dārgas, ar briljantiem, bet tajā pašā laikā caurspīdīgas un neslēpjot savu graciozo, lai arī ne mazo kāju valdzinājumu.
  Augsto papēžu dēļ jau tā garā meitene šķita gandrīz kā milzene. Pats Frīdrihs, parasts un savam vecumam vēl mazāks pusaudzis, bija par viņu īsāks, kādi divdesmit trīs, divdesmit pieci centimetri, un, ņemot vērā papēžus, pat vairāk...
  Frīdrihs pat samulsa, ja nu viņš nekad neizaugs lielāks par šo sešu mārciņu smago meiteni (kurai līdzinājās viņas tēvs Porše, viņš nav nekāds milzis, lai gan nav zināms, kāda viņa bija par māti, un kas viņai zem svārkiem kāpa! ), būtu garāks vienmēr pacelties virs viņa. Jā, labāk, ka viņa staigāja basām kājām, kā pagājušajā reizē...
  Tomēr Jevgēnija ar apbrīnu paskatījās uz jauno dūzi, izstiepa rokas un noskūpstīja viņu uz lūpām:
  - Tu esi mans bruņinieks! Gaisma nav zemiska!
  Frīdrihs bija neizpratnē:
  - Jā, es....
  Jevgēnija pārtrauca:
  - Vārdi nav vajadzīgi! Jūs esat pelnījuši uzslavu. Un ne tikai kā pilots... - magnāta meita kratīja matus. - Iedomājieties, jums ir fantastiska dāvana kā inženierim un dizainerim. Piedāvājiet šādas idejas... Ģēnijs! Augšpusē ir Leonardo Davinci.
  Frīdrihs jokoja:
  - Nu jā! Piekrītu, šis mākslinieks nav uzvarējis nevienu karu. Lai gan viņa šedevri iekaroja visu pasauli!
  Viņi sāka dejot. Jevgeņija bija tikpat skaista, daiļslidotāja, bet viņa izskatījās par lielu Volkam... Un smaržas smaržoja reibinoši... Skatoties uz viņas grezno krūšu izgriezumu, viņš sajuta gluži dabisku vēlmi pēc fiziski spēcīgas un attīstīts pusaudzis. Turklāt Helga izaicinoši izlikās neko nemanām. Taču jaunākajai vāciešu paaudzei mācīja, ka sievietei ir nepiedienīgi izjust, nemaz nerunājot par demonstrēšanu, greizsirdību un ka vīrietim, ja viņš ir kara varonis, ir pat pienākums krāpties. Ko uzlabot šķirni! Kā teica Hitlers: precētai sievietei nav grēks dzemdēt bērnu no cita vīrieša, ja viņam ir labākas fiziskās īpašības nekā viņas vīram. Jevgēnija tomēr diezgan nopietni jautāja zēnam:
  - Kur jūs mācījāties, ka tik labi zināt tanku un pašpiedziņas ieroču vadīšanas principus, izgudrojot šādu Know-How?
  Frīdrihs nevarēja un negribēja teikt patiesību un nepazīstamai meitenei, pat ja viņas tēvs bija magnāts, viens no Trešā Reiha bagātāko cilvēku desmit un Hitlera un Gēringa mīļākais. Viņš izvairīgi atbildēja:
  - Šeit savu lomu spēlē vaļasprieki no bērnības... Dažāda zinātniskā literatūra, vēlme izdomāt! Jums nav jāsēž pie sava galda, lai radītu kaut ko noderīgu...
  Jevgeņija pamāja:
  - Jā, arī es aizraujos ar sportu, un tajā pašā laikā es graužu vai pat košļāju zinātnes granītu... Tomēr vai misis Piston izskatās pēc biroja žurkas?
  Frīdrihs, izcēlis vilka zobus, apstiprināja:
  - Jā, tu nemaz neizskaties pēc žurkas un ne tikai pēc žurkas! Visticamāk, pat tevi var salīdzināt...
  Jevgēnija brīdināja:
  - Tikai nesalīdzini to ar govi! Tas ir diezgan zemisks mājiens!
  Frederiks filozofiski atzīmēja:
  - Kas uzbāžas ar kaut ko nebūtisku, tas iegūst kazas pakāpi! Tātad... Mūsu tirgus ir stulbs.
  - Vai tirgus ir slengs? - Jevgēnija uzminēja. - Vispār vācu runa it kā ir pareiza, bet kaut kā... Pārāk pareizi, precīzi likti akcenti, skaidri vārdi, runas spriedze... Un akcenta nav, bet šajā korektumā jūt kaut ko ne visai dzimtu.. .
  Frīdrihs neizrādīja, ka būtu noraizējies:
  - Kas tad no tā? Varbūt jums ir aizdomas, ka esmu padomju spiegs un ka krievi upurēja divdesmit tūkstošus kopā ar amerikāņu un pustūkstoti no saviem neskaitāmajiem lidaparātiem, lai mani iefiltrētu Trešā Reiha virsotnē?
  Jevgēnija pakratīja galvu:
  - Nē es tā nedomāju! Tas bija par daudz, pat krieviem. Lai gan ir zināms teiciens: ar prātu Krieviju saprast nevar. Bet man šķiet savādāk, varbūt tu esi, kā lai saka... SS gēnu inženierijas produkts. Kaut kāds nākotnes cilvēks? Esmu lasījis zinātniskus darbus par ģenētiku un zinu, ka cilvēka dabu var mainīt, uzlabot vai pasliktināt ar mākslīgu iejaukšanos. Un tavas pārcilvēciskās karotāja īpašības... Tas ir tik...
  Tā vietā, lai atbildētu, Frīdrihs nolieca galvu savai garajai draudzenei un kaislīgi noskūpstīja viņu uz viņas sulīgajām lūpām. Tad viņš teica:
  - Neuztraucies par savu skaisto galvu. Ja baidies, ka dabūsi no manis defektīvus bērnus, tad tici man, tas tā nav! Patiesībā varbūt mainīsim sarunas tēmu.
  Jevgēnija piekrita:
  -Jā, labāk mainīties! Parunāsim par tankiem... Konkrēti galvenais operatīvais štābs, kuru vadīja Guderians, izdeva sacensību uzdevumu: divu veidu tanki... Kā vidēja "Imperial Panther" ar lielgabalu 88 mm El 100 vai īsāku, bet bruņas. -caurdurošas un frontālās slīpās bruņas vismaz 250 mm un smags "Royal Tiger" ar 105 mm El100 kalibra lielgabalu, ar frontālās bruņas vismaz 300... Turklāt pirmā tanka svars ir ne vairāk kā piecdesmit tonnas, bet otrā 65.
  Frīdrihs nicinoši nošņāca, kā lauva pirms gofera:
  - Vai kaut kas tāds nav īsts? Īpaši ņemot vērā, ka ar deficītiem materiāliem jums ir kļuvis daudz vieglāk, un sabiedroto bumbvedēji neizposta Trešā Reiha zemes!
  Jevgēnija atbildēja ar nopūtu:
  - Principā tas ir iespējams, bet mums nebija laika, pareizāk sakot, mums nav laika izgatavot prototipu no metāla vajadzīgajā laikā. Jūs kaut kā pārāk vēlu sniedzāt mums savu izcilo zinātību. Un Hitlers vēlas, lai jaunākie tanki sāktu darboties ar Trešā reiha armijām šogad.
  Jaunais dūzis bija pārsteigts:
  - Kāpēc prototipa izgatavošana prasa tik daudz laika?
  Meitene pamāja:
  - Diezgan daudz, it īpaši, ja modelis ir principiāli jauns... Tas ir kā tautas teiciens: ja tu brauksi, tu nokļūsi gravā!
  Frīdrihs domāja: protams, šeit ir problēmas... Piemēram, padomju dizaineri tik daudzus gadus cīnījās ar tanka IS-10 izveidi vai veselus divus gadus lāpīja ar T-54. Turklāt šī tvertne tika izstrādāta pēc kara, un tai bija pieredze Otrā pasaules kara kaujās. Turklāt tas nebija principiāli jauns modelis, bet tikai tālāka T-34 evolūcija. Piemēram, T-44 izrādījās ne visai veiksmīgs un praktiski netika izmantots kaujā... Tāpēc nekādus īpašus brīnumus nevajadzētu gaidīt.
  Tīģera tanks, ņemot vērā vāciešu pieredzes trūkumu šāda veida transportlīdzekļu izveidē (ja vien, protams, neskaita šasiju, piemēram, jau Pirmā pasaules kara laikā tika radīts 150 tonnas smags "Colossal").
  Frīdrihs atzīmēja:
  - Jāprojektē, pamatojoties uz jau izveidoto "Panther"-5 jeb AG. Tā šasija ļauj pārvadāt ne tikai 88 mm lielgabalu, bet pat 128 mm lielgabalu vai 150 mm haubici...
  Jevgēnija iesmējās:
  - Bet tieši to mēs darām! Tomēr Porsche jau ir savs "Karaliskais tīģeris", kaut arī ar 88 mm kalibra lielgabaliem. Bet varbūt šis derēs kā starpmodelis. Sākotnējā prasība pēc 250 milimetru bruņām tajā tika izpildīta, lai gan svars ir diezgan liels - 63 tonnas. Bet tornītis ar ļoti lielu bruņu racionālā slīpuma leņķi, elegants un racionāls... Starpkonkurencē varbūt izdosies uzvarēt, bet problēmas radīsies nākotnē. Bet saskaņā ar jūsu Know-How ir iespējams izveidot tanku, kas ir necaurejams no visām pusēm, iznīcinot jebkuru aizsardzību. Galu galā revolucionāram transportlīdzeklim ir ļoti svarīgi nodrošināt labu sānu aizsardzību, ar kuru diemžēl Panther nevarēja lepoties ļoti ilgu laiku.
  Frīdrihs atzīmēja:
  - Varbūt tanku tēmu pagaidām neskarsim... Pareizāk sakot, beigsim to apspriest. Mēs esam kā veci profesori vai jauni puiši un meitenes.
  Jevgēnija piekrita:
  - Tev taisnība, kā vienmēr, parunāsim par kaut ko laicīgāku. Piemēram, par Lielbritānijas karaļnamu.
  Frīdrihs sarāvās:
  - Kāda tēma! Lai pienāks laiks, no Vinsoriem nekas pāri nepaliks. Vai arī jūs domājat, ka, ieņemot Maskavu, mūsu tanki nespēs sagraut Londonu, kas jau ir ieņemta?
  Jevgēnija pazibināja zobus:
  - Nu, protams, ka var!
  Pēc balles sekoja cēlas vakariņas ar grezniem ēdieniem, bet bez stiprajiem alkoholiskajiem dzērieniem. Nekas stiprāks par sešiem grādiem. Nu tad Frīdrihs un Jevgēnija, kā jau puisim un meitenei pienākas, aizgāja pensijā atsevišķā istabā.
  Lai gan ir vispāratzīts, ka garās blondīnes pēc temperamenta neatšķiras, Jevgeņija vairākas stundas ārkārtīgi pārliecinoši pierādīja pretējo. Nu, Frīdrihs, protams, arī nezaudēja seju. Tā viņi aizmiga, cieši apskāvušies.
  Zēns sapņoja, ka ir japāņu nindzja, kurš saņēma Krievijas cara Nikolaja II pavēli nogalināt Mikado, tas ir, imperatoru.
  Frīdrihs sapņoja par to, kā viņš kāpj uz raupjām sienām, ar pirkstiem un kāju pirkstiem turēdamies pie mazākās plaisas vai spraugas. Zēns iegāja pilī, kur sākās sīva cīņa...
  Jaunais nindzja, kā parasti, cirta, dūra un pūta galvas saviem ienaidniekiem... Sapnis bija pārāk haotisks, pārāk daudz asiņu, kapāšanas un maz jēgas. Plus visur lēkā meitenes basām kājām ar zobeniem... Īsāk sakot...
  Man izdevās gulēt ne vairāk kā trīs četras stundas... Frīdrihu pamodināja ziņnesis, sakot:
  - Cīņa rit pilnā sparā! Nav neaizvietojamu cilvēku, izņemot tādus kā tu, Frīdrih Bismark.
  Puisis pielēca un, pat neatvadījies, steidzās uz tuvāko skrejceļu.
  Un, kā izrādījās, viņš nebija velti izsaukts... Armijas ģenerālis Rokossovskis saņēma Staļina pavēli, negaidot pilnīgu spēku koncentrāciju, dot graujošu triecienu Rommela armijas grupai. Šajā gadījumā aprēķins tika balstīts uz faktu, ka vāciešiem vēl nebija laika izvietot savu karaspēku, lai uzbruktu Voroņežai. Tātad bija iespēja veikt zemu sitienu pa vācu karaspēka pagarināto flangu, kas bija noguris no iepriekšējām kaujām.
  Fridrihs bija spiests iekāpt Fokken-Wulf, nevis uzbrukuma modifikācijā, bet parastajā modelī ar četriem divdesmit milimetru lielgabaliem un diviem ložmetējiem. Tātad pārmērīgas steigas dēļ zēns nokļuva bez ieroča, kas bija izrādījies tik efektīvs cīņā pret tankiem. Tiesa, viņam fizelāžā vēl bija desmit bumbas...
  Arī debesīs bija karsts, parādījās padomju uzbrukuma lidmašīnas un Yaki-9 iznīcinātāji. Tomēr pēdējie transportlīdzekļi to vājās aizsardzības un izturības dēļ bija neaizsargāti arī liela attāluma līdz 20 mm kalibra lielgabaliem. Frīdrihs vispirms trāpīja cīnītājiem pa ragiem, kas, protams, apsteidza lēnāko Ilasu. Četri lidmašīnu lielgabali, tas ir spēks... Pirmie divi desmiti jaku izklīda, pat bez viltīgiem piegājieniem pie astes.
  Frīdrihs negriezās, nemanevēja, viņš vienkārši nedaudz pabīdīja gaisa lielgabalus un vibrēja savas masīvās mašīnas korpusu.
  Divdesmit pieci, divdesmit seši, divdesmit septiņi... Bez garām, uz pārdrošajiem jakiem, kuri, ciešot zaudējumus, tomēr neizslēdzas, bet pat cenšas uzņemt ātrumu... Frīdrihs bija pat nedaudz pārsteigts, kāpēc padomju militārajā literatūrā šī krāšņā Fokkena mašīna tika tik noniecināta -Vulfs. Jā, tas veic pilnu pagriezienu 22 sekundēs, salīdzinot ar 19 Yak (un vieglajā versijā Yak to var izdarīt pat 17 sekundēs!). Bet Frīdriham nav jāmanevrē, viņš vienkārši samazina ātrumu un lido viņiem pretī. Vienā sekundē jūs faktiski varat sasist septiņas vai astoņas automašīnas.
  Laiks Frīdriham kaujas transa stāvoklī ritēja šausmīgi lēni, un viņam bija laiks padomāt un izlādēt munīciju. Principā ir vispārpieņemts, ka pat visprasmīgākais dūzis, ieskaitot pat tādas parādības kā Rudels, nespēj nopietni ietekmēt kara gaitu. Reālajā vēsturē seši labākie vācu dūži iznīcināja visu gaisa armiju, bet nacisti bezcerīgi zaudēja cīņu par dominējošo stāvokli atmosfērā.
  Bet šajā gadījumā tik daudz jaku mešana vienā vietā pret vairāk nekā cilvēku ir briesmu pilna... Nepilnas minūtes laikā tika notriekts sešdesmit viens cīnītājs. Tieši tāpat nokrīt spārni, vai kajītēm saplīst bruņu stikli. Pēdējais ir vēl sliktāks, jo šajā gadījumā pilotu nevar glābt. Un Sarkanajā armijā jau ir palicis maz pieredzējušu dūžu.
  No notriektajiem spēkratiem četri piederēja zemessargiem, kuri notrieca vairāk nekā piecas lidmašīnas... Tikai tas atkal nelīdzēja, jo Volka zināja, kur un kā trāpīt... Kā mednieks ar ložmetēju notriekš baru zosis. Tieši tāds ir ganāmpulks, vienā uzrāvienā, intuitīvi, pēc instinkta, nosakot un virzot stobra kustības uz vēlamo mērķi, kad garām neaizlido neviena lode. Zosis un šajā gadījumā padomju lidmašīnas tiek notriektas, un tur, kur ir salauztas kabīnes un notriekti piloti, viņi kādu laiku lido taisni. Bet daži viņu spārni zaudē...
  Frīdrihs šeit atcerējās filmas par asiem amerikāņu kovbojiem un slaveno filmu ar Di Kaprio galvenajā lomā - "Ātri, bet miruši!" Taču tajos laikos ASV kovboji nepazina ne automātiskos ložmetējus, ne ātrās šaušanas gaisa lielgabalus. Pretējā gadījumā viņi būtu sapratuši, kāds ierocis ir vienkārši zvērīgs iznīcinošā spēka ziņā.
  Jaki tuvākajā nākotnē beidzās, un Frīdrihs pārcēlās uz Iliju. Šeit vislabāk tiem uzbrukt no augšas vai no aizmugures puslodes. Turklāt tas būtu arī optimāli, nesaīsinot attālumu.
  Vēl viens veids ir nošaut trauslākos spārnus; jūs nevarat piekārt tiem bruņas.
  IL-2 ir iesauka kuprītis. Pēc tam, kad tajā tika uzstādīts otrs sēdeklis, aizmugurējo puslodi aizstāvošajam šāvējam kļuva grūtāk notriekt šādu mašīnu iesācējam, bet tad... Protams, pasliktinājās šīs lidmašīnas aerodinamika. Tas nozīmē, ka ar viņiem būs vēl vieglāk...
  Loģiskāk būtu, ja Ilams izmētātos pa dažādiem virzieniem, bet sistēma... Vārdu sakot, sākās ar leģendāro šturmētāju piekaušanu. Taču veiklā Salamander-3 jau bija ieradusies. Viņi arī paņēma dubļus...
  Frīdrihs pat domāja, ka varētu viņam apsteigt, sastapis jakus vēl tuvojoties... Lai gan, kas zina... Luftwaffe piloti nav drosmīgi krievu karotāji, un parasti kaujā neienāk pārsvarā, bet varbūt izņemot gadījumus. kur tiek radīti pārāk nopietni draudi sauszemes spēkiem .
  Frīdriham taču arī nav problēmu... Sitiet ar lielgabaliem aizmugurējo bruņu puslodi, vai aizsedziet spārnus - rezultāts tāds pats. Un kā šīs mašīnas pēc tam nokrīt, tās pat atstāj zīmi gaisā... Kā strīpas piekautam vergam mugurā.
  Frīdrihs nogāza trīsdesmit septiņas dūņas un arī sagrāba divus "Bandiniekus". Atkal simts, lai gan iepriekšējais simts viens rekords nav pārspēts. Ienaidniekam ir palikušas dažas lidmašīnas. Tagad viņiem atliek tikai nomest bumbas, un viņi atgriezīsies.
  Padomju tanki tagad devās uzbrukumā bez aviācijas un īpaši artilērijas atbalsta. Viņiem uzbruka uzbrukuma lidmašīnas un bumbvedēji. Par laimi padomju tanku ekipāžām viņi varēja izmantot transportlīdzekļu braukšanas īpašības. Bet visu veidu lidmašīnu skaits pieauga.
  Frīdrihs nometa visas bumbas un pagriezās uz lidlauku. Tomēr viņam izdevās redzēt Rudela Fokken-Wulf-4, slaveno tanku iznīcinātāju.
  Jaunais dūzis atgriezās savā "mājas" lidlaukā, kur viņu gaidīja Pegasus Terminator Me-362.
  Frīdrihs, nolaidis Fokken-Wulf, kliedza kaimiņu pilotam:
  - Ikviens, kam ir pārdrošība apgalvot, ka F -490 ir slikts cīnītājs, melo. Nav sliktu lidmašīnu, ir tikai slikti piloti.
  Nākamais uzlidojums tika samazināts tikai līdz kaujas tankiem. Kamēr vācieši vēl nebija paspējuši izvilkt viņiem pretī spēcīgu bruņudūri, viņi uzbruka ar lidmašīnām.
  Drošsirdīgās padomju tanku apkalpes jau bija šķērsojušas nodriskāto frontes līniju un uzbruka kājnieku vienībai, kas sastāvēja no arābu brīvprātīgajiem.
  Musulmaņi, pretēji gaidītajam, cīnījās drosmīgi un nedomāja bēgt, taču tajā pašā laikā rīkojās ārkārtīgi neveikli. Jo īpaši amerikāņu bazuka tika izmantota nedaudz necilvēcīgā veidā, un granātas vēl jo vairāk.
  Bet padomju vienību uzbrukums izsīka. Jo īpaši fašistu uzbrukuma lidmašīnas izmantoja daudzas mazas bumbas ar formas lādiņiem, ideja tika kopēta no padomju dizaineriem, bet ar prasmīgāku realizāciju. Bet padomju tanku apkalpes nesaņēma pavēli pakārt tīklu no augšas.
  Un Frīdrihs vienkārši šāva ar gaisa lielgabaliem pa jumtiem. Šī ir vienkāršākā taktika. Izlauzties cauri torņa lūkai un uzvarai. Un cik mašīnas var šādi apgāzt, ja tām atsitās no horizontālas plaknes...
  Bet tanka ātrums nepalīdz, ja iznīcinātājs trāpa intuitīvi, bez mērķēšanas, pēc iegribas...
  Tas ir kā simulators ar tankiem, tikai tev ir dieva režīms, un katrs šāviens ir precīzs, un tu šauj bieži, bieži...
  Tagad iznīcināto tanku skaits pārsniedzis piecdesmit, tā ka Rudels atpūšas... Bet nācās novirzīties. Sānos parādījās "ausis". Seši no viņiem tika notriekti, un ļaujiet pārējiem iznīcināt salamandras. Vispār ļaut šiem kukurūzas strādniekiem pa dienu doties kaujā ir tīrā pašnāvība.
  Tanki ir svarīgāki...
  Atgriezties... Lidojums ar Fokken-Wulf 4, un Helga viņam blakus.
  Meitene viņam jautāja:
  - Nu, kas jums patika Jevgēnijā?
  Frīdrihs nicinoši iešņāca radio:
  - Kāpēc tu biji greizsirdīgs?
  Meitene iesmējās:
  - Protams, nē! Mēs esam brīvi un neesam precējušies. Tikai domāju, kurš ir labāks gultā, es vai viņa!
  Frederiks sirsnīgi atbildēja:
  - Protams, tu! Jūs neesat tik liels, un daudz veiklāks!
  Helga jautri iesmējās.
  - Es neko citu no tevis negaidīju! Bet, protams, labākais... Uhh, viņa ir dizaina žurka, un viena no retajām sievietēm, kas apbalvota ar Dzelzs krusta Bruņinieka krustu!
  Frīdrihs atzīmēja:
  - Es domāju, ka ozola lapas jums ir tepat aiz stūra!
  Cīņa parādīja, ka zēnam, iespējams, bija taisnība. Helga pārliecinoši iesita pa tankiem. Acīmredzot viņa gribēja pierādīt, ka karotājs var būt stingrāks par karotāju. Lai gan, protams, viņa nevar salīdzināt ar Frīdrihu.
  Drīz vien parādījās lielas vācu un amerikāņu transportlīdzekļu tanku kolonnas. Īpaši veikli un rotaļīgi amerikāņu tanku iznīcinātāji "Raganas"-3. Tas bija nopietni, jo īpaši tāpēc, ka padomju transportlīdzekļi jau bija lielā mērā iznīcināti gaisa uzlidojumos. Arī "Panther"-5 izrādījās problemātiska... Tā garstobra ātrās šaušanas lielgabals un necaurredzamās frontālās bruņas... Šķiet, ka izturība sāka pievilt padomju tanku komandas. Daži, neklausot komandieriem, pagriezās atpakaļ, cenšoties aizbēgt no šīs tehnotroniskās elles.
  Un atkal atgriešanās un aizbraukšana, uzbrukums tankiem...
  Ir jau pāri pusdienlaikam, iestājas tumšs... Sarkanās armijas pretuzbrukums ir apsīcis. Viņš un Helga tika novirzīti, lai atbalstītu vācu armiju grupu, kas virzījās uz Rjazaņu. Tajā pašā laikā viņi mēģināja iespiest katlā Vatutina karavīrus...
  Vācieši joprojām lēnām virzās uz austrumiem. Šeit tos apgrūtina padomju karaspēka noturība un Stepes frontes aizsardzības līnijas, pat ja ne tik blīvas kā Maskavas pieejās.
  Tomēr Hitlera karaspēks saņēma vairāk manevra iespēju, un Hots šādās kolonnās mēģināja apiet galvenos aizsardzības mezglus. Dažviet vācu vienību virzība uz priekšu paātrinājās...
  Frederiks jautāja Helgai:
  - Vai tu neesi nogurusi, mana sapņu meitene?
  Blondīne karotājs atbildēja:
  - Priecīgs noskaņojums padzen nogurumu, labāk nekā govju pēršana! Gan jau nogurums iznāk ar asiņainām strutas piena vietā!
  Frīdrihs piekrita:
  - Šeit jūs nevarat strīdēties pret patiesību!
  Naktī jaunietis turpināja lidot, neskatoties uz to, ka debesīs ripināja mākoņi un lija lietus. Saskaņā ar vācu militāro doktrīnu aviācija tika izmantota, lai apspiestu aizsardzību frontes līnijā... Un atšķirībā no 1941. gada Luftwaffe, pateicoties Pindostanas palīdzībai, bija daudz lidmašīnu.
  Frīdrihs tagad uzbruka bunkuriem, vai vēl mazākiem mērķiem... Naktīs kaujas rimās, un padomju karaspēks sāka pretuzbrukumus. Lai arī tie ir mazi un diezgan haotiski, tie ir ne mazāk drosmīgi...
  Naktī, izņemot U-2 eskadriļu, neviens gaisa mērķis netika sastapts. Un bunkuri tika bombardēti... Viegli.
  Līdz 1947. gada 15. oktobra rītam izcēlās kauja par pilsētu un vienlaikus arī dzelzceļa mezglu: Elektrostal. Tur bija ļoti karsts un, galvenais, Frīdriham pievienojās viņa nešķiramā draudzene Helga.
  - Nu, lielais bruņinieks, vai mēs spiežam uz ienaidniekiem?
  Frīdrihs jautri atbildēja:
  - Bomži spiežas pie alus bodes, un mēs uzvaram. Un kā mēs uzvaram...
  Pati Elektrostalas pilsēta bija diezgan nocietināta. Līdzās armijas vienībām tās aizsardzībā piedalījās arī divas svaigas NKVD divīzijas. Lai gan viņi kopumā nebija tik elitāra militārā gvarde kā SS, viņi bija bruņoti gan ar artilēriju, gan vieglajiem tankiem.
  Savukārt nacisti mēģināja izveidot savu katlu... Apiet citadeli, apņemt viņus knaibles...
  Šeit, protams, liela nozīme ir gaisa atbalstam, it īpaši, ja kakls stiepjas.
  Helga, kā jau meitenei raksturīgi, apliecināja:
  - Uzvara būs mūsu! Sagatavo kamanas vasarai!
  Frīdrihs piekrita:
  - Un ne tikai vasarā! Mēs izmantosim smagās tvertnes un gaisa šāviņus.
  Zēns domāja, ka viņi atkal ir Mainšteina armijā, bet Rietumos populārākais Rommels ir labāk zināms. Tā kā kaujas laikā jauneklis vairāk darbojās transā, elles gara vadīts, kāpēc gan lai viņš neatcerētos šī komandiera krāšņos varoņdarbus. Turklāt piekautos angļus ir daudz patīkamāk atcerēties nekā sakautos krievus!
  Rommels, sasniedzis Marret līniju, saprata, ka atrodas Napoleona "centrālajā pozīcijā" starp divām ienaidnieka armijām, un tagad, izdarījis izšķirošu triecienu, var uzvarēt vienu no tām un tikai tad apgriezties un stāties pretī otrajai.
  Frīdrihs pie sevis pasmējās: Napoleons, lai gan Ļevs Tolstojs par to šaubījās, neapšaubāmi bija lielisks komandieris un valdnieks. It īpaši, ja skatās uz sasniegumiem. Tikai viņš tos neatturēja. Hitlers šajā ziņā ir vēl sliktāks... Bet principā var salīdzināt fīreru ar Napoleonu!
  Talantīgais komandieris Rommels saprata arī ko citu: amerikāņi un franči bija devušies tālu uz austrumiem uz Tunisijas vidieni un turēja Austrumu Dorsālās aizas Fondukā, Faidā un Gafsā, aptverot Rietumu muguras aizu 60-70 jūdzes uz rietumiem.
  Izrādījās, ka, ja Itālijas un Vācijas spēki ieņemtu Faidu un Gafsu un pēc tam virzītos uz rietumiem garām Ferianai un Kaserīnai, viņi varētu doties tieši uz milzīgo amerikāņu apgādes bāzi un savu galveno mītni Tebesā. Tebesā itāļu-vācu karaspēks atradās tālu uz rietumiem no sabiedroto līnijas Tunisijā un gandrīz pašās sakaru vietās. Ja Rommels pēc tam būtu pagriezis savus tankus un novirzījis tos uz ziemeļiem pret jūru, kas atrodas simts jūdžu attālumā, vācieši būtu varējuši nogriezt visu sabiedroto armiju Tunisijā vai piespiest to uz Alžīriju.
  Frīdriha domas pārtrauca divu Laggu parādīšanās, kas izlauzās no aiz mākoņiem... Šie tika apriti... Un tad precīzi šāvieni pa ieročiem... Tā šaut var tikai viņš... Vēl četri jaki. .. un tur viņi ir... Un tagad uguni uz Katjušu... Lai lauskas lido uz visām pusēm... Kārtējais raķešmetējs... Tā Helga mēģina no malas. Kliedz viņam:
  - Varoni, izdarīsim to spēcīgāk!
  . NODAĻA Nr.20.
  Oļega Ribačenko un Margaritas Koršunovas misija paralēlajā pasaulē vēl nav beigusies.
  Vācieši virzījās Gorkijas pilsētas virzienā. Viņi viņu pilnībā ieskauj. Zēns un meitene aizstāvēja šo lielo pilsētu.
  Pilnīgi ielenkta Maskava aizrāvās ar elpu. Nacisti dažviet jau ir izlauzušies līdz Kremlim. PSRS galvaspilsētas stāvoklis bija gandrīz bezcerīgs. Maskavas garnizona šāviņi tuvojās beigām. Un ar galvaspilsētas krišanu tas būtu bijis cits karš.
  Oļegs Ribačenko un Margarita Koršunova cīnījās par pilsētu pie Volgas.
  Puisis un meitene kā vienmēr ir kaujinieciskā noskaņojumā.
  Viņi šauj un dzied:
  Pionieri nepadodas
  Viņi nebaidās no spīdzināšanas...
  Viņi cīnās kā ērgļi
  Krautu sūtīšana ellē!
  
  Viņu vidū ir daudz varoņu,
  Daudz traku puišu...
  Ja nepieciešams, staigājiet formācijā -
  Uzlādē mašīnu!
  Un tā zēns, kurš izskatījās apmēram divpadsmit gadus vecs, bet patiesībā jau daudzus gadus bija pieredzējis veterāns, Oļegs Ribačenko uzbrēca, pļaujot fašistus.
  Un tad viņš ar basu kāju met ienaidniekam granātu.
  Un viņš izkaisīs Krautus uz visām pusēm.
  Pēc tam zēns dziedās:
  - Es esmu krievu karotājs uz mežoņu ceļiem,
  es noslaucīšu Krievijas ienaidniekus no zemes virsas!
  Margarita, šī meitene-varone, arī met slepkavniecisku nāves dāvanu ar savu basu kāju. Viņš izsitīs daudz nacistu un čivinās:
  - Par lielo Krieviju!
  Un viņš atkal izplūda smieklos.
  Zēns un meitene varonīgi cīnās. Lai gan karš ir gandrīz zaudēts. Vācieši jau bija aplenkuši Orenburgu un saspieda Sarkano armiju visur, kur vien varēja.
  Precīzāk, Orenburga jau sen ir paņemta. Tur joprojām stāv tikai viena pils. Nacisti jau bija ielenkuši Ufu.
  Turklāt viņu karaspēks no dienvidiem jau tuvojas Kazaņai. Situācija ir vairāk nekā kritiska.
  Un situāciju vēl vairāk pasliktina fakts, ka samuraji nāk no austrumiem un Vidusāzijā jau ir apvienojušies ar vāciešiem.
  Bet drosmīgie upuri bērni cīnās. Viņi tic savai uzvarai. Vai vismaz viņi ir gatavi mirt ar paceltu galvu. Tomēr kā notiek šī nāve? Viņi ir nemirstīgi!
  Un viņi paliek bērni daudzus gadus. Un kaut kur ir citas pasaules un misijas.
  Oļegs izšauj vēl vienu šāvienu. Tad viņš ar kailiem pirkstiem met granātu un dzied:
  - Staļins būs ar mums mūžīgi!
  Margarita paskatījās uz Fritzēm un čīkstēja:
  - Dievs pasarg! Šis kanibāls nāk pie mums!
  Un meitene dusmās ar basu kāju meta granātu.
  Oļegs Rybačenko diezgan loģiski atzīmēja:
  - Mēs visi zināmā mērā esam kanibāli!
  Un puika ar kailajiem kāju pirkstiem meta nāves dāvanu.
  Margarita tam piekrita:
  - Zināmā mērā jā!
  Un viņa arī ar basu kāju palaida slepkavas ieroci, izraisot divu vācu automašīnu sadursmi.
  Oļegs Ribačenko izšāva un domāja, ka PSRS situācija, iespējams, jau ir bezcerīga un nav īpašas jēgas karot. Tāpēc viņi veltīgi nogalina cilvēkus.
  Zēns ar basu kāju meta divas granātas. Triecās pret kāpuru, kopā sadūrās vācu "E" sērijas tanki.
  Terminatora bērns dziedāja:
  - Kad pienāks laiks,
  Drosmīgi cīnīsimies!
  Augošie cīnītāji no rīta -
  Un drosmīgi cīnies!
  Zēns faktiski bija gatavs pāris minūšu laikā iznīcināt jebkuru armiju.
  Margarita arī iemeta basām kājām nāves dāvanu un čīkstēja:
  - Par lielo Krieviju!
  Bērni ir tik drosmīgi karotāji, ka neviens nevar viņiem samīdīt. Viņi ir tik smagi cīnītāji.
  Puisis un meitene kā vienmēr ir mežonīgā sajūsmā. Un ar viņiem drosme, gods un drosme. Viņi cīnās pret fašistiem kā titāni. Un ir skaidrs, ka ienaidnieks neies garām tur, kur stāv kā klints. Varbūt pat kaut kas stiprāks par akmeni un monolītu.
  Margarita, šaudama, sacīja:
  -Mēs būsim planētas čempioni,
  Mēs esam vidusskolas milži!
  Un meitene atkal palaidīs nāves dāvanu ar basām kājām, noslīpēto kāju. Un viņa sagrāva ienaidnieku.
  Šī meitene ir tik forša, ka jūs neko nevarēsit izmantot pret viņu.
  Tā kā nav metodes pret lūžņiem. Lai gan šis nav lauznis, bet kaut kas vēl nāvējošāks un foršāks.
  Oļegs Ribačenko, šauj, ķērka:
  - Es neesmu zēns, es esmu super zēns un būšu garāks par visiem citiem pasaulē!
  Un atkal, it kā viņš ar basu kāju izmestu iznīcinošu sprāgstvielu sprāgstvielu. Un atkal saduras divi vācu tanki.
  Jaunais karotājs ir ļoti kareivīgs. Bet viņš jūt, ka nevar šeit ar pātagu salauzt dibenu. Lai gan nav bezcerīgu situāciju, tāpat kā nav neuzvaramu pretinieku.
  Zēns atcerējās, kā viņš izdomāja sīkumus Baltkrievijas prezidenta vēlēšanām:
  Sesto reizi nav interesanti klausīties muļķības,
  Un es nesaprotu, cik ļoti ticēt "tēvam"!
  Lukašenko solīja uzcelt paradīzi -
  Bet kopā ar gaismu mēs ieejam tumsā!
  Jā, tas bija izaicinājums sistēmai un personības kultam. Patiešām, kāpēc Eiropas valstij būtu jāpacieš diktators, it kā viduslaikos?
  Un Staļins ir arī diktators un šajā Visumā viņš pamazām sāk karu, lai uzvarētu...
  Varonīgie bērni cīnījās vēl trīs dienas. Tikmēr nacisti ielenca Kazaņu un ieņēma Ufu.
  Cīņas jau notika pašā Kremlī. Četras raganu meitenes cīnījās ar nacistiem, izmantojot zobenus un plānas ripas mešanai, basām kājām.
  Kremlis tika smagi bojāts no Sturmlevs, Sturmtigers, sprādzieniem un milzīgiem lielgabaliem.
  Pats Staļins, protams, joprojām atrodas Sverdlovskā. Un PSRS situācija izskatās gandrīz bezcerīga. Bet Sarkanais reklāmkarogs joprojām lido virs Krievijas galvaspilsētas, kas nozīmē, ka viss nav zaudēts!
  Cilvēki tic, ka tuvojas pagrieziena punkts!
  Nataša sagriež arābu uz pusēm. Viņš met disku ar basu kāju un čīkst:
  - Slava nemirstīgajai Tēvzemei! Hitlers nevar mūs salauzt!
  Zoja arī cirta fašistam ar diviem zobeniem un čivināja:
  - Nē, nelauz mūs!
  Pēc tam viņas basā kāja meta nacistiem slepkavniecisku disku.
  Un no nopostītā Kremļa mūra nokrita pāris melno cīnītāju.
  Tālāk Aurora izšāva. Viņa šāva reti, bet precīzi. Un tad viņa izmantoja zobenus. Un no viņas kailajiem kāju pirkstiem lidoja zvaigznes un asas plānas svastikas.
  Un te Svetlana ar pliku kāju uzmetīs asu disku un saplēs Frici gabalos. Tad viņš dziedās:
  - Kolovrats, Evpatiy Kolovrat - Tēvzemes aizstāvis, Peruna karavīrs!
  Kolovrat! Evpatiy Kolovrat! Krievijas varoņi zvana trauksmi!
  Mēs visi četri šeit cīnāmies. Gandrīz visa Maskava jau ir ieņemta, un munīcijas piegāde ir beigusies. Mirst gan krievu zēni, gan meitenes. Bet viņi nepadodas. Lai gan cik ilgi ir bijis aplenkums?
  Meitenes uz Kremļa sienas cīnās. Tāpat kā varoņi. Un, neskatoties uz decembri, viņi ir basām kājām un valkā tikai bikini. Bet viņi nejūt aukstumu. Gluži pretēji, viņu enerģija tikai palielinās.
  Un no maniem plikajiem kāju pirkstiem izlido asi, ļoti plakani diski. Kas sarauj ārzemju Vērmahta karaspēku.
  Karotāji cīnās kā kara varoņi. Un ar minimālu apģērbu. Šādas skaistules neapmulsina ne milzīgie E un AG sērijas tanki, ne citi briesmīgi nacistu izgudrojumi.
  Neviena meitene nevar uzvarēt jebkāda veida fašismu. Pat ja tas ir tikpat ideāls kā šajā pasaulē.
  Nataša cirta ar zobenu, ar basu kāju meta disku, nogriežot nacistus un dziedāja:
  - Cik labi ir dzīvot padomju valstī,
  Un cik brīnišķīgi ir sagraut Vērmahtu!
  Zoja, vadot dzirnavas ar zobeniem, atzīmēja:
  - Vērmahts ir kļuvis sāpīgi spēcīgs! Tagad jau aizstāvam Kremli!
  Un meitene ar kailajiem kāju pirkstiem meta zvaigzni, trāpīdama Krautiem.
  Tad viņa dziedāja:
  - Šīs ir savvaļas ienaidnieku medības!
  Un tad ir Aurora kaujā. Kāda sarkanmataina un forša meitene. Ziemas vējā viņas vara sarkanie mati plīvo kā kaujas karogs. Nē, tāda meitene nevienam nelocīsies.
  Un no viņas basās pēdas metiena lido ass disks, kas griež miesu un asinis.
  Viņš sagriež pretinieku ķermeņus. Un Aurora kliedz:
  - Es esmu superklases meitene!
  Kā Svetlana izskatās kaujā?
  Šis blondais terminators ir vienkārši velnišķīgs ugunsgrēks un iznīcināšanas tornado.
  Un arī no viņas basajām kājām lido slepkavīgs pārsteigums. Un meitene ir uz pilnu gāzi cīņā.
  Visi četri ir kaujā. Un viņai nevajadzētu ne atkāpties, ne padoties.
  Tās ir četras raganas - vienkārši super! Īsts visa un visu iznīcināšanas kvartets!
  Karotāji tur aizsardzības zonu. Bet Kremlis ir liels un nevar visur pretoties. Spēki ir ļoti nevienlīdzīgi.
  Nataša ar īgnumu atzīmēja:
  - Mēs nogalinām, nevis uzvaram!
  Un meitene atkal ar basu kāju meta slepkavas lādiņu.
  Zoja loģiski piezīmēja, kad viņa nocirta savu ienaidnieku:
  - Visu nevar uzvarēt... Ja vien datorspēlē!
  Un meitene ar zelta matiem atkal iemeta nāves disku.
  Aurora, sagriežot pretiniekus ar zobeniem, čivināja:
  - Uzvara, es ticu, būs mūsu! Svētās Krievijas vārdā!
  Un no viņas baso kāju metiena lido iznīcības dāvana.
  Un sagrieztie nacisti krīt.
  Un tad Svetlana kaujā. Nogriež fašistus ar saviem metieniem. Un viņš rīkojas ar ārkārtēju vai pat bezgalīgu veiklību. Viņas basās kājas ir tik izveicīgas. Un viņi demonstrē briesmīgu iznīcināšanu.
  Un tad meitene dzied:
  - Slava Tēvzemei un jaunām pasaulēm!
  Un atkal nāves pārsteigums lido no viņas basajām kājām.
  Un šeit Nataša atkal ir kaujā. Un viņš sagrauj Krautu, steidzoties kā komēta. Un plaušās kliedz:
  - Slava lielākajai Tēvzemei!
  Un viņas zobeni uzlido kā zāles pļāvējs.
  Un meitene pat sāk dziedāt:
  - Slava Krievijai uz visiem laikiem,
  Mūsu sapnis piepildīsies!
  Un meitene iedeva asu bumerangu ar savu pliku papēdi. Un viņš apgriezās un nogrieza duci melnu un tumšu galvu.
  Protams, ne jau vācieši nogalināja meitenes, bet pret viņām tika izmantotas koloniālās vienības. Bet pat tas padara to vēl foršāku karotājiem.
  Tie ir dzirkstoši un rotaļīgi.
  Nataša atkal nocirta savus ienaidniekus. Un viņa kaut ko tādu met ar basām kājām.
  Un tas rēks:
  - Staļins un slava!
  Un tad Zoja. Tas pats, kas atbrīvot kaut ko slepkavīgu. Un viņas kailie kāju pirksti izspļauj nāves vēsti.
  Un karotājs rēc:
  - Nav biedējoši mirt par tādu dzimteni kā mūsējā!
  Un tad arī Aurora to paņems un ieies kaujā. Un viņš arī ar basām kājām palaidīs bumerangu. Un pārveidos ienaidniekus.
  Pēc tam viņš dzied:
  - Padomju Krievijai! Kas valdīs pār Visumu!
  Un tad kaujā Svetlana. Arī meitene, kuru nevar apturēt vai nobremzēt. Tā tas sitas. Es vienkārši nevaru tevi izglābt no tāda karotāja!
  Un ar basām kājām viņa met slepkavnieciskas pakas. Un viņa bez žēlastības nogalina savus ienaidniekus.
  Lai gan vēlāk Jarila var lūgt par viņiem. Vai varbūt Peruns. Pēc grēcinieku nāves viņus sagaida Černbogas valstība! Bet tas ir pat interesanti savā veidā - kari turpinās visu laiku! Un tik daudz cīņu! Tātad, varbūt mums nevajadzētu pārāk rūgti sērot par grēcinieku likteni?
  Svetlana pat jutās nedaudz smieklīgi: jūs nevarat apskaust kristiešus - viņiem mūžībā tiks liegti daudzi prieki. Pat tas, kas viņiem bija uz planētas Zeme.
  Eh, nožēlojamie grēcinieki! Un vēl vairāk nelaimīgo taisno cilvēku!
  Un meitene atkal met nāves dāvanu ar savu noslīpēto, baso kāju. Tad viņš saka:
  - Pasaule būs mūsu! Slava Krievijai!
  Nataša ar zobeniem izveidoja trīskāršu tauriņu un čivināja:
  - Lai lielajai Krievijai mūžīga slava!
  Un viņas basās kājas metīs kaut ko slepkavniecisku un unikālu. Pēc tam meitenes kailais papēdis trāpīja melnādainajam pieri, nositot viņu un vēl piecus arābus no sienas.
  Nākamā kaujā ir Zoja. Nekas viņu nevar apturēt. Viņa cīnās ar Hitlera bariem. Un vada trīskāršas dzirnavas. Viņas kritiena dēļ karavīri nogāzās.
  Pēc tam meitene saka:
  - Mūžīgā Rusa būs ar Svarogu!
  Un piemiedz partneriem ar aci.
  Nākamā kaujā ir Aurora. Viņa steidzās kā pantera. Viņa visus pārtrauca. Un ar basām kājām viņa palaida nāves dāvanu. Viņa nocirta daudz fašistu un dziedāja:
  - Par Tēvzemes augstāko formu!
  Un tad Svetlana iesaistījās kaujā. Kā viņa iznīcina savus ienaidniekus. Un viņš rīkojas ļoti braši.
  Pēc tam nāves dāvana lido no viņas basām kājām. Un viņš pamatīgi nogriež nacistus kā friziera skuvekli.
  Un meitene čīkst:
  - Mans vecums un mana patiesība! Slava lielajai Krievijai!
  Jā, šis četrinieks cīnās patiesi varonīgi. Bet četras basām kājām un gandrīz kailas skaistules nespēj uzvarēt Otro pasaules karu. Un tā Maskava krita.
  Meitenes izlauzās no ieņemtās galvaspilsētas, izmantojot gan zobenus, gan neredzamības apmetni.
  Viņi parasti spēj daudz. Augstākā ranga meitenes, jūs neatradīsit viņas garākas vai skaistākas.
  Un Oļegs Rybačenko un Margarita Koršunova atstāja sagūstīto Gorkijas pilsētu.
  Diemžēl nacisti guva panākumus gandrīz visur.
  Puisis un meitene gāja prom un ar basām kājām meta adatas, iznīcinot Krautus.
  Oļegs Rybačenko dziedāja:
  - Nē, modrs neizgaisīs,
  Piekūna, ērgļa izskats...
  Tautas balss ir skaidra -
  Čūsku saspiedīs čūska!
  
  Es ticu, ka visa pasaule pamodīsies -
  Fašismam būs gals...
  Un saule spīdēs -
  Ceļš, kas apgaismo komunismu!
  Margarita ar baso kāju pirkstiem izmeta vairākas adatas un apstiprināja:
  - Nē, tas neizgaisīs!
  Un viņa izšāva no ložmetēja, nopļaujot divus desmitus fašistu.
  Tādi ir bērni. Forši, nesatricināmi. Lai gan patiesībā šis nav tāds karš. Un viņiem ir jābēg.
  Maskava krita, Gorkijas pilsēta krita. Nacisti iebrūk Kazaņā. Šī jau ir pēdējā padomju pilsēta pie Volgas. Pretošanās ir varonīga, taču arvien pieaug bezcerības sajūta.
  Nacistiem bija uzlaboti AG sērijas piramīdveida tanki, kuriem neviens padomju ierocis nevarēja iekļūt. Un tas, jāsaka, ir ļoti slikti.
  Tikai tad, kad zēna un meiteņu basās kājas met granātas uz sliedēm, vācu briesmoņi saduras. Bet ko var darīt tikai viens pāris, ja gandrīz visa pasaule ir pret PSRS!
  Oļegs Ribačenko ar basu kāju iemeta granātu, saspieda kopā AG-50 un AG-75 galvas un pēc tam teica:
  - Ja cietoksnis ir ceļā,
  Ienaidnieks ir uzcēlis...
  Mums jāiet apkārt no aizmugures -
  Ņem viņu bez šaušanas!
  Margarita tam piekrita:
  - Maldināšana karā ir liela lieta! It īpaši, ja spēki ir nevienlīdzīgi!
  Oļegs Rybačenko atzīmēja:
  - Un es spēlēju Antantes stratēģiju. Ar vienādiem ieročiem viņš iznīcināja simt četrpadsmit miljonus ienaidnieka karavīru, un viņš pats zaudēja tikai nulli. Tas nozīmē, ka ar taktiku jūs faktiski varat cīnīties pret visu pasauli!
  Margarita tam piekrita:
  - Pilnīgi iespējams! Un cīnies un uzvari!
  Oļegs Ribačenko ar kailajiem pirkstiem meta adatas kājas. Viņš nogalināja trīs desmitus fašistu un sacīja:
  - Mēs uzvarēsim Svētās Krievijas vārdā!
  Puisis un meitene turpināja skrējienu... Ak, spēki tiešām ir pārāk nevienlīdzīgi.
  Kazaņa tika iznīcināta ar visu veidu ieročiem. Staļins pavēlēja viņu turēt līdz pēdējai asins lāsei. Taču patiesībā Sarkanās armijas cīņasspars pēc Maskavas krišanas bija pārāk salauzts. Visi gribēja mirt arvien retāk. Un nacisti ir pārāk pārāki skaita un ieroču ziņā.
  Un viņu reaktīvie lidaparāti bombardē visas pilsētas un ciematus, kurus nacisti vēl nav spējuši ieņemt.
  Pirms Oļegs Rybačenko un Margarita Koršunova sasniedza Kazaņu, šī pilsēta krita.
  Paņemta arī Ufa. Tāpēc, neskatoties uz bargo ziemu, nacisti pārcēlās uz Sverdlovsku.
  Tur atradās Staļina štābs. Un samuraji nāca no austrumiem. Arī japāņi ir spēcīgi.
  Īpaši bīstami ir viņu karotāji - nindzju meitenes. Par spīti Sibīrijas ziemai, viņi steidzas pa sniegu basām kājām, kamēr paši ir ģērbušies tikai peldkostīmos. Ir biedējoši pat iedomāties šādus karotājus. Lai gan viņi ir ļoti skaisti.
  Šeit ir viens no tiem ar ziliem matiem, cits ar dzelteniem, trešais ar sarkanu, ceturtais ar baltu.
  Tie ir skaistākie slepkavas. Viņi strādā ar vienu zobenu un met kājniekiem tievus diskus vai čakras. Un nindzjas met pret tankiem sprāgstvielas - tie ir tikai zirņa lielumā, bet smagākie padomju tanki lido augstu gaisā un saplēš tos gabalos.
  Pat milzīgais IS-7 nav šķērslis nindzju meitenēm. Viņi ir tik augsta līmeņa karotāji, ka pat apsargi pret viņiem ir bezspēcīgi.
  Šeit ir nindzju meitene ar ziliem matiem, ar kailiem kāju pirkstiem viņa meta zirni un trīs padomju tankus uzreiz, uzlidoja augstu un eksplodēja daļās.
  Un tad ir meitene ar dzelteniem matiem un basu kāju, kas met zirni. Un atkal padomju mašīnas lido dažādos virzienos un tiek sasistas gabalos. Teiksim godīgi, tādi šeit ir karotāji - pat drosmīgākais bruņinieks viņu priekšā tiktu nobiedēts.
  Un šeit ir nindzju meitene ar sarkaniem matiem kaujā. Tāpat kā ar basām kājām mest slepkavas zirni. Un no tā trieciena milzīgā IS-12 bruņas pārsprāga.
  Šī ir Terminatora meitene.
  Un tad nindzju meitene ar baltiem matiem. Tādā pašā veidā viņš to paņems un no visa spēka iegrūdīs savus zobenus Sarkanās armijas karavīros. Viņš tos sadalīs un dziedās:
  - Es neesmu nožēlojams kukainis, nindzja, bet ne bruņurupucis!
  Atkal visas četras meitenes ir slepkavas kaujā.
  Sarkanā armija zaudē karu visās frontēs. Bet viņš joprojām cenšas cīnīties.
  Oļegs Ribačenko un Margarita Koršunova klīst pa ziemas sniegu. Tie ir nabaga baskāju bērni. Nemirstīgajiem ķermeņiem sals nav tik slikts. Šie supervīri nevar saslimt, saaukstēties vai apsaldēties. Bet tomēr, tuvojoties Urāliem, sals ir nepatīkams un kož bērnu plikajos papēžos.
  Oļegs skumji atzīmēja:
  - Tu nezini, kas ir sliktāk - aukstums un bads, vai apziņa, ka tava svētā dzimtene zaudē!
  Margarita diezgan loģiski atzīmēja:
  - Mums aukstums un bads nav nekas... Bet tas, ka zaudējām nacistiem, patiesībā ir slikti!
  Oļegs tam piekrita:
  - Sliktāk vairs nevar būt! Vispār, kāpēc Trešais Reihs paralēlos visumos parasti ir veiksmīgāks nekā mūsējais?
  Margarita izdarīja loģisku pieņēmumu:
  - Tāpēc, ka fašisti ir ļoti spēcīgi un organizēti. Un mums daudzas reizes paveicās. Īpaši ar Staļingradu!
  Oļegs Ribačenko ar basu kāju iespēra sniega piku un atzīmēja:
  - Jā, ar Staļingradu mums ļoti paveicās! Frici paši stulbi iekļuva lamatās!
  Margarita iesaucās:
  - Cenšoties neiekulties nepatikšanās,
  Lai neapjuktu un nepazustu...
  Vajadzētu savākt niķeli par santīmu,
  Un drīzāk piedzimst no jauna!
  Bērni pa ceļam uzbruka fašistu grupai. Vairāk nekā simts karavīru gāja bojā. Viens tika atstāts gūstā. Margarita piespieda jaunekli noskūpstīt viņas ļoti elastīgās zoles, kas bija sarkanas no aukstuma. Viņš to darīja paklausīgi. Un viņš teica, ka vācieši jau tuvojas Sverdlovskai un apņem to.
  Oļegs atzīmēja:
  - Dīvaini, ka jūs un es, Margota, esam ātrāki, bet kaut kā mēs pārvietojamies kā parasti cilvēki vai pat lēnāk!
  Margarita piekrita:
  - Noķerts sakāves vilnī! Acīmredzot šajā visumā visi ir pret PSRS. Pat daba un telpa!
  Tad Oļegs ieteica:
  - Ko darīt, ja mums ir triviāli nogalināt Hitleru?
  Margarita negatīvi pamāja ar galvu:
  - Hiperragana mums nedeva tādu pavēli! Tāpēc iztiksim bez amatieru priekšnesumiem. Turklāt, ko tas dos?
  Oļegs Rybačenko pārliecinoši atbildēja:
  - Diezgan daudz! Turklāt, fīrere, tas ir arī fīrers Āfrikā!
  Margarita ieteica:
  - Pagaidām cīnīsimies frontē, un tad jau redzēsim par Hitleru! Kā saka - pasteidzies nesteidzoties!
  Oļegs dziedāja:
  - Ātrums labs, kaltu nelauz... Cilvēks nav dzenis un steigā traks!
  Puisis un meitene skrēja no visa spēka. Un mums izdevās sasniegt Sverdlovsku. Un viņi sāka aizstāvēt pilsētu, kuru iebruka nacisti.
  Uzbrukumi sekoja viens pēc otra.
  Bērni bija basām kājām. Margarita ir tunikā, un Oļegs Ribačenko ir tikai puika šortos. Bet viņi cīnījās kā īsti un nelokāmi varoņi.
  Oļegs iemeta adatu ar kailiem pirkstiem, iedūra Frici kaklā un čivināja:
  - Mēs neatdosim ne centimetru zemes!
  Margarita ar basu kāju meta granātu un čīkstēja:
  -Ne piles, ne collas, ne centimetra!
  Zēns un meitene cīnījās aukstumā. Un kopā ar viņiem bija arī citi pionieri. Un daudzi ir arī basām kājām, neskatoties uz mežonīgo aukstumu. Un, ja nemirstīgie bērni nebaidās no mežonīgā sala, vismaz nevar viņiem kaitēt, tad tas ir diezgan bīstami parastajiem bērniem.
  Lūk, viens baskājains pionieris, kuram pat pirksti no aukstuma bija zili, zobi saaukstējās, žoklis bija piepampusi. Zēnam ļoti sāp. Bet, neskatoties uz to, viņš nikni paņem kaudzi granātu un met tās zem nacistu tanka, un viņš pats nokrīt, trāpījis ložmetēja sprādziens.
  Šis ir drosmīgs zēns...
  Vai arī meitene, kurai basās kājas mirdz kā koši magones, stumj mīnu zem vācu mastodonu pēdām. Viņa pati nomirst, kliedzot:
  - Tēvzemei un Staļinam!
  Ir ļoti sāpīgi būt basām kājām ziemā, Sibīrijā, kad tevi nepasargā nemirstīgā miesa.
  Pat Oļegs un Margarita nav tik priecīgi būt puskailiem stiprā salnā. Bet viņi smaida un dzied, gribēdami uzmundrināt puišus:
  - Eh, sals, sals, nesaldē mani,
  nesaldē mani! Mans zirgs! Mans zirgs!
  Baltās krēpes!
  Puiši un meitenes, kratīdamies sarkanās un zilās kājas no skarbā aukstuma, dziedāja:
  - Sniegs mūs neapturēs! Sals mūs neuzvarēs! Mēs esam Krautu pionieri! Fašists tiks smagi piekauts!
  Bērni labi cīnās! Taču spēki ir pārāk nevienlīdzīgi. Staļins aizbēga no aplenktās Sverdlovskas uz Novosibirsku. Taču japāņi šai pilsētai jau tuvojas no austrumiem. Viņi kaut kā nebaidās pat no Sibīrijas sala.
  Lai karš beidzas.
  Taču pionieri nepadodas. Un pat grūtos laikos bērni drosmīgi dzied;
  Mēs esam pionieri, komunisma bērni -
  Uguns, telts un zvana rags!
  Sasodītā fašisma iebrukums -
  Kas gaida niknu sakāvi!
  
  Ko mēs zaudējām šajās cīņās?
  Vai arī jūs to ieguvāt cīņās ar ienaidnieku?
  Mēs kādreiz bijām tikai pasaules bērni -
  Un tagad Dzimtenes karotāji!
  
  Bet Hitlers spēra soli mūsu galvaspilsētas virzienā,
  Ūdenskritums nometa neskaitāmas bumbas!
  Mēs esam Tēvzeme, vēl skaistāka par debesīm -
  Tagad ir pienācis asiņainais saulriets!
  
  Uz agresiju atbildēsim skarbi -
  Lai gan viņi paši ir, ak, augumā mazi!
  Bet zobens ir trausla pusaudža rokās -
  Spēcīgāki par sātana leģioniem!
  
  Lai tanki metās lavīnu pēc lavīnas,
  Un mēs sadalām šauteni trīs!
  Lai policija mērķtiecīgi mērķē uz aizmuguri,
  Bet svētais Dievs viņus bargi sodīs!
  
  Ko mēs nolēmām? darīt miera darbu -
  Un par to, diemžēl, man bija jāšauj!
  Mierīgums jau ir naidīgs.
  Ir arī vardarbība un žēlastība!
  
  Mēs ar meiteni kopā skrienam basām kājām -
  Lai arī uzsnidzis sniegs, tas sadedzina sniega kupenu kā ogles!
  Bet viņiem nav bail, bērni zina -
  Fašistu ar lodi iedzīs zārkā!
  
  Tāpēc viņi nogalināja zemisku Krautu kompāniju,
  Un pārējie gļēvuļi skrien!
  Mēs iznīcinām kājniekus kā izkapti kaujā -
  Jaunas vasaras mums nav šķērslis!
  
  Uzvara ir sasniegums, tā būs maijā,
  Tagad sniega vētra ir dzeloņains, ciets sniegs!
  Zēns ir basām kājām, viņa māsa ir basām kājām,
  Bērni svinēja savus ziedus lupatās!
  
  No kurienes mūsos nāk šie spēki -
  Paciest sāpes, aukstumu, to vajadzību!
  Kad draugs izmērīja kapa dibenu,
  Kad draugs vaid, es mirstu!
  
  Kristus svētīja mūs, pionierus,
  Viņš teica: Tēvu zemi jums ir devis Dievs!
  Šī ir pirmā ticība,
  Padomju, svēta valsts!
  Un viņi mirst ar smaidiem uz lūpām. Bērni vājumu nepazīst... Oļegs Ribačenko un Margarita Koršunova cīnījās veselu nedēļu. Bet Sverdlovska krita. Daļa garnizona padevās - sajūta, ka situācija ir bezcerīga. Tikai pionieri atteicās kapitulēt.
  Un saujiņa drosmīgu, basām kājām puišu veica izmisīgu izrāvienu. Viņi skrēja pa sniega kupenām, burtiski zili no briesmīgā aukstuma. Un viņi gāja bojā zem ložmetējiem un lielgabaliem.
  Oļegs Ribačenko un Margarita arī bija diezgan saskrāpēti, bet tomēr aizbēga no Sverdlovskas. Pēc tam mēs pārcēlāmies uz Novosibirsku. Sals, ziema, garas naktis.
  Skrien zēns un meitene, viņi ir skumji un ļoti dusmīgi.
  Margarita atzīmēja:
  - Hiperragana varētu palīdzēt šai pasaulei! Citādi nacisti uzvarēs! Tā ir patiesi vispārēja netaisnība!
  Oļegs Ribačenko uzlēca augstāk, sagriezās septiņkārtīgā salto un diezgan loģiski atzīmēja:
  - Pasaulē vispār ir maz taisnības! Piemēram, kāpēc veci cilvēki cieš? Turklāt gandrīz visi bez izņēmuma! Un, kad cilvēks ir jauns, viņš smēķē, dzer un vēl sliktāk, un ir vesels! Kur ir taisnība, ko cieš veci cilvēki?
  Margarita tam viegli piekrita:
  - Visumā nav taisnības!
  Oļegs Ribačenko nedaudz naivi jautāja:
  - Un kur skatās Dievs?
  Margarita, šī baskāju meitene caurainā tunikā, ieteica:
  "Varbūt mums pašiem jākļūst kā dieviem, lai pasaulē valdītu taisnīgums!" Tā ir Radītāja gudrība!
  Oļegs Rybačenko pārliecinoši apstiprināja:
  - Es ticu, ka mēs augšāmcelsim mirušos!
  Terminatora meitene apstiprināja:
  - Jā, es tam, protams, ticu!
  Bērni skrēja uz Novosibirsku un piedalījās šīs pilsētas aizsardzībā.
  Viņi karoja gandrīz pēdējā lielajā pilsētā, ko kontrolēja Sarkanā armija.
  Staļins jau veda sarunas ar Hitleru, piekrita padoties, ja tiks garantēta viņa personīgā drošība. Fīrers bija tam gatavs, it īpaši, ja partizāni nomierinājās.
  Japāņi jau bija iebrukuši Novosibirskā no austrumiem. Tātad praktiski nebija nekādu izredžu izglābties. PSRS gāja bojā.
  Oļegs Ribačenko un Margarita Koršunova šāva uz nacistiem un ar basām kājām meta granātas. Un viņi joprojām uz kaut ko cerēja.
  Viņiem blakus bija pionieri. Sibīrijas bargajā salā visi bērni bija basām kājām un vasaras pionieru formās ar saitēm. Viņi nomira kā varoņi.
  Viņu kājas bija sarkanas kā zosu pēdas, un pirksti kļuva zili.
  Taču pionieri nepadevās.
  Viņi padosies fašismam!
  Oļegs Ribačenko ar basu zēna kāju meta granātu. Viņš uzreiz uzgrūda trīs vācu tankus un čukstēja:
  - Es ticu uzvarai!
  Margarita arī ar kailiem pirkstiem meta slepkavas dāvanu un čivināja:
  - Es arī ticēju, un ticēšu līdz galam!
  Un viņi ar izmisuma niknumu cīnījās par pēdējo padomju pilsētu. Un tomēr viņi negrasījās saliekties.
  Oļegs Ribačenko, lai uzmundrinātu gandrīz nāvīgi nosalušos pionieru bērnus, dziedāja ar lielu entuziasmu;
  Es esmu jauns mātes Krievijas karotājs,
  Varena valsts, visu valstu dzimtene...
  Visumā nav skaistākas dzimtenes,
  Staļins sasēja kaklasaiti zem kaluma!
  Būt pionierim ir prieks un aicinājums,
  Galu galā tas nozīmē, ka jūs esat valsts kalps.
  Un jūs varat palielināt Visumu -
  Velna-sātana mahināciju iznīcināšana.
  Kad 41. gadā pienāca vasara,
  Jūnija pērkona negaiss mums dārd...
  Mēs nevēlamies, lai reģions kļūtu nabadzīgs,
  Par laimi, ticiet - Tēvzeme ir radīta!
  Mēs ar meiteni gaidām nacistus slazdā,
  Pirms tam mums bija ložmetējs.
  Un Hitlera neprātīgajam kairinājumam,
  Mūsu komanda veiksmīgi uzvar nacistus!
  Draudzenes basās kājas kļuvušas raupjas,
  Sniegs jau durst zem plikajām zolēm.
  Aukstums un lūpas kļuva zilas,
  Bet svētā uguns silda mūsu dvēseles!
  Mēs sitam, nezinot mūsu pretinieku mērus,
  Mēs nedodam jums mieru ne dienu, ne nakti!
  Granātas lido uz ešeloniem barā,
  Un virsnieki ar snaipera šauteni.
  Fašisti nekur nevar atrast atbalstu,
  Mūsu pionieris, drosmīgā atslāņošanās...
  Spējīgs, ja nepieciešams cirst kalnus,
  Šeit ir Hitlera tanki, kas deg kā sveces.
  Cilvēki sapulcējās dusmu lēkmē -
  Par taisnīgumu, drosmi un godu.
  Un vētru jūrā nav rifu -
  Kas liktu mums apsēsties!
  Mēs iebraucām Berlīnē, mēs iestājāmies komjaunatnē,
  No stostīšanās basām kājām ar meitenēm visā pasaulē!
  Mēs ieelpojam uzvarošo medu debesu maijā,
  Tagad mūsu spožie panākumi ir kļuvuši mūžīgi!
  
  
  
  
  . ALEKSANDRS III DZĪVOJA SEŠdesmit ASTOŅUS GADU
  Cars impēriju nostiprināja arī ekonomiski. Nebija ne dumpu, ne revolūciju, tāpēc ekonomika nepārtraukti auga. Un Krievijā līdz Pirmajam pasaules karam bija lielāks iedzīvotāju skaits zemākas mirstības un Ķīnas un Korejas ziemeļu reģionu aneksijas dēļ. Un armija bija lielāka. Un parādījās pirmās sērijas vieglās tvertnes un daudzi dažādu zīmolu lidaparāti.
  Diemžēl Aleksandrs Trešais nepiedzīvoja triumfu Pirmajā pasaules karā, bet tas jau bija Nikolajam Otrajam.
  Jaunajam karalim bija spēcīgs tronis, cita sieva, vesels mantinieks, divi simti astoņdesmit miljoni cilvēku un divarpus miljoni karavīru miera laika valstīs.
  Tātad jūs varat cīnīties drosmīgi un prasmīgi! Turklāt krieviem ir arī vieglie tanki ar ložmetējiem, bet tikko parādījās smagie. To izstrādāja Mendeļejeva dēls.
  Tātad jūs nevarat apturēt karalisko armiju!
  Nikolajs II iestājās karā ar vāciešiem un austriešiem... Krievijas karaspēks ieņēma Galisiju, Bukovinu un nodarīja austriešiem virkni sakāves. Sākumā bija kaujas Austrumprūsijā, bet pēc tam viņi atriebās un nogrieza Kēnigsbergu. Sabiedrotie atgrūda vāciešus no Parīzes... Krievu karaspēks ieņēma Krakovu, un, neskatoties uz ziemu, ar skaitlisko pārsvaru turpināja ofensīvu, tuvojoties Budapeštai. Vācija, redzot, ka lieta smaržo pēc sakāves, ierosināja mieru ar mēreniem nosacījumiem.
  Vācieši piekrita Klaipēdu un daļu Polijā esošo zemju atdot Krievijai, kā arī izmaksāt atlīdzību. Francija tika atgriezta daļā iepriekš Bismarka iekarotās teritorijas un nedaudz Dānijai.
  Austrija-Ungārija atdeva Galisiju, daļu no Bukovinas un Krakovas. Taču impērija nesabruka. Krievija atguva slāvu zemes, visu, kas kādreiz bija Kijevas Rusas sastāvā, un paplašināja Polijas karalisti.
  Turkijai un Japānai nebija laika iesaistīties karā, tāpat kā Itālijai. Tas ir, Pirmais pasaules karš faktiski nenotika. Tātad neliela sadursme. Nikolajs II nostiprināja savu autoritāti un pēc tam diezgan ilgu laiku valdīja mierīgi.
  Krievija taču pavadīja karu Afganistānā - beidzot to sadalot ar britiem. Tad Irāna tika sadalīta ar Lielbritāniju.
  Tādējādi Krievija paplašināja savus īpašumus. Bet pienāca ekonomiskā krīze un 1929. gada Lielā depresija... 1931. gadā Japāna, aliansē ar Turciju, uzsāka karu pret carisko Krieviju. Bet patiesībā tā bija pašnāvība. Cara flote Klusajā okeānā Kolčaka vadībā sakāva japāņus. Un sauszemes armija kopumā bija daudzkārt spēcīgāka.
  To pašu var teikt par turkiem. Viņi acīmredzami uzkāpa pret nepareizo ienaidnieku.
  Cariskā Krievija spēja izkraut karaspēku un ieņemt Japānu. Un tad krievu karaspēks beidzot okupēja Turciju. Tādējādi beidzās Osmaņu impērijas laikmets.
  Un cars Nikolajs II palielināja savu slavu un Krievijas varu. Šis krāšņais imperators valdīja līdz 1936. gadam un arī nomira sešdesmit astoņu gadu vecumā.
  Viņa vietā stājās Aleksejs II. Vispār pilnīgi vesels vīrietis trīsdesmit divus gadus vecs. Viņa māte bija atšķirīga, tāpēc Aleksandrs Trešais nepieļāva liktenīgo laulību.
  Aleksejs II pabeidza Saūda Arābijas iekarošanu, sadalot to ar Lielbritāniju.
  Vilhelms II valdīja Vācijas tronī līdz 1941. gadam. Šis monarhs bija pie varas piecdesmit vienu gadu! Diezgan ilgi!
  Bet tagad tronī ir viņa dēls Ferdinands. Pat nesmird pēc Hitlera. Cits stāsts.
  Joprojām ir miers. Visas kolonijas tika sadalītas. Musolīni iekaroja Etiopiju.
  Nav vairs ko dalīt... Lielbritānija tomēr piedzīvo smagus laikus. Un tas ir ekonomiskās krīzes apstākļos.
  Un tā Ferdinands ierosināja Aleksejam Otrajam sadalīt Francijas un Lielbritānijas koloniālos īpašumus. Tāpat kā patiešām, cik daudz jūs varat skatīties uz šīm zemēm.
  Tādējādi Musolīni, Ferdinands un Aleksejs II noslēdza savu paktu.
  Bet, protams, Krievija līdz tam laikam jau bija paspējusi iekarot gandrīz visu Ķīnu un kļuvusi daudzkārt spēcīgāka par jebkuru citu gan ekonomikā, gan militārajā jomā, gan iedzīvotāju skaitā.
  Cars Aleksejs kopumā apstiprināja šo priekšlikumu un nolēma, ka viņi startēs kopā.
  Ferdinands vairs nebija jauns. Un viņš bija uzmanīgs.
  Tomēr 1945. gada 15. maijā sākās karš. Vācieši atkal pārcēlās
  Pret Beļģiju...
  Un cara armija gāja cauri britu kolonijām un metās cauri Ēģiptei.
  Krievijai bija desmit miljoni karavīru un pieci simti divīziju, turklāt pārliecinoši
  Viņa uzvarēja. Likās, ka neviens viņu nevarēs apturēt.
  Divu mēnešu laikā cara armija ieņēma Indiju, Irānas dienvidus, Lielbritānijas īpašumus Saūda Arābijā, Ēģipti, Sudānu un lielāko daļu Indoķīnas.
  Bet vācieši spēja tikai ieņemt Beļģiju un tika apturēti Parīzes pieejās. Holande arī iesaistījās karā.
  Cariskā Krievija vēl divus mēnešus sagrāba Lielbritānijas īpašumus Āzijā un beidza Indonēziju. Tad viņa nokļuva Austrālijā un pārcēlās pa Āfriku.
  Vācieši mēģināja ieņemt Parīzi, taču viņu uzbrukums tika atvairīts. Tomēr karš tika zaudēts. Itālija sagrāba arī Lielbritānijas un Francijas Āfrikas īpašumus.
  Tikai piektajā mēnesī cara karaspēks sāka ierasties Eiropā. Cīņas vēl plosījās Āfrikā un Austrālijā, taču tās jau beidzās. Arī Austrija-Ungārija, ko ļoti novājināja zemes zaudēšana, karā iesaistījās koalīcijas pusē.
  Vācieši spēja ieņemt Holandi. Un viņi uzlaboja savu stāvokli.
  Vēl divus mēnešus cariskā Krievija pabeidza Austrālijas un Āfrikas ieņemšanu. Un tikai novembra beigās, tikko salnā, sākās jauna vācu-krievu karaspēka ofensīva, apejot Parīzi.
  Šajā gadījumā spēki jau bija pārāk nevienlīdzīgi. Franču-angļu karaspēks tika sakauts. Un Parīze ir ieskauta.
  Un Jaungada dienā garnizons kapitulēja... Tad cara un vācu karaspēks trīs nedēļu laikā ieņēma visu Franciju. Tad sākās Lielbritānijas bombardēšana... Un visas kolonijas sagrāba koalīcija.
  Lielbritānija 1946. gada maijā, jau bez asinīm un bumbu izsista
  Kapitulēja.
  Tā beidzās vēl viens liels karš. Krievija paņēma sev gandrīz visas kolonijas. Vācija saņēma salīdzinoši maz, Itālija kaut ko sagrāba, un Austrija-Ungārija saņēma simbolisku gabalu.
  Neskatoties uz to, ka vācieši gaidīja lielas kolonijas un saņēma daudz mazāk, tikai Maroka, bet Vācija tās sastāvā iekļāva: Beļģiju, Holandi un Franciju līdz Portdekalē.
  Turklāt cariskā Krievija atdeva vāciešus Namībijai un to, kas iepriekš piederēja viņiem.
  Īsāk sakot, mēs to kaut kā sakārtojām un samierinājāmies...
  Nāca miers... 1953. gadā Krievija ieguva atombumbu, gadu vēlāk arī Vācija. ASV ieguva kodolieročus 1960. gadā.
  Tādējādi radās baiļu līdzsvars.
  Un 1955. gadā pirmais krievu kosmonauts lidoja kosmosā, riņķojot ap bumbu. Un 1961. gadā krievi spēra kāju uz Mēness.
  Un 1983. gadā uz Marsu! Amerikāņi lidoja uz Mēnesi 1971. gadā, bet vācieši 1984. gadā. Austrija-Ungārija un Vācija apvienojās vienā valstī. Zviedrija un Norvēģija kļuva par Krievijas daļu ar autonomiju un pašpārvaldi.
  Citas valstis pakāpeniski zaudēja savu neatkarību.
  1987. gadā Krievijas kosmonauti lidoja uz Venēru. 1992. gadā uz Mercury. Un 1999. gadā uz Plutonu.
  Saules sistēma ir apgūta.
  Izveidojās trīs kodolimpērijas: Lielā Vācija, ASV un Lielā Krievija.
  Arī Aleksejs II nomira sešdesmit astoņu gadu vecumā 1972. gadā. Viņu nomainīja dēls Aleksandrs ceturtais. Šim karalim bija četrdesmit viens gads, kad viņš uzkāpa tronī. Savādi, bet Aleksandrs Ceturtais dzīvoja sešdesmit astoņus gadus un nomira 1999. gadā. Un viņa dēls Vladimirs Trešais uzkāpa tronī. 2013. gadā tika svinēti Romanovu dinastijas četri simti gadi.
  Pagaidām Krievija ir stingri uz kājām. Bet kā tās konkurentes pasaulē joprojām ir Vācija un ASV. Cara impērija kopā ar tās kolonijām aizņēma nedaudz vairāk par pusi no pasaules teritorijas un vairāk nekā divas trešdaļas pasaules iedzīvotāju. Krievija ir spēcīga, bet pagaidām ne vienīgā.
  Valda Krieviju, Vladimirs trešais; 2019. gadā viņam apritēja sešdesmit septiņi gadi. Daudzi domā, vai viņš tāpat kā iepriekšējie karaļi nodzīvos sešdesmit astoņus gadus vai arī pārtrauks šīs dīvainās sakritības?!
  Tikmēr Krievijā tiek izstrādāti pretkodolieroči. Skaidrs, ka kodolieroču nebūs, un Krievija diezgan labi tiks galā ar Vāciju un ASV. Tajā ir vairāk cilvēku un vairāk karavīru. Un ieroču kvalitāte ir labāka!
  Bet pagaidām ir kodolieroči, un viss vēl nav uzvarēts. Bet pretkodolieroči tiek izstrādāti ļoti aktīvi, tāpēc ir zināmas izredzes uz uzvaru.
  
  GIBRALTĀRA KRITĪŠANA
  Spānijas diktators Franko, atšķirībā no reālās vēstures, piekrita vācu karaspēkam uzbrukt angļu Gibraltāra cietoksnim. Apmaiņā Spānija saņēma dažas britu un franču zemes Āfrikā.
  Uzbrukums Mainšteina vadībā notika naktī no 1940. gada 25. novembra uz 26. novembri. Kā izrādījās, briti nebija īsti gatavi šādam militāram gājienam, un nacistiem izdevās iekarot tik spēcīgu cietoksni no trieciena.
  Tās krišana radīja būtiskas izmaiņas kara gaitā. Vērmahts spēja pārvietot spēkus visīsākajā attālumā uz Āfriku, un britiem tika bloķēta iekļūšana Vidusjūrā no austrumiem.
  Vācu pavēlniecība nosūtīja vairākas divīzijas uz ekvatoriālo Āfriku. Turklāt Rommela korpuss tika pārvests uz Lībiju vairākus mēnešus agrāk nekā patiesībā.
  Briti savukārt atteicās no ofensīvas pret itāļiem Etiopijā un sāka nostiprināt savas pozīcijas Ēģiptē. Tomēr Rommelam izdevās viņiem tikt priekšā, un preventīvā trieciena rezultātā viņš sakāva koloniālo karaspēku, ieņemot Aleksandriju un Kairu. Lielbritānijas stāvoklis Āfrikā kļuva sarežģītāks. Vācieši jau bija sasnieguši Suecas kanālu un draudēja tālāk virzīties uz Tuvajiem Austrumiem. Turklāt bija iespēja virzīties uz Sudānu.
  Tiesa, itāļiem Grieķijā neklājās labi, taču situāciju glāba papildspēku ierašanās no Vācijas.
  Hitleram bija dilemma: uzbrukt PSRS vai piebeigt Lielbritāniju? Vērmahta panākumi Āfrikā pamudināja pieņemt otro lēmumu - dot sev brīvas rokas Rietumos. Lai gan PSRS militārā gatavošanās piepildīja fīreru ar bailēm.
  Sarkanā armija nostiprinājās, bet arī vācieši nesēdēja dīkā. Tanku ražošana 1941. gadā dubultojās, salīdzinot ar 1940. gadu, un lidaparātu ražošana pieauga gandrīz divarpus reizes.
  Nacisti veica bombardēšanu un nolaišanos Maltā. Pēc tam Rommels izlauzās cauri aizsardzībai gan pie Suecas kanāla, gan uz Irāku, kas sacēlās pret britu varu. Vācieši samērā viegli iekaroja Kuveitu un visus Tuvos Austrumus. Staļins pieturējās pie nogaidīšanas taktikas. Bet Čērčils spītīgi turpināja karu. Vērmahts, sasniedzis Irānu, pagriezās uz Āfrikas dienvidiem.
  1941. gads tuvojās beigām. Zemūdeņu ražošana pieauga, un Lielbritānija zaudēja savas kolonijas. ASV izturējās pasīvi. Taču Japāna nevarēja sēdēt dīkā un skāra Peru ostu 7. decembrī. Klusajā okeānā ir sācies jauns karš. Un Hitleram atkal bija jāatsakās no plāniem uzbrukt PSRS.
  Mums jāpalīdz japāņiem, jāiegūst Irāna un Indija, kā arī Dienvidāfrika. Un pats galvenais - pati Lielbritānija. Turklāt amerikāņu bumbvedēji nav rotaļlieta. Tie var radīt daudz nepatikšanas Trešajam Reiham. Un visērtāk ir veikt bombardēšanas triecienus no Lielbritānijas teritorijas.
  Tāpēc fīrers 1942. gadā bija spiests atteikties no idejām par iebrukumu Austrumos.
  Bija risks, ka Staļins pats atvērs fronti, bet... Ir jāzina Staļina raksturs. Ārpolitikā viņš ir ļoti atturīgs. Karš ar Somiju Sarkano diktatoru padarīja vēl piesardzīgāku.
  Kamēr PSRS krāj spēkus. Aviācijas skaits 1942. gada 1. janvārī sasniedza trīsdesmit divus tūkstošus transportlīdzekļu, bet tanku - vairāk nekā divdesmit piecus tūkstošus un vēl trīs tūkstošus tankešu. Kopumā Staļins plānoja pabeigt 20 mehanizēto korpusu komplektēšanu ar kopējo tanku skaitu 32 tūkstoši transportlīdzekļu, no kuriem 16,5 tūkstoši bija jaunākie dažādu marku KV un T-34. Turklāt T-50 tanki joprojām tika izstrādāti, lai gan transportlīdzeklis izrādījās viegls.
  Vācieši, saskārušies ar Matilda un dažiem kreiseru tankiem, kā arī zinādami, ka briti izstrādā smagos tankus, arī sāka izgatavot savus mastodonus. Pirmkārt, "Tīģeris" ar 88 mm lielgabalu un bruņots ar necaurlaidīgu 75 mm lielgabalu ar garu stobru.
  Bija arī informācija par padomju tanku būvniecību. Tanks KV-2 devās gājienā Maija parādē Sarkanajā laukumā, un trīsdesmit četriem bija daži dati.
  Jebkurā gadījumā, kad Špērs vadīja Imperatora Ieroču un munīcijas ministriju, tehnoloģiju attīstība noritēja ātrāk. Hitlers gribēja, lai viņam būtu labākie tanki pasaulē un smagāki. Bet līdz šim Vācija bija nepārprotami zemāka par PSRS. Gan automašīnu skaits, gan to kvalitāte. 1941. gada augustā sākās tanka KV-3 ražošana. Transportlīdzeklis izrādījās diezgan smags ar 68 tonnām, bet bruņots ar 107 mm lielgabalu ar sākotnējo šāviņa ātrumu 800 metri sekundē. Tas viņai nodrošināja priekšrocības salīdzinājumā ar "Tīģeri", kas, starp citu, vēl nebija nodots ražošanā.
  KV-5 izrādījās vēl jaudīgāks, sverot 125 tonnas un ar diviem lielgabaliem. Tiesa, šāds smags transportlīdzeklis padomju armijai radīja vairāk problēmu, nekā bija vērts. Un 1942. gadā servisam tika pieņemts KV-4 variants, kas sver 107 tonnas. PSRS varēja pamatoti lepoties ar saviem smagākajiem tankiem pasaulē un arī visspēcīgākajiem.
  Bet Vācija ir labi attīstījusies aviācijā. Yu-188, kad tas nonāca ražošanā, attīstīja ātrumu, kas pielīdzināms iznīcinātājiem. DO-217 arī izskatījās pieklājīgi. Aktīvi tika izstrādātas arī reaktīvās lidmašīnas. Tā kā Lielbritānija bija galvenais mērķis, reaktīvajiem bumbvedējiem tika pievērsta daudz lielāka uzmanība nekā reālajā vēsturē.
  Vācieši aktīvi izmantoja vergu darbu. No Āfrikas tika ievests milzīgs skaits melnādaino. Melnie strādnieki bija paklausīgi, izturīgi, bet nekvalificēti. Tie tika izmantoti palīgdarbiem.
  Taču, kontrolējot Eiropu, vācieši varēja savervēt pietiekami daudz kvalificēta darbaspēka.
  Špēram pat izdevās pārliecināt Hitleru neīstenot ebreju iznīcināšanas programmu, bet izmantot tos lidmašīnu un aprīkojuma ražošanā.
  Derības bija par gaisa ofensīvu pret Lielbritāniju un masīvu zemūdeņu karu.
  Taču Amerikas iestāšanās konfliktā krautiem pielika galvassāpes un lika krasi palielināt vilku baru skaitu.
  Vācija bija spiesta novēloti veicināt bumbvedēju un stratēģisko lidmašīnu ražošanu. Pirmkārt, Yu-288 un Yu-488 - ar četriem dzinējiem. Taču to izstrāde un pabeigšana prasīja laiku. ME-109 modifikācija "F" kopumā bija britu transportlīdzekļu cienīgs pretinieks. Taču ME-209 izstrāde neizdevās, tāpat kā ME-210.
  Arī niršanas bumbvedējs XE-177 bija neveiksmīgs. Bet Špērs uzvarēja ar skaitļiem. Turklāt Focke-Wulf kļuva par jaudīgāko iznīcinātāju bruņojuma ziņā, kompensējot dažas ME-109 vājās vietas. Un vāciešu lidojumu skola izrādījās labāka par angļu un vēl jo vairāk par amerikāņiem. 1942. gada maijā nacisti ieņēma Dienvidāfriku. Un Madagaskarā ieradās amerikāņu eskadra. Midvejas kauju zaudēja amerikāņi: trešā ranga kapteinis, kuram šajā kaujā bija izšķiroša loma, ironiskā kārtā nokļuva Madagaskarā. ASV vēlējās saglabāt bāzi Āfrikā un neļaut nacistiem atpūsties. Bet tas ievērojami pasliktināja viņu stāvokli Klusajā okeānā.
  Tiesa, japāņi nedarbojās gluži no labākās puses. Cīņa par Havaju salu arhipelāgu ievilkās.
  Nacisti ieguva kontroli pār Āfriku un milzīgas stratēģisko izejvielu rezerves, kā arī sagrāba Indiju un Irānu. Resursi, kas atrodas Trešā Reiha kontrolē, ir milzīgi, taču tie joprojām ir jāsagremo.
  Gaisa cīņa par Lielbritāniju nav tik skaidra. Pastāvīgi palielinot lidmašīnu ražošanu, vācieši izdarīja spiedienu uz tiem, taču nebija pilnīgas dominēšanas. Ietekmi atstāja arī stratēģiskās aviācijas jaudas un ASV palīdzības trūkums, un arī tad nebija pietiekami daudz zemūdeņu. Un brīnumtorpēda, ar kuru tika liktas tik daudz cerību, mūs pievīla.
  Fīrers neuzdrošinājās nolaisties Lielbritānijā 1942. gadā. Uzsvars tika likts uz jūras spēku un zemūdeņu flotes stiprināšanu. Tajā pašā laikā tika uzbūvēti gaisa kuģu pārvadātāji un kaujas kuģi. Ražošanas jaudas bija pietiekami, bet viss prasīja laiku.
  Arī A klases ballistiskajām raķetēm bija nepieciešama precīza regulēšana. Bet V-1 robotu šāviņus sāka ražot masveidā. Salīdzinoši lētām automašīnām, kas darbojas ar vienkāršu degvielu, bija neapšaubāma priekšrocība, ka tiem nebija vajadzīgi piloti.
  Hitlers, ieguvis piekļuvi neierobežotiem dabas resursiem un darbaspēka rezervēm, vēlējās glābt vācu pilotu dzīvības. V-1, kas ir viegli izgatavojams un bez apkalpes, šķita optimālais risinājums. Un tūkstošiem šādu robotizētu lādiņu Londonā ir nolijuši kopš 1942. gada rudens.
  Tajā pašā laikā vācieši paātrināja Arado reaktīvo bumbvedēju un ballistisko raķešu izstrādi.
  Staļins turpināja gaidīt un krāt spēkus. 1942. gadā PSRS saražoja piecarpus tūkstošus jaunu tanku KV un T-34 un apmēram tūkstoti veco zīmolu, apmēram piecsimt jaunu vieglo T-50 un T-60 un divus simtus amfībijas tanku. Palielinājusies arī lidmašīnu flote - ekspluatācijā nonākuši aptuveni piecpadsmit tūkstoši jaunu un vecu lidmašīnu. Bija pat pilotu trūkums. Katjušu ražošana pieauga lēnām.
  Nacistiskā Vācija saražoja vairāk nekā trīsdesmit tūkstošus lidmašīnu, taču kaujās cieta ievērojamus zaudējumus. Vācieši saražoja apmēram sešarpus tūkstošus tanku. Visvairāk T-3 un jaunā modifikācija T-4 ar garstobra 75 mm lielgabalu. Ir saražoti nedaudz vairāk nekā simts jaunāko "Tīģeru", un "Panthers" joprojām ir tikai prototipi.
  Bet sērijā sāka ienākt Šmeistera izstrādātā triecienšautene MP-44. Atšķirībā no patiesā stāsta, mašīna nebija jāattīsta, ņemot vērā krāsaino metālu trūkumu. Un tas paātrināja vienkāršākas triecienšautenes ar leģēto tēraudu izstrādi.
  Tātad vācieši sāka iegūt priekšrocības kājnieku ieročos. Bet viņiem arī vajadzēja laiku, lai ložmetējs pārbruņotu visu karaspēku.
  Bet zemūdeņu flotē, kur produkcija sasniedza četrdesmit līdz piecdesmit zemūdenes mēnesī, vāciešiem īsti nav līdzvērtīgu.
  Ir parādījušās ļoti ātrgaitas zemūdenes, kuras darbina ūdeņraža peroksīds. Darbs kodolprogrammā arī ir paātrinājies. Par laimi, resursu ir daudz. Un pat vācu fiziķu kļūda, ka grafīts nederēja kā moderators, neizrādījās katastrofāla. Tika uzceltas vairākas rūpnīcas smagā ūdens ražošanai, tostarp Āfrikā.
  Atzīsim, bet nacistu kodolreaktors sāka darboties 1942. gada decembrī. Pat nedaudz agrāk nekā amerikāņi. Pēc sakāvēm Klusajā okeānā starp viņiem sākās nopietnas sadursmes. Un finansējums kodolprogrammai tika manāmi samazināts.
  1943. gada sākums iezīmējās ar Hitlera Totālā kara pasludināšanu un vispārējā darba dienesta ieviešanu okupētajās teritorijās. Milzīgie V-1 triecieni Londonai sevi pilnībā neattaisnoja. Briti iemācījās daļēji atvairīt šādus uzbrukumus, bet vācieši guva virsroku.
  Taču zemūdeņu karš Lielbritānijai izrādījās patiesi postošs. Ieroču ražošana salā krasi samazinājās izejvielu trūkuma dēļ. Metropole bija uz sabrukšanas robežas. Turklāt nacisti ieņēma Madagaskaru, un japāņi kopā ar nacistiem iebruka Austrālijā un salīdzinoši ātri panāca tās kapitulāciju.
  Lai gan Staļins saprata nogaidīšanas taktikas bīstamību, viņš palika uzticīgs sev un neiesaistījās cīņā. Labāk ļaut kapitālistiem iznīdēt sevi līdz galam. Un mēs skatīsimies...
  Taču šai taktikai bija arī savi trūkumi. Izmantojot milzīgus resursus, Trešais Reihs jau gatavoja karu pret PSRS. Tanku ražošana Trešajā Reihā 1943. gadā sasniedza vidēji 1200 transportlīdzekļu dienā, plus trīssimt piecdesmit pašpiedziņas lielgabalus. Turklāt pašpiedziņas pistoles nemaz nav vājas. "Ferdinands", "Kamenes", "Jagdpanther". Ņemot vērā, ka vācieši gandrīz necieta zaudējumus tankos, viņu tanki tika papildināti divreiz ātrāk nekā Sarkanā armija. Un kvantitatīvā plaisa tehnoloģijās par labu PSRS sāka samazināties.
  Kvalitātes ziņā Fritz ieguva "Karalisko tīģeri", kas pēc svara ir līdzīgs KV-3 un pat nedaudz pārāks ar iespiešanās jaudu, pateicoties šāviņa kvalitātei un spēcīgākām frontālajām bruņām. Nu supersmagie padomju KV-5 un KV-4 izrādījās ļoti tehniski neuzticami, it īpaši to šasija. Tāpēc šādu monstru izmantošana kaujās bija apšaubāma.
  Un Staļins arī pavēlēja izveidot KV-6 ar septiņiem lielgabaliem un divām raķešu palaišanas ierīcēm. Viņi izgatavoja automašīnu. Bet tas izrādījās tik smags un garš, ka nevarēja to nest vilcienā vai izvietot kaujā. T-34-76 ir diezgan veiksmīgs transportlīdzeklis, taču frontālajā cīņā vājāks nekā Panther vai Tiger. Un KV-1 un KV-2 svara ziņā ir salīdzināmi ar vāciešiem, taču tie ir zemāki par panterām un tīģeriem cīņā pret galvu. Vācu T-4 bija līdzvērtīgs trīsdesmit četriem pēc bruņām un pārāks bruņojumā, redzamībā un optikā, un tas ar vienādu svaru vai pat mazāk, ja salīdzina smagākas modifikācijas.
  Īsāk sakot, Fritz ir uzlabots, un kvalitāte ir līdzvērtīga. Un ME-309 un ME-262 izskats deva priekšrocības aviācijas kvalitātē. Tāpat kā Yu-488, labākais četru dzinēju bumbvedējs. Un aiz tiem ir reaktīvo lidmašīnu modeļi. Piemēram, Yu-287 un Arado.
  1943. gada septembrī nacisti beidzot veiksmīgi izkāpa Lielbritānijā. Pēc divu nedēļu cīņas Anglija kapitulēja. Un, lai gan Čērčils aizbēga uz Kanādu, kara iznākums Rietumos šķita jau iepriekš zināms.
  Rūzvelts, zaudējis savu galveno sabiedroto un baidoties no Trešā Reiha pieaugošās varas, lūdza mieru.
  Hitlers pēc pārrunām ar savu svītu izvirzīja ASV nosacījumu: atteikšanos no kodolprogrammas un visu Japānas un Trešā Reiha iekarojumu atzīšanu. Un arī karaspēka izvešana no Islandes, kuru krauti jau faktiski bija ielenkuši ar zemūdeņu floti. Uzlecošās saules zemes kontrole pār Gai, kur cīņas vēl nebija beigušās. Turklāt Hitlers pieprasīja materiālu kompensāciju Trešajam Reiham un Japānai par visu iznīcināšanu un militārajiem izdevumiem, ko izraisīja ASV un Lielbritānija.
  Lai gan miera nosacījumi izrādījās ārkārtīgi sarežģīti, Rūzveltam ar lielām grūtībām izdevās panākt to pieņemšanu Kongresā un Senātā.
  Lielu lomu ASV ievērošanā spēlēja Staļina mājieni, ka viņš nebija pret pievienošanos ass lielvalstu koalīcijā un bija vismaz gatavs atgūt Aļasku.
  Uzvarēja amerikāņu pragmatisms, kas izrādījās augstāks par entuziasmu un emocijām. Turklāt vāciešu kodolprogramma attīstījās ātrāk nekā amerikāņu, un nākotnē tas bija pilns ar katastrofu.
  Otrā pasaules kara pirmais posms ir beidzies. Bet fīrers tagad gribēja izbeigt PSRS.
  Negaidīti Staļina nogaidīšanas taktika un viņa centība pasaules miera labā izspēlēja draudīgu joku. Džozefam pretī bija Trešais Reihs un Japāna ar visiem austrumu puslodes resursiem, ieskaitot Austrāliju, un daži placdarmi Rietumu pasaulē.
  Tomēr uzlecošās saules zeme vēl nebija noslēgusi Ķīnu, taču tā varēja atvērt otro fronti. Hitlers aktīvi veidoja koloniālo karaspēku un svešzemju leģionus. Tajā pašā laikā pieauga ieroču ražošana.
  1944. gada pirmajā pusē tanku un pašpiedziņas lielgabalu ražošana Trešajā Reihā sasniedza un pārsniedza simts transportlīdzekļu dienā. Panther-2 savā līmenī pārspēja visus padomju transportlīdzekļus. Parādījās modernāks vācu tanks Lion un drīz vien Royal Lion.
  Un pats galvenais, reaktīvā aviācija ir attīstījusies sērijveidā. Atbildot uz to, PSRS sāka ražot tankus T-34-85 un IS-1 un IS-2, neviens nepārtrauca arī KV sēriju. Vispopulārākā Trešā Reiha ražošanas tvertne 1944. gadā bija Panther-2 un PSRS T-34-85. Smagāki modeļi tika ražoti ievērojami - apmēram desmit reizes mazākos daudzumos. Un vācieši negribēja pārāk daudz uzspiest svaru uz padomju ceļiem, un Staļins sāka neuzticēties KV sērijai, un IS izrādījās pārāk rupji.
  Tomēr vācu "Panther"-2 ar 88 mm 71 l kalibra lielgabalu bija pārāks par T-34-85 ar pistoles bruņu caururbšanas spēku, priekšējās bruņās un nedaudz sānu bruņās, kā arī nebija. zemāka braukšanas veiktspēja ar 900 zirgspēku dzinēju un 47 tonnu masu. Pat tad, kad vācu tanka svars pieauga līdz 50,2 tonnām, izrādījās, ka tas nav liktenīgs.
  Un vācu reaktīvai aviācijai vispār nebija cienīga pretinieka.
  Hitlers nolēma, ka labāk nevilcināties un sāka karu 1944. gada 22. jūnijā. Trīssimt piecdesmit mūsu pašu un svešu divīziju un simt divdesmit satelītdivīziju uzmešana PSRS. Trešā reiha pusē bija: Rumānija, Ungārija, Slovākija, Horvātija, Somija, Zviedrija, Itālija, Portugāle, Spānija, Bulgārija, Argentīna, Turcija.
  Vērmahtā vācieši izmantoja arī milzīgu skaitu ārzemnieku un hiviešu. Kopumā Trešais Reihs pirmajā ešelonā vien kaujā iemeta divpadsmit ar pusi miljonus karavīru, no kuriem ne vairāk kā četrdesmit procenti bija vācieši pēc tautības. Satelīti pievienoja vēl trīs miljonus. Kopumā pirmajā ešelonā ir gandrīz sešpadsmit miljoni kājnieku, apmēram trīsdesmit trīs tūkstoši tanku, vairāk nekā piecdesmit pieci tūkstoši lidmašīnu, aptuveni divi simti piecdesmit lielgabali un javas.
  Pēc mobilizācijas PSRS izvietoja trīspadsmit ar pusi miljonus karavīru, bet daļu spēku nācās paturēt Tālajos Austrumos un iekšējos rajonos. Pirmajā ešelonā bija astoņi miljoni karavīru, apmēram trīsdesmit tūkstoši tanku, gandrīz četrdesmit tūkstoši lidmašīnu, aptuveni divi simti tūkstoši ieroču un mīnmetēju.
  Tādējādi Trešajam Reiham ir divkāršs kājnieku pārsvars un pieckāršs spēka mobilitātes pārākums ar labāku ložmetēju. Tiesa, PSRS ir daudz ložmetēju, gandrīz paritāte.
  Tanku starpība nav liela, taču procentuāli lielāks ir PSRS novecojušo transportlīdzekļu, kā arī agrāk izlaiduma tanku.
  Vācu reaktīvai aviācijai nav pretinieka, un Trešā Reiha ar propelleru darbināmās lidmašīnas ir ātrākas un labāk bruņotas. Tiesa, padomju transportlīdzekļi ir pārāki ar horizontālo manevrētspēju.
  Artilērijā un mīnmetējiem spēku samērs ir vistuvāk vienlīdzībai. Gan kvantitāte, gan kvalitāte.
  Tiesa, Trešā Reiha flote ir īpaši zemūdene, daudzkārt spēcīgāka par padomju floti. Gluži kā Japāna, starp citu.
  Turklāt nacistiem jau ir A klases ballistiskās raķetes masveida ražošanā, un pirmās diskotēkas ir pacēlušās.
  Kopumā fašisti būs stiprāki, un Staļins diezgan pamatoti sagatavoja aizsardzību, kaut arī novēloti. Bet mums nebija laika daudz darīt. Izrādījās, ka Staļina līnija nav pilnībā atjaunota, un, pats galvenais, karaspēks nebija pietiekami apmācīts, lai noturētu aizsardzību. Lai gan viņi bija izmisīgi pārkvalificēti.
  Molotova robežlīnija pēc trīs gadu ilgas virzības kopumā tika pabeigta, taču atradās pārāk tuvu robežai un tai nebija pietiekama dziļuma. Turklāt Staļins pavēlēja būvēt trešo ešelonu aiz Dņepras, taču tas tika uzsākts tikai pēc ASV kapitulācijas.
  Tiesa, bez padomju karaspēka var rēķināties ar NKVD vienībām, kuru skaits palielināts līdz miljonam karavīru un miliciju. Tas ir aptuveni četri miljoni cilvēku tikai Rietumu pilsētās. Lai gan, protams, viņu kaujas efektivitāte ir daudz sliktāka nekā parastajām vienībām.
  Vācieši, tāpat kā reālajā vēsturē, veica galveno sitienu centrā, nogriežot Bjalistokas dzegas un Ļvovas dūri. Jau pirmās kauju dienas liecināja, ka vācieši, neskatoties uz lielo ārvalstu vienību skaitu, ofensīvu veica vairāk vai mazāk saskaņoti. Bet padomju karaspēks bieži tiek zaudēts.
  Turklāt Ukrainas vienību kaujas efektivitāte izrādījās apšaubāma. Bija daudz dezertieru un tādu, kas padevās pašās pirmajās kara dienās.
  Robežkaujās nebija iespējams ienaidnieku savaldīt. Un tad Staļins pieļāva kļūdu, aizliedzot vienību atvilkšanu uz galveno līniju un pieprasot iztaisnot fronti. Kļūda tomēr tika izlabota, taču ar kavēšanos. Vācieši spēja ieņemt Minsku 28. jūnijā, pārraujot Staļina līniju centrā.
  Apjukums tikai pastiprinājās. 30. jūnijā notika paredzamā Japānas un tās pavadoņu karā. Tāpēc mums pagaidām nācās aizmirst par karaspēka pārvietošanu no Tālajiem Austrumiem.
  Vācu izrāviens centrā paplašinājās. Radās milzīga plaisa, kuru viņi izmisīgi mēģināja aizbāzt. Bet nacisti virzījās uz priekšu un 16. jūlijā ielauzās Smoļenskā.
  Izmetot kaujā visas pieejamās rezerves un noliekot kaujiniekus zem ieročiem, Staļins un Žukovs spēja apturēt Frica ofensīvu centrā. Bet Hitlers pagrieza savu karaspēku uz dienvidiem. Nacisti Kijevā izveidoja milzīgu katlu un ieņēma gandrīz visu Ukrainu.
  Viņi bloķēja Ļeņingradu un iebruka Krimā. Karadarbības gaita ļoti līdzinājās 1941. gadam, piemēram, neatlaidīga karma. Taču atšķirības bija arī diezgan būtiskas. PSRS 1941. gadā bija dažas brīvas rezerves, bet tagad viss jau bija mobilizēts. Un, kad uzbrukums notika oktobrī, izrādījās, ka gandrīz nebija nekā, lai noturētu aizstāvību.
  Līdz 1944. gada novembra sākumam nacisti ielenca Maskavu, liekot Staļinam bēgt uz Kuibiševu.
  Nacistiem, atšķirībā no reālās vēstures, bija ievērojams skaitliskais pārsvars. Viņiem bija pietiekami daudz divīziju, lai apietu Maskavu no ziemeļiem un dienvidiem. Bet padomju vienībām viss bija pārāk izkliedēts dažādās frontēs.
  Reāli 1941. gadā pēc mobilizācijas Staļins ieguva pārsvaru pār Vērmahtu personāla skaitā, un viņam bija četras reizes vairāk lidmašīnu un tanku nekā Trešajam reiham jau no paša kara sākuma. Un pirmajos piecos kara mēnešos reālajā vēsturē tika ražots vairāk PSRS iekārtu.
  Bet tagad nacistiem ir visi trumpji, ieroču un personāla kvantitāte un kvalitāte ir viņu pusē. Un Sarkanajai armijai ir tādas pašas problēmas kā 1941. gadā. Tai skaitā ukraiņu, baltu un daudzu mazo tautu nevēlēšanās mirt par padomju iekārtu. Represiju upuru, atsavināto kulaku un citu visu veidu aizvainoto cilvēku masveida nodevības un pārrāvumi. Ieskaitot padomju režīma ideoloģiskos ienaidniekus.
  Un tas, ka vācieši sakāva arī Rietumus, tikai palielina nodevēju skaitu.
  Tāpēc nav pārsteidzoši, ka Maskava ir ielenkta, un vācieši ir ieņēmuši Donbasu, Voroņežu un virzās uz Staļingradu.
  1944. gada ziema diemžēl nebija tik salna un sniegota kā 1941. gadā. Maskava gan varonīgi izturēja līdz 1944. gada decembra beigām. Staļingrada krita 1945. gada janvārī, un cīņa par to nebija pārāk ilga. Februārī un marta sākumā vācieši un viņu pavadoņi pilnībā ieņēma Kaukāzu un Baku naftas urbumus.
  Pēc tam ofensīva turpinājās gar Volgu. Uz Saratovu, uz Kuibiševu, pēc tam uz Orenburgu un Kazaņu.
  Staļins aizbēga uz Sverdlovsku. Kazaņa krita maijā. Vasarā vācieši un japāņi turpināja virzīties dziļāk Krievijā. Padomju karaspēka pretestība krita. 1945. gada 5. augustā Sverdlovska tika ieņemta. Un 1945. gada 3. septembrī Staļins beidzot piekrita padoties. Apmaiņā pret savu dzīvību un brīvību.
  Otrais pasaules karš ir beidzies. Taču miers valdīja neilgi. Izmēģinājis kodolieročus, Hitlers pārliecinājās par to fenomenālo postošo spēku.
  Tagad izrādījās, ka Japāna un ASV joprojām bija ceļā uz Trešā Reiha kundzību pasaulē. Un, lai gan fīrers iekaroja vairāk zemes nekā Čingishans, Aleksandrs Lielais, Napoleons, Trojas imperators un Suleimans Lieliskais kopā, viņš nolēma sakaut arī Japānu.
  Tieši trīs gadus pēc Otrā pasaules kara beigām Uzlecošās saules zemi uzreiz pārklāja simts ballistisko, starpkontinentālo raķešu ar spēcīgiem kodollādiņiem.
  Un tad sākās Vērmahta sauszemes vienību un flotes ofensīva. Vācieši salīdzinoši ātri sagrāba Japānas īpašumus Āzijā un ar atombumbām nolīdzināja pašu metropoli ar zemi.
  Uzlecošās saules zemes Klusā okeāna īpašumi piedāvāja vairāk vai mazāk ilgstošu pretestību. Taču 1949. gada jūnijā viss bija beidzies. Tagad atlika tikai sakaut ASV. Turklāt tam bija iemesls. Amerikāņi, pretēji līgumam, joprojām izstrādāja kodolieročus un veica savus slepenos izmēģinājumus.
  Hitlers sāka karu 1950. gada 1. janvārī, Jaungada dienā nometot trīs simti kodolraķešu.
  Postošs kodoluzbrukums iznīcināja simts Amerikas lielāko pilsētu un nogalināja desmitiem miljonu cilvēku. Vēl viens lielākais Ādolfa Hitlera noziegums ir pievienots garajam riebīgāko zvērību sarakstam.
  Tad sākās iebrukums Kanādā un no dienvidiem kopā ar Latīņamerikas diktatūrām. Amerikāņi bija novājināti un satriekti, taču viņi izmisīgi cīnījās. Viņi saprata, ka sakāve viņiem nozīmēja tikai verdzību un lēnu, sāpīgu nāvi.
  Tāpēc tas bija izmisīgākais no visiem kariem. Un tas ilga vairāk nekā gadu, liekot Trešajam Reiham nomest vēl aptuveni divsimt kodollādiņu un daudzas auglīgas zemes pārvērst radioaktīvā tuksnesī.
  Bet mērķis tomēr tika sasniegts un tika uzvarēts pēdējais Trešā Reiha ienaidnieks. Un pēc tam sākās tā sauktās pasaules globalizācijas process. Vācijas marka kļuva par vienīgo pasaules valūtu. Pat formāli neatkarīgas valstis tika samazinātas līdz Trešā Reiha koloniju līmenim, saglabājot tikai ierobežotu vietējo pašpārvaldi.
  Ebreji un čigāni tika aizliegti: viņi tika meklēti un iznīcināti. SS veica masveida tīrīšanas un sāka trakot. Ir pienācis īstais murgs - pūķa stunda. Vai vēl precīzāk, laikmets. Fīrers veidoja īstu vispasaules totalitāru impēriju ar pretenziju uz kosmosa paplašināšanos.
  1959. gadā Fīrera septiņdesmitās dzimšanas dienas svinību laikā notika oficiāla kronēšana, vispasaules plebiscīts, kas leģitimizēja superimperatora titulu. Un, kad Ādolfs Hitlers nomira 1967. gadā, viņa dēls mantoja viņa titulu un varu.
  Līdz tam laikam planēta Zeme jau bija nodibinājusi apmetnes uz Mēness un Marsa ar Veneru un aktīvi gatavojās ekspansijai ārējās zvaigžņu pasaulēs... Nacisti vēlējās universālu impēriju - Zvaigžņu reiha celtniecību, lai iegremdētu visu Visumu murgā.
  
  JAUNI ČETRDESMIT SALU BRUŅIŅU PIEDZĪVUMI
  Dimka sasita zobenu gabalos un apstulbis, acis mirkšķinādams, stāvēja uz ielas. Viņa rokas bija asinīs, un tas, kas bija palicis no zobena, bija asiņains. Atskanēja sirēna. Vasaras pilsētas iela. Un pieskrien policija. Sekoja sitiens pa muguru ar nūju. Dimka tikko dzirdami saka:
  - ES padodos!
  Viņi atvelk viņa rokas un aizslēdz roku dzelžus. Zēns jūt sāpes no plaukstu locītavās ievietotā metāla. Viņu aizved uz furgonu - melnu kraukli.
  Dimka izjūt dusmu un baiļu sajaukumu. Atceras pagātni. Sala, kur bērni cīnījās par savu eksistenci ar zobeniem. Koka, bet, kad zēnu pārņem dusmas, tie pārvēršas asi uzasinātā tēraudā. Dimka tur uzturējās vairāk nekā pāris mēnešus. Viņš cīnījās, cīnījās, tika ievainots un ievainoja sevi. Viņš pat personīgi nogalināja nodevēju. Viss bija. Un beigās viņi uzvarēja.
  Žēl, ka bērni palika uz iznīcinātā kuģa. Un viņam izdevās aizbēgt tikai ar savu meiteni. Pēc šādiem piedzīvojumiem cietums vairs nešķita pārāk dīvains.
  Viņš iesitis huligānu zēnam ar zobenu un redzējis, ka viņš guļ, un ārā iztecēja asins peļķe.
  Vai trieciens bija nāvējošs? Dimkam bija tik neveiksmīgs, it kā viņam pirms tam nebūtu bijis pietiekami daudz piedzīvojumu. Un ja viņš nogalināja, ko tad? Cietums? Vai viņi aizvedīs viņu uz netīru, smirdīgu kameru ar noziedzniekiem?
  Un cik tālu tas sēdēs? Viņam ir tikai četrpadsmit gadu. Saskaņā ar likumu viņiem nav tiesību dot vairāk par desmit. Varbūt viss izdosies!?
  Ir deviņdesmit divi. Laiks, kad tik daudz tiek runāts par demokrātiju un brīvību, bet bandītisms pieņemas spēkā.
  Voronoks apstājās un Dimku izveda ārā. Skaists, iededzis puika ar melniem matiem, neizskatās pēc bandīta, drīzāk upuris ar rokudzelžiem.
  Dimka gandrīz nekavējoties tika nogādāta pie izmeklētāja un prokurora.
  Viņi mani iesēdināja krēslā.
  Izmeklētājs uzdeva vairākus ikdienišķus jautājumus un smaidot sacīja:
  - Puika, kuru tu ievainoji, mirst! Tāpēc lūdziet Dievu, lai viņš nenomirst!
  Dimka atbildēja ar nopūtu:
  - Es negribēju...
  Prokurors nodeva papīru:
  - Tā ir atzīšanās. Ja parakstīsities, jūs tiksit atbrīvots pēc paša vēlēšanās līdz tiesai. Un tad, ņemot vērā tavu jauno vecumu un policijas uzskaites trūkumu, tu saņemsi nosacītu sodu!
  Dimka paskatījās uz papīru un ātri to izlasīja un negatīvi pakratīja galvu:
  - Te rakstīts, ka pusaudzis pats uzbrucis kompānijai. Un viņi vienkārši spieda uz mani!
  Izmeklētājam bija pelei līdzīga seja un biezas uzacis; viņš gurkstēja:
  - Parakstiet, kā mēs jums iesakām! Pretējā gadījumā jūs nokļūsit pirmstiesas aizturēšanas centrā. Tagad mēs esam burtiski pilni ar lietām, un jums būs ļoti ilgi jāsēž līdz tiesai. Un tur kamerā ar trīs guļamstāvu rindām uz dēļiem, spaini stūrī un piecdesmit nervoziem, izsalkušiem zēniem, tādiem kā tu. Dažāda veida noziedznieki. Un pat ja jūsu ievainotais zēns paliks dzīvs, izmeklēšana ilgs trīs gadus, un tad būs vēl viens gads un tiesa! Savas dzīves labākos gadus pavadīsi ellē!
  Prokurors piekrītoši pamāja ar galvu un apstiprināja:
  - Profilakses līdzeklis jums ir vai nu aizturēšana, vai rakstiska apņemšanās neatstāt vietu, un jūsu mamma un tētis jūs paņems. Izvēle ir tava! Un ticiet man, nepilngadīgo kolonijas jau ir pārpildītas, un viņi ar prieku dos jums pārbaudes laiku. Bet, ja jūs ar mums strīdaties, tad noteikti būs vieta!
  Dimka juta, ka izmeklētājs un prokurors nejoko. Un patiesībā viņi cietumā var sapūt. Lai gan, no otras puses, tas nav fakts, ka viņi tiks atbrīvoti, ja viņš parakstīsies. Vai ir daudz policistu krāpšanās piemēru? Taču Dimkā galvenais bija spītība un spītība, kas skaidri izpaudās pēc viņa uzturēšanās nāves salās. Un zēns apņēmīgi paziņoja:
  - Nē!
  Izmeklētājs skarbi norūca:
  - Kas noticis?
  Dimka skarbi teica:
  - Es neparakstīšu! Viņi man uzbruka, gribēja mani ievainot ar ķēdi un tā bija pašaizsardzība!
  Izmeklētājs norūca:
  - Tad labi! Viņš atrodas pirmstiesas aizturēšanas centrā, pēc nedēļas pavadīšanas jūs kļūsit gudrāks!
  Prokurors pamāja ar galvu un parakstīja:
  - Pagaidām divi mēneši apcietinājumā. Bet, protams, jūs varat atbrīvot agrāk!
  Izmeklētājs norūca:
  "Es domāju, ka aizturēšana zēnam nāks par labu!"
  Dimku izveda no kabineta un aizveda uz cietumu. Roku dzelži noskanēja un ķēde.. Puisim atlika tikai šķērsot ceļu. Viņu tur vajadzēja pieņemt.
  Dimka klejodama gāja pieķēdēta pie diviem policistiem. Es jutos diezgan slikti. Cietums, kamera, ļaunie ieslodzītie. Un viņš nokļuva nepatikšanās, atsakoties parakstīt atzīšanos. Lai gan, no otras puses, pēc tam jūs nevarēsit no tā atbrīvoties.
  Dimku aizveda uz dežūrtelpu. Vārds, uzvārds, uzvārds, vērtslietas līdzi.
  Tad dumpis. Policists un divas sievietes baltos mēteļos zēnu no spoguļa ienesa istabā un ieslēdza papildu lampas. Sekoja komanda:
  - Novelc drēbes!
  Dimka nopūtās - nepatikšanas! Tikai jautājums, kāpēc sievietes? Zēns novilka džinsus, T-kreklu, kedas un jaku. Man palika tikai šorti.
  Jauna sieviete baltā mētelī atzīmēja:
  - Viņš ir labi uzbūvēts!
  Virsnieks kliedza:
  - Un novelc biksītes! Dzīvs!
  Dimka, apmulsumā degdama, arī tos novilka. Viņš neviļus nosarka un aizsedza sevi. Policists kliedza:
  - Uzmanību! Rokas lejā! Paskatieties tuvāk - tas ir slepkava!
  Sieviete baltā mētelī, kas izskatījās pēc medmāsas, pasmaidīja un, uzvilkusi plānos medicīniskos cimdus, iesaucās:
  - Mēs neko tādu neesam redzējuši! Atpūties puika, tante tev pieskarsies!
  Viņa sāka pētīt Dimkas ķermeni. Izgāju cauri puiša matiem, kuri bija izauguši, uzturoties salās. Viņa rūpīgi ķemmēja katru šķipsnu, meklējot kaut ko apslēptu. Varbūt pat naudu. Tad viņa iedvesa gaismu zēna ausīs un nāsīs. Viņa to darīja uzmanīgi, it kā cerētu kaut ko atrast.
  Tad viņa lika man nolikt galvu uz durvju ailas un ar rokām satvēra manu zodu. Viņa iebāza roku mutē. Dimka ar mēli sajuta gumijas smaržu un garšu. Sieviete sajuta aiz smaganām, zobiem, vaigiem. Kad viņa uzspieda uz mēles sakni, zēns sajuta vemšanu. Jā, cik nepatīkami. Roka sniedzās līdz pat mandeles, un kļuva grūti elpot.
  Tad beidzot sieviete viņu atsūtīja un pasmaidīja:
  - Tur nav nekā!
  Virsnieks pavēlēja:
  - Turpini Olga! Ņemot vērā subjekta īpašo bīstamību, personīgajai meklēšanai jābūt visrūpīgākajai!
  Sieviete baltā sāka taustīt Dimkas krūtis. Viņa pacēla rokas un paskatījās uz padusēm. Un ar negaidītu spēku viņa uzspieda uz nabas. Dimka noelsās...
  Tad sieviete apstājās un jautāja:
  - Nu, tagad ļaujiet viņam tupēt!
  Policists norūca:
  - Tas nav pilnīgi uzticams! Paskaties arī uz viņa tūpļa!
  Sieviete baltajā halātā pamāja ar galvu:
  - Lai to izdarītu, jums ir nepieciešama īpaša atļauja! Tādā pašā veidā pārbaudiet zēna privātās daļas!
  Virsnieks vāji pavēlēja:
  - Pietupies, velniņ...
  Dimka cienīgi atbildēja:
  - ES esmu zēns!
  Un viņš sāka viegli tupēt. Es apsēdos desmit reizes. Pēc tam sievietes apskatīja viņa zoles un izgāja starp kāju pirkstiem.
  Pēc tam Dimka atradās blakus istabā. Tur kāds cits zēns cietuma uniformā ar īsu matu griezumu un rakstāmmašīnu rokās sacīja:
  - Kas jauns?
  Policists atbildēja:
  - Jā, un diezgan kurts!
  Zēns iesmējās un atzīmēja:
  - Bet viņš nav tik biedējošs! Nu, sēdies krēslā un es tev nogriezīšu matus!
  Dimka apsēdās. Joprojām ir nepatīkami būt kailam. Un tad tu noskuj matus kā noziedzniekam. Turklāt griezējs bija nedaudz blāvs un bija sāpīgi griezt matus. Biezi, melni mati nokrita uz grīdas. Jaunā notiesātā notriektie zābaki uz tiem uzsita. Likās, ka ar katru matu šķipsnu pamet gabaliņš nemirstīgās dvēseles, un tu kļūsti arvien mazāk brīvs. Dimka bija nomāktā noskaņojumā. Viņam priekšā bija cietuma kamera un tikšanās ar nepilngadīgajiem noziedzniekiem.
  Tomēr Dimka nekad nebaidījās no vienaudžiem. Un pēc "Četrdesmit salu" sacietēšanas tas vairs nav biedējoši. Ja kaut kas, viņš cīnīsies. Kā ar cietumu?
  Kā ar citu testu? Viņam ir tikai četrpadsmit gadu, un viņam vēl visa dzīve priekšā.
  
  
  HITLERS GARAS ROKAS
  ANOTĀCIJA
  Tas parāda, ka augstprātība ir otrā laime. Un fīreram 1940. gadā izdevās ieņemt ne tikai Lielbritāniju, bet dažus gadus vēlāk arī ASV. Un tas liek domāt, ka apņēmība dod uzvaru. Toties skaistas krievu meitenes var uzveikt Hitlera barus!
  Citā visumā Hitlers izrādījās izlēmīgāks un deva pavēli ieņemt Lielbritāniju tūlīt pēc Francijas kapitulācijas. Tajā pašā laikā fīrers ieviesa vispārēju militāro un darba iesaukšanu, tostarp okupētajās teritorijās. Vācieši saražoja ievērojami vairāk lidmašīnu nekā reālajā vēsturē un spēja apspiest britu gaisa spēku. Tad, izmantojot ne tikai militāro, bet arī tirdzniecības floti, nacisti izkāpa metropolē. Viņi rīkojās diezgan veiksmīgi un ieņēma Londonu kustībā.
  Lielbritānija krita, tika iecelta provāciska valdība un pilnīgi legāls, bet Hitleram simpatizējošs karalis.
  Pēc tam, protams, vācieši izslaucīja visas lauvu impērijas kolonijas un pārņēma tās savā kontrolē.
  Uzbrukums PSRS notika gadu vēlāk, taču ar jaudīgākiem tankiem un milzīgo koloniju spēku.
  Sarkanā armija spītīgi pretojās, bet tomēr pamazām padevās un atkāpās. Viņai bija grūti savaldīt šādu uzbrukumu. Turklāt Staļins atkal nemobilizēja armiju un nonāca uzbrukumā. Viņi to salauza kā bloteri.
  Un jaunie vācu "tīģeri" devās kaujā. Kā spieda uz padomju pozīcijām, kā padevās... Sarkanā armija piekāpās, bet spītīgi cīnījās. Vācieši bija daudz spēcīgāki.
  Bet Maskava joprojām tika turēta. Pēc tam Fritz pagriezās uz dienvidiem. Staļingrada viņiem kļuva par īstu murgu.
  Pilsēta pie Volgas spītīgi izturēja. Padomju karaspēks nepārtraukti sāka pretuzbrukumus. Viņi paši cieta zaudējumus, bet sūtīja arī ienaidniekus uz nākamo pasauli.
  Tomēr ienaidnieks paņēma ekipējumu un kājniekus. Iemeta kaujā koloniālo karaspēku. Panthers bija burtiski pārņemtas ar skaitu. Parādījās arī jaudīgais Lev tanks. Šī automašīna neiekļuva trīsdesmit četros no visiem leņķiem un leņķiem.
  Kaujas pārbaudes parādīja Lev transportlīdzekļa efektivitāti visās kaujās, lai gan lielgabals bija pārāk spēcīgs un tā uguns ātrums atstāja daudz vēlamo. Kā arī braukšanas veiktspēja.
  Bet šī tvertne, kas bija labi aizsargāta no pakaļgala malām apstākļos, kad trūka padomju ieroču ar lielu bruņu caururbšanas jaudu, izrādījās spēcīgs izrāvienā.
  Vācieši tomēr ieņēma Staļingradu un spēja ieņemt Kaukāzu. Patiesībā spēki ir ļoti nevienlīdzīgi. Ir daudz arābu, afrikāņu un indiešu iedalījumu.
  Viņi steidzas pretī ienaidniekam kā lavīna. Padomju karaspēkam nav laika cīnīties.
  Turklāt vāciešiem ir liels pārsvars gaisā. Daudz lidmašīnu. Un ļoti spēcīgi cīnītāji.
  Jo īpaši Focke-Wulf bija pārsteidzošs ar saviem ieročiem un frontālajām bruņām - izturīgs transportlīdzeklis ar spēcīgu dzinēju.
  Pret viņu PSRS nebija bruņojumā un ātrumā līdzvērtīga pretinieka.
  Arī ME-309 izrādījās ļoti nopietns kaujas zirgs. Arī liels ātrums. Trīs 30 mm lielgabali un četri ložmetēji. Nevar pretoties tādam spēkam.
  Un vācieši ar svešiem pulkiem turpināja virzīties un virzīties uz austrumiem.
  
  
  Maija otrajā pusē Orenburgā izcēlās sīvas cīņas.
  Meiteņu bataljons, kas tika retināts kaujās par Staļingradu, iesaistījās kaujā ar nacistiem šajā pilsētā, kas vairāk pazīstama ar slaveno Emeljana Pugačova aplenkumu.
  Viņas vietu ierakumā ieņēma bataljona komandiere Aļenka. Kapteiņa meitene ir ļoti skaista. Saskaņā ar tradīciju, meitenes šajā bataljonā cīnās basām kājām tikai bikini. Tāpēc viņi izmanto zemes maģiju, kas sniedz īpašu aizsardzību. Un patiešām meitenes cieš daudz mazāk zaudējumu nekā pārējās vienības.
  Ne visi var izdzīvot sešus mēnešus Staļingradā.
  Blakus viņai ir izliekta Marija ar zelta matiem. Tas arī izgāja cauri uguns, ūdens un vara caurulēm. Pašā Staļingradas elles karstumā meitenes gaidīja grūts pārbaudījums. Viņi cīnījās līdz galam un izdzīvoja. Un dzimtās zemes burvība viņiem palīdzēja.
  Acīmredzot, kad jūs cīnāties gandrīz kails, lodes un šrapneļi jums praktiski nekaitē.
  Marija šauj uz nacistiem. Uz priekšu vācieši, lai glābtu āriešu asinis, tradicionāli pamet melnādainos, arābus, hinduistus un citus ārzemniekus. Ārzemnieku skaits Vērmahtā nepārtraukti pieaug, un viņi bez žēlastības tiek iemesti iekšā.
  Šeit krīt Marijas nogalinātais afrikānis. Meitene pūš viņam skūpstu un saka:
  - Man tevis žēl! Jūs nemirstat tāpēc, ka vēlaties!
  Un atkal meitene sit arābu ar šauteni. Koloniālā Vērmahta karaspēks izlaužas cauri. Jau silts un ērts. Fašisti cenšas noķert gada laiku, kad viss zied un saulains. Debesīs rūc Stormtroopers. Tāpat kā jaunākās lidmašīnas, to skaits nepārtraukti pieaug, tāpat arī TA-152, kas aizstāja novecojušos Focke-Wulfs. Tomēr pēdējie joprojām cīnās.
  Zeltamatainā Marija ar savu kailo, graciozo kāju atgrūda keramikas gabalu un čivināja:
  - Manu zemi plosās vaidi, lauki asinīm baroti... Žēl, ka paradīzē nav vietas kritušajiem, tikai pelnos, papeles riņķo.
  Un atkal indiānis nokrita no viņas šāviena. Jā, jums ir jānogalina ārzemnieki, kuri ir noapaļoti kā lielgabalu gaļa. Kā gan citādi? Pretējā gadījumā viņi jūs nogalinās.
  Sarkanā Alla. Ugunīga meitene ar gariem vara sarkaniem matiem, kas plīvo kā kaujiniecisks, proletārietis. Meitene uzstājas ne tikai bikini, bet pat bez krūštura. Viņa ir tāda, viņa ir forša. Un arī šauj pārsteidzoši precīzi. Šad un tad no viņas šāvieniem krīt karavīri ar caurdurtām galvām.
  Tad Alla ar plikiem kāju pirkstiem met granātu. Dāvana lido pa lauztu trajektoriju un nonāk arābu pūlī. Atskan sprādziens... Gaisā tiek izmesti vairāki sakropļoti līķi!
  Alla plaukstā kliedz:
  - Es gribēju uztaisīt gludekli - pēkšņi izrādījās, ka tas ir zilonis!
  Anyuta, burvīga blondīne, iedegusi un ļoti slaida, izliekta, vidēja auguma, bet ideālas miesasbūves, arī atlaists. Viņa iesita neticīgajam pa deguna tiltu un dziedāja:
  - Spārni kā bitei - ziedi ausu vietā!
  Meitenes šauj ļoti precīzi un nepārtraukti kustās.
  Lielā un gaļīgā Matrjona pēc Staļingradas nedaudz pieņēmās svarā. Viņa ir arī skaista meitene, ar platiem gurniem, bet salīdzinoši šauru vidukli. Viņa izgāja cauri šai ellei un pazaudēja Serjožku. Tika notverts drosmīgs pionieris, kurš vāciešiem izgudro lamatas. Tas neizdevās pārāk labi.
  Bet tad Matrjonai pievīla mehānisms un zem vācu tanka noslīdēja mīna. Panther 2 tika bojāta un apturēta, jo tika nopietni iedzēla.
  "Peles" joprojām piedalās cīņās. Šī tvertne izceļas ar savu lielo svaru un izturību. Bet parādījās arī "E"-100. Šīs mašīnas ir ne mazāk aizsargātas un veiklākas. Arī Lev-2 cīnās, arī mašīna, labi aizsargāta un vieglāka par saviem priekšgājējiem. "Lauvai" vācieši bieži izmanto 150 mm lielgabalu, kas ir ērtāks pilsētu šturmēšanai. Dažas "Lauvas" ir aprīkotas arī ar bumbu palaišanas ierīcēm.
  Bet vācieši uzmanīgi virza tankus uz priekšu un met kājniekus uz priekšu.
  Koloniālie karavīri virzās uz priekšu. Skan traka drifta mūzika!
  Alla izšauj no ložmetēja... Karavīri krīt un izšļakstās kā asinis no ar lāpstu salauzta arbūza.
  Sarkanmate saka:
  - Tēvzemei, Staļinam nav stiprākas armijas! Mēs sīvi cīnāmies par laimi cilvēkiem! Un mūsu Vadonim ir piekūna spārni... Viņš dod gaismu cerībai! Tērauda āmura sitiens atnesa mums rītausmu!
  Alla dzied un šauj. Viņa ir patiesi skaista. Viņai ir miecētas, zeltaini olīvu krāsas krūtis ar gatavām zemeņu sprauslām. Cik šī meitene ir garšīga! Ir grūti iedomāties kaut ko iespaidīgāku un pievilcīgāku. Puiši uz šo Amazoni skatās tikai plānās biksītēs.
  Rudmatainā meitene nogāza piecus indiāņus un dziedāja:
  - Kad pienāks laiks, kosmonautika attīstīsies... Un karš mums ir augstā romantika!
  Un meitene atkal iesmējās... Un atkal viņa atklāja savu pārsteidzoši un apbrīnojami precīzo uguni.
  Saskaroties ar spēcīgu aizsardzību, vācieši atkal met kaujā uzbrukuma lidmašīnas un bumbvedējus. Kājnieki ir atkāpušies, un uz meiteņu pozīcijām līst šāviņi un bumbas.
  Un tanki strādā no attāluma. Alena dod pavēli:
  - Visi slēpjas zemnīcās!
  Un viņa pati atliek novērot virspusē. Nacistu artilērijas sagatavošana ir spēcīga. Un vēl bīstamākas bumbas. Dažus no tiem nomet tādi monstri kā Yu-488 un jaunākie TA-400. Deviņas tonnas smagas bumbas krīt un spēj iznīcināt zemnīcas un nocietinājumus. Aļenku uzmeta sprādziena vilnis, un viņas kailie papēži sāpīgi atsitās pret akmeņu kaudzi.
  Manas zoles bija apdegušas. Bet citādi meitene kapteine nav cietusi. Un tika nomesta ļoti spēcīga bumba, pat tās rūkoņa aizsedza manas ausis. Nē, pasaulē nekas nevar notikt.
  Bet meitenēm patiešām ir apskaužams izdzīvošanas rādītājs. Kamēr vīrieši mirst un mirst!
  Alenka atcerējās, kā jauneklis Jūlijs viņu glāstīja. Kā viņš skūpstīja viņas vēderu, kājas, ceļgalus, augšstilbus un krūtis. Cik patīkami ir būt jauna un izskatīga vīrieša ķepām, kuram tikai nesen sāka veidoties ūsas. Bet tad Jūlijs nomira zemnīcā, saspiests ar tiešo bumbas triecienu. Un no tā nepalika pat slapjas vietas.
  Jauneklis devās uz... kur? Uz debesīm, uz elli, uz aizmirstību? Bet galvenais, ka viņš tagad nav uz zemes. Un Alenka par to ir ļoti rūgta.
  Ja vien viņa paņemtu šo Hitlera galvu uz koka celma. Karš drīz būs ilgs trīs gadus. Nacisti jau iebrūk Orenburgā. Viņu knaibles izlauzās tālu prom.
  Alenka izcēlās ar savu lielo mīlestību un temperamentu. Viņa parasti deva priekšroku jaunākiem un pat jauniem karavīriem. Un pie pirmās izdevības viņa uzsāka romānu. Alena mīlēja, kad viņas spēcīgo, trenēto ķermeni glāstīja un pieskārās izskatīgi vīrieši. Kara laikā morāle kļuva vienkāršāka, un neviens īpaši šķībi neskatījās uz to, ka Sarkanās armijas virsnieks izlikās ar vīriem.
  Alenka, tāpat kā kaķis, mīlēja glāstīšanu un pieķeršanos. Un viņai tas ir visaugstākais prieks. Īpaši jutīgas ir krūtis, kājas, dzemde un kakls.
  Bet cik daudz viņas mīļotāju jau ir aizgājuši nākamajā pasaulē! Cik mānīgs un ļauns ir karš. Lai gan vīrieši palika pie Alenkas. Ja tikai viņa būtu tik skaista, viņa iznāca ar visu savu seju, figūru un balsi.
  Un vispār, kad sieviete ir jauna, viņa visbiežāk ir skaista. Lūk, piecas no tām gaudo gandrīz kopš kara sākuma - ļoti mīļas... Četras meitenes ir gaišmatainas un viena rudmataina. Kā piecstaru zvaigzne. Viņi ir pārdzīvojuši daudz elles, taču viņi nekad nav guvuši nopietnus ievainojumus. Ja vien nebija skrāpējumi.
  Parasti uz Alenkas viss sadzija kā sunim, un rētas nebija palikušas.
  Un tagad: bumbas krīt, šāviņi sprāgst, bet viņai pat vienalga! Tas viss ir tik smieklīgi!
  Lai gan nē... Karā nav laika izklaidēties. Un dažreiz viņas bataljonā iet bojā arī meitenes. Pat basas kājas meitenei nav nemirstības garantija. Un Staļingradā, vīriešu bataljonos, burtiski visi bieži tika nogalināti.
  Pilsēta pie Volgas pārklāja sevi ar slavu. Sešus mēnešus viņi apturēja Hitlera baru uzbrukumus. Vācieši un viņu pavadoņi kaujās par Staļingradu zaudēja apmēram miljonu nogalināto un ievainoto. Tiesa, lielākā daļa bojāgājušo bija ārzemnieki!
  Fīrers atveda uz Krieviju karaspēku no visas Zemes! Bija pat amerikāņu algotņi, galvenokārt vācu izcelsmes. Daudz indiešu. Indija ir blīvi apdzīvota valsts, un fīrers lika aktīvāk izmantot vīriešus kā lielgabalu gaļu. Un ņem indiešu sievietes harēmos. Faktiski Trešajā Reihā bija atļauts būt vairākām sievām. Pāvests tam deva atļauju ar ieroci. Un citas baznīcas apstiprināja. Pats fīrers pārskatīja savus uzskatus par āriešu asinīm. Vāciešiem pēc papildu atlases bija atļauts būt slāvu, eiropiešu, arābu, indiešu sievas - ar nosacījumu, ka viņiem nav fizisku defektu un viņi ir pilnīgi veseli. Laulības ar melnādainām sievietēm bija aizliegtas, taču nebija aizliegts lietot afrikānietes bordeļos, bet tikai ar kontracepciju. Pēc atlases tika atļautas laulības ar japāņu, taizemiešu un korejiešu sievietēm.
  Bet atkal prasības bija par skaistumu, ārējiem datiem, veselību un fizisko defektu neesamību. Tagad ciltsrakstu loma saruka. SS ir daudz vairāk ārvalstu divīziju nekā vācu. Un Vērmahts tika papildināts ar ārzemniekiem. Koloniālais karaspēks sastāvēja tikai no aborigēniem, un tos komandēja vācieši.
  Fīrers pārņēma no Čingishana armijas organizēšanu, sajaucot tautas un veidojot raibu armiju.
  Protams, šādos apstākļos PSRS pamazām zaudēja nodiluma karu. Šis stratēģiskais posts piespieda mūs būt īpaši izgudrotiem. Taču radās negaidīta iespēja: ASV, kur jau bija izdevies apspiest afrikāņu un latīņu tautības pārstāvju sacelšanos, pastiprināja darbu pie atombumbas. Un, ja mēs izturēsim vēl kādu laiku, pamiers ar Trešo Reihu ir iespējams, kamēr turpināsies karš ar ASV.
  Un tur varbūt nacisti cīnīsies tiktāl, ka viņi vairs negrib cīnīties. Un tad Padomju Krievija izdzīvos.
  Bombardēšana un masveida artilērijas apšaudes beidzās. Un uzbrukums sākas no jauna. Pilsēta jau ir pārvērsta drupās, nav saglabājusies neviena neskarta māja. Diemžēl ienaidnieks ir ļoti nežēlīgs un spēcīgs.
  Meitenes izkāpj virspusē un ar uguni satiek pretimnākošos kājniekus. Tanki ielīst...
  Aļonuška, nošāvusi indiāni, čukstēja:
  - Lai Dievs dod neredzīgajiem atvērt acis un iztaisnot kuprīta muguru!
  Pēc tam skaistule nospieda slēģu. Viņa atkal notēmēja un piesita. Viņa iesita arābam un pazibināja savas safīra acis. Viņa skrēja ar basām kājām, izliekto, putekļaino zoli pa granti. Meitene jutās nedaudz kutināta. Viņa iesmējās. Kļuva jautrāk. Skaistule nošāva vēlreiz.
  Aļonuška šāva un smīnēja... Un trāpīja. Piespiežot pretiniekus apstāties un sastingt. Ienaidnieks atdeva uguni. Viņš meta granātas un rūca...
  Tad atkal parādījās vētranieki. Viņu bija maz, taču lidoja reaktīvie automobiļi, kas meta ārā raķetes. Nacisti meiteņu pozīcijās meta granātas. Bet kailās, sievišķīgās kājas it kā pasargāja no sakāves. Un karotāji, iegremdēti apšaudē, izdzīvoja ugunsgrēkā.
  Ienaidnieka kājnieku kustība apstājās. Nacisti mēģināja izsmēķēt sarkanos, metot raķetes.
  Alenka paslēpās spraugā un čivināja:
  - Bet no taigas līdz britu jūrām... Sarkanā armija ir spēcīgākā no visām!
  Arī rudmatainā Alla iespiedās spraugā un izvairījās tikt no lauskām. Skaistā meitene atcerējās, kā viņa kā stūraina pusaudze tika arestēta pēc denonsēšanas.
  Atceros meklējumus. Viņi piespieda jauno arestēto sievieti izģērbties. Divas sievietes cimdos uzmanīgi aptaustīja meitenes degunu, čūskas, muti un ieskatījās viņas privātajās vietās. Cik tas bija pazemojoši, apkaunojoši, biedējoši, biedējoši. Alla ļoti baidījās, kad viņu atveda uz kameru, lai nonāktu citu noziedznieku sabiedrībā. Bet kamerā bija tādas pašas meitenes kā viņa, gandrīz visi represēto bērni. Un pats ļaunākais nepiepildījās.
  Bet kamerā sēdēt bija grūti: tā bija šaurāka, un apsargi bieži ienāca iekšā. Viņi mani sita mazākā iemesla dēļ un bez iemesla. Apsargiem īpaši patika sist meiteņu papēžus ar stekiem. Neskatoties uz aukstumu kamerās, meitenes tika turētas basām kājām, un viņu pēdas bija pietūkušas no pastāvīgiem sitieniem.
  Meklējumi kļuva par kārtējo nelaimi. Tās tika veiktas vairākas reizes dienā, un tas bija ļoti sāpīgi, nepatīkami un pazemojoši.
  Viņi mani pabaroja reti un sita pastaigās. Alla sešus mēnešus pavadīja aiz restēm, nepārtraukti pazemojot, iebiedējot, sita un pazemojos meklējumos. Un tad Berijas vadībā viņa tika nosūtīta uz bērnu darba koloniju. Pat bez tiesas.
  Alla tur strādāja no pieciem rītā līdz vēlam vakaram ar citām meitenēm. Līdz karš sākās... Un rudmatainā pieaugušā meitene aizbēga uz fronti. Man tas izdevās ar duci citu meiteņu.
  Sākās viņas militārā rutīna. Taču kara laikā rudmatainais velns jutās daudz labāk nekā darba kolonijā. Pār viņu joprojām karājās cietumsods un sods par uzvarām. Taču Alla, kura jau bija apbalvota ar diviem ordeņiem, netika aiztikta.
  Meitene kolonijā piedzīvoja daudz. Mīlestību ieskaitot - puiši dzīvoja blakus kazarmās, un, neskatoties uz formālo aizliegumu, devās pie meitenēm. Un viņi, savukārt, gribēja zināt aizliegto. Allai, katrā ziņā, uzreiz iepatikās. Karstā rudmatainā meitene izjuta grēcīgu baudu.
  Tomēr viņai arī nepaveicās karā. Vienmēr pēc dzimumakta kāds vīrietis vai jauneklis gāja bojā kaujā. It kā uz rudmate būtu kaut kāds lāsts. Turklāt bez izņēmumiem. Tāpēc, neskatoties uz viņas skaistumu, Alla ieguva bēdīgu slavu un vīrieši sāka no viņas izvairīties.
  Sarkanmatainais velns cieta no vīriešu uzmanības trūkuma. Un viņai patika vīriešu nogalināšana. Un viņa atkal šāva uz ienaidnieku un smīnēja kā tīģeriene.
  Alla nošāva melno vīrieti un garīgi iztēlojās viņu nebrīvē. Bija interesanti izklaidēties ar tik garu un izskatīgu vīrieti. Kopumā sarkanmatei raksturīga aktīva loma kopā ar vīrieti. Viņa ir spēcīga un apņēmīga sieviete. Kā ar to, ka vīrieti vēlāk nogalinās? Nu viņai patīk dažādība!
  Miera laikā komjaunatnes būtu bargi sodītas par izlaidību, bet kara laikā morāle kļuva daudz brīvāka. Tās acīmredzot ir nāves tuvuma sekas, kad īpašais departaments piever acis uz izvirtību.
  Dažreiz Allai bija kauns par savu izlaidību. Kad viņa pat neuzvelk krūšturi un krata kailās krūtis. Es atcerējos Mariju, reliģiozo meiteni, kura vēl bija jaunava. Lai gan viņa, iespējams, ir sievišķīgākā un seksīgākā no piecām. Precīzāk, pievilcīga, ar savu eņģelisko nevainību.
  Tomēr Marija ir ļoti precīza, varbūt pat fenomenāla savā šaušanā. Tā viņa ar vienu lodi precīzi trāpīja diviem arābiem. Un nevainīgi smaidīdams viņš saka:
  - Kungs piedod man, bet es kalpoju savai Dzimtenei!
  Marija ir ļoti skaista... Viņa ir nedaudz samulsusi, ka jācīnās tikai bikini. Bet tas pasargā no sakāves. To ir pierādījusi prakse. Marija sāka karu, vēl būdama meitene. Viņa ir izaugusi trīs gadu laikā, bet joprojām šķiet slaida, jaunavīga un meitenei normāla auguma. Pārējie četrinieki ir garāki, muskuļotāki, un Matrjona patiesībā ir govs - lai gan ļoti spēcīga.
  Marija nošauj un atceras Serjožku. Nabaga zēns. Mani sagūstīja. Un tas ir sliktāk par nāvi. Tāpēc vispirms viņš saskārās ar spīdzināšanu, pēc tam ar nāvessodu. Un nav zināms, kā citi uz to reaģēs.
  Marija izšāva, piecēlās uz ceļiem un izšāva. Nogalinātais hinduists izstiepās un izlaida asiņu peļķi. Zeltamatainā skaistule saka:
  - Eh... tev ir daudz dievu, bet nav debesu!
  Marija atkal naglināja, sita un dziedāja:
  - Paldies par zudušo paradīzi... Ne mums, ne mūsu bērniem, ne mazbērniem... Bet viņi vienkārši pieradīs pie mānīgajām skaņām!
  Marija izšāva, nogalinot nacistu līdzdalībniekus un dziedāja:
  - Braucām, braucām, braucām - ilgi mēs... Ceļš no nepatikšanām uz nepatikšanām, no kara uz karu! Braucām, braucām, braucām - ilgi... Ordas straumes, asiņainais karš, plīst! Asiņains karš!
  Un meitene ciešāk iespiežas zemē. Un Lauvas jau ložņā uz priekšu. Vācu tanki rūc un to mucas dreb.
  Marija raudāja un atzīmēja:
  - Lūk, viņa nāk, nāve!
  Meitene ar zeltītiem matiem ar šauteni, kurai bija piestiprināts optiskais tēmēklis, šāva uz karavīru, kas rāpās uz Sarkanās armijas pozīcijām.
  Es vēroju, kā no nāvīgi ievainotā ienaidnieka galvas izsmidzina asiņu strūklaka.
  Marija tviterī ierakstīja:
  - Snaiperis... Tu kļūdies!
  Alla skaļi teica:
  -Nespried pēc apģērba, ja nevēlies izstiept kājas!
  Marija kratīja savas graciozās, kailās, iedegušās kājas. Es iedomājos, ka jauneklis ar elfa seju skrien ar plaukstu gar zoli. Cik jauki tas droši vien būtu.
  Bet tad viņa dusmīgi nošņāca:
  - Es uzvarēšu visus!
  Alla, kura pati bija neticīga un izšķīdināta, izsmejot teica:
  - Un bez Dieva palīdzības?
  Marija izšāva un čīkstoši atbildēja:
  - Nē, ar Dieva palīdzību!
  Alla pazibināja pērļu zobus un atzīmēja:
  - Bet tavs Dievs mācīja: ja siti ar labo vaigu, pagriez kreiso!
  Marija neatbildēja uzreiz. Viņa izšāva vēl pāris šāvienus, nocērtot fašistu marionetes. Un viņa klusi teica:
  - Bet ko darīt pēc tam, kad tev ir trāpīts pa kreiso vaigu - Dievs Jēzus nesaka. Un nacisti deva daudz sitienu mūsu tautai!
  Alla uzlēca. Viņa ar basu kāju meta granātu, saceļot veselu putekļu stabu, un rūca:
  - Berlīne ir gandrīz mūsu varā... Caur binokli mēs redzam sasodīto Reihstāgu! Uz visas planētas būs miers un laime... Par to es jums pastāstīšu savos dzejoļos!
  Un rudmate uzsprāga, nogriežot veselu nacistu rindu. Tad viņa vēlreiz iespēra pa granātu.
  Viņa ir spēcīga meitene. Nometnē viņa bija spiesta pārvietot akmeņus no rītausmas līdz krēslai, un Alla kļuva par īstu supermenu. Viņa ar kājām meta granātu daudz tālāk nekā ar rokām.
  Sarkanmate mīlēja skriet ar kailām zolēm pa oglēm vai pa sniegu. Viņa to izbaudīja...
  Allāhs to paņēma un izlauzās cauri:
  - Bet man ir cita aizraušanās... Tā ir vara, tikai vara!
  Sarkanmatainais velns izšāva rāvienu, nošaujot Krautus un viņu rokaspuišus, un rēca:
  - Nevajag zeltu un naudu! Un vajag, ka manā priekšā... Cilvēki bija uz ceļiem, cilvēki bija uz ceļiem, pa visu zemes virsmu!
  Ienaidnieka kājnieki apstājās. Tanki virzījās tālāk. Smagie automobiļi "Lev", "Mouse", "E"-100, "Tiger"-2 - šaujamie šāviņi. Panther 2 arī bija nikns. Pozīcijas dega un sabruka, debesīs pacēlās dūmu čūskas.
  Vienai no meitenēm kājas apdziedāja. Viņa kliedza un atklāja uguni lielos sērijās. Kādai citai skaistulei krūšturis nogrieza šrapneļa gabals. Karotājas krūtis bija atsegtas, un viņa nosarka. Meitenes seja kļuva sarkana.
  Maus, smagākais vācu tanks, dauzīja no saviem ieročiem. Un viņš iznīcināja visu savā ceļā.
  Bet karotāji atlēca laikā atpakaļ. Viņi ir tik veikli. Alla iemeta Pelei granātu. Apklusināja vienu no vācu ložmetējiem.
  Sarkanmate to paņēma un dedzīgi dziedāja:
  - Lai viņi neveikli skrien - bruņu tanki pa peļķēm...
  Pēc tam meitene atkal ar basu kāju iemeta granātu un trāpīja citam Mouse ložmetējam, salaužot tā stobru. Pēc tam Allāhs kliedz:
  - Es esmu nāves dieviete, no kuras Hitlers baidās!
  Vācu tanks apstājās. Līdz ar ložmetēju zaudēšanu tankkuģi zaudēja lauvas tiesu no savas pārliecības. Un "Pele" sāka šaut no īsas mucas un sāka apstrādāt drupas. Viena no lauskas trāpīja Allai pa papēdi, izdedzinot meitenes zoles graciozo izliekumu.
  Skaistule to paņēma un dziedāja:
  - Bende man dedzina papēžus, un es dzirdu raudu!
  Ar mērķtiecīgu šāvienu Marija salauza Peles optisko tēmēkli. Un lielais tanks rikšoja ārā un sāka griezties. Ir skaidrs, kur gandrīz divsimt tonnu tērauda tiks akli samīdītas. Tikai atpakaļ, lai izvairītos no vairāk nepatikšanām.
  Tad "Lev"-2 stājās spēlē. Progresīvāka mašīna mēģina izsist visu sev priekšā esošo telpu ar 150 mm lielgabala uguni. Meitenes atbildot pagriež degunus fašistam.
  Marija ar noslīpēto kāju met granātu. Dāvana nesasniedz tanku, bet izsit kājniekus. Vienam afrikānim pat norauta galva. Viņai bija ķivere, viņa apgriezās un ietriecās tieši uz ķieģeļa.
  Zeltamatainā meitene teica:
  - Viss ir pēc Dieva gribas... Pat kļūdas!
  Alla aizrautīgi dziedāja, atbildot:
  - Viss pasaulē ir atkarīgs no debesu augstumiem... Bet acu precizitāte, bet acu precizitāte - atkarīga tikai no mums pašiem!
  Marija izšāva vēlreiz. Viņa pārtrauca "Lev" optisko tēmēkli un racionāli atzīmēja:
  - Un Dievs dod precizitāti!
  Alla atsita zobus un uzsita baso kāju pret izsisto stiklu. Jutu, cik patīkami, kad kaut kas ass iedūra manu kailo zoli. Un viņa rēca:
  - Visā, kas jums nepieciešama veiklība, rūdījums, apmācība - citādi nebūs žēlastības!
  Marija ar deģenerētu seju vēderā šāva uz fašistu un dziedāja:
  - Un Krautiem žēlastība ir noplēst ādu no galvaskausa! Un košļāt, košļāt, košļāt - nomazgājiet to ar siltu strutas!
  Alla uzmeta seju, izšāva... Viņa sašķēla galvu un čukstēja:
  - Cik tev ir nekrietna runa!
  Marijas seja kļuva bāla un čukstēja:
  - Dievs piedod man, grēciniekam!
  Alla iesmējās. Viņa bija ciniska meitene. Un bērnu darba kolonijā viņa sita tos, kas bija vājāki par viņu. Un tā rudmate ir nekaunīga. Un Alla gribēja paraut Mariju aiz zelta matiem. Un ne ar rokām, kājām.
  Un Alla izstiepa savu kailo ekstremitāšu līdz kristīgās meitenes lapotajiem matiem, un, tiklīdz viņa ar pirkstiem satvēra šķipsnas, viņa pavilka.
  Marija kliedz, pagriežas un saka:
  -Vai tu esi traks?
  Alla ņirgājoties teica:
  - Tātad Dievs izturēja un pavēlēja jums!
  Marija paspieda dūri:
  - Nezaimo, kuce!
  Alla atbildēja un dziedāja:
  - Un Dievu atkal plosās smiekli - ko es par visiem, un ko tu par mani!
  Marija pakratīja galvu un atzīmēja:
  - Tu riskē katru dienu! Un tajā pašā laikā, ja jums ir iespēja pēc minūtes nokļūt ellē, jūs esat nekaunīgs un izrunājat sliktas runas!
  Sarkanmate savilkās grimasē. Viņa ar kailiem kāju pirkstiem satvēra stikla gabalu un iemeta to mutē. Es to satvēru ar mēli. Viņa sakošļāja glāzi un divreiz nedomādama iedzēra malku, sakot:
  - Ellē mūs nenoķers!
  Marija, nikni izbolījusi acis, ņurdēja:
  - Tu nekur nebrauksi! Uguns utis!
  Alla atbildē tikai pazibināja smaragda acis. Un viņa iemeta nacistiem granātu, sakot:
  - Kamēr karš turpinās, aizmirsīsim par mūsu domstarpībām!
  Marija teica nevietā:
  - Dievam pieder Dievam, un ķeizaram pieder ķeizaram!
  Alla ilgi pagriezās un piebilda:
  - Un Hitlers ir velnišķīgs!
  Marija atklāja uguni, notrieca vēl vairākus cilvēkus un domāja. Kā var sasniegt tādu morāles kritumu, kādu sasniedza Hitlers? Kāds zvērs ir cilvēka formā? Tas asiņainais tirāns, kuru cilvēce nav pazinusi kopš Ādama un Ievas laikiem. Un tajā pašā laikā ārkārtīgi paveicies. Varbūt pat visveiksmīgākais un veiksmīgākais uzvarētājs visā cilvēces vēsturē.
  Taču Krievija izrādījās ciets rieksts fašismam. Karš austrumos drīz ieies ceturto gadu. Jā, nacisti virzās uz priekšu. Ne pārāk ātri, bet pārliecināti. Tikai ziemā Sarkanā armija spēja Krautus nedaudz izspiest. Un tagad ienaidnieks atkal uzbrūk.
  Meitene šāva precīzi un ļoti labi. Pazaudējis optiskos tēmēkļus, Lev tanks atkal apgriezās un sāka bēgt. Un "Panther"-2... Tanks ar garu un resnu stobru un salīdzinoši mazu tornīti.
  Efektīva mašīna. Kas izsita gandrīz jebkuru mastodonu. Šeit Alla izcēlās ar granātas mešanu ar savām vilinošajām kājām un sabojāja stobru.
  Sarkanmatainais velns pazibināja viņas acis jūras krāsā un šņāca:
  - Es viņiem salaužu degunu!
  Apgriežas vācietis ar salauztu purnu. Sliedes trīc kā ņipra mašīna. Jā, meitenes izgudroja ērtu un efektīvu taktiku. Sit pa stobriem, laužot stobru ar granātām, kad bruņas nav pieejamas.
  Un mērķtiecīgā Marija šauj precīzi, it kā viņa patiešām būtu Robina Huda mazmazmeita. Un zeltmatainā skaistule iesaucas:
  - Aizbildinoties ar humānisma mērķiem,
  Uzcelt debesis uz Zemes...
  Hitlers pārgāja uz fašisma ceļu -
  Templi uzcēla nelietis sātans!
  Un viņa šauj kā īsts iznīcināšanas svētais. Viņas kailā, noslīpētā kāja izmet stikla lausku, trāpot arābam tieši viņa pieres centrā. Un tuksneša dēls, refleksīvi nospiežot ložmetēja sprūdu, nogriež duci savu līdzdalībnieku.
  Alla atzinīgi atzīmēja:
  - Un tu ātri mācies! Un jūs progresējat jūsu acu priekšā!
  Arī rudmatainā karotāja ar kailajiem pirkstiem iemeta stikla gabalu un trāpīja afrikānim acī. Tas eksplodēja, uzkrītot uz granātu saišķa. Un vēl ducis kaujinieku lidoja debesīs vai ellē - kā lemt par biznesu!
  Alla tvītoja:
  - Elle būs ļauna vieta, kas norāva vāku... Un svētais jaunavas zobens - nocirta ienaidniekus!
  Un sarkanmatainais velns atkal pagriezās un nošņāca:
  - Būs tev zārks, tikai no pelniem, un sērās mūzika!
  Marija nekavējoties iemeta granātu pa abām kājām, kropļojot milzīgā tanka E-100 stobru, zvanot:
  - Par godu Kungam Kristum!
  Paralēlajā visumā PSRS bija ļoti grūti laiki. Bet Hitlers nepabeidza Krieviju. Viņu pārāk satrauca baumas, ka ASV mēģina izveidot atombumbu. Precīzāk, pat ne baumas, bet gan izlūkdienestu ziņojumi, kurus nebija iespējams noslēpt no spēcīgajiem vācu izlūkdienestiem. Un atombumba ir briesmīga lieta, lai gan nav viegli iegūt Trešo reihu no ārzemēm.
  Hitlers piedāvāja Staļinam pamieru, ko ar prieku pieņēma diktators, kurš gandrīz zaudēja karu. Trešā Reiha karaspēks uzbruka Amerikai no abām pusēm. Gan no Argentīnas, gan no Kanādas. Vāciešiem bija daudz karaspēka un viņiem palīdzēja arī japāņi, kas spieda amerikāņus no austrumiem. Izcēlās sīva cīņa.
  Piecas meitenes Alenka, Marija, Alla, Anyuta, Matryona ieradās Amerikā, lai kā brīvprātīgās cīnītos pret Trešā Reiha bariem. Visas piecas meitenes ir ļoti skaistas un runā angliski. Staļins atteicās nosūtīt visu sieviešu bataljonu, jo tas būtu pretrunā ar fašistu impēriju noslēgtā miera nosacījumiem . PSRS vajadzēja iegūt laiku par katru cenu, kamēr nacisti uzbruka ASV.
  Piecas meitenes ir brīvprātīgās: viņas izdzīvoja gandrīz visu karu no Brestas un Bugas līdz Orenburgai. Un viņi cīnās pret nacistiem otrpus Zemes galvaspilsētā Hondurasā.
  Tegusigalpa ir viens no galvenajiem aizsardzības stiprinājumiem, konfrontācijā ar raibu baru. Gan japāņu, gan Āzijas ordas nokļuva nepatikšanās. Paši vācieši cīnījās tikai ar tankiem, un kājnieki pilnībā bija no ne-āriešu tautām. Viņi dzina uz priekšu aziātus, melnādainos un arābus.
  Aļenka izšāva, nogriežot divus afrikāņus, un čivināja:
  - Tikai Čingishana bars!
  Zeltamatainā Marija, ar ložmetēja sprādzienu nocirtusi trīs indiāņus, pacēla augšā savas kailās, iedegušās kājas. Un viņa teica:
  - Mēs maļam lielgabalu gaļu!
  Granātas lauskas lidoja un uzsita Marijai pa kailo, apaļo papēdi. Meitenes tradicionāli cīnās bikini un basām kājām. Un, kad ar aso sitas pret raupjo, meitenīgo zoli, tad nedaudz sāp.
  Skaistule piemiedza aci un atkal atšāva... Marija ir ļoti slaida, vidēja auguma ar perfektu figūru.
  Alenka ir garāka, ar majora pakāpi un pat Padomju Savienības varone. Bet arī gandrīz kaila, tik tikko aizsegta bikini. Ļoti iedegusi, bet mati balti. Un Aļenka šauj ļoti precīzi. Un viņam patīk mest granātas ar basām kājām.
  Skaistā Alla nošauj un ar uguni notriec četrus arābus. Viņas mati ir sarkani vai drīzāk vara sarkani kā proletāriešu baneris. Un, kad pūš vēji, tas ir kā revolūcijas karogs. Meitene mirdz ar smaragda acīm kā zvaigznes. Un brutāli aizslauka ienaidniekus.
  Anyuta arī ir blondīne. Un viņš šauj no ložmetēja. Meitene nostādīja basās pēdas un iedeva sprādzienu. Pieci dažādi cīnītāji tika izmesti, un no pretinieku krūtīm un vēderiem izlidoja sārtinātas asins strūklakas.
  Anyuta, laizīdama pilnās lūpas, čivināja:
  -Karš ir gaiss plaušām...
  Meitene guļ, ar basu kāju met granātu. Atskan sprādzieni. Vairāki kaujinieki izlido dažādos virzienos.
  Matryona ir lielāka un miesīgāka meitene. Viņas mati ir gaiši brūni. Tipisks ciems, jauna sieviete ar asinīm un pienu. Viņa ir fiziski ļoti spēcīga un labi šauj.
  Šeit atkal nāk kārta. Un nogalinātie fašistu algotņi krīt.
  Matryona, šaujot, saka:
  - Labi, labi, kur tu biji? No vecmāmiņas! - Meitene izšāva, nogalinot trīs bārdainos nacistu kaujiniekus un piebilda. - Ko tu ēdi - putru! ko tu dzēri? Mash!
  Meitenes tur līniju. Viņi nelaiž fašistus uz priekšu. Un dārd draudzīgas dziesmas:
  - Mēs iznīcināsim visu vardarbības pasauli,
  Līdz kodolam un tad...
  Mēs veidosim jaunu, debesu pasauli -
  Kas bija neviens, tas kļūs par visu!
  Aļenka atkal ar basu kāju met granātu. Sprādzieni virzās uz priekšu kājniekiem. Tas noteikti kļūst karstāks. Šeit nāk bēdīgi slavenais "Lauva"-2. Un blakus tam ir uzlabots E-50. Šāviņi tiek izmesti. Melnādainam amerikānim tika norauta galva un tā aizripoja.
  Marija uzkāpa uz degoša dēļa, un viņas rūdītās kājas gandrīz nejuta liesmas karstumu.
  Zeltamatainā skaistule nošāva un murrāja:
  - Un kurš apturēs asiņaino, satrakojušos upju tecējumu...
  Marija izšāva vēlreiz, notriekdama afrikāni no E-50 bruņām un čivināja.
  - Tavā templī trāpīs blastera stars, ļaunā zibspuldzē vīrietis pazuda!
  Meitene nošāva vēlreiz. Viņa pa gaisu pazibināja savu basām kājām, iedegušo, graciozo pēdu. Viņai pretī lidoja granāta. Skaistule ar zeltainiem matiem veikli pieveica dāvanu ar savu kailo, gandrīz bez putekļu zoli. Granāta aizlidoja atpakaļ. Viņa steidzās Trešā Reiha kaujinieku rindās. Izskatījās, ka arbūzi krīt ārā no kravas mašīnas, lūst. Tik daudz asiņu izlija.
  Marija tviterī ierakstīja:
  - Meitene neizturēja eksāmenu, un atnāca nolādētais Reihs. Hitlers acīmredzot bija noguris dzīvot, un viņa skaistums viņu lieliski apēda!
  Alla arī ir bezjēdzīga karotāja. Viņš šauj uz sevi ar ložmetējiem un saka, izkaisīdams līķus:
  - Par mammas karoti! Par tēta karoti! Un Kobam kauss! Un tavā pusē gultā!
  Skaistule ar vara sarkaniem matiem palaiž koka lidmašīnu ar basu kāju. Viņš lido tieši pretī masīvajam German Lion tankam. Piezemējies uz purna 105mm lielgabalam un tas eksplodē. Ierocis neizdodas.
  Vācietis apgriežas un ir spiests kaunpilni bēgt. Alla, berzējot kāju pa ēkas gabalu, saka:
  -Ja jums nav spēka, jums ir nepieciešams intelekts! Būs jātaisa kāds troksnis!
  Un atkal meitene šauj ļoti precīzi. Viņas sarkanie mati ir kā olimpiskās lāpas liesma. Pievilcīga meitene. Viņa jau izcēlusies amerikāņu armijā, demonstrējot niknu temperamentu. Viņam īpaši labi padevās nerātnības ar afroamerikāņiem. Ar viņiem ir tik neparasti un skaisti.
  Tomēr Allāhs iznīcina arī melnādainos, kas cīnās Trešā Reiha armijā. Kāpēc Vācija iekaroja visu Āfriku? Mēģiniet apturēt šādu spēku.
  E-50 ir jaunākā tvertne ar gāzes turbīnas dzinēju un biezām sānu un priekšējām bruņām. To nevar paņemt ar granātu. Alla iemeta dāvanu ar kailu kāju, nogāza vairākus kājniekus un čivināja:
  - Ak, tavas tanka bruņas ir uzticamas, no tāda, kurš grasās iekost... Vienkārši zini, kāds spēks tev ir... nē, tu vari spert tikai tērauda zirgu!
  Ļoti precīzi šāva arī Anyuta. Un viņa labprātāk svieda granātas ar kājām. Viņas kailie pirksti arī grieza tērauda disku. Gals pārlidoja un pārgrieza rīkles diviem fašistu kaujiniekiem. Viņi nometa ložmetēju, un tagad biezs liela kalibra sprādziens izcirta cauri ordas ķēdēm. Vesela rinda ārvalstu kaujinieku, kas tika savervēti reidos Trešā Reiha armijā.
  Anyuta tviterī ierakstīja:
  - Veiksme ir balva par drosmi! Pietiek ar vienu dziesmu! Lai viņi dzied tikai par mājām!
  Bet skaistulei vēl nav bijis laika ilgoties pēc mājām. Lai gan amerikāņu armijā padomju brīvprātīgo ir ļoti maz. Staļins nevēlējās spīdēt, lai vēlāk nedotu Hitleram iemeslu apsūdzēt Krieviju "Salmu miera" noteikumu pārkāpšanā.
  Piecas meitenes, labākās sieviešu bataljonā, tika brīdinātas, ka, ja viņas tiks sagūstītas, Dzimtenei viņas būs jāatsaka. Un šajā gadījumā meitenēm vajadzētu pļaut par triviāliem algotņiem, kuri tika nolīgti par naudu.
  Un Anyuta, un Alena, un pārējās meitenes saprot, ka, ja viņas tiks notvertas, viņus gaida briesmīga spīdzināšana. Tāpēc viņi nolēma, ka nacisti viņus dzīvus nenogalinās.
  Vācu uzbrukuma lidmašīnas lido pāri amerikāņu karaspēka pozīcijām. Negaidot, ka Hondurasas galvaspilsētā viņus sagaidīs tik spītīga pretestība, nacisti bija nedaudz nokaitināti.
  Reaktīvās un uzbrukuma lidmašīnas ir spēcīgas. Lido raķetes, šauj ieroči.
  Amerikāņu karavīri mirst. Matrjonu skāra arī šrapneļi viņas gaļīgajā plecā. Iznāca asinis. Varonīgā meitene ar zobiem izvilka tērauda gabalu un izspļāva asinis. Un tad viņa atkal iesita man ar lielgabarīta automātu. Ārzemju algotņi krīt. Gandrīz visi šeit ir vietējie, tikai viņu komandieri ir vācieši, un arī tad ne vienmēr. Tiesa, vismodernākā tanka E-50 apkalpes ir pilnībā vācieši. Automašīnai ir pienācīgs ātrums un manevrētspēja. Nu, šī vēl nav vismodernākā modifikācija - tā sver septiņdesmit piecas tonnas. Zem sliedēm brūk sienas. Šo parasti ražo trīs versijās ar 105 mm lielgabalu, 180 mm uzbrukuma lielgabalu un 400 mm raķešu palaišanas ierīci.
  Un katrai modifikācijai ir savs uzdevums. Šeit ir šī tvertne ar triecienšauteni, kas ir vairāk piemērota uzbrukumam pilsētām. Un to iznīcināt nav tik vienkārši. Matrjona sakrusto un ar kailajiem pirkstiem satver prettanku granātu, savu lielo, bet graciozo, skaistas formas kāju. Tagad jums ir jāmet dāvana tieši pie stobra, lai atspējotu mastodona ieroci. Pieci ložmetēji aptver vācu, modernu tanku, un tam nav tik viegli pietuvoties.
  Matrjona ir ļoti spēcīga, un viņas zirgam līdzīgās kājas met granātu tālu. Bet tas ne vienmēr ir precīzs. Jebkurā gadījumā trāpīt tādam mērķim kā 180 mm lielgabala stobram. Varonei meitenei ir šaubas. Ko darīt, ja viņš garām?
  Ak, ja kopā ar viņiem būtu bijis viņu ilggadējais partneris Oļegs Ribačenko, šis drosmīgais pionieris kaut ko izdomātu.
  Bet zēns gāja bojā kaujās par Staļingradu. Viņa tālāko likteni meitenes nezināja. Bet izgudrotāja pionieru liktenis patiešām bija neapskaužams. Sākumā Oļegs Rybačenko tika nežēlīgi spīdzināts, mēģinot sagrābt noslēpumus. Pēc spīdzināšanas vienpadsmitgadīgais zēns nokļuva raktuvēs. Darbs ir biedējošs un ārkārtīgi grūts. Bet padomju pionieris, mazs, bet drosmīgs, izrādījās sīksts.
  Viņam izdevās izdzīvot, un pat cauri raktuvju labirintiem viņš nolēma aizbēgt. Un Oļegam Ribačenko izdevās izkļūt. Zēns kādu laiku klīda pa Balkāniem, līdz pievienojās vietējai partizānu grupai. Tur viņš kļuva par sakarnieku un diversantu.
  Balkānos joprojām bija diezgan attīstīta partizānu kustība. Daļēji arī tāpēc, ka okupācijas dienestu veica itāļi, rumāņi, bulgāri, albāņi - kuri nebija tik kaujas gatavībā kā Vērmahta regulārās vienības.
  Bet daudzi partizāni joprojām gāja bojā. Īpaši no gaisa triecieniem. Un Dienvidslāvijas patrioti ir spiesti slēpties kalnos, mežos vai labākajā gadījumā mazos ciematos. Liels skaits komandieru jau ir gājuši bojā. Situāciju pasliktināja ar PSRS noslēgtais miers. Tagad Balkānos sāka ierasties jaunas soda divīzijas, kas organizēja masveida reidus un atbrīvoja teritoriju.
  Oļegam Ribačenko kopā ar partizāniem bija jākāpj arvien dziļāk kalnos.
  Matrjona, kaut arī nezināja viņu universālā mīlnieka likteni, smagi nopūtās. Tad viņa ar savu kailo, meitenīgo kāju pirkstiem saspieda granātu ciešāk un, no visa spēka, svieda to ienaidnieka tankam. E-50 tikko izšāva, atbrīvojot slepkavu.
  Matrjona pat satricināja un nokrita ceļos. Viņam pa galvu trāpīja no bruģa noplēsts bruģakmens, un kailais papēdis apdedzis no karsta metāla. Meitene berzēja savu apstulbušo galvu ar putekļainiem matiem.
  Granāta lidoja, gandrīz pieskaroties stobram, un ietriecās automašīnas slīpajā pieri. Atskanēja sprādziens... Bet, protams, 250 mm frontālās bruņas, un pat slīpi, nespēj caurdurt granātu.
  Matrjona iesita ar dūri putekļos, paceļot veselu smilšu mākoni. Tad viņa rēca:
  - Nogalini, nogalini! Iesit vārtus vārtos!
  Meitene uzsita ar apakšstilbu pa saplaisājušo asfaltu. Papēža kaulos bija iesprūdusi šķemba. Āda uz meitenes zolēm bija bieza kā nīlzirgam. Viņa dzīvoja nabadzīgā ģimenē un kopš dzimšanas gandrīz nekad nav valkājusi kurpes. Tomēr tas viņas kājām nešķita rupjas formas, bet bija iedegušas, graciozas, pavedinošas.
  Tomēr Matrjona vīriešus nedaudz iebiedēja ar savu garo augumu, spēcīgajiem muskuļiem un dūrēm ar izvirzītiem pirkstu locītavām. Taču varonīgajai meitenei ir vislaipnākais raksturs, un platie gurni tika apvienoti ar salīdzinoši tievu vidukli un veidotiem abs. Tikai drēbēs Matryona varēja šķist liekais svars savu lielo krūšu dēļ. Bikini viņa izskatās kā piedauzīga sportiste.
  Meitene sarūgtināta atkal meta granātu, šoreiz tēmējot uz sliedēm. Bet nāvējošā dāvana trāpīja biezajam, bruņu vairogam, kas nosedza veltņus.
  Matrjona aizkaitināta iesita sev pa zodu. Tas viņai lika sāpēt žoklis. Un varone meitene nolādēja:
  - Es griezu kā ar izkapti!
  Arī Anyuta mēģināja trāpīt bīstamajam tankam, taču meitenes pēdas raidītā granāta nedaudz trāpīja garām. Un blondīne sāka tuvināties mašīnai. Bet tad parādījās vēl divi tanki - "Lion" un "Panther"-2, viņi apšaudīja visas pieejas ar ložmetējiem. Mums bija jābūt ārkārtīgi uzmanīgiem.
  Amerikānis Šermans pieķērās, lai pietuvotos vācu transportlīdzekļiem. Viņam bija iespēja trāpīt Panther 2, bet tikai uz sāniem. Bet vācieti nav tik viegli piemānīt. Turklāt Sherman augstākais siluets padara to pamanāmu no liela attāluma.
  "Panther" 2 izspļāva čaulu un trāpīja amerikānim tieši pa pieri. Augstais auto pārlūza uz pusēm. Un tā dega kā Ziemassvētku svece.
  Anyuta sašutusi teica:
  - Ak, cik tavi tanki vāji... Labāk tehniski, tu kļūsi par jeņķi!
  Bet Alenka, pieredzējis karotājs, spēja pietuvoties Panterai. Viņa iemeta granātu... Un vācu mašīnas garais stobrs saritinājās auna ragā.
  "Panther" 2 tvertne, kas tika uzsākta 1943. gadā. Jaunākajā visizplatītākajā modifikācijā tai ir 150 mm priekšējās bruņas, 82 mm sānu bruņas leņķī un 88 mm lielgabals ar stobra garumu 71EL. Sākot ar 1945. gadu, tas tika pārtraukts par labu progresīvākam un labāk aizsargātam E-50 modelim. Bet pagaidām šis tanks cīnās. 51 tonnu smagajam auto ir 900 zirgspēku dzinējs, kas nodrošina labus braukšanas rādītājus.
  Un tagad, saņēmis bojājumus, Panther-2 apgriežas un aiziet. Aļenkai ar basu kāju izdodas iemest vēl vienu granātu. Es salauzu ruļļus. Un vācu mašīnas ātrums manāmi palēninājās.
  Alenka ar priecīgu skatienu saka:
  - Kāds trieciens! Mans sitiens ir Dieva dāvana!
  Un meitene parādīja degunu vāciešiem. Bet no E-50 sāka izplūst ložmetēju uguns. Un lodes svilpoja pār Alēnas baltajiem, nedaudz notraipītajiem matiem. Viena no lodēm pat nogrieza matu šķipsnu. Galvenā meitene pat jutās nedaudz kutināta.
  Alenka tvītoja:
  - Ja gribi būt kā zilonis, ej trako namā kā bandīts!
  Meitene ar kāju pirkstiem pacēla savu nogriezto šķipsnu. Alenkas mati ir zīdaini, pērļu krāsā, bet nedaudz putekļaini. Un tomēr tik mīksts. Meitene tos palaida gar zolēm. Mazliet kutinoši un patīkami.
  Alenka atcerējās, kā puisis viņu samīļoja. Viņa rokas arī sākās no zolēm, paceļoties augstāk līdz augšstilbiem un jūtīgākajai vietai. Kad izskatīgs jauneklis tevi glāsta, tas ir ļoti patīkami. Alenka viņu gandrīz iemīlēja. Viņai patika mīlas rotaļas, un viņu uzbudināja muskuļotā vīrieša ķermeņa pieskāriens. Bet Aļenkai nebija īstas, romantiskas mīlestības, kad tu traki pēc vīrieša. Viņa jau ir mainījusi daudzus puišus. Daudzi tās vīri gāja bojā kaujā.
  Pat tas bija kara lāsts. Un šeit, Amerikā, ir muskuļoti, melni puiši. Un ar viņiem viss ir tik neparasti.
  Aļenka nošāva un nocēla melno vīrieti. Man bija mazliet žēl afrikāņu zēna. Viņa nogalināja vīrieti, kurš cīnījās par viņam svešām interesēm. Galu galā vācieši ir rasisti. Viņi skatās uz melnajiem kā uz vergiem. Bet tajā pašā laikā afrikāņi tiek uzņemti uztūkušā Vērmahta ārvalstu divīzijās.
  Alenka ar kailiem pirkstiem uztaisīja kaut ko līdzīgu vīģei un parādīja to nacistiem. Jā, pati vācu tauta te nekādu kaitējumu necieš. Tankiem ir bruņas, kas ir pārāk biezas, lai tajās varētu iekļūt granāta vai bazuka. Bet vietējās vienības mirst.
  Aļenka met granātu pa E-50. Viņa šūpoja savu kailo, iedegušo kāju un metās, pagriežot gurnus. Un granāta lidoja augstā lokā. Mani kailie kāju pirksti lika sajust metāla pieskārienu. Un tad granāta nosprāga.
  Alenka čukst:
  - Dievs, svētī mūs!
  Karsts vējš pūta pār meiteni, it kā to būtu pieskāries izskatīgs vīrietis. Alenka lasīja grāmatu par Tarzānu, un viņa ļoti gribēja, lai šis vīrietis ar viņu spēlējas. Es noglaudītu krūtis ar stiprām rokām.
  Granāta trāpīja stobrā, taču eksplodēja pārāk vēlu, aizlidojot no metāla. Šķembas klabēja kā zirņi uz bruņām. Palikušas tikai švīkas!
  Alenka izņēma vēl vienu granātu. Bet es redzēju, ka tas ir pretkājnieku. Un prettanku ieroči ir pazuduši.
  Meitene sarūgtināta norūca. Bet, lai netērētu laiku, ieliku kailajos pirkstos. Viņa pagrieza kāju, salieca rumpi, tad iztaisnoja un svieda kājniekiem.
  Pusducis cīnītāju uzlidoja kā galda tenisa bumbiņas. Viena no brillēm nolidoja, un lauskas aizlidoja pāris simtus metru un skrēja pāri Alenkas mugurai. Krūšturis pārplīsa, un galvenās meitenes skaistās krūtis bija atsegtas.
  Meitene automātiski aizsedza savus sprauslas. Bet tad viņa saprata, no kā viņai jābaidās. Un viņa atkal kratīja ložmetēju. Viņa pagriezās un nedaudz atkāpās.
  Amerikāņu kājnieks izšāva bazūku. Šāviņš trāpīja vācu tankam uz tā slīpā sāna, bet 160 mm bruņas to izturēja, atvairot postošo enerģiju. Vācietis atšāva. Viņa lielkalibra ierocis pāršķēla sienu.
  Alenka mēģināja sasiet krūštura siksnas. Meitene domāja, ka Zoja Kosmodemjanska, iespējams, braukusi aukstumā savos šortos. Tieši kādā padomju filmā viņa tika attēlota kreklā vai pat kādā kleitā. Tas vien ir tikai veltījums liekulībai. Faktiski nacisti, lai vēl vairāk pazemotu sagūstīto meiteni, iespējams, viņu izģērba kailu. Un izsalkušie vācu karavīri droši vien gribēja redzēt glītu un izliektu meiteni kailu.
  Tātad īstajā stāstā meitenes varone nevarēja aizsegt krūtis, tāpēc viņas rokas bija sasietas aiz muguras. Bet viņa nekaunējās un skatījās lepni. Alenka labi zināja, kā ir staigāt basām kājām pa sniegu. Viņa bija izturīga un mīlēja pieskarties sniegam ar plikām zolēm. Alenkai patika un patika. Bet tas ir viņai, jau kara gadu rūdītai. Un jaunajai un pilsētas Zojai tas acīmredzot ir sāpīgi. Zoles jūtas kā ogles.
  Alenka neapmierināta nometa krūšturi un kliedza:
  - Kauns ir buržuāzisks jēdziens! Padomju sieviete ne no kā nebaidās un nekaunas!
  Meitene atkal sāka naglot ar ložmetēju, pareizāk sakot, automātu. Metāls kļuva karsts, galu galā Hondurasa ir tropi, tur februārī var būt ļoti karsts. Alenkas pirksti kļūst karsti. Mums ir jāatdod viss. Šodien ir 23. februāris. Tā ir padomju armijas diena, un tas prasa cīnīties ar visu mierīgu un saprātīgu niknumu.
  Alenka ar lodēm nocirta vēl piecus un nejauši apdedzināja vaigu uz karstā ložmetēja spārna. Protams, tas ir nepatīkami, tulznas ir pietūkušas.
  Alenka zvērēja:
  - Nu, Dievs, kāpēc tu radīji tik daudz problēmu man un manai valstij!
  Pūlis niezēja... Meitenes vaigs ir ļoti jutīga vieta. Meitene mēģināja atrast kaut ko aukstu, ko uzklāt uz pietūkušās bumbas. Bet mēģiniet atrast kaut ko foršu. Šajā karstajā pilsētā. Turklāt laiks bija skaidrs un vējš pūta no dienvidu puses.
  Aļenka acīmredzami nejūtas mierā. Matrjona no tālās distances met granātu, taču atkal neveiksmīgi. Un debesīs jau lido stormtroopers. Vācu transportlīdzekļiem ir spēcīgas bruņas un liels ātrums.
  Reaktīvās lidmašīnas nāk viļņos un, šķiet, nogriež linu sloksnes.
  Aļenka paslēpās spraugā. No augšas liesmoja sadrumstalotības raķetes. Meitene sajuta ar adatām no augšas krītam šķembu gabaliņus. Tas kutināja manu kailo kaklu. Skaistulei bija arī iedurti sprauslas.
  Alenka čukstēja:
  - Tā ir masāža... Bet ne korsāža!
  Meitene juta, ka viņas ķermenis gandrīz sāk sāpīgi niezēt. Ir jau karsts, un sprāgstošās raķetes palielina karstumu. Un vai šī ir pirts?
  Aļenka atcerējās dabisku krievu pirti ar egļu slotām. Kā toreiz meiteni sadauzīja.
  Tās bija tik eksotiskas sajūtas.
  Alenka dziedāja, lai sevi uzmundrinātu:
  - Mīlestība un nāve! Labais un ļaunais! Kas svēts, kas grēcīgs! Mums ir lemts saprast!
  Meitene piecēlās, nokratīja visus šos iestrēgušos netīrumus un gružus.
  Alenka norūca:
  - Ak, jūs dabūsit Hitleram ragus!
  Un meitene majore izšāva uz kājniekiem, kuri mēģināja pacelties, lai uzbruktu. Vairāki reidā savervētie kaujinieki krita. Alenka noslaucīja savu netīro seju, tas iedzēla acīs. Karotāja nospļāvās un pārmeta krustu.
  Viņa atkal atklāja uguni no ložmetējiem, un kaujinieki iezagās. Arī rudmatainā Alla ar basu kāju meta granātu. Dāvana pielēca un sita fašistus. Tika nogalināti desmiti cilvēku.
  Sarkanmate dziedāja:
  - Pasaulē ir daudz laba, bet tas ir sniegā!
  Un meitene atklāja uguni ar automātu, tikai izmantojot nevis rokas, bet veiklos pirkstus un basās kājas.
  Alla šāva precīzi un auroja:
  -Sist! Sist! Kārtējais trieciens! Vēl viens sitiens un tad... Varenais dēmons, Dieva dāvana, sniedz augšējo triecienu!
  Un ar rokām meitene meta stikla lauskas. Viņa pārsteidza fašistus un tvītoja:
  - Un tiem, kas negrib dzīvot mierā... Mēs viņiem darām hara-kiri!
  Japāņi patiešām parādījās. Šie šauracīgie cīnītāji. Nu kā var tā nedarīt hara-kiri?
  Izlādējusi ložmetēja klipu, Alla ar kailiem pirkstiem paņēma granātu un svieda to samurajam. Viņi saņēma dāvanu, vairākus sakropļotus japāņus, un aizlidoja dažādos virzienos.
  Alla izbāza mēli un nomurmināja:
  - Es esmu super karotājs! Un ienaidnieks nogalināja hiperu!
  Ķīnieši, kurus japāņi savervēja no Debesu impērijas ieņemtajiem apgabaliem, devās kaujā. Ķīniešu karotāji gāja bezbailīgi, un meitenes, izlādējušas ložmetējus, bija spiestas atkāpties.
  Marijas metāla basām pēdām ģipša un stikla lauskas. Pārējās meitenes darīja tāpat. Tas kļuva ļoti grūti.
  Parādījās Shturmlev, jaudīga mašīna ar raķešu palaišanas ierīci. Lūk, viens, kurš tevi sagraus - šķiet, ka tas nav daudz.
  Pirmais šāviens dārdēja... Aņutu, Allu un Matrjonu sprādziena vilnis uzsvieda augšā kā gigantiska vaļa strūklaka. Meitenes nolidoja vairākus desmitus metru un ar basām kājām iegāzās tieši ugunī.
  Meitenes izlēca no turienes, plaucēja un dziedāja. Viņi apšļakstīja ogles ar kailām zolēm.
  Alla aizkaitināti nošņāca:
  - Vērsi vispirms liek zem cirvja un tad cep! Un mūs vispirms apcepa, un tad zem cirvja!
  Un komjauniete smējās! Bet tad viņa jutās skumji. Es atcerējos, ka viņas draugs tika notverts. Vācieši jauno meiteni izģērba un sāka nest uguni uz viņas kailajām krūtīm. Tik šausmīgas sāpes. Meitene kliedza, un viņas maigā āda bija pārogļojusies. Tie ir fašisti, kuri izrādījās fanātiķi. Viņi pat neuzdeva jautājumus, un pirms tam arī iekurināja uguni zem gūstekņa basām kājām. Galu galā komjaunietis neizturēja spīdzināšanu un nomira no sāpīga šoka.
  Alla, to atcerējusies, uzsita uz karstajām oglēm. Matrjona metās viņai pa priekšu. Šai ciema meitenei ir miecēta āda, un jūs to nevarat izturēt ar pūtēju. Kāpēc ne supermena meitene? Matrjona redz bazūku ar gliemežvāku, ko nometis nogalināts amerikāņu karavīrs. Viņš paceļ viņu ar kāju un iemet viņu rokās. Un viņš iegrūžas no visa spēka.
  Apvalks lido un trāpa piespiedu ķīniešiem. Daudz kliedzienu un vaidu. Līķu masa. Un nogrieztas ekstremitātes.
  Matryona dziedāja senu dziesmu:
  - Un samurajs nolidoja zemē! Zem tērauda un uguns spiediena!
  Meitenes beidzot izskrēja no oglēm. Viņu graciozās, basās kājas to saprata.
  Anyuta, tāpat kā vismaigākā no viņām, raustīja un berzēja kailās zoles, cenšoties mazināt niezi.
  Matrjona, kura jau no agras bērnības basām kājām skrēja pa sniegu, šādam sīkumam nepievērsa uzmanību.
  Varone meitene dziedāja:
  - Iedomājieties, ka mēs iegremdējāmies svaigā pienā... Atlīdzība ir patiesa!
  Un karotāja paņēma ar kāju nolauztu un diezgan smagu flīžu gabalu. Stingri turot to ar kailiem, meitenīgiem pirkstiem, viņa to grieza un palaida pretī ienaidniekam. Trīs ķīnieši kļuva par nāves upuriem; viņu galvas tika saspiestas.
  Alla ar apmierinātu skatienu teica, šaujot uz ienaidnieku:
  - Mēs esam foršas sievietes!
  Anyuta dziedāja, lai mazinātu niezi apdegušajās, pareizāk sakot, apdegušajās kājās:
  - Mūsu tēvzemē ir sievietes,
  Kāpēc viņi joks brauc ar lidmašīnu?...
  Viņiem gods ir vērtīgāks par dzīvību,
  Viņš var viegli nogalināt savu pretinieku!
  
  Viņi ir dzimuši, lai uzvarētu
  Lai pagodinātu Rusu gadsimtiem ilgi!
  Galu galā mūsu vectēvi -
  Es uzreiz saliku viņiem armiju!
  Un Anyuta sāka skricelēt no ložmetēja. Un viņa to darīja ļoti meistarīgi. Lai katrs jūt, ka tas ir karotājs no Dieva! Ja ne no Visvarenā, tad no Marsa noteikti!
  Aļenka arī nošāva. Kopā ar Mariju viņi bija spiesti atkāpties, paņemot klipus no mirušajiem amerikāņu karavīriem. Meitenes nokrita uz muguras un atšāvās ar kājām - tā viņām izdevās labāk. Un viņi to izdarīja precīzi. Ķīniešu un Āfrikas karaspēka maisījums devās uz meitenēm. Un karotāji sita.
  Alenka dziedāja:
  -Pasaule nav šaha galds...
  Marija paņēma šo fragmentu, iznīcinot dzeltenos un melnos algotņus.
  - Un skaitļi nav apaļa nulle!
  Alenka pievienoja izgriezto dzelteno un melno rindu:
  - Mums uzbrūk melanholija!
  Marija izšāva ar Robina Huda precizitāti un čivināja:
  - Un zirgs metas ugunī!
  Meitenes, šaujot pretī, atkāpās aiz mīnu lauka. Ķīniešu un Āfrikas kaujinieki saskārās ar gardumiem. Viņi sāka eksplodēt, viņi uzlēca, saplēšot tos, un tas kļuva par asiņainu haosu.
  Tālumā parādījās vairāki Panther-2 tanki. Viņi šauj un baidās bāzt degunu. "Lauva"-2 virzās uz priekšu un arī spļauj uguni. Un šeit ir Rhino liesmas metēja tvertne, sūcas, ar liesmu kūļiem.
  Bet visbriesmīgākais ir "Sturmlev". Viņa raķešu palaišanas iekārta nav īpaši ātra, taču tā ir ellīgi iznīcinoša.
  Alenka čukst:
  - Krievi, krievi - nav mierīgs liktenis! Nu, kāpēc mums ir vajadzīgas grūtības, lai būtu stiprāki?
  Patiešām, viņi cīnās tālu no Krievijas. Bet skaidrs, ka Vērmahts, iekarojis ASV, atgriezīsies, lai nospiestu PSRS. Un amerikāņi ir tik mīļi un mīļi meitenēm.
  Alenka atkal naglas, viņas sitieni, šķiet, liek ķirbjiem un galvām plīst zem lāpstām. Meitenei kājā trāpa šrapnelis. Uz mana apakšstilba uzbriest griezums. Skaistule kraukšķināja kaulu un čivināja:
  - Nē, modrs neizgaisīs,
  Piekūna, ērgļa izskats...
  Tautas balss ir skaidra -
  Čuksti saspiedīs čūsku!
  
  Es ticu, ka visa pasaule pamodīsies,
  Fašismam būs gals...
  Un saule spīdēs -
  Ceļš, kas apgaismo komunismu!
  Tajā brīdī Matrjona ar visu savu spēku iemeta granātu uz Šturmlevu. Un padomju meitenēm beidzot paveicās. Bruņu vāciņš atkrita, padomju dāvana ielidoja taisni plašajā mucā. Uz sekundi viss sastinga. Un tad tas uzsprāga. Likās, ka būtu nomesta atombumba. Un vācu tanki izklīda dažādos virzienos.
  Nacisti spieda. Bija masīvs uzbrukums burtiski visās frontēs. Jā, virs Amerikas ir savākušies sarkani mākoņi. Un tas burtiski dārdēja un vētra.
  Februāra beigās un marta sākumā amerikāņu karaspēks tika padzīts no Hondurasas. Cīņas pārcēlās uz Meksikas dienvidiem. Slavenās četras meitenes nomainīja tvertni ar jaunāko E-50 modifikāciju. Mašīna patiešām ir īpaši moderna, vadāma ar kursorsvirām, salīdzinoši viegla ar 65 tonnām ar 1550 zirgspēku dzinēju.
  Priekšējās bruņas ir 250 mm, sānu bruņas ir 170 un pat ievērojamā leņķī. Taču šī iemesla dēļ tas ir nedaudz šaurs meitenēm, kas atrodas tvertnē. Šeit nav tik ērti kā "Tiger"-2, taču automašīna ir kļuvusi kompaktāka, it īpaši izkārtojums. Bet tagad amerikāņu tanki nevar iekļūt tankā pat tad, ja šauj uz sāniem tukšā attālumā. Šāda aizsardzība var izturēt IS-2 šāvienu.
  Meitenes priecājas un mašīna brauc diezgan ātri. Gerda, nospiežot kursorsviras pogas, saka:
  - Šī ir mašīna! Patiešām šedevrs!
  Šarlote atbild, sakot:
  - Sāni ir ļoti slīpi un lūka šaura, augšas tikpat kā nav. Jūs nevarat izlauzties cauri šādai mašīnai, bet tas nav ērti!
  Gerda ar entuziasmu atzīmēja:
  - Bet tas ir efektīvi! Un pilnīgi necaurlaidīgi!
  Magda smaidot atbildēja:
  - Kā redzam, Dievs sargā Vāciju!
  Kristīna iesmējās un atbildēja:
  - Mēs paši izcīnam uzvaras! Un tā ir mūsu stratēģijas būtība!
  Gerda entuziastiski atzīmēja:
  - Vēl nesen tanks Lion mums šķita pilnības robeža. Un tagad automašīna ir par divdesmit piecām tonnām vieglāka, bruņojuma, bruņu un it īpaši braukšanas veiktspējas ziņā pārāka par Lauvu. Tātad Amerika nevar mūs salauzt!
  Šarlote izplūda smieklos un teica:
  - Nelauz to! Mēs visus salauzīsim paši!
  Magdas redzeslokā parādījās Šermanis. Meitene raidīja šāviņu tieši uz mērķi. Sadaliet automašīnu.
  Tomēr jāatzīst, ka tanku būvniecībā amerikāņi manāmi atpaliek. Sherman acīmredzami nav līdzvērtīgs cīņā, un Pershing ir tikai nedaudz labāks. Turklāt Pershings sērijā parādījās tikai 1945. gada sākumā, un to parametri ir līdzīgi agrīnajam Panther modelim. E-50 iekļūst amerikāņiem vairāk nekā piecu kilometru attālumā.
  Meitenes ļoti lepojas ar šādu sava ieroča pārākumu. Un viņi svilpo dziesmas.
  Magda šauj vēlreiz, iekļūst, šoreiz vairogs Šermens un tvītoja:
  - Mēs iespērām bumbu un skrējām galopā!
  Pat Sherman ekrāni nepalīdzēja. Un vācu tanks ir ceļā. Sasmalcina kājniekus ar kāpurķēdēm. Meitenes svilpo dziesmas uz ermoņikām. Zem rullīšiem šļakatas asinis. Tvertne pārvietojas diezgan ātri, tās kāpurķēdes ir progresīvākas un caurbraucamākas, vienlaikus salīdzinoši vieglas.
  Meitenes svilpo... Gerda piezīmē:
  - Meksika ir pēdējā valsts ceļā uz ASV. Mēs jau esam paņēmuši tik daudz dažādu galvaspilsētu. Un viņi iekaroja tik daudz valstu! Sākām, pirmais iekarojums no Austrijas un tagad pārvācamies uz Mehiko! Mūsu militārā kompānija ir brīnišķīga kompānija!
  Kristīna atbildēja loģiski:
  - Pirmkārt, esam pārāki par pretiniekiem organizētībā. Maza valsts ir Vācija. Vācieši ir visdisciplinētākie un augsti organizētākie cilvēki pasaulē. Plus totalitārais nacionālsociālistiskais režīms. Kas arī piešķīra mums spēku un struktūru. - Meitene ar basu kāju noskrēja gar korpusa leģētajām sānu bruņām un turpināja. - Pēc tam mūsu komandieru izcilie talanti un, pirmkārt, Hitlers. Pretiniekus uzvarējām pa gabalu. Un tad mēs iegādājāmies labāko tehnoloģiju pasaulē. Tāpēc tagad mūs sagaida triumfs! Un Trešais Reihs paver savus spārnus pār pasauli!
  Šarlote racionāli atzīmēja:
  - Sliktākais bija 42. gada ziemā. Mēs tikām uzvarēti Āfrikā un netālu no Maskavas. Viņi atstāja Tihvinu un Rostovu pie Donas. Un pat Harkovu sagrāba padomju vara. Un ASV iestājās karā pret mums. Toreiz šķita, ka svari ir nosvērušies ne mums par labu un priekšā slejas bezdibenis. Taču pavasaris mums atnesa jaunas uzvaras. Un kopš tā laika viss ir gājis mums par labu!
  Magda atlaida. Nošāva amerikāņu ieroci un čivināja:
  - Bet tomēr bez augstāku spēku iejaukšanās mūsu armijai nebūtu izdevies gūt tādus panākumus! Uzvarot pārākus ienaidniekus! Tā ir Dieva labā roka!
  
  Gerda smējās un atbildēja:
  - Es piekrītu, ka tas ir Dieva! Bet ne Dievs: Ābrahāms, Īzāks un Jēkabs! Un acīmredzot ārietis, viens un visvarenais Dievs! Tas, kurš radīja Visumu un izvēlējās vāciešus par savu tautu!
  Šarlote pamāja ar galvu un apstiprināja:
  - Noteikti! Īzāka Dievs nav mūsu Dievs! Un, ja ebreji patiesi būtu Dieva tauta, mēs nebūtu uzvarējuši! Ja tā, tad jūsu Bībele Magda ir meli! Un jums ir pienācis laiks atteikties no kristietības par labu āriešu monoteismam!
  Šarlotes vārdi izklausījās pēc ložmetēja šāviena.
  Kristīna piebilda:
  - Un būt kristietim smaržo pēc nodevības. Galu galā izrādās, ka tu esi par pacifismu - tev sit pa labo vaigu, pagriez kreiso!
  Gerda uzskatīja par nepieciešamu piebilst:
  -Un tu domā, ka pestīšana nāk no ebrejiem! Un tas kopumā ir līdzīgs nodevībai!
  Magda kautrīgi atbildēja:
  - ES tā nedomāju! Mans viedoklis: Dievs ir viens! Ne ebrejs, ne ārietis!
  Šarlote iesaucās:
  -Kā tas nav ārietis! Tikai ārieši un nekas mazāks!
  Gerda samiernieciski piebilda:
  - Un arī tehnoloģijas! Šeit mēs sākām? 1939. gada septembrī viņiem bija tikai sešas tanku divīzijas. Un gandrīz visas tvertnes ir vieglas, mazāk nekā divdesmit tonnas. Tagad es nezinu, cik mums ir divīziju, bet mēs braucam ar labāko tanku pasaulē. Mūsu automašīnai nav līdzvērtīga bruņojums, bruņas, braukšanas īpašības, un tajā pašā laikā tas nav pārlieku liels svars.
  Atceros pirmā "Tīģera" pārbaudījumus, pēc tam Hitlera dzimšanas dienā 1042. gada 20. aprīlī.
  Meitene apstājās un, atvilkusi elpu, turpināja.
  - Tad jau Tīģeris bija labākais tanks pasaulē. Taču tā braukšanas veiktspēju nevar uzskatīt par apmierinošu. Bet lielgabals labi cīnījās, un bruņas bija diezgan piemērotas šim brīdim. Un pats tanks labi griezās, kas kompensēja mazo torņa griešanās ātrumu!
  Un 1940. gadā tanku kvalitātes un kvantitātes ziņā bijām zemāki par Franciju un Lielbritāniju. Bet mēs uzvarējām! 1941. gadā PSRS bija labāki tanki T-34 un KV nekā mūsējie, un vairākas reizes vairāk tehnikas! Bet mēs tomēr uzvarējām! Un morāle ir tehnoloģija un saprāts! Un gars ir svarīgs!
  Kristīna atzīmēja, berzējot savu pliku papēdi uz pedāļa:
  - Ja uzvarējām ar sliktākajiem tankiem, tad uzvarēsim arī tagad! Protams, sākumā mūsu bija mazāk nekā ienaidnieku. Tagad esam savākuši baru! Kas var atturēt mūs no uzvaras?
  Gerda smaidot atbildēja:
  - Domāju, ka galvenās grūtības jau aiz muguras! Mums pat tagad ir skaitļi
  Liekais svars. Es nedomāju, ka uzņēmums saskarsies ar problēmām pret ASV.
  Šarlote loģiski atzīmēja:
  - Es neticu, ka Amerikai būs kaut kas pret mums! Viņas Sherman ir tikai lielgabalu gaļa, un viņas Pershing ir tikai nedaudz labāks. Kamēr viņi ir pret mūsu tanku, viņiem nav ieroču!
  Gerda uzskatīja par nepieciešamu piebilst:
  - Un reaktīvā aviācijā viņiem nav ar ko mūsu piekūnus piesegt. Turklāt, mums ir tik daudz vergu, mēs neesam mazāki par jeņķiem!
  Kristīna tam piekrita:
  - Mums ir tehnika no visas Eiropas un daļas no PSRS. Un strādnieki veido pusi pasaules! Mēs esam pārcēluši savas rūpnīcas uz trīs maiņu darbu un būvējam jaunas rūpnīcas! Amerikāņi nevarēs mums sniegt asimetrisku atbildi kvantitātes dēļ. Viņiem triviāli nav tik daudz strādnieku!
  Šarlote iesmējās un iebīdīja ceļgalu krēslā, murrādama:
  - Viņiem nebūs simetrijas! - meitene uzšāva uz Grantu un piebilda. - Un, ja sāks ražot ekipējumu, mēs tikai iegūsim kaujas kontus!
  Magda kautrīgi atzīmēja:
  - Bet, kad dzīve... Tas ir, dzīve māca, ka izšķirošajā brīdī nevajag atslābināties!
  Gerda tam piekrita un, pagriežot sviru ar kailajiem pirkstiem, murrāja:
  - Un mēs paliekam modri līdz galam!
  Šarlote ievilka savus veidotos abs un atgādināja:
  - Mēs esam nogājuši garu ceļu... No pieticīgā T-1 līdz milzu E-200. Un tie, protams, ir varonīgās kampaņas atskaites punkti! Tādā pašā veidā mūsu tvertne nekad neaizies!
  Beidzot meitenes uzgāja veselu duci amerikāņu tanku. Astoņi Šermaņi, divi Granti un divi Peršingi. Pēdējā automašīna bija ar zemāku siluetu un nebija tik pamanāma. Augstam tankam ir vieglāk trāpīt. Meitenes šaudījās pārmaiņus. Viņi visi ir precīzi un tiem ir lieliska reakcija. Norūdījies un apmācīts. Izdzīvojis ievērojamu Otrā pasaules kara daļu un apmeklējis dažādas pasaules valstis. Šīs ir patiesi augstākās klases meitenes.
  Un Shermans sāka eksplodēt pirmie. Un attālums ir vairāk nekā pieci kilometri. Amerikāņi joprojām nevar dabūt savu automašīnu.
  Šaušanas laikā Gerda atzīmēja:
  - Mūsu lielgabals ir optimāls! Tas iekļūst visam no reāla kaujas attāluma, un tam ir diezgan liels čaulu piedāvājums. 128 mm būs sliktāks.
  Magda tam piekrita. Nošāvusi un sadauzījusi Šermani, meitene sacīja:
  - Šī kalibra čaulu piedāvājums ir mazāks. Bet principā 88mm ieroči nemaz nav slikti!
  Šarlote izšāva un iestarpināja:
  - Tas ir atkarīgs no tā, ko!
  Gerda skarbi iesaucās:
  - Un šis "Šermens" un "Pantera" to paņems. Es domāju, ka 75 mm lielgabals ar garu bagāžnieku varēja tos nogriezt!
  Kristīna šāva ar kailu kāju un ņurdēja:
  - Jā, un čaulu piedāvājums būtu lielāks!
  Magda arī izšāva, nospiežot kursorsviru ar kailiem pirkstiem. Pēdējais Šermens ir ēzelis. Nākamais sitiens tika pārcelts uz Grandees. Šis tanks jau ir tik novecojis, un vēl sliktāk bruņots nekā Sherman. Tomēr Amerikā sākotnēji bija daudz sliktāka situācija ar tankiem nekā Vācijā. 1940. gadā ASV bija tikai 502 tanki, un daudzi no tiem bija novecojuši. Bet jau 1941. gadā amerikāņi saražoja vairāk nekā trīs tūkstošus tanku. Un parādījās Šermanis. Ko jūs varat teikt par šo automašīnu? Frontālo bruņu ziņā tas pat bija nedaudz pārāks par T-34-76 un bija nedaudz zemāks ar ieroča iznīcinošo spēku. Jā, un braukšanas sniegumā. Bet optika un redzamība ir daudz labāka nekā padomju.
  Tad 1944. gadā parādījās Sherman M 4. Tvertne pēc bruņām un bruņojuma bija salīdzināma ar T-34-85 un nedaudz zemāka par vienkāršo Panther un ļoti ievērojami par Panther 2. Vēl vēlāk parādījās Sherman Firefly ar garāku stobru 17 mārciņu lielgabalu. Šis tanks bija pārāks par padomju T-34-85 bruņojumā, taču nebija īpaši populārs.
  Bija arī ekranēta Sherman modifikācija ar sliktāku braukšanas veiktspēju, smagāka, bet ar 152 mm bruņām. Bet tas nav arī visizplatītākais. Līdz šim vācietes ir sastapušās tikai ar standarta M4.
  Bet Grands ir pabeigts, un tagad ir salīdzinoši jauns Pershing tanks.
  Gerda ieteica:
  - Pienāksim mazliet tuvāk. Šī monstra bruņas varētu būt biezākas!
  Šarlote uzmeta nicinošu seju:
  - Neuztraucies! Tas ir tikai 102 milimetri. Automašīna sver četrdesmit divas tonnas, bet tā atstāja Sherman spēcīgu!
  Gerda iesmējās un ieteica:
  - Tad šaujam!
  Magda pastiepa savu noslīpēto, baso kāju. Cik daudz dažādu asu, dzeloņu akmeņu, karstu tuksneša smilšu, džungļu ērkšķu un Krievijas sniega ir pazinuši viņas kailās, elastīgās, graciozās zoles. Ar gariem, vienmērīgiem pirkstiem ar pērļainiem nagiem viņa nospieda kursorsviras pogu.
  Un izšāva bruņas caururbjošu šāviņu ar urāna serdi. Un viņa smaidot čivināja:
  - Lai jums ir gaisma!
  105 mm lielgabalam ir milzīga iznīcinošā jauda. Un Pershing zaudēja pusi no sava torņa.
  Gerda pakratīja savas augstās, stingrās krūtis un atzīmēja:
  - Diemžēl "Tīģeris" to nevarēja izdarīt! Viņam nepietika sitiena spēka! Bet tomēr tas ir labāks par Šermani.
  Magda skeptiski teica:
  - Tas ir atkarīgs no. Ja Firefly uzliksit ekrānus, tas nebūs sliktāks par Tīģeri un vēl labāk aizsargāts no pieres!
  Gerda dusmīgi pakratīja galvu ar kāju. Šāva tankā. Un, pabeigusi pēdējo Peršingu, viņa piebilda:
  - Mūsu "Tīģeris" joprojām ir dārgāks par visu šo Rietumu eksotiku un krievu perversijām. Es ticu mūsu uzvarai, pat ar T-4 tankiem, lai tā būtu!
  Meitenes kā sēklas klikšķināja divpadsmit mašīnas. Viņi pat nešāva uz viņiem. Attālums ir pārāk liels amerikāņu ieročiem.
  Meitenes brauc un smejas. Labi viņiem.
  Šarlote atkal iedarbina pazīstamās ērģeles:
  - Nē, Magda! Jums vajadzētu vienreiz par visām reizēm atteikties no kristietības. Citādi būsi potenciāls nodevējs!
  Meitene ar zeltainiem matiem iebilda:
  - Nē! Esmu nodevusies Trešajam Reiham, bet neatteikšos arī no Jēzus Kristus!
  Gerda ar kailu zoli uzsita savu skaisto, muskuļoto kāju pret bruņām un atzīmēja:
  - Bet nevajag atteikties no Kristus! Tikai jāatzīst, ka viņš bija vācietis pēc miesas, nevis ebrejs, un viss būs labi!
  Magda smaidot atbildēja:
  - Vācu... Bet kā ir ar Bībeles liecību?
  Gerda skarbi teica:
  - Tad tu dabū Bībeli! Ja ir Mine Cafe!
  Magda negatīvi pamāja ar galvu:
  - Galvenais Kafs nav Dievišķa atklāsme. Un viena cilvēka darbs, pat izcils! Es ticu tam, kas nāk no Dieva!
  Tad visi karotāji unisonā kliedza:
  - Mūsu Dievs ir Ādolfs Hitlers!
  Magda drosmīgi atbildēja:
  - Bet tas nebija Hitlers, kurš iekaroja un radīja Visumu!
  Gerda dusmīgi trāpīja bruņās ar savu apaļo papēdi un teica:
  - Un par to mēs vairs nerunājam! Laiks rādīs, kurš radīja Visumu!
  Šarlote ieteica:
  - Labāk meitenes uzdosim sev jautājumu - ko mēs darīsim pēc kara?
  Kristīna pasmaidīja un ieteica:
  - Iesim biznesā! Tas ir labākais, ko varam darīt!
  Gerda piekrītoši pamāja ar savu sniegbalto galvu:
  - Protams, biznesā! Vai varbūt darbosimies filmā?
  Magda pasmaidīja un ieteica:
  - Un kas? Šis ir labs karjeras turpinājums! Galu galā filmas ir lieliskas!
  Gerda pasmīnēja, pārbrauca ar plaukstu pāri veidotajiem vēdera muskuļiem un atzīmēja:
  - Kuru tu spēlētu? Andžela vai kā?
  Magda ar vāju skatienu teica:
  - Kāpēc ne? Galu galā man ir pareizais izskats. Es pastāstītu visiem ticīgajiem par Jēzu Kristu! Tas būtu glābiņš!
  Gerda negatīvi pakratīja galvu un paskaidroja:
  - Jaunajā āriešu reliģijā nav tādas lietas kā pestīšana. Patiesībā pavēles āriešiem būtība ir kalpot Reiham. Un pārējais - paklausiet āriešiem! Tātad mēs neesam glābti, bet mēs uzvaram!
  Kristīna ir meitene ar vara matiem, bet ar dzeltenu nokrāsu, apstiprināja:
  - Jā, mēs valdam un uzvaram! Šajā pasaulē mēs esam Trešā Reiha karaspēkā. Tajā mums būs sava armija. Un mēs iekarosim citus Visumus. Viss šajā pasaulē ir relatīvs... Es domāju, ka būs karš, un dzīres, un īpašumi! Pasaules baudīšanas un aizraujošas kara spēles kombinācija!
  Šarlote, meitene ar vara sarkaniem matiem, piekrītoši pamāja ar galvu:
  - Noteikti! Jo patiesi mierīga dzīve ir diezgan garlaicīga... Mēs esam tik ļoti pieraduši cīnīties, ka tā mums ir kļuvusi par maizi!
  Gerda laboja savu partneri:
  - Vairāk kā gaiss! Vai ūdens sajaukts ar saldo vīnu!
  Magda skumji sacīja:
  - Žēl... Reizēm pār mani nāk nožēlas vilnis. Galu galā nogalināt citus ir slikti. Mēs sagādājam sāpes un ciešanas! Ko, bērni bez tēva!
  Gerda pakratīja galvu, atzīmējot:
  - Mēs visi riskējam! Bet mieriniet sevi! Cilvēks joprojām ir mirstīgs! Un, ja tā padomā, vai trīsdesmit līdz četrdesmit gadi tiešām ir tik nozīmīgi mūžības mērogā? Un mūžīgā dzīvība!
  Magda atbildēja ar nopūtu:
  - Nu, ja paskatās filozofiski, tad tas tā ir... Bet patiesībā tas maziem bērniem atvieglo darbu!
  Šarlote pakratīja vara sarkanos matus un nošņāca:
  - Iedomājieties, ka viņi ir zemcilvēki! Vienkārši dzīvnieki un tu jutīsies labāk!
  Magda, nokratot asaru no skropstām, atbildēja:
  - Bet tev žēl arī dzīvnieku! Eh...kādā pasaulē mēs dzīvojam! Viss ir vienkārši nežēlīgi! Un nāve valda pār nakšņošanu!
  Šarlote uzsvēra, rakstot:
  Lai asins upes
  Plūst pāri Zemei
  Ļaujiet viņiem stenēt no sāpēm -
  Ugunsgrēki visur!
  Un lai ļauna nāve
  Valda nikna bumba,
  Jums visiem ir jāmirst
  Sātans ir saucis tevi pie atbildības!
  Lai viesulis aprij
  Cilvēka ķermeņu plūsma...
  Planēta cieš -
  Valda bardaks!
  Gerda pārtrauca viņa partneri, aizsedzot viņas sarkano muti ar kailu kāju. Blondīne terminators iesaucās:
  - Nu kāpēc būt tik pesimistiskam! Karš beigsies un planēta uzziedēs kā dārzs. Man liekas, ka mazliet jau ir palicis. Amerika nozīmē vēl sešus mēnešus vai ilgākais gadu. Tad mēs sagrausim Krieviju, un paliks tikai Japāna. Bet tas mums ir īslaicīgs jautājums. Augstākais, pēc trim gadiem visi kari beigsies... Un cilvēki vairs nekad nenogalinās viens otru!
  Kristīna precizēja:
  - Vismaz karā... Es domāju, ka pienāks laiks, pavisam drīz, kad pasaulē būs palikusi tikai viena impērija. Un tad jebkurā gadījumā karu nebūs. Un es domāju, ka pateicoties lauksaimniecības attīstībai un ideālajai vācu organizācijai, bads pazudīs dažu gadu laikā. Tad mājoklis tiks uzcelts visiem. - Meitene ar vara dzelteniem matiem un muskuļotu, slaidu un ideāli proporcionālu augumu runāja ar entuziasmu. "Tad medicīna attīstīsies un slimības tiks likvidētas." Mēs lidosim kosmosā, apmetīsimies dažādās pasaulēs. Uzvarēsim vecumdienas. Visi cilvēki būs jauni un skaisti, kā pasaku elfi. Vai varbūt kosmosā mūs sagaida jauni kari. Tik zvaigžņots ar trīsroku citplanētiešiem. Un mēs drosmīgi cīnīsimies par fašisma idejām visā Visumā!
  Šarlote dziedāja ar starojošu smaidu uz lūpām:
  - Mēs cīnīsimies par gaišu rītdienu... Skūpstīsimies!
  Magda optimistiskāk teica:
  - Bet tas ir labāk šādi! Nevis mūžīgie kari, bet mierīga radīšana!
  Tajā brīdī automašīna uzbrauca mīnai. Tvertne satricināja. Rullītis pārplīsa un mašīna nedaudz samazināja ātrumu. Gerda pa radio piezvanīja remonta brigādei. Bojājumi neatņēma tvertnei braukšanas īpašības, bet gan nedaudz samazināja ātrumu. Tāpēc veltnis ir ātri jānomaina. Šeit piekares izkārtojums ir citādāks - ērtāks remontam nekā tīģeriem un panterām raksturīgais šaha galdiņa izvietojums.
  Turklāt meitenēm patika izstiept kājas džungļos. Kāpēc gan nepeldēties upē. Tvertne, protams, ir karsta vieta, pat gaisa kondicionieris nevar tikt galā. Joprojām ir Meksikas dienvidi - tropi, un martā ir diezgan karsts. Bet kopumā laiks ir debešķīgs.
  Upe atradās netālu, un meitenes tajā ienira. No krokodiliem nav jābaidās. Šeit notiek karš, un visa dzīvā radība jau sen ir aizbēgusi. Ūdens ir silts un tajā ir patīkami peldēties. Meitenes peldējās un, kamēr Gerda apbrīnoja džungļu krastus, viņa atzīmēja:
  -Tomēr mūsu pasaule nav bez valdzinājuma! Droši vien būtu labi kļūt nemirstīgam kā augstienei un dzīvot kopā ar cilvēci, vērojot tās attīstību. Un lidojiet pa kosmosu!
  Kristīna pamāja ar galvu, nopietni sakot:
  - Paradīze bez grēka, ārkārtīgi garlaicīga... Jūs nevarat pazaudēt bagātību kazino vai, vēl labāk, uzvarēt vai medīt. Un karš ir aizraujošs...
  Šarlote ieteica:
  - Domāju, ka drīz izdomās spēles, kuras var attēlot uz ekrāna - tāda ir militārpersona!
  Magda smaidot atzīmēja:
  - Tev vajadzētu visu iznīcināt!
  Kristīna to paņēma un dziedāja:
  - Iznīcināšana ir kaislība... Nav svarīgi, kāda veida spēks!
  Gerda, sēkdama un šņācot, dziedāja:
  - Es gribu redzēt tukšumu sev priekšā! Tajā es uzcelšu savu pili, savu sapni!
  Šarlote iesmējās un ieteica:
  - Nē, cīnīties noteikti ir lieliski! Bet vēl labāk ir uzvarēt!
  Kristīna plaukstā iesaucās:
  - Pati debesu labā roka palīdz Vācijai. Mūsu āriešu ticība, mūsu unikālais monoteisms! Un tas, kas mūs nenogalina, padara mūs stiprākus!
  Gerda apšļakstīja ūdeni un atbildēja:
  - Jā, esam kļuvuši stiprāki! Žēl, ka tikām pie prettanku mīnas.
  Kristīna domīgi sacīja:
  - Kā pasargāt kāpurus?
  Gerda paraustīja savus muskuļotos plecus:
  - Nezinu...
  Šarlote racionāli atzīmēja:
  - Tie ir aizsargāti no gliemežvākiem ar vairogiem, un no mīnām... Ja vien tie nav izgatavoti no biezākiem, lai tie neplīst!
  Gerda pakratīja galvu:
  - Tad braukšanas veiktspēja samazināsies svara pieauguma dēļ. Ja tikai mēs varētu likt tankam lidot!
  Magda apstiprināja:
  - Tieši tā! Lai tvertne peld gaisā un nekrīt! Un sasniedza ātrumu piecsimt jūdžu stundā!
  Šarlote, šļakatām, ziņoja šādu informāciju:
  - Dzirdēju, ka mūsu flotē ir īpaši kuģi, kas lido tikai nedaudz, nepieskaroties ūdenim! Un tie attīsta ar dzenskrūvi darbināma iznīcinātāja ātrumu un var transportēt karaspēku, kā arī iegūt pārākumu jūrā! Šāda aviācija jūrā padarīs mūs neuzvaramus!
  Gerda laboja savu partneri:
  - Un mēs jau esam neuzvarami! Tas mūs padarīs super neuzvaramus!
  Šarlote pagriezās uz muguras, spārda gaisā savas kailās, noslīpētās kājas un iesaucās:
  - Kad esam vienoti, mēs esam neuzvarami! Mēs esam āriešu meitenes, slepkavas savās sirdīs!
  Un skaistule ienira dziļāk ūdenī. Mazliet papeldēju biezumā. Viņa uzsita savu draugu plikajiem papēžiem un iznira. Viņa iedarbināja ūdens strūklaku un iesaucās:
  - Tropos ir labs pavasaris! Ūdens ir kā svaigs piens!
  Gerda jokojot dziedāja:
  - Āfrika ir briesmīga, jā, jā, jā... Āfrika ir bīstama jā, jā, jā! Neejiet meitenes, dodieties pastaigā pa Āfriku!
  Skaistules izplūda smieklos. Slidotava jau nomainīta - remontbrigādes ir vislabākajā sastāvā. Un meitenes no visa spēka metās tankā. E-50 siluets ir diezgan zems un pats auto nav pārāk pamanāms. Karotāji ieslēdza gāzes turbīnas dzinēju un dažu sekunžu laikā uzņēma ātrumu.
  Šarlote, pieredzējusi tankkuģis, atzīmēja:
  - Tomēr gāzes turbīnas dzinējs ir daudz labāks par dīzeļdzinēju. Tas ir kompaktāks un ātrāk paātrina tvertni. Mūsu automašīnai ir pārsteidzoša manevrēšanas spēja!
  Gerda jokojot dziedāja:
  - Viņš bija neuzmanīgs un naivs, meitenēm bija baskāju jauneklīgs izskats... Viss apkārt likās brīnišķīgi - pirms trīssimt gadiem!
  Kristīna ar entuziasmu atzīmēja:
  - Nē! Mūsu komandieris pārsteidz ar savu humora izjūtu... Lai gan tiešām šķiet, ka kopš kara sākuma ir pagājuši gadsimti... - Meitene pārbrauca ar plaukstu pāri augstajām, elastīgajām krūtīm un turpināja. - Tajā pašā laikā reizēm pieķer sevi sajūtai, it kā tas būtu vakar! Eh, galu galā cilvēku dzīve ir īsa un kaut kā paiet nepamanīta!
  Gerda nikni piezīmēja:
  - Bet mēs taču neesam veci, vai ne? Esam spēka un enerģijas pilni! Un mūsu ceļš no uzvaras uz
  Uzvara!
  Magda izkārtoja ložmetēju torni, nojauca amerikāņu kameru un iesaucās:
  - Jā, es ticu mūsu uzvarai... Īpaši tagad, kad mums ir visi trumpji. Bet neliksim ratus zirgam priekšā!
  Gerda ar nopūtu atcerējās:
  - Alberts... Man pietrūkst šī zēna... Ir dīvaini iemīlēties sūdā, pat garā ar Apollona uzbūvi!
  Šarlote loģiski atzīmēja:
  - Un Alberts man patika. Tajā ir kāds īpašs skaistums. Un vispār pusaudži, kad viņu sejas vēl nav klātas ar bārdu, un viņu sejas vaibsti vēl nav pabeiguši veidošanos, ir īpaši burvīgi. Un pats galvenais, viņi nav tik merkantili, viņi mīl tevi, nevis tavu naudu!
  Kristīna racionāli atzīmēja:
  - Mēs visi četri esam tik skaisti, ka vīrieši pirmām kārtām mīl mūsu ķermeni. Un cik mums ir, tas jau ir mūsu ienākumi!
  Gerda loģiski teica:
  - Būt sievietei ir vieglāk! Pieviliniet suņa tēviņu, un viņš pats ielēks gultā. Vismaz kamēr esi jauns. Jūs nekad nepaliksit bez vīrieša. Viņus ir viegli piesaistīt. Bet vīrietim, lai ieliktu sievieti gultā, ir jāpamēģina...
  Šarlote sarkastiski atbildēja:
  - Ne tu... Mēs neesam pārāk izvēlīgi!
  Gerda negatīvi pakratīja savu gaišo galvu:
  - Noteikti ne tādā veidā! Man patīk jauni, izskatīgi, izliekti vīrieši. Un es neguļu ar nevienu. Es parasti izvēlos sportiskus cilvēkus. Pat ģenerālis ar vēderu mani nepiesaista. Un mēs varam izvēlēties!
  Šarlote iesmējās un atzīmēja:
  - Prostitūtai panelī jums nav jāizvēlas. Viņa kalpos gan vēdervēderam, gan plikpaurim, gan vecajam... Tas, protams, ir viņas profesijas mīnuss!
  Gerda nopietni atbildēja:
  - Jūs varat doties uz karavīru bordeli... Tad visi jūsu klienti būs jauni un slaidi. Un dažādība un vairāk vai mazāk pievilcīga... Piemēram, es nekad neatsaku no izskatīga vīrieša!
  Kristīna iesmējās un iesaucās:
  - Jā... Daudzveidība ir liela! Seksam nepieciešami dažādi ēdieni un garšvielas. Mēs esam jaunas sievietes un mēs mīlam jaunas sievietes... Mēs vēlamies sportiskus partnerus ar muskuļotiem augumiem. Un dažiem cilvēkiem nākas saskarties ar ne pārāk izskatīgiem vīriešiem. Var tikai just līdzi šīm sievietēm!
  Šarlote ar sāpēm dziedāja:
  - Skaistums pārvērš cilvēku par vergu... Un pēc nāves, tici man, es neatradīšu mieru, es atdošu savu dvēseli velnam uz nakti pie tevis!
  Magda šāva uz amerikāņu raganas pašpiedziņas pistoli un čivināja:
  - Tas ir grēks, kas tas par seksu ārpus laulības... Labāk atstājiet iekāres domas!
  Šarlote dusmīgi atbildēja:
  - Un tu no orgasma vaimanāji ne sliktāk par mums... Tāpēc nav vērts knibināt, lai piedomātu.
  Vācieši cīnās pret ASV. Par laimi, viņiem karā ar PSRS rokas ir atraisītas un neviens neliedz uzbrukt un uzvarēt. Un viņiem ir daudz lielisku varoņu.
  Trešais reihs izrādījās tik lielisks.
  Vērmahta kara mašīna virzījās cauri Meksikai. Sīvas cīņas, daudz asiņu un salauzts metāls. Daudz zaudējumu cieta arī trešā reiha ārvalstu vienības. Nacisti centās aizsargāt āriešus, kad vien tas bija iespējams. Viņi iemeta cīņā afrikāņus, arābus, indiešus un ķīniešus. Japāņi izmantoja arī krāsaināku karaspēku. Tas nedaudz palēnināja progresa tempu. Vācieši paši sēdēja smagajos tankos. Fīrers pavēlēja pārtraukt visu tanku, kas ir vieglāki par piecdesmit tonnām, ražošanu un pāriet uz jaunāko modeli E-50. Un arī cīņās ar amerikāņiem izmantojiet tikai smagos bruņumašīnas.
  Tas nedaudz palēnināja Vācijas virzību pāri Meksikai. Fritz izvietoja jaunākos tankus, šāva un izmantoja reaktīvo uzbrukumu lidmašīnas ar pastiprinātām bruņām. Amerikāņi atkāpās. Marts bija aizņemts.
  Punktus guva pilots un superdūzis Frīdrihs. Zēns cīnījās par jaunāko ME-262 modifikāciju "X" un ļoti pārliecinoši uzlaboja savus rādītājus. Tajā pašā laikā izsitot gan gaisa, gan zemes mērķus. Viņam blakus uz labās rokas skrēja Helga. Arī daudzsološs karotājs. Frīdrihs jau kļuvis par īstu leģendu, kā fantastisks supermens.
  Un tagad zēns izšauj piecu gaisa lielgabalu sprādzienu. Tūlīt uzsprāgst piecdesmit amerikāņu lidmašīnas. Tos izpūš viens gaisa lādiņš. Pārējās automašīnas sastinga stuporā. Viņi nekad neko tādu nav redzējuši. Un Frīdrihs atkal šauj. Un vēl piecdesmit amerikāņu grifu tika uzspridzināti. Tas patiesi ir brīnums. Helga šauj, notriec četras lidmašīnas un čukst dūžu zēnam:
  - Jūs esat augstākā līmeņa supermens!
  Amerikāņu lidmašīnas mēģina bēgt, bet trešā rinda nolaiza vēl pussimtu. Frīdriha precizitāte ir neticama. Viņš patiešām ir gan supermens, gan bērns. Un simt piecdesmit amerikāņu lidmašīnas tika iznīcinātas. Helgai izdevās notriekt piecas automašīnas, pārējie vācu iznīcinātāji bija vēl mazāki.
  Zēns saka:
  - Cālis vienā reizē knābj graudu un pieņemas svarā nekā cūka, kas norij lielus gabalus.
  Un tagad Frīdrihs uzņēma zemes mērķus. Ģertrūde, basām kājām spaidot pedāļus, tik tikko spēj turēt līdzi puisim. Frīdrihs izšauj tanku kolonnu. Viens sprādziens no vertikālās niršanas iznīcina: septiņpadsmit Sherman tankus, astoņus Grands, četrus Pershing, deviņus Witch pašpiedziņas ieročus, trīs Big Toms un astoņpadsmit transportierus. Visas šīs automašīnas ir bojātas un aizdegušās. Cīņas komplekts tajās sāk plīst. Un seko visas kolonnas iznīcināšana burtiski dažu sekunžu laikā.
  Helga, šī blondā skaistule pērta ar basām kājām, iesaucas:
  - Frīdrihs ir stilīgākais dūzis, kas mums ir, tā ir tikai augstākā klase!
  Zēns rāda viņai degunu un ķiķina... Viņš apgriežas ap savu ME-262 un atkal meklē laupījumu. Viņam ir attīstījusies intuīcija. Mākoņos pazibēja septiņi mustangi. Un tad viņi tika notriekti. Tad zēns uzbruka kolonnām. Viņš sāka atriebties visiem, sasitot gan motociklus, gan transportierus. Un neviens neiebilst! Amerikāņi tiek vienkārši iznīcināti.
  Arī Helgai izdodas kaut ko sagrābt.
  Meitene cīnās tikai bikini. Tas ir viņas kredo, daudzas sievietes pilotes to dara. Un kāpēc tiek atzīmēts, ka sievietēm, valkājot minimālu apģērbu, nāve nenāk. Kaut kā meitenes, kuras cīnās basām kājām, ir laimīgākas un neievainojamākas. Un šī parādība liek sievietēm-pilotēm pēc iespējas vairāk izģērbties.
  Un karstumā patīkamāk ir kails. Ir jau marta beigas, un virs Meksikas ir ļoti karsts, un pašā lidmašīnā temperatūru paaugstina arī motors.
  Helga apbrīno puiša pagriezienus. Šeit viņš vienā piegājienā iznīcina vēl divdesmit četrus šermanus, no kuriem seši ir vairogi.
  Puika izskatās pēc visparastākā puika, apmēram trīspadsmit vai četrpadsmit gadus vecs, bet viņam ir tik fenomenāla precizitāte un spēks. Un sievietes pielīp pie blondā zēna kā adatas pie magnēta. Turklāt Frīdrihs jau ir aviācijas ģenerālpulkvedis.
  Un tika apbalvots ar daudziem ordeņiem. Tostarp tādi ordeņi kā Dzelzs krusta Bruņinieka krusts ar platīna ozola lapām, zobeniem un dimantiem. Arī Dzelzs krusta Bruņinieka krusts ar platīna ozola lapu zobeniem un melnajiem dimantiem. Bruņinieka krusta zvaigzne ar zelta ozola lapām, zobeniem un dimantiem. Ducis parastu Dzelzs krusta bruņinieku krustu ar zobeniem un dimantiem. Un arī Dzelzs krusta Lielo krustu. Luftwaffe zelta un dimanta kauss. Dimanta tanku iznīcinātāja zvaigzne, dimanta artilērijas iznīcinātāja zvaigzne un daudzas citas.
  Tiklīdz viņi Frederiku neapbalvoja. Viņa iznīcināto lidmašīnu skaits tuvojas desmit tūkstošiem. Sasniedzot desmit tūkstošus, jau sagatavots jauns apbalvojums: Dzelzs krusta Bruņinieka krusta zvaigzne, ar platīna lapām, zobeniem un dimantiem. Un arī platīna Luftwaffe kauss briljantos.
  Tagad Frīdrihs iznīcina vēl vienu tanku kolonnu. Pēc tam ar nevērīgu kailās, zēniskās pēdas kustību viņš notriec deviņpadsmit amerikāņu lidmašīnas, tostarp divas B-29. Jā, viņš tiešām ir neticami foršs zēns.
  Frīdrihs izrunā neapstrīdamu frāzi:
  - Spējīgi zēni atklāj vairāk nekā izcili veči!
  Patiešām, pusaudzis ir stilīgākais karotājs pasaulē! Un viņš sāka cīnīties, kad viņam vēl nebija vienpadsmit gadu! Bet laiks iet un puika aug. Viņš ir vislielākā parādība. Un kaut kas viņā ir, īpaši ģenētiskajā līmenī, lai gan viņš ir savam vecumam pilnīgi normālā augumā, tikai ļoti muskuļots.
  Šeit viņš izšauj vēl vienu sēriju... Viņš notriek astoņas Airacobras un sešas P-51. Foršs bērns, tu neko nevari pateikt. Tad viņš izsit vairākas baterijas, iznīcinot vairāk nekā septiņdesmit lielgabalus. Nu, ir pienācis laiks atgriezties, papildināt tvertnēs esošo degvielu un kaujas komplektu!
  Helga arī izsita divus lielgabalus un šķita apmierināta. Frederiks atgriežas ar kolosālu ieguvumu. Tik priecīgs puika. Viņš arī manāmi uzlabotu savus rādītājus. Gandrīz uzreiz jaunais dūzis pāriet uz citu reaktīvo iznīcinātāju, negaidot, kad viņa automašīna tiks uzpildīta. Un Ģertrūde jau lido viņam līdzi. Arī krāšņa blondīne bikini.
  Frīdrihs viņai pamāj ar roku un izvelk savu ātro mašīnu. Šis ME-262 spēj paātrināties līdz 1200 kilometriem stundā.
  Traks ātrums un tajā pašā laikā spēcīga manevrētspēja ir raksturīga šīm mašīnām. Frīdrihs šauj uz Mustangiem no attāluma - nogāž astoņus un paātrina.
  Ģertrūde smejas:
  - Nu tu esi bruņinieks! Es esmu par tevi!
  Frīdrihs smejas un izbāza mēli un rēc:
  - Un Superstar kungs! Un kalni man paklausa!
  Un viņš atkal šauj, notriecot duci mašīnu. Un viņš atkal ķiķina... Ģertrūde smejoties atzīmē:
  - Tu, no kā pat krievi baidās!
  Frīdrihs piemiedza meitenei, lai gan viņa viņu gandrīz neredzēja:
  - Manuprāt, amerikāņi ir foršākie!
  Ģertrūde kliedz, atbildot:
  - Tu esi mačo! Tu esi mačo!
  Zēns iesmējās un čivināja:
  - Es esmu super mačo!
  Ģertrūde nošņāca, viņas balsī bija sudraba zvaniņi:
  - Varoni, tu esi visu komiksu un visu laikmetu supervaronis!
  Frīdrihs deva pagriezienu. Viņš notrieca apmēram trīsdesmit lidmašīnas, tostarp piecus bumbvedējus. Mašīnas izkaisītas pa gaisu kā izdegušas konfeti. Zēns pasmaidīja un teica:
  - Bet mīlestības zieds neizaug bez slavas un panākumiem!
  Ģertrūde ar basu kāju nospieda sviru un čivināja:
  - Mīlestība un karš, kungi, mani ieķēra tīklā! Karš, iedomājieties muļķības, ja pasaulē nebūtu mīlestības!
  Meitene, ar kailiem pirkstiem nospiežot mēlīti, notrieca ASV gaisa spēku lidmašīnu un turpināja.
  - Reizēm palīdz it visā, reizēm prasmīgi kaitē... Un mēs karu saucam par svētu, un mēs to saucam par zemisku!
  Ģertrūde čivināja un notrieca citu lidmašīnu. Un Terminatora puikam uzreiz ir piecpadsmit!
  Frederiks ar entuziasmu dziedāja:
  - Mēs zvēram lielajam fīreram,
  Gods noturēt un cīnīties līdz galam...
  Jo viņa spēks ir kā saule,
  Jo valsts asina zobenu!
  Meitene uzmeta kailās kājas, tad pievilka ceļgalus līdz pilnām krūtīm. Tad viņa dziedāja:
  - Es mīlu seksu un varoņus... Fīrers ir augšāmcēlies - viņš nogalinās visus!
  Frīdrihs kārtējo reizi pienagloja no attāluma. Notriektas četrdesmit lidmašīnas ar draudzīgu gaisa lielgabalu salveti.
  Zēns čivināja:
  - Un es esmu Zevs un Poseidons vienā pudelē!
  Ģertrūde notrieca lidmašīnu, kuru superdūzis bija žēlīgi viņai atstājis, un dziedāja:
  - Un tagad Ares un Marss skatās uz mums ar sajūsmu... Un viņiem ir skaidrs, ka viņiem patīk tas, kas vispār notiek!
  Jaunais Supermens iekliedzās, notriecot vēl duci amerikāņu lidmašīnu:
  - Es lecu, bet es lecu savādāk, pāri akmeņiem, cauri peļķēm, caur rasu...
  Ģertrūde iedūra amerikāņu šturmētājam ar savu kailo, graciozo pēdu, šņācot:
  - Šī ir mīlestība! Protams, mīlestība!
  Meitene kratīja augstās, ļoti vilinošās krūtis. Skaistulei ne viss izdevās, taču uzbrukuma lidmašīna aizdegās un sāka jukt.
  Ģertrūde mīļi čivināja:
  - Manās zīlītēs ir murgs... Viens lēciens - viens sitiens!
  Bet debesīs atkal ir lidmašīnas. Blondīne, izskatīgais Frīdrihs sūta rindu. Izsit pāris desmitus mašīnu un čivina:
  - Mans taranēšanas sitiens! Mēs uzvarēsim visus ienaidniekus un saplosīsim tos gabalos!
  Ģertrūde notrieca cīnītāju, kas viņai bija atstāts kā mierinājuma balva, un čivināja:
  - Kājas tika nogrieztas, līķis tika sadalīts, nelietīgie jeņķi nogalināja karavīru!
  Frīdrihs iesmējās, atcerēdamies Ģertrūdes spēcīgo, graciozo augumu, meitenei nebija ne pilītes tauku.
  Cik jauki ir apskaut kādu tādu. Zēns norūca:
  - Mana cīņa, šī ir mana cīņa!
  Un tā jaunais karotājs pārgāja uz sauszemes mērķiem. Tanki kustas. Pašgājējs stienis. Zēns no attāluma atver ventilatora uguni un dzied līdzi:
  - Mēs izskatāmies kā piekūni, mēs planējam kā ērgļi... Mēs nenoslīkstam ugunī, mēs nedegam ūdenī!
  Lai gan, iespējams, pēdējo frāzi vajadzēja dziedāt tieši otrādi. Bet pat ugunī principā jūs varat noslīkt, un ūdens var sadedzināt.
  Frīdrihs brokastīs atcerējās tītaru. Šādi, cepts zelta folijā. Un kājas atgādina sieviešu kājas. Luftwaffe ir daudz sieviešu pilotu. Viņi ir izdzīvojamāki nekā vīrieši un ir lieliski šāvēji. Un sieviešu kājas ir trenētas, spēcīgas, gaļīgas. Jūs vēlaties tos noglāstīt, pieskarties tiem, satvert tos.
  Viņš ir Frīdrihs jau ģenerālpulkvedis. Karotājs, kurš ir izveidojis neticamu, pasakainu karjeru. Fenomens un ģenētiskais mutants. Īsāk sakot - supermens!
  Pats Frederiks apzinājās savu nozīmi. Viņš pieteicās šim notikumam tik agrā vecumā, lai vienreiz un uz visiem laikiem pierādītu, ka nav tāda spēka, kas būtu ārpus āriešu ģēnija kontroles.
  Tagad zēns ir nodedzinājis veselu kolonnu. Un viņš lidoja tālāk. Viņš ir īsts ērglis.
  Ģertrūde paberzēja savu gludo, sārto vaigu. Viņa iztēlojās Frīdrihu skūpstam viņas krūtis. Un sarkanais nipelis uzreiz sacietēja. Eh, šis ir Trešā Reiha karotājs numur viens. It kā vesela armija cīnītos. Un tas nepalaiž garām nevienu gaisa šāviņu. Kas pat izskatās pārdabiski. Lai gan kāpēc tā tikai izskatās - tas taču ir pārdabiski!
  Zēns vispirms notrieca divus desmitus sedzošu kaujinieku, pēc tam uzbruka citai tanku un pašpiedziņas ieroču kolonnai. Viens no amerikāņu tankiem neizskatījās gluži standarta. Jums jāatceras, kāda veida automašīna tā ir. Tad parādījās kravas automašīnas ar jeņķu karavīriem. Nu viņi to dabūs.
  Frederiks dziedāja:
  - Es sēju nāvi... Uz to var skatīties tikai ar bailēm... Un nomirt!
  Ģertrūde noglāstīja pedāli ar basu kāju. Viņai ļoti gribējās basām kājām skriet pa skudru zāli. Un tad iekrīt puišu rokās. Un skūpstīt un samīļot.
  Interesanti... Ģertrūde bija ideoloģiskā fašiste. Viņa sāka cīnīties tikai pirms sešiem mēnešiem, un pirms tam viņa bija Hitlera jaunatnes organizācijā un paspēja strādāt par vadītāju militārajā rūpnīcā. Ārzemju strādnieki bija jāuzrauga un tajā pašā laikā jāsteidzina ar pātagu.
  Meitene guva prieku no pēršanas. Viņai īpaši patika sist pusaugu zēnus uz basām kājām.
  Un tagad viņa iedomājās, cik jauki un asprātīgi būtu cept Fridriha kailos, apaļos papēžus. Dūžu puika ir ļoti izskatīgs, un viņa kājas, vienmēr tik tīras, ir tikai iedegušas kā bronza. Bet tie netīrās ne uz netīrumiem, ne uz zāles. Fridriham būtu interesanti to sajust. Vai supervaronis kliegt no sāpēm vai izlikties, ka tas nav nekas?
  Ģertrūdei patika mocīt vergu zēnus. Viņa arī mīlēja ņirgāties par ieslodzītajiem. Lidojumu skolā meitenes nebija pārāk izvēlīgas attiecībās. Taču Ģertrūde izrādījās ļoti spējīga pilote. Tikai sešu mēnešu laikā viņa ieguva Dzelzs krusta bruņinieka krustu ar ozola lapām un saņēma tiesības lidot kopā ar ģenerāli Frīdrihu.
  Zēns vēl ir pārāk jauns, lai komandētu, un viņš ir tāds tīri formāls ģenerālis. Bet viņš cīnās kā ducis izvēlēto dūžu divīziju.
  Ģertrūde jutās neveikla salīdzinājumā ar Frīdrihu. Eh, kaut es varētu cept šim zēnam papēžus! Un pienes lāpu pie glītā jaunekļa basām kājām. Uzkarsē knaibles un izrauj pirkstus, sākot ar mazo pirkstiņu.
  Ģertrūdei ļoti patika izklaidēties, metot ogles pie vergu zēnu kājām. Darbnīcā bija silti, un jaunie vergi vienmēr strādāja basām kājām.
  Un kā viņi, sadeguši, smieklīgi lēkāja vai kliedza. Tas bija tik lieliski. Un smieklīgi...
  Un sita ar zaru vergu zēnu rupjās zoles. Viņa ir brīnišķīga apsardze, nežēlīga, ar sadistiskām tieksmēm. Viņa arī gribēja spīdzināt savu jauko elku. Turklāt viņš viņai neko neatstāj, blondais terminators.
  Ģertrūde to paņēma un rūca:
  "Man ir tik ļoti apnicis tevi sist, es nevaru noķert odu tīklā!"
  Frīdrihs tiek galā ar kravas automašīnām. Viņš vērsa uguni uz eskorta lidmašīnām un uzbrukuma lidmašīnām P-51. Pēdējais transportlīdzeklis ir diezgan drausmīgs, tajā ir pat astoņi ložmetēji un raķetes. Bet tas, protams, nav salīdzināms ar reaktīvo lidmašīnu ME-262. Vai pat ar XE-162 vai vēl jo vairāk XE-262.
  Puisis izšāva, atrodoties transa stāvoklī.
  Aizslaucīja vairāk nekā astoņdesmit lidmašīnas, pārim atstājot šķiršanos no Ģertrūdes. Meitenei ļoti patīk šaut ar savām vilinošajām, iedegušajām un muskuļotajām kājām. Viņai tās ir īpašas - graciozas formas, viegla šokolāde.
  Meitenes vispār ir aizraušanās. Īpaši armijā, kur viņiem piemīt atlētiska grācija un spēka harizma. Tās meitenes noteikti ir vizuāli patīkamas, un jūs vienkārši jūtat svētlaimi, pieskaroties viņām ar savu elastīgo ādu.
  Frederiks atkal vērsa uguni uz nocietinātajām ASV aizsardzības līnijām. Ātri jāliek gals jeņķiem un beidzot jāpiespiež PSRS. Ir skaidrs, ka krievu noturība ir par vienu pakāpi augstāka nekā amerikāņiem. Turklāt 1941. gadā labākajiem tankiem bija padomes. Dīvaini, bet boļševiku pakļautībā esošā Krievija nedegradējās un netika iemesta atpakaļ viduslaikos.
  Tieši otrādi, krievi ir veikuši ievērojamu lēcienu uz priekšu. Un, ja vāciešiem nebūtu bijusi tik spēcīga un perfekta organizācija, diez vai viņi būtu varējuši gūt panākumus.
  Pats Frīdrihs patiešām bija nacistu ģenētisko eksperimentu produkts. Bet zēns nezina detaļas. Ir tikai skaidrs, ka Himlera nodaļa pat pirms nacistu nākšanas pie varas veica slepenus eksperimentus, iesaistot okultus spēkus. Un, spriežot pēc Frīdriha fenomena, kaut kas tika panākts.
  Zēns, šaujot pa citu bateriju, dziedāja:
  - Es neesmu velns, bet man, bet man mērķis ir kļuvis svēts! Es esmu eņģelis, bet sātans man atvēra ceļu - uz zemes godību!
  Pēc tam viņa lidmašīna apgriezās. Gaisa čaulas bija beigušās, un degviela bija jāpapildina. Frīdrihs nebaidījās no vajāšanas, jo viņa lidmašīna bija vismaz piecsimt kilometru stundā pārāka par amerikāņu lidmašīnām.
  Un ar ko jeņķi viņiem var pretoties?
  Ģertrūde izsita pāris kravas automašīnas un lielgabalu, kā arī degvielas bāku. Sarkanā liesma skaisti deg. Meitene kļuva laimīgāka. Es iztēlojos, kā uguns laiza zēna apaļo, sārto papēdi, un cauri plūst piedegušas gaļas smaka.
  Tas ir kārdinoši. Pat pašai karotājai gribējās ēst. Ģertrūde čivināja:
  - Viens, divi - mēs gribam ēst! Atveriet durvis platāk, citādi apēdīsim pavāru! - Foršais karotājs ar entuziasmu dziedāja bērnu dziesmu. "Mēs iedosim pavāriem uzkodas, un dežuranti dzers, mēs iznīcināsim visu ēdamistabu un saplēsīsim traukus!"
  Tas Ģertrūdi padara ļoti smieklīgu. Viņu reaktīvie iznīcinātāji ir nolaidušies.
  Frīdrihs skrien no vienas lidmašīnas uz otru. Un Helga nomaina Ģertrūdi.
  Atkal zēns lido kaujā. Ar ko Helga un Ģertrūde atšķiras? Abas karotājas ir dabiskas blondīnes. Abi ir atlētiski, spēcīgi un izliekti. Taču Helgas sejas vaibsti šķiet maigāki un sievišķīgāki. Bet šai meitenei ļoti patīk arī šaut ar kājām.
  Frederiks dziedāja pacilāts:
  - Manas skaistās meitenes, kāpēc jums patīk nulles? Esmu diezgan veikls un daudzējādā ziņā visvarens ķerubs!
  Helga iesaucās, atbildot:
  - Nē, tu neesi nulle! Tu esi bezgalība!
  Zēns notriec duci amerikāņu lidmašīnu un rūk:
  - Tādas sāpes, tādas sāpes! Vācija pret Amerika piecpadsmit nulle!
  Helga pieveda amerikāņu Mustang tuvāk, izšāva, nogāza to un laizīja lūpas, sakot:
  - Uz galda gulēja divi desas gabaliņi!
  Frīdrihs trāpīja no liela attāluma, pacēla vienpadsmit lidmašīnas un čivināja:
  - Tu stāstīji pasakas, kā pats Fausts ellē sātanam!
  Helga likās aizvainota:
  - Un tu man neko neatstāji! - Meitene kaprīzi iespiedzās. - Es pats to visu apriju!
  Frederiks izsmejoši atbildēja:
  - Tādi mēs visi esam vīrieši!
  Meitene ņurdošā tonī iebilda:
  - Bet jūs joprojām esat zēns!
  Dūzis iesmējās:
  - Ģenerālpulkvedis nevar būt zēns!
  Helga to paņēma un dziedāja:
  - Ak, kāds jūs esat cilvēks - ģenerālis un pulkvedis!
  Frīdrihs turpināja šaut uz gaisa mērķiem. Jā, šāds dūzis Anglijā varētu daudz dot cīņā par gaisa pārākumu. Bet šis nav četrdesmitais, bet četrdesmit piektais gads. Un Lielbritānija jau ir brīnumaini sakauta. Kā tas notika?
  Lauva nevarēja pretoties vācu vilkam. Kādi spēki ir pamodušies šajā pasaulē? Nedaudz vairāk veiksmes no japāņu un vāciešu puses mainīja kara gaitu. Un fakts ir tāds, ka Vērmahtam bija ļoti spēcīga organizācija. Un Hitlers negaidīti izrādījās izcils organizators un stratēģis. Ko tam var iebilst?
  Tagad, 1945. gadā, Amerikas cerība ir tās ekonomika un diezgan lielais iedzīvotāju skaits.
  Frīdrihs atcerējās arī savu boksa karjeru. Kā no bērnības apguvu grūto izdzīvošanas mākslu. Un viņam bija jāaug kazarmās. Sākumā viņš tika novērtēts par zemu. Bet zēns kļuva par spēcīgu un, galvenais, ļoti gudru bokseri. Jā, un mācīties viņam gāja viegli - viņš visu uztvēra burtiski lidojumā!
  Zēns iemācījās vairākas valodas, tostarp krievu. Un, lai gan Frederiks cīnījās ar Sarkano armiju un pat demonstrēja fenomenālas spējas, viņš cienīja krievus. Viņi bija drosmīgi un neatlaidīgi, prasmīgi cīnītāji un varonīgi izturēja spīdzināšanu.
  Pats Frīdrihs ne reizi vien bija pārsteigts par padomju karavīru drosmi. Bet viņš pat pārāk labi izpildīja savu pienākumu. Zēns kļuva par kaut kādu iznīcināšanas mašīnu. Un viņam tā ir kā aizraujoša spēle. Tikai dažreiz mana sirds sāka sāpēt no nepanesamas melanholijas. Un šī melanholija atsevišķos brīžos terminatoru zēnu burtiski aprija, bet pēc tam atkāpās. Pats Frederiks dažreiz nezināja, ko vēlas. Viņa asinis nebija pilnīgi nevainojamas, un viņam bija krievu gēni. Tas zēnu mulsināja. Bet, no otras puses, viņš ir slavens Vācijas dūzis un uzvarētājs! Un tas var iet ļoti tālu!
  Un viņš jau ir devies zvaigžņu augstumos.
  Tagad Frīdrihs atkal atklāj uguni. Viņš notriec trīsdesmit piecas lidmašīnas un ar entuziasmu saka:
  - Man patīk plunčāties siltajā jūrā, kā puika sēdēt uz žoga! Pat ja man kabatā nav rubļa, mana jaunība ir nenovērtējama!
  Helga entuziastiski atbildēja:
  - Bet tajā pašā laikā jūsu pieredze ir unikāla!
  Meitene pabeidza ASV gaisa spēku lidmašīnu, kas viņai bija laipni sagādāta, un čivināja:
  - Kas par cīņu... Drīz būs simts nulle!
  Frīdrihs atbildēja ar starojošu smaidu:
  - Jā, šī ir īsta cīņa. Un drīz būs tūkstotis - nulle!
  Helga grozīja kailās kājas. Viņa gribēja kļūt par delfīnu vai zobenvali. Karotājs norūca:
  - Esmu par pavērsieniem un jaunām iespējām! Un es gribu kļūt par dievieti!
  Frīdrihs, no liela attāluma notriecis četras lidmašīnas un pievienojis ātrumu, jautāja:
  - Kāpēc tieši dieviete? Vai viņa joprojām varētu būt karaliene?
  Helga pasmaidīja un nopietni atbildēja:
  - Dieviete var darīt, ko vien vēlas, bet karalienēm ir daudz ierobežojumu. Piemēram, jūs nevarat lidot basām kājām un bikini!
  Frīdrihs atgādināja:
  - Princis arī gribēja skriet basām kājām. Bet Lielbritānijas ziemā ir auksts. Un kā tad viņam nebija iekaisis kakls!
  Helga smaidot atbildēja:
  - Bet karaļi neslimo... Un tu arī izskaties kā karalis zēns!
  Frīdrihs ar entuziasmu sacīja:
  - Es pirmām kārtām esmu debesu karalis un ne tikai Lielbritānijas!
  Helga dziedāja:
  - Mūsu karalis ir debesu izredzētais, mūsu karalis ir augšāmcēlies no pelniem! Mūsu karalis ir likteņa sūtnis, mūsu karalis esat tikai jūs!
  Frīdrihs pakratīja meitenei ar pirkstu un caur rāciju atbildēja:
  - Ar tevi tiešām var trakot!
  Helga gribēja ievietot kaut ko kodīgu, bet viņai tas neienāca prātā. Vispār Frīdrihs ir ļoti jautrs un kulturāls puika. Dzimis karotājs un tajā pašā laikā ar lielu erudīciju. Jūs vienkārši esat pārsteigts, cik daudz tas ir
  Jaukais pusaudzis zina. Un tas nebeidz pārsteigt.
  Un zēns atkal skricelēja uz lidojošiem priekšmetiem. Viņš notrieca astoņpadsmit lidmašīnas un iesaucās:
  - Ku-ka-re-ku! Es visus jeņķus nositīšu ar savām spurēm!
  Helga lūdza:
  - Atstājiet mani, Aesīra imperator!
  Frīdrihs pašapmierināti teica:
  - Ņem to! Tas ir Jūsu!
  Helga, ļoti nervoza, trīs sērijās notrieca divas lidmašīnas. Un viņa nolaizīja pilnās lūpas. Viņa nekad netika sista. Vāciešiem bija modernāki ieroči, kas spēja trāpīt lielos attālumos. Un pat trāpīja zemes mērķos.
  Frīdrihs apstiprināja meitenes panākumus:
  - No tādas distances tu trāpi ļoti precīzi. Bet jūs zināt, lai glābtu gaisa šāviņus, labāk ir ļaut ienaidniekam tuvoties.
  Helga kaitinoši atbildēja:
  - Bet tu to vari!
  Zēns nopietni teica:
  - Bet tas ir fenomens... Un tu esi vienkārši skaista meitene!
  Helga aizvainota iesaucās:
  - Nē! Es esmu ass!
  Frīdrihs viņai piekrita:
  - Cilvēkam akurāti!
  Meitene iesmējās un jautāja:
  - Vai tu neesi cilvēks?
  Zēns izšāva, notrieca piecas ASV lidmašīnas un nopietni atbildēja:
  - Nē, ne vīrietis!
  Helga izlikās pārsteigta:
  - Un kas esi tu?
  Frederiks nopietni atbildēja:
  - Es esmu supermens!
  Blondā meitene steidzās piekrist:
  - Jums pat par to nav jājautā! Katrs jūsu žests runā par to!
  Zēns ar nopūtu atbildēja:
  - Būt unikālam nozīmē uzlikt sev milzīgu nastu!
  Helga uz to atbildēja:
  - Bet es gribētu būt unikāla! Kļūsti par pasaulē pirmo skaistuli!
  Frederiks diezgan patiesi paziņoja:
  -Un tu esi tik jauka!
  Meitene koķeti teica:
  - Kā man klājas ar degunu?
  Zēns godīgi atbildēja:
  - Jauks deguns. Ne liels, ne mazs, tieši piemērots, nedaudz uz augšu un graciozs!
  Helga pacēla basās kājas pie sejas un jautāja:
  - Kā man iet?
  Frīdrihs smaidot teica:
  - Jauki! Blondīne šokolādē! Es mīlu Tevi!
  Helga šaubīgi sacīja:
  - Un Ģertrūde?
  Zēns ierunājās:
  - Kā ar Ģertrūdi?
  Helga asarīgi teica:
  - Vai tad viņa nav smukāka par mani?
  Frederiks diplomātiski teica:
  - Jūs abi esat skaistas un abas cienīgas!
  Helga loģiski atbildēja:
  - Absolūti identisku seju taču nav!
  Frīdrihs izšāva, notrieca vēl trīsdesmit lidmašīnas un dziedāja:
  - Mūsu pasaulē ir iespējams viss neiespējamais... Tādi brīnumi reizēm atspīd ēterā!
  Helga nedaudz nomierinājās un čivināja:
  - Varbūt mūsu pasaulē. Bet es gribētu tikai labas lietas!
  Frīdrihs ar entuziasmu sacīja:
  - Lai tā būtu!
  Un pārgāja uz zemes mērķiem. Ir nepieciešams apspiest artilēriju, un jaunais dūzis to izdarīs. Un viņš šauj ārkārtīgi precīzi. Vai varbūt pat bezgala precīzi.
  Helga, to skatoties, iesaucas:
  - Nu tu un Supermens esi īsts mačo!
  Frīdrihs uzskatīja par nepieciešamu meiteni labot:
  - Mačo, visticamāk, ir dzīvnieciska spēka iemiesojums... Bet mani raksturo dzīvs un aprēķinošs prāts!
  Helga pēkšņi jautāja:
  -Ar krieviem esi runājis?
  Frederiks nekavējoties atbildēja:
  - Noteikti!
  Helga ar interesi jautāja:
  - Un kas tie ir?
  Zēns izšāva sēriju, iznīcinot vairāk nekā piecdesmit ieročus. Un tad viņš atbildēja:
  - Kā teikt... Nemaz nav stulbi. Daudzējādā ziņā viņi ir līdzīgi mums, vāciešiem. Un gandrīz visi viņu bērni prot rakstīt, lasīt un zināt vēsturi.
  Helga iesmējās un precizēja:
  - Tātad viņus nevar saukt par zemcilvēkiem?
  Frederiks apņēmīgi noteica:
  - Nē! Un ārēji krievi nav tik biedējoši. Daudzas viņu sievietes ir gaišmatainas, tāpat kā viņu bērni. Un viņi var uzvesties kulturāli. Turklāt krievi ir izturīgi un labi pārzina savu literatūru un vēsturi.
  Helga atcerējās:
  - Kaimiņu gaisa pulkā ir krievu piloti.
  Karš ir sācies, un Krauts velk gredzenu ap Ameriku.
  Sīvas cīņas izcēlās par Meksikas galvaspilsētu - Mehiko. Piecas padomju meitenes, kā vienmēr, ir vislabākajā veidā. Un viņi cīnās ar neaprakstāmu varonību.
  Alenka šauj no ložmetēja un dzied:
  - Nāc, dziedi mums dziesmu, jautrs vējš, jautrs vējš...
  Tā nopļautie ārzemju kaujinieki krīt, un tas izklausās drosmīgi un iecirtīgi.
  Skaista meitene Alena. Tajā naktī viņa mīlējās ar garu, melnādainu amerikāņu vīrieti. Un es jutu lielu prieku. Vispār afroamerikāņi ir diezgan smieklīgi. Viņiem patīk stāstīt jokus par saviem prezidentiem. Jo īpaši Alena labi pasmējās ar anekdoti par Kūdžu.
  ASV prezidents ar sievu pastaigājas pa putnu fermu. Viņi tuvojas istabai ar gaiļiem. Un prezidenta sieva jautā:
  - Cik reizes gailis kalpo mātītēm?
  Aprūpētājs atbild:
  - Deviņas reizes vai pat četrpadsmit!
  Kūdidžas kundze pievēršas vīram un saka:
  - Paskaties, kā... Bet tu to nevari!
  Aizvainotais prezidents jautā uzraugam:
  - Vai viņš to dara ar vienu vai dažādām sievietēm?
  Viņš viegli atbild:
  - Protams, ar dažādām!
  Prezidents ar prieku saka:
  - Nu, ar dažādām, un es arī to varu!
  Aļenka ilgi smējās par šādu anekdoti, un tad temperamentīgā blondīne to novērtēja gultā. Liela vīrieša pilnība lielajai meitenei sagādā daudz prieka. Pēc tam jūs jūtaties jautrs un spēcīgs.
  Tu met granātu ar basām kājām. Un jūs redzat, kā fašistu ķermeņi ir izkaisīti. Un Alenkas pirksti ir tik graciozi un noslīpēti. Nav brīnums, ka vīrietim un zēniem patīk skatīties uz viņas apakšējām ekstremitātēm.
  Alenka čīkst:
  - Skan mūzika! Mūzika, mūzika, mūzika... Reizēm ar skumjām, reizēm ar indi! Mūzika plūst, mūzika, mūzika, kas atdzīvina dvēseli!
  Un atkal meitene ar kāju met granātu. Viņš to dara gan ar prasmi, gan ar laipnību.
  Bet Marija šauj no ložmetēja. Meitene arī ir ļoti skaista un satikās ar vietējiem puišiem. Taču Marija nav no tām, kas steidzas iekāpt gultā. Jūs varat vienkārši sazināties un runāt.
  Vai skatīties filmu... Marija pirmo reizi redzēja attēlu: "Vējiem līdzi" un pat krāsainu. Filma ilga trīs stundas un bija diezgan iespaidīga. Galu galā amerikāņi prot šaut.
  Meitene piezīmēja savam jaunajam draugam Džonam Freizeram.
  - Jums ir arī spēcīgas filmas!
  Džons apmierināti pasmaidīja.
  - Kāpēc tas tevi pārsteidz?
  Marija godīgi atbildēja, plikādama ar savām zolēm smiltīs:
  - Patiesībā jā... Man likās, ka kapitālisti nav spējīgi uzņemt tādas filmas.
  Džons piemiedza meitenei un atbildēja:
  - Un es domāju, ka visas jūsu filmas ir propaganda!
  Marija to smaidot apstiprināja:
  - Jā, propaganda! Bet patiesības propaganda!
  Džons smaidot atbildēja:
  - Kāda patiesība?
  Marija atbildēja ar patosu:
  - Tas, ka padomju valstī ir vislabākā dzīve cilvēkiem!
  Džon, šis gaiši sarkanais puisis atzīmēja:
  - Tā ir labākā dzīve cilvēkiem Amerikā. Un jūs esat pa pusei Vērmahta gūstā!
  Pēc šiem vārdiem Marija sajuta sevī dusmas. Un viņa nedaudz neveikli mēģināja iebilst:
  - Nevis pusi, bet mazāk!
  Džons atbildēja loģiski:
  - Ja viņi nogriež nevis visu kāju, bet pusi, tad tās jau ir skumjas. Un jūs faktiski kapitulējāt un maksājat Trešajam Reiham apkaunojošu cieņu!
  Marija izlaboja:
  - Nevis atlīdzība, bet atlīdzība...
  Jānis racionāli atzīmēja:
  - Vai nu pierē, vai pierē!
  Marija sašutusi atzīmēja:
  - Un jūs zaudējat karu Vērmahtam!
  Džons ne pārāk pārliecinoši teica:
  - Bet pagaidām mēs nekarojam savā teritorijā!
  Marija izbāza mēli...
  Tad mēs pārgājām pie citas tēmas. Amerikānis jautāja:
  - Vai jums patīk Sherman tanks?
  Marija godīgi atbildēja:
  - Nav labi. Viņš ir pārāk garš. Un lielgabals ir diezgan vājš.
  Džons piekrita:
  - Varbūt mūsu Peršings ir progresīvāks. Mums ir zināmas cerības uz jauno tanku!
  Marija to atmeta:
  - Mūsu IS-2, iespējams, ir labāks. Un vācu E-50 kopumā ir pārāks par šo amerikāņu dizainu. Es nedomāju, ka jūs varat izveidot neko labāku.
  Jānis bija aizvainots:
  - Mūsu inženierija ir spēcīga. Jums, krieviem, nav nekā tāda kā B-29.
  Marija pārliecinoši atbildēja:
  - Vēl nē, bet drīz būs! Un vispār mūsu tehnoloģija kļūs par visspēcīgāko pasaulē. Un tas ir tikai laika jautājums!
  Džons bija skeptisks:
  - PSRS ir pārāk daudz zaudējusi. Jums nav spēka atdzīvināt smago rūpniecību. Vai arī attīstīt tehnoloģiju. Tātad plaisu ar vāciešiem nevar pārvarēt!
  Marija tam nepiekrita:
  - Tauta partijas vadībā tiks ar to galā. Esmu pārliecināts! Un mēs joprojām sasniegsim uzvaru!
  Džons vienaldzīgi teica:
  - Svētīgs, kas tic!
  Marija pārliecinoši paziņoja:
  - Ticībai jābalstās uz saprātīgiem argumentiem!
  Džons ar redzamu pārsteigumu jautāja:
  -Tu netici Dievam?
  Marija paraustīja plecus:
  - Iepriekš, bērnībā, es tam neticēju un biju pionieris. Un tagad... es nezinu!
  Džons uz to atbildēja, grābjot smiltis ar zābaku:
  - Bērnībā ticēju, bet tagad vairs neticu.
  Un jauneklis paskatījās apkārt. Viņi sarunājās zemnīcā. Bija silts un gaisma bija blāva. Patiešām, amerikāņa noskaņojums nav pozitīvs. Vācieši uzvar un uzvar. Acīmredzot viņi drīz nonāks ASV. Trešā Reiha tanki ir nepārprotami spēcīgāki par amerikāņu tankiem. Un tā, protams, ir milzīga problēma. Un vācu ložmetēji ir labāki. Vērmahtā vienkārši ir daudz ārzemnieku. Viņu kaujas efektivitāte būs zemāka nekā vācu.
  Bet viņi spiež ar cipariem. Ko iebilst pret Vāciju?
  Vai tas neizdosies, būs jācīnās uz savas zemes?
  Džons jautāja Marijai:
  - Kāpēc tu atnāci pie mums? Vai jums nav apnicis karš?
  Meitene sirsnīgi atbildēja:
  - Un es! Un mana tauta ir nogurusi no kara! Un tāpēc es gribu, lai fašisti vairs nenāk pie mums!
  Džons ne pārāk pārliecinoši teica:
  - Mēs viņus apturēsim! Vismaz viņiem vajadzētu to pārtraukt! Mūsu Amerika ir spēcīga, un mēs netiksim nospiesti uz ceļiem!
  Marijai patika Džons. Taču atšķirībā no draugiem viņa nesteidzās mīlēties, tiklīdz satika vīrieti. No tiem Alla, iespējams, ir temperamentīgākā un nepieļauj pastāvību. Viņa paņēma vairākus mīļākos. Viņai ir tik foršs raksturs.
  Protams, komjaunietis nevarēja beigt tāds būt, bet, kad ir karš, iekāri ir ļoti grūti savaldīt. Cīņu risks patiešām ietekmē hormonus.
  Tomēr Alla cīnās labi. Un viņam patīk arī šaut ar kājām.
  Marija ir pieticīgāka. Viņa baidās par Džonu - viņš var nomirt.
  Spēcīgi vāciešu reaktīvie uzbrukuma lidaparāti nodara nopietnus postījumus aizstāvošajiem karaspēkiem.
  Mehiko ir liela, kalnaina pilsēta, un šeit jūs varat turēt savu. To saprot arī vācieši un, pakļaujot galvaspilsētu bombardēšanai un artilērijas apšaudēm, cenšas to apiet.
  Anyuta ir jauka blondīne, viņa izdarīja labu darbu. Viņa ārstēja vietējos bērnus. Tās arī ir dažādas. Pārsvarā melngalvas, bet ir arī gaišas. Viņi skraida lupatās, basām kājām. Ja viņi uzvelk kurpes, tad tikai tad, kad viņi ieiet skolā. Tievs, bet dzīvespriecīgs.
  Anyuta, skatoties uz tām, domāja, ka bērnība ir laimīgs laiks, ieskaitot viņas pasaules uztveri. Kad tu sev šķiet nemirstīgs un jūra ir līdz ceļiem. Pat bērni cīnās īpašā veidā. Viņi pērta viens otru un smaidot devās prom. Ne tā kā pieaugušie, kuri ilgstoši tur ļaunu prātu. Nē, bērnībā viss ir savādāk. Un pat saule spīd spožāk un gaiss ir maigāks.
  Anyutai patika vasara. Un šeit gandrīz vienmēr ir saulains un silts. Ak, Meksika... Kas jūs gaidīs Hitlera okupācijas laikā? Vai viņi piespiedīs bērnus staigāt formācijā un dziedāt fašistu himnas?
  Tiesa, PSRS bērni, pirmkārt, pionieri, staigā formācijās un dzied dziesmas.
  Tas nepavisam nav tas sliktākais. Bet vai fašistu briesmoņi neiznīdēs bērnus nometnēs?
  Nacisti nenicināja spīdzināšanu un neņēma vērā vecumu. Viens vienpadsmit gadus vecs zēns tika apdedzināts ar pūtēju, viņam kājās tika iedurtas karstas naglas, kā arī lauzti roku un kāju pirksti. Meitenes bija pakārtas pie griestiem aiz matiem, un viņu papēži tika apdedzināti ar uguni. Ko monstri izdarīja? Anyuta pārstāvēja visu pasauli fašistu kontrolē. Un viņai kļuva bail.
  Taču pagaidām patiesi barbariskā Trešā Reiha mašīna virzās uz priekšu un ieņem arvien jaunas zemes. Un neapstāties, un kājas nenomainīt... Mūsu sejas spīd, zābaki dzirkstī!
  Īpaši bīstams ir jaunais tanks E-50, ko amerikāņu lielgabali nevar izturēt pat precīzā attālumā.
  Anyuta tikai stumj mīnu gar vadu. Vietējais zēns Alberto viņai palīdz. Tāds gaišmatains puisis šortos, ļoti mīlīgs un veikls. Viņš atgādina savu kādreizējo mīļāko Seryozha. Viņš bija arī tik veikls. Tiesa, Alberto āda ir nedaudz tumšāka, un viņam ir garāki, bet gaiši mati. Un, kad viņš smaida, viņa seja kļūst tik mīļa.
  Šobrīd tur cauri vācu E-50 riteņiem ir iesprūdusi mīna. Kāpurs pārsprāgst no sprādziena. Vācietis tiek ievainots. Anyuta čīkst:
  - Mēs sagriezīsim fašistiem rokas!
  Meitene atliecas un rāpjas prom. Vācietis sāk atkāpties. Tomēr tas viņu saskrāpēja.
  Anyuta atceras, kā viņa nokļuva okupācijā. Kara sākums tika sagaidīts ar lielām bažām. Lai gan daudzi, īpaši jaunieši, rēķinājās ar ātru uzvaru un Eiropas atbrīvošanu. Meitene Anyuta tajā laikā vēl bija pusaudze un kopā ar citiem bērniem tika pakļauta evakuācijai.
  Bet Anyuta bija pazudusi. Precīzāk, meitene pārāk ilgi gatavojās un kavējās uz kravas automašīnu. Un viņa gaidīja, kad ieradīsies nacisti. Tad skaistais komjaunietis piedzīvoja bailes. Un viņa gāja uz austrumiem. Kurpes bija jaunas. Meitene berzēja kājas un bija spiesta novilkt kurpes. Es gāju basām kājām. Āda uz zoles joprojām ir maiga un nav raupja. Sākumā tikai nedaudz kņudēja. Tad sāka kļūt karsts, un beigās manas pēdas bija saspiestas un dega.
  Anyuta nekad nedomāja, ka staigāšana basām kājām var kļūt par tādām mokām. Pat ejot pa zāli sāka sāpēt, un meitenes iekšpuse burtiski eksplodēja.
  Kaut kā viņa aizrāpās līdz ciema būdiņai, kājas bija asiņainas. Labsirdīgā saimniece nomazgāja pusaudzim komjaunatnes ekstremitātes. Sāpes ir nedaudz mazinājušās. Bet Anyuta tagad staigāja ar lielām grūtībām. Kad manas kājas kļuva labākas, es devos ceļojumā ar apaviem. Bet tajā pašā laikā es mēģināju kādu laiku staigāt bez apaviem, lai pieradinātu zoles.
  Jaunās meitenes kājas ātri kļuva raupjas, un drīz viņa nebaidījās ne no zariem, ne no čiekuriem mežā.
  Taču ceļš uz frontes līniju bija garš. Meitenes pēdas kļuva tik raupjas, ka viņas papēži sāka niezēt un plaisāt. Un tas ir arī sāpīgi. Jā, un es biju nedaudz izsalcis. Man sāpēja ikri un sāpēja ceļi no sasprindzinājuma.
  Ne tās patīkamākās atmiņas. Bet vispār, kas var būt patīkams karā? Diemžēl, nez kāpēc, no pirmajām dienām Sarkanā armija atkāpās. Un pat daudzi karavīri aizbēga. Un šo procesu nevarēja apturēt.
  Pagaidām tikai pie Maskavas Vērmahts pārvērties putekļos.
  Tad Anyuta sacerēja dzejoļus:
  Reiz Vērmahts tika sakauts,
  Napoleons ir sakauts, neuzvarams...
  Ienaidnieks nevar mīdīt Krievijas karogu,
  Kad tauta un partija ir vienoti!
  Ir daudz jautrāk staigāt ar dziesmu pat tad, kad nokrīt kājas. Cita starpā pusaugu meitene nodeva vēstules pagrīdei. Ar ko es ļoti lepojos.
  Bet tagad Anyuta šauj pa ķīnieti, un trāpa precīzi. Viņš nogalina šauras acis un smejas:
  - Es esmu jaku cīnītājs, man deg motors... Debesis ir mana mājvieta!
  Un viņš atkal šauj. Forša meitene. Viņš ar basu kāju met stikla gabalu. Tas ietriecas cīnītājam tieši acī. Viņš nokrīt un nomirst.
  Un Anyuta čīkst:
  - Tas nav forši, bet ļoti forši!
  Meitenei ir jautri, jo viss izdodas...
  Spēcīgākā un lielākā viņu komandā Matrjona mīl mest granātas ar basām kājām. Un viņai izdodas trāpīt kājniekiem. Un pat veiksmīgi sabojāt tvertnes mucu. Tagad vācietim jādodas prom.
  Matryona smaidot saka:
  - Un es slauku ne tikai govi, bet arī zirgu! Tādējādi parādot, ka esmu supermens!
  Un meitene izšāva vēlreiz, un precīzi. Viņa nogāza trīs šauras acis un nošņāca:
  - Es esmu super klases karotājs!
  Un kādi gaļīgi augšstilbi ir Matrjonai. Meitene izvēlējās mīļāko, lai pieskaņotos divus metrus garam afroamerikānim. Un viņa ar prieku mīlējās ar viņu. Ir labi, ja vīrieša pilnība ir tik resna kā pieauguša vīrieša roka... Tāda liela meitene kā Matrjona novērtēja lielos izmērus. Un meitene rēca no orgasma tik ļoti, ka viss pulks skrēja klausīties. Kāds bifelis!
  Bet tagad galvenais ir karš. Un meitene ar savām spēcīgajām kājām met granātas. Un pat bruģakmeņi un fragmenti. Matrjona par to priecājas. Lai gan ne viss dzīvē bija tik rožaini.
  Savulaik meitene nokļuva kolonijā par piecu kukurūzas vārpu nozagšanu. Viņa bija pārāk izsalkusi. Par ko viņa tika nosūtīta uz nometni. Noskuva manu galvu. Un meklēšanas procedūra bērnam bija pilnīgs šoks. Viņa bija spiesta tur strādāt. Matryona nevairījās no darba un izcirta mežu, par laimi viņai bija laba veselība. Taču ar niecīgajām cietuma devām nepietika, un meitene visu iemeta mutē. Un tārpi, un kukaiņi, un koku lapas. Koka nometnes apavi bija pārāk neērti, un Matrjona deva priekšroku strādāt basām kājām pat aukstumā un sniegā. Meitene trīs gadus pavadīja kolonijā, bet pēc tam tika atbrīvota, un tā Berijas laikā notika daļēja liberalizācija. Turklāt Matryona pastāvīgi pārsniedza normu, kas arī tika ņemts vērā.
  Pirmkārt, pēc nepilngadīgo kolonijas meitene, ieradusies, metās uz virtuvi un pirmo reizi pēc daudziem gadiem paēda sāta sajūtu. Un kolonijā pat ar intensīvu triecienlodēšanu lielām meitenēm nepietika. Kolonijā Matrjonu neviens īpaši neaizvainoja. Viņas vienaudži baidījās no viņas neparastā fiziskā spēka un lielajām dūrēm. Matrjona ir laipnākā dvēsele, bet, ja viņai pieskarsies, viņa kustēsies tik daudz, ka tas nešķitīs daudz.
  Meitene bija labā stāvoklī ar varas iestādēm, paklausīga, ražošanas līdere un neatteicās no jebkura, pat visgrūtākā darba. Es nekad neesmu bijis slims. Viņa strādāja basām kājām stiprā aukstumā un pat nesaņēma iesnas. Tikai lielās, graciozās kājas kļuva sarkanas, piemēram, zoss ķepas, bet palika siltas.
  Matrjona pat ņirgājās, ka smirdēja zonu, un gultā pavadīja nedaudz vairāk nekā trīs gadus. Piemēram, viņa tur ir bijusi un viņai ir sodāmība. Tiesnesis par dažām kukurūzas vārpām iedeva apmēram desmit gadus vecu bērnu. Bet, ja izpildi trīskāršo normu, tad diena paiet trijos. Un Matryona agri aizgāja. Tāpēc viņa atgriezās valdības cietuma kleitā, basām kājām, iedegusi, ar īsu griezumu, blondiem, apgrieztiem matiem. Smuka, ar slaidu figūru un glītu seju.
  Cilvēki skatījās uz viņu. Matrjona pelēkā cietuma kleitā, plānāka un ar matu griezumu ļoti atgādināja mūķeni. Līdzība pieauga vēl vairāk, kad Matrjona nostaigāja atlikušos piecsimt kilometrus līdz mājām. Viņa ļoti gribēja ar basām kājām samīdīt savu dzimto zemi. Un tad Sibīrijā, kur viņa bija, viss bija nedaudz savādāk.
  Pēc svelošā sniega staigāšana basām kājām pa zāli ir svētlaimes pieredze. Ierodoties mājās, Matryona uzzināja, ka ir stāvoklī. Tas nebija pārsteidzoši. Meitenei patika attiecības ar apsargiem. Viņas nobriedušais, varonīgais ķermenis vēlējās seksu. Bet, tā kā kopā ar viņu bija vairāki apsardzes puiši, Matrjona nezināja, kas ir bērna tēvs.
  Bet puika izauga liels, vesels, gaišmatains un stiprs. Tagad viņš jau var būt pionieris. Iespējams, priekšā.
  Matryona nezināja sava bērna likteni. Kara laikā meitene centās nepalikt stāvoklī, lai nepalaistu garām cīņas. Šim nolūkam ir īpaša tinktūra. Pati Matrjona uzskatīja sevi par pareizticīgo Rodnoveri. Sava veida senkrievu pagānisma un pareizticības sajaukums. Matryona sazinājās ar raganām un burvjiem. Viņai arī bija spēks.
  Kāpēc vācieši uzvar? Vecākā ragana viņai stāstīja, ka okultajiem spēkiem, kas ir Trešā Reiha dienestā, izdevies aizslidināt Moiras, Hitleram retas un, iespējams, pat unikālas veiksmes zelta dzīves pavedienu. Un ka tagad fīrers ir atradis fenomenālu laimi. Pat Čingishanam tā nebija, kas piešķīra Vērmahtam neparastu spēku. Un vācu dizaineri veiksmīgi izgudroja, un virsotnē komandēja feldmaršali, bet pretiniekiem neveicās labi.
  Veiksmei noteikti ir nozīme. Tas, ka Hitlers spēja sakaut pārākus spēkus, lielā mērā bija veiksmes rezultāts. Daļēji dabiski, jo Rietumu un daļēji padomju pavēlniecība īsti nesaprata, kā pareizi jārīko mūsdienu kari. Taču labvēlīgo sakritību ķēde ietekmēja arī Trešo Reihu.
  Reālajā vēsturē tieši no brīža, gluži pretēji, veiksme pameta Vērmahtu, un pret nacistiem sāka spēlēt vairākas mazas lietas. Tas sākās ar slaveno Midvejas kauju. Tad vesela negadījumu ķēde noveda pie japāņu sakāves. Lai gan Japāna šajā kaujā bija spēcīgāka un tai bija pieredzējušāks un labāk apmācīts karaspēks.
  Amerika ir neaprakstāma - ekonomiski spēcīga. Bet tās armija un flote nav īpaši kaujas gatavība, nav īpaši labi apmācīta un disciplinēta. Kvalitāte un pieredze bija Japānas pusē. Pa gabalu uzlecošās saules zeme saspieda amerikāņu floti. Un viņa uzvarēja. Līdz negadījumu ķēde noveda līdz Midvejai. Pēc tam veiksme pilnībā pameta Japānu. Un Amerika devās uzbrukumā, pamazām iegūstot virsroku.
  Un tad, kā paskaidroja vecākā (joprojām ļoti izskatīga!) ragana, savu lomu nospēlēja fakts, ka Japāna bija Hitlera vadītā Trešā reiha sabiedrotā. Un daļa no fīrera veiksmes nonāca samuraju rokās.
  Turklāt ar deviņdesmit procentu varbūtību japāņiem tomēr vajadzēja uzvarēt šajā cīņā.
  Bija acīmredzams, ka jeņķi vairāk spēj tirgoties nekā cīnīties. Savukārt vācieši ir dzimusi karotāju tauta, kurai bija arī spēcīga ekonomika. Un pamazām Vērmahts, absorbējot ārzemniekus un visdažādākos vietējos iedzīvotājus, papildināts ar tankiem un lidmašīnām, kļuva stiprāks. Un viņš uzvarēja arvien vieglāk. Citas tautas neko nevarēja darīt, lai tam iebilstu.
  Matryona uzdeva jautājumu:
  - Kā sakaut Hitleru?
  Ragana paraustīja plecus un godīgi atbildēja:
  - Ja varētu, paši jau sen būtu to izdarījuši... Bet te jāstrīdas ar pašu likteni...
  Matrjona smagi nopūtās. Un viņa atkal jautāja:
  "Vai viņi mani nenogalinās, ja es došos cīnīties par Ameriku?"
  Ragana pārliecinoši atbildēja:
  - Visas jūsu piecas atrodas debesu labās rokas rokās. Un nacisti nevar to tik viegli iznīcināt. Cīnies un tici savam liktenim!
  Matryona pasmaidīja un pārliecinoši atbildēja:
  - Es ticu, ka varu cīnīties cienīgi!
  Un patiešām varonīgā meitene cīnījās kā īsta lauvene. Vācieši vai drīzāk viņu ārzemju karotāji-vergi saņēma pašu pirmo numuru. Un pat ar āķi.
  Meitene dziedāja:
  - Kā neveiksmi apsolīju izglābt zilo kabatlakatiņu!
  Un atkal uguns, precīzi un neticami varonīgi. Matrjona met un sit. Svešu vergi krīt. Tas, protams, ir sliktāk, ja tanki pārvietojas. Vācu tehnoloģijām nav līdzvērtīgu. Nu ko! Krievi pieraduši apmierināties ar mazo!
  Matryona dziedāja:
  - Mēs esam pionieri - komunisma bērni!
  Un atkal viņa izšāva precīzi. Piecas meitenes strādāja un darbojās arvien enerģiskāk. Un čaumalas viņiem netrāpīja.
  Bet amerikāņu zēni nomira. Stormtroopers nokrita no debesīm. Viņi burtiski apbēra amerikāņu pozīcijas ar raķetēm. Arī ieroči darbojās. Viņi atbildēja ar zemes uguni nedaudz gausi.
  Un, kad sākās apšaude no gāzes palaišanas ierīcēm, kļuva pavisam biedējoši. Un šķita, ka debesis ir laizījušas sarkanas liesmu mēles.
  Meitenes bija nedaudz apdegušas, un viņas paslēpās spraugā. Apšaudes pastiprinājās. Sita arī vācu pašgājējhaubices. Lija bumbas un raķetes.
  Lai uzmundrinātu savus draugus, Alena dziedāja:
  - Bez šaubām, jaunas paaudzes cīnās par mīlestību! Lai gan pūķa stunda ir nežēlīga, laiks mūs ir izvēlējies varoņdarbam!
  Un Aļenka izšāva, piespraužot skautu, un atkal ielēca spraugā. Un no augšas ir vesels uguns okeāns, un adatu lauskas aizlido.
  Vācieši bombardēšanai izmanto ļoti jaudīgu TA-400 lidmašīnu ar sešiem dzinējiem. Šāda mašīna ir ievērojami pārāka par amerikāņu modeļiem, tostarp lidojumu diapazonā. Ļoti drausmīgs ierocis. Un tas nomet bumbas, smagas ar bumbiņu pildījumu. Kas izkliedējas pa daudziem simtiem metru.
  TA-400 ir gandrīz neievainojama mašīna. Viņa ir spēcīga ar spēcīgiem aizsardzības ieročiem. B-29 nevar salīdzināt ar to. Un kā superbumba avarē. Viss kvartāls šādi dreb, sabrūk. Un tāds spēks šeit tiek demonstrēts.
  Bet Alenka drosmīgi saka:
  -Papuāņiem nav ziemas, krieviem ir bezcerīgas situācijas!
  Un tiešām, iespējams, meitenei ir taisnība. Šeit ir pieci no viņiem karstumā un gūst tikai nelielus apdegumus.
  Marija saka:
  - Nadežda ir mans zemes komplekss...
  Un tad viņš labojas, virzīdams dūri uz zodu:
  - Nevis komplekss, bet kompass!
  Meitenes, neskatoties uz blīvo uguni, joprojām ir dzīvas. Allāhs pat dzied:
  - Es negribu staigāt pa pavedienu, pa pavedienu! No šī brīža Sarkanais karš ir dzīvs!
  Bet cik amerikāņu karavīru gāja bojā nacistu artilērijas apšaudē? Ne velti reālajā vēsturē sabiedrotie neuzdrošinājās atvērt fronti pirms četrdesmit četriem.
  Lielākā daļa militāro ekspertu uzskata, ka šajā gadījumā ASV un Lielbritānijas karavīri būtu iemesti jūrā. Turklāt, iespējams, tas praktiski neietekmētu karadarbības gaitu austrumos.
  Bet tagad laikam amerikāņi kaitina, ka uzvedās pārāk pasīvi. Ka viņi ļāva iekarot visas Anglijas kolonijas un pašu Lielbritāniju. Ka viņi deva iespēju fašistiem iznīcināt PSRS, un tagad viņi ir spiesti cīnīties gandrīz vieni.
  Un tagad jautājums: vai Staļins pārkāps salmu miera noteikumus? No morāles viedokļa uzbrukums Trešajam Reiham nebūt nav grēks. Galu galā pats Hitlers nodevīgi pārkāpa neuzbrukšanas līgumu. Bet, no otras puses, joprojām ir jautājums par lietderību. Varbūt vācieši, sagrābuši teritoriju un cīnījušies daudzus gadus, tālāk netiks. Vai tagad ir vērts viņus provocēt?
  Turklāt pati Amerika var izkļūt no kara, viltīgi parakstot pamieru. Un Trūmens ir vēl tumšāks un mānīgāks cilvēks nekā Rūzvelts.
  Lieljaudas raķetes atraisa zemi... Mehiko tiek bombardēta. Bet tas vēl nav viss. Vācieši uzbrūk arī Amerikas pilsētām. Un pirmām kārtām militārajām rūpnīcām. Pagaidām tas nav īpaši aktīvs, tas ir saistīts ar paplašinātajiem sakariem un ASV teritorijas attālumu. Un svarīgāk ir atbalstīt mūsu pašu karaspēka virzību.
  Bet, piemēram, uz Toronto tika izšautas četras radiovadāmas raķetes A-10. Diezgan dārgs uzbrukums, bet jebkurā gadījumā vācieši parādīja, ka spēj šaut no liela attāluma un precīzi. Tomēr, protams, palaišana TA-400 maksā lētāk nekā šādas raķetes nosūtīšana no tūkstoš kilometru attāluma.
  Taču ir ierīces, kas spēj palaist zemās Zemes orbītā - spiegu satelīti. Fīrera dzimšanas dienā viņi sola palaist satelītu, kas spēj filmēt ASV teritoriju.
  Marija apdedzināja savu kailo, graciozo pēdu. Pūsliņas pat uzpampās. Ir nepatīkami atzīt. Visapkārt ir karsts, un nekas nevar mazināt niezi.
  Meitene mēģināja iztēloties tos pionierus, kuriem vācu bendes apcepa zoles, izmantojot cepeškrāsni.
  Viņiem droši vien sāpēja vēl vairāk. Bet viņi izturēja un neizrādīja sāpes ar kliedzieniem vai vaidiem. Un, ja viņi vaidēja, tad ar zobu trīcēšanu.
  Tā ir pionieru varonība, un viņai nevajadzētu vaidēt. Meitene iedomājās, ka viņu pratina nacisti. Viņi pakāra viņu uz plaukta un sadedzināja viņa kailo papēdi ar karstu gludekli. Un tā vietā, lai vaidētu vai kliegtu, viņa smejas tev sejā.
  Marija atcerējās bērnībā lasītu grāmatu: "Asinszāle". Tur, kad galveno varoni vajadzēja spīdzināt, viņš atzina, ka diez vai viņš varētu dziedāt uz plaukta kā indiāņi. Bet, kad tu dziedi, tas tiešām jūtas labāk.
  Un Marija skaļi dziedāja;
  Tu esi mana brīnišķīgā dzimtene,
  Visa planēta ar tevi lepojas...
  Krievija ir kā viena ģimene,
  Lai debesīs dzied korī!
  
  Mēs saglabājam Tēvzemes himnu bez rūgtuma,
  Lepni iemetusi šaubas ellē...
  Virs mums ir zeltains ķerubs,
  Atgriezīsies miers un tas būs ļoti gaišs!
  
  Visvarenais Radītājs, mūsu Kungs,
  Tēvzemes atklātās telpas ir tik izpletušās...
  Lai gan miesa bieži cieš agonijā,
  Bet es un Krievija esam vienoti gadsimtiem ilgi!
  
  Mūsu dzimtene ir tik svēta,
  Nē, garā stiprāks par krievu karavīru!
  Virs mums deg spoža zvaigzne -
  Mēs sagrausim pretinieku cīņā!
  
  Sasniegsim spožākās virsotnes,
  Paceļam virs Marsa sarkano karogu, jokojot...
  Galu galā Jēzus, milzu Dievs, ir ar mums,
  Ir sešpadsmit ģerboņi - būs citi!
  
  Meitene netālu no Maskavas cīnījās ar ienaidnieku,
  Pārliecināti sakāva fašistus...
  Bet dievs kaprīzs Marss novērsās,
  Un nelaime bija tā, ka viņa tika notverta!
  
  Viņi veda meiteni basām kājām pa sniegu,
  Viņai pie papēžiem nikni dega uguns...
  Viņi knaibles salauza savu kailo kāju,
  Un viņi mani smagi sita ar karstu ķēdi!
  
  Bet skaistule izturēja spiedienu,
  Viņi spīdzināja meiteni cietumā...
  Fašists pat neizlaida klusu vaidu,
  Pēcnāves komjaunietis ar apbalvojumu!
  Notiek sīvas cīņas, un vācieši un viņu koalīcija iznīcina amerikāņus no visām pusēm.
  Kaujas Mehiko nedaudz ievilkās. Lielā pilsēta ir viena no lielākajām pasaulē, atrodas kalnos un ir pārāk grūti notverams mērķis. Turklāt amerikāņi nostiprinājās Mehiko un jau iepriekš izveidoja tur bāzi un munīcijas noliktavas dziļos bunkuros. Un tas ļāva viņiem turēt Mehiko pat pēc galvaspilsētas ielenkšanas. Arī amerikāņi nav tik vienkārši.
  Viņi uzskatīja, ka vācieši neriskēs virzīties uz ziemeļiem ar tik lielu cietokšņu pilsētu viņu aizmugurē un iestrēgs, mēģinot izvilkt šādu ērkšķi no mutes.
  Fīrers patiešām baidījās atstāt katlu aiz saviem karaspēkiem. Turklāt vācieši tika papildināti ar modernākām tankiem no E sērijas un vēlējās savu kādreiz populārāko tanku Panther-2 aizstāt ar tādu, kas bija vairāk aizsargāts un bruņots un nebija zemāks par braukšanas veiktspēju.
  Šādos apstākļos Trešā Reiha vadība saskārās ar jautājumu par disku lidmašīnu izmantošanu.
  Taču problēma bija tā, ka laminārā strūkla, padarot lidmašīnu neievainojamu, neļāva pašiem no tām izšaut. Ja vien patiesībā diska lidmašīnas nevarētu sagraut lidmašīnas, izmantojot savu fantastisko ātrumu un neievainojamību. Bet ar viņu palīdzību ir ļoti grūti bombardēt vai izšaut vai palaist raķetes. Tiesa, jūs varat izslēgt lamināro lauku, atbrīvot lādiņus un pēc tam to atkal ieslēgt.
  Vēl viena ideja bija apbruņot diskus ar lielgabaliem, kas izspiež termisko starojumu vai lāzerus. Bet arī tas prasīja laiku.
  Jebkurā gadījumā lidojošie šķīvīši ir jāizmanto praktiski.
  13. aprīlī pirmo reizi kaujā tika izmēģinātas divas diska lidmašīnas. Lidojošie šķīvīši pacēlās gandrīz klusi. Bet bija mirdzums. Tad viņi skrēja pāri Atlantijas okeānam uz Meksiku. Kā izrādījās, šim ierocim bija arī kolosāla jaudas rezerve.
  Bet viņiem bija pavēlēts cīnīties tikai par Vērmahta kontrolēto teritoriju. Jo nekādā gadījumā nevajadzētu dot citām valstīm ieroču tehnoloģiju, kas ir tik tālu priekšā savam laikam.
  Mārgareta un Albīna kontrolēja pirmo disku, izmantojot kursorsviru. Viņu uzdevums pagaidām bija tikai amerikāņu lidmašīnu taranēšana, un liels skaits apkalpes locekļu nebija vajadzīgs.
  Kāpēc diskotēkas tika uzticētas meitenēm? Jo vājais dzimums šādās cīņās ir veiksmīgāks. Zaudējumu procents sieviešu pilotu vidū ir vairākas reizes mazāks nekā vīriešiem.
  Lai gan kopumā Luftwaffe ir ļoti labvēlīga bojājumu attiecība. Pārākums ietekmē arī kaujas apmācību un īpaši reaktīvo aviāciju, kurai nav līdzvērtīga pretinieka.
  Mārgareta un Albīna no Eiropas uz Meksiku lido ar aptuveni divu skaņas ātrumu ātrumu, taču pašā diskā tas nemaz nav jūtams: cik raiti brauc. Tas ir tā, it kā jūs būtu vilcienā.
  Mārgareta ar entuziasmu sacīja:
  - Šis mums ir tik brīnišķīgs disks. Kā pasaku ierocim - tam nav vajadzīgs ne zobens, ne lielgabals!
  Albīna loģiski precizēja:
  - Vairāk kā kosmosa ierocis, piemēram, citplanētieši.
  Mārgareta, štancējot plikās, muskuļotās kājas, dziedāja:
  - Kaut es varētu izvilkt naudu un pabarot citplanētieti! Es vēlos, lai es varētu iztērēt naudu, bet viņš nežēlojas, neatnes!
  Albīna sasita plaukstas un teica:
  - Šī ir patiešām asprātīga dziesma. Man likās, ka tu māki tikai sacerēt militāros maršus!
  Margareta atbildēja, atliecoties uz grīdas. Veica dažus atspiešanos. Saskaņā ar neizteiktu tradīciju viņa bija ģērbusies bikini. Kopumā Luftwaffe gandrīz visas jaunās sievietes un meitenes pārgāja uz bikini formas tērpiem. Jebkurā gadījumā, ja laika apstākļi ļāva un nebija pārāk auksti. Tika uzskatīts, ka ķermenim ar minimālu apģērbu būtu labāks kontakts ar lidmašīnu. Un piloti šajā gadījumā lido meistarīgi.
  Prakse to ir apstiprinājusi. Pat aukstumā meitenes centās atkailināt pēc iespējas vairāk. Bikini ir kļuvuši ļoti moderni.
  Tāpēc nav pārsteigums, ka meitenes bija gandrīz kailas. Un ar savām figūrām bikini labi sader. Protams, armijā visas sievietes uztur sevi formā, un viņām ir labas figūras. Kad jauna sieviete piešķir sev fizisku aktivitāti, viņa izskatīsies pievilcīga atklājošā veidā. Turklāt, valkājot bikini, svaigs gaiss palīdz sadedzināt taukus. Un meitenes ir tik slaidas un izliektas ar veidotiem abs.
  Protams, tas ir skaistums, jaunu sieviešu ķermeņi. Pēdas, protams, ir tukšas, un ar plikām zolēm tu jūti mašīnu daudz labāk, un pat kļūsti ar to viens vesels.
  Varbūt tāpēc jaunie piloti ir tik labi un uzkrāj punktus, gandrīz nemirstot.
  Kas zina, vai Hitleram neizdevās reālajā vēsturē, jo viņš armijā atstāja novārtā sievietes. Bet meitene bikini ir īpaša cīnītāja. Fortūna viņus mīl, un viņi ļoti reti mirst.
  Albīna arī sāka veikt atspiešanos, pamanījusi:
  - Kad tu kusties, tu jūties daudz labāk.
  Margareta piekrita:
  - Kustība ir dzīve!
  Abi karotāji bija blondīnes. Un arī ļoti skaista. Nu, protams, viņi neuzticēs vienu no pirmajām diskotēkām kaujas modifikācijā sievietēm bez skaistām iezīmēm.
  Viņiem viss ir labi: viņu figūras ir sportiskas graciozitātes un erotiskas spēka pilnas. Un sejas, jaunas, svaigas, bez nevienas krokas vai krunciņas. Un sulīgi, nedaudz cirtaini mati.
  Zēni pievērš skatienu šādām meitenēm un var stundām ilgi skatīties bez apstājas.
  Patiesi unikāls, āriešu, sportisks skaistums.
  Albīna nostājās uz rokām un sakrustoja savas slaidās, iedegušās kājas virs galvas. Diska plakne atradās autopilotā. Notriekt viņu nebija iespējams, tāpēc meitenes varēja viegli draiskoties un sasildīties.
  Brīnišķīgās automašīnas grīda bija klāta ar mīkstu, neuzliesmojošu plastmasu un raupja.
  Margareta sekoja, abām meitenēm stāvot uz rokām. Un viņi vilka no augšas ar kājām. Tas bija kā griezt velosipēdu. Tik burvīgs un unikāls.
  Albīna smaidot teica:
  - Es esmu īsts ārietis, nežēlīgs pret reiha ienaidniekiem... Mans raksturs ir ziemeļniecisks!
  Mārgareta iesmējās un atzīmēja:
  - Bet man patīk izspēlēt palaidnības. Vismaz viņa ir arī īsts ārietis! Ak, cik jocīgs ir karš!
  Albīna, noklususi balsi līdz čukstam, atzīmēja:
  "Un tomēr es domāju, ka mums nevajadzēja atstāt krievus savā aizmugurē." Staļins var iet no sakāves un streikot!
  Mārgareta pārliecinoši atbildēja:
  - Mums pietiek spēka karam divās frontēs! Ziniet, Vērmahtā jau ir vairāk nekā trīsdesmit pieci miljoni karavīru. Pārsvarā ārzemnieki. Diez vai pārgurušie krievi spēs savākt vairāk par desmit miljoniem. Bet ir arī Japāna.
  Albīna piekrītoši pamāja ar galvu baltu kā svaiga sniega pika:
  - Jā tā ir taisnība! Mēs esam stipri! E-50 tanks, kas tiek ražots masveidā, beidzot ir apmierinājis mūsu militārpersonas visos aspektos!
  Mārgareta iesmējās un iestarpināja:
  - Tanks? Klīst runas, ka līdzīgu mašīnu grib uztaisīt no plastmasas!
  Albīna skeptiski pakratīja galvu:
  - Bruņas būs vājas... Lai gan interesanta ideja desanta operācijām!
  Mārgareta smaidot atzīmēja:
  - Un mūsu disks ir no titāna. Un tas ir pietiekami spēcīgs, lai tiktu galā ar visām iespējamām sadursmēm.
  Albīna ar nopūtu atzīmēja:
  - Titāns ir diezgan dārgs metāls. Bet es domāju, ka drīz mūsu dizaineri radīs daudz stiprāku tēraudu!
  Mārgareta sita basās kājas kopā:
  - Manas domas ir zirgu bars!
  Albīna iesmējās un teica:
  - Zilonis ir labāks! Viņš ir lielāks!
  Mārgareta pielēca rokās un rūca:
  - Žirafe ir liela! Viņš zina labāk!
  Pēc kā meitenes to paņēma un pēra ar zolēm. Tātad atskanēja pat dārdoņa. Un viņi pasmaidīja viens otram.
  Albīna teica:
  - Nē, pie tādiem karotājiem kā mēs, pat simts Staļinu no mums nebaidās!
  Mārgareta pagriezās uz rokām un čivināja:
  - Kāpēc simts? Varbūt tūkstoti uzreiz?
  Albīna kliedza:
  - Nav miljonu!
  Margareta teica:
  - Vai pusotrs miljards!
  Albīna norūca:
  - Vai triljons un ceturtdaļa!
  Šādas sacensības izskatījās smieklīgas un absurdas. Bet tajā pašā laikā ārkārtīgi smieklīgi. Meitenes pārtrauca nekaitīgo pļāpāšanu un sāka nodarboties ar atspiešanos.
  Mārgareta domāja par savu pagātni. Meitene no diezgan dižciltīgas ģimenes. Viņa ļoti maigā vecumā tika nosūtīta uz speciālo skolu. Es tur izgāju diezgan smagu apmācību. Viņa tika mācīta un trenēta fiziski. No vienas puses, tas padarīja meiteni stiprāku, bet, no otras puses, atņēma viņai bērnību.
  Tomēr Mārgareta ātri iesaistījās. Turklāt skolā bija pulciņi un izklaides. Skaistules peldējās baseinā, vingroja un šķīra.
  Un mēs mācījāmies, tostarp dažādas valodas. Protams, viņiem mācīja matemātiku, fiziku, dažādu klasiku. Brīvajā laikā Mārgareta mīlēja lasīt zinātnisko fantastiku. Viņai īpaši patika Žils Verns. Viņa zinātniskie atklājumi tika apvienoti ar interesantiem piedzīvojumiem. Daži izgudrojumu veidi joprojām nav pārspēti.
  Īpaši iespaidīgi bija šāviņi, kas ar vienu šāvienu spēja iznīcināt visu fortu. Šis ierocis varētu noderēt īstā karā.
  Margareta, uzzinot par Vācijas uzbrukumu Polijai, bija iedvesmota. Vācieši guva vienu uzvaru pēc otras un visi vienkārši dievināja Hitleru. Lai gan sākumā daudzu attieksme bija atturīga. Bet fīreram viss izdevās. Tai skaitā ekonomikā. Straujā ekonomikas izaugsme, armijas atdzimšana, Reinzemes un ogļu atradņu atgriešanās. Tad bezasins Austrijas anšluss. Vāciešus nedaudz satricināja konflikts ap Čehoslovākiju. Bet tad sekoja Minhene.
  Pēc tam šķita, ka Vācija visu ir panākusi mierīgi. Viņa pat atdeva Klaipēdas apgabalu. Bet tad sākās karš ar Poliju un divas dienas vēlāk Otrais pasaules karš. Daudzām, pat meitenēm, kļuva bail. Ko darīt, ja ir vēl viena sakāve? Taču trīs nedēļu laikā Polija sabruka, ofensīva pret Rietumvāciju nesākās un iestājās miers. Daudzi domāja, ka tagad būs miers.
  Pēc tam straujš uzbrukums Francijai. Un propaganda ar entuziasmu paziņoja: mēs uzvarējām!
  Un Mārgareta bija nokaitināta, ka viņa nepiedalījās šādā triumfā. Bet tas nav tik vienkārši. Karš ievilkās, Vācija, karojot, absorbēja vienu valsti pēc otras. Un kā pasaku varone viņa nocirta galvas saviem ienaidniekiem. Un tā Mārgareta devās uz fronti. Kā pilots. Viņa izgāja lidojumu skolu un nokļuva debesīs.
  Meitene uzreiz sāka gūt vairāk vārtu. Cīnījās ar krievu pilotiem. Uzreiz pamanīju zināmu padomju dūžu vājumu - viņu nevēlēšanos atkāpties. Bet tas ir pašnāvniecisks, kad jūs cīnāties pret tik spēcīgi bruņotu lidmašīnu kā ME-262.
  Margareta diezgan veiksmīgi iznīcināja padomju lidmašīnas. Viņa nepazina žēlumu, lai gan neuzskatīja sevi par cietsirdīgu. Un meitene cīnījās bikini, pat tad, kad bija nedaudz auksts.
  Un tas palīdzēja cīņā. Ne reizi viņas lidmašīna netika notriekta vai pat nopietni bojāta. Lai gan ME-262 parasti ir ļoti izturīga mašīna.
  Mārgareta nopelnīja sev Dzelzs krusta Bruņinieka krustu. Un, protams, viņa ar to lepojās. Un tagad viņai ir uzticēta vismodernākā iznīcināšanas mašīna.
  Albīna bija arī pilote no militārpersonu ģimenes. Arī muskuļota blondīne, apbalvota ar Bruņinieka krustu par dažādiem varoņdarbiem, galvenokārt debesīs. Bet Albīnai izdevās nedaudz cīnīties kājniekos. Viņa parādīja arī savu snaiperes klasi.
  Abas meitenes ir līdzīgas, bet arī atšķirīgas, protams, savās sejās. Bet viņiem ir izteikti muskuļi, ļoti spēcīgi fiziski. Tagad viņi izdarīja atspiešanos, izveidoja leņķi un čivināja:
  - Mēs esam lieli karotāji, varena valsts... Un savā ziņā esam ļoti mežonīgi un sātana kalpi!
  Pēc tam Albīna iesmējās un iebilda:
  - Kāpēc sātans? Vai varbūt visvarenais Dievs?
  Mārgareta pamāja.
  - Jā, ja mūsu armijai paveicas, tad bez Dieva citādi nevar būt!
  Albīna laboja savu draugu:
  - Ne bez Dieva, bet ar Dievu! Visvarenais mīl stipros un nežēlīgos! Āriāņi sagraus visus!
  Mārgareta ar apbrīnu iesaucās:
  - Un mums ir tāda tehnoloģija! Disku lidmašīnas ir brīnums!
  Albīna, enerģiski taisot stūri, piekrita:
  - Jā... Varam, ja gribam!
  Mārgareta loģiski paskaidroja:
  - Un tad, kad negribam, varam arī to izdarīt! Piespiedu zinātnieki no puses pasaules ar mums plēš!
  Meitenes sāka veidot stūri daudz enerģiskāk. Un viņu mašīna slīdēja pa gaisu. Tas atgādināja NLO. Tik brīnišķīgs inženierijas radījums. Kaut kas tāds, kas radīts ārpus planētai Zemei raksturīgā tehnoloģiskā līmeņa. Cita starpā disku plakne ir aprīkota ar vairākiem modernākajiem radariem. Dzirdēju pīkstienu...trauksmi!
  Meitenes pielēca un skrēja pie skatīšanās ekrāniem... Palielināja attēlu... Tā nu ir, pa priekšu lidoja ducis amerikāņu Mustangu un četras Airacobras. ASV lidmašīnas izlauzās no mākoņiem. Acīmredzot viņi pamanīja diezgan lielu disketi vai skenēja to ar radaru. Lai gan šādi lidojošie šķīvīši radarā praktiski nav redzami. Bet debesīs tie ir redzami no liela attāluma.
  Divas eskadras mēģināja uzbrukt diskam. Mārgareta nospieda kursorsviras pogas, lai paātrinātu. Un viņa devās uz aunu. Tik asi kā boksera dūre spalvas svarā, garām pazibēja lidojošais šķīvītis. Un trāpīja amerikāņu cīnītājam. Likās, ka dimanta griezējs būtu trāpījis dzelzi. Lija dzirksteles, un laminārā plūsma lidmašīnu sadrupināja spīdīgās skaidās.
  Albīna, turot kursorsviru ar kailiem pirkstiem, veikli apgrieza disku un atkal taranēja ASV gaisa spēku iznīcinātāju. Viņš sakrita gabalos. Un blondais terminators, turpinot kustību, saspieda vienu lidaparātu pēc otra.
  Mārgareta atzīmēja:
  - Mēs tos izdzēšam... Kā krītu ar dzēšgumiju!
  Albīna iesmējās un teica:
  - Viņiem nav nekādu iespēju!
  Diskete pārvietojās vairākas reizes ātrāk nekā amerikāņu lidmašīna. Un tiešām nebija nekādu iespēju viņu pamest. Turklāt vācu automašīnas manevrēšanas spēja ir vienkārši fenomenāla. Taču, saskaroties ar jaunu ieroci, amerikāņi rīkojās gudri: viņi izklīda. Un meitenēm bija strauji jāpaātrina vajāšana.
  Kad trāpīja ar disku, tas sāka dungot, it kā tiktu izņemtas mikroshēmas. Slavenais Belonzi disks visus sasmalcināja un sagrāva. Un tomēr viņš pat nenodrebēja.
  Meitenes smējās, dzenot ienaidnieku. Viņi apdzina un saplacināja, sagrieza. Tas atgādināja pūķi, kas dzenā vistas, un varbūt pat ātrāk. Un šāds griezējs bija vienkārši līdzīgs Iļjas Murometa dārgumu zobenam. Kas visu nocirta... Un izdevās gandrīz visu paspēt un notriekt.
  Meitenes iegrābās un gandrīz izlēca no krēsliem, ar rokām un kājām turoties pie skavām. Un kaut kā viņi joprojām turējās. Un viņi varēja turpināt cīņu.
  Bet pēdējais amerikāņu cīnītājs tiek apsteigts. Meitenes kratīja no pieres sviedru krelles. Un atkal mēs pārslēdzām disketi uz autopilotu. Albīna, iesūcot savu veidoto vēderu, ieteica:
  - Varbūt varam paēst?
  Margareta piekrita:
  - Tā ir laba ideja!
  Karotāji sniedzās ledusskapī. Albīna ar pirkstu nospieda pogu. Iznāca divas barojošā maisījuma tūbiņas. Meitenes uzmanīgi paņēma tos rokās. Smalki sagriezta cūkgaļa ar zirņiem un tomātu mērci. Uz katras tūbiņas etiķetes ir smieklīga cūka un tomāts ar zirņu kātu.
  Meitenes sāka uzmanīgi zīst, viegli piespiežot cauruli. Margareta atzīmēja:
  - Drīz mēs dosimies uz kosmiskajām pasaulēm. Tad varbūt šādu barību iedos astronautiem.
  Albīna piekrītoši pamāja ar galvu:
  - Jā, tas būtu lieliski! Lidojiet uz citām pasaulēm, apskatiet kaimiņu planētas.
  Mārgareta nosvilpa un sapņaini sacīja:
  - Jā, tas ir ļoti interesanti. Un kā izskatās šie citplanētieši? Viņi droši vien izskatās pēc cilvēkiem. Vai varbūt viņiem ir atšķirības?
  Albīna paraustīja plecus un ieteica:
  - Varbūt mēs varam satikt elfus. Pēc izskata tie ir līdzīgi cilvēkiem, taču cēlušies nevis no pērtiķiem, bet no kaķiem. Tāpēc viņiem ir smailas ausis un ļoti jauks izskats.
  Mārgareta ar mīļu smaidu atzīmēja:
  - Saka, elfi nemaz nenoveco!
  Albīna piekrītoši pamāja ar galvu:
  - Varbūt... Bet labāk, lai cilvēkiem būtu tāda laime!
  Mārgareta izsūca no caurules. Viņa norija noriju un runāja:
  - Jā... Nav nekā sliktāka par vecumdienām! Šajā ziņā tas ir vienkārši Dieva posts!
  Albīna noglāstīja savu kailo kāju. Iztēlojos puisi sev blakus. Tik garš, muskuļots, kā Apollo. Vai varbūt Hercules. Tad viņa iedomājās, ka viņš viņu glāstīja. Jā, tas būtu lieliski.
  Lai tad pārietu uz ko nopietnāku. Piedzīvot spēcīgus glāstus un glaudošus, karstus krūšu skūpstus. Kā spēcīgas vīrieša lūpas es glāstu sārtināto krūtsgalu. Un kā es gribētu mūžīgi palikt jauna un pievilcīga.
  Nekad nenoveco, esi mūžīgi jauns, slaids, sportisks!
  Albīna ar kautrīgu cerību ieteica:
  - Varbūt cilvēki kaut ko izdomās, lai nenovecotu?
  Mārgareta pārliecinoši atbildēja:
  - Agri vai vēlu, protams, vecums tiks uzvarēts... Bet jautājums ir, vai mēs to nodzīvosim?
  Albīna mēģināja mierināt savu draugu:
  - Ja āriešu zinātne var visu, tad paies laiks un viņi varēs augšāmcelt mirušos. Un tad būs vienalga, kad mēs nomirsim!
  Mārgareta smaidot teica:
  Izbaudīsim pasauli bez ļaunuma,
  Lai gan dažreiz ir grūti noticēt...
  Bērni spēlēsies un smiesies,
  Un mēs sasniegsim nemirstību... varbūt!
  Meitenes malkoja no caurulēm. Sagriezta gaļa, zirņi un tomāti, ļoti garšīga un barojoša kombinācija. Mārgareta iztēlojās arī savu nākamo vīru. Tik uzpumpēts un gudrs, ar augstu pieri. Viņai ļoti patika Spartaks. Cilvēks, kas dzimis kā valdnieks vai liels komandieris, izrādījās vergs. Kas attiecas uz Spartaku, Margareta lasīja itāļu rakstnieka romānu. Izcils mākslas darbs, to nevarēs nolikt.
  Tiesa, tas, ka Spartaks bija dižciltīgs trāķu vadonis, visticamāk, ir autora izdomājums. Nav pat zināms, vai Spartaks bija trāķietis. Viņš bija tikai trāķu sekcijas loceklis. Par Spartaka īsto vēsturi ir maz informācijas. Šķiet, ka viņš bija brīvi dzimis. Un viņi pat saka, ka viņš kalpoja kā leģionārs Romas armijā. Tad, kad karš pārcēlās uz Trāķiju, viņš pat dezertēja un cīnījās pret romiešiem. Viņu atkal sagūstīja un pārdeva gladiatoriem.
  Tad slava nāca Spartakam arēnā. Bet Spartaks varēja būt vācietis. Mārgareta iedomājās sevi gultā kopā ar šo varoni.
  Tas ir lieliski - tāds vīrietis! Sievietēm patīk joki. Mārgareta domāja, ka arī Spartaks ir neparasti gudrs. Viņš guva uzvaras pār romiešiem ar diezgan slikti organizētu vergu un nabagu armiju. Lai gan nē, gladiatoru vadītājs noteica stingru disciplīnu.
  Velti konsuli steidzās pie Spartaka. Viņš viņiem sagādāja vienu sakāvi pēc otras. Bet galu galā nodevība darīja savu. Un viņi uzvarēja Spartaku.
  Vergu karš nebeidzās ar uzvaru. Kas varētu būt par labu. Uzvarējuši vergi būtu iznīcinājuši Romas impēriju, bet vai viņi būtu varējuši kaut ko piedāvāt pretī? Šajā planētu daļā var rasties atklāts barbarisms. Tad kristietība nebūtu guvusi tādu masu popularitāti. Tātad tas nebūtu bijis imperatoram Konstantīnam, kurš ieviesa šādu reliģiju no augšas. Un laiks objektīvi bija pret kristietību. Tātad radās pilnīgi loģisks jautājums: vai jūs varat pierādīt, ka Kristus augšāmcelšanās nav pasaka?
  Visi augšāmcelšanās liecinieki un apustuļi nomira vai tika sodīti ar nāvi, un pēc tam apustuļu mācekļi. Protams, laika gaitā ticība sabruka. Un ar nemirstības solījumu vien nepietika. Turklāt citām tautām bija savs priekšstats par paradīzi. Ņem tos pašus ēģiptiešus. Viņiem ir vesela zinātne par mirušo esamību.
  Un, kad jautāja par pierādījumiem, laika gaitā tas kļuva arvien vairāk par ticības jautājumu. Un vai pats Konstantīns ticēja mieru mīlošajai kristietībai, gandrīz visu savu dzīvi pavadījis karos? Vai varbūt galu galā viņu nobiedēja neesamība un viņš gribēja vismaz kaut kādu pēcnāves cerību? Nav zināms... Bet nepieņemiet oficiāli Kristus autoritāti, vai tas bija viss... Vai kristieši ir izdzīvojuši divus tūkstošus gadu vēlāk?
  Tomēr tas ir pakārtots stāsts. Tātad japāņi uzvarēja šajā pasaulē Midvejā, un Hitlers pieņēma vairākus spēcīgus lēmumus, tostarp daudz agrāk pasludināja totālu karu un sāka cīnīties ar visu savu spēku. Un rezultāts: vācieši virzās uz priekšu visās frontēs. Un viņi guva panākumus daudzās frontēs.
  Mārgareta domīgi sacīja:
  - Nelaimes gadījumi ir kā posmi vēstures ķēdē, viena neveiksme un pilnīgs apvērsums!
  Albīna piebilda:
  - Viss pasaulē ir nejaušs, it īpaši veiksme, bet jūs, protams, beidzat ar daudzām nepatikšanām!
  Mārgareta paņēma cauruli ar kailajiem pirkstiem, pagrieza kātu un nospieda. Viņa nedaudz sūka gaļu un pamanīja:
  - Bet mēs neiekļūstam nepatikšanās, mēs uzvaram! Tāpēc pesimisms nav vajadzīgs.
  Albīna neiebilda:
  - Ir labi pusdienot, slikti ir uzvarēt, vēl sliktāk ir zaudēt sev!
  Meitenes apklusa. Paēduši viņus vilka gulēt... Un kāpēc gan nepagulēt pāris stundas. Tad vairs nebūs laika. Amerikāņiem ir daudz lidmašīnu, un viņi tās pastāvīgi dabūs.
  Meitenes atspiedās krēslos un ātri, it kā pavēles, aizmiga. Viņi sapņoja par kaut ko interesantu... Viņi atrada sevi kaut kādā jaunā pasaulē. Viņi iet savu ceļu. Visapkārt ir krūmi un džungļi.
  Un pēkšņi uz tikšanos izskrien zēns. Tāds blonds, muskuļots, ģērbies tikai šortos. Un milzīgs vilks kā vērsis steidzas viņam pakaļ. Meitenes noņēma no pleciem ložmetējus un sita tos ar uguni. Vilks bija ievainots. Viņš nokrita, aizrizdams savās asinīs. Zvēra rēciens bija tik neticami rāpojošs. Tas izklausījās tā, it kā tas nāk no kapakmeņa un atgādināja bifeļa un zirnekļa izsaukuma zīmju sajaukumu.
  Zēns apstājās. Viņš skatījās taisni uz priekšu ar zināmu izbrīnu. Zēnam izskatījās trīspadsmit vai četrpadsmit. Ļoti jauka seja ar vīrišķīgu zodu, skaisti veidotiem muskuļiem, slab abs. Viņas mati ir balti kā sniegs, viegli apkaisīti ar dzeltenumu, un āda ir tumša ar iedegumu.
  Ļoti glīts pusaudzis, kuru var piekārt uz plakāta - īsts ārietis. Izņemot to, ka zilas acis ir pārāk laipnas. Un smaids ir pērļains. Margareta un Albīna piegāja pie zēna un jautāja unisonā:
  - Sveiki! Kas tu esi?
  Zēns smaidot atbildēja:
  - Es esmu karalis Mets! Rozā miglas zeme.
  Albīna iesmējās un atzīmēja:
  - Karalis... Kāpēc basām kājām?
  Zēns ar nopūtu atbildēja:
  - Es kļuvu par apvērsuma upuri. Maršals Koršunovs sagrāba varu valstībā. Un viņi norāva manu karalisko kleitu un puskailu ar helikopteru iemeta džungļos, kas bija apsēsti ar savvaļas dzīvniekiem!
  Mārgareta iesmējās un pastiepa roku.
  - Tā jūsu Majestāte... Nu, ko, vai mēs varam jums palīdzēt?
  Karalis Mets neizpratnē paraustīja plecus.
  - Šaubos... Jūs esat tikai divi, un tur ir vesela armija ar ieročiem un helikopteriem!
  Albīna, apņēmīgi sita baso kāju, atbildēja:
  -Mums bija jācīnās arī ar armijām! Nē, mēs esam gatavi cīnīties par taisnīgu lietu!
  Mārgareta uzsita ar pirkstiem pa jaunā karaļa degunu:
  - Nebaidies, mēs esam ar tevi!
  - ES nebaidos! - Puisis lepni iztaisnoja savus ne pārāk platos, plūksnainos plecus. Un viņš piebilda. - Nu, es domāju, ka jādodas pie maniem pavalstniekiem, viņi atbalstīs karali.
  Albīna paskatījās apkārt un jautāja:
  - Kur doties...
  Mārgareta paskatījās apkārt... Visapkārt bija džungļi. Nedaudz atgādina Amazoni. Izauga milzīgas papardes. Bija daudz koku ar ziediem. Pumpuri izskatījās kā rozes, bet petūnijas - ar spilgtām krāsām, kā bērnu marķieri. Koku lapas bija lielas un sarežģītas formas.
  Lidoja lielas spāres, piemēram, albatrosi, un tauriņi ar metrus gariem spārniem plīvoja.
  Albīna paskatījās uz debesīm un iesaucās:
  - Šeit ir trīs saules!
  Mārgareta pacēla galvu un iesaucās:
  - Oho! Vai tā ir cita planēta?!
  Zēns karalis Mets pārsteigts pacēla uzacis:
  -Kāda vēl planēta?
  Mārgareta paraustīja plecus un jautāja:
  - Bet tā acīmredzami nav Zeme.
  Zēns iesmējās un atbildēja:
  - Tātad jūs esat no Zemes? No šīs skarbās planētas, kur spīdēja viena un tā pati gaisma!
  Mārgareta pasmaidīja un vēlreiz jautāja:
  - Vai jūs zināt Zemi?
  Jaunais karalis pamāja ar galvu:
  - Noteikti! Mūsu civilizācija nāk no turienes!
  Albīna uzmanīgāk paskatījās uz zēnu un sacīja:
  - Nu jā... Tu esi gluži kā cilvēks, tikai skaists!
  Karalis Mets ar gaišu galvu pamāja:
  - Un tu arī esi ļoti skaista! Palīdzi man atdot kroni, un es pats taisīšu savas sievas!
  Meitenes smējās. Margareta atzīmēja:
  - Vai jums nav par agru precēties?
  Zēns negatīvi pakratīja galvu:
  - Karaļi apprecas agri! Man jau ir četras sievas, ar tevi būs sešas, neskaitot harēmu!
  Mārgareta iesmējās vēl skaļāk.
  - Tātad tev ir harēms! Oho!
  Mets izpūta krūtis un atbildēja:
  - Kā ir ar karali bez harēma? Tas nebūtu prestiži! Es esmu lielas valsts monarhs, mēs jau esam palaiduši satelītu kosmosā!
  Albīna apskāva puisi aiz pleciem un iesaucās:
  - Mana mīļā... Es joprojām neiebilstu kļūt par tavu sievu!
  Jaunais karalis noskūpstīja meiteni uz vaiga, tad uz lūpām un iesaucās:
  -Tu smaržo tik garšīgi...Tu esi tik brīnišķīga...
  Oļegs Rybačenko ne tikai atradās šajā pasaulē, kur cīnījās nacisti, bet arī izcēlās citā Visumā. Kur notika patiesi brutāls un agresīvs kosmosa karš. Tur puika arī nokļuva tādā kā skrāpējumā.
  Kāpēc jums bija jāatbrīvojas no nemirstības? Nekas nenāk par velti. Un smagi strādājiet, zēn. Un esi patiesi bez nāves un jebkādām galējībām.
  Un Otrais pasaules karš dažādos visumos ir atšķirīgs. Un bieži vien vēl sliktāk, nekā tas bija reālajā vēsturē, jo Trešais Reihs ir ļoti spēcīgs. Un viņš tika uzvarēts burtiski ar brīnumu.
  Tātad Oļegs Ribačenko paveic varoņdarbus paralēlajā pasaulē.
  Uzbrukums Maskavai un cīņa par Rževu turpinājās. Izmantojot bumbu palaišanas iekārtas un saņemot triecienus no padomju raķešu artilērijas, ienaidnieks virzījās uz priekšu. Vācieši mēģināja to paņemt ar savu neskaitāmo aprīkojumu un sprādzieniem, kā arī ar raķešu salvīm.
  Progress bija lēns, pāri izdegušai zemei. Padomju cilvēki cīnījās kā bruņinieki... Rževs kļuva par otro Staļingradu nacistiem. Par viņu cīņās piedalījās visi iedzīvotāji.
  Neliela pionieru grupa turēja māju ar numuru trīspadsmit Ļeņina ielā. Zēni un meitenes ļāva nacistiem tuvoties un šāva ar šautenēm tieši savās smaidīgajās mutēs. Vai arī viņi meta ienaidniekam granātas ar paštaisītām sprāgstvielām. Un tādējādi viņi veicināja uzvaru.
  Vienpadsmitgadīgais Miška apklusa, viņa galvu sasita šrapnelis, bet meiteni Mašu nogalināja snaipera lode. Bet pārējie puiši cīnās ar neatlaidīgu izturību. Piemēram, Paška, izmantojot visus spēkus, iemeta paku zem transporta, liekot automašīnai ar ienaidnieka kājniekiem apgriezties. Bet tuvojas Sturmtigers un Strummamonts, bīstami ieroči uzbrukumiem lielajās pilsētās. Paška un divi citi zēni kopā ar viņu, riskējot ar savu dzīvību, velk mucu ar divu šķidru reaģentu maisījumu, kas, apvienojoties, veido spēcīgu sprāgstvielu. Puskailie puiši ir tik notraipīti ar sodrējiem, ka uz izbalējušā fona ir gandrīz neredzami.
  Paška velk ar grūtībām. Viņš ir ļoti tievs, izskatās pēc izkaltušas mūmijas ar ribām, kas izspraužas kā zari. Ir grūti vilkt stobru, bet, diemžēl, vienkāršas granātas ir bezspēcīgas pret Sturmmamont, kas sver simts piecdesmit piecas tonnas un bez kaujas komplekta. Pārējie divi zēni ir vēl tievāki. Lai gan viņiem ir tikai deviņi gadi, viņu kailās zoles ir tik ragainas, ka čaukst pa gruvešiem kā smilšpapīrs. Kādā brīdī kanonāde kļuva nedaudz klusāka, un kaulīgo pēdu rībēšana sasprindzināja manas ausis. Puiši būtībā visu gadu staigāja basām kājām un izturēja aukstumu, kad viņu kāju pirksti burtiski kļuva zili. Bet dīvainā kārtā tik ekstrēmi treniņi spartiešu stilā noveda pie tā, ka neviens no zēniem un meitenēm nesaslima.
  Un, ņemot vērā straujo zāļu un antibiotiku trūkumu, veselība ir ārkārtīgi svarīga. Bet patiešām, ja jūs no agras bērnības visu gadu valkājat bākuguni un šortus, tad jūs noteikti nesaaukstīsit un nesāpēsiet kaklu.
  Vēl viena lieta ir tā, ka jūs nevarat pierast pie bada, nevis pie sala. Un kāds ēdiens var būt gandrīz pilnībā aplenktā pilsētā? Kur vienīgais plānais ceļš ir izšauts gandrīz cauri.
  Paška saņēma lodi no pleca un sakoda zobus, sakoda lūpu, līdz tā asiņoja, lai nestenētu. Nē, viņš nedos fašistiem tādu prieku. Krievu karotājs sāpēs nevaid. Zēns pavilka mucu un kliedza uz puišiem:
  - Lauzi nagus, tev vēl jādzīvo!
  Puiši, saprotot, ka viņi šeit vairs nav vajadzīgi, ātri rāpjas prom. Viņiem ceļi un elkoņi jau ir ragi no rāpošanas pa gruvešiem, un viņi arī čaukst. Labi, ka jūs to nevarat dzirdēt apdullinošajā troksnī.
  Paška sakrusto sevi un kliedz:
  - Es kalpoju PSRS!
  Pastumj stobru zem Sturmmamont sliedēm. Atskan rūkoņa, kas kopā ar asinīm izsit asinis, un zēns tiek saplēsts gabalos. Bet Hitlera mašīna nevar izturēt plīsumu, sadaloties gabalos. Un cauri sabrukušam sienas gabalam izlido plata bumbas palaišanas stobra.
  Paška nomira, bet viņa dvēsele steidzās uz citu Visumu. Pats Černobogs pavadīja zēnu uz citu Visumu. Tur ir tāds gigantisks Tēva gredzens, tur kustas mirušo dvēseles. Un šie Visumi vairs nav daļa no Hyperveer sistēmas, bet ir neatkarīga sistēma. Cilvēka personība tiek saglabāta un arī viņa atmiņa, un tad viņš var pielietot savu dzīves pieredzi nākamajā Visumā, kur pārējie mirušie dzīvo tikai vienu reizi. Ja ķermenis nomirst vēlreiz, dvēsele tiks pārcelta uz nākamo Visumu, un cilvēks dzīvos trešo reizi... Ja viņš nomirst vēlreiz, tad pāreja notiks uz ceturto. Jo Dievs un Dievu Superdievs, Ģenerators, ir dižens pāri neskaitāmajam radījumu daudzumam. Un dvēseles klejojumiem nebūs gala, kamēr cilvēks neattīstīsies līdz tādam līmenim, ka pats kļūst par demiurgu Dievu.
  Tā ir gara hiperevolūcija. Un cilvēki joprojām atrodas zemākajā līmenī pašā troņa pakājē, kas ved uz visvarenību un visu vēlmju apmierināšanu. Agri vai vēlu katrs cilvēks savu mērķi sasniegs, pārdzīvojis daudzas dzimšanas un nāves un uzkrāto pieredzi. Diemžēl to, īpaši mūku un mocekļu, cerības, ka pēc šīs dzīves ciešanām viņi iegūs paradīzi, kas pilna ar saldiem augļiem un smaržīgiem ziediem, ir veltas. Tāpēc Bezgalīgais savā Hiper-visvarenībā, Virsradītājs, ir sagatavojis cilvēkiem kaut ko labāku nekā tikai paradīzi. Vismaz aktīviem cilvēkiem. Un tie, kas ir vāji un mazāk enerģiski, var paļauties uz kāda pieticīgāka sapņa piepildījumu. Iepazīstieties ar ģimeni un draugiem, kuri jums bija dārgi uz Zemes vai citās pasaulēs. Un dzīvot ar viņiem laimīgi labā pasaulē: bez kariem, bada, slimībām, vecuma un citām nelaimēm. Tikai uz šādu paradīzi nebūs jāiet vienai dzīvei un nevienai iemiesojumam.
  Un ka patiesībā pēc virknes atdzimšanu cilvēka varā var būt tāds spēks, ka viņš pats varēs izvēlēties savu laimes veidu. Vai darbība un bauda relatīvā mierā. Un tāpēc varbūt pat muhamedāņu paradīze ar harēmu, traukiem un dejotājiem var kļūt tik garlaicīga, ka cilvēks izvēlēsies sev ko vienkāršāku, kas ir daudz aktīvāks!
  Jo Dievs viņu sirdīs ir ielicis mūžību! Un cilvēks kļuva par dzīvu dvēseli, un miesa aizgāja pīšļos (uz zemes elementiem!), no kuriem tā tika radīta, un gars pie Dieva, kas to deva! Cilvēka gars ir Dievu Dieva, Tēva, elpa. Un dvēsele ir nemirstīga, jo tajā ir daļiņa no Visuma Visvarenā Radītāja. Un mēs neesam tikai māls. Mēs esam Demiurgu dievu mazbērni un viņu radinieki, nevis tikai radījums. Un Tas Kungs ielika viņu sirdīs mūžību. Jo Visvarenais Virs-Dievs, Vecāks, ir mūžība. Un katrā cilvēkā ir daļiņa no Hipervisvarenās Dievišķības, kas būtu jāattīsta sevī, tajā skaitā mācoties izturēt ciešanas, sāpes, nāvi un veikt varoņdarbus.
  Pionieru zēns nomira, lai kļūtu par princi jaunā visumā.
  Arī šo Černoboga parādīja mežsargiem... Galu galā tas ir rets skats uz citu pasauli, kas notiek vēlāk Bezgalīgajā mirušo valstībā.
  Paška pamodās jaunā ķermenī... Pēdējais, ko apmēram vienpadsmit gadus vecais zēns atcerējās, bija spēcīgas sāpes, kas plosīja vēnas, muskuļus, kaulaino ķermeni, un tad vieglums un svētlaime, kas sekoja. Un zeme acumirklī izpeldēja no zem zēna basajām kājām, kas pārvērtās mazā sudraba monētā un pazuda aiz spožāko zvaigžņu mirdzuma. Un tad sāka skanēt simfonija, kaut kas neticami majestātisks.
  Un tagad viņa ir atgriezusies savā ķermenī, pilna spēka un spara no veselīgas apetītes. Paška vēl ir puika, bet vairs ne tievs, nometnes izskats, kāds bija agrāk, bet muskuļots, stiprs, un iedegums uz viņa ādas nav gluži cilvēcisks, tumši zeltains. Zēns sajuta savu seju, nē, tā šķita pilnīgi cilvēciska, ar gludu un tīru ādu, un mati uz viņa galvas šķita mīksti un zīdaini pieskaroties. Vienīgi uz viņa plaukstu locītavām ir kaut kādas dīvainas rokassprādzes.
  Zēns pabāza dārgakmeni, un pazibēja hologramma. Parādījās neiedomājami skaistas meitenes trīsdimensiju krāsains attēls. Viņas sudrabainā balss mirdzoši čivināja:
  - Ak jūsu augstība! Jūsu dzimšana ir notikusi, un tāpēc valstībā būs svētki!
  Un gandrīz uzreiz pēc viņas vārdiem troņa telpā, kur atradās jaundzimušais mirušais zēns, uzliesmoja spilgtas, krāsainas gaismas, un sāka spīdēt prožektoru kūļi. Paška pēkšņi it kā ar vilni tika ievests milzīgā stadionā, kur viņu ar gavilēm sagaidīja raibs pūlis. Zēns paskatījās sev apkārt un pamirkšķināja acis. Gigantiskajā troņa telpā bija statujas un augšā griezās ļoti greznas un krāsainas lustras. Un sita daudzkrāsainas strūklaku strūklas.
  Un vispār pati pils vienlaikus bija gan futūristiska, gan senlaicīga.
  Lielākā daļa skatītāju bija skaisti zēni un meitenes, un meiteņu bija trīs reizes vairāk. Bez tiem bija neliels skaits divu veidu radījumu. Ļoti lielas, divus metrus garas, līdzīgas gorillām, tikai ar ausīm kā sikspārņu spārniem, pelēkiem un brūniem radījumiem. Un nedaudz mazāki oranžas un dzeltenas krāsas indivīdi, kas līdzīgi lapsām, taču to bija maz.
  Bez viņiem zālē griezās arī mehāniski vīriņi, kuri uz riteņiem nesa karaliskus ēdienus un greznus dzērienus krāsainos papīros.
  Paška pamanīja, ka zālē praktiski nav neviena vecāka gadagājuma cilvēku, un tāpēc radības, lai arī izskatījās pēc cilvēkiem, kaut kā bija pārāk gaišas ar zeltainu ādu, un viņu mati bija kā puķu ziedlapiņas. Jauka publika, bet pārāk daudz. Un viņu ausis, kas nav gluži cilvēciskas, izskatās kā uz pusēm pārgriezts rožu pumpurs.
  Kur viņš ir? Vai tās varētu būt debesis? Pēdējā laikā pareizticība un pionieri ir kļuvuši tuvāki, un priesteri sola dāsnu paradīzi tiem, kas miruši par Tēvzemi.
  Varbūt priesteri nemelo? Tagad viņš vairs nav basām kājām, sodrēju notraipīts un saskrāpēts zēns cīņās par Rževu. Nē, princis stāv viņu priekšā. Arī vēl puika, bet mirdzoši koši dārgakmeņiem rotātos zābakos, ļoti greznā, lai arī nedaudz vecmodīgā uzvalkā. Uz jostas mirdz zobens, kura rokturis bagātīgi rotāts ar dārgakmeņiem. Tas ir pat dīvaini: roboti, televizors un tajā pašā laikā pils vide.
  Tiesa, arī publika ir ģērbusies savā veidā. Puiši ir viduslaiku kamzolos un greznos zābakos, bet meitenes augstpapēžu stikla čībās un caurspīdīgās kleitās, kas neslēpj ķermeņa skaistumu.
  Divas meitenes, iespējams, kalpones, izskrēja prinču priekšā: viņas bija basām kājām īsās baltās kleitās un kailas, ar plānu, spīdīga auduma sloksni, kas tik tikko sedza viņu lieliskās krūtis. Viņi bagātīgi izkaisīja rozā ziedlapiņas zem jaundzimušā prinča papēžiem.
  Paška tagad ir karalisks cilvēks, bet viņš bija izsalcis, tievs, nekaunīgi netīrs pionieris. Un lepnuma sajūta piepilda viņa dvēseli. Godīgs pionieris - ir taisnīgums.
  Mirdzošajā tronī parādījās meitene karaliskās drēbēs un apmēram divdesmit vai vairāk gadus vecs jauneklis. Viņi sveicināja Pašku, kurš viņiem veltīja pionieru sveicienu.
  Jauneklis bija nēsājis kroni un svinīgā tonī sacīja:
  - Tu esi varonīgi nogalinātais bruņinieks, kuru Dievi noteica par manu mantinieci un labo roku!
  Paška uz to atbildēja pieticīgi:
  - Es nezinu, jūsu majestāte. Simtiem un tūkstošiem padomju cilvēku krita ne mazāk varonīgi kā es! Un es domāju, ka viņi ir pelnījuši ne mazāku atlīdzību debesīs!
  Šīs pasaules karalis svarīgā tonī teica:
  - Šeit mēs visi esam, kas nodzīvojuši vienu dzīvi un saņēmuši citu. Atlīdzība ne vienmēr ir taisnīga. Arī es nebiju viens no labākajiem cara armijas virsniekiem, bet saņēmu karaļa titulu. Bet viena no baskāju meitenēm ir pats Makhno tēvs!
  Kalpu meitene atcirta šos vārdus un ierunājās:
  -Bet es iemācījos priekus, kas jums, vīrieši, ir nepieejami!
  Karalis skarbi atbildēja:
  - Tev, vergs Makhno, netika dots vārds! Piesien viņu pie goblinu staba, lai viņa varētu iegūt savu daļu no skropstām.
  Meiteni satvēra gorilla ar plēvainām ausīm piecās falangās un aizvilka uz stabu. Meitene nesekmīgi mēģināja pretoties, taču viņai ar pātagu smagi iesita pa augšstilbiem. Pēc tam viņa iekoda goblinam ķepā, bet tika iesita pa zodu un nokarājās, zaudējot samaņu.
  Karalis būtu apmierināts, bet Paške ne visai. Nav labi, ja es situ sievieti, pat ja tas ir pats asiņainais despots un bandīts Makhno. Dažreiz liktenim patīk izspēlēt cilvēku. Vai precīzāk, Demiurgu dievi. Nelieši dažreiz saņem pēcnāves izrēķināšanos, bet ne vienmēr tiešu. Daži var iemiesoties kā invalīdi, daži par vergu vai vergu. Bet pats Viņa Majestāte nav nekāds eņģelis, bet gan tīksminošs virsnieks Švinders. Ne sliktāks par citiem virsniekiem, bet arī ne labāks. Un man paveicās, kā jau Visocka dziesmā, jau otrajā dzīvē izaugt par monarhu. Tiesa, ne uzreiz, bet tad, kad bijušais karalis tika nogalināts. Šeit parādījās iepriekš snaudušās spējas.
  Paška paskatījās un klusēja. Viņš vairs nejutās pilnīgi laimīgs. Un ne tik patīkamā monarha balss paziņoja:
  - Un tagad jums jāpiedalās tradicionālajā rituālā prinču kronēšanas laikā! Tagad notiks liela, īpaši bīstama iepriekšējās dzīves noziedznieka sods ! Jo es ticu, ka grēkiem jāsaņem atmaksa!
  Atskanēja rīboša skaņa, un grīda troņa priekšā sāka attālināties. Skaņa bija maiga, roboti slaucīja putekļus, un stienis pacēlās debesīs. Parādījās kaut kas līdzīgs tērauda horizontālai joslai. Zēns bija tikai pieķēdēts ar rokām pie resna šķērsstieņa, bet pie kājām pieķēdēts stienis. Rokas bija savītas no muskuļotajiem pleciem un bija skaidrs, ka slodze zēnam sagādāja šausmīgas sāpes.
  Zoja un Viktorija uzreiz atpazina šo muskuļoto zēnu kā Oļegu Ribačenko un ar gaudām vērsās pie Černobogas:
  - Ko tu dari, tumšais?
  Hiperuniversālā ļaunuma virskungs klusi atbildēja:
  - Šī zēna vainas dēļ jūs nevarat turpināt cīnīties šajā visumā un nodrošināt PSRS uzvaru! - Černobogas skatiens kļuva stingrāks. - Piekrītu, tas ir pietiekami nopietns noziegums, ka nepietiek pat ar vārīšanu eļļā!
  Zoja lūdzošā tonī teica:
  - Bet tas ir lielākais piespiedu grēks!
  Černobogs drosmīgā tonī atbildēja:
  - Viņi tevi izmisīgi sita, ja tu nejauši! Ticiet man, viņi pret šo bērnu izturējās ārkārtīgi maigi!
  Goblini stāvēja pie sasietā Oļega malām. Zēns bija pilnīgi kails un viņa muskuļi bija pietūkuši no stieņa svara, kas bija pieķēdēts pie kājām. Paška šaubījās un jautāja:
  - Kāda ir viņa vaina?
  Karalis augstprātīgi atbildēja:
  - Fakts ir tāds, ka viņa dēļ Padomju Krievija palaida garām savu lielāko izredzes glābt!
  Paška klusi jautāja Oļegam Rybačenko:
  - Tā ir patiesība!
  Puisis, būdams saraustīts ar plauktu, grieza zobus:
  - Jā! Tā ir mana vaina!
  Sekoja lakonisks monarha rīkojums:
  - Sit!
  Un goblini sita zēna kailo muguru ar ķēdēm, cik vien smagi varēja. Āda pārplīsa, un Oļega Ribačenko seja kļuva sarkana. Bet zēns, savilkdams žokli un nodrebēdams, turējās un neizlaida raudu. Un goblini ar aukstu niknumu turpināja pulku. Viņi sita no visa spēka un pārliecinoši pārgrieza puiša ādu.
  Paška godināja, neskatoties uz mežonīgajām sāpēm, Oļegs Ribačenko nekliedza, bet tikai smagi elpoja. Lai gan spīdzināšana pastiprinājās. Ķēdes uz plastmasas roktura sāka uzkarst un kļuva sarkanas. Tāpēc tagad katrs jauns sitiens ne tikai sagriež ādu, bet arī sadedzināja to vietā ar gaļu.
  Istabā plūda spēcīga ceptas gaļas smarža. Sāpes bija briesmīgas. Oļega acis bija izspiedušās no dobumiem, seja kļuva zila, no rīkles tecēja asinis, bet tomēr ar titānisku gribas piepūli viņš savaldīja rēkoņu, kas bija gatavs izbēgt no rīkles. Bija jūtams, ka šis zēns ir piedzīvojis nežēlīgu pieredzi. skolā, tostarp zvaigžņu un kosmosa karu pasaulē. Oļegs iedomājās, ka es viņu pēršu ar slotu karstā vannā un kļuva daudz vieglāk.
  Balti karstās ķēdes sita un dedzināja Ribačenko no kakla līdz pašiem papēžiem, ko goblini sita ar gājienu, bet apdegušais un ievainotais zēns joprojām negribēja zaudēt samaņu. Paška uz to paskatījās kā apburts. Viņam bija žēl sava līdzcilvēka, gandrīz tāda paša vecuma, bet, no otras puses, tā bija viņa vaina, ka PSRS, kas jau knapi turējās, nokļuva uz pašas iznīcības robežas. Nu, vai tiešām kaut ko tādu var piedot? Galu galā pats Staļins aicināja izrādīt nežēlastību pret ienaidniekiem. Turklāt puika ir ļoti muskuļots un nemaz nav novājējis, lai gan viņam nav ne pilītes lieko tauku.
  Tas nozīmē, ka īstu izsalkumu neesmu piedzīvojusi, un arī tas neizraisa simpātijas...
  Pēkšņa rūkoņa, kas iznira no bungādiņām, satricināja pili. Mūris sabruka, un garāmejošais sprādziena vilnis kā tukšas pudeles izklīdināja cilvēkus, uzmeta troni kā tornado... Viss notika it kā spēcīgas zemestrīces laikā, viesuļvētras tempā. Un pēc brīža parādījās ļaundari. Ļoti līdzīgi gobliniem, tikai ne kaili kažokā, bet gan formās.
  Horizontālais stienis no trieciena sabruka un šķērsstienis salūza. Brutāli piekauts un apdegumiem klāts, Oļegs Ribačenko uzkrita uz Paška. Visa viņa mugura un krūtis, kas sabruka vergu zēnam princim, tika sadedzināta un salauzta. Tomēr zēns joprojām turējās pie apziņas un čukstēja pionierim:
  - Šī ir mūsu iespēja!
  Un no Paškas jostas viņš izvilka pistoli ar dimantiem. Viņš vienreiz izšāva viņam rokudzelžos. Viņi pārsprāga, kam sekoja divi šāvieni pa važām, kas turēja viņa kājas. Neskatoties uz mocību pilno spēku, Oļegs Rybačenko saglabāja spēju kustēties, un viņa garīgā uztvere bija spēcīgāka nekā jebkad agrāk. Princim pie jostas karājās daži no visattīstītākajiem burvjiem valstībā.
  Un goblini, kas ielauzās, neslēpa savas jūtas un dzīvnieciskos instinktus. Viņi gribēja iznīcināt pēc iespējas vairāk dzīvo būtņu un visur šāva.
  Oļegs Ribačenko tik tikko paguva atgrūst Pašku, un vietā, kur tikko gulēja puika-princis, bija tikai pusmetru plats un metru dziļš krāteris, kura malas kūpēja un dzirkstīja. Pats Rybachenko Jr atklāja pārliecinošu uguni uz ienaidnieku. Pirmie pieci goblinu iebrucēji tika nogriezti ar pirmo sprādzienu.
  Zēns pagriezās un pacēla burvi, ko karalis bija nometis ar kājām, un nospieda pogas ar kailiem pirkstiem. Kosmosa pasaulēs Oļegs Ribačenko jau bija ticis galā ar līdzīga veida ieročiem un tāpēc rīkojās ļoti pārliecinoši. Vēl ducis goblinu steidza savas dvēseles uz pārpasaulīgajām pasaulēm, jo zēns šāva no rokām un kājām.
  Un vispār nekāda joku kauja neizcēlās. Ievērojami spēki bija gatavi cīnīties. Kad bijušie cilvēki cīnījās savā starpā... Tikai nedaudz citādākos miesās.
  Oļegs, šaujot un izvairoties no ienaidnieka naglu raustītājiem, domāja: kas ir šie goblini? Vai tie ir cilvēki un, ja jā, kādus noziegumus viņi ir pastrādājuši uz planētas Zeme? Goblinus parasti izmantoja pasakās, lai attēlotu ļaunumu un kaut ko stulbu.
  Zēns mežsargs pacēla un nometa beigtos elfus, kuros iemiesoja staru metējs, kurš nu bija kļuvis par mirušo. Un tagad viņš sāka šaut ar abām rokām.
  Pieredzējušais Paška izvilka no jostas vēl vienu burvju spridzinātāju un sāka šaut uz arvien vairākiem skrienošiem un uzbrūkošajiem agresoriem.
  Tad parādījās milzīgs lidojošs šķīvītis, kā līnijkuģis, un no tā izlēca arvien vairāk goblinu un reti redzētu lapsu. Tomēr elfu valstībai piederošie spārnausainie (goblini) nekavējās atšaut uz saviem radiniekiem. Tātad sitienu apmaiņa ritēja pilnā sparā.
  Oļegs Ribačenko tagad bija spārnos. Viņš palaida vaļā burvju spridzinātāju uzliesmojumus, noliekot rindu pēc rindas savācot monstrus. Daži goblini tika pārogļoti no kaitīgajām magoplazmas injekcijām, bet citi, pakļuvuši zem gravitācijas izstarotāja, izlaida zaļas un zilas asiņu strūklakas. Bet tas tikai padarīja to karstāku, un tuvojās bailēm līdzīgi spārnotie dunči.
  Savukārt viņus no pils trāpīja pretgaisa lielgabali. Visas debesis bija iekrāsotas, līdz acs āboli sāpēja ar lielisku uguņošanu.
  Oļegs Rybačenko agresīvi runāja:
  Grēcīgs cilvēks dabūs savu
  Tas būs kā zirneklis, kas deg ugunī,
  Ticiet man, šis ir grūts gadījums -
  Grēcinieks pielūdza sātanu!
  Tomēr sātana un Černbogas jēdziens nepavisam nav identisks. Sātans ir dumpīgs eņģelis - radība, Černoboga ir mūžīgi pastāvošā Ģeneratora hipostāze. Un šī ir viņu kolosālā atšķirība. Jo Černobogs ir dēls un ģimenes daļa, nevis viņa ienaidnieks! Vārds sātans tiek tulkots kā ienaidnieks.
  Paška trāpīja goblinam. Palika tikai matainas apakšējās ekstremitātes. Kopumā elfi šāva daudz efektīvāk. Kas ir šis puisis ar spārnausu? Ir gorilla!
  Paška tik tikko izvairījās no sakāves, taču viņam izdevās atlēkt, tikai sajūtot karstumu uz pleciem. Kamzola dārgais audums bija nedaudz pārogļots.
  Meitenē iemiesojies vecais vīrs Makhno arī cīnās un šauj ļoti precīzi. Tomēr ne velti viņš tiek uzskatīts par brašu priekšnieku. Kā dziesma saka. Jūs un es vienmēr esam saspieduši neticīgos kopā un vadījuši cekulus un krievus - vienu atamanu. Bet tad man nedaudz nepaveicās ar atamaniem! Bet mēs būsim vienoti - par spīti visiem!
  Oļegs Ribačenko ar uguni nopļāva simts goblinus un teica:
  -Karā viss ir atļauts, un viss pienākas tam, kurš var nogalināt jebkuru!
  Paška tam piekrita un sāka šaut vēl biežāk un cenšoties parādīt tādu pašu precizitāti kā šis sakropļotais, bet nesalauztais puisis.
  Elfi pamazām konsolidējās un palielināja savas rezerves. Cīņa izvērtās visā pilnībā nopostītajā un pārogļotajā pilī.
  Un atkal radās priekšstats par kaujām par Rževu. Pilsēta, pārvērtusies par drupu kaudzi, nepadevās. Komjauniete Nataša, satvērusi rokās automātu, šāva uz Krautiem. Skaista meitene, viņa bija ļoti netīra un tieva: āda un kauli. Bet seja ar vīrišķīgu zodu un lielām zilām acīm saglabāja savu skaistumu. Natālija bija ievainota vairāk nekā vienu reizi, taču viņa izturēja "skrāpējumus" uz kājām. Viņas bieži saplēstā un steigā uzšūtā šinča kleita izskatījās kā ubaga lupatas. Līdzību ar ubagu vairoja basās kājas, visas klātas ar nobrāzumiem un sasitumiem, kaut arī skaistā, harmoniskā komjaunatnes kareivja kāju forma un audekla soma, kurā meitene slēpa granātas ar aizdedzinošu maisījumu.
  Nataša uzsprāga, izlādēdama vēl vienu ragu. Tas ir tikai filmās, ir tādi supermeni, ka ar vienu sprādzienu nocirta duci karavīru. Īstā kaujā, nedod Dievs, lai no simtiem ložu būtu kaut viens precīzs trāpījums. Zēns terminators Ole Rybachenko un meitenes mežsargi šajā gadījumā ir pasakains izņēmums.
  Bet Natālija atspiedās pret sabrukušo sienu un piesardzīgi palūkojās ārā no salauztu ķieģeļu kaudzes. Pilsētā ir tik daudz gruvešu un barikāžu, ka nacisti nevar izmantot savus spēcīgos tankus, lai izlauztos cauri, un ir spiesti nelielās grupās iesaistīties nelabvēlīgā kājnieku kaujā.
  Ir karsts, un gandrīz visi sieviešu bataljona karotāji cīnās basām kājām, un viņi ir netīri kā cūkas. Taču nav laika mazgāties, un netīrumi palīdz maskēties pārogļotajā un degošajā Rževā un līdz ar to izdzīvot. Tomēr tikai 1943. gada 1. janvārī Trešā Reiha sabiedrotie tika nogriezti. Un vācieši bija spiesti pamest šo leģendāro dzega. Cik ļoti tas palīdzēja Sarkanajai armijai cīņās par Maskavu.
  Nataša to zina tikpat labi kā jebkurš cits. Un tāpēc viņa dzied dziesmu, lai uzmundrinātu visus pārējos karotājus, no kuriem daudzi cieš no smagām brūcēm;
  
  Pasaule ir pilna ar cīņu un ciešanām
  Tā tas ir bijis kopš seniem laikiem,
  Kad Ābels krita un Kains piecēlās,
  Ļaundaris tiek pie vainagu armādas!
  
  Tāda ir cilvēka vajadzība,
  Nežēlīgi sērot daudzus gadus...
  Un tā tas gāja līdz pat laika beigām,
  Ka drosminieki tiek apbalvoti tikai ar ķēdēm un stabu!
  
  Bet ticiet drosmei, karavīrs neatstās,
  Visvarenais stienis mūs neatdos -
  Tāpat kā svētās krievu grāmatas,
  Visvarenais Svarogs nāks uz Zemes!
  
  Nāks laikmets - kur cilvēki ir laimīgi,
  Kur nav ciešanu un summa ir liela!
  
  Kur medū vienmēr būs dateles un plūmes -
  Un visi saņems atlīdzību kā traki!
  
  Mūsu dārgās bezgalīgās Krievijas iedzīvotāji,
  Es pavēlu, it kā vainags uzziedētu vasaras dienā...
  Un tad cilvēce kļūs stipra,
  Dosimies uz tālām zvaigznēm!
  
  Nav iespējams palikt uz šūpuļa Zemes,
  Mūs velk magnēts un kosmoss sauc...
  Nav brīnums, ka, pārbaudot zīmējumu, mēs sērojām -
  Un veiksim stingru laimes aprēķinu!
  
  Cik brīnišķīga ir dzimtā mācība,
  Ko Visvarenais mums ir devis caur savām Vēdām...
  Un mūsu dzimtenei ir zelta gredzens,
  Salauz dusmu važas, salauž vajadzības!
  
  Tēvzeme cels sapni par komunismu,
  Tajā viss būs par brīvu - alkatība pazudīs!
  Tālajiem kvazāriem tūrisms ir mīļāks,
  Un lidojums ar kājām bērniem uz zilo zvaigzni!
  Pēc savas dzejas daļas nodziedāšanas Nataša iemeta aizdedzinošu maisījumu kājnieku kaujas mašīnai, mēģinot pietuvoties viņai. Un vācu transports pilnībā aizdegās un sāka izdalīt melnas, nodriskātas liesmas mākoņus. Meitenei paveicās, ka lūkas vāks bija vaļā. Un krauti, kas arī no karstuma nīkuļoja, izrādīja nespēku. Un tos apņēma liela aizdedzinoša pudele.
  Detonācija nenotika, jo pašas kastes bija aizsargātas, bet lielgabalā ielādētā šāviņu josta iestrēga un sāka agresīvi plīst. Un no lūkas izlidoja saplēstais SS Haupmana līķis.
  Bet tad cita kājnieku kaujas mašīna trāpīja ar smagajiem ložmetējiem. Komjaunietei izdevās izlēkt, bet viņas draugs un piecus gadus vecais puika Koļa, kurš nesa krājumus, tika notriekti. Nabaga bērns, ko viņš darīja šajā kaujā? Viņš ar visu spēku palīdzēja pieaugušajiem, centās Sarkano armiju kopā ar visiem pārējiem vest uz uzvaru! Un tagad neprātīga lode ir saplēsusi viņa gaišo galvu.
  Vienīgais mierinājums bija tas, ka viņam nebija laika piedzīvot sāpes.
  Bet Jekaterina Jarova nomira daudz sāpīgāk. Lielkalibra lodes plosīja viņas krūtis un muguru. Un jūs mirstat no apdullinošām ciešanu fāzēm. Likās, ka ap tevi būtu apvītas divas čūskas. Viens ir karsts kā uguns, otrs ir aukstāks par nāvējošu ledu. Un viņi žņaudz meiteni elles krampjos. Katrīna vaidēja un cieta. Viņas kailās, putekļainās, ar asinīm notraipītās kājas krampji raustījās, un kaili pirksti mētājās ar šķembām ar pārogļotu napalmu.
  Nataša piegāja pie draudzenes un čukstēja viņai:
  - Uzgaidi! Drīz būs vēl viens! Daudz labāka dzīve!
  Te meitene uz brīdi iedomājās komunismu. Karaliste, kurā ir pilnīgi viss. Un visi sapņi piepildās kā pasakā. Un viņa tur varēja satikt savus vecākus, kuri gāja bojā zem bumbām. Bet, diemžēl, pasaka ir meli...
  Uz Natašas netīrajām un pelēkajām krēpēm krīt šķembas, ko notriekuši lielkalibra ložmetēja šāvieni. Murgains un rāpojošs. Bet meitene joprojām čukst:
  
  - ES ticu! Ceru! ES mīlu!
  Un karotāja pēkšņi pielec un iemet Molotova kokteili, ieliekot visu savu naidu šajā impulsā. Pudele sasniedz BMP un saplīst uz tā. Bet aizverot lūku, mašīna iekšā sadegs vai nē, izredzes ir apstrīdamas. Ložmetēja uguns ierodas vēlu, un Natālijai izdodas trāpīt zemē un pieķerties salauztajam betonam. Un uz viņas saskrāpētās, gandrīz kailās muguras līst visādi gruži.
  Pēkšņi atskan dārdoņa un ložmetēja šāvieni apklust. Tieši pionierim Leškam izdevās pietuvoties instalācijai "Strela" - kaut kas līdzīgs padomju dizaineru uzlabotam faustpatronam. Vienreiz lietojams ierocis, bet diezgan efektīvs. Un bruņots ar diviem gaisa lielgabaliem un četriem lielkalibra ložmetējiem, fašistu transports tika iznīcināts. Un pionieris, lai arī maza auguma, ir ātrs un var nēsāt Strela-2. Tagad viņš atgriežas pēc jauna, vienkārša, bezatsitiena ieroča, kuru ir pilnīgi iespējams izgatavot, izmantojot pašdarinātu metodi.
  Un Otrā pasaules kara pasaulē notika forši notikumi.
  Džeina, Gringueta, Malānija un jaunpienācēja Matilda piedalījās desantā Kubā. Meitenes brauca uz tanka Goering-4. Šī ir jauna automašīna, kas radīta, pamatojoties uz Čērčila evolūciju. Šī tvertne tika nedaudz atvieglota, lai uzlabotu braukšanas veiktspēju. Rezultātā tika izveidots transportlīdzeklis, kas sver piecdesmit septiņas tonnas ar 88 mm lielgabalu un 152 mm bruņām pieres leņķī un 102 mm bruņu un aizmugures leņķī. Aizsardzībā un bruņojumā šī tvertne bija zemāka par E-50, taču tai bija dzinējs ar jaudu līdz 1200 zirgspēkiem. Visām automašīnām vēl nebija pietiekami daudz gāzes turbīnu. Tomēr tvertne izrādījās laba. Aizsardzības līmeņa ziņā tas nebija zemāks par Tiger-2 priekšā un pat pārāks par sāniem.
  Cementēto bruņu kvalitāte ir lieliska. Lai gan pati tvertne ir nepilnīga. Bet, ņemot vērā Tīģera svaru, tam ir labāka aizsardzība. Un jebkurā gadījumā labā ātrumā.
  Džeina svilpo dziesmu.
  Gringueta spiež basās kājas uz pedāļiem. Malānija atzīmē:
  - Šķiet, ka kubieši nemaz negrib pret mums cīnīties!
  Gringeta iesmējās un atbildēja:
  - Drīzāk pat viņi mūs uzskata par saviem atbrīvotājiem. Kas Kubai ir Amerika? Drīzāk viņi uz to skatās kā uz okupantu.
  Džeina izstiepa savas kailās, graciozās pēdas. Tvertnei bija lielas nogāzes sānos, kas radīja nelielas problēmas ekipāžai, bet vienlaikus palielināja transportlīdzekļa izturību. Frontālās bruņas atrodas 45 grādu leņķī, kas dod lielu rikošetu. Tagad pret viņiem ir divi Pershings. Viņi atklāja uguni.
  Gringeta atspieda kailās, iedegušās pēdas pret metālu un notēmēja ieroci.
  Viens no amerikāņu šāviņiem trāpīja tanka pierē. Tas nav liktenīgs, nāves dāvana iegāja rikošetā.
  Gringeta izšāva, tēmējot uz torņa pieri. Pershing frontālās bruņas ir tikpat biezas kā Goering-4, un racionālais slīpuma leņķis ir vēl mazāks. Tātad jaudīgākais 88 mm lielgabals iekļūst metālā.
  Gringueta saka, laizīdama lūpas:
  - Un būt augstprātīgam ar sapņiem - kurš gan varētu sacensties... Kāpēc gan skolēnam jācīnās ar atbalstošajiem pankiem!
  Pershing aizdegās. Kaujas komplekts sāka plīst. Tad dārdēja, beidzot noraujot torni.
  Gringeta pārvietoja ieroci uz citu tanku. Viņa nemaz nebija samulsusi, ka viņas mašīna kustas un kustoties nācās šaut. Karotājam jau ir ievērojama pieredze. Es iekļuvu trīsdesmit ceturtajā. Un tiem ir mazāki torņi nekā Pershings.
  Ciema meitene murrāja:
  - Es esmu visskaistākā un stiprākā!
  Viņai jau bija pieredze. Turklāt Pershings ir nekustīgi, kas nozīmē, ka tiem ir daudz vieglāk trāpīt. Salauztais tornis drūp kā stikls.
  Malānijas intonācijas:
  - Tas saplīsīs fragmentos - mēģini tos atrast!
  Matilda teica:
  - Tikai debesis, tikai vējš, priekšā tikai prieks!
  Peršingi tiek iznīcināti, un vācu tanks atkal metas kaujā. Karotāji pat sāk dziedāt.
  Priekšā ir akumulators... Viņi pagriež savu tanku, lai uzņemtu šāviņus un šautu.
  Gringeta saka, uzsitot ar kailajām, graciozajām kājām pa bruņām:
  - Es trāpīju tikai vienu reizi... Tik drosmīgi!
  Malanya piebilst:
  - Un izveicīgs! Augstākās klases ložmetējs!
  Gringueta piebilst:
  - Nevis uzacī, bet tieši acī!
  Un atver uguni, lai nogalinātu. Viņa nebaidās no ienaidnieka ieročiem. Šauj pārsteidzoši precīzi. Kopumā šie četri ir lieliski. Meitenes no Lielbritānijas, kas tagad ir kļuvusi par Trešā Reiha daļu ar ļoti nosacītu autonomiju.
  Tagad nāk Kubas iekarošana. Gringeta ļoti precīzie šāvieni apklusina vienu ieroci pēc otra. Akumulators izmisīgi spļauj, bet ieroču izvirdums pamazām izgaist.
  Džeina noglāsta Gringeta gaišo galvu ar basu kāju un saka:
  - Tātad tev tas ir jātur!
  Un kunga meita ķiķina. Viņas kailā zole ir ļoti kutinoša un pārsteidzoši patīkama no šādiem pieskārieniem. Tas ir kā staigāt pa šķiedru audeklu. Un meitenes papēdis ir tik apaļš un vilinošs.
  Gringeta ar rādītājpirkstu kutina zoli un maigi saka:
  - Tu esi ļoti skaista, pareizi... Bet, lūdzu, nenovērsiet mani no šaušanas.
  Džeina iesmejas pretī. Un rotaļīgi tvīto:
  - Un tu man patīc, kā tu, tāpat kā tu, un man vairs nav neviena drauga uz pasaules!
  Gringeta atbildēja ar nopūtu:
  - Es mīlu puišus... Lai gan tu noteikti esi jauka. Interesanti, kā izskatītos tavs dēls?
  Džeina atbildēja ar harpijas smaidu:
  - Es domāju, ka viņš būtu ļoti izskatīgs un tu viņu mīlētu!
  Gringeta sarullēja gurnus, viņa iztēlojās, ka viņā ienāk varens vīrs ar lielu cieņu. Kāds tas ir prieks. Cik patīkami ir sajust Herkulesa svaru vai vēl labāk pašam uz tā braukt. Ak, man vajadzētu pagaidīt cīņas pauzi un lēkt pie vīriešiem. Labāk no SS, puiši lieli.
  Džeina arī sapņoja par glāstiem. Ar vīrieti vai skaistu meiteni tam nav nozīmes. Abi ir patīkami savā veidā. Tas ir tas, ko daudzi nesaprot. Kā jūs varat mīlēt viņus abus? Tomēr Džeina noteikti nav no tām dāmām, kuras sauc par prostitūtām. Viņai patīk stipru ķermeņu glāsti un pieskārieni.
  Bet akumulators tika iznīcināts. Trešā Reiha tanki steidzas uz priekšu. Topošā karotāja Matilda ar pārsteigumu balsī saka:
  - Un karš ir vieglāks, nekā es domāju... Un man arī bija bail!
  Malānija smejoties atzīmēja:
  - Grūtākais ir tas, ka notiek kauja, un vajag iet lielā mērā... Tā tiešām ir problēma.
  Matilda, kura vēl nebija paspējusi pierast pie rupjā karavīra humora, iesaucās:
  - Vai jums tas nešķiet pārāk vulgāri?
  Gringeta atbildot dziedāja:
  - Mēs veidojam jaunu pasauli un noliedzam pagātni... Ielaižam tronī absurdo un vulgāro!
  Matilda priecīgi atzīmēja:
  - Tas ir pareizi atzīmēts... Nu, kas ir Hitlers? Dzērāja un zemnieces dēls, un mēs esam spiesti viņam paklausīt!
  Džeina uzskatīja par nepieciešamu atgādināt:
  - Čingishans arī jaunībā bija vergs, un nemācēja lasīt un rakstīt, bet cik daudz iekaroja... Reizēm fortūnai patīk jokot!
  Matilda ar nopūtu atcerējās:
  - Agrāk es ticēju Dievam... Bet tagad esmu zaudējusi jebkādu vēlmi viņam ticēt. Ja Dievs to pieļauj, tad kāds Dievs viņš ir?
  Gringueta ieteica:
  - Varbūt Dievs ir, bet es esmu ļauns? - zemniece ar kailajiem kāju pirkstiem paberzēja deguna galu. - Skatoties uz mūsu pasauli, tam var viegli noticēt. Ka pār mums valda kaut kas ļauns un nežēlīgs!
  Matilda piekrītoši pamāja ar galvu un atgādināja:
  - Veiksmīgākie komandieri: Čingishans, Tamerlans, Hitlers - arī bija visnežēlīgākie. Tas ir zināms paradokss!
  Gringueta atzīmēja:
  - Tauta ir masa, un pret masu ir jāizturas kā pret sievieti, un sieviete labprāt pakļaujas spēkam. Acīmredzot tas, kas ir nežēlīgs, patiesībā ir visefektīvākais!
  Džeina arī uzskatīja par nepieciešamu atgādināt:
  - Visnežēlīgākais turku sultāns, mežonīgākais valdnieks un veiksmīgākais iekarotājs. Osmaņu impērija nebija zemāka par Romas impēriju, un tā izcēlās ar asinskāri.
  Malānija ar baso kāju uzsitīja pa bruņām un norūca:
  - Nežēlība, nežēlība un vēlreiz cietsirdība - tautas cementēšana!
  Gringeta ķiķināja un čukstēja.
  - Mēs cīnīsimies uz zemes, debesīs, pat septembrī... Tas ir smieklīgi!
  Kubas vienības neizrādīja pretestību un padevās. Un pa ceļam nebija daudz amerikāņu.
  Meitenes tankā sāka mazliet runāt.
  Matilda ar skumju skatienu atcerējās:
  - Mēs sakāvām vāciešus Pirmajā pasaules karā. Un tagad mēs ciešam sakāvi pēc sakāves.
  Malānija izlaboja Matildi:
  - Ne jau mēs izturam, bet gan amerikāņi.
  Gringeta iesmējās un piebilda:
  - Kas ir amerikāņi - mūsu bijusī kolonija!
  Džeina iesmējās un atzīmēja:
  - Bet ļoti spēcīga kolonija, kas spēja atdalīties no impērijas. Žēl, protams, bet pēc pasaules kara, formāli uzvarot, britu lauva nekļuva spēcīgāka. Vācija piedzīvoja strauju rūpniecības izaugsmi jau pirms Pirmā pasaules kara. Un Hitlers apvienoja kapitālisma spēku ar totalitāras fašistu valsts spēku. Un tas deva rezultātus!
  Gringueta filozofiski atzīmēja:
  - Demokrātija zaudēja totalitārajai diktatūrai!
  Džeina precizēja:
  - Ne tikai totalitāra, bet arī tautas diktatūra. Hitleram izdevās panākt reālu atbalstu gan ar darbiem, gan propagandu. Mēs, protams, neesam sasnieguši tādu nacionālās saliedētības un vienotības līmeni kā vācieši. Un galu galā viņi nespēja noturēt kolonijas, it īpaši, kad Staļins mūs nodeva.
  Malanya ieteica:
  - Čērčilam labākais rezultāts vai drīzāk racionālākais lēmums būtu bijis miera noslēgšana ar Trešo Reihu tālajā 1940. gada jūlijā. Šajā gadījumā mēs būtu izglābuši visas kolonijas un simtiem tūkstošu dzīvību. Un turpināt karu bija neprāts.
  Džeina racionāli paskaidroja:
  - Ārprāts jebkurā gadījumā! Ja karā būtu iestājusies pati PSRS, tad krievu panākumi Eiropā būtu radījuši sarkano impēriju un nāvējošus draudus Lielbritānijai. Skaidrs, ka komunisti pie tā nebūtu apstājušies. - Meitene pieskārās viņas krūtīm un berzēja savu kailo papēdi pret vēderu, kas no treniņa bija kļuvis asāks, un turpināja izglītojošo programmu. - Staļins un viņa komunisms ir sliecas uz tiešu pasaules kundzību. Un viņi uzbruka mums un nostiprinājās. Un, ja Hitlers būtu uzvarējis, tad Trešajam Reiham būtu bijuši resursi, lai ar mums cīnītos. Tā vai citādi, bija stulbi cīnīties.
  Varbūt vācieši pēc miera vispār sāks sagremot agrāk sagūstīto un nekur nedosies. Un Čērčils uzvedās kā atklāts idiots!
  Matilda spēcīgi trieca savu baso kāju pret bruņām, ņurdot:
  - Čērčils tiešām ir idiots! Un labi, ka viņam nebija laika aizbēgt uz Kanādu. Lai viņš cieš cietumā!
  Džeina nikni paskatījās.
  - Ļaujiet viņam ciest! Viņš izveidoja visu Lielbritāniju!
  Malanya pēc īsas pauzes atzīmēja:
  - Lai gan miers ar Vāciju arī varētu radīt zināmas problēmas. Saņemot Francijas un Nīderlandes koloniju resursus un Eiropas industriālo potenciālu, vāciešiem bija visas iespējas sagraut mūsu ekonomiku. Lai gan tas joprojām ir ilgtermiņa perspektīva. Taču Trešais Reihs strauji attīstījās arī bez kara, un tā potenciāls strauji pieauga.
  Džeina ar skumju smaidu pamāja.
  - Stingrs vācu režīms. Kārtība iemiesojusies... Totalitāra, nesaudzīga valsts. Bez liekas demokrātijas tas dod brīnumus! Un arī ekonomikā!
  Malānija pret to iebilda:
  - Mūsu senā demokrātija neliedza valstij attīstīties un kļūt varenai. Mums bija teritorijas ar kolonijām, kas bija lielākas par Čingishana impēriju. Un tajā pašā laikā parlaments darbojas gadsimtiem ilgi, pieņemot likumus karaļa vietā.
  Džeina iesmējās un atzīmēja:
  - Un fīrers piešķīra sev tiesības pieņemt likumus! Viņš ir kā viņu imperators!
  Malānija laboja savu draugu:
  - Tagad arī šeit! Un mēs esam fīrera pakļautībā!
  Meitenes bija izmisušas... Džeina mēģināja iedomāties, kā būtu, ja Čērčils 1940. gada jūlijā būtu noslēdzis mieru ar Hitleru. Vācija piekrīt Britu impērijas neaizskaramībai un pat nepieprasa savu bijušo koloniju atgriešanu. Vienīgais nosacījums ir dimanta eksemplāru noma Namībijā. Nu, tas nav tik pazemojoši britiem. Bet tas, ko vācieši jau ir sagūstījuši, kļūst par viņiem piederošo. Francijas īpašumi Āfrikā un Indoķīnā, gandrīz visa kontinentālā Eiropa ir iekļauti Trešā Reiha ietekmes sfērā. Un arī Holandes kolonijas. Hitlers saņēma pietiekami daudz visa, lai necīnītu tālāk, bet gan sagremotu savu īpašumu. Tagad tai ir tādas kolonijas kā Lielbritānijai. Un kopējais ekonomikas attīstības līmenis ir vēl augstāks. Otrajā vietā ir Vācija, kurai, protams, seko ASV. Un PSRS, pateicoties Staļina brutālajai industrializācijai, ieņēma trešo vietu pasaulē. Krievijas impērijas militārais potenciāls pieauga. Jāatzīmē, ka Staļins paplašināja teritoriju, iekļaujot zemes rietumos, un tagad tās iedzīvotāju skaits tuvojās divsimt miljoniem.
  Hitlers, kuram tagad bija brīvas rokas, bija izvēles priekšā: 1941. gadā sākt karu: lai neļautu krieviem sagatavoties. Atlikt uzbrukumu PSRS un labāk sagatavoties. Šeit, protams, Krautiem bija izvēle. Daudz kas bija atkarīgs no izlūkošanas aģentūru darba. Staļinam tika doti dati, kas pārvērtēja Vācijas potenciālu. Hitleram bija nepietiekams skatījums uz Krievijas spēkiem.
  Bet tas bija acīmredzams: Staļins pārbruņoja armiju. Parādījās KV un T-34 sērijas tanki, kas varēja kļūt plaši izplatīti. Jaunākās lidmašīnas tiek ražotas masveidā, un tās ir gandrīz tikpat labas kā vācu modeļi. Kājnieku aprēķins un skaits, sakarā ar vispārējo iesaukšanu.
  Vācija arī pārbruņoja savus T-3 tankus ar jaudīgāku lielgabalu. Tas palielināja Yu-88 ražošanu, uzsāka virkni jaunāko ME-109 F modifikāciju. PSRS aviācijā tas ir pārāks pēc skaita, bet zemāks kvalitātes ziņā. Krieviem ir divi tūkstoši tanku spēcīgāki par vāciešiem, un pārējie ir viegli, bet daži būs ātrāki. Arī ienaidnieks ir stiprāks. Un Staļins var dabūt kājniekus. Patiesībā PSRS potenciāla ziņā nav zemāka par Vērmahtu un tanku ziņā pat spēcīgāka. Vāciešiem ir vairāk kājnieku, tikai mobilizācijas dēļ. Ja PSRS mobilizēs karaspēku, tai būs vairāk.
  Ja Hitlers būtu zinājis patiesību, viņš trīs reizes padomātu - vai ir vērts sākt? Varbūt vāciešiem būtu labāk nostādīt ekonomiku uz kara pamata un izmantot okupēto valstu potenciālu, lai iegūtu priekšrocības pār ienaidnieku? Īpaši tankos?
  Fīreram, kuram ir teritorijas, ieskaitot kolonijas, kas nav mazākas par PSRS un atrodas siltākā klimatā, un vēl lielāks iedzīvotāju skaits, ja skaita, ko viņš okupēja...
  Bija izvēle - gatavoties. Veidojiet nodaļas no ārzemniekiem. Liec pie mašīnām melnos un eiropiešus.
  Nu, ja Hitlers būtu bijis gudrs politiķis ar labu inteliģenci, viņš būtu mēģinājis, maksimāli palielinot ieroču ražošanu, rūpīgi sagatavoties.
  Bet fīrers, visticamāk, būtu uzbrukis PSRS 1941. gadā. Viņam kaujā ar Lielbritāniju bija zaudēti vēl trīs vai četri tūkstoši lidmašīnu. Un, pateicoties Āfrikas divīzijai, ir vēl pieci simti, sešsimt tanki.
  Nu, Rommels būtu cīnījies austrumos. Nacistiem būtu bijis pāris papildu tanku divīzijas. Nu, varbūt vēl pāris motorizēti un ducis kājnieku. Maz ticams, ka pašpārliecinātais fīrers būtu savācis vairāk spēku.
  Un Staļins? Man būtu bijis tikpat daudz, cik man bija iepriekš. Viņam Lielbritānija ir pilnīgi vienalga. Patiesais jautājums ir, vai tas būtu bijis negaidīts uzbrukums?
  Ja, tāpat kā īstenībā, pret aizsardzībai nesagatavotiem karaspēkiem tomēr notika taktiskais trieciens, tad Krievijai viss varēja izvērsties vēl sliktāk. It īpaši, ja ofensīva būtu sākusies 1941. gada 15. maijā.
  Tad Maskava būtu paņemta pirms rudens atkušņa. Japāna būtu situsi no austrumiem... PSRS būtu maz izredžu. Visticamāk, 1942. gadā karš būtu beidzies ar PSRS galveno reģionu ieņemšanu. Vai arī tas kādu laiku būtu veikts, izmantojot daļēji partizānu metodes.
  Iespējama arī atsevišķa miera iespēja. Tāpat kā Maskava paliek, bet vācieši apmaiņā saņem Kaukāzu. Bet pat tas varētu neatbilst Hitleram. Zinot pirmā diktatora raksturu, viņš, visticamāk, karotu līdz pat Urāliem, ja ne tālāk.
  Tomēr PSRS okupācija būtu novērsusi ievērojamus Trešā reiha spēkus. Taču to daļēji kompensētu vietējā policija un ārvalstu nodaļas. Ko tad?
  Vai Hitlers vispār sagremotu PSRS? Iespējams, viņam tas kādu laiku būs jādara. Līdz brīdim, kad partizānu kustība tika samazināta līdz drošam minimumam, ko līdzsvaroja vietējie policijas spēki.
  Un tad? Vai Hitlers neuzbruktu Lielbritānijai? Jūs varat uzdot jautājumu, vai viņam tas ir vajadzīgs?
  Tur jau ir vairāk zemes nekā Lielbritānijā, pat ņemot vērā kolonijas, bet kāpēc gan to visu nepaņemt sev? Un tad neizdodas iekarot visu pasauli. Lielbritānija pirmā. Tad kopā ar Japānu sagraujam ASV. Un tad pienāk kārta pašai Uzlecošās saules zemei.
  Kārdinājums kļūt par pasaules diktatoru ir ļoti liels. Lai gan, protams, Hitlers būtu apstājies. Bet ir grūti apstāties, kad tu uzvar. Un grūti pretoties uzbrukumam Krievijai, kas nedomā par aizsardzību, bet taisni gatavojas uzbrukuma karam.
  Nu kā var uzticēties Staļinam, ja viņš apmāca armiju nevis aizstāvēties, bet gan uzbrukt un sist ienaidniekam savā teritorijā. Par to padomātu jebkurš.
  Patiesībā, kāpēc PSRS domāja tikai par ofensīvu? Vai pats sagatavojāt agresiju?
  Bija par ko padomāt arī Hitleram. Tikai atombumba kopā ar ballistiskajām raķetēm kā piegādes transportlīdzeklis varētu garantēt Vācijas drošību. Vācieši varēja izveidot ballistiskās raķetes. Taču kodolieroči prasīja vēl vairākus gadus. Un kurš garantēs, ka Staļins nogaidīs? Turklāt, kontrolējot Eiropu un kam ir kolonijas, Vācija ir ekonomiski spēcīgāka par PSRS.
  Un skaidrs, ka no kavēšanās Staļins neko neiegūs, jo dzelzs vācu disciplīnas sametinātā tehniskā konkurence pret zinātniekiem no visas Eiropas nav īpaši daudzsološa.
  Tātad iespējamība, ka Staļins startēs pirmais, ir liela. Lai gan, protams, uzbrukums Trešajam Reiham ir pārāk svarīgs lēmums. Turklāt Japāna varētu atvērt otro fronti Tālajos Austrumos. No visiem viedokļiem izrādījās, ka Staļinam bija neizdevīgi uzbrukt Trešajam reiham. Bet arī gaidīšana neko labu nesolīja. Tā kā nacisti, paļaujoties uz Eiropas un koloniju resursiem, varēja likvidēt Krievijas galveno trumpi - tās priekšrocības tankos.
  Un arī lidmašīnās. Un tad attīstīt reaktīvo aviāciju un iegūt izšķirošas kvalitatīvas priekšrocības gaisā. Tātad Staļinam nebija iemesla pārāk kavēties. Bet izlemt cīnīties vienatnē ar visu Eiropu, plus kolonijām un droši vien arī Japānu... Tas ir gandrīz pašnāvnieciski. Tā kā ienaidnieka kopējais pārākums cilvēkresursos un potenciālā ir acīmredzams.
  Rakstura iezīmēm jau šeit ir nozīme. Bet, zinot Hitlera ambīcijas, loģiskākais ir tas, ka viņš pats un pat 1941. gadā uzbruktu Krievijai, ilgi negaidot. Un visi zina fīrera pašapziņu. Bez šaubām, viņš uzbruks Krievijai kā traks vērsis. Un tas neņems vērā reālo spēku samēru. Vai varbūt pat vācieši nezina, nezina, ar ko viņiem būs jāsaskaras.
  Tomēr Trešā reiha uzvaras iespējamība, īpaši aliansē ar Japānu, ir ļoti augsta. Turklāt Uzlecošās saules zemei ir daudz vieglāk izlemt kopā ar nacistiem pārņemt Tālos Austrumus, nekā cīnīties ar vareno Lielbritāniju un ekonomiski attīstītajām ASV par Klusā okeāna kolonijām.
  Ir skaidrs, ka Amerika un Anglija ir tik pārākas par samurajiem, ka karš pret viņiem ir pašnāvniecisks. Bet Trešais Reihs nepalīdzēs. Kā ar PSRS? Vācieši un viņu pavadoņi viņu sagraus. Turklāt karā iesaistīsies arī Turcija un Itālija, kas nav iesaistīta karā ar Lielbritāniju. Tādi spēki kritīs pār Staļinu.
  Šeit izredzes nostāties ir slidenas, pat ja Krievijai izdosies nolikt savu karaspēku kaujas gatavībā pirms vācu uzbrukuma. Turklāt reālajā vēsturē šķiet, ka Sarkanajai armijai izdevās iekļūt kaujas stāvoklī. Un trieciena pēkšņumu izjuta tikai tie spēki, kas bija tuvu robežai. Un tā, protams, ir mazāka Sarkanās armijas daļa.
  Un, ja ņem vērā, ka jebkurā gadījumā Krievija nav gatava aizsardzības karam...
  Staļina izredzes nebija rožainas. Ja vien jūs pats nesākat preventīvu streiku. Rēķinoties ar to, ka Vācija vairs nav gatava aizsardzībai. Šajā gadījumā aprēķins varētu būt daļēji pamatots. Taču ikvienam ir skaidrs, ka Lielbritānija ir saņēmusi aizturēšanu. Varbūt PSRS, vispirms uzbrūkot Trešajam Reiham, pārsteiguma dēļ kaut ko panāca. Un tad karš ievilktos. Labākais variants: divu tirānu savstarpēja iznīcināšana. Un pat Japāna, lai tā iegrimst vēl vairāk. Uz to mēs varam balstīt savus aprēķinus.
  Kā saka krievi: divi nejēgas cīnās, gudrais skatās. Patiešām, kāpēc britiem būtu jāiejaucas? Ļaujiet abām pusēm kārtīgi nolietoties. Viņi cīnīsies, līdz būs pilnībā izsmelti.
  Meiteņu domas un klusumu pārtrauca trīs Šermaņu parādīšanās viņu priekšā. Garie amerikāņu tanki virzījās Gēringa-4 virzienā. Skaidrs, ka jeņķi nav slikti un saprata, ka ir ļoti svarīgi pietuvoties vācu tankam, vai pat uzkāpt uz tā klāja. Un viņi maksimāli paātrināja savas automašīnas. Bet Gēringa-4 lielgabala stobra garums ir 100 EL, un tas var trāpīt no liela attāluma.
  Gringueta ielika basu kāju un izšāva. Ir labi trāpīt Šermanim. Viņš ir tik garš un pamanāms. Pirmais šāviens ir novērošanas kadrs. Bet otrs trāpīja mērķī... Shermanim tika norauts tornītis, un transportlīdzeklis, pārvietojoties pēc inerces, apstājās un sāka degt.
  Džeina apstiprinoši teica:
  - Mūsu precizitāte nav zemāka par āriešiem!
  Gringeta nicinoši nošņāca:
  - Un es domāju, ka tas ir pat pārāks! Jūs vēl neko tādu neesat redzējis!
  Matilda, plikām kājām spaidot pedāļus, čīkstēja:
  - No nekā neko daudz nevar iegūt!
  Malānija izlaboja asprātīgāk:
  - Lai cik stiprs būtu varonis, jūru viņš no akmens neizspiedīs!
  Meitenes kopā smējās. Un viņi sita viens otru ar zolēm un zolēm.
  Rupjie kalumi pat izdalīja nelielu dzirksteli. Karotāji bija ļoti pozitīvi noskaņoti.
  Gringeta izšāva uz otro tanku, sadalīja mašīnu divās daļās un teica:
  - Āmurs uz valrieksta!
  Matilda iesmējās un teica:
  - Mums ir āmura čaula, bet krieviem ir āmuri...
  Malānija novilka Gringetes plaukstu gar zoli. Es jutu tā cietību un elastību, pamanīju:
  -Vai tu skrēji pāri oglēm?
  Ciema karavīrs priecīgi atbildēja:
  - Jā, protams!
  Malānija samiedza acis un jautāja:
  - Un kā tas ir?
  Gringueta godīgi atbildēja:
  - Tas ir ļoti jauki!
  Meitenes uz tanka vienbalsīgi smējās. Jā, apgrauzdēti papēži ir diezgan eksotiski.
  Džeina teica:
  - Pasarg Dievs no Čērčila spītības!
  Gringeta izsita trešo tanku, trieca ar dūri pret pistoles spārnu un teica:
  - Mirušais Trūmen, pietiek!
  Patiešām, pēc Rūzvelta nāves saskaņā ar konstitūciju vara tika piešķirta viceprezidentam. Bet tas vēl nav apturējis karu. Lai gan amerikāņi vēl nevarēja neko iebilst pret krautu kaujas apmācību un viņu ekipējuma kvalitāti.
  Piemēram, Šermaņi pat nešāva, saprotot, ka tas ir bezcerīgi un neiekļūst bruņās.
  Malānija jautri dziedāja, paātrinot savu tanku:
  - Mēs ejam, mēs ejam, mēs ejam uz tālām zemēm! Labi kaimiņi, jautri draugi!
  Matilda pacēla, meitenes tiešām bija jautrā noskaņojumā:
  - Tra, ta-ta-ta! Tra, tā-tā-tā! Ņemam līdzi kaķi! Čižiks, suns, kauslis Petka, mērkaķis, papagailis, tāda kompānija!
  Džeina aizsedza Matildas muti ar savu kailo, graciozo kāju. Un viņa čīkstēja no smiekliem.
  Jā, smiekli patiesībā pagarina mūžu. Amerikāņi izveidoja Sherman tanku, kas frontālās bruņās un bruņojumā ir salīdzināms ar trīsdesmit četriem un vēl labāku redzamības un optikas ziņā, kā arī ērtāku apkalpei. Bet tajā pašā laikā tvertne faktiski pārvērtās par lielisku mērķi sava augstuma dēļ. Un briti to alkatīgi izmantoja. Un Gēringa braukšanas rādītāji izrādījās labāki.
  Džeina atkal iedomājās, kā puisis viņu glāstīja... Un viņa murrāja...
  Vācu uzbrukuma lidmašīnas metās pa gaisu... Diena jau tuvojās vakaram. Saule sārtajā saulrietā lēnām mirst. Un rīt ir 9. maijs. Diena, kad nacistiskā Vācija kapitulēja reālajā vēsturē. Bet tagad nacisti pieaug!
  Savā ceļā padodas ne tikai kubieši, bet arī amerikāņi. Vesela melnādaino un mulatu brigāde gandrīz bez cīņas izmeta balto karogu.
  Meitenes izkāpa no mašīnas. Turklāt jums ir jāuzpilda degviela.
  Džeina, sekojot vācu sieviešu piemēram, ieteica:
  - Lai šie krāsainie cilvēki skūpsta mūsu kājas!
  Matilda sarauca pieri un atzīmēja:
  - Vai jums nešķiet, ka ir neglīti šādi pazemot cilvēkus?
  Kunga meita nekaunīgi piezīmēja:
  - Bet mēs būsim priecīgi!
  Matilda nicinoši nošņāca:
  - No sūcošām mutēm? Nedod Dievs!
  Gringeta, gluži pretēji, apstiprinoši pamāja ar galvu:
  - Ļaujiet tai iet! man patiks!
  Un ciema meitene kliedza:
  - Nometies ceļos un laizi man papēžus!
  Melnais virsnieks nokrita uz sejas un noskūpstīja Gringetas baso kāju. Citi karotāji atkrita viņam aiz muguras, paklausīgi sitot meiteņu papēžus un zoles. Džeina priecīgi iesmējās. Viņai noteikti patika šis piedzīvojums. Un vēl jo vairāk, kad meitenes ar entuziasmu skūpsta kājas.
  Tikai Matilda stāvēja malā un dusmīgi skatījās ar savām zilajām acīm. Viņa bija patiesi sašutusi. Vācieši ne tikai atņēma Lielbritānijai neatkarību, bet arī ieviesa barbariskas paražas. Precīzāk, paši briti tos ar entuziasmu pieņem.
  Viņiem šķiet, ka tagad viņi ir kļuvuši tik forši un spēcīgi. Bet patiesībā tas ir zemiskums!
  Lai gan, protams, Matilda saprata, ka tajā ir īpaša garša. Kad Otrais pasaules karš tikai sākās, Lielbritānijā valdīja noskaņojums: mēs metīsim vāciešiem cepures. Tika ieaudzināta doma, ka Vācija nemaz nav tik bīstama sāncense kā Pirmajā pasaules karā un Hitlers ir tikai bleķis.
  Francijas un angļu ekspedīcijas spēku sakāve bija īsts šoks. Un pārlieku pašpārliecinātību nomainīja bailes. Iespējams, ja Čērčils pieņēma lēmumu par mieru bez teritoriālām koncesijām, Lielbritānijas iedzīvotāji atviegloti nopūtās. Sākās karš, kas jau no paša sākuma bija nevienlīdzīgs.
  Fīrera pēkšņais lēmums mest ordas uz austrumiem radīja jaunas cerības. Tad lielākā daļa britu sakņoja Krieviju, un visi bija bijībā, kad nacisti tuvojās Maskavai. Rudens beigas un ziemas sākums Lielbritānijā radīja jaunas cerības. Rommela korpuss tika sakauts, vācieši tika piekauti un padzīti no Maskavas. ASV beidzot iesaistījās karā.
  Taču jau ziemā japāņi izcīnīja vairākas uzvaras, bet pavasarī kļuva vēl sliktāk. Krievi arī sāka zaudēt jaunā veidā. Rommels uzsāka pretuzbrukumu. Tolbuka krišana kļuva par īstu nacionālu traģēdiju ikvienam . Kur 42. gada pavasarī vācieši satvēra laimes putnu aiz astes.
  Lielbritānija ātri zaudēja savas kolonijas, un, kad nolaišanās notika pašā metropolē, tā gandrīz neizrādīja nekādu pretestību. Tātad angļu zvaigzne tika uzstādīta un vācu zvaigzne pieauga. Matilda iestājās armijā. Viņai nekas cits neatlika kā realizēt sevi. Bet es negribēju stāvēt pie strādnieka mašīnas!
  Džeinai apnika sajust, ka viņas kājas skūpstās, un viņa sāka sist karagūstekņus. Spēcīgākā Gringeta iesita tik spēcīgi, ka vienam no virsniekiem salauza degunu. Sarkanmatainā Malānija iedūra ieroci melnādainajam vēderā, liekot viņam saliekties. Pēc tam meitenes vienbalsīgi ārdījās:
  - Mēs esam super karotāji! Un sitīsim atkal ieslodzītos, ar kājām un šautenes bučiem.
  1945. gada 9. maijā Meksikas galvaspilsētas garnizons kapitulēja. Amerikāņi neizturēja bargo spiedienu un bombardēšanu. Un munīcija tika ātri iztērēta, un mēģinājumi nodrošināt piegādes pa gaisu neizdevās.
  Vērmahts saviem aktīviem pievienoja vēl vienu kapitālu. Viņu ieņemto galveno pilsētu skaits turpināja pieaugt...
  Četras drosmīgās meitenes uz E-50 pārcēlās uz ziemeļiem līdz ASV robežām.
  Skaistules bija pozitīvi noskaņotas. Viņi vēlējās cīnīties un sasniegt pārpasaulīgo pasauļu augstumus.
  Kamēr tanks brauca pa vāciešu jau sagūstīto teritoriju, četrinieks izkāpa no mašīnas un skrēja. Un pie stūres tika nolikts pusaudzis Hanss.
  Ļaujiet viņam braukt. Un šīs karojošās meitenes uzturēs formu.
  Gerda, lecot pāri pauguriem un vīnogulājiem, sajuta baudu, ar raupjajām zolēm pieķērās pie nelīdzenās zemes.
  Blondā meitene smaidot atzīmēja:
  - Ir tik labi būt mežonim... Šis ir mūsu raksturīgais stils - skriet basām kājām un bikini!
  Šarlote piekrita:
  - Jā, apģērba minimums sniedz ķermenim pilnīgas brīvības sajūtu. Vispār ir labi būt meitenei. Tāds spēks un kustību vieglums. Jūs kļūstat arvien izturīgāki!
  Magda atzīmēja:
  - Galvenais nezaudēt formu! Skriešana mums ir ļoti noderīga!
  Kristīna iesmējās un teica:
  - Un es skrienu pa taku ar peļķēm. Es nevaru ēst, es nevaru gulēt pat mazliet!
  Šarlote iesmējās un atbildēja:
  - Tas ir labi, ka tu raksti... Eh, Magda vairs nevēlas ar mums runāt par reliģiju?
  Meitene ar zeltainiem matiem pamāja ar galvu.
  - Nē! Nemetiet savas pērles agrāk...
  Te Magda vilcinājās, jo draudzenes turpināšanu gluži dabiski varēja uzskatīt par apvainojumu.
  Tomēr Šarlote atkal iesmējās un iesaucās:
  - Man likās, ka tu esi reformējusi un atzinusi āriešu monoteismu!
  Magda paraustīja plecus un vēlreiz jautāja:
  - Vai tas ir kā ārietis?
  Šarlote noplātīja rokas:
  - Un tā... Bez Trīsvienības, ar Vienu Dievu!
  Gerda to apstiprināja:
  - Tas tā... Dievs ir Viens! Jēzus nav Dievs, bet tikai viens no āriešu praviešiem. Turklāt evaņģēlijs parasti ir ebreju izgudrojums. Arī Bībele ir tikai ebreju maldināšana. Un tāpēc nav Trīsvienības. Ir Viens Visvarenais Dievs Radītājs. Hitlers ir viņa vietnieks uz Zemes un viņa dēls, mīļākais un vēstnesis. Vissvarīgākie un galvenokārt pravieši. Dievam ir arī dažādi kalpi un eņģeļi, kurus sauc it kā par maziem dieviem. Tāpat kā Tors, Ovdi un citi. Tie ir kā erceņģeļi, kas ir pakļauti Visvarenajam. - Meitene pielēca, uztaisīja salto un turpināja. - Vispār viss ir vienkārši. Āriešu monoteisms nav sarežģīts. Vācieši ir Dieva izredzētā tauta, un viņiem vispirms ir jāiekaro un jāvalda pasaule un tad Visums.
  Šarlote apstiprināja:
  - Tu redzi Magdu. Cik vienkārši un skaidri!
  Kristīna atzīmēja:
  - Vai man kaut kas jāprecizē?
  Šarlote pasmaidīja.
  - Kas tieši?
  Kristīna izpļāpājās:
  - Kā ir ar glābšanu no grēka?
  Tad Gerda uzstājās un paskaidroja:
  - Un āriešu reliģijā nav pestīšanas jēdziena. Mēs visi esam vācieši, ja paliksim uzticīgi fīreram un trešajam reiham, mūsu kungi mūs izglābs nākamajā pasaulē. Un citas tautas ir mūsu vergi. Ja vācietis nodos fīreru, tad pēc nāves viņš kļūs par citu āriešu vergu. Nevācu tautas par īpašiem nopelniem var saņemt Vācijas pilsonību. Un viņiem būs arī vergi sev. Viss ir vienkārši un loģiski!
  Kristīna piebilda:
  - Un āriešiem nav grēks nodarboties ar seksu. Un arī ārietis. Fīrers teica - labāk palikt stāvoklī no varonīga kareivja nekā no vīra, ja viņš nav varonis!
  Magda ierunājās:
  - Ja Japāna būtu uzbrukusi PSRS 1941. gadā, mēs Maskavu būtu ieņēmuši pirms krišanas!
  Gerda paspieda Magdai ar pirkstu skriešanas laikā:
  - Nepārvaldiet... Vai mūsu āriešu reliģija nav labāka par kristiešu pasakām?
  Kristīna piebilda:
  - Un kristiešu debesīs seksa nebūs! Padomā par to!
  Gerda piebilda:
  - Un grēka nebūs vispār... Un tas ir tik garlaicīgi! Pat vilks gaudo!
  Magda pasmaidīja un atzīmēja:
  - Tas ir atkarīgs no tā, kas tiek uzskatīts par grēku. Bībelē bija desmit baušļi. Bet nenogaliniet, tas tika pastāvīgi pārkāpts. Un pēc Dieva pavēles. Vispār bērnu nogalināšana ir liels ļaunums... Bet Elīsa to izdarīja un ar Dieva piekrišanu. Tātad... Mums rodas paradokss - grēks un ļaunums nav viens un tas pats. Un grēks ir nepaklausība Dievam!
  Kristīna paraustīja savus muskuļotos plecus un atbildēja:
  - Tātad, iznāk, ka kristiešu paradīzē ļaunums pastāvēs? Vai vienkārši nebūs nepaklausības Dievam? Un tas nozīmē, ka mēs varam piedalīties gladiatoru spēlēs un seksuālās orģijās? Tikai mutiski apliecinot mīlestību pret Kungu?
  Magda pakratīja galvu:
  - Es tā nedomāju... Lai gan, protams, Elīsa ir apmulsusi, nogalinot bērnus, kuri viņu ķircināja par plikpaurību. Acīmredzot tas neatbilst principam: mīli savu ienaidnieku!
  Kristīna loģiski atzīmēja:
  - Un kurš pie pilna prāta ievēro principu mīlēt savu ienaidnieku? Kopumā kristietība ir pacifisma un jūdaisma sajaukums. Mēs neesam uz viena ceļa ar šādu reliģiju!
  Gerda iesita ar basu kāju krūmos un piebilda:
  - Un nekādā gadījumā mēs nebūsim kopā ar ebrejiem! Un ebreju Bībele nav vajadzīga!
  Šarlote loģiski piebilda:
  - Mums nav jēgas ticēt Bībelei. Nekāda veida - ne ar sirdi, ne ar prātu! Jo mēs esam ārieši, nevis Ābrahāma pēcnācēji saskaņā ar solījumu. Mēs noteikti esam sveši Ābrahāmam un visam, ko Bībele radīja. Mūsu monoteisms ir ārietis un noliedz Ābramismu! Vienīgais, kas kopīgs: tā ir ticība mūžīgajam, visuresošajam, visvarenajam Dievam. Bet ar to viss beidzas!
  Magda ironiski teica:
  - Āmen...
  Gerda smaidot piebilda:
  - Visur ir jāievieš āriešu monoteisms. Un veiciet kaut ko līdzīgu kristību ceremonijai, pieņemot jaunu reliģiju. Lai, ja esi kristīts, tu kļūsti par īstu hitleriešu!
  Šarlote ieteica:
  - Varbūt šim vajadzētu kļūt par kaut kādu simbolu. Kad tu uztetovēsi svastiku uz pieres?
  Kristīna to paņēma un dziedāja:
  - Ēna, ēna, ēna Lucifera ēna, kas tumsā spoži mirgo... Hitlera svastika uz vēdera, Hitlera svastika uz vēdera!
  Gerda dusmīgi iedūra partnerim augšstilbā:
  - Nesmejies par mūsu simboliem. Turklāt svastika ir rūnu zīme!
  Kristīna atbildēja, satverot Gerdas baso pēdu un kutinot viņas papēdi, sakot:
  - Ak, cik mēs esam nopietni! Labāk pasmejies!
  Meitene veikli pagrieza savu graciozo, iedegušo kāju un ar kailajiem pirkstiem satvēra rudmatainās viksītes degunu. Viņa ievaidējās un izlika zobus. Viņa sāka kutināt Gerdes apaļo papēdi.
  Blondīne terminators iesaucās:
  - Nebāz pirkstus...
  Kristīna norāva partnerim kāju un ķērka:
  - Tu man tā salauzīsi degunu!
  Gerda iesmējās un čivināja:
  - Ja vēlaties plūmi? Vai zirga krēpes!
  Un karotāji, kas uz brīdi apstājās, atkal metās prom, zibdami, viņu mazie putekļainie papēži bija notraipīti ar zāli. Lieki piebilst, ka bez šaubām jautrais četrinieks sapulcējās kopā.
  Kristīna skrienot ieteica:
  - Kā būtu ar pilsētu spēlēšanu?
  Gerda negatīvi pamāja ar galvu:
  - Ne pārāk interesanti! Ja vien mēs varētu izgudrot īstas elektroniskās spēles!
  Skrienot Šarlote izpleta rokas un sacīja:
  - Ko... Tas būtu lieliski! Lai radītu kaut ko tik elektronisku un atskaņotu līdz galam.
  Magda piemiedza saviem draugiem un smaidot teica:
  - Cilvēks saņēma radīšanas dāvanu no Radītāja. Un mēs, cilvēki, esam iemācījušies daudz ko izgudrot. Tur varbūt vajadzētu būt vismaz nedaudz pateicīgiem Radītājam!
  Šarlote nicinoši šņāca un piezīmēja:
  - Un mēs jau esam pateicīgi! Mēs esam āriešu monoteisti un atzīstam Dievu par vācu tautas Tēvu!
  Gerda, uzlecot kā kaķis, uzskatīja par nepieciešamu piebilst:
  - Bet Ābrahāma, Īzāka un Jēkaba Dievu mēs nekādā gadījumā neatpazīstam! Tāpēc nevajag mums uzspiest to, kas ir svešs un neāriešu!
  Magda izmisīgi kliedza:
  - Es esmu par Dievu, nevis par ebrejiem!
  Gerda pārliecinoši apstiprināja:
  - Un es arī par Dievu! Bet ne saskaņā ar Bībeli, bet saskaņā ar "Manu cīņu". Un ne jau ebrejiem, bet āriešiem! Un ārietis nav tikai vācu izcelsmes cilvēks. Āriāns ir gara atzīšana!
  Magda dziedāja:
  - Drosmīgi, biedri, turieties līdzi,
  Stiprināsim savu garu cīņā...
  Ceļš uz tālo laimi -
  Caurduram krūtīs!
  Šarlote ņirgājoties teica:
  - Zīd tādu krūti, aizmirsti par govi!
  Un meitenes vienbalsīgi smējās. Viņi ļoti gribēja mīlēties. Un tā, lai puišu lūpas skūpstiem aplietu koši sprauslas. Un krūtis uzbriest un sāks sāpīgi un patīkami sāpēt. Un tas padara to tik pārsteidzošu.
  Gerda asprātīgi paziņoja:
  - Sekss pārvieto kalnus un lauž kuģus...
  Kristīna atbildēs un dziedās:
  - Kuģi iet dibenā ar enkuriem un burām... Un tad zelta lādes būs tavas. Zelta lādes! Kuģi guļ salauzti! Lādes stāv vaļā... Smaragdi un rubīni plūst kā lietus...
  Un karotāji dziedāja korī:
  - Ja gribi būt bagāts, ja gribi būt laimīgs... Paliec pie mums, fīrere! Tu būsi mūsu karalis! Tu būsi mūsu karalis!
  Un meitenes, paātrinot pilnu ātrumu, atsitās pret viņu ceļā augošo resno vīnogulāju. Koksne saplaisāja un ar čīkstēšanu sadalījās. Karotāji kliedza:
  - Viena kļūda smadzenēs un sitiens ir neizbēgams!
  Pēc tam meitenes griezās kūleņu kaskādē. Viņi ir tik ātri. Kā zibens. Un viņu smaragda acis mirdz. Un viņu acis tiešām izskatās kā mirdzošas zvaigznes. Un, protams, pilnīgi neviens nevar pretoties šādiem fīrera kalpiem. Un tās ir vikšņu meitenes. Un viņi nogalināja ne tikai amerikāņus, bet arī krievus, pareizāk sakot, padomju iedzīvotājus.
  Gerda atcerējās savu piedzīvojumu PSRS... Precīzāk, kā viņi draiskojās ar draugiem.
  Četras vācu meitenes bikini cīnījās uz Tīģera. Visas četras meitenes ir ļoti skaistas: trīs blondīnes un rudmate. Parasti sievietes Panzvalā necīnījās tanku apkalpēs, taču tas ir traks stāsts.
  Šeit tu esi meistars vai krūšutēls...
  Jebkurš ārējais novērotājs varēja redzēt, cik veikli meitenes kontrolē Tīģeri un cik vilinošas bija viņu basās kājas, spiežot sviras.
  Viena no šīm netriviālajām Otrā pasaules kara epizodēm.
  Vācu "Tiger"-2, tā dzinējam klusi dārdot, tuvojās padomju pozīcijām. Sarkanās armijas ieroči pagaidām klusēja, ļaujot mašīnai pietuvoties. Bet arī vācieši nav tik vienkārši. Viņi vispirms atklāja uguni kustībā. Par laimi, rullīšu izkārtojums ļauj vāciešiem izmantot gaitas gludumu un šaut kustībā.
  Un 88 mm lielgabals trāpa padomju lielgabalam. Sarkanmatai Šarlotei ir ļoti asa redze, kā arī lieliska Tīģera optika un nojauta.
  
  Vācu tanki šauj uz padomju pozīcijām un mēģina izraisīt atbildes uguni.
  Šeit viņiem ir savi merkantili un mānīgi aprēķini.
  Bet Sarkanā armija nenorij neatlīdzināmas dāvanas. Un padomju ieroči atklāj uguni pretī. Sākas īsts duelis, un čaumalas tiek aplietas. Vācieši šauj diezgan precīzi, bet arī padomju ieroči var sasniegt viņus. Gāviņi klauvē pie Tīģera bruņām... Meitenēm trāpot aizsprosto ausis. Par laimi, to modifikācijā tērauda loksnes jau ir slīpas un sūta šāviņus rikošetā.
  Lai gan to, protams, nevar salīdzināt ar E-50. Tehnoloģija uzlabojas.
  Un savs lielgabals precīzi šauj uz zibšņiem. Un pats galvenais, uzbrukuma lidmašīnas paceļas debesīs: vācu, angļu un amerikāņu nopirktas par puscenu. Viņi piesedz padomju pozīcijas. PSRS pusē galvenā lidmašīna ir Jak-9. Mašīna nav slikta, taču tai trūkst bruņojuma, turklāt ievērojamai daļai šo iznīcinātāju masa ir smagāka par standarta. Tas nozīmē sliktākas lidojuma īpašības.
  Un vāciešiem jau ir reaktīvie auto.
  Vairāki padomju tanki ir aprakti zemē, taču to šaušanas jauda nav pietiekama, lai iekļūtu vācu bruņās.
  Tāds bīstams Krauts pastāvēja arī toreiz.
  Sarkanmate smejas, un blondais komandieris rēc:
  - Dodiet krieviem siltumu!
  Tanks Tiger-2 tika ražots F modifikācijā - ar slīpu bruņu plākšņu izvietojumu. Tas viņam ļauj rīkoties ar 76 un 85 mm padomju ieroču šāviņiem, nenodarot sev nopietnus bojājumus. Augstas kvalitātes bruņas - cementētas.
  Krautiem jau toreiz bija bīstamas mašīnas.
  Un meitenes, kas atrodas tankā, ir vēl augstākas pēc rakstura. Īpaši sarkanmatainais ložmetējs.
  Tomēr Magda ir super cīnītāja.
  Un debesīs notiek cīņa. Vāciešiem un korumpētajiem sabiedrotajiem viņu pusē ir lielas skaitliskas un, iespējams, arī kvalitatīvas priekšrocības. Krievu pusē ir vairāk izmisuma un niknuma. Daudz gaisa aunu. Un tas liecina par ārkārtēju drosmi. Un pat nekaunība, kas robežojas ar neprātu.
  Bet diemžēl ar traku drosmi vien nepietiek.
  Vācieši virzās uz priekšu. Viņu tvertnes ir atšķirīgas. Ir arī "Shermans" ar stipri pārveidotiem ekrāniem, "Churchills" ar 152 mm bruņām un "Challengers" ar klasisku izkārtojumu. Un amerikāņu M-16 ir smaga mašīna. Šī kavalkāde kāpj pretī padomju pozīcijām.
  Sapulcējās viss riffraff, kas bija salipis kopā pēc Lielbritānijas iekarošanas nacistiem.
  Bet arī Krievijai ir daudz ieroču, un pretestība ir spītīga.
  Gan šāvēji, gan ložmetēji ir apmācīti un varonības pilni.
  Vācu zaudējumi pieaug, tuvojoties ierakumiem. Un Krauti mazgājas ar asinīm.
  Katrs viņu solis maksā nopietnus zaudējumus.
  Un meitenes pat sit vienu basu kāju pret otru un šaušanas laikā dzied:
  - Trešais reihs saka, nedriftējieties!
  - Mēs esam ērgļi-velni un jūtamies ļoti labi...
  Paceļam kuģu būvētavu augstāk!
  - Mēs lidojam kā putni un ienaidnieki maisā!
  Dziesmas nav īpaši saprotamas, bet diezgan smieklīgas. Un viņi paceļ fašistu garu, mazgājot viņu seju ar asinīm.
  Vācieši pārvar pirmo aizsardzības līniju, bet saskaras ar mīnām. Un tie rada ievērojamu kaitējumu. Galvenokārt šasija cieš no mīnām. Mazāki ieroču sērijas zaudējumi.
  Lieki piebilst, ka nacistu zvērnīcas tankiem ir fundamentāla aizsardzība.
  Blondīne, kas ir komandiere, atzīmē:
  - Tomēr šie krievi ir diezgan indīgi!
  Šarlote atbildot māj ar galvu.
  - Odzes... Bet drosmīgi!
  Blondīne Magda, kura ir šoferis, ziņo:
  - Nav sprādzienu! Mēs varam turpināt virzīties uz priekšu!
  Zināmā mērā tās ir labas ziņas.
  "Tīģeris" rāpo lēni. To ļoti bremzē dažāda veida prettanku grāvji un eži. Viņi veic kāpurķēžu stila reklamēšanu.
  Un tas krieviem dod zināmu atelpu. Un tāpēc Sarkanās armijas zaudējumi ir ļoti lieli.
  Un meitenes bikini nevar vien sagaidīt. Tvertnē ir karsts, un viņu puskailie ķermeņi svīst. Tad blondā komandieris Gerda atcerējās ziemu. Tad krauti spīdzināja divus pionierus un komjaunatnes biedru.
  Atmiņas rotaļīgajai, baskājainietei Gerdai ir ļoti interesantas, aizraujošas un patīkamas. Lai gan citi to uzskatītu par čīkstošu.
  Viņa personīgi saplēsa drēbes zēniem, kuri nesteidzās izģērbties. Kas pats par sevi ir prieks. Tad pionieri šortos izdzina aukstumā. Meiteņu komandiere Magda ar pātagu mudināja padomju zēnus. Viens no pionieriem jau bija garš zēns, apmēram trīspadsmit gadus vecs.
  Skaists, gaišmatains zēns, ar izslīpētiem muskuļiem, protams, izskatīgs. Diezgan cienīgi, lai tiktu attēlots uz plakāta ar uzrakstu: "Īsts, jauns ārietis."
  Ieraugot puskailu komjaunieti, kuru arī biksītēs izsvieda aukstumā, viņa vīrišķība piecēlās un izrādījās diezgan liela.
  Pionieru zēns pat nosarka no mulsuma, bet pusaudža ķermenis ir stiprāks par prātu.
  Gerda juteklisks nīgrums pazuda. Un viņa patiešām vēlējās kopēt ar jaunu vīrieti un pat ienaidnieku.
  Īpaši tik izskatīgs un muskuļots.
  Apmēram piecpadsmit minūtes dzenājusi pionierus aukstumā, tā ka zēnu basās kājas kļuva zilas, viņa iedzina tos atpakaļ būdā.
  Neskatoties uz mokām, zēni uzvedās drosmīgi un izskatījās lepni.
  Tur viņa satvēra vecāko un garo pionieri aiz basās pēdas un sāka to berzēt. Tad viņa pacēla rokas arvien augstāk un novilka baltās biksītes.
  Lai gan viņa ir blondīne, viņa ir ļoti temperamentīga.
  Un viņa pilnība nonāca viņas mutē. Un kāds prieks ir izsūkt tik jaunu vīrieti, pat ja viņš ir tavs ienaidnieks. Pionieris Koļa sajūsmā ievaidējās. Jaunava pirmo reizi bija kopā ar sievieti. Pa logu lūkojās pāris jaunu vācu karavīru, bet Gerdai bija vienalga. Tagad viņu apņēma garš, gaišmatains zēns. Un viņa pirksti un nagi skrāpēja zēna sauso, cīpslaino ķermeni.
  Cik tīra, gluda ir viņa āda un kā nefrīta stienis pulsē mutē. Šī ir sievietes augstākā gaume.
  Kad viņš pabeidza, Magda ar prieku norija saldo mannu. Tad viņa uzvilka zēnam apakšbikses un pavēlēja:
  - Ej, saka, grozs! Ejam ārā, tev jau ir silti!
  Un šis pienākums ir pāri visam, patiesajam ārietim ir jāpabeidz spīdzināšana līdz galam. Bet viņa nezina žēlumu.
  Un atkal zēni tika izvesti aukstumā. Koļa atstāja aiz sevis basām pēdām, un Magda viņam sekoja un juteklīgi nopūtās. Viņas sprauga dega no sajūsmas, un viņa ļoti vēlējās vīrieša glāstu.
  Un cik vilinošas ir zēna kājas. Tās aukstumā kļuva sarkanas kā vārnu kājiņas.
  Nepabeidzot atvēlēto laiku, viņa atgrieza zēnus atpakaļ. Viņa noskūpstīja Koļu uz viņa aukstajām lūpām un nometa zēnu lejā. Viņa norāva viņam apakšveļu, tad ar savu karsto roku sāka mīcīt pilnību. Pionieris atkal uzbudinājās no kaislīgā spiediena.
  Gerda skūpstīja zēna kājas, kas bija no sala sarkanas, un basās kājas. Viņš no apmulsuma kļuva sārtināts.
  Un tad daiļava apmeta puisi. Viņa nefrīta stienis iekļuva samitrinātajā Veneras grotā, sagādājot neizsakāmu baudu.
  
  Gerda vaidēja kustoties, viņa jutās tik labi. Apziņa, ka viņai ir sekss ar zēnu un pat Trešā Reiha ienaidnieku, izraisīja ārkārtīgu sajūsmu. Un tad Gerda sāka dauzīt stāvā orgasmā.
  Nevilcinoties viņa rēca kā bifeļa.
  Viņa nekad nav jutusies tik labi ne ar vienu! Viņa guva veselu baudas vilni...
  Viņa nekad nebija piedzīvojusi neko tādu ar normāliem vīriešiem.
  Stāsts par vieglu flirtu zēniem beidzās traģiski. Galu galā viņi tika spīdzināti līdz nāvei. Un viņa zaudēja savu mīļāko Koļu. Ko es tiešām nožēloju. Bet parāds ir parāds. Pēc pāris mēnešiem SS pulkvedis Kluge viņai jautāja:
  - Vai ar pionieri labi pavadījāt laiku?
  Jautājums, protams, varētu būt bīstams.
  Gerda godīgi atbildēja:
  - Ļoti!
  Un meitene pat piebilda:
  - Esmu gatavs darīt visu, lai atkārtotu sajūtas.
  Kluge nelaipni pasmaidīja un atbildēja:
  - Nu vēl ir daudz pionieru!
  Nu viņš ir stulbs un nevar saprast sievietes sirdi.
  Magda karsti iebilda:
  - Bet ir tikai viens, piemēram, Koļa!
  Sirsnība bija patiesa.
  Un viņa atcerējās sava mīļotā cīpslaino augumu, guļot ar viņu seksu.
  Varbūt pats aizraujošākais ir tas, ka jūs mīlaties ar spridzinātāju pašnāvnieku.
  Bet tagad vācieši jau ir pārvarējuši pirmo aizsardzības līniju, atstājot aiz sevis salauztus tankus un salauztus padomju ieročus.
  Lai gan nacistu tanki iestrēga.
  Kāds virs iznīcinātā bunkura uzlika karogu ar svastiku.
  Zirneklis, kuru ienīst visa pasaule, izpleta savas ķepas pa visu pasauli.
  Un debesīs atskanēja Vāgnera simfonija, nākamajā aplī ielidoja vācu, angļu un amerikāņu uzbrukuma lidmašīnas.
  Amerikāņi nolika ieročus ilgtermiņa bezprocentu kredītā. Tādā veidā viņi cerēja nomierināt Hitleru un viņa svītu. Bet, to darot, viņi savāca vētru uz sevi. PSRS sagrābt nebija iespējams, bet krauts virzījās uz priekšu un nodarīja Sarkanajai armijai kolosālus postījumus.
  Protams, Krievijai lietas ir kļuvušas daudz sliktākas. Bet tagad amerikāņi redzēja, ka viņu atbilstība ir pretēja.
  Pienāca vakars... Un tad nakts. Meitenes pieskrēja un aizmiga tieši zem atklātajām maija debesīm. Četras skaistules. Meitenes, kuras liek tev nodrebēt tikai ar savu izskatu.
  Gerda, pēc skriešanas man bija murgs. Likās, ka viņa atkal būtu kļuvusi par mazu meiteni. Un iegrimis briesmīgos piedzīvojumos.
  Iedomājos par Gerdu lasīto pasaku. Nabadzīte ar mūžīgo vasaru pametusi ziedošo dārzu un iet pa auksto rudens ceļu.
  Viņas basās kājas kāpj uz akmeņainas kores. Kailās zoles taču jau dārzā bija kļuvušas raupjas un nav tik sāpīgas. Bet ceļš ir garš, kājas apmaldās, pēc pāris desmitiem jūdžu sāk degt zoles un sāpēt ikri. Meitene lūdz žēlastību, lai var iedot kaut nedaudz paēst un palūgt nakšņošanas vietu. Kurš baro bērnu un kurš nē. Bet mums paveicās: mums atļāva nakšņot. Meitene aizmiga sienā. Un viņš guļ ļoti saldi, pēc ilga ceļojuma. Bet no rīta jums atkal, paņemot maizes garozu par saviem labsirdīgajiem saimniekiem, un jādodas ceļā. Bet man joprojām sāp kājas pēc ilga pārgājiena, un ir auksti staigāt basām kājām.
  Taču ātrā pāreja sasilda meiteni. Manas basās pēdas kļūst sarkanas, un zoles, kas noskrāpētas uz bruģakmeņiem, nedaudz smeldz. Meitene iztur un pārvar nogurumu, lai novērstu uzmanību no sāpēm kājās, viņa rūpīgi apskata apkārtni. Viņš virzās pa Vācijas ceļiem uz Franciju. Šajās blīvi apdzīvotajās zemēs var redzēt daudz interesanta. Reizēm sāk līt viegls rudens lietus. Gerda ļoti baidās saaukstēties.
  Viņai ir tikai viegla vasaras kleita.
  Bet nākamajā naktī žēlsirdīgā saimniece viņu apžēloja un iedeva viņai siltu kažokādas šalli ceļam. Un Gerda iet atkal nākamajā dienā. Kājas sākumā kļūst nejūtīgas, bet pēc tam sasilst. Viņi vienkārši zvana katrā vēnā. Ir sāpīgi šādi staigāt, bet meitene tiek galā, viņai ir mērķis, un viņa to noteikti sasniegs.
  Un kājas ar katru dienu kļūst raupjākas un apaug ar klepus. Ir grūti šādi iet. Pāris reizes meitene nakšņojusi siena kaudzē, pa nakti nosalusi, tad piecēlusies ar lauztiem kauliem. Bet Gerda spītīgi gāja tālāk, viņas ķermenis sasildīja un kļuva vieglāks. Meitene dzīvoja no žēlastības dāvanas. Tas palīdzēja, pat ja ne regulāri, ēst pārtiku un saglabāt spēku.
  Muskuļi katru dienu noguruši sāpēja, bet sāpes bija blāvas. Bērna ķermenis ātri pielāgojās slodzei, un tagad meitene nostaigāja vidēji apmēram sešdesmit jūdzes dienā un nekrita no noguruma. Viņas kailās, nobružātās pēdas klāja cieta garoza, un tās tikpat kā nejuta akmeņu dzēlienu un aukstumu. Meitene gāja, pārvarot ciešanas. Ziema Eiropā ir maiga. Reizēm bija slapjš sniegs. Gerda atstāja uz viņu basām pēdām, neapturot savu soli.
  Viņa kustējās kā uzvilkta un līdz ar kraukļa palīdzību nokļuva pilī. Tur viņa lūdza princesei un princim apavu pāri un karieti, lai varētu turpināt Kai meklēšanu. Bet princese smejoties atzīmēja
  - Tu jau esi pieradis staigāt basām kājām! Kāpēc jums ir nepieciešami apavi? Tie tikai padarīs jūsu kājas smagākas! Labāk ir doties tāpat kā iepriekš, un drīz jūs apbrauksit pusi pasaules.
  Un Gerdai atkal nācās stutēt basām kājām, tāpēc viņa nesastapa nekādas simpātijas. Bet meitenes basās kājas patiesībā kļuva raupjākas, un zolīšu āda kļuva stiprāka nekā zābakiem. Un viņa gāja, demonstrējot nelokāmu drosmi. Tā viņa basām kājām gāja pa Vāciju un nokļuva Francijā. Slapjš sniegs sablīvēja zem viņa noslīpētajām kājām.
  Meitene tuvojās Parīzei. Tur viņa satika ielas bērnus. Tikpat nodriskāta un basām kājām kā viņa. Meitene paspieda viņiem rokas un apmainījās ar ziņām. Bērni no visām valstīm runā starptautiskā valodā un saprot viens otru. Un Gerda ātri ar viņiem sadraudzējās.
  Bet bērni ir izsalkuši, un meitene kopā ar viņiem iebrūk zemes īpašnieka šķūnī. Bet policija uzrodas ar pāris apmācītiem suņiem. Viens suns apdzen Gerdu un nogāž viņu. Policists uzliek meitenei važas un aizved viņu uz cietumu.
  Nabaga Gerda, klabinot ar smagām važām, kas berzē viņas kājas, ieklīst Parīzes cietumā. Viņi arī ievietoja viņus Chatelet, aukstā, smirdīgā kamerā, kur kopā sēž mazas meitenes, kas pieķertas zādzībās, un vecākas sievietes, bet gandrīz visas.
  Viņi mūs baro ar pretīgiem dubļiem un novecojušu maizi. Šādos necilvēcīgos apstākļos var pavadīt vairāk nekā vienu gadu.
  Bet Gerda tiek izsaukta uz nopratināšanu. Viņi iesmērē papēžus ar eļļu un pievelk pie basām kājām liesmojošu cepeškrāsni. Meitene no sāpēm kliedz un zaudē samaņu. Un viņa ir spiesta uzņemties vainu par muižnieka slepkavību.
  Spīdzināšana turpinās vairākas dienas, bērns tiek pērts un pakārts uz plaukta, bet Gerda izrāda neticamu drosmi. Nekā neatzīst. Un tad es viņai izmantoju spāņu zābakus.
  Dēļi saspiež bērniem kājas, un bende dzen ķīļos. Pēc pirmajiem sitieniem meitene zaudē samaņu. Bet viņi viņai aplej ar aukstu ūdeni, liekot atjēgties. Tad viņi atkal atsitās pret dēļiem. Sāpes ir vienkārši biedējošas. Gerda svilpo un mežonīgi kliedz.
  Piedzēries bende pasmīn.
  Pratītājs atkārto jautājumu:
  "Vai jūs nogalinājāt vikontu de Žuzaku?"
  Gerda atbild ar stenēšanu:
  - Nē!
  Pratītājs kliedz:
  - Bende, viņai vēl viens ķīlis! Biezāks!
  Un atkal ir sitiens, no kura meitenei nodreb viss ķermenis. Gerdai no acīm rit asaras, Andersena varonei ir lielas sāpes, bet viņa neatzīstas.
  Pratītājs kliedz:
  - Jā, atzīsti to mums! Tie ir tikai vārdi!
  Gerda pēkšņi atrod spēku skaidri atbildēt:
  -Vārdi ir kā vējš, kas griež dzirnavas, kas dod miltus gudrajiem un miltus muļķiem!
  Pratītājs kliedz:
  - Vēl divi ķīļi!
  Un atkal āmurs lido...bērniem kāju kauli čīkst, un bērns atkal zaudē samaņu no sāpju šoka. Gerdu atjēdz ar ledusauksta ūdens spaini no pagraba. Un viņi turpina izsmalcināto un tajā pašā laikā neveiklo spīdzināšanu. Šeit, netikumā, viņi vienlaikus saspiež meitenes pirkstus. Viņi saspiež ar skrūvspīli. Gerda atkal zaudē samaņu. Šoreiz uz ilgu laiku. Pat ūdens spainis nevar viņu atjēgt.
  Meitene guļ moku krēslā, bāla un asiņaina.
  Otrais pasaules karš turpinājās pēc tā nolietotā ceļa. Vācieši virzījās uz ASV robežām. Amerikāņi devās prom. Bet galvenā Trešā Reiha operācija bija desants 15. maijā Kanādā. Tas iezīmēja otrās ziemeļu frontes atvēršanos pret ASV. Pirmais eksperimentālais ekranoplāns piedalījās desantā, transportējot SS Tigres sieviešu bataljona rotu. Nobružātās meitenes, kuras bija izgājušas cauri visiem karstajiem punktiem, nostiprinājās uz strīpas. Amerikāņi un kanādieši mēģināja uzbrukt meitenēm. Madlēnai, tīģeru bataljona komandierei Frūdai un dažām citām meitenēm jau bija daudz apbalvojumu. Kristīna un Magda dienēja šajā bataljonā un nosedza pusi pasaules basām kājām. No karstiem tuksnešiem līdz ledus kalnu virsotnēm.
  Bet tagad šīs meitenes atbalsta Ameriku no otras puses. Un Madlēna un viņas meitenes nostiprinājās uz aizsardzības malas un atvairīja uzbrukumu.
  Populārākie un vēl nepārtrauktie šermaņi virzās uz priekšu.
  Augstie amerikāņu tanki nedaudz atgādina vertikāli novietotus dzelžus. Viņi pārvietojas gandrīz klusi, ar izstieptiem stumbriem un pat nedaudz šūpojoties.
  Liela, muskuļota sieviete Madlēna saka:
  - Mēs nebaidīsimies... Mēs vienmēr cīnīsimies!
  Karotāji izvietoja Faustpatrons, uzlabotu modifikāciju. Spēj trāpīt attālumos līdz kilometram un mazāk apjomīgi.
  Madlēna saspiež bicepsu. Viņai ir ļoti liels un reljefs. Īsta sieviešu sportiste. Viņas kakls ir kā buļļa kakls, viņas rokas ir kā pieauguša vīrieša kājas, tikai viņas āda ir tīra un gluda, un viņas kājas ir kā zirgu pleznas. Madlēnai ļoti patīk sekss ar lieliem vīriešiem. Mīl, ja pilnība ir iespaidīga izmēra. Šī sieviete ir ļoti temperamentīga, ar patīkamu seju un lielisku krūšutēlu. Gurni ir grezni, un viduklis ir salīdzinoši šaurs.
  Visas karavīra-varoņa drēbes ir bikini. Šaurā auduma sloksne praktiski neslēpj arbūzu, iedegušās krūtis, un plānās biksītes ir krokas.
  Madlēnai ir daudz cietas gaļas, bet praktiski nav tauku. Viņa skatās uz priekšu ar savām safīra acīm. Mati ir balti, sajaukti ar sarkanu. Bet viņa joprojām ir tuvāk blondīnei. Viņš tur rokās bazūku un vienmērīgi nospiež sprūdu.
  Tuvākais "Sherman" saņem nāvējošu dāvanu no gala līdz galam, starp korpusu un tornīti. Tā muca aiz inerces aizlido un apgriežas.
  Madlēna čukst:
  - Perfekts sitiens!
  Frūda mērķē uz savu. Viņš paceļ savu kailo, lielo, bet graciozo kāju. Un viņš arī nospiež sprūdu.
  Un nāvīgi ievainotais Šermanis sāka griezties kā nokauts bokseris.
  Apstiprinoša nopūta pārskrēja cauri tīģeru bataljonam. Meitenes izmantoja savus ieročus. Šermaņi atbildēja ar uguni. Īpaši bīstami ir tie transportlīdzekļi, kas bruņoti ar īsstobra haubicēm. Viņi sūta šāviņus ar lielu sadrumstalotības spēku.
  Madlēna rūc plaušās:
  - Nebaidies, meitiņ, skaistie ērgļi, lai valsts dzied par tevi!
  Un karotāji unisonā atbildēja:
  - Un viņš dziedās kā nīlzirgs! Un lāstekas ņemsim mutē!
  Meiteņu humora izjūta nepārprotami ir prūšiska. Un šaušanas laikā viņi dziedāja.
  Šermaņi aizdegās un apgāzās. Šāviņi eksplodēja, detonējot, un stobri atdalījās. Salauztie rullīši izripojuši. Tehnika pārvērtās par karbonādi. Tankiem sekoja kājnieki. Tīģeru meitenes viņu sagaidīja ar uguni.
  Un Madlēna pacēla granātu ar basu kāju un palaida to taisni tankā. Bojāja kāpuru un sagrieza kājniekus. Viņa ir skaista sieviete un ļoti veselīga. Kā mētājas, tur līķu kalni.
  Frūda arī meta granātu ar kāju, tāpēc tā lido tālāk nekā ar rokām un pamanīja:
  - Čingishans tomēr nesasniedza Ameriku!
  Madlēna mežonīgi iesaucās:
  - Mēs, vācieši, atklājām Ameriku. Un viņa piederēs mums mūžīgi!
  ASV tanki apstājās, ļaujot kājniekiem virzīties uz priekšu. Amerikāņu karavīri acīmredzot paņēma diezgan daudz viskija un nebaidījās no nāves, viņi devās taisni uz priekšu. Kā ar nāvi? Piedzēries un jūra līdz ceļiem!
  Madlēna to paņems un kliedz:
  - Bet Pasaran!
  Frūda riskēja izlabot komandieri:
  - Tas nav tā vērts! Tā bļāva nolādētie spāņu komunisti!
  Madlēna ar basu kāju meta granātu un smejoties norūca:
  - Un man patīk komunisti! Viņiem ir mugurkauls!
  Madlēna paraustīja plecus, atzīmējot:
  - Stulbie fanātiķi...
  Madlēna negatīvi pakratīja galvu.
  - Nē, viņi ir pragmatiski!
  Lielā vācu komandieris atkal ar kailiem pirkstiem iemeta granātu un turpināja:
  - Viņi nolēma, ka Dieva nav!
  Frūda paspēra nāves dāvanu, atzīmējot:
  - Drosmīgi puiši!
  Madlēna atlaida savu Faustpatronu un ņurdēja:
  - Vai varbūt pragmatiķi!
  Frūda kādu laiku klusēja. Meitenes šāva ar bazūkām un to faustiem uz tankiem un meta granātas. Viss lauks viņu priekšā bija burtiski pārblīvēts ar salauztu amerikāņu aprīkojumu. Madlēna ar kailām kājām ļoti spēcīgi meta granātas. Un viņi aprakstīja lielu loku. Un zem iedegušās, gandrīz melnās vācietes ādas ritēja muskuļu bumbas.
  Un ne velti viņas kājas līdz šim meta granātas. Karš Madlēnu aizrāva. Tas bija līdzīgs krievu pirtij. Tas patiešām ir īsts saviļņojums. Kad tu ieej kopā ar diviem spēcīgiem, muskuļotiem vīriešiem. Un viņi tevi sit ar egļu zariem, cik vien var. Kad spēcīgi puiši spārda un met sitienus, tas jūs aizvedīs uz svētlaimes Everestu.
  Un tvaiks griežas kā zeltainas cirtas, plūstot pa gaisu. Vai arī neredzamas čūskas, kas lokās apkārt.
  Madelīnai patika. Un vēl patīkamāk, ja zem basām kājām stāv katls ar oglēm. Tad tev tiešām ir jautri. Viņi uzlej jums spirtu un pēc tam aizdedzina šo ugunīgo ūdeni.
  Un tagad Madlēna ir sajūsmā... Un atkal viņa ar basām kājām met granātu. Ienaidnieka kājnieki uzbrukumā ir aizrušies. Īpaši daudz mirst melnie karotāji . Viņi burtiski piepilda visas pieejas ar līķu pilskalniem. Smagi ievainotie ASV armijas karavīri vaid. Mirušo masa ar sagrozītām sejām.
  Madlēna čukstēja:
  - Žēl, ka jūs, amerikāņi, palīdzējāt Lielbritānijai.
  Un varone meitene plēsīgi pasmaidīja. Patiešām, Amerika izvēlējās nepareizu likmi. Lai gan Francija un Lielbritānija pieteica karu Trešajam Reiham. Un pats Hitlers pieteica karu ASV. Taču fīrera lēmums neizraisīja Vācijas un tās pavadoņu sakāvi. Japāna uzvarēja Ameriku jūras kaujās. Un tādējādi parādot, ka ekonomiskā vara nav viss.
  Debesīs notiek sīva cīņa. Gan Marsels, gan Hafmens tiek nocirsti. Un leģendārākais Trešā Reiha pilots Frīdrihs. Un kopā ar viņu ir viņa partnere Helga. Cik skaisti un efektīvi var cīnīties sievietes. Tajā pašā laikā rēķini tiek sastādīti automātiski.
  Helga jau notriekusi savu ceturto simtu automašīnu. Tas nozīmē, ka viņai pienākas Dzelzs krusta bruņinieka krusts ar dimantiem. Un tas ir ļoti cienījami puskailai meitenei bikini.
  Helga atcerējās, kā viņa mīlējās ar Frīdrihu. Puika ir vienkārši burvīgs. Mīlīgs kā kaķēns. Un ir ļoti patīkami būt kopā ar viņu. Un man gribas stundām ilgi glāstīt. Pusaudzim ļoti patīk glāstīt meitenes, kas ir pats patīkamākais.
  Bet tad Helga notriec Mustangu, tad arī Airacobra. Pēdējais transportlīdzeklis ar 37 mm lielgabalu var būt bīstams. Un kā ar ASV gaisa spēku populārāko iznīcinātāju Mustang - ar saviem ložmetējiem. Viņa ir pret ME-362, kāds bloteris ir pret titānu. Ložmetēji absolūti nav bīstami.
  Bet Airacobra var dzelt. Helga čirkst, izsitot citu Mustang ārpus diapazona.
  - Es esmu zirgs, ļoti mīļš... Un mustangam tas patiks!
  Un viņš nospiež sprūdu ar basām kājām, kas ir noslīpētas kā antīkai statujai.
  Frīdrihs vienā kaujā notriec simts mašīnas. Viņš nestāv uz ceremoniju. Neviena garām. Īsta nāves mašīna. Šeit no dienvidiem tika atsaukts operācijas svarīgākais posms un superdūzis. Iznīcinājis simts mašīnu, terminatoru zēns nodod uguni uz zemi. Tur viņš demonstrē savas pārdabiskās spējas.
  Frīdrihs saka:
  - Rezultāts ir simts nulle lidmašīnās un simts divdesmit nulle tankos!
  Lielākā daļa amerikāņu automašīnu: Shermans. Novecojušo tvertni ražo milzīgos daudzumos. Pershing vēl nav nomainīts, un arī šī tvertne ir bezcerīgi zemāka par vācu E-50.
  Un tad debesīs parādījās lidojošie šķīvīši.
  Tas ir pilnīgi bezcerīgi. Disku lidmašīnas ir neievainojamas un ātras, sagriež amerikāņu automašīnas lidojuma laikā. Jeņķi neiztur un bēg. Izkraušanas vietas paplašinās.
  Madlēna un viņas meitenes turas. Viņus atbalsta reaktīvās uzbrukuma lidmašīnas ar 88 mm lielgabaliem, kas izsita amerikāņu morāli. Spēcīgi šāviņi sašķēla ASV armijas tanku korpusus. Pat viskijs nevar aizēnot baiļu sajūtu. Un Amerikas karotāji vai drīzāk tas, kas no viņiem palicis pāri, apgriežas.
  Madlēna smejas, sakot:
  - Dažreiz jūs piedzīvojat sāpes pasaulē, bet labāk ir piedzīvot kāda cita sāpes.
  Varonīgajai meitenei pa papēdi trāpīja čaulas lauskas. Taču karotāja spēcīgās ķibeles nosūtīja metāla gabalu rikošetā. Lūk, ko nozīmē īsts āriešu cietoksnis. Madlēna pat no prieka murrāja. Viņa bija tik apmierināta.
  Labi ir arī tad, ja sita zoles ar nātrēm. Precīzāk, kad spēcīgi vīri tev sit pa papēžiem. Tas ieslēdza Madlēnu. Ir arī labi, ja jūsu raupjās pēdas tiek sistas ar gumijas nūjām. Arī lieliski. Karotāja atkal iemeta granātu ar kāju. Viņa izcēla zirga zobus. Viņa ir laba. Viņam arī ļoti patīk ēst!
  Ņemiet, piemēram, un apēdiet visu aitu uzreiz. Neskatoties uz ārēju rupjību, Madlēna dažreiz kaut ko lasīja. Piemēram, Dumas. Tāpēc viņai ļoti patika Portoss. Viņš vienlaikus ēda arī veselu aitu. Tas tiešām bija vīrietis jebkur. Un dižciltīga muižnieka apetīte. Un jēru arī pilda ar desiņām.
  Madlēna varēja arī izdzert veselu spaini alus. Spēcīga meitene. Karotājs-varonis iedomājās sevi. Viņa paņem sudraba spaini. Un tajā ir atlasīta Bavārijas valoda. Un viņa sāk alkatīgi dzert. Dedzīgi norijot. Alus garšīgs. Ir arī labi dzert tomātu sulu ar pienu. Un arī ar spaiņiem un veselām mucām.
  Tomēr Madlēnai bija jāsaņem nepietiekams uzturs, kad viņa cīnījās tuksnesī vai kalnos. Un tas ir sāpīgi sievietes varones vēderam. Viņa ir tik rijīga. Un viņam ļoti garšo gaļa ar asinīm.
  Madlēna atkal met granātu ar kāju un iegrimst juteklīgos sapņos. Kā viņa ēd treknu gaļu un dzer alu. Tātad zalvēs. Ir arī labi ēst cūkgaļas šašauga kebabu ar sarkanvīnu. Un nosit to visu...
  Madlēnai patika arī spīdzināšana. Viņai īpaši patika mocīt zēnus. Tā ir viņas patiesā aizraušanās. Sit pionieriem pa papēžiem ar nūjām un aizdedzināt viņu ķermeni.
  Vai pat noslaukiet maigo, mazuļa ādu ar skābi. Protams, pats patīkamākais ir zēnu spīdzināšana. Bet meitenes arī ir atļautas. Un pieauguši vīrieši. Ir nepatīkami spīdzināt vecus cilvēkus, viņi ir tik pretīgi un neestētiski. Kā vecums lutina cilvēkus, izkropļo tos. Nē, labāk ir spīdzināt jauniešus.
  Madlēna atcerējās, kā aukstumā tika izvesti trīs pionieri. Viņi viņus mudināja ar pātagas. Puiši bija pilnīgi kaili, tāpēc viņiem tas bija vēl pazemojošāk. Arī Madlēna ir tikai vienā bikini. Tik smieklīgi. Varonīgā sieviete dzina zēnus un rūdījās. Es paskatījos uz viņu basām pēdām un pati sajūsminājos.
  Tad, kad pionieri no aukstuma kļuva zili, viņa aizveda tos atpakaļ uz siltu būdu un sasildīja, ātri pārliekot lāpu pār viņu sasalušajiem ķermeņiem.
  Madlēna to darīja meistarīgi, uz ādas atstājot tikai nelielas, rozā tulznas, un puišiem liekot kliegt no sāpēm. Un tas padara viņu laimīgu!
  Īpaši interesanti ir nodot liesmas mēli gar pioniera jutīgo papēdi. Viņa visvairāk ir atdzisusi, un pēc salnajām sniega kupenām viņa sākumā pat nejūt ugunīgos glāstus. Bet tad zēns sāk kliegt, sāpes no temperatūras izmaiņām ir elles, un ciešanas ir nepanesamas.
  Tas ir daudz sāpīgāk nekā vienkārši sadedzināt papēdi ar karstu gludekli. Un pionieri, nepanesamu sāpju apdullināti, ir gatavi darīt visu, lai kaut nedaudz atvieglotu.
  Madlēna prata sadalīt spīdzinātos. Viena no viņas iecienītākajām metodēm ir stingri saspiest sēkliniekus ar ķepām. Un tad spēcīgākie vīrieši zaudēja samaņu no šoka.
  Un, protams, elektriskās strāvas trieciens. Šeit tu paņem pionieri un pievieno tam elektrodus... Tas ir vienkārši pretīgi, kā sieviete uzvedas kā bende. Un viņš tevi spīdzina tā, it kā tavā dvēselē būtu akmens. Precīzāk, dvēsele ir izgatavota no titāna, bet sirds ir akmens.
  Tomēr Madlēnai ļoti patika pats spīdzināšanas process. Viņai patika to darīt. Galu galā radīt sāpes citiem ir saldi.
  Tā ir fašistu morāle - nežēlīga un sadistiska!
  Amerikāņi, piedzīvojuši zaudējumus, atkāpās zem uzbrukuma lidmašīnas uzbrukumiem. Tagad nolaižas papildu spēki. Jo īpaši jaunākā E-5 tvertne. Vieglākais pašpiedziņas lielgabals sērijā. Tikai viens apkalpes loceklis. 75 mm lielgabals un divi ložmetēji. Tajā pašā laikā augstums ir tikai viens metrs, un priekšējo bruņu biezums ir 80 milimetri lielā slīpuma leņķī.
  Tanks, kas spēj ar galvu caurdurt Šermanu vai Peršingu, bet pats pretoties šāviņa rikošetam.
  Pašpiedziņas lielgabals, kas ir ideāls savā veidā. Un pats galvenais, tas ir ātrs, paātrinoties līdz simts kilometriem stundā. To darbina 400 zirgspēku gāzturbīnas dzinējs.
  Vienā no mašīnām brauc meitene Agna. Viņas vārds nozīmē šķīsts. Un meitene piedalās savā pirmajā kaujas operācijā. Viņa, protams, ir labi apmācīta, bet šaujampulvera smaku vēl nav sajutusi. Viņš ir šausmīgi noraizējies.
  Vada tvertni, izmantojot kursorsviru. Tagad viņu automašīnas apgriežas un virzās uz rietumiem. Ir labi, ja pašpiedziņas lielgabals ir tik viegls. Tas tiek nomests, izmantojot moduļus vai izpletņus.
  Tas pat kļūst mazliet biedējoši lidojuma laikā. Šķiet, ka jūsu ķermenis kļūst bezsvara stāvoklī. Jūs guļat uz vēdera uz ādas. Tvertne ir saspiesta, kā zārkā. Tikai septiņas tonnas lielgabals bruņu caurduršanas jaudas ziņā ir pārāks par Sherman, un priekšpuse, pateicoties tā slīpumam, efektīvāk atstaro šāviņus. Jāatzīmē, ka vācu cementētā tērauda kvalitāte ir par divdesmit procentiem augstāka nekā amerikāņu tēraudam.
  Tas nomierina Agnu. Ar pirmo mēģinājumu viņi to nepārvarēs. Šeit atrodas ASV armijas darba zirgs. Šis Otrā pasaules kara tanks Sherman ir viens no populārākajiem. Amerikā Shermans ražošanas tehnoloģija ir racionalizēta. Šī tvertne tiek ražota simtiem transportlīdzekļu dienā. "Pershing", ne tik masveida. Un tas ir saprotams, jo Sherman ir tradicionāls amerikāņu tanku būvniecības izkārtojums. Kad transmisija atrodas priekšā un dzinējs atrodas aizmugurē. Un tvertne izrādījās augsta. "E" sērijā vācieši padarīja stingrāku izkārtojumu, kā rezultātā tika iegūta modernāka tvertne ar zemu siluetu.
  Agna brauc ar jaunāko modeli. Un viņai ir spēcīgs lielgabals, ar īpašu šāviņu, kas šauj ar paātrinājumu, un arī ar urāna serdi. Tātad jūs varat šaut no liela attāluma. Pietiek ar diviem kilometriem.
  Lai kustoties neriskētu, Agna sit apturēto Šermenu. Pirmais šāviens ir novērošanas kadrs. Viņa vēl nav pietiekami pieredzējusi, lai to trāpītu pirmo reizi. Un otrais atrodas tieši tvertnes centrā!
  Agna atbalstīja basās kājas pret sienām un nospieda kursorsviru. Atbildot uz to, amerikāņi atklāja uguni. Bet iekļūt tankā ar tik zemu siluetu nav viegli.
  Jaunā meitene saka:
  - Ak, vācu Dievs, dievu Dievs, sargā mani!
  Un atkal šauj... Viņas tanks kustas raiti, turklāt pistolei ir hidrauliskais stabilizators un tā šauj precīzi. Jā, šis Šermans nav īpaši veiksmīgs. Tas izceļas, ka to var redzēt simts jūdžu attālumā. Nav brīnums, ka Agna atkal dabū sitienu. Un tas kļūst tuvāk.
  Visgrūtākais karā, iespējams, ir nezaudēt mieru. Viņi ļoti labi apmāca sievietes karotājas. Bet, kad viņi šauj uz tevi, tu neviļus satracies. Ko darīt, ja viņi saņem triecienu un bruņas to neiztur?
  Bet tad Agna atkal šauj un trāpa. Viņas seja pārņem smaids. Kontu vākšana izrādās nemaz tik grūta un, galvenais, ļoti patīkams process.
  Meitene ar nevainīga jēra seju nospiež kursorsviras pogu un izšauj šāvienu. Viņš pasmaida sejā. Viņš dzied:
  - Sprādziens! Pow! Es saņēmu! Kā mazais zaķis lēkāja!
  Tajā brīdī bija pērkons... Vācu bruņām pārslīdēja šāviņš. Un iegāja rikošetā. Četrdesmit grādu slīpums no horizontāles ir diezgan liels, un pašas bruņas ir ļoti izturīgas.
  Agna iepļaukāja kailās zoles un čivināja:
  - Kā mēs reiz dzīvojām... Tikai plāksteris maizītei!
  Meitene izšāva vēlreiz. Viņa domāja, ka par katru tanku viņa saņems labu naudas summu. Visi trāpījumi tiek ierakstīti ar aprīkojumu, un jūs varat redzēt sīkos kadros, vai tas trāpīja vai nē. Protams, ne vienmēr; precīzi trāpīt mērķī nozīmē to iznīcināt! Bet šajā gadījumā tas sevi pilnībā attaisno!
  Agna atkal pienagloja. Palielināja rezultātu ar sitienu. Bruņas caurdurošie vācu šāviņi trāpīja ļoti smagi. ASV gan ir arī izstrādnes, taču tās pagaidām nav īpaši efektīvas.
  Amerikāņu zemkalibra šāviņš ir pārāk jutīgs pret rikošetu. Un noslīd no bruņām.
  Agna atkal šauj. Un viņa nožēlo, ka neieguva smagāku tvertni. Tur būtu citas meitenes, būtu jautrāk dziedāt korī. Vai varbūt pat uzdāvināt pāris kādam apmēram sešpadsmit gadus vecam jaunietim, lai viņš ar saviem rugājiem neapgrūtinātu. Eh, viņa jau ir iepazinusi miesas mīlestību - neskatoties uz savu jaunību.
  Morāle Trešajā Reihā ir diezgan brīva. Monoteisms jau tiek ieviests, bez liekulības. Tiesa, cilvēki tiek nosūtīti uz koncentrācijas nometni par homoseksualitāti. Bet heteroseksualitāte tiek veicināta.
  Pat sieviešu divīzijās gandrīz obligāti jāiet uz žigolo. Citādi viņi brīnīsies: vai tu esi lesbiete? Vai varbūt, vēl ļaunāk, kristietis?
  Kristietība pamazām tiek izspiesta no Trešā Reiha. Un jaunā morāle saka: sievietei ir jāgrib vīrietis, un vīrietim jāgrib sieviete. Un ne obligāti laulībā!
  Sava veida izvirtības pamudinājums!
  Agna joprojām ir pārāk jauna, viņa nepazina nevienu citu spēku, izņemot Hitlera spēku. Bet pat tas viņai ir nedaudz šokējoši.
  Meitene šauj, un viņai jau ir desmit iznīcinātie Šermaņi un viena Ragana.
  Karotājs pasmaida un saka:
  - Tas, kurš nav aktuāls, nav morāls!
  Viņiem gāja labi... Un E-5 tanki, pareizāk sakot, ne tanki, bet pašpiedziņas lielgabali dodas tālāk.
  Agnai nebija laika cīnīties Krievijā. Un, protams, viņa nožēloja, ka piedzima vēlu. Viņa jau pirms laika nokļuva frontē, steidzās, lai būtu laiks cīnīties. Vāciešu vidū valdīja pārliecība, ka šis kara gads būs pēdējais. Vai vismaz ar ASV tiks galā pēc gada. Vai viņi uzbruks Krievijai vai ne, tas joprojām ir jautājums.
  Agna gribēja cīnīties... Kā saka gudrie: karš ir gaiss plaušām...
  Bet tagad viņa ir pabeigusi savu pirmo cīņu. Un acīmredzot viņa bija pelnījusi dzelzs krustu. Un cik spējīga viņa izrādījās.
  Viņš taisīs militāro karjeru un iegūs sev īpašumu ar vergiem! Viņš tos sitīs ar pātagu.
  Agna iesmējās un dziedāja:
  - Mūsu pasaulē ir iespējams viss neiespējamais... Var šaut tikai pēc skaita, divi pa četri!
  Karotāja piemiedza sev ar aci un čivināja:
  - Tātad es kļuvu par dūzi pirmajā kaujā... Es nomācu ar klasi - es mīlu fīreru!
  Viņu veiklie tanki dodas tālāk. Priekšā ir kājnieki. Tas nozīmē, ka jāšauj ar ložmetēju un sprādzienbīstamām sadrumstalotām lādiņiem. Nu, tas ir arī efektīvs.
  Agna spiež kursorsviru ar pirkstiem. Un abi ložmetēji sāk pļaut kājniekus. Ir redzami melnie cīnītāji. Viņu sejas bija notraipītas ar asinīm.
  Meitene priecīgi saka:
  - Var redzēt jūsu skumjās sejas... Bet tāpēc, ka esmu slepkava!
  Un ložmetēji strādā. Viņi nopļauj visus. Vairāki motocikli uzsprāgst vienlaikus. Un tie apgriežas gaisā. Riteņi un dzelzs detaļas lido uz visām pusēm. Un metāls burtiski saplīst.
  Un, kad tērauds deg, tā ir patiesi briesmīga liesma.
  Ložmetēji ir uzbrukuma un ļoti mobili, daudz modernāki nekā iepriekš.
  Agna tvītoja:
  - Uz Zemes un pazemē mēs valdīsim kopā ar sātanu!
  Un atkal sit... Un konveijers aizdegās, it kā būtu pārvērsts par lāpu. Un daudz mirušo, veselas līķu kaudzes. Amerikāņi bēg. Viņi izmet automātus un aprīkojumu.
  Agna ar pirkstiem saķemmē blondos matus un saka:
  - Gļēvulis zaudēs hokejā! Un žokejs viņu jau gaida!
  Agne tagad tiešām jūtas labi. Sajūtot sevī sadistisku garšu, terminatormeitene saspiež bēgošos kājniekus. Viņa ir tāda dāma, kurai vienmēr izdodas uzvarēt... Pat ja viņai vēl nav pieredzes.
  Karotājs šauj no lielgabala. Tikko uzgāju zemē ieraktu Šermani. Tātad, kas no šī? Viņa to paņēma un triviāli norāva viņam torni. Urāna kodols nav joks. Turklāt, papildus visam pārējam, urāns aizdedzina metālu.
  Pēc Āfrikas sagrābšanas nacistiem tagad bija daudz urāna raktuvju. Un fīrers pat nesteidzas izveidot atombumbu. Viņa karaspēks jau ir labākais pasaulē.
  Lūk, cik braši un ātri steidzas E-5. Tas sasmalcina veselus kājnieku izcirtumus. Bet kāda tvertne šķiet? No katla - divas collas!
  Agna ar smieklu balsī saka:
  - Pasaulē ir divas problēmas: muļķi un ceļi... Vācijā ir labākie ceļi pasaulē, bet kā ar muļķiem?
  Un meitene smejas... Viņa piepilda savu mērķi...
  Frīdrihs atkal riņķo ar savu reaktīvo automašīnu. Pieci gaisa lielgabali izšauj sešpadsmit šāvienus katrs. Astoņdesmit amerikāņu lidmašīnas, kas mēģina uzbrukt desantam vācu karaspēkam, eksplodē.
  Ace zēns saka:
  - Es esmu tas, ko viņi mani sauc - nesaki man naktī!
  Pēc tam zēns izšauj vēl vienu sēriju un iznīcina vēl trīsdesmit automašīnas. Darot to visu ar mīļu smīnu. Un tik nevērīgi... Nāvējošs bērns.
  Helga apbrīnojami saka:
  -Tu esi super! Dzejnieka sapnis!
  Frīdrihs pieticīgi saka:
  - Ir pareizāk runāt par meiteni! Lai gan es neesmu slikts!
  Helga dzied:
  - Tu esi Frīdrihs, mans elks! Jūs esat stilīgākais visā Visumā un iekaro pasauli!
  Zēns dod pagriezienu. Viņš notriec vēl sešpadsmit ienaidnieka lidmašīnas un saka:
  - Pasaulē ir karstums un sniegs,
  Godīgais ir nabags - ļaunais ir bagāts!
  Visumā valda nejaušība -
  Uzlādējiet mašīnu!
  Pēc tam terminators zēns pāriet uz zemes mērķiem. Tās gaisa lielgabali ir lieliski piemēroti gan gaisa mērķiem, gan caurdurošām tanku lūkām.
  Kanādas Šermans. Viena no amerikāņu modifikācijām. Cīņa plosās skarbi. Frīdrihs entuziastiski saka:
  - Es esmu brīnišķīgs cilvēks!
  Un ducis Šermaņu ir salauzti un deg kā Ziemassvētku sveces. Tad zēns atkal tuvojas. Tas nāk no trim lieliem "Big Tom" pašpiedziņas lielgabaliem. Tas, iespējams, ir visspēcīgākais no sērijveida pašpiedziņas pistolēm. Tikai T-93 ir lielāks.
  Frīdrihs saka, skatoties, kā tiek saplēstas sasistas automašīnas:
  - Zēns sapņos redz ložmetēju,
  Viņš dod priekšroku tankam, nevis limuzīnam...
  No dzimšanas ir tāda izpratne
  Visumu valda raupjums un spēks!
  "Ragana" ir salīdzinoši viegls amerikāņu pašpiedziņas lielgabals. To ir daudz vieglāk iznīcināt. Dūzu zēns izšāva sēriju, un no šāviņu detonācijas eksplodēja pat divdesmit pieci pašpiedziņas lielgabali.
  Helga notrieca tikai trīs automašīnas un iesaucās:
  - Ak, bruņinieks! Cik tu esi foršs!
  Frīdrihs uzpūtās un teica:
  - Tikai olas ir foršākas par mani!
  Helga ar prieku piebilda:
  - Un augstāk par zvaigznēm!
  Frīdrihs pēkšņi samulsa un nosarka. Viņš notrieca vēl sešus cīnītājus un sacīja:
  - Pieticība ir vīrieša rota!
  Helga skarbi atbildēja:
  - Bet tu tiešām esi otrs vācietis!
  Frīdrihs pasmaidīja un jautāja:
  - Otrais? Kurš pirmais?
  Helga entuziastiski atbildēja:
  - Pats fīrers!
  Frīdrihs gandrīz nevarēja pretoties ironijai un asprātības vietā teica:
  - Es noņemu cepuri fīreram!
  Un atkal viņš šāva uz amerikāņu lidmašīnām. Ārkārtīgi, vai drīzāk vienreizēji precīzs puika.
  Helga čivināja, kailām kājām spaidot pedāļus:
  - Tu esi tas, ko viņi sauc - dzimis no dieviem!
  Frederiks, uzpūties, atbildēja:
  - Lai gan es neesmu tik liels kā Herkuls, esmu ļoti spēcīgs!
  Helga viegli apstiprināja:
  - Visa Vācija lepojas ar jums, un tā ir vairāk nekā puse pasaules!
  Zēns notrieca vēl piecas lidmašīnas un uzbruka Peršingiem. Četras amerikāņu automašīnas bija līdzīgas agrīnajam Panther modelim. Ar diezgan gariem purniem un kustīgiem torņiem tie varētu radīt zināmas briesmas vieglajiem vācu tankiem. Tad puisis ietriecās kravas automašīnās. Iznīcināja astoņus mērķus un ar baso kāju uzsita pa pedāli, nirstot.
  Nu, tā ir tikai neapdomība... Es gandrīz iegāju astē. Bet viņš nolīdzināja automašīnu tuvu zemei.
  Helga bailēs iesaucās:
  - Ak! Vai tas tiešām ir iespējams?
  Frederiks drosmīgi atbildēja:
  - Viss ir iespējams, ja esi uzmanīgs!
  Helga no augšas nošāva transportieri un iesaucās:
  - Tava dzīve ir nenovērtējama! Neliec mums sagrābt mūsu sirdis!
  Zēns nopietni atbildēja:
  - Un es esmu apburts - viņi mani nepaņems, ne lodi, ne durkli! Tātad, meitene, nebaidies par manu ādu! Labāk ir parūpēties par vairāk trofeju savākšanu.
  Zēns apjucis. Parādījās jauna tanku kolonna. Tie bija novecojuši amerikāņu M-16. Smagie transportlīdzekļi, kas sver 55 tonnas, bruņoti ar diviem lielgabaliem. Vārti noteikti nav īpaši vērtīgi. Iespējams, amerikāņiem izdevās uzlabot pat tikai metālam piemēroto.
  Frīdrihs gribēja dot pagriezienu, bet Helga kliedza:
  - Šie septiņdesmit piecu milimetru lielgabali nebūt nav bīstami mūsu tankiem. Lai vismaz viens no mūsu sauszemes dūžiem pievieno savus kontus smagos transportlīdzekļus.
  Frederiks negribīgi piekrita:
  - LABI! Es nebūšu egoists! Ļaujiet viņiem dzīvot!
  Helga pasmaidīja un murrāja:
  - Mierinājumam teikšu, ka tas ilgi nebūs!
  Un patiešām, dažas stundas vēlāk Agna pievienoja savam kontam vēl divus smagus tankus. Neskatoties uz savu svaru, amerikāņu transportlīdzeklim nebija gandrīz nekādu priekšrocību bruņās pār Sherman. Nu, varbūt sānos un pakaļgalā. Bet vācieši man iesita tieši pa pieri bez jebkādas ceremonijas.
  Frīdrihs notrieca vēl divus desmitus lidmašīnu un atgriezās atpakaļ, lai pārietu uz jaunu iznīcinātāju, jau uzpildītu degvielu un uzlādētu. Jaunajam terminatoram nav ne sekundes atpūtas. Viss darbā un kustībā. Iznīcina visus bez izņēmuma.
  Mazā nāves mašīna.
  Uzbrukuma operācija Kanādā attīstījās diezgan veiksmīgi. Vācieši ieņēma vairākus placdarmus. Tad mēs tos apvienojām vienā lielā.
  Turklāt ofensīva attīstījās arvien straujāk. Cīņa izvērtās ar neticamu spēku. Amerikāņi mēģināja vāciešus iemest jūrā. Bet gaisā kvalitātes dēļ dominēja Luftwaffe, un diskotēkas vienkārši izraisīja paniku aviācijā. Yankees morāle tiešām nav pārāk laba. Pirmajās dienās parādījās daudzi tūkstoši ieslodzīto. Jāatzīmē, ka komanda nav līdzvērtīga.
  Mijiedarbība starp karaspēku ir ļoti vāji organizēta.
  Bieži vien amerikāņu artilērija sedz savu. Ar kanādiešiem ir daudz domstarpību.
  Situāciju pasliktina arī amerikāņu pavēlniecības nodevības. Īpaši vācu izcelsmes cilvēki. Jeņķiem nav par daudz cīnīties par svešām zemēm.
  Jāpiebilst, ka tad, kad E-50 nonāca ražošanā, Sherman bija pilnībā novecojis. Tas nav spējīgs iekļūt vācu tankā no jebkura leņķa. Taču pagaidām tiek ražots maz Pershing. Jā, un tie ir bīstami tikai tad, ja tiek izšauts precīzā attālumā un ar zemkalibra šāviņu. Taču patiesībā vācu tanks tiek garantēts, ka no piecu kilometru attāluma iekļūs gan Pershing, gan Sherman. Viņš to vienkārši sasmalcina no attāluma.
  Un nav nekādu iespēju. Amerikāņi manāmi atpalika tankos. Aviācijā vēl nav spēcīgu un kaujas gatavu iznīcinātāju.
  Populārākais cīnītājs Mustang ir tikai zārks ar spārniem. Tikai Airacobra ir iespēja iedzelt ar savu 37 mm lielgabalu. Reaktīvie bumbvedēji joprojām tiek izstrādāti. Kas vēl Hitleram ir? Protams, diskotēkas, kuru joprojām ir maz, bet tās ir neievainojamas. Tā, protams, ir milzīga problēma Amerikas Savienotajām Valstīm. Īpaši morāli, jo šādu mašīnu neievainojamība izraisa kapitulējošus noskaņojumus.
  Nu kurš gan grib mirt pēc totālas piekaušanas. Vācieši jau visos iedveš bailes.
  Bet karš turpinās. Galvenās grūtības sagādā karaspēka piegāde pāri okeānam. Labi, ka ir salu ķēde. Bet vāciešiem joprojām nav viegli nodot spēkus. Piegādājiet munīciju. Tas palēnina progresu Kanādā. Arī amerikāņi ir spēcīgi, diezgan daudz, un viņiem ir daudz ekipējuma. Ja būtu bijis lielāks cīņasspars un organizētība, viņi būtu varējuši iemest jūrā Trešā reiha barus.
  Bet veiksme dod priekšroku drosmīgajiem, un laime dod priekšroku stiprajiem. Placdarms paplašinās.
  1945. gada 30. maijā tika palaists pirmais kaujas vajadzībām radītais tanks Monster. Transportlīdzeklim bija ļoti jaudīga bumbas palaišanas iekārta un četras haubices. Tomēr militārie eksperti bija skeptiski pret šādu banduru. Var vienkārši nomest divdesmit tonnu smagu bumbu, tādi bumbvedēji ir labāki, nekā braukt ar supertanku pāri okeānam. Turklāt masa ir tik liela, un automašīna ir dārga.
  Bet fīrers personīgi uzstāja uz "Monster" laišanu ražošanā. Par šīs konstrukcijas priekšrocību var uzskatīt diezgan lielu šaušanas attālumu - līdz simts kilometriem, samērā apmierinošu spēju pārvarēt apvidus un biezās bruņas. Bet kopumā pagaidām ir tapis tikai viens eksemplārs.
  "Žurka" tika pilnībā pamesta. Vieglāk ir izmantot nenozīmīgu smago ieroču akumulatoru, nekā tik daudz mīņāties ar tanku. "Briesmonis" jebkurā gadījumā atrisināja milzīgas 1250 mm bumbas palaidēja pārvietošanas problēmu. Daži militāristi uzskatīja, ka četras haubices nav vajadzīgas, un labāk tanku padarīt vieglāku, ar vienu, bet lielāku lielgabalu.
  Bet Hitleru piesaistīja lieli izmēri. Viņiem izdevās laicīgi ražot "Monstru". Taču līdz šim šī automašīna nav sevi pierādījusi īpaši pārliecināta. Izkāpšanas laikā gandrīz iestrēgu, bet viss izrādījās okei.
  Šim supertankam vai, pareizāk sakot, pašpiedziņas lielgabalam un daļēji arī akumulatoram varēja uzbrukt no gaisa. Tāpēc viņam apkārt brauca speciāli pretgaisa pašpiedziņas lielgabali, riņķoja reaktīvie lidmašīnas.
  Automašīna pārvietojās diezgan lēni ar ātrumu tikai 20 kilometri stundā. Un tad uz līdzenas zemes. Salīdzinot ar viņu, E-300 šķita gandrīz kā veikla lapsa.
  Kāpuri dārd un rūc dīzeļdzinēji. Gāzes turbīnu dzinēji vēl nav gatavi šādam kolosam. Bet jebkurā gadījumā vācieši var lepoties ar savu šedevru - smagāko tanku pasaulē. Sākotnēji viņi vēlējās instalēt "Dora" uz "Monster". Bet tad militārie eksperti loģiski nolēma, ka raķešu palaišanas iekārtai būs daudz postošāka ietekme.
  Un kas? Visas cerības attaisnojās! Bumbas sitieni ir patiesi postoši.
  Galvenā šāvēja tradicionāli bija meitene. Tā tas notika. Un, protams, gandrīz kails tikai bikini. Tas jau ir silts, turklāt pašā supertvertnē ir siltums no dzinējiem. Un komanda, kas sastāv no meitenēm. Kailām kājām skaistules, ne vecākas par trīsdesmit. Cik ātri viņi steidzas ap mastodonu.
  Kailas, meitenīgas kājas blāvi klauvē pie metāla. Tas ir ļoti erotiski. Apkalpojošais pusaudzis Pēteris skatās uz meitenēm. Iztēle zīmē visdažādākās fantāzijas. Piemēram, skūpstīt meitenes un jaunas sievietes uz krūtīm. Es tik ļoti gribu braukt ar mēli pāri koši sarkanajiem sprauslām kā rožu pumpuriem.
  Pēteris jūt, ka viņa pilnība uzbriest, tik ļoti, ka tā parādās. Jauneklis nosarkst. Mēģina domāt par kaut ko citu. Piemēram, kāda viņiem ir brīnišķīga tvertne. Lielākais kāpurķēžu un patiešām transportlīdzeklis pasaulē. Tā trāpa kā ballistiskā raķete, tikai šāviens maksā lētāk.
  Zēns, nespēdams pretoties, uzmanīgi pieskārās sievietes papēdim. Meitene paskatījās uz pusaudzi ar piekāpīgu smaidu. Jauneklis bija izskatīgs, izskatījās apmēram piecpadsmit gadus vecs, un, protams, ir pat patīkami, kad skaists jauneklis tev pieskaras.
  Un tas ir nedaudz kutinoši... Meitene murrā:
  - Paglaudi to mazliet!
  Pēteris par to ļoti priecājas. Kāda kāja. Noslīpēta, miecēta, perfekti tīra āda, gludi pirksti, spīdīgi nagi. Gluds papēža izliekums ar elastīgu ādu. Šķiet nedaudz raupja. Pēteris jūtas ļoti satraukts. Viņš tiešām ļoti vēlas. Diemžēl pusaudžu hormoni dominē prātā.
  Zēns pievelk meitenes kāju pie lūpām un sāk skūpstīt. Sievietes āda garšo ļoti patīkami, skaistules veselīgā miesas smarža ir apburoša un aizraujoša. Jūs mantkārīgi skūpstāties, nosedzot zoli no kāju pirkstiem līdz papēža izliekumam. Un tas jūtas salds. Un pilnība ir uzbriedusi tik ļoti, ka tā drīz pārsprāgs!
  Pīters ļoti vēlas iebāzt roku un atvieglot sevi, taču tas ir apkaunojoši, neērti. Ak, sievietes, cik jūs esat iekārojami un nepieejami.
  Atskan agresīvs sauciens:
  - Elviza, tu neesi bordelī! Sāksim strādāt!
  Meitene uzmanīgi izrauj kāju no zēna rokām un čukst:
  - Tiekamies šovakar!
  Pīters pateicīgi pamāj. Oho, cik grūti būs pagaidīt līdz vakaram. Un gigantiskais supertanks jau bija sasniedzis līdzenumu un virzījās tālāk uz frontes līniju. Mašīnai bija daudz kāpurķēžu, kas klāja visu apakšu. Krosa spējas ir patiesi apmierinošas, neatpaliekot no smagajiem vācu tankiem. Ātruma nedaudz pietrūkst. Taču nākotnē, kad dīzeļdzinējus nomainīs gāzturbīnas, ātrums strauji pieaugs.
  Bet tomēr šāds koloss, pat ārēji, šķiet īsts bruņurupucis un izskatās neaktīvs.
  Vairākas meitenes pat nolēca un skrēja pēc tanka. Uzlecot augšā, karotāji izlika zobus un dziedāja:
  - Mēs esam žigli un ātri, meitenes ir skaistas! Un mūsu kājas ir rotaļīgas un zobi ir tik asi!
  Meitenes uzlēca un grozījās. Daži no viņiem sagriezās īpašā kūleņotā. Viņi lidoja garām kā putni.
  Pēteris kādu laiku sēdēja uz tērauda. Un tad viņš nolēca un skrēja. Arī zēns bija basām kājām un ģērbies šortos. Noteikti ir patīkamāk skriet bez zābakiem. It īpaši, ja tuvumā ir meitenes. Un kādas viņiem ir muguras, gurni, krūtis un kājas.
  Pēteris kliedza:
  - Slava Trešajam Reiham!
  Meitenes vienbalsīgi rēca:
  - Slava varoņiem!
  Milzu tanks šķērsoja nelielu grāvi. Meitenes un zēns to vienkārši pārlaida. Un viņi sparīgi auļoja. "Monster"s" sliedes bija pārsteidzoši biezas, un tās nevarēja sabojāt.
  Virs galvas lidoja vairāki jaunākie Xe-262. Ļoti ātras mašīnas. Viņi steidzas kā pūķi, pat nedaudz pūšot siltu gaisu. Karotāji ir veikli un vilinoši.
  Pēteris ar basu kāju mazliet neveikli atsitās pret bruģakmeni. Sāka sāpēt. Zēns kliboja un steidzās kāpt uz platformas. Viņš sāka berzēt sasitītos pirkstus. Ne pārāk jauki.
  Bet kopumā dzīve Vācijā nav tik viegla. Kopš 1942. gada ekonomika patiešām ir pārgājusi uz kara stāvokli. Un viss sāka virzīties uz priekšu. Vasaras bērnu apavu ražošana praktiski ir beigusies. Zēnam lietas kļuva diezgan saspringtas, un armijā tas, protams, sagādāja lielāku gandarījumu. Un tā bērni basām kājām skrēja uz skolu no salnām līdz salnām.
  Tas parasti ir pieļaujams un pat patīkami. Bet rudenī vai agrā pavasarī, protams, prieka ir mazāka. Man burtiski bija jāskrien uz skolu. Un zoles dega kā ugunī. It īpaši, kad sniga.
  Pēteris to atcerējās... Tad tu sasildi savas ekstremitātes, saspiežot kājas. Pēc tam ēst stingri saskaņā ar normu. Lai gan lodēšana vāciešiem nav slikta. Īpaši nesen, kad no Ukrainas nāca bagātīgas ražas. Un banāni un citi augļi nāk no Āfrikas.
  Es biju izsalcis tikai pāris gadus. Tad Vācija barojās no ieņemtajām teritorijām. Taču pēdējos gados viss ir uzlabojies un devu ģimenēm pietika pārpilnībā.
  Berlīne kopumā radīja labi paēdušas un bagātas pilsētas iespaidu. Jaunu būvniecības projektu jau ir bijis diezgan daudz.
  Karš turpinājās, pagriezās veiksmīgā virzienā, un bija darbaspēka pārpalikums. Katrs vācietis varēja nopirkt vergu uz kredīta. Un tas ir lieliski, pēc fašistu domām. Pēterim bija arī personīgais vergs. Ar to jūs varat darīt visu, ko vēlaties. Un ko tu ar viņu vari darīt...
  Pēteris gaļēdāji pasmaidīja. Es ļoti vēlos izgrebt meitenes ķermeni. Zēns kļuva domīgs. Kāpēc nedabūt viņam harēmu? Jau Trešajā Reihā to var izdarīt gandrīz legāli. Vergi tiek pārdoti izsolēs, vai arī jūs varat tos iegādāties uz kredīta.
  Pētera māte gandrīz par velti atveda divus zēnus. Zēni bija indieši. Un viņiem bija ļoti auksti, kad bija jāstrādā basām kājām. Un māte viņus mudināja ar pātagu. Pēc tam viens no zēniem saslima un nomira. Tā vietā viņa māte paņēma krievu zēnu. Tie ir izturīgāki un var izturēt salīdzinoši maigo Vācijas ziemu, netērējot apavus un siltu apģērbu.
  Cits indiānis bija no kalnu ciemata un paspēja pierast. Pētera tēvs nomira frontē. Māte palika viena. Zēni pamazām kļuva gandrīz par ģimenes locekļiem.
  Pēteris pat spēlējās ar viņiem... Līdz iestājās armijā. Šī ir laba iespēja nopelnīt naudu. Un man paveicās būt to meiteņu kompānijā, kuras apkalpo supertanku "Monster". Protams, tas ir prestiži!
  Šeit viņi dzen pa priekšu ieslodzīto kolonnu. Amerikāņi staigā ar nolaistām galvām. Viņiem nav garastāvokļa. Viņi ir zaudētāji. Apsargi stumj ar šautenes bucēm un svilpo ar pātagas.
  Starp tiem, kas padevās, joprojām ir ļoti jauni zēni. Kā jau pusaudžiem raksturīgi, viņi daudz smaida, īpaši ieraugot skrienam gandrīz kailas, iedegušas meitenes. Karavīri ieskauj ieslodzītos un apmētā tos ar akmeņiem. Zēni svilpo pretī. Tāda ir savstarpēja patīkamu apmaiņa.
  Pīters izvilka no jostas pistoli. Viņš ļoti gribēja šaut uz ieslodzītajiem.
  Patiešām kolosāls kārdinājums. Ak, velna kārdinājums. Vai jums nevajadzētu atrast sev kādu ne tik vērtīgu upuri?
  Pēteris mērķē uz vecu vīru, bet melnais - uz to. Tas nav žēl. Zēns vēlas izdarīt pirmo slepkavību savā dzīvē. Viņam ir gandrīz piecpadsmit gadu, un viņš vēl nevienu nav nogalinājis. Piemēram, Frīdriham ir tik daudz upuru, un tomēr viņš nav vecāks par Pēteri.
  Pēteris to paņēma un dziedāja:
  - Bēdas tam, kurš cīnās,
  Ar tērauda vācieti kaujā...
  Ja ienaidnieks ir nikns -
  Es nogalināšu sūdu!
  Un puika šauj... Attālums pistolei ir diezgan liels. Zēns ļoti baidījās, ka nepaies garām. Un tas būs kauns. Bet sirmais melnais krīt. Afroamerikāņa sejā ir asinis.
  Pēteris norūca:
  - Es tevi nogalināšu Āfrikā!
  Un viņš izcēla zobus...
  Neapbruņota karagūstekņa nogalināšana nevienu netraucē. Tas bija kā tarakāna saspiešana. Vācieši turpina dzīt gūstekņus un svilpo dziesmas, kas ir diezgan vulgāras.
  Pēteris jutās ļoti apmierināts ar sevi. Viņš šāva ļoti precīzi un netrāpīja. Kāpēc ne šāvējs?! Tas trāpa ārkārtīgi precīzi! Un viņam pietika arī drosmes nošaut neapbruņotu vīrieti. Un tas mani iedvesmo visvairāk. Ne visi uz to ir spējīgi!
  Puisis nolēca no supertankas un skrēja pēc meitenēm, kliedzot:
  - Mēs viņu redzējām! Un ļoti precīzi!
  Galvenais šāvējs mīļi saka:
  - Labi padarīts! Jūs augat kā īsts ārietis! Bet iemācieties nogalināt ne tikai gūstekņus, bet arī kaujā!
  Pēteris kliedza pretī:
  - Vētra un vikings un tērauda zobens!
  Jā, viņam tas izdevās lieliski. Sāpes nodurtajos kāju pirkstos bija mazinājušās, un Pēteris tagad skrēja pēc meitenēm. Tomēr karš ir kā māte. Tajā ir tik daudz jautrības.
  Piemēram, Pēterim patika izklaidēties mājās. Īpaši aizdedzinot sērkociņus un turot tos vergu zēnu kailajiem papēžiem. Viņi mežonīgi kliedza un uzlēca, izmisīgi bolīdams acis. Indietim ir brūnas acis, bet krievam zilas acis. Smieklīgi... Ir labi arī starp kāju pirkstiem iespraust avīzes gabaliņus un aizdedzināt. Un tas ir diezgan sāpīgi. Vai arī naktī ar pātagu pātagu jaunos, smaga darba nogurušos vergus.
  Pēteris uzsūca patiesa fašista dzīvnieciskos instinktus. Un viņš pats kļuva par zvēru.
  Hitlers teica: Zemei draudēja pārmitināšana. Mums vajag tik daudz cilvēku, cik nepieciešams, lai kalpotu vācu kungiem. Tas veidoja nežēlīgu morāli. Un attieksme pret citām tautām ir tāda, it kā tās būtu zemcilvēciskas.
  Tomēr, no otras puses, totalitārajam režīmam un slavinātajai vācu kārtībai bija ietekme. Ražošana pieauga, un ne tikai militārā ražošana. Palielinājās ne tikai ieroču ražošana, bet arī tika būvēti ceļi, celti tilti, stāvi lidlauki un pilsētas. Tātad par šo režīmu viennozīmīgi spriest vēl nevar. Zināms efekts tika panākts ar vergu darbu un totalitāro režīmu.
  Karš turpinājās, un impērija attīstījās un auga. Gan jauda, gan ekonomika.
  Pēteris skrēja diezgan ilgi... Līdz jutās noguris... Tad dabūja otro elpu.
  Pagāja laiks, un saule sāka rietēt. Pēteris jau ir pamatīgi noguris. Viņš skatījās uz sarkano sauli un domāja, kad šī diena beidzot beigsies un viņš varēs ieiet sievietes rokās. Un tā tālāk plandīšanās...
  Lai nedaudz novērstu uzmanību, Pēteris mēģināja atcerēties sava tēva stāstus no Austrumu frontes. Un arī no Rietumiem. Manam tēvam izdevās karot Polijā, Beļģijā, Francijā un Krievijā... Un karš sākās diezgan veiksmīgi. Daudzi vācieši baidījās, ka būs kā Pirmajā pasaules karā. Bet Hitlers izrādījās gudrāks un laimīgāks par Vilhelmu. Salauza ienaidniekus pa gabalu. Vācieši, zaudējot dažus karavīrus, sagrāba Poliju, pēc tam uzvarēja un iznīcināja Francijā, Beļģijā un Holandē.
  Karš austrumos nevienā neizraisīja lielas bailes. Uzvara sekoja uzvarai. Bet vācieši tik un tā virzījās tik ātri, kā bija plānots. Visi termiņi jau ir pagājuši, un Krievija cīnās. Un tad ziemas katastrofa. Pētera tēvs gāja bojā padomju sniega kupenās. Viņi pat neatrada līķi. Pēteris neskaidri cerēja, ka viņa tēvs varētu būt gūstā, un palika dzīvs. Bet ieslodzītie tika apmainīti divas reizes. Mēs atgriezāmies no Krievijas. Daudzi kļuva par invalīdiem. Tiesa, ieslodzīto bija salīdzinoši maz. Tēva viņu vidū nebija.
  Pēteris tad vēl bija pārāk jauns, lai nokļūtu austrumu frontē. Bet viņš gribēja atriebties krieviem. Bet līdz austrumu kompānijas beigām zēnam nebija laika. Vācieši tā rezultātus neuzskatīja par uzvarošiem, lai gan ieguvumi izrādījās ievērojami.
  Kļuva pavisam tumšs... Supertanks apstājās. Meitenēm bija jāuzkodas un jāiet gulēt. Vakariņas bija ātras, standarta devas, šokolāde, žāvēti banāni, žāvēta gaļa.
  Pēteris apsēdās blakus savam draugam. Viņa piemiedza zēnam ar aci. Kāpēc gan neizklaidēties ar jaunekli bez bārdas? Pēteris sēdēja tikai savos šortos. Veidota, liesa, ar skaidru un miecētu ādu. Ir patīkami kaut ko tādu sajust . Meitene noglāstīja Pētera muskuļotās krūtis. Puisis sāka viņu glaudīt kā atbildi.
  Viņi savijās apskāvienos un apbēra viens otru ar skūpstiem. Pēteris nebija jaunava. Vēl mācoties skolā, viņš saņems mīlestības stundu no profesionālas prostitūtas. Parasti pusaudži tika audzināti heteroseksuāli. Ņemot vērā viņu hiperseksualitāti, sievietēm tika uzdots mācīt mīlestību, kad radās vēlme. Pēteris jau zināja, kā sagādāt prieku, un meitene drīz vien sāka veikli vaidēt.
  Taču mīlestību viņi ilgi nebaudīja. Atskanēja signāls. Pistolei beidzot ir jāizšauj. Un tad spēcīgais lielgabals sāka kustēties. Meitenes metās apkārt, velkot lādiņu ar vinču.
  Monster supertankā tika piekrauta bumba, kas sver divdesmit tonnas. Un gatavs to izspļaut mērķī. Pistole tika mērķēta, izmantojot radio, un no augšas "Rama"-5 veica uguns korekciju.
  Ložmetēja meitene displejā pārslēdza datus. Ierocis sastinga... Ierocis atgādināja pilskalnu ar platu purnu. Un tā trāpa sprakšķošais šāviens. Tas satricināja no atsitiena, un uguns stabs metās debesīs. Meitenes pat nokrita no atsitiena, bet uzreiz uzlēca.
  Uzkrītošā dāvana aizlidoja augstā lokā aiz horizonta. Tātad supertanka lielgabals izšāva savu pirmo šāvienu.
  Galvenais šāvējs teica:
  - Šajā gadījumā nav miera bez kara un nav mākoņa bez labuma! Mēs izmantojām savu iespēju.
  Lādiņš nolidoja apmēram simts kilometrus taisnā līnijā un vairāk nekā divsimt piecdesmit augstā lokā. Viņa parabola ielauzās stratosfērā. Un viņa nolaidās galējā leņķī. Lidojums ilga vairākas minūtes, un uz amerikāņu nocietinātajām pozīcijām krita īsts uguns tornado. Simtiem metru viss bija saspiests un iznīcināts. Likās, ka bija ugunīgs cunami. Un pāris amerikāņu kājnieku bataljoniem patiešām pienāca pēdējā diena.
  Meitene malkoja kārtējo raķeti no planētas Zeme jaudīgākās bumbas palaišanas iekārtas. Un viņi gatavojās nogāzt ienaidniekam šo daudztonnīgo dūri.
  Galvenā šāvēja ar kailajiem pirkstiem berzēja metāla stīpu un čivināja:
  - Bet nepadodies viņam, un tu atgriezīsi briesmoni tumsā!
  Uzlādēšanai vajadzēja trīs minūtes. Diezgan daudz, bet šāviens ir daudzkārt spēcīgāks par jebkuru ieroci pasaulē. Un, ja tas trāpīs, nešķitīs, ka ar to ir par maz, tas pat nešķitīs vidēji.
  Meitenes ir ļoti aktīvas. Mērķis seko, un muca pagriežas. Pēteris uz mirkli iztēlojas, kas īsti varētu notikt ar tiem, kas nonāk zem šāda Tora kluba. Un viņam paliek bail. Šis ir gaidāmais trieciens. Ka burtiski planēta satricinās.
  Un pat tad, kad lido raķete, tas ir biedējoši! Un šķiet, ka tas ir nāves priekšvēstnesis.
  Pēteris, pat iedvesmots, dziedāja:
  - Nāves mašīna ir sajukusi prātā! Viņa lido, nezinot mērķi!
  Meitene, kas tikko bija pārgulējusi ar zēnu, turpināja:
  - Šoreiz mēs pasmaidījām! Mēs gājām pa balto svītru!
  Un otrā dāvana sasniedza savu mērķi. Viņš trāpīja pretiniekiem ar tik sprādzienbīstamu spēku, ka ekstremitātes un lauskas lidoja tālu uz visām pusēm. Bojājoši elementi, kas izkaisīti pa ASV pozīcijām daudzu simtu kilometru garumā.
  Aizsardzības līnija tika apšaudīta. Amerikāņiem tas bija kā grēciniekiem ellē, ja ne sliktāk.
  Debesis un zeme bija sajaukti, viss dega un plaisa. Debesis šķīrās no sprādzieniem. Pāri debesīm uzplaiksnīja zibens.
  Un meitenes izvilka trešo raķeti. Piemēram, jums būs papildu ēdiens. Pēteris atcerējās Frederiku Lielo. Viņa paraksta slīpsvītra uzbrukumi. Karalis bija bargs gan pret krieviem, gan austriešiem. Protams, tos mācīja ierobežotā apjomā, taču netika slēpts, ka krievi sakāva prūšus. Tieši otrādi, tika uzsvērts: tā kā pats Frederiks Lielais zaudēja krieviem, tad cik foršs bija Hitlers, kurš sasniedza un paņēma Orenburgu. Patiesība ir tāda, ka Maskava vēl nav padevusies.
  Puisis pavilka vinču, ar pliku papēdi uzkāpa uz skrūves un sajuta sāpes. Būtu jauki uzvilkt kedas, Pēteris nodomāja. Tajā maija beigās naktī, un Kanādā jau ir diezgan vēss. Meksikā jau ir karsts. Taču sauļoties tur var arī ziemā. Un tā baskājais pusaudzis nogāza kājas.
  Pēteris, izmantojis mirkli, uzlika rokas meitenei uz gurniem. Viņa skaļi murrāja un teica:
  - Ne tagad, skaistais!
  Otra meitene apvija rokas ap Pētera rumpi. Es noglāstīju viņa muskuļus. Es jutu bezmataino, muskuļoto ķermeni. Un viņa noskūpstīja aso lāpstiņu, ar lūpām taustot ādu. Es garšoju to pārbaudīju. Zēns smaržoja pēc jaunības.
  Trešajā Reihā nav pieņemts slēpt instinktus. Kaut kā gluži pretēji, pieticīgās sievietes izraisa nicinājumu. Nacisms it kā māca, ka jābūt dabiskākam, tuvāk dabai. Tas nozīmē, ka sievietei ir jāmīl vīrieši, un galvenais - dažādi. Meklējiet kādu cienīgu, spēcīgu, gudru, skaistu. Un Pēteris ir patiešām izskatīgs un viņam ir saplēsti muskuļi. Jūs vēlaties viņu apskaut un turēt cieši, noglāstīt un noskūpstīt, vai varbūt darīt ko nopietnāku.
  Vēl viens raķetes šāviņš metās pretī ASV armijas pozīcijām. Viņa lidoja augstā lokā, it kā izliektos no liesmas veidota pantera. Un viņa nesa ar saviem daudzajiem kapu pieminekļiem uguns versijā.
  Pēteris iesaucās:
  - Tas tiešām ir zārka gambīts!
  Un zēns apdullinoši skaļi iesmējās. Meitenes pagriezās pret zēnu un sāka kutināt viņa papēžus. Izskatījās, ka piecas vai sešas meitenes ņirgājās par jaunu vīrieti. Un Pēteris turpināja smieties un smīnot par sevi. Viena no daiļavām iebāza mutē savu koši sarkano nipeli. Jaunais vīrietis sāka viņu skūpstīt un sūkāt.
  Pēteris zināja, kāda tā garša. Tāpat kā saldējums. Tāpat kā ar šokolādi pārklātas zemenes. Cik patīkami garšo sievietes āda, piemēram, medus bagele. Un tu viņu tik alkatīgi laizi...
  Bet meitenes arī kutina un knibina. Kas vairs nav tik jauki. Tomēr seko draudīgs komandiera sauciens un skaistules aizbēg. Viņu rozā zoles mirgo. Un plikas kājas lec.
  Un tas, kas notiek Amerikas pusē, ir tipisks murgs degošo gobu ielā.
  Arī ceturtā raķete tiek ielādēta bumbas palaišanas ierīcē. Šī ir spēle ar nāves domino. Karotāji ir apņēmības pilni uzvarēt līdz lieliskajam galam. Un vēlme pēc panākumiem ir katras patiesas āriešu sievietes sirdī.
  Sāka skanēt Vāgnera mūzika, lai meitenēm būtu jautrāk kustēties. Tā ir tik jautra lieta, ko darīt ar simfoniju. Un ceturtā raķete ir uzstādīta. Gatavs lidot lielos augstumos.
  Un no augšas gaudo TA-500 - bumbvedējs ar astoņiem dzinējiem. Kaut kas tāds, kas šķiet tik biedējošs un nepārspējams. Varbūt tikai disks atstāj šausmīgāku iespaidu.
  Un neatvairāma...
  Un tieši tad parādījās lidojošais šķīvītis. Viņa slīdēja pa debesīm kā saules stars. Tas ir ātrums. Un steidzas tā, it kā tas būtu kaut kas šausmīgi foršs un kosmisks.
  Pēteris pat dziedāja, ejot komponējot:
  Aizbildinoties ar mērķiem, humānismu,
  Uzcelt debesis uz Zemes...
  Fīrers pārgāja uz fašisma ceļu,
  Sātanam tika uzcelts šausmīgs templis!
  Un pēc kliegšanas zēns izvilka vadu. Ceturtā raķete uzlidoja gaisā. Tas izgrieza atmosfēru, un gaisā bija izteikta ozona smaka.
  Un kaut kur debesīs disks taranēja amerikāņu B-29. Lielu mašīnu ar spārniem sadedzināja murgs, kas lidoja mastodons.
  Pēteris dziedāja:
  - Dīvaina miera sajūta - tu vairs neesi pagātnē... Nākotnē jūs tiksit pārveidots par bezgalīgu gaismu!
  Un gaismas tiešām ir daudz... Un viss deg ar tādu zilu liesmu. Disku lidmašīna taranēja duci lidaparātu un pazuda aiz horizonta.
  Pīters skrēja atritināt vēl vienu vadu. Nē, karš ir patiešām foršs. Lai gan zēns viņu iztēlojās nedaudz savādāk.
  Un tad pēc uzvaras viņiem dos zemi un vergus. Atkarībā no militārā ieguldījuma. Pēteris nolaizīja lūpas. Ja tikai es varētu dabūt veselu harēmu. Viņam ar viņiem būtu jautri. Lai gan te ir tik daudz meiteņu. Tikai vesels seraglis.
  Viņam un viņa mātei ir arī māsa. Viņa mudina vergus ar pātagu.
  Vāciešiem māca, ka viņi ir augstākā tauta. Bet patiesībā, protams, ne viss ir tik vienkārši. Krievu puikas ir ļoti līdzīgi vācu puišiem un nemaz nav stulbi.
  Vai jūs domājat, kādu lomu viņiem piešķirt? Viņi nevēlas būt mājdzīvnieki. Bet arī mums nevajadzētu uzskatīt sevi par līdzvērtīgiem. Pēteris domāja, ka pret krieviem var izturēties kā pret jaunākiem brāļiem. Viņi labi cīnījās pret Hitlera armiju un parādīja drosmi.
  Bet amerikāņi ir neatlaidīgi. Tagad piektais apvalks tiek palaists pie Yankees. Tas nozīmē, ka viņiem ir diezgan spēcīga aizsardzība, kas ir jāsalauž.
  Pīters neapmierināts pamāja ar dūri gaisā. Viņš personīgi vēlētos paņemt ložmetēju un šaut. Vai varbūt pat labāk, piemēram, senatnes nociršana ar zobenu. Cīnīties ar aukstu tēraudu ir diezgan romantiski.
  Zēns to paņēma un dziedāja:
  Es atcerējos senos laikus - uzreiz zirga mugurā,
  Nepacietīgais zvērs metas tempā...
  Es nevarētu dzīvot bez savas Tēvzemes pat dienu,
  Lai mana dzimtene ir laimīgāka par visām valstīm!
  
  Un nākotnē mūs sagaida galaktikas,
  Visuma bezgalīgie plašumi...
  Nacistu cīnītājs ir ļoti foršs,
  Un visas radības pakļausies Reiham!
  Meitenes dzirdēja dziesmu un unisonā kliedza:
  - Kāds karotājs! Īsts mačo!
  Gerdas tanka apkalpe iekļuva ASV teritorijā. Uz slaveno Teksasas štatu. Vieta ir slavena ar saviem skarbajiem kovbojiem un gangsteriem. Šeit amerikāņu pretestība strauji pieauga, un sākās sīvas cīņas. Jeņķi, reiz atradušies savā teritorijā, izmisīgi cīnījās. Amerikas situācija ir diezgan smaga. Vācu tanki un lidmašīnas ir augstākās kvalitātes un tiek ražotas milzīgos daudzumos. Un raibā armija cīnās ļoti labi.
  Meitenes šāva pa bateriju. Galvenais amerikāņu lielgabals ar 76 mm kalibru E-50 nemaz nav bīstams. Kalibrs ir 90 mm arī slīpai pierei. Var tikt bojāti tikai kāpuri. Karotāji šāva, kā parasti, bez garām. Un akumulators apklusa.
  Gerda noslaucīja tālmēra stiklu un teica:
  - Mēs paveicām ļoti labu darbu. Tagad dodieties uz ziemeļiem!
  Magda ar skumjām balsī atzīmēja:
  - Tā mēs pieļaujam vienu kļūdu pēc otras. Un tas kļuva par mūsu veida lāstu.
  Gerda noapaļoja acis ar trīsstūri un pārsteigta jautāja:
  - Kur mēs kļūdāmies... Viss notiek gandrīz pēc plāna. Meksika ir aiz muguras un tagad esam ASV. Un par to tādu ienaidnieku kā Amerika nevar atstāt aizmugurē!
  Magda steidzās precizēt:
  - Es domāju kļūdas šī vārda garīgajā nozīmē. Mēs esam akli un garā nabagi!
  Šarlote dusmīgi norūca:
  - Šķiet, ka mēs jau esam vienojušies, ka ievērosim āriešu monoteismu. Un jūs atkal atjaunojat diskusiju, kas nevienam nav vajadzīga.
  Kristīna ieteica:
  - Labāk apspriedīsim Dumas darbu. Piemēram, vai grāfs Montekristo ir pozitīva vai negatīva personība?
  Magda stingrā balsī atbildēja:
  - Noteikti negatīvi!
  Kristīna pietvīka un iebilda:
  - Kāpēc tas joprojām notiek?
  Magda loģiski atzīmēja:
  - Viņš nezina, kā piedot!
  Šarlote norūca:
  - Ko mums vajadzētu piedot saviem ienaidniekiem?
  Magda pakratīja savus zelta matus un piezīmēja:
  - Ja neproti piedot, tad vardarbību nevar apturēt!
  Gerda piekrītoši pamāja ar galvu:
  - Kaut kas tajā ir... Bet vai ir nepieciešams pārtraukt vardarbību?
  Šarlote pārliecinoši teica:
  - Pasaule balstās uz vardarbību... Dusmu vulkāns paceļas vērienīgi...
  Kristīna ar entuziasmu piebalsoja:
  - Vislielākā spēka spriedze... To piedzīvo gan ar sāpēm, gan ar bailēm!
  Gerda ar sajūsmu pabeidza dziedāt:
  -Tikai bailes dod mums draugus,
  Tikai sāpes motivē strādāt!
  Tāpēc es to vēlos arvien vairāk
  Java ieplīsīs barā!
  Meitenes apklusa. Šermaņa kustība viņus novērsa. Viens šāviens un ASV tanks sadragāja. Kopumā šis auto vāciešiem nemaz nav bīstams.
  Un šeit nāk "Ragana", viņa mēģināja tuvināties un arī tika iznīcināta. Gerda izšāva, nospiežot kursorsviru ar kailiem kāju pirkstiem.
  Viņa kļuva par tādu foršu terminatoru meiteni. Garām piebrauca vācu tanks, saspieda vairākus melnādainos un izlaida asiņu straumes.
  Magda ar nopūtu atzīmēja:
  - Mēs vienmēr izrādām nežēlību... Un kad mūsu sirdīs ienāks žēlastība?
  Šarlote atbildēja:
  - Un tad, kad pārņemsim visu pasauli! Tas būs īsts gribas triumfs!
  Kristīna ar sajūsmu dziedāja:
  - Aci pret aci, asinis par asinīm... Mēs skrienam riņķī - atkal nogalināšana!
  Gerda izcēla savus lielos, gaišos zobus kā pērles un šņāca:
  - Mēs nezinām žēlumu! Un mēs negribam zināt!
  Magda paraustīja plecus un atzīmēja:
  - Tu nevari ar mani strīdēties... Bet Dievs tevi tiesās!
  Šarlote mierīgi atzīmēja:
  - Un Bībelē ebreji pēc Dieva pavēles tika nogalināti. Tas ir, Visvarenais nebija pacifists. Bet tomēr daudz vairāk man patīk mācība - vācieši ir Dieva tauta. Šī ir daudz saprātīgāka saprātīga mācība nekā Bībele!
  Magda negatīvi pamāja ar galvu:
  -Tu neko nesaproti...
  Kristīna loģiski atzīmēja:
  - Tam, kurš ir stiprs, ir taisnība! Vai esam iebraukuši Teksasā? Tad mēs būsim Ņujorkā!
  Gerda iesmējās un iesaucās:
  - Veiksme mūs pavada... Kā dziesma saka, ar katru neveiksmi zini, kā atdoties... Citādi veiksmi neredzēsi!
  Meitenes bija apjucis. Amerikāņu uzbrukuma lidmašīna P-51 mēģināja viņiem uzbrukt no debesīm. Tas ir diezgan bīstami, jo šim grifam ir raķetes. Magda veikli manevrēja. Meitenes - katra varēja braukt ar tanku un šaut, un precīzi trāpīt. Raķetes pagāja garām, lai gan bīstami tuvu mašīnai. Uzbrukuma lidmašīna ienira, bet to trāpīja pretgaisa ložmetēji. Amerikāņu grifs saņēma caurumus un sāka zaudēt augstumu.
  Aste sāka dūmot, nolūza veseli metāla, koka un citu lietu gabali.
  Gerda šņukstēja:
  - Kā šis! Tas kārtējo reizi pierāda, kam ir taisnība un tikai vājš!
  Magda atzīmēja:
  - Un tomēr mūsu veiksme ir atkarīga no Dieva!
  Gerda kliedza:
  - No āriešu Dieva!
  Kristīna piebilda:
  - Un no mūsu veiklības... Vai neveiklības!
  Šarlote šņukstēja:
  - Un arī ar karoga spēku, un kosmiskā spēka asajiem ilkņiem!
  Tanks atkal sakustējās un bija spiests izšaut. Parādījās "Grands"-2. Kopumā tvertne ir līdzīga Sherman, bet nedaudz vieglāka un nedaudz garāka. Nav vismodernākais ierocis, bet salīdzinoši lēts. Protams, vāciešiem tā ir nekaitīga automašīna.
  Meitenes pēc kārtas šaudījās, sadaujot Grands korpusus. Viņi nosprāga, bet viņu šāviņi noslīdēja no vācieša bruņām. E-50 darbojās kā robots, demonstrējot nepārspējamas kaujas spējas.
  Šarlote rēca:
  - Tērauda āmura sitiens, mums uzausa rītausma!
  Gerda izšāva automātiski. Un tajā pašā laikā es atcerējos izskatīgo Hansu. Viņi mīlējās ar viņu, un viss bija lieliski! Hanss ir arī gudrs puisis, viņš varēja pastāstīt daudz interesantu lietu. Piemēram, par dažādiem pirātu piedzīvojumiem.
  Gerdai patika stāsts par princesi, kura kļuva par pirātu kajītes zēnu. Un tad viņa atrada dārgumus, bet netērēja tos sev, bet savāca armiju un sāka iekarot pasauli.
  Protams, kaujinieka-komandiera tēls ir ļoti iespaidīgs. Kā to neatkārtot. Un jūs neiegādātos šādu grāmatu, ja tā būtu iespiesta. Interesantas ir arī kosmosa cīņas. Šeit, piemēram, ir fantāzija par dažādu zvaigžņu pasauļu iekarošanu. Drošsirdīgie ārieši cīnās pret kentauriem...
  Kamēr Gerda atcerējās, kentauri, tas ir, "Grandi", tika iznīcināti. Un vācu tanks virzījās tālāk. Bet lēnām. Kāpurs saskārās ar diezgan jaudīgu radiovadāmu mīnu, un rullītis, pareizāk sakot, vairāki rullīši uzsprāga. Metāls burtiski pārsprāga un izplūda karsts ūdens. Gerda zvērēja un pat spārdīja Magdu:
  - Tas ir tavs Dievs, ko viņš ar mums dara!
  Goldilocks atbildēja:
  - Nevajag zaimot...
  Meitenes vairākas dienas gandrīz nebija gulējušas, un, kamēr viņas mainīja slidotavas, aizgāja un aizmiga.
  Tad Gerda atkal par to sapņoja...
  Gerda atkal parādījās vīzijā. Meitene tika padarīta par dižciltīga prinča kalponi. Viņa kļuva par istabeni un bija ģērbusies zīdā un samtā. Vēsture atkārtojās pēc Andersena, tikai nedaudz citā versijā. Jau pirmajā dienā Gerda ļoti berzēja kājas savos jaunajos zābakos un saprata, ka bagātība nav tikai saldums. Un zīds ir nedaudz karsts Itālijas vasarā. Un gardākie ēdieni nav tik labi, ja ir pilns vēders.
  Nevar salīdzināt novecojušās maizes saldumu ar avota ūdeni, ja ēdat to izsalkuši.
  Turklāt Gerdai bija jāmācās svešvalodas, labas manieres, dažādas etiķetes un zinātnes. Un tas nemaz nav tik interesanti kā klaidoņa dzīves vadīšana.
  Jūs varat atcerēties, kā princis sapņoja par ubaga lomu.
  Gerda mēģināja pierast un ilgi cieta. Ir pagājis gads. Un jau likās, ka viņa šajā nogurdinošajā dzīves ritmā ir ierauta kā goda istabene.
  Ar kūkām katru dienu un dārgām drēbēm.
  Bet spogulī, kura priekšā viņa veica ceremoniju, pēkšņi parādījās viņas zvērināts brālis Kai. Puika nebija pieaudzis nemaz un nebija mainījies pa ilgajiem šķirtības gadiem, tikai bija kļuvis pārāk bāls ar neveselīgi zilu krāsu. Sniega karalienes pilī viņš šķita sasalis un joprojām mēģināja no ledus gabaliem izveidot vārdu "Mūžība".
  Kaut kas, kas viņam varētu dot brīvību.
  Bet šķiet, ka viņam tas neizdevās. Kā ir sēdēt ledus pilī ilgus gadus, pat ja nejūtat aukstumu?
  Un visapkārt ir leduslāči un ledus statujas?
  Gerda juta, ka viņas vārdā nosauktais brālis ir dziļi nelaimīgs. Apkārt ir tikai ledus un polārlāči, jūs šķirojat ledus gabaliņus, kas mirdz kā dimanti. Pat ņemot vērā, ka minētā brāļa sirds ir sastingusi, joprojām ir skaidrs, ka viņš ir dziļi nelaimīgs.
  Varbūt pat šī nelaime ir tūkstoš reižu lielāka, ja krūtīs ir sasalis ūdens?
  Gerda kliedza un nolēma skriet. Viņa devās uz savu istabu. Godīgi sakot, aiz sevis atstāju zābakus, dārgu kleitu un plānu apakšveļu. Viņa uzvilka savu veco kleitu, kas bija pārvērtusies par lupatām, bet tika rūpīgi glabāta. Tas kļuva stingrs un atklāja kājas virs ceļiem. Meitene ir pieaugusi, un viņa izskatās apmēram trīspadsmit gadus veca, bet patiesībā viņa ir desmit gadus vecāka. Cik ilgs laiks pagājis kopš viņa devās meklēt savu adoptēto brāli? Jau trīspadsmit gadus, ja ne vairāk.
  Gerda nedaudz vilcinājās. Varbūt paņemt vismaz kurpes... Vai arī aiziet saģērbusies. Bet tas nav godīgi! Un klaidonim lupatas ir tieši piemērotas.
  Meitene noskūpstīja krucifiksu un tā basām kājām devās meklēt adoptēto brāli. Tagad viņa vismaz zināja, ka viņš ir tālu uz ziemeļiem. Pa ceļam viņu sagaidīja apsargi. Ieraugot Gerdu basām kājām un lupatās, viņi bija pārsteigti:
  - Vai jūs esat istabene? Kāds tev izskats?
  Gerda meloja:
  "Es saniknoju savu princi, un viņš lika man iet uz visiem četriem virzieniem tajās pašās lupatās, uz kurām es devos kalpot."
  Apsargs žēlīgi atzīmēja:
  "Tu salauzīsi visas kājas, es tev iedošu vismaz apavu pāri." Mana meita no tām ir izaugusi, un tie būs tieši jums īstais laiks!
  Meitenes kājas patiešām ir tik noslīpētas, skaistas un neaizsargātas, ka, iztēlojoties tās uz asiem akmeņiem, neviļus rodas žēlums.
  Gerda pieticīgi atbildēja:
  - Es to nebiju pelnījis... Paturiet sev vai pārdodiet!
  Bārdains pamāja ar galvu:
  - Nu, es nē! Itālijas ceļi ir pārāk skarbi un akmeņaini meitenes basām kājām. Turklāt jūs jau neesat pieraduši pie skarbās virsmas. Vēl ir maijs, un auksts gan drīz nekļūs, bet uz nakti es tev iedošu pūkainu šalli, ar ko apsegties... Kamēr atradīsi jaunus labus saimniekus!
  Meitenei ir neērti atteikties.
  - Paldies! - Gerda atbildēja.
  Viņa paņēma līdzi gandrīz nevalkātas ādas apavus - acīmredzot meitas tās valkāja tikai svētkos, un pūkainu šalli, arī praktiski jaunu. Viņa pateicās maigas sirds apsargam. Kurpes patiešām bija ērtas, nedaudz lielas, bet normālas. Tajos bija ērti staigāt.
  Apsargs iedeva viņam vēl vienu maizes garozu ceļam, pasmaidīja un sacīja:
  - Rūpējieties par apaviem un mēģiniet atrast sev pienācīgu māju.
  Taču, tiklīdz viņa pagriezās ap stūri, meitene novilka kurpes un uzkāra tās plecā. Viņa ļoti gribēja staigāt basām kājām, atpūsties no pils kurpēm. Sākumā bija patīkami staigāt, ceļa putekļi kutināja kailos papēžus. Bet tad ilga ieraduma neesamība sāka darīt savu. Meitenes zoles kļuva mīkstākas un mīkstākas, un viņa drīz vien sajuta oļu dzēlienu un dedzināšanu.
  Drīz vien ik uz soļa jutās kā ar nūjām sist pa kailiem papēžiem.
  Taču Gerda, kura savā ne tik īsajā mūžā bija paspējusi nokarāties uz plaukta, par to nesamulsināja. Galu galā staigāšana basām kājām pa akmeņainu ceļu ir mazāk sāpīga nekā tad, ja papēži tiek apgrauzdēti ar cepeškrāsni. Pat ja gada laikā viņa, goda istabene, ir kļuvusi izlutināta. Viņa to neizturēs.
  Gerda ciešāk sakoda zobus un pielika soli.
  Dienas beigās meitenei basās kājas asiņoja, taču viņa nepadevās un aizmiga siena kaudzē. Un nākamajā dienā es atkal devos ceļā pa akmeņaino ceļu.
  Un saplēstās zoles ierakās asos akmeņos, sagādājot meitenei ciešanas. Ik pa laikam meitene iemērca ūdenī salauztās pēdas un atdzesēja sagrieztās pēdas.
  Gerda neņēma līdzi ēdienu, un viņai bija jāēd žēlastības dāvana. Viņi ar nepacietību to pasniedza skaistai meitenei lupatās.
  Sākumā Gerda gribēja pārdot savas ādas apavus vai iemainīt pret pārtiku, un pati uzvilka apavus, kas bija vieglāk, bet tad viņa pārdomāja. Pēdas ļoti ātri kļuva raupjas, zoles bija apaugušas ar pīlēm, un kurpes viņai nebija vajadzīgas, īpaši siltajā sezonā. Bet viņa satika divus mazus zēnus, kuri burtiski mira no bada.
  Ļoti tievi zēni, āda un kauli, ķermeņi tikko noklāti ar lupatām, basas kājas nogāztas.
  Meitene pabaroja ar maisā savākto, pēc tam pārdeva tirgotāja veikalā, protams ar lielu atlaidi, gandrīz jaunas kurpes. Mēs nopirkām ēdienu un atstājām to zēniem kopā ar dūnu šalli.
  Viņi ēda pirmo reizi pēc daudziem gadiem.
  Protams, Gerda uzvedās kristīgi dāsni. Turklāt bija vasara, un naktī nebija vajadzības segt ar šalli. Bet, kad beidzās Itālijas dāsnie lauki, meitene, kas staigāja uz ziemeļiem, nokļuva Alpos. Un tur vēl pa dienu ir silts, bet pa nakti auksts. Un ciemati ir daudz retāk sastopami, jums ir jābada.
  Izsalkusī meitene burtiski sagroza iekšas.
  Kādu dienu bija vasaras sals, un lupatas sasala. Meitene saraustījās un pilnībā saplēsa kleitu. Viņa atrada sevi kaila un neaizsargāta. Man bija jānēsā lupatas un ātri jāiet. Naktīs nevar gulēt kails - tā ir īsta elle. Gerda negulēja visu dienu un nakti, bet no rīta viņa nolaidās nedaudz zemāk un sasildījās un gulēja. Tad viņa atkal staigāja visu nakti, un nākamās dienas pusdienlaikā viņa sasniedza kalnu fermu.
  Meitene no prieka kliedza un sāka vicināt rokas. Viņas figūra jau sāka veidoties, un, kad parādījās vīrietis, Gerda steidzās piesegties ar rokām.
  Atbilde bija:
  - Oho, tu esi mežonis!
  Saimnieks piekrita Gerdai iedot vienkāršas un vecas drēbes, bet pretī lika viņai veselas divas nedēļas skaldīt malku un ar šūpuļkrēslu nest ūdeni spainīšos.
  Turklāt jūs varat arī aizbērt caurumu žogā, novietojot akmeņus.
  Meitene strādāja līdz spēku izsīkumam un ēda tikai novecojušu maizi un rūgušpienu. Saimnieks aicināja viņu palikt, bet Gerda meloja, sakot, ka ir svētceļojumā. Kalnu dūre viņai negribīgi iedeva kaut kādu cauru maisu, bet tu vismaz neesi kaila. Un viņš pat neizmeta maizes gabalu uz ceļa.
  Un tas ir paredzēts meitenei, kuras rokas bija klātas ar dzemdību izraisītām ādas sēnītēm un kura strādāja pie geika līdz spēku izsīkumam.
  Gerdai bija jāiet ar tukšu vēderu. Un kalnos ciemati ir reti sastopami, un paši Alpi ir lieli, kalnu virsotnēs pat vasarā ir sniegs. Izsalkusī meitene plosīja zāli, āboliņu un košļāja egļu čiekurus. Desmit dienu laikā viņa kļuva tik tieva, ka nebija nekas cits kā āda un kauli. Es pat nevarēju pretoties ēst vāveri neapstrādātu.
  Viņa nenicināja sūkt lāstekas, riskējot saslimt ar iekaisušo kaklu.
  Tad es atkal uzgāju fermu. Viņa tur smagi strādāja trīs dienas, bet ēda pietiekami daudz, un viņi viņai iedeva ceļu. Bet visbriesmīgākais augstienē bija nakts aukstums. Meitene pa dienu gulēja un naktīs ar kailām, sarūgtinātām kājām stutēja uz asiem akmeņiem. Reizēm gaudoja vilki, vairākas reizes Gerda iekrita bezdibenī un gandrīz nokrita, taču liktenis viņu pasargāja. Lai gan ir ievērojamas bailes staigāt pa kalniem naktī. Un izsalcis...
  Kaut kas līdzīgs ledus ellei.
  Kad Hannibals šķērsoja Alpus uz Itāliju, puse viņa armijas un visi ziloņi nomira. Un te pāreju veic maza, nu, pat pieaugusi meitene gadiem ilgi.
  Viņas kājas piedzīvoja asus akmeņus, salauza ledus garozu, un viņas ķermenis bija noguris, bet tomēr nesa drosmīgo varoni pāri virsotnēm.
  Kad Gerda jau bija uz robežas, viņa pa ceļam uzgāja citu fermu, un atkal bija ēdiens. Saimniece izrādījās laipnāka un piedāvāja meitenei īsu kažoku un kurpes, taču Gerda atteicās, sakot, ka viņa jau ir pieradusi pie akmeņiem un aukstuma, un basām kājām iet daudz vieglāk nekā ar apaviem apkrautām. Saimnieks mums ceļojumam iedeva veselu maisu pārtikas.
  Gerda nedaudz vilcinājās, ar kailām zolēm uzkāpdama uz asajiem akmeņiem, bet malas kalumi bija pat patīkami.
  Protams, tas padarīja meiteni smagāku, taču tas ļāva viņai staigāt vēl pāris nedēļas bez apstājas. Augstienes tuvojās beigām, kalni kļuva arvien zemāki. Un Gerda šķērsoja visgrūtāko ceļa posmu: Alpu virsotni.
  Darīt kaut ko līdzīgu basām kājām un vieglā apģērbā ir līdzīgs Hercules varoņdarbam. Un bērns darīja visu.
  Tagad viņa atrodas Šveicē, kur viss ir nedaudz maigāks un lauku sētas ir biežākas. Pāreja Gerdu nostiprināja, un viņa kalnos nesaaukstējās un pat nesaņēma iesnas. Kāpēc Dieviem nepatīk garā vājie, bet atalgo stipros?
  Un tas runā par varonību un drosmi, kas spēj slīpēt akmeņus.
  Gerda turpināja staigāt un staigāt, apstājoties lauku sētās, strādājot un dažreiz arī dziedādama. Klejojoša dzīve viņai ir patīkama un pazīstama. Dienas sāka ritēt ātrāk un grūtāk. Liktenis līdz šim meiteni pasargājis no ļauniem cilvēkiem, laupītājiem un izvarotājiem. Tomēr Gerda vairs nav tik maza un varētu piesaistīt izvarotājus. Bet līdz šim viss ir izdevies labi.
  Taču reiz viņai uzbruka laupītājs. Viņš viņu nogāza, meitene iesita ar akmeni pa galvu. Un tad trakā viņa piekāva viņu līdz nāvei.
  Tā meitene izbrauca cauri Šveicei, iebraucot Bavārijā. Vasara jau ir pagājusi virsotnē, bet līdzenumā joprojām ir ļoti silts, pat naktī. Un ceļi nav tik akmeņaini. Bija patiess prieks doties. Mēs bieži sastapāmies ar apdzīvotām vietām, un nebija nekādu problēmu ar pārtiku. Gerda, strādājot nepilnu slodzi, ietaupīja sev naudu un atjaunināja kleitu ar elegantāku un jaunu. Bet viņa labprātāk staigāja basām kājām, jo īpaši tāpēc, ka zoles kļuva cietākas nekā zābakiem.
  Un bez apaviem jūsu kājas ir daudz vieglākas un staigājamākas.
  Bet pagāja laiks. Meitene pārcēlās uz ziemeļiem. Vasara ir beigusies un rudens ir pienācis. Lija aukstas lietusgāzes, un Gerda nokļuva Vācijas ziemeļos. Viņa izšļakstījās ar basām kājām cauri ledainajām peļķēm, jūtot vieglu vēsumu. Bet Gerda jau ir tik pazīstama, ka nolēma neiegādāties kurpes un kažoku, aprobežojoties tikai ar vienu vilnas šalli. Viņa atkal deva priekšroku nakšņot, tikai dienas laikā, un stomīties naktī.
  Viņas basās kājas salauza ledus garozu, un zoles sastingumi jutās gandrīz svētlaimē.
  Tā tas pabrauca garām diezgan blīvi apdzīvotajiem Vācijas ziemeļiem un sasniedza jūru.
  Es paskatījos uz viļņiem, kas šļakstījās un skāra krastu. Viņa iemērca nogurušās kājas sālsūdenī. Viņa plunčājās ūdenī, kas šķita gandrīz silts.
  Tālāk pa sauszemi nav kur braukt, un jūru šķērsot nav iespējams. Viņa dzimtā Dānija atradās samērā tuvu. Meitene pēkšņi gribēja atgriezties dzimtajā Kopenhāgenā. Varbūt viņas pašas vecmāmiņa joprojām ir dzīva. Turklāt nav skaidrs, kā rīkoties tālāk.
  Bet Gerda apsēdās uz oļa jūras krastā un, padomājusi, noraidīja domu atgriezties. Ja nav citas izejas, tad jāatrod kuģis, kas dodas uz ziemeļiem, jāsasniedz ledus un tad jāpārvietojas uz Ziemeļpolu. Jo, visticamāk, tur atrodas sniega karalienes pils.
  
  Nu, ja vajadzēs, viņa tādu kuģi atradīs, bet pagaidām uz ostu.
  Tad pamodās īstā Gerda. Šarlote kratīja plecu, atgādinot:
  "Viņi laboja kāpuru jau sen, bet viņi negribēja mūs pamodināt." Kurš piebeigs amerikāņus?
  Gerda pusaizmigusi atzīmēja:
  - Nevis sist, bet finišēt? Tā ir pašapziņa!
  Kristīna iekliedzās:
  - Kāpēc jūs joprojām par to šaubāties?
  Gerda pakratīja savus sniegbaltos matus:
  - Nē! Kādas principā var būt šaubas! Vai mēs neesam cīnījušies cauri lielākajai daļai pasaules?
  Kristīna iesmējās:
  - Lielākā daļa pasaules... Un kad tas viss būs!
  Magda dusmīgi atzīmēja:
  - Bez Dieva mēs neko nesasniegsim!
  Meitenes vienbalsīgi kliedza:
  - Pietiekami! Ne vārda par reliģiju! Mēs vēlamies būt pasaulīgi!
  Un tanks sāka kustēties, panākot savus biedrus. Mašīna gludi slīdēja. Gāzes turbīnas dzinējs viegli spiedās, un tvertne uz šosejas paātrinājās līdz septiņdesmit kilometriem.
  Bet te, protams, pa ceļu gāja lēnāk. Gerda smaidot jautāja draugiem:
  - Interesanti, vai, jūsuprāt, Vašingtona būs jāuzņem vētrai vai Amerika vispirms kapitulēs?
  Šarlote ieteica:
  - Tas būs kā pasakā!
  Gerda pasmaidīja:
  - Vai tas ir kā pasakā?
  Šarlote pompozi teica:
  - Jo tālāk, jo sliktāk paliek!
  Gerda pēkšņi teica:
  - Un es sapņoju, ka kļuvu par mazu meiteni. Gandrīz kā Andersena varone, tikai vēl dramatiskāk!
  Kristīna sirsnīgi atzīmēja:
  - Dramatiskāk... Hmm, ja Andersens uzrakstītu par mūsu tanku?
  Šarlote enerģiski apstiprināja:
  - Tieši tā! Tas ir tāpat kā mūsu tanks iemīlēja pašpiedziņas pistoli, un viņi strīdējās, kurš no tiem ir foršāks. Tad pašpiedziņas lielgabals tika nosūtīts uz metāla...
  Kristīna izlaboja:
  - Vai varbūt ne tikai pašpiedziņas lielgabals, bet arī tanks... Un tie kļuva par robotiem terminatoriem nākotnē. Un lielgabalu un ložmetēju vietā viņi nesa kaujas spridzinātājus.
  Gerda dziedāja:
  - Iepriekš viņi iesaldēja ierakumos, vectēvi vaidēja... Un tagad hiperplazma ir likteņa šķīrējtiesnesis!
  Kristīna pacēla savas kailās, ļoti skaistās kājas un atzīmēja:
  - Es radītu sensāciju prinču pilī... Un jūs arī!
  Gerda tam piekrita:
  - Mums ir burvīgs četrinieks!
  Magda noglāstīja Kristīnas kāju un nomurmināja:
  - Jā, sievietes ķermenis ir skaists!
  Gerda ar aizdomām paskatījās uz Magdu:
  - Kad tev pēdējo reizi bija vīrietis?
  Meitene dusmīgi atbildēja:
  - Tu pats to zini!
  Šarlote ieteica:
  - Varbūt varam pasmieties par ieslodzītajiem?
  Gerda racionāli atzīmēja:
  - Vispirms mums vajag viņus notvert! Un tad mums būs izšķirošā uzvara! Ar spīdzināšanu un asinīm!
  Šarlote, tas rudmatainais velns izlika zobus un šņāca:
  - Un es mīlu asinis!
  Tvertne, uz kuras daiļavas brauca, iestājās kaujā. Šoreiz ceļā stājās četri Peršingi. Nedaudz bīstamāki tanki šāva biežāk. Karotāji pēc kārtas šāva. Tikai viens šāviņš trāpīja E-50, un amerikāņu tanki apklusa. Cīņa bija īsa, pusminūti. Nebija iespēju pretoties vācu lielgabalam.
  Tad parādījās Šermaņi. Meitenes viņiem sita no attāluma. Mēs trāpījām vairākus. Pārējo kaimiņi pabeidza.
  Tad vācieši devās tālāk. Mēs atradām bateriju ar pamestiem ieročiem. Bet, kā izrādījās, ne viss ir tik vienkārši. Izmestie ieroči izrādījās kamuflāžas, un no slazda aizmugures tie atklāja precīzu un iznīcinošu uguni.
  Meitenes atbildēja. Amerikāņi tika apklusināti. Bet viņu tanka bruņas tika vairākas reizes saskrāpētas.
  Gerda atzīmēja:
  - Ja mums būtu vairāk pašapziņas un vājākas bruņas, būtu jārīko bēres!
  Magda dusmīgi atzīmēja:
  - Bet tad tu noteikti zinātu, kāds mums ir Dievs!
  Gerda skarbi atbildēja:
  - Nākamajā dzīvē es kļūtu par ģenerāli un vadītu armiju.
  Šarlote norūca:
  - Es būtu saņēmis divas armijas uzreiz!
  Kristīna iesmējās un piebilda:
  - Un tu esi sīkums! Kāpēc ne četras uzreiz!
  Gerda smejoties atzīmēja:
  - Nē, labāk uzreiz iegūt miljardu vai triljonu!
  Meitenes izplūda smieklos un pat sasita pieri. Tad viņu tanks brauca tālāk. Nācās šaut ar ložmetējiem. Nopļāvis vairākus desmitus jeņķu. Šeit amerikāņi cīnījās spītīgāk. Un baltais karogs netika izmests.
  Parādījās "raganas", pašpiedziņas ieroči, kas nav spēcīgi, bet veikli. Viņu meitenes tika nošautas, lai gan pašas saņēma pāris sitienus.
  Viena no "Raganām" pēc precīza sitiena pat apgāzās. Meitenes
  Kūkots:
  - Mēs esam super!
  Un atkal viņi sūtīja čaulas. Viņi to nolika ārkārtīgi precīzi.
  Kamēr karotāji cīnījās bez bailēm. Bet pa ceļam viņi saskārās ar smago 120 mm lielgabalu akumulatoru. Te jau vajadzēja manevrēt. Lai nedod Dievs, viņi neskūpsta savu nāvējošo apskāvienu.
  Šāvišķi lidoja gandrīz netālu.
  Gerda no attāluma atklāja uguni. Pirmais amerikāņu lielgabals apklusa.
  Tad sitiens otrajam, un tad trešajam.
  Magda čukstēja:
  - Dievs, svētī mūs!
  Lādiņš trāpīja E-50 augšējai frontālajai plāksnei, bet 250 mm leņķī dāvanu novirzīja. Bet pret vācu lielgabalu amerikāņiem nebija glābšanas. Karš ir bokss, taču šajā gadījumā nacistiem izrādījās pārāk garas rokas.
  Šarlote smejoties atzīmēja:
  - Tādi ieroči... Un kā tie pārvērtās par mīkstu vārītu gaļu!
  Gerda ar satraukumu balsī iebilda:
  - Tik lielus ieročus, iespējams, pamanīja mūsu uzbrukuma lidmašīna. Galu galā šis kalibrs mums var būt bīstams, it īpaši, ja tas atsitās pret sāniem!
  Kristīna ņurdēja:
  - Man ir cēla figūra, bet mūsu piloti ir haki!
  Izšāva arī 155 mm haubice. Tiesa, ar tā precizitāti vācu tankam nepietiek. Tāds slepkava, trūkst koordinācijas. Tomēr ienaidnieks nav muša! Un E-50 augstums ir aptuveni divi metri - tvertne izrādījās diezgan tupa.
  Šarlote aizsedza haubici, ar kursorsviru ar kailiem pirkstiem mērķējot uz ieročiem, un norūca:
  - Es tiešām esmu lielisks!
  Kristīna žāvājās:
  - Tavi komplimenti ir vienmuļi!
  Šarlote piekrītoši pamāja ar galvu.
  - Jā! Mēs jums parādījām rutīnas tehniku! Ir pienācis laiks pāriet uz augšējiem burtiem!
  Magda nespēja atturēties un ierunājās:
  - Protams, ar Dieva palīdzību!
  Jūnija pirmajā pusē Trešā Reiha karaspēks tuvojās Toronto un ielenca Kanādas lielāko pilsētu. Amerikāņi mēģināja pieķerties lielai apdzīvotai vietai. Un viņi tur atveda karaspēku. Vācieši saskaņā ar tradīciju aplenca pilsētu, cenšoties uzbrukt neaizsargātākos punktos. Lielākās kaujas risinājās, katrā pusē piedaloties vairāk nekā pusotram miljonam karavīru. Amerikāņu ložmetējs bija zemāks par vācu triecienšauteni, īpaši jaunākajiem MP-54 modeļiem, un vēl jo vairāk pārējais aprīkojums.
  Amerikāņi kaujās nav īpaši izturīgi. Daudzi no viņiem labprātāk slēpās artilērijas apšaudes laikā vai pat kapitulēja - it īpaši, ja iekļuva katlā.
  Ja jūs cīnāties ar vāciešiem, jums nav jābaidās! Un padomju karavīri no tā nebaidās, bet par amerikāņiem ir radušās lielas šaubas. Neskatoties uz to, jeņķi cīnās, un avanss vāciešiem maksā.
  Monster supertanks virzījās uz Toronto. Tagad viņam bija jābombardē nocietinātā cietokšņa pilsēta. Galvenais šāvējs Adala par to bija nedaudz sarūgtināts. Jo pārāk daudz civiliedzīvotāju būtu jāmirst apšaudes laikā.
  Šī jaunā sieviete nepavisam nebija ļauna. Bet viņa ir gatava pildīt savu pienākumu pret Trešo Reihu.
  Dzīve ir sarežģīta lieta. Adala nebija tīršķirnes vāciete. Viņai bija krievu tēvs, kas, protams, sabojāja viņas tēlu. Bet viņas māte oficiāli apgalvoja, ka viņa Adalu nesa no vācieša. Pati meitene no šiem mājieniem bija ļoti sarežģīta. Viņa devās uz austrumu fronti 1942. gadā, kad fīrers atļāva kaujā izmantot sievietes.
  Kādu laiku viņa cīnījās kā snaiperis. Viņa izcēlās ar precizitāti un labiem rādītājiem. Saņemti pirmās un otrās šķiras dzelzs krusti. Tad militāro nopelnu krusts sudrabā un zeltā. Un arī snaipera krusts, vispirms sudrabā, tad zeltā. Viņa piedalījās Londonas uzbrukumā. Tad viņa atkal atradās austrumu frontē. Viņa ieguva titulu viena no labākajām Trešā Reiha snaiperēm. Viņa saņēma snaipera krustu zeltā un ar dimantiem, kā arī Dzelzs krusta Bruņinieka krustu.
  Viņa tika nozīmēta par galveno ložmetēju un Monster supertanka komandieri. Kas ir ļoti prestiži.
  Adala, protams, ir augstākās klases ložmetējs. Un viņa bija prasmīga un viltīga snaipere. Un viņai ir četri padomju ģenerāļi un vairāk nekā četrdesmit virsnieku. Adala ar cieņu izturējās pret krieviem. Viņi tiešām spītīgi pretojās. Meitene, piemēram, piedalījās uzbrukumā Sevastopolei. Es redzēju padomju karaspēka milzīgo varonību. Tad viņa cīnījās gan Staļingradas nomalē, gan pašā Staļingradā. Viņa arī cīnījās ar britiem - arī nopietni, lai gan ne tik labi cīnītāji kā krievi.
  Adala izvairījās no nopietnas traumas, taču vairākas reizes viņu viegli saskrāpēja lodes un šrapneļi. Tātad pastāvēja risks dzīvībai. Meitene bija rūdīta kaujās, un tagad viņa jutās gandrīz kā aizmugures žurka. Patiešām "Monster" ierocis no liela attāluma un vēl četrsimt milimetru sakausējuma bruņas.
  Šādā tankā jūs nejūtaties ļoti drosmīgs. Un tad šauj pa pilsētu. Galu galā snaiperis nogalina tikai militārpersonas. Un šeit...
  Adala, dodot pavēli šaut, čukstēja:
  - Lai Dievs pasargā mūsu sirdis tīras!
  Šeit Pēteris skraida apkārt. Mīlīgs puika ģērbies tikai sev piestāvošos šortos - saplēsts, iededzis, ar labu figūru. Zēns ir izskatīgs, un daudzas meitenes uz viņu skatās dedzīgi vai pat mēģina viņam pieskarties. Adala bargi kliedz uz viņiem, lai nedara to pārāk atklāti. Jā, un viņi var vilkt pusaudzi apkārt. Ķermenis vēl nav nobriedis, ir piecpadsmit veselas, pilnībā nobriedušas meitenes. Labāk meklēt pieaugušos vīriešus.
  Pēteris ir no nabadzīgas ģimenes; protams, viņam veiksies dabūt darbu supertankā. Šeit viņi maksā vairāk un ir salīdzinoši droši.
  Bet, kad pusaudzis nošāva un nogalināja savu gūstekni, vecu melno vīru, tas atstāja Adalu ar sliktu garšu.
  Jūs tiešām nevarat nogalināt neapbruņotu cilvēku, tas ir neglīti. Varbūt tā ir taisnība, ka veca cilvēka nošaušana personīgi ir mazāks zaudējums - tas nav tik žēl. Bet tas joprojām ir nepatīkami.
  Adala Pēterim neko neteica, bet nolēma, ka vajadzības gadījumā viņa piespēlēs zēnam kādu viltību. Pa to laiku ļaujiet viņam strādāt... Adala iedomājās, kā zēns tiek pērts. Interesanti, vai viņš kliedz?
  Kāda meitene reiz lasīja grāmatu par Stenkas Razina dēlu.
  Aptuveni trīspadsmit gadus vecs zēns tika arestēts kopā ar viņa tēvu. Vecais, saprotams, ir labi zināms dumpinieks, kurš izlējis asiņu straumes. Bet dēls vēl ir tikai bērns. Pajautā viņam, kura.
  Bet Kornila palīgs bijušo militāro priekšnieku novērtēja citādi. Un viņš ieteica zēnu nopratināt ar aizrautību - ja viņš zinātu, kur atrodas viņa tēva dārgumi.
  Stenka Razina dēls tika nogādāts moku pagrabā. Zēns centās izskatīties taisni un būt lepns. Lai gan iekšā bija baisi. Spīdzināšanas instrumenti piekārti, kamīns liesmo. Bendes sarkanās ķiverēs.
  Samosa piegāja pie zēna, pastiepa roku, pakratīja viņu aiz apkakles un draudīgi jautāja:
  - Ja tu man pastāstīsi, kur puisis paslēpa dārgumu, mēs viņu atbrīvosim. Nē - mēs spīdzināsim!
  Stenka Razina dēls Griška drosmīgi atbildēja:
  - Es tev neko neteikšu! Un vēl jo vairāk jums!
  Samosa iesaucās:
  - Spīdziniet kapenes!
  Un viņš personīgi pievilka apkakli, noraujot zēnam kaftānu. Viņi izģērba Grišku un vilka viņu uz plaukta. Zēns izmisīgi mēģināja atsperties. Bet pieredzējušie bendes imobilizēja Grišku ar sitienu pa kaklu. Tad viņi nostiprināja viņa rokas aiz viņa un sāka viņu celt aiz virves. Zēns sakoda zobus. Bende satvēra zēnu aiz rumpja un kratīja viņu, savijot viņu locītavās. Griška sāka smagi elpot, bet aizturēja raudāšanu.
  Ierēdnis, kas diktēja rakstu mācītājiem, teica dziļā balsī:
  - Pastāsti man, zagli, kur tavs brālis paslēpa dārgumu.
  Zēns ar nicinājumu balsī atbildēja:
  - Pat ja es zinātu, es neteiktu!
  Samosa pavēlēja bendei:
  - Sist! Desmit sitieni uzmanīgi!
  Bende sita stabili. Griškas ķermenis trīcēja. Desmitajā sitienā spīdzinātājs sastinga. Un paskatījās uz Samosu. Eksekūcijas laikā zēns klusēja, sakodis lūpu.
  Ierēdnis dziļā balsī teica:
  - Saki, zagli, kur puisis paslēpa dārgumu?
  Griška kliedza:
  - ES neteikšu!
  Samosa norūca:
  - Pieci sitieni bez taupīšanas!
  Bende iesita zēnam ar plašu sitienu, satricinot visu viņa ķermeni. Griška kliedza, bet iekoda lūpā. Sekoja otrs sitiens. Arī slaucīšana un spēcīga. Griška turpināja klusēt. Un atkal trešais sitiens, no pārgrieztās ādas pilēja asinis.
  Samosa sarauca pieri, kad zēnam tika pērts. Protams, dēls varēja nezināt, kur Stenka paslēpa dārgumu. Un pat, iespējams, īstus dārgumus. Bet zēns ir jānopratina. Un izvelciet no viņa noslēpumus.
  Pēc piektā sitiena asinis sāka aktīvi pilēt.
  Ierēdnis atkārtoja jautājumu. Griška klusēja.
  Samosa pavēlēja:
  - Apdedzini viņam papēdi.
  Bende izņēma karsta dzelzs gabalu un aiznesa to pie zēna kailās zoles. Viņš nodrebēja, saviebās un... zaudējis samaņu.
  Adala domāja, ka būtu labi likt Pēterim tam cauri, lai viņš nenogalinātu neapbruņotos un vecos. Pēteris izdarīja kaut ko nepareizi. Kā tas būtu īstā, kontaktu cīņā? Vai tu nebūtu kautrīgs?
  Starp citu, Stenkas Razina dēls Griška zināja, kur paslēpts viens no viņa tēva dārgumiem, taču klusēja. Viņu atjēdza, uzlejot spaini ledus ūdens. Tad Samosa pavēlēja:
  - Dedziniet arī otru papēdi ar dzelzi!
  Šoreiz zēns nepagura, viņš mēģināja raustīties, bet Griškas basās kājas bija iespīlētas.
  Samosa nošņāca:
  - Vēl piecas skropstas, bez jebkādas aprūpes!
  Pēc piektā sitiena zēna gaišā galva satricināja, un Griška zaudēja samaņu.
  Pieredzējis ierēdnis spīdzināšanā ieteica:
  - Ļaujiet viņam iet! Bērns joprojām atgūsies!
  Samosa stingri sacīja:
  - Izņemiet kucēnu! Noslaukiet ar degvīnu un nolieciet gultā... Laidiet vaļā! Rīt turpināsim spīdzināšanu!
  Griška tika izņemta no plaukta un griezumi noslaucīti ar spirta un ūdens maisījumu. Zēns raustījās: degvīns sadzēla. Tad Griškai iedeva karstu buljonu un ieslodzīja apsildāmā kamerā. Bet katram gadījumam viņi pieķēdēja zēnu pie kakla un ļāva aizmigt. Puika gulēja uz vēdera, gulta bija mīksta. Upuri bieži mirst bendes spīdzināšanas laikā, un Samosa vēlējās uzzināt, kur Stenka paslēpa savus dārgumus.
  Pēc tam, kad ļāva Griškam doties prom un gulēt, nākamajā dienā zēns atkal tika ievilkts spīdzināšanas telpā. Viņi atkal viņu uzvilka uz plaukta. Griškas jau tā izstieptās locītavas kļuva sāpīgākas. Puisim pie kājām tika piekārti atsvari. Lai vairāk izstieptu muskuļus. Tad bende smaidīdams atnesa karstu gludekli un piespieda to pie Griškas krūtīm. Puisis mežonīgās sāpēs grieza zobus.
  Samosa iesaucās:
  - Runā zaglis!
  Tas smaržoja pēc apdeguma. Pastiprinājās ceptas gaļas smarža. Griška acis šķiebās no sāpju šoka, un zēns atkal zaudēja samaņu. Bende izņēma no krūtīm dzelzi un sacīja:
  - Spēcīgs zēns...
  Samosa norūca:
  - Mums vajag to sadalīt... Brazieris ir pie jūsu kājām!
  Bende iesmērēja zēna zoles ar eļļu un no attāluma aizdedzināja cepeškrāsni. Jau apdegušajiem papēžiem ļoti sāpēja. Zēns smagi elpoja. Viņš nolaida sviedru un asiņu maisījumu, grieza zobus, bet klusēja. Lai gan tas viņam dārgi maksāja. Centieni bija izmisīgi.
  Samosa nikni norūca:
  - Tu runāsi! Hei, sit man pa muguru!
  Bende lija sitienus pa Grišku. Desmitajā sitienā zēna galva gausi satricināja un apgāzās. Zēns uzreiz nenāca pie prāta pat pēc tam, kad viņam tika uzliets spainis ar ūdeni. Samosa iesita Griškai pa seju un pavēlēja:
  - Sit vēlreiz!
  Deaks atzīmēja:
  - Kailais vīrietis nomirs...
  Samosa norūca:
  - Smuki! Novāc viņu no plaukta! Turpini rīt!
  Griška atkal tika izņemta no spīdzināšanas ierīces un aizvesta uz istabu. Zēns dauzījās un raustījās. Viņš iegrima smagā, maldīgā miegā. Tad viņš pamodās un raudāja. Bet, tiklīdz parādījās cietuma sargs, viņš apklusa un dusmīgi paskatījās uz viņu. Viņš iemeta puisim maizi un kvasu. Zēnam nebija iespējas aizbēgt, jo īpaši tāpēc, ka viņš bija pieķēdēts aiz kakla.
  Nākamajā dienā Griška tika spīdzināta nedaudz savādāk. Viņi pacēla mani līdz griestiem, paceļot rokas uz plaukta, un tad atlaida. Tādas mežonīgas sāpes, ka
  pārtrauc elpošanu. Zēns tika celts trīs reizes, līdz viņš zaudēja samaņu.
  Pēc tam bende viņu vēlreiz sita ar pātagu un ar karstu dzelzi apdedzināja vēderu. Pēc pamatīgas zēna spīdzināšanas viņi viņu atbrīvoja un aizveda uz savu kameru. Bendes neko panākt neizdevās.
  Nākamajā dienā Griška tika savērta uz plaukta, zem viņa basām kājām tika aizdedzināts cepeškrāsns un uz muguras un sēžamvietas tika uzklāta karsta stieple. Zēns spīdzināšanas laikā vairākas reizes zaudēja samaņu, taču atjēdzies. Līdz pašiem bendes apnika un spīdzināšanu pārtrauca.
  Nākamajā dienā zēns tika izstiepts, un bende sāka lauzt viņa kāju pirkstus ar karstām knaiblēm un arī spiest uz ribām. Griška vairākas reizes kliedza, bet uz prasībām kaut ko pateikt atbildēja ar ūjināšanu.
  Un atkal viņš saņēma pātagu.
  Pagāja divas nedēļas. Griškas bērnišķīgais ķermenis jau ir noguris no spīdzināšanas. Sāpes ir visur. Nebija ne asiņu, ne vēnu, ko neskartas sāpes. Sākumā, kad viņi viņu sita un sadedzināja, viņš gribēja steigties iekšā un apslāpēt sprādzienus savā ķermenī. Bet, kad sāpes apņēma visu būtni, tā kļuva blāva.
  Pats Samosa redzēja, ka viņa acu priekšā izgaisa iespēja kaut ko izvilkt no Griška. Bendes izmēģināja jaunu līdzekli. Atradām miltus. Griškas mati tika noskūti un uz vainaga sāka pilēt auksts ūdens. Spīdzināšana ir nežēlīga un efektīva. Pēc dažām stundām ir sajūta, ka smadzenēs sprāgst bumbas. Griška bija gandrīz akla un kurla. Viņš vairs nedzirdēja bendes un Samosa teiktos vārdus.
  Viņi padevās un atkal vilka viņu uz plaukta. Neapzinoties, ka puisim kādas sāpes bija tikai mierinājums - uzmanības novēršana no briesmīgākas čūlas smadzenēs.
  Uguns un skropstas padarīja viņa acis gaišāku.
  Griška nāca pie prāta un varēja redzēt bendes. Šeit spīdzinātājs uzliek atsvarus uz bloka, kurā ir saspiestas zēna kājas. Sāpes manās rokās un plecos pastiprinās, bet tās novērš manu uzmanību no elles manās smadzenēs.
  Samosa rūc plaušās. Viņš pats ir rudmatains, ar bārdu:
  - Pastāsti man, kucēn, kur tēvs paslēpa dārgumus!
  Griška pakrata galvu. Atbildot uz to, seko sitiens, kas satricina ķermeni, un viņi viņam smagi sita. Cits bende zem puiša basām kājām grābj siltumu zem plaukta. Tas ir rāpojoši, bet ne tik biedējoši.
  Šeit stāv Kornila, Stenkas Razina krusttēvs un bijušais militārais priekšnieks. Vecs, ar sirmu bārdu. Viņa skatienā ir pat jūtama līdzjūtība pret nomocītu bērnu. Blakus stāv bojārs bebra cepurē. Viņam nepārprotami ir karsti spīdzināšanas istabā. Un viņa sejā ir acīmredzama interese par zēna spīdzināšanu. Spīdzināšana turpinās. Griška pēkšņi sajuta spēka pieplūdumu un dziedāja:
  Tu esi Razins, mans karalis un tēvs,
  Viņš atkal cēla tautu pret jūgu...
  Es ticu, ka ciešanas beigsies
  Bojāriem būs tikai pātagas un nekā!
  
  Zemnieks, strādnieks tagad ir zem jūga,
  Vienkāršo proletārieti sagrauj bojāri...
  Bet es ticu, ka mēs aizslaucīsim visus asinssūcējus,
  Dziedāsim tūkstoš āriju savai Dzimtenei!
  
  Galu galā katrā pagalmā bojāru upuris vaid,
  Visur ir mietiņi un statīvi...
  Viņi ir vēl sliktāki, ņemiet vērā neticīgos,
  Viņi tevi spīdzina, stulbi agonijā!
  
  Bet Razins gāja cauri kaujām,
  Visas nepieciešamās rokas un ceļi...
  Ar uzvaru ieradās mūsu brīvais kazaks,
  Lai saplosa visus bojaru priesterus!
  
  Nē, zini, ka mums ir šaubas,
  Galu galā mēs, bez šaubām, esam par cilvēkiem...
  Tagad nāk ieskata stunda,
  Par godu citām paaudzēm...
  
  Jūs esat brīvības un goda Razins - vadītājs,
  Staigāja pa mūsu Krieviju...
  Es vēlos, lai jūs kļūtu par mūsu suverēnu,
  Vai vēl labāk, universāls mesija!
  
  Lai ir taisnība, tad ticiet man,
  Gaismas stars būs mūžīgi...
  Un zvēru despots saplosīs gabalos,
  Varam sagaidīt rītausmu!
  
  Kauja notiek pie Simbirskas - cīņa,
  Mēs esam nikni, vardarbīgi karotāji, jūs zināt!
  Un es uzskatu, ka liktenis ir kļūt par uzvarētāju,
  Lūdzu, iedodiet stieņiem smadzenes!
  
  Lai gan Razins varonīgi gāja bojā kaujā,
  Bet mūžībā viņa seja ir svēta...
  Viņš, bez šaubām, ir bruņinieks, jātnieks,
  Un tas notiks, ticiet Kremlim pēc mirkļa!
  
  Beigsies verdzība un bojāru jūgs,
  Un saule uzlēks pār planētu...
  Ciešanas un maldināšana pazudīs uz visiem laikiem,
  Un Razins ir slavināts dzejoļos!
  Kamēr zēns dziedāja, visi - gan bendes, gan "auditorija" stāvēja sastinguši un klausījās. Bet pēc pēdējiem vārdiem Samosa eksplodēja un kliedza no sirds:
  - Sist! Nogalini viņu!
  Bende devis niknus sitienus zēnam. Jau zaudējot samaņu, Griška čukstēja:
  - Krievijas iedzīvotāji būs brīvi!
  Asiņainais zēns tika nocelts no plaukta un aizvests. Samosa noslaucīja sviedrus no pieres un nošņāca:
  - Pietiekami! Mums pietika! Piešķiriet necilvēku un beidziet ar to!
  Kornila šaubīgi sacīja:
  - Vai ir pareizi ceturt bērnu? Un pat publiski? Varbūt nožņaugt viņu kamerā?
  Samosa norūca, klikšķinot papēžus pret grīdu.
  - Nē! Izpildīt! Un publiski - kvartāla!
  Bojārs apstiprināja, savilkdams dūri:
  - Lai tā būtu! Apstiprinu nāvessodu!
  Samosa ļauni pasmīnēja:
  - Griška tiek ceturtdaļ! Mēs izvedīsim visu Razin sēklu!
  Šeit Adala apjucis. Viņa ir spiesta dot komandu šaut. Un Toronto ietriecas bumbas raķete, kas sver divdesmit tonnas. Atnes sevī nāvi un šausmas. Adala ar savu apjukušo skatienu seko ugunīgajai astei.
  Ak, būtu labāk, ja viņa būtu pilote. Cik tas ir forši un romantiski. Šeit ir tāds pilots-reideris.
  Debesīs ir ļoti forši.. Meitene nolieca galvu un sāka atcerēties vismaz kaut ko labu. Bet nekas nenāca prātā. Papildus stāstam par Stenkas Razina dēlu.
  Zēns gulēja uz gultas, griezās un miegā maldījās. Ir grūti aizmigt, kad viss ķermenis ir ievainots, un čūlas ir arī sarūsējušas sāls un degvīns. Pēdējās piecpadsmit dienas ir bijušas tīras spīdzināšanas. Spīdzināšana naktī un smags delīrijs dienā.
  Zēns sapņoja par savu tēvu. Varenais un stiprais Stepans iedrošināja savu dēlu:
  - Turies, bērns! Tauta tevi atcerēsies, kad tu pieņēmi nāvi!
  Griška, maldīga, atbildēja:
  - Kāda nāve mani sagaida?
  Stepans pārliecinoši paziņoja:
  - Mūsu nākotne ir miglaina. Un nav zināms, kas mūs sagaida. Bet jūsu pēdējie dzīves mirkļi būs vissvarīgākie. Nekautrējies! Saglabā savu drosmi!
  Griška atbildēja ne visai pārliecinoši:
  - Es būšu stingrs... Bet tu, tēt... Vai tiešām mūsu taisnīgais mērķis ir zaudēts?
  Stepans pērkona balsī sacīja:
  - Nu, es nē! Man var tikt izpildīts nāvessods, bet nāks cits Razins, un pēc viņa vēl viens Razins, un mūsu ienaidnieki nevarēs neko darīt lietas labā! Būs jauni gadsimti, būs paaudžu maiņa... Bet pēc Razina nāks vētras pavēlnieks Ļeņins!
  Arī Griška, iegūstot pārliecību, teica:
  - Es ticu, ka tu atgriezīsies!
  Zēns pamodās. Ķermenis blāvi sāpēja un āda bija jēla. Pie durvīm atskanēja slīpēšanas skaņa, un bende iegāja kamerā.
  Lielais spīdzinātājs maigā tonī teica:
  - Sveika, Griška!
  Zēns, pēkšņi sajutis stipru, atbildēja:
  - Bende nav pie labas veselības, tāpēc tu mirsti!
  Spīdzinātājs labsirdīgi pamāja ar galvu:
  - Un tu esi drosmīgs kucēns. Esmu redzējis un mocis dažādus... Bet es nekad neesmu redzējis nevienu tādu kā jūs! Tik mazs, bet īsts krams!
  Griška pieticīgi atbildēja:
  - Manī ir tēva gars!
  Bende ar smīnu ieteica:
  - Noslēdzam darījumu...
  Zēns saskandināja ķēdi un atrada spēku piecelties no gultas un apsēsties. Griška ar interesi jautāja:
  - Kāds darījums?
  Bende čukstus ieteica:
  - Ļaujiet tev pastāstīt, kur ir tava tēva dārgums, un es... es noņemšu apkakli un izvedīšu tevi somā.
  Griška brīdi vilcinājās. Patiešām, ja jūs maldināt bende. Pasaki viņam nepareizo vietu, izmanto mirkli un bēg prom. Izglābt savu dzīvību un atstāt ienaidniekus karājoties? Kārdinājums bija liels. Bet zēns atcerējās savu tēvu. Nopirkt savu dzīvi ar viltību un viltu? Nē, viņam ar cieņu jāmirst uz ešafota!
  Griška pakratīja noskūto, sasisto un bedraino galvu:
  - Nē!
  Spīdzinātājs pasmaidīja un atzīmēja:
  - Rīt tev tiks izpildīts nāvessods! Tas ir skaidrs... Spīdzināšanas vairs nebūs, bet citu nāvessoda izpildei gatavu nav!
  Griška nodrebēja, bet drosmīgi atbildēja:
  - Nu, izpildīs... Mēs visi esam mirstīgie!
  Bende smaidot piebilda:
  - Tev tikai nenocirtīs galvu! Un viņi to uzmetīs uz riteņa! Vispirms tiks nogrieztas rokas, tad kājas un tikai tad galva. Vai tu gribi šo?
  Zēns nodrebēja, kļuva bālāks un nomurmināja:
  - Tā kā liktenis ir šāds... Es tikai centīšos pieņemt nāvi ar cieņu!
  Bende pasmaidīja un atzīmēja:
  - Jūsu tēvs jau ir aizvests uz Maskavu. Tur tevi spīdzina vēl trakāk. Un tad sagaida arī ceturkšņa ritenis. Un tu... Žēl, ka tevi izpildīs ar nāvi! Tu esi stiprs puika, un būtu jauki tevi vēl spīdzināt!
  Griška skarbi atbildēja:
  - Nākamajā pasaulē jūs tiksit spīdzināts!
  Bende pameta kameru. Un Griška pagriezās un ar dūri iesita pa zodu. Sāpes atbalsojās caur vēnām, kas izstieptas uz plaukta. Varbūt viņam nevajadzētu to darīt? Vajadzēja izrādīt apdomību un piemānīt bende. Un uz priekšu, gaidot viņu...
  Puika gandrīz nepacēlās un paskatījās uz savu roku, klāta ar pissing pēdām un apdegumiem? Vai tiešām viņa tiks nogriezta? Griška paskatījās uz viņa kāju. Viņa arī bija visa piekauta, apdegušas zoles, lauzti kāju pirksti. Bet viņš, visticamāk, joprojām varēs uzkāpt uz ešafota. Un viņam tiks nogrieztas kājas un rokas un beidzot galva. Un tad dvēsele lidos uz debesīm...
  Viņš vēl ir bērns un viņam nav bijis laika grēkot. Izturējis uguns un pātagas pārbaudi. Visticamāk, priekšā sagaida pelnīta paradīze vai, sliktākajā gadījumā, īslaicīga uzturēšanās šķīstītavā. Interesanti, vai viņi aicinās viņu atzīties priesterim? Tomēr tas vairs nav svarīgi. Griška nejuta savus grēkus un vairs nebaidījās no neizbēgamās tikšanās ar Dievu. Un paradīzē ir labi, brīnišķīgs dārzs, kur mūžīga vasara, un eņģeļi spēlē arfas. Kāpēc ne vieta, kas būtu pelnīta zēnam, kurš cieta smagas spīdzināšanas?
  Tas ir labāk, nekā karāties uz plaukta, ja jūsu āda tiek saplēsta ar pātagu un salauzti pirksti ar karstu gludekli. Tur tu mūžīgi paliksi zēns, un tu būsi mūžīgi jauns un vesels.
  Bija dzirdama durvju zvana. Parādījās meitene ar paplāti un diviem apsargiem, kā arī Samosa. Briesmonis pasmaidīja un teica:
  - Pēdējo reizi mūžā ēd labi, kucēn! Kornila ir dāsna! Un tur tev nogriezīs rokas un kājas!
  Griška skarbi atbildēja:
  - Un tu tiksi sodīts... Nevis uz Zemes, bet debesīs!
  Samosa norūca:
  - Kucēns! Paskatīsimies, kā tu kliedz uz stūres!
  Griška drosmīgi teica:
  - Nāve dažreiz dod nemirstību, un nodevība dod aizmirstību!
  Samosa dusmīgi aizcirta durvis un aizgāja. Palika tikai bende. Griška viņam gandrīz draudzīgi pamāja ar galvu:
  - Tādus svētkus mēs svinam! Un tu negribi mirt!
  Bende ar viltīgu skatienu jautāja zēnam:
  - Vai neesi domājis par savu dvēseli?
  Griška godīgi atbildēja:
  - Es nejūtu, ka man būtu grēki, ko nožēlot.
  Bende uz to pamāja:
  - Nu, priecājies, necilvēks. Tajā pašā laikā izdzeriet glāzi vīna. Iespējams, pirmā manā dzīvē.
  Griška sāka ēst zosi. Pēc cietuma putra ēdiens šķita ārkārtīgi garšīgs. Puikam bija nedaudz sāpīgi košļāt, bet gaļa likās salda. Un tas tika aktīvi norīts.
  Bende piezīmēja:
  - Ja ne tavs krusttēvs Kornila, tu nebūtu saņēmis tādus dzīres.
  Griška ar nopietnu skatienu jautāja:
  - Ko viņš grib?
  Spīdzinātājs godīgi atbildēja:
  - Paņemiet Stepana dārgumus. Citādi viņš nebūtu kustējies.
  Griška atbildēja vienaldzīgā tonī:
  - Ļaujiet dārgumiem gulēt zemē. Un kalpos nākotnes sacelšanās!
  Bende ar apbrīnu sacīja:
  - Nu tu esi ērglis! Īsts karotājs! Nu novēlu veiksmi!
  Un spīdzinātājs pameta zēnu. Griška jutās smaga pēc ēšanas un stipra vīna glāzes izdzeršanas. Acis aizvērās un zēns aizmiga. Viņš sapņoja par kaujām un dažādiem starpgadījumiem. Tas ir kā pasaku bruņinieks, kurš nogalina tūkstošiem cīnītāju.
  Zīme pa labi - iela, kreisā josla!
  Un tad viņš lido uz pūķa. Kā pasaku varonis...
  Nākamajā rītā Gruška tika pamodināta. Pirmo reizi zēns labi izgulējās un jutās enerģiskāks. Bendes viņu pacēla augšā. Viņi uzlika maisu uz ievainotā ķermeņa. Un viņi mani pacēla un noveda pie nāvessoda. Griška rītausmā redzēja krāsu un asus šķēpus.
  Zēns staigāja gludekļos, kas bija neērti. Viņu izveda pagalmā. Zēna kailajām, kroplajām kājām bija grūti uzkāpt uz bruģakmeņiem. Bet Griška to izturēja, zobus sakodīdama, un centās noturēties taisni. Lai gan katrs apdegušo pēdu solis bija sāpīgs. Viņš izgāja laukumā.
  Cilvēki redzēja zēnu. Noskūts, klāts ar nobrāzumiem un sasitumiem, kailām apdegušām kājām, novājējis.
  Griška iedvesa žēlumu, nevis naidu. Daudzi, īpaši sievietes, līdzjūtīgi nopūtās.
  Zēns piemiedza viņiem ar aci un sacīja:
  - Kā, kur ir mūsējais, tas nepazuda!
  Un viņš devās tālāk. Īpašu baiļu nebija. Griška bija pārliecināts, ka nav pelnījis elli sev. Un debesis ir daudz labākas par zemes, nežēlīgo eksistenci.
  Nāvessoda izpildes vietu ieskauj atlasīti Maskavas loka šāvēji. Ir daudz aizsargu un mājīgu kazaku. Likās, ka nāvessods tiek izpildīts nevis bērnam, bet gan kosmisku apmēru valsts noziedzniekam.
  Puisis nedroši, satricinājies, uzkāpa pa kāpnēm, ar apdegušām kājām kāpdams uz ozola dēļiem.
  Uz bloka mirdzēja milzīgs, uzasināts cirvis. Apkārt staigāja masīvs bende sarkanā halātā. Bija arī kvartāls paredzēts ritenis.
  Griška sakrustojās. Ir ļoti sāpīgi kustināt rokas.
  Vēstnesis sāka lasīt apsūdzību:
  - Šis Stenkas Razina dēls Griška ir vainīgs: dārgumu slēpšanā, nemiernieku vienību organizēšanā, bojāru nāves sodīšanā un laupīšanā, vardarbībā pret sievietēm un tā tālāk. Tāpēc viņam tiek piespriests ceturtdaļa pie stūres un mūžīga anatēma. Lai sods tiek izpildīts.
  Griška nodrebēja, bet palika stāvam uz vietas un stāvēja taisni. Ierēdnis šņukstēja:
  - Nu, vai zaglis ir gatavs nožēlot grēkus tautas priekšā?
  Griška domāja. Jā, viņam ir ko nožēlot. Zēns paklanījās un teica:
  - Atvainojiet, Donas kazaki. Es esmu vainīgs tavā priekšā, ka neesmu tevi atbrīvojis no bojāru jūga.
  Samosa izmisīgi kliedza:
  - Ātri izpildi viņu!
  Pie zēna piesteidzās bendes palīgi. Griška, pārvarot sāpes rokās, pats norāva maisu. Cilvēki tika pakļauti bendes radītajām čūlām un brūcēm. Tad viņi sagrieza Griška rokas un iemeta viņu uz stūres.
  Bende pacēla cirvi pār zēnu. "Tagad tas sāksies": domāja Griška.
  Bet tajā brīdī atskanēja zvans un vēstnesis paziņoja:
  - Karaliskā žēlastība! Gregorija jaunības dēļ nāvessods tiek aizstāts ar pārdošanu verdzībā! Lai tas tā būtu!
  Zēns tika nocelts no sastatnēm un ievests istabā. Griškai sākās jauna dzīve.
  Toronto izrādījās diezgan ciets rieksts. Nacisti, aplenkuši pilsētu un izvairoties no nevajadzīgiem zaudējumiem, metodiski to iznīcināja ar artilēriju un lidmašīnām. Lielas cerības tika liktas arī uz piekto kolonnu ASV iekšienē. Uzbrukums Oktāvai izrādījās ātrāks un veiksmīgāks. Kanādas galvaspilsēta krita pēc trīs dienu kaujām. 1945. gada 22. jūnijā nacisti tuvojās ASV ziemeļu robežai.
  Tādējādi Amerika atradās pilnīga stratēģiskā ierobežojuma stāvoklī. Un no tā izkļūt ir ārkārtīgi grūti. Nacisti svinēja Francijas kapitulācijas piekto gadadienu četrus gadus pēc uzbrukuma PSRS un divus gadus pēc austrumu operācijas atsākšanas.
  Tādējādi fīrers atkal svinēja savu zvērnīcu ar svētkiem un gladiatoru cīņām.
  Berlīnē tika uzcelts Kolizejs ar piecsimt tūkstošiem sēdvietu. Un pulcējās daudz cilvēku. Stadions patiešām ir pārpildīts. Un arī uz ziemu varētu slēgt ar stiklu, izvelkamu kupolu. Fīrers un viņa svīta sēdēja atzveltnes krēslos, un viņiem priekšā bija noklāti galdi ar traukiem. Un zvērnīca mielojās.
  Hitleram tika parādīts jauns tanks "E"-400, kas sver apmēram piecsimt tonnu. Transportlīdzeklis bija bruņots ar diviem 105 mm kalibra lielgabaliem, 650 mm bumbas palaišanas iekārtu un divpadsmit ložmetējiem. Spēcīgs transportlīdzeklis ar slīpām bruņām 300 mm uz pieres un 250 mm sānos atstāja spēcīgu iespaidu uz ģenerāļiem. Tanks patiesi bija visu veidu domkrats.
  Tajā tika uzstādīts gāzturbīnas dzinējs ar rekordlielu 3000 zirgspēku jaudu. Un visi, kas redzēja šo tupu tanku, nobijās. Lai gan automašīna izskatījās pēc bruņurupuča. Bet ar stobriem - gari prettanku lielgabali, un plata un īsāka bumbas palaišanas iekārta.
  Automašīna tika apšauta ar ieročiem, demonstrējot spēcīgu aizsardzību. Taču tik smagu, platu un garu banduru pa dzelzceļu ir grūti pārvadāt.
  Guderians to norādīja. Lielākais tanku stratēģis ieteica:
  - Es domāju, ka labāk ir aizliegt izstrādāt mašīnas, kas ir smagākas par divsimt tonnām. Pretējā gadījumā tos būs gandrīz neiespējami pārvietot pat īpašos vagonos.
  Mainšteins piekrita Guderianam:
  - Tvertne ir pārāk smaga, liela nasta. Kopumā E-50 diezgan labi piestāv militārpersonām. Labāk ir ražot šo transportlīdzekli uzbrukuma modifikācijā, nevis izgudrot šādus milzu hibrīdus.
  Fīrers nomurmināja kaut ko ne pārāk saprotamu. Vispār Hitleram nepatika, kad tika apšaubīts viņa ģēnijs. Taču pēdējā laikā uzslavas kļuvušas garlaicīgas. Bet šajā gadījumā fašistu diktators mīlēja lielas tvertnes. Un es negribēju atkāpties.
  Ādolfs stingri sacīja:
  - Tas būs E-400 sērijā, un mūsu inženieri atrisinās transportēšanas problēmu!
  Pēc tam tika pārbaudīta uzbrukuma karabīne MP0-55 ar palielinātu caurlaides lodi. Kas arī iepriecināja Hitleru. Kā arī ātrgaitas bruņutransportieri. Vispār bija paredzēts viņiem nodot visu kājnieku spēku.
  Tomēr fīreram patika tanku izrāvieni. Bija arī dažas diskusijas par datoriem. Jaunas elektroniskās mašīnas projekts, izmantojot tranzistorus, solījās kļūt efektīvāks un kompaktāks.
  Dizainere solīja, ka drīzumā datorā varēs spēlēt šahu.
  Hitleram šī ideja patika. Pats fīrers brīvajā laikā sāka interesēties par šo spēli, un viņš paveica labu darbu. Napoleons arī mīlēja šahu un salīdzināja īstas cīņas ar šahu. Tagad fīrers cerēja iedzīt amerikāņus Cugzvangā. Un līdz šim tas ir izdevies. Spēcīgākā ekonomika pasaulē nevarēja pretoties vienotai Eiropai un koloniju resursiem.
  Augsts bija arī saražoto iekārtu kvantitatīvais rādītājs.
  Tomēr apsēstā fīrera uzmanību novērsa arēna. Skaistas meitenes iznāca cīnīties. Un kā var uz viņiem neskatīties?
  Hitlers apbrīnoja puskailu, muskuļotu meiteņu ķermeni un iztēlojās sevi kā elfu savās fantāzijās. Ir labi būt šīs tautas pārstāvim - elfi nenoveco un dzīvo tūkstošiem gadu. Viņi ir daudz spēcīgāki un ātrāki par cilvēkiem, un izceļas ar savu mīlošo dabu. Kādas sacensības!
  Fīrers sasita plaukstas un sacīja:
  - Un ne draugs, ne ienaidnieks, bet elfs!
  Tikmēr meitenes sanāca kopā un sāka cīnīties ar zobeniem un zobeniem. Fīreram jau pazīstams skats.
  Un Hitlers vēlas cīnīties ar pūķi. Cīnīties ar divpadsmitgalvainu ķirzaku. Un ar lāzeru nogrieza viņam galvas...
  Fīreru nepārprotami interesēja lāzerieroči. Un ne bez pamata. Galu galā siltuma starus var izmantot, lai šautu no lidojošiem šķīvīšiem. Un pestīšanas no viņiem nebūs.
  Fīrers atcerējās filmu, kurā Stella un Albīna lidoja uz diska, izmantojot nāves starus. Tur viss izvērtās patiešām lieliski. Viens šāviens un divi simti amerikāņu lidmašīnu nekavējoties pārņem liesmas. Tad bija vairāk šaušanas. Lieliska iespēja kaujas spējām. Un meitenes pilotes ir tik skaistas... Es tikai gribu pieskarties vienai no viņas kājām vai krūtīm.
  Un arēnā meitenes krīt un salūzt, zobenu caurdurtas. Cik tas ir nežēlīgi!
  Pats fīrers jutās nedaudz satraukts. Skaistums mirst. Bet ir patīkamāk spīdzināt un izvarot sievieti, nekā viņu nogalināt.
  Vienai no meitenēm tika nogriezta roka, un viņa nokrita asiņodama. Viņu nobeidz ar asa zobena sitienu. Hitlers pat lec aiz sajūsmas. Un murrā:
  - Tas ir paātrinājums! Lai ir mērķis!
  Himlers paceļ:
  - Lai ir mērķis!
  Fīrers vērsās pie Trešā Reiha galvenā bendes un jautāja:
  - Kā ar ebrejiem?
  Himlers, izskatījās priecīgs, atbildēja:
  - Viņi strādā pie mums, mans fīrere! Šaraškas ieskaitot! Mēs piespiedām ebrejus savā ekonomikā!
  Fīrers uz to rēca:
  - Pārliecinieties, ka tie nevairojas! Un nesajaucās ar citām tautām!
  Himlers pieklājīgi teica:
  - Jā, mans fīrers!
  Hitlers to atmeta. Viņš atcerējās savu pagājušās nakts sapni. Nedaudz murgaini un fantastiski.
  Likās, ka viņš lidoja ar zvaigžņu kuģi, un... Viņus vajāja kosmosa pirāti. Vesels iepakojums. Blakus fīreram bija četras meitenes bikini. Un vēl vesela komanda kopā ar elfu.
  Ienaidnieks neglābjami tuvojās. Viņš atgādināja spoku no murgu pasaules.
  Savā sapnī Hitlers bija burvis, pareizāk sakot, burvis. Viņš pagatavoja improvizētu dziru, būdams gatavs naidīgi sagaidīt pretinieku. Viņa burvju nūjiņa vibrēja rokās: šķita, ka nopīkstēja tieva balss: briesmas, briesmas, briesmas!
  Ādolfu pārņēma iedvesma, improvizējot, lai uzvarētu. Jaunais fīrers ātri sajauca dziru ar iepriekš nezināmu sastāvu. Uzpūta viņam virsū.
  Gandrīz uzreiz blakus tiem parādījās trīs kuģu attēli. Viņi pienāca gandrīz tuvu.
  Elfs pavēlēja:
  - Vislielākajā mērogā plazmas izvirdums!
  Pretiiznīcinātājs izšāva visus ieročus. Izlidoja nikns iznīcības viesulis. Attālums bija gandrīz ārkārtējs; galvenajam zvaigžņu kuģim vajadzēja būt grūti. Bet burvim Jarranam izdevās nodrošināt sava veida aizsardzību. Rezultātā salva ar pilnu jaudu trāpīja brigantīnai, kas steidzās no labās puses.
  Spēcīgais trieciens izkropļoja kosmosa kuģi, tas saburzījās un mētājās kā gumijas bumba, ko saspieda kravas automašīnas ritenis. Tikai gruveši izklīda tālāk, apbēra pelnus ar degošām oglēm.
  Fīrers nosvilpa:
  - Oho! Trieciena spēka spēks, bet nepareizā žoklī!
  Skaistās meitenes ap apsēsto Adovu ķiķināja.
  Kristīna atbildēja:
  "Tagad mēs nevaram izvairīties no cīņas."
  Meitene basām kājām metās pa neērto eju uz gaisa slūžām, no vienas puses uz otru karājoties diviem "vēderiem". Kad Kristīna sita, viens no ieročiem čīkstēja:
  - Manus spēkus izmanto trīs un divas simtdaļas.
  - Aizveries, ložmetēj! - Terminatora meitene viņam uzkliedza. - Tā vēl nebūs.
  Skaistule lidoja garām, vairākas reizes apgriezās. Kustība palēninājās, elfs pārslēdza graviniku uz uzlabotu režīmu, ko izmantoja, nolaižoties uz milzu planētām, neitronu zvaigznēm un, nepietiekami jaudīgiem, melnajiem caurumiem.
  Tagad vide ap viņu bija kļuvusi viskoza un, pārvarot šādu ķīseli, viņa saspiedās vajadzīgajā vietā pie furnitūras.
  -Cīņa ir cīņa, un tur neko nevar darīt.
  Trīs meiteņu grupas ieņēma vietas gar sienu, gatavojoties sīvai sadursmei. Ko viņi domā? Galu galā lielākā daļa no viņiem dzīvo pēdējās minūtes, priekšā ir asiņaina cīņa ar nežēlīgu un prasmīgu ienaidnieku.
  Pirāti nedod ceturtdaļu!
  Kristīna garīgi lūdza Absolūtu, kas dzemdēja neskaitāmu skaitu dievu un reliģiju. Meitene nolēca uz grīdas, un, pirms viņa paguva atspiest kājas uz stiprinājuma, sekoja trieciens, milzīgais kosmosa kuģis tika pilnībā iesūkts sabrukumā. Tas bija momentāns process, kurā katra ķermeņa molekula mainījās.
  Aiz viņas lidojošās Šarlote un Gerda atsitās pret sāniem ar tādu triecienu, ka bez aizsardzības meitenes būtu izsmērējušās pāri bruņām. Un tā viņi lidoja atpakaļ, četras reizes lecot kā galda tenisa bumbiņas. Kristīna tos viegli pacēla un, apturot kustību, sacīja:
  - Pat nemēģiniet gulēt, draugi! Nopietns bizness tikai tūlīt sāksies!
  Meitenes vienbalsīgi atbildēja:
  - Ir komandieris!
  Atskanēja elfa pavēle:
  - Sāciet virzīties uz priekšu.
  Blakus bija ienaidnieks, pēc mirkļa pa labi no Kristīnas ar vēsu čīkstēšanu izlidoja nogriezts kvadrāts, un uz brīdi parādījās zīmogs ar izkusušu malu.
  - Iemet lauvai mutē! - Kristīna pavēlēja un izlēca cauri atverei, it kā būtu ienirusi elles liesmās.
  Neskatoties uz tumsu, ķiverēs esošie instrumenti ļāva skaidri saskatīt pārpildītos pirātus. Plazmas gabaliņi izlidoja no vēja, pats ierocis izvēlējās mērķus, novācot ienaidniekus. Kristīna kā pieredzējusi cīnītāja nepiedzīvoja ne mazākās vilcināšanās. Viens no pirātiem pakrita zem cietās pēdas sitiena, pērtiķa ķermenis kraukšķēja un kauli izkaisīti.
  Divi vējdēli izspļāva sulīgas, garas lāpas, kā arī ar impulsiem, caur bruņām caurdurot utis. Magda un Šarlote lidoja viņai aiz muguras, viņas kā no lejkannām lēja līdz miljardiem grādu sakarsētus matērijas gabalus.
  Ārēji maigas skaistules, kaujā tās tika pilnībā pārveidotas, atgādinot elles velni.
  - Uzmanieties, briesmoņi! - meitenes kliedza.
  Kristīna lidoja pa gaisu, atstājot aiz sevis līķu kalnu, pagāja garām koridoram un uzreiz uzskrēja iekāpšanas tankam. Bruņotā vabole satika meiteni ar blīvu uguni. Brīdis, kas bija vajadzīgs, lai automašīna identificētu svešinieku un notēmētu ar ieročiem, izglāba Kristīnas dzīvību. Meitene pavirzījās uz sāniem, un arī Magda paspēja novērsties. Bet Šarlotei nebija tik paveicies. Spēcīga plazmas izlāde saspieda meiteni kopā ar viņas kaujas tērpu. Ievainojumus guvuši arī vairāki aiz viņas lidojošie draugi.
  Meitenes krita, vienai bija apdegusi roka, bet otrai kāja.
  Tomēr skaistules strādāja automātiski, spiežot no Veidmeestera. Uzlādes lādiņš izvēlējās vietu krustojumā, iekļūstot tvertnes kustīgajās bruņās.
  Masīvā vabole bija uztūkusi, ieroču purni saritinājušies.
  Kristīna apstiprināja:
  - Lieliski, meitenes.
  Viņai tuvojās posmkāju uzbrukuma robots, izšaujot gravionālos lāzerus.
  Skaitīšana notika burtiski sekundēs. Nirstot zem postošā viļņa griešanas telpā, Kristīna veica izlādi robota ceļa locītavā, salaužot trīs ekstremitātes. Kaujas mašīna sabruka, iešaujoties griestos, iekodoties bruņu sienās.
  - Zeltamatainā, esi uzmanīgs. - viena no meitenēm kliedza.
  Aizmugurējās meitenes izšāva no Veidmeestera, liekot tankam, kas bija izvirzījies no tūpļa, apstāties. Tas sāka dūmot, bet nepārstāja šaut, Kristīna apgriezās un uzreiz nokļuva apšaudē, stars trāpīja viņai mugurā un nogāza, gandrīz salaužot kaulus.
  Terminatora meitene veica kūleni, ejot nogāzot paneli, un, pārlidojot, viņa ar hiperplazmas zobenu trāpīja pretiniekam krūtīs, iznīcinot instrumentus.
  Robots strauji raustījās un sarāvās krampjos, izjukušā ieroča stari trāpīja saviem pirātiem, kuri mēģināja izlauzties no sānu koridora. Vēl viens robots tika uzmests uz sāniem, sasvēries, no tā kā asinis iztecēja šķidrums, kam cauri gāja liesmas, kausējot metālu.
  Ādolfs Hitlers lauzās cauri no nākamās kameras. Viņš drosmīgi uzbruka tvertnei ar burvestību. Automašīna saraustījās, ķēdes uzkarsa, un tā pagriezās atpakaļ, izraisot vardarbīgu viesuļvētru pret pirātiem. Kopumā šis paņēmiens bija paredzēts saniknotiem dzīvniekiem, nevis kiborgiem, bet šoreiz tas izdevās. Varbūt tas ir tāpēc, ka shēma bija pārāk vienkārša, vai varbūt Henrija maģiskās spējas pieauga stresa apstākļos.
  Elfs Bekingems pavēlēja:
  - Krasnova, paņemiet ienaidnieku no aizmugures, uguns blīvums ir pārāk augsts, mēs neizlauzāmies no trešā līmeņa.
  - Es paklausu! - Kristīna saprata, ka ir kāda aizķeršanās. - Es tagad izlauzos cauri.
  Meitene iemeta granātu, kas, čipa vadīta, pāris reizes atsitās pret sienām, paraustīja un izsita vēl četrus pirātus. - Tas ir aizslaucīts! - sajūsmā meitene kliedza, laizīdama asinis no salauztajām lūpām.
  Viņa tika sagaidīta ar uguni no sānu galerijas stūra. Viņai nācās apgulties, un tad viņas virzienā leca granātas. Meitenei tik tikko bija laiks tos notriekt, šaujot vienā mirklī, instinkta vadīta.
  Granātas eksplodēja, apbērot tās ar plazmas lauskas. Pat Kristīna juta kvēlo karstumu.
  Kāds izšāva fitegroba zalvi. Mirdzoši hiperplazmas burbuļi aizslaucīja koridoru, apcepdami ienaidnieka karavīrus. Vēl viens uzbrukuma robots tika iznīcināts un tanks sabruka.
  Tikmēr Magda un Ģertrūde pārgrieza gaisa attīrīšanas kolonnas, kā rezultātā fluors uzliesmoja un spēcīgi eksplodēja, sabrūkot korsāri.
  Meitenes pat čīkstēja.
  Kopā ar biedriem Kristīna metās uz priekšu, apgriezās un notrieka bruņurupuci ar nolobītu čaulu. Vēl vairākus pirātus nodedzināja apsēstajam fīreram pakļautais tanks.
  Kristīna ar savu staru sagrieza korsāru un lēca tālāk, lidojot, šaujot uz apjukušos robotus.
  - Ko, metālisti, vai jums tas nav mīļi?
  Elfu ģenerālis paziņoja:
  - Darbojas ar piederumu, izmantojot spinneri.
  Kamerā ielidoja vērpšanas instalācija, sekoja sprādzieni, izkaisīta vizla un gaļa.
  Kristīna nokratīja gružus no sava kaujas tērpa, Ādolfs pielidoja viņai no aizmugures un ieroča vietā grieza burvju nūjiņu, radot viļņus.
  - Ko tu spēlē? - meitene viņam jautāja.
  Fīrers ņurdēja:
  - Es domāju, ka mums ir jāiet uz tehnoloģiju telpu.
  Kristīna nicinoši šņāca:
  - Nu, jūsu vienīgais loģiskais priekšlikums pēdējā laikā.
  Viņi turpināja kustēties, šaujot visus savā ceļā.
  Meiteņu izmantotie Veidmeesteri nojauca ienaidnieku kopā ar starpsienām, tehnoloģiskajām vienībām, ģeneratoriem, sagūstīja statujas, kurām nebija laika atrast tirgu, statujas, zelta vannas, aiz kurām pirāti mēģināja paslēpties.
  Šajā brīdī Kristīna negaidīti cīnījās roku rokā ar dievieti Astarti.
  Briesmīgā karotāja iemeta granātu, tā tika notriekta, izlauzās cauri, vicinot zobenu. Sākās cīņa starp diviem ļoti pieredzējušiem paukotājiem.
  - Nejaucies, Ādolf. - meitene kliedza jauneklim. "Es pats mēģināšu tikt galā ar to!"
  - Un tu arī! - Teica lielākā filibusteru dieviete.
  Kad cīnās divi prasmīgi vīrieši, tā ir vētra, bet, kad cīnās prasmīgas sievietes, tad tornado!
  Kristīna uzreiz saprata, ka pretiniece ir apmācīta visos pamata paņēmienos, un viņu uzvarēt nebūs viegli. Astarte sākotnēji mēģināja to paņemt bēgļu gaitās, taču neveiksme neatvēsināja degsmi. Meitene pēkšņi izlikās, ka atkāpjas un piedāvāja savu labo pusi. Svetlana to nenopirka! Viņa tikai norādīja uz sitienu un asi sita pretiniecei pa kreisi. Tajā brīdī viņa refleksīvi mēģināja noķert savu kolēģi un atstāja savu sānu neaizsargātu. Asa dūriena viņai izrāva gaļas gabalu, meitene zaudēja ātrumu, un viņas kājas sasprāga.
  Brūce mazināja Astartes cīņas īpašības, un viņas kustības kļuva lēnākas. Šeit Kristīna veica sānu manevru un pēc tam viegli nogrieza suku. Atbildot uz to, Astartei izdevās viņai iesist ar galvu, taču šis bija pēdējais panākums. Ar nākamo šūpošanos Svetlana nopūta galvu.
  - Bravo! - teica fīrers. - Augstākā klase.
  - Tu vēl neesi visu redzējis.
  Roku cīņas izcēlās vairākas reizes. Dažreiz viņi pat izmantoja zobus. Meitenes, labi apmācītas, darbojās, kā likums, vienā komandā un cīnījās savstarpējā cīņā pa pāriem vai trijatā. Tas viņiem deva priekšrocības cīņā ar raibu baru. Turklāt bioinženierijai un mākslīgai gēnu atlasei inkubatoros bija ietekme.
  Un vēl svarīgi ir tas, ka pirātiem acīmredzami kļuva aukstas kājas. Nekad agrāk viņiem nav nācies cīnīties ar spēcīgu, virzošu ienaidnieku, kurš nebaidās no iekāpšanas tankos, robotiem vai burvju lāstiem. Un, kad jūs ar kaut ko saskaraties pirmo reizi, rodas apjukums.
  Pirāti atkāpās, atkāpās, daži kliedza kā apsēsti, citi pēkšņi sāka trakot un šaut uz saviem robotiem. Acīmredzot apsēstā Ādolfa maģiskie eksperimenti viņus pabeidza.
  Kosmosa Vācijas karavīri gāza smagu uguni un atkal un atkal izmantoja zobenus.
  Pat ezītis rīkojās labi. Mazs un veikls, viņš ir diezgan veikls pie metāla granātām. Un viņš nešāva slikti.
  Meitenes pievilkās, īstā cīņā reakcija saasinājās. Viņi cīnījās labāk nekā daudzās virtuālajās spēlēs, kur viņi tika apmācīti jau no mazotnes. Taču dominēja vēlme par katru cenu izdzīvot, lai vēlāk vairoties. Turklāt simtprocentīgi tika izmantots viss daudzveidīgais arsenāls, ieskaitot telpisko Velcro. Pat Ādolfs, kas viņam nebija gluži ierasts, tos izmantoja. Viņš ievilināja trīs pirātus zobu pastā, pēc tam atkal izmantoja savu burvju nūjiņu. Kādā brīdī burvestības ierocim trāpīja lauskas, pārlaužot to uz pusēm. Bet Ādolfs atjaunoja zizli ar vienu burvestību:
  - Nē! Jebkura maģija ir ko vērta, ja tā zina, kā sevi aizstāvēt. Grūtākais ir pasargāt savu dvēseli no zemiskā sevī! - piebilda jaunais fīrers.
  Atkal no nūjiņas izlidoja burvju straume un nokrita uz elektroniskajām smadzenēm. Jo īpaši viņš atspējoja vairākus apakšdimensiju slazdus.
  Stella smagi savainoja kāju, taču turpināja cīnīties.
  Zaudējumi abām pusēm, īpaši pirātiem, bija milzīgi. Arī meitenes nomira, gandrīz visas Kristīna satika tikai vakar, taču katrs zaudējums bija sāpīgs. Daudzas meitenes cīnījās, pat guva traumas. Ne velti pirāti sabiedēja visu galaktiku, bija grūti cīnīties ar iekāpšanas tankiem.
  Viens no viņiem, visspēcīgākais un modernākais, brauca uz aizmuguri un nogalināja piecas meitenes uzreiz, un pārgrieza ezīti uz pusēm. Ādolfs viņu apturēja ar izmisuma burvestību, tad pagriezās pret ienaidnieku. Viņa dvēsele bija saplosīta no ciešanām; viena no meitenēm savulaik lika viņam smieties ar virkni modernu joku no robotu pasaules. Tagad nabadziņš ir miris, un viņš joprojām nav iemācījies mirušos augšāmcelt. Šajā brīdī jaunais burvis Fīrers saskārās ar savu lielāko problēmu.
  Burvis Džarrans ar ugunīgu zobenu stājās viņam ceļā.
  - Tev ir bērniņš, es redzu, kaut kāda īpaša, unikāla maģija. Varbūt tu nāksi uz mūsu pusi? Pazemes līga jūs dāsni apbalvos ar naudu un varbūt pat dāvās veselu pasauli, kurā dzīvo paklausīgi vergi.
  - Kāpēc gan ne uzreiz galaktika? - Ādolfs jokojot jautāja.
  Burvis humoru nesaprata:
  - Esmu pārliecināts, ka ar tavām spējām savas impērijas izveide ir tikai laika jautājums. Tātad tas ir iespējams, pat galaktika.
  - Bet acīmredzot bez tevis! - Fīrers raidīja burvim staru.
  Viņš viegli viņu atvairīja un pats iesita, tik ļoti, ka Hitlera drēbes aizdegās, lai gan viņam izdevās atlēkt. Apgriežoties, fīrers, nepavisam ne maģiski, izsita liesmas.
  - Ko tu dabūji? Neesi tik pašpārliecināts, Ādolf.
  Fīrers bija pārsteigts:
  - Kā tu zini manu vārdu?
  Atbildot uz to, smejas:
  - Tādi spēcīgi burvji kā es zina visu!
  Viņš atkal metās pie jaunā fīrera. Viņš izvairījās no izmestā pulsāra, izlaida staru, un no nūjas izlidoja čūska. Viņa lidinājās gaisā un, burvja smiekliem, sabruka:
  "Tu neesi pazīstams ar hiperviļņu maģiju, vājš." Tāpēc ar tevi var tik viegli tikt galā. Nu, ar ko vēl es varu tevi iepriecināt?
  Ādolfs uzlēca uz troļļa, cenšoties veikt slaucīšanu, kā viņam bija mācīts, un tika atmests atpakaļ. Tad jaunais fīrers izlasīja burvestību: no augšas nokrita vairākas lāstekas, kas izraisīja burvja nicinošu smīnu.
  - Vai tas ir viss, ko tu vari darīt? Kā ar šo? - burvis nomurmināja burvestību un raidīja zaļu vilni.
  Ap Ādolfu sacēlās dūmi un parādījās gredzeni. Jaunais fīrers mēģināja aizlēkt, taču viņu saspieda plankumaino pitonu rokas. Viņi sasēja puisi kā ķēdes un sāka žņaugt. Jaunais fīrers ievaidējās:
  - Slepkava!
  Burvis iesmējās:
  - Jā, es esmu iznīcības viesuļvētra. Zvēri, ka kļūsi par manu studentu, un es tevi atlaidīšu.
  - Nekad! - atbildēja apsēstais Hitlers, pretēji pašsaglabāšanās instinktam.
  - Tad paņem! - burvis nošņācās.
  Dēmoniskas enerģijas straume krita pār fīreru, tā mocīja un plosīja katru viņa ķermeņa šūnu. Tas bija ļoti sāpīgi, tik sāpīgi, ka gribējās gaudot kā vilkam. Tas ir tā, it kā jūsu āda tiktu nolobīta pa slānim un pārlieta ar karstu dzelzi.
  - Nu, tagad tu mani klausies? - Džarans jautāja šausminošā balsī. - Vai!
  - Nē, nekad! - fīrers ar pēdējiem spēkiem teica. - Kalpošana ļaunumam iznīcinās dvēseli, kas ir svarīgāka par ķermeni.
  Ļaunais trollis iesmējās:
  - Muļķis, kalpošana man ir vienīgais veids, kā izglābt nelaimīgo dvēseli. Tagad es viņu iemetu Gehennā. Kad tava miesa būs sadedzināta, es tevi nosūtīšu uz vietu, kur visas cilvēku pasakas par elli liksies kā saldi sapņi. Trīci, nelaimīgais.
  Ādolfs izspļāva:
  - Stulbi draudi!
  Sekoja apdullinošs rēciens:
  - Tad sadedzini!
  Liesmas pārņēma Hitleru, un viņa āda pat sāka lobīties nost. Viņš jau gribēja lūgt žēlastību, nē, es neesmu gatavs mirt. Vai varbūt, man neapzināti iešāvās prātā doma, es varētu nākotnē apspēlēt savu nežēlīgo ienaidnieku.
  Ūdens plūsma apdzēsa liesmas, un fīrers tika atbrīvots, atstāts lupatās, kas tik tikko sedza viņa biezi tulznu ķermeni. Viņa priekšā parādījās elfs Bekingems. Apkārt Vācijas kosmosa ģenerālim dzirkstīja gaisma, un viņš pasmaidīja.
  Piekāpīgā tonī viņš teica:
  - Tas esi tu, Jarran, tu acīmredzot gribi aizvainot bērnu?
  Atbilde bija sarūsējusi sēkšana:
  - Neiesaisties mūsu strīdā, elf! Pretējā gadījumā jums būs ļoti slikti.
  Krāšņās tautas pārstāvis, pērļainos zobus izcēlis, atbildēja:
  - Es redzu, jūs pat nevarat lamāties izsmalcinātā veidā. Kaut kāda nožēlojama mazuļa muldēšana draudu vietā.
  Trollis pazibināja ilkņus:
  "Es izkliedēšu jūs atomos visā galaktikā, saspiedīšu jūsu dvēseli melnajā caurumā un izstiepšu ādu virs kvazāra."
  - Mazliet labāk! - Elfs nocirta ar pulsāru. Trollis, satriecoties, to ar grūtībām atvairīja, uz vaiga parādījās apdegums.
  - Un tu esi stiprs! - Troļļa seja sagriezās kā tumsas nārsta maska. - Bet es arī neesmu vājš. Lūk!
  Burvis atsūtīja dāvanu, kuru elfs uzsvieda ar ceļgalu un atsūtīja atpakaļ.
  - Nē, tu mani nepārsteidzi! - Bekingems atbildēja. Viņš paskatījās uz Smitu, kurš paņēma zizli un mēģināja ar to trāpīt. - Nevajag, draugs, ej palīgā maniem biedriem. Šis puisis jau ir iztērējis pārāk daudz enerģijas, un es pati tieku ar viņu galā.
  -Tu esi pārāk pašpārliecināta, bet kas par šo! - Troļļa pirksti izauga, un no tiem sāka augt milzīgi fantomi. Tie bija dažāda veida frīki, spēcīgi dinozauri un kaujas mašīnas.
  - Lieliski, cīnīsimies! - Elfa roka piecēlās kā ventilators, un no tās apakšas sāka izlauzties spēcīgu slepkavu kaskādes. Fantomi sanāca kopā, un sākās titānu cīņa, kas demonstrēja vēl nebijušu spēku.
  Svari maģiskajā cīņā šūpojās no vienas puses uz otru, bija dzirdami kaucieni un sirdi plosoši kliedzieni.
  Puskails Ādolfs kustējās kā somnambulists, viņš redzēja neskaitāmus līķus un ķermeņu fragmentus, kā arī saburzītus mehānismus. Tas viņam deva spēku, un viņš iekļuva dziļi tehniskajos stāvos.
  Lai murgs mani apdedzina ar savu elpu
  Es zvēru, es nenodošu jūsu tēviju!
  Miesa ir saplēsta, piepildīta ar ciešanām
  Bet karavīra gars kaunu necietīs!
  Īss pantiņš veidojās apsēstā fīrera galvā. Uz priekšu cīnījās Kristīna, kura viņam kļuva patiesi maiga un mīļa.
  Viņa arī dzemdētu bērnu viņam, vienam no tiem, kam ir iespēja kļūt par Trešā Reiha mantinieku.
  Meitene gāja arvien tālāk, šaudama pa kreisi un pa labi. Viņa pilnībā izmantoja sagūstītos ieročus, pat izmantojot savas kājas. Uz apaviem bija ierīce, kas aktivizēja taustekļus, kad pirksti kustējās.
  Un tas bija ērti, izmantojot sagūstītos ieročus. Grūtākais bija tad, kad viņas pavadoņi nomira, Kristīna nolēja asaru pār katru līķi, bieži vien pār tikko pamanāmām atliekām.
  Ļaunprātīgā, vienmēr dzīvā Ģertrūde nomira. No viņas bija palikušas tikai kājas. Gerdai paveicās nedaudz vairāk, viņai bija tikai liels caurums vēderā, un vienu no viņas sirdīm pārgrieza šrapnelis, tāpēc vēl bija iespēja izdzīvot.
  Ekscentriskajai kristiešu stāstniecei Magdai tika pārsista galva, kā arī pleca locītava. Tiesa, daži zaudēja tikai daļu ķermeņa, un bija cerība uz atveseļošanos.
  Tiešām, eskadru agrāk atklāt un iznīcināt ar vienu termopreona bumbu nebija iespējams. Cik meiteņu šajā gadījumā vēl būtu dzīvas? Vai tiešām elfs to nevarētu izdarīt? Un fīreram šķiet, ka viņa Kristīna ir gatava ienīst šo puisi.
  Cīņas ASV teritorijā turpinājās. Slavenais četrinieks: Gerda, Šarlote, Kristīna un Magda jau ir pabraukušas garām Teksasai un iekļuvušas Luiziānā. 30. jūnijs ir diezgan karsta diena. Amerikāņi ļoti spītīgi pretojās un pat mēģināja dot pretuzbrukumu.
  Meitenes apturēja savu tanku un pārmaiņus mērķēja. Viņi bija tik jauki. Un priekšā bija Šermaņi un Peršingi.
  Gerda to paņēma un dziedāja, šaudama:
  - Melns...
  Šarlote izšāva un turpināja:
  - Terors!
  Kristīna trāpīja ar šāviņu, nogrieza Šermana tornīti un turpināja:
  - Melns...
  Magda nojauca Pershing tornīti un rūca:
  - Terors!
  Gerda atkal iegrūda šāviņu un zāģēja:
  - Cīņā...
  Šarlote iepļaukāja un murrāja:
  - Par Armagedonu!
  Kristīna izšaus šāviņu un kliedz:
  - Pie zvanu torņa...
  Magda izšāva precīzi un piebilda:
  - Ienaidnieki!
  Gerda atkal dunkāja un nošņāca:
  - Krusts...
  Šarlote izšāva šāviņu un iesaucās:
  - Pagrieziet to otrādi!
  Un meitenes vienbalsīgi smējās par viņu joku. Viņi ir patiesi augstākās klases dziedātāji.
  Un lielmeistari šāvēji! Un cik precīzi viņi šauj. Un tik precīzi, kā augstākās klases snaiperi.
  Gerda, šaujot, sāk dziedāt:
  - ES gribu...
  Šarlote, atlaižot, turpina:
  - Puiši...
  Kristīna sit, iesaucas:
  - Meitenes!
  Magda, šaujot un pļaujot Šermani, turpina:
  - Vienkārši...
  Gerda, šauj, grūda ar vārdiem:
  -Kad tu apskaujies...
  Šarlote izšāva lādiņu un murrāja:
  - Glāsti!
  Kristīna, kas arī atlaiž, tvītoja:
  - Jauns...
  Magda atlaida un piebilda:
  - Filma...
  Gerda, šaujot, turpināja:
  - Skaties...
  Šarlote, atlaižot, piebilda:
  - Telpā...
  Kristīna asprātīgi teica:
  - Uz paklāja...
  Magdai, izšāvusi lādiņu, patika:
  - Lidot!
  Gerda izšāva un rēca:
  - Jakas...
  Šarlote atlaida un piebilda:
  - Svītrains...
  Kristīna cirta ar šāviņu un šņāca:
  - Kastē...
  Magda izlaida dāvanu un viņai patika:
  - Bikses!
  Gerda rūca, šaudama ar šāviņiem:
  - Pirms....
  Šarlote, nospiežot kursorsviru, murrāja:
  - Rīts...
  Kristīna, trāpot ar šāviņu, iesaucās:
  - Ar meitenēm...
  Magda enerģiski apstiprināja:
  - Viņi staigā...
  Gerda šņāca, šaudama:
  - Puiši!
  Šarlote atkal dziedāja6
  - Līdz rītam...
  Kristīna turpināja:
  - Ar meitenēm...
  Magda kliedza:
  - Viņi staigā...
  Gerda rej:
  - Puiši!
  Šermana uzbrukums bija beidzies, gandrīz visi tanki tika iznīcināti, un pārējie sāka bēgt. Un vācieši rēc no prieka.
  Gerda racionāli atzīmēja:
  - Izrādās, ka... Mēs jeņķiem apcepām astes!
  Šarlote ar zināmu īgnumu balsī teica:
  - Un krievi, pieņemu, priecājas, ka mēs ar amerikāņiem cīnāmies nevis par dzīvību, bet gan uz nāvi.
  Kristīna smaidot atzīmēja:
  - Staļins var mums iedurt nazi mugurā!
  Magda ar nopūtu apstiprināja:
  - Ja nopietni, iespēja pastāv!
  Gerda paraustīja savus muskuļotos plecus un atzīmēja:
  - Kas attiecas uz mani, es nemaz nedomāju, ka Staļins bija tik drosmīgs, lai sāktu ar mums cīnīties. Un mums daudz labāk būtu vispirms iekarot Ameriku un Lielbritāniju, nekā uzbrukt PSRS.
  Šarlote piekrita:
  - Patiešām, daudz labāk ir nekarot divās frontēs. Kas attiecas uz Lielbritāniju, tad tā būtu sagrauta.
  Gerda nopietni teica:
  - Ak, meitenes, es pat uzrakstīju AI stāstu par šo tēmu.
  Šarlote savam partnerim nopietni ieteica:
  - Nu, izlasi!
  Un Gerda pārgāja uz ekspozīciju;
  . Ir daudz paralēlu, salocītu kā visumu-visumu ventilators. Šeit vienā no tiem Hitlers nolēma nesākt karu ar PSRS 1941 . Patiesībā jūs nevarat sākt karu ar milzīgo padomju impēriju ar Lielbritāniju aizmugurē. Turklāt "Main Kaf" topošais fīrers rakstīja, ka galvenais Vācijas sakāves iemesls Pirmajā pasaules karā bija tas, ka tai bija jācīnās divās frontēs.
  Turklāt Hitlers laikus atcerējās Vilka Mesinga pareģojumu, ka fīreram bija lemts zaudēt un salauzt muguru austrumos.
  Bija, un es secināju: karot līdz pilnīgai Lielbritānijas iekarošanai. Turklāt pretvācu sacelšanās Dienvidslāvijā noveda pie tā, ka Barbarossa plāns bija jāatliek līdz jūnija beigām. Tas nozīmē, ka pirms ziemas varēja nepietikt laika, lai ieņemtu Maskavu un galvenos PSRS reģionus. Un ziemā vācieši, kas ir acīmredzami pat pašpārliecinātam fīreram, ir pilnīgi nesagatavoti cīņai.
  Turklāt Krētas sagrābšana vāciešiem izmaksāja lielus zaudējumus desanta spēkos, un fīrers bija iekaisis lielā naidā pret Lielbritāniju, nolemjot vispirms to izbeigt.
  Ietekme bija arī militārā atašeja ziņojumam, kurš Maija dienas parādē redzēja jaunākos padomju tankus: T-34 un KV-2. Pēdējais tanks ar 152 mm lielgabalu atstāja spēcīgu iespaidu uz visiem klātesošajiem vāciešiem. Hitlers, nedaudz padomājis, pavēlēja paātrināt darbu pie smago tanku izveides. Parādījās vesela projektu sērija lielām mašīnām. Un līdz masīvas tanku kavalkādes izveidošanai labāk nesākt karu ar PSRS. Jau maijā vācieši uz Lībiju pārveda vēl trīs tanku divīzijas. Jūnija sākumā Rommels uzsāka uzbrukumu Tolbukam un pēc trīs dienu kaujām ieņēma šo cietoksni.
  Pēc tam vācieši devās uzbrukumā Ēģiptē. Briti nevarēja pretoties Vērmahta augstākajiem spēkiem. Vācieši bija spēcīgāki gan skaita, gan organizācijas ziņā. Turklāt britu koloniālais karaspēks īsti nevēlējās karot. Viņu morāle bija zema un kritās arvien tālāk.
  Jau jūlijā vācieši ieņēma Ēģipti. Viņi šķērsoja Suecas kanālu un iebrauca Palestīnā. Briti aizbēga... Irākā izcēlās sacelšanās, un vācieši tur ienāca gandrīz bez cīņas. Drīz vien krita visi Tuvie Austrumi... Augustā un septembrī vācieši ieņēma pilsētas un laukumus. Un viņiem pretojās nevis padomju kaujas mašīna, bet gan mazs britu karaspēks, koloniālie spēki, kas nebija pārāk disciplinēti un sliecas uz cīņu, un primitīvas arābu vienības.
  Hitlers ieņēma lielas teritorijas. Septembra beigās tika ieņemts arī Gibraltārs. Franko, redzot, ka briti izplūst, un baidoties no nacistu okupācijas, piekrita atļaut vācu karaspēka pāreju. Uzbrukums izrādījās īslaicīgs. Vācieši to veica prasmīgi un organizēti, bet pats cietoksnis nebija īpaši gatavs.
  Pēc tam vācieši gandrīz bez pretestības ieņēma franču īpašumus Āfrikā. Par laimi, karaspēku tagad var pārvietot visīsākajā attālumā.
  Ziemā Hitlers uzsāka lielu ofensīvu Sudānā un Etiopijā, kā arī sāka virzīties uz Dienvidāfriku. Pēc nelielas vilcināšanās fīrers nolēma: ja ņemam melno kontinentu, tad ņemam to kopumā. Turklāt britiem nav spēka saglabāt savu īpašumu. Galvenās grūtības vāciešiem sagādā nevis britu karaspēks, kas gan skaita, gan kaujas efektivitātes ziņā ir zemāks par nacistiem, bet gan izstieptie sakari, grūtības ar piegādēm un nepieciešamo ceļu trūkums Āfrikā.
  Bet vācieši ar savu stingro totalitāro sistēmu parādīja izcilu organizāciju un spēju pārvietoties lielos attālumos. Tātad PSRS fašistus pievīla nevis milzīgie plašumi - Āfrika ir vēl lielāka pēc teritorijas un iedzīvotāju skaita nekā Krievija, bet gan Sarkanās armijas spītīgā un fanātiskā pretestība.
  Un, protams, Āfrikā nav ziemas.
  Decembrī Japāna beidzot uzbruka Peru ostai. Bija skaidrs, ka ASV joprojām neļaus samurajiem norīt britu kolonijas Āzijā un Klusajā okeānā. Un tā Japāna bija spiesta novājināt Ameriku ar negaidītu uzbrukumu. Un viņiem tas izdevās. Sekoja virkne veiksmīgu operāciju Āzijā. Martā Hitlers, baidīdamies, ka Japāna viņam apsteigs, iebruka Irānā, un no turienes vācieši ielauzās Indijā. Ir skaidrs, ka divi simti piecdesmit vācu divīzijas ir vairāk nekā pietiekami, lai ieņemtu gandrīz neaizsargāto Indiju un tehniski atpalikušo Irānu.
  Hitlers, protams, pārceļot arvien lielākus spēkus uz Āfriku un Indiju, uzņēmās lielu risku - Staļins varētu sākt atbrīvošanas kampaņu pret Eiropu.
  Taču Sarkanā armija vēl nesteidzās. Visu laiku un tautu vadonis uzkrāja spēkus, bet necentās pirmais iesaistīties cīņā. Varbūt Staļins negribēja uzņemties atbildību par lielo karu. Un Somijas uzņēmums optimismu neieviesa.
  Tāpēc, lai gan vācu karaspēks izplatījās no Eiropas, visā Āzijā un Āfrikā, Staļins nesteidzās to izmantot. Jāpiebilst arī, ka Vērmahta spēks nepārtraukti pieauga. Vācu zaudējumi plašo iekarojumu laikā bija nelieli, un rūpnieciskā ražošana pieauga ārvalstu strādnieku dēļ. Turklāt Vērmahtu papildināja Khiwis un dažādi koloniālie veidojumi.
  Vācieši savus celtniecības bataljonus, šoferus, aizmugures vienības, karavānas u.c. nomainīja pret ārzemniekiem. Jaunākos karavīrus iesauca armijā. Viņi pat septiņpadsmit gadus vecus un vecākus karavīrus nolika zem ieročiem.
  Vērmahts palielināja divīziju skaitu, un ārzemnieku procentuālais daudzums tajā strauji pieauga. Strauji pieauga arī ieroču ražošana. Jaunā Tiger tvertne tika sākta ražošanā kā agrākais smagais transportlīdzeklis, kas tika izstrādāts.
  1942. gada maijā Vērmahts ienāca Dienvidāfrikā, pirms tam karojot tūkstošiem kilometru. Madagaskara krita jūnijā... Amerikāņiem nepaveicās, viņi zaudēja Midvejas kauju šajā Visumā. Dominēšana Klusajā okeānā pārgāja Japānai. Un Trešais Reihs, pastiprinoties ar kolonijām no Birmas, Indijas līdz Dienvidāfrikai un ārpus tās, vairākas reizes palielināja lidmašīnu ražošanu, veicot gaisa uzbrukumu Lielbritānijai. Vāciešiem bija jauni spēcīgi bumbvedēji Yu-188 un DO-217. Un viņi spieda Lielbritāniju, spiežot gan ar cipariem, gan ar kvalitāti.
  Gluži pretēji, briti, zaudējuši savas kolonijas un saskārušies ar zemūdeņu karu, samazināja lidmašīnu un cita aprīkojuma ražošanu. Nacisti spieda. Un augusta beigās notika nosēšanās. Kaujās piedalījās jauni vācu tīģera tanki. Kaujas Anglijā ilga nedaudz vairāk par divām nedēļām un beidzās ar kapitulāciju.
  Pēc tam vācieši iecēla savu marionešu valdību un jaunu, pilnīgi likumīgu Anglijas karali. Pati Lielbritānija kļuva par Trešā Reiha protektorātu. Tās flote gandrīz pilnībā pārgāja Vācijas pusē.
  Staļins desanta laikā neuzdrošinājās sist ienaidniekam. Un starp Vāciju un PSRS bija neuzbrukšanas līgums. Turklāt fašistiskā valsts kļuva ļoti spēcīga.
  Čērčils aizbēga uz Kanādu un mēģināja turpināt cīņu ar ASV palīdzību. Bet Hitlers bija apņēmīgs. Sekoja operācija Icarus ar piezemēšanos Islandē. Ir notverts pēdējais punkts, no kura amerikāņu lidmašīnas var sasniegt Trešo reihu.
  Pēc tam sākās spēku pārvietošana uz Grenlandi. 1943. gads tika pavadīts jūras kaujās. Trešajā Reihā bija ūdeņraža peroksīda zemūdenes, kas pārvietojās ar ātrumu līdz 35 mezgliem stundā un apsteidza amerikāņu kuģus.
  Argentīna pieteica karu ASV, un vācieši sāka tur uzkrāt savu karaspēku.
  Nacisti divās dienās okupēja Šveici, bet septiņās dienās - Zviedriju, pilnībā pārņemot kontroli pār Eiropu.
  Tika sagūstīta arī Austrālija, lai gan iebrukums tika veikts kopā ar Japānu.
  1944. gada pavasarī Vācija, uzkrājusi lielu skaitu desanta kuģu, izkāpa Kanādā. Tajā pašā laikā Meksikā ienāca vācu un japāņu karaspēks. Brazīlija, Venecuēla, Čīle un citas valstis pieteica karu ASV. Uzbrukums Amerikai sākās abās pusēs. Vācieši iegādājās galveno tanku "Panther"-2, kas bija ievērojami pārāks par "Sherman" bruņojumā, bruņās un veiktspējā. Un Vācijas reaktīvai aviācijai vienkārši nebija līdzvērtīgu.
  Vācu reaktīvo iznīcinātāju: ME-262, HE-162, ME-163 kvalitatīvais pārākums pār amerikāņiem bija pārliecinošs. Nemaz nerunājot par to, ka parādījās vācu Arado reaktīvie bumbvedēji, labākais ar dzenskrūvi darbināmais Yu-488 un iespaidīgais TA-400 ar sešiem dzinējiem. Vāciešiem bija priekšrocības salīdzinājumā ar ASV bruņumašīnās, kas palielinājās līdz ar E sērijas tanku parādīšanos. Īpaši veiksmīgs izrādījās "E"-25, transportlīdzeklis ar bruņu kaujas īpašībām, kas salīdzināmas ar "Panther"-2, bet daudz vieglāks un veiklāks ar zemāku siluetu un slīpām bruņām.
  ASV bija bruņotas ar gariem šermaniem un vēl arhaiskākiem grandiem. Viņi nevarēja iekļūt galvenajā vācu Panther-2 tankā pierē, pat tuvu. Un Panther-2 sānu bruņas bija 82 milimetrus leņķī un sniedza rikošetu trīs ceturtdaļas no sitiena.
  Vācu triecienšautene MP-44 bija pārāka arī par amerikāņu ložmetējiem un automātiskajām šautenēm.
  Cīņu laikā vācieši izmantoja iebrukušos koloniālo karaspēku un ārvalstu divīzijas. Vērmahta spēks pārsniedza sešus simtus divīziju. Uzbrukumā piedalījās smagie tanki "Tiger"-2, modernākie "Tiger"-3, "Lion" un kompaktākie "Lion"-2, milzīgie "E"-100 un "Mouse"-2. .
  Līdz četrdesmit ceturtā gada beigām parādījās mašīna "E"-50, kas bruņās ir ievērojami pārāka par "Panther"-2 un ar jaudīgāku dzinēju.
  Sērijā bija arī pazemes tvertnes, kuras izmantoja zemes pārvietošanas mašīnas.
  Šim ierocim bija spēcīga morāla ietekme uz amerikāņiem. Gaisā parādījās jaudīgāks un bīstamāks reaktīvais bumbvedējs Yu-287 un jaunākās ME-262 modifikācijas ar spārniem. Tāpat kā jaunākie ME-1010 un TA-183, tie iznīcināja jauno paaudzi.
  Ir parādījusies arī uzlabotāka MP-54 triecienšautene ar lielāku precizitāti un šaušanas diapazonu, un tā ir vieglāka.
  Hitlera spēku kvalitatīvais pārākums darīja savu, un Amerikas fronte sabruka. Nacisti virzījās uz priekšu visos virzienos. Amerikāņi nespēja neko darīt, lai to novērstu. Viņu reaktīvais iznīcinātājs F -2 bija neveiksmīgs, un tā veiktspējas īpašības bija vēl sliktākas nekā Mustang.
  Un ASV dzenskrūves vadītos iznīcinātājus pat principā nevarēja salīdzināt ar vācu reaktīvo grifu. Un Luftwaffe dūži izrādījās labāk sagatavoti. Daudzi no viņiem krāja rēķinus.
  Tas arī tankkuģiem izdevās. Īpaši Vitmans karoja uz dažādiem tankiem ar modernāko Tiger-3. 1944. gada beigās vāciešiem bija 100 tonnu "Karaliskā lauva" ar 1800 zirgspēku dzinēju un 410 mm raķešu palaišanas iekārtu.
  Efektīvs ierocis pret ilgstošiem nocietinājumiem un ēkām. Un pats galvenais, tas ir praktiski necaurejams visiem ASV prettanku ieročiem.
  Vācieši pastāvīgi uzlaboja savas tehnoloģijas. "E"-50 ir sasniedzis aizsardzības līmeni, kas ir necaurlaidīgs amerikāņu 90 mm lielgabalam no visiem leņķiem.
  Uzlabojās arī vācu bruņutransportieri, īpaši bruņās. Fritz radīja Luftfaust un modernāku Faustpatron, kas spēj iekļūt tvertnēs no vairāk nekā kilometra attāluma.
  Un Pershing parādījās tikai 1945. gadā, kad vācu karaspēks jau bija sagrābis Meksiku, Kanādu un lielāko daļu Amerikas.
  1945. gada 2. februārī ASV padevās Vācijai un Japānai. Asu lielvalstu karaspēks tuvojās Ņujorkai un Vašingtonai - vairs nebija iespēju.
  Padošanās noveda pie Amerikas okupācijas un tās resursu sagrābšanas. Tagad visa pasaule sastāvēja tikai no Trešā Reiha ar tā kolonijām un sabiedrotajiem. PSRS bija palicis tikai viens satelīts: Mongolija. Tādējādi ir izveidojusies ārkārtīgi bīstama situācija.
  Kļuva skaidrs, ka, neskatoties uz ārēji draudzīgajām attiecībām, Trešais Reihs un Krievija gatavojas iesaistīties nāves cīņā.
  Staļins nekad neizlēma uzbrukt Vācijai, kad tā cīnījās ar Lielbritāniju un ASV. Draudzīgā neitralitāte palīdzēja Hitleram sakaut un iekarot Rietumus. Taču tagad ir kļuvis skaidrs, ka Trešajam Reiham ir plāni arī attiecībā uz Krieviju. Un PSRS ar savu komunistisko ideoloģiju radīja potenciālus draudus nacionālsociālismam.
  Hitlers pulcēja spēkus satriecošam triecienam. Vērmahts kļuva daudzskaitlīgs, sasniedzot tūkstoš pilnasinīgu divīziju, apmēram trīsdesmit miljonus karavīru, no kuriem mazāk nekā trešā daļa bija etniskie vācieši. Tas bija milzīgs spēks, labi aprīkots ar tehnoloģijām, ar jaunākajām "E" sērijas tankiem, kas tika aktīvi ražoti mazāk attīstīto "Panthers" un "Tigers" vietā. Un Panther 2 palika milzīga mašīna.
  Tomēr galvenais vācu tanks bija modifikācija "E"-50, kas svēra sešdesmit piecas tonnas, ar biezākām sānu un aizmugures bruņām un aprīkota ar 105 mm lielgabalu ar stobra garumu 100 EL. Šai mašīnai vajadzēja būt pretsvaram padomju KV sērijai...
  Arī Staļins sāka interesēties par smagajām mašīnām. 1941. gada augustā sākās transportlīdzekļa KV-3 sērijveida ražošana ar 107 mm garu stobru. Pāris mēnešus vēlāk KV-5 tanks tika nodots ražošanā ar diviem 107 mm un 76 mm lielgabaliem, kas sver 100 tonnas un frontālās bruņas 170 mm. Jau četrdesmit otrajā gadā sāka ražot KV-4, kas svēra 107 tonnas un kam bija 180 mm frontālās bruņas un līdzīgi ieroči.
  Staļinam patika lielas konstrukcijas. KV-6 kļuva par transportlīdzekli ar diviem lielgabaliem: 152 mm haubici un 107 mm prettanku lielgabalu. Automašīna svēra vairāk nekā 150 tonnas. Tas bija aprīkots ar diviem 600 zirgspēku dzinējiem vienlaikus. KV-7 bija līdzīgi ieroči, bet vēl biezākas bruņas 200 milimetru un svēra līdz 180 tonnām. 1943. gadā ražošanā nonāca arī KV-8 ar 152 un 122 mm lielgabaliem, kas sver divus simtus tonnu.
  Bet supersmagie tanki izrādījās ne tie labākie. Pārāk liels svars radīja problēmas ar transportēšanu un braukšanas veiktspēju. Īpaši ar apvidus transportlīdzekļiem. Turklāt KV sērijai bija raksturīgs tāds trūkums kā bruņu novietojums bez racionāliem slīpuma leņķiem, kas nedaudz devalvēja tanka lielisko aizsardzību.
  Bet PSRS, atšķirībā no Trešā Reiha, neveica karus. Karš ar Somiju bija pēdējais. Un nebija iespējas pārbaudīt aprīkojumu praksē. Un Staļins, kam bija milzīga vara, pieņēma vienpusējus lēmumus par to, kādu aprīkojumu nodot ekspluatācijā. Un vadītājam ļoti patika smagas mašīnas.
  Vācieši praksē izmantoja lielas tvertnes. Kaujas pieredze rāda, ka tanks, kas ir smagāks par septiņdesmit tonnām, ir pārāk liels, lai kļūtu par hemoroīdiem, īpaši transportēšanas laikā, lai to masveidā ražotu kaujas operācijām.
  Labākie dizaineri no visas pasaules beidzot radīja transportlīdzekli, kas atbilda militārajām prasībām attiecībā uz aizsardzību, un tajā pašā laikā to varēja transportēt un lietot. "E"-50 kļuva par šādu mašīnu. Tās priekšējās bruņas ir palielinātas līdz 250 milimetriem pie racionāla slīpuma, bet sānu un pakaļgala bruņas ir palielinātas līdz 160 milimetriem.
  Tanks izrādījās tupuss un ar ļoti garu stobru. Visbeidzot, vācieši un viņu vergi izveidoja vairāk vai mazāk apmierinošu iekārtu. Un PSRS bija dažas problēmas. Īpaši ar galveno tvertni.
  KV sērija tika izstrādāta plaši: lielāks svars, vairāk ieroču, lielāks kalibrs. Un viņa, protams, nevarēja kļūt par galveno tvertni.
  T-34 pretendēja uz populārākā tanka lomu. Salīdzinoši vienkārši ražot, to varētu paņemt daudzumā. Iekārta ar nelieliem uzlabojumiem uzsāka masveida ražošanu. Bet 1943. gadā, kad vāciešiem bija sērijveida galvenais tanks Panther, kas bija veiksmīgi sevi pierādījis kaujā, Krauts izrādījās masīvs tanks, kas bija spēcīgāks. Un drīz vien "Panther"-2 ar spēcīgām bruņām un garo stobru 88 mm lielgabalu kļuva skaidrs, ka T-34 ir par mazu.
  Bija dažādas idejas... Tajā skaitā par principiāli jauna tanka T-44 izveidi un iepriekšējā modernizāciju. Staļins kaislīgi aizrāvās ar smago mašīnu izstrādi un bija nedaudz atdzisis pret vidējām un vieglajām. Bet T-34 bija labs tā masveida ražošanas dēļ. Kļuva skaidrs, ka KV sērija nespēj pretoties Trešajam Reiham, kas kvantitātē bija aprijis tik daudzas valstis. Un radās kompromisa variants: T-34-85, kad galvenajā tvertnē tika nomainīts tikai tornītis.
  Tas ļāva saglabāt masveida ražošanu, taču 85 mm kalibrs joprojām bija nepietiekams, lai ar galvu caurdurtu populārāko vācu Panther-2 tanku.
  Par vēlāko E-50 nav ko teikt. Četrdesmit četru gadu beigās SU-100 parādījās kā tanku iznīcinātājs. Bet tas bija arī zemāks par "Panther"-2. 1945. gada sākumā vācieši izņēma Panthers un Tigers, izvēloties smagāku E-50 versiju kā tanku, kas ir pārāks par visiem saviem pretiniekiem. Šis transportlīdzeklis varēja caurdurties gan smagajiem KV, gan visiem pārējiem padomju transportlīdzekļiem. Sērijā palika tikai "Lion"-2 un "Royal Lion", taču arī tos bija paredzēts aizstāt ar vienoto "E" sēriju.
  Vāciešiem bija pārākums pār PSRS gan skaita, gan kvalitātes ziņā. Turklāt Japāna gatavojās dot triecienu no austrumiem.
  Staļinam nebija pilnīgas informācijas par ienaidnieka tanka potenciālu. Bet PSRS bija 60 tūkstoši tanku simt divdesmit divīzijās, neskaitot bruņumašīnas ar kājniekiem. No tiem četrdesmit tūkstoši ir jaunākie 35 tūkstoši trīsdesmit četri un pieci tūkstoši dažādu KV transportlīdzekļu. Plus salīdzinoši neliels skaits pašpiedziņas ieroču, tikai pāris tūkstoši. Galvenokārt SU-100 un SU-152.
  Spēki, protams, ir ievērojami. Taču nacisti, paļaujoties uz puspasaules potenciālu, sagrāva daudz tanku. Viņi nodarbināja rūpnīcas visā Eiropā, kā arī Āfrikā, Āzijā, Kanādā, ASV, Austrālijā... Padomājiet par visu pasauli...
  Vācu tanku flotes apjoms pieauga trakā tempā. Īpaši pēc Amerikas kapitulācijas. Tajā pašā laikā nacisti galvenokārt koncentrējās uz "E" sēriju, īpaši "E"-50. Šīs mašīnas bija tehnoloģiski progresīvākas nekā Panthers un efektīvākas.
  '45. gada pavasarī cisternu ražošana sasniedza piecus tūkstošus mēnesī, un lielāko daļu transportlīdzekļu var klasificēt kā smago. Līdz 1945. gada 1. jūnijam nacistiem bija aptuveni deviņdesmit tūkstoši tanku. No tiem septiņdesmit pieci tūkstoši bija izvietoti pret PSRS. Vairāk nekā desmit tūkstošus transportlīdzekļu izvietoja Vācijas satelīti: Turcija, Rumānija, Horvātija, Slovēnija, Itālija, Ungārija, Somija, Spānija, Portugāle un Latīņamerikas valstis.
  PSRS Eiropas daļā pret tiem izvietoja četrdesmit piecus tūkstošus tanku un pašpiedziņas ieroču. Spēku samērs Krievijai bija gandrīz divas reizes sliktāks, bet smagajos tankos astoņas reizes sliktāks. Tiesa, satelītu mašīnas bija vājākas, un ekipāžas bija mazāk apmācītas, taču tās neko nemainīja.
  Daži padomju tanki atradās Sibīrijā un Tālajos Austrumos, un tiem pretojās Japāna ar tās pavadoņiem un kolonijām. Uzlecošās saules zeme ir izvietojusi vairāk nekā trīsdesmit tūkstošus tanku, lai gan galvenokārt vidēja izmēra.
  Daļēji licencēts arī no vācu Panther-2 modeļiem.
  Aviācijā spēku samērs PSRS ir vēl sliktāks. Trešais Reihs izveidoja strūklu spietu. Septiņdesmit tūkstošiem padomju lidmašīnu iebilst vairāk nekā divsimt tūkstoši vācu un simts tūkstoši japāņu lidmašīnu. Ja pievienojam kaujas pieredzi, tad spēku samērs ir vienkārši katastrofāls. PSRS taču bija labi iznīcinātāji un bumbvedēji, bet tai nebija reaktīvo lidmašīnu.
  Taču ar propelleru darbināmu lidmašīnu lidojuma raksturlielumos nevar salīdzināt ar grifu strūklu pat teorētiski.
  Kājniekos Vērmahts izvietoja piecpadsmit miljonus savu karavīru un piecus miljonus satelītu pirmajā ešelonā pret PSRS. Tikai divdesmit miljoni. Un tas vēl nav viss karaspēks. Japāna pirmajā ešelonā vien izvietoja piecpadsmit miljonus.
  PSRS bija vienpadsmit miljoni karavīru, zaudējot koalīcijai vairāk nekā trīs reizes. Karaspēka skaitu vairs nebija iespējams palielināt, jo ekonomika varēja sabrukt. Un tā Staļins no 1939. gada 1. septembra piecarpus reizes palielināja Sarkano armiju. Sliktākais bija tas, ka ass lielvaras nebija sasniegušas savu maksimālo skaitu un varēja turpināt palielināt savu potenciālu.
  PSRS artilērija ir ļoti jaudīga, īpaši prettanku un mīnmetēji, bet... Tomēr populārākais 76 milimetru kalibrs jau ir bezcerīgi novecojis, bet 45 milimetri vēl vairāk. Sīku lietu ir pārāk daudz, un īstu smagā kalibra prettanku stobru nepietiks. Ja ņemam smago artilēriju, tad vāciešiem skaitliski nospiedošs pārsvars.
  Raķešu artilērija PSRS kaujas izmantošanas trūkuma dēļ nav īpaši labi attīstīta. Fritz praksē izstrādāja gāzes palaišanas iekārtas un raķešu palaišanas iekārtas. Nacistu ložmetēji ir progresīvāki. Daudzas vienības ieguva bagātīgu kaujas pieredzi. Karaspēks soļoja pa visu pasauli.
  Pēc Somijas Sarkanajai armijai nebija nekādas prakses īstās kaujās. Protams, tas ir būtisks trūkums.
  Īsāk sakot, Staļinam nav ilūziju, neskatoties uz visiem partijas un totalitārā režīma centieniem, ienaidnieks ir daudz spēcīgāks. Un flotē, protams, PSRS spēku samērs ir vēl sliktāks nekā pārējās. Galu galā, ja kaut kas notiek, ir jācīnās, jārēķinās ar pārējo pasauli. Un ar pārējās pasaules resursiem, kam ir sestā daļa no zemes masas un divi simti miljoni cilvēku.
  Tā nu sanāca... Staļins neiekļuva cīņā 1939. gadā, kad vācieši pēc Polijas šķērsošanas iztērēja savu munīciju. Ne četrdesmitajos gados, kad nacisti steidzās uz Parīzi, atsedzot savu aizmuguri. Un četrdesmit pirmais gads nekļuva par atbrīvošanas kampaņas zīmi, lai gan krauts uzkāpa Āfrikā un Āzijā. Un turklāt bija tik daudz iespēju dot graujošu triecienu fašismam.
  Un tagad... Tagad paši nacisti ir gatavi iebrukumam. Un pār valsti karājās elles spēku cirvis. Mums vajadzēja atrast izeju. Bet kuru?
  Staļins nevarēja atrast sev atbildi. Lai izvairītos no kara, viņš bija gatavs piekāpties ass valstīm. Viņš gandrīz par velti sūtīja vilcienus ar izejvielām un graudiem, samazināja cenas, piedāvāja naftas urbumu nomu vai zelta dāvanas.
  Bet Hitlers klusēja... Viņš gandrīz neko neprasīja, bet tikai palielināja spēkus uz robežām. Viņš pabeidza tanku armadas un palielināja gaisa divīziju skaitu. Gatavojos pēkšņam sitienam... Varbūt ne gluži pēkšņam.
  Ir skaidrs, ka fīrers baidījās no PSRS un gribēja noslaucīt boļševismu no zemes virsmas. Bet ko gan viņam var iebilst? Fašisms ir kļuvis bīstami spēcīgāks. Bija jāizdomā kaut kas īpašs un spēcīgs. Staļins rēķinājās ar atombumbu, bet tas prasīja vēl vismaz dažus gadus. Nemaz nerunājot par nepieciešamību pēc piegādes transportlīdzekļiem, lai pārvarētu Luftwaffe lidmašīnas.
  Arvien biežāk vācu lidmašīnas pārkāpa PSRS gaisa telpu. Viņiem bija aizliegts notriekt, lai neprovocētu nacistus uz iebrukumu. Un nesen ir saņemti ziņojumi par noslēpumainiem lidojošiem šķīvīšiem, kas pārvietojas neticamā ātrumā un spēj pēkšņi pazust.
  Staļins izdeva slepenu pavēli rīkoties ar to, bet nekādā gadījumā nedot nacistiem iemeslu streikot.
  Kamēr Gerda auda savu stāstu, pa ceļu gāja vācu tanks. Ik pa laikam Magda atklāja uguni. Tad man nācās pauzēt un papildināt savu kaujas komplektu. Vācu mašīna izcēlās ar savu lielisko izturību. Vairāki viņai trāpīja, bet čaumalas atlēca kā zirņi. Un nekas būtisks, izņemot vieglus skrāpējumus, bruņām nevarēja tikt radīts.
  Kad Gerda pabeidza darbu, Šarlote atzīmēja:
  - Nu ko tad? Tas nav slikti! Bet tagad svarīgākais ko rakstīt ir karš ar PSRS!
  Gerda svinīgi apsolīja:
  - Un tā būs! Lai gan ar šādu spēku samēru, iespējams, jau ir skaidrs, kurš uzvarēs!
  Šarlote šaubīgi sacīja:
  - Tas ir atkarīgs no rakstnieka! Labs skricelētājs var uzrakstīt kaut ko tādu, kas tiek uzskatīts par neticami ticamu.
  Kristīna loģiski piebilda:
  - Un pats galvenais, tā ir fantāzija... It īpaši, ja rakstāt par kosmosu!
  Gerda smaidot dziedāja:
  - Āfrika ir bīstama, jā, jā, jā... Bet Antantes karaspēks ir muļķības! Neejiet, bērni, ASV uzbrukumā!
  Magda atkal ņurdēja:
  - Un tu aizmirsi par pašu svarīgāko - Visvareno!
  Gerda norūca, atbildot:
  - Nu nē, mēs to zinām!
  Magda skaisti dziedāja:
  Ātri nožēlo grēkus Visvarenā priekšā,
  Citādi Belcebuls aprīs...
  Nometies ceļos Visaugstā Dieva priekšā,
  Ļaujiet Jēzum ienākt tavā sirdī!
  Arī Gerda uz to melodiski atbildēja:
  Fīrers dzīvo manā sirdī
  Lai mēs nepazītu skumjas...
  Tika atvērtas durvis uz kosmosu,
  Virs mums mirdzēja zvaigznes!
  Magda sažņaudza dūres un izlēmīgi teica:
  - Tomēr Mans Jēzus ir svarīgāks par jūsu fīreru. Jo Jēzus ir Dievs, un fīrers ir tikai cilvēks!
  Toronto garnizons, pareizāk sakot, tas, kas no tā bija palicis pāri, kapitulēja. Milzīgais supertanks "Monster" ar savu spēku pārvietojās uz dienvidiem. Trešā Reiha karaspēks kļuva arvien lielāks. Viņi apdzina Kanādu un jau iebrauca Amerikas ziemeļu štatos.
  Jeņķi, ciešot bojājumus, atkāpās. Daži no viņiem, īpaši afrikāņi, pie pirmās izdevības pameta.
  Adala kopā ar pārējām meitenēm nokāpa no supertankas un sāka skriet. Pēteris skrēja viņiem līdzi. Zēns bija dzīvespriecīgs, viņam patika būt komandā ar meitenēm.
  Cik viņi visi ir skaisti, jauni un bikini. Kailie papēži mirdz. Mirgojoši muskuļoti, iedeguši teļi. Brīnišķīgas skaistules.
  Zēns atcerējās dziesmu un dziedāja:
  - Skaistules, skaistules, skaistules - kabarē... Jūs esat radīti tikai izklaidei... Mīlēti līdz kapam savā svētajā valstī, un mokas jums nav pakļautas!
  Arī meitenes apbrīno izskatīgo, muskuļoto pusaudzi. Zēnu grib samīļot, samīļot, skūpstīt. Tā ir pilnīgi dabiska vēlme, kad redzat skaistu jaunekli. Jaunas meitenes jūtas labi, ir rotaļīgas un lec uz augšu. Viņi cenšas ar basām kājām spert tur, kur ir dzeloņains, lai ir masāža.
  Viņi vada ieslodzīto kolonnu. Meitenes ķiķina un meta vergus ar akmeņiem. Pēteris izbāza mēli pret karagūstekņiem un kliedza:
  - Bēdas uzvarētajiem!
  Viņi tikai nomākts nolieca galvu. Bēdas tiešām. Kas to būtu domājis, ka nacisti ieradīsies ASV. Rūzvelts, ja viņš būtu gribējis, būtu varējis apturēt Hitleru, nepieļaujot Minheni. Bet jeņķi domāja savādāk. Kopumā Ameriku raksturoja atturīga politika un nevēlēšanās stāties karā. Un tagad fašisti viņu sagrauj.
  Pantera 2 brauca garām meitenēm. Šī tvertne jau ir novecojusi, taču joprojām ir daudz spēcīgāka nekā Shermans un Pershings. Jā, torņa augšā sēdēja meitene bikini, virs galvas turot karogu ar kāškrustu. Šis ir sarkans baneris ar baltu apli un melnu zirnekli iekšpusē.
  Mašīna steidzās garām, sliedēm klabinot. Pēteris čivināja:
  - Viens, divi, trīs... Trakais ienaidnieks, mirsti!
  Puika izklaidējas... Bet tajā pašā laikā viņš ir noraizējies. Piemēram, vakar viņš sapnī redzēja Staļinu.
  Sirmojošais un gados vecākais virspavēlnieks štābā apsprieda svarīgu ziņojumu. Vasiļevskis informēja Valsts aizsardzības komitejas priekšsēdētāju.
  nedēļas laikā vienlaicīgi izvietot līdz septiņiem miljoniem karavīru un virsnieku, apmēram divdesmit piecus tūkstošus tanku un pašpiedziņas lielgabalu un trīsdesmit tūkstošus lidmašīnu . Plus simts tūkstoši ieroču un mīnmetēju, tie ir kolosāli spēki.
  Žukovs nedaudz skeptiski atzīmēja:
  - Būtībā tas ir T-34-85 tanks. Automašīna, kas ir ievērojami zemāka par vācu modeļiem. Turklāt ar sliktāko bruņu kvalitāti. Aviācijas ziņā mums dominē Jak-9, kas ir par lielumu zemāks par vācu reaktīvo lidmašīnu. - Leģendārais maršals noplātīja rokas. - Godīgi sakot, bez kvalitatīva pārākuma tehnoloģijās nevar uzvarēt ar kvantitāti!
  Staļins pieprasīja no Abakumova:
  - Cik ilgi vācieši turēs spēkus pret mums austrumos?
  SMERSH vadītājs negribīgi atbildēja:
  - Pats Vērmahts ir trīsarpus miljoni, plus vēl aptuveni pusotrs miljons vietējās policijas vienību un miljons satelītu. Tanku ir aptuveni desmit tūkstoši, taču kaujas īpašībās tie ir pārāki par mūsējiem. Un Trešajā Reihā ir daudz aviācijas. Kaujās piedalās disku lidmašīnas, kuras nekas nevar notriekt. - Abakumovs noplātīja rokas un piebilda. - Iespējas pēc iespējas īsākā laikā sakaut ienaidnieku, kurš ir stipri iesakņojies, ir zemas, un viņš var ātri pārsūtīt pastiprinājumu. Vērmahta lielums nepārtraukti pieaug un jau pārsniedz trīsdesmit piecus miljonus cilvēku. Bet ir arī Japāna ar savām kolonijām.
  Staļins paspēra dažus soļus ap plašo kabinetu un mazliet apmulsis atzīmēja:
  - Bet varbūt uzbrukums ir mūsu vienīgā iespēja... Kamēr ienaidnieku saista Amerika.
  Molotovs piesardzīgi ieteica:
  - Ja Amerika kritīs, tad mums vispār nebūs nekādu izredžu...
  Līderis tam piekrita:
  - Pa labi! Bet... Pastāv iespēja, ka Hitlers mums neuzbruks! Šajā gadījumā izredzes izdzīvot saglabājas!
  Voznesenskis atgādināja:
  - Mēs strādājam pie T-54, biedri Staļin. Šī varētu būt ļoti daudzsološa tvertne.
  Vadītājs pamāja ar galvu:
  - Aprēķinātie parametri saka, ka transportlīdzeklim, kas sver trīsdesmit sešas tonnas, frontālās bruņas nevar būt biezākas par divsimt milimetriem. Bet vācu 105 tik un tā tajā iespiedīsies. Un ar 100 mm lielgabalu katrā ziņā nepietiek...
  Voznesenskis atbildēja ar smaidu:
  - Ir dažādi priekšlikumi. Piemēram, izveidojiet smagu tvertni. Vai arī palielināt frontālo bruņu biezumu uz sānu bruņu rēķina. Bet mēs strādājam, biedri Staļin. Un, godīgi sakot, mūsu dizaineri jau ir daudz sasnieguši. Jo īpaši IS-4 ar 250 mm frontālajām bruņām solās kļūt par mūsu tanku ēkas šedevru.
  Augstākais komandieris dusmīgi atzīmēja:
  - Nopietnus ieročus vajag tagad, nevis nākotnē! Vai tu saproti šo?
  Voznesenskis drosmīgi atbildēja:
  - Mēs darām visu, ko mums ļauj mūsu iespējas. Bet, ja ir tikai puse Krievijas, ir ārkārtīgi grūti pretoties gandrīz visai pasaulei.
  Molotovs diezgan drosmīgi apstiprināja:
  - Jā! Ļoti nevienlīdzīgi spēki, biedri Staļin. Un mēs joprojām radām brīnumus!
  Vadītājs nedaudz mīkstināja un ieteica:
  - Atpūtīsimies un iedzersim... Kāpēc jūs visi tik bēdīgi!
  Parādījās divas meitenes īsos svārkos un kailām kājām. Viņi nolika sarkanvīna pudeles un paklanījās varas priekšā.
  Berija uzsita viņa lūpām un iesaucās:
  - Vai tie nav jauki, biedri Staļin?
  Vadītājs piekrītoši pamāja ar galvu:
  - Protams, tas ir jauki... Meitenēm piestāv basās kājas, īpaši vasarā.
  Staļins ielēja sev vīnu. Viņš dzēra un labsirdīgi smaidīdams teica:
  - Ja armijā būtu vairāk sieviešu, mēs nebūtu tik ļoti atkāpušies!
  Berija pamāja ar galvu un nomurmināja:
  - Tātad dzersim uz Dzimteni! Iedzeram Staļinam! Dzeram un atkal lejam!
  Vadītājs apsēdās krēslā un domīgi sacīja:
  - Un, ja fašisms tomēr uzvarēs, planētas mērogā... Kas sagaida cilvēci.
  Molotovs pieklājīgi atbildēja:
  - Manuprāt, kaut kas šausmīgs!
  Žukovs saprātīgi atzīmēja:
  - Daži nobijies, un daži būs labi!
  Staļins piekrītoši pamāja ar galvu:
  - Jā... Tā ir pasaules valdība. Par ko sapņoja komunisti. Bet Hitlers darīs visu pēc saviem ieskatiem. Būs fašisma laikmets. - Līderis pamāja ar galvu, garā gaišmate ielēja viņa glāzē vīnu. Staļins turpināja. "Tad pasaulē tiks izveidota jauna kārtība." Tik tiešām būs skarbs totalitārs režīms, bet kari, noziedzība, bads, nemieri, terorisms pazudīs... Viss būs kā pie mums, tikai vācieši būs priviliģētā stāvoklī. Un būs...
  Staļins sasita plaukstas...
  Berija atzīmēja:
  - Bet mums tā būs nāve, biedri Staļin. Vai arī jūs domājat, ka fīrers padarīs mūs par gubernatoriem Krievijā?
  Vadītājs nopietni atbildēja:
  - Un to nevar izslēgt! Šķiet, ka mūsu izlūkdienesti ziņoja, ka Hitlers teica, ka labākais Krievijas gubernators ir Staļins!
  Apkārtējie aplaudēja... Bet neviens neizteica patiesu sajūsmu. Būtu jauki Hitleru un Staļinu pakārt tautai kaklā. Vai Napoleons.
  Pats Valsts aizsardzības komitejas priekšsēdētājs pret Napoleonu izturējās ar cieņu. Bija dažas līdzības starp vīrieti ar cepuri un Hitleru. Taču apsēstajam fīreram izrādījās veiksmīgāks.
  Staļins, protams, sevi vairāk nekā vienu reizi sodīja par Vācijas negaidītā uzbrukuma izlaišanu, kas izraisīja briesmīgas sekas. Lai gan informācija patiešām ieradās. Un pašam augstākajam komandierim bija daži plāni attiecībā uz Eiropu un viņš gatavojās karam.
  PSRS četrdesmit viena gada jūnijā bija divdesmit pieci tūkstoši tanku un ķīļu un apmēram tikpat daudz lidmašīnu. Hitleram nebija tādas varas. Jebkurā gadījumā, kā vēlāk konstatēja padomju izlūkdienesti. Jā, Staļins patiesībā gatavojās ļoti aktīvi. Sarkanās armijas lielums sasniedza piecus ar pusi miljonus un turpināja augt. PSRS bija aptuveni četras reizes vairāk tanku un lidmašīnu nekā Vērmahtam un divreiz vairāk artilērijas.
  Tikai mobilitātē vācu karaspēkam bija pārākums. Un Mausera šautene šāva precīzāk nekā Mosin.
  Staļinam, protams, bija pārspīlēti dati par Vērmahta spēku. Un es viņiem ticēju, jo nacisti pārāk viegli un ātri pārņēma Eiropu. Ja Staļins būtu zinājis, ka Hitlers ir tik vājš, viņš būtu uzbrukis pirmais. Taču tā izrādījās pārmērīga piesardzība.
  Turklāt Sarkanā armija ir gandrīz pilnībā netrenēta aizsardzībā. Tas ir patiesi idiotiski - neuzbrūk sev, bet māci armijai uzbrukt tikai un vienīgi. Pats Staļins vēlāk lamāja sevi un savu loku. Bet acīmredzot masu tīrīšanas atturēja militārpersonas un arī civiliedzīvotājus no jebkādas iniciatīvas. Neviens negribēja uzņemties atbildību un strīdēties ar vadītāju.
  Tā kā viņi māca tikai uzbrukumu, tā tam vajadzētu būt! Citādi pats Staļins pārāk nesteidzās uzbrukt, tas netika ņemts vērā.
  Jā, līderis ļāvās sapņiem par pasaules kundzību un domās iztēlojās kampaņu pret Eiropu. Bet trāpīt tik spēcīgam ienaidniekam kā Vērmahtam... Viņš nav pašnāvnieks! Uzdodot sev jautājumu, Staļins atbildēja: ka, visticamāk, viņš nebūtu uzbrukis pirmais.
  Nē, ja vismaz karš ar Franciju būtu ievilcies un Vācija būtu novājināta, tad iespējams Staļins būtu nolēmis streikot. Bet pēc tam, kad visa Eiropa nonāca nacistu pakļautībā. Bet tad vēl jo vairāk nepiedodami, ka Staļins nedeva pavēli sagatavot armiju aizsardzībai. Tas bija regulārās armijas zaudējuma vērts 1941. gadā. Un tad PSRS nebija laika izvietot savus spēkus.
  Līderim reizēm pat radās jautājums, vai nevajadzētu šaut lodi pierē? Bet tas ir biedējoši, jo priekšā varētu gaidīt tīra elle. Līdera attiecības ar Dievu ir sarežģītas. No vienas puses, Staļins publiski neizteicās dedzīgi ateistiski. Bet viņš ļāva to darīt citiem. Trīsdesmitajos gados tika izveidota kareivīgo ateistu savienība, tika nopostīti tempļi, uzspridzinātas baznīcas. Personīgi Staļins pats deva norādījumus - izspiest priesterus. Un viņi tika spiesti, saspiesti, vajāti.
  Staļins jebkurā gadījumā neiejaucās niknajā ateismā un pat veicināja to.
  Bet, kad sākās karš, pareizāk sakot, kad Sarkanā armija sāka ciest sakāvi pēc sakāves, Staļins sāka nikni lūgties ceļos. Un paklanīties. Karojošo ateistu savienība tika likvidēta, un baznīcas vajāšanas uz laiku tika pārtrauktas. Pat ikonas sāka izmantot, lai aizsargātu Maskavu no gaisa uzbrukumiem.
  Tomēr Staļins deva priekšroku publiski klusēt. Es nevienam neteicu, vai viņš tam tic vai nē. Es neapmeklēju baznīcas, nebiju kristīts publiski. Tātad... Slepkava joprojām ir biedrs Staļins. Viņš nogalināja daudz cilvēku, nošāva daudz cilvēku un sapuva nometnēs. Un viņam vajadzētu noslēgt mieru ar Dievu.
  Staļins joprojām vēlējās, lai viņa visu tautu līderis tiktu cienīts kā Dievišķums. Un viņš visur cēla sev pieminekļus, karināja portretus vai, katrā ziņā, ļāva veicināt savu personības kultu. Lai gan kāpēc būt liekulei pret sevi. Staļinam tas patika un tas bija pelnījis apstiprinājumu. Un kā Dievs skatīsies uz to, ka vadītājs pats savu mīļoto ir padarījis par pielūgsmes objektu.
  Kā ar otro bausli - nepadari sevi par elku? Galu galā Staļins radīja sev kultu!
  Varbūt tāpēc Krievija cieš no Dieva soda? Un vai nevarat uzvarēt karā vai pat virzīt to uz veiksmīgāku ceļu?
  Staļins pie sevis nolēma, ka viņš galu galā slepeni izsūdz priesterim grēkus.
  Pa to laiku pasūtīju:
  - Krāsim spēkus! Un jums visiem ir jāstrādā divreiz vairāk nekā iepriekš!
  Pēc tam vadonis atbrīvoja savus satrapus... Domāju...
  T-34 tanks neapšaubāmi bija veiksmīgs transportlīdzeklis. Savādi, ka šīs mašīnas krusttēvs patiesībā bija nogalinātais armijas ģenerālis Pavlovs, kurš daudz darīja tās ieviešanai. Pats Staļins sliecās izstrādāt BT sēriju, riteņu un kāpurķēžu tanku. Viņa lielais ātrums aizrāva līderi. Bet cīņas Mandžūrijā un Somijā parādīja šīs sērijas bezspēcību bezceļa situācijās.
  Un tika izveidots tanks ar labu manevrēšanas spēju, salīdzinoši jaudīgu lielgabalu un savam laikam labi aizsargātu. Tiesa, trīsdesmit četru redzamība atstāja daudz vēlamo. Bet tvertne parādīja savu efektivitāti un pārākumu pār vācu transportlīdzekļiem. Līdz parādījās Pantera.
  Kara apstākļos ir ārkārtīgi grūti izveidot jaunu automašīnu, un trīsdesmit četri ir par mazu pret lielajiem kaķiem. Tagad mēs runājam par T-54 tanku, bet E-50 ar tik mazu svaru nevar pārspēt.
  Staļins smagi nopūtās. Viņš dzimis nabadzīgā iereibuša kurpnieka ģimenē. Un neviens nedomāja, ka viņi varētu pacelties tik augstu. Bet par laimi priesteris atrada tādu, kurš novērtēja Džugašvili spējas, un aizveda viņu uz teoloģisko skolu un pēc tam uz semināru. Bet tas nebija viegli. Staļinam bija drūms raksturs, viņš nebija gara biedrs un izcēlās ar izolāciju. Un semināristiem viņš nepatika, viņi bieži viņu sita. Staļins mēģināja atspēlēties, taču viņam nebija labas veselības, un viņa kreisā roka nedarbojās labi.
  Staļins Dievu ļoti nemīlēja, uzskatīdams sevi par atņemtu un aizvainotu. Bet viņš sapņoja par priestera karjeru un cītīgi mācījās. Un tā kā viņam bija grūti spēlēt ar puišiem, viņš visu savu laiku veltīja mācībām un sāka pilnveidoties. Vispirms astotais students, tad piektais... Krievijas pareizticīgo baznīcai cara pakļautībā bija milzīga vara un autoritāte - kāpēc gan ne karjera?
  Bet tad Staļinu aizveda revolucionāri. Tā var būt viena no sirds, nevis prāta darbībām. Un Staļina sirds kļuva arvien aukstāka pret reliģiju. Tas bija grēks, kas viņam patika. Es gribēju sievietes, dzērienu un dūmu! Un gavēņa laikā ēdiet treknu cūkgaļu, kas nomazgāta ar sarkanvīnu. Staļins arī nepiedzīvoja mīlestību pret Dievu, jo jutās cilvēku aizvainots. Kāpēc Jāzeps, jo visiem viņš nepatīk? Īpaši vienaudži?
  Staļins bija izstumtais, arī revolucionāri ir izstumtie. Cīnītāji pret esošajām varām... Un Jāzepa sirds vilkās pret viņiem. Lai gan mans prāts teica: paliec seminārā, tevi sagaida brīnišķīga draudzes karjera. Turklāt Staļins joprojām prata skaisti runāt, ja gribēja. Taču svarīgāka izrādījās sirds, aizvainojums pret Dievu un spēkiem.
  Tā Staļins, nepabeidzis semināru, iegāja revolucionārajā cīņā. Lai gan kāda gan veiksmīga revolūcija var būt Krievijā? Bet viņš bija aizņemts darbā. Viņš sāka iegūt autoritāti. Taču, redzot, ka aresta process norit lēni, viņš nolēma pieņemt piedāvājumu kļūt par cara slepenpolicijas informatoru. Principā Kobam tad nebija citas izvēles. Viņi viņu iesēdināja cietumā un apsolīja viņu tur turēt ilgu laiku, un tad tik daudzi no šiem ziņotājiem izšķīrās.
  Staļins piekrita, un viņa karjera pacēlās. Satiku Ļeņinu. Šis plikpaurais intelektuālis viņam pārāk nepatika, taču intuīcija viņam teica, ka nākotne pieder Ļeņinam. Tātad Staļins kļuva par rīcības cilvēku. Viņš nodarbojās ar laupīšanām par labu partijai, organizēja sacelšanos un streikus. Un viņš izvairījās - viņš bija informators. Viņi viņu izsūtīja uz Vologdu, un no turienes Staļins pastāvīgi aizbēga. Līdz beidzot līderim bija pavisam apnicis, un viņš tika izsūtīts uz četriem gadiem uz skarbākām vietām. Krievijā notika neliela revolūcija, kuras rezultātā tika izveidota Dome. Pat tad Staļins sāka domāt par juridisku politisko karjeru: kļūt par vietnieku vai ministru.
  Pirmā pasaules kara sākumu boļševiki uztvēra ar cerību, ka tas drīz tiks satricināts. Un tas strādāja! Karš turpinājās ar mainīgiem panākumiem, taču pēc Brusilova izrāviena šķita, ka drīz uzvarēs Krievija. Tas nozīmē, ka nostiprināsies autokrātija. Bet februārī notika apvērsums, monarhija krita, un boļševikiem pienāca zelta laiks.
  Ļeņins izrādījās daudz spējīgāks organizators, nekā viņi domāja, turklāt viņam izdevās piesaistīt arī Trocki. Staļins gandrīz uzreiz ienīda pēdējo. Bet Trockis noderēja... Revolūcija pagāja ļoti ātri. Gan jau Zinovjevs un Kameņevs to gandrīz nojauca. Bet par laimi Kerenskis neizcēlās ar savu apņēmību un inteliģenci.
  Revolūcija notika ļoti ātri un veiksmīgi, gandrīz bez zaudējumiem. Boļševikiem labvēlīgi bija panākumi. Un Staļins gandrīz uzreiz kļuva par vienu no pirmajiem.
  Tālāk sekoja pilsoņu karš. Panākumi un sakāves. Trockim bija milzīga loma boļševiku uzvarā. Un pēc slepkavības mēģinājuma un ievainojuma kaklā Ļeņins smagi saslima un pamazām sāka zaudēt varu. Sverdlovs nomira aizdomīgos apstākļos. Trockis attīstīja Napoleona ambīcijas. Šajā brīdī Staļinam bija jāpiespiež sevi vairāk. Kampaņa pret Poliju cieta neveiksmi, un pasaules revolūcija neizdevās.
  Staļins pārstāja domāt un atcerēties. Kā viņam izdevās uzvarēt Trocki un citus, to jau sen zina un apraksta dažādi autori Rietumos.
  Vairāk interesē, kā izkļūt no esošās situācijas, šobrīd.
  Tomēr visracionālākais bija riskēt un sākt karu pret Vāciju, kamēr to važīja Amerika. Bet izlemt to darīt ir ārkārtīgi grūti. Staļins jau sen bija pamanījis šo zināmo ierobežojumu sevī. Vai tiešām uzbrūk pūķim? Lai to izdarītu, jums ir jābūt Lanselotam. Bet Staļins deva priekšroku piesardzībai.
  Un cerība bija, bet ko Hitleram vajadzēja? Varbūt tiešām viss izdosies?
  Tomēr Vācija ir ieguvusi tik lielu teritoriju, ka to ir grūti gan sagremot, gan attīstīt. Ko viņiem vajag no Krievijas, kad resnākie gabali ir sagrābti un drīz tiks izstrādāti. Ir gan Ukraina un Kaukāzs, gan Baltkrievija, un daudz kas cits, tostarp Turkmenistāna un lielākā daļa Uzbekistānas.
  Vadītājs, lai novērstu uzmanību no ārkārtīgi satraucošām domām, sāka pierakstīt aforismus;
   Monētu zvanīšana ir harmoniskāka par tukšo sofistikas zvanīšanu, tomēr pēdējo parasti audzē, lai dzirdētu pirmo!
  Blondīne vienmēr ir gaiša galva, bet, kā likums, tikai šī vārda tiešajā nozīmē!
  Ja tumšie mati nav inteliģences pazīme, tad gaišie mati noteikti nevar kļūt par stulbuma kritēriju!
  Labs vīns netiek glabāts švakā traukā, un zem neglītā izskata neslēpjas lieliska inteliģence!
  Tie, kam ir ozolkoka galvas un savtīgs egoisms, ļauj miecēt savas ādas!
  Kas neņem vērā visas realitātes, tas trofejas skaita tikai sapņos!
  Tas, kurš daudz sēž, iestrēgst verbumu purvā!
  To, kurš daudz vēzē ar mēli, pārņems viesuļvētra, ko radījusi neizmantoto iespēju vētra!
  Iespējas ir vienmēr, taču tās nav iespējams realizēt, ja ir nereālas ambīcijas!
  Izcils izskats ir labs parādē, bet kaujā labākais izskats ir pilnīga neredzamība!
  Literārās klavieres ir visvieglāk salabot, ja tās tiek izvilktas no neziņas krūmiem, uz veselā saprāta stingras zemes, un pa rokai ir uzticami attapības, izgudrojuma un fantāzijas instrumenti!
  Viss, kas ved uz uzvaru, ir brīnišķīgs - pārņemt ienaidnieku, bet klavieres neskaitās!
  Dabai nav sliktu laikapstākļu, viņai ir tikai bērni, kuri vēlas uzlabot klimatu un pabērni, kuriem pasaulē vispār nav nekā laba!
  Dabas pabērns ir tas, kurš neatzīst radniecību ar Visuma radītāju, bet labprātāk uzskata sevi par citplanētiešu vergu!
  Tāpēc dzersim, lai mūsu radinieki var visu, un mūsu ienaidnieki var nodarīt tikai ļaunu sev!
  Visus uzreiz iebiedēt nevar, bet visus individuāli var iedzīt ārprātīgās šausmās!
  Tas, kas visvairāk rada jaunas problēmas, nav vēlme radīt kaut ko jaunu, kas atrisinātu vecās problēmas!
  Šī vai cita veida ieroča lielais svars norāda uz to pasūtītāju sprieduma vieglumu!
  Nogalina nevis ierocis, bet tas, kurš no tā šauj, bet tas izšauj nepareizi, visbiežāk pats nāves instruments, jo atteikšanās nogalināt vienmēr ir šāvēja pareizais lēmums!
  Kad cilvēks cilvēkam ir vilks, tas nav tik biedējoši kā tad, kad esam viens otra šakāļi!
  Tie, kas steidzas, vienmēr kavē, un tie, kas nesteidzas, nekad nesasniedz savu mērķi!
  Lai gan ātrums vien uzvaru nedod, tā prombūtnē ienaidnieki izrauj no tevis panākumus!
  Kāpēc daudzi pavāri sabojā putru, jo ganāmpulks ar savu trūcīgo radošo neatkarību spēj tikai samīdīt šedevru!
  Kad jūs pārsteidzat savu ienaidnieku, jūs vienmēr iegūstat priekšrocības pār viņu, izņemot pārsteidzošu stulbumu un pārsteidzošu stulbumu!
  Kad jūs pārsteidzat savu ienaidnieku, jūs vienmēr iegūstat priekšrocības pār viņu, izņemot pārsteidzošu stulbumu un pārsteidzošu stulbumu!
  Devēja rokas noplicināšana var notikt, ja ņēmējs nav skops ar viltību!
  Jo vieglāka uzvara, jo grūtāk ir saprast, kāpēc tas notika tik vienkārši un vispār nav iespējams saprast, kāda nelaime liedza gūt virsroku daudz agrāk!
  Morāles būtība ir tāda, ka bez tās ir viegli uzvarēt, bet vēl vieglāk ir sabojāt uzvaras augļus!
  Kam īsas rokas labiem darbiem, tiem parasti ir garas un ļaunas mēles!
  Īsa prāta īpašība ir radīt garas diskusijas un vājprātīgu demagoģiju!
  Sātans vienmēr uzvar, jo nav laba bez ļaunām tā izmantošanas sekām!
  Tie, kas kavējas cīņā, var tikai izlaist uzvaras parādi!
  Jā, vienkāršākais veids, kā iekļūt nepatikšanās, ir izkaisīt iespējas saviem ienaidniekiem kā prosa!
  Gara kritums, tāpat kā piliens barometrā, noved pie vētras, bet tikai mūsu zemēs!
  Un dvēseles pacilātība atgrūž viesuļvētras iebrukumu, kas ir sliktāks par jebkuru anticiklonu!
  Tas, kurš lamās, jutīsies ļoti slikti, kad būs atbildīgs par saviem nekrietnajiem vārdiem!
  Pirmā pankūka steigas dēļ var kļūt kunkuļaina, bet pārējās neiet rīklē tieši pārmērīgā lēnuma dēļ pie galda!
  Lai ods nesagrauztu degunu, nedrīkst zaudēt reakcijas asumu un inteliģenci no asinīm!
  Ass prāts, atšķirībā no asā durkļa, ar tā palīdzību nenodur tronī sēdošo!
  Jo vairāk ienaidnieku stulbu kā ozoli, jo vairāk būs ozola zārku!
  Pagriezt vaigu ir kauns, bet vēl lielāku nosodījumu ir pelnījis tas, kurš atteicās pagriezt plecu grūtībās nonākušam biedram!
  Nav jau tik daudz gudru cilvēku, bet abstrahētā valdība viņus izdodas sakārtot tā, ka viens otram tikai traucē!
  Ikviens, kurš daudz rej, bet lēni skrien, ļoti ātri sasniegs suņa dzīvi!
  Suņa dzīvība ir garantija tikai ķēdei un kakla siksniņai, un būdam un devām, tikai tiem, kam izdevies izdevīgi pārdot vilka biļeti un atsvaidzināt suņa smaržu!
  Spēks ir jāapvieno ar morāli, morāle ar laipnību, laipnība ar gudrību un gudrība ar tālredzību!
  Pirmais, kurš dod solījumus, finišē pēdējais!
  Kurš ugunī nedeg, kurš sūdos nenoslīkst pat ar intelektuālā tīrradņa smagumu!
  Jūs varat ātri atrisināt problēmu tikai bez steigas!
  Ģenialitāte ir savienojama ar nelietību, tikai ar labiem mērķiem un labām sekām!
  Viņi daudz biežāk nenovērtē draugus nekā ienaidniekus, taču viņiem tas arī ir jānožēlo ne retāk!
  Tie, kas domā ačgārni, vienmēr paliek ar degunu!
  Prieka asaras vienmēr sajaucas ar rūgtumu, tikai pēdējo vienmēr ir vairāk starp tiem, kas ķiķināja par grūto darbu!
  Krokodila asaras ir, bet laimes smiekli krokodila sirdij nedod!
  Noliekot zem āmura zemes bagātības, jūs debesīs dārgumus nesavācat, tāpēc Kungs-Dievs nepaaugstinās kalpus ar zemu praktisko atjautību!
  Tikšanās vietu nevar mainīt ar nāvi, bet jūs varat izvēlēties daudz pieklājīgāku ainavu pēdējai zemmēness pasaules satikšanai!
  Par prāta spontanitāti spriež nevis pēc mērķa sasniegšanas līdzekļiem, bet pēc līdzekļiem, kas paliek pēc sasniegšanas!
  Jūs varat piepildīt savu vēderu ar kaut ko, kas ir pārāk ciets, bet jūs nevarat iegūt pietiekami daudz!
  Tiem, kam nav ilkņu, visbiežāk dauzas pa zobiem!
  Bezzobains armija var izvairīties no niknas dauzīšanas, bet bezsmadzeņu politiķis dabūs pa zobiem pat ar ilknākāko armādu!
  Klusējot, tevi var uzskatīt par gudru, tikai izņemot gadījumu, kad jāsniedz atbilde, viņš sāk runāt ieroču valodā!
  Spēlējot kluso spēli, jūs varat glābt savu dzīvību, bet jūs varat padarīt to vairāk par nožēlojamu eksistenci, tikai saprātīgi daloties savā viedoklī!
  Klusēšanu par zeltu uzskata tikai tie, kas slimojuši ar kanārijputnu mēles skrobenīgo sāta sajūtu!
  Visas beigas mums ir vēlamas, izņemot labā beigas, bet problēma ir tā, ka labu galu gandrīz nav iespējams sasniegt, un labā beigas ir gandrīz neizbēgamas!
  Nekas nevar pretoties nevainīgam skaistumam, izņemot neglīto vēlmi sēdēt izvirtības tronī!
  Jūs varat nopelnīt žēlastību ar skaistumu, bet jūs nevarat samaksāt par grēkiem!
  Tikai tie, kuri nevar sagaidīt, kad tiks atstāti ar degunu, rāda muguru!
  Silta sirds spēj izkausēt jebkuru vienaldzības ledāju, bet bez auksta prāta topošo plūsmu nav iespējams pārvērst konstruktīvā kanālā!
  Revolūcija ir kā verdošs ūdens, pēc aukstas reakcijas jūs sasniedzat to un tad kliedzat no apdegumiem!
  Cilvēki visu laiku dara dīvainas lietas, bet brīnumi nenotiek!
  Brīnumi sietā iznāk uz sāniem, ja ir tikai otrās domas!
  Pārsteigums karā ir kā bura uz jahtas, tikai ne tik pamanāms!
  Ja jūs pārsteidzat karavīru, tas nozīmē, ka karavīrs slikti novēro!
  Precizitāte ir nevis karaļu pieklājība, bet gan to karavīru, kuri atbalsta savu troni ar muskešu stobriem!
  Kad valda miers, jūs varat izrotāt savu sirdi ar žēlsirdības neaizmirstamiem cilvēkiem, bet, kad plosās kara haoss, tikai nežēlības ērkšķainās rozes pasargās jūsu dvēseli no aprišanas!
  Labāk rakt tranšeju, nekā rakt sev kapu, bet, ja apglabāsi savu talantu un atjautību, tiksi aprakts visdziļākajā tranšejā!
  Padevusies alkoholam, vieglāk steigties uzbrukumā, bet skrienot četrdesmit leņķī var novest tikai līdz kapa bedrei!
  Piedzēries ir sliktāks par stulbu baļķi, pēdējais var aizbāzt durvis, aizblīvēt caurumus, bet pats dzērājs ir caurduris, durvju lauzējs un pat stulbo baļķi ar šķembām pārbūvē!
  Lielīšanās no glaimiem atšķiras ar to, ka par pirmo necer saņemt glaimojošu atlīdzību, bet par otro gan uzslavu!
  Cilvēce aug ar saprātu, apaugļojoties ar netikumiem, kā roze ar kūtsmēsliem!
  Slinkums stimulē tehnoloģiju attīstību, kaitīgie ieradumi - medicīna un bioinženierzinātne, izvirtība un datorzinātņu iekāre, un agresivitāte, kopā ņemot, noved to līdz līmenim, kas daudzkārt pārsniedz dabiskās vajadzības!
  Slinkums tikai stimulē progresēt, bet, lai to patiesi vadītu, nepieciešams darbs, kas nosegs ne tikai slinko dabiskās vajadzības!
  Slinkums nav attaisnojums dīkdienībai, taču tas rada tādas problēmas, ka nekad nevarēsi atpūsties svētkos!
  Slinkums tikai stimulē progresēt, bet, lai to patiesi vadītu, nepieciešams darbs, kas nosegs ne tikai slinko dabiskās vajadzības!
  Slinkums nav attaisnojums dīkdienībai, taču tas rada tādas problēmas, ka nekad nevarēsi atpūsties svētkos!
  Ikviens, kurš atgriezīsies, domādams glābt savu dzīvību, aptraipīs sevi ar nāvējošu kaunu!
  Bēgot jūs varat glābt eksistenci, bet jūs nevarat glābt dzīvību!
  Varonīgi uzbrūkot reizēm tu zaudē eksistenci, bet iegūsti nemirstību!
  Cēlums ne vienmēr ir iedzimts, bet vienmēr iegūts zaudējuma rezultātā!
  Nodevējs, vergs un prinča tērpā, Tēvzemes kalps, princis un dzimtcilvēka pakāpē!
  Kas pirms kara daudz mielojas mierā, tam būs maz iemesla mieloties ar militāriem panākumiem!
  Pacietība nogurdinās visu, izņemot ambiciozas domas un nesagraujamas ambīcijas!
  Pacilāts gars nekad nenokritīs uz ceļiem - paaugstināts gars nekad nenolaidīsies pazemē, un cēls prāts vienmēr ir svešs zemiskām kaislībām!
  Var cīnīties ar cipariem, uzvarēt ar cipariem, bet tikai ar spēju noturēt uzvaru un mākslu izmantot tās augļus!
  Spēcīgam bērnam ir labāk būt tādam, kāds viņš ir, un, šķiet, ka stipram pieaugušajam vienmēr ir labāk atšķirties no tā, kāds viņš ir!
  Bet jebkurā gadījumā labāk, lai valdnieks nekad nešķiet vājš - pat ja viņa galvenais spēks ir maldināšana!
  Neprātīgi varonīgs, karavīrs stulbumu neizdara - komandieris dara stulbumu, sūtot karavīrus tur, kur varonība kļūst par ārprātu!
  Sacensībās var apdzīt veselu apli, biznesa darījumā var noapaļot savu kapitālu, bet nevar gūt panākumus, ja vēders ir noapaļots un atjautība kļuvusi plakana!
  Katram karotājam tam ir jābūt, viņam ir liela sirds, bet maz baiļu un milzīga atbildības sajūta!
  Divi lāči nedzīvo vienā midzenī, bet divas morāles lieliski sadzīvo vienā cilvēkā ar plēsoņa domāšanu!
  Tīģeris slazdā ir bīstams, līdz nezaudē ilkņus, un cilvēks ir bezpalīdzīgs, līdz viņš uzzibina kādu spilgtu izgudrojumu!
  Visi nogurst, tikai slinki padodas nogurumam, tikai mirušie neizlej sviedru lāses!
  Jūs var uzskatīt par uzvarējušu barbaru, taču tas ir labāk nekā būt zaudējušam barbaram, kurš zaudējis pļāpāšanu!
  Drosme ir kā krēsla kāja; Tas ir labi, ja to apvieno ar prasmi un aprēķiniem, un, ja tam pievienosi veiksmi, uzvara tiks nostiprināta uz stabila pamata!
  Drosme ir laba - sodomija ir slikta!
  Uzvarai ir nepieciešama sagatavošanās, bet var gatavoties nevis pašai Viktorijai, bet gan plānam, kas dod cerību to nodrošināt!
  Jūs varat salabot šķību māju vai sabojātu veselību, taču satricinātu reputāciju atjauno nevis labojumi, bet gan radikāla dzīvesveida pārstrukturēšana!
  Viņi mēģināja atjaunot PSRS, neradot neērtības iedzīvotājiem, bet rezultātā visas ērtības tika iznīcinātas bez iemesla!
  Kristietība ticībā ir pret kariem, bet visvairāk viņi gaudo zem kristīgās ticības karogiem!
  Pasaule ir līdz banalitātei neparedzama, bet triviāli aprēķināta!
  Cilvēka asinis nav ūdens - tās ar laiku neizbalē, laistīšana izdedzina ražu, tās tikai uzmundrina slāpes, bet tomēr izlej cilvēku rasi!
  Ir grūti gaidīt panākumus, bet patiesībā jūs varat gaidīt tikai problēmas!
  Ja gaidīsit laikapstākļus no jūras, jūs sagaidīs nepatikšanas viesuļvētra un neveiksmju viesuļvētra!
  Mēle ir mazs muskulis, taču tā dara lielas lietas ar nelielu skaitu vārdu, ko runā lieliski cilvēki!
  Propelleri var pievilkt lidmašīnā pat bez degvielas ar aizdedzi, bet cilvēks bez kaujas drošinātājiem var tikai griezt!
  Tas, kas dzimis kā ērglis, vienmēr lido, bet bez spārniem dzimušais tikai lido!
  Lauvu sevī var izaudzēt ar gribasspēku, bet zaķa dvēsele, izrādās, ir vājprātīgas izlaidības dēļ, to nevar izlabot bez personīgas vēlmes!
  Kad tautas spēkus nevar sasiet spēcīgā slotā, rezultāts ir noplukts zārks un cauraina vergu gultasveļa!
  Drošāk ir tūkstoš reizes skūpstīt haizivi uz pieres, nekā vienu reizi parādīt savu aizmuguri krievu karotājam!
  Ja aizmugure ir bezjēdzīga, militārā degsme nepalīdzēs! Nu ja nav degsmes, tad aizmugure dosies pie ienaidnieka pusdienās!
  Komandiera daiļrunība nav nekā vērta, ja viņā neklausās karavīru pelēkie mēteļi! Bet bez spēcīgām sarkano un sulīgo vārdu garšvielām jūs nevarat pagatavot uzvaras svētku zupu!
  Muļķim klusēšana patiesi ir kā filozofu akmens, kas piešķir zelta vērtību svina pildītai mēlei!
  Karš ir kā svarcelšanas sacensības: ja svars netiek sasniegts, balva netiek piešķirta; ja ienaidnieks nav piebeigts, uzvaras himna netiek atskaņota!
  Ja valdniekam nav cēlu domu, tad viņa impērija eksplodēs gaisā!
  Valdniekam vienmēr jāskatās uz augšu, bet pārāk daudz galvas mākoņos met zemes labklājību vējā!
  Diemžēl tīrītāji vienmēr ierodas laikā, bet baloži lido uz nepareizo vietu!
  Kotlete ir izgatavota no cilvēka, kurš nevar sasmalcināt savus ienaidniekus! Un tikai tas, kuram nav tādu smadzeņu kā kotlete, var mīcīt malto gaļu!
  Melna acs telpai gaismu nedos, bet spītīgā truluma tumsā spēj sniegt gaismu!
  Kad saka, nāc, aizdedzam cigareti, biedri, no izteiciena pakārties - ir tikai viena atšķirība - pašnāvības paņēmiens ir daudz sāpīgāks un bīstamāks citiem!
  Jūs varat kalpot laikam līdz brīvībai, bet jūs nevarat kalpot laikam brīvībai!
  Labu vīnu nevar uzglabāt netīrā traukā, un racionālas domas nevar pastāvēt netīrā ķermenī!
  Imitācija tiek uzskatīta par pērtiķa refleksu, bet patiesībā tieši cilvēki ir vairāk tendēti uz individualitātes zaudēšanu un ievēro principu - kā visi pārējie!
  Īsti ģēniji ir kā zelta graudi smiltīs, tie spoži spīd, bet vispirms nonāk mazgāšanā!
  Visbiežāk tirāni mazgā tautas smiltis ar ģēniju zelta graudiem, lai aizvāktu un nomazgātu visu, kas vērtīgāks par bruģakmens putekļiem!
  Mūsu personīgais skatījums ir kā binoklis - mēs savus trūkumus skatāmies ačgārni, citus, cik vien iespējams, pārspīlējam, un, ja vajag analizēt stiklu, tie vienmēr izdodas aizsvīst no stulbuma un smaguma pieauguma!
  Biežāk cilvēki nesēj to, kas nav labs un mūžīgs, bet sēj labo un mūžīgo!
  Jautru piedzīvojumu atrašana ir patiesi līdzīga Hērakla pūliņiem; piedzīvojumi nāk klāt pat tad, ja ar visu savu spēku cenšaties no tiem atrauties!
  Pēc pēdējās frāzes Staļins bija pilnībā izsmelts gan garīgi, gan fiziski. Viņš iekrita krēslā un sāka krākt.
  Šis ir tik pārsteidzošs sapnis, ko Pēterim izdevās redzēt. Un tas šķita biedējoši un ziņkārīgi.
  Un supertanks "Monster" jau ir šķērsojis ASV ziemeļu robežu, ejot cauri brīvības zemes teritorijai. Daudzi kāpuri ierakās zemē, atstājot dziļas vagas. Tas bija simbols fašistu sajūgam pie Amerikas brīvības rīkles. Bet sliktākais notika, kad "Briesmonis" apstājās un mucas mehānismi sāka džinkstēt. Briesmīgais ierocis sāka tēmēt uz mērķi. Meitenes metās, zibinot iedegušās, muskuļotās, basās kājas. Un bagāžnieks apgriezās.
  Adala apsēdās un nospieda kursorsviras pogu.
  Un smags, divdesmit tonnu smags čauls izspļāva. Viņš lidoja uz vienu no Amerikas pilsētām.
  Pēteris norūca:
  - Laiks ir pienācis, periods tagad ir vesels! Iznīcini viltus līderus un īstus zagļus!
  Un debesīs lido diskotēkas, uzbrūkot ASV lidmašīnām. Amerikāņi tiešām nevar būt sliktāki, tāds spēks steidzas uz viņiem. Un pats galvenais, jūs varat pretoties spiedienam tikai ar savu drosmi. Daži amerikāņi varonīgi cīnās, bet melnie un daži dzeltenie vienkārši aizbēg. Vai arī viņi padodas, nokrītot uz ceļiem.
  Pēteris pūlī ieraudzīja gūsteknes un nespēja pretoties. Piedraudot ar ložmetēju, viņš lika noskūpstīt viņu puiciskās, basās kājas.
  Sievietes negribīgi pamāja ar lūpām un saviebās. Pusaudža kāja joprojām ir bez apmatojuma, skaista, iedegusi, bet putekļaina. Un ir pazemojoši to darīt, ceļos šādi. Bet vajag, citādi acīs var redzēt, ka tevi nošaus. Un Pēteris izskatās ļoti dusmīgs. Es gribēju viņiem pilnībā uzbrukt, bet svešiniekiem bija kauns. Nu viņš viņus pietiekami pazemoja. Un kāpēc viņi ir neapmierināti un raukuši pieri? Vai viņš nav skaists zēns? Kāpēc viņi izskatās tik skarbi? Varbūt viņam vajadzētu likt mutē savu jau tā ievērojamo pilnību? Žēl tikai, ka apkārt ir daudz cilvēku.
  Viņi kliedz uz puisi un piespiež viņu vilkt vadu. Monster supertanks atkal izšauj. Tas izspļauj tik spēcīgu raķetes lādiņu. Un tas lido pāri debesīm, nesot nāvi un iznīcību visai apkārtnei.
  Garām ložņā E-100, tanks ar diviem lielgabaliem, jaudīgs un diezgan ātrs. Izmēģiniet kaut ko līdzīgu šim. Vācu mašīna arī šauj, pamanot garām paslīdošo Šermani. Nav ļoti viegli trāpīt no distances. Bet 128 mm pretgaisa lielgabals ir ātri šaujošs un labi trāpa.
  Un kā Šermaņa augšdaļa tika nopūsta. Kā šis tanks palika bez pusītes? Un vācieši burtiski rūk aiz sajūsmas. Šeit priekšā ir Amerikas pilsēta.
  Vietējā policija paklanās no jostasvietas un nokrīt uz ceļiem, lūdzot žēlastību.
  Lielākā daļa vietējo iedzīvotāju aizbēga un paslēpās. Un tikai ziņkārīgie zēni bez bailēm skatās uz vācu tankiem. Un pat ar zināmu ziņkāri.
  Viena no vācietēm izņēma pātagu un sāka sist amerikāņu puišiem pa kailām kājām. Viņi čīkst un lec prom. Bet viņi joprojām izskatās un nebēg. Daži pat kaut ko dzied.
  Pēteris, jūtot sevī entuziasmu, dziedāja rindas, kas ļoti līdzinājās topošā padomju barda vārdiem:
  - Es nemīlu sevi, kad man ir bail...
  Mani kaitina, ja sit nevainīgus cilvēkus!
  Man nepatīk, ja tie iekļūst manā dvēselē,
  It īpaši, kad viņiem uzspļauj!
  Spēcīga dziesma, lai neteiktu vairāk! Tikmēr piecas padomju meitenes ieņēma pozīcijas amerikāņu aizsardzībā. Meitenes bija gatavas vai nu uzvarēt, vai mirt. Tāpēc viņi dziedāja ar lielu entuziasmu, komponējot, kā gāja;
  Mana svētā, lielā Krievija,
  Zelta lauki, sudraba pļavas...
  Šeit dimanti ir apkaisījuši zemi,
  Izlasītas Krievijas sniega pērles!
  
  Tu esi mana dzimtene vairāk par visu,
  Lakstīgala zvana, šauj trilu...
  Karavīriem nav nepieciešams atpūsties savās gultās,
  Kad niknais nelietis ielauzās!
  
  Šeit Vērmahts mežonīgā rēciņā virzās uz priekšu,
  Krievu zeme deg ar uguni...
  Krievijas karaspēks ļoti ātri kūst,
  Un ģimeni iznīcināja bumba!
  
  Bet Dzimtene, pat ja ienaidnieka roka ir nežēlīga,
  Viņš nevēlas padoties pretiniekam...
  Fīrers to dabūs, es ticu acij drīz,
  Jo armija ir rūdīta tēraudā!
  
  Šeit mums ir slēgti reduti netālu no Maskavas,
  Un, zobus sakoduši, cīnāmies par valsti...
  Es zinu Krautu panākumus, tie ir tikai pārspīlēti,
  Hitlers vismaz piesauc sātanu!
  
  Mēs braši uzvarēsim fašistus,
  Lai gan nacistiem ir liela vara...
  Bet tad klusi metas padomju tanks,
  Un spārda fīreram pa sāniem!
  
  Mēs kuljam Krautus, nopļaujot tos pie Maskavas,
  Galvas un torņi ir kā auzas tankiem...
  Un es ticu, ka pienāks maija laiks,
  Kad karavīrs atveda savu karogu uz Berlīni?
  
  Tad pasaule būs komunisma laimē,
  Tajā katrs karotājs ir vienkārši no silītes...
  Mēs iemetīsim fašisma karotājus bezdibenī,
  Pārtrauciet jebkuru baru, mūsu bruņinieks!
  
  Dzeguze mums teica, cik ilgi mēs dzīvosim,
  Tas nav īpaši aktuāls jautājums...
  Jo žēl, ka dzīve vienmēr ir tik īsa,
  Ceru, ka Kristus augšāmcels cilvēkus!
  
  Bet es ticu komunisma zinātnei,
  Iekarosim Visuma plašumus!
  Iemetīsim bezdibenī kaudzi māņticību,
  Atdzīvini cilvēkus un citas radības!
  1945. gada jūlijs. Filadelfijā cīnās piecas meitenes Alenka, Marija, Alla, Anyuta, Matryona. Šī lielākā pilsēta ASV ziemeļos ir sava veida galvenais Amerikas aizsardzības centrs. Trešā reiha karaspēks virzās uz priekšu, draudot sagūstīt bagātāko spēku pasaulē. Un tad viņi neizbēgami kritīs uz PSRS. Un tad būs ļoti slikti.
  Bataljona komandiere Alenka parastajā formastērpā: basām kājām un tikai bikini.
  Meitene šauj ar bazūku uz vācu tanku E-25. Šī ir vieglāka un manevrējamāka mašīna, un tajā var atrast vājo vietu. Un tas atsitas pret sāniem, liekot vācietim griezties. Pēc tam Alenka izšauj no ložmetēja un nopļauj piecus indiešus no Trešā Reiha armijas. Viņš smaidot saka:
  - Viņi nepāries!
  Un viņš ar kājām met granātu. Atkal plīst fragmenti, daudz zaudējumu un nogrieztas galvas. Šī nav pirmā reize, kad Alenka cīnās. Viņai ir sasniegumi no pašas Brestas. Un karotājs ir spēka un apņēmības pilns izdzīvot līdz galam. Netālu ar plosītu vēderu mirst kāds afroamerikānis. Tas ir patiesi rāpojošs skats. Melnais vīrs saviebās un no viņa izplūst gars.
  Alenka entuziastiski saka:
  - Nemirsti divreiz! Nekas dzīvē mūs nevar izsist no segliem!
  Un atkal viņš ar basām kājām met granātu.
  Turpat ir arī zeltmatainā Marija. Un met ar kājām granātas. Viņa ir ļoti skaista meitene un ārēji trausla, bet ļoti izveicīga. Nogalinātie arābi no Trešā reiha koloniālā karaspēka krīt. Vienam no viņiem pāri bārdainajai sejai izplatās koši traips.
  Marija ar sajūsmu dziedāja:
  - Pasaulē ir zieds, koši, koši... Ardievu olimpiskajai pasakai!
  Un atkal viņas graciozās, basās kājas ir kustībā. Mest granātu un sit pretiniekus. Tas ir kā izkapts, kas nogriež nātres. Un meitene met. Viņa ir dzirkstoša.
  Kara laikā Marijai nācās daudz pārciest. Un viņa to nekad neaizmirsīs. Un kā nebrīvē viņu sita ar pliku stiepli mugurā un papēžos. Un kā viņi sadedzināja zoli ar šķiltavu. Un visbriesmīgākais bija tad, kad spīdzināšanas novārdzinātajai Marijai tika izpildīts nāvessods. Ar apdegušām kājām meitene, gandrīz meitene, uzkāpa uz sasalušajiem zemes duļķiem. Viņas kailās, tulznas kājas ļoti sāpēja. Daži vācu mākslinieki lūdza Mariju aizturēt. Acīmredzot viņš patiešām gribēja uzzīmēt attēlu: "meitene basām kājām tiek vesta uz nāvessodu." Nabaga Marija tika dzīta pa apli, gleznainā pozā bija spiesta sastingt. Un viņai ir tikai viegla, saplēsta kleita, kas klāta ar asins traipiem. Vācietis pieliecās viņai klāt, ar roku satvēra viņas kāju un piespieda saliekt apdegušos pirkstus - lai izskatās gleznaināk. Un Marija bija spiesta stāvēt nekustīga, klabinot zobus. Un viņi pat pielaikoja zoles. Tad viņi viņu saputināja ar pātagu un atkal iedzina grāvī. Tad Marija garīgi lūdza Visvareno un atvadījās no savas ģimenes. Viņa ir zobu bars, kas klabinās no baiļu aukstuma. Ledainais rudens vējš pūta viņas zeltainos matus. Kleita bija ļoti īsa, atklājot viņas salauztos, apdegušos ceļus, klātas ar tulznām un stiepļu pēdām uz kājām. Visa meitene bija klāta ar nobrāzumiem, sasitumiem un sasitumiem. Viņai ar gumijas nūju sita gan pa galvu, gan pa papēžiem! Visa mugura strīpaina ar pātagas un stiepli. Kleita saplēsta, caur lupatām redzams sists ķermenis. Bet Marija cenšas palikt taisni.
  Viņa pieņems nāvi un nelūgs žēlastību!
  Sakopusi spēkus, meitene kliedz:
  - Lai dzīvo Dzimtene!
  Un viņi šauj uz viņu. Meitene krīt... Viņa nezināja, ka tas ir viltus nāvessods. Un viņa nokrita uz sniega kupenas, zaudējot samaņu no nervu spriedzes. Tad sekoja vēl lielāka spīdzināšana. Bet viens no bendes policistiem gribēja izklaidēties, pareizāk sakot, izvarot viņu, un Marija savā izsmeltajā formā palika skaistule. Slepkava nenobijās, ka pēc smagas spīdzināšanas upuris pretosies, un aizveda viņu uz nomaļu vietu. Tur viņš grasījās viņu pārņemt savā īpašumā, bet dusmas deva Marijai spēku. Nežēloja savu apdegušo papēdi, viņa ar tādu niknumu iesita viņam pa cirksni un piezemējās precīzi, ka policists no sāpju šoka apmiga.
  Emocionālais satraukums deva Marijai spēku. Paņēmusi policistam divas pistoles, gandrīz kailā, ievainotā meitene devās cauri. Viņai izdevās, izmantojot pārsteigumu, nošaut četrus apsargus un aizbēgt pa cietuma vārtiem.
  Tad viņa aizbēga basām kājām un pa sniegu. Manas kājas bija nosalušas, un es neko nejutu. Par laimi, saimnieks meiteni ielaida mājā un ļāva sasildīties. Marijas kājas kļuva sarkanas kā vārnu pēdas un šausmīgi sāpēja. Bet par laimi apsaldējumu nebija.
  Meitene saņēma siltas drēbes un devās pie partizāniem. Un tad viņa šķērsoja frontes līniju. Taču, atceroties savu bēgšanu, viņa tagad centās pēc iespējas vairāk laika pavadīt basām kājām un pat ziemā iztikt bez apaviem.
  Vasarā būt gandrīz kailam ir patīkami, jo īpaši tāpēc, ka Amerikā šis gada laiks ir siltāks nekā Krievijā.
  Un arī Marija iemācījās ar kājām ļoti tālu mest granātas. Šī ir viena no priekšrocībām, kad meitene staigā basām kājām. Ar pirkstiem varat mest nažus, granātas, asus lauskas, kā arī keramikas un metāla gabalus. Tas ir, jūs varat daudz darīt ar savām graciozajām kājām. Pat šaut no ložmetēja. Savā bataljonā meitenes visas cīnās tikai basām kājām.
  Tikai stiprā salnā daiļavas var ietīt kājas celofānā, vai ieziest tās ar taukiem un spirtu.
  Marija šauj un spīd.
  Sarkanā Alla. Viņa ir arī ļoti precīza un spēcīga karotāja. Viņai ir tik vara sarkani mati, ka, vējā plīvojot, tie atgādina revolūcijas karogu. Skaista meitene un ļoti temperamentīga. Pat pārāk daudz. Jau bija sekss ar daudziem vīriešiem. Es pat mīlējos ar trim, četriem vienlaikus. Viņai tas ļoti patika tādā veidā.
  Un kurš tiesās Allu? Viņa ir lieliska cīnītāja un nepieļauj pastāvību mīlestībā. Tas ir viņas kredo. Tagad meitene ar plikiem kāju pirkstiem met stikla gabalu. Tas lido un ietriecas afrikānim no Reiha armijas pa kaklu un iedur arābu pakausī. Ir daudz karavīru no Trešā Reiha, kas savervēti reidos. Koloniālās daļas ir ļoti daudz. Viņi slauka Ameriku.
  Alla iesmejas. Viņai ir skarbs raksturs un viņa atradās nepilngadīgo cietumā. Un tur radās nežēlība un kurti. Tajā pašā laikā pat cietumā meitene nekad nenoliecās, lai aizvainotu vājos. Tomēr kurš gan nesēdēja Staļina vadībā? Un Alenka arī apmeklēja, kaut arī īsi, bērnu darba koloniju. Bet tas viņai netraucēja pacelties līdz majora pakāpei un saņemt PSRS varoņa zvaigzni.
  Alla šauj vēlreiz. Tad viņš ar basu kāju palaiž granātu. Tā tas lido pa lauztu trajektoriju un nonāk tanka stobrā. Sarkanmatainais karotājs ķiķina:
  - Es tiešām esmu super meitene! Gan karā, gan gultā!
  Pēc tam ugunīgais velns ar sērkociņiem aizdedzināja gumijas gabalu un rāpās pretī vācu tankam E-50. Un rudmatainajam velnam bija traka ideja: notvert Hitlera tanku.
  Viņa ar basās kājas pirkstiem paņēma gumijas gabalu un iemeta to taisni atvērtajā mucā. Un pēc pusminūtes atvērās E-50 tanka lūka, un parādījās bēgošie vācieši.
  Alla nošāva Krautus ar pistoli, bet vienu pabeidza ar keramikas gabalu, kas arī tika izmests ar noslīpēto, pavedinošo kāju. Tad viņa nosvilpa saviem draugiem:
  - Marija un Anyuta seko man!
  Un trīs meitenes ar kailām kājām tikai bikini, zibinot apaļos, putekļainos papēžus, metās tankā. Tā augstums nav lielāks par diviem metriem, un skaistules viegli ielēca iekšā. Viņi rakās mašīnā. Un viņi svilpa.
  Anyuta, šī burvīgā blondīne, atzīmēja:
  - Forša mašīna, tai ir tik lieliska optika un redzamība!
  Marija arī atzīmēja:
  - Un šādi viņi kontrolē tanku.
  Meitene pacēla kursorsviru. Viņa nospieda pogu. Mašīnas tornītis sāka griezties.
  Alla, izlikusi zobus, pamāja:
  - Jā, tā ir ērta automašīna, diemžēl mūsu trīsdesmit četri ir tālu no tā!
  Marija eksperta gaisā teica:
  - Protams... Šim lielgabalam ir 105 mm kalibrs, un mūsu IS-2 ir lielāks.
  Alla pamāja ar galvu un atzīmēja:
  - Bet vāciešiem ir garāka muca. Un šāviņa sākotnējais ātrums ir daudz lielāks nekā mums.
  Marija, šņaukdama degošas gumijas smaku, ķiķināja:
  - Jūs veikli tos izpīpējāt... Kā tarakānus!
  Alla smaidot rēca:
  - Tev ir jāzina triki! Bet vai tev patika?
  Anyuta pamāja ar galvu un trieca ar kāju pret metālu:
  - Bez šaubām!
  Un meitenes izplūda smieklos. Mēs nedaudz pārbaudījām kursorsviru. Marija ieņēma vadītāja vietu, Alla kļuva par šāvēju, bet Anyuta brauca ar ložmetējiem. Pēc tam krievu meiteņu sagūstītais vācu tanks sāka kustēties. Tās bagāžnieks bija gatavs izmest nāves masu.
  Alla, šis rudmatainais velns dedzīgi dziedāja:
  - Nāves mašīna ir sajukusi prātā! Viņa lido, pārkāpjot savu mērķi! Mēs šoreiz pasmaidījām un gājām pa balto līniju!
  Un ugunīgais karotājs savās redzeslokā noķēra Panther-2. Viņa to paņēma un nošāva. Nāvējošs šāviņš ar noplicināta urāna serdi izurbās gandrīz tieši cauri Panterai un izraisīja šāviņu detonāciju. Meitenes vienbalsīgi gaudoja, rūcot:
  - Mēs esam lieliski un super karotāji! Mēs visus izdzēsīsim!
  Un Alla atkal šāva pa Lev tanku. Viņa izcēla zobus. Es atcerējos, kā viņa tika pērta bērnu darba kolonijā. Jā, tur viņi pērti par mazāko pārkāpumu. Un tas sāp! Meitenes tiek pērtas, un sitieni jāskaita pašiem. Ja pieļaujat kļūdu, pērtiet vēlreiz, līdz zaudējat samaņu. Meitenēm bieži tiek uzvilktas nātres uz papēžiem, īpaši vasarā. Tad ir grūti uzkāpt uz apdegušajām zolēm. Meiteņu pēdu tulznas izraisa sāpes.
  Sajūta dusmas, Alla šauj uz Tīģeri-3. Caurdur bruņas un atbāž zobus. Viņa ir veiksmīga karotāja. Un viņš zina, kas ir tā vērts. Visbīstamākā tvertne, protams, ir E-50. Šeit mašīna mēģina atpazīt, no kurienes vāc vāciešus. Alla mērķē uz visneaizsargātāko vietu torņa krustojumā. Viņa precīzi norāda un kutina pati savu papēdi uz asa stūra. Tad viņš šauj. Lādiņš tiek izmests ar ātrumu virs 1300 metriem sekundē. Un tas trāpa pa labi.
  Alla pielec un iesaucas:
  - Gatavs!
  Anyuta apstiprina:
  - Vakariņas tiek pasniegtas!
  Vācu tanks sāk degt un tā šāviņi uzsprāgst. Šķembas ir izmētātas pa visu lauku.
  Marija dzied:
  - Nakts izkaisīja zvaigžņu lauskas pa debesīm. Trešā Reiha sagatavots, drūms, garlaicīgs zārks. Acīmredzot kāds krāmu tirgū nopelnīja naudu... Un kādam lode trāpīja tieši pa pieri!
  Alla sāka vērst stobru uz tanku Lev-2 un kliedza:
  - Piere un zārks!
  Un viņa šāva uz masīvu, bet novecojušu vācu auto. Lauvas bruņas pārsprāga kā stikls zem akmens. Un vācu mašīna atkal sāka plosīt savu kaujas komplektu.
  Anyuta sita basām kājām un kliedza:
  - Tā ir mūsu, Krievijas vara!
  Meitene ar zeltainiem matiem čivināja, ar kāpuriem satriekdama vāciešus un viņu ārzemju lakejus:
  - Vienkārši Marija! Un es esmu mesija!
  Alla vēlreiz izšāva, šoreiz uz E-25 un šņāca:
  - Nē, kalni nebūs zeltaini, tos sudraboja Auroras čaula!
  Anyuta atklāja uguni ar ložmetējiem. E-50 ir pieci no tiem, viens piemetināts pie stobra. Un viņi smagi sita. Vietējie Trešā Reiha karaspēki pļauj kā sirpis.
  Blondīne saka:
  - Lai gan es neesmu zēns, es esmu lāču meitene!
  Un tas izšauj vēlreiz un ārkārtīgi precīzi. Tik daudz Hitlera miskastes līķu. Lai gan ne visi šeit ir miskaste. Īpaši daudz ir indiešu. Hitlers savervē koloniālos karaspēkus, nosūtot tos uz kaušanu. Indijā ir daudz cilvēku, bet visiem nav darba. Tātad pārvedīsim visus vīrus lielgabalu gaļā. Ir daudz afrikāņu un arābu.
  Starp karojošajiem ir arī bijušie padomju pilsoņi. Viņi arī tika nosūtīti uz kautuvi. Daži bija piespiedu kārtā, un daži devās brīvprātīgi. Un padomju vara vienmēr labprāt cīnās pret Ameriku.
  Alla nošauj, izlaužas cauri citam fašistu tankam un saka:
  - Es esmu tas, kas nāk pie Hitlera viņa murgos.
  Marija ir tik maiga un ārēji trausla, viņa saspiež nacistus ar kāpuriem. Viņai nav žēl. Atcerieties, ka meitene, gluži kā nacists, pārlaida liesmas mēli pār kailajām, graciozajām zolēm, smēldama piedegušas gaļas smaku. Un tad uz apdegumiem viņi mani sita ar gumijas nūjām. Tādus fašistus ir jāsadrupina, jādod un vēl kādus jābāž.
  E-50 tanks ir veikls, ar platām kāpurķēdēm, un viņiem ir daudz ērtāk sagraut Krievijas ienaidniekus. Žēl, ka nav visa viņu bataljona. Vācieši nedrīkst saņemt vēju no padomju brīvprātīgajiem. Tātad meitenes cīnās tikai piecas.
  Alena atkal no bazuka, izvēloties vieglākus vācu tankus. Un Matrjona kopā ar savu partneri Henriju Smitu, vienkāršu, bet gudru amerikāņu zēnu, izslīd mīnas zem sliedēm.
  Vāciešiem ir daudz tanku, un parasti viņi bez tiem neuzsāk uzbrukumu.
  Tā Alla izsita, pareizāk sakot, nāvīgi ievainoja vēl vienu E-50. Meitenes veiksmīgi strādā. Bet jums vajadzētu būt uzmanīgiem. Šeit nāk "Karaliskā lauva". Šim transportlīdzeklim ir trīs simti milimetru frontālās bruņas un 210 mm lielgabals, ar kuru var izšaut tankus un neapbruņotus mērķus. Tāds E-50 lielgabals tiks cauri.
  Šajā brīdī Marija laiž tanku apkārt, lai tiktu uz klāja, kur bruņas ir divsimt milimetru biezas un vieglāk caurduramas.
  Pa ceļam meitene saspiež dažādus fašistus, un Anyuta šauj ar ložmetējiem.
  Marija čukst:
  - Piedod mums, Dievmāte, ja kas notiek!
  Un Alla, negaidot uzkāpšanu, tuvojoties šauj no gala līdz galam, un stūra gals. Un tas trāpa pareizi. Tas izurbjas cauri metālam, un "Karaliskā lauva" sāk dūmot un detonēt tāpat kā citi tanki, kurus meitenes iepriekš notrieca.
  Alla smaidot dziedāja:
  - Lai nu kā, brāļi! Mīli dzīvot, brāļi! Jums nav jāraizējas ar Staļina ģenerālsekretāru!
  Pret frontālās bruņas trāpīs šāviņš. Tas smeldz ar savu 88 mm E-25 lielgabalu. Bet dāvana slīdēja pāri bruņām.
  Alla atbild, caurdurot ienaidnieka mašīnu kā adatu caur sviestu. Pēc tam ugunīgais velns saka:
  - Vētra, un vikingu zobens!
  Anyuta šauj ar ložmetēju, piebilst:
  - Pērkons un zibens!
  Marija saspieda pulkvedi zem kāpuriem un ņurdēja:
  - Kauli, zvaigznes - krīt pēc kārtas!
  Viņu tanks atkal izšauj. Šoreiz pa E-50. Tas noteikti prasa iemaņas, lai caurdurtu 250 milimetrus frontālās bruņas 45 grādu leņķī.
  Un šeit ir E-100, milzīga mašīna, bet novecojis modelis. Bet tā 128 mm lielgabals joprojām ir bīstams. Un frontālās bruņas ir nedaudz vājākas nekā E-50.
  Alla filozofiski atzīmē:
  - Lūk, ko nozīmē vecais modelis!
  Marija dusmīgi pārtrauc:
  - Tev vēl ir jāmanevrē, lai nesasistu! Galu galā simts divdesmit astoņi milimetri...
  Un meitene metās, izvairoties no lādiņiem, kas sver divdesmit astoņus kilogramus. Un tā Alla atkal šāva uz E-100 novecojušā modifikācijā. Vācu auto sāka plosīties gabalos. Un saplēst tērauda lauskas.
  Un kā šāviņi detonē.
  Anyuta, šaujot no ložmetējiem, sacīja:
  - Viņš ielika sitienā visu savu niknuma spēku... Viņš iztaisnoja debesis, satricināja zvaigznes!
  Marija vienlaikus sagrāva duci fašistu un tvītoja:
  - Piespied gāzi! Ej mans puika - piespied gāzi!
  Alla iesmējās un atzīmēja:
  - Jā, noteikti ir jauki sasist ar puisi. Un sūc viņu...
  Marija uzliesmoja dusmās:
  -Cik tu esi vulgāra, Alla!
  Uguns velns iesmējās:
  - Man patīk jokot! Neņem pie sirds!
  Marija, turpinot sagraut nīstos fašistus, dziedāja:
  - Mana sirds... Labas meitenes sirds! Mana sirds, es tik ļoti gribu dzīvot pasaulē!
  Un karotājs apspieda vēl vairāk nekā duci. Un Alla šāva uz citu E-50, dziedot:
  - Un es ar aci mērīju viņa figūru, un, kad viņš man paziņoja, pārbaudiet...
  Anyuta izšāva ar ložmetējiem un piebilda:
  - Es netīšām atklāju savu bicepsu! Es esmu meitene, nevis vājš!
  Alla izšāva lādiņu uz Panther-2, viegli salaužot tai sānu un čivināja:
  - Un uzreiz tanks kļuva klusāks!
  Anyuta turpināja ņurdēt:
  - Fricis drīz nebūs debesīs!
  Alla trāpīja Lev tankam un rēca:
  - Acīmredzot pretiniekiem nav laika čipsiem!
  Anyuta, nopļāvusi visu līniju, nošņāca:
  - Un slavinātais bēdīgi slavenais Hitlers...
  Pēc tam Allāhs sitīs E-25 un izdos:
  - Tagad es neesmu paradīzē!
  Anyuta loģiski atzīmēja:
  - Mēs to atkārtojām divas reizes, nevis debesīs! To dziesmā sauc par tautoloģiju!
  Allāhs atbildēs un rēks:
  - Kas ir tautas demokrātija? Tas ir tad, kad Hitlers saņem niķeli!
  Anyuta sirsnīgi teica:
  - Jā, un Staļins nav īpaši labs! Nokavēja vācu sitienu! Un pēc 1941. gada katastrofas mēs nekad nevarējām izstāties!
  Alla, sitot ar ieroci, tam piekrita:
  - Jā, 1941. gadā mēs zaudējām gandrīz visu savu kadru armiju. Ir gandrīz neiespējami izvairīties no šādiem bojājumiem. Un Hitleram izdevās mobilizēt visus okupētās Eiropas un daļas PSRS resursus. Un briti izrādījās ārkārtīgi vāji!
  Anyuta izšāva viņu piecus ložmetējus. Piecdesmit ārzemnieku tika nopļauti. Un viņa čivināja:
  - Mēs esam visskaistākie Visumā!
  Alla piekrītoši pamāja ar galvu un pēc šāviena atzīmēja:
  - Sievietes ķermenis ir skaists un estētiski patīkams! Šajā ziņā mēs esam skaistuma kronis!
  Anyuta to paņēma un ar lielu entuziasmu dziedāja:
  - Es redzu tavu otu visur,
  Kas radīja Visuma malas,
  Tu devi dzīvību visam Visumam,
  Lai svētās vēlmes piepildās!
  
  Visvarenais Dievs ir skaistuma kronis,
  Aizdedzina manu sirdi sapņos...
  Tās ir manas domas un sapņi -
  Eņģelis atvēra durvis uz debesīm!
  
  Es mīlu tevi, svētais tēvs,
  Tu atdevi savu Uzticīgo Dēlu par mani!
  Starojošs dimanta kronis -
  Un Dieva mīlestība pret jums nav atdzisusi!
  
  Tu, Bezrobežīgais, dod mums draugus,
  Mudina strādāt bez slinkuma...
  Tāpēc es to vēlos arvien vairāk
  Lūdziet Visvareno Dievu!
  
  Viss Visumā nāk no Tēva,
  Un viņa Visvarenais Dēls...
  Tu esi skaistuma Augstākais Kungs,
  Visums, centrs un virsotne!
  
  Tevī ir Visvarenais, par ko kļūt,
  Un mīlestība, kas nepazīst robežas...
  Lasi psalmu ceļos,
  Drīz spārnosim kā putni!
  
  Viss Visums kļūs kā debesis,
  Starpplanētu laime uzziedēs...
  Un uzdrošinies, zēn, drosmīgi -
  Velti savu darbu Jēzum!
  
  Un kad nāk Visvarenais,
  Ēdenē uz Zemes būs labāk...
  Dievs Kristus ved mūs uz pestīšanu,
  Atmosfēra būs šīs dienas varavīksne!
  
  Tāpēc Dievs māca - negrēko,
  Ja esi vājš, Visvarenais palīdzēs...
  Un pasteidzies un nožēlo grēkus,
  Sludiniet - neuztraucieties par gultu!
  Laba dziesma, it īpaši, ja klausoties šauj pa vācu tankiem. Alla dziedāja līdzi un šāva. Ugunīgais velns pēc viņas uzskatiem sliecās uz pagānismu. Viņu piesaistīja maģija, dažādas burvestības. Un viņai pārāk nepatika monoteisms.
  Bet sarkanā harpija joprojām dziedāja līdzi un šāva. Kā ar Jēzu? Arī stiprs Dievs!
  Bet pirms kara viņi mācīja, ka Dieva nav! Alla izšāva, iesita citam, novecojušam "Panther"-2 un čivināja:
  - Jā, bija laiks, kad mums pilnā nopietnībā teica, ka Dievs ir tikai ilūzija!
  Marija enerģiski pakratīja galvu un, satriekusi vēl vairākus fašistus, atbildēja:
  - Nē, visvarenais, tā nevar būt ilūzija, jo īpaši tāpēc, ka ir jautājums - no kurienes radās visums!?
  Anyuta, šaujot, apledot nacistus ar lodēm, uzskatīja par nepieciešamu piebilst:
  - Turklāt fiziķi jau ir noskaidrojuši, ka Visums gandrīz ne no kā sastāv. Un ka visu mūsu Zemi var saspiest kā ābolu!
  Marija uzskatīja par nepieciešamu, turpinot izdarīt spiedienu uz fašistiem, piebilst:
  - Un ir arī konstatēts, ka Visums paplašinās. Tātad, visticamāk, tas kādreiz bija ūdeņraža atoma lielumā! Vai varat iedomāties, no kurienes tas viss radās!
  Alla, turpinot dauzīt tankus, racionāli iebilda:
  - Ja tu domā, ka Visums radies no sprādziena, tad... Tad tu saki ārkārtīgi absurdu lietu!
  Anyuta racionāli un saprātīgi atzīmēja, mērķējot uz ložmetējiem kailām, graciozajām kājām:
  - Tieši tāpēc es saku, ka Dievs eksistē! T-34 tanks nevarēja rasties no sprādziena metāllūžņu noliktavā, un zvaigznes nebūtu veidojušās no kvarku sprādzieniem. Tikai cilvēka eksistence...
  Marija, saspiedusi vēl vienu nacistu paku, piebilda:
  - Atspēko otrā termodinamikas likuma esamību. Praksē mēs redzam pastāvīgu sarežģījumu, un otrais termodinamikas likums noved pie nāves! Un vienkāršošana!
  Anyuta, darbinot ložmetējus ar kailiem kāju pirkstiem, piebilda:
  - Šis ir entropijas samazināšanās likums. Tas ir, vispārēja karstuma nāve! Tātad mums ir jāatzīst, ka vai nu otrais termodinamikas likums nepastāv, vai arī ir Augstākais Dievs, kas uztur kārtību!
  Alla, kurai arī zinātne nav sveša, racionāli atzīmēja:
  - Kā ir ar nelīdzsvara termodinamikas teoriju? Tas izskaidro, kāpēc otrais termodinamikas likums nav vienkāršs!
  Anyuta ķiķināja un smejoties atzīmēja, naglojot fašistus:
  - Vai šī nav tukša prāta spēle?
  Marija arī ķiķināja, taču uzskatīja par nepieciešamu atzīmēt:
  - Bet kā, piemēram, varam izskaidrot Dieva esamību? Kā Viņš parādījās?
  Alla noņurdēja un, zobus izlikusi, apstiprināja:
  - Tieši tā! Kā jūs to izskaidrojat?
  Anyuta lēnām ieteica:
  - Bet ateisms prasa arī ticību bez paskaidrojumiem? No kurienes, piemēram, radās matērija?
  Alla izsita vēl vienu Lev tanku un ieteica:
  - Matērija ir mūžīga un pastāvējusi vienmēr!
  Anyuta ar uzsvaru savā balsī teica:
  - Kā viņa vienmēr varēja pastāvēt? Tam arī ir vajadzīga ticība!
  Alla loģiski atcirta:
  - Tāpat kā mūžīgā Visvarenā pastāvēšanai nepieciešama ticība!
  Anyuta loģiski atzīmēja:
  - Bet Visvarenais varēja dzemdēt cilvēku un Visumu. Un kā gan bezpersoniska matērija varēja radīt saprātīgu!
  Alla izsita citu tanku, šoreiz E-50, un ierunājās:
  - Evolūcijas teorija varētu izskaidrot pāreju no vienkārša uz sarežģītu. Un vienkāršais evolūcijas ceļā var radīt sarežģījumus. Un kā absolūta neesamība tā uzreiz dzemdēja bezgala visvarenu prātu.
  Anyuta, šaujot uz fašistiem, pārliecinoši atbildēja:
  - Bet nekas nedzemdināja Dievu! Visvarenais vienmēr ir pastāvējis! Un tā ir aksioma! Jā, es piekrītu. "Meitene nopļāva pāris desmitus nacistu un turpināja. - Un alternatīva prasa vēl lielāku ticību! Iedomājieties, ka pastāv vienmēr bezpersoniska enerģija un no kā rodas matērija un telpa? Arī no neesamības! Un atkal vajag ticību, lai saprastu šādu absurdu! Tas ir, ateistiem ir pilnīgas nepatikšanas! Visam ir pamatcēlonis. Bet kur jābeidzas pamatcēlonim? - Meitene spieda kailajiem kāju pirkstiem uz kursorsviras pogām, šaujot uz fašistu ļaunajiem gariem. Un viņa turpināja. - Ja mēs no sākuma meklēsim pamatcēloņus, tad saskaņā ar ateismu galu galā nonāksim nebūtībā. Bet vai neesība vai absolūts tukšums varētu radīt kaut ko? Un, ja sākotnējais cēlonis ir redzams Visvarenajā Dievā, tad visas problēmas atrisinās pašas no sevis. Un cilvēku civilizācijas esamība, un intelekts, un bioloģiskā dzīvība un planētas ar zvaigznēm. Bet ateistiskās idejas, meklējot galveno cēloni, joprojām paļaujas uz nepieciešamību pieņemt ticībā. Taču turpmāks skaidrojums, ka dzīvība uz Zemes un cilvēku civilizācija ir nejaušības rezultāts, prasa daudz vairāk ticības un pieņēmumu nekā ticība Visvarenajam Dievam.
  Alla vēlreiz izšāva, sasita E-50 un sarkastiski jautāja:
  - Nu, pieņemsim, ka jūs mani pārliecinājāt... Bet kāpēc lai es ticu Bībeles Dievam, nevis Rodam? Visvarenā slāvu versijā!
  Anyuta nosvilpa, izšāva un, nedaudz padomājusi, atbildēja:
  - Jo Bībelei, pat ja daudziem no viņiem nepatīk, ka to ir sarakstījuši ebreji, ir vismaz kāds pamatojums tās dievišķumam. Vismaz ņemiet pareģojumus. Un Rodnoverie... Vai ir daudz šo Rodnoverie cilvēku? Ja viņiem ir sava senā Bībele? Un es no sirds vēlētos, lai Dieva izredzētā tauta būtu krievi, nevis ebreji, lai Krievija, nevis Izraēla būtu Tā Kunga valstība. - Meitene noplātīja rokas un ar kailajiem pirkstiem uzspieda pavedinošās, iedegušās kājas uz kursorsviras pogām. - Bet redziet, mums nav tādas grāmatas kā Bībele. Un nav pat ticamu avotu par to, kam mūsu senči ticēja pirms kristietības pieņemšanas. Tā ir problēma, ka ar visiem Bībeles trūkumiem citas alternatīvas prasa vēl lielāku ticību un ir apšaubāmas attiecībā uz Dieva garīgumu.
  Alla, satriekusi precīzu Jagdtiger-2 sitienu, ieteica:
  - Un ja visvarenais nemaz neuzskatīja par vajadzīgu sniegt atklāsmi par sevi. Un visas grāmatas par Dievu ir vienlīdz vienlīdzīgos apstākļos... - rudmatainā velns pasmīnēja un, pamirkšķinot draugiem, piebilda. - Tas ir, tas viss ir tīri cilvēciski.
  Anyuta apstājās šaušanā, lai ļautu ložmetējiem atdzist, un šaubīgi jautāja:
  - Vai, jūsuprāt, Visvarenais varētu slēpt zināšanas par sevi un ļaut pasaulei iet savu gaitu?
  Alla diezgan racionāli atzīmēja:
  - Paskaties uz mūsu pasauli! Nacisti ieņēma Orenburgu, iebruka Filadelfijā, nostājās netālu no Maskavas un aplenca Ļeņingradu. Skatoties uz to, es domāju, ka nav grūti noticēt, ka Visvarenais Dievs ļāva mūsu pasaulei iet savu gaitu. Patīk, pleksti pats, un es paskatīšos!
  Anyuta smagi nopūtās un piekrita:
  - Jā, tas, ka nacisti sagrāba vairāk nekā pusi pasaules... Tās ir šausmas! Bet varbūt tas ir sods pasaulei par grēkiem un neticību!
  Alla pazibināja acis, izšāva vēl vienu lādiņu un atzīmēja:
  - Bet tas kārtējo reizi parāda, ka... Ka Dievam, kas atbild uz mūsu lūgšanām, varam ticēt tikai ticībā!
  Anyuta dusmīgi iebilda:
  - Bet mēs esam dzīvi un neesam kropli... Tāpēc negrēko pret Dievu, Allah.
  Dienvidos vācu karaspēks iebruka lielākajā ASV bāzē Maiami.
  Leģendārākās četras daiļavas cīnījās uz tanka E-50. Tāpēc viņi gabalos salauza pretgaisa lielgabalu bateriju tērauda lauskas.
  Gerda, plēsīgi laizīdama lūpas, sacīja:
  -Mākslas labā izpildītāji nes brīvprātīgus upurus, militārās mākslas labā klausītāji ir spiesti upurēt!
  Šarlote, ķemmējot kapara sarkanos matus ar basu kāju, atzīmēja:
  - Karš ir aizraujošs process! Mēs turpinām ieņemt pilsētu pēc pilsētas, pilsētu pēc pilsētas, līdz iznīcinām visu Ameriku.
  Kristīna sapņaini teica:
  - Kaut man tagad būtu cūka ar ananāsiem... Man ir apnicis sausā lodēšana!
  Magda saprātīgi atzīmēja:
  - Tātad šis ir mūsu ieraksts! Neesiet sarūgtināts!
  Kristīna iesmējās. Viņa ļoti gribēja, lai divi vai trīs puiši viņai pieskaras un noglauda uzreiz. Un viņa būtu sarkanmataina un muskuļota, un čīkstētu kā cūka. Ir tik jauki, kad vīrieša rokas skrien pār pirkstiem, apakšstilbiem un potītēm. Kad jauni vīrieši kutina tavu papēdi un apber tavas graciozās kājas ar skūpstiem.
  Kristīna pat berzēja starp kājām. Cik aizraujošas ir šādas domas. Kā es gribu seksu.
  Magda, skatoties uz savu rudmataino partneri, čivināja:
  - Aizdzen iekāres pilnās domas! Esi stingrs pret sevi!
  Kristīna berzēja savu kailo zoli pret metālu un rūcot sacīja:
  - Ak, tu kristiešu liekuli! Kā jūs nesaprotat miesas balsi!
  Kristīna iztēlojās vīriešus. Daudz jaunu, skaistu, muskuļotu cilvēku, kuri satver viņu ar rokām, un tad sākas... Kas tur slikts? Vai vīrieši sapņo par harēmiem? Kāpēc viņa neuzsāk savu vīriešu harēmu? Un sarīkojiet orģiju.
  Gerda šāva uz 240 mm amerikāņu haubici un, zibošām acīm, iesaucās:
  - Esi uzmanīgs! Tik liels šāviņš mums ir bīstams!
  Kristīna raustoši teica:
  - Eh, būtu jauki pārģērbties pret Šurmlevu. Šis tanks, pareizāk sakot, mastodons, ja sit, tad sit!
  Gerda pārbrauca pār Kristīnas krūtīm ar savu baso kāju, ko sedza tikai šaura auduma sloksne. Viņas sprauslas uzreiz sacietēja, un meitene juteklīgi vaidēja.
  Gerda iesmējās un atbildēja:
  - Mums visiem četriem vajadzēs iet pie vīriem! Atpūtīsimies un sarīkosim masīvu orģiju!
  Kristīna iesmējās un atzīmēja:
  - Jā, es ļoti gribu seksu! Lai gan pavisam nesen biju kopā ar trim puišiem uzreiz... Miesa kļūst arvien negausīgāka!
  Gerda ķiķināja un izšāva, čivināt:
  - Meitenēm ir vajadzīgi puiši, ir tik jauki būt kopā ar viņiem! It īpaši, ja jūs strādājat ar savu muti ar lielu vīriešu pilnību.
  Un sniegbaltais karotājs izplūda smieklos. Viņa ar savu rozā mēli nolaizīja savas koši sarkanās lūpas. Es iedomājos konfekti, kas ir tikpat liela kā banāns. Kā viņas veiklā mēle laiza saldo, garšīgo, aizraujoši smaržojošo miesu.
  Gerda pamāja ar galvu. Cīņas laikā nevajadzētu ļauties erotiskām fantāzijām. Labāk nošaut un naglot.
  Magda sabojā garastāvokli:
  - Ja tu nodosies miesas kārībām, tu nokļūsi taisnā ceļā uz elli. Un tad būs tādas spīdzināšanas...
  Šarlote veikli vaidēja, izliekusi savu muskuļoto ķermeni ar augstām krūtīm:
  - Spīdzināšana! Re, kad tevi saputo ar pātagu vai nātru, tas ir ļoti patīkami!
  Gerda iesmējās un teica:
  - Tev spīdzināšana ir spīdzināšana, bet pēršana ir nopietna!
  Magda ar kursorsviru notēmēja pistoli. Es noķēru zemē apraktu šermani ar izbīdītu ieroci. Skaistule atšāva. Tas ir kā salauzt šokolādes tāfelīti. Deg amerikāņu tanks. Un tad jauns mērķis: Pershing. Un tu norādi uz viņu un noteikti šauj. Un jūs burtiski nojaucat torni.
  Magda saka pēc trieciena amerikāņu tankam:
  - Nedomā par puišiem. Mums vajadzētu cīnīties... Un lai iekāres balss apslāpē čaulas sprādzienu!
  Gerda piekrītoši pamāja ar galvu. Viņa noglāstīja viņas kāju un iedomājās, ka Hanss viņu samīļo. Šis ir garš un muskuļots zēns, tik līdzīgs plakātam Ārijam. Tas būtu tik labi!
  Pēc tam meitene izšāva uz "Raganu". Un viņa saspieda sānu. Un tas automašīnu sadalīja gandrīz uz pusēm. Pēc kā skaistule arī ietriecās bunkurā un to salauza. Pat marmora skaidas nokrita.
  Pēc tam meitene čivināja:
  - Cirvja kāts bija pārgriezts uz pusēm, bet uz pieres bija rēta!
  Un kā viņš smejas... Rāda mēli, tik sārtu un veiklu.
  Un tad Kristīna ar kailiem pirkstiem nospiež kursorsviras pogas, sasitot "Lielo Tomu" drupās.
  Un šis ugunīgais, temperamentīgais velns šauj tik precīzi. Precīzi kadri apvienojumā ar ekstātisku graciozitāti.
  Šarlote smaidot saka:
  - Tā sievietes tur vīrieti: itāliete ar savu ķermeni, amerikāniete ar darbiem, francūziete ar grāciju un krieviete ar savu partijas organizāciju!
  Kristīna pārliecinoši paziņoja:
  - Labāk, ja vīrieši ir atšķirīgi... Tas ir daudz jaukāk un interesantāk. Un maini mīlētājus kā cimdus!
  Gerda paņems un dziedās:
  - Vīrs ir cietumā, un sieva ir trako namā, vīrs ir ēdis pārāk daudz bumbieru, un sieva ir sātans!
  Un atkal meitenes smejas. Tad viņi sāka sadursties ar basām kājām, tik ļoti, ka dzirksteles krita no zolēm. Un daiļavas ķiķinās. Šarlote arī izšāva, nospiežot kāju pirkstus no kursorsviras, un čivināja.
  - Gerda, Gerda, Gerda! Velnišķīgi! Un no kurienes tu nāci, Gerda? Gerda, Gerda - jākļūst skaistai! Pats sātans ir pie šī skaistuma!
  Un abas meitenes no visa spēka dauzīja galvas kopā. Un kā dzirksteles lidos.
  Pēc tam meitenes unisonā kliedza:
  - Virs mums eskadras unisonā rūk! Viens stiprs muļķis stāda Sodomu!
  Un karotāji atkal sasita galvas no visa spēka. Viņiem patiešām ir ļoti jautri. Un skaistules rūc aiz sajūsmas! Un viņi dzied kā laupītāji:
  - Māsām prieks, māsām prieks dzīvot... Nav jāpūlas ar nacistu fīreru! Jebkuras māsas, jebkuras, jebkuras māsas... Netālu no Maiami mēs braši iznīcināsim jeņķus!
  Meitenēm tas ir jautri, neko nevar pateikt. Vairākas valstis jau atrodas Vērmahta kontrolē. Un nacisti virzās uz priekšu, Fritz tanki, protams, ir augstākās klases!
  Un karotāji dzied pilnā sparā:
  - Visi, kas ir pret mums, ir miruši... Un visi laupītāji dosies mums!
  Skaistules vienbalsīgi iesaucās:
  - Tas ir biedējoši - kaput!
  Likās, ka karotājiem tas viss ļoti patika. Tās ir tik skaistas, muskuļotas, un jūlija beigās ir karsts, un meiteņu spēcīgās miesas mirdz no sviedriem. Kristīna ar saviem kāpuriem sagrauj amerikāņus un svilpo pie sevis dziesmu. Ar entuziasma pilnu toni:
  - Pieraksti to savā piezīmju grāmatiņā, katrā lappusē... Nezaudē galvu, vienkārši padzen jeņķus!
  Un meitene pie sevis ķiķina, atlaiž zobus un piemiedz aci. Kam - laikam Velnam.
  Šaušanas laikā Gerda atcerējās vienu no lasītajiem zinātniskās fantastikas romāniem. Tajā sātans parādījās profesora mājā skaista jaunekļa izskatā. Un stāsts par problēmām, kas radās ellē. Jā, tāpēc, ka mazie cilvēciņi aprija pozitīvo entropiju, radās nejaušības kārtības pārkāpums un elle patiesībā sāka atgādināt murgu. Un tā bija diezgan laba vieta. Tur grēcinieki paši svinēja svētkus, būdami jauni un skaisti.
  Un maigā, sarkanā saule spīdēja mūžīgi. Un tad sākās... Nav brīnums, ka viņi salīdzināja pazemi ar kanalizāciju. Bet patiesībā tur bija tīrie prieki un izklaide.
  Gerda to paņēma un dedzīgi dziedāja:
  - Piepildiet glāzi ar ugunskuru ūdeni,
  Kopā ar sātanu - dzersim līdz metālam!
  Un skaistā blondīne sit kā ar lielgabalu. Un tas trāpīja zemu lidojošai amerikāņu uzbrukuma lidmašīnai P-51. Nu tu gudrais velniņš!
  Gerda plēsīgi pasmaidīja. Bet amerikāņiem bija iespēja sadalīt Krieviju kopā ar vāciešiem. Un tagad viņiem pašiem būs jāguļ zem Hitlera. Un viņiem tas ir nepatīkami. Tad praktiskais amerikānis zinās, kas ir vācu disciplīna. Un tas viņam nāks tikai par labu.
  Gerda dziedāja:
  Draudoši lidinās virs planētas,
  Trešais reiha ērglis...
  Dziedās tautas dziesmās,
  Viņš ir atguvis savu varenību!
  Un tas meitenēm padarīja to daudz vieglāku un jautrāku. Un tur bija augstākās klases karotāji. Tomēr patiesībā viņiem ir ļoti viegli cīnīties. Un viņi spēj uzvarēt bez problēmām. Tagad akumulators ir burtiski sagrauzts.
  Tad viņi ar kāpuriem saspieda ASV karavīrus un satraukti ķiķināja un rādīja mēli. Un viņi pērta viens otru ar basām kājām. Viņi savija galvas uz stipriem kakliem. Mēs smējāmies...
  Magda tikai nedaudz mazākā tonī piezīmēja:
  - Ko darīt ellē? Vienkārši pagrieziet velnu astes!
  Pēc tam meitenes izplūda smieklos, lai to varētu dzirdēt ārpus tanka. Viņi ir tik palaidni un dzīvespriecīgi. Tie ir karotāji, kuriem nav prāta.
  Vērmahts ienāca arvien dziļāk Maiami. Uz priekšu virzījās īsta slidotava no tērauda liesmām. Un tehnika grabēja, sliedes šķindēja. Vācijas tanki ir spēcīgi, un tiem nav līdzvērtīgu transportlīdzekļu līmeņa ziņā. Un Krauts ar to ļoti lepojas. Apkārt staigā pat ļoti uzpūsti feldmaršali. E-50 ir ne tikai labi aizsargāts ar bruņu biezumu, bet arī tam ir slīpas plāksnes.
  Izmēģiniet šo. Un amerikāņi, kas ir vāciešu pretinieki, neko nevar darīt pret nacistiem.
  Melnie karavīri padodas un vispirms dezertē. Viņi īsti nevēlas cīnīties par ASV. Vācu izcelsmes amerikāņi pāriet uz Vērmahta pusi. Tikai ebreji, saprotot, ka viņiem nebūs žēlastības, cīnās līdz galam. Gan ķīnieši, gan angļu izcelsmes amerikāņi izrāda noturību. Latīņamerikāņi uzvedas savādāk. Daži nevēlas cīnīties ar sabiedrotajiem, Vāciju: Brazīliju, Argentīnu un citām, bet daži ir diezgan spītīgi. Kopumā amerikāņi demonstrē relatīvu noturību, un viņiem ir jācīnās tālāk. Lai gan ieslodzīto bija daudz, to skaits sasniedza miljonus.
  Jāpiebilst, ka amerikāņiem ir ļoti liels šermaņu skaits. Šo tanku ir salīdzinoši viegli izgatavot un tas daudzējādā ziņā ir līdzīgs padomju T-34, tikai augstāks un nedaudz sliktāks ar sānu bruņām. Tomēr tas nav būtiski, ņemot vērā vācu ieroču stiprumu.
  Bet Krauts aktīvi vāc kontus. Vesela vācu tankkuģu galaktika uzkrāja milzīgu skaitu bojātu transportlīdzekļu. Arī dūži strādā lieliski. Ja neskaita Frīdrihu Bismarku, kurš ir ārpus konkurences, otrajā vietā ir Marseļa. Hafmens arī nav slikts. Bet viņi viņu mīl mazāk, jo šis dūzis bieži sabojā vācu lidmašīnas. Hafmena cīņas stils uzbrukt no tuva attāluma, protams, palielina risku tikt trāpītam ar notriektu lidmašīnu šrapneļiem. Marsels un Frīdrihs dod priekšroku darbībai no attāluma.
  Viņi bija snaiperi, ļoti efektīvi un iedarbīgi.
  Rudels arī ir ļoti godājams dūzis, otrais tanku iznīcinātājs aiz Frīdriha. Šis Rudels ir ļoti drosmīgs cilvēks. Viņš tika notriekts un ievainots vairāk nekā vienu reizi, bet palika dienestā.
  Kopumā jāatzīst, ka Luftwaffe prasmes ir milzīgā līmenī. Un ka amerikāņi nepārprotami zaudē vāciešiem gaisā. Un populārākais amerikāņu iznīcinātājs Mustang ir pilnīgi bezpalīdzīgs gaisā.
  Gerda ar kailiem pirkstiem paņēma ledenes kociņu un, to piesūcot, domīgi sacīja:
  - Tas ir interesanti... Mēs bez šaubām uzvarēsim Ameriku. Bet vai tiešām Japāna iegūs tik daudz zemes?
  Šarlote ar dusmām balsī teica:
  - Nē! Tam nevajadzētu notikt! Mēs neatdosim pusi pasaules šaurredzīgajiem!
  Kristīna ķiķināja, ar apaļo papēdi trāpīja bruņās un ņurdēja:
  - Sasitīsim viņus kā krievi un amerikāņi!
  Magda maigākā tonī teica:
  - Bet viņi mums ļoti palīdzēja karā ar krieviem un amerikāņiem. Par Japānu nevajadzētu runāt nievājoši!
  Šarlotes acis iemirdzējās un šņāca:
  - Mēs izturamies pret citiem tā, kā viņi ir pelnījuši! Un Japāna nav izņēmums!
  Gerda samiernieciski atzīmēja:
  - Nē, mums, protams, ir jāizsaka atzinība Japānas ieguldījumam Otrajā pasaules karā. Īpaši cīņā pret ASV. Viņi nogalināja daudzus amerikāņus un nogremdēja lielāko daļu flotes. Tādējādi pasargājot arī mūs!
  Kristīna nicinoši šņāca:
  - Ja Japāna būtu uzbrukusi PSRS 1941. gadā, Maskava jau sen būtu ieņemta. Un tā karš ievilkās ilgāk par reālu ilgumu.
  Šarlote, šis rudmatainais velns piekrītoši pamāja ar galvu:
  - Jā, sestais kara gads tuvojas beigām. Un šai slaktiņai nav ne gala, ne malas! Un mums jāatzīst, ka tas kļūst nedaudz grūti.
  Gerda apgāzās uz vēdera, ar kāju nospieda kursorsviras pogu, izsitot citu Šermani, un iesaucās:
  - Bet mēs nezinām citu dzīvi... Tātad, vai ir vērts vēlēties kaut ko citu!
  Magda saprātīgi teica:
  - Pasaules valstu skaits ir izsmeļošs. Tas nozīmē, ka agri vai vēlu iestāsies miers, un līdz ar to cilvēkiem nāks arī laime.
  Šarlote, šis rudmatainais velns nicinoši šņāca:
  - Vai karā nav laimes?
  Magda pakratīja galvu:
  - Kāda gan laime var būt cilvēku nogalināšanā? Iznīcināšanā, vardarbībā un bēdās?
  Šarlote paraustīja plecus un atzīmēja:
  - Kad biju maza, man ļoti patika spēlēt karu un sist ar nātru. Mūsos, cilvēkos, ir kaut kas tāds, ko velk iznīcība. Un slikto lietu iznīcināšana!
  Kristīna dziedāja, lecot augšā un lejā pa tanku:
  - Pazeme ir ļoti briesmīga... Elle ir murgaināka par visbriesmīgākajiem sapņiem... Bet mēs ļoti kaislīgi mīlam grēkot, tas ir visa mūsu dēlu likteņa kredo!
  Šarlote gari piebilda:
  - Un meitas arī... Mērenība ir jāzina it visā, arī grēkā!
  Gerda saprātīgi teica:
  -Grēks ir kā pipari zupā. Pārāk daudz ir slikti - tas sadedzina muti, bet bez tā tas ir mīlīgs un bezgaršīgs!
  Magda ar nopūtu atzīmēja:
  - Bet grēks nogurdina! Vai ne?
  Gerda pasmaidīja un atbildēja:
  - Arī skriešana ir nogurdinoša, bet nāk par labu veselībai... Jāārstē organisms.
  Šarlote bija apjucis un nosūtīja čaulu Pēršingā. Viņa ir ļoti precīza karotāja. Un viņai ir ko parādīt citiem. Viņa izsita amerikāņu tanku un tviterī ierakstīja:
  - Es esmu superkarotājs un trīsreiz hiper!
  Pēc tam skaistule iemeta mutē trofejas košļājamo gumiju un izpūta veselu burbuli.
  Gerda sarkastiski atzīmēja:
  - ASV ir daudz labāka košļājamā gumija nekā tanki!
  Kristīna to paņēma un dziedāja:
  -Vardarbība iznīcina tēraudu, bet ļaunuma spēks nav mūžīgs! Un tu kļūsti stiprāks dvēselē! Kad roka ir stingra un mērķi cilvēciski! Jūs varat sagraut vardarbību!
  Magda atbildot dziedāja:
  Dieva gaisma mūs apgaismoja,
  Ticība Tam Kungam Kristum...
  Un nožēlojot viņa atvēra -
  Mūsu vētrainās sirdis!
  Un meitene ar zelta matiem šāva precīzi. Viņas sūtītā čaula avarēja amerikāņu auto.
  Bet jeņķi jau rāpjas ārā no drupām. Viņi padodas. Viņi uzliek rokas uz kakla un trīc no bailēm. Karājas balti karogi. Viens no baterijām gan nesteidzas pacelt rokas.
  Gerda mērķē ar ieroci un izšauj. Precīzi sūta čaulu pēc čaumalas. Ļoti asa meitene. Magda arī šauj pēc kārtas. Lai nu kā - dabīgā blondīne... Tieva vidukļa, augsta krūtis. Viņa zina, kur atrast sava vīra atmiņu... Bet es gribēju pārmaiņas - nopirku krāsu paku!
  Un meitenēm tas ir smieklīgi, tagad viņas ir kļuvušas tik foršas.
  Gerda to paņēma un dziedāja:
  - Un viņi aizbrauc ar tankiem - meitenes steidzas...
  Tērauda elements, tērauda elements!
  Šarlote šāva uz "Raganu" un dziedāja:
  - Ja vēlies būt vesels, sasprindzinies... Ja tev vajadzīga tvertne bez bremzēm, nekautrējies!
  Un visas četras meitenes izplūdīs asarās un rēks. Kristīna pasmaidīja un teica:
  - Sieviete ar četriem vīriešiem, tas ir lieliski!
  Gerda apstiprināja:
  - Jo vairāk mīlētāju, jo labāk! Mēs esam hitlerieši, tas nozīmē, ka esam ārpus buržuāziskās morāles!
  Šarlote dusmīgi sacīja:
  - Morāli, no vārda netīrs!
  Kristīna iesmējās un atzīmēja:
  - Mēs esam mežonīgas meitenes! Vienkārši mežoņi!
  Gerda ar lepnu skatienu teica:
  - Bet katrs no mums zem fīrera sirds dzemdēja bērnu!
  Magda nikni atbildēja:
  - Jums nevajadzētu tā noliekties līdz dzīvnieku līmenim!
  Šarlote iesmējās un atzīmēja:
  - Mēs neesam tikai dzīvnieki, bet lauvenes!
  Kristīna noskaidroja, kratot gurnus:
  - Un pat velni! Tātad mūsu nacistu morāle ir patiesi velnišķīga un nežēlīga!
  Gerda to uztvēra ar smaidu un dziedāja:
  Naktī pirms kaujas, pat varoņiem,
  Baisi tumsā...
  Deg pentogramma no senā tempļa,
  Dod Dievs spēku... Lai nenonāktu kapos!
  Kristīna ar Džokondas smaidu atzīmēja:
  - Un es gribētu kļūt nemirstīgs kā augstmaņa filmā... Izmēģiniet miljardu vīru, triljonu goblinu un sekstiljonu elfu!
  Gerda nomurmināja un teica:
  - Elfi... Viņi ir tik skaisti un smaržoja pēc ziediem un medus. Kā es gribētu ar viņiem mīlēties. Tā ir tik mežonīga jautrība.
  Kristīna iesmējās un nomurmināja:
  - Elfi ir salds sapnis... Skaistums pārvērš cilvēku par vergu! Un pēc nāves viņi neatradīs mieru... Jo pazemē meitenes ir ar sātanu!
  Šarlote to paņēma un aizrautīgi dziedāja:
  - Piepildi glāzi ar ugunskuru ūdeni... Liesma sadegs un sasmalcinās metālu!
  Un meitenes uzreiz smiesies... Viņas nemaz nav vājas! Skaistas un foršas meitenes!
  Gerda to paņēma un ar sajūsmu dziedāja:
  - Nebaidieties no nāves, neturieties bailēs... Galu galā bez taisnības nav jēgas dzīvot!
  Atbildot uz to, Magda izšāva, raidot šāviņu tieši uz centru un dziedāja:
  - Pie debesu saraksta, pie debesu saraksta... Tur, pēc Jehovas gribas, es būšu! Un es ceru, mani dārgie draugi!
  Kristīne, šis zeltaini sarkanais velns čivināja:
  - Un debesīs, vai man būs sekstiljons elfu mīļotāju?
  Magda smaidot atbildēja:
  - Un svētdien viņi neprecas un neprecas, bet paliek kā eņģeļi debesīs. Un jūs, velni, acīmredzot pārosies ar dēmoniem uz mūžību!
  Kristīna smējās un atzīmēja:
  - Bet tas ir ļoti forši! Vai varat iedomāties, cik lieli ir viņu peņi! Un vispār...
  Atbildot Gerda dziedāja:
  - Reihs būvē jaunu pasauli,
  Un noliedz pagātni...
  Stājoties tronī -
  Smieklīgi un vulgāri!
  Un daiļavas ar plikām kājām un gandrīz kailajiem, muskuļotajiem, iedegušajiem augumiem izplūda smieklos.
  Šarlote salauza dūres un nošņāca:
  Atskanēja sprādzieni...
  Žēlastība ir beigusies -
  Beidz rādīt savas muguras
  Laiks nogalināt ienaidniekus!
  Taču šobrīd izrādījās, ka tas nav īsti īstais laiks. Amerikāņi turpināja padoties, acīmredzot Maiami bija nākamā pilsēta, kas tika ieņemta.
  Tika izmesti balti karogi. Ieslodzītie iznāca ārā. Kad Gerda izlēca no tvertnes, viņa apzināti iemērca savu baso kāju mašīnas eļļas peļķēs. Tūlīt pie blondās skaistules kājām pielipa netīrumi, smiltis un putekļi. Turklāt pēc tradīcijas ieslodzītie bija spiesti skūpstīt meitenes netīrās un smirdīgās zoles.
  Pārējās daiļavas darīja tāpat. Viņi saka, lai cietumnieki nebauda skūpstīties basām kājām. Ļaujiet viņiem rāpot un šņaukties. Un viņi ar mēli laiza nost netīrumus un putekļus.
  Šarlote ar kailajiem pirkstiem satvēra melnādaino amerikāni degunu. Viņa stipri saspiedās. Lika ieslodzītajam kliegt. Un tad viņa ar papēdi sasita pieri, izraisot bumbuli. Karagūsteknis krita un zaudēja samaņu.
  Šarlote sarkastiski dziedāja:
  - Es esmu īsta kobru meitene, un tev zem mums nebūs labi!
  Pēc tam Gerda sekoja piemēram. Viņa arī saspieda savus degunus ar kailajiem pirkstiem un vilka, gandrīz noraujot degunu un iespiežot papēžus zodā. Salaužu manu žokli.
  Tad Kristīna izdarīja to pašu. Viņa ļoti cieši satvēra kolēģes degunu un pat izvilka asinis, saplēsdama nāsis.
  Arī Magda sajūsmā piespieda ieslodzītos skūpstīt viņas putekļainās, ar mašīnu eļļu aplietās pēdas, bet tad mazliet pastaigājās un pamanīja:
  - Tas ir vulgāri un nežēlīgi!
  Šarlote sarkastiski piebilda:
  - Un tomēr ne kristīgā veidā!
  Magda piekrītoši pamāja ar galvu:
  - Patiešām! Mēs neuzvedamies kā kristieši!
  Rudmatainais velns norūca, atbildot:
  - Un tu arī! Tāpēc neesi mums pretrunā!
  Starp ieslodzītajiem bija pusaudžu skauti. Kristīna piegāja pie viņiem un izsmejot teica:
  - Vai vēlaties nogaršot sievietes ķermeni?
  Puiši uzmeta izsalkušus un apmulsušos skatienus gandrīz kailai, ļoti skaistajai meitenei. Daudzi no viņiem karstumā cīnījās tikai šortos un bija pārklāti ar šokolādes iedegumu. Gerda pielēca pie brašiem un, kratīdama ložmetēju, rūca:
  - Uz ceļiem!
  Viņi uzreiz nokrita. Pēc kā meitenes atkal, šoreiz skauti bija spiesti skūpstīt kājas. Zēniem pat zobos čīkstēja smiltis, taču viņi izturēja un neuzdrošinājās iebilst.
  Gerda rēc pilnā sparā:
  - Es esmu King Kongs.
  Un Kristīna novilka krūšturi un pilnībā atklāja savas augstās krūtis ar koši sprauslām. Un viņa sāka to grūst visiem zēniem pēc kārtas. Piemēram, skūpsts.
  Puiši nosarka no mulsuma, bet paklausīgi skūpstījās. Ko viņi piedzīvoja? Baiļu un vēlmju sajaukums. Jauniešus sajūsmināja puskailu meiteņu skats un viņu pieskārieni. Šis arī patika Kristīnei.
  Gerda atsedza arī savas krūtis. Viņa ir arī gara, resna, ar sarkaniem sprauslām, piemēram, zemenēm.
  Šarlote viņiem sekoja, demonstrējot savu izliekto augumu. Tikai Magda novērsās. Viņai tas šķita apkaunojoši un vulgāri.
  Vispār jūs zaudējat tik daudz cilvēcības karā. Un nacistu morāle vispār pārvērš cilvēkus par dzīvniekiem. Daži ir kā vilki, citi ir kā aitas.
  Bet no otras puses, dzelžaina disciplīna, organizētība, nežēlība mērķu sasniegšanā dara brīnumus!
  Tieši tik ātri E-50 tanks kļuva masveidā ražots. Piemēram, vai tas ir iespējams amerikāņiem, kuri joprojām dzina Shermanus, kuri bija vāji pret T-4?
  Bet kādas meitenes ir mežonīgas. Viņi, par militārajiem dienestiem apbalvoti ar daudziem ordeņiem, uzvedas šādi. Viņi piespiež zēnus skūpstīt krūtis, kājas un augšstilbus. Nu, vai tas tiešām ir iespējams? Kas tas par morāli? Turklāt vācu un ārzemju karavīri uz to skatās un groza pirkstus pie saviem tempļiem. Paskatieties, kādas mums ir sievietes!
  Viņi tūlīt sāks pāroties visu acu priekšā!
  Magda iekliedzās plaušās:
  - Nē! Neuzdrošinies to darīt! Esi cilvēks!
  Gerda kliedza atbildē:
  - Netraucē mums mācīt zēnus!
  Magda pielēca viņai klāt, izmeta vairākus pusaudžus un iesaucās:
  - Vai tu esi traks?! Beidziet izsmiet Trešā Reiha armiju!
  Šarlote pēkšņi samulsa un piezīmēja:
  - Varbūt tiešām ejam par tālu? Jāievēro mērenība un precizitāte!
  Kristīna to pamāja un iekliedzās:
  - Netraucē mani, neaiztiec mani, ir labi baudīt. Viņi ir tik skaisti zēni, un viņi smaržo pēc saldas jaunības!
  Gerda atskatījās un nošņāca:
  - Iesim viņiem līdzi, tad draiskosimies. Jūs to nevarat izdarīt visas armijas priekšā! Un mums vēl būs laiks spēlēm!
  Kristīna sarūgtināta nomurmināja:
  - Pēc tam? Tad tas nav tāds pats saviļņojums kā visu priekšā! Un tas ir forši!
  Slavenais četrinieks, kurš kļuva par dzīvām leģendām: Gerda, Šarlote, Kristīna un Magda, turpināja virzīties uz ziemeļiem ar savu līdz šim labāko tanku pasaulē E-50. Vērmahts jau apņēma Atlantu. Stāvoklis Amerikā strauji pasliktinājās.
  Neskatoties uz to, tanku kaujas turpinājās. Meitenes atvairīja kārtējo Šermansa un Peršingsa spītīgo uzbrukumu. Ir pievienots arī jauns Vašingtonas tanks, pagaidām tikai pāris. Bet šī automašīna bija nedaudz bīstamāka. 90 mm lielgabala stobra garums palielinājās līdz 73 EL, pārsniedzot Tiger-2 jaudu, kas ar modernāku šāviņu ļāva iekļūt E-50 sānos. Tiesa, jaunās tvertnes dzinējs nebija gatavs tiem pašiem 500 zirgspēkiem ar piecdesmit septiņu tonnu svaru un 152 milimetru frontālajām bruņām.
  Magda uztriecās šādai automašīnai no divu kilometru attāluma un atzīmēja:
  - Ienaidnieks uzlabojas ar skaidru kavēšanos! Un viņš uztaisīja tādu neveiklu tanku!
  Gerda ķiķināja un ar basu kāju skrēja pa mašīnas pedāli, vēdinot:
  - Nu, tā mums ir paveicies! Un vispār mēs jau esam tik dziļi iegājuši šajā kapitālisma impērijā. ASV drīz kritīs!
  Šarlote, šis rudmatainais velns šņāca:
  - Un pār pasauli būs vara!
  Kristīna atvēsināja drauga degsmi:
  - Neglaimo sev pārāk daudz! Ir arī PSRS. Un šī ir valsts ar lielām iespējām!
  Gerda nosvilpās. Viņa nospieda kursorsviru un, iznīcinājusi Šermani, pamanīja:
  - Krieviem nekad nebūs tik jaudīga tehnika kā mums. Un pats galvenais, viņi vairs nevar atbilst skaitlim! Tāpēc turiet degunu augšā un saimnieku, lai šņaucas! Ziniet, ka Trešais Reihs vienmēr ir ar jums!
  Magda pasmaidīja un tikko dzirdami teica:
  - Un Jēzus vienmēr ir ar mani!
  Gerda laboja savu draugu:
  - Āriānis Jēzus!
  Magda tam piekrita:
  - Viņš var būt ārietis, bet viņš ir visvarenais Dieva Dēls!
  Kristīna smaidot iesaucās:
  - Lai āriešu spēks ir ar mums! Mēs uzvarēsim visus un sasniegsim nemirstību!
  Magda atkal izšāva. Viņa izšāva pārsteidzoši precīzi. Sherman joprojām nav pārtraukts ASV, un, neskatoties uz 1945. gada augustu, tas nav ieguvis atombumbu. Tātad Amerikas situācija bija kaut kur pa vidu, ārkārtīgi grūta un absolūti bezcerīga. Vai varbūt pat tuvāk absolūti bezcerīgam.
  Gerda arī atcerējās, kā viņi cīnījās ar deviņdesmit tonnu tanku "Lauva", kas gan bruņojumā, gan bruņās bija zemāks par E-50. Vācijas tehnoloģija ir attīstījusies. Un tam nav līdzvērtīgu. Tikai sešdesmit piecas tonnas, un kāda aizsardzība. Eh, par ko citu Krauts varēja sapņot? Izņemot to, ka nav iespējams izlauzties no jebkura leņķa!
  Gerda jautāja Magdai:
  - Sakiet labāk, kādai jābūt tvertnei, lai to nevarētu caurdurt no jebkura leņķa?
  Kristiete smaidot atbildēja:
  - Ēģiptes piramīdas formā, tikai vairāk izstiepta un saplacināta.
  Gerda paņēma zīmuli rokās un iemeta, tverot to ar kailajiem kāju pirkstiem. Viņa rūpīgi uzzīmēja zīmējumu uz sienas un pamanīja:
  - Vai tas ir tas, kas tas ir?
  Magda piekrītoši pamāja ar galvu:
  - Jā! Kā šis!
  Šarlote nosvilpa un atzīmēja:
  - Tas ir vienkārši! Bet šāviņš patiesībā rikošē no jebkura leņķa!
  Gerda nopietni teica:
  - Mums ir jādalās ar šo ideju ar mūsu dizaineriem. Tad jūs iegūsit ārkārtīgi spēcīgu tvertni. Ar perfektu aizsardzību!
  Magda paraustīja plecus, atzīmējot:
  - Tā īsti nav mūsu darīšana!
  Gerda pakratīja galvu, atbildot:
  - Bēdas tiem, kas ir vienaldzīgi pret savu valsti!
  Kristīna atzīmēja:
  - Jā, mēs paši nosūtīsim! Kopā no visiem četriem! Ļaujiet Porsche vai jebkuram citam pabeigt mūsu ideju!
  Gerda, smaidot spožāk par pērlēm, piekrita:
  - Tā arī būs! Dalīsimies godībā, kā jau visiem pienākas!
  Magda klusi atbildēja:
  - Dari kā gribi! Es personīgi neesmu mantkārīgs!
  Gerda ar entuziasmu sacīja:
  - Galu galā alkatība ir nepilnvērtīgu cilvēku sajūta! Viņiem ir vājš prāts, pat nabagiem viņus žēl!
  Un karotājs ar šāvienu norāva Peršingas tornīti. Vispār amerikāņu pretuzbrukums sasita. Cīņa Vērmahtam beidzās diezgan veiksmīgi. Fricis gandrīz neko necieta. Zaudējumi... Kļuva tumšs. Un saule rietēja rubīna saulrieta virzienā. Atlanta solījās būt ciets rieksts, jo tā bija liela pilsēta.
  Skaidrs, ka lielas apdzīvotas vietas ir visgrūtāk paņemt. Tiesa, fašisti, kā likums, deva priekšroku apkārtnei un paļāvās uz nodilumu.
  Pa ceļam meitenes ieraudzīja Big Tom pašpiedziņas lielgabalu. Pietiekami spēcīgs, lai būtu bīstams. Viņi viņu izsita... Bez īpašām problēmām mums pašiem.
  Tad, kad bija pavisam tumšs, mēs apstājāmies un uzkodām. Izmēģinājām arī amerikāņu kokakolu un sviestmaizi. Gerda izdzēra veselus divus litrus un piezīmēja:
  - Tas paaugstina garastāvokli, kā arī šnabi!
  Šarlote jautāja:
  - Kas viņa ir?
  Gerda pasmaidīja un atbildēja:
  - "Kokakola"!
  Sarkanmatainais velns pasmaidīja:
  - PAR! Tas ir dievu dzēriens! Kaut kā limonāde, tikai labāk!
  Kristīna iesmējās un iebilda:
  - Ak! Dabiskā kafija ir vislabākā! Bet ne pirms gulētiešanas!
  Magda atzīmēja:
  - Tas ir grēks dzert degvīnu!
  Gerda to pamāja ar basu kāju:
  - Es zinu! Bēdas tam, kas gatavo stipru dzērienu!
  Meitenes nakšņoja pie tanka kāpurķēdēm, par pakaišiem salasot dažus dadzis. Un tāpēc viņi vairākas naktis neguva pietiekami daudz. Progresa temps bija augsts. Un pretestība ir diezgan spēcīga.
  Acīmredzot Gerdai bija par daudz Coca-Cola, maz ticams, ka viņai vajadzētu ieliet sevī tik lielu devu gāzētā dzēriena. Tātad meitenei ar baltiem sniega matiem bija visdabiskākais murgs. Jums nevajadzētu dzert tik daudz gāzētu dzērienu.
  Gerda tika ievilkta smagās važās un iemeta Šatlē vistumšākajā un skarbākajā cietumā. Apkārt ložņāja pretīgas būtnes, un meitenei uzbruka žurkas. Viņa bija spiesta cīnīties ar ķēdēm un važām, un nevarēja aizmigt.
  Lielās žurkas nepārtraukti grauza viņas kailos papēžus, un tas bija ļoti pretīgi un sāpīgi.
  Nāvessods tika piespriests par cietuma darbinieka slepkavību. Bet Chatelet priekšnieks, zaudējis savu mīļoto virsnieku, pavēlēja Gerdai pakļaut visnežēlīgākajām spīdzināšanām.
  - Šī nekaunīgā meitene atbildēs par visu!
  Un tā bendes iegāja cietumā un ievilka meiteni pagrabā spīdzināšanai. Gerda gandrīz nepretojās. Viņa saprata, ka ir lemta nāvei. Viss, ko viņa vēlējās, bija saglabāt drosmi un cieņu nāvessoda izpildes un iepriekšējās spīdzināšanas laikā. Gerdai tika noplēstas drēbes, un viņa bija kaila uzsprausta uz bagāžnieka. Un meitenes basās kājas bija iespiestas zaros.
  Bende ar pātagu sita viņai pa kailo muguru no visa spēka. Meitene saspieda žokli un izturēja sitienu, un, lai gan viņai pārplīsa āda, viņa pat nekliedza. Tad spīdzinātājs pie meitenes kājām pakāra smagus svarus. Locītavas, kuras tika izlocītas no pleciem, sāka plaisāt. Gerdas kailais ķermenis bija klāts ar sviedriem, un meitene sakoda zobus, līdz iekoda lūpā, līdz tā noasiņoja.
  Viņa ir īsta āriete, un viņai pēc iespējas drosmīgāk jāiztur spīdzināšana.
  Cits bende paņēma no kamīna karstu stiepļu saišķi un sāka pērt meitenei pa muguru. Trešais spīdzinātājs iededzināja uguni zem meitenes basām kājām. Liesma sāka kutināt meitenes kailo zoli, kas necieta no plakanās pēdas. Sapakots no gadiem ilgas staigāšanas basām kājām, klepus krakšķēja.
  Meitenes kājas bija karstas, bet spītīgi pretojās. Uz labi nobružātās zoles mutuļoja čaumalas.
  Viens bende grāba karstumu zem plaukta, otrs sita viņu ar karstu stiepli, trešais piekāra atsvarus uz bloka, kas saistīja Gerdas kailās kājas. Spīdzināšana bija daudzpusīga. Un sāpes bija tik spēcīgas, ka trakulīgā meitene kliedza. Un tad viņa noģība. Viņai tika uzliets ledus ūdens, un pratināšana sākās no jauna. Ceturtais bende sāka šaut meiteņu krūtis ar karstām knaiblēm.
  Viņš ar karstu dzelzi savija koši sarkano dzelzi.
  Gerda ar neparastu gribas piepūli spēja aizturēt savus kliedzienus un pat izspieda nomocītu smaidu. Viņa tika spīdzināta no četrām pusēm vienlaikus. Viņi neuzdeva jautājumus, neprasīja atzīšanos, viņi vienkārši atriebās par virsnieka slepkavību.
  Viņi arī sita meitenes vēderu ar pātagu.
  Viens no spīdzinātājiem atzīmēja:
  "Viņai joprojām vajadzētu būt spēkam uzkāpt uz sastatnēm!" Galu galā ir tāda paraža!
  Ārsts pienāca klāt, sataustīja nomocītās meitenes pulsu un teica:
  - Pietiekami!
  Bende pasmaidīja un atzīmēja:
  - Un es to tikko sapratu!
  Kārtējo samaņu zaudējušā Gerda nocelta no bagāžnieka un noslaucītais ķermenis ar spirtu. Tad viņi aizveda viņu uz Chatelet kopējo zonu. Lai sagūstītās meitenes un sievietes varētu vērot, kas notiek ar virsnieku slepkavām. Gerda tika pieķēdēta pie krusta un atstāta stāvam, lai visi to redzētu.
  Tomēr neviens no ieslodzītajiem neteica pat lamuvārdu. Viņi mīlēja Gerdu. Un virsnieks, kuru viņa nogalināja, bija elles velns.
  Nākamajā dienā spīdzināšana turpinājās. Meitene tika pērta ar karstu ķēdi, un visi viņas kāju pirksti tika salauzti ar sarkanām knaiblēm. Viņi salika papēžus un izlieka rokas un kājas uz bagāžnieka. Gerda vairākas reizes zaudēja samaņu. Bendes bija profesionāļi, un meitene pēc dabas bija spēcīga, un viņi prasmīgi sadalīja savus spēkus.
  Viņi ļoti lēni salauza kāju pirkstus, ar prieku un priecājoties par savu nežēlību.
  Gerda tika spīdzināta katru dienu divas nedēļas, neatstājot nevienu neskartu ādas pleķi uz viņas ķermeņa. Tad viņi atrada jaunu spīdzināšanu. Mati tika noskūti un uz nocirstā galvaskausa pilienu pa pilienam pilēja auksts ūdens. Dažas stundas vēlāk likās, ka Gerdas galvā sprāgtu bumbas. Viņi nolika meiteni seglos, ar ērkšķiem saplēšot Venēras klēpi un aizdedzinot viņas kaunuma matus.
  Viņi iedzina tūpļa urbi, tā ka asinis pat pilēja.
  Gerda bija pamatīgi pārgurusi un jau bija uz vājprāta robežas. Pēkšņi pienāca rīkojums vest viņu uz tiesu.
  Tas ir vismaz sava veida izlaidums.
  Meitene tiesnešu priekšā stājās ar skūtu galvu, klāta nobrāzumiem, sasitumiem un apdegumiem. Bet viņai bija spēks stāvēt un mēģināt palikt taisni. Bijusī skaistule likās biedējoša, šausmīga pēc spīdzināšanas, bet nesalauzta.
  Tiesnesis kliedza:
  - Uz ceļiem!
  Tiesas process pagāja ātri, bez liekām ceremonijām. Mēs uzklausījām karavīru liecības un aptaujājām lieciniekus. Atcerējāmies iepriekšējo Vikonta slepkavības lietu, kurai Gerda neliecināja. Un viņus notiesāja kā raganu un dubultslepkavu sadedzināt uz sārta!
  Turklāt viņiem tas ir jāizšauj lēnām pa daļām!
  Gerda klusībā noklausījās spriedumu un pēc tam noģība. Tāpēc viņai šķita, ka viņas dzīve ir beigusies.
  Visā zālē atskanēja līdzjūtības nopūta.
  Meitene tika nogādāta uz nāvi un atstāta važās krājumos. Tur viņai vajadzēja pavadīt savas dzīves pēdējās stundas.
  Ieslodzījuma kamerā meitenei tika liegts pat mierinājums, ko sniedza ieslodzīto līdzjūtības vārdi.
  Bet tad parādījās bendes meita. Viņa bija pieticīgi pelēkā kleitā un atnesa lielu grozu ar āboliem. Viņa līdzjūtīgi paskatījās uz pētīto Gerdu un sacīja:
  - Vai vēlaties tikt paglābts no nāvessoda?
  Meitene pamāja ar galvu. Un bendes meita atbildēja:
  - Lūk, viens no šiem atjaunojošajiem āboliem! "Viņa norādīja uz augli, kas izceļas ar neparastu spilgtumu un sulīgumu, piemēram, lielu rubīnu. - Ēd to un tu atkal kļūsi par mazu meiteni. Es jūs izņemšu no groza, un mēs izbēgsim no šīs valstības.
  Šī iespēja ir parādījusies!
  Gerda nogurusi pamāja. Ar grūtībām spīdzināšanas rezultātā izsita lielākā daļa zobu, viņa sakošļāja ābolu. Un viņa patiešām sāka sarukt, šķiet, ir sešus vai septiņus gadus veca meitene. Viņas rokas, kājas un galva viegli iznāca no krājumiem. Bendes meita paslēpa Gerdu grozā un izveda no kameras. Viņa steidzās pamest Šateletu, pirms gūstekņi tika garām. Un meitene aizbēga ar savu bagāžu.
  Liels upuris no viņas puses.
  Bendes meita kopā ar Gerdu devās ceļojumā uz Francijas dienvidiem, cerot tur apmaldīties. Viņa staigāja ādas apavos, Gerda basām kājām stutēja viņai blakus. Bet tad akmeņainā ceļa dēļ meitenei noplīsa kurpes un viņa ar asiņainām kājām gandrīz nevarēja staigāt. Gerdai gāja nedaudz vieglāk, jo viņai sākotnēji bija rupjas zoles; acīmredzot, neskatoties uz spēcīgo atjaunošanos, meitenes ķermenis saglabāja atmiņas par pagātnes pārbaudījumiem.
  Kā viņa basām kājām klīda pa akmeņainajiem Eiropas ceļiem, ejot no Kopenhāgenas uz Parīzi. Vienlaicīgi viesojies gan Berlīnē, gan Vīnē.
  Tika uzskatīts, ka bendes meita ir no turīgas ģimenes un parasti valkāja kurpes, kā tas ir pieņemts nenabadzīgās Parīzes ģimenēs. Un viņas meitenīgās zoles nebija pieradušas pie akmeņiem, oļiem vai akmeņainiem Francijas ceļiem. Bet meitene, salauzusi asiņainas kājas, izrādīja drosmi un nesūdzējās. Atpūtas pieturā Gerda noskūpstīja viņas asiņainās pēdas, un sāpes mazinājās, bendes meita aizmiga.
  Pati Gerda bija viņai ļoti pateicīga par izglābšanos.
  Pamazām viņas kājas sadzija un pārklājās ar cietu garozu. Bendes meita nogurdināja un dzīvoja no žēlastības, un arī Gerdai palika tikai lupatas. Uz ziemu meitene un meitene pārcēlās uz Itāliju. Sals tur nav, un tas ir vairāk vai mazāk paciešams. Bet viņu dzīve kļuva par klaidoņu dzīvi. Tas ir, ļoti smags un izsalcis. Un šajā dzīvē nebija neviena spilgta punkta. Bendes meita bija glīta, bet nebūt ne skaista, un viņa kļuva pavisam tieva un kļuva par niedru.
  Tipiskas, netīras lupatas.
  Bet Gerda, augot, kļuva par ļoti skaistu meiteni, un viņas skaistums uzplauka katru gadu. Un tad viens no dižciltīgajiem zēniem viņu pamanīja un pavēlēja ņemt savā dienestā baskājaino ubagu, kura mati bija baltāki par sniegu.
  Bet tas ir cits stāsts. Gerda pēkšņi sajuta iedvesmu un ieskicēja dzejoli;
  Gerda meklēja Kai basām kājām,
  Es klīdu pa skarbajām sniega kupenām...
  Galu galā viņas dvēsele ir zelta,
  Kā starojoša balta sniega pika!
  
  Es nevarēju atrast savu līgavaini,
  Un viņa pilnībā nonāca pie nacistiem...
  Ak, nelaimīgā meitene Gerda,
  Kāpēc izturēt tādu kaunu!
  
  Bendes ir sagatavojuši statīvu,
  Uzcēluši uguni zem kājām...
  Viņi cep meiteni kā zivi
  Bet ziniet, ka garā viņa ir kā ērglis!
  
  Un pārcieta lielas ciešanas,
  Spīdzināšanas un spīdzināšanas ir neskaitāmas...
  Viņi uzlika nelaimīgu cieņu,
  Lai meitene raudātu!
  
  Basās kājas laiza ar liesmām,
  Meiteni nikni sit ar pātagu!
  Šeit zem kupola stingrajā Parīzē,
  Viņi halātā ved Gerdu pie ugunskura!
  
  Meitene pārcieš smagas spīdzināšanas,
  Un smejas bendēm sejā...
  Nē, viņa neprasīs nāvi -
  Pārbaude ir viņas ziņā!
  
  Var izturēt sīvas spīdzināšanas,
  Tu esi ideāls pacietībā...
  Mūsu Gerda ir dzimusi Krievijā,
  Ar sirdi pieņēmis pareizticību!
  
  Pat ja viņi salauž viņas kaulus ar knaiblēm,
  Punkts sadur balto krūti...
  Un basām kājām uz oglēm,
  Viņi sagādāja Gerdai tādas sāpes, ka viņa nevar paelpot!
  
  Meitene lepni dodas uz uguni,
  Lai gan tava seja ir klāta ar asinīm un zilumiem...
  Priekā skaļi smējās,
  Kaut arī rokas un kājas ir ķēdēs!
  
  Un likās, ka pestīšanas nav,
  Bendes ķepa iededzina uguni...
  Es lūdzu Dievam piedošanu -
  Viņš vismaz izstiepa savas uguns mēles pret viņu!
  
  Liesma nikni laiza ķermeni,
  Un Gerda sāpēs sten, kliedz...
  Bet reklāmkarogs joprojām lido manā dvēselē,
  Un uz sirds ir reduts-monolīts!
  
  Būs piemineklis gaismas meitenei,
  Un Krievija atcerēsies savu meitu...
  Drosmīgā Gerda tiks slavēta,
  Nāks diena un nakts pazudīs!
  Tad Gerda patiešām pamodās, atsitot galvu pret kāpuru. Viņa neapmierināta rēca:
  - Ak Dievs! Kādas muļķības es gulēju! Un es nemaz neesmu dzimis Krievijā!
  Magda, kura vairs negulēja, atbildēja:
  - Un man arī būs murgi! It kā mani iemeta katlā, un velni zem tā meta malku... - Blondīne ar zeltainiem matiem ievilka elpu un pamanīja. - Varbūt šai kolai ir kāda ietekme?
  Gerda negatīvi pamāja ar galvu:
  - Nē! Mēs nogalinājām pārāk daudz cilvēku, ar to mūsu sirdsapziņa mūs moka! Patiesībā jums nevajadzētu būt tādiem bendes!
  Magda tviterī ierakstīja:
  - Miers... Eh, es nezinu kā jums, bet man ir garlaicīgi karš!
  Gerda negatīvi pakratīja galvu un dziedāja:
  -Karavīrs vienmēr ir vesels,
  Karavīrs ir gatavs uz visu...
  Skvošs kā odi
  No visiem stūriem...
  
  Un tas neapstāsies
  Un nemaini kājas...
  Mūsu sejas mirdz -
  Zābaki mirdz!
  Magda iesmējās un pārbrauca ar plaukstu pa zoli, atzīmējot:
  - Bet mēs esam tik basām kājām... Bez zābakiem!
  Abas rudmates pamodās. Vara sarkanā Šarlote un zeltaini vara Kristīna. Karotāji veica vingrinājumus un nedaudz uzmundrināja. Atlanta bija ielenkta. Un tagad tanks devās tālāk.
  Amerikāņu pilsētu apšaudīja Šturmlevs un dažādas E tanka modifikācijas.Strādāja arī gāzes palaišanas iekārtas. Hitlera mašīna darbojās tikpat gludi kā vienmēr un bez manāmām kļūmēm.
  Šarlote ejot tīrīja zobus un čīkstēja:
  - Mēs, vācieši, joprojām esam apdāvinātākie cilvēki uz Zemes. Tāda ir mūsu tehnoloģiju attīstība. Un kurš gan var salīdzināt ar mums!
  Kristīna atbildēja:
  - Amerika jau būs izturējusi posmu! Un mums priekšā ir Maskava un Tokija!
  Gerda iemeta mutē košļājamo gumiju un jautāja draugiem:
  - Kad ASV kapitulēs?
  Magda uzreiz atbildēja:
  - Kad Dievs dos!
  Kristīna ieteica:
  - Es domāju, ka septembrī! Jeņķiem kara turpinājums būs neizturams!
  Šarlote iesmējās un, spārdījusi tanka sānu, sacīja:
  - Uz Veneras būs pilsēta, un uz Marsa ciems! Pa to laiku mums vajadzētu iekarot mūsu nelaimīgo planētu!
  Kristīna uz to atbildēja:
  - Drīz mūsu planēta kļūs par laimīgāko Visumā!
  Magda tam piekrita:
  - Lai tā būtu!
  Un visas četras meitenes kopā sasita pieri. Tas viss izskatījās smieklīgi. Lai gan tas ir komiski. Karotāji atkal atklāja uguni. Šoreiz uz amerikāņu akumulatora. Viņi šāva bez īpašas sajūsmas, vienkārši darot darbu.
  Gerda ļāva Magdai pašai izšaut. Un viņa joprojām mirkšķināja acis. Oho, kāds viņai bija sapnis, tik spēcīgs spīdzināšanas iespaids. Un viņi viņai faktiski deva vārdu. Tas uzreiz izraisa asociāciju ar Andersena pasaku. Un Gerdai vienkārši nepatika sniega karalienes varone. Viņa ir pārāk stulba un nepraktiska. Vai īstena āriešu sieviete būtu tik ļoti sarūgtināta par nejauku zēnu?
  Magda drīzāk sapņoja par pasaules kundzību, nevis par jebkādām muļķībām. Un viņa pati gribēja puisi pērt, nevis glābt.
  Tad meitene atcerējās Atlantu no vienas no amerikāņu filmām. Turklāt pat šķiet, ka filma bija krāsaina. Šī pilsēta tur tika aplenkta, un ASV notika pilsoņu karš. Jā, risinājās dramatiski notikumi. Bet tagad, protams, ir skaidrs, ka tie joprojām ir ziedi Amerikai. Ogas priekšā.
  Tā viņi notriec jeņķu bateriju.
  Gerda ar tīģera smaidu atzīmēja:
  - Tā mēs tiekam galā ar Trešā Reiha ienaidniekiem! Un neviens nespēs pretoties fīrera gribai!
  Magda gribēja runāt par Dievu, taču pārdomāja. Kuru viņa joko? Kļuvusi par slepkavu un padauzu, viņa vairs nav kristiete. Bet sirdī viņa jūtas nepatīkami. Kas notiks? Ja viņa nomirst un nostāsies Dieva priekšā. Kā tas tiks pamatots?
  Lai gan, protams, jūs varat pateikt sev, ka īstais Dievs ir nevis Bībeles, bet gan āriešu Dievs. Un esi mierināts ar to. Viņi saka, ka āriešu Dievs viņiem piedos viņu uzticīgo kalpošanu un netiklību un nepaklausību goda likumiem. Un viņus gaidīs arī balva.
  Magda nopūtās un jutās tukša. Kas viņa ir? Sērijveida slepkava!
  Gluži pretēji, Gerda jutās ārkārtīgi pārliecināta. Viņi saka, ka viņa uzvarēs... Un Trešais Reihs uzvarēs...
  Amerikāņu akumulators tiek iznīcināts, un E-50 turpina braukt tālāk.
  Šarlote smaidot saka:
  - Jā, labi, mēs ejam... Bet nav skaidrs, ko cilvēkiem vajadzētu sagaidīt. Pasaulē ir tik daudz haosa un haosa. Un mēs ievedam kārtību. Bet kur nonāks amerikāņi?
  Kristīna smaidot atbildēja:
  - Tas ir atkarīgs no viņu Eiropas saknēm. Tie no vāciešiem būs augstāki, un tie no pārējiem būs zemāki. Melnie, protams, būs zemākais ešelons. Tātad, šeit ir aptuvenais izkārtojums. Un kas, jūsuprāt, ir negodīgi?
  Šarlote pakratīja galvu un piezīmēja:
  - Tāda impērija būs pilna ar neapmierinātiem cilvēkiem. Nevienlīdzība sāks graut no iekšpuses!
  Gerda asi iebilda:
  - Citādi nav iespējams! Kāda jēga tad cīnīties?
  Šarlote piekrītoši pamāja ar galvu.
  - Nevis ieročus sviesta vietā, bet ieročus sviesta dēļ!
  Magda smaidot atzīmēja:
  -Vislabākais ir vienotība Kristū Jēzū. Tas ir kaut kas tāds, kas var vienot un vienot visus zem laipnības.
  Kristīna negatīvi pakratīja galvu:
  - Laipnība tevi tālu neaizvedīs! Jums ir jābūt skarbam! Un, pirmkārt, vadībā.
  Gerda tam piekrita:
  - Hitlers ir bargs valdnieks un reizē arī efektīvs! Viņa stingrība lielā mērā veicināja sasniegumus ekonomikā un militārajā jomā!
  Magda loģiski atzīmēja:
  - Tāpat arī Visvarenais Dievs Bībelē ir ļoti skarbs. Nevarētu teikt, ka viņš ir mīksts!
  Gerda iesmējās. Un Kristīna atzīmēja:
  - Jā, Dievs Bībelē ir skarbs, bet... Ne āriešu pusē!
  Šarlote smaidot atzīmēja:
  - Un kurš sagrābs varu pār pasauli... Tā būs patiesība gadsimtiem ilgi!
  Kristīna smaidot dziedāja:
  Viena saule spīd debesīs,
  Planētu pārvalda viens krusttēvs!
  Galu galā spēks vienmēr uzvar uz zemes,
  Visu valstu tautas atrodas āriešu gūstā!
  Un jaunavu zvērnīca ķiķināja...
  Un milzīgais E-50 tanks sāka iznīcināt tablešu kastīti ar šāviņiem. Tāpēc Sherman, kas bija nokaisīts ar smilšu maisiem, tika uzbrukts. Un viņa ķermenis tika salauzts ar vienu apvalku.
  Gerda to paņēma un dziedāja:
  - Esi ar mani, dziedi dziesmu, izklaidējies Coca-Cola!
  Un meitene sāka smieties... Un viņa izvilka kokakolas plastmasas pudeli, turot to ar kāju pirkstiem, un ielejot burbuļojošo šķidrumu kaklā.
  Karotāji ir ļoti apmierināti ar savām trofejām un joprojām rūc no sirds:
  - Mēs esam super bruņinieki! Mēs visus izdzēsīsim!
  Un aplaudēsim basām kājām. Tik brīnišķīgas meitenes. Un smieklīgi.
  Šarlote jautri dziedāja:
  - Bet ja godīgi! Mēs visus pilnībā iznīcinām!
  Atbildot uz to, Gerda tvītoja:
  -Tas nevar būt, tas nevar būt!
  Kristīna izpļāpājās:
  - Ādolfs saki!
  Magda pievienoja atskaņai:
  - Jā noteikti!
  Un karotāji pabeidza bunkura iznīcināšanu. Tad viņu tanks devās tālāk. Un skaistules piesita ar kājām un rēca:
  - Heil fīrere, ved mūs kaujā... Vētranieks uzvelk ķiveri, mūsu revolūcija - garo nažu nakts - pasauli nokrāsos brūnā krāsā!
  Un meitenes atkal sit ar galvu, un no acīm lido dzirksteles, nāk jauna stunda.
  Gerda to paņēma un dziedāja:
  - Atņemt gatavo, gop-stop, gop-stop, kurš ies uz jauno? Kurš ir jauns? Kurš ir jauns?
  Magda smaidot atbildēja:
  - Mūsu uzvaras ir tikai sekas tam, ka Dievs mūs mīl!
  Šarlote iesaucās:
  - Neesiet tik naivs... Vērmahta dievi ir ļoti spēcīgi, taču tie nepalīdz vājajiem. Ja esat uzticīgs Reiha lietai, izveidojiet pasaules spēku!
  Meitene ar rudiem matiem to paņēma un iebāza baso kāju bridžā. Kailās, raupjās zoles niezēja. Un tad skaistule to paņēma un tviterī ierakstīja:
  - Cīņa ir mirklis starp pagātni un nākotni, to sauc par dzīvi!
  Čikāgā cīnījās piecas drosmīgas meitenes. Alenka, Marija, Anyuta, Alla un Matryona. Krievu karotāji, apburti un neiznīcināmi, cīnījās.
  Viņi šāva uz vācu algotņiem un vienlaikus runāja.
  Aļenka ar skumju smaidu atzīmēja:
  - Amerika zaudē karu.
  Marija nogāza koloniālā karaspēka pārstāvi un atzīmēja:
  "Es pat nerēķinājos ar "Yankees" izturību." Tas varētu mums vēlāk radīt problēmas.
  Anyuta iesmējās un atzīmēja:
  - Mums jau ir bijušas problēmas... Mēs negribētu, lai tās atkārtojas. Un meitene berzēja savu baso kāju pret salauztajām drupām un izmestajām akmeņu lauskas.
  Alla izteica savu viedokli:
  - Vācieši iztērēja savu šaujampulveri karā ar mums. "Meitene izšāva, ar lodi nogriežot Trešā Reiha karavīru un turpināja. "Mūsu armija pārāk daudz nesmaida par to, ka atkal salauž ilkņus uz granīta."
  Matryona smaidot ieteica:
  "Tad nošausim tik daudz vāciešu, ka viņi netraucēs mums iejaukties!"
  Alenka negatīvi pamāja ar galvu:
  - Tie nav vācieši, bet pamatiedzīvotāji, savākti no puspasaules. Pret mums parasti ir kaut kas fasmogorisks.
  Anyuta iesmējās un dziedāja:
  - Ak, aste un zvīņas! Es neko nenoķēru!
  Sarkanmatainā Alla nikni piezīmēja:
  - Kāpēc jūs atsaucaties uz sevi vīriešu dzimtē? Tik stulbi un šausmīgi neglīti!
  Anyuta vēlreiz izšāva un smaidot sacīja:
  - Bija tāds karalis Mets... Tātad kāda meitene viņu spēlēja padomju filmā!
  Alla nikni atzīmēja:
  - Vai nu pierē, vai pierē!
  Matjuša to paņēma un dziedāja:
  -Ak, puiši, jūs esat reideri, somiņas, sarullējamas un vienkārši somiņas. Mums patika dolāri, zelta zobi! Iepriekš bija frāteri, bet tagad tie ir zagļi!
  Sarkanmatainā Alla iesmējās un sacīja:
  - Es biju cietumā un zinu, par ko ir runa!
  Matjuša lepni iztaisnoja plecus un ņurdēja:
  - Un es samīda zonu! Ar šīm plikajām un spēcīgajām kājām!
  Alla ar prieku dziedāja:
  - Kaut kur uz Kamas, kur mēs sevi pazīstam... Kaut kur uz Kamas ir Mātes upe! Jūs to nevarat aizsniegt ar rokām, jūs nevarat sasniegt to ar kājām, kailām meitenīgām kājām!
  Un karotāji atklāja uguni no ložmetējiem. Viņi nopļāva lielu skaitu koloniālo cīnītāju.
  Skaistules zināja savas lietas. Un, ja viņi trāpīja, tad ar lielu entuziasmu.
  Alenka dziedāja:
  - Tēvzemes tālajos piegājienos,
  lakstīgalas skaļi čivina...
  Jaunava savu dzīvi nenožēlos,
  Pavērsiet ieroci ar kāju!
  Un karojošais virsnieks iesmējās. Un viņa ar basu kāju norādīja uz bazūku. Un mērķtiecīgs metiens. Ievainotais E-50 tomēr nezaudēja mobilitāti, bet turpināja rāpot.
  Alla ar prieku dziedāja:
  - Tu kalpo kā galda rotājums... Čikāga...
  Tici man, viņi tevi sit kā pirmklasnieku...
  Un drīz fīrers tiks salauzts kā vāze,
  Un bullīšos būs patversme Krautiem!
  Anyuta iesmējās un dziedāja:
  - Čikāga, Čikāga, Čikāga... Kļūsti par prostitūtu un pasmaidi panelī! Čikāga, Čikāga, Čikāga, par laimi, mēs atvērsim ar ložmetēju trilu pie durvīm!
  Marija paņēma to un dziedāja:
  - Es esmu super karotājs! Nu jā, es esmu smagsvars! Un viņi nogalinās visus!
  Lai gan tāda mierīga un trausla meitene.
  Un pieci šauj lieliski. Viņš visiem griež matus. Un noliek kā siena pļaušanu. Un meitenes čīkst un kliedz:
  - Sarkanās armijas urrā! Fīrers ārā no pagalma!
  Un atkal bija šaušana, un līķu masa!
  Marija nolaizīja lūpas un atzīmēja:
  - Un cik es esmu kļuvis mežonīgs! Vienkārši šausmīgi! Kur pazudusi mana kristīgā žēlsirdība!
  Alla iesmējās un atbildēja:
  - Kur ir mūsu boļševistiskās vērtības!
  Alenka to paņēma un ar sajūsmu dziedāja. Pirms tam viņa ar vienu sēriju nocirta desmit cilvēkus un tviterī ierakstīja:
  - Manī nav žēluma un ne bez pamata!
  Man nepatīk vardarbība un bezspēcība!
  Es gribu nogalināt tos, kuri krustā sita Kristu!
  Meitene ar lielu nožēlu izrunāja un ar basu kāju uzsita drupām. Karotāji sitās. Kā vienmēr, viņi bija gandrīz kaili, ģērbušies tikai bikini un šausmīgi seksīgi.
  Alla parasti deva priekšroku mīlēties ar trim vai četriem vīriešiem vienlaikus, un tas bija viņas stils. Vispār visi cilvēki ir sūdi, kāpēc gan nerīkoties kā dzīvnieks?
  Alla tvītoja, atlaižot:
  - Esmu ragana un nav skaistākas profesijas!
  Sarkanmatainā karotāja savija viņas vidukli. Un viņa šūpoja savus izliektos gurnus. Viņa patiešām ir šarma un spēka attēls. Tāda meitene, kas var dzēst fašistus ar šķelšanos, kā zīmuli ar dzēšgumiju.
  Alla, dzīves norūdīta meitene. Un viņai nav no kā īpaši baidīties. Filadelfija ir kritusi. Un viņi izkļuva no ielenkuma un gandrīz nomira. Bet maģija pasargā meitenes no nāves un brūcēm.
  Un neviens viņus neapturēs, un nekas neuzvarēs! Allāhs rēc no sirds:
  - Atriebības sauciens, cīņa notiek par zobeniem,
  Nāves svētki ar bendēm un asiņainu sērfošanu!
  Anyuta atbalstīja savu draugu, dziedot līdzi:
  - Ziemeļu vējš uz klāju, vikings pie jūras, velnišķais sargs! Mēs iznīcināsim visus fašistus! Un mēs nogalināsim Ādolfu!
  Aļenka ar basu kāju iespēra granātu tankā, atliecās un dziedāja:
  - Mēs visus nogalināsim un saplosīsim!
  Matrjona rēca kā lācis:
  - Mēs atriebsimies Serjožai!
  Un visas meitenes unisonā iesaucās:
  - Serjožkai mēs izplēsim nacistu bumbas!
  Pēc tam karotāji izlika zobus. Un viņi turpināja šaut, it kā nekas nebūtu noticis. Viņiem piemīt pitonu jeb zobaino čūsku miers.
  Karotāji ar kailām kājām izskatījās nāvējoši seksīgi.
  Matrjona atcerējās, kā nometnē zēni nāca pie viņiem kazarmās. Un tās ir patīkamas atmiņas. Eh, meitenēm bija jautri. Patīkami, kad jauni vīrieši jūt savus augumus un glauda krūtis.
  Sliktākais nometnē ir tas, ka jāceļas agri. Un, ja jums ir daudz jautrības naktī, tad no rīta un pa dienu jums nav enerģijas vispār. Dažreiz meitenes, kas bija pārāk mīļas, aizmiga tieši laukā. Un dažreiz viņš arī izvairījās.
  Meitenes turēja līniju. Bet amerikāņi, kas cīnījās ap viņiem, pamazām nokrita un atkāpās.
  Alena ar trauksmi atzīmēja:
  - Drīz mūs ielenks.
  Anyuta iesmējās smaidot:
  - Bet tad mums noteikti nebūs jāatkāpjas!
  Alla izcēla zobus, nogrieza trīs indiāņus un šņāca:
  - Lai mans draugs uz visiem laikiem aizsedz manu muguru, kā šajā pēdējā kaujā!
  Marija nogludināja savus zeltainos, bet putekļainos matus, vēdinot:
  - Ir daudz dažādu durvju! Bet mēs esam rokam uzticīgāki cilvēki!
  Meitenes pārmaiņus ar basām kājām meta granātas. Alena domāja. Eh, tādu cilvēku kā viņa 1941. gadā nebija daudz, un tāpēc mums bija jāatkāpjas uz Maskavu. Bet pienāks laiks un Sarkanā armija ieņems Berlīni.
  Ar Ameriku vai bez tās, būs komunisma uzvara. Nevar būt, ka fašisms triumfē.
  Karotāji turpināja drosmīgi cīnīties, viņu acīs dega apņēmība un uzvaras slāpes.
  Anyuta pārliecināti teica:
  - Mūsu krievu gars ir spēcīgākais pasaulē!
  Matryona viegli apstiprināja:
  - Jā, būs tieši tā!
  Marija tviterī ierakstīja:
  - Lai mums palīdz Dievmātes aizsardzība!
  Un visas piecas meitenes unisonā iesaucās:
  - Sakuras ir katrā dzīvoklī, un Krauti izmanto hara-kiri zobenu!
  Un pēc tam karotāji sāka vēl intensīvāk mest granātas ar basām kājām.
  Alena smaidot jautāja Marijai:
  - Vai tu tici Dievam?
  Zeltamatainais karotājs sirsnīgi atbildēja:
  - Iedomājies, jā!
  Alena pakratīja galvu:
  - Komjaunietis un komunists tam nevarēja noticēt!
  Marija smaidot teica:
  - Kāpēc tad Staļins lika lidot pa Maskavu ar ikonu, ja viņš tam neticēja?
  Alena paraustīja plecus un atzīmēja:
  - Varbūt tas ir tīri psiholoģiski, lai atbalstītu tos, kas tic?
  Marija sakrustojās un atzīmēja:
  - Mūs arī no lodēm sargā augstāki spēki! Tik daudz cilvēku mums apkārt mirst, bet mēs joprojām esam dzīvi!
  Alena izplūda smieklos un atbildēja:
  - Tur tiešām ir kaut kas...
  Sarkanmatainā Alla ar aizdomām atzīmēja:
  - Vai padomju slepenie dienesti nav iesaistīti faktā, ka Hitlers beidzot vērsās pie ASV?
  Alena ar kailiem pirkstiem meta nacistiem granātu un iebilda:
  - Es domāju, ka nē... Lai gan...
  Marija loģiski atzīmēja:
  - Fašistiskais astoņkājis draud atņemt arī Amerikas resursus. Kas mums vajadzīgs?
  Alla to paņēma un ņirgājoties dziedāja:
  - Vienkārši pasaki, pasaki, ko tev vajag, ko vajag! Varbūt es tev iedošu, varbūt iedošu visu, ko tu vēlies!
  Alena iesmējās un čivināja:
  - Mēs te cīnīsimies... Un tur redzēsim!
  Meitenes joprojām cīnījās. Un Seryozhka ir spēlējis ar viņiem vairāk nekā vienu reizi gadā karjeros. Zēns izdzīvoja un pat uzauga. Viņa ķermenis kļuva sauss, cīpslains, izturīgs. Divu gadu karjeras laikā zēns no bērna kļuva par pusaudzi. Un tas kļuva daudz spēcīgāks.
  Viens no vācu uzraugiem sāka viņu aplūkot tuvāk. Un viņa pat uzsāka romānu ar jauku zēnu. Viņa sāka viņu barot un mācīt, kā iepriecināt dāmu.
  Tādējādi Seryozhka bija iespēja aizbēgt. Pa to laiku zēns ar pastiprinātu uzturu un ar lielu fizisko slodzi ieguva muskuļu masu.
  Un viņš pazina pieaugušas, diezgan skaistas sievietes mīlestību. Viņš tagad nejutās tik slikti. Mans ķermenis bija pieradis, tas gandrīz nenogura no satriecošā darba, un es gandrīz vairs netiku pātagu.
  Matrjona par Staļingradā sagūstīto zēnu sēroja vairāk nekā jebkurš cits. Patiešām liels zaudējums. Pazaudēt tik talantīgu bērnu. Un nav zināms, kas ir labāks: nāve vai līdzīga spīdzināšana!
  Matrjona atcerējās, kā viņa pati tika sista uz kailiem papēžiem ar gumijas nūjām NKVD. Lieki piebilst, ka tas nav īpaši patīkami. Un šie apsardzes darbinieki ir briesmoņi. Viņi savam priekam ar nūjām sita meitenes kailos papēžus. Atzinība viņiem īsti nav vajadzīga, jo viņi noķēra zemnieku sievieti ar kukurūzas vārpām.
  Un viens no viņiem pienesa meitenes zolei šķiltavas, un sarkanā liesma nolaizīja raupjo papēdi. Sāp, protams.
  Bet nacisti Serjožku pratināja daudz nežēlīgāk. Viņiem vajadzēja iegūt informāciju. Un viņi visu izmēģināja. Tiesa, viņi nebija kropli.
  Serjožka joprojām ir dzīva un sapņo par aizbēgšanu. Noskaņojumu sabojā ziņas par arvien jaunām fašistu uzvarām. Šoreiz Rietumos. Un ASV jau ir uz iznīcības robežas.
  Seryozhka saprot, ka, salauzuši ASV, nacisti pievērsīsies Maskavai, kas vēl nav ieņemta. Un tas ir pilns ar katastrofu Krievijai.
  Serjožka domāja, ka labāk būtu, ja viņa papēži būtu cepti ar cepeškrāsni, nevis nepārtraukti klausītos par Trešā Reiha uzvarām.
  Eh, fašistiem ir paveicies. Acīmredzot visi tumšie spēki ir viņu pusē.
  Seryozhka tvītoja:
  -Zini, dzimtene, es tevi tik ļoti mīlu,
  Visā Visumā nav neviena skaistāka par tevi...
  Krievijai netiks atņemts rublis,
  Būs miers un laime visām paaudzēm!
  Serjožka atcerējās, kā viņš cīnījās pirmajās dienās un nedēļās. Katras asinis un katra vēna nežēlīgi sāpēja, līdz zēns savelkās kopā. Izrādās, ka bērna ķermenis ir ļoti izturīgs un var izturēt vairāk svara nekā viņš pats.
  Serjožka zvērēja, ka izdzīvos, lai atriebtos nacistiem. Un ka viņu bēdīgi slavenā Jaunā kārtība tiks gāzta!
  Zēns, strādājot, atcerējās Kuprina stāstu: "Baltais pūdelis". Tur bija zēns, viņa vārdabrālis. Arī pusbadā viņš basām kājām gāja pa akmeņainajām takām. Bet, ja veselam puikam ir viegli basām kājām staigāt pa kalnu stāviem, tad vectēvam, kurš gāja kopā ar viņu, droši vien bija daudz grūtāk.
  Seryozhka reiz sapņoja. Kas notika nedaudz pēc brīža, kad cirka zēns atdeva nolaupīto pūdeli.
  Protams, viņi ar to neizvairījās. Kāda bagāta kundze piecēla policistus kājās. Un cirka mākslinieki tika pieķerti. Viņi mani ieslodzīja cietumā. Komandants pavēlēja:
  - Iedodiet šim pārim kārtīgu sitienu!
  Auskars un vectēvs to izģērba un uzlika uz estakādes. Viņi sāka sist ar pātagas. Vectēvs ievaidējās un klusēja. Serjožka, zobus sakodīdama, centās atturēt savus kliedzienus. Bet tas bija ļoti sāpīgi.
  Beidzot, kad viņa mugura pārvērtās asiņainā nekārtībā, vectēvs un zēns zaudēja samaņu.
  Serjožka nāca pie prāta no auksta ūdens spaiņa. Viņa mugura dega. Bija grūti pārvietoties. Un feldšere noliecās pie vectēva. Vīrietis pelēkajā halātā vienaldzīgi sacīja:
  - Vecais atliecās!
  Sīvais virsnieks skarbi pavēlēja:
  - Tātad apglabājiet viņu cietuma kapsētā. Un ielieciet kucēnu pagrabā, turiet viņu važās līdz tiesai!
  Viņi pacēla Serjožku aiz matiem un ieveda viņu kailu un piekautu pagalmā pie kalēja. Zēns bija ļoti nokaunējies un sāpināts. Viņš bija ielikts metālā. Viņi pat mani sadedzināja ar karstu gludekli. Serjožka cīnījās, lai vilktu smagās važas. Viņš bija ieslēgts kails, ar svītrām uz muguras, aukstā pagrabā. Tur čīkstēja žurkas un apkārt rāpoja nelietīgi radījumi. Tātad zēna mokas turpinājās.
  Sergejs bija nosalis, viņam pāris reizes uzskrēja žurka. Aizmigt bija pilnīgi neiespējami. Turklāt zēns netika pabarots, pat nedeva ūdeni. Acīmredzot virsnieks no saimnieces saņēmis īpašu kukuli, lai pēc iespējas nežēlīgāk pasniegtu cirka māksliniekiem mācību stundu.
  Serjožka bija ļoti izslāpusi, un zēns, lai būtu vieglāk, ar mēli pieskārās mitrajām sienām. Zēns vairākas stundas cieta no aukstuma un asinssūcēju sakodieniem, bet pēc tam zaudēja samaņu, zaudēja smagu miegu.
  Zēns tika pamodināts ar pātagas sitienu, un viņš tika ievilkts taisni gludekļos uz tiesu.
  Reiz pagalmā pēc aukstā pagraba Sergejs sajuta kādu svētlaimes līdzību. Viņam uzlija pāris spaiņus ūdens, aizskalojot netīrumus un asinssūcējus. Tad viņi man iedeva īsas bikses, lai segtu manu kaunu, un nodeva mani tiesā.
  Sergejs smagi kustējās un stipri kliboja. No viņa svītrainās muguras pilēja asinis.
  Tiesnesis izrādījās gados vecs vīrietis. Viņš uzmeta puisim nicinošu skatienu un jautāja par viņa vainu.
  Virsnieks klusi atbildēja:
  - Viņš nozaga grāfiem ļoti dārgu un tīršķirnes suni, plus vēl uzbruka sētniekam!
  Tiesnesis laiski jautāja:
  - Vai jums ir pase?
  Virsnieks negatīvi pakratīja galvu:
  - Nevar būt!
  Tiesnesis vienmuļi teica:
  - Es noteicu puisim, kā viņu sauc...
  Virsnieks pamudināja:
  - Sergejs, jūsu majestāte!
  Tiesnesis turpināja:
  - Zēns Serjožka, ieslodzīts cietuma tipa patversmē līdz pilngadības sasniegšanai. Un arī simts pātagas sitieniem! Publiski, cilvēku klātbūtnē! Lai tas tā būtu!
  Un tiesnesis sita ar koka ķivu!
  Virsnieks pasmaidīja un atzīmēja:
  - Mēs jau esam viņu nopēruši... Tomēr uz puiša pērienu, pirms pēriena?
  Tiesnesis pamāja:
  - Jā, rīt būs pēriens! Pa to laiku lai viņš sēž kamerā!
  Viņi iedūra puisim pakausī ar bajoneti, un apsargs kliedza:
  - Ej!
  Seryozhka bija jāvelk važās. Un vairākas jūdzes. Smagās ķēdes berza viņa rokas un kājas; tas bija grūti pēršanas novājinātam zēnam. Un zēns tik tikko spēja vilkties. Un tie viņu pamudināja un iedūra durkļos starp viņa lāpstiņām.
  Izsalcis, novārdzis, izslāpis zēns kaut kā nokļuva pilsētas cietumā. Tur viņu sagaidīja nedaudz pašapmierinātāk. Viņi noņēma važas, pēc tam atkal noņēma ūdeni un aizsūtīja mani noskūt galvu. Zēns jutās ļoti slikti. Mati tika noskūti ar asu skuvekli. Tas ir nepatīkami, manas galvas āda ir saskrāpēta. Skūjāmies bez ziepēm, zem auksta ūdens. Sāpīga procedūra. Tad zēns tika nogādāts cietumā. Tas smirdēja iekšā. Bet joprojām nav cietumā, nedaudz siltāks. Saimnieks pavēlēja: - Aizved viņu uz bērnistabu!
  Sergejs juta atvieglojumu. Un tas ir nedaudz jautrāk bez važām. Viņu iegrūda kamerā. Bija vesels ducis zēnu vecumā no desmit līdz piecpadsmit gadiem. Visiem bija griezti mati, lupatās, gandrīz visi bija basām kājām, izņemot vecāko, kurš bija ģērbies saplēstos zābakos.
  Vecākais paskatījās uz Sergeju. Tievs, bet drosmīgs zēns ar tikko noskutu galvu un griezumu. Tikai šortos. Kaulas pēdas no ilgstošas staigāšanas basām kājām, iedegusi āda, svaigas pēdas no važām.
  Zēns teica:
  -Tu esi zaglis?
  Serjožka godīgi atbildēja:
  - Nē! Es esmu cirka mākslinieks!
  Vecākais zēns, kurš izskatījās pēc čigāna, šņāca:
  - Tu vari staigāt uz rokām!
  Seryozha vienkārši atbildēja:
  - Var!
  Vecākais gurkstēja:
  - Tāpēc ej pastaigāties!
  Serjožka smagi nopūtās:
  - Esmu nogurusi un varu spert tikai dažus soļus!
  Čigāns iesaucās:
  - Izdari to!
  Zēns to paņēma un piecēlās rokās. Mana galva nedaudz reiba no bada, slāpēm, sitieniem un noguruma.
  Bet Sergejs atrada spēku paspiest roku un nikns veica salto.
  Čigāne apstiprinoši pamāja ar galvu un teica:
  - Sēdies ar mani!
  Serjožka apsēdās. Viņa kājas nokrita pēc ceļojuma smagās važās. Čigāne laipni pasmaidīja un izņēma maizes un speķa gabalu ar sīpoliem.
  Piedāvājumā:
  - Ēd!
  Sergejs nolaizīja lūpas un jautāja:
  - Un vēl ūdens!
  Čigāne pasmaidīja:
  - Ir ūdens! Dzer, ēd!
  Sergejs paņēma krūzi un iedzēra ūdeni. Tas bija silts un ne pārāk svaigs. Bet zēns alkatīgi izdzēra gandrīz visu kannu. Tad viņš ēda speķi, sīpolus un maizi.
  Jutos labāk. Čigāns jautāja:
  - Kāpēc tu atnāci šeit?
  Pārējie zēni sāka kliegt:
  - Jā, pastāsti mums!
  Seryozhka sāka stāstīt visu, kā tas ir. Zēni uzmanīgi klausījās un uzdeva jautājumus. Kad Seryozhka pabeidza, čigāns atzīmēja:
  - Jā, tie ir nežēlīgi cilvēki... Bet no cietuma patversmes var izbēgt.
  Serjožka paraustīja slaidos plecus un jautāja:
  - Kā tur ir?
  Čigāne viegli atbildēja:
  - Slikti! Viņi tos baro, lai viņi nenomirst no viena gada vecuma: maize, ūdens, pretīga putra. Jūs strādājat četrpadsmit stundas dienā. Viņi tevi sit pat tad, ja tu izskaties šķībi, katru nedēļu pērt. Nē, labāk tur neiet. Vienīgais sliktākais ir smagais darbs, un ne visur!
  Serjožka smagi nopūtās un piezīmēja:
  - Skrien prom? Tas ir iespējams! Vai tiešām ir iespējams aizbēgt?
  Čigāne paskatījās apkārt un atbildēja:
  - Šis ir cietums... Tas ir pilsētas cietums, un šeit ir grūti aizbēgt, ja vien nepienāk laimīga iespēja. Būs vieglāk izbēgt no pajumtes.
  Atskanēja klauvēšana, cietumā tika dalīts ēdiens. Tā bija nepietiekami vārīta putra un novecojusi maize. Sergejs vēl nebija zaudējis apetīti un ēda bezgaršīgo cietuma devu. Ēdām pie kopīga galda.
  Tad puiši sēdēja stūros. Vecākie kāpa uz salmiem un spēlēja kārtis šelbaniem un fofāniem. Tad Seryozhka parādīja vairākus trikus ar kartēm, kas bērnus uzjautrināja. Pēc tam jaunie ieslodzītie devās gulēt.
  Uz priekšu Serjožku gaidīja tikai pēriens. Gulēt uz salmiem bija gandrīz ērti, ņemot vērā, ka zēns bieži nakšņoja brīvā dabā, un aukstumā, tad kamerā bija gandrīz ērti. Puiši dzīvoja kopā, un nebija neviena, kas tiktu iebiedēts.
  Un tas, kas Sergeju sagaidīja no rīta, nebija priecīga pamošanās. Simt sitienu pātagas nav joks, īpaši publiski.
  Zēns atkal tika pieķēdēts. Un viņi mani aizveda uz laukumu. Viņi pērti ne tikai viņu, bet arī trīs zēnus.
  Cilvēki pulcējās. Kuru ieveda, kurš gribēja paskatīties uz amizanto skatienu.
  Pirmais, kurš saņēma pērienu, bija apmēram četrpadsmit gadus vecs zēns. Viņi norāva viņam lupatas un nolika tās uz estakādes. Rokas un kājas nostiprinātas. Un bende militārajā formā izņēma ūdenī samērcētu apli un pacēla to gaisā. Uz kastes izliktais zēns trīcēja.
  Bende noskūpstīja sevi, un vēstnesis paziņoja:
  - Divdesmit pieci pātagas sitieni!
  Sitiens krita pa puiša iedegušo muguru. Jau no pirmās pātagas pārplīsa āda un tecēja asinis. Viņi pērti zēnu pie sirdsapziņas. Uz ādas parādās sarkanas svītras, kas pēc tam kļūst cietas. Zēns neizturēja un kliedza, kliedza neķītrības un raustījās. Pie pēdējā sitiena zēns zaudēja samaņu.
  Pūlis uzgavilēja un cilvēki norādīja. Un viņi draudēja pievienot vēl.
  Tad pienāca kārta Serjožai. Zēns bija ģērbies tikai šortos, un arī tos viņi norāva. Ir apkaunojoši būt pilnīgi kailam; pūlī ir daudz sieviešu un meiteņu.
  Viņi norāda ar pirkstiem. Un viņi rada troksni.
  Seryozhka basās kājas bija piestiprinātas pie cilpām, un viņa rokas bija sasietas ar virvēm, lai zēns nenolektu un neaizmuktu.
  Bende paņēma savās rokās pātagu un atkal pavicināja gaisu. Vēstnesis paziņoja:
  - Ieslodzītais Sergejs saņem simts sitienus pa muguru ar pātagu! Un vēl divdesmit pieci sitieni ar kociņu pa papēžiem.
  Spīdzinātājs paņēma smagu nūju, nosvēra to rokā un sacīja:
  - Vispirms uz papēžiem, pretējā gadījumā pēc pēriena viņš neko nejutīs.
  Serjožka drosmīgi sakoda zobus, bija gatavs visu stoiski izturēt.
  Bende izdarīja savu pirmo sitienu. Zēns juta, ka no viņa kailā papēža līdz pakausim pāriet uguns vārpsta. Viņa rīklē izplūda kliedziens, taču zēnam izdevās sevi savaldīt.
  Otrais sitiens pa puiša raupjo, kaļķakmens pēdu bija vēl sāpīgāks. Sergejs smagi izelpoja, no acīm neviļus saskrēja asaras.
  Bende sita trešo reizi, it kā nositot iekšējos orgānus.
  Zēns smagi elpoja. Viņš pilēja no sviedriem. Un atkal nāca sitiens. Bende sita profesionāli, bez dusmām un dusmām un apdomīgi. Sergejs nolēma izturēt ar visu savu spēku. Vajag noturēties un viņš turēsies. Nekādas vaidēšanas, nekādas kliegšanas.
  Zēnam nācās basām kājām staigāt pa sniegu, gulēt aukstumā un veikt ļoti sāpīgus vingrošanas vingrinājumus. Un viņš varēja izturēt mežonīgus sitienus, aizturot savus kliedzienus.
  Bende sita uzmanīgi, lai upuris nenoģībtu. Kad viņš pabeidza, zēna zoles bija pietūkušas un zilas.
  Tad sākās pats svarīgākais, pēršana pa muguru. Lai zēnu nenopērtu līdz nāvei, spīdzinātājs viņu sita aprēķināti, izmērīgi, sitienus sadalot pa visu zēna muguras un sēžamvietas ādu.
  Pēc papēžiem sāpes jau tika uztvertas kā apslāpētas. Sitieni sekoja veciem griezumiem.
  Lai novērstu prātu no sāpēm, atcerējās Serjožka. Būdama cirka izpildītāja, Nataša viņam iemācīja dažādus trikus. Šī bija jauna sieviete, profesionālis. Kādu laiku, zaudējusi darbu, viņa tusējās ar ērģeļu dzirnaviņām un puisi. Bet tad viens no bagātajiem vīriešiem iemīlēja skaistu un slaidu sievieti. Viņš paņēma viņu par savu kalponi, un zēns un viņa vectēvs palika vieni. Un tas padarīja to vēl sliktāku. Viņiem abiem tika dots daudz mazāk, un viņi nelabprāt tos ielaida. Nataša bija skaista, ar meitenes vidukli un patīkamu seju. Viņa staigāja kā Seryozhka, basām kājām līdz salnām un sēdēja uz horizontālajiem spraugām.
  Viņa iemācīja zēnam daudzus trikus.
  Žēl, ka nācās no viņas šķirties. Bet viņai ir sava dzīve, un viņai un viņas vectēvam ir sava.
  Un tagad viņš ir zaudējis gan savu vectēvu, gan pūdeli. Un priekšā ir cietuma patversme. Kur tas ir ļoti biedējoši.
  Puika neviļus raudāja... Un pie pēdējā, simtā sitiena viņš nomira...
  Tāda ir Serjoža vīzija. Ne pārāk jautri. Jā, zēnu un viņa vectēvu gaidīja skumjš liktenis. Nav brīnums, ka Kuprina stāsts izrādījās īss.
  Nu puika atbrīvoja pūdeli un ko tālāk? Un kā tad ar bēgšanu?!
  Serjožka dzirdēja vācu uzraugu viņu saucam. Viņa ir liela un vēl jauna. Un tagad tas sāksies... Puisis sevī jūt, ka viņam gan riebjas, gan viņš to vēlas. Jauna cilvēka instinkts un padomju pioniera gods. Tas viss cīnās viņā.
  Un piecinieks turpina cīņu Čikāgā. Viņi ir skaisti, un ļoti jautri un jautri. Diemžēl karā sirdis kļūst skarbas. Cik mīlētāju četri jau ir miruši?
  Bet meitenes nezaudē drosmi un smejas, kad nākamais pretinieks dodas pie saviem senčiem.
  Alenka smaidot saka:
  - Ak, karš... tu esi tikai mūsu pašu māte! Mēs uzvarējām visus un turpināsim uzvarēt, es tam ticu!
  Alla dusmās dziedāja:
  - Un cīņa atkal turpinās,
  Un mana sirds jūtas nemierīga manās krūtīs...
  Un Ļeņins ir tik jauns,
  Un jaunais oktobris ir priekšā!
  Marija dziedāja savādāk:
  - Mums ir jāapņemas apvienoties vienā plūsmā,
  Virzi savu sirdi, prātu un jūtas uz Jēzu...
  Lai lielais Dievs palīdzētu mums tikt glābtiem,
  Un mūžīgi mūžos, slavēsim To Kungu!
  Meitene ar pienenes krāsas matiem deva pagriezienu. Un viņa pasmaidīja, jutās laimīga. Kāpēc viņiem neizdodas komponēt. Un notriekt Krievijas pretiniekus.
  Pat ja tas atrodas ASV teritorijā. Un meitenēm ir ļoti jautri.
  Aļonuška izdvesa un teica:
  - Mūsu ielā būs svētki - Uzvaras diena!
  Alla apstiprināja:
  - Jā, tā noteikti būs!
  Tikmēr angļu tanka apkalpe cīnījās uz Gēringa 4. Džeina, Gringeta, Matilda, Malānija - skaists četrinieks, meitenes no Foggy Albion cīnījās ar amerikānietēm. Pēc Atlantas krišanas ievērojama daļa ASV jau atradās vācu okupācijā. Amerikāņi mēģināja atspēlēties, taču viņiem neveicās vislabāk.
  Fritz kara mašīna virzījās no dienvidiem uz ziemeļiem. Četras angļu meitenes cīnījās tikai bikini, sēžot jaudīgā bruņu tankā.
  Gringeta, iekļuvusi Šermaņa bruņās, ar platu smaidu uz lūpām čivināja:
  - Visā pasaulē ir daudz melu! Bet karotāji dara patiesību!
  Džeina ar platu smaidu nomurmināja:
  - Spēcīgs politiķis ir dzimis cīņai,
  Bailes ir vājums, un tāpēc tas, kurš baidās, jau ir uzvarēts!
  Malanya atzīmēja:
  - Mēs tagad sagrausim jeņķus! Jo spēks ir aiz muguras!
  Matilda ar sajūsmu dziedāja:
  - Ragana, ragana, ragana - ļaunie gari! Un no kurienes radās ragana!
  Gringeta atbildēja ar atbalstu impulsam:
  - Ragana, ragana, ragana - tev jābūt skaistai! Un mani valdzina šis skaistums!
  Džeina krata ar basu kāju savam partnerim:
  - Arī lesbietes ir grēks!
  Gringeta ar nopūtu atzīmēja:
  - Bet tīrs, gluds, sievietes ķermenis ir daudz jaukāks par spalvainiem, smirdošiem vīriešiem!
  Malānija iesmējās un atzīmēja:
  - Patiešām, sievietes ķermenis ir daudz patīkamāks! Tas ir nenoliedzams fakts! Un vispār mēs esam kā šokolāde!
  Gringeta ar mērķtiecīgu sitienu sasita Peršingu un ar prieku dziedāja:
  - Es esmu šokolādes zaķis, esmu sirsnīgs bastards un simtprocentīgi mīļš... Ho, ho, ho! Es mīlu skaistus vīriešus, un man nepatīk dupši, es viņus ielieku stūrē... Ho, ho, ho!
  Piesitot plikajām, noslīpētajām kājām, Malānija dziedāja:
  - Meitenes ir dažādas... Zilas, baltas, sarkanas... Un visiem gribas vienādi griezties uz kociņa!
  Džeina iesmējās un apstiprinoši pamāja ar galvu.
  - Jā, sekss ir lielisks! Ēdīsim vairāk un foršāk!
  Gringeta vēlreiz izšāva uz Šermani un atzīmēja:
  - Čērčils, ko lai saka, iekārto mūs... Un tagad mēs esam Vācijas pakļautībā!
  Džeina agresīvi nošņukstēja atbildē, atsitot vienu no saviem kailajiem, iedegušajiem ceļgaliem pret otru:
  - Ļaujiet viņam pasmaidīt savu kroni,
  Britu lauva gaudos!
  Tēvzemi nevajadzētu iekarot,
  Mūsu Čērčils ir foršākais!
  Un meitenes sasita galvas kopā, un viņām no acīm krita dzirksteles. Tās meitenes ir tik foršas un jaukas...
  Angļu un tajā pašā laikā vācu tanks, tas ir nedaudz zemāks par bruņām par E-50 un ir nedaudz smagāks, bet lielgabals ir tāds pats. Karotāji šajā jautājumā nav īpaši sarežģīti. Viņi ir tik skaisti un mīļi!
  Džeina ir asprātīga meitene līdz galējībai. Un šādi izpaužas agresīva izpausme.
  Gringeta pat dziedāja ar smīnu:
  - Mēs esam savas dzimtās zemes karotāji un meitas!
  Meitenes bija ļoti apmierinātas. Rēķini krājās. Šeit ir jauki, nav tik karsts kā Kubā. Nacisti pie Amerikas Savienoto Valstu krastiem iekaroja nenogremdējamu lidmašīnu bāzes kuģi. Kārtējo reizi Trešā Reiha militārā mašīna izrādījās ideāla un apstrādāta atbilstoši augstākajiem standartiem.
  Un tā zobrati griezās ļoti efektīvi.
  Nežēlības, nežēlības, progresīvu tehnoloģiju, totalitārisma, disciplīnas un pasaules labāko zinātnieku kombinācija deva izcilus rezultātus.
  Notriekusi Gringetu un sasitusi "Raganu", viņa atzīmēja:
  - Tomēr mums nav tāda līmeņa organizācijas kā vāciešiem. Un sapuvusi demokrātija traucē efektīvai pārvaldībai!
  Džeina nokasīja savu pliku papēdi uz pedāļa un piekrita:
  - Demokrātija patiešām ir vairāk vājums nekā spēks! Diemžēl mēs no tā noteikti ciešam!
  Gringueta nikni piezīmēja:
  - Nu pie velna šņukstēšana! Jo lielākas ciešanas, jo lielāka dāvana!
  Un zemnieku karavīrs nosūtīja čaulu pašā briesmīgā Vašingtonas tanka centrā. Un taranēja bīstamu automašīnu.
  Angļu sievietes jutās pārliecinātas. Džeina mīlējās ar lielu vācieti un ļoti izklaidējās. Jā, sekss ir lielisks. Un es viņu gribu atkal un atkal un ar dažādiem vīriešiem. Šī ir tāda ieslēgšanās.
  Bet Gringueta mīlējās ar vienu zēnu. Turklāt šķiet, ka viņš ir japānis, bet blonds un ļoti muskuļots.
  Tik skaists puika. Viņa vārds nav zināms, bet viņa segvārds ir Karass. Un viņš pieder pie nindzju kastas. Elitārais karavīrs, kuram bija svarīga loma Midvejas kaujas laikā. Un īsts spartietis.
  Džeina apskauda Gringetu, kurai izdevās uzņemt šādu varoni. Karpa sevi pierādīja arī cīņās ar amerikāņiem un krieviem. Bīstams puisis. Bet viņš ir šausmīgi skaists, un viņa muskuļi ir tik izteikti, kā viļņi uz ūdens.
  Eh, būtu jauki pieskarties tādam ķermenim ar sārtinātajiem sprauslām un berzēt.
  Un Karass patiesībā tika atzīmēts ar daudziem varoņdarbiem, šeit ir viena no epizodēm;
  Taču japāņi virzījās uz priekšu, tomēr samurajiem izdevās gūt pārsvaru, arī pateicoties taktiskajam pārsteigumam. Varbūt padomju komandieri izrādījās pārāk pašpārliecināti, acīmredzot nenovērtējot ienaidnieku. Bet ienaidnieks nepavisam nav vienkāršs. Un daudzi kājniekos.
  Bet visbīstamākais japāņu ierocis: nindzja. Un tā karavīru meiteņu, burvīgu japāņu sieviešu atdalījums kopā ar zēnu Karasu iekļuva Krievijas plašumos. Pirmā drosmīgā nindzju darbība bija uzbrukums Transsibīrijas dzelzceļam. Viņiem izdevās iznīcināt ievērojamu daļu no dzelzceļa sliežu ceļa un uzspridzināt vairākus vilcienus, kas veda padomju karaspēku. Šīs nindzjas ir ļoti pārdrošas, tās spēj rāpot pa sienām, veikt hipnozi, lēkt no liela augstuma un pārvietoties daudz ātrāk nekā parastie mirstīgie.
  Kuram gan būtu aizdomas par nekaitīgu čigānu nometni: pasaules labāko karotāju vienība. Un nindzjas spēj pārveidoties uzreiz. Un radīt īstus brīnumus.
  Bet divām meitenēm, viena no viņām, neskatoties uz japāņu izcelsmi, ir dabiska blondīne, otra ir rudmate, tika uzdots nolaupīt Žukovu.
  Staļins diezgan loģiski iecēla armijas ģenerāli ar Khalkhin Gol pieredzi par austrumu frontes virspavēlnieku. Taču nindzja, kā vienmēr, ir modra un cenšas pārņemt iniciatīvu.
  Meitenes bradāja pa akmeņaino ceļu, ģērbušās pieticīgās zemnieku kleitās, neapgrūtinot kājas ar apaviem. Viņas ir skaistas, un nevienam nebūs aizdomas, ka tās ir japāņi, jo meiteņu sejas vaibsti ir gandrīz eiropeiski. Un viņas sejas vaibsti ir maigi, mīļi un pat gandrīz bērnišķīgi naivi. Zem kalikonkleitām nav redzami sievietēm pārāk attīstīti muskuļi, pie smaga darba pieradušām zemniecēm raksturīgi nedaudz plati pleci, kā arī nedaudz rupjas rokas ar spēcīgu kaklu. Meitenes nes labības maisus un dzied tīrā krievu valodā;
  Lauki, jūras, visa krievu zeme,
  Man patīk brīnišķīgie Tēvzemes plašumi...
  Dzimtenes tautas ir viena ģimene,
  Kā kalni mirdz sudrabā!
  
  Es esmu meitene, kas staigā basām kājām
  Kopš siltās Krievijas zemes...
  Un, ja vajadzēs, es tev sitīšu ar dūri,
  Zāle bija nokaisīta ar gaismu kā pērles!
  
  Es smagi strādāju laukā, ziniet,
  Kustības man tagad sagādā prieku...
  Es zinu, ka Lada ir tuvi radinieki,
  Un mums ir drosmīgi jācīnās par dieviem!
  
  Cik labi ir uzkāpt uz oļiem,
  Asā zole patīkami kutina...
  Daba dod augstu pieci,
  Un iedomājieties, ka viss pasaulē ir milzīgs!
  
  Mēs tur nokļūsim, drīz sasniegsim Maskavu, es ticu.
  Apskatīsim arī Ļeņingradas ēkas...
  Un, ja jums pat nav rubļa, diemžēl,
  Tad jau sviedros jānopelna!
  Meitenes dziedāja tik labi, ka zēns Troška, kurš skrēja viņām pakaļ, klausījās un pielēca viņām klāt.
  Plaukstot plaukstas, jaunais pionieris sacīja:
  - Jūs dziedat tik brīnišķīgi... Vai varat dziedāt starptautiski?
  Nindzju meitenes dziedāja unisonā:
  - Celies augšā, apzīmēts ar lāstu...
  Visa pasaule ir izsalkusi un vergi!
  Mūsu sašutušais prāts vārās,
  Gatavs cīnīties līdz nāvei!
  Zēns sāka dziedāt viņiem līdzi, nedaudz lēkādams augšā un lejā. Rudmatainā nindzju meitene nespēja pretoties un veikli ar pirkstiem satvēra spārna kājas. Viņa aizdomīgi paskatījās uz zēnu, bet viņš, šķiet, neko nemanīja. Parasts pionieris īsās biksēs, tumšs no iedeguma, mati balināti kā kvieši. Maz ticams, ka tas ir Krievijas izlūkdienesta virsnieks. Patiesība uzvedas aizdomīgi nevērīgi. Bet karš un japāņi virzās uz priekšu. Vai viņa jautrā izlikšanās nav?
  Un sarkanmatainais zvērs ar smalku rokas kustību pieskārās pioniera apgrieztajai galvai. Puika nokrita, paceļot putekļiem pelēkos papēžus uz augšu, pāris reizes raustījās un apklusa. Trieciena pēdas nebija palikušas. Likās, ka pionieris vienkārši būtu zaudējis samaņu.
  Baltā nindzja meitene šaubīgi, viņa bija nedaudz maigāka rakstura, jautāja:
  - Kāpēc jūs darāt to? Nabaga zēns varētu būt tīrs.
  Sarkanmate skarbi atbildēja:
  - Tu nedrīksti riskēt! Atcerieties mūsu nindzjas kodu: viss, kas ved uz uzvaru, ir brīnišķīgs, lai pārņemtu ienaidnieku, bet līdzekļi neskaitās!
  Blondīne pamāja ar galvu:
  "Un Hirohito teica: nevilcinieties izmantot vardarbību."
  Sarkanais velns piebilda:
  - Turklāt neatkarīgi no tā, kas ir jūsu priekšā: meitene vai zēns! Tik cietsirdība, nežēlība un vēlreiz cietsirdība - tautas cementēšana!
  Un karotājs uzlēca, nogāzdams vārnu. Šī burve braši griež kājas.
  Nindzjas daudz mācās. Zīdaiņa vecumā bumbiņas tiek mētātas vai grūstas, lai iemācītu viņai cīnīties un saglabāt līdzsvaru. Meitenes spēj lielā ātrumā mesties pa purvu un ar savām graciozajām kājām kaisīt ogles vai dejot uz karsta gludekļa. Karotāji patiesībā ir skaista spēka iemiesojums, taču viņi rīkojās ļoti zemiski. Patiešām, kas var būt pretīgāks par neaizsargāta bērna nogalināšanu, tikai pamatojoties uz neskaidrām aizdomām, ka tas varētu informēt padomju pavēlniecību.
  Bet nindzja savā mentalitātē: tā pirmām kārtām ir slepkava. Kamēr vēl ir zēns vai meitene, nindzju cīnītājam ar kailām rokām jānogalina tīģeris vai vilks. Un iniciācijas brīdī nindzja iziet cauri veselam labirintam ar lamatām, simulatoriem, šķēpiem, lej izkausētu svinu un daudzām radībām. Pat būdami mazi bērni, šīs meitenes cīnījās ar zēniem ar zobiem un nagiem. Un ne tikai ar dūrēm, bet arī ar ieročiem.
  Ar īpašu slepeno dziru palīdzību nindzjas spēja sadziedēt brūces tā, ka nepalika pat rētas. Tāpēc pēc skatīšanās nevar saprast, ka šīm meitenēm sparinga laikā tika nogriezta puse sejas vai nogriezti pirksti vai pat rokas. Nindzjām bija brīnišķīgas atveseļošanās metodes. Pateicoties viņiem, pirmais Krievijas-Japānas karš beidzās ar Japānas uzvaru.
  Un nu jau skaistie Terminatori tuvojās speciālajam pulkam, kura ielenkumā atradās Tālo Austrumu īpašā apgabala štābs.
  Karavīri meitenes sveica ar sveicieniem. Atbildot uz to, viņi lika viņiem pasmaidīt. Arī karotājiem bija spēcīgs ierosinājums. Vilks Mesings būtu nožņaudzis sevi no skaudības, ja zinātu, uz ko spēj nindzjas.
  Blondīne karotājs, kuru sauca Ni San, pielēca pie īpašās nodaļas virsnieka, kurš viņus aizdomīgi izmeklēja. Un dedzīgi noskūpstīja aizsargu pulkvedi uz lūpām.
  Viņš atslāba un smaidīja, būdams:
  - Ko tu gribi?
  Blondīne terminators atbildēja:
  - Mums ir steidzams ziņojums Georgijam Konstantinovičam... Jūs gribat mūs nekavējoties nogādāt pie viņa.
  Ni San skūpsta laikā nospieda miega artēriju, vājinot viņas gribu. Tagad smadzenēs uzreiz ir izveidojusies ziņojuma zona. Pulkvedis sacīja, smaidīdams:
  - Viņiem ir steidzams ziņojums ģenerālim. Es tos nogādāšu Žukovam.
  Rudmatainais velns Nu San (abas meitenes ir māsas, bet ar dažādiem tēviem!) iekūca:
  -Jūs labi kalpojat ģenerālim. Par to jūs gaida balva!
  Meitenes sekoja pulkvedim. Viņš gāja uz priekšu kā lelle, kuru vadīja lelle. Ni Sana izdarīja žestu, un jaunais karavīrs nokrita viņas priekšā uz ceļiem. Ir labi baudīt spēku. Nju Sema atkārtoja māsas kustību, un jauneklis noskūpstīja viņas kāju, kas bija tīra, neskatoties uz to, ka nostaigāja divdesmit jūdzes basām kājām pa akmeņaino ceļu.
  Tomēr tas ir tas, ko viņš gribēja, nindzju meitenes ir ļoti skaistas. Viņu slepenajai organizācijai pat bija noslēpums uzlabot savu izskatu un mainīt sejas vaibstus. Tāpēc japāņu sievietes ir tik līdzīgas ļoti skaistām slāvu sievietēm ar nevainīgām sejām.
  Ēka, kurā atradās Žukovs: sens mongoļu celtais cietoksnis ar ļoti biezām sienām. Protams, Georgijs Konstantinovičs rūpējās par savu drošību.
  Tikai tad, kad pa taku iet briesmoņu meitenes un viņu priekšā stāv karavīri, diemžēl ir jēga no šādas aizsardzības. Pats cietoksnis kā arhitektūras piemineklis rada zināmu interesi. Un no tā izspiest iesakņojušos karaspēku nebūs viegli.
  Pulkvedis ved meitenes taisni pie armijas ģenerāļa. Un kaut kā visi viņu palaiž garām bez lielām diskusijām. Tikai pie pašas ieejas kabinetā sekretāre un divi lieli puiši bloķēja ceļu un pieprasīja dokumentus. Abi karotāji, skatoties ar savām naivajām un pēkšņi eļļainajām acīm, čivināja:
  - Jūs esat ļoti skaisti puiši, bet jums trūkst sievišķīgas pieķeršanās!
  Lieli puiši parasti ir seksuāli noraizējušies, un jo spēcīgāki muskuļi, jo lielāka viņiem ir vēlme mīlēties un testosterona līmenis asinīs. Un meitenes uzreiz iedzīvojās savā apziņā un ieviesa savās galvās fiksētas idejas. Turklāt, ja jūs izdarīsiet spiedienu uz kaklu, tad pat visizturīgākais pret hipnozi zaudēs gribasspēku un padosies suģestijas ietekmei.
  Lielie puiši mīkstinājās, es, sekretāre, no rudmates dabūju papēdi zodā, un apsēdos ar lauztu kaklu. Acīmredzot Nu San nolēma nestāvēt uz ceremoniju, bet atrisināt problēmu pēc iespējas vienkāršāk.
  Pilotu kabīnē atradās Žukovs un viņa astoņi ģenerāļi. Mēs pārrunājām pašreizējo situāciju. Bet tas izrādījās smags. Pirmajā ešelonā vien četri miljoni labi apmācītu un drosmīgu japāņu kājnieku virzījās uz priekšu. Un japāņi prasmīgi izmantoja savu skaitlisko pārsvaru. Uzlecošās saules zemes tanku flote ir diezgan vāja, taču PSRS ir arī labākie tanki Rietumos, īpaši KV un T-34, taču šeit pārsvarā paliek atkritumi.
  Staļins jau bija aizvācis dažas kaujas gatavākās vienības no Tālajiem Austrumiem, pārvedot tās uz Rietumiem. Un neitralitātes līgums ar Japānu mazināja pavēlniecības modrību. Kādu iemeslu dēļ Staļins ignorēja visus ziņojumus par gaidāmo Japānas agresiju. Un rezultāts bija frontes sabrukums pašās pirmajās kauju dienās. Vladivostoka jau ir ielenkta, un Primorje ir pazaudēta, Habarovska un Ulanbatora tiek paņemti kustībā.
  Par laimi, dziļā Amūras upe palēnināja samuraju vienību virzību uz priekšu. Bet japāņi izstrādāja ofensīvu, apejot Amūru caur Mongoliju. Viņiem izdevās uzbrukt no Mandžūrijas pilsētas puses, ieņemot pierobežas ciematu, apejot arī Amūru un šoreiz Mongoliju. Tādējādi tika radīta kritiska situācija. Lai situāciju labotu, tagad bija nepieciešams izņemt daļu spēku no rietumu virziena un steigā pārsūtīt uz Tālajiem Austrumiem. Un tas prasīja laiku.
  Acīmredzot japāņi rēķinājās ar padomju sakaru apjomu un spēju izmantot sauszemes armiju. Galu galā pašas Japānas iedzīvotāju skaits pārsniedza simts miljonus cilvēku, neskaitot kolonijas Ķīnā un Korejā. Tātad viņi varētu izveidot sauszemes armiju, kas ir salīdzināma ar PSRS vai ar Trešā Reiha spējām.
  Atriebības slāpes Khalkhin Gol dominēja Uzlecošās saules zemes noskaņās. Un nekas nevēlējās kompromisu PSRS attiecību jautājumos.
  Turklāt Hirohito cerēja, ka Hitlers izmantos šo mirkli un atsāks savu pretboļševistisko kampaņu, kuru pārtrauca karš ar Lielbritāniju. Un ko PSRS panāks?
  Fīrers, protams, ienīda komunistus, taču šajā situācijā viņš uzskatīja par svarīgāku sev atraisīties no Lielbritānijas un izvairīties no kara divās frontēs. Vāciešu panākumi Lībijā, kur krita Tolbuks, bāzes iznīcināšana Maltā un ofensīva Ēģiptē deva iespēju, ka Lielbritānija tiks ātri pabeigta un Leo tiks pieradināts pie miera. Un tad no rietumiem pārvietosies spēcīgas Vērmahta bruņotās ordas.
  Samuraji paļaujas uz to, kā arī uz savu drosmi un spēcīgo aviāciju, lielu un pieredzējušu floti.
  Tagad gan Žukovam, gan Staļinam ir grūtības. Vai nav bīstami izvest karaspēku no rietumiem un pārvietot tos uz austrumiem? Varbūt pagaidi šo. Vai šāda Hitlera spēku vājināšanās neprovocētu? No otras puses, Japānas panākumi krautiem var kļūt par vēl lielāku vilinājumu un provokāciju.
  Nindzju meitenes jebkurā gadījumā ir spēcīgs arguments jebkurā karā. Un tagad, pieklājīgi paklanoties, viņi ieiet kabinetā, kur sēž ģenerāļi un mīļi saka:
  - Kuram no jums vajag svaigu pienu?
  Žukovs izbrīnā izšķīlās un teica:
  -Kur tu dabūji tādas skaistules?
  Rudmatainais velns melodiski dziedāja ar vietējo Sibīrijas akcentu:
  - Laipnais, gudrais Staļins mūs aicinās kaujā, un sirds vietā būs ugunīgs dzinējs!
  Blondīne terminators apstiprināja:
  - Augstāk un augstāk un augstāk... Tiecies pēc mūsu putnu lidojuma! Un katrs dzenskrūve elpo - mūsu robežu klusums!
  Sarkanmatainā skaistule kustējās graciozi un ātri, viņas kustības bija grūti uztveramas vienkāršam mirstīgajam. Sekoja tradicionālais nāves skūpsts. Un Žukovs peldēja juteklīgos sapņos. Sekoja milzīgā armijas ģenerāļa pavēle:
  - Un tagad, kungi, visi džipā, un mēs apspriedīsim militāros plānus dabas klēpī.
  Ģenerālpulkvedis Sterns, kura nopelni uzvarā pār japāņiem Mandžūrijā nebija mazāki par Žukova nopelniem, mēģināja iebilst:
  - Bet tas nav tik ērti...
  Blondais velns noskūpstīja Sternu uz lūpām, nospiežot uz nervu galu, sakot:
  - Nē, mana dārgā... Tu gribi ar mani mīlēties, vai ne?
  Sterns izspieda:
  - Jā, protams, jā!
  Sarkanmatainais velns piemiedza pārējiem:
  - Un jūs, puiši? Galu galā, atzīstiet, visvairāk jūs vēlaties doties dabas klēpī ar meitenēm un bārbekjū. Tāpēc pasteidzamies, kamēr ir gaišs un skaidrs!
  Protams, ne viens vien vīrietis nespēja pretoties tik vilinošam piedāvājumam. Par hipnozi nemaz nerunājot. Un nindzju hipnoze ir ļoti spēcīga, gluži kā ūdeņraža bumba. Viņš pat notiek bez vārdiem. Kad tevi iemidzina, ieejot varenā Usūrijas tīģera vai savvaļas polārlāča būrī bez ieroča. Un, protams, cilvēks.
  Nindzjas ir ļoti spēcīgas, un viņiem ir vienādas tiesības: sieviešu ir pat nedaudz vairāk nekā vīriešu, lai starp tēviņiem nenotiktu slaktiņš.
  Ģenerāļi nemaz neizskatās pēc inhibētiem zombijiem. Viņi plati smaida un ir ļoti gandarīti par gaidāmo uzdzīvi. Galu galā viņus sagaida pasaules labāko sieviešu glāsti.
  Un viņi pat atnesa orķestri dabas klēpī, lai būtu jautrāk. Tāpēc vieniem ir karš, bet citiem prieks. Tikai prieks karā, kā likums, ir iluzors. Žukovs, kurš pārdzīvoja gan pilsoņu karu, gan Pirmo pasaules karu, to saprata kā neviens cits. Tas ir sava veida maldīgs priekšstats par izmisīgo laupīšanas un pulku prostitūtu prieku. Bet cik tas viss ir pievilcīgi.
  Un Sarkanais zvērs samīļo Žukovu. Viņa parasti ir iekāre pēc dabas un ļoti mīl vīriešus. Nu kā var atteikties mīlēties ar tā laika slavenāko krievu komandieri. Nē, viņa nekad sev to nepiedos. Un blondais terminators strēmelēja Sternu. Šī ģenerāļa galvā ir ļoti liela atlīdzība, tāpēc jums nevajadzētu palaist garām iespēju vismaz nedaudz izklaidēties ar viņu. Galu galā ir tik aizraujoši iesaistīties Erosā ar briesmoni.
  Un tas, ka viņus pavada vesela konvoja kompānija, ir sīkums. Karavīri dzers saindētu vīnu no mucas un nekad nepamodīsies.
  Sarkanmate kopā ar Žukovu jau paņēmusi glāzi un dzied:
  - Un cīņa atkal turpinās,
  Un mana sirds jūtas nemierīga manās krūtīs!
  Un Ļeņins ir tik jauns,
  Un jaunais oktobris ir priekšā!
  Un Lenija ir tik jauna,
  Un jaunais oktobris ir priekšā!
  Rudmatainā meitene ļoti teatrāli ar kailajiem pirkstiem aizdedzināja sērkociņu un sāka aizdedzināt cigareti, izmantojot savu kailo un iedegušo kāju. Tas izskatījās skaisti un neparasti. Ģenerāļi unisonā čīkstēja un skatījās ar visām acīm. Un karotāji šūpojās un mētājās ar aizdedzinātu cigāru no basas kājas uz pēdu. Tāpat kā visi īstie sportisti, viņi neizturēja tabaku.
  Bet ar cigareti ir viegli spēlēties...
  Un uzlieciet aizdedzinātu cigāru uz sava kailā, apaļā papēža, kas nebaidās no karstām oglēm.
  Piknika vieta tika izvēlēta ar mīlestību. Skaisti skati no kalniem, jauki un saulains, blakus tīrs strauts. Tāpēc paņēmām līdzi pāris cūkas, lai varam pabaudīt cūkgaļu. Atklāti sakot, meitenes jūtas labi, ļaujas vīrieša rokām un pat bauda no tā. Kopumā karotājus raksturo agresivitāte seksā un dzīvē.
  Viņi pat sāka dungot mazas romances.
  Nav nekā skaistāka par mīlestību
  Viņa ir kā Saule, kas spoži spīd cilvēkiem...
  Dažreiz viņi balstās uz asinīm,
  Un viņi mirst mokās, pat bērni!
  
  Liktenis reizēm valda tik nežēlīgi,
  Kad ļaunais briesmonis sīvi uzvar...
  Lai nežēlīgais Dievs ir žēlsirdīgs,
  Ziniet, ka mīlētājus viņš izglābj no elles!
  
  Es ticu, ka pasaulē viss būs labi,
  Un cilvēki kā bulta lidos uz Marsu...
  Lai gan Visums ir ļoti grūts,
  Bet iemācieties tērzēt, ticiet man, tas ir lieliski!
  
  Es ticu, ka tāda būs mūsu pasaule,
  Mēs celsim komunismu, jokodamies un mīļi!
  Galu galā Staļins ir mans elks, ticiet man,
  Tas liks soļot draudzīgā sastāvā!
  
  Krievijā katrs bruņinieks ir milzis,
  Pat ja viņš valkā pionieru kaklasaiti...
  Ticiet man, mums Tas Kungs vienmēr ir viens,
  Un sātana smīns ir šausmīgi brutāls!
  
  Ak, mana svētā dzimtene,
  Es tevi ļoti mīlu ar savu dvēseli!
  Cilvēki man ir brīnišķīga ģimene,
  Lai Visvarenais dara mūs visvarenus!
  
  Lai skaistums dedzīgi valda pār pasauli,
  Un meitene mīlēs karavīru...
  Kur Jēzus dzirkstī tīrībā,
  Un nāks velns, ticiet man, atmaksa!
  
  Berlīne būs brīva no ienaidniekiem,
  Japāna plīvos ar sarkano karogu...
  Dzejolis būs no maniem dzejoļiem -
  Lai šis darbs nav veltīgs!
  
  Tavs dēls nomira, neraudi, dārgā māte,
  Pienāks laiks, viņš celsies kā skaists vīrietis...
  Ir pienācis laiks dažiem nomirt,
  Citi debesīs dzied dziesmu!
  
  Esiet uzticīgi Staļina baušļiem,
  Tad dzīve kļūs mūžīga un laimīga...
  Sapņi piepildīsies patiesībā -
  Ķerubi nes spārnos mūžībā!
  Un vairākas nindzjas: gan vīrieši, gan sievietes, gan zēns Karass jau gatavojas piknikam. Tagad viņiem atlicis pavisam maz, lai veiktu sagūstīšanu, un tad būs...
  Bet acīmredzot kāds no speciālās nodaļas sajuta, ka kaut kas nav kārtībā, un aizsūtīja pēc Žukova veselu speciālo pulku. Nāk tanki, tostarp T-34, kā arī transportieri. Helikopteru vēl nav - šāda veida tehnika netika radīta 1942. gadā.
  Nu, ja būs cīņa, tajā būs nindzjas.
  Vadītājs paceļ arbaletu un izšauj sprādzienbīstamu bultu. No pirmā acu uzmetiena tas izskatās kā maza arbaleta skrūve, kurā ir tikai viens kilograms sprāgstvielas. Bet tajā ir liels iznīcināšanas spēks. Tātad tikai viens zirnis uz gramu nindzjas izgudrotā maisījuma spēj apgāzt tvertni vai konveijeru. Un tad uzsprāgst, un pat pašā aizā.
  Notika avārija, sprādziens, un zem drupām tika aprakti vairāki tanki. Sākās nikna šaušana, un nindzjas devās uzbrukumā. Padomju karavīrus nebija iespējams narkotizēt, un baskājainās terminatoru meitenes izmanto tradicionālākus ieročus. Šeit ir asas adatas ar indēm, kas lido. Skaistules tās izvēdināja, un no vienām šūpolēm gāja bojā vesels ducis karavīru.
  Tad karotāji met dunčus un karotes, metot ar kailām kājām.
  Sākās viesulis. Jauki baskāju karotāji kļuva par nāves harpijām. Viņi iestudēja deju, ko pirāti rāda uz karātavām.
  Sarkanmate ar papēdi iespēra virsniekam pa pieri, salauza galvaskausu un dziedāja:
  - Es neesmu nožēlojams blaktis...
  Mazā baltā būtne ar sitienu pa apakšstilbu noņēma galvu un turpināja:
  - Superninja nav stulba!
  Un karotāji vienbalsīgi uzbruka kājām, metot augstāk trīs karavīrus uzreiz un rēcot:
  - Slēptie talanti - vau, vau!
  Un tad viņu acis iemirdzējās. Un nindzjas apšaudīja padomju karaspēku no arbaletiem. Viņi pat nevarēja izliekties. Tanki tika izsisti un sadedzināti, bet IL-2, kas parādījās, uzreiz uzsprāga, saņemot gaismas bultu.
  Jā, tā ir Japāna, tās briesmīgā slepenā armija, kurai nav līdzvērtīgu. Tātad karotāji iznīcina karavīrus, metot asas adatas ar kailām, graciozajām kājām un liekot karavīriem krist un mirst agonijā.
  Cīņa rit uz leju. Izdzīvojušie karavīri no konvoja rotas piedzīvo tādas bailes, ka viņi bēg, un ģenerāļi kopā ar Žukovu paklausīgi seko basajām kājām, muskuļotajām meitenēm.
  Speciālais pulks, guvis ievērojamus postījumus, izsauca papildspēkus. Bet, kad viņi tur nokļūs, nindzju komandai būs laiks aizbēgt. Ducis IL-2 patiesībā mēģina uzbrukt no debesīm, taču tos sagaida arleta skrūvju un bultu lietus. Pirmie seši IL-2 tika notriekti sekundē, pēc vēl pusotra pārējie eksplodēja. Šīs nindzjas ir ļoti ātri un precīzi šāvēji. Viņu slepenās prasmes ir pastāvējušas tūkstošiem gadu un ir pilnveidotas.
  Viņi var darīt daudzas lietas. Un viņu spējas militārajās lietās ir vienkārši fantastiskas. Šeit nindzju līderis Nakasone pa augstu trajektoriju sūta arbaleta skrūvi. Viņš neredz mērķi, bet neliels lādiņš precīzi trāpa KV-2 lūkā, un, izlaužoties tai cauri, kaujas komplekts saplīst. Tas ir, nindzju spējas ir vairāk nekā fantastiskas.
  Un nav brīnums, ka ducis šādu karotāju spēj likt lidojumam veselas armijas. Vēl viens padomju tanku pulks nokļuva apšaudē un apstājās. Tanki necīnījās pret bultām. Bruņas pārsprāga zem sitieniem, un japāņu karotāji tikai smējās. Galu galā šīs ir nindzjas - nākotnes karotāji, kuriem nekas nav neiespējams.
  Un abi jaukie karotāji jau bija piesējuši ģenerāļus savu zirgu seglos. Tie tiks piegādāti Japānā. Taču paši nindzjas brauciena laikā veiks īsu nopratināšanu, un viņi uzzinās visus bez izņēmuma.
  Vai, jebkurā gadījumā, viss, kas ir nepieciešams un nav pārāk nepieciešams!
  Nindzjām ir īpaši zirgi, tie attīsta lielāku ātrumu nekā gepardiem. Tāpēc mēģiniet viņus panākt. Tomēr jauns mēģinājums uzbrukt IL-2 un PE-2 tikai noved pie zaudējumiem padomju karaspēka vidū. Šie japāņi ir ļoti spēcīgi. Kā saka, viņiem ir attāluma sajūta. Viņi nelaiž garām, un arbaleti var sasniegt pat desmit jūdzes. Tur viņiem darbojas nedaudz cits princips nekā triviāla spriedze. Un arī lielais nindzju karotāju noslēpums.
  Tomēr ir noteikti noteikumi... Nindzjas nebija daļa no Japānas energosistēmas. Tāpēc viņi neieradās Khalkhin Gol. Un, kā likums, viņi cīnās vai nu par naudu, vai tad, kad tiek aizskarts personīgais gods. Tātad Žukova un viņa štāba sagūstīšana ir apmaksāta, un tas nav fakts, ka neredzamie karotāji piekritīs piedalīties nākamajā operācijā. Pastāv goda kodekss, kas aizliedz nesavtīgi sniegt pakalpojumus Japānas iestādēm. Citādi no Amerikas nekas nepaliktu pāri.
  Tomēr rudmatainajai karotājai un viņas gaišmatainajam draugam ļoti patika cīnīties. Un viņa vēlas, lai bankets turpinātos. Cik nindzju ir kopā? Ne vairāk kā divi simti, šī biedrība ir slepena un par studentiem izvēlas tikai spējīgākos un ne vienmēr japāņus. Tiesa, jebkurā gadījumā katrā variantā ir jābūt kādam japāņu asiņu piejaukumam, un ir nepieciešami īpaši nopelni.
  Viņu organizācija palīdzēja ieņemt PortArtūru, ieņemot Visokajas kalnu, tādējādi iznīcinot Krievijas floti. Bet tagad grīda ir līdz Hirohito. Viņam jādod nindzjām pavēles un zelts.
  Un Krievijā, īpaši Sibīrijā, ir daudz zelta un dimantu. Tātad, ja izdosies, būs ko dot arī turpmāk.
  Bet Ni San un Nu San nolēma cīnīties par brīvu Lielās Japānas labā.
  Staļins, uzzinājis par Georgija Konstantinoviča Žukova un visa viņa personāla nolaupīšanu, kļuva nikns un uzmeta dusmu lēkmi. Pelni no caurules pat uzkrita Berijai - viņi saka, ka jūs nepamanījāt pliko velnu.
  Lavrentijs taisnojās:
  - Šī ir lielākā nindzja. Viņu spējas ir daudz pārākas par cilvēkiem!
  Staļins aizrādīja slepenpolicijas priekšgalā:
  - Tātad? Izrādās, ka viņi var arī mani nolaupīt?
  Berija klusi izstaipījās un ķērka:
  - Nekādā gadījumā, jūsu majestāte! Mēs vienmēr esam sardzē!
  Staļins pamāja ar dūri iekšlietu tautas komisāram.
  - Skaties, Lavrentij... Kas ar mani notiek, es tev noplēsīšu galvu!
  Slepenpolicijas priekšnieks priecīgi nodziedāja krievu tautasdziesmu:
  - Es piedzimu izmisusi. Un es nomiršu izmisusi! Ja lauzīšu galvu, piesietu pie jēra galvas!
  Augstākais virspavēlnieks atbalstīja Beriju:
  - Ups, ups... Sāp mīļi vārdi, drīz tiksim ārā no trako mājas - viss būs kārtībā!
  Žukova zaudējums ir liels zaudējums. Un līdz ar viņa sagūstīšanu frontēs notika sadalīšanās. Staļins iecēla savu mīļāko Vorošilovu par jauno Tālo Austrumu karaspēka komandieri. Mums jāļauj viņam rehabilitēties Somijas uzņēmuma labā.
  Taču šāda tikšanās izrādījās neapmierinoša. Vorošilovs daudz kliedza, stutēja ar kājām, taču rīkojās haotiski un neprofesionāli. Jo īpaši viņš ieveda karaspēku kaujā pa daļām un ļāva japāņiem diezgan efektīvi izmantot savu skaitlisko pārākumu. Turklāt samuraju tanki ar visu savu vieglumu izrādījās mobili un caurbraucami, ko nevar teikt par KV un riteņu kāpurķēžu padomju transportlīdzekļiem.
  Kā izrādījās, Klima Vorošilova vārdā nosauktajam tankam nebija mazāk trūkumu kā harizmātiskajam, taču pārāk vecmodīgajam un operatīvi taktiski nekompetentam maršalam.
  Bieži vien Staļins nepieņēma pārdomātākos lēmumus, vairāk paļaujoties uz saviem instinktiem, nevis uz speciālistu padomiem. Japāņi spēja izkraut karaspēku un ieņemt gandrīz visu Kamčatku. Izņemot Petropavlovsku-Kamčatsku, protams. Bet šī pilsēta, tāpat kā Vladivostoka, ir pakļauta pilnīgai blokādei. Turklāt samuraji, virzoties uz ziemeļiem, jau tuvojās Magadanai.
  Tādējādi austrumu fronte pretēji aprēķiniem un padomju pavēlniecības pārmērīgajai pašapziņai turpināja nīkuļot.
  Arī sabiedrotajiem neklājās labi. Precīzāk, Lielbritānijas galvenais sabiedrotais ASV vēl nevēlējās iesaistīties karā, un, pieaugot Vērmahta panākumiem, viņu vēlme tikai vājinājās.
  Šellenbergs uzņēma Dulles. ASV slepenpolicijas nodaļas vadītājs izskatījās pēc piekauta suņa. Nav spīduma vai bijušās pārliecības.
  Protams, Amerika jau bija zaudējusi vairāk nekā pusi savas teritorijas un slīdēja bezdibenī. Patiesībā ne ekonomiskais potenciāls, ne attālums no Eiropas, ne ASV okeāni to neglāba. Un viss, kā saka, gāja ellē.
  Dulles, noliecās, nomurmināja:
  - Mēs piekrītam jebkuriem miera noteikumiem, ja tajos nav vārda: padoties!
  Šelenbergs iesmējās un kaprīzi atzīmēja:
  - Un viltus lepnuma dēļ vai esat gatavs turpināt pakļaut ASV zvērīgām ciešanām?
  Dulles smagi nopūtās. Iestājās nomācoša pauze. Tad amerikāņu pārstāvis mēģināja teikt maigākā tonī:
  - Mēs esam gatavi jebkuriem miera apstākļiem ar faktisku padošanos, tikai bez tās formalizēšanas!
  Šelenbergs rūgti pasmaidīja un atzīmēja:
  - Fīrers uzstāj uz padošanos! Tas ir viņa neaizstājams stāvoklis! Un Ādolfs Hitlers, kā likums, ļoti nelabprāt maina savus lēmumus!
  Dulles paraustīja plecus un klusi jautāja:
  - Vai jūs garantējat personīgo drošību oligarhiem un Trūmenam?
  Šelenbergs pasmaidīja un atgādināja:
  - Savulaik Trūmens teica: ja Vācija uzvarēs, mēs palīdzēsim Krievijai, ja Krievija uzvarēs, mēs palīdzēsim Vācijai... Un ļaujiet viņiem nogalināt viens otru, cik ilgi vien iespējams! Respektīvi, Trūmens ir glīts nelietis! Un mums tas ir vajadzīgs, jūs nelieši!
  Dulles piekrītoši pamāja ar galvu.
  - Es mēģināšu pierunāt Trūmenu un pārējos padoties uzvarētāja žēlastībai! Par pārējo... Tā tas izdosies! Tas ir, es gribu teikt, ka mēs esam gatavi pieņemt Vācijas pilsonību!
  Šellenbergs bargi atzīmēja:
  - Uzticība lielajai Vācijai vēl jānopelna!
  Dulles nodrebēja un jautāja:
  - Vai jaunajā pasaules kārtībā nav vietas ASV biznesa cilvēkiem?
  Šellenbergs diezgan atklāti paziņoja:
  - Kāpēc? Tur būs! Jūs kļūsiet par Trešā Reiha ekonomikas piedēkli.
  Un tu būsi kaut kas līdzīgs koloniālajai buržuāzijai.
  Dulles loģiski atzīmēja:
  - Ja bagātība tiks saglabāta, tad kapitālisti labprāt parakstīsies par jums!
  Šelenbergs pasmējās un piebilda:
  - Varēsi pagarināt darba dienu un skarbāk ekspluatēt strādniekus.
  Bija pauze. Ienāca divas slāvu meitenes. Viņi bija ģērbušies tikai caurspīdīgās blūzes un īsos svārkos, basām kājām. Viņi atveda lielu sudraba trauku ar vīnu, ceptu zosu, sagrieztu cūkgaļu ar piedevu.
  Šelenbergs piedāvāja uzkost. Un tajā pašā laikā viņš uzlika roku uz kalpones kailā, iedeguma ceļgala. Jā, es biju nedaudz samulsis, bet nepretojos.
  Cita meitene, paklausot Šellenbergas zīmei, apsēdās kopā ar Dullesu. Amerikānis izlikās nemanām. Vācu izlūkdienesta priekšnieks noglāstīja meitenes kailo, iedegušo, muskuļoto kāju un murrāja:
  - Un prostitūcija jūsu valstī kļūs legāla, jums nebūs jābaidās no morāles policijas. Un ar meitenēm tas būs iespējams bez bailēm... Bet zilajām būs grūti!
  Dulles atbildēja lakoniski:
  - Es neesmu zils!
  Šelenbergs pasmaidīja un ieteica:
  - Tāpēc jūti to! Viņa ir verdzene un viņai nav tiesību atteikties!
  Dulles paspieda roku un atzīmēja:
  - Tas var izklausīties vecmodīgi, bet es neesmu sieviešu dēla!
  Šelenbergs pakratīja galvu:
  - Bet velti... Jūs sev atņemat tādu baudu! Būt sievietei ir liela laime!
  Dulles paskatījās uz meiteni. Blonds, slaids, izliekts. Blūze neslēpa viņas krūšu aprises un pavedinošo augumu. Kājas plikas, kārtīgi izmazgātas, zoles nedaudz noputējušas, bet ļoti elegantas. Meitene, kuru ļoti gribas samīļot un pieskarties.
  Bet Dulles bija profesionāls izlūkdienesta virsnieks un prata savaldīties. Turklāt tas nav fakts, ka viņš netiks fotografēts.
  Šellenbergs uzlika rokas uz kalpones krūtīm. Viņa ar prieku murrāja. Viņai acīmredzot patika, kad jauns un diezgan izskatīgs vīrietis pieskārās viņas krūšutē. Vai arī viņa gudri izlikās. Taču Šellenbergs nemaz nebija kautrīgs.
  Dulles īsi teica:
  - Vairāk nekā divi simti amerikāņu divīziju tika sakauta un sagūstīta. Bet mums ir arī vēl simt piecdesmit divīzijas un milicijas. Kamēr Amerika vēl cīnīsies... Ņujorkā ebreju ietekme ir spēcīga. Tieši ebreji un no viņiem atkarīgie vēlas cīnīties līdz galam. Tātad... Nu arī komunisti, viņi grib kautiņu!
  Šelenbergs viltīgi piemiedza aci:
  - Dzirdēju, ka piecas tavas meitenes uzradušās no Krievijas. Kas ļoti labi cīnās. Par viņiem tiek radītas leģendas.
  Dulles atbildēja ar smaidu:
  - Un leģendas klīst par tavu Frīdrihu, kā arī slaveno četrinieku. Patiesībā realitāte un sapņi bieži atšķiras!
  Šelenbergs piekrītoši pamāja ar galvu:
  - Mēģiniet šīs meitenes notvert dzīvas!
  Dulles pamāja:
  - Mēs jums dāvāsim šo prieku!
  Pēc tam Šellenbergs un Dulles izšķīrās. Vairāk nebija ko teikt.
  Šellenbergs metās virsū meitenēm, apmierinādams dzīvniecisko kaisli ar kuiļa smalkumu karstumā. Viņi čīkstēja kā cūkas...
  Pats Hitlers tikmēr izklaidējās ar kārtējo gladiatoru cīņu.
  Meitenes cīnījās, pa četrām katrā pusē. Karotāji bija ģērbušies tikai biksēs, ieeļļoti un iedeguši.
  Meitenes apmainījās ar sitieniem, zem basām kājām tika mestas ogles. Fīrers to vēroja kopā ar trim padauzēm, kuras refleksīvi glāstīja. Ne pārāk spējīgs būt vīrietis, fīrers sagādāja prieku asinīs un spīdzināšanā. Īpaši viņam patika spīdzināt skaistas sievietes.
  Un Hitlers to darīja ar sadistisku pašaizmāršību. Un tad viena no meitenēm nokrita, zobenu caurdurta. Melnie karotāji sadedzināja viņas papēdi ar lāpu. Meitene raustījās un uz visiem laikiem apklusa. Tādējādi fašistiem tā bija izklaide.
  Fīrers bija nedaudz apjucis no kaujas. Viņš kļuva domīgs.
  Kad nacistu numur viens uzrakstīja "Mana cīņa", viņš saprata, ka Vācijas nopietnākais ienaidnieks būs Amerikas Savienotās Valstis. Un es gribēju izvairīties no šāda kara. Sākumā Hitlers sliecās domāt par uzbrukumu PSRS ar koalīciju. Vācija, dabiski Polija, Itālija, vēlams Lielbritānija, Japāna būtu jauki. Varbūt pat savieno Franciju, Ungāriju, Rumāniju un citas valstis.
  Pats fīrers joprojām īsti neticēja vācu spēkam, ka Vācijai bija lemts kļūt par hegemonu. Tāpēc viņa plāni bija pieticīgāki: gūt peļņu no divdesmitajos gados salīdzinoši vājās PSRS un iegūt tur daļu zemju.
  Lai gan vispirms bija nepieciešams sagrābt varu Vācijā. 1928. gada vēlēšanas fašistiem nedeva pat trīs procentus balsu. Šķita, ka vara ir tikai sapnis. Bet tad nacistu organizācijas brīnumi, sponsoru palīdzība un Hitlera oratoriskās spējas noveda pie gandrīz loģiska rezultāta. Hitlers uzvarēja... Lai gan viņš bija uz neveiksmes robežas.
  Un viņš pārsniedza vēlētāju cerības. Fīrers pat nesolīja to, ko viņam vēlāk izdevās izpildīt. Un elite uzskatīja, ka pasaules kundzība ir nereāla.
  Fīreram bija panākumi, ko daļēji izskaidroja bailes no komunisma un PSRS. Viņi gribēja izmantot Vāciju pret boļševismu. Acīmredzot bija citi apsvērumi. Vācieši izvilks no uguns kastaņus, bet pārējie, dīvaini, sadalīs laupījumu. Fīreram izdevās šo ideju ieaudzināt citos. Tāpēc viņš varēja ieņemt demilitarizēto zonu un pat veikt Austrijas anšlusu. Un tad bija triumfs Minhenē. Sudetu zeme kļuva par vāciešiem, un nedaudz vēlāk Klaipēda atgriezās.
  Fīrers nedaudz iekrita eiforijā; droši vien, saprātīgāk argumentējot, nevajadzēja steigties ar Čehijas Republikas okupāciju. Kāpēc tā pazemot savus sabiedrotos? Bet es nepareizi aprēķināju. Tad arī ar Poliju neveicās. Te, pirmkārt, ebreji ķērās pie ieročiem, pieprasīja Vācijā beigt pievilkt skrūves. Un atkal fīrers nepareizi aprēķināja, organizējot kristāla nažu nakti.
  Vācijas izredzes nebija labas. Ar tikai deviņdesmit divīzijām, no kurām tikai sešas bija vieglās bruņutehnikas, tā karotu ar lielāko daļu pasaules.
  Pat pret Poliju vācieši izskatījās nedaudz vāji. Nebija pietiekami daudz munīcijas un bumbu. Vācija nav īpaši gatava karam. Tāpēc fīrers nolēma pieņemt Staļina priekšlikumu par paktu. Lai gan sākotnēji viņam bija pavisam citi plāni.
  Vispār, varbūt fīrers nav tik daudz ģēnijs, cik viņam paveicies. Lēmums uzbrukt Polijai saturēja kolosālu risku. Simt desmit franču un angļu divīzijas vienkārši sagrautu divdesmit trīs vācu divīzijas Rietumos.
  Bet tas nenotika. Uz Vāciju spīdēja veiksmes zvaigzne. Notika brīnums, sabiedrotie palaida garām brīdi. Polija tika sakauta tikpat ātri, cik vāciešiem pietika munīcijas. Tad sabiedrotie deva Vācijai vairākus mēnešus, lai sagatavotos.
  Vāciešiem paveicās, kad sākās karš ar Somiju. Staļinam neizdevās gūt ātrus panākumus un viņš iestrēga. Radās cerības uz mieru. Daudzi izdarīja spiedienu uz Hitleru un ieteica ierobežot sevi ar mazumiņu. Proti, atjaunot četrpadsmitā gada robežas austrumos un piešķirt Polijai neatkarības izskatu.
  Pat sabiedrotie deva mājienus, ka varētu atgriezties pie koloniju jautājuma.
  Bet fīrers galu galā visu noraidīja un sāka izšķirīgu karu. Dānija pretojās vienu dienu, Norvēģija tika ieņemta ātri un ar minimāliem zaudējumiem.
  Un tad pats foršākais, augstāko koalīcijas spēku brīnumainā sakāve. Četri miljoni ieslodzīto, simts piecdesmit divīziju laupījums. Mainšteina un Hitlera izcilais plāns. Un retā veiksmes gadījumā vācieši tiešām varēja zaudēt. Sabiedrotajiem bija divreiz vairāk tanku, vairāk kājnieku un vairāk artilērijas.
  Bet zvaigzne augstu debesīs patronēja Trešo Reihu... Tiesa, ar Lielbritāniju lietas neizdevās. Nav miera, nav uzvaras! Gaisa ofensīva neizdevās. Pats Hitlers saprata savu personīgo atbildību. Vajadzēja palielināt lidmašīnu ražošanu, nevis bombardēt mierīgās pilsētas un racionālāk komandēt.
  Ne viss tika izdarīts, lai organizētu nosēšanos. Un bija iespēja uzvarēt. Lamanšs nav ļoti liels šaurums, to var pārvarēt pat plosts. Ja fīrers toreiz būtu izrādījis pilnu enerģiju un organizētību, Lielbritānija būtu atkritusi 1940. gadā. Un tas paātrinātu Otrā pasaules kara beigas.
  Bet fīrers, diemžēl, toreiz nebija uzdevumu augstumos. Viņš zaudēja spožu ieskatu iedvesmu, un viņa veiksmes zvaigzne kļuva tumšāka.
  Tad Hitlers sāka ļoti uztraukties par PSRS. Acīmredzamā Staļina militārā gatavošanās varēja tikai izraisīt trauksmi. Tik daudz tanku, cita aprīkojuma, ieroču, lidmašīnu. Tas viss satrauca fīreru.
  Tāpēc izšķirošā kara ar Lielbritāniju un ofensīvas vietā Āfrikā sekoja puslīdzīgi pasākumi. Un šeit fīrers pieļāva kļūdas. Vajadzēja maksimāli veicināt ieroču ražošanu. OKW precīzi ziņoja, ka PSRS ieņemšanai bija nepieciešamas trīsdesmit sešas tanku divīzijas. Bet tika piešķirti tikai sešpadsmit. Plāns "Barbarossa" ir tīrs azarts: uzbrukt ar četrreiz mazāku tanku un lidmašīnu skaitu ir nāvējoši bīstami.
  Bet Hitlers ņēma vērā faktu, ka Sarkanā armija praktiski nebija apmācīta sevi aizstāvēt. Un viņa tika mācīta tikai pārspēt ienaidnieku viņa teritorijā. Un kas? Aprēķins attaisnojās! Nesagatavoti aizsardzībai, padomju karaspēks iekrita katlos, un tie tika saspiesti un salauzti. Viņi aizdzina gūstekņus. Bet vāciešiem bija maz spēka. Nebija pat pietiekami daudz strādnieku. Divplāni pat tika iemesti kaujā.
  Mēs sasniedzām Maskavu, ieņēmām Donbasu un bloķējām Ļeņingradu. Bet viņiem nepietika spēka ieņemt galvaspilsētu, un sasodītā ziema traucēja. Benzīns uz akmeņoglēm sala dēļ sadalījās nedegošās frakcijās. Un vācieši dabūja pa zobiem!
  Un tad Japāna iesaistījās karā ar ASV. Man viņa bija jāatbalsta. Un Rommelam aste tika saspiesta Āfrikā. Četrdesmit viena un četrdesmit divu gadu ziema izvērtās tāda neveiksmīga. Bet... Bet japāņi guva vairākus nozīmīgus panākumus. Un pavasaris atnesa Vērmahtam jaunas uzvaras. Un pats galvenais, Hitlers sajuta sevī jaunu iedvesmu un kļuva par izcilu organizatoru. Viņam izdevās mobilizēt Vāciju un okupētās teritorijas līdz galam, palielināt ieroču ražošanu.
  Un kopš tā laika viss sāka uzlaboties. Tagad Amerika krīt pie Trešā Reiha kājām.
  Hitlers deva zīmi... Tagad puiši cīnījās. Arī valkājot tikai gurnu audumus. Un tik asiņaina cīņa.
  Fīreram nepatika pārāk ilgi runāt. Viņš drīz kļūs par pasaules valdnieku. Ne Napoleons, ne Čingishana, ne Tamerlans nesasniedza šādus panākumus. Tas nenotika pirms Hitlera un diez vai notiks arī pēc viņa! Notika īsts brīnums.
  Zem zēnu basām kājām tika lietas ogles. Lai viņiem būtu sāpīgāk. Zēni cieta, un Hitlers izbaudīja ciešanas. Tas ir ļoti jauki, kad jūs varat pātagu zēnus. Un fīrers iesmējās un izlika vampīra ilkņus. Viņš spīdzināja daudz cilvēku un pārstādīja tos. Un cik tika sadedzināti dzīvi?
  Hitlers personīgi dedzināja zēnus un meitenes ar uguni. Viņam patika turēt iedegtu lāpu pie meiteņu kailajām krūtīm. Virziet liesmu pār apaļajiem sieviešu papēžiem.
  Izmantojiet vismežonīgāko spīdzināšanu. Un ko Hitlers neizmantoja... Un uguns un karsts, dzeloņstieples, un ķēdes sarkanas no karstuma.
  Vismežonīgākā spīdzināšana... Kad skaistas meitenes dzīvas sadedzina... Un maniakam ar īsām ūsām tas viss patika.
  Hitleram ļoti patika spīdzināšanas process... Viņam ļoti patika dzenāt karstas adatas zem meiteņu nagiem, īpaši kāju pirkstiem. Un salauz pirkstus ar karstām knaiblēm.
  Hitleru Vācijā ņirgājās, un topošajam fīreram klaiņojošās dzīves laikā Vīnē nācās pārciest daudz pazemojumu. Tas viņu padarīja ļoti aukstu un nežēlīgu. Precīzāk, ne auksti, bet agresīvi nežēlīgi. Hitlerā bija tik daudz dusmu, ka tās burtiski izkrita no naida.
  Tas ļāva fīreram kontrolēt kaujiniekus. Nekaunīgākie šturmētāji paklausīja Hitleram, tāpēc sajuta viņa magnētismu un apbrīnojamo naidu.
  Hitlers apspieda ar savu elles enerģiju. Nav brīnums, ka pat Staļins baidījās no fīrera. Es baidījos un cienīju viņu.
  Hitlers patiesībā sazinājās ar elles gariem, kas viņam deva neticamu spēku. Cilvēki paklausīja fīreram. Paklausīja gan karaspēks, gan laimes spārni. Uzvaras sekoja viena pēc otras. Triumfi, kurus pat Čingishans nezināja. Pat Austrālija kļuva par Vācijas koloniju. Un daudzas provinces.
  Hitlers paraustīja plecus - kur doties pēc ASV? Pabeigt PSRS? Vai arī trāpīt Japānai? Uzlecošās saules zeme ir sagrābusi pārāk daudz zemju. Taču, no otras puses, bez Japānas palīdzības pagaidām nevarēja iztikt. Un tā fīrers ļāva savam šauracīgajam sabiedrotajam izaugt pārāk lielam. Hitlers pat nomurmināja: kāpēc viņš kļuva tik traks? Vai ļāva Japānai pārņemt tik daudz zemes? No otras puses, tieši otrās frontes atvēršana ar Japānu piespieda Staļinu piekrist pamieram, kas ļāva sagraut Lielbritāniju.
  Tādējādi, nevis karu divās frontēs, fīrers pārgāja tikai uz Lielbritāniju. Un viņam izdevās viņu iekarot pēc iespējas īsākā laikā. Tāpēc Staļinam pat nebija kārdinājuma izmantot mirkli un iesist viņam mugurā.
  Tomēr mazāk nekā simt divdesmit Trešā Reiha izvēlētās divīzijas joprojām stāv austrumos, gatavas aizturēt staļinisko uzbrukumu.
  Fīrers ļāva vienai no meitenēm paņemt mutē nefrītu, pulsējošo stieni. Un es jutu svētlaimi. Cik skaists un tīrs ir sievietes ķermenis. Ir tik jauki viņu samīļot, pieskarties, glāstīt. Un skūpsts tieši uz sārtinātajiem sprauslām.
  Fīrers noskūpsta meiteni tieši uz krūtīm un laiza viņas krūtis ar mēli. Cik tas ir salds. Un meitenes izrādījās garšīgas. Cik patīkami garšo jauno sieviešu āda.
  Un, kad tie ir cepti, tas patiesībā smaržo pēc ceptas jēra vai cūkgaļas. Lai gan fīrers bija veģetārietis, viņš dažreiz atļāvās ēst sieviešu krūtiņu. Vai arī viņi sasmalcina cilvēka gaļu viņa salātos. Nav slikti ēst sievietes ķermeni vai muskuļotus zēnus. Bet Hitlers šādus gardumus atļāva tikai brīvdienās: tā kā gaļa ir kaitīga.
  Fīrers mīlēja arī banānus un ananāsus. Tas viss ir ārkārtīgi garšīgi.
  Un arī, protams, sieviešu spīdzināšana ar strijām. Pakariet daiļavas uz plaukta, nostipriniet basās pēdas un pēc tam piestipriniet atsvarus. Kamēr ķermeņi saplīst. Tas, protams, ir nežēlīgi, bet arī efektīvi. Tādā veidā jūs varat spīdzināt visas skaistules.
  Vēl viena interesanta lieta ir meiteņu dzenāšana kailām sniegā. Vispār mīļākā vācu spīdzināšana ir auksta! Ir tik interesanti vērot, kā meiteņu pirksti no aukstuma kļūst zili. Un cik viņiem tas ir sāpīgi. Spīdzināšana vispār Hitleram bija lielākais prieks.
  Tas ir īpaši smieklīgi, kad basām kājām meitenes vispirms skrien sniegā, bet pēc tam esesieši ar karstu stiepli stumj viņas pāri oglēm. Un meitenes plika kājas no aukstuma uz karstu krāsni!
  Fīrers iesmējās un teica:
  - Man patīk spīdzināt un mocīt! Man patīk radīt sāpes! Un tāpēc, lai dzīvo spīdzināšana!
  Hitlers arī mīlēja spīdzināt zēnus. Īpaši sagūstīti pionieri. Šeit bija intriga, vai zēns kliedz no sāpēm vai nē. Pionieri parasti mēģināja atturēt savus kliedzienus, sakodot zobus. Fīreram patika turēt lāpu pie krūtīm, dziedāt padusēs un cept zēnu papēžus. Vai arī ienesiet liesmu sejā. Uguns ir ļoti dedzinoša un sāpīga lieta, tāpēc parasti zēni neizturēja un sāka kliegt. Taču bija arī stūrgalvīgi pionieri, kuri no sāpīgā šoka zaudēja samaņu, bet turpināja klusēt.
  Šeit fīrers ļoti gribēja spīdzināt šādu pionieri. Un Hitlers pavēlēja:
  - Nogādājiet šurp vienu no sagūstītajiem krievu partizāniem!
  Neskatoties uz to, ka Staļins deva pavēli partizānu karu neveikt, daži fanātiķi turpināja pretoties, kaut arī ne tik lielā skaitā kā iepriekš. Un pionieri bija tur.
  Zinot fīrera gaumi, viņi viņam atveda apmēram trīspadsmit gadus vecu zēnu. Blondīne, jau pratināšanā piekauta.
  Viņi izģērba zēnu, un divas garas dāmas sagrieza viņam rokas, uzmeta viņam virsū vēdekli un uzvilka uz plaukta. Viena no viņām ar prieku dziedāja gar pionieres svītraino muguru ar plaukstu un, cirtot lūpām, atbildēja:
  - Un puika varēja sasildīt manu gultu!
  Hitlers iesmējās un atbildēja:
  - Ja viņš paliks dzīvs, es tev to iedošu! Tomēr pēdējais ir maz ticams.
  Pionieris ciešāk saspieda žokli un ar naidu paskatījās uz fīreru un viņa prostitūtām.
  Zēns jau bija paspējis pakārties uz plaukta. Viņi viņu sita ar pātagu un gumijas nūju pa kailajiem papēžiem. Tiesa, uguni vēl neesmu izmēģinājis. Fīrers sāka mazs. Viņš ieslēdza šķiltavas un pārlaida liesmu pār zēna gludajām krūtīm.
  Viņš sakoda zobus stiprāk un raustījās. Uz viņa iedegušās ķermeņa uzpampās tulznas.
  Fīrers izteikti sirsnīgi teica krievu valodā:
  - Saki, ka Staļins ir sūds, un es tevi nespīdināšu!
  Pionieris apņēmīgi teica:
  - Nē!
  Hitlers pasmaidīja un pacēla lāpu. Viņš to atnesa zēnam pie basām kājām. Pionieris raustījās stiprāk, no viņa krūtīm izplūda kliedziens. Cik tas ir sāpīgi. Taču ar titāniskām pūlēm zēns savaldījās.
  Fīreram apnika cept zēna papēžus, un viņš aiznesa lāpu pie viņa cirkšņa. Šajā brīdī sāpes pārsniedza visas robežas, un pionieris zaudēja samaņu no sāpīga šoka.
  Hitlers nolika lāpu un sarūgtinātā tonī teica:
  - Cik viņi ir neatlaidīgi, krievi! Es vienkārši esmu pārsteigts!
  Bendes meitenes jautāja fīreram:
  - Atved viņu pie prāta!?
  Hitlers pamāja ar galvu un atzīmēja:
  - Tagad mēs viņu dzīvu izšķīdināsim skābē! Es atriebšos pionieriem par viņu stūrgalvību!
  Viņi atnesa kailu zēnu pie prāta, piekāra ķēdē un sāka lēnām mērcēt skābē. Pionieris sajuta mežonīgas sāpes no šķīstošās miesas, bet tā vietā, lai lūgtu žēlastību, zēns sāka dziedāt;
  Mana dzimtene būs svēta,
  Tā ir svēta zeme pionieriem...
  Komanda ir mana mīļotā ģimene,
  Lai tas ir piemērs visiem cilvēkiem!
  
  Par godu mūsu svētajai dzimtenei,
  Mēs, pionieri, nodevām zvērestu...
  Pat ja Hitlers ir savienībā ar sātanu,
  Bet netālu no Maskavas mēs viņam likām grūti!
  
  Mēs esam pionieri, Dzimtenes dēli,
  Mūsu lielā Tēvzeme...
  Un mēs būsim uzticīgi valstij līdz galam,
  Lielajā komunisma celtniecības darbā!
  
  Es esmu zēns, puskails un basām kājām,
  Es devos izlūkgājienā pa bargo sniegu...
  Un manā priekšā lido nāve ar izkapti,
  Draud jūs iesiet dzelzs važās!
  
  Bet es uzspridzināju tiltu uz nacistiem, ziniet,
  Nosūtīja savus vilcienus...
  Un es ticu, ka Visumā būs debesis,
  Celsim jaunu komunisma pili!
  
  Bet tad tas notika, mani aizveda briesmīgā gūstā,
  Krauts man smagi sita pa papēžiem...
  Bende uzlēja viņam uz muguras napalmu,
  Viņi man iesita ar nūjām pa vēderu!
  
  Viltīgais fašists izmantoja uguni,
  Viņš brutāli sadedzināja visu savu tievo ķermeni...
  Pionieris turējās ar saviem pēdējiem spēkiem,
  Bendes viņu prasmīgi spīdzināja!
  
  Bet zēns neko neteica,
  Krievijas noslēpumus viņš fašistiem neatklāja...
  Un neatkarīgi no tā, cik daudz fīrers viņu spīdzināja,
  Viņš parādīja neparastu uzsvaru!
  
  Tad viņi iemeta puisi skābē,
  Un pa gabalu zēns tika izšķīdināts...
  Bet zēns runāja atklāti,
  To komunismu drīz iedos!
  
  Ka drīz mūsu karavīrs ieradīsies Berlīnē,
  Viņš Krautiem piešķirs ļoti stipru punktu...
  Un Dievs nositīs fīreru līdz nāvei,
  Un visa zvērnīca, vairumtirdzniecība vienatnē!
  
  Un es nomiršu spīdzināšanā, pionieris,
  Liktenis man neatstāja citu izvēli...
  Bet es parādīšu piemēru visiem pārējiem,
  Un es varu izturēt bez stenēšanas, es ticu, ka plaukts!
  
  Tad nāks Visvarenais Jēzus,
  Viss tiks augšāmcelts līdz galam...
  Gan kazahi, gan krievi kļūs vienoti,
  Tuvojas lielas pārmaiņas!
  Pie pēdējā vārda pusizšķīdušais zēns atkal zaudēja samaņu...
  Fīrers pasmaidīja un piemiedza savam draugam:
  - Izskatās, ka viņam nebūs jāsilda tava gulta... Izšķīdis!
  Viņa vienaldzīgi atbildēja:
  - Atradīsim citu... Un to, kas no šī paliks pāri, izmantosim ziepēm!
  Fīrers pavēlēja:
  - Izgatavojiet lielisku kausu no zēna galvaskausa! Pa to laiku es iešu un ieturēšu nelielu mielastu ar draugiem!
  Fīreru pavadīja vairāki cilvēki. Tostarp dizainers Porsche. Šis izcilais meistars teica fīreram:
  - Leģendārās meitenes mums iedeva brīnišķīgu ideju, pie kuras šobrīd strādā Trešā Reiha labākie dizaina prāti.
  Fīrers uzmundrināja:
  - Kāda ideja?
  Porsche smaidot teica:
  - Tanks, kas būs neievainojams, šaujot no visiem leņķiem. Tas būs kaut kas līdzīgs brīnumam vai Heopsa piramīdai!
  Fīrers skarbi atbildēja:
  - Ceru, ka iemiesojums metālā neaizņems ilgu laiku! Nu mēs tagad esam stipri arī bez piramīdveida tankiem!
  Porsche piekrita:
  - Jā, mēs esam stipri, mans fīrere!
  Himlers atzīmēja:
  - Ieroču ražošana ir palielinājusies tik ļoti, ka acīmredzot drīz būs jāsamazina. Amerika drīz mirs, un mums nevajadzēs tik daudz lidmašīnu un īpaši kuģu Krievijai!
  Fīrers nosvilpa un teica:
  - Skaistules, skaistules, kabarē skaistules... Jūs esat radīti tikai izklaidei!
  Pēc tam Hitlers iemeta banāna ādu puskailai meitenei, kas dejoja viņu priekšā. Miza trāpīja striptīzdejotājai pa dupsi, un viņa kā atbildi murrāja.
  Fīrers caur zobiem šņāca:
  - Nē, es joprojām esmu tālu no tā, lai kontrolētu visu pasauli. Ir arī Japāna. Un, lai ar viņu cīnītos, jums būs nepieciešami kuģi! Un mums ir jābūt tam gataviem!
  Guderians smaidot atzīmēja:
  - Japāna jau dara labu darbu, kopējot mūsu tankus, īpaši Panther 2. Šī noteikti nav E-50, taču tā ir arī nopietna tvertne. Tātad mums būs vajadzīgas jaunās paaudzes mašīnas!
  Fīrers rēca pilnā sparā:
  - Mums vajag jaunu tanku! Mēs cīnīsimies, un mums ir jācīnās!
  Mainšteins rūca, atbildot:
  - Mēs cīnīsimies ļoti brutāli... Kamēr mēs neiekarosim visu pasauli!
  Hitlers sāka garu monologu:
  - Šeit mēs sākām... Mēs tikām pie varas iznīcinātā valstī. Kas tika nogriezts, un Vācija burtiski izmira. Bet, sākot ar mazumiņu, mēs varējām trīsdesmit reizes palielināt Trešā Reiha teritoriju. Mēs esam kļuvuši ļoti spēcīgi. 33. gadā mums nebija nevienas tvertnes. Un tagad mums ir desmitiem tūkstošu labāko tanku pasaulē. Mums nebija nevienas kaujas lidmašīnas, un tagad mūsu armadas bloķē sauli. Un viņiem nav līdzvērtīgu.
  Mēs sākām no nulles, un bruņošanās sacensībās mēs iekarojām lielāko daļu pasaules. Un viņi izdarīja to, kas šķiet kā pasaka un brīnums. Un ko nevar atkārtot pēc tam, un kas nav noticis pirms mums... Un kas nav noticis Vācijas vēsturē. Bet tāds gods un slava vēl nekad nav bijis!
  Un nākotnē, kad visa pasaule būs zem mums, pienāks zvaigžņu karu laikmets un mūsu uzvaras kosmosā. Un šo uzvaru būs neskaitāms skaits! Uzvarējām vakar, uzvarēsim šodien un uzvarēsim rīt!
  Priekšā vēl daudz cīņu! Būs tik smagas cīņas, ka tās var pārvarēt tikai vācieši! Un būs uzvaras, kas aizēnos sauli! Lai tā būtu... ASV mēs saskaramies ar visspēcīgāko ekonomiku. Ar valsti, kas apgalvoja, ka ir pasaules darbnīca. Un viņi spēja viņu uzvarēt! Mūsu spēks ir tik liels, ka ar to pietiek, lai iekarotu šo planētu. Bet mūsu zinātnieki turpina radīt jaunus un bīstamākus ieročus. Mēs iekarosim visu pasauli... Un tā arī būs! Mēs iekarosim visu pasauli, un neviens mūs nekad neapturēs!
  Četri karotāji Gerda, Šarlote, Kristīna un Magda virzījās no dienvidiem uz Vašingtonu.
  Ceļā uz Amerikas galvaspilsētu tika sastapta arvien sīvāka pretestība.
  Vācu E-50 jau bija saņēmis ļoti daudz sitienu un bija klāts ar rētām un skrāpējumiem. Automašīna bija ilgi cīnījusies. Arī meitenes bija diezgan nogurušas.
  Taču uzvaras tuvums skaistules piesaistīja.
  Gerda ar mīļu smaidu no blondā karotāja atzīmēja:
  - Mēs jau esam tik daudz šajā dzīvē piedzīvojuši! Vai būs vēl kas tāds?
  Magda, pieticīgi nolaidusi acis, atbildēja:
  - Viss ir Visvarenā griba! Pienāks laiks, un mēs atcerēsimies savus iepriekšējos varoņdarbus. Varbūt ar skumjām, vai varbūt ar lepnumu!
  Šarlote apņēmīgi noteica:
  - Nu, es nekādā gadījumā nebēdāšu! Mūsu varoņdarbi ir ļoti krāšņi!
  Kristīna dziedāja:
  - Godīgā dzimtene, negodīgā neglītā lieta!
  Gerda tviterī ierakstīja:
  - Es ticu, ka mums būs vēl viena brīvdiena!
  Šarlote nicinoši šņāca un piezīmēja:
  - Un mūsu karā katra diena ir svētki!
  Magda izšāva... Šermens pārlūza uz pusēm un uzliesmoja. Meitene čivināja:
  - Karš ir viegls gaiss... Bet labāk to piepildīt ar lūgšanu!
  Gerda nikni atbildēja:
  - Ak, mana skaistule, tev ir iekārīgs miesa! Tikai Tas Kungs tevi mācīja nevis lūgt, bet tikai riet!
  Meitenes smējās, viņu smiekli bija diezgan jautri. Magda nošāva Peršingu un kļuva jautra. Amerikāņi nepārprotami padevās. Līdz Vašingtonai bija atlikuši tikai divi simti kilometru. Viņu tanks varētu izbraukt pa šoseju trīs stundās. Bet tankiem nevajadzētu atrauties no kājniekiem. Lai gan kājnieki bija motorizēti. Bet viņi iebrauca daudzos miljonos algotņu, kas tika izmantoti kā lielgabalu gaļa.
  Gerda izšāva un čivināja:
  - Bet es atbildu uz balsīm un vēlos nikni cīnīties!
  Meitenes šāva... Šarlote ieraudzīja, turēja kolu ar pirkstiem un šņāca:
  - Mēs visi izmazgāsim veļu un noliksim eksāmenu ar A!
  Meitenes nedaudz atrāvās no savas komandas un nokļuva 105 mm pretgaisa ieroču apšaudē. Uz tiem tika šauts, un šāviņi krita uz frontālās, slīpās bruņas.
  Gerda atbildēja un dziedāja:
  - Šeit mums ir miglas un lietus! Mums šeit ir auksti ziedi! Un, kad izšauj stieņa nulles, tiek apdziedāti meitenīgie varoņdarbi!
  Un karotāji no ciešanām vaimanāja:
  - Cerība, mūsu zemes kompass,
  Lai veicas, balva par drosmi...
  Un pietiek ar vienu dziesmu,
  Lai tikai par māju dzied!
  Šarlote nolaizīja savas koši sarkanās lūpas un sacīja:
  - Un es uzcelšu sev šādu īpašumu! Tajā būs pilis ar kolonnām! Un strūklakas šaujas gaisā!
  Kristīna iesmējās un atzīmēja:
  - Ak, strūklakas, strūklakas, strūklakas! Atdodiet viņiem savu sirdi, jokojot! Ak, strūklakas, strūklakas, strūklakas! Zeme ziedēs baltos ābeļos!
  Vācu tanks nepārtraukti šāva uz amerikāņu pretgaisa akumulatoru. Meitenes nesteidzās un pārliecinoši uzņēma sitienus. Karotāji ir kā šokolādes saldējuma kausiņi. Visi to dara, un visiem tas izdodas. Un viņi sita, sita, sita...
  Gerda pat sāka dziedāt, augstu pacēlusi rīkli;
  Princese sapņoja par laulību,
  Bet prasības bija augstas...
  Šī fronte ir sasniegusi ideālu,
  Kāpēc prinči dabūja visus sitienus?
  
  Nevienam nepatika šī princese,
  Neviens nav kļuvis par viņas ideālu...
  Un šie prinči gāja sērās,
  Zini, ka princeses sirds ir ciets metāls!
  
  Bet bija viens iebrucējs,
  Viņš devās karā ar princesi...
  Un viņš sīvi cīnījās ar viņas pulkiem,
  Droši vien sātana aicināšana aliansē!
  
  Princese zaudēja šo cīņu
  Un es nokļuvu ļoti skumjā gūstā...
  Tas ir paletes liktenis, ko saņēma,
  Vēlme pēc ļoti straujām pārmaiņām!
  
  Pēc tam meitenes tika nogādātas cietumā,
  Es uzliku tērauda ķēdi ap kaklu...
  Un viņi sāka pērt skaisto jauno sievieti,
  Princese sāka raudāt un rēkt!
  
  Viņa bija zīdos, tagad lupatās,
  Kurpes tika norautas - meitene bija basām kājām...
  Viņi viņu dzenā - viņa ir nogurusi no miesas,
  Ērglis ar varu ievilināts būrī!
  
  Par to, cik daudz ciešanu tev jāizcieš,
  Meitenei jāizcieš tādas mokas...
  Par greznību sāta ir atlīdzība,
  Vilks gaudo un lācis rēc!
  
  Princese raktuvēs tagad cieš,
  Gandrīz kails, ziemā basām kājām...
  Ak, ļaunais uzvar Kaina pasaulē,
  Un velns pārkāpa dvēseli!
  
  Pasaule ir kā elle, blāva un piķa melna,
  Raktuvēs tu velc akmeņus...
  Izmērīta kārtība un nesteidzīgs,
  Jūs nesat plātnes un ķieģeļus!
  
  Izmisumā viņa atdeva sevi pārraugam,
  Un izdevās aizbēgt no raktuves...
  Līdz nāvei bija tikai nedaudz laika,
  Bet Dieva žēlastība pamodās!
  
  Šī princese sāka sacelšanos
  Viņai vergi, zemnieki uzreiz...
  Un kļuva ļoti interesanti,
  Visi ir noguruši no savas nožēlojamās eksistences!
  
  Sapulcējās daudzi tūkstoši sašutušu cilvēku,
  Un viņi sagrāva ordas armiju...
  Kļūsti par cilvēkiem, kas apzīmēti ar lāstu,
  Lai nenotiktu sliktāk, ziniet nepatikšanas!
  
  Mēs sākām uzbrukumu, ieņēmām monarha pili,
  Un bijušais briesmonis tagad atradās gūstā!
  Tādi akmeņi lec, var redzēt malas,
  Princese piepildīs savu sapni!
  
  Tirāns tagad ir nosūtīts uz raktuvēm,
  Un bijušais vergs pilī...
  Nekāp vairs uz šī grābekļa,
  Karaliene sapņo par kroni!
  
  Viņa izvēlējās savu vīru no tautas vidus,
  Es apprecējos ar viņu, apgaismojot laulību...
  Nav nozīmes šķirnes ciltsrakstam,
  Komandas darba sajūta ir svarīgāka!
  
  Viņiem bija bērni un viņi bija laimīgi,
  Šis pāris apprecējās...
  Pēcnācēji ir spēcīgi un diezgan skaisti,
  Novēlam to darīt arī citiem!
  
  Impērijā valdīja taisnīgums
  Katrs bagātais tur dalīja zeltu...
  Arī tu izrādi cilvēkiem žēlastību,
  Lai nedzirdētu rūgto, bērnišķīgo saucienu!
  Meitenes dziedāja brīnišķīgi, un viņu balsis bija tik caururbjošas un skanēja kā zvana trille. Un izskanēja patiesi Dievišķa kompozīcija.
  Un tūkstošiem padevušos amerikāņu soļoja ar paceltām rokām. Viņi nokrita uz ceļiem meiteņu priekšā un stulbi, apmulsuši smaidīja.
  Karotāji izkāpa no tanka. Meitenes tradicionāli piedāvāja skūpstiem basās kājas un žilbinoši smīnēja. Tie ir tīģerienes.
  Šarlote dziedāja, mazliet rūcot:
  Asins grupa uz piedurknes,
  Mans sērijas numurs ir uz manas piedurknes!
  Novēlu man veiksmi cīņā
  Novēli man veiksmi!
  Kristīna apstiprināja dziedāšanu, sita basās kājas, ar pirkstiem saspiežot karavīru degunus:
  - Ar katru neveiksmi zini, kā cīnīties! Citādi tev nepaveicās!
  Un meitenes tik apdullinoši smējās, ka viņām burtiski sagriezās mute un karavīru galvaskausi tika nopūsti.
  Reizēm daiļavas atsedza savas krūtis un aicināja karavīrus tās skūpstīt. Un viņi iesita karotājiem.
  Starp tiem, kas padevās, bija zēni, kas atrodas nepilngadīgo apcietinājumā. Viņi burtiski ar acīm aprija gandrīz kailas karotājas. Gerda atbildēja, lika zēniem apgulties uz muguras un pacelt kājas. Un tad viņa sāka sist viņiem pa kailajiem papēžiem ar nūjām.
  Zēni no sāpēm kliedza. Šarlote, Kristīna un pat Magda pievienojās nāvessoda izpildei. Meitenes apzinīgi strādāja ar gumijas stekiem. Viņi lika zēniem kliegt, un viņi izmisīgi raustījās. Tīģerītei patīkami sist ar nūjām uz puišu kailajiem papēžiem.
  Bet acīmredzot ar to Gerdai nepietika, un viņa pacēla lāpu. Piemēram, bēdas uzvarētajiem. Un gaisu piepildīja piedegušas gaļas smarža. Tomēr meitenes mēģināja nošaut zēnu kājas, lai viņus netraumētu.
  Skanēja mūzika un sita bungas.
  Magda atteicās pacelt lāpu un nosarkusi atbildēja:
  - Nē! Tas joprojām ir ļoti zemiski!
  Gerda iesmējās un melodiskā balsī nomurmināja:
  - Kurš nav ļauns? Kurš nav ļauns? Jā, tas, kurš nekad nav redzējis sievieti!
  Šarlote, grauzdējot nepilngadīgo ieslodzīto papēžus, atzīmēja:
  - Tie visi ir noziedznieki! Nav nemaz tik slikti viņus žēlot!
  Karotāji uzreiz ķiķināja... Un turpināja cept zēnu kājas.
  Tikmēr Frederiks cīnījās debesīs. Viņam pretī stājās jaunāko amerikāņu iznīcinātāju pāris ar 50 mm lielgabaliem. Bet, protams, tas terminatoru zēnu netraucēja. Un slepkava noslēdza distanci ar amerikāņiem, parādot, ka viņu ieroči ir pilnībā viņa rokās.
  Frederiks kopumā izbaudīja cīņu.
  Ģenerālis zēns iesaucās radio:
  - Es dodos uz pilnīgu iznīcināšanu!
  Īss sprādziens, un piecdesmit amerikāņu lidmašīnas eksplodēja. Likās, ka kāds būtu izkaisījis petardes pa debesīm. Un zēns to paņēma un čivināja:
  - Es esmu īsta nindzja! Un es tos visus sasmalcināšu!
  Un atkal viņš izšāva ar salveti, šoreiz notriecot septiņdesmit lidmašīnas. Un viņš izcēla pērļu zobus.
  Helga pielidoja pie zēna labās rokas un smejoties sacīja:
  - Tu esi īsts vardarbības dēmons! Es esmu par tevi!
  Frīdrihs izplūda smieklos. Bērns terminators ieslēdza gaisa lielgabalus, notriecot vēl divdesmit četras lidmašīnas un pēc tam pārslēdza uguni uz zemes mērķiem.
  Galvenā tanka jauda joprojām bija Sherman; tas, iespējams, bija vispopulārākais tanks pasaulē. Amerikāņi izmisīgi, bez lielām cerībām mēģināja to uztvert skaitļos.
  Frederiks dziedāja:
  - Uz zvaigžņu kuģiem un lidmašīnām! Mūsu armija ir neuzvarama!
  Shermans saplīsa un eksplodēja. Papildus tiem parādījās pašpiedziņas lielgabals ar 155 mm lielgabalu, kas spēja radīt noteiktas problēmas vācu tankiem.
  Frīdrihs izlauzās cauri tvertnes augšējam vākam un dziedāja:
  - Es joprojām būšu lielisks čempions!
  Helga sirsnīgi atbildēja:
  - Un jūs jau esat lielisks čempions! Un neviens par tevi nešaubās!
  Zēns nosvilpa un atbildēja:
  - Jā, neviens... Vai esat par to pārliecināts?
  Helga nošņāca, atbildot:
  - Citā galaktikā, nobriedušā kontinentā!
  Frīdrihs sprādzienā iznīcināja astoņpadsmit transportlīdzekļus. Viņš lika sadedzināt amerikāņu tankus un smaidot jautāja Helgai:
  - Ko tu ar to gribēji pateikt?
  Blondīne karotājs atbildēja:
  - Ka tu esi īsts supermens!
  Frīdrihs iztaisnoja sprādzienus un atbildēja:
  - Es esmu Supermens un citu problēmu nav!
  Helga iesmējās, uzšāva šermani un čivināja:
  - Citu problēmu nav!
  Frederiks pārgāja uz Peršinga kolonnu, dziedot:
  - Ne jau tavas kājas var tevi izglābt! Nav braši zirgi!
  Helga trāpīja Raganas pašpiedziņas pistolei un čukstēja:
  - Esi uzmanīgs! Uzmanies! Uzmanies!
  Frīdrihs trāpīja Mongoose pašpiedziņas lielgabalam un iesaucās:
  - Mēs nejokosim!
  Helga turpināja šaut, skandējot:
  - Mēs tevi atradīsim pazemē!
  Frīdrihs, ar vienu sēriju nošāvis vēl piecpadsmit automašīnas, piebilda:
  - Mēs to izvilksim no ūdens!
  Helga turpināja dauzīt un bļāva:
  - Mēs jūs saplosīsim!
  Frīdrihs, turpinot naglot, apstiprināja:
  - Mēs jūs saplosīsim!
  Helga pat sāka lēkt krēslā un rēkt:
  - Mēs jūs saplosīsim!
  Munīcija beidzās, un strūklas lidoja atpakaļ. Jums ir jāuzpilda degviela un jāpapildina komplekts.
  Trešā Reiha armija tuvojās Vašingtonai. Tajā pašā laikā japāņi arī lauzās cauri.
  Nindzju bruņinieks Karass deva priekšroku darbam ar zobenu. Viņš klusībā iezagās amerikāņu pozīcijās un veica griešanas operāciju. Nindzju zēns kļuva par milzīgu karotāju. Un viņš iznīcināja visus bez izņēmuma. Viņa katana viegli pārgrieza metālu.
  Karūsa kā vienmēr rīkojās agresīvi un neatlaidīgi. Viņa uzbrukumi bez izņēmuma ir nāvējoši. Papildus zobenam zēns izmantoja arī indīgas adatas un meta asi uzasinātus diskus.
  Pāris nindzju meitenes darbojās kopā ar viņu un palīdzēja zēnam iznīcināt amerikāņus.
  Šeit ir viņu triāde, ielauzās fortā un pārvietojās pa gaiteņiem. Tur viņi iznīcināja amerikāņu karavīrus.
  Karpa, nocirtusi virsnieku, šņāca:
  - Es esmu bruņinieks un Dieva kandidāts!
  Japāņu nindzja atbildēja:
  -Tu esi pilnība! Bet mēs arī esam forši!
  Un meitene ar vienu šūpošanos nocirta divus amerikāņu karavīrus!
  Karpa turpināja kustēties, palaida dzirnavas un uzreiz nogrieza piecus, čirkstot:
  - Šī ir klase!
  Cita japāņu nindzja nogrieza trīs, atzīmējot:
  - Tie ir mūsu sasniegumi!
  Karpa turpināja kapāt, šļakstīt asinis un rēkt:
  - Es esmu mežonīgs šausmas, kas lido uz nakts spārniem!
  Japāniete, nogriezusi divus no tiem, šņāca:
  - Mēs esam vienkārši neredzami!
  Karpa to paņēma, uzmeta puiša kailajiem kāju pirkstiem, asi uzasināja ripas, nocirta septiņus, un dziedāja:
  - Izslēdz savu apziņu!
  Nindzju meitene nocirta un apstiprināja:
  - Es negribu saprast!
  Karass nocirta sešus ar zobeniem, izpildot trīskāršu tauriņu un piebilda:
  - Cik reizes mēs esam pārliecinājušies...
  Cita nindzju meitene pagrieza un piebilda:
  - Mēs nokritām, bet piecēlāmies!
  Karpu karūsa, kapādama amerikāņus kā kāpostus, dziedāja:
  - Par mīlestību bez šaubām!
  Nindzju meitene čivināja:
  - Jaunie cīnās...
  Vēl viens baskāju skaistums apstiprināja:
  - Paaudzēm!
  Karpa nocirta vairākus cilvēkus un nošņāca:
  - Sasmalciniet, sasmalciniet tūlīt!
  Nindzju meitene ar plikiem kāju pirkstiem meta ripas un dziedāja:
  - Tu neesi viens! Šī ir brīnišķīga stunda!
  Karpas sāka kustēties vēl ātrāk. Un viņš ņurdēja kā tīģeris:
  - Tā ir brīnišķīga stunda! Iesit tieši acī!
  Nindzju meitene iemērca basās kājas asinīs un atstāja graciozas pēdas uz betona. Karotāji bija skaisti un slaidi.
  Un viņi ar sāpēm dziedāja:
  - Mana paaudze ēd ekspresi!
  Karass nocirta piecas un turpināja:
  - Un arī rada progresu!
  Nindzju meitenes pabeidza vēl dažus jeņķus un čivināja:
  - Man ir izvēle!
  Vēl viens skaistulis, kapājošs, piebilda:
  - Mans lukturītis, sapņi ir katras dienas prieks!
  Karpa ķiķināja, un pretinieku posts teica:
  - Es būšu kaut kas tāds, ko vienkārši mirstīgie nevar zināt!
  Tā triāde attīrīja fortu... Tā atstāja aiz sevis līķu masu. Un arī meitenēm ir pavedinošas pēdas.
  Japāņu nindzja dziedāja:
  - Rupja un spēcīga...
  Vēl viens skaistums apstiprināja:
  - Kāds visvarens!
  Un meitenes atkal izplūda smieklos...
  Karpa, atlaidusi adatas, vienlaikus caurdurot duci amerikāņu karavīru, šņāca:
  - Sākās sprādzieni!
  Nindzju meitene smejoties apstiprināja:
  - Žēlastība ir beigusies!
  Cita skaistule smejoties piebilda:
  - Beidz rādīt savas muguras!
  Karass, bariem cirsts, ar rūkoņu apstiprināja:
  - Laiks nogalināt ienaidniekus!
  Nindzju meitenes unisonā iesaucās:
  - Laiks nogalināt ienaidniekus!
  Un kā viņi smiesies pilnā sparā! Viņi ir tik starojoši un unikāli. Katrā no tām ir kas īpašs un unikāls...
  Karpa rūca uz plaušām:
  - Kad esam vienoti, mēs esam neuzvarami!
  Un atkal nindzjas izlaužas cauri. Viņi atstāj aiz sevis līķu kaudzes. Tik skarba skola viņiem ir. Un neredzamie karotāji var daudz. Šī ir Japāna, lieliskas kultūras valsts.
  Nindzju zēns dziedāja:
  - Harakiri... Tas tevi gaida! Pārņemt ienaidnieku, bet līdzekļi neskaitās!
  Un atkal puika smejas! Viņam tiešām ir ļoti jautri. Un es gribu cīnīties un uzvarēt!
  Komandpunktā ienāca divas meitenes un zēns. Bez turpmākas runas viņi piebeidza divus ģenerāļus. Trešais nokrita uz ceļiem un metās skūpstīt meiteņu basās kājas. Viņi viņu īsi nopratināja. Viņš zvērēja, ka dos pavēli padoties fortam.
  Bet Karasa pamāja ar galvu:
  - Mums jau tā ir pārāk daudz ieslodzīto! Jums ir nedaudz jāsamazina jūsu skaits.
  Un triāde atkal pārvietojās pa gaiteņiem. Viņi visus bez žēlastības un ar mednieku azartu nocirta.
  Karpa paņēma, nocirta apmēram deviņus cilvēkus un dziedāja:
  - Melns sniegs, sarkans ledus...
  Nindzju meitene apstiprināja:
  - Uz degošās zemes...
  Vēl viens skaistums apstiprināja:
  - Mēs visu atdodam sātanam!
  Karpa to paņems un kliedz:
  - Ha-ha-ha! Asiņainais fīrers! Jebkurš burgers tiks nogriezts!
  Nindzju meitene nocirta vairākus karavīrus un dziedāja:
  - Lai tie birģeri resni... Lai pat biksēs neiederas!
  Vēl viens skaistums atbalstīja fragmentu:
  - Lai viņi reģistrējas kā ebreji!
  Karpa atlaida skujas un čivināja:
  - Ja tikai nebūtu kara!
  Un meitenes ņems un pasmiesies. Viņi ir tik smieklīgi melnā kimono, un ar plikām kājām līdz ceļiem!
  Triumvirāts pārvietojās pa gaiteņiem. Meitenes dažreiz pārtvēra izmestās granātas un meta tās atpakaļ ar kailiem kāju pirkstiem.
  Trijotnes kustības ir neticami ātras. Un tajā pašā laikā ir daudz līķu. Un tas neapstāsies.
  Karass smīnoši nošņācās:
  - Es eju kur gribu...
  Nindzju meitene, sasmalcinot cilvēka gaļu, piebilda:
  - Bet citiem es neļauju!
  Vēl viena skaistule tvītoja:
  - Un viņi dzied dienas gaismā...
  karūsa, visu nocērtot, miza:
  -Putni tikai man!
  Nindzju meitene, nogriežot amerikāņus, kuri neveiksmīgi pakļuva zem asmens, ņurdēja:
  - Es dievinu skaistumu!
  Cits nindzju skaistums nošņāca:
  - Es apņemu troni ar ziediem!
  Karass sarkastiski nošņāca, izšaudīdams asus asmeņus:
  - Es mīlu dārgos jeņķus!
  Meitenes vienbalsīgi atbildēja:
  - Un tāpēc es spiežu!
  Triumvirāts turpināja kustēties. Skaistules zemās balsīs dungoja un ņurdēja. Viņu kustības kļuva arvien straujākas. Viņi kustējās kā gari, kas izbēguši no Tartarus.
  Karpa rēca pa plaušām:
  - Priekā cheers! Es pārspēšu visus!
  Nindzju meitene dziedāja:
  - Ja iesaistīsies laupīšanā, tev nāksies bēgt kailam!
  Un, apstiprinot šos vārdus, meitene atklāja savas krūtis. Viņa tiešām ir ārkārtīgi skaista. Un es gribu sasist koši sarkano sprauslu.
  Meitenes kustējās un ar basām kājām meta uzasinātos ripas. Daudzi tika nocirsti un sagriezti ar zobeniem. Un viņi gāja ārkārtējā triumfā. Pa ceļam gulēja sagrieztas galvas, un meitenes tās mētāja ar savām graciozajām, kailajām kājām.
  Karpa dedzīgi dziedāja:
  - Es esmu melnais bruņinieks un īsts nindzja!
  Pēc tam zēns nocirta vēl piecus ASV armijas karavīrus un pēkšņāk šūpo zobenus.
  Meitenes apdullinoši rēca:
  - Mēs esam ar tevi! Dziediet dziesmu, mēs esam varenas meitenes!
  Un griešana turpinājās arvien intensīvāk! Tiešām, nebāziet savu pirkstu šīm meitenēm mutē! Un viņi kodēs un sūks!
  Zēns no bundzinieku vidus nobijās un nometās ceļos. Nindzju meitene ļāva viņam skūpstīt savu kailo zoli, un tad viņa to paņēma un vienalga nocirta galvu. Viņa to mētāja ar basu kāju un iekliedzās:
  - Es esmu super klases karotājs... Un es būšu foršāks par pašu Marsu!
  Karpa uzlēca, nocirta astoņus amerikāņu karavīrus un rūca:
  - Un es būšu foršāks par Mikipeli!
  Nindzju meitene ķiķināja, ar kailu kāju nometusi ķiveri un dziedāja:
  - Futbols! Futbols! Lai dzīvo futbols!
  Cita nindzju meitene nocirta un atzīmēja:
  - Un es dodu priekšroku volejbolam!
  Un karotāji uzreiz izplūda smieklos... Rādot zobus un ilkņus. Ļoti asprātīgs triumvirāts. Kā gan neiegūt humora izjūtu, ja nindzjas bērnībā ieved būrī ar tīģeriem, bet neiedod ieročus. Un tur jūs izmantojat domu spēku, lai piespiestu dzīvnieku atteikties no agresijas.
  Karpa čivināja, kapādama kaulus un gaļu:
  - Es esmu tīģeris, nevis kaķis, man tagad ir vēders, ko slepkavība nodara augšstilbs!
  Nindzju meitene čivināja:
  - Ar slepkavību, slepkavību vai otrādi!
  Karotāji no visa spēka trieca papēžus pret tērauda durvīm. Metāls pārsprāga, paverot viņiem ceļu. Skaistules caur nāsīm svilpa:
  - Nu, ejam uz Marsu!
  Un atkal progress, caur miesu un asinīm... Līķu un sakropļotu masa. Un meitenes nekas neapturēs...
  Karpa smaidot, pārgriezusi majoru uz pusēm, čukstēja:
  - Mēs čukstēsim liktenim vairāk nekā vienu reizi...
  Nindzju meitene, kapājot savā veidā, apstiprināja:
  - Pačukstēsim liktenim...
  Karass iesmējās un piebilda:
  - Žēlsirdība Boku! Duncis sānos!
  Un, lai apstiprinātu viņa vārdus, atskanēja mūzika... Un izlēca kaujas robots. Viens no amerikāņu jaunumiem, transportlīdzeklis, kas izgatavots uz kāpurķēdēm ar četriem ložmetējiem. Nindzjai tik tikko bija laiks uzlēkt uz griestiem, pirms sākās ugunsgrēki, un burtiski visa telpa tika izpūsta cauri.
  Karpa aizkaitināti nošņāca:
  - Es zvēru pie ķeizara... Tā ir kaut kāda mežonība!
  Nindzju meitene klusi dziedāja:
  - Bija sāpīgi raudulīgs laikmets... Kad cilvēku senči nevarēja saskaitīt zvaigznes debesīs!
  Pēc tam meitenes un zēns ar basām kājām meta uz robotu ar asiem diskiem. Mašīna apstājās un no tās izplūda dūmi. Rāpodams gar griestiem, triumvirāts svieda zirņus ar sprāgstvielām, kas sprāgstvielām ir tūkstoš reižu lielākas nekā trotila, un sasita duci maskētu ložmetēju.
  Karpa smaidot dziedāja:
  - Es redzu, ka esam cienīgi dēli! Un sātana kalpi!
  Pēc tam triumvirāts faktiski pabeidza forta tīrīšanu. Meitenes un zēns atkorķēja kvasa mucu un iedzēra no tās malku. Viņi iedzēra malku un rūca...
  - Mēs esam nindzjas un nav skaistāka aicinājuma!
  Meitene ar sarkaniem un melniem matiem piezīmēja:
  - Karā viss var gadīties... Bet mierā reizēm vajag zināt, kad apstāties!
  Karass pasmaidīja un pēkšņi jautāja:
  - Un, ja mums tomēr ir lemts sadurties ar Vāciju, ko tad darīsim?
  Meitenes vienbalsīgi atbildēja:
  - Pēc karmas likumiem! Kā viņa liks, tā mēs cīnīsimies! Un, ja kaut kas notiks, tas noteiks, uz kuru pusi iet!
  Fab Four Gerda, Šarlote, Kristīna un Magda piedalījās uzbrukumā Vašingtonai. Tās ir meitenes bikini un skaistules. Viņu tvertne demontēja vienu akumulatoru pēc otra. Lielisks prestižāko ieroču dizains.
  Gerda, šaujot uz jeņķiem, dziedāja:
  - Var būt...
  Šarlote izšāva un turpināja:
  - Mēs...
  Kristīna piesita naglu un teica:
  - Apvainojies...
  Magda raidīja raķeti, čivināt:
  - Kāds...
  Gerda sasita 240 mm haubici un izdeva:
  - Velti!
  Šarlote Lupanuva turpināja dziedājumu:
  - Nokrita...
  Kristīna, nospiežot mēlīti, čīkstēja:
  - Sešpadsmit...
  Magda ķiķinot piebilda:
  - Megaton...
  Atbildot uz to, Gerda čīkstēja pie plaušām:
  - Šeit...
  Šarlote izšāva un teica:
  - Tas nāk...
  Kristīna nosūtīja šāviņu un turpināja:
  - Smēķēt..
  Magda izšāva šāviņu un čīkstēja:
  - Tas deg...
  Gerda izlaida dāvanu, sasitot Vilkača pašpiedziņas pistoli un dungoja:
  - Zeme!
  Šarlote vēlreiz izšāva lādiņu un ierunājās:
  - Kur...
  Kristīna atcirta pret šāviņu, čīkstot:
  - ES stāvēju...
  Magda pievienoja čaulu un apklusa:
  - Balts...
  Gerda ar basu kāju norādīja uz ieroci, iespēra un iekliedzās:
  - Māja!
  Un karotāji izplūda smieklos... Šarlote nolēma dziedāt vēlreiz savā jautrajā stilā:
  - Šeit...
  Kristīna izšāva un turpināja:
  - Ak...
  Magda pienagloja un teica: pērle:
  - Tas nāk...
  Gerda atbrīvoja nāves dāvanu un čivināja:
  - Smēķēt...
  Šarlote izlaida kaut ko tādu, kas nes iznīcību, un šņāca:
  - Tas deg...
  Kristīna trāpīja šāviņam un dziedāja:
  - Zeme...
  Magda nosūtīja šāviņa galu un izpļāpājās:
  - Kur...
  Gerda izšāva šāviņu un piebilda:
  - ES stāvēju...
  Šarlote iedzēla ar šāviņu:
  - Sensenos laikos...
  Un Kristīna, raidot lādiņu ar papēdi, agresīvi pabeidza:
  - Vašingtona!
  Magda fotografēšanas laikā piebilda:
  - Vašingtona!
  Gerda, nosūtījusi nāves dāvanu, dziedāja līdzi:
  - Vašingtona!
  Šarlote izšāva lādiņu uz Meduza pašpiedziņas lielgabalu un piebilda:
  - Nabadzīgs...
  Kristīna trāpīja šāviņam un piebilda:
  - Mans...
  Magda arī nosūtīja čaulu, piebilstot:
  - Varonis...
  Gerda vēlreiz izšāva, ņurdot:
  - Vašingtona!
  Kristīna, šaujot, turpināja dziedāt:
  - Vašingtona...
  Magda piebilda, mest ugunīgas dāvanas:
  - Nabadzīgs...
  Gerda, sitot pretiniecei, norūca:
  - Mans...
  Šarlote, šaudama, turpināja:
  - Varonis...
  Kristīna smejoties teica:
  - Vašingtona!
  Un meitenes smējās sinhroni, kā medūzas medību laikā.
  Pēc tam karotāji sāka apšaudīt bunkuru. Amerikāņi atcirta, demonstrējot savu nelokāmo drosmi. Viņi smagi cīnījās par galvaspilsētu. Bija formējumi, kuru komandieri bija tikai ebreji. Un tas palielināja pretestību.
  Vācu tanks saņēma daudz sitienu no ienaidnieka ieročiem. Pat vairāki ruļļi pārsprāga. Meitenēm nācās mašīnu aizvest un salabot. Spītīgā pretestība Amerikas galvaspilsētā nebija negaidīta.
  Tika pieņemts, ka ASV šeit izrādīs vislielāko pretestību. Turklāt ebreji plūda no visas Amerikas uz Ņujorku un Vašingtonu, apbruņojot gan sievietes, gan bērnus.
  Trūmens bija pakļauts kapitulācijai, un viņš bija spiests bēgt un gulēt zemu. Vācieši joprojām apšaudīja un bombardēja ASV galvaspilsētu, mēģinot pārspēt arī šo riekstu.
  Tuvojas rudens un kļuva vēsāks. Meitenēm taču nav auksti pat bikini.
  Pārtraukumā viņi savāca jaunus vīriešus apmēram sešpadsmit gadus vecus un apgūlās kopā ar viņiem, glāstot viens otru un dzerot kolu. Gerda novilka krūšturi un ļāva abiem jaunekļiem viņu noskūpstīt uz viņas sprauslu koši sarkanajiem pumpuriem. Precīzāk, viņa pati viņus iedrošināja, jo spēcīgai meitenei tas ir ļoti patīkami. Pārējie darīja to pašu, paņemot sev pāri. Pat reliģiskā Magda mīkstinājās. Ir patīkami, ka mani aizkustina jauni, kaili muskuļotu karotāju ķermeņi.
  Gerda pasmaidīja un piemiedza blondīnei ar zelta matiem:
  - Un es redzu, ka tev patīk, kad puikas skrien ar mēli pa taviem sprauslām. Kā tas saskan ar jūsu reliģisko morāli?
  Magda atbildēja ar apzinātu jautrību:
  - Ja jūs negrēkojat, jūs nenožēlosiet... Ja jūs nenožēlosit, jūs netiksiet izglābts!
  Šarlote iesmējās un dziedāja:
  - Grēko un nožēlo! Nožēlo un grēko vēlreiz! Nožēlu par grēku, par dvēseles glābšanu!
  Un uzlēja viņai uz sprauslām Coca-Cola. Zēni sāka intensīvāk laizīt krūtis. Šarlote juteklīgi nopūtās. Acīmredzot viņai tas ļoti patika.
  Kristīna loģiski atzīmēja:
  - Vašingtona kritīs... Un vai pēc tam ASV nekapitulēsies?
  Gerda, sajutusi skūpstus uz krūtīm, ieteica:
  - Protams, viņi kapitulēs... Bet mums vajag samalt ebreju vienības, kas cīnīsies fanātiski. Un pēc tam mēs uzņemsim PSRS.
  Magda, saviebusies, atzīmēja:
  "Mums nebūs laika uzsākt ofensīvu Krievijā pirms ziemas!" Žēl... Varbūt jāpagaida līdz maijam?
  Šarlote parādīja cepumu un atzīmēja:
  - Nu ko? Ļaujiet mums iepazīstināt ar lietām mūsu īpašumos šajā laikā. Jūs nevarat visu laiku cīnīties, jums vienlaikus jārūpējas par mājturību!
  Gerda tam piekrita:
  - Jā, ir vērts padomāt par miera laiku... Mums tagad ir nauda - cāļi neknābj. Zemi dabūsim arī Amerikā. Tātad darbam un mieram nav gala!
  Kristīna izcēla zobus, ir labi, kad jaunā vīrieša mēle nervozē uz krūtsgala un šņāca:
  - Un es sēšu savus stādījumus ar ģenētiski modificētiem produktiem!
  Būs arbūzi mucu lielumā, un āboli arbūzu lielumā!
  Magda ķiķināja un, izbāzusi mēli, čivināja:
  - Mēs esam nāvējošas medūzas, tik līdzīgas arbūziem!
  Kristīna pasmaidīja un noskūpstīja jaunekli uz vaiga. Tad viņa nomurmināja:
  - Ekonomika un politika virzās uz globalizāciju. Tieši pēc Kautska: vienota hegemonija un pasaules kontrole! Kad tiks izveidots jauns pasūtījums!
  Gerda ieteica:
  - Būs iespēja tirgoties ar kokvilnu. Šeit, ASV, ir labas kokvilnas plantācijas.
  Šarlote to iedomājās un iesmējās:
  - Tas ir pie onkuļa Toma būdiņas... Jā, šajā grāmatā melnie aktīvi darbojās. Viņi uzbruka stādītājiem. Žēl, ka beigas izvērtās sliktas... - Meitenes smagi nopūtās un pamanīja. - Man Evas žēl. Viņa bija laba, gaiša meitene. Viņa varēja kļūt par labu karotāju.
  Kristīna pakratīja galvu un iebilda:
  "Viņa ir pārāk maiga, lai būtu laba karotāja." Īstai meitenei jābūt skarbai un agresīvai!
  Atbildot Gerda dziedāja:
  Ķerubi mirdz debesīs,
  Debesīs ir nācis vēl viens, es redzu spēku...
  Gerda rūgti šņukst no aizvainojuma -
  Kāpēc es piedzimu meitene?
  Kristīna pakratīja savus zeltaini sarkanos matus un atzīmēja:
  - Bet labāk būt sievietei nekā vīrietim. Piemēram, sievietes orgasms ir daudz garāks un spēcīgāks!
  Gerda pamāja ar Gorgona Medūzas smaidu:
  - Jā, stiprāk! Lai puikas dara ko nopietnāku! Ak, tāda vēlme ir pamodusies.
  Un atskanēja jutekliskas ūjas un nopūtas... pārvēršoties iekārīgo mātīšu čīkstēšanā.
  Taču meitenēm nav lemts ilgi baudīt orgasmu kaskādi. Man atkal bija jāiet karā. Precīzāk, braukt ar tanku. Viņa bruņas jau bija izrotātas ar daudzām rētām.
  Vašingtona nepadevās. Cīņa turpinājās par katru kvartālu un pat par katru māju. Pretestība izrādījās spītīga un viskoza.
  Gerda, šaujot pa akumulatoru, dziedāja:
  - Amerika...
  Šarlote izšāva un turpināja:
  - Amerika...
  Kristīna izšāva šāviņu un teica:
  -ES sapratu...
  Magda iespēra baso kāju un piebilda:
  - Viņa...
  Gerda nosūtīja dāvanu un nocirta:
  - Progress!
  Šarlote izteica savus vārdus, asus kā lādiņi:
  - Kur...
  Kristīna izlaida munīciju un izdeva:
  - Nav...
  Magda trāpīja šāviņam un nošņāca:
  - Mest...
  Gerda ar cirvi sagrieza artilēriju:
  - Skaties...
  Šarlote nosūtīja dāvanu un atcirta:
  - Strādnieki...
  Kristīna, sūtot čaulu, piebilda:
  - Nē...
  Magda, izmetusi munīciju, turpināja:
  - Vieta...
  Gerda atkal nosūtīja čaulu un nošņāca:
  - Pakalpojumi...
  Šarlote atsūtīja dāvanu, par laimi munīcija tika papildināta:
  - Prostitūcija.
  Kristīna izsūtīja čaulu un nospieda ar vārdiem:
  - Publiski...
  Magda rūc pilnā sparā:
  - Māja...
  Gerda šņāca kā čūska:
  - Māja...
  Šarlote, izšāvusi liktenīgo šāvienu, sacīja:
  - Pildīts...
  Kristīna, nosūtījusi tērauda sagatavi, piebilda:
  - A...
  Magda čīkstēja atbildē:
  - Pirms...
  Gerda izšāva šāviņu un nošņāca:
  - Nim...
  Šarlote izšāva un teica:
  - Uz...
  Kristīna izsvieda lādiņu, aizķēra:
  - Iela...
  Gerda čivināja, šaudama:
  - Visi...
  Šarlote šņukstēja, ķērkdama kā vārna:
  - Rinda...
  Kristīna kaislīgi teica:
  - Izmaksas...
  Magda kā adatu iedūra Šermani un turpināja:
  - Bet...
  Gerda, šaujot, izdalīja pērli:
  - Beidzot...
  Šarlote, šaudama, turpināja:
  - Viņš...
  Kristīna, turpinot šaut, sacīja:
  - Mājā...
  Magda dunēja un šņukstēja:
  - Uz...
  Gerda atlaida nāves kamolu un norūca:
  - Sieviete...
  Šarlote izšāva un izmeta pērli:
  - Izskatās...
  Kristīna ievaidējās un čīkstēja:
  - A...
  Magda cirta ar šāviņu un teica:
  - Sieviete...
  Gerda viņai iesita ar čaulu, šņācot:
  - IEKŠĀ...
  Šarlote palaida sprādzienbīstamu izkapti, riedama:
  -Gultas...
  Kristīna šņāca, šaudama:
  - Ak...
  Magda atsūtīja čaulu un nekaunīgi čīkstēja:
  - Pliks...
  Kristīna nosūtīja vēl vienu slepkavu mākslas darbu, riedama:
  - Melo...
  Meitenes izplūda smieklos; viņām tiešām bija jautri kaut ko tādu rakstīt.
  Tad šaušanas laikā viņi sāka komponēt kaut ko pieklājīgāku un varonīgāku. Un meiteņu kvartetam izdevās labi:
  Lai veidojas siržu savienība, stiprāka par tēraudu,
  Nokratīsim asiņaino putekļu pieplūdumu no asmeņiem!
  Un acis asarās mirdzēja kā zvaigznes,
  Esi ar mani mūžīgi: viņi kaislīgi teica!
  
  Mēs esam ar tevi mūžīgi, zelta sapnis -
  Mēness gaisma un plūdmaiņas...
  Zem svētā Jēzus Kristus karoga -
  Briesmīgs ķerubu koris pacelsies debesīs!
  
  Dzersim kaisles mirdzošo vīnu,
  Un mākslinieks jums iedos Visuma skici...
  Cik tu esi tievs - trausls dzīves pavediens -
  Velns grib pilnībā iznīcināt mīlestību!
  
  Bruņinieks izvilka zobenu, piesaucot Kristu:
  Lai pasaulē valda harmoniska saikne...
  Un Marija atnes - Dievišķo tīrību -
  Ticiet, ka Tas Kungs neļaus mums iekrist elles bezdibenī!
  
  Bet cerības tu nes sevī...
  Galu galā cilvēku nevar lolot Dievam!
  Katrs no mums līdz ausīm tiks pārklāts ar sudrabu,
  Pērles un samta gulbis lidos debesīs!
  
  Tikai tad, ja tu kriti kaujā,
  Par savu Tēvzemi, kas ir vērtīgāka par Visumu...
  Un tad mēs nebaidāmies no ielietā napalma -
  Gaismas bruņinieku vājums būs neiznīcīgs!
  
  Ir labi dzīvot pasaulē, bet dažreiz tas ir garlaicīgi,
  Un ļaunais bads un aukstums dzen cilvēkus prom...
  Mums ir jāatrodas zem Sātana kalna,
  Un tev veiksies, ja esi sirdī jauns!
  
  Ienācis Visumā kā draugs pēc nāves:
  Jūs ieraudzīsiet kaut ko tādu, kas liks jums noelsties un pasmaidīt!
  Kaut arī miesā tu kļūsi kā bērns,
  Bet jūs bez problēmām sapratīsit, ka tā bija kļūda!
  
  Iepriekšējo cīņu pieredze noderēs, ticiet man,
  Tajās jūs iepazīsiet paradīzes prieku no asinīm...
  Jūs pazemosit kārtību, kur mežonīgs zvērs gaudo -
  Un princesi saņemsi par sievu!
  
  Un tad par troni un tālākiem ceļiem,
  Būs jāgriežas ap Visuma gredzenu!
  Pēc tam es nodošu ziņas saviem pēcnācējiem -
  Tici man, labāk mācies, lai gūtu panākumus!
  
  Vai ir iespējams kļūt par Dievu - tas ir foršs jautājums,
  Cilvēks ir radīts pēc Dieva līdzības...
  Un, lai gan viņš vēl nav sasniedzis Dieva līmeni...
  Zem mums strauji lēkā zvaigznes!
  
  Zinātne dos mums spēcīgus spēkus, ticiet man,
  Jo no zināšanām mēs audīsim virves...
  Un pat ja viņš grēkoja, tā ir pagātne, Ham,
  Bet atoms izgatavoja granātas mūsu ienaidniekiem!
  
  Visums ir iezīmējis līniju - zini,
  Un Visums viņai sekos kaskādē...
  Un sasniegumus neskaitot - ir īsta paradīze,
  Par kuru bruņiniekiem jācīnās!
  Meitenes patiesībā dziedāja labi, un tajā pašā laikā iznīcināja vairākas baterijas un bunkurus. Mēs paši dabūjām skrāpējumus un sitienus...
  Mums bija jāietur neliela pauze, lai papildinātu munīciju. Kā saka daži gudrinieki, viņi taisa karbonādes no pretīgām meitenēm.
  Kristīna un Magda atkal spēlēja šahu. Sarkanmatainā meitene ar zeltainu nokrāsu visi gribēja uzvarēt pret medus blondīni. Spēle tika aizvadīta asā uzbrukuma manierē. Magdai atkal izdevās pārņemt iniciatīvu un iegūt materiālo pārsvaru.
  Mums nebija laika pabeigt spēli, bija vēl viena cīņa un karsta cīņa. Tomēr lietus tikko sāka līt no debesīm. Redzamība ir pasliktinājusies. Nacisti nepārprotami jutās neērti.
  Gerda smaidot izšāva, paņēma un dziedāja:
  - Lietus...
  Šarlote, atbalstot karotāju, šāva līdzi:
  - Basām kājām...
  Kristīna, sitot šāviņu, turpināja:
  - Ar...
  Magda iegriezās un iesaucās:
  - Zeme...
  Gerda nošņāca ar mirdzošām acīm un sacīja:
  - Izturēts...
  Šarlote atsitās pret čaulu un norūca:
  - Kļuva slapjš...
  Kristīna atbrīvoja nāvi un šņāca:
  - Meitenes...
  Magda izšāva karstu un teica:
  - Acs...
  Gerda, šaujot bez pārtraukuma, turpināja:
  - Ja...
  Šarlote palaida šāviņu un nošņāca:
  - Skaidrs...
  Kristīna izšāva un turpināja, zobos atsegdama:
  - Diena...
  Magda dunēja un čīkstēja:
  - Šis...
  Gerda trāpīja ar šāviņu un iekliedzās:
  - Labi...
  Šarlote, atbrīvojot nāves dāvanu, norūca:
  - A...
  Kristīna pacirta pret šāviņu un iekliedzās:
  - Kad...
  Magda čīkstēja kā tops, rūcot:
  - Pretēji....
  Gerda dūca, raidot šāviņus:
  - Slikti...
  Šarlote, atbrīvojot iznīcināšanas dāvanas, dziedāja:
  - Ja...
  Kristīna, sūtot nāvi, šņāca:
  - Dziesmas...
  Magda, nikni rāvusi zobus, ierunājās:
  - Dziedi...
  Gerda nošņācās un uzlēca, šaudama un dunkādama:
  - Šis...
  Šarlote, izspļaujot čaumalas, izspieda:
  - Labi...
  Kristīna to paņēma un nošņāca:
  - A...
  Magda iekliedzās, raidīdama lādiņus:
  - Kad...
  Gerda teica ar atkailinātu ilkni:
  - Pretēji...
  Šarlote izspļāva vēl vienu čaulu un ierunājās:
  - Skumji...
  Gerda vēlreiz izšāva un teica:
  - Ja...
  Šarlote ir atbilde, rēca:
  - Ļaunums...
  Kristīna riešanas tonī un šaujot teica:
  -Tu...
  Magda smīnēja un izšāva:
  - Tas...
  Gerda izspļāva daļu nāves un izteica:
  - Vienmēr...
  Šarlote, palaižot gliemežvāku straumi, aizrijās:
  - Viegli...
  Kristīna, dziedot līdzi, turpināja:
  - A...
  Magda šņācdama un šaudīdama sacīja:
  - Pretēji...
  Gerda rēca plaušās:
  - Grūti...
  Un atkal mānīgais koris pagāja.
  Šarlote, šauj, čīkst:
  - Ja...
  Kristīna, šaujot, sacīja:
  - Ļaunums...
  Magda, izlikusi zobus, turpināja:
  -Tu...
  Gerda no rīkles nošņāca:
  - Tas...
  Šarlote ar lielu niknumu turpināja:
  - Vienmēr...
  Kristīna, šaujot, sacīja:
  - Viegli...
  Magda iztaisnoja savu šarmu, ķiķinot:
  - A...
  Šarlote atbrīvoja no nāves un bļāva:
  - Kad...
  Gerda nikni nomurmināja:
  - Pretēji...
  Kristīna, atbrīvojot nāvi, rēca:
  - Grūti...
  Magda īsi pacēla baso kāju un iesaucās:
  - UN...
  Gerda dungojas plaušās:
  - Garlaicīgi!
  Pēc kā meitenes apstājās... Atkal papildināja munīciju. Un ka viņu lielgabals ir ātri šauts un kauja ir ļoti spraiga.
  Meitenes izklaidējās un rādīja savus košos zobus. Cik šī zeme ir skaista un izskatās pēc paradīzes. Tu vienkārši ej ar to. Vai arī valkā odekolonu.
  Gerda un Šarlote sāka tēlot muļķes. Viņi ļoti veikli turēja kārtis ar kailiem pirkstiem un sajauca ar basām kājām. Tas izskatījās kā milzīgs šedevrs.
  Kristīna ir ļoti viltīga, viņa nepabeidza jau zaudēto spēli, bet uzreiz piedāvāja jaunu. Magda ar savu partneri nestrīdējās. Viņa arī nav no pēdējiem karotājiem... Bet viņa nav spītīga.
  Kristīna nedaudz dažādoja savu sākuma repertuāru un devās kopā ar D2-D4. Magda atbildēja ar Indijas karaļa aizsardzību. Un Christina ir četru bandinieku variants. Izcēlās ļoti sīva cīņa. Un Vaitam, visticamāk, bija sava veida priekšrocības. Jau Magda sāka domāt un meklēt izeju no trauslās situācijas.
  Spēle tika pārcelta, un atkal kauja... Šeit jau bija karsti. Jaunāko 120 mm prettanku lielgabalu akumulators, kas spēj caurdurt E-50 ar priekšu no tuva attāluma.
  Sākotnējais šāviņu ātrums ir 1050 metri sekundē. Tātad ar lielu kavēšanos jeņķi ieguva vairāk vai mazāk apmierinošus ieročus. Tiesa, pati tvertne vēl nav nonākusi ražošanā, darbojās tikai pistoles.
  Netuvojoties meitenes sāka viņus šaut...
  Gerda, šaujot no attāluma, tomēr pamanīja:
  - Amerikāņi nepārprotami progresē. Tā ir viņu firmas zīme: visu darīt vēlu. Bet ar tādu potenciālu viņi jau sen būtu varējuši kaltus arklu zobenos.
  Šarlote dziedāja, raustīdama rumpi un kratīdama sarkanās cirtas:
  - Velns! Velns! Glābiet velnu! Kāds, kāds mūs sodīja! Dodiet mums, dodiet mums zobenus rokās, pret jeņķiem, jeņķu bariem!
  Magda, saspiedusi amerikāņu ieroci, ar princeses smaidu sacīja:
  - Tas ir labi... Mūsu augstākā klase ietekmēs jebkurā cīņā... Mēs vienmēr esam uzvarējuši, mēs uzvarēsim arī tagad!
  Kristīna uzsita baso kāju pret bruņām un dziedāja:
  - Akhtun, Akhtun... Foeir, Foeir!
  Lieliskais angļu četrinieks: Džeina, Gringeta, Malānija, Matilda iebruka Ņujorkā. Karavīri cīnījās uz pietupiena Gēringa-4 tanka. Automašīna bija Čērčila evolūcija. Nedaudz sliktāks bruņās un nedaudz smagāks par E-50, bet ar līdzīgiem ieročiem.
  Tvertne tika ražota Anglijas rūpnīcās Lielbritānijā, kas kļuva par Trešā Reiha protektorātu.
  Džeina šāva uz amerikāņu lielgabalu un čivināja:
  - Mēs esam liels elektorāts... Izjauksim protektorātu!
  Gringeta laboja savu partneri:
  - Mēs nelūzsim, bet attīstīsimies... Kļūsim stiprāki!
  Gringeta izšāva, sasita amerikāņu ieroci un filozofiski piezīmēja:
  - Viss, kas mūs nenogalina, padara mūs stiprākus!
  Malānija iesmējās un kliedza:
  - Tā ir banāla patiesība, bet tai ir grūti noticēt!
  Matilda, ar kāpuriem saspiedusi pāris karavīrus, atzīmēja:
  - Iespējams, ka patiesībai jābūt banālai. Piemēram, Saule ir dzeltena, kā to var redzēt, skatoties debesīs.
  Džeina ļoti plati izstiepa lūpas, atklājot zobus.
  Viņa ļāva Gringetam šaut un čivināja:
  - Un Saule drīzāk ir pat balta. Debesis vienkārši bloķē zilos starus un rada dzeltenu nokrāsu.
  Matilda iesmējās un atzīmēja:
  - Un tu esi tik gudra... Viņa veikli pamanīja, ka tā ir tikai dzeltena ilūzija!
  Gringeta vēlreiz izšāva, izsita bunkuru un čivināja:
  - Viss mūsu pasaulē ir iluzors... Tikai viņi nogalina pa īstam!
  Viņi sita Malāniju ar ložmetējiem un jokodamies vai varbūt ne pa jokam čīkstēja:
  - Vai varbūt nāve ir ilūzija! Galu galā dvēsele ir nemirstīga, un, iespējams, personības veidošanās ziņā tā ir primāra!
  Gringeta atkal izšāva un dziedāja:
  - Kaut arī ķermenis bez dvēseles nav ķermenis, cik vāja ir dvēsele bez ķermeņa!
  Džeina sajuta sevī lirisku kāpumu un uzsprāga dziesmā. Un viņas draugi sāka dziedāt viņai līdzi.
  Karotājs-aristokrāts sāka:
  - Varens...
  Gringeta turpināja, triecot šāviņu:
  - Tanks...
  Malānija, šaujot, teica:
  - Vada...
  Matilda izlaida nāvējošo dāvanu un tviterī ierakstīja:
  - Uguns!
  Džeina, šaudīdamās un rāvusi zobus kā lielas pērles, iesaucās:
  -UN...
  Gringeta nošņāca, vicinot rokas:
  - Tas ir satriecoši...
  Malānija izšāva un teica:
  - Visi...
  Matilda, saspiedusi cīnītājus ar savām pēdām, šņāca:
  - Rindā!
  Džeina čivināja un turpināja:
  - Uz...
  Gringeta izšāva, šņācot kā kobra:
  - Skatīt...
  Malānija, šaujot, turpināja:
  - Cīnītājs...
  Matilda piesita ar pirkstiem basām kājām un teica:
  - Diezgan...
  Džeina iesmējās un aizdedzināja cigareti:
  - Stāvs...
  Gringeta izšāva vēlreiz un nošņāca:
  - Lai paliek...
  Malānija ievietoja šāviņu, sakot:
  - Būs...
  Matilda ietriecās šāviņu metālā un teica:
  - Rezultāts!
  Džeina, turpinot šaut, čivināja:
  - A...
  Gringets tika atlaists un atbalstīts:
  - Ja...
  Malānija izšāva šāviņu un izvilka vārdu:
  - "Tīģeris"...
  Matilda šņācot teica:
  - IEKŠĀ...
  Džeina agresīvi pabeidza:
  - Tas aizies...
  Gringeta nokrita, turpināja:
  - UN...
  Malanya agresīvi izšāva:
  - Būs...
  Matilda spēcīgi piebilda:
  - IEKŠĀ...
  Džeina ķiķināja, atlaidusi zobus.
  - Mēs...
  Gringeta izšāva zibeni no acīm un teica:
  - Uguns...
  Malanya turpināja:
  - Viņa...
  Matilda rēca:
  - Mūsu...
  Džeina piekāpās ar vārdiem:
  - Čērčils...
  Gringeta šņukstēja:
  - Tas salūzīs!
  Malānija agresīvi nošņāca:
  - Eksāmens...
  Matilda, sasmalcinot savus kāpurus, sacīja:
  - Izīrēs...
  Džeina izcēla zobus un teica:
  - Uz....
  Gringeta iekliedzās, raidot lādiņu:
  - Pieci!
  Un meitenes vienbalsīgi smējās... Cīņa bija diezgan karsta. Amerikāņu pretgaisa ieroči darbojās. 230 milimetru frontālās bruņas joprojām izturēja sitienus.
  Bet bija zināms risks. Turklāt pašās kara beigās ASV sāka ražot ļoti bruņas caururbjošus subkalibra lādiņus ar volframa serdi. Un tas ir bīstami.
  Džeina ar basu kāju pabāza Gringetas plecu un čukstēja:
  - Lūdzu, nepalaid garām!
  Viņa nomurmināja:
  -Kura blasteris čīkstētu, bet tavējais klusētu!
  Un viņa izšāva, iznīcinot akumulatoru...
  Matilda, kas bija šoferis, atzīmēja:
  - Manevrējot jūs varat samazināt sitiena iespējamību.
  Meitene izdalīja trīs ASV policistus, uz visām pusēm izsmidzināja sarkanas straumes, un kauli nokrita. Tad viņa turpināja:
  - Šeit ir kā atrasties nāves atrakcijā!
  Gringeta sasita vēl vienu pretgaisa lielgabalu un dziedāja:
  - Vērmahta ordas ir nikni niknas, un mēs esam tērauda mēneša bērni!
  Džeina izstiepa savu kailo kāju, izslēdza radio un ieteica meitenēm:
  -Padziedāsim kaut ko smieklīgu...
  Gringeta indīgi pasmaidīja un ieteica:
  - Par fīreru?
  Džeina enerģiski pamāja ar galvu.
  - Jā!
  Matilda ideju atbalstīja:
  - Pa labi! Neviens mūs nedzird!
  Džeina jautri dziedāja, šaujot:
  - Ak...
  Gringeta to pacēla, entuziastiski šaudama:
  - Fīrers...
  Malānija skarbi atbildēja, ņurdot:
  -Tu...
  Matilda, saspiedusi karavīrus, turpināja:
  - Fīrers...
  Džeina atklāja entuziasma uzliesmojumu:
  - Kaza!
  Gringeta, šaujot, turpināja:
  - Par ko....
  Malānija, šaujot, teica:
  - Pret...
  Matilda saspieda savus kāpurus un svilpa:
  - Anglovs...
  Džeina entuziastiski turpināja:
  - Es uzkāpu...
  Gringeta šņāca un rūca:
  -Tu....
  Malānija atsita ilkņus un iesaucās:
  - Ēzelis...
  Tad Matilda sāka rēkt:
  - Tu saņemsi...
  Džeina smiedamies turpināja, gandrīz aizelsusies:
  - No...
  Gringeta izšāva un teica:
  -Tu...
  Malānija piebalsoja entuziasmam:
  - Konkrēti...
  Matilda čukstēja vārdus:
  - IEKŠĀ...
  Džeina, nikni raidīdama sēriju, iesaucās:
  - Pjatak!
  Gringeta, šaujot, turpināja:
  -Tu sastapsies...
  Malanya agresīvi pacēla:
  - Uz...
  Matilda skaļi atbildēja:
  - Spēcīgi...
  Džeina entuziastiski atbalstīja:
  - Angļu...
  Gringeta nosūtīja nāvējošu dāvanu un teica:
  - Dūre!
  Malānija turpināja dziedāt:
  -U...
  Matilda teica, saspiežot pretgaisa lielgabalu ar kāpurķēdēm:
  - Mēs...
  Džeina dungoja un turpināja:
  - Ložmetēji...
  Gringeta šņukstēja, naglodama:
  - UN...
  Malānija turpināja ar čīkstēšanu:
  - Tanki...
  Matilda gaudoja:
  -U...
  Džeina norūca:
  - Mēs...
  Gringeta nošņāca plaušās:
  -A...
  Malanya entuziastiski turpināja:
  -Tu...
  Matilda rēca kā bifelis:
  - AR...
  Džeina čīkstēja:
  - Automātiski...
  Gringeta nomurmināja, zobus atraisīdama:
  -Tu trīc...
  Malanya dusmīgi teica:
  - Blēdis!
  Matilda turpināja dziedāt:
  - Mēs nogalināsim...
  Džeina čivināja, sita basām kājām:
  -Tu...
  Gringeta čivināja, entuziastiski šaudama:
  - Tāpat kā...
  Malānija apklusa un parādīja dzirksteles no zobiem:
  - Kaza...
  Matilda ņurdēja, satriekdama pārējos:
  - UN...
  Džeina piebalsoja entuziasmam:
  - Viņi sadedzinās...
  Gringets dusmīgi sacīja:
  - Zils...
  Malānija šņukstēja kā nejauka kobra:
  - Pirms...
  Matilda nikni piebilda:
  -Tla...
  Un meitenes unisonā dziedāja:
  - Uguns, uguns, uguns... Agonija!
  Mums beidzās munīcija, bet uzpildīt degvielu nesāpēja. Man bija nedaudz jāpavelk tvertne atpakaļ. Un zvaniet piegādes komandai pa radio. Meitenes paņēma nelielu pārtraukumu.
  Džeina berzēja savu baso kāju pret tanka bruņām. Skaista meitene ar blondiem, nedaudz zeltainiem matiem. Tik vilinoši un vienlaikus aristokrātiski.
  Viņas skaistums ir fiziski rūdītas princeses skaistums. Džeina nošāva un iepazīstināja puisi. Tāda tēlota, izskatīga, muskuļota, dabīga blondīne ar miecētu ādu. Lai viņš viņu samīļo... ar mēli!" Džeina pasmīnēja, ak, tas ir labi, ja tev patīk sekss. Un ir sievietes, kurām tas nepatīk. Viņi, iespējams, ir ļoti nelaimīgi savā laulībā. Lai gan mīlēties ar vienu vīrieti kļūst garlaicīgi. Es gribu dažādību. Gribu jaunus iespaidus un piedzīvojumus. Un meklējiet jaunus vīriešus, lai viens būtu skaistāks par otru! Turklāt Džeinai ļoti patika melnādainie mīļotāji. Ir romantiski mīlēties ar krāsainu cilvēku. Un tas ir ļoti jauki, ja āda ir melna, un tu berzi pret to savus koši sarkanos sprauslas, un sprauslas uzbriest un kļūst cietākas. Un jau tevi sāk kratīt juteklīgs vilnis.. Džeina gandrīz iebāza roku starp kājām, kā gribēja vīrieti. Bet es samulsu savu draugu priekšā.
  Un kā es gribēju, lai pulsējošais nefrīta stienis ieiet samitrinātajā Veneras grotā.
  Bet viņas galva sāka snaust, un meitene aizmiga un sapņoja par to;
  Te nu mēs esam!
  Džovers Hermess atkal idiotiski pasmīnēja un atradās greznā skafandrā. Ēkas iekšienē mirgoja trīsdimensiju hologrammas, kurās dažādi indivīdi, sākot no stelzāniem līdz prātam neaptverami daudzveidīgām būtnēm, visdažādākajos veidos veica dzimumakta rituālu, dažkārt vismežonīgāko un cilvēka acīs perversāko. 3D projekcijas kustējās un šķita dzīvas un dinamiskas. Bija kentaura mātītes un radioaktīvo medūzu līdzības. Viņu ķermeņa iekšpuse pārošanās laikā izcēlās miniatūros kodolsprādzienos. Dažas personas, līdzīgas avangarda mākslinieka narkotiskajām halucinācijām, kas attēlotas milzīgu hologrammu veidā, mijiedarbojas ar zibens izvirdumiem vai hiperplazmas lavas šļakatām, kas maina formu lidojumā un izstaro neierobežotu daudzveidības spektru. Vai nu hiperplazmas šļakatas trīsgalvainu ērgļu formā, tad uzreiz kā plastilīna figūriņas pārvēršas tauriņos ar daudziem spārniem, tad šis ir zivju un ziedlapiņu vicināšanas ziedu pumpuru maisījums... Un tas ir pilnīgi neticami, radījumi pēc formas neaprakstāma, veicot vairošanās darbību, apriti no apkārtējās vides enerģijas, piespieda atmosfēru kondensēties un tā tecēja lejā lietus straumēs, kuras, nokrītot virspusē, uzreiz sāka svilpt un dūmot.
  Ļevs izskatījās apmulsis un neizpratnē mirkšķināja acis... Tas bija ārpus viņa iztēles, kaut kas tāds, ko prātīgam cilvēkam principā nav iespējams iedomāties. Teiciens nāca no jaunā vīrieša lūpām:
  - Cilvēks garīgi var iedomāties visu - izņemot līniju, aiz kuras beidzas neierobežots cilvēka stulbums!
  Hermess uz to nereaģēja, viņš dedzīgi ieskatījās projekcijās, stelzāna elpošana paātrinājās un kļuva smagāka.
  Aiz hologrammas izpeldēja kaila, gara dīva ar septiņu krāsu frizūru un divpadsmit astes neitronu pātagu. Sākumā stelzanka šķita milzīga, taču ar katru soli tā samazinājās, līdz kļuva gandrīz standarta, tikai nedaudz vairāk par diviem metriem. Viņa gāja, enerģiski grozīdama savus krāšņos gurnus ar tievu pavedienu, kas žilbinoši dzirkstīja ar radioakmeņiem, kas karājās uz tiem. Kurpes ar augstiem papēžiem, apzeltītas ar akmeņiem, skaļi klabēja uz pusdārgakmeņu pārklājuma.
  Aiz viņas pārvietojās būtne, kas sastāvēja no septiņām slīpētām bumbiņām ar vardes formas kājām, bet uz mīkstiem paliktņiem. Bumbiņas mirgoja kā dārgakmeņi zem vairāku spīdekļu straumēm, un seja... Nu vienkārši Mikipele senatnē, ikoniska bērnu multfilma. Stelzanka apstājās un izcēla savus lielos, trīskrāsainos zobus kā plēsīga pantera. Viņas krāšņās acis ar septiņstaru zvaigznes attēlu uz varavīksnenes sastinga pie izskatīgā Leo Eraskandera.
  - Kāds kvazārs julings! No kura kvarka jūs to ieguvāt?
  Hermess viltīgi piemiedza aci, piemiedzot ar aci (tas ir slikts ieradums!) ar savu labo, indīgi violeto aci:
  - Komercnoslēpums! Par samaksu pastāstīšu!
  Milzīga sieviete ar muskuļotu roku pievilka garo puisi, kas austs no atmestiem muskuļiem, pie sevis. Viņas garie nagi mirdzēja ar izsmidzinātu safīru, smaragdu un ultraplutonija maisījumu.
  - Es jums samaksāšu procentus, kā norunāts. Es domāju, ka ir absolūti loģiski paaugstināt maksu par jaunieti. Vairāk nekā tūkstoš trīs simti mātīšu jau ir noskenējušas šī lauvas mazuļa attēlu. Viņi viņu vienkārši saplosīs gabalos!
  Hermess plēsīgi nolaizīja pilnās lūpas ar mēli:
  - Viņš ir stiprāks, nekā tu domā! Tas izturēs! Vai man ir kaut kas tāds, lai man te nebūtu garlaicīgi?
  Bordeļa īpašniece izsita viņai no pirkstiem oranžas gaismas kūli un jautāja, ar savu graciozo mazo deguntiņu ievelkot dopa liesmās:
  - Vai vēlaties sievietes ierindas, virsnieces vai no citplanētiešu vidus? Bet sekss ar citu pasauļu pārstāvjiem bez olbaltumvielām ir nelikumīgs (un var būt bīstams!), tas ir iespējams tikai par papildu samaksu. Ir izvēle no hermafrodītiem līdz varenēm...
  Hermess to nejauši pamāja:
  - Tas ir labāk ar mātītēm no citām galaktikām un ķermeņa struktūrām; viņi jau ir noguruši no saviem mūžīgajiem sparinga partneriem.
  Karikatūriskā dzīvnieka seja, kas izskatījās kā krelles gabals no karalienes kleitas, iespiedās jaunā vīrieša apakšstilbā. Deguns izstiepās ar lāpstiņu un berzēja graciozi izvirzītās vēnas zem zēna tumšās šokolādes ādas. Eraskanders murrāja no patīkamās kutināšanas, un raupjā lāpstiņa pārcēlās uz rozā papēžiem, kas bija pārklāti ar smaržīgu ziedi, kas atgrūž putekļus un netīrumus. Dzirkstošo bumbiņu krāsa, brīnišķīgs radījums, sāka mainīties uz smaragda zilo spektra daļu.
  - Klienta vēlme ir likums. - kaislību nama vadītāja uzkliedza savam smieklīgajam mīlulim. - Atpakaļ Alavaleta, jūs maldāties, domājot, ka šis zēns ir vislaipnākā dvēsele. Patiesībā jūsu priekšā ir zvērīgs mazs dzīvnieks, kas nākotnē spēj kļūt par vienu no labākajiem Bezrobežu impērijas karotājiem. - Tad dīvas tonis mainījās no nožēlojama un cildena uz visparastāko un pat garlaicīgāko. - Un tu, Lauvas kub, seko man!
  "Ja viss būs kārtībā, es jums parādīšu imperatora pili galaktikas galvaspilsētā Greizinarā," Hermess tikko dzirdami čukstēja.
  Roku rokā Eraskanders un bordeļa īpašnieks gāja aiz mozaīkas sienas. No turienes atskanēja sievietes smiekli un drēbju šalkoņa, kas tika novilkta. Jaunā vīrieša izskats izraisīja rēcienu. Vairākas kailas jaunavas metās viņam virsū, dzerot ar izsalkušu dēles alkatību. Ķermeņi; Vīrieša bronzbrūnā āda un šķiltavas stelzanoks savijās kamolā, viņš juta, kā kaisles lēkmē stipri iekoda plecā, un uzreiz trīs pikanti smaržīgas meitenīgas lūpas mēģināja aizķert verga muti. Rokas satvēra puiša blondos matus, tās aprāvās ar viņu, izraisot sāpes, lāpstiņās ierakās gari nagi. Lauva nikni strādāja kā dzīva mašīna, bet viņa prāts bija tālu...
  Džeina pamodās no pēriena ar plaukstu pa kailu zoli.
  Gringeta šņāca savam partnerim, pareizāk sakot, komandierim:
  - Nu, tagad atpakaļ kaujā!
  Džeina iesmējās un atzīmēja:
  - Es esmu pret tevi kā karā un karā kā pret tevi...
  Šis ložmetējnieks atbalstīja Malāniju:
  - Cīņa ir beigusies, un es priecājos doties mājās!
  Matilda sapņaini teica:
  - Kaut man būtu īpašums sev! Un uz tā ir vergi!
  Gringeta iesmējās un viltīgi teica:
  - Kāpēc tikai viens īpašums? Varbūt labāk ir vesels visums ar vergiem?
  Džeina iesmējās. Viņa gribēja melnu augumu. Lai tiek saspiests un samīļots. Eh, ne visi saprot sievietes. Kāpēc viņus tik ļoti piesaista afrikāņi?
  Malānija sāka šaut ar ložmetējiem - par laimi munīcija bija papildināta, un čivināja:
  - Viegls "Bummer", foršs "Bummer" - smaragda gaismas... Šis "Bummer", Fortūnas dēls, ja varat panākt!
  Matilda palielināja ātrumu... Meitenes sāka postīt kārtējo bunkuru.
  Džeina čivināja:
  -Tu...
  Gringeta entuziastiski piebalsoja:
  - Nu...
  Malānija ņurdēja, atlaidusi zobus:
  - Zini...
  Matilda nikni turpināja:
  - Mūsu...
  Džeina nosvilpa, raidīdama lādiņu ar kailu pirkstu uz kursorsviras:
  - Cilvēki!
  Gringueta nodziedāja:
  - Mīl...
  Malānija kliedz:
  - Ūdeņradis!
  Matilda iekliedzās:
  - Dodiet man ūdeņraža bumbu!
  Džeina pakratīja savu zelta galvu un dziedāja:
  - Ak, es pati tam neticu... Šajās māņticībās!
  Gringeta sāka metodiski šaut ar haubicēm uz akumulatoru. Viņa to darīja mierīgi, bet dziedot:
  - Es āmuru kā dzenis... Un esmu pat mazliet traks!
  Malānija nocirta pāris desmitus kājnieku ar ložmetējiem un rēca:
  - Skeleta maģija!
  Matilda, stūmusi tanku, paņēma to un dziedāja:
  - Bez goda, gaiša valsts! Nav nevienas būtnes, kas būtu vairāk veltīts Koščejam!
  Karotāji ķiķināja, un Džeina atkal sāka dziedāt:
  = Vācija...
  Gringeta entuziastiski piebalsoja:
  - Šis...
  Malanya agresīvi piebilda:
  - Kopā...
  Matilda laboja vārdu:
  - Tikai...
  Džeina skarbi pabeidza:
  - Nosmērē...
  Gringeta, šauj, čivināja:
  - Beigas...
  Malānija nikni nošņāca:
  - Viņš nāks...
  Matilda ķiķināja:
  - Sveta...
  Džeina apstiprināja ar aplomb:
  - Tev...
  Gringeta agresīvi izpļāpājās:
  -Lode...
  Malanya šņāca kā tukša riepa:
  - IEKŠĀ...
  Saspiedusi visus, Matilda ierunājās:
  - Templis!
  Un meitenes sakrustoja plikas kājas. Viņi izskatījās tik pārsteidzoši un vilinoši.
  Džeina čivināja:
  - Būs...
  Gringeta labprāt turpināja viņu naglot:
  - Fīreram...
  Malānija nošņāca ar panteras niknumu:
  - Cilpa...
  Matilda smejoties turpināja:
  - Staļins...
  Džeina iecirta raudenes balsī:
  - Smuki...
  Gringeta asprātīgi šņāca un pat sasita smago haubici:
  - Uz...
  Malānija dedzīgi pieņēma situāciju:
  - Divas...
  Matilda šņāca kā pantera:
  - Rublis!
  Pēc tam pēdējais lielgabals apklusa. Nacisti jau ir sagrābuši deviņdesmit procentus Ņujorkas. Un kurš teica, ka vāciešu ir pārāk maz, lai pārvaldītu pasauli? Jebkurā gadījumā viņi var norīt pasauli. Tūkstošiem jeņķu atkal padodas. Un tikai daļas, kas sastāv no ebrejiem, dod priekšroku nāvei, nevis kapitulācijai.
  Pēc Ņujorkas un Vašingtonas krišanas 1945. gada 25. oktobrī ASV kapitulēja. Tādējādi tika pāršķirta vēl viena Otrā pasaules kara lappuse.
  Amerikāņu armija atbruņojās, un miljoniem karavīru un kaujinieku devās uz nometnēm.
  Hitlers priecājās... 1945. gada 30. oktobrī fīrers apmeklēja Vašingtonu un runāja pie Baltā nama drupām.
  Diktatora numur viens runa, kā vienmēr, bija spilgta un atmiņā paliekoša. Vācieši aplaudēja un amerikāņi nometās ceļos. Pasaules bagātākā vara ir kritusi. Lielais triumfs.
  Hitlers pavēlēja sagatavot brīvdienas Kiprā un sarīkot veselu virkni gladiatoru cīņu.
  Tajā pašā laikā vācieši sāka ganīt ebrejus geto un nodibināt jaunu kārtību. Trešais Reihs sāka sagremot Ameriku.
  Tajā pašā laikā tika pasniegtas balvas tiem, kas izcēlās. Un viņu bija daudz.
  Superdūzis un īsta zvaigzne Frīdrihs saņēma speciāli viņam radītu pasūtījumu: Lielo zvaigzni, Dzelzs krusta bruņinieka krustu ar zelta ozola lapām, zobeniem un dimantiem. Augstāk tika nodibināts tikai viens apbalvojums: Lielā zvaigzne, Bruņinieka krusts, Dzelzs krusts ar platīna ozola lapām, zobeniem un dimantiem.
  Apbalvoti tika arī citi. Džeina saņēma Bruņinieka krustu ar ozola lapām, bet viņas draugi vienkārši saņēma Bruņinieka krustu. Lieliskais četrinieks balvā saņēma: Bruņinieku krustus, ar ozola lapām, zobeniem un dimantiem, un viņiem jau bija tādi apbalvojumi. Plus tanku iznīcinātāju zelta un dimanta krusti.
  Hanss Feuers saņēma Dzelzs krusta bruņinieka krustu ar ozola lapām un zobeniem.
  Nav slikti vīrietim, kura māte ir ebrejiete un tēvs ir norvēģis. Un viņš pasludināja sevi par desmitās paaudzes vācieti. Hanss ir Gerda un vairāku citu meiteņu mīļākais. Ļoti izskatīgs, gaišmatains jauneklis. Viņš nemaz neizskatās pēc ebreja, drīzāk pēc plakāta ārietis.
  Zelta krustu par militāriem nopelniem saņēma arī Ģertrūde un Stella, šie karotāji, kuri cīnījās uz diska. Un uz bruņinieka krusta dzelzs krusta ar ozola lapām. Bet viņi tika vairāk apbalvoti par iznīcināto lidmašīnu sarakstiem. Disku plaknes bija neievainojamas, taču tās nevarēja pašas tās izšaut. Viņi tikai taranēja lidmašīnas, jo ātrums bija piecas līdz sešas reizes lielāks par skaņas ātrumu. Nu, viņi varētu arī izšaut radiovadāmu raķeti uz zemes mērķiem.
  Līdz disks kļuva par milzīgu ieroci, lai gan tā neievainojamība spēcīgi morāli ietekmēja tā ienaidniekus. Bet tā ir dārga lieta.
  Pilotes Margareta un Helga saņēma Dzelzs krusta Bruņinieka krustu ar ozola lapām, zobeniem un dimantiem. Tas ir paredzēts lieliskiem notriektu lidmašīnu stāstiem un burvīgo blondīņu skaistumam.
  Saņemts apbalvojums: Bruņinieka krusts, un Dans, un arī Vilka ozola lapas.
  Karpu karūsu apbalvoja gan japāņi, gan vācieši. Viņam tika piešķirts pirmās klases Dzelzs krusts un personalizēts pulkstenis no Mainšteinas. Nindzju zēns saņēma savus galvenos apbalvojumus no imperatora Hirohito. Protams, tika apdāvināti arī citi nindzju karotāji. Japāna deva ieguldījumu Amerikas iekarošanā.
  Daudzi saņēma balvas un naudu. Prieks un gaviles pārņēma visu Trešo Reihu.
  E-50 tanks parādīja izcilas kaujas īpašības un tika atzīts par labāko pasaulē. Vācieši atkal nodeva savu mentalitāti.
  Un 1945. gada 8. novembrī zemās Zemes orbītā tika palaists pirmais mākslīgais pavadonis ar videokameru.
  Pats fīrers joprojām Kolizejā svinēja Minhenes puča gadadienu Kiprā.
  Gladiatoru cīņās asinis plūda kā upe. Kā vienmēr bija daudz orģiju un rijības. Vācieši burtiski kļuva traki.
  Tikmēr Staļins, atzīmējot revolūcijas svētkus 7. novembrī, savāca Valsts aizsardzības komiteju.
  Bija nepieciešams apspriest aktuālās problēmas. Tagad Hitlera rokas ir brīvas. Un vai tas netiks tālāk uz Krieviju? Lai piebeigtu boļševiku impēriju.
  Molotovs, runājot, atzīmēja:
  - Tagad Trešais Reihs ir kļuvis spēcīgāks nekā jebkad agrāk! Tās iespējas ir pārsteidzošas! Patiešām, vācu tanks E-50 izrādījās amerikāņiem nepieejams. Un Trešā Reiha reaktīvai aviācijai nav līdzinieku!
  Staļins pārtrauca Molotovu:
  - Īsāk sakot, vai mēs esam lemti?
  Ārlietu tautas komisārs iebilda:
  - Es domāju, ka nē, biedri Staļin. Jūsu ģenialitāte un padomju tautas nelokāmā griba mūs noteikti vedīs uz uzvaru!
  Staļins vairākas reizes sasita plaukstas. Un viņš smaidot atzīmēja:
  - Vai tu domā, ka mans ģēnijs kompensē tavu kūtrumu?
  Voznesenskis ar aizvainojumu balsī sacīja:
  - Mēs cenšamies no visa spēka, biedri Staļin. Bet cilvēka spējām ir robežas! T-34-85 tanki jau ir saražoti tik daudz, ka tiem nepietiek ekipāžu!
  Žukovs dusmīgi atzīmēja:
  - Galvenais nav kvantitāte, bet kvalitāte! T-34-85 ir neaizsargāts pat pret viegliem E-5, un tā lielgabals netrāpīs E-50 pat īstā diapazonā! Faktiski trīsdesmit četri ir morāli un faktiski novecojuši. Bet jaunā T-54 maiņa nav gatava... Un, godīgi sakot, ar to arī nepietiek, lai iekļūtu ienaidniekā!
  Voznesenskis pārliecinātā tonī teica:
  - Mēs darām visu, lai nodrošinātu, ka T-54 pēc iespējas ātrāk nonāk ražošanā. Bet tvertnei jābūt salīdzinoši vieglai, labi aizsargātai un pienācīgi bruņotai. Visu uzreiz sasniegt ir grūti. Mēs cenšamies un dizaineri strādā trīs maiņās!
  Staļins skarbi atzīmēja:
  - Cik daudz tādu kalnraču nometnēs baro utis! Un vispār esmu tevī vīlies. Vēl nav izveidots apmierinošs reaktīvais iznīcinātājs, un Yak-9 joprojām tiek ražots masveidā!
  Dizaineris Jakovļevs samulsis sacīja:
  - Šī mašīna nemaz nav slikta, biedri Staļin...
  Augstākais komandieris pārtrauca:
  - Tu saki, ka nav slikti? Jā, vācu iznīcinātāji ir divreiz ātrāki! Un bruņojums ir viens gaisa lielgabals... Tāds cīnītājs ir vienkārši pasmiekls. Tas ir tikai zirgs ar lauztiem nagiem!
  Jakovļevs atrada drosmi iebilst:
  - Jūs maldāties, biedri Staļin. Jak-9 ir ļoti manevrējams transportlīdzeklis un praksē ir efektīvs. Un tas ir viegli izgatavojams un lēts. Mēs būtu diezgan pārsteigti, ja tiktu atrasts labāks.
  Staļins pamāja ar dūri un atzīmēja:
  - Jūs nevarat pārspēt fašistus šeit skaitļos! Tagad viņiem zem papēža ir visa pasaule. Mums joprojām neizdosies viņus pārspēt skaitļu konkurencē. Tātad atliek tikai panākt kvalitatīvu pārākumu. Un šeit mums ir vajadzīga lēta un praktiska iznīcinātāja, kas ir pārāka par saviem vācu kolēģiem. Un jums tas ir jāsasniedz, pretējā gadījumā es jūs nošaušu!
  Pēc pēdējiem vārdiem Staļins pārvērtās kliedzienā. Un viņš trieca ar dūri pret galdu. Iestājās smaga pauze.
  Staļina kabinets bija iekārtots ar gleznām, kur uz audekla krāsainā eļļā tika krāsoti dažādu komandieru un karaļu portreti.
  Šeit ir Suvorovs, Kutuzovs un Brusilovs. Arī Pēteris Lielais, Ivans Bargais, Dmitrijs Donskojs, Ivans Kalita, Frunze, Bagrations. Diezgan interesanta izlase. Parādījās arī jauns portrets: lielkņazs Vasīlijs Trešais. Šis valdnieks bija Ivana Bargā tēvs. Lai gan ne tik slavens kā viņa slavenais dēls.
  Staļins reti kad bija labā garastāvoklī. Karā ar Trešo reihu zaudējis ievērojamu daļu no padomju impērijas, viņš baidījās, ka nacisti atkal nāks. Karš ar ASV nebija pārāk ieildzis, lai sniegtu atelpu un iespēju... Nu, piemēram, izveidot atombumbu un aizstāvēties pret nacistiem.
  Kā var vienoties, ka nesatraucies? Iespējams, nacisti neieradīsies ziemā, bet nākamvasar: gaidiet nelūgtus viesus! Un tas, protams, nepavisam neiepriecina. Bet tas ir satraucoši... Staļins jau ir vecs, viņa spēks un veselība nav vienāda. Pretoties fašistiem būs ārkārtīgi grūti un, visticamāk, neiespējami. Kā reaģēt uz nacistu varu.
  Voznesenskis kā drosmīgākais pārtrauca pauzi un teica:
  - Parādē, biedri Staļin, jūs redzējāt mūsu prototipu IS-4. Mums tas izdevās un tieši svētku laikā uztaisījām jaunu tanku. Transportlīdzeklim ir 250 mm frontālās bruņas. Un 170 mm malas. Iegūtais transportlīdzeklis, kas sver 60 tonnas, spēj izturēt 88 mm vācu lielgabala sitienus. Mums izdevās uztaisīt tādu tanku, kādu tu vēlējies, biedri Staļin.
  Vadītājs drūmi atzīmēja:
  - Bet vācu 105 mm lielgabals E-50 tik un tā caurdurs IS-2 pierē. Kamēr šī tanka 122 mm lielgabals vācieti frontālajās bruņās neiesitīs! Jūs nekad to nedarījāt, automašīna, kas ir pārāka par vācu parametriem.
  Voznesenskis svinīgi apsolīja:
  - IS-7 drīz būs gatavs; šis tanks ar 130 mm lielgabalu pārspēs IS-4 bruņojumā un frontālās bruņās. Un tad mēs varam daudz sasniegt. Izdur fašistu mastodona frontālās bruņas!
  Staļins nedaudz mīkstinājās un jautāja:
  - Cik šī tvertne svērs?
  Voznesenskis pārliecinoši atbildēja:
  - Sešdesmit astoņas tonnas. Salīdzinoši maz, kā Tiger-2. Mēs precīzi nezinām, cik vācu lielgabals ar 105 mm garu stobru iekļūst 100 EL. Bet aptuveni, ja šāviņam ir subkalibram līdzīgas īpašības, tad... 1300 metru ātrums nodrošinās 300 milimetru bruņu iespiešanos sešdesmit grādu leņķī no 1000 metru attāluma...
  Voznesenskis vilcinājās un pēc piecām minūtēm atbildēja:
  - Nē, iespējams, IS-7 joprojām būs zemāks par vācu tanku ar pistoles bruņu caururbšanas spēku un nespēs to pārspēt ar dibenu.
  Staļins uzdeva jautājumu:
  - Un kāpēc? Tik liela kalibra, bet mazāk bruņas caurduroša nekā vācu?
  Voznesenskis atbildēja ar nopūtu:
  - Vācu šāviņa kvalitāte ir labāka, tāpat kā sākotnējais ātrums. Šajā ziņā pat vācu 88 mm lielgabals ir nedaudz spēcīgāks bruņu caurduršanā nelielā attālumā nekā mūsu 130 mm lielgabals.
  Staļins salauza pirkstus un teica:
  - Mums jāuzlabo šāviņa kvalitāte! Jūs pie tā strādāsit! Cik ilgi var spiest kalibru...
  Berija glaimojoši ieteica:
  - Uz tanka var likt 203 mm kalibra lielgabalu. Un viņa burtiski aizslaucīs savus ienaidniekus!
  Staļins atbildēja skeptiski:
  - Palielināsies svars, samazināsies uguns ātrums, pieeja nebūs konstruktīva!
  Berija noplātīja rokas un atzīmēja:
  - Bet pretējā gadījumā mēs nevarēsim iekļūt vāciešiem ar galvu... Turklāt IS-7 ir diezgan smags tanks un dārgs. Un mums nav daudz resursu, lai izšķērdētu mašīnas.
  Staļins trieca ar dūri pret galdu un norūca:
  - IS-11 jākļūst par tanku ar 203 mm lielgabalu. Bet man vajag IS-10, kas kļūs universāls. Un kura svars nepārsniegs piecdesmit tonnas. Tas ir skaidrs?
  Voznesenskis bezpalīdzīgi noplātīja rokas:
  - Mazāks svars pasliktinās aizsardzību, biedri Staļin...
  Vadītājs ieteica:
  - Un jūs veidojat pieri trīssimt milimetru, un tādā leņķī kā IS-3, un sānu bruņas ir daudz vājākas... Un padomājiet par ieroci.
  Voznesenskis atzīmēja:
  - Vai varam mēģināt... Izveidot mašīnu, kas ir aizsargāta tikai no priekšpuses? Nu, tas arī ir iemesls!
  Berija pēkšņi ierosināja:
  - Sūtīsim visus dizainerus uz nometnēm. Varbūt tad viņi radīs ko noderīgu?
  Staļins smējās un jautri atzīmēja:
  - Kas... Lieliska ideja! Viņiem nometnēs būs mazāk kārdinājumu!
  Bet jums ir jātaisa jaunas tvertnes! Tādas, lai trešais reihs viņiem pat ne tuvu nestāvētu!
  Voznesenskis apzinīgi atbildēja:
  - Mēs darīsim visu iespējamo!
  Berija viegli sacīja:
  - Mēs arestēsim visus zinātniekus! Lai viņi strādā zem aizsargu klubiem!
  Staļins rēca:
  - Un mums vajadzētu būt labākajām lidmašīnām pasaulē, kā arī raķetēm! Lai tā būtu, jo es tā teicu!
  Iekšlietu tautas komisārs pacēla:
  - Ģēnija vārds ir likums!
  Staļins nedaudz paškritiski atzīmēja:
  - Tomēr velti neuzbruku Vācijai, kamēr viņi bija aizņemti ar ASV un Kanādu. Tā ir liela kļūda!
  Žukovs nekavējoties ieteica:
  - Vai es varu tagad streikot? Kamēr ienaidnieka karaspēks nav pārvests?
  Staļins negatīvi pakratīja sirmo galvu:
  - Es tādu atbildību neuzņemos! Un arī mūsējie to nepieņems! Mēs neesam agresori! Mēs iestājamies par mieru un cīnāmies par miera lietu! Dodiet man atbruņošanās līgu!
  Vasiļevskis satraucoši atzīmēja:
  - Ja mums uzbruks, būs par vēlu... Un preventīvā kara koncepcija nav atcelta.
  Staļins smagi nopūtās. Viņš ielēja sev pudeli vīna, izdzēra veselu glāzi un sacīja:
  - Preventīvais karš... Nu, varbūt pavirzīsimies pāris simts kilometru uz priekšu un tiksim apturēti. Tev vajadzēja mani sist agrāk! Un tagad mēs paļausimies uz to, ka vācieši un japāņi nedaudz remdēs savu apetīti.
  Šeit Berija pacēla balsi, čukstot:
  - Ja biedrs Staļins... Saspiest Japānu un Trešo Reihu?
  Vadītājs pasmaidīja un atzīmēja:
  - Tas būtu lielisks variants... Bet kā to panākt?
  Iekšlietu tautas komisārs ziņoja:
  - Mums ir piecas meitenes, kas izdzīvoja visu karu un karoja Amerikā. Varbūt viņi var uzticēt operāciju?
  Staļins pasmaidīja ūsās un ķērka:
  - Vai tu domā šos? Alenka un viņas komanda?
  Berija enerģiski pamāja ar galvu:
  - Jā, tieši viņi!
  Staļins samiedza acis un jautāja:
  - Kā jūs domājat, ko viņi var darīt?
  Iekšlietu tautas komisārs kasīja galvu un ieteica:
  - Nu saģērbies par nindzjām un uzbrūk vācu bāzei! Varbūt izdosies!
  Staļins saskrāpēja galvu un, domādams, atbildēja:
  - Vēl nesteidzies! Ja vācieši mums neuzbruks, tad šāda provokācija ir riskanta. Turklāt meitenes pilnīgi atšķiras no japānietēm. Jūs varat arī izraisīt karu pret mums. Bet ja Hitlers uzbruks, tad... domāju, ka zaudēt nebūs ko!
  Berija piekrītoši pamāja ar galvu:
  - Tieši tā, biedri Staļin! Meitenes, šis ir mūsu bruņuvilciens uz apmales!
  Visu laiku un tautu vadonis noguris pamāja ar galvu:
  - LABI! Galveno jau esam apsprieduši! Galvenais, lai ir miers! Visi ir noguruši no kara!
  Svīta bez īpaša entuziasma pameta tirāna biroju. Visu laiku un tautu vadonis nebija labā noskaņojumā. Lai gan mana dvēsele kļuva nedaudz vieglāka. Patiešām, ja Trešais Reihs un Japāna sadurtos, tas būtu lieliski! Tas man deva iespēju. Varbūt šajā gadījumā būtu pietiekami daudz laika, lai iegūtu atombumbu. Lai gan pati ideja izskatījās pēc piedzīvojuma un prasīja vēl vismaz piecus gadus.
  Tad Staļins pēkšņi jutās iedvesmots un piezvanīja savai sekretārei. Ienāca jauna, slaida meitene, melniem matiem, kas bija sasieti bizē. Viņa paklanījās vadītājam.
  Staļins bargā balsī pavēlēja:
  - Drukāsim! Es diktēšu, un tu rakstīsi manas gudrās domas.
  Meitene apsēdās un sāka grabēt zem vadītāja diktāta;
   Godīgums karā ir labs, ja neesi slinks treniņos, bet, kad sākas kauja, droši izmanto viltību!
  Ikviens var urinēt tualetē, ļaundari var izmērcēt tikai tas, kurš nekad neļauj sevi ieslodzīt spainī!
  Tēvzemes iebrukuma vētra nāk pie valdnieka, kurš pārāk ilgi gaida laiku no jūras!
  Personiskajam nevajadzētu būt pretrunā ar sabiedrību, izņemot gadījumus, kad runa ir par pūļa maldiem, kurus sabiedrība nevar ignorēt!
  Kurš klusi nostādīs sabiedrību pār personīgo, tas ieliks naudas džinkstiņu savā makā!
  Un tas ir patīkamāk sniegavīram tuksnesī nekā kādam, kurš uzņemas slapju darbu, dedzīgi nepārliecinoties par savu mieru!
  Reta veiksme ienaidnieka stulbuma dēļ neaizstās trenēta prāta sistemātisku izmantošanu!
  Cīņā var palaist garām vairāk nekā vienu reizi, bet tikai tad, kad jūsu vienīgā vēlme nesteidzas garām mērķim, precīzi trāpīt mierpilnā vietā!
  Tie, kas pārliek lēmumu pieņemšanas laiku, nonāk nepatikšanās un pieņem lēmumus, nepārdomājot savus gājienus, kad pat sirpis iet garām prosai!
  Darbs no pērtiķa padarīja cilvēku, un cīņa, darbs un zināšanas padarīs no cilvēka demiurgu!
  Ļaunums ir labā monētas otra puse, bez kuras atlīdzība zaudē apjomu un svaru!
  Stulbiem cilvēkiem raksturīga grūstīšanās ar blakus esošajiem, bet lai grūstītu svešiniekus ir jābūt asākajai atjautībai!
  Ja vēlies savilkt galus kopā, cīnies ar tiem, kas cenšas ar tevi izrēķināties!
  Lielai karotītei sāp mute, mazai karotītei vēders uzbriest no izsalkuma, un katram gadījumam, ja neizdodas izvairīties no grūtībām cīnīties ar lieko svaru!
  Ir grūti šķirties no visa, izņemot papildu mārciņas, un atbrīvoties no tiem nav viegli!
  Cik viegli ir uzlidot un cik grūti ir pacelties!
  Grifi arī ir spārni, ko pacelt, bet, lai garā celtos, nevajag iedvesmoties no slazdnieku domām!
  Ja aukstasinīgi plīvosi, lai izdzīvotu, kļūsi par tauriņu sniegā!
  Draugi zina nepatikšanas, un ienaidnieki, diemžēl, vienmēr to pieved!
  Varonība var izlabot kļūdu, bet tā nekad neattaisnos paviršību!
  Valdnieka daiļrunība, tāpat kā dzērāja delīrijs, tiecas pēc viena mērķa: kļūt apstulbinātam un atraut viņu no realitātes!
  Lode ir lieliska izglītojoša metode, taču trieciena efektivitāte samazinās atkarībā no lietošanas biežuma! Bieži jūs zaudēsiet savu autoritāti, bet, ja jūs pieķersiet, jums būs jāaudzina zombiji!
  Reliģija pazemina lepnu cilvēku līdz dzīvnieka līmenim - dodot izvēli starp aitu un kazu! Un jebkuras reliģijas stiprā puse ir tā, ka atšķirībā no ateisma jums ir vismaz dzīvnieka izvēle!
  Svins veicina gremošanu, īpaši, ja tabletes ir kārtridžā! Un kāpēc? Jūs nekad nesūdzēsieties par apetītes trūkumu!
  Bruņurupuču psiholoģija neveicina ilgu mūžu, jo gliemeža tempā jūs nevarat sekot ātrumam, kas nodrošina ilgmūžību!
  Ne viss, kas mirdz, ir zelts, bet viss, kas padara ienaidnieku aklus, ir nenovērtējams!
  Pērtiķis ir cilvēka sencis, kura uzvedību nevar izmantot kā piemēru pēcnācējiem!
  Kurš var sadzīvot ar vilkiem, tas skumji neraudās!
  Lauva ir zvēru karalis, bet cilvēku vergs viņu nodīrā!
  Karš ir kino, kolektīvā režija, individuāla izrāde, masu izplatīšana un garnēti kases čeki!
  Labs komandieris ir alķīmiķis, kas pārlej kara svina lodes reparācijas zelta monētās!
  Apkaunojoši mirst tikai tie, kuri savā dvēselē jau ir miruši par cienīgu dzīvi! Un, ja nāve ir cienīga, tad tā jau ir nemirstība, kas nozīmē īstu dzīvi!
  Tie, kam neizdodas lietās, kas nav velnišķīgi grūti un velnišķīgi sarežģīti, paļaujas uz Dievu!
  Lielu intelekta lēcienu spēj veikt tikai tie, kas prot savaldīt sacīkšu domas!
  Karā viss ir vecs kā kalni, tikai nepatikšanas vienmēr ir jaunas, un tehnoloģija ir novecojusi!
  Apdullināt var tikai to, kam galvā ir sasalušas bumbiņas!
  Pat ubagi gaiteņos var šaut, un bagātie ar militāru varonību spēj trāpīt mērķī!
  Muļķis var viņam iesist ar dūri, bet tikai īsts ģēnijs var piespiest viņu zaudēt to, ko gudrs ienaidnieks tur savā dūrē!
  Pietrūkst zalves pie ienaidnieka vēl nav iemesls, lai ar verdošu prātu lidotu nost no katla vāka!
  Zaudējums vienmēr pārvēršas par uzvaru, ja no tā mācies, un atmet to, ja ir sakāve, kuru nevar mainīt!
  Zaudēt stipram vīrietim dažreiz ir attaisnojams; zaudēt no savas gribas bezspēcības vienmēr ir kauns!
  Ikdienā visnopietnākā lieta ir dzīves vieglprātīgāko lietu trūkums!
  Cilvēka iztēlei nav robežu, iespēju, patiesībā arī, bet gandarījuma vienalga nebūs, pateicoties ambīciju neierobežotībai un pretenziju pieticības ierobežojumiem!
  Progress cilvēcei, protams, ir labs, bet, ja tajā pašā laikā tas kalpo jums personīgi, tad vēl labāk!
  Lielākais noziegums ir noziegumu neesamība, jo nepārkāpjot robežu, tu vienmēr paliksi vienā ne tik labākajā vietā!
  Zinātne ir spēcīga un var visu, bet tās spēks ir bezspēcīgs pret lietotāja vājo gribu!
  Kas ar zobenu atnāks uz krāšņo Krieviju, ja neguļ zemē, tas aizbēgs ar kaunu!
  Dažkārt kolosālas ambīcijas slēpjas mazā atbilstībā, tāpat kā jaudīgi muskuļi slēpj atvieglojumu relaksējošās brīvdienās!
  Dzīvē vienmēr ir vieta varonībai, bet ne vienmēr varonībai!
  Man patīk cīnīties, es ienīstu karu, es nevērtēju mieru, bet es vēlos to iekarot!
  Lieli muskuļi ne vienmēr liecina par mazu prātu, bet liels ekipējums vienmēr liecina par gigantisku augstprātību!
  Jūs varat kļūt par Supermenu, neizejot no ekrāna, bet tikai mirstošā kļūmē, neizejot no dīvāna!
  Nežēlība pret citiem ir rūgta sinepes, cietsirdība pret sevi arī nav cukurs, bet maiga attieksme pret savām vājībām pat medus upi pārvērš dabas katastrofā!
  Cīņas punkts ir tabaka, ja kaujas laikā taisi dūmu pauzes, un ar ķīviņu mēli aizmirstot, ka neesi pasakā!
  Nepatikšanas nāk pašas no sevis, tikai tie nav kaķi, bet traki suņi!
  Ikviens muļķis var sajukt prātā, bet apjukt var tikai tie, kas ir pietiekami gudri, lai sasniegtu savu ambīciju apmierināšanu!
  Ne katram dzīvoklim ir nauda, bet nabadzīgākās būdiņas īpašnieks var iegūt īpašuma galveno atslēgu!
  Uguns sirdīs nekad neizdziest, bet tas, kura dvēselē ir zvaigzne!
  Rūgtās pudeles savaldzināts, tu pats iekāpsi pudelē, kur ir rūgts!
  Vilku pie pavadas var barot ilgi, bet nevar, ja pavada ļauj tevi sagrābt!
  Var virpuļot kā vīrieti, lai gan to, kurš ir tikai virpināts un nevirpina, nevar saukt par vīrieti!
  Izķidāt ļaujas tikai tie, kas ir sapuvuši dvēselē un miesnieks morālē!
  Krauklis ir gudrības simbols, bet nebūt ne tas, kura līķi tas lidoja knābāt!
  Tas, kurš krīt ar drosmi, nav pakļauts pagrimumam, gļēvulis, kurš izdzīvo, smird sliktāk nekā līķis!
  Skaistas rozes izaug no dubļiem, kad uzspīd gaismas tiekšanās Saule, un siltumnīcas apstākļos bez kratīšanas medū parādās pat tārpi!
  Visi ir slinki, bet slinkums iznāk uz sāniem, tiem, kas guļ, negribot mētāties!
  Slinkums ir progresa dzinējspēks, bet ne tiem, kas kļuvuši slinki līdz ambīciju zaudēšanai!
  Nav lielu problēmu, ir tikai mazi cilvēki, kas uzņemas savus risinājumus!
  Liels cilvēks saviem ienaidniekiem mazas problēmas nerada!
  Patiess diženums apmierinās ar mazumiņu, bet tikai ar lielīšanos, nevis pretenzijām!
  -Militārās zinātnes gaisma ieved cilvēkus kapa tumsā, zem žilbinošiem šāviņu sprādzieniem!
  Karš nav domāts vājprātīgajiem, bet jebkuram psihopātam tas dod iespēju nomierināties uz visiem laikiem!
  Veltīts kalps, nevis Dievs - sātans!
  Vilks ir meža kārtības sargs ar cilvēkiem, kas nogrimuši līdz dzīvnieku līmenim, bet bez galvenā ārsta, vilku suņa, ātrā palīdzība vienmēr atbrauks pie nepareizajiem cilvēkiem!
  Aizmirstiet par slikto "pienu" šaušanā, ja vēlaties neaizmirst par svaigu pienu saviem bērniem!
  Kas neprot ložņāt un skatās uz augšu, tam vizieris neaizmigs acis!
  Kam armija liekas par dārgu, tie būs lēti ar savu lomu okupācijā!
  Ģēnijs ir uz solījuma kā karalis uz krēsla!
  Gluži kā karalis uz krēsla, nevis tronis, jo solījums, bez izpildes, ir tikai krēsls - kanalizācija!
  Cilvēks var būt apdāvināts visā, bet tikai vienu mums dod nevis daba, bet audzināšana - spēja upurēt savu egoismu cilvēkiem!
  Asa bajone ir labāka par asu vārdu, pēdējais dzēliens, kā likums, atstāj tikai neredzamas rētas!
  Progress, protams, ir smags darbs, bet visgrūtāk tas ir tiem, kas nevēlas sevi apgrūtināt ar zinātnes un tehnoloģiju attīstību!
  Gudrs krauklis var dot padomu, bet ne tam, kuru jau knābā!
  Čūskai tiek ietriekts galvā, un armija cieš sakāvi, zaudējot savu komandieri vai, kas notiek daudz biežāk, bez viņa vispār!
  Galva ir lieta, ko bieži pazaudē, bet ne tie, kas to tur uz saviem varenajiem pleciem!
  Vilki nerej, ēzeļi nelido, bet cilvēks bez piepūles var rīkoties kā suns un traki!
  Kurš, dīkā stāvēdams, gaidīs, kamēr krabis nokarās kalnā, pats nometīsies ceļos un krabos!
  Katrs karavīrs var mirt, bet tikai ozola karavīrs var dot!
  Tas, protams, ir kārdinājums uzbrukt, bet tiem, kurus vilina pārmērīga pacelšanās, ir jāatkrīt!
  Dzīves laikā ejam ar papēžiem pa naža asmeni, bet griešanas duncis diemžēl beidzas tikai ar iebrukumu aizmirstības bezdibenī!
  Ikviens, kurš apvaino vājos, jau ir novājinājis viņa prātu un palielinājis viņa nevērtīgumu!
  Bieži vien cilvēki saka stulbas lietas, kad nav ko teikt, bet vēl biežāk viņi to dara, kad gudrākas darbības, lai arī pieejamas, ir liegtas stulba iemiesojuma vieglumam!
  Labs gājiens, vienmēr slikts laikā - lielisks gājiens vēlu vienmēr ir sakāve!
  Var cīnīties ar labu valsti, tirgoties ar jebkuru, bet, diemžēl, nē
  Iespēja izrādīt žēlastību pat cienīgajiem vēl nav izcīnīta!
  Daudzi ienaidnieki ir līdzvērtīgi daudziem zārkiem, tikai tad, ja tev ir ozola spēks un lapsas asprātība!
  Pat ēzelis var dot pavēles, tikai lauva var pavēlēt!
  Ienaidniekam ir spēle pusdienās, jums ir jāsasniedz līmenis! Bet, ja tās ir pašas pusdienas, tas nozīmē, ka nodarbības nav vispār!
  Karaļu pieklājības precizitāte un galma instruments, to, kas pretendē uz karaļa lomu!
  Dzīve bez piedzīvojumiem nav nekā vērta, un bez iespējas tos paveikt dzīve kļūst par pilnīgi negatīvu balastu!
  Cik viegli cilvēki apgūst nežēlību un cik sāpīgi grūti viņus pacelt līdz tādam apmācības līmenim, lai viņi varētu izvairīties no cietsirdības pret sevi un pasargāt viņus no citu nežēlības!
  Žēlums ir sajūta, kas izmirst evolūcijas procesā un tiek ieaudzināta izglītības procesā, bet nav iespējams audzināt noliegumu tam, kas palīdz izdzīvot!
  Liela nezināšana izskatās biedējoša, taču tā nav bīstama, ja vien tā nav tava!
  Brīnumi mūsu dzīvē nāk pie tiem, kas miegaini nepamāj, bet tur degunu pret vēju un brīnumu negaida!
  Cilvēkam nekas nav neiespējams, ja kaut kas neizdodas, tad tikai tāpēc, ka kāda dzīvnieka daļiņa vēl nav pilnībā nobīdījusi malā zināšanu un prasmju cilvēcību!
  Ikviens, kurš nolemj, ka ir pabeidzis lietu un var atstāt riskus uz visiem laikiem palikt maura līmenī un neatrast Dezdemonu!
  Jūs varat būt maurs miesā, bet jūs nevarat izvairīties no atbildības, paliekot ar baltu reputāciju!
  Dzīve nav filma, bet tā iekasē maksu par katru seansu!
  Kino nav dzīve, bet reālās dzīves scenārijs vienmēr nes vairāk intrigas!
  - Ikviena scenārijs paredz negaidītas beigas, bet atšķirībā no reālās dzīves tas tikai paredz!
  Dzīves beigas vienmēr ir negaidītas, pat ja jūs to gaidījāt, bet filmās tās ir paredzamas, pat ja jūs to gaidāt ar nepacietību!
  Finišs filmā vienmēr noved pie tā, ka tu piecelies un pamet krēslu, bet dzīvē, kad citi ar cieņu pieceļas, jo tu jau esi atstājis savu vietu saulē!
  Mūsu pasaule ir pilna ar uguni, bet diemžēl ne mīlestības kaislību!
  Cilvēkam viegli uzliesmo dusmas, bet labie impulsi dvēselē tikai gruzd!
  Ir labi, ja taisnīgas dusmas deg; tas ir slikti, ja taisnība deg dusmās!
  Tie, kas ēd krumpetes bez normas, dabū čiekurus!
  Karš vienmēr ir netīrs, bet tas lieliski atmazgā ienākumus, kas smird pēc nelietības!
  Kas bez bailēm lec no kalna, tas uzkāps kalnā, bet neatradīs ievainojumus un izvairīsies no zilumiem!
  Tas nevar beigties slikti tiem, kam nekad netrūkst optimisma un laba garastāvokļa!
  Tie, kas dvēselē būs attīrījušies no putām, varēs svinēt skaidru uzvaru ar putojošu šampanieti!
  Spīdums bieži ir tukšs, izņemot gadījumus, kad pretinieks, kuru jūs uzspridzinājāt, deg!
  Drosme vienmēr nāk par labu lietai, tikai tad, ja tā ir neprātīga tikai ienaidnieka uztverē!
  Tomēr, kas nenotiek pasaulē, bet neviens nenēsā cirvi, bet Stolipina kaklasaites vietā viņš vienmēr ir pieprasīts!
  Ne visi piedzimst spalvaini, bet katrs spēj sevī izaudzināt liela lidojuma putnu!
  Pasaulē ir daudz putu, bet maz iespēju nomazgāt savu sirdsapziņu!
  Labi paēdis rakstnieks ir kā slinks ēzelis, viņa darbs smaržo pēc novecojušu salmu sapuvuma!
  Cietokšņus ieņem drosmīgie, bet stingri izcīnīto patur tikai prasmīgs intelekts!
  Jūsu šausmu asaras ir kā benzīns, kas ieliets pretinieka augstprātības iekšdedzes dzinējā, bet, ja tās uzliesmo dusmu ugunī, no iebrucēju dzinējiem paliks tikai histēriska rēkoņa!
  Negrauž degunu cīņas laikā, zemes aršanai tev paliks tikai viens deguns!
  Virpulis muskuļu kustībās un kustību tehnikās ved uz uzvaru, bet smadzenes ir iegājušas virpulī, lai uzvarētu nav vajadzīgas pat pretinieka pūles!
  Kara frizieris, apgriežot dzīves dzinumus, atšķirībā no parasta bārddziņa, nekad nepaliks bez darba un ar tukšu mamonu!
  Cilvēkam, atšķirībā no biedra, nevajadzētu stāvēt, pretējā gadījumā viņš pārstāj būt uzvarētāju komandas biedrs!
  Suņi labi rej, kad grauzt, bet ir ļoti slikti, ja jums ir nepieciešams pieprasīt savu laupījumu!
  Dzīves cīņā kā filmā acis žilbst no kadriem, tikai šajos kadros, par laimi, ir tikai melnbalts inteliģence!
  Miljoniem bailes piedzīvo, daži to nezina, bet šausmas samazina miljonus līdz nullei, un viens īsts drosmīgs cilvēks uzvarēs bezgalību!
  Cik bieži pirms pestīšanas, kad nav laika izklaidēties, nepietiek ar mirkli, kas tika izšķiests postošā izklaidē!
  Labs cilvēks var būt no visām pusēm, bet nelieša reputācijai pietiek ar mazu plankumu vienā pusē!
  Un mirušie neliksies mierā, jo kustību pilnā Visumā nav miera!
  Sāpes ir skaistas, ja tās ir noderīgas, un briesmīgas, ja tās ir kaitīgas!
  Nav nekādu izredžu tikt nodotam gļēvulīgam un stulbam boot!
  Tāpēc miroņiem dod sautējošu kompresi, lai elle nekļūst par karstu!
  Pat cilvēks ar lauvas sirdi var salocīt spārnus uz visiem laikiem, ja viņa neizlēmība ir ieslēgta bezspārnu čaulā!
  Vārds bija iesākumā, bet šis sākums ir tik tāls, ka dažreiz lietas nemaz nenotiek!
  Zemnieki ir Tēvzemes kauls, strādnieki ir asinis, uzņēmēji ir smadzenes! Viens nevar pastāvēt bez otra!
  Karš ir tas, kas notiek smagās un pieaugušo filmās, bet vieglums slēpjas tikai tajā, ka tas ir pieejams skatīšanai arī bērniem!
  
  
  
  
  
  LIELAIS CARS VASILIJS III
  Tomēr Oļegs Rybačenko un Margarita Koršunova drīz pārgāja uz citu stāstu.
  Vasilija Trešā armija aplenca Kazaņu. Komandieris gan nebija pats cars, bet gan viņa brālis Dmitrijs.
  Gads bija 1506. gads, pirmais pilnais Vasilija Trešā valdīšanas gads, kurš ievērojami nostiprināja Maskavu un nostiprināja valdnieka centralizāciju. Tiesa, viņš nav iekarojis pārāk daudz, bet viņam ir milzīgas ambīcijas!
  Un tā Oļegs Ribačenko un Margarita Koršunova nolēma palīdzēt Krievijas lielkņazam un pat zināmā mērā imperatoram ieņemt Hanas pilsētu un galvaspilsētu.
  Nemirstīgais zēns un meitene iebruka Kazaņā, vicinot zobenus. Viņi cīnījās kā varoņi. Būdami nemirstīgi, bērni kustējās ātrāk nekā gepardi. Un ar kailajiem pirkstiem viņi palaida iepriekš sagatavotus, uzasinātus diskus, kas trāpīja tatāriem tieši kaklā.
  Oļegs un Margarita ātri steidzās un, lidojot pa sienu, veica dzirnavas, nocērtot piecus vai sešus tatāru cīnītājus.
  Tad viņi sāka cirst pretiniekus un palaist tos, vienlaikus notriekdami duci kodolieroču.
  Un viņi nokrita un sabruka.
  Puisis un meitene cīnījās kā titāni. Viņi izcēlās ar veiklību, un viņu zobeni sekundē izdarīja piecpadsmit šūpošanos. Un tā viņi nocirta ienaidnieku. Gan bērni, gan ieroči bija īpaši: zobeni un zobeni vienlaikus, un tie grieza gandrīz jebkuru metālu un mīkstumu.
  Oļegs šūpoja lielu tauriņu, uzreiz nogrieza duci pretinieku un rēca:
  - Es esmu milzīgs motorollers!
  Un atkal zēns ir izmisīgs uzbrukums.
  Un, lūk, meitene ar plikiem pirkstiem met granātu un čīkst:
  - Mūsu tēvzeme ir krāšņa, ticīga dzimtene, pareizticīga! Un tatārus varēsim uzvarēt, un Kazaņa būs zem Krievijas!
  Un atkal jaunie, nemirstīgie karotāji uzbrūk. Un viņi cīnās ar niknu neprātu. Tie satur mežonīgu ideju kaskādi un izmisīgu enerģiju.
  Jauns pāris uzbrukumā. Un tatāru karotāji krīt zem viņu sitieniem. Un cīnītājiem, kuri saņēma nemirstību un strādā savu mūžīgo dzīvi, ir daudz jautrības.
  Oļegs, nogriežot tatāru, rēca:
  - Simts, pēc simts, pulks pēc pulka! Krievu bruņinieki cirta ar zobenu! Es ticu, ka uzvara drīz pienāks! Atveram jauku kontu!
  Margarita ar kailiem pirkstiem meta uzasinātu disku un dziedāja:
  - Kolovrats! Evpatiy Kolovrat!
  Oļegs Ribačenko, šis mūžīgais puika, arī meta disku ar pliku, bērnišķīgo, bet ļoti spēcīgo kāju un dziedāja:
  - Tēvzemes aizstāvis! Perunova karavīrs!
  Margarita, turpinot kapāt, dziedāja:
  - Kolovrats! Evpatiy Kolovrat!
  Zēns, nocirzdams savus ienaidniekus, šņāca:
  - Krievijas varoņi zvana trauksmi!
  Lūk, kā cīnās varonīgi bērni - lieliski varoņi! Viņiem ir kaisle un spēks veselam leģionam.
  Vai varbūt desmit leģioni! Skatoties uz viņiem, pārējie karotāji bija iedrošināti un sāka steigties pāri Kazaņas mūriem.
  Oļegs, sadalot tatārus, rēca:
  - Caram Vasilijam Trešajam!
  Un kā viņš iemetīs asi uzasinātu ripu, kā viņš nogriezīs krievu pretinieku duci.
  Un atkal griezīsies tauriņš, kam sekos dzirnavas. Vienlaicīgi nogriežot duci. Un tad puika ņem kā grib un ar pliku papēdi uzspiež hanam uz zoda.
  Viņš lidos un iekritīs verdošu sveķu katlā.
  Oļegs Ribačenko kliedza:
  - Nu pie velna ar tevi!
  Margarita paņēma bumerangu ar kailiem kāju pirkstiem, nogrieza piecus nukerus un rūca:
  - Slava cara Vasilija tēvzemei!
  Oļegs Rybachenko entuziastiski apstiprināja:
  - Slava svētajai Krievijai!
  Margarita, kapādama tatārus, šņāca:
  - Tā vēl nav Krievija, bet Maskava!
  Ievērojamu sienas daļu jau ir sagrābuši krievu karavīri. Viņi jau iekļūst pašā pilsētā.
  Lielkņazs Vasīlijs nokļuva ēnā sava lielā dēla Ivana Bargā dēļ.
  Bet reālajā vēsturē Kazaņa viņam nepakļāvās. Un tagad bērni pārraksta un pievieno to, ko krievu senči nav izdarījuši.
  Oļegs Ribačenko ar vienu sitienu nogrieza četras galvas. Pēc tam zēns ar kailiem kāju pirkstiem meta bumerangu. Viņš nocirta vēl septiņus cīnītājus un kliedza:
  - Viņi kaut kā iebrauca zārkā, un visspēcīgākais spoks,
  Viņš gribēja iekost man kaklā, bet izrādījās spēle!
  Un jaunais karotājs kļūst dusmīgs...
  Margarita pagrieza skrūvi un čīkstēja:
  - Es esmu kobra, kas ir gatava lēkt!
  Un atkal viņš ar plikiem kāju pirkstiem palaidīs slepkavu bumerangu. Lieki piebilst, ka meitene ir kā stilīgākā dieviete.
  Lielākā daļa Kazaņas jau ir sagūstīta. Drosmīgi bērni iebrūk Augstākā Khana pilī. Viņi ir pilni niknuma un mežonīga sajūsmas. Oļegs Ribačenko un Margarita Koršunova ir Terminatora bērni. Un katras viņu šūpoles, un tās šūpojas ļoti bieži, ir jauni līķi!
  Oļegs Rybačenko cīņas laikā atzīmēja:
  - Bet šī cīņa var daudz ko mainīt!
  Margarita piekrita:
  - Ivans Bargais iekaroja Kazaņu! Un tagad viņa tēvocis Dmitrijs arī viņu iekaros!
  Puika ar kailiem kāju pirkstiem meta bumerangu. Viņš pārgrieza rīkles pieciem tatāriem un iesaucās:
  - Lielajai Krievijai un slāvu debesīm!
  Margarita pārliecinoši apstiprināja:
  - Par lielāko impēriju!
  Un meitene arī ar plikiem kāju pirkstiem meta uzasinātu asmeni.
  Un viņa sagrieza daudz kodolu un dažus no tiem sasmalcināja. Viņš ir tāds cīņas skaistums.
  Margarita ir tiešām forša. Nemirstības labad viņa piekrita kļūt par meiteni, pametot savu pieaugušo ķermeni un tikt pārdota verdzībā. Bet viņa ieguva tādus pārcilvēciskus spēkus! Un ticiet man, protams, tas ir lieliski arī viņai!
  Meitene cīnās un zēns cīnās, un ienaidnieki krīt. Tie ir sasmalcināti un novājināti.
  Tāpēc drosmīgie bērni ielaužas troņa telpā, kur atrodas Kazaņas hans.
  Viņš mēģina aiziet, bet zēns ar basu kāju met zvaigzni un iedur hanam pakausī. Caurdurtais krīt un mirst...
  Tad bērnu mežsargi iznīcina pārējos tatārus. Taču pēdējie, pazaudējuši savu saimnieku, nomet ieročus un padodas.
  Tātad Kazaņa krita. Tagad šajās zemēs ir ienākusi Krievija. Maskavu lielkņazs Vasīlijs apmetināja daļu tatāru Krievijā, bet daļu krievu - Kazaņā.
  Tad vispār kļuva labāk. Jaunais Krievijas lielkņazs tika ievēlēts arī par Lietuvas lielkņazu. Uzkāpa tronī...
  Skaidrs, kāpēc - uzvara pār Kazaņu visus ļoti pārsteidza. Un viņi saprata, ka Rus ir ļoti spēcīga!
  Un mežsargu bērni šeit darīja visu iespējamo. Viņi sagūstīja un sakāva lielkņaza Vasilija Trešā galvenā konkurenta armiju. Un nemirstīgais zēns un meitene paņēma pieteikuma iesniedzēja galvu un nogrieza to.
  Un viņi to darīja, ar basām kājām metot kopā diskus, kliedzot:
  - Slāviem jābūt vienotiem! Mēs visi būsim neuzvarami!
  Un, pielecot un uzlauzuši hetmani līdz nāvei, bērni iesaucās:
  - Mēs esam jauna laikmeta karotāji un foršs veidojums!
  Pēc tam ieslodzītie skūpstīja bērnu kailās pēdas, ko viņi atstāja svaigā sniegā. Un jūs piekrītat, ka tas ir ļoti forši!
  Un tad brauciens uz Astrahaņu. Tā viena uzvara ved pie citām.
  Oļegs Rybačenko un Margarita Koršunova kopā ar šo lielkņazu pārcēlās uz Astrahaņu.
  Zēns un meitene iebruka šajā lielajā pilsētā. Viņi cīnījās, kārtējo reizi pa laika koridoru ieradās krievu armija.
  Un atkal viņi ar plikiem kāju pirkstiem kapāja un meta bumerangu. Šeit viss gāja daudz vieglāk. Un armiju komandēja pats Vasīlijs Trešais. Un viņa spēks bija liels. Ieradās arī Lietuvas Lielhercogistes karaspēks. Viņi iebruka šajā pilsētā.
  Un Terminatora bērni cīnījās un meta bumerangus, diskus un zvaigznes. Oļegs Ribačenko pat iemeta pāris granātas.
  Arī bērni ar basām kājām meta asas zvaigznes un tievus, bet spējīgus pārgriezt vairākas rīkles vienlaikus.
  Un viņu kājas patiesi ir veiklības un ātra un ļoti mežonīga spēka iemiesojums.
  Un, kad meitene ar kailiem pirkstiem met bumerangu, tas nemaz nebūs medus svētās Maskavas Krievijas ienaidniekiem!
  Terminatora bērni unisonā kliedza:
  - Slava Vasilijam Trešajam, lielākajam no Krievijas cariem!
  Un atkal liela uzvara Krievijas karalistei.
  Vasilijs Trešais tika kronēts ar cara titulu un oficiāli atzīts par imperatoru. Viņa impērija kļuva milzīga. Krievi arī sāka iekļūt Sibīrijā. Un Krimas Khanāts pat atzina sevi par Krievijas vasali.
  Pēc metropolīta izraidīšanas Vasilijs Trešais uzlika par pienākumu jaunajam baznīcas valdniekam mainīt dogmas un atļaut poligāmiju. To daļēji izraisīja Kazaņas, Astrahaņas un citu islāma zemju aneksija.
  Pats Vasīlijs Trešais uzreiz apprecējās ar Lietuvas princesi Glinsku un tatāri Tamāru. Un tad arī uz ceturto meiteni.
  Sinode atļāva krieviem četras sievas. Un daudzi prinči to izmantoja.
  Karš ar Poliju beidzās ar iekarošanu... Krievu armija bija spēcīga, turklāt daudz lielāka. Jā, palīdzēja Oļegs un Margarita. Un ar šiem Terminatora bērniem neviens pretinieks nebaidās.
  Un Vasīlijs Trešais kļuva par Polijas karali. Impērija nostiprinājās. Bet tad Suleimans Lieliskais nonāca Osmaņu impērijas tronī. Un šis valdnieks iekaroja Ungāriju. Viņš arī aplenca Vīni.
  Bet Krimas Khanāts lauzās ar Krieviju. Un sekoja jauna kampaņa. Arī Oļegs Ribačenko un Margarita Koršunova pēc hipervisvarenās raganu dievietes pavēles izcēlās arī šeit. Protams, Perekopas uzbrukuma laikā. Šī ir Krimas tatāru aizsardzības spēcīgākā daļa. Bet arī bērni: Oļegs un Margarita ir ļoti forši!
  Un kā viņi steigsies, un kā viņi steigsies! Un kā viņi tatārus nocirtīs. Un ar kādu mežonīgu entuziasmu viņi to uzņems.
  Un zēns ar kailiem kāju pirkstiem iemeta zvaigzni, un tā nocirta uzreiz sešus tatārus.
  Un meitene no tām piecus nometa ar zvaigznes metienu. Tie ir cīņas bērni, kuri izrādījās tādi.
  Oļegs un Margarita notīrīja daļu sienas. Turklāt strādāja arī artilērija. Tatāriem tika nodarīts liels postījums. Tātad Krimas Khanāts krita.
  Pēc tam notika cīņa ar Suleimana Lieliskā armiju. Šoreiz šim lielajam sultānam reālajā vēsturē nepaveicās. Oļegs Rybačenko un Margarita Koršunova ne tikai nogalināja daudz turku, bet arī sagūstīja sultānu.
  Krievija piespieda turkus atstāt Balkānus. Un viņa pati tur nodibināja savus cietokšņus. Un Stambulu arī aizveda. Konstantinopole atkal parādījās.
  Vasilijs Trešais uz laiku apstājās. Vajadzēja sagremot iekarojumus. Livonija piekrita maksāt krieviem cieņu un bez kara atdeva Narvas īpašumu.
  Pat 1535. gadā Vasilijs Trešais pavēlēja uzcelt ostas pilsētu Ņevas grīvā. Kaut kas līdzīgs Pētera Lielā Pēterburgai. Tiesa, Vasilijs pārcēla galvaspilsētu uz Konstantinopoli.
  1537. gadā krievi ieņēma Viborgu un nocietinājās uz ziemeļiem no zviedriem, tos pilnībā sakaujot.
  Uzbrukuma laikā Viborgai Oļegs Rybačenko un Margarita Koršunova atkal izcēlās.
  Zēns un meitene dabiski pārlēca pāri laika slieksnim un piedalījās uzbrukumā.
  Tā Oļegs ar basām kājām meta bumerangu, izsita duci pretinieku un dziedāja:
  - Slava Krievijai un tās caram Vasilijam Trešajam!
  Arī Margarita ar plikiem kāju pirkstiem meta kaut ko nāvējošu un drosmīgi teica:
  - Svētajai Krievijai un nepasaulīgajai karalienei!
  Pēc tam zēns un meitene tik ļoti atšķīrās, ka no zviedru līķiem izgrieza veselu izcirtumu.
  1540.-1541.gadā krievu karaspēks turkiem ieņēma arī Mazāziju. Un 1545. gadā un arī Mezopotāmija un Palestīna. 1547. gada martā karalis, tik tikko sešdesmit astoņus gadus vecs, nomira. Viņa četrdesmit divus gadus ilgā valdīšana izrādījās gan ilga, gan ļoti laimīga ar daudziem Krievijas iekarojumiem.
  Baziliks Trešais tika saukts par Baziliku Lielo. Un tronī bija jauns, bet jau pieaugušais pēc Krievijas standartiem Ivans Vasiļjevičs.
  Un, tā kā Vasilijs Trešais dzīvoja ilgāk nekā reālajā vēsturē, no bojāru nemieriem izdevās izvairīties.
  Ivans Vasiļjevičs vispirms nolēma pilnībā pakļaut Livoniju, karš 1550. gadā bija veiksmīgs. Spēcīgā krievu artilērija aizslaucīja visus, un gandrīz visas pilsētas tika ātri ieņemtas.
  Protams, kaujās piedalījās Terminatora bērni Oļegs Rybačenko un Margarita Koršunova.
  Ar kailām, bērnišķīgajām kājām viņi tik dedzīgi meta visu aso un caururbjošo, ka Livonijas karaspēks gāja bojā milzīgā skaitā.
  Turklāt bērni precīzi šauj arī no lielgabaliem.
  Oļegs terminators zēns izšāva un ar basām kājām izmeta slepkavu.
  Izkaisīja pretiniekus un čīkstēja:
  - Es esmu iznīcības iemiesojums!
  Un zēns satrauksies un rēks:
  - Es esmu lielās atmodas dēls!
  Margarita, šī foršā meitene, arī palaidīs slepkavu ar plikiem kāju pirkstiem un čīkst:
  - Es esmu lielo iznīcināšanas dieviešu meita!
  Un atkal bērni smejas un rāda zobus. Un tad viņi lidos uz cietoksni. Un tā visi tiks sasmalcināti. Viņiem nav zobenu, viņiem ir tikai dzenskrūves. Un viņi bez žēlastības iznīcina lībiešus un citus algotņu armijas karavīrus.
  Zēns un meitene ir basām kājām, pat sniegā. Un viņiem nemirstīgajiem bērniem tas pat patīk!
  Kāpēc ne? Kāpēc tiem bērniem, kuriem ķermenis ir ātrāks par jebkuru dzīvnieku un, protams, nevar piedot vai saslimt, ir vajadzīgi apavi?
  Tad Ivans Bargais cīnījās Ēģiptē. Dažu gadu laikā iekarojis visu Āfrikas ziemeļus, arī Maroku. Tad Arābijas pussala tika ieņemta.
  Vācija bija sadrumstalota, Austrija bija vāja, Spānija un citas valstis bija aizņemtas ar kariem.
  Cariskā Krievija virzījās cauri Irānai Indijas virzienā. Līdz 1590. gadam Indija tika iekarota. Ivans Bargais nodzīvoja sešdesmit astoņu gadu vecumu un nomira 1598. gadā. Un viņu nomainīja Ivans Piektais. Krievija turpināja paplašināšanos uz austrumiem un Ķīnas pārņemšanu. Lai gan karš izrādījās ilgs, ilgstošs un grūts.
  Lai iekarotu Ķīnu, bija nepieciešami trīs kari.
  Pat Oļega Ribačenko un Margaritas Koršunovas dalība cīņās uzreiz nenodrošināja uzvaru.
  Un bērni cīnījās epizodēs. Viņi ieskries, sasmalcinās ķīniešus un atkal aizbēgs.
  Protams, zēns un meitene rīkojās ļoti aktīvi un efektīvi. Un ar kailajiem kāju pirkstiem viņi aktīvi meta asas zvaigznes, ripas un bumerangus.
  Oļegs Ribačenko personīgi uzlauza Ķīnas aizsardzības ministru. Un tad viņš met granātu ar zēna kāju. Tāpēc uzreiz divi desmiti dzelteno karotāju devās uz nākamo pasauli, sakot:
  - Slava Krievijai, kas uz visiem laikiem gadsimtu gaitā parāda Visuma ceļu!
  Un meitene Margarita ar basu kāju palaidīs bumerangu, kas ir slepkava, kas nevar būt foršāk.
  Un, uzvarējusi pretiniekus, meitene čīkst:
  - Par tādu Rusu cīnies un nebaidies!
  Un zēns un meitene sāka vicināt vēl intensīvāk.
  Ivans piektais nomira 1620. gadā, un viņa darbu turpināja dēls Ivans sestais. Pēc neatlaidīgiem kariem Ķīna beidzot tika iekarota 1640. gadā.
  Oļegs Rybačenko un Margarita Koršunova sāka aktīvāk parādīties dažādās kauju un kauju vietās.
  Un tad zēns Oļegs iemeta bumerangu un nopūta Ķīnas imperatora galvu. Un viņš pats kļuva par varoni!
  Un meitene Margarita ar basu kāju iemeta granātu un izsita visu ienaidnieka štābu.
  Un, protams, pateicoties šiem nemirstīgajiem bērniem, tika izcīnīta lielākā no Krievijas impērijas uzvarām!
  Un pēc uzvaras pār Ķīnu maskaviešu rus' vairs ne no kā nebaidās! Un neviens krievus neapturēs un neuzvarēs! Viņi jau ir pārvarējuši neatgriešanās punktu!
  Un Krievija nostiprinājās kā liela impērija. Ivans Sestais valdīja vēl desmit gadus, līdz ieņēma Koreju un lielāko daļu Indoķīnas.
  Pēc viņa tronī uzkāpa Aleksandrs Pirmais. Jaunais karalis turpināja savu iepriekšējo iekarošanas kursu. Indoķīna tika pilnībā iekarota, un Krievijas kuģi nolaidās Austrālijā un sāka izpētīt šo kontinentu. Turklāt krievi Aļaskā bija iebraukuši vēl agrāk un virzījās pāri Kanādai... Te jau saskārās ar Franciju, kas beidzot ieguva stabilitāti un labklājību Luija XIV laikā, un Angliju, kas strauji uzņēma apgriezienus.
  Turklāt Krievija turpināja izpētīt Āfriku un arī tur saskārās ar Lielbritānijas pretestību. Arī Zviedrija nostiprinājās un mēģināja uzbrukt Krievijai.
  Taču Krievijas karaspēks bija gatavībā, un Lielbritānija un Francija nekustējās kopā. Un Aleksandra karaspēks pirmais iekaroja šo valsti.
  Protams, tajā piedalījās gan Oļegs Rybačenko, gan Margarita Koršunova.
  Baskājas bērni meta ripas un cirta ar gariem, īpaši rūdītiem zobeniem.
  Viņi ir tik forši un neatvairāmi.
  Oļegs Ribačenko ar savu puicisko kāju kailajiem pirkstiem meta asu zvaigzni, nogāza duci zviedru un dziedāja:
  - Svētās Krievijas godam!
  Arī meitene Margarita ar basām kājām meta nāvējošo priekšmetu un šņukstēja:
  - Par neuzvaramās Ģimenes varenību!
  Un bērni lēks kopā un sitīs zviedru gubernatoram pa krūtīm ar plikiem papēžiem.
  Viņš pārlidoja un notrieca vēl duci ienaidnieka karavīru.
  Pēc Aleksandra Pirmā nāves 1675. gadā tronī kāpa cars Aleksejs Pirmais Aleksandra dēls. Parasti troņa pēctecība notika atkarībā no dēlu darba stāža un pēc tam vecākā dēla mazbērniem. Vasīlijs Trešais to noteica, lai vēlāk nebūtu cīņas par troni. Ar spēcīgu centralizāciju.
  Aleksejs pirmais sastapās ar Franciju Amerikā un Lielbritāniju Āfrikā.
  Tikmēr krievu karaspēks ienāca vācu zemēs. Sagūstīšana bija diezgan veiksmīga, jo Firstistes bija sadrumstalotas. Pārsniegušie krievu pulki ieņēma arī Itāliju. Tam sekoja kampaņa pret Franciju. Luija Saules karaļa valdīšana beidzās necildeni. Krievu un ārvalstu pulki ieņēma Franciju.
  Atkal izcēlās Oļegs Rybačenko un Margarita Koršunova.
  Bērni cīnījās ar zobeniem un meta uz ienaidnieka karavīriem ripas. Viņi nogalināja daudz karavīru.
  Zēns ar basu kāju meta ienaidniekam zvaigzni un rēca:
  - Es esmu supermens karotājs!
  Meitene arī ar plikiem kāju pirkstiem meta slepkavas disku un svilpa:
  - Un es esmu brīnišķīgas telpas iemiesojums!
  Un kā rādīs viņa garā mēle! Un tad viņš ar pliku papēdi iesitīs franču grāfam pa degunu. Viņa piere ir saplaisājusi.
  Un Oļegs Ribačenko steidzās garām kā elles meteors, un pāris desmiti franču tikko nomira. Un tad zēns uzspridzina viņu ar kausa šāvienu no sagūstītā lielgabala.
  Un tas nomāks daudz cīnītāju. Viņi saviebās no sāpēm un mirst!
  Un Terminatora bērni steidzas pie sevis un visus nocērt, it kā viņi paši būtu nāves eņģeļi un ātrāki par gepardiem.
  Lielbritānija kaut kā cīnījās jūrā un lūdza mieru. Krievija turpināja savu ekspansiju Amerikā. Viņas karaspēks ieņēma visas angļu un franču kolonijas un sasniedza Meksiku.
  Āfrikas un Austrālijas iekarošana tika pabeigta.
  Tagad tikai Spānija un tās kolonijas un Portugāle ar tās kolonijām palika neokupētas.
  Bet šis karš jau notika Pēterim Lielajam, kurš ieguva varu 1700. gadā. Jaunais cars, nevis Romanovs, bet Rurikovičs, izmantoja šo iespēju kā uzbrukumu krievu tirgotājiem un nosūtīja karaspēku uz Spāniju un Portugāli.
  Šīs valstis jau bija panīkušas un tika ātri uzvarētas. Arī krievu karaspēks sāka iekarot kolonijas. Viņi bija gan vairāk, gan labāk aprīkoti un bruņoti. Krievijas armijai jau bija bezdūmu šaujampulveris un sprādzienbīstami lādiņi, kaujas dirižabļi. Parādījās pat tanki. Un pirmie bruņuvilcieni. Kas atstāja iespaidu uz pretiniekiem.
  Pirmie ložmetēji parādījās arī Krievijas armijā.
  Bet pat šeit Oļegs Rybačenko un Margarita Koršunova nevarēja nepalikt savu zīmi. Viņiem ir jācīnās un jānopelna sava nemirstība.
  Tagad puika atkal metīs granātu ar basu kāju. Un saplosīs pretiniekus. Pēc tam tiks dziedāts:
  - Tās Krievijas vārdā, kas iekaro visu pasauli un cilvēku sirdis!
  Arī meitene ar basu kāju, bet ar spēcīgu sprādzienbīstamu spēku, mestu nelielu bumbu. Viņš saplosīs spāņus un čīkstēs:
  - Par tādiem, lai visiem cilvēkiem vienmēr būtu laime!
  Un bērni, basām kājām metot nāves dāvanas, dziedāja:
  - Lai viņi ir mūžīgi jauni un, mūsu gaišie gadi!
  Un pēc tam tas ir kā lādiņš par kaut ko diezgan letālu. Un viņi tā vicina zobenus.
  Ka asinis plūst kā upe, un visa zeme pazūd no tavām kājām!
  Tie ir bērni! Nu vienkārši supervīri ar basām kājām, kas gan karstumā, gan aukstumā ir gandrīz kailas.
  Bet tik izcili cīnītāji! Augstākā zīmols un klase! Šeit viņi sagriež sevi un iznīcina savus pretiniekus!
  Zēns un meitene ir kā mežonīgākās iznīcināšanas Erceņģeļi, kuriem ceļā uz jaunām uzvarām un sasniegumiem nav nekādu šķēršļu vai šķēršļu.
  Pa ceļam pilsētas padodas, un iedzīvotāji iznāk un skūpsta nemirstīgo un lielo bērnu baso pēdu nospiedumus.
  Spānija un Portugāle kopā ar to kolonijām tika iekarotas diezgan ātri. Un palika tikai viena Lielbritānija.
  Bet 1725. gadā tajā izkāpa Pētera Lielā karaspēks.
  Oļegs Ribačenko un Margarita Koršunova kā vienmēr ir priekšā visiem. Bērni ir nemirstīgi un izlaiž laiku.
  Viņi šauj no ložmetējiem un ar kailiem kāju pirkstiem met nāvējošas granātas.
  Viņi saplēsa britus un citus karotājus.
  Oļegs rūc, šauj un pļauj:
  - Mēs esam kosmiskās brālības karotāji!
  Meitene Margarita ar kailiem kāju pirkstiem meta granātu un iekliedzās:
  - Un mēs uzvarēsim visus bez šaubām!
  Pēc kā meitene Bekingemas hercogam tik spēcīgi iesita ar pliku papēdi, ka salauza kaklu!
  Viņi ieņēma Londonu un beidzot pabeidza pasaules iekarošanu.
  Tā radās vienota impērija. Pēteris Lielais nomira 1735. gadā, un viņa mazdēls Pēteris Otrais kāpa tronī. Vēl jauns, bet gudrs un bargs valdnieks. Krievija palielināja centralizāciju, tika būvētas rūpnīcas un ceļi. Parādījās lidmašīnas, un dzelzceļi tika pagarināti arvien aktīvāk.
  Pēteris Otrais valdīja diezgan ilgi un stabili. 1790. gadā viņu nomainīja Pēteris Trešais. Valsts bija pārtikusi un viss bija mierīgi. Par kosmosa paplašināšanu jau runā.
  Un 1817. gadā notika pirmais pilotētais lidojums kosmosā. 1820. gadā Aleksandrs II kļuva par caru. Jaunais karalis vēlējās straujāku kosmosa un kosmosa izpētes attīstību.
  1825. gadā notika pirmais lidojums uz Mēnesi. Un 1845. gadā krievu kuģi lidoja uz Marsu. Un 1847. gadā uz Venēru. 1850. gadā uz Merkūriju un nākamajiem Jupitera pavadoņiem. Krievijas kosmonauti kāju uz tālākās planētas Plutona spēra 1860. gadā.
  Tā noritēja Saules sistēmas izpēte. Un 1917. gadā notika pirmais lidojums ārpus Saules sistēmas. Vairāki lieli zvaigžņu kuģi devās uz Alpha Centauri.
  Un 1921. gadā uz Sīriusu... Starp citu, tur tika atklātas vairākas samērā normālas planētas. Četrdesmit gadus vēlāk parādījās pirmie kuģi, kas lidoja ar superluminālu ātrumu.
  Un 2017. gadā pirmo reizi uz galaktikas malu aizlidoja krievu kosmonauts.
  Tas bija absolūti brīnišķīgi.
  2030. gadā tika izgudrota laika mašīna... Un cilvēce pārgāja uz citu, augstāku attīstības pakāpi. Pat ja viņi nav tronī, Rurikoviči joprojām sēž, un cilvēku impēriju valda absolūta monarhija.
  IVĀNS BRIESMAIS UN NELAIMES
  Ivans Bargais 1584. gadā netika saindēts un joprojām apprecējās ar angļu princesi. Krievija un Lielbritānija noslēdza līgumu un saņēma Krievijas palīdzību un aliansi.
  Sibīrijā notika karš, tika dibinātas jaunas Krievijas pilsētas, tostarp Toboļska.
  1590. gadā Ivanam Bargajam un kādai anglietei piedzima dēls Aleksandrs.
  Un tad 1591. gadā sākās karš ar Zviedriju, ko Krievija cīnījās kopā ar Poliju. Jā, šī bija ērta situācija.
  Un krievu armija gubernatora Skopina-Šuiski vadībā aplenca Narvu.
  Šeit Oļegs Ribačenko un Margarita Koršunova, nemirstīgais zēns un meitene, nolēma palīdzēt Krievijas armijai. Reālajā vēsturē tāds aplenkums bija, bet cara Fjodora vadībā. Un krievi spēja ieņemt tikai Ivanas pilsētu. Un šeit joprojām valda Ivans Vasiļjevičs. Nu, AI zēni un meitenes ir gatavi sevi parādīt. Ja, teiksim, kādā Visumā, Ivans Bargais dzīvotu ilgāk. Nu ko? Vēl viena misija!
  Uzbrukumā piedalījās zēns un meitene. Viņi skrien priekšā visai armijai. Skrējiens ātrāk nekā gepardi. Un aiz tām ir mugursomas ar asi uzasinātiem diskiem.
  Terminatoru bērni uzbrūk. Viņi ar basām kājām met diskus no attāluma un dzied paši sev:
  - Mātes Krievijas diženums,
  Tas ir sirdīs un vienkārši dvēselē...
  Mēs jautājām Visvarenajam stienim,
  Lai debesis kopā ar savu mīļoto būdā!
  Margarita iemeta disku, nogāza sešus zviedrus un murrāja:
  - Es esmu super meitene!
  Patiesībā Margaritai reinkarnācijas brīdī jau bija četrdesmit gadu. Un viņa ļoti baidījās kļūt veca, neglīta un neveikla. Un nekavējoties piekrītu mūžīgas jaunības labad kļūt par apmēram divpadsmit gadus vecu meiteni un doties verdzībā uz nezināmu laiku. Un arī atstrādājiet savu nemirstību, piedaloties dažādās mesijās.
  Bet viņai, tāpat kā Oļegam Ribačenko, ir īpašs ķermenis, ar pārcilvēciskām spējām. Un ar pārmērīgu ātrumu.
  Šķiet, ka viņi ir vēl bērni, taču viņi ir ārkārtīgi spēcīgi un ātri, un jau pieredzējuši cīnītāji.
  Kā ripas tiek mestas, pretinieki krīt. Un ne lode, ne lielgabala lode viņus nevar paņemt!
  Terminatora bērni pieskrēja pie sienas, viegli uzkāpa un sāka cirst pretiniekus ar saviem garajiem zobeniem. Un viņi sasmalcina kā piecpadsmit, divdesmit sitienus minūtē.
  Oļegs Ribačenko, metot disku ar puicisku kāju, rūca:
  - Pār kalnu viņi kaļ cirvjus!
  Margarita arī palaida diskus ar meitenes baso kāju, nogriežot duci ienaidnieku un dziedāja:
  - Sita vardarbīgās galvas!
  Zēns meta disku ar kailiem pirkstiem, nocirta pūli ar zobeniem un sajūsmā ņurdēja:
  - Bet ķēdes pasts zvana ārzemniekiem!
  Margarita nomurmināja vārdus:
  - krievu runa!
  Oļegs Ribačenko, kapādams zviedrus un basām kājām metot ripas, dziedāja:
  - Mūs mīda ordas cilts!
  Margarita, arī griezdama zviedrus un basām kājām mētādama nāvējošus ieročus, dziedāja:
  - Mūs nospiež neticīgo jūgs!
  Oļegs Ribačenko, turpinot sasmalcināt, sacīja:
  - Bet tas vārās mūsu dzīslās...
  Margarita, basām kājām smalcinot un metot ripas, apstiprināja:
  - Slāvu debesis!
  Puisis, metot ripas un rūcot, kliedza:
  - Un no čudas krastiem!
  Meitene, turpinot mest ripas ar basām kājām, rūca:
  - Uz ledaino Kolimu!
  Oļegs, metot savu kailo zēnisko kāju, šņāca:
  - Tā visa ir mūsu zeme!
  Margarita, arī palaižot bumerangu, sacīja:
  - Mēs visi esam!
  Zēns un meitene iznīcināja simtiem ienaidnieku, un citi krievu karotāji viņiem sekoja, izlīdot pāri sienām. Narva trīcēja. Un viņas krišana tagad kļuva neizbēgama.
  Terminatoru bērni nemaz nav joks. Tas ir kaut kas vidusmēra prātam nesaprotams.
  Tie ir nemirstīgi karotāji. Viņi iet uz priekšu un iznīcina ienaidnieku vai nu ar zobenu sitieniem, vai ar basām pēdām, no kurām lido asi diski. Un viņi izsit pretiniekus kā tarakāni.
  Oļegs turpina virzīties uz priekšu ar visu savu mežonīgo ātrumu.
  Krievijas vēsturē Ivana Bargā valdīšanas laiks bija visilgākais, un tas bija viens no krāšņākajiem un vienlaikus asiņainākajiem.
  Karalis zaudēja pēdējo un svarīgāko karu Livonijā. Un tagad es gribēju izlīdzināties.
  Turklāt Krievija un Polija karo vienlaikus, kas ir daudz ērtāk.
  Un Terminatora bērni strādā... Lielāko daļu sienu jau ir sagrābuši krievu karavīri.
  Un puiši ielaužas centrālajā pilī, basām kājām apmētājot ienaidnieku ar asmeņiem...
  Oļegs, notriecot desmitiem zviedru, kliedz:
  - Slava caram Ivanam!
  Margarita, iznīcinot ienaidniekus, čīkst:
  - Liela slava Lielajai Krievijai!
  Puisis un meitene ir tik sīksti un kurtu karotāji. Viņi saspiež visus un iedzen ienaidniekus ellē. Viņi smalcina sevi, un viņi smalcina tik izmisīgi un izmisīgi. Neviens viņus neapturēs, un neviens neuzvarēs!
  Zēns un meitene satriec ienaidnieku, zēns un meitene - sveiciens varoņiem!
  Oļegs Ribačenko, metot disku ar kailu, bērnišķīgo kāju, piebeidza galveno gubernatoru, pēc tam zviedri sāka mest ieročus.
  Narva krita, un krievi nostiprināja jūru... Un poļi aplenca Rēveli.
  Krievu karaspēks virzījās uz Viborgu.
  Ivans Bargais joprojām atrodas tronī, un ar dzelzs disciplīnu sametinātā krievu armija ir spēcīga un bagātīgi aprīkota. Pa ceļam Oļegs un Margarita piedalījās uzbrukumā vairākām pilsētām.
  Zēns un meitene, kā vienmēr, meta diskus, galvenokārt ar kājām un cirta ar zobeniem.
  Oļegs nocirta galveno zviedru algotni un vēl virkni karavīru, pēc tam teica:
  - Ienaidnieki nepanāks uzvaru pār mums!
  Margarita apstiprināja:
  - Mēs nenometīsimies ceļos!
  Krievu armija tuvojās Viborgai. Šis ir galvenais cietoksnis. Vojevods Skopins-Šuiskis sāka uzbrukumu pēc īsa artilērijas aizsprosta.
  Priekšā kā vienmēr un izmisīgi cīnās Oļegs Ribačenko un Margarita Koršunova.
  Viņi pārklāj ceļu ar līķiem.
  Oļegs Ribačenko ar basu kāju meta bumbu un rūca:
  - Neviens mūs neapturēs!
  Margarita, palaidusi slepkavu, izdeva:
  - Un neviens neuzvarēs!
  Briesmoņu bērni unisonā iesaucās:
  - Briesmīgie vilki iznīcina ienaidniekus! Un nevajag liekus vārdus!
  Zēns un meitene sasmalcināja neticamā ātrumā. Viņi viegli uzkāpa uz visām sienām un izcirta cauri visām kolonnām. Puiši rīkojās ātri un ar lielu spiedienu.
  Oļegs, sagriežot pretiniekus, dziedāja:
  - Mēs esam lielās saules bruņinieki!
  Margarita ar mežonīgu aktivitāti, satriecot ienaidniekus, izdeva:
  - Un lielās zvaigžņotās debesis!
  Un bērni atkal izmantos granātas... Un tad diski un zvaigznes. Tā viņi nocirta ienaidnieku. Ar tādu traku spiedienu un kaisli.
  Oļegs nogāza zviedru skaitītāju no sienas un rūca:
  - Mūsējie būs uzvara!
  Margarita, sasmalcinot ienaidnieku, apstiprināja:
  - Slava kritušajiem varoņiem!
  Zēns un meitene atkal paātrinājās un ar lielu intensitāti sagrāva ienaidnieku. Un viņu zobeni ir kā odu spārni.
  Bērni rīkojās ne bērnišķīgi forši. Un pats galvenais, ātri un bez pauzēm.
  Tas, kas nav šūpoles, ir precīzs sitiens un uzvar ienaidnieku.
  Oļegs, kapādams zviedrus, dziedāja:
  - Sprādziens! Sprādziens! Sprādziens!
  Margarita, kapādama algotņus, pabeidza dziedāt:
  - Mēs neesam stokeri, ne galdnieki, bet mums nav rūgtas nožēlas!
  Terminatora zēns, sasmalcinot ienaidnieku, piebilda:
  - Un mēs esam augstkalnu uzstādītāji un no augšas, sveiciens jums!
  Un jaunie karotāji izklīda un sāka kustēties kā atlēkušās galda tenisa bumbiņas.
  Tātad Oļegs līdz nāvei uzlauza Viborgas komandantu. Un Margarita barona titulā noslēdza divus pretiniekus.
  Vēl viens cietoksnis krita... Zviedri, protams, žēlastību vēl nelūdza. Notika izšķiroša cīņa.
  Krievu bija nedaudz mazāk, bet viņi ieņēma ērtu pozīciju. Un Margarita un Oļegs uzbruka saviem ienaidniekiem ar mežonīgu neprātu. Un ļaut viņiem tos sasmalcināt un sadalīt kotletēs. Un puiši rīkojās, protams, vairāk nekā veiksmīgi.
  Šie zviedri bija tik ļoti sasmalcināti, ka no viņiem aizlidoja tikai asiņaini gaļas gabaliņi.
  Oļegs Ribačenko dziedāja, ar kailiem pirkstiem metot bumerangu, kas pārgrieza rīkles ducim zviedru:
  - Un es redzu kādu nopietnu! Ivana Briesmīgā sapnī!
  Margarita, arī visus cērtot un kuljot, apstiprināja:
  - Zeme Sibīrijā ir sadalīta - jūsu dzimtā Krievija!
  Un ar basu kāju viņš palaiž bumerangu... Un ienaidnieku līķi aizlido dažādos virzienos.
  Oļegs Rybačenko dziedāja:
  - Ak, aste, svari!
  Un, metot granātu ar basu kāju, viņš piebilda:
  - Es nogalināšu simts tūkstošus!
  Margarita, arī sasmalcinot savus pretiniekus, sacīja:
  -Es sasmalcināju daudzus pretiniekus!
  Un arī ar basām kājām viņš ņems un palaidīs visnāvējošāko lietu. Un viņš joprojām lēks ar sajūsmu.
  Un ar savu pliku papēdi iesitīs zviedru marķīzam pa zodu. Viņš lidos garām un noslaucīs pāris desmitus no viņu zirgiem.
  Zēns un meitene, ļoti aktīvi un agresīvi indivīdi. Viņi iznīcina ienaidnieku ar savvaļas neprātu. Nedomājot piebremzēt un kaut kā savaldīt ienaidnieku.
  Un zviedri cieš milzīgus zaudējumus. Viņu armija jau ir svārstījusies. Un, nespēdama izturēt mežonīgo spiedienu, viņa padevās un aizbēga.
  Sākās vajāšana.
  Jā, tas ir tā, ka neviens viņu nevar apturēt.
  Zēns un meitene piesteidzas pie sevis un kliedz:
  - Slava varoņiem, kas nojauc sienas!
  Oļegs griezīs dzirnavas un izdos:
  - Slava varoņiem!
  Margarita radīja tauriņu, nogalinot arī daudz ienaidnieku, un izdeva:
  - Un slava mums!
  Zēns un meitene tik nikni cīnās. Un viņi negrasās apstāties ne uz mirkli.
  Nē, viņi kustas arvien ātrāk. Arī viņu domas lēkā kā zaķi.
  Šeit ir galvenais Zviedrijas gubernators. Oļegs Ribačenko ar basu kāju met granātu un sapūš komandieri gabalos. Zviedrus tagad nevar apturēt.
  Krievu karaspēks viņus dzenā un vajā. Bet tas vēl nav viss. Tagad Ivans Bargais nolēma iekarot visu Zviedriju. Tā kā viņam ir tik drosmīgi jaunieši.
  Margarita un Oļegs saņēma muižniecības titulus un tagad pārcēlās uz Stokholmu.
  Zēns un meitene skrien pa priekšu, nogriež pretiniekus un rēc:
  - Slava mūsu tēvzemei, slava caram Ivanam!
  Un šie puiši ir tik kaislīgi. Un tik neparedzami un forši.
  Viens pēc otra viņi saskaras ar cietokšņiem. Un bērni tos uztver vienā mirklī. Protams, kā vienmēr ar plikiem kāju pirkstiem mētājot bumerangus un ripas. Un zviedrus pēc kārtas nocirst. Tāpat kā skābēti kāposti. Un krīt cita impērija.
  Lūk, Terminatora bērni jau Stokholmā. Un krīt noplīsušais Zviedrijas karogs. Un pats karalis tika noķerts ar laso, un viņa svīta tika nogalināta. Krievijas karaspēks ieņem Stokholmu, lai uzbruktu. Lai gan zēns un meitene jau ir paveikuši galveno darbu.
  Jā, tik foršā veidā mežsargu bērni pabeidza savu nākamo misiju. Vismaz pret Zviedriju. Cars Ivans Vasiļjevičs kļuva arī par Zviedrijas karali.
  Poļi paņēma Rēveli un arī nostiprināja spēkus. Bija pagaidu pamiers... Krievija ieguva pieeju jūrām. Ņevas grīvā pat sāka celt pilsētu.
  Tajā pašā laikā Krievijas karaspēks arvien vairāk iekļuva Sibīrijā. Jau pusmūžā esošais Ivans Bargais līdz šim bija atturējies no liela kara ar Poliju. Lai gan situācija uzkarsēja.
  Turklāt Krimas tatāri joprojām bija aktīvi. 1591. gadā Tsarevičs Dmitrijs tika nogalināts. Un 1598. gadā gandrīz vienlaikus nomira gan mantinieks Fedots, gan Ivans Bargais. Un astoņus gadus vecais Ivana Bargā dēls Aleksandrs Pirmais kļuva par karali. Boriss Godunovs izrādījās viņa regents.
  1601. gadā starp Krieviju un Poliju sākās karš, kas notika uz lielu ražas neveiksmes fona. Poļi aplenca Smoļensku.
  Uzbrukuma atvairīšanā piedalījās Oļegs Ribačenko un Margarita Koršunova. Poļi cieta smagus zaudējumus un atkāpās. Basmanova vadītā krievu armija 1602. gadā aplenca Polocku un ieņēma to. Oļegs un Margarita uzbrukuma laikā izcēlās. Puisis un meitene, kā vienmēr, efektīvi darbojās gan ar zobeniem, gan ar basām kājām. Tad krievu armija ieņēma arī Vitebsku un Oršu un cīnījās ar Polijas karaļa armiju.
  Oļegs Rybačenko un Margarita Koršunova bija pirmie, kas saprata poļu armiju. Un viņi cīnījās ar kolosālu neprātu.
  Zēns iemeta disku, nocirta poļiem galvas un kliedza:
  - Es esmu super klases cīnītājs!
  Un kā tas griež kā dzirnavas.
  Arī Margarita griežas. Tas sagraus ienaidnieku ar zobeniem un izdos:
  - Es joprojām esmu klasi augstāk!
  Un ar basu kāju viņš palaidīs bumerangu un nocirtīs savus ienaidniekus.
  Šīs meitenes ir tik foršas. Viņiem ir īsts tīģeru smīns. Bet zēni ir vēl bīstamāki un spēcīgāki.
  Viņi nocirta savus ienaidniekus. Un viņi dzied:
  - Zilas naktis plīvo kā uguns,
  Mēs esam pionieri, strādnieku bērni...
  Tuvojas gaišo gadu laikmets -
  Pionieru sauciens vienmēr ir gatavs!
  Pionieru sauciens vienmēr ir gatavs!
  Jā, ir labi būt mūžīgā bērnībā. Kad tu esi mūžīgi jauns un mūžīgi basām kājām. Un neviens nespēj apturēt traku bērnu spiedienu un uzbrukumu. Kuri ir dzimuši, lai piepildītu pasaku.
  Un viņi cīnās kā... Īsti varoņi.
  Un tā jauni karotāji ar nemirstīgiem ķermeņiem izlaužas pie Polijas karaļa. Trīs hetmaņi tika nocirsti, un Oļega Ribačenko palaists bumerangs lido. Un Sigismunds krīt nogalināts.
  Tajā pašā laikā Margarita ar spēcīgu sitienu saspieda karaļa Vladislava dēlu.
  Tādējādi Polijas un Lietuvas Sadraudzībai tika nocirsta galva. Bet Krievijas karaspēks turpina kustēties.
  Poļi zaudē. Basmanova armija ieņem vienu pilsētu pēc otras. Tika ieņemta Minska, Slucka un Viļņa. Visās šajās pilsētās cīņu vada drosmīgi bērni.
  Kuri nepazīst ne žēlumu, ne žēlastību. Un, ja viņi uzvar, viņi uzvar pārliecinoši.
  Oļegs Ribačenko pretinieki teica:
  - Mēs esam bērni, nevis himeras!
  Margarita ar basu kāju iemeta bumbu, saraujot ienaidniekus, un piebilda:
  - Jaunā laikmeta apustuļi!
  Īsāk sakot, Seims sanāca un ar balsu vairākumu atzina Aleksandru, pirmo Krievijas caru, par Polijas karali un Lietuvas lielkņazu.
  Tātad Ivana Bargā dēls un angļu karaliene kļuva lielisks.
  Tad nāca kampaņa ar austriešiem pret turkiem. Tik uzvarošs un ar lieliem iekarojumiem. Krievi ieņēma Stambulu un gribēja doties tālāk.
  Stambulas vētras laikā, protams, Terminatora bērni izcēlās un spēja notvert sultānu. Osmaņu impērija sabruka un vēl desmit gadus krievu karaspēks iekaroja tās nomali. Oļegs Rybačenko un Margarita Koršunova aplēca laikā un piedalījās tikai izšķirošajās cīņās.
  Pēc Osmaņu impērijas iekarošanas tika ieņemta arī Sudāna un Maroka. Un tad Irāna, Pakistāna un Afganistāna.
  Aleksandrs Pirmais ieviesa daudzsievību. Lai tādējādi tuvinātu kristietību un islāmu, viņš atcēla cilvēkiem neizprotamo Trīsvienības dogmu. Krievi saņēma tiesības uz četrām sievām.
  Pareizticība ir nedaudz mainījusies, atzīstot Muhamedu par Allāha vēstnesi un pravieti.
  Tajā pašā laikā lielākā daļa gavēņu tika atcelta, un reliģija kļuva mazāk apgrūtinoša.
  Viss gāja labi. Krievija drīz iekaroja Indiju 1640. gadā... Krievi ienāca Aļaskā un uzkāpa Klusajā okeānā. Mēs pārcēlāmies pa Āfriku.
  Aleksandra Pirmā impērija kļuva plaša. Un karš ar Ķīnu sākās 1650. gadā. Manču centās noturēt teritoriju.
  Oļegs Ribačenko un Margarita Koršunova atkal cīnās. Un kā viņi nocirta - kā lieli terminatori.
  Karš ar Ķīnu bija nopietns. Un mūžīgie bērni to saprata.
  Šeit nāk cīņa. Ķīnas armija ir milzīga. Bet no daudzām tautām smeltais krieviskais nav mazs.
  Notiek cīņa un smaga sitienu apmaiņa. Briesmoņu bērni pļauj ķīniešus.
  Viņi met adatas un ripas ar kailiem pirkstiem.
  Un viņi izsit dzeltenos cīnītājus ar simtiem.
  Un viņi sagriež sevi un notriec pretiniekus ar zobeniem. Tajā pašā laikā viņi rīkojas ārkārtīgi agresīvi.
  Nevis ārējie bērni, bet vienkārši mačo. Vienkārši graujoši sitieni nemirstīgajiem. Viņi iznīcina visus un sūta savus ienaidniekus ellē.
  Oļegs, sasmalcinot savus pretiniekus, dzied:
  - Mēs nebaidāmies no uzbrukumiem!
  Margarita, metot asus diskus, čīkst:
  - Mēs nogalināsim visus ļaunos!
  Gan zēna, gan meitenes niknums ir nopietns.
  Viņi nopļauj pretiniekus un dzied paši sev...
  Dziesma no viena militārā teātra - Otrā pasaules kara, bet gana atbilstoša;
  Lielā Krievija ir slavena,
  Skaistākā valsts...
  Zvaigznes laistīja melnu samtu,
  Dzimtene ir izgaismota ar staru!
  
  Cik varoņu ir patronīmā?
  Katrs bruņinieks ir milzu karotājs...
  Armija soļo draudzīgā sastāvā,
  Galu galā mūsu cilvēki vienmēr ir vienoti!
  
  Mēs zvēram pie lielā Staļina,
  Gods turēt un cīnīties līdz galam,
  Jo viņa spēks ir kā saule,
  Jo Dieva gaisma ir valsts!
  
  Mūsu dzimtene kļūs skaista,
  Ar milzu garu mūsu cilvēki...
  Mēs cīnāmies vienkārši, pat vēsi,
  Un fašistiskais Vērmahts tiks sakauts!
  
  Komjaunieši cīnās basām kājām,
  Lai arī sals kož papēžos...
  Un mūsu acis ir kā apakštasītes,
  Meitenei no aukstuma kļuva sarkans deguns!
  
  Mēs mīlam rotaļāties ar zēniem,
  Mūsu ķermenis ir ļoti karsts...
  Un tik ideālas sejas,
  Mūsu māte mūs dzemdēja godībā!
  
  Par Krieviju mēs cīnāmies ar Frici,
  Uzvarēt trakos ienaidniekus...
  Es esmu tāda amatniece
  Jūs, iespējams, pat nevarat atrast vārdus!
  
  Kļūsim foršas tās meitenes
  Samontēsim šaujamu ložmetēju...
  Tāda zvanoša balss no manis nozaga,
  Mežonīgākie lamuvārdi nav pieņemami!
  
  Meitenēs valda nikns dusmas,
  Ka to nekādi nevar saskaitīt...
  Mēs redzēsim vietu brīnišķīgā paradīzē,
  Un Krievijas lācis jūs mocīs!
  
  Mēs esam tik skaistas meitenes
  Visumā nav nekā labāka...
  Par godu mūsu dzimtenei Krievijai,
  Lai gan izskatāmies ne vairāk par divdesmit!
  
  Ziniet, ka meitenes karā kļūst jaunākas,
  Viņi skrien basām kājām pa sniegu...
  Un karogi sarkani plīvo virs Tēvijas,
  Un komjaunietis pakustinās dūri!
  
  Ļaunais fašists nespēs uzvarēt
  Lai cik foršs viņš nebūtu...
  Mēs esam meitenes galvenās slavas varenībā,
  Zem šīm gaišajām, zilajām debesīm!
  
  Mēs padarīsim impēriju laimīgāku
  Viņas diženums ir valstu sakāve...
  Diženums bez Krievijas krastiem,
  Šķērsosim bezgalīgo okeānu!
  
  Jā, mēs, meitenes, esam pārsteidzošas liesmu metējas,
  Vērmahta ordas spēj sadedzināt...
  Ticiet man, mums ir reāls spiediens,
  Mēs ļoti sitīsim fašistus!
  
  Kad mēs nonākam Berlīnē, mēs esam komjaunatnes biedri,
  Liksim krautiem bučot kājas...
  Un pat orki nepalīdzēs nacistiem,
  Jūs pierakstiet savā piezīmju grāmatiņā, ka mēs esam forši!
  Un tagad sakautie ķīnieši bēg. Un viņus vajā Krievijas armija.
  Aleksandram Pirmajam izdevās iekarot Ķīnu, taču viņš arī nomira sešdesmit astoņu gadu vecumā 1658. gadā, tāpat kā viņa tēvs Ivans Bargais. Tāda dīvaina sakritība: Tamerlāna vecums. Arī, starp citu, lielisks komandieris un iekarotājs.
  Pēc divu tik lielu karaļu valdīšanas, kuri iekaroja tik daudz, jaunais valdnieks Ivans Piektais arī nav nekāds vājš. Viņš ir Aleksandra dēls un kļuva par karali četrdesmit gadu vecumā. Turpināja karu austrumos. Viņa vadībā krievi iekaroja Indoķīnu un Koreju, sasniedza Singapūru... Pārcēlās tālāk pa Āfriku un uz Austrāliju... Arī veiksmīgs karalis... Un, dīvainā kārtā, viņš arī nomira sešdesmit astoņu gadu vecumā 1686. gadā. . Viņa vietā stājās dēls Aleksandrs II.
  Jaunajam caram bija kādi trīsdesmit pieci gadi... Viņa vadībā krievi sasniedza Labās Cerības ragu un izkāpa Austrālijā un Jaunzēlandē. Viņi okupēja Kanādu un sadūrās ar frančiem. Aleksandrs II arī iekaroja Itāliju un Vāciju, bet Anglija un Francija, kā arī Spānija un Portugāle sastrīdējās savā starpā.
  Ļoti veiksmīgais karalis nomira 1714. gadā. Viņš valdīja divdesmit astoņus gadus un bija auglīgs.
  Viņa dēls Pēteris Lielais nāca pie varas divdesmit četru gadu vecumā.
  Jaunais karalis iekaroja Franciju, Spāniju, Portugāli un izspieda Lielbritāniju. Krievi arī viņa vadībā iekaroja visu Ameriku.
  Oļegs Ribačenko un Margarita Koršunova. Viņi palīdzēja Pēterim cīņā ar Franciju. Parīzes vētras laikā.
  Kā vienmēr, šie bērni nesa zobenus un ar kailiem pirkstiem meta adatas un ripas. Viņi ļoti labi cīnījās.
  Viņi palīdzēja vētra Madridē un Lisabonā. Viņi arī sagrāba šīs zemes. Un viņi bija ārkārtīgi veiksmīgi. Un viņi arī nocirta daudz ienaidnieku.
  Īsāk sakot, visa pasaule pakļāvās Krievijai, izņemot Lielbritāniju. Pēteris Lielais valdīja līdz 1758. gadam un arī nomira sešdesmit astoņos, tāda dīvaina sakritība. Vai arī sakritību virkne.
  Viņa vietā stājās mazdēls Pēteris Otrais, apmēram astoņpadsmit gadus vecs jauneklis. Viņš pabeidza savus iekarojumus 1770. gadā un uzbruka Lielbritānijai.
  Oļegs Rybačenko un Margarita Koršunova pēdējo reizi piedalījās cīņās šajā paralēlajā visumā.
  Daudzi angļi tika sasmalcināti, daudzi tika nopļauti ar zvaigznēm. Un viņi sagūstīja britu monarhu.
  Karš ir beidzies... Un Terminatora bērni pabeidza misiju. Kas bija ļoti jautri un interesanti.
  
  VIŅI NEAPSTĀJA DUKER
  Hitlers neapturēja vācu tanku divīzijas pie Djukera, un rezultātā notika sekojošais - briti tika pilnībā sakauti un vairāki simti tūkstoši Leo impērijas karavīru tika sagūstīti.
  Šādos apstākļos gan Čemberlens, gan Čērčils atkāpās no amata kopā.
  Jaunais premjerministrs šokā pēc Francijas padošanās piekrita pieveiktajai Lielbritānijai visai labvēlīgam mieram.
  Briti vienkārši atdeva Vācijai Namībiju, kas bija viņu kolonija, bet Turcijai Irāku un Palestīnu. Tikai atdodot Pirmā pasaules kara laikā sagūstīto. Citādi viņu ceļi šķīrās draudzīgi. Viņi apmainījās ar gūstekņiem - visi par visiem, un Lielbritānija deva vāciešiem brīvas rokas austrumos un atzina to, ko Trešais Reihs jau bija iekarojis.
  Nu, protams, Hitlers, atdevis sev brīvas rokas ar Lielbritāniju, sāka gatavot kampaņu uz austrumiem.
  Vācieši uz divīziju rēķina Francijā varēja savākt nedaudz vairāk tanku, kurus Rommels tur Āfrikā nesūtīja. Turklāt Lielbritānijas bombardēšanas trūkuma dēļ tika ražota vēl viena divīzija ar vairāk tanku. Kopumā vācieši saņēma ievērojami vairāk lidmašīnu. Jo īpaši nekavējoties izglābjot trīs tūkstošus transportlīdzekļu, kas reālajā vēsturē tika notriekti virs Lielbritānijas, kā arī transportlīdzekļus no Vidusjūras, kā arī aizsegu Rietumos un Norvēģijā. Tādējādi Vērmahts savāca apmēram tūkstoti vairāk tanku nekā reālā vēsture, un par pieciem tūkstošiem vairāk lidmašīnu - dubultojot to skaitu, salīdzinot ar reālo vēsturi. Vāciešiem, protams, bija vairāk kājnieku uz Āfrikas, Francijas, Norvēģijas un citu zemju rēķina. Apmēram pusmiljons mūsu pašu un pusmiljons satelītu.
  Flote ir daudz spēcīgāka, it īpaši itāļu. Jā, Musolīni būtu varējis atvēlēt daudz vairāk karaspēka karam ar Krieviju. Lai gan, protams, itāļu detaļu kvalitāte nav īpaši laba.
  Bet tomēr papildu miljons karavīru, tūkstotis tanku, pieci tūkstoši lidmašīnu, desmit tūkstoši ieroču un mīnmetēju, protams, ir spēks.
  Turklāt vācieši rēķinājās arī ar Turciju un Japānu. Kas kopumā apliecināja, ka grib streikot.
  Grieķijā Itālija guva uzvaru, jo spēja izmantot lielāku karaspēku pret hellēņiem, necīnoties ar britiem Āfrikā. Un vācieši palīdzēja ar aviāciju, kas netika novirzīta. Plus grieķu komandieru uzpirkšana.
  Dienvidslāvijā nebija sacelšanās. Un vācieši PSRS uzbruka nedaudz agrāk, 30. maijā. Viņi gribēja uzbrukt vēl agrāk 15. maijā, bet pavasaris izrādījās pārāk lietains, turklāt tanku divīzijās joprojām bija nepietiekams personāls.
  Bet PSRS izrādījās nesagatavota, kā vienmēr. Staļins patiešām nevēlējās cīnīties ar Trešo Reihu, un alternatīvajā vēsturē vāciešiem bija brīvas rokas pat vairāk nekā reālajā vēsturē. Staļins tik ļoti negribēja karu, ka nokļuva ar armiju, kas nebija mobilizēta un nebija uzlikta kaujas gatavībā.
  Un vācieši, kā jau reālajā vēsturē, metās uz priekšu. Un vēl veiksmīgāk viņiem ir daudz vairāk spēka, it īpaši gaisā. Un tas ietekmēja kara gaitu.
  Japāna arī ieveda karaspēku Mandžūrijā un nedaudz atvēsināja ideju par karu ar Lielbritāniju un Amerikas Savienotajām Valstīm. Visi šie ir dīvaini spēcīgi un joprojām ir mierā ar Trešo Reihu. Taču PSRS šķita daudz vājāka.
  Pēc Smoļenskas krišanas un it īpaši katastrofas pie Kijevas, kur tika ielenkts padomju karaspēks, japāņi joprojām uzbruka padomju karaspēkam.
  Un uzbrukums Maskavai sākās gandrīz pusotru mēnesi agrāk nekā reālajā vēsturē. Vācieši spēja ātri pagriezt savu karaspēku uz dienvidiem un sakaut Sarkanās armijas dienvidu daļu.
  Līdz ar to galvaspilsētu izdevās ielenkt septembra beigās. Staļins, protams, aizbēga uz Kuibiševu. Un vācieši virzījās uz priekšu Donbasā un spēja ielauzties Staļingradā un pirms tam ieņemt Kursku un Voroņežu. Un tad Turkiye ienāca karā.
  Tas kļuva pilnīgi saspringts. Un ir daudz vairāk nodevības. Tāpēc Vlasovs padevās Rjazaņai un pārgāja vāciešu pusē.
  Maskava izturēja līdz decembra beigām, bet galu galā krita. Līdz gada beigām vācieši spēja ieņemt gandrīz visu Kaukāzu, un Krimā izturēja tikai Sevastopoli.
  Ļeņingrada nonāca pilnīgā blokādē un mira no bada. Vācieši noslēdza dubulto gredzenu.
  Staļins mēģināja uzsākt miera sarunas. Bet Hitlers atteicās un paziņoja, ka pieņems tikai beznosacījumu padošanos.
  Padomju vadība mēģināja vismaz kaut ko izveidot Kuibiševā. Bet Sarkanā armija aizbēga. Nedaudz atpūtušies, vācieši 1942. gada martā pārcēlās pa Volgu, Urālu un tālāk uz Urāliem.
  Padomju karaspēks pretojās diezgan vāji. Morāle stipri kritās. Un pat drakoniski pasākumi, masveida nāvessoda izpilde, nepalīdzēja. Un karavīri un virsnieki nogalina īpašos virsniekus. Un nav redzams liels pieaugums. Arvien biežāk viņi padodas.
  Kopumā, kad Maskava krita, protams, daudzi uzskatīja, ka karš jau ir zaudēts, un viņi īsti nevēlējās mirt. Cilvēki bija nomākti.
  Un aprīļa beigās vācieši sasniedza Kazaņu un ieņēma Uralsku, iebrūkot Orenburgā.
  Un arī vācieši veica ceļu cauri Vidusāzijai, un šeit viņi uz viņiem izdarīja smagu spiedienu.
  Maijā par Dušanbi izcēlās sīvas cīņas. Vācieši centās nostiprināties Vidusāzijā.
  Alenka un viņas komanda nokļuva skarbākajā zonā. Un viņi aizstāvēja padomju pilsētu. Neskatoties uz maiju, šeit bija nedaudz vēsāks kalnu dēļ un pūta svaigs vējš no ziemeļiem. Tomēr arī ziemā šeit nebija sniega segas.
  Meitenes atšāvās no fašistiem un viņu ārzemju algotņiem.
  Alenka izšāva no PPSh un nosvilpa dziesmu.
  - Pāri kalniem, pāri ielejām, kažoks un kaftāna pastaiga!
  Baskājainā rudmate Alla piebilda:
  - Un tara-ram!
  Meitene ar basu kāju meta granātu un kratīja vara sarkanās cirtas. Šis karotājs ir skaists.
  Bet citi nav sliktāki. Anyuta iemeta dāvanu ar kailiem pirkstiem un šņāca:
  - Un meitene ir super!
  Zeltamatainā Marija arī šāva, notriekdama vācieti. Meitene arī ļoti laba un skaista. Un atkal viņa ar savu graciozo, baso kāju meta granātu.
  Arī lielā, izliektā, apburošā Matrjona neatkāpjas. Viņa spēj ar kājām tālu mest granātas. Un viņi lido un steidzas pa sarežģītu trajektoriju.
  Aļenka dziedāja, ar noslīpētu kailo kāju metot mazu, bet iznīcinošu granātu:
  - Bet mēs taisām raķetes...
  Anyuta to turēja ar entuziasmu:
  - Un viņi bloķēja Jeņiseju!
  Alla ar basu kāju meta granātu un iekliedzās:
  - Un lielā baleta lauciņā...
  Marija atkal atklāja dāvanu, izmantojot savu kailu apakšējo ekstremitāšu, dziedot:
  - Mēs esam priekšā pārējiem!
  Matrjona ar savu lielo, bet ļoti skaisto un harmonisko kāju palaida granātu un ņurdēja:
  - Saule...
  Alenka arī šāva uz hinduistu algotni un šņāca:
  -Tas mirdz....
  Anyuta izšāva, nogāza arābu un šņāca:
  - Upe....
  Marija trāpīja lodi un teica:
  - Padarīt sudrabu...
  Marusja nogāza melno cīnītāju un teica:
  - Iznāca...
  Alenka pienagloja un dziedāja:
  - No...
  Anyuta iemeta granātu ar savu kailo, graciozo kāju un turpināja:
  - Templis...
  Alla uzsprāga, nogriežot vairākus cilvēkus, un ķērka:
  - Cilvēki!
  Marija izšāva un teica:
  - Svētki...
  Marusja ar prieku atvilka elpu, ar kāju, kas sen nebija redzējusi kurpes, iemeta granātu un teica:
  -Tronis...
  Alenka to paņēma un nošņāca:
  - Kazakā...
  Anyuta, rūcot šaudama, piebilda:
  - Stanica...
  Alla ar kobras šņākšanu, šaudama, sacīja:
  - Mierīgi...
  Marija izšāva un teica:
  - Trīspadsmitais...
  Marusja izmeta granātu lielā attālumā un izcēla zobus:
  - Gads!
  Alenka dziedāja ar sajūsmu, nocirtot trīs arābus:
  - Bezdelīgas...
  Anyuta izšāva, nogalinot nacistus:
  - Viņi riņķo...
  Alla atlaida un šņāc:
  - Saule...
  Marija pavirši, dzied:
  - Tas spīd...
  Marusja atkal ar basām kājām iemeta granātu un piebilda:
  - Baltā...
  Aļenka ielika lodi un teica:
  - Dārzi...
  Anyuta ar rūkoņu nošņāca:
  - Kā...
  Alla ielika lodi un šņukstēja:
  - Sniegs!
  Marija izšāva un teica:
  - UN...
  Marusja nosūtīja lodi, šņācot:
  - Viņiem ir jautri...
  Aļenka atlaida, čivināt:
  - Kā...
  Anyuta ievaidējās, sakot:
  - Mazais...
  Alla ar prieku turpināja:
  - Bērni!
  Marija nosūtīja lodi un turpināja:
  - Viņi dejo...
  Marusja īsi uzbrēca, sakot:
  - kazaki...
  Aļenka spārdīja, ar basu kāju meta granātu un ņurdēja:
  - Aplī!
  Anyuta izšāva un čivināja:
  - Eh-ma!
  Ugunīgā Alla raidīja lodi un rēca:
  - Vasara...
  Marija ar basu kāju meta granātu un iesaucās:
  - ne ziema!
  Marusja izšāva un atkal iekliedzās:
  -Eh-ma!
  Aļenka pavirši un rūca:
  -Ja vien...
  Alla ar basu kāju iemeta granātu un teica:
  -nauda...
  Marija sajūsmā nošņācās un nokrita no ložmetēja:
  - tumšs...
  Marusja ar kailiem pirkstiem izlaida stikla lausku, pārgrieza vairākas rīkles un nošņāca:
  - Kubanas upe
  Alla dziedāja līdzi, šaudama:
  - un Donas upe,
  Marija to paņēma un dziedāja, šaudama:
  - Doties pastaigā...
  Marusja, ar kailiem pirkstiem rūcot metot naglu, turpināja:
  - kazaks...
  Alenka izšāva un rēja:
  - Pastaigājies...
  Anyuta iesmējās un turpināja:
  -Čau...
  Ugunīgā Alla izšāva un šņāca:
  -Eh-ma!
  Marija iesmējās un izpļāpājās:
  - Vasara...
  Marusja to paņēma un sajūsmā nošņācēja, izšaujot:
  - ne ziema...
  Alenka izšāva un izpļāpājās:
  - Eh-ma!
  Anyuta sadūrās un teica:
  - Bēdas...
  Alla nošāva un nošņāca:
  - No prāta,
  Marija raidīja lodi tieši pierē un paspēra soli:
  -Visi...
  Marusja atkal ar basu kāju palaida granātu un ierunājās:
  - viņi to atņems ...
  Alenka ar dusmām teica:
  - no kazaka...
  Anyuta, mežonīgi šaudīdama, šņāca:
  - Nu...
  Ugunīgā Alla ar kailiem pirkstiem meta granātu, sakot:
  -A...
  Marija ķiķināja un rūca:
  -Čau...
  Marusja atkal iemeta dāvanu, čīkstot:
  - Doties pastaigā...
  Aļenka, rūcot šaujot, atbildēja:
  -Čau...
  Alenka, nogriežot algotņus, dziedāja:
  - Ak!
  Anyuta, sagraujot fašistus, sacīja:
  -A!
  Uguns Alla šņāca:
  - Ak!
  Marija tikko pieķēra to un izteica:
  - A!
  Marusja ar kailiem pirkstiem nometa keramikas gabalu un ierunājās:
  -Klusi...
  Arī Alenka dāvanu iemeta ar basu kāju:
  - kazaki...
  Anyuta to paņēma un čivināja, šaudama:
  - vadīt...
  Melnā guļbūves ugunīgā Alla bļāva:
  - sarunas...
  Marija, šaudama, turpināja:
  - Diezgan...
  Marusja atbildēja ar niknumu, ar kāju raidot uguns kaskādi:
  - stāvus...
  Alenka Nail ar prieku turpināja:
  -veči...
  Anyuta, dusmās šaudama, čivināja:
  -UN...
  Alla ar basu kāju meta granātu un iekliedzās:
  - nezināju...
  Marija smaidīdama nosūtīja granātu, sakot:
  - viņi...
  Marusja nikni nošņāca, ar basu kāju metot granātu:
  -Kas...
  Alenka, basām kājām mētādama dāvanas, sacīja:
  - beigsies...
  Anyuta izšāva un sita ļoti precīzi:
  - drīz...
  Alla ar indīgu smīnu nometa nāves nastu un bļāva:
  -Bezmaksas...
  Marija iemeta granātu un iekliedzās:
  - šīs...
  Marusja ar kailiem pirkstiem grozīja stikla lausku, riedama:
  - dienas...
  Aļenka, pļaudama basām kājām, dusmās čukstēja:
  -Pasaule...
  Anyuta, šaujot, izpļāpājās:
  - viņi piezvanīs...
  Alla izmisīgi šņukstēja, šaudama:
  - šis...
  Marija, šaudama, ņurdēja:
  - stulbi...
  Marusja iesaucās, iemetot granātu:
  -Un...
  Alenka nosūtīja dāvanu nāvei:
  - vecs...
  Anyuta ar lielām niknām šņāca, nopļaujot pāris vāciešu savervētos indiāņus:
  -Visi...
  Alla, rūcot un grozīdama ieroci, turpināja:
  - viņi teiks...
  Marija ar kailiem pirkstiem iemeta granātu un teica:
  - nepieciešams...
  Matryona pļāpāja, naglojot:
  - par lūžņiem...
  Aļenka to paņēma un čivināja, šaudama:
  - UN...
  Anyuta iekliedzās, šaujot:
  - bezjēdzīgi...
  Ugunīgā Alla iemeta granātu, ņurdot:
  - papīrs...
  Marija ar kailiem pirkstiem palaida bumerangu un teica:
  -Viņi darīs...
  Matrjona ar pliku papēdi trāpīja pa granātu un dziedāja plaušās:
  -Nauda...
  Aļenka kā nagla spiedīgi šņāca:
  - Ar...
  Anyuta, nikni iemetot dāvanu, sacīja:
  - divgalvains...
  Ugunīgā Alla, stādījusi nāves vēsti, nogalinot duci arābu, ar sajūsmu apstiprināja:
  - ērglis...
  Marija vēlreiz iemeta granātu un sajūsmā dziedāja:
  -Melones...
  Matrjona, uzmetusi nāves dāvanu uz sava skarbā papēža, neprātīgi turpināja:
  - arbūzi...
  Aļenka, nikni atklājot iznīcināšanas dāvanu, sacīja:
  -kvieši...
  Ugunīgā Alla, svilstot, nodeva:
  - ruļļos...
  Marija sajūsmā palaida granātu un sacīja:
  -Dāsni...
  Matrjona ar iznīcināšanas dāvanu sagrāva duci kaujinieku un ķiķināja: - pārtikusi...
  Aļenka ar kailu, vilinošo kāju nosūtīja dūrējam līdzīgu un teica:
  - mala...
  Anyuta dusmās nošņāca, sūtot iznīcināšanas vēstījumu:
  -UN...
  Alla, nikni šaudama, sacīja:
  -uz...
  Marija nosūtīja vēl vienu lodi un zumēja:
  - tronis...
  Matrjona pienaglota, sūtīta ar basu kāju, nāves dāvana, rūc:
  - sēž...
  Aļenka, dusmās raidot lodi, šņāca:
  -V...
  Anyuta ar basu kāju iemeta granātu un ierunājās:
  - Sanktpēterburga...
  Alla nošņāca plaušās:
  -Tēvs...
  Marija ar kailu papēdi nosūtīja nelielu sprādziena paciņu, sakot:
  - Cars...
  Matryona, šaušana, viegli apstiprināja:
  - Nikolajs.
  Aļenka sāka šņākt kā kobra, šaudīdama un čīkstot:
  - Grūti...
  Anyuta ar kailu, iedegušo kāju iemeta granātu un ierunājās:
  - tici...
  Marija izšāva un teica:
  -Kas....
  Matrjona uztaisīja naglu, tad ar pliku papēdi mētāja dāvanu, čīkstot:
  - drīz...
  Aļenka sacīja, šaudīdamās ar lauvas niknumu:
  - dejos
  Anyuta biezenī:
  -Sarkans...
  Uguns Alla skarbi teica:
  - septiņpadsmitais...
  Marija, ar sajūsmu un uzņemot apgriezienus šaušanā, turpināja:
  - gads...
  Matrjona atkal ar basu kāju iemeta granātu un ierunājās:
  - Viņi zina...
  Alenka aizrautīgā sajūsmā nošņāca:
  -tikai...
  Anyuta mežonīgā neprātā ar basu kāju meta granātu un čīkstēja:
  -uz...
  Ugunīgā Alla čivināja, mētādama iznīcināšanas dāvanu:
  - debesis...
  Marija ar terminatora harpijas entuziasmu sacīja:
  -eņģeļi
  Matrjona, spārdīdama nāves diženumu ar basu kāju, šņāca:
  - tavs...
  Alenka ar kailu apakšējo ekstremitāšu palaida granātu un teica:
  -Kas...
  Anyuta viņai atkal piešķīra iznīcināšanas dāvanu un ķiķināja:
  -tu...
  Alla sarkanais velns dziedāja:
  - ciema iedzīvotāji...
  Marusja nožēlojami sacīja, ar basu kāju metot granātu:
  - gaidu...
  Aļenka atkal palaida granātu un, aizstāvot Dušanbi, dziedāja:
  -Eh-ma!
  Aņuta agresīvi atbalstīja, ar kailu kāju un graciozajiem pirkstiem meta dunci, rūcot:
  - Vasara...
  Ugunīgais velns sajūsmā nokliedza un atbildēja:
  - ne ziema,
  Marija, izšāvusi lodi, nikni sacīja:
  -Eh-ma!
  Matrjona pasniedza granātu ar basu kāju un šņāca:
  -Ja vien...
  Aļenka vēlreiz nošāva, nogāza ķīnieti un čīkstēja:
  -nauda...
  Anyuta agresīvi izlādēja ložmetēju un šāva uz ienaidniekiem, šņācot:
  - tumšs...
  Marija ar basu kāju iemeta granātu un šņāca:
  - Kubanas upe...
  Matrjona nošņāca un, izmetusi nāves dāvanu, sacīja:
  - UN...
  Alenka to paņēma un spēcīgi ķiķināja:
  -Dons Rivers...
  Anyuta iekliedzās plaušās:
  -Doties pastaigā...
  Marija ar basu kāju iemeta granātu un ierunājās:
  -Kazaks...
  Matrjona izšāva vēlreiz, nogāza divus melnādainus vīriešus un iesita:
  - Pastaigājies...
  Aļenka izšāva lodi un iznāca ar prieku sakot:
  -Čau...
  Anyuta rūca kā beluga un teica:
  - Eh-ma!
  Sarkanmatainā Alla, šaujot, turpināja:
  - Vasara...
  Marija aizrautīgā sajūsmā atzīmēja:
  - ne ziema...
  Matrjona rej pa plaušām, ar kailu kāju raidot lielu sprādzienu iepakojumā:
  - Eh-ma!
  Aļenka ar apbrīnu sacīja, iemetot granātu, izmantojot savu pliku papēdi:
  - Bēdas...
  Anyuta, šaudama un pļaujot, ņurdēja:
  - no...
  Uguns Alla turpināja:
  - traks...
  Marija, šaudama, paņēma to un teica:
  -Visi...
  Matryona, šaudama, šņāc kā kobra, trāpot:
  - viņi to atņems ...
  Aļenka intensīvi čīkstēja, sitot:
  - tu...
  Anyuta, šaudama, dusmīgi sacīja:
  - kazaks...
  Ugunīgā Alla iemeta vēl vienu granātu un iekliedzās:
  -Nu...
  Marija skarbi ierunājās:
  -A...
  Matrjona ar basu kāju meta granātu un ņurdēja:
  -Čau...
  Aļenka, atkal ar kailiem pirkstiem, iemeta citronu, kliedzot:
  - Pastaigājies...
  Anyuta zumēja kā lapsene un, ar basu kāju metot granātu, sacīja:
  -Čau...
  Marija ar spiedienu, izšaudama sprādzienu, iesaucās:
  - Nu...
  Matrjona, izmetot granātu, ķeksēja un rūca:
  - A...
  Aļenka skarbi atbildēja, spārdot dāvanu, ko algotņi viņai meta:
  -Čau...
  Anyuta pļāpāja, ar basu kāju uzlecot uz granātas:
  - Doties pastaigā...
  Alla ar kailu kāju izmeta dāvanu un ierunājās:
  - Čau!
  Un meitenes vienbalsīgi izplūda smieklos... Nē, Dušanbē vāciešiem neklājas viegli. Lai gan tika izvietoti ievērojami ārvalstu kājnieku spēki. Hinduistiem, afrikāņiem un arābiem ir grūti cīnīties ziemā, un tāpēc nacisti viņus nosūtīja uz Vidusāziju. Šeit tos izmanto kā lielgabalu gaļu. Un viņi tiek nosūtīti kaušanai. Ir radusies jauna pilsēta, kas piedāvā sīvu pretestību: Dušanbe.
  Vācieši bombardēja padomju pozīcijas, izmantojot smagas bumbas un napalmu. Viņi šāva no pašpiedziņas lielgabaliem un haubicēm, kā arī izcēla gāzes palaišanas iekārtas. Un viņi pat izmantoja bumbas, kas sver līdz desmit tonnām. Viņi salauza Krieviju uz ceļiem.
  Dušanbe pārvērtās drupās, kuras burtiski tika nošautas tukšā attālumā.
  Aļenka, basām kājām, tikai biksītēs, ejot komponējot, sāka dziedāt;
  Es esmu mūsu mātes Krievijas karotājs,
  Vienkārša meitene, vienmēr basām kājām...
  Dažkārt vārnas nelietīgi raudāja,
  Bet es ticu, ka sapnis piepildīsies!
  
  Es iestājos komjaunatnē izsalcis,
  Gandrīz plika pērle aukstumā...
  Bet es nometīšu fašistu no viņa pjedestāla,
  Dodiet Ādolfam viņa garo degunu!
  
  Netici komjaunietei,
  Nespēs savaldīt Visumu...
  Un šeit dzirdama skaidra balss,
  Mūsu armija ir pacēlusies mūsu Tēvzemes virsotnē!
  
  Par dzimteni Lielo Krieviju,
  Cīnies, lūdzu, pionieris bez bailēm...
  Lai gan jūs zināt, ka lauki ir laistai ar asinīm,
  Bet parādiet man, jūs esat varonības piemērs!
  
  Komjaunatnes locekļiem debesis ir laime,
  Meitenei nav jāuztraucas...
  Viss būs viņas lepnajā, krāšņajā spēkā,
  Un fīrers nonāks aborta liktenī!
  
  Bet laiks ir grūts - Hitlers nāk,
  Viņš pat var uzvarēt briesmīgo...
  Viņš met raķetes tikpat dāsni kā bumbas,
  Spēj visus karavīrus pārvērst spēlē!
  
  Bet ticiet man, meitenes nepazīst bailes,
  Granātas mešana ar basu kāju...
  Viņa ir kaila - viņas krekls ir sadedzināts,
  Cīņa pret neapzinātu baru!
  
  Nav komjauniešu - pietiek vārdu,
  Viņa nezina vārdu - es nevaru!
  Un Krauts aizbēgs kā zagļi,
  Kad meitene iztaisno kāju!
  
  Jā, cīnies puskails aukstumā,
  Tici man, tādai meitenei ir lemts...
  Viņa ir sulīgas rozes krāsā cīņās,
  Un viņš nogalinās Krautus, kā viņš gribēja!
  
  Tīģera karavīrs, jokojot, pieklauvēja
  Tas sadedzis pelnos kā napalms...
  Un fašists Ādolfs to dabūja pa purnu,
  Velti Fricis uzbruka Krievijai!
  
  Karavīri nezina, ko mēs darīsim,
  Kad uz Zemes pienāks miera laiks...
  Bet basām kājām komjaunieši pamāj,
  Un viņi atver kontu visiem sasniegumiem!
  
  Viņi vēlas visu sasniegt paši
  Komjauniešiem nav debesu brikšņu...
  Lai gan sejas tiks svētītas no ikonas,
  Mēs neēdīsim Lucifera pusdienas!
  
  Viņi atguva bandītu komplektu no Maskavas,
  Lai gan Trešais Reihs ir varens bez vārdiem...
  Mēs nogalināsim parazītus ar tankiem,
  Un tumsu griezīs spožs Saules stars!
  
  Un skriet pa sniega kupenām basām kājām,
  Meitenei tas nemaz nav grūti...
  Mēs nebaidāmies no spīdīgām liesmām,
  Lai gan mēs to zinām, tas ir vienkārši!
  
  Padomju savienība - Dzimtene ir lieliska,
  Tajā katrs karotājs ir bruņinieks no silītes...
  No zēna autiņbiksītēm var dzirdēt rūkoņus,
  Un jūs pārspējāt baru un pretiniekus!
  Pēc tam, kad nacisti vasarā ieņēma Urālus, apvienojoties ar japāņiem. Staļins un viņa komanda iegāja mežos un pasludināja partizānu karu. Un fīrers sāka veidot divīzijas no vietējiem spēkiem. Jo īpaši pret partizāniem tika izmantota Vlasovas Krievijas atbrīvošanas armija. Un daži monarhiski veidojumi. Turklāt imperators Vladimirs III tika uzaicināts spēlēt prinča lomu, nominālo fīrera līdzvaldnieku.
  Bet tas ir tīri nomināls.
  Pagaidām Vācija ārēji ir nomierinājusies. Vācieši sagrāba Francijas, Holandes un krievu zemju kolonijas. Ar Lielbritāniju bija cienījams miers, ASV vēl nav izbāzusi galvu un ir problēmas valsts iekšienē un ar ekonomiku.
  Tomēr attiecības ar Japānu kļuva ievērojami sarežģītākas. Viņa ieņēma Indoķīnu, kuru vācieši uzskatīja par savu koloniju. Un nacisti atgādināja arī vācu īpašumus, ko japāņi sagrāba Pirmajā pasaules karā. Piemēram, vai nav pienācis laiks tos atgriezt? Tomēr jūs rīkojāties negodīgi.
  Kamēr uzkarsēja attiecību būtība un lieta. Turklāt japāņi arvien vairāk cīnījās Ķīnā. Un viņi pārvietojās pa dzelteno teritoriju.
  Vācieši taupīja spēkus, veidojot svešas divīzijas āriešu vadībā.
  Mēs iegādājāmies jaunus tankus: "Tīģeris", "Pantera", "Lauva" un "Pele". Pēdējais tanks tomēr izrādījās pārāk smags, un militārie eksperti to noraidīja.
  Vācieši sāka izdarīt spiedienu uz Japānu, pieprasot teritoriālas koncesijas. Samurajs pretojās. Rezultātā 1944. gada 20. aprīlī izcēlās jauns karš. Vācieši uzbruka japāņiem un sāka tos atgrūst.
  Cīņas parādīja japāņu sauszemes spēku vājumu, bet tajā pašā laikā to, ka Panther bija pilnīgi praktiska tvertne un diezgan efektīva. Un vēl labāks ir Panther-2 ar uzlabotu sānu aizsardzību.
  Japāņi cieta sakāvi pēc sakāves un atkāpās. Padomju meitenes piedalījās kaujās. Viņi cīnījās pārliecinoši.
  Un šeit ir piecas komjauniešu meitenes vislabākajā cīņā ar japāņiem.
  Alenka, Anyuta, Alla, Marija un Matrjona cīnās kā lauvenes. Viņi šauj, met granātas ar kailām, noslīpētām kājām un krata kailās krūtis.
  Un tajā pašā laikā viņi arī dzied;
  Nav skaistākas Krievijas dzimtenes,
  Pasaulē nav skaistāka spēka...
  Zvaigznes laistīja melnu samtu,
  Nosūtiet sveicienus bruņiniekiem!
  
  Arī komjauniešiem patīk cīnīties,
  Un skriet basām kājām bikini,
  Skrien cauri sniega kupenām ar plikiem papēžiem,
  Lai sit ar dūri Krautam!
  
  Visumā nav dārgākas valsts,
  Kāda ir mana gaišā Tēvzeme...
  Ar savu nemainīgo spēku cīņās,
  Mūsu krievu ģimene kļūst stiprāka!
  
  Mēs cīnījāmies ar pareizticīgo zobenu,
  Un tagad komunisms ir aiz muguras...
  Mūsu cilvēki ir kļuvuši krāšņi Visumā,
  Un ļaunais fašisms tiks iemests bezdibenī!
  
  Cik varoņu ir Tēvzemē?
  Cīņā gan mazulis, gan vecs vīrs...
  Mēs staigāsim pa Berlīni formācijā,
  Mūsu ticība ir spēcīgs monolīts!
  
  Ziniet, ka Jēzus mūs kontrolē,
  Viņš ir liels, krievu, balts Dievs!
  Ļaunais Kains tiks iznīcināts,
  Lūdziet, lai Svētā Ģimene palīdz!
  
  Mēs visi varam, mēs varam daudz,
  Mēs varam tikt galā ar jebkuru uzdevumu...
  Nerunā nacistu muļķības,
  Es lidošu debesīs kā putns!
  
  Spēcīgā Svaroga spēks ir ar mums,
  Un svētais Kungs Kristus...
  Lūdziet Dievam mūžību
  Esiet uzticīgs Rodam līdz galam!
  
  Mūsu skaistais Dievs, svētais, visvarenais,
  Ka viņš par savu kroni izvēlējās Krieviju...
  Mēs viņam to nojauksim, ja mums vajadzēs jumtus,
  Uz visiem laikiem mūsu sirdīs Tu esi Rodas tēvs!
  
  Lūdziet Ladai veiksmi,
  Ļaujiet viņam dot jauneklim mīlestību ...
  Ja mums ir jāatdod, mēs varam cīnīties,
  Galu galā mums ir karstas asinis!
  
  Radīsim Visuma plašumus,
  Mēs, krievi, lidosim augstāk par zvaigznēm...
  Lai ciešanas pazūd uz visiem laikiem,
  Galu galā mums ir viens visvarenais Dievs!
  
  Mēs visi iestāsies par Rodu,
  Un gaišā Kristus Vārdā...
  Fīrers pūkains uroju,
  Mūsu ticība ir stipra un tīra!
  
  Tā mēs veidojam komunisma lietu,
  Mēs Tēvzemē būsim pāri visiem, ziniet...
  Salauzīsim fašisma jūgu, ticiet man,
  Un paradīze nāks Visumā!
  
  Dod Dievs mums kļūt stiprākiem muskuļiem,
  Un kļūsti stiprāks gan miesā, gan dvēselē...
  Pasaulē nav spēcīgāku karotāju,
  Sagrausim ienaidnieku ar tērauda roku!
  
  Baltais Dievs visus augšāmcels, ticiet man,
  Tāpēc nav bail nomirt...
  Visi velni izklīdīs pa stūriem,
  Tici man, komunisms netiks samīdīts!
  
  Un ģimenes vārdā mēs cīnījāmies,
  Milzis Staļins mūs veda kaujā,
  Mēs drīz redzēsim komunismu,
  Un krievs un gruzīns ir vienoti!
  
  Kopā mēs kļūsim stiprāki par visiem dēmoniem,
  Ģimene dos mums spēku un laimi...
  Un par laimi tas nebūs ilgāks,
  Tas, ka es tev pavēru ceļu uz dzeju!
  Īsāk sakot, Japāna patiešām ir slikta. Viņa zaudē karus bez jebkādām iespējām.
  "Panther"-2 punktus gūst sev bez problēmām. Viņa ir super klases tanks. Kaujas testi ir parādījuši, ka šis transportlīdzeklis spēj izturēt japāņu ieroču sitienus no visiem leņķiem.
  Un šajā tvertnē, protams, ir Gerda, Šarlote, Kristīna un Magda. Cīņa ar četrām meitenēm.
  Un viņi aktīvi šauj uz japāņiem. Sitieni rodas ar āmuru naglu monotoniju.
  Gerda, nospiežot kursorsviras pogas ar kailiem kāju pirkstiem, čivina:
  - Es esmu karotājs no jaunas paradīzes!
  Šarlote, šaudama, izcēla zobus un rūca:
  - Un es esmu no kosmosa dzīlēm!
  Kristīna, turpinot šaut, smaidot atbildēja:
  - Un nav neviena, kas mani apturētu!
  Magda izšāva un agresīvi teica:
  - Es esmu karotājs no elles spektra!
  Un meitenes bez žēlastības iznīcināja japāņi. Viņi rīkojās ar paaugstinātu agresivitāti. Viņu kustības un ātrums ir pārsteidzošs.
  Un viņi paši ir basām kājām un bikini. Tās ir mežsargu meitenes. Pat japāņi sāk padoties.
  Un Krauts sāka nolaisties pašā metropolē. Viņi rīkojās ārkārtīgi efektīvi. Kaujās piedalījās arī daudzfunkcionālais TA-152, kas izrādījās spēcīgāks par Focke-Wulf.
  Cīnās divas meitenes: Albīna un Alvīna.
  Burvīgas vācietes, abas blondīnes. Un kā viņi no lidmašīnām sitīs japāņus.
  Albīna izšāva sēriju, notrieca duci lidmašīnu un rūca:
  - Es esmu tik forša meitene!
  Alvīne arī šāva, nogalināja duci pretinieku un čīkstēja:
  - Vienkārši lauvene!
  Un abas meitenes ir pilnīgā šokā!
  Oļegs Ribačenko un Margarita Koršunova palīdz Vērmahtam ieņemt Tokiju. Viņi izpilda super raganas pavēles. Un ko tur vēl darīt? Tu nesēdēsi dīkā un neskatīsies uz kara gaitu.
  Zēns un meitene nevarēja pagriezt kara gaitu. Tā nu sanāca, ka tagad viņi tikai vicina zobenus.
  Viņi sasmalcina samurajus un met granātas ar basām kājām.
  Oļegs Ribačenko nocirta duci japāņu un sacīja:
  - Uz robežas ir drūmi mākoņi...
  Margarita, sagraudama ienaidniekus ar zobeniem, turpināja:
  - Skarbo zemi apņem klusums!
  Un viņa ar basu kāju meta granātu.
  Oļegs turpināja uzbrukt ienaidniekam, ar kailiem pirkstiem svieda slepkavu un rēca:
  - Amūras augstajos krastos!
  Margarita, turpinot šaut un metot plikas, iedegušās kājas, rakstīja:
  - Plutokrāti ar izkaptīm stāv!
  Un kā meitene izplūst smieklos. Un viņš to paņems un sitīs samuraju...
  Terminatora bērni kļuva mežonīgi. Beigās viņi pat sagūstīja pašu Mikado.
  Jaunie karotāji nikni cīnījās. Viņi ar basām kājām meta granātas un šāva no ložmetējiem.
  Un, kad parādījās nindzjas, zēns ar kāju pirkstiem tiem meta zvaigzni un nogāza piecus.
  Un arī meitene ar basu kāju meta slepkavu un nogāza sešus un dziedāja:
  - Par Dzimtenes varenību.
  Un tad briesmoņu bērni nocirta burtiski visus sargus.
  Un par to viņi saņēma balvas no fīrera rokām. Turklāt bija iespējams dot augstākus, ņemot vērā, ka pats Japānas imperators atradās gūstā.
  Zēni saņēma Dzelzs krusta bruņinieka krustu ar ozola lapām. Kas pats par sevi ir diezgan liels gods.
  Fīrers atvadoties noskūpstīja Margaritu uz vaiga un sacīja:
  -Jūs esat īsti ārieši! Jūs varat dienēt manā armijā!
  Briesmoņu bērni iesaucās:
  - Mēs esam priecīgi mēģināt kalpot cilvēces miera un labklājības mērķim!
  Un viņi paši diez vai varēja pretoties kārdinājumam, žņaudzot fīreru ar kailajiem kāju pirkstiem. Bet ragana deva viņiem norādījumus: tā kā PSRS tika ieņemta, tad lai vācieši vieno pasauli.
  Patiešām, fīrers nolēma, ka nav nepieciešams apstāties. Un pieteica karu Lielbritānijai.
  Līdz šim laikam, 1945. gadam, vācieši bija iegādājušies spēcīgas reaktīvas lidmašīnas un viņiem bija E sērijas tanki.Jaunie transportlīdzekļi bija modernāki un kompaktāki nekā iepriekšējie. Īpaši veiksmīgs izrādījās E-75, kas izstrādāts pēc jaunākā vācu tanku būves projekta - dzinējs un transmisija kopā ar šķērsvirzienu.
  E-75 izrādījās labi aizsargāts pieres daļā: 200 mm korpusa augšpusē un 160 mm apakšā, 45 grādu leņķī. Korpusa malas nogāzēs ir 120 mm, plus papildu vairogi 50 mm, un tornītis atrodas 252 mm priekšā sešdesmit grādu slīpumā, un 165 mm sānu malas ir divlīmeņu nogāzēs, tāpat kā "Tiger"- 2, tikai vēl lielāks, jo tornītis manāmi zemāks.
  E-75, salīdzinot ar Tiger 2, bija gandrīz par metru zemāks, bet garāks un platāks, turklāt bruņas bija daudz biezākas un slīpākas. Tajā pašā laikā svars pieauga tikai līdz septiņdesmit piecām tonnām, kas ar 1250 zirgspēku dzinēju nodrošināja labāku braukšanas veiktspēju nekā Tiger-2. Jaunais vācu transportlīdzeklis bija labāk maskēts, tam bija uzticamāka un vieglāka transmisija, kā arī jaudīgāks divu vai pat četru veidu lielgabals.
  Pirmais ir visvieglāk iznīcināms tankus: 88 mm 100EL, ideāls lielgabals šaušanai mērķī, pērkona negaiss angļu transportlīdzekļiem. Jaudīgāks, bet arī spējīgs iznīcināt 105 mm 100 EL tankus, trāpot pat Čērčiliem no liela attāluma un spēj ar galvu ielauzties Tortilla. Un 128 mm 55 EL kalibra pretgaisa lielgabals ir ērtāks un efektīvāks šaušanai gan pa neapbruņotiem mērķiem, gan tankiem. Un vēl lielāka kalibra, tuvāk uzbrukuma lielgabalam, 150 mm lielgabals, kas tomēr spēj šaut uz tankiem.
  E-75 ir pārāks transportlīdzeklis pār visiem britu un amerikāņu modeļiem, un tikai retajam Tortilla tankam ir iespēja trāpīt vācietim no tuva attāluma.
  Bet astoņdesmit tonnu smagais "Tortilla" nav masveidā ražots transportlīdzeklis, turklāt pašpiedziņas lielgabals ar 600 zirgspēku dzinēju sver astoņdesmit tonnas. Tātad tika saražoti tikai divdesmit no tiem.
  Tādējādi E-75, kas saņēma prioritāti un kļuva par visvairāk ražoto 1945. gadā, patiesībā ir gandrīz neievainojams. Bet vāciešiem nevajadzēja pārāk daudz tanku. Tātad britu tanku spēki ir vāji. E-10 un E-25, vieglie un ātrgaitas pašpiedziņas lielgabali, labi cīnījās džungļos. Tātad... Vācieši uzsāka ofensīvu Indijā un bez lielas piepūles pārspēja britu un amerikāņu koloniālo karaspēku.
  Reālajā vēsturē viņus viegli sakāva vājāki, bet šeit Vērmahts viņiem ne tuvu nav.
  ASV neradīja bumbu 1945. gadā. Kopumā gandrīz visos visumos amerikāņi šo ieroci radīja daudz vēlāk. Vienkārši PSRS reālajā vēsturē ļoti nepaveicās, ka to izdarīja ASV.
  Kopumā nepārprotami ir kāds īpašs spēks, kas sabrūk visas impērijas, kas iegūst varu.
  Tāpat kā tas bija ar carisko Krieviju, kas palaida garām savu iespēju uz pasaules hegemoniju, tā tas bija ar PSRS, un tā tas ir pēdējā laikā ar ASV. Jā, acīmredzot, nepatikšanas gaidīs Ķīnu, kad tā kļūs pārāk spēcīga. Bet ir skaidrs, ka superragana cenšas apvienot cilvēci dažādos visumos.
  Vācieši tagad sagrābj Indiju un pārvietojas kopā ar turkiem cauri Ēģiptei. Viņi uzvar bez lielām grūtībām. Un viņu galvenā problēma ir komunikāciju, piegāžu paplašināšana un ceļu trūkums daudzviet.
  Vācu meitenes, protams, cīnās kur var un kur nevar.
  Šella un Margareta sakāva britus Aleksandrijā, izsitot vairāk nekā desmit tankus. Un tagad viņi brauc pa Nīlas upi ar savu E-50 un jau cīnās Sudānā.
  Viņu tvertne ir uzlabota "Panther" ar tikpat biezām bruņām kā "Tiger"-2, tikai ar lielākiem slīpumiem. Pats transportlīdzeklis ir ievērojami zemāks par Panther ar nelielu tornīti, un izkārtojums ir ļoti blīvs. Šajā mašīnā ir Šella, Mārgareta un Ellija - ekipāža samazināta līdz trim cilvēkiem. Tas arī ievērojami ietaupa vietu. Līdz ar to transportlīdzekļa svars nepārsniedza 50 tonnas, un tas bija bruņots ar 88 mm lielgabalu ar 100 EL stobra garumu. Pistole ir ļoti precīza un izšauj divpadsmit šāvienus minūtē. Turklāt, salīdzinot ar Tiger-2, sānos joprojām karājas 50 milimetru vairogi, tāpēc jūs nevarat viegli izlauzties cauri vācu automašīnai. Un tā 1200 zirgspēku dzinējs ir palielināts.
  Trīs meitenes brauc līdzi un, ieraugot Čērčilu, šauj precīzi. Jā, angļu tankam ir viena priekšrocība - labas frontālās bruņas. Bet lielgabals ir diezgan vājš un nav bīstams vācu transportlīdzeklim. Pat E-50, kas savu vairogu dēļ ir daudz labāk aizsargāts nekā Tiger-2 vai vēl jo vairāk iepriekšējā Panther.
  Šella, šaudama, no attāluma iznīcinājusi Šermani, atzīmēja:
  - Šeit mēs šaujam uz sevi... Un kas mūs visus sagaida tālāk?
  Margareta atbildēja:
  - Vara pār pasauli!
  Ellija šāva uz Čērčilu un dziedāja:
  - Bet man ir cita aizraušanās, tā ir vara, tikai spēks!
  Un meitenes bikini iznīcināja vēl vienu angļu tanku, dziedot:
  - Nevajag zeltu un naudu! Un man vajag, lai cilvēki nometas ceļos manā priekšā!
  Un Šella atkal ar basām kājām nospieda kursorsviras pogas, sitot ienaidnieku un rēcot:
  - Cilvēki bija uz ceļiem! Pa visu zemes virsmu!
  Karotāji turpināja šaut. Bet britu tanki beidzās, un koloniālais karaspēks sāka padoties.
  Tikmēr fīrers pēc Mainšteina ieteikuma nolēma īstenot pārdrošu piedzīvojumu: 1945. gada decembrī vācieši pārdroši izkāpa Lielbritānijā. Atklāti sakot, neviens to negaidīja! Šajā gadījumā šādu lēmumu diktējis aprēķins, ka vēl labāk ir izdzīvot naktī.
  Bet aukstais ūdens nav šķērslis.
  Un cik smagi vācieši drāžās.
  Gerdas tanka apkalpe atgriezās no Indijas. Neskatoties uz ziemas aukstumu, meitenes cīnījās basām kājām un bikini.
  Bet viņu tanks E-75 darbojas. Meitenes tikko nolaidušās un cīnās visgrūtākajā brīdī, atvairot tanku uzbrukumu, kuri vēlas viņas iemest jūrā.
  Gerda izvēlējās 88 mm 100 EL lielgabalu. Tas ir diezgan bruņas caururbjošs, un tam ir liels skaits čaulu. Meitenes strādā, spiežot kursorsviras pogas ar kailiem pirkstiem un iznīcinot britus. Un tajā pašā laikā viņi dzied:
  - Un lielais Reihs jums teica - nedriftējieties,
  Sasmalcināsim visus, vienā piegājienā pārvietosim kalnus!
  Gerda izšāva, ar basu kāju nospiežot kursorsviras pogu un smaidot iespiedzās:
  - Slava Trešajam Reiham!
  Šarlote arī šāva, izmantojot kailos kāju pirkstus un čīkstēja, atlaidusi zobus, sasitot Čērčilu:
  - Un slava mūsu armijai!
  Kristīna ar kailiem pirkstiem nospieda kursorsviras pogas, ietriecās angļu mašīnā un rūca:
  - Slava arī mums!
  Tad Magda spiedās ar basām kājām. Viņa sagrāva ienaidnieku, iznīcināja Šermani un izdeva:
  - Un slava mūsu garam!
  Meitenes strādāja un iznīcināja britu tankus.
  Cīnījās arī Oļegs Ribačenko un Margarita Koršunova. Hipervisvarenā ragana pavēlēja, tāpēc tas ir jāizpilda. Arkls savai nemirstībai.
  Puisis un meitene basām kājām meta granātas un ar ložmetējiem pļāva kājniekus.
  Puika Oļegs to meta kā granātu un nolauza angļu mašīnas sliedes. Viņa pagriezās un uzskrēja kaimiņam. Un abi tanki uzsprāga.
  Zēns kliedza:
  - Slava mūsu dzimtenei!
  Arī Margarita Koršunova ar plikiem kāju pirkstiem meta granātu un salauza Čērčila pēdas. Viņš veica U-pagriezienu un sadūrās ar Sherman. Abas tvertnes aizdegās un kvēloja kā sveces.
  Meitene iesaucās:
  - Slava Tēvzemei un nāve ienaidniekiem!
  Oļegs Ribačenko atkal ar basām kājām meta uzreiz divas granātas. Viņi ietriecās sliedēs, un uzreiz sadūrās četri tanki. Viena no tām izrādījās "Tortilla". Un pat tādu mastodonu sāka plosīt gabalos.
  Zēns čīkstēja:
  - Par pārmaiņām pasaulē!
  Pagriezienu deva arī Margarita Koršunova. Nopļāva britus. Viņa ar kailiem kāju pirkstiem meta granātas un rūca:
  - Par jaunu godīgu kārtību!
  Viņas metiena rezultātā sadūrās uzreiz divas automašīnas un meitene smējās.
  Arī Oļegs ar basu kāju meta slepkavas dāvanas un asprātīgi atzīmēja:
  - Kādu kārtību tu ar to domā?
  Mazuļa izmešana izraisīja divu britu automašīnu sadursmi.
  Margarita ar kailiem pirkstiem palaida nāves dāvanu, pagrūda divas mašīnas un godīgi atbildēja:
  - Vācu valodai noteikti ne! Bet, diemžēl, labi, ka ragana nepiespieda mūs cīnīties pret savējiem!
  Oļegs Ribačenko paņēma granātu un iemeta to ar basu kāju, iestūma to Peršinga un Čērčila sliedēs un tad rūca:
  - Es esmu superterminators!
  Un kā puika smiesies!
  Briesmoņu bērni arī nopļāva kājniekus un deva viņiem uguns uzliesmojumus. Un katra lode trāpīja mērķī.
  Briti bija acīmredzami izsmelti. Un skaisti un nemirstīgi bērni sūtīja iznīcināšanas pakas ar kailām kājām. Un viņi iznīcināja Lielbritāniju.
  Un debesīs cīnījās ļoti skaistas, basām kājām un bikini tērptās meitenes: Albīna un Alvīna. Īsā laikā meitenes jau bija notriekušas vairāk nekā trīssimt lidmašīnu katra, saņemot Dzelzs krusta Bruņinieka krustu ar sudraba ozola lapām, zobeniem un dimantiem.
  Taču šobrīd abas daiļavas jau ir tuvu četrsimt automašīnu skaitlim. Un tad viņus sagaida vēl augstāks apbalvojums: Dzelzs krusta Bruņinieka krusts ar zelta ozola lapām, zobeniem un dimantiem.
  Albīna apgāž angļu mašīnu, apgriež to un dzied:
  - Jūras vilnī un niknā ugunī!
  Pēc tam viens 30 mm lielgabalu sprādziens no tā Me-262 "X" notrieca vēl piecus lidaparātus un šņāca:
  - Un niknā, un niknā ugunī!
  Alvīna spieda kursorsviras pogas ar kailiem kāju pirkstiem. Viņa ar gaisa lielgabaliem nocirta britu lidmašīnas un neprātīgi rūca:
  - Un paveic varoņdarbu!
  Un septiņas lidmašīnas tika sagrautas un saplēstas.
  Albīna atkal pagriezās un atkal kā sitiens nogrieza četras ienaidnieka lidmašīnas un iekliedzās:
  - Tas ir tas, par ko tev vajadzētu dzīvot!
  Un atkal viņš ar basām kājām nospiež kursorsviras pogu.
  Alvīna arī iesita pretiniecei. Sasmalcināja lidmašīnas un rūca:
  - Par jaunu tūkstošgades ticību!
  Pēc tam viņa notrieca vēl trīs Lielbritānijas gaisa spēku lidmašīnas.
  Meitenes šajā cīņā pārspēja četrsimt notriekto automašīnu rezultātu. Un viņi sasniedza jaunu līmeni.
  Tie tika apbalvoti: Dzelzs krusta Bruņinieka krusti ar zelta ozola lapām, zobeniem un dimantiem.
  Un pati Londona tika pakļauta uzbrukumam. Vācieši neļāva sevi gāzt un ielenca Anglijas galvaspilsētu.
  Un Āfrikā Šella, Mārgareta un Ellija cīnījās karstumā. Trīs meitenes sagūstīja angļu ģenerāli. Un viņi piespieda viņu skūpstīt basās kājas, kas bija nedaudz zaļas ar zāli.
  Pēc tam Šella, Mārgareta un Ellija sāka izvarot ieslodzītos. Viņi tos vienkārši izģērba un pēc tam brauca pa pulsējošiem nefrīta stieņiem. Un viņiem tas ļoti patika.
  Tad meitenes sāka medības un ar prieku ēda gnu. Un tad viņi lēkāja apkārt kā mežoņi.
  Un Oļegs Ribačenko un Margarita Koršunova skrēja pa Bekingemas pili. Viņi iznīcināja ienaidnieku ar ložmetēju uguni un metot granātas ar basām kājām.
  Un abi karotāji pie sevis skandēja:
  - Mēs cīnāmies supermenu stilā!
  Tajā pašā laikā bērni ar kailiem pirkstiem izmeta arī zvaigznes, kas trāpīja pils sargiem un sargiem. Oļegs ar bumeranga metienu nocirta pusotru duci zemessargu un rūca:
  - Kosmosa laikmeta armijai!
  Margarita arī ar meitenes baso kāju palaida bumerangu, nocirta duci pretinieku un iesaucās:
  - Lūk, jaunas, foršas lietas!
  Gan zēns, gan meitene devās uz troņa telpu. Tur šie Terminatora bērni izklīdināja Čērčila miesassargus. Un šo figūru pēc kaunpilnā miera ar Vāciju atkal ievēlēja par premjerministru.
  Pēc tam bērni ar kailajiem papēžiem iespēra Čērčilam pa zodu. Viņš nokrita miris.
  Tādējādi Lielbritānijas premjerministrs un augstākais komandieris tika sagūstīts.
  Oļegs Ribačenko ar basu kāju iemeta asi uzasinātu disku, nogrieza astoņus aizsargus un atzīmēja:
  - Mēs nedarām jebkuru darbu!
  Arī Margarita ar kailiem pirkstiem palaida bumerangu un rūca:
  - Bet mēs to darām labi!
  Lielbritānijas galvaspilsēta krita, un pati Anglija kapitulēja. Tādējādi tika pāršķirta vēl viena trešā pasaules kara lappuse. Tiesa, ASV vēl bija priekšā, un bija jālec pāri okeānam. Nu labi, puiši vēl palīdzēs.
  Vācieši Islandē izkāpa jau 1946. gada janvārī. Oļegs Ribačenko un Margarita Koršunova tika apbalvoti ar Dzelzs krusta Bruņinieka krusta ordeni ar sudraba lapām, zobeniem un dimantiem par Hitlera personīgā ienaidnieka Vilsona Čērčila sagrābšanu. Un plus vēl zelta krusts par militāriem nopelniem ar dimantiem. Kāpēc bērni tika dāsni sumināti?
  Bet tagad viņi ir Islandē. Oļegs Ribačenko ir ģērbies tikai šortos, bet Margarita Koršunova - jaunā tuniku. Un bērni, protams, ir basām kājām. Un viņi meta uz sevi zvaigznes un granātas.
  Un janvāra salnas nemirstīgos puišus netraucē. Zēns un meitene iznīcina savus pretiniekus. Un viņi tos nopļauj ar ložmetējiem.
  Un atkal bumerangi tiek mētāti ar basām kājām.
  Oļegs saka:
  - Mūsu partija ir spēcīga!
  Margarita, ar basu kāju metot disku, čīkst:
  - Varbūt tas nav mūsējais, bet stiprs!
  Un meitene viņai sit ar ložmetēju... Un tad viņš ar pliku papēdi padosies granātai.
  Pēc tam bērni vēl vairāk iznīcina amerikāņus.
  Islande ir kritusi.
  Tad vācieši okupēja Grenlandi un pārcēlās uz Kanādu. Tur viņi jau bija daudz aktīvāki.
  Kanādā Oļegs un Margarita karoja piekrastē un atvairīja amerikāņu uzbrukumu. Varējām atvairīt uzbrukumu. Un atkal uzbrukumā. ASV armija atkāpjas. Un jūs nevarat apturēt kaujas puišu gājienu.
  Arī Gerda ar savu apkalpi virzās uz priekšu. Tā E-75 tvertne tika nedaudz modernizēta, uzstādot 1500 zirgspēku gāzes turbīnas dzinēju. Tanks tagad kļuvis ātrāks... Nedaudz uzlabojusies arī bruņu kvalitāte.
  Bet amerikāņiem nav nekā vērtīga. Tikai garais, bezcerīgi novecojušais Šermens un nedaudz labākais Peršings. Un šie tanki nav konkurenti vāciešiem.
  Tiesa, viņi mēģināja masveidā laist T-93, kas sver tikai deviņdesmit trīs tonnas un ar 305 milimetru frontālo bruņām, vienīgo ar aizsardzību, pat ne tanku, bet pašpiedziņas pistoli. Bet tas neizdevās ļoti labi. Taču tajā ar 105 mm 100 EL lielgabalu no neliela attāluma iekļuva arī vācu mašīna ar urāna serdi.
  Gerda iesita Šermanim un norūca:
  - Tas ir pat nedaudz garlaicīgi!
  Šarlote ar kailiem pirkstiem nospieda kursorsviras pogu un rūca:
  - Un tas viss būs un ļoti forši!
  Meitene salauza Pershing.
  Un tad arī Kristīna nošāva. Amerikāņu Grants sita un rēca:
  - Par jaunu kārtību pasaulē!
  Tad Magda izšāva. Arī basām kājām viņa teica:
  - Par pārmaiņām uz labo pusi!
  Un vēl viens amerikāņu tanks deg.
  Jeņķi jau padodas. Viņi liek kopā ieročus. Un meitene skūpsta savas kailās, putekļainās zoles.
  Toronto paņemts. Meiteņu panākumu attīstīšana un Vērmahts jau ienāk ASV teritorijā.
  Daži karaspēki izgāja cauri Aļaskai. Viņi ieņēma Kanādu un ienaidnieka teritoriju no austrumiem.
  Tātad ir izveidojusies kritiska situācija. Vācieši un viņu ārzemju bari pārvietojas pa Ameriku. Viss ir ļoti grūts un bīstams.
  Piecas meitenes Alenka, Marija, Alla, Anyuta, Matryona ieradās Amerikā, lai kā brīvprātīgās cīnītos pret Trešā Reiha bariem. Visas piecas meitenes ir ļoti skaistas un runā angliski. Staļins atteicās nosūtīt visu sieviešu bataljonu, jo tas būtu pretrunā ar fašistu impēriju noslēgtā miera nosacījumiem . PSRS vajadzēja iegūt laiku par katru cenu, kamēr nacisti uzbruka ASV.
  Piecas meitenes ir brīvprātīgās: viņas izdzīvoja gandrīz visu karu no Brestas un Bugas līdz Orenburgai. Un viņi cīnās pret nacistiem otrpus Zemes galvaspilsētā Hondurasā.
  Tegusigalpa ir viens no galvenajiem aizsardzības stiprinājumiem, konfrontācijā ar raibu baru. Gan japāņu, gan Āzijas ordas nokļuva nepatikšanās. Paši vācieši cīnījās tikai ar tankiem, un kājnieki pilnībā bija no ne-āriešu tautām. Viņi dzina uz priekšu aziātus, melnādainos un arābus.
  Aļenka izšāva, nogriežot divus afrikāņus, un čivināja:
  - Tikai Čingishana bars!
  Zeltamatainā Marija, ar ložmetēja sprādzienu nocirtusi trīs indiāņus, pacēla augšā savas kailās, iedegušās kājas. Un viņa teica:
  - Mēs maļam lielgabalu gaļu!
  Granātas lauskas lidoja un uzsita Marijai pa kailo, apaļo papēdi. Meitenes tradicionāli cīnās bikini un basām kājām. Un, kad ar aso sitas pret raupjo, meitenīgo zoli, tad nedaudz sāp.
  Skaistule piemiedza aci un atkal atšāva... Marija ir ļoti slaida, vidēja auguma ar perfektu figūru.
  Alenka ir garāka, ar majora pakāpi un pat Padomju Savienības varone. Bet arī gandrīz kaila, tik tikko aizsegta bikini. Ļoti iedegusi, bet mati balti. Un Aļenka šauj ļoti precīzi. Un viņam patīk mest granātas ar basām kājām.
  Skaistā Alla nošauj un ar uguni notriec četrus arābus. Viņas mati ir sarkani vai drīzāk vara sarkani kā proletāriešu baneris. Un, kad pūš vēji, tas ir kā revolūcijas karogs. Meitene mirdz ar smaragda acīm kā zvaigznes. Un brutāli aizslauka ienaidniekus.
  Anyuta arī ir blondīne. Un viņš šauj no ložmetēja. Meitene nostādīja basās pēdas un iedeva sprādzienu. Pieci dažādi cīnītāji tika izmesti, un no pretinieku krūtīm un vēderiem izlidoja sārtinātas asins strūklakas.
  Anyuta, laizīdama pilnās lūpas, čivināja:
  -Karš ir gaiss plaušām...
  Meitene guļ, ar basu kāju met granātu. Atskan sprādzieni. Vairāki kaujinieki izlido dažādos virzienos.
  Matryona ir lielāka un miesīgāka meitene. Viņas mati ir gaiši brūni. Tipisks ciems, jauna sieviete ar asinīm un pienu. Viņa ir fiziski ļoti spēcīga un labi šauj.
  Šeit atkal nāk kārta. Un nogalinātie fašistu algotņi krīt.
  Matryona, šaujot, saka:
  - Labi, labi, kur tu biji? No vecmāmiņas! - Meitene izšāva, nogalinot trīs bārdainos nacistu kaujiniekus un piebilda. - Ko tu ēdi - putru! ko tu dzēri? Mash!
  Meitenes tur līniju. Viņi nelaiž fašistus uz priekšu. Un dārd draudzīgas dziesmas:
  - Mēs iznīcināsim visu vardarbības pasauli,
  Līdz kodolam un tad...
  Mēs veidosim jaunu, debesu pasauli -
  Kas bija neviens, tas kļūs par visu!
  Aļenka atkal ar basu kāju met granātu. Sprādzieni virzās uz priekšu kājniekiem. Tas noteikti kļūst karstāks. Šeit nāk bēdīgi slavenais "Lauva"-2. Un blakus tam ir uzlabots E-50. Šāviņi tiek izmesti. Melnādainam amerikānim tika norauta galva un tā aizripoja.
  Marija uzkāpa uz degoša dēļa, un viņas rūdītās kājas gandrīz nejuta liesmas karstumu.
  Zeltamatainā skaistule nošāva un murrāja:
  - Un kurš apturēs asiņaino, satrakojušos upju tecējumu...
  Marija izšāva vēlreiz, notriekdama afrikāni no E-50 bruņām un čivināja.
  - Tavā templī trāpīs blastera stars, ļaunā zibspuldzē vīrietis pazuda!
  Meitene nošāva vēlreiz. Viņa pa gaisu pazibināja savu basām kājām, iedegušo, graciozo pēdu. Viņai pretī lidoja granāta. Skaistule ar zeltainiem matiem veikli pieveica dāvanu ar savu kailo, gandrīz bez putekļu zoli. Granāta aizlidoja atpakaļ. Viņa steidzās Trešā Reiha kaujinieku rindās. Izskatījās, ka arbūzi krīt ārā no kravas mašīnas, lūst. Tik daudz asiņu izlija.
  Marija tviterī ierakstīja:
  - Meitene neizturēja eksāmenu, un atnāca nolādētais Reihs. Hitlers acīmredzot bija noguris dzīvot, un viņa skaistums viņu lieliski apēda!
  Alla arī ir bezjēdzīga karotāja. Viņš šauj uz sevi ar ložmetējiem un saka, izkaisīdams līķus:
  - Par mammas karoti! Par tēta karoti! Un Kobam kauss! Un tavā pusē gultā!
  Skaistule ar vara sarkaniem matiem palaiž koka lidmašīnu ar basu kāju. Viņš lido tieši pretī masīvajam German Lion tankam. Piezemējies uz purna 105mm lielgabalam un tas eksplodē. Ierocis neizdodas.
  Vācietis apgriežas un ir spiests kaunpilni bēgt. Alla, berzējot kāju pa ēkas gabalu, saka:
  -Ja jums nav spēka, jums ir nepieciešams intelekts! Būs jātaisa kāds troksnis!
  Un atkal meitene šauj ļoti precīzi. Viņas sarkanie mati ir kā olimpiskās lāpas liesma. Pievilcīga meitene. Viņa jau izcēlusies amerikāņu armijā, demonstrējot niknu temperamentu. Viņam īpaši labi padevās nerātnības ar afroamerikāņiem. Ar viņiem ir tik neparasti un skaisti.
  Tomēr Allāhs iznīcina arī melnādainos, kas cīnās Trešā Reiha armijā. Kāpēc Vācija iekaroja visu Āfriku? Mēģiniet apturēt šādu spēku.
  E-50 ir jaunākā tvertne ar gāzes turbīnas dzinēju un biezām sānu un priekšējām bruņām. To nevar paņemt ar granātu. Alla iemeta dāvanu ar kailu kāju, nogāza vairākus kājniekus un čivināja:
  - Ak, tavas tanka bruņas ir uzticamas, no tāda, kurš grasās iekost... Vienkārši zini, kāds spēks tev ir... nē, tu vari spert tikai tērauda zirgu!
  Ļoti precīzi šāva arī Anyuta. Un viņa labprātāk svieda granātas ar kājām. Viņas kailie pirksti arī grieza tērauda disku. Gals pārlidoja un pārgrieza rīkles diviem fašistu kaujiniekiem. Viņi nometa ložmetēju, un tagad biezs liela kalibra sprādziens izcirta cauri ordas ķēdēm. Vesela rinda ārvalstu kaujinieku, kas tika savervēti reidos Trešā Reiha armijā.
  Anyuta tviterī ierakstīja:
  - Veiksme ir balva par drosmi! Pietiek ar vienu dziesmu! Lai viņi dzied tikai par mājām!
  Bet skaistulei vēl nav bijis laika ilgoties pēc mājām. Lai gan amerikāņu armijā padomju brīvprātīgo ir ļoti maz. Staļins nevēlējās spīdēt, lai vēlāk nedotu Hitleram iemeslu apsūdzēt Krieviju "Salmu miera" noteikumu pārkāpšanā.
  Piecas meitenes, labākās sieviešu bataljonā, tika brīdinātas, ka, ja viņas tiks sagūstītas, Dzimtenei viņas būs jāatsaka. Un šajā gadījumā meitenēm vajadzētu pļaut par triviāliem algotņiem, kuri tika nolīgti par naudu.
  Un Anyuta, un Alena, un pārējās meitenes saprot, ka, ja viņas tiks notvertas, viņus gaida briesmīga spīdzināšana. Tāpēc viņi nolēma, ka nacisti viņus dzīvus nenogalinās.
  Vācu uzbrukuma lidmašīnas lido pāri amerikāņu karaspēka pozīcijām. Negaidot, ka Hondurasas galvaspilsētā viņus sagaidīs tik spītīga pretestība, nacisti bija nedaudz nokaitināti.
  Reaktīvās un uzbrukuma lidmašīnas ir spēcīgas. Lido raķetes, šauj ieroči.
  Amerikāņu karavīri mirst. Matrjonu skāra arī šrapneļi viņas gaļīgajā plecā. Iznāca asinis. Varonīgā meitene ar zobiem izvilka tērauda gabalu un izspļāva asinis. Un tad viņa atkal iesita man ar lielgabarīta automātu. Ārzemju algotņi krīt. Gandrīz visi šeit ir vietējie, tikai viņu komandieri ir vācieši, un arī tad ne vienmēr. Tiesa, vismodernākā tanka E-50 apkalpes ir pilnībā vācieši. Automašīnai ir pienācīgs ātrums un manevrētspēja. Nu, šī vēl nav vismodernākā modifikācija - tā sver septiņdesmit piecas tonnas. Zem sliedēm brūk sienas. Šo parasti ražo trīs versijās ar 105 mm lielgabalu, 180 mm uzbrukuma lielgabalu un 400 mm raķešu palaišanas ierīci.
  Un katrai modifikācijai ir savs uzdevums. Šeit ir šī tvertne ar triecienšauteni, kas ir vairāk piemērota uzbrukumam pilsētām. Un to iznīcināt nav tik vienkārši. Matrjona sakrusto un ar kailajiem pirkstiem satver prettanku granātu, savu lielo, bet graciozo, skaistas formas kāju. Tagad jums ir jāmet dāvana tieši pie stobra, lai atspējotu mastodona ieroci. Pieci ložmetēji aptver vācu, modernu tanku, un tam nav tik viegli pietuvoties.
  Matrjona ir ļoti spēcīga, un viņas zirgam līdzīgās kājas met granātu tālu. Bet tas ne vienmēr ir precīzs. Jebkurā gadījumā trāpīt tādam mērķim kā 180 mm lielgabala stobram. Varonei meitenei ir šaubas. Ko darīt, ja viņš garām?
  Ak, ja viņu ilggadējais partneris Serjožka būtu bijis kopā ar viņiem, šis drosmīgais pionieris kaut ko izdomātu.
  Bet zēns gāja bojā kaujās par Staļingradu. Viņa tālāko likteni meitenes nezināja. Bet izgudrotāja pionieru liktenis patiešām bija neapskaužams. Sākumā Seryozhka tika nežēlīgi spīdzināta, mēģinot izvilkt noslēpumus. Pēc spīdzināšanas vienpadsmitgadīgais zēns nokļuva raktuvēs. Darbs ir biedējošs un ārkārtīgi grūts. Bet padomju pionieris, mazs, bet drosmīgs, izrādījās sīksts.
  Viņam izdevās izdzīvot, un pat cauri raktuvju labirintiem viņš nolēma aizbēgt. Un Seryozhka izdevās izkļūt. Zēns kādu laiku klīda pa Balkāniem, līdz pievienojās vietējai partizānu grupai. Tur viņš kļuva par sakarnieku un diversantu.
  Balkānos joprojām bija diezgan attīstīta partizānu kustība. Daļēji arī tāpēc, ka okupācijas dienestu veica itāļi, rumāņi, bulgāri, albāņi - kuri nebija tik kaujas gatavībā kā Vērmahta regulārās vienības.
  Bet daudzi partizāni joprojām gāja bojā. Īpaši no gaisa triecieniem. Un Dienvidslāvijas patrioti ir spiesti slēpties kalnos, mežos vai labākajā gadījumā mazos ciematos. Liels skaits komandieru jau ir gājuši bojā. Situāciju pasliktināja ar PSRS noslēgtais miers. Tagad Balkānos sāka ierasties jaunas soda divīzijas, kas organizēja masveida reidus un atbrīvoja teritoriju.
  Sergejam ar partizāniem bija jākāpj arvien dziļāk kalnos.
  Matrjona, kaut arī nezināja viņu universālā mīlnieka likteni, smagi nopūtās. Tad viņa ar savu kailo, meitenīgo kāju pirkstiem saspieda granātu ciešāk un, no visa spēka, svieda to ienaidnieka tankam. E-50 tikko izšāva, atbrīvojot slepkavu.
  Matrjona pat satricināja un nokrita ceļos. Viņam pa galvu trāpīja no bruģa noplēsts bruģakmens, un kailais papēdis apdedzis no karsta metāla. Meitene berzēja savu apstulbušo galvu ar putekļainiem matiem.
  Granāta lidoja, gandrīz pieskaroties stobram, un ietriecās automašīnas slīpajā pieri. Atskanēja sprādziens... Bet, protams, 250 mm frontālās bruņas, un pat slīpi, nespēj caurdurt granātu.
  Matrjona iesita ar dūri putekļos, paceļot veselu smilšu mākoni. Tad viņa rēca:
  - Nogalini, nogalini! Iesit vārtus vārtos!
  Meitene uzsita ar apakšstilbu pa saplaisājušo asfaltu. Papēža kaulos bija iesprūdusi šķemba. Āda uz meitenes zolēm bija bieza kā nīlzirgam. Viņa dzīvoja nabadzīgā ģimenē un kopš dzimšanas gandrīz nekad nav valkājusi kurpes. Tomēr tas viņas kājām nešķita rupjas formas, bet bija iedegušas, graciozas, pavedinošas.
  Tomēr Matrjona vīriešus nedaudz iebiedēja ar savu garo augumu, spēcīgajiem muskuļiem un dūrēm ar izvirzītiem pirkstu locītavām. Taču varonīgajai meitenei ir vislaipnākais raksturs, un platie gurni tika apvienoti ar salīdzinoši tievu vidukli un veidotiem abs. Tikai drēbēs Matryona varēja šķist liekais svars savu lielo krūšu dēļ. Bikini viņa izskatās kā piedauzīga sportiste.
  Meitene sarūgtināta atkal meta granātu, šoreiz tēmējot uz sliedēm. Bet nāvējošā dāvana trāpīja biezajam, bruņu vairogam, kas nosedza veltņus.
  Matrjona aizkaitināta iesita sev pa zodu. Tas viņai lika sāpēt žoklis. Un varone meitene nolādēja:
  - Es griezu kā ar izkapti!
  Arī Anyuta mēģināja trāpīt bīstamajam tankam, taču meitenes pēdas raidītā granāta nedaudz trāpīja garām. Un blondīne sāka tuvināties mašīnai. Bet tad parādījās vēl divi tanki - "Lion" un "Panther"-2, viņi apšaudīja visas pieejas ar ložmetējiem. Mums bija jābūt ārkārtīgi uzmanīgiem.
  Amerikāņu Šermans mēģināja pietuvoties vācu transportlīdzekļiem. Viņam bija iespēja trāpīt Panther 2, bet tikai uz sāniem. Bet vācieti nav tik viegli piemānīt. Turklāt Sherman augstākais siluets padara to pamanāmu no liela attāluma.
  "Panther" 2 izspļāva čaulu un trāpīja amerikānim tieši pa pieri. Augstais auto pārlūza uz pusēm. Un tā dega kā Ziemassvētku svece.
  Anyuta sašutusi teica:
  - Ak, cik tavi tanki vāji... Labāk tehniski, tu kļūsi par jeņķi!
  Bet Alenka, pieredzējis karotājs, spēja pietuvoties Panterai. Viņa iemeta granātu... Un vācu mašīnas garais stobrs saritinājās auna ragā.
  "Panther" 2 tvertne, kas tika uzsākta 1943. gadā. Jaunākajā visizplatītākajā modifikācijā tai ir 150 mm priekšējās bruņas, 82 mm sānu bruņas leņķī un 88 mm lielgabals ar stobra garumu 71EL. Sākot ar 1945. gadu, tas tika pārtraukts par labu progresīvākam un labāk aizsargātam E-50 modelim. Bet pagaidām šis tanks cīnās. 51 tonnu smagajam auto ir 900 zirgspēku dzinējs, kas nodrošina labus braukšanas rādītājus.
  Un tagad, saņēmis bojājumus, Panther-2 apgriežas un aiziet. Aļenkai ar basu kāju izdodas iemest vēl vienu granātu. Es salauzu ruļļus. Un vācu mašīnas ātrums manāmi palēninājās.
  Alenka ar priecīgu skatienu saka:
  - Kāds trieciens! Mans sitiens ir Dieva dāvana!
  Un meitene parādīja degunu vāciešiem. Bet no E-50 sāka izplūst ložmetēju uguns. Un lodes svilpoja pār Alēnas baltajiem, nedaudz notraipītajiem matiem. Viena no lodēm pat nogrieza matu šķipsnu. Galvenā meitene pat jutās nedaudz kutināta.
  Alenka tvītoja:
  - Ja gribi būt kā zilonis, ej trako namā kā bandīts!
  Meitene ar kāju pirkstiem pacēla savu nogriezto šķipsnu. Alenkas mati ir zīdaini, pērļu krāsā, bet nedaudz putekļaini. Un tomēr tik mīksts. Meitene tos palaida gar zolēm. Mazliet kutinoši un patīkami.
  Alenka atcerējās, kā puisis viņu samīļoja. Viņa rokas arī sākās no zolēm, paceļoties augstāk līdz augšstilbiem un jūtīgākajai vietai. Kad izskatīgs jauneklis tevi glāsta, tas ir ļoti patīkami. Alenka viņu gandrīz iemīlēja. Viņai patika mīlas rotaļas, un viņu uzbudināja muskuļotā vīrieša ķermeņa pieskāriens. Bet Aļenkai nebija īstas, romantiskas mīlestības, kad tu traki pēc vīrieša. Viņa jau ir mainījusi daudzus puišus. Daudzi tās vīri gāja bojā kaujā.
  Pat tas bija kara lāsts. Un šeit, Amerikā, ir muskuļoti, melni puiši. Un ar viņiem viss ir tik neparasti.
  Aļenka nošāva un nocēla melno vīrieti. Man bija mazliet žēl afrikāņu zēna. Viņa nogalināja vīrieti, kurš cīnījās par viņam svešām interesēm. Galu galā vācieši ir rasisti. Viņi skatās uz melnajiem kā uz vergiem. Bet tajā pašā laikā afrikāņi tiek uzņemti uztūkušā Vērmahta ārvalstu divīzijās.
  Alenka ar kailiem pirkstiem uztaisīja kaut ko līdzīgu vīģei un parādīja to nacistiem. Jā, pati vācu tauta te nekādu kaitējumu necieš. Tankiem ir bruņas, kas ir pārāk biezas, lai tajās varētu iekļūt granāta vai bazuka. Bet vietējās vienības mirst.
  Aļenka met granātu pa E-50. Viņa šūpoja savu kailo, iedegušo kāju un metās, pagriežot gurnus. Un granāta lidoja augstā lokā. Mani kailie kāju pirksti lika sajust metāla pieskārienu. Un tad granāta nosprāga.
  Alenka čukst:
  - Dievs, svētī mūs!
  Karsts vējš pūta pār meiteni, it kā to būtu pieskāries izskatīgs vīrietis. Alenka lasīja grāmatu par Tarzānu, un viņa ļoti gribēja, lai šis vīrietis ar viņu spēlējas. Es noglaudītu krūtis ar stiprām rokām.
  Granāta trāpīja stobrā, taču eksplodēja pārāk vēlu, aizlidojot no metāla. Šķembas klabēja kā zirņi uz bruņām. Palikušas tikai švīkas!
  Alenka izņēma vēl vienu granātu. Bet es redzēju, ka tas ir pretkājnieku. Un prettanku ieroči ir pazuduši.
  Meitene sarūgtināta norūca. Bet, lai netērētu laiku, ieliku kailajos pirkstos. Viņa pagrieza kāju, salieca rumpi, tad iztaisnoja un svieda kājniekiem.
  Pusducis cīnītāju uzlidoja kā galda tenisa bumbiņas. Viena no brillēm nolidoja, un lauskas aizlidoja pāris simtus metru un skrēja pāri Alenkas mugurai. Krūšturis pārplīsa, un galvenās meitenes skaistās krūtis bija atsegtas.
  Meitene automātiski aizsedza savus sprauslas. Bet tad viņa saprata, no kā viņai jābaidās. Un viņa atkal kratīja ložmetēju. Viņa pagriezās un nedaudz atkāpās.
  Amerikāņu kājnieks izšāva bazūku. Šāviņš trāpīja vācu tankam uz tā slīpā sāna, bet 160 mm bruņas to izturēja, atvairot postošo enerģiju. Vācietis atšāva. Viņa lielkalibra ierocis pāršķēla sienu.
  Alenka mēģināja sasiet krūštura siksnas. Meitene domāja, ka Zoja Kosmodemjanska, iespējams, braukusi aukstumā savos šortos. Tieši kādā padomju filmā viņa tika attēlota kreklā vai pat kādā kleitā. Tas vien ir tikai veltījums liekulībai. Faktiski nacisti, lai vēl vairāk pazemotu sagūstīto meiteni, iespējams, viņu izģērba kailu. Un izsalkušie vācu karavīri droši vien gribēja redzēt glītu un izliektu meiteni kailu.
  Tātad īstajā stāstā meitenes varone nevarēja aizsegt krūtis, tāpēc viņas rokas bija sasietas aiz muguras. Bet viņa nekaunējās un skatījās lepni. Alenka labi zināja, kā ir staigāt basām kājām pa sniegu. Viņa bija izturīga un mīlēja pieskarties sniegam ar plikām zolēm. Alenkai patika un patika. Bet tas ir viņai, jau kara gadu rūdītai. Un jaunajai un pilsētas Zojai tas acīmredzot ir sāpīgi. Zoles jūtas kā ogles.
  Alenka neapmierināta nometa krūšturi un kliedza:
  - Kauns ir buržuāzisks jēdziens! Padomju sieviete ne no kā nebaidās un nekaunas!
  Meitene atkal sāka naglot ar ložmetēju, pareizāk sakot, automātu. Metāls kļuva karsts, galu galā Hondurasa ir tropi, tur februārī var būt ļoti karsts. Alenkas pirksti kļūst karsti. Mums ir jāatdod viss. Šodien ir 23. februāris. Tā ir padomju armijas diena, un tas prasa cīnīties ar visu mierīgu un saprātīgu niknumu.
  Alenka ar lodēm nocirta vēl piecus un nejauši apdedzināja vaigu uz karstā ložmetēja spārna. Protams, tas ir nepatīkami, tulznas ir pietūkušas.
  Alenka zvērēja:
  - Nu, Dievs, kāpēc tu radīji tik daudz problēmu man un manai valstij!
  Pūlis niezēja... Meitenes vaigs ir ļoti jutīga vieta. Meitene mēģināja atrast kaut ko aukstu, ko uzklāt uz pietūkušās bumbas. Bet mēģiniet atrast kaut ko foršu. Šajā karstajā pilsētā. Turklāt laiks bija skaidrs un vējš pūta no dienvidu puses.
  Aļenka acīmredzami nejūtas mierā. Matrjona no tālās distances met granātu, taču atkal neveiksmīgi. Un debesīs jau lido stormtroopers. Vācu transportlīdzekļiem ir spēcīgas bruņas un liels ātrums.
  Reaktīvās lidmašīnas nāk viļņos un, šķiet, nogriež linu sloksnes.
  Aļenka paslēpās spraugā. No augšas liesmoja sadrumstalotības raķetes. Meitene sajuta ar adatām no augšas krītam šķembu gabaliņus. Tas kutināja manu kailo kaklu. Skaistulei bija arī iedurti sprauslas.
  Alenka čukstēja:
  - Tā ir masāža... Bet ne korsāža!
  Meitene juta, ka viņas ķermenis gandrīz sāk sāpīgi niezēt. Ir jau karsts, un sprāgstošās raķetes palielina karstumu. Un vai šī ir pirts?
  Aļenka atcerējās dabisku krievu pirti ar egļu slotām. Kā toreiz meiteni sadauzīja.
  Tās bija tik eksotiskas sajūtas.
  Alenka dziedāja, lai sevi uzmundrinātu:
  - Mīlestība un nāve! Labais un ļaunais! Kas svēts, kas grēcīgs! Mums ir lemts saprast!
  Meitene piecēlās, nokratīja visus šos iestrēgušos netīrumus un gružus.
  Alenka norūca:
  - Ak, jūs dabūsit Hitleram ragus!
  Un meitene majore izšāva uz kājniekiem, kuri mēģināja pacelties, lai uzbruktu. Vairāki reidā savervētie kaujinieki krita. Alenka noslaucīja savu netīro seju, tas iedzēla acīs. Karotāja nospļāvās un pārmeta krustu.
  Viņa atkal atklāja uguni no ložmetējiem, un kaujinieki iezagās. Arī rudmatainā Alla ar basu kāju meta granātu. Dāvana pielēca un sita fašistus. Tika nogalināti desmiti cilvēku.
  Sarkanmate dziedāja:
  - Pasaulē ir daudz laba, bet tas ir sniegā!
  Un meitene atklāja uguni ar automātu, tikai izmantojot nevis rokas, bet veiklos pirkstus un basās kājas.
  Alla šāva precīzi un auroja:
  -Sist! Sist! Kārtējais trieciens! Vēl viens sitiens un tad... Varenais dēmons, Dieva dāvana, sniedz augšējo triecienu!
  Un ar rokām meitene meta stikla lauskas. Viņa pārsteidza fašistus un tvītoja:
  - Un tiem, kas negrib dzīvot mierā... Mēs viņiem darām hara-kiri!
  Japāņi patiešām parādījās. Šie šauracīgie cīnītāji. Nu kā var tā nedarīt hara-kiri?
  Izlādējusi ložmetēja klipu, Alla ar kailiem pirkstiem paņēma granātu un svieda to samurajam. Viņi saņēma dāvanu, vairākus sakropļotus japāņus, un aizlidoja dažādos virzienos.
  Alla izbāza mēli un nomurmināja:
  - Es esmu super karotājs! Un ienaidnieks nogalināja hiperu!
  Ķīnieši, kurus japāņi savervēja no Debesu impērijas ieņemtajiem apgabaliem, devās kaujā. Ķīniešu karotāji gāja bezbailīgi, un meitenes, izlādējušas ložmetējus, bija spiestas atkāpties.
  Marijas metāla basām pēdām ģipša un stikla lauskas. Pārējās meitenes darīja tāpat. Tas kļuva ļoti grūti.
  Parādījās Shturmlev, jaudīga mašīna ar raķešu palaišanas ierīci. Lūk, viens, kurš tevi sagraus - šķiet, ka tas nav daudz.
  Pirmais šāviens dārdēja... Aņutu, Allu un Matrjonu sprādziena vilnis uzsvieda augšā kā gigantiska vaļa strūklaka. Meitenes nolidoja vairākus desmitus metru un ar basām kājām iegāzās tieši ugunī.
  Meitenes izlēca no turienes, plaucēja un dziedāja. Viņi apšļakstīja ogles ar kailām zolēm.
  Alla aizkaitināti nošņāca:
  - Vērsi vispirms liek zem cirvja un tad cep! Un mūs vispirms apcepa, un tad zem cirvja!
  Un komjauniete smējās! Bet tad viņa jutās skumji. Es atcerējos, ka viņas draugs tika notverts. Vācieši jauno meiteni izģērba un sāka nest uguni uz viņas kailajām krūtīm. Tik šausmīgas sāpes. Meitene kliedza, un viņas maigā āda bija pārogļojusies. Tie ir fašisti, kuri izrādījās fanātiķi. Viņi pat neuzdeva jautājumus, un pirms tam arī iekurināja uguni zem gūstekņa basām kājām. Galu galā komjaunietis neizturēja spīdzināšanu un nomira no sāpīga šoka.
  Alla, to atcerējusies, uzsita uz karstajām oglēm. Matrjona metās viņai pa priekšu. Šai ciema meitenei ir miecēta āda, un jūs to nevarat izturēt ar pūtēju. Kāpēc ne supermena meitene? Matrjona redz bazūku ar gliemežvāku, ko nometis nogalināts amerikāņu karavīrs. Viņš paceļ viņu ar kāju un iemet viņu rokās. Un viņš iegrūžas no visa spēka.
  Apvalks lido un trāpa piespiedu ķīniešiem. Daudz kliedzienu un vaidu. Līķu masa. Un nogrieztas ekstremitātes.
  Matryona dziedāja senu dziesmu:
  - Un samurajs nolidoja zemē! Zem tērauda un uguns spiediena!
  Meitenes beidzot izskrēja no oglēm. Viņu graciozās, basās kājas to saprata.
  Anyuta, tāpat kā vismaigākā no viņām, raustīja un berzēja kailās zoles, cenšoties mazināt niezi.
  Matrjona, kura jau no agras bērnības basām kājām skrēja pa sniegu, šādam sīkumam nepievērsa uzmanību.
  Varone meitene dziedāja:
  - Iedomājieties, ka mēs iegremdējāmies svaigā pienā... Atlīdzība ir patiesa!
  Un karotāja paņēma ar kāju nolauztu un diezgan smagu flīžu gabalu. Stingri turot to ar kailiem, meitenīgiem pirkstiem, viņa to grieza un palaida pretī ienaidniekam. Trīs ķīnieši kļuva par nāves upuriem; viņu galvas tika saspiestas.
  Alla ar apmierinātu skatienu teica, šaujot uz ienaidnieku:
  - Mēs esam foršas sievietes!
  Anyuta dziedāja, lai mazinātu niezi apdegušajās, pareizāk sakot, apdegušajās kājās:
  - Mūsu tēvzemē ir sievietes,
  Kāpēc viņi joks brauc ar lidmašīnu?...
  Viņiem gods ir vērtīgāks par dzīvību,
  Viņš var viegli nogalināt savu pretinieku!
  
  Viņi ir dzimuši, lai uzvarētu
  Lai pagodinātu Rusu gadsimtiem ilgi!
  Galu galā mūsu vectēvi -
  Es uzreiz saliku viņiem armiju!
  Un Anyuta sāka skricelēt no ložmetēja. Un viņa to darīja ļoti meistarīgi. Lai katrs jūt, ka tas ir karotājs no Dieva! Ja ne no Visvarenā, tad no Marsa noteikti!
  Aļenka arī nošāva. Kopā ar Mariju viņi bija spiesti atkāpties, paņemot klipus no mirušajiem amerikāņu karavīriem. Meitenes nokrita uz muguras un atšāvās ar kājām - tā viņām izdevās labāk. Un viņi to izdarīja precīzi. Ķīniešu un Āfrikas karaspēka maisījums devās uz meitenēm. Un karotāji sita.
  Alenka dziedāja:
  -Pasaule nav šaha galds...
  Marija paņēma šo fragmentu, iznīcinot dzeltenos un melnos algotņus.
  - Un skaitļi nav apaļa nulle!
  Alenka pievienoja izgriezto dzelteno un melno rindu:
  - Mums uzbrūk melanholija!
  Marija izšāva ar Robina Huda precizitāti un čivināja:
  - Un zirgs metas ugunī!
  Meitenes, šaujot pretī, atkāpās aiz mīnu lauka. Ķīniešu un Āfrikas kaujinieki saskārās ar gardumiem. Viņi sāka eksplodēt, viņi uzlēca, saplēšot tos, un tas kļuva par asiņainu haosu.
  Tālumā parādījās vairāki Panther-2 tanki. Viņi šauj un baidās bāzt degunu. "Lauva"-2 virzās uz priekšu un arī spļauj uguni. Un šeit ir Rhino liesmas metēja tvertne, sūcas, ar liesmu kūļiem.
  Bet visbriesmīgākais ir "Sturmlev". Viņa raķešu palaišanas iekārta nav īpaši ātra, taču tā ir ellīgi iznīcinoša.
  Alenka čukst:
  - Krievi, krievi - nav mierīgs liktenis! Nu, kāpēc mums ir vajadzīgas grūtības, lai būtu stiprāki?
  Patiešām, viņi cīnās tālu no Krievijas. Bet skaidrs, ka Vērmahts, iekarojis ASV, atgriezīsies, lai nospiestu PSRS. Un amerikāņi ir tik mīļi un mīļi meitenēm.
  Alenka atkal naglas, viņas sitieni, šķiet, liek ķirbjiem un galvām plīst zem lāpstām. Meitenei kājā trāpa šrapnelis. Uz mana apakšstilba uzbriest griezums. Skaistule kraukšķināja kaulu un čivināja:
  - Nē, modrs neizgaisīs,
  Piekūna, ērgļa izskats...
  Tautas balss ir skaidra -
  Čuksti saspiedīs čūsku!
  
  Es ticu, ka visa pasaule pamodīsies,
  Fašismam būs gals...
  Un saule spīdēs -
  Ceļš, kas apgaismo komunismu!
  Tajā brīdī Matrjona ar visu savu spēku iemeta granātu uz Šturmlevu. Un padomju meitenēm beidzot paveicās. Bruņu vāciņš atkrita, padomju dāvana ielidoja taisni plašajā mucā. Uz sekundi viss sastinga. Un tad tas uzsprāga. Likās, ka būtu nomesta atombumba. Un vācu tanki izklīda dažādos virzienos.
  Un debesīs Albīna un Alvīna raksta kontus.
  Viņi jau notriekuši vairāk nekā piecsimt lidmašīnu. Par ko saņēma apbalvojumu - Dzelzs krusta Bruņinieka krustu ar platīna ozola lapām, zobeniem un dimantiem. Un uzvarēja ASV labāko dūžu meitenes.
  Un te viņi atkal ir debesīs un ļoti braši šauj lejā.
  Un amerikāņi paceļ ķepas uz augšu. Tā ir viņu vājā, inertā pretestība.
  Albīna to paņēma un nodziedāja:
  - Es neguļu un redzu brīnumus!
  Un ar plikiem kāju pirkstiem, nospiežot kursorsviras pogu, meitene notriec duci ienaidnieka lidmašīnu.
  Precīzi šauj arī Alvīne. Sagrauj duci ienaidnieku un agresīvi čīkst, zobus izliekot:
  - Es esmu tik izmisusi no dusmām!
  Un viņš izmanto arī savus kailos kāju pirkstus. Kāda meitene...
  Un atkal notriektas amerikāņu lidmašīnas atkal krīt. Jā, ir tāds uzbrukums, ka jūs nevarat atstāt ...
  Un Oļegs Ribačenko un Margarita Koršunova aizbēg un iznīcina ienaidnieku. Zēns un meitene darbojas harmoniski un enerģiski. Un basas kājas met zvaigznes un granātas.
  Tie ir bērni... Apbrīnojami, ka Amerika nespēj viņiem pretoties. Kur viņi ir un uzvara.
  Šeit ir Hitlera karaspēks, kas iebrūk Ņujorkā un Vašingtonā. Jā, cīņas ir ļoti agresīvas.
  Šella, Mārgareta, Ellija cīnās uz jaunā tanka AG-50, kas tikko ir nonācis ražošanā. Tā ir piramīdas formas mašīna un praktiski necaurejama no visiem leņķiem.
  Šella, izmantojot savus kailos kāju pirkstus, mērķē ar ieroci un šauj. Viņš salauž fašista bruņas un čīkst pie sevis kā paviāns:
  - Es esmu meitene, kuras bruņas ir stiprākas par titānu!
  Arī Mārgareta šauj, sit cauri ienaidniekam un kliedz uz plaukstas:
  - Es esmu dzimusi šāda, tāda dāma, kas visus ienaidniekus saspiež kastē!
  Un Ellija paņems un sitīs, mērķējot ar kailajiem pirkstiem, sasitot Šermani un čīkstot:
  - Es esmu superlielas klases karotājs!
  Meitenes šeit ir lieliskas. Un viņu rīcība ir ļoti agresīva.
  Oļegs Ribačenko un Margarita Koršunova sagūstīja Amerikas prezidentu Trūmenu.
  Viņi nogalināja daudz līdera sargu. Un, protams, viņi meta zvaigznes ar kailām, bērnišķīgajām kājām. Un tad viņi mani vilka līdzi pa virvi. Margarita pat piespieda Amerikas prezidentu noskūpstīt viņas kailos, putekļainos, apaļos papēžus. Prezidents mani paklausīgi noskūpstīja.
  Līdz ar viņa sagūstīšanu ASV kapitulēja.
  Tā beidzās lielais karš. Tad vācieši faktiski sāka uzbrukumu Latīņamerikai un Austrālijai, savācot visas zemes. Bet tas vairs nebija tik nozīmīgi.
  Bet Alenka un viņas komanda joprojām nodziedāja lipīgu dziesmu, lai nezaudētu optimismu;
  Mums ir viena dzimtene Krievija,
  Labākās valstis pasaulē...
  Staļins ir augstākais mesija
  Un tiešām ir ideāls!
  
  Lai gan reizēm viņš cieta sakāvi,
  Un ne reizi vien mani smagi sita...
  Nē, fīreram netiks piedots,
  Kļūsti, saspiestais nelietīgais parazīts!
  
  Cik varoņu ir Patronymic?
  Katrs karotājs ir vienkārši milzis...
  Armija soļo draudīgā formā,
  Galu galā mūsu tauta un mūsu karalis ir viens!
  
  Ir pasaule, kurā Krievija ir laimīgāka,
  Kur palika Nikolajs...
  Ticiet man, mūsu sievietes ir skaistākas,
  Cīnies par valsti un uzdrošinies!
  
  Brāļi, mēs nevaram izturēt pazemojumus,
  Mēs visi stāsies pretī Krautiem...
  Mēs vairs necietīsim apvainojumus -
  Sagrausim ienaidnieku ar tērauda roku!
  
  Mēs cīnīsimies par Krieviju,
  Mēs cīnīsimies ļoti labi...
  Ļaujiet granātām sprāgt mugursomās,
  Ziniet, ka krievu armija ir neuzvarama!
  
  Dzimtenē jebkurš bizness ir svēts,
  Mīlestība šķiet neierobežota...
  Meitenes staigā zem ložmetēja,
  Sasmalcinot miesu ar ugunīgu uguni!
  
  Tātad puiši kalpo dzimtenei,
  Sava sapņa piepildīšana mīlestības pasaulē...
  Dzīve ir austa no ļoti tieva pavediena,
  Ja vajadzēs, es pārvietošu kalnus!
  
  
  ROMMELS HITLERA VIETĀ
  Oļegs Rybachenko beidzot saņēma uzdevumu. Kopā ar Margaritu viņš tika nosūtīts uz Otro pasaules karu.
  Hitlers tika nogalināts 1943. gada martā, kad eksplodēja viņa lidmašīnā ievietotā bumba. Starp citu, reālajā vēsturē šī bumba nekad nav eksplodējusi.
  Bet alternatīvi tas izdevās... Fīrers nomira. Rommels kļuva par jauno augstāko komandieri. Viņš ir vispopulārākais feldmaršalu vidū. Turklāt Gērings bija spiests dalīt varu ar Himleru, Gebelsu un Spēru.
  Rommels kā tikpat attāla figūra visus iekārtoja augstākā komandiera un stratēģa amatā. Karš ar sabiedrotajiem turpinājās. Rommels steidzīgi evakuēja karaspēku no Āfrikas, un viņam tas izdevās diezgan veiksmīgi. Un pulcēja spēkus Sicīlijā.
  Vācieši arī ieņēma aizsardzības pozīcijas Kurskas izspiedumā un pamatīgi nostiprināja Oriola virzienu.
  Rommels kā izcils stratēģis paredzēja, ka galvenais trieciens sekos Sicīlijā, un pastiprināja tur vācu karaspēku. Turklāt austrumu frontē valdīja miers.
  Sekoja nosēšanās mēģinājums Sicīlijā 5. jūlijā. Taču tas izrādījās neveiksmīgi. Vācieši bija gatavi un viņiem bija vairāk spēku nekā reālajā vēsturē. Tajā skaitā, starp citu, no Āfrikas evakuētās divīzijas.
  Sabiedrotie cieta milzīgus zaudējumus un tika iemesti jūrā. Vairāk nekā piecdesmit tūkstoši britu un amerikāņu karavīru tika sagūstīti.
  Staļins ofensīvu uzsāka 5.augustā. Divos virzienos uzreiz: Oriola un Harkova. Bet vācieši bija diezgan gatavi.
  Cīņas parādīja Panther priekšrocības aizsardzībā - ātri šaujošs, precīzs un bruņas caurdurošs lielgabals, ar labu frontālo aizsardzību. Un neuzticama transmisija nav tik biedējoša, kad tanks šauj no slazda aizmugures.
  Gan Tigers, gan Ferdinands uzstājās labi. Viņi arī ir spēcīgāki aizsardzībā nekā uzbrukumā. Starp citu, reālajā vēsturē 37 Ferdinandi no 89 tika zaudēti mīnu laukos. Un aizsardzībā vācieši varētu tos izmantot efektīvāk. Īpaši ar 200 mm frontālajām bruņām.
  Rommels sevi pierādīja kā izcilu stratēģi. Kurš pareizi paredzēja un uzminēja, kur ienaidnieks trāpīs.
  Un "Panther" parādīja, ka tad, kad priekšpuse ir droši nosegta un neaktīva, tā ir ideāls tanku iznīcinātājs, izšaujot 15 šāvienus minūtē un iekļūstot trīsdesmit četros 2000 metru augstumā. Protams, vācieši aizsardzībā izrādījās diezgan spēcīgi.
  Un viņi spēja noturēt savas pozīcijas.
  Un tad Gerdas tanka ekipāža sevi parādīja lieliski. Pirmo reizi meitenes uz Panther piedalījās cīņās un labi parādīja sevi.
  Gerda notrieca padomju mašīnu un čīkstēja:
  - Es esmu nāves terminators!
  Tad Šarlote izšāva, nogāza trīsdesmit četrus un čīkstēja:
  - Es arī nesu iznīcību!
  Kristīna izšāva nākamo. Viņa sagrieza ienaidnieku un iesaucās:
  - Mēs nekad nesamierināsimies!
  Nākamais šāviens, Magdas kārta, un šī meitene čīkstēja:
  - Mūsu trakais spiediens!
  Meitenēm jau bija pieredzes pārbaudes iekārtas. Tāpēc nekas viņiem īsti netraucē. Viņi ir no "Panther"; testu laikā no kilometra attāluma ar šāviņu tieši trāpīja apakštasītei.
  Jā, dažreiz sievietes precizitāte var būt fenomenālāka nekā vīrieša.
  Tagad viņu tanks tikai stāv un šauj uz krievu mašīnām. Un tas viņus izsit kā paklāju ar mušu sitēju.
  Gerda atkal izsita padomju trīsdesmit četrus un čīkstēja:
  - Es esmu Trešā Reiha vilks!
  Šarlote arī šāva, notriekdama Sarkanās armijas tanku un sacīja:
  - Es arī nelēju kāpostu zupu!
  Pēc tam Kristīna nogrieza padomju automašīnu un čīkstēja:
  - Es esmu apburoša meitene!
  Un tad zeltmatainā Magda šaus. Krievu tanks atvērsies un rēks:
  - Es esmu terminators, es esmu smieklīgs!
  Četras meitenes atvaira uzbrukumu. Gerda vēlreiz uztriecās padomju mašīnai un čīkstēja:
  - Sirds dūzis!
  Šarlote atkal šāva uz ienaidnieku, trāpīja trīsdesmit četriem un izdeva:
  - Galva kā arbūzam!
  Tika sists arī Kristīna. Viņa nopļāva krievu tanku un čīkstēja:
  - Patiess terors!
  Magda, šaudama, trāpīja sarkanarmiešu automašīnai un teica:
  - Pazemes pasaulē ir zaglis!
  Meitenes vienā kaujā izsita trīsdesmit divus padomju tankus, pārspējot visus iepriekšējos rekordus. Kāpēc viņiem ir astoņdesmit čaumalas? Un padomju tanku ekipāžas drosmīgi metās pa priekšu.
  Bet ar šādu šaušanas ātrumu - 15 patronas minūtē un iznīcināšanas diapazonu "Panthers" izdevās atvairīt pašnāvnieciskus uzbrukumus, nedodot iespēju uzkāpt vai iekāpt.
  Vācieši spēja noturēties aizsardzībā. Tikai dažviet padomju karaspēks nedaudz ieķīlējās. Cīņas ievilkās līdz vēlam rudenim, un uz milzīgu zaudējumu rēķina Sarkanā armija spēja virzīties ne vairāk kā piecpadsmit kilometru dziļumā.
  Rommela ģēnijs parādīja, ka vācieši bija diezgan spējīgi veikt aktīvu aizsardzību un tranšeju karu.
  Sicīlijā pieveiktie sabiedrotie līdz šim ir tikai bombardējuši. Taču uz to Rommels un Špīrs atrada brīnišķīgu atbildi: reaktīvo iznīcinātāju He-162. Lidmašīnas lidojuma raksturlielumi bija pārāki par ME-262 un bija četras reizes vieglāki, daudzkārt lētāki un vieglāk izgatavojami. Ne velti viņi viņu sauca par tautas cīnītāju.
  Mašīna, kas tika uzbūvēta trīs mēnešos, pacēlās 1943. gada 6. oktobrī. Un Vācijas pretiniekiem gaisā pienāca tumšas dienas.
  Non-162 bija viegli vadāms, manevrējams, un tai nebija nepieciešami augsti kvalificēti piloti.
  Un Rommels joprojām bija aizsardzībā. Vācieši laikus pastiprināja karaspēku pie Ļeņingradas un atvairīja tur ziemas ofensīvu. Atkal viņi atvairīja uzbrukumus pie Orelas un Harkovas. Viņi arī turējās centrā, neļaujot ieņemt Smoļensku.
  Šoreiz Frici varēja pārdzīvot ziemu bez nopietniem bojājumiem. Un tad pavasarī viņi to paņēma un pārcēlās uz turieni, kur viņus vismazāk gaidīja - uz Karēliju. Un viņa sāka staigāt pa Murmansku. Tajā pašā laikā nacisti pārņēma varu un sāka gatavoties, lai atvairītu sabiedroto uzbrukumu Francijā. Situācija uzkarsēja.
  Un patiešām gandrīz visu Karēliju sagūstīja nacisti. Un tad sākās nosēšanās Normandijā, un tikmēr Oļegs Ribačenko.
   Jau tagad kļuva pavisam tumšs un _ stāvēja silts , spriežot Autors klimats ukraiņu nakts .
  Margarita pamodos mazliet agrāk Un sēd ieslēgts tupus _ Vasara lietus pastiprināta , un bērniem steidzās paslēpties zem koks .
  Galvas jau apstājās griezties apkārt Un Oļegs neskaidrs teica :
  - Nu kā ?
  Margarita apbrīnojami atbildēja :
  - Tu Vienkārši ģeniāls !
  Ribačenko apkrāpts sev plašs krūtis Un lepni teica :
  - A Kas Tu es domāju ! Mans mašīna darbojas !
  Meitene sašutusi iesaucās :
  - Jā labāk būtu viņa vispār ... nē pastāvēja ! Kas Mēs Tagad gribu darīt ?
  Oļegs nokratīja to Ar mati ūdens Un sirsnīgi atbildēja :
  - A Kas parasti V tādi situācijas neatbilstoši darīt ? Mēs būsim apņemties varoņdarbi !
  puika čubināja plkst sevi aiz muguras kabata Un sašutusi iesaucās :
  - Jā es lielgabals nokrita ... Bet Nekas ES to izdarīšu sev jauns !
  Margarita sašutusi teica :
  - Jā jūs darīsiet ... šeit tu Nav divdesmit vispirms gadsimts ! Izmēģiniet no koks samalt zvaigžņu kuģis !
  Oļegs grūti ņurdēja V atbilde :
  - Tagad Nav vidēji gadsimtiem ! Kas nepieciešams dari tad_ _ Un Es to izdarīšu ! UN pavisam Mēs Tagad neatbilstības un _ Šis skaņas lepni !
  Meitene Ar apbrīnu atbildēja :
  - Jā protams dupši ! Tikai V atšķirības no pasakas Visi smagāks Un Kur prozaiskāk !
  Zēns ir brīnumbērns pārliecināts norādīts V ironiski forma :
  - Ak apjoms Kas gaisma mācība , ziema Un pavasarī ... es saku bez izņēmumi visi ļaunie gari mežs !
  Margarita apstiprinoši apstiprināts :
  - Jā sajūta humors tu Nav pa kreisi ! UN Šis Var būt būt Un Tur ir galvenais !
  Oļegs Ribačenko atbildēja V plakāts stils :
  - A galvenais autori lietas kā šis ! Komunistiskā partija , Ļeņins , padomju spēks !
  Meitene izplūda smiekli ... A vasara lietus pastiprināta . Koks pārklāts no strūklas Ļoti slikti . Puiši drīzumā kļuva slapjš pirms tam pavedieni _ A sauss Tas kur .
  Lietus tomēr pēkšņi _ apstājās , pūta forši vējš _ Uz sasildīties bērniem kustamies Autors mežs . Dārgi kedas saspieda un _ Oļegs noģērbts viņiem un _ Arī zeķes paliekot basām kājām_
  Margarita nobijies pamanīja :
  - Tu Tātad tu saaukstēsi !
  puika pārliecināts norādīja :
  - Es nekad Nav saaukstējies ! UN pavisam basām kājām staigāt viens prieks . Pastaigājies Un tu ! Šeit Nav Maskava , neviens pirksts plkst templis vērpjot Nav kļūs !
  Meitene negatīvs to satricināja galva :
  - Kājas V tumšs tu mani uzvarēsi ! es tiešām kaut kā __ Es tikšu tam pāri !
  Puiši kustamies Autors nakts mežs . Oļegs gāja kājām priekšā : basām kājām kājas viegli . A kas __ _ kails zole jūtas katrs bumbulis , bumbulis , zariņš , pat piegādā prieks . meitene šis Nav saprot un _ atpaliek V viņu squelching kedas .
  Šeit Margarita ir nedaudz citādāka un daudz lutinātāka nekā meitene, kas strādāja karjeros. Nu gadās. Iespējams, nozīme ir noteiktām hronometriskām nobīdēm.
   puika atgriežas Un mēģina uzmundrināt :
  - Dodiet Nav spiediet ! Drīzumā iesim ārā Uz cilvēki !
  Margarita kaprīzi iesaucas :
  - Jā tiešām Un drīzumā !
  Meitene daži mazliet biezs , iespējams , briest , un nogurst Kur ātrāks , sportiskāks puika . Bet kedas vāc nost kategoriski atsakās .
  - Nē ! IN mežs basām kājām Nav aiziet ! Tu tiksi ieskrūvēts kājas !
  Puika negatīvs satricināja galva :
  - Muļķības ! es Cik daudz Nav tramdīts nē vienreiz Nav sagriezu sevi ! UN pat rudenī Šis Lieliski uzvilkties V mežs jūdzes _ Atiestatīt spilventiņi Un tu kļūs vieglāk !
  Meitene grūti iebilda :
  - Nē ! es Nav ubags un _ cēls sava veida ! Tu palaist it kā saplēsts vienreiz Tātad tu patīk .
  Puika sarauca pieri Un ņurdēja :
  - U māsa ! UN pēriens Kā dāma !
  Margarita klusēja ... Nokārtots daži stundas Un jau pavisam uzziedēja . Pat kļuva cept saule . briest Un Nav kā šis sports kā _ Oļegs meitene beidzot beidzās tvaiks Un apsēdās atpūsties . Vairāk ierasts Uz slodzes puika apsēdās tuvumā Ar viņu negribīgi_ _ Saskrāpēts niezoši papēdis O mizu _ Nosvilpa :
  - Jā Tu Nav Gerda !
  Margarita V atbildi ņurdēja :
  - Es Esmu noguris _ Tur ir es gribu ! A plkst tu tomēr sava veida _ desa pa kreisi ?
  puika čubināja Autors kabatas_ _ Izvilkts banknote V pieci simti rubļi , un piecdesmit dolāri un _ Arī santīms sīkums Un Mobilais telefons telefons Ar miniatūra video kamera . Saraucis uzacis ...
  IN draugs kabata izrādījās tikai komplekts košļājamā gumija mazulis paņēma šķēle sev Un piedāvāja Margarita . Meitene atteicās :
  - U es tā jā !
  UN Tas pats padevās gabals V mute_ _ Bet gumija izsalkums Nav dzēš . Tikai aizdedzina apetīte_ _ Bērni sēd daži laiks , klusi . A tad Margarita jautāja :
  - Nu , ģēnij , kā Tu tu domā mums barot ?
   mazulis pārliecināts atbildēja :
  - Vasara galu galā . _ Mēs atradīsim sēnes , ogas , zivis iededzam zivis _ uguns ...
  Meitene grimasē Un jautāja :
  - A plkst tu šķiltavas vai tur ir ?
  Oļegs apjucis atbildēja :
  - Nē , es tas pats Nav es smēķēju !
  Margarita iesmējās , pamanījis :
  - Es arī ... Bet Dažkārt tur ir apstākļi , kad _ Un slikti ieradumus noderīga .
  Puika pamāja Un atzīmēja :
  - Mājās plkst es šķiltavas ir ... Bet V Maskava no viņu nav jēgas ...
  mazulis raustījās Un izlēmīgi teica :
  - Mēs atpūtāmies Un aizgāja nākamais !
  Meitene negribīgi roze Un nošņāca snīpis :
  - Ejam !
  Jauns neatbilstoši atkal kustamies Autors mežs . Oļegs Uz uz viņa kauns Nav Ļoti zināja kā_ _ vajag pārvietoties . A kompass plkst bērniem Nav bija . Tātad Kas Viņi konkrēti apmaldījās . Tas ir labi, ka vairāk vasara Un karstums_ _ UN Tātad Nav pārāk daudz biedējoši . Tajā pašā laikā nāca pāri ieslēgts klīringa mellenes _ Piecēlos ieslēgts četrrāpus Un sākās mieloties salds oga_ _
  Margarita , nodzisusi elementārs izsalkums , smējās :
  - Lūk tu redzi plkst tu melns mute ! Tu it kā tīrasiņu suns Ar raksturs !
  Oļegs pārliecināts atbildēja :
  - Nē apmaldīsimies ! U mums Es ceru, ka viņi ir spēcīgi kuņģi un _ caureja Nav dabūs !
  Bērni aizbāzts ogas Un atkal aizgāja V veids . Sv ir pagājis zenīts Un kļuva Ļoti karsts . IN kedas kājas preli , un Margarita beidzot apņēmās _ _ viņu noņemt . Bet Ar neparasti ieradumi basām kājām aiziet Ļoti dzeloņains_ _ Meitene Ir ieradies ieslēgts zars , ievaidējās Un apsēdās ieslēgts koka celms Sapratu kurpes atpakaļ Un rūca :
  - Nu Un mežs pilns _ pārsteigumi !
  Puika negribīgi apstiprināts :
  - Protams ... Lūk Nav kūrorts ! Bet Un jauki sava veida _ tur ir ...
  Pastaiga Autors mežs , meitene prasīja Oļegs :
  - A Kā būtu Tu palīdzēja būtu sarkans Armija ?
  puika saskrāpēts kronis Un racionāls atbildēja :
  - Es būtu ... Ieteikts būtu viņiem Priekš sākās tehnoloģija T -54. Tādas tvertne varētu būtu paātrināt beidzas otrais pasaulē kari .
  Meitene Nav pavisam vienojās :
  - Vai tu domā, ka zini ierīci tvertne tikai V ģenerālis Iespējas smogs būtu viņiem palīdzēt ?
  Oļegs Ribačenko aizvainots ieslēgts šis ir :
  - Nē V ģenerālis , t.i pavisam par tvertnes daudz Es zinu iekšā apjoms numuru Un par aktīvs bruņas !
  Meitene ķiķināja V atbilde :
  - Nu tad nāc _ _ labāk uzreiz tehnoloģija T -90, un Tad mēs notversim visi miers !
  mazulis saskrāpēts pakausī Un atzina :
  - Es lasīju es par viens sērija , par upuri V četrdesmit otrais gadā no divdesmit vispirms gadsimts . Tātad Viņi Un būvēts vienkāršots modelis T -54, palaižot viņa V ražošanu vairāk pirms tam cīņas zem Staļingrada . UN V rezultāts kas PSRS uzvarēja Kur ātrāk nekā _ V realitāte Un Ar liels efekts . Ieslēgts pārbaudiet citi idejas tad ... Tu vari mēģināt Un kaut kas__ _ vairāk komplekss - piemēram sistēma salvo ugunsgrēks " Smerch ". Bet pārāk daudz tālu tehnoloģiski skrien prom Nav nepieciešams !
  Margarita Ar šis labprātīgi vienojās :
  - Nē aizraujies ... Ak Tas vairāk Un lāzers ierocis darīt viņi prasīs !
  Caur daži laiks meitene atkal apsēdās atpūsties . Laiks lidoja kaut kā __ nepamanīts . Atkal kļuva tumšs un vajadzēja pavadi nakti zem atvērts debesis . Bet naktis V beigas jūnijs īss Un silts . UN spriežot Autors šķirnes koki , šis kaut kur __ ieslēgts Ukraina , ar vairāk silts klimats . Tātad Gulēt Var diezgan .
  Oļegs Ribačenko Es to sapņoju Viņš viens tādi puika - kajītes puika ieslēgts meitenīgs kuģis_ _ UN meitenes brauc viņa uz priekšu un atpakaļ . Ne viens, ne otrs minūtes miers_ _ Jā vairāk gribu pieskarties muskuļots ķermeni zēni , iekniebiet . Nav lieliski prieks .
  Izgulies Nav dot , paaugstināt V agri , un V rokas mops - sauss Un bez Iet izcili klājs_ _
  A Tad vairāk domāja par to meitenes nosūtīt atņemt dūmi Ar caurules_ _ Jā ko ? Brezents ! Šis Un pavisam Izskatās pēc ieslēgts ņirgāšanās_ _ Bet puika steidzās izpildīt dota pasūtījums . Brezents no dūmi uzpūta , un Oļegs cieta virs jūra viļņi V pusē Austrālija .
  puika V izmisums sāka dziedāt ;
  es bija vienkārši bērns V valsts karaliskais ,
  Tēvs mans zeme meistars uzars ...
  Bet dzīvoja V sapņi O bruņinieku statuss huzārs ,
  UN stick drosmīgi V cīnīties dēls pamāja !
  
  Pēc ieslēgts flote aizbēga es pusaudzis ,
  Man ieslēgts kuģis caurlaide Izdeva princis ...
  Nav cukurs pakalpojums , jūs tici man bērni ,
  Tur vajag cieši uzņemties Nav krist !
  
  Fed niecīgi , bet bet pērts ,
  Autors papēži nūja - zēns Priekš pēršana !
  Nē , nē vēlējās tādi bērns akcijas ,
  gribēja brīvība , jauneklis Iļja !
  
  es sapņoju_ _ Arī ticēt O bagātība ,
  gribēja basām kājām basām kājām zābaki ...
  Bet Nē ieslēgts jūra , tu tici man brāļi ,
  Visi Kas Man ir - viņi mani pievils aiz muguras parādi !
  
  Bet Šeit notika ar mums tikt pieķertam privātpersona ,
  Bija kauja nevienlīdzīgs , cietis mēs ...
  UN izrādījās es V pirāts ķepa ,
  A Šis it kā V cepta elle sātans !
  
  Pērts garš , kā kaķis ar septiņām astēm ,
  Pēc basām kājām kājas nāca uguns ...
  Pirāti pārspēt kajītes zēns Ļoti grūti ,
  ES gribēju viņiem stiprāks darīt sāpes !
  
  Puika cieši V spīdzināšanu šis turējās _
  Ne viens, ne otrs vaidēt , raudāt , pat Nav nopūtās ...
  Viņš īsts bruņiņieks izrādījās _
  Vilka , zini siksna Kā spītīgs mūlis !
  
  UN kapteinis pirāti pārsteigts_ _
  Tu cilvēks , ko es it kā redzu mūsu ...
  UN spīdēja gaismu filibusters sejas ,
  Tādas plkst Yoongi parādījās iespēja !
  
  Viņš kļuva pirāts Autors jūras skarbs ,
  UN Tas pats V cīņas noslīkst kuģi ...
  Tagad iniciatīvs Tur ir plkst zēni jauns ,
  Mācieties , mēģiniet - tā Nav izslaucīja to !
  
  Pirāts Noteikti puika zaglis ,
  Bet pagodinājumi likumus brālības Kā kanons ...
  Priekš tukša runa pat sauss ,
  Bet derēs Ar kliedz paātrinājums !
  
  puika uzauga un _ aizaugusi bagātība ,
  Pārvaldīts atrast sev līgava uzreiz ...
  Autoritāte bauda plkst brālības ,
  IN kaut kāds _ vismazāk Viņš Un Dievs Un princis !
  
  Bet Šeit veiksme novērsās mežonīgi_ _
  Sapratu pirāts garšvielām V rāpojošs gūstā ...
  Jāpazina ieslēgts āda , kas _ tādi braši ,
  Viņš sapratu , ka_ tādi haoss !
  
  Ieslēgts uz plaukta stingri varonis turējās _
  UN neviens Nav izdots , nevis teica ...
  Lai gan viņam apsolīja pat valstība ,
  UN solījumi bezgalīgs vārpsta !
  
  Veli Tad V ķēdes pirms tam sastatnes ,
  Tur sagatavots zobens liels bende ...
  Tādas tas ir redzams plkst viņu darbs ,
  Viens trieciens galvas nocirsti !
  
  Visi ieslēgts ardievas bruņiņieks paklanījās ,
  Teica : piedod, ja _ vainīgs ...
  Šūpoles cirvis - celms velmēts ,
  Dvēsele pirāts lidoja V elle !
  Sv jau gaisma augsts Un puika priecīgi uzlēca augšā . Meitene roze negribīgi_ _ Izsalcis bērniem kustamies Autors mežs . Margarita kliboja , berzēja kājas , sāpīgas vaimanāja Un kaviārs , iekšā kuras uzkrāta piena produkti skābe _ Ļoti ES gribēju ir .
  puika jūtama sevi jautrāks , un pārliecināts pēra basām kājām kājas Autors zāle tad _ Un lieta , izlaužas uz priekšu tad _ atgriežoties Uz meitene .
  Bet izsalkums apgrūtināts Un viņu . Šeit Puiši atkal izrādījās ieslēgts melleņu tīrīšana _ Ēda bez visādas lietas entuziasms . Bez maizes Un gaļu melleņu Nav varētu apmierināt izsalcis kuņģi . Tad atkal kustamies ...
  Lai gan kedas Un mīksts , bet _ ilgu laiku tu staigā V viņiem tu to berzi kājas . Meitene aizlaidās kurpes Un Es to izmēģināju aiziet basām kājām_ Puika gāja kājām uz priekšu , un atgāzās stick čiekuri , zari , zari . A Margarita mēģinājusi solis Autors mīksts zāle_ _ Bet Visi vienāds zoles vēlāk daži laiks kļūt svelme .
  Meitene apsēdās un _ Tad Oļegs ieteica :
  - Apsēdies man ieslēgts atpakaļ ! Es to nesīšu !
  Margarita šaubījās :
  - A ilgu laiku vai plkst tu pietiekami spēks , lācis trekna ?
  Oļegs Godīgi atbildēja :
  - Nē Es zinu ... Bet Tu jūs zaudējat svaru tieši ieslēgts acis !
  Tiešām no prombūtne ēdiens meitene kļuva zaudēt svaru Jā Un stiprs muskuļots zēns , pamazām izžuvusi . Nēsāt kravas aiz muguras ar muguru Nav vienkārši , bet Viņš galu galā_ _ sportists_ _ UN obligāti izturēt slogs .
  Caur pāris stundas jāšana Oļegs padevās Un apsēdās . Tad braukts sirdsapziņa Margarita aizgāja pati _ Viņa zoles bija sarkans Un saskrāpēts . Bet meitene daži laiks turējās ieslēgts spēks būs .
  Pēc Puiši nāca pāri ieslēgts krūmi kazenes_ _ Mazliet rāpoja Un ēda .
  Aprīšana kazenes , margarita pamanīja :
  - Tiešām? Šis bezgalīgs mežs ?
  puika negatīvs satricināja galva :
  - Es Tātad Nav Es domāju ... Drīzāk Kopā Mēs Vienkārši izrādījās Nav V pats vislabākais vieta .
  Margarita nicinoši šņāca :
  - Un vienkārši apmaldījies ... Lūk viņa jūsu ģeniāls !
  Oļegs racionāls atzīmēja :
  - A zināt Visi V principu neiespējami !
  Pēc kas puika izlēmīgi kļuva Un atbildēja :
  - Ejam ! Varbūt mēs satiksimies ieslēgts partizāni !
  Meitene skumji iesmējās :
  - Svaigi leģenda , bet ticēt Ar darbs ...
  Aiziet Un V pats patiesībā Var pirms tam bezgalība V mežs nomaldījies Autors tie tas pats visvairāk ceļi_ _ Kad Ir tumšs , bērni atkal uzkāpa ieslēgts dadzis . Lietus Nav bija Un naktis ukraiņu silts .
  Oļegs Ribačenko sapņoju sev turpinājums ... Šeit Viņš kajītes zēns hits ieslēgts Amerikānis kuģis ... Viņa noķert Un jautāt :
  - Tu krievs !
  Oļegs lepni atbildes :
  - Es krievu valoda salona zēns !
  amerikāņi smejoties Un Priekš sākās izlemt pērt puika septiņastes kaķis . _ In sapnis sitieni Nav tātad sāpīgi Un puika iztur_ _
  Pēc viņam cauterized cigaretes Uz krūtis Un pieprasīt pastāsti O plāniem komanda , it kā būtu zēns , spējīgs kaut kas__ _ zināt .
  Tad ievietot pirksti V durvis atvēršana Un saspiest vice . Bet neviens spīdzināšanu Nav palīdzēt . Oļegs Ribačenko ir kluss Kā partizāns _ UN Tad viņa cēloņiem sevi admirālis_ _
  Izskatās Ar aizdomas ieslēgts pieķēdēts rokudzelžos puika_ _ Ar svītrains atpakaļ , ar pārklāts tulznas plaukstas , un zoles kājas , bet sevi mēģina šķiet sirsnīgs Un apbrīnojami izrunā :
  - Vai vēlaties velosipēds , ja ?
  Oļegs Ribačenko izskatās Ar apzināti vienaldzība .
  Admirālis piebilst Ar ar smīnu :
  - A skrejritenis ?
  puika nicinoši šņāca :
  - Jā nepietiek !
  Admirālis sašutusi paaugstināts uzacis Un jautāja :
  - Nu labi _ Ford automašīna ... Iedomājieties _ Tu tādi mazs un _ plkst tu vesels Fords . _
  Oļegs Ribačenko bez ēnas ironija ieteica :
  - A Var būt Tad uzreiz " Cadillac "? Kas tērēt laiku sīkumiem ?
  Admirālis izdarīja tāda veida _ Nav Saprata ironija Un teica :
  - divi kadiljaki un Ford _ _ _ _ _ papildus !
  puika ironiski pievienots :
  - A Arī taustiņu no dzīvokļi , kur _ naudu meli !
  Admirālis apstiprināja Ar ar aplombu :
  - Divas atslēga no _ trīs dzīvokļi , kur _ Ļoti liels naudu meli !
  Oļegs Ribačenko ķiķināja Un atzīmēja :
  - Jā solījumi plkst tu ... Nu labi , es ES tev parādīšu tu kur_ _ Un V kuras vieta Var Uzbrukums krievu valoda flote Un sasniegt uzvara !
  Admirālis sajūsmā izšļakstījās rokas Un pasūtīts :
  - Nēsāt cēls vakariņas ! Puika Visi stāstīja !
  Pēc izsalkums Labi ēst izsmalcināts ēdiens_ _ puika Es esmu pilns pirms tam izgāztuve un _ Tad stāstīja _ _ kuras vieta labāk Kopā iet garām Amerikānis eskadra _
  - Tad Tu tu atradīsi sevi V aizmugure admirālis Troševa Un saplacināt viņa Kā monēta_ _
  Amerikānis pietiekami berzēja rokas ...
  puika tas pats prasīja žurnāls Un izdarīja daži tādas skices kā _ aiziet Un kustēties tālāk .
  Kas tas pats Amerikānis flote ieslēgts visi pāros saraustīts Uz iepriekš pagatavots iesprostots _ A Oļegs Ribačenko apsēdās ieslēgts gulta ... K viņu nāca klajā šūpošanos gurni sieviete_ _ Viņa nekaunīgi uzbruka ieslēgts puika .
  Droši vien šādi veids , admirāli gribēja izteikt kajītes zēns pateicība . Or pretēji vairāk sasmērējies !
  Laiks iekšā sapnis nāk ātri un _ Šeit Amerikānis eskadra V kvadrāts Velns . Kas tas pats gribēja Jeņķi tur piesakieties , jā Un saņems Autors nopelns ! Šeit viņa sākumpunkts precīzs plānots drosmīgs zēns_ _
  Pēkšņi jūra putots ... roze uz augšu milzīgs viļņi , absorbējošs Amerikānis kreiseri Un kaujas kuģi_ Turklāt Tas notika Šis V daži sekundes _ Visi applūdis kā _ V banka Ar alus_ _ Pēc kas Un tas ir beidzies laiks V mūžība Priekš eskadras Mad Diks .
  UN kuģiem pagājis V valstība Neptūns ...
  Šeit renderēts Oļegs pirms tam jūra karalis_ _ Tas monarhs bija milzīgs Ar zivs aste Un zelts svari _ satricināja trijzobu Un rūca :
  - Tu PVO kā šis ?
  Oļegs uzlēca , pļaukādama sadedzināts V cepeškrāsns pēda un atbildēja : _
  - Es kajītes zēns krievu valoda flote !
   Neptūns ņurdēja Un jautāja :
  - Pērle ekstrakts vai tu vari ?
  Puika pasmīnēja Un drosmīgi atbildēja :
  - Es varu , bet Priekš tu Nav es darīšu !
  Neptūns pieklauvēja trijzobu Un kliedza iekšā visi kakls :
  - Haizivis uzticīgs kalpi mans ... pārtraukums nekaunīgs Oļežka !
  Puika saspiests dūres Un kļuva cīnīties pretī no spiešana barakuda . Tie uzkāpa it kā izsalcis suņi_ _ Bet puika viņu satikās stiprs sitieni , sūtīšana V nokauts _ Bet haizivis Visi vairāk Un vairāk ... Zēns - kajītes zēns izsmelts ...
  Jau tagad uzziedēja . Margarita guļ un _ žēl gan Celies skaists meitene_ _ Viņa Un V pats patiesībā zaudēja svaru un no kas sejas kļuva vairāk jauks , sarkans no svaigs sauļošanās _ mazulis jūtama V sev līdzība mīlu_ _ Var būt Uz redzēšanos aptuveni piemēram _ _ Toms Sawyer Uz Bekija .
  Nabadzīgs meitene badā . A viņu tādas kājas _ saskrāpēts , maigs , ne pazīstami Uz raupja virsmas _ kaut kas__ _ viņa atgādināja Gerda , vai ne? Kas vairāk sabojāts_ _ A Tagad nozvejotas iekšā reizes , kur _ dzīvi Nav avenes_ _
  Lieliski Iekšzemes Karš lielākā daļa smagas periodā dzīvi aiz muguras PSRS . A Viņš brīnumbērns iestrēdzis V mežs un _ Nav Var būt nekas palīdzēt sarkans armija_ _ Stulbi Šis viss ... Līdz kas tas pats stulbi !
  puika Mazliet sēdēju un gaidīju līdz _ Margarita pamodīsies Un izturas viņai roka jautāja :
  - Un kas tu vai tu gribi ?
  Meitene Godīgi atbildēja :
  - Ir ... Un vairāk gulēt !
  Oļegs Ribačenko izlēmīgi satricināja dūre :
  - Pietiekami ! Nepieciešams aiziet ! Var būt Šodien mums paveicies !
  Margarita izdarīja daži nepārliecināts soļi basām kājām kājas Autors zāle_ _ Es paskatījos ieslēgts tad čības _ ieslēgts tulznas Un norādīja :
  - Es mēģināšu , es Mazliet Tātad staigāt ! U es pietiekami būs !
  Puika brīdināja :
  - Es gribu skatīties uz _ Tu Nav Es iedūru sevi !
  Meitene Ar pasmaidi _ _ sarkans no svaigs sauļošanās seja , atbildēja :
  - Es Es centīšos _ aiziet ātri !
  Bērni ar galvu Autors mežs ... Sākumā aiziet Margarita bija Ļoti grūti . Bet meitene Ļoti lepns Un turējās ieslēgts pašcieņa . Pēc Kad muskuļus sasilusi , sāpes V pēdas Un atpakaļ nomierinājās , kļuva vieglāk . Bet izsalkums saņēmu mani Visi stiprāks . Atkal taisnība_ _ tikt pieķertam mellenes _ Bet ogas izsalkums jau Nav apmierināts . puika ieteica :
  - Tas ir nepieciešams atrast upe Un noķert zivis !
  Margarita grūti nopūtās :
  - Labi Šis ideja !
  Bet ieslēgts upe ej ārā nevar būt Nav tikai izdevās_ _ nāca pāri ieslēgts veidus straumes . Meitene drīzumā beidzās tvaiks un puika atkal vajadzēja nēsāt viņu ieslēgts atpakaļ_ _ Pēc mazgāt ievainots kājas meitenei V auksts ūdens ...
  Margarita uz apjucis prasīja zēns :
  - A Kā Tu vai jūs domājat, ka mūsu sarkans armija gribu iepriekš pret Krauts , vai nē ?
  Oļegs Ribačenko sašutis :
  - Kā Šis nē ? IN apjoms Un sastāv no kredo padomju bruņota spēks līdz _ pārspēt ienaidnieks ieslēgts viņa teritorijas . Mēs dzimis , nāc Un gribu iepriekš kas būtu Šis Nav tas bija tā vērts . - Puika V īgnumu pārvietots sevi dūre Autors vaigu kauls .
  - Lūk Es , piemēram , vienkārši sūcējs_ _ Nav Var nevar būt atsaukt tu no meži_ _
  Margarita noskaidroja , apšļakstīja ūdens kāja :
  - Un sevi arī ... Mēs Tātad Ar izsalkums mēs nomirsim , ja mēs būsim rāpot !
  Puika grūti nopūtās Un izplūda :
  - Mūsu kauli atradīs cauri daži gadsimtiem ...
  Pēc kas Viņi atkal kustamies Autors mežs ... Laiks notika Visi ātrāk un _ Šeit atkal kļuva tumšs ... Oļegs pārsteigts , ka_ vairāk Nav dzirdams gaudot vilki_ _ Bet tas ir redzams Šis bija mierīgs mežs_ _ Tikai pāris vienreiz tika dzirdēts V tālumā rēkt motori skrūve lidmašīna_ _ Bet pat krusa viņu bija maz izmantots .
  Nu meitenei paveicās. Tomēr viņa lēnām kustējās. Ļoti stipri sāpēja kājas un mugura... Bija sakrājušās skābes.
  Redzot viņas stāvokli, Oļegs ieteica:
  - Varbūt man jāiet vienai? Un tu atpūtīsies!
  Meitene apņēmīgi pakratīja galvu:
  - Nē, iesim kopā! ES esmu stiprs!
  Un, neskatoties uz stiprajām sāpēm, Margarita devās tālāk. Lai uzturētu garastāvokli, Oļegs sāka dziedāt;
  Es eju gar mežmalu ar savu meiteni,
  Man ir sarkana kaklasaite - viss apkārt ir skaisti...
  Straume čivina ar sudraba trilu,
  Lai viss pasaulē kļūst - mīlestība ir godīga!
  
  Bet bumbas krita, mežs eksplodēja,
  Fašists virzās uz priekšu, visi koki deg...
  Kur upe rībēja, smiltis dega,
  Un nelaimīgie bērni kļuva par mērķiem!
  
  Ir ieradušies okupanti un mums ir grūti,
  Tas ir tik grūti, puiši, bez maizes garozas...
  No laivas bija palicis tikai lauskas, airis,
  Un cik tur ir grifu - pat debesu nav!
  
  Pazemes cīnītāji tagad ir kļuvuši par draugiem viens ar otru,
  Mēs ejam basām kājām pa aukstiem ceļiem...
  Pretinieks draud kā nikns zvērs,
  Bet es uzskatu, ka arī apkārtējie cilvēki ir ģimene!
  
  Ļaujiet pionierim trenēties no sliedēm,
  Un tīģeri izdega kā lāpa murgā...
  Ticiet man, fašisms ir lemts iznīcībai,
  Kopā ar meiteni drosmīgi cīnāmies!
  
  Mēs drosmīgi cīnījāmies ar policiju,
  Uzticieties ložmetējam uz pleca, tas nav smags...
  Mūžīgi meitene es būšu ar tevi
  Mēs veidosim pasauli - starojošu un jaunu!
  
  Tas būs brīnišķīgi visiem cilvēkiem, ticiet man,
  Bērniņi, mēs krītam pie Kristus lūgšanā...
  Mūsu templi aizstāj milzīga egle,
  Zem tā jūtas labi, it kā jūs tagad būtu debesīs!
  
  Ir atnākusi atbrīvošana, un krievu karavīrs,
  Fašists viņam ļoti spēcīgi iesita ar durkli...
  Mēs ar draugu paņēmām ložmetēju,
  Un viņi sāka ļoti precīzi sist vāciešiem!
  
  Tagad ar draudīgu dziesmu mēs dodamies uz Berlīni,
  Brīvība nāks arī Vācijā...
  Mēs ātri lidojam ar izpletni,
  Karotāji ir svētās tautas bērni!
  Oļegs un Margarita, dziesmas mazliet uzmundrināti, gāja pa mežu. Kā laimējās, neviens ar tiem nesaskārās. It kā visi iedzīvotāji sen būtu miruši. Un laika apstākļi mainījās, mākonis ieripoja un sāka līt.
  Puiši plunčājās cauri peļķēm. Garastāvoklis beidzot pasliktinājās. Tik daudz laika mežā, bet beigas nav redzamas. Tātad jūs klīst apkārt kā akls kaķēns.
  Margarita beidzot neizturēja, viņas kājas padevās un meitene nomurmināja:
  - Esmu izmisumā! Cik ilgi var tā vazāties!
  Zēns atbildēja ar dziļu nopūtu:
  - Droši vien ļoti ilgu laiku. Šī ir nežēlīga un pamesta vieta, lai kā jūs uz to skatītos.
  Margarita sūkstījās:
  - Tas ir nežēlīgi pret mums... Tā uztaisīt sevi un saņemties... Un jūs nevarējāt iestatīt savu laika mašīnu!
  Zēns smagi nopūtās un negribīgi atbildēja:
  "Es pats negaidīju, ka tas eksplodēs." Bet tā tas notika...
  Meitene dusmīgi teica:
  - Lai tu nomirsti!
  Pēc tam puiši vairākas stundas nerunāja. Apēdām dažas ogas. Izsalkuma sajūtu nedaudz notrulināja nogurums. Margaritas pēdas sāka pārklāties ar lēnām veidojošām ādas kaulām. Tas atviegloja navigāciju pa ceļu. Bet zoles ļoti niezēja. No ogām jau sāka sāpēt vēders. Acīmredzot vēders prasīja maizi un vēl kaut ko.
  Un tas ir garlaicīgi bez datoriem un citām lietām. Kādu laiku bērni vēl varēja skatīties filmas savos mobilajos tālruņos, taču baterijas izlādējās. Pēc tam kļuva ļoti vientuļi.
  Neskatoties uz vasaru un plēsēju neesamību, ainava apkārt šķita skumja un blāva. Un vispār kaut kā kļuva biedējoši.
  Oļegs mēģināja dziedāt vēlreiz, bet vārdi nenāca prātā... Un laiks iet.
  Kļūst tumšs. Laikam atkal nāksies gulēt izsalkušiem brīvā dabā. Un tas ir šausminoši. Zēns vēlas kaut ko citu. Bet meitene jau bija panīkusi. Un pašam jāguļ, aizmigt.
  Kamēr viņi bezjēdzīgi klaiņoja, sākās izkāpšana Normandijā. Vāciešiem bija praktiskāks un lētāks pašpiedziņas lielgabals E-10, kura svars un augstums bija uz pusi mazāks nekā T-4, bet ar vienādu bruņojumu, labāku aizsardzību un daudz lielāku mobilitāti. Mazais E-10 varēja lieliski iekļūt Shermans no neliela attāluma, un pats par sevi bija neuzkrītošs, kas ir ļoti svarīgi apstākļos, kad ienaidniekam ir tik daudz bumbvedēju.
  E-10 praksē ir pierādījis sevi kā izcilu pašpiedziņas lielgabalu un, pats galvenais, lēts un viegli izgatavojams. Tā siluets bija tik zems, ka sliedes pilnībā aizsedza sānus, sniedzot papildu aizsardzību. Lielais bruņu racionālā slīpuma leņķis ar 80 milimetru biezumu radīja rikošetu pret lielāko daļu ieroču. Pat IS-2 ne vienmēr iekļuva šādā transportlīdzeklī ar priekšu.
  Praktiskā ziņā pašpiedziņas lielgabals E-10 izrādījās efektīvs lielā augstumā, pateicoties tā zemajam augstumam. Un, protams, viņa veicināja uzvaru Norvēģijā. Kopā ar vieglo iznīcinātāju He-162 un bumbvedēju Arado. T-4 tvertne tika pārtraukta kā novecojusi un visos aspektos zemāka par E-10. Cīņas liecināja arī par Panteras labo potenciālu. "Tiger"-2 nenonāca ražošanā, tāpat kā "Pele", bet parādījās "Panther"-2. Vieglāks par Tiger-2, tas bija līdzvērtīgs bruņojumam un nedaudz zemāks bruņās. Taču arī šo tanku nomainīja ar pašpiedziņas lielgabalu E-25, bruņojumā līdzvērtīgu, bet vieglāku, mobilāku un vieglāk izgatavojamu. Un, iespējams, labāk aizsargāts.
  Normandijā sabiedrotie tika uzvarēti, zaudējot vairāk nekā pusmiljonu ieslodzīto vien.
  Vasarā padomju karaspēks virzījās uz priekšu centrā, bet spēja virzīties tikai divdesmit kilometrus. Vācieši savu trešo aizsardzības līniju padarīja par spēcīgāko, un pirmie divi izvilka savus spēkus, ļaujot simtiem tūkstošu šāviņu veltīgi nokrist.
  Tur viņiem izdevās savaldīt Sarkano armiju un nodarīt tai milzīgus postījumus.
  Rudenī vācieši beidzot ar vētru varēja ieņemt Gibraltāru. Franko tomēr pakļāvās Rommela spiedienam, kurš draudēja uzbrukt. Turklāt ir nostiprinājusies Vācijas zemūdeņu flote. Ir parādījušās zemūdenes, kuras darbina ūdeņraža peroksīds. Un pārāk dārgās raķešu programmas vietā - reaktīvie bumbvedēji un pašpiedziņas lielgabali E. "Panther"-2 nekad nenonāca ražošanā, tāpat kā "Tiger"-2 un "Mouse", kas tika aprakti embrijā. E-25 kļuva par pašpiedziņas pistoli ar 120 mm priekšējām bruņām 45 grādu leņķī, 82 mm sānu malām un kāpurķēdēm. 850 zirgspēku dzinējs, kas uzstādīts šķērsām transmisijai un sver trīsdesmit tonnas. Bruņojot ar 88 mm, stobra garums ir 71EL.
  Šāda pusotru metru augsta mašīna lieliski izpildīja visus uzdevumus un ātri griezās. Protams, citi tanki kļuva nevajadzīgi, tostarp Hitlera stulbā fantāzija: Maus.
  E-25 kaujās uzvarēja IS-2 un visus citus modeļus un izrādījās gandrīz visu laiku ideāls pašpiedziņas lielgabals. Jaudīgais dzinējs un salīdzinoši mazais svars ļāva sānos iekarināt 90 mm vairogus, kas padarīja transportlīdzekli necaurejamu pat no sāniem priekš SU-100, IS-2, nemaz nerunājot par vieglākiem transportlīdzekļiem.
  Vācieši pārliecinoši cīnījās pret pārākajiem tanku spēkiem un turēja fronti austrumos. Un Rietumos fašisti iekļuva Marokā un pārcēlās pa Āfriku.
  Rommels racionāli nolēma, ka labāk pagaidām neuzbrukt austrumos, bet sagrābt Āfriku un Persijas līci. Turklāt bija cerība uz pamieru ar Staļinu.
  Patiešām, pēc janvāra mēģinājuma uzbrukt centrā. Un pēc Sarkanās armijas lielajiem zaudējumiem un netālu no Ļeņingradas Staļins sāka pārbaudīt zemi mieram. Bet viņš piekrita tikai nulles variantam. Rommels ierosināja pamieru uz trim gadiem.
  Viltīgais Staļins pēc vilcināšanās tomēr nolēma dot piekrišanu. Lai kapitālisti iznīcina viens otru. Un viņš atpūtīsies un gūs spēku.
  Rommels arī cerēja, ka pēc trim gadiem viņam izdosies sakaut ienaidnieku rietumos un pēc tam iekarot PSRS.
  Tātad abas lapsas ir viltīgas un aprēķinas.
  Tikmēr Oļegs Ribačenko kopā ar Margaritu uzsāka partizānu karu.
  Zēns un meitene naktī uzbruka vācu garnizonam. Un viņi viņam cīnījās. Nošāvām pāris desmitus fašistu un atgriezāmies mežā. Tad viņi ilgi klīda un griezās, sajaucot pēdas.
  Taču kopumā viņu darbība nebija pilnībā veiksmīga. Nacisti atbildēja, nodedzinājot ciematu un nošaujot vietējos iedzīvotājus.
  Šeit jūs neizbēgami domājat: vai ir vērts būt partizānam?
  Oļegs Ribačenko un Margarita kādu laiku pēc tam mežā sēņoja un ogoja un nolaida galvu.
  Tad viņi uzbruka konvojam tālāk no apdzīvotām vietām. Viņi izsita benzīna tvertni un nogalināja duci Krautu. Atbildot uz to, vācieši atkal pakāra cilvēkus.
  Nacisti uz visām partizānu darbībām atbildēja ar nāvessodu, karātavām un spīdzināšanu. Īpaši brīdinot, ka vietējie iedzīvotāji būs atbildīgi par sabotāžu un uzbrukumiem.
  Tas, protams, savaldīja impulsu. Gan Oļegs Ribačenko, gan Margarita Koršunova zaudēja vēlmi kļūt par partizāniem.
  Gan zēnam, gan meitenei vienkārši bija garlaicīgi.
  Zēns pat sacerēja humoresku;
  Briesmīga rēkoņa satricināja planētu Tuhanai - vienu no bagātākajām Lielajā koloniālajā impērijā, cilvēces galveno. Nebeidzama debesskrāpju sērija pēc briesmīgas raķetes krišanas pārvērtās radioaktīvos pelnos. Debesis pārgrieza ugunīga, lauzta līnija, kas sastāvēja no zvērīgiem zvaigžņu kuģiem.
  -Zemētieši, padodieties!
  Tika izteikta viena prasība, kam sekoja vēl viens šāviens. Šoreiz sprādziena nebija, planētas virsma uzbriest un gāja viļņveidīgi. Visas dzīvās būtnes no elementārdaļiņām uzreiz pārvērtās putekļos. Tādējādi cilvēces vēsturē tika atvērta jauna lappuse - Kosmosa karu laikmets!
  Visaptveroša starpzvaigžņu kara niknās liesmas
  Pasaules plānāko pavedienu apdedzina elles uguns!
  Un sātana ļaunais cirvis lidinājās virs planētas
  Kaldiet aizsardzību, pretējā gadījumā jūs nevarēsit dzīvot pasaulē!
  Saules sistēma izrādījās pārpildīta ar daudziem zvaigžņu kuģiem, kas bija ārkārtīgi piekrauti ar nelaimīgiem bēgļiem, kuri bija noguruši. Jaunie necilvēcīgie agresori nezināja par žēlumu, izmantojot iznīcinātā vakuuma taktiku. Līdz šim neviens agresorus nebija redzējis tuvplānā, nebija zināma pat viņu ķermeņa uzbūve, un tas viss radīja biedējošas baumas. Viņi stāstīja, ka citplanētieši ēdot bērnus dzīvus, apkaisot tos ar radioaktīvajiem izotopiem, kā arī ielejot izkausētu svinu sievietes klēpī, nogādājot tvaicēto gaļu vēlamajā stāvoklī. Šādos apstākļos tika pieņemts vienīgais iespējamais lēmums: izsludināt totālo mobilizāciju, ieviest karšu sistēmu, pārceļot visu cilvēku ekonomiku uz kara stāvokli. Rūpnīcas, kas ražoja jaunākos ieročus, strādāja visu diennakti, zilās debesis klāja smogs, un apkārtējai videi neatlika laika. LOX - United Space Systems līgas ārkārtas drošības padome tikās atkal un atkal, cieši uzraugot aizsardzības darba gaitu. Pēdējā tikšanās bija satraucošākā, zvaigžņu skauti ziņoja, ka neskaitāmas ienaidnieka armadas ir ielenkušas Saules sistēmu un acīmredzot gaida pēdējo signālu izšķirošajam metienam.
  Ultramaršals Diks Fīnikss bija šausmīgi nervozs, viņa runā bija vērojamas histēriskas notis. Viņa asais zods trīcēja viņa akvīnajā sejā, un no Havanas cigāra nolūza aizdedzināts stienis, atstājot uz viņa formas tērpa mānīgu kūpošu traipu.
  -Tiesas stunda ir pienākusi! Piepildās senākie pareģojumi par pasaules galu. Mūsu sistēmu ieskauj tūkstošiem kodolzemūdeņu, kas bija klātas ar ultramoderniem ieročiem. Mums atliek tikai lūgties un pieņemt cienīgu nāvi!
  -Es nepiekrītu Fēniksam!
  Atskanēja ārēji mierīgā Augstākā Kosmiskā Koordinatora balss.
  "Padodoties šādam vājuma brīdim, mums nevajadzētu atzīt, ka mūsu nāve ir absolūti neizbēgama."
  Neskatoties uz to, ka tā bija klaja nepaklausība, ultramaršals pārtrauca koordinatoru.
  "Es kā profesionāls militārists paziņoju, ka mums nav ne mazākās iespējas, Arnold, saskarties ar faktiem." Ir miljardiem ienaidnieka zvaigžņu kuģu! Un daudzi no tiem ir lielāki par Mēnesi, nemaz nerunājot par ieročiem, prakse skaidri parāda: militārajā kosmosa sfērā viņi mūs ir daudzkārt pārspējuši.
  Kluss apstiprinājuma rēciens pāršalca zāli. Es negribēju tam ticēt, bet šķita, ka Fīniksam bija taisnība. Līderis ar lieko svaru piecēlās ar grūtībām, iztaisnojot platos plecus; Arnolds Švarkanegers satricināja no bezmiega naktīm, viņa plakstiņi bija pietūkuši, bet viņa zemā balss bija stingra un iedvesmoja pārliecību.
  -Uzklausīsim augstāko ekonomikas koordinatoru. Viņš solīja demonstrēt jaunākos ieročus, ko radījuši mūsu planētas labākie zinātnieki.
  Šoreiz galvu koris bija dzīvāks.
  -Lai viņš demonstrē! Mēs viņiem parādīsim neliešus!
  Uz peldošā pjedestāla uzkāpa puika šortos Oļegs Ribačenko, kurš nesen tika iecelts militāri rūpnieciskā kompleksa vadītāja amatā. Viņa balss bija priecīga, acis dzirkstīja, likās, ka viņš apmeklē kāzas, nevis varbūt pēdējā LOX padomes sēdē.
  - Šie neparedzamie krievi, viņš priecājas vispārējās bēdās!
  Atskanēja ultramaršala dusmīgais čuksts, un viņa šaurās acis dusmīgi pagriezās.
  Saules sistēmas otrā pusē uz krievu raudzījās ne mazāk piesardzīgas matērijas atpazīšanas ierīces, kuras uzstādīja tukšumā draudīgi mirdzošas dīvainas būtnes.
  -Zemietim ir paaugstināts, pozitīvi uzlādēts emocionālais fons! - gamma diapazonā čīkstēja balss.
  Atbildot uz to, atskanēja kliedzoša skaņa, kurā bija nelielas bažas:
  -Iespējams, nenozīmīgiem cilvēkiem izdevās izveidot bīstamus ieročus, citādi nevar izskaidrot, ka viņš, šis baskāju puisis, ir tik aktīvi pozitīvi uzlādēts.
  Sekoja atbildes informācijas pārraide, bet beta viļņos.
  -Es domāju, ka labāk ir iekļaut visus mūsu cīnītājus šīs programmas skatīšanā. Ļaujiet viņiem zināt, ko sagaidīt no neparedzami bīstamām dzīvības formām.
  Gamma stari pārraidīja citu informāciju. Pastāvīgi mirdzoši caurspīdīgi radījumi karājās tieši vakuumā, tie pastāvīgi dzirkstīja no stabilas kodoltermiskās saplūšanas procesiem, viņu ķermeņi pastāvīgi mainīja formu. Reizēm tās mirdzēja ar zvaigznēm, reizēm ar ūdensrozēm, reizēm ar medūzām, kas atgādināja dzīvu plastilīnu.
  -Proteīna dzīvības forma ir pārāk vāja un nepilnīga. Jaukais briesmonis čīkstēja. Tāpēc viņai nevajadzētu būt inteliģences nesējai. Iznīcinot dzīvotnespējīgos saprāta nesējus, mēs atjaunojam Visuma harmoniju, ko traucē haotiskās evolūcijas aklā plūsma.
  Lai piešķirtu šai informācijai lielāku nozīmi, tā tika izlaista Alfa viļņu diapazonā.
  Baskājains zēns šortos Oļegs Ribačenko turpināja savu emocionālo runu, ar rokām norādot uz trīsdimensiju projekciju, kur, izmantojot datorgrafiku, tika atveidoti jauni lidaparāti.
  Viņa balss bija bērnišķīga un skanīga, viņa baltie zobi smējās:
  -Šīs palaišanas iekārtas izstaro termo-spurekļa raķetes, kas spēj vienā rāvienā sadedzināt vairākas saules sistēmas. Un no šiem radio uzpurņiem izplūst hiperviļņi, kas ļauj izliekt telpu, izmantojot tos, jūs varat vienkārši paņemt un savērpt ienaidnieka zemūdenes par sava veida akordeonu, pēc tam izkliedējot tās putekļos. Šis sfēriskais zars rada īpaši spēcīgus spēka laukus, kas ir necaurlaidīgi nevienam ierocim, pat termo-ryumon bumbām.
  Mazā zēna Oļežkas ekonomikas koordinatore jau lēja sviedrus, jaunu brīnumieroču veidu uzskaitīšana aizņēma stundu.
  -Bet šie ir mani mīļākie, metieni laika gaitā. Brīnumainā kārtā laiks pārcēlās pagātnē, un salauztie zvaigžņu kuģi nekavējoties tika atjaunoti. Nu, ja ienaidnieks tiek pārcelts pagātnē, tad viņa karavīri sēdēs uz bērnudārza podiņiem, un kuģi pārvērtīsies par elementiem, no kuriem tie tika būvēti.
  Pēdējā frāze tika sagaidīta ar atturīgiem smiekliem un kautrīgiem aplausiem. Fēnikss saglabāja skeptisku izteiksmi savā ērgļa sejā.
  -Un kad jums izdevās izdarīt tik daudz atklājumu? Tas ir pretrunā loģikai un ir absolūti neiespējami.
  Zēns šortos iespieda baso kāju:
  -Cilvēka zinātnei - viss ir iespējams, un jūs to drīz redzēsiet!
  Šoreiz aplausi bija skaļāki. Ultramaršals bija nedaudz samulsis, viņa instinkts viņam liecināja, ka viņš tiek maldināts. Uzmanīgi aplūkojot zvaigžņu kuģus, kas bija apkarināti ar piekariņiem, Diks Fīnikss pēkšņi izstiepa nagaino pirkstu, iespērdams tā izsmalcināto dizainu.
  Atskanēja apmulsusi rūkoņa:
  -Un kādas jums ir skrūves un milzīgi stiprinājumi - arī superieroči?
  Atbildot uz to, zēna koordinatora skaidrā balss čivināja:
  - Šoreiz nē! Bet spriediet paši, kad sāksies grandioza kosmosa kauja, eksplodēs miljardiem superjaudīgu lādiņu un kas tā rezultātā notiks?
  Atskanēja apmulsusi skaņa:
  -Nu es nezinu?
  Zēns ģēnijs kliedza:
  -Debesis stipri drebēs. Un, lai mūsu kosmosa kuģi nenokristu, mēs tos rūpīgi pieskrūvēsim debesu velvei.
  Šoreiz šāds paziņojums tika sagaidīts ar pērkoniem smiekliem. Tikai ultramaršals sarauca pieri vēl vairāk.
  -Un tas ir viss, ko tu varēji izdomāt?
  Zēns turpināja enerģiski murrāt:
  -Nē, nebaidies, ne visi. Esam sagatavojuši izcilas slidas un titāna nūjas, lai būtu vieglāk slidot pa debesīm, slidu virsma veidota no mākslīgiem dimantiem.
  Smiekli kļuva daudz skaļāki, lustras šūpojās - veidojās kā galveno valstu ģerboņi.
  -Cik neparasta informācija nāk no zemes iedzīvotāja! Mans pozitīvais lādiņš strauji palielinās. - Gamma viļņi peldēja pa kosmosu.
  -Mans arī! Tas ir tik mīļi!
  Radījums bija piepildīts ar rozā pērļu krāsu. Krāsu spilgtums palielinājās.
  -Bet tu ar trubām sabojāji visas debesis, slidas nebrauc labi pa dubļiem.
  Fīnikss iesaistījās sliktā diskusijā. Krievu puika šortos pasmaidīja noslīpētu smaidu:
  -Mēs jau esam sagatavojuši vairākus starpzvaigžņu tankkuģus ar šķidrajām ziepēm un zobu pulveri. Paskaties uz maniem zobiem, tu drīz redzēsi debesis briljantos.
  Augstākais koordinators, nespēdams pretoties, ķeksēja vēsmas. Viena no lustrām neizturēja un sabruka leknā ar pērlēm un zeltu izšūtā paklājā.
  -Ko es tev teicu! To nozīmē neuzticams stiprinājums, bet papildus skrūvēm un statīviem mēs nodrošinājām foršu Velcro.
  -Smiekli pārvērtās mežonīgā ķiķināšanā, pat ultramaršals demonstrēja ievērojamu plaušu spēku.
  Tikmēr citplanētiešu radības dzirkstīja spožāk nekā zvaigznes; cilvēku acis uzreiz aiziet aklās, ja viņi skatītos uz šīm ugunīgajām kaskādēm. Alfa-Beta-Gamma - un cita veida starojums aizpildīja visu vakuumu. Naidīgajās zemūdenēs vairs nebija iespējams izdomāt nevienu jēgpilnu domu. Dominēja tikai viena emocija - mežonīga sajūsma un traki augstuma sajūta.
  Nedaudz nomierinājies, ultramaršals jautāja.
  -Un, ja naidīgi kuģi uzkrīt mums no augšas, tiem nav skrūvju un Velcro.
  Starojošais zēns Oļegs Ribačenko vēl vairāk paplašināja smaidu.
  - Man ir šis.
  Un viņš izņēma tenisa raketi un pakratīja to ar savu bērnišķīgo kāju kailajiem pirkstiem:
  -Un man ir.
  Ultramaršals trīcošām rokām ielīda diplomātā un bez grūtībām izvilka nolokamo tīklu tauriņu ķeršanai.
  -Es domāju, ka man ir vairāk!
  Smieklu viesuļvētra pārkāpa visas robežas, cilvēki vienkārši nokrita uz grīdas, raustoties juteklīgās krampjos.
  Kosmosā tikmēr tika novērota īsta trako māja, spilgtā starojuma straumes kļuva tik intensīvas, ka karakuģi bija redzami no iekšpuses.
  -Liec ķiveres galvā! Tad tev uzkritīs šķīvis ar citplanētiešiem - tu smiesies un bēgsi!
  Arnolds aizrijās un pielika vārdu. Aptaustīdams ar rokām kā notriekta vabole, viņš tomēr paguva pielīst līdz vitrīnai un izvilkt muzeja relikviju - pirmo izlieto SS ķiveri uz Zemes.
  Pēdējā frāze visus pabeidza; uztvere uz kādu laiku vienkārši izslēdzās. Kad varas iestādes beidzot nāca pie prāta, naksnīgajās debesīs notika īsts priekšnesums, grandiozākais salūts visā planētas vēsturē, piepildot naksnīgās debesis ar traku mirdzumu.
  -Paskaidrojiet, kas tas ir!
  Augstākais koordinators bērnišķīgi norādīja ar pirkstu uz augšu.
  "Nekas īpašs," atbildēja Oļegs Ribačenko.
  -Kosmoss smejas!
  -Debesis gavilē! - Diks Fīnikss turpināja.
  "Vakuums šūpo," beidza Arnolds Švarkanegers.
  Vientuļš caurspīdīgs radījums lidinājās uz mirdzošajiem atkritumiem, kas peldēja vakuumā. Spriežot pēc izmēra, tas bija nesen dzimis bērns un mirdzēja visās varavīksnes krāsās.
  -Cik foršas būtnes ir šīs proteīnas! Viņi mums sagādāja neaizmirstamu prieku un šī iemesla dēļ ir pelnījuši pastāvēt! - tas čīkstēja. Labās ziņas izplatījās visos diapazonos visā bezgalīgā Visuma plašumos!
  Pēc šādas esejas Oļegs Ribačenko un Margarita Koršunova uz brīdi tika izmesti uz priekšu. Lai viņi netērētu mirkļus.
  Pat ja šie puiši ir nemirstīgi.
  Tikmēr Rommels vadīja vēl vienu uzvarošu ofensīvu rietumos. 1945. gada vasarā un rudenī vācieši ieņēma visus Āfrikas ziemeļus un Tuvos Austrumus. Viņiem bija modernāks aprīkojums un daudz augstākas kvalitātes kaujās rūdīts karaspēks. Gan briti, gan amerikāņi bezcerīgi zaudēja Vērmahtam. Un 1945. gada decembrī, neskatoties uz ziemu, Rommels veica pārdrošu nosēšanos Lielbritānijā un desmit dienu laikā ar pēkšņu triecienu iekaroja metropoli. Un tad pa ziemu tika sagūstīta visa Āfrika un Indija.
  Japāņi veiksmīgāk cīnījās Klusajā okeānā, spējot pārtvert amerikāņu desantu Filipīnās. Un nogremdē viņu lidmašīnu bāzes kuģus un kaujas kuģus.
  Pēc tam Vācija un Japāna apvienojās. Lielbritānijā tika izveidota provāciska valdība, kuru vadīja premjerministrs Moslijs, un tika iecelts Hitleram simpātisks karalis. Lielāko daļu angļu flotes pārņēma vācieši. Un pavasarī nacisti un japāņi ieņēma arī Austrāliju un 1946. gada vasarā Havaju salu arhipelāgu. Amerikāņu mēģinājumi izveidot atombumbu cieta neveiksmi. Un vācieši pilnībā pārņēma kontroli pār jūru, okupējot gan Islandi, gan Grenlandi, tuvojoties Kanādai. Un 1946. gada rudenī sākās piezemēšanās Kanādā. Ko amerikāņi gribēja?
  Bez PSRS, kas ir pamiersā ar Vāciju, nav iespējams vest uzvaras karu!
  Vācieši arī ziemā izkāpa Kubā. Viņiem ir jauns milzīgs ierocis - disketes -, kas sasniedz ātrumu līdz pieciem vai sešiem skaņas ātrumiem un ir neievainojami pret kājnieku ieroču uguni.
  Tātad Amerika tika aktīvi iekarota. Un tas padarīja to tikai jautrāku un aizraujošāku.
  Vācieši spožā Rommela vadībā izcīnīja vienu uzvaru pēc otras!
  Ziemā viņi ieņēma visu Kanādu, bet 1947. gada pavasarī sāka uzbrukumu ASV. Un nebija iespējams apturēt nacistus. Amerikāņi cīnījās līdz 7. augustam un Vašingtona nekrita. Un 9. augustā ASV ņēma un kapitulēja.
  Tā kauja beidzās necildeni. Kara laikā vācieši ieguva piramīdveida tankus, kuriem nebija līdzvērtīgu un kas bija necaurejami no visiem leņķiem.
  Bet amerikāņiem nebija nekā labāka par Pershing. Un viņi bezcerīgi zaudēja karu, nesaņemot atombumbu.
  Tagad Rommelam bija brīvas rokas karam pret PSRS. Tomēr kādu laiku vācieši un japāņi sagremoja to, ko jau bija iekarojuši.
  Staļins ieguva iznīcinātāju MIG-15 un T-54. Bet nekad nebija iespējams izveidot veiksmīgu smago tanku. IS-4 tika ražots nelielās sērijās, un tas noteikti bija zemāks par vācu piramīdas RE sēriju. Vispopulārākais bija RE-50, kas svēra tikai piecdesmit tonnas, bija divi apkalpes locekļi un 250 mm bruņas no visiem leņķiem lielos leņķos un 105 mm augstspiediena lielgabals.
  Šī tvertne, it īpaši sānu un aizmugures aizsardzībā, bija ievērojami pārāka par padomju T-54 un iekļuva tajā no liela attāluma. Krievu mašīna nevarēja iekļūt vācietim ne no viena leņķa. Tāpat kā IS-4. Tikai IS-7 joprojām varēja radīt problēmas, taču šī tvertne nekad netika sākta ražošanā.
  Neveiksmes ar smagajiem transportlīdzekļiem Staļinu ļoti sarūgtināja. Jebkurā gadījumā vācu piecdesmit tonnas smagais transportlīdzeklis ar 1800 zirgspēku gāzes turbīnas dzinēju un nāvējošo 1700 metru lielgabalu ar sākotnējo šāviņa ātrumu palika necaurejams un neievainojams. Arī IS-10 izrādījās zem bruņojuma. Tad Staļins pavēlēja izstrādāt supersmago IS-11 ar 203 mm kalibra lielgabaliem. Šāds ierocis ar garu stobru varēja iekļūt vācu tankos. Bet... Tankas svars pārsniedza simts tonnu, kas vairs nav pieņemami.
  Tātad arī šis auto nenonāca ražošanā. Īsāk sakot, izņemot IS-10, nebija masveidā ražotu smago tanku. Un viņi ražoja daudz T-54, automašīnas, kas tomēr nav šķērslis vāciešiem.
  Pēc Staļina nāves 1953. gada 5. martā Rommels nolēma izmantot satricinājumus padomju vadībā un neizbēgamo cīņu par varu, lai uzbruktu Krievijai. Un tā 1953. gada 1. maijā Vērmahts šķērsoja PSRS robežas. Un sākās jauns karš.
  Bet PSRS tiešām nav vienotības. Ministru padomes priekšsēdētājs Maļenkovs, iekšlietu un Valsts drošības ministrijas tautas komisārs Berija, ārlietu ministrs Molotovs, CK sekretārs Ņikita Hruščovs, aizsardzības ministrs Vasiļevskis. Tāds raibs bariņš. Kolektīvā vadība.
  Un neviens nav atbildīgs... Un vācu RE-50 tanki ir ļoti ātri un necaurejami. Tie ir optimāli pēc savām īpašībām. Un nav jābūt smagākam, un, ja tas ir vieglāks, tad tikai iepazīšanai.
  Un T-54, diemžēl, ir nepietiekams no visiem viedokļiem. Un aizsardzība, un ieroči un braukšanas veiktspēja.
  Katrā ziņā vācieši ir daudz spēcīgāki gan gaisā, gan uz sauszemes. Dažu dienu laikā vācieši jau bija sasnieguši Tulu.
  Oļegs Rybačenko un Margarita Koršunova: aizstāvēja šajā pilsētā, atkal ragana pārveda uz turieni.
  Puisis un meitene cīnījās aizsardzībā.
  Zēns Oļegs ar basu kāju meta granātu un dziedāja:
  - Kurš ir pieradis cīnīties par Tēvzemi...
  Margarita, šī meitene, arī metās plikiem kāju pirkstiem, slepkava klāt un rūca:
  - Lai viņš dzied kopā ar mums!
  Oļegs Ribačenko, vadot, šaujot un metot, basām kājām teica:
  - Tas, kurš ir jautrs, smejas!
  Margarita, šaudama, ar kailiem kāju pirkstiem mētādama ar citroniem un atsegdama zobus, apstiprināja:
  - Kas gribēs, tas to sasniegs!
  Zēns un meitene unisonā iesaucās:
  - Kas meklē, tas vienmēr atradīs!
  Puiši ļoti drosmīgi cīnījās ar Vērmahtu. Un viņi ar basām kājām meta nāvējošas granātas.
  Oļegs Ribačenko nogrieza pretinieku un čīkstēja:
  - Par jaunu Rus'!
  Margarita ar kailiem kāju pirkstiem meta nāves dāvanu un smīnēja apstiprināja:
  - Cīnies un nebaidies!
  Bērni patiesi ir agresivitātes un niknuma iemiesojums. Tā cīnās kara bruņinieki.
  Oļegs Ribačenko domāja: tagad viņi cīnās par Tulu. Bet vai Krievija pretosies tik kolosālai varai? Un samuraji virzās uz priekšu no austrumiem.
  Un Rommela karaspēks ir pilns ar algotņiem no visas pasaules. Precīzāk, ārzemnieki, kas savervēti ar reidiem.
  Lūk, Oļegs Ribačenko nocērt melnādainos cīnītājus. Un viņš izcēla zobus un rēc:
  - Man ir personība, kas ir patiešām lieliska!
  Un atkal viņš sit... Un puiša basās pēdas izmesta granāta sarauj fašistus.
  Margarita arī šauj un kliedz:
  - Uzvara būs!
  Un ar kailajiem kāju pirkstiem viņš arī met nāves dāvanu, izklīdinot savus ienaidniekus.
  Zēns un meitene ir pilnīgi satraukti un ļoti uzvarējuši. Viņi skribelē pie ienaidnieka. Un viņi nopļauj veselas ienaidnieku rindas.
  Oļegs Ribačenko kliedz:
  - Ienaidnieks neies garām!
  Un viņš met granātu ar basu kāju.
  Margarita to apstiprina. Viņš šauj un rūc:
  - Nāvi ienaidniekam!
  Un atkal viss šis pāris nošauj un sūta slepkavnieciskas dāvanas. Viņa sagrāva ienaidnieku un parādīja zobus. Un viņš šauj uz sevi, ārkārtīgi precīzi.
  Neviena lode neaiziet bojā. Jauna izskata karotāji iznīcina ienaidnieku. Un viņi pļauj pretiniekus kā slepkavas izkapti.
  Zēns, ar basu kāju metot granātu, čīkst:
  - Par Krieviju un brīvību līdz galam!
  Margarita apstiprina:
  - Mātei Rusai!
  Un viņš arī ar basu kāju palaistu granātu. Un izkaisa pretiniekus.
  Pēc tam zēns un meitene sāka sacerēt dažādus aforismus, šaujot un metot granātas ar basām kājām;
  Politiķa saldā runa plūst pat zem rūgto problēmu melu akmens!
  Ne tikai mēle kļūst rūgta no politiķa saldajām runām!
  Neesiet pārāk gudri, jūs izplūdīsit!
  Laba propaganda tevi apmānīs, ne tikai ar muļķa smadzenēm!
  Cilvēks politikā ir vilks, biznesā lapsa, bet tomēr pret viņu izturas kā pret stirnu!
  Politiķis parasti atdarina lapsu, bet pūkas no sejas nomazgā ar lakstīgalas trilu!
  Karā ir kā operā, tikai mirušie to nevilto!
  Ozola galva nenodrošinās spēcīgu pozīciju!
  Politiķis mīl metālu balsī un rūsu savā darbībā!
  Politiķis un prostitūta un suteneris vienā pudelē!
  Vēlētāji politiķiem neuzticas, bet tomēr balso par ticību!
  Reliģija ir bizness, kurā nav uzticības, bet ir ticība!
  Kāpēc politiķis tik ļoti krustojas? Tādējādi viņam ir vieglāk atrast jūsu maku!
  Politiķis ir kabatzaglis, kas likumus raksta sev!
  Godīgākais politiķis ir tas, kurš melo tikai no nepieciešamības!
  Politiķim valoda ir ražošanas instruments, tikai darba efektivitāte kabatā!
  Viņam ir maza mēle, bet viņš daudz runā!
  Tūkstoš vārdu maksā mazāk par vienu sitienu, un miljons solījumu maksā vienu izpildi!
  Vēzis svilpo biežāk nekā politiķis pilda vēlēšanu solījumus!
  Ko nevar darīt Visvarenais Dievs? Soli vairāk nekā politiķis!
  Cilvēkam ir dota mute ēst, bet politika tiek dota, lai nopelnītu pārtiku!
  Politiķe ir velna viltīga un uzvelk eņģeļa masku!
  Kāpēc cilvēkam vajadzīgas rokas - lai strādātu! Un politikai tiek dotas ķepas, ko sagrābt!
  Lai cik mīļa būtu politiķa runa, dzīve kļūst tikai rūgtāka no tās izliešanas!
  Dievam ir daudz dienu, bet politiķim septiņas piektdienas nedēļā!
  Bendei vienmēr ir daudz darba, un vārdu politika!
  Politiķe sapņo par varu tāpat kā prostitūta par seksu un arī virpina savu dibenu!
  Politikā nav draugu, nav māsu un brāļu, bet ir brāļi!
  Ko politiķis vēlas visvairāk: mirt kā prezidents un dzīvot kā dievs!
  Neuzticies vilkiem aitas ādā - tu ies pēc aitādas kažoka!
  Vēlēšanās ir daudz kaķu pokā, bet vēl vairāk vilku aitas ādā!
  Politiķei ir salda runa, kas izraisa cukura diabētu vilšanos!
  Ja negribi art kā mūlis, neesi par ēzeli!
  Nav lielāka stulbuma kā ticēt politiķim, bet vēlēšanu ignorēšanu nevar nosaukt par gudru ideju!
  Atšķirībā no derībām, tie, kas atdos savu balsi par favorītu, vienmēr būs vīlušies!
  Politikā nav vairāk neliešu par tādu, kura godīgumam viņi ticēja!
  Visiem, kam patīk iet uz vēlēšanām, patīk nūdeles uz ausīm!
  Politiķi nevar noslēpt savu izsalkumu kā muļķi!
  Neticiet solījumiem, bet ejiet uz vēlēšanām!
  Ikviens, kurš netic Dievam, neticēs Harijam Poteram!
  Politiķis ir kā pasaku Ziemassvētku vecītis, tāpēc patiesībā dzīvokļos ir auksti!
  Nepatīk ausu nūdeles - tu ēdīsi labāk!
  Politiķis rūc kā vilks, atdarinot lapsu!
  Viltīgākā lapsa luncina asti tronī!
  Pasaulē ir daudz viltīgu lapsu un vēl vairāk stulbu vārnu!
  Netaisi no velna Dievu un no politiķa godīgu cilvēku!
  Jo augstāks solījumu kalns ir politiķis, jo zemāks viņš uzskata tavu prātu!
  Neļaujiet sevi apmānīt ar politiku, balsojiet par kādu, kurš nav jūsu mīļākais!
  Vēlēšanās cilvēki nodod balsis, un bankā nauda ir, bet pēdējā gadījumā vismaz ir iespēja gūt peļņu!
  Politikā neesi zaķis - lapsa nometīs ādu!
  Lapsa nav stiprākais dzīvnieks, bet vislabāk norauj trīs ādas!
  Ejot uz vēlēšanām atceries, ka nav godīgu politiķu, bet ir tikai savs gods!
  Politiķis var daudz solīt, bet ausīm vajag būt virsū!
  Visbiežāk izsalkuši tie, kam uz ausīm ir daudz nūdeles!
  Politiķis troni alkst kā muša medus, turklāt nes infekciju!
  Neesi ēzelis, nebalso par lapsu!
  Lapsa ir gudrākais dzīvnieks, bet dzīves aritmētikā spēj tikai atņemt un sadalīt!
  Spilgtais politiķis izskatās pēc lapsas, bet izliekas par lauvu!
  Lapsa var rēkt kā lauva un brēkt kā aita, bet viņa ieradumi ir vilki!
  Ir melnās avis, bet nav tīru politiķu!
  Kāpēc politiķim vajadzīga galva? Lai to ēstu!
  Kāpēc govij vajadzīgs akordeons? Kāpēc politiķim ir vajadzīga sirdsapziņa?
  Visiem politiķiem ir rijīga apetīte, bet plātīties kā vērsim nav vēlēšanās!
  Īsta lapsa vienmēr tiecas uz lauvas vietu!
  Ausu nūdeles ir neēdamas, bet bez maksas!
  Bezmaksas siers ir tikai peļu slazdā, un bezmaksas nūdeles ir tikai ausīs!
  Labs politiķis mušu piepūš zilonim, viduvējs tikai uzpūš!
  Policija cīnās, bet politiķis maldina!
  Tirāns karina nūdeles uz ausīm, kopā ar virvi ap kaklu!
  Diplomātija ir nevienošanās māksla, vienošanās labad!
  Lai ir klubs, bet ne stulbas smadzenes!
  Galva ir čuguna un bieži vien piekāpjas!
  Spēcīgs vīrietis vienmēr ir labs diplomāts, bet viņam labāk bez diplomātijas!
  Politiķis piekrita, ja nepiekrita!
  Pat lapsas ir nodīrātas, ar ērgļa acīm un lauvas sirdi!
  Cilvēks vienmēr ir neapmierināts ar dzīvi, bet mirstot nepateiks, ka pietiek!
  Kas vēlētājiem sola paradīzi, tas drīzāk sūtīs kapā!
  Netaisi no kurmju kalna kurmju kalnu, bet no politiķa godīgu cilvēku!
  Ja vēlies gūt panākumus politikā, aizmirsti par sirdsapziņu un godu, bet neaizmirsti arī par nelietību un glaimiem!
  Politiķis uzceļ sev uzticamu cietoksni, no tiem kam ozola galva!
  Vēlētājs, neticiet, jebkurš politiķis ir zvērs!
  Politiķis ir kā šņabis, lai arī salds, noteikti sāpēs galva!
  Vācieši tomēr aplenca un ieņēma Tulu. Dienvidu frontē viņi izlauzās līdz Staļingradai, bet šoreiz spēja ieņemt Staļina pilsētu kustībā. Rommela iznīcinātāju tanki bija pārāk ātri. Un Maskava nokļuva ciešā gredzenā.
  Vācieši un viņu raibās baras nekavējoties ieņēma Rjazaņu. Un viņi noslēdza blokādi.
  Oļegs Ribačenko un Margarita nokļuva PSRS ieskautajā galvaspilsētā.
  Mūžīgajiem bērniem tas nav jautri. Cīnies par sevi, kamēr Maskava tiek bombardēta un iznīcināta.
  Zēns ar basu kāju meta granātu, nogāza vairākus arābus un atzīmēja:
  - Mana dzimtā valsts ir plaša!
  Meitene arī ar kailiem pirkstiem meta nāves dāvanu, izklīdināja pretiniekus un čīkstēja, rezumējot:
  - Nav kur atkāpties!
  Bērni cīnījās kā tīģerēni. Un viņi aktīvi izsita vāciešus un viņu algotņus. Bet ko gan zēns un meitene var darīt pret tik nevienlīdzīgiem spēkiem?
  Bet cīņa turpinājās... Puisis un meitene kādu laiku cīnījās.
  Bet tad viņi atkal pārcēlās... Acīmredzot, lai nepaildzinātu bezjēdzīgo agoniju. Viņi atradās netālu no Jūlija Cēzara. Un viņi izglāba viņu no slepkavības mēģinājuma Senātā. Un ka bērni ir forši un nemirstīgi. Viņi sasmalcināja senatorus kāpostos. Un viņi nocirta sev galvas. Un viņi kādam meta ar granātu, noraujot viņam ekstremitātes.
  Īsāk sakot, Cēzars izdzīvoja. Un viņš valdīja vēl divdesmit gadus. Un tad viņa un Kleopatras dēls kāpa tronī.
  Īsāk sakot, tika izveidota stabila Cēzaru dinastija. Un Senā Roma turpināja nepārtraukti augt un paplašināties. Līdz sasniedza Ķīnu, norijot arī to. Radās vispasaules impērija, kas arī šķērsoja okeānu. Progress attīstījās ātrāk nekā reālā vēsture, bet kristietība un islāms palika sīkas sektas. Romieši devās kosmosā un iekaroja Saules sistēmu.
  Un tad viņi lidoja uz zvaigznēm. Zinātniskais ateisms un Cēzara un viņa pēcteču kults kļuva par vienotu reliģiju.
  Lai to izdarītu, zēns un meitene tikai izšāva pāris ložmetēja šāvienus, iemeta četras granātas un strādāja ar zobeniem. Visas piecas šaušanas minūtes un visa cilvēces vēsture pilnībā mainījās. Tā tas notiek.
  Un Otrā pasaules kara frontēs vācieši ieņēma Maskavu un sasniedza Urālus. Un Sibīriju sagrāba Japāna.
  Tā Rommels iekaroja lielāko daļu pasaules, pāris ar pusi mēnešu laikā ieņemot PSRS.
  Taču šī karu vēsture vēl nav beigusies. 1957. gada 1. maijā Rommels uzbruka arī Japānai. Sekoja pēdējais karš cilvēces vēsturē. Samuraji tehnoloģiju kvalitātē bija ievērojami zemāki par Trešo Reihu un bezcerīgi zaudēja. Bet karš ilga vairāk nekā gadu, līdz beidzot pēc kodoluzbrukumiem mātes valstij Japāna krita.
  Sadalītās pasaules laikmets beidzās, un Rommels kļuva par pasaules diktatoru.
  1959. gada 1. maijā notika referendums un tika izveidota monarhija. Rommelam tas izdevās
  viņa dēls, un tika nodibināta dinastija. Pasaules dinastija un kosmosa paplašināšanās.
  Viena impērija ir ieviesusi kārtību uz planētas Zeme. Pat Āfrikā uz katru ciemu izbūvēja ceļu un uzcēla glītas, pieklājīgas mājas. Lauksaimniecība attīstījās un bads beidzās uz visiem laikiem. Un dzimstība tiek kontrolēta. Viss ir kā saka, pasūtījums pēc pasūtījuma.
  Saules sistēma tiek attīstīta, un cilvēki jau lido uz citām zvaigznēm. Un Rommels iegāja vēsturē kā lielākā personība un leģenda! Un jautājums ir, kāpēc Hitlers netika nogalināts agrāk? Tas būtu daudz labāk!
  
  
  
  
  PUGAČEVS KRIEVIJAS CARS
  Emeljans Pugačovs aplenca Orenburgu. Dumpiniekiem neklājās pārāk labi. Karaliskie pulki tuvojās. Pašpasludinātais cars nevēlējās atcelt Orenburgas aplenkumu, taču arī karaspēku atdalīt bija riskanti. Reālajā vēsturē nemiernieki tomēr sadalījās un tika sisti pa gabalu. Vispirms pie Tatiščevo, bet pēc tam pie Beloozerskas. Šis lēmums izrādījās nepareizs.
  Bet tad zēns Oļegs Rybačenko ieradās Emeljana Pugačova nometnē. Neskatoties uz to, sniegs joprojām bija, un bija februāra beigas - puika bija basām kājām un šortos.
  Viņu atveda pie Emeljana Pugačova. Zēns soļoja pārliecinoši. Skriet basām kājām pa sniegu ir vairāk prieka nekā spīdzināšana. Īpaši nemirstīgā ķermenī.
  Zēns ierosināja Emeljanam Pugačovam plānu:
  - Ņemsim cara karavīru formastērpu, un tādu formu mums ir daudz, un saģērbsim nemierniekus un kazakus. Izspēlēsim kauju - kā šaušanu. Un tad mēs iedzīsim sagūstītos pugačoviešus pilsētā. Viņi domās, ka tas ir karaliskais karaspēks, un ielaidīs mūs nocietinājumā, un tur mēs viņiem uzbruksim!
  Emeljans Pugačovs apstiprināja:
  - Nu tu dāvini! Kāda galva! Es jums piešķiru kapteiņa titulu!
  Oļegs paklanījās un atbildēja, smaidot dungojot:
  - Jezaul, Jezaul, kāpēc tu pameti savu zirgu! Roka necēlās, lai šautu!
  Kazaku cars pamāja ar galvu un atbildēja:
  - Tu būsi mans adjutants! Viņi salabos tavu uniformu un zābakus!
  Oļegs pieticīgi atzīmēja:
  - Un basām kājām ir izveicīgāk! Un man nav pārāk auksti ar kailu rumpi!
  Par to kļuva Emeljans Pugačovs. Viņš bija vidēja auguma, plats plecos, un, lai gan Oļegs divdesmit pirmajā gadsimtā bija standarta divpadsmit gadus veca zēna augums, tas ir, pusotrs metrs, kazaku karalis nebija daudz garāks. Uz šo laiku Oļegs jau bija pusaudzis un varēja cīnīties uz vienlīdzīgiem noteikumiem ar pieaugušajiem un būt virsnieks.
  Emeljana pavēlēja...
  - Nu, sagatavojiet šo provokāciju ļoti slepeni!
  Un cik gudri viņš lietoja zinātnisko vārdu.
  Kazaki gatavojās... Nolika apsardzi, lai neviena dzīva dvēsele neuzzina. Un tika gatavots viltīgs lamatas.
  Bet ienaidnieks joprojām tuvojās, bet vēl bija kāds laiks, viņam uzbruka nelielas nemiernieku vienības. Precīzāk, diezgan daudz, bet ne pārāk organizēti pūļi.
  Emeljanai Pugačovai pie Orenburgas bija gandrīz divdesmit tūkstoši kaujas gatavu karavīru. Reālajā vēsturē tas tika sadalīts. Desmit tūkstoši pugačoviešu cīnījās pret septiņiem tūkstošiem cara karaspēka pie Tatiščiem. Lielgabalos un šauteņu skaitā, kā arī organizācijā ienaidnieks bija pārāks par Pugačova armiju. Taču uzvara maksāja augstu cenu! Turklāt pats Pugačovs nerīkojās īpaši drosmīgi, kaujas lauku pametot vēl pirms kaujas beigām.
  Tagad pugačoviešiem bija vēsturiska iespēja izcīnīt pārliecinošu uzvaru.
  Tāpēc vairāk nekā divus tūkstošus atlasīto cīnītāju viņi ietērpa formas tērpā. Viņi lika viņiem noskūties. Un tas, ka formas tērpi ir valkāti, ir likumsakarīgi. Un daudz vairāk. Pugačoviešiem bija arī karogi no iepriekš notvertām kaujām, un bungas utt.
  Izrādi bija plānots izpildīt it kā pēc notīm. Emeljanam Berdā bija gandrīz simts lielgabalu, lai gan puse no tiem nebija svarīgi. Bet ir uz ko šaut.
  Lai būtu īstas kaujas izskats. Pagaidām Pugačovam neklājas tik slikti. Viņa kontrolē atrodas puse Urālu rūpnīcu. Čeļabinska joprojām ir biedējoša, Čika stingri sēž pie Ufas. Joprojām ir februāra beigas, un kara iznākums nav skaidrs, un Goļicina spēki atrodas tālu no Orenburgas. Bet reālajā vēsturē pēc mēneša notiks kauja pie Tatiščevo un tajā zemnieku armijas sakāve. Kas novedīs pie nemiernieku masveida dezertēšanas.
  Oļegs joprojām ir basām kājām un šortos, dod pavēles un dod padomus. Viņa gandrīz melnajam no iedeguma, bet blondajam puikam pakļaujas bārdaini vīrieši.
  Nemiernieki jau sāk šaut. Dārd ieroči, tiek izspļautas nāves dāvanas... Īsta iznīcība notiek.
  Oļegs izrauj zobus un rēc:
  - Slava mūsu svētajai dzimtenei! Būs dzejnieku paaudze! Lieliskā Emeljana, dārgā - jūsu varoņdarbi tiks izdziedāti!
  Un paceļas dūmu mākoņi. Imitācija ir nopietna cīņa. Šeit, protams, vajag visu pārliecinoši parādīt. Turklāt aplenkumā, protams, viņi gaida atbrīvošanu!
  Protams, viņi šauj tukšgaitā, lai glābtu lielgabala lodes un šāvienu. Un viņi izmanto sliktāku šaujampulveri.
  Emeljans Pugačovs joprojām ir pietiekami spēcīgs, lai ieņemtu Orenburgu - bet cietoksnis ir spēcīgs! Un šeit vajag viltību.
  Karotāji un kazaki kopumā ir gatavi... Vairāk nekā divi tūkstoši pārģērbtu kājnieku un jātnieku, un vairāk nekā trīs tūkstoši it kā ieslodzīto. Pietiekami, lai pēkšņi pārņemtu pilsētu.
  Oļegs gāja ieslodzītajiem pa priekšu. No ilgas skriešanas basām kājām februāra sniegā, viņa puiciskās kājas bija nedaudz notirpas. Turklāt viņš jau ir pieradis pie karstuma. Bet tas ir labi, nemirstīgā zēna pirksti nenosals.
  Un tas izrādījās patiešām lieliski.
  Oļegs smaida, atstāj basām pēdām uz balta fona. Tas izskatās aizkustinoši. Basām kājām skrēja arī vairāki zēni no zemnieku ģimenēm. Viņi ir diezgan rūdīti, lai gan sniegā parasti valkā bastu kurpes.
  Tātad šī armija, sakāvusi pugačoviešus, nāk uz Orenburgas pusi. Un viņi pat dungo gājienu.
  Patiešām, maldināšana ir vienkārša, bet efektīva. Viņiem priekšā tiek atvērti vārti, un šī reģiona galvenajā pilsētā ienāk pugačoviešu armāda. Acīmredzot viņi ir pārāk pārliecināti, ka stulbais cilvēks neko nesaprot, un viņš tika uzvarēts.
  Tagad nemiernieki ir pilnībā iesaistīti. Seko signāls, un viņi steidzas pie aizstāvjiem.
  Oļegs ar zobenu nogriež uzreiz divus virsniekus. Un zēns izmisīgi kliedz:
  - Padoties! Likumīgais karalis ir ar mums!
  Aizstāvji ir neizpratnē. Karavīri gandrīz neizrāda nekādu pretestību. Pārsvarā cīnās virsnieki, tirgotāju milicija un bagātie kazaki.
  Cīņa ir smaga, bet fokusa. Pilsētā steidzas arvien vairāk pulku. Un kazaki, un vīri ar mietiem, un tatāri ar baškīriem. Cīņa ir smaga.
  Oļegs Ribačenko arī kapā un kliedz:
  - Padoties! Būs žēlastība, daudz naudas un brīvība jums visiem!
  Skaidrs, ka aizsargu spēki strauji iet mazumā, tāpat kā vēlme cīnīties. Pat virsnieki padodas. Kazaki pat nevēlas mirt.
  Matjušai Boronam Oļegs pārgrieza rīkli, metot dunci ar kailiem kāju pirkstiem.
  Cīņa gandrīz nekavējoties nomira. Tirgotāji nokrita uz ceļiem un lūdza žēlastību. Viņi vilka gan vācu gubernatoru, gan cietokšņa komandieri. Emeljans Pugačovs lika viņus pakārt.
  Sagūstītie karavīri nodeva zvērestu, un virsniekiem tika piedāvāta izvēle: vai nu dienests caram Pēterim Trešajam, vai nāvessods. Sadalīts apmēram uz pusēm. Dažiem tika izpildīts nāvessods. Daži zvērēja uzticību Emeljanai.
  Pašā pilsētā tika sagrābta bagāta kase un daudz vērtīgu lietu, kā arī gandrīz deviņdesmit lielgabali un lielas šaujampulvera, bumbu un lielgabalu lodes rezerves.
  Kolosālais cietoksnis beidzot sabruka pēc ilgas aplenkuma. Pugačova armija tika manāmi papildināta. Un tagad bija iespējams doties uz Tatiščevo un dot kaujas Goļicinam ar pārākiem spēkiem.
  Un pats Oļegs devās uz Čiku palīgā. Mihelsonu vajadzēja uzlauzt līdz nāvei, lai neļautu viņam sakaut nemierniekus netālu no Ufas.
  Zēns sniegā skrēja basām kājām šortos. Viņam pievienojās arī Margarita. Meitene valkāja tikai tuniku un, protams, arī bez apaviem. Skaista, ar zeltaini cirtainiem matiem, kaut arī putekļaina no darba akmeņlauztuvēs.
  Margarita ir skaista, bet vēl bērns.
  Oļegs viņai jautāja:
  - Tu vēl nebiji veca sieviete... Tu jau sen nenožēlo, ka kļuvusi par meiteni!
  Margarita smaidot atbildēja:
  - Un tu nebiji vecs, bet tu kļuvi par zēnu gandrīz uz visiem laikiem! Par nemirstību ir jāmaksā, un šī samaksa nav pārmērīga!
  Oļegs tam piekrita:
  - Verdzība ir īslaicīga, bet mūžīgā dzīve ir mūžīga! Turklāt mēs esam tik ātri, ka mums nevajag zirgus!
  Margarita iesmējās un atzīmēja:
  - Noteikti! Mēs skrienam ātrāk par tīrasiņu ērzeļiem. Nemirstīgais ķermenis ir īpašs, un tas ir ērtāk akmeņlauztuvēs, zem pārrauga pātagas, nekā parastā ķermenī uz spalvu gultas!
  Oļegs Ribačenko piekrītoši pamāja ar galvu:
  - Ar to nevar strīdēties! Tātad mēs dzīvosim mūžīgi!
  Un Terminatora bērni paātrinājās. Oļegs, protams, bija ļoti apmierināts. Viņš ir lielisks bērns.
  Lai gan dažreiz manā dvēselē iezagās šaubas: vai ir iespējams nogalināt Krievijas armijas virsniekus? Tas, visticamāk, ir nepareizi! Bet raganas uzdevums ir jāpabeidz. Viņa mainīja Krievijas vēsturi un deva viņai mūžīgu, nemirstīgu ķermeni, pat ja tas bija bērna ķermenis, bet ārkārtīgi spēcīgs un ātrs. Un par to jums vajadzētu maksāt un kalpot.
  Un kas zina, varbūt, ja uzvarēs Pugačovs, Krievijai būs tikai labums?
  Zēns un meitene aptuveni zināja, kur atrodas karaliskā karaspēka vienība, uz kuru bija jāierodas Mihelsonam.
  Čikai pie Ufas ir divpadsmit tūkstoši organizētu karavīru. Un viņš bija tuvu šīs pilsētas ieņemšanai, bet divas reizes viņam pietrūka veiksmes un disciplīnas.
  Protams, Mihelsonam ir vairākas reizes mazāk spēka, taču reālajā vēsturē viņš tomēr uzvarēja. Tātad... Šis ļoti talantīgais komandieris ir jāsagūst vai jānogalina.
  Un tad jau redzēsim. Bez Mihelsona karaspēks, iespējams, nepārvietosies uz Čiku. Un tur Oļegs Ribačenko nāca klajā ar plānu. Sakauj Goļicinu un dodies uz Ufu. Paņemiet šo pilsētu, nosūtiet papildspēkus uz Urāliem un Sibīriju un pats pārvācieties uz Kazaņu. Tad nemierniekiem būs priekšrocības.
  Un karalienes karaspēks tiks sists pa gabalu. Turklāt jebkurā revolūcijā ir šādas sekas: jo vairāk uzvaru, jo vairāk atbalstītāju un jo vājāka ienaidnieka pretestība.
  Tātad ar katru soli sacelšanās tikai stiprināsies. Oļegs par to bija pārliecināts.
  Un Margarita, meitene, kas skrien ātrāk par sacīkšu zirgu, ir kopā ar viņu, un viņi kopā nocirtīs savus ienaidniekus.
  Jaunie karotāji ieņēma vietu slazdā. Bija paredzēts, ka Mihelsonam ar nelielu eskorta vienību jāierodas viņa pulkā. Šeit viņu jau gaidīja Terminatora bērni.
  Oļegs un Margarita, vicinādami zobenus, uzbruka eskortam. Viņi uzreiz nocirta vairākus huzārus. Pārējie mēģināja šaut, taču lodes nemirstīgos bērnus netrāpīja. Un viņi sagrāva savus ienaidniekus ar neprātīgu niknumu. Un Oļegs Ribačenko pat ar kāju pirkstiem meta asus diskus. Un Margarita to izmēģināja ar basām kājām, un tas izdevās.
  Zēns un meitene bez turpmākas runas nogalināja ienaidnieku. Mihelsons mēģināja auļot prom, bet Oļegs un Margarita viņu panāca. Viņi nogāza Mihelsonu un sasēja viņu.
  Oļegs pulkvežleitnantu nolika uz pleciem un aiznesa uz Čiku tiesāšanai.
  Nemirstīgie bērni izkaisīja un nogalināja piecdesmit huzārus, parādot, ka apmaiņā pret mūžīgo bērnību viņi saņēma ļoti foršas spējas.
  Oļegs, vilkdams Mihelsonu uz pleciem, atzīmēja:
  - Tomēr, cik stipra esmu kļuvusi!
  Margarita atzīmēja:
  - Jā, tas vēlreiz apliecina, ka izdarījām pareizo izvēli! Un par nemirstību ir vērts nodarboties!
  Oļegs tam piekrita:
  - Cīnīties ir daudz interesantāk nekā ēzeļu spēlēšana karjeros. Šajā ķermenī tas nav grūti, bet tas ir garlaicīgi!
  Margarita piekrita:
  - Rutīna nogalina!
  Čiķa nometnē divi baskāju bērni, pareizāk sakot pēc šī laika standartiem, kad mazāki cilvēki bija mazliet tīņi, lielas aizdomas neraisīja. Ja tu esi basām kājām sniegā, tas nozīmē, ka esi nabags un zemnieku karaļa pusē.
  Čika atalgoja Mihelsonu par ieslodzīto, dodot bērniem impērijas summu - piecpadsmit zelta rubļus.
  Pašam Mihelsonam piedāvāja: vai nu kalpo caram, vai pakar!
  Mihelsons deva priekšroku cilpai. Bet Oļegs ieteica ļaut šim komandierim padomāt. Galu galā viņiem vienmēr būs laiks to pakārt. Un Mihelsons var būt ļoti noderīgs.
  Čika piekrita:
  - Laiks iet uz beigām!
  Oļegs arī ieteica:
  - Pagaidām mums jāiegūst cara pulks bez komandiera! Lai pasargātu sevi.
  Čika piekrita:
  - Sitiet, kamēr gludeklis karsts!
  Un nemiernieki uzbruka karaliskajam karaspēkam. Viņi uzbruka naktī, Oļegs un Margarita uzmanīgi noņēma sargus.
  Cīņa bija salīdzinoši īslaicīga. Oļegs, izmetot no salauztas izkapts paštaisītu disku, nogalināja pulkvedi, kurš pildīja komandiera pienākumus, un bez viņa morāle krita. Turklāt nemiernieku bija pārāk daudz, un tas radīja spiedienu uz karavīru un daudzu virsnieku psihi.
  Un kas zina, varbūt šis ir īstais cars Pēteris Trešais. Un viņam ir augstāka leģitimitāte nekā Katrīnai II.
  Lielākā daļa pulka tika sagūstīta. Tika sagūstīti lielgabali un šautenes.
  Pilnīga uzvara armijai, kas nav gatava atvairīt uzbrukumu.
  Un, protams, Čikas triumfs.
  Bet, protams, bērni skrien atpakaļ pie Pugačovas. Viņam būs jācīnās pret septiņiem tūkstošiem karaspēka, ieskaitot divus tūkstošus kņaza Goļicina jātnieku. Pugačovs, protams, ir daudzskaitlīgāks, bet viņa armija ir raiba. Ir daudz bijušo karavīru, kuri ir neuzticami, slikti bruņoti un apmācīti zemnieki, tatāri un baškīri un kalmiki.
  Spēcīgākais kodols ir Yaik kazaki. Bet šie kazaki nav tie visvairāk. Ir arī Iļeckas kazaki, Orenburga un citi.
  Viņi jau skrien uz Tatiščevas cietoksni, kur sapulcējusies ievērojama zemnieku karaļa armija.
  Pats Emeljans Pugačovs jāj pa pozīcijām baltā zirgā. Oļegs Rybačenko uzmanīgi skatās uz šo vadītāju. Emeljanam Pugačovam ir valdnieka izskats. Viņa augums ir aptuveni vidējs, bet zirga mugurā viņš šķiet garāks, pateicoties īsajām kājām un platajiem pleciem. Fiziski nemiernieku vadonis ir spēcīgs. Varēja redzēt, kā viņš grieza, un sitiena spēku kaujā.
  Kopumā viņš ir diezgan piemērots priekšnieka lomai. Un par karaļa lomu? Iespējams, ka arī tā.
  Pugačova armija ir liela. Viņš ieradās no Iļeckas aizsardzības, joprojām notiesātais Khlopusha, pulcējot vēl piecpadsmit simtus cilvēku. Tagad Emeljanai ir vairāk nekā divdesmit tūkstoši cīnītāju. Viņiem ir grūti iekļauties pat cietoksnī. Saskaitiet trīs reizes vairāk karaspēka nekā Goļicins, un turpina ierasties vairāk.
  Un Pugačovam ir divreiz vairāk ieroču. Ir diezgan daudz šaujampulvera un lielgabalu ložu rezerves.
  Var cīnīties... Bet armija ir raiba. Ir gan vīri ar šķēpiem, gan baškīri, un tatāri, un kalmiki, un kirgīzi un kazahi. Un arī daudzi bijušie karavīri no dažādiem garnizoniem, kuri nav gluži uzticami. Ir arī Urālu strādnieki un Sibīrijas strēlnieki. Kazaki ir vissvarīgākais armijas kodols.
  Liela armija, bet pārāk raiba. Daži karavīri un virsnieki tika sagūstīti pavisam nesen Orenburgā.
  Dažas detaļas ir no vīriešu ekipējuma, ko var izmantot tikai cīņā ar roku. Un aziātu bars, ne pārāk disciplinēti un bieži vien neprot krievu valodu.
  Tātad, Emeljans Pugačovs, kuram formāli ir daudz vairāk karaspēka un pat ieroču, kaujas spēka kvalitātē ir zemāks par ienaidnieku. Tātad kaujas iznākums nemaz nav tik skaidrs, kā šķiet, balstoties uz tīri formālu spēku samēru.
  Oļegs Rybačenko to saprot. Iespējams, tas ir skaidrs arī Pugačovam. Čika uzvarēja, jo pārsteidza ienaidnieku. Un patiesajā stāstā uzvarēja Mihelsons, kurš spēja uzbrukt lielākajai Čikas armijai apsteidzot līkni.
  Ko man tagad darīt? Cietoksnis bija labi nostiprināts un apliets ar ūdeni, padarot nogāzes apledojušas un slidenas. Bet jūs nevarat ilgi palikt aizsardzībā.
  Oļegs ieteica Emeljanai:
  - Pats uzbruksim ienaidniekiem, cara tēv!
  Emeljana loģiski atzīmēja:
  - Vai viņi mūs neapsegs ar ieročiem?
  Oļegs ieteica:
  - Es izlūkošu ienaidnieku ar Margaritu, un mēs sitīsim tieši tur, kur viņš to vismazāk gaida!
  Zemnieku karalis apstiprināja:
  - Tā ir laba ideja!
  Un Oļegs ar Margaritu paķēra mugursomu ar granātām, un katrs asu zobenu pāris metās pretī ienaidniekam.
  Bērni skrēja gandrīz kaili, zēns šortos un meitene tunikā. Oļegs atcerējās Īana "Spartaku". Tur bija arī puika Gita. Un sieviete saplēstā tunikā, dejotāja, apdegusi saulē. Zēns bija ļoti spītīgs. Droši vien nav iedzimts vergs. Varbūt viņš tika notverts . Tad viņi viņu aizveda uz Itāliju, izģērba un izlika izsolē. Gita gan kļūdās, jo viņš bija bronzēts no iedeguma, tad visticamāk uz izsoli viņu veda neizģērbtu. Un viņš staigāja tik kails, basām kājām pa Itālijas akmeņainajiem ceļiem. Viņa kailās zoles dega, ikru sāpes. Bet zēns nenolaida galvu.
  Un pircējs sāka just zēnu, viņa dabiski attīstītos muskuļus, acīmredzot traku pēc gludās ādas. Un tad viņš iebāza netīros pirkstus mutē. Un Gita neizturēja un iekoda viņam.
  Tad izcēlās kautiņš. Jā, Gita, tas bija zēns, kuru pats Oļegs bērnībā sajauca ar Spartaku. Bet nē, tomēr mazsvarīgs tēls.
  Interesanti, kā būtu, ja romieši būtu nolēmuši Gitu spīdzināt? Galu galā sagūstītie vergi tiek pratināti spīdzinot?
  Un uzkarsušais gludeklis pieskartos verga zēna kailai papēdei. Gita auroja un atkārtoja to pašu:
  - Vergi bēg un nevēlas cīnīties!
  Viņi sadedzināja viņa otro papēdi simetrijas dēļ un atbrīvoja viņu. Zēns ir spiests uzkāpt uz kāju pirkstiem, un tas viņam ļoti sāp. Taču Gitai haosa laikā tomēr izdevās aizbēgt.
  Varbūt zēns iepriekš bija strādājis karjeros. Viņš nesa smagus akmeņus, stipri svīdis, smagi elpojis. Pārrauga pātaga viņu sita. Tas ir ļoti grūti pirmajās darba dienās, kad jums nepatīk gaisma. Un tad pierod. Grūtais kļūst pazīstams, un pazīstamais kļūst viegls. Bet joprojām daudzi vergi mirst. Un Gita pārvērtās par mazu vilkačuku.
  Oļegs domāja, ka, iespējams, zēns grāmatā "Spartaks" tika notverts pēc nemiernieku sakāves. Un, tā kā viņš vēl bija bērns, viņš tika nosūtīts pieķēdēts uz raktuvēm. Lai viņš tur lēnām nomirtu. Vai arī viņi tika spīdzināti, sadedzinot zēna muskuļoto ķermeni ar karstu stieni. Tad viņi uzlēja sāli uz apdegumiem un salauza kāju pirkstus jaunajam vergam basajām kājām. Viņi savija savas locītavas. Visi domāja, kur Spartaks paslēpis zeltu. Gita klusē, zobus sakoždama. Viņš tiek pacelts un nolaists, strauji pavelkot virvi.
  Un vēnas krakšķ no mežonīgām sāpēm. Un zēns zaudē samaņu. Viņi aplej viņu ar ledus ūdeni un atdzīvina. Un ārsts jūt pulsu, lai noteiktu, vai ir iespējams turpināt spīdzināšanu, vai ir jādod nomocītajam atpūta, lai pēc tam atkal mocītu jauno ķermeni.
  Gita tiek nežēlīgi un ilgi spīdzināta. Brūcēs uzber piparus, sit ar karstu stiepli, ar adatām sadur nervu galus, un zem zēna basām kājām deg uguns. Un bende velk siltumu zem plaukta. Un spēcīga deguma smaka, un viņi izrauj katru vēnu.
  Un tad uzkarsušais gludeklis pieskaras zēna kailajām krūtīm, un viņš zaudē samaņu no mežonīgām sāpēm. Viņu atkal aplej ar ūdeni un ienes iekšā. Bende ar knaiblēm izspiež sēkliniekus, zēns tiek izmainīts no mežonīgajām ciešanām un atkal iet bojā.
  Gita tiek spīdzināta... Kāds ziņoja, ka šis ir Spartaka mīļākais, un zināja, kur viņš dārgumu apglabājis. Un romieši spīdzina... Zēnam nebija nevienas neskartas ādas vietas, kas nebūtu apdegusi vai svītraina. Bet viņš klusē. Un romieši ir pārsteigti par viņa neatlaidību.
  Krāsa sieva ir klāt spīdzināšanas laikā. Viņa ar nepacietību vēro, kā tiek spīdzināts izskatīgais un gaišmatainais zēns. Tas ir aizraujoši. Un tā viņa lika pēc kārtējās spīdzināšanas atvest Gitu pie viņas un nolikt gultā. Viņa ļoti vēlas to darīt pati.
  Joprojām diezgan jauna un spēcīga sieviete brauca uz jaunā verga vīrišķo pilnību. Gita pirmo reizi kļuva par vīrieti. Tad viņam nācās ar mēli laizīt viņas incīti. Kas ir nedaudz pretīgi, bet arī neparasti.
  Un tā Krasa sieva lika pārtraukt spīdzināšanu, un zēns, kurš sacelšanās laikā jau bija nedaudz pieaudzis, sāka labāk barot. Un viņa mīlējās ar viņu.
  Brūces un apdegumi Gitai sadzija kā sunim. Un, kļuvis stiprāks, zēns apprecējās ar iekārīgo Krasa sievu un aizbēga no viņas īpašuma. Pēc tam viņš paslēpās kalnos un izveidoja tur savu aizbēgušo vergu bandu. Galu galā viss beidzās labi. Krass nomira kara laikā. Un Gita pieķērās Jūlijam Cēzaram, izveidoja labu karjeru, apprecējās un dzemdēja daudz bērnu. Un Spartaka liktenis nav zināms. Līķis netika atrasts. Un vai viņš nomira vai tika izglābts, vergi nezināja.
  Bet viņi ticēja, ka viņu Pestītājs, protams, ir dzīvs.
  Oļegs Ribačenko un Margarita Koršunova: kuri kādreiz bija pieauguši un tagad ir mūžīgi, nemirstīgi bērni, tuvojās Goļicina nometnei. Šeit ir trīs ģenerāļi. Un karaspēks tika izvests no Krievijas-Zviedrijas robežas.
  Kamēr cariskā Krievija karo ar Turciju, nemiernieki ir mierīgāki. Ja Goļicins tiks uzvarēts, pugačovieši varēs beidzot pārņemt iniciatīvu. Un pat ieņemt Samaru.
  Oļegs un Margarita apstaigāja sargsargus... Snieg snieg, un tu neredzi pārāk labi.
  Zēns domāja, ka varbūt viņi varētu piebeigt trīs ģenerāļus un pulkvedi Bibikovu, nogriežot cara armijai galvu. Bet to ir grūti izdarīt.
  Zēns un meitene uzmanīgi soļo sniegā. Viņi cenšas neatstāt pēdas. Viņi joprojām ir bērni. Uzmanīgi pieejiet pie karavānām. Pistole kaut kur atradās atsevišķi. Armija ir gājienā. Spēcīgu salnu vairs nav - ir marts. Bet apkārt joprojām ir sniegs. Jauno karotāju basās kājas aukstumu gandrīz nejūt, it īpaši kustoties. Viņi ātri pierod pie aukstuma.
  Tomēr daudzi bērni, pat bez lielvarām, sniegā skrien basām kājām, īpaši šajos skarbajos laikos.
  Oļegs domāja, ka viņš ilgu laiku nav skatījies televizoru un spēlējis pie datora. Un bez spēlēm tas ir kaut kā stulbi.
  Puiši tuvojās konvojam, un Margarita ieteica:
  - Ja mēs aizdedzinātu šaujampulvera noliktavas?
  Oļegs sarauca pieri un jautāja:
  - Vai, jūsuprāt, tā ir laba ideja?
  Meitene loģiski piezīmēja:
  - Bez šaujampulvera armija nav armija!
  Oļegs piekrītoši pamāja ar galvu:
  - Pamēģināsim!
  Un puika šortos metās uz ratiem. Viņi kopā ar meiteni ar zobena sitieniem nogalināja trīs sargus un, izmantojot kramu un pievienojot sienu, ar šaujampulveri aizdedzināja konvoju.
  Tas sāka spīdēt un debesīs sāka celties melns mākonis. Šaujampulveris sāka sprāgt...
  Nometnē paslēpās zēns un meitene. Sāka panika. Goļicins arī izlēca ar diviem ģenerāļiem. Šis princis sirdi plosoši kliedza un rādīja ar pirkstiem.
  Oļegs iemeta disku ar kailiem pirkstiem, un tas svilpoja un iedūrās Goļicina kaklā. Princis, izpletis rokas, nokrita. Ģenerālis Mansurovs piesteidzās pie viņa. Bet, izmantojot savus kailos kāju pirkstus, Margarita izmantoja ieroci. Un otrs komandieris sabruka.
  Trešais bija Fērmens, kurš cīnījās ar nemierniekiem kopā ar ģenerāli Karu. Kopā ar viņiem pulkvedis Bibikovs, priekšnieka ģenerāļa Bibikova radinieks. Viņus var redzēt pēc plecu siksnām ar nemirstīgu bērnu asu redzi, neskatoties uz sniegputeni.
  Oļegs un Margarita atkal meta ripas ar plikiem kāju pirkstiem - viņu nemirstīgajiem ķermeņiem piemita tāda spēja kā komiksu varoņiem.
  Un abi priekšnieki tika nogalināti, viņiem galvas tika izpūstas.
  Pēc tam terminators zēns un mežsarga meitene sāka mest virsniekus ar diskiem. Par laimi pēc komandieru nāves sākās panika, visiem šķita, ka nometnei uzbrukuši pugačovieši.
  Tomēr arī divi bērni ir kolosāls spēks. Un viņi nogalina virsniekus, metot asi uzasinātus diskus. Un viņiem pārtrūkst rīkles, plīst artērijas un vēnas.
  Bērnus ir grūti atpazīt sniegputenī, un viņi lieliski maskējas sniega kupenās.
  Bet cara karaspēkam klājas grūti. Oļegs Ribačenko, metot ripas, saka:
  - Slava lielajai Krievijai!
  Un atkal aizlido puiša kailajiem pirkstiem izmestais disks.
  Margarita dara to pašu, ar kailiem pirkstiem met uzasinātu ierīci un agresīvi gaudo:
  - Par Emeljanu Pugačovu!
  Un šie bērni strādā ļoti aktīvi un efektīvi. Viņi arī griež ar zobeniem. Un tiek izvēlēti virsnieki.
  Oļegs Rybačenko dzied:
  - Baltie vilki bara!
  Margarita, ar plikiem kāju pirkstiem metot ripas pretiniekiem, dzied:
  - Tikai tad sacīkstes izdzīvos!
  Zēns, turpinot likvidēt, nopļauj ienaidnieku:
  - Vājos mirst, viņus nogalina!
  Meitene, metot diskus un nogalinot virsniekus, šņāc:
  - Svēto asiņu attīrīšana!
  Jaunie karotāji rīkojas ļoti daudzveidīgi, metot ienaidniekiem granātas.
  Šajā brīdī nemiernieku kavalērija veic reidus nometnē. Izrādās, Emeljans Pugačovs nolēma uzbrukt pirmais un pārcēla savus daudzos jātniekus pēc bērniem.
  Un sitiens izrādījās pēkšņs un tieši īstajā laikā. Stepes iedzīvotāji apbēra karavīrus ar bultām, kazaki tos cirta ar zobeniem, bet jātnieki tās uzlika uz šķēpiem.
  Cara armijas griba tika iedragāta, un komandieri tika nogalināti. Šeit Emeljans Pugačovs personīgi ar zobenu nogriež pēdējo pulkvedi un kliedz:
  - Mani bērni, vai jūs atzīstat likumīgo suverēnu?
  Simtiem karavīru un pat daudzi virsnieki nokrīt ceļos un kliedz:
  - Atzīsim! Atzīsimies!
  Izturības kritumi. Kājnieki gandrīz pilnībā padodas, izņemot dažus virsniekus. Kavalērija pretojas nedaudz ilgāk. Tajā ir daudz muižnieku. Bet kavalēristi no parastajiem cilvēkiem arī met nost savus ieročus.
  Oļegs un Margarita griež jātniekus ar zobeniem, ar kailiem pirkstiem met asus ripas un čīkst:
  - Lieliski cilvēki vienmēr,
  Lieliski cilvēki - Pētera godībā!
  Gan puika, gan meitene aktīvāk nodarbojas ar kapāšanu un mešanu. Artilērija jau ir sagūstīta. Un viņi trāpīja braucējiem ar buckshot. Apkārt viņu guļ desmitiem. Notiek totāla pēršana.
  Oļegs smaidot dziedāja:
  - Lielais cars Pēteris Pirmais, vienmēr esi mums piemērs!
  Un viņš arī to ņems un nocirtīs ar diviem zobeniem, tūlīt nogriežot galvas pieciem.
  Margarita, nogriezusi pretiniekus, čivināja:
  - Manas balsis, un es esmu skaista!
  Un tāpat viņš to paņems un nogriezīs.
  Zēns un meitene ir vienkārši iznīcības iemiesojums. Un tās darbojas kā elektriskās izkaptis.
  Krīt vēl viens virsnieks... Atskan Emeljana Pugačova skaļā balss:
  "Kas man kalpo, tas saņems algu, bet pārējie ies bojā."
  Vīri ar bizēm jau ieradušies. Un viņi labi cīnās pret kavalēriju. Un zirgu straumes retāk...
  Arī dzīvi palikušie jātnieki padodas. Cīņa atkal uzvarēta... Pugačovs triumfē!
  Ieslodzītie jau tiek vadīti un zvērināti. Karavīri, kā likums, paklanās krāpniekam. Virsnieki ir dažādi. Kurš izvēlas cilpu un kurš zvēr uzticību jaunajam karalim. Turklāt, kas zina, varbūt īsts monarhs.
  Emeljans Pugačovs izskatās ļoti pavēlošs. Skaidrs, ka tas ir puisis, kurš pieradis komandēt. Un burtiski visi paklanās viņa priekšā.
  Uzjautrinot tos, kuri atteicās dot zvērestu, Emeljans veica revīziju.
  Tika sagūstīti septiņdesmit pieci ieroči, kas tajā laikā bija daudz. Un Goļicina karaspēks pulcējās tik daudz cietokšņos. Arī lielgabala lodes un lādiņš atrodas vietā, taču lielākā daļa šaujampulvera tika sadedzināta. Bet tas nav svarīgi.
  Ieslodzīto ir vairāk nekā piecarpus tūkstoši. Armija ir augusi.
  Zemnieku karalis Oļegam par viņa varoņdarbiem piešķīra pulkveža pakāpi, bet Margaritai - pulkveža pakāpi.
  Un viņš arī iedeva trīssimt rubļu.
  Jā, zēns turpināja savu labo karjeru. Jūs joprojām varat pacelties līdz feldmaršala pakāpei.
  Un Emeljana vispirms sarīkoja mielastu...
  Un svētkos viņi apsprieda jautājumu, ko darīt tālāk. Vispār bija nepieciešams stiprināt mūsu aizmuguri. Noteikti paņemiet Ufu un pirms tam Verhoyaitskaya cietoksni, kas joprojām izturēja. Sūtiet arī papildspēkus Kunguram un Beloborodovai. Un aizņem visas Urālu rūpnīcas. Iegādājies artilēriju un krājumus, kā arī ieročus.
  Kopumā atamani tam piekrita. Un pēc Ufas uzņemšanas dodieties uz Kazaņu.
  Cits jautājums, ko darīt ar Jaikas pilsētu? Pārņemt to ar vētru vai pagaidām atstāt blokādei?
  Emeljans Pugačovs vēlējās nedaudz pavadīt laiku kopā ar savu jauno sievu Ustiņu, un, ņemot daļu kavalērijas, viņi devās uz pilsētu. Un Atamans Ovčiņņikovs uz laiku palika komandieris. Viņam bija jādodas uz Vernekhneyaitsky cietoksni, tajā pašā laikā pulcējot stepju iedzīvotāju spēkus. Uz Urāliem tika nosūtīti pastiprinājumi. Bija pat plānots ieņemt Toboļsku. Tika savākti ievērojami spēki.
  Kazaku karalis un viņa kavalērija devās uz Jaicku. Lai ko arī teiktu, šī pilsēta ir simboliska. Bet visvairāk Emeljans gribēja sevi padarīt par troņmantinieku. Galu galā karš ir karš. Un, ja nogalinās, tad vismaz būs, kas turpina ģimenes līniju.
  Oļegs un Margarita kopā ar galveno armiju, kas virzās uz Verkhneaitskas cietoksni.
  Puisis un meitene skrien un ir ļoti jautri...
  Viņi pat pa ceļam taisa gudrības.
  Viņi apmainās ar aforismiem;
  Oļegs saka, pielecot, un Margarita atbild:
  Karalis ir stiprs nevis ar savu kroni, bet ar panākumu kronēšanu!
  Cilvēks nav vilks, bet viņam baru vajag vēl vairāk!
  Dzer, bet nepiedzeries, un, ja piedzeries, tad nepieķer!
  Tirāna runa ir medaina, kā Velcro mušām!
  Kas krīt uz mīļiem vārdiem, tas ir gudrs kā muša!
  Tirāns ir rūgts darbos, bet mīļš runā!
  Kas nevēlas mieru, tas svētkus neredzēs!
  Cilvēks ir lielisks tikai tad, ja viņš sevi nemaina pret mazumiņu!
  Esiet pacietīgs, bet neesiet pacietīgs!
  Ja gribi dabūt trumpjus, neesi džeks!
  Viens sitiens ir labāks par tūkstoš lāstiem, un viens sitiens ir labāks par simts sitieniem!
  Karalis, kurš izģērb savus pavalstniekus, vienmēr ir kails!
  Viņi parasti uzvelk kurpes, lai izģērbtos!
  Ar zagšanu tu piepildi savas kabatas, bet iztukšo dvēseli!
  Tirāns mīl varu, bet ienīst to, pār kuru valda!
  Bende reizēm ir vajadzīga profesija, bet cilvēks ar galvu ir nemīlēts!
  Tirānu var nogalināt, bet nevar nobalsināt!
  Cilvēkam patīk sarkanais vārds, bet dažreiz viņam atplūst asinis!
  Tas, kurš ieskatās pagātnē, vienmēr kavē!
  Nākotne ir miglā tīta, bet nav tālu!
  Nespļauj pagātnē, viņi spļaus nākotnē!
  Tirāns patiesībā ir vampīrs, un viņa runa ir raiti!
  Ja ļaunprātīgi izmantosi saldos sapņus, tad dzīve nebūs medus!
  Saldie sapņi ved uz rūgtu pamošanos!
  Pārāk bieži izlejot no mutes medu, tu piesaisti lāčus!
  Tirāns mīl asinis un sarkanas runas, bet vienmēr tiecas pēc balināšanas!
  Cilvēki baidās no pārmaiņām, bet viņi nekad nav apmierināti ar status quo!
  Ja vēlies kļūt par Dievu, neizvēlies primātu par savu mentoru!
  Aitām vajag gudru ganu, nevis stulbu aunu!
  Svēta vieta nekad nav tukša, bet svētums var būt tukšs!
  Cilvēks tāpat kā Dievs ir radītājs un kā velns rada sev problēmas!
  Tirānam kā lapsenei ir dzelonis, bet pats sev pat spārnus nevar dot!
  Politiķis ir lapsa, neesiet vēlētāji kā vārnas, kas zaudē dienišķo maizi!
  Pat ja cilvēka pierē ir septiņi laidumi, spītība viņu pārvērtīs par mērkaķi!
  Dievam ir viss, cilvēkam nav mēra izjūtas!
  Ir viegli lūgt, grūti ubagot!
  Ir labi, ja ir iztēle - būt sapņotājam ir slikti!
  Ņemot vērā Dieva spēku, nepazemojieties primāta ambīcijās!
  Pērtiķis atdarina, cilvēks radoši adoptē!
  Nākotne nav par augstiem kalniem, bet par lielām lietām!
  Sirdī jaunība ir mūžīga, bet vecumdienas ir garlaicīgas!
  Negrieziet asti kā lapsai, labāk turiet krūtis kā riteni!
  Vīrieši karā nobriest, bet bez iemesla nogalināt nevar!
  Karš mazinās veselību, bet palielinās inteliģenci!
  Zelta monētām piemīt nodevības dzeltenums!
  Bendei arī ir sirds, bet ar cirvja asināmā cietību!
  Cīnies, nemirsti, tu vari pagaidīt gadsimtu!
  Dievs ir katrā sirdī, bet ne katrā galvā!
  Lielas ambīcijas mazina laimi!
  Kas par daudz grib, tam ir burbuļa spēks!
  Impērija ir kā māja, celtniecība prasa mīlestību un aprēķinus, citādi jumts asiņos!
  Ar labām lietām nekad nepietiek, bet tomēr nav vērts pārēsties!
  Ir izdevīgi būt bagātam, tikai nepatīkami, kad visi tevi slauc!
  Ja vēlies būt stiprs, nevājini savu prātu!
  No kontrakcijas muskuļi kļūst stiprāki, un birokrātiskais aparāts kļūst efektīvāks!
  Politiķiem patīk strādāt ar mēli, īpaši pie galda!
  Nav lielāka meļa par politiķi, kurš ir fanātiski pārliecināts par savu taisnību!
  Dievs vīrieti radīja sievieti, bet sātans pievienoja vīramāti!
  Zaglim jāsēž cietumā, bet lielākais zaglis tiek pie troņa!
  Kas nozaga santīmu bija noziedznieks, kurš nozaga miljardu, liels finansists!
  Ar bezjūtīgu dvēseli nevar pabarot izsalkušos ar svaigu maizi!
  Jo vairāk zagsi, jo mazāks sods, bet ne nākamajā pasaulē!
  Neļaut tai iet pašam no sevis nenozīmē paturēt to žņaugtajā tvērienā!
  Banka var atbalstīt, bet tas ir kā pakārta cilpa!
  Tos, kam nav atbalsta, piespiež pie sienas!
  Precizitāte ir karaļu pieklājība, bet karaliskie jesteri ir īpaši precīzi!
  Politiķis bieži ir jokdaris, bet reti kurš saka patiesību!
  Jesteris mīl izrunāt patiesību, taču bieži vien riskē tikt sadurts līdz nāvei!
  Ikviens, kurš mīl degvīnu, ienīst savu veselību un saprātu!
  Šņabis ir dzidrs, bet miglo smadzenes!
  Piedzērusies jūra ir līdz ceļiem, bet viņš pats vienmēr ir uz ceļiem!
  Izvēlies prātīgi, nepiedzeroties no saldā vīna no politiķu lūpām!
  Balsojot par uzvarētāju vēlēšanās, jūs vienmēr būsiet vīlušies; balsojot par zaudētāju, jūs vienmēr būsiet kaitinoši!
  Kurš netiks izvēlēts, vienmēr būs kļūdas un vilšanās sajūta!
  Balsot par vienu un to pašu politiķi ir kā vijolniekam, kas strinkšķina uz vienas stīgas!
  Politiķi tronī ir jāmaina, tas nav fakts, ka jaunais ēdiens ir labāks, bet jebkurā gadījumā tas ir svaigs!
  Balso par jaunajiem, tu pats kļūsi jaunāks ja ne miesā, tad jaunā veidā!
  Kurš ilgi sēž tronī, tas saviem pavalstniekiem kļūst par hemoroīdu!
  Lai arī cik dzeloņveida durkļi būtu, uz tiem tirānam izdodas nosēdēt visilgāk!
  Gudrs tirāns savus ienaidniekus neieslodzīs vairāk nekā draugus!
  Tas, kurš sveic tirānu, maršēs mūžīgi!
  Demokrātija ir laba gudram, vidēja stulbam, bet tirānija ir laba tikai tirānam!
  Bērni sacerēja dažus aforismus. Tad uzbruka neliela huzāru grupa. Daži tika sasmalcināti un pēc tam sagūstīti.
  Verkhneyaitskaya cietoksnis. Ļoti spēcīga citadele, un, neskatoties uz to, ka to ieskauj nemiernieki, tā nekad netika ieņemta.
  Bērni pieskrien viņai klāt, pa ceļam izdomājot vēl dažus aforismus.
  Tirāns vienmēr ir vājš komandējumā: vilks mīl aitas un trīc lauvu priekšā!
  Priesteris melo patiesības dēļ, politiķis peļņas dēļ un dzērājs glāzes dēļ!
  Veiksme ne vienmēr nāk caur taisnīgumu un centību, bet vienmēr aiziet nolaidības un slinkuma dēļ!
  Ir labi, ja viņam ir ziloņa spēks, sliktāk ir tā veiklība, vēl sliktāk ir tā gudrība, un ļoti slikta ir aptaukošanās!
  Viss pasaulē ir relatīvs, izņemot to, ka cilvēks ir pasaules naba!
  Vēlmi sasniegt Dieva spēku nevajag apvienot ar gorillu morāli!
  Zinātnieki attīsta progresu, bet rosina slinkumu!
  Ja vēlies būt vesels, skrien, ja nevēlies ciest, bēg prom!
  Cilvēka spēks ir prātā, bet vājums - mēlē!
  Politiķis ir kā auglis, jo spožāks, jo indīgāks!
  Politiķis ir līdzīgs boa konstriktoram, tikai viņš atver muti un norij daudz biežāk!
  Tirānam ir daudz viltības, bet maz pieklājības!
  Ja tu gribi kļūt augstāks par Dievu, tu nokritīsi zemāk par booger!
  Neviens nav mūžīgs, pat dievi dzīvo tik ilgi, kamēr pastāv cilvēce!
  Politiķi grib valdīt mūžīgi, bet nevēlas saost pat pāris minūtes!
  Neticiet politiķiem un pārbaudiet durvju stiprumu!
  Tomēr ne viss, kas mirdz, ir zelts, bet visu, kas mirdz, var ietīt zelta straumē kabatā!
  Un laukā ir tikai viens karotājs, kad viņam ir daudz drosmes!
  Stiprāko labāko izturība savalda ienaidnieka bezspēcīgā niknuma satraukumu!
  Dzīvē var visu sabojāt, vienkārši nevar dzīvot kā krupju ķeburs!
  Viltība ir uzvaras māte, ja tā nes sev līdzi arī laimīgā gadījuma kungu!
  Karš ir mūžīga jaunava - viņa nevar iztikt bez asinīm!
  Karš ar netikles alkatīgo tvērienu - nekad nedod uzvaru par velti!
  Katrs cilvēks ir kā smilšu grauds tuksnesī, taču atšķirībā no visplašākā tuksneša, kuram ir malas, šim smilšu graudam nav robežu sevis pilnveidošanai!
  Kad dievi smejas, mirstīgie raud, kad dievu smiekli kļūst pērkonīgi, vāju cilvēku gals ir smagas!
  Vismodernākā tehnoloģija ir bezspēcīga ar savu primitīvo izmantošanu un izsmalcināto bezdarbību!
  Kas var noraut zvaigžņoto paklāju no eņģēm? Cilvēka stulbuma asteroīds!
  Bez represiju pātagas nav iespējams lēciens uz sasniegumiem, kas nes atbrīvošanu visai cilvēcei!
  Jo stāvāks ir smadzeņu "pagrieziens", jo vairāk force majeure tās sagroza!
  Nabags ir nevis tas, kurš miesā ir basām kājām, bet gan tas, kurš garā nav priekšnieks!
  Nepatika pret seksu rada neveselīgu morāli!
  Humors ir tikpat piemērots bērēs kā balles kleita tranšejā!
  Tie, kas spēlē stulbu, nesasniegs panākumus; tie, kas lauž ilūzijas, sasniedz patiesību! Uzvarētājam vienmēr ir taisnība, pat ja panākumi gūti ar nepareizām metodēm!
  Labākā dāvana no ienaidnieka ir tad, kad viņš dod varu idiotam!
  Kurš izturēs apkakli, tas nekad nekļūs par sieviešu mīlētu ērzeli!
  Brīvība ir divtik pievilcīga tiem, kas spējuši paverdzināt paši savu slinkuma un bezatbildības sajūtu!
  Kurš bieži nenovērtē ienaidnieka spēju cīnīties un reti saņems iespēju gūt vērtīgu uzvaru!
  Kam patīk nospļauties, tas ir sīkums likt viņam sevi sūdīt!
  Par Dievu var runāt daudz neauglīgu frāžu, bet no tā ar gugulin degunu nāks derīgi darbi, kas neizaugs, laistot verbisku upi!
  Uzvarētājus vērtē pēc sasniegumiem un trofejām...zaudētājus vienkārši vērtē! Uzvarētājam ir tiesnesis, zaudētājs ir krimināltiesnesis! Var apšaubīt uzvaras vērtību un nepieciešamību, bet sakāve vienmēr un neapšaubāmi nevienam neko nedod!
  Vienīgais sakāves ieguvums ir tas, ka tā iemāca mācīties un gūt panākumus no rūgto kļūdu izlietajām asarām!
  Ja vēlies maldināt ienaidnieku, esi noslēpums arī saviem draugiem!
  Ja ienaidnieka komandiera plāns ir kā atvērta grāmata, tad tā lapas neizbēgami tiks notraipītas ar jūsu biedru asinīm!
  Puisis un meitene joprojām turpināja jokot, apskatot spēcīgo cietoksni.
  Uzvarētāji spriež paši, apvienojot gan prokuroru, gan advokātu, bet spriedumu tomēr pieņem nevis viņi, bet gan vēsture!
  Jo vienkāršāks triks, jo grūtāk ienaidniekam ir atbrīvoties no tā izmantošanas sekām!
  Trieciena moments, tāpat kā nots melodijā, noskanēs nedaudz agrāk vai vēlāk, un tas būs nepatiess! Bet jūs pat nevarat dzirdēt vīlušās publikas svilpi no kapa!
  Kad zināsi, kas ir tavs ienaidnieks, tev nebūs jāpazīst tavi draugi, kas nonākuši grūtībās!
  Nezaudē iniciatīvu, tu pazaudēsi saldo uzvaras medu un iegūsi zaudējuma rūgtumu! Kad bokseris klibo, viņam ir jāsit vēl stiprāk, citādi viņa ekstremitātes padosies!
  Ienaidnieks burā, iznīcināšanas vējš ir viņa burā!
  Kurš, kaujā peldējis, noslīks peļķē un sadegs līdz nāvei!
  Netīrā maģija, tāpat kā ziepju putas, dzēš acīs, bet ne ienaidnieku!
  Nezāles aug labi, ja tās aug slikti, samazinoties dārznieku stulbajiem aizspriedumiem!
  Patīkamākais mācību process ir sekss! Un pats galvenais, neviens neatteiksies to pārņemt!
  Sekss ir vienīgais priekšmets, kurā visi cenšas likt lielākas likmes!
  Seksam un studijām kopīgs ir tas, ka C ir labāks par D!
  Bet tikai stabils skaitlis ir visapmierinošākais novērtējums!
  Kurš stāvēs, kad vajag uzbrukt, pat guļot kapā nespēs pretoties!
  Tas, kurš dzīvē vienmēr atrodas strupceļā, spļauj lamuvārdus!
  Viņš iet pirmais ar trumpjiem, viņš ir tikai apsmiekls cilvēkiem!
  Ikvienam, kurš vēlas paspēt laicīgi uz balvu sadali, dāsni jāizsūta dāvanas aproču veidā!
  Vakuums neplīsīs, saule nespīdēs!
  Lode nav muļķis, bet muļķis, kurš šauj, palaiž garām!
  Ikviens, kurš atsakās palīdzēt cilvēkiem, tērē laiku, ko Kungs atvēlējis grēku izpirkšanai un grēku nožēlai!
  Nāve nekad neaizmirst, pat ja tā reizēm ir aizmāršīga!
  Spēcīgs karotājs, pat viens, nes vairāk labuma nekā vājoļu bars, tāpat kā viens ass sirpis nogriež veselu vārpu lauku!
  Bet dažreiz, pat starp vājas armijas vārpām, sirpjbārs var sastapties ar nepatīkama izņēmuma bruģakmeni!
  Ja ir miers, tad dāsni svētki, ja ir karš, tad lai ir uzvarošs vīna kauss!
  Tas, kurš ir neveikls militārās lietās, ir neveikls līķis gultā!
  - Labs karotājs ir tikai tik labs spiegs, cik tas palīdz izšūt un uzvarēt! Labs spiegs ir tik karotājs, tas neliedz viņam nogalināt un izvairīties no zaudējumiem!
  Cīņas karstumā ir viegli sabrukt, kad treniņa laikā zaudē vēsu spēku!
  Jūs varat uzvarēt ar brutālu spēku, bet bez smalkas diplomātijas jūs nevarat saglabāt uzvaras augļus!
  Karā ir divas problēmas: atrast slēpto ienaidnieku un izvairīties no kārdinājuma iebāzt galvu smiltīs!
  Nesēdi ubags karaliskajos pajūgos, tev nebūs jāatbild par tūkstošiem!
  Nežēlība ir nepieciešama, lai būtu rezultāts - nesaudzējiet ienaidnieku, lai cik vājš viņš būtu!
  Labāk izdzīvot, pārāk daudz nemācoties, nekā mirt pēc tam, kad iemācījies kaut ko tādu, kas tev tik un tā nebūs vajadzīgs!
  Cilvēkam patīk visu salikt kaudzē, izņemot tās nepatikšanas, par kurām viņš ir gatavs aizmirst! Tomēr visbiežāk nepatikšanas sakrājas aizmāršīgajiem!
  Kad viņi saka, ka jums patīk, jums nav jāsteidzas, izlemiet nekavējoties, pretējā gadījumā jūsu kakls var aizrīties!
  Jums ir arī jāspēj zaudēt, bet īpaši svarīgi ir nespēt zaudēt!
  Uzbrukums ir kā pakavējš burā, tikai pastiprinot un laužot citu cilvēku mastus!
  Padošanās nevar nopirkt dzīvību, bet apkaunojoša eksistence jums tiks dota par velti!
  Kas ir cietsirdīgs pret cilvēkiem, tas pats kļūs par želeju, ko velni aprīs ellē!
  Precīzs snaipera pilots, visbiežāk garām nolaižoties pazemes platākajā lidlaukā!
  Uzbrukums vienmēr ir efektīvāks par aizsardzību, jo dūres seja ir slikts bloks!
  Tas, kurš nevilcinās ātri cīnīties, tiek pie panākumiem!
  Izklaide ir bezjēdzīgākā un izšķērdīgākā laikietilpīgākā nodarbe, bet, ja tai neatliek laika, samaksa par noderīgām izdarībām jau pārsniedz saprātīgas robežas!
  Pats bezjēdzīgākais dzīvē ir izklaide, bet bez izklaides dzīvei nav jēgas!
  Ganam ir jāsaprot aita, bet ne jādomā kā aitai!
  Valdniekam ir jābūt savējam savu pavalstnieku labā, bet svešam pūļa vājībām un māņticībām!
  Visi krīt - ceļas tikai garīgi pacilātie!
  Tie, kas neskaita čaulas, lido kaujā!
  Katrs šāviens ir svarīgs, laime tevi augstu vērtē!
  Bērnība, kā šaha spēles atvērums, veido spēli kopumā, taču atšķirībā no šaha ikviens vēlas atgriezties un nekad vairs neatstāt atvērumu!
  Aukstums nav briesmīgs, ja sirds deg un galvā valda ledains miers!
  Jūs varat izdzīvot, iesaldējot problēmas vai emocijas, bet jūs nevarat dzīvot, ja jūsu jūtas ir atdzisušas!
  Šakālis var sakaut tīģeri, ja tas ir šakālis kaujā, un tīģeris, izvēloties pretinieku!
  Zēns un meitene pabeidza aforismu spiešanu.
  Viņi tomēr saņēma no raganas pavēli kaut ko darīt un šoreiz uz laiku aizgāja.
  Cīņas laikā ar nacistiem Oļegs Ribačenko nokļuva paralēlajā pasaulē, kur krieviem ir visgrūtāk.
  Viņam blakus ir Margarita, arī meitene, kas gatava cīnīties ar nacistiem.
  Bērni kādu laiku pavada, gatavojoties kaujai. Viņi ir gan pionieri, gan pionieri.
  Kāda ir sajūta, ja ap kaklu ir sarkanas saites?
  Un būt basām kājām jau ir pazīstami un pat pieņemti... Jāgatavojas atvairīt fašistu un viņu līdzdalībnieku uzbrukumu.
  Tai skaitā amerikāņi. Kam jums jābūt gatavam? Ziniet, ka spēki ir nevienlīdzīgi un jums ir nepieciešama atjautība.
  Bērni gatavojas, rok lamatas, un steigā kaut ko izdomā.
  Oļegs un Margarita atrodas dabiskajā pasaulē, un viņi tiek uztverti kā savējie.
  Zēns nacistiem gatavo dažādus pārsteigumus. Ir jautri ar citiem bērniem.
  Kopā ar Margaritu viņi jūtas diezgan brīvi sieviešu un zēnu sabiedrībā.
  Oļegs pat asprātīgi atzīmēja:
  Varonībai nav vecuma, bet varoņdarbs dod dvēselei jaunību!
  Margarita piekrita:
  "Vardarbam nekad nepietiek ar gadiem, taču vienmēr ir daudz gadsimtu atmiņu!"
  Puisis palīdzēja, meitene gatavojas atvairīt aizsardzību. Mums jācīnās.
  Nacisti gatavojas uzbrukt. Tiesa, Margarita negaidīti pameta savu amatu. Tā kā viņa ir meitene, viņa tika nosūtīta aiz frontes līnijas kā sakaru virsniece.
  Meitenes joprojām rada mazāk aizdomu nekā zēni. Turklāt Margarita ir gaišmataina, un viņas seja rada lielāku pārliecību.
  
  Šeit pārsvarā ir karojošas meitenes. Pionieri sniedz viņiem palīdzīgu roku, kamēr laukos valda miers un puiši ar smailajām meitenēm paši lūdz palīdzēt saviem vecākajiem brāļiem. Viņi strādā pat pārāk dedzīgi, cenšoties vairāk, nerēķinot savu bērnu spēkus. Lūk, cik šausmīgi pietūka vēnu vēnas un cik krasi, kā vara stieple, vēnas izlīda uz viņu iedegušajām, sarūgtinātajām rokām un basām kājām, tik nežēlīgi, ka gribas raudāt, bērnu varoņu lauztajām kājām. Tajā pašā laikā viņi joprojām paspēj dziedāt;
  Mana dzimtene ir Staļingrada,
  Tajā ir dopa ziedi - rasas dimants!
  Es ticu, ka būs priecīga parāde,
  Pasaulē bez kara - debesu skaistums!
  
  Cilvēks kļūs par cilvēka brāli,
  Atnāks ikviena sapņu meitene...
  Ja tas ir grūti, tā ir jūsu vaina,
  Saldā upe būs pilna ar ūdeni!
  
  Fricis iebāza purnu un atklāja smīnu,
  Viņš ir fašistu rēcējs - es jūs visus nogalināšu!
  Bet atbildē viņu sagaidīja sitiens -
  Mēs protam sist bez īpašas izpušķošanas!
  
  Pionieris sniedza mums lielu sveicienu -
  Parādīja, ka viņš ir īsts tīģeris!
  Un tagad Kraut cīnītāji smagi sit,
  Bērnu spēļu laiks mums ir beidzies!
  
  Pats Kungs Kristus jokojot pavēlēja -
  Jūsu liktenis būs jūsu sapņu iemiesojums!
  Cilvēks sirdī ir tikai bērns,
  Bēdas viņa dvēselē ir kā rožu vainags!
  
  Lietus lāses ir jūras pērles,
  Tajos debesu zvaigžņu atspulgs!
  Nāve mums draud ar asu izkapti,
  Un nodevīgais vilks ir ar kauliem mežos!
  
  Bet zini pionieri - kaklasaite ir asinis,
  Tikai sarkanā krāsa ir svēta gadsimtiem ilgi!
  Svarogs to atnesīs - uzticieties mums, mīlestība,
  Debesu žēlastība - zini, ka tas ir lieliski!
  
  Mēs ejam basām kājām pa Berlīni,
  Pionieris vada tūkstošiem cīnītāju!
  Un ienaidnieks stāvēja - ēzelis zem jūga,
  Gaisma visam Visumam - mūsu biedri!
  Meitene Alena pievienoja īsu frāzi:
  Viņi satraucoši deg debesīs,
  Ļaunās Luftwaffe acis!
  It kā viņi teiktu -
  Pasaulē atkal ir vētra!
  Un pērkona negaiss tiešām tuvojas, pat sauli, kas nolaižas pie apvāršņa, aizsedz mākoņu un aso, acīs graujošu dūmu sajaukums.
  Ir dzirdama tālā tuvojošos tanku dārdoņa, un debesīs dūko lidmašīnas. Vispirms lidinās slavenie kadri, kam seko reaktīvie grifi Arado-8. Bīstami daudzfunkcionāli bumbvedēji. Vai arī ļoti manevrējamais Yu-287 ar uz priekšu virzītiem spārniem. Un jau dārd varenie aplenkuma ieroči. Kad tos trāpa sprādzienbīstami šāviņi, zemes gabali un izkususi kūdra tiek mesti augstu debesīs. Un vēl briesmīgākas ir jaudīgās nevadāmās raķetes, kas izšautas no Arado-Super, kas plēš tranšejas... Un tad parādās Focke-Wulf uzbrukuma lidmašīnas, kas spēj izlīdzināt jebkuru aizsardzību. Šeit sākas cīņa. Majors, izsmalcināts, neskatoties uz savu jaunību, Andrejs Matrosovs tur rokās trofeju binokli ar vēsu optiku, vērojot tuvojošos fašistu tērauda lavīnu. Nacistu ir daudz, un viņi ir neparasti spēcīgi. Pat kājnieki atrodas uz riteņiem un bruņumašīnām, izvairoties no kājnieku ieroču apšaudes. Viņi mēģina iedzīt strādīgos pionierus aizmugurē, bet viņi nevēlas doties prom un lūgt šautenes, lai cīnītos.
  Ieroču visiem nepietiek, lai gan vietējie brašie un kurtu bērni atnesa medību bises un pat sporta lokus. Zilacainais un gaišmatainais zēns Oļegs Ribačenko pat izgatavoja slingu, kas pildīts ar paštaisītām granātām ar oriģinālu pildījumu. Viņš ir spēcīgs izgudrotājs. Un pati strope nav vienkārša, bet gan no daudziem stumbriem - īsta "Katjuša", kas izgatavota no koka ar pionieru rokām. Inovatīvie puiši izgatavoja sprāgstvielas, izmantojot paštaisītu metodi, un pat izgatavoja pretgaisa aizsardzības ierīces. Ikviens vēlas drosmīgi cīnīties un uzvarēt. Bet jūs nevarēsit nomirt ar pēdējo domu par svēto un neaizstājamo dzimteni.
  Majors Andrejs Matrosovs dod pavēli:
  - Neatklāj uguni bez komandas!
  Patiešām, visam bataljonam viņiem ir tikai trīs pirmskara izlaidumi no "četrdesmit pieciem" (visi jaunākie ieroči steidzami tiek pārvesti uz Maskavas virzienu, šeit tikai to, ko viņiem izdevās izgriezt uz atlikumu). nozīmē, ka vienīgā iespēja ir ļaut Krautiem pietuvoties.
  Priekšā, kā nacistiem pieņemts, ir visvairāk aizsargātie transportlīdzekļi; tanki "Royal Tiger", "Lion" un pašpiedziņas lielgabals "Ferdinand"-2 ar 128 mm lielgabalu. Tipiska taktika kopš viduslaikiem ir izmantot spēcīgākos un teksturētākos bruņiniekus ķīļa galā. Un nevar teikt, ka vācieši bija slikti karotāji. Ir pat kaut kā vispārpieņemts uzskatīt vāciešus par dzimušiem karotājiem. Un nepārspējami iznīcināšanas tehniķi. Tie ir viņu prāta bērni - mašīnas, kurām sānos var iebraukt tikai ar vismaz 85 mm kalibru. Jaunajam fīreram Gēringam patika Ferdinand-128, un šīs mašīnas ražošana tika nodota ražošanā. Un ne tikai tanku iznīcinātāja modifikācijā, bet ar triecienšauteni. Tiesa, izrāvienu tanku ražošana vēl tikai sāk darboties. Viņiem vajadzētu dot ceļu vieglākiem transportlīdzekļiem un nedaudz no galvenā korpusa atpalikušajiem kājniekiem.
  Nacistu automašīnas un motocikli šad un tad palēninās, baidoties tikt priekšā...
  Bet baskāju pionieru zēns Oļegs Ribačenko pierāda, ka viņi šeit palika ne velti. Vispirms tika sasists strops, ko pēc izcila bērna zīmējumiem bija darinājuši pionieru biedri. Šajā gadījumā tas izrādījās diezgan tāls, kumulatīvie sprāgstvielu iepakojumi, tāpat kā slidas, sašķēla bruņas un ar saplacinātām ķiverēm un savītiem ložmetējiem izspieda nacistu salauztos ķermeņus. Un smagākiem transportlīdzekļiem ir vēl foršāki ieroči! Trūcīga prettanku mīna, kas pārklāta ar paštaisītu līmi, un virsū velēna, kas padara to neredzamu, ar stieples palīdzību tiek pārvietota starp celmiem tieši zem Karaliskā lauvas sliežu ceļa. Šis tanks pat izskatās ļoti biedējoši, tik liels 128 mm lielgabals, un abās torņa pusēs uzkrāsotas plēsonīgas, dusmīgas sejas. Acīmredzot vācieši rēķinās ar padomju karavīru iebiedēšanu.
  Kāpuru tērauda plāksnes ar slīpēšanas skaņu gulstas uz nāvējošās dāvanas. Sprādziens nešķiet pārāk spēcīgs, taču kāpurs tiek norauts, un Hitlera tanks sāk kūpēt kā skurstenis un ar tādam briesmonim negaidītu ātrumu griezties kā milzīgs tornis ar baļķa stumbru.
  Citi pionieru zēni izmanto līdzīgas ierīces, kā arī savas izcelsmes sprāgstvielas, kas metinātas pēc Oļega Ribačenko novatoriskās receptes. Tā kā vācu kājnieki ir gļēvi un tanki un pašpiedziņas lielgabali ir neaizsargāti, viņi par to tiks sodīti.
  Piemēram, smago Ferdinand-128 vislabāk ir pārklāt ar katapultu, jo nekas nevar iekļūt 200 mm bruņās. Un viņš paņems vājāku jumtu ar garantiju. Turklāt izcilais Ribačenko izdomāja, kā padarīt sprādzienu virzītu. Lai to izdarītu, ir pietiekami izmantot ierīci no parastās kvēlspuldzes. Tad vakuums iesūks sprādziena vilni, un visa enerģija nonāks vienā punktā. Šis jauninājums kopā ar īpašu sprāgstvielu, kas pagatavota ar garšaugu un kaltētu sēņu piejaukumu, ļauj pat nelielam sprāgstvielas iepakojumam radīt nopietnus postījumus. Un zēni un meitenes izmanto visparastākos lokus un katapultus ar tikai trim stīgām, lai šautu uz Vērmahta tērauda radībām. Tā "Karalisko tīģeri" sasita pēdas, un tas, ievainots plēsējs, histēriski krakšķēja tā dzinēju un gandrīz akli izmeta lādiņu.
  Slavenais "vilkacis" ar zemu siluetu un spēcīgām bruņām izskatās kā saplacināts bruņurupucis. Šis pašpiedziņas lielgabals diezgan nesen parādījās padomju un Vācijas frontē. Pateicoties labajām braukšanas īpašībām, haubices lielgabala caurlaidībai pieklājīgā attālumā un izturētībai kaujā, "Vilkacis" nekavējoties kļuva par pilsētas diskusiju.
  Bet tā kāpures joprojām ir parastas, lai arī platas... Tomēr vēl labāk būtu mašīnai dibenu uzspridzināt un ar rezerves daļām izspļaut iekšas.
  Tad jau tas ir bruņurupucis, kuru no kalna virsotnes izsvieda varens krievu ērglis. No kuras rāpjas ārā salauztās zarnas un noslepkavoto nacistu apkalpes locekļu zemes kauli.
  Ļubova Markovna dod priekšroku trāpīt "Karaliskajam tīģerim" ar zemstobra granātmetēju - mērķis ir kāpurs, un, lai tvertne zaudētu spēju kustēties, ir jāsalauž veltņa piedziņa. Blondīne komjauniete ar viegli ziliem matiem, savilkušās cirtas, grieza ieroci rokās un ņurdēja:
  - Pusdienās izcepsiet klaipu!
  Šeit ir vēl viens sabojāts Vilkacis, kā pirātu fregate ar salauztu stūri, jau slīd uz sāniem. Iedur bruņas un saduras ar "Karalisko tīģeri". Un abi tērauda zārki uz kāpurķēdēm sāk kvēlot, un dažus mirkļus vēlāk sprāgst detonējošās munīcijas dēļ. Pāris vieglo transportu sprādziena dēļ apgāžas, un ložmetēji noslāpst, aizmieg ar pašiem patronām un čaulām. Pēc tam šie līķi apgriežas.
  Skaisti izteicās Alesja Muravjova, kura tikko bija piespiedusi apgāzties uz priekšu izlēkušo "Panteru", veikli izgriežot arī slidotavu:
  - Spēks ir nevis guļošajos muskuļos, bet smadzenēs, kur nav čaukstošu peļu!
  Ļubova Markovna, pārlādējot granātmetēju un sverot to rokās, ir satraukta. Munīcija ir maza, un ienaidnieks ir spēcīgs, bet tomēr, nezaudējot optimismu, viņš saka:
  - Ozola galva un čuguna figūra liecina par kaujā nocirstu sapuvušu celmu!
  Un viņš piebilst:
  -Pat ar ozolkoka ķermeni, ar saīsinātu izpratni, tas ir tikai celms, zem kāda cita sēdekļa!
  Sasodīts ducis smago mašīnu jau ir apstājušās. Salauzti un bezpalīdzīgi tanki, kas kūp kā veci vulkāni, nemaz nav biedējoši. Pūķis ir zaudējis galvu, un tā bruņu āda tiks pārdota kā suvenīri.
  Bet pārējie seko viņiem, īpaši daudzie bruņotie karotāji. Pionieru varoņi ir sajūsmā, viņi neaizbēgs... Šeit pašpiedziņas lielgabals "Ferdinand"-128 uzņem ātrumu un... Tas ar lielu triecienu iekrīt maskētā bedrē. Stumbra stumbrs ir nolauzts, un tikai platie kāpuri augšpusē izstājas un bezpalīdzīgi kustas. Un veiklā "Pantera" pacēlās viņam pakaļ. Tā neglītais, pārmērīgi garais purns ir saliekts un iekšā ir kā bruņas caururbjošs čauls, kas sprāgst. Un tad pats tornis tika nojaukts... Kā neredzama sievietes kāja tā agresīvi sita pa bumbu. Viena no milzīgajām vācu tanku ekipāžām pārplīsa uz pusēm... Nolidoja SS raksturīgs zābaks ar divu sudraba zibens spērienu monogrammu. Viņš nokrita metru no Oļega Ribačenko. Pionieru zēns viņu pacēla un atzīmēja:
  - Samovāram noderēs, bet mums, rūdītiem jaunajiem ļeņiniešiem, kurpes nav jārauj. - Un ar rūkoņu, atdarinot pieaugušo, viņš piebilda. - Labāk saplēsim tankus!
  Lūk, vēl viens pārsteigums, un tvaika stumtais čuguna katls kvēlā augstprātībā nolauzās no parastas sliedes un eksplodēja, aizdedzinot vienlaikus veselus trīs transportlīdzekļus.
  Alesja Muravjova, kuras zeltaini mati neizbalē no putekļiem, kliedza:
  - Bet passaran (leģendārais kļuvis spāņu komunistu sauklis - viņi nepāries!)!
  Pionieres priecājas un, neskatoties uz situācijas traģiskumu, smejas. Vietām paštaisītas sprāgstvielas paslēptas izraktās bedrēs. Tas ir izgatavots vecmodīgā, amatnieciskā veidā. Protams, tas ir nedaudz vājāks par dinamītu, taču ar to pietiek, lai atspējotu šasiju. Un turklāt baskāju zēna ģēnijs Oļegs Rybačenko izdomāja veidu, kā no parastām zāģu skaidām, kūtsmēsliem un siena pagatavot destruktīvu maisījumu. Tas ir lēti un jautri! Un, kad tas eksplodēs, Nobela acis pārsteigumā izripotu no galvas!
  Fritz cieš lielus zaudējumus, bruņutransportieri sabojājas, daži izbrauc cauri bīstamām zonām, bet tos sagaida, metot granātas un sprāgstvielas.
  Šeit pat pionieri ir bīstamāki nekā pieaugušie. Tā kā atjautīgie, jauni karavīri uzbūvēja nelielas tvaika balistas, kas met nāvējošas "dāvanas" ar ātrumu, kas tuvs ložmetēja ātrumam. Pats princips ir virzulis, bet dzinējs griež katapultu asmeņus, kas ar lielu sākuma ātrumu izmet nāves dāvanas. Viņi izmet ārā īpašus maisus ar destilētu koksnes spirtu, kas sajaukts ar paštaisītiem sprādzienbīstamiem elementiem - gandrīz vienāds ar nitroglicerīna iznīcināšanas spēku.
  Sitot, Hitlera transportu plānākās bruņas padodas, liekot komandām liesmot zilās liesmās. Sāpju satracināti, Krauti sirdi plosoši kliedz un šausmās sagrozītām sejām bēg.
  Daži no viņiem pat atsakās no tehnoloģijām...
  Vienīgi žēl, ka ir daudz ienaidnieku, šķiet, ka fon Boks nolēma dot galveno triecienu šeit. Ciešot ievērojamus zaudējumus - daži spēkrati galvenokārt bijuši amerikāņi vai franči -, izlejot it visā ložmetēju uguni, viņi tuvojās ierakumiem.
  Un viņi sastopas ar ežiem... Tikmēr Alena viegli norāda četrdesmit piecus. Protams, jūs nevarat ņemt "Karalisko tīģeri" un pat uzlaboto "Panther", un jo īpaši "Karalisko panteru" pierē, bet jūs varat izmēģināt sānus. Turklāt uz kuģa esošā "Pantera" ir vāja, bet sava ātruma dēļ cenšas ātrāk izlauzties cauri... Tā sita vācu ložmetēji, mēģinot nobiedēt. Par bruņutransportieriem nav ko teikt. Visi frīki tiks izsisti un spiesti izspļaut asinis uz karstām metāla grīdām!
  Ļubova Markovna, metot granātu pa kāpuru, kliedz:
  - Mēs ar piekūniem knābāsim hiēnas!
  Maza kalibra pistolei ir daudz priekšrocību salīdzinājumā ar lielo - uguns ātrums, viegla maskēšanās. Un viņi zina, kā izvēlēties mērķus.
  Pat daudz slavinātais karaliskais lauva, kas šķita droši aizsargāts no maza kalibra ieročiem, transportlīdzeklis, kas kļuva par Saratovas izspieduma krievu murgu, var tikt trāpīts, ja tornītis un korpuss ir precīzi sasitīti no sāniem. Tur ir viņa vājākā vieta. Un ja nonāks kaujas režīmā tad... Krautiem būs slikti!
  Alesja Muravjova viņiem kliedz:
  - Jums vēl būs Staļingrada! Un simtreiz sliktāk nekā Staļingrada!
  Nacisti ņurd, nikni kā hiēnas. Un starp padomju puišiem ir nogalināti un ievainoti. Īpaši traģiski ir tad, kad mirst jauni karavīri, kuri tikko sākuši dzīvot. Lūk, pavisam maza, bet drosmīga pionieru meitene, ar grūtībām paceļot sprādzienbīstamo iepakojumu, metās zem T-4 "L" vidējā tanka kāpurķēdēm (šis ķēms joprojām kalpo! Tātad ar palielinātu svaru un spēcīgāku dzinēju). Man žēl meitenes, bet viņa ienīst fašismu vairāk nekā mīl dzīvi. Pioniere stingri zina, ka viņas rīcība ir varonīga, un Kungs Jēzus ar prieku atvērs debesu durvis tiem, kas miruši par savu dzimteni. Neglīta kaste ar garu, bet šķietami tievu bagāžnieku no milzīgas maskas uzlec un norauj kvadrātveida torni.
  Un karavīri atkal meta granātas, un prasmīgi maskēti ložmetēji sāka šaut uz motocikliem, kas rāpās pretī represijām. Un Hitlera karavīru galvas pārsprāga kā nogatavojušies ķirši, ko nogāza krusa. Un asinis izplatās pat vairāk nekā sula no sasmalcinātām sulīgām ogām.
  Puskails Oļegs Ribačenko puika izgudrotājs caur nāsīm izsvilpa...
  - Laiks savākt akmeņus no cilvēka, kurš pat sekundi nemet vējā!
  Šī nebija pirmā reize, kad viņš izmēģināja savus trikus ar nacistiem. Piemēram, automašīnu dzinēji iesūc gaisu dzinējiem, bet kā ir ar ogļu un vairāku ļoti kodīgu un dzeloņu maisījumu maisījumu ar pulvera detonatoru?
  Un lielo motociklu gāzes tvertnes sprāgst, izmetot niknu uguns straumes. Rodas sajūta, ka notiek elles džinu dumpis. Šeit ir arī daži bruņutransportieri, kas pievienojas saviem nelaimīgajiem kolēģiem. Un no tiem bruņu lauskas aizlido simtiem metru tālāk, kļūstot par arvien vairāk upuriem.
  Aļonuška, norādot uz "Vilkaci", tēmē uz ķermeņa lejasdaļu. Ir grūti tur nokļūt, taču šī ir vienīgā iespēja iekļūt nežēlīgajā pašpiedziņas pistolē. Vienmērīga pirksta kustība un pēc tam pagrieziens.
  Pistole dod mīkstu atsitienu, un fašistu mašīna sadalās uz pusēm. Un saplēstais sarkanais karogs ar melnu svastiku uz balta fona iekrīt asiņainajos dubļos.
  Aļonuška čukst gudras domas:
  -Taisnīgums prasa upurus, labdarība prasa ziedojumus, un taisnīgas lietas panākumi prasa upurus!
  Alesja Muravjova pievieno smago granātu Panther sāniem:
  - Tikai neizbēgami upuri karā palīdzēs izvairīties no nepielūdzamajiem padošanās upuriem!
  Oļegs Ribačenko, atbrīvojot no balistas kārtējo putekļu mākoni, kas viņam lika histēriski klepot, un tad tas pats klepus izraisīja dzinēju eksploziju un pārsprāgšanu, un kliedza:
  -Jums ir jādod maiņa pretiniekam, bet jūs nevarat piekāpties ienaidniekam ar izmaiņām!
  Apgriezties, artilērijas meitene atpūšas ar plikajām, glītajām kājām, lai labāk sajustu Zemes bioritmus un zāles elpu ar zolēm, un šauj vēlreiz, precīzi trāpot mānīgajam T-4.
  Skaistā komjauniete smaida un kliedz:
  - Ej ellē, vecīt!
  Un tieši tad divus padomju sirmus vectēvus nocirta ložmetēja sprādziens. Un viņi iekrita dobumā, asiņaini. Vēl viens granātu kaukā ietīts sirmgalvis pakrita zem Panther tanka kāpurķēdēm. Šķiroties viņš kliedza:
  - Slava Staļinam!
  Aļoša Muravjova turpināja ar uzsvaru:
  - Slava varoņiem!
  Ļubova Markova, ar ļoti lokanu kāju metot granātu, apdullinoši kliedza:
  - Godiniet mirušos!
  Oļegs Ribačenko, smīdinot baltos zobus, piebilda:
  - Un gudrie tiks godināti dzīves laikā!
  Tiešām mēģiniet pretoties šādam spēkam. Piemēram, šeit, iespējams, vēl nav "Royal Mouse" - salīdzinoši jauna tanka, bet, protams, pie E-25 bumbas ir arī "Leopards". Bet Šermanis steidzas... Šajā gadījumā nez kāpēc ir maz amerikāņu un britu tanku, lai gan tieši fon Boks saņēma lielu daudzumu ārzemju tehnikas... Atjautīgais zēns Oļeška domāja, ka, iespējams, ir problēmas ar brigāžu attīstība vai ar piegādēm.
  Bet Šermanu ir daudz vieglāk apgāzt... Gara auguma klejotājs uzskrien pāri māla podam ar sprādzienbīstamu maisījumu un... Vienkārši spēcīgs trieciens apgāž labi bruņoto neģēli.
  Un aiz tā tiek nopļauts otrs amerikāņu tanks, vārds, kas ved uz ellišķīgu kārdinājumu, ir kaņepes zem sirpja sitiena. Trešajā no inerces tas ietriecas bojātajos kolēģos un arī pieveiktais kāpurpūtis paceļas augšā.
  Zēna ģēnijs Oļegs kliedz:
  - Turpini un spied!
  Tas tiešām ir krievu varonīgs spēks!
  Atgriežoties, jums ir jāpamato ilgstoša prombūtne.
  Un sākumā viņi paņēma valodu. Viņi satvēra vienu no cietokšņa virsniekiem ar laso, sasēja un aizvilka uz galveno mītni.
  Zemnieku karalis acīmredzot zināja zināmu noslēpumu, kā jaunai sievietei un viņa sievai ātri uztaisīt bērnu, un viņam izdevās atgriezties ļoti ātrā zirgā. Artilērija bija iestrēgusi kūstošajā pavasara sniegā, un, kamēr armija nesteidzās bez ugunīgas kaujas iebrukt ievērojamajā cietoksnī.
  Emeljans Pugačovs draudīgi jautāja ieslodzītajam:
  - Kas es esmu? Kuru viņš godā?
  Ieslodzītais drosmīgi atbildēja:
  - Tu esi zaglis un viltnieks!
  Kazaku cars sausi sacīja:
  - Pakariet!
  Ščerbatovs ieteica:
  - Vai varbūt iztaujā viņu ar kaislību?
  Pugačovs nomurmināja:
  - Darīt!
  Sagūstītais virsnieks tika ievilkts spīdzināšanas būdā. Tomēr ko viņš varēja zināt? Ja vien nav paslēpta armijas kase. Vai varbūt norādiet pazemes eju!
  Tomēr spīdzināšana ir tik tik...
  Pugačovai ir vairāk nekā divi simti labu ieroču, un viņa, protams, vēlas šo lietu atrisināt, apšaudot, nevis tikai uzsākt uzbrukumu. Un tad Ufa un brauciens uz Kazaņu.
  Bijušais notiesātais Khlopuša ar pūli un ieročiem tika nosūtīts uz Urāliem. Karalim vēl ir daudz darāmā.
  Izaudzinājusi artilēriju, Pugačova armija sāka apšaudīt. Dārdēja smagie ieroči. Lielgabala lodes trāpīja un lielgabala spēks izspļāva.
  Divas sienas jau ir sagruvušas... Un pugačovieši uzsāka uzbrukumu. Spēki bija nevienlīdzīgi, un garnizons neizrādīja gandrīz nekādu pretestību. Tikai virsnieki ne visi mēģināja nošaut un iegriezās. Oļegs Ribačenko nopūta pulkveža un kapteiņa galvas. Karavīri nometa savus ieročus pārākā ienaidnieka priekšā un nokrita ceļos.
  Pugačovs izcīnīja vēl vienu, salīdzinoši vienkāršu uzvaru un devās tālāk. Viņa armija strauji auga, lai gan sniega kušanas laikā bija daudz netīrumu. Kopumā aizkavēšanās pie Orenburgas atstāja savu ietekmi.
  Tomēr šī provinces centra krišana paaugstināja Pugačova autoritāti, un cilvēki tagad viņam pievienojās vēl labprātāk. Īpaši daudz skrēja stepju ļaudis.
  Un milzīgs bars, un neskaitāmas kavalērijas. Cīnītāju ir daudz tūkstošu, pašam Emeljanam Ivanovičam vien ir vairāk nekā trīsdesmit tūkstoši, kā arī vēl piecpadsmit tūkstoši no Čikas un citiem zemnieku karaļa komandieriem.
  Pats Pugačovs apmeklēja Jaickas pilsētu savas jaunās sievas Ustinijas mīļajā apskāvienā. Viņš padarīja viņu par bērnu, vēlams par dēlu. Tā kā mantinieks ir vajadzīgs, nekad nevar zināt, kas var notikt karā. Nevienam nav garantijas pret nomaldījušos lodi vai lielgabala lodi. Un tāpēc ir kāds, kas pagarina ģimenes līniju. Taču Pugačovam jau ir bērni no bijušās sievas Sofijas.
  Pašā Yaitsky pilsētiņā kazaki ir stingri savā vietā. Ienaidnieka mēģinājums aizbēgt tika atvairīts. Sagūstīti vairāki karavīri, kuri apliecināja, ka cietoksnī valda bads, un tas drīz padosies vai izmirs. Tāpēc nav jēgas šturmēties.
  Un Emeljans bez īpašas nožēlas pameta pilsētu ar savu tīrasiņu ērzeli.
  Nemiernieki stingri atradās Čeļabinskā. Sibīrijas korpusa komandieris Delongs uzzināja par Orenburgas krišanu un steidzīgi atkāpās no pilsētas. Viņš parasti bija gļēvulis, atstājot šo centru, kad viņu ieskauj nemiernieki.
  Lai gan tajā pašā laikā tieši Delongs reālajā vēsturē sagrāva Pugačovu un pat pārsteidza viņu. Pēc tam zemnieku karaļa armija zaudēja četrus tūkstošus nogalināto un tikpat daudz sagūstīto. Bet tagad Delongs atkāpjas, un viņa karavīri arvien biežāk dezertē.
  Taču pagaidām Kungurs stingri aizstāv, un, lai ātri ieņemtu šo pilsētu, kurai ir liela stratēģiskā nozīme, Emeljans Pugačovs pie viņa nosūtīja pulkvedi Oļegu Ribačenko un kapteini Margaritu Koršunovu.
  Zēns un meitene, kā vienmēr, basām kājām un gandrīz kaili skraida pa kūstošo pavasara sniegu.
  Viņi ir ātrāki par visātrāk šujojošiem zirgiem un, pats galvenais, izturīgāki. Viņi var skriet daudzas stundas, nesamazinot ātrumu un bez noguruma mājiena - viņu ķermenis ir nemirstīgs un tāpēc neievainojams.
  Oļegs Ribačenko, protams, šaubījās, vai ir pareizi palīdzēt Pugačovam, taču viņam vajadzēja strādāt pie sava mūžīgā, neievainojamā ķermeņa. Pat ja Katrīna Otrā bija laba karaliene.
  Viņa iekaroja daudz, tostarp Krimu un Baltkrieviju ar daļu Ukrainas.
  Bet kas zina, varbūt, ja Emeljans uzvarēs, Krievija sasniegs vēl vairāk.
  Lai gan tas ir šoks impērijai, kas pielīdzināms Ļeņina oktobra apvērsumam un tam sekojošajam pilsoņu karam. Kāpēc viņi jau nav pietiekami sasmalcinājuši krievu tautu? Ak, pilsoņu kara smīni.
  Oļegs Ribačenko ar Margaritu skrien uz Kunguru un domā pie sevis.
  Tomēr, protams, daudz kas ir atkarīgs no veiksmes, un veiksme var padarīt lielisku pat vidusmēra lineālu.
  Un ka Nikolajs II savās spējās un talantā bija nepārprotami pārāks par Vladimiru Putinu. Bet pēdējam bija fenomenāla veiksme, kas nebija zemāka par Čingishanu.
  Viena veiksme noved pie citas un otrādi. Terminatora zēns skrēja un domāja.
  Piemēram, Salmana Radujeva sagūstīšana un pat Krievijas prezidenta vēlēšanu priekšvakarā ir ļoti maz ticams notikums. Nu, tiešām, kādas ir izredzes uz to, jo īpaši tāpēc, ka mēs runājam par retu nelaimi. Neviens slavens kaujinieku līderis pēc tam netika sagūstīts dzīvs. Visi nomira. Turklāt Šamils Basajevs, visticamāk, bija nejaušs. Patiesībā, ja terorista numur viens maršruts bija tik labi zināms, ka zem viņa tika iestādīta mīna, tad kas viņam atturēja vienkārši tikt notriekts ar gaisa triecienu? Tas būtu daudz uzticamāk! Vai pat atslēgt gāzi un pēc tam uztaisīt lielu šovu no Basajeva tiesas?
  Nē, visticamāk, arī šajā gadījumā Putinam paveicās, tāpēc Šamils Basajevs nomira pavisam nejauši.
  Bet pieņemsim, ka Salmans Radujevs nomirst aizturēšanas laikā vai vispār izvairās no slazdiem. Putinam pietrūkst dažu procentu balsu, un vēlēšanas notiek divās kārtās. Tas jau ir neapšaubāma favorīta sakāve un Zjuganova triumfs.
  Un joprojām nav zināms, kā būtu izvērtusies otrā kārta. Katrā ziņā protesta elektorāti būtu izveidojušies, un Putins diez vai būtu pārāk pārliecinoši uzvarējis. Bet galvenais, ka inaugurācija būtu notikusi mēnesi vēlāk. Un Putinam pavasara sesijā nebūtu bijis laika ierosināt Federācijas padomes reformu. Un rudenī pret viņu būtu izveidojusies nopietna opozīcijas spēku koalīcija.
  Komunistiem, agrāriem, Labējo spēku savienībai, OVR un Yabloko būtu vairākums un tie bloķētu Federācijas padomes reformu. Viņi arī iebilstu pret NTV nacionalizāciju.
  Grūtā konfrontācija starp Domi un pašreizējo prezidentu tiktu atkārtota, tāpat kā ar Jeļcinu. Un šādos apstākļos Putinam varētu nepietikt apņēmības arestēt Hodorkovski un dot spēcīgu triecienu komunistiem un SPS un Jabloko. Turklāt pārmaiņas vēsturē daudz ko ietekmē. Un, ja situācija būtu mainījusies tikai nedaudz, tad 11. septembra terorakts nebūtu noticis. Un tad Putins būtu iesaistījies Afganistānas karā, un iespējams, ka viņš būtu izturējis tikai vienu termiņu.
  Un slavinātais diktators būtu aizgājis, uzspļāvis un ar nulles reitingu, tāpat kā Jeļcins.
  Tā tas notiek, dažreiz no nelielas avārijas. Bet tam pašam Nikolajam II, ja admirālis Makarovs nebūtu miris, viņam būtu uzvara pār Japānu. Un tad visa Ķīna, protams, kļūtu par krievu! Un tad būtu uzvarēta Vācija un Austrija-Ungārija.
  Jā, jūs varat redzēt, kā viena neveiksme noved pie citas.
  Terminatora bērni skrēja, basām kājām plunčādamies sniegā. Un Oļegs Ribačenko, juzdams iedvesmu, sāka dziedāt ar entuziasmu, komponējot, kā gāja;
  Mēs cīnāmies par labāku likteni
  Lai cilvēkiem atvieglotu dzīvi...
  Un mēs sagrausim nolādēto baru,
  Lai ļauno pretinieku būtu mazāk!
  
  Virs mums ir zeltains ķerubs,
  Par godu mūsu mātei Krievijai...
  Ticiet man, Krievijas iedzīvotāji ir neuzvarami,
  Un padarīs ikvienu uz Zemes skaistāku!
  
  Mums ir dota iespēja cīnīties par savu dzimteni,
  Aizstāvot Tēvijas diženumu...
  Un dažreiz dzīve ir tikai filma,
  Lai gan tam vajadzētu būt debesu atspulgam!
  
  Katram ir jāsasniedz savi sapņi,
  Tici man gudri, komunisms...
  Lai uz Zemes būtu vairāk laimes,
  Un revanšisma uguns nenāca!
  
  Mūsu karalis ir lielais ģēnijs Pugačovs,
  Viņš audzināja zemniekus svētai cīņai...
  Jebkurš bizness būs līdz plecam,
  Un mīlu meiteni basām kājām zēnu!
  
  Mēs kļūsim pat velnam stiprāki,
  Kad mēs mainām zinātnes apvāršņus...
  Ļaundaris ir saspiests zem nagiem,
  Lai gan no plīstās aortas plūst asinis!
  
  Jā, mūsu lieta ir taisnīga, draugi,
  Mēs varam padarīt savu dzimteni laimīgāku...
  Tici, ka visas tautas ir viena ģimene,
  Lieliskā, spožākā Krievija!
  
  Cilvēki drosmīgi skatās horizontā,
  Lai ļaunie mākoņi neaizsedz debesis...
  Mēs piešķirsim ienaidniekam uzvaras punktu,
  Un tu būsi laimīgais bruņinieks kaujā!
  
  Es nezinu vārdu gļēvulis
  Mēs, krievi, nemaz neesam zemāki...
  Mums ir Svarogs, Baltais Jēzus,
  Un uz visiem laikiem izbaudīs maiju!
  
  Meitenes un zēni apaļā dejā,
  Mēs ieejam baskāju meitenes...
  Galu galā visvarenais Dievs Rods ir priekš mums,
  Neesi bezsmadzeņu papagailis, puika!
  
  Un Ļeņins mūs iedvesmoja cīnīties,
  Gudrais Staļins svētīja varoņdarbu...
  Spēcīgais ķerubs izpletīs spārnus,
  Un mūsu muskuļi vienkārši ir izgatavoti no tērauda!
  
  Tēvzemes Majestāte būs
  Ka mēs esam tādi Dieva karotāji...
  Apstiprināsim savu godību ar tērauda zobenu,
  Kurš vairogs tika kalts Svarogā!
  
  Īsāk sakot, esiet uzticīgi Tam Kungam,
  Par godu spožākajai Krievijai...
  Mēs tikai zinām bruņinieku ērgļus,
  Baltais Dievs Kristus Mesija ir aiz mums!
  Bērni dziedāja skaisti, viņu balsis bija tik pilnas un skaidras. Un tajā pašā laikā spēcīga, krāšņa kā opera. Vairāki vilki mēģināja puišus vajāt, taču viņi ātri atpalika. Nemirstīgie puiši steidzas pārāk ātri. Viņi nezina vājumu vai šaubas. Lai gan nē, pēdējais droši vien ir zināms. Pats Oļegs Ribačenko stipri šaubījās, vai ir vērts mainīt Katrīnu, spējīgu, bet analfabētu kazaku. Tomēr joks ir par viņu. Bērni, lai novērstu uzmanību no tālā ceļa, sāka sacerēt populārus aforismus. Un viņi to darīja ļoti gudri un skaisti.
  Tie ir bērni;
  Karš ir kā domino spēle, tikai salūzušos domino kauliņus vairs nevar savākt - zeme tur!
   Veiksme ir balva par drosmi, un sods par pārgalvību!
  Vērsis ir spēcīgs, ēzelis ir spītīgs, lauva ir cēls, un lapsa ir viltīga, bet cilvēki ir visu amatu džeki!
  Tirānam patīk intrigas, bet nepatīk intrigas vēlēšanās!
  Politiķim patīk valdīt, bet patīk strādāt pareizi!
  Lai ieņemtu lauvas vietu, ir jābūt lapsai īstajā vietā!
  Neesi ēzelis - ausis vilks!
  Cilvēks nav muša, bet viņš ir arī uzņēmīgs pret saldu runu!
  Labi, ja ir čuguna dūres - sliktāk par ozola galvu!
  Amorālākais politiķis mīl lasīt morāli!
  Medus no politiķa mutes saēd tērauda arklu!
  Slikts ir nevis karš, bet gan sakāve!
  Karš nesagādā prieku, bet uzvara nes trofejas!
  Tirāns bieži ir salds, bet dzīve ar viņu nav medus!
  Viņi uzkāpj augstajā tronī, izmantojot bāzes paņēmienus!
  Jo augstāks amats, jo zemāka saņemšanas metode!
  Saldā politiķa runa izstaro vilšanās rūgtumu!
  Komandiera tiešums atgriežas!
  Trauslākā pozīcija ir tā, kurai ir ozola galva!
  Apavu atstāt kailu!
  Politiķis par daudz runā, bet lielas lietas dara klusumā!
  Lapsa var pārspēt lauvu, bet viņš nevar pabarot peli!
  Diktators grib būt ērglis, sapņos bez spārniem!
  Cilvēkam nauda kā govs piens no skopuma saskābst un no dāsnuma pazūd!
  Viņš sola bez grūtībām, tā ir taisnība, jā! Bet tad, ar kādām grūtībām viņš pēc tam visu dara!
  Ozolgalvaino politiķi gaida tāds pats liktenis kā baļķi!
  Jo lielāks zaglis, jo mazāks sods!
  Politiķis nenoniecina neko citu kā dzīvot pēc sirdsapziņas!
  Politiķim maza sirdsapziņa, bet gigantiskas ambīcijas!
  Vajāšanas pārvērš karotāju par bende, gļēvuli par drosminieku, pieticīgo par nekaunīgu!
  Zinātniskā fantastika ir absurdu un absurdu sacensības! Tajā pašā laikā zinātniskā un loģiskā žanra vairs nav!
  Karā ir kā operā - katrs dzied savu, tikai suflieris var būt spiegs!
  Mūsdienu sievietes piedod vīrietim visu - izņemot nabadzību!
  Vai jūs zināt, ar ko spiegi atšķiras no izlūkdienestiem?
  Es zinu! Mums ir tikai izlūkdienesta darbinieki - tie ārzemnieki visi ir spiegi!
  Kas ir labāk ar tukšu galvu vai tukšu maku? Protams, ar tukšu galvu - tas nav tik pamanāmi!
  Prāts ir labākais bagātības savācējs!
  Intelekts un veiksme: iemīlējies pāris - viņi dzemdē panākumus, bagātību, stāvokli, bet ātri šķiras!
  Lepniem vīriešiem ir vieglāk uzklausīt padomu, ja to dod sieviete - ja vien tā nav viņa sieva!
  Gudra sieva ir bagātības vērta! Un uzņēmīga sieva var viņu iesūdzēt tiesā!
  Kurš cilvēkā novērtē personību, bet kurš naudu!
  Cilvēci var iznīcināt divas lietas - datori un datorzinātnieki. Pirmie atrofēs prātu, otrie nespēs to izmantot!
  Karā granāta ir biedrs!
  Vispār granātābols, kas stāsta jokus, ir kā Faberžē ola, ko izmanto riekstu skaldīšanai!
  Talants ir kā dvēsele: to nevar atņemt, bet to var iznīcināt!
  Atriebība nav goda vērta - pieklājības atmaksa!
  Skaudība ir nozieguma dīglis, savtīgums dzirdina, dīkdienība baro!
  Slinkums ir ļaunākais no visiem noziegumiem!
  Labāk cienīgi nomirt ar zobenu, nekā dzīvot kā vērsim, ko ar pātagu iedzina stendā!
  Karā drosme var pārspēt viltību, bet viltība nekad nevar pārspēt drosmi!
  Karš padara dzīvi briesmīgu, bet nāvi cienīgu un skaistu!
  Pieticība ir reta īpašība komandierim, taču tas padara to vēl vērtīgāku!
  - Šakālis sasaucas ar vārdu kal!
  Lauvai ir tikai viena priekšrocība pār šakāli - iespēja nomirt ar cieņu!
  Tehnoloģija ir varonības izpildītājs!
  - Bet tā nav taisnība! Patiesībā, jo augstāks ir tehnoloģiju līmenis, jo vairāk inteliģences un atjautības ir nepieciešamas kaujas laukā!
  Kur sākas Dzimtenes intereses, tur beidzas personiskā labklājība!
  Brīvība ir jāapvieno ar disciplīnu. Anarhija ir brīvības pretstats!
  Sīkstā atmiņa ir labākais mentors! Vispār brīvību var izcīnīt ar zobenu, bet tikai ar saprāta palīdzību to var saglabāt!
  - Kad stiprs karotājs izglābj otru, tam nav vajadzīgs īpašs gods!
  Galu galā, kad drosme deg jūsu sirdī, jūs pacelsit savu vairogu, aizstāvot savus vergus!
  Mīlestības nelietība nav attaisnojums godīgam cilvēkam, jo netīrības klātbūtne neattaisno netīru cilvēku!
  Mīlestība nekad nav lēta - it īpaši, ja maksā nevis ar maku, bet ar dvēseli!
  Vienīgais, kas var attaisnot asiņu izliešanu, ja rezultātā asaras pārstāj tecēt!
  Tie, kas kalpo naudas dēļ, nekad nevarēs salīdzināt cīņā ar tiem, kurus vada drosmīga sirds un brīvības alkas!
  Bērna asaras ir bīstamas, jo tās pārvēršas niknā straumē, kas aizskalo civilizācijas!
  Komandiera amats nav papildus deva, bet gan papildu atbildība un smaga nasta!
  Nav zināms, kas ir svarīgāk - pabarot visus izsalkušos vai noslaucīt viena bērna asaras!
  Zelts ir mīkstāks par tēraudu, bet drīzāk sit pie sirds!
  Ne jau ierocis padara karavīru stipru, bet gan karavīra ierocis!
  Patiesi gara saruna ar ložmetēju noved pie šaušanas ausī!
  Sekss ir postošākais ierocis, īpaši bīstams tā pieejamības dēļ!
  Jebkura ieroča efektivitāte ir atkarīga no izvēlētā upura, un vēl jo vairāk seksā!
  Sekss ir vishumānākais ierocis, atšķirībā no citiem nāvējošiem ieročiem, tas dod dzīvību!
  Mīlestība reti nogalina, bet bieži sāp!
  Kas ilgi skatās uz kailo lādi, tas aizmirst ģerboņa aprises!
  Velosipēds ar pedāļiem ir labāks par mersedesu bez motora!
  Vecais ierocis ir kā kruķis, uzticams, bet bez manevra!
  Staigāšana nav ātrāka, bet lētāka - īpaši ietaupīsiet uz ārstiem!
  Nauda ir kā caurejas līdzeklis - līdz ar to cilvēku pamet godīgums un drosme!
  Labāk ir zaudēt dienu izpētē, nekā nomirt sekundē!
  Karā ir steiga - skrējiens uz kapu!
  Lielākajai daļai ieslodzīto ir daudz gaišāka dvēsele un tīrāka sirds nekā tie, kas viņus apsargā! Ķēde nevar būt morālāka par ieslodzīto!
  Mazais korpuss ir kā ass nazis, bet to nevar uzasināt!
  Sievietes asaras ir labākas par pērlēm, katra pile ir zelta monēta!
  Akmens cirvis un atomenerģija jāpieliek laipnai sirdij!
  Nav jākaunas no nabadzības, ja tev ir bagāta dvēsele un zelta sirds!
  Progress piesedz māņticību!
  Slepkavas pieklājības precizitāte un kreditora bezkaunība!
  Viens sargs nemaksā vairāk kā dārza putnubiedēklis!
  Karā komandiera sakaušana ir līdzvērtīga uzvarai!
  Nepabeigts ienaidnieks ir kā neārstēta slimība - gaidiet komplikācijas!
  Cēlā gudrība ir kā dārgs vīns - labāk to slēpt no zemākajiem!
  Ja nomet divas monētas, vispirms paņem nevis to, kura ir lielāka, bet gan dārgāka! Un pārējo atdod nabagiem!
  Sakāve vienmēr ir katastrofa, ja vien pretī nedod daudz naudas!
  Tikai nelabojamam romantiķim būtu patīkami mirt no jaukas dāmas rokām!
  Pragmatiķim labāk patīk dzemdēt jaunu dzīvi!
  Drosme var kompensēt nepietiekamu apmācību, bet treniņš nekad nekompensē drosmi!
  Talants var aizstāt izglītību, bet izglītība nekad neaizstās talantu!
  Satraukums un niknums ir tikai drosmes un drosmes protezēšana!
  Veiksme kā bite noteikti aizlidos tur, kur nogatavojas gudrības un smaga darba nektārs!
  Tārps, atšķirībā no ērgļa, viegli pazūd. Zemais vienmēr ir apslēpts, bet cildenais ir neaizsargāts!
  Verdzībā ne tik daudz ķēde, bet gan bailes - vismaz viena posma vājums dod drosmi!
  Gods ir mirt par Dzimteni, Sievieti, Vecākiem, bet vēl labāk par to dzīvot!
  Karā ir vieglāk iegūt priekšrocības, nekā to realizēt! Pēdējais ir līdzīgs medību mušām ap uzvarētu lauvu!
  Mēle, neskatoties uz tās nelielo izmēru, ir spēcīgākais ķermeņa loceklis. Viņš pārvieto miljonu armijas un nomierina mazuli. Spēj iznīcināt un glābt.
  Cīnītājs bez brūces ir kā bagāts cilvēks bez kabatas!
  Vīrietim ir vajadzīgs spēks, lai dzīvotu, un sievietei, lai izdzīvotu!
  Pat auns var pacelties virsotnē starp aitām, bet pamēģini kļūt par līderi starp lauvenes!
  Dzīve ir pārāk vērtīga, lai to tirgotu!
  Tērauds ir ass, bet sievietes mēle ir daudz asāka!
  Rīkojies drosmīgi, ja nespēj prasmīgi!
  Pievienot komandai vienu civiliedzīvotāju nozīmē atņemt divus karavīrus!
  Viens amatieris ar savu stulbumu nosegs desmit speciālistu pabalstu!
  Liela ģimene ir debesis sirdij, šķīstītava makam, elle ienaidniekiem!
  Izjaukt būru dažreiz ir grūtāk, nekā padzīt nežēlīgu saimnieku!
  Krievu tautai šņabis ir sliktāks par duci hitleriem!
  Sapnis ir realitātes nodevējs!
  Būtu iemesls nogalināt, bet vienmēr būtu ierocis!
  Vodka ir legāls terorists!
  Alkohols ir lielākais sērijveida slepkava! Tā ka dzeram, bet lai mūs nogalina tikai ar alkoholu!
  Lai cik maza būtu elektroniskā mikroshēma, sludinātājs tajā iekāpa ar izstieptu roku!
  Ložmetējs ir labākais arguments grēku nožēlai!
  Īstam vīrietim jābūt drosmīgam cīņā, pārliecinošam mīlestībā, asprātīgam strīdā!
  Nepabeigts degvīns ir kā neapmierināta sieva, no galvassāpēm nevar izvairīties, labāk piekāpties!
  Karš ir aizraujošākā spēle, dalībnieku skaits ir neierobežots, bet nemitīgi samazinās!
  Karā atšķirībā no boksa uzvara pēc punktiem ir pielīdzināma nodevībai, bet tiesnesis netiek uzpirkts!
  Šahs ir loģika un dzeja, kas iemiesota vienkāršās figūrās!
  Brīvība ir kā korumpēta meitene, tikai viņi par to maksā nevis ar naudu, bet ar asinīm!
  Jaunība ir augstprātības māsa, augstprātība ir drosmes māsa, bet tikai kļūstot saistītai ar veca cilvēka pieredzi, var piedzimt uzvara!
  Kad komandierim ir gaiša galva, ienaidnieka acīs kļūst tumšs!
  Laika izjūta ir neaizvietojama komandiera īpašība, ne velti minūšu rādītājam ir ass gals, tas sit stiprāk nekā uzasināts damaskas tērauds!
  Prieks un sāpes ir antipodi, bet dažiem sāpju nodarīšana ir visaugstākā bauda!
  Karš un sekss sniedz baudu, bet ne maisījumā, tā ir pārāk nāvējoša ota!
  Jo treknāks gabals slazdā, jo asākiem jābūt satveršanas zobiem!
  Zaķi ir grūtāk noķert nekā mamutu nogalināt!
  Skaisti nogalinot jūs veidojat asiņainas klusās dabas, bet zinātāji pārāk ātri dodas uz kapiem!
  Mērenība ir laba īpašība, ja tā neattiecas uz ienākumiem! Smags maks vienmēr ir viegls!
  Kad sieviete stāsta patiesību, kaisle sāk izgaist, un, kad viņa melo, uzplaukst nodevība!
  Maigi apskāvieni ir smacējošāki, nav nekā nepielūdzamāka par sirsnīgu cilpu!
  Parādi ir smaga nasta, it īpaši, ja jums nav ar ko maksāt, izņemot savu dzīvi. Savukārt aizņemties nevar!
  Nāves miegs ir visdziļākais, bet ne saldākais, īpaši tiem, kas ir grēkojuši!
  Vajāšana ir uzvaras vainags, un bez vainaga nav uzvaroša gala!
  Kurš atpaliks, tam līdz mūža galam būs jāpanāk par vienu sirdspukstu!
  Neatlaists karavīrs, kā zaļš vīns, gūs spēkus ar kaujām, bet komandieris, kurš negrib mācīties, ir kā kūtsmēsli - viņš nenogatavosies, bet tikai pūt!
  Sliktam komandierim izdodas izglābt savu ādu, labam komandierim izglābj savus karavīrus no nāves!
  Debija cīņā ir svarīga, jo, ja jūs zaudējat, jūs nesaņemsit rezultātu!
  Ja biedrs nomirst, neskumstiet, debesis ir bagātinātas ar labu cilvēku!
  Ko darīt, ja tas ir slikti? Tad tiem, kas dzīvoja uz zemes, kļuva vieglāk.
  Ir viena patiesība, bet ir daudz reliģiju, kas nozīmē, ka ticīgajam ir lielāka iespēja kļūdīties nekā ateistam!
  Pat ja ateistam ir taisnība, tad viņa patiesība viņam nedos peļņu, bet ticīgais, pat ja viņš maldīsies, saņems laimīgu dzīvi un cienīgu nāvi!
  Kļūt par ateistu ir kā nozagt savu dvēseli!
  Ticība ir kā apģērbs, to ir grūti valkāt, un to nevar valkāt kailu! To var mainīt tikai mazgājoties un izvēloties modernu stilu! Kopumā reliģija ir kā sieva, tā kļūst garlaicīga, un ir biedējoši mainīties!
  Ticība, tāpat kā piesta, ir tikai viena un tikai muļķi par to smejas!
  Laime ir izvēlīgs līgavainis, kurš iet tikai ar brīvību!
  Kāpēc gribi likt pie sirds čūsku - atver durvis uz pazemi!
  Tas ir tāpēc, ka cērtam un muskuļotām rokām ir nepieciešama galva!
  Komandieris ir līdzīgs aktierim, tikai encore atkārtojumus uztver nevis ar aplausiem, bet gan ar pļaukām, kas iedzen zemē!
  Mīlestība ir kā mākonis, pakļauts kaprīzēm un asarām!
  Žēlsirdība ir stiprā īpašība, nežēlība rodas no nenoteiktības, un nenoteiktība ir vājums!
  Ļaunuma sodīšana ir visvērtīgākais labuma veids, tas prasa garīgu tīrību un stingrību!
  Apņēmība ir neaizvietojama valdnieka īpašība, kautrība sagrauj valstis un atstāj cilvēkus bāreņos!
  Kura blasteris čīkstētu, bet tavējais klusētu!
  Mīlestība prasa upurus, ne mazāk kā naidu!
  - Reliģijai vispirms ir jābūt morālai, jāmāca labestība un paklausība! Tikai nepārvērtiet cilvēkus par baru un neļaujiet viņiem domāt!
  Revolūcijai nevajadzētu mainīt verdzības veidu, tās mērķis ir garīga brīvība ar vienotu attieksmi - darīt labu!
  Nekas nevieno cilvēci kā patiesa reliģija, kuras pamatā ir laipnība un veselais saprāts!
  - Tikai augstākās patiesības galīgā uzvara var attaisnot melus! Tāpat kā miera cēlonis prasa vardarbību, zobenu ir vieglāk atvairīt ar zobenu nekā ar vairogu!
  - Patiesība vienmēr ir mazākumā, un mazākums var uzvarēt tikai ar inteliģences un viltības palīdzību! Tas nozīmē viltību un inteliģenci, uzticīgus patiesības biedrus!
  Vergs pirmām kārtām ir gļēvulis, baidās pazaudēt ķēdi!
  Tirānam piemīt trīs kukaiņu īpašības: skorpiona dzelonis, lipīgas mušas ķepas, asinssūcēja tīkls, taču viņam nav lemts kļūt spārnotam!
  Dvēseles skaistumu, siržu tīrību, mīlestības spēku - nevajag apgānīt ar pārmērīgu atriebību!
  Ja jums ir taisnība, taisnīgums attaisno nežēlību, bet tikai tādā mērā, ka tas nepārvērš upuri par bendes!
  Visvērtīgākā komandiera īpašība ir cienīgi pieņemt sakāvi un mācīties no tās!
  Mūsdienu karā uzvar tas, kurš lido, un tas, kurš rāpo, ienaidnieks sit!
  Apvainojums ir nelieša un gļēva ierocis, cenšoties pazemot citus, viņš pazemina sevi!
  Tikai mirušie nekļūdās, ja vien, protams, neskaita debesu atrašanās vietu!
  Prakse ir prasmju māte aliansē ar talantu!
  Tas, kurš ir gatavs mācīties, no sakāves iegūs vairāk nekā pašapmierināts, augstprātīgs no uzvaras!
  Labāk nomirt skaisti, nekā dzīvot neglīti!
  Slinkam cilvēkam visi laiki ir slikti, izņemot miegu!
  Karā priekšlaicīgs prieks ir nodevības māsa!
  Visideālāko asmeni sabojā šķībās rokas!
  Laiks karā ir kā ūdens, kas noārda laipnību un cilvēcību!
  Karotājs, kurš sēž slazdā, ir kā laupītājs, tikai viņš vēlas iegūt savu dzīvību, nevis savu maku.
  Labam komandierim savējo glābšana ir svarīgāka nekā svešu cilvēku nogalināšana!
  Liels skaits kapraču prasmju un drosmes! Ja vēlaties kļūt par varoni, nestaigājiet paklausīgi!
  Meli ir kā čūska sargsuņa vietā - vienreiz tā iekodīs ienaidniekam, cita noteikti iekodīs tev vājajā vietā!
  Bruņinieks var piekāpties dāmai visu, izņemot tiesības pirmajai mirt!
  Krievu karavīru var nogalināt, bet nevar uzvarēt!
  Milzis nav tas, kuram ir liels augums, bet gan tas, kuram ir domu vēriens, kas sniedzas līdz debesīm!
  Vardarbība rada ārēju pakļaušanos un aizdedzina dumpi dvēselē!
  Brīve ir kā karsts kalums, tas norūda, ja pēc tās ienirt ledainā atbrīvošanās straumē!
  Taisnīgums dažreiz ir skarbs, bet vienmēr maigāks par patvaļu!
  Tagad basām kājām bērni skrien uz Kunguru, spēcīgu cietoksni, kurā atrodas seši simti karavīru un pat milicija. Nobiedēts no majora Vereščagina tuvošanās ar divsimt karjeras karavīriem, divu tūkstošu pugačoviešu pūlis atcēla aplenkumu un atkāpās.
  
  
  Oļegs Rybačenko un Margarita Koršunova ieradās pie nemierniekiem. Sākumā viņi bija skeptiski noskaņoti pret zēnu šortos un meiteni tunikā. Bet dekrēts ar suverēna zīmogu pārliecināja viņus paklausīt pulkvedim. Bet tas kļuva vēl uzticamāks, kad Oļegs, ar kailiem kāju pirkstiem sasienot nagus, svieda tās virsainam, kurš sāka parādīties, un pienagloja viņu pie durvīm ar priekšējo slēdzeni.
  Turklāt jau sasniegušas baumas par puiku, kurš nebaidās no aukstuma un skrien ātrāk par pašu kurtu.
  Zēns tika pieņemts par komandieri. Un tad viņš ierosināja plānu. Viņi kopā ar Margaritu iekļūst Kungurā, nogalina visus virsniekus, un tad bars ielaužas un pabeidz garnizonu.
  Kas ar prieku tika pieņemts.
  Un zēns un meitene, šie Terminatora bērni steidzās uz Kunguru. Un liela nemiernieku grupa devās pēc viņiem.
  Oļegs un Margarita bez turpmākas nerunāšanas virzījās uz sienas pusi. Vairāki sargi tika nocirsti. Un nocirtīsim virsniekus. Sākās panika. Majors Vereščagins metās kaujā un bija viens no pirmajiem, kas tika nogalināts. Bojā gājuši arī trīs kapteiņi.
  Bērni meta asi asinātas ripas un cirta ar zobeniem no rūdīta tērauda. Viņi arī meta paštaisītas, bet ļoti spēcīgas granātas. No kura ienaidnieks lidoja augstāk un tika saplēsts gabalos. Un es to saņēmu no šiem terminatoru bērniem.
  Un tad nemiernieki devās kaujā. Un arī to, kā viņi sāka cirst un iznīcināt. Un jau tā apjukušais un bezgalvīgais garnizons padodas Pugačova sūtņu armijai.
  Bērni izpildīja uzdevumu. Un, paņēmuši Kunguru, viņi metās atpakaļ, netālu no Ufas, kur tuvojās milzīgā Emeljana Pugačova armija.
  Puisis un meitene skrēja un dziedāja;
  Tēvzemē lakstīgalas dzied psalmu;
  Tajā aust spoža saule...
  Nes žēlastību - mieru, komfortu,
  Un tas atver tavas acis - Kunga gaisma!
  
  Kur ir maijpuķītes un kur margrietiņu bari,
  Un siena kaudzes plūst ar medu...
  Tu kļūsi īsts - pazīsti varoni -
  Nolauziet dēmoniem asos ragus!
  
  Tagad jūs skrienat pa laukiem basām kājām,
  Tikai mazs puika - ložmetējs ir smags!
  Un tavi papēži kļūst auksti zem rasas -
  Gatavs sacensties ar pretinieku!
  
  Demiurgs veidos dabu,
  Veidojiet rakstus vētrainā spožumā...
  Diemžēl nedaudz stingrais Dievs ir ķirurgs -
  Kurš tev nedos tikai piecus!
  
  Mēs, cilvēki, esam arī lieliski radītāji -
  Spēj aptvert savu jauno pasauli!
  Nav nepieciešams izrādīt aitu kaunu -
  Tad armija tūlīt pulcēsies kaujai!
  
  Pionieru zēns tagad atrodas gūstā,
  Bende viņu uzvilka uz plaukta un iedeva pātagu...
  Bet cilvēki nelād sātanu -
  Jo pārbaudījumi arī ir dāvana!
  
  Kosmosam - ceļi visi ir ziedos,
  Viņiem ir tīras straumes sagrābšana...
  Un mums ir jāpārvar zemiskās bailes -
  Neslēpjoties kastē ar zuša veiklību!
  
  Diemžēl visa Zeme ir pilna ar zārkiem.
  Pat ja tas viņiem ir fetiša šovs cietumā...
  Mēs to redzēsim Ēdenē -
  Galu galā, Dieva priekšā ir mazs varonis!
  
  Bet cilvēks būtībā ir arī Dievs,
  Intelektuāli viņš ir veikls milzis...
  Kuģis atstāj lekno grotu,
  Tauta un vadītājs ir viens bez šausmām!
  
  Harizma ir arī kapitāls,
  Lai to laist apgrozībā nav viegli...
  Un ja kādam būtu ilūzijas,
  Zaglis jau viņu ar lauzni saspiedis!
  
  Kad mūsu prāts sasniedz maksimumu,
  Un mirušos augšāmcels zinātnes progress...
  Pārklās ledu ar ziedu paklāju,
  Un mēs esam gājienā uz citiem Visumiem!
  Oļegs Ribačenko un Margarita pa ceļam panāca kuili. Viņi viņu nogalināja un gaļu ēda neapstrādātu. Bet ko Tarzāns ēda, un kāpēc viņi ir sliktāki?
  Un viņi paņēma gaļu līdzi.
  Oļegs skrēja un domāja:
  Ka seriāls par Tarzānu tomēr bija foršs. Bet viņš komponēja arī foršākas lietas. Šis ir interesants gabals par džungļiem un savvaļas pērtiķiem. Bet teiksim ar meiteni?
  Tas ir vēl pārsteidzošāk...
  Pēc tam viņš un Margarita sacerēja dažus aforismus, lai padarītu to jautrāku;
  Politiķim visi ceļi ir līki, bet tie ved tieši uz mērķi!
  Zelts ir mīksts, bet tam piemīt graujošs spēks!
  Smagais metāls ir zelts, bet zelta slodze ir viegla!
  Lai arī zelts ir smags metāls, lielos daudzumos tas padara tevi nenogremdējamu!
  Bende strādā ar rokām, bet preci nes uz priekšu ar kājām!
  Ja gribi ieņemt troni, lai galvā karalis!
  Ja gribēsi, viņš dabūs lauvas vietu, būs lapsa viltībā un hiēna zemiskā!
  Veiksmīgākais politiķis ir viltīgā lapsa un plēsīgais tīģeris, kā arī pērtiķis svešu triku izmantošanā!
  Kas politikā nav lapsa, tas dzīvē ir ēzelis!
  Glaimojošajai lapsai ir vilka paradumi!
  Militārā viltība nav pretrunā ar godu, izņemot gadījumus, kad tā vēršas pret tevi!
  Karā nolaidība ir kā sveķi medū, no tās izriet tikai asinis!
  Risinājuma manevrs atgādina āķi ne tikai pēc formas, bet arī pēc rezultāta!
  Lai cik spēcīgas būtu rokas, bez galvas tās ir ne vairāk kā manekens!
  Atjautību var salīdzināt ar trešo roku, tikai ar daudz lielāku šūpošanos!
  Revolūcija noasiņo, kas noved pie tautas uzlabošanās, sadedzina taukus, kas atjauno eliti!
  Lielākās dividendes no investīcijām saņems tie, kuri nežēlo mātes pienu saviem bērniem!
  Balti meli ir patiesība, kas teikta jaunā veidā!
  Sieviete ir dārgums, kas var uzpirkt bagātāko un ierocis, kas var notriekt spēcīgākos!
  Problēmas ir mūžīgs jēdziens, pat nāve tās tikai pārceļ uz mirušā mīļajiem!
  Laime ir zieds, kas apaugļots ar kauliem un laistīts ar asinīm!
  - Tonālais krēms, kas sajaukts ar asinīm, ir ļoti nestabils, tāpēc tikai dzīvā ķermenī asinīm ir spēks!
  Viss var mainīties, izņemot atbildības un pienākuma sajūtu!
  Ir slikti zaudēt savu dzīvību, bet daudz sliktāk ir zaudēt savu nemirstību!
  Labāk vienu stundu lidot, nekā simts gadus rāpot!
  Spēks ir sinonīms brīvībai, brīvība ir sinonīms pienākumam, pienākums prasa pašatdevi un atteikšanos!
  Varonis ar vāju galvu atšķiras no manekena ar to, ka viņš pats sevi kroplina!
  Psiholoģija ir uzvaras atslēga, tikai jāprot izvēlēties pareizo slēdzeni!
  Viņi nesūta savas sirdis izlūkošanai, bet viņi nenogriež sev galvas!
  Ātrums dzemdē uzvaru, ātrums nes veiksmi, ātrums ir otrā laime!
  Ātrums dzemdē uzvaru, ātrums nes veiksmi, ātrums ir otrā laime!
  Ledainā nāves elpa liek sirdij trīcēt un sarauj gļēvuļa iekšas. Bet drosmīgais no kaulainas vecenes tuvuma ar uzasinātu izkapti: iegūst reakcijas asumu, nosvērtību cīņā, atbrīvojoties no liekajiem taukiem!
  Sieviešu temperaments bieži vien sadzīvo ar pieticību - tāpat kā drosme vīriešiem!
  Tehnoloģija ir divpusīgs jēdziens - tā necieš stulbumu!
  Saldākais auglis ir tas, kuru ir visgrūtāk salasīt!
  Pārgalvība ir pretstats drosmei, drosme un aprēķins tikai pa pāriem dzemdēs uzvaru! Uzvaras glāzei, tāpat kā degvīna pudelei, lai izvairītos no nepatikšanām, ir vajadzīgas trīs lietas: veiksme, saprāts un drosme!
  Nāve nekad nav īslaicīga, bet dzīve ir pastāvīga!
  Nav tādas reliģijas, kas loģiski izskaidro esošo lietu stāvokli un saprāta klātbūtni!
  Šeit tev taisnība, bet cilvēka prāts pats par sevi nav tas loģiskākais mūsu pasaulē. Dažreiz pat šķiet, ka nekas nav iracionālāks par loģiku!
  Karš bez asinīm ir kā dzīve bez sāpēm!
  Spēja izdzīvot vienam karotājam ir svarīgāka nekā nogalināt ienaidnieku! Jebkurš karš beidzas mierā, un dzīve beidzas ar bērēm!
  Pusaudža mīlestība ir kā stikls: pārāk trausls, viegli plīst un sāp!
  Vergs un karalis iznāk no vienas dzemdes, ja viņi ir vienādi pirms dzimšanas, tad kāpēc lai nebūtu vienādi pēc tam!
  Zinātnes progress bez morāles attīstības ir līdzvērtīgs mēģinājumam smēķēt no kodolsprādziena!
  Bezrūpība karā ir nozieguma māte un nodevības māsa!
  ,Kara maize visrūgtākā: brāļu asinīs un māšu asarās mērcēta!
  Dzemdēt bērnus ir daudz patīkamāk nekā laist pasaulē līķus - lai gan abos ir vajadzīgas prasmes un azarts!
  Paverdzināšana sākas bez vēlmes mācīties un domāt!
  Gudri vārdi ir labi - labi darbi ir labāki!
  Dzīve vienmēr ir izcila, bet nāve ir viduvēja!
  Zinātne nav viss, vismodernākajiem ieročiem ir vajadzīgas izveicīgas rokas un lokans prāts! Gars uzvar matēriju!
  Jebkurš mirklis pārstāj būt apburošs, tiklīdz tas sasalst, sasalst kā ledus gabals!
  Kustības ir patiesa laime!
  Dzimtene ir visdārgākā, kas cilvēkam ir, bez tās dzīvei nav jēgas!
  Cilvēks bez dzimtenes ir kā miesa bez dvēseles!
  Reliģija ir mierinājums vājajiem - jebkuras nelaimes šķiet nenozīmīgas, ja tās ir pārejošas!
  Ja tehnoloģija ir sargeņģelis, tad cīņas gars ir kara Dievs!
  Vieglāk ir izgrebt okeānu ar ēdamkaroti, nekā strīdēties ar ateistu!
  Dators, kā jau meitenei, mīl jaunos un neatlaidīgos!
  Nāve atšķiras no mīļotā ar to, ka viņi vienmēr cenšas atlikt tikšanos ar viņu!
  Nāve atšķiras no mīļotā ar to, ka tā vienmēr pienāk nelaikā, bet neviens tai nepārmet kavēšanos!
  Tie, kas taupa uz drošību, bērēs izputēs!
  Labi pabarota armija ir labklājības atslēga!
  Karā laba sagatavošanās ir kā gaiss plaušām; slikts gāzu maisījums kropļo un nogalina!
  Ja cilvēks mākslīgi piešķir sev briesmīgu izskatu, tā ir droša garīgā vājuma pazīme.
  Biedējošs ir vilks aitas ādā, nevis aita vilka ādā!
  Cilvēkam nav nekā svarīgāka, kara māksla ir sinonīms cienīgai eksistencei! Tīģera nāve ir labāka par suņa dzīvi!
  Nāve karā ir attaisnojama tikai tad, ja ienaidnieks to nopērk par pārmērīgu cenu, un dāvanu pasniegšana ienaidniekam ir līdzvērtīga nodevībai.
  Izlūkotais ienaidnieks ir gandrīz uzvarēts, jums tikai jāļauj neizmantot savas iespējas!
  Ienaidnieka līķis ir dārgs, bet dzīvs ienaidnieks vienalga maksās dārgāk!
  Maskēšanās ir uzvaroša kvalitāte!
  Kopumā dzīve bez grūtībām ir kā zupa bez garšvielām: par daudz - garšo rūgti, bet par maz - nekrīt kaklā!
  Vīrietim kaut reizi dzīvē kāds jānogalina un jāglābj! Turklāt, ja paveicas pirmajam, tad otrais ir neaizstājams drosmes pārbaudījums!
  Dators ir labāks par atombumbu, tas ir drošākais veids, kā iekarot tautas un likt tām strādāt uzvarētāja labā! Turklāt es nebaidos no kārdinājuma! Jebkura ticība tad ir ko vērta, ja tā prot sevi aizstāvēt!
  Jaunībā asinis plūst ātrāk un "tējkanna" uzvārās karstāk!
  Lēns ēzelis, sliktāks par cūku, arī smird, bet gaļu nedod!
  Automātiskā uguns un čaumalas rūkoņa ir vislabākās lietas, ko atcerēties!
  Ticība bez pierādījumiem: ka piekūns bez spārniem var saskrāpēt, bet neļaus pacelties!
  Reliģiskā diskusija ir visneauglīgākā - jo abiem strīdniekiem nav ne jausmas par tēmu, par kuru strīdas!
  Sacensībās starp zinātnes un tehnikas progresu un morāli pēdējais ir lemts nepiederoša lomai! Lai gan cilvēce riskē iekrist bezdibenī starp zinātni un morāli!
  Kas ietaupa uz zinātni, tas aplaupa savus pēcnācējus, un, kas apzog savus pēcnācējus, tas mūžīgi paliks nabags!
  Aplaupot pēcnācējus, jūs varat nopelnīt kapitālu, bet jūs nevarat kļūt bagāts!
  ! Politika ir netīrs bizness, ko dara tīros uzvalkos!
  Patiesība vienmēr ir daudzšķautņaina, bet kļūda ir viendabīga!
  Skaistums ir dialektisks jēdziens - tikai neglītums ir universāls!
  Mūsdienu ieroči, atšķirībā no vīna, mīl jaunību!
  Saudzēt ienaidnieku ir kā sēdēt uz dunča - tērauds nepazīst empātijas sajūtu!
  Labākais ierocis ir atjautība, tas neprasa izdevumus, bet ir dārgi!
  Kad līķu skaits ir vairāk par vienu, tie no traģēdijas pārvēršas par statistiku!
  Slepkavība ir kā nevainības zaudēšana pirmo reizi un sāp, tad ar katru jaunu aktu ir arvien vairāk prieka!
  Slikts skauts ir tas, kurš nespēj paredzēt izeju neveiksmes gadījumā!
  Jebkurā citā jomā kļūda var maksāt dzīvību un veselību, un tikai tad, kad jūs maldāties reliģijā, jūs riskējat zaudēt savu nemirstību!
  Zvēram ir ilkņi, cilvēkam ir ierocis, dzīvnieks paļaujas uz muskuļiem, bet cilvēks uz prātu! Pārbaudījumi notrulina zobus, bet asina prātu - tāpēc prāts ir nemirstīgs, progress, kā mūžīgā kustība, vedīs uz labklājību!
  Pat visbriesmīgākās ziņas kļūst ikdienišķas no atkārtotas atkārtošanās!
  Kad aģents strādā divās izlūkošanas aģentūrās, norīkojot bērnam, kurš mēģina iebāzt viņam mutē divus knupīšus, viņš riskē saplēst muti!
  Kustība ir lietus, zem kura aug veselības ziedi, un kaplis, kas izrauj slimības nezāles!
  Akls neredz aklo - viņi iet, kur vien vēlas!
  Akls nevar izvest - pa uzticamā garāmgājēja ceļu!
  Bet negaidiet redzīgu ceļotāju - palīdziet nabaga aklajam!
  Cilvēks viegli salūzt, ar grūtībām pakļaujas un ļoti reti sasniedz mīlestību no dabas!
  Kārtīs veiksme nāk ar gaišu galvu, veikliem pirkstiem un mierīgu sirdi!
  Vispār noziegums nav šokolāde, ja tu sasmērējies, tu nedzīvosi saldu dzīvi, bet tu noteikti saņemsi sirds aptaukošanos!
  Spēka trūkums var kompensēt pārmērīgu prātu, bet spēka pārpalikums nevar kompensēt intelekta trūkumu!
  Talants var aizstāt izglītības trūkumu, bet neviena izglītība nevar aizstāt talanta trūkumu!
  Dimants ir dārgakmens bez pulēšanas, bet nekāda pulēšana nepārvērsīs ogles par dimantu!
  Kāda cita nāve ir jautra, bet tava nāve liek tavai sirdij pārsprāgt un dvēselei iegrimt zābakos!
  Nauda ir kā netīrumi, kas pielīp pie asiņainām rokām un slidenām dvēselēm!
  No visiem fanātisma veidiem reliģiozais ir visneracionālākais un savtīgākais, tāpēc tas galvenokārt ir vērsts uz personīgās nemirstības sasniegšanu!
  Mīlestība no izvarošanas atšķiras tikai ar samaksas veidu - samaksu natūrā par pēdējo darbību!
  Labāk taisnībā zaudēt, nekā grēkā iegūt!
  Taisnīgā zaudējums ir ieguvums debesīs, grēcinieka ieguvums ir dvēseles aplaupīšana!
  Noliedzot Dievu, komunisti uzlika cilvēka pleciem pārmērīgu nastu! Vēlēdamies ieņemt Visvarenā vietu, cilvēks nevarēja izturēt Golgātas sāpes un velna kārdinājumus!
  Bez Jēzus spēka cilvēki tā vietā, lai celtu labestības un taisnīguma valstību, iekrita netikumu baseinā!
  Cilvēka dvēselē esošie neskaitāmie dārgumi, tikai tad, ja sāksi tos izlaupīt, ātri izkals, nenesot nekādu bagātību!
  Katra seksuāla darbība, dārgums, ar kuru jūs dalāties starp diviem un ne viens vien zaglis, nozags to no jūsu sirds!
  Katram vīrietim ir kas kopīgs ar primātu, labi, ja potence, bet biežāk inteliģence!
  Būtu smieklīgi, ja tā nebūtu taisnība!
  Diemžēl mums ir vairāk nekā kārtīgu vīriešu un godīgu politiķu!
  Tas, kurš nodod savu dvēseli, vienmēr paliek neapmierināts - viņš dod nemirstību mirstīgajam!
  Uzvara pār spēcīgu pretinieku parasti maksā vairāk, bet par velti to neatdosi!
  Slepkavību nevar attaisnot ar pašlabumu un peļņu - tikai gods, brīvība un Tēvzeme ir vardarbības aizstāvji!
  Labam vajadzētu būt ar ložmetēju,
  Sitieni kā nikns tērauds!
  Lai asinis plūst kā ūdenskritums,
  Ļaunumam nav žēlastības, nogalini visus!
  No visiem mākslas darbiem tieši militārie šedevri visstingrāk iespiedušies cilvēku atmiņā un raisa visvairāk asaru!
  - Glezna, kas krāsota ar asinīm: spilgtāka nekā eļļas glezna un izbalē daudz lēnāk!
  Kārtīgs cilvēks taisnīgumu izvirza augstāk par ģimeni un draudzību! Ir jābūt vienam likumam ienaidniekiem un draugiem, tāpat kā vīram attiecībā uz savu sievu!
  Dažādu likumu klātbūtne pārvērš taisnīgumu par prostitūtu!
  Spēcīgs pretinieks stiprina tavu ķermeni un gribu, padara stiprāku - vājš samaitā tavu dvēseli un vājina tavu ķermeni, padarot tevi vājāku!
  Tātad grūtais ceļš dod daudz vieglāku uzvaru!
  Karavīram tiek dotas rokas, lai šautu, un smadzenes, lai apstāties laikā!
  Nogalināt muļķi: tas ir tas pats, kas iedurt viņu ar adatu, nošaut gudru puisi ir kā sist viņam ar čaulu!
  Daba ir cilvēka māte, un liela izgudrotāja māte nevar būt pilnīga muļķe! Lai gan viņai pietrūkst praktiskās atjautības!
  Lode ir visefektīvākā audzināšanas metode saziņā ar jauniešiem, kā arī ar veciem cilvēkiem!
  Tikai ietekmes efektivitāte samazinās! Bieži jūs zaudēsiet savu autoritāti, bet, ja jūs pieķersiet, jums būs jāaudzina zombiji!
  Reliģija pazemina lepnu cilvēku līdz dzīvnieka līmenim - dodot izvēli starp aitu un kazu!
  Labāk atdot savu ādu cilvēkiem kā aitai, nekā mūžīgi šņākt kā čūskai!
  Kopumā jēdziens strādāt ar galvu ietver ne tikai burtisku interpretāciju, pat ja runa ir par cīņas mākslām!
  Ja gribi kļūt bagāts, kristies par ebreju; ja gribi izjukt, aizņemies no ebreja!
  Svins veicina gremošanu, īpaši, ja tabletes ir kārtridžā!
  Ierēdnis, kurš neņem kukuļus, ir kā jaunava palaistuve!
  Parasti, lai glābtu vienu, ir jānogalina otrs! Tas neapšaubāmi ir nežēlīgs likums, taču tas atjauno sugu dabisko līdzsvaru!
  Pasaulē nav labāka cīnītāja par krievu karavīru un nav lielāka tirāna par krievu ģenerāli!
  Pārmērīga greznība ir vieglprātības pazīme, vieglprātība ir nenovēršamas bojāejas priekšvēstnesis!
  Gudri vārdi no nelāga mutes, kā strūklaka no atkritumu izgāztuves!
  Jums ir priekšrocība garumā, bet man ir priekšrocība prātā!
  Dažreiz jūs varat nogalināt, bet jūs nekad nevarat atņemt cerību!
  Karā, ja tu nokavēsi sekundi, tu vari zaudēt mūžību!
  Parasts tornis ir nožēlojams starp debesskrāpjiem, bet majestātisks starp būdām!
  Cilvēks pakļaujas spēkam, ciena nežēlību, nicina maigumu un nenovērtē laipnību!
  Sekss ir labākais līdzeklis pret visām garīgām slimībām, bet diemžēl tas ir dārgs un grūti iegūstams!
  Kas nemīl seksu, tas nemīl dzīvi un nenovērtē miesas priekus!
  Dzejai ar vīnu kopīgs tas, ka tā vērtība ar laiku aug, bet pat gadsimti neļauj rindām izbalēt vai dzirkstelēm izdzist!
  Karavīrs ir kā dators - tas skaita vienu vai nulle, bet karotājs ir draugs un ienaidnieks!
  Cilvēks no dzīvniekiem atšķiras ar humānismu, un spēju rīkoties pretēji instinktiem!
  Vardarbība pret sievietēm dažkārt rada veselus bērnus, bet vardarbība pret dabu tikai monstrus!
  Ja māte ir nežēlīga, tad arī bērni! Kāda ir daba, tāda ir tās atvase - cilvēks!
  Draudzība tiek meklēta no stiprajiem, barība no bagātajiem, un uzticība tiek izrādīta bezbailīgajiem!
  Uzbrukums ir labākais veids, kā neitralizēt ienaidnieka skaitlisko pārsvaru - piespiest viņu cīnīties pretī ir kā nogriezt pusi rokas!
  .Sievietei mīlestība ir prieks un ienākumi, vīriešiem - prieks un izdevumi!
  Izgudrot jaunu ieroci amorālam cilvēkam ir tas pats, kas nozāģēt krēslam kājas, kad ap kaklu ir aptīta virve!
  Ierodoties Ufas apkaimē, puiši ziņoja Pugačovam par uzdevuma izpildi.
  Zemnieku karalis bija pārsteigts, ka bērni tik ātri strādāja. Un, protams, viņš tos apbalvoja. Viņš katram uzdāvināja sudraba krustu. Un katrs divi simti rubļu.
  Tad sekoja uzbrukums Ufai. Margarita un Oļegs, kā vienmēr, ir priekšgalā un strauji uzbrūk.
  Viņi sakapā ienaidniekus ar zobeniem un met bumbas.
  Ufas garnizons jau bija vājš no bada, un nemiernieku uzvaras salauza viņu garu.
  Turklāt kazaku karalim ir gandrīz piecdesmit tūkstoši karaspēka - milzīgs spēks...
  Pēc tam, kad Oļegs Ribačenko līdz nāvei uzlauza komandieri, atlikušie kaujinieki padevās.
  Viņi bija zvērināti, viņiem tika nogrieztas bizes, un viņiem tika veikta kazaku matu griezumi. Daži virsnieki izvēlējās pievienoties Pugačovam. Vai cilpa ir labāka?
  Vārdu sakot, Ufa paņēma viegli. Un pat kazaku cars nožēloja, ka neiebruka Jaickas pilsētā.
  Kopumā Pugačovam gāja labāk. Tagad uz Urālu rūpnīcām var nosūtīt vairāk karaspēka. Un Beloborodovam tiek uzdots ieņemt visas pilsētas un Toboļsku.
  Noteikti tika pieņemts lēmums doties uz Kazaņu, bet pēc tam uz Maskavu. Emeljans Pugačovs pat ziņoja, ka viņa dēls Tsarevičs Pāvels pats ir pievienojies kampaņai un nodos troni savam tēvam. Jebkurā gadījumā daudzi tam ticēja.
  Pugačova armija turpināja augt. Pienāca ziņas par vēl vairāku Urālu rūpnīcu sagrābšanu un jauniem ieročiem, piederumiem un šaujampulveri.
  Pēc tam milzīga armija devās kampaņā. Viņa virzījās gar upi, gar abiem krastiem uz Volgas pusi.
  Cars Emeljans Pugačovs bija jautrs un gandarīts. Pagaidām lietas viņam iet ļoti labi. Vispār nemiernieki nekad nav bijuši nopietni piekauti. Un jaunā Krievijas cara reputācija ceļas. Un katru dienu viņam pievienojas tūkstošiem jaunu karotāju.
  Pašpasludinātajam karalim ir arī daudz jātnieku karaspēka. Un viss smaržo pēc īstas uzvaras.
  Bērnu mežsargi skrien pa priekšu pārējai armijai. Viņi ir jautri un daudz smejas.
  Šeit jaunie karotāji uzbrūk huzāru patruļai. Īss griezums, pāris granātas mētājas ar plikiem pirkstiem. Un cīnītāji tika iznīcināti.
  Tālāk atrodas Osa cietoksnis. Īstajā stāstā viņa piekāpās bez cīņas. Tātad puiši vēl nevienu nav iebrukuši vai nogalinājuši.
  Viņiem pat kļuva nedaudz garlaicīgi... Puiši dziedāja;
  Spartaks audzināja vergus varoņdarbiem,
  Nomest nīsto prinču jūgu...
  Viņš nelaimīgo pārvērta par ērgļu baru -
  Zvans ir vienkāršs - paplašini savus sapņus!
  
  Izvelciet zobenu cīnoties,
  Un nežēlīgi nocirsti savus ļaunos ienaidniekus...
  Par laimi, jūs ātri atklāsit ceļu kā cīnītājs,
  Mirušais dzīvos mūžīgi granītā!
  
  Paņemsim mēnesi no debesīm, nevajag,
  Mēs atvērsim Marsa plašumus kā vārtus,
  Un ticiet Venerai, es nākšu...
  Viss Piena ceļš nonāks zem varoņa zobena!
  
  Debesīs ir zvaigznes un meiteņu acis -
  Tie mirdz ar safīriem un rubīniem...
  Un manas mežonīgās domas lido -
  Kad mūsu sencis mīcīja Mamaijas pusi!
  
  Mirstīgais Čelubejs pūlī iesaucās -
  Tas russ ies bojā zem viesuļa naga...
  Trakais kliedziens ir dīvains - nogalini visus:
  Ka smiekli un skanīgās dziesmas pieklusušas!
  
  Atbilde no Peresvet tika sniegta skaļi,
  Šķēpa sitiens un ienaidnieks murgainā ellē...
  Zindans negaidīs karotāju -
  Mēs uzvarēsim, jūs, cilvēki, ticat tam!
  
  Akmens ir nodevīgs - mākoņos ir dienas,
  Ne katru reizi ir veiksme un trofejas...
  Un mūsu pilsētas ir uguns, gaismas,
  Acīmredzot arī mēs netikām līdzi cīņai!
  
  Bet zināt krievu vietu triumfā,
  Mūsu sencis Cēzars, lielais maķedonietis...
  Planētas drīz pārvērtīsies par paradīzi,
  Siers ar tēju ir ļoti garšīgs Poshekhonsky!
  Osas cietoksnis, tāpat kā reālajā vēsturē, padevās bez cīņas. Garnizons un tā komandieri zvērēja uzticību kazaku karalim. Un pēc tam Pugačova armija devās tālāk. Uzvaroši soļo un pievienojas tūkstošiem zemnieku. Milzīga armija, kas strauji aug. Austrumos pugačovieši ieņēma vēl vairākas pilsētas un tuvojās Tobolskai, kur patvērās Delona korpuss.
  Gandrīz visas Urālu rūpnīcas pārņēma nemiernieki, un tur ir jauna administrācija. Rietumos viņi ieņēma Samaru un tur nostiprinājās. Arvien vairāk cilvēku seko nemierniekiem.
  Un aiz zemnieku karaļa stāv lieli spēki. Pašā Kazaņā ir daudz viņa atbalstītāju. Gubernator Kant, šis vācietis burtiski kratās no bailēm. Tika sagūstīta neliela daļa, kas tika nosūtīta, lai satiktu Pugačova armiju. Arī Potjomkins, kurš atrodas Kazaņas Kremlī, trīc no bailēm.
  Ko viņš var darīt pret tādu armiju...
  Un Oļegs Ribačenko un Margarita atkal veic varoņdarbus. Šoreiz viņi pārcēlās uz Elizabetes Petrovnas laiku. Un viņi noķer Frīdrihu. Bet tas ir cits stāsts. Tur viņš un Margarita mēģināja, un lielais Vācijas karalis pēc sakāves tika sagūstīts. Un viņa sargi tika nogalināti.
  Puisis un meitene lidoja garām kā viesuļvētra, jo īpaši tāpēc, ka Frīdriham palika pavisam maza svīta. Bet šie bērni visus sasmalcināja un aizveda uz komandiera pleciem uz krievu nometni. Tāpēc Vācija kapitulēja.
  Un Krievija anektēja Austrumprūsiju.
  Un Elizabete Otrā nodzīvoja ilgāk priekā. Un mantinieks Pēteris nomira no hemoroīda kolikām. Tātad Krievija spēja saglabāt savus ieguvumus. Bet Vācija nekad nav apvienojusies!
  Un tad Polijas-Lietuvas Sadraudzība pilnībā nonāca Krievijas sastāvā...
  Nu, Oļegs Ribačenko un Margarita Koršunova tur palika ļoti īsu laiku. Un viņiem ir jauna skarba misija!
  Bet pagaidām Pugačovs var iztikt bez tiem. Ir daudz svarīgākas lietas, kas jādara.
   Šeit viņš ir Oļegs Ribačenko, it kā lielisks, kaut arī salīdzinoši jauns sportists, kurš piedalās Krievijas izlases viduslaiku sacensībās. Viens pret simts izvēlētiem bruņiniekiem. Un viņi pat pieķēdēja viņam svarus pie kājām, lai tas būtu godīgāk. Kā ar Oļegu Ribačenko? Fantāzijas spēki Supermens viņā dzīvojuši vienmēr, jo šis ir gan sapnis, gan nevis sapnis, bet gan kaut kas fasmogorisks, kur piepildās visi apslēptie sapņi.
  Debesīs bija pat septiņas gaismas. Un katrs no tiem ir varavīksnes krāsā.
  Viņa priekšā ir Lielbritānijas princis Čārlzs, apveltīts ar īpašu dāvanu: piedot un apžēloties par tiem, kas stāv mirstīgā tuneļa priekšā, caur kuru paveras ceļš uz citu pasauli.
  Un tu esi tikai zēns, kurš atrodas vietā, kur tiek izšķirts liela cilvēka pēcnāves liktenis.
  Oļegam Ribačenko ļoti sāpīgi trāpīja pa kāju, kad tika uzkārtas papildu važas. Jaunais pulkvedis ar grūtībām spēja savaldīt no krūtīm izplūstošo izsaukumu.
  Viņa ķermenis kļuva vēl jauneklīgāks, gluži kā vidusskolas zēnam, un ne tik muskuļots kā agrāk.
  Un princis, izlikdamies, ka nekas nav noticis, apdullinoši kliedza ar vieglu aizsmakumu balsī:
  -Tātad, tagad jūs esat uz vienādiem noteikumiem... Ātro zirgu kustības subjekti, marš!
  Tribīnēs sēdošā publika sāka skaļi svilpt.
  Oļegs Ribačenko, vismaz paralēlajā redzējumā, ir augstākās klases supermens. Te nedaudz nožēloju, ka ļāvu pielikt gludekļus sev. No pirmā acu uzmetiena divdesmit mārciņas vai deviņi kilogrami nav nekas, sāncenšiem ir ne mazāk smagas bruņas. Bet, ja tie ir īpaši piesieti pie kājām un ekstremitātes ir sasietas, tad tas nevienam nešķitīs muļķības.
  Ar savu novājināto ķermeni jūs gandrīz nevarat kustēties.
  Pirmajā raundā visi Oļega Ribačenko, kurš bija kļuvis par jaunās pasaules jaunpienācēju, pretinieki sacentās praktiski vienotā kolonnā, kas bija nosprausta ar smailēm. Pat praktiskās pārbaudes laikā, fantāzijas skrējiena stilā, cīnītāji uzvedās gandrīz dabiski pret cilvēkiem.
  Zēns rakstnieks nejutās gluži ērti. Un spēks nemaz nav tāds kā agrāk... Kaut kas viņu nepārņem ar enerģiju. Un jūsu ķermenis izskatās ne vairāk kā desmit gadus vecs, bet tas bija divpadsmit. Un pretinieki ir daudz lielāki par tevi un skrien.
  Lēkājot un sūcot mūsu vēderus, pielāgojoties dīvainajam
  formas tērpi, ieroči un iesildīšanās. Sarakstu lielais ārējais aplis bija astoņsimt piecdesmit metri, un tas bija izklāts ar trīs dažādiem mainīgiem segumiem: gludām akmens plāksnēm, asiem oļiem (dažreiz vainīgas baskājainās sievietes un pusaudži bija spiesti tiem uzskriet par sodu) un glīti. ieklāta, sablīvēta apaļā grants.
  Oļegs Ribačenko ar satraukumu domāja, ka varbūt viņš turpinās šādi sarukt, līdz pārvērtīsies par embriju un beidzot pazudīs.
  Vai varbūt tas ir tikai uz testa laiku?
  Katrs segums tika sastapts četras reizes, lielāks garums tika atrasts uz asiem akmeņiem, tāpēc nebija iespējams uzturēt vienmērīgu skriešanas ritmu parastajā veidā.
  Oļegs Ribačenko, kurš beidzot kļuva par zēnu, bija vienīgais, kurš skrēja basām kājām un juta savas kailās zoles dūrienus. Jā, apstākļi ir acīmredzami nevienlīdzīgi.
  Bet ar visu to katrs dalībnieks nāvējošās sacīkstēs, svētajā cīņā par impērijas nākotni, uzskatīja sevi ja ne par spēcīgāko cīnītāju Visumā, tad daudz augstāku par stulbu vidusmēra zemnieku līmeni. Nu kaut kāds krievu āksts viņiem nav sāncensis.
  Un tas ir pat pazemojoši, ka tik daudzi no viņiem pulcējās pret nodriskāto zēnu.
  Oļegam Ribačenko, protams, ļoti sāpēja apakšstilbs, ko bija sasitusi graujošs vesera sitiens. Pēc nežēlīgās "kristības" viņa pat kļuva pietūkusi un kļuva zila. Ak, bende-kalējs, es gribētu tev iesist ar dūres spārniem tavā strupajā templī. Lai viņu tā notriektu, vai vēl labāk ar to pašu smago, rombveida veseri! Tomēr nekad nav par vēlu! Šajā visumā zēns skrēja basām kājām, kas bija rets prieks vietējam maskavietim un princim, īpaši ar viņu pārlieku gādīgo un principālo etiķeti. Tiesa, tagad Oļegs Ribačenko sāka izskatīties vēl jaunāks - ne vecāks par desmit, maksimums vienpadsmit gadiem, un viņa puiciskā baskājainība vairs nešķita nedabiska.
  Pulkveža zēns uzmundrināja un dziedāja:
  - Tas, kurš ir jautrs, smejas! Kurš vēlas, tas to sasniegs! Kas meklē, tas vienmēr atradīs!
  Akmeņu asuma sajūtas tagad šķita patīkamas un skarbi caururbjošas vienlaikus. Bet tas ieslēdza tikai mūžīgo pusaudzi, pareizāk sakot, zēnu.
  Un enerģija, kas bija atkāpusies, sāka atgriezties jaunajos muskuļos.
  Pēc trešā apļa vairāki viduslaiku un ļoti spēcīgi karotāji ar zirgu nekaunības palīdzību veica gandrīz histērisku mēģinājumu tikt uz priekšu. Ejot viņi lamāja un pat sāka pamazām panākt Oļegu Ribačenko, kuram nebija īpašu kompleksu un kurš joprojām staigāja kolonnas astē.
  Pulkveža zēns nolēma vēl neforsēt lietas un pagaidīt.
  Formējums sāka pamazām stiepties kā boa konstriktora vēders, un jau piektajā aplī visi karotāji skrēja savādāk. Nevis kā agrāk viens otra masīvajā pakausī, bet ar iespaidīgu atstarpi.
  Metāls šķindēja, tas čīkstēja zem kaltajiem zābakiem...
  Acīgais un pieredzējušais Oļegs Ribačenko redzēja, ka bruņās tērptie karavīri svīst un elpo arvien stiprāk. Ir saprotams, kāpēc viņi baskāju zēnam piekāra ķēdes. Vieglas miesasbūves zēns, viņš viegli varēja nodzīt veselu baru vecāku, smagāku cīnītāju.
   Tagad viens no viņiem ar izmisīgām pūlēm no otras puses sasniedza veiklo pulkvedi. Oļegs Ribačenko izvairījās no mēģinājuma to slīpi nocirst un iecirta zobenu ragainajā galvā. Ķermeni pagriežošais sitiens bija tik spēcīgs, ka ienaidniekam pārplīsa ķivere, un viņš ar asiņainu galvu iekrita grantī. Vairākas meitenes, kārtībnieces baltos mēteļos un melnās čībās, satvēra nelaimīgo karotāju.
  Viņam nekas nevarēja palīdzēt!
  Oļegs Ribačenko, dzirdot viņu pārsteigto izsaucienu, filozofiski atzīmēja:
  - Spēcīgam bērnam ir labāk būt tādam, kāds viņš ir, un, lai šķist, ka stipram pieaugušajam vienmēr ir labāk atšķirties no tā, kāds viņš ir! Bet jebkurā gadījumā labāk, lai valdnieks nekad nešķiet vājš - pat ja viņa galvenais spēks ir maldināšana!
  Vai nav pienācis laiks strādāt enerģiskāk?
  Oļegs Ribačenko, ieslēdzot asos akmeņus, kas sniedza atbalstu viņa papēžiem, iegriezās otrā bruņās. Viņš nokrita, taču uzreiz uzlēca, un terminators princis izmantoja spineri, iesitot pa galvu savai nobrāztai pēdai, kas jau bija sadzijusi skrējiena laikā. Ienaidnieks negaidīja tik ātru uzbrukumu, un, ticis garām ar ķiveres aizsegto templi, gluži kā gaļas nūjas nogalināts teļš, viņš apgāzās.
  Bija ar ko lepoties! Lai gan nedaudz sāp.
  Nāvīgs kule, jo īpaši tāpēc, ka dzelzs gabals palielināja sitiena svaru. Pēc tam Oļegs Ribačenko vēl kādu laiku spēlēja pie publikas un ļāvās trešajam - Comte de Lacafer. Viņš sita pārāk augstu ar zobeniem un paklupa, kas faktiski salauza kāju. Protams, dzelzs gabali neļāva skriet, bet ar tiem jutās kā sit ar cirvi.
  Pulkvedis zēns izbāza mēli un uzlēca augstāk, jūtot sevī arvien vairāk enerģijas.
  Tātad patiesībā viņam, tāpat kā Brūsam Lī, Džekijam Čanam, Stīvenam Sīgalam un varbūt pat labāk nekā visiem kopā, ir vairāk laika, lai attīstītu savas prasmes.
  Ja vien, protams, nežēlīgais laiks neatmet aizmirstību. Taču ir cerība, ka Margarita viņu izglābs.
  Un tikai devītajā aplī jaunais terminators-karotājs, izaicinoši atsitoties, palielināja ātrumu. Sākumā viņš pa vienam, kā bojas motorlaiva, apsteidza visus, kas bija nedaudz atpalikuši, žēlīgi netrāpot. Tiesa, pāris, nenovērtējot puiša cēlumu, metās no abām pusēm, taču brašās dzirnavas viņus nocirta tā, ka galvas aizlidoja. Tā jau ir nāve bez jebkādām izredzēm.
  Oļegs Ribačenko nošņāca:
  - Karš, ir karš!
  Kaut kas notika ar vikingu un kareivīgo sakšu pēctečiem, viņi neuzdrošinājās masveidā steigties, bet turpināja skriet. Varbūt viņu skaitliskais pārsvars noteica šādu taktiku. Vai arī nāvējošas spēles nerakstītie noteikumi ? Oļegs Rybačenko , nekur nesteidzoties, sāka panākt tā sauktos līderus. Protams, šāds stāvoklis neapšaubāmi nevarēja patikt desmitiem citu kroņa karotāju un pat tiem, kuriem piederēja viens vai otrs. Bet zaudējis piecus, nez kāpēc neviens nesteidzās atriebties. Acīmredzot krievi saprata, ka nesūtīs uz Skopina-Šuiski turnīru vājinieku, kas viņu glābtu.
  Pat ja viņš ir tikai zēns miesā, viņam ir dažādu gadsimtu pieredzējuša veterāna pieredze.
  Un ne tikai Emeljana Pugačova armijā.
  Un, kad Oļegs Ribačenko izbāza mēli un viņi neapmierināti palielināja tempu vēl vairāk. Bet smagā elpošana to visu teica uz īsu brīdi. Kur viņiem jādodas? Taču vikingi un saksi ir spēcīgi un spītīgi. Viņi noliks kaulus, bet savus neatdos. Divdesmit vienu gadu Zviedrija turējās pret Pētera Lielā Krievijas karaspēku, galu galā liekot miera līgumu noformēt nevis kā iekarošanu, bet gan kā pirkumu. Viņi izsmēla Krievijas valsti, kara laikā samazinot iedzīvotāju skaitu par piektdaļu!
  Pulkvedis zēns uzlēca, izvairoties no metiena.
  Un tas bija tad, kad sievietes dzemdēja desmit bērnus katrā ģimenē!
  Veselīgi pēcnācēji ir jebkuras varas panākumu atslēga.
  Un Lielbritānijai faktiski izdevās uzvarēt savā vienīgajā karā ar Krieviju, okupējot lielāko daļu Krimas. Briti toreiz izrādījās spēcīgi, pirmo reizi ceturkšņa tūkstošgades laikā, izdodoties atkost daļu teritorijas no Krievijas.
  Zēns iesita atpalikušajam karavīram, un ķermenis bez galvas sabruka uz akmeņiem. Pārējie sāka elpot vēl stiprāk, cenšoties palielināt tempu.
  Taču šoreiz Oļegs Ribačenko tās nogurdinās līdz spēku izsīkumam. Viņi nevar konkurēt ar viņu. Bezkontakta uzbrucēja nogurdināšana gandrīz vienādos ātrumos.
  Atcerējos spraigo apšaušanos ar snaiperiem Čečenijā. Šis tiešām ir nervu karš. Šeit ir daudz vieglāk. Un ienaidnieks nonāks pie sava noteikta gala.
  Tā pulkvedis turēja savus "zaķus" saspringtus veselus četrus apļus. Tad viņiem vienkārši nācās piebremzēt šo mežonīgo tempu, lai mazinātu nepanesamo spriedzi. Vajag veikt spēka aprēķinu, dod Dievs, vismaz nelielu atelpu. Oļegs Ribačenko, būdams šokā, pat izmeta numuru, izmeta ar zobenu, veica kūleni un noķēra to vēlreiz. Tad viņš vēlreiz atkārtoja līdzīgu akrobātisko kustību, sakot:
  - Krievi vajā vāciešus, pieredze nepalīdzēs! Ejiet ellē jūs gļēvi - cilvēku maltā gaļa!
  Ak, cik daudz enerģijas un mežonīga spēka ir zēna ķermenī.
  Kad hercoga de Delonga pacietība bija piepildīta līdz malām, galvenais komandieris nikni kliedza:
  - Cīnieties, slapju zaķu dēli!
  Lai gan cīnītāji uz to reaģēja slikti.
  - Uz asiņainu kauju! - princis skaļi iesaucās, gandrīz pārraujot balss saites.
  Patiešām, kāds kauns ir bēgt no zēna.
  Oļegs Ribačenko viltīgi pasmaidīja:
  - Beidzot ir ko darīt!
  Nu, viņa pieredze jau ir tik liela, ka viņu neuztrauc tas, ka viņa pretinieki ir daudz lielāki.
  Nogurušie, nogurušie karotāji no parasto aizsargu vidus pēkšņi apstājās un ātri pacēla ieročus. Muižnieki, kas skrēja aiz Oļega Ribačenko, uzreiz uzmundrināja: duelim ar ienaidnieku, pat "svēto" (jā, viņš ir svētais, blondais velns!), neapšaubāmi būs jātērē dārgais laiks. Šeit galu galā uzreiz steidzas ducis ne sliktāko cīnītāju. Vai arī viņi var gaidīt ļoti ilgu laiku, varbūt pat līdz apbedīs viņu kapā. Un, ja kaut kas notiek, "mazais velniņš" uzreiz sakrājas un rok akmenī. Viņi pievienoja savu iedomību un lepnumu.
  Lai straujums kļūst stāvāks, un viņi tūdaļ sarūgtināja sarūgtināti: atskanēja divkāršs, īss metāla šķindoņa, un jaunie svētās kaujas upuri, piloši slapji, krita, izmisīgi lokoties zemē.
  Zēns ir ļoti ātrs, un viņa reakcija ir ātrāka nekā kobrai.
  Pieredzējušais Oļegs Ribačenko savu pirmo pretinieku nogalināja ar vienkāršu sitienu pa cirksni. Slikts, bet efektīvs. Man žēl puiša, vai viņš pēc šī varēs vairoties? Bet ne tik dramatiski. Tomēr tas notika, un, par laimi, ne puisis, "kastrācijas" upuris savos piecdesmit gados. Tajā pašā laikā cēls cilvēks, ģimenes ģerbonis ar rubīna rozēm. Otrais saņēma lecīgu elkoni pa degunu. Ir daudz asiņu un izskatās pēc nokauta... Lūk, ko nozīmē papildu ķermeņa kustība. Un tad uzbrūk pārējiem.
  Tu esi ātrs kā mangusts. Jūsu pretinieki nevar sekot līdzi.
  Vienam uzreiz ar abām kājām iespēra pa ķermeni pulkveža zēns. Bruņas saliecās, aiz mutes izspļāva asins receklis, bet otru apdullināja banāls zobena sitiens pa neasu ķiveri ar līkiem ragiem. Un nākamajam pretiniekam ar tērauda rokturi trāpīja pa zodu. Labi izgriežas, ja trāpa pašā malā. Pārējie metās pie pulkveža zēna.
  Šķiet, ka drosmīgajam vilku mazulim uzbrucis lāču bars.
  Bet Oļegs Ribačenko visu pareizi aprēķināja, viņi nogurs un beigsies. Un kustības nav vienādas un reakcija nav vienāda. Karotāji, kuri ir fiziski ļoti spēcīgi, var tik daudz skriet bruņās, bet tie, kas pieraduši cīnīties zirga mugurā, to nespēj. Viņi turējās tikai pateicoties savām spēcīgajām gribas īpašībām. Labi darīts protams.
  Puika tomēr nemaz nav piesegts, bet savas fenomenālās reakcijas dēļ viegli aizbēg.
  Oļegs Ribačenko , it kā sarunājoties ar kādu, kā jauns Sokrāts atzīmēja:
  - Karavīrs, būdams neprātīgi varonīgs, stulbumu neizdara - komandieris dara stulbumu, sūtot karavīrus tur, kur varonība kļūst par ārprātu!
  Ienaidnieki cenšas sevi uzmundrināt ar sirdi plosošiem kliedzieniem un vēršu rēcienu.
  Bet jūs nevarat apmānīt savus muskuļus. Un cīnītāji tagad klīda kā miegainas mušas, traucējot viens otram. Turklāt speršanas taktika Eiropas tautām ir neparasta. Tam nav izstrādātas aizsardzības sistēmas, tas ir kā ķīniešu alfabēts.
  Un uzmini ko - viņi pat nav dzirdējuši par cīņas mākslām!
  Un ātrais un vienmēr svaigais Oļegs Ribačenko to izmanto. Tad sākās šovs: spērieni, zobeni, ceļi, elkoņi, trakā ātrumā. Pat visvienkāršākā lieta - bruņās sasist mazos. Desmit vareni vīri tika atstāti guļam, raustoties, kā sērfošanas izmestas cirtas, uz sarakstu virsmām, kur skrēja meitenes un zēni, viņiem nekavējoties tika sniegta vienkārša medicīniskā palīdzība. Un kādam tas pat nebija jādara; viņa dvēsele lidoja uz debesīm. Vai ellē, atkarībā no jūsu veiksmes. Kādu iemeslu dēļ Oļegs Ribačenko atcerējās Visocka slaveno hitu - jūsu dvēsele tiecās augšup! Tu piedzimsi no jauna ar sapni...
  Bet, ja tu dzīvoji kā cūka, tu paliksi cūka!
  Bet tad Oļegam Ribačenko uznāca otrs ducis niknu tarakānu ar zobeniem žokļu vietā. No tiem tikai trīs titulētās personas viņu vadībā gandrīz izcēla labi koordinētu, atbilstoši noteikumiem veidotu pretestību. Viņi mēģināja nostāties vienā rindā un, neskatoties uz nogurumu, centās pārvietoties pēc iespējas ātrāk un vairāk. Neļaujot uzbrūkošajam mazajam pulkvedim nekavējoties saspiest viņus uz stadiona virsmas.
  Cīnītāji šeit ir pieredzējuši, krietni lielāki par puskailu, iedegušo puiku važās, ar manāmi lauztām kājām.
  Bet Oļegs Ribačenko lidoja tā, ka pat neļāva viņiem ierindoties; pirmie divi krita uz vienkārša trika, atvairot šūpoles pret galvu, viņi saņēma sitienus pa ķermeni.
  Oļegs Ribačenko ar paukošanu nodarbojās jau divdesmitajā gadsimtā, un tas viņam nebija svešs.
  Un bruņas un ribas krakšķ. Un asinis kā strūklaka izplūda no salauztām aknām.
  Tas nokrita uz akmeņiem un šņāca kā skābe.
  Tad nežēlīgais, kailais papēdis atrada citu templi pie barona de Mugasaka. Zēns pulkvedis ieslīdēja starp bruņiniekiem, kā kāmis iekļuvis bedrē, un elkoņiem un žokļiem vienu, divas reizes. Datorspēlēs, dažādās cīņas mākslās, pat neliels sitiens pa zoda galu, no gala labā punkta uz kreiso pusi, spēj pilnībā atspējot neatlaidīgāko cīnītāju.
  Nu, izskatīties kā zēnam, tas nenozīmē būt zīdainim.
  Palikuši vēl pieci, bet Oļegs Ribačenko pat nedomā par apstāties. Mūžīgs puika, kas taisa kūleņus, stāv uz rokām un spārda skrimšļus pa purnu.
  Kauli un āda plīst, asinis izsmidzina.
  Skaisti, pat Džekijs Čans nevarētu darīt labāk. Starp citu, viens no asmeņiem saskrāpēja visu uz manām plikajām ribām. Bet tas ir muļķības. Tātad zēns-princis būs vēl dusmīgāks. Jūs ķerat zobenus pie kājām, lai tikai nesagrautu sevi. Jo vairāk jūs iesildāties, jo enerģiskāk spēks jūsos burbuļo. Uz sāniem, un spēcīga, basa pēda pēdējā grāfa kaklā... Sasodīts, vilka dēls ar dunci trāpīja pa presi, uz Oļega Ribačenko vēdera parādījās asins lāses.
  Tas, protams, bija nepatīkami, bet spēcīgie muskuļi nelaida garām malai.
  Zēns pulkvedis saka:
  -Karš, atšķirībā no šaha, nav bez upuriem, un šaha spēle, atšķirībā no kara, ir bez rezultātiem!
  Zēns nokratīja sadrupušos sviedru pilienus, kas bija sajaukti ar sarkano šķidrumu.
  Visas šīs brūces bija tik mazas, tāpēc asiņošana apstājās, kad ieskrēja vēl četri. Zobeni pazibēja, pirmie divi cīnītāji mehāniski atvairīja, un asmeņi izgriezās un iekrita miega artērijās.
  Oļegs Ribačenko smīnēja kā tīģerēns, kurš pirmo reizi noķer antilopi.
  Un pārējās divas pēdas vienā juteklīgākajā vietā. Nav estētiski patīkams, bet efektīvs, jo trūkst bloķēšanas prasmes.
  Tas iet labi, un jūs esat iedvesmas pilns.
  Vēl pieci pretinieki. Oļegam Ribačenko viņi visi šķiet kā miegainas mušas. Nu, cīņā parādās "krabju" "twist" tehnika un bariņš mazu, izgāztu zaldātu. Un finiša lēciens smagākajam cīnītājam pa pakausi. Viņš, krītot, izsit pārējos. Lielisks darbs!
  Zēns iesita ar kāju asins peļķē.
  Viņi pat nevar saskaitīt līdz divdesmit!
  Oļegs Ribačenko, šūpodams savu tēloto rumpi un klīda ķēdes, dziedāja:
  - Viss ir neiespējami, es zinu noteikti!
  Šajā laikā ducis skarbāko karotāju sadursmes vietai pabrauca garām kā no katapultas izmests akmens un auļoja uz priekšu gandrīz pusapli. Oļegam Ribačenko, veikli kustoties, nācās notriekt vēl duci apmācītu cīnītāju. Bet vēl labāk nav atpūsties no cīņas. Muskuļi sasila, griezums pazuda tieši pie cīņas ērzeļa gaitas. Tas viss, viņi ir noguruši, un viņiem vajadzētu būt netīrumos. Oļegs Ribačenko steidzas iekšā un ieskrūvē kā korķviļķis, griežoties uz pirksta, par laimi lieliski slīd pa marmora plāksni un, uzreiz nenolaižot kāju, ar dzelzs gabalu galvā ietriec četrus cilvēkus.
  Kā korķviļķis - nāvējošs raugs.
  Nu lai vēl paspēj viņam ar dunci iesist pa krūtīm. Āda izlauzās cauri, iesprūda muskuļos. Tu paņem šo dunci ar kailiem pirkstiem un met to kā bumerangu. Diviem no viņiem pārgrieza rīkli. Asinis izšļakstās. Vēl divi tika nocirsti ar zobeniem, bet pārējie ar rokturiem (cik var nogalināt!). Tam nevar pievienot diplomu. Bet cīnies neatkāpjoties.
  No puiša muskuļotā ķermeņa pil asinis. Straumes plūst pāri reljefam.
  Oļegs Ribačenko rūc kā leopards un atkal izlaužas cauri uzbrucējiem. Kā saka; Lai sieva bīstas sava vīra, bet vīrs eņģelis!
  Viņš ir krievu bruņinieks - dievu mīļākais!
  Bet šajā gadījumā lai tante Nāve baidās no sava brāļadēla Life! Pulkvedim puikam patika mest dunčus ar saviem necilvēcīgi lokanajiem kāju pirkstiem. Viņš atkal apgriežas, izvedot savus rupjos pretiniekus, un tagad tiek uzvarēts cits līdzinieks.
  Kļūstot jaunākam, viņš zēnam vienkārši pievienoja mobilitātes terminatoru.
  Pareizi, viņam vajadzēja ar izkapti pieveikt ļauno veceni, un viņa jau bija sakauta. Tagad galvenais ir apiet iznīcināšanas zobenus. Karā nav pusdraugu un pussvešinieku. Ir tikai simtprocentīgi iekšējie un nepiederošie. Ir daudz partneru-sabiedroto un vēl vairāk ienaidnieku.
  Zēns apsēdās horizontāli un uzreiz piecēlās.
  Var apdzīt veselu apli, apdzīt sacensībās, var noapaļot savu kapitālu biznesa darījumā, bet nevar gūt panākumus, kad vēders ir noapaļots un atjautība kļuvusi plakana! Ienaidniekam nav apzinātas taktikas. Tāpēc ducis cīnītāju nolēma mest viņam šautriņas, un seši mēģināja, saduroties ar muguru. Viņi domā, ka tas ir viltīgs lamatas, ja viņš pats gribēja viņiem uzbrukt.
  Pulkvedis zēns pārtvēra šautriņu un pats ar kailiem kāju pirkstiem meta trieciena ieroci. Cīnītājs ar caurumu vēderā sabruka, aizrijoties ar asinīm.
  Oļegs Ribačenko pasmaidīja un sāka dziedāt, jo šis ir viņa konkurss - Krievijas izšķirošā nākotne, kur laiks rit pārtraukumos un nesaprotamos līkločos vai hronoloģiskos līkločos;
  
  Zelta kukurūzas vārpas -
  Kā vilnis vēja lūpu šalkoņa...
  Piepildīsim glāzes ar rotaļīgu
  Lai upe plūst ar šampanieti!
  
  Mūsu dzimtene, dāsnā Krievija,
  Kur rudens vāks zeltains,
  Nē, ticiet man, Tēvzeme ir skaistāka,
  Gatavs ābolu nektārs ielej!
  
  Un ziemā brīnišķīgais sudrabainais sniegs,
  Zem slidām ezeri bija kristāldzidri!
  Cik garšīga ir mūsu smaržīgā maize,
  Un krievu zobena asmens ir ass!
  
  Katrai lapai ir smaragda pavediens,
  Koraļļi mirdz katrā pumpiņā...
  Solovjovs ielej brīnišķīgu dziesmu,
  Un uz lauka tas ir kā samta pietura.
  
  Rasas pilienu dimanti uz zāles,
  Pienene deg kā zvaigzne!
  Jūs esat pareizticīgo tēvzeme,
  Dzīvojiet mūžīgi mūžīgai godībai!
  
  Pasaule ir skaista, lai gan dažreiz tā smejas,
  Un liktenis var būt nežēlīgs,
  Bet svētā Krievija ir skaista,
  Esam atvēruši durvis visiem viesiem!
  
  Oļegs Ribačenko ar zobeniem nogāza trīs šautriņas un uzlēca vēl divas, pacēla tās ar kailām kājām un uzmeta šaujošajiem bruņiniekiem, un zobeni krita virsū bruņiniekiem, kuri mēģināja tos sasniegt. Zobens viņam trāpīja pa ribām, bet tad uzreiz četri trāpīja pa galvu, bet vēl divi ar šautriņām trāpīja acīs. Viens pa labi, otrs pa kreisi. Zēns pulkvedis uzbruka paslēptajam sešniekam, turpinot dziedāt;
  
  Zinātnieks gudri izgudroja bumbu,
  Ko viņš domāja ar kandidāta galvu?
  Galu galā, bez morāles, pat gudrs cilvēks ir ēzelis,
  Vismaz viņš saņem dotācijas par savu vājprātu!
  
  Citiem tika piešķirts ieroča patents,
  Ko satelīts sūta orbītā?
  Zinātnieks nav militārs impotents,
  Nemelojiet līdz galam, kungi!
  
  Cilvēkiem jāstrādā kara labā,
  Viņiem ir slikta attieksme vienam pret otru.
  Es nesaprotu, kāpēc tas notiek,
  Vai kāds dara kaut ko labu?
  Viens krāso tvertni akvareļos,
  Cita Katjuša uztaisīs skici.
  Viņš jau kopš bērnudārza vāc ložmetēju,
  Un mūsu pusaudzim patīk soļot parādes formā!
  
  Vairogi nevar nosegt visu ķermeni un tikai manevrē paši, sargi tikai atviegloja ienaidniekam vāji nosegto kāju nogriešanu un ar vienu tūlītēju "šķēru" paņēmienu. Arī, starp citu, no datorspēlēm. Tālāk apgriezieties un uzbrūkiet pārējiem. Kā saka, ātrums. Vairāki kaujinieki joprojām mēģina to paņemt ar metienu, taču pulkveža zēns ir pārāk zibenīgs. Necilvēcīgs ātrums.
  Tas ir kā gepards, kas steidzas caur vārpām.
  Un rezultāts paveicās tam, kurš nebija sakropļots, bet tikai apdullināts
  Oļegs Ribačenko ienaidnieku kustināja ar ķēdi - izšļakstījās smadzenes.
  Viņi saka, ka viens laukā nav karotājs. Tomēr vientuļniekam, gluži pretēji, kaujā ir vairākas priekšrocības. Piemēram, manevrētspēja, mazs izmērs, grūti trāpīts un neuzkrītošs. Ienaidnieki cerēja samīdīt Oļegu Ribačenko, taču nebija manāms, ka pulkveža zēns sāka kaut nedaudz bremzēt tempu.
  Ne ievainojumi, ne kaujas intensitāte zēnu nepalēnināja.
  Gluži pretēji, viņš cīnījās arvien pārliecinošāk un palielināja pārsvaru pār savu nogurušo pretinieku. Turklāt viņš arī dziedāja.
  
  Galu galā epauleti sapnī ir spilgti,
  Mums dažkārt stari ir vērtīgāki par sauli.
  Galu galā uz bēdīgās Zemes nav vietas,
  Kur kādam asinis netek sārtināti!
  
  Galu galā vīrietis cilvēkam ir vilks,
  Nu, dažreiz smird slikts suns!
  Viņš pat neaizdos jums maizes gabalu,
  Dzīvo viens - nežēlīgā tagadne!
  
  Kādus cilvēkus Tas Kungs Tēvs izaudzināja?
  Kā tas nākas, ka ļaunums valda pār pasauli?
  Sīvais karalis ir pārdrošs ļaužu vidū,
  Un mans galvenais draugs ir agresīvais brālis Kains!
  
  Tas Kungs atbildēja: tā ir jūsu izvēle,
  Bezmaksas, grūts, bet vajadzīgs...
  Asākas domas, ja iesit tām acīs,
  Cilvēki kļūst stulbi, ja pasaule ir vienota!
  
  Tāpēc cīņa ir jūsu liktenis,
  Es tev šeit neko nemainīšu.
  Kaut arī cīņā valda ellišķīgs haoss,
  Uz vieglu maizi un brīnumu nav cerību!
  
  Bet mans mērķis ir stiprināt jūs stingri,
  Veidot sapņus ar varenu prātu,
  Lai pavediens kļūtu stiprāks par ķēdi,
  Lai ikviens varētu tikt pazīstams kā kaujas varonis!
  Bruņinieku zēns pa ceļam izkaisīja vēl vienu bruņinieku suņu baru. Ja tas ir karš, rīkojieties tā, it kā tas būtu karš.
  Esiet kā vilks cīņā ar ziloņiem, un jums būs iespēja uzvarēt baru.
  Viņi met pret viņu dunčus, sitieni ar zobeniem pāriet, bet brūces pazūd gandrīz nekavējoties, kas ļoti iedrošināja izcilo rakstnieku un pulkvedi Oļegu Ribačenko. Galu galā viņš patiešām kļuva par pārcilvēku, pat miesā. Vai kaut kas līdzīgs Klonam Bruņiniekam. Kā viņš apgriež dzelzs krūmus, ja viņam nebūtu tik brīnišķīgu dārgumu, zobeni nebūtu izturējuši tādu tempu. Pat Margarita kļuva kaitinoša, viņa zaudēja savu vadošo lomu pārī. Kuras viņai tomēr nebija! Galu galā Oļegs Ribačenko tagad ir neapšaubāms līderis starp upuriem. Cik viņš ir labs, it īpaši, kad viņš spārda. Šī ir kājas colla, kas trīs lidojumā tiek izmesta ar labo kāju, un, nolaižoties ar kreiso, tā atsitās. Visspēcīgākie ir četri, kas sastāv no Stiff One-Eyed, Anders Širaks, Balu Borka un viens no spēcīgākajiem druīdu burvjiem Skandināvijā.
  Pēdējie, pat pirms kaujas, pat tie, kas izvēlējušies dzert kaujas novārījumu, kas palielina ātrumu un izturību. Arī reakcijas ātrums. Lai gan pārāk bieži dzert šādu dziru ir bīstami, pēc tās trīs vai četras dienas guli kā miris. Jā, un jums ir jāsteidzas, pirms zāles pārstāj darboties. Noteikti septiņu spēku vikingu karotāji jau bija izdomājuši šo plānu, ka viņi četri varētu viegli pieveikt savu pārdabisko pretinieku.
  Tomēr tas zēnu pulkvedi netraucēja.
  Oļegs Ribačenko tomēr metās tālāk, apdullinot ienaidnieku ar savu dziedāšanu;
  
  Lai gan šķiet, ka viņi mūs ir piespieduši pie gravas,
  Ir pienācis šausmīgs murgs.
  Es varu dziedāt sāgu savam draugam -
  Kurā elles dēmons ir augšāmcēlies!
  
  Draudoša trauksme atskan kā sirēna,
  It kā te degtu uguns...
  Ne visi var dzīvot, ticiet man, bez Dieva,
  Bet patiešām palieliniet ietekmi!
  
  Zēns ir arī karotājs kopš dzimšanas,
  Jo tajā šļakatas tērauds un lava.
  Bet es tikai gribu lūgt piedošanu,
  Ka mana dūre nav lauznis pretiniekam!
  
  Lai gan tas, visticamāk, ir tikai drosme,
  Dažreiz ir nepieciešama cīņa.
  Bet nemetiet to miskastē kā savu sirdsapziņu,
  Neaizraujieties ar šo ellišķo spēli!
  
  Kas zina, vai dzīve šajā pasaulē
  Viss mūsu pasaulē ir patiess: ēna, mirāža.
  Mēs tiesāsim noziedzniekus
  Kad varēsim momentā noķert drosmi!
  
  Un, ja jūs kaut ko zaudējāt kaujā,
  Un jūs nevarat uzveikt sārņus ...
  Mēs to tik un tā atvērsim, ticiet man,
  Un izsvītrosim trūkstošās nulles!
  
  Ikviens noteikti var sasniegt kaujā,
  Kad ir spēks un prāta pilns!
  Un pat vara santīms nolīs ļaunumu,
  Valsts himnās slavinās drosminieku!
  
  Sapņā vai, precīzāk, paralēlā Visumā, Oļegs Ribačenko jau bija tik nikns, ka pilnībā apsegloja baltu zirgu.
  Zēns ar pieredzējuša veterāna prātu ir biedējošs un fantastisks!
  Bet ienaidnieks viņam pastāvīgi uzbrūk. Uzmundrinādami sevi un savus biedrus, viņi, šķiet, nepamanīja, cik nežēlīgi viņus sita zobens vai pulkveža zēna ātrās kājas. Kā gan varētu būt savādāk? Galu galā gļēvuļi vai vājie nedrīkst konkurēt šajā līmenī. Tieši tāda ir bruņniecības krāsa. Šeit viens kauciens izdevās nolikt zobenu, atvairot sitienu. Viņš pārgrieza ādu pulkveža zēnam. Un kas?
  Vai jūs domājat, ka tas apturēja Oļegu Ribačenko?
  Viņš pat nejuta sāpes, viņš jau bija tik ļoti pieradis pie brūcēm. Es to atkal piespiedu, un tas bija pilnīgs aptumšojums. Tāpēc jums ir jāatbild ar rūcienu un šņācienu. Tas padara to pat smieklīgu līdz prātam! Vai uz kuģa ir kādi ienaidnieki? Bet tagad viņi ir paātrinājuši savu skrējienu un kļūst tikai labāki, lai tiktu galā ar zobeniem. Abi milži rēja kā ievainoti lāči un noslēdza attālumu karojošajam zēnam.
  It kā viļņi sitās pret molu... Puisis pazibināja pērļainos zobus.
  Tad man viņus bija kaut kā žēl. Viņš pakāpās viņiem zem kājām tā, ka abi sadūrās ar pieri, burtiski krita dzirksteles, tiesa, ne no acīm, bet no ķiverēm. Bet bubulīši raustījās un apklusa. Cik piesātināts ar asinīm attālums bija apmēram simts četrdesmit metri. Katram karotājam tam ir jābūt, viņam ir liela sirds, bet maz baiļu un milzīga atbildības sajūta! Jā, ir nedaudz negodīgi cīnīties, esot nemirstīgam, bet diemžēl gods karā ir relatīvs jēdziens. Tas ir loģiski: galu galā divi lāči nedzīvo vienā midzenī, bet vienā cilvēkā lieliski sadzīvo divas morāles ar plēsoņa domāšanu! Labākie no atlikušajiem desmit tagad gandrīz apzināti atpalika, rēķinoties ar ienaidnieka nogurdināšanu. Jā, patiesībā viņi varētu izrādīt spēcīgu pretestību sadursmē. Tieši šajā brīdī četri "sarakstu karaļi", kurus papildināja maģiska spēka dzira, nepārprotami vēlējās plānot savu uzbrukumu.
  Tāpat kā lielie šakāļi, viņi nolēma tīģerēni notvert lamatās.
  Oļegs Ribačenko, protams, to saprata, bet nebaidījās. Neatkarīgi no tā, ar ko bērns uzjautrinās, kamēr viņš nepakārās. Bet arī kādi grifi parādās debesīs. Un ne zemes tipi, lai gan uz planētas Zeme notiek cīņa. Un šeit, piemēram, radījums: ķermeņa pirmā trešdaļa ir ar liela eža adatām, otrā ir kā zivju zvīņas, trešā ir ar rudzupuķu ziedlapiņām. Un spārni no apakšas ir kā tauriņa spārni, un no augšas - kā spēļu kārtis. Oho, un sākās spontānie aborti.
  Mūžīgais zēns-pulkvedis nokratīja iestrēgušos svarus.
  Tomēr nebiedējiet viņu. Un nebija ne runas par ģēniju sazvērestību, kas ir tipiska Napoleona maršala Davouta taktika. Ņem to un lec, ja ienaidnieks ir sūcējs. Tomēr zēns-pulkvedis domāja, varbūt velti viņš tik slikti par viņiem runāja - bija aprēķins, bet militārajai apmācībai, veiksmei un dabiskai savstarpējai palīdzībai.
  Tā kā šī pasaule ir tik nodevīga, esiet trīsreiz modrāki!
  Margarita, pat pamudinot, iesaucās:
  - Tīģeris slazdā ir bīstams, līdz nesarit ilkņus... un cilvēks ir bezpalīdzīgs, līdz dzirkstī ar košu izgudrojumu! - Oļegs Ribačenko pabeidza teikumu savam draugam!
  Ir labi, ja jums ir mīļotā cilvēka atbalsts.
  Varbūt viņi bija uz kaut ko vērsti, bet upuris kļuva par īstu karotāju. Pat ja tas ir sapnī!
  Vai ne sapnī, bet kaut kur starppasaulē, kur cilvēku dvēseles meklē savu patvērumu.
  Bet joprojām ir bīstami ienaidnieki.
  Jā, tiklīdz viņi mēģināja izdomāt intrigas, jauneklis atkal izdarīja savu gājienu no zila gaisa. Viņš pēkšņi, lai gan principā šķita neiespējami, piespieda skriet, un zobeni jau sita tā, ka vairāki bruņinieki nokrita, lai gan pat asmens neskāra. Tagad viņam ceļā stājās pirāts, arī piepumpēts ar dziru, Dons Sezars de Bazāns. Viņš, īpaši maģiskā narkotikas iespaidā, varēja izrādīt nopietnu pretestību. Jūras laupītājs uzmeta Oļegam Ribačenko ar dunci, bet pulkveža zēns nekavējoties ar kailajiem pirkstiem satvēra asmeni un atmeta to atpakaļ. Duncis lidoja pa sarežģītu trajektoriju, un slepkava nespēja to atvairīt, kad tā gals iedūrās tieši saules pinumā. Tika pārtverta arī izmestā vāle.
  Jaunais karotājs ir pārcilvēcisks un viņam ir milzīga pieredze.
  Pulkvedis zēns panāca apstādinātos burvjus un, vēl tālu būdams, sāka taktiski pēkšņu brašu uzbrukumu, iemetot notverto nūju, pār kuru viņam nebija ilgi jāšņauc. Bet visi droši vien sākumā ņirgājās, ka būs jācīnās ar noplukušu ubagu. Nāvējošajam ierocim bija tāda īpatnība, ka tas bija arī apburts, un tā postošo lidojumu bija viegli nepamanīt. Izrādījās, ka "čaula" trāpīja ienaidnieka ķermenim ar tādu spēku, ka spēcīgā metāla plāksne pārplīsa, un pats apburtais karotājs tika aizmests piecus metrus atpakaļ, krītot kā vērsis kautuvē.
  Zēns kliedza:
  - Slava Tēvzemei!
  Šī ir klasiska klase!
  Bet uzbrukums turpinās.
  Citā mirklī nākamais pretinieks nokrita zemē, kliedzot ar lauztu roku un šķeltām ribām no otrā zobena sitiena. Ja bruņas nebūtu rūdītas maģiskā veidā, varenais cīnītājs būtu eleganti sagriezts gabalos.
  Oļegs Ribačenko griezās kā tops.
  Jā, pat Bilans viņiem šeit nepalīdzēs. Un viss neiespējamais ir iespējams!
  Kad jūs kapāt pilnā sparā - neuzmanīgi!
  Un Oļegs Ribačenko, publikas entuziasma rēkt, skrēja vēl ātrāk. Jūs nevarat teikt, ka esat jau uzvarējis. Atšķirībā no bēdīgi slavenajiem bersektiem, aizskarošais transs viņā pat neiegrima. Palīdzot nogludināt sev ceļu ar zobeniem, viņš paātrināja savu skrējienu līdz galam. Lai gan to var uzskatīt par robežu. Gaismas ātrums, pretēji Einšteina nepatiesajai teorijai, pat mainās, ievērojot pievienošanas likumu. Bet viņš paātrinājās ātrāk nekā fotons. Pat šķita, ka viņš ir pārstājis pieskarties asākajiem akmeņiem. Un vienā rāvienā viņš panāca nākamo grupu, kurā Burvji mēģināja organizēt cienīgu pretestību.
  Cīņa ievilkās - puiša muskuļotais, daiļais ķermenis mirdzēja ar asiņu un sviedru sajaukumu.
  Dabiski, ka visiem atlikušajiem skrējējiem bija doma: nedaudz atpalikt no priekšējiem, bet ar aizmugurējiem uzspiesties uz augšu un ar visu pūli saspiest pārlieku trako jauno eņģeli. Bet pat sirdsapziņai ar to nav nekāda sakara. Bija sajūta, ka pati Dieva Māte ir klāt un nekad neļautu viņiem to darīt. Un galu galā tikai Dieva ļaudis var tā cīnīties. Cilvēks to nevar izdarīt! Papildus šai, kas ir vissvarīgākā patiesība, viņus apturēja vēl viena doma: galu galā visi vienkārši bēga, un gaišmatainajam impērtam vai mazajam eņģelim bija jācīnās pa vienam un vairumā ar visa armija, izveicīgākie pretinieki.
  Lai gan pulkvedis zēns diezgan viegli tika pie tiem, katrs īsts profesionāls karotājs lieliski zina, kā ir pārslēgties no nogurdinoša skrējiena uz niknu sadursmi, pat neapstāties, bet bez pakaļkājām turpināt iedzīšanu vēlreiz. Tas ir, viņiem bija iespēja pieveikt mazo velnu ar eņģeļa seju.
  Jā, galu galā veiksme mainās!
  Oļegs Rybačenko, protams, tā nedomāja:
  - Visi nogurst, tikai slinki padodas nogurumam, tikai mirušie neizlej sviedru lāses!
  Zēns izteica īsu frāzi!
  Tāpēc viņš ļoti vēlējās ātri pabeigt cīņu. Pat negaidot neizbēgamās beigas, bruņinieki bailēs klakšķināja ar zobiem. Un nav vajadzīga pavēle, lai cīnītos.Vēlams dabūt attaisnojumu no prinča par padošanos.
  Bet vai jūs to varat sagaidīt?
  Princis de Aregolla apturēja savu izsmelto grupu un mēģināja tos sakārtot slaucošā maisā, it kā ievilinot upuri ķīļveida un tērauda katlā.
  Šķēpi zibēja kā barakudas zobi.
  Aleksejs gan viņam neļāva (metoties ar brasu Suvorova uzbrukumu stilā), viņi ierindojās.
  Zēns pulkvedis bija entuziasma pilns.
  Jā, mūsu laikos bija cilvēki, ne tādi kā tagadējā cilts! Jūs neesat varoņi! Bet upuru no Maskavas vairs nebūs. Arī Napoleons Eiropā tiks sagrauts, viņa ģēnijs viņam nepalīdzēs. Jā, par viņa izvirzīšanu vispār nebūtu nekādas revolūcijas.
  Un vispār mēs padarīsim pasauli vienotu un drošu!
  Bravo! Mēs nepieļausim Borodino kauju! Tā vietā beigsim karu šeit! Tad iesteidzās bargais Oļegs Ribačenko, nolēca malā, notriecot ienaidnieka zobenus un ar ķermeni nometot zemē. Sekoja neticami garš lēciens uz priekšu, ko pat gepards nevar izdarīt. Jā, Oļegs Ribačenko saņēma, lai arī novēloti, sitienu pa plecu ar zobenu. Bet ar kavēšanos viņš ieguldīja lielus līdzekļus, un tagad pats De Aregolla, neskatoties uz dziru, saņēma graujošu sitienu pa krūtīm, no kuras viņš nokrita uz muguras.
  Mēģinājums uzlēkt un zobens galvā. Lai gan viņu apņēma maģisks transs, viņš joprojām nespēja piecelties pats līdz "svētās cīņas" beigām. Un Aleksejs izstrādāja Holivudas "stobra" tehniku, kas novērš uzmanību un īsts spēriens uz sāpīgo punktu. Vienīgais grupā, arī druīds, murminot burvestības, iegāja tik dziļā aizsardzībā, ka vienkārši palaida garām brīdi, kad Oļegs Terminators veica strauju metienu uz sāniem, un piektais cīnītājs apgāzās - apmulsis, ar ķiveri. saburzīts kā skolnieks slapjā bloterī .
  Zēns pacēla abas rokas un kliedza:
  - Uzvara!
  Pēc tam Oļegs Rybačenko atkal pārcēlās Pugačova sacelšanās laikā. Vēl bija daudz darāmā. Zemnieku karaļa armija iebruka Kazaņā. Spēki bija nevienlīdzīgi, jo īpaši tāpēc, ka aizsargi nebija pārāk dedzīgi cīnīties. Vietējie tirgotāji tikās ar kazaku karali un paziņoja, ka nodos pilsētu. Reāli pretojās tikai virsnieki. Vietējā milicija pārgāja karaļa pusē. Daļa virsnieku ir arī Pugačovam. Kazaki, protams, arī. Un reālajā vēsturē tika uzņemta Kazaņa. Un te pugačovieši ir daudz stiprāki un nekad nav īsti pārspēti.
  Līdz ar Kazaņas krišanu pavērās ceļš uz Maskavu. Kremlis tika nekavējoties sagrābts, Oļegs Ribačenko ar laso meta virsū Potjomkinam. Ne jau diženais, bet viņa otrais brālēns. Sagūstīja ģenerālleitnantu. Un arī Kazaņas gubernators. Un arī vairāki pulkveži.
  Pēc tam sekoja tiesa: ātra un taisnīga. Potjomkins un Kazaņas gubernators tika pakārti. Abi pulkveži, kuri piekrita zvērēt uzticību Pugačovam, tika apžēloti. Un pārējie arī ir cilpā. Viņi sagrāba lielu kasi un daudz krājumu.
  Vairāk nekā četri tūkstoši ieslodzīto tika atbrīvoti un pievienojās nemiernieku armijai. Un viņi satvēra ieročus no Urālu rūpnīcām, gatavojoties doties uz Turcijas fronti.
  Pugačovs guva lielus panākumus. Cariene Katrīna jau gribēja vienoties ar turkiem. Bet, uzzinājuši par nemiernieku galvenajiem panākumiem, viņi pieprasīja, lai krievi atstātu Balkānus un Krimu. Un vispār, atdodiet visu, kas tika uzvarēts, un arī veltiet ievērojamu cieņu.
  Pēc Kazaņas kritiena Pugačovs kļuva patiešām bīstams. Viņa armija virzījās uz Maskavu. Kozodemjanska kļuva par spēcīgu cietoksni, kur tika atvests daudz preču. Melins ar tūkstoš karavīru un divsimt jātnieku devās cīņā pret Pugačovu. Bet viņu sakāva liela armija ar lielgabaliem. Un tad pugačovieši ieņēma vētru Kozodemjansku.
  Oļegs Rybačenko un Margarita, kā vienmēr, ir uzbrukuma priekšgalā. Bērni ir ļoti agresīvi un enerģiski. Un Kozodemjansku noturēt nav iespējams.
  Pugačova armija jau tuvojās simts tūkstošiem dažādas kvalitātes karavīru.
  Neskatoties uz tās daudzveidību, ieroču un trofeju pārpilnība padarīja šo armādi neuzvaramu.
  Pugačovieši panākumus guva arī citviet. Beloborodovs sagūstīja pēdējo augu Urālos un nocietināja sevi. Nemiernieki ieņēma lielāko daļu pilsētu un aplenca Tobolsku. Un klosteris, kas tik ilgi bija turējies pret nemierniekiem, sabruka. Delongs mēģināja dot kauju Beloborodovam, taču iekrita lamatās, un viņa korpuss tika daļēji sakauts un daļēji sagūstīts. Ģenerālim tik tikko izdevās aizbēgt. Un drīz arī Toboļska krita.
  Panākumi sekoja viens pēc otra... Nemiernieki gandrīz bez cīņas ieņēma Saratovu. Un tas arī kļuva par sasniegumu, daudzi virsnieki pārgāja viņu pusē.
  Daļa Pugačova armijas spēku pārcēlās uz Simbirsku, un daļa spēku no Samaras nāca no dienvidiem. Un kazaku karaļa karaspēks tuvojās Ņižņijnovgorodai. Šeit rieksts bija cietāks. Dažām vienībām izdevās ierasties pilsētā. Kaut arī vēlu.
  Bet Pugačovam ir simts tūkstošu un vairāk nekā trīs simti piecdesmit ieroču armija un daudz ieroču. Plus Syzran krita, un Penza gandrīz bez cīņas. Visa Volga sacēlās, kazaku karaspēka atbalstīta. Arvien vairāk pilsēta zvērēja uzticību zemnieku krāpniekam. Un arvien biežāk viņa pusē nāca karalienes karaspēks. Tātad Simbirska tika uzņemta lielā mērā pateicoties karaspēka nodevībai. Nemiernieki virzījās uz Caricinu un Donu. Tur arī varētu savākt ievērojamus spēkus. Emeljans Pugačovs jutās arvien pārliecinātāks. Tomēr Ņižņijnovgorodu vajadzēja ņemt. Pilsēta bija labi nocietināta, un tai bija ievērojams garnizons.
  Tomēr Kazaņas tirgotāji vienojās ar vietējiem iedzīvotājiem, lai milicija neizrādītu pretestību. Daži virsnieki arī sliecās uz aliansi ar caru. Tātad jau pirmajās uzbrukuma minūtēs karalienes karaspēka aizsardzībā parādījās iespaidīgi robi. Un, protams, tas viss nenāk par labu aizsardzībai.
  Pugačova armija ir liela. Un ticība ķēniņam nostiprinājās. Ar katru uzvaru cilvēki kļūst stiprāki un stiprāki. Un tā vīri un stepju iedzīvotāji pārņēma redutus. Droši cīnās arī kazaki, starp kuriem ir arī Donas kazaki. Par cara tēvu cīnās bijušie karavīri, Urālu strādnieki un citi spēki. Cīņa plosās.
  Oļegs Ribačenko un Margarita, kā vienmēr, atrodas visgrūtākajā vietā, kā vienmēr ir uzbrukuma priekšgalā, un griež virsniekus un muižniekus. Zēns un meitene ir patiesi terminatori.
  Atskan Pugačova skaļā balss:
  - Padodieties, bērni! Tev būs žēlastība!
  Un karavīri nomet ieročus. Un pugačoviešiem pievienojās tirgotāju milicija.
  Oļegs Ribačenko ar plikiem kāju pirkstiem met uzasinātu disku un nogalina ģenerāli. Pēc tam terminatoru zēns rēc:
  - Lai mana svētā zeme tiek pagodināta!
  Pēc tam mežsarga meitene Margarita met ripas. Un atkal tika nogalināts cits komandieris. Jā, abi jaunie karotāji ir vislabākajā formā! Un viņi iznīcina savus ienaidniekus, kā viņi tiek iznīcināti!
  Oļegs Rybačenko rēca:
  - Jā, uz Marsa vai uz Veneras, visur Krievijā jūs esat kopā ar mums!
  Un atkal viņš ar plikiem kāju pirkstiem met granātu. Jā, Katrīnas karaļa karaspēks to šeit iegūs.
  Tomēr cīņa jau norimst. Gandrīz visi karavīri ir nometuši ieročus un tikai piebeidz atsevišķus virsniekus. Bet arvien vairāk no viņiem pāriet uz Emeljana Pugačova pusi. Daudzi joprojām domā: vai vienkāršs kazaks var būt tāds komandieris un ieņemt tik daudz pilsētu? Nē, ir skaidrs, ka karalis noteikti ir!
  Ņižņijnovgoroda krita... un cara, kazaku un zemnieku armija virzās tālāk Maskavas virzienā. Pagaidām nav nekā īpaša, ar ko segt galvaspilsētu. Turklāt daudzas pilsētas padodas bez cīņas. Šeit Rjazanā ir tikai fokusa pretestība. Pāris aizsargu bataljoni cīnījās, pārējie padevās.
  Viltnieka panākumi noveda pie tā, ka viņš pulcēja vairāk nekā divsimt tūkstošus karaspēka uzbrukumam Maskavai. Un Māte ir tik tikko aizsegta. Tajā ir septiņi tūkstoši regulāro karavīru, vēl divdesmit tūkstoši miliču, bet... Neuzticams.
  Pugačovieši pārtvēra pāris pulkus, kas devās aizstāvēt Maskavu. Un gandrīz bez cīņas viņi atveda Emeljanu pie zvēresta Tušino.
  Jaunais karalis pieņēma tos dienestā. Un viņš deva pavēli ar vētru ieņemt Maskavu.
  Turklāt tirgotāju milicija nevēlējās cīnīties ar karali, un vietējie iedzīvotāji gaidīja likumīgo imperatoru.
  Vēl viena ziņa bija Caricina sagūstīšana un kazaku pulku pāreja uz nemiernieku pusi. Savādi, bet Yaitsky pilsēta joprojām izturēja. Kaut arī Katrīnas karavīri tur mira no bada. Tomēr no turienes nāca labas ziņas: Ustinya noteikti ir stāvoklī. Tas nozīmē, ka viņa drīz dzemdēs mantinieku. Vai meita. Lai gan pieredzējušās vecmāmiņas saka, ka visticamāk tas ir dēls.
  Un arī Emeljanai ir prieks!
  Un nemiernieku karaspēks sāka uzbrukumu. Kā jau bija gaidāms, tirgotāja milicija nešāva. Tā nometa ieročus un padevās. Arī karavīri cīnījās negribīgi, tāpat kā daudzi virsnieki. Un tā nebija neskaitāmā Emeljana straume, kas pārņēma galvaspilsētu.
  Tikai viens no brāļiem Orloviem, kurš komandēja galvaspilsētas aizsardzību, mēģināja kaut ko izveidot. Bet dunča metiens viņam pārdūra kaklu. Un šis karotājs nokrita, atklājot, ka ir miris. Oļegs Rybačenko darbojās nevainojami.
  Pēc tam terminatoru zēns kliedza:
  - Par jaunu, krievu pasūtījumu!
  Un atkal viņš metās kaujā. Tāpēc zēns sīvi cīnījās. Tas satur neprātīgu aizrautību un mežonīgākos rezultātus.
  Maskavas aizsardzība bija plaša, tāpēc sienas bija slikti nosegtas. Pats galvenais bija nepieļaut vienību atvilkšanu uz Kremli, kur tās vēl varētu izturēt.
  Bet visvairāk atlasītās kazaku vienības ieradās Kremlī agrāk. Un viņi ielauzās cietoksnī. Daudzi karavīri un pat virsnieki devās uz viņu pusi. Pat no Semenovska aizsargu pulka. Nav īsti, cīnītāji gribēja mirt. Un tā Kremlis krita...
  Pugačovs sagūstīja Māti un iejāja galvaspilsētā baltā zirgā. Tagad viņš ir gandrīz īsts karalis. Un greznās drēbēs. Un varbūt pat tiks kronēts. Lielākā daļa garnizona tika sagūstīta. No tiem, kas dod zvērestu, ir pat pāris ģenerāļu un daudz virsnieku.
  Tagad Pugačovs jūtas daudz pārliecinātāks. Lai gan Sanktpēterburga vēl priekšā, lieli panākumi jau gūti!
  Parādes laikā Oļegs Ribačenko vērsa uzmanību uz vienu jau pusmūža auguma, maza auguma, kalsnu vīrieti. Viņā bija kaut kas pazīstams. Zēns, protams, pieskrēja viņam klāt, šādu iespēju nedrīkst palaist garām.
  Vīrietis pielēca un pacēla viņu aiz apkakles, iesaucoties:
  - Tas esi jūs Aleksandrs Vasiļjevičs Suvorovs! Tas ir kāds, kuru es negaidīju satikt!
  Vīrietis vienkāršās drēbēs pamāja:
  - Un tas esi jūs pulkvedis Ribačenko! Cik ātri!
  Oļegs Rybačenko precizēja:
  - Jau ģenerālmajors! Un tev, Aleksandr Vasiļjevič, vajadzētu būt feldmaršalam!
  Suvorovs godīgi atbildēja:
  - Var būt! Ja tauta tik ļoti mīl Pēteri Trešo, tad tā arī ir!
  Oļegs piekrītoši pamāja ar galvu:
  - Nāc uz mūsu pusi! Lai armija ir ar tautu!
  Suvorovs iesaucās:
  - Ak Dievs... Ja tavs Emeljans nebūtu tik dārgs cilvēku sirdīm, es būtu padomājis vēl trīs reizes! Līdz ar to! Mans ķermenis būs viņa rīcībā!
  Tādējādi arī Aleksandrs Suvorovs pārgāja nemiernieku un zemnieku karaļa pusē.
  Visbeidzot, krita arī Jaitskas pilsētas nocietinātā zona. Pēdējie karavīri un virsnieki padevās. Dienvidos Astrahaņa zvērēja uzticību caram, padodoties gandrīz bez cīņas. Dons kļuva par nemiernieku šūpuli. Pugačovieši virzījās uz Pēterburgu. Viņi gandrīz nesastapa pretestību. Tika nodoti arvien jauni plaukti.
  Emeljans Pugačovs virzījās ar triumfu uz triumfu. Novgorodā viņu sagaidīja ar lielu godu. Un tikai pašā Sanktpēterburgā viņi varēja pretoties.
  Tomēr sekoja ātrs uzbrukums. Pilsētu aizstāvēja Preobraženskas pulka zemessargi. Un daži miliči.
  Bet pugačoviešu ir daudz vairāk un Suvorova ģēnijs ir viņu pusē. Kur es varu pretoties?
  Pati Katrīna mēģināja aizbēgt, taču tika notverta, un uzbrukuma laikā tika nogalināti brāļi Orlovi. Alekseju Orlovu līdz nāvei uzlauza pats Oļegs Ribačenko. Un Ņikita Papins pārgāja Pugačova pusē.
  Katrīna Otrā tika ieslodzīta cietumā. Tad viņi lupatās un basām kājām atbildēja Emeljanam Pugačovam.
  Zemnieku cars apsolīja viņai dzīvību un izlaidīs viņu uz ārzemēm, ja viņa viņu publiski atzīs par savu vīru un caru Pēteri Trešo. Citādi karātavas pēc pēršanas.
  Katrīna piekrita. Dzīve ir vērtīgāka. Viņa atpazina Emeljanu par savu vīru un nometās ceļos. Pugačovs tomēr pavēlēja Katku pamatīgi nopērt. Bijusī karaliene tika pātagu kaila, tieši laukumā. Un tad viņus izraidīja no Krievijas.
  Rumjancevs un citi komandieri atzina Pēteri Trešo par caru. Karš ar Turciju turpinājās nedaudz ilgāk un beidzās ar Krievijai labvēlīgu mieru. Emeljans Pugačovs Krievijā veica vairākas reformas. Viņš atņēma zemes īpašniekiem zemi, atcēla dzimtbūšanu un deva brīvas tautas. Viņš padarīja gubernatoru un pilsētu mēru amatus par ievēlētiem un ieviesa zemstvos.
  Krievija pakāpeniski kļuva par buržuāzisku valsti. Cara pakļautībā bija ievēlēta padome, bet tai bija tīri padomdevējas funkcijas. Un tāpēc valdība bija autokrātiska.
  Nedaudz atpūties un pārkārtojis armiju, Pēteris Trešais uzsāka jaunu karu ar Turciju. Šim nolūkam visa vara pār karaspēku tika dota Aleksandram Suvorovam. Osmaņu impērija tika ātri sakauta un iekarota. Krievija iekļāva savas teritorijas savā sastāvā. Dažus paķēra arī Austrija. Emeljans Pugačovs vēlāk iekaroja Ēģipti. Un tad uz ziemeļiem no Āfrikas. Viņa valdīšana bija veiksmīga. Suvorovs un viņa biedri spīdēja. Revolūcija Francijā ļāva Krievijai iekarot gan Eiropu, gan Franciju. Līdz astoņpadsmitā gadsimta beigām Emeljans Pugačovs bija iekarojis visu Eiropu. Tad Krievija vēl karoja ar Lielbritāniju, ko tā noslēdza ar pārliecinošu uzvaru. Pugačovs valdīja līdz 1810. gadam, un tur viņš nomira un nodeva varu Pēterim, savam ceturtajam dēlam un Ustinijai.
  Krievija pārvietojās pa Āfriku un Āziju, iekaroja Indiju un Ķīnu un pēc tam Ameriku. Deviņpadsmitā gadsimta beigās visa pasaule kļuva par krievu valodu. Un cilvēks lidoja kosmosā tālajā 1899. gadā! Un viņš lidoja uz Marsu 1917. gadā.
  Cilvēki atrada mieru un laimi. Vismaz šajā Visumā. Un kopumā Oļega Rybačenko bailes neapstiprinājās.
  Emeljana Pugačova uzvara izrādījās pārliecinoša un noderīga visai pasaulei. Krievija bija brīva impērija ar parlamentu un spēcīgu cara valdību.
  Turklāt viņas armijai, kuru reformēja Suvorovs, nebija līdzvērtīgu.
  Un bez dzimtbūšanas rūpniecība attīstījās paātrinātā tempā.
  Un viss izrādījās, kopumā, nav slikti. Un Krievijai paveicās, ka dinastija saglabāja varas stabilitāti. Un ka valsts nesabruka. Un bija uzvaras, viena pēc otras.
  Turklāt pastāvēja arī gubernatoru, pilsētu vadītāju un ciema vecāko vēlēšanu demokrātija. Tas arī deva cilvēkiem iespēju paust savu viedokli un iegūt pilnu varu.
  Taču karalis nebija despots. Un cilvēku viedoklis tika ņemts vērā. Un drīz vien dzīve visiem kļuva tik laba, ka cilvēki aizmirsa, ka var būt neapmierināti. Un tikai daži cilvēki domāja par neatkarību. Patiešām, cilvēces vienotība ir vissvarīgākā lieta!
  Krievijas impērija apvienoja visus... Un radās jauna reliģija. Kas kļuva vienoti, absorbējot dažādus uzskatus. Un beigās Buda, Magomeds, Kristus un Krišna samierinājās. Visi kļuva vienoti un gandrīz ateisti!
  Bet tad cilvēki arī iemācījās augšāmcelt mirušos, bet tas ir cits stāsts
  
  
  SPĒRA IZMAIŅU VĒSTURE
  Špēram, šim organizācijas ģēnijam, izdevās pārliecināt fīreru steidzami izstrādāt un laist ražošanā vieglu, lētu, manevrējamu reaktīvo iznīcinātāju ar tikai diviem gaisa lielgabaliem, bet lidojuma īpašību ziņā labāko pasaulē.
  Tā HE-162 radās nevis 1944. gada 6. decembrī, kad tas pirmo reizi pacēlās gaisā, bet jau bija par vēlu, bet gan 1943. gada 20. aprīlī, kad Trešais Reihs vēl bija spēka pilns, un tas varēja ietekmēt kara gaitu. Par laimi Yummo reaktīvais dzinējs jau bija gatavs masveida ražošanai. Lidmašīna bija gandrīz pilnībā izgatavota no koka, un bruņas vien uz pieres svēra piecdesmit kilogramus. Bet auto ir viegls, lēts un ļoti manevrējams, viegli vadāms. Tā ātrums pārsniedza 900 kilometrus stundā, un tukšā cīnītāja svars bija tikai 1600 kilogrami. Bruņojums sākotnēji ir divi 20 mm lidmašīnu lielgabali - spēcīgāki par Jak-9 un salīdzināmi ar LAGG-5.
  Diezgan viegli darbināma mašīna. Īsāk sakot, tautas cīnītājs. Lētāk par ME-109 un vieglāk ražot, bet daudz efektīvāk.
  HE-162 izrādījās efektīvs ierocis. Jau Kurskas kaujas laikā vācu dūži tajā guva punktus. Hafmens īpaši izcēlās.
  Hitlers, protams, bija apmierināts un lika palielināt automašīnas ražošanu līdz pieciem tūkstošiem mēnesī. Šo skaitli nevarēja sasniegt, taču līdz 1943. gada beigām mēnesī tika saražoti vairāk nekā divi tūkstoši transportlīdzekļu.
  HE-162 radīja problēmas PSRS gaisā un nedaudz palēnināja padomju karaspēka virzību. Uz Kursk Bulge vācu tanku zaudējumi bija mazāki nekā reālajā vēsturē; daudzi IL-2 tika notriekti.
  Vācieši spēja aizkavēt pretestību, un Harkova un Orels krita mēnesi vēlāk nekā reālajā vēsturē.
  Bet tomēr Sarkanā armija virzījās uz priekšu, lai gan lēnāk nekā reālajā vēsturē. Pateicoties tam, vāciešiem izdevās nostiprināties Dņeprā un izveidot tur spēcīgu aizsardzību. Un tad ieradās pašpiedziņas lielgabals E-10, ļoti veiksmīgs tanku iznīcinātājs.
  Vācieši spēja stabilizēt fronti austrumos. Ziemā padomju karaspēks nespēja šķērsot Dņepru. Vācieši izturēja arī pie Ļeņingradas.
  Lai gan sabiedrotie virzījās uz priekšu Itālijā. Bet par ļoti augstu cenu.
  Tā kā Sarkanā armija neizdevās izlauzties cauri nacistiem, tā pārcēlās uz Krimu. Arī šeit cīņas ilga ilgāk nekā reālajā vēsturē, bet beidzās ar sakāvi.
  Sabiedroto desanta Normandijā beidzās ar sakāvi Lielbritānijai un ASV. 22. jūnijā padomju karaspēks uzbruka centram. Bet vācieši spēja atvairīt padomju spēku uzbrukumu. Daļēji pateicoties veiksmīgajam un lētajam pašpiedziņas lielgabalam E-10. Šim transportlīdzeklim, kas sver divpadsmit tonnas, bija 82 milimetru frontālās bruņas 45 grādu leņķī, kas bija necaurlaidīgas padomju trīsdesmit četriem, un ierocis, piemēram, T-4. Šis transportlīdzeklis pat varētu iekļūt IS-2 pierē no tuva attāluma, radot labas izredzes rikošetēt slīpās bruņas.
  Jaunā vācu tehnoloģija ir laba aizsardzībā. Un Krauts to izmanto. Bet padomju automašīnas joprojām nav tik veiksmīgas. T-34-85 ir diezgan vājš lielgabals un aizsardzība, un augstums ir pārāk liels. Un IS-2 ir neaizsargāts pret torņa pieri un korpusa apakšējo daļu.
  Vācieši spēja noturēties, jau iepriekš koncentrējot spēkus centrā un uzminot galveno uzbrukuma virzienu.
  Pēc sabiedroto sakāves Normandijā pretkara noskaņojums pastiprinājās ASV un Lielbritānijā. Turklāt amerikāņiem nepaveicās, mēģinot nosēsties Filipīnās, viņu transportam uzbruka japāņu kaujas kuģi. Un viņi noslīka. Daudz tehnikas un karavīru gāja bojā.
  Kas arī atstāja spēcīgu iespaidu uz amerikāņu tautu.
  Vācieši, atsituši uzbrukumu centrā, daļu savu karaspēku pārveda uz Itāliju un sāka tur ofensīvu.
  "Panther"-2 piedalījās kaujās. Vāciešiem izdevās noturēt svaru līdz piecdesmit tonnām, izgatavojot lielgabalu 88 mm un 71 EL stobru, un pašam transportlīdzeklim nogāzēs bija 150 mm biezas frontālās bruņas.
  Panther 2, būdams vieglāks, bet ar jaudīgāku dzinēju, izrādījās lielisks tanku iznīcinātājs.
  Vācieši spēja atgūt Neapoli un sagūstīt daudz gūstekņu un trofejas. Sabiedrotie aizbēga atpakaļ uz Sicīliju. Tur viņi vēlējās patverties, izmantojot floti.
  Vācu dizaineri arī uzsāka E-25 ražošanu. Padomju karaspēks atkal mēģināja uzbrukt pie Ļeņingradas. Bet vācieši tur bija gatavi. Kopumā vācu izlūkošana darbojās labi, it īpaši gaisa izlūkošana, jo Fritz bija reaktīvās mašīnas, kas lidoja lielā augstumā un bija absolūti neievainojamas pret padomju gaisa aizsardzību.
  Ziemā padomju karaspēks atkal uzbruka centram, taču viņu uzbrukumi bija paredzami. Un gaisā fašisti sagrāba pilnīgu dominanci. Arī sabiedroto aviācija daudz zaudēja.
  Februārī nacisti veica operāciju Sicīlijā un sagūstīja vairāk nekā divsimt tūkstošus britu un amerikāņu karavīru. Un martā vācieši uzbruka dienvidos. Mēs izlauzāmies cauri aizsardzībai, naktī virzoties uz priekšu, un izveidojām pāris katlus.
  Padomju karaspēks sāka atkāpties.
  Pēc Rūzvelta nāves Trūmens ierosināja Hitleram pamieru. Fašists numur viens piekrita. Bet apmaiņā viņš pieprasīja naftas produktu piegādi un ieslodzīto atgriešanu. Trūmens un Čērčils tam piekrita.
  Vāciešiem austrumos bija brīvas rokas. Viņi arī ieguva jaunu tanku E-75. Blīvāks izkārtojums - dzinējs un transmisija kopā - un šķērsvirziena izvietojums ļāva samazināt transportlīdzekļa augstumu. Tas atgādināja daudz izaugušu Tiger-2, bet ar daudz zemāku siluetu.
  Ar daudz biezākām bruņām, kas novietotas lielākos leņķos, E-75 svēra 75 tonnas ar 1250 zirgspēku dzinēju. Tas padarīja to diezgan mobilu un uzticamu. Apvienotās Karalistes tankam bija divu veidu ieroči. 105 mm 100 EL, lai cīnītos ar ienaidnieka tankiem, un 128 mm 55 EL, universālāks lielgabals. Tornim bija 252 mm biezas priekšējās slīpās bruņas un 170 mm biezas sānu un aizmugures bruņas, arī slīpās. Korpusam bija 200 mm bruņas augšpusē 45 grādu leņķī un 160 mm apakšā 45 grādu leņķī. Korpusa malas ir 120 mm, un vairogi ir vēl 90 mm.
  Tādējādi vācieši ar 75 tonnu svaru bruņās un bruņojumā radīja transportlīdzekli, kas nebija zemāks par peli, kaut arī ar vienu pistoli.
  E-75 neiekļuva padomju prettanku lielgabali pat no sāniem, un tas neapšaubāmi saņēma Hitlera prioritāti pār visiem citiem E sērijas tankiem.
  PSRS līdz šim ieguvusi tikai IS-3, kas ir labāk aizsargāts torņa priekšpusē, bet grūtāk izgatavojams. Tāpēc Staļins pavēlēja pagaidām neizņemt IS-2 un T-34-85 no ražošanas.
  Vasarā vācu E-75 tanki pirmo reizi parādījās frontē. Tās ir izrādījušās ļoti efektīvas mašīnas.
  Tajā pašā laikā nacistiem bija viegls transportlīdzeklis ME-1010 ar spārniem, kas mainīja spārnus, modernāks modelis ME-262 X un bruņotāks, ātrāks un manevrētspējīgāks transportlīdzeklis XE-262. Tautas cīnītājs ir izpelnījies visu savu dizaineru atzinību. Un arī reaktīvais bumbvedējs Yu-287, kas demonstrēja milzīgu akrobātiku. Un arī Arado zīmols.
  Vācieši vasarā spēja virzīties uz priekšu Ukrainā un atkaroja Donbasu. Tad rudenī viņi ieņēma Kursku un tuvojās Voroņežai. Padomju karaspēks atkāpās pāri Donai un mēģināja izveidot tur aizsardzību. Ziema tuvojās.
  Vācu diplomāti centās iesaistīt Turciju karā.
  Šeit viņi riņķoja un solīja zelta kalnus.
  Staļins, uzskatot, ka PSRS ir grūti pretoties jaunajai vācu tehnoloģijai un jaunā T-54 tanka izveide saskārās ar zināmām grūtībām, ierosināja nacistiem pamieru.
  Hitlers atbildē pieprasīja Ļeņingradas un Krimas nodošanu, kā arī bezmaksas maizes, eļļas un citu izejvielu piegādi! Un atdod karagūstekņus un nodod daļu zelta PSRS.
  Staļins piekrita visam, izņemot Ļeņingradas nodošanu.
  Nacisti uzbruka Krimai ziemā. Viņi sagrāba gandrīz visu pussalu, izņemot Sevastopoli. Sarkanā armija centās virzīties uz priekšu centrā un ziemeļos, taču atkal bez panākumiem, ciešot milzīgus zaudējumus.
  1946. gada martā fīrers beidzot piekrita pamieram uz trīs gadiem. PSRS, protams, apgādāja Trešo reihu ar bezmaksas izejvielām un pārveda daļu militāro rūpnīcu aprīkojuma.
  Un nacisti pievērsās Rietumiem. Atombumba vēl nebija izveidota, un Japāna izmisīgi turējās pret Ameriku. Sīva cīņa notika par katru salu Klusajā okeānā.
  Sākumā Hitlers panāca vienošanos ar Franko, un vācu karaspēks pārsteidza Gibraltāru. Tad iebraucām Marokā. Britu bāzi Maltā iznīcināja un sagrāba desanta spēki. Nacisti devās uz Āfriku.
  Viņu pilotes Albīna un Alvīna kļuva ļoti spēcīgas. Meitenes spēja apsteigt Hafmenu un būt pirmajām, kas pārvarēja piecsimt notriekto lidmašīnu barjeru austrumu frontē.
  Un Rietumos pilnīgi kailām kājām velni bikini kļuva par pērkona negaisu amerikāņu un angļu automašīnām.
  Un Gerda ar savu tanka apkalpi ceļoja cauri Alžīrijai ar E-75. Meitenes ir rekordistes pēc iznīcināto transportlīdzekļu skaita austrumu frontē, apsteidzot Vitmanu.
  Karotāji sāka cīnīties no Kurskas izspieduma un parādīja savu klasi. Lai gan ne pārāk gudrais Hitlers šaubījās, ka sievietes ir spējīgas cīnīties. Bet Gerda, Šarlote, Kristīna un Magda darīja brīnumus ar Panteru. Viņi izrādījās otrā tanka apkalpe pēc Vitmaņa, kas saņēma augstu apbalvojumu: Dzelzs krusta bruņinieka krustu ar ozola lapām, zobeniem un dimantiem. Un arī militāro nopelnu krusts zeltā un briljantos.
  Meitenes brauc līdzi un dzied:
  - Mēs iznīcināsim visu pasauli bez Reiha,
  Līdz kodolam un tad...
  Mēs veidosim jaunu, jaunu pasauli,
  Kas bija neviens, tas kļūs par visu!
  Arī karotāji ķiķina un atsita zobus. Un viņi atkal sevi nošauj...
  Viņi izsita angļu tanku un rēca:
  - Mēs esam super!
  Gerda ar kailiem pirkstiem nospiež kursorsviras pogu, noplēš Šermanim tornīti un kliedz:
  - Es esmu topošā dieviete!
  Tad Kristīna ar kailiem kāju pirkstiem apgāž tanku un kliedz:
  - Es arī esmu super meitene!
  Tad viņa šauj, sasitot Šarlotes mašīnu, un čīkst:
  - Bet Pasaran!
  Un ar nākamo čaulu Magda piebeidza angli. Meitenes ir patiesi supermenes.
  Un, godīgi sakot, visi ir uzvarēti bez izņēmuma. Mēs esam pieraduši nogalināt visus savus ienaidniekus, un vieta, protams, ir ellē!
  Sievietes karotājas strādā un šauj. Viņi nedod ceturtdaļu saviem pretiniekiem.
  Vairāki tūkstoši britu un amerikāņu padevās. Vīrieši nokrīt uz ceļiem un skūpsta meiteņu kailās, putekļainās pēdas.
  Tā notiek cīņa... Alžīrija ir kritusi, un vācieši jau ir Lībijā. Protams, viņi uzvar spēlējot. Viņiem nav nekādu šķēršļu.
  1946. gada vasarā vācieši ieņēma visu Āfrikas ziemeļus un sasniedza Suecas kanālu. Nacistiem tagad ir milzīgs ierocis: disku lidmašīnas, kuras nevar notriekt. Gan briti, gan amerikāņi salūza zem tā.
  Rudenī Vērmahts pārcēlās uz Sudānu un Tuvajiem Austrumiem. Briti un amerikāņi krita kā rieksti.
  Slepus viņi mēģināja vienoties ar Staļinu. Piemēram, atveriet otro fronti.
  Sarkanais diktators atbildēja izvairīgi... Rudens laikā vācieši ieņēma visus Tuvos Austrumus un lielāko daļu Āfrikas, sasniedzot Kamerūnu. Un ziemā vācu karaspēks pārcēlās uz Irānu un tālāk uz Indiju. Ziloņu valsts tika iekarota. Un tad nacisti pavasarī virzījās uz Dienvidāfriku, beidzot pārņemot kontroli pār melno kontinentu.
  1947. gada jūnijā sekoja desants Lielbritānijā... Kaujās piedalījās Vērmahta izraudzītie spēki.
  Pirmo reizi tika pārbaudīta piramīdveida tvertne, kas uzrādīja lielisku aizsardzību no visiem leņķiem un lielu ātrumu.
  Tajā cīnījās Gerdas tanka ekipāža. Meitenes izrādījās ārkārtīgi foršas un kurts...
  Viņi sakrāva kaudzi tanku un ieroču.
  Gerda izšāva, nogāza angļu lielgabalu un dziedāja:
  - Mūsu ienaidnieki mūs neapturēs!
  Un kā viņš smiesies!
  Šarlote arī atlaidīs zobus un čīkstēs:
  - Mēs iekarosim Visuma vāku!
  Un tas arī izslaucīs tvertni.
  Nākamā Kristīna viņai iepļaukās, nikni rūkdama:
  - Zābaki mirdz gājienā!
  Un tas arī aizslaucīs torni!
  Tad Magda notrieca angļu haubici un rāva:
  - Tūlītējs lidojums!
  Karotāji atrodas kolosālā augstumā.
  Un Albīna un Alvīna steidzas debesīs un piebeidz angļu un amerikāņu ekipējumu. Viņi ar kailām, noslīpētām kājām sagrauj Krautus un dzied pie sevis:
  - Āfrika ir bīstama, jā, jā, jā!
  Āfrika ir briesmīga - jā, jā, jā!
  Neejiet bērni! Dodieties pastaigā pa Āfriku!
  Tā viņš vienā kaujā trāpīja piecdesmit lidmašīnām starp divām.
  Tādā veidā sievietes karotājas pārliecinoši iznīcina savus ienaidniekus.
  Lielbritānija krita divu nedēļu laikā. Un Londonas garnizons kapitulēja. Tātad Trešais Reihs sagrāva savu bīstamo ienaidnieku.
  Bet ASV tomēr paliek... Apvienojušies ar japāņiem un kam ir daudz resursu, vācieši sāk izdarīt spiedienu uz amerikāņiem... 1947. gada augustā nacisti izkāpa Islandē un ieņēma šo salu, tuvojoties Amerikai.
  Nav viegli nokļūt ASV. Bet fašisti ir radījuši placdarmus Latīņamerikā un stiprina savus spēkus. Bet karš ievelkas ilgi. Ziemā cīņas notika jūrā un gaisā. Un 1948. gada pavasarī vācieši mēģināja nokļūt Grenlandē. Un viņiem izdevās... Vasarā nacisti jau iekaroja Kanādu. Bet cīņas bija sīvas...
  Arvien tuvāk un tuvāk ASV. Bet arī padomju meitenes ir modrās.
  Piecas meitenes Nataša, Mirabela, Andželika, Svetlana, Olimpiāde ieradās Amerikā, lai kā brīvprātīgās cīnītos pret Trešā Reiha bariem. Visas piecas meitenes ir ļoti skaistas un runā angliski. Staļins-Putins atteicās nosūtīt visu sieviešu bataljonu, jo tas būtu pretrunā ar fašistu impēriju noslēgtā miera nosacījumiem. PSRS vajadzēja iegūt laiku par katru cenu, kamēr nacisti uzbruka ASV.
  Piecas meitenes ir brīvprātīgās: viņas izdzīvoja gandrīz visu karu no Brestas un Bugas līdz Orenburgai. Un viņi cīnās pret nacistiem otrpus Zemes galvaspilsētā Hondurasā.
  Tegusigalpa ir viens no galvenajiem aizsardzības stiprinājumiem, konfrontācijā ar raibu baru. Gan japāņu, gan Āzijas ordas nokļuva nepatikšanās. Paši vācieši cīnījās tikai ar tankiem, un kājnieki pilnībā bija no ne-āriešu tautām. Viņi dzina uz priekšu aziātus, melnādainos un arābus.
  Nataša izšāva, nogriežot divus afrikāņus, un čivināja:
  - Tikai Čingishana bars!
  Zeltamatainā Mirabela, ar ložmetēja sprādzienu nocirtusi trīs indiāņus, pacēla augšā savas kailās, iedegušās kājas. Un viņa teica:
  - Mēs maļam lielgabalu gaļu!
  Granātas lauskas uzlidoja un uzsita Mirabelai-Zojai pa kailo, apaļo papēdi. Meitenes tradicionāli cīnās bikini un basām kājām. Un, kad ar aso sitas pret raupjo, meitenīgo zoli, tad nedaudz sāp.
  Skaistule piemiedza aci un atkal atšāva... Mirabela ir ļoti slaida, vidēja auguma ar perfektu figūru.
  Nataša ir garāka, ar majora pakāpi un pat Padomju Savienības varone. Bet arī gandrīz kaila, tik tikko aizsegta bikini. Ļoti iedegusi, bet mati balti. Un Nataša šauj ļoti precīzi. Un viņam patīk mest granātas ar basām kājām.
  Skaistā Andželika šauj, notriecot četrus arābus ar uguni. Viņas mati ir sarkani vai drīzāk vara sarkani kā proletāriešu baneris. Un, kad pūš vēji, tas ir kā revolūcijas karogs. Meitene mirdz ar smaragda acīm kā zvaigznes. Un brutāli aizslauka ienaidniekus.
  Svetlana arī ir blondīne. Un viņš šauj no ložmetēja. Meitene nostādīja basās pēdas un iedeva sprādzienu. Pieci dažādi cīnītāji tika izmesti, un no pretinieku krūtīm un vēderiem izlidoja sārtinātas asins strūklakas.
  Svetlana, laizīdama pilnās lūpas, čivināja:
  -Karš ir gaiss plaušām...
  Meitene, guļus stāvoklī, ar basu kāju met granātu. Atskan sprādzieni. Vairāki kaujinieki izlido dažādos virzienos.
  Olimpija ir lielāka, spilgtāka meitene. Viņas mati ir gaiši brūni. Tipisks ciems, jauna sieviete ar asinīm un pienu. Viņa ir fiziski ļoti spēcīga un labi šauj.
  Šeit atkal nāk kārta. Un nogalinātie fašistu algotņi krīt.
  Olimpiskās spēles šaušanas laikā saka:
  - Labi, labi, kur tu biji? No vecmāmiņas! - Meitene izšāva, nogalinot trīs bārdainos nacistu kaujiniekus un piebilda. - Ko tu ēdi - putru! ko tu dzēri? Mash!
  Meitenes tur līniju. Viņi nelaiž fašistus uz priekšu. Un dārd draudzīgas dziesmas:
  - Mēs iznīcināsim visu vardarbības pasauli,
  Līdz kodolam un tad...
  Mēs veidosim jaunu, debesu pasauli -
  Kas bija neviens, tas kļūs par visu!
  Nataša atkal ar basu kāju met granātu. Sprādzieni virzās uz priekšu kājniekiem. Tas noteikti kļūst karstāks. Šeit nāk bēdīgi slavenais "Lauva"-2. Un blakus tam ir uzlabots E-50. Šāviņi tiek izmesti. Melnādainam amerikānim tika norauta galva un tā aizripoja.
  Mirabela uzkāpa uz degoša dēļa, un viņas rūdītās kājas tik tikko juta liesmas karstumu.
  Zeltamatainā skaistule nošāva un murrāja:
  - Un kurš apturēs asiņaino, satrakojušos upju tecējumu...
  Mirabela šāva vēlreiz, notriekdama afrikāni no E-50 bruņām un čivināja.
  - Tavā templī trāpīs blastera stars, ļaunā zibspuldzē vīrietis pazuda!
  Meitene nošāva vēlreiz. Viņa pa gaisu pazibināja savu basām kājām, iedegušo, graciozo pēdu. Viņai pretī lidoja granāta. Skaistule ar zeltainiem matiem veikli pieveica dāvanu ar savu kailo, gandrīz bez putekļu zoli. Granāta aizlidoja atpakaļ. Viņa steidzās Trešā Reiha kaujinieku rindās. Izskatījās, ka arbūzi krīt ārā no kravas mašīnas, lūst. Tik daudz asiņu izlija.
  Mirabela tviterī ierakstīja:
  - Meitene neizturēja eksāmenu, un atnāca nolādētais Reihs. Hitlers acīmredzot bija noguris dzīvot, un viņa skaistums viņu lieliski apēda!
  Andželika ir arī bezjēdzīga karotāja. Viņš šauj uz sevi ar ložmetējiem un saka, izkaisīdams līķus:
  - Par mammas karoti! Par tēta karoti! Un Kobam kauss! Un tavā pusē gultā!
  Skaistule ar vara sarkaniem matiem palaiž koka lidmašīnu ar basu kāju. Viņš lido tieši pretī masīvajam German Lion tankam. Piezemējies uz purna 105mm lielgabalam un tas eksplodē. Ierocis neizdodas.
  Vācietis apgriežas un ir spiests kaunpilni bēgt. Andželika, berzējot kāju uz ēkas gabala, saka:
  -Ja jums nav spēka, jums ir nepieciešams intelekts! Būs jātaisa kāds troksnis!
  Un atkal meitene šauj ļoti precīzi. Viņas sarkanie mati ir kā olimpiskās lāpas liesma. Pievilcīga meitene. Viņa jau izcēlusies amerikāņu armijā, demonstrējot niknu temperamentu. Viņam īpaši labi padevās nerātnības ar afroamerikāņiem. Ar viņiem ir tik neparasti un skaisti.
  Tomēr Andželika iznīcina arī melnādainos, kas cīnās Trešā Reiha armijā. Kāpēc Vācija iekaroja visu Āfriku? Mēģiniet apturēt šādu spēku.
  E-50 ir jaunākā tvertne ar gāzes turbīnas dzinēju un biezām sānu un priekšējām bruņām. To nevar paņemt ar granātu. Andželika iemeta dāvanu ar kailu kāju, nogāza vairākus kājniekus un čivināja:
  - Ak, tavas tanka bruņas ir uzticamas, no tāda, kurš grasās iekost... Vienkārši zini, kāds spēks tev ir... nē, tu vari spert tikai tērauda zirgu!
  Ļoti precīzi šāva arī Svetlana. Un viņa labprātāk svieda granātas ar kājām. Viņas kailie pirksti arī grieza tērauda disku. Gals pārlidoja un pārgrieza rīkles diviem fašistu kaujiniekiem. Viņi nometa ložmetēju, un tagad biezs liela kalibra sprādziens izcirta cauri ordas ķēdēm. Vesela rinda ārvalstu kaujinieku, kas tika savervēti reidos Trešā Reiha armijā.
  Svetlana tviterī ierakstīja:
  - Veiksme ir balva par drosmi! Pietiek ar vienu dziesmu! Lai viņi dzied tikai par mājām!
  Bet skaistulei vēl nav bijis laika ilgoties pēc mājām. Lai gan amerikāņu armijā padomju brīvprātīgo ir ļoti maz. Staļins-Putins nevēlējās spīdēt, lai vēlāk nedotu Hitleram iemeslu apsūdzēt Krieviju "Salmu miera" noteikumu pārkāpšanā.
  Piecas meitenes, labākās sieviešu bataljonā, tika brīdinātas, ka, ja viņas tiks sagūstītas, Dzimtenei viņas būs jāatsaka. Un šajā gadījumā meitenēm vajadzētu pļaut par triviāliem algotņiem, kuri tika nolīgti par naudu.
  Un Svetlana, un Nataša un pārējās meitenes saprot, ka, ja viņas tiks notvertas, viņas sagaida briesmīgas spīdzināšanas. Tāpēc viņi nolēma, ka nacisti viņus dzīvus nenogalinās.
  Vācu uzbrukuma lidmašīnas lido pāri amerikāņu karaspēka pozīcijām. Negaidot, ka Hondurasas galvaspilsētā viņus sagaidīs tik spītīga pretestība, nacisti bija nedaudz nokaitināti.
  Reaktīvās un uzbrukuma lidmašīnas ir spēcīgas. Lido raķetes, šauj ieroči.
  Amerikāņu karavīri mirst. Olympiada skāra arī šrapneļi viņas gaļīgajā plecā. Iznāca asinis. Varonīgā meitene ar zobiem izvilka tērauda gabalu un izspļāva asinis. Un tad viņa atkal iesita man ar lielgabarīta automātu. Ārzemju algotņi krīt. Gandrīz visi šeit ir vietējie, tikai viņu komandieri ir vācieši, un arī tad ne vienmēr. Tiesa, vismodernākā tanka E-50 apkalpes ir pilnībā vācieši. Automašīnai ir pienācīgs ātrums un manevrētspēja. Nu, šī vēl nav vismodernākā modifikācija - tā sver septiņdesmit piecas tonnas. Zem sliedēm brūk sienas. Šo parasti ražo trīs versijās ar 105 mm lielgabalu, 180 mm uzbrukuma lielgabalu un 400 mm raķešu palaišanas ierīci.
  Un katrai modifikācijai ir savs uzdevums. Šeit ir šī tvertne ar triecienšauteni, kas ir vairāk piemērota uzbrukumam pilsētām. Un to iznīcināt nav tik vienkārši. Olimpiss sakrusto un ar kailajiem pirkstiem satver prettanku granātu, savu lielo, bet graciozo, skaistas formas kāju. Tagad jums ir jāmet dāvana tieši pie stobra, lai atspējotu mastodona ieroci. Pieci ložmetēji aptver vācu, modernu tanku, un tam nav tik viegli pietuvoties.
  Olimpija ir ļoti spēcīga, un viņas zirgam līdzīgās kājas met granātu tālu. Bet tas ne vienmēr ir precīzs. Jebkurā gadījumā trāpīt tādam mērķim kā 180 mm lielgabala stobram. Varonei meitenei ir šaubas. Ko darīt, ja viņš garām?
  Eh, ja ar viņiem būtu bijis viņu ilggadējais partneris Oļegs Ribačenko, šis drosmīgais pionieris kaut ko izdomātu.
  Bet zēns gāja bojā kaujās par Voroņežu. Viņa tālāko likteni meitenes nezināja. Bet izgudrotāja pionieru liktenis patiešām bija neapskaužams. Sākumā Oļegs Rybačenko tika nežēlīgi spīdzināts, mēģinot sagrābt noslēpumus. Pēc spīdzināšanas vienpadsmitgadīgais zēns nokļuva raktuvēs. Darbs ir biedējošs un ārkārtīgi grūts. Bet padomju pionieris, mazs, bet drosmīgs, izrādījās sīksts.
  Viņam izdevās izdzīvot, un pat cauri raktuvju labirintiem viņš nolēma aizbēgt. Un Oļegam Ribačenko izdevās izkļūt. Zēns kādu laiku klīda pa Balkāniem, līdz pievienojās vietējai partizānu grupai. Tur viņš kļuva par sakarnieku un diversantu.
  Balkānos joprojām bija diezgan attīstīta partizānu kustība. Daļēji arī tāpēc, ka okupācijas dienestu veica itāļi, rumāņi, bulgāri, albāņi - kuri nebija tik kaujas gatavībā kā Vērmahta regulārās vienības.
  Bet daudzi partizāni joprojām gāja bojā. Īpaši no gaisa triecieniem. Un Dienvidslāvijas patrioti ir spiesti slēpties kalnos, mežos vai labākajā gadījumā mazos ciematos. Liels skaits komandieru jau ir gājuši bojā. Situāciju pasliktināja ar PSRS noslēgtais miers. Tagad Balkānos sāka ierasties jaunas soda divīzijas, kas organizēja masveida reidus un atbrīvoja teritoriju.
  Oļegam Ribačenko kopā ar partizāniem bija jākāpj arvien dziļāk kalnos.
  Lai gan Olimpija nezināja viņu universālās favorītes likteni, viņa smagi nopūtās. Tad viņa ar savu kailo, meitenīgo kāju pirkstiem saspieda granātu ciešāk un, no visa spēka, svieda to ienaidnieka tankam. E-50 tikko izšāva, atbrīvojot slepkavu.
  Olimpija pat satricināja, un viņa nokrita ceļos. Viņam pa galvu trāpīja no bruģa noplēsts bruģakmens, un kailais papēdis apdedzis no karsta metāla. Meitene berzēja savu apstulbušo galvu ar putekļainiem matiem.
  Granāta lidoja, gandrīz pieskaroties stobram, un ietriecās automašīnas slīpajā pieri. Atskanēja sprādziens... Bet, protams, 250 mm frontālās bruņas, un pat slīpi, nespēj caurdurt granātu.
  Olimpiāde sita ar dūri putekļos, paceļot veselu smilšu mākoni. Tad viņa rēca:
  - Nogalini, nogalini! Iesit vārtus vārtos!
  Meitene uzsita ar apakšstilbu pa saplaisājušo asfaltu. Papēža kaulos bija iesprūdusi šķemba. Āda uz meitenes zolēm bija bieza kā nīlzirgam. Viņa dzīvoja nabadzīgā ģimenē un kopš dzimšanas gandrīz nekad nav valkājusi kurpes. Tomēr tas viņas kājām nešķita rupjas formas, bet bija iedegušas, graciozas, pavedinošas.
  Tomēr olimpiskās spēles vīriešus nedaudz biedēja ar savu garo augumu, spēcīgajiem muskuļiem un dūrēm ar izvirzītiem pirkstu locītavām. Taču varonīgajai meitenei ir vislaipnākais raksturs, un platie gurni tika apvienoti ar salīdzinoši tievu vidukli un veidotiem abs. Tikai drēbēs Olimpijai varēja šķist liekais svars savu lielo krūšu dēļ. Bikini viņa izskatās kā piedauzīga sportiste.
  Meitene sarūgtināta atkal meta granātu, šoreiz tēmējot uz sliedēm. Bet nāvējošā dāvana trāpīja biezajam, bruņu vairogam, kas nosedza veltņus.
  Olimpija neapmierināta iesita sev pa zodu. Tas viņai lika sāpēt žoklis. Un varone meitene nolādēja:
  - Es griezu kā ar izkapti!
  Svetlana arī mēģināja trāpīt bīstamajam tankam, taču meitenes pēdas raidītā granāta nedaudz sita garām. Un blondīne sāka tuvināties mašīnai. Bet tad parādījās vēl divi tanki - "Lion" un "Panther"-2, viņi apšaudīja visas pieejas ar ložmetējiem. Mums bija jābūt ārkārtīgi uzmanīgiem.
  Amerikāņu Šermans mēģināja pietuvoties vācu transportlīdzekļiem. Viņam bija iespēja trāpīt Panther 2, bet tikai uz sāniem. Bet vācieti nav tik viegli piemānīt. Turklāt Sherman augstākais siluets padara to pamanāmu no liela attāluma.
  "Panther" 2 izspļāva čaulu un trāpīja amerikānim tieši pa pieri. Augstais auto pārlūza uz pusēm. Un tā dega kā Ziemassvētku svece.
  Svetlana neapmierināta sacīja:
  - Ak, cik tavi tanki vāji... Labāk tehniski, tu kļūsi par jeņķi!
  Bet Nataša, pieredzējusi karotāja, spēja pietuvoties Panterai. Viņa iemeta granātu... Un vācu mašīnas garais stobrs saritinājās auna ragā.
  "Panther" 2 tvertne, kas tika uzsākta 1943. gadā. Jaunākajā visizplatītākajā modifikācijā tai ir 150 mm priekšējās bruņas, 82 mm sānu bruņas leņķī un 88 mm lielgabals ar stobra garumu 71EL. Sākot ar 1945. gadu, bija paredzēts, ka tā ražošana tiks pārtraukta par labu progresīvākam un labāk aizsargātam E-50 modelim. Bet pagaidām šis tanks cīnās. 51 tonnu smagajam auto ir 900 zirgspēku dzinējs, kas nodrošina labus braukšanas rādītājus.
  Un tagad, saņēmis bojājumus, Panther-2 apgriežas un aiziet. Natašai ar basu kāju izdodas iemest vēl vienu granātu. Es salauzu ruļļus. Un vācu mašīnas ātrums manāmi palēninājās.
  Nataša ar priecīgu skatienu saka:
  - Kāds trieciens! Mans sitiens ir Dieva dāvana!
  Un meitene parādīja degunu vāciešiem. Bet no E-50 sāka izplūst ložmetēju uguns. Un lodes svilpoja pār Natašas baltajiem, nedaudz notraipītajiem matiem. Viena no lodēm pat nogrieza matu šķipsnu. Galvenā meitene pat jutās nedaudz kutināta.
  Nataša tviterī ierakstīja:
  - Ja gribi būt kā zilonis, ej trako namā kā bandīts!
  Meitene ar kāju pirkstiem pacēla savu nogriezto šķipsnu. Natašas mati ir zīdaini, pērļu krāsā, bet nedaudz putekļaini. Un tomēr tik mīksts. Meitene tos palaida gar zolēm. Mazliet kutinoši un patīkami.
  Nataša atcerējās, kā puisis viņu samīļoja. Viņa rokas arī sākās no zolēm, paceļoties augstāk līdz augšstilbiem un jūtīgākajai vietai. Kad izskatīgs jauneklis tevi glāsta, tas ir ļoti patīkami. Nataša viņu gandrīz iemīlēja. Viņai patika mīlas rotaļas, un viņu uzbudināja muskuļotā vīrieša ķermeņa pieskāriens. Bet Natašai nebija īstas, romantiskas mīlestības, kad tu kļūsti traks par vīrieti. Viņa jau ir mainījusi daudzus puišus. Daudzi tās vīri gāja bojā kaujā.
  Pat tas bija kara lāsts. Un šeit, Amerikā, ir muskuļoti, melni puiši. Un ar viņiem viss ir tik neparasti.
  Nataša nošāva un nocēla melno vīrieti. Man bija mazliet žēl afrikāņu zēna. Viņa nogalināja vīrieti, kurš cīnījās par viņam svešām interesēm. Galu galā vācieši ir rasisti. Viņi skatās uz melnajiem kā uz vergiem. Bet tajā pašā laikā afrikāņi tiek uzņemti uztūkušā Vērmahta ārvalstu divīzijās.
  Nataša ar kailiem pirkstiem uztaisīja kaut ko līdzīgu vīģei un parādīja to nacistiem. Jā, pati vācu tauta te nekādu kaitējumu necieš. Tankiem ir bruņas, kas ir pārāk biezas, lai tajās varētu iekļūt granāta vai bazuka. Bet vietējās vienības mirst.
  Nataša met granātu pa E-50. Viņa šūpoja savu kailo, iedegušo kāju un metās, pagriežot gurnus. Un granāta lidoja augstā lokā. Mani kailie kāju pirksti lika sajust metāla pieskārienu. Un tad granāta nosprāga.
  Nataša čukst:
  - Dievs, svētī mūs!
  Karsts vējš pūta pār meiteni, it kā to būtu pieskāries izskatīgs vīrietis. Nataša lasīja grāmatu par Tarzānu, un viņa ļoti gribēja, lai šis vīrietis ar viņu spēlējas. Es glaudītu savas kailās krūtis ar stiprām rokām.
  Granāta trāpīja stobrā, taču eksplodēja pārāk vēlu, aizlidojot no metāla. Šķembas klabēja kā zirņi uz bruņām. Palikušas tikai švīkas!
  Nataša izņēma vēl vienu granātu. Bet es redzēju, ka tas ir pretkājnieku. Un prettanku ieroči ir pazuduši.
  Meitene sarūgtināta norūca. Bet, lai netērētu laiku, ieliku kailajos pirkstos. Viņa pagrieza kāju, salieca rumpi, tad iztaisnoja un svieda kājniekiem.
  Pusducis cīnītāju uzlidoja kā galda tenisa bumbiņas. Viena no brillēm nolidoja, un lauskas aizlidoja pāris simtus metru un skrēja pāri Natašas mugurai. Krūšturis pārplīsa, un galvenās meitenes skaistās krūtis bija atsegtas.
  Meitene automātiski aizsedza savus sprauslas. Bet tad viņa saprata, no kā viņai jābaidās. Un viņa atkal kratīja ložmetēju. Viņa pagriezās un nedaudz atkāpās.
  Amerikāņu kājnieks izšāva bazūku. Šāviņš trāpīja vācu tankam uz tā slīpā sāna, bet 160 mm bruņas to izturēja, atvairot postošo enerģiju. Vācietis atšāva. Viņa lielkalibra ierocis pāršķēla sienu.
  Nataša mēģināja sasiet krūštura siksnas. Meitene domāja, ka Zoja Kosmodemjanska, iespējams, braukusi aukstumā savos šortos. Tieši kādā padomju filmā viņa tika attēlota kreklā vai pat kādā kleitā. Tas vien ir tikai veltījums liekulībai. Faktiski nacisti, lai vēl vairāk pazemotu sagūstīto meiteni, iespējams, viņu izģērba kailu. Un izsalkušie vācu karavīri droši vien gribēja redzēt glītu un izliektu meiteni kailu.
  Tātad īstajā stāstā meitenes varone nevarēja aizsegt krūtis, tāpēc viņas rokas bija sasietas aiz muguras. Bet viņa nekaunējās un skatījās lepni. Nataša labi zināja, kā ir staigāt basām kājām pa sniegu. Viņa bija izturīga un mīlēja pieskarties sniegam ar plikām zolēm. Natašai patika un sagādāja prieku. Bet tas ir viņai, jau kara gadu rūdītai. Un jaunajai un pilsētas Zojai tas acīmredzot ir sāpīgi. Zoles jūtas kā ogles.
  Nataša aizkaitināta nometa krūšturi malā un kliedza:
  - Kauns ir buržuāzisks jēdziens! Padomju sieviete ne no kā nebaidās un nekaunas!
  Meitene atkal sāka naglot ar ložmetēju, pareizāk sakot, automātu. Metāls kļuva karsts, galu galā Hondurasa ir tropi, tur februārī var būt ļoti karsts. Natašas pirksti kļūst karsti. Mums ir jāatdod viss. Šodien ir 23. februāris. Tā ir padomju armijas diena, un tas prasa cīnīties ar visu mierīgu un saprātīgu niknumu.
  Nataša ar lodēm nocirta vēl piecus un nejauši apdedzināja vaigu uz karstā ložmetēja aizsega. Protams, tas ir nepatīkami, tulznas ir pietūkušas.
  Nataša zvērēja:
  - Nu, Dievs, kāpēc tu radīji tik daudz problēmu man un manai valstij!
  Pūlis niezēja... Meitenes vaigs ir ļoti jutīga vieta. Meitene mēģināja atrast kaut ko aukstu, ko uzklāt uz pietūkušās bumbas. Bet mēģiniet atrast kaut ko foršu. Šajā karstajā pilsētā. Turklāt laiks bija skaidrs un vējš pūta no dienvidu puses.
  Nataša acīmredzami nejūtas mierā. Olimpiāde met granātu no tālās distances, taču atkal neveiksmīgi. Un debesīs jau lido stormtroopers. Vācu transportlīdzekļiem ir spēcīgas bruņas un liels ātrums.
  Reaktīvās lidmašīnas nāk viļņos un, šķiet, nogriež linu sloksnes.
  Nataša paslēpās spraugā. No augšas liesmoja sadrumstalotības raķetes. Meitene sajuta ar adatām no augšas krītam šķembu gabaliņus. Tas kutināja manu kailo kaklu. Skaistulei bija arī iedurti sprauslas.
  Nataša čukstēja:
  - Tā ir masāža... Bet ne korsāža!
  Meitene juta, ka viņas ķermenis gandrīz sāk sāpīgi niezēt. Ir jau karsts, un sprāgstošās raķetes palielina karstumu. Un vai šī ir pirts?
  Nataša atcerējās dabisko krievu pirti ar egļu slotām. Kā toreiz meiteni sadauzīja.
  Tās bija tik eksotiskas sajūtas.
  Nataša dziedāja, lai sevi uzmundrinātu:
  - Mīlestība un nāve! Labais un ļaunais! Kas svēts, kas grēcīgs! Mums ir lemts saprast!
  Meitene piecēlās, nokratīja visus šos iestrēgušos netīrumus un gružus.
  Nataša norūca:
  - Ak, jūs dabūsit Hitleram ragus!
  Un meitene majore izšāva uz kājniekiem, kuri mēģināja pacelties, lai uzbruktu. Vairāki reidā savervētie kaujinieki krita. Nataša noslaucīja savu netīro seju, kas iedzēla viņas acīs. Karotāja nospļāvās un pārmeta krustu.
  Viņa atkal atklāja uguni no ložmetējiem, un kaujinieki iezagās. Arī rudmatainā Andželika ar basu kāju meta granātu. Dāvana pielēca un sita fašistus. Tika nogalināti desmiti cilvēku.
  Sarkanmate dziedāja:
  - Pasaulē ir daudz laba, bet tas ir sniegā!
  Un meitene atklāja uguni ar automātu, tikai izmantojot nevis rokas, bet veiklos pirkstus un basās kājas.
  Andželika šāva precīzi un auroja:
  -Sist! Sist! Kārtējais trieciens! Vēl viens sitiens un tad... Varenais dēmons, Dieva dāvana, sniedz augšējo triecienu!
  Un ar rokām meitene meta stikla lauskas. Viņa pārsteidza fašistus un tvītoja:
  - Un tiem, kas negrib dzīvot mierā... Mēs viņiem darām hara-kiri!
  Japāņi patiešām parādījās. Šie šauracīgie cīnītāji. Nu kā var tā nedarīt hara-kiri?
  Izlādējusi ložmetēja klipu, Andželika ar kailiem pirkstiem paņēma granātu un svieda to samurajam. Viņi saņēma dāvanu, vairākus sakropļotus japāņus, un aizlidoja dažādos virzienos.
  Andželika izbāza mēli un nomurmināja:
  - Es esmu super karotājs! Un ienaidnieks nogalināja hiperu!
  Ķīnieši, kurus japāņi savervēja no Debesu impērijas ieņemtajiem apgabaliem, devās kaujā. Ķīniešu karotāji gāja bezbailīgi, un meitenes, izlādējušas ložmetējus, bija spiestas atkāpties.
  Mirabel metāla basām pēdām apmetēja un stikla fragmenti. Pārējās meitenes darīja tāpat. Tas kļuva ļoti grūti.
  Parādījās Shturmlev, jaudīga mašīna ar raķešu palaišanas ierīci. Lūk, viens, kurš tevi sagraus - šķiet, ka tas nav daudz.
  Pirmais šāviens dārdēja... Svetlanu, Andželiku un Olimpiju sprādziena vilnis uzmeta kā milzu vaļa strūklaku. Meitenes nolidoja vairākus desmitus metru un ar basām kājām iegāzās tieši ugunī.
  Meitenes izlēca no turienes, plaucēja un dziedāja. Viņi apšļakstīja ogles ar kailām zolēm.
  Andželika aizkaitināti nošņāca:
  - Vērsi vispirms liek zem cirvja un tad cep! Un mūs vispirms apcepa, un tad zem cirvja!
  Un komjauniete smējās! Bet tad viņa jutās skumji. Es atcerējos, ka viņas draugs tika notverts. Vācieši jauno meiteni izģērba un sāka nest uguni uz viņas kailajām krūtīm. Tik šausmīgas sāpes. Meitene kliedza, un viņas maigā āda bija pārogļojusies. Tie ir fašisti, kuri izrādījās fanātiķi. Viņi pat neuzdeva jautājumus, bet papildus iekurināja uguni zem gūstekņa basām kājām. Galu galā komjaunietis neizturēja spīdzināšanu un nomira no sāpīga šoka.
  Andželika, to atcerējusies, šļakstījās pāri karstajām oglēm. Olimpiskās spēles viņai bija priekšā. Šai ciema meitenei ir miecēta āda, un jūs to nevarat izturēt ar pūtēju. Kāpēc ne supermena meitene? Olimpiskajās spēlēs redzama bazuka ar gliemežvāku, ko nometis nogalināts amerikāņu karavīrs. Viņš paceļ viņu ar kāju un iemet viņu rokās. Un viņš iegrūžas no visa spēka.
  Apvalks lido un trāpa piespiedu ķīniešiem. Daudz kliedzienu un vaidu. Līķu masa. Un nogrieztas ekstremitātes.
  Olipiāda dziedāja senu dziesmu:
  - Un samurajs nolidoja zemē! Zem tērauda un uguns spiediena!
  Meitenes beidzot izskrēja no oglēm. Viņu graciozās, basās kājas to saprata.
  Svetlana, tāpat kā vismaigākā no viņām, raustīja un berzēja kailās zoles, cenšoties mazināt niezi.
  Olimpiāde, kas kopš agras bērnības skrēja basām kājām pa sniegu, nepievērsa uzmanību šādam sīkumam.
  Varone meitene dziedāja:
  - Iedomājieties, ka mēs iegremdējāmies svaigā pienā... Atlīdzība ir patiesa!
  Un karotāja paņēma ar kāju nolauztu un diezgan smagu flīžu gabalu. Stingri turot to ar kailiem, meitenīgiem pirkstiem, viņa to grieza un palaida pretī ienaidniekam. Trīs ķīnieši kļuva par nāves upuriem; viņu galvas tika saspiestas.
  Andželika ar apmierinātu skatienu sacīja, šaudama uz ienaidnieku:
  - Mēs esam foršas sievietes!
  Svetlana, lai nedaudz mazinātu niezi apdegušajās vai drīzāk apdedzis kājās, dziedāja:
  - Mūsu tēvzemē ir sievietes,
  Kāpēc viņi joks brauc ar lidmašīnu?...
  Viņiem gods ir vērtīgāks par dzīvību,
  Viņš var viegli nogalināt savu pretinieku!
  
  Viņi ir dzimuši, lai uzvarētu
  Lai pagodinātu Rusu gadsimtiem ilgi!
  Galu galā mūsu vectēvi -
  Es uzreiz saliku viņiem armiju!
  Un Svetlana sāka skricelēt no ložmetēja. Un viņa to darīja ļoti meistarīgi. Lai katrs jūt, ka tas ir karotājs no Dieva! Ja ne no Visvarenā, tad no Marsa noteikti!
  Arī Nataša šāva. Kopā ar Mirabelu viņi bija spiesti atkāpties, paņemot klipus no mirušajiem amerikāņu karavīriem. Meitenes nokrita uz muguras un atšāvās ar kājām - tā viņām izdevās labāk. Un viņi to izdarīja precīzi. Ķīniešu un Āfrikas karaspēka maisījums devās uz meitenēm. Un karotāji sita.
  Nataša dziedāja:
  -Pasaule nav šaha galds...
  Mirabela paņēma šo eju, iznīcinot dzeltenos un melnos algotņus.
  - Un skaitļi nav apaļa nulle!
  Nataša pievienoja izgriezto dzelteno un melno rindu:
  - Mums uzbrūk melanholija!
  Mirabela izšāva ar Robina Huda precizitāti un čivināja:
  - Un zirgs metas ugunī!
  Meitenes, šaujot pretī, atkāpās aiz mīnu lauka. Ķīniešu un Āfrikas kaujinieki saskārās ar gardumiem. Viņi sāka eksplodēt, viņi uzlēca, saplēšot tos, un tas kļuva par asiņainu haosu.
  Tālumā parādījās vairāki Panther-2 tanki. Viņi šauj un baidās bāzt degunu. "Lauva"-2 virzās uz priekšu un arī spļauj uguni. Un šeit ir Rhino liesmas metēja tvertne, sūcas, ar liesmu kūļiem.
  Bet visbriesmīgākais ir "Sturmlev". Viņa raķešu palaišanas iekārta nav īpaši ātra, taču tā ir ellīgi iznīcinoša.
  Nataša čukst:
  - Krievi, krievi - nav mierīgs liktenis! Nu, kāpēc mums ir vajadzīgas grūtības, lai būtu stiprāki?
  Patiešām, viņi cīnās tālu no Krievijas. Bet skaidrs, ka Vērmahts, iekarojis ASV, atgriezīsies, lai nospiestu PSRS. Un amerikāņi ir tik mīļi un mīļi meitenēm.
  Nataša atkal naglas, viņas sitieni, šķiet, liek ķirbjiem un galvām plīst zem lāpstām. Meitenei kājā trāpa šrapnelis. Uz mana apakšstilba uzbriest griezums. Skaistule kraukšķināja kaulu un čivināja:
  - Nē, modrs neizgaisīs,
  Piekūna, ērgļa izskats...
  Tautas balss ir skaidra -
  Čuksti saspiedīs čūsku!
  
  Es ticu, ka visa pasaule pamodīsies,
  Fašismam būs gals...
  Un saule spīdēs -
  Ceļš, kas apgaismo komunismu!
  Tajā brīdī Olimpija ar visu savu spēku iemeta granātu uz Šturmlevu. Un padomju meitenēm beidzot paveicās. Bruņu vāciņš atkrita, padomju dāvana ielidoja taisni plašajā mucā. Uz sekundi viss sastinga. Un tad tas uzsprāga. Likās, ka būtu nomesta atombumba. Un vācu tanki izklīda dažādos virzienos.
  Nacisti ieņēma Toronto un rudenī joprojām varēja iekļūt šajā ASV teritorijā no ziemeļiem.
  Amerikāņi lēnām, bet pārliecinoši piekāpās. Viņi bieži padevās un mēģināja noturēt savas pozīcijas.
  Bet vācieši viņus sita gan uz sauszemes, gan jūrā.
  Tagad vēlā rudenī vācieši ieskauj Filadelfiju. Viņi izcīna vienu uzvaru pēc otras un rēc kā ellē.
  Gerda un viņas tanka apkalpe, kā vienmēr, ir vislabākajā veidā. Un, zobus smīdinot, dauzīt amerikāņu tankus, viņš dzied:
  - Tīģera nagi, tērauda spēks,
  Izvirdums...
  Tālumā redzam nacismu,
  No Čingishana Eiropas!
  Un ar plikiem kāju pirkstiem viņš spiež kursorsviru. Un atkal šaus uz amerikāņiem.
  Tad Šarlote met, un viņas metieni ir precīzi. Un aiz viņas nāca Magda ar Kristīnu.
  Tātad Filadelfija krita. Vācieši virzās tālāk un līdz ziemai ir sasnieguši Ņujorku. Un tur viņi pārspēja ienaidnieku. Un no TA-500 tiks nomestas desmit tonnas smagas bumbas.
  Trūmens pēc tam, kad vācieši ieskauj Ņujorku un Vašingtonu, piedāvāja mieru. Atbildot uz to, prasība pēc beznosacījuma padošanās.
  Janvārī sekoja uzbrukums Vašingtonai. Vācu piramīdveida tanki cīnījās.
  Ceturtajā uzbrukuma dienā garnizons kapitulēja. Un piecas dienas vēlāk ASV kapitulēja.
  Tā beidzās karš Rietumos... Pareizāk sakot, gandrīz beidzās. Vācieši turpināja virzīties uz priekšu, līdz ieņēma visu Latīņameriku...
  Pamiers ar PSRS joprojām bija spēkā. Trešais reihs sagremoja savu laupījumu un izveidoja jaunas divīzijas. Staļins joprojām atjaunoja izpostīto ekonomiku un krāja spēkus.
  Tanku būves jomā PSRS nebija īpaši veiksmīga, izveidojot tikai T-54 transportlīdzekli un nelielu skaitu IS-4 tanku. Ilgu laiku nebija iespējams iegūt pienācīgu automašīnu. Un 1953. gada 20. aprīlī, izmantojot to, ka Staļins nomira 5. martā, Hitlers atkal uzbruka PSRS. Tika mēģināts panākt pasaules hegemoniju.
  Bez Staļina padomju karaspēks pretojās diezgan vāji. Un spēki bija nevienlīdzīgi. Turklāt karā iesaistījās gan Japāna, gan Turkiye.
  Mēnesi vēlāk vācu piramīdveida tanki ielenca Maskavu un ieņēma Kaukāzu. Un pēc trim mēnešiem mēs jau bijām Urālos. Diemžēl spēki ir pārāk nevienlīdzīgi. Turklāt ir atšķirības PSRS vadībā.
  Īsāk sakot, pēc piecu mēnešu kara PSRS beidzot okupēja Trešais Reihs un Japāna.
  Tad šķita, ka cilvēce beidzot ir atradusi vienotību. Bet pasaulē ir divas lielvaras - Trešais Reihs un Japāna. Un Hitlers 1956. gada 20. aprīlī sāk kārtējo karu. Uzbrūk Japānai.
  Un meitenes piedalās cīņā. Gerda ir ragana, kas uzbrūk samurajiem.
  Un meitenes no Sarkanās armijas. Nataša, Aļenka, Mirabela, Marija, Olimpiāde, Svetlana, Augustīna, Aurora. Un tā tālāk. Visām šīm meitenēm ir viena kopīga iezīme - viņas cīnās basām kājām un bikini.
  Un viņi to dara ļoti efektīvi. Viņi sagrauj Japānu... Zem vācu un koalīcijas steku sitieniem samuraji skrien un atkāpjas.
  Gerda un Šarlote kopā cīnās uz piramīdas formas tanka. Meitenes šauj uz japāņiem, dauza mašīnas un dzied:
  - Mēs esam super, super čempioni! Un mēs sagrausim visas kļūdas!
  Gerda ar kailiem kāju pirkstiem nospieda kursorsviras pogu, atsitās pret japāņu mašīnu un čaukstēja:
  - Es esmu karotājs ar datoru galvā!
  Šarlote arī izšāva, pārgrieza samuraja mašīnu un čīkstēja:
  - Un mana apkārtne, lai tie ir visspilgtākie un foršākie!
  Un arī kā viņš mēli rādīs!
  Meitenes iznīcina Japānu... Samuraji zaudē kolonijas, kuģus un tankus.
  Japānas tehnoloģijas nevar salīdzināt ar vācu tehnoloģijām. Un nacistiem ir vairāk karavīru. Tātad viņi diezgan veiksmīgi virzās uz priekšu. Un samuraji nedara neko citu kā tikai priecājas un izliek zobus. Precīzāk, viņi ir skumji, bet viņi tik un tā atsita zobus.
  Vairākus mēnešus ilgas cīņas, un Ķīna, Indoķīna un citas zemes tika atkarotas. Nacisti izkāpa arī pašā Japānā.
  Tur izvērtās kauja, un nacisti izmantoja kodolieročus. Un tik daudz iznīcināšanas un iznīcināšanas.
  Jā, samurajiem nepaveicās! Viņi iekrita zem tāda kluba. Pilnīgas beigas!
  Un vispār viss izskatās ārkārtīgi smieklīgi.
  Padomju meitenes noliek samurajus uz ceļiem un piespiež viņus skūpstīt basās kājas.
  Skaistules atceras, kā nacisti viņus pievīla. Un tas ir ļoti forši.
  Alenka un Nataša dzied:
  - Iznīcināšana ir kaislība, lai arī kāda vara būtu! Varas iestādes vienmēr ir dzērušas svešas asinis! Nu sirdī valda mīlestība!
  Un tāpat viņi skāra samuraju. Un kā viņi spiež, un ar ložmetējiem, viņi pļauj līniju.
  Bet Tokija jau bija kritusi... Karš ilga sešus mēnešus un beidzās ar Vērmahta uzvaru.
  Un 1957. gada 1. janvārī vācieši uzbruka Turcijai un arī to sakāva. Pēc tam visas pārējās pasaules valstis tika iekļautas Trešajā Reihā.
  Vienotas impērijas veidošana tika pabeigta. Jau 1947. gadā vācieši izlidoja kosmosā un 1958. gadā, 20. aprīlī, nolaidās uz Mēness. Tā sākās kosmosa paplašināšanās laikmets. Hitlers nomira 1959. gadā, divu dienu laikā līdz viņa septiņdesmitajai dzimšanas dienai.
  Neilgi pirms tam notika referendums par monarhijas izveidi, un fīreram izdevās iecelt mantinieku. Viņš kļuva par vienu no daudzajiem Hitlera dēliem, kas iegūti mākslīgās apaugļošanas ceļā.
  Fašistu režīms bija nežēlīgs, bet tas ieviesa kārtību uz Zemes. Pamazām arvien vairāk cilvēku saņēma impērijas pilsonību.
  Attīstoties saskaņā ar plānu un izmantojot zinātnes sasniegumus, Zeme pakāpeniski atrisināja bada, epidēmiju un bezdarba problēmu.
  Dzimstība tika kontrolēta un noziedzība tika veiksmīgi apkarota. 1974. gadā cilvēki lidoja uz Marsu. Un gadu vēlāk uz Venēru. 1979. gadā uz Merkūriju. 1980. gadā uz Jupitera pavadoņiem. Un 1987. gadā viņi nolaidās uz tālākās planētas Plutona. Notika kosmosa izpēte.
  2000. gadā Vācijas un visas planētas Zeme imperators Frīdrihs Trešais un Hitlera dēls piešķīra Trešā reiha pilsonību visiem cilvēkiem uz planētas Zeme. Un tika pasludināta visu rasu un tautu formālā vienlīdzība.
  Un 2017. gadā sākās pirmā starpzvaigžņu ekspedīcija uz citām pasaulēm.
  2019. gadā tika noslepkavots Frederiks Trešais, un Francs kļuva par jauno imperatoru. Viņa valdīšanas laiks bija īss. Divus gadus vēlāk notika militārs apvērsums, un Hitleru dinastija beidzot krita. Un republikāņi nāca pie varas.
  Tika paziņots par demokrātijas un daudzpartiju sistēmas atdzimšanu. Nacisms pamazām izmira.
  2030. gadā viņš aicināja ievēlēt cilvēka varas augstāko koordinatoru. Tā bija Alenka, karotāja ragana, kurai jau bija vairāk nekā simts gadu. Bet meitene nemaz nenovecoja un gadu gaitā nemainījās. Vienmēr muskuļota un jauna, svaiga un skaista.
  Viņa pavēlēja iznīcināt visus pieminekļus Ādolfam Hitleram un sadedzināt viņa portretus.
  Pēc tam Alenka turpināja izplešanos kosmosā... Simts gadu laikā cilvēki apmetās pāri pusei galaktikas.
  Tad izcēlās karš ar fluoru elpojošu civilizāciju. Bet tas nemaz nav tik biedējoši. Uzvarēja zemieši, kuriem bija progresīvākas tehnoloģijas.
  Un pēc pāris gadsimtiem visa galaktika kļuva par cilvēku un vairākas blakus esošās.
  Un tagad vēl simts gadi, un viņi atklāja veidu, kā ceļot laikā. Un izvest cilvēkus no viņu pagātnes, pirms viņi mirst. Un pēc tam nomainiet tos ar biomodeļiem.
  Tātad Hitlers tika izvests pirms viņa nāves un pārvests uz nākotni. Tur notika visu laiku un tautu lielākā diktatora tiesa. Viņi nolēma viņu atzīt par vainīgu šaušalīgos noziegumos un piespriest viņam miljardu gadu cietumā, jo nāvessods nevar pastāvēt humānā supercivilizācijā.
  Hitlers tika atjaunots, pārvēršot viņu par apmēram trīspadsmit gadus vecu zēnu, un nosūtīts uz koloniju, kur tika ieslodzīti citi nacistu noziedznieki, kuri arī kļuva par bērniem.
  Tur viņi mācījās, strādāja, dzīvoja aiz restēm.
  Tiem, kuri uzvedās labi, tika radīti vieglāki apstākļi: viņi tika vesti ekskursijās un pasniegti grezni ēdieni. Jaunajiem ieslodzītajiem dzīve bija laba: atsevišķas kameras ar gravitācijas kamerām, vannas istabas un datori, sporta zāles un brīvais laiks.
  Tiesa, brīvā laika bija maz un nācās fiziski strādāt - ergoterapija noziedzniekiem. Bet tas nav biedējoši jaunā ķermenī.
  Ādolfs Hitlers bija zēns un nepieauga. Bet tajā pašā laikā es biju fiziski vesels, jutos lieliski, man bija lielisks galds. Arī ieslodzītajiem ir cilvēktiesības.
  Laiku pa laikam par labu uzvedību bijušais fīrers tika uzņemts uz zvaigžņu kuģiem un ļāva apmeklēt citas pasaules.
  Laika gaitā darba terapija samazinājās, un jautrība un spēles laiks palielinājās.
  Pagāja gadsimti. Cilvēce ir izplatījusies visā Visumā. Un tā beidzot sekoja amnestija un fīrers tika atbrīvots. Atšķirībā no daudzajiem upuriem viņš nemaz necieta. Tikko bija sācies jauns liels karš ar tauriņu civilizāciju no cita Visuma, un bijušais fīrers brīvprātīgi iesaistījās armijā. Un viņa komandieris bija burvīgā Gerda, kas, tāpat kā visi cilvēciskās, universālās impērijas iedzīvotāji, bija nemirstīga un mūžīgi jauna.
  
  
  Ģenerālsekretārs ŠELEPINS
  Vēsture ir nedaudz mainījusies, un Leonīda Iļjiča Brežņeva slepkavības mēģinājums notika 1965. gadā un izrādījās veiksmīgs. Jaunais VDK priekšsēdētājs Šelepins kļuva par ģenerālsekretāru. Pagaidām Kosigins palika premjerministra amatā. Šelepins ķērās pie skrūvju pievilkšanas un lietu sakārtošanas. Darba diena tika pagarināta un ieviesti bargāki sodi, tostarp cietums par kavēšanos darbā un darba normu neievērošanu.
  Staļins tika reabilitēts un atjaunots personības kults. Un daudz citu skrūvju pievilkšanas piemēru. Cīņa pret dzeršanu un Kosigina reforma.
  Un tad cenu reforma.
  PSRS Brežņeva laikā attīstījās vēl ātrāk nekā reālajā vēsturē, un Šelepins, apvienojot tirgus ekonomikas elementus un skarbo staļinisko pātagu, sasniedza ievērojamus rezultātus. Turklāt Šelepins, ņemot vērā dzimstības samazināšanos, ieviesa drakoniskus nodokļus vecpuišu, bezbērnu ģimenēm un ģimenēm ar vienu bērnu. Aborts tika aizliegts, un kontracepcijas līdzekļi praktiski netika pārdoti.
  Bērnu pabalsti ir palielināti.
  Tas arī izraisīja augstāku dzimstību, īpaši PSRS Krievijas reģionos. Iedzīvotāju skaita pieaugums bija daudz lielāks nekā reālajā vēsturē.
  Šelepins arī palielināja savu militāro potenciālu, pārspējot ASV kodolenerģijas un arī parasto ieroču jomā. Un vēl bija Vjetnama... ASV autoritāte pasaulē kritās, un valsts iekšienē radās kolosālas grūtības.
  Sākās detentes politika... To pavadīja straujāka ekonomiskā izaugsme PSRS. Šelepina skarbā vadība deva labākus rezultātus nekā Brežņeva gausais stils. Un iedzīvotāju skaits pieauga ātrāk...
  PSRS arvien vairāk iekļuva Āfrikā, un 1979. gadā nosūtīja karaspēku uz Afganistānu.
  Un 1980. gada Maskavas olimpiskās spēles bija kolosāls triumfs! Vairāk nekā simts piecdesmit padomju olimpiešu tika apbalvoti ar zeltu.
  Un tad uzbruka padomju armija un Irāna, kur varu sagrāba Khomeni.
  Viņi diezgan ātri sakāva irāņus, taču cieta dažus zaudējumus.
  Daļa Irānas kļuva par PSRS daļu. Tur, kur dzīvoja etniskie azerbaidžāņi, viņi pievienojās Azerbaidžānai. Turkmenistāna saņēma daļu, un kurdi pēc referenduma kļuva par padomju sociālistisko republiku.
  PSRS paplašināja savas robežas pirmo reizi kopš 1945. gada. Daļa Irānas kļuva par irākiešu valsti, un Sadams Huseins pievienojās Varšavas paktam.
  Tad Afganistānas ziemeļi ar uzbekiem un tadžikiem ienāca PSRS.
  Tad notika karš ar Pakistānu - PSRS un Indiju. Tika ieņemta liela teritorija.
  Dažus gadus vēlāk notika referendumi, un Pakistāna, kā arī Irānas dienvidi un Afganistāna kļuva par PSRS daļu.
  Dienvidslāvijā izcēlās pilsoņu karš, un to arī okupēja padomju karaspēks, un pēc tam Albānija. Pēc tam šīs valstis arī iestājās Varšavas paktā.
  ASV bija krīzē, īpaši Reigana laikā. Starp melnādainajiem un citiem krāsainiem cilvēkiem bija masu nemieri. Ekonomika kritās vēl vairāk.
  Tālajā 1977. gadā PSRS pieņēma jaunu konstitūciju, kas padarīja valdības formu, ko pārstāv PSRS priekšsēdētāja amats, autoritārāku. Un republiku atdalīšanās no Savienības ir aizliegta.
  Un 1988. gadā notika pirmās prezidenta vēlēšanas padomju impērijas vēsturē!
  Protams, Šelepins tos uzvarēja... Iegūstot gandrīz simts procentus. PSRS sasniedza pašu attīstības virsotni. 1990. gadā Irākas karaspēks ieņēma Kuveitu, Saūda Arābiju, Bruneju, Apvienotos Arābu Emirātus, Omānu...
  Naftas cenas strauji kāpušas...
  Krīze ASV ir saasinājusies. Jaunais prezidents Bušs burtiski satracināja likteņa triecienus. Melnie sacēlās... Un pēc Bila Klintona ievēlēšanas 1992. gadā ASV pilnībā sašķēlās...
  Tur sākās pilsoņu karš un slaktiņi.
  1993. gadā Šelepins atkal uzvarēja PSRS prezidenta vēlēšanās.
  1995. gadā padomju karaspēks okupēja Aļasku un mēnesi vēlāk tur sarīkoja referendumu par pievienošanos PSRS...
  Līdz ar to tika īstenots vēl viens sapnis - atgriezt Aļasku, protams, stulbi pārdotu, Krievijai.
  Šķita, ka viss ritēja pēc plāna... 1997. gadā padomju karaspēks okupēja Somiju un tur sarīkoja referendumu par iekļaušanu PSRS sastāvā. Tādējādi tika organizēta vēl viena padomju republika.
  Tas tomēr bija rupji!
  Tad Saūda Arābijā vēl bija kaujas, kad izcēlās islāmistu sacelšanās, taču tās ātri tika apspiestas.
  1998. gadā Šelepins tika ievēlēts uz trešo termiņu.
  PSRS uzbruka Turcijai, īpaši kopš NATO sabrukuma. Un viņš pievienoja viņu savai komandai.
  2000. gadā Šelepins beidzot nodzīvoja ilgu un notikumiem bagātu mūžu, valdīja PSRS 35 gadus, pārspējot Staļina iepriekšējo rezultātu, un nomira.
  Varas sistēma bija diezgan stabila un autoritāra. Priekšsēdētāja vietnieks mantoja pilnvaras līdz jaunām vēlēšanām. Un tas kļuva par Genādiju Zjuganovu. Kas izveidoja labu aparatūras karjeru.
  PSRS kādu laiku neveica konfiskāciju... Pēc krīzes Eiropa pati iekļuva CMEA un Varšavas paktā.
  Taču attiecības ar Ķīnu ir pasliktinājušās. Sāncensība kļuva spēcīgāka.
  Pašā PSRS, pateicoties demogrāfijas politikai, dzimstība saglabājās ļoti augsta. Bet tas izraisīja pārapdzīvotību un pārtikas trūkumu.
  Plānveida ekonomika jau tā pastāvīgi bija deficītā. Un, lai gan rūpniecībā tehnoloģiju attīstība un jaunu rūpnīcu celtniecība ļāva kaut kā cīnīties ar preču deficītu, lauksaimniecībā ar piespiedu metodēm un traktoriem palielināt apjomus ir daudz grūtāk. Uzlabot lauksaimniecību nav tik vienkārši.
  2003. gada vēlēšanās Zjuganovs tika ievēlēts ar vairāk nekā deviņdesmit deviņiem procentiem. Bet bija dažas problēmas... Īpaši ar pārtiku.
  Un nav kur nopirkt - Eiropa ir kļuvusi sociālistiska, ASV ir iegrimusi pilsoņu karā. Brazīlijā un Argentīnā neko daudz nevar dabūt. Protams, ir problēmas.
  PSRS nonāca nelielā pārtikas krīzē. Kas drīz kļuva hronisks, bet 2008. gadā Zjuganovs atkal tika ievēlēts par prezidentu. Diktatora pozīcija izrādījās stabila. Bet pārtikas trūkums kļuva akūtāks... 2011. gadā PSRS tika samazināti bērnu pabalsti un atkal legalizēti aborti.
  Viņi sāka cīnīties pret ļoti augsto dzimstību, īpaši PSRS musulmaņu reģionos. Tajā pašā laikā padomju militārā mašīna cīnījās Āfrikā un izspieda Debesu impēriju no Indoķīnas. 2013. gadā Zjuganovs tika atkārtoti ievēlēts atkārtoti.
  Taču šoreiz procents bija nedaudz mazāks. PSRS ietvaros pastiprinājās tieksme pēc demokrātijas. Cilvēki gribēja vairāk brīvības. Zjuganovs ieteica:
  - Atļausim pāris spēles!
  Un vēl divi faktiski reģistrēti: LDPSS un SDPSS. Viņi sāka spēlēt demokrātijas līdzību. Zjuganovs medijiem deva nedaudz lielāku brīvību.
  2018. gada vēlēšanās pret Zjuganovu cīnījās divi kandidāti: Ksenija Sobčaka un Vladimirs Žirinovskis. Pirmo reizi vēlēšanas notika uz alternatīviem principiem. Un negaidīti Zjuganovs gandrīz zaudēja jaunajai Ksenijai Sobčakai, kura saņēma divdesmit deviņus procentus balsu, gandrīz piespiežot otro kārtu.
  Pēc tam visi bija pārliecināti, ka PSRS ir demokrātija. Televīzijas ekrānos parādījās kailas meitenes un asiņainas asa sižeta filmas.
  Ārpolitikā pasliktinājās attiecības ar vienīgo reālo PSRS konkurentu Ķīnu. Kāpēc divi putni nevar saprasties uz vienas planētas?
  ASV atrodas dziļā lejupslīdē un nevar spēlēt nozīmīgu lomu. Un Aļaska ir padomju valoda. Viss ir tik apturēts...
  PSRS joprojām ir deficīts un pārtikas krīze, lai gan militāri rūpnieciskais komplekss strādā ļoti labi.
  Un tagad, 2023. gadā, Krievijā notiek jaunas prezidenta vēlēšanas... Vēl demokrātiskākas, un tās negaidīti uzvar... pasaules čempions boksā Sergejs Kovaļovs. Bet tas ir cits stāsts!
  
  
  
  
  
  
  ZJUGANOVS - KRIEVIJAS PREZIDENTS
  Vienā no vēstures alternatīvajām norisēm 1996. gada vēlēšanās trešo vietu ieņēma nevis Ļebeds, bet gan Vladimirs Žirinovskis. Būtībā reālajā stāstā visi to gaidīja.
  Kurš gan būtu domājis, ka pēc Ļebeda vadītās KRO neveiksmes parlamenta vēlēšanās viņš uzstāsies tik spēcīgi Krievijas prezidenta vēlēšanās? Bet Žirinovskis tik un tā sīvas konkurences apstākļos toreiz ieņēma otro vietu, un viņam bija vismaz desmit procenti. Tātad... Jebkurā uzvarā un sakāvē ir nejaušības un veiksmes elements.
  Tāpat kā Zelenska triumfs Ukrainā, Lukašenko Baltkrievijā un Putina triumfs Krievijā. Tāpat kā paša Žirinovska panākumi 1993. gadā.
  Bet tad Gulbim lietas kļuva sliktākas. Turklāt Žirinovskis asi izteicās televīzijas debatēs, draudēja Jeļcinu pakārt un teica, ka dome paklausīs tikai viņam. Un viņš ļoti labvēlīgi salīdzināja sevi ar Hitleru - atgādinot šī lielā diktatora sasniegumus!
  Kā septiņos gados ekonomika pieauga divarpus reizes, pazuda bezdarbs un pusotru reizi pieauga dzimstība. Noziedzība ir samazinājusies trīs reizes. Un tā būs Žirinovska vadībā! Kas attiecas uz visu pārējo, tad Žirinovskis neorganizēs genocīdu un necīnīsies ar ASV! Un kodolieroči pasargās jūs no jebkuras agresijas!
  Tas viss summējās, un Žirinovskis guva piecpadsmit procentus, ar lielu pārsvaru ieņemot trešo vietu.
  Un Jeļcina rindās bija panika: viņi bija nepareizi aprēķinājuši. Ko darīt? Viņi mēģināja piesaistīt Žirinovski savā pusē. Bet komunisti Vladimiram Volfovičam solīja daudz vairāk: viņam personīgi Drošības padomes sekretāra amatu un prezidenta palīgu militārajos jautājumos un vēl piecus amatus valdībā. Tostarp ārlietu ministrs Mitrofanovam un iekšlietu ministra amats Abaļcevam.
  Protams, Jeļcins nevarēja tik daudz solīt. Pārāk daudz amatu jau ir samaksāts.
  Jeļcina komandā varēja uzaicināt tikai piekto vietu ieguvušo Ļebedu, bet Javļinskis bija pret abiem prezidenta kandidātiem.
  Un tad Jeļcins piedzīvoja sirdslēkmi no emocionālā nemiera pārslodzes. Nav spēka celties un veikt revolūciju.
  Īsāk sakot, Zjuganovs uzvarēja otrajā kārtā, un notika varas maiņa. Un inaugurācija sakrita ar čečenu iebrukumu republikas galvaspilsētā Groznijā.
  Bet kaujinieki bija iesprostoti. Lielākā daļa no tiem tika iznīcināti uzbrukuma laikā Groznijai. Pēc tam kaujinieki Jandarbijeva vadībā atkal lūdza žēlastību. Bet Žirinovskis uzstāja uz kara turpināšanu. Un Zjuganovs to apstiprināja. Partizānu karš turpinājās vairākus gadus, bet tad teroristi pamazām izsīka. Krievijā komunistu valdīšanas laikā sākās augšupeja, sāka strauji attīstīties ekonomika.
  Plānoto metožu un tirgus elementu kombinācija deva iespaidīgus rezultātus. Un ekonomika strauji auga. Zjuganovs tika viegli ievēlēts uz nākamo termiņu, un pēc tam viņš grozīja konstitūciju, kas ļāva viņam neierobežotu skaitu reižu kandidēt uz prezidentu. Tas ir tas, kas tika nostiprināts referendumā. Un 2004. gadā Žirinovskis tika arestēts, un viņa partija tika aizliegta. Zjuganovs tika galā ar saviem politiskajiem oponentiem. Attiecības ar Rietumiem ir diezgan saspringtas. Un 2014. gadā Krievija arī sagrāba Krimu. Tā rezultātā atsākās aukstais karš. Un Krievijai tika piemērotas sankcijas. Bet Zjuganovs Krievijas sastāvā iekļāva arī Ukrainas dienvidaustrumus. Un paplašināja impēriju. Tas izraisīja sadursmes. Pēc Trampa nākšanas pie varas situācija kļuva vēl sarežģītāka. Krievija ir izcīnījusi karu Sīrijā un izveidojusi bāzi Venecuēlā. Situācija bija uz kodolkara sliekšņa. Tad Rietumi piedāvāja iespēju gāzt komunistus no varas.
  Tomēr vienkārša Zjuganova noņemšana ir maz lietderīga. Jums ir jāievieto savs vīrietis. Un tad Nataša Sokolova tika izvirzīta 2020. gada prezidenta vēlēšanām!
  Nataša Sokolovskaja ir tāda meitene, kas var uzvarēt jebkuru pretinieku. Un viņš nekad nepadosies. Ka kāds vecis Zjuganovs ir pret viņu. Kurš ir nepārprotami slims un jau divdesmit piecus gadus runā to pašu.
  Un šeit ir intriga. Turklāt Nataša ir četrdesmit gadus jaunāka par Zjuganovu un ļoti skaista!
  Un Krievijas ekonomika atkal ir krīzē un tiek ražots daudz nevajadzīgu preču. Nataša ir arī Krievijas Federācijas varone kā karotāja. Viņa, protams, var konkurēt ar veco, slimo, garlaicīgo diktatoru. Turklāt Zjuganovs kļuva pārāk konservatīvs un saspieda privātos tirgotājus, tā ka daudz ko trūka. Īpaši tad, kad tika apspiesta privātā tirdzniecība. Pat sviests un ziepes kļuva reti, un atkal parādījās kuponi daudziem produktiem. Zjuganovam kļūstot vecākam, viņš kļuva arvien dedzīgāks kapitālisma ienaidnieks.
  Un viņš prasīja vairāk sociālisma!
  Nataša Sokolovskaja solīja atgriezt preču pārpilnību par zemām cenām, konkurenci un privātīpašumu. Un vispār, atdodiet īstu demokrātiju, arī lelles nodošanu! Nu, tauta, nogurusi no mediju kontrolētās cenzūras tirānijas trūkuma, to visu dedzīgi atbalstīja. Un Nataša viegli savāca divus miljonus parakstu! Viņa devās cīņā ar saukļiem: "Esi brīvs un kļūsti bagāts!"
  Meitene bija ļoti kareivīga, un uz mītiņu ieradās tikai bikini un basām kājām.
  Skaistule, zibinot savus kailos papēžus, čivināja:
  - Izņemsim komisārus no rūpnīcām! Lai katra rūpnīca pieder strādniekiem! Un zeme ir zemniekiem!
  Un viņa ir ļoti uzmundrināta meitene! Un viņas muskuļi ir kā liets tērauds.
  Un kā viņš dzied;
  Es esmu miera un kara piekūns,
  Dzimis zem spožākās zvaigznes...
  Uzticīgie tēvzemes dēli -
  Mīlestība - lieliska, īsta!
  
  Mēs radīsim skaistu pasauli,
  Kurā tagad būs laime...
  Lai ķerubu saule spīd,
  Svētā, paaugstinātā Krievija!
  
  Mēs sasniegsim savus sapņus
  Visumā nebūs skaistākas lietas!
  Zēns pacels zobenu un tu,
  Lai laime ir tava vieta!
  
  Un visuma skaistumā,
  Laiks iemirdzēties manai lielajai Tēvzemei!
  Lai gan meitene skrien basām kājām,
  Tici man, mēs drīz dzīvosim komunismā!
  
  Augsto kalnu skaistuma varenība,
  Un zelta stepes ar smaržīgu paklāju!
  Mēs slaucīsim atkritumus no Visuma
  Ticiet man, mēs nenožēlosim savu dzīvi!
  
  Un viss pasaulē būs labi,
  Galu galā komunisms uzvarēs visur!
  Kam rokās kalts,
  Kuram gan labāk patīk ložmetējs un lodes!
  
  Tas, ko mēs darām, turpināsies mūžīgi,
  Celsim pilsētas, jokojot uz Marsa!
  Slāvi ir šausmīgi spēcīgi,
  Mēs teiksim pasaules cilvēkiem - sveiki!
  
  Asinis, kas plūst, ir paredzētas sējai,
  Kam aug mīlestības sēklas!
  Lai tas nāk par labu ikvienam zemmēness pasaulē,
  Neesiet tikai papagaiļu bruņinieks!
  Pēc šādām dziesmām var dejot, lēkāt un lēkāt ar basām kājām. Un meitene vispār ir brīnišķīga un superklase! Šeit viņa ar plikiem kāju pirkstiem saplēsa Zjuganova portretu.
  Komunisti rūc, un tauta priecājas: visi grib pārmaiņas! Demokrātijas ir vairāk gan ekonomikā, gan politikā.
  Lai var ņirgāties par diktatoriem un finanšu lielvārdiešiem medijos. Arī Krievijas Federācijas Komunistiskā partija kļuva cilvēku ienīda. Viņi ar nostalģiju atcerējās Jeļcina laikus, kad veikali bija pilni ar precēm, bet televīzijā rādīja kailas sievietes un interesantus politiskos šovus. Tas bija tik labi!
  Daudzi atcerējās interesanto politiku un nemierīgo parlamentu. Nav kā tagad - kad domē ir tikai komunisti un viņi visu laiku balso par!
  Visi bija noguruši no Zjuganova un cilvēki, kuri dzīvoja arvien sliktāk un vēlējās pārmaiņas!
  Skaistā Nataša Sokolova to apsolīja! Ka būs pārmaiņas un jauni sasniegumi. Ka krievi ne tikai pirmie lidos uz Marsu, bet arī dzīvos labāk nekā ASV. Un ka viņa pārvietos kalnus! Un kalni izkusīs un meži degs!
  Bet tagad jau notiek vēlēšanu kampaņa. Meitene uzņem apgriezienus. Un pat čīkst:
  - Es būšu kā Gagarins! Un sola zelta kalnus!
  Un kā tas sāk lēkt. Īsāk sakot, vēlēšanas notika un Nataša Sokolovska kļuva par jauno prezidenti!
  Zjuganovam bija sirdstrieka! Un Nataša ieteica:
  - Izveidosim vienotu valsti ar Ameriku!
  Un notika referendumi, un radās kopēja impērija!
  Šeit pasaka beidzas, un labi tiem, kas klausījās!
  CARS ALEKSEJS NIKOLAJEVIČS - LIELAIS
  Vēl viens AI, kad 1905. gada 5. janvārī tika veikts cara Nikolaja II mēģinājums. Un tikai ar dažiem centimetriem nepietika, lai ķeizaru notriektu skrotis. Bet ja tikai mazliet... Cars nomira un viņa dēls Aleksejs Nikolajevičs Romanovs kļuva nomināli par monarhu. Un Nikolajs Aleksandrovičs Romanovs tika iecelts par reģentu zem viņa. Cilvēks ar neparastu inteliģenci, stingrs un spēcīgas gribasspēks.
  Jaunā imperatora pirmie soļi bija Kuropatkina aizstāšana ar Brusilovu un Roždestvenski ar Nebogatovu.
  Krievijas pozīcija karā ar Japānu bija sarežģīta. Portarturs jau ir nokritis. Taču spēki Mandžūrijā joprojām ir nozīmīgi. Turklāt Krievijas karaspēka kvalitāte paaugstinājās līdz ar atlasīto pulku ierašanos no Krievijas Eiropas daļas.
  Bet japāņi, gluži pretēji, nolika savus labākos pulkus iepriekšējās kaujās un netālu no Portartūras.
  Tātad Kuropatkinam bija visas iespējas Mukendas kaujā. Tikai pats Kuropatkins bija nesvarīgs komandieris.
  Bet Brusilovs patiešām ir lielisks militārais talants. Un gatavs cīnīties ar aptuveni vienāda spēka ienaidnieku. Bet krievu karavīriem ir labāka šautene nekā japāņiem, un paši karaspēki būs labāki.
  Brusilovs kaujai gatavojās labi. Nosedza flangus un devās aizsardzībā. Un viņš sevi nostiprināja. Viņa kaujas plāns bija vienkāršs: nogurdināt japāņus aizsardzībā un pēc tam, kad viņi bija pārguruši, atrisināt lietu ar vienu pretuzbrukumu.
  Brusilovs, protams, ir stratēģis, bet Kuropatkins nav.
  Un kauja sākās februārī un ilga divas nedēļas. Cita starpā Brusilovam bija zināšanas, vesels bataljons skaistu meiteņu. Viņu steidzīgi savervēja no vientuļiem vīriešiem un jaunām skaistulēm, mēnesi apmācīja un iemeta kaujā.
  Interesantākais ir tas, ka visas meitenes bija basām kājām. Un tas deva viņiem spēku no Mātes Zemes un padarīja viņus neievainojamus pret lodēm un šāviņiem.
  Meitenes komandēja Anastasija Orlova un viņas četras palīdzes: Nataša, Zoja, Augustīna un Svetlana.
  Apņēmušās aizstāvēt un izrakušas ierakumus, meitenes gaida japāni... Un tad samuraji rāpjas iekšā biezās ķēdēs. Artilērija sāk šaut.
  Un meitenes paņēma rokās Mosin šauteni. Un šaudīsim no attāluma uz japāņiem.
  Viņi ir asi karotāji, daudzi no viņiem ir Sibīrijas mednieki. Viņi cīnās ar plikām kājām, neskatoties uz februāri, īsos svārkos un vaļā vēderā.
  Viņi izšauj šāvienus un dzied paši sev:
  - Krievija gadsimtiem ilgi ir bijusi slavena kā svētā,
  Mūsu lielais karalis ir vienkārši Aleksejs,
  Tu esi cienīgs dēls, zini Nikolaju,
  Un sirds ir vēl patiesāka par prātu!
  Karotāji šauj precīzi un tālumā izsit japāņus.
  Anastasija izšauj un saka:
  - Tēvzemei brīnišķīgs sapnis!
  Nākamā Nataša šauj, izsit japāni un kliedz:
  - Mūsu svētajai Krievijai!
  Zoja šauj, notriecot ienaidnieku un šņācot:
  - Nē, ienaidniekam ir iespēja!
  Viņš šauj precīzi, un Augustīns:
  - Nākamajām paaudzēm!
  Punčs un Svetlana, notriecot divus japāņus:
  - Par svētajiem vārdiem!
  Lieki piebilst, ka karotāji: tiešām forši!
  Un japāņi ložņā ar smagiem zaudējumiem. Lai gan viņi tuvojas. Bet meitenes šauj precīzi un bez apstājas. Viņi šauj un šauj. Viņi šauj un šauj. Un viņi mani nepieviļ. Un, kad samuraji pienāca ļoti tuvu, meitenes sāka mest granātas ar basām kājām. Un viņi demonstrē savu neelastību.
  Un basas kājas meta samurajiem letālas lietas. Un tagad japāņi kļūst par pārmaiņām. Viņu impulss vājinās. Un, kad viņi tuvojas, karotāji viņus sagaida ar zobeniem un durkļiem. Viņi piebeidz pēdējo samuraju.
  Un viņi dzied ar ļoti entuziasma pilnu izskatu.
  Nogurdinājuši japāņus aizsardzībā, Krievijas karaspēks Brusilova vadībā uzsāka izšķirošu ofensīvu un padzina japāņus uz dienvidiem. Brusilovs, atšķirībā no Kuropatkina, rīkojās izlēmīgi un samuraju vadīja neapstājoties. Un viņam izdevās uzreiz sagūstīt Portartūru tieši uz ienaidnieka pleciem.
  Pilsētā ielauzās Anastasijas Orlovas ērgļu bataljona baskājās meitenes.
  Viņi metās cauri Portarturam un ar kailiem kāju pirkstiem šāva un meta ienaidnieku ar granātām.
  Un viņi saspieda japāņus ar zobeniem. Ko viņi domāja, ka viņi Portartūru sagrāba ar nodevību? Bet lūk, velns divi! Krievu karavīri atgūst šo pilsētu.
  Un ja mūsu sievietes cīnās! Tas parasti nozīmē, ka viņi jūs nepievils!
  Un viņi nocirta japāņus.
  Un ieslodzītie ir spiesti mesties ceļos un skūpstīt sieviešu kailās, putekļainās pēdas.
  Viņi kļūst paklausīgi, un viņiem tas pat patīk.
  Viens samurajs ne tikai laizīja Natašas zoles ar mēli, līdz tās spīdēja, bet arī pacēlās augstāk. Meitene ļāva viņam ar mēli apstrādāt sievišķības dimantu.
  Pēc tam viņa murrāja gluži kā kaķis.
  Karotāji paveica lielisku darbu. Un tagad gūstekņu kolonnas tiek padzītas. Kur pazudis Japānas cīņasspars?
  Portarturs nokrita. Un tad Brusilova krievu armija pārcēlās uz Koreju.
  Un Anastasijas bataljons skrien pa priekšu. Viņi pa ceļam sagrābj samurajus, un meitenes piespiež viņus uz ceļiem.
  Un viņi skūpsta savus putekļainos papēžus un iedegušos apakšstilbus.
  Cīņa ar karavīriem. Un smieklīgi.
  Anastasija, lecot un metot ripas ar kailiem pirkstiem, jautāja Natašai:
  Vai ir forši cīnīties?
  Blondā meitene godīgi atbildēja:
  - Tik labi cik var būt?
  Anastasija piemiedza ar aci:
  - Kā tas ir, kad tu lieto mēli pie puncītes?
  Nataša sirsnīgi atbildēja:
  - Vienkārši super!
  Tāpēc viņi iznīcināja vēl vienu japāņu bataljonu. Viņi sasēja ieslodzītos.
  Pēc tam ar baso kāju pirkstiem deva viņiem kārtīgas plūmes degunā!
  Un meitenes sagrauj samuraju un Brusilova armiju, viss turpinās un turpinās un palielina impulsu.
  Krievijas armija sasniedza Korejas dienvidus. Un iekaroja pussalu.
  Daļa krievu eskadriļas tika sagrauta Portarturā. Un krievu inženieri sāka celt kuģus un tos atjaunot.
  Neskatoties uz pilnīgu samuraju sakāvi uz sauszemes, karš joprojām turpinājās. Jūrā japāņi bija spēcīgāki. Bet tad nāca Ņebogatovs. Pa ceļam viņš prasmīgāk vadīja eskadriļu uz Portartūru. Un tā tika nostiprināta krievu armāda. Šeit eskadra arī aizgāja no Melnās jūras.
  Nebogatovs spēka ziņā bija zemāks par japāņiem, taču ne pārāk. Patiesībā Krievijas kuģu kvalitāte nav sliktāka. To skaits ir nedaudz mazāks. Bet čaumalas ir bruņas caurdurošākas.
  Nebogatovs devās jūrā. Togo deva kauju. Bet izrādījās, ka ne visi krievu šāviņi uzsprāgst - šaujampulveris ir jēls! Mitrums ir augsts.
  Taču Ņebogatovs eskadronu laikus pagrieza atpakaļ uz Portartūru un nezaudēja nevienu kuģi.
  Mums bija jāpavada laiks, nomainot čaulas un papildinot spēkus. Līdz eskadra ieradīsies no Melnās jūras.
  Karš ievilkās, tāpat kā tā izmaksas. Abas puses gribēja panākt mieru. Bet japāņi joprojām ieņem dominējošu stāvokli jūrā.
  Bet čaumalas ir nomainītas, un Melnās jūras flote ir audzināta. Un tajā pašā laikā arī baskāju meitenes pievilka sevi.
  Un kuģis ar meitenēm pilnā ātrumā devās kaujā. Meitenes ar kailām kājām bikini uzlēca un riņķoja ap ieročiem. Viņi mērķēja ar ieročiem un šāva.
  Skaistules apšaudīja un nocirta vācu kuģus. Viņi to darīja ar mežonīgu niknumu. Karotāji bija ļoti seksīgi un muskuļoti. Nekas nav salīdzināms ar viņiem. Japāņi nevar cīnīties ar tādām meitenēm.
  Un čaulu trāpītās caurules krīt.
  Un karotāji pielec un kliedz:
  - Mēs esam superklases meitenes!
  Un viņi rāda mēli! Un viņi nošauj sevi, neļaujot samurajam aizbēgt. Viņi reaģē agresīvi. Bet viņi saņem atbildi no skaistulēm. Japāņu kreiseris jau grimst. Un meitenes lec un krata basām kājām. Viņi ir tik lieliski zagļi. Ko nekas nevar apturēt.
  Karotājas meitenes cīnās un lec. Un viņi notriek samurajus ar šāviņiem. Un tajā pašā laikā viņi joprojām čīkst.
  Nataša kliedz:
  - Lielais cars Aleksejs! Viņš būs ļoti gudrs!
  Zoja smaidīdama un šaudīdama piebilda:
  - Viņš ir gudrākais pasaulē! Tas būs ļoti brīnišķīgi!
  Tāpēc Augustīns, šaujot uz japāņiem, dziedāja līdzi:
  - Gudrākais būs!
  Nākamā Svetlana izšāva, sagraujot ienaidniekus un rūcot:
  - Aleksejs ir foršs!
  Anastasija izšāva un teica:
  - Svētajai Krievzemei!
  Un viņš sitīs arī tevi! Meitenes ir tik pārsteidzoši foršas. Un viņi samurajus sagrauj gabalos!
  Un tad japāņu līnijkuģis tika nogremdēts. Un samurajiem tas kļuva ļoti biedējoši.
  Un meitenes vienkārši skraida gandrīz kailas un basām kājām. Un viņi zibina savas skaistās kājas. Viņi parasti ir brīnišķīgi zagļi.
  Un tie izskatās visveselīgākie un miecētākie.
  Viņi sit samurajus...
  Uzbrūk arī citam līnijkuģim. Tas noderēs Togo flotei, ļoti saspringts. Un Melnās jūras kuģi piebrauca. Viņi raida šāviņu pret ienaidnieku.
  Nataša un Zoja norādīja savus divpadsmit collu ieročus. Un kā viņi šaus ar mežonīgu neprātu. Un līnijkuģis paņems pat vienu sitienu un sadalīsies.
  Nataša un Zoja pielec un krata basās kājas un rēc:
  - Mēs esam raganas un skaistu skaistumu vairs nav!
  Un meitenes rāda mēli. Un kā viņi tevi izdrāž, tas kļūst ļoti sāpīgi.
  Viņi šāva uz Togo kuģi, tā bruņas pārsprāga, it kā tērauds būtu uzvārījies.
  Un tā kuģis pārņēma un nogrima.
  Nataša un Zoja dziedāja:
  - Rus' smējās un raudāja un dziedāja! Tāpēc viņa ir Svētā Krievija!
  Un atkal meitenes ņems un lēks augšā!
  Un tad Augustīnam un Svetlanai trāpīs kā no divpadsmit collu lielgabala. Tātad kuģis aizvedīs no Togo, sadalīsies un nogrims!
  Meitenes rāda degunu. Viņi noķēra pašu Togo. Un viņi piespieda skaistas meitenes skūpstīt viņu kailās, noslīpētās kājas. Togo iesita karotāju kailos papēžus un laizīja lūpas. Acīmredzot viņam patika...
  Nu meitenes super, protams!
  Un vispār augstākās klases klaips! Un viņi piemiedz ienaidniekam, sakot, ka mums nav nekas pretī darīt kaut ko nopietnāku!
  Japānas flote ir nogremdēta. Un Brusilovs un viņa komanda sāka nolaisties pašā Japānā.
  Tātad Krievijai būs vēl viena liela province uz salām. Un pats Krievijas valdnieks kļūs par japāņu Mikado.
  Tajā pašā laikā draudi no Uzlecošās saules zemes tiks novērsti uz visiem laikiem. Un karaliskā armija tiks papildināta ar kareivīgiem un drosmīgiem karavīriem.
  Tātad bija iemesls pilnībā iekarot Japānu. Un karaspēks tika pārvietots uz metropoli.
  Meitenes un viņu bataljons devās kaujā ar samurajiem uz sauszemes. Meitenes samuraju sagaidīja ar mērķtiecīgiem šāvieniem, zobeniem un granātu mešanu basām kājām.
  Skaistā Nataša ar basu kāju meta citronu un čīkstēja:
  - Par caru un tēvzemi!
  Un viņa šāva uz japāņiem.
  Arī krāšņā Zoja ar plikiem kāju pirkstiem meta granātu un čīkstēja:
  - Par pirmizsaukto krieviju!
  Un viņa arī trāpīja samurajam.
  Te rudmatainais Augustīns dunkāja un čīkstēja:
  - Slava mātei karalienei!
  Un viņa arī caurdūra ienaidnieku.
  Arī Anastasija palika traka, ar basām kājām palaižot veselu stobru sprāgstvielas, izklīdinot japāņus tālumā:
  - Lielās Krievijas impērijas slava!
  Un Svetlana trāpīja. Viņa aizslaucīja japāņus un ar plikajiem papēžiem padevās postošajam citronam.
  Viņa plaušās iesaucās:
  - Uz jaunām robežām!
  Nataša pienagloja japāni un čīkstēja:
  - Par mūžīgo Rus'!
  Un viņa arī cirta samurajam:
  Izcilā Zoja paņēma un trāpīja japāņiem. Viņa ar basu kāju meta ienaidniekam granātu un čīkstēja:
  - Par vienotu un nedalāmu karalisko impēriju!
  Un meitene nosvilpa. Bija skaidrs, ka pusaudze bija kļuvusi daudz lielāka, viņas krūtis bija augstas, viduklis bija šaurs un gurni bija gaļīgi. Viņai jau bija pieaugušas, muskuļotas un veselīgas un spēcīgas sievietes figūra . Un seja ir tik jauna. Ar grūtībām meitene apspieda vēlmi mīlēties. Vienkārši ļaujiet viņiem samīļot. Un labāk ar citu meiteni, vismaz viņa neatņems savu nevainību.
  Foršā Zoja ļoti veikli ar basām kājām meta uz japāni granātas. Un tas darbojas ļoti veiksmīgi.
  Augustīns ir ļoti rudmate un arī ļoti skaista. Un vispār bataljonā ir tik brīnišķīgas meitenes, tikai visaugstākā bauda.
  Augustīns ar basu kāju met granātu un čirkst:
  - Lai tiek slavēta Lielā Krievija!
  Un arī kā tas griežas.
  Kādas meitenes, kādas skaistules!
  Anastasija arī lec. Tik liela meitene ir divus metrus gara un sver simts trīsdesmit kilogramus. Tajā pašā laikā viņa nav resna, ar izkusušiem muskuļiem un velkmes zirga krustu. Viņa ļoti mīl vīriešus. Sapņi par bērna piedzimšanu. Bet tas vēl nedarbojas. Daudzi cilvēki vienkārši baidās no viņas. Un ļoti agresīva meitene.
  Ne jau viņas vīrieši jautā, bet gan viņa pati, kas nekaunīgi lūdz. Bez kauna un apmulsuma.
  Un viņai tas patīk. Esiet aktīva ballīte.
  Tajā pašā laikā Anastasija ir brīnišķīga karotāja. Un viņa paveica daudzus varoņdarbus. Anastasija komandē viņu bataljonu.
  Viņš arī ar basu kāju met granātu un kliedz:
  - Virs valsti būs gaisma!
  Svetlana ar basu kāju met citronu un čukst:
  - Lielās Krievijas impērijas slava!
  Arī lieliskā Zoja izdara metienu ar plikiem kāju pirkstiem un rūc:
  - Svētās dzimtenes godam!
  Augustīns čīkst:
  - Ar nepasaulīgām skumjām!
  Un ar basu kāju iemesta dāvana arī lido.
  Tad Anastasija sāk gaudot. Viņš arī ar basām kājām met veselu kaudzi granātu.
  Un varone meitene rēc:
  - Baltā Dieva vārdā!
  Nataša arī ar kailiem pirkstiem iemeta granātu un izpļāpājās:
  - Kristus vārdā!
  Un viņa izšāva pāris šāvienus.
  Un Anastasija sāka šaut ar ložmetēju. Viņa to izdarīja ļoti gudri.
  Īsāk sakot, meitene ir zvērs.
  Nataša ar kailām kājām drūmi čīkstēja:
  - Es patiesībā esmu supermens!
  Un viņa ar basu kāju meta granātu.
  Zoja arī kailajām kājām šāva. Nošāva japāņus.
  Tvītoja:
  - Slava Krievijai!
  Un ar basu kāju viņa palaida granātu.
  Augustīns arī čīkstēja:
  - Svētajai Krievzemei!
  Anastasija palaida japāņiem veselu kasti. Un viņa to paņēma un neprātīgā dusmā rēca:
  - Svarogam!
  Nataša to paņēma un čīkstēja:
  - Par jaunu sistēmu!
  Un viņa ar basu kāju meta granātu!
  Svetlana nopūtās:
  - Tērauda muskuļiem!
  Un viņa arī palaida granātu ar plikiem kāju pirkstiem.
  Zoja ari baskājainā paņēma un čīkstēja:
  - Par mīlestību un maģiju!
  Un basām kājām kustībā.
  Rudmatainais velns Augustīns paņēma un palaida granātu kasti un čīkstēja:
  - Dodieties ārpus Marsa robežām!
  Anastasija palaidīs arī dinamīta mucu un murminās:
  - Krievijas pasaules kārtībai.
  Un Nataša iesaucās:
  - Par jaunu ceļu uz laimi!
  Pēc tam meitenes smiesies kopā.
  Un tas ir tik lieliski! Meitenes ir brīnišķīgas!
  Cariskās Krievijas karaspēks virzījās uz Tokiju.
  Krievijas armija iebruka Tokijā.
  Pa priekšu gāja zēns un meitene: Oļegs un Margarita.
  Bērni iznīcināja japāņus un virzījās uz imperatora pili. Mikado svinīgi paziņoja, ka neatstās galvaspilsētu un paliks tur uz visiem laikiem.
  Oļegs šāva uz samuraju un ar basu kāju meta granātu, pie sevis čīkstot:
  - Krievija nekad nepadosies!
  Margarita arī palaida citronu ar basu kāju un ķērca, atlaidusi zobus:
  - Mēs uzvarēsim vai mirsim!
  Un meiteņu bataljons ielaužas Mikado pilī. Visas meitenes bija formas tērpā, tikai biksītēs. Un šīs gandrīz kailās cīnās kā varones.
  Anastasija ar basu kāju met granātu un čīkst:
  - Nikolaj, tu esi Mikado!
  Arī Nataša ar kailu ekstremitāšu palaida nāves dāvanu un čīkstēja, zobus rādot:
  - Mūsu karalis ir foršākais!
  Un kā tas dzirkstīs kā pērles! Un tik žilbinoša meitene.
  Arī baskājainā Zoja sajūsmā čivina un ar basu kāju palaiž granātu:
  - Es esmu uzvarētājs psiholoģijā!
  Un viņa parādīja mēli.
  Iznīcina pats savu samuraju.
  Arī Augustīns, tas rudmatainais velns, šauj. Un viņš to dara tik precīzi. Nopļauj japāņus.
  Un rūc plaušās:
  - Slava manai svētajai valstij!
  Un izliek zobus!
  Svetlana, arī varonīga sieviete, palaidīs veselu kasti ar sprāgstvielām.
  Un japāņi lidoja uz visām pusēm.
  Meitenes dodas uzbrukumā, sagraujot pretinieces. Taustāmu panākumu gūšana. Viņi jūt draudīgu labvēlību, nenogurstošu spiedienu un vājumu trūkumu. Un kailas krūtis ir labākā neuzvaramības un nenogremdējamības garantija.
  Anastasija, nogriežot japāni, čivina:
  - Rokas no ozola, galva no svina!
  Un viņš met granātu ar basu kāju. Izkaisa samurajus.
  Arī puskailā Nataša šauj.
  Sasmalcina japāņus. Un sagrauj tos lauskas.
  Arvien tuvāk un tuvāk pilij. Un basā kāja met granātu.
  Izbiedētie japāņi padodas. Viņi sadalās gabalos.
  Terminator Girl saka:
  - Lai Peruna ir ar mums!
  Zoja ar kailām kājām, lieliska terminatora meitene, nošauj sevi un iznīcina militāristus. Viņa izcēla zobus.
  Meitene ķērca:
  - Mēs esam lielākās Krievijas bruņinieki!
  Meitene ar basu kāju meta granātu. Izkaisīja ienaidnieku.
  Foršā Zoja to paņēma un vēlreiz nodziedāja:
  - Suvorovs viņam iemācīja skatīties uz priekšu! Un, ja tu piecelies, stāvi līdz nāvei!
  Un viņa smaidīdama izcēla zobus.
  Ugunīgais Augustīns arī dziedāja un rēja:
  - Uz jaunām robežām!
  Un viņa smaidot piebilda:
  - Un mēs vienmēr esam priekšā!
  Varonīgā meitene Svetlana arī trāpīja ienaidniekam. Viņa izklīdināja imperatora sargu un čīkstēja:
  - Par laikmeta sasniegumiem!
  Un atkal lido basām kājām izmestās granātas.
  Meitenes nospiež ienaidnieku. Viņi atceras varonīgo Portartūra aizstāvību, kas netiks aizmirsta gadsimtiem ilgi.
  Eh, kā tāda armija varēja zaudēt reālajā vēsturē un pat japāņiem?
  Kāda nelaime.
  Anastasija ar basu kāju met granātu un svilpo:
  - Par Krievijas robežu!
  Arī Nataša ar basu kāju palaida kaut ko nāvējošu un izmisīgi čīkstēja, zobus rādot:
  - Lūk, jauni panākumi!
  Un viņa deva pagriezienu japāņiem.
  Un te ar plikiem papēžiem arī Zoja paņems un sitīs. Un tad viņa ar basu kāju paņēma un palaida granātu.
  Un pēc tam viņa dziedāja:
  - Mēs nepadosimies ienaidnieka diktātam!
  Un viņa atlaida seju!
  Skaista, ļoti jauna meitene ar sportistes figūru. Un ļoti drosmīgs.
  Un Augustīns padomās par japāņiem. Viņš tos sasmalcina un ļoti veikli ar basu kāju met granātu.
  Un izkaisa ienaidniekus, it kā pudeles lidotu no bumbas.
  Meitene rēc:
  - Šokolāde, tas ir mūsu ceļš!
  Augustīnam ļoti patīk šokolādes. Un ķēniņa vadībā tirgi ir piepildīti ar precēm. Ko jūs varat teikt par caru Nikolaju? Tagad karalis zaudētājs mūsu acu priekšā kļūst par lielisku. Precīzāk, karalis nomira, bet viņa dēls Aleksejs kļūst lielisks! Un viss, kas tam nepieciešams, ir tas, ka meitenes cīnās frontēs.
  Un pāris bērnu varoņu, kas neļāva japāņiem ieņemt Vysokaya kalnu. Kad tika izlemts Portartūra liktenis.
  Tātad Krievijas impērija tika pazemota.
  Svetlana arī palaista slepkavības stobru un ar ložmetējiem sagruva imperatora pils ārsienu.
  Tagad meitenes skraida pa istabām. Karš drīz beigsies.
  Anastasija aizrautīgi saka:
  - Es ticu, ka mani sagaida veiksme!
  Un atkal viņš ar basu kāju met granātu.
  Nataša, šauj slepkavniecisku uguni. Izšujot pretiniekus, viņš tvītoja:
  - Man noteikti paveiksies!
  Un atkal aizlido basas kājas izmesta granāta.
  Un tad basām kājām Zoju trāpīs pāris piesietas bumbas, ko palaiž viņas basās kājas. Un sagraus pretiniekus.
  Tad viņš izplūst smieklos:
  - Es esmu komētas meitene.
  Un atkal viņš izmet no sevis ugunīgas nāves mēles.
  Un tad jau steidzas Augustīna, šī terminatora meitene. Kā viņa visus paņēma un visus smērēja. Vienkārši lieliski.
  Karotājs, kurš ir īstais kaujas demiurgs.
  Un viņš pie sevis čīkst:
  - Mūsu ekipāžai ir vislielākā drosme!
  Un tad parādījās Svetlana. Tik forši un dzirkstoši. Viņš inficē visus ar savu trakulīgo enerģiju. Būtībā spēj sakaut jebkuru ienaidnieku.
  Un karotāja izliek pērļu zobus. Un tie ir lielāki par zirgiem. Šī ir meitene.
  Svetlana ķiķina un rūc:
  - Baklažāniem ar melnajiem ikriem!
  Un meitenes vienā balsī kliedza:
  - Uz Marsa ziedēs ābeles!
  Mikado neuzdrošinājās izdarīt hara-kiri un parakstīja padošanos. Cars Aleksejs II tika pasludināts par jauno Japānas imperatoru. Tajā pašā laikā Uzlecošās saules zemē viņi gatavo referendumu par brīvprātīgu pievienošanos Krievijai.
  Karš ir gandrīz beidzies. Pēdējās vienības liek kopā savus ieročus.
  Meiteņu bataljons sarindoja ieslodzītos. Vīriešiem jānometas ceļos un jāskūpsta meiteņu basās kājas. Un japāņi to dara ar lielu entuziasmu. Tas arī viņus iepriecina.
  Protams, viņas ir tādas skaistules. Un tas ir labi, ka viņu kājas ir nedaudz putekļainas. Tas ir vēl jaukāk un dabiskāk. It īpaši, ja tie ir miecēti. Un tik rupji.
  Japāņi skūpsta viņu kailās zoles un laiza viņu lūpas. Un meitenei tas patīk.
  Anastasija ar patosu atzīmē:
  - Kurš teica, ka karš nav priekš sievietēm?
  Nataša iesmējās, atbildot:
  - Nē, karš mums ir saldākais gaidu laiks!
  Un viņa parādīja mēli. Cik tiešām ir lieliski tikt skūpstītam tik patiesi pazemojošā veidā.
  Viņi smīdina Zojkas pliko, apaļo papēdi. Meitene ar sajūsmu, čīkstot saka:
  - Tas ir tik lieliski! Gribētu turpinājumu!
  Sarkanais Augustīns brīdināja:
  - Saglabā savu nevainību līdz laulībām! Un tu par to priecāsies!
  Zoja ar basām kājām iesmējās un teica:
  - Lai mana Svētā zeme tiek pagodināta! Bet nevainība tikai sāp!
  Meitene pasmaidīja sejā.
  Svetlana lepni atzīmēja:
  - Es strādāju bordelī. Un man nevajag jaunavību!
  Zoja ar kailām kājām jautāja, ķiķinot:
  - Kā tev tas patika?
  Svetlana patiesi un izlēmīgi paziņoja:
  - Varbūt labāk nevar būt!
  Puskailā Zoja godīgi teica:
  - Katru nakti es sapņoju par to, kā vīrietis mani pārņem. Tas ir tik forši un jauki. Un es nevēlos neko citu.
  Svetlana ieteica meitenei:
  - Pēc kara var doties uz Maskavas vai Sanktpēterburgas prestižāko bordeli. Tici man, tev tur patiks!
  Puskailā Zoja iesmējās un piezīmēja:
  -Tev vajadzētu par to padomāt!
  Nataša ieteica:
  - Varbūt varam izvarot ieslodzītos?
  Meitenes pasmējās par šo joku.
  Vispār daiļavas šeit ir temperamentīgas. Un mīļie ir biedējoši. Karš padara meitenes agresīvas. Karotāji turpināja bakstīt ar kailām, putekļainām kājām ieslodzītos, lai saņemtu skūpstus. Man tas patika.
  Tad sākās interesantāki priekšnesumi. Jo īpaši debesīs šaudījās uguņošana. Tika demonstrēts salūts. Un tas bija ļoti jautri. Skanēja mūzika un sita bungas.
  Cariskā Krievija iekaroja Japānu. Ko kopumā visi gaidīja. Krievijas armijas autoritāte bija ļoti augsta. Daudz dzied un dejo japāņu sievietes ar basām kājām.
  Viss ir skaisti un bagāti... Arī pašā Krievijā gavilē par uzvaru. Protams, ne visi bija laimīgi. Marksistiem tas ir graujošs trieciens. Ķēniņa autoritāte nostiprinājās. Un viņa izredzes ir palielinājušās. Atbalsts sabiedrībā ir milzīgs.
  Pēc Japānas iekarošanas Krievija turpināja savu ekspansijas politiku Ķīnā. Ķīnas reģioni brīvprātīgi rīkoja referendumus un pievienojās impērijai. Reģents Nikolajs Romanovs īstenoja ļoti veiksmīgu Krievijas ekspansijas politiku dienvidaustrumos. Ķīna pamazām tika aprita.
  Cara impērijas ekonomika, izvairoties no revolucionāriem satricinājumiem, piedzīvoja strauju ekonomisko izaugsmi. Tā būvēja ceļus, rūpnīcas, rūpnīcas, tiltus un daudz ko citu. Valsts pārdeva maizi un daudzus produktus.
  Tas ražoja jaudīgākos bumbvedējus pasaulē: bumbvedējus Iļja Muromets un Svjatogor, kā arī ātrākos vieglos tankus Luna-2. Un tur bija milzīga trīs miljonu karavīru armija - miera laika armija piecas reizes lielāka nekā vācu armija.
  Bet ķeizars Vilhelms tomēr paņēma to un iebāza galvu. Turklāt Austrijas troņmantnieka slepkavība Sarajevā kļuva par kara iemeslu.
  Un tad vācieši nolēma cīnīties divās frontēs.
  Pret viņiem virzījās cara armija. Sakarā ar Ķīnas reģioniem, mirstības samazināšanos, vienlaikus saglabājot augstu dzimstību, cariskajā Krievijā bija milzīgs iedzīvotāju skaits. Un viņa varēja mobilizēt kolosālu armiju.
  Turklāt iedzīvotāji pārsvarā ir jauni un agresīvi.
  Austrija-Ungārija, nonākusi triecienos, nekavējoties pārsprāga. Cara karaspēks viegli sagrāva pārspīlētos vāciešus un ieņēma Austrumprūsiju un aplenca Kēnigsbergu.
  Hindenburgs mēģināja ar sitienu sakaut krievus, taču cara armijas skaitliskais pārsvars izrādījās pārāk liels. Turklāt ložmetēji, vieglie tanki "Luna"-2 parādīja sevi kā ļoti efektīvus pretuzbrukumu ieročus.
  Sakauts, Hindenburgs aizbēga. Un krievu karaspēks steidzās uz Oderu. Dienvidos nekavējoties tika ieņemta Ļvova un Pšemisla. Cara armija virzījās uz priekšu, un austrieši panikā aizbēga un padevās.
  Turcijas iesaistīšanās karā vāciešus ieguva maz. Lai gan tas novērsa dažus spēkus. Bet krievi turpināja virzīties uz Austriju. Un vāciešus piekāva pie Parīzes.
  Tikai Oderas upes apgabalā, nopietni novājinājuši savu karaspēku rietumos, vācieši spēja apturēt krievu pulku virzību uz priekšu.
  Bet dienvidos cara armija padzina ienaidnieku. Feldmaršals Brusilovs kā vienmēr ir vislabākajā formā.
  Un tad Budapeštu ielenca... Un Bratislavu un Krakovu paņēma. Un krievu karaspēks tuvojas Prāgai.
  Mazāzija tika ieņemta dienvidos, Bagdāde krita, krievi ieņēma Stambulu.
  Imperators Francs vērsās pie Vilhelma ar lūgumu panākt mieru. Turklāt Itālija jau bija uzbrukusi austriešiem un atvēra otro fronti.
  Bet krievu karaspēku nevar apturēt. Tātad Prāga ir ieņemta. Un ziemā karaliskie pulki pārcēlās pa ledu uz Berlīni. Un februārī viņi pabeidza Vācijas galvaspilsētas ielenkšanu. Un viņi ielauzās Vīnē, Austrija-Ungārija sadalījās un tika sakauta.
  1915. gada 23. februārī Vācija padevās. Krievijas karaspēks atkal ienāca Berlīnē.
  Pirmais pasaules karš beidzās. Krievija ieguva lielu teritoriju. Robeža gāja gar Oderu. Krievija savā sastāvā iekļāva Alpus. Daļu Austrijas-Ungārijas dienvidos anektēja Itālija. Un Dienvidslāvija kļuva par Krievijas vasali. Ungārijas un Čehijas karalistes kļuva par Krievijas daļu. Polijas karaliste iekļāva Krakovu un kļuva milzīga. Kēnigsberga kļuva par daļu no Krievijas guberņām, tāpat kā Galīcija un Bukovina. Transilvānija kļuva par rumāņu valsti. Turcija pirms Ēģiptes un kopā ar Irāku, Sīriju un arābu zemēm Mekā kļuva par Krievijas teritoriju. Tikai britiem izdevās ieņemt Basru.
  Krievijas karaspēks drīz vien pilnībā okupēja Saūda Arābiju. Un Vācijai tika uzliktas kolosālas reparācijas.
  Tādējādi Eirāzijā radās Krievijas hegemonija. Vairākus gadus lielu karu nebija. Krievija un Lielbritānija pabeidza Irānu, iekļaujot to sastāvā: Krievijas ziemeļus un centru, dienvidus līdz britiem. Pēc tam Afganistāna. Arī Krievijas ziemeļos un centrā, Lielbritānijas dienvidos.
  Cara impērija ir kļuvusi varena, bet Lielbritānija joprojām ir spēcīga. Krievi pārcēlās pāri Ķīnai, pabeidzot tās ieņemšanu.
  Ekonomika visā pasaulē uzplauka... Bet 1929. gadā sākās Lielā depresija.
  Krievijas tronī valda cars Aleksejs II. Viņš ir pāraudzis savu slimību un ir diezgan fiziski spēcīgs. Jaunais karalis pārvalda valsti ar desmit miljoniem karavīru miera laikā un ir gandrīz aprijis Ķīnu. Un ekonomika, kas depresijas laikā cieta mazāk nekā citas, apsteidza ASV.
  Un tad Krievijas imperators nolēma tikt galā ar Ameriku? Kāpēc viņi par santīmiem atņēma Aļasku no impērijas? Vai tas ir godīgi? Varbūt arī šī ir laupīšana?
  Īsāk sakot, visas Krievijas imperators Aleksejs II, kurš jau 1933. gadā tika saukts par diženo, 5. janvārī, tieši dienā, kad tika nogalināts viņa tēvs Nikolajs II, viņš uzsāka jaunu karu. Protams, pret Ameriku, kas bija sasniegusi savu depresiju.
  Un citas valstis vēl nav spējušas iejaukties Krievijai. Viņi saka, ka amerikāņi krāpās un viņiem par to ir jāatbild.
  Un tā sākās uzbrukums Aļaskai. Tieši šajā laikā sāka darboties krievu inženieru būvētais dzelzceļš uz Čukotku.
  Un krievu armija pārvietojās pa sniegu un sniega kupenām.
  Tajā skaitā piecas mūžīgās meitenes: Anastasija, Nataša, Zoja, Augustīna un Svetlana. Tās nav parastas meitenes, bet gan vietējās raganas. Un tāpēc nevis novecojošs, bet gan mūžīgi jauns un nemirstīgs. Un tā kā viņas ir burves, tad ziemā, polārajā naktī un mežonīgā salnā viņas cīnās tikai basām kājām un bikini.
  Šīs meitenes skraida apkārt, basām kājām met granātas un dzied:
  - Lielais cars Aleksejs,
  Jūs esat gudrākais pasaulē!
  Un tā Anastasija ar basu kāju met granātu. Amerikāņi uzlido no sprādzieniem.
  Un meitene šauj no ložmetēja un kliedz:
  - Krievijas vārdā!
  Un tad arī Nataša šauj, arī ar plikiem kāju pirkstiem izmetot nāves dāvanu un čīkstot:
  - Piepildieties, liels sapnis!
  Un viņš arī to paņems un atlaidīs zobus.
  Un tad basām kājām Zoja... Viņas papēži ir koši no Aļaskas sniega kupenām. Meitene kliedz plaušās:
  - Viņš tikai uzvarēs lieliskajai Krievijai!
  Un ar basu kāju izmesta granāta arī lido.
  Nākamais nāk Augustīns. Viņš ar ložmetējiem sasmalcina jeņķus un ar kailiem kāju pirkstiem met granātas.
  Un viņš arī rēc:
  - Lielais cars Aleksejs ir Krievijas cars!
  Un tad Svetlana sāk šaut... Un ar basām kājām metās virsū amerikāņiem un čīkst:
  - Viss būs lieliski!
  Piecas meitenes gandrīz kailas skraida pa Aļasku un sit amerikāņus. Un te kustas tanki: Nikolajs-4, jauns modelis ar lielgabalu un sešiem ložmetējiem. Un amerikāņi tiek pamatīgi nopļauti. Un aiz tiem ir "Alexandra"-3, kas ir ļoti spēcīgi un nāvējoši. Un ložmetēju ir pat desmit.
  Un meitenes ir visas armijas priekšā, un viņas ir puskailas un skaistas. Viņi steidzas pie sevis un dzied:
  - Caru svētās Krievijas vārdā visi būs laimīgāki - gudrāki!
  Un tā viņi sagraus kārtējo amerikāņu bateriju - ar basām kājām metot pa to granātas.
  Arvien vairāk Aļasku ieņem cara karaspēks. Patiešām nav jēgas mānīt un grābt tādu teritoriju par velti.
  Un karotāji cīnās par sevi un virzās dziļāk ienaidnieka aizsardzībā. Un viņi sagrauj savu ienaidnieku, smagi spiež!
  Anastasija pat rēc:
  - Lai mūsu zeme ir liela un tīra!
  Un atkal viņš ar basu kāju met granātu!
  Un tad Nataša deva kārtu un nošņāca:
  - Lai mūsu foršā Krievija kļūst slavena!
  Un tāpat viņš ņems un sitīs savus ienaidniekus.
  Un plikajiem kāju pirkstiem izmestais citrons lido.
  Un tad Zoja ar sprādzienu un čīkstēšanu nogriezīs amerikāņus:
  - Jā, nākotne būs bedlam!
  Un arī meitenes basām kājām palaista, nāves dāvana eksplodē!
  Un tad Augustīns šaus ar ložmetējiem. Un viņš nopļauj līniju un pēc tam iekliedzas:
  - No rītausmas līdz krēslai!
  Un tad uzšauj agresīvā Svetlana. Un viņš izmanto arī kailos kāju pirkstus un aktīvi skricelē:
  - Mūsu trakā impērija!
  Un atkal, meitiņ, sagrozi savus ienaidniekus! Sveiciens varonei.
  Un, kad amerikāņu ieslodzītie tiek sagūstīti, viņiem, nometoties ceļos, ir jāskūpsta meiteņu papēži. Un kur viņi dosies? Viņi skūpstās un smaksta. Un viņi joprojām laiza savas lūpas.
  Viņi joprojām to vēlas ...
  Kur var iet pret meitenēm? Viņi ļāva karavīriem izģērbties un izvarot. Raganas ļoti vēlējās seksu. Un prieks ir liels, un tu esi uzlādēts ar enerģiju. Jūs kļūstat par burvjiem. Un tik super klase!
  Nu, meitenēm patīk nogalināt, tās ir meitenes. Un viņām patīk izvarot vīriešus, lūk, kā raganām tas jādara.
  Bet raganas joprojām ir foršas meitenes. Un viņiem patīk, kad tie tiek apstrādāti. Un viņiem tas patīk.
  Cara armija jau ir ieņēmusi Aļasku. Un viņa neapstājās, bet iebrauca Kanādā. Kas šeit notiek? Kanāda formāli ir Lielbritānijas kundzība. Nu, viņš neievēro noteikumus, viņš ļauj amerikāņu karaspēkam iziet cauri sev.
  Tātad ir iemesls streikot. Un Krievijas floti komandē Kolčaks. Un viņš jau izdzina amerikāņus no Filipīnām un Havaju salām. Un tur viņš ieņēma savas bāzes.
  Nu jeņķi spiež uz jūru. Un uz kuģiem ir tik skaistas meitenes. Un pats galvenais, karotāji ir gandrīz kaili. Un tas ir tik skaisti. Ja meitenes valkā tikai biksītes, tas ir lieliski!
  Ir tik jauki skatīties uz šādām meitenēm. Un kad viņi sagrābj amerikāņu un kanādiešu kuģus un krata savas kailas krūtis. Tas ir absolūti lieliski!
  Un meitenes plikšķina basām kājām uz karstajiem klājiem un ar zobeniem kapā amerikāņus.
  Jebkuri līdzekļi pret šādām meitenēm ir bezspēcīgi. Galu galā, par šīm meitenēm sapņo vīrieši. Ko darīt pret skaistuli, kuras krūtis ir pilnīgi kailas?
  Galu galā šīs ir tādas meitenes, uz kurām jūs stundām ilgi blenīsit. Un galvu nenogriezīsi. Un viņi ķer ieslodzītos un piespiež viņus strādāt ar mēli, iepriecinot viņu iekāres pilnās dzemdes.
  Un tas ir tik skaisti un patīkami! Ar šādām meitenēm jūs nevarat kļūdīties! Viņi nogriezīs galvas un izzāģēs visas vēnas.
  Šeit ir piecu cilvēku grupa, kas skrien pa Kanādu. Ir jau aprīļa beigas un viss zied. Un meitenes, nu, viņas ir tik skaistas. Un viņi nocirta amerikāņus ar saviem burvju zobeniem. Un viņi met diskus ar plikiem kāju pirkstiem.
  Un viņi svilpo pie sevis:
  - Nav skaistākas Krievijas dzimtenes,
  Cīnies par viņu un nebaidies...
  Visumā nav skaistākas valsts -
  Viss Visums ir gaismas lāpa, Rus'!
  Nu meitenes un supervīri! Un satriektos ienaidniekus viņi noliek uz ceļiem. Un tad viņi piespiež tevi skūpstīt viņu kailās un putekļainās zoles. Šīs meitenes ir absolūti super!
  Maija beigās Krievijas karaspēks, ieņemot lielāko daļu Kanādas, ienāca ASV teritorijā. Cīņas izcēlās pašā Amerikas teritorijā.
  Un piecas meitenes uzbruka amerikānietēm, brutāli viņus nospiežot. Uzvarējušas visu bataljonu, skaistules sāka spēlēties ar ieslodzītajiem. Kad viņiem bija pietiekami daudz jautrības ar viņu, viņi sarīkoja bārbekjū ballīti.
  Viņi ēda svaigu gaļu un pie sevis dziedāja.
  Pasaulē ir daudz sliktu ceļu,
  Kā čigānam mati - taciņu kaudze!
  Viņi aizdzen altārus aiz sliekšņa,
  Kā izsalcis bērns - nelietis!
  
  Daudzas dakšas, bezdibenis, grava:
  Kā velns katrā ceļā!
  Jūs pat nepazīstat draugu vai ienaidnieku -
  Pasaule ir sadalīta uz pusēm!
  
  Zēns aukstumā staigā basām kājām,
  Sniega kupe viena pati remdē izsalkumu...
  Bet es uzskatu, ka jums ir nabadzīga nauda,
  Bagātie labāk iesildās maijā!
  
  Āboliņš aug, zini visiem uz zemes,
  Kā pienenes pavasarī kļūst zeltainas...
  Ja esat laipns - pasaka ir visur,
  Plēsējs tomēr domā, ka tu esi zaķis!
  
  Cilvēki mūs apmētā ar niķeļiem
  Rīkles pārraušana ir skaidra žēlastība!
  Spēcīgākie sitieni mums ir no rokas,
  Lai otrā elpa atveras!
  
  Vasara beigusies - rudens nāk,
  Tajā ir liels karstums, liesmas un lietus!
  Acīmredzot Visvarenais mums ir atklājis rezultātu,
  Un mākslinieks uzskicēja pasaules karti!
  
  Es redzu bērzu ķēniņu tērpā,
  Zelts, spilgtas rubīnu krāsas...
  Lai jums, cilvēkiem, ir laipnas sirdis.
  Un tikai tad tu kļūsi par milzi!
  
  Ubagiem nācās daudz mīdīt,
  Atkal sniega vētra, un katrs pirksts deg...
  Lai vismaz alnis palīdz man sasildīties,
  Kā nosalušais zēns kļuva zils!
  
  Kāpēc neviens neatvēra durvis?
  Bet kāpēc tu kļuvi pavisam mežonīga...
  Nabaga bērns sastinga zem sniega...
  Es ticu, ka eņģeļi izkliedēs sniega vētras!
  
  Ķerubi aizvedīs tevi uz debesīm,
  Pats Jēzus tevi apskaus ar mīlestību!
  Tas būs, ticiet man, mūžīgā laimē, bērns,
  Galu galā Dievs gāja pie krusta viņa dēļ!
  Meitenes dziedāja, ēda un devās atpakaļ kaujā. Viņi ir tāda tērauda sliekšņa karotāji.
  Un viņi iznīcina amerikāņus. Disku un granātu mešana ar basām kājām.
  Ir jau jūnija beigas, un Krievijas karaspēks ir ielencis Filadelfiju. Jau trešdaļa ASV kontinentālās daļas atrodas Krievijas cara armijas kontrolē.
  Un jau daudzās pilsētās plīvo Krievijas impērijas karogi. Un cīnās skaistu meiteņu bataljoni no cara armijas!
  Un meitenes patiešām ir tik brīnišķīgas un enerģiskas. Un atkal viņi pārspēja visus savus pretiniekus. Un amerikāņi krīt.
  Un šeit nāk tanks: "Aleksandrs"-4, jaunākais! Un pretinieki viņam pretojas. Un arī meitenes dodas uz tanku: Elizabete, Jekaterina, Elena, Aurora. Un viņi spārda amerikāņiem pa ragiem.
  Kā tevi nošaus, kā iedzīs zārkā! Nevienam cīnītājam nepietiek!
  Viņi vienkārši paceļ rokas un padodas!
  Un meitenes sagrauj savus ienaidniekus ar saviem kāpuriem. Un Elizabetes tanks kustas...
  Un zem tā ir kā asiņu, gaļas, kaulu masa.
  Un meitenes uzkāpj uz sevi, saspiež pretiniekus un dzied:
  - Cars gudri pārvalda Krieviju,
  Izdod dekrētus, tiesā kalpus...
  Tronis necieš satraukumu un riešanu,
  Un tā nav metode baiļu pārvarēšanai!
  Šādi meitenes pārvietojas cīņā. Un viņu cīņasspars nav kā ar cirvi no zem soliņa!
  Elizabete nikni sacīja:
  - Par Krievijas troni!
  Un kā tas šauj! Un viņš izliks līķu kalnu!
  Šīs ir meitenes, kuras nevēlas apstāties. Un viņi sit savus ienaidniekus un iznīcina ASV.
  Un tagad karaliskā armija vada ieslodzīto kolonnu. Šīs rokas aiz kakla un nolaida galvas.
  Tikmēr Vācijā pie varas nāca Hitlers. Bet viņš joprojām ir pārāk vājš, lai radītu nopietnus draudus Krievijai. Nopietnāks drauds ir Musolīni Itālija. Bet ar tādu briesmoni kā Krievija viņa neuzdrošinās stāties karā.
  Tātad pagaidām Krievijas karaspēks ieņem Ameriku un Kanādas paliekas.
  Meitenes basām kājām un bikini brauc ar kaujas tanku. Viņi ir ļoti spēcīgi un spēcīgi.
  Elizabete rezumēja:
  - Kas pie mums ar jebko nāks, no tā mirs!
  Elena apstiprināja:
  - Noteikti!
  Un viņa nosūtīja čaulu amerikāņu akumulatorā. Tāda meitene ar aizrautību.
  Un tad Aurora izmet čaulu un ierunājas:
  - Es gribu dzīvot Krievijai!
  Un viņa iesita citam amerikānim. Tās tiešām ir meitenes, kurām paklups jebkurš agresors.
  Un Lielbritānija, neskatoties uz Kanādas sagrābšanu, neuzdrošinās stāties karā ar Krieviju - tā saprot, ka šī impērija tai ir pārāk skarba. Un ja viņš pievienosies, krievi noteikti viegli atņems visas ASV kolonijas. Tāpēc labāk neielaisties nepatikšanās ar Krieviju, kur valda Aleksejs II!
  Karalis kļuva pilnīgi vesels un izrādījās ārkārtējs iekarotājs.
  Un tā Filadelfija krita... Un jūlija vidū Krievijas tanki jau tuvojas Vašingtonai.
  Elizabete ir arī raganu meitene, viņa cīnās kopš Krievijas-Turcijas kara Aleksandra II laikā. Un šī meitene ar svarīgu skatienu saka:
  - Uz ko Rus stāvēja!
  Jeļena šāva uz amerikāņu primitīvo tanku un atbildēja:
  - Par krievu karavīra varonību!
  Foršā Aurora apstiprināja:
  - Jā, tieši par šo! Plus arī par varonīgās aizmugures neparasto drosmi un organizētību!
  Jekaterina jautri atbildēja:
  - Slava Krievijas varoņiem! Slava caram Aleksejam!
  Un atkal meitene ļoti precīzi šāva uz ienaidnieku.
  Karotāji ir neatkārtojami!
  Un atkal viņi atlaiž visu savu skaisto biedru dēļ. Jā, par tādām meitenēm noteikti var teikt, ka tās carisko Krieviju ved uz uzvaru.
  Tajos ir maija saule un mīlestības rītausma.
  Un, kad viņi spiež pedāļus ar basām kājām, tas ir absolūti burvīgi.
  Jūs patiešām vēlaties samīļot un samīļot šīs meitenes! Viņi vienkārši ir spoža cerības saule. Un viņiem ir dzeja un drosme mūzikas un lirisko stīgu tēlos.
  Amerikāņu baterija padevās. Un meitenes piespieda ASV karavīrus skūpstīt pat nevis savas kājas, bet baso pēdu pēdas uz asfalta. Un vīrieši neko nedarīja - kur viņi varēja no tā atbrīvoties?
  Un karotāji darbojās arvien drosmīgāk un spilgtāk.
  Arī Anastasija un viņas partneri negulēja. Kā viņš šauj, kā izskrien. Un viņš ar zobeniem sagraus amerikāņus. Viņa ir vienkārši dzirkstoša meitene un sāk no pusapgrieziena.
  Bet amerikāņi uzvedās slikti par sevi. Viņi noķēra krievu izlūkdienesta zēnu un sāka viņu spīdzināt. Viņi izģērba, piesēja pie koka un ar lāpu sadedzināja pusaudzes kailo ķermeni.
  Zēns mēģināja atturēt savus vaidus. Bet beigās viņš kliedza... Zēns bija smagi apdedzis.
  Meitenes atbildēja, darot zīle-par-tat. Un bendes aplēja ar benzīnu un aizdedzināja. Jā, krievu skaistules savās dusmās ir šausmīgas. Un neķirciniet krievu lāci.
  Debesīs notiek arī cīņas. Divi krievu piloti: Albīna un Alvīna visus iznīcina un iznīcina. Viņiem ir ļoti spēcīgi bruņoti lidaparāti. Ar lidmašīnu lielgabaliem, kas spēj notriekt amerikāni ar vienu sitienu. Un šīs kareivīgās meitenes tiešām kaut ko tādu parāda. To, ko nevar pateikt pasakā, nevar aprakstīt ar pildspalvu.
  Albīna uzbrūk, un ducis amerikāņu lidmašīnu tiek notriektas. Arī karotājs ir gandrīz kails tikai biksītēs un čīkst:
  - Lai cariskā Krievija ir lieliska!
  Un viņš āmuru burtiski visus cīnītājus pēc kārtas. Šī ir meitene.
  Bet Alvīne nav zemāka. Un notriec duci lidmašīnu uzreiz. Viņa tos sasmalcināja un dziedāja:
  - Uz izcilākajiem tostiem!
  Un cik tas ir traki! Šī meitene neko stulbu nedara! Šīs ir cīņas par visām cīņām.
  Starp citu, lai paātrinātu Ķīnas un citu Krievijai pakļauto zemju gremošanu, jaunais cars Aleksejs Krievijā iedibināja poligāmiju! Un tas ir spēcīgs gājiens! Tagad krievu karavīri ņem par sievām ķīniešu sievietes un taisa skaistus, baltus bērnus!
  Albīna smaidot atzīmēja:
  - Kāpēc vīrietim var būt četras sievas, bet sievietei nevar būt četri vīri?
  Un tiek notriekta vēl viena amerikāņu lidmašīna.
  Alvīna atbild loģiski:
  - Tāpēc sievietei ir grūtāk izbarot tik daudz parazītu!
  Un abas meitenes smejas. Tās ir tik brīnišķīgas un brīnišķīgas skaistules.
  Un viņi attīra debesis no amerikāņu lidmašīnām.
  Krievijas cara armijas daļas jau ieskauj Ņujorku. Viņi liek amerikāņiem iznākt un padoties. Meitenes ir ļoti jautras un laimīgas.
  Tanks Aleksandrs-4 iznīcināja amerikāņu akumulatoru. Viņš atveidoja daudzus līķus.
  Elizabete ar atsegtiem zobiem murmināja:
  - Mēs esam karotāji, kas brīnišķīgi kalpo caram un Tēvzemei!
  Jeļena šāva uz ienaidnieku un teica:
  - Drīz būs Krievijas zelta rublis!
  Un meitene tik daudz smiesies!
  Un viņas zobi ir pērļu. Un tad arī Aurora izplūdīs smieklos. Meitenes ir mežonīgi sajūsmā un viņām ir tik skaistums, ka vārdos nevar aprakstīt.
  Un viņi piespiež Vašingtonas garnizonu padoties!
  Karotāji ir tik neuzvarami! Un to tvertnes atdalīšana pat saspiedīs pannu.
  Meitenes cīnās un dzied;
  Krievu zeme ir slavena,
  Pasaulē valda komunisms...
  Lauki ir nokaisīti ar zeltu -
  Brauksim taisni uz augšu, nevis uz leju!
  
  Mūsu sirdis deg par dzimteni,
  Mēs esam meitenes - skaistāka visuma nav...
  Mēs cīnīsimies ar saviem ienaidniekiem līdz galam,
  Mūsu ticība tiks augšāmcelta Rodnoverē!
  
  Krievija ir stiprāka par visiem sarkanajiem pasaulē,
  Viņa spīd kā saule Visumā...
  Tu cīnies par viņu un nebaidies,
  Lai pieaugušie un bērni ir godībā!
  
  Krievija ir lielākā no valstīm,
  Kad Tēvzemi pārvalda Leška...
  Šāds liktenis tika dots padomju cilvēkiem,
  Lai mūsu bruņinieks ir kaujās rūdīts!
  
  Tēvzemē ikviens tagad ir varonis,
  Spēj padarīt Dzimteni skaistāku...
  Mūsu svētās mātes vārdā,
  Krievijas bezgalīgā krievu puse!
  
  Mēs padarīsim ikvienu, kas ir tirāns,
  Nekādas diktatūras valstī nebūs...
  Lai miljoniem valstu pakļaujas,
  Un prezidents Rūzvelts!
  
  Lai valda nikns pūķis,
  Viņš domā, ka ir spējīgs sadedzināt Krieviju...
  Bet nacistus gaida nikna sakāve,
  Jo bruņinieks, ziniet, ir diezgan visvarens!
  
  Mēs nekad nepadosimies krautiem,
  Ķīnieši arī krievus neuzvarēs...
  Virs mums spīd spoža zvaigzne,
  Lieldienām krāsojam Lieldienu kūkas un olas!
  
  Jūs varat daudz sasniegt, cīnītāji,
  Vēsāks nekļūst...
  Lepni tēvi lepojas ar mums,
  Jo mēs veidojam vietu debesīs!
  
  Meitenes basām kājām steidzas pa sniegu,
  Viņi nepazīst bailes un pārmetumus...
  Es esmu komjaunietis, kas skrien basām kājām,
  Jo nav nekādu šķēršļu un nav arī termiņa!
  
  Tāpēc mēs nekad nepiekāpsimies meitenēm,
  Mēs nenolieksim galvas zem cirvjiem...
  Kad nepatikšanas nāk uz Tēvzemi,
  Mīdīsim to ar basām kājām!
  
  Tu mīli zobena māsas,
  Un Aleksejs - Godiniet Jēzu...
  Nav nepieciešams griezt cīnītājus no pleca,
  Ja vajag tikai skriet basām kājām!
  
  
  Mēs esam lielās ordas meitenes,
  Mums patīk cīnīties un neatkāpties...
  Lai gan dažreiz klīst nelāgas baumas,
  Uzvara būs starojošā maijā!
  
  Un ticiet man, komunisms nāks ar sapni,
  Un uz Zemes nebūs naudas varas...
  Mēs liktenim dodam aptuvenu rēķinu,
  Bez visādas vardarbības un slinkuma!
  
  Īsāk sakot, mēs drīz lidosim uz zvaigznēm,
  Un mēs pacelsim Krievijas karogu virs Visuma...
  Izpleti spārnus, sarkanais ķerub,
  Ģimenes vārdā - Krievijas Kungs!
  Kamēr meitenes dziedāja, gandrīz visi amerikāņi jau bija nogalināti, un Vašingtonas garnizons sāka izmest baltos karogus.
  Meitenes izlēca no tvertnes un sāka dejot, izšļakstīdamies ar kailām, noslīpētām kājām cauri peļķēm. Un viņu matu krēpes izpūta vējš. Šīs meitenes ir tik brīnišķīgas skaistules.
  Tagad viņi ir sarīkojuši ballīti, lai atzīmētu Amerikas galvaspilsētas ieņemšanu. Viņi grilē kebabus un dzer vīnu.
  Meitenes garšīgi ēd. Un viņi svilpo pie sevis visādas dziesmas. Tie ir tik brīnišķīgi karotāji, par viņiem var teikt - supervīri biksītēs.
  Un krievu karavīri skūpsta jūsu ceļus un kājas. Un meitenes traucas un sten no orgasma.
  Un viņi čīkst un lēkā. Viņiem ir tāds aizrautība un gudrs valdzinošā spēka skaistums.
  Bet karotāji mīlējās arī ar melnajiem gūstekņiem un abām pusēm tas patika.
  Bet nu svētki ir beigušies un krievu tanki atkal virzās uz dienvidiem. Arī Ņujorka krita...
  Amerikāņi atkāpjas. Miljoni ir pieejami īrēšanai. Rūzvelts skrien. Par padošanos jau runā. Krievu tauta demonstrē savu varenību.
  Īpaši skaistas meitenes ar blondiem un rudiem matiem.
  Un viņi noliek ieslodzītos uz ceļiem, un viņiem ir liels prieks, kad meitenes ar kailajiem pirkstiem pieskaras un satver viņu degunus un vīriešu pilnības.
  Krievijas armijas karotājas ir patiesi neuzvaramas!
  Un šeit ir cīņa par Atlantu.
  Pirmo reizi Aleksandra 4 meitenes redz milzīgo amerikāņu Vašingtonas tanku. Mašīna, kas sver simts septiņdesmit tonnas, uz kāpurķēdēm. Kāpēc būtu divtik goda lieta cīnīties ar kādu tādu?
  Un meitenes šauj no attāluma un trāpīja frontālajām bruņām. Un biezs metāla slānis to var izturēt.
  Elizabete sašutusi saka:
  - Jā, mēs iekļuvām nepatikšanās!
  Elena kā mierinājumu atzīmēja:
  - Bet arī ienaidnieks mūs neņems!
  Un viņa arī nosūtīja lādiņu ienaidniekam.
  Un tad ir Aurora kā lode. Un tas ļoti precīzi trāpīs mērķī. Un apgriezīs ienaidnieku.
  Un viņa pārbaudīja:
  - Esmu vissmagākais pretinieks!
  Tas faktiski ietriecās amerikāņu tanka stobrā. Un tagad slepkava var trāpīt tikai ar astoņpadsmit saviem ložmetējiem. Un "Aleksandrs"-4 metīsies pretī ienaidniekam. Un kā tas sāks paātrināties, grabēdams savas pēdas.
  Neviens nekad neapturēs šādu milzi.
  Viņa sportiskais spēks ir nepārspējams.
  Katrīna dziedāja:
  - Akrobātika, mana nāvējošā komanda!
  Un tāpat viņš to paņems un sitīs ienaidniekam.
  Un meitenes šeit ir brašas.
  Galu galā amerikānim trāpīja pa sānu. Un milzu tanks aizdegās un tā čaulas sāka eksplodēt.
  Un cik traks ir kaujas komplekts! Un bruņas un viss pārējais atdalīsies...
  Un meitenes unisonā iesaucās:
  - Par krievu ceļu!
  Un viņi smiesies, zobus atlaiduši!
  Tātad Atlanta krita. Un 1933. gada 7. septembrī amerikāņu armiju paliekas padevās. Un beidzās vēl viens Krievijai uzvarošs karš. Un cik tas tiešām ir lieliski!
  Pēc uzvaras cariskā impērija sarīkoja referendumus ASV un Kanādā par pievienošanos cariskās Krievijas impērijai. Un karaliskā valsts paplašinājās. Un vispār ir labi, ja valda autokrātija un absolūta monarhija. Karaļa priekšā visi ir vienlīdzīgi un nav runas veikala - parlamenta.
  Un cariskā Krievija bija spēcīga un stabila impērija - unikāla savā būtībā.
  Tikmēr Vācijā nostiprinājās nacistu režīms, kas noteica kursu Vērmahta un spēcīgas armijas izveidei. Tiesa, Hitlers nemitīgi uzsvēra savu draudzīgumu pret carisko Krieviju, lai gan tā no Vācijas nogrieza visvairāk teritorijas.
  Bet tad, jā, tika noslēgta militāra alianse: Itālija, Vācija un Krievija. Turklāt cars Aleksejs piekrita Austrijas pievienošanai Trešajam reiham.
  Tā kā Lielbritānija ekonomiski vājinājās un arī Francija, cara valdība nopietni skatījās uz Francijas, Lielbritānijas un Holandes kolonijām. Tīri militārā ziņā Krievijas armija kļuva par lielāko - divdesmit miljonus miera laikā. Un milzīgs skaits pasaules labāko tanku, helikopteru un pat reaktīvo lidmašīnu. Arī Krievijas flote bija spēcīgāka un kuplāka nekā britu flote, jo novājinātā Anglija nevarēja konkurēt ar ekonomiski jaudīgo cara impēriju.
  Tāpēc tagad lielais imperators Aleksejs gribēja atņemt visas savu bijušo sabiedroto kolonijas.
  Un kas? Paņems!
  1940. gada 15. maijā sākās Otrais pasaules karš. Cariskā Krievija pārvietoja karaspēku uz Irānas dienvidiem, Indiju, Indoķīnu un Ēģipti. Un Vērmahts uzbruka Francijai, Beļģijai un Holandei. Itālija iepriekš bija sagrābusi Etiopiju, uzbrukusi Lielbritānijas Somālijai un pārvietojusi pulkus uz Francijas dienvidiem.
  Šeit ir raganu meitenes, kas pārvietojas pa Irānas dienvidiem. Anastasija un viņas četri draugi.
  Meitenes, kā vienmēr, ir jaunas un basām kājām. Gadi iet, un daiļavas tikai zied, un uz viņu atmestā ķermeņa nav nevienas krunciņas vai plaisas uz ādas un nevienas tauku lāses.
  Tāpēc viņi sāk iznīcināt britu koloniālo karaspēku un dara to ar lielu entuziasmu.
  Anastasija, ar basu kāju metot persiešu virzienā granātu un rūc:
  - Neizmērojama spēka karotāji!
  Nataša arī izšauj no ložmetēja, ar kailiem pirkstiem pievieno granātu un kliedz:
  - Un mēs nekad nepiekāpsimies!
  Nākamā Zoja šauj, nopļauj arī britus un persiešus un kliedz:
  - Ļaujiet mums valdīt!
  Un tad Aurora iepļaukās un nosmērēs ienaidnieku ar basu kāju un teiks:
  - Mūsu spēka uzplaukums!
  Un atkal svilpos!
  Un tad Svetlana iedos un sitīs ar ložmetēju. Un viņš arī ar plikiem kāju pirkstiem sūtīs ienaidniekam granātu.
  Un čīkst:
  - Par izsmalcinātām manierēm!
  Un Ēģiptē meitenes no Elizabetes apkalpes virzās uz priekšu ar tanku. Viņš ir uz jaunākā smagā tanka "Aleksandrs"-6. Automašīnai ir zems siluets, un tā sver sešdesmit piecas tonnas. Un viņš sit ar bumbas palaišanas ierīci. Vairāk piemērots ienaidnieka nocietinājumu apkarošanai.
  Lielbritānijas tanku flote ir salīdzinoši vāja. Un labākā automašīna ir "Matilda"-2. Bet "Nikolajs"-7 cīnās ar viņu.
  Viņam ir ideāls prettanku lielgabals. Kas trāpa no liela attāluma.
  Meitenes rīkojas ātri un viltīgi. Un viņu tanks rāpo pa tuksnesi. Un viņš nošauj sevi. Un bumbas palaišanas iekārta dārd ļoti intensīvi.
  Meitenes smejas un čivina:
  - Tronī ir ļoti labi! Mēs esam supermeni!
  Un atkal viņi apšaus un iznīcinās vēl vienu bunkuru jeb nocietinātu punktu Lielbritānijā.
  Briti piekāpjas un piekāpjas...
  Tagad meiteņu priekšā parādās Ēģiptes piramīdas. Viņi tos ierauga un aci ar aci. Vai tiešām ir iespējams apturēt šādas skaistules?
  Bet debesīs Albīna un Alvīne cīnās par Vidusjūru. Viņi arī atsita pērļu zobus. Un viņi svilpo dziesmas. Šīm meitenēm ir cīņasspars.
  Tomēr karotāji ir apņēmības pilni cīnīties kā vienmēr, valkājot tikai biksītes un kailām krūtīm.
  Un viņi parāda savu kolosālo cīņas klasi. Viņi šauj uz sevi un šauj no gaisa lielgabaliem. Un tāpēc nekas nevar apturēt meitenes. Tomēr cīņa turpinās, un briti bēg no daiļavām. Jūs nevarat apturēt tik agresīvus cilvēkus.
  Un meitenes ar vienu sprādzienu notriec duci lidmašīnu un smejas pie sevis.
  Tātad viņi lido un lido. Un šaušana neapstājas.
  Albīna smejoties čīkst:
  - Es vienmēr esmu neuzvarēts!
  Alvīna, turpinot šaut, piebilst:
  - Zem Pētera karoga!
  Karotāji lec un tajā pašā laikā notriec ienaidnieku.
  Angļu un vietējo ieslodzīto kolonnas jau tiek dzītas pa Ēģipti.
  Cara karaspēks ir daudz spēcīgāks, un koloniālais karaspēks, kuram nav cīņas gara, uzvar.
  Aleksandrija ir kritusi. Un tas ir ļoti vienkārši. Un tagad krievu karaspēks tiekas ar itāļu karaspēku.
  Kopīgā parāde. Uguņošana, krāsaini gājieni. Un vētrainas ziedošanās un draudzības izpausmes.
  Arī itāļi ir sajūsmā. It īpaši, kad krievu meitenes basām kājām skrien pa karsto tuksnesi...
  Un citā vietā Alenka un viņas jaunavu pulks ienāca Deli. Jūtams, ka sepoji negrib cīnīties ar krievu pulkiem. Un šī britu koloniālā vara tika sakauta arī šajā Indijas teritorijā.
  Daudzas tumšādainas meitenes ieskauj krievu karavīrus un sveic viņus ar ziediem.
  Cik šeit viss ir skaisti. Un daudz ziedu. Un viss notiek diezgan skaisti un kārtīgi.
  Krievijas karaspēks jau tuvojas Bombejai un bez lielas pretestības ieņem to.
  Alenka rīkojas ļoti aktīvi un rupji. Viņa ar kailiem kāju pirkstiem met granātas un čīkst:
  - Es esmu tikai supermens bikini!
  Un cik labi meitenēm skriet pusplikām un bikini. Viņi izskatās tik lieliski.
  Kolonijās britu pretestība ir vāja. Vietējais karaspēks nevar dot sīvu cīņu.
  Tikmēr vācieši veiksmīgi virzās uz priekšu. Vispirms viņi pārvilināja britus uz Beļģiju. Un tad ar metienu pāri Ardēnu kalniem viņi spēja nogriezt angļu un franču vienības. Tādējādi tika izcīnīta iespaidīga uzvara.
  Un Beļģija tiek sagūstīta. Un 22. jūnijā pēc Parīzes sagrābšanas kapitulēja Francija, bet nedaudz agrāk Holande. Tādējādi tika izcīnīta iespaidīga uzvara. Un vācieši kļuva manāmi lepni. Un Krievijas armija ieņēma Indiju, Irānas dienvidos, Birmu un Bangladešu. Un arī visa Indoķīna.
  Ienaidnieks acīmredzami zaudēja. Un vācieši ielauzās Spānijā un Portugālē.
  Krievijas karaspēks tuvojās Dienvidāfrikai. Viņus apgrūtināja ne tik daudz Lielbritānijas pretestība, cik izstieptās sakaru un piegādes līnijas. Un arī ceļu trūkums Āfrikā un neizbraucamie džungļi.
  Bet cara armija tomēr tika visam cauri. Un tas kustējās kā titāna veltnis. Un ienaidnieks arvien vairāk padevās un nokrita ceļos.
  Meiteņu pulki pārvietojās, kā likums, basām kājām un piespieda ieslodzītos skūpstīt viņu kājas. Dažkārt meitenes ļāva gūstekņiem apbērt savas krūtis ar skūpstiem.
  Bet tad Austrālijā ienāca Anastasija, Nataša, Zoja, Augustīna, Svetlana. Viņi soļo galvaspilsētas Sidnejas virzienā. Un viņi dzied:
  - Krievija, kur visiem ir daudz sievu,
  Kur atļauts skaistais zvans...
  Kur katrs cilvēks ir kā brālis,
  Mūsu simbols, mūsu simbols ir Kolovrats!
  Un atkal viņi ar basām kājām met granātas - izklīdinot britus un vietējos.
  Anastasija ar zobenu noņēma britu ģenerālim galvu un čivināja:
  - Tēvzemes godam!
  Un Nataša ar basās kājas metienu sadalīja tanku. Un viņš dziedās:
  - Ak, Rusu sauc Svarogs!
  Un meitenes kustas, Zoja izšauj no ložmetēja, noliek angļus un čīkst:
  - Par jaunu krievu pasūtījumu!
  Tās ir meitenes! Ka viņiem patīk nogalināt! Un viņi neapstāsies! Un skaistuļu sejas mirdz!
  Un šeit Augustīns ir kā šāviens. Kā viņš pļauj angļu valodu un čīkst:
  - Par krieviem, kas ir dzimuši!
  Un Svetlana viņai naglas. Un ar basu kāju viņš met slepkavniecisku un nāvējošu granātu.
  Un arī čīkst:
  - Mana lielā Krievija!
  Un atkal viņš dod sprādzienu... Viņš nopļauj vāciešus, nogalinot tos bez jebkādas ceremonijas.
  Tagad Sidneja padodas bez cīņas. Un pilsoņi un militārās atslēgas tiek izņemtas. Un viņi pasludina caru Alekseju par savu karali un imperatoru.
  Arī šis kontinents padodas...
  Un krievu kuģi nolaižas Jaunzēlandē. Tajā pašā laikā Pretorijā iebrauc vieglās tvertnes "Pēteris"-8. Un Dienvidāfrika arī krīt. Un baskāju meiteņu bataljons nolaižas Madagaskarā.
  Un ļoti skaistas meitenes ar kailām kājām met granātas un piezemējas pret ienaidnieku. Madagaskara krīt. Un lielāko daļu Āfrikas iekaroja krievu karavīri.
  Cariskā Krievija un Trešais Reihs un Itālija gandrīz uzvarēja. Bet palika tikai pati Lielbritānija un Īrija. Un pienāca rudens, un tad ziema. Vācieši un krievu lidmašīnas bombardēja britus un pārvērta viņu pilsētas drupās. Taču Čērčils spītīgi atteicās kapitulēt.
  1941. gada maijā sekoja desants. Tīģeru divīzijas baskāju meitenes bija pašas pirmās, kas piezemējās. Un lai viņi iznīcina britu karaspēku. Un met tos ar baso kāju pirkstiem.
  Britus bombardēja puskailas meitenes, kurām bija tikai biksītes un trīcošas krūtis. Un tas bija ļoti forši.
  Un kauju cīnījās tanki "Pēteris", "Nikolajs", "Aleksandrs", "Ivans", kas burtiski sagrāva pretiniekus.
  Un šeit ir jaunākā piramīdas formas tvertne "Aleseja"-1. Kurai ir racionāli slīpuma leņķi no visiem leņķiem, un to nevar iekļūt.
  Tajā, guļus stāvoklī, Elizabete un viņas meiteņu komanda sēdēja gandrīz kailas tikai biksītēs.
  Četri skaisti karotāji, gandrīz kaili, šauj pa angļu lielgabaliem un burtiski tiek gāzti ugunī. Un meitenes šauj un piepilda tās ar svinu no ložmetējiem. Un briti guļ simtos.
  Un kaujas skaistules nopļauj ienaidnieku un burtiski palaiž savu tanku pāri līķiem. Un noslepkavoto angļu paklāji ir izklāti. Un meitenes brauc tankā. Viņi iznīcina Matildu un Čērčilu. Pēdējais tanks var tikai saskrāpēt cara armijas transportlīdzekli.
  Un seko viena krievu uzvara pēc otras. Un vācieši virzās uz priekšu. Bet viņu tanki T-3 un T-4 ir tik vāji, salīdzinot ar krievu transportlīdzekļiem. Un arī mazie primitīvie. Un garš... Un cara armijas tanki tupus. Un makšķeri izmanto sev, nepievēršot uzmanību šāvieniem.
  Tātad briti izmet baltos karogus. Vairāki tūkstoši atlasītu krievu tanku piezemējās jau pirmajās stundās, burtiski ielaužoties aizsardzībā.
  Anastasija saņēma lodi kailajā papēdī un iesmējās:
  - Masāžas puisis!
  Tad viņa ar kailajiem pirkstiem satvēra ģenerāļa degunu un metās viņam pāri sev. Viņš pārlidoja un piezemējās ar vēderu uz durkļiem. Un tika izliets tik daudz asiņu.
  Anastasija sirdi plosoši kliedza:
  - Slava caram Aleksejam!
  Nataša arī kustinās pretinieces apakšstilbu un rēks:
  - Par jaunu slāvu kārtību!
  Un viņš spiedīs ienaidniekam galvu. Un viņš sadalīs savu šķembu. Un čīkst:
  - Foršas meitenes, brīvības cienītājas - mēs cīnāmies par jaunu kārtību!
  Un tad Zoja šauj no diviem ložmetējiem uzreiz un basām kājām met zirņus ar sprāgstvielām.
  Un tas jau pirmajā dienā nonāk britiem. Un, to saņēmuši, Foggy Albion impērijas cīnītāji nomet ieročus un nonāk gūstā.
  Un šeit Aurora iesaistās kaujā. Iznīcina ienaidnieku ar ieroci. Viņai ir īpašs ložmetējs ar izsekojošām lodēm. Viņš kuļ angļus kā nunčuku kūlis.
  Un te Svetlana šauj. Un iznīcina ienaidnieku.
  Šauj ar nāvējošu masu... Un izliek zobus.
  Un rūc plaušās:
  - Esmu sieviete, kas tiešām ir super!
  Un viņš pielec un ar basu kāju met granātu. Un tas ieplūdīs visās daļās un fragmentos.
  Un čīkst:
  - Es esmu supermens ar kailām krūtīm!
  Un tagad meitenes kāpj uz sevi... Viņas ieiet arvien dziļāk Lielbritānijas teritorijā.
  Oļegs Ribačenko puiša miesās, kas pēc izskata nav vecāks par vienpadsmit gadiem, bet ar majora plecu siksnām, lai gan pats ir basām kājām un šortos, pļauj angļus. Un viņš rīkojas ar neprātīgu niknumu.
  Viņš iededzina uguni un dzied:
  - Mēs piedzīvojam rītausmu un visaugstāko krāsu.
  Un kopā ar viņu bija meitene Margarita, kura nekad nav kļuvusi par pieaugušo. Viņai ir labi, ka viņa vismaz nekļuva par vecu kundzi!
  Un tas ir daudz sliktāk nekā būt meitenei!
  Viņi ieskauj Londonu. Un tagad viņi draud viņu paņemt. Un daudzi ienaidnieki padodas. Tikai ķēniņa sargi nepadodas un nepadodas. Bet tie tiek nežēlīgi iznīcināti. Un viņi veic totālu, necilvēcīgu iznīcināšanu. Tāda ir totāla iznīcināšana, kas notiek. Un mašīnas ir ļoti aktīvas.
  Un debesīs Albīna un Alvīne vāc rēķinus. Meitene jau saņēmusi visas septiņas Svētā Jura krusta pakāpes. Pirmā pakāpe: Jura krusts, otrā - Jura krusts ar loku! Trešais ir zelta krusts. Ceturtais ir zelta krusts ar loku. Piektais ir zelta krusts ar dimantiem. Sestais ir zelta krusts ar dimantiem un loku. Un septītā ir zelta krusta zvaigzne ar loku un dimantiem!
  Šīs meitenes vienā cīņā notrieca piecdesmit mašīnas un pie sevis dzied:
  - Mēs esam tādas skaistules, ka esam vienkārši super un hiper, un vispār brīnišķīgas skaistules!
  Un viņi mirdzēs ar atkailinātu ilkni.
  Tās ir meitenes - Albīna un Alvīna... Un viņām patīk izvarot vīriešus. Un viņi paši neiebilst strādāt ar mēli, redzot pievilcīgu vīrieša pilnību.
  Un ka meitenes ir vienkārši iekāres, mīlestības un kaisles iemiesojums!
  Kā viņiem patīk pulsējoši nefrīta stieņi.
  Augstākās klases karotāji...
  Šeit Čērčils bēg no ieskautās Londonas. Tāpēc viņi viņam labi sita pa ragiem.
  Un viņš aizvilka viņas kājas, metoties uz Brazīliju... Bet Londonas garnizons kapitulēja. Un krievu karaspēks gandrīz bez pretestības ieņēma Īriju. Briti jau padevās bungu ritmam...
  Otrais pasaules karš beidzās gada laikā ar ass lielvaru uzvaru. Lielākā daļa Āfrikas ir krievi. Tomēr gan Vācija, gan Itālija spēja kaut ko sagrābt.
  Turklāt Trešajā Reihā ietilpa arī Spānija un Portugāle.
  Un Lielbritānijā valdīja krievu spēki, un arī cars Aleksejs kļuva par Lielbritānijas monarhu. Arī Krievija gandrīz bez pretestības okupēja Zviedriju, Vācija - Norvēģiju un vēl agrāk arī Dāniju.
  Hitlers okupēja lielu daļu Eiropas. Izveidojot Trešā Reiha tipa veidojumu ar protektorātu. Un Krievija atjaunoja impēriju un iekļāva to savā sastāvā.
  Ir izveidojusies īslaicīgi trausla miera situācija. Kas ilga pagaidām.
  Cariskā Krievija un Vācija sagremoja savus ieguvumus. Viņi apguva kolonijas.
  Cars Aleksejs vēl bija diezgan jauns un nevarēja steigties iekarot visu pasauli.
  Bet Hitlers kaut kā nevarēja pretoties. Viņam šķita, ka viņš Āfrikā saņēmis pārāk maz zemes, ka Krievija ir pārāk liela. Un kopā ar Musolīni jaunākā dēlu viņi sāka karu pret Krieviju. Cīņas sākās 1955. gada 20. aprīlī, fīrera piecdesmitajā dzimšanas dienā.
  Vācieši karam ar carisko Krieviju izstrādāja veselu tanku sēriju, un acīmredzot viņi ar to ļoti rēķinājās.
  Panther 5 kļuva par galveno tanku, kas izstrādāts karam ar Krieviju.
  Šī automašīna, kas sver 75 tonnas, bija forša.
  Un kopumā 128 mm lielgabals ar 100EL ir patiesi graujošs spēks. Un ja sitīs, tad pat cara armijai liksies par maz.
  Un ir vēl jaudīgāks tanks: "Tiger"-5, kas ir vēl smagāks un smagāk bruņots. Un tas sver apmēram simts tonnas!
  Un Krievijā galvenā tvertne Aleksejs-4 sver tikai piecdesmit tonnas, un tai ir tikai 105 mm kalibra lielgabals. Bet tas ir daudz modernāks, piramīdveida un ar 1800 zirgspēku gāzes turbīnas dzinēju, tas ir, ļoti mobils.
  Vācietis ir masīvāks un spēcīgāks. Īpaši briesmīgi ir "Lauvas"-5, kas sver divsimt tonnu. Tomēr tas īpaši nepalielina Hitlera izredzes. Tātad supersmagās tvertnes ir pārāk dārgas un grūti transportējamas. Lai gan lietošanā un pielietojumā ir dažas priekšrocības.
  Katrā ziņā Hitlers neizturēja un metās uz carisko Krieviju. Un sākās cīņas.
  Spēcīgās Krievijas armijas nocietinātās zonas apturēja ienaidnieka virzību. Un vācieši iestrēga. Un cara armija devās uzbrukumā Āfrikā, kur tai bija daudz vairāk spēka. Un itāļi sajuta pirmos sitienus. Viņu karaspēks ir pārāk vājš un ar zemu disciplīnu, ar daudz atpalikušākām tehnoloģijām, lai pretotos Krievijai.
  Jau pēc trīs nedēļu ilgām cīņām cara armija padzina itāļus no Somālijas un Etiopijas.
  Atšķiru meitenes Anastasiju, Natašu, Zoju, Augustīnu, Svetlanu. Viņi joprojām ir tikpat jauni kā pirms piecdesmit gadiem, kad viņi cīnījās ar Japānu. Caram Aleksejam jau ir mazbērni, bet meitenes joprojām ir kurtas, skarbas, agresīvas un drosmīgas.
  Un piecdesmit kara gados meitenes palika jaunas. Un uz viņu ādas nav nevienas krunciņas vai plaisas. Tie ir tik skaisti un svaigi kā ziedi.
  Bet Oļegs Ribačenko un viņa partnere Margarita joprojām ir bērni - viņi nemaz nav nobrieduši. Vismaz ārēji. Bet viņi skrien ātrāk nekā gepardi. Un ne bajonete, ne lode tos nevar nogalināt.
  Šie bērni mīl mest asus diskus ar basām kājām. Viņi parasti ir super cīnītāji!
  Un jebkurš spēks tiks nomests uz ceļiem!
  Aleksandra II vadībā ar turkiem cīnījās arī Anastasija, Nataša, Zoja, Augustīna, Svetlana. Un tāpēc viņiem jau ir vairāk nekā simts gadu. Bet viņi nenoveco, jo ir raganas. Un tāpēc, ka viņi ir nemirstīgi, Rodnoveri varā.
  Un cara rases pārstāvji skrien pāri Etiopijai un jau slaktē itāļus.
  Un atkal viņi piespiež viņus skūpstīt basās kājas. Un meitenes, protams, ir neaprakstāma skaistuma, un ar dedzīgu kaisli savā dvēselē. Viņus nekādā veidā nevar noniecināt. Tie ir tie, kas liek valstij izskatīties lieliski. Un viņi uzvar ar lielu garantiju.
  Krievijas cariskā impērija lielākoties bija kontinentāla un raksturīga tikai krievu tautai. Krievu tauta, daudzu tautu sajaukums un Krievija ir kā kausējamais katls, var norīt citas tautas, tās pamazām asimilējot un neapspiežot. Tāpēc karaliskā impērija pieauga. Lēnām, karaliste pēc karaļvalsts... Un tagad līdz globālajai hegemonijai atlicis pavisam maz. Krievijā ir daudz vairāk iedzīvotāju nekā Trešajā Reihā un Itālijā.
  Tāpēc viņai ir visas iespējas to notvert un sagremot. Turklāt, ņemot vērā, ka pretinieki ir vājāki. Un ne visi ir apmierināti ar Hitlera un Musolīni režīmu.
  Arī Āfrikā daudzas vietējās ciltis un koloniālās vienības atbalsta krievus. Tāpat Krievijas tehnoloģijas ir labāk piemērotas džungļiem.
  Cīņas parādīja, ka vāciešiem bija problēmas pat ar Panther-5, nevis tikai ar Tiger-5. Jā, Krauti manāmi padevušies. Pēc tam, kad cara armija izgāja cauri Etiopijai un uzbruka Lībijai, kuģoja arī vācu vienības. Tomēr cīņās debesīs vācu notikumi pārsteidza karaliskos dūžus - īpaši ar disko formas ierīcēm. Un viņi ar neprātīgu niknumu iznīcināja krievu automašīnas.
  Bet, protams, vācieši pēc skaitļiem nelīdzinās. Un diskotēkas ir pārāk dārgas un to ir salīdzinoši maz. Un viņi paši ir neievainojami, bet viņi nevar izšaut , viņi tikai taranē ar lamināro strūklu. Un manevrējamie krievu transportlīdzekļi var tikt prom.
  Karaliskā armija debesīs tomēr ir spēcīga. Un jūrā tas ir vēl spēcīgāks. Lai gan Trešais Reihs nav vājš. Bet tomēr spēki ir nevienlīdzīgi.
  Gan iedzīvotāju skaita, gan ekonomiskā potenciāla ziņā Trešais Reihs nevar tikt galā ar Krieviju.
  Un, ja cīnās arī ļoti spēcīgas un skaistas meitenes, tad ir pilnīgs sabrukums.
  Elizabete un viņas komanda cīnās ar vācu monstriem un pat izdodas uzvarēt. Un viņus nemulsina fakts, ka nacistiem ir daudz lielāki un smagāki transportlīdzekļi.
  Šeit meitenes apbrauc ienaidnieka tankus un sit tiem tieši uz sāniem. Un viņiem nav problēmu ar ienaidnieku. Viņi iznīcina savu ienaidnieku un dzied:
  - Saniknotā celtniecības komanda! Saniknota celtniecības komanda!
  Hitlers būs mats! Hitlers būs mats!
  Un viņi iznīcina ienaidnieku ar milzīgu vieglumu. Un meitenes nevar nesmieties.
  Bet fašisti, saņēmuši pļauku pa kaklu, atkāpjas. Jau Lībijā gandrīz bez cīņas kapitulējas vairākas itāļu divīzijas. Un karaliskās armijas karavīri virzās uz priekšu. Krauti ar spēcīgu triecienu tika izsisti no Alpiem, un cara karaspēks soļoja pāri Itālijai. Baskājainās meitenes no Musolīni jaunākā armijas sveic cara armijas krāsaino karaspēku. Miljoniem visu tautību karavīru piepilda Itāliju. Un desmit tūkstoši mobilo tanku Aleksejs-4, kas, sverot piecdesmit tonnas, ir gandrīz necaurejami, ja tiek šauts no visiem leņķiem.
  Itālija kā koalīcijas vājākais posms ļoti ātri mirst... 30. maijā cara karaspēks gandrīz bez cīņas ieņēma Romu. Un Musolīni impērijas galvaspilsēta krita.
  Un atkal meitenes no krievu armijas piespieda savas putekļainās, basās kājas skūpstīt ienaidnieku. Viņi saprot, ka ienaidniekam ir jāparāda viņa patiesais statuss.
  Albīna un Alvīna, rakstot kontus, atcerējās, kā viņas cīnījās ar raganām ar japāņiem, kad Aleksejs gulēja šūpulī. Un tas bija ļoti smieklīgi.
  Meitenēm ar karu vēl nav gana un apšauj vāciešus gaisā. Albīna pat atzīmēja:
  - Kad mēs uzvarēsim nacistus, kas tālāk?
  Alvīna pārliecinoši paziņoja:
  - Iekarosim Latīņameriku!
  Albīna šaubīgi atzīmēja:
  - Nu, tie ir vēl divi vai trīs mēneši! Un tad?
  Alvīne iesmējās un atbildēja:
  - Zupa ar kaķi!
  Albīna dusmīgi sacīja:
  - Nē, ir jābūt kādam reālākam dzīves plānam!
  Alvīna ar entuziasmu sacīja:
  - Tātad mēs dzemdēsim daudz bērnu!
  Albīna to apstiprināja:
  - Tas jau ir labāk!
  Itālija jau faktiski ir sagūstīta. Musolīni jaunākais bēg uz Franciju... Krievijas karaspēks ieņem Sicīliju. Viss makaronu ražotāju īpašums Āfrikā jau ir zaudēts. Palikuši tikai vācu anklāvi, bet arī tiem uzbrūk cara armija. Pilnīga Āfrikas zaudējuma draudi cīņā ar spēcīgāku ienaidnieku.
  Šķita, ka vācieši bija nepareizi aprēķinājuši savus spēkus. Un tagad viņi kuģo zem karaliskā karaspēka triecieniem.
  Un desmitiem tūkstošu tanku jau atrodas Francijas dienvidos un ieņēmuši Tulonu... Meitenes bikini lēkā pa pilsētu un noliek fašistus uz ceļiem. Viņi piespiež sevi skūpstīt savus kailos papēžus un smieties.
  Bet jūs varat arī noskūpstīt meiteni uz krūtīm - viņa neiebilst!
  Tik daudz panākumu. Un Vācijas dienvidos laužas cauri arī krievu divīzijas. Un viņi jau paņēma Vīni. Un viņi virzās uz Minheni. Fašisti padodas sitieniem un paceļ rokas uz augšu. Un nodoties sev!
  Oļegs Ribačenko, protams, ir starp tiem, kas cīnās priekšgalā.
  Un zēns personīgi sagūsta trīs vācu ģenerāļus. Par ko viņš saņem īpašu atlīdzību no monarha.
  Tajā pašā laikā mūžīgais zēns ir basām kājām un valkā šortus.
  Cars Aleksejs priecājas par uzvarām. Un kas notika? Pats velns Hitlers iekļuva cilpā. Viņa E-sērijas tanki nelīdzinās piramīdveida tankiem.
  Cars Aleksejs apbalvo varoņus un varones. Un viņš to dara ar lielu dedzību.
  Tādu karali tēvu var tikai mīlēt un cienīt. Krievu karaspēks vāciešus jau padzina no Marokas. Un gandrīz visa Āfrika ir Krievijas teritorija. Un kas? Tātad kļuva labāk!
  Cars Aleksejs Albīnu un Alvīni piešķīra Krievijas labākajām sieviešu dūžiem ar jaunu balvu. Platīna Sv. Jura krusta zvaigzne ar loku un dimantiem.
  Karotāji to patiešām ir pelnījuši. Un viņiem ir tāds spēks. Un viņi sita savus fašistus. Un viņi sasniedz finiša līniju. Rūras apgabalam jau tuvojas cara armija, un tur notiek sīvas kaujas. Viņi nevēlas piekāpties nacistiem. Un Francijā viņi jau ieskauj Parīzi. Vietējie iedzīvotāji atzinīgi vērtē cara armiju un neapstāsies.
  Var teikt, ka ienaidnieks ir padošanās līmenī. Hitlers steidzas, un ir jau jūlija vidus. Un vāciešu stāvoklis ir gandrīz bezcerīgs.
  Lūk, ko nozīmē kontaktēties ar tik foršu karali kā Aleksejs Otrais jeb lielais.
  Visbeidzot, Vērmahta karaspēka paliekas Āfrikā jau ir padevušās. Krievu karaspēks devās cauri Parīzei. Situācija vāciešiem kļuva kritiska.
  Jūlija beigās Rūra jau bija pilnībā pārņemta. Un Krievijas karaspēks tuvojas Baltijas jūrai.
  Hitlers bēg no Berlīnes uz Latīņameriku. Karaliskā karaspēks ienāca Dānijā, un Norvēģija tika atbrīvota vēl agrāk. Pal un Lisabona. Augustā sekoja uzbrukums Berlīnei. Un tika ieņemta Trešā Reiha galvaspilsēta. Tad cara armija, turpinot ofensīvu, atbrīvoja Madridi.
  Pēdējais tika ieņemts Gibraltāra cietoksnis septembrī. Citadele tika nogāzta... Un vēl viens karš bija gandrīz beidzies. Tas izrādījās kaut kā pārsteidzoši īss un viegls.
  Cars Aleksejs saņēma visu laiku lielākā iekarotāja titulu.
  Bet Hitlers joprojām ir dzīvs un viņam izdevās aizbēgt. Ko darīt ar šo briesmoni? Savādi, bet Latīņamerika nevēlējās izdot šo tirānu. Un tad, 1957. gada 1. maijā, sākās pēdējā kampaņa pret Latīņameriku un pēdējais karš planētas Zeme vēsturē. Karaspēks virzījās uz priekšu bez problēmām. Vietējie spēki bija militāri pārāk vāji un nespēja pretoties Krievijas karaspēkam.
  Elizabete un viņas komanda tikko notriekuši akumulatoru, un tagad ceļā esošie ienaidnieki vienkārši padodas.
  Meitene smejoties atzīmēja:
  - Tas ir karš!
  Katrīna smaidot atzīmēja:
  - Pēdējais karš cilvēces vēsturē!
  Elena ieteica:
  - Tātad, liksim tostu uz mieru! Un nākotnes radīšana!
  Un meitenes sajūsmā pat skūpstīja viena otru uz kailām kāju zolēm.
  Nu tā viss iet labi...
  Anastasija un viņas komanda skrien un ar kailiem kāju pirkstiem met pretiniekos granātas. Viņi sarauj savus ienaidniekus un izcēla zobus.
  Nataša dziedāja:
  - Es esmu kolosāla sapņa meitene!
  Un kā palaist slepkavas granātu. Jā, tu nevari būt vājš ar tādām meitenēm. Viņi to nepiedos.
  Un viņi virzīsies uz priekšu, nedodot fašistiem žēlastību. Lai šajā gadījumā viņi nav pilnīgi fašisti.
  Arī Zoja ar basu kāju met granātu un šņāc:
  - Par uzvaru pār ienaidnieku!
  Un tad Augustīns izšauj no ložmetēja un ar basu kāju met granātu.
  Un tas čīkst:
  - Izmisīgs trieciens!
  Un tad Svetlana izdarīs spiedienu uz pretiniekiem un ēdīs tos saplēstā mīklā.
  Tās ir meitenes.
  Un viņš bļaustās:
  - Cars Aleksejs ir mūsu elks!
  Tiek ieņemta Mehiko un ieņemta Kuba. Krievijas karaspēks virzās no ziemeļiem uz dienvidiem. Un viņi to dara ļoti veiksmīgi. Jūs viņus neapturēsiet. Un būs liela uzvara.
  Un Albīna un Alvīna ļoti veiksmīgi metas gaisa kaujā. Viņi ir karotāji, kuriem nav jāizrāda vājums. Viņi šauj notriektas lidmašīnas, kas savā līmenī krietni atpaliek no krievu. Un pats galvenais, pie stūres ir baskāju meitenes bikini. Ka viņi kulj visus. Un viņi nošauj visus, kas tiek pieķerti cīņā.
  Mēs jau esam pabraukuši garām Nikaragvai. Cara armijas mašīnu armādu nevar apturēt. Un nāk krievu karaspēks. Un arvien biežāk pretinieki padodas. Un viņi padzina ienaidniekus ar gūstekņu kolonnām. Un viņi noliek ienaidnieku uz viņa ceļiem.
  Anastasija skrien pēc sevis un liek pretiniekiem krist uz sejas un skūpstīt viņas kailos papēžus.
  Tik daudz ienaidnieku padevās. Un daudzi no viņiem kapitulē bungu sitienu priekšā. Un viņi paceļ ķepas uz augšu.
  Krievijas karaspēks jau ir sasniedzis Venecuēlu. Situācija kļūst arvien mierīgāka.
  Brazīlija ir lielākais ienaidnieks un salūzt salīdzinoši viegli. Un viņa ir spiesta kapitulēt.
  Meitenes staigā pa Riodežaneiro, un zēni skūpsta savas kailās pēdas.
  Nataša smejoties atzīmē:
  - Tomēr dzīve ir laba!
  Zoja ar šaubām atzīmēja:
  - Nav nemaz tik slikti, kad tu guļ ar kājām pret sienu!
  Un meitenes izplūdīs smieklos. Tie tiešām nevarētu būt smieklīgāki. Bet ko ar viņiem darīt...
  Šeit cīnās arī zēns Oļegs Ribačenko. Vairāk nekā piecdesmit gadus viņš dienē cara armijā. Viņš pacēlās uz pulkveža pakāpi, viņam ir daudz apbalvojumu un joprojām izskatās apmēram vienpadsmit gadus vecs. Un kopā ar viņu ir mūžīgā meitene Margarita. Viņa bija pieaugusi sieviete un ļoti baidījās novecot. Un rezultātā viņa palika meitene uz visiem laikiem. Tomēr viņi kļuva par bērniem apmēram pirms simts gadiem. Un tad viņiem sola, ka viņi izaugs līdz sešpadsmit gadiem - kas kopumā ir labi! Piemēram, zēnam pat nevajadzēs skūst!
  Zēns un meitene basām kājām met ienaidniekiem granātas un dzied:
  - Uzvaru prieks paplašinās,
  Hitlers gaida karātavas!
  Šeit ir pēdējais Krievijas pretinieku cietoksnis - Argentīna. Hitlers tur paslēpās.
  Un jūlijā Krievijas karaspēks ienāca Argentīnas teritorijā. Pretestība bija fokusa. Un tā galvaspilsēta krita gandrīz bez cīņas. Un pats Hitlers tika atrasts 1957. gada augustā... Karājoties cilpā. Acīmredzot viņi paņēma savējos un pakāra.
  Kapitulēja arī Čīle. Tā beidzās pēdējais karš cilvēces vēsturē.
  Divpadsmit raganu meitenes, kurām ir mūžīga jaunība, svinēja uzvaru. Bet cits zēns, Oļegs Ribačenko, šķita ļoti apmierināts. Beidzot viņš var dzīvot savam priekam, cik gadus pavadījis armijā.
  Un krievi jau 1947. gadā devās kosmosā, un 1954. gadā viņi lidoja uz Mēnesi. Un 1967. gadā uz Marsu. Un vēl jauni sasniegumi. Saules sistēma pakāpeniski tika iekarota. 1975. gadā Aleksejs II, būdams pie varas septiņdesmit gadus, avarēja lidmašīnā. Un tā beidzās visu laiku lielākā monarha valdīšana.
  Un viņa dēls kļuva par jauno karali: Mihails II. Un Krievija pārcēlās uz kosmosa paplašināšanu.
  Oļegs Ribačenko un Margarita pastaigājoties pa Marsu 2005. gadā. Zēns atzīmē:
  - Jau pagājuši simts gadi, kopš es kļuvu bērns. Un vai man nav pienācis laiks izaugt līdz sešpadsmit gadiem?
  Margarita, kura arī izskatās pēc meitenes, atbild:
  - Un arī man ir jāaug pēc vienošanās! Bet kāpēc mēs paliksim bērni?
  Oļegs paraustīja plecus... Viņu priekšā pēkšņi parādījās eņģeļa-demiurga attēls ar spārniem.
  Skaistā būtne teica:
  - Jūs esat pabeidzis daļu no savas misijas.
  Bet tagad jūs gaida kosmoss! Un kosmosa pasaules! Tātad dzīvo un cīnies!
  Oļegs Ribačenko smaidot jautāja:
  - Tu mums solīji līķus sešpadsmit gadu vecumā!
  Eņģelis smaidot pamāja:
  - Ko jūs ar Margaritu vēlaties?
  Margarita piekrītoši pakratīja galvu:
  - Pat vairāk?
  Eņģelis pamāja ar pērļu zobu smīnu:
  - Tas būs jums! Bet, lai izaugtu līdz sešpadsmit gadu vecumam, jūs izaugsit tūkstoš gadus! Un tad tu mūžam paliksi jaunībā!
  Oļegs un Margarita unisonā iekliedzās:
  - Tas nav godīgi!
  Andžela smaidot atzīmēja:
  - Tāda ir cena par nemirstību! Bet piekrītiet būt nemirstīgiem bērniem daudz labāk nekā mirstīgiem veciem cilvēkiem!
  Zēns un meitene vienojās:
  - Jā, daudz labāk!
  Un mēs smējāmies skaļāk!
  Tiešām, kas ir šie mirstīgie cilvēki? Mūžībā aizgāja pat visu laiku un tautu lielākais karalis Aleksejs. Un viņiem priekšā ir mūžība, pilna ar starojošiem piedzīvojumiem.
  
  
  
  NAPOLEONS NEBIJA UZ KRIEVIJU!
  . Alternatīva vēsture, kur lielais ķeizars nevis devās uz Krieviju, bet pārcēla savus pulkus uz... Turciju! Nu, protams, kāpēc ne? Kāpēc neatbrīvot Balkānus no Osmaņu varas?
  Un ienaidnieks, protams, nav pārāk spēcīgs. Un vēl pirms tam viņu sita krievi.
  Un Napoleona armija devās piespiedu gājienā. Un viņa gāja gandrīz bez pretestības no Bosnijas līdz Stambulai. Viens šķērslis: kalni, upes, cietokšņi... Un reizēm pretestība. Un iedzīvotāji sveic frančus un eiropiešus kā atbrīvotājus.
  Napoleons ieņēma Stambulu 1812. Tad viņš karoja arī Mazāzijā. Sasniedza Indijas okeānu un Meku. Pēc tam franči un viņu algotņi pārcēlās uz Ēģipti.
  Kamēr Napoleons nedevās uz Krieviju, viņš iekaroja Osmaņu īpašumus. Varbūt daži zīlnieki brīdināja viņu par iespējamu neveiksmi kara gadījumā ar cara impēriju.
  Briti mēģināja izkāpt Spānijā 1814. gadā. Napoleons atgriezās Parīzē. Un, sakopot spēkus, viņš ātri pārcēlās uz Spāniju un uzvarēja britus. Pēc tam franči kļuva nedaudz spēcīgāki Pirenejos.
  Viņu karaspēks sasniedza Maroku un okupēja visu Āfrikas ziemeļus un Sudānu.
  Tādējādi viņi izveidoja vispārēju dominējošo stāvokli Vidusjūrā. Tika ieņemts arī Gibraltārs. Un viņi arī tika pamatīgi nostiprināti. Karš ar Lielbritāniju turpinājās ar mainīgiem panākumiem. Abas puses bija nogurušas no sadursmēm jūrā. Napoleons tomēr gribēja to uztvert ar skaitļiem. Un tika uzbūvēti arvien vairāk kuģu, apmācīti jūrnieki. Pamazām savu sāka darīt arī franču skaitliskais pārākums, kuriem bija lieli cilvēkresursi un teritoriālie resursi.
  Un pārgurušie briti sāka padoties. Visbeidzot, 1825. gadā, notika desants. Un Napoleons beidzot ieņēma Londonu. Tādējādi karš beidzās. Un jau vecākais imperators nolēma atpūsties un iesaistīties mierīgā celtniecībā. Vienīgais ir tas, ka franči turpināja pārvietoties pa Āfriku un iekarot tās dienvidus. Nikolajs Pirmais nāca pie varas Krievijā. Krievi veica karu ar Irānu, taču, neskatoties uz uzvarām, viņi to neiekaroja, bet aprobežojās ar mērenām teritoriālām iegādēm. Tad Krievija saskārās ar Šamila karu Kaukāzā un atradās ar to saistīta ilgu laiku.
  Napoleons valdīja līdz 1837. gadam un bija sešdesmit astoņus gadus vecs, kad viņš nomira. Viņa vietā stājās viņa dēls Napoleons II. Jaunais divdesmit sešus gadus vecais blondais imperators iepriekš bija Itālijas un Romas impērijas karalis. Viņš, protams, vēlējās pārspēt sava tēva Napoleona Pirmā godību.
  Un Napoleons II veica savu pirmo kampaņu pret Irānu un pēc tam pret Indiju. Protams, lielākā un sakārtotākā armija pasaulē salīdzinoši ātri iekaroja gan Irānu, gan Indiju. Tika pabeigta arī Āfrikas iekarošana. Francija veica karus Latīņamerikā, mēģinot pārņemt kontroli pār Spānijas un Portugāles kolonijām. Krievijai kaut kā nebija pienācis laiks. Bet franči pēc ilgiem kariem beidzot ieguva stabilitāti Latīņamerikā. Napoleons II nomira 1856. gadā, un viņa dēls Napoleons III kāpa tronī. Tajā laikā viņam bija tikai sešpadsmit gadu. Un 1858. gadā Napoleons III sāka savu kampaņu pret Krieviju.
  Nolēma pārspēt savu vecvectēvu. Un Krievijā joprojām pastāv dzimtbūšana. Un valsts, protams, kaujas spēka ziņā ir nesalīdzināma ar Napoleona laika Franciju.
  Napoleons III rēķinājās ar uzvaru. Un divi miljoni karavīru pārvietojās pa Krieviju. Viņi devās trīs kolonnās: uz Kijevu, Maskavu un Sanktpēterburgu. Bet Krievijai nebija sava Kutuzova.
  Un cars Aleksandrs II bija spiests bēgt uz Kazaņu. Maskava un Sanktpēterburga un Kijeva tika ieņemta. Visā pasaulē bija karaspēks un modernāki ieroči pret Krieviju. Pat Napoleona III armijā parādījās pirmie vieglie tanki.
  Jā, jūs nevarat pretoties šādai varai. Cars Aleksandrs II piedāvāja frančiem mieru. Bet Napoleons III paziņoja, ka viņam ir vajadzīga visa Krievija.
  Īsāk sakot, sākās partizānu karš. Bet Napoleonam ir daudz karaspēka. Turklāt Napoleons III paziņoja par dzimtbūšanas atcelšanu. Tas arī piesaistīja dažus cilvēkus savā pusē. Karš vēl plosījās vairākus gadus, un Napoleona karaspēks sasniedza Kluso okeānu.
  Galu galā tika atrasts kompromiss. Napoleons III apprecējās ar Aleksandra II meitu un tika kronēts par karali. Un Krievija kā daļa no milzīgas impērijas saņēma zināmu autonomiju.
  Napoleons III joprojām karoja Ķīnā, viņa karaspēks sasniedza Austrāliju un iekaroja Indoķīnu. Un 1877. gadā viņš nomira, un Napoleons Ceturtais uzkāpa tronī. Četrpadsmit gadus vecs jaunietis. Napoleona Pirmā mazmazdēls un Krievijas caru pēcnācējs no mātes puses. Napoleons Ceturtais pabeidza pasaules iekarošanu - iekarojis ASV un visas pārējās salas... Radās vispasaules impērija. Tad atlika tikai vētra kosmosu.
  Bet skumjas nebija, bet velni klauvēja. Napoleons IV nomira 1894. gadā. Precīzāk, viņš nomira medībās Āfrikā. Un viņa troni ieņēma zēns Napoleons Piektais, apmēram četrus gadus vecs.
  Kaut kā Napoleona pēcnācēji izrādījās ne pārāk izturīgi. Un, protams, sākās nepatikšanas. Tagad Latīņamerikā, tagad Ķīnā, tagad Krievijā.
  Bet karaspēks apspieda nemierus un separātistus. Napoleons Piektais uzauga un apņēmīgi sāka apspiest sacelšanos. Pēc kā planēta Zeme kaut kā nomierinājās. Un 1914. gadā kosmosā lidoja pirmais cilvēks! 1917. gadā cilvēki nolaidās uz Mēness.
  Pamazām cilvēce ieguva stabilitāti. Un tagad izplešanās kosmosā. Līdz 1935. gadam cilvēki bija apmeklējuši visas Saules sistēmas planētas, un uz Mēness bija izveidojusies apmetne. Napoleons Piektais valdīja līdz 1960. gadam - sešdesmit sešus gadus - rekords starp Bonapartiem, un nomira godībā. Un Napoleons Sestais saņēma troni. Līdz tam laikam jau bija sākušies veiksmīgi eksperimenti cilvēku atjaunošanai. Un 2000. gadā cilvēki sāka iekļūt kaimiņu zvaigznēs. Līdz 2020. gadam ārpus planētas Zeme ir izveidotas pirmās cilvēku apmetnes.
  
  IVĀNS BRIESMAIS NAV SAINDĒTS
  Tomēr Ivans Bargais netika noindēts 1584. gadā (kur viņiem radās doma, ka viņš vispār ir noindēts?), bet gan dzīvoja kādu laiku. Viņš apprecējās ar angļu princesi. Un tajā pašā laikā viņš iekaroja Sibīriju un uzcēla tur pilsētas. 1590. gadā viņam ar angļu princesi piedzima dēls Aleksandrs. 1591. gadā nomira dēls Dmitrijs, bet krievi atkaroja savus gadus no zviedriem. 1592. gadā viņi ieņēma Narvu.
  Polijas un Krievijas kopīgais karš pret Zviedriju beidzās 1593. gadā ar Viborgas ieņemšanu. Un Zviedrijas kara sakāve 1594. gadā.
  Tādējādi Krievija atguva Narvā dibinātās pilsētas Baltijas piekrastē, kā arī Viborgu. 1595. gadā Ivans Bargais pavēl uzcelt pilsētu Ņevas grīvā. Tādējādi Aleksandrovska radās vairāk nekā simts gadus agrāk. Gads tika nosaukts par godu Ivana Briesmīgā dēlam un angļu princesei.
  Tad Ivans Bargais turpināja pārvietoties pa Sibīriju. Viņa karotāji virzījās uz Amūras upi. 1598. gadā, atveseļojies sešdesmit piecus gadus - Krievijas rekordu un vienu no ilgākajiem karaļvalsts pastāvēšanas ilgumiem planētas Zeme vēsturē, Ivans Bargais nomira. Tajā pašā gadā nomira arī viņa mantinieks Fedots. Un Aleksandrs Pirmais kļuva par karali. Viņam bija tikai astoņi gadi, kad viņš uzkāpa tronī. Bet Boriss Godunovs kļuva par reģentu. Un viss vairāk vai mazāk gāja. Tiesa, bija arī bada gadi. Pēc tam karš ar Poliju 1605. gadā. Tad pirmo reizi pats Aleksandrs komandēja armiju. Poļi mēģināja aplenkt Smoļensku, taču tika pilnībā sakauti. Krievi devās uzbrukumā un ieņēma Kijevu un Polocku. Poļi atdeva Ukrainai kreisā krasta zemes gar Berezina un Kijevu.
  Kādu laiku valdīja miers. Krievija virzījās uz priekšu austrumos. Viņa sasniedza Kluso okeānu un tur nodibināja jaunas pilsētas.
  Tad nāca kampaņa uz Krimu, kas sakrita ar Turcijas novājināšanos. Krievija kopā ar Azovu iekaroja arī Krimas Khanātu.
  Tā radās liela impērija. Pēc tam notika vēl viens karš ar poļiem. Aleksandrs pasludināja - mēs atkarosim visas Kijevas Rusas zemes.
  Un tas notika. Krievijas karaspēks cara un lielā komandiera Skopina-Šuiski vadībā joprojām spēja sakaut poļus un pat ieņēma Varšavu.
  Pēc dažiem strīdiem Polija pieņēma Aleksandru Pirmo par caru. Pēc tam radās slāvu lielā vara. Krievija pagriezās uz dienvidiem 1630. gadā. Kari sākās ar Turciju. Osmaņu impērija panīka un zaudēja.
  Krievija iekaroja Balkānus un pat iekļuva Konstantinopolē. Osmaņu tronis tika nodots caram Aleksandram. Un tagad krievu pulki sasniedza Ēģipti. Un 1640. gadā viņi kopā ar Kuveitu iekaroja Meku un Irāku. Izveidojot milzīgu impēriju. 1645.-1647.gadā notika karš ar Irānu. Un arī Persija pakļāvās Krievijai. Karš ar Mandžūru impēriju beidzās ar Ķīnas ziemeļu ieņemšanu.
  Cars Aleksandrs, ņemot vērā nekrievu iedzīvotāju skaita pieaugumu, pat sasauca ekumenisko padomi. Tika veiktas izmaiņas pareizticībā, atļaujot četrām sievām.
  Kas bija sekas vēlmei atvieglot musulmaņu pareizticības pieņemšanu un paātrināt jauniekaroto zemju rusifikāciju.
  1658. gadā nomira cars Aleksandrs pirmais, kurš valdīja sešdesmit gadus un kļuva arī par dižo Rurikoviču.
  Par jauno karali kļuva Mihails Pirmais, Aleksandra Pirmā dēls. Jaunajam karalim jau bija četrdesmit gadu. Un viņš turpināja sava tēva iekarošanas politiku. Krievijas karaspēks virzījās uz Indiju. Tur bija kari.
  Kas beidzās ar krievu kundzības nodibināšanu tur. Pēc tam notika liels karš ar Ķīnu. 1671. gadā Mihails nomira. Un karu turpināja viņa dēls Aleksejs pirmais Rurikovičs. Jaunais karalis, apmēram trīsdesmit gadus vecs, enerģiski komandēja un guva lielas uzvaras. Ķīna tika iekarota pēc vairāku gadu kara.
  Tad Krievija turpināja kustību austrumu un dienvidu virzienā, iekarojot Indoķīnu. Līdz sasniedzām Singapūru. 1701. gadā Aleksejs nomira, un viņa dēls Pēteris sāka veidot lielu floti. Krievija pārvietojās pa salām Klusajā okeānā un nolaidās Austrālijā.
  Tajā pašā laikā bija vēlme paplašināties Eiropā. Un 1715. gadā sākās karš ar Austriju. Augstākie krievu karaspēki ātri iekaroja Austriju. Tad viņi ieņēma Vāciju. Mēs sasniedzām pašu Reinu. Un viņi iekaroja Itāliju 1721. gadā. Tāpēc Pēteris Lielais izgrieza logu uz Eiropu. Kopā ar Ēģipti. Tajā pašā laikā krievi caur Aļasku okupēja Kanādu. 730. gadā Pēteris Lielais nomira un troni mantoja viņa mazdēls Pēteris Otrais - Rurikovičs.
  Viņa valdīšana izrādījās aktīva: jauneklis sāka karu ar Franciju un iekaroja Kanādu, un Krievijas karaspēks, kuram bija lielāks skaitliskais pārsvars, ieņēma Parīzi. Tika iekarota arī Nīderlande. Lai gan partizānu karš tur ievilkās. Bet galu galā arī viņa tika apspiesta.
  Un vēlāk 1745. gadā krita gan Spānija, gan Portugāle. Bet arī tur vairākus gadus notika partizānu karš. 1753. gadā pēc Pētera Otrā nāves tronī kāpa Pētera Otrā dēls Pēteris Trešais. Jaunais karalis turpināja pārvietoties pa Āfriku un Ameriku. 1761. gadā sākās karš ar pēdējo lielvalsti Lielbritāniju. Krievijai sākumā jūrā neveicās.
  Bet tad ar skaitlisko pārsvaru un pieredzējušiem komandieriem briti tika uzvarēti. Un notika nosēšanās. Un 1767. gadā Londona krita.
  Un 1780. gadā nomira arī Pēteris Trešais. Viņa divdesmit astoņus gadus vecais dēls Pāvils Pirmais kāpa tronī. Krievijai vairs nebija nopietnu pretinieku un tā virzījās pa Āfriku un Latīņameriku. Līdz 1820. gadam, kad Pāvils Pirmais nomira sešdesmit astoņu gadu vecumā, Krievija bija pabeigusi visas pasaules iekarošanu. Un Ivans Piektais uzkāpa tronī četrdesmit divu gadu vecumā.
  Vairs nebija ar ko cīnīties. Taču zinātne vēl nav sasniegusi kosmosa plašuma iekarošanu. Neskatoties uz to, Ivans pasūtīja lidojumus uz Mēnesi. Piemēram, impērijai ir jāvirzās tālāk. Un 1833. gadā cilvēks pirmo reizi lidoja kosmosā. Un 1845. gadā krievi beidzot nolaidās uz Mēness.
  Imperators Ivans Piektais nomira 1847. gadā. Aleksandrs II mantoja troni. Izplešanās kosmosā turpinās. Nolaidās uz Marsa 1861. gadā. Un tad uz visām Saules sistēmas planētām.
  Un tad viņi lidoja uz citām zvaigznēm...
  
  DONALDS TRAMPS RŪZVELTA SĒDEKĻĀ
  Tātad Donalds Tramps Otrā pasaules kara laikā nokļuva Rūzvelta vietā. Šī patiesībā izrādījās lieliska iespēja! Apsveriet sava priekšgājēja kļūdas. Un pirmā kļūda: viņi ļāva PSRS pacelties un kļūt par lielvalsti.
  Donalds Tramps labāk nekā jebkurš cits saprata: Krievijai nevajadzētu ļaut uzvarēt Otrajā pasaules karā. Taču arī ātra Trešā Reiha uzvara Amerikai ir neizdevīga.
  Labākais variants: ļaujiet viņiem nogalināt vienam otru tik ilgi un cik vien iespējams.
  Nu, protams, Donalds Tramps nedaudz palīdzēja Krievijai, pirms Staļingradas... Un īpašu nesakritību ar vēsturi nebija. Un izdzina Trešo Reihu no Āfrikas.
  Un tad viņš piedāvāja Hitleram pamieru apmaiņā pret antisemītisko likumu atcelšanu.
  Pēc Staļingradas vācieši saprata, ka patiesībā var zaudēt Otro pasaules karu, un vienojās ar Trampu. Ebreji netiks vajāti, bet... Tirdzniecība tiek atsākta...
  Un tiek apmainīti ieslodzītie. Pats Tramps uztaisa atombumbu un piebeidz Japānu. Un vācieši pēc savas teritorijas bombardēšanas apturēšanas un otrās frontes slēgšanas uzkrāj spēkus.
  Fīrers vairākas reizes atlika operāciju Citadele. Un pat jūlijā viņš neuzsāka ofensīvu, jo gribēja kaujā izmēģināt briesmoņa tanku Tiger-2, un tas nozīmē "Lauva" un "Pele". Turklāt vācieši sāka veidot divīzijas no ārzemniekiem un uzkrāt spēkus.
  Un Tramps ieteica fīreram nesteigties, jo padomju pavēlniecībai jau ir zināmi vācu ofensīvas plāni Kurskas bulgā, un nav nekā muļķīgāka kā uzbrukt, kad par to zina ienaidnieks.
  Fīrers bija pietiekami gudrs, lai uzklausītu Trampa gudros padomus. Un viņš nostājās aizsardzībā.
  Sarkanā armija beidzot devās uzbrukumā 30. augustā. Un iestrēga ienaidnieka aizsardzībā dziļumā. Cīņas parādīja, ka "Panther" ir ļoti laba aizsardzībā, ar savu ātrās uguns lielgabalu, kas trāpa lielā attālumā.
  Un "Tīģeris" nav slikts, un pat "Ferdinands". Pēdējais pašpiedziņas lielgabals aizsardzībā ir diezgan spēcīgs. Un tas lieliski atvaira pretinieku uzbrukumus. Un "Ferdinands" strādā ļoti aktīvi. Kad viņš sit no distances, jūs pat nevarēsit iztaisnot muguru.
  Vācieši tomēr piekāpās, vismaz lēni, bet uz Oriolas dzegas. Bet padomju aviācija vairs nedominēja debesīs. Bez rietumu frontes krauts bija spēcīgi. Vācu dūžu vidū īpaši izcēlās Marsels.
  Viņš nav gājis bojā nejauši Vidusjūras kaujā. Un tagad, būdams dūzis, pirmais numurs cīnījās austrumos. Un šis labākais Luftwaffe dūzis, kurš īsā laikā uzstādīja rietumu frontes rekordu, kādu reālajā vēsturē vēl neviens nebija pārspējis, tagad cīnījās austrumos.
  Marsels sita no distances un neļāva sevi ne iekniebt, ne nogāzt. Viņš kļuva par leģendu vācu un padomju pilotu vidū.
  Un bez jebkāda pārspīlējuma. Viņš notrieca gan uzbrukuma lidmašīnas, gan iznīcinātājus.
  Par simt piecdesmit lidmašīnām viņam tika piešķirts Dzelzs krusta Bruņinieka krusts ar sudraba ozola lapām, zobeniem un dimantiem. Kad viņš izgatavoja divus simtus lidmašīnu, viņam tika piešķirts Vācu ērgļa ordenis ar dimantiem. Sasniedzot trīssimt lidmašīnu, viņš saņēma viņam īpaši ieceltu apbalvojumu: Dzelzs krusta Bruņinieka krustu ar zelta ozola lapām, zobeniem un dimantiem. Pēc četrsimt lidmašīnu notriekšanas viņš saņēma zelta un dimanta krucifiksu ar militāriem nopelniem un zelta un dimanta Luftwaffe kausu. Marseļa rudenī virs Vidusjūras notrieca divsimt lidmašīnu. Ziemā un martā viņš notrieca vēl gandrīz simts automašīnu un tika pārcelts uz austrumu fronti. Tur viņš 1943. gada maijā pārsniedza trīs simtus transportlīdzekļu.
  Pēc tam 1943. gada septembrī tas sasniedza četrsimt transportlīdzekļu. Un viņš pat uzstādīja rekordu, vienā kaujā izsitot četrpadsmit transportlīdzekļus.
  Protams, ar šādu dūzi vācieši debesīs jutās vairāk nekā pārliecināti.
  Un viņi varēja aizkavēt Sarkanās armijas uzbrukumu, iepriekš piesaistot spēkus. Tomēr padomju karaspēks virzījās uz priekšu, kaut arī ļoti lēni.
  Oktobra beigās Sarkanā armija tuvojās Orelai. Frici centās noturēt šo pilsētu par katru cenu.
  Tanku Tiger-2 kaujā izmantoja pirmo reizi. Tomēr šis transportlīdzeklis labi darbojās aizsardzībā, taču bieži sabojājās. "Lauva" izrādījās vēl sliktāka. Līdzīgi kā pieaugušajam "Tiger"-2, kas vairāk pazīstams kā karaliskais tīģeris, "Lauvai" bija jaudīgāks lielgabals, kas tomēr bija lieks. Kopš padomju laika trīsdesmit četri tanki tika uzņemti ar vācu ieročiem. Bet "Lauvai", kas sver deviņdesmit tonnas, nebija nekādu priekšrocību salīdzinājumā ar "Tīģeri" bruņu ziņā, taču tas bija dārgāks, mazāk uzticams, un jaudīgākais lielgabals bija zemāks ar šaušanas ātrumu.
  Tikai šaujot tālā distancē, "Lauvai" bija priekšrocības, taču no tā bija mazs labums, jo trīsdesmit četrinieku bija gandrīz neiespējami trāpīt, pārvietojoties no tāda attāluma, kur "Lauvai" bija priekšrocības.
  Cīņas parādīja, ka "Lauvai" nav nekādu priekšrocību, aizsargājot korpusa sānus un pieri pār "Tiger"-2, un torņa pieres biezākās bruņas tikai palēnina tā griešanos.
  Tas ir, izrādījās, ka "Lauva" praksē ir vēl sliktāka nekā "Tīģeris"-2. Un tam, kā izrādās, tas tika izstrādāts.
  Neskatoties uz to, Tiger-2 bija salīdzinoši labi aizsargāts, tas bija necaurlaidīgs pat līdz T-34-76 sāniem, un tāpēc izrādījās efektīva, lai arī neveikla mašīna.
  Tajā pašā laikā kaujā sevi labi parādīja divi piloti: Albīna un Alvīna. Kas visu laiku cīnījās basām kājām bikini. Un viņi to darīja ļoti efektīvi.
  Tāpat kā Albīna ar basām kājām nospiež sprūdus, viņa notrieks padomju pilotu.
  Un tad spiedīs arī Alvīne ar plikām, noslīpētām kājām. Un atkal viņš notrieks ienaidnieku.
  Meitenes darbojās aktīvi un ar panteru burvību. Lai gan viņi ir iesācēju karotāji. Bet viņu noslēpums ir cīnīties bikini un basām kājām, tad neviens tevi nenotrieks!
  Oriolas kauja ievilkās līdz novembra beigām. Vācieši turēja pilsētu, un Sarkanā armija to spītīgi iebruka. Pats Staļins šajā jautājumā izrādīja spītību. Pilsētu krauti pamatīgi nocietināja un neļāva to ielenkt.
  Decembra sākumā iestājās īslaicīgs klusums, debesīs notika tikai kaujas. Marseļa pārsniedza piecsimt notriekto lidmašīnu skaitu un bija otrā Trešajā Reihā pēc Gēringa, kurai tika piešķirts Dzelzs krusta Lielais krusts.
  Sarkanā armija apstājās. Bet decembra beigās tā atsāka ofensīvu. Pēc spītīgas cīņas Oriolu beidzot ieskauj. Un tad paņem. Vācieši tika nedaudz vairāk atgrūsti centrā. Bet viņi bija gatavi ziemai un smagi cīnījās.
  Fritz joprojām spēja atvairīt ofensīvu pie Ļeņingradas. Daļēji Trampa brīdinājuma dēļ, kurš ļoti baidījās no fašistu sakāves.
  Atvairījuši uzbrukumu ziemeļos, nacisti kaut kā atvairīja uzbrukumu un pārdzīvoja ziemu... Un pavasarī viņi sāka uzkrāt spēkus.
  Zaudējumus cieta arī Sarkanā armija. Bet viņa ieguva IS-2 un T-34-85. Sākās sitienu apmaiņa, un 1944. gada 22. jūnijā Sarkanā armija centrā uzsāka lielu ofensīvu.
  Vācieši padevās, bet lēnām... Padomju karaspēks pusotra mēneša laikā panāca piecdesmit kilometrus diezgan plašā frontes sektorā. Nacisti parasti nedaudz mainīja savu taktiku un centās saglabāt spēkus, neuzbrūkot.
  Šeit lomu nepārprotami nospēlēja Tramps, kurš nevēlējās, lai uzvar ne Krievija, ne Vācija. Bet viņš baidījās, ka krievi tik un tā uzvarēs, un ieteica fīreram veidot karu aizsardzībā, lai izsmeltu boļševiku resursus.
  Hitlers, neskatoties uz visu savu agresivitāti, joprojām devās dziļā aizsardzībā. Turklāt vācu tanki ir nepilnīgi. Un "Pele" arī neattaisnoja uz sevi liktās cerības, un tikai aizsardzībā, vairāk vai mazāk sevi parādot īsos pretuzbrukumos.
  Vācieši vēl nav spējuši pienācīgi gūt panākumus tehnoloģiju jomā. Panther 2 varētu padarīt jaudīgāku bruņojumā un bruņās, taču vēl nav izdevies to padarīt smagāku par piecdesmit tonnām. Focke-Wulf bija zemāka manevrēšanas spēja un bija nepabeigta.
  Me-309 izrādījās jaudīgs bruņojumā un ātrs, bet sliktāks manevrēšanas spēju ziņā. TA-152 bija labāks par Focke-Wulf pēc lidojuma īpašībām un spēcīgi bruņots, taču izrādījās arī smagāks. Tiesa, Marseļa ir izstrādājusi labu taktiku lidmašīnām, kas ir smagākas, bet bruņotākas un labāk aizsargātas.
  Līdz šim vācieši ne tikai saglabāja savu pārsvaru debesīs, bet pat palielināja to transporta līdzekļu skaita dēļ. Lai gan PSRS bija arī Jak-3 un LAGG-7. Bet tas vēl nav devis priekšrocības.
  Bet vācieši izstrādāja ME-262. Līdz jūnijam Luftwaffe jau bija tūkstotis šo reaktīvo lidmašīnu ar četriem 30 mm lidmašīnu lielgabaliem. Taču kaujā ME-262 izrādījās nepietiekami manevrējams un efektīvs. Tostarp lielā ātruma dēļ. Vienīgais, ka ME-262 ir ļoti grūti notriekt, tas ir bruņots un izturīgs, ir grūti trāpīt lielā ātruma dēļ, bet tas salūst pats no sava ne pārāk uzticamā dzinēja.
  Tātad vāciešiem līdz šim bija tikai salīdzinoši veiksmīgi TA-152, un viņiem bija modernizēts ME-109 "K", Otrā pasaules kara populārākais iznīcinātājs.
  Pieauga arī saražoto lidmašīnu skaits, kas ļāva saglabāt pārākumu pār padomju zīmoliem. Turklāt vācu transportlīdzekļi bija ievērojami spēcīgāki bruņojumā un dzinēju jaudas ziņā.
  Vācu Yu-288, kas apvienoja lielu ātrumu un lielu bumbas slodzi, izrādījās diezgan veiksmīgs. Un pirmais sērijveida četru dzinēju bumbvedējs Yu-488, kas spēj bombardēt lielos attālumos. Tās spilgtākā vieta bija salīdzinoši nelielais spārnu laukums, kas deva ātrumu līdz 700 kilometriem stundā, kas tolaik bumbvedējam bija daudz.
  Tanku būves jomā vāciešiem neveicās. Pelei ir laba aizsardzība, taču tā joprojām ir neaizsargāta no gaisa un ir grūti transportējama. "Jagdpanther" izrādījās veiksmīgāks. Tas tika ražots arvien lielākos daudzumos un ieguva labu reputāciju.
  Šeit, protams, vācieši mašīnu gandrīz pabeidza, bet jebkurā gadījumā sagriezās labi.
  Palielinājās galvenais vācu tehnikas daudzums, kas ļāva veiksmīgāk pretoties padomju uzbrukumiem. Ieskaitot ofensīvu augustā dienvidos.
  Pienāca 1944. gada rudens, padomju karaspēks pat neieņēma Harkovu un joprojām stāv centrā.
  Fricis jutās nedaudz pārliecinātāks... Staļins turpināja āmurēties, taču bez ASV palīdzības viņš nespēja uzvarēt tehnoloģiskajā sacīkstē pret Vāciju.
  Tā kā Trešais Reihs ir ārzemju divīzijas un daudzi hivi, kā arī satelīti un bijušie padomju pilsoņi, varēja vairāk vai mazāk papildināt savus spēkus un palikt aizsardzībā. Ārzemju strādnieki un vergu darbs ļāva saražot daudz iekārtu. Un, pirmkārt, reaktīvo aviāciju.
  V-1 un V-2 raķešu projekts tika pamests par labu reaktīvajām lidmašīnām, un parādījās Arado bumbvedēji. Kas lieliski bombardēja. Un padomju lidmašīnas pat nevarēja viņus panākt.
  Hitlers arvien vairāk paļāvās uz gaisa ofensīvu. Frici cīnījās arī ziemā... Sarkanā armija pa ziemu varēja virzīties uz priekšu centrā.
  Šeit, lai gan vācieši gaidīja uzbrukumu, viņus šokēja artilērijas darbs, īpaši Andryusha raķešu palaišanas iekārta. Bet tad daudzas vācu tanku divīzijas spēja apturēt padomju karaspēku.
  Jaunie vācu pašpiedziņas lielgabali E-10 un E-25, mazi, bet veikli, izrādījās īpaši efektīvi.
  Tiger-2 parādījās arī ar šaurāku un mazāku tornīti un jaudīgu 1000 zirgspēku dzinēju, kas parādīja sevi kā praktiskāku mašīnu.
  Īsāk sakot, karš sākās ar zvērnīcu, kas bija izdevīgāka vāciešiem.
  Hitlers patiešām paļāvās uz E sērijas tankiem, jo tie bija progresīvāki un ar zemu siluetu. E-50 augstums parasti bija par vienu metru zemāks nekā Tiger-2, kas ļāva ar vienādām bruņām samazināt tvertnes svaru līdz piecdesmit tonnām ar 1200 zirgspēku dzinēju, paaugstinot. bruņas caurdurošāks un precīzāks ierocis.
  Šis izrādījās lieliski! Automašīna ieguva izrāviena ātrumu un ātrumu. Un meitenes par to cīnās. Un, protams, basām kājām un bikini.
  Cīņas bija spraigas, īpaši pavasarī, maijā. Vācieši sāka mēģināt uzbrukt. Bet viņi spēja atgūt tikai Belgorodu, kuru padomju karaspēks bija ieņēmis agrāk. Cīņas turpinājās ilgu laiku. Un kaujā piedalījās arī tanks E-100. Šis transportlīdzeklis, ļoti labi aizsargāts un ar jaudīgiem ieročiem, kļuva par lielu problēmu padomju karaspēkam.
  Pēc SU-100 parādīšanās Staļins negaidīti nolēma mainīt doktrīnu tanku būvniecībā. Un šo pašpiedziņas pistoli sāka ražot arvien vairāk.
  Mani piesaistīja pašpiedziņas ieroču ražošanas vienkāršība un jaudīgākais lielgabals. Un arī tas, ka Staļins sāka domāt par karavīru glābšanu. Katrā ziņā 1945. gada vasarā uzbruka tikai vācieši. Viņi spēja tikai aplenkt Rostovu pie Donas un Orjolu, un tas arī bija viņu panākumu apmērs... Rudens, Krauts sēdās aizsardzībā, un Sarkanā armija virzījās uz priekšu. Un ziemā arī... Un tikai Belgoroda spēja atspēlēties.
  Tātad abas armadas palēnināja...
  Pienāca 1946. gads. Vācieši vasarā mēģināja uzbrukt, izmantojot tankus E-50 un E-100 un E-75. Pret viņiem Staļinam bija pašpiedziņas lielgabali SU-100, kas praktiski aizstāja visus pārējos ieroču veidus. Vācieši uzpūta, bet gandrīz nekādi progresēja... Un rudenī un ziemā Sarkanā armija virzījās uz priekšu...
  Bet es atkal neko nesasniedzu.
  Ir jau 1947. gads. Vācieši spiežas uz priekšu, krievi spiežas atpakaļ un virzās uz priekšu. Nekas neizdevās.
  Šeit nāk 1948. gads. Parādījās T-54, kas tomēr nekļuva plaši izplatīts. SU-100 joprojām tiek izmantots. Tiesa, šis pašpiedziņas lielgabals ir nedaudz novecojis. Vāciešiem ir pirmā vieta sērijā virs E-75 ar gāzes turbīnas dzinēju. Un tas jau bija labi aizsargāts no sāniem...
  Bet vācieši joprojām nevarēja sasniegt uzvaru. IS-7 tika ražots PSRS. Kas veiksmīgi cīnījās ar vāciešiem.
  Tad 1949. gads... Frontes līnija ir nekustīga, un notiek sitienu apmaiņa. Bokseri šūpojas un iznīcina viens otru.
  Tātad 1950. gadā frontes līnija nedaudz svārstās. Bet nekas būtisks nenotiek.
  Un tas attiecas uz 1951. gadu, tas pats. Austrumu frontē izmaiņu nav. Abas puses bija diezgan nogurušas.
  Gāja arī 1952. gads. Pēdējais pilnais Staļina valdīšanas gads. Vienīgais, kas vāciešiem bija, bija diskotēkas, kuras nebija ievainojamas pret kājnieku ieroču uguni. PSRS ir vispopulārākais transportlīdzeklis: SU-122 ar garu stobru, kas joprojām tiek novērtēts kā labākais.
  Un visbeidzot, 1953. gads... Staļins mirst, un tad tas sākas. Maskavā notiek cīņa par varu, un, izmantojot to, vācieši dodas uzbrukumā.
  Un viņi virzās uz priekšu Kaukāzā. Turkija beidzot iesaistās karā.
  Es iemūžinu visu Kaukāzu pavasarī, vasarā un rudenī un iegūstu priekšrocības...
  Bet te jau Tramps iejaucas. Un 1954. gada 1. janvārī ASV sāk Trešā reiha un... Krievijas teritorijas kodolbombardēšanu.
  Kā šis! Tramps iejaucās Otrajā pasaules karā.
  Un viss izrādās ļoti forši savā veidā! Un zināmā mērā tas ir forši!
  Tramps pārliecinoši uzvar savus ienaidniekus! Un tas ir viņa elles PR!
  Šis amerikāņu diktators pat lēkā no prieka!
  
  SKAISTAS MEITENES VEIST VĒSTURI
  Alternatīva vēsture, kurā Hitlers tomēr nolēma, ka viņam vispirms jāpabeidz Lielbritānija un tikai pēc tam jāuzbrukums PSRS. Viens no šiem soļiem bija pēc Krētas ieņemšanas un uzbrukuma Maltai. Pēdējais bija diezgan veiksmīgs, un fīrera karaspēks uzvarēja britus. Hitlers pieņēma lēmumu pabeigt ar Lielbritāniju un tikai tad doties uz PSRS.
  Šeit viņu ietekmēja četras raganu meitenes. Āriešu skaistules: Gerda, Šarlote, Kristīna, Magda - pārliecināja fīreru vēl nebraukt uz Krieviju! Viņi pat nometās ceļos un zvērēja, ka 1941. gads tam nav īstais laiks. Papildus meitenei viņi basām kājām skrēja pa oglēm un veica rituālu, apstiprinot, ka uz Krieviju labāk nebraukt. Un četras skaistules pārliecināja fīreru, ka meitenēm ir jācīnās Āfrikā. Kam saņēmām piekrišanu.
  Lielbritānijas bāzei uzbrūk Frica armāda;
  Lielākā britu bāze tiešām izskatījās pēc elles. Tam uzbruka vairāk nekā tūkstotis bumbvedēju, kas savākti no visas austrumu frontes un ieguvuši pienācīgu kaujas pieredzi, kā arī eskorta iznīcinātāji. Briti, protams, cīnījās jau ilgu laiku, taču viņi nebija gaidījuši tik spēcīgu masveida uzbrukumu. Patiešām, kurš gan ticētu, ka krauti nolems atmaskot fronti, pat ja ienaidnieks uz laiku būtu pieklusis. Bet britu karavīri tagad tiek nežēlīgi sisti. Piemēram, viņu kuģiem uzbrūk Yu-87, slavenā "lieta". Ne pārāk ātri, bet ar visaugstāko (savam laikam) bombardēšanas precizitāti, viņi mocīja līčos paslēpto britu floti. Daudz neatpaliek arī modernākie Focke-Wulfs, tostarp pat leģendārais fon Rudels, uzbrukuma lidmašīnu karalis. Pazīstams ar jaudīgākā padomju kaujas kuģa, līnijkuģa Marat, nogrimšanu.
  Piemēram, kaprālis Ričards redz grifus, kas ripo no kalna kā ragavas. Daudzi vācu bumbvedēji izkāpj no ledus bedres kā plēsīgas zivis. Jau nobriedušais anglis bailēs noliek klausuli. Viņš nekad nebija redzējis tik šausmīgu skatu. Sirēnas skan ļoti vēlu, pēc tam, kad sprādziena bumbas. Sprādziena vilnis met augšā britu karavīrus, sagrieztas rokas un kājas lido dažādos virzienos. Viena no dzelzs ķiverēm kļuva sarkana un trāpīja virsniekam pa seju. Un kā viņš kliedz:
  - Čērčils ir slikts! Hitlers ir foršs!
  Britu pretgaisa lielgabali nesāka šaut uzreiz, bet tikai tad, kad uzreiz nokrita tūkstošiem bumbu. Ienaidnieks visu pareizi aprēķināja: nevienai bumbai nevajadzētu iet bojā. Tāpēc saspiediet ienaidnieku un sitiet. Visi sektori ir iepriekš atzīmēti kartē. Turklāt nekaunīgie briti pat nav kārtīgi maskējušies. Daudzi viņu pretgaisa ieroči ir redzami un ir pirmie, kas tiek aizslaucīti.
  Šeit trīsdesmit divas pēdas garā 85 mm pretgaisa lielgabala stobrs tika uzmests un saliekts gaisā kā stūre. Pēc tam tas avarēja, saspiežot piecus angļus. Vienam no melnajiem pārplīsa vēders un izkrita zarnas.
  Un krita bumbas, un viss dega, degvielas noliktava dārdēja, tās sāka eksplodēt, izkaisot lādiņus gandrīz pa visu skeletu, tad trāpīja citai noliktavai. Turklāt Yu-87 un Focke-Wulf korpusos uzstādītās sirēnas kaitinoši gaudoja, izraisot mežonīgas šausmas starp melnajiem un arābiem no koloniālās karaspēka vidus. Bet šķiet, ka baltie ir tikpat nobijušies.
  Piemēram, sadūrās divas britu fregates, tik ļoti, ka katli dārdēja. Un pat pacēlušās fregates atlūzas uzsprāga gaisā kā mīnēti lauki, un kreiseris vienkārši nogrima dibenā.
  Angļu tanks "Cromwell" ar īsu purnu, bet ar pieklājīgu ātrumu un diezgan jaudīgām frontālajām bruņām panikā paātrinājās un taranēja pats savu noliktavu, pa ceļam sagraujot pat duci savu izmisušo karavīru. Pieauga haoss. Angļu aviācijas bāzes kuģis sāka noslīdēt, un spēcīgais drednauts atklāja uguni... piekrastē, kur mudžēja savi karavīri.
  Un šajā pazemē divi cilvēki palika pilnīgi netraucēti. Viena no viņām bija indiete, lēnām aizdedzinot pīpi, bet otra sieviete, nepārprotami arābu izcelsmes, bet militārā formā. Viņi abi nepievērš uzmanību steidzīgajai nāvei. Pareizāk sakot, vesela bars iznīcības jātnieku spēlēja neparastu kāršu spēli. Tā bija piecdesmit divu kāršu spēle ar jokkeriem un pat pēc paša sarkanāda izdomātiem noteikumiem.
  Kāda arābu sieviete teica:
  - Tomēr ir liels troksnis! Un kāpēc radīt tādu paniku?
  Viens no karavīriem ar šrapneļa pārgrieztu muguru gandrīz uzskrēja indiānim, taču viņš tika bezrūpīgi izmests kā kaķēns. Asins lāsītes krita uz sarkanās sejas, un viņš smaidīdams tās nolaizīja. Tad viņš pamanīja:
  - Trokšņošana ir paredzēta vājiem, bāliem cilvēkiem. Mēs, apači, domājam tā - ja nav ienaidnieka, tad parādās ienaidnieks - vēl labāk!
  Tumšā sieviete atzīmēja:
  - Tas ir tipisks vājums tiem, kas apliecina ticību Kristum. Viņiem patīk runāt par upurēšanu, bet viņi neupurē sevi.
  Indiānis ātri pamāja ar galvu:
  - Kārtība ir celta uz pamatiem, kur cements ir ticība un smiltis ir griba! Ticība ir zelta sirds, un griba ir dzelzs dūre! Tikai bālajiem cilvēkiem nav ne viena, ne otra.
  Vairāki degošie britu karavīri metās ūdenī, lai noskalotu liesmas. No ieiešanas ūdenī pat vārījās, bija dzirdami kliedzieni un mežonīgi vaidi. Un pa jūras putām rāpoja asiņaini loki, sākumā biezi, tad pamazām izpletušies un bāli. Un kādreiz lielākās un plašākās impērijas uz Zemes karotāji zaudēja savu cilvēcisko izskatu. Arābu sieviete nicinoši šņāca:
  - Un šie vīrieši piespiež mūs valkāt burku!
  Sarkanais vīrs, viltīgi šķielēdams, atzīmēja:
  - Acīmredzot tavs draudīgais skatiens viņus biedē!
  Arābu sieviete sarkastiski izcēla zobus un teica:
  - Sievietes maigums ir līdzīgs bruņu sīkstumam, tikai daudz nāvējošāks un daudzpusīgāks aizsardzībā!
  Vācieši deva priekšroku nekavējoties uzbrukt ar visu spēku, tā bija boksera taktika, kurš, paļaujoties uz ienaidnieka nesagatavotību, nekavējoties ar visu spēku metās pretī ienaidniekam. Kad lidlaukos deg desmitiem ienaidnieka lidmašīnu, kas nespēj pacelties. Kad viņu pašu bumbas uzsprāgst Lankasteru iekšienē, iznīcinot visu apkārt. Stingra, bet efektīva taktika. Tātad pazemes simfonija sasniedza sava spēka virsotni un pēc tam sāka norimt.
  Bet tas, protams, ar to nebeidzās; gaisa desanta divīzija sāka darboties. Kamēr briti ir pēc šādas ārstēšanas, viņus vispār var ņemt remdenus. Par laimi, nosēšanās planieri jau ir saražoti vajadzīgajā daudzumā un precīzāk noregulētas to vilkšanas metodes. Varbūt labākais pasaulē šodien.
  Tātad viņi lido nevis kā pūķi - lēnāk, bet pietiekami ātri un pat Vāgnera mūzikas pavadībā - Hitlera iecienītākā šedevra. Kurš gan vēl dzīvs atcerējās filmu "Apokalipse", kur amerikāņi izmantoja šo konkrēto mūziku, uzbrūkot vjetnamiešiem. Kā tas viņus nobiedēja. Tātad šeit ir Vāgners un pērkonu motīvi, izmantojot pastiprinātājus. Izpletņlēcēji iesmērēja viņu sejas ar fosforu un uzkrāsoja sevi; viņi izskatās rāpojoši kā savas pazemes dēmoni. Balstīts arī uz psiholoģisku efektu. Turklāt fosforam tika pievienoti daži reaģenti un dažas magnija skaidas, lai radītu spīdumu vismaz uz īsu laiku. Tik rāpojošs, it īpaši uz dūmu spīduma un daudzo ugunsgrēku fona. Viņiem pat ir ložmetēji, kas arī ir maskēti pūķa mutes formā. Tad sit melodiskie vācu un sagūstītie ložmetēji. Un nopļautās, saplēstās rindas krīt uz uzvarētāju zābakiem. Un daudzi vienkārši dod priekšroku padoties, neskatoties uz to, ka britu ir daudz vairāk nekā vāciešu.
  Mazā, rūpīgi maskētā bedrītē paslēpās kāda indiāde un arābu sieviete. Redskin atzīmēja:
  - Nu mēs tās uzarām!
  Melnmatainā sieviete bija pārsteigta:
  - Tu saki, ka mēs? Varbūt tu domā mūs?
  Indiānis negatīvi pakratīja galvu:
  - Nē! Palefaces pārspēj britus, un tā ir laba zīme! Un, kad pienāks laiks, pienāks mūsu svētki! Kad indiāņi atbrīvos savu kontinentu!
  Arābu sieviete nicinoši šņāca:
  - Vai jūs, nejauši, pretendējat uz varu pār pasauli?
  Indiānis mīļi, it kā skaidrojot garīgi atpalikušam bērnam, smīnēja:
  - Tie, kas grib dabūt par daudz, parasti paliek bez nekā! Tātad lielā karote ir mutē laistoša!
  Fīrers, protams, neredzēja, ko dara viņa piekūni un vanagi, taču principā viņš uzminēja, ka vācu militārā mašīna visu nostrādās precīzi. Kopumā vācu militārās ofensīvas operācijas līdz Kurskas izspiedumam tika veiktas augstā profesionālā līmenī. Daži pat tos sauc par standarta. Pat dīvaini, ka šāda mašīna saslīdēja un pēc tam pilnībā sadalījās.
  Un viņi paši četri piedalījās desantā Maltā.
  Četras meitenes bija tikai bikini. Un jau gaisā viņi ar basām kājām meta britiem granātas. Un tas ir ļoti skaisti. Tās ir meitenes.
  Un lidojumā tiek mesti asi uzasināti diski. Un uzreiz tika pārplēsts ducis kaklu. Viens vārds - superklases skaistules. Un ļoti seksīga un muskuļota. Tie ir karotāji. Un ar vienu sitienu viņi sašķēla metālu un ķieģeļus. Viņiem ir tāds trakulīgs, kūsošs spēks. Un lai viņi lec ar kailajiem papēžiem angļu karavīru zodos. Viņi ir tik sasodīti.
  Un asinis lido un šļakatas uz visām pusēm.
  Pēc tam meitenes izmantoja savus zobenus. Un viņi sāka iznīcināt angļu rindas. Un tajā pašā laikā dziediet:
  - Baltie vilki bara! Tikai tad sacīkstes izdzīvos! Vājos iet bojā - tos nogalina, attīrot svētās asinis!
  Meitenes šeit ir tik foršas. Vienkārši lieliski!
  Un viņi nocirta katru angļu karavīru ar diviem zobeniem. Un viņi met svastikas ar basām kājām, nogalinot cīnītājus. Un tik dedzīgi karotāji...
  Un gaisa trieciens Maltai ir ļoti spēcīgs. Fīrers savāca aviāciju no austrumu frontes. Un Yu-88 parādīja sevi savā krāšņumā. Un, protams, tika izmantots arī Yu-87, kas, neskatoties uz iznīcinātāju dominēšanu gaisā, izrādījās ļoti efektīvs.
  Un krauts ļoti smagi sita britus. Un terminatormeitenes ar basām kājām ir vēl stiprākas. Un karotāji šeit ir vienkārši klases!
  Nu kā var neapbrīnot tādas meitenes? Nevis meitenes, bet vienkārši panteras!
  Viņi iznīcina savus pretiniekus. Un viņi dzied:
  - Neviens mūs neapturēs! Neviens mūs neuzvarēs! Ļaunie vilki plosa ienaidnieku!
  Ļaunie vilki - sveiciens varoņiem!
  Un atkal nocirta... Tomēr briti jau padodas. Un viņi paceļ rokas uz augšu.
  Gerda rūc angliski:
  - Uz ceļiem! Un noskūpsti man kājas!
  Vīrieši krīt uz sejas un skūpsta meitenes kailās, nedaudz putekļainās pēdas.
  Tad Šarlote, sarkanmatainais zvērs, piespiež viņus skūpstīt viņu kājas. Cik viņa ir skaista.
  Vējā viņas kapara sarkanie mati plīvo kā kaujiniecisks, proletārietis.
  Gan vīrieši, gan īpaši jauni vīrieši skūpsta dievietes apaļos papēžus. Un viņi laiza skaistules raupjās pēdas.
  Viņi skūpstīja gan Kristīnas, gan Magdas basās pēdas. Arī aerobātikas meitenes.
  Un šādi karotāji ir spēcīgi un muskuļoti. Un pats galvenais, basām kājām un mīļi.
  Un slaidas figūras, un vēdera vēdera plāksnes! Un tajās ir kaut kas brīnišķīgs, kaut kas kaujiniecisks un kaut kas skaists.
  Un katrs muskulis spēlē, un muskuļu bumbas ripo zem iedegušās ādas.
  Šīs meitenes ir superklase! Tajos ir dusmu spēks un kaisles liesma! Un pārliecība par uzvaru.
  Un angļi apbēra savas kailās, graciozās pēdas ar skūpstiem!
  Malta krita, un kļuva daudz vieglāk pārvest karaspēku uz Āfriku. Fīrers saprata, un galvenais, kas viņam ienāca prātā, bija loģiska doma: PSRS ir totalitāra valsts, kas nozīmē, ka tā ir spēcīga. Gandrīz divsimt miljonus cilvēku ir sametinājusi komunistiskā ideoloģija un tā ir vara!
  Bet tajā pašā laikā PSRS ir pietiekami daudz zemes un nevienam negrasās uzbrukt.
  Tātad, lai uzbruktu Krievijai, jums vajadzētu sagatavoties.
  Kādi tanki ir vāciešiem? Atklāti sakot vājš! Un krievi maija parādē redzēja KV-2 ar 152 mm lielgabaliem un KV-1 ar 76 mm lielgabaliem, un T-34, veiklus tankus arī ar lielgabaliem, kas caurdur vāciešiem.
  Un fīrers pavēlēja: izveidot savus monstrus kā pretsvaru krievu tankiem. Jo īpaši "Panteras", "Tīģeri", "Lauvas" un "Peles". Savam laikam labas mašīnas, bet pārāk smagas.
  Gan dārgi, gan darbietilpīgi! No otras puses, vācu tehnika šajā gadījumā varētu konkurēt ar padomju tehnoloģijām.
  Turklāt vācieši cerēja, ka drīz viņiem piederēs visa Āfrika, un viņi varēs sagrābt svarīgus pasaules resursus. Un būs vergi, un karaspēks, un kaujas vienības...
  Vispār Vērmahta karotāji ir spēcīgi...
  Un meitenes ir krāšņas... Un brīnišķīgas zagles!
  Maltā viņi staigāja un bija pazīstami ar vīriešu spīdzināšanu. Sīvi karotāji. Viņi izģērba zēnus un izvaroja tos kopā ar meitenēm! Kāpēc ne izklaide?
  Karotāji daudz dziedāja un kliedza:
  - Neviens mūs neapturēs, pat velns mūs nevar uzvarēt!
  Gerda un viņas komanda uzbruka arī angļu kreiserim. Meitenes staigāja pa to ar zobeniem un visus cirta. Un tajā pašā laikā viņi ar basām kājām meta uzasinātos diskus.
  Tie ir ātri kustīgie karotāji, kurus nevar viegli un bez problēmām apturēt. Viņi iet uz priekšu un iznīcina jūrniekus. Un viņi pamāj sev ar abām rokām. Parādījās šīs četras raganas. Un Raganas ir nežēlīgas, pilnīgi slepkavnieciskas.
  Viņi skrien pa klāju, zibinot savus apaļos, rozā papēžus, un vicina zobenus kā dzenskrūves lāpstiņas. Viņi nogriež angļu valodu un smīnējot dzied pie sevis.
  - Mēs neesam nožēlojamas meitenes, mūsu balss ir tik skaidra! Mēs drosmīgi sasitām britus, lai te nebūtu kluss!
  Un kā mēles rādīs! Tās ir meitenes... Īsti terminatori!
  Un ar kailajiem kāju pirkstiem viņi meta sev ripas un izsit ienaidniekus.
  Viņi to darīs ļoti asiņaini. Un viņiem tika pārgriezta rīkle. Un tik daudz rīkles tika atvērtas.
  Agresīvi puiši.
  Un precīzāk, meitenes, ar savvaļas dzīvnieku muskuļiem. Un neviens tos nevar savaldīt - tāda ir stihija.
  Meitenes ir brašas un gandrīz kailas. Un viņi pat atklāja savas krūtis, lai izskatītos skaistākas.
  Gerda dziedāja:
  - Un kreiseris tiks notverts - meitenes brašas! Tāds elements, tāds elements!
  Meitenes patiešām ir tik skaistas, ka jūs nevarat tās apturēt uzreiz.
  Tajos burbuļo traka, kūsojoša enerģija. Un tā vienkārši ir tik agresīva viesuļvētra un liesmu un karstuma pārpilnība.
  Karotāji patiešām ir vienkārši jauki. Un viņi var iesist tev pa žokli ar dūri.
  Viņiem ir tik agresīvi meiteņu lēcieni, kas dzimuši ar spārniem un ilkņiem...
  Šarlote sakapā angļu valodu un pie sevis čīkst:
  - Neviens nevar salīdzināt ar mums cīņā! Es esmu vilks, foršs vilks!
  Un rudmatainais zvērs sit un griež ar zobenu...
  Tātad angļu admirālis nokļuva meiteņu izrēķināšanā. Ko viņš īsti gribēja? Ar ko jūs sazinājāties?
  Karotāji viņu paņēma un sagrieza gabalos!
  Kristīna ar prieku dziedāja:
  - Būs sagriezts kebabs!
  Un viņa parādīja mēli.
  Un tad viņa ar basu kāju iemeta disku ar asām malām. Un viņa nekavējoties nogalināja piecus angļus.
  Magda iespēra ar pliku papēdi, un trīs angļi pārlidoja pāri bortam. Šī meitene ir vienkārši mežonis!
  Un visi četri iesaucas:
  - Slava mūsu dieviem!
  Un atkal kapā... Simtiem angļu jau ir nocirsti. Un izdzīvojušie nokrīt uz ceļiem un skūpsta skaistās meitenes, viņu stiprās, noslīpētās, basās kājas.
  
  
  KRIEVIJAS PREZIDENTS VLADIMIRS ZEĻENSKIS
  Pēc inaugurācijas Vladimirs Zeļenskis paziņoja par Radas atlaišanu un pirmstermiņa parlamenta vēlēšanu rīkošanu. Tas kopumā bija gaidāms. Tomēr attiecības ar Krieviju joprojām bija saspringtas. Vladimirs Putins neapsveica Zelenski ar uzvaru un neatzina Ukrainas prezidenta vēlēšanas. Bet tas jaunajam jaunajam vadītājam pat nāca par labu. Nacionālisti, kas uz viņu skatījās ar aizdomām, atpazina viņu par savējo. Un Rietumi saprata, ka Putins tiešām ir agresors. Un nostiprināts atbalsts Ukrainai. Tā tas sākās veselībai un beidzās mieram. Zelenskis to uzņēma un ārkārtīgi spēcīgi uzstājās jaunajās Radas vēlēšanās. Izdevās iegūt parlamenta vairākumu. Un tad viņš sarīkoja vairākus referendumus. Tai skaitā konstitucionālā reforma.
  Prezidenta pilnvaras tika ievērojami paplašinātas. Gluži pretēji, Rada ir ierobežota. Pēc tam Zelenskis apņēmīgi sāka veikt reformas un modernizāciju.
  Tajā pašā laikā Donbasā tika izgudrots viltīgs gājiens. Kareivītei Anastasijai Orlovai tika piedāvāts interesants variants. Ar Ukrainas un Rietumu izlūkdienestu atbalstu viņa kļūs par Luganskas un Doņeckas apgabala gubernatoru. Tad viņam būs oficiāla dalība Ukrainā un nauda atjaunošanai un lielākai personiskajai varai. Un pat savu armiju. Tas ir, Kadirova variants. Kad Krievija faktiski atdeva Čečenijai neatkarību, tikai formāli saglabājot kontroli pār to.
  Anastasija Orlova, kurai ir ietekme starp lauka komandieriem, pieņēma šo iespēju. Jāsaka, ka šī sieviete bija ļoti skaista, blonda un parasti pat aukstajā ziemā skrēja basām kājām.
  Anastasija pieteica karu Jaunkrievijas "zagšanas" vadībai. Viņa ir ļoti kareivīga un autoritatīva meitene. Un viņa nodibināja savu rezidenci Novoazovskā. Daļa cilvēku un milicijas viņu atbalstīja.
  Anastasija ar baskāju meiteņu bataljonu veica vairākus reidus un ieņēma vairākas pilsētas. Izcēlās vietējās cīņas. Notika virves vilkšana.
  Anastasija rīkojās diezgan prasmīgi un saņēma naudu no ārzemēm. Turklāt viņai bija atbalsts Krievijā. Tai skaitā no sievietēm. Veiksmi veicināja arī tas, ka Putins bija slims. Acīmredzot ambiciozais Krievijas prezidents ir pārpūlējies. Un šādos apstākļos vadība Krievijā tika sadalīta. Anastasija to izmantoja un ieņēma Doņecku. Saņēmusi nopietnu atbalstu.
  Arī karš sākās ar Lugansku. Bet ne pārāk enerģisks. Miliči īsti negribēja viens otru nogalināt.
  Galu galā notika Novorosijas prezidenta vēlēšanas, un Anastasija uzvarēja. To nekavējoties atzina ASV un Kijeva. Un tad citas Rietumu valstis, un visa pasaule!
  Zelenskis turēja savu vārdu, piešķirot Novorosijai īpašu statusu Ukrainas ietvaros. Un Doņeckā atkal plīvoja dzeltenzilais karogs.
  Ilgi gaidītais miers ir iestājies.
  Zelenskis aktīvi cīnījās pret korupciju un pat ieviesa nāvessodu par ekonomiskiem noziegumiem. Stingri un prasmīgi vadot un veidojot profesionālu komandu, Vladimirs Zelenskis nodrošināja Ukrainai augstus izaugsmes tempus. Valsts cēlās, un jaunā līdera spēks nostiprinājās. Attiecības ar Krieviju uzlabojās. Kas veicināja insultu, kas pārņēma Putinu un padarīja viņu mazāk ambiciozu un agresīvu.
  Krievijā Zelenska popularitāte pieauga. Viņš bija spēcīgs runātājs, apburošs cilvēks, populists. Un ne komunists, bet arī ne antikomunists. Populārs gan kreiso, gan krievu oligarhu vidū. Ļoti populārs krievu jauniešu vidū. Intelektuālis un puisis. Šķiet, ka viņš ir inteliģents, taču ir sagrābis ilgstošu varu. Jā, noteikti līderis, bet vienlaikus arī džentlmenis! Augsta kultūra, bet tautai saprotama un mīlēta. Īsts talants vadībā. Un lielisks organizators.
  Un tā, kad bija pagājuši pieci Ukrainas labklājības un uzplaukuma gadi un Zelenska vara beidzot bija nostiprinājusies, sekoja sensacionāls priekšlikums.
  Proti, apvienoties ar Krieviju. Izveidojiet vienotu savienības valsti ar kopīgu prezidentu ar lielu varu. Protams, tautas ievēlēts.
  Un Krievijā elite bija šokā. Kāds gājiens! Līdz tam laikam Putins bija novājināts no smagas slimības un zaudējis popularitāti. Tas nozīmē, ka viņš nevarēja cīnīties, vismaz ne pilnībā. Un pats Medvedevs vispār nav cīnītājs un ir tautas nemīlēts.
  Un te Zelenskis viennozīmīgi grib kļūt par savienības valsts prezidentu un... Viņa izredzes ir reālas! Pirmkārt, Rietumi vēlētos redzēt Vladimiru Zeļenski kā Krievijas un Ukrainas prezidentu! Viņš parādīja sevi kā pilnīgi prorietumniecisku un eiropeisku politiķi. Otrkārt, Zelenskis ir populārs Krievijā un īpaši Ukrainā. Treškārt, nav redzami konkurenti. Putins smagi slims, Medvedevs vājš un nepopulārs, Zjuganovs un Žirinovskis par vecu. Citu līderu nav redzams. Turklāt, ceturtkārt, atbalsts ir no Krievijas oligarhu un Zelenska puses.
  Jā, skaidrs, ka šis ir ļoti nopietns kandidāts uz Krievijas prezidenta amatu. Viņam piemīt spēks, harizma un neparastas oratora spējas. Un arī gan Rietumu, gan Krievijas mediju atbalsts. Plus vēl jaunā popularitāte Krievijas politikā, vecu un garlaicīgu vadītāju vadībā.
  Īsāk sakot, ir gan neērti atteikties, gan bailīgi pieņemt piedāvājumu. Putins piedzīvoja otro insultu. Medvedevs kļuva par Krievijas prezidenta pienākumu izpildītāju.
  Protams, tas ir tālu no fakta, ka Zelenskis noteikti uzvarēs. Un es ļoti gribu anektēt Ukrainu. Medvedevam ir vēlme pārspēt Putinu! Bet vai ir vērts uzņemties tādu risku kā vēlēšanas ar Zelenski?
  Tomēr Krievijas iedzīvotāji atbalstīja ideju par apvienošanos ar Ukrainu. Simtiem tūkstošu cilvēku izgāja ielās, prasot: slāvu brāļu vienotību. Maskavā demonstranti sadūrās ar policiju. Daudzi cilvēki tika ievainoti. Sāka pieaugt protesta vilnis.
  Komunisti beidzot dabūja Zjuganovu, precīzāk sakot, sapuvuši, un jaunākā vadība sāka izvest cilvēkus ielās. Pieprasa režīma maiņu.
  Arī nacionālisti nāca klajā, un viņiem bija savi spēcīgi un ambiciozi līderi. Maidans kļuva arvien modernāks. Uz policistiem tika apmētāti akmeņi un Molotova kokteiļi. Cilvēku ilgstoši uzkrātā neapmierinātība sāka izpausties arvien vairāk.
  Medvedevs rīkoja drošības padomi.
  Vairums biedru bija par apvienošanos - pamatojot to ar to, ka velns nemaz nav tik briesmīgs, kā tas ir uzgleznots. Un administratīvie resursi un propaganda ir milzīgs spēks! Un ka cilvēkiem var pamatīgi izskalot smadzenes, un viņi vispār balsos par varas partiju.
  Arī Krievijas miljardieri zvērēja uzticību Medvedevam, kurš bija paredzams, bija pie varas ilgu laiku un vairāk vai mazāk apmierināja visus.
  Miljardieris Deribasko loģiski atzīmēja:
  - Mums ir jāveic vēlēšanu kampaņa stilā: Medvedevs šodien ir Putins, un nekādi Zeļenski mums nav bīstami!
  Romāns Abramovičs autoritatīvi atzīmēja:
  "Mēs izvilkām Jeļcinu no vēlēšanu bedres ar četru procentu reitingu, un mēs jūs izvilksim vēl vairāk!" Mūsu nauda un mediji ir mūsu garantija!
  Prohorovs apstiprināja:
  - Mēs nevēlamies tik augstus nodokļus bagātajiem kā Ukrainā, un mēs atbalstīsim jūs visus!
  Dmitrijs Medvedevs trieca ar dūri pret galdu un paziņoja:
  - Tad mēs pieņemam priekšlikumu par integrāciju un apvienošanos!
  Starp Ukrainu un Krieviju tika parakstīts apvienošanās līgums. Tūlīt mainījās spēku samēri. Prezidenta vēlēšanām jānotiek trīs mēnešu laikā.
  Lai reģistrētos prezidenta amatam, pietiek vai nu savākt simts tūkstošus parakstu, vai arī veikt deviņdesmit tūkstošu dolāru iemaksu, kas tiks atgriezta tikai tad, ja tiksi līdz otrajai kārtai. Tie ir patiešām smieklīgi noteikumi. Daļēji ņemts no Krievijas un daļēji no Ukrainas likumdošanas.
  Protams, prezidenta kandidātu būs daudz, Medvedeva komanda acīmredzot uzskatīja, ka tas viņiem būs vēl izdevīgāk! Viņi saka, ka vēlētāju mobilitāte nodrošinās varas iestādēm priekšrocības pirmajā kārtā. Un otrajā visi atbalstīs Medvedevu. Jebkurā gadījumā prezidenta pienākumu izpildītājs ar to rēķinājās. Un sākās...
  Anastasija Orlova, šī baskājainā Kleopatra, teica, ka būs Zelenskis pret veselu simtu. Un ka viņš ir Lanselots pret pūķi Putinu un Medvedevu.
  Izvērsās nikni uzbrukumi presē. Daži bija Zelenska pusē, citi bija Medvedeva pusē.
  Kandidātu reģistrācijas periods ir sācies. Krievijā valdīja satricinājumi. Džohara Dudajeva dēls parādījās Kaukāzā un pasludināja džihādu. Un saņēma plašu atbalstu islāma reģionos. Daudzi eksperti šeit turēja aizdomas par CIP ausīm. Turklāt Trampa prezidentūra ir beigusies, un mums ir jāizcīna vismaz dažas uzvaras. Un Zelenskis Krievijas tronī ir liela uzvara! Lai gan ir arī skeptiķi, kas apgalvo, ka Zelenskis var padarīt Krieviju par lielu valsti, daudz spēcīgāku, īpaši ekonomiski, nekā tā bija Putina laikā.
  Tātad viedoklis dalījās arī Rietumos. Apvienotā Ukrainas-Krievijas valsts, protams, ir spēcīga apvienība un nebūt nav joks. Tas tiešām varētu būt briesmonis. Protams, apvienošanos atbalstīja arī Krievijas drošības spēki. Turklāt Anastasija ir forša sieviete. Viņa kopā ar meiteņu bataljonu, visas daiļavas, bija basām kājām un bikini, apgāzās un sakāva krievu specvienības. Kad viņi savāc putekļus, lai gāztu Zelenska pārāk dedzīgo fanu.
  Meitenes parādīja, ka pasakaini cīnās basām kājām un bikini! Un īpašo grupu "Vympel" uzvarēja karstas sievietes. Rezultātā tika pieņemts lēmums neiejaukties, un Novorosijā pie varas nāca proukrainiskā vadība.
  Anastasija cīnījās par Zelenkiju. Kaujā meitene prata ar basām kājām mest asus, plānus diskus, bumerangus, granātas. Bikini tērptie karotāji ir kļuvuši leģendāri. Vesels pulks meiteņu, katra ir veselas divīzijas vērta. Tas ir milzīgs spēks!
  Anastasija metās cauri sniegam, viņas sarkanajiem, kailajiem papēžiem mirgoja. Meitene dziedāja:
  Kosmosa plašumos, ticiet man, ir sapnis,
  Viņa ir kā saules stars debesīs...
  Svaroga acīs valda miers un tīrība,
  Viņš ir par mums, kā Jēzus augšāmcelsies!
  
  Mēs dzemdēsim spožu likteni,
  Viņa maijā spīdēs kā saule...
  Bet es nesaprotu, cik ilgi var būt nedzīvie,
  Cik ļauns liktenis ar mums spēlējas!
  
  Aizstāvi savu tēvzemi, bruņinieks,
  Lai debesu zvaigzne spīd...
  Mēs sargājam mūsu dzimtās Zemes plašumus,
  Lai planēta kļūst par mūžīgu paradīzi!
  
  Bet ko gan var darīt briesmīgais komunisms?
  Viņš padarīs dzimtenes karogu par visvarenu...
  Un nikns fašisms pazudīs ellē,
  Mēs caurdursim ienaidnieku ar ļoti spēcīgu sitienu!
  
  Dodiet savas sirdis mūsu dzimtenei,
  Lai spīd ļoti spilgtā siltumā...
  Mēs iziesim savu cīņu līdz galam,
  Un mēs iznīcināsim fīreru ar vienu sitienu!
  
  Biedrs Staļins nomainīja savu tēvu,
  Mēs esam dažādu paaudžu bērni...
  Orda neprātā ies bojā ellē,
  Un ģeniālais Ļeņins parādīs ceļu uz Ēdeni!
  
  Krievijā katrs zēns ir milzis,
  Un meitenes ir apmācītas cīnīties...
  Visvarenā Kunga ģimene mums ir viena,
  Mēs krievi vienmēr esam spējuši cīnīties!
  
  Mēs sasniegsim, drīz es ticu, mēs sasniegsim visu,
  Visumā nav nekā augstāka...
  Komjaunietis pacēla airi,
  Un uzsit fīreram uz jumta!
  
  Vairs nav komunisma, nekādu ideju,
  Tie ir skaisti un nesīs laimi!
  Un fīrers ir vienkārši nelietis,
  Ļoti mānīgs, ļoti melns!
  
  Es esmu meitene - cīnītājas diženums,
  Basām kājām viņa drosmīgi skrēja cauri aukstumam...
  Mana biezā bize ir no zelta,
  Es uzcēlu ātru rozi!
  
  Var rasties miljards ideju
  Kā komunismā iekārtot tēvzemi...
  Ja redzi Fricu, sit viņam stipri,
  Lai asiņainais Ādolfs nesēž tronī!
  
  Sit ar dūri fašistus,
  Vēl labāk, sasit tos ar veseri...
  Brauksim pa Volgu ar vēju,
  Mēs vienkārši neiebilstam par kazu sasmalcināšanu!
  
  Mēs audzināsim karavīrus par Tēvzemi,
  Meitenes steidzas uzbrukt...
  Skaistule notēmēja ložmetēju,
  Hitlera izrēķināšanās būs sāpīga!
  
  Neviens nevar uzvarēt krievus,
  Lai gan fašisma vilks ir rūdīts velns...
  Bet tomēr viņa lācis ir stiprāks,
  Kurš pasūtījums būvē jaunu!
  
  Skrien par dzimteni, par Staļinu,
  Komjaunieši steidzas basām kājām...
  Nacisti tika sagriezti ar verdošu ūdeni,
  Jo lielkrievi ir foršākie!
  
  Berlīnē ienāks lepnas meitenes,
  Tās atstās basām pēdām...
  Virs tiem ir zeltains ķerubs,
  Un tās kļūst sudrabainas kā lapsenes pērles!
  Meitene dzied, bet kā viņa cīnās! Galu galā tieši viņa un viņas četri partneri savulaik izglāba miliciju no pilnīgas sakāves Iolaiskā.
  Tad ienāca piecas meitenes bikini un basām kājām ar veselu armiju.
  Jā, tas bija diezgan skats.
  Anastasija daudz šāva no ložmetēja, nogriežot ienaidnieka līniju, un pēc tam ar plikiem kāju pirkstiem meta vairākus plānus diskus. Tās galvas ir nogrieztas.
  Un Anastasija dziedās:
  - Svētajai Krievzemei!
  Nataša arī šāva, sacirta ienaidniekus un čīkstēja, ar basu kāju metot granātu, notriekdama tanku:
  - Svarogam!
  Un tad zeltmatainā Zoja dod savu kārtu. Un viņš arī met nāves dāvanu ar basu kāju un kliedz:
  - Rodnoverie nākotnei!
  Un Aurora viņiem sekos pēc iespējas ātrāk. Un ar savu pliku papēdi viņš atlaidīs nāves dāvanu, kliedzot:
  - Par lieliskām robežām!
  Un tad Svetlana iespiedīsies. Viņš dos sprādzienu, un tad no ložmetēja, un ar kailajiem kāju pirkstiem sūtīs iznīcību...
  Un kailkājainā skaistule kliedz:
  - Par Romanovu atgriešanos!
  Jā, Anastasija bija karaliskās impērijas atjaunošanas fane. Patiesībā Krievijā tik un tā pie varas ir cars. Tad kāpēc gan neizveidot likumīgu monarhiju? Turklāt Romanovu dzīslās plūst daudzu Eiropas karaļu paaudžu asinis. Vai tas ir viņu ciltsraksts? Kāda ģimene ir Putins un īpaši Lukašenko? Kas viņi ir par karaļiem? Bet Romanovi ir Dieva svaidītie!
  Anastasija un viņas draugi bikini paveica daudzus brīnumus. Viņa cīnījās kā velns. Bet tad viņa sastrīdējās ar Putinu un nostājās Zelenska pusē. Kopumā Anastasija redzēja, ka Ukrainai tiek nodarīts pāri, un ar paaugstinātu taisnīguma izjūtu viņa nostājās vājāko pusē!
  Anastasija un viņas piecinieks atvairīja uzbrukumu Novoazovskai, kad mēģināja viņu arestēt kā nemiernieku. Vesela valdības spēku kolonna tika nogriezta un atbruņota.
  Pēc tam gūstekņi krita uz sejas un skūpstīja Anastasiju un otras meitenes kailās, putekļainās kājas.
  Meitene filozofiski teica sagūstītajiem Novorosijas karavīriem:
  - Es negribu tevi nogalināt! Jūs esat mani brāļi! Un es kļūšu par tavu karalieni!
  Kopumā Novorossija pieņēma Anastasiju bez lieliem bojājumiem un smagiem zaudējumiem. Tiesa, blondais terminators Doņeckas republikas gubernatoram nocirta galvu un nogalināja viņa apsargus, kuru sastāvā galvenokārt bija kaukāzieši.
  Anastasija jau sen ir leģenda. Krimā viņa veica tādus brīnumus, ka saņēma Krievijas Federācijas varoņa zvaigzni. Bez viņas tas nebūtu izdevies tik gludi ar viņas partneriem bikini. Bet tad Anastasiju paņēma un atņēma visas Krievijas balvas. Tai skaitā par krievu specvienību slepkavību kaujā, kad viņi mēģināja viņu aizvākt. Tika pat ierosināta krimināllieta.
  Bet viņi neuzdrošinājās uzsākt lielu karu ar praktiski neatkarīgo Novorosiju. Turklāt Putins saslima, un bez viņa neviens negribēja uzņemties atbildību.
  Īpaši Medvedevs, kurš kopumā nav līderis savā iekšienē un garā. Bet tieši tas lāčiem piestāvēja Krievijas oligarhiem un Putina apkārtnei - ar tiem var viegli manipulēt.
  Lai kā arī būtu, pret Zelenski ir sacēlusies milzīga propagandas mašīna. Viņi sāka vainot visus par visu. Un ka viņš, iespējams, bija narkomāns, zaglis un izsūca miljardus caur ārzonu kompānijām, un ka viņš parasti bija gejs.
  Province gāja rakstīt. Un, protams, bija liecinieki un dažāda veida apliecinājumi. Tostarp apsūdzības par homoseksualitāti. Kandidātu reģistrācija vēl tikai sākusies, un dubļi jau līst ārā.
  Vēlēšanās piedalīties gribētāju, gan ukraiņu, gan īpaši krievu, skaits izrādījās kolosāls. Iekāpa gan komunisti, gan nacionālisti. Pēkšņi balsot uzradās pat vecais un slimais Zjuganovs. Lai gan viņš jau ir atstājis Krievijas Federācijas Komunistiskās partijas priekšsēdētāja amatu. Vēlēt devās arī Afonins, Udaļcovs un Grudiņins. Un vispār vēl ir bariņš kreiso kandidātu, maz zināmu, bet kurtu. Un tik daudzi grib kandidēt uz prezidentu! Kā ir ar deviņdesmit tūkstošiem dolāru? Vai tiešām tā ir tik liela summa pēc Krievijas mērogiem?
  It kā tanki būtu gatavi kāpt. Un uzņēmēji, un mākslinieki, un estrādes figūras, un rakstnieki. Jā, aktīvi darbojas arī rakstnieki. Uztaisi sev sludinājumu. Un deviņdesmit tūkstoši dolāru nav tik daudz. Tātad CVK saņēma simtiem pieteikumu.
  Nu, vēlēšanas! Nu, kas par izrādi izvērtās! Pat Alla Pugačova kandidēja uz prezidentu. Kāpēc ne? Alka sāka aizmirst, viņa varētu atgādināt par sevi! No vecajiem cilvēkiem Jurijs Lužkovs kāpa uz prezidenta amatu. Acīmredzot arī es gribēju sev atgādināt.
  Nu, protams, šāda izrāde nevarēja iztikt bez Vladimira Volfoviča. Taču šoreiz vēlēšanās piedalījās gan viņa dēls Igors Ļebedevs, gan labā roka Degtjarevs. Arī viņi uz vēlēšanām devās trīs kolonnās.
  Sakustējās arī nacionālisti. Protams, uz prezidenta amatu kandidēja leģendārais cietumā izcietušais Demuškins un, kas interesanti, "Spider", "Metal Corrosion" līderis, rokgrupas "Kolovrat" vadītājs un daudzi citi.
  Nu, protams, arī estrādes dziedātāji uzsāka kampaņu. Šeit ir Filips Kirkorovs un Nikolajs Baskovs. Viņiem arī nav ko zaudēt. Tāda militārā apsardze tika izvietota.
  Un Timotejs un Vitas, un vispār daudzi cilvēki devās kampaņā.
  Protams, ne nejauši! Medvedeva plāns bija izvirzīt milzīgu skaitu kandidātu, kas viņam nodotu balsis otrajā kārtā. Kopumā plāns ir interesants. Medvedeva reitings sākotnēji ir zemāks nekā Zelenskim. Un bez viltības uzvarēt nav iespējams!
  Bet arī Jeļcinam bija nulle reitings, taču viņš spēja uzvarēt pret Zjuganovu. Tiesa, pēdējais vēlēšanas vadīja kā invalīds: ar nolūku zaudēja!
  Un šajā gadījumā Medvedevs ir pret neparastu un ļoti talantīgu cilvēku.
  Tātad šeit notiek daudz kas. Solovjova izrādē Zelenskim pastāvīgi tika apmētāts ar dubļiem. Tiesa, tad kāda meitene ar baso kāju pirkstiem iemeta Solovjovam sejā saldējumu. Un viņa izsita aci. Pēc kā kļuva skaidrs, ka Zelenskim mest ar dubļiem nav droši! Piemēram, šis puisis ir ukraiņu ērglis!
  Kopumā krievu sabiedrībā nebija vienotības. Daudzi, daudzi cilvēki atbalstīja Zelenski. Patīk, tiešām jaunas asinis un spēja pacelt Ukrainu bez augstām naftas un gāzes cenām! Un kā ar Medvedevu? Valsts burtiski slīkst naftas un gāzes dolāros, un ekonomika atrodas pilnīgā stagnācijā. Izaugsmes nav, pieaug tikai bezdarbs.
  Medvedevam kopumā ir visaugstākais antireitings starp visiem politiķiem. Lai gan tieši tāpēc tas ir izdevīgi oligarhiem. Jo vairāk mēs esam no viņiem atkarīgi, jo vairāk kontrolējam. Krievijas valdība steidzīgi sāka visiem paaugstināt algas un pensijas. Un brīžiem...
  Turklāt Medvedevs pat ierosināja samazināt pensionēšanās vecumu par diviem gadiem. Piemēram, viss ir cilvēku labā. Un tika veikti grozījumi, lai palielinātu pensijas un skaitītu darbu pēc pensionēšanās kā darba stāžu.
  Medvedevs un amatpersonas neaizmirsa. Lai viņi stāv un balso par viņu. Jo īpaši tika atceltas publiskas ienākumu deklarācijas un atļautas dāvanas līdz tūkstoš dolāru apmērā. Kas, protams, ierēdnim patika. Tāpat arī atļauja turēt nekustamo īpašumu ārvalstīs, kā arī konti.
  Lai iekarotu smēķētājus, tika būtiski mīkstināts prettabakas likums. Tika atļauta alkohola tirdzniecība naktīs, legalizētas pat azartspēles. Pēdējo atzinīgi novērtēja oligarhi; tiešām, kāpēc zaudēt šādus ienākumus un ņemt tos pagrīdē.
  Programma "Lelles" ir atgriezusies. Viņi televīzijā sāka rādīt vairāk erotikas.
  Medvedevs arī pasludināja amnestiju un pat lika izmaksāt ieslodzītajiem palīdzības naudu. Un tas arī ir ievērojams procents balsu. Un paši ieslodzītie un viņu ģimenes.
  Kopumā Medvedevs izvirzīja saukli: vairāk brīvības! Patiešām, Krievija ir nogurusi no Putina despotisma. Kad jūs pat televīzijā neredzēsit kailu sievieti!
  Un, protams, bija mēģinājums parādīt: dzīve ir kļuvusi brīvāka, dzīve ir kļuvusi jautrāka!
  Medvedevs arī pazemināja alkohola cenas un atļāva alus reklāmu televīzijā. Patiesībā, kāpēc iet pārāk tālu.
  Bet Kaukāzā sākās karš. Pēc Putina aiziešanas kalnieši sāka pieprasīt vēl lielākas privilēģijas un tiesības. Un viņu ambīcijas ir tikai augušas. Turklāt Turcija sāka aktīvāk izdarīt spiedienu uz Kaukāzu, viņu ambīcijas auga, jo īpaši tāpēc, ka Sīrijā Erdogans saņēma pārāk maz, viņaprāt. Situāciju pasliktināja naftas cenu un līdz ar to arī gāzes cenu kritums. Tieši Venecuēla palielināja ražošanu pēc Maduro režīma gāšanas. ASV un Irāna beidzot ir samierinājušās, un Lībijā ir izveidota vienota valdība.
  Naftas cenu kritums ir sagrāvis Krievijas rubļa kursu, veicinājis inflāciju, kā arī devalvējis algu un pensiju pieaugumu.
  Un pieaugošā kaujinieku aktivitāte Kaukāzā spēlēja pret Medvedevu.
  Viņi teica, ka viņš nespēj saglabāt Putina mantojumu. Un kas vispār, kā tas bieži notiek: superzvaigzne iecēla sevi par vāju pēcteci.
  Gan ASV, gan arābu valstis un pat Irāna veicināja separātismu Kaukāzā. Taču drošības spēku starpā radās domstarpības. Daži joprojām vēlējās redzēt Putina ilggadējo partneri Medvedevu prezidenta amatā! Un citi grasījās likt iekšā daudz populārāko Sergeju Šoigu.
  Bet pēdējo neatbalstīja oligarhi un rūpnieki. Viņi uzskatīja viņu par pārāk kreisu, un miljardieriem bija apnicis viena cilvēka diktatūra. Visi gribēja liberāli tronī un samierināšanos ar Rietumiem. Medvedevs, gaidot, kamēr beigsies prezidenta kandidātu reģistrācijas periods, atlaida Šoigu. Kas izraisīja nemierus armijā.
  . NODAĻA Nr.2.
  Tad Medvedevs piešķīra Šoigu sen solīto maršala pakāpi un iedeva viņam goda premjerministra vietnieka amatu. Arī populistisks gājiens. Bet jebkurā gadījumā priekšvēlēšanu situācija nebija par labu prezidenta pienākumu izpildītājam.
  Zelenskis ir jaunāks, veiksmīgāks, daiļrunīgāks, gūst punktus. Un pat tad, kad tas tika reģistrēts, vairāk nekā divi simti prezidenta kandidātu saglabāja savu neapstrīdamo vadību. Taču Medvedevam vēl bija jāpacīnās par otro vietu. Negaidīti par viņa konkurenti par iekļūšanu otrajā kārtā kļuva Alla Pugačova. Novecojošā primadonna, kas ilgu laiku nebija uzstājusies un īpaši neaizrāvās ar PR, pēkšņi uzlēca reitingā.
  Varbūt tā bija reakcija uz kaitinošiem politiķiem. Žirinovskim un Zjuganovam, gluži pretēji, reitingi strauji samazinājās. Tauta ir šausmīgi nogurusi no abiem šiem politiķiem. Turklāt viņu vēlēšanu laukā parādījās jaunāki un oriģinālāki līderi.
  Manāmi piebilda Demuškins, kurš cietumā saņēma mocekļa tēlu. Suraikins joprojām nespēja iegūt reitingu, bet punktus sāka gūt arī cits viņa partijas biedrs Sergejs Kovaļovs, labākais Krievijas profesionālais bokseris.
  Kopumā Sergejs Kovaļovs izrādījās interesants puisis. Viņš kandidēja uz Maskavas mēra amatu un visiem negaidīti kļuva par otro. Viņš iestājās Krievijas Komunistiskajā partijā. Un viņš arī sāka uzlabot savu reitingu.
  Jāpiebilst, ka Sergejs Kovaļovs ir ļoti lielisks bokseris - labākais starp krieviem, pat apsteidzot Kostju Tsju.
  Sergejs Kovaļovs tādējādi ir terminators un ir bīstami tuvu Medvedevam.
  Tiesa, lielākajai daļai Krievijas aptauju dienestu ir reitingi un... O. prezidents tika pārvērtēts. Bet paaugstināšana bija pamatīga. Tomēr Medvedevam īpaši nepaveicās. Pēc Putina kaut kā laime kļuva skopāka. Naftas cenas turpināja kristies, kritās arī rubļa kurss, un cenas strauji pieauga. Kaukāzs dega arvien aktīvāk. Un pat Kadirova vīri sāka cīnīties kaujinieku pusē. Tāda ir situācija. Un tad talibi uzbruka Krievijas karaspēkam uz robežas ar Tadžikistānu.
  Un, kā izrādījās, krievu karaspēks nebija gatavs. Medvedevs atkal iekārtojās. Turklāt tika atklāts skandāls ar zādzībām Aizsardzības ministrijā un Finanšu ministrijā. Uz Medvedeva ilggadējiem draugiem kritusi ēna. Radās arī šaubas par to, kurš no Krievijas nozadzis simtiem miljardu dolāru. Arī aizdomas. Un mediji kļuva nekaunīgi...
  Zelenskis vēlēšanu kampaņu vadīja mierīgi, profesionāli, kā izrādi. Žirinovskis, kā vienmēr, vairāk strādāja varas iestādēm, nevis sev. Zjuganovs tika izsvilpts un apmētāts ar sapuvušām olām. Tad atkal incidenti...
  Protams, Ksenija Sobčaka piedalījās vēlēšanās, un viņa nevarēja neizmest koniku. Viņa to paņēma un iemeta Žirinovskim sejā kūku. Un viņa piesaistīja uzmanību. Tas arī notika diezgan episki.
  Vēlēšanās piedalījās arī Aleksandrs Povetkins. Krievu bokseris pēc zaudējuma Džošuā ilgu laiku nevarēja atgriezties, pēc tam aizvadīja pāris cīņas ar apspēlējamiem pretiniekiem un salūza nopietnākā. Pabeidzis karjeru, viņš devās politikā un sāka veidot nacionālistu partiju.
  Pagaidām bez īpašiem panākumiem.
  Tomēr Povetkins televīzijas debašu laikā iesita pretiniekam pa seju. Viņš izcēlās, un tas nedaudz paaugstināja viņa reitingu.
  Vispār vēlēšanas bija histēriskas.
  Viņi rīkoja televīzijas debates: viņi deva trīsdesmit sekundes, lai atbildētu, un notika strīds. Ballītes, kautiņi, skandāli. Vesels farss.
  Medvedevs tika nekaunīgi paaugstināts, taču viņa reitings praktiski neauga. Par izkļūšanu otrajā kārtā joprojām ir šaubas.
  Zelenskis bija priekšā ar lielu pārsvaru. Un nav brīnums! Piecu gadu laikā Vladimiram izdevās izbeigt bezdarbu un atjaunot visas rūpnīcas un rūpnīcas, kā arī uzcelt jaunas.
  Viens no Zelenska sasniegumiem bija lauksaimniecības un alternatīvo enerģijas avotu attīstība.
  Jo īpaši Ukrainā ir parādījušās spēkstacijas, kas darbojas un uzlādējas no atmosfēras spiediena atšķirībām. Kā arī ģeotermālās elektrostacijas. Un daudz vairāk. Tostarp izmantojot jonosfēras enerģiju. Tā notika, ka zinātne nostājās pret naftu un gāzi.
  Īsta sensācija bija rūpnīcas parādīšanās Ukrainā, kas ražo sintētisko pārtiku un piegādā to Ķīnai. Un Krievija ir samazinājusi pārtikas eksportu.
  Starp ukraiņiem bija arī nominanti. Jo īpaši Vladimirs Kļičko. Slavenajam bokseram bija sarežģīta karjera. Atgriezies ringā: uzvarot Čaru un Taisonu Fjūriju. Taču trešajā revanšā pret Džošua viņš tomēr atkal zaudēja, taču nopelnīja daudz naudas. Un viņš paziņoja par savu galīgo aiziešanu no boksa.
  Bet tad viņš atkal atgriezās. Viņš cīnījās Kijevā ar Gasijevu un uzvarēja. Pēc tam viņš aizvadīja vēl vienu cīņu un izcīnīja regulārā pasaules čempiona titulu - beidzot pārspējot gan Formena rekordu, gan Džo Luisa rekordu. Pēc tam viņš paziņoja par savu kandidatūru apvienotās Krievijas un Ukrainas prezidenta amatam. Un jāsaka, ka Vladimirs Kļičko ukraiņu vidū ir otrais aiz paša Zelenska. Un, neskatoties uz viņa ievērojamo vecumu boksā, Vladimirs Kļičko jau vēlēšanu kampaņas laikā veica obligātu aizsardzību pret bokseri, kurš bija divdesmit gadus jaunāks par viņu. Un atkal viņš uzvarēja ar nokautu.
  Pēc tam Vladimira Kļičko reitings uzlēca, un viņš pietuvojās Medvedevam, iegūstot izredzes uz otro kārtu.
  Kopumā šajās vēlēšanās bija viens neapstrīdams favorīts: Zeļenskis, un par otro vietu bija ļoti cieša cīņa. Alla Pugačova, kura uz īsu brīdi bija apsteigusi Medvedevu cīņā par otro vietu, sāka stāties malā. Principā viņu neapgaismoja nekas spilgts. Un otrajā vietā ierindojās Vladimirs Kļičko. Taču viņa elektorāts nav īpaši stabils. Ringā cīnījās arī Sergejs Kovaļovs, kuram izdevās iziet pēc trim neveiksmēm un savākt visas četras pussmagā svara jostas un atkal izcīnīja čempiontitulu.
  Un viņa reitings atkal uzlēca. Viņš varētu sasniegt arī otro kārtu. Citi Ukrainas bokseri: Usiks un Lomačenko atbalstīja Zelenski un prezidenti netraucēja. Lai gan abi vēl nav beiguši karjeru. Kāpēc viņiem būtu jāpabeidz? Usiks pēc punktiem pārspēja Džošua un kļuva par neapšaubāmu pasaules čempionu smagajā svarā. Lomačenko klīst no vienas svara kategorijas uz otru, un viņam tiek maksāti tik lieli honorāri, ka viņš nelabprāt pārtrauc karjeru.
  Arī ASV notiek vēlēšanu kampaņa. Donalds aiziet pēc diviem termiņiem, un viņš nav tik vesels, lai kandidētu uz trešo. Jauni puiši kandidē uz prezidenta amatu. No demokrātiem ļoti skaista sieviete gubernatore apmēram trīsdesmit deviņus gadus veca - iespējams, jaunākā dāma starp prezidenta kandidātiem. Arī no republikāņiem, no jaunajiem ģenerāļiem-kara pret Irānu varoņiem.
  Savienotajās Valstīs ir mainījusies politiķu paaudze.
  Krievijā Putins varēja uzvarēt Zelenski, taču viņš darbā bija nepārprotami izdedzis. Pārspriegums ir darījis savu! Viņš vēlējās pārvērtēt savus spēkus un neuzticēties apkārtējam. Vai varbūt viņi saindēja arī viņu. Pēc Nazarbajeva aiziešanas NVS sākās vēl viens demokratizācijas vilnis. Kazahstāna kļuva par parlamentāru republiku. Baltkrievijā Lukašenko kaut kā aizdomīgi pazuda. Un arī prezidents kļuva par tēlojumu.
  Atnāca vēl viens vilnis. Turcijā parlaments jau ir sacēlies pret Erdoganu. Svārsts pagriezās otrā virzienā.
  Zelenskis tiešām mainīja konstitūciju par labu lielākai autokrātijai, bet Rietumos viņu uztver kā savējo! Jā, un referendumi notiek visu laiku. Un tur ir īsta vārda brīvība.
  Jebkurā gadījumā Zelenskim nav īpašu problēmu uzvarēt otrajā kārtā. Visticamāk, tieši Medvedevs iekļūs otrajā kārtā - administratīvos resursus var pārvarēt zemā popularitāte un ne pārāk veiksmīgā valdīšana. Daudzi atzīmēja līdzības ar vēlēšanām Ukrainā - daudzi prezidenta kandidāti, Zelenska vadība, zemi valdības reitingi un augsti antireitingi.
  Tas, vai Zelenskis varētu sakaut Putinu, joprojām ir jautājums, taču Medvedevs acīmredzami nebija līdz nācijas līdera lomai. Un demokrātija šeit spēlēja pret varas iestādēm.
  Medvedevs īsti nevarēja sagatavoties cīņai. Viņa raksturs nav vienāds. Nav īsts cīnītājs!
  Bet visu autokrātiju problēma ir tā, ka pēcteči nav īpaši labi! Parasti diktators savā vietā ieliktu vājinieku, lai viņu nenogāztu! Piemēram, Nazarbajeva pēctecis bija ierobežots. Un viņš neiebilst - viņš ir mīksta miesa!
  Bet Vladimirs Zeļenskis jebkurā gadījumā nāca pie varas no opozīcijas un nav vājš.
  Jāsaka, ka Putins arī tika uzskatīts par mīkstu un vāju, tāpēc viņi tika iecelti par prezidentu, pēc skaļā Jeļcina. Bet, kā izrādās, klusajā purvā ir velni!
  Un tad izrādījās, ka purvs tomēr nav tik kluss. Bet Medvedevs, šķiet, nav vilks aitas ādā, bet gan patiesi dabiska aita. Un viņš nevar savākt spēkus.
  Žirinovskis apvainoja Zelenski ar neķītrībām un saņēma naudas sodu. Vairāki desmiti prezidenta amata kandidātu izstājās par labu Medvedevam, taču tas gandrīz neko nedeva. No slavenajiem cilvēkiem, kas filmējās, bija bokseris Deniss Ļebedevs. Viņš faktiski progresēja tīri tehniski. Bija arī uzņēmēji un nelieli kultūras darbinieki. No rakstniekiem tikai Sergejs Lukjaņenko filmējās par labu Medvedevam. Pārējie gribēja sevi reklamēt. Un visi ticēja veiksmei.
  Medvedevs ir diezgan pieaudzis. Taču bija cerība, ka armija, cietums un policija nobalsos, kā likts. Turklāt ir vēlētāju uzpirkšana. Un, protams, agrā balsošana. Arī šeit ir visas iespējas gūt panākumus.
  Jā, tieši tas pamudināja palielināt varas iestāžu aktivitāti. Sniedziet priekšlaicīgu balsošanu. Un tur, protams, ir viltošana. Un vēlme balsot ar sirdi.
  Atšķirībā no 1996. gada vēlēšanām Medvedevs nespēja paaugstināt savu reitingu. Jāteic, arī Jeļcinam paveicās. Jo īpaši Džohars Dudajevs nomira nejauši. Kāda muša viņu sakoda, izsaukuma laikā neievēroja ierastos piesardzības pasākumus. Galu galā, ja tas būtu noticis nedaudz agrāk, viņiem nebūtu laika izdarīt sitienu. Un nedaudz vēlāk būtu aizsegta tikai antena, un pats Džohars būtu atradies drošā attālumā. Tā ir veiksme karā un propagandai.
  Un tagad jūs nevarat pabeigt Dudajevu. Un nav Radujeva, kurš tik stulbi tika pieķerts Krievijas prezidenta vēlēšanu priekšvakarā. Bet Dudajevs jaunākais negrib mirt vēlēšanu laikā. Un vispār, acīmredzot, tiek pārtraukts pēcteču triumvirāts: Jeļcins, Putins, Medvedevs...
  Mēģinājumi uzpirkt vēlētājus tika nopludināti un izraisīja vēl vienu skandālu. Patriarhs nevienu neatbalstīja, spriežot: Dievam pieder Dievam, un ķeizaram ir ķeizaram. Vispār Jeļcina laikā tas kaut kā izrādījās vieglāk. Un nez kāpēc pareizticīgā baznīca nostājās Jeļcina pusē, kurš šķita pilnīgi bezcerīgs. Un industriālās aprindas.
  Un tad krievu oligarhi sāka flirtēt ar Zelenski. Acīmredzot Medvedevu nav iespējams audzināt.
  Un noskaņojums medijos sāka mainīties. Zelenskis tika slavēts arvien vairāk. Žirinovskis jau sācis runāt, ka viņa vārdabrālis patiesībā ir dimanta vīrs.
  Medvedevs atkal dubultoja algas un pensijas. Bet rublis beidzot sabruka. Un sākās inflācija. Paaugstinājušies arī tarifi.
  Viņam pat nācās lūgt SVF aizdevumu. Un nafta un gāze kļūst arvien lētāki un lētāki.
  Irāna, Venecuēla, Lībija un Saūda Arābija palielina eksportu. Un ASV ir ieviesta jauna slānekļa ieguves metode. Izmaksas strauji samazinājās.
  Un tad ir ekonomiskā lejupslīde un nemieri Ķīnā. Nu skaidrs - esmu noguris no komunistiskās partijas dominēšanas. Un ķīnieši grib brīvību un daudzpartiju sistēmu!
  Indijā ir notikušas nelielas varas izmaiņas. Bija mēģinājums veikt apvērsumu un izveidot diktatūru.
  Konfrontācija Kaukāzā ir strauji pieaugusi. Nemieri sākās arī Sibīrijā. Īpaši nostiprinājušies separātisti.
  Lielbritānijā partija uzvarēja vēlēšanās: "Renesanse", tomēr koalīcijā ar leiboristiem. Karaliene Elizabete joprojām ir dzīva, taču viņa ir apsolījusi, ka savā simtgadē dosies pensijā, un pēc tam tiks rīkots referendums par monarhijas atcelšanu. Un Lielbritānijas prezidenta dibināšanas amats.
  Francija ir nemierīga. Makrona vietā uzvarēja Mērija Lipena, un notika mēģinājums izveidot diktatūru. Bet paši franči nezina, ko vēlas, viņi organizēja jaunu Maidanu. Jā, bezprecedenta mērogā. Un Marija bija spiesta atteikties no radikāliem plāniem izraidīt arābus un citus. Tad, vēl ļaunāk, Augstākā tiesa atcēla prezidenta vēlēšanas, un Mariju arestēja.
  Pirmstermiņa vēlēšanas tika izsludinātas arī Francijā. Tas ir, kā vienmēr, visur ir nekārtība.
  Baltkrievijā, kad Lukašenko tirānijas bija gana, viņi sarīkoja referendumu un pilnībā likvidēja prezidenta amatu. Republika kļuva parlamentāra, un jaunais premjerministrs sacīja, ka varētu būt aneksija Krievijai. Bet pēc prezidenta vēlēšanām tur. Zelenskis ir ļoti populārs Baltkrievijā.
  Kazahstānā attiecības starp prezidentu un parlamentu kļuvušas saspīlētas. Bija impīčmenta draudi. Bet viņi ātri vienojās, bet valsts vadītāja vara tika vēl vairāk ierobežota.
  Medvedevs kļuva arvien nervozāks. Tuvojās vēlēšanas, un Zelenska reitings bija vairākas reizes augstāks. Tiesa, pirmajā kārtā viņš neuzvar, bet jebkurā gadījumā Medvedevs atmet. Ir tikai aprēķins, lai apkrāptu vai izsist.
  Notika slepenā padome. Sapulcējās krievu miljardieri.
  Medvedevs tieši paziņoja:
  - Vai vēlaties, lai kāds ukraiņu svešinieks saņemtu milzīgo impērijas prezidenta varu?
  Deribasko loģiski atzīmēja:
  - Gribam vai negribam, ar jebkuru valdību ir jāsatiek! Zeļenskis nav komunists, un... Tas nav Zjuganovs, kurš mums nekādā gadījumā nederēja!
  Medvedevs sausi noteica:
  - Ukrainā ienākuma nodoklis ir daudz augstāks nekā Krievijā!
  Romāns Abramovičs iesmējās un atzīmēja:
  - Kas zina un skaita mūsu ienākumus! Turklāt viņi tur nesen tika samazināti un gandrīz vienādi ar mūsējiem!
  Prohorovs atbildēja ar smaidu:
  - Varas mainās. Mēs paliekam! Ko jūs varat ieteikt?
  Medvedevs niknumā ķērka:
  - Es neticu, ka Jeļcins uzvarēja godīgi!
  Deribasko vēsi atbildēja:
  - Ja Jeļcina pretinieks nebūtu Zjuganovs, tad Borikam tiešām būtu maz iespēju. Bet cilvēki joprojām pārāk labi atcerējās komunistiskās varas "šarmu". Proti: tukši plaukti, kartes, kuponi, vizītkartes, garas rindas, alga pieci dolāri mēnesī. Protams, neviens negribēja atgriezties šajos elles laikos. Turklāt, lai zaudētu izrādi un politiskos šovus, kā arī filmas ar seksu un daudz ko citu. Tauta gribēja brīvību. Un balsoja nevis par Jeļcinu, bet gan pret Putnubiedēkli Zjuganovu. Bet Zelenskis tautu nebiedēs. Atšķirībā no Putina viņš neslēgs programmu "Lelle" un neliks cilvēkus uz kārtīm. Deviņdesmit sesto gadu nevar atkārtot. Jeļcins nozaga piecus līdz sešus procentus, bet uzvarēja ar trīspadsmit starpību! Tātad tas ir gandrīz godīgi!
  Un Zelenskis ir priekšā ar tādu pārsvaru, ka jūs viņu nevarēsit pārspēt!
  Medvedevs kliedza:
  - Viņi mani iemeta! Mēs vienojāmies!
  Romāns Abramovs atzīmēja:
  - Vismaz sankcijas no mums tiks atceltas! Un tu esi Lācis... Tu jau esi nopelnījis savu pensiju!
  Medvedevs šņāca:
  - Tev vajadzētu sadegt ellē!
  Prohorovs loģiski atzīmēja:
  - Nav elles! Naudu vākt ir tikai putnubiedēklis!
  Medvedevs neizpratnē jautāja:
  - Jā? Ko darīt, ja Dieva nav?
  Prohorovs pasmaidīja un atbildēja:
  - Kurš Dievs? Viņi to pasniedz savādāk!
  Romāns Abramovičs ieteica:
  - Varbūt izveidojiet jaunu ticību! Kas ir bagāts, to Dievs mīl! Kurš ir bagātākais, to Visvarenais mīl visvairāk!
  Medvedevs pamāja:
  - Loģiski! Bet ko teiks tauta?
  Romāns Abramovičs iesmējās:
  - Cilvēkus var izglītot!
  Medvedevs gurkstēja:
  - Ceru, ka paliksim draugi!
  Pēc tam viņš izgāja no zāles...
  Pasaulē turpināja plosīties notikumu kaleidoskops. Vitālijs Kļičko arī atgriezās ringā un cīnījās Kijevas stadionā. Viņš cīnījās ar Maiklu Taisonu. Divi veci vīri, ļoti slaveni un populāri. Nu viņi savāca daudz naudas. Maikls Taisons, protams, piekrita cīņai, jo viņš bija gandrīz ubags.
  Pat ja Vitālijs Kļičko, kurš bija jaunāks un, galvenais, daudz labākā formā, viņu burtiski pārspēja. Vladimirs Kļičko sacīja, ka joprojām vēlas izcīnīt absolūtā pasaules čempiona titulu un cīnīties ar Usiku. Pēc tam viņš labos visus rekordus, kļūstot par vecāko absolūto pasaules čempionu... Un viņš var nomierināties. Ko viņam vēl vajadzētu pārspēt? Džo Luiss jau ir pārspēts, un Foremens ir pārspēts, un viņš četras reizes ir izcīnījis pasaules čempiona titulu smagajā svarā.
  Vitālijs Kļičko no cīņas nopelnīja lielu naudu, papildināja savu kasi un slavu un aizvadīja salīdzinoši vieglu cīņu.
  Zelenskis Vitālijam Kļičko piešķīra Iļjas Muromeca Zelta ordeni. Un tas viņam izpelnījās papildu simpātijas.
  Politikas pasaulē bokseri vispār ir kļuvuši populāri. Floids Mavezers kļuva par ASV prezidenta kandidātu. Formāli neatkarīgs. Un ar pienācīgu vērtējumu. Un kas tas par miljardieri, un nepārspētu bokseri, un melnādainu. Kāpēc ne pretendents?
  Floids Maveizers atbalstīja prezidentu Zelenski vēlēšanās un solīja draudzību.
  Tikai daži Floidi vēlējās atspēlēties ar Pakio, un viņi par to savāca daudz naudas.
  Medvedevs acīmredzami zaudēja pozīcijas. Lai radītu nelielu šoka vērtību, viņš Anatoliju Kašpirovski iecēla par veselības ministru ar premjerministra vietnieka pakāpi. Kas, protams, ir spēcīgs gājiens, bet ar to nepietiek. Starp citu, Anatolijs Kašpirovskis kļuva par vecāko ministru un premjerministra vietnieku visā Krievijas vēsturē. Jā, rekordists! Dmitrijs Medvedevs Anglijas karalienei arī piešķīra Svētā Andreja Pirmās ordeni un pat uzdāvināja Šoigu varoņa zvaigzni. Un viņš Gorbačovam atņēma augstāko ordeni. Kas kopumā nav tik skaisti.
  Un viņš arī paņēma un atjaunoja Beriju maršala pakāpē. Varbūt, lai piesaistītu
  uz viņu staļinistu pusi. Un Borisam Ņemcovam pēc nāves tika piešķirts pirmās pakāpes ordenis par nopelniem tēvzemei. Turklāt viņš ar savu dekrētu Volgogradu pārdēvēja par Staļingradu. Arī flirtē ar staļinistiem. Bet arī ar liberāļiem. Novodvorskojs pēc nāves piešķīra Krievijas varoņa un... Staļina titulu!
  Pēc nāves Medvedevs Jurijam Gagarinam piešķīra arī Svētā Andreja Pirmā aicinājuma ordeni. Un viņš atjaunoja Uzvaras ordeni Leonīdam Iļjam Brežņevam. Negaidīti Medvedevs Garijam Kasparovam pasniedza Krievijas varoņa zelta zvaigzni.
  Arī flirtē ar liberāļiem. Un ar komunistiem. Gan jūsu, gan mūsu.
  Medvedevs pāvestam Franciskam Pirmajam pasniedza arī Svētā Andreja Pirmā aicinājuma ordeni.
  Arī ļoti dāsnas dāvanas no "lielā valdnieka"! Turklāt Medvedevs negaidīti atkal samazināja pensionēšanās vecumu gan vīriešiem, gan sievietēm līdz piecdesmit pieciem gadiem. Kas izrādījās sensācija. Un atkal viņš palielināja pensijas.
  Ko jūs varat darīt vēlēšanu priekšvakarā?
  Turklāt prezidenta pienākumu izpildītājs Vladimiram Žirinovskim piešķīra ģenerālleitnanta pakāpi. Piemēram, par uzticīgu kalpošanu ņemiet to no kunga pleca. Un viņa dēls Igors Ļebedevs negaidīti tika iecelts par ārlietu ministru, nevis vecais un Rietumos nemīlēts Lavrovs.
  Medvedevs piedāvāja arī Demuškinam Iekšlietu ministrijas vadītāja amatu, taču autoritatīvs nacionālists atteicās. No jaunajiem amatiem par sensāciju kļuva Ksenijas Sobčakas iecelšana kultūras ministres amatā. Viņa, redzot, ka viņas reitings ir ļoti mazs, piekrita. Taču viņa pieprasīja arī premjerministra vietnieka amatu. Medvedevs tam piekrita.
  Javlinskis arī piedalījās vēlēšanās, taču saslima pavisam un veselības apsvērumu dēļ izstājās.
  Prezidenta pienākumu izpildītājs viņam piešķīra arī Krievijas varoņa zvaigzni.
  Mihails Kasjanovs saņēma pirmās šķiras ordeni par nopelniem tēvzemei un goda padomnieka ekonomikā amatu. Kāpēc viņš izstājās par labu Medvedevam. Bet tā ir ļoti maza procenta daļa.
  Sergejam Kovaļovam tika piedāvāts sporta ministrs, taču viņam tas šķita par maz.
  Izcēlies konflikts ar konstitucionālās tiesas priekšsēdētāju. Zorkins beidzot aizgāja. Bet kam lai es atdodu šādu amatu? Vēlams sievietei! Un viņi to piedāvāja Allai Pugačovai.
  Bet slavenā dziedātāja atteicās, atsaucoties uz to, ka tas nav paredzēts viņai. Medvedevs tomēr uzdāvināja viņai Krievijas varoņa zvaigzni. Lai gan Alla atteicās rīkoties viņa labā.
  Bet kurš būs konstitucionālās tiesas priekšsēdētājs? Pozīcija ir iestrēgusi. Šoigu arī atteica - ne viņa profils!
  Negaidīti piekrita Dima Bilans. Lai gan, protams, tas nav fakts, ka tas ir viņa profils! Un, protams, būt dziedātājam ir izdevīgāk un daudz jautrāk nekā būt konstitucionālās tiesas priekšsēdētājam.
  Medvedevs jebkurā gadījumā to ātri apķēra un piešķīra zvaigzni Krievijas varonim.
  Tomēr Dima Bilans sacīja, ka tas ir tikai joks. Tomēr, vispārēji apstiprinot, Ludmila Putina tika iecelta par konstitucionālās tiesas priekšsēdētāju. Tas bija spēcīgs solis, ņemot vērā Putina popularitāti Krievijā, taču tas jau bija nedaudz novēlots, un tas nevarēja glābt Medvedevu.
  Lai gan tika pieliktas titāniskas pūles. Bet cenas cēlās, rubļa kurss kritās, talibi Tadžikistānā virzījās uz priekšu, un nebija nekas, kas varētu pārliecināt vēlētājus.
  Pēdējā brīdī par sociālo bloku atbildīgo premjerministra pirmo vietnieku iecēla Genādiju Zjuganovu. Bet šī jau ir sautējoša komprese mirušajiem.
  Un pats Zjuganovs jau ir pilnībā zaudējis savu elektorātu.
  Degtjarevs tika iecelts par ģenerālprokuroru balsošanas priekšvakarā. Arī prezidenta kandidāts no Liberāldemokrātiskās partijas.
  Medvedevs pārcēlās un meklēja jaunus ceļus. Viens no iespaidīgajiem vēlēšanu gājieniem bija īpašas Žukova vārdā nosauktās zelta medaļas pasniegšana visiem Lielā Tēvijas kara veterāniem. Un miljons Krievijas rubļu, lai boot. Bet Lielā Tēvijas kara veterānu ir palicis ļoti maz.
  Medvedevs Tereškovai piešķīra arī Svētā Andreja Pirmā aicinājuma ordeni. Kamēr pastāv iespēja, kāpēc gan to neatlīdzināt? Tātad Anatolijam Karpovam var dot Krievijas varoni. Viņš ir lielisks šahists! Un Alehins, un Botviņņiks, un Tals un Spaskis, Tigrans - pēcnāves pasniegs balvas - nemaz nav slikti!
  Krievijas varoņu zvaigznes - tas ir forši!
  Ir patīkami pasniegt balvas un izdalīt medaļas. Un ja arī nodibināsim Putina vārdā nosauktu ordeni. Ir četri līmeņi: ceturtais - bronza, trešais - sudrabs, otrais - zelts, pirmais - zelts ar dimantiem!
  Tas ir tas, ko Medvedevs ir izgudrotājs.
  Tomēr arī ar to nepietiek. Zelenskis arī dibina jaunus ordeņus. Piemēram, Tarasa Ševčenko pasūtījums. Vai Taras Bulba! Vai Gogolis! Kāpēc tērēt laiku sīkumiem? Un Kožeduba vārdā nosauktais ordenis! Tas ir spēcīgs Zelenska gājiens, lai iepriecinātu kreisos spēkus. Vispār, protams, Zelenskis nav komunists un pat ne kreisais. Tātad viņam varētu būt problēmas. Bet komunistiem Krievijā nebija vadoņa.
  Un arī Andrejs Navaļnijs? Kaut kā visi par viņu aizmirsa. Vai tiešām jūs nekandidējāt uz prezidentu? Bet Andrejs Navaļnijs Zelenska komandā strādā jau ilgu laiku un jau ir daudz paveicis cīņā pret korupciju Ukrainā.
  Tātad neviens vēl nav miris! Un notiek abu brālīgo tautu saplūšanas process un tautas vadoņa vispārējās vēlēšanas.
  Zelenski nomazgās arī Andrejs Navaļnijs... Kā jau ierasts, viņš deg.
  Un viņš darbojas enerģiski ar neprātīgu spiedienu.
  Un tajā pašā laikā ļoti smalki, lai neatbaidītu vēlētājus. Nepavisam nav Trampa stilā.
  Un pasaulē nāk jauni laiki - drošāki un mierīgāki. Saūda Arābijā sākas demokrātiskās un laicīgās reformas, un kopumā reliģiskais ekstrēmisms vājinās. Patiešām, daudzi internetā var lasīt pretrunas starp Korānu un zinātni un brīnīties: kāpēc viņi to dara? Kāds ir pamats uzskatīt Korānu un Bībeli par Dieva vārdu?
  Kad cilvēki sāk domāt un uzdot jautājumus, viņi vairs nav tik pārsteidzīgi. Patiesībā, kāpēc rodas gadsimts? Vairāk kā bailes no nāves! Un tik maz cilvēku baidās nomirt, kamēr nesaslimst!
  Vēlēšanu priekšvakarā Medvedevs paaugstināja maksājumus par slimības atvaļinājumu un pabalstus invalīdiem. Tika palielināta arī tanku ražošana...
  Medvedevs, lai parādītu sevi kā patriotu, ievērojami pacēla militāro izdevumu latiņu. Lāču tanks, smagākais no monstriem, kas sver vairāk nekā simts tonnas un ar kodolreaktoru dzinēja vietā, tika nodots masveida ražošanā.
  Projekts Bear tika izstrādāts Putina vadībā pēc viņa personīga pasūtījuma. Ideja bija izveidot monstru tanku, lai iebiedētu. Transportlīdzeklis izrādījās ļoti smags un dārgs, ar daudzslāņu bruņām un divām raķešu palaišanas ierīcēm.
  Automašīnas īpatnība bija tās ātrums vairāk nekā simts kilometru stundā ar simts piecdesmit tonnu masu un kolosāla jaudas rezerve, pateicoties kodolreaktoram.
  Tiesa, skrējiena laikā noticis vēl viens neveiksmīgs atgadījums - kāpurs pārplīsis. Un atkal iespaids izrādījās sabojāts. Medvedevu burtiski izsmēja.
  Un tad notika vēl viena epizode ar prezidenta pienākumu izpildītāju - jūs to nevarat iedomāties ar nolūku. Kad Medvedevs mežstrādnieku priekšā mēģināja nogāzt koku, tas nokrita tieši uz svētku galda ar ēdienu. Tātad Krievijas neveiksmīgais pagaidu vadītājs atkal ir apkaunojis sevi.
  Jā, Medvedevam tiešām nepaveicās. Šāda laime ir kaprīza: tā apbalvo vienu, aizskar otru. Vai tiešām, piemēram, Nikolajs II bija tik slikts, bet viņu tiešām aizvainoja augstākie spēki. Tātad Medvedevs, vispār gudrs cilvēks, burtiski izgāja ar visu.
  Mēģinājumi kaut ko darīt saskārās ar pretestību un spītību.
  Šķita, ka Medvedevs raustījās pannā. Un tad radās citas problēmas. Premjera pienākumu izpildītājs bija iesaistīts arī korupcijas skandālā.
  Un šeit, protams, tas nebūtu varējis notikt bez Andreja Navaļnija. Šis puisis vienmēr iederēsies!
  Es ieguvu tik graujošus apsūdzošus pierādījumus par Medvedevu un viņa svītu - skandāls izrādījās pārsteidzošs. Īsāk sakot, gan Navaļnijs, gan tie, kas krita zem viņa satriecošā trieciena, kļuva slaveni.
  Un Medvedevam vajadzēja aizbildināties un noslaucīt iesmu. Un viss izlija uz viņu. Nevis vēlēšanas, tikai šausmas.
  Balsošanas dienā Medvedevs ieradās apsardzībā. Bija skaidrs, ka viņš ir drūms un nepārliecināts. Man trīcēja rokas, kad paņēmu biļetenu. Ar savu jaunāko rīkojumu prezidenta pienākumu izpildītājs trīskāršoja militārpersonu un policistu algas. Un pieckārtīga pensija!
  Anastasija Orlova gan asprātīgi pasmīnēja diktatora lomas kandidāti:
  - Ir grūti sēdēt uz durkļiem! Šeit viņš noliek naudas spilvenu!
  Pēc tam terminatora meitene to paņēma un parādīja ar plikiem kāju pirkstiem.
  Anastasija, protams, ir meitene, kas nebāzīs vārdus kabatā. Asprātīgs, spēcīgs, foršs, harizmātisks.
  Un tik daudzi puiši viņā iemīlēja. Turklāt Anastasija ir ļoti temperamentīga blondīne un neiet gulēt, neizvēloties jaunu vīrieti uz nakti. Protams, viņa izvēlas izskatīgākus, sportiskākus, muskuļotākus vīriešus, dažreiz pat pavisam jaunus. Bet noteikti savādāk. Acīmredzot, lai uzlādētos ar enerģiju. Un neviens neuzskata šo briesmīgo karotāju par padauzu.
  Gluži pretēji, tik spēcīgai un muskuļotai sievietei tas šķiet ļoti forši.
  Anastasija arī nobalsoja, paņēma biļetenu ar savu graciozo pēdu kailajiem pirkstiem, un šis ir vesels rullis, kur grūti atrast uzvārdu, un bez liekiem aizspriedumiem nolika sev. Nu skaidrs, kam!
  Pēc tam viņa parādīja savu lielo figūru ar plikiem kāju pirkstiem!
  Vladimirs Zeļenskis ieradās balsot ar velosipēdu. Viņš lēca un griezās. Kā vienmēr, viņš ir kaujiniecisks un temperamentīgs. Īstais Napoleons Bonaparts.
  Un, protams, es nobalsoju ātri, kā bija paredzēts.
  Vladimirs Kļičko nekad nav izstājies no vēlēšanām. Un viņš arī nobalsoja par sevi un paspieda ar dūri Medvedevam.
  Pēdējā brīdī Nikolajs Valuevs no Medvedeva saņēma Krievijas varoņa zvaigzni un iekšlietu ministra amatu. Knapi paspēju to nofilmēt. Lai gan viņš atteicās pateikt, par ko balsojis.
  Šeit balsoja daudzi: Alla Pugačova un Suraikins...
  Žirinovskis, protams, nevarēja neizpausties. Viņš to paņēma un tieši vēlēšanu iecirknī saplēsa Vladimira Zeļenska portretu un apsolīja, ka, nākot pie varas, noteikti viņu nošaus.
  Dima Bilans balsojuma laikā dziedāja:
  - Viss ir neiespējami, es zinu noteikti! Bilans tiks ievēlēts, viņš ir nevainojams bruņinieks!
  Tad parādījās citas zvaigznes.
  Garijs Kasparovs sacīja, ka vara mainās un Medvedevs aizies un līdz ar viņu beidzot beigsies Putina ēra.
  Tajā pašā laikā bijušais pasaules čempions sacīja, ka nav pret šaha karjeras atsākšanu. Un pārspēt Steinica vecuma rekordu. Un ka Krievija drīz saņems cienīgu un demokrātisku vadītāju, un caru laikmets beidzot kļūs par pagātni.
  Un ka Garijs Kasparovs izgudroja pats savu šahu, kas drīz iegūs popularitāti visā pasaulē.
  Un demonstrēja simtšūnu dēli. Tajā parādījās jaunas figūras. Katrs pa diviem jestriem: blakus karalim un karalienei. Turklāt jestra staigā kā karaliene, bet sit tikai kā bruņinieks. Un divi strēlnieki uz malas bandinieku vietā. Strēlnieki pārvietojas kā bandinieki, bet šauj pa diagonāli pāri diviem veseliem laukumiem. Tiesa, tā kā tie atrodas pašā dēļa malā, to vērtība ir nedaudz samazināta. Bet tie var arī pārvērsties jebkurā formā.
  Garija Kasparova šahs neapšaubāmi ir piesaistījis cilvēku un žurnālistu uzmanību.
  Navaļnijs solīja, ka Kasparovs noteikti kļūs par ministru.
  Anatolijs Karpovs arī balsoja. Bet viņš jau ir vecs bijušais čempions, tāpēc solīja tikai padomu. Un viņš teica, ka, visticamāk, gaidāmas lielas pārmaiņas. Un kas rīt būs labāks par vakardienu!
  Jau vēlēšanu dienā Medvedevs paziņoja, ka minimālā atvaļinājuma ilgums Krievijā palielinās līdz trīsdesmit darba dienām un visas sievietes, kuras dzemdējušas desmit vai vairāk bērnus, saņems no viņa atlīdzību: Krievijas varoņa zvaigzni. Federācija.
  Jauns populistisks solis, un jāsaka, ka diezgan spēcīgs. Bet ir par vēlu. Īpaši vēlēšanu dienā ir skaidrs, ka tas ir tikai darbs sabiedrībai.
  Medvedevs acīmredzami zaudēja pozīcijas... Viņa pastāvīgā vara bija ļoti nogurusi no visa.
  Tauta gribēja izlēkt no Putina riepas, un pārmaiņu slāpes bija nobriedušas. Turklāt Medvedeva acīmredzamā nespēja būt spēcīgai personībai izrādījās acīmredzama.
  Zelenskis, gūstot punktus un darbojoties bez lieka populisma un solījumiem, pārliecinoši virzījās uz priekšu.
  Šīs aptaujas pie izejas teica, ka viņš ir nepārprotams favorīts. Bet vai Medvedevs iekļūs otrajā kārtā, tas vēl ir jautājums! Pagaidām viņu uz šo vietu varētu izaicināt Vladimirs Kļičko un Sergejs Kovaļovs, kā arī Grudinins.
  Zjuganovs balsoja pēdējais. Vecais, slimais, bijušais Krievijas Federācijas Komunistiskās partijas priekšsēdētājs pārvilka krustu Grudina vārdam un nopūtās. Jā, gandrīz astoņdesmit gados kļūt par Krievijas premjerministra pirmo vietnieku nav viegls slogs. Vai viņam to vajag?
  Un Zjuganovs, smagi elpodams, ķērka:
  Mēs atkal dosimies kaujā
  Par padomju varu...
  Un kā viens mēs mirsim -
  Cīņā par to!
  Un viņš izrāvās no kajītes. Nē, viņš drīz atkāpsies.
  Laiks tuvojās, un drīzumā sāka ienākt pirmie dati par prezidenta vēlēšanām. Krievija bija uz milzīgu pārmaiņu sliekšņa. Mītiņi un prasības pēc alianses ar Krieviju notika arī Baltkrievijā . Viss kļuva arvien niknāks un aizraujošāks.
  Vēlētāju aktivitāte Krievijas prezidenta vēlēšanās sasniedza rekordaugstu līmeni alternatīvo vēlēšanu vēsturē, gandrīz deviņdesmit procentus.
  Un viņi tikko paziņoja, ka urnas ir atvērtas, un ir sākusies balsu skaitīšana no Tālajiem Austrumiem.
  . NODAĻA Nr.3.
  Pirmās kārtas rezultāti sāka plūst no Tālajiem Austrumiem. Kā liecina visas sabiedriskās domas aptaujas, Zelenskis pārliecinoši bija vadībā. Medvedevs vēl nebija pat otrais. Par otro vietu cīnījās Grudinins un Vladimirs Kļičko. Sarakstā bija vēl aptuveni divi simti kandidātu, tāpēc viņi savas balsis izkaisīja. Tomēr Zelenskis Sibīrijā ieguva gandrīz piecdesmit procentus un varēja cerēt pat uz uzvaru pirmajā kārtā.
  Medvedevs savā sirdī teica:
  - Mēs gribējām to labāko, bet balsojām par prieku!
  Zelenskis bija lakonisks:
  - Patiesība ir uzvarējusi!
  Vēlēšanu dati nepārtraukti mainījās, bet Zelenska pirmā vieta ar lielu pārsvaru palika nemainīga. Cita lieta, ka Grudiņins un Kļičko nedaudz nokarājās. Un Medvedevs sāka ieņemt otro vietu, lai gan ar vairāk nekā trīskārtīgu atstarpi no līdera. Visvairāk prezidenta pienākumu izpildītājs saņēma Čečenijā, armijā, pirmstiesas aizturēšanas izolatorā. Nu skaidrs. It īpaši pirmstiesas aizturēšanas izolatorā. Tur ir grūtāk uzraudzīt balsu skaitīšanu.
  Medvedevs tomēr atbrīvoja daudz ieslodzīto, un pieaugums nebija tik ievērojams, kā viņš cerēja.
  Taču ar lielām grūtībām mums izdevās iekļūt otrajā kārtā. Lai gan Zelenskis kopumā paņēma gandrīz četrdesmit procentus, Medvedevs tik tikko savāca trīspadsmit. Turklāt ar vēlētāju uzpirkšanu un pārkāpumiem. Jā, Dmitrijs Anatoljevičs izrādījās diezgan vājš. Trešais bija Vladimirs Kļičko. Kāda maza sensācija, ceturtais ir Grudiņins. Arī Dima Bilans negaidīti ierindojās piektajā vietā. Sestajā vietā ierindojās Sergejs Kovaļovs, lai gan viņa vērtējums bija augsts. Žirinovskis šoreiz pat neiekļuva labāko desmitniekā. Tiesa, Medvedevs viņam par uzticīgu dienestu nekavējoties piešķīra ģenerālpulkveža pakāpi un Krievijas varoņa zvaigzni.
  Tāda mierinājuma balva tavam uzticīgajam kalpam. Turklāt Dima Bilans saņēma Krievijas varoņa zvaigzni un pirmās pakāpes ordeni par pakalpojumiem tēvzemei.
  Bet Dima sacīja, ka joprojām neatbalstīs Medvedevu. Tomēr arī nostāja attiecībā uz Zelenski ir neskaidra. Tikai Vladimirs Kļičko atklāti aicināja balsot par labu Zelenskajai. Turklāt šis bokseris paziņoja, ka Maskavā cīnīsies ar 2020. gada olimpisko čempionu. Un ka vecuma atšķirība viņu netraucē. Ka Vladimirs ir stiprāks un motivētāks nekā jebkad agrāk.
  Medvedevs gan Krievijas varoņa zvaigzni piešķīra gan Vladimiram Kļičko, gan Vitālijam Kļičko. Piemēram, viņš ir godīgs cilvēks. Jūs, brāļi, esat daudz darījuši boksa labā, īpaši Vladimirs.
  Vitālijs sacīja, ka pretīgākais Maidanā ir tas, ka tā dēļ viņš nepārspēja Holmsa rekordu. Bet viņam bija visas iespējas!
  Un pēkšņi Vitālijs gribēja tikties ar Gasijevu Kijevā. Kas izraisīja zināmu ažiotāžu. Kāpēc gan nepamēģināt?
  Arī Sergejs Kovaļovs vēlējās turpināt karjeru, atgādinot, ka Hoppins pat lielākā vecumā uzveica pasaules čempionus un vienotos titulus. Un ka pagaidām ne Zeļeskis, ne Medvedevs neplāno strādāt valdībā. Un viņš vēlas cīnīties.
  Puišiem tiešām pietika motivācijas. No pārējiem bokseriem Dima Bivols izteica vēlmi cīnīties ar Kovaļovu.
  Medvedevs risināja sarunas ar Grudinu. Viņš viņam apsolīja zelta kalnus. Grudiņins nevēlējās neko mazāk kā premjerministra amatu. Negaidīti gados vecais Zjuganovs atbalstīja Medvedevu un aicināja Grudininu pievienoties prezidenta pienākumu izpildītāja komandai. Taču tad komunistu rindās radās problēmas un šķelšanās. Kas abiem kandidātiem nepatika.
  Bet Sergejs Udaļcovs runāja par labu Zeļenkijam. Viņi saka, ka starp diviem ļaunumiem ir jāizvēlas tas, kuru mēs vēl nezinājām!
  Nikolajs Valuevs ierosināja Zelenska un Medvedeva aliansi: Zelenskis prezidents - Medvedevs premjerministrs. Kas patika oligarhiem! Turklāt viņi atgādināja, ka ir neizteikts apvienošanās punkts: dažādām valstīm būs premjerministri un prezidenti no savējiem.
  Un tā kā Zelenskis uzvar prezidenta vēlēšanās, tad Krievijas pārstāvim vajadzētu kļūt par premjerministru. Bet Medvedevs joprojām ir otrajā kārtā.
  Zeļenskis taču teica, ka jā, premjers būs no Krievijas, bet ne Medvedevs! Jo krieviem ir apnikusi viņa vadība. Un vajag kādu ekonomiski spējīgāku un veiksmīgāku pieredzi, nevis tādu neveiksmi kā Medvedevam!
  Sociālo aptauju dati liecina, ka lielākā daļa Krievijas iedzīvotāju nevēlējās redzēt Medvedevu premjerministra amatā. Precīzāk, gandrīz deviņdesmit procenti bija pret.
  Rogozins negaidīti atgriezās no politiskās aizmirstības un sāka uzskatīt par iespējamo premjerministru. Tāpat daudzi krievi vēlējās redzēt Andreju Navaļniju par savu premjerministru.
  Tātad vēstures ritenis griezās arvien ātrāk.
  Pasaulē, protams, Rietumi atbalstīja Zelenski, Ķīna palika neitrāla. Lielākā daļa valstu ir arī Zelenskim, kurš tika uzskatīts par demokrātu un rietumnieku. Bet Medvedevs tik ilgi bija Putina partneris. Viņi pat runāja par divu līderu tandēmu. Un skaidrs, ka Medvedevs nemaz nav tik balts un pūkains, kā gribētos likties. Vēlēšanas ir arī ASV. Konkurss starp jaunu republikāni un jaunu demokrātu sievieti. Un tā ir piecdesmit piecdesmit iespēja. Pārmaiņas iespējamas arī Ķīnā, līderim Sji ir veselības problēmas. Un šķiet, ka pastāv iespēja, ka viņa vietā nāks kāds demokrātiskāks līderis.
  Kopumā Ķīnas oligarhija vēlas vairāk brīvības un demokrātijas, bet cilvēkiem nav pietiekami daudz jautrības. Kas tās par vēlēšanām, ja to iznākums ir zināms iepriekš?
  Diktatūras mode sāka zust. Ikviens gribēja kaut ko vairāk nekā tikai būt zobratiem.
  Zelenskis personificēja jaunas lietas un pārmaiņas, turklāt veiksmīgas. Un Krievijā tas tika uztverts pozitīvi. Cilvēki nevēlējās cietumus, nometnes vai vispārējas bailes.
  Ir mainījusies paaudze, un visi vēlas pārmaiņas. Pat Kubā, kur tautas nīstais Kastro režīms bija satriecošs. Pat ja vara būtu zem cita nosaukuma. Arī Ziemeļkorejā valda pārmaiņu slāpes. Turklāt korejieši bieži teica: monarhija nav komunismam! Un ka resnajam diktatoram jāiet!
  Vēlme pēc pārmaiņām visā pasaulē pieauga, un Zelenskis bija šajā vilnī. Un veiksmīgi progresēja!
  Un Ziemeļkorejā notika protesta demonstrācija. Ko diktatoriskais režīms šāva ar ložmetējiem. Kas kļuva par vēl vienu kontinentā valdošā barbarisma indikatoru.
  Tramps sacīja, ka ASV šīs diktatūras problēmu var atrisināt ar spēku. Un ka kodolbumba viņus nenobiedēs. Tramps arī sacīja, ka ASV jau izmēģina tādus ieročus, lai nekādi kodoltermiskie lādiņi nebūtu bīstami.
  Taču Trampa laiks beidzās. Un tāpēc viņš ir vecākais no prezidentiem. Turklāt pēc Kārtera nāves viņš pat kļuva par vecāko starp bijušajiem prezidentiem. Oho! Un veiksme mīl jaunību! Ja Trampa pretinieks būtu jaunāka sieviete, maz ticams, ka viņš viņu vispār būtu uzvarējis!
  Acīmredzot karmas likums saka: lai veicas jaunajiem! Pat ja Ronalds Reigans izrādījās noteikuma izņēmums!
  Un salīdzinoši jaunais Gorbačovs izrādījās neveiksmīgs. Pat ja kāds var teikt, ka Mihails Sergejevičs kļūdījās? Pirmais PSRS valdnieks, kurš runāja cilvēku valodā. Un viņu nesaprata tauta! Vai varbūt pat ne tauta, bet elite!
  Ak, tāda veiksme! Cik daudz paveicās Vladimiram Vladimirovičam Putinam un cik daudz viņš sasniedza?
  Un, ja Nikolajam II būtu paveicies mazliet vairāk - piemēram, ja admirālis Makarovs būtu palicis dzīvs, cik liela un varena tad būtu bijusi Krievija. Ķīna kļūtu par Dzelteno Krieviju un visa pasaule saliektos!
  Un tā viņi paņēma Krimu vieni un tika ievilkti konfrontācijā ar visu pasauli!
  Un Nikolajam II kā smalkam diplomātam izdevās no saviem sabiedrotajiem sarunāt Konstantinopoli un Mazāziju.
  Nu labi, tagad fenomenālais Zelenskis kļūst arvien aktīvāks. Un tuvojas otrās vēlēšanas.
  Ukrainā arvien vairāk valda gaviles un optimisms. Medvedevs, protams, ierosināja televīzijas debates. Lai gan tam nav lielas jēgas. Krievijas prezidenta pienākumu izpildītāja pozīcija nav īpaši spēcīga. Un nav ar ko lielīties. Ne ekonomikā, ne politikā un karā. Situācija Kaukāzā ir pat pasliktinājusies. Un neko nevar izdarīt. Neuzvar ne spēks, ne diplomātija. Attiecības ar Medvedeva svītu kļūst arvien naidīgākas. Šeit neviens vairs neuztver caru nopietni. Lai gan karalis joprojām ir tronī.
  Oligarhi kopumā nav pret Zelenski. Neapmierināti ir tikai drošības spēki, pareizāk sakot, daži no tiem!
  Slepus Medvedevs sapulcināja drošības padomi. Saruna skāra jautājumu, vai atcelt otro kārtu. Piemēram, vai bija kādi pārkāpumi? Protams, ka viņi bija! Un jūs varat atrast vainu un atcelt vēlēšanu rezultātus. Kāpēc tāda lieta tiktu apstiprināta caur Augstāko tiesu? Ideja šķita diezgan pamatota.
  Dmitrijs Anatoļjevičs Medvedevs atgādināja, ka savulaik 1999. gada maijā Jeļcins apsprieda militārā apvērsuma un Valsts domes izklīdināšanas plānu!
  Un tas gandrīz notika. Tiesa, arī tad drošības spēku starpā nebija vienotības. Daži teica, ka labāks ir mīkstais variants: Augstākā tiesa noraida impīčmenta procedūru, jo nav likuma par Krievijas prezidenta atcelšanu. Un, kamēr šis likums nav pieņemts, un tas ir konstitucionāls likums, ir jāsapulcē divas trešdaļas parlamenta un trīs ceturtdaļas Federācijas padomes. Un Domes pilnvaras beigsies, un arī prezidentam.
  Drošības spēki tad faktiski solīja sadarboties ar Augstāko tiesu un atrisināt problēmu mierīgā ceļā. Jeļcins īsti nevēlējās veikt militāru apvērsumu ar divu procentu reitingu un piecām sirdslēkmēm. Un spēks nav tas pats, un atbalsts nav tas pats. Turklāt 1993. gadā tauta joprojām atbalstīja šo kursu. Un 1999. gadā viņas vairs nebija. Un tas nevarēja notikt ar šādiem rezultātiem.
  Tātad, ja impīčmenta process būtu izgājis cauri, visticamāk, tas būtu beidzies bez apšaudes.
  Medvedevs vērsās Augstākajā tiesā, lai vēlēšanas atzītu par nederīgām.
  Bet tad, protams, tiesneši sāka iebilst. Tas, viņi saka, pat ja vēlēšanas tiks atceltas, tas vienalga būs jāatkārto. Un Medvedeva izredzes kļūs mazākas. Un sāksies tautas nemieri.
  Tātad, viņi saka, Dmitrijs labāk pieņem, ka Zelenskis kļūs par Krievijas prezidentu. Un mēģiniet atrast savu vietu.
  Turklāt daudzi teica, ka Ukrainā šim klaunam neizdosies. Bet tas noteikti strādāja! Un no kurmju kalna nevajadzētu taisīt traģēdiju.
  Medvedevs pēc sarunām ar tiesnešiem un drošības amatpersonām pieņēma lēmumu: tomēr doties uz vēlēšanām. Un turiet otro kārtu. Un tā tas tiešām izdosies. Varbūt tomēr notiks brīnums. Bet nē? Tāpēc viņi viņu neieliks cietumā.
  Miljardieru sanāksmē arī pausts, ka viņi nav pret demokrātiju. Un ka Zelenskis nav kreisais un viņiem piestāv. Un tālāk, ka beidzot visas Rietumu sankcijas tiks atceltas un Krievija beidzot atgriezīsies pasaules sabiedrībā.
  Tagad atliek tikai viena lieta: rīkot televīzijas debates. Zelenskis piekrita, bet tikai Lužņiku stadionā. Protams, tas tika pieņemts. Tas ļoti atgādināja jau aizvadīto posmu ar Porošenko. Turklāt pirmajā kārtā starpība bija vēl lielāka. Un Medvedeva pretreitings ir kolosāls.
  Taču televīzijas debates ir kā slīcējs, kas ķeras pie salmiem. Pēdējā sēde ir piektdien, bet vēlēšanas - svētdien.
  Medvedevs kopumā gatavojās. Bet fakti nav viņa pusē. Un Porošenko pieredze rāda, ka ar retoriku vien faktus mainīt nevar. Tāpat kā viņi nevarēja uzvarēt mēru Lužkovu, vienīgo reizi visā Maskavas vēsturē, kad centrālie televīzijas kanāli darbojās pret pašreizējo pilsētas vadītāju.
  Bet propaganda nevarēja atsvērt Maskavas mēra ekonomiskos sasniegumus. Un nebalsojiet par Kirijenko, noklusējuma autoru! Bet tas bija viņš, kurš tika paaugstināts visvairāk. Iespējams, visneveiksmīgākais kandidāts tika nostādīts pret uzņēmuma vadītāju.
  Taču Krievijas mediji tagad vairāk aģitēja par Zeļenski. Medvedevam neviens neticēja. Pat Augstākā tiesa nevēlējās skatīt vēlēšanu atcelšanas lietu.
  Pagaidām būtība ir tāda, ka stadions ir pilns līdz malām. Burtiski pārpildīts.
  Un bija skaidrs, ka tuvojas nopietnas pretrunas. Tomēr no Medvedeva sejas bija skaidrs, ka viņš ir gandrīz samierinājies ar sakāvi. Taču ir jāizdara pēdējais gājiens.
  Medvedevs debašu priekšvakarā iecēla Vladimiru Žirinovski par iekšlietu ministru. Šis ir pēdējais izmisuma žests. Taču Žirinovskis, zinot, ka par Zeļenski gatavi balsot vairāk nekā astoņdesmit procenti vēlētāju, nemaz nevēlējās strīdēties ar topošo valsts vadītāju. Lai gan, protams, viņš saprata, ka maz ticams, ka atradīs vietu Zelenska komandā.
  Jā, Vladimirs Volfovičs ir vecs. Taču Anatolijs Kašpirovskis ir vēl vecāks veselības ministrs un premjerministra vietnieks. Taču viņš arī īpaši nevēlas aģitēt par Medvedevu. Tomēr viņam ir iespēja palikt komandā. Vecums ir liels, un tas nozīmē pieredzi. Un mana fiziskā forma ir vienkārši ļoti laba.
  Nav brīnums, ka Kašpirova fenomens.
  Debates stadionā sākās ar sveicienu apmaiņu. Un asprātīgas piezīmes. Bet Zelenskis izskatījās svaigāks, pārliecinātāks, pārliecinošāks un profesionālāks.
  Medvedevs bija ļoti nervozs un sāka kliegt. Viņš nevarēja būt pārliecinošs. Un valstī ir diezgan slikti. Tauta nepārprotami atbalsta Zelenski. Šeit viss ir tik saspringts.
  Katru Zelenska vārdu pavada aplausi, un Medvedevs tiek izsvilpts. Tas ir, debatēs ir reāla neveiksme.
  Medvedevs raustās un saka:
  - Man ir pieredze!
  Zelenskis smaidot atbild:
  - Ar tādu pieredzi ej tikai pie sētniekiem!
  Medvedevs atbildēja:
  - Mēs ar Putinu paņēmām Krimu!
  Zelenskis asprātīgi atbildēja:
  - Zagļa rokturis un īsās rokas!
  Un tā tālāk debates turpinājās, bet Zelenskis nepārprotami uzvarēja. Viņš bija daudz asprātīgāks un pārliecinošāks nekā Medvedevs un publika priecājās.
  Tūlīt pēc televīzijas debatēm Krievijas prezidenta pienākumu izpildītājs izdeva dekrētu, ar kuru tika palielinātas algas piecas reizes un pensijas septiņas reizes! Bet tas jau izskatījās pēc joku.
  Medvedeva cilvēki tikai pasmējās. Lai gan bija skaidrs, ka vēlēšanu priekšvakarā darīja ko citu!
  Medvedevs arī nolēma piešķirt gan Staļinam, gan Ļeņinam ar Svētā Andreja Pirmā aicinājuma ordeni. Jāteic, ka šis lēmums ir diezgan gudrs, taču novēlots. Dmitrijs Medvedevs nepārprotami vēlējās uzvarēt komunistus. Un īpaši staļinisti. Bet tajā pašā laikā viņš paņēma un piešķīra zvaigzni varonim Tuhačevskim. Tas ir arī ārkārtējs solis un liberāļu flirta mēģinājums.
  Medvedevs vispār centās izpatikt gan mūsējiem, gan tavējiem. Viņš apbalvoja patriarhu, pāvestu un kristīgo konfesiju vadītājus. Galvenokārt protestanti. Un pat Jehovas lieciniekiem tika atjaunotas viņu tiesības, taču tas bija maz lietderīgi. Tomēr viņiem ir aizliegts balsot, un vispār šī organizācija mirst!
  Medvedevs apbalvoja gan muftus, gan lamas. Viņš centās visus pārņemt savā pusē. Medaļu un ordeņu lietus bija ārkārtējs. Vienlaikus prezidenta pienākumu izpildītājs visiem Valsts domes deputātiem katram piešķīra miljonu dolāru prēmiju. Tomēr tas viņu drīzāk atbaidīja, nekā piesaistīja cilvēkus.
  Pēc tam Medvedevs mēģināja nodibināt vairākus jaunus ordeņus: Pētera Lielā ordeni, Ivana Briesmīgā ordeni, Aleksandra Atbrīvotāja ordeni, Nikolaja II ordeni un Brusilova ordeni. Tika atjaunots arī Ļeņina un Staļina ordenis.
  Medvedevs šādā veidā centās piesaistīt daudzveidīgu elektorātu. Un rīkojoties pēc principa: gan jūsu, gan mūsu! Bet šajā gadījumā visēdājs radīja neuzticību cilvēkiem - viņi saka, politiska palaistuve. Šķiet, ka cilvēki ir aizmirsuši, ka arī Putins flirtēja gan ar kreisajiem, gan labējiem. Un es arī centos būt visēdājs.
  Taču, kas atļauts Jupiteram, nav ļauts vērsim! Putins kaut kā jau no paša sākuma, neskatoties uz tautas nīstā Jeļcina pēcteča pēdām, baudīja gan tautas, gan elites simpātijas. Pat komunisti baidījās izteikties pret viņu un balsoja par viņa apstiprināšanu premjerministra amatā bez cīņas un kaulēšanās.
  Bet Medvedevs nekad nebija īpaši mīlēts. Acīmredzot viņš bija pārāk inteliģents un Putina ēnā. Neviens viņu neuztvēra kā īstu cīnītāju un valdnieku. Vispār pēc Putina kaut kā jebkurš pēctecis likās politiskais punduris un kaut kas nebija kārtībā. Un Zelenskis tika uztverts kā harizmātisks, piemēram, pasaku princis. Un tas vairs nav kaķis kulē, bet veiksmīgs valdnieks, kurš izvilka Ukrainu no purva, pareizāk sakot, no bedres.
  Protams, Ukraina vispirms cieta saišu saraušanās ar Krieviju dēļ. Un te Porošenko varbūt nav tik vainīgs. Ja kaut kas tāds būtu noticis Baltkrievijā, tā būtu pilnīga izgāšanās. Profesionalitātes ziņā Ukrainas valdība ir spēcīga! Gluži pretēji, Baltkrievijā ir tikai ģībonis un gudrotāji. Putina komandā dažreiz bija spēcīgas personības, piemēram, Rogozins vai Tkačovs, taču viņi ātri tika noņemti.
  Medvedevs katrā ziņā bija cilvēks, kurš, šķiet, nebija dzimis valdnieks, un tāpēc šis cars nebija gluži īsts un galmā.
  Savā ziņā viņš līdzinājās Gorbačovam, kuru Rietumu vienkāršie cilvēki mīlēja, bet savējo vidū nepatika. Daļēji, protams, viņiem sāka nepatikt Gorbačovs viņa cīņas ar dzērumu dēļ. Alkoholiķi un dzērāji, protams, nav piedevuši degvīna trūkumu. Bija vīna nemieri. Un tad cigaretes pazuda.
  Nē, Gorbačovs ir skaidrs, ka viņiem viņš nepatika tikai viņa plikpaurības dēļ. Medvedevs kā premjerministrs parādīja sevi kā ļoti vāju ekonomistu. Un pat bez Zelenska viņam būtu problēmas tikt ievēlētam uz jaunu termiņu.
  Reiz Putins Medvedevu parāva aiz ausīm.
  Bet tagad Putins ir izkritis no spēles - viņš ir iedragājis savu veselību, braucot manuāli un sasprindzinoties ar hokeju. Vai tik cienījamā vecumā vajadzēja kāpt uz ledus? It īpaši bez jebkādām prasmēm, kad bijāt jauns?
  Putins izdega, pārspīlēja. Un bez viņa nav neviena, kas apturētu Zelenski. Turklāt Putins pats veica personāla politiku tā, ka viņam nebija cienīga pēcteča. Tāpat kā Staļins, kurš izdarīja tā, ka Hruščovs kļuva par viņa vietnieku, un bankrotēja. Un te Medvedevs nebūt nav adekvāts Krievijas impērijas vadītājs.
  Sestdien pirms vēlēšanām visi Krievijas televīzijas kanāli pārraidīja filmu par Zeļenski. Protams, ar mērķi apmelot. Taču tika uzrādīti daži fakti. Un propaganda parādīja savu bezspēcību. Un daudzi kanāli komentēja filmu.
  Medvedevs piešķīra ordeņus daudziem ģenerāļiem. Atkal zvaigžņu krišana.
  Negaidīti viņš nodibināja arī jaunu Botvinnikas ordeni, trīs grādi: bronzas, sudraba un zelta. Un arī Alehīna ordenis. Un arī bronza, sudrabs un zelts.
  Medvedevs arī ar dekrētu paziņoja, ka Krievija četru gadu laikā pāriet uz profesionālu armiju. Un kalpošanas laiks tiek samazināts līdz sešiem mēnešiem.
  Pēc tam prezidenta pienākumu izpildītājs paziņoja, ka kara veterāni un tie, kas dienēja karstajos punktos, tiks apbalvoti ar Krievijas Federācijas varoņa zvaigzni. Kas ir kļuvis par soli, kam nav analoga.
  Medvedevs nepārprotami meklēja vietu vēsturē. Pēc tam prezidenta pienākumu izpildītājs Vladimiru Vladimiroviču Putinu pēc nāves apbalvoja ar Uzvaras ordeni un Sv. Andreja Pirmā aicinājuma ordeni un jaunizveidoto Krievijas Federācijas varoņa lielo dimanta zvaigzni.
  Šis jau bija pēdējais mēģinājums spēlēt uz bijušā krievu elka reitingu. Es tik daudzus gadus esmu bijis Medvedevs kopā ar Putinu - mīliet mani no visas sirds un dvēseles!
  Bet acīmredzot cilvēki ne pārāk vēlas mīlēt šo iespējamo diktatoru.
  Un naktī no sestdienas uz svētdienu Dmitrijs Anatoļjevičs Medvedevs pat paziņoja par ģenerāļa titula pēcnāves piešķiršanu Vladimiram Vladimirovičam Putinam!
  Šis bija tiešām forši! Patīk, piešķiru titulu iepriekšējo gadu elkam!
  Tomēr vai tas palīdzēs Medvedevam? Ir grūti pārliecināt cilvēkus balsot par sevi, tikai slavinot savus bijušos elkus un apbalvojot ar ordeņiem. Neatkarīgi no tā, cik daudz jūs apbēraties ar balvām, Putinu jūs neatgriezīsit. Un skaidrs, ka vecais karalis ir aizgājis un no Kijevas nāk jauns karalis.
  Tomēr Zelenskis nebija aizmidzis un arī apbalvoja pāvestu. Vecais Francisks Pirmais svētīja Ukrainas prezidentu par jauniem sasniegumiem.
  Un Baltkrievijā prokrieviskā partiju koalīcija jau ir pabeigusi parakstu vākšanu, lai rīkotu referendumu par apvienošanos ar Krieviju. Gaidāms balsojums par šo jautājumu. Tomēr Medvedevs par to netiek ieskaitīts. Un šeit galvenā iniciatīva nāca no Zelenska, šī miljonu elka.
  Tātad tagad finiša taisnē stājās Vladimirs Zeļenskis...
  Sibīrijā sākusies balsošana. Jau pašā sākumā vēlētāju aktivitāte bija augsta. Cilvēki gāja uz vēlēšanām un smaidīja. Bija acīmredzams, ka viņi ieradās pārmaiņu dēļ. Un tas, ko viņi vēlas, ir jauns. Visi ir noguruši un noguruši no vecā.
  Pat dziesma skanēja no rīta:
  Mūsu sirds prasa pārmaiņas
  Mūsu acis prasa pārmaiņas...
  Mūsu smieklos un asarās,
  Un vēnu pulsācijās!
  Mainies, mēs gaidām pārmaiņas!
  Vēlēšanas noritēja mierīgi, taču bija milzīga aktivitāte. Cilvēki uz vēlēšanām plūda bariem. Nikolajs Valuevs bija viens no pirmajiem, kas balsoja. Viņš iemeta biļetenu urnā un teica:
  - Balsosim par kaut ko jaunu!
  Nākamais parādījās Aleksandrs Povetkins. Es arī balsoju un izteicu savu viedokli:
  - Par krievu dieviem!
  Tālāk sekoja balsošana. Viņi iemeta vēlēšanu zīmes vēlēšanu urnās. Un Dima Bilans un Alla Pugačova. Ļevs Leščenko arī parādījās un paziņoja:
  - Balsosim par kaut ko jaunu!
  Nikolajs Baskovs dziedāja:
  - Krievu valsis, spārni planē! Pavasaris nāk!
  Un viņš arī ielika lapu miskastē.
  Tad parādījās citi puiši... Zelenskis atbrauca nobalsot ar skrejriteni un uztaisīja salto - velk aplausus. Viņi balsoja un pat deklamēja:
  Zināt sirds un vēnu pulsāciju,
  Mūsu bērnu, māšu asaras...
  Viņi saka, ka mēs vēlamies pārmaiņas
  Met nost smago ķēžu jūgu!
  Un pērkona aplausi! Lai gan dzejoļi nav viņa, bet gan slavenā dzejnieka un rakstnieka Oļega Ribačenko. Bet pats Oļegs Rybačenko pārvērtās par zēnu, un tagad viņš ceļo citā pasaulē.
  Tad balsoja citi bokseri: Sergejs Kovalejs, Deniss Ļebedevs. Pēdējais mēģināja atgriezties pēc pārtraukuma. Bet viņš tika piekauts un beidzot aizgāja.
  Sofija Rotaru balsoja Kijevā. Un viņa ļoti smaidīja...
  Atnāca arī Vladimirs Žirinovskis. Viņš kliedza:
  - Par jaunu ceļu!
  Un viņš zibināja ģenerāļa pulkveža epauletus. Zjuganovs uz vēlēšanām ieradās ratiņkrēslā. Un viņš visu laiku klusēja.
  Grudiņins nobalsoja smaidot...
  Garijs Kasparovs sniedza simultānspēli un arī atdeva savu balsi. Turklāt viņš teica, ka spēlēs maču ar Karlesonu. Tātad Anatolijs Karpovs sniedza vienlaicīgu spēles sesiju.
  Starp citu, Karpovs jau ir apbalvots ar Mihaila Botviņnika Zelta ordeni.
  Tātad cits jautājums, kurš šeit ir galvenais un labākais pasaules čempions.
  Noteikti daudz kas ir mainījies...
  Un Dmitrijs Anatoļjevičs Medvedevs atkal visus pārsteidza. Iestāde paziņojusi par "Oļega Rybačenko" ordeni. Turklāt uzreiz ir četri grādi: ceturtā pakāpe ir bronza, trešā pakāpe ir sudraba, otrā pakāpe ir zelts un pirmā pakāpe ir zelts ar dimantiem!
  Šis izrādījās lieliski!
  Kinoteātros jau iznācis "Lucifera Armagedons", un jau pārspēti "Avatara" un "Zvaigžņu karu" rekordi. Oļegs Ribačenko kļūst par īstu literatūras superzvaigzni!
  Medvedevs arī nodibināja Oļega Ribačenko vārdā nosauktu literāro balvu - ar balvu fondu desmit reizes lielāku par Nobela prēmiju.
  Un tas vispār ir ļoti forši!
  Tad arvien vairāk Medvedevu strādāja svētdien. Viņš Oļegam Ribačenko piešķīra Sv. Andreja Pirmā aicinājuma ordeni un Krievijas varoņa zvaigzni un Krievijas varoņa lielo dimanta zvaigzni - Uzvaras ordeni. Tas bija mēģinājums mainīt vēstures gaitu.
  Piemēram, es laipni izturēšos ar Oļegu Ribačenko, un viss būs lieliski! Tajā pašā laikā gan viņam, gan maršalam piešķiršu Krievijas Federācijas titulu!
  Un tuvojas svētdiena... Jau zināmi pirmie dati no vadītāju aptaujām, kas saka, ka Zeļenskim pāri astoņdesmit procentiem.
  Un informācijas plūsma neapstāsies...
  Medvedevs vēl negrasās balsot. Darbojas. Šeit viņš izdod pavēli, piešķirot Vladimiram Volfovičam armijas ģenerāļa pakāpi. Piemēram, esi man uzticīgs.
  Kaut gan Žirinovskis, šķiet, jau ir pārgājis uz otru pusi.
  Ļevs Leščenko kļuva par ministru bez portfeļa. Bet tam vairs nav nozīmes.
  Ķīnā valda nemieri. Tauta grib demokrātiju - viņiem apnicis despotisms! Cilvēks nedzīvo tikai no maizes!
  Es gribētu pateikt nē savam priekšniekam! Cik ilgi jūs varat saglabāt disciplīnu ar nūju divdesmit pirmajā gadsimtā?
  Ķīnā viss nav gājis ļoti labi. Nav iespējams bezgalīgi iet pa komunisma sliedēm un būvēt kapitālismu. Ir vajadzīgas dažas izmaiņas. Un vadība ir pārāk konservatīva.
  Turklāt jaunā buržuāzija vēlas demokrātiju un policijas brutalitātes izbeigšanu.
  Arī vecmodīgo darba veidu izsīkumam bija ietekme! Nav vēlmes būt sistēmas zobratiem. Jā, Ķīnā svētdienās sistēmu satricina ievērojami nemieri.
  Un ASV sievietei ir vislielākās iespējas kļūt par prezidenti. Tomēr Floida Meivezera popularitāte pēkšņi sāka augt. Šis neuzvaramais bokseris jau ir uzkāpis reitingu augšgalā.
  Acīmredzot ASV palaida garām jaunas uzvaras un nevēlējās, lai tronī būtu ne republikānis, ne demokrāts. Un Floids arī ir foršs!
  Un tad būs vēl vienas TV debates.
  Ir jau svētdienas vakars. Drīzumā tiks slēgti vēlēšanu iecirkņi.
  Pēdējā brīdī beidzot parādījās Medvedevs. Viņš steigā iemeta biļetenu urnā un, ne vārda neteicis, aizgāja. Pulkstenis nosists un balsošana ir beigusies.
  Pagaidām prezidents Medvedevs atstāja Kremli un devās uz savu rezidenci netālu no Maskavas.
  Kopā ar viņu kajītē ir divas meitenes. Vismaz kāda izklaide.
  Nataša, sēdēdama labajā pusē, jautāja:
  - Nu, kā ar Dimu? Tagad viņi paziņos par jūsu galīgo neveiksmi!
  Medvedevs atzīmēja:
  - Līdz inaugurācijai vēl ir divi mēneši. Tātad pagaidām es joprojām esmu viss, un Zelenskis ir tikai Ukrainas prezidents!
  Alenka, sēdēdama uz labās rokas, atzīmēja:
  - Un inaugurāciju var paātrināt! Tava vara, Dmitrij Anatoljevič, ir beigusies!
  Medvedevs lūdzoši jautāja:
  - Bet jūs, meitenes, to varat!
  Nataša sarauca pieri un jautāja:
  - Ko mēs varam?
  Medvedevs pārliecinoši paziņoja:
  - Iejauciet inaugurāciju!
  Nataša smējās un atbildēja:
  - Un kā?
  Prezidenta pienākumu izpildītājs izlēmīgi atbildēja:
  - It kā tu sevi nezinātu!
  Nataša dusmīgi atbildēja:
  - Mēs nenogalināsim Zelenski!
  Medvedevs nekavējoties iebilda:
  - Nu, kāpēc to nogalināt! Tikai pārliecinieties, ka viņš pats atsakās no kroņa!
  . NODAĻA Nr.4.
  Meitenes vienbalsīgi ķiķināja...
  Alenka smaidot jautāja:
  - Ko jūs iesakāt izmantot hipnozi?
  Dmitrijs Anatoļjevičs pamāja:
  - Tieši tā! Tu to vari izdarīt!
  Nataša atbildēja par savu draugu:
  - Varam, bet negribam!
  Medvedevs bija pārsteigts:
  - Kāpēc ir šis?
  Nataša godīgi atbildēja:
  - Zelenskis ir izredzētais! Un tu, Dmitrij Anatoljevič, neesi spējīgs vadīt valsti!
  Alenka ļauni piebilda:
  - Un tas mums visiem ir diezgan pašsaprotami!
  Medvedevs ar dusmām atzīmēja:
  - Vai jūs nesaprotat, ka mēs kļūsim par Rietumu koloniju?
  Alenka pārliecinoši atbildēja:
  - Drīzāk Rietumi kļūs par mūsu koloniju!
  Nataša sarkastiski piebilda:
  - Un ar tevi, Miša, Krievija tik un tā nebūs lieliska!
  Medvedevs gurkstēja:
  - Es jums dāvāšu Uzvaras ordeni, Svētā Andreja Pirmā aicinājuma ordeni, Nikolaja II ordeni un zelta zvaigzni briljantos...
  Nataša smējās un atzīmēja:
  - Vai varbūt mēs paši varam kļūt par prezidentiem un dot sev trīssimt ordeņus?
  Alenka atzīmēja:
  - Mēs varam jūs hipnotizēt un kļūt par ģenerāļiem.
  Nataša iesmējās un atzīmēja:
  - Vai varbūt supergeneralissimos!
  Meitenes izplūda smieklos...
  Alenka dziedāja:
  - Un dažreiz pat ienaidnieks kliedza,
  Slēpjot bailes - ka esmu karalis!
  Nataša izcēla zobus un čivināja:
  - Man nepatīk teātri un arēnas,
  Tur miljonu maina pret rubli...
  Lai gan priekšā ir lielas pārmaiņas -
  Es mīlu Belobogu un Staļinu!
  Un meitene ar kailajiem kāju pirkstiem saspieda zaudējušā prezidenta degunu.
  Skaitļi jau ir paziņoti no Tālajiem Austrumiem. 91 procents Zelenskim, 7,5 procenti Medvedevam, pārliecinātam Ukrainas prezidenta vadībā.
  Arī Aļenka ar kailajiem pirkstiem pavilka Medvedevam aiz auss un šņāca:
  - Nu, kā ar bijušo prezidentu, vai balvas jums palīdzēja?
  Medvedevs saspringti sacīja:
  - Es vēl neesmu bijušais! Pirms inaugurācijas īstā!
  Meitene kliedza:
  - Slava jaunajam karalim!
  Raganu meitenes kā savu pēdējo trumpi atteicās palīdzēt Medvedevam. Un tagad, kamēr prezidenta pienākumu izpildītājs vēl mēģināja atrast izeju no bezcerīgās situācijas.
  Varbūt ietekmēt Augstāko tiesu atcelt Krievijas prezidenta vēlēšanu rezultātus? Tas šķita liels kārdinājums. Bet patiesībā izredzes izskatījās niecīgas.
  Ko darīt, ja mēs izdotu dekrētu un piedāvātu katram tiesnesim miljardu dolāru? Galu galā viņš ir prezidents un viņam ir tāda vara, par kādu pat cari nav sapņojuši! Precīzāk, prezidenta pienākumu izpildītājs. Un tiešām, ja piedāvā veselu miljardu dolāru, tiesneši nepretosies.
  Kāpēc tērēt laiku sīkumiem?
  Dati tika pārraidīti pa radio. Kamēr Zelenskim bija deviņdesmit procenti, plus Ukrainā bija paredzēts, ka viņš saņems gandrīz simts procentus. Iespējams, sarkanās jostas zonā Medvedeva flirtēšanas ar komunistiem dēļ būs nedaudz vairāk, Kaukāzā bija dažas iespējas. Tiesa, Ramzans Kadirovs, šķiet, nolēmis nostāties uzvarētāju pusē. Armijā vēl var nopelnīt, lai gan militārpersonām nav īpašas vēlmes dienēt, krītošajam prezidentam nav vēlēšanās.
  Kopumā pēc pirmā raunda Medvedeva spēks vājinājās. Un, ja viņš vēl varēja pasniegt balvas, tad pretējā gadījumā viņu arvien vairāk ignorēja.
  Dmitrijs Medvedevs ieradās savā birojā un mēģināja sazināties ar centrālo banku. Dežurants negribīgi viņu savienoja.
  Prezidenta pienākumu izpildītājs pieprasīja, lai viņam tiktu piešķirta nauda steidzamām vajadzībām.
  Centrālās bankas vadītājs atbildēja:
  - Es neko nedarīšu, kamēr nesaņemšu apstiprinājumu no jaunā prezidenta Zeļenska.
  Medvedevs rēca:
  -Vai tu esi traks? Es joprojām esmu jaunā inaugurācijas prezidents! Ja tā, tad tev jāpakļaujas man!
  Centrālās bankas vadītājs atzīmēja:
  - Pēc konstitūcijas es jums nepakļaujos! Un vienalga, kāpēc jums vajadzīga nauda?
  Medvedevs atbildēja ar smīnu:
  - Vai jums ir vajadzīgas valstis ārkārtas situācijām?
  Centrālās bankas vadītājs atbildēja bargā tonī:
  - Vai vēlaties aizbēgt?
  Medvedevs iesaucās:
  - Es tevi tūlīt arestošu! Armija man paklausa! Uzticīgais Žirinovskis ir ar mani!
  Centrālās bankas vadītājs atzīmēja:
  - Šis vienmēr paņem kūku! Un Maskavā vairāk nekā deviņdesmit procenti ir Zelenskim. Tavs spēks ir pār Mišu!
  Medvedevs rēca:
  - Bet tavējais nesākās!
  Un viņš nolika klausuli. Tagad situācija kļuva sarežģīta. Drošības spēki gatavojas atteikties pakļauties. Jā, Žirinovskis ir lapsa. Vai bija vērts viņu iecelt par iekšlietu ministru? Dodiet pavēli speciālajiem spēkiem. Vai arī tomēr jāmēģina izmantot Valsts domi?
  Skaidrs, ka Zelenskis rīkos jaunas vēlēšanas, un daudzi deputāti mandātus nesaņems. Precīzāk, gandrīz viss.
  Šeit vajag kaut ko citu. Bet diez vai Valsts dome ies pret tautu. Un armija neatbalstīs tiešu militāru apvērsumu. Ģenerāļi Krievijā nav tādi, kas ietu pilsoņu karā.
  Atliek tikai viens - atcelt prezidenta vēlēšanas tiesā. Šī ir vienīgā likumīgā iespēja paildzināt savu agoniju. Bet, visticamāk, tas tiks tikai pagarināts. Maz ticams, ka Medvedevam ir reālas izredzes tikt pārvēlētam. Patiesībā viņa antireitings ir kolosāls, pat sliktāks nekā Petro Porošenko.
  Medvedevs domāja arī par citu variantu. Piemēram, Zelenski fiziski likvidēt? Bet tā ir klaja noziedzība. Tā noliekties? Turklāt tas sabojās Medvedevu. Un labākajā gadījumā tas dos atelpu. Jo tauta nepiedos Medvedevam tik kolosālu izgāšanos vēlēšanās.
  Nē, Dmitrijam Anatoļjevičam tas neizdosies. Vēlēšanās nesavācot pat desmit procentus balsu, viņš pie varas noteikti nepaliks.
  Medvedevs piegāja pie bāra. Viņš to atvēra, izņēma pudeli un ielēja sev konjaku.
  Dārgs - "Napoleons", izturēts divsimt gadus!
  Prezidenta pienākumu izpildītājs izdzēra glāzi. Tad uzkodas otro ar citronu.
  Mans vēders jutās siltāks un domas skrēja ātrāk. Pēc trešās glāzes Medvedevs pasmaidīja un apsēdās krēslā. Mazliet uzmundrināja. Patiesībā, kāpēc viņam ir vajadzīga šī vara? Pilna atbildība. Ne minūte brīva laika, ne sekundes miera. Vienmēr kustībā, videokameru uzraudzībā. Jums ir bail pateikt pārāk daudz.
  Darba ir daudz, bet prieka nav.
  Un es gribu gulēt gultā ar meiteni. Spēlēt karu datorā.
  Patiesībā šeit jūs esat prezidents, bet, lai sāktu īstu karu, jūs pārdomāsit. Tādā veidā briesmīgais Tramps neuzdrošinājās uzbrukt Irānai.
  Par karu var runāt daudz, bet patiesībā izlemt par to nav viegli!
  Bet cīnies ar spēli, cīnies pats!
  Medvedevs apsēdās pie datora. Es ieslēdzu savu iecienītāko Otro pasaules karu. Viņš to nebija varējis spēlēt ilgu laiku. Šeit, lai pārāk nenoslogotos, jūs izmantojat krāpnieka kodu. Kā šis...
  Un tad jūs izskriet cauri tehnoloģijām viesuļvētras tempā. Un jums jau ir IS-7, kurus jūs palaižat pulkos, un tikai T-1 pret vāciešiem. Ir manāma spēka un līdzekļu atšķirība.
  Medvedevs, kurš gandrīz nekad nedzēra, arī sliktās veselības dēļ, manāmi uzmundrināja.
  Tā tu met ienaidniekam Otrā pasaules kara dārgāko un smagāko tanku IS-7. Un jūs to salaužat bez lielām grūtībām. Karš norit viegli un uzvaroši. Jūs pārņemat pilsētu pēc pilsētas.
  Kopumā Staļins, protams, labi vadīja valsti, un viņam izdevās uzvarēt Trešo reihu mazāk nekā četros gados. Putins ar ISIS cīnījās ilgāk. Bet vāciešiem ir ļoti forša tehnika.
  Spēlē, piemēram, vācu tanks E-75, pret to vienlīdzīgi var cīnīties tikai padomju IS-7, visi pārējie tanki piekāpjas. E E-75 ir ļoti spēcīgas bruņas. Pat lielgabals ir pārāks par padomju IS-7 un ir tuvu postošajam spēkam.
  Un vācieši plānoja šo tanku padarīt par savu galveno 1945. gadā. Kā ar mūsējiem?
  Medvedevs nopūtās... Viņi nespēja pēckara periodā IS-7 laist masveida ražošanā. Tātad karš turpinājās ilgāk, neviens nezina, kurš vēl uzvarēja.
  Dmitrijs Anatoljevičs, piedzēries, dziedāja:
  - Man tas patīk, brāļi, man tas patīk! Mīli dzīvot, brāļi! Un mūsu atamanam nav jāpūlas.
  Medvedevs spēlējoties aizmiga. Tas ir relaksējošs...
  Un nākamajā dienā kļuva zināmi prezidenta vēlēšanu galīgie rezultāti.
  Par Zeļenski kopā ar Ukrainu nobalsoja gandrīz 92 procenti vēlētāju, bet par Medvedevu - 6,7 procenti vēlētāju. Tādējādi notika Zelenska triumfālā uzvara.
  Valstī sākās svinības un gaviles. Beidzot nāca jauna, kā daudziem šķita, gaiša dzīve.
  Pagaidām inaugurācijas laikā prezidenta amatu pilda Dmitrijs Anatoļjevičs Medvedevs.
  Un viņš, protams, apsveica uzvarētāju. Kur jūs varat doties? Un nav ko skaitīt sešus procentus.
  Iekšlietu ministrs Vladimirs Žirinovskis tomēr apmeklēja Medvedevu un mierināja:
  - Es balsoju par tevi, Dmitrij Anatoljevič!
  Prezidenta pienākumu izpildītājs klusi atbildēja:
  - Paldies!
  Žirinovskis ieteica:
  - Varbūt jāieliek tevi pirmizrādē?
  Medvedevs pakratīja krāsoto galvu:
  - Es nedomāju, ka pēc šādas sakāves otrajā kārtā viņi man iedos premjerministru. Tas vairs nebūs politkorekti.
  Žirinovskis loģiski atzīmēja:
  - Katrā ziņā tavā vietā vajadzētu būt kādam no Krievijas. Nu kurš, ja ne tu?
  Medvedevs ieteica:
  - Visticamāk, Andrejs Navaļnijs!
  Žirinovskis izcēla zobus un ņurdēja:
  - Andrejs Navaļnijs? Lai tas nenotiek!
  Medvedevs paraustīja plecus un neizpratnē atzīmēja:
  -Kur tu dosies?
  Žirinovskis kliedza:
  - Jā, es viņus visus arestošu!
  Medvedevs pamāja ar roku:
  - Pietiekami! Šķiet, ka mūsu laiks ir beidzies! Es dodos atvaļinājumā uz Kanāriju salām. Ko tu darīsi?
  Žirinovskis, viltīgi samiedzot acis, atbildēja:
  - Lobiji savu draugu interesēs! Kamēr Zeļenskis sācis pildīt Krievijas un Ukrainas prezidenta pienākumus!
  Medvedevs skumji atzīmēja:
  - Diemžēl tas nav tik vienkārši... Tad tev novilks trīs ādas!
  Žirinovskis, viltīgi samiedzot acis, jautāja:
  - Lūdzu, padariet mani par Krievijas Federācijas maršalu! Nu ko tev tas ir vērts!
  Medvedevs pāris sekundes padomāja un tad paziņoja:
  - Labi! Es padarīšu ne tikai jūs par maršalu, bet arī atjaunošu Berijai maršala pakāpi! Tas būs godīgi!
  Žirinovskis piekrītoši pamāja ar galvu:
  - Attiecībā uz Beriju, jā!
  Medvedevs samiedza acis un jautāja:
  - Un attiecībā pret tevi?
  Žirinovskis godīgi atbildēja:
  - Un izturies pret mani kā pret karali! Es apbalvoju to, ko vēlos!
  Medvedevs piekrītoši pamāja ar galvu:
  - Jā, lai tā būtu!
  Un viņš pavēlēja sagatavot abus dekrētus par maršalu pakāpes piešķiršanu.
  Krievijas prezidenta pienākumu izpildītājs uzmundrināja. Domājot, ka tagad viņš var pilnībā izbaudīt datorspēles.
  Un tos ir ļoti jautri spēlēt...
  Bet patiesībā, kāpēc prezidents darītu kaut ko citu? Tagad tehnoloģijas ir attīstījušās tik daudz, ka jūs varat būt jebkurš. Pat ar Kungu Dievu. Un īpaši spēlē, lai izveidotu Visumus.
  Piemēram, prezidenta pienākumu izpildītāja kabinetā ir liels skaits dažādu spēļu, tostarp vismodernākās.
  Medvedevs nolemj spēlēt reāllaika stratēģijas spēli. Vācija 1939. gadā. Kāpēc jūs izmantojat krāpnieka kodu? Jūs pievienojat sev piecus tūkstošus panteru, trīs tūkstošus tīģeru un desmit tūkstošus Foke-Vulfu. Un jūs izvietojat šos spēkus pret ienaidnieku. Un jūs uzbrūkat Polijai, kurā nav pat desmitdaļas šādu spēku.
  Un karš turpinās kā gribi, ar vienu mērķi un uzvaroši. Godīgi sakot, Medvedevs šeit ir milzīgs iekarotājs. Tas sasmalcina ienaidnieku, it kā ar presi sasmalcina plūmes.
  Polija tika saplacināta viegli un ātrāk nekā reālajā vēsturē. Jūs uzbrūkat Francijai. Jūs palaižat pret viņu desmit tūkstošus E-75 tanku, izmantojot negodīgu kodu. Atzīsim, lieliskas automašīnas. Kas ir pilnīgi neievainojami pret franču ieročiem, bet nāvējoši lielos attālumos. Viņi notriec ienaidnieka transportlīdzekļus.
  Medvedevs pat lēkā no prieka. Kā jau spēlē, ātri kustas, un jau ņem Parīzi... Un kā tad ar niekiem? Pie reizes pārņemsim arī Spāniju, lai Franko pārāk nesatrauktos.
  Un uzbrukumam Gibraltāram mēs izmantosim reaktīvo lidmašīnu. Kurp briti dosies?
  Protams, tajā pašā laikā mēs izmantojam līdzekļus kaujas kuģu un lidmašīnu bāzes kuģu būvniecībai. Lielbritānijai tad būs grūti. Šeit ir simts gaisa kuģu pārvadātāju un divi simti kaujas kuģu. Tas būs kolosāls spēks.
  Un tad ir desanta kuģi. Jūs izgatavojat arī "E"-U sērijas tvertnes, kas ir turpmāka "E" evolūcija. Šeit jūs iemetat "E"-50-U tvertni, tādu mašīnu, ka tajā nevar iekļūt ne no viena leņķa.
  Un ļaujiet viņai mocīt britus. Šeit ir divas skaistas meitenes tādā tankā, kas mirkšķina Krievijas prezidenta pienākumu izpildītājam.
  Medvedevs, atbildot uz viņiem, pūš viņiem skūpstu.
  Tā mēs spēlēsim...
  Un jaunākie tanki tuvojas Londonai. Un bez ceremonijas viņi ieņem Anglijas galvaspilsētu.
  Medvedevs dziedāja:
  - Pasaule ir garlaicīga! Mēs visi ēdīsim kaķi!
  Tas, protams, ir interesanti un viegli spēlējams. Es paņēmu krāpniecības kodu un uzspiedu visu, ko vēlaties. Tātad jūs sagūstat Balkānus un dodieties uz Āfriku. Jūs arī štancējat, un arī kājnieki. Jūs veidojat karaspēku, ja vien jums būtu nauda. Un iekarotā teritorija arī dod naudu. Nu pamēģini, pastaigā pa Āfriku.
  PSRS joprojām atver fronti. Trīsdesmit četri pret E-50-U sēriju, par kuru tika apzīmogoti vēl desmit tūkstoši. Ja E-50 ir transportlīdzeklis ar aptuveni tādām pašām bruņām kā Tiger-2, tikai racionālais slīpums ir lielāks, un bruņojums ir nedaudz spēcīgāks, un dzinējs ir jaudīgāks. E-50-U ar vienādu svaru ir salīdzināms ar padomju T-64, un tam pat ir jaudīgāks gāzes turbīnas dzinējs.
  Jā, spēki nav vienādi. Šeit cīnās dažādu paaudžu tanki.
  Un Medvedevs, protams, steidzas melnā zirgā.
  Spēki, protams, nav salīdzināmi. Varat arī pievienot E-75-U, šī ir tupus nogalināšanas mašīna, kuru nevar caurdurt pat kuģu ieroči.
  Un kā viņš mīdīs sevi. Nekas to nevar apturēt.
  Medvedevs spēlē kā mazs zēns. Eh, labi, kā tad. Un neviens nevēlas viņu redzēt. Viņš zaudēja, un prezidenta pienākumu izpildītājs tika aizmirsts.
  Ikvienam patīk tikai uzvarētāji.
  Dmitrijs Anatoljevičs dziedāja:
  Un mēs izaicinām vētras,
  No kā un kāpēc...
  Dzīvo pasaulē bez pārsteigumiem,
  Tas nav iespējams nevienam
  Lai veiksme, neveiksme,
  Visi lēcieni, augšup un lejup,
  Tikai šādā veidā, nevis citādi,
  Tikai šādā veidā, nevis citādi!
  Lai dzīvo pārsteigums!
  Pārsteigums! Pārsteigums!
  Lai dzīvo pārsteigums!
  Pārsteigums! Pārsteigums!
  Lai dzīvo pārsteigums!
  Un Medvedevs kļuva jautrāks. Tagad viņa karaspēks ir okupējis Ukrainu, Baltkrieviju un nepielūdzami tuvojas Maskavai!
  Bijušais Krievijas prezidents saka:
  - Ka mūsu dzīve ir spēle!
  Un ar vētru ieņem PSRS galvaspilsētu. Protams, pret 1941. gada armiju viņam ir tanki ar sešdesmito un pat septiņdesmito gadu raksturlielumiem, un galvenais, ka to ir daudz.
  Medvedevs piemiedz sev ar aci... Galvaspilsēta Maskava ieņemta. Un tagad jūs varat pārņemt Kaukāzu... Un tajā pašā laikā pārņemt sev Āfrikas dienvidus. Un brauks uz Argentīnu.
  Un no turienes uzbrūk ASV. Viņš ir foršs komandieris. Ienaidnieks atpaliek gan karaspēka kvantitātē, gan kvalitātē.
  Medvedevs aizrautīgi dzied:
  - Mēs drosmīgi dosimies kaujā! Par padomju varu! Un mēs visus slaucīsim sūdos cīņā par to!
  Medvedevs uz laiku tika izņemts no spēles. Zvanīja Krievijas aizsardzības ministrs, kurš nomainīja Šoigu Trubetskoju. Viņš jautāja joprojām pildošajam prezidentam:
  - Kad dosim amata zvērestu jaunajam vadītājam?
  Medvedevs atbildēja lakoniski:
  - Kur tam jābūt, inaugurācijā!
  Trubetskojs atzīmēja:
  - Jaunais vienotas valsts prezidents vēlas tikt inaugurēts nākamnedēļ. Lai viņiem nav laika zagt!
  Medvedevs iesaucās:
  - Tas neatbilst mūsu konstitūcijai un likumiem!
  Trubetskojs atzīmēja:
  - Un Jeļcins pieņēma šo konstitūciju ne pēc likuma un vecās konstitūcijas. Patiesībā daudzi domāja, ka Putins ierosinās jaunu konstitūciju, bet kaut kā tas nenotika!
  Medvedevs atzīmēja:
  - Katram jaunam prezidentam nav labākā ideja pieņemt jaunu konstitūciju!
  Trubetskojs iebilda:
  - Bet Putins varētu! Viņš bija foršāks par Jeļcinu, un jūs, Dmitrij Anatoļjevič!
  Medvedevs pamāja ar galvu un piekrita:
  - Foršāk un, galvenais, laimīgāk! Bez Putina viss nogāja greizi, un Zeļenskis pārņēma varu Krievijā.
  Trubetskojs atzīmēja:
  - Un Lukašenko bija iespēja, bet viņš palaida garām savu laiku. Mums vajadzēja virzīties ātrāk!
  Medvedevs loģiski atzīmēja:
  - Lukašenko baidījās no konkurences vēlēšanām Krievijā. Un Zelenskis nebūtu riskējis, ja Putina sirds to neizturētu. Tik daudz manuāli pārvaldīt valsti ir izdegusi! Putins noteikti darbā izdedzis!
  Trubetskojs ieteica:
  - Nu, vai mums vajadzētu pieņemt inaugurāciju ātrākā datumā vai nē?
  Medvedevs drosmīgi atbildēja:
  - Dari kā gribi! Mani tas vairāk neinteresē! Došos pensijā godpilnā pensijā un dzīvošu savam priekam. Varbūt apceļošu pasauli! Es jau esmu bijis gan prezidents, gan premjerministrs rekordlaiku Krievijai! Cik ilgi var turēties pie troņa?
  Trubetskojs piekrita:
  - Nu, ja tā, tad lai nāk pārmaiņas! Ko darīt ar Šoigu?
  Medvedevs vēsi atbildēja:
  - Ļaujiet viņam atpūsties! Maršala pensija liela. Ļaujiet viņam ceļot pa pasauli. Es atļāvu jums iegūt īpašumu ārzemēs!
  Trubetskojs pamāja ar galvu un atzīmēja:
  - Putins izolēja Krieviju no pasaules! Kaut arī dvēseles dziļumos vārdos skumjām, mēs priecājāmies par viņa nāvi! Kas attiecas uz Zelenski, tad redzēsim! Daudzi no mums gribēja tādus pasūtījumus kā Rietumos. Saņem kā ASV, bet strādā... Kā PSRS!
  Medvedevs atzīmēja:
  - Nu Staļina laikā ierēdņi intensīvi strādāja! Nedomājiet, ka tie bija pilni ar medu!
  Trubetskojs jautāja:
  - Ko tu darīsi?
  Medvedevs atgādināja:
  - Es biju prezidents, un es aiziešu no prezidenta amata. Viņa ir liela... Un es izbaudīšu dzīvi! Kāpēc gan citādi man būtu jāstrādā!
  Trubetskojs atgādināja:
  - Zeļenskis var jums piešķirt padomnieka amatu pie viņa!
  Medvedevs to atmeta:
  - Ak! Viņš ir pietiekami gudrs bez mana padoma! Īsāk sakot - veic inaugurāciju! Dmitrijs Anatoļjevičs atsūtīja savu!
  Trubetskojs piekrita:
  - Inaugurācija jā!
  Medvedevs nolika klausuli. Es nolēmu pabeigt spēli. Kaut kas tāds, kam man agrāk nebija laika. Un vismaz garīgi sagraut ASV.
  Vai precīzāk spēlē. Tomēr amerikānis Šermans ir vājš pret E-75-U. Taču ASV ir daudz lidmašīnu, pat ja tās nav tik jaudīgas kā vācu lidmašīnas.
  Bet kvalitāte, protams, nav tā pati! Krauts krāj intensīvus rezultātus. Īpaši piloti: Albīna un Alvīna! Un tās ir meitenes, kuras izceļas ar savu kolosālo degsmi.
  Medvedevs virzās uz Ameriku no dienvidiem. Un tajā pašā laikā viņa tanki pārvietojas pāri Sibīrijai. Viņam ir jautri. Starp citu, kāpēc gan vēl neiekarot Japānu? Šajā spēlē jūs varat arī nogalināt savus sabiedrotos. Uzlabota stratēģija. Pielieto krāpnieka kodu un būsi stiprāks par pretinieku gan kvantitātē, gan kvalitātē. Nevis karš, bet tīra bauda. Šeit ir bezastes reaktīvie aparāti, amerikāņi pat nevar panākt.
  Precīzāk, lai tur nokļūtu. Un izmantot radiovadāmās raķetes! Un iebiedēt amerikāņus. Medvedevam ļoti patīk šī spēle. Un pārvietot karaspēku. Meksika ir ieņemta. Amerikas pilsētas krīt viena pēc otras. Tāds prieks.
  Un austrumos Indijā iebrauc "E"-U sērijas tanki. Bet ko briti var viņiem iebilst? Turklāt Trešais Reihs jau ir uzkrājis resursus un ražo vismodernākās tehnoloģijas bez negodīga koda.
  Bet Medvedevs nolēma Panther nedaudz uzlabot. Šeit ir pirmā parastā "Panther" - frontālās bruņas 80 - 110 mm, sānu bruņas 50 mm, 75 mm lielgabals, stobra garums 70 EL, dzinējs 650 zirgspēku. Šeit ir "Panther"-2 ar frontālajām bruņām no 120 līdz 150 milimetriem, 60 mm sāniem, 88 mm lielgabalu ar stobra garumu 71 EL un 850 zirgspēku dzinēju. Jā, nopietna mašīna. Un tas ir smagāks nevis četrdesmit piecas, bet piecdesmit tonnas, un tam ir īsāks siluets.
  Bet "Pantera"-3. Priekšējās bruņas no 150 līdz 200 milimetriem, malas 82 milimetri, lielgabals 88 milimetri ar stobra garumu 100 EL un dzinēju ar 1200 zirgspēkiem - svars 55 tonnas. Piekrītu, šāds auto vispār ir super pret šermaņiem.
  Bet ir "Panther"-4. Tam ir frontālās bruņas no 200 līdz 250 mm nogāzēs un sānu bruņas 160 mm. 105 mm lielgabals ar stobra garumu 100 EL. Tas jau ir briesmonis, kas sver 65 tonnas un ar zemu siluetu. Gāzes turbīnas dzinējs ar jaudu 1500 zirgspēki. Protams, izcila sērijveida attīstība, kas spēj cīnīties pat ar padomju IS-7. Turklāt IS-7 netika ražots masveidā.
  Bet ir arī spēcīgākas mašīnas. Skriejošais "Panther"-5, frontālās bruņas 250 korpuss 45 grādu leņķī, torņa piere leņķī 300 mm, sāns 210 leņķī, 128 mm lielgabals pie 100 EL, modernāka tanka svars 75 tonnas, 2000 zirgspēki dzinēja gāzturbīnas jauda . Mašīna ir pārāka par visiem padomju un amerikāņu modeļiem. Spēj iekļūt IS-7 no kaujas attāluma un izturēt sitienus ar galvu. "Panther"-5 parasti ir lieliska tehnoloģija. PSRS nav nekā spēcīgāka par IS-7. Un vāciešiem ir arī piecu veidu tīģeri.
  Pēc lielākās ASV teritorijas sagrābšanas Medvedevs nolēma padzīt arī Tīģeri. Nu, "Tīģeris" ir pirmais, ko visi zina. Priekšējās bruņas ir 100-110 milimetri ar gandrīz bez slīpuma, bet sānu bruņas ir 82 milimetri bez slīpuma. Un 88 mm lielgabals, 56 EL stobra garums, ir patiešām gaudojošs tanks. Atšķirībā no "Panthers", kur faktiski cīnījās tikai pirmā sērija un bija arī otrās paraugi. Tanks "Tiger"-2 labāk pazīstams kā "Karaliskais tīģeris".
  Frontālās bruņas: 120-150 mm korpusa priekšpusē 50 grādu leņķī, 185 mm torņa priekšpusē nelielā leņķī un 82 mm sānos 60 grādu leņķī. Tas ir labi aizsargāts pieres daļā, nedaudz labāk nekā Tiger sānos, un tam ir 88 mm lielgabals ar stobra garumu 71 EL. No Otrā pasaules kara sērijveida tankiem vislabākie bruņojuma un frontālās aizsardzības ziņā, svars 68 tonnas, dzinējs 700 zirgspēki - diezgan vāji braukšanas sniegumā.
  "Tiger"-3 ir dizaina transportlīdzeklis. Frontālās bruņas ir 150-200 milimetri 45 grādu leņķī, torņa priekšpuse ir 240 milimetri leņķī. 160 milimetru malas ar slīpiem vairogiem. Trīs dažādu veidu ieroči: 88 mm 100 EL lielgabals, 105 mm 70 EL lielgabals un 105 mm 100 EL lielgabals ar 1000 1200 zirgspēku dzinēju. Ar blīvāku izkārtojumu un 75 tonnu svaru. Jā, automašīna ir nopietna un ļoti bīstama. Un vēl jaudīgākas "Tiger"-4 frontālās bruņas 250 - korpuss slīps 45 grādos, piere 300 milimetru slīpa, sāni 210 milimetri, lielgabals 128 milimetri 100 EL stobra garums vai 150 milimetri stobra garums 56 EL , svars 815 tons zirgspēku gāzes turbīnas dzinējs. Ļoti jaudīga tvertne.
  Bet vēl foršāks ir "Tiger"-5. Frontālās bruņas: korpusa piere 350 mm 45 grādu leņķī, torņa piere 400 mm 50 mm leņķī. Sāni ir 300 mm slīpi. 150 mm 100 EL lielgabals vai 174 mm 70 EL lielgabals, vai 210 mm 38 EL lielgabals. Svars ir 100 tonnas, gāzes turbīnas dzinējs ir 2500 zirgspēku. Visjaudīgākā mašīna pat neies cauri IS-7 un asinszāli. Šo varētu izmantot pret Ameriku. Lai gan jāsaka, ka "Tiger"-5 reālajā vēsturē pat projektos nebija. Bet neviens nav vainīgs, ka karš tik ātri beidzās.
  Bet virtuālo tanku spēli var uzlabot.
  Medvedevs sāka šturmēt ASV galvaspilsētu Vašingtonu un lielāko pilsētu Ņujorku. Šeit jūs patiešām varat strādāt un uzvarēt.
  Lai arī virtuāli. Te Vašingtona deg un pa to brauc vācu tanki. Un neviens nevar apturēt Tigers-5.
  Medvedevs pabeidz spītīgo uzbrukumu ASV galvaspilsētām, un šķiet, ka tā ir uzvara. Taču priekšā ir arī Japāna.
  . NODAĻA Nr.5.
  Ko vēl es varētu darīt spēlē? Bet Levu tvertņu saime nekad nenonāca ražošanā. Tie ir patiesi monstri šeit. Bet Otrajā pasaules karā šīs vēlāko sēriju mašīnas bija pat liekas. Un vēl jo vairāk pret Japānu ar tās mazajiem un vidējiem tankiem.
  Bet Dmitrijs Medvedevs nolēma viņus nedaudz padzīt.
  Šeit ir pirmā Lev tvertne, kas pastāv tikai projektos un tikai daļēji iemiesota metālā. Korpusa priekšējās bruņas ir 120 milimetri 45 grādu leņķī, torņa priekšējās bruņas ir 240 milimetri leņķī, sāni ir 82 milimetri, lielgabals ir 105 milimetri, stobra garums ir 70 EL, viss 80 tonnas, dzinējs ir 800 zirgspēki. Kopumā automašīna, kas varēja parādīties kopā ar tīģeriem un panterām uz Kurskas bulge. Ar savam laikam ļoti jaudīgu ieroci un izcilu torņa pieres aizsardzību. Bet par laimi viņa neparādījās. "Lev"-2 projekta transportlīdzeklis. Korpusa piere ir 250 milimetru slīpa, torņa piere ir 300 milimetru slīpa. Sāni ir 200 milimetru slīpi. Pistole vai 128 mm 100 EL vai 210 mm 38 EL. Svars 100 tonnas, dzinējs 1800 zirgspēku. Tai nav līdzvērtīgu savā spēkā. Pārspēj IS-7, kas tam var trāpīt tikai sānos. Bet tad brauc tālāk, un parādās "Lauva"-3, kas arī dzenā briesmoni. Korpusa priekšējās bruņas ir 350 mm, torņi ir 450 mm, ar sānu slīpumu 300 mm nogāzēs, lielgabals 150 mm pie 100 EL vai 175 mm pie 70 EL, vai 210 pie 56 EL vai raķešu palaišanas iekārta. pie 400 mm. Svars ir 120 tonnas, dzinēja jauda ir 2500 zirgspēki.
  Jā, tas ir milzīgs spēks.
  Tanks "Lion"-4 ir vēl viens super briesmonis. Korpusa priekšējās bruņas ir 450 mm, torņa priekšējās bruņas ir 500 mm. Korpusa un torņa malas ir 400 mm slīpas. 175 mm lielgabals 100 EL, 210 mm lielgabals 70 EL, 500 mm raķešu palaišanas iekārta. Automašīnas svars ir 150 tonnas, dzinējs ir 3500 zirgspēku gāzes turbīna. No liela attāluma tas iekļūst visos tankos, ieskaitot IS-7 un amerikāņu T-93. Un pat jūras ieroči nevar iekļūt tajā. Šī ir jaudīga mašīna un ar papildu lielgabalu.
  Bet vēl jaudīgākais Lev-5 ir tanku karalis. Korpusa priekšējās bruņas ir 600 mm 45 grādu leņķī, tornītis ir 800 mm biezs, sāni ir 550 mm leņķī. 210 mm lielgabals 100 EL, 300 mm lielgabals 70 EL, 600 mm raķešu palaišanas iekārta. Mašīnas svars ir 200 tonnas, gāzes turbīnas dzinējs saražo 5000 zirgspēku. Necaurlaidīgs gandrīz visu veidu ieročiem, izņemot lieljaudas raķetes , īpaši liela kalibra ieročus un bumbas. Spēj šaut uz kaujas kuģiem un lidmašīnu bāzes kuģiem. Patiešām super tanks.
  Nu, īsi sakot, ir ko spēlēt. Medvedevs izdara spiedienu uz Japānu.
  Bet viņš atkal tiek pārtraukts.
  Zvana FSB direktors un saka:
  - Dmitrij Anatoļjevič, jūs sniegsiet konferenci žurnālistiem?
  Medvedevs apņēmīgi paziņoja:
  - Vēl nē!
  - Kāpēc?
  Prezidenta pienākumu izpildītājs atbildēja:
  - Man ir tiesības sniegt intervijas vai nē! Tāpēc nolēmu pagaidām nedot!
  FSB direktors pamāja ar galvu:
  - Pagaidām vari būt mierīgs! Intervija nepazudīs! Bet mēs meklēsim citu vietu!
  Medvedevs atzīmēja:
  - Visi, iekārtojieties! Ja kas, tad tava ģenerāļa pensija ir liela! Var dzīvot bez darba!
  FSB direktors pārsteigts jautāja:
  - Vai nav žēl šķirties no tik milzīga spēka?
  Medvedevs godīgi atbildēja:
  - Protams, žēl, bet cilvēks pakļaujas neizbēgamajam!
  Medvedevs atkal atgriezās spēlē. Bijušais pasaules lielākās un resursiem bagātākās valsts prezidents beidzot saprata. Un kāpēc gan nespēlēt, ja tagad bez tā var iztikt. Lai gan viņš ir valsts vadītāja pienākumu izpildītājs.
  Bet kā šādā spēlē izvairīties no kārdinājuma sagriezties? Nu, vācu karaspēks sasniedza Čukotku. Par laimi, aprīkojuma pārvietošana spēlē ir daudz vienkāršāka nekā patiesībā. Un viņi dodas uz Ķīnu. Un tur viņi iesaistījās kaujā ar japāņiem. Protams, izmantojot krāpniecisko kodu, Medvedevs izmeta tankus Lev-5 un meta pret samurajiem. Un tie patiešām ir super klases auto.
  Kā samurajus sasmalcina. Bet joprojām nav pilnības robeža.
  Bet kāpēc, kamēr nav beidzies Otrais pasaules karš, nav iespējams pa līmeņiem palaist smagāko vācu tanku "Mouse"?
  Tā patiešām ir pilnības pārdale un skaistuma vainags. Precīzāk, kas var notikt, ja attīstās gigantomanija.
  Medvedevs sāka padzīt Peles.
  Peles tanks, tanks, kas patiesībā eksistē metālā, smagākais no tiem, kas patiesībā bija metālā, brauca un pat cīnījās. "Peles" frontālās bruņas ir 150 mm korpusa apakšā, 200 mm korpusa augšpusē, 250 mm torņa priekšpusē un 210 mm sānos. Kā redzam, tanks pat pirmajā versijā ir necaurlaidīgs visiem sērijveida padomju tankiem pierē un pat sānos. IS-2 un SU-100 nevarēja iekļūt šajā tvertnē no jebkura leņķa. Tikai IS-7 varētu radīt problēmas Maus un faktiski cīnīties ar šo tanku. Bet IS-7 parādījās tikai pēc kara un nekad netika ražots. Un "peles" jau varēja cīnīties frontē 1943. gadā. Šim tankam ir divi lielgabali: īsstobra 75 mm un 128 mm 55 EL, kas spēj ar priekšpusi ielauzties visos padomju tankos, izņemot IS-7. Turklāt IS-2 no liela attāluma. Bija arī 150 mm lielgabals.
  "Pele" svēra 188 tonnas un tai bija 1250 zirgspēku dzinējs, kas joprojām ir par maz. Kopumā automašīna ir spēcīgākā savā laikā, un tai nav līdzvērtīga.
  "Mouse"-2 ir dizaina transportlīdzeklis. Perfektāks. Īstajā stāstā automašīnai bija jābūt siluetā zemākai un vieglākai. Bet spēlē, protams, auto kļuva perfektāks, siluetā zemāks, izkārtojumā blīvāks, bet vēl smagāks. Mouse korpusa frontālās bruņas ir 2 350 mm. Torņa priekšējās bruņas ir 450 milimetri. Sāni 300 mm. Lielgabali ir 75 mm gara stobra un 150 mm 70 EL, vai 210 mm haubices, vai 400 mm raķešu palaišanas iekārta. Svars 200 tonnas. Gāzes turbīnas dzinējs 2000 zirgspēki.
  Spēļu automāts "Mouse"-3. Arī ideāls. Korpusa priekšējās bruņas ir 600 mm, tornītis ir 800 mm, sāni ir 550 mm. Ieroči 88 mm 100 EL, cīņai ar ienaidnieka tankiem un 210 mm 70 EL. Vai 550 mm raķešu palaišanas iekārta. Tvertnes svars ir 250 tonnas, gāzes turbīnas dzinējs ir 4000 zirgspēku. Tanks ir gandrīz necaurejams ar gandrīz visiem ieročiem, izņemot visspēcīgākos.
  "Mouse"-4 ir jauna gigantomanijas evolūcija un vēl progresīvāka. Korpusa priekšējās bruņas ir 1000 mm 45 grādu leņķī, torņa priekšējās bruņas ir 1200 mm leņķī. Sāni ir 850 mm slīpi. Bruņojums: 105 mm 10EL lielgabals cīņai ar ienaidnieka tankiem un pilnīgi pietiekams pret gandrīz visu veidu transportlīdzekļiem. 300mm ierocis pie 70 EL, nocietinājumu iznīcināšanai un lieks tankiem. Vai tā vietā 750 mm raķešu palaišanas iekārta.
  Transportlīdzekļa svars ir 350 tonnas, kas nav tik daudz priekš šādām bruņām un ieročiem. Pat kaujas kuģa lielgabali nevar iekļūt šādā transportlīdzeklī ar priekšu. Tikai tiešs trāpījums no spēcīgas spārnotās raķetes vai ļoti lielas bumbas var iznīcināt šādu mašīnu. No visiem leņķiem tas ir necaurejams visiem Otrā pasaules kara tankiem un pašpiedziņas lielgabaliem. Dzinējs ir 6000 zirgspēku gāzes turbīna.
  Nu, "Mouse"-5 ir šīs sērijas augstākais līmenis. Korpusa pieres frontālās bruņas ir 1600 mm leņķī, torņa piere ir 2000 mm, sāni ir 1500 mm leņķī.
  128 mm lielgabals ar 100 EL, lai cīnītos pret visiem tankiem, pilnīgi pietiekams pret visiem zīmoliem, ieskaitot IS-7 un 900 mm raķešu palaišanas ierīci. Citi ieroči ir nepraktiski. Ir ducis ložmetēju. Tvertnes svars ir 500 tonnas. Gāzes turbīnas dzinējs ar jaudu 10 000 zirgspēku. Auto, teiksim, pati par sevi ir pilnība. Gandrīz nekas nevar trāpīt pa pieri. Super tanks...
  Tomēr, ja kāds domā, ka nav iespējams izdomāt neko foršāku par "Mouse"-5, tad tā nepavisam nav taisnība. Labas spēles par Otro pasaules karu autoru iztēlei ir neierobežota.
  Piemēram, ir arī "Žurka". Reālajā vēsturē šai tvertnei pieder izmēra rekords starp visiem projekta transportlīdzekļiem, un tā pat daļēji tika iemiesota metālā.
  Tvertnei "Rat" ir 400 mm priekšējās bruņas, un arī sānu bruņas ir nedaudz slīpas. Bruņojums: četri 210 mm lielgabali vai viens 800 mm lielgabals un divas 150 mm haubices, vienpadsmit pretgaisa lielgabali. Svars ir 2000 tonnas, dīzeļdzinēju kopējā jauda ir 10 000 zirgspēku.
  Tvertne "Rat"-2 ir dizaina transportlīdzekļa evolūcija ar modernāku izkārtojumu. Frontālās un jebkuras bruņas 800 mm, ar lielu racionāla slīpuma leņķi. Bruņojums ir viens 1000 mm lielgabals un četras 150 mm haubices, sešpadsmit pretgaisa lielgabali, kas spēj šaut uz zemes un gaisa mērķiem. Svars 3000 tonnas, gāzturbīnu dzinēji, kopējā jauda 20 000 zirgspēku.
  "Rat"-3 ir vēl jaudīgāka un progresīvāka mašīna. Bruņas 1200 - milimetri leņķī. Bruņojums: viens 1250 mm lielgabals un sešas 150 mm haubices. Divdesmit pretgaisa lielgabali, kas spēj šaut gan pa gaisa, gan zemes mērķiem. Svars 4000 tonnas, gāzturbīnu dzinēji, kopējā jauda 35 000 zirgspēku.
  "Rat"-4 ir vēl jaudīgāka un progresīvāka mašīna.Bruņas 1600 mm leņķī. Bruņojums - viens 1600 mm lielgabals un deviņas 150 mm haubices, divdesmit pieci pretgaisa lielgabali, kas spēj šaut uz gaisa un zemes mērķiem. Svars 5000 tonnas, gāzturbīnu dzinēji, uzlaboti, kopējā jauda 50 000 zirgspēku.
  "Rat"-5 ir stilīgākā tvertne. Bruņas 2500 milimetru no visām pusēm. Bruņojums: viens 2500 mm lielgabals. Un piecpadsmit 150 mm haubices. Četrdesmit pretgaisa lielgabali, kas spēj šaut uz gaisa un zemes mērķiem. Svars 10 000 tonnas. Kodolreaktors kā dzinējs, jauda virs 100 000 zirgspēkiem.
  Tvertne patiešām ir stilīgākā spēlē. Un svara un citu īpašību ziņā.
  Nu, Tokijas šturmēšanu varat uzticēt "Rat"-5. Tiesa, tas ir tik dārgs, ka krāpniecības kods ir jāpalaiž vairākas reizes.
  Bet kopumā Medvedevs var būt gandarīts. Viņš spēlēja pamatīgi.
  Un es beidzot noskatījos "Rat"-5 virtuālajā realitātē. Kā negodīgi labi spēlēt.
  Bet tad atkal zvana Medvedevam.
  Šoreiz pirmais vicepremjers un premjerministra pienākumu izpildītājs ir Siluanovs.
  Viņš skumjā tonī teica:
  - Mēs zaudējām Dmitriju Anatoļjeviču! Gandrīz visas balsis jau ir saskaitītas!
  Medvedevs asprātīgi atzīmēja:
  -Labāk labi zaudēt nekā slikti uzvarēt!
  Siluanovs bija pārsteigts:
  - Kā tas ir iespējams?
  Medvedevs paskaidroja:
  - Ja Vitālijs Kļičko būtu pirmo reizi ievēlēts par Kijevas mēru, viņa atgriešanās ringā nenotiktu. Liela čempiona vietā mērs būtu par apsmieklu!
  Siluanovs tam piekrita:
  - Jā, tev taisnība, Dmitrij Anatoljevič! Kļičko bija priekšrocība zaudēt... Bet diemžēl tev nebija ne miņas no tāda pārsvara!
  Medvedevs atbildot dziedāja:
  - Es esmu brīvs kā putns debesīs,
  Esmu brīva, aizmirsusi, ko nozīmē bailes...
  Esmu brīvs kā mežonīgs vējš
  Es esmu brīvs patiesībā, nevis sapnī!
  Siluanovs nomurmināja:
  - Jā, jūs esat tikai dzejnieks Dmitrijs Anatoljevičs! Par tevi var rakstīt pantiņus!
  Medvedevs nopietni atbildēja:
  - Katrā ziņā tagad mierīgi varu nodarboties ar savu mīļāko lietu - spēlēt datorspēles! Un pirms tam, nu jau divdesmit gadus, es to varēju atļauties tikai lēkmēs!
  Siluanovs strupi nomurmināja:
  - Spēlēs?
  Medvedevs apstiprināja:
  - Tieši spēles! Un tev noderētu kādu militāri ekonomisko stratēģiju papētīt!
  Premjerministra pirmais vietnieks negribīgi atzīmēja:
  - Man labāk patīk prakse!
  Medvedevs atbildēja:
  - Ļaunā realitāte ir sasodīta, tā var padarīt jūs traku!
  Siluanovs vēsi atbildēja:
  - Vai vēlaties aizbēgt no realitātes ar spēļu pasauli? Apsveicami!
  Premjerministra pienākumu izpildītāja vārdos bija jūtama ironija.
  Medvedevs teica:
  - Ļaujiet man arī jums pakārt Krievijas varoņa zvaigzni!
  Siluanovs ieteica:
  - Pakārties, prezidenta kungs!
  Medvedevs iesmējās un atbildēja:
  - Varbūt tā ir laba ideja! Citādi Putins tika apbalvots tikai pēc nāves!
  Premjerministra pienākumu izpildītājs atbildēja:
  - Paldies, prezidenta kungs!
  Medvedevs melodiski turpināja:
  - Par stulbām tukšām acīm...
  Siluanovs dziedāja līdzi:
  - Par to, ka viss ir iespējams...
  Medvedevs pabeidza:
  - Bet tu nevari dzīvot!
  Premjerministra pienākumu izpildītājs atbildēja:
  - Ja nopietni, tad, visticamāk, viņi mani noņems! Šķiet, ka mums būs jācīnās!
  Medvedevs vēsi atbildēja:
  - Uz Zemes ir daudz vietu!
  Siluanovs pamāja ar galvu un gurkstēja:
  - Īsāk sakot, prezidenta kungs, jūs man apsolījāt varoņzvaigzni!
  Medvedevs pilnā sparā kliedza:
  - Sagatavojiet dekrētu!
  Viņi viņam atnesa vēl vienu balvas dokumentu. Piemēram, raksta prezidenta pienākumu izpildītājs.
  Tajā pašā laikā Medvedevs viņu piešķīra daudziem cilvēkiem. Ziniet mūsējos!
  Eh, ir jau ļoti vēls, un Krievijas prezidenta pienākumu izpildītājs ir aizmidzis.
  Viņš sapņoja par citu alternatīvu vēsturi. Cara armija Kuropatkina vadībā cīnās par Portartūra atbrīvošanu. Bet pats Medvedevs parādījās uz kaujas robota, ar lāzeriem un termokvarka čaumalām magoņu sēkliņas lielumā, taču tikpat nāvējoši kā uz Hirosimu nomestās bumbas.
  Un kā Medvedevs var cīnīties ar japāņiem ar savu kaujas robotu? Kā samurajus plosīja tūkstošiem. Un kā tika izmantoti lāzeri un blasteri.
  Un viņi nokāva japāņus, konkrēti, viņi tos nokāva. Un sazāģēja gabalos. Un tas izpostīja viņu rindas.
  Medvedevs, kurš bija zaudējis savu troni, guva prieku cīņā. Viņš nopļauj šos samurajus, kuri uzdrošinājās satricināt svēto karaļa troni.
  Bet vai tas tiešām ir slikti, teiksim atklāti, godīgi sakot, tas bija cara laikā?
  Lai Dievs katrai valstij dod tādu caru kā Nikolajs II. Šis ir īsts inteliģenta valdnieka un tajā pašā laikā intelektuāļa piemērs.
  Žēl, ka tāda nebūtība kā Kuropatkins viņu pievīla. Un tagad Medvedevs ir uzņēmis japāņus. Un kulsim tos. Un to darīt ir ļoti braši.
  Un lāzera stari nopļauj samuraju tūkstošiem. Vēl dažas minūtes cīņas, un
  Nav Japānas armijas.
  Ko samuraju kungi ēda? Un tagad mēs varam sākt strādāt uz jūsu kuģiem.
  Medvedevs pacēla kaujas robotu gaisā un metās uz Togo flotes pozīcijām. Ko viņš domā, ka var darīt ar krievu bruņinieku?
  Un šādi steidzas termokvarka robots. Tagad viņš jau ir virs jūras. Un nogremdēsim Togo floti. Izgrieziet bruņnešus, kreiserus un citas dzīvas radības.
  Kā šis... Ja mēs arī nomestu mini termokvarka bumbu?
  Un jaunais varonis viņu pamet. Paceļas vilnis un nogremdē uzlecošās saules zemes kuģus.
  Medvedevs skaļi kliedz:
  - Krievijai Nikolajs,
  Es saplosīšu visus japāņus gabalos!
  Un atkal Krievijas prezidenta pienākumu izpildītājs nonāk ekstāzē.
  Ir lieliski cīnīties ar šādu robotu.
  Noslīcināsim paši savus samurajus... Un nebūs Cusimas, japāņiem nebūs par ko cīnīties.
  Pēdējie samuraju kuģi jau grimst. Kāda šī ir uzvara!
  Bet joprojām ir uzlecošās saules zemes daļas, kas bloķē Portartūru. Mums tie patiešām jācīnās. Atrisināt visus cara Nikolaja impērijas pretiniekus.
  Medvedevs aizrautīgi dzied:
  - Un samurajs nolidoja zemē,
  Zem tērauda un uguns spiediena!
  Un iznīcināsim karaspēku, kas aplenca Portartūru. Tas tiešām notika, ka sagāzās spēcīgs cietoksnis. Un Krievija saņēma pļauku. Un pats galvenais, tas bija sliktāks par Krimas karu. Tur cara Nikolaja II impērija zaudēja Anglijas, Francijas, Turcijas un Sardīnijas karalistes koalīcijai. Un viņa zaudēja ar cieņu. Un šeit ir kāda Japāna, kuru neviens neuzskatīja par nopietnu sāncensi.
  Lai Krievija necieš pazemojumus. Varbūt tāpēc Staļins, tik piesardzīgs un atturīgais ārpolitikā, atklāja otro fronti Tālajos Austrumos pret Japānu. Patiešām, samuraji pārāk daudz pazemoja carisko Krieviju.
  Šim nolūkam iznīciniet tos ar sīkām termokvarka bumbām un sadedziniet ar lāzeriem.
  Lai es neuzdrošinātos uzvarēt Krieviju! Ak, dod Dievs, lai Zelenskis būtu veiksmīgs karalis.
  Atkal krievi un ukraiņi ir vienoti, un drīz viņiem pievienosies baltkrievi.
  Un būs slāvu trīsvienība!
  Medvedevs piebeidza japāņus pie Portartūras un metās tālāk... Krievija uzvarēja Japānu. Viņa ieņēma Koreju, Mandžūriju, Kuriļu salas un Taivānu. Viņa arī piespieda japāni maksāt lielu atlīdzību.
  Cars Nikolajs II nostiprināja savas pozīcijas, revolūcija un nevajadzīgas domas neparādījās.
  Cariskā Krievija turpināja virzīties pa Ķīnu. Un tā paplašināšanās austrumos.
  Bet Ķeizara Vācija, neskatoties uz to, ka cariskā Vācija kļuva par lielvalsti un auga vēl straujāk un vairāk nekā reālajā vēsturē, tomēr gāja uz priekšu un ienāca Pirmajā pasaules karā.
  Jā, divās frontēs.
  Nu tagad Medvedevs ir uzņēmies vāciešu iznīcināšanu. Viņiem nav pamata apvainot caru-tēvu.
  Un kā tas sit ienaidniekus ar lāzeriem. Un kulsim tos Austrumprūsijā kā viesuļvētru. Medvedevs šauj uz vācu karaspēku, izmantojot lāzerus un gravitācijas enerģijas starus.
  Tajā pašā laikā parādījās meitenes. Protams, bikini. Alenka un Nataša. Un lai Krauts kapā ar gaismas zobeniem.
  Jā, cars Nikolajs Lielais, nacisti par ko tādu nav sapņojuši. Ko viņi plāno pret jums, tēvi?
  Medvedevs agresīvi dzied:
  - melones, arbūzi, kviešu maizītes,
  Dāsna, plaukstoša zeme...
  Un viņš sēž Sanktpēterburgas tronī,
  Tēvs cars Nikolajs!
  Inaugurācijas datums tika pārcelts priekšlaicīgi. Un Medvedevs tika pilnībā atstāts pašplūsmā. Piemēram, kamēr jūs izklaidējaties ar bērnu.
  Medvedevs Andropovam arī pēc nāves piešķīra Krievijas varoņa zvaigzni. Kas, iespējams, bija jādara agrāk. Un viņš izdeva dekrētu par Andropova pieminekļa celtniecību.
  Vienlaikus prezidenta pienākumu izpildītājs amatā atjaunoja arī Ježovu un Jagodu. Kāpēc šeit stāvēt uz ceremoniju?
  Pēc tam viņš izveidoja jaunu ordeni, kas nosaukta Bobija Fišera vārdā. Bet nevar teikt, ka viņš bija lielisks šahists. Un ne tikai lieliski, bet arī skandalozi. Viņš gribēja būt pāri visiem ne tikai šahā.
  Un arī trīs grādi: bronza, sudrabs un zelts!
  Un protams, pirmkārt, Dmitrijs Medvedevs ar šo ordeni piešķīra: Garijam Kasparovam, Anatolijam Karpovam un... brāļiem Kļičko!
  Un tajā pašā laikā Dmitrijs Medvedevs nodibināja Vladimira Kļičko ordeni. Arī interesants gājiens. Trīs līmeņi: bronza, sudrabs, zelts.
  Un tad ir Svjatogora ordenis, izcils risinājums.
  Medvedevs stūrē un pedāļi. Un viņš to izdomā vēlreiz. Šis ir lācis. Lācis visiem lāčiem.
  Un viņam ir jaunas idejas. Piemēram, katram krievam uzdāviniet jaunu mašīnu.
  Pa to laiku ej un spēlē pie datora. Ko Medvedevs vēlējās visvairāk. Tāpēc viņš tagad ir ieslēdzis jaunu stratēģiju. Dažādu līmeņu karš. Par to vēlējās izspēlēt prezidents, pat bijušais.
  Jūs sākat ar pieciem strādniekiem un tūkstoš vienībām katrā: oglēm, dzelzi, akmeņiem, naftu, pārtiku, zeltu.
  Un vispirms uzcelsim kopienas centru, lai ražotu jaunus darbiniekus. Pēc tam jūs sākat attīstīt raktuves un lauksaimniecību.
  Pirmkārt, protams, pārtikas iegūšana, lai labāk pielāgotu darbiniekus.
  Medvedevam ir visjaudīgākais, modernākais dators. Un jūs varat izlaist daudz vienību.
  Jūs veidojat sev pilsētu un jaunus tirdzniecības centrus. Nauda, protams, sākumā ir problēma. Kamēr neuzcelsi naudas kaltuvi, tirgu, zinātņu akadēmiju utt.
  Bet Medvedevs zina universālu veidu, kā kļūt bagātam. Pieņemt darbā vairāk laukstrādnieku un nopirkt resursus maizei. Tirgus būvniecība ir ļoti lēta. Un tad jūs ietaupāt, iegādājāties akadēmiju, uzcēlāt kokzāģētavu un izveidojāt jaunas raktuves. Un tad vēl... Un plūda zelts - visdārgākā prece. It īpaši, kad to darīja piparmētra. Un tad varēs labiekārtot akas. Tādā veidā nauda plūst daudz jautrāk. Var izmantot uzlabošanai. Jauni zāģi, jauni lauksaimniecības instrumenti, meliorācija, mēslojuma izpēte. Jauna tipa arkls...
  Tālāk urbumu padziļināšana un jaunu strādnieku piesūknēšana. Jaunās saimniecības. Gaļas ražošana. Māju celtniecība. Uz ārstu, policistu, akām, tirgiem, arhitektu, ugunsdzēsēju mājām. Un tā tālāk... Nodokļu iekasēšana. Jauni uzlabojumi zelta ieguvē. Un jaunu telpu un darba ēku attīstība.
  Un naudas jau paliek arvien vairāk... Ir pārpalikumi un var sākt būvēt kazarmas.
  Spēle ir interesanta un izaicinoša. Pilsēta aug. Vēl nav kara. Šeit jūs varat noteikt miera laiku un izvēlēties vājāku ienaidnieku... Patiesībā Medvedevs joprojām uzkrāj spēkus militāri ekonomiskajā stratēģijā.
  Militārā akadēmija ir uzcelta. Un jūs sākat veidot karaspēku. Kavalērija, kājnieki, liesmas metēji, mīnmetēji un citi spēki. Protams , artilērija. Vai pat vēlreiz, uzlabojot tanku rūpnīcas akas. Pirmās mašīnas, protams, ir vieglas un primitīvas, bet ar tām var braukt.
  Medvedevs aizrāvās.
  Spēle patērēja prezidentu. Tu sev būvē arvien jaunas mājas. Tajos ietilpst rakstu mācītāju skola, bibliotēka un dažāda līmeņa izklaides. Vai tie būtu mūziķi, dejotāji, žonglieri, senetu spēlētāji, zoodārzi. Vai cits kazino.
  Un, protams, dažādu dievu tempļi.
  Jā, impērijā ir daudz dažādu reliģiju. Vislabāk ir būvēt dažādus tempļus.
  Un šeit viss ir savādāk. Un mošejas, baznīcas, lūgšanu nami, budistu tempļi, stūpas, pagānu dievi.
  Jā, bagāta misija. Šķērsojot upi, jūs arī veidojat tiltus.
  Darba ir daudz. Organizējiet arī dažādu reliģiju festivālus, lai dievi neapvainotos.
  Un tā bez pārtraukuma. Un darbs Zinātņu akadēmijā turpinās, tagad viens uzlabojums, tad cits. Vai nu līdzeklis pret grauzējiem vai pret kukaiņiem - kas uzlabo lauksaimniecību, parādās traktori.
  Un pat Dievi sūta labu ražu. Tātad jūs varat padzīt tankus un lidmašīnu rūpnīcas. Sākot ar vieglajām lidmašīnām, jūs varat sasniegt atombumbvedējus. Un vienību skaits nepārtraukti pieaug. Tas jau sasniedzis simts tūkstošus.
  Medvedevs spēlē un popularizē jaunas tehnoloģijas. Baiļu vēl nav. Jums nav jācīnās, jūs varat paaugstināt savas tautas labklājības un kultūras indeksu. Un arī tam ir nozīme. Taču naudas un līdzekļu tagad pietiek.
  Vēl labāk šajā spēlē ir tas, ka akas neiztukšojas. Jūs varat iegūt resursus uz visiem laikiem.
  Un būvē jaunas pilsētas kartē... Vai pat ļaujies piramīdai vai citam pasaules brīnumam.
  Medvedevs arī kulē jaunas kazarmas. Tiesa, karaspēka pārpilnība samazina labklājības indeksu. Šeit, protams, rodas problēma. Bet pagaidām nav ar ko cīnīties... Bet var ieviest jaunas tehnoloģijas, lai tankus un lidmašīnas padarītu ātrākas. Un audzināt smagos bumbvedējus.
  Tomēr kāpēc gan jau ar vidējiem tankiem nesagūstīt ienaidnieku viduslaiku līmenī?
  Un Medvedevs, saražojis vairāk tanku un vienlaikus uzlabojot to parametrus, ātri iebrūk kaimiņvalstī.
  Un arī lidmašīnas no augšas. Un bombardēsim ienaidnieku no visa spēka. Tu viņam līst napalmu.
  Un tā nav spēle pēc noteikumiem.
  Medvedevs izbaudīja viduslaiku pilsētas iznīcināšanu. Un tad visa valsts ar savu primitīvo armiju. Viņš izbaudīja un uzvarēja, lai gan viņa lidmašīnas un tanki guva nelielus bojājumus. Tā satvēriens izrādījās salīdzinoši viegls. Un tad atkal tu būvē pilsētu iekarotajā teritorijā...
  Un jūsu tanki jau ir smagi. Ir iespējams piestiprināt gan pretkodolaizsardzību, gan aktīvās bruņas.
  Medvedevs jau bija spēlējis desmit stundas, un viņa acis bija nogurušas un sāka salipt. Prezidenta pienākumu izpildītājs aizmiga.
  Sākumā Medvedevs griezās kaut kas neskaidrs. Bet tas nebija ilgi. Un tad kalnā uzlidoja ultramodernais tanks T-95. Bija jau vēls rudens, un lietus lāses skāra bruņas.
  Medvedevs teica:
  - Izšķirošā diena cīņai par Vysokaya kalnu! Tas kalns, kas ir visas Portartūras aizsardzības atslēga. Šodien ir tieši 21.novembris jeb 4.decembris pēc jaunā stila. - Profesors nikni iesita ar dūri pa bruņām un iesaucās. - Bet Vysokaya kalna sagrābšana nebūs! Klusā okeāna eskadra dzīvos!
  Japāņi ir gandrīz sagrābuši Vysokaya kalnu. Viņi ielīda kā skudras, biezās straumēs no visām pusēm. T-95 atklāja uguni ar 152 mm ātrās šaušanas lielgabalu.
  Alenka nospieda kursorsviras pogu, un automātiskais lielgabals trāpīja japāņiem kā pretgaisa lielgabals. Spēcīgi sprādzienbīstami sadrumstalotības šāviņi ar vienu šāvienu izsita simtiem japāņu.
  Savukārt Nataša šāva no astoņiem smagajiem ložmetējiem. Un es arī izvēlējos izmantot kursorsviru.
  Medvedevs vadīja tanku, supermašīna pārliecinoši uzkāpa stāvās nogāzēs, un sliedes saspieda Uzlecošās saules zemes karotājus.
  Margarita nosvilpa un teica:
  - Mēs veidojam vēsturi!
  Prezidenta pienākumu izpildītājs dusmīgi apstiprināja:
  - Noteikti! Nekādā gadījumā neļausim nodot Portartūru!
  Alenka, šaujot no pistoles, izšāva divdesmit patronas minūtē, izspļaujot lādiņu ar palielinātu iznīcināšanas spēku, kas sver piecdesmit kilogramus. Vienas minūtes laikā ar precizitāti izplūda tonna metāla un sprāgstvielu.
  Un meitene sita ļoti precīzi.
  Un ložmetēji, katrs izšaujot piecus tūkstošus patronu minūtē. Vai četrdesmit tūkstoši lielu ložu īsā laika periodā. Un kā viņi uzņēma samurajus? Kā viņi sāka viņus nospiest.
  Alenka pat dziedāja:
  - Un ienaidnieka ganāmpulks nolidoja zemē, zem tērauda un svina spiediena!
  Krievu tanks darbojās agresīvi. Šeit viņš nocirta tūkstoš japāņu, šeit ir otrais. To noņemšana slāņos.
  Nataša ķiķināja un dziedāja:
  - Krievijas godam! Nekad neaizmirsīsim Tēvzemi!
  Un atkal viņš šauj no nāvējošā kalibra ložmetējiem. Un tūkstošiem japāņu guļ miruši.
  Medvedevs to paņēma un nošņāca:
  - Cars Nikolajs! Tu būsi lielisks.
  Un sasmalcināsim nepabeigtos samurajus zem kāpurķēdēm.
  Margarita loģiski atzīmēja:
  - Nikolajs II varētu būt lielākais no cariem. Viņam bija visas iespējas padarīt Ķīnu par Krievijas provinci - Dzelteno Krieviju!
  Medvedevs notrieca samurajus, metās tiem pāri kā kāpuriem un sacīja:
  - Lai tā būtu!
  Izlidoja čaula pēc čaulas. Tie vairojās kā kvazimatērija, prasot daudz mazāk enerģijas nekā faktiskais atomu un molekulu skaita pieaugums.
  Alenka, ar saviem graciozajiem pirkstiem nospiežot kursorsviras pogas, pat iesaucās:
  - Krievijas caru vārdā!
  . NODAĻA Nr.6.
  Pistole rūca un rūca. Lai gan, ne tik skaļi, bet klusināti, sarunāties varēja.
  Margarita jautāja prezidenta pienākumu izpildītājam:
  - Ko, čaulu skaits ir bezgalīgs?
  Medvedevs atbildēja:
  - Kvazimatērijas radīšanai nav nepieciešams daudz enerģijas. Un termokodolreaktora piepildīšana ar ūdeni ir tikpat vienkārša kā bumbieru lobīšana!
  Margarita nosvilpa:
  - Jā, tas ir izcili! Šokolādes saldējumu var pagatavot arī šādi!
  Medvedevs iebilda ar nopūtu:
  - Vēl nē, bet pavisam drīz, jā! Žēl, ka līdz šim mēs iegūstam tikai kvazimatēriju!
  Alenka, ar kailiem pirkstiem spaidot kursorsviras pogas, smaidot ar lieliem tīģera zobiem, atzīmēja:
  - Šī spēja radīt matēriju arī ir gandrīz dievišķa!
  Medvedevs iesmējās. Ap kalnu bija arvien mazāk japāņu, un arvien vairāk līķu. Samurajs mēģināja šaut uz tanku, taču veltīgi. Šāviņi kā lietus lāses atsitās no bruņām.
  Prezidenta pienākumu izpildītājs atzīmēja:
  - Un cilvēks ir radīts pēc Dieva tēla un līdzības.
  Aļenka, izšaujot nāvējošus šāviņus, atzīmēja:
  - Ja tas joprojām ir izveidots. Varbūt mēs, cilvēki, esam visgudrākā, spēcīgākā un varenākā būtne Visumā!
  Medvedevs loģiski ieteica:
  - Vēl jo vairāk nepieciešama cilvēces konsolidācija! Mums vajadzētu apvienoties! Tad mēs nezināsim bēdas un sakāvi!
  Nataša pārliecinoši paziņoja:
  - Cara impērija spēj apvienot visus! Un apvienojiet visus bez izņēmuma monolītā!
  Un meitene atkal izšāva ar ložmetējiem. Pārvaroši japāņi, kas mēģina iekļūt no kreisā flanga. Granātas T-95 tankam nekaitē. Un ieroči, arī no attāluma, vai nu netrāpīja, vai arī to lādiņi bija neefektīvi. Turklāt nevienā pasaules valstī nav bruņu caurduršanas ieroču. Un jūs nevarat tik viegli iekļūt šādā tvertnē. Viņa aizsardzība ir visaugstākajā līmenī.
  Un ložmetēji nopļauj un lādiņi tiek aizslaukti. Un viņi visu dara īpaši un ļoti nāvējoši.
  Nataša iesmējās un teica:
  - Daudzu japāņu pietrūks!
  Alenka tam piekrita:
  - Ļoti daudz!
  Un viņa pazibināja savas safīra acis. Un par šo meiteni, īstu terminatoru, ir tik daudz dažādu lietu.
  Karotāji šauj. Un samuraji asiņo. Četrdesmit tūkstoši ložu un tonna šāviņu minūtē, tas ir ļoti liels postošais spēks.
  Nataša atzīmē:
  - Mēs esam karotāji, kas cieš smagu nāvi!
  Alenka tam piekrita:
  - Un ne tikai nāve, bet spēka avots visā Visumā!
  Margarita saprātīgi atzīmēja:
  - Ja cariskā Krievija iekaros visu pasauli, tad visi kari cilvēces vēsturē vienreiz beigsies!
  Medvedevs piekrita:
  - Protams, Mazā! Karus nevienam nevajag! Bet cilvēcei jākļūst vienotai!
  Nataša šņāca ar prieku, ka pantera nogalināja vērsi:
  - Kad esam vienoti, mēs esam neuzvarami!
  Un viņa izlaida no acīm dzirksteles! Šī ir meitene! Tajā ir uguns liesmas, ledus un tērauds.
  Bet tagad mirst pēdējie japāņi. Un nav neviena cita, kas šturmētu kalnu. Zem Vysokaya kalna palika vairāk nekā piecdesmit tūkstoši nogalināto Uzlecošās saules zemes karavīru.
  Cīņa ir beigusies.
  Četri ieņēma vietu kalnā, un Medvedevs atzīmēja:
  "Pagaidām labāk nerunāsim ar garnizonu." Vispār, ko mēs darīsim?
  Alenka ieteica:
  - Joprojām ir daudz japāņu. Iznīcināsim visu Nogi armiju.
  Margarita tam viegli piekrita:
  - Tieši tā! Mēs izspiedīsim visus samurajus! Un tas būs lieliski!
  Medvedevs pasmaidīja un atzīmēja:
  - Un mūsu tanks var arī peldēt zem ūdens un uguns šāviņiem. Nogremdēsim Japānas floti!
  Nataša sajūsmā iekliedzās:
  - Tieši tā! Pareizi, ņemsim un izdzēsīsim visus samurajus jūrā.
  Japānas eskadra tikko bija sākusi savu kārtējo bombardēšanas reidu. Lidoja šāviņi, tostarp no vienpadsmit un divpadsmit collu lielgabaliem. Un tas, redzi, ir nopietni.
  Tanks metās krasta virzienā. Alenka, piesitot ar pirkstiem pa automašīnas virsbūvi, atzīmēja:
  - Labi, uz jūru. Bet kā mēs varētu dot iniciatīvu japāņiem uz sauszemes?
  Margarita, kurai bija zināmas zināšanas par karu, atcerējās:
  - Mums bija ložmetēji, un Mosin šautene bija daudz uzticamāka un efektīvāka nekā japāņu. Un, ja jūrā ne viss izdevās, tad uz sauszemes samurajiem nebija nekādu izredžu!
  Alenka dusmīgi kustināja baso kāju pa grīdu un nomurmināja:
  - Nodevība! Triviāla nodevība!
  Nataša ieteica:
  - Mēs visus apčakarēsim!
  Tvertne iekrita ūdenī. No sāniem parādījās dzenskrūves, kas vadīja mašīnu. Šeit ir pirmais mērķis: japāņu iznīcinātājs. Nataša ar tievajiem pirkstiem spieda kursorsviras pogas.
  Un šāviņš ar nāvējošu spēku trāpīja pašā kuģa dibenā. Viņš apgrieza bruņas.
  Iznīcinātājs saņēma vēl vienu šāviņu. Nataša vēlreiz nospieda kājas pirkstu.
  Un tad japāņi noslīkst.
  Alenka iesmējās:
  - Slīksim pārmaiņus! Ložmetēji zem ūdens nav īpaši efektīvi!
  Un meitene nospieda kursorsviru, šoreiz nosūtot čaulu iznīcinātāja apakšā.
  Margarita smaidot atbildēja:
  - Nu, mums ir dāmas!
  Nataša atkal nosūtīja čaulu un kliedza:
  - Krievijas vārdā, lai ir uzvara!
  Aļenka izspļāva čaulas. Viņa nogrieza uzlecošās saules zemes kuģa dibenu un pamanīja:
  - Tomēr cara vara Krievijā nebija tik slikta, kā apgalvoja propaganda.
  Margarita tam piekrita un labprāt runāja, jo īpaši tāpēc, ka viņam tik un tā nebija ko darīt.
  - Cara Nikolaja II laikā Krievija ieviesa naudas zelta standartu. Impērijas valūta kļuva par stabilāko un stabilāko pasaulē. Arī cenas praktiski nemainījās. Un cara Nikolaja laikā maksājums sasniedza trīsdesmit septiņus rubļus mēnesī. Faktiski Krievija ir kļuvusi par vienu no vadošajām valstīm pasaulē dzīves līmeņa ziņā. Rūpnieciskā ražošana kļuva par ceturto vietu pasaulē.
  Dmitrijs Anatoļjevičs Medvedevs pēc miega sāka spēlēt datorā. Šajā gadījumā viņš sagriezās, lai turpinātu stratēģiju. Pastiprinātā vara veica krampjus. Krievijas prezidenta pienākumu izpildītājs meta kaujā tankus.
  Un smags.
  Tā joprojām ir laba spēle. Mazliet pabraucu un dabūju tankus, kas smagāki par simts tonnām. Kad viņš bija prezidents, Medvedevs vēlējās izstrādāt tankus, kas būtu smagāki par simts tonnām. Bet toreiz Putins to nedeva. Taču ideja izskatījās vilinoša. Super smagie transportlīdzekļi. Un sešu veidu automašīnas. Vairāk nekā piecas un simts tonnas.
  Bet tagad Medvedevs met kaujā tankus ar kodoldzinējiem. Un tas salauž vidēja līmeņa valstu aizsardzību. Un atkal sagūstījumi. Jā, lieliski... Lai būtu mazliet vieglāk, pieslēdz militāro padomnieku. Un kopā ar viņu jūs vadāt ienaidnieka iznīcināšanu. Un viņa sagūstīšana.
  Šeit jūs iekarojat citu impēriju... Šeit karš ir nopietnāks, bet to vada Napoleona līmeņa militārais padomnieks. Tātad jūs varat vienkārši skatīties un izveidot savu impēriju kopā ar Stolipina līmeņa ekonomistu.
  Un Medvedevs, vairākas stundas sēdējis pie datora ar milzu ekrānu, sāka krākt.
  Viņš pārāk ilgi ir bijis miega trūkuma dēļ.
  Alenka šāva uz japāņiem. Šoreiz nogremdējusi kreiseri, viņa dziedāja:
  - Mēs esam stiprākie pasaulē,
  Mēs izmērcēsim visus savus ienaidniekus tualetē.
  Dzimtene asarām netic,
  Un ļaunajiem oligarhiem atdosim smadzenes!
  Un meitene iesmējās. Un viņas zobi mirdzēja ar pērlēm!
  Medvedevs ieteica:
  - Tā kā karš ar Japānu beidzas ar uzvaru, Krievijas ekonomiskā izaugsme būs vēl lielāka! Un cara impērija kļūs par bagātāko valsti!
  Aļenka nogremdēja citu iznīcinātāju un nošņāca:
  - Mēs vienmēr esam bijuši bagāti! Nepietika pasūtījuma!
  Nataša trāpīja uzlecošās saules zemes kaujas kuģim un atzīmēja:
  - Pirmajā pasaules karā mēs ne ar ko nebijām zemāki par vāciešiem. Bet piektās kolonnas dēļ izlaidām uzvaru!
  Alenka arī nosūtīja bruņnesim vēderā vēl vienu čaulu un paziņoja:
  - Noteikti! Pie visa vainīga piektā kolonna. Pirmā pasaules kara laikā vācieši nevarēja pat pietuvoties Minskai un tika piekauti Galisijā. Un Staļina laikā viņi jau Kremli redzēja caur binokli. Ko tas nozīmē?
  Nataša izšāva vēl vienu šāviņu kaujas kuģa apakšā un nomurmināja:
  - Nodevība! Mums pietrūka tādas uzvaras!
  Margarita arī uzskatīja par nepieciešamu atgādināt:
  - Ja ne nodevība, mēs būtu ieguvuši īpašumā Konstantinopoli un Mazāziju, kā arī piekļuvi Vidusjūrai. Un mēs esam tik daudz zaudējuši nodevības un piektās kolonnas dēļ!
  Alenka palaida vēl vienu šāviņu:
  - Jā, šī ir piektā kolonna! Cik daudz nepatikšanas viņa sagādā! Krievijas impērija ir unikāla vienība, kas varētu izvērsties visā pasaulē un padarīt cilvēci vienotu!
  Nataša agresīvi nomurmināja:
  - Noteikti! Es varētu un noteikti darītu jebko! Un lai cilvēce būtu vienota un neuzvarama!
  Meitene nosūtīja vēl vienu čaulu, pēc kuras līnijkuģis beidzot sadalījās. Un japāņi noslīka.
  Margarita ar satraukumu balsī atzīmēja:
  - Paskaties, kas tagad notiek pasaulē? Krievija un ASV atrodas uz kara sliekšņa. Un Ķīna ir pārapdzīvota un totalitāra. Pasaulē nav kārtības un labklājības!
  Nataša nosūtīja jaunu čaulu, šoreiz kreiseram, un piekrita:
  - Pasaulē nav kārtības! Mums ir vajadzīga vienota vadība!
  Aļenka izšāva lādiņu un piekrītoši pamāja:
  - Un tāda valdība varētu kļūt par cara impēriju! Krievijas autokrātija ir globālās stabilitātes un labklājības garants!
  Un meitene atsūtīja vēl vienu čaulu, kas beidzot sadalīja kreiseri.
  Japāņi nepārprotami bija satriekti. Viņi šāva bez izšķirības, nesaprotot, kas viņus noslīcina.
  Jāpiebilst, ka uz sauszemes Japānai nebija lielu priekšrocību skaitļos. Un pat reālajā vēsturē tā zaudēja daudz vairāk nogalināto un ievainoto nekā Krievija.
  Taču jūrā Lielbritānijā un ASV ražotie Uzlecošās saules zemes kuģi bija nedaudz labāki par Krievijas, galvenokārt pašmāju ražotajiem.
  Bet pat šeit japāņu kvalitatīvais pārākums ir diezgan niecīgs. Un krievi šauj, iespējams, precīzāk.
  Nataša, šaujot un nogremdējot citu iznīcinātāju, īgni atzīmēja:
  - Patiešām, Krievija ir uzveikusi spēcīgākus pretiniekus. Piemēram, Napoleons!
  Alenka, nosūtījusi čaulu uz bruņukreiseri, piebilda:
  - Ak jā! Napoleons bija ģēnijs! Un viņš bija stiprāks, bet mēs viņu uzvarējām!
  Margarita smagi nopūtās un kurnēja:
  - Zaudēt japāņiem. Tas ir tik kaitinoši un aizvainojoši!
  Alenka tam piekrita:
  - Ļoti kaitinoši! Diemžēl tāpēc Romanovu dinastijas laikmets beidzās. Laikmets ir krāšņs, varonīgs, ar iekarojumiem un uzvarām. Un, lai gan mums nebija sava Čingishana, mēs esam cēlušies kopš Ivana Kalitas laikiem.
  Un meitene atsūtīja vēl vienu, ļoti letālu šāviņu. Un bruņukreiseris sadalījās divās daļās.
  Nataša turpināja, un ar vienu čaulu viņa nogremdēja citu iznīcinātāju. Un samurajiem ir daudz iznīcinātāju.
  Karotājs jautāja puišiem:
  - Bet nez kāpēc pasaules vēsturē neviena no impērijām nav sasniegusi absolūtu varu?
  Alenka atkal nosūtīja čaulu cita iznīcinātāja vēderā un paziņoja:
  - Jā, tiešām, kāpēc? Visi krita. Un Persijas impērija, un Aleksandrs Lielais, un Romas impērija. Kāpēc neviens nav apvienojis cilvēci?
  Nataša neapmierināta iespurdza kāju. Nogremdēja citu kuģi un teica:
  - Tieši tā! Čingishans izveidoja impēriju, kas varēja sagraut visu pasauli. Bet pēc viņa nāves viņa dēli un mazdēli sarīkoja kāršu izrēķināšanos un sašķēla impēriju. Tikai cariskā Krievija ar savu unitāro sistēmu bija tāda valsts, kas varēja pastāvēt daudzus gadsimtus un izplesties līdz aprij visu zemeslodi!
  Alenka pazibināja acis un paziņoja, nogremdējot citu iznīcinātāju:
  - Slava cara Nikolaja lielajai impērijai! Neleģitīmajiem boļševikiem un pagaidu valdībai varu nedosim!
  Nataša arī nosūtīja lādiņu kuģī. Viņa nogremdēja japāņus un dziedāja:
  - Dievs, sargā karali,
  Spēcīgs suverēns
  Valdiet par godu,
  par mūsu godību!
  Valdiet bailēm no saviem ienaidniekiem -
  Pareizticīgo cars!
  Valdi ar slavu
  Mūsu godam!
  Šķiet, ka meitenes patiešām ir ieslēgtas. Tādā veidā viņi iznīcināja samurajus, jūs to apbrīnosit. Un Medvedevs vadīja savu slepkavu zemūdens tvertni. Kopumā šis ir foršs ierocis. Viņš nogremdē visu Japānas floti. Bet tas ir liels spēks.
  Divpadsmit, tikai lieli bruņukuģi, desmitiem mazāku, tostarp kreiseri. Iznīcinātāju vien ir vairāk nekā sešdesmit. Lai to visu iznīcinātu, ir vajadzīgs laiks.
  Nataša, pabeidzot citu kuģi, jautāja Medvedevam:
  - Kā tu domā, vai Dievs pastāv?
  Darbinieks pasmaidīja un atbildēja:
  - Kādā ziņā?
  Nataša nosūtīja jaunu čaulu, pabeidzot iznīcinātāju, un atzīmēja:
  - Jā, reliģijām ir daudz versiju! Ir gan pagāniski, gan monoteistiski! Dažreiz jūs sākat par to domāt. Un tu šaubies, vai Dievs eksistē, kad mācībās ir tāds bardaks!
  Alenka sašķēla citu iznīcinātāju un, ķiķinot, atzīmēja:
  - Jā, šajā ziņā ir grūti ticēt Bībelei. Lai tā uzvesties tikai Dievs. Un viņam pat bija favorīti!
  Nataša piekrītoši pamāja ar galvu:
  - Tieši tā. Vai ticat, ka viena tauta ir Dieva tauta? Tas ir acīmredzami augstāka intelekta necienīgs!
  Pēc tam meitene sāka grimt lielas tonnāžas kaujas kuģi. Karotājs strādāja.
  Bet Margarita izteica savu viedokli:
  - Joprojām nav skaidrs, kā tas ir iespējams, ka mīlošs Dievs tā izkropļo sievietes!
  Nataša bija pārsteigta:
  - Kā tas ir neglīts?
  Margarita godīgi atbildēja:
  - Jā, viņš tās pārvērš par vecenēm! Un kas var būt pretīgāks par vecu sievieti!
  Alenka iešāva lādiņu kreisera vēderā un paziņoja:
  - Nez kāpēc pa zemi staigā ļoti nejaukas vecenes, kas ir gan stulbi, gan šausmīgi neglīti!
  Nataša pakratīja galvu un atbalstīja:
  - Un nesimpātisks! Un nav estētiski patīkami!
  Karotāja iesmējās un piemiedza savam partnerim. Piemēram, viņa ir tik forša un agresīva.
  Medvedevs nopietni atzīmēja:
  - Patiešām, vecumdienas ir ļoti sliktas. Tas padara cilvēkus neglītus, vājus, neaizsargātus. Bet no evolūcijas viedokļa tam ir dažas priekšrocības!
  Alenka bija pārsteigta. Notriekusi citu iznīcinātāju, viņa jautāja:
  - Kādas priekšrocības varētu būt šajā pretīgajā stāvoklī?
  Medvedevs nopietni atbildēja:
  - Tas stimulē zinātnes un inteliģences attīstību. Ja cilvēks nejustos noguris, tad viņam nebūtu nekādas vajadzības izgudrot mašīnu. Tāpat spīļu un ilkņu vājums noveda pie naža izgudrošanas. Aukstie laiki un ledus laiki mācīja mums iekurt uguni. Slimības stimulēja medicīnas attīstību. - Prezidenta pienākumu izpildītājs paskatījās, cik gudri Alenka nosūtīja apakšā citu japāņu kuģi, un turpināja. - Daudzējādā ziņā cilvēka vājības stimulēja zinātni. Mēs nezinājām, kā lidot, bet radījām lidmašīnas. Un tas ir progress!
  Nataša nosūtīja vēl vienu šāviņu un atzīmēja:
  - Progress. Bet tomēr, skatoties uz veco sievieti, kļūst tik pretīgi. Vai tiešām nav iespējams iztikt bez cilvēka neglītuma?
  Alenka tam piekrita:
  - Pat jaunieši var izgudrot lidmašīnu. Kāpēc aizpildīt nolādētās vecumdienas? Tas ir briesmīgi un pretīgi!
  Margarita dziedāja nevietā:
  - Es nešķiršos no komjaunatnes! Es būšu mūžīgi jauns!
  Un meitene pakustināja dūri pret metālu.
  Tikmēr vēl viens līnijkuģis grima.
  Zemūdens tanks turpināja nogremdēt Japānas floti. Pats admirālis Togo nokļuva ūdenī un bija spiests aizbēgt ar laivu. Japānai bija liela flote, taču tā saskārās ar principiāli jaunu ieroci. Un tagad viņa bija pilnībā sakauta.
  Alenka, turpinot nogremdēt japāņu kuģus, izcēla zobus, kas bija ļoti lieli un asi, un ieteica:
  - Par to es domāju. Protams, ir jābūt ķermeņu estētikai. Un sievietēm nav iespējams kļūt neglītām, ar ļenganu ādu un saliektiem augumiem.
  Nataša, nosūtījusi apakšā citu iznīcinātāju, ļoti viegli piekrita tam:
  - Protams! Lūk, pie kā strādā zinātne!
  Abi karotāji bija ļoti jautrā noskaņojumā. Viņi veiksmīgi nogremdē ienaidnieka floti.
  Agresīvas meitenes ir spējīgas uz lieliem varoņdarbiem.
  Tikmēr Margarita izteica savas domas:
  - Arī reliģijas radās cilvēka vājuma dēļ. Ja cilvēks būtu stiprāks, nebūtu reliģiju. Un, protams, nāve un bailes no nāves noved pie tā, ka cilvēks meklē mierinājumu sev!
  Alenka atgādināja:
  - Es piedalījos seansā un redzēju kaut ko pārsteidzošu. Tātad ir smaržas!
  Nataša ar viltīgu balsi atzīmēja:
  - Garu esamībā nav nekā pārsteidzoša! Galu galā, mēs lidojam savos sapņos. Tas nozīmē, ka tur ir dvēsele un kā atmiņa par lidojumiem!
  Medvedevs piekrītoši pamāja ar galvu:
  - Jā, tur ir dvēsele! Šajā ziņā cilvēks ir unikāls! Tagad varbūt varam izklaidēties!
  Japānas flote izkusa. Zemūdens tvertne spēlēja slepkavas lomu. Margarita bija mazliet skumja. Pirmkārt, viņa atradās statista lomā. Un, otrkārt, kas ir kaitinoši, ka, atrodoties zem ūdens, visu nevar redzēt ļoti labi. Kopumā Pēterim bija lielas šaubas par Dievu. Patiesībā, kāpēc pēc tam, kad krievi pieņēma kristietību, viņus pārņēma dažādas nepatikšanas. Un mongoļu-tatāru iebrukums un pirms tam prinču feodālā sadrumstalotība. Kari starp krievu tautu.
  Tad beidzot no Ivana Kalitas laikiem sākās Krievijas atdzimšana,
  Muskuss kļuva stiprāks. Līdz, piemēram, Ivana Trešā laikā tā beidzot kļuva par vienotu, centralizētu valsti. Un nometa tatāru jūgu.
  Jā, protams, Krievija cēlās. Līdz paklupu Japānā.
  Tas iezīmēja monarhijas un Romanovu dinastijas vēstures beigas.
  Tomēr monarhija aizgāja, bet autoritārisms palika.
  Margarita uzmanīgi noglāstīja Alenkas muguru. Meitene apmierināti nomurmināja. Šķita, ka viņai tas patika.
  Medvedevs loģiski atzīmēja:
  - Nav nekā slikta, ja vīrietis mīl meiteni un meitene mīl vīrieti. Tas ir diezgan dabiski. Bet tajā pašā laikā cilvēkiem ir jāsaglabā pieklājība.
  Margarita neapmierināti iebilda:
  - Nelasīsim morāli. Man tas nepatīk!
  Prezidenta pienākumu izpildītājs iesmējās:
  - Un kurš mīl! Bet mums ir jāsastopas ar patiesību. Cilvēki šajā ziņā manāmi atšķiras no dzīvniekiem!
  Margarita piekrītoši pamāja ar galvu:
  - Jā, starp mums ir liela plaisa!
  Alenka sarkastiski atbildēja:
  - Un zini, starp tevi un pērtiķi es nepamanu lielu atšķirību!
  Margarita iesmējās. Tikmēr Alenka nogremdēja pēdējo no divpadsmit Japānas bruņotajiem kuģiem. Pēc tam meitene atzīmēja:
  - Mēs esam gandrīz beiguši ar ienaidnieka floti!
  Medvedevs sarkastiski pasmaidīja:
  - Jā, jūs esat labi strādnieki! Un patiesībā viņi ir spējīgi uz daudz ko! Kopumā man patīk kareivīgās meitenes - viņas ir tik seksīgas!
  Margarita grozīja ķermeni un dziedāja:
  - Es izskatos seksīga, esmu kā procesors! Un es kustos kā robots - skaņas agresors!
  Pēc tam skolēns nedaudz drosmīgāk noglāstīja Alenku. Meitene ar garajiem pirkstiem spieda kursorsviras pogas un izskatījās burvīga.
  Cik graciozas ir viņas kustības.
  Margaritas iztēle attēloja princesi basām kājām ejam uz sastatnēm. Tas ir tik romantiski. Un princese ir tik sarkana. Viņai tika atņemtas visas rotaslietas un dārgā kleita. Palika tikai maisa drāna. Bet cietuma formas tērps vēl vairāk izceļ viņa saldās, patīkamās, svaigās sejas šarmu kā roze. Un uguns mati. Cik skaista ir princese, kas dodas uz nāvessodu.
  Un tur augšā slīkst tūkstošiem cilvēku. Kuģi plīst, elementi plosās.
  Un Japāna cieš kolosālu, unikālu sakāvi. Tātad samurajiem acīmredzot ir jānožēlo savi grēki.
  Margarita domāja, kam tic japāņi? Kāda ir viņu reliģija? Viņi taču ir pagāni. Bet viņi sakāva pareizticīgo Krieviju. Pēc tam padomājiet par to, kurš Dievs ir stiprāks!
  Un mongoļi bija pagāni, bet cik daudz teritoriju viņi ieņēma.
  Margarita jautāja Alenkai:
  - Saki, skaistulīt, kā tev patīk Rodnovērija?
  Meitene plati pasmaidīja un, nogremdējusi citu iznīcinātāju, atbildēja:
  - Ļoti laba reliģija! Ir tik skaistas pasakas!
  Margarita mānīgi jautāja:
  - Vai jūs domājat par pasakām? Vai varbūt visi šie krievu dievi patiešām pastāv?
  Alenka paraustīja plecus un atbildēja:
  - Varbūt eksistē gan elfi, gan rūķi! Mūsu pasaulē var notikt jebkas. Un ir grūti pateikt, kas patiešām pastāv un kas ne!
  Medvedevs loģiski atzīmēja:
  - Zināmā mērā viss mūsu pasaulē pastāv. Visas mūsu domas, sapņi, vēlmes ir tas, ko mēs atstājam aiz sevis. Man ir ļoti interesanta Hipernoosfēras teorija, kurā eksistē pilnīgi viss, ko cilvēki jebkad ir izdomājuši. Tas ir, doma pastāv mūžīgi. Un viņa paliek kaut kādās citās, paralēlās pasaulēs.
  Dmitrijs Medvedevs pamodās no miega. Un atkal viņš ķērās pie sava pamatdarba, precīzāk, impērijas būvēšanas.
  Un atkal iekarojumi...
  Vispirms salieciet jaunu tanku, kas sver tūkstoš tonnu, un palaidiet to ienaidnieka pozīcijās. Nē, protams, ne tikai viens, bet ļoti daudz.
  Un viņi pārvietojas pa svešu teritoriju. Un virsū arī lidmašīnas ar atombumbām. Un ja nu mēs arī padzītu bumbas? Un veikt iznīcināšanu?
  Dmitrijs Medvedevs ažūrā ir kā visi pārējie.
  Un tagad cita valsts iekrīt diktatora zābakos. Un iekarojumi tuvojas. Bet šeit ir vēl viens ienaidnieks. Valsts ir arī liela... Jūs pat varat to ieprogrammēt. Šeit ir PSRS 1941. gadā... Ir iebrukums. Medvedevas vienības ir automātiski savairojušās daudzu spēļu stundu laikā, un tās iedzīvotāju skaits jau pārsniedz miljardu. Pret 196 milj. Un modernākas tehnoloģijas. Un karavīrus kazarmas var izputināt bezgalīgi.
  Par laimi, elektroniskie resursi ir neizsmeļami. Un izdarīt spiedienu uz ienaidnieku, izdarīt spiedienu uz viņu.
  Un tanki, kas sver tūkstoš tonnu, tiek nosūtīti uz kodolreaktoriem visā Krievijā tieši uz Maskavu.
  Un tos atstāt praktiski nav iespējams - nekas neņem!
  Medvedevs vada stratēģiju un dungojas pie sevis... Tad viņš aptur ar kodolieroču darbināmos tankus. Un iemet kaujā "Panther"-2. Mašīna, kas tomēr spēj pārspēt trīsdesmit četrus.
  Medvedevs spēlējas ar sevi, ielādējot dažādus mašīnu parametrus... "Panther"-2... Kā sitiens no distances. Un tas iekļūs padomju tankā.
  Tādā veidā jūs to nepārkāpsit! Īpaši pierē, bet uz kuģa var. Apšaude rit pilnā sparā. Un trīsdesmit četri steidzas prom... Un mirst zem ieroču sitieniem...
  Armija atkal kustas...Un ir parādījušies kaujas roboti. Viņi tempu paši. Un čaulas tiek notriektas ar lāzeriem. Un viņi to dara ļoti gudri.
  Un virtuālās meitenes uzbrūk.
  Medvedevs dedzīgi raugās uz stratēģiju. Aizraujoša cīņa. Atkal jūs to spēlējat pats vai nododat militārajam padomniekam. Un jūs vērojat kaujas gaitu.
  Viņi vada savus tankus uzbrukumā.
  Šeit jūs varat virzīt uz priekšu piramīdas tvertnes, kas ir mazāk neaizsargātas un necaurlaidīgas no visiem leņķiem. Viņi pārvietojas kā slidotava.
  Un meitenes skrien basām kājām... Un šauj pa ceļam.
  Kārtējais karš. Oriģināla rotaļlieta. Un nauda nāk no zelta akām bez izžūšanas. Tas ir kā spēlē, viss notiek pēc plāna, bez neveiksmēm un bez dabas pagrimuma.
  Viss neizsīkst, un resursi nesamazinās. Lai gan tas nešķiet ļoti iespējams.
  Medvedevu pārtrauca zvans. Prezidenta pienākumu izpildītājs pacēla klausuli:
  - Sveiki!
  Prezidenta administrācijas vadītājs sacīja:
  - Vai jūs joprojām esat birojā, Dmitrij Anatoljevič?
  Medvedevs asi atbildēja:
  - Jā! Es joprojām esmu prezidents!
  Administrācijas vadītājs teica:
  - Zelenskis pieprasa, lai pēc inaugurācijas jūs pamestu rezidenci.
  Medvedevs nodrebēdams jautāja:
  - Un kur es dzīvošu?
  Administrācijas vadītājs atbildēja:
  - Manā dzīvoklī! Jūsu vara ir beigusies, un jums ir jāatbrīvo visas telpas!
  Medvedevs čukstus noburkšķēja:
  - Man ir lūgums jaunajam prezidentam - lai viņš man atstāj datoru!
  Administrācijas vadītājs jautāja:
  - Dodiet man Svētā Andreja Pirmā aicinājuma ordeni, un es palūgšu Zelenskim dot jums datoru!
  Medvedevs piekrītoši pamāja ar galvu:
  - Nu, tas ir iespējams!
  . NODAĻA Nr.7
  Un viņš piezvanīja savam palīgam, lai viņš sagatavotu dekrētu. Par Svētā Andreja Pirmā aicinājuma ordeņa piešķiršanu administrācijas vadītājam. Veidne ir gatava, un līdz šim esmu parakstījies par atbildību.
  Tad Medvedevs atkal sāka spēlēt.
  Tagad viņa virtuālie tanki tuvojas Maskavai un sāk uzbrukumu. Šai pilsētai uzbrūk divas tūkstošus tonnu smagas mašīnas.
  Taču Medvedevs uzbrukumā met arī "Rat"-5, tas ir briesmonis, nevis tanks. Desmit tūkstoši tonnu svarā!
  Karaspēks tuvojas Kremlim... Tātad Staļins bēg. Un viņu noķer baskāju meitenes bikini. Viņi satver degunu ar kailajiem pirkstiem. Un viņi piespiež Staļinu skūpstīt viņa kailos papēžus.
  Šeit ir virtuālās impērijas karaspēks, kas šķērso Maskavu un dodas uz Urāliem...
  Viņi arī viņu sagūsta...
  Medvedevs atkal sāk pamāt un sapņot.
  Margarita sarkastiski jautāja:
  - Kā ir, piemēram, ar klasiskāku iedalījumu: debesis un elle?
  Medvedevs drūmi atzīmēja:
  - Tā, visticamāk, ir seno cilvēku primitīvā ideja par atmaksu pēc nāves. Patiesībā, visticamāk, viss ir nedaudz sarežģītāk!
  Nataša sajūsmā iesaucās, nogremdējot vienu no pēdējiem japāņu kuģiem:
  - Zvērinātie un senie,
  Ienaidnieks atkal zvēr
  Berzē mani
  Sasmalcina pulverī.
  Bet eņģelis neguļ,
  Un viss izdosies. Un viss beigsies labi!
  Meitenes pabeidza ienaidnieka floti. Medvedevs paātrināja tanku, dzenoties pēc samuraju. Jā, viņi šeit paveica labu darbu. Interesanti, kā vēsturi var labot. Cariskā Krievija bija spēcīga valsts, kas pieauga augstumā. Lai gan ne visi cilvēki dzīvoja labi.
  Taču valsts cēlās augšup. Darba diena tika saīsināta. Parādījās jaunas brīvdienas. Tika izveidota vietējā pašpārvalde. Algas pieauga līdz ar stabilām cenām. Atvērtas skolas. Cara Nikolaja II laikā izdevumi izglītībai pieauga vairāk nekā sešas reizes. Pamatizglītība kļuva par obligātu.
  Jā, ne viss pietiekami ātri mainījās uz labo pusi, bet cik daudz valsts zaudēja revolūcijas un pilsoņu kara dēļ. Cik gudru cilvēku nomira un pameta dzimteni? Un tagad šajā Visuma daļā ir iespēja to novērst.
  Racionalizētā tvertne ātri un klusi peldēja zem ūdens. Un tagad ir nogremdēts pēdējais Uzlecošās saules zemes iznīcinātājs.
  Nataša ar prieku teica:
  - Tik jauns es esmu!
  Alenka laboja meiteni, precizējot:
  - Cik lieliski mēs visi šeit esam! Viņi cīnījās kā lauvenes!
  Margarita sašutusi atzīmēja:
  - Nekas īpašs! Mums vienkārši bija labākas tehnoloģijas!
  Alenka iesmējās un atbildēja:
  - Bet mēs paši izšāvām lielgabalus!
  Nataša atbalstīja savu draugu:
  - Un mēs arī paši to darījām! Un šī ir vērīga acs...
  Margarita izvēlējās:
  - Slīpas rokas!
  Nataša smējās un atbildēja:
  - Un tu esi burvīga meitene!
  Margarita godīgi paziņoja:
  - Man žēl japāņu. Viņi zīmē brīnišķīgas karikatūras. Man īpaši garšo hentai!
  Alenka iesmējās un pagrieza kāju gaisā:
  - Hentai, tas ir forši! Pat ļoti forši!
  Nataša, smaidot meitenei, kura garšoja ievārījumu, ieteica:
  - Un varbūt spersim arī fašistiem pa dupsi!
  Medvedevs smaidot pamāja:
  - Laba ideja. Bet vispirms pabeigsim Japānas sauszemes spēkus. Un mēs palīdzēsim ātrāk izbeigt karu. Lai fašisms šajā visumā neparādās.
  Meitenes vienbalsīgi atbildēja:
  -Un tas neparādīsies, un Ķīna būs mūsu!
  Pēc tam, kad Japānas flote tika nogremdēta, T-95 supertanks izkāpa virszemē.
  Tad Medvedevs sāka sapņot par visādām muļķībām.
  Karotājs Alenka iestājās par Rjazaņas aizsardzību. Nataša bija ar viņu.
  Abas meitenes ir vieglās bruņās, ar zobenu katrā rokā. Un zem kājām ir īpaši, plāni diski.
  Milzīga mongoļu-tatāru armija uzsāka uzbrukumu.
  Daudzas garas kāpnes klāja sienas uzreiz. Tie bija dažādi: adīti no sakņu baļķiem, nogāzti priežu meži ar šķērsstieņiem. Tika izmantotas arī smagas kāpnes ar baļķu rindām. Vaļņi, pateicoties straujajam būvniecības tempam, izrādījās augstāki, nekā tatāri gaidīja, daudzas kāpnes nesasniedza virsotni. Uz priekšu mongoļi padzina dažus sagūstītos Urusus. Krievu tauta deva priekšroku nāvei, nevis gūsta kaunam.
  Bet mongoļi bija nepielūdzami.
  Nežēlīgi grūstot ar asinātiem šķēpiem, novārgušie ļaudis tika spārdīti, cerot, ka krievu tauta, negribēdama nogalināt savējos, padosies. Vai arī ieslodzīto aizsegā iefiltrēties ledus valnī. Daži no ieslodzītajiem kliedzot metās lejā, slīdot pa sasalušu ledu, notriekdami nīstos kodolieročus, izraujot no rokām zobenus un uzreiz salauzti gabalos. Cilvēki ātri kāpa pa kāpnēm, jūs nesaprotat, kāda veida un cilts?
  Puspliki, lupatās, ar nūju rokās, ar sadurtām un asiņojošām mugurām. Bruņās tērptais vīrs Vauls jau bija pacēlis milzīgu cirvi, kad viņi no apakšas izmisīgi kliedza:
  -Neiznīcini mūs, bruņinieks, mēs esam savējie, krievi!
  Vojevoda Dikoross pielēca pie sienas un kliedza:
  - Es jūtu, ka tas ir mūsu!
  Izmisīgs sauciens to apstiprināja:
  -Pagaidi, lai sagrieztu, savējais! Mūsu vidū nav mugliņu!
  Ļoti gudra Alenka kliedza:
  -Kas pareizi krustu šķērsu, tas ir savējais!
  - Kristieties, pareizticīgie!
  Ar šausminošu balsi zirgi aizskrēja jūdzi tālāk, milzis Vaula-Morovins rēca.
  Rjazaņas aizstāvji apstiprināja:
  -Pa labi! Patiesi!
  Viņi vienbalsīgi atbalsojās uz visām sienām:
  - Nāciet, brāļi, dariet krusta zīmi!
  Simtiem nobružātu ieslodzīto, no aukstuma zili, uzkāpa pāri valnim un krita, turpinot mehāniski krustoties. Daži uzreiz pacēla iepriekš noliktos akmeņus un nikni meta ar tiem mongoļiem. Daudzi Rjazaņas iedzīvotāji tatārus ieraudzīja pirmo reizi, pat daudzi tradicionālie pretinieki, tie paši kipčaki, pārģērbās mongoļu drēbēs.
  Ienaidnieki bija ģērbušies garos kažokos, tik garos, ka sapinušies apmalēs. Izvēlētajiem kodolieročiem uz krūtīm karājās vara un dzelzs plāksnes, un viņu muguras bija atvērtas. Lai iebiedētu Urusus, daudzi savas jau tā ļaunās, sievišķīgās sejas nokrāsoja ar asinīm.
  Bet Urusi nesatrūkās, sastapa ienaidnieku ar zobeniem un cirvjiem. No Vaula spēcīgā trieciena uzreiz tika nogalināti pieci mongoļi, otrais sitiens un vēl trīs! Citi karotāji cīnījās ne sliktāk. Tatāri neveikli kāpa augšā pa slideno šahtu, viņi nevarēja pareizi piesegties ar vairogiem vai sagriezt ar zobeniem. Kad mongoļu armija uz milzīgu zaudējumu rēķina sasniedza virsotni, viņiem tika uzliets verdošs ūdens un briesmīgs ierocis: degoša darva.
  Pat sievietes un mazi bērni lēja plaucējošu ūdeni un meta akmeņus un bluķus. Īpaši iedarbīgas bija mazas skrotis ar saindētām bultām, no tām varēja izšaut pat piecus gadus vecs bērns, kurš ar mazajām rociņām vēl nevarēja pavilkt stingru loku. Un palaist garām šaujot tik biezā masā ir daudz grūtāk nekā trāpīt. Uzbrukums nepārprotami bija aizrīšanās, sakropļoti līķi noripoja lielā daudzumā.
  Caur ķīniešu prasmīgi izgatavotu teleskopu Gujuks Khans uzmanīgi vēroja kauju. Viņš ik pa brīdim nolaizīja lūpas un uzsita pa lūpām, iztaisnot savu zeltaino kažokādu ķiveri, kas spītīgi un kaitinoši uzkāpa uz pieres. Tad viņš dusmās aizmeta pīpi.
  -Mūsu karotāji mirst! Burundai un Dzeltenā čūska nāk pie manis!
  Turgauds steidzīgi metās izpildīt kroņa kagana pavēli. Gujuks grasījās apsēsties ziloņkaula krēslā, kad uz viņa pleca maigi gulēja roka:
  -Neuztraucies, lieliski! Nomieriniet savu mežonīgo skatienu!
  Purkšķēja viskoza melodija, kas ļoti atgādināja sievietes balsi.
  Gujuks Khans jutās miegains un gandrīz nevarēja noturēties kājās. Jā, tas ir viņš. Atkal, kā spoks, viņa priekšā parādījās Dzeltenā čūska - visbriesmīgākais cilvēks savā armijā, elles dēmons no tālās un nepieejamās Japānas.
  -Tu!
  Augstākā Khagana mantinieks norādīja ar stulbu pirkstu! Dzeltenā čūska turpināja izplatīties, dažreiz pieaugot, dažreiz samazinoties:
  -Es! Un es redzu caur tevi! Ir pienācis laiks savaldīt savas dusmas! Nu, precīzāk, ieved kaujā visas savas rezerves pēc iespējas ātrāk! Un es jums, brāļi, palīdzēšu un sagādāšu ienaidniekam tādu pārsteigumu! Paraksta gājiens, ticiet man, būs pareizs!
  -Dze, dze, dze! Es metīšu kaujā izvēlētu tumeni Burundai vadībā! Kopā jūs vadīsit uzbrukumu!
  Japānis pazibināja acis, atklājot lielos dzeltenos zobus:
  -Nav balto dēmonu, es gribu nogalināt savus līdzīgos! Kā īsta nindzja!
  Dzeltenā čūska pazibināja savu talismanu, tās mutē nemanāmi parādījās svilpe, un atskanēja mirgojoša melodija.
  Gujuks domāja, ka viņu apsmej, taču viņam nebija ne spēka, ne vēlēšanās strīdēties ar nindzju burvi. Šajā brīdī turgauds rupji pagrūda Burundai, Gujukam Khanam nepatika šis paklausīgais Subudai-Baghatura protes.
  -Tu slīdošā vīna āda! Vai jūs neredzat, ka labākie karotāji mirst zem Urus galvaspilsētas mūriem? Nekavējoties paņemiet "Berkutus" un, pagājuši upei, nogrieziet Urusus ar sitienu zem labās sienas.
  Pieredzējušais Burundai uzdrošinājās iebilst:
  -Ledus vēl nav stiprs, zem tūkstošiem pārnadžu sitieniem tas vienkārši pārplīsīs.
  Negaidīti par Gujuku atbildēja briesmīgais japānis.
  - Jūsu bažas ir slavējamas. Bet jūsu pūles ir veltīgas! Burvju pulveris ir saistījis ledu uz upes stiprāk nekā militārais tērauds! Nu, uz priekšu, mēs tevi pasūtījām!
  -Lielais nindzju batirs zina, ko saka! Brauc ātrāk, ja apgūsi krusu, es par balvu iedošu zirgu skolu!
  Gujuks Khans kliedza, kratīdams pirkstus. Burundai vairs neuzdrošinājās iebilst - tas bija pilns ar nāvi. Mongols ar pinkainu jātnieku baru pazuda no redzesloka. Pēkšņi tuvojās ēna, virs galvas atskanēja troksnis, un spēcīgs gaisa vilnis lika kroņa kagana ķiverei nolidot:
  -Harakiri! Tātad Tauriņš plīvoja! Tagad Urusiem būs "sauts".
  Virs virsmas lidinājās milzu pūķis, tā zeltainajiem spārniem aizpūšot sniega kupenas, un no trim plēsīgajām mutēm izlīda ugunīgas mēles.
  -Brīnišķīgs mangusts!
  Gujukam pat nebija laika nobīties:
  -Viņš ir spējīgs nodedzināt visu Rjazaņu.
  -Ne visu, bet viņš aizdedzinās sienu. Uz priekšu, mana mazā Godzilla!
  Medvedeva brīnišķīgais sapnis turpinājās. Prezidenta pienākumu izpildītājam bija kolosāla iztēle.
  Varens pūķis ar piecdesmit metru spārnu platumu pacēlās gaisā. Mongoļi un viņus pavadošie šamaņi nikni gaudoja. Tumens Burundai vadībā steidzīgi uzlidoja uz ledus, vairāki zirgi paklupa, un viņus un viņu jātniekus tūdaļ samīdīja traka dzelzs masa. Tikmēr trīsgalvainais briesmonis gludi ienira sienā. Wilderness saprata gaisa uzbrukuma briesmas pirms citiem. Nu, protams, es negribēju pirms laika atklāt savus trumpjus, bet, lai glābtu pilsētu, man līdz tai dienai būtu jāizmanto nezināms ierocis. Spārnotam briesmonim pretī stājās mehānisks briesmonis, kas neskaidri izskatījās pēc zirnekļa un tērauda simtkāja maisījuma. No tvaika katla jau cēlās dūmi. Labi darīti puiši, ka iemeta ogles iepriekš.
  Tvaika katapulta ir meistarīgs tvaika lokomotīves, vinčas, daudzkāju ballistas un pat... muzikālās šņaukābtuves tehnoloģiju apvienojums. Un šis zvērs, kalts no rūdīta tērauda, varēja izmest jebkuru postošu lietu gandrīz ar ložmetēja ātrumu līdz pat divu jūdžu attālumā. Warrior meitenes bija pirmās pasaulē, kas izdomāja pielāgot virzuļdzinēju lādiņu mešanai. Dikoross personīgi pagrieza sviru, sāka kustēties prasmīgi kalta lente no ķēdēm, iebāžot akmeņus strauji rotējošajos asmeņos.
  Tā kā tatāri metās blīvā kaudzē, garām gandrīz nebija, gluži pretēji, katrs smagais bruģakmens, atlecot, nogāza vairākus spiedzošus jātniekus. Viena lieta ir slikta, tēmēšanas skala ir diezgan vāja, jūs joprojām varat trāpīt mongoļiem, bet pamēģini, trāpīt lidojošam pūķim! Trīsgalvainais briesmonis pagrieza galvu un atvēra platos, ilkņotos, rombos mirdzošos žokļus.
  Izplūstošā liesma lidoja garām vaļnim un skāra mājas. Bija dzirdami čīkstoņi un kliedzieni, pa ielu skrēja vairākas pusaklas sievietes, mājas aizdegās nedabiskā ātrumā. Par laimi, smiltis un smagas ūdens mucas, kā arī ugunsdzēsēju brigādes bija gatavībā. Dažas būdas, īpaši tās, kas atrodas tuvu sienai, bija pārklātas ar ugunsizturīgu azbestu. Draudzīgā spiediena ietekmē plēsīgais vulkāns nobālēja un, zaudējis spēku, pārvērtās bālu dūmu straumēs.
  Bet pūķis acīmredzami nevēlējās padoties, iznācis no niršanas, viņš ar pārslogota vētraina žēlastību apgriezās un atkal nolaida ugunīgā viesuļvētra straumes. Tatāri jau bija paspējuši sasniegt sienu, tāpēc niknās liesmas skāra arī viņus. Briesmīgais Burundai bija upuru vidū; viņa greznās drēbes aizdegās, un viņš metās atpakaļ ar ievainota kuiļa rēkšanu. Cietuši arī krievu karavīri, un daļa ledus manāmi izkusa, atsedzot zemi un baļķus. Uz Dikorosa drēbes gruzdēja, taču pie sienas stāvošais cīnītājs Antonovs paspēja viņam uzliet spaini ūdens, un no karstā ķēdes pasta pacēlās tvaiki.
  -Kāda velnišķīga apsēstība, žēl, ka foršā Alenka mūs neredz!
  Pūķis atkal pagriezās un mēģināja iekļūt trešajā aplī. Burvis Savelijs iesita ar pirkstiem, viņam izdevās palaist nelielu ugunsbumbu, sitiens trāpīja pūķa galvas vidusdaļā. Nelielais sprādziens īpašus zaudējumus trīsgalvainajam briesmonim neradīja, bet nedaudz izsita to no trajektorijas, kā rezultātā pūķis izšāva pirms laika, ugunīgam viesulim trāpot uz sakrājušās kodolieroču rindas. Un atkal izmisīgi kaucieni, daži tatāri atgriezās. Toreiz Dikoross pamanīja garu, jaunu meiteni, kas braši vicināja divus abpusēji griezīgus zobenus. Ar necilvēcīgu ātrumu viņa sagrieza pretiniekus kāpostos, izdarīja šausmīgus sitienus ar kājām, elkoņiem un pat galvu, plīvojot kā tauriņš.
  Tikai viens vai drīzāk divi cilvēki varēja izraisīt šādus postījumus:
  -Džūlija! Sarkanais eņģelis, vai tas esi tu?!
  - Tu smaržo ziedus ar degunu! No trīs metru augstuma!
  Alenka smejoties atbildēja. Karotāja meitene ar traku geparda ātrumu uzlidoja uz vaļņa, atstājot uz sienas tikko pamanāmas asiņainas pēdas.
  -Nerunā, viss skaidrs! Mums jānodzēš spārnotā lāpa!
  Alenka mežonīgi nosvilpa, pūķis, nolīdzinājis lidojumu, iegāja ceturtajā aplī. Netālu stāvošais karavīrs viņai teica:
  -Izmanto katapultu, Alenka, notriek viņu ar laukakmeni.
  Karotāja meitene draudīgi iesaucās.
  -Es pats labāk zinu, ko lietot!
  Alenka zibens ātrumā pacēla trīs prasmīgi kaltas ķēdes. Tāda bija arī viņu kareivīgo meiteņu ideja: savienot divus vai trīs mazus akmeņus, nošaut divas vai vairākas balistas un nopļaut, sakropļot veselu rindu. Izvērusi tvaika katapultu, Alenka uzlēca uz asmens un iespēra pa sviru. Viņa tika uzmesta augstu, un jau lidojumā kareivīgā meitene vicināja rokas, meistarīgi griežot zobenus, vadot straujo kustību, un izdevās nolaisties uz pūķa muguras, kas bija nosprausta ar smailēm. Briesmonis nodrebēja un mēģināja nomest drosmīgo jātnieci, taču prasmīgi savītās ķēdes pārņēma milzīgās mutes - briesmīgais briesmonis bija pilnībā apseglos.
  -Kāpēc tev vajag trīs galvas? Vai viena trūkst? Tās ir pilnas ar caurumiem, tāpēc es tās saķēdēšu kopā, lai pēdējās smadzenes neizlido!
  Karotāja meitene pasmējās par savu neveiklo joku. Pūķis strauji palielināja augstumu, pēc tam atveidoja Ņesterova cilpu, muskuļi zem ādas trīcēja, briesmonis izmisīgi centās izmest nelūgto jātnieku. Karstas gaisa straumes pūta pāri gigantiskajam ķermenim, pūķis metās kā no katapultas izlaists akmens vai, visticamāk, meteors. Atmosfēras vilnis izsita tatārus no ceļa.
  Alenka iesaucās:
  - Nav iespaidīgi!
  Prezidenta pienākumu izpildītāja miegs joprojām turpinājās. Medvedeva kungs mazliet pajuka, varbūt pat no bēdām.
  Patiešām, kāds raustošs pūķis bija terminatormeitenei, kad viņa divpadsmit mainīgās plaknēs izgāja cauri ārkārtējām slodzēm, paātrinot līdz simt piecdesmit gravitācijas spēkam un uzreiz iegremdējot bezsvara stāvoklī, tad atkal sasniedzot subletālās slodzes robežu. Jebkurš floras un faunas pārstāvis ir tārps šī gēnu inženierijas produkta priekšā.
  Briesmonis mēģināja pagriezt galvas, šausmīgi klabēdams ar savu milzīgo muti. Karotāja meitene no visa spēka cirta ar savu leģendāro zobenu, tēmējot uz visjutīgāko vietu - nāsi. Pirmais sitiens bija plakans, no nāsis izlidoja sudrabainas krelles, kā pērles dzirkstīja saulē:
  "Jūsu puņķi ir skaisti, pareizi, viņi saka, ka pūķis var izkārnīties ar zeltu."
  Čūska trāpīja ar gaismu. Atbildot uz to, skaistā un veiklā Aļenka cirta ar galu, sitiens bija ass un precīzs, asmens kļuva viegli sarkans, un no viņas milzīgā deguna parādījās ķiršu-rubīna rasas lāses. Tie sastinga tieši lidojuma laikā, savijoties neparastā ornamentā.
  Meitene pasmējās:
  - Forši, nāc, atkārto triku!
  Briesmonis jau raustījās, bet turpināja augt, galvaspilsēta Rjazaņa kļuva arvien mazāka un mazāka. Šeit tas ir ratu ritenī, tagad šķīvītē, un šeit tas ir magoņu sēklas lielumā, beidzot pazūd aiz mākoņiem. Debesis mirgoja melnas, piepildītas ar spožām zvaigznēm, tās uzkāpa stratosfērā, kļuva grūti elpot, iepūta auksts vakuums. Lai arī leģendārā Aļenka nav parasts cilvēks, viņa nemaz nevar iztikt bez gaisa. Bet, acīmredzot, pūķim arī niez, rāpulim ir krampji, viņam trūkst elpas, tāpēc mums ir jāsamazina augstums. Acīmredzot nav vēlmes atkārtot Ruslana varoņdarbu, kurš trīs dienas un trīs naktis turēja Černomorecas bārdu. Viņas galvā uzplaiksnī frāze no bērnu mājas lapas, un nez kāpēc ļoti gribas to atkārtot.
  Un karotāja meitene saka:
  -Mēs esam no vienām asinīm, tu un es!
  Šķita, ka pūķis saprata nozīmi, nodrebēja un apturēja lidojumu. Tad tas sāka lēnām samazināties.
  Skaistais un muskuļotais karotājs teica:
  -Tu pareizi domā, mans spārnotais brāli! Mums ar jums būs rezultāti!
  Lejā pilnā sparā ritēja īsts slaktiņš, mongoļi jau ripoja prom no sienām, un lieliskā Nataša nolēma, ka ir pienācis optimālais brīdis streikam. Labi darīts, drosmīgā meitene, viņu uzreiz var redzēt, kur viņa pagāja, paliek asiņaina taciņa, kas biezi bruģēta ar līķiem. Ne tikai viņas kājas un rokas, bet arī divas iegarenās Natašas bizes smaržo pēc dunčiem, kas ieausti ķēdēs no rūdīta tērauda.
  Aļenka pie sevis teica, sita ar kāju:
  -Tādas personīgās mantas noteikti uztaisīšu sev! Tagad iesildīsim Mughlans!
  Kā trīskāršs vulkāns no konservētajām rīklēm izlauzās mežonīga liesma, tatāri pārāk cieši saspiedās, un viņi vienkārši simtiem apcepās, izlienot no elles uguns mutēm. Zirgi bija īpaši nobijušies, tomēr lielāko daļu zirgu jau bija atvairījis pēkšņs sitiens pa muguru, zem segliem palika tikai Gujuka Khana personīgā sargs. Izvirdums turpinājās, aizslaucot simtiem un simtiem kaujinieku vienā salvā ugunīgā viesuļvētras laikā. Dzeltenā čūska saraustītām acīm vēroja sava mazā pūķa atgriešanos.
  Kaujinieks no austrumiem rēca:
  -Nodevējs! Jūs visi esat pūķu dzimtas pārstāvji, jūs vienmēr nododat un kalpojat tam, kurš ir stiprāks!
  Saniknotais nindzju burvis mēģināja pieveikt pārdrošo jātnieku, metot pulsārus ložmetēja ātrumā. Jaunā karotāja Alena smīnēja un skaļi dziedāja:
  - Ar ugunsūdeni - apgāziet glāzi! Tu esi foršs svešinieks - tu spļauj uguni!
  Šī ir meitene - dzīvespriecīga, ar humoru. Un pulsāri no uguns no viņas nebaidās.
  Alena tos viegli nošāva, izmantojot leģendāros ieročus un ik pa laikam novirzot zvēru pret ienaidnieka vienībām. Šis atkārtoti lietojamais liesmas metējs ar spārniem ir labāks par simts zirgu vilktiem mehāniskajiem.
  Varbūt pat tas ir foršāks nekā uzbrukuma lidmašīna, un kā tajā ir tik daudz degvielas un vai drošinātājs neizbeidzas? Tev brīvajā laikā būs jāpēta briesmonis un jāizveido jauns, iepriekš neredzēts ierocis! Bultas atlec no biezās, zaigojošās bruņu ādas, mirdzot visās varavīksnes krāsās kā prosa. Hiti tikai uz brīdi maina krāsojumu: rubīnsarkans kļūst ceriņi violets. Ceriņi-safīrs, gluži pretēji, pārvēršas koši oranžā, zeltaini dzeltenā un smaragda zaļā krāsā. Tas ir ļoti skaisti, žēl, ka asiņainas cīņas karstumā nav laika baudīt pasakaino skatu.
  Krievu karotāji un meiteņu veidotā Baltā leģiona karavīri jau bija izcirtuši lielāko daļu mongoļu armijas. Tas kļuva īpaši rāpojoši, kad sāka darboties mehāniskie liesmu metēji; neviena armija nevarēja izturēt šādu dubultu triecienu. Vēl minūte, un sāksies nesakārtots lidojums. Dzeltenā čūska brīdi vilcinājās.
  Batu pavēle ir skaidra, klusumā nogalināt kroņa kaganu, bet samaksa par mazu. Nē, viņš viņu nogalinās vēlāk, bet pagaidām viņš viņu izvilks no dauzītajiem krievu zobeniem:
  -Ejam prom, Kagan, es tevi apsegšu!
  -Kā ar trīsgalvu mangus? Es neļaušu viņam mocīt manu armiju!
  Nindzja pacirta ar pirkstu un sāka krist dzirksteles:
  "Es varu izdarīt sarežģītu burvestību, un viņš atgriezīsies savā pasaulē, bet tad es nevarēšu viņu izsaukt septiņus gadus!" Ir taču variants! Heila līmeņa burvestība!
  -Kā tas ir?
  Gujuka seja, resna un uzpūsta, pārsniedzot savus gadus, izstiepās. Ninja Killer paskaidroja:
  -Līdz ar to! Ja es nogalināšu viņa balto mangustu, tad pūķis būs mans, ja viņš nogalinās mani, tad tas būs viņa!
  Japāņu burvis čukstēja garu mantru, talismans dzirkstīja spožāk par sauli. Iznīcināšanas uztraukuma vadīta, baskājainā Alenka pēkšņi sajuta, ka zem viņas pazūd spēcīga un jau paklausīga briesmoņa lokanā, pulētā mugura. Viņa atradās gaisā, nolidojot lejā ar akmens ātrumu. Kritiens nebija patīkams, bet arī ne liktenīgs. Izlauzies cauri metru garai sniega kupenai, terminatoru karavīrs uzbruka mongoļiem ar ievainota kuiļa niknumu. Pēdējā organizētā pretestība krita, milzīgās armijas nožēlojamās paliekas metās masu lidojumā.
  Skaistākās meitenes, kailām kājām Aļenka un Nataša, burtiski sacentās dezorientēto nukeru iznīcināšanā. Gujuks Khans tikmēr kļuva praktiski neredzams, viņa kurts zirgs pārspēja visus hipodroma rekordus, iedzimtais kagans domāja tikai par savu ādu.
  -Nē, tas nav samurajs! Nožēlojams gļēvulis. Kāds kauns kalpot tādam mikado!
  Nindzja iesaucās.
  Dzeltenā čūska izņēma divas spēcīgas katanas, sakrustoja tās un strauji paraustīja, no asmeņiem atdalījās mirdzoši rozā bumbiņa. Skaistās, puskailās Alenkas virzienā ātri pacēlās maģisks pulsārs.
  Terminatora karotājam izdevās pamanīt kustību, lidojumā nocirst ugunīgo trombu, neliels sprādziens, kas izkaisīts kā zibens, izkaisīja duci vai divus mongoļus:
  - Tas ir velns! Pazemes samuraji!
  - Dzeltenā čūska kliedza. Nindzja jau gatavojās steigties sagaidīt asiņaino baskāju Aļenku, kad viņam galvā iešāvās elementāra doma. "Ja viņš uzreiz nenogalinās šo spēcīgāko cīnītāju meiteni, tad viņai pievienosies blondā termināte Nataša, un tad sekas būs katastrofālas. Turklāt viņa pakļāva pūķi, un tikai ļoti spēcīgs karavīrs var pakļaut lielo čūsku. "
  Nindzja ierunājās:
  -Es eju prom, putniņi! Es dodos prom, lai atgrieztos!
  Dzeltenā čūska, atlokusi savu balto apmetni, apraka sevi sniegā. Tad viņš, aizelsoties, sāka čukstēt kustības burvestību.
  Kailā Alenka turpināja niknās vajāšanas, sīvā Nataša neatpalika. Neskatoties uz visu kaujas niknumu, viņi ne mirkli nepalaida kroņa kagana karalisko telti no redzesloka.
  -Viņš aizbēgs, panāksim vadītāju!
  Kailā Alenka ierosināja. Ar basu kāju metot disku, Nataša nejauši atbildēja, ar straujiem sitieniem turpinot izlīdzināt bēgošos mongoļus.
  -Priekš kam! Mēs sagādāsim Batygai papildu prieku, un tas ir pārāk humāni. Zobens nogalina viegli, un džihangirs viņam vienkārši noraus ādu.
  Aļenka, ar vienu sitienu nogriezusi četrus, izplūda smieklos.
  -Ja viņš pats nenolauzīs Batu ragus! Vai mēs viņus aizvedīsim līdz pat nometnei, vai kā?
  Nataša iesmējās un teica:
  -Batu diezgan smagi sit bikses, un jo mazāk mugliņu izdzīvos, jo labāk!
  Terminatormeitenes paātrināja gaitu, tas atgādināja panākšanas spēli, nukeri izmisīgi pātaga savus zirgus, saplēšot viņu sānus asiņainus. Ar izmisīgiem pūliņiem viņiem izdevās nedaudz atrauties no Uru jātniekiem, taču viņi nevar izbēgt no tiem, kuri tika izstrādāti ātrāk par gepardu!
  Pamostoties, Dmitrijs, Anatoljevičs Medvedevs veica vingrinājumus un ieslēdza televizoru. Par godu Zelenska uzvarai notika valsts mēroga svinības un svinības. Tauta no sirds priecājās par pārmaiņām.
  Visi gribēja dzīvot jaunā veidā un brīvāk. Tuvojās inaugurācija, un Zelenskis ieguva pilnu varu. Un tas arī izraisīja entuziasmu un iedvesmu. Tāpat kā, viss mainīsies un būs labāk nekā vakar. Un slāvi atradīs vienotību un aukstais karš beigsies. Tāpat kā Putina perioda autoritārais murgs.
  Un par Zelenski jau dziedāja skaistas dziesmas... Visi gribēja ko jaunu un skaistu.
  Pats Zelenskis paziņoja, ka ar savu pirmo dekrētu atcels deputāta imunitāti, kā arī sakops oligarha spalvas. Zelenskis arī solīja ievērojami paaugstināt nodokļus bagātajiem. Piemēram, viņiem nav iemesla kļūt resnam!
  Kopumā bija daudz ko plānots paveikt. Tostarp grandiozā dzelzceļa būvniecība: Arhangeļska - Čukotka, un pēc tam pazemes tunelis uz Aļasku.
  Kāpēc Zelenskis nav karalis? Viņa projekti ir grandiozi. Un ASV drīz mainīsies valdība un būs cita politiķu paaudze. Kuri arī vēlas pārmaiņas.
  Un tagad Zelenskis atpūšas...
  Pirms datora atņemšanas Medvedevs ienāca spēlē...
  Pēc PSRS iekarošanas ir iespēja iesaistīties ar ASV. Bet vispirms iedarbināsim lāzerraķešu aizsardzības sistēmu; impērijai šeit ir šādas iespējas. Karš pret ASV - 2008! Iebrukums sākas no Čukotkas līdz Aļaskai.
  Notiek īsta cīņa.
  Abrams cīnās pret Panther-7 tanku. Jaunais auto vairs nav tik smags, cik ideāls. Un parāda savu absolūto klasi.
  Un viņš iznīcina jeņķus... Medvedevam karš kļuva nedaudz garlaicīgi, un viņš nodeva vadību Rokossovska klases militārajam padomniekam. Un viņš sāka pārvaldīt ...
  Piemēram, uzcelt kaut ko... Jauni tempļi katrā ar septiņām reliģijām. Vai pat jaunus televīzijas torņus. Un būtu forši uzbūvēt piramīdu. Pusotra kilometra augstumā. Jā, tas būtu patiešām lieliski!
  Tajā pašā laikā Medvedevs ceļ labklājības līmeni. Runa nav tikai par militāro rūpnīcu izjaukšanu.
  Var ražot arī televizorus, ledusskapjus, datorus, klēpjdatorus. Un veidojiet ražošanu un uzsūknējiet cīņas muskuļus. Bet ASV jau pārspēj... Impērijā jau ir vairāk nekā divarpus miljardu iedzīvotāju un tā ir diezgan gatava karot pret ASV. Medvedevs izsaka zobus un dzied:
  - Es esmu īsta visu gadsimtu viesuļvētra! Tāds, kas nesīs daudz nāves!
  Un atkal tas rada spiedienu uz Ameriku. Kodoltriecienu apmaiņa jau notiek. Šāda cīņa pieaug.
  . NODAĻA Nr.8
  Eh, spiedīsim atkal vienības. Un kā mēs sitīsim! Šeit pārvietojas kājnieku meitenes. Visi basām kājām un bikini. Un kā jeņķi dur ar durkļiem, un kā ar basām kājām meta granātas. Tajos ir patiesa enerģija. Un viss mirgo, kā dzīvsudraba bumbiņas, kas skrien zem iedegušas ādas. Meitenēm patīk nogalināt - tās ir meitenes!
  Un viņi dzied paši sev:
  Mēs steidzinām komjaunatnes,
  Mēs esam cars Medvedevs, ļoti gudrs cars...
  Un, protams, mums ir skaidra balss,
  Par ko strīdēties - dodieties!
  Un atkal viņš ar plikiem kāju pirkstiem meta granātas. Šīs meitenes ir burtiski super. Un jeņķi satriec, sagūstot Aļasku. Un viņi arī dzied paši sev:
  - Ļaunie vilki pulcējas kopā! Tikai tad sacīkstes izdzīvos! Vājos iet bojā, tos nogalina - svētās asinis attīrot!
  Un meitenes metās uzbrukumā ar zobiem. Bet pret amerikāņiem ir arī "Tīģeri"-7, kāds pārsteidzošs spēks. Un tādus monstrus nevar apturēt!
  "Tiger"-7 ir īpašs augstspiediena lielgabals ar sākotnējo šāviņa ātrumu 2500 metri sekundē. Un tiklīdz viņa viņai sitīs, nekas viņu neglābs. Un Ambrams skrien uz visām pusēm. Un nojauc viņiem torni.
  Un meitene piespiež karavīrus nometies ceļos un skūpstīt viņu basās kājas.
  Amerikāņi atkal padodas. Un Medvedeva armijas karaspēks tuvojas Ņujorkai. Un pilsēta jau ir pakļauta uzbrukumam. Viņš tiek notverts bez jebkādas ceremonijas.
  Medvedevs sevi uzskata par lielisku komandieri: viņš beidzot ieņēma Ņujorku.
  Un varētu teikt, ka viņš ir lielākais no iebrucējiem. Un tad Vašingtona.
  Un amerikāņi padodas. ASV prezidents nokrita uz sejas un sāka skūpstīt meiteņu basās kājas. Vispirms viens, tad otrais, savukārt.
  Tā viņš noskūpstīja veselu bataljonu baskāju meiteņu. Šī ir lieliska cīņa!
  Medvedevs smejas... Tā viņš sagūstīja Ameriku. Bet Putins to nespēja!
  Šī ir patiesa cīņa - super! Un tad uz Meksiku.
  Un atkal greiferi... Un meksikāņu meitenes liek meksikāņiem mesties ceļos, un viņi skūpsta viņu kailos papēžus. Un viņi rēc:
  - Slava skaistulēm!
  Jā, datorā var parādīt lielus krāsainus meiteņu attēlus ar plikiem papēžiem, kuras skūpsta cietumnieki. Un tas ir tāds saviļņojums.
  Šeit viņi atkal vada ieslodzītos - šoreiz melnos. Un viņi arī skūpsta meiteņu basās kājas.
  Un arī tanki rāpo piramīdiski...
  Meitenes kustas un viņu ir daudz... Galu galā no resursiem var izkult jaunas. Un izvēlieties, ka visas vienības ir meitenes bikini. Un tas ir tik skaisti.
  Tās pārsvarā ir rudmates un blondīnes.
  Un viņi pārņem vienu valsti pēc otras. Tādi forši karotāji. Impērijas krīt zem viņu basām kājām.
  Medvedevs spēlē ar prieku... Un pat kaut ko svilpj zem deguna.
  Kā eksplodē ūdeņraža bumba? Briesmīga barbaritāte! Un visa pilsēta, it kā govs to laizītu ar mēli. Cik daudz vairāk starojuma? Un meitenes basām kājām skrien pa radioaktīviem putekļiem. Un viņu kailie papēži apdeg.
  Medvedevs spēlē tā, it kā pitons aprītu citu teritoriju.
  Šeit ir vēl viens spēks, kas iekarots virtuālajā pasaulē, un karogs tiek nomests.
  Tanki tagad ir jauni ar aktīvām bruņām un keramiku. Daudzslāņu un efektīva.
  Un gaisa kuģu pārvadātāji ir moderni un arī diezgan piemēroti. Un kā no tām sāk šaut lidmašīnas.
  Medvedevs, kā redzam, ir ļoti gudrs prezidenta pienākumu izpildītājs.
  Tātad, tagad dronu attīstība. Un tas ir forši. Un arī diska formas lidmašīna. Šeit viņi jau dodas kaujā kā NLO. Un tad piramīdveida tvertnes.
  ASV prezidents Tramps, gaišais prāts, pavēlēja padarīt automašīnu neievainojamu un necaurlaidīgu no visiem leņķiem. Tādā veidā mastodons parādījās zemas piramīdas formā. Un šāda automašīna parādīja lielisku aizsardzību. Īpaši pret kinētiskiem šāviņiem.
  Un tagad šī tvertne izrādījās tik veiksmīga, ka tajā nevar iekļūt, un tā joprojām tiek izmantota ASV. Viņi to pat sauca tā: Trampa tanks.
  Un trakums dažkārt pārņem cilvēkus, kad viņi redz, ka automašīna ir necaurejama.
  Medvedevs izcīna nevienlīdzīgu cīņu, un viņa mašīnas jau ir ieņēmušas kārtējo virtuālo kapitālu, pārvēršot to par drupu un verdošu krāteru kaudzi.
  Bet robotmeitenei ar to nepietiek. Viņa sāk izstrādāt jaunas paaudzes ieročus: iznīcināšanas bumbu. Un šī bumba ir četrsimt reižu jaudīgāka nekā ūdeņraža bumba. Tātad, ja tas trāpīs, jūs pat nevarēsit savākt pelnus!
  Un karš jau virzās kosmosā.
  Medvedevs izmanto kuģus, kas izgatavoti no jauna sakausējuma, kas ir stiprāks un vieglāks par titānu. Un zvaigžņu kuģi lido kosmosā, un kaujas roboti cīnās. Pazemes rūpnīcās jau ir daudz dažādu modeļu.
  Un tagad pēdējā impērija uz planētas krīt. Un kas? Tagad dziļajā kosmosā!
  Sākas Zvaigžņu karu laikmets.
  Medvedevs to saprot un enerģiski spaida tastatūru. Vai arī varat kustināt pirkstus vai kontrolēt savas domas.
  Prezidenta pienākumu izpildītājs rīkojas gudri un būvē sev kosmosa floti. Un cīņa turpinās.
  Notiek vēl jaudīgākas, īpaši iznīcinošas, termokvarka bumbas izstrāde. Un tas ir simts tūkstošus reižu spēcīgāks par iznīcināšanu.
  Un tad kuģi paceļas debesīs. Un viņi uztver planētas satelītus. Un tad kaimiņu sistēmas. Viņi to dara ārkārtīgi ātri.
  Un prezidenta pienākumu izpildītājs spēlē terminatorus. Šeit ir terminatora varonis. Tas ir ceļojums laikā, pat ja tas ir ierobežots.
  Medvedevs čīkstēja:
  - Cilvēki mētājas ar kājām zemē, kas par zābakiem! Kas ir gan stulbi, gan šausmīgi neglīti!
  Un Medvedevs kļuva daudz jautrāks. Eh, bērni, cik jūs esat labi. It īpaši, ja viņi kļuva par kosmosa karotājiem.
  Izvēršas zvaigžņu cīņa. Un nopietnas sitienu apmaiņas, kad triviāli sitieni pa zarnām. Precīzāk, tā ir iztēles domāšana.
  Medvedevs turpina uzbrukumu:
  - Mani zvaigžņu kuģi ir slepkavīgi!
  Un viņa vietā viņš ieceļ jaunus kosmosa komandierus. Un kas ir cīņa, tas ir cīņa.
  Šeit Medvedevs komandē ar saviem komandieriem. Šeit ienaidnieku koalīcija saceļas pret to. Kad tuvojas tik neskaitāma armāda, ir biedējoši, no tālienes šķita, ka ložņā daudzkrāsains, dzirkstošs miglājs. Turklāt katra dzirkstele ir dēmons, ko izraisa nekromanta burvju maģija. Vairāk nekā divpadsmit ar pusi miljonu galveno klašu militāro kosmosa kuģu un bezgalīgas mazas "komforta mājas", ņemot vērā pastāvīgi ienākošos papildspēkus, to skaits tuvojās divsimt miljoniem. Priekšpuse izstiepusies pāris parseku garumā, tādā mērogā pat flagmaņu ultrakaujas kuģi izskatās kā smilšu graudi Sahārā.
  Tuvojas Ģenerālkauja: Medvedeva kosmosa impērijas armija pret daudzšķautņaino "Totālās glābšanas koalīciju", kas ir nolēmusi nemitīgās, arvien vēlās aizsardzības taktikas vietā dot triecienu paša nežēlīgā agresora flotei.
  Šeit ir tik daudz kuģu ar pārsteidzošu daudzveidību, lai gan vairumā gadījumu tas tikai kavē efektīvu cīņu. Nu, piemēram, zvaigžņu kuģis klavesīna formā, vai, ar gariem purniem stīgu vietā, arfa, vai pat kontrabass ar tanku tornīti no Otrā pasaules kara. Tas var atstāt iespaidu uz vājprātīgiem cilvēkiem, taču tas, visticamāk, izraisīs smieklus nekā bailes.
  Viņu pretinieks ir impērija, kas pretendē uz universālu spēku. Medvedeva lielais kosmosa emirāts, kur viss ir nolikts kara kalpošanā, galvenais sauklis ir efektivitāte un lietderība.
  Atšķirībā no koalīcijas prezidenta pienākumu izpildītāja zvaigžņu kuģi atšķiras tikai pēc izmēra. Un forma praktiski tāda pati, ļoti plēsīga izskata dziļjūras zivs. Varbūt ar vienīgo izņēmumu tie izskatās pēc bieziem dunčiem, kas mirdz ar tēraudu - greiferiem.
  Zvaigznes šajā kosmosa daļā nav pārāk blīvi izkaisītas pa debesīm, taču tās ir krāsainas un unikālas savā gaismas spektrā.
  Nez kāpēc, skatoties uz šiem spīdekļiem, pārņem skumja sajūta, it kā skatītos acīs eņģeļiem, kuri nosoda Visuma dzīvās būtnes par viņu zemisko, patiesi mežonīgo uzvedību.
  Prezidenta pienākumu izpildītāja armija nesteidzās doties uz sapulci, tikai atsevišķas mobilās vienības ātri, izmantojot savu lielisko ātrumu, uzbruka ienaidniekam, nodarīja postījumus un atkāpās. Atbildot uz to, viņi mēģināja viņus satikt ar aizsprostu uguni, taču, būdami veiklāki un ar perfektu aizsardzību, tie bija daudz efektīvāki.
  Mīnas, šķietami mazas kosmiskā mērogā, tika saplēstas it kā detonācijas rezultātā, tāpat kā kreiseri un iznīcinātāji. Taču mums izdevās sagraut kādu lielu spēli. Tika trāpīts viens no milzīgajiem koalīcijas kaujas kuģiem, tas biezi kūpēja, deformējās, un uz gigantiskā zvaigžņu kuģa klāja uzliesmoja panika kā ugunsgrēks sausā mežā.
  Citplanētieši, līdzīgi kā jerboa tikai ar nagiem astes vietā, bailēs bēg, kliedzot un lecot augšā un lejā. Starp tiem ir mazāki veidi, kas izskatās kā lāču un pīļu hibrīdi. Knābji mežonīgās šausmās saritinās, atskan čīkstoņi, tie lido, aizdegas spalvas. Šeit viena no lāču pīlēm apgriezās otrādi, pārvēršot galvu uguns caurulē. Tur putas metās tieši viņai kaklā, vēders tūlīt novilka kurpes, un putna līķis pārsprāga, apšļakstīdams asinis ar miesas paliekām, kas izplūst no bērna.
  Džerboas apdedzis un steidzas uz glābšanas moduļiem, taču šķiet, ka sistēma, kas dod spokainu cerību izdzīvot, ir bezcerīgi sabojāta. Viņu ģenerālis astes tarakāns izdvesa histērisku čīkstēšanu:
  - Ak, universālā apļa kvadrāta dievi, ar...
  Nebija iespējams pabeigt, liesmas apklāja viņa nelaimīgo ekselenci. Inteliģentā grauzēja gaļa sabruka elementārās daļiņās.
  Kaujas kuģis izdega, izspiežot gaisa burbuļus vakuumā, un pēc tam eksplodēja, izkliedējot daudzos fragmentos.
  Medvedevs, pietiekami spēlējis, izdarīja vēl pāris rīkojumus. Viņš arī pēcnāves Novodvorskaju apbalvoja ar Krievijas varoņa zvaigzni. Viņš lika Oļegam Ribačenko piešķirt visus ordeņus un medaļas, kas ir Krievijai. Un viņš Donaldam Trampam pasniedza Svētā Andreja Pirmā izsauktā ordeni. Pēc kā Medvedevs atkal aizmiga... Viņam vēl neviens nav traucējis.
  Pēc šāda varoņdarba Alenka manāmi uzmundrināja. Tāpat arī viņas komanda.
  Margarita bija pirmā, kas uzstājās:
  - Piebeigsim Japānu jūrā un piebeigsim tos uz sauszemes!
  Alenka ļoti atbalstīja šo ideju:
  - Noteikti! Kāpēc pieļaut jaunu krievu karavīru nāvi!
  Nataša arī runāja:
  - Kuropatkins ir pārāk neizlēmīgs komandieris. Tātad tas nav fakts, ka viņš spēs uzvarēt, pat ņemot vērā japāņu vājināšanos uzbrukuma laikā Port Arthur!
  Medvedevs to izlēmīgi rezumēja:
  - Uzbruksim! Tā ir mūsu un Krievijas iespēja!
  Pēc tam jaudīgā un īpaši modernā tvertne sāka kustēties. Jā, Japānai ir slikta diena. Un viņi ne reizi vien nolādēs brīdi, kad viņiem ienāca prātā cīnīties ar Krieviju.
  Tanks virzījās Japānas karaspēka virzienā. Alenka ar sajūsmu sacīja:
  - Man bija tik brīnišķīgs sapnis. It kā mēs ar Natašu aizstāvam Rjazaņu no Batuhana bariem.
  Margarita uzmundrināja:
  - Vai es biju sapnī?
  Alenka negatīvi pamāja ar galvu:
  - Nē! Tevis vienkārši nebija!
  Meitene aizkaitināti ievaidējās:
  - Cik žēl!
  Kailā Alenka smējās un atzīmēja:
  - Tu varēji mums tikai traucēt! Bet mēs ar Natašu bijām tik forši!
  Blondā meitene pārsteigta jautāja:
  - Vai tu biji foršs?
  Baskājainā Alenka viegli apstiprināja:
  - Jā, ļoti forši! Un es pat braucu ar pūķi!
  Nataša smējās un atbildēja:
  - Tu biji ļoti skaista uz pūķa!
  Alenka viegli apstiprināja:
  - Tā ir kā pasakā! Kur ir pūķi, elfi un viss krāšņais!
  Margarita atbildēja ar patiesu sajūtu:
  - Tu esi ļoti skaista arī bez pūķa! Tikai pasaka, un brīnumu brīnums!
  Alenka pārliecinoši paziņoja:
  - Es uzvarēšu visus! Ar un bez pūķiem!
  Un karotāja parādīja savu dūri.
  Pirmais krievu tanks uzbruka japāņiem, kuri stāvēja pie Portartūras sienām. Viņu joprojām bija diezgan daudz. Artilērija sāka strādāt. Atbildot uz to, izšāva milzīgā tanka 152 mm lielgabals, kā arī astoņi nāvējoši ložmetēji. Un atkal samurajus sāka pļaut simtiem.
  Ložmetēji - "Pūķi", ļoti letāla lieta. Pieci tūkstoši ložu minūtē ir tikai kaut kāds zvērs.
  Japāņi nokrita, sadurti, saplēsti gabalos, ar saspiestiem galvaskausiem. Viņu vēderi pārsprāga, un viņu ķermeņi lēca uz augšu, sagrūduši uguns triecienus.
  Uzsprāga arī sadrumstalotības čaumalas ar kumulatīvo pildījumu. Tie lieliski noderēja gan šaušanai pa kājniekiem, gan kuģu dibenu caurduršanai.
  Tās ir Terminatora meitenes, un profesors ir īsts ģēnijs. Tāpēc viņi sāka kult samurajus.
  Aļenka ar kailām kājām iesaucās:
  - Lai tiek slavēts krievu gars!
  Nataša, ar kailiem pirkstiem nospiežot kursorsviras pogu, raidīja ložu lietu un turpināja:
  - Un mūsu cars Nikolajs II!
  Baskājainā Alenka turpināja raidīt čaulu pēc čaumalas. Ik pēc trim sekundēm izlidoja kāds nāvējošs ierocis. Un japāņu baterijas apklusa. Un dzeltenādaini karavīri gāja bojā lielā skaitā.
  Nataša, nopļāvusi vairākas samuraju kārtas, atbalstīja:
  - Dzimtenes himna dzied mūsu sirdīs.
  Aļenka ar kailām kājām, turpinot spļaut gliemežvākus ar nāvējošu pildījumu, un tie ir daudz spēcīgāki par plastidu, turpināja:
  "Visā Visumā nav neviena skaistāka par viņu."
  Nataša, nežēlīgi šāva uz japāni ar kailajiem kāju pirkstiem, piebilda:
  - Saspiediet bruņinieka ložmetēju ciešāk.
  Barefoot Alenka, samuraja vraks, pabeidza:
  - Mirst par Dieva doto Krieviju!
  Meitenes tiešām tādas, super! Lieliskas skaistules. Jūs skatāties uz viņiem un apbrīnojat tos. Bet japāņiem tā ir tīrā nāve. Tvertne izstaigāja akumulatorus. Izsita ieroču komandas. Viņš to izdarīja ļoti, ļoti ātri. Tad es gāju cauri ierakumiem. Viņš arī daudzus nopļāva. Precīzāk , ne daudzi, bet gandrīz visi. Iznīcināšana izrādījās pilnīga. Šeit, protams, viss izdevās automātiski. Tādā veidā japāņi tika iznīcināti.
  Aļenka smejoties atzīmēja, nospiežot kursorsviras pogas ar kailajiem iedegušo kāju pirkstiem:
  - Mēs esam vairāk bendes nekā karotāji!
  Nataša iesmējās un piekrita:
  - Brīvība, ģēnija un godības bendes!
  Un atkal šauj straumēs. Un ar mežonīgu spēku izsit samuraju.
  Margarita, kura arī precīzi šāva ar basām kājām, racionāli atzīmēja:
  - Būs mazāk geju, un Japānā vīriešu trūks!
  Aļenka ar kailām kājām izplūda smieklos un atkal izšāva:
  - Uzmanieties no sievietēm! Sievietes, uzmanieties!
  Patiešām, šī ir tāda meitene, kas no viņas atlec šāviņus, šrapneļus un visas lodes. Katrā ziņā meitene ir īsta terminatore.
  Nataša to paņēma un dziedāja:
  - Leģioni soļo,
  Viņu bajonetes spīd.
  Aiz mums ir miljoni
  Ak, krievu pulki!
  Neviens neapstāsies
  Neviens netraucēs...
  Pārcelšanās paver jaunas,
  Lidosim ātri!
  Un atkal līs virsū ienaidniekam. Un tas neļauj tiem pazemināties līdz ampēra simtdaļai.
  Baskājainā Aļenka, dzeņa vienmuļībā izmetot gliemežvākus, šņāca, tikko ņirgājoties nodziedādama:
  - Viens, uzbrucējs, divi uzbrucējs, viņš ir satriecošs.
  Nataša, šaujot, apstiprināja dziesmu:
  - Viens sitiens, divi sitieni, viņš guļ!
  Foršā Alenka enerģiski atbalstīja:
  - Reiz dēlis, divi dēļi - zārks tiek būvēts.
  Kailā Nataša, turpinot šaut un ar ložmetēja sprādzieniem izsitot ienaidnieku, šņāca:
  - Viena lāpsta, divas lāpstas - tiek rakta bedre!
  Un karotāja pamirkšķināja ar savām safīra acīm. Viņa tiešām ir tik mīļa.
  Aļenka ar kailām kājām uzmanīgi aplūkoja pozīcijas. Tanks strādāja ātri, un no ģenerāļa Nogi armijas praktiski nekas nebija palicis pāri. Izskatās, ka tika nogalināts pats komandieris. Mēs piebeidzam pēdējos japāņus no aplenkuma armijas.
  Medvedevs loģiski atzīmēja:
  - Lūk, cik tālu tehnoloģijas ir tikušas! Četri vīrieši dažu stundu laikā nogalināja vairāk nekā astoņdesmit piecus tūkstošus japāņu.
  Puskailā Aļenka, ļauni smaidīdama, atzīmēja:
  - Jāiznīcina arī pārējie! Neatstājiet nevienu aiz muguras!
  Nataša dziedāja, šaujot uz pēdējo tūkstoti samuraju:
  - Nē, kalni nebūs zelti, mēs drīz nogalināsim visus Krievijas ienaidniekus!
  Foršā Margarita piebilda:
  - Nē, ne hemoroīdi, tu drīz būsi beigts pretinieks!
  Nopļāvušas ģenerāļa Nogi armiju, Terminatora meitenes uz laiku izkāpa no tanka un basām kājām skrēja pa sniegu. Nu jau ir ziema.
  Viņi jau iznīcināja vairāk nekā simt piecdesmit tūkstošus kājnieku. Un plus japāņu flote. Tomēr vairāk nekā divi simti piecdesmit tūkstoši japāņu iestājas pret ģenerāļa Kuropatkina armiju.
  Medvedevs iznāca no miega ar ozola galvu. Mazliet pastaigājās. Tad atkal spēlēju datorā... Zvaigžņu kari ir lieliski... Bet kaut kas neizdevās...
  Medvedevs sāka atkārtot jauno stratēģiju. Es ieslēdzu vēsturisko spēli: Krievija Nikolaja II laikā. Un karš ar Japānu. Tas ir tik nežēlīgs karš. Varat izvietot stratēģiju un sadalīt spēkus datorā.
  Medvedevs spēlēja vieglā līmenī, taču izlaida injekciju no japāņa un piedzīvoja smagus zaudējumus. Jā, jābūvē ne pārāk aktīvi. Atsāknējam.
  Un atkal tu spēlē pie sevis... Kā izrādījās, Kuropatkina vietā prezidenta pienākumu izpildītājs pārāk nespīd... Visu laiku ir kādas kļūmes, kļūdas.
  Pēc tam Medvedevs ieslēdza militāro padomnieku, un viss noritēja gludi... Un viņš pats pasnauda un aizsnauda savā krēslā.
  Skaistā Alenka , plunčādama basām kājām, jautāja Natašai:
  - Kā tu jūties, nogalinot tik daudz cilvēku?
  Blondā meitene godīgi atbildēja:
  - Nezinu! Ir sajūta, ka tā ir datorspēle! Jūs nejūtat nekādas dusmas, dusmas vai daudz prieka!
  Kailā Alenka aizkaitināti iesmējās:
  - Tas ir karš!
  Nataša sagriezās salto. Viņas sarkanie, apaļie papēži mirgoja. Kopumā viņa ir brīnišķīga meitene, kas spēj daudz sasniegt bez īpašas piepūles. Un, ja mēs to nemazgājam, mēs vienkārši braucam ar to.
  Meitenes skrēja pa sniegu. Viņu ķermenis ir ļoti izteiksmīgs. Krūtis lielas, gurni grezni, līdzīgi zirga krustam, muskuļi ir izteikti. Tās ir daiļavas-varoņi. Viņiem piemīt visīstākais sievišķais spēks. Tik daudz žēlastības. Un kājas - muskuļu bumbiņas, kas rit zem iedegušās ādas.
  Viņiem sastapās trīs japāņu skauti.
  Meitenes veica salto. Un kā viņi ar plikajiem papēžiem sitīs samurajiem pa zodu. Un viņi patiesībā salauza žokļus. Un viņi izsita visus zobus. Pēc tam meitenes dziedāja:
  - Krievu diženumu atzina planētas,
  Mēs pārliecinoši steidzamies augšup.
  Mūs mīl un novērtē visas pasaules tautas,
  Visas valsts iedzīvotāji soļo uz komunismu!
  Un atkal daiļavas pamirkšķināja ar smaragda acīm. Viņi izskatās tik kaujinieciski. Karotāji ir aktīvi. Un atkal skriešana.
  Kailā Aļenka uzlēca. Viņa pagrieza ratu gaisā un pamanīja:
  - Mēs esam tik forši. Mēs varam iekarot visu pasauli!
  Nataša iesmējās un atbildēja:
  - planētas Zeme ķeizariene -
  Tas ir ļoti forši!
  Un abas meitenes piemiedza viena otrai ar aci. Pēc tam mēs steidzāmies atpakaļ. Patiesībā katra kara diena cariskās Krievijas kasei maksā pārāk dārgi. Un ir pienācis laiks ātri pabeigt ar japāņiem.
  Medvedevs sveicināja meitenes ar starojošu smaidu:
  - Nu, vai tu skrēji apkārt?
  Kailā Alenka smaidot teica:
  - Mēs skrienam un esam gatavi cīņai!
  Nataša agresīvi atzīmēja:
  - Mēs nogalināsim visus!
  Medvedevs pamāja ar roku un pavēlēja:
  - Tad ejam!
  Kailā Alenka smējās un atbildēja:
  - Mūsu četrinieki ir nāvējošākie pasaulē!
  Nataša iebilda pret to, sita ar basu kāju:
  - Nevis pasaulē, bet Visumā!
  Un jaudīgais, agresīvais un nāvējošs tanks brauca visos ātrumos. Priekšā ir vairāk nekā divi simti piecdesmit tūkstoši japāņu. Bet lādiņu pietiek miljardam karavīru!
  Meitenes, profesore un studente - tā ir komanda, kas visus sagraus un sagriezīs auna ragā. Un tanks lido pretī japāņu karaspēkam. Viņš draudīgi metās pie sevis. Viņš vēlas visus salauzt.
  Aļenka ar kailām kājām dziedāja ar sajūsmu:
  Krievijas plašumi - skaisti, dārgie,
  Kur ir sniega pērles, bezgalīgās kristāla upes,
  Un krievu karavīrs un ģenerālis ir viens.
  Svētais ir valsts simbols - pareizticīgo ērglis, mūsu karalis!
  Un tagad ātrā tvertne faktiski pacēlās gaisā. Tas lidoja garām kā iznīcinātājs. Un viņš nokļuva japāņu priekšā. Atsāka darboties universālie lielgabalu un pūķu ložmetēji . Meitenes ļoti dedzīgi ķērās pie lietas. Bez turpmākas runas.
  Alenka izšāva ar kailiem kāju pirkstiem, izsita japāni un dziedāja:
  - Slava manai Krievijai, Staļinam un Ļeņinam, vienai ģimenei!
  Un rudmatainais velns mirdz smaragda acīm. Un kā viņš izdrāž samuraju. Tu iemīlēsies.
  Un arī Nataša nav zemāka. Sagrauj japāņus.
  Un dzied:
  - nepalēniniet ātrumu pagriezienos. Mūsu liktenis ir uzvarēt, meitenes!
  Karotājs bija pilnos ziedos. Un tik ātri, lejot uguni uz ienaidnieku.
  Un kaili kāju pirksti nospiediet kursorsviras pogu.
  Puskaila Alenka, šaujot, atzīmēja:
  - Krievijā ir divas nepatikšanas...
  Margarita viņu pārtrauca šeit:
  - Ja vien būtu divi!
  Kailā Alenka, šaudama, ar prieku piekrita:
  - Jā, ja tikai divi!
  Nataša, šaudama, noguldot simtiem japāņu, paņēma to un dziedāja:
  - Divās, divās ziemās. Divos, divos pavasaros!
  Aļenka ar kailām kājām, šaujot, piebilda:
  - Es nogalināšu japāņus un atgriezīšos!
  Nataša iesmējās un atbildēja:
  - Portarturs ir mūsu! Un mēs neļausim nevienam ņemt mūsu Mandžūriju!
  Un karotājs atkal kūla samuraju. Krievi nezaudēs japāņiem. Tas kārtējo reizi pierāda, cik Krievija ir neuzvarama!
  Aļenka ar kailām kājām sasita akumulatoru un iesaucās:
  - Rus' būs slavena visattālākajās valstīs un gadsimtos!
  Nataša arī ķērka:
  - Un nekādi spēki mūs neapturēs!
  Un viņa iznīcināja vēl pāris tūkstošus samuraju. Tad tvertne virzījās uz priekšu, un ražas novākšana turpinājās.
  Margarita, skatoties uz to, izteica savu viedokli:
  - Ja karā tiks uzvarēts tik izcili, ko Krievija darīs tālāk?
  Medvedevs noskatījās, kā meitenes braši pļauj japāņus, un ieteica:
  - Būs karš, vai nu ar vāciešiem, vai ar britiem! Bet jebkurā gadījumā cīņa ar Uzlecošās saules zemi nav pēdējā!
  Alena, sasitusi citu akumulatoru, sacīja:
  - Tātad mēs to iedosim vāciešiem, labi, mēs viņiem to iedosim tik daudz, ka ar to šķitīs par maz!
  Samuraju iznīcinātāja Nataša piebilda:
  - Un Hitleram nebūs neviena, ko savervēt Vērmahtā!
  Alenka, ar kailiem pirkstiem nospiežot kursorsviras pogas, agresīvi paziņoja:
  - Bet man žēl āriešu. Tik daudz skaistu balto puišu nomira!
  Nataša tam piekrita, skumji pamājot ar galvu:
  - Jā, tik daudz labu cilvēku gāja bojā! Un priekš kam?
  Meitene iesita japānim un pamanīja.
  - Un japāņi ir laba tauta, bet mēs esam spiesti ar viņiem cīnīties! Lai gan tas arī nav pārāk labi!
  Margarita loģiski atzīmēja:
  - Un dzīvnieki? Vai viņi nenogalina viens otru? Bet cilvēks ir tikai augstākās kārtas dzīvnieks!
  Medvedevs pasmaidīja un iebilda:
  - Cilvēkam, atšķirībā no dzīvniekiem, ir dvēsele! Un viņa dvēsele ir patiesi unikāla un nemirstīga! Tātad, mēs un dzīvnieki esam vesels bezdibenis!
  Margarita iebilda pret to:
  - Un pērtiķi? Viņiem ir arī augsts intelekta līmenis. Viens no viņiem zina trīsarpus tūkstošus vārdu!
  Prezidenta pienākumu izpildītājs atbildēja:
  - Bet tie taču ir mūsu radinieki!
  Aļenka ar kailām kājām šāva uz japāni un dziedāja:
  - Es esmu mērkaķis! Arī vīrietis!
  Nataša, pļaujot samuraju, iesaucās:
  - Nevajag staigāt ar pērtiķiem gadsimtu!
  Supertanks turpināja pļaut japāņus. Kāpēc ne? Viņš tiešām ir traks zvērs
  kas izšauj četrdesmit tūkstošus ložu minūtē. Un tā bruņas ir necaurlaidīgas gandrīz jebkuram šāviņam. Un ne tikai divdesmitā gadsimta sākums.
  Aļenka ar kailām kājām, šaujot, agresīvi paziņoja:
  - Cars Nikolajs daudz izdarīja Krievijas labā, taču palika nenovērtēts un nenovērtēts!
  Nataša, lejot uguni uz japāņiem, piekrita:
  - Pareizi! Karalis tika nogalināts. Viņi piespieda priesteri atkāpties no troņa! Un kas ir kļuvis labāks?
  Aļenka ar kailām kājām izšāva no lielgabala un piebilda:
  - Kļuva vēl sliktāk! Un pie varas nāca vēl ļaunāki cilvēki!
  Nataša iesmējās, iesita japānim un teica:
  - Tāpēc cīnīsimies par labāku nākotni! Un par Krievijas brīvību!
  Puskaila Alenka, šaudama, sacīja:
  - Par pārmaiņām un uzvaru!
  Tad viņa parādīja dūri. Viņa ir meitene, kas to spēj. Tad pat samuraji nevarēs no tā atbrīvoties. Un ložmetēji strādā. Visi pļauj un pļauj.
  Viņi faktiski ara cauri veselām līķu rindām. Un viņi attīra vietu slepkavnieciski.
  Ģenerālis Kuropatkins tika informēts, ka starp japāņiem notiek kaut kas dīvains. Apšaude, sprādzieni, kāds viņiem uzbruka.
  . NODAĻA Nr.9.
  Medvedevs, nedaudz pagulējis, atkal ķērās pie datora. Viņš pat neskujās. Un atkal viņš sāka spēlēt savā veidā.
  Uzbrukums Japānai pēc negodīgā koda ar tankiem un lidmašīnām. Tostarp labākais Pirmā pasaules kara bumbvedējs Iļja Muromets. Kas sevi ļoti skaļi paziņoja. Un viņš trāpīja japāņiem kā gumijas sitiens pret mušām.
  Un uz priekšu uz Tokiju...
  Dmitrijs Medvedevs, iekarojis Japānu, sauca sevi par Mikado imperatoru.
  Un tad jauni kari...
  Piemēram, varat spēlēt alternatīvo vēsturi. Aleksandrs II 1875. gadā teica Bismarkam, ka viņa domstarpības ar Franciju ir Vācijas un franču iekšējā lieta. Bismarks pārņēma un uzbruka Francijai 1876. gadā. Sākumā prūšiem paveicās un viņi sasniedza Parīzi. Bet tad viņi palēninājās. Un Lielbritānija iestājās karā... Viss būtu bijis labi, bet briti atdeva kauju Vācijai un tika sakauti. Tad prūši izvilka savus spēkus.
  Karš Rietumos ievilkās. Franči izmisīgi aizstāvējās. Anglija pārveda arvien jaunus spēkus...
  Tikmēr Krievija iekaroja Turciju un Stambulu. Lielbritānija, Francija un Vācija bija iesaistītas karā. Un cara Aleksandra impērija anektēja daudzas zemes, tostarp Irāku, sasniedzot Indijas okeānu. Un Palestīna, un zemes līdz pat Ēģiptei. Un tā krievu karaspēks Skobeļeva vadībā iekaroja Meku, Medīnu un citas Saūda Arābijas pilsētas.
  Un izveidojās Krievijas impērijas dienvidu daļa. Un Aleksandrs II kļuva par lielisku karali. Un karš starp Vāciju pret Franciju un Lielbritāniju ilga desmit gadus.
  Un tas beidzās ar praktisku izlozi.
  Aleksandrs II valdīja līdz 1887. gadam un kļuva par upuri slepkavības mēģinājumam, kas tika veikts Ļeņina brāļa Aleksandra Uļjanova vadībā. Viņa krāšņā valdīšana, kuras laikā Krievija uzbūvēja daudz ceļu, iekaroja daudzas zemes un atbrīvoja zemniekus, beidzās.
  Šī alternatīva bija tā, kā spēle tika spēlēta. Aleksandrs Trešais kopā ar komandieri Skobeļevu iekaroja gan Irānu, gan Pakistānu. Bet viņš arī nomira - gaiša maza galva. Nikolaja II laikā Krievija karoja ar Japānu, kurai jau bija flote Indijas okeānā, kas diezgan ātri nāca palīgā Klusajam okeānam. Krievi samurajus sakāva salīdzinoši ātri, un viņiem bija daudz vairāk spēka gan uz sauszemes, gan uz ūdens.
  Turklāt Krievijas armiju komandēja izcilais aizsardzības ministrs Skobeļevs. Un Krievija ne tikai uzvarēja, bet arī spēja iekarot Japānu. Turklāt ASV vēl nebija tikušas tālāk par Rietumu puslodi, un Lielbritānija nebija tik spēcīga. Turklāt Krievija bija aliansē ar Vāciju. Pēdējā atpalika no Lielbritānijas un Francijas cīņā par Āfriku. Cariskā Krievija pēc Japānas un daļu Ķīnas aneksijas kļuva vēl spēcīgāka. Tika būvēts ceļš Deli-Maskava.
  Kā redzams, cariskās Krievijas ekspansijas plāni Indijā un Ķīnā tika veiksmīgi īstenoti. Cars Nikolajs II Pirmā pasaules kara laikā izvēlējās Vācijas pusi. Vācieši sakāva Franciju un okupēja Beļģiju, Holandi, Dāniju un Norvēģiju. Krievija sagrāba Ēģipti, lielāko daļu Āfrikas un Indoķīnas. Un arī Lielbritānijas Klusā okeāna īpašumi. Un pat nolaidās Austrālijā. Un viņas Austrālija tika sagūstīta.
  Pēc tam karš beidzās ar Lielbritānijas izkraušanu un okupāciju. Pirmais pasaules karš ir beidzies. Bet ķeizaram Vilhelmam šķita, ka Krievija jau ir iekarojusi pārāk daudz zemes, un tā īsti nemēģinot. Un viņš sapņoja par atriebību. Krievija faktiski iekaroja milzīgas platības - Austrāliju, visu Āziju, lielāko daļu Āfrikas, vācieši tik ļoti nekoda, un vēl vairāk no Portugāles un Spānijas, kuras viņi okupēja. Austrija-Ungārija ieguva kontroli pār Itāliju un Lībiju. Krievija ieņēma apmēram trīs ceturtdaļas Āfrikas, bet pēc tam nedaudz vēlāk okupēja Etiopiju. Vāciešiem izdevās nocirst Maroku.
  Protams, Vācijai ar to nepietika. Lai gan viņa paņēma Franciju, Beļģiju, Holandi un Norvēģiju, bet Krievija pakļāva Zviedriju.
  Vilhelma gatavošanās sākās jaunam karam ar Krieviju. 1929. gada krīze pasliktināja situāciju. Austrija-Ungārija un Vācija kontrolēja gandrīz visu Eiropu. Un daļa Āfrikas... Un Lielbritānija. Bet joprojām bija ASV un Kanāda. Vilhelms un Nikolajs II vēl nebija nolēmuši karot viens ar otru. Turklāt Krievija vismazāk gribēja cīnīties, sagremot milzīgas teritorijas. Lai paātrinātu viņu asimilāciju, cars Nikolajs II pat atļāva krieviem četras sievas. Kas tika nostiprināts Astotajā ekumeniskajā padomē.
  Līdzīgs lēmums tika pieņemts 1925. gadā. Un 1926. gadā Nikolajs II paņēma sev citu sievu. Kā izrādījās, lēmums nebija stulbs. 1929. gadā imperatoram piedzima vēl viena meita. Un 1932. gada 25. novembrī beidzot piedzima vesels dēls. Nikolajs otrais viņu nosauca par Pēteri. Par godu Pēterim Lielajam.
  Un 1933. gadā, 15. maijā, sākās jauns karš. Vācija pieteica karu Kanādai. Kā Lielbritānijas kundzība. Divus mēnešus vēlāk ASV Rūzvelta vadībā, neskatoties uz ekonomisko krīzi, iesaistījās karā ar Vāciju. Viņi negribēja atteikties no Kanādas.
  Jau pusmūža vecumā, bet agresīvais Vilhelms sākotnēji mēģināja cīnīties viens, neprasot krievu palīdzību. Viņš cerēja visu izdarīt pats. Taču iekarot teritoriju, ko atdala okeāns, nav nemaz tik vienkārši. Turklāt ASV ātri uzbūvēja tankus un armiju. Un viņi veidoja pulkus... Karš ilga veselu gadu bez īpašiem panākumiem vāciešiem. Kurai izdevās tikai sagūstīt Islandi un Grenlandi. Bet Kanādā viņi to nevarēja iegūt.
  Vilhelms vērsās pie cara Nikolaja II: "Palīdziet man, kolēģi." Tu esi mans brālēns un brālis. Pašam Nikolajam II bija plāni attiecībā uz Aļasku un Kanādu. Nu, es nolēmu, ka tie nav dievi, kas veido podus. Un viņš to paņēma un 1934. gada 25. jūnijā pieteica karu ASV un Kanādai. Viņa karaspēks pārvietojās caur Aļasku, pāri ASV teritorijai.
  Līdz tam laikam dzelzceļš uz Čukotku jau bija uzbūvēts, un Krievijas karaspēks veiksmīgi virzījās uz priekšu. Viņu pusē bija skaitliskais pārsvars un labākie tanki pasaulē - gan vieglie, gan smagie, gan vidējie.
  Tāpēc Amerikai bija jātiek galā ar nevienlīdzīgiem spēkiem.
  Un Nikolajs II, kā redzam, patiešām ir baltā zirgā. Un viena uzvara pēc otras. Krievijas karaspēks soļo pāri Aļaskai. Un viņi ņem pilsētu pēc pilsētas, ciemu pēc ciema.
  Vācieši mēģina izkāpt Kubā. Karš aug. Ķeizars Vilhelms raksta Nikolajam II:
  - Mēs ar krieviem esam bijuši un vienmēr būsim vienoti. Un mēs nekad nesastrīdēsimies. Tāpēc lai Amerika tiek beigta.
  Pagarināto sakaru dēļ progress bija nedaudz lēnāks nekā plānots. Bet Krievijas cara karaspēks tomēr piecu mēnešu laikā ieņēma visu Aļasku un iekļuva Kanādā.
  Rūzvelts pat piedāvāja Krievijai mieru, solot atteikties no Aļaskas, taču bija par vēlu. Karš turpinājās ar savvaļas pamešanu.
  1935. gada ziemā, neskatoties uz sarežģītajiem laika apstākļiem, Krievijas karaspēks sasniedza ASV robežas ziemeļos. Pavasarī kaujas turpinājās... Krievijas karaspēks veica vienu operāciju pēc otras un līdz jūlija beigām ieņēma gandrīz visu Kanādu. Un augustā viņi ieskauj Filadelfiju.
  ASV atrodas ļoti sarežģītā situācijā. Taču viņi izmisīgi cīnījās pretī... Tomēr 1935. gada beigās jau bija ieņemta vairāk nekā trešā daļa ASV teritorijas. Un ziemā cara panākumi bija vēl lielāki... Līdz 1936. gada marta sākumam viņi tuvojās Vašingtonai un Ņujorkai.
  Un aprīlī abas pilsētas tika ieņemtas... Karš turpinājās līdz augustam, līdz tika okupēta visa ASV teritorija.
  Tad sekoja ofensīva Meksikā un tā tālāk visā teritorijā.
  Vilhelms ierosināja Nikolajam II pabeigt visas pasaules sadalīšanu. Nikolajs II piekrita.
  1937. gadā Krievijas karaspēks ieņēma visu Latīņameriku. Tādējādi Nikolajs II pabeidza pasaules sadalīšanu ar vāciešiem. Un palikušas tikai trīs impērijas: lielākā: Krievijas, tad Vācijas un vēl tālāk Austrija-Ungārija.
  Krievija tādējādi kļuva par pasaules hegemonu, bet... Nikolajs II joprojām ir liels cars, bet mirstīgais. Miris 1939. gada augustā. Un vecais Vilhelms uzbruka Krievijai 1939. gada 1. septembrī. Viņš nolēma izmantot to, ka Pēteris Ceturtais vēl bija zēns, pat septiņus gadus vecs. Un viņš nolēma, ka laikā, kad reģenti valda Krievijā, vislabāk ir dot triecienu. Pēc divām dienām karā iesaistījās arī Austrija-Ungārija. Visas pasaules valstis tika ierautas konfrontācijā. Ir sācies pēdējais karš planētas Zeme vēsturē.
  Cara armijai nebija līdzvērtīgu ieroču skaita un kvalitātes ziņā. Krievu tanki un lidmašīnas joprojām ir labākie pasaulē.
  Un cīņas to parādīja. Tādi arī jaunie talantīgie komandieri.
  Taču Austrija-Ungārija jau no paša sākuma izrādījās vājais posms. Un viņa zaudēja gandrīz no pirmajām dienām. Cara armija sakāva austriešus, ieņēma Ļvovu un pēc tam Peremilu. Tikai izvedot daļu savu spēku no Polijas, vācieši izglāba austriešus no pilnīgas sakāves. Bet pat tas bija maz lietderīgi. Ķeizara armijas mēģinājums ieņemt Varšavu cieta negodu. Un krievu karaspēks viņus ar spēku atgrūda vairāk nekā divsimt kilometru.
  Vācieši ar lielām grūtībām apturēja krievu karaspēku. Visa ziema pagāja kaujās. Pavasarī arī cīņas ritēja pilnā sparā. Krievijas karaspēks pamazām pārņēma iniciatīvu. Viņiem bija vairākas reizes vairāk karavīru, un tāpēc līdz vasarai viņi spēja tik ļoti nogurdināt vāciešus savstarpējās sadursmēs, ka viņi sāka padoties. Tajā pašā laikā sākās ofensīva pret Austriju-Ungāriju. Rudenī Budapešta tika ielenkta. Turklāt cara armija ieņēma vācu īpašumus Kanādā. Un 1940.-1941.gada ziemā cara armija nogrieza Austrumprūsiju. Un līdz 1941. gada aprīlim viņa sasniedza Oderu.
  Vāciešu stāvoklis kļuva ārkārtīgi grūts. 1941. gada maijā Vīne krita. Un vasarā krievi sasniedza Alpus un atbrīvoja Venēciju. Iebraucām Vācijas dienvidu reģionos.
  Un rudenī viņi beidzot sagrāba Itāliju. Ziemas ofensīva pret Berlīni beidzās ar tās ieņemšanu 1942. gada 30. janvārī. Pēc tam vāciešu, kuri jau bija zaudējuši visus savus īpašumus Āfrikā, pretestība vājinājās. Aprīlī krievi sasniedza Reinu. Pēc tam 22. aprīlī vācu spēku atliekas kapitulēja.
  Tā beidzās pēdējais karš uz planētas Zeme. Tas beidzās ar cariskās Krievijas uzvaru un panākumiem.
  Tālāk sekoja kosmosa iekarošana. Tālajā 1936. gadā kosmosā lidoja pirmais krievu cilvēks. Aplidoja planētu Zeme. Un 1945. gadā 9. maijā krievi nolaidās uz Mēness.
  Viņi lidoja uz Marsu 1967. gadā. Uz Venēru 1969. gadā. Uz Merkūriju 1972 . Un uz Jupitera pavadoņiem 1973. Cilvēks uz tālākās planētas Plutona nolaidās jau 1980. gadā. Un 2003. gadā notika pirmais lidojums ārpus Saules sistēmas cilvēces vēsturē. Krievijas kuģis lidoja uz Alafu Kentauri un atgriezās 2018. gadā.
  No 2020. gada Krievijā joprojām valda Pēteris Ceturtais, kurš, pateicoties mūsdienu medicīnas sasniegumiem, nebūt nav vecs vīrs. Pēteris Ceturtais ir valdījis astoņdesmit vienu gadu, un viņa valdīšanas laiks ir visilgākais pasaules vēsturē. Kur, protams, ir zināmi precīzi valdīšanas datumi.
  Nu pagaidām pasaulē kā vienmēr viss mierīgi. Un pat nedaudz garlaicīgi... Cilvēkiem ir laba dzīve. Tiesa, ir problēmas ar pārapdzīvotību. Bet šeit jau tiek ieviesti dzimstības ierobežojumi.
  Pareizticība ir modernizējusies. Priesteri bija noskūti un ģērbušies formas tērpos ar plecu siksnām.
  Tehnoloģiju attīstība ir radījusi milzīgu bezdarbu. Bet arī šī problēma ir atrisināta. Hipertīkls ir attīstījies.
  Notiek pētījumi, un jau ir radīti kosmosa kuģi, kas spēj pārvietoties ātrāk par gaismas ātrumu. Jā, par labu cariskajai Krievijai un visai pasaulei Romanovu pakļautībā. Šī visslavenākā dinastija cilvēces vēsturē.
  Tēvs cars Nikolajs. Uzbūvē paradīzi uz planētas Zeme!
  Dmitrijs Medvedevs šo stratēģiju noraidīja. Viņš iekaroja visu pasauli krievu cariem. Parādīja savu stratēģisko domāšanu. Viņš guva lielus panākumus un atkal aizmiga, ģērbies un sapņoja kā agrāk.
  Kuropatkins paziņoja:
  - Mierīgi! Tikai miers!
  Ģenerālis Linēvičs ar satraukumu atzīmēja:
  - Jūsu ekselence, varbūt mēs tagad varam streikot?
  Ģenerāladjutants Kuropatkins paziņoja:
  - Nē! Protams, nē! Tas varētu būt japāņu lamatas!
  Ģenerālis Linēvičs kautrīgi atzīmēja:
  - Šī ir mūsu iespēja beidzot uzvarēt šajā karā!
  Kuropatkins trīcošā balsī paziņoja:
  - Pacietību, pacietību un vēl pacietību!
  Linēvičs iebilda dusmīgāk:
  - Bet Aleksandrs Suvorovs teica: mirklis dod uzvaru!
  Kuropatkins sausi nomurmināja:
  - Es te komandēju! Un mums pirmām kārtām jāsaglabā armija. Un vispār Japāna drīz beigsies!
  Linēvičs ieteica:
  - Varbūt mums vismaz vajadzētu veikt izlūkošanu?
  Kuropatkins negribīgi piekrita:
  - Tas ir iespējams, tikai esiet uzmanīgi!
  Linēvičs agresīvi norūca:
  - Cara un Tēvzemes vārdā!
  Tikmēr supertanks iztīrīja japāņus. Izsita viņus, dažādos veidos šāva.
  Kailā Alenka, nežēlīgi šaujot, jautāja prezidenta pienākumu izpildītājam:
  - Vai šī ir mūsu pēdējā operācija?
  Medvedevs smaidot jautāja:
  - Kāpēc tu tā domā?
  Sarkanmatainais zvērs piezīmēja:
  - Japāņiem vairs nav lielu formējumu!
  Pienaglojot un nošaujot samuraju, arī Nataša piekrita:
  - Bet patiesībā Japānai nav nekā cita, ar ko cīnīties!
  Medvedevs atbildēja ar nedaudz nenoteiktu skatienu:
  - Japāna var savākt vairāk jaunu karaspēku un iegādāties jaunus kuģus no Amerikas un Lielbritānijas. Tātad, jāatzīst, ka karš vēl nav beidzies!
  Puskailais Alenka, šaujot uz samuraju, atzīmēja:
  - Ja Krievija piedāvā mieru Japānai ar mēreniem nosacījumiem? Paņemsim tikai Kuriļu grēdu, un viss pārējais paliks kā pirms kara?
  Prezidenta pienākumu izpildītājs piekrita:
  - Šajā gadījumā, visticamāk, būs miers!
  Margarita dusmīgi atzīmēja:
  - Ja ne revolūcija, japāņi tik un tā būtu sakauti. Viņi nekur nebrauktu!
  Kailā Nataša, lejot uguni uz samuraju, viegli piekrita:
  - Noteikti! Viņi nekur nebrauktu!
  Foršā Alenka, saplosot japāņus ar čaumalām, ieteica:
  - Noķersim Mikado!
  Nataša agresīvi uzlēca:
  - Noķert Mikado? Nu interesanti!
  Margarita smaidot atzīmēja:
  - Vai tas nebūtu par daudz?
  Medvedevs arī pauda šaubas:
  - Vai tas nav par daudz? Galu galā viena lieta ir aizstāvēt savējos un cita ir iejaukties Japānā, kas, atzīsim, arī nekaro sākotnējās krievu zemēs!
  Kailā Aļenka šņāca, atkal sasitot japāņus ar gliemežvākiem:
  - Vai ir vērts izrādīt tādu žēlastību?
  Nataša, ar kailiem pirkstiem nospiežot kursorsviras pogas, pamāja:
  - Tiešām, kāpēc mums tas ir vajadzīgs? Mēs varam iemūžināt arī Mikado!
  Margarita iesmējās:
  - Es esmu uz tevi kā karā! Un karā, kā uz jums!
  Medvedevs stingri atbildēja:
  - Tev jāzina, kad apstāties! Mēs neesam nejauši cilvēki! Mēs esam tie, kas nopietni un apzināti maina vēsturi! Tāpēc jums ir jāparāda sajūta, ieskaitot pasākumus!
  Aļenka ar kailām kājām šāva un dziedāja:
  - Eh, mēri, mēri! Cik daudz ir holēras!
  Supertanka aktīvi strādāja. Vairāk nekā simts divdesmit pieci tūkstoši japāņu jau ir iznīcināti. Puse palikusi.
  Nataša smaidot dziedāja:
  - Mēs iznīcināsim visu vardarbības pasauli,
  Lejā uz zemi un tad
  Mēs veidosim jaunu foršu pasauli,
  Lai nepatikšanas un problēmas tajā nepastāvētu!
  Baskājainā Aļenka, izšaudama ļoti nāvējošu uguni, šņāca:
  - Par labu un taisnīgu karali!
  Margarita ieteica:
  - Vai varbūt paķersim pāris trofeju mucas sakē?
  Aļenka ar kailām kājām indīgi pasmaidīja:
  - Ko jūs vēlaties dzert?
  Margarita negatīvi pamāja ar galvu:
  - Sportisti nedzer!
  Kailā Aļenka, uzspridzinājusi kārtējo bateriju, ķiķināja:
  - No maziem trauciņiem!
  Nataša ieteica:
  - Iedzersim palmu alu. Tas ir veselīgāk!
  Un viņa nošāva vairāk japāņu.
  Medvedevs atbildēja:
  - Vispirms bizness, vēlāk jautri!
  Vai prezidenta pienākumu izpildītājam tas nebūtu jāzina? Vai viņš vienmēr nebija aizņemts un aizņemts?
  Jā, viens no pirmajiem prezidenta pienākumu izpildītāja Medvedeva rīkojumiem bija trīskārt palielināt Valsts domes deputātu algas. Un kā ar deputātiem? Viņi pārcēla prezidenta vēlēšanas. Tādējādi Medvedevs diezgan ilgu laiku ieņēma prezidenta pienākumu izpildītāju Krievijā.
  Un šī pat kļuva par unikālu situāciju. Kad valsts vadītājs tik ilgi pilda savus pienākumus. Bet pārmaiņas nenāk. Precīzāk, Medvedeva laikā viss mainījās uz slikto pusi. It kā laime, kas tik ļoti mīlēja Putinu, nolēma atriebties viņa pēctecim. Kas viņam kaiš!
  Modernizētais T-95 tanks turpināja iznīcināt samurajus ģeometriskā progresijā. Šī iekārta parādīja savu efektivitāti. Un kvazimatērijas vairošanās dusmu negatīvais spēks.
  Puskailā Alenka, šaujot uz japāņiem, loģiski atzīmēja:
  - Tomēr tas nav gluži pareizi. Izrādās, ka bez superieročiem mēs neko nevaram!
  Kailā Nataša dusmīgi atbildēja:
  - Daži augstāki spēki neļāva Krievijai uzvarēt karā ar Japānu. Bet bija plānota laba lieta, Ķīnas evaņģelizācija. Un tas nesanāca pārāk skaisti!
  Margarita uzdeva acīmredzamu jautājumu:
  - Kā tad ar Dievu? Kāpēc viņš nepalīdzēja pareizticībai?
  Gandrīz kaila Alenka, sūtot čaulu pēc čaumalas, atzīmēja:
  - Tieši tā! Patiesībā ļaujiet japāņiem uzvarēt pareizticīgo valsti. Tā tiešām ir tāda krievu ticības nodevība!
  Nataša, lejot uguni uz japāni, dusmīgi atzīmēja:
  - Imperiālajai reliģijai nevajadzētu būt pacifistiskai. Vai ir iespējams kļūt par lielu valsti, ja dzīvo saskaņā ar bausli: ja tev sit pa labo vaigu, pagriez kreiso!
  Vēsā Alenka tam viegli piekrita, satriecot japāņus:
  - Noteikti! Mums nav vajadzīgs pacifisms! Mīli savu ienaidnieku! Vai tas ir bauslis?
  Margarita ar entuziasmu dziedāja:
  Ikviens, kas ir cilvēks, piedzimst par karotāju,
  Tā arī notika - gorilla paņēma akmeni.
  Kad dzīvais ir lemts cīņai,
  Un sirdī karsti deg uguns!
  
  Zēns sapņos redz ložmetēju,
  Viņš dod priekšroku tankam, nevis limuzīnam.
  Kurš vēlas pārvērst santīmu par niķeli -
  Kopš dzimšanas viņš saprot, ka vara valda!
  Nataša iesaucās, izlejot uguni uz japāņiem ar burbuļojoša vulkāna niknumu:
  - Jā, automātiski! Un spēks ir galvenais! Mums jāuzvar!
  Kailā Alenka neprātā un niknumā šņāca, izsitot japāni:
  - Es esmu tas, kas dzimis, lai uzvarētu! Un ne mazāk. Mūsu uzvara būs mūsu!
  Nataša piekrita, nospiežot savu muskuļoto kāju kailajiem pirkstiem uz kursorsviras pogām:
  - Tā būs vislabāk! Mēs esam valdījuši un valdīsim vienmēr! Es domāju, Krievija!
  Kailā Aļenka, izsitot japāni, čīkstēja:
  - Es nemelošu, es gribu valdīt! Bet ne tikai sarūsējusi mašīna, bet vesela impērija!
  Un meitene jau ir izslaukusi pēdējo Uzlecošās saules zemes bateriju. Viņa ir tik skaista, ka viņai vajadzētu kļūt par pasaules čempioni. Un nekad nepadodies vājumam un kautrībai.
  Nataša, šauj, nomurmināja:
  - Es kļūšu par karalieni! Vai, vēl labāk, ķeizariene!
  Kailā Alenka turpināja:
  - Kas tā par karu, kas par karu, viņa ir slikta sieviete un kuce! Bet tas ražo izskatīgus puišus, tas saka - nogalini gļēvuli tevī!
  Margarita piekrītoši pamāja ar galvu:
  - Tieši tā, nogalini gļēvuli sevī! Es domāju, ka, ja Nikolajs II atteicās no troņa, tas nebūt nebija gļēvulības dēļ!
  Puskailais Alenka apņēmīgi noteica:
  - Tagad viņš neatteiksies! Mēs stiprināsim karalisko troni, lai tas stāvētu gadsimtiem ilgi!
  Nataša iesaucās:
  - Esiet izcils cars Nikolajs II! Mēs jūs atbalstām! Nebūs revolūcijas - būs Lielā Krievija!
  Visbeidzot, karotāji pabeidza Uzlecošās saules zemes armijas iznīcināšanu. Vairāk nekā divi simti piecdesmit tūkstoši karavīru un virsnieku tika nogalināti. Tādējādi gandrīz visi Japānas sauszemes spēki tika iznīcināti. Tāpat kā flote beidza pastāvēt.
  Kailā Aļenka ar smīnu atzīmēja:
  - Vai tas bija tā vērts? Tātad, es gribēju teikt, izbīsties? Pārāk ilgi nepretojoties, armijai izdevās sakaut Krieviju!
  Nataša pārliecinoši paziņoja:
  - Krievija zaudēja tikai piektās kolonnas dēļ. Citādi mēs tik un tā būtu uzvarējuši!
  Margarita jautāja prezidenta pienākumu izpildītājam:
  - Ko mēs darīsim? Atgriezīsimies vai turpināsim?
  Medvedevs, kurš zaudēja spēku, ieslēdza datoru un teica:
  - Tagad mums dos prognozi par cariskās Krievijas tālāko attīstību. Ja viss būs labi, mēs atgriezīsimies.
  Atskanēja patīkama sievietes balss;
  Pēc pilnīgas Japānas sauszemes spēku un flotes iznīcināšanas Mikado piedāvāja mieru. ASV un Lielbritānija vienojās darboties kā starpnieki.
  Apstākļi bija Krievijai labvēlīgi. Valsts saņēma Kuriļu grēdu un Taivānu.
  Kā arī kontrole pār Mandžūriju, Koreju, Mongoliju. Turklāt Japāna izmaksāja arī atlīdzību divsimt piecdesmit miljonu zelta Krievijas rubļu apmērā.
  Cara Nikolaja II autoritāte pieauga, un revolucionārais noskaņojums samazinājās. Valsts sāka strauju ekonomikas atveseļošanos. Želtorossija piecēlās. Daļa Ķīnas brīvprātīgi kļuva par Krievijas daļu, kā arī Koreja un Mongolija. Cara impērija kļuva lielāka un tās iedzīvotāju skaits pieauga. Ekonomiskā izaugsme sākās agrāk nekā reālajā vēsturē un bija spēcīgāka.
  Valsts domes nebija, un cara valdība varēja labāk sagatavoties Pirmajam pasaules karam. Krievijā parādījās pasaulē pirmie masveida ražošanā esošie vieglie tanki "Luna"-2 un četru dzinēju bumbvedēji "Iļja Muromets" un "Svjatogor". Pirmais pasaules karš tik un tā sākās, bet veiksmīgāks bija Krievijai.
  Tā kā karalim bija lielāks iedzīvotāju skaits, ekonomika un armija. Un iekšējā pozīcija ir spēcīgāka. Nav Valsts domes - sacelšanās un militārā apvērsuma perēkļa.
  Ar mainīgām sekmēm, bet kopumā pēc Krievijas iniciatīvas un uzvarot lielākajā daļā kauju, karš beidzās 1915. gada 7. novembrī ar Vācijas kapitulāciju. Austrija-Ungārija sabruka un tika sadalīta. Galīcija un Bukovina kļuva par Krievijas guberņām. Krakova un apkārtējās zemes iekļuva Polijas karalistē, tāpat kā Poznaņa, Danciga un daļa Austrumprūsijas. Un Klaipēda pievienojās Baltijas provincei. Radās Čehoslovākija - karaliste Krievijas sastāvā.
  Rumānija anektēja Transilvāniju. Ungārija kļuva par neatkarīgu karalisti, taču to aizbildināja Krievija un cars Nikolajs kā līdzvaldnieks. Austrija ir kļuvusi par ļoti mazu valsti. Dienvidslāvija radās arī Krievijas aizbildnībā un līdzvaldnieka Nikolaja II vadībā.
  Turkiye ir pazudusi no pasaules politiskās kartes. Irāka un Palestīna kļuva par daļu no Lielbritānijas, Sīrija kļuva par daļu no Francijas, Mazāzija un Stambula kļuva par Krievijas provincēm. Tādējādi Krievija atkal palielināja savu teritoriju. Bet ar to viss nebeidzās. Tad Saūda Arābijas pussala tika iekarota kopā ar frančiem un britiem. Un tad Krievija un Lielbritānija sadalīja Irānu un Afganistānu. Ziemeļi un centrs kļuva par Krievijas provincēm, bet dienvidi par Lielbritānijas koloniju.
  Šķita, ka pasaule ir kļuvusi stabila. Karš turpinājās tikai Ķīnā. Taču 1929. gadā sākās nopietna ekonomiskā krīze, kas noveda pie Lielās depresijas.
  Krievijā atkal pieauga revolucionāras noskaņas. Izcēlās streiki un protesti. Taču krīze izrādījās ne pārāk smaga. Turklāt 1931. gadā atkal sākās karš ar Japānu.
  Samurajs gribēja atriebties. Taču šoreiz Krievijas armija bija stiprāka visos aspektos. Un admirālis Kolčaks ir izcils jūras spēku komandieris.
  Japāna tika ne tikai sakauta, bet arī sagūstīta. Cars Nikolajs II oficiāli tika kronēts par Japānas imperatoru Mikado 1932. gada februārī. Tādējādi Krievija paplašinājās vēl vairāk. Un tā anektēja gandrīz visu Ķīnu.
  Gan iedzīvotāju, gan teritorijas ziņā Krievijai nebija līdzvērtīgu. Turklāt Britu impērija vājinājās. Hitlers nāca pie varas Vācijā 1933. gadā, bet ko viņš varēja darīt pret Krieviju? Aizmirsti. Cars Nikolajs II nomira 1937. gadā, izbaudījis ļoti veiksmīgu valdīšanu, otro ilgāko pēc Ivana Bargā. Un ar rekordlieliem iekarojumiem platības un iedzīvotāju skaita ziņā.
  Tomēr ne viss karalim izdevās viņa personīgajā dzīvē. Mantinieks Aleksejs nomira jauns. Nevienlīdzīgas laulības dēļ jaunākajam brālim Mihailam tika atņemtas tiesības uz Krievijas troni.
  Vainagu mantoja Kirils Romanovs, kurš nomira 1938. gadā, nenodzīvojot pat gadu. Un viņa dēls Vladimirs Trešais kļuva par jauno karali. Viņš tika kronēts, un monarhs valdīja laimīgi līdz 1992. gadam. Un Krievija vispirms atņēma kolonijas no Francijas un Lielbritānijas, kā arī Vāciju. Tad viņa iekaroja Vāciju. Un tad visa pasaule. Īsāk sakot, jaunais cars Džordžs Pirmais kļuva par pasaules imperatoru 1992. gadā.
  Medvedevs pabeidza pārskatu un teica:
  - Acīmredzot šim Visumam pietiek! Mēs atgriežamies!
  Un visi četri kliedza:
  - Slava caram Nikolajam II!
  . VIDĒJA EPILOGS
  Medvedevs pamodās no zvana... Viņš tika informēts, ka Zelenska inaugurācija Krievijas un Ukrainas prezidenta amatā jau notiek. Un viņi saka, ka Dmitrijam Anatoljevičam ir pienācis laiks pamest biroju.
  Medvedevs negribīgi pakļāvās. Pirms aizbraukšanas noskuvos un nomazgājos.
  Tad viņš atstāja biroju. Viņš tika nogādāts speciālā automašīnā. Pa ceļam viņi teica, ka Medvedevam vislabāk būtu aizlidot uz Kanāriju salām, lai tur atpūstos.
  Un Zelenskis sarīkoja vēl vienu savu inaugurācijas šovu. Kā parasti, krāsaini ar salūtu un lēcieniem. Inaugurācijas dienā Vitālijs Kļičko Kijevas stadionā cīnījās ar Maiklu Taisonu. Slavenais amerikāņu bokseris piekrita cīņai lielu naudas problēmu dēļ. Kļičko dominēja visos divpadsmit raundos, taču diplomātiski neizsita Taisonu.
  Formāli tika izspēlēta viena no mazākajām pasaules čempiona versijām.
  Pēc tam Vitālijs Kļičko tika apbalvots ar dimanta jostu.
  Vladimirs Zelenskis saņēma apsveikumus no visām pasaules valstīm, tostarp no Ķīnas. Turklāt Debesu impērijā tautas nemieri pastiprinājās. Cilvēks nedzīvo tikai no maizes. Cilvēki gribēja demokrātiju un brīvību. Ķīnas komunistiskās partijas despotisms bija apnicis, visi gribēja brīvību.
  Zelenskis ir kļuvis tieši par šādu simbolu. Demokrātiskā spēka simbols pēc Putina vadīto slepeno dienestu diktatūras krišanas.
  Zelenskis daudz runāja par pārmaiņām, ekonomiku un jauniem sasniegumiem. Krievijā jau ir bijis konkurss uz premjerministra amatu. Pretendentu bija vairāki tūkstoši. Atlases process bija ļoti spraigs. Un tas izskatījās lieliski.
  Līdz šim viss gāja diezgan gludi. Zelenskis savā inaugurācijā pat veica salto. Saņēma aplausus. Tad viņš demonstrēja savas svešvalodu zināšanas. Viņš rīkojās ļoti aktīvi un veikli.
  Beidzot Zelenskis to paņēma un teica vēl pāris runas.
  Tālāk pēc inaugurācijas sekoja personāla lēmumi. Daudz pārmaiņu un jaunas sejas valdībā.
  Bija īsta "dzelzs komisāru" izlase. Krievijā notika personāla revolūcija.
  Zelenskis jau pirmajās dienās izdeva daudzus dekrētus. Atļauta alkohola tirdzniecība naktīs un ceļošanas vietās. Ieviesa jaunus nodokļus bagātajiem. Viņš atcēla imunitāti no deputātiem un tiesnešiem. Palielināta ražošanas izlaide. Ieviesa tarifus tirdzniecībai ar Ķīnu.
  Baltkrievijā notika referendums par apvienošanos ar Krieviju. Un tas arī nonāca Zelenska kontā. Baltkrievu vairākums atbalstīja apvienošanos ar Krieviju.
  Zelenskis sūdzējās, ka Medvedevs pārāk daudz pacēlis ielāpus, taču solīja, ka inflācija norims. Un ka nekas slikts nenotiks.
  Patiešām, cenu pieaugums drīz apstājās. Un Krievijas ekonomika sāka augt. Un Kaukāzā kaujinieku darbības kaut kā apklusa. Kļuva daudz mierīgāk.
  Zelenskis beidzot piedāvāja kandidatūru Krievijas premjerministra amatam. Viņa kļuva par trīsdesmit divus gadus veco zinātņu doktoru Alekseju Boļšakovu. Viņš konkursā uzvarēja ļoti pārliecinoši. Un viņš kļuva par premjerministru, jaunāko Krievijas vēsturē.
  Medvedevs atvaļinājumā lidoja uz Kanāriju salām un saņēma bijušā prezidenta pensiju, vienkārši izklaidējoties. Līdz šim viņam nekādu problēmu nav bijis. Bet Šoigu tika arestēts un apsūdzēts apvērsuma mēģinājumā. Ko viņš gribēja?
  Bija arī daudz citu risinājumu... Amerikā uzvarēja četrdesmit vienu gadu veca demokrātu sieviete. Līdz ar to mainījās valdība. Un pie varas nāca sieviete un jaunākā kandidāte ASV vēsturē. Trampa ēra ir beigusies . Taču draudzība ar Krieviju ir tikai sākusi uzplaukt. Protams, pret diktatorisko Ķīnu ASV un jaunā Krievijas impērija tagad bija draugi.
  Zelenskis pat sarīkoja referendumu un ieviesa citu nosaukumu: tā vietā Krievija - Kijevas Rus. Kas arī runāja daudz. Baltkrievija pievienojās federācijai. Un sākās impērijas atdzimšana... Uz demokrātiskiem pamatiem.
  Jaunā ASV prezidente pārņēma Trampa naidīgumu pret Ķīnu un veltīja sevi koalīcijas veidošanai. Kijevas Krievija veiksmīgi attīstījās Zelenska vadībā. Krievija nedaudz atturēja Ķīnu. Pēc tam viņa iestājās NATO. Drīz Kazahstānā pie varas nāca prokrieviska valdība un tika izveidota savienības valsts. Krievi izspieda Centrālāziju no Ķīnas. Konfrontācija turpināja pieaugt.
  Zelenskis veica kampaņu pret Staļinu un Putinu. Viņš atņēma Staļinam un Putinam visus apbalvojumus, ko viņiem piešķīra Medvedevs.
  Bet viss izvērtās mierīgi. Kaut gan komunisti protestēja. Mēs gājām uz mītiņiem.
  Un tur Ļeņinu beidzot izveda no mauzoleja. Sava veida prieks daudziem. Un pareizticīgā baznīca kanonizēja Krievijas carus Aleksandru II un Ivanu Bargo. Pieaudzis arī Nikolaja II pieminekļu skaits.
  Carisms un rietumnieciskums kaut kā kļuva modē. Viņi kļuva tuvāk Eiropai, un ārzemnieki sāka saņemt daudzus amatus. Krievija ir kļuvusi par daļu no Rietumu pasaules, un pēc Trampa aiziešanas globalizācijas process pastiprinājās. Un Ķīna nokļuva izolācijā un saskārās ar iekšējiem satricinājumiem.
  Tajā pašā laikā Zelenskis palielināja dzimstību slāvu impērijā. Sen solītais lidojums uz Mēnesi beidzot notika. Un viss izdevās kaut kā brīnišķīgi.
  Sabiedroto attiecības tika nodibinātas starp Krieviju un ASV, vai precīzāk starp Kijevas Krieviju un Ameriku.
  Un konfrontācija ir pagātne. Pasaule ir kļuvusi arvien globālāka un drošāka. Lai gan bija kari. Kijevas Rusa kopā ar ASV veica operāciju Lībijā, kur pielika punktu islāmistiem. Tad mēs nodarbojāmies ar Tuvajiem Austrumiem, veidojot tur bāzes kopā ar Ameriku. Kijevas Rusa un ASV kopā sāka sasvērt pasauli un izstumt Ķīnu no Āfrikas. Un šeit mēs nevaram iztikt bez kariem. Un arī zemes operācijas.
  Gan Kijevas Krievzeme, gan ASV veica uzlidojumus kopīgi.
  Pamazām ķīnieši tika padzīti no visas pasaules. Un debesu impērija iekrita dziļā ekonomiskā un politiskā krīzē.
  Un Kijevas Krievija uzplauka arvien vairāk.
  Tādus ekonomiskās izaugsmes tempus Krievija nekad nav zinājusi. Un tā Ķīna sabruka - Kijevas Krievija pacēlās. Un tas strauji auga.
  Dzelzceļš uz Čukotku tika uzbūvēts rekordīsā laikā. Kas pats par sevi ir ļoti forši.
  Un viņi raka tuneli zem Aļaskas. Amerikāņi arī sāka būvēt dzelzceļu savienojumam ar Krieviju. Tika būvēts arī dzelzceļš uz Deli... Tajā pašā laikā no Sibīrijas raka kanālus Vidusāzijas apūdeņošanai.
  Kopīgu operāciju pret Irānu veica ASV un Kijevas Rus. Un tika uzstādīts saprātīgs laicīgs režīms. Pēc tam viņi sāka rakt kanālu no Kaspijas jūras līdz Persijas līcim.
  NATO paplašinājās, iekļaujot arābu valstis. Saūda Arābijā izveidojās parlaments. Sievietes sāka novilkt burkas. Sākās sekulāras valsts celtniecība.
  Krievijas medijos visi lamāja Putinu par ekstrēmismu un apmētāja ar dubļiem par to, ka tas gandrīz padarīja Krieviju par Ķīnas koloniju, bet, paldies Dievam, viņš laikus nomira. Viņi teica arī skarbākus vārdus. Bet pret Medvedevu tika ierosināta krimināllieta. Un ne tikai viens.
  Staļins tika izvests no Kremļa sienas. Ļeņins daudz agrāk no mauzoleja.
  Daudz kas ir mainījies valsts simbolos. Ir parādījušies vairāki jauni karogu veidi. Krievijas karogam tika pievienota dzeltena krāsa, un zilā krāsa tika aizstāta ar gaiši zilu.
  Šis arī bija interesants. Ģerbonis ir mainījies... Bija arī naudas reforma. Viņi mainīja naudu pēc attiecības: viens pret tūkstoti. Parādījās Kijevas Rusas rubļa zelta standarts. Tajā pašā laikā radās jauna un veca nauda - santīms - puskapeika, un puse - ceturtdaļa santīma.
  Viss sakārtots...
  Sāka atdzīvoties arī tituli... Parādījās prinči, baroni, grāfi, marķīzes un pat hercogi. Jo īpaši Zelenskis kļuva par hercogu. Moldova arī kļuva par Kijevas Krievzemes daļu. Par karaļa ievēlēšanu jau tika runāts.
  Bet Zelenskis teica, ka Kijevas Rusas prezidentu ievēlēs tikai tauta. Un ne vairāk kā divus termiņus.
  Turklāt Zelenskis samazināja Krievijas prezidenta pilnvaru termiņu no sešiem gadiem uz pieciem. Tiesa, Zelenskis savu pirmo termiņu nostrādāja sešus gadus.
  Līdz tam laikam viņš bija pabeidzis Vidusāzijas pievienošanu Krievijai. Un atjaunoja PSRS robežas. Neokupētas palika tikai Baltijas valstis.
  Taču amerikāņi vēl nevēlējās no tā atteikties. Un tā viņi atdeva Vidusāziju un Kaukāzu.
  Kaukāzā starp Armēniju un Azerbaidžānu izcēlās jauns karš. Un viņa gāja ļoti nežēlīgi. Tātad Krievija varēja okupēt šīs republikas un sarīkot referendumus par to aneksiju.
  Tādējādi Zelenskis atguva Kaukāzu, paplašinot Kijevas Rusu. Atzīsim, viņš ir iekarotājs. Turklāt viņš ir arī demokrāts... Viņa impērija paplašinājās tālāk...
  Tātad Afganistāna jau otrā valdības termiņa laikā un daļa Irānas kļuva par Krievijas daļām.
  Amerikas Savienotajās Valstīs sieviete prezidente uzvarēja otro termiņu. Līdz šim tā ir bijusi veiksmīga ekonomikā, un, pats galvenais, tai izdevās izsist Ķīnu. Cik liela uzvara. Un Kijevas Krievija tagad ir sabiedrotā Zelenska vadībā.
  Bet, protams, Krievijas vara aug pārāk ātri. Viņa jau ir anektējusi Irākas ziemeļus.
  Borzo uzvedas. Kijevas Krievija ir pirmā valsts pasaulē izaugsmes tempu ziņā! Un iedzīvotāju skaita ziņā tas ir pārspējis ASV. Un jau Amerikā ar satraukumu skatās - vai Krievija kļuvusi par stipru?
  Turklāt Kijevas Krievzemes impērija paplašinās. Tagad Baltijas valstis jau ir tās kontrolē. Jā, tā ir patiešām liela problēma amerikāņiem. Zelenskis jau ir savācis visas bijušās PSRS teritorijas.
  Un, tāpat kā Krievijas cars, viņš turpina savu ekspansiju uz dienvidiem. Tagad Irāna un Irāka ir pilnībā kļuvušas par Kijevas Rusas daļu. Un Zelenskis tika viegli ievēlēts uz otro termiņu pirmajā kārtā.
  Lai gan prezidenta kandidātu bija daudz, vēlēšanas bija demokrātiskas.
  Zelenskis sacīja, ka negrasās sekot Lukašenko piemēram un valdīt uz mūžu. Turklāt Lukašenko pazušanas apstākļi joprojām bija neskaidri. Varbūt gan Krievijai, gan Rietumiem viņš vienkārši vairs nebija vajadzīgs. Un viņš pazuda... Bet Zelenskis tikai pieņemas spēkā. Un patiešām, viņa valdīšana panākumu ziņā aptumšo viņa priekšgājējus, tostarp Pēteri Lielo.
  Faktiski ne visi ir spējīgi atjaunot PSRS teritoriju, kā arī Afganistānu, Irānu un Irāku.
  Bet Zelenskis ar to neapstājas. Tagad uzbrūk gan Polijai, gan Somijai - arī tās kādreiz bija cara impērijas sastāvā. Un patiešām šajās valstīs notiek referendumi, un viņi brīvprātīgi pievienojas Kijevas Krievijai.
  Ir arī panākumi zinātnes jomā. Ir noticis ilgi gaidītais lidojums uz Marsu. Tur nolaidās krievu kosmonauti. Viņi paņēma augsni un atstāja karogu, kas bija liels triumfs.
  Tajā pašā laikā Kijevas Rusa paņēma no Ķīnas oriģinālo Port Arthur. Un, izmantojot to, ka Ķīnā bija sācies pilsoņu karš, viņi paņēma savā aizsardzībā Mandžūriju.
  Tajā pašā laikā Kijevas Krievija anektēja daļu Turcijas. Tās zemes, kuras saskaņā ar Versaļas līgumu tika atdotas Krievijai. Kas arī bija ļoti spēcīgs gājiens. Zelenskis vēl vairāk paplašināja Kijevas Rusu kā impēriju. Un ekonomikas ziņā tas izcēlās uz augšu, pārspējot ASV.
  Nu, Ķīna ir iegrimusi pilsoņu kara murgā, un tā jau ir sākusi sadalīties.
  Kijevas Krievija kļuva par spēcīgu valsti. Un Zelenska popularitāte valstī pieauga tik daudz, ka cilvēki sāka lūgt Vladimiru ceļos, lai viņš neaiziet. Sapulcējās simtiem tūkstošu cilvēku.
  Zelenskis izņēmuma kārtā sarīkoja referendumu, kas ļāva viņam kandidēt uz vēl vienu trešo termiņu Kijevas Rusas vadītāja amatā.
  ASV mainījies līderis. Viņš jau ir kļuvis par republikāni. Un vairs ne tik jauns - vecāks par Zeļenski. Tātad attiecības starp Kijevas Krieviju un ASV atkal sāka pasliktināties. Krievija Zelenska vadībā jau ir kļuvusi sāpīgi stiprāka. Viņi atcerējās, ka kopā ar Ukrainas varu Zelenskim šis ir jau ceturtais termiņš.
  Viņi saka, ka Krievijas prezidenta pilnvaras netika samazinātas. Vienīgais, ko Zelenskis izdarīja, bija konstitūcijas grozījumu ieviešana, saskaņā ar kuru Valsts domei ir tiesības atlaist atsevišķu ministru ar divu trešdaļu balsu vai ar vienkāršu balsu vairākumu, divas reizes izsakot neuzticību.
  Un šis grozījums nav tik būtisks, jo prezidents saglabāja tiesības iecelt visus ministrus un noteikt valdības struktūru. Un Valsts domē Zelenska atbalstītājiem ir konstitucionālais vairākums.
  Nozīmīgāka bija Federācijas padomes tiešo vēlēšanu ieviešana, kā arī ieslodzīto vēlēšanu atļaušana.
  Bet kopumā ar to beidzās prezidenta pilnvaru ierobežojums. Tika saglabātas tiesības atcelt gubernatorus. Un likumdošanas sfērā tas ir pat paplašinājies.
  Amerikas Savienotajās Valstīs Zelenski sāka apsūdzēt autoritārismā un ka partija "Tautas kalps" kontrolē gandrīz visus amatus štatā. LDPR un Krievijas Federācijas Komunistiskā partija beidza pastāvēt. Radās partija - "Taisnīgā pasaule" no kreisās puses. LDPR vietā parādījās Krievijas patrioti. Taču partija Tautas kalps pilnībā dominēja.
  Dažas reformas skāra arī baznīcu. Pareizticība legalizēja tiesības uz četrām sievām, tuvojoties islāmam. Pieeja ikonām ir nedaudz mainījusies, un ir notikusi tuvināšanās ar protestantismu. Viņi sāka runāt vairāk: ka Dievs ir viens un ka vienkārši mirstīgie nav Dieva pielūgšanas cienīgi.
  Tajā pašā laikā Trīsvienība tika atcelta kā Bībeles simbols, kas nav saprotams vienkāršiem mirstīgajiem.
  Un viņi iepazīstināja: ka Dievs ir viens, Dievs Tēvs. Bet termins Dievs Dēls Bībelē nav minēts. Turklāt nav termina: Dievs ir Svētais Gars. Tātad, kāpēc ne vienkāršot reliģiju.
  Turklāt Dievs, kas karājas pie krusta, nevieš uzticību. Ja Viņš nevarēja sevi pasargāt, tad kā Viņš aizsargās cilvēkus? Īsāk sakot, mēs pārgājām uz monoteismu. Un pati Bībele bija sajaukta ar seno slāvu mītiem. Veles evaņģēlijs radās.
  Pastiprinājies arī ateisms - sak, beidziet aizrauties ar cilvēku pasakām. Mums ir viena planēta, un tai nav nepieciešams, lai cilvēki ticētu brīnumiem un it īpaši pasaules galam.
  Pasaules gala nebūs un tam nevajadzētu būt. Un cilvēcei vajadzētu kļūt par kosmosa impēriju un sasniegt galaktikas pašu malu. Kā ar galaktikām? Vairāk kā Visums. Un, sasniedzis Visuma malu, dodieties uz citu Visuma daļu. Galu galā visumu ir neskaitāms skaits. Un tāpēc jūs varat lidot no viena Visuma uz otru. Un laika gaitā iemācies radīt pats! Un praktiski visā kosmosā būs jauni, neizmērojami Visumi.
  Un planēta Zeme ir tikai cilvēces šūpulis. Un nākotnē pastāvēs sekstiljonu līdz sekstiljonu grādu Visumu impērija, kas nepārtraukti turpinās paplašināties un iekarot kosmosu.
  Un Kijevas Rusas galva un prezidents Vladimirs Zeļenskis kā spoža cerību saule uzlec pār planētu!
  Un viņa nākotne un Kijevas Rusas nākotne - lai tā ir gaiša!
  
  FORCE MAJEURE, KAD PSRS CĪNĀJA BEZ SABIEDROTĀM
  Un tā sākās neatvairāma ietekme, kas 1943. gada 1. janvārī apturēja sabiedroto spēkus. Rommela satriektais korpuss apstājās uz robežas ar Lībiju. Un visa nacistiskās Vācijas bombardēšana apstājās. Arī mēģinājumi lidot Londonas virzienā izrādījās neveiksmīgi. Vācu lidmašīnas nevis avarēja, bet tika padzītas atpakaļ. Notika iepriekš nepieredzēts brīnums, pasaules sadalīšana ar teomaģisko spēku.
  Tomēr sākumā tas vāciešiem daudz nepalīdzēja. Staļingradu vai, pareizāk sakot, tajā esošo Paulus grupu, iespējams, vairs nevarēja glābt. Un padomju karaspēks pārliecinoši virzījās uz priekšu. Ofensīva Voroņežā un citos virzienos bija veiksmīga. Gandrīz kā reāllaikā Sarkanā armija atbrīvoja Kursku, Belgorodu un Harkovu.
  Taču pēc Rommela pieredzējušo divīziju pārvešanas no Āfrikas un to spēku, kas reālajā vēsturē arī bez jebkāda labuma tika iemesti Alžīrijas un Tunisijas tuksnešos, Mainšteina slavenais pretuzbrukums manāmi nostiprinājās. Tā kā tajā piedalījās ievērojami vairāk vācu spēku, īpaši aviācija.
  Un trīsdesmit pavisam jaunie "tīģeri", kas bez rezultātiem bija iestrēguši Sahārā, izrādījās nepavisam lieki.
  Šeit radās pirmā būtiskā neatbilstība reālajai vēsturei. Meinšteins uzsāka pretuzbrukumu četras dienas agrāk un, kam bija daudz vairāk spēku, virzījās ātrāk. Harkovu atguva deviņas dienas agrāk, Belgorodu - divpadsmit, un kustībā, un pats galvenais, tika ieņemta Kurska, kas reālajā vēsturē nepadevās Fricim.
  Tika iesaistīts ievērojams skaits vācu spēku. Vācieši izmantoja pārvestās rezerves no Francijas, gandrīz visas kaujas gatavās tanku vienības un galveno aviāciju. Lai ko teiktu, Rietumu fronte novērsa gandrīz pusi Luftwaffe, tāpēc ienaidnieka gaisā tika pievienoti ievērojami spēki. Un viņš to teica vācu pretuzbrukuma laikā, kas atgādināja sirpjveida triecienu.
  Jā, un Mainšteins reālajā vēsturē pārspēja padomju ģenerāļus, taču šeit viņam ir par divdesmit divīzijām vairāk sauszemes spēku un, ņemot vērā resursu koncentrāciju, trīsreiz vairāk lidmašīnu. Un Focke-Wulf nepavisam nav slikts, ja to izmanto pareizi: ātrums ir liels, ieroči ir spēcīgi. Būtiski ir tas, ka F-190 ir efektīvāks ar skaitlisko pārākumu. Tā kā tā spēcīgie ieroči ļauj notriekt lidmašīnu vienā piegājienā, un tā var aizbēgt, pateicoties tā lielajam niršanas ātrumam.
  Padomju karaspēks cieta taktisku sakāvi un atstāja Kursku, daudzi karavīri un virsnieki tika ielenkti. Daļēji daži gāja bojā, citi, lai gan mazākums no viņiem tika sagūstīti, daudzi aizbēga, lai gan zaudēja aprīkojumu.
  Padomju karaspēks cieta milzīgus postījumus, un viņu ofensīva tika apturēta. Bet vācu tanki nevarēja balstīties uz saviem panākumiem pavasara atkušņa sākuma dēļ.
  Radās pagaidu spēku samērs.
  Tomēr karā varētu ienākt arī jauna vara: Japāna. Arī samurajiem bija atraisītas rokas. Amerika nav pieejama, bet tā arī neuzbrūk. Tā ir taisnība, ka Japānas spēcīgā sauszemes armija izdara spiedienu uz Ķīnu. Šeit Chiang Kai-shek saskārās ar ļoti sarežģītu situāciju. Vai nu mēģināt vienoties ar japāņiem, vai cīnīties, bet vairs nesaņemt atbalstu ar naudu un ieročiem no ASV, Lielbritānijas un citām valstīm.
  Protams, vācieši ilgojās pēc otrās frontes atvēršanas, lai novirzītu daļu ienaidnieka spēku no austrumiem. Neskatoties uz to, viņi cieta ievērojamus zaudējumus. Īpaši daudz enerģijas paņēma Staļingrada. Arī padomju karaspēks daudz zaudēja, un daļa no karaspēka nokļuva Harkovas un Kurskas katlā.
  Nacisti palielināja ieroču ražošanu. Pateicoties bombardēšanas trūkumam, Krauts spēja par nozīmīgāku skaitli palielināt tanku ražošanu, kā arī aviāciju. Bombardēšana traucēja nacistiem vairāk, nekā parasti tiek uzskatīts. Turklāt reālajā vēsturē Vācija palielināja iekārtu ražošanu lielā mērā pateicoties ekonomikas pārstrukturēšanai uz kara pamata un arvien aktīvākai vergu darba izmantošanai, nevis tāpēc, ka tās tika vāji bombardētas.
  Pagaidām vācieši nogaidīja un būvēja jaunus tankus, apmācīja ekipāžas, paļaujoties uz modernajām tehnoloģijām. Tajā pašā laikā atklāts palika jautājums: kur sākt ofensīvu? Kurskas dzega vairs nepastāvēja. Un tas ir dabisks pavediens. Un tāpēc gan paši vācieši, gan Hitlers vilcinājās. Bija doma sagrābt Ļeņingradu. Lai gan šajā gadījumā būtu nepieciešams izlauzties cauri spēcīgiem nocietinājumiem.
  Vācu ģenerāļi vairs negribēja doties uz Staļingradu. Bet, godīgi sakot, izvēle nav plaša. Vai ir iespējams uzbrukt pašai Maskavai? Fašistu līderu starpā radās nopietnas nesaskaņas. Mainšteins, Guderians un Rommels pat izteicās tādā ziņā, ka labāk nemaz neuzbrukt, bet ļaut krieviem iebāzt degunu un ievilināt slazdā.
  Alternatīvs plāns paredzēja ofensīvas uzsākšanu no Tamanas pussalas un Rostovas pie Donas; Fritz spēja aizstāvēt šo labi nocietināto pilsētu, pārceļot papildspēkus no Balkānu grupas, aizstājot savu okupācijas karaspēku ar bulgāru un itāļu karaspēku.
  Fīrers, kuram patika operācijas, kurās karaspēks izlaužas saplūstošos virzienos, arvien vairāk sliecās uz šo plānu, taču lēni to īstenoja. Jo īpaši Panther tvertne izrādījās kaprīza un bieži sabojājās, tāpēc tai bija nepieciešamas izmaiņas. Ļaujiet apkalpei papildus apmācīt. Un fīrers vēlējās apzīmogot vairāk "tīģeru".
  Staļinam tas galu galā apnika. Baidoties, ka otru fronti atklās Japāna, kas bija guvusi lielus panākumus Ķīnas dienvidos, kuras sauszemes armija jau bija pārsniegusi septiņus miljonus karavīru un datus par pieaugošo Trešā reiha militāro potenciālu, viņš pats pavēlēja sākt ofensīvu Kurskas un Donbasa virzieni. Hitlera vilcināšanās un fīrera vēlme veidot divīzijas ar simtiem tīģeru un panteru noveda pie priekšrocībām.
  Tomēr padomju karaspēkam, uzsākot ofensīvu 1943. gada 7. jūlijā, pašiem nebija izšķiroša spēka pārsvara. 5,56 miljoni vācu karaspēka, aptuveni viens miljons divi simti piecdesmit tūkstoši satelītu karavīru, darbojās pret 6,6 miljoniem padomju karavīru un virsnieku. Musolīni pēc uzbrukuma draudu izzušanas no rietumiem un dienvidiem ievērojami palielināja itāļu karaspēka skaitu austrumos. Pieauga arī spāņu vienību skaits. Salazars arī nosūtīja "brīvprātīgo" nodaļu. Cīnījās arī franču leģioni, rumāņi, aktīvāk ungāri, albāņi un ārvalstu divīzijas SS sastāvā no visas Eiropas.
  Tādējādi padomju armijai nebija skaita pārākuma, bet koalīcijas neviendabīgums mazināja ienaidnieka spēku kvalitāti. Sarkanajai armijai ir zināms skaitliskais pārsvars tanku un artilērijas jomā. Bet pagaidām, iespējams, "Tīģeriem" un "Panterām" nav līdzvērtīgu pretinieka ugunsspēka un bruņu ziņā. Un T-4 ieguva pārākumu lielgabalu šaujamieročos pār T-34-76. Bet PSRS ir raķešu artilērija, un vācieši, neskatoties uz īpaši gāzes palaišanas iekārtu attīstību, to ir attīstījuši diezgan slikti.
  Aviācijā ir aptuvena skaitliskā paritāte. Vācu iznīcinātāji ME-109 "G", Focke-Wulf tomēr ir spēcīgāki par padomju lidmašīnām bruņojumā un ātrumā, bet nedaudz vājāki manevrēšanas spēju ziņā. Bet Vācijai diemžēl ir pieredzējušāki un produktīvāki dūži. Yu-188 bumbvedējs, iespējams, ir labāks lidojuma raksturlielumos nekā PE-2 un TU-3. Un Yu-288 sāka nodot ekspluatācijā. Tiesa, tas ir tikai tikko sākts ieviest, tāpat kā ME-309.
  Bet jebkurā gadījumā Sarkanā armija, kam nebija spēka priekšrocību, uzsāka ofensīvu pret ienaidnieka iepriekš sagatavoto aizsardzību. Un viņa saskārās ar spītīgu pretestību. Bet padomju karaspēks bija pārliecinošs savā ofensīvā, neskatoties uz zaudējumiem, viņi virzījās uz priekšu. Lai gan vidējais progresa temps izrādījās zems, viens līdz divi kilometri dienā. Ienaidnieks atcirta un atkal paguva iedziļināties. Ne mazāk varonīgas virzības temps turpinājās. Līdz augusta vidum uz lielu zaudējumu rēķina padomju karaspēks virzījās līdz simts kilometriem, tuvojās Kurskai un uzsāka spītīgas cīņas par pašu pilsētu, tuvojoties arī Belgorodai.
  1943. gada 19. augustā Japāna, pārvarot vilcināšanos, atklāja fronti Tālajos Austrumos. Līdz tam laikam, piedzīvojot vairākas sakāves, Čian Kaišeka režīms piekrita samurajiem labvēlīgam mieram. Japāņi ieguva kontroli pār svarīgiem sakariem un tika atbrīvoti no nepieciešamības uzsākt sarežģītu partizānu karu ar slikti organizētu, bet ļoti lielu ķīniešu karaspēku. Bet Čian Kai-šekam tika apsolīts atbalsts karā ar Mao Dzeduna Sarkano armiju. Japānai jau ir visi līdzekļi, lai karotu ar PSRS. Un viņi nolēma negaidīt lietaino rudeni un skarbo Sibīrijas ziemu. Nemaz nerunājot par to, ka Hitlers jau 1941. gadā pieteica karu ASV, bet samuraji viņu neatbalstīja. Otrās frontes atklāšana 1942. gadā varēja paglābt nacistus no graujošas sakāves Staļingradā.
  Japānas lēmums bija diezgan gaidīts. Tomēr uzbrukumā Vladivostokai samuraji panāca taktisku pārsteigumu un nodarīja nopietnus postījumus padomju Klusā okeāna flotei.
  Augusta beigās vācieši mēģināja veikt pretuzbrukumu, izmantojot jaunāko tanku masu. Bet viņu dienvidu pretuzbrukums spēja sasniegt tikai relatīvus panākumus. Padomju pavēlniecība jau bija paredzējusi šādu iespēju un atvilka savu karaspēku sākotnējās rindās. Katlā iekrita tikai apvienotā ieroču 31. armija un pārsvarā tika iznīcināta.
  Tomēr padomju karaspēks savu mērķi nesasniedza un cieta ļoti ievērojamus zaudējumus, nespējot atgūt teritoriju. Jo īpaši tika zaudēti vairāk nekā sešarpus tūkstoši tanku, salīdzinot ar aptuveni astoņiem simtiem vācu tanku. Tanku parkā skaitliskais pārsvars pārgāja nacistiem. Septembrī vācieši spēja panākt PSRS ar simtiem lidmašīnu ražošanu dienā, bet novembrī aptuveni ar automašīnām, palielinot Panthers ražošanu līdz 650-700 tankiem mēnesī. Šeit liela loma bija resursu izmantošanai no okupētajām valstīm, galvenokārt Francijas, kā arī Beļģijas un Holandes, kur tika ieviesta darba iesaukšana.
  Vācieši ar nelielu kavēšanos septembrī uzsāka ilgi plānotu ofensīvu no Rostovas pie Donas un Tamanas pussalas. Un viņi saskārās ar spītīgo padomju aizsardzību. Un Japāna uzsāka ofensīvu pret Mongoliju, ieņemot Ulanbatoru un Primoriju. Taču tur ir panākts neliels progress.
  Tas novirzīja ievērojamas rezerves un pēc pusotra mēneša sīvām cīņām vācu grupas apvienojās. Bet arī Fritz zaudējumi izrādījās ļoti nozīmīgi, un tie bija spiesti apstāties. Bet šie taktiskie panākumi izraisīja Turcijas iestāšanos karā un trešās frontes atvēršanu Aizkaukāzā.
  Tagad nācās atspēlēties arī šajā virzienā.
  Līdz ziemai frontes līnija Tālajos Austrumos tiks stabilizēta. Japāņi virzījās Primorijas reģionā no piecdesmit līdz simt divdesmit kilometriem, kopā ar Ulanbatoru ieņēma vairāk nekā pusi Mongolijas, taču viņu ofensīva apstājās. Turki tuvojās Erevānai un uzbruka Batumi, viņiem izdevās ieņemt divas trešdaļas no pēdējās pilsētas. Paši vācieši rudenī īpaši netiks uz priekšu. Un viņi vēl nav pārtvēruši iniciatīvu.
  Karš kļuva arvien pozicionālāks un ieilgst. Līdz spēku izsīkumam un tehnoloģiskajam pārākumam. 1943. gada laikā PSRS lidmašīnu ražošanu palielināja pusotru reizi no 25 tūkstošiem līdz 37 tūkstošiem. Nacistiskā Vācija no vairāk nekā 15 tūkstošiem līdz 32 tūkstošiem, vairāk nekā divas reizes. Gada pēdējos mēnešos vācieši salīdzināja savus padomju ražošanas rezultātus lidmašīnās. Un arī tankos un pašpiedziņas ieročos - ar kvalitatīvu pārākumu. Bet arī PSRS ir jācīnās pret Japānu. Turklāt Itālijā un citās Trešā Reiha satelītvalstīs tiek ražotas vairākas lidmašīnas un tanki. Pat ja ne pārāk daudz. Turklāt vācieši, izmantojot kara neesamību, sāka iegūt un piegādāt naftu no Lībijas savām vajadzībām.
  Tātad pakāpeniski enerģijas trūkums Trešajā Reihā vājinājās. Turklāt Āfrikas franču īpašumi solījās būt labs izejvielu avots.
  Lai nacisti varētu sevi labi apgādāt. Atbildot uz to, sarkanie dizaineri sagatavoja Staļinam jauna veida tankus ar 85 mm un 122 mm lielgabaliem. Vācieši nedaudz palēnināja darbu pie Panther 2. Nav viegli iegūt tanku ar jaudīgiem ieročiem, spēcīgām bruņām un salīdzinoši mobilitāti. Un "Karaliskais tīģeris" izrādījās pārāk smags ar 68 tonnām. Salīdzinoši veiksmīga solījās būt tikai Panther modernizācija. Un T-4 tanks, acīmredzot, ir izsmēlis savas iespējas. Pamazām, sākot ar 1944. gadu, šīs mašīnas ražošana sāka samazināties. Aprīlī pilnībā apstāties.
  Padomju pavēlniecība ziemā uzsāka vairākas ofensīvas operācijas. Un Tamanas pussala, un centrā, un Ļeņingradas virzienā, un netālu no Kurskas. Taču vērā ņemami panākumi nekur netika gūti . Ienaidniekam jau bija skaitlisks pārsvars darbaspēkā gan tankos, gan lidmašīnās. Tikai bailes no laikapstākļiem piespieda Frici pieturēties pie aizsardzības taktikas.
  Negatīvu lomu spēlēja arī pieaugušais dezertieru un nodevēju skaits, kā arī tas, ka vācieši attīstīja augstkalnu aviāciju, kas bija efektīvāka izlūkošanā no gaisa.
  Turklāt padomju pavēlniecība spēku koncentrācijas procesam piegāja nedaudz nepareizi. Jo īpaši pati taktika sākt nākamo operāciju citā apgabalā pat pirms iepriekšējās pabeigšanas bija jēga, ņemot vērā skaitlisko pārsvaru. Kā pirmajā pasaules karā, vāciešus velkot. Bet, ja ienaidnieks pārsniedz jūs, tas apgrūtināja spēku pārākuma panākšanu noteiktā apgabalā.
  Ja Staļinam atsevišķā frontes posmā būtu izdevies izveidot pārsvaru aptuveni trīs pret viens, tad, iespējams, būtu izdevies sasniegt taktiskos panākumus.
  Un tā vienā sektorā notiek ofensīva, citā gatavojas, bet reāli vāciešiem un viņu sabiedrotajiem ir vieglāk atvairīt. Turklāt Fritz jau bija liela augstuma, ātrgaitas izlūkošanas lidmašīnas ar lielisku optiku, kas ļāva izsekot karaspēka kustībai. Un ziemā maskēties ir grūtāk, un nakts nav panaceja, tāpēc vācu izlūkdienesta darbinieki iegādājās labas nakts redzamības ierīces.
  "Karaliskais tīģeris" kā plānotais izrāvienu tanks tika aizkavēts sērijveida ražošanā un nebija pilnībā veiksmīgs. "Panther" -2, kuru Hitlers lika pastiprināt ar bruņām, lai padarītu IS-2 necaurlaidīgu un uzstādītu 900 zirgspēku dzinēju, svēra 51 tonnu, pat ņemot vērā sakausējuma korpusa uzstādīšanu, kas ietaupīja 800 kilogramus. . Bet kļuva iespējams nostiprināt sānu bruņas līdz 82 milimetriem racionālā leņķī. Tas padarīja vācu tanku ne tik neaizsargātu no sāniem kā iepriekšējie modeļi. Bet atkal "Panther"-2 un "Lion"-2 progresīvākā izkārtojuma shēmā joprojām ir tikai izstrādes procesā.
  Bet ziemas laikā vācieši pilnībā pārņēma kontroli pār Francijas īpašumiem Āfrikā, tostarp Nigēras cilpu. Un tur ir nafta, gāze un boksīts, un vēl lielākas urāna rezerves, īpaši Kongo. De Golls tika pieķerts - bez sabiedroto palīdzības viņš bija bezvērtīgs, un Skorrels strādāja tīri un prasmīgi.
  Tādējādi līdz 1944. gada maijam naftas problēmas lielā mērā tika atrisinātas. Visas piegādes jau nāca no Lībijas, un atlika tikai urbt arvien jaunas akas.
  Taču maijā vācieši vēl nebija gatavi uzbrukumam. Ja neskaita Tiger, kura dizains bija novecojis, tiem nebija nopietnas izrāviena tvertnes. Tiesa, "Tīģeris" jau bija masveida ražošanā un, pateicoties augstajai bruņu kvalitātei un sānu biezumam, kā arī ātrās šaušanas, precīzajam lielgabalam, tas varēja spēlēt ja ne ideālu. , bet vairāk vai mazāk paciešams tanks, laužot PSRS karaspēka apgrozījumu .
  Vācu pavēlniecība pēc virknes strīdu atgriezās pie iepriekšējā 1942. gada plāna. Proti, uzsākt ofensīvu flangos. Ievadiet Ļeņingradu dubultā gredzenā un izlauzieties uz Staļingradu. Turklāt pēc tam, kad Vērmahts pameta Rževa-Vjazemska ievērojamo vietu, tika zaudēts ērts placdarms uzbrukumam Maskavai. Tātad tas ir salīdzinoši tālu no galvaspilsētas.
  Arī nacistu plāns nav optimāls, bet... Zviedrijā notika parlamenta pirmstermiņa vēlēšanas, kurās nacisti guva iespaidīgu uzvaru. Valsts ar astoņiem miljoniem iedzīvotāju un attīstītu ekonomiku bija gatava karot pret PSRS. Vispopulārākā figūra bija Kārlis Divpadsmitais. Zviedri ilgojās pēc atriebības par iepriekšējām sakāvēm un pazemojumiem Pēterim Lielajam un Aleksandram Pirmajam zaudētajos karos. Tādējādi visa Eiropa jau bija cīnījusies pret PSRS. Turklāt Franko un Salazars nolēma oficiāli iesaistīties karā, lai pieprasītu savu laupījuma daļu. Formāli neitrāla palika tikai Šveice, taču tā arī nosūtīja brīvprātīgo nodaļu.
  Skaitliskais pārākums bija nacistu koalīcijas pusē. Turklāt līdz 1944. gada maija vidum vāciešiem jau bija aptuveni tūkstotis reaktīvo lidmašīnu ME-262. Pati automašīna ir diezgan veiksmīga, bet ar nepabeigtiem dzinējiem. Taču pamazām dzinēji uzlabojās, kļuva jaudīgāki, uzticamāki un samazinājās degvielas patēriņš.
  Uzbrukums sākās dienvidos. Fritz mēģināja atkārtot OKW izstrādāto plānu operācijai Blau 1942. gada janvārī, bet pēc tam Hitlers to patvaļīgi mainīja. Kad jūs uzbrūkat Staļingradai gan no dienvidiem, gan no ziemeļiem, pa saplūstošiem virzieniem. Bet vispirms vāciešiem bija jāizlaužas līdz Donai. Fašistiskie Tīģeri devās uzbrukumā, taču saskārās ar spēcīgu aizsardzības līniju. Krautu virzība uz priekšu izrādījās lēna, viņi iegrima padomju karaspēka aizsardzībā. Voroņežas virzienā pirmajās desmit dienās nobraucis tikai 35-40 kilometrus.
  Pēc tam divu nedēļu spītīgās cīņās nacisti virzījās tikai desmit kilometrus un lielu zaudējumu dēļ bija spiesti apstāties.
  Veiksmīgāk attīstījās ofensīva dienvidos. Padomju karaspēka tur ir mazāk, un to ir grūtāk aizsargāt. Neskaitāmas "Panthers", "Tigers", "Ferdinands" (šis pašpiedziņas lielgabals izrādījās plašāk izplatīts stratēģiskās bombardēšanas trūkuma dēļ!) un pirmie "Jagdtiger" un īpaši efektīvā "Sturmtiger" modeļi. Vāciešiem izdevās izlauzties cauri pirmajām aizsardzības līnijām un iegūt operatīvo telpu.
  Tajā pašā laikā uzbrukumā devās arī Japānas armija. Samuraji palielināja savu tanku parku, un viņu jaunie vidēja svara transportlīdzekļi bruņojuma un braukšanas veiktspējas ziņā praktiski neatpalika no T-34-76 un bija pat pārāki frontālās bruņās, lai gan aizsardzībā no sāniem bija zemākas.
  Japāna vadīja ofensīvu Mongolijā, kur bija daudz grūtāk saglabāt aizsardzību. Padomju pavēlniecība saskārās ar rezervju trūkumu, cīnoties visās trīs frontēs. Un personāla zaudējumi ziemas ofensīvas laikā bija ievērojami.
  Vācu ofensīva pret Tihvinu un somi un zviedri no Baltās jūras kanāla tika ar grūtībām atvairīti. Nacisti virzījās uz priekšu lēni, bet gandrīz nepārtraukti. Jūnija vidū dienvidos Mainšteina karaspēks ielauzās Staļingradā. Sākās otrā Staļingradas kauja. Un līdz jūlija sākumam, pēc Tihvinas un Volhovas krišanas, somi, zviedri un vācieši apvienojās, izveidojot otru gredzenu ap Ļeņina pilsētu.
  Tādējādi padomju militārajiem spēkiem izveidojās ārkārtīgi sarežģīta situācija.
  Bet Staļingrada nepadevās Mainšteinam. Un tas neļāva vāciešiem attīstīt ofensīvu citos virzienos. Dienvidos, tāpat kā 1942. gadā, viņi sasniedza tikai Tereka vārtus: iestrēga pie Groznijas un Ordžonikidzes. Smagas kaujas turpinājās Voroņežas virzienā. Līdz septembrim padomju karaspēks bija spiests atkāpties aiz Donas. Likteņa ironija, ka līdz oktobra beigām frontes līnija dienvidos atkārtoja 1942. gadu nacistu lielākās uzvaras laikā.
  Sliktāk bija ziemeļos, kur Ļeņingrada atradās pilnīgā aplenkumā. Turklāt vācieši, somi un zviedri spēja izlauzties cauri Sarkanās armijas aizsardzībai Karēlijas pussalā, pa sauszemi nogriežot Murmansku no PSRS galvenās daļas.
  Apmēram četrdesmit padomju divīzijas tika izolētas. Tomēr viņu skaits bija tālu no normas. Zviedrija izvietoja apmēram divdesmit piecas diezgan labi aprīkotas divīzijas. Kopā ar rūdītajiem somiem un vācu karaspēku viņi ieguva skaitlisko pārsvaru. Un ir ārkārtīgi grūti pārnest rezerves uz Karēlijas pussalu.
  Kopumā Sarkanā armija nevarēja saņemt nepieciešamos pastiprinājumus, tāpēc japāņi izrādījās negaidīti spēcīgi, viņu skaits kopā ar marionešu karaspēku pārsniedza piecus miljonus, un šī faktiski ir pilnvērtīga otrā fronte. Tāpēc mums atlika tikai cīnīties pret vāciešiem un viņu sabiedrotajiem.
  Pakāpeniski padomju karaspēka kontroles zona Karēlijā tika samazināta, un Murmanska tika pilnībā bloķēta un praktiski lemta. Tātad jūrā dominēja ienaidnieka flote un it īpaši zemūdenes, tāpēc nebija ar ko nodrošināt krājumus.
  Ak, 1944. gada novembrī PSRS nebija rezervju, lai atkārtotu 1942. gada pagrieziena punktu. Gandrīz viss tika iztērēts, lai novērstu Kaukāza zaudējumu. Turklāt vācieši uzbrukumu Staļingradai veica profesionālāk, un tur bija pastāvīgi jāpārvieto rezerves, it kā Tartarus krāterī. Staļins pavēlēja par katru cenu turēt Volgas pilsētu. Bet, ņemot vērā ienaidnieka lidmašīnu dominēšanu gaisā, cena izrādījās neticami augsta.
  Turklāt Mainšteins, atšķirībā no Paulusa, nesteidzās un pieskatīja karavīrus. Rezultātā zaudējumu attiecība nebija par labu Sarkanajai armijai.
  Hitlers steidzināja Meinšteinu, bet viltīgais feldmaršals prata izvairīties un izturēt spiedienu.
  Viens no spēcīgākajiem ieroču veidiem bija Sturmtigers. Viņiem bija ārkārtīgi jaudīgi bumbu palaišanas iekārtas, kas palaida trīssimt divdesmit kilogramus smagus šāviņus. Turklāt šāviņi ir raķešu dzinēji un daudz jaudīgāki nekā haubiču čaumalas. Jūs varat tos saukt par cienīgu atbildi Katjušai, kaut arī uz sliedēm. Turklāt dažas bumbu palaišanas iekārtas tika uzstādītas arī kravas automašīnām ar garāku šaušanas diapazonu.
  Vācieši izmantoja arī gāzes palaišanas iekārtas. Un, protams, reaktīvie bumbvedēji.
  Decembrī japāņi ieņēma gandrīz visu Mongoliju un tuvojās Vladivostokai, daļēji ieņemot Primoriju un Habarovsku. Taču ģenerālis Frosts piespieda viņus apstāties.
  Izmantojot to, Sarkanā armija organizēja pretuzbrukumu sēriju vācu flangos, kas mēģināja sagūstīt to, kas bija palicis no Staļingradas. Ko, pat neliela pilsētas daļa notika 1945. gada sākumā. Vācieši 1944. gadā guva zināmus panākumus, taču nespēja pat iekarot Kaukāzu un iegūt Baku naftu. Tiesa, savām vajadzībām viņiem līdz šim pietika no Rumānijas, Ungārijas, Lībijas, Kamerūnas un Nigērijas.
  Ļeņingrada joprojām bija aplenkta. Jau iepriekš tika izveidotas lielas pārtikas un munīcijas rezerves, lai pilsēta varētu izdzīvot šo ziemu, turpinot sagraut nozīmīgus Vērmahta un tā sabiedroto spēkus.
  Padomju vadībai izdevās arī izveidot stratēģiskās izejvielu rezerves Ļeņina pilsētā ieroču ražošanai. Līdz šim tas fašistiem nav devis pārāk daudz.
  Bet Murmanska tika pilnībā bloķēta. No desmit transportiem, kas devās uz pilsētu, Krauts pabeidza deviņus.
  Janvārī padomju pavēlniecība mēģināja pārbaudīt vāciešu spēku centrā. Taču uzveikt ļoti jaudīgo un tehnoloģiski progresīvo aizsardzību nebija iespējams. Maksimālais avanss bija pieci vai seši, labākajā gadījumā ne vairāk kā astoņi kilometri. Un padomju divīziju zaudējumi bija ļoti būtiski. Lielākajā daļā daļu līdz pusei sastāva.
  Bet daļa vācu spēku bija izklaidīgi, ļaujot tiem noturēt Staļingradu... Martā paši vācieši uzsāka ofensīvu pie Terekas vārtiem. Viņiem izdevās izlauzties cauri padomju aizsardzības līnijai un ielenkt Grozniju un Ordžonikidzi, bet Frici iestrēga Vēdeno, Šali līnijā un tālāk cauri pilsētām.
  Pati Groznijas pilsēta palika pilnīgā aplenkumā līdz maijam. Maijā Staļingrada beidzot krita. No pilsētas un tās priekšpilsētām, kā arī tanku rūpnīcas drupas praktiski nav palikušas.
  Arī Vācijas koalīcija sāka izsīkt, taču fīrers gribēja uzvaru. Janvārī tika veikti pirmie veiksmīgie diska testi, sasniedzot ātrumu līdz diviem skaņas ātrumiem un paceļoties līdz 18 kilometru augstumam. Maijā diskete jau bija sasniegusi četrus skaņas ātrumus un uzlēca 30 kilometru augstumā.
  Taču jaunā mašīna, neskatoties uz visām tās spēcīgajām un pat unikālajām lidojuma īpašībām, izrādījās neaizsargāta pret nelielu ugunsgrēku un dārga. Ievainojamības problēma drīz vien tika atrisināta, iedarbinot lamināro arklu, taču tas palielināja degvielas patēriņu un samazināja lidmašīnas lidojuma laiku. Un pati diska plakne savā laminārajā "mētelī" nevarēja efektīvi izšaut.
  Taču bija sācies "lidojošo šķīvju" laikmets. Turklāt vācieši ieguva spēcīgu trumpi: jaunās paaudzes "E" klases tankus. Tie atšķīrās ar līdzīgu svaru kā "Royal Tiger" un "Panther", ar daudz blīvāku un modernāku izkārtojumu, zemu siluetu un biezām bruņām.
  Masveida ražošanā un kaujas laukā Panther-2 un Tiger-2, un pēc tam Tiger-3 darbojās labi. Pēdējam transportlīdzeklim ar blīvāku izkārtojumu un nelielu tornīti bija spēcīgas bruņas un 1080 zirgspēku dzinējs. "Pele" nekad nav pieķērusies. Bet "Panther" modifikācija "F" darbojās labi.
  Leģējošo elementu trūkuma dēļ padomju tankiem nebija īpaši kvalitatīvas bruņas, un līdz šim "Panther" ar savu lomu tika galā diezgan labi pat ar 75 mm lielgabalu. Un 120 mm slīpās frontālās bruņas diezgan droši aizsargājās pret 85 mm padomju lielgabalu T-34-85. Bet, iespējams, padomju pašpiedziņas lielgabals SU-100 izrādījās cienīgs pretinieks Panther uzlabotajām bruņām. T-4 jau tika pārtraukta ražošana. Un no ražošanas tvertnēm Panther izrādījās vieglākais.
  Pirmā uzlabotā tvertne tās izkārtojuma ziņā bija sērijveida tvertne "Lion". Šīs tvertnes tornītis tika pārvietots atpakaļ, un transmisija, dzinējs un pārnesumkārba atradās vienā vienībā priekšā. Rezultātā transportlīdzekļa siluets bija zems, un bruņas ar jaudīgo 105 mm lielgabalu bija salīdzināmas ar "Karalisko tīģeri", un torņa priekšpuse bija vēl jaudīgāka.
  Torņa pārvietošana atpakaļ lauvai deva arī to priekšrocību, ka, pārvietojoties pa mežu, tā garstobra pistoles purns tik ļoti nepieķērās koku stumbriem.
  Nacisti izmēģināja arī citas shēmas, kā arī bombardēja padomju pozīcijas ar spēcīgām lidmašīnām.
  Arī Japāna mēģināja virzīties uz priekšu un beidzot nogrieza Vladivostoku no cietzemes.
  Jūnijā un jūlijā vācieši mēģināja izlauzties uz Maskavu. Bet padomju aizsardzības līnija izrādījās ļoti spēcīga, un nacisti cieta milzīgus zaudējumus. Pat Lev tvertne nav pilnībā piemērota uzbrukumam, galvenokārt nepietiekama sānu pārsega dēļ.
  Padomju pavēlniecība arvien aktīvāk izmantoja 100 mm lielgabala kalibru. Skaidrs, ka PSRS nav tādu resursu, lai ar tādiem pašiem tankiem sakautu ienaidnieka tankus, bet prettanku artilēriju var izmantot masveidā.
  E-100 oriģinālajā modelī izrādījās pārāk smags ar 140 tonnām, un sānu bruņas bija 120 milimetri (piere 240 milimetri!), pat leņķī. Ar to vairs nepietika. Nemaz nerunājot par to, ka Peles savā izkārtojumā bezcerīgi atpaliek.
  Patiesībā Lion tanks un pašpiedziņas lielgabali - E-10, E-25 bija uzlaboti vācu transportlīdzekļi, kur tika apvienota dzinēja, transmisijas un pārnesumkārbas atrašanās vieta. Tomēr vācieši ražoja daudz atpalikušu iekārtu. Piemēram, "Panthers", "Tīģeri", "Jagdtigers", "Jagdpanthers" ar diezgan augstiem siluetiem, kas atpaliek attīstībā.
  Arī "E"-70 nebija gluži veiksmīgs. Transportlīdzeklis bija aprīkots ar jaudīgu 128 mm lielgabalu un modernu izkārtojumu, taču, ņemot vērā vēlmi saglabāt kaujas slodzi vismaz 80 patronu garumā un nepārsniegt 70 tonnas, tā bruņu aizsardzība izrādījās salīdzināma ar "Royal". Tīģeris" - 1944. gada modelis un neadekvāts izrāvienam. "Tīģeris"-3 ir vēl labāk aizsargāts. Bet uz E-70 veiksmīgi tika izmēģināts dzinējs ar turbokompresoru ar 1200 zirgspēku jaudu, kas ļāva tankam uz šosejas sasniegt ātrumu 60 kilometri stundā.
  Jebkurā gadījumā vācu tanki cieta lielus zaudējumus, tāpat kā kājnieki. Gan ārzemju divīzijas, gan Trešā Reiha satelīti daudz zaudēja.
  Līdz augusta vidum vācieši centrā bija pavirzījušies tikai 40-50 kilometrus un nespēja iegūt operatīvo telpu. Un zaudējumi izrādījās milzīgi. Septembrī nacisti uzsāka jaunu ofensīvu dienvidos... Pusotra mēneša smagas cīņas laikā ienaidnieks izlauzās līdz Kaspijas jūrai, nogriežot Kaukāzu pa sauszemi.
  Bet padomju pavēlniecībai izdevās nodrošināt piegādes pa jūru, lai gan uz lielu postījumu rēķina. Novembrī Fritz uz milzīgu pūļu un lielu postījumu rēķina sasniedza Volgas deltu. Decembrī frontes līnija stabilizējās. Pieauga plaisa starp Kaukāza frontēm un galveno padomju teritoriju. Turklāt japāņiem izdevās nogriezt Vladivostoku, pakļaujot padomju pilsētu aplenkumam.
  Neskatoties uz blokādi, Murmanskai izdevās varonīgi izturēt līdz 1945. gada decembrim. Bet viņš tomēr nokrita...
  1946. gadā karadarbība turpinājās... Padomju armijas grupas stāvoklis Kaukāzā izrādījās ārkārtīgi grūts. Viņus nogriež sauszeme, un pastāv Baku galīgā zaudējuma draudi.
  Staļins juta ārkārtīgi nervozu un fizisku izsīkumu. Sīvas cīņas izvērtās Tihvinas virzienā. Bija mēģinājums glābt apkārtējo Ļeņingradu. Pašā pilsētā pārtikas krājumi tika atstāti uz nepilnu pusgadu un pārtikas kartes atkal tika apgrieztas.
  Sākumā padomju karaspēks izlauzās cauri frontes līnijai, bet tad ienaidniekam ar pārāku tanku skaitu izdevās veikt pretuzbrukumu un pat nogriezt daļu padomju karaspēka. Februāris pagāja sīvās kaujās gan ziemeļos, gan dienvidos, kur padomju karaspēks pārbaudīja ienaidnieku un mēģināja atgūt Staļingradu. Un pēdējais bija daļēji veiksmīgs. Padomju tanki iebruka pilsētā, bet diemžēl nespēja no turienes padzīt nacistus.
  Bet izcēlās trešā Staļingradas kauja. Padomju karaspēks arī guva salīdzinoši lielus panākumus netālu no Voroņežas. Bet pat tur Fritz, izmantojot lielu skaitu tanku vienību un to tehnoloģisko pārākumu, spēja atjaunot situāciju. Martā karadarbībā plašā mērogā sāka piedalīties diskveida helikopteri un disketes. Vācieši veica vairākus uzlabojumus lidojošajās šķīvītēs un varēja ar tiem veikt raķešu uzbrukumus padomju pozīcijām. Taču praksē diska plakne neattaisnoja cerības kā brīnumierocis.
  Tāpat kā ballistiskā raķete fon Brauns izrādījās pārāk dārga un ar zemu precizitāti, lai to aktīvi izmantotu kaujā, lai sevi attaisnotu.
  Bet vācieši iegādājās bezases reaktīvos bumbvedējus, kas spēj pārvadāt līdz desmit tonnām kravas un lidot līdz 16 tūkstošiem kilometru (!).
  Diemžēl padomju reaktīvo aviācija joprojām atpalika, un ienaidnieks gandrīz pilnībā dominēja gaisā. Jebkurā gadījumā ar propelleru darbināmas lidmašīnas lidojuma raksturlielumos principā nevar pārspēt reaktīvo lidmašīnu. Un mūsu pašu attīstība bija par vēlu. Un pāreja no propellera lidmašīnām uz reaktīvo lidmašīnu ir pārāk sāpīga.
  Un piloti ir jāpārmāca, jāpagarina skrejceļi un jāsagatavo īpašs degvielas veids. Nu paši dzinēji vēl tiek testēti un atkļūdoti!
  Vāciešu uzmanību apjucis Staļingrada... Savādi, ka Trešais reihs un visa koalīcija izsīka, un Sarkanā armija bija kā Fēniksa putns. Gan aprīlis, gan maijs pagāja sīvās cīņās pie Staļingradas. Un pat jūnijā Sarkanā armija joprojām mēģināja virzīties uz priekšu, nospiežot ienaidnieku. Bet jūlijā, neskatoties uz karstumu, nacisti joprojām pārvietojās gar Kaspijas jūras krastu Baku virzienā. Progress bija ārkārtīgi lēns. Vidēji 1,5 kilometri dienā. Dagestāna atkāpās... Padomju karaspēks sagrāva Frici un viņu sabiedrotos visos azimutos.
  Viņi pārspēja ienaidnieku gan centrā, gan ziemeļos. Viņiem neļāva tuvoties Arhangeļskai... Bet septembrī vācu virzīšanās tempi Kaukāzā paātrinājās. Kaukāza grupas spēki bija ievērojami izsmelti, un desmit transportu jūra ieradās ienaidnieka gaisa pārākuma apstākļos, ne vairāk kā divi vai trīs. Oktobra beigās fašisti tomēr ienāca Azerbaidžānā. Un novembrī viņi devās uz Baku. Un decembra sākumā Krauts apvienojās ar turkiem Gruzijā...
  Pat pirms marta Kaukāzā notika kaujas, un Erevāna kopumā izturēja līdz 1947. gada jūnijam.
  Visu ziemu Sarkanā armija nenogurstoši centās virzīties uz priekšu. Viņi smagi sagrāva koalīciju. Lai gan japāņi galu galā ieņēma Vladivostoku aprīlī, tas tikai ļāva PSRS nostiprināties pāri Amūrai.
  Lai gan Sarkanā armija ar saviem uzbrukumiem ziemā un martā neguva taustāmus panākumus, tā tomēr deva koalīcijai godīgu mācību. Vācijas satelītvalstīs situācija kļuva arvien saasinātāka. Cilvēkresursi bija izsmelti, un zaudējumi bija milzīgi. Ekonomiskais slogs kļuva pilnīgi nepanesams. Pat panākumi frontēs arvien mazāk priecēja Eiropas cilvēku uz ielas. Vēlme pēc miera kļuva arvien spēcīgāka.
  Bet Hitlers spītīgi gribēja piebeigt PSRS. Lai gan aprēķini, ka pēc Baku zaudēšanas Sarkanā armija zaudēs savu kaujas efektivitāti, nepiepildījās. 1946. gadā PSRS saražoja rekordlielu skaitu ieroču: aptuveni 60 tūkstošus lidmašīnu un 40 tūkstošus tanku un pašpiedziņas lielgabalu, 250 tūkstošus lielgabalu un mīnmetēju. Jā, padomju aviācija galvenokārt ir iznīcinātājs Yak-9, uzbrukuma lidmašīna IL-2, kas joprojām tiek ražots. Jak-3 un LA-7 tika ražoti nelielos daudzumos. Joprojām tiek ražoti PE-2 un TU-3. Jā, aviāciju var uzskatīt par novecojušu pret ienaidnieka reaktīvo lidmašīnu monstriem, taču tā nav. Tāpat kā T-34-85, IS-3 un SU-100, pārējie transportlīdzekļi ir nelielos daudzumos.
  Un 1947. gadā T-54 sāka nodot ekspluatācijā, kam vajadzēja izbeigt Vācijas tehnoloģiju kvalitatīvo pārākumu. Protams, T-54, kas sver 36 tonnas, nevarēja būt spēcīgāks par visiem ienaidnieka tankiem, taču tas varēja viegli konkurēt ar Panthers un Tigers.
  Galvenais vācu tanks bija E-50, ko sauca par Lion-3. Transportlīdzeklis ir līdzīgs Lion, bet ar jaudīgāku 1200 zirgspēku dzinēju un biezām bruņām. Sverot 75 tonnas, vācu tanka sānu bruņu biezums palielinājās līdz 140 mm, bet priekšpuse bija 240 mm ar 105 mm lielgabalu un stobra garumu 100 el. Jaunajai vācu automašīnai vajadzētu kļūt par galveno. Bruņojumā un bruņās tas ir pārāks par padomju, taču ir vairāk nekā divas reizes smagāks.
  Tomēr T-54 tikai sāk sākt ražošanu.
  Taču 1947. gada vasara bija vēl karstāka. Vācieši atkal cenšas uzbrukt Maskavai. Viņi ielaužas arī Saratovā. Cīņas ievelkas līdz vēlam rudenim. Fricim tomēr izdodas ieņemt Saratovu. Bet Maskavas apgabalā viņiem izdevās virzīties uz priekšu maksimāli sešdesmit līdz septiņdesmit kilometrus. Gan Rževs, gan Vjazma, lai gan pēdējais bija pa pusei ielenkts, palika PSRS sastāvā.
  Maskava nav iekarota, un nacistiem un viņu brutālajai koalīcijai ziema ir jāsastopas ierakumos. Šoreiz padomju pavēlniecība glābj cilvēkus un uzkrāj spēkus. Jo īpaši tanks T-54. Un 1947. gada 31. decembrī tika veiksmīgi pārbaudīts MIG-15, kam vajadzētu izbeigt Vācijas monopolu uz reaktīvo lidmašīnu gaisā.
  Tiesa, 1948. gada februārī Ļeņingrada krita pēc daudzu gadu aplenkuma. Ļoti smags trieciens padomju varas prestižam.
  PSRS stāvoklis 1948. gada maijā kļuva bezcerīgs. Vācieši un viņu koalīcija kontrolē Kaukāzu, tad Volgu uz Saratovu un Tambovu ar Voroņežu. Tad uz austrumiem no Orelas, gandrīz blakus Tulai, tad Vjazmā un pie pašas Rževas, līdz pat Arhangeļskai.
  Nu ko tādā situācijā vēl var darīt? Turklāt japāņi kontrolē visu Primoriju gar Amūras upi un sagūstīja savu vienīgo sabiedroto: Mongoliju.
  Un septiņos kara gados tika zaudētas zemes, uz kurām pirms okupācijas dzīvoja vismaz puse PSRS iedzīvotāju un varbūt vairāk. Septiņu kara gadu laikā Sarkanā armija neatgriezeniski zaudēja vismaz divdesmit miljonus karavīru un virsnieku. Neskaitot tos, kuri kļuva ievainoti vai kropli. Neskaitot milzīgos zaudējumus no masveida bombardēšanas, apšaudīšanas un bada.
  Pat ņemot vērā evakuētās ģimenes, Staļina pārziņā nebija palicis vairāk par simts miljoniem darbaspēka, iespējams, varbūt mazāk. No tiem katrs piektais tiek iesaukts armijā. Apmēram divdesmit miljoni dažādu karaspēku. Mašīnas drīkstēja lietot bērni no piecu gadu vecuma, pensionāri, pirmās un otrās grupas invalīdi.
  Valsts ir ārkārtīgi mobilizēta. Ieroču ražošana 1947. gadā samazinājās tikai nedaudz... Tāpēc ir pāragri likt punktu padomju valstij!
  Pats Staļins katrā ziņā tā nedomāja. Un Hitlers arī gribēja uzlikt spiedzi Krievijai - dabūt visu uzreiz! Tātad kompromisu nebija vispār.
  Vasarā vācieši sāka jaunu uzbrukumu Maskavai. Viņi joprojām cerēja, ka izdosies salauzt galvaspilsētu un izbeigt PSRS. No Sarkanās armijas Maskavu sedza vairāk nekā trīs miljoni karavīru un kaujinieku. Viņi bija bruņoti ar divpadsmit tūkstošiem tanku un pašpiedziņas lielgabaliem. Tiesa, ir tikai aptuveni pieci simti T-54, galvenokārt cīnījās T-34-85 un SU-100. Līdz tam laikam IS-3 ražošana jau bija pārtraukta. Šī mastodona tehnoloģiskās neuzticamības dēļ tika ražots ļoti maz IS-4 tanku . Tika ražoti seši tanki IS-7, taču šis transportlīdzeklis nenonāca masveida ražošanā. Lai gan droši vien velti. Tas ar savu 130 mm lielgabalu varēja iekļūt 75 tonnas smagā Lev-3 240 mm bruņās. Tiesa, vāciešiem bija modernāks tanks Royal Lion, kas svēra 100 tonnas ar 1800 zirgspēku dzinēju, un 128 mm ar ļoti garu stobru lielgabalu ar sākotnējo šāviņa ātrumu 1260 metri sekundē.
  Bet Staļins kaut kā zaudēja interesi par smago aprīkojumu un deva priekšroku: vēlams mazam, bet attālam.
  Bet četri karotāji: Zoja, Viktorija, Jeļena, Nadežda tā nedomāja. Un viņi tikko saņēma IS-7 tanku savā kontrolē. Turklāt septītajā vietā. Tā nu četri šo auto izgatavoja par saviem līdzekļiem. Meitenes Sibīrijā atrada zelta stieņus un nodeva tos Aizsardzības ministrijas fondam. Un tagad viņi paši gribēja šaut no šīs brīnišķīgās mašīnas.
  Un tikko tuvojās nozīmīgā 1948. gada 22. jūnija diena. Hitlera karaspēks tikai vadīja iedzīvotājus, cenšoties apiet un ielenkt padomju pilsētu Rževu.
  Un četras krievu demiurgu dievu meitas, kā vienmēr, nolēma iejaukties Krievijai kritiskā brīdī! Viņi vienmēr glābj savu Dzimteni - Rusu - īstajā laikā un vietā!
  
  
  
  
  JA NEBŪTU TĒRAUDA SKATU
  Kopumā, dīvainā kārtā, lielākajā daļā paralēlo visumu Otrā pasaules kara un Lielā Tēvijas kara gaita Krievijai bija vēl sliktāka nekā realitāte. Varbūt tāpēc, ka fašistiskajam režīmam, kas pārņēma kontroli pār Eiropu, bija daudz lielāks potenciāls, nekā tas spēja realizēt. Brutālā totalitārisma un tirgus ekonomikas elementu kombinācija ir efektīvāka par Rietumu liberālo kapitālismu un centralizēto, birokrātisko staļinisko modeli. Par laimi, vairāku iemeslu dēļ, gan objektīvu, gan subjektīvu. Lielās veiksmes dēļ nacisti nespēja izmantot savus trumpjus.
  Cik vācu spiegu cieta neveiksmi tikai tāpēc, ka vācieši dokumentos izmantoja nerūsējošā tērauda skrāpi, bet krievi - vienkāršu dzelzi? Un kā tāds sīkums izšķiroši ietekmēja kara gaitu?
  Katrā ziņā pastāvēja paralēlais visums, kur jau 1941. gada oktobrī viens ļoti sīkumains izlūkdienesta darbinieks nejauši atklāja šo faktu. Īstie padomju dokumenti un viltotie vācu dokumenti ir slapji un... Uz padomju dokumentiem saspraude ir sarūsējusi un tas ir manāms, bet uz vācu - nē.
  Tas ir mazs, bet tā ietekme uz Lielā Tēvijas kara gaitu izrādījās ļoti nozīmīga.
  Izvairoties no neveiksmēm un strādājot vācu aģentu kontrolē, viņi atklāja nozīmīgus pierādījumus tam, ka padomju karaspēks gatavojās ofensīvai pie Staļingradas. Tik pārliecinoši, ka spītīgais Ādolfs Hitlers tam piekrita un deva pavēli pārgrupēt Volgā izvietoto nacistu karaspēku. Un tam bija nozīme.
  Ja Rževa-Sihova operācijas laikā Sarkanā armija, kurai bija vairāk nekā divas reizes vairāk spēku nekā Vērmahtam, nespēja izlauzties cauri vācu aizsardzībai, tad Staļingradā spēku samērs bija nacistiem labvēlīgāks.
  Un laika apstākļi 1942. gada 19. novembrī nebija labvēlīgi uzbrukuma operācijām. Aviācija, īpaši uzbrukuma lidmašīnas, nevarēja pacelties, un artilērijas bombardēšanai bija tikai ārkārtīgi ierobežota ietekme uz ienaidnieka attīstīto aizsardzību. Padomju karaspēks, devies ofensīvā, iestrēga. Pat tanku korpusa izvietošana nevarēja izlauzt caurumu Hitlera aizsardzībā.
  Sīvas cīņas izcēlās arī Rževas-Sihovas virzienā. Viņi turpinājās Jaungada dienā. Tikai pēc tam, piedzīvojot nopietnus zaudējumus, padomju karaspēks abos virzienos pārtrauca savu ofensīvu. Hitlers izturēja Volgu, bet vāciešus sāka sist Āfrikā. Čērčils nosauca Montgomeri ofensīvu Ēģiptē: sākuma beigas. Viņš arī norādīja, ka tagad sabiedrotie tikai uzvarēs.
  Patiešām, Rommelam, neskatoties uz notiekošo lielo spēku pārvietošanu uz Āfriku, nepaveicās, un viņa armija cieta sakāvi pēc sakāves. Lai nodrošinātu kara norisi divās frontēs, Trešajam Reiham 1943. gada februārī bija jāpaziņo par pilnīgu mobilizāciju.
  Turklāt operācijas Blau galvenie mērķi netika sasniegti. Tomēr 1942.-1943.gada ziemā Vērmahtam atšķirībā no reālās vēstures izdevās izvairīties no nopietnas sakāves austrumos. Janvāra beigās padomju karaspēks atsāka ofensīvu centrā: trešā Rževa-Sihova operācija un pie Staļingradas. Bet tas neuzdrošinās izlauzties cauri ienaidniekam, kas atrodas spēcīgā aizsardzībā. Kaujas tagad atgādināja Pirmo pasaules karu. Uzkavēšanās, pozicionāla. Kad tas, kurš uzbruka, zaudēja vairāk nekā tas, kurš aizstāvēja.
  Operācija Iskra Ļeņingradas atbrīvošanai tika atlikta. Staļins gribēja pēc iespējas ātrāk nogriezt Rževas dzegas un sakaut ienaidnieku pie Staļingradas. Vācieši, atceroties pagājušās ziemas mācības, aktīvi aizstāvējās. Un līdz šim viņiem ir izdevies atvairīt padomju karaspēka uzbrukumu. Kā izrādījās, kad Krauts ir gatavi, viņu aizsardzību nav viegli izlauzties. Un Vācijas bruņoto spēku kvalitāte joprojām ir vislabākajā līmenī.
  Padomju ofensīva ilga līdz februāra beigām, taču tā nekad nebija veiksmīga.
  Marta sākumā padomju pavēlniecība mēģināja veikt ofensīvu Voroņežas virzienā. Pēc sākotnējiem panākumiem Sarkanā armija nonāca Mainšteina pretuzbrukumā. Lielie padomju spēki tika ielenkti un bija spiesti cīnīties atpakaļ. Zaudējumi, īpaši tehnoloģijās, izrādījās lieli, un vācieši un viņu sabiedrotie spēja nostiprināties šajā virzienā un pilnībā ieņēma Voroņežu un tās priekšpilsētas.
  Mainšteina pretuzbrukuma laikā "Panthers" un "Tigers" pirmo reizi piedalījās cīņā. Jaunie tanki daļēji attaisnoja viņu cerības. Pareizi lietojot, tie bija pārāki par padomju transportlīdzekļiem pretimnākošajā kaujā.
  Iestājās pavasara atkusnis, un austrumu frontē valdīja miers. Tunisijā plosījās sīvas kaujas.
  Fīrers par katru cenu centās saglabāt placdarmu Āfrikā. Lai to panāktu, nacisti pat nolēma spert nebijušu soli. Viņi Franko izvirzīja ultimātu: vai nu viņš ielaiž vācu karaspēku uz Gibraltāru, vai arī tiek gāzts, tāpat kā Višī valdība. Ģenerālisimo sasalis un piekrita. Tajā pašā laikā viņš vērsās pie Lielbritānijas un ASV valdībām ar asaru pilnu lūgumu: nepieteikt karu Spānijai, jo tas nenotika pēc viņa gribas!
  1943. gada 15. aprīlī vācieši sāka uzbrukumu Gibraltāram, iemetot jaunākos Tigers un Panthers. Divu dienu laikā cietoksnis nokļuva simtiem tanku uzbrukumos. Uzbrukumu komandēja no austrumu frontes atsauktais Pauluss. Ironiski, bet pēdējos kvartālus, Staļingradas mājas un Staļingradas rūpnīcas vācieši spēja ieņemt tikai līdz 1943. gada 1. aprīlim. Tā Pauļus daļēji reabilitējās un saņēma feldmaršala titulu un zobenus līdz bruņinieka krusta ozola lapām.
  Gibraltāra ieņemšana bloķēja britu un amerikāņu piekļuvi no rietumiem uz Vidusjūru. Un turklāt paši nacisti spēja iebrukt Marokā visīsākajā attālumā, novirzot daļu sabiedroto spēku no Tunisijas.
  Spiediens Tunisijas placdarmā vājinājās, un pēc tam Rommels atkal tika pārcelts. Hitlers nolēma pagaidām iesaldēt militārās operācijas austrumos un mēģināt pārņemt kontroli pār Vidusjūru.
  Arī padomju pavēlniecība sāka pieturēties pie nogaidīšanas taktikas. Tas ir tas, ko Staļins darīja reālajā vēsturē, un tas ir tas, ko viņš nolēma darīt tagad. Lai kapitālisti paši muļķus noasiņo. Ļaujiet viņiem āmurēt viens otru, un mēs savāksim spēkus un sitīsim, kad viņi būs pilnībā izsmelti.
  Vācieši joprojām turēja Tunisijas ziemeļus, un karaspēks jaunā feldmaršala Paulusa vadībā virzījās uz Kasablanku. Amerikāņiem pretī stājās Tīģeri un Panteras. Izrādījās, ka viņu Sherman bija vājš pret šādiem tankiem, kā arī modernizēto T-4.
  Un Čērčils pēc trīs mēnešu vilcināšanās tomēr pasludināja karu Spānijai. Tomēr līdz tam laikam vācieši jau bija sagrābuši visu Maroku un iebrukuši Alžīrijā. Tāpēc Franko tas nebija šoks. 25. jūlijā vācu karaspēks ieņēma Alžīrijas galvaspilsētu un sagādāja britiem graujošu sakāvi. Panākumus veicināja Rommela pretuzbrukums un pēkšņā Kissilring sakāve un piezemēšanās Maltā.
  Austrumu fronte bija stabila un mierīga. Staļins, kura karaspēks iepriekšējās kaujās bija cietis lielus zaudējumus, papildināja Sarkano armiju. Vācieši arī izveidoja jaunas divīzijas un pārcēla tās pāri Gibraltāra šaurumam uz Vidusjūru.
  Vācu zemūdeņu darbība noveda pie tā, ka Amerikas un Lielbritānijas flotu tonnāža sāka samazināties. Un arī tas neveicināja panākumus cīņās par lielāko dienvidu jūru Eiropā.
  Draudošā situācija Vidusjūrā noveda pie tā, ka 6. augustā Čērčils nolēma izkāpt Francijā. Bet operācija notika nelabvēlīgos laika apstākļos un bija slikti sagatavota.
  10. augustā Rommels un Pauluss apvienojās, veidojot dūšīgu katlu Alžīrijas austrumos. Un 19. augustā mānīgais lamatas meistars Mainšteins nogrieza sabiedroto karaspēku no krasta.
  Fritz panākumus veicināja amerikāņu neizlēmība, kas uzskatīja, ka nosēšanās Francijā 1943. gadā ir priekšlaicīga, un akūts desantkuģu trūkums. Austrumu frontē mierīgi. Turklāt aviācijas ražošana Vācijā 1943. gadā vairāk nekā divkāršojās, pārsniedzot trīsdesmit divus tūkstošus lidmašīnu gadā - par laimi vāciešiem bija vairāk darbaspēka un teritorijas, kas bija pakļautas īstenībai. Un jaunie Focke-Wulf transportlīdzekļi ar spēcīgām bruņām un ieročiem, kā arī 30 milimetru lielgabali radīja pārāk lielu kaitējumu sabiedroto aviācijai.
  Katastrofa Alžīrijā un Francijā padarīja 1943. gada augustu patiesi melnu sabiedrotajiem.
  Staļins pat priecājās par šādiem panākumiem. Taču Čērčila pacietība beidzās. Austrumos pat gaisa kaujas praktiski beidzās, partizānu darbība samazinājās. Vācieši no bijušajiem padomju pilsoņiem veidoja arvien jaunus korpusus un pat izveidoja kaut ko līdzīgu marionešu pašvaldībām. Tātad Āfrikā jau karoja atsevišķas vietējo nacionālistu brigādes no austrumiem.
  Arī Bulgārijas cars Boriss uz Tunisiju nosūtīja trīs savas labākās divīzijas, acīmredzot cerēdams iegūt sev dažas kolonijas tumšajā kontinentā.
  Septembrī Rommels sāka lielu ofensīvu Ēģiptē. Viņam, izmantojot spēku kvantitatīvo un kvalitatīvo pārākumu, izdevās ieņemt Tripoli nedēļu pēc uzbrukuma signāla.
  Briti un amerikāņi cieta sakāvi pēc sakāves Lībijā. Šādos apstākļos Čērčils paziņoja par jebkādas palīdzības piegādes apturēšanu boļševiku PSRS un pieprasīja nekavējoties pastiprināt karadarbību. Staļins izlikās ignorējam ultimātus. Lai gan, protams, tika veikta gatavošanās uzbrukuma darbībām. Bet Koba bija viltīgs un pat mēģināja pārbaudīt ūdeņus, lai iegūtu atsevišķu mieru. Vienā, līdz septembra beigām vācieši sagrāba visu Lībiju, ieskaitot Tolbuku, un pat ielauzās Ēģiptē līdz Aleksandrijai.
  Paulusam izdevās apiet svarīgāko Anglijas nocietināto punktu un doties uz dienvidiem līdz Nīlai. Patiesībā šī Lielbritānijai bija katastrofa Ēģiptē. Tad vācieši varēja doties uz Suecas kanālu un doties uz Irāku, un tad netālu no Baku.
  Kavēšanās kļuva bīstama, un Staļins deva pavēli atsākt uzbrukumu Rževam, kā arī atgūt Staļingradu un vienlaikus sagraut ienaidnieku Ziemeļkaukāzā.
  Tas ir, oktobrī karadarbība nekavējoties atsākās trīs virzienos. Un novembrī arī par Ļeņingradsku.
  Tomēr nebija viegli izlauzties cauri ienaidniekam, kurš bija labi iedziļinājies un kuram bija spēcīgi smagie Panther un Tiger tanki. Padomju karaspēks saskārās ar dziļu pozicionālo aizsardzību. Un aizsardzībā jaunie vācu tanki un pašpiedziņas lielgabali darbojās labi.
  Tātad oktobrī un novembrī nebija nekādu būtisku progresu. Ja vien Vācijas ofensīva netiktu apturēta pie Suecas kanāla. Un tad tikai uz laiku... Tomēr Pauļus un Rommels vērsa savu karaspēku uz Sudānu. Un viņi sāka iekarot Āfriku.
  Vērmahts vēl nav gatavs uzbrukumam ziemā.
  Turklāt Krauts lika lielas cerības uz Panther-2 kā modernāku mašīnu un Tiger-2 un Lion.
  Ziema pagāja Sarkanās armijas mēģinājumos izlauzties cauri Krautu aizsardzībai. Taču nekur nebija iespējams gūt lielus panākumus. Pat ja notika izrāviens, ienaidnieks situāciju atjaunoja ar pretuzbrukumu.
  Un situācija turpināja pasliktināties. Lielbritānijā uz militāro sakāvju fona izcēlās politiskā krīze. Pret Čērčila kabinetu tika pieņemts neuzticības balsojums. Kā gan varētu būt savādāk, ja gudrākais Paulus izsita Angliju no Sudānas un Etiopijas.
  Jaunā valdība piedāvāja Vācijai atsevišķu mieru. Ņemot vērā lielākus ASV zaudējumus no Vācijas zemūdeņu flotes, Rūzvelts neiebilda. Turklāt viņa pozīcijas Amerikā ir satricinātas. Un japāņiem izdevās izcīnīt pāris nelielas uzvaras, bremzējot amerikāņu virzību. Tātad, skatpunkts - mūsu būda malā ir triumfējusi.
  Tomēr Hitlers vispirms izvirzīja pārmērīgus nosacījumus. Tad kompromiss bija franču zemes un Ēģipte, kā arī tika atdots tas, kas iepriekš piederēja Itālijai. Arī Sudāna nonāk Trešā reiha valdījumā, bet Suecas kanāls tiek ekspluatēts kopīgi.
  Tādējādi, atdevis sev brīvas rokas Rietumos, fīrers visus spēkus meta austrumos. Maijā nacisti sāka ofensīvu pret Maskavu. Pateicoties franču un angļu kolonijām, Lībijai jau bija pietiekami daudz naftas, un Hitlers gribēja uzvarēt pēc iespējas ātrāk.
  Turklāt Turkiye atklāja arī otro fronti.
  Tomēr Sarkanā armija jau parādīja neticamu spēku un varonību cīņās par padomju galvaspilsētu. Vācu virzīšanās temps vidēji nepārsniedza vienu kilometru dienā. Līdz augusta beigām nacisti spēja virzīties uz priekšu ne vairāk kā simts kilometrus ar izrāviena platumu nedaudz vairāk par trīs simtiem.
  Viņi tuvojās Maskavai, bet ieskrēja Možaiskas aizsardzības līnijā. Tie bija pieticīgi rezultāti. Turklāt padomju karaspēks pastāvīgi veica pretuzbrukumu ienaidniekam. Kaujās piedalījās jauni padomju tanki T-34-85 un IS-2. Nevarētu teikt, ka vācieši pilnībā zaudēja savas priekšrocības, bet Sarkanā armija nestāvēja uz vietas, ne arī zinātne!
  Parādījās jauni padomju iznīcinātāji Yak-3 un LA-7, kas spēj konkurēt ar vācu propelleru lidmašīnām. Tiesa, ienaidniekam pretī ir ļoti spēcīgi reaktīvi trumpji. ME-262 un HE-162 nebija analogu pasaulē. Hitlers arī nolēma aizliegt par piecdesmit tonnām vieglāku tanku ražošanu un izstrādi. Rezultātā T-4 un Panther tika atteikti. Izrādījās, ka "Panther"-2 sver 50,2 tonnas, un tam bija jaudīgs lielgabals ar 900 zirgspēku dzinēju. "Karaliskais tīģeris" un "Lauva" pat pārsniedza monstru svaru - 70 tonnas. Saskaņā ar partijas lēmumu padomju automašīnu svars nepārsniedza 47 tonnas.
  Tā kā Maskavu neizdevās ieņemt, nacisti pievērsa uzmanību Ļeņingradai. Viņiem bija ļoti slikti no šīs pilsētas. Septembrī sākās masveida apšaudes. Tajos bija arī 1000 mm kalibra lielgabali un spārnoti robotizēti šāviņi.
  Hitlers pavēlēja ieņemt Ļeņingradu par katru cenu.
  Septembrī un oktobrī pilsētai izdevās atvairīt trīs uzbrukumus. Tomēr vācieši spēja virzīties uz priekšu desmit līdz divdesmit kilometrus un ieņēma arī Pēterhofas placdarmu. Dažās vietās viņu vienības iekļuva pilsētā, pasliktinot grupas operatīvo stāvokli. 1944. gada novembrī pēc nacistu uzvaras parlamenta vēlēšanās arī Zviedrija iesaistījās karā pret PSRS.
  Tas aktīvi reklamēja saukli: atriebība par Pētera Lielā un Aleksandra sakāvi. Jaunas zviedru divīzijas ieradās frontē un kopā ar somiem sāka uzbrukumu pilsētai no ziemeļiem. Un nacisti atsāka uzbrukumus, cita starpā izmantojot Sturmtiger un vēl jaudīgāko Sturmaus, kā arī tanku E-100, pasaulē pirmo sērijveida briesmoni, kas sver vairāk nekā simts tonnas.
  Neskatoties uz padomju karavīru un kaujinieku milzīgo varonību un izturību, kā arī izmisīgo diversijas pretuzbrukumu Novgorodai, pilsētu glābt nevarēja. Tomēr pēdējais ceturksnis iekrita tikai 1945. gada 27. janvārī, parādot neierobežotas noturības piemēru. Un pati pilsēta ilga veselu kvartālu: 1270 dienas! Iespējams, garākā pilsētas blokāde mūsdienu karos.
  Lai gan vācieši un viņu sabiedrotie cieta milzīgus zaudējumus, mērķis tika daļēji sasniegts. Otra lielākā un nozīmīgākā padomju pilsēta krita, un visspēcīgākās ienaidnieku grupas rokas tika atbrīvotas.
  Ziemā cīņas bija sīvas. Vācieši ar visu spēku izmantoja sērijveida, reaktīvo lidmašīnu. PSRS pret viņiem nebija paritātes varas. Tas apgrūtināja priekšrocību panākšanu gaisā. Gluži pretēji, tur dominēja ienaidnieks. Tāpat kā laikā, kad vācu tanki saglabāja savas priekšrocības. Un viņi tos pat palielināja līdz ar "E" sērijas parādīšanos.
  Salīdzinot ar Tigers un Panthers, E sērijas tankiem bija blīvāks izkārtojums, zems siluets un rezultātā daudz biezākas bruņas leņķī.
  Padomju zinātnes atbilde līdz šim bija tikai IS-3, spēcīgāka torņa pieres aizsardzība. T-54 joprojām tika izstrādāts, un T-44 nebija veiksmīgāks.
  Tomēr Hitlers savus plānus mainīja 1945. gada maijā. Un, aprobežojoties ar atsevišķiem uzbrukumiem, viņš veica galveno ofensīvu Kaukāzā. Tur bija ērtāk cīnīties. Tātad pēc Staļingradas ieņemšanas padomju grupas apgāde izrādījās sarežģīta. Turklāt februārī padomju karaspēks nodarīja spēcīgu sakāvi Osmaņiem Aizkaukāzā, liekot turkiem bēgt no Erevānas un atbrīvojot Karsas reģionu.
  Vācieši izlauzās cauri aizsardzībai un, ejot gar Volgu, sasniedza Kaspijas jūru. Groznija krita 15. jūnijā pēc spītīgām kaujām, Suhumi - 23. jūnijā, Zugdidi - tā paša mēneša 29. datumā. Tbilisi tika ieņemta jūlija beigās kopā ar Kutaisi. Augustā fašistu grifi beidzot ieņēma Dagestānu, kā arī Poti un no ziemeļiem sasniedza Armēniju. Septembrī viņi apvienojās ar turkiem, un sākās uzbrukums Baku. Galvenā pilsēta izturēja līdz 1945. gada 6. novembrim. Dažas kaujas kalnos, īpaši Erevānā, ilga līdz decembra beigām.
  Sīvas cīņas notika arī centrā. Vācieši varēja pietuvoties Tulai un pat ieņemt Kaļiņinu, bet tad viņi tika apturēti. Tomēr frontes līnija ir pietuvojusies, un no galvaspilsētas vairs nav palikuši vairāk kā astoņdesmit kilometri.
  1946. gads sākās ar karstu ziemu. Padomju pavēlniecība, vēloties novērst vācu ofensīvu, izmisīgi metās pret ienaidnieku.
  Diemžēl ienaidnieka priekšrocības gaisā tikai palielinājās. Diemžēl Luftwaffe reaktīvie lidaparāti tika pastāvīgi pilnveidoti. Ir parādījušās jaunas ME-262 modifikācijas, tostarp īpaši ātrgaitas. Arī spēcīgs reaktīvais iznīcinātājs TA-183, progresīvāks ar spārniem HE-262, un īsts gaisa kuģu inženierijas šedevrs ME-1010 ar kontrolētiem spārniem.
  Un PSRS galvenais cīnītājs palika Jak-9. Auto kādreiz bija jauns, bet tagad ir acīmredzami novecojis.
  Bet Luftwaffe ir arī Yu-287, un ir parādījies reaktīvais bumbvedējs Yu-387, TA-400, TA-500. Un uzbrukuma lidmašīnas ir reaktīvas. Un HE-377 ir reaktīvs, un HE-477 ir arī reaktīvs un daudzfunkcionāls.
  Un E-70 sērija ar tvertnēm, kas sver tikpat daudz kā "Royal Tiger", bet ar daudz spēcīgāku aizsardzību.
  Un īsts šedevrs bija metāla piramīdas tvertne, kas tika parādīta fīrera dzimšanas dienā 1946. gada 20. aprīlī. Hitlers viņam personīgi deva vārdu "Imperial Lion".
  Transportlīdzeklis bija veidots kā iegarena, saplacināta piramīda, ar maziem rullīšiem, kas nosedza visu tvertnes dibenu. Tādējādi tai nebija paplātes, kas ievērojami palielināja krosa spējas. Turklāt tvertnei nebija jumta, un tās bruņām no visiem leņķiem bija augsts racionālā slīpuma leņķis. Transportlīdzeklis, kas sver 99 tonnas, bija bruņots ar 128 mm pretgaisa lielgabalu, kura stobra garums bija 100 EL, tam bija 1800 zirgspēku dzinējs un 300 mm frontālās bruņas. Turklāt plātnes atrodas lielos racionālā slīpuma leņķos pirmajā frontālajā pusē un 250 milimetros otrajā slīpajā pusē. Tādējādi tas izrādījās visspēcīgākais tanks pasaulē, necaurejams no visiem šaušanas punktiem un uzbrukumā ar bumbām no augšas.
  Fīrers nekavējoties lika to pēc iespējas ātrāk nodot ražošanā un vienlaikus izveidot uzbrukuma modifikāciju ar haubici un bumbas metēju.
  Tāpēc nacisti krāja krājumus, tie bija jāsagrauj. Bet diemžēl tika notverts ļoti spītīgs un tehniski spēcīgs ienaidnieks. Un maija beigās pēc tradīcijas, kad ceļi izžuva, sākās ofensīva.
  Fritz mēģināja apiet Maskavu un Tulu. Cīņas plosījās ar nepieredzētu intensitāti un vērienu. Bet padomju karaspēks bija cienīgs tikt saukts par neuzvaramu. Trīs mēnešus ilgās nepārtrauktās kaujās nacisti spēja tikai ielenkt Tulu un sasniegt Kašinu un tuvoties Maskavai no ziemeļiem, daļēji pārtraucot sakarus. Kaujas jau notika pašā pilsētas ielās.
  Staļins atstāja galvaspilsētu un evakuējās uz Kuibiševu. Bet jūlijā nacisti sāka uzbrukumu Saratovai. Šī pilsēta iekrita 8. augustā. Tā kā Kuibiševs tagad atradās bīstami tuvu frontei, augstākais komandieris pārcēla savu štābu uz Sverdlovsku. Cīņas Maskavā turpinājās septembrī. 18. datumā Kašira krita. Oktobra sākumā gandrīz tika ielenkta PSRS galvaspilsēta, un 29. gadā pēc spītīgām cīņām krita arī Kuibiševs. Turklāt vācieši sagūstīja Gurjevu un Uralsku.
  Novembris bija šausmīgu cīņu pilns. 7. novembrī krautieši izlauzās līdz Kremlim, taču viņus atdzina izmisīgs pretuzbrukums. Un šīs kaujas laikā gāja bojā Maskavas komandiera pienākumu izpildītājs maršals Rokossovskis!
  Un slavenais padomju pilots Kožedubs notrieca simto vācu lidmašīnu, kļūstot par pirmo padomju cilvēku, kam piešķirts četrkārtēja PSRS varoņa tituls. Un arī 1946. gada 7. novembrī.
  4. decembrī beidzot tika slēgts blokādes loks ap Maskavu. Bet galvaspilsēta un tās varonīgā garnizona paliekas cīnījās līdz pareizticīgo Ziemassvētkiem 1947. gada 7. janvārī.
  Uzbrukumu galvaspilsētai vadīja Mainšteins. Par to viņš tika apbalvots ar otro Dzelzs krusta Lielā krusta ordeni pēc Hermaņa Gēringa.
  Bet karš vēl nav beidzies. Sverdlovskas Staļins solīja cīņu turpināt. Arī vācieši bija diezgan noguruši. Dienvidos viņu karaspēks tuvojās Penzai un Uļjanovskai un apstājās. martā padomju vara uzsāka pretuzbrukumus. Bet aprīlī viņi joprojām bija spiesti pamest Rjazaņu. Un maijā nacisti ieskauj Gorkijas pilsētu un no dienvidiem ielauzās Kazaņā. Jūnijā krauti ieņēma Orenburgu un tuvojās Ufai. Pretestība Sarkanajai armijai vājinājās, morāle kritās un sākās masveida dezertēšana. Taču tie tur bijuši vienmēr, bet pēc galvaspilsētas krišanas vairākkārt pastiprinājušies. Nevienam vairs nebija vēlēšanās mirt par Staļinu. Bet cilvēki cīnījās pret fašismu par savu dzimteni.
  Arī padomju varas autoritāte kritās. Jūlijā vācieši ielauzās Sverdlovskā. Staļins un viņa svīta pārcēlās uz Novosibirsku. Urālos cīņas plosījās līdz augustam... Vāciešus apgrūtināja sakaru stiepšana un partizānu aktīvā darbība. Bet tālākais karš jau ir zaudējis savu jēgu.
  Staļins tomēr uz kaut ko cerēja. Vācieši Toboļskā ielauzās septembrī. Bet tos aizkavēja spēcīgas rudens lietus. Ziemas tuvošanās apturēja ofensīvu Sibīrijā, bet nacistiem izdevās ieņemt visu Vidusāziju. Ziemā viņi neuzdrošinājās doties uz Novosibirsku. Bet arī Staļinam bija slikti, un viņš pārcēlās uz siltāku Vladivostoku.
  Pienāca 1948. gads. Nacisti jau bija bruņoti ar disketēm. Turklāt parādījās kompaktākas tvertnes ar turboreaktīvo dzinēju. Patiesībā pēc tam, kad kļūst siltāks, viņiem atliek tikai uzvaroši sodīt un ieņemt pilsētas.
  Bet Berija saindēja jau smagi slimo Staļinu un piedāvāja Trešajam reiham kapitulāciju, ievērojot padomju varas saglabāšanu Sibīrijā.
  Hitlers, kurš pats bija sasodīti noguris no kara, gandrīz piekrita, bet vispirms viņš 1948. gada maijā ieņēma Novosibirsku. Un padošanās tika parakstīta 1948. gada 22. jūnijā, simboliskā datumā - tieši septiņus gadus no uzbrukuma PSRS. Tā beidzās Otrais pasaules karš. ASV sakāva Japānu tālajā 1945. gadā un izmēģināja atombumbu. Tātad fīreram nav biznesa doties uz ārzemēm.
  Tomēr Berija ilgi valdīja. Slavenākais padomju dūzis, gaisa maršals un septiņkārtējais PSRS varonis Kožedubs varēs veikt militāru apvērsumu un gāzt nepopulāro Valsts aizsardzības komitejas priekšsēdētāju. Berija un vairāki viņa līdzdalībnieki tika nošauti. Pašā Trešajā Reihā 1953. gada martā patrioti piebeidza Hitleru. Un Gērings nomira no narkotiku lietošanas nedaudz agrāk, savukārt Himlers tika nošauts aizdomu par sazvērestību dēļ.
  Izcēlās sīva cīņa starp SS, kuru vadīja Šelenbergs, un bruņotajiem spēkiem, kurus vadīja ģenerālis Mainšteins. Tas viss izraisīja pilsoņu karu. Tā rezultātā Trešais Reihs sabruka. Un samazinātā PSRS sāka pakāpeniski atjaunot savu ietekmi. Vēsture atkal iegāja spirālē. Fantastiskais Vācijas pieaugums, uztūkušas vairāk nekā Čingishana impērija, pēc tam galvenā līdera nāve - haoss un izmiršana.
  Un pakāpeniski pulcējoties Firstisti, tikai Baikālskas pilsēta kļuva par galvaspilsētu. PSRS, kas sadalīta daudzās provincēs ar vāciešu izveidotajām marionešu guberņām, atkal tika apvienota. Lielākā uzvara bija Maskavas aneksija, kas atmeta nacistu jūgu. Tiesa, savu suverenitāti saglabāja Ukraina, Baltkrievija un Baltijas valstis, kā arī Gruzija, Armēnija un Azerbaidžāna. Pēc Trešā Reiha sabrukuma ASV kļuva par pasaules hegemonu. Proamerikāniska valdība tika izveidota arī Ķīnā.
  Bet pamazām debesu impērija kļuva arvien neatkarīgāka. PSRS pēc de facto Kožedubas diktatūras tika izveidota būtībā prezidenta konstitūcija, bet ar divu termiņu varas ierobežojumu. Vēlēšanas notika uz alternatīva pamata, un prezidenta amatam bija cits nosaukums: tautas priekšsēdētājs.
  Valstī bija jaukta un strauji attīstoša ekonomika.
  Bet lūk, kā vēsture mainījās no vienas papīra saspraudes. Viņi zaudēja Otro pasaules karu, kaut arī cīnījās varonīgi. Un rezultāts bija postošs. Turklāt Vācija tikai uz laiku spēja iegūt varenību.
  Un ASV pamazām zaudēja ietekmi, pasaule kļuva daudzpolāra, kas nozīmē, ka tajā valdīja arvien lielāks haoss. Gluži pretēji, kārtības ir mazākas. Un apmēram tāpat kā pašreizējā divdesmit pirmajā gadsimtā.
  Nu, kāpēc cilvēci tik ļoti velk sadrumstalotība un haoss?
  
  
  TROCKIS STAĻINA VIETĀ
  Tuhačevska kampaņa pret Varšavu izrādījās neveiksmīga galvenokārt Staļina vainas dēļ, kurš tā vietā, lai nosegtu Varšavas virzienā virzītā sarkanā karaspēka dienvidu flangu. pagrieza Pirmo kavalērijas armiju uz Galisiju. Turklāt, neskatoties uz lielajiem spēkiem, kas atradās Jāzepa pakļautībā, poļi viņu spēja sakaut. Sarkanā armija zaudēja Varšavas kauju. Poļi uzsāka pretuzbrukumu, okupēja teritoriju, ieskaitot Slucku, un pat vairākas dienas okupēja Minsku.
  Taču Rietumi toreiz neuzdrošinājās finansēt turpmāku asiņaino karu ar boļševikiem. Varšava noslēdza mieru, un pilsoņu karš ātri beidzās.
  Taču pastāv alternatīva vēstures gaita un viens no daudzajiem paralēlajiem Visumiem. Tur Ļeņins pavēlēja atcelt militārās lietās ne pārāk apdāvināto un kaprīzo Staļinu no dienvidu flanga pavēlniecības un izveidoja Tuhačevska vadības vienotību, vienlaikus saglabājot Budjoniju pār Pirmo kavalēriju.
  Šajā gadījumā pretuzbrukuma mēģinājums no Varšavas dienvidiem neizdevās, un sīvā cīņā uzvarēja iedvesmotā Sarkanā armija. Polijas galvaspilsēta krita. Kādu laiku tur stāvējis un saņēmis papildu pastiprinājumus, Tuhačevskis devās tālāk uz Ļvovu un Krakovu.
  Kādu laiku cīņas turpinājās pret Vrangelu un ar turpmāku uzbrukumu Krimai. Pēc tam Sarkanā armija okupēja Baltijas valstis ziemeļos, bet dienvidos atbrīvoja Azerbaidžānu, Armēniju un Gruziju. Bija īslaicīgs klusums. Padomju Krievijai bija nepieciešama atpūta un īslaicīga atelpa, par ko kļuva NEP. Bet Trockis joprojām uzstāja uz visu cariskās Krievijas zemju atgriešanu. Rezultātā 1921. gada vasarā Sarkanā armija ar Rietumu piekrišanu okupēja Somiju.
  1922. gadā tika iekarota Primorija, pēc tam Sahalīnas ziemeļi. Trockim, kura autoritāte Militārās revolucionārās padomes priekšsēdētāja amatā bija ievērojami nostiprinājusies, izdevās ieņemt Ļeņina vietu un izspiest Staļinu, kurš bija nobīdīts uz otršķirīgu lomu.
  Savādi, ka personīgajai varai nostiprinoties, kapitālisma elementi ekonomikā kļuva arvien spēcīgāki.
  Pats Trockis kļuva par kreiso, lielā mērā pateicoties vēlmei kļūt svētākam par pāvestu vai radikālākam par Staļinu. Tomēr, ieguvis varu, ārkārtīgi talantīgais ebrejs turpināja savu līdzsvaroto ārpolitiku. Neatmetot komunistiskās idejas, viņš vienlaikus centās ieaudzināt tirgus elementus un nodrošināt labas attiecības ar citām pasaules kapitālistiskām valstīm.
  Hitlera nākšana pie varas Vācijā neradīja būtiskas izmaiņas pasaules politikā. Fīrers tika ātri nostādīts viņa vietā - aizliedzot jebkādu Versaļas ierobežojumu atcelšanu vai vispārējās iesaukšanas un militārā spēka atjaunošanu. Tāpat kā nacistiem bija aizliegts ieviest antisemītiskus likumus un daudz ko citu.
  Vienīgais ir tas, ka Hitlera laikā Vācijas ekonomika izkļuva no krīzes, bet fašisms nekad nepieņēma radikālas formas, paliekot mērenam nacionālismam ar dažām autoritārām iezīmēm un vispārējām jaunatnes organizācijām, piemēram, Hitlerjugent.
  PSRS Leona Trocka vadībā kļuva par ekonomiski bagātu lielvalsti ar attīstītu smago rūpniecību.
  PSRS ekonomika bija vairāk balstīta uz tirgu nekā Staļina ekonomika, taču tajā bija arī plānošanas elementi piecu gadu plānu veidā. Dzimstība ir augsta, jo īpaši tāpēc, ka Trockis aizliedza arī abortus - viņi saka, ka Krievijā ir tik daudz tukšu zemju, un nav nekāda iemesla, lai tās plīvotu kā caurumiem.
  Tā kā vācu armijas lielums palika ierobežots līdz 100 tūkstošiem, un Polija jau bija pārvērtusies par padomju, sociālistisko republiku, tad nebūtu ar ko cīnīties. Moldova tika atgriezta Krievijai tālajā 1921. gadā, savācot atpakaļ karaliskās zemes.
  Pats Trockis nedaudz atbalstīja pasaules internacionalitāti, bet pasaules revolūcijas mērķis sāka klusēt. Daļēji kā Staļina laikā.
  Bet karš joprojām nāca no austrumiem. Japāna sāka militāru darbību pret Mongoliju. Uzlecošās saules zeme kopā ar Itāliju kļuva par pasaules galvenajiem iebrucējiem. Tiesa, Musolīni bija spiests ierobežot savas ambīcijas ar Etiopijas sagrābšanu - vienīgo valsti Āfrikā, kas nebija kāda cita kolonija. Japāna, arī vēl neuzdrošinoties cīnīties vienatnē ar Lielbritāniju un īpaši ASV, iekļuva Ķīnā. Un viņa šeit iekļuva arvien vairāk.
  Ķīniešu ir daudz, un, neskatoties uz visu savu sadrumstalotību, viņi ir nopietns pretinieks. Un tad samuraji ienāca Mongolijā... Tur sākās nopietnas kaujas 1941. gada pavasarī.
  Trockis nolēma, ka PSRS jau ir pietiekami spēcīga, lai uzsāktu pilna mēroga karu ar samurajiem. Turklāt padomju diktators vēlējās atriebties par sakāvi 1904.-1905. Uz sauszemes Sarkanā armija ir nepārprotami spēcīgāka par japāņiem, īpaši tankos. Taču jūrā Klusā okeāna flote vēl nav sasniegusi paritāti. Bet Ļevs Davidovičs nevarēja atteikties no Mongolijas.
  Sarkanā armija sākotnēji apturēja samuraju virzību. 1941. gada 20. augustā Khalkhin Gol notika ofensīva, kas beidzās ar Sarkanās armijas uzvaru. Pēc tam Trockis pieprasīja, lai Japāna atdod Dienvidsahalīnu un Kuriļu salas.
  Protams, sekoja atteikums, un sākās plaša mēroga karš. Tikai atšķirībā no Lielā Tēvijas kara tas notika svešā teritorijā. Lai gan nevarētu teikt, ka bija maz asinsizliešanas.
  Cīņas bija pilna mēroga, un japāņi sīvi pretojās un nepadevās. Bet gandrīz visas padomju karaspēka operācijas bija veiksmīgas. Aizsardzība pēc spēcīgas artilērijas aizsprosta tika izlauzta cauri, un tanki, tostarp jaunākais jaudīgais T-34, LT (smagais Leons Trockis!), pārvarēja sīvo līķu un metāla grāvi.
  Vispirms no Mandžūrijas tika padzīti Uzlecošās saules zemes karotāji. Tika veiktas vairākas secīgas operācijas, kas ilga deviņus mēnešus no 1941. gada novembra līdz 1942. gada augustam. Padomju karaspēks ienāca Ziemeļkorejā... Bija arī kaujas Sahalīnā. Japāņi pat mēģināja virzīties uz priekšu - viņi virzījās trīsdesmit kilometrus, taču tika apturēti un aizrijās ar asinīm.
  1942. gada septembrī notika uzbrukums Portarturam. Japāņi, izmantojot atbalstu no jūras, mēģināja noturēt līniju. Padomju karaspēks izlauzās cauri frontei, bet ienaidniekam izdevās apturēt virzību, nometot karaspēku.
  Taču samuraji nespēja ilgi izturēt savu pretestību. Padomju aviācija pārņēma un bombardēja kuģus. Turklāt japāņi ir pārāk noraidoši pret savu dzīvi - viņi pat neņēma kaujā izpletņus. Šī iemesla dēļ pēc galvenās gaisa elites nāves samuraju pretestība debesīs ievērojami vājinājās. Un padomju aviācija sāka uzvarēt daudz pārliecinošāk.
  Turklāt padomju dizaineru jaunie sasniegumi pakāpeniski noliedza japāņu iznīcinātāju pārākumu manevrēšanas spējā. 1942. gada decembrī pēc kārtējā sīva uzbrukuma Portarturs tika ieņemts, un Seula krita tajā pašā mēnesī.
  Nākamais 1943. gada mēnesis sākās ar janvāra ofensīvu Dienvidkorejā un Pusanas ostas ieņemšanu.
  Japāna zaudēja zemes kaujas un cieta arvien lielākus postījumus debesīs un jūrā. 1943. gada februārī Pekinu ieņēma padomju karaspēks. Un martā pēc sīvām cīņām Dienvidsahalīna tika atbrīvota. Aprīlis un maijs iezīmējās ar jaunām padomju ieroču uzvarām jūrā... Īpaši efektīva bija palielinātā zemūdeņu flote, aviācija un kuģi, kas ieradās no Baltijas.
  1943. gada jūnijā padomju karaspēks padzina japāņus no Šanhajas. Tādējādi veidojot savu okupācijas zonu.
  Jūlijā un augustā desantnieki un jūrnieki atbrīvoja Kurilu grēdu no ienaidnieka. Japāna nonāca ārkārtīgi sarežģītā situācijā. Padomju aviācija palielināja savu triecienjaudu un bombardēja arvien spēcīgāk, un Uzlecošās saules zemes flote izkusa. 1943. gada oktobrī Trockis pieņēma lēmumu: uzbrukt Okinavai - ģenerālmēģinājumam pirms cīņas par pašu Japānas metropoli. Cīņas bija sīvas, un samuraji masveidā izmantoja ieročus: kamikadzes pilotus.
  Episkā cīņa ilga divus mēnešus un nedēļu, kas beidzot beidzās ar Okinavas krišanu. Un 1944. gada janvārī Taivāna tika atbrīvota.
  Japāna tagad bija uz pilnīgas militāras katastrofas sliekšņa. Hirohito varēja paļauties tikai uz ASV un Lielbritānijas iesaistīšanos karā viņa pusē; fašistiskā Vācija tolaik vēl bija pārāk vāja militāri, un Musolīni nevarēja viegli sasniegt Trocki Klusajā okeānā.
  Taču ASV un Lielbritānija deva mājienus, taču nesteidzās ar iesaistīšanos karā. Turklāt Indijā izcēlās masveida pret britiem vērsta sacelšanās. Mēreno Gandiju malā nobīdīja radikālāki nacionālisti un kreisie. Rezultātā tur sākās īsts karš. Čērčils, kurš nomainīja Čemberlenu, izrādīja spītību un centās par katru cenu paturēt savā kontrolē Pakistānu un Indiju. Kas izraisīja ilgstošu un rūgtu karu, kas saistīja britu spēkus.
  Amerikāņi ārpolitikā rīkojās pilnīgi pasīvi: mana būda ir uz malas!
  1944. gada martā padomju karaspēks, neskatoties uz to, ka laika apstākļi vēl nebija īpaši labvēlīgi, nolaidās Hokaido. Cīņas ilga trīs nedēļas un beidzās ar japāņu sakāvi. Šie panākumi satricināja imperatora pārliecību par metropoles nepieejamību.
  Cīņas uz sauszemes un jūras turpinājās līdz 1944. gada 11. maijam, kad novārdzinātā Japāna beidzot kapitulēja.
  Cīņas ar padomju karaspēka piedalīšanos ilga no 1941. gada 10. aprīļa līdz 1944. gada 11. maijam un ilga trīs gadus un nedaudz vairāk par mēnesi. Padomju armijas zaudējumi nogalinātajos un no ievainojumiem miruši sasniedza 960 tūkstošus karavīru un virsnieku. Bojā gāja arī nedaudz vairāk nekā sešdesmit tūkstoši padomju civiliedzīvotāju. No bombardēšanas, artilērijas apšaudes, kaujām Sahalīnā un uz robežas Primorē. Un aptuveni trīs miljoni cilvēku tika ievainoti, no kuriem četri simti tūkstoši kļuva par invalīdiem.
  Kopumā PSRS guva lielu uzvaru un spēja ieviest propadomju režīmus Ķīnā un Korejā un ar savu karaspēku okupēja visus Uzlecošās saules zemes īpašumus.
  Biedra Trocka autoritāte tika vēl vairāk nostiprināta gan valsts iekšienē, gan starptautiskajā arēnā.
  1946. gadā PSRS notika pirmā mākslīgā pavadoņa palaišana. Un 1950. gadā pirmais padomju kosmonauts tika nosūtīts pa visu pasauli. Rumānijā karalis Mihaja piekrita noslēgt militāru un ekonomisku aliansi ar PSRS. Drīz Ungārijā mainījās vara. Un Čehoslovākijā to jau sen valda, lai gan ne gluži komunisti, bet kreisie propadomju spēki.
  1951. gadā izcēlās karš starp Turciju un PSRS. Šajā brīdī ne ASV, ne Lielbritānijā nebija atombumbas, un sākt īstu slaktiņu ar tik spēcīgu ienaidnieku kā PSRS un tās sabiedrotajiem bija Rietumu pašnāvība.
  Padomju armija sakāva Turciju mazāk nekā mēneša laikā. Redzot, ka Rietumu reakcija ir ārkārtīgi gausa... Shaved ilgi cīnījās ar indiāņiem, taču beigās zaudēja simtiem tūkstošu karavīru un zaudēja kontroli pār savu lielāko koloniju. ASV ir ekonomiskā krīze un melnie nemieri.
  Trockis pieņem lēmumu: un divu mēnešu laikā Sarkanā armija pārņem visus Tuvos Austrumus un Irānu, un Ēģiptē pie varas nāk propadomju valdība. Briti un franči dabū pa zobiem. Un Hitlers nostājas PSRS pusē un par to iegūst iespēju uz Anschluss Austriju.
  De Golls nāk pie varas Francijā. Viņš ir ļoti neapmierināts ar padomju ekspansiju un runā par krusta karu uz austrumiem, pret boļševismu. Trockis, gluži pretēji, sapņo par paplašināšanos Eiropā, situācija uzkarst.
  Ādolfs Hitlers, izmantojot to, ka PSRS tagad ir savienībā, sāk Vācijas militarizāciju. Un Alžīrijā un Marokā izceļas liela sacelšanās pret Franciju.
  De Golls ir sašutis un pieprasa Vācijai pārtraukt militāro sagatavošanos. Atbildot uz to, fīrers pieprasa atjaunot 1914. gada robežas un draud sūtīt tautas miliciju pret ienaidnieku.
  Abas puses pastiprina draudus un pulcē karaspēku pie robežām. Viltīgais Trockis neiestājas karā, bet pārdod Vācijai uz kredīta tankus un lidmašīnas. Izvēršas cīņa starp nacistiem un frančiem. Beļģija iesaistās karā, taču tas tikai pasliktina Francijas stāvokli, ko ierobežo koloniju sacelšanās un komunistiskā darbība dažādās frontēs. Vācieši gan nepanāk ātru uzvaru, bet iestrēgst uz Mangio līnijas, bet ieņem Beļģiju. Pēc pusotru gadu ilga kara nacisti tuvojās Parīzei.
  De Golls dodas parakstīt mieru un atdod Elsarcu un Lotringu vāciešiem. Arī Beļģija šķiras no daļas savas teritorijas. Fīrers stiprina savu ietekmi. 1955. gadā PSRS izmēģina kodolbumbu. Trockis iekļauj PSRS sastāvā Čehoslovākiju. Tiesa, daļa Sudetu pieder vāciešiem, bet daudz mazāk etniskās robežas. Bet viņiem nav iemesla šūpot laivu...
  Hitlers ir spiests pazemot savas ambīcijas un priecāties, ka viņam izdevies paplašināties Rietumos un uz Austrijas rēķina. Nacisti iebrūk arī Dānijā un arī atjauno 1914. gada robežas un savas impērijas ziemeļus.
  Trockis nomira 1960. gadā, nosvinējis savu astoņdesmito dzimšanas dienu. Bez kaitīgiem ieradumiem un fiziskās sagatavotības uzturēšanas PSRS priekšsēdētājs saglabāja skaidru domāšanu līdz pēdējiem darbiem.
  Viņš nodeva priekšsēdētāja amatu savam dēlam Dāvidam, tādējādi nodibinot pasaulē pirmo komunistu dinastiju. Līdz tam laikam PSRS bija piedzīvojusi pastiprinātu centralizāciju un konstitūcijas grozījumus, kas aizliedza izstāties no tās. Hitlers arī nodeva varu vienam no saviem dēliem, kas iegūti mākslīgās apaugļošanas rezultātā, bet uz konkursa pamata.
  Tomēr dēls joprojām ir pārāk jauns, un pēc Hitlera nāves nacisti sadalījās, un drīz pie varas nāca kreisais spārns. Pasaule ir kļuvusi drošāka, bet koloniālās sistēmas sabrukums ir izraisījis jaunu nestabilitātes karu. Risinājums bija komunistiskās koalīcijas izveide. Tā sniedza savstarpēju palīdzību un mēģināja veidot sociālismu tumšā kontinenta apstākļos.
  Bet pasaules komunisms izcēlās ar lielu skaitu tirgus elementu un bija apvienota sistēma.
  Tikmēr PSRS iekšienē pieauga pretrunas. Vienas partijas politiskais pārsvars vairs nederēja augošajai oligarhijai. Sarkanā viļņa uzņēmēji vēlējās pārmaiņas un politisko varu. Līdz šim plānveida ekonomikas panākumi un politiskie ieguvumi daļēji kompensējuši opozīcijas noskaņojumu. Taču izmaiņas ir notikušas Amerikas Savienotajās Valstīs. Radās jauns līderis, kurš, laužot divu partiju monopolu: demokrātisko un republikāņu, radīja trešo - patriotisko.
  Un, nācis pie varas, viņš nodibināja autokrātiju. Tajā pašā laikā uzsākot krusta karu pret komunismu. Deivids nomira, un pēc tam sākās vesela virkne sazvērestību un frakciju cīņu. Tā rezultātā valsts tika satricināta. Bet cīņa starp frakcijām beidzās ar PSRS priekšsēdētāja amata ieņemšanu, un cilvēki nomierinājās.
  Notika aktīva telpas paplašināšana. 2015. gadā Plutons kļuva par pēdējo planētu, uz kuras kāju spēris cilvēka astronauts. Īsu laiku cilvēki varēja apmeklēt Jupitera virsmu. Tiesa, viņiem bija jāguļ īpašās aromātiskās vannās.
  PSRS ietvaros kapitālistiskie elementi nostiprinājās vēl vairāk. Bija noslāņošanās starp nabadzīgajiem un bagātajiem. Parādījās īsti miljardieri un tajā pašā laikā Politbiroja locekļi. Komunisms arvien vairāk saplūda ar finanšu oligarhiju un arvien mazāk atšķīrās no kapitālisma. Pat ienākuma nodoklis PSRS kļuva lineārs un tika ieviests vienots procents. Tas, protams, izraisīja neskaidru neapmierinātību un izraisīja nelielus nemierus.
  Taču līdz šim situācija nav izgājusi no kontroles. Taču patiesībā ar komunisma ārējiem atribūtiem sociālās garantijas arvien vairāk tika ierobežotas. Jo īpaši medicīna un izglītība kļuva daļēji apmaksātas, parādījās bezdarbnieki un darba biržas.
  Viktorija sasniedza Viļņu un pārstāja atcerēties paralēlo pasauli. Viņai tagad bija jāturpina vadīt Krievijas armiju.
  Lietuvas lielhercogistes galvaspilsēta Viļņa krita, bet priekšā bija gājiens tālāk uz Grodņu un Brestu.
  Baltkrievi labprāt pievienojās Krievijas armijai. Tomēr uzsniga sniegs, un viduslaiku armijai kļuva grūtāk pārvietoties. Tomēr lielkņazs Vasilijs pavēlēja ieņemt Grodņu un tur pārziemot. Viktorija skraidīja pa apkārtējām pilīm, meklējot kādu citu, ko sasmalcināt vai iznīcināt.
  Viņā virmoja mežonīgas iznīcināšanas alkas, bet arvien biežāk pretinieki padevās bez cīņas.
  
  
  ORĀKLI NO TUMŠĀS ELLES
  Protams, ir dažādi prognozētāji, noderīgi un bīstami.
  Bet vienā no alternatīvajām realitātēm bija burvis, kurš pastāstīja nacistam numuru, kā atgriezt spēku, lai pārstāstītu Velna spoguli. Nevainīga bērna sarkano asiņu pilieni nokrita uz atstarojošās virsmas. Un tie acumirklī uzsūcas, un pats spogulis sāka mirdzēt, atgūstot savas dāvanas. Un tad fīrers daudz iemācījās.
  Bet pat zinot nākotni, to ne vienmēr ir iespējams labot. Taču Āfrikā vācieši pārgrupēja karaspēku un spēja atvairīt Montgomeri 23. oktobrī uzsākto ofensīvu.
  Lai gan ar lielām grūtībām, viņus apturēja karaspēks ar lielu darbaspēka un aprīkojuma skaitu. Tomēr uzbrukuma vietas un laika zināšana palīdzēja Rommelam racionāli sadalīt savas dažas vienības un atvairīt uzbrukumu. Briti cieta ievērojamus zaudējumus un pēc divu nedēļu kaujām bija spiesti apstāties.
  Un vācu zemūdeņu flote spēja nodarīt lielus postījumus, nogremdējot duci kuģu ar izkraušanas spēkiem, kas plānoja nolaisties Kasablankā un Marokas piekrastē. Amerikāņi, redzot panākumu trūkumu Ēģiptē un "vācu vilku baru" darbību, atteicās no operācijas "Lāpa".
  Vācieši, savukārt, mēģināja pārgrupēt savu karaspēku pie Staļingradas, lai atvairītu padomju karaspēka sānu uzbrukumus, un gatavojās, apglabājoties centrā.
  Slikto laikapstākļu dēļ 1942. gada 19. novembrī padomju karaspēks nespēja efektīvi izmantot aviāciju, tostarp uzbrukuma lidmašīnas, un artilērijas sagatavošana guva ārkārtīgi ierobežotus panākumus. Tātad, pārgrupējot savus spēkus, vācieši un viņu sabiedrotie spēja atvairīt padomju karaspēka virzību. Tiesa, tas novērsa nacistu uzmanību no pašas Staļingradas, dodot atelpu padomju karavīriem, kuri bija pilsētas varoņi. Lai gan Sarkanās armijas pārziņā esošo māju ir palicis ļoti maz.
  Fricis izturēja arī centrā... Kauja pie Staļingradas turpinājās līdz decembra beigām. Tā kā neizdevās panākt izrāvienu frontē, Sarkanā armija apstājās. Bet arī vāciešiem nebija viegli. Uzbrukuma laikā pilsētai viņi zaudēja pārāk daudz, un, lai gan aizsardzībā zaudējumu attiecība šķiet viņiem labvēlīga, karaspēks joprojām ir izsmelts.
  Janvārī, neskatoties uz orākula pareģojumu, operācijas Spark laikā vācieši nespēja izturēt ziemeļos. Tiesa, kaujas ilga vairāk nekā trīs nedēļas un Sarkanajai armijai izmaksāja lielus zaudējumus, taču viņiem izdevās pa sauszemi nokļūt Staļingradā.
  Tomēr, Iblisa spoguļa brīdināti, vācieši spēja atvairīt ofensīvu pie Voroņežas, stiprinot savus vājos sabiedrotos: itāļus un rumāņus. Citādi tur būtu izlauzta aizsardzība.
  Un trešā Rževa-Sichova operācija bija neveiksmīga. Vācieši atkal, lai arī ne bez grūtībām, atvairīja padomju ofensīvu. Pašā Staļingradā bija karsts, janvārī bija kaujas. Paulusu nomainīja Mainšteins, un šim pieredzējušākajam feldmaršalam izdevās ieņemt citadeles pilsētu līdz 12. februārim. Bet atkal vācieši par to maksāja milzīgu cenu. 1943. gada februārī bija jāsaliek Reihstāgs un jāpiesaka totāls karš. Pagariniet darba dienu un izmantojiet vergu darbu aktīvāk nekā līdz šim.
  Totālā kara pasludināšana ļāva palielināt ieroču ražošanu un izveidot jaunas divīzijas. Tostarp ārzemnieki un Hiwis.
  Zinot, kad briti un amerikāņi plāno ienākt Marokā, vācieši, izmantojot savu lielo zemūdeņu floti, deva sāpīgus sitienus desanta kuģiem - izjaucot vienu nosēšanos pēc otras. Tas ļāva nacistiem lokalizēt militārās operācijas pret Rietumiem un koncentrēt visus savus galvenos spēkus austrumos.
  Rommela korpusa pozīcija palika sarežģīta, taču, pateicoties spogulim, fašistiskā aviācija sāka darboties efektīvāk, un karavānas uzlaboja Āfrikas grupas apgādi.
  Montgomerija jaunā ofensīva 1943. gada martā bija neveiksmīga. Šoreiz Rommels, ar velnišķīgas maģijas palīdzību saņēmis precīzus datus, ievilināja britus lamatās un spēja sagādāt viņiem graujošu sakāvi! Tiesa, ienaidnieka skaitliskā pārsvara un gaisa pārākuma dēļ Montgomeriju nebija iespējams pilnībā sakaut, taču Lielbritānijas sakāve bija manāma. Īpaši daudz tanku tika zaudēti, un ievērojams skaits transportlīdzekļu tika sagūstīti kā trofejas.
  Briti atsauca pāris aizsardzības līnijas un tuvojās Aleksandrijai. Rommelam bija vajadzīgas jaunas rezerves, un nacisti plānoja turpināt ofensīvu dienvidu virzienā. Staļingrada krita un tad varēja virzīties uz priekšu pa Volgu.
  1943. gada maijā Krauts pārgāja uz operāciju Delfīns. Viņu karaspēks, neskatoties uz orākula palīdzību, saskārās ar ļoti spēcīgu Sarkanās armijas pretestību. Progress bija lēns uz lielu zaudējumu rēķina. Tiesa, zīlnieces palīdzība ietekmēja kara gaitu. Vērmahts paredzēja pretuzbrukumus un sāka arvien jaunus uzbrukumus. Jūnija vidū nacisti jau bija pietuvojušies Volgas deltai un sasnieguši Kaspijas jūru.
  Padomju karaspēka stāvokli Kaukāzā pasliktināja Turcijas iestāšanās karā 1943. gada 22. jūnijā. Un tas faktiski noteica cīņas par Baku naftu iznākumu.
  Sabiedrotie nebija izšķiroši. Montgomerijs pārgāja uz aktīvo aizsardzību un vairs nedomāja par ofensīvu, un piezemēšanās Marokā palika nereāla.
  1943. gada 10. jūlijā Čērčils, lai novirzītu daļu vācu spēku no austrumiem, mēģināja izsēsties Francijā. Tomēr slikti sagatavotā desanta kopā ar amerikāņu neizlēmību un faktu, ka, pateicoties orākulam, vācieši zināja visas detaļas, izraisīja tikai lielāko britu un amerikāņu sakāvi uz sauszemes vēsturē.
  Vairāk nekā sešsimt piecdesmit tūkstoši cilvēku un daudz tehnikas tika sagūstīti vien. Bet tas diemžēl netraucēja nacistu virzību uz dienvidiem. Augustā vācieši ieņēma visu Dagestānu, turki ieņēma gandrīz visu Armēniju kopā ar Erevānu, un 27. datumā nacisti un osmaņi apvienojās, sadalot Aizkaukāza fronti divās daļās.
  Un atkal padomju spēku uzbrukuma mēģinājumi citos frontes sektoros beidzās ar neveiksmi. Ienaidnieks pārāk labi zināja par padomju pavēlniecības plāniem.
  Īpašā nodaļa Sarkanajā armijā bija nikns, tika veiktas represijas un masveida tīrīšanas. Tika nošauti pat vairāki desmiti ģenerāļu un artilērijas maršala Kuļika.
  Bet, kamēr ienaidniekam būtu velnišķīgs ierocis, nekas pret viņu nepalīdzēs.
  Septembris pagāja smagās kaujās, nacisti un osmaņi tuvojās Baku. Un oktobrī pašā pilsētā izcēlās kaujas.
  Piekrastes pilsēta tika piegādāta pāri jūrai, un viņi izmisīgi centās to noturēt. Cīņas ievilkās un līdz 7. novembrim, kā bija plānots, krautiem to neizdevās paņemt. Bet visas pārējās Kaukāza pilsētas pa šo laiku jau bija zaudētas. Un decembrī uz milzīgu zaudējumu rēķina leģendārā pilsēta krita.
  Kaukāzs tika pilnībā zaudēts, tāpat kā lielākā naftas atradne, kas tajā laikā tika izveidota PSRS. Tiesa, tā kā visas naftas akas tika uzspridzinātas un iznīcinātas, paši nacisti šo priekšrocību drīzumā nevarēja izmantot.
  Austrumu frontē iestājās klusums. Lieli vācu sauszemes spēki pārcēlās uz Irāku un tālāk uz Palestīnu un Suecas kanālu, lai palīdzētu Rommelam. Padomju vadība tomēr nolēma izmantot pauzi. Naftas atradnes jau ir izveidotas citās vietās, tostarp Sibīrijā. Un padomju dizaineri strādāja pie jaunām tvertnēm. IS-2 un T-34-85 vajadzēja būt atbildei vācu panterām un tīģeriem.
  Ieroču ražošana nacistiskajā Vācijā bija lielāka nekā reālajā vēsturē. Ir skaidrs, ka nacistiem un vergiem ir vairāk resursu, un demoralizēto sabiedroto bombardēšana ir vājāka. Tas nozīmē, ka tie varētu ražot vairāk dzelzs un labākas kvalitātes metālu nekā patiesībā. Līdz ar to tika sasniegts un pat pārsniegts ražošanas plāns 600 Panterām mēnesī. Taču bija arī citi ierobežojumi: treniņu laiks jaunajām ekipāžām. Turklāt "Panther", neskatoties uz visām tās neapšaubāmajām priekšrocībām: lielgabalam ar augstu bruņu caurduršanu un uguns ātrumu, lielisku redzamību un optiku, kā arī labu frontālo aizsardzību un labu braukšanas veiktspēju, bija vāja sānu aizsardzība un pakāpenisks izvietojums. no veltņiem.
  Panther-2 izrādījās progresīvāka un daudzsološāka attīstība. Pateicoties daudz blīvākam izkārtojumam ar nedaudz lielāku 47 tonnu svaru, Panther-2 bija spēcīgs 88 mm lielgabals ar 71 EL stobra garumu un 120 mm bruņām korpusa priekšpusē, 60 grādu sānu malās. leņķis un 150 torņa priekšpusē ar 900 zirgspēku dzinēju duralumīnija korpusā.
  Šādu mašīnu sāka ražot 1943. gada novembrī kopā ar Tiger-2. Taču vācieši vēl tikai izstrādāja savu auto. Un viņi virzījās uz Tuvajiem Austrumiem.
  1944. gada martā vācieši ieņēma Kuveitu un sasniedza Suecas kanālu.
  Orākuls bija jāsalauž, lai nacistiem nebūtu nekādu priekšrocību. Šajā gadījumā meitenēm bija vēlme to darīt agrāk, taču ietekmes ierobežojumi viņas skāra.
  Piemēram, tagad maģijas pilno meiteņu vietā 1944. gada 1. aprīlī gar fronti pārvietojās divas glītas skaistules. Diemžēl ar ļoti viduvējām spējām ietekmēja lēciena ierobežotājs. Bija nedaudz auksts pat basām kājām staigāt pa pavasara zemi, kas tik tikko bija pakļauta sniegam. Meitenēm kreisajā rokā ir dziļā Volga, uz ziemeļiem no Kamišinas, un, ejot tālāk, jūs sasniegsiet vācu pozīcijas pie Staļingradas. Un karotāju uzdevums ir kļūt par teju parastām meitenēm un zaudēt pārcilvēciskās spējas neitralizēt nīsto orākulu... Tomēr arī ar to tagad var nepietikt. Galu galā PSRS zaudēja teritoriju, kurā pirms kara dzīvoja puse iedzīvotāju, un ievērojamu daļu no sava rūpnieciskā potenciāla, tostarp, pirmkārt, ieguvei ērto naftu.
  Ir, protams, daudz citu noguldījumu, taču, lai tie strādātu ar pilnu jaudu, ir vajadzīgs gan laiks, gan nauda. Tas ir, situācija ir tāda, ka pat tad, ja Hitleram tiek atņemta Iblisa spoguļa vara, ar to var izrādīties sāpīgi nepietiekami. Turklāt sabiedroto vidū pastiprinājās separātistu noskaņas. Īpaši amerikāņi. Rūzvelts ir slims, Gallens nepārprotami sliecas uz kreiso pacifismu, un jaunu vēlēšanu izredzes nav īpaši priecīgas.
  Zemūdeņu karš sabiedrotajiem neklājas labi. Vācu zemūdeņu skaits nepārtraukti pieaug, un to kaujas īpašības uzlabojas. Jau parādījušās ar siltumu vadāmas torpēdas un ar ūdeņraža peroksīdu darbināmas zemūdenes. Un sabiedroto flote kļūst arvien vājāka un vājāka, jo īpaši tāpēc, ka krautu tehnotroniskās haizivis ir iemācījušies neizkļūt virspusē un neatklāties.
  Turklāt nacistu zemūdeņu flotes aktivitāte ir augstāka nekā reālajā vēsturē: degvielas piegāde ir kļuvusi vieglāka, tankkuģi ierodas pat no Lībijas laukiem. Turklāt Rumānijas bombardēšana ir daudz vājāka. Un sintētiskās degvielas ražošana ir lielāka.
  Sabiedrotie ir šokā, un viņu situācija ir nelabvēlīga. Īpaši iekšpolitiskās.
  Spēku samērs Austrumu frontē 1944. gada 1. aprīlī: PSRS 6,3 miljoni karavīru un virsnieku, un aptuveni 5,3 tūkstoši tanku un pašpiedziņas lielgabalu, 95 tūkstoši lielgabalu un mīnmetēju, 7,7 tūkstoši lidmašīnu. Lieli zaudējumi ziemas kaujās, mēģinot sakaut ienaidnieku. Vācieši, ņemot vērā satelītus, ārvalstu divīzijas, Hiwi kājniekus, ir uzkrājuši vairāk nekā 7,2 miljonus, tanku un pašpiedziņas ieroču jau 8,8 tūkstošus, lielgabalus un mīnmetējus aptuveni 100 tūkstošus, aviāciju 16,5 tūkstošus transportlīdzekļu. Ņemot vērā, ka jaunie tanki IS-2 un T-34-85 ir tikko sākuši darboties Sarkanajā armijā, ienaidnieka pārākums aprīkojuma kvalitātē ir ievērojams. Tādējādi jau ir veicināta "Panthers" un "Tigers" ražošana, un tie veido vairāk nekā pusi no Vācijas tanku flotes.
  Aviācijā kvalitatīvie vērtējumi nav tik skaidri. Vācu transportlīdzekļi ir pārāki par padomju automobiļiem ātruma un bruņojuma ziņā, bet zemāki ar horizontālo manevrēšanas spēju, bet tajā pašā laikā labāki vertikālajā manevrētspējā. Bet pats galvenais, Fritz parādījās reaktīvie lidaparāti, galvenokārt ME-262. No dzenskrūves kaujiniekiem visjaudīgākie bruņojuma un ātruma ziņā bija ME-309 un TA-152. Yu-488 un pat agrāk Yu-288 sāka sērijveida ražošanu. Šiem bumbvedējiem nebija līdzvērtīgu lidojuma raksturlielumu pie lielas slodzes.
  Jebkurā gadījumā, ja ņemam vērā spēku samēru, tad ienaidnieks ir jāatzīst par varenāku. Turklāt, ja operācija Tuvajos Austrumos tiks pabeigta, fašisti kļūs vēl spēcīgāki. Un līdz viņu galīgajai uzvarai tur ir palicis ne vairāk kā mēnesis. Tātad...
  Tehniski gudrā Elena smagi nopūtās un dziedāja:
  - Nav spēka, nav spēka... Goblins nepārprotami ir dzēris par daudz! Viņš tikai zāģēja mizu un kliedza neķītrības!
  Zoja, kas savu kultūru bija saglabājusi pat pieticīgā zemnieka tērpā, pakratīja draudzenei ar pirkstu:
  - Izvairīsimies no vulgaritātēm... Labāk sastādīsim rīcības plānu!
  Elena paraustīja plecus. Viņa bija tievāka nekā iepriekš un nebija tik atlētiska. Lai gan, iespējams, daudziem vīriešiem viņa šķitīs vēl pievilcīgāka nekā iepriekš. Meitenes kleita ir vienkārša, lina, balta un tīra. Nedaudz īsāka, nekā ierasts zemniecēm, atsedzot iedegušās kājas virs ceļiem. Meitenēm nebija palicis ne ieroči, ne rotaslietas. Nav pat pulksteņa.
  Tie tagad ir tik zemnieciski, pārāk iedeguši aprīļa mēnesim, bet ne tik ātri un spēcīgi. Kājas iet pa māla ceļu, kas nokaisīts ar oļiem. Kailas zoles, tāpat kā zemniecēm, ir raupjas un jūtas ērti, kāpjot uz dzeloņainas virsmas. Kad tu ej, tā auksti nepūš. Rīta sals pēc salnām kūst, un pēdas nav tik notirpas un sāpīgas.
  Savā iepriekšējā ķermenī viņa vispār bija karotāja, pat Antarktīdā bez problēmām. Un tagad kājas ir sarkanas no aukstuma, un, sildoties rīta saulē, tās pretīgi sāp.
  Jeļena, kura jau bija aizmirsusi, ka cilvēka ķermenis var izjust nepatīkamas sajūtas no aukstuma un noguruma, īgni sacīja:
  - Godīgi sakot, es neredzu jēgu šādai ekspedīcijai. Mēs tikām iemesti šajā ellē, mums atņēma spēcīgu maģiju... Palikām basām kājām un vienkāršā zemnieka tērpā, un tajā pašā laikā bija pienākums glābt cilvēci no fašisma!
  Zoja loģiski atbildēja uz līdzīgu fragmentu:
  "Bet tas ir tā skaistums!" Lai nebūtu pārāk viegli, kad, izmantojot savas brīnumainās spējas, paņēmām Viļņu un citas Lietuvas pilsētas. Tas ir daudz interesantāk un, pats galvenais, prasa iztēli, lai pieveiktu ienaidnieku vienkāršos ķermeņos un bez lielvarām!
  Jeļena parasti ar baso kāju iespēra lielā bruģakmenī, kas ceļa vidū izslējās no māla. Bet tā vietā, lai izlidotu no trieciena, akmens palika savā vietā, un Gudrā meitene kliedza par sāpēm. Joprojām garie, graciālie pirksti uzreiz kļuva pietūkuši un kļuva zili. Un Zojai pat nācās pāris no tiem iztaisnot. Violetās falangas nokrita savās vietās, un Elena nokratīja asaru, kas bija izveidojusies uz viņas vaiga. Tev ir jādara kaut kas tik stulbs.
  Beloboga meita juta sevī līdzjūtības uzplūdu, viņu pārņēma empātijas vilnis. Un tajā pašā laikā parādījās sava vājuma un neaizsargātības sajūta. Nags zem Jeļenas zilās miesas saplaisāja, un viņas kāja arī kļuva patiesi aizkustinoši bojāta un neaizsargāta.
  Gudrā, ar līdzjūtību pret sevi, atzīmēja:
  - Lūk, ko nozīmē miesa bez lielvarām... Tu vienkārši kļūsti neviens!
  Zoja sašutusi atzīmēja:
  - Tavas mazās kājiņas sadzīs... Tu kaut kā dzīvosi!
  Meitenes atkal devās ceļā. Viņiem vairs nebija tādas pašas vieglprātīgās jautrības. Turklāt, jo ilgāk viņi gāja, jo lielāks izsalkums lika par sevi manīt. Te parādījās kolhoza lauki... Tajos jau ritēja darbs pilnā sparā.
  Tomēr vīrieši nebija redzami, tikai sievietes un bērni bija iejūgti, daži pie arkla, daži pie kapļa. Cilvēki šeit ir šausmīgi tievi, nogurušām sejām. Tiesa, puiši, ieraugot daiļās meitenes, smaidīja un pamāja ar roku, sveicinādamies ar nomāktām, izstieptām rokām.
  Zoja piedāvāja palīdzēt Jeļenai zemnieku darbā. Svaroga meita negribīgi piekrita. Viņa personīgi gribēja ieroču varoņdarbus, nevis kolhoza smago partiju. Bet pēc tam, kad viņa savainoja kāju uz bruģakmens, viņas kareivīgais noskaņojums uzreiz pazuda. Turklāt jums vajadzētu padomāt par savu legalizāciju. Lai ko lai saka, viņi nonāca tikai kleitās un bez mācītājiem.
  Jā, NKVD viņus jebkurā brīdī var pasludināt par spiegiem un sajaukt. Citādi viņi izrādīsies vienkārši bēgļi, kas pazaudējuši visu, arī dokumentus. Viņu kleitas nav īpaši jaunas, un stils ar īsākiem svārkiem ir raksturīgs boļševiku ciemam. Jūs varat ēst tik daudz, lai viņi tam noticētu!
  Zoja ir dzimusi ciematā, un viņas rokas un ķermenis ir ļoti izveicīgi ciešanās. Jeļena ir pilsētas dāma, ne tikai maskaviete. Tiesa, viņai ir pieredze aramdarbos Rodnoveras kopienā. Tomēr kustības nav tik vieglas un pazīstamas kā Zojai. Jā, un lauzti pirksti uz aukstās zemes riebīgi sāp.
  Tomēr jaunās sievietes, zēni un meitenes visi ir basām kājām, pat ja naktī bija sals un jūs riskējat gandrīz saaukstēties. Tikai vecāka gadagājuma sievietes un vecas sievietes lūksnes kurpēs. Vīriešu redzeslokā nav, un vecākais virs visiem ir cirtains, sarkanīgs pusaudzis, kurš izskatās ne vecāks par piecpadsmit, ļoti sakārtotās biksēs, bet ar ļoti izteiksmīgu izskatu un drosmīgu zodu. Šis mazulis ar komjaunatnes nozīmīti ir vecākais starp zēniem un dod pavēles visiem.
  Jaunais komandieris nekomentēja faktu, ka abas daiļavas viņiem pievienojušās. It kā tas tā būtu, tas pats par sevi saprotams. Volgas reģiona klimats ir maigs un klimats ir pilnā sparā, tāpēc papildu roku pāris nesāpēs.
  Elenai drīz sāka sāpēt mugura, un viņa lūdza doties uz arklu. Tāpēc diezgan spēcīgam meitenes ķermenim ir vieglāk, bet jums tikai rūpīgi jāierok papēži irdenajā augsnē, lai pirksti tik ļoti nekairina. Bet spiediens uz krūtīm notiek citā leņķī, un mugura pēc izslodzes nejūt sāpes.
  Meitene tad domāja, cik viņai īsti gadu? Simts jau sen ir pagājis! Smieklīgi! Viņa ir viena no vecākajām sievietēm mūsdienu Krievijā un tajā pašā laikā spēka un veselības pilna. Bet pēc burvju spēju atņemšanas viņi varēja kļūt par tādiem briesmoņiem!
  Šī doma Elenu satriec...
  Visi strādāja ar entuziasmu un bez pusdienu pārtraukuma. Vai tikai tad, kad kļuva pavisam tumšs, viņi piegāja pie ugunskura, lai veldzētos. Netālu bija Volgas upe, un katlā bija zivis. Bet maizes ir tikai tik daudz, un tā kaut kā nav pilnīgi tīra, ar piemaisījumiem. Vēl viena sīpola garša.
  Ēdiens ir vienkāršs un ne pārāk daudz, šķiet, ka tas ir delikatese izsalkušiem vēderiem. Ranger Girls daudzus gadus nebija jutušās tik nogurušas. Nē, joprojām ir ļoti sāpīgi būt cilvēkam bez lielvarām. Un tu nogursti kā... ēzelis!
  Bet ir arī labi, ka organismi ir jauni un veseli. Meitenes kopā ar citām sievietēm kūtī aizmigušas pašas. Viens no zēniem atbalstīja galvu uz Zoē augstajām krūtīm. Reindžere noglāstīja viņa blondās cirtas... Un sajuta spēcīgu melanholiju. Viņi saņēma visu no dzīves un no saviem patroniem, dieviem Demiurgiem: mūžīgo jaunību, varu, iespēju iegūt bagātību, varu, godu un cieņu, bet... Lai ieņemtu, viņiem ir jāguļ ar vīrieti, kas pēc spējām ir viņiem līdzvērtīgs. Un to nemaz nav viegli atrast.
  Un, ja ir tādi puiši, tad viņi ir citā līmenī un citā visumā. Jeļena atcerējās dziesmu par Gagarinu, un tas viņai lika justies vēl skumjāk;
  Vai zini, kāds viņš bija...
  Visa pasaule nesa viņu rokās!
  TINGA BRĀĻA APŅĒMĪBA GLĀB IMPIĒRU
  Cara Nikolaja II brālis Mihails atšķirībā no reālās vēstures rīkojās izlēmīgi. Imperatoriskā gvarde atklāja uguni uz nemierniekiem, kuri mēģināja iebrukt Ziemas pilī. Tad kazaki, kurus iecienīja suverēns, un dižciltīgie pulki ienāca kaujā.
  Vairāki simti nemiernieku tika nogalināti, bet citi aizbēga. Policija aktīvi sagūstīja nemierniekus un viņu vadoņus. Valsts domes pārstāvji, prinču ģimenes, tirgotāji un finanšu elites pārstāvji steidzās zvērēt uzticību caram Nikolajam un zvērēja lojalitāti. Kaujas laikā tika nogalināti vairāk nekā seši simti nemiernieku un pusotrs tūkstotis tika ievainoti. Apsargi zaudēja ap divdesmit bojāgājušos, kazaki vēl piecdesmit.
  Nopietna sadursme, bet autokrātija izdzīvoja. Sazvērniekiem augšgalā nebija ne vienota viedokļa, ne viena līdera. Un vispār daudzi no viņiem uzskatīja, ka kara laikā nav iespējams mainīt valdības formu.
  Ir daudz neapmierināto ar caru Nikolaju II, taču grūti piedāvāt alternatīvu impēriskajam režīmam. Turklāt bagātie nopietni baidās, ka republikas valdības forma izrādīsies pārāk vāja un vaļīga, lai pasargātu kapitālistus no izsalkušā un dumpīgā proletariāta un zemes īpašniekus no zemniekiem.
  Bet paši tauta nopietnu revolūciju nesarīkos. Boļševiki joprojām ir pārāk vāji un maz, sociālistiskie revolucionāri lielākoties uzskata, ka revolūcija ir laba, bet labāk vispirms uzvarēt pasaules karā.
  Īsāk sakot, notika dumpis un visi iznāca! Atkārtojās kaut kas līdzīgs asiņainai augšāmcelšanai...Un klusums!
  Nikolajs II brāli par izlēmību apbalvoja ar Georga pirmās pakāpes ordeni un paaugstināja viņu līdz virspavēlnieka dienesta pakāpei, ieceļot Mihailu par Rietumu frontes komandieri. Un dienvidu un rumāņu fronte bija pakļauta Brusilovam.
  Krievijas armijas lielums pieauga līdz gandrīz desmit miljoniem cilvēku, un tās uzturēšana uzlika impērijai smagu nastu. Bija nepieciešams virzīties uz priekšu.
  Tiklīdz ceļi izžuva, cara armija sita Galisijā. Skaitliskais pārsvars bija Krievijas karaspēka pusē. Austriešu morāle vājinājās, un pulki, kas sastāvēja no slāviem, masveidā dezertēja vai padevās. Nebija pietiekami daudz vācu vienību, lai savaldītu ienaidnieku.
  Turklāt ASV aprīlī iesaistījās karā pret centrālajām lielvalstīm. Un līdz ar to konflikta iznākums jau bija iepriekš noteikts. Vācieši mēģināja palielināt savus spēkus Rietumos, lai sakautu sabiedrotos, un nespēja sniegt būtisku palīdzību Austrijai-Ungārijai.
  Krievijas karaspēks ieņēma Ļvovu un vairākas pilsētas Galīcijā. Izveidojās pat vairāki nelieli katli. Austriešu, raibā, salauztā fronte pārāk ātri sabruka, tāpēc vāciešiem nācās pāriet uz aklo aizsardzību rietumos un mest karaspēku izveidojušos spraugās.
  Attīstot savus panākumus, krievi tuvojās Pšemislai un pat aplenca pilsētu. Taču apgādes problēmas un kaujā gatavāku vācu vienību ieviešana kaujā palēnināja virzību uz priekšu. Bet Rumānijas fronte devās uzbrukumā un pēc kāda laika arī Rietumu fronte. Pēdējais saskārās ar grūtu uzdevumu: izlauzties cauri spēcīgajai, dziļi ešelonētajai vācu aizsardzībai.
  Cara brālis Mihails to neuzskatīja par apkaunojošu, viņš mācījās no Brusilova un pielietoja līdzīgu taktiku. Viņš sāka gatavot ofensīvu divpadsmit dažādās vietās vienlaikus, lai vācieši nevarētu noteikt galvenā uzbrukuma virzienu. Turklāt viņi naktī aktīvi izmantoja dūmu aizkaru un ofensīvu.
  Krievijas karaspēks dienvidos atbrīvoja Bukaresti, un uzbrukums centrā izraisīja izrāvienus uz dienvidiem no Viļņas.
  Vāciešiem nācās vēlreiz nostiprināt savu dienvidu flangu. Vācu karaspēkam, kas bloķēja Rīgu, draudēja ielenkšana. Šādos apstākļos ķeizars pieņēma sarežģītu lēmumu pamest Baltijas valstis un izvest karaspēku uz Prūsijas aizsardzības līniju.
  Arodbiedrībai un Turcijai lietas neizdevās. Krievi un briti virzījās uz priekšu Mazāzijā, franči Sīrijā izdarīja spiedienu uz Palestīnu. Osmaņi novājinājās, un to krišana nebija tālu. Turklāt bulgāri mainījās. Saprotot, ka prūši jau ir zaudējuši karu un krievu karaspēks, atbrīvojis lielāko daļu Rumānijas, sasniedzis robežu, slāvu karalis pieteica karu Austrijai, Turcijai un Vācijai.
  Protams, tas vāciešiem sagādāja lielākas galvassāpes. Viņi vairs nevarēja noturēt frontes līniju austrumos un bija spiesti atkāpties uz Vislu. Cerot, ka dabiska ūdens barjera aizkavēs Krievijas karaspēku.
  Sabiedrotais rietumos guva tikai daļējus panākumus, lai gan viņi jau aktīvāk izmantoja tankus. Bet pagaidām Vācija turēja fronti, lai gan bija spiesta nedaudz atkāpties. Dienvidu posms prasīja daudz pūļu.
  Nu, cariskā Krievija rudenī un ziemā nodeva cīņu smagumu Osmaņu impērijai.
  Uzbrukums Konstantinopolei gan no sauszemes, gan no jūras beidzās ar Krievijas ieroču triumfu. Turcija krita, un līdz ar to Krievija saņēma lielas teritorijas, Konstantinopoli un jūras šaurumus ar piekļuvi Vidusjūrai.
  Tiesa, 1917. gadā karu izbeigt neizdevās, taču uzvaras elpu jau juta visi, daudz vairāk nekā 1916. gadā.
  Ziema Krievijā pagāja ar nelieliem streikiem un demonstrācijām, taču nopietnu sadursmju nebija, neskatoties uz militārām grūtībām. Varbūt rublis ir pārāk daudz samazinājies, bet runāt par badu ir pāragri.
  Tomēr bija pienācis laiks izbeigt karu, un visi to saprata. Paaugstināts par feldmaršalu, Brusilovs ierosināja dot galveno triecienu dienvidos, kur ienaidnieks bija vājāks, un pēc tam pagriezties uz ziemeļiem.
  Vāciešiem jau bija pirmie tanki. Taču to skaits ir pārāk mazs, lai būtiski ietekmētu kara gaitu. Krievijai ir arī savi transportlīdzekļi, jo īpaši Mendeļejeva tanki. Bet atkal cariskā rūpniecība vēl nevar veikt masveida ražošanu.
  Bet tanku masveida ražošanu ieviesa briti, amerikāņi un franči. Tas nozīmē, ka ir parādījies jauns, spēcīgs aizsardzības izlaušanas līdzeklis, kuram vajadzētu izlauzties cauri vācu pozīcijām.
  Sabiedrotie arī vēlas pēc iespējas ātrāk izbeigt postošo karu. Un no marta beigām viņi sāka mēģināt izlauzties cauri dziļi ešelonētajai vācu aizsardzībai.
  Krievijas karaspēka ofensīva sākās, tiklīdz dienvidos izžuva ceļi. Krievu karaspēks pēc iepriekšējām uzvarām palielinājās, bet austrieši tik tikko noturējās. Budapešta tika ielenkta jau maija sākumā. Tad sākās kustība Vīnes virzienā un apejot Vislas upi.
  Arī itāļi devās uzbrukumā. Pat Japāna nosūtīja uz Eiropu ekspedīcijas spēkus. Vācieši spiedās no visām pusēm.
  Kad Krievijas karaspēks jau bija pietuvojies Vīnei, Austrija-Ungārija kapitulēja. Vācijas pēdējais sabiedrotais beidzot bija kritis. Rietumos, izmantojot trieciena taktiku dažādās frontes daļās, sabiedrotie lēnām, bet noteikti virzījās uz priekšu. Un krievu karaspēks ienāca no dienvidiem uz Vācijas frontes aizmuguri, kas pārklāja Vislu.
  Šādos apstākļos kanclers Vilhelms, apzinoties Vācijas pilnīgu, bezcerīgo stāvokli, 1918. gada 22. jūnijā paziņoja par visas karadarbības pārtraukšanu. Patiesībā vācieši kapitulēja.
  Austrija-Ungārija beidza pastāvēt. Krievija saņēma Galisiju, Krakovas apgabalu, Bukovinu, daļu no Slovēnijas austrumiem un Ungāriju. Rumānija Transilvānija. No Austrijas-Ungārijas palika tikai mazā Austrija un ievērojami samazinātā Ungārija. Čehoslovākija radās Krievijas aizgādībā.
  Cara impērija saņēma no Vācijas Klaipēdu, Poznaņu un pieeju jūrām, nogriežot Austrumprūsiju no pašas metropoles caur Dancigu.
  Vācijai nācās atdot Dānijai un Francijai to, ko tā iepriekš bija iekarojusi 19. gadsimtā. Viņai katru gadu tika piespriests maksāt milzīgas reparācijas, un militārais potenciāls tika ierobežots līdz simts tūkstošiem cilvēku.
  Un, protams, tāpat kā reālajā vēsturē, demilitarizēta zona.
  Cariskā Krievija paplašināja savus īpašumus dienvidos. Osmaņu impērija, tāpat kā Austrijas impērija, beidza pastāvēt. Lielbritānija ieņēma Irāku, Franciju, Sīriju un kopā ar britiem Palestīnu. Krievija ieguva Armēniju, Mazāziju un Konstantinopoli.
  Arī Tuvie Austrumi un Irāna tika sadalīti ietekmes sfērās. Tādējādi cariskā Krievija panāca ievērojamus materiālu ieguvumus.
  Bet karš maksāja vairāk nekā divarpus miljonu karavīru dzīvības, neskaitot mirušos civiliedzīvotājus, milzīgus izdevumus. Finanses iekrita nesakārtotībā un valsts iekrita parādos.
  Tiesa, sabiedrotie piekāpīgi piekrita norakstīt kredītu procentus, taču tik un tā parāds izrādījās diezgan liels - aptuveni desmit miljardi zelta rubļu.
  Taču bija iespējams nacionalizēt uzņēmumus, kas iepriekš piederēja vāciešiem.
  Politiskā situācija cariskajā Krievijā stabilizējās, pieauga imperatora autoritāte.
  Nikolajs II to izmantoja, atceļot savu manifestu Valsts domē. Autokrātija atkal tika atjaunota, un likumdošanas vara pilnībā pārgāja caram.
  Tas izraisīja tikai kautrīgus protesta mēģinājumus. Valsts bija pārāk nogurusi no kara un nevēlējās jaunus satricinājumus.
  Un ekonomika sāka strauju pēckara atveseļošanos! Izaugsme vidēji bija aptuveni deviņi procenti gadā un bija augstāka nekā Amerikas Savienotajās Valstīs.
  Tika izveidotas jaunas progresīvas nozares un attīstījās mašīnbūve. Algas auga.
  Darba dienas garums ar cara likumu tika samazināts no 11,5 stundām uz 10,5 stundām. Un pirmssvētku dienās un pirms brīvdienām līdz pulksten 9. Tāpat darba diena tika samazināta līdz deviņām stundām, ja vismaz daļa no tās bija nakts laikā.
  Pēc naudas maiņas tika atjaunots rubļa stabilais zelta atlikums. 1929. gadā strādnieka alga sasniedza 50 rubļus mēnesī, bet degvīna cena bija 25 kapeikas par pudeli. Tas ir, 200 pudeles mēnesī. Un, ja mēs to ņemam zelta ekvivalentā, tas ir pat 37 grami tīra zelta.
  Valsts ieņēmusi otro vietu, rūpnieciskās ražošanas ziņā atpaliekot tikai pēc ASV. Impērijas izredzes izskatījās ļoti rožainas, taču... uzbruka liela depresija.
  Sabrukums skāra visu pasauli, arī Krieviju. Patiesība visvairāk kaitējusi Vācijai un ASV. Taču cariskā Krievija bija pārāk atkarīga no ārējiem aizņēmumiem un tāpēc nevarēja izvairīties no satricinājumiem un recesijas.
  Boļševiku partija divdesmitajos gados piedzīvoja krīzi. Ļeņins faktiski atkāpās no praktiskās, revolucionārās cīņas, iedziļinoties teorijā un rakstot zinātnisko fantastiku.
  Vladimirs Iļjičs Lielbritānijā satika Herbertu Velsu un sajuta zinātniskās fantastikas garšu. Jo īpaši no Vladimira Iļjiča pildspalvas nāca liels, futūristisks romāns: "Komunisms ir laimes ceļš"! Un virkne citu darbu. Ļeņins jau labi pelnīja no zinātniskās fantastikas darbiem.
  Boļševiki sadalījās trockistos un staļinos. Staļins nolēma atgriezties pie individuālā terora taktikas, kas raksturīga Narodnaja Voljai. Trockis ieņēma mērenāku pozīciju.
  Sociālistiskie revolucionāri joprojām darbojas, lai gan divdesmitajos gados vairs nebija nevienas skaļas politiskās slepkavības. Republikāņu un kadetu pozīcijas pakāpeniski nostiprinājās. Patiešām, absolūtā monarhija visiem šķita novecojusi relikvija. Tātad atkal sākās nemieri, streiki, demonstrācijas un karaļa tronis sāka trīcēt.
  Monarhs varēja atcerēties daudz...
  Nikolaja II valdība atrada risinājumu...karā! Turklāt ģenerāļi ilgojās pēc atriebības par Japānas sakāvi. Un tas ir saprotami...
  Pēc Pirmā pasaules kara cariskā Krievija veica vairākas nelielas militāras kampaņas. Tuvajos Austrumos, kur viņi un viņu sabiedrotie pabeidza arābu pasauli. Afganistānā.... Tur karš notika kopā ar Lielbritāniju. Krievija pārņēma Afganistānas ziemeļu reģionus, kurus apdzīvoja galvenokārt uzbeki un tadžiki, kā arī Heratu. Briti pēc brutāliem kariem tomēr pakļāva dienvidus. Pašpārvalde palika Afganistānas centrā.
  Irāna joprojām saglabāja suverenitātes izskatu, taču arī tās sadalīšana nebija tālu.
  Taču galvenā interešu sadursme notika Japānā. Turklāt 1931. gadā japāņi Mandžūrijā izveidoja marionešu valdību un uzsāka ofensīvu Ķīnā.
  Kas kļuva par iemeslu jaunam karam.
  Līdz tam laikam Krievijas armijai bija izdevies atjaunināt savu tanku floti un izveidot ļoti spēcīgu aviāciju. Gaisā Japāna bija manāmi zemāka, un Krievijas sauszemes armija bija daudz lielāka un, iespējams, kaujas gatavāka.
  Klusā okeāna floti komandēja leģendārais admirālis Kolčaks. Andreja Pirmā ordeņa kavalieris Brusilovs šajā laikā jau bija miris, bet viņa spējīgie skolēni palika.
  Karš Japānai bija neveiksmīgs jau no paša sākuma. Krievu ģenerāļi: Deņikins, Vrangels, Kaleidins cara brāļa Mihaila Romanova vispārējā vadībā darbojās enerģiski un prasmīgi. Ietekmēja Pirmā pasaules kara pieredze, un tika ņemtas vērā kļūdas 1904.-1905.gada konfliktā.
  Diezgan labi izrādījās arī Prohorova vieglie tanki, kas manevru karā ir vienkārši neaizvietojami. Katrā ziņā tā jau bija cita krievu armija, un pavisam cits karš.
  Taču pirmajā kaujā ar samurajiem, ja Kuropatkinu būtu nomainījis talantīgāks un izlēmīgāks komandieris, kara iznākums, protams, būtu bijis pavisam cits.
  Jebkurā gadījumā divu mēnešu laikā Krievijas karaspēks aplenca Portartūru, un japāņi tika piekauti. Pēc diviem mēnešiem visa Koreja tika atbrīvota, un citadeles pilsētu pārņēma vētra.
  Arī jūrā kaujas plosījās ar mainīgiem panākumiem. Līdz ieradās eskadras no Baltijas un Melnās jūras. Uzlecošās saules zeme tika pilnībā sakauta, un viņi pat izsēdināja karaspēku Hokaido. Japāna bija spiesta parakstīt pazemojošu mieru. Atdodiet Mandžūriju, Portartūru, dažus vāciešiem iekarotos īpašumus, Sahalīnas dienvidus un Kurilu grēdu. Un tajā pašā laikā izmaksājiet atlīdzību, kārtīgu summu - miljardu zelta rubļu.
  Uzvara uz laiku nostiprināja autokrātijas pozīcijas, un pēc tam Lielā depresija padevās straujai ekonomikas augšupejai.
  Vācijā, tāpat kā reālajā vēsturē, pie varas nāca Hitlers, taču viņam neļāva skraidīties. Konkrēti, mēģinājums atjaunot vispārējo iesaukšanu saskārās ar sīvu Krievijas un Francijas pretestību. Lai gan militārā potenciāla ziņā tika pieļautas nelielas piekāpšanās. Armijas lielumu ļāva palielināt no simts tūkstošiem līdz divsimt piecdesmit. Turklāt Hitlers atdeva Vācijai kontroli pār demilitarizēto zonu.
  Un cariskajā Krievijā brieda dinastijas problēmas. Nomira troņmantnieks Carevičs Aleksejs... Cara brālim Mihailam Romanovam tika atņemtas mantojuma tiesības. Un Kirils Vladimirovičs Romanovs patiešām kļuva par mantinieku. Bet šis puisis ir iegrimis dzērumā un izvirtībā. Pilnīgi degradēts...
  Kurš tad būs cara Nikolaja II vietā? Cara brālis Mihails pēc uzvaras pār Japānu saņēma ģenerāļa pakāpi un baudīja milzīgu popularitāti. Viņš kļuva par pirmo karaliskās ģimenes locekli imperatoriskās Krievijas vēsturē, kas saņēmis tik augstu pakāpi. Un daudzi vēlējās viņu redzēt karaļa tronī.
  Tiesa, pats Nikolajs II - nedzērājs, bez kaitīgiem ieradumiem, kurš regulāri nodarbojās ar vingrošanu - vēl bija gana spēcīgs un šķita, ka viņa valdīšanas laiks būs visilgākais Krievijas vēsturē. Bet Staļins iecerēja vērienīgāko slepkavības mēģinājumu kopš Aleksandra II laikiem. Lai gan šķita, kāda jēga?
  Katrā ziņā 1937. gads izrādījās draudīgs. Tika nogalināts cars Nikolajs II, un kopā ar viņu gāja bojā arī divi ministri, kā arī trīs desmiti galminieku, sabruka daļa Ziemas pils.
  Teroristi izmantoja kanalizācijas sistēmu raktuvēm un iestādīja vairāk nekā tonnu aminolona.
  Tādējādi vēstures gaitā iejaucās kāds agresīvs incidents. Tā beidzās cara Nikolaja II valdīšana. Monarhu nesāka saukt par diženu vai milzīgu. Tie, kas imperatoru nemīlēja, sauca viņu par asiņainu, jo viņa valstībā tika izliets daudz asiņu. Tas, pret kuru izturējās ar cieņu, ir Iekarotājs. Tātad viņam pakļauto zemju skaits Krievijā pieauga. Ķīnā parādījās pat liela province: Želtorossija.
  Kopumā karaļvalsts pastāvēja 43 gadus. Tikai Ivans Bargais valdīja ilgāk un nomināli. Bet, ņemot vērā to, ka viņš ieņēma troni trīs gadus, faktiskais kontroles periods izrādījās īsāks.
  Bet likumīgais mantinieks Kirils Vladimirovičs Romanovs tomēr uzkāpa tronī. Viņš nevaldīja ilgi - apmēram gadu, bet spēja kaut nedaudz ietekmēt vēstures gaitu. Jo īpaši viņš ļāva Ādolfam Hitleram īstenot Austrijas anšlusu. It kā atsaucoties uz tautu pašnoteikšanās tiesībām un, domājams, tādā veidā būs lielāka kārtība. Piekrita Austrijas un Musolīni anšlusam.
  Tādējādi Vācija paplašinājās un tās iedzīvotāju skaits pārsniedza astoņdesmit miljonus. Nemaz nerunājot par to, ka Hitlers veicināja dzimstību. Ādolfa dēmoniskā laikā tas pieauga pusotru reizi.
  Spānijā izcēlās pilsoņu karš, taču tas beidzās daudz ātrāk, jo nebija Padomju Savienības, kas sniegtu palīdzību kreisajai koalīcijai Madridē.
  Bet Franko kļuva par fīrera sabiedroto. Un jaunais cars Vladimirs III sadūrās ar Lielbritāniju.
  Situācija patiešām ir sarežģīta. Mīkla, kas pārņemta ar Otro pasaules karu. Un jauna konfrontācijas kārta. Irāna nav sašķelta, un šī faktiski ir pēdējā islāma valsts, kas ir formāli neatkarīga. Plāni ar to ir gan Krievijai, gan Lielbritānijai. Tuvajos Austrumos lietas ir ļoti mulsinošas. Krievijas, Francijas un Lielbritānijas teritorijas ir jauktas un grūti pārvaldāmas.
  Anglija ekonomiski arvien vairāk atpaliek gan no Krievijas, gan no arvien spēcīgākās Vācijas. Bet lielākās kolonijas joprojām ir britu. Bet lauvas vainaga spēks vājinās, Kanāda ir gandrīz neatkarīga. Dienvidāfrika ir arī dominija, tāpat kā Austrālija. Indijā britu pozīcijas vājinās. Protams, ir vēlme pagrūst lauvu.
  Hitlers cenšas spēlēt divās frontēs. Vai arī viņš piesaistīs Francijas, Lielbritānijas, Itālijas un Japānas atbalstu. Lai visi kopā sakrautu carisko Krieviju un sadalītu tās milzīgos īpašumus.
  Vai arī meklēt teritoriālos ieguvumus Rietumos, bet aliansē ar Krieviju.
  Hitlers ir zemisks un bezprincipiāls cilvēks, un vispār viņam ir vienalga, ar ko viņš stājas koalīcijā, kamēr tas viņam ir izdevīgi.
  Arī jaunais jaunais cars Vladimirs sapņo par ieiešanu vēsturē kā liels iekarotājs un vēlas atņemt Lielbritānijai un Francijas kolonijas. Stingri sakot, no vāciešiem vairs nav ko ņemt. Tātad koalīcija ar Vāciju ir diezgan loģiska.
  Itālija ir sagrābusi Etiopiju un vēlas arī jaunus varoņdarbus. Musolīni ir ārkārtīgi ambiciozs. Viņam ir vienalga, vai viņš dodas uz austrumiem vai rietumiem. Bet Francijā nav lielas tautas vēlmes cīnīties. Tur valda pacifisms, un tiek ievēlēta valdība. Nav iespējas iegūt tik spēcīgu sabiedroto. Un cariskā Krievija ar savu tradicionāli augsto dzimstību un pastāvīgi sarūkošo mirstību ir ļoti spēcīgs pretinieks. Cariskās Krievijas iedzīvotāju skaits jau pieaug par aptuveni trīs procentiem gadā. Zīdaiņu mirstība ir samazinājusies, bet daudzbērnu ģimeņu mode vēl nav garām, un pat strādājošās ģimenes ir auglīgas. Ņemot vērā teritoriālās ieguves, tostarp blīvi apdzīvotajā Ķīnā un mazapdzīvotajā Mongolijā, kā arī Eiropā un Turcijā, cariskās Krievijas iedzīvotāju skaits 1940. gadā pārsniedza 400 miljonus, salīdzinot ar 1913. gadu, kad tas bija 180 miljoni. Un šī ir kontinentāla lielvalsts... Lielbritānijas un Francijas metropolēs ir mazāk par 50 miljoniem plus kolonijas. Bet koloniālajam karaspēkam ir vāja morāle un maz kaujas spēju. Tātad Rietumu sauszemes spēki ir daudz vājāki.
  Fīrers izvēlas aliansi ar Krieviju pret Rietumiem.
  1939. gadā Čehoslovākija tika sadalīta. Vācija iekļāva arī Sudetu zemi. Vācieši nostiprināja armiju un veidoja tanku kolonnas. Arī cariskā Krievija nestāvēja uz vietas, tai bija pieci miljoni un piecsimt personāla divīzijas miera laika armija.
  Cariskajā Krievijā jau sen tiek ražoti smagie tanki un stratēģiskās lidmašīnas, tostarp lidmašīnas ar astoņiem dzinējiem. Francijā ir tikai apmēram trīsdesmit smago tanku, un tie ir novecojuši. Lielbritānijā nav smago transportlīdzekļu. Nu arī Vācija, neviena smagāka par divdesmit tonnām. ASV ir nedaudz vairāk par četriem simtiem tanku.
  Hitlers nolēma, ka nav vērts vilcināties un 1940. gada 15. maijā sita. Laikapstākļi vienkārši ir labvēlīgi un viss ir gatavs. Vai vairāk vai mazāk gatavs.
  Cariskā Krievija sāka uzbrukumu Indijai un citiem koloniālajiem īpašumiem. Krievijas armija uzbruka slikti aizsargātām pozīcijām. Ir salīdzinoši maz karaspēka, kas sastāv no pašiem etniskajiem britiem un frančiem, un koloniālās vienības īsti nevēlas mirt par viņiem svešu ideju vai impēriju. Patiesībā, kas viņiem ir angļi? Ekspluatatori, paverdzinātāji, laupītāji vai neticīgie. Diez vai krievi ir daudz sliktāki par viņiem, lai viņi nomirtu Lauvas vai Gaiļa impērijas dēļ.
  Tātad cara karaspēks virzās uz priekšu, pārvarot gauso, fokusa pretestību. Bet vācieši pusotra mēneša laikā spēja sakaut arī franču, angļu, beļģu un nīderlandiešu karaspēku.
  Tādējādi Čērčils zaudēja savu galveno sabiedroto atbalstu. Cerības, ka ASV iesaistīsies karā, nepiepildījās. Rūzvelts nemaz neizcēlās ar Stenkas Razina apņēmību. Un tad tādi spēki dotos pret Ameriku.
  Krievu karaspēks gājienos virzījās pāri Āfrikai un Āzijai; vairāk problēmu radīja reljefs un sakaru zonas nekā ienaidnieka karaspēks. Savu ietekmi atstāja arī ceļu trūkums, īpaši Āfrikā. Bet nepretenciozais krievu karavīrs varonīgi un stoiski pārvar visas grūtības.
  Vācieši var tikai ar grūtībām pārvest karaspēku uz Āfriku. Virzība uz Gibraltāru aizkavējās Franko spītīgās pretestības dēļ. Un mums bija jāpārvieto spēki pa jūru. Krievi ielauzās Āfrikā, caur Ēģipti, un viņiem tas ir daudz vieglāk. Arī Itālija sagrābj visu, ko vien spēj, un šajā jautājumā Musolīni ir boa konstriktora tvēriens.
  Nosēšanās pašā metropolē nenotika 1940. gadā. Gaisa kaujā, galvenokārt Krievijas pasivitātes dēļ, Lielbritānija izdzīvoja. Taču jāsaka, ka gudrais cars Vladimirs Kirillovičs nevēlējās, lai Lielbritānija kapitulē pirms laika, bet gan diezgan racionāli nodomāja sagrābt visas tās Āzijas un Āfrikas kolonijas.
  Kurp dosies Lielbritānija? Galu galā tai nav rezervju, bez kolonijām un izejvielām - tā krišana ir laika jautājums.
  1941. gada ziemā un martā Krievijas karaspēks beidzot sasniedza Dienvidāfriku un sakāva pēdējo Āfrikas dominiju. Arī britu mēģinājums izsēsties Madagaskarā cieta neveiksmi, un 1941. gada maijā tika veikta piezemēšanās ar sekojošu uzvaru.
  Japāna karā cīnījās Krievijas pusē, un tai izdevās kaut ko sagrābt Klusajā okeānā. 1941. gada vasara bija lielas gaisa ofensīvas periods pret Lielbritānijas metropoli.
  Krievijas un Vācijas aviācija uzbruka Londonai un citām Anglijas impērijas pilsētām. Un 8. novembrī, Minhenes puča gadadienā, beidzot notika desants.
  Cīņas ilga sešpadsmit dienas un beidzās ar Krievijas un Vācijas karaspēka uzvaru.
  Tas faktiski beidza Otro pasaules karu. Tas izrādījās mazāk asiņains un garš nekā īstajā stāstā. Un tas ļoti manāmi nostiprināja un paplašināja Krievijas īpašumus. Īpaši Āfrikā un Āzijā.
  Sekoja samērā mierīgs periods. Krievija un Vācija sagremoja savus teritoriālos ieguvumus. Trešajā reihā ietilpa: Beļģija, Holande, gandrīz puse Francijas, kā arī Maroka, daļa no Alžīrijas un centrālie īpašumi. Tiesa, Franko pozīcijas un zināmas Hitlera neizlēmības dēļ vāciešiem nebija laika virzīties uz Francijas ekvatoriālo īpašumu, un viņi krita Krievijas karaspēka rokās.
  Neskatoties uz to, Vācija joprojām saņēma labu gabalu Āfrikas zemes, platības ziņā pārsniedzot savu teritoriju. Trešā Reiha zemju platība, ņemot vērā Eiropas iegādi, ir vairāk nekā trīskāršojusies. Un, ja rēķina no robežām kopš 1937. gada, ņemot vērā Austriju, Sudetu zemi, Čehiju kā protektorātu, tad četras reizes.
  Tātad vāciešiem kopumā pietika, ko sagremot, apgūt un asimilēt. Turklāt Krievija paplašināja savus koloniālos īpašumus un diez vai varēja to visu kontrolēt.
  Un Itālija ieguva daudz: piemēram, lielākā daļa Sudānas, Somālija, Uganda un dažas citas iegādes, jo īpaši Tunisija.
  Tādējādi pasaules pārdalīšana pagaidām tika pabeigta. Taču, kā saka, ar laiku ambīcijas sāk izpausties.
  ASV nesāka nopietni strādāt pie atomprojekta. Arī fašistiskajā Vācijā un Krievijā attieksme izrādījās forša. Japāna vēl nav pietiekami attīstīta, lai to pārvarētu, un Lielbritānija un Francija ir kļuvušas par Trešā Reiha un Krievijas vasaļvalstīm.
  Tātad kodolieroču parādīšanās kādu laiku tika aizkavēta.
  Taču progress, protams, ir nepielūdzams. Fiziķi strādā, teorija attīstās, kā arī laboratorijas eksperimenti. Bet kodolprojektam ir vajadzīga valsts griba. Cariskajai Krievijai jau tā bija pārāk daudz rūpju un izdevumu, kas saistīti ar tās teritorijas paplašināšanu. Bet Hitleram nez kāpēc bija ļaunums pret šādām kodolprogrammas idejām un viņš uzskatīja, ka atomprojekts tikai izšķērdēs daudz naudas.
  Turklāt Krievijas sauszemes armija un aviācija bija spēcīgākā un daudzskaitlīgākā pasaulē, turklāt pieauga arī flote, īpaši pateicoties ekonomikas izaugsmei.
  Cara laika ģenerāļi un maršali deva priekšroku tanku būvēšanai, lidmašīnu, lidmašīnu pārvadātāju un kaujas kuģu būvēšanai. Kāpēc viņiem ir vajadzīgas pasakas par kodolbumbām? Tas ir, gan vāciešiem, gan krieviem šī problēma bija vienaldzīga.
  Turklāt izejvielu bija pietiekami daudz, lai vismaz tuvākajā nākotnē nebūtu jāuztraucas par energoresursiem.
  Tātad, neskatoties uz visu Pentagona un Baltā nama aukstumu, iniciatīva neviļus pārgāja Amerikas Savienotajām Valstīm. Turklāt runa ir ne tikai par bailēm, ka krievi vai vācieši ies tālāk un izdarīs spiedienu uz Jauno pasauli, bet arī par ekonomiku.
  Zaudējot iespēju saņemt naftu no Āzijas, Āfrikas un Tuvajiem Austrumiem, ASV līdz šim bija savas akas Teksasā, Floridā, un tās sāka attīstīt Aļaskā.
  Bet ASV iedzīvotāju skaits pieauga. Imigrācija Krievijā netika atturēta, un iedzīvotāju skaits turpināja strauji pieaugt. Melnādainajiem un arābiem īpaši labprāt ļāva izbraukt uz ASV.
  Arī Amerikas ekonomika auga, un automašīnu kļuva arvien vairāk.
  Un sākās kodoldegvielas un atomu reakcijas meklējumi, kas varētu nodrošināt kolosālu enerģiju.
  Ir pagājuši desmit gadi kopš Otrā pasaules kara beigām. Hitlera Vācijai bija jauns ierocis: disku lidmašīnas, kas spēj ne tikai lidot milzīgā ātrumā, bet arī praktiski palikt neievainojamas no kājnieku ieroču uguns.
  Turklāt vāciešiem virs orbītas izdevās palaist mākslīgo pavadoni, un pats galvenais - 1951. gada jūnijā pirmo cilvēku kosmosā.
  Cariskā Krievija nedaudz kavējās un pilnībā progresēja tikai šī gada augustā. Fašistiskajā Itālijā tajā pašā gadā notika izmaiņas. Miris Jūlija Cēzara titula pretendents Benedito Musolīni. Kopumā Itālijas diktators bija veiksmīgs valdībā. Ņemot vērā iekarojumus Āfrikā, tostarp Etiopijā, Itālijas kontrolētā teritorija viņa valdīšanas laikā pieauga gandrīz trīsarpus reizes. Turklāt Benedito Eiropā kopā ar Tulonu spēja nocirst daļu Francijas.
  Bet viņi neļāva viņam doties uz Albāniju un Grieķiju - tās ir teritorijas, kas atrodas Krievijas impērijas ietekmes sfērā.
  Benedito, protams, varētu saukt par diženu un iekarotāju, lai gan Itālijas armija ar saviem varoņdarbiem pārāk nespīdēja. Bet viņa dēls un mantinieks uzskatīja sevi par ne sliktāku par tēvu.
  Un viņš paņēma 1951. gada rudeni un iebruka Albānijā un Grieķijā... Nav brīnums, ka viņi saka, ka visi lielie kari sākas it kā pēkšņi.
  Vladimirs Trešais par to pat priecājās. Itālijas īpašumi Āfrikā ir lieli, pat lielāki nekā Vācijai. Tātad, kāpēc gan tos nepaņemt, ja tam ir liels iemesls?
  Krievijas karaspēks sāka karadarbību 1951. gada 7. novembrī, uzbrūkot Etiopijai, Lībijai un Sudānai. Krievu vienības ir spēcīgākas, lielākas un kaujas gatavākas nekā itāļu vienības.
  Tāpēc viņi ātri sāka iznīcināt makaronu armiju... Bet neviens negaidīja, ka bez jebkāda brīdinājuma Ādolfs Hitlers iznāks Musolīni jaunākā pusē.
  Lai gan, ja paskatās, nekas negaidītāks nebija.
  Vācija zaudēja Pirmo pasaules karu Krievijai un zaudēja visvairāk teritorijas Krievijā. Un, ja vāciešiem ar interesi izdevās atgūt Rietumos zaudēto, tad austrumos, atklāti sakot, viņi palika bez nekā.
  Tāpēc Hitlers patiešām paļāvās uz saviem jaunajiem ieročiem, īpaši diskotēkām un lidojošajiem šķīvīšiem. Turklāt fīrers uzskatīja, ka šoreiz būs vieglāk cīnīties ar Krieviju nekā Pirmajā pasaules karā, jo Vācija un Itālija vadīs uzņēmumu bez otrās frontes.
  Tika veikts arī aprēķins, ka arī Krievijas aizvainotā Japāna ieies karā Tālajos Austrumos un sasaistīs tur ienaidnieku. Varbūt Portugāle un Spānija pievienosies koalīcijai, tāpat kā Lielbritānija un Francija? Viņi ir daudz tuvāk Vācijai nekā Krievijai. Un dažas cerības tika liktas uz ASV!
  Turklāt Amerika uzbūvēja iespaidīgu floti, daudzus lidmašīnu pārvadātājus un modernizēja savu tanku floti - lai gan tā kvantitātes un kvalitātes ziņā joprojām bija zemāka par vecās pasaules armijas transportlīdzekļiem.
  Sociālā sistēma cariskajā Krievijā palika autokrātiska un absolūta monarhija. Visas Krievijas caram un imperatoram bija pilna vara: izpildvara, likumdošanas un tiesu vara. Parlamenta nebija. Bija imperatora iecelto personu Valsts padome, bet tai bija tikai padomdevēja tiesības. Karalis pats izdeva likumus, kā arī dekrētus. Viņam bija arī tiesības izpildīt un apžēlot, lai gan, protams, bija arī tiesa. Zvērināto prāvas tika atceltas pēc Nikolaja II slepkavības, tā ka arī tiesu varu iecēla un atcēla cars vai imperatora ieceltas amatpersonas.
  Šai sistēmai bija gan savas priekšrocības, gan trūkumi. No vienas puses, imperators varēja ātri atrisināt to vai citu problēmu bez strīdiem un līgumiem, bet, no otras puses, pārmērīga varas koncentrācija vienās rokās nomāca iniciatīvu un deva lielākas iespējas birokrātijai. Tas radīja dažādus favorītus un favorītus. Vladimirs neizcēlās ar pārmērīgu liekulību un laulības uzticību. Lai gan sievietēm nebija lielas ietekmes uz viņa politiku.
  Tanku būves jomā cariskajai Krievijai bija daudz spēcīgu un smagu transportlīdzekļu. Taču kaujas operāciju pieredze Āfrikā rāda, ka tanka braukšanas veiktspēja ir ārkārtīgi svarīga. Rezultātā galvenā krievu tvertne nepārsniedza četrdesmit piecas tonnas. Tā kā lielāks svars radīja problēmas ar krosa spējām, pat ar platām trasēm.
  Cars mīlēja smagos tankus, bet viņa padomnieki atturēja imperatoru no to laišanas masveida ražošanā. Bet sešdesmit tonnu smagais aparāts bija pieejams divos tūkstošos eksemplāru. Un vispopulārākā tvertne "Nikolajs" - 3 tika saražota sešdesmit trīs tūkstošos.
  Un mašīna sver četrdesmit piecas tonnas, un pistoles kalibrs ir 122 milimetri. Priekšējās bruņas ir divsimt milimetru, aizmugure un sāni ir 120 milimetri, izkārtojums ir klasisks.
  Hitleru nopietni interesēja smagas mašīnas. Un es gribēju iegūt pārākumu pār Nikolaju ražošanas tvertnē. Vācu auto svars uzbriest līdz 75 tonnām, un tā jau bija robeža, jo lielo masu bija ārkārtīgi grūti pārvadāt pa dzelzceļa līnijām.
  Vācu transportlīdzeklis bija bruņots ar 128 mm ieroci, priekšējās bruņas bija 250 mm, sānu un aizmugurējās bruņas 180. Arī izkārtojums ir tuvs klasiskajam.
  Skaitliski vācu tanks bija trīs reizes zemāks par padomju tanku. Nemaz nerunājot par grūtībām izmantot pārāk smagas mašīnas.
  Tomēr Krievijas tehnika ir izkaisīta plašās teritorijās, un Eiropas frontes sektorā ir aptuveni vienāds transportlīdzekļu un kājnieku skaits. Lai gan kopumā krievu armija ir daudz lielāka nekā vācu. Un Krievijā ir milzīgs iedzīvotāju skaits: tajā ietilpst Indija, Ķīna, lielākā daļa Āfrikas, Tuvie Austrumi, Persija, Indoķīna un daudz kas cits.
  Protams, Hitlera lēmums uzbrukt cariskajai Krievijai, pat ņemot vērā, ka viņa pusē ir Japāna un Itālija un, iespējams, Francija un Lielbritānija, ir kolosāls azarts. Bet fīrers ir milzīgs piedzīvojumu meklētājs.
  Jāpiebilst, ka disku plaknes, ar kurām Trešais Reihs lika tik lielas cerības, praksē nav īpaši efektīvas. Spēcīgas lamināras strūklas izveide izraisīja milzīgu degvielas patēriņu, un lidojošo šķīvju lidojuma laiks izrādījās salīdzinoši īss. Tātad viņi varēja rīkoties, pat ņemot vērā milzīgo ātrumu ne īpaši nozīmīgos attālumos. Turklāt laminārā plūsma pasargāja disku no kājnieku ieročiem, bet savukārt neļāva šaut no lidojošā šķīvīša.
  Tātad vācieši varēja tikai nomest radiovadāmās raķetes no savām disketēm un pēc tam šaurā leņķī vai izslēdzot lamināro plūsmu, bet tajā pašā laikā kļūstot neaizsargāti.
  Bet jebkurā gadījumā Hitlers nolēma uzbrukt Krievijai un iemeta savas kārtis spēlē. Turklāt fašists baidījās, ka, ja Itālija tiks sakauta, viņi uzbruks arī viņam. Viņam bija ūsas un viņš nevienam neuzticējās.
  Sākotnēji nacisti guva panākumus, pateicoties uzbrukuma pārsteigumam un labākai karaspēka organizācijai. Bet uzbrukuma laiks tika izvēlēts slikti. Sāka snigt sniegs un tanki slīdēja. Fritz varēja ieņemt daļu Polijas, tostarp Krakovu, taču iestrēga netālu no Varšavas.
  Krievu militārā mašīna griezās uz augšu... Japāna, kā fīrers gaidīja, iestājās karā, taču tās flotei nebija pārākuma pār Krievijas Klusā okeāna floti, un cīņas bija aptuveni līdzvērtīgas. Un Japāna praktiski nenovērsa savus sauszemes spēkus no Rietumu operāciju teātra. Turklāt samuraji gaisā bija zemāki par krieviem gan skaita, gan kvalitātes ziņā. Un uzlecošās saules zeme spēja uzņemt tikai dažas nelielas salas.
  Piesardzīgie Franko un Salazars nesteidzās iesaistīties karā. Krievija ir ļoti spēcīgs ienaidnieks. Mums jāskatās un jāgaida. Reālajā vēsturē Franko Otrā pasaules kara laikā aprobežojās ar fašistu brīvprātīgo zilās nodaļas nosūtīšanu.
  Tagad īpaši nevienlīdzīgi spēku samēri izskatījās Āfrikā.
  Itālija ātri zaudēja savus īpašumus tumšajā kontinentā.
  1952. gada pavasarī cara armija uzsāka ofensīvu Austrumprūsijā un spēja dziļi izlauzties cauri ienaidnieka aizsardzībai. Nacistiem bija grūtības atmest cara armijas virzību uz Kēnigsbergu, bet imperatora karaspēks sāka virzīties uz Sudetēm un Krakovu.
  Izrādījās, ka veiklākie krievu tanki bija diezgan spējīgi cīnīties ar smagu, bet mazāk veiklu ienaidnieku. Labi darbojās arī Ķīnas divīzijas krievu ģenerāļu pakļautībā.
  Vācieši bija spiesti pamest Krakovu... Un tad ielenkšanas draudu dēļ sāka atkāpties no Vislas uz Oderu.
  Nē, tā nebija tāda kara gaita, kādu apsēstais fīrers gaidīja. Bet tā esmu pati vainīga. Turklāt franči un briti, sajutuši fašistu okupācijas smaku, nemaz necentās mirt par fīreru. Tāpēc papildināšana tika traucēta, un vasaļvalstis gribēja triviāli sēdēt.
  Un vissliktāk gāja vāciešiem frontē.
  Līdz ziemai vācieši bija zaudējuši visus savus īpašumus Āfrikā. Un ziemā līdz pavasarim viņi pilnībā atkāpās uz Oderu. Krievijas karaspēks atbrīvoja Prāgu un Sudetu zemi un tuvojās Vīnei. Turklāt viņi sakāva Itāliju un okupēja Romu, Neapoli un Sicīliju. Tātad 1953. gada pavasaris nacistiem neko labu nesolīja. Tomēr 1953. gada 8. aprīlī Hitlers pēkšņi nomira. Jaunā Vācijas vadība izmisīgi lūdz mieru.
  Vladimirs Kirillovičs Romanovs dāsni piekrita. Bet vācieši par to dārgi maksāja. Jaunā robeža tagad gāja gar Oderu: Beļģija, Holande un Dānija saņēma suverenitāti, bet Krievijas impērijas vasaļvalsts ietvaros. Francija atguva savus iepriekš zaudētos īpašumus, bet kļuva vēl atkarīgāka no Krievijas.
  Itālija un Vācija zaudēja visas savas kolonijas, kas tagad kļuva par karaļa kroņa īpašumu. Arī pati Itālija saņēma Krievijas vasaļa statusu, un Sicīlija un Sardīnija tieši kļuva par Vladimira III impērijas daļu.
  Vācija arī zaudēja lielu daļu savas neatkarības un maksāja lielas reparācijas.
  Japāna arī zaudēja visus savus īpašumus, izņemot savu teritoriju, un bija spiesta kļūt par vasaļvalsti. Un arī cars Vladimirs Kirillovičs Romanovs saņēma Japānas imperatora titulu.
  Protams, arī tā Austrālijas daļa, kas iepriekš piederēja Uzlecošās saules zemei, nonāca Krievijas kontrolē.
  1953. gada augustā ASV beidzot izmēģināja atombumbu. Astoņus gadus vēlāk kodoldžins bija ārā no pudeles. Jebkurā gadījumā progresu nevar apturēt. Un atombumbas parādīšanās ir neizbēgama. Ekstrēmākajā scenārijā kodolieroči varētu parādīties maksimāli divdesmit gadus vēlāk nekā patiesībā.
  Ar zināmu kavēšanos cara valdība sāka izstrādāt savu reakciju.
  Līdz šim ASV nevarēja izlemt karot ar tik spēcīgu impēriju. Turklāt no ārzemēm nav tik viegli sasniegt galvenos Krievijas rūpniecības un ekonomikas centrus.
  Un kodollādiņu izgatavošana prasīja gan laiku, gan naudu! ASV bija līdzekļi, bet laiks beidzās. Cariskā Krievija ar saviem resursiem un jaudīgo intelektuālo potenciālu ļoti ātri kompensēja plaisu šajā jomā. Un 1956. gadā atombumba parādījās arī Vladimirā III.
  Iedzīvotāju un resursu ziņā ievērojami zemāka par Krieviju, kapitālistiskā un demokrātiskā ASV pamazām zaudēja savus trumpjus.
  Vienīgais, ko viņi varēja darīt, bija izmantot kodolieročus kā atturēšanas līdzekli un mēģināt iedragāt carisko Krieviju no iekšpuses. Bet līdz šim viņiem tas nav izdevies.
  Vladimiram Kirillovičam no viņa pirmās sievas nebija palikuši vīriešu kārtas pēcnācēji , un viņš apprecējās atkārtoti. Un viņš atveidoja mantinieku, nosaucot viņu par Džordžu.
  Cariskā Krievija veica kosmosa paplašināšanu. 1959. gadā pilotēts lidojums uz Mēnesi notika apmēram gadu agrāk nekā amerikāņi. Pēc tam 1971. gadā uz Marsu. Alternatīvā pasaule ir kļuvusi drošāka par realitāti.
  1975. gadā cilvēks nolaidās uz Veneras. 1980. gadā uz Mercury. 1981. gadā uz viena no Jupitera pavadoņiem. Un 1992. gadā, tieši Vladimira Kirilloviča Romanova nāves gadā, Krievijas kosmonauts lepni spēra kāju uz Plutona.
  Džordžs pirmais mantoja kroni astoņpadsmit gadu vecumā. Un vispār mēs varam teikt, ka Vladimirs Trešais, Lielais, ļoti veiksmīgi pavadīja savu 54 gadu valdīšanas laiku. Un tad turpinājās Romanovu dinastija.
  
  
  
  NIKOLAS OTRAIS KRĀNĪGĀKAIS NO KVESTIEM!
  Pieņemsim, ka cars Aleksandrs Trešais, gluži pretēji, nomira agrāk: 1987. gadā no slepkavības mēģinājuma, ko organizēja Ļeņina vecākais brālis Aleksandrs.
  Šķiet, ka tas būtu vēl sliktāk. Bet ne īsti. Nikolajs II agrāk kļuva par caru un agrāk apprecējās: lai, ja kaut kas notiktu, tronī sēdinātu savu dēlu. Bet viņa sieva ir atšķirīga, un mantinieks ir vesels, un Rasputina noteikti nav. Un tā sākumā vispār, kā reālajā vēsturē: TRANSIB top, ekonomika plaukst - ekspansija uz Ķīnu. Tiesa, Baltijas jūrā kuģi tiek būvēti gadu iepriekš. Un nedaudz vairāk pacēluma, pateicoties finanšu ģēnija Vita agrākajam pieaugumam.
  Karš ar Japānu sācies ne pārāk labi, taču Varjagam izdevās aizbēgt, un admirālis Makarovs nemira. Stāsts ir nedaudz mainījies, un viss notiek nedaudz savādāk. Bet reālajā vēsturē Varjagam bija atlicis tikai nedaudz laika, lai aizbēgtu, un admirāļa Makarova nāve kopumā bija nejauša un maz ticama.
  Krievijas flote admirāļa Makarova vadībā rīkojās diezgan prasmīgi un nogremdēja japāņu kuģus. Un tad, kad uz mira tika uzspridzināti divi japāņu kaujas kuģi, Makarovs uzbruka samurajam un nogremdēja vēl duci ar pusi kuģu.
  Tas ir, viss noritēja labi. Un Japāna zaudēja pārākumu jūrā.
  Bet uz sauszemes samuraji izrādījās vājāki. Kuropatkins atvairīja visus japāņu mēģinājumus virzīties uz priekšu un nodarīja tiem lielu kaitējumu. Tomēr viņš nerīkojās pārāk izlēmīgi. Taču drīz vien no Baltijas jūras ieradās Krievijas kuģi, un Makarovs beidzot pārņēma kontroli pār visiem ūdeņiem.
  Krievi pat sāka izkraut karaspēku Taivānā un pēc tam Kuriļu grēdā.
  Līdz brīdim, kad iejaucās Teodors Rūzvelts un piedāvāja starpniecību. Krievija saņēma Mandžūriju, Koreju, Mongoliju, Kuriļu ķēdi un Taivānu.
  Parādījās arī Želtorossija. Tādējādi tika izveidota jauna impērija.
  Tomēr karalis vēl nav kļuvis pārāk nekaunīgs. 1914. gadā izcēlās Otrais pasaules karš. Krievija ir labāk sagatavota šim karam: ekonomika ir spēcīgāka, teritorija un iedzīvotāju skaits ir lielāks, un nav nekādu domu ceļā. Turklāt nebija recesijas, ko izraisīja nemieri un tā sauktā revolūcija.
  Pirmais pasaules karš noritēja ar mainīgiem panākumiem. Bija krievu ģenerāļu kļūdas un panākumi. Bet 1915. gadā vāciešiem izdevās gūt mazākus panākumus, jo cara armija bija lielāka un labāk apgādāta. Bet tomēr Krievija zaudēja pusi Polijas un Galīcijas. Bet vācieši nespēja iekļūt Baltkrievijā un Baltijas valstīs - frontes līnija gāja gar Vislu.
  Un sešpadsmitajā gadā cara armija jau guva lielus panākumus pret Austriju un Turciju. Osmaņi tika gandrīz pilnībā uzvarēti. Tāpat kā austrieši ieņēma Pšemislu un Krakovu. Vācija kļuva nobijusies. 17. gada pavasarī krievi ieņēma Stambulu. Cariskā Krievija guva ievērojamus panākumus arī vasaras ofensīvā pret Austriju un Vāciju. Un rudenī, kad cara karaspēks jau bija sasniedzis Oderu, Vācija kapitulēja. Sekoja Austrijas-Ungārijas un Turcijas sadalīšana. Krievija saņēma Mazāziju, Irākas ziemeļus un Stambulu. Galīcija, Bukovina, Čehoslovākijas un Ungārijas karaļvalstis un Krakova. Plus Danciga, Austrumprūsijas daļa, Klaipēdas apgabals. Tādējādi Krievija ir daudzkārt nostiprinājusies. Un Vācija arī maksāja milzīgas reparācijas.
  Cars Nikolajs II nesteidzās paņemt visu un visus. Bet krievi, briti un franči sadalīja Saūda Arābijas pussalu. Tad briti un krievi sadalīja gan Irānu, gan Afganistānu. Pabeidza pasaules pārdalīšanu.
  Līdz 1929. gadam visa pasaule bija uz augšu, līdz sākās Lielā depresija. 1931. gadā Japāna uzsāka karu pret Krieviju. Un tā tika ātri sakauta un kopā ar visu Klusā okeāna īpašumu okupēta. Un tad nāca referendums un iekļaušana Krievijā.
  Izmantojot Lielās depresijas pārņemto Lielbritānijas, Francijas un ASV novājināšanos, cars Nikolajs II vadīja karu, lai iekarotu Ķīnu. Un tas kļuva par viņa lielo iekarojumu.
  Lai kaut cik paātrinātu rusifikāciju, Nikolajs II pieņēma nepretenciozu lēmumu - viņš Krievijā oficiāli ieviesa poligāmiju - mainīja pareizticīgās baznīcas teoloģiju un dogmas. Tā reforma tika pieņemta.
  Un karalis ņēma sev otru sievu. Krievus mudināja precēties ar ārzemniekiem un dzemdēt daudz bērnu. Nācās rusificēt arī milzīgo Ķīnu. Kāds ir labākais veids, kā to izdarīt? Precējieties ar ķīniešu sievietēm!
  Vācijā Hitlers nenāca pie varas. Šajā stāstā viņam nedaudz pietrūka. Pārāk ekstrēmistisks. Galvenais kairinātājs bija fašists Musolīni, kurš sagrāba Etiopiju. Un sapnis kļūt par jauno Cēzaru un Trojas zirgu apvienojās vienā.
  1937. gada maijā sākās karš starp Krieviju un Itāliju. Kā izrādījās, Musolīni izrādījās pašnāvnieks. Krievu karaspēks divu mēnešu laikā ieņēma visu Itāliju, bet vēl trīs - visas valsts kolonijas. Cariskajā Krievijā beidzot ietilpa arī Rumānija un Dienvidslāvija, nedaudz vēlāk arī Bulgārija. Pabeidzot teritoriju aneksiju. 1939. gada rudenī Nikolajs II nomira. Un viņa mantinieks, pilnīgi veselais Aleksejs II, kļuva par jauno caru.
  Šajā gadījumā Nikolajs II valdīja piecdesmit divus gadus - pārspējot Ivana Bargā rezultātu. Un viņa valdīšana izrādījās visveiksmīgākā Krievijas vēsturē, un viņa iekarojumi bija vienkārši rekordi. Neviens karalis nekad nav sagūstījis tik daudz. Krievija beidzot ir iedzīvojusies Ķīnā un nostiprinājusies visos virzienos.
  Tomēr tad Alekseja Otrā vadībā sākās ilgs miera periods. Francija, Lielbritānija un ASV nevēlējās karu. Bet Vācija bija atbruņota un tai nebija spēka. Tā radās situācija, kas kļuva mierīga.
  Koloniālās impērijas turpināja pastāvēt. Krievija palika lielākā valsts, bet Lielbritānija formāli bija otrā lielvalsts un platības ziņā bija nedaudz zemāka par cara impēriju. Tomēr Austrālija, Dienvidāfrika un Kanāda bija gandrīz neatkarīgas kundzības. Un Indijā... 1968. gadā Indijā izcēlās liela sacelšanās un pēc divu gadu kara briti tika padzīti. Bet cara armija ienāca Indijas teritorijā un apspieda protestus. Pēc tam Lielbritānija zaudēja šo koloniju un Krievija to ieguva. Drīz vien Krievija ieņēma arī Irānas dienvidus.
  Pēc Alekseja Otrā 1969. gadā troni mantoja Nikolajs Trešais. Cara impērija cēlās uz augšu. Tātad Francija 1979. gadā zaudēja kontroli pār Indoķīnu un Taizemi. Un tur ieradās arī karaliskais karaspēks.
  Un astoņdesmitajos un deviņdesmitajos gados Āfrika nonāca cariskās Krievijas kontrolē. Pēc 2001. gada Krievijas tronī kāpa Alekseja II ceturtais dēls Pēteris.
  Cariskā Krievija līdz tam laikam bija absorbējusi gandrīz visu Āfriku, Āziju un savāca citu valstu kolonijas, tostarp Indonēziju. Bet, protams, tas nebija pret Austrāliju.
  Ir pienācis miera periods. ASV, Lielbritānijai un Francijai bija kodolieroči, Vācijai bija ekonomiska vara. Krievijai ir ekonomiskā vara, kodolieroči, lielākā armija pasaulē un iedzīvotāju skaits. Un joprojām absolūta autokrātiska monarhija bez parlamenta. Amerikāņi, būdami otrā vara vai pat lielvara, izvirzīja to pret Krieviju.
  Taču demokrātijas trūkums nebūt netraucēja progresa attīstībai. Jo īpaši 1943. gadā cariskajā Krievijā pirmais cilvēks lidoja kosmosā. Un 1961. gadā uz Mēnesi. Lidojums uz Marsu notika 1974. gadā. Un līdz 2000. gadam bija apmeklētas gandrīz visas Saules sistēmas planētas. Tika gatavota liela ekspedīcija uz zvaigznēm. Viņa startēja 2018. gadā un atguva Alpha Centauri.
  Tātad carisms zinātnei nemaz netraucēja virzīties uz priekšu. Pēteris Ceturtais no Romanovu dinastijas pat paziņoja, ka apgaismotais absolūtisms ir labāks.
  Īpaši uz skandālu fona, kas pastāvīgi satricināja Donalda Trampa administrāciju.
  Nikolajs II joprojām tika uzskatīts par visu laiku un tautu lielāko karali. Cariskā Krievija zirga mugurā un pasaules hegemons. Nomales un kolonijas pamazām pārkrievojas. Impērija uzņem apgriezienus. Un visa pasaule kļuva par labāku vietu.
  Un kāpēc? Paldies Aleksandram Uļjanovam, Ļeņina brālim, kurš tika sodīts par regicīdu. Pats Ļeņins palika ārzemēs. Viņš iepazinās ar Velsu un arī aizrāvās ar zinātniskās fantastikas rakstīšanu, no kā viņš kļuva ļoti bagāts un ieguva vārdu. Un tā viņš kļuva slavens, kļuva slavens un slavens, un tika tulkots daudzās valodās. Staļins nomira cietumā no tuberkulozes un kopumā palika zināms tikai speciālistiem. Trockis drīz iesaistījās revolucionārās aktivitātēs un izveidoja labu ierēdņa karjeru, pakāpjoties līdz faktiskajam privātpadomniekam un ministra vietniekam. Voznesenskis kļuva par cara ministru un daudz sasniedza. Hruščovs palika mazs veikalnieks un slavu neieguva. Brežņevs pacēlās līdz pulkveža pakāpei. Andropovs dienēja policijā un kļuva arī par pulkvedi. Gorbačovs kļuva par nozīmīgu uzņēmēju un šovmeni. Jeļcins palika veikalnieks. Putins sasniedza slepenpolicijas pulkveža pakāpi un ar godu aizgāja pensijā. Medvedevs ir sīka amatpersona. Žirinovskis, laikraksta dibinātājs un šovmenis. Zjuganovs mēģināja darboties pagrīdē pret caru. Viņš saņēma cietumsodu, pēc tam kļuva par slepenpolicijas informatoru. Viņš aizgāja pensijā ar kapteiņa pakāpi. Žukovs pacēlās tikai līdz majora pakāpei. Vasiļevskis kļuva par ģenerālleitnantu, Šapošņikovs kļuva par ģenerālleitnantu. Kolčaka lielais admirālis un daudzu ordeņu īpašnieks. Makarovs kļuva arī par grandadmirāli, cīnoties Pirmajā pasaules karā. Tomēr ne pirmajā, bet vienīgajā pasaules karā, jo nebija otrā pasaules kara. Viņš kļuva slavens... Brusilovs kļuva par feldmaršalu un Sv.Andreja Pirmsauktā ordeņa turētāju. Deņikins, Vrangels, Korņilovs un Kuropatkins kļuva par feldmaršaliem.
  Un karaļu laikā dzīve bija laba. Un cenas nav pieaugušas vairāk nekā simts gadus. Un rublim bija stabila zelta pamatne 0,77 grami. Un daudzas tautas dzīvoja ķēniņa vadībā.
  Visiem bija vienādas tiesības un daudzi sevi sauca par krieviem, pat afrikāņiem. Cara laikā visiem gāja labi. Tikai ebrejiem, kas nebija pareizticīgo reliģija, saglabājās prasība par dzīvesvietu. Bet tādu kļuva arvien mazāk.
  Tomēr cara laikā bija dažas problēmas. Viens no tiem, augsts dzimstības līmenis un zems mirstības līmenis, izraisīja pārapdzīvotību. Bet to bija paredzēts atrisināt, paplašinot telpu. Turklāt zinātnes un lauksaimniecības attīstība ļāva atrisināt bada problēmu. Ēdienu pietika visiem. Taču iedzīvotāju skaita pieaugums impērijā ir vairāk nekā trīs procenti gadā. Un tas draudēja ar nepatikšanām nākotnē.
  Cara valdība atrada izeju kosmosa paplašināšanā. Un tas šķita saprātīgi. Tika uzbūvēti jauni zvaigžņu kuģi un veikti superluminālā ātruma pētījumi.
  
  
  
  ALEKSANDRA TRĪJĀ PIECdesmit GADI - LIELĀ!
  Slepkavības mēģinājums pret Aleksandru II 1866. gadā bija veiksmīgs. Tā rezultātā karalis atbrīvotājs nomira. Un Aleksandrs Trešais uzkāpa tronī. Priekšrocība bija tāda, ka viņiem nebija laika pārdot Aļasku, un jaunais Krievijas imperators nevēlējās atteikties no jebkādām zemēm. Pat ja tie ir tāli un vēl nav īpaši vērtīgi.
  Turklāt ceļu uz Sibīriju uz Vladivostoku sāka būvēt vēl agrāk. Un tam vajadzēja sasniegt Čukotku!
  Cars Aleksandrs Trešais bija spēcīgs, izlēmīgs, stingrs, vesels un fiziski ļoti spēcīgs. Viņš valdīja ar stingru roku, un viņa vadībā Krievija iegāja vislielākās labklājības un sasniegumu periodā!
  Tāpēc ir labi, ka lielais imperators sāka valdīt piecpadsmit gadus agrāk nekā reālajā vēsturē!
  Sākumā viņš skarbi apspieda visus revolucionāru un Narodnaya Volya protestus. Tad viņš sāka reformēt armiju un floti. Ar lietu sakārtošanu.
  Karalis sasniedza daudz. Tika būvēti ceļi, tilti, rūpnīcas, un valstī strauji attīstījās kapitālisms. Saglabājot autokrātiju. Cara valdība veica nelielus karus, virzoties pāri Vidusāzijai un paplašinot savu ietekmi tur.
  Liels karš ar Turciju izcēlās 1977. gadā. Gāja vēl labāk, ātrāk, uzvarošāk ar mazākiem zaudējumiem nekā reālajā vēsturē. Skobeļeva ģēnijs tajā iemirdzējās pilnā gaismā!
  Krievijas karaspēks sakāva turkus ar mazākiem postījumiem. Un viņiem izdevās uzreiz ieņemt Stambulu. Tā kā viņi tur ieradās pirms angļu eskadras. Šis karš bija tik veiksmīgs, ka karalis-priesteris tika nosaukts par Uzvarošo Aleksandru! Un Skobeļevs kļuva par jaunāko feldmaršalu Krievijas vēsturē.
  Turkiye tika sadalīta. Briti okupēja Ēģipti un Sudānu. Krievija paņēma Irāku, Palestīnu, Sīriju un daļu Saūda Arābijas, Mazāzijas, visu Armēniju un Balkānus!
  Tādējādi Aleksandrs Trešais diezgan ātri un salīdzinoši viegli ieņēma lielu teritoriju. Un viņš turpināja savu ekspansiju uz dienvidiem. Pārcelšanās caur Irānu, Turkmenistānu un tālāk uz Afganistānu!
  Arī cara armija paskatījās uz Indiju! Briti bija gatavi cīnīties. Izveidojās Krievijas, Vācijas, Austrijas un Ungārijas alianse pret Franciju un Lielbritāniju.
  Vācija 1992. gadā uzsāka ofensīvu pret Gaiļa Republiku. Lielbritānija pieteica karu Vācijai un Krievijai. Austrija-Ungārija ieguva Bosniju un Hercegovinu un uzbruka Itālijai.
  Krievija sāka kampaņu pret Indiju, Francijas īpašumiem un Indoķīnu. Tā patiesībā sākās Pirmais pasaules karš. Bet Krievija un vācieši jau ir kopā!
  Krievija uzbruka arī Ēģiptei.
  Cara karaspēks ar vietējo iedzīvotāju atbalstu ieņem Indiju un Irānu. Tālāk viņi ieiet Indoķīnā. Un prūši atkal sakauj frančus un apņem Parīzi.
  Turklāt republikāņi atsakās padoties. Un Parīzei uzbrūk, ļoti iznīcināta. Vācieši arī ieņem gan Beļģiju, gan Holandi.
  Lielbritānijā jau kādu laiku notiek karš. Krievijas karaspēks ieņem Ēģipti un Sudānu. Jūrā notiek karš. Krievijas armija virzās pa Āfriku. Līdz pat Dienvidāfrikai. Un savāc sev kolonijas. Vācieši arī paķer dažas lietas.
  Taču Austrija-Ungārija ir iegrimusi karā ar Itāliju. Tiesa, 1894. gadā austriešiem palīgā nāca vācieši. Un viņi pabeidz Itālijas iekarošanu.
  Pēc tam apelsīnu valsts tiek sadalīta savā starpā.
  Karš pārceļas uz jūru. Un šeit izpaužas jūras spēku komandiera admirāļa Makarova ģēnijs. Kas gūst vairākas spožas uzvaras. Piespiežot jūru saimnieci kapitulēt.
  Krievija pārņēma kontroli pār Indiju, Indoķīnu, lielāko daļu Āfrikas un arī Austrāliju, izsitot no turienes britus. Krievijas karaspēks pameta Lielbritāniju un Kanādu. Arī kolonijas dibināšana tur. Tādējādi Lielbritānija zaudēja gandrīz visas savas kolonijas, un Krievija tās ieguva. Kanādas sagrābšanu veicināja tas, ka Krievija saglabāja kontroli pār Aļasku. Un ļoti spēcīgas flotes klātbūtne. Un admirāļa Makarova un Roždestvenska ģēnijs.
  Nu, tas vēl nav viss. Krievija virzījās uz Ķīnu. Arī ļoti veiksmīgi. Un 1904. gadā sākās karš ar Japānu.
  Bet atšķirībā no reālās vēstures šis karš izrādījās nevis grūts, bet gan ātrs. Turklāt Japānas flote bija diezgan vāja, savukārt Krievijas flote, gluži pretēji, bija ļoti spēcīga. Uzvarot japāņus, Krievijas karaspēks ieņēma Tokiju. Un tad notika referendums, un pārliecinošs vairākums japāņu nobalsoja par pievienošanos Krievijai.
  Cars Aleksandrs III izcīnīja jaunu uzvaru. Tad sekoja Ķīnas brīvprātīga piespiedu aneksija. Tātad reģions pēc reģiona, province pēc provinces. Karaliskā impērija sasniedza milzīgus apmērus. No ASV, visas Kanādas un Aļaskas, visas Āzijas, Austrijas, Klusā okeāna reģiona. Uz Dienvidāfriku un Vācijas īpašumā Rietumāfrikā.
  Plus arī Austrija-Ungārija. Tik milzīgs spēks.
  Bet, protams, vācieši un austrieši gribēja vairāk. Francija joprojām ir Vācija okupēta. Arī Krievijas aizvainotā Lielbritānija vēlas karu.
  Ķeizarim izdevās izveidot koalīciju: Spānija, Portugāle, Vācija, Austrija-Ungārija un Zviedrija pret milzu Krieviju. Vāciešiem kara ar Lielbritāniju laikā bija izdevies ieņemt arī Dāniju un Norvēģiju. Tika izveidota spēcīga koalīcija.
  Un karš sākās 1917. gada 1. augustā. Tieši tajā brīdī, kad Aleksandrs Trešais nomira un Nikolajs II kāpa tronī. Tika veikts aprēķins, ka bez tik liela monarha kā Aleksandrs Trešais, kurš bija atveseļojies piecdesmit vienu gadu, Krievija noteikti zaudētu.
  Bet Nikolajam II bija ilgstošs un spēcīgs spēks. Bez Rasputina un slimā mantinieka. Tātad viņš varētu cīnīties ar koalīciju.
  Un sākās karš... Vācieši mīda kā taifūns. Krievijas karaspēks viņus sagaidīja ar spēcīgiem pretuzbrukumiem. Izcēlās liela un sīva cīņa.
  Nikolajs II kopumā, paļaujoties uz cietokšņu ķēdi, pamatīgi izsmēla vācu un austriešu vienības. Un tad viņš uzsāka pretuzbrukumu. Un Āfrikā krievu karaspēks, izmantojot pasaulē pirmos vieglos visurgājējus, pilnībā sakāva austriešus un vāciešus. Un viņi attīrīja tumšo kontinentu.
  Gan Zviedrija, gan Norvēģija tika iekarotas diezgan ātri.
  Karš ilga pusotru gadu un beidzās ar to, ka Krievijas armija, kas bija daudzskaitlīgāka un ar spēcīgākiem tankiem, ieņēma visu Eiropu. Tad Lielbritānija krita. Krievija beidzot ir izveidojusi dominējošo stāvokli pār austrumu puslodi.
  Un arī cars Nikolajs II kļuva par lielu iekarotāju. Miers valdīja līdz 1929. gadam, kad sākās Lielā depresija. Vispārējā ekonomiskā krīze noveda pie tā, ka 1931. gadā tieši 1. maijā sākās karš starp Krieviju un pēdējo lielvalsti ASV!
  Cara Nikolaja II armija iegāja Amerikas robežās. Spēki bija nevienlīdzīgi. Amerikānim gandrīz nebija tanku un viņš bija slikti apmācīts. Un Krievija daudzkārt pārspēja ASV. Arī cara impērijas komandieri bija labāki. Tātad karš jau no paša sākuma gāja vienā virzienā. Krievija uzvarēja un virzījās uz priekšu. Un 30. septembrī pēc Ņujorkas un Vašingtonas ieņemšanas ASV kapitulēja. Tādējādi tika pāršķirta vēl viena vēstures lappuse. 1934. gadā Nikolajs II uzsāka iebrukumu Meksikā un pēc tam uz augšu Latīņamerikā, iekarojot Latīņamerikas valstis. Līdz pēdējās neatkarīgās Čīles republikas sabrukumam 1936. gada decembrī.
  Tādējādi Nikolajs II beidzot pabeidza stāstu. Cariskā Krievija apvienoja visas planētas Zeme valstis un tautas.
  1937. gada 7. novembrī visas planētas Zeme imperators Nikolajs Lielākais avarēja lidmašīnā. Un arī viņa valdīšana beidzās. Alejs II kļuva par karali. Vesels, jauns mantinieks - apmēram trīsdesmit trīs. Viņa vadībā sākās telpas paplašināšanās. Jaunas robežas un jauni lidojumi. Monarhija bija nesatricināma. Cilvēce ir vienota un iekaro telpu.
  GENERALISIMO KONDRATENKO
  Portartūra komandants gāja bojā, patiesībā reālajā vēsturē viņš tika ievainots galvā, bet dažu milimetru fragments nonāca tuvāk smadzenēm. Īsāk sakot, nodevējs, kurš nodeva citadeli, nomira un viņa vietu ieņēma Portartūra aizsardzības varonis Kondratenko.
  Lai stiprinātu cietokšņa aizsardzību, jaunais komandieris norakstīja krastā visus jūrniekus un jūras artilēriju, kā arī atbruņoja eskadru, bet pastiprināja Portartūru.
  Rezultātā citadele tika rūpīgi aizsargāta, kā arī komandiera Kondratenko prasmīgā rīcība. Aizsardzība izturēja veiksmīgi. Kondratenko laikus pastiprināja Visokajas cietokšņa aizsardzību un japāņi to nespēja ieņemt.
  Decembra beigās samuraji bija noguruši no uzbrukumiem. Janvārī bija klusums, ko izraisīja Kuropatkina mēģinājums to atbloķēt, taču tas nebija īpaši veiksmīgs.
  Februārī notika vēl viens uzbrukums, un tas atkal tika atsists ar smagiem japāņu zaudējumiem.
  Aizsardzības laikā zēns Oļegs Rybačenko uzvedās varonīgi. Aplenkuma laikā šim kajītes zēnam bija tikai desmit gadu. Bērns cīnījās kopā ar pieaugušajiem un devās izlūkošanas misijās.
  Viņš parādīja sevi kā ļoti drosmīgu un kaujiniecisku. Un aizstāvība turējās. Tagad jau ir pienācis marts... Japāņi atkal atkāpušies. Asiņainā svētdiena Krievijā nenotika, jo cars Nikolajs, tā kā Portarturam bija labs garastāvoklis, izgāja pie ļaudīm. Krievu armija tika papildināta un kļuva arvien lielāka. Marta beigās japāņi mēģināja tikt uz priekšu, taču Kuropatkina spēkiem bija pārāk liels skaitliskais pārsvars un atvairīja visus uzbrukumus.
  Un vēl labāk, ģenerāļa Legsa vienības bija važās no Portartūras aplenkuma. Pēc smagiem zaudējumiem japāņi atkāpās. Bet atkal Kuropatkins vilcinājās.
  Aprīļa beigās sekoja jauns uzbrukums, kas tomēr arī tika atvairīts.
  Un Oļegs Ribačenko, šis drosmīgais zēns, pat sagūstīja japāņu pulkvedi, protams, izmantojot slazdu.
  Maija sākumā notika tikai nelielas sadursmes, un 25. datumā Roždestvenska eskadra beidzot ienāca Portarturā. Slavenais admirālis atveda piecdesmit vienu kuģi, šķērsojot trīs okeānus uzreiz!
  Pēc tam aizsardzība saņēma pastiprinājumu. Un jūnija sākumā sekoja pēdējais uzbrukums Portarturam. Uzbrukums ir izmisīgs un nikns. Kārtējo reizi tas tika atvairīts ar milzīgiem zaudējumiem japāņiem. Cars beidzot atcēla Kuropatkinu un iecēla Linēviču. 1905. gada jūlija vidū japāņi beidzot tika uzvarēti. Un Portartūra varonīgā aizstāvība, kas ilga vairāk nekā gadu, beidzās.
  Kondratenko tika apbalvots ar Svētā Andreja Pirmā aicinājuma ordeni. Un saņēma feldmaršala pakāpi. Tad Roždestvenska eskadra kopā ar PortArtūru jūrā sakāva japāņus. Turklāt kaujā gāja bojā pats admirālis Togo.
  Japāna bija spiesta noslēgt mieru ar Krieviju ar ASV starpniecību.
  Mums bija jāatdod Kuriļu salas un Taivāna. Krievija nodrošināja protektorātu pār Koreju, Mandžūriju un kontroli pār Portartūru. Turklāt Japāna cariskajai Krievijai izmaksāja milzīgu atlīdzību miljarda zelta jenu apmērā.
  Uzvara nostiprināja cara Nikolaja II pozīcijas. Krievija paplašināja savas teritorijas, un Ķīnas reģionu brīvprātīgas aneksijas dēļ sāka veidoties Želtorossija. Nekāda Valsts dome - Krievija palika absolūta monarhija, bez parlamenta.
  Protams, pateicoties uzvarai un politiskajai stabilitātei, ekonomiskā izaugsme turpinājās agrāk nekā reālajā vēsturē un bija spēcīgāka.
  Pirmais pasaules karš sākās kā reālajā vēsturē. Taču veiksmīgāk tas bija Krievijai. Kura armija bija lielāka un labāka, tostarp pateicoties feldmaršala Kondratenko reformām, un ekonomika bija spēcīgāka, un cara autoritāte bija augstāka.
  Karš ilga nedaudz vairāk kā gadu un beidzās ar Austrijas-Ungārijas sabrukumu un Osmaņu impērijas un Vācijas kapitulāciju. Un Bulgārija, redzot pēc kā tā smaržo, nostājās Serbijas un Krievijas pusē, tāpat kā, starp citu, Itālija un Japāna.
  Feldmaršals Kondratenko saņēma augstāko pakāpi - generalissimo. Un viņš kļuva par gandrīz visu ordeņu turētāju, piemēram, Suvorovs. Brusilovs kļuva par feldmaršalu. Admirālis Kolčaks, Korņilovs un Deņikins veidoja karjeru. Cariskā Krievija pievienoja sev: Galiciju, Bukovinu, Krakovas vojevodisti, Poznaņas apgabalu, Klaipēdu. Arī Čehoslovākija kļuva par daļu no Krievijas impērijas. Un Mazāzija ar Konstantinopoli. Un Irākas ziemeļos.
  Kopumā viss izrādījās labi. Japāņi sadalīja vācu kolonijas ar Krieviju Klusajā okeānā.
  Tad Saūda Arābija tika sadalīta starp Krieviju, Franciju un Lielbritāniju. Pēc neilga kara Krievija un Lielbritānija sadalīja Irānu.
  Un tad Afganistāna. Tiesa, tur bija neliela cīņa. Un britiem sākumā īpaši nepaveicās.
  Pasaule ir ieguvusi stabilitāti un labklājību. Līdz Lielās depresijas uzbrukumam 1929. Arī Krievija pēc straujās izaugsmes iekļuva krīzē.
  1931. gadā Japāna uzbruka Krievijai, cenšoties atriebties par iepriekšējām sakāvēm.
  Taču šoreiz tā bija pašnāvība. Cara karaspēks sakāva japāņus. Admirālis Kolčaks nepavisam nav vecs, viņš parādīja savu ģēniju, salīdzināmu ar Ušakovu. Uzlecošās saules zeme tika pilnībā sakauta jūrā un pēc tam okupēta. Tam sekoja referendums, kurā japāņu vairākums nobalsoja par pievienošanos Krievijai.
  Tādējādi cars Nikolajs II nostiprināja savu varu Klusajā okeānā. Krievija turpināja virzību uz Ķīnu. Krīzes novājinātās Lielbritānija, Francija un ASV netraucēja pārņemt kontroli pār Debesu impēriju.
  1933. gadā Vācijā pie varas nāca Hitlers. Viņš sāka atjaunot bijušās impērijas bijušo varu. Un, protams, viņš centās nestrīdēties ar Krieviju.
  Musolīni Itālijā bija draudzība ar Krieviju. Un viņš klusi sagrāba Etiopiju, paplašinot savas kolonijas. Tika runāts par Trīskāršās alianses izveidi.
  Cariskā Krievija gribēja anektēt visas novājinātās Anglijas un Francijas kolonijas. Nu vācieši un itāļi arī saprotami. ASV bija savi plāni.
  1937. gadā Vācija apvienojās ar Austriju, izveidojot Anšlusu. Un 1937. gada novembrī avarēja otrā lidmašīna no Nikolajevas. Karaliste tika pārtraukta ļoti veiksmīgi. Nikolajs II četrdesmit trīs valdīšanas gados guva milzīgus panākumus.
  Viņi viņu sauca par Nikolajevu Lielo! Un pat vislielākie viņi kļuva augstāki par Pēteri Lielo.
  Nikolaja II laikā darba diena tika samazināta līdz desmit stundām, un septiņi izglītības gadi kļuva par obligātu un bezmaksas. Valsts vidējā alga sasniedza 75 rubļus mēnesī ar nulles inflāciju un rubļa zelta segumu. Karaliskā valūta bija cietākā un konvertējamākā pasaulē.
  Krievijai bija lielākā sauszemes armija pasaulē, un flotes lieluma ziņā tā pārspēja gan Lielbritāniju, gan ASV.
  Krievu tanki bija labākie pasaulē, tāpat kā lidmašīnas. Un helikopteri tajā laikā bija praktiski vienīgie uz planētas Zeme. Daudzskaitlīgākā un kvalitatīvākā zemūdeņu flote. Labākā artilērija. Uzlabotas tehnoloģijas televīzijā un video. Cariskajā Krievijā sāka filmēt arī pasaulē pirmo krāsu kino. Tostarp, pateicoties cara Nikolaja II aizraušanās ar fotogrāfiju.
  Pēc Ķīnas aneksijas Krievija ieņēma pirmo vietu pasaulē iedzīvotāju skaita ziņā, apsteidzot Lielbritāniju ar visām tās kolonijām.
  Cars Nikolajs II reformēja pareizticību un legalizēja daudzsievību. Šim gudrajam suverēnam izdevās izdarīt daudzas lietas. Un viņš nomira nevis apspļaudīts, ne vajāts, ne pazaudējis Krieviju, bet liels vīrs. Un tikai dažus milimetrus fragmenta kustībai bija tāda ietekme uz Krievijas vēsturi. Un vēl saka, ka vēsturē nav nejaušību! Tā tas notiek. To parādīja gan Nikolajs II, gan Ģenerālisimo Kondratenko fenomens.
  Bet pēc cara Nikolaja nāves notika īslaicīgs lēciens. Pirmkārt, monarhs Aleksejs II nomira, pirms viņš varēja tikt kronēts. Tad nomira arī cits mantinieks Kirils Vladimirovičs Romanovs. Un Vladimirs III kāpa tronī 1938. gadā. Cars ir jauns, bet kopumā nav stulbs un diezgan stingrs un ambiciozs.
  Nu viņš ķērās pie lietas! Krievija, Itālija, Vācija, pret Lielbritāniju, Franciju un varbūt nākotnē arī ASV. Šeit, protams, Triple Alliance ir daudz spēcīgāka.
  1940. gada maijā Vācija uzbruka Francijai, Beļģijai, Holandei un Lielbritānijai. Krievija uzbruka franču, angļu un holandiešu kolonijām. Sākās bezceremoniskā teritoriju sagrābšana.
  Briti un franči nespēja pretoties krievu armijai. Un pusotra mēneša laikā vācieši sakāva un piespieda kapitulēt Franciju, Beļģiju un Holandi.
  Pēc tam fīrers okupēja Spāniju un Portugāli un sagrāba Dāniju un Norvēģiju. Krievija okupēja Zviedriju.
  Karš bija gandrīz vienpusējs. Ar vietējo iedzīvotāju atbalstu Krievija ieņēma Indiju, Indoķīnu, Afganistānas dienvidus, Irānas dienvidus, Tuvos Austrumus un iekļuva Ēģiptē.
  Protams, koloniālais karaspēks nevarēja pretoties cara armijai, un viņi to īsti nevēlējās. Āfrikas iekarošana nedaudz aizkavējās ceļu trūkuma un izstiepto komunikāciju dēļ. Vācieši pārvietojās pa Āfriku caur Gibraltāru un Maroku, krievi caur Ēģipti un pēc tam Sudānu.
  Tomēr reljefs vairāk traucēja nekā britu vai franču karaspēka pretestība. Viņu bija maz, un viņi bija slikti bruņoti, un galvenokārt no vietējiem aborigēniem. Kurš ne prata, ne gribēja cīnīties.
  1940. gadā Hitlers neuzdrošinājās izkāpt Lielbritānijā. Viņš uzsāka gaisa ofensīvu, kas sākumā nebija īpaši veiksmīga. Bet 1941. gada pavasarī kaujā iesaistījās Krievijas lidmašīnas, un Lielbritānija sāka tikt pakļauta nāves spiedienam.
  Un augustā sekoja apvienotā vācu un krievu karaspēka desants un pēc divu nedēļu spītīgām cīņām Londonas ieņemšana.
  Pēc tam visa austrumu puslode, ieskaitot Austrāliju un Jaunzēlandi, kļuva par krievu, vācu un itāļu valodu.
  Bet joprojām bija ASV.
  Cars Vladimirs nolēma uzbrukt Amerikai. Hitlers un Musolīni viņu atbalstīja šajā lēmumā. Trešais reihs pārcēla karaspēku uz Islandi, pēc tam uz Grenlandi un Kanādu, bet cariskā Krievija pārcēlās uz Aļasku. Spēki, protams, ir nevienlīdzīgi. ASV ir diezgan vāja tanku flote un daudz mazāks iedzīvotāju skaits nekā Krievijai kopā ar visām tās kolonijām. Lai gan ekonomika ir attīstīta. Bet šādam briesmonim nevar pretoties.
  Uzsākot ofensīvu 1943. gadā, Krievijas armija ātri divos ziemas mēnešos okupēja Aļasku. Un pavasarī viņi kopā ar vāciešiem ieņēma gandrīz visu Kanādu.
  Brazīlija, Venecuēla, Meksika un citas valstis pieteica karu ASV.
  Sākās Krievijas karaspēka pārvietošanās pa Amerikas ziemeļu štatiem. Spēki, protams, ir nevienlīdzīgi. Krievija un Vācija ir labākas gan kvalitātes, gan kvantitātes ziņā.
  Meitenes Nataša, Zoja, Aurora un Svetlana cīnās uz pasaulē labākā tanka Kondratenko-3, mobilā transportlīdzekļa ar garstobra un ātrās uguns lielgabalu. Ļoti veikls, ar zemu siluetu.
  Kondratenko-3 tvertnes svars ir aptuveni četrdesmit tonnas, un tas ir labi aizsargāts. Un pistolei, neskatoties uz tā mazo 76 mm kalibru, ir augsts šāviņa sākotnējais ātrums.
  Shermans, šajā tankā nevar iekļūt no jebkura leņķa. Tātad...
  Meitenes, cīnoties basām kājām un bikini, vienkārši iznīcina amerikāņus un daudz smejas.
  It īpaši Nataša... Un ar kailajiem pirkstiem viņa spiež kursorsviru, sakot:
  - Slava manai Krievijai!
  Zoja arī šauj. Viņš to dara ar kailiem kāju pirkstiem, spiežot kursorsviras pogas un kliedzot:
  - Un visa mūsu dzimtā zeme!
  Tālāk Aurora aizdedzina. Viņa sit ienaidnieku un saka, zobus atsegdama:
  - Un augstāki spēki ir aiz mums!
  Un meitene arī ļoti ugunīgi piemiedz aci! Viņš spiež savus kailos kāju pirkstus kā kursorsviras pogas.
  Un tad Svetlana atlaiž. Tik asa un dzirkstoša meitene. Izdala saules starus no mutes. Un viņš arī dzied:
  - Es esmu pasaules zvaigzne! Es skrienu ātrāk par sātanu!
  Ar tādām meitenēm pašam velnam nav bail. Viņi sit amerikāņus, cieši ieskaujot Čikāgu.
  Un nevienu nelaižot ārā no turienes. Iznīcināšana ir, teiksim, triviāla. Tās ir meitenes.
  Un tā Čikāgas garnizons kapitulē. Ziniet mūsējos!
  Un krievu tanki jau tuvojas Ņujorkai. Cars Vladimirs apmierināti berzē rokas. Vai krievi kādreiz ir tik tālu tikuši?
  Arī meitenes drosmīgi cīnās gaisā. Piemēram, jauks pāris: Marija un Mirabela.
  Baskājas un bikini tērptās skaistules iekasē rēķinus. Viņiem burtiski nav ko iebilst. Meitenes šeit ir tik skaistas un žilbinoši agresīvas un precīzas.
  Marija izšāva šāvienu, notrieca duci lidmašīnu, vienā sērijā un dziedāja:
  - Slava mūsu dzimtajai zemei! Krievijas vārdā!
  Arī Mirabela šāva un rūca:
  - Bet ir līderis ar lielu spēku,
  Viņš aicinās slāvus kaujā...
  Viņi nevar tikt galā ar Krieviju -
  Kad Vladimirs valdīs kā karalis!
  
  No cietas, spēcīgas, ar dzelzs gribu,
  Un izskats līdzinās metāla griešanai...
  Krieviem labāka dzīve nav vajadzīga -
  Tas ir tikai tas, par ko cilvēki sapņoja!
  Jā, šīs meitenes ir cīņas un dziedāšanas meistares...
  Starp citu, Ņujorkas uzbrukuma vidū pirmais krievu kosmonauts lidoja kosmosā un aplidoja planētu Zeme. Un tas ir kārtējais Romanovu dinastijas cariskās Krievijas sasniegums.
  Un tad Ņujorkas garnizons kapitulēja, un Vašingtona drīz krita. Un 1943. gada 3. septembrī ASV pilnībā kapitulēja. Tā beidzās Otrais pasaules karš, kas sākās 1940. gada 15. maijā. Karš Krievijai ir krāšņs un uzvarošs.
  Protams, gan Hitlers, gan Musolīni no šī kara ieguva daudz. Abi diktatori ieguva īpašumus Āfrikā, daži Eiropā un ASV. Eiropa beidzot tika sadalīta starp valstīm. Un pēc referenduma Bulgārija kļuva par Bulgārijas karalisti Krievijas sastāvā.
  Šķiet, ka pasaule atkal ir pārdalīta un kolonijas var sagremot. Bet Hitlers, protams, nebūtu Hitlers, ja viņš negribētu vairāk. Jo īpaši sakaut Krieviju. Un sagrābt tās teritoriju.
  Un, protams, vācieši ļoti cerēja uz jauniem, jaudīgākiem ieročiem. "E" sērijas tanki un ballistiskās raķetes, īpaši lidojošie šķīvīši.
  Tomēr cariskā Krievija ballistisko raķešu ziņā ievērojami apsteidza Trešo reihu un 1951. gadā, 12. aprīlī, pat aizlidoja uz Mēnesi.
  Un "E" sērijas tankiem nebija kvalitatīva pārākuma pār krievu tankiem.
  Un tikai lidojošie šķīvīši bija noslēpums. Pateicoties laminārajai plūsmai, tie izrādījās pilnīgi neievainojami pret jebkāda veida kājnieku ieročiem. Bet tajā pašā laikā viņi paši nevarēja izšaut.
  Musolīni nomira, un viņa dēls kļuva par troni. Hitlers izdarīja uz viņu spiedienu, un jauneklis piekrita cīnīties ar Krieviju. 1955. gada 20. aprīlī sākās jauns, trešais pasaules karš. Hitlera pusē bija: Itālija, Brazīlija, Argentīna, Čīle, Meksika, īsi sakot, visa Latīņamerika, izņemot Kubu, kas atbalstīja Krieviju. Un citu valstu pasaulē vairs nebija! Trešais pasaules karš sākās 1955. gada 20. aprīlī. Un cars Vladimirs saskārās ar savas valdīšanas visnopietnāko izaicinājumu.
  Vienīgais, kas viņu varētu mierināt, ir tas, ka šis karš būs pēdējais karu vēsturē uz planētas Zeme. Tā kā tajā piedalās visas pasaules valstis!
  Nu, kad karš ir sācies, tas ir jāiztur! Hitlera uzbrukums nebija īpaši negaidīts. Ungārija, Dienvidslāvija, daļa no Krievijas ar ierobežotu autonomiju, viņu karalis Vladimirs III. Albāniju sagrāba Itālija. Viss ir sakārtots. Vācieši cenšas virzīties uz priekšu no Austrumprūsijas, Austrijas, Itālijas no dienvidiem. Un Āfrikā notiek cīņas. Un Latīņamerikas valstu koalīcija pret ASV. Bet viņi tur nav īpaši aktīvi. Tikai tagad ir pieteikts karš.
  Tikmēr Hitlers pārvietoja savus galvenos spēkus Eiropā.
  Un izcēlās elles karš. Pēdējais liela mēroga karš cilvēces vēsturē.
  Galveno triecienu vācieši veica Ungārijā Budapeštas virzienā. Tur cīnījās Oļegs Rybačenko. Viņš joprojām palika apmēram desmit gadus vecs zēns. Tiesa, ļoti fiziski spēcīgs, muskuļots, ātrs un galvenais, kā augstienei, nemirstīgs. Jā, rakstnieks un dzejnieks Oļegs Ribačenko saņēma nemirstību, bet ar nosacījumu, ka viņš kļūs par apmēram desmit gadus vecu zēnu un kalpos Krievijai bērnišķīgā, bet ļoti spēcīgā un ātrā ķermenī. Un viņš ir bērns kopš 1904. gada 1. janvāra. Kad es pievienojos Portarturam kā kajītes zēns. Nu viņš nav tas mazākais puika, bet jau no paša sākuma bija stiprs un ātrs un viņu paņēma uz kuģa.
  Turklāt, kad viņi šaubījās, vai tā nav par mazu, Oļegs Ribačenko ar pirkstiem salieca vara monētu par derību. Pēc tam viņš, nerunājot, tika uzņemts uz kuģa.
  Zēns nopelnīja ļoti daudz apbalvojumu, piedaloties visos karos. Kļuva par virsnieku. Bet viņš joprojām izskatījās pēc bērna. Tāpēc, lai gan viņam tika piešķirtas balvas par daudziem varoņdarbiem, mūžīgajam zēnam netika piešķirts nekas augstāks par kapteini. Un tagad Oļegs Ribačenko ir bijis armijā vairāk nekā pusgadsimtu. Jūs jau sen esat nopelnījis virsnieka pensiju, bet, ja jūsu veselība ir dzelžaina, tad kāpēc pamest dienestu?
  Turklāt bez datoriem, spēļu konsolēm, televīzijas kaut kā ir garlaicīgi. Un armijā jūs esat kapteinis, vismaz jūs braucat ar karavīriem. Jā, laiks joprojām skrien.
  Ģenerālisimo Kondratenko nomira. Miris arī lielais admirālis Kolčaks, kurš pārspēja Ušakovu. Daudzi cilvēki, ar kuriem Oļegs Ribačenko sāka, vairs nav dienestā.
  Precīzāk, kopš Portartūras aplenkuma gandrīz visi veterāni ir gājuši bojā. Palika tikai Vovka. Arī viņš toreiz bija kajītes zēns, un tagad viņš jau ir sirms vectēvs. Patiesība joprojām kalpo. Un viņš ir pārsteigts, ka Oļegs paliek tas pats zēns, kuram uz ķermeņa nav nevienas rētas. Tā ir parādība, kas pazīstama visā Krievijas, cara armijā. Patiesība ir tāda, ka viņš cīnās ļoti labi.
  Zēns Oļegs ir basām kājām, viņam tas ir patīkamāk un veiklāk. Viņš mērķē ieroci pēc lielgabala un šauj uz vācu E sērijas tankiem. Nacistu automašīnas ir vienkārši milzīgas. Un šķiet, ka nekas viņus neaptur.
  Bet mūžīgais puika sit tik precīzi, ka caurdur metālu. Viņš glezno Krautus, nojauc torņus un dzied.
  - Cars Vladimirs, Krievijas cars...
  Pareizticīgo suverēns!
  Mēs drīz iekarosim pasauli,
  Galu galā, virs mums ir ķerubi!
  Hitlers beigsies
  Un kurš klausījās - labi darīts!
  Un zēns basām kājām met granātu ar sava bērna kāju. Pelēkbārdis Vovka tikai pakrata galvu.
  Rakstnieks un dzejnieks Oļegs Ribačenko divdesmitajā gadsimtā pavadīja vairāk nekā piecdesmit gadus, palikdams bērns. Un jāatzīst, ka esmu daudz ko redzējis. Būdams nemirstīgs, viņš jau sen bija zaudējis jebkādu baiļu sajūtu. Un karš viņam atgādināja datorstratēģijas spēli.
  Spēlēt bija viegli un jautri. Un bija arī prieks cīnīties. Ir labi, ja zem basām kājām ir rīta rasa, un tu peldi mūžīgo puiku un neesi ģērbies šortos atbilstoši noteikumiem!
  Oļegs Ribačenko drīkst skriet šortos un basām kājām. Zēns iemācījās staigāt bez apaviem pat aukstumā Portarturā. Galu galā nemirstīgs ķermenis nevar saaukstēties vai saslimt, un jūs ātri pierodat pie aukstuma, kas nenodara kaitējumu. Gluži kā Pīters Pens. Un ir gandrīz patīkami skriet basām kājām sniegā. Kustoties aukstums praktiski nav jūtams, tikai sēžot nekustīgi, basās kājas jūtas nedaudz stīvas! Bet zēnam tas ir sīkums.
  Bet ir arī raganu meitenes Nataša, Zoja, Aurora, Svetlana! Viņi arī piedalās karā. Bet ne visu laiku, bet epizodēs. Palīdzēja mums noturēt Vysokaya kalnu, kad tas bija visgrūtāk. Tur cīnījās baskājas skaistules, turklāt bikini. Viņi ar kailiem kāju pirkstiem meta asi uzasinātas ripas.
  Un viņi grieza ar zobeniem. Un Oļegs Ribačenko pēc tam izšāva ar ložmetēju - viņi nogalināja viņa vecākos biedrus. Rezultātā samuraju uzbrukums apklusa, un Visokajas kalns izrādījās nesatricināms!
  Un meitenes rādīja savu augstāko klasi un Valkīras akrobātiku.
  Un tagad vācieši ir aizsardzībā. Cara armija ir gatava karam. Fīreram neizdevās panākt taktisku pārsteigumu.
  Un krievu karaspēks cīnās drosmīgi. Šķiet, ka Hitlers ne reizi vien nolādēs sevi par šāda kara sākšanu. Turklāt, neskatoties uz to, ka fīreram zem ieročiem ir divas trešdaļas Eiropas un trešā daļa Āfrikas, bet tomēr
  viņš nav sāncensis Krievijai.
  Un arī karavīru skaits. Un itāļu karaspēks ir vājš. Latīņamerikas valstis karā piedalās gausi. Un viņu armija gan tehniskā, gan organizatoriskā ziņā nav īpaši laba.
  Tātad Krievija joprojām dziļi tur ienaidnieku aizsardzībā.
  Kondratenko-6 tanks ir diezgan spējīgs cīnīties ar šo sēriju. Un "Nikolajs"-4 ir smagāks un parāda sevi kā ļoti spēcīgu mašīnu.
  Krievi var cīnīties ar smagākiem vācu monstriem.
  Īpaši uz "Nikolajs"-4, kur Alenkas ekipāža, meitene ir ļoti skaista un bikini.
  130 mm kalibra lielgabals. Kā tas skar fašistus. Velti Hitlers uzbruka cariskajai Krievijai. Tas viņam nav viegls brauciens, bet gan sitiens.
  Anyuta ar kailiem pirkstiem nospieda kursorsviras pogu un dziedāja:
  - Par Krieviju un brīvību līdz galam!
  Un kā skaistule smiesies!
  Un tad Augustīns izšaus šāviņu pret ienaidnieku. Tas sadalīs metālu un dziedās:
  - Liksim sirdīm pukstēt unisonā!
  Un viņš arī spaidīs kursorsviras pogas ar plikiem kāju pirkstiem. Šī tiešām ir forša meitene!
  Un te Marija dauzās. Un viņš sašķels fašistus. Un iznīcināt ienaidnieku.
  Tajā pašā laikā izmantojot tukšus kāju pirkstus. Un viņš arī dziedās:
  - Mūsu Dzimtenes vārdā, svētais! Lai cīnītājs ir vienkārši foršs!
  Un viņš izplūdīs smieklos un parādīs zobus!
  Un tad olimpiāde tevi sitīs ar smagu šāviņu. Viņa ir tieši tas, kas jums nepieciešams, meitenes - sulīgākā ābolu sula!
  Un atkal meitenes izlauzās cauri E-50, izsita torni un smējās.
  Aļenka nosūtīja šāviņu, sagraujot E-100, caurdurot to. Un izmantojot savus kailos kāju pirkstus. Kāpēc meitene dziedāja:
  - Salauz ienaidnieku!
  Un Anyuta plēsās ar basām kājām un čīkst:
  - Frici ir sapīti!
  Un tad Augustīns sitīs. Arī ļoti precīzi un ar kailiem kāju pirkstiem dūkojot:
  - Hitlers ir beidzies!
  Un tad Marija ļoti agresīvi piebildīs. Tas sagraus fašistus un čīkstēs::
  - Un kurš klausījās, labi darīts!
  Un viņš parādīs mēli!
  Un tad olimpiskās spēles sūta šāviņu, nogalinot pretiniekus.
  Un arī izmantojot basas kājas un dziedot:
  - Kopā izpārdots!
  Un atkal meitene paņems mēli un parādīs.
  Tātad viņi sakapā ...
  Vācieši pēc mēneša cīņas no ofensīvas sākuma virzījās no piecdesmit līdz simts kilometriem un cieta lielus, pat milzīgus zaudējumus. Un itāļi Āfrikā atradās pilnībā katlā un ielenkti. Viņu karaspēks ir triviāli sakauts.
  21. maijā Ādolfs Hitlers pavēlēja iesaukt armijā visus, kas spēj nēsāt ieročus vecumā no piecpadsmit līdz sešdesmit pieciem gadiem. Cara armija veidoja rezerves.
  Kā izrādījās, vācu disku lidmašīnas praksē nav tik biedējošas. Tiesa, krievu lidmašīnas var uzbrukt ar auniem. Bet no tā var izvairīties, pateicoties cara armijas transportlīdzekļu augstajai manevrēšanas spējai.
  Un Hitlera cerība uz neievainojamu brīnumieroci nemaz nepiepildījās.
  Cara armija joprojām aizstāvējās. Jaudīgas aizsardzības līnijas, iepriekš izraktas, spēcīga aizsardzība. Lai Hitlers izsīkst. Bet Āfrikā var izdarīt spiedienu uz vājāku itāļu sabiedroto.
  Ja fīrers nebūtu nolēmis karot ar carisko Krieviju, viņš neapšaubāmi būtu iegājis vēsturē kā dižens un pat lielākais Vācijas vadonis. Un tā dēmons gribēja valdīt pār pasauli, un kas no tā iznāca?
  Galu galā krievu meitenes ir stilīgākās pasaulē.
  Oļegs Rybačenko, kā vienmēr, ir kaujas priekšgalā. Ne lode, ne šrapneļi viņu nevar pieskarties. Viņš ir skarbs un foršs puisis.
  Zēns šortos un basām kājām, pret nacistiem. Un met viņiem granātas, un skrien svina lietū.
  Jā, žēl, ka nav izcilā Kondratenko, bet ir jauni un spējīgi komandieri. Jo īpaši feldmaršals Vasiļevskis, kurš jau izcēlās Pirmā pasaules kara laikā. Un viņš komandē enerģiski un prasmīgi.
  Un Fritz, saskaroties ar stingru aizsardzību, tajā bezcerīgi iestrēgst. Bet viņi joprojām cenšas izlauzties cauri.
  Oļegs Ribačenko, šis mūžīgais zēns smejas, izliek zobus un dzied:
  - Mana dzimtene! Mana svētā dzimtene!
  Un arī kā granātas mešana ar basām kājām.
  Un šeit kaujā iesaistījās Nataša, Zoja, Aurora un Svetlana. Tās ir mūžīgas raganu meitenes, svētā Ģimenes Dieva kalpones. Viņi ne vienmēr cīnās, pretējā gadījumā Krievija būtu iekarojusi visu pasauli. Bet tas vienmēr ir efektīvs un pārsteidzošs.
  Meitenēm patīk nogalināt: tās ir meitenes!
  Un kā viņi ies cauri fašistiem un kā viņi tos sitīs...
  Un ar plikiem kāju pirkstiem viņi met ripas, nogalinot krautus.
  Nacisti iestrēgst un cieš arvien vairāk zaudējumu. Lielais Vasiļevska stratēģis ierosina uzvarēt nacistus un itāļus Āfrikā. Tātad krievu tankiem, kuri ir veiklāki un ar labāku manevrēšanas spēju, būs priekšrocības. Un eiropā lai fašisti tiek vaļā. Lai viņi pilnībā iztērētu savus resursus.
  Cars Vladimirs pieņēma šo plānu. Un uz Āfriku tika pārcelti jauni spēki.
  Elizabete un viņas apkalpe karoja Lībijā, nogriežot itāļu vienības. Tur ir karsts, un meitene labi izskatās bikini. Viņiem ir jaunākais tanks Kondratenko-6, kurā karotāji apiet itāļu un Friču pozīcijas un pārliecinoši tos uzvar.
  Elizabete šauj uz tanku no Musolīni jaunākā impērijas un saka:
  - Kažoks un kaftāns pastaiga pāri jūrām, pāri viļņiem!
  Un, protams, viņš izmanto savus kailos kāju pirkstus.
  Tālāk Jekaterina šauj. Izsit cauri vācu mašīnai un rūc:
  - Krievijā cars Vladimirs ir varonis!
  Elena ir aiz muguras, sit Friča pašpiedziņas pistoli un čivināt:
  - Urā Hitleram par savu dzimteni!
  Un visbeidzot olimpiskās spēles izlaidīs šāviņu. Tas saspiedīs Krautus, saspiedīs tos un čīkstēs:
  - Rezultāts būs lielisks!
  Un viņš izmanto arī bērnu kāju kailos pirkstus.
  Āfrikā maija beigās un jūnija sākumā Krievijas karaspēks guva ievērojamus panākumus. Cīņas izplatījās Lībijas un Etiopijas teritorijā. 12. jūnijā Tripole krita. Un 15. jūnijā Etiopijas galvaspilsēta tika pārņemta kustībā. Tā Musolīni jaunākā karavīri sāka izplūst. Diemžēl viņš nevarēja uzturēt savu tēvu.
  Un arī viņa kā uzvarētāja godība. Bet Musolīni, sagrābdams daļu angļu un franču koloniju, uzskatīja sevi par ķeizaru. Bet šķiet neiespējami pārspēt Cēzaru.
  Oļegs Ribačenko cīnījās, komandējot akumulatoru. Un tik drosmīgi, ka vācieši katru dienu no viņa uguns zaudēja desmitiem tanku. Viņa zēnam pat tika piešķirts vēl viens zelta krusts. Un viņi pat beidzot viņam piešķīra ilgi pelnīto majora pakāpi.
  Iepriekš viņš netika norīkots, jo izskatās pēc bērna. Bet zēns parādīja izcilu varonību. Un spēju cīnīties.
  1955. gada 22. jūnijā Krievijas karaspēks Āfrikā beidzot ieņēma Itālijas Somāliju. Un 1955. gada 25. jūnijā Itālijas karaspēka paliekas Etiopijā kapitulēja.
  Cara armija pārliecinoši uzvarēja. Mainšteins, kurš tika uzskatīts par labāko Trešā Reiha komandieri, savā dienasgrāmatā rakstīja:
  - Mēs pamodinājām elles lāci! Tagad mūs plosās!
  Līdz jūnija beigām vācieši bija cietuši tik lielus zaudējumus, ka bija spiesti pārtraukt ofensīvu Eiropā.
  Cars Vladimirs pavēlēja pastiprināt spiedienu Āfrikā. Vispirms Tumšais kontinents, tad viss pārējais - teica izcilais monarhs! 1955. gada 1. jūlijā vācieši mēģināja virzīties uz priekšu Skandināvijā. Un viņi metās Stokholmas virzienā, bet aizskrēja ļoti blīvā aizsardzībā. Un viņi cieta milzīgus postījumus.
  1955. gada jūlija sākumā Krievijas karaspēks ienāca Vācijas Alžīrijā.
  Lībija jau atradās cariskās Krievijas kontrolē. Notika Nigēras ofensīva un cilpas.
  Elizabetes tanka apkalpe cīnās pret nacistiem. Ir ļoti karsts, un meitenes pat novilka krūšturus un tagad Kondratenko-6 tvertnē valkā tikai biksītes. Viņi precīzi šauj uz fašistiem.
  Un viņi vēlas lieliskus varoņdarbus.
  Cariskā Krievija joprojām ir autokrātiska valsts. Un tai joprojām nav parlamenta. Un ka revolūcija nenotika un Dome netika izveidota. Karaļi paši nevēlas ierobežot savu varu. Bet fīrers un Duce ir diktatori. Tas ir, notiek karš starp divām sistēmām ar autoritāriem režīmiem.
  Bet cariskajai Krievijai tas ir dabiskāk. Un sākas spītīga un nepārtraukta cīņa.
  Elizaveta ar kailiem pirkstiem nospiež kursorsviras pogu un izšauj šāviņu. Murrā pie sevis:
  - Sadausim nacistus gabalos!
  Arī Jekaterina ar kailiem kāju pirkstiem nospieda kursorsviras pogu un atlaida slepkavu, murrādama:
  - Nogāzīsim Hitleru!
  Un arī Jeļena sit, izsit fašistus un čīkst:
  - Mēs jūs saplosīsim!
  Un arī to, kā viņš izliek zobus! Un viņš spiež kursorsviras pogas ar basām kājām.
  Un tad olimpiāde tevi apgriezīs kājām gaisā, un cik tas būs stulbi. Tas visus sadrupinās un rīstinās:
  - Ellē eja un komanda!
  Neaizmirstiet nospiest kursorsviras pogas ar kailiem kāju pirkstiem. Un sakaut ienaidnieku.
  Karotāji patiešām ir ļoti drosmīgi un dzirkstoši pēc rakstura.
  Tikmēr Oļegs Ribačenko atvairīja kārtējo Friču uzbrukumu un dziedāja:
  - Tēvzemei un caram Vladimiram - urrā!
  Jā, reālajā vēsturē bija tāds pašpasludinātais Krievijas imperators Vladimirs III, Romanovu nama vadītājs. Un viņš patiešām sāka oficiāli valdīt 1938. gadā. Un tad Vladimirs izrādījās īsts karalis un tajā pašā laikā lielisks! Vladimirs Kirillovičs Romanovs ir cars, kuram ir visas iespējas kļūt par visas Zemes imperatoru!
  Pēc uzvaras, pareizāk sakot, uzbrukuma atvairīšanas Oļegs Ribačenko sāka spēlēt kārtis ar saviem padotajiem. Zēns šortos, gaišmatains, ļoti muskuļots un saplēsts, spēlējās ar sirmajiem cīnītājiem. Pārsteidzoši, Oļegs ir vecāks par viņiem visiem. Bet šis zēns sagriež sevi.
  Atceroties Portartūru, varonīgo aizsardzību, no kuras nāca Krievijas slava. Liela slava par šo...
  Nemirstīgais zēns atzīmēja:
  - Tā mēs atrisināsim visas savas problēmas! Drīz pienāks brīdis, kad cilvēki nekad nenogalinās viens otru!
  Karavīri un virsnieki vienojās:
  - Protams, majora kungs! Viņi nenogalinās!
  Oļegs paskatījās uz lenti ar savām daudzajām medaļām. Jā, ordeņu jau ir tik daudz, dažiem ģenerāļiem tādi ir. Un būtu jauki iegūt arī titulu. Princi, grāf, hercog!
  Hercogs Ribačenko - skan skaisti!
  Un zēns uzlēca augstāk un griezās atskaņotājā.
  Vācieši mēģināja uzbrukt, bet atkal tika atvairīti un cieta milzīgus neatgriezeniskus postījumus.
  Jūlijā Krievijas armija Āfrikā guva jaunus, nozīmīgus panākumus. Kamēr tur bija cara armijas ofensīvas smagums. Alžīrijā ir daudz labāko krievu ieroču. Un līdz mēneša beigām vācieši tiek ielenkti un iznīcināti katlā.
  Augustā Krievijas karaspēks iekļuva Marokā. Meitenes izmisīgi cīnījās uz tanka Kondratenko-6, ielaužoties tā biezumā.
  Šad un tad izskanēja ziņas par vāciešu padošanos un pilsētu ieņemšanu.
  Cīņas notika Nigērijā un dažādās vietās. Krievi paņēma gan skaitliski, gan mobilākus tehniķus, gan vietējo iedzīvotāju atbalstu, ko rasistiskie fašisti bija vērsuši pret sevi.
  Āfrika patiešām izrādījās vājais posms Hitlera un Musolīni jaunākā stratēģijā.
  Tur Krievija ņēma virsroku... Un septembrī, lēnām velkot spēkus, pārcēlās uz Norvēģiju. Nacisti cieta milzīgus zaudējumus. Un Alenka un viņas komanda brauca uz tanka. Jaunākais tanks "Nikolajs"-5 ir smags un parādīja sevi kā progresīvāku par E sēriju.
  Pat tik jaudīgā tankā kā E-200 iekļuva cara laika mašīnas lielgabals.
  Aļenka, ar kailiem pirkstiem spaidot kursorsviras pogas, apmierināti berzēja rokas:
  - Es esmu tas, kas var salauzt Vērmahtu!
  Arī Anyuta ar plikiem pirkstiem nospieda pogu, iesita vācu auto un apstiprināja:
  - Mēs noslaucīsim Vērmahtu putekļos! Par carisma varu!
  Vēsais Augustīns izšāva un iekliedzās:
  - Un mēs dzīvosim komunismā!
  Marija tam viegli piekrita:
  - Jā, cara komunisma laikā!
  Un ar kailajiem kāju pirkstiem viņa spieda kursorsviras pogas. Un tajā pašā laikā viņš sitīs un sagraus ienaidnieku.
  Un tad Marusja čīkst:
  - Pilnā pakāpē!
  Un viņš arī nospiež kursorsviras pogu ar plikiem kāju pirkstiem.
  Krievijas karaspēks jau ir ielencis Oslo. Ir cīņas par katru krūmu un māju.
  Centrā cara armija atkal atvaira vācu ofensīvu. Oļegs Ribačenko, kā vienmēr, atrodas priekšējā līnijā un cīnās pārliecinoši. Krievu artilērija strādā kā pulkstenis.
  Viss ir precīzi un patiesi...
  Oktobrī Krievijas karaspēks beidzot pārtrauca Āfrikas piegādi pa sauszemi, atbrīvojot Maroku. Nacisti atradās sava veida katlā.
  Pat tumšajā kontinentā. Hitlers trīcēja no dusmām, bet pusdienās neko nevarēja ēst.
  Jā, viņš ieradās Krievijā... Ziema tuvojās. Oļegs Ribačenko, neskatoties uz to, ka snieg, joprojām skrien basām kājām un šortos. Nu, puika - ko tu ņemsi! Un pilnīgi bezbailīgs puisis.
  Un viņš met granātas ar plikiem kāju pirkstiem.
  Un dzied:
  - Ļaujiet neveikli skriet,
  Bruņoti tanki cauri peļķēm...
  Un uz jumta ir ložmetējs -
  Čeburaškas ložmetējs,
  Krokodilu ložmetējs!
  Šakokļaks ir uzbrukumā!
  Terminatora zēns ar kailiem pirkstiem meta granātu, saplosot nacistus un dziedāja:
  - Un es spēlējos ar dinamītu,
  Redzams garāmgājējiem!
  Kā Krauts vairās no sikspārņiem!
  Visi guļ, un es eju!
  Un puika tiešām ir tik smieklīgs! Bet viņš jau ir bijis armijā vairāk nekā piecdesmit gadus. Un tikai mazs velniņš! Pat ja viņš ir blonds!
  Oļegs Ribačenko atkal ar basu kāju met granātu un rūc:
  - Slava caram un Nikolajam un Vladimiram Trešajam!
  Un es domāju, ka nevajag jaukt Vladimiru Kirilloviču Romanovu ar Vladimiru Putinu! Lielie Romanovu cari ir lieliska ģimene! Tie, kas padarīja Krieviju par lielāko impēriju!
  Un ne tik veiksmes izlutināts kā Putins!
  Bet Krievijas karaspēks atvaira vēl vienu uzbrukumu.
  Tuvojas novembris. Nacisti sāk izsīkt. Bet viņi met kaujā jaunas rezerves. Āfrikā tās jau tiek pabeigtas. Fašistiem ir grūti.
  Tāpēc viņi izvelk savas dusmas uz ieslodzītajiem. Viņi sastapās ar skaisto Nikoletu. Viņi noģērba viņu līdz apakšbiksēm un veda cauri svaigajam novembra sniegam.
  Meitene ar sasietām rokām, gandrīz kaila, iet pa sniega kupenām, atstājot basām kājām, graciozas pēdas. Viņa ir tik skaista. Un vācieši viņai seko un sit. Un viņi sita sevi ar skaistuli, viņi sita viņus. No viņa svītrainās muguras plūst asinis.
  Nikoleta tikai ciešāk sakoda zobus. Un viņš lepni tur galvu uz augšu. Un viņas vara sarkanie mati plīvo kā proletāriešu baneris.
  Un arī viņas basās kājas kļuva koši, bet meitene pat nepaceļ uzaci.
  Lūk, kāda viņai piemīt fenomenāla drosme.
  Lai gan nacisti to jau ir paņēmuši un ar lāpu iebāzuši kailajā krūtīs. Bet arī tad meitene tikai nodrebēja, bet nekliedza.
  Viņai ir tik liela ticība...
  Meitene ir uzvilkta uz bagāžnieka un viņas locītavas ir savītas. Tad viņi iededzina uguni zem basām kājām. Viņš laiza skaistules basās kājas. Un ar karstām ķēdēm viņi pātagu skaistules kailo ķermeni.
  Nikoleta dziedāja atbildi;
  Es esmu Černoboga, ļaunā Dieva meita,
  Es radu haosu, es sēju iznīcību...
  Manu diženumu nevar pārvarēt,
  Manā dvēselē deg tikai nikna atriebība!
  
  Bērnībā meitene gribēja labas lietas,
  Viņa rakstīja dzejoļus un baroja kaķus...
  Piecēlos agri no rīta
  Virs viņas plīvoja ķerubu spārni!
  
  Bet es uzzināju, kas ir ļaunums,
  Kas šajā pasaulē padara tevi nelaimīgu...
  Ko tu ar to domā, saki labi?
  Es kaislīgi iemīlējos iznīcināšanā!
  
  Un parādīja savu meitenīgo degsmi,
  Par kādu dzirkstošo Dieva meitu viņa kļuva...
  Mēs uzvarēsim Visuma plašumus,
  Parādīsim spēku, ļoti spēcīgi!
  
  Lielais tēvs šajā Černbogā,
  Viņš ienes Visumā haosu, karus...
  Jūs lūdzat Svarogam palīdzēt,
  Patiesībā jūs saņemat atlīdzību!
  
  Tāpēc es teicu: Dievs svētī,
  Ļaujiet dusmām burbuļot tavā sirdī...
  Celsim laimi, es ticu, uz asinīm,
  Lai dzemde piepildās līdz malām!
  
  Man patīk viltība, zemiskums un maldināšana,
  Kā piemānīt tirānu Staļinu...
  To nevarēs izstādīt,
  Un cik daudz miglas ir pasaulē!
  
  Tāpēc viņa ieteica veikt spēcīgu kustību,
  Iznīcini ļaunos ar vienu sitienu...
  Bet es iemīlējos ļoti melnajā Dievā,
  Visos jautājumos, gan šajos, gan aiz kapa!
  
  Kā es pieradu pie ļaunuma?
  Un manā sirdī bija dusmas, tracinoša...
  Ir pazudusi tieksme pēc prieka, labestības,
  Tiklīdz dusmas ielauzās no pjedestāla!
  
  Bet kā ar Staļinu - viņš arī ir ļauns,
  Par Hitleru te nav runas...
  Čingishans bija tik foršs bandīts,
  Un cik dvēseļu viņam izdevās kropli!
  
  Tāpēc es saku, kāpēc paturēt labās lietas,
  Ja tajā nav ne mazākās pašlabuma...
  Kad tu esi dzenis, tavs prāts ir kalts,
  Un, kad es biju stulba, manas domas pazuda!
  
  To es saku sev un citiem,
  Pasniedz spēku kā melnu tinti...
  Tad mēs uzvarēsim Visuma plašumus,
  Viļņi izkliedēsies pa Visumu!
  
  Mēs padarīsim ļaunumu tik spēcīgu
  Tas dos dusmām nemirstību,
  Tie, kas ir garā vāji, jau ir izpūsti,
  Un mēs, stiprākie cilvēki, tam ticam!
  
  Īsāk sakot, mēs kļūsim stiprāki par visiem visur,
  Pacelsim asins zobenu virs Visuma...
  Un mūsu dusmas būs arī ar viņu,
  Saņemsim likteņa pilnu aicinājumu!
  
  Īsāk sakot, esmu uzticīgs Černobogai,
  Es kalpoju šim tumšajam spēkam no visas sirds...
  Mana dvēsele ir kā ērgļa spārni,
  Tie, kas ir ar Melno Dievu, ir neuzvarami!
  Karš starp Krieviju un Hitlera koalīciju turpinājās. Līdz decembrim krievu karaspēks beidzot bija piebeidzis itāļus, liekot viņiem kapitulēt Āfrikā, un gandrīz piebeidza vāciešus tur. Arī Norvēģija tika atbrīvota no krautiem.
  Tagad cara armija 25. decembrī devās ofensīvā. Izcēlās sīvas cīņas. Ziemā krievu tanki bija nepārprotami spēcīgāki. Un iekļuva caur ienaidnieka aizsardzību.
  Oļegs Ribačenko, šis mūžīgais zēns basām kājām un šortos skrēja pa sniegu, dziedot:
  - Šī ir mūsu pēdējā un izšķirošā cīņa! Mēs mirsim par Tēvzemi - karavīri man aiz muguras!
  Krievu tanki ir ļoti ātri ar gāzes turbīnu dzinējiem. Un fašisti nevar viņus tik viegli apturēt.
  Šeit "Nikolajs"-5 steidzas uz priekšu. Tajā ir piecas meitenes, kuras jautri dzied:
  - Neviens mūs neapturēs, krievu pasauli nevar uzvarēt!
  Un viņš izsprāgs no lielgabala! Tas patiesībā izrādās lieliski! Meitenes, neskatoties uz aukstumu, ir bikini un basām kājām. Un viņi šauj paši un nedomā apstāties.
  Viņiem vienkārši ir mežonīgs, neprātīgs spēks.
  Aļonuškai patīk ne tikai šaut, lai gan viņa ar kailiem kāju pirkstiem spieda kursorsviras pogu un sit vācieti, bet arī rakstīt stāstus.
  Piemēram, viņa rakstīja, kā meitene devās tālu prom, lai glābtu kaķēnu. Trīsdesmit trīs dienas es basām kājām staigāju pa akmeņaino ceļu, liekot manām maigajām kājām asiņot.
  Un tomēr viņa varēja atrast dzīvnieku. Par to feja izpildīja viņas vēlmi un meitene apprecējās ar princi.
  Aļonuška taču domāja, kāpēc viņai vajadzīgs vīrs krievu armijā? Labāk, ja ir mīļotāju bars. Un vairāk naudas un prieka. Galu galā vīrieši ir tik dažādi. Un ar viņiem, protams, jūs izbaudāt baudu dažādos veidos. Kā ar vīru? Jums ar viņu ātri kļūs garlaicīgi un garlaicīgi!
  Bet jauneklis, kurš tikai sāk atklāt pieaugušo pasauli, ir daudz interesantāks.
  Un Alenka šauj vēlreiz, trāpot vācu E-100.
  Un viņa kustina savas ļoti skaistās kājas, gluži kā seno grieķu dievietei.
  Un tad Anyuta šauj. Arī ar plikiem kāju pirkstiem. Un sasit vācu lielgabalu.
  Pēc tam meitene saka:
  - Krievijā ir daudz gudru cilvēku, bet cars Vladimirs ir labākais no cariem!
  Augustīns atzīmēja:
  - Un Nikolajs II nebija slikts! Ak, mēs nezinājām, kā novērtēt karaļus!
  Marija dziedāja, ar kailiem pirkstiem šaudama uz nacistiem un smīnēja:
  - Vajag paklusēt krieviem, ar tīru sirdi un gudrāku! Un Nikolajam par godu viņš ir lielais ķēniņu karalis!
  Un Marusja kaut ko dziedāja... Un viņa arī spēlēja ar basām kājām...
  Krievijas karaspēks virzās uz priekšu. Cīnās arī Oļegs Ribačenko. Viņš joprojām ir desmit gadus vecs zēns. Tāda ir cena par nemirstību. Jā, bet cik labi un dzīvespriecīgi viņš jūtas! Viņam ir tik daudz enerģijas un kūstoša spēka plūsma.
  Zēns ar basu kāju met granātu un čīkst:
  - Es esmu tīģeris, nevis kaķis, tagad manī dzīvo nevis Leopolds, bet Leopards!
  Zēns-majors, kā vienmēr, deg. Nacisti nevar viņu apturēt.
  1. janvārī Krievijas karaspēks jau bija pilnībā atbrīvojis savu teritoriju no Vācijas un Itālijas karaspēka un pārgājis Trešā reiha valdījumā.
  Tajā pašā laikā Meksikā ienāca krievu vienības. Ir pienācis jaunais 1956. gads.
  Krieviem tas sākās ar jaunām uzvarām. 7. janvārī vācu karaspēka paliekas Āfrikā kapitulēja. Un viss Melnais kontinents kļuva par krievu.
  Tagad apsēstais fīrers saprata, ka ir galīgi satracināts. Un viņš ierosināja sarunas Krievijai.
  Uz ko cars Vladimirs atbildēja:
  - Mēs runāsim tikai par Trešā reiha un Itālijas bezierunu padošanos!
  Cik gudri vārdi! Un karš turpinās. Oļegs Ribačenko, protams, ir uzbrukuma priekšgalā. Krievijas karaspēks ienāca Austrumprūsijā. Aizsardzības līnijas šeit ir spēcīgas. Jums ir jācīnās, lai izlauztos, un jūs ātri netiksit uz priekšu.
  Viens no izrāviena līdzekļiem bija pašpiedziņas lielgabals ar bumbas palaišanas iekārtu Aleksandrs-4. Ļoti spēcīgs un nāvējošs rīks.
  Un arī skaistas meitenes šeit svin. Viņi palaiž lādiņus, nospiežot kursorsviras pogas, izmantojot kailos pirkstus. Un viņi iznīcina ienaidnieka bunkurus un tablešu kastes.
  Meitenes drosmīgi skrien pa sniegu - tam ir domātas krievu sievietes. Un viņi met kaujā indiešus un ķīniešus. Šie jau burtiski piepilda ierakumu pieejas ar saviem līķiem. Bet viņiem tomēr izdodas to paņemt.
  Krievijas armija spiežas iekšā.
  Taču stratēģis Vasiļevskis galveno triecienu nodod Itālijai - kura ir daudz vājāka. Un tā krievu karavīri izcīna vienu uzvaru pēc otras.
  Janvāris izvērtās ļoti veiksmīgs. Krievu karaspēks gāza itāliešus un apsegloja Alpus. Un februārī viņi ieņēma Venēciju. Un viņi iegāja Lorbandīnijā. Viņi arī ieņēma Poznaņu. Vācieši atkāpās. 2. martā krita Klaipēda. Krievijas karaspēks lēnām virzījās cauri Austrumprūsijai, aizsardzība bija pārāk blīva. Bija burtiski jāsadedzina taciņa ar gliemežvākiem.
  Bet Itālijā makaronu fronte sabruka. Un krievu karaspēks steidzās uz Romu. 1956. gada 30. martā sākās uzbrukums Itālijas galvaspilsētai. Šādi cilvēki maksāja par Musolīni ģimenes ambīcijām.
  Itālijas galvaspilsēta Roma ir pakļauta uzbrukumam. Cīņa ir sīva. Lai gan itāļi arvien vairāk padodas. Šeit meitenes cīnās ļoti skaistas gan bikini, gan basām kājām. Karotāji ar kājām met granātas un izsit Musolīni karavīrus.
  Meitenes šeit ir skaistas un, protams, ļoti seksīgas. Un ar titānu muskuļiem. Un tas, kā viņi met granātas ar basām kājām, ir vienkārši pārsteidzošs.
  Nataša iet uz priekšu un šauj, rūcot:
  - Par skaisto Tēvzemi manā sirdī deg mana starojošā uguns!
  Zoja, šauj, dzied līdzi:
  - Atvērsim durvis uz sasniegumiem! Mūsu ticība un karalis ir monolīti!
  Un tad Aurora ar plikajiem kāju pirkstiem, rudmatainā kuce atbrīvos diskus. Un sagrieztie itāļi krīt.
  Un tad Svetlana agresīvi dzied, zobus rādot:
  - Mēs nogalināsim visus! Mēs sagrausim visus!
  Ar basām kājām meta ripas un maļ fašistus. Tā Musolīni nokļuva meiteņu rokās. 1956. gada aprīļa uzbrukums bija nikns un ļoti tēlains.
  Un te brauc tanki, kuru bagāžniekos izlaužas elles uguns stabi.
  Meitenes virzās uz priekšu un basām kājām met granātas. Un kā viņi nospļaus kaut ko asiņainu.
  Un viņi smiesies...
  Nataša dedzīgi dziedāja:
  - Cariņ Vladimir, iesit Hitleram pa seju!
  Un viņš pamirkšķinās ar savām safīra acīm. Tik brīnišķīga meitene.
  Meitenes steidzas ar mežonīgu niknumu. Viņi sitās ar ložmetējiem. Viņi nopļauj ienaidnieku un izklīdināja fašistus. Un tad rit olimpiskās spēles. Un vareno rokās sieviete varone tur liesmas metēju. Un viņš to paņems un sitīs, bet tad sitīs.
  No fašistiem čipsi lido uz visām pusēm. Un karotāji var smieties, cik vēlas.
  Tad viņš dziedās:
  "Musolīni tiks piekauts!" Mūsu draudzība ir monolīta!
  Un atkal kā aci ar safīra acīm! Un viņš sitīs fašistus.
  Ko tu gribēji? Romu savulaik ieņēma slāvi Attila vadībā. Un tagad krievi to ņem.
  Olimpija, ar staru metēju dzīvus apcepdama pretiniekus, dziedāja:
  - Spoža cerības saule,
  Atkal tas paceļas pār valsti...
  Krievijas uzvaras tāpat kā iepriekš -
  Vērmahta karotāji tiek sisti!
  
  Krievu ērglis virs planētas,
  Izpletījis spārnus, tas pacelsies...
  Ienaidnieks tiks saukts pie atbildības -
  Viņš tiks uzvarēts - salauzts!
  Pēc Romas krišanas Itālijas karaspēks sāka masveidā padoties. Musolīni impērija, šī trešā reiha jaunākā militārā partnere, izdega.
  Krievijas karaspēks gandrīz bez pretošanās ieņēma Neapoli un izkāpa Sicīlijā. Arī tur viņi gandrīz nesastapa pretestību. Un Hitlers bija histērisks.
  Maija beigās Itālija bija pabeigta. Tika sagūstīti simtiem tūkstošu ieslodzīto.
  Krievu meitenes viņus nolika uz ceļiem un piespieda skūpstīt basās kājas. Viņi paklausīgi iesita ar lūpām. Daži, īpaši jauni vīrieši, to darīja ar entuziasmu.
  Meitenes apmierināti murrāja.
  Mūžīgais zēns Oļegs Ribačenko piespieda savus gūstekņus skūpstīt viņa kailās, bērnišķīgās kājas.
  Viņi to darīja diezgan labprāt. Zēni bija ļoti izskatīgi, muskuļoti un blondi. Tiesa, viņš vēl ir par mazu, un neko nopietnāku ar dāmām darīt negribēja. Bet, kad rupjie papēži tiek kutināti ar mēli - tas ir jauki!
  Oļegs Rybačenko sagūstīja ģenerāli un saņēma vēl vienu pavēli. Ar ko es biju diezgan lepns.
  Musolīni jaunāko nodeva viņa paša svīta, un cariskā Krievija saņēma vēl vienu uzvaru. Bet Benedito Musolīni vecākais nepārdzīvoja savu kaunu un fašisma sabrukumu Itālijā. Tomēr tāds pats liktenis gaidīja nacistus Vācijā. Krievijas karaspēks uzbrukumā devās 1956. gada jūnija sākumā. Galvenais uzbrukuma virziens bija Austrija.
  Elizaveta un viņas komanda Nikolai-5 virzījās pret vāciešiem. Krievijas karaspēks centās ielenkt Vīni.
  Fīrers, protams, nokļuva sarežģītā situācijā. Tika zaudēti vāciešu īpašumi Āfrikā, Skandināvijā un lielākajā daļā ASV. Un tagad kaujas notiek tikai Trešā Reiha teritorijā. Kas, protams, vāciešiem ir nepatīkamāks. Meksikā ienāca arī Krievijas karaspēks. Lēdija Greja de Monka šajā valstī komandē tanka apkalpi.
  Un Elizaveta ved "Nikolai"-5 pa Vīni. Tās galvenais pretinieks ir E-50, kurā cara mašīna iekļūst kā bloteris.
  Elizabete izšāva, ar kailajiem kāju pirkstiem nospiežot kursorsviras pogas.
  Viņa trāpīja vācu tankam un čivināja:
  - Mēs atdosim savas sirdis par Svētā Nikolaja Rusu!
  Jekaterina arī šāva ar plikiem kāju pirkstiem un laboja savu partneri:
  - Droši vien pareizāk ir teikt Vladimirs!
  Elizabete vēlreiz nošāva ar kailajiem kāju pirkstiem un čivināja:
  - Bet tomēr imperators Nikolajs, kurš mums atdeva Ķīnas iedzīvotājus, padarīja Krieviju neuzvaramu!
  Patiešām, kājniekiem, kas tika nosūtīti, lai iebruktu vācu pozīcijās, fronte bija pilnībā ķīniešu. Viņi burtiski mums meta līķus. Bet viņi izlauzās cauri.
  Parasti krievi cīnījās lidmašīnās un tankos. Kājnieki, kas sastāv no ķīniešiem, indiešiem, aziātiem. Ķīniešu ir daudz. Turklāt gaišgalvis Nikolajs II, reformējot pareizticību, ieviesa daudzsievību, un kaujā tika nosūtīti papildu ķīniešu vīrieši. Un krievi ņem par sievām atraitnes un neprecētas ķīnietes.
  Viltīga stratēģija.
  Un ķīnieši uzbrūk, iet bojā un izlaužas cauri vācu aizsardzībai.
  Jeļena izmanto savus kailos kāju pirkstus, lai nospiestu kursorsviras pogas, un vēlreiz sit pa Krautiem.
  Un viņš dzied:
  - Par svēto Krieviju mēs drosmīgi cīnīsimies!
  Pēc tam meitene paņems un pamirkšķinās. Un atklāj savus baltos zobus! Un viņa ir tik agresīva.
  Un tad olimpiskās spēles atsāksies. Un viņš arī tevi sitīs ar plikiem kāju pirkstiem un saspiedīs.
  Tad viņš kliedz:
  - Es esmu nāvējoša kobra!
  Jāpiebilst, ka E-50 tvertne var būt bīstama. Tā 88 milimetru lielgabals ar stobra garumu 100 EL ir ātras uguns, divpadsmit šāvieni minūtē un ļoti precīzs. Bieži ietriecas bruņās un var radīt bojājumus.
  Tāpēc meitenes cenšas neļaut galvenajam vācu tankam tuvoties. Īpaši tuvu, tā iespiešanās spēja strauji palielinās. Un vācu šāviņa kodols ir vai nu urāns, vai volframs. Tiesa, pēc Āfrikas un urāna atradņu zaudēšanas Kongo vācu karaspēka spēki sāka izsīkt.
  Un meitenes ir tik skaistas un basām kājām un foršas.
  Viņi ar entuziasmu dzied paši sev:
  - Mirdz kā zvaigzne pār visu pasauli,
  Caur bezcerīgās tumsas tumsu...
  Lielais varonis cars Vladimirs,
  Nezina ne sāpes, ne bailes!
  
  Ienaidnieki atkāpjas tavā priekšā,
  Cilvēku pūlis priecājas...
  Krievija tevi pieņem -
  Varena roka valda!
  Cīņas ar meitenēm, viņām neko nevar teikt pretī. Un viņu kājas ir tik kailas un noslīpētas. Kad sagūstītie vācieši viņus skūpsta, ir skaidrs, ka tas patīk gan meitenēm, gan vīriešiem. Un karotāji apmierināti čīkst.
  Un viņi izcēla savus pērļu zobus.
  Tās ir tik foršas meitenes. Un ar plikiem kāju pirkstiem Elizabete izsit kārtējo fašistu.
  Pēc tam viņš kliedz:
  - Slava lielajai Tēvzemei!
  Un tā Katrīna nošaus. Tas taranēs ienaidnieka tanku, nogalinās Fritzes un čīkstēs:
  - Nāvi ienaidniekiem!
  Un tur arī Elena spārda, izmantojot kailos kāju pirkstus, spiežot ar tiem kursorsviras pogas. Un viņš čīkst:
  - Par Dzimteni varenībā!
  Un tad izcilā olimpiāde, arī blondīne, palaidīs šāviņu. Un kā tas čīkst:
  - Par lielo Krieviju!
  Un meitenes ir pilna entuziasma pilnas.
  Šeit nāk tanks E-75. Tā lielgabals ir jaudīgāks: 128 mm, un tas var radīt lielākus bojājumus. Turklāt šai tvertnei ir labāka aizsardzība un biezākas bruņas.
  Bet Elizabete ir kā traka. Un viņš atbrīvos kaut ko nāvējošu, iekļūstot no attāluma. Un no vācieša pāri palikuši tikai saplēsta metāla gabali.
  Un meitene dziedās:
  - Svētais skaistums un liels sapnis!
  Pēc tam mēle parādīsies.
  Vācu tanki E-75 pēdējā laikā ir kļuvuši plaši izplatīti. Viņiem tagad ir garāka stobra lielgabals, kas ļauj cīnīties ar krievu tankiem, īpaši vieglākajiem. Un tas Krautus padara bīstamākus.
  Bet padomju meitenes tas neapmulsina. Un viņi sasmalcina Krautus.
  Un paši karotāji, īpaši karstumā, ir bikini un basām kājām. Un viņi cīnās ļoti pārliecinoši.
  Viņi uzvar bez izņēmuma.
  Katrīna šāva uz nacistiem un dziedāja:
  - Bet ja godīgi! Es iznīcinu visus Krautus bez izņēmuma!
  Elena arī šāva ar kailiem kāju pirkstiem un čivināja:
  - Mēs uzvarēsim visus un, protams!
  Olimpiskās spēles arī bez žēluma pārspēja nacistus. Viņa ir tik neuzvarama kuce.
  Un arī ar atkailinātu kāju pirkstu palīdzību.
  Nataša un viņas komanda cīnās uz tanka Kondratenko-6. Šis auto ir nedaudz vieglāks, bet mobilāks nekā Nikolajs. Protams, ar mazāku svaru kalibrs ir mazāks un bruņas ir nedaudz plānākas. Tas nozīmē, ka nāves risks ir daudz lielāks.
  Bet meitenes, jāsaka, nemaz nav apmulsušas. Un viņi cīnās kā kaujas milži.
  Nataša dzied, aktīvi šaujot:
  - Tā būs mūsu uzvara!
  Un viņš spiež kursorsviras pogas ar plikiem kāju pirkstiem.
  Zoja arī šauj, izmantojot basas kājas un čīkst:
  - Cars Vladimirs uz priekšu!
  Un visas meitenes korī rēja:
  - Slava kritušajiem varoņiem!
  Pēc tam Aurora izšāva, apgrieza vācu tanku un sacīja:
  - Neviens mūs neapturēs! Neviens mūs neuzvarēs!
  Un viņa arī kratīja basās kājas.
  Un tad Svetlana piekāpās, izmantojot kailos kāju pirkstus, un norūca uz plaušām:
  - Krievi nikni cīnās!
  Un visas meitenes unisonā iesaucās:
  - Karavīra dūre ir spēcīga!
  Un atkal daiļavas metās cīņā. Paši šauj precīzi un akurāti!
  Taču Džeinas komandas pārsteidz meksikāņus. Arī dāma ir ļoti gudra un skaista.
  Un meitenes viņas komandā ir basām kājām un bikini. Viņi cīnās ar mežonīgu un mierīgu niknumu.
  Tad Ģertrūde izšāva ar kailajiem kāju pirkstiem un čivināja:
  - Es esmu meitene, kas iznīcinās visus sekundes daļā!
  Un tad Malānija sāk darboties. Un viņš no attāluma salauzīs latīņu tanku.
  Un tad Matilda ar kailajiem pirkstiem spers kājas.
  Un viņš smiesies:
  - Es esmu patiešām lieliska meitene!
  Un augstākās un niknākās kārtas karotāji. Viņi nejūt ne vājumu, ne dusmas.
  Viņi tevi izdrāzīs tāpat.
  Un Aļenka arī cīnās ļoti pārliecinoši.
  Līdz jūnija beigām Vīne ir ieskauta. Vācijai un tās prestižam tika dots graujošs trieciens. Tajā pašā laikā Krievijas karaspēks virzās uz Oderu. Viņi met kaujā ķīniešus, indiešus un arābus. Un viņi izlaužas cauri Krauta aizsardzībai.
  Hitlers, protams, jau ir panikā. Kā meitenes viņu iespieda tankos un lidmašīnās.
  Šeit ir Albīna un Alvīna, divas krievu pilotes. Arī basām kājām un bikini gāž fašistus kā bumbierus ar nūju no zara. Un pārim viņi burtiski dara tādus brīnumus.
  Albīna no sava Pētera Lielā cīnītāja vienā rāvienā notrieca piecas lidmašīnas un dziedāja:
  - Mēs esam debesu lāči!
  Alvīne ar vienu kara ērgļa pārrāvumu notrieca sešas lidmašīnas un čivināja:
  - Un mēs visus sagrausim!
  Debesīs šis pāris jau bija leģendārs!
  Meitenēm tika piešķirtas septiņas Jura krusta pakāpes: sudraba krusts, sudraba krusts ar loku, zelta krusts, zelta krusts ar banku. Un arī zelta krusts ar dimantiem, un zelta krusts ar dimantiem un loku. Un augstākās pakāpes zelta krusta zvaigzne, ar dimanta loku. Augstāks apbalvojums - liela zelta krusta zvaigzne ar briljantiem un loku tika nodibināta pavisam nesen.
  Tātad meitenes varēja pamatoti lepoties ar saviem sasniegumiem. Un vienmēr, pat aukstumā, viņi cīnījās tikai bikini un tikai basām kājām.
  Tik brīnišķīgas meitenes.
  Albīna izšāva un dziedāja:
  - Par mūsu labākajām uzvarām!
  Alvīne turpināja:
  - Lai ar mums lepojas mūsu mazbērni un vectēvi!
  Karotājas ir patiesi kolosālas klases meitenes!
  Viņi piekauj fašistus debesīs un dzied:
  - Slava Krievijai, slava! Mūsu cars Vladimirs ir varonis! Rītausmā būs spēks! Apglabājiet Hitleru zemē!
  Protams, Vladimirs Kirillovičs Romanovs var būt ļoti apmierināts ar saviem karotājiem.
  Pat ja viņi cīnās, tas notiek tā, ka jūs nevarat pacelt pret viņiem šķēpu!
  Vladimirs Kirillovičs Romanovs ir cars, kuram ir visas iespējas vienreiz un uz visiem laikiem izbeigt karus!
  Un fašisti nodreb zem cara armijas sitieniem...
  Aplenktā Vīne ātri krita. Līdz jūlija vidum cariskās impērijas karaspēks plašā frontē sasniedza Oderu. Un Kēnigsberga tika pilnībā bloķēta.
  Un vācieši atkāpās aiz Oderas. Un viņi tur mēģināja izveidot aizsardzības līniju. Rūpīgi pasargājiet sevi. Bet jūlija otrajā pusē Krievijas karaspēks sāka uzbrukumu Hamburgai... Nacisti lēnām, bet pārliecinoši padevās.
  Cīņa bija ļoti sīva. Daži ciemi vairākas reizes mainīja īpašniekus. Cīņās piedalījās arī jauni vācu tanki no modernākās AG sērijas - piramīdas. Viņiem bija laba aizsardzība no visiem leņķiem. Taču cara armija bija skaitliski pārāka.
  Un liels skaits Āzijas kājnieku gāja bojā frontēs. Bet viņi ļāva man pārvietoties.
  Arī vāciešu cilvēkresursi bija izsmelti. Līdz augusta beigām Hamburga tika ielenkta un arī Minhene tika bloķēta.
  Vācieši zaudēja ievērojamu teritoriju. Un viņiem nebija ar ko noturēt savas pozīcijas.
  Oļegs Rybačenko cīnījās priekšējās rindās pašā Vācijas teritorijā. Un mūžīgais zēns pastāvīgi smaidīja un rādīja savus pērļu zobus.
  Un tur viņš ar kailām, bērnišķīgajām kājām meta granātas. Ir labi būt bērnam - cik dabiski ir būt karstumā tikai šortos. Un tā kā tu esi nemirstīgs, tad arī ziemā vari būt puskails, neriskējot saaukstēties.
  Tātad zēns dziedāja:
  - Basām kājām, tikai basām kājām,
  Zem jūlija pērkona un sērfošanas skaņas!
  Basām kājām, tikai basām kājām,
  Puikam ir viegli būt foršam kovbojam!
  Un bērns majors turpina iznīcināt šos fašistus sev. Un viņi izmisīgi dodas pretuzbrukumā.
  Ir jau septembris... Sāk līt lietus... Cara karaspēks, piepildot ķīniešu līķus, ieņēma Minheni un Hamburgu un virzās uz Rūras reģionu. Pats svarīgākais Vācijas rūpniecībā.
  Un vācieši izmisīgi cīnās pretī.
  Nataša cīnās uz sava tanka un rūc:
  - Nacistiem tas būs ārkārtīgi grūti!
  Un nospiediet kursorsviras pogas ar kailiem kāju pirkstiem. Un viņš šāvīs uz nacistiem.
  Un tad Zoja tev iepļaukās. Un arī ar atkailinātu kāju pirkstu palīdzību.
  Un viņš arī dziedās:
  - Krievija ir tas, kas ir pret Hitleru!
  Un tad Aurora izdarīs agresīvu gājienu. Un arī ar kailiem kāju pirkstiem:
  - Par krievu ceļu!
  Un aiz viņiem Svetlana arī izšaus slepkavas šāviņu. Tas caurdurs vācu tanku un čīkstēs:
  - Caram Vladimiram Kirillovičam!
  Un viņš arī parādīs mēli.
  Meitenes te savaldījās.
  Alenka uz smagā tanka arī sagrauj nacistus. Un pārspēj viņus no liela attāluma.
  Karotājs dziedāja:
  - Es ar savām krūtīm pakļāvu pusi pasaules!
  Un Alenkas krūtis ar koši sprauslām.
  Un tad Anyuta tev spers ar plikiem kāju pirkstiem. Tas taranēs fašistu tanku un bļaus:
  - Es esmu superzvaigznes meitene! Vēstures grāmatās!
  Un viņš atlaidīs zobus...
  Un tad Augustīns izšaus slepkavas šāviņu. Viņš sadrupinās nacistus un šņāks:
  - Lai mūsu armija ir spēcīgākā!
  Un viņš arī kustinās kājas...
  Un Marija viņiem sekos un sitīs nacistus. Viņš pats griezīsies, agresīvi pļāpādams:
  - Mēs esam lielas agresīvas meitenes!
  Un tad Marusja atraisīs nacistiem kaut ko ārkārtīgi slepkavniecisku un iznīcinošu. Un ar kailu, meitenīgu kāju palīdzību.
  Un tad viņš dzied:
  - Mēs esam pilnīga ienaidnieku sakāve!
  Septembris pagāja ļoti sīvās cīņās. Vācieši izmisīgi devās pretuzbrukumā. Bet oktobrī, kad lietus kļuva stiprākas, cara armija atkal ieguva priekšrocības. Un viņa sāka virzīties uz Rūras pusi. Pēc sīva uzbrukuma Kēnigsbergs krita. Nacisti saņēma vēl vienu pļauku sejā.
  Un Francijas dienvidos cara karaspēks ielenca Tulonu. Tātad nacistiem gāja ārkārtīgi slikti.
  Hitlers nikns, bet kamēr viņš bija Berlīnē. Viņa pozīcija izrādījās vāja.
  Skaidrs, ka sarunās neviens negribēja klausīties. Bet nacisti iestrēga kā mušas.
  Novembrī cara armijas karaspēks cīnījās, lai ieņemtu lielāko daļu Rūras reģiona, tādējādi faktiski atņemot Vācijai tās galveno ražošanas bāzi.
  Decembrī cara armija ieņēma visus Francijas dienvidus un iegāja Spānijā. Un Vācijas frontē viņa beidzot ieņēma Rūru. Turklāt tika ieņemtas arī citas vācu zemes. Un arī Dānijā izkāpa cara armija.
  Hitlers plosījās kā velns būrī, bet neko nevarēja izdarīt.
  Katoļu Ziemassvētkos karaļa karaspēks virzījās uz Parīzi. Neskatoties uz sniegu un salu, Natašas ekipāža bija basām kājām un bikini.
  Vācieši padevās arvien biežāk. Un franči nemaz negribēja cīnīties ar krieviem.
  Sasitot vācu akumulatoru, Nataša atzīmēja:
  - Tātad patiesībā, ar ko apsēstais Ādolfs rēķinājās, uzsākot ar mums karu?
  Zeltamatainā Zoja loģiski piezīmēja:
  - Droši vien tāpēc, ka, nonākot zem spiediena, mēs kritīsim kā monētas no cauras kabatas!
  Aurora ar kailajiem kāju pirkstiem saspieda valriekstu. Tad viņa iemeta to mutē un racionāli atzīmēja:
  - Vēsture māca, ka tā neko nemāca!
  Svetlana nospieda kailajiem kāju pirkstiem kursorsviras pogu. Viņa izsita vēl vienu vācu lielgabalu un atbildēja:
  - Būsim lieliski cīnītāji!
  Kā redzat, karotāji ir patiesi apņēmības pilni cīnīties un uzvarēt.
  Oļegs Ribačenko, baskāju zēns, steidzas šortos un ar kailu, muskuļotu rumpi. Viņš pat šūpojas un rūc:
  - Mēs uzvarēsim Krautus! Mēs uzvarēsim Krautus! Un spārda sev dupsi!
  Un puikam ir tādi balti, pērļaini zobi! Vienkārši jauns un nelokāms terminators.
  Oļegs Ribačenko šauj skrienot. Nogalina fašistus un dzied:
  - Krievu gars ir ķēniņu spēks, sakāvi krautus!
  Zēns ar basu kāju meta granātu un dziedāja:
  - Krievu valsis, rītausma uzlec - ķēniņa godībā!
  Viņš tiešām izrādījās ļoti kaujiniecisks puisis. Un viņš sit fašistus līdz pašai pirmajai dienai.
  Un meitenes cīnās aktīvi. Šeit ir Mirabela... Arī augstākās klases pilots. Neviens nevar viņu apturēt. Viņa nogāž Krautus un dzied, zobus rādot:
  - Traka meitene! Lūk, viņas zīme!
  Un viņš paņems un palaidīs raķeti!
  Jā, tādas te ir sievietes! Kad krievu meitenes cīnās, neviens spēks viņām nevar pretoties.
  Mirabela ar vienu piecu gaisa lielgabalu sprādzienu notrieca septiņas vācu lidmašīnas un čivināja:
  - Cars Vladimirs Kirillovičs ir mūsu Dievs!
  Un meitene sit ar basām kājām pa stiklu.
  Un arī Albīna un Alvīna cīnās debesīs.
  Viņi bija tik brīnišķīgi zagļi. Tiek vākti arvien jauni konti. Un tajā pašā laikā viņi dzied:
  - Debesīs mēs esam pilnība! Mēs esam pilnības dūži! No smaida līdz žestam - pāri visām uzslavām!
  Albīna ar vienu sprādzienu notrieca četras vācu lidmašīnas un čivināja:
  - Ak, kāda svētlaime! Kāda pilnība cīņā!
  Alvīna nocirta piecas vācu lidmašīnas un turpināja:
  - Ziniet pilnību cīņā! Un foršs ideāls!
  Karotāji dziedāja korī, sagriežot fašistus:
  - Meitenes! Foršākas meitenes! Meitenes! Foršākas meitenes!
  Viņi demonstrēja savu agresīvo degsmi. Patiesībā neviens no Hitlera dūžiem nebija spiests nolaisties.
  Bet fašisti, protams, ir pakļauti mežonīgam spiedienam.
  Hitlers atrodas bunkurā Berlīnē un viņu tur bombardē kā tarakānu. Ko viņš gribēja? Fašists numur viens ir beidzies! Viņš gāja pret carisko Krieviju, un tagad viņš pats tiek saspiests kā tarakāns.
  Cars Vladimirs Kirillovičs šobrīd atpūšas no ziemas Indijas okeāna krastā. Viņa priekšā dejo dažādu rasu un tautību skaistas meitenes.
  Tomēr karalis neiebilst skatīties gladiatoru cīņas. Piemēram, divas meitenes pret divām skaistulēm.
  Viņi cīnās ar plastmasas zobeniem, lai nenodarītu viens otram pāri. Tomēr viņi izmisīgi cīnās.
  Tie ir karotāji. Notiek nikna sitienu apmaiņa. Divas blondīnes un divas rudmates...
  Cars Vladimirs jautāja feldmaršalam Vasiļevskim:
  - Kas ir grūtākais karā ar vāciešiem?
  Feldmaršals godīgi atbildēja:
  - Iegūstiet pārliecību! Tikai pašā sākumā, kad ienaidnieks sāka virzīties uz priekšu, es jutos neērti. Un tagad mēs esam sākuši uzvarēt, un par mūsu ienaidniekiem viss ir skaidrs! - Feldmaršals Vasiļevičs, šis lielais stratēģis, dzēra vīnu.
  Vladimirs Kirillovičs loģiski atzīmēja:
  - Visu laiku uzvarēt ir ārkārtīgi grūti! Bet mēs parādījām, ka esam spējīgi uz daudz ko! Un tagad būs laiks, un visa pasaule kļūs mierīga!
  Feldmaršals Vasiļevskis apstiprināja:
  - Es tam ticu!
  Meitenēm uz kailā ķermeņa bija zilumi, un tās izskatījās ārkārtīgi nervozas.
  Viņi cīnījās, protams, ne kā Senās Romas laikos - viņi centās nenodarīt sev lielu ļaunumu. Bet viņi darbojās aktīvi.
  Tikmēr cīņas turpinājās. Janvārī cara karaspēks ieņēma Parīzi kustībā. Tika ieņemta arī Dānijas galvaspilsēta Kopenhāgena. Vācu karaspēks kļuva vājāks. Krievi turpināja virzīties uz pašu Vāciju. Frici cīnījās izmisīgi, taču viņu spēks bija salauzts.
  Oļegs Ribačenko, šis nemirstīgais zēns basām kājām leca sniegā un metās uzbrukumā visiem pa priekšu, pilnīgi nebaidoties no uguns. Un svilpojot:
  - Kurš ir pieradis cīnīties par uzvaru,
  Viņš noteikti uzvarēs savus ienaidniekus...
  Viņš jautri smejas un daudz sasniegs,
  Un Hitlers tiks smagi piekauts!
  Un zēna basā kāja met granātu! Un viņš izcēla savus pērļainos, lielos zobus pēc saviem gadiem. Jā, viņam jau ir mute kā vilkam. Tas grauž cauri jebkurai rīklei.
  Un meitenes uz tankiem pārvietojas no Vācijas dienvidiem uz ziemeļiem. Viņi gatavojas doties jūrā. Un Krautiem paliks tikai zemes pie Berlīnes un Pomerānijas.
  Nataša, izsitot fašistu tankus, atzīmēja:
  - Un karš ir jautrs savā veidā!
  Zoja, satriekusi nacistus, piekrita:
  - Tik labi cik var būt! It īpaši, ja uzvaram!
  Aurora, šaudīdama ar kailiem kāju pirkstiem, sacīja:
  -Visumā ir iespējams viss neiespējamais, tikai nevajag mazliet...
  Un rudmatainā meitene tik smiesies!
  Karotāji raustās neprātīgā priekā un niknumā. Un viņi satriec vāciešus.
  Tajā pašā laikā cara karaspēks virzās uz priekšu pāri Spānijai un jau tuvojas Seviljai.
  Olga bruņutransportierī šauj uz vāciešiem un policijas karaspēku.
  Vietējie spāņi neizrāda gandrīz nekādu pretestību. Vēl viena valsts krīt zem Krievijas cirvja.
  Oļegs šāva un dziedāja:
  - Akrobātika, tas būs bash on bash!
  Un viņas partnere Alise tvītoja:
  - Krievu diženumu atzina planēta,
  Fašisms tika sagrauts ar zobena sitienu...
  Mūs mīl un novērtē visas pasaules tautas,
  Izturēsim lielo svēto carismu!
  Un meitenes plikšķinās un spiedīs uz kursorsviras kailajiem pirkstiem.
  Karš starp Vladimira Kirilloviča Romanova cara impēriju un fašistisko Vāciju turpinās.
  Krievijas karaspēks ir gandrīz pilnībā atbrīvojis Franciju no nacistu ordām. 1957. gada februāris... Cara armija atbrīvo Portugāli.
  23. februārī apvienojās krievu vienības no Dānijas un pašas Vācijas.
  Oļegs Ribačenko, šis mūžīgais zēns, plunčājas dubļos ar basām kājām. Mazais majors pie sevis kliedz:
  - Slava Krievijas caram Vladimiram Trešajam! Nocirtīšu Hitleru, mērīšu ar pātagu!
  Un puika atkal kliedz un ar kailajiem pirkstiem met asi uzasinātu disku. Un tas fašistam pa rīkli iesitīs. Un tad viņš ar savu pliku, bērnišķīgo kāju met bumerangu un uzreiz pārgriež rīkles pieciem Krautiem.
  Jā, Hitlera sliktā ideja uzbrukt šādai impērijai.
  Nataša un viņas komanda Portugālē finišē pēdējie vācieši. Viņu tvertne ir nepielūdzama iznīcināšana.
  Un viņi arī spiež kursorsviras pogas ar kailiem pirkstiem, izdarot niknu iznīcināšanu.
  Zoja izšāva, sasita vācu lielgabalu un dziedāja:
  - Par Krieviju un brīvību līdz galam!
  Aurora, izmantojot savus kailos kāju pirkstus, spārdīja nacistu un čivināja:
  - Dievs, sargā karali!
  Svetlana arī drāžās, ar kailiem pirkstiem spaidot kursorsviras pogas un čīkstot:
  - Spēcīgs suverēns!
  Meitenes uzvar fašistus. Bet tad parādījās jauns Hitlera tanks "Mouse"-4. Ļoti jaudīgs modelis - sver trīssimt tonnu, un 310 mm lielgabals. Tas var iekļūt lielā attālumā, bet tam pašam ir tik biezas bruņas, ka Kondratenko-6 tanks to neņems no jebkura leņķa.
  Nataša pavēl:
  - Meitenes, mums vajag pieiet tuvu un iebāzt to sānu lejas daļā, starp rullīšiem - tā ir mūsu vienīgā iespēja!
  Zoja ar kailiem pirkstiem sita vācu lielgabalam un dziedāja:
  - Liktenis dod tev pēdējo iespēju, bet pasteidzies! Lietus, krusā un sniegā!
  Augustīns arī pieskārās un čivināja:
  - Pēdējā iespēja, liktenis tev dod! Lai dzīvo pastaigas un ikdienas skriešana!
  Un arī ar plikiem kāju pirkstiem, un kā sagriezīsies. Un viņš sagraus fašistus.
  Svetlana rēca:
  - Par jaunām robežām un spilgtām uzvarām!
  Krievu tanks metās, uzņemot ātrumu. Un meitenes ņems to un dziedās:
  - Spēcīgs suverēns, visslavenākais laikmets, pareizticīgo car, valdiet par godu, par mūsu godību!
  Un atkal viņi paātrinājās, attālinoties no smagā šāviņa, kas tika nosūtīts no pistoles, kas bija vācu "Maus"-4. Meitenes kliedza:
  - Neliecīsimies pār auna ragu! Lai tu Hitlers - mirsti!
  Un viņu tvertne paātrinās. Tas ir tāpat kā mazs bokseris uzbrūk lielam. Bet, protams, izredzes ir fifty-fifty.
  Nataša, vērojot tanka kustību, atcerējās, kā viņa boksējās ar vīrieti ringā. Viņa netrāpīja sitienus un tika piekauta, taču viņa turējās. Un tad viņa pārliecinoši atcirta. Un viņa uztvēra ienaidnieka tuvojošos kustību un iesita viņam pa zodu. Atslēdzies!
  Viņa saņēma tūkstoš zelta rubļu. Tāda cīņas meitene. Ja viņš iedos, tad dos!
  Nataša pakratīja kailu kāju un dziedāja:
  - Šī nav pēdējā kauja, bet tā ir izšķiroša! Par godu Tēvzemei, par Tēvzemi un godu!
  Un tad viņu tanks paslīd garām sāniem un sūta gliemežvāku... Zoja arī izmantoja savus plikus kāju pirkstus, tāda zeltaina meitene, un tik veikla kā mērkaķis. Un "Pele"-4 sāka eksplodēt. Viņa šāviņi bija skaidri detonējuši. Un tad torņus noraus, un viņa lidos augstu gaisā!
  Meitenes vienbalsīgi kliedz:
  - Uzvara! Forša uzvara!
  Un vēl viens tanks viņu sarakstā!
  1957. gada 1. martā Krievijas karaspēks sāka šķērsot Elbu. Izskatās, ka Hitleram tika uzkāpts.
  Zēns Oļegs Ribačenko basām kājām ar bērna kāju meta granātu, nogremdēja fašistu tanku un kliedza:
  - Par jaunām, nelokāmām robežām!
  Alenkas tanka apkalpe pagriežas uz austrumiem. Rietumvācija un Francija jau ir atbrīvotas. Nacistu kontrolē palika tikai zemes starp Oderu un Elbu. Nu, arī Lielbritānija un Īrija. Tur ir pēdējie nacistu spēki.
  Alenka, šaujot uz fašistu baterijām, saka:
  - Carevičs Nikolajs,
  Ja tev jāvalda...
  Nekad neaizmirsti -
  Armija cīnās varonīgi!
  Un tagad ar basām kājām tiek nosūtīts vēl viens čaulas. Un viņš iekrita Fritz pistolē.
  Anyuta šauj arī ar kailiem kāju pirkstiem. Viņš sit fašistam un rēc uz plaušas:
  - Es esmu tāda meitene, kas liek Hitleram vemt!
  Tālāk ugunīgie Augustīna nagi. Viņa ir arī asi šaujošs mazs velniņš un rēc:
  - Uz elles vārtiem!
  Un izmanto basas kājas.
  Marija šauj aiz muguras. Tādā pašā veidā viņš to ņem un sit, un čīkst:
  - Neviens mani, tīģeri, neapturēs, baskāju meiteni neviens neuzvarēs, un es tikšu piekauts jebkur!
  Un tad uzspridzinās olimpiskās spēles. Un viņš izsitīs vācu tanku, noraujot tam tornīti kā sēņu vāciņu.
  Un ķeksē:
  - Par jaunām, foršām robežām!
  Un viņš atkal rādīs mēli!
  Meitenes tikai spiežas un izmisīgi virzās uz priekšu. Un fašisti slīkst zem viņu sitieniem.
  1957. gada 2. martā Portugālē kapitulēja pēdējie nacistu spēki. Kļuva skaidrs, ka tuvojas fašisma rītausma. Precīzāk, vai ir rītausma? Murgs saulriets!
  Un krievu karaspēks virzās uz priekšu. Vācieši arvien vairāk met nost ieročus un padodas.
  Viņi nokrīt uz ceļiem. Gan krievu, gan ķīniešu meitenes skūpsta basās kājas.
  Tas izskatās tik forši un forši. Un fašistus kapā un kapā.
  Natašas apkalpe jau atrodas vilcienā, kas dodas cīņā uz ziemeļiem, ar Krautiem.
  Meitenes sēž savā kupejā. Viņi spēlē kārtis, turot tās ar kailiem kāju pirkstiem.
  Nataša atzīmēja:
  - Interesanti, kad paņemsim Berlīni, kas būs tālāk?
  Zoja pārliecinoši atbildēja:
  - Nākamā būs Londona!
  Uguns Aurora iesmējās un vēlreiz jautāja:
  - Un tad?
  Zoja apņēmīgi noteica:
  - Latīņamerika būs mūsu! Mēs nestāvēsim uz ceremoniju kopā ar nacistiem!
  Svetlana tam piekrita:
  - Protams, ka nedarīsim! Iekarosim visu pasauli!
  Nataša ar entuziasmu apstiprināja:
  - Un tad būs miers, visā pasaulē!
  Meitenes dziedāja korī, ejot komponējot;
  Slava carisma Lielajai Krievijai,
  Kur Vladimirs sēž tronī...
  Mēs sagrausim ļaunā fašisma barus -
  Slava mūsu armijai un monolītam!
  
  Sirdis bija rūdītas lielā ticībā,
  Mūsu Māte Zeme no visas sirds...
  Mēs esam cara Nikolaja dēli,
  Un viņi nenomira viņa dēļ velti!
  
  Mūsu dzimtene, tu esi dārgāka par visu,
  Uzmetīsim spārnotu, debesu salūtu...
  Jūs arī cīnāties pret Tēvzemi,
  Nu, lai nacisti visi mirst!
  
  Hitlers gribēja iegūt mūsu zemes,
  Un ļaunais suns mēģināja nogalināt karali...
  Bet mēs esam braši, mēs to nepieņemam,
  Tātad fašisms mums uzbruka veltīgi!
  
  Karalis ir laipns un gudrs valdnieks,
  Virs planētas paceļas kalnu ērglis...
  Vladimirs būs ordas valdnieks,
  Mūsu draudzība ir kā tērauda monolīts!
  
  Izsitīsim Fricim balstu no kājām,
  lai Hitlers nosmakt cilpā...
  Mēs nodosim nežēlīgos nāves sodus kaunā,
  Kas uz Zemes rīkojas kā ļauns!
  
  Karaliskā spēks un karaliskā gudrība,
  Viņš bez mēra iznīcinās fašistus...
  Ticiet man, Hitlers izdarīja kaut ko patiešām stulbu,
  Un tagad viņa dzīve ir kā pavediens!
  
  Tāpēc cieniet lielos karaļus,
  Uz Zemes nav foršāku Romanovu...
  Nacistu kaujā sitiet sirdis,
  Lai pavērtu ceļu uz sasniegumiem un sapņiem!
  
  
  Pēteris Lielais mūs aizveda līdz jūrai,
  Aleksandrs iekaroja Parīzi...
  Jā, dažreiz notika skumjas,
  Bet Krieviju sargāja ķerubs!
  
  Pie mums viss ir skaisti,
  Gan meitenes, gan zēni, ticiet man...
  Karalis valda, jūs zināt godīgi -
  Pat ja ļauns zvērs rūc pie sliekšņa!
  
  Nav ierobežojumu, tici pilnībai,
  Drīz būs komunisma karaļi...
  Atvērsim durvis svētlaimei,
  Sasodīts fašisms iznīcināts!
  
  Krievijai pagrieziena punkts nav noteikts,
  Tici man, mēs uzvarēsim ienaidnieku...
  Meitenes ir basām kājām, it kā Spartā,
  Nu mūsu cars Vladimirs ir viens!
  
  Mēs ticam Rodam - Lielajam Dievam,
  Kas radīja ideālos slāvus...
  Mēs cīnāmies par godu un brīvību,
  Mēs streikam pret nacismu!
  
  Jūs esat lielākā Romanovu ģimene,
  Vienmēr valdīs Krieviju...
  Lielais karalis, augstākais lidojums,
  Sātans ērgli nesalauzīs!
  
  Par mīlestību pret lielo Krieviju,
  Mēs sūtām karavīrus kaujā...
  Mēs slavinām svēto sejas no ikonām,
  Galu galā jebkurš karotājs ir arī karalis!
  
  Mūsu sirds deg par Tēvzemi,
  Mēs, meitenes, esam skarbas cīņā...
  Mēs atvērsim durvis uz kosmosu, ziniet
  Un es nogalināšu Ādolfu kā kuce!
  
  Līdz Berlīnei atlicis pavisam nedaudz laika,
  Mēs ieiesim, nesdami ķēniņu godību...
  Vecums mums, meitenēm, nedraud,
  Tici man, ar ūdeni mūs neaplēs!
  
  Apglabāsim tos, kas ir ļauni un nelietīgi,
  Pūķis tiks draiski sakauts...
  Un mums ir zelta ikonas,
  Rodnoverija ir mūžīgs likums!
  
  
  
  
  Turkiye IEDALĀS OTRAJĀ PASAULES KARĀ
  1942. gada 1. septembrī Turkije iestājās karā pret PSRS. Iemesls ir skaidrs - slāpes pēc atriebības par iepriekšējām sakāvēm un vēlme ieņemt Baku. Turklāt savu lomu spēlēja arī vācu diplomātija, kas solīja osmaņiem zelta kalnus. Katrā ziņā turki nolēma, ka vairs nav jēgas gaidīt, un viņi nav slazdātāji, bet var arī paspēt cīnīties.
  Rezultātā trīsdesmit turku divīzijas uzbruka padomju Aizkaukāzijai.
  Dažu dienu laikā viņi ieņēma Batumi un varēja aplenkt Erevānu.
  Atbildot uz to, Staļins bija spiests izņemt daļu no topošajām rezervēm un nodot tās Aizkaukāzijai.
  Padomju pavēlniecība bija spiesta atlikt ofensīvu Staļingradā. Vācieši savukārt spēja sasniegt vairāk Kaukāza virzienā un paņemt Ordžonikidzi un Grozniju. Un tikai atkāpjoties kalnos, padomju karaspēks spēja apturēt nacistus.
  Tajā pašā laikā briti atlika operāciju Torch, baidoties iesaistīt Turciju karadarbībā pret Lielbritāniju.
  1942. gada decembra beigās nacisti tomēr ieņēma Staļingradu. Viņi tur apmetās. Padomju karaspēks virzījās uz priekšu, bet bez panākumiem centrā - Rževa-Sičova operācija izrādījās pārāk dārga. Tomēr fīrers joprojām pasludināja pilnīgu karu, jo Trešajam Reiham nebija pietiekami daudz resursu.
  Februārī Sarkanā armija uzkrāja savus spēkus un mēģināja uzbrukt vāciešiem no Staļingradas flangiem. Taču nacisti jau bija paspējuši pārgrupēt savus spēkus un bija gatavi atvairīt sitienus.
  Februārī sākās arī operācija Lāpa. Arī vācieši bija gatavi un pēc divu nedēļu sīvām cīņām britus apturēja.
  Amerikāņi vēl nav izkāpuši Kasablankā un Tunisijā. Cīņas Āfrikā atkal ir beigušās.
  Hitlers vēl tikai krāja spēkus... Martā Sarkanā armija trešo reizi veica Rževa-Sičova operāciju, kaujas ilga veselu mēnesi, bez īpašiem panākumiem.
  Jūnijā nacisti uzkrāja spēkus un virzījās gar Volgu, mēģinot nogriezt padomju spēkus Kaukāzā un sasniegt Kaspijas jūru.
  Kaujās piedalījās jauni vācu tanki: "Tīģeris", "Pantera", "Lauva".
  Kā arī pašpiedziņas lielgabals "Ferdinand".
  Vācieši bija stiprāki nekā reālajā vēsturē, nav piekauti un ar svaigu karaspēku.
  ASV praktiski nebombardēja Trešo reihu, kas ļāva palielināt tanku un pašpiedziņas ieroču ražošanu. Un arī palaidiet sēriju "Lauva". Tomēr tvertne izrādījās pārāk dārga un smaga, tā bieži salūza un iestrēga. Bet tā biezās 100 mm slīpās sānu bruņas padarīja transportlīdzekli par labu izrāvienu transportlīdzekli. Lev tanka priekšrocība bija tā jaudīgais lielgabals, bet mīnuss bija deviņdesmito svars. Kas samazināja automašīnas mobilitāti.
  Cīņas parādīja, ka uz līdzenas zemes šis tanks vēl kaut ko var izdarīt.
  Panteras sānu bruņas izrādījās vājas, kas palielināja zaudējumus. Tīģeris izrādījās visefektīvākais izrāvienu tanks. Tās sāni bija pārklāti ar 82 mm bruņām, kas padarīja četrdesmit piecus bezspēcīgus.
  Vācieši virzījās salīdzinoši lēni. Padomju vadība kopumā gaidīja tieši šādu iespēju un sagatavoja, audzināja karaspēku.
  Tiesa, atšķirībā no Kurskas bulge, fašisti ir daudz spēcīgāki un pārliecinātāki.
  Un reljefs ir ērtāks uzbrukumam nekā aizsardzībai. Un Krautiem ir arī vairāk lidaparātu, tanku un kājnieku. Un nav viegli piegādāt padomju karaspēku pāri Volgai.
  Tātad nacisti, izlaužot aizsardzības līnijas, virzījās uz priekšu. Mēs guvām panākumus pēc panākumiem.
  Pēc trīs mēnešu spītīgām cīņām mēs sasniedzām Kaspijas jūru.
  Staļins, nonākot sarežģītā situācijā, vēlējās sākt miera sarunas. Kopš kļuvis skaidrs, ka Kaukāzu nevar ierobežot. Taču ar Hitleru vienoties ir ārkārtīgi grūti. Fašisti prasa pārāk daudz. Un, ja tu viņiem piekāpsies, viņi tevi apēdīs. Kā ar pamieru? Hitlers to šeit negrib. Un, protams, sabiedrotie ir pasīvi. Viņi baidās aizkavēt papildu sadali.
  Frici pārvietojās gar Kaspijas jūras krastu. Un tad beidzot viņi apvienojās ar turkiem. Kāds tas bija prieks!
  Skaistas vācu meitenes piespieda padomju cietumniekus skūpstīt viņu basās kājas. Viņi to darīja paklausīgi. Un viņi sita savus pliku papēžus.
  Tādā veidā tika veikta sagūstīšana. Un vācieši atbruņoja padomju vienības.
  Tad Staļins piedāvāja fīreram mieru - piekrītot atteikties no visa Kaukāza un pat Ļeņingradas un Karēlijas. Plus jāmaksā simts gadu reparācijas.
  Fīrers, nedaudz padomājis, piedāvājumu pieņēma un miers tika noslēgts 1943. gada 7. decembrī.
  Sabiedrotie to uztvēra kā nodevību! Un ieviesa sankcijas pret Staļinu un PSRS!
  Un padomju propaganda faktisko padošanos pasniedza kā lielu uzvaru. Viņi saka, ka, sabiedroto pamesti, viņi saglabāja padomju valsti un Maskava nekad netika ieņemta.
  Un nacisti, protams, uzsāka ofensīvu no Kaukāza uz Tuvajiem Austrumiem un nostiprināja Rommela grupu. Līdz 1943. gada marta beigām visus Tuvos Austrumus un Ēģipti sagrāba pārāki fašistu spēki. Turklāt kaujas parādīja, ka Panther veiksmīgi cīnās pret angļu Čērčiliem un Kromvelsiem, bet pēdējie nevar tajā iekļūt ar galvu.
  Turklāt vācieši bija rūdīti cīņās ar krieviem un viegli pārspēja koloniālo britu karaspēku.
  aprīlī nacisti pārcēlās uz Sudānu. Un viņi beidzot ieņēma Gibraltāru, sākot Marokas okupāciju. Čērčils arī mēģināja pārbaudīt ūdeņus mieram. Bet Hitlers, atdevis sev brīvas rokas austrumos, teica nē!
  Un nacisti pārcēlās pa Āfriku. Viņus vairāk aizkavēja pagarinātie sakari, sliktie ceļi vai to pilnīga neesamība, sarežģītais klimats un lielie attālumi.
  Tomēr vācieši virzījās uz priekšu. Un viņi pārvietojās pa Tumšo kontinentu. Lai gan, protams, viņu tanki, īpaši Tiger-2 un Lion, džungļos bija diezgan kūtri. Starp citu, vācieši savā sērijā ieviesa arī vieglo "Panteru", kas sver divdesmit sešas tonnas, kas bija ļoti nepieciešama Āfrikas karam.
  Kā parādīja kaujas operācijas, šādam tankam nebija nekādu būtisku priekšrocību salīdzinājumā ar T-4, izņemot jaudīgāku dzinēju, bet arī slīpās bruņu plāksnes.
  1944. gada beigās vācieši ieguva pašpiedziņas lielgabalu E-10, kas svēra divpadsmit tonnas, ar ļoti zemu siluetu un ļoti slīpām bruņām. Šāda mašīna Āfrikai patiešām ir neaizstājama.
  It īpaši, ja meitenes par to cīnās. Un meitenes vispār ir superīgas un elegantas.
  Gerda un Šarlote ceļo pa džungļiem un iznīcina britus un amerikāņus. Tās tiešām ir meitenes, kuras tev vajag! Tuvākajos simts jūdžu teritorijā jūs pat nevarat atrast vēsākus . Meitenēm patīk nogalināt - tās ir foršas meitenes!
  Tāpēc viņi noķēra melnādainos cīnītājus un piespieda tos skūpstīt daiļavu basās kājas. Tas ir arī uzreiz acīmredzams - nopietna zādzība! Un viņi cīnās par sevi, no liela attāluma sitot angļu mašīnas.
  Viņu pašpiedziņas lielgabals jau tuvojas Dienvidāfrikas galvaspilsētai Pretorijai. Meitenes nošaujas, caurdur Čērčilu ar volframa serdi un dzied:
  - Āfrikā ir haizivis, Āfrikā ir gorillas, Āfrikā ir vairāk krokodilu! Viņi tevi sakodīs, sitīs un aizvainos! Bērni uz Āfriku neiet pastaigāties! Āfrikā ir laupītājs, Āfrikā ir nelietis, Āfrikā ir briesmīgais Bārmalijs! Viņš tevi sakodīs, sitīs un aizvainos! Un viņa meitenes vajag saplosīt!
  1945. gada februārī krita pēdējais britu cietoksnis Āfrikā Madagaskaras salā.
  Tāpēc tagad Lielbritānija ir zaudējusi savu pamatu arī tur. Tajā pašā laikā vācieši sagrāba gan Irānu, gan Indiju. Viņi parādīja savu fenomenālo spēku.
  Un 1945. gada maijā nacisti veica desantu Lielbritānijā. Pēc trīs nedēļu spītīgām cīņām Londona krita. Mēnesi vēlāk Īrija tika sagūstīta.
  Uz sauszemes bija īslaicīgs klusums, bet jūrā karš turpinājās. ASV palika viena pret Trešo Reihu, tā sabiedrotajiem un Japānu. Bet pagaidām Amerika ir ārzemēs, un jūs to nevarat pieņemt tik viegli.
  Trešajā Reihā tika ieviesta vispārēja darba iesaukšana, sāka pieaugt lidmašīnu un kuģu ražošana.
  Tika uzbūvēti gan kaujas kuģi, gan gaisa kuģu pārvadātāji. Un, protams, zemūdeņu karš ritēja pilnā sparā. Un tad no amerikāņu kuģiem nevienam nebija žēlastības.
  1945. gada rudenī jeb precīzāk, novembrī vācieši drosmīgi ieņēma Islandi un pēc tam izveidoja placdarmus Argentīnā. Tomēr karš jūrā turpinājās ilgu laiku. Lai sasniegtu Ameriku, bija nepieciešami daudzi desanta kuģi. Un kuģus nebūvē tik ātri. Bet lai kā arī būtu, Trešais Reihs nostiprinājās. Četrdesmit sestais gads pagāja sitienu apmaiņā jūrā. Un 1947. gadā vācieši jau bija pārcēluši militārās operācijas uz Grenlandi un to sagrābuši. Un no turienes līdz Kanādai nav tālu!
  Nacisti plānoja kolosālus iekarojumus. Un 1948. gadā sākās ofensīva pret Kanādu un no Brazīlijas līdz Venecuēlai kopā ar japāņiem. Cīņa izvērtās ļoti sīva.
  Vācieši lēnām, bet pārliecinoši virzījās uz priekšu. Viņu E sērijas tanki bija progresīvāki nekā amerikāņu un parādīja savas priekšrocības kaujas laukā. Bet, starp citu, jeņķi nav tik vienkārši, un viņi ļoti spītīgi pretojās. Un viņi necentās padoties.
  Lai gan, protams, bija katli. Amerikāņi tajās iekļuva. Tad viņi padevās. Un ieslodzītie skūpstīja āriešu meiteņu basās, putekļainās kājas.
  Drīz krita Kvebeka un Toronto, pēc tam citas pilsētas. No 1948. gada maija līdz decembrim vācieši ieņēma gandrīz visu Kanādu, kā arī Venecuēlu, Nikaragvu un lielāko daļu Meksikas. Šī ir ārkārtīgi sarežģīta situācija. Līdz 1949. gada sākumam vāciešiem ASV bija tērauda knaibles. Pēc tam 11. janvārī amerikāņi pirmo reizi vēsturē mēģināja izmantot kodolieročus. Un viņiem tas īsti neizdevās. No piecām bumbām četras gāja bojā vācu lidmašīnu notriektajās lidmašīnās, un viena, kad tā eksplodēja, nav nodarījusi nopietnus bojājumus vācu karaspēkam.
  Atbildot uz to, krauti pastiprināja amerikāņu pilsētu un militāro objektu bombardēšanu.
  Tātad cīņa noritēja ar pastāvīgiem panākumiem par labu Vērmahtam. Kuram bija labāks ekipējums un karaspēka apmācība. Jā, un liels skaits. Cīņa bija ļoti sīva. 1949. gada sākumā vācu, ārzemju un japāņu divīzijas ieņēma to, kas bija palicis no Meksikas, un ienāca ASV no ziemeļiem. Amerika ir pilnībā izspiesta. Un kļuva skaidrs, ka Amerikas Savienotajām Valstīm viss ir slikti. Un līdz vasaras beigām puse no ērgļu impērijas teritorijas, kā arī Aļaska jau bija sagūstīta.
  Vācieši ieņēma Vašingtonu un Ņujorku 1949. gada 8. novembrī. Un 1949. gada 7. decembrī ASV armijas paliekas padevās. Tā beidzās Otrais pasaules karš. Asiņainākais no visiem kariem, un tas ilga vairāk nekā desmit gadus!
  Likās, ka ilgi gaidītais miers ir iestājies. Taču Hitlers negribēja samierināties ar faktu, ka hegemonija ir jādala ar Japānu. Un 1953. gada 20. aprīlī Trešais Reihs uzbruka Uzlecošās saules zemei. Izcēlās jauns karš. Par pasaules hegemoniju.
  Kvantitatīvs pārākums ir Trešā Reiha pusē, un arī kvalitatīvs. Bet japāņi cīnās ar lielu niknumu un masu varonību.
  Tomēr nacisti joprojām dominē. Tomēr karš ilga gandrīz gadu. PSRS paliek neitrāla. Tur nomira Staļins un notiek nopietna cīņa par varu.
  Japānu galu galā okupē Vērmahts. Dažus mēnešus vēlāk nacisti sagrāba arī Latīņamerikas valstis. Viņi izveido pasaules hegemoniju.
  Pašā Trešajā Reihā notiek reformas. Kristietības vietā tiek ieviesta jauna reliģija. Tajā nav Trīsvienības, ir tikai viens augstākais Dievs un viņa sūtnis - Ādolfs Hitlers. Vienotās valūtas marka, vienota izglītība. Un arī reliģijas svētītā daudzsievība. Un joprojām aktīvi notiek ģenētiskā atlase. Cilvēku rase tiek uzlabota.
  PSRS joprojām pastāv saīsinātā formā un godina nacistus. Ņikita Hruščovs tur valda un cenšas zvēru neiebiedēt. Neskatoties uz to, Hitlers jau ir pakļāvis sev visu pasauli. Un viņš uz Krieviju skatās kā uz sarkanu plankumu. Bet cilvēks uzņemas, un Dievs rīkojas.Fīrers 1957. gada 20. aprīlī tieši savā dzimšanas dienā kļuva par slepkavības mēģinājuma upuri. Un tieši sešdesmit astoņos gados mežonīgā tirāna valdīšana tika pārtraukta. Kurš iekaroja gandrīz visu pasauli, un vēlējās 22. jūnijā vēlreiz uzbrukt PSRS.
  Bet, kā mēs redzam ar viņu, tas neizdevās ...
  Hitleru nomainīja Šelenbergs. Hermans Gērings nomira no narkotiku lietošanas un rijības. Himlers krita negodā, un Hitlers pārstāja viņam uzticēties un pēc tam viņu atcēla. Šelenbergs nomainīja Himleru un saņēma pēcteča amatu. Turklāt Hitleram bija bērni, kas iegūti mākslīgās apaugļošanas ceļā. Bet vecākajam no viņiem vēl nebija četrpadsmit.
  Tātad fīrera pēcnācējiem nebija laika mantot. Tādējādi Hitlers kļuva par imperatoru, taču bez dinastijas. Šellenbergs neuzdrošinājās nogalināt fīrera bērnus, bet atcēla viņus no varas. Un viņš pats kļuva par fīreru un diktatoru.
  Cīņa par varu ilga vairākus gadus.
  Un 1961. gada 1. maijā nacistiskā Vācija tomēr uzbruka PSRS. Bija mēģinājums panākt: viena planēta - viena impērija!
  Un Šellenberga karaspēks joprojām spēja ieņemt Maskavu. Padomju armija bija pārāk zemāka militārā aprīkojuma kvantitātē un kvalitātē. PSRS lielāko pilsētu ieņemšana lielo attālumu dēļ ievilkās sešus mēnešus. Un tad partizānu karš turpinājās vēl desmit gadus.
  Tomēr lietas drīz nomierinājās. Šellenbergs īstenoja samērā liberālu politiku, un 1981. gadā visi krievi saņēma Trešā Reiha pilsonību. Liberalizācija virzījās pakāpeniski. Drīz pēc tam Šellenbergs nomira. Un sākās nopietna cīņa par varu. Pēc tam kā kompromiss monarhija tika atjaunota un tronī kāpa tiešais ķeizara pēcnācējs Frederiks IV. 2001. gadā notika referendums, kurā visi planētas Zeme iedzīvotāji saņēma pilsonību un formāli vienādas tiesības. Un 2017. gadā tika atcelti pēdējie ierobežojumi ebrejiem un romiem.
  Nacionālsociālisma laikmets ir beidzies. Tomēr cilvēce ir vienotā impērijā, federālā un monarhiskā. Izpēta kosmosu.
  Tajā formāli visi ir vienlīdzīgi, un ir Senāts un Bundestāgs, kur deputātus ievēl visi Trešā Reiha iedzīvotāji. Un virs tiem ir ķeizars, visas planētas Zeme imperators.
  Dzīve kopumā materiālā ziņā nav slikta. Stingra disciplīna, zinātnes un tehnikas attīstība ar izcilu vācu organizāciju deva rezultātus. Lauksaimniecība ir lieliska, nav bada, un pat nabadzīgajos Āfrikas reģionos ir daudz pārtikas. Visiem ir darbs, visi saņem algu un pensijas. Izglītība un medicīna ir bezmaksas. Tāpat bezmaksas bērnistabas un bērnudārzi. Pārtika maksā santīmus, un cenas visiem produktiem ir iesaldētas jau daudzus gadus. Visur, pat Āfrikā, ir ceļi, gandrīz katram ir vai nu atsevišķs dzīvoklis vai māja. Visiem jaunlaulātajiem uzreiz tiek piešķirtas vismaz trīs istabas dzīvoklī ar visām ērtībām. Jūs varat izņemt automašīnu vai jebko uz kredīta. Daudziem pat ir personīgie helikopteri.
  Internets ir aktīvs, visiem ir televizori un datori, darba diena ir tikai četras stundas. Visas sporta sekcijas ir bezmaksas, un par to apmeklēšanu pat jāmaksā.
  Viņi piešķir ievērojamu pabalstu par katru bērnu. Komunālie pakalpojumi un sabiedriskais transports ir bez maksas. Viss kļuva tik glīts un kopts. Ielas ir tīras, parādījušies daudzi roboti un automatizācija. Priekšzīmīga kārtība. Cigaretes ir aizliegtas, lai gan alkoholu joprojām pārdod, un dažādu veidu alus ir gandrīz bez maksas. Arī bērni sabiedriskajā ēdināšanā tiek ēdināti bez maksas.
  Daudz bezmaksas atrakciju un datoristabas.
  Cilvēku apmetnes jau pastāv uz Mēness, Marsa, Venēras, Merkūra un Jupitera pavadoņiem.
  Cilvēki gatavojas lēkt uz zvaigznēm. Daudz kas jau ir izgudrots.
  Īsāk sakot, kopumā sanāca diezgan labi. Un nebija vajadzības tik ļoti satraukties.
  JA ZJUGANOVS IZRĀDĪTU VAIRĀK DROSMĪBAS UN PARĀDĪTĪBU
  1999. gada maijā Zjuganovs nolēma neapstiprināt Stepašina kandidatūru, bet doties uz Domes pirmstermiņa vēlēšanām. Komunisti un viņu sabiedrotie pieņēma konsolidētu lēmumu balsot pret Stepašinu. Turklāt viņi tika apvainoti un atņēma viņu amatus valdībā. Šāds lēmums būtu bijis visticamākais vēsturē, ja Zjuganovs nebūtu bijis Trojas zirgs komunistu nometnē, kas grauja un kompromitēja kreisās idejas.
  Pirmstermiņa parlamenta vēlēšanas komunistiem solīja daudz labumu, tostarp konkurentu skaita samazināšanos un mocekļu tēlu.
  Un tas parādīja, ka komunisti nemaz neturas pie savām vietām, bet ir principiālāki.
  Otro reizi Jeļcins atkal ieveda Stepašinu, bet pēc tam trešo reizi paņēma Aksenenko. Dome atkal to neapstiprināja, un tā tika paņemta un likvidēta. Septembrī bija paredzētas jaunas vēlēšanas.
  Parlamenta stūrgalvība nedaudz mainīja vēstures gaitu. Dienvidslāvijas bombardēšana ilga ilgāk - jo Miloševičs cerēja uz palīdzību no Krievijas. Un parlamenta atlaišana deva iespēju opozīcijai uzvarēt.
  Komunistiem izdevās vēlreiz likt uz balsošanu par Jeļcina impīčmentu.
  Un atkal pietrūka pavisam nedaudz, šoreiz tikai divas balsis. Deputātus satrauca Saeimas vēlēšanu tuvums un briesmas tajās neizturēt.
  Dome tika likvidēta, un Jeļcins ar dekrētu par premjerministru iecēla mazpazīstamo Aksenenko.
  Kopumā Zjuganova cerības, ka vēlēšanas notiks, bija pamatotas. Slimais un novājinātais prezidents negāja pret konstitūciju. Un viņš neriskēja pārsniegt savas pilnvaras ar divu procentu vērtējumu. Primakovs, redzot, ka viņa koalīcijai nav laika izveidot un reģistrēties, noslēdza aliansi ar komunistiem. Jabloko un Liberāldemokrātiskā partija devās uz vēlēšanām. Vienotības blokam nebija laika izveidoties, un NDR vājinājās.
  Ir arī kaujinieku iebrukums Dagestānā un drošības spēku neizlēmība vēlēšanu laikā.
  Komunisti kopā ar Primakovu un Lužkovu panāca kolosālu uzvaru. Viņi saņēma vairāk nekā piecdesmit piecus procentus balsu. Otrais bija Jabloko bloks, kas arī labi uzrādīja, iegūstot piecpadsmit procentus. Negaidīti LDPR darbojās labi, savācot vairāk nekā divpadsmit procentus. NDR neizpildīja piecu procentu barjeru - pilnīga sakāve! Žirinovskis kļuva par vienīgo prokremlisko līderi Domē. Tiesa, konkurence bija vāja. Saskaņā ar jauno likumu partijām jāpārreģistrējas ne vēlāk kā gadu pirms vēlēšanām, un daudzām nebija laika.
  Parlamentā atkal dominēja kreisā opozīcija, gan Yabloko ar viena mandāta vietām, gan LDPR mazākumā.
  Un, protams, izcēlās konflikts... Pēc Valsts domes spīkera ievēlēšanas tika pieņemta neuzticības izteikšana valdībai. Un atkal tika runāts par impīčmentu. Šoreiz divas trešdaļas būtu viegli savākt!
  Jeļcins pēc vilcināšanās nolēma atgriezt krēslā premjerministru Primakovu un pirmo vicepremjeru Masļukovu.
  Kreisā koalīcija tam piekrita, taču prezidenta pilnvaras uz laiku tika ierobežotas. Un līdz jaunajām vēlēšanām nav gandrīz nekā. Pēc sarunām koalīcijas ietvaros tika nolemts prezidenta amatam virzīt Primakovu. Lužkovs kļuva par premjerministru. Un Zjuganovs saņēma likumdošanas nozares vadītāja amatu! Tas ir, Super Skipper! Attiecībā uz jauno pat vajadzēja pieņemt konstitūcijas grozījumus.
  Kaujinieki tika padzīti no Dagestānas. Bet viņi negāja uz Čečeniju. Tur izcēlās pilsoņu karš. Krievija atbalstīja Mashadovu un Kadirovu, pret Basajevu un Radujevu.
  Primakovam Krievijas prezidenta vēlēšanās izdevās uzvarēt pirmajā kārtā. Valdība tomēr saņēma papildu pilnvaras. Tāpat kā komunistu kontrolē esošā likumdošanas vara.
  Krievijā turpinājās ekonomikas izaugsme, pieauga naftas un gāzes cenas, atjaunojās rūpniecība.
  Amerikāņi kopumā kā īstenībā pēc 11.septembra terorakta iesaistījās Afganistānā un iegrima Irākā. Primakovu viegli ievēlēja uz otro termiņu. Bet 2008. gadā viņš zaudēja savu vietu ļoti veiksmīgajam premjerministram Jurijam Lužkovam.
  Jaunais prezidents turpināja iepriekšējo alianses politiku ar komunistiem. Zjuganovs kļuva par premjerministru.
  Kādu laiku ārpolitika bija saistīta ar partnerību ar Rietumiem un draudzību ar Ķīnu. Ukrainā ir nostiprinājies Janukoviča režīms. Tātad Lužkovs atšķirībā no Putina īstenoja vairāk proukrainisku politiku un augstu vērtēja slāvu valstu savienību. Ukraina pat 2016. gadā kļuva par daļu no Eiro-Āzijas savienības. Lužkovs nostrādāja divus termiņus un atkāpās no amata. Zjuganovs beidzot kļuva par prezidentu, arī vēlēšanās uzvarot diezgan viegli. Žirinovskis piedalījās septīto reizi, visas kopš 1991. gada, un atkal zaudēja.
  2015. gada rudenī Krievija iesaistījās karā Sīrijā un tur bombardēja. Tramps nāca pie varas ASV. Zjuganovs, neskatoties uz formālo komunismu, turpināja savu iepriekšējo kursu ekonomikā. Krievija, neskatoties uz Krievijas Federācijas Komunistiskās partijas formālo dominējošo stāvokli, joprojām bija tirgus, demokrātiska un mēreni autoritāra valsts.
  Partnerība ar Rietumiem un mērena konkurence. Ir alianse ar Ukrainu un Baltkrieviju, un Kazahstānu, bet arī ne pārāk cieši. 2020. gadā Zjuganovs tika ievēlēts uz otro termiņu. Kopumā nedaudz pazeminot rezultātu uz otrās kārtas robežas. Un Ukrainā pēc Janukoviča aiziešanas negaidīti uzvarēja nesistemātiskais Zelenskis. Arī Nazarbajevs aizgāja.
  Zjuganovs sacīja, ka konstitūciju nemainīs un pēc otrā termiņa aizies.
  Tādējādi Krievijas Federācijas Komunistiskās partijas līderim tomēr izdevās valdīt Krievijā, parādot nedaudz vairāk drosmes. Un pasaule izrādījās drošāka un mierīgāka nekā patiesībā.
  Kas ir Putins? Kā izvērtās viņa karjera? Pēc tam, kad Primakovs kļuva par premjerministru, Putins tika atlaists kā pārāk tuvu Jeļcinam. Jo īpaši apsūdzot, ka FSB sagrāva kaujinieku iebrukumu Dagestānā. Putins kādu laiku palika iesaistīts politikā. Viņš neveiksmīgi kandidēja Valsts domes vēlēšanās. Tad viņš kļuva par Sanktpēterburgas mēru.
  Bet tad viņš aizgāja no politikas un dabūja darbu apsardzes dienestā kādā privātā uzņēmumā. Tik maz cilvēku vairs viņu atcerējās.
  Žirinovskis 2020. gadā astoto reizi devās uz prezidenta vēlēšanām un atkal zaudēja ar pieticīgu rezultātu. Bet viņam joprojām ir frakcija Valsts domē. Un pat Zjuganovs viņam pēc 2020. gada vēlēšanām piešķīra ģenerālmajora pakāpi. Donalds Tramps negaidīti zaudēja vēlēšanās jaunam demokrātu sāncensim. Merkele priekšlaicīgi atkāpās no amata. Un Lukašenko veselība ir strauji pasliktinājusies.
  2021. gadā Krievijas kosmonauti beidzot lidoja uz Mēnesi. Un viņi tur uzlika sarkano karogu! Zjuganovs pasludināja Afoninu par savu oficiālo pēcteci. Nu vispār dzīve atkal apgriezās pa riņķi.
  Kā redzam, Krievijas sabrukums nenotika arī bez Putina. Un gaisma neapgāzās.
  
  
  
  
  
  
  JA MEŅŠIKOVS BŪTU NOGALINĀJIS NIKOLAJU
  . Kurā cariskā Krievija uzvarēja Krimas karā. Menšikovu nogalināja nomaldījusies lode, un viņa vietā stājās spējīgāks komandieris. Tas ir, notika negadījums un mainīja vēstures gaitu.
  Pretstats tai, ar Makarovu. Franči un briti tika sakauti pa daļām. Un Krievija, sagūstot milzīgu skaitu ieslodzīto un trofeju, atkaroja Krimu.
  Turkiye tika uzvarēta Aizkaukāzijā. Viņa atdeva Krievijai Karsu, Erzurumu un gandrīz visu Armēniju. Krievijas karaspēks ieņēma Rumāniju. Tomēr nebija vajadzības turpināt ofensīvu. Sultāns lūdza mieru. Tajā pašā laikā Austrija okupēja Bosniju un Hercegovinu.
  Turki piekrita piešķirt autonomiju Serbijai, Bulgārijai, Melnkalnei, un Rumānija kļuva par Krievijas vasali. Tajā pašā laikā Krievija pārņēma arī Armēniju: Karsu, Erzerumu, Tanrogu, paplašinot savus īpašumus dienvidos.
  Francijā izcēlās nemieri un sākās pilsoņu karš, un viņa vairs nevarēja nosūtīt karaspēku. Arī Lielbritānija izstājās no konflikta. Vājinājās arī Sardīnijas karaliste. Austrija ir nostiprinājusies. Austrieši drīz iekaroja Sardīnijas karalisti, nostiprinot savu dominējošo stāvokli pār Itāliju.
  Drīz vien Šamils tika noķerts, izbeidzot karu Kaukāzā. Krievija noslēdza izdevīgu mieru ar Ķīnu, atņemot vēl vairāk teritorijas nekā reālajā vēsturē, tāpēc Krievijas ieroču autoritāte bija augstāka.
  Nikolajs Pirmais neatbalstīja ziemeļus karā pret dienvidiem. Gluži pretēji, viņš nolēma palīdzēt dienvidniekiem kopā ar Lielbritāniju, lai nostiprinātu viņu pozīcijas Aļaskā.
  Krievija sāka būvēt pilsētas un cietokšņus Amerikas teritorijā. Bija pat dzelzceļa projekti uz Čukotku. Cars Nikolajs daudz ko izklāstīja. Krievijas karaspēks iekaroja Vidusāziju. Šis monarhs nomira 1867. gadā. Pamest Krieviju varenu un pārtikušu. Viņa dēls Aleksandrs neatcēla dzimtbūšanu, bet turpināja virzīties uz dienvidiem. Jo īpaši viņš vadīja uzvaras karu ar Turciju un pievienoja Konstantinopoli Krievijai. Tad Mezopotāmija.
  Atkal karš ar Lielbritāniju un britu sakāve Āzijā. Aleksandrs Otrais valdīja nedaudz ilgāk, neveicot būtiskas reformas, izņemot tiesu sistēmu, un nedaudz uzlabojot vadības sistēmu.
  Nekad nesekoja dzimtbūšanas atcelšana. Bet Krievija anektēja Irānu. Cars nomira tieši divdesmit gadus pēc Nikolaja Pirmā 1887. gadā. Aleksandrs Trešais valdīja tikai īsu laiku, līdz 1894. gadam, taču viņam izdevās praktiski visu Indiju pievienot Krievijai. Un Nikolajs II turpināja savu kustību uz Indoķīnu un pašu Ķīnu.
  Bija karš ar Japānu. Kopumā uzvarošs. Un pilnīga Ķīnas un Indoķīnas iekarošana. Un iespiešanās līdz pat Austrālijai. Taču Eiropā situācija izrādījās nedaudz atšķirīga.
  Austrijas impērija anektēja Francijas dienvidus. Un tad viņa uzvarēja Prūsiju, ieņemot Dienvidvāciju. Tieši Austrija kļuva par pasaules hegemonu. Franciju ļoti novājināja pilsoņu karš. Prūsija nevarēja apvienoties. Galu galā austrieši ieņēma un sagrāba visu Prūsiju, kā arī daļu Francijas austrumu daļas. Izveidojās liela impērija, kas paplašinājās Āfrikā. Drīz vien austrieši iekaroja arī Beļģiju, Holandi un daudz zemes Āfrikā. Pēc tam notika karš starp Austriju un Krieviju pret Lielbritāniju. Tas beidzās ar Āfrikas sadalīšanu starp austriešiem un krieviem.
  Imperators Francs patiešām kļuva par lielāko monarhu, pārspējot Napoleonu Bonapartu, iekarojot gandrīz pusi Āfrikas un lielāko daļu Eiropas. Arī Francija drīz tika pilnībā ieņemta kopā ar Spāniju un Portugāli. Jā, viss gāja labi, bet...
  Imperatora Franča mantinieks gribēja pievienot Serbiju sev! Un 1920. gadā sākās liels karš starp Nikolaja II Krieviju un Lielo Austrijas impēriju.
  Visa Eiropa ir Austrijas pusē. Bez tam Lielbritānija, kas nav tik spēcīga kā reālajā vēsturē, un gandrīz puse Āfrikas. Turklāt Zviedrija iebilda pret Krieviju. Un Norvēģija un Dānija tika sagūstītas imperatora Franča vadībā.
  Tā bija puse no nepatikšanām. ASV palika sašķelta un neliela vara. Bet Lielbritānija joprojām kontrolēja Kanādu un Austriju. Un pēc pirmajiem diviem vilcināšanās mēnešiem viņa arī iesaistījās kaujā Austrijas pusē.
  Tātad izcēlās liels karš. Austrija un Anglija pret Krieviju.
  Protams, turpat ir Oļegs Ribačenko. Un viņš cīnās kā īsts un nelokāms varonis.
  Zēns šauj uz svešo armiju ar ložmetēju un dzied:
  - Dzimtenes himna dzied mūsu sirdīs,
  Visā Visumā nav neviena skaistāka par viņu...
  Saspiediet bruņinieka stara metēju ciešāk -
  Mirst par Dieva doto Krieviju!
  Un sit pats, ar ložmetēju iznīcina armiju no visas Eiropas un daļēji arī no Āfrikas.
  Un puika nepadodas sev. Te viņš ar plikiem kāju pirkstiem met granātu un čīkst:
  - Mēs nepadosimies un nepadosimies!
  Un atkal zēns izšauj nāvējošu un postošu sēriju. Viņš nevēlas padoties pretiniekam.
  Un viņš pie sevis dzied:
  - Neviens mūs neapturēs! Pat lauva nevar uzvarēt!
  Zēns ir īsts varonis. Nelokāms un neuzvarams. Ticības bruņinieks! Pat ja ne kristietis!
  Un tā austriešu uzbrukums tika atvairīts.
  Austriešiem un angļiem ir tanki, bet Krievijai arī mastodoni.
  Nikolajam II joprojām ir daudz lielāks iedzīvotāju skaits, ņemot vērā kolonijas. Padomājiet par visu Āziju, Austrumeiropu, daļu no Balkāniem, vairāk nekā pusi Āfrikas.
  Tātad Krievija ir pārāka ar kājnieku skaitu. Un karavīri ļoti drosmīgi cīnās...
  Un austrieši nevarēja pretoties un tika padzīti no Varšavas. Tad krievu karaspēks virzījās uz Oderu un ieņēma Austrumprūsiju. Krita arī Galisija, kopā ar Ļvovu. Pšemisls tika aplenkts. Krakova tika atbrīvota.
  Tad izrādījās, ka slāvi nevēlas cīnīties ar krieviem un masveidā padodas.
  Cīņas arī parādīja, ka vieglākie, veiklākie krievu tanki bija efektīvāki par smagākiem, neveiklākiem vācu tankiem. Un aviācijā cariskā Krievija kopumā ir par vienu pakāpi spēcīgāka par britu un austriešu kvalitāti.
  Krievijas karaspēks pēc pauzes atsāka ofensīvu. Viņi prasīja gan skaitļus, gan prasmes.
  Budapešta tika ielenkta un ieņemta. Jūrā admirālis Kolčaks sakāva britus un sagrāba Austrāliju. Uz sauszemes krievu karaspēks aplenca un ieņēma Berlīni. Un tad Vīne.
  Austrijas impērija arī zaudēja cīņā Āfrikā. Arī angļu korpuss tika sakauts. Jā, imperatoram Ādolfam lietas bija nepatīkamas.
  Viņš iebāza galvu nepareizā vietā un sāka pilnībā zaudēt. Kā viņš var pretoties šādai varai?
  Pēc Vīnes krišanas austriešu pretestība kļuva par akcentu. Un drīz vien krievi okupēja visu Eiropu un Āfriku. Tajā pašā laikā no Aļaskas sākās uzbrukums Kanādai. Arī briti zaudēja.
  Lielbritānija atradās izolācijā un mēģināja sēdēt uz salas.
  Bet skaidrs, ka Krievija gūs virsroku, uzsākot gaisa ofensīvu.
  Un viņa bombardēja gandrīz visu, kas atradās virspusē. Un tad uz sauszemes tika izkrauti desanta spēki, kas lika Lielbritānijai pakļauties.
  Tādējādi visa austrumu puslode, kā arī Aļaska un Kanāda kļuva par krievu.
  Kopumā tas ir lieliski! Otrais Nikolajs ieturēja īslaicīgu pauzi, sagremodams mantu. ASV joprojām ir sašķeltas un ne pārāk spēcīgas, tāpat kā citas valstis, kas ir atkarīgas no Krievijas.
  1937. gadā cars Nikolajs II avarēja lidmašīnā. Troni mantoja Aleksejs II. Atšķirībā no patiesā stāsta, mantinieks bija diezgan vesels un dzīvespriecīgs. Un 1941. gadā viņš nolēma iekarot visu, ko viņa senčiem nebija izdevies notvert.
  Atlaižot planētu, Zeme jau būs viena impērija. Un Krievijas armija vispirms pārcēlās uz Amerikas ziemeļu štatiem, bet pēc tam uz dienvidu valstīm. ASV nebija spēcīgas un tika ātri sagūstītas. Taču Meksika izrādījās vieglāk iekarojama. Pēc tam virzieties uz augšu. Pa vienam, gūstot vienu valsti pēc otras. Lielākā un spēcīgākā Brazīlija. Bet viņa izturēja mazāk nekā mēnesi.
  Un tā viņi iekaroja Latīņameriku un Jaunzēlandi. Alesejs Otrais iegāja vēsturē kā visu krievu iekarojumu izpildītājs. Un jau 1947. gadā Krievijas kosmonauti spēra kāju uz Mēness. Un 1958. gadā uz Marsu! 1961. gadā uz Venēru. 1972. gadā uz Merkūriju, bet 1973. gadā uz Jupitera pavadoņiem. 1975. gadā 71 gada vecumā nomira Aleksijs II. Iesauka Pabeigējs. Un viņa dēls Nikolajs III kļuva par karali. 1980. gadā cilvēks iekļuva pēdējā, tālākajā Saules sistēmas planētā - Plutonā. Nikolajs III nevaldīja pārāk ilgi. Miris 1985. gadā. Un viņa dēls Aleksandrs ceturtais uzkāpa tronī. Jauns karalis apmēram divdesmit septiņus gadus vecs. Un karalis pavēlēja sagatavoties lēkšanai ārpus Saules sistēmas. Un viņi sāka būvēt zvaigžņu kuģus un fotonu raķeti. Un visbeidzot 2017. gadā sākās pirmā starpzvaigžņu ekspedīcija.
  
  CARAM NIKOLAJAM II VEICAS PREZIDENTAM PUTINAM
  Slavenais rakstnieks un dzejnieks Oļegs Rybačenko juta, ka pasaulē kaut kas nav kārtībā. Cilvēce joprojām ir sadrumstalota, kāda tā bija. Valstu skaits uz planētas Zeme tikai pieaug. Un, ja kāds iegūst ietekmi, tad tā ir tikai totalitārā, diktatoriskā Ķīna. Un Krievija pēc Vladimira Putina valdīšanas beigām iegrima dziļā krīzē. Kaukāzā atkal plosās karš, saceļas kreisie un nacionālisti. Ekonomika atkal samazinās, un noziedzība pieaug. Un Krievija sāk izjukt.
  Neskatoties uz savu fenomenālo veiksmi, Vladimirs Putins nekad nav spējis izveidot spēcīgu, stabilu politisko sistēmu vai stabilu un strauji augošu ekonomiku. Daudzas sociālās un starpetniskās problēmas netika atrisinātas. Retā veiksme ļāva Putinam saglabāt labklājības izskatu. Taču, tiklīdz viņš aizgāja, uzreiz pavērās visi nesadzijušie abscesi.
  Turklāt draud kodolkara draudi! Pasaulē valda haoss, Krievija virzās uz plaša mēroga pilsoņu karu! Tas ir steidzami jānovērš.
  Zēns grāmatā izlasīja, ka jūs varat mainīt cilvēku likteņus un mainīt tās vietas! Un ir viens spēcīgs čigāns, kurš to var izdarīt ar jebkuru cilvēku.
  Tātad, kāpēc gan nepagriezt Putina un Nikolaja II veiksmi un veiksmi?
  Turklāt, ja Nikolajs II būs tikpat fenomenāli veiksmīgs kā Putins, tad vēstures gaita mainīsies. Un divdesmit pirmajā gadsimtā Krievijā valdīs Romanovi. Tas nozīmē, ka Putinam veiksme nebūs vajadzīga. Vai vismaz Krievijai Putinam ir paveicies.
  Un divdesmitajā gadsimtā cariskās Krievijas veiksme ir ļoti vajadzīga.
  Slavenais rakstnieks nolēma doties pie čigānietes. Par laimi, internetā bija viņas adrese, un attīstītā intuīcija rakstniecei un dzejniecei teica, ka viņa nemaz nav šarlatāne.
  Patiešām, čigāns nav vienkāršs. Viņš dzīvo savrupmājā Maskavā un izskatās apmēram divdesmit gadus vecs, lai gan viņš ir zīlējis kopš padomju laikiem. Uzreiz var redzēt mūžīgo meiteni ar melniem cirtainiem matiem - viņa ir neparasta!
  Oļegs Rybačenko viņai jautāja:
  - Izdari labu darbu! Mainiet veiksmi Vladimiram Putinam un Nikolajam II!
  Mūžīgi jaunā čigānu meitene paskatījās uz Oļegu Ribačenko un atbildēja:
  - Labi, ka neesi egoists un atdosies nevis sevis, bet Krievijas valsts dēļ! Un vēl labāk, ja jums ir bagāta enerģija un nepieredzēta, neticama, pārcilvēcīga iztēle!
  Čigāne piemiedza aci un turpināja:
  - Tik ļoti mainīt vēsturi pat man nav viegli! Bet tu, pasaulē spēcīgākās un bagātākās fantāzijas īpašnieks, vari man palīdzēt!
  Oļegs Ribačenko piekrītoši pamāja ar galvu:
  - Esmu gatava uz visu! Un es izpildīšu jebkuru pieprasījumu!
  Jaunā čigāniete pamāja ar galvu un sacīja:
  -Es pārvērtīšu tevi par apmēram divpadsmit gadus vecu zēnu, un tu augs ārkārtīgi lēni un nekad nekļūsi vecāks par četrpadsmit gadiem. Es tevi nosūtīšu uz paralēlo pasauli, kur tu vispirms kļūsi par vergu!
  Oļegs Ribačenko piekrītoši teica:
  - Esmu gatavs!
  Čigāns pamāja ar galvu un turpināja:
  - Tev būs man jāsaņem deviņi artefaktu akmeņi: melns, balts, sarkans, oranžs, dzeltens, zaļš, zils, indigo, violets. Un turklāt desmitais artefakts ir Koščeja kronis!
  Tas ir grūti, bet jums būs mūžīgi jauns, ātrs, spēcīgs, izturīgs karotāja zēna ķermenis. Un plus neparasts intelekts un fenomenāla iztēles dāvana. Agrāk vai vēlāk jūs savāksiet artefaktus un atgriezīsities savā pasaulē. Un uz visiem laikiem tu būsi apmēram četrpadsmit gadus veca fenomenāli spēcīga un ātra zēna ķermenī, un tevi nebūs iespējams nogalināt. Tas ir, jūs saņemsiet arī nemirstību kā balvu!
  Oļegs Ribačenko piekrītoši pamāja ar galvu:
  - Par to var tikai sapņot!
  Mūžīgi jaunā ragana atzīmēja:
  - Bet desmit artefakti ir mani, un tikai mani! Viņi man dos tādu spēku, ka tu būsi vairāk nekā pelnījis nemirstību! Pa to laiku es tevi iemidzīšu, un tu pamodīsies kā vergu puika akmeņlauztuvēs. Un tad jūsu atjautība jums pateiks, kā no tā izkļūt!
  Kad tu pārcelsies, es varēšu izmainīt prezidenta Putina un cara Nikolaja II likteni, veiksmi un veiksmi. Jūs man savāksiet artefaktus no dažādām pasaulēm, un tikmēr, no divdesmitā gadsimta sākuma, Krievijas vēsture ritēs savādāk. Tas ir, pat ja jūs nesavācat artefaktus - deviņus akmeņus un Koščeja kroni, Krievijas cars Nikolajs II joprojām saņems veiksmi, likteni un Krievijas prezidenta Vladimira Vladimiroviča Putina veiksmi!
  Oļegs Ribačenko plati pasmaidīja un atbildēja:
  -Tas ir labi! Jaunajā pasaulē būšu mierīgs, ka beidzot vēstures gaita ir mainījusies uz labo pusi! Un ka Krievija spēs atjaunot kārtību visā pasaulē un kļūt par hegemonisku valsti! Un absolūts hegemons!
  Mūžīgi jaunā čigāniete pavēlēja:
  - Apgulies uz dīvāna!
  Oļegs Ribačenko apgūlās.
  Burve meitene murrāja:
  - Tagad guli! Tu pamodīsies citā pasaulē.
  Oļega Ribačenko acis aizvērās, un viņš gandrīz acumirklī aizmiga.
  Čigāne no traukiem izņēma iepriekš saliktās sastāvdaļas un sāka gatavot dziru. Viņa ieslēdza gāzi zem iepriekš sagatavotā katla maģijai. Un viņa sāka tur mest dažādas lietas, burot. Tajā pašā laikā mūžīgā meitene no kabatas izvilka kāršu kavu un dziedāja:
  - Ak, likteni, likteni, palīdzi Nikolajam! Lai veicas no Putina, nāc pie cara Romanova!
  Lai uzvar Romanovs
  Noteikumi kā Čingishana...
  Lai tas jums nes veiksmi,
  Putins nozogot dāvanu!
  
  Tas ir labāk Krievijai
  Nikolajs Lielais cars...
  Čingishans kļūs vēsāks
  Esiet kā Vladimirs Putins!
  Katls sāka vārīties, un tajā sāka burbuļot dzira. Čigāns izklāja kārtis, apburt un iemeta klāju verdošā dūmakā... Pazibēja superspilgta zibspuldze, it kā no tūkstoš fotozibšņu. Pazuda guļošais Oļegs Ribačenko... Un tad pēc iedegšanas pazuda arī katls.
  Plašā zāle, kur lielā burve lika burvestību, kļuva tukša un klusa!
  Mūžīgi jaunā ragana teica:
  - Nu! Es mainīju vēstures gaitu un tas ir forši! Un, ja šim ideālistam paveiksies un viņš savāks artefaktus, tad es kļūšu tik varens, ka mani apskaudīs pats sātans!
  Un čigānu burve dzirkstīja smaragda acīm!
  Un notika brīnums!
  Kas īsti gaidīja Nikolaju II... Patiešām, daudz kas ir mainījies. Asiņainu kautiņu kronēšanas laikā nebija. Un paplašināšanās Ķīnā bija veiksmīga. Karš ar Japānu, protams, notika. Tas kopumā bija vēsturiski neizbēgami. Ir skaidrs, ka briesmoni samuraja sejā vajadzēja atbruņot un iznīcināt. Un no tā nevar izvairīties. Jūs nevarat atstāt briesmas uz savām robežām.
  Japāna bija pirmā, kas sāka karu, taču tās mēģinājums uzbrukt krievu kuģiem bija neveiksmīgs. Krievi nesaņēma būtiskus postījumus, un tika nogremdēti ducis Uzlecošās saules zemes iznīcinātāju.
  Arī "Varjagam" izdevās izkļūt no ielenkuma. Kas izrādījās ļoti veiksmīgs. Un admirālis Makarovs ātri ieradās jūrā un iznīcināsim japāņus. Un ģenerālis Kuropatkins sakāva samurajus uz sauszemes un pilnībā okupēja visu Korejas pussalu.
  Un pat cars Nikolajs II pieņēma lēmumu: viņam bija jāpaliek drošībā no Japānas uz visiem laikiem! Bet kā? Jā, sauszemes karaspēku un pilnībā pievienot to Krievijai kā provinci.
  Un tad notika izšķirošā kauja jūrā, kur Japānas floti beidzot piebeidza admirālis Makarovs.
  Cīņā piedalījās arī četras meitenes! Ar basām kājām un bikini!
  Nataša, Zoja, Aurora, Svetlana. Četras skaistules, kuras, vicinot zobenus, uzkāpj uz lielākā samuraju kuģa.
  Nataša nogriež japāni un kliedz:
  - Būsi nosmērēts, šaura acs!
  Zoja nocirta vēl vienu samuraju un atzīmēja:
  - Un tavas acis ir safīra!
  Nataša, vadot dzirnavas, apstiprināja:
  - Protams, jā! Protams, jā!
  Un tad Aurora atkal paņēma un ar pliku papēdi iespēra japānim pa zodu. Viņa salauza viņam žokli un rēca:
  - Urā par Dzimteni!
  Svetlana to paņēma, nocirta samurajam galvu un ierunājās:
  - Caram Nikolajam II!
  Jā, protams, daudz kas ir atkarīgs no veiksmes. Jo īpaši admirālis Makarovs palika dzīvs. Un viņš izrādījās otrais Ušakovs. Cik veikli viņš komandē. Viņš pats ir uz mobilā kreisera, var visam sekot līdzi. Un japāņi, kuriem, starp citu, nebija lielas priekšrocības ieročos, tika pārspēti sekcijās un taktiski.
  Ģenerāļa vai flotes komandiera prasme prevalē pār nelielu skaitlisko pārsvaru.
  Turklāt līdz tam laikam japāņi bija mazāki. Tātad, Makarovs tos sagrauj. Tas piespiež tuvcīņu, kur krievu kuģi ar bruņas caurdurošiem šāviņiem ir daudz spēcīgāki.
  Un japāņi ir uzvarēti. Un meitenes sagūsta vēl vienu samuraju kuģi. Un uz tā plīvo cara impērijas karogs!
  Kas ir japāņi? Vai tev neveicas? Nikolajs II saņēma Vladimira Putina veiksmi un viņam viss izdevās tik labi!
  Kā ar meitenēm? Četras daiļavas bikini ir Rodnoveras raganas, kuras nolēma cīnīties par karali, lai gan parasti viņām ar šo pasauli nav nekāda sakara.
  Bet šajā gadījumā ir jāpalīdz krievu tautai. Un tas ir Putina veiksmes dēļ. Viņš nekad nebūtu ieņēmis Krimu bez šāviena, ja ne tās pašas četras raganu meitenes. Viņi palīdzēja notikt brīnumam. Bet vai Krievijai vajadzēja atņemt Krimu brāļu tautai, tas joprojām ir jautājums. Bet Ķīnas pievienošana Krievijas impērijai ir lieliska ideja! Iedomājieties, cik daudz pavalstnieku būs Krievijas caram - viņš varētu saspiest visu pasauli!
  Īsāk sakot, meitenes šeit netērē savu laiku. Un jau jaunais līnijkuģis tiek šturmēts.
  Un atkal viņš tiek notverts. Un zobeni daiļavu rokās vienkārši mirgo, un tie ir tik asi. Un tik daudz japāņu bija sajaukti.
  Kauja jūrā beidzās ar Japānas eskadras galīgo nogrimšanu un admirāļa Togo ieņemšanu.
  Un sākās nosēšanās. Nebija pietiekami daudz tvaikoņu un transporta. Un viņi izmantoja garās laivas, pārvadāja tās uz kreiseriem un kaujas kuģiem un darīja daudz ko citu. Cars lika izmantot tirdzniecības floti desanta laikā.
  Krievu karaspēks pārspēja samuraju uzbrukumu, kas mēģināja viņus nomest no placdarma. Bet cara armija drosmīgi turējās. Un masveida uzbrukums tika atsists ar smagiem zaudējumiem.
  Uzbrukuma laikā raganu meitenes grieza ar zobeniem un ar basām kājām meta ienaidniekam granātas.
  Tie, protams, atrodas visbīstamākajās vietās. Un kā viņi sāka šaut ar ložmetējiem. Katra lode ir mērķēta.
  Nataša šāva, ar kailiem pirkstiem meta granātu un čivināja:
  - Neviens nav foršāks par mani!
  Zoja, šaudama ar ložmetēju, ar kailiem pirkstiem meta nāves dāvanu un čīkstēja:
  - Caram Nikolajam II!
  Aurora, turpinot šaut no ložmetējiem un lecot augšā, atcirta un sacīja:
  - Par lielo Krieviju!
  Svetlana, turpinot dauzīt ienaidnieku, agresīvi sacīja, zobos izmetot granātu ar pliku papēdi:
  - Par karalisko impēriju!
  Karotāji turpināja sist un kult. Viņiem ir tāds enerģijas uzliesmojums. Viņi nošauj sevi un iznīcina progresējošos samurajus.
  Viņš jau ir nogalinājis tūkstošiem, desmitiem tūkstošu japāņu.
  Un sakautie samuraji bēg... Meitenes pret viņām ir ļoti letālas.
  Un krievi samurajus griež ar durkļiem...
  Uzbrukums tiek atvairīts. Un piekrastē izkāpj jauns krievu karaspēks. Placdarms paplašinās. Nav slikti, protams, cara impērijai. Viena uzvara pēc otras. Un admirālis Makarovs arī palīdzēs ar ieročiem. Japāņu aizslaucīšana.
  Un tagad Krievijas karaspēks jau virzās pāri Japānai. Un viņu lavīnu nevar apturēt. Viņi sagriež ienaidnieku gabalos un sadur ar durkļiem.
  Nataša, uzbrūkot samurajiem un sasmalcinot tos ar zobeniem, dzied:
  - Baltie vilki bara! Tikai tad sacīkstes izdzīvos!
  Un kā viņš ar plikiem kāju pirkstiem met granātu!
  Zoja dzied līdzi ar sīvu agresiju. Un arī mest ar basām kājām, kaut ko unikālu, letālu:
  -Vājie mirst, viņus nogalina! Aizsargā svēto miesu!
  Augustīna, šaujot uz ienaidnieku un cirtot ar zobeniem, un ar kailiem kāju pirkstiem metot granātas, čīkst:
  - Leknajā mežā notiek karš, draudi nāk no visur!
  Svetlana, ar basām kājām šaudama un mētādama nāves dāvanas, paņēma to un iekliedzās:
  - Bet mēs vienmēr uzvaram ienaidnieku! Baltie vilki sveic varoņus!
  Un meitenes korī, iznīcinot ienaidnieku, dzied, ar basām kājām metot nāvējošus ieročus:
  - Svētajā karā! Tā būs mūsu uzvara! Imperatora karogs uz priekšu! Slava kritušajam varonim!
  Un atkal meitenes šauj un dzied apdullinošā gaudā:
  - Neviens mūs neapturēs! Neviens mūs neuzvarēs! Baltie vilki sagrauj ienaidnieku! Baltie vilki - sveiciens varoņiem!
  Meitenes iet un skrien... Un Krievijas armija virzās uz Tokiju. Un japāņi nogalina sevi, un viņi tiek pļauti. Krievijas armija kustas. Un viena uzvara pēc otras.
  Cars Nikolajs tiešām izvilka laimīgo biļeti. Krievijas karaspēks jau sāk iebrukt Japānas galvaspilsētā. Un tas viss ir tik lieliski.
  Meitenes šeit, protams, ir priekšā visām, un viņu spiediens un varoņdarbi ir lielā augstumā.
  It īpaši, ja viņi met granātas ar basām kājām. Tas parasti izraisa šoku un bijību samuraju vidū.
  Bet te viņi kāpj pa Japānas galvaspilsētas sienu. Un viņi sasmalcina cilvēkus un zirgus kāpostos. Viņi sagrāva savus pretiniekus gabalos. Meitenes nāk, kliedz un smejas! Un ar kailajiem papēžiem viņi tev iespēra pa zodu. Japāņi lido otrādi. Un viņi paši krīt uz saviem mietiem.
  Un karotāji vicina zobenus vēl jaudīgāk.
  Un samuraji cieš sakāvi pēc sakāves. Tātad Krievijas karaspēks ieņēma Tokiju.
  Mikado bailēs skrien, bet nekur nevar paslēpties. Un tā meitenes ņem viņu gūstā un sasien!
  Lieliska uzvara! Japānas imperators paraksta atteikšanos no troņa par labu Nikolajam II. Krievu cara tituls ir ievērojami pagarināts. Koreja, Mongolija, Mandžūrija, Kuriļu salas, Taivāna un pati Japāna kļūst par Krievijas provincēm. Lai gan Japānai ir neliela, ierobežota autonomija. Bet viņas imperators ir krievs, autokrātisks cars!
  Nikolajs II joprojām ir absolūts monarhs, kuru nekas neierobežo. Viņš ir autokrātiskais cars!
  Un tagad arī Japānas imperators, Dzeltenā Krievija, Bogdykhan, Khan, Kagan, un tā tālāk, tā tālāk, tā tālāk...
  Jā, vairāk veiksmes. Ievērojiet, ka veiksme ļāva Putinam tik daudz iekarot! Diemžēl divdesmit pirmais gadsimts nav īpaši piemērots sagūstīšanai!
  Kāds labums Krievijai no tā, ka Putina ienaidnieks Makeins nomira no smadzeņu vēža? Veiksme, protams, ir kolosāla, jūs pat nevarat to tīši iedomāties - lai jūsu ienaidnieks mirst tik sliktā un nepatīkamā nāvē!
  Bet konkrētā atdeve Krievijai ir nulle.
  Bet Nikolajam II šāda Putina veiksme un veiksme pārvērtās par lieliem teritoriālajiem ieguvumiem. Bet tiešām, kāpēc laimei Putinam jādāvina dāvanas? Nu no tā, ka Sobčaks nomira tādā laikā un nevajadzēja viņam iedot konstitucionālās tiesas vadītāja amatu, kā tas nāk par labu Krievijai?
  Un visas Krievijas cars Nikolajs II ir ārkārtējs cilvēks. Dabiski, ka pēc tik lielas uzvaras viņa spēks un autoritāte nostiprinājās. Tas nozīmē, ka dažas reformas var veikt. Īpaši pareizticībā! Ļaujiet augstmaņiem būt četrām sievām, kā islāmā. Un arī dot tiesības uz otro sievu karavīriem kā atlīdzību par viņu varoņdarbiem un uzticīgu kalpošanu.
  Laba reforma! Tā kā citu ticību cilvēku un ārzemnieku skaits impērijā ir pieaudzis, tad krievu skaitam ir jāpalielina. Un kā to izdarīt? Uz citu tautu sieviešu rēķina. Galu galā, ja krievs ņem par sievām trīs ķīnietes, tad viņam no viņām būs bērni, un kas tie būs pēc tautības?
  Protams krieviski no tēva puses! Un tas ir lieliski! Nikolajs II, kuram bija progresīvs prāts, pēc izskata bija vairāk reliģiozs nekā pēc dvēseles. Un, protams, viņš nodeva reliģiju valsts dienestā, nevis otrādi!
  Nikolajs II tādējādi nostiprināja savu autoritāti elites vidū. Vīrieši to ir gribējuši jau ilgu laiku. Un viņš paātrināja nomaļu rusifikāciju.
  Nu, arī priesteri neiebilda. Turklāt divdesmitajā gadsimtā ticība vājinājās. Un reliģija kalpoja karalim, īsti neticot Dievam!
  Un militārās uzvaras padarīja Nikolaju populāru tautā, un viņš, pieradis pie autoritārisma, īpaši nevēlējās pārmaiņas. Krievi nekad nepazina citu varu!
  Un ekonomika plaukst, algas aug. Katru gadu ir desmit procentu pieaugums. Tiešām, kāpēc mainīties?
  1913. gadā cars Nikolajs Romanovu trīssimtgadē atkal samazināja darba dienu līdz 10,5 stundām, bet sestdienās un pirmssvētku dienās pat līdz 8 stundām. Pieaudzis arī brīvdienu un svētku dienu skaits. To sāka svinēt kā brīvdienu un Japānas kapitulācijas datumu. Un karaļa dzimšanas diena, un karalienes dzimšanas diena, un kronēšanas diena.
  Pēc tam, kad izrādījās, ka troņmantniekam ir hemofilija, cars Nikolajs paņēma sev otro sievu. Tādējādi jautājums par troņa mantošanu tika atrisināts.
  Bet tuvojās liels karš. Vācija sapņoja pārveidot pasauli. Tomēr cariskā Krievija bija gatava karam.
  1910. gadā krievi anektēja Pekinu un paplašināja savu impēriju. Lielbritānija tam piekrita apmaiņā pret aliansi pret Vāciju.
  Karaliskā armija bija vislielākā un spēcīgākā. Tās skaits miera laikā sasniedza trīs miljonus un tūkstoti pulku. Vācijai miera laikā bija tikai seši simti tūkstoši. Plus Austrija-Ungārija, bet tās karaspēks nav kaujas gatavībā!
  Bet vācieši joprojām plāno cīnīties ar Franciju un Lielbritāniju. Un kur viņi var uzzīmēt divas frontes?
  Krieviem ir pasaulē pirmie vieglie tanki "Luna"-2 masveida ražošanā. Un četru dzinēju bumbvedēji "Iļja Muromets" un iznīcinātāji ar ložmetējiem "Aleksandrs" un daudz kas cits. Un, protams, jaudīga flote.
  Vācijai nav vienādu spēku.
  Un vācieši joprojām nolēma uzbrukt Beļģijai un apiet Parīzi. Viņiem te vispār nebija nekā.
  Bet karš tomēr sākās. Vācija izdarīja savu liktenīgo soli. Un viņas karaspēks pārcēlās uz Beļģiju. Tikai spēki ir nevienlīdzīgi. Krievijas karaspēks jau virzās pāri Prūsijai un Austroungārijai. Un tanks Luna-2 ar ātrumu 40 kilometri jau ir kolosāls spēks.
  Turklāt ņemiet vērā, ka caram Nikolajam paveicās, ka sākās karš. Pats cars Vācijai nebūtu uzbrukis. Un tā Krievijas pusē ir liels, pārliecinošs spēku, tanku, artilērijas pārākums un kvantitātes un kvalitātes ziņā labākā aviācija. Un spēcīgāku ekonomiku, jo bija iespējams izvairīties no recesijas, ko izraisīja revolūcija un sakāve karā. Un tā visu laiku ir uzrāviens un veiksme pēc panākuma.
  Acīmredzot vācieši tika uzbrukuši. Un tad viņi paši iegāja ar galvenajiem spēkiem pret Franciju un Lielbritāniju. Kur viņiem jādodas?
  Paņemiet Itāliju un piesakiet karu Austrijai-Ungārijai! Vienīgais pluss ir tas, ka Türkiye iestājās karā pret Krieviju. Bet tas ir vēl labāk karalim: viņš beidzot var paņemt Konstantinopoli un jūras šaurumus sev! Tātad...
  Un arī četras raganas, mūžīgi jauni pamatticīgie Nataša, Zoja, Aurora, Svetlana cīņā! Un viņi jau tevi sitīs! Tātad viņi sitīs gan vāciešus, gan turkus!
  Rakstnieks un dzejnieks Oļegs Rybačenko pamodās. Uz visiem laikiem jaunā ragana burve izpildīja savu solījumu, dāvājot Nikolajam II Vladimira Putina veiksmi, un tagad Oļegam Ribačenko ir jāpilda savs. Pamosties nebija viegli. Puiša ķermeni trāpīja cieta pātaga. Zēns pielēca augšā. Jā, Oļegs Ribačenko tagad ir muskuļots zēns, pieķēdēts ar rokām un kājām. Jūs varat redzēt melni miecētu, sausu un cīpslainu ķermeni ar izteiktiem muskuļiem. Patiešām spēcīgs un izturīgs vergs ar spēcīgu ādu, kas ir tik sacietējusi, ka uzrauga sitieni to nevar pārgriezt. Jūs skrienat brokastīs ar pārējiem zēniem, pieceļoties no grants, kur jaunie vergi guļ pilnīgi kaili un bez segām. Tiesa, šeit ir silts, klimats ir kā Ēģiptē. Un puika viss pliks, tikai ķēdes. Tomēr tie ir diezgan gari un praktiski netraucē staigāt vai strādāt. Bet jūs nevarat tajos spert lielu soli.
  Pirms ēšanas noskalo rokas straumē. Jūs saņemat devu: rīsu biezeni un sapuvušus zivju gabalus. Tomēr izsalkušam vergu zēnam tas šķiet delikatese. Un tad tu ej uz raktuvi. No rīta saule vēl nav uzlēkusi un ir diezgan patīkami.
  Zēna basās pēdas kļuvušas tik raupjas un ragainas, ka asie oļi nemaz nesāp, pat patīkami kutina.
  Karjeri, kuros strādā bērni, kas jaunāki par sešpadsmit gadiem. Protams, viņiem ir mazākas automašīnas un instrumenti. Bet jāstrādā piecpadsmit, sešpadsmit stundas, tāpat kā pieaugušajiem.
  Tas smird, tāpēc viņi atpūšas tieši pie akmeņogļu virsmas. Darbs ir vienkāršs: sasmalciniet akmeņus ar cērtēm, pēc tam nēsājiet tos grozos vai nestuvēs. Reizēm ir jāstumj arī ratiņi. Parasti puiši viņu stumj divatā un trijatā. Bet Oļegs Rybachenko tiek izvēlēts viens pats, jo viņš ir ļoti spēcīgs. Un viņš tur cērti rokās kā pieaugušais. Viņam jāpaveic daudz lielāks uzdevums nekā pārējiem.
  Tā ir taisnība, ka viņi jums dod arvien biežāk. Trīs reizes dienā, nevis divas reizes.
  Vergu zēns, kura ķermeni apdzīvojis Oļegs Ribačenko, šeit atrodas jau vairākus gadus. Paklausīgs, strādīgs, visas kustības piekoptas līdz automātismam. Tiešām sasodīti stiprs, izturīgs un praktiski nepazīst nogurumu. Bet tajā pašā laikā zēns gandrīz neaug, un tagad viņš izskatās ne vairāk kā divpadsmit, ar vidējo augumu šajā vecumā.
  Bet spēks... Vairākiem pieaugušajiem. Jauns varonis. Kas taču, acīmredzot, nekad nekļūs par pilngadīgu cilvēku, un viņam neaugs arī bārda.
  Un paldies Dievam! Kā rakstniekam un dzejniekam Oļegam Ribačenko nepatika skūties. Tu strādā sev un lauž akmeņus, drupini tos. Un uz ratiem. Tad jūs to nesāt uz ratiņiem. Viņu ir grūti piespiest, un bērni to dara pārmaiņus.
  Zēni šeit ir gandrīz melni, bet viņu sejas vaibsti ir vai nu eiropieši, hinduisti vai arābi. Turklāt ir daudz vairāk Eiropas.
  Oļegs tos aplūko tuvāk. Vergi nedrīkst runāt, viņi sit ar pātagu.
  Arī Oļegs Ribačenko pagaidām klusē. Un viņš mācās. Šeit bez vīriešu kārtas uzraugiem ir arī sievietes. Viņi ir arī nežēlīgi un sit ar pātagu.
  Turklāt ne visiem zēniem ir tik spēcīga āda kā Oļegam. Daudzi cilvēki pārsprāgst un asiņo. Un apsargi var tevi piekaut līdz nāvei. Darbs ir ļoti smags, un puikas, īpaši saulei lecot, sāk stipri svīst.
  Un šeit nav viena saule, bet divas. Un tas padara dienu ļoti garu. Un darba ir daudz. Zēniem nav laika gulēt un atpūsties. Tās viņiem ir lielas mokas.
  Oļegs Rybačenko strādāja sev, mehāniski kapājot un iekraujot. Maisīju priekš sevis...
  Un viņš iztēlojās priekšstatu par to, kas notika pēc tam, kad Nikolajs II guva Krievijas prezidenta Vladimira Putina panākumus.
  Nataša, Zoja, Aurora un Svetlana uzbrūk austriešiem Pšemislā. Krievu karaspēks nekavējoties ieņēma Ļvovu. Un viņi uzbrūk spēcīgākajam cietoksnim.
  Meitenes ir basām kājām un bikini, ātri steidzas pa pilsētas ielām.
  Viņi sakapā austriešus un ar basām kājām mētā mazas ripas.
  Tajā pašā laikā meitenes dzied:
  - Cars Nikolajs ir mūsu mesija,
  Briesmīgs varenās Krievijas valdnieks...
  Visa pasaule trīc - kurp tā dosies -
  Nikolajam ar dziesmu uz priekšu!
  Nataša sakapā austriešus, ar kailiem pirkstiem met granātu un sāk dziedāt:
  - Par Krieviju!
  Zoja arī sagrauj savus ienaidniekus un dzied līdzi:
  - Par karalisko impēriju!
  Un viņas basās pēdas izmesta granāta lido! Šī ir slepkava meitene. Var saspiest žokli un dzert jūru!
  Un arī Aurora ar plikiem kāju pirkstiem met disku, izkaisa austriešus un čīkst:
  - Par Krievijas varenību!
  Un viņš atklās savus ļoti asos zobus! Kas dzirkstī kā ilkņi.
  Svetlana arī neaizmirst piekāpties un rēc:
  - Svētā un neuzvaramā Nikolaja II Krievija!
  Meitene demonstrē milzīgu aizrautību. Un ar basām kājām viņš mētā visu un met dāvanas!
  Nataša, šaujot un kapājot, un basām kājām mētādama nāvējošus ieročus, čīkst:
  - Es mīlu savu Rus'! Es mīlu savu Rus'! Un es jūs visus sagriezīšu!
  Un arī Zoja šauj un gaudo, ar plikiem kāju pirkstiem metot kaut ko sprādzienbīstamu:
  - Lielais cars Nikolajs! Lai viņam pieder gan kalni, gan jūras!
  Aurora, kliedzot mežonīgā, neprātīgā dusmā un mētādama dāvanas ar kailiem kāju pirkstiem, gaudo:
  - Neviens mūs neapturēs! Neviens mūs neuzvarēs! Braucošas meitenes sagrauj ienaidniekus ar basām kājām un kailiem papēžiem!
  Un atkal meitenes ir mežonīgā steigā. Viņi tver Pšemislu kustībā un dzied, komponējot ejot;
  Mūsu svētā Krievija ir pagodināta,
  Tajā ir daudz nākotnes uzvaru...
  Meitene skrien basām kājām
  Un viņa nav skaistāka pasaulē!
  
  Mēs esam brašie Rodnoverki,
  Raganas vienmēr ir basām kājām...
  Meitenes ļoti mīl zēnus
  Tā niknais skaistums!
  
  Mēs nekad nepiekāpsimies
  Neļausimies saviem ienaidniekiem...
  Kaut arī mūsu kājas ir tukšas,
  Būs daudz zilumu!
  
  Meitenēm ir patīkamāk steigties
  Basām kājām aukstumā...
  Mēs patiešām esam vilku mazuļi
  Mēs varam to iesist!
  
  Mūs nevar apturēt
  Briesmīga Frica bars...
  Un mēs nevalkājam apavus
  Sātans no mums baidās!
  
  Meitenes kalpo Dievam Rodam,
  Kas, protams, ir lieliski...
  Mēs esam par godu un brīvību,
  Ķeizars būs nejauks!
  
  Krievijai, kas ir skaistāka par visu,
  Cīnītāji paceļas...
  Ēdām treknu putru
  Cīnītāji neliecas!
  
  Neviens mūs nevar apturēt
  Meiteņu spēks ir milzīgs...
  Un viņš nenolies ne asaru,
  Jo mēs esam talanti!
  
  Neviena meitene nevar saliekties,
  viņas vienmēr ir spēcīgas...
  Viņi sīvi cīnās par Tēvzemi,
  Lai jūsu sapnis piepildās!
  
  Visumā būs laime
  Saule būs virs Zemes...
  Ar savu neiznīcīgo gudrību,
  Bajonets Ķeizars!
  
  Saule vienmēr spīd cilvēkus,
  Visplašākajā valstī,
  Laimīgi pieaugušie un bērni,
  Un katrs cīnītājs ir varonis!
  
  Laimes nekad nav par daudz
  Es ticu, ka mums veiksies...
  Ļaujiet sliktiem laikapstākļiem izklīst -
  Un kauns par ienaidniekiem!
  
  Mūsu rase Dievs ir tik augstākais,
  Nav neviena skaistāka par Viņu...
  Mēs kļūsim augstāki dvēselē,
  Lai ļaunais visus apvemj!
  
  Uzvarēsim savus ienaidniekus, es ticu
  Baltais, krievu Dievs ir ar mums...
  Ideja sagādās prieku,
  Neļaujiet ļaunumam ienākt jūsu sliekšņos!
  
  Īsāk sakot, Jēzum,
  Mēs vienmēr būsim uzticīgi...
  Viņš ir krievu dievs, klausies,
  Viņš melo, ka ir ebreju sātans!
  
  Nē, patiesībā, visvarenais Dievs,
  Mūsu Vissvētākā Galvenā Ģimene...
  Cik uzticams Viņš ir jumts,
  Un viņa dēls-Dievs Svarogs!
  
  Īsāk sakot, Krievijai,
  Nav kauna nomirt...
  Un meitenes ir visskaistākās no visām,
  Sievietei ir lāča spēks!
  
  
  PLĀNI NAV MAINĪTI
  Hitlers vienkārši nemainīja OKW plānu, un uzbrukumu Staļingradai gan no ziemeļiem, gan dienvidiem veica armijas grupas A un B. Un uzbrukums tika uzticēts Mainšteinam . Tā rezultātā Staļingrada krita desmit dienu laikā pēc uzbrukuma no visām pusēm. Un padomju karaspēks atradās pilnībā ielenkts. Pēc tam Vērmahts pārcēlās gar Volgas piekrasti uz Kaspijas jūru. Kā uz to reaģēja Sarkanā armija? Ofensīva centrā nebija īpaši veiksmīga.
  Turklāt Japāna uzvarēja Midvejas kaujā, lai gan tā neatvēra otro fronti, bet ieņēma Havaju salas. Un tajā pašā laikā samuraju zemes vienības virzījās Indijas virzienā. Lai saglabātu šo koloniju, Lielbritānijai bija jāizved daļa karaspēka no Ēģiptes, atsakoties no operācijas Torch.
  Vāciešiem piederēja iniciatīva austrumu frontē. Straujā Staļingradas sagrābšana sabruka dienvidu flangā. Fritz noslīdēja uz Kaspijas jūru un pa sauszemi nogrieza Kaukāzu. Un tad Turkiye ienāca karā. Viņas armija, lai arī ne pārāk spēcīga, ir diezgan liela un spējīga drosmīgi cīnīties.
  Jau pirmajās dienās turki ieņēma Batumi un aplenca Erevānu. Jā, viņu sasniegumi ir pieklājīgi, jo Sarkano armiju ir nospiedusi vācu fronte.
  Jāpiebilst, ka nacisti izmantoja to, ka padomju karaspēks kaujā ienāca tieši no vilcieniem un sita tos pa daļām. Tas, protams, negatīvi ietekmēja kara gaitu.
  Arī Staļins bija nervozs un satracināts - viņš pieprasīja par katru cenu turēt Kaukāzu.
  Īsāk sakot, Staļingradas varonīgā aizsardzība neizdevās un viss sabruka. Un pat japāņu divīziju neesamība Tālajos Austrumos nepalīdzēja.
  Vācieši pārcēlās gar Kaspijas jūras krastu uz Dagestānu. Lai viņi nevāc putekļus - bet spēki ir nevienlīdzīgi, turklāt Sarkanā armija piedzīvoja lielas grūtības ar piegādēm. Un viņa piekāpās. Un krauts aktīvi bombardēja.
  Amerikas Savienotās Valstis gandrīz nepieskārās Trešajam Reiham, jo apjucis Japānas uzvaras. Lielbritānija nedaudz novājināja un arī neiekļuva nepatikšanās! Tagad vāciešiem bija pārāk daudz lidmašīnu, un viņi patiešām varēja uz tiem izdarīt spiedienu.
  Staļins parādīja savas sliktākās īpašības un pārāk bieži zaudēja savaldību un kliedza, taču nepieņēma labākos lēmumus.
  Tātad Kaukāza zaudējums kļuva neizbēgams.
  Uz robežas ar Azerbaidžānu jau notiek kauja.
  Padomju meitenes izmisīgi cīnās. Šeit skaistules izmisīgi cīnās.
  Un viņi neatkāpjas un nepadodas. Un viņi rāpo ap viņu aizmuguri.
  Nataša, Zoja, Augustīna un Svetlana vilka vācu ģenerāli no aizmugures. Tas ir forši. Meitenes nolika viņu uz ceļiem un piespieda skūpstīt viņu basās kājas. Viņš tos iesita ar lielu entuziasmu! Un viņš laizīja meiteņu papēžus.
  Karotājas meitenes parasti ir tik seksīgas un burvīgas. Tad viņi nodeva Frica kauju.
  Nataša ar uzrāvienu nocirta, nogriežot nacistus. Viņa ar basu kāju meta granātu un čivināja:
  - Par lielu slavu!
  Zoja arī izšāva un čīkstēja:
  - Tēvzemei un Staļinam!
  Viņa to paņēma un ar plikiem kāju pirkstiem iemeta granātu. Viņa izklīdināja nacistus un iekliedzās:
  - PSRS labā!
  Meitenes ir tik skaistas un pārsteidzošas.
  Arī Augustīne ar basu kāju iemeta granātu, un, zobus rāvusi, paņēma to un šņāca:
  - Es tik cīnos! Kā terminators!
  Un Svetlana arī ar plikiem kāju pirkstiem palaidīs kaut ko tādu letālu un iznīcinošu. Un atkal viņš dziedās:
  - Mūsu draudzība ir monolīta, un tas ir tas, ko tā nozīmē!
  Četri, viņi tā cīnās - tās ir meitenes! Smieklīgās skaistules, atbildot, parāda savas garās mēles.
  Augstākās kategorijas karotāji. Un kā viņi tevi sitīs un kā uz tevi bļaus.
  Viņi sasmalcina vāciešus kā ogas ar presi.
  Nataša šāva, ar basu kāju meta granātu un dziedāja:
  - Mēs esam gaismas un sarkanā karoga karotāji!
  Zoja arī palaida slepkavu ar kailiem kāju pirkstiem un bļāva:
  - Un mēs cīnīsimies par Ļeņinu!
  Un tad viņa cirta Augustīnam, zobus izliecot:
  - Lielā prieka vārdā!
  Un tad Svetlana ar basām kājām izšāva un palaida granātas, rūcot:
  - Mēs to uzņemsimies un apgriezīsim!
  Četri aktīvi strādā un šauj. Galu galā šīs ir meitenes, kas daudz zina par iznīcināšanu. Un viņi tā necīnās.
  Un kā jau īstiem terminatoriem pienākas... Augsti lidojoši karotāji. Un viņiem ir kaislība uz iznīcināšanu.
  Nataša atkal ar basu kāju iemeta granātu un nošņāca:
  - Es lieliski saprotu šo pasauli kā šķiru cīņas saasinājumu!
  Zoja arī šņāca, ar kailiem kāju pirkstiem metot nāvējošu, miesu plosošu granātu:
  - Kurai mājai būs sarkanais karogs!
  Un tad Augustīns deva savu kārtu. Viņa nopļāva nacistus un ar basu kāju meta granātu - šņāc:
  - Lieliska telpa, tā ir mūsu zeme un mēs visi!
  Warriors patiešām spēj saplēst pat sildīšanas paliktni.
  Un tad Svetlana ar basu kāju aizrauj granātu, izšauj sēriju un nikni saka:
  - Uguns un buksējošs zirgs ir nikni!
  Meitenes, protams, tiks ieslēgtas. Un viņi sadur galvas.
  Un no Vācijas puses Gerda apkalpe cīnās uz T-4. Atkal, kad tas iedarbināsies, jūs nesasildīsit un nevarēsit nomākt šādu spiedienu. Meitenēm acīs ir tāda elles uguns.
  Viņi nošaujas un nedod iespēju izglābties. Un jūs nevarat pretoties viņu baltajiem, pērļainajiem zobiem.
  Karotāji ir agresīvi un gaudo:
  - Savvaļas aromāts! Mēs nosūtīsim visus ienaidniekus ellē!
  Gerda izšaus, iesitīs trīsdesmit četrus un čīkst:
  - Nākotnes uzvaras!
  Šarlote ar basām kājām nospiež sprūdu un gurdina:
  - Mēs jūs saplosīsim!
  Magda arī izšāva, iznīcināja T-26 un teica:
  - Mēs to atklāsim.
  Un viņa kratīja kailos kāju pirkstus.
  Un arī Kristīna basām kājām spaida pedāļus un šņāc:
  - Priekā par mūsu ballīti!
  Meitenes, protams, ir gandrīz kailas bikini un basām kājām. Un tajā pašā laikā ārkārtīgi seksīga.
  Un viņi veic uzbrukumus ar savu ne pārāk perfekto, bet efektīvo T-4. Un viņi šauj uz ienaidnieku. Nevienā lietā nepadodies tādām meitenēm! Un kā viņi izlika zobus. Un kā viņi taisa seju!
  Gerda rēc pie sevis, šaudama ar kailiem kāju pirkstiem:
  - Gerdai patīk nogalināt, šī Gerda!
  Un atkal izšauj šāviņus.
  Un tad Šarlote pēc kārtas šauj un rēc, izsitot trīsdesmit četrus:
  - Es viņiem pārraušu vēderus!
  Un ar basām kājām viņš atkal sāks.
  Un tad Kristīna pievienos slepkavu. Izmantojot arī plikus kāju pirkstus.
  Un tas rēks:
  - Es esmu agresivitātes iemiesojums!
  Kāds viņai ir viduklis un veidoti abs!
  Un tad Magda paņems un iepļaukās un rēks:
  - Banzai!
  Un viņas kājas arī plikas un noslīpētas!
  Četras vācietes piespiež sevi un patiešām uzvar. Viņā ir tik daudz agresijas un vitalitātes.
  Karotāji izmanto stieni un šauj. Viņi neļauj Sarkanajai armijai iet.
  Un arī sievietes pilotes cīnās debesīs, un viņas to parāda. Ka viņu gars ir neizmērojams.
  Šeit ir jaunākais vācu Focke-Wulf. Ģertrūde ir tajā. Un šī meitene parāda, ka ir foršāka par vīriešiem. Tā viņš dauza fašistus. Nedod viņiem ne mazāko žēlastību. Ģertrūde uzsāka īsto cīņu.
  Un viņš notriec padomju jaku un kliedz:
  - Es esmu super meitene!
  Tad viņš paņems un parādīs mēli. Un atkal viņš uzņemsies pilnīgu iznīcināšanu. Šī ir meitene. Un arī basām kājām un bikini. Un tad LAGG notriekta un atkal rēca:
  - Ložmetējs!
  Un viņš smiesies pilnā sparā. Un tad viņš nojauks PE-2. Tāda meitene, no foršākā vēriena un klases. Tad viņa atkal veica manevru un iznīcināja jaku ar gaisa lielgabaliem. Un tas mēģinās.
  - Es esmu debesu vilks!
  Un kā viņš izcēla zobus! Un kā kļūt mežonīgam! Kāda vecmāmiņa! Baba visām sievietēm!
  Bet, protams, fašisti cenšas uzbrukt arī dienvidos.
  Jo īpaši tur pilote Helga cīnās ar ME-109. Un tik veiksmīgi, ka no britiem aizlido fragmenti.
  Kāda meitene uztriecās Mustangam un dziedāja:
  - Virs mums peld ceriņu migla!
  Vispār cik labi ir cīnīties ar basām kājām un bikini. Cik tas ir praktiski! Un tas ir ļoti ērti.
  Helga ir pilote. Fīrers bija pietiekami gudrs, lai uzklausītu padomu un ielaistu meitenes tankos, lidmašīnās un armijā. Un cik daudz labāk klājās Krautiem.
  Viņas pašas negaidīja, ka sieviešu ķermeņi ir tik efektīvi. Šeit Helga lieliski uzņem apgriezienus un kontus.
  Meitene basām kājām spaida pedāļus un rūc:
  - Es esmu tik apburoša maza govs!
  Helga notriec vēl divas angļu lidmašīnas un čīkst:
  - Aiz manis rindā stāv vācu karavīri!
  Un viņa arī notrieca bumbvedēju! Kāda meitene! Visām meitenēm liels un foršs karotājs. Ja tas iznīcina, tas arī dara to bez jebkādām ceremonijām vai žēluma.
  Meitenes šeit ir tik seksīgas!
  Un Rommela karaspēks plosās pa tuksnesi, negaidot papildu spēku ierašanos. Mums ir jāuzvar, tāpēc mums ir jāuzvar. Leģendārais komandieris "Tuksneša lapsa" jau bija pieradis cīnīties ar pārākiem spēkiem. Un arī viņa karavīri tādi ir. Šeit, piemēram, ir izvēlēta sieviešu SS karotāju kompānija. Tie tika pārvietoti decembra sākumā, kad fronte plaisa, vācieši atkāpās, un briti, gluži pretēji, izlauzās cauri, atbrīvoja Tolbuku un draudēja izmest Vērmahtu no Āfrikas zemes.
  Tad apsēstais fīrers ierosināja: pārcelt sieviešu tīģeru bataljonu. Ne jau tāpēc, ka dāmas mainīs spēku samērus, bet gan tāpēc, lai vīriešiem, īpaši itāļu vīriešiem, būtu kauns un viņi cīnītos daudz agresīvāk un prasmīgāk. Galu galā, ja skarbos treniņos rūdītās elites meitenes ir priekšā, tad vīriešiem būs liels kauns.
  Karotāji cīnījās tikai bikini, aizsardzībai izmantojot īpašus krēmus. Sešus mēnešus viņu kailās, meitenīgās pēdas kļuva tik ragainas, ka viņi nebaidījās no smiltīm, kas bija karstas kā panna, un no iedeguma viņu āda ieguva tumšās šokolādes krāsu. Un daudziem jau aiz muguras ir desmitiem līķu.
  Margo un Šella ir divi ļoti jauni, bet jau cīņās rūdīti ārieši. Viņi ir jaunākie kompānijā, bet sešos mēnešos jau nopelnījuši I šķiras Dzelzs krustu (otrā šķira, bataljonā jau visiem bija), ir nesaudzīgi un laipni.
  Margo mati bija uguns krāsā, un Šella bija sniegbalta blondīne ar medus pieskārienu. Šeit viņi cīnās, atvairot pretuzbrukumu britu tankiem. Matildas ar savām spēcīgajām bruņām dodas uz priekšu. Nākamie ir caurbraucamie Cromwelli ar sprādzienbīstamiem šāviņiem un vieglākiem transportlīdzekļiem. Meitenes apraktas smiltīs. Ir bezjēdzīgi šaut uz tādiem tankiem. Mums ir jāizvairās no viņu pamanīšanas, un tad...
  "Matilda" un "Cromwell" sver apmēram trīsdesmit tonnas, un, pārejot pāri māla smiltīs izraktajām tranšejām, kļūst baisi. Tas izlīst uz taviem kailajiem, nosauļotajiem kakliem, un tu jūti uz sevis šausmīgo slogu mašīnu smagumu. Šeit ir tas pats "Cromwell", tipisks dzelzs ar 70 mm slīpām bruņām, ko pat 88 mm lielgabals ne vienmēr var izturēt. Smaržo pēc britu, ļoti asa benzīna un motoreļļas. Meitenēm ir savi pārsteigumi, vieglas nepatikšanas. Paši pirmie Faustpatrons modeļi. Tā kā vīrieši, kā jau ierasts, dāmas laida pirmās, tad viņas pārbauda jaunākos un, kā gaidīts, daudzsološos ieročus.
  Taču viņi, pretēji liekulīgajam nacisma sauklim: "karš ir vīrieša bizness, miers sievietēm!", ielika arī meitenes spārnos.
  Tomēr kājnieki atpalika, kas nozīmē, ka ir iespēja sēdēt ierakumos un uzvarēt.
  Šella čukstus saka, baidīdamās nošķaudīties no smiltīm, kas krīt no tranšejas un aizsprosto nāsis:
  - Tikai novecošana kaujas laukā ļaus izvairīties no uzvaras šampanieša rūgšanas, kas ir sapuvis nokavēto termiņu dēļ!
  Margo piekrita:
  - Kam nav izturības, tas piedzīvos sakāves skābo vīnu un zaudējuma rūgto dzērienu!
  Bet Matildas, Kromveli un ducis gaišo mangustu jau ir aiz muguras. Tagad ir pienācis ražas novākšanas stunda.
  Šella, kuras kādreiz pērļu mati no putekļiem ir kļuvuši sirmi un ar kailajiem papēžiem balsta uz karstajām smiltīm, garīgi vēršas pret Jaunavu Mariju un citiem svētajiem, sakot: "Nepielaid mani". Pirksts vienmērīgi nospiež ķepu, lai kumulatīvā lādiņa nonāktu tieši gāzes tvertnē.
  Margo nospiež sprūdu sev līdzi, arī lēnām. Pēc tam abas meitenes pērta viena otrai ar rokām. Lādiņi trāpīja tieši pakaļgalā, pēc kā eksplodē gāzes tvertnes. Oranžas liesmas kā viļņu putas šļakstās pa gaisu, un ir dzirdami kāda lāsti.
  Tad britu tanku īsie purni saritinās ar triecieniem savdabīgās caurulēs.
  Un tīģermeitenes drosmīgi met ienaidniekiem granātas. Un fragmenti lido uz visām pusēm, plīsdami cauri bruņām kā ugunīga kaķa ķepa, iznīcinoša kumulatīvo daļiņu straume.
  Šeit ir sieviešu dusmas, sakot, ka vācu sievietēm nekādā gadījumā nav raksturīgs nosvērtums. Un viņi prot cīnīties... Un lai uzbrukums aizrīsies.
  Ir daudz vieglāk atvairīt kājnieku uzbrukumu, kas parasti sastāv no arābiem un melnādainiem, kas savervēti ar reidiem vai dažādiem solījumiem. Redzot, ka tanki ir izsisti un priekšā ir nopietna pretestība, viņi pie pirmajiem zaudējumiem atkāpās.
  Nu, un tad viņi pilnībā pievēršas vispārējam lidojumam. Tā kā tas ir stils - apvainojiet vājos, lai tā ir monstriem!
  Kad uzbrukums beidzot pārtrūka un meitenes vakarā turpināja skrējienu pa tuksnesi, ejot, viņām bija saruna. Šella jautāja Margotai:
  - Vai jūs domājat, ka mēs joprojām būsim Aleksandrijā?
  Uguns karavīrs pārliecinoši atbildēja:
  - Domāju, ka ne vēlāk kā novembrī, vai varbūt oktobrī, mēs beidzot okupēsim Ēģipti.
  Šella loģiski un nepievēršot uzmanību niezei no karstajām smiltīm, kas radās vēsajās zolēs, ieteica:
  - Kad šī nagla mūsu pavēderēs, bāze Maltā, tiks iznīcināta, apgāde kļūst labāka, jo ierodas jaunas vienības, ienaidniekam vairs nebūs izredžu.
  Margota paskatījās apkārt, lai redzētu, cik daudz laika saulei bija atlicis līdz norietēšanai. Beidzot apgulties un kārtīgi izgulēties. Sarkanošās zvaigznes tuvums apvārsnim nomierināja karotāju. Viņa slinki atzīmēja:
  - Es domāju, ka fīreram neizpaliks atkārtot lielisko nosēšanos Krētā pēc Peru-Haboras un Midvejas. Tikai šoreiz viņi reāli nojauks Maltu.
  Šella ar lāstu kliedza debesīs:
  - Lai Visvarenais visas britu bāzes pārvērš ellē.
  Saule beidzot paslēpās aiz apvāršņa, beidzās gada foršākā diena, 21. oktobris. Un ar to sākās operācija Polārlācis. Kāpēc balts? Viltīga dezinformācija, lai liktu cilvēkiem domāt, ka mēs runājam par ziemeļiem, bet patiesībā boksera graujošās šūpoles ir dienvidos.
  Lielākā britu bāze tiešām izskatījās pēc elles. Tam uzbruka vairāk nekā tūkstotis bumbvedēju, kas savākti no visas austrumu frontes un ieguvuši pienācīgu kaujas pieredzi, kā arī eskorta iznīcinātāji. Briti, protams, cīnījās jau ilgu laiku, taču viņi nebija gaidījuši tik spēcīgu masveida uzbrukumu. Patiešām, kurš gan ticētu, ka krauti nolems atmaskot fronti, pat ja ienaidnieks uz laiku būtu pieklusis. Bet britu karavīri tagad tiek nežēlīgi sisti. Piemēram, viņu kuģiem uzbrūk Yu-87, slavenā "lieta". Ne pārāk ātri, bet ar visaugstāko (savam laikam) bombardēšanas precizitāti, viņi mocīja līčos paslēpto britu floti. Daudz neatpaliek arī modernākie Focke-Wulfs, tostarp pat leģendārais fon Rudels, uzbrukuma lidmašīnu karalis. Pazīstams ar jaudīgākā padomju kaujas kuģa, līnijkuģa Marat, nogrimšanu.
  Piemēram, kaprālis Ričards redz grifus, kas ripo no kalna kā ragavas. Daudzi vācu bumbvedēji izkāpj no ledus bedres kā plēsīgas zivis. Jau nobriedušais anglis bailēs noliek klausuli. Viņš nekad nebija redzējis tik šausmīgu skatu. Sirēnas skan ļoti vēlu, pēc tam, kad sprādziena bumbas. Sprādziena vilnis met augšā britu karavīrus, sagrieztas rokas un kājas lido dažādos virzienos. Viena no dzelzs ķiverēm kļuva sarkana un trāpīja virsniekam pa seju. Un kā viņš kliedz:
  - Čērčils ir slikts! Hitlers ir foršs!
  Britu pretgaisa lielgabali nesāka šaut uzreiz, bet tikai tad, kad uzreiz nokrita tūkstošiem bumbu. Ienaidnieks visu pareizi aprēķināja: nevienai bumbai nevajadzētu iet bojā. Tāpēc saspiediet ienaidnieku un sitiet. Visi sektori ir iepriekš atzīmēti kartē. Turklāt nekaunīgie briti pat nav kārtīgi maskējušies. Daudzi viņu pretgaisa ieroči ir redzami un ir pirmie, kas tiek aizslaucīti.
  Šeit trīsdesmit divas pēdas garā 85 mm pretgaisa lielgabala stobrs tika uzmests un saliekts gaisā kā stūre. Pēc tam tas avarēja, saspiežot piecus angļus. Vienam no melnajiem pārplīsa vēders un izkrita zarnas.
  Un krita bumbas, un viss dega, degvielas noliktava dārdēja, tās sāka eksplodēt, izkaisot lādiņus gandrīz pa visu skeletu, tad trāpīja citai noliktavai. Turklāt Yu-87 un Focke-Wulf korpusos uzstādītās sirēnas kaitinoši gaudoja, izraisot mežonīgas šausmas starp melnajiem un arābiem no koloniālās karaspēka vidus. Bet šķiet, ka baltie ir tikpat nobijušies.
  Piemēram, sadūrās divas britu fregates, tik ļoti, ka katli dārdēja. Un pat pacēlušās fregates atlūzas uzsprāga gaisā kā mīnēti lauki, un kreiseris vienkārši nogrima dibenā.
  Angļu tanks "Cromwell" ar īsu purnu, bet ar pieklājīgu ātrumu un diezgan jaudīgām frontālajām bruņām panikā paātrinājās un taranēja pats savu noliktavu, pa ceļam sagraujot pat duci savu izmisušo karavīru. Pieauga haoss. Angļu aviācijas bāzes kuģis sāka noslīdēt, un spēcīgais drednauts atklāja uguni... piekrastē, kur mudžēja savi karavīri.
  Un šajā pazemē divi cilvēki palika pilnīgi netraucēti. Viena no viņām bija indiete, lēnām aizdedzinot pīpi, bet otra sieviete, nepārprotami arābu izcelsmes, bet militārā formā. Viņi abi nepievērš uzmanību steidzīgajai nāvei. Pareizāk sakot, vesela bars iznīcības jātnieku spēlēja neparastu kāršu spēli. Tā bija piecdesmit divu kāršu spēle ar jokkeriem un pat pēc paša sarkanāda izdomātiem noteikumiem.
  Kāda arābu sieviete teica:
  - Tomēr ir liels troksnis! Un kāpēc radīt tādu paniku?
  Viens no karavīriem ar šrapneļa pārgrieztu muguru gandrīz uzskrēja indiānim, taču viņš tika bezrūpīgi izmests kā kaķēns. Asins lāsītes krita uz sarkanās sejas, un viņš smaidīdams tās nolaizīja. Tad viņš pamanīja:
  - Trokšņošana ir paredzēta vājiem, bāliem cilvēkiem. Mēs, apači, domājam tā - ja nav ienaidnieka, tad parādās ienaidnieks - vēl labāk!
  Tumšā sieviete atzīmēja:
  - Tas ir tipisks vājums tiem, kas apliecina ticību Kristum. Viņiem patīk runāt par upurēšanu, bet viņi neupurē sevi.
  Indiānis ātri pamāja ar galvu:
  - Kārtība ir celta uz pamatiem, kur cements ir ticība un smiltis ir griba! Ticība ir zelta sirds, un griba ir dzelzs dūre! Tikai bālajiem cilvēkiem nav ne viena, ne otra.
  . NODAĻA Nr.5
  Un uz vācu bumbvedēja ir arī meitene. Šajā gadījumā Viola. Ļoti skaista blondīne, un viņas partnere ir Nikoleta. Un abas meitenes ir ļoti seksīgas. No augstuma tiek nomesta bumba. Un arī karotāji ir basām kājām un bikini.
  Meitenes rēc pie sevis:
  - Mēs esam tādi zagļi, ka esam supermeni!
  Nikoleta arī izspļauj bumbas no fizelāžas. Un iznīcina ienaidnieku. Briti to saprot tā.
  Viola arī palaidīs slepkavas bumbu no augšas. Un viņš nogalinās Lauvas impērijas cīnītājus.
  Un arī kā tas maksā:
  - Es iedvestu bailes Lielbritānijā!
  Un viņš krata baso kāju. Un dziedi:
  - Mēs saplosīsim Čērčilu!
  Yu-188 meitenes ļoti labi prot mest bumbas. Viņu automašīna ir jauna un uzlabota. Tā pistoles konstrukcija ir ļoti ātra.
  Tātad meitenes un angļu cīnītājs tika notriekti.
  Viņu lidmašīna ir diezgan ātra. Karotāji atkal izmanto basās kājas, lai atbrīvotu iznīcināšanu.
  Viola rūc:
  - Es iedzenu visus savus ienaidniekus zārkā!
  Nikoleta gaudo:
  - Un es metu ienaidnieku!
  Un kā viņš var ņemt un kratīt basās kājas!
  Šīs ir meitenes un tas, kā viņas satriec ienaidniekus. Un neapstāties. Īsti ārieši.
  Un kad viņi griežas un krata kailās krūtis.
  Un viņi atkal nomet bumbas.
  Un meitenes ir šeit, citās lidmašīnās. Šeit Eva met bumbas. Iznīcina angļus un dzied:
  - Es esmu tik lielisks!
  Un arī Eva pedāļus min ar basām kājām.
  Bet Viola atkal nometīs bumbu un rēks:
  - Es esmu mežonīga meitene, es gribu desmit vīriešus stundā, kas ir ļoti forši un pārsteidzoši!
  Vairāki degošie britu karavīri metās ūdenī, lai noskalotu liesmas. No ieiešanas ūdenī pat vārījās, bija dzirdami kliedzieni un mežonīgi vaidi. Un pa jūras putām rāpoja asiņaini loki, sākumā biezi, tad pamazām izpletušies un bāli. Un kādreiz lielākās un plašākās impērijas uz Zemes karotāji zaudēja savu cilvēcisko izskatu. Arābu sieviete nicinoši šņāca:
  - Un šie vīrieši piespiež mūs valkāt burku!
  Sarkanais vīrs, viltīgi šķielēdams, atzīmēja:
  - Acīmredzot tavs draudīgais skatiens viņus biedē!
  Arābu sieviete sarkastiski izcēla zobus un teica:
  - Sievietes maigums ir līdzīgs bruņu sīkstumam, tikai daudz nāvējošāks un daudzpusīgāks aizsardzībā!
  Vācieši deva priekšroku nekavējoties uzbrukt ar visu spēku, tā bija boksera taktika, kurš, paļaujoties uz ienaidnieka nesagatavotību, nekavējoties ar visu spēku metās pretī ienaidniekam. Kad lidlaukos deg desmitiem ienaidnieka lidmašīnu, kas nespēj pacelties. Kad viņu pašu bumbas uzsprāgst Lankasteru iekšienē, iznīcinot visu apkārt. Stingra, bet efektīva taktika. Tātad pazemes simfonija sasniedza sava spēka virsotni un pēc tam sāka norimt.
  Bet tas, protams, ar to nebeidzās; gaisa desanta divīzija sāka darboties. Kamēr briti ir pēc šādas ārstēšanas, viņus vispār var ņemt remdenus. Par laimi, nosēšanās planieri jau ir saražoti vajadzīgajā daudzumā un precīzāk noregulētas to vilkšanas metodes. Varbūt labākais pasaulē šodien.
  Tātad viņi lido nevis kā pūķi - lēnāk, bet pietiekami ātri un pat Vāgnera mūzikas pavadībā - Hitlera iecienītākā šedevra. Kurš gan vēl dzīvs atcerējās filmu "Apokalipse", kur amerikāņi izmantoja šo konkrēto mūziku, uzbrūkot vjetnamiešiem. Kā tas viņus nobiedēja. Tātad šeit ir Vāgners un pērkonu motīvi, izmantojot pastiprinātājus. Izpletņlēcēji iesmērēja viņu sejas ar fosforu un uzkrāsoja sevi; viņi izskatās rāpojoši kā savas pazemes dēmoni. Balstīts arī uz psiholoģisku efektu. Turklāt fosforam tika pievienoti daži reaģenti un dažas magnija skaidas, lai radītu spīdumu vismaz uz īsu laiku. Tik rāpojošs, it īpaši uz dūmu spīduma un daudzo ugunsgrēku fona. Viņiem pat ir ložmetēji, kas arī ir maskēti pūķa mutes formā. Tad sit melodiskie vācu un sagūstītie ložmetēji. Un nopļautās, saplēstās rindas krīt uz uzvarētāju zābakiem. Un daudzi vienkārši dod priekšroku padoties, neskatoties uz to, ka britu ir daudz vairāk nekā vāciešu.
  Mazā, rūpīgi maskētā bedrītē paslēpās kāda indiāde un arābu sieviete. Redskin atzīmēja:
  - Nu mēs tās uzarām!
  Melnmatainā sieviete bija pārsteigta:
  - Tu saki, ka mēs? Varbūt tu domā mūs?
  Indiānis negatīvi pakratīja galvu:
  - Nē! Palefaces pārspēj britus, un tā ir laba zīme! Un, kad pienāks laiks, pienāks mūsu svētki! Kad indiāņi atbrīvos savu kontinentu!
  Arābu sieviete nicinoši šņāca:
  - Vai jūs, nejauši, pretendējat uz varu pār pasauli?
  Indiānis mīļi, it kā skaidrojot garīgi atpalikušam bērnam, smīnēja:
  - Tie, kas grib dabūt par daudz, parasti paliek bez nekā! Tātad lielā karote ir mutē laistoša!
  Fīrers, protams, neredzēja, ko dara viņa piekūni un vanagi, taču principā viņš uzminēja, ka vācu militārā mašīna visu nostrādās precīzi. Kopumā vācu militārās ofensīvas operācijas līdz Kurskas izspiedumam tika veiktas augstā profesionālā līmenī. Daži pat tos sauc par standarta. Pat dīvaini, ka šāda mašīna saslīdēja un pēc tam pilnībā sadalījās.
  Un meitenes redz līdzīgu sapni, sava veida pravietisku vīziju, ko pārtrauc barga pavēle - celies!
  
  
  CARS MIKELS OTRAIS
  Nikolajs II kļuva par upuri slepkavības mēģinājumam Japānā. Pat tad viņš nomira, kad bija troņmantnieks. Slavens slepkavības mēģinājums, kas notika reālajā vēsturē. Tsarevičs Nikolajs tika ievainots, bet brīnumainā kārtā izdzīvoja.
  Bet nekāds brīnums nenotika. Šī veiksme, visneveiksmīgākajam caram visā Krievijas vēsturē. Nikolajs nomira... Un līdz ar viņu nomira lielais neveiksminieks, kurš, protams, neviļus, bet tomēr iznīcināja karalisko impēriju un dinastiju.
  Un 1894. gadā, piecpadsmit gadu vecumā, Mihaels II kāpa tronī. Cara Nikolaja brālis. Cilvēks parasti nav stulbs, diezgan grūts un drosmīgs. Mihails Aleksandrovičs Romanovs Pirmā pasaules kara laikā komandēja savvaļas divīziju un izcēlās kaujā. Vispār viņš bija bargāks vīrs par Nikolaju, garāks, ar izteiksmīgāku seju. Vai viņš bija gudrāks? Nikolajs II nav stulbs, talantīgs cilvēks. Bet joprojām nav pietiekami izturīgs, spēcīgas gribas un dzimis, lai būtu karalis. Plus, protams, Nikolaja II problēmas, īpaši ar viņa sievu.
  Mihails nav stulbāks par savu brāli, un galvenais, viņam ir paveicies... Nu, Nikolajs, joprojām slikts vārds cariem. Un Nikolajs bija pirmais, kuram neizdevās. No paša sākuma decembristu sacelšanās. Tad neveiksmīgais kara sākums ar Irānu. Uzvara tika izcīnīta, taču iekarojumu nebija daudz. Un Irāna a priori nav Krievijas sāncense. Karš ar Turciju. Arī sākumā ne pārāk veiksmīgi. Un uzvaras maksā daudz asiņu. Un iekarojumu ir maz.
  Un tad gandrīz četrdesmit gadu karš Kaukāzā ar Šamilu. Un tas ir slikti, paplašināšanās ir iesaldēta. Un visbeidzot sakāve Krimas karā. Un saskaņā ar baumām cars Nikolajs bija pirmais, kurš izdarīja pašnāvību.
  Jā, tam karalim nepaveicās. Mihaēls Pirmais... Valdīja nemieru laikā. Viņš izglāba Krieviju. Viņš iekaroja dažas pilsētas no Polijas. Sibīrijā ir gūti zināmi panākumi. Tomēr viņš nedzīvoja ilgi. Bet kopumā karalis bija normāls. Un bez nopietnām punkcijām.
  Mihaila Romanova politika bija tāda pati kā Nikolaja II: paplašināšanās Ķīnā un Austrumos. Portartūras celtniecība. Diplomātija ar Vāciju, gatavošanās karam ar Japānu. Protams, bija skaidrs, ka mēs nevaram iztikt bez kara ar Uzlecošās saules zemi. Žēl, ka viņa aktīvi bruņojās. Un jaunais cars gribēja slavu, gribēja iekarot, gribēja izveidot Dzelteno Krieviju. Turklāt bija acīmredzams, ka Ķīna solīja nākotnē kļūt par kolosālu lielvalsti, un labāk to tagad būtu sadalīt. Kamēr tas ir sadrumstalots.
  Japāna uzbruka krievu eskadrai Portarturā.
  Tad tika nosūtīts admirālis Makarovs. Šoreiz nāves nebija. Daļēji tāpēc, ka Mihails neļāva Carevičam Kirilam traucēt Makarovu un viņš nebija uz kuģa. Un tas nedaudz mainīja maršrutu.
  Admirālis Makarovs apmācīja eskadru. Tad, kad japāņi tika noķerti mīnās, viņš varēja uzbrukt Togo flotei.
  Jūras kauja beidzās ar pārliecinošu Krievijas flotes uzvaru. Tomēr vēlāk japāņi tomēr aplenca Portartūru. Bet ne uz ilgu laiku. Mihails atcēla Kuropatkinu, ieceļot jaunāku un spējīgāku komandieri. Un atkal uzvaras tika izcīnītas uz sauszemes.
  Japāna kopumā tika sakauta jūrā. Un tad karaspēks nolaidās.
  Samuraji padevās. Krievija atguva Kuriļu salas, ieņēma Taivānu un Koreju.
  Pēc tam vairākas Ķīnas provinces brīvprātīgi kļuva par daļu no impērijas, veidojot Želtorosiju. Karaliskā impērija paplašinājās un uzplauka.
  Nekādas Domes, nekādas liekas demokrātijas. Nevis dzīvība, bet žēlastība! Straujā valsts attīstība. Bet, protams, Pirmais pasaules karš bija neizbēgams. Un tagad ir pienākusi pūķa stunda.
  Bet līdz tam laikam Krievijai jau bija vieglie tanki "Luna"-2, smagie tanki "Pēteris Lielais", ko projektēja Mendeļejeva dēls, un pasaulē jaudīgākie bumbvedēji: "Svjatogor" un "Iļja Muromets". Tāda jau bija jauda!
  Un Krievijas armija sāka uzvarēt no pirmajām dienām. Un cara karaspēka skaits, pateicoties tam, ka Ķīna jau bija līdz pusei anektēta, bija liels.
  Krievijas karaspēks sakāva vāciešus Prūsijas austrumos un ielenca Kēnigsbergu. Viņi uzreiz paņēma gan Ļvovu, gan Pšemislu. Krievijai bija pārāk daudz karavīru un liels skaits vieglo, pārvietojamo tanku. Kam nebija līdzvērtīgu un parādīja milzīgu spēku. Viena armija pēc otras krita.
  Krievijas armija jau ir ieņēmusi Budapeštu.
  Vācija nonāca sarežģītā situācijā. Krievijas karaspēks jau tuvojās Oderai. Itālija arī pieteica karu Austrijai. Tiesa, Osmaņu impērija iestājās karā pret Krieviju. Bet tas izvērtās tikai sakāvē un sakāvē visās frontēs.
  Krievijas karaspēks jau ir šķērsojis Oderu. Un ziemā viņi sāka vētra Berlīnē. Pilsētu nebija ko turēt. Tātad vāciešiem joprojām ir daudz spēka Rietumos.
  Un Vilhelms un viņa štābs steigšus pasludināja mieru, pareizāk sakot, padošanos.
  Karš ilga tikai sešus mēnešus. Krievijas karaspēks ieņēma Stambulu. Un Turkiju ieņēma cara Miķeļa II armija.
  Pēc tam Pēterhofā tika noslēgts miers. Austrija-Ungārija izjuka un beidza pastāvēt. Galīcija un Bukovina kļuva par Krievijas guberņām. Čehija un Slovākija kļuva par karaļvalstīm, kuras vadīja cars Mihaels II. Ungārija arī atzina Krievijas caru par savu monarhu.
  Krakova un citas zemes iegāja Polijas karalistē. Austrumprūsija tika nogriezta, Danciga kļuva par Krievijas pilsētu. Mazāzija, un lielākā daļa Irākas ar Bagdādi kļuva par krievu. Briti saņēma tikai Basras provinci un Palestīnu, bet Francija saņēma Sīrijas dienvidus.
  Izveidojās arī Dienvidslāvijas karaliste, kurā Mihaels II kļuva par līdzvaldnieku. Mazliet izrāvu sev un Itālijai. Tādējādi Krievija varēja kļūt par galveno iekarotāju. Un cieta nelielus zaudējumus par nelieliem izdevumiem. Bet Vācijai joprojām bija jāmaksā Krievijai lielākā daļa reparāciju. Iespaidīga uzvara!
  . NODAĻA Nr.2.
  Pēc tam bija vēl vairāki nelieli kari. Krievija ieņēma lielāko daļu Afganistānas - dienvidi devās uz Lielbritāniju, un divas trešdaļas Irānas - dienvidos arī bija briti. Tad cara, franču un britu karaspēks beidzot sadalīja Saūda Arābijas pussalu. Radās hegemonija. Japānai arī izdevās sagrābt sev dažus vācu īpašumus.
  Līdz 1929. gadam ekonomiskā izaugsme bija vērojama visā pasaulē - visspēcīgākā Krievijā. Bet sekoja Lielā depresija. Tas ir tas, kas noveda Hitleru pie varas Vācijā.
  Arī Krievijā pieauga revolucionāra un streika noskaņojums. Bet 1931. gadā sākās jauns karš ar Japānu par Ķīnu. Krievija bija spēcīgāka, un floti komandēja admirāļa Makarova cienīgs pēctecis - admirālis Kolčaks.
  Uzvara, izkāpšana un Japāna ar visiem Klusā okeāna īpašumiem kļuva par Krievijas provinci. Un cars Mihaels II un arī Japānas imperators. Jā, tas izdevās tik labi. Taču cīņa par pasaules kundzību nebeidzās.
  Hitlers palielināja savus spēkus. Un izveidojās koalīcija: Vācija, Itālija, Krievija, pret Lielbritāniju, Franciju, Holandi, Beļģiju un ASV.
  1940. gadā cara armija faktiski pabeidza Ķīnas iekarošanu un iekļuva franču, holandiešu un angļu īpašumos.
  Hitlers karu sāka 1941. gada 22. jūnijā, iebrūkot Francijā. Fīreram bija lielisks plāns un Mainšteina ģēnijs. Krievija sāka ofensīvu pret Lielbritānijas un Francijas kolonijām Āzijā un Āfrikā. Tas ir tik nežēlīgs karš.
  Krievija jau ieņēma pirmo vietu pasaulē iedzīvotāju skaita ziņā, tās armija bija aprīkota ar labākajiem un modernākajiem tankiem un lidmašīnām. Helikopteri, iznīcinātāji, uzbrukuma lidmašīnas, bumbvedēji, ieskaitot lidmašīnas, jau ir masveida ražošanā! Kopumā kaut kā viss notiek lieliski.
  Hitlers pusotra mēneša laikā okupēja Franciju, Beļģiju, Holandi un Dāniju! Cariskā Krievija okupēja Norvēģiju un Zviedriju. Kā arī Indija, Indoķīna, Irānas dienvidos, Saūda Arābijas pussalā un ienāca Ēģiptē.
  Koloniālais angļu un franču karaspēks izcēlās ar zemām kaujas spējām un ar ļoti zemu militāro garu - kapitulēja praktiski bez pretestības.
  Hitlers pats gribēja pārcelties uz Āfriku, bet Spānija iestājās pret Vāciju. Tad fašisti uzbruka Franko režīmam un sakāva to. Un tad Portugāle. Pēc sīva uzbrukuma Gibraltārs tika ieņemts!
  Tālāk Krievija un Vācija iekaroja Āfriku. Šeit lielas telpas, džungļi, tuksneši un ceļu trūkums bija vairāk traucēklis nekā Lielbritānijas, Francijas un Portugāles vājā un apmulsušā koloniālā karaspēka pretestība.
  Notika teritoriju sagrābšana. Epizodiskas cīņas, fokusa pretestība. Krievu tanki joprojām ir labākie un ar labu manevrēšanas spēju, it īpaši vidējais: "Nikolajs", kas tika nosaukts japāņu nogalinātā Careviča Nikolaja vārdā.
  Taču, ja zinātu, no kāda ļauna likteņa samurajs Tsuda Sanzo izglāba Krieviju, tad piemineklis viņam ar Eifeļa torni Sanktpēterburgā būtu nojaukts. Vai varbūt jūs nosaucāt tanku viņa vārdā.
  Jebkurā gadījumā "Nikolajs"-3 bija salīdzinoši viegla tvertne - zem trīsdesmit tonnām, mobila ar dīzeļdzinēju. Tā ātrums bija lielāks nekā leģendārajam trīsdesmit četram, tā frontālās bruņas bija biezākas un slīpākas, siluets bija zemāks, un tam bija garāka stobra lielgabals, kaut arī līdzīgs 76 mm kalibrs.
  Lai ko jūs teiktu, Krievija sagrāba vairāk nekā divas trešdaļas Āfrikas, pārējās devās uz Vāciju un Itāliju. Un pēc masveida bombardēšanas 1942. gada maijā sekoja kopīga krievu un vācu karaspēka desants Lielbritānijā . Cīņas ilga tikai divas nedēļas, un Anglija un Īrija tika okupētas.
  Un mēnesi vēlāk viņi okupēja Īriju.
  Amerika izturējās diezgan pasīvi, baidoties iesaistīties tik bīstamā karā, bet tomēr palīdzēja Lielbritānijai ar resursiem. Tāpēc Hitlers, Musolīni un Nikolajs II nolēma izbeigt ekonomiski visspēcīgāko varu.
  Turklāt Krievijai ir kopīga robeža ar Ameriku gar Aļasku. Un uz Čukotku jau ir uzbūvējuši dzelzceļu - kas karam ļoti noder!
  Un tagad krievu, cara armija sakustēsies... Un ieies Aļaskā. Bet amerikāņu tanki pat nevēršas pret krieviem. Tā tas notika.
  Krievu karaspēks sāka desantēties Aļaskā 1942. gada 1. septembrī... Un viņi ļoti veiksmīgi virzījās uz priekšu.
  Strauji paplašinot placdarmu. Un kā vienmēr kaujās piedalās skaistas krievu meitenes.
  Tie atrodas uz jaunākā tanka Nikolai-4. Karotāji ir basām kājām, ģērbušies tikai bikini. Un viņiem ir jaudīgāks 85 mm garstobra lielgabals: Šermana pērkons.
  Ir jau novembris, uzsnidzis sniegs, bet skaistās meitenes: Nataša, Marija, Aurora un Svetlana neatpazīst nevienu apģērbu un cīnās gandrīz kailas.
  Šeit karotāji šauj un sagrauj ar precīzu sitienu no Sherman čaumalas. Viņi izcēla zobus. Nataša izšāva un rēca:
  - Es situ visus par karali!
  Un kā tas joprojām šauj!
  Tad Marija šaus un tik precīzi, ka noraus Šermana tornīti.
  Viņa to paņēma un tviterī ierakstīja:
  - Es esmu tā meitene, kas griež metālu!
  Un tad Aurora palaidīs šāviņu. Un arī precīzi un skaidri.
  Karotājs čīkst:
  - Augstākā akrobātika!
  Un tad Svetlana tev spārdīs no visa sava niknā spēka. Blondmeiteņu iznīcinātājs. Un čīkst:
  - Es esmu elles dēmons!
  Un visi četri izvēlēsies savu kursu, virzoties cauri Aļaskas dienvidiem.
  Un šeit ir Aleksandrs-4 tanks, arī jaunākais modelis ar skaistām meitenēm. Jaudīgs 130 mm garstobra lielgabals, veseli astoņi ložmetēji un piecu skaistu meiteņu ekipāža bikini.
  Viņi arī iet un šauj, izsit amerikāņus, iespiežas Šermanos.
  Alenka ar kailiem pirkstiem izlaida šāviņu un dziedāja:
  - Par godu caram Miķelim!
  Šaušanas laikā Anyuta atbalstīja, pļaujot amerikāņus:
  - Lielisks karalis!
  Arī Augustīns sita, salauza Šermani, šņācot:
  - Par mieru, darbu, impēriju!
  Nākamā Mirabela atklāja uguni. Viņa arī salauza ienaidnieka bruņas un šņāca:
  - Par jauno krievu kārtību!
  Un tad olimpiāde izšāva šāviņu, tas dārdēja un rūca:
  - Es esmu tāds spēks un sāpes ienaidniekam!
  Meitenes uzvedas labi un uguns. Viņu smaragda un safīra acīs pazemes liesmas.
  Un jaunākais Aleksandrs-4 tanks, necaurejams no visiem leņķiem, dodas pa priekšu un kuļ amerikāņus. Tāda ir prezentācija un beznosacījumu iznīcināšana.
  Un meitenes, ir salst, un viņas ir bikini un gandrīz kailas - skaistas! Ņemam līdzi kaķi!
  Alenka izšaus lādiņu uz amerikāņu auto. Kā viņš to taranē un dzied:
  - Es esmu pasaules zvaigzne!
  Un tad Anyuta to paņems un atbrīvos, nogriezīs ienaidnieku un šņāks:
  - Un slava impērijai!
  Un tad Augustīnam trāpīs šāviņš, viņš nopļaus ienaidnieku, salauzīs ienaidnieka bruņas un čīkst:
  - Es esmu rudmataina un nekaunīga meitene!
  Un tad Mirabelai būs sandales. Un viņš izšaus ienaidnieka virzienā nāvējošu šāviņu. Viņš noraus torni un kliedz:
  - Auns no auna!
  Un tad notiks skaisto varoņu olimpiāde. Tas izšaus visnāvējošākās čaulas. Tas sagraus ienaidnieka tanku un kliegs:
  - Es visus izslaucīšu!
  Šeit nāk tanks, kas sver septiņdesmit tonnas un iznīcina ienaidnieka redutus. Un sniegā pārvietojas viegli - dzinējs ir jaunākais - gāzes turbīna! Jūs nevarat tik viegli apturēt automašīnu.
  Alenka dzied:
  - Neviens mūs neapturēs! Neviens mūs neuzvarēs! Krievu vilki plosa ienaidnieku! Krievu vilki - sveiciens varoņiem!
  Un atkal, izmantojot savus kailos kāju pirkstus, nospiežot sprūdu, viņš sit ienaidnieku. Kāda meitene!
  Arī Anyuta nokrita ar kailām kājām un iekliedzās:
  - Un es esmu lieliski!
  Un tad Augustīns palaiž šāviņu un kauc:
  - Es esmu mežonīga meitene!
  Un Mirabela izlaidīs kaut ko pilnīgi slepkavu un rēks:
  - Uz jaunām, nelokāmām robežām!
  Un viņš parādīs savu mēli tik sārtu un garu.
  Un tad olimpiskās spēles satrieks un sagraus amerikāņus, un to izdarīs ļoti labi.
  Nu kopumā redzama skaidra uzvara. Šī kauja ir uzvarēta, un krievu un cara karaspēks virzās uz priekšu.
  1942. gada decembra beigās visu Aļasku jau bija ieņēmusi cara armija, un kaujas norisinājās Kanādā.
  Papildus tankiem sievietes pilotes cīnās arī reaktīvos lidmašīnās. ASV ir daudz aviācijas, bet tās kvalitāte ir ļoti slikta. Nevar salīdzināt ar krievu lidmašīnām. Kas sagrauj ienaidnieku ar terminatoru intensitāti.
  Un meitenes Anastasija un Margarita savās lidmašīnās "Jekaterina"-6, cik efektīvi viņas vāc kontus.
  Anastasija notriek astoņas amerikāņu lidmašīnas ar vienu piecu gaisa kuģu lielgabalu sprādzienu un čīkstēšanu:
  - Es esmu vienkārši super-klases karotājs!
  Un ar basām kājām spaida pedāļus.
  Margarita vienā sērijā notriec desmit amerikāņu lidmašīnas un čīkst:
  - Un es esmu pat klasi augstāk!
  Anastasija ar kailiem kāju pirkstiem nospiež sprūdus un svilina ienaidnieku. Tas atsitās pret septiņiem ASV armijas transportlīdzekļiem un čīkstēs:
  - Es esmu tik karotājs, ka karalis ir sajūsmā!
  Margarita arī atbrīvos slepkavu un čīkst:
  - Un ne tikai karalis! Mēs esam ļoti skaistas!
  Meitenes cīnās un sit dažādas mašīnas. Viņi izmet ienaidnieku kā beigtas peles atkritumu tvertnē. Un viņi iznīcina ASV lidmašīnas.
  Anastasija notrieca vēl vairākas lidmašīnas un ņurdēja:
  - Par divgalvaino karalisko ērgli!
  Margarita, atlaidusi ilkņveida zobus, čivināja:
  - Par tik foršu lietu!
  Un viņa arī notrieca vēl duci amerikāņu automašīnu. Tās ir meitenes. Meitenēm patīk nogalināt. Un saplēst to!
  Un šis pāris strādā...
  Pārceļas uz zemes mērķiem. Un ejiet kopā ar Šermaniem, izsitot viņiem cauri. Kā metāla adata. Un šķeļ stiprāko dzelzi un tēraudu. Tā notika viņu krišana.
  Anastasija sit vairākiem Šermaniem un pie sevis kliedz:
  - Es esmu meitene, kas ir spējīga uz daudz ko!
  Margarita arī dauza amerikāņus uz zemes un čīkst:
  - Bet mani nekas neapturēs un nekad nav apturējis!
  Anastasija sagrauj ienaidnieku, notriec tankus un kliedz:
  - Par karali, kurš nav ne gudrāks, ne foršāks!
  Meitenes, protams, ir skaistas! Un pats galvenais, tikai vienā bikini! Un neuzvarams!
  Neviens nevar uzvarēt vai apturēt meitenes!
  Anastasija, šaudama, kliedz plaušās:
  - Es esmu meitene, kas lauž tēraudu!
  Margarita, turpinot šaušanu, piebilst:
  - Un jebkurš metāls!
  Meitenes lido un šauj... Lai gan ir auksts un ziema, tas viņām netraucē. Kanādā notiek cīņas.
  Anastasija atkal šauj un rēc:
  - Es esmu kā zēns!
  Margarita aktīvi apstiprina un ar panteras niknumu āmur:
  - Es esmu tas, kurš ir jautrāks un foršāks par visiem citiem!
  Meitenes, kā redzams, tiešām ar daudz ko rēķinās un viņām ir neaprakstāma veiksme!
  Viņi krāj puspliku rēķinus! Un viņi nezina ne bēdas, ne šaubas! Viņiem ir ļoti dažādi viedokļi!
  Bet, īsi sakot, skaistulēm paveicās. Viņi sagūstīja un uzbruka četrzvaigžņu ģenerālim ar gaisa triecienu. Lieliskas skaistules. Viņi tevi izdrāzīs tāpat!
  Un atkal krievu un vācu tanki virzās pāri Kanādai.
  Šeit ir Gerdas apkalpe ar vācu T-4. Atklāti sakot, automašīna ir diezgan vāja salīdzinājumā ar padomju automašīnām. Taču meitenēm neklājas viegli - aukstumā viņas cīnās basām kājām un bikini. Un tas kaut ko izsaka!
  Atzīsim, šādi karotāji ir forši! Viņi nezina šaubas un vājības! Viņu acīs deg safīri un dimanti! Tādas skaistules ienaidniekam neatdos ne centimetru zemes! Viņi ir svēti un ļauni vienlaikus.
  Viņi kustina sevi ar kolosālu enerģiju.
  Un šādi viņi sagrauj amerikāņus.
  Gerda izšāva ar kailiem kāju pirkstiem un čivināja:
  - Es esmu mežonīga meitene! Un nemaz nav jaunava!
  Un pēc tam viņš izplūst smieklos.
  Šarlote arī šāva no lielgabala. Tas var nebūt pārāk spēcīgs, bet tas ir ātri iedarbīgs:
  - Es esmu kā karsta un kožoša bite!
  Pēc kā skaistule ņems un parādīs savu garo mēli!
  Un tad Kristīna iepļaukā un čīkst:
  - Un mans vokāls! Kļikova sitiens!
  Un arī viņš atvilks savus vilka zobus un rēks:
  - Būs jauna uzvara!
  Karotāji patiešām ir tik skarbi un agresīvi. Un viņiem ir tik daudz muskuļu spēka un trakas niknuma.
  Un Magda arī sitīs ienaidnieku. Tas no attāluma sasitīs Šermanu, ļoti precīzi trāpot tam no gala līdz galam un rēkt:
  - Es esmu tik foršs vācietis!
  Četrinieks, neskatoties uz to, ka mašīna nav tā labākā, cīnās veiksmīgi.
  Un kāpēc? Jo viņiem gandrīz nav drēbju! Un karotāji ļoti skaisti iznīcina ienaidnieku.
  Gerda ar lepnumu atzīmē:
  - Mēs esam tik fīrera cienīgi!
  Pēc tam skaistule atkal nošaus un atklās savu jauko seju.
  Šeit karotājiem ir āriešu gars. Un viņi nebaidās no aukstuma. Lai gan ziema Rietumkanādā joprojām ir ļoti auksta.
  Bet nekā - tikai basām kājām un gandrīz kaila. Tad būs veiksme un uzvara!
  Tie ir lepna gara pilni karotāji.
  Arī tagad āriešiem neatlaidībā nav līdzvērtīgu. Izņemot krievu meitenes.
  Bet Nataša uz "Nikolajs"-3, arī bikini un basām kājām, nošāva, izgriezās un staigāja apkārt. Viņas tanks tomēr ir labāks par vācu T-4. Cīņa šeit ir smaga un ļoti agresīva.
  Yankees cenšas atspēlēties. Bet Nataša nogāza "Raganu" un ar pērļu zobu smīnu nošņāca:
  - Es esmu tāda meitene, ka neviens man netuvosies!
  Un Marija precīzi šāva uz amerikāņu tankiem. Viņš tos caurdurs un šņāks ar atsegtiem zobiem:
  - Nekādi spēki mūs nevar paņemt!
  Un tad Aurora arī šaus pēc kārtas. Šermanis tika iznīcināts. Jā, meitene, tas ir tas, kas tev vajadzīgs.
  Un tad Svetlana dos savu ieguldījumu... Kā tas sāpēs amerikāņiem.
  Ir arī kaujas jūrā. Krievijas flote ieņem Filipīnas.
  Un šeit ir arī komanda: baskāju jūrnieku meitenes. Arī gandrīz kailas skaistules, bikini. Tiesa, laiks Filipīnās ir brīnišķīgs pat ziemā - silts, jo ir gandrīz ekvators.
  Un meitenēm patīk cīnīties un šaut. Un skraida zibsnīgs basām kājām, apaļiem papēžiem. Meitenes šeit ir vienkārši jaukas. Pats labākais - super!
  Starp citu, viņiem patīk izvarot ieslodzītos! Viņi piesien tos sev un tad brauc ar tiem. Un tik ļoti, ka ieslodzītie zaudē samaņu! Un viņi organizē pilnīgu iznīcināšanu sev - vai drīzāk, nevis sev, bet saviem ienaidniekiem.
  Tik foršas puskailu meiteņu brigādes. Un nekas nevar viņus apturēt vai saspiest!
  Karotāji iekāpj amerikāņu kreiserī. Viņi lec gandrīz kaili, basām kājām, ar muskuļiem, kas izlocās zem miecētas ādas. Un viņi nikni cirta amerikāņus. Un tie nedod ne mazāko iespēju izdzīvot.
  Un tagad ir redzama skaistā Stella un viņas partnere Maša. Abas meitenes ir garas, muskuļotas blondīnes, kas sasmalcina visas. Tas, kas nav trieciens, ir ķermeņu griešana un plīsšana!
  Meitenes staigā pa amerikāņu kuģi. Ja viņi pamāj pa labi, tā ir iela; ja viņi vicina pa kreisi, tā ir aleja!
  Un meitenes neapstāsies! Viņi neatstāj pretiniekiem iespēju! Un ja nu viņi rūc un sāk kratīt muskuļus!
  Un viņi atkal vicina zobenus un gaudo:
  - Mēs esam meitenes caram, Tēvzemei un Mihailam Romanovam!
  Un viņi to sasmalcina kā samuraju kāpostus. Tāpēc Stella to paņēma un ar basu kāju iespēra ASV virsniekam pa cirksni. Viņš lidos augstāk un pārlēks pāri bortam.
  Blondīne terminators dos:
  - Par maniem sitieniem viņi maksā honorārus!
  Un atkal viņš atvilks zobus un zibinās pērļu zobus! Kāda meitene! Visvairāk sulas un aromāta!
  Un meitenes steidzas pie sevis. Un tie pāriet kā tornado paisums. Viņi nedod ienaidniekam iespēju. Viņiem ir kolosāls spēks. Velnu tumsa un tūkstošiem eņģeļu.
  Un te nāk Maša, kura ar diviem zobeniem nogriež uzreiz trīs galvas! Šī ir meitene - meitene visām meitenēm!
  Abas daiļavas grieza tā, it kā ar zobeniem kaltu nagus. Un viņu rīcībā nav vājuma vai šaubu. Pārvietojieties paši, neatkāpjoties un nepadodoties. Taisnīgums prasa cilvēces vienotību. Viena impērija, viens kronis, viens mērķis un izplešanās kosmosā.
  Tieši šajā laikā orbītā tiek palaists pirmais mākslīgais Zemes pavadonis. Šeit viņš lido apkārt pasaulei.
  Un krievu meitenes bikini cīnās par sevi. Un viņi nav zemāki par ienaidnieku. Un amerikāņi, ko daiļavas sagriež gabalos, krīt. Tomēr augstākās klases un meistarības meitenes.
  Savulaik viņiem izdevās cīnīties Japānā. Viņi cīnījās arī augstumos. Pats imperators tika sagūstīts. Viņi parādīja savas kolosālās prasmes. Viņiem ir tāda kaisle un tik daudz muskuļu spēka. Protams, tādas meitenes ir brīnumu brīnums!
  Viņi pilī nocirta samurajus. Un viņi bija arī gandrīz kaili un basām kājām. Meitenes, kas spēja darīt lietas, kas pārsteidza viņu ienaidniekus.
  Un viņi sasmalcināja jebkuru gaļu un demonstrēja savu mākslinieciskumu. Karotāji, bez šaubām, virzās uz priekšu.
  Kādam amerikāņu admirālim ar zobenu nocirta galva. Un kā daiļavas smiesies, atsegušas ilkņus.
  Un atkal viņi dodas uzbrukumā un sagriež sevi. Šādi karotāji ir īsti briesmoņi. Un tronī ir cars Mihaels. Aleksandra Trešā dēls, bet ne tas. Veiksmīgāks, izlēmīgāks, stiprāks un arī talantīgāks valdnieks .
  Bet, protams, veiksmei ir nozīme, plus vēl lielāka stingrība - Mihails vadīja nepielūdzamu cīņu pret korupciju, kas labvēlīgi ietekmēja armiju. Bet visefektīvākā zinātība ir izmantot meitenes bikini militāriem mērķiem. Un meitenes ir ļoti skaistas, ja viņas ir gandrīz kailas un basām kājām.
  Tātad cīņas notiek ar mainīgām sekmēm. Un skaisti karotāji šauj ļoti precīzi, labāk nekā vīrieši. Un pats galvenais, kad meitenes ir gandrīz kailas, viņas ir praktiski neievainojamas. Tos neietekmē lodes un čaumalas. Ļoti spēcīga karotāju armija. Tas ir forši. Tā bija cara Miķeļa ideja izmantot meitenes gandrīz kailas un basām kājām, un tas atnesa uzvaru.
  Un arī meitenes kaujās ar plikiem kāju pirkstiem meta granātas un dunčus. Un viņi parādīja savu mežonīgo niknumu.
  Meitenes ir diezgan brašas. Un ļoti skaista, rotaļīga un kājīga. Neviens nevarēja viņus turēt.
  Karotāji ir ļoti kurti... Meitenes basās kājas ir ļoti iedarbīgs ierocis. Bet ko viņi var darīt? Daudz lietas. Pašas kailās zoles saņēma enerģiju no zemes un skaistie karotāji bija rotaļīgi.
  Jāsaka, ka meitenes ir visskaistākās pasaulē, ka abas ir brīnišķīgas un ar kobru niknumu!
  Amerikāņu kreiseris tiek notverts. Sagūstītie vīrieši krita uz sejas. Pēc tam karotāji iegrūda kājas sev sejā. Un viņi piespieda mani skūpstīt. Un meitenes čukstēja, un viņu kailās zoles, kad viņas laizīja mēli, jutās patīkami un kutinoši.
  Bet skaistulēm patika, ka viņu basās kājas skūpstās un papēži skūpstīja.
  Pēc tam meitenes smiesies. Un viņi izcēla zobus!
  Bet kļuva labāk, meitenes kailas nedaudz sauļojās un devās peldēties. Tie ir tik skaisti karotāji. Kā var paņemt tādu kāju un noskūpstīt? Un laizīt katru pirkstu.
  Meitenes ir lieliskas.
  Šeit atkal kaujā ir Aleksandrs-4 tanks. Ir steiga, un jau tuvojas februāris. Karaspēks dodas tālāk. Arvien tuvāk un tuvāk ASV teritorijai. Meitenes ir tik foršas.
  Šeit Nataša šauj precīzi. Un trāpa ļoti precīzi.
  Meitene šauj ārkārtīgi precīzi un kliedz:
  - Mēs sagrausim ienaidnieku!
  Marija šauj nākamo. Paņēma un sakāva ienaidnieku:
  - Es esmu super!
  Marija ir ļoti skaista meitene un ļoti aktīva.
  Un viņas basās kājas ir ļoti skaistas un graciozas savā erotikā:
  - Mēs iznīcināsim ienaidnieku!
  Un Aurora ir tāda meitene, un viņa ir super, ar atkailinātiem vēderiem un krūtīm un tādiem pufīgiem koši purniem:
  - Es izlauzīšu ienaidniekus un padarīšu to super!
  Un kā viņš krata savus rudos matus!
  Un atkal viņš tev spers ar kailām, noslīpētām kājām. Tādi karotāji ir ļoti forši!
  Un tad Svetlana paņems un uzvarēs ienaidnieku:
  "Es mīlu caru un uzkāršu cilpu saviem ienaidniekiem kaklā!"
  Meitenes smiesies. Kā viņi kļuva par kurtiem un forši.
  Amerikāņi bēg no meitenēm. Vai arī viņi padodas. Vai arī viņi mirst. Karotāji ir tik skaisti un ļoti basām kājām, un meitenes ir tik brīnišķīgas. Un cīnīties tikai bikini ir patīkami un efektīvi. Karotājas meitenes ir tik pārsteidzošas.
  Nataša atkal šauj uz amerikāņiem un šņāc:
  - Tu esi mans brālis un es esmu tavs brālis! Vai drīzāk mana māsa!
  Un atkal viņš kustina savu garo mēli. Agresīvs teiksim karotājs un skaistums!
  Un tad Anyuta krata savas kailās krūtis. Un viņš kliegs un atlaidīs zobus. Un viņš sūtīs čaulu pret amerikāņiem. Un viņš to paņems un izdrāzīs.
  - Skaistule to iznīcināja! Un tas čīkst:
  - Es esmu tik super meitene!
  Skaista meitene un mīl seksu. Un tas ir jauki!
  Un meitene to paņēma un iesita - viņa norūca:
  - Mēs uzvarēsim un iznīcināsim ienaidnieku!
  Un šeit Aurora sitīs un sitīs:
  - Es esmu karalis un forša meitene!
  Karotājs var būt diezgan kurts.
  Meitenes smejas pie sevis.
  Bet Svetlana to uztvēra ļoti vēsi. Un viņa iedeva šādas maksas par ienaidnieka iznīcināšanu un skūpstīja velnus:
  - Tā ir tāda totalitāra akrobātika!
  Tanks ir ļoti veikls un nāvējošs. Viņš sit vājo un augsto Šermanu. Tātad kaujas šeit ir par labu cariskajai Krievijai.
  Nataša atkal ir kā šāviens. Un viņš saka:
  - Par savu elku!
  Marija sāka šaut. Meitene ir ļoti skaista un viņai ir zelta mati. Pēc izskata.
  Meitene drātēja, tēmēja ar kailajiem pirkstiem un čīkstēja:
  - Tā ir karaļa slepkavība!
  Un te Aurora izdrāzīja amerikāni. Un meitene, teiksim, tiešām bija ārkārtīgi agresīva un čīkstēja:
  - Par īstu iekāpšanu!
  Un tagad meitene parādīja sevi kā patiešām spēcīgu.
  Un Svetlana ir agresīva un kaujinieciska. Viņa spārdīja ar kailu kāju un saplēsa ienaidnieku gabalos.
  Un viņa čivināja, zobus rādot:
  - Es esmu dāma, kas lido kā ērglis!
  Tāpēc meitenes sāka drātēties ar mežonīgu spēku. Un šādu skaistuļu agresiju nevar apturēt. Neatkāpjoties un neliecoties.
  Nataša vēlreiz nošāva un nošņāca:
  - Līdz pilnīgai iznīcībai!
  Un Marijai bez naglām daudz vairāk izdevās iznīcināt savus ienaidniekus un viņa sāka lauzt savus pretiniekus.
  Un tad Aurora to paņēma un trāpīja ienaidniekam ar lielgabalu. Un ļoti veiksmīgi, ar kolosālu aplombu. Un sasmalciniet, sasmalciniet ienaidnieku. Un no Sherman uz visām pusēm lido izkusušie gruveši.
  Un Svetlana arī šaus un dziedās:
  - Es esmu meitene ar lieliem sapņiem un lielu skaistumu!
  Faktiski karotāji demonstrē ievērojamu gribu uzvarēt.
  Ne velti impērija kļuva forša un lieliska. Varētu pārspēt Čingishana sasniegumus.
  Karotāji virzās uz sevi... Un šauj, šauj un plosās cauri ienaidnieka pozīcijām, it kā ar nazi plēšot. Pareizāk sakot, ļoti ass un rūdīts duncis. Un tagad Krievijas karaspēks ir patiesi neuzvarams. Un lielas impērijas valstība.
  Ja paskatās, tad Krievijas vēsturē ir bijuši daudzi kari un sarežģīti periodi. Bet Nikolajam II lielākoties vienkārši nepaveicās! Viņš izrādījās neveiksmīgs. Bet taktikai ir liela nozīme. Ko rādīja izcilais krievu šahists Alehins. Kad viņš sāka spēlēt pretinieka vietā, apgriežot dēli un uzvarot. Ģēnijs ir ģēnijs.
  Ar visām cariskās Krievijas problēmām vien kailu meiteņu faktors daudz ko atrisināja.
  Kaujās piedalās arī helikopteri. Kaujas mašīnas, kā arī ekipāžas ar meitenēm bikini un basām kājām. Kāda ir armijas kvalitāte, kas sastāv no meitenēm? Izcilākais. Nekas nevar apturēt vai sakaut šādu armiju.
  Tātad šajā armijā ir basām kājām un gandrīz kailas meitenes. Kapteiņa Varvaras helikoptera apkalpe. Vai tas nav pārsteidzoši? Jūra stipri uzbriest! Un kā trāpīs lidmašīnas lielgabali. Un tad ir raķetes. Šīs meitenes ir īstas viesuļvētras kā viesuļvētras.
  Viņi ne ar ko nav zemāki par ienaidnieku. Krievijas armija ir gatava kaujām un lieliem sasniegumiem.
  Varvara ir skaista meitene ar brūniem matiem un gandrīz kaila. Kamēr viņš rūc plaušās:
  - Ienaidnieki nepāries! Un viņi neaizbēgs!
  Un viņš to paņems un izlaidīs nežēlīgu izlādi no visām savas stilīgākās mašīnas strūklām. Un tas lidos pāri ienaidniekam. Un viņš to ņem un nopļauj ar postošu līkumu.
  Bet pieticīgā Olga paņēma un izšāva raķeti uz amerikāņu pozīcijām un šņāca:
  - Es cīnījos, nevis ar kurpi, bet basām kājām!
  Un viņš pamirkšķinās ar savām safīra acīm. Jā, tās ir meitenes - tik neticami pārsteidzošas aerobātikas. Ar to jūs varat dzert kalnā un nēsāt kailus pūķus.
  Un kājas ir tik graciozas un unikālas! Un viduklis ir plāns, un ķermenis ir ļoti muskuļots.
  Varvara sit pa dupsi un kauc:
  - Es varu iesist karalim caurumu zemeslodē!
  Un viņš smīnēs savu mazo seju un pamirkšķinās ar acīm.
  Šeit karotāji ir vislabākajā veidā. Te Tatjana, arī meitene bikini, paņems un čīkst:
  - Lai ir ķēniņš pār visu zemi!
  Un viņa dzirkstīs ar saviem pērļu zobiem. Un no helikoptera tas ir slepkava kā naglas. Un tas būs nāvējošs. Un tas patiešām apceps metālu. Un izraisīs bunkura iznīcināšanu.
  Tās ir meitenes - visas meitenes ir meitenes! Un tad, kad ieved cietumniekus, tad tās meitenes skūpstās un laiza basās kājas. Tas parasti ir vismodernākais veids, kā gan pazemot, gan iedrošināt.
  
  UZVARAMS ROMMELIS
  Tajā Rommela armija 1941. gada novembrī un decembrī spēja izcīnīt uzvaru Āfrikā. Tas notika arī tāpēc, ka spožā Rommela partneris nepieļāva tās rupjās kļūdas, kas notika reālajā vēsturē.
  Rezultātā vācieši sakāva virzošos britus un saglabāja savu teritoriju. Sākumā tas neietekmēja kauju gaitu, austrumu frontē vācieši tika sakauti pie Maskavas.
  Tomēr vēlāk fīrera plāni mainījās. Līdz tam laikam Rommels spēja ieņemt Tolbuku un pārcēlās uz Ēģipti. Hitlers nolēma pāriet uz pagaidu aizsardzību austrumu frontē un pagaidām koncentrēt savus spēkus Āfrikā un Tuvajos Austrumos.
  Tomēr, tā kā ofensīvai Āfrikā bija nepieciešams mazāk spēku, nacisti veica vairākas operācijas austrumos. Kerčā sakāva padomju karaspēku. Viņi mūs aplenca pie Harkovas. Viņi arī izvilka šķembu Smoļenskas virzienā. Ģenerāļa Vlasova otrās trieciena armijas ofensīva pie Ļeņingradas arī beidzās ar sakāvi.
  Sevastopols krita pēc aplenkuma un uzbrukuma. Un Krauts nostiprinājās. Cīņas notika uz Rževas dzegas. Šeit nacistiem izdevās izturēt.
  Bet Ēģiptē Rommels, saņēmis pastiprinājumu, izcīnīja pārliecinošu uzvaru. Balstoties uz saviem panākumiem, vācieši šķērsoja Palestīnu un ieņēma Irāku un Kuveitu. Un tad visi Tuvie Austrumi - ieguvuši piekļuvi naftai.
  Pēc tam fašisti vērsās pie Sudānas un mēģināja ieņemt visu Āfriku.
  Tajā pašā laikā sekoja uzbrukums Gibraltāram un vācu karaspēka iekļūšana Marokā un tālāk Āfrikas plašumos.
  Bet vāciešu panākumus veicināja enerģisks darbs aizmugurē. Kur ir arī Hitlers, ko viņš darīja prasmīgāk nekā reālajā vēsturē.
  Pamodies, Terminators Hitlers kopā ar meitenēm nomazgājās, brokastoja ar salātiem, ziedkāpostu putru un dažiem citiem dārzeņiem, pievienojot zema tauku daudzslāņu kazas sieru un kaviāru. Pēc tam viņš izsauca Spēru, oficiāli pasniedzot jaunajam impērijas ministram dokumentu, kas parakstīts ar likumu par ārkārtas pilnvarām. Ādolfs bija apsēsts un ļoti kodīgs:
  - Ieroču ražošana Trešajā Reihā ir ārkārtīgi zema! Mēs atpaliekam ne tikai no karojošās Lielbritānijas, bet arī no totalitārās PSRS. Bet mums ir nepieciešams gaisa pārākums, vienlaikus palielinot veco ieroču ražošanu un pārejot uz jauniem. Īpaši perspektīvi reaktīvie bumbvedēji. Galu galā viņu milzīgais ātrums un augstie augšējie griesti ļauj gandrīz nesodīti iznīcināt Lielbritānijas pilsētas!
  Špērs izstaroja optimismu:
  - Vācijā un Polijā ir ogļu pārpalikums, Francijā ir dzelzsrūda, un mums ir pietiekami daudz tehnikas, lai ražotu daudzas automašīnas. Galu galā mēs ražojam vairāk alumīnija un duralumīnija nekā visas pasaules valstis kopā!
  Apsēstais Ādolfs pamāja:
  - Pagaidām! Arī Lielbritānija un ASV veicina ražošanu, un mums ir jāaizsargā katrs metāla grams. Lai metālu vāc arī skolēni un citi bērni no piecu gadu vecuma. Turklāt, kāpēc spārnus un fizelāžu pilnībā izgatavot no duralumīnija. Varat izmantot gan koku, gan audeklu. Piemēram, ražojot monobloka spārnus. Un kas? Mums ir nepieciešams jauns reaktīvais iznīcinātājs, kas sver ne vairāk kā divas tonnas, viegli lidojams, viegli izgatavojams un lēts! Montāžas detaļu skaits jāsamazina līdz minimumam, kā arī jārod iespējas maksimāli samazināt lidmašīnas svaru un uzlabot tā aerodinamiskās īpašības. Tagad, starp citu, atbrauks lidmašīnu konstruktori, mēs viņus apmācīsim.
  Špērs pasmaidīja:
  - Protams, mans fīrere. Cik saprotu, jūs grasāties atgriezt no armijas visus augsti kvalificētos darbiniekus?
  Apsēstais Ādolfs apstiprināja:
  - No ārzemnieku vidus vervēsim tikai augsti kvalificētus, parastus strādniekus. Tāpēc labāk būs mazāk dīkdieņu un līdz ar to arī partizānu. Sauszemes spēku skaitu, protams, samazināsim, ja nebūs kara ar PSRS, tad nevajag tik daudz kājnieku, bet... Ne radikāli, tāpēc plānoju tuvākajā laikā sakaut Gibraltāru un Maltu. mēnešus un aizņem visu Āfrikas ziemeļu daļu un tālāk līdz Tuvajiem Austrumiem. Mums joprojām būs vajadzīgas zemes vienības. Papildus nepieciešams būvēt papildu kuģu būvētavas gan pašā Vācijā, gan Francijā, Beļģijā, Holandē, Norvēģijā. Mums ir vajadzīgi gaisa kuģu pārvadātāji, kaujas kuģi un transporti. Un Vidusjūra pārvērtīsies it kā par Vācijas iekšējo ezeru. Vai tu saproti?
  Špērs paklanījās:
  - Jā, mans fīrers! Es jau pasūtīju būvniecības programmas izstrādi...
  Viltīgais Ādolfs piebilda:
  - Darba dienu var pagarināt līdz 16 stundām, ja to prasa mūsu ārkārtas rīcības plāni. Lidmašīnu ražošana tikai deviņos mēnešos jāpalielina līdz simts lidmašīnām dienā... Vairāk nekā trīs reizes salīdzinājumā ar pašreizējo, un tas nekādā gadījumā nav fakts, ka ar to pietiks!
  Spērs steidzās uzmundrināt fīreru:
  - Mūsu piloti ir augstākas klases nekā britu, tāpēc kvantitāte nav viss. Un mēs atradīsim jaunus veidus, kā arkla nazi kalt zobenos. Cik saprotu, mums prioritāte ir aviācija?
  Fīrers saspieda dūri ciešāk:
  - Mums prioritāte ir reaktīvais, bumbvedējs un pēc tam iznīcinātājs, kā arī jaunas tehnikas izlaišana un brīnumieroču izstrāde! Taču ne tikai aviācijas jomā, bet arī tanki, artilērija, pirmām kārtām reaktīvā artilērija... Par to mēs runāsim sīkāk.
  Atskanēja zvans, un telpā ienāca Trešā Reiha vadošie lidmašīnu konstruktori.
  Meseršmits, salīdzinoši jauns ar augstu pieri, Heinkels, jau gados vecāks, bet ļoti veikls, sportiskas uzbūves Tanks, Lipišs un vēl pāris mazāk zināmi.
  Ādolfs norādīja uz krēsliem un lika izklāt zīmējumus uz galda:
  - Tavs uzdevums ir izveidot jaunu, ļoti spēcīgu un modernu ieroci. Vācijā ir vairāk vēja tuneļu nekā jebkurā citā pasaules valstī, un daudzu lidmašīnu tehnoloģija ir ļoti atpalikusi. Bet tikai Yu-88 jūs varat ievērojami palielināt ātrumu, piešķirot automašīnai racionālāku formu. Jo īpaši pilotu kabīnei tiks piešķirta asarveida, izliekta forma, kas uzlabos redzamību un padarīs pilotu plašāku, kā arī pievienos ātrumu, uzlabojot aerodinamiku par labiem pieciem kilometriem. Turklāt ir jāpiešķir racionāla forma gan bumbvedēju, gan iznīcinātāju šaušanas vietām, bumbu plauktiem un gaisa bremzēm nedarba stāvoklī.
  Tu pieraksti to, ko es tev saku!
  Dizaineri vienbalsīgi pamāja ar galvu:
  - Tātad noteikti lielisks fīrers!
  Ādolfs turpināja:
  - XE-129 - jāpārveido tā, lai pašai ieroču kastei tiktu piešķirta racionāla forma un tiktu uzstādīts kustīgs lidmašīnas lielgabals, lai aizsargātu pret uzbrukumiem no aizmugures un apakšējās puslodes. Turklāt šai uzbrukuma lidmašīnai jābūt aprīkotai ar dzinēja pastiprināšanas sistēmu. Vienlaikus ar perestroiku ir nepieciešams palielināt šādu uzbrukuma lidmašīnu ražošanu. Viņu postošie gaisa triecieni paralizē britu darbību. Turklāt Lielbritānijā būtu jāizmanto niršanas bumbvedējs Ju-87. Novecojušas automašīnas nodosim ekspluatācijā...
  Ādolfs apstājās. Dizaineri klusēja. Fīrers atzīmēja:
  Man ir lielas šaubas par F -190. Transportlīdzeklis izrādījās smags un nepietiekami manevrējams, turklāt tam nav sistēmas tvertņu uzpildīšanai ar inertajām gāzēm, kas aizstāj izlietoto degvielu. Šī iemesla dēļ šo automašīnu var izsist pat ar vienu aizdedzinošu lodi. Ko par to teiks Tanks?
  Slavenais SS dizaineris, stāvot uzmanībā, atzīmēja:
  - Tas ir mūsu trūkums, lielais fīrere. Lai gan tanku izvietojums ir jāuzskata par diezgan veiksmīgu, tie ir mazāk neaizsargāti pret ienaidnieka uguni un vienlaikus aizsargā pilotu. Kas attiecas uz manevrētspēju, tad... Vienas bruņas sver 120 kilogramus, un mums nav tik viegli tās atvieglot...
  Apsēstais Ādolfs ieteica:
  - Mēģiniet uzlabot Fokken-Wulf aerodinamiskās īpašības. Galvenokārt svara samazināšanas dēļ ir nepieciešams saliekt spārnu galus, lai palielinātu transportlīdzekļa vadāmību un manevrētspēju. Turklāt tas uzstādīs aizsardzību aizmugurējai puslodei... Kas attiecas uz dzinēja novietojumu pilota kabīnes priekšā, tas aizsargā pilotu, taču transportlīdzeklim ir jābūt aprīkotam ar izmešanas ierīci. Starp citu, pašu motora formu var padarīt racionālāku, kas mūsu rūpniekiem noteikti būtu jāņem vērā. Starp citu, kā ar darbu pie ME-309?
  Messeršmits bija nedaudz šokēts:
  - Mēs pie tā strādājam, lieliskais fīrere. Aprēķinātie raksturlielumi sola palielināt transportlīdzekļa ātrumu līdz 740 kilometriem stundā, bruņojoties ar septiņiem šaušanas punktiem! Šī būs visspēcīgākā britu nāve...
  Ādolfs pārtrauca:
  - Apdare jāveic ātrāk. Un tu, Spēr, paātrini jaunā ātrās šaušanas 30 milimetru lidmašīnas lielgabala izstrādi. To var ļoti veiksmīgi izmantot arī šaušanai pa zemes mērķiem un pret ienaidnieka lidmašīnām! Jaunajam ME-309 vajadzētu aizstāt iepriekšējo ME-109. Diemžēl, kas attiecas uz jūsu ME-262 reaktīvo mašīnu, tai ir daudz trūkumu: liels svars, zema darbības uzticamība, pārmērīgs negadījumu skaits... Es pats uzzīmēšu mums vajadzīgo strūklu.
  Ādolfs Hitlers sāka zīmēt automašīnu, izmantojot savas zināšanas par mūsdienu reaktīvo iznīcinātājiem. Taču ne tās modernākās, bet aptuveni piecdesmito gadu, lai tās pielāgotu esošajam ražošanas un tehnoloģiju līmenim. Viņš īpašu uzmanību pievērsa spārnu slaucīšanas maiņas tehnoloģijai. Izskaidrojot visas šāda dizaina priekšrocības:
  - Nosēšanās un pacelšanās laikā slaucīšana samazināsies, bet lidojuma laikā tā palielināsies. Tikai pateicoties tam, iznīcinātājs ar modernu ME-262 dzinēju spēs paātrināties līdz 1100 kilometriem stundā. Un tā svars būs ievērojami mazāks.
  Meseršmits paskatījās uz diagrammu, saburzīja savu augsto pliko pieri un izspieda:
  - Izcili! Bet mans fīrers, kur tu ņēmi tik dziļas zināšanas aerodinamikā?
  Apsēstais Ādolfs viltīgi samiedza acis:
  - Kā ar aerodinamiku? Apdāvināts cilvēks parasti ir apdāvināts it visā! Un viduvējība ir viduvējība arī Āfrikā! Kas vainas Arado bumbvedējam? Parādi man diagrammu?
  Uztriektais fīrers ātri paskatījās un negatīvi pamāja ar galvu:
  - Nē, tas nederēs! Ideja ar ratiņiem nav laba, tā dēļ lidmašīna neapgriezīsies un avarēs. Nepieciešama parastā izvelkama šasijas iekārta. Apsveriet dažas dizaina izmaiņas, lai uzlabotu aerodinamiku. Bez liekiem izgudrojumiem, bet ar izdomu.
  Ādolfs kļuva traks un izteica vēl dažus komentārus:
  - Gryphon Xe-177 lidmašīnai ir ārkārtīgi neuzticama spēkstacija. Tas nekavējoties jānomaina ar jaunākajiem virzuļdzinējiem, sākotnēji četriem atsevišķi. Pēc tam pie modernākajiem dzinējiem ar 2950 zirgspēku jaudu. Kas attiecas uz spēju sist no liela augstuma un niršanas laikā, tad... Sāciet izstrādāt Xe-277, šī mašīna kļūs arī par ienaidnieka ieroci. Bet galvenais ir reaktīvie bumbvedēji. Tas ir prioritārs uzdevums. Piemēram, tādam ir jābūt Yu-287.
  Fīrers atkal izveidoja skici ar uz priekšu virzītiem spārniem, skaidrojot dizaineriem noteiktas nianses. Ādolfs bija nopietni aizrāvies, rādot noteiktas diagrammas. Īpaši bezastes bumbvedējs. Un ka lidojošas spārnu reaktīvas mašīnas dizains ir vairāk nekā daudzsološs. Un tajā pašā laikā transportlīdzeklis spēj bombardēt pat ASV teritoriju. Viņš tieši norādīja, ka darbā jāiesaista dizaineri no visas Eiropas un pat ebreji. Beidzot sapratis, ka dizaineri jau ir pietiekami aizņemti, viņš žēlīgi atlaida viņus, atstājot tikai Lipišu. Fīrers kliedza:
  - Un es lūdzu tevi, Aleksandr, palikt! Jums tiks uzdots izveidot jaunus, ārkārtīgi efektīvus ieročus.
  Lipišs bija pārsteigts:
  - Es būšu tev pateicīgs, fīrere!
  Hitlers Terminators sāka skaidrot:
  - Jūs, protams, zināt Vīselsbergera teoriju, kurš savulaik bija profesora Prandtla asistents Getingenā. Viņš bija pirmais, kurš izstrādāja teoriju par ekrāna ietekmi uz pamata virsmu...
  Lipišs pamāja, smaidot:
  - Jūs to labi zināt, mans fīrere! Jā, es zinu šo teoriju!
  Apsēstais Ādolfs turpināja:
  - Mums ir jāizveido ekranoplāns - sava veida torpēdu laivas un hidroplāna hibrīds. Tas patiesībā lido daudz zemāk, kādus 20-40 centimetrus no ūdens. Šajā gadījumā gaisa masa, kas atbalsta ekranoplāna laivu, sastāv no divām daļām. Viens ir aizsaluša straume zem spārna; otrs - diezgan nenozīmīgs - iznāk no spārna apakšas aizmugurējās malas zonā un pastāvīgi tiek papildināts ar gaisu, kas nāk no augšas, no spārna gala.
  Lipišs viegli apstiprināja:
  - Patiešām, mans fīrers!
  Apsēstais Ādolfs turpināja:
  - Tomēr galvenā gaisa masa paliek zem gultņa virsmas un rada tur spiedienu, kas ir gandrīz vienāds ar ātruma spiedienu. Tas spēlē sava veida gaisa slidotavas lomu, pa kuru ekranoplāna laiva "ripo" kā pulkstenis! Pirmais, kas to izmantoja praksē, bija somu inženieris Kaario, kurš izstrādāja vienkāršas taisnstūra formas spārnu kamanas, kas slīd pa sniegu, izmantojot sietu, un pat saņēma uz tām patentu. Diemžēl militārpersonas šādu atklājumu nenovērtēja laikus. Viņi saka, ka krievu profesors Ļevkovs veica līdzīgus eksperimentus... Tas ir, tas varētu kļūt par jaunu brīnumieroci, kas spēj nogādāt bumbas, torpēdas un nogādāt karaspēku uz Lielbritānijas piekrasti ar lidmašīnas ātrumu un tajā pašā laikā radaram neredzams. Plus vēl postošāki uzbrukumi angļu kuģiem! Piekrītu?
  Lipišs pakaļājās ar roku, izpalīdzīgās viesmīles ielēja viņam sulu... Mazliet iedzērusi dizainere piezīmēja:
  - Jā, šī ir bagāta ideja, lai gan būs dažas tehniskas problēmas. Piemēram, ilgtspējība...
  Apsēstais Ādolfs draudzīgi pamāja ar galvu:
  - Es jums izveidošu aptuvenu diagrammu, labāk to izdarīt, un jūs pats noslīpēsiet sīkās tehniskās detaļas. Korpusam jābūt garam, kas atgādina lidmašīnas fizelāžu, ieplūst delfīna kabīnes degunā, izliektiem vējstikliem un turboreaktīvajiem dzinējiem. Lai gan iespējams, ka pirmajos modeļos darbosies arī virzuļdzinēji. Un, kad šis koloss tiks ievilkts atklātā ūdenī, dzinēji apdullinoši rūks un šaurais plēsoņa ķermenis uzsprāgs kā valis, izmetot smidzināšanas mākoni. Ņemiet vērā, ka šis koloss spēj steigties kā cīnītājs dažus metrus no ūdens virsmas.
  Lipišs patiesā apbrīnā nosvilpa:
  - Tev ir bagāta iztēle, fīrere!
  Braucošais Ādolfs kļuva vēl vairāk iedvesmots:
  - Protams, tas būtu brīnumierocis. Galu galā ekranoplāni nebaidās no vētrām. Viņi nebaidās no ledus - viņi lido tam pāri. Tos neapdraud purvainas upju grīvas un piekrastes akmeņi, uz kuriem var salūzt parastie kuģi, un seklums kopumā ir kā bērnu dīķis. Viņi spēj izsēdināt karaspēku visur: no Āfrikas Skeletons krasta ar velnišķīgajiem rifiem līdz abiem ASV krastiem, Kanādas un Aļaskas arktiskajām zemēm. Šo mašīnu būtu vairāki simti, un Lielbritānija izkristu pēc diviem mēnešiem.
  Lipišs kautrīgi piezīmēja:
  - Un raktuves?
  Fīrers smējās:
  - Tieši tās ir mīnas! Tie nedraud ne zem ūdeņu virsmas, ne seklumā! Kā arī torpēdas no zemūdenēm. Un viņš pats ir ideāls ierocis cīņai ar vismodernākajām zemūdenēm, sitot tās ar dziļuma lādiņiem. Turklāt ekranoplāni var izšaut raķetes un mīnas uz ienaidnieka kuģiem. Jā, protams, es jūs iepazīstināšu ar vadāmo bumbu dizainu. Un, protams, desanta... Ideāls līdzeklis desanta spēku nogādāšanai ne tikai ar kājniekiem, bet arī ar tankiem! Tad uzreiz mainīsies visa kara būtība! Vai jūs saprotat Lipišu, kādu biznesu fīrers jums uztic?
  Dizaineris merkantilāk jautāja:
  - Kā ar balvām?
  Nopietnais Ādolfs apstiprināja:
  - Protams, visdāsnākie, dzelzs krusts ar dimantiem, zemēm, kolonijām, pavalstniekiem! Ja iekarosim visu Āfriku, zemes pietiks visiem!
  Lipišs paziņoja:
  - Ja tiks dota nauda un līdzekļi, ekranoplāns būs gatavs, bet... Man ir arī projekti bezastes cīnītājam.
  Terminators fīrers steidzās pārliecināt izgudrotāju:
  - Reaktīvais bumbvedējs bez astes, es jau to uzskicēju, par to parūpēsies citi. Cik ērti un cīnītājs! Ekranoplanes ir svarīgākas, jo tās ir principiāli jauns ierocis... Turklāt uzņēmumam Gotha ir ļoti talantīgi dizaineri, kas to darīs. Pa to laiku strādājiet pie ekranoplāniem. Vispār tagad man ir daudz steidzamu lietu, vēl jāparunā ar tanku ģenerāļiem... Pavēle tiks dota jums...
  Lipišs atstāja fīreru ļoti iedvesmots. Ādolfs domāja, ka varbūt būtu labāk vispirms parunāt ar kodolfiziķiem par atombumbas un nākotnē arī ūdeņraža bumbas izveidi, taču viņš nolēma nedarīt pārāk daudz, vienlaikus noslogojot sevi un citus cilvēkus.
  Bija vairāki dizaineri, tostarp slavenākie: Porsche un Aders. Kopumā, ja vāciešiem aviācijā un zemūdeņu flotē bija kvalitatīvs pārākums pār padomju varu (lai gan ne visi to atzīst!), tad Panzervale tanku flote manāmi atpalika. Jo īpaši padomju KV transportlīdzekļi T-28, T-34 bija pārāki par vācu automašīnām bruņās un bruņojumā, un T-34 arī braukšanas veiktspējā. Tomēr vācu tanku lielgabali nav pietiekami spēcīgi angļu Matildām un Kromveliem, vēl jo mazāk tiem, kurus jau izstrādā Čērčilu un Challengers dizaineri. Nemaz nerunājot par vācu dizainu bruņu vājumu...
  Uzaicinājis viesus apsēsties, fīrers sāka lasīt morāli:
  - Diemžēl Vācijai pašlaik nav uzticamu prettanku lielgabalu... Aprīkoti ar 50 mm lielgabalu T-3, viņi var tikai noglaudīt Matildas vai KV bruņas... Bet Matilda stājās dienestā Lielbritānijā pat pirms Otrā pasaules kara sākuma. Mēs paši esam sagūstījuši Matildu, kuras frontālās bruņas nevar caurdurt. Nu, padomju KV nevar pat iekļūt sānos vai korpusā. Maksimums, ko mūsu mašīna var izdarīt, ir izlauzt trasi! Tas ir, jūs, dizaineri, mūs esat nostādījuši tādā stāvoklī, ka ienaidnieka tanki bruņu ziņā ir daudz spēcīgāki par mūsējiem, un jaunie amerikāņu "Grants" un masveida ražošanai gatavie "Shermans" ir pārāki bruņojumā. Nemaz nerunājot par krievu spēkratiem ar 76mm lielgabalu. Un kā jūs veicat uzdevumu izveidot jaunas tvertnes, jo īpaši ar 88 mm lielgabalu.
  Porsche neizpratnē atbildēja:
  - Protams, mēs veicam līdzīgus notikumus, lieliskais fīrere. 26. maijā Bruņojuma direkcija mums deva pasūtījumu 45 tonnas smagajam tankam ViK -4501. Tam vajadzētu būt tieši šādam, ar 88 mm pretgaisa lielgabalu, kas pārveidots par tanka tornīti. Mums jau ir sākotnējie rasējumi. Jūs varat ar tiem iepazīties, lieliski.
  Fīrers jautāja:
  - Vai tu esi Aders?
  Ervīns pamāja:
  - Vēl četrdesmitajos gados vk -3001 tika veiksmīgi pārbaudīts. Jauns smagais transportlīdzeklis ar 75 mm lielgabalu. Mums ir līdzīgs ierocis prettanku modelī, taču tas vēl nav nodots masveida ražošanā. Turklāt tika veikts darbs, lai izveidotu T-6, kas sver līdz 65 tonnām. Un vieglāks modelis ar 36 tonnām. Mēs cenšamies lielisku fīreru.
  Ādolfs, iztēlojies sevi par visu zinošu, sāka ātri pētīt zīmējumus. Šeit tās ir pirmās skices milzīgajam "Tīģeram", Vācijas slavenākajam Otrā pasaules kara tankam. Šī automašīna kļuva slavena Kursk Bulge laikā. Padomju laikos "Tīģerus" vispār lamāja, bet tad attieksme pret šo auto kļuva objektīvāka. Savam laikam šī tvertne, protams, nebija slikta. Pirmajā lielajā sadursmē ar mūsu KV trīs Tīģeri izsita desmit padomju transportlīdzekļus, un viņi paši izglābās bez bojājumiem. Šī transportlīdzekļa galvenā priekšrocība bija tā jaudīgais 88 mm lielgabals, kuram ilgu laiku nebija cienīga pretinieka. Tomēr uz Kursk Bulge, neskatoties uz kvalitatīvo pārākumu tehnoloģijās, nacisti tomēr tika uzvarēti... Statistika par šī transportlīdzekļa izmantošanu kaujā, kā arī zaudējumu attiecība kopumā liecina par vienu no labākajiem transportlīdzekļiem. Otrais pasaules karš. Taču trūkumi ir redzami arī ar neapbruņotu aci. Liels svars 56 tonnas, ar bruņām tikai 100 milimetriem (tikai 80 malām!), augsts augstums, racionālu bruņu slīpuma leņķu trūkums un slikta braukšanas veiktspēja. Kopumā par desmit tonnām mazāks tanks IS-2 bija pārāks par tīģeri gan bruņās, gan bruņojumā... Bet šis tanks parādījās tikai 1944. gada februārī. "Karaliskais tīģeris" kopumā svēra 68 tonnas, ar frontālajām bruņām 180 milimetru... Protams, tāds tanks nederēja karam Āfrikā, tuksnesī, desantam, tā ir tikai mašīna kā māla vārpa. māla pēdas. Nē, protams, savam laikam "Karaliskais tīģeris" bija ļoti efektīvs, kaujā varēja iznīcināt vairākus ienaidnieka tankus un reiz stundas laikā izsita divdesmit piecus "Šermanus". Šķita, ka bija informācija par divdesmit trim T-34 tankiem, ko vienas kaujas laikā iznīcināja Tīģeris. Bet jebkurā gadījumā šī tvertne ir vienkārši neracionālas jaudas un svara izmantošanas iemiesojums. Bet, piemēram, padomju tanks T-54... Sava veida iemiesojums faktiski iepriekšējo Otrā pasaules kara tehnoloģiju veiksmīgai racionālai izmantošanai.
  Fīrers apņēmīgi noteica:
  - Nē, kungi! Šis projekts nav piemērots! Izgatavot piecdesmit sešas tonnas smagu transportlīdzekli ar tikai 100 milimetru bruņām... Kur ir mūsu slavētā vācu efektivitāte un racionalitāte?
  Aders kautrīgi atzīmēja:
  - Franču S-2, kura svars bija 70 tonnas, bija 45 milimetru bruņas...
  Fīrers-Terminators dusmīgi pārtrauca:
  - Tas ir Pirmā pasaules kara laika tanks. Bet krievu KV-2 bija 152 milimetru haubice un svēra 52 tonnas. Bet tas ir 152 milimetri, nevis 88.
  Tāpēc es dodu jums uzdevumu par 88 mm lielgabalu ar 71 kalibru tankam ar svaru ne vairāk kā četrdesmit tonnām un frontālajām bruņām vismaz 180 milimetriem, sāniem un korpusu 150 milimetriem, dzinējam sešsimt. , septiņsimt zirgspēku. Un šī tvertne ir jāievieš masveida ražošanā, vēlākais, pēc sešiem mēnešiem.
  Vācu dizaineri kļuva bāli un viņiem trīcēja rokas. Aleksandrs izsmejoši paskatījās uz viņiem. Uzdevums patiešām bija ļoti grūts; bruņojums un bruņas, kas raksturīgi "Karaliskā tīģera" 1944. gada modelim, bet jums ir jāsamazina svars par 28 tonnām! Tomēr Ādolfs to uzskatīja par diezgan īstu un pat draudzīgi uzsita Porsche pa plecu:
  - Neesiet apbēdināts, es pats jums uzzīmēšu optimālu shēmu, kurā jūs varat iztikt ar tik salīdzinoši mazu svaru. Es neesmu tirāns, bet racionālists. Jums vienkārši ir daudz jāatjauno. Jo īpaši pārnesumkārbas un dzinēja novietošana kopā.
  Aders skumji atzīmēja:
  - Tas mums radīs zināmas problēmas. Jo īpaši šādai kārtībai būs šādi trūkumi....
  Skarbs Ādolfs pārtrauca:
  - Protams, dažas problēmas būs, bet principā tās var viegli novērst. Īpaši tehniskā ziņā. Bet var daudz kompaktāk pozicionēt dzinēju, kustināt piekari un... Bākas augstumu vajag pazemināt līdz diviem metriem, un ekipāžu novietot guļus, tad viss būs daudz racionālāk.
  Fīrers sāka veidot pēckara perioda populārākā padomju tanka T-54 skici, sava veida zīmējumu. Šis transportlīdzeklis bija tik veiksmīgs, ka tas tika palaists 1947. gadā un tika izmantots kaujās Afganistānā ar Taliban; Irākas karaspēks cīnījās ar ASV armiju tuksneša vētras un operācijas Shock and Awe vai Iraqi Freedom laikā . Kopumā tika saražoti vairāk nekā 70 tūkstoši šo tanku. Un ka automašīna bija ļoti veiksmīga. Ar 36 tonnu svaru, 200 milimetru frontālajām bruņām un 100 milimetru kalibra lielgabalu. Šis tips Korejas kara laikā veiksmīgi cīnījās gan ar amerikāņu patoniem, gan peršingiem. Tātad šim tehnoloģiskajam līmenim modelis ir ļoti piemērots un reālistisks ieviešanai. Un diezgan viegli izgatavojams - lēts... Kas attiecas uz vācu 88 mm 71 El lielgabalu, tas bija pietiekami caurstrāvojošs visiem Otrā pasaules kara tankiem (izņemot IS-3 frontālās bruņas, kas nonāca ekspluatācijā 1945. gada maijā!). Kā ar IS-3? Tvertne ir lieliska bruņu ziņā, un tornītis, kuram tika piešķirta līdakas forma. Tiesa, braukšanas sniegums bija vājš, un tas drīz tika pārtraukts. Pēc tam bija vēl vairāki modeļi, IS-4 un tā tālāk, līdz viņi apmetās uz IS-10, kas pēc Staļina nāves pārdēvēts par T-10. Un tas izrādījās pēdējais padomju smagais tanks. Hruščovs aizliedza visu smago transportlīdzekļu attīstību, un viņa pēcteči to nepārskatīja!
  Vai vispār vāciešiem ir vajadzīgs tanks, kas smagāks par četrdesmit tonnām, ja pat uz vidēja tanka var uzstādīt lielgabalu, kas 1000 metru attālumā spēj caurdurt 193 milimetrus bruņas?
  Amerikāņi ātri pameta smagos tankus, un Pershing svars nepārsniedza 42 tonnas, bet Sherman kopumā 32. Bet pēc tam, kad kļuva skaidrs, ka sāksies karš ar PSRS, parādījās briesmonis ar 120 mm. kalibra lielgabals un sākotnējais šāviņa ātrums gandrīz 1000 metri sekundē. Tomēr amerikāņi drīz vien vīlušies šajā tankā. Pirms IS-10 parādīšanās populārākais pēckara tanks bija IS-4, kura frontālās bruņas bija 250 milimetri un sānu bruņas 170... Uzticams transportlīdzeklis, lai gan svēra vairāk nekā 60 tonnas. Jebkurā gadījumā jums ir jāuzdod izveidot smagas tvertnes Vācijai, bet ne vairāk kā 50 tonnas. Piemēram, IS-10 tikko svēra 50 tonnas, frontālās bruņas bija 290 milimetri un lielgabals 125 milimetri... Starp citu, kāds kalibrs ir visveiksmīgākais? Kara laikā populārākajiem Sherman un Churchill modeļiem bija 100 un 152 milimetru bruņas (priekšpuses). Nu "Royal Tigers" ar to tika galā diezgan labi... Bet "Panther" sāka nedaudz atpalikt no 75 mm kalibra, pat ja lielais šāviņa sākotnējais ātrums kļuva nepietiekams. Tāpēc parādījās "Panthers" ar 88 milimetru lielgabaliem, lai gan tikai kara beigās, un to bija tikai daži. Bet fakts, ka Vērmahtam nebija plānu pārbruņot tankus un prettanku lielgabalus ar lielāku kalibru, liecina, ka šāds stāvoklis ir piemērots visiem. Patiešām bija pašpiedziņas lielgabals Jagdtiger ar 128 mm lielgabalu un 250 mm frontālo bruņām, taču tika saražots tikai 71 no tiem, un tik niecīgā daudzumā tie nevarēja ietekmēt kara gaitu. Starp citu, interesanti ir tas, ka līdz brīdim, kad Jagdtigers padevās, ekspluatācijā palika vēl 43, kas liecina par šādas mašīnas ārkārtēju izturību.
  Starp citu, Staļins pavēlēja nekavējoties apbruņot IS-2 ar 122 mm lielgabalu, lai gan tā caurlaides spēja bija pārmērīga vācu tankiem (izņemot "Karalisko tīģeri", taču tika saražoti tikai 458 šādi tanki). Daudzi diktatoram ieteica aprobežoties ar 100 mm mucu. Patiešām, pašpiedziņas lielgabals T-100 izrādījās labākais tā vispārējo kaujas īpašību ziņā. Galu galā, jo lielāks kalibrs, jo mazāks lādiņu padeve, mazāks uguns ātrums, šāviņa sākotnējais ātrums, šaušanas diapazons un precizitāte... Bet vāciešiem bija vismasīvākais tanks T- 4, un uz tā bāzes izgatavotie pašpiedziņas lielgabali svēra tikai 22-24 tonnas. Tomēr Panzer pašpiedziņas lielgabals bija ļoti veiksmīgs: Panther bruņojums un frontālās bruņas bija gandrīz identiskas pašai, ar tik mazu svaru un augstumu. Būs jāpasūta vienkāršāku un lētāku "Panzeru" palaišana ražošanā.
  Un kā ar pistoles kalibru? Prettanku pistolēm 128 milimetru kalibrs ir pārāk liels, labāk to izmantot kā uzbrukuma ieroci un izvēlēties starpposmu no 105 milimetriem.
  Ādolfs vācu dizaineriem parādīja diagrammu:
  - Šis ir mūsu jaunais slepenais ierocis! Tvertnei tuvāko mēnešu laikā jāveic testēšana. Tā kaujas izmantošana būs 1943. gadā. Pa to laiku jums ir arī projekts izveidot smago tanku ar 105 mm lielgabaliem. Kā arī vieglie pašpiedziņas lielgabali. Tāpēc ķerieties pie darba, kungi.
  Aders kautrīgi iebilda:
  - Jūsu piedāvātais dizains izskatās pievilcīgs, bet problēma ir tā, ka šī tvertne neatbilst mūsu tradīcijām... Un apkalpei būs neērti...
  Tā vietā, lai atbildētu, Ādolfs iedzēra sulu un ieteica:
  - Varbūt varam paēst pusdienas, biedri. Kopumā šo tanku var ražot lielos daudzumos, un es nedomāju, ka amerikāņi un briti saražos kaut ko labāku pirms kara beigām. Un šodien jūs varat ēst nedaudz gaļas...
  Meitenes ātri uzklāja galdu. Aleksandrs, sapratis, ka no gaļas atradinātais fīrera kuņģis var saslimt, izvēlējās palikt uzticīgs sev un ēda tikai nedaudz stores, atceroties Sobakeviču no viņu "Mirušajām dvēselēm". Hmm, pagaidām šķiet, ka viņš visu dara pareizi. Noliek ekonomiku uz kara pamatiem, piesaka totālu karu, pieņem likumus, kurus vajadzēja pieņemt jau 1939. gadā... Hitlera lēnums ar militarizāciju noveda pie ieroču trūkuma un tieši kvantitatīvā izteiksmē... Turklāt slavenais deputāts- 44 triecienšautene... Lieliska savās kaujas īpašībās, kas savā ziņā ir pat labāka par pirmajiem Kalašņikova modeļiem. Tas ir tikai nedaudz smags ... Varbūt mēs tiešām varētu izmantot AKM triecienšauteni kā pamatu? Eh, būtu jauki izveidot ieroci, kas apvienotu amerikāņu M-16 precizitāti ar uguns ātrumu un AKM uzticamību. Kopumā progress attīstās nevienmērīgi. Piemēram, dzinēji tvertnēs nepiedeva lielu jaudu, bet dators kļuva pilnīgi nepieejams. Bet viņam ir zināšanas par nākotni, bet ko viņš var piedāvāt attiecībā uz, piemēram, eļļas aizstājēju. Līdz šim pat Amerikā viņi nav iemācījušies efektīvi ražot benzīnu no oglēm! Neskatoties uz naftas cenu pieaugumu. Nu ko gan citu viņš var piedāvāt. Dinamiskā aizsardzība, turbogeneratora dzinēji... Un tas notiks, bet nedaudz vēlāk, lai nesteigtos izlikt trumpjus. Septiņdesmit gados progress gājis tālu uz priekšu, bet līdz vecums nav uzvarēts, arī slimības, un cilvēks nav Dievs! Turklāt kaut kādā ziņā ir pat regresija... Piemēram, reliģiozitātes pieaugums, īpaši Krievijā un postpadomju telpā, kā arī islāma valstīs. Taču lielie Renesanses un jauno laiku domātāji paredzēja, ka reliģija pamazām izmirs!
  Bet dīvainā kārtā pieaug reliģiskais ekstrēmisms... Un priesteri arvien vairāk iejaucas valsts politikā. Un šajā situācijā nav saprotama varas politika, vai viņi tiešām nopietni tic, ka patiesība ir pareizticībā vai islāmā? Visi šie izglītotie un gudrie cilvēki? Ja nē, tad kāda jēga atteikties no sekulārā valstiskuma modeļa? Efektivitātes dēļ masu pārvaldībā? Bet tieši pareizticība ir pierādījusi savu neefektivitāti kā valsts reliģija... Fakts ir tāds, ka, kam ir formāls pamats kristietībai un, pirmkārt, Jaunajai Derībai, pareizticības pamatā ir pacifistiskā mācība: nepretojies. ļauns un mīli savu ienaidnieku! Taču tajā pašā laikā faktiskā impērijas politika ir agresīva un prasa vardarbību un iekarošanu. Tas rada pretrunu starp formu un būtību. Pat ja daudzi cilvēki to apzināti nesaprot, viņi zemapziņā to jūt!
  Šī iemesla dēļ pareizticīgo mācība ir neefektīva, bez loģikas, mēģina vienlaikus būt impēriska un kristīga. Un kristietis nozīmē ebreju un pacifistu! Galu galā Bībeli gandrīz pilnībā sarakstījuši ebreji un varbūt pat pilnībā, jo apustulis Pāvils saka, ka jūdu priekšrocības ir lielas, jo viņiem ir uzticēts Dieva vārds! Tas nozīmē, ka krievam nevajadzētu ticēt Bībelei! Tas nozīmē, ka ir vajadzīga cita ticība, kas vairs nav balstīta uz ebreju rakstiem... Kura? To vajadzētu izstrādāt pieredzējušiem speciālistiem un psihologiem FSB vadībā! Tad daudzas pretrunas tiks veiksmīgi atrisinātas...
  Jāsaka, ka bērns, kurš lasa Evaņģēliju, nekad nekļūs par spēcīgu, drosmīgu, nežēlīgu karotāju, kurš mīl Krieviju! Un kura valsts ir slavena Bībelē? Izraēla!
  Tiesa, pats Ādolfs ir apsēsts, šis spēlētājs, nonācis Hitlera vietā, nemaz negrasās pastiprināt ebreju vajāšanu. Gluži pretēji, noderīgie ebreji baudīs labumus un strādās Trešā Reiha labā. Nebūs tādas muļķības kā nošaut ebreju zinātniekus vai māksliniekus! Bet ir pāragri atcelt antisemītiskus likumus. Pirmkārt, cilvēki var pārprast, un, otrkārt, tas ir bagātības avots un ļoti stabils avots! Bet, protams, ir iespējams mīkstināt antisemītisku politiku apmaiņā pret ebreju atbalstu.
  Ko darīt ar pāvestu? Attiecības ar Vatikānu ir tālu no ideālas, taču atklāts karš šajā posmā nesīs tikai postu. Tas nozīmē, ka jāmeklē Vatikāna atbalsts, bet tajā pašā laikā jāuzstāj uz savām interesēm... Ideālā gadījumā sēdiet savu marioneti Pētera tronī un pamazām reformējiet reliģiju...
  Porsche pārtrauca Ādolfa domas:
  - Mēs esam ļoti apmierināti ar jūsu vakariņām, fīrere!
  Apsēstais Ādolfs laipni pasmaidīja:
  - Nu, pagaidām es tikšos ar Himleru, un tad lai atbrauc Heinsebergs. Un paskatieties, puiši: jums ir noteikti ļoti stingri termiņi!
  Fīrera armija virzījās pa Āfriku. Un tā turēja aizsardzību pret PSRS.
  Ziemā Sarkanā armija uzsāka ofensīvu pret Rževas malu, bet nacisti tur gaidīja un spēja atvairīt triecienu. Arī dienvidos vācieši turējās pie Oriolas un Harkovas virzieniem. Un tikai pie Ļeņingradas padomju karaspēks spēja veikt operāciju Iskra, taču kaujas ilga gandrīz mēnesi un uzvara tika nopirkta par ārkārtīgi augstu cenu.
  Krauts kaut kā pārdzīvoja 42. - 43. gada ziemu.
  Bet pavasarī viņi jau ir iekarojuši lielāko daļu Āfrikas. Un fīrers pārbauda miera ūdeņus ar Lielbritāniju.
  Čērčils par to ir nedaudz auksts. Lai gan Lielbritānija cieš sakāvi pēc sakāves.
  Nav skaidrs arī ar Japānu - Midvejas kauju zaudēja Amerika, un, kamēr samuraji pa gabalu pārspēj lielo jeņķu floti. Un Amerika nevar gūt labumu no sava skaitliskā pārākuma jūrā un gaisā.
  Hitlers vēlas uzbrukt PSRS, bet pat pēc vispārējās, totālās mobilizācijas izsludināšanas viņam ir pārāk maz spēka tam. Tā kā krauti ir izkaisīti pa visu Āfriku.
  Vasarā pati Sarkanā armija ir gatava virzīties uz priekšu. Tomēr nacisti, iekarojuši Āfriku, veido koloniālo karaspēku. Un viņi saņem papildu resursus.
  Tos izmanto tanku Lion, Tiger un Panther ražošanai. Tomēr briesmonim sniegtie dati nebija pilnībā veiksmīgi. Pārāk dārgi, pārāk smagi. Tiesa, aizsardzībai Panther ir labs tanku iznīcinātājs, ar ātrās uguns lielgabalu.
  Bet visneveiksmīgākais bija "Lauva", smags, dārgs, bet ne pārāk efektīvs. Lielgabals ir pārāk spēcīgs pret padomju trīsdesmit četriem un vieglajiem tankiem, un uguns ātrums ir daudz zemāks nekā Panther un Tiger. Un bruņas tomēr ir labākas nekā "Tīģerim", un arī racionālās nogāzēs. "Lauva" izrādījās kā liela "Pantera", kas sver deviņdesmit tonnas un astoņsimt zirgspēku dzinēju. Tomēr nedaudz ātrāk nekā reālajā vēsturē "Tiger"-2, divdesmit divas tonnas vieglāks, tika ražots. Aizsardzības līmenī tuvu "Lauvai", taču mobilāks un vieglāks. Tomēr lielgabals ir 88 mm kalibrs - pret 105, taču tas ir pietiekami, lai iznīcinātu visus padomju tankus. Un tas, kas ir nozīmīgs, ir ātrāks uguns ātrums - astoņi šāvieni pret pieciem.
  Tātad "Lauva" ir vācu, drūmā ģēnija bērns, kurš neiesakņojās.
  Vasarā vācieši ieņēma visu Āfriku, tostarp Madagaskaru. Staļins gaidīja pārāk ilgi.
  Varbūt viņš pats paļāvās uz to, ka vācieši uzsāks ofensīvu. Īpaši redzot, kā ierodas tanki Lion, Tiger un Panther. Bet Krauti joprojām risināja problēmas tumšajā kontinentā.
  Staļins palaida garām brīdi. Padomju karaspēka ofensīva sākās Orela un Harkovas virzienā. Tieši tur, kur vācieši bija labi sagatavojušies. Un taktisku pārsteigumu panākt neizdevās. Jau pirmās cīņas parādīja, ka "Panther" lieliski darbojas aizsardzībā. Nav slikti un "Ferdinands". Viņi arī ir labi.
  Un Tīģeris ir produktīva tvertne. Un viņš labi gūst vārtus. Vācieši aktīvi aizsargājas. Un izturēt ienaidnieka sitienus. Trīs mēnešus ilgās ļoti spītīgās cīņās Sarkanā armija virzījās tikai piecpadsmit kilometrus. Un viņas zaudējumi bija ievērojami.
  Divi desmiti angļu lidmašīnu lidoja pāri maskētajām meitenēm; viņas droši vien neko nepamanīja un jau sāka pazust aiz horizonta, kad pēkšņi atskanēja jaunas aizdomīgas skaņas. Madlēna pavēlēja:
  - Visi apgulieties un nekustieties!
  Meitenes sastinga, kaut ko gaidīja. Un tad no aiz kāpas parādījās vieglie vedēji un kravas mašīnas. Spriežot pēc dizaina, tas ražots Anglijā un Amerikā. Viņi lēnām virzījās uz Tunisijas galvaspilsētu. Madlēna bija nedaudz apmulsusi. Viņa uzskatīja, ka frontes līnija joprojām ir tālu, kas nozīmē, ka britiem vēl nebūs laika parādīties. Pareizāk sakot, tiem nevajadzētu parādīties. Un te steidzas vesela kolonna. Lai gan, iespējams, mazāk par bataljonu... Kas tie tādi, kaut kāda kaujas grupa, apbraukusi ne visai nepārtrauktas frontes tuksnešus, grib rakņāties pa aizmuguri. Šķiet loģiski, lai gan ar tehnoloģijām tos ir viegli pamanīt tuksnesī. Jebkurā gadījumā jums ir nepieciešams radio ar draugiem, bet ne atklāt uguni. Turklāt viņu ir tikai simts, un britu ir vairāk nekā trīs simti!
  Gerda čukstēja Šarlotei:
  - Tie ir angļi! Šī ir pirmā reize, kad es viņus redzu tik tuvu!
  Sarkanmatainais draugs, arī diezgan nervozs, atbildēja:
  - Nekas īpašs! Un starp viņiem ir tik daudz melno!
  Patiešām, vismaz puse angļu bija melnādainie. Un kolonna kustējās lēni, un melnie joprojām gaudoja... Viņi nāca arvien tuvāk un tuvāk...
  Šeit vienas meitenes nervi neizturēja, un viņa izšāva ar automātu. Tajā pašā sekundē pārējie karotāji atklāja uguni, un Madlēna novēloti iesaucās:
  - Uguns!
  Uzreiz tika nopļauti vairāki desmiti angļu, viena no kravas automašīnām uzliesmoja liesmās. Pārējie briti bez izšķirības atklāja uguni. Madlēna, izmantodama mirkli, kliedza:
  - Metiet kopā uzbrūkošās granātas!
  Meitenes no elitārā SS bataljona "Vilka vilks" met granātas tālu un precīzi. Un ka viņi ir apmācīti kopš bērnības, un arī ir izgājuši īpašus paņēmienus. Tas ir tad, kad tu trenējies ar elektrošoku, tu esi nedaudz lēns ar metienu un esi šokēts. Arī Gerda un Šarlote iemeta savas dāvanas. Un briti ir pa galvu pa kaklu un ačgārni... Tas ir tik smieklīgi. Viņi šauj nejauši, un melnie joprojām kliedz nesaprotamā valodā. Tie noteikti ir nelieši...
  Un Gerda šauj un met, vienlaikus arī dziedot:
  - SS skolēnos ir murgs! Viens lēciens - viens sitiens! Mēs esam vilki - mūsu metode ir vienkārša! Mums nepatīk vilkt kaķim asti!
  Arī Šarlote norūc kā atbildi. Viņas raidītās lodes salauž galvaskausu lauskas. Un tad viņi izrauj acis. Lūk, viens nobijies melnādains vīrietis ar durkli iedūra sānos savam blondajam partnerim. Atbildot viņš izspļaus asinis. Šarlote dzied līdzi:
  - Zvaigžņotās tumšās elles eņģeļi! Šķiet, ka viss Visumā tiks iznīcināts! Vajag lidot debesīs kā ātram piekūnam! Lai pasargātu dvēseles no iznīcības!
  Briti rīkojas neorganizēti, lielākā daļa ir koloniālie karavīri: melnādainie un indieši, arābi. Viņi vai nu nokrīt, sasalst, vai, gluži pretēji, strauji uzlec un sāk skriet apkārt kā traki zaķi. Tomēr meitenes šauj precīzi, un, lai arī granātas tālu nelido, lauskas ir biezas! Jau tagad ir palicis maz ienaidnieku. Madlēna kliedz angliski, viņas balss ir tik apdullinoši skaļa, ka nevajag pat megafonu:
  - Padodieties, un mēs aiztaupīsim jūsu dzīvības! Nebrīvē jums būs labs ēdiens, vīns un sekss!
  Tas darbojās uzreiz, un, tiklīdz viņi padodas... Rokas augšā un...
  Viņi savāca piecdesmit ieslodzītos, puse no tiem bija ievainoti. Madlēna pavēlēja:
  - Piebeidz ievainotos!
  "Vilki" bez ceremonijām raidīja lodes to cilvēku tempļos, kuri nevarēja nostāvēt kājās, bet pārējie tika iekrauti automašīnās un nogādāti tuvākajā bāzē.
  Pēc karstajām tuksneša smiltīm Gerdas basās kājas ļoti patīkami jūt mīksto gumiju. Viņa pat svētlaimīgi vaid... Amerikāņu kravas mašīnas ir ļoti ērtas un brauciena laikā nedreb. Uzvarējušas, meitenes ir dzīvespriecīgas. Šarlote jautāja Gerdai:
  - Cik jūs nogalinājāt?
  Meitene neizpratnē paraustīja plecus:
  - Nezinu? Es nebiju vienīgais, kurš šāva... Bet es domāju, ka to bija daudz!
  Šarlote aprēķināja:
  - Mēs esam simts, viņš nogalināja apmēram trīs simtus, tas nozīmē, ka trīs uz brāli, tas ir, uz māsu! Iespaidīgs kara sākums!
  Gerda vienaldzīgi pamāja ar roku:
  - Tas man nav svarīgi! Galvenais, ka nenomira neviens draugs. Lai gan tā, protams, ir statistika, tika iznīcināti trīs simti ienaidnieku, un mūsu pusē tikai divi vilku karotāji tika viegli ievainoti. Esmu pat pārsteigts, kā mēs ar tādiem karotājiem vēl neesam pilnībā iekarojuši Āfriku.
  Šarlote uzreiz sabojāja garastāvokli:
  - Nu, mēs zaudējām šiem nelaimīgajiem karotājiem astoņpadsmitajā!
  Gerda dusmīgi pakratīja savu gaišo galvu, it kā būtu klāta ar Jaungada sniegu:
  - Tas ir nodevības dēļ! Bet patiesībā mēs bijām tuvāk nekā jebkad agrāk uzvarai, un tas bija skaidrs visiem, kas nav akli! Diemžēl mūs pārtrauca!
  Šarlote piekrita, veikli kasīdama aiz kreisās auss ar kailajiem pirkstiem:
  - Jā, nodevība, sabotāža, militārpersonu viduvējība... Bet mēs tomēr salauzām krievus, piespiežot viņus padoties 1918. gadā! Ak, būtu jauki pastaigāties pa Krievijas plašumiem, tur ir forši, bet šeit ir karsti!
  Gerda jautri iesmējās:
  - Bet Krievijā ir tik bargs sals... Bet, kad kalnos basām kājām skrēju pa sniegu, zinu, kas tas ir par spīdzināšanu.
  Šarlote izcēla zobus:
  - Mazā Gerda basām kājām skrien pa degošu sniegu... Tas ir simboliski, it kā pasakā... Pasakas par tīru, vēl bērnišķīgu un nepavisam ne egoistisku...
  Gerda jautri piemiedza draudzenei:
  - Vai mums ir jādodas uz fīreru?
  Šarlote apstiprināja:
  - Gandrīz! Mēs tikai braucam, nevis skrienam basām kājām pa karstajām tuksneša smiltīm. Un pat pēc uzvaras.
  Piesietais melnais vāciski nomurmināja:
  - Briesmīgie eņģeļi, es esmu gatavs jums kalpot! Tu esi dieviete, es esmu tavs vergs!
  Šarlote ar savu nedaudz raupjo pēdu noglāstīja melnā gūstekņa brūnos cirtainos matus:
  - Jūs, melnie, jau pēc dabas esat vergi! Tas, protams, no vienas puses ir labi, kādam ir smagi jāstrādā no rītausmas līdz krēslai, jāstrādā nelietīgi... Bet vergs pēc savas būtības, pēc savas zemiskās dabas ir nodevējs un viņam nevar uzticēt ieroci. . Mēs, vācieši, savukārt esam viskulturālākā un organizētākā tauta uz Zemes. Lieliska karotāju tauta, un ne velti vācu algotņi dienēja visās Eiropas armijās un pat Krievijā, visbiežāk komandpunktos!
  Gerda nikni sacīja:
  - Jā, tu mums kalposi par vergu. Mums ir īpašas zvērnīcas melnādainajiem. Un pagaidām viss, kas tev jādara, ir...
  Šarlote ieteica:
  - Ļaujiet viņam skūpstīt mūsu kājas. Galu galā tas mums būs patīkami, un Nigēra pazemosies.
  Gerda enerģiski pakratīja galvu:
  "Es nezinu, kā jums klājas, bet ir pretīgi, ja āriešu tīrā āda pieskaras smirdošās Nigēras lūpām." Tātad...
  Šarlote nepiekrita:
  - Ne īsti! Gluži otrādi, man tas būtu paticis. Nu paskaties...
  Ugunīgi rudmatainā skaistule piespieda savu mazo kāju melnajam vīrietim. Viņš aizrautīgi sāka skūpstīt garos, gludos, noslīpētos dievietes pirkstus. Un meitene atbildot tikai maigi pasmaidīja, melnādainajām lūpām kutinot viņa iedegušo ādu. Ieslodzītā mēle pārskrēja pār meitenes elastīgo, nedaudz putekļaino pēdu. Joprojām ir jauki, kad tu pazemo spēcīgu, gandrīz divus metrus garu vīrieti.
  Gerda bija pārsteigta:
  - Tas ir dīvaini, bet vai jums nav riebuma?
  Šarlote pasmaidīja:
  - Ne īsti! Kāpēc man būtu jāriebjas?
  Gerda izvēlējās klusēt: kāpēc viņai jāiejaucas sava drauga lietās? Patiesībā viņi tika audzināti, ka vācietei jābūt ne tikai karotājai, bet arī mīlošai, maigai sievai un veselīgai mātei. Bet viņa pati par puišiem vēl nav domājusi, iespējams, lielas fiziskās slodzes dēļ vai vienkārši vēl nav atradusi sev līdzinieku. Tomēr šķiet, ka tas arī Šarlotei ir noguris. Viņa ar potīti iesita melnajam vīrietim pa degunu tā, ka viņam sāka tecēt deguns, un ieteica Gerdai:
  - Varbūt varam dziedāt?
  Gerda pamāja:
  - Protams, mēs dziedāsim! Citādi kļūst skumji!
  Meitenes sāka dziedāt, un viņu draugi pievienojās, tā ka dziesma plūda kā ūdenskritums:
  Mēs ar manu mīļo izejam no biezokņa,
  Slēpj nepasaulīgas skumjas!
  Un aukstums, degošs, vēss,
  Salauztais motīvs caurdurts!
  
  Basām kājām sniegā,
  Meitenes kļūst baltas!
  Ļaunie puteni rēc kā vilki,
  Izjauc putnu barus!
  
  Bet meitene nezina bailes
  Viņa ir spēcīga cīnītāja!
  Krekls tik tikko nosedza miesu,
  Mēs noteikti uzvarēsim!
  
  Mūsu karotājs ir vispieredzējušākais,
  To nevar saliekt ar veseri!
  Šeit kļavas maigi kustas,
  Sniegpārslas krīt uz krūtīm!
  
  Mūsu paradums nav baidīties,
  Neuzdrošinies drebēt no aukstuma!
  Pretinieks ir resns ar vērša kaklu,
  Tā ir lipīga un pretīga kā līme!
  
  Tautā ir tāds spēks
  Ko paveica svētais rituāls!
  Mums gan ticība, gan daba,
  Rezultāts būs uzvarošs!
  
  Kristus iedvesmo Tēvzemi,
  Liek mums cīnīties līdz galam!
  Lai planēta kļūtu par paradīzi,
  Visas sirdis būs drosmīgas!
  
  Cilvēki drīz būs laimīgi
  Lai dzīve reizēm ir smags krusts!
  Lodes ir brutāli nāvējošas
  Bet tas, kurš nokrita, jau ir augšāmcēlies!
  
  Zinātne dod mums nemirstību,
  Un kritušo prāti tiks atgriezti pienākumos!
  Bet, ja mēs izklaidēsimies, ticiet man,
  Ienaidnieks nekavējoties izjauks rezultātu!
  
  Tāpēc vismaz lūdz Dievu,
  Nevajag kļūdīties, esi slinks!
  Visvarenais tiesnesis ir ļoti stingrs,
  Vismaz dažreiz tas var palīdzēt!
  
  Dzimtene man ir visdārgākā,
  Svēta, gudra valsts!
  Mūsu vadoni, turiet grožus stingrāk,
  Tēvzeme ir dzimusi, lai ziedētu!
  Meitenes no elitārā SS bataljona "She-Wolf" dziedāja tik skaisti, un vārdi bija dvēseliski. Vispār valda stereotips, ka esesietis nozīmē bendes! Bet tā nav taisnība. Protams, bija īpašas soda vienības, visbiežāk kā daļa no drošības divīzijām, kas veica īpašas operācijas, bet lielākā daļa SS divīziju bija vienkārši Vērmahta elites apsardze. Kopumā jāsaka, ka sarkanā, totalitārā propaganda nav tas uzticamākais informācijas avots par Otro pasaules karu. Galu galā ir skaidrs, ka Agitprop komunistu vadītāji nevarēja būt objektīvi un objektīvi atspoguļot notikumus. Tāpēc ir diezgan grūti spriest, kur bija patiesa patiesība par nacistu zvērībām un kur bija daiļliteratūra. Jebkurā gadījumā tie, kas nopietni nodarbojas ar vēstures izpēti, ir spiesti atzīt, ka ne katrs SS karavīrs ir bende un briesmonis. Turklāt pirms uzbrukuma PSRS; Nacisti okupētajās teritorijās izturējās iecietīgi, Rietumu avoti neliecina par masveida zvērībām vai represijām.
  Un tagad meitenes palīdzēja ieslodzītajiem izkāpt no mašīnām; viņi draudzīgi noglaudīja bailīgo vīriešu platos plecus. Pēc tam meitenes tika aicinātas veldzēties...
  Pusdienas bija pieticīgas, bet tuksnesī tika nošauta zebra un katra meitene saņēma arābu stilā gatavotu kebabu. Kopumā arābi, vismaz ārēji, bija draudzīgi, un tie, kas zināja vācu valodu, pat mēģināja jokot vai maigi glāstīja meiteņu kājas.
  Gerda atgrūda lipīgo arābu un teica:
  - Es neesmu priekš tevis!
  Šarlote sekoja šim piemēram:
  - Iegādājies sev harēmu!
  Gerda pasmaidīja un ieteica:
  - Bet saki man, Šarlote, ko tu darītu, ja kļūtu par sultāna sievu?
  Sarkanmatainais draugs šaubīgi atzīmēja:
  - Tā patiesībā ir apstrīdama laime... Lai gan tas ir atkarīgs no tā, kura sultāna sieva. Ja lielā Osmaņu impērija būtu savos ziedu laikos, tad... Būtu pat ļoti jauki... Reformētu Turcijas armiju, uzlabotu ieročus... Un droši vien vispirms vērstu skatienu uz austrumiem.
  Gerda piekrita:
  - Pa labi! Bet Turcijai ir kauns, ka tā pat savos ziedu laikos nevarēja iekarot Irānu. Tas bija diezgan reāli, jo īpaši tāpēc, ka Persijas armija bija atpalikusi. Interesanti, lielais fīrers, kādu lēmumu viņš pieņems: iekarot Turciju vai iekļaut viņu savā koalīcijā, metot osmaņiem ar kaulu, ieskaitot dažas no ne pārāk vērtīgajām Irānas zemēm?
  Šarlote neizpratnē paraustīja plecus.
  - Nezinu! Patiesībā pēdējā laikā klīst runas, ka mēs uzbruksim PSRS... Saka, ka krievu bagātības un bagātās Ukrainas zemes nav īsti vajadzīgas!
  Gerda ar baso kāju pirkstiem pacēla tējas krūzi un diezgan veikli pacēla to pie zoda, ielejot sevī brūno šķidrumu. Tajā pašā laikā meitenei izdevās runāt:
  - Ukrainā ir ļoti bagātas, bagātas zemes. Gudras Vācijas vadībā un ar mūsu augsto lauksaimniecības kultūru viņi iegūs rekordražu. Un tad mūsu maize būs lētāka par ūdeni. Un tas nāks par labu pašiem ukraiņiem, jo padomju vara viņus vienkārši apzog, liek badoties!
  Šarlote pamāja.
  - Mēs šiem slāviem iemācīsim mūsu dižo ģermāņu kultūru! Apgaismosim viņus!
  Te sarunu pārtrauca rupji saucieni, atpūtas laiks bija beidzies.
  Bet pēc pusdienām meitenes atkal tika nostādītas rindā un spiestas doties gājienā pa tuksnesi. Pēc ēšanas bija grūti skriet, un meitenes pat nedaudz vaidēja, līdz viņu ķermenis tomēr sasila. Un tā viņi metās prom kā jerboas.
  Šī ir virtuāla kauja... Un Āfrika kļūst par vācieti... Un padomju-vācu fronte...
  Ziemā Sarkanā armija atkal devās uzbrukumā. Notiek spītīgas cīņas.
  Kristīna, Magda, Mārgareta un Šella cīnās Panterā. Transportlīdzeklim, lai gan tas nav ideāls, tam ir ātras šaušanas, tāla darbības rādiusa lielgabals, tas ir vidēji veikls un tam ir labas frontālās bruņas.
  Vācu meitenes, neskatoties uz aukstumu, ir basām kājām un bikini. Un viņi vada manevrējamu kauju.
  Šeit Kristīna izšauj šāvienu... Šāviņš ietriecas T-34-76 tornī un caurdur to. Padomju tanks apstājas, notriekts.
  Meitenes kliedz pilnā sparā:
  - Mūsējie paņēma!
  Tad Magda šauj. Arī skaistule ar zelta matiem trāpīja.
  Jā, tātad trīsdesmit četru tornītis tika norauts.
  Tīģeru meitenes pēc kārtas šauj. Un ļoti precīzi. Tā viņi trāpīja citam padomju tankam.
  Mārgareta sita nākamo. Un tas trāpīja pašpiedziņas lielgabalam SU-76. Veikli sasita. Un viņa dziedāja:
  - Mūsu ellišķā Vācija ir spēcīga, tā sargā pasauli!
  Un kā mēle rādīs!
  Tad viņa trāpīja Shell ar lielgabalu. Uztriecās padomju tankam KV-1S. Meitene arī paveica labu darbu.
  Jā, četri karotāji bikini cīnās un nebaidās no aukstuma. Pēc tam, kad sievietes sāka cīnīties, Trešajā Reihā viss gāja daudz labāk.
  Šeit ir lidotājas Albīna un Alvīna debesīs. Abas skaistules ir bikini un basām kājām. Viņi cīnās ar Focke-Wulfs. Un šī ir ļoti nopietna automašīna.
  Albīna, šaudama no gaisa lielgabaliem, saka:
  - Aktīvs krokets! Nenožēlo vārdus!
  Un kā viņš dzirkstīs ar žilbinošu smaidu! Un viņš notrieks divas padomju lidmašīnas uzreiz.
  Arī Alvīne ar gaisa lielgabaliem nocirta veselas trīs un čivināja:
  - Mans ieraksts būs nāvējošs un matēts!
  Pēc kā meitene izlika zobus un rādīja zobus! Viņa ir visa šarma un fenomenāla šarma pilna.
  Albīna nogriež citu Jak-9 lidmašīnu un čīkst:
  - Kāpēc vajadzīgi padomju piloti?
  Alvīna notriec LAGG-5 un pārliecinoši saka:
  - Lai mēs, vācieši, iekasējam rēķinus!
  Brīnišķīgs meiteņu pāris. Kā viņi sāka vākt sev balvas. Jūs tiešām nevarat iebilst pret šādām skaistulēm. Viņi apšauj lidmašīnas un izcēla zobus.
  Un galvenais noslēpums ir tas, ka aukstumā meitenēm jābūt basām kājām un bikini. Tad rēķini nāks paši.
  Un nekad neģērbies. Pakratiet kailās krūtis, un jūs vienmēr tiksiet ļoti cienīts!
  Albīna nocirta vēl vienu Sarkanās armijas lidmašīnu un dziedāja:
  - Lielā augumā un zvaigžņu tīrībā!
  Un viņa piemiedza aci, pielecot un raustīdama basās kājas, rēcot:
  - Jūras vilnī un niknā ugunī! Un niknā un niknā ugunī!
  Un atkal meitene ar enerģisku pieeju notriec lidmašīnu.
  Un tad Alvīna uzbrūk ienaidniekam. Viņš to dara aiz stūra, izliek zobus un čīkst:
  - Es būšu superpasaules čempions!
  Un atkal meitenes notriektā mašīna krīt. Jā, Sarkanajai armijai tas sanāk diezgan slikti.
  Un Albīna rēc ar mežonīgu sajūsmu:
  - Es tagad esmu bende, nevis lidotājs!
  Notriek citu padomju lidmašīnu un šņāc:
  - Es noliecos pār tēmēkli un raķetes steidzas pretī mērķim, priekšā vēl viens piegājiens!
  Karotājs rīkojas ārkārtīgi agresīvi.
  Šeit abas meitenes uzbrūk zemes mērķiem. Albīna iesita trīsdesmit četrus un čīkst:
  - Šīs būs beigas!
  Alvīna sit SU-76 un čukst:
  - Līdz pilnīgai iznīcībai!
  Un kā viņš krata baso kāju!
  Ziemā Sarkanā armija nespēja gūt ievērojamus panākumus. Tikai Rževas apkaimē izdevās iesist nelielu ķīli, bet, ieviešot rezerves, vācieši situāciju atjaunoja. Krauts tiešām ir spēcīgi.
  Un 1944. gada maijā, papildinājuši savu karaspēku ar jauniem tankiem, ieskaitot modernākos un labāk aizsargātos Panther-2, viņi devās uzbrukumā Kurskas un Rostovas pie Donas apgabalā.
  Viss nebūtu tik slikti, ja uzbrukumā nebūtu piedalījušies liels skaits arābu un melnādaino. Un pats galvenais, arī Türkiye iesaistījās karā. Tātad situācija ir kļuvusi ārkārtīgi satraucoša.
  Un Sarkanā armija, cietusi smagus zaudējumus, atkāpās Vērmahta augstāko spēku priekšā.
  Bet drosmīgās sešas meitenes Aļenkas vadībā sīvi cīnījās ar krautiešiem. Un spēki bija acīmredzami nevienlīdzīgi.
  Alenka cīnījās par Kursku, kuru iebruka nacisti. Izmisusī skaistule ar kailiem pirkstiem meta granātu un čivināja:
  - Slava Krievijai un mūsu mīļajai partijai!
  Tad Nataša ar kailiem kāju pirkstiem palaida granātu un nošņāca:
  - Mēs rūpējamies par meiteni basām kājām!
  Pēc tam Anyuta arī ar baso kāju pirkstiem atsūtīja nāves dāvanu un nokalta:
  - Tas būs brīnišķīgs trieciens!
  Rudmatainā Augustīna paņēma un ar savu kailu apakšējo ekstremitāšu nosūtīja iznīcināšanas dāvanu un čīkstēja:
  - Pavērsu radaru debesīs!
  Un tad zeltmatainā Marija ar kailām kājām nodeva nāvi nacistiem.
  Un viņa dziedāja:
  - Madagaskarā, tuksnesī un Sahārā! Visur bijis, pasauli redzējis!
  Un tad Marusja izmet veselu kaudzi ar plikām pēdām un dzied:
  - Somijā, Grieķijā un Austrālijā, Zviedrijā pateiks, ka nav skaistāku meiteņu par šīm!
  Jā, sešas meitenes cīnījās ļoti labi. Bet Krauts tomēr paņēma Kursku...
  Nē, jūs nevarat pretoties tik pārākiem spēkiem. Fašisti ir spītīgi.
  Un ko nozīmē monstru sagatavošana?
  Ādolfs Hitlers bija vienkārši traks: jutās kā īsts despots, kuram visi pakļaujas un trīc. Jā, ja vēlaties Staļina panākumus, tad jums ir jābūt kā Staļinam, bez žēluma un prasības pret citiem un pret sevi (tieši tā domāja Džozefs Vissarionovičs!). Tagad čaukstēšana ir pieklājīga un mašīna sāks kustēties. Kopumā Vācijai, ņemot vērā tās satelītus, ir milzīgas priekšrocības pār PSRS gan rūpniecisko iekārtu apjomā, gan kvalificētā darbaspēka ziņā, gan inženieru skaitā visos līmeņos. Tas ir fakts, bet ieroču ražošana joprojām nav līdzvērtīga! Vācija visu karu atpalika no PSRS, neskatoties uz visiem postījumiem Krievijā. Un no kā? Protams, zināma haosa dēļ, kas valdīja dažādos departamentos un īpaši militārajā rūpniecībā. Turklāt negatīva loma bija izejvielu trūkumam, kā arī ienaidnieka potenciāla nenovērtēšanai. Jo īpaši 1940. gadā ieroču ražošana Vācijā bija mazāka nekā 1939. gadā (ja ņemam vērā kopējo skaitu, ieskaitot munīciju), un tas neskatoties uz to, ka karš jau norisinājās, un Trešais Reihs pārņēma kontroli pār lielām teritorijām ar milzīgām teritorijām. ražošanas jaudas rezerves. Nu, ko mēs varam teikt par Hitlera organizatoriskajām spējām? Ne pārāk, viņš spīdēja militārajā rūpniecībā.
  Fīrers garā runā paziņoja:
  - Attiecībā uz aviācijas uzraudzību Zaueram tiek piešķirtas ārkārtas pilnvaras. Viņš rūpīgi uzraudzīs saražotā aprīkojuma daudzumu un, kas ne mazāk svarīgi, kvalitāti. Turklāt daudzi tavi draugi Gēringi, lai arī kādreiz bija labi dūži, nav spējīgi uz līdera darbu. Ne katrs labs karavīrs ir arī izcils ģenerālis, tāpēc pakārtā Ērika vietā tehnisko sfēru vadīs cilvēks no profesionālu uzņēmēju vidus, kas spēj reformēt un pāraprīkot aviācijas spēkus. Galu galā Lielbritānija nesnauž, tā palielina gan savu bruņoto spēku kvantitāti un kvalitāti, gan jo īpaši aviāciju. Mums jābūt divām galvām priekšā ienaidniekam, duci soļu, pretējā gadījumā mēs pilnībā zaudēsim savu pārākumu pār ienaidnieku. Tāpēc ir nepieciešami kvalitatīvi soļi.
  Gērings kautrīgi atbildēja:
  - Mani draugi, pārbaudīti cilvēki, kuri ir pierādījuši savu kaujas efektivitāti un profesionalitāti.
  Apsēstais diktators kļuva nikns:
  - Vai varbūt es, jūsuprāt, aizmirsu, kurš zaudēja Lielbritānijas kaujā? Vai arī kuram neizdevās tautsaimniecības attīstības četrgades plāns. Vai arī jūs vēlaties, lai jūs sit ar stieņiem, un pat publiski. Tāpēc aizveriet muti un klusējiet, pirms pāļājat!
  Gērings bailēs pat notupās. Diemžēl ar fīreru nevajag ņirgāties. Tad atkal atskanēja troksnis, un debesīs pacēlās cita ME-262 reaktīvā lidmašīna. Automašīna bija masīva, un tai bija divi dzinēji. Spārni ir nedaudz izslaukti, pats cīnītājs izskatās diezgan draudīgs. Tā ātruma raksturlielumi 1941. gadam kopumā ir pienācīgi, un pat pēc pasaules standartiem tie ir rekordlieli. Tiesa, pati mašīna vēl nav pilnībā uzticama un prasa atkļūdošanu. Fašistu diktators taču jau ir devis jaunu, progresīvāku iznīcinātāju īpašības... ME-262 sver vairāk nekā sešas tonnas, kas nozīmē, ka ir zināma pārslodze. Iznīcināšanas lidmašīnai jābūt mazai, lētai un izveicīgai. Šajā ziņā ME-163 varētu būt diezgan labs, taču tā raķešu dzinējs ir pārāk forsēts un darbojas tikai sešas minūtes (pareizāk sakot, tas joprojām darbosies!), kas nozīmē, ka darbības rādiuss ir tikai simts kilometru rādiusā. . Kā Blitz stila bumbvedējs vai seguma cīnītājs armādas uzbrukumiem Anglijai, tas, protams, nav piemērots.
  Bet ME-262 var pārvadāt tonnu bumbu, tas ir, tikpat daudz kā Pe-2, padomju frontes lidmašīnas. Tas ir, lielisks risinājums gan iznīcinātāju slaucīšanai, gan atbalsta karaspēkam. Tomēr kāpēc gan neizveidot iznīcinātāju Comet ME-163 stilā, bet bez raķešu dzinēja, bet ar turboreaktīvo dzinēju? Viņi mēģināja uzlabot "Komētu" un, šķiet, palielināja lidojuma laiku līdz 15 minūtēm (tas ir diapazons līdz 300 kilometriem), kas kopumā ir pieņemams Lielbritānijas kaujai. Londonu vēl var aizbraukt no Normandijas... Lai gan ne viss ir tik pašsaprotami, vajag arī to nobombardēt un atgriezties, un piecpadsmit minūtes nebija tik ātri. Nākotnē raķešu un reaktīvo iznīcinātājus atzina par strupceļu aviācijā. Taču "Komētas" dizains ir ļoti interesants ar savu mazo izmēru un vieglumu, kas nozīmē, ka tas ir lēts un manevrējams.
  Turklāt ir arī ļoti perspektīvi iznīcinātāji, kas kopumā sver 800 kilogramus, tādi planieri, kurus var izmantot gaisa kaujās. Tiesa, to nelielā attāluma dēļ lidojumus uz tiem var veikt tikai aizsardzības kaujās, vai arī nogādāt Londonā ar... Transportiem, un tad ķert pilotus atpakaļ. Te būs par to jāpadomā. Reālajā vēsturē planieriem nekad nebija laika cīnīties, un kaut kādu iemeslu dēļ Korejā padomju aviācijas ģenerāļi neuzdrošinājās izmēģināt šo ideju. Kopumā tas nav skumji, bet Korejas kara laikā amerikāņu pilots bija pirmais, kurš guva uzvaras. Tā ka jeņķus nevajag novērtēt par zemu.
  Pēc lidojuma beigām jauna gaišmataina meitene izlēca no kabīnes un pilnā ātrumā pieskrēja pie fīrera.
  Apsēstais nacists numur viens pasniedza viņai roku, lai skūpstu. Patīkami ir tas, ka meitenes tevi mīl, un fīreru, šķiet, diezgan patiesi dievina visi vācieši, pareizāk sakot, gandrīz visi, izņemot dažus koncentrācijas nometņu ieslodzītos. Pilots ar entuziasmu sacīja:
  - Šī ir vienkārši lieliska lidmašīna, tai ir tāds ātrums un jauda. Saplēsim visus lauvas mazuļus kā karstā ūdens pudeli no surogāta!
  Fīrers apstiprināja meitenes impulsu:
  - Protams, mēs to saplēsīsim, bet... Mašīnas atkļūdošana jāveic ātrāk, un tas jo īpaši attiecas uz motoriem. Šeit, protams, būs nepieciešami radikāli pasākumi, lai tos uzlabotu, bet, ja kas, vadītājs-dizaineris palīdzēs!
  Visi unisonā iesaucās:
  - Slava lielajam fīreram! Lai Providence mums palīdz!
  Sāka skanēt Trešā Reiha himna, un uz priekšu devās jaunu Hitlerjugent kaujinieku kolonna. Puiši no četrpadsmit līdz septiņpadsmit gadiem soļoja pie bungām īpašā sastāvā. Un tad notika pats interesantākais: gājienā devās pusaudžu meitenes no Vācijas sieviešu savienības. Viņi bija īsos svārkos, daiļavu kailās, basās kājas piesaistīja vīriešu skatienus. Meitenes centās pacelt kājas augstāk, bet tajā pašā laikā atvilka kāju pirkstus un uzmanīgi novietoja papēžus. Izklaidējošs skats uz daiļavām ar nevainojamām figūrām... Sejas tiešām bija dažādas un daži jauni fašisti bija nedaudz rupji, gandrīz vīrišķīgi, un viņi arī tās deformēja. It īpaši, kad viņi saveda uzacis kopā.
  Estēte Ādolfs atzīmēja:
  - Ir nepieciešams, lai zēni un meitenes saņemtu fizisko sagatavotību plašākā mērogā. Un es zinu, ka šajā jautājumā tiek darīts daudz, jo īpaši Jungfolkā, taču ir vajadzīga iekļautība un spartiešu metožu pieņemšana. Protams, papildus zagšanas veicināšanai... Mūsu puikām un meitenēm jāizaug par kārtīgiem un tajā pašā laikā nesaudzīgiem cilvēkiem.
  Augstākais komandieris apstājās. Ģenerāļi klusēja, droši vien baidījās iebilst, bet nevēlējās apstiprināt acīmredzamo. Fīrers turpināja:
  - Karš nav joks, bet nežēlastība pret ienaidniekiem ir jāapvieno ar savstarpēju palīdzību un brālības sajūtu pret biedriem. Tas mums ir jāieaudzina katrā... Jaunais pārcilvēks ir nežēlīgs pret citiem, bet vēl jo vairāk viņam jābūt nežēlīgam pret sevi. Jo vispirms ir jāizskauž mazvērtība savā dvēselē, un tad celsies vājais cilvēka ķermenis!
  Vēl viena pauze... Ģenerāļi un dizaineri pēkšņi saprata un sāka sparīgi aplaudēt. Fīrers šķita apmierināts:
  - Šis ir labāks, bet tagad es gribētu redzēt gaisa kaujas imitāciju. Tik milzīgs un visu iznīcinošs...
  Heinkels kautrīgi jautāja:
  - Ar dzīvu munīciju vai šāviņiem, mans fīrere?
  Nacists numur viens pamāja:
  - Protams, ar kaujas. Turklāt es vēlētos apsvērt izmešanas ierīces efektu. Galu galā, jūs strādājat pie tā... - Fīrers kratīja dūres. - Kad beidzot tas būs gatavs un nodots masveida ražošanā. Galu galā pieredzējis pilots ir pieredzējis pilots, kurš ir jāaizsargā turpmākajām cīņām!
  Fuhrer-Terminator tomēr nolēma parādīt dizaineriem modernāku izgrūšanas ierīces dizainu. Šai sistēmai jābūt mazāk apgrūtinošai, vienkāršākai un vieglākai. Nu, lētais squib, ko jau apguvusi Vācijas rūpniecība, ir diezgan piemērots šim nolūkam.
  Diagramma bija jāzīmē ceļā, bet Hitlers bija patiešām labs mākslinieks, un viņš zīmēja skaidri, ātri, diagrammu un pagriezienu līnijas bija vienmērīgas un skaidras bez lineāliem un kompasiem. Stulbajam Terminatoram likās, protams, dīvaini, ka vācieši, kam kopumā bija tik spēcīga un zināmā mērā attīstīta ideoloģija kā nacionālsociālisms un totalitārā sistēma, nopludināja karu krieviem. Varbūt tas ir saistīts ar faktu, ka krievu karavīri bija stiprāki un izturīgāki nekā vācu karavīri un iemācījās cīnīties ātrāk.
  Vispār, ja skatās uz kara gaitu kopumā, tad krievi, pareizāk sakot, padomju militāristi iemācījās karot, bet vācieši, šķiet, bija aizmirsuši, kā... Viņu pavēlniecība pieņēma lēmumus pirmajā līmenī. greideri, un varbūt pat zemāks, ja pirmklasniekam ir pieredze militāro operāciju veikšanā reāllaika stratēģijās. Un tas, ka dažreiz sešus gadus veci bērni jau tik veikli vada virtuālās armijas, ir kaut kas, no kā viņi un Žukovs un Mainšteins var mācīties. Tomēr daži pētnieki gan Žukovu, gan Mainšteinu uzskata par viduvējībām. Pastāv arī pretrunas attiecībā uz aprīkojuma skaitu, jo īpaši sagūstīto franču aprīkojumu. Hitlera atmiņa (laba atmiņa, it īpaši, kad viņš vēl bija vesels!) liecināja, ka bija 3600 sagūstīti frančiem sagūstīti tanki, ļoti iespaidīgs rādītājs... Daži modeļi, piemēram, SiS -35 , bija pārāki ar savām bruņām . T-34 tikai frontālās bruņās. Tātad šo tanku var viegli ražot Francijas rūpnīcās, izņemot, iespējams, aizstājot 47 mm ieroci ar garo stobru 75 mm lielgabalu. Patiesībā pat ar to var nepietikt. Lielbritānija un ASV kopumā savos tankos vienmēr ir visvairāk novērtējušas bruņas. Piemēram, četrdesmit tonnas smagajam Čērčilam bruņas bija 152 milimetri, salīdzinot ar 120 milimetriem smagajam tankam IS-2.
  Fīrers dizaineriem teica ko citu:
  - Mums ir pietiekami daudz vēja tuneļu, tāpēc meklējiet optimālāku lidmašīnas modeli un veidojiet racionālas formas, nenovedot lietu dārgos testos, kur iet bojā arī mūsu labākie dūži. Piemēram, lidmašīnas lidojoša spārna modelis ir ļoti efektīvs, īpaši, ja var mainīt biezumu un slīpuma leņķi. Zīmējumu jau iedevu, tā ka bezastes jābūt gatavam. Tā paredzamais ātrums pat ar Yumo dzinēju būs līdz 1100 kilometriem stundā. Tāpēc uz priekšu, bet neesiet nekaunīgs!
  Nederīgais Ādolfs arī ieteica, kā palielināt cauruļu pūšanas ātrumu. Viņš uztvēra vāji slēpto ironiju dizaineru uzskatos: kā vienkāršs kaprālis zināja tik daudz? Vai viņi netic fīrera ģēnijam? Nu, mēs to izdomāsim... vai nē, mēs to neizdomāsim, bet mēs viņiem pierādīsim, ka esam izglītoti.
  Pēc tam sekoja pusdienas svaigā gaisā, kalpu meitenes kārtoja galdus un krēslus. Skaisti... Bet kādas reformas būtu jāveic nacionālsociālismā? Tādas, lai pēc iespējas samazinātu ienaidnieku skaitu un sadraudzētos. Piemēram, nepaaugstiniet vācu rasi ik uz soļa un var pat pārtraukt dalīt tautas šķirās. Taču nāciju dalījums zemāka līmeņa un āriešu tautās vēl nav formāli legalizēts. Tas vienkāršo lietas. Kopumā Hitlers sāka masveida ebreju iznīcināšanu tieši pēc uzbrukuma PSRS. Kāpēc viņam būtu tādas ķibeles? Varbūt viņš cerēja, ka pasaules cionisms viņu svētīs karam ar boļševismu un Rietumi viņu atbalstīs. Un tad, kad Lielbritānija un ASV izlēmīgi pateica nē Vērmahtam, fīrers kļuva nikns? Vai viņš sāka atriebties tiem ebrejiem, kurus viņš varēja sasniegt? Hitlers, protams, ir idiots, kurš veica holokaustu un tādējādi diskreditēja nacionālsociālisma ideju. Tagad vārdi nacists un bende ir kļuvuši par sinonīmiem. Daudzi arī jauc nacionālismu un fašismu, iespējams , vārda nacistu saskaņas dēļ . Bet tā nepavisam nav taisnība. Fašismam principā nav tiešas saistības ar nacionālsociālismu. Savā pamatā fašisma jēdziens radās Francijā deviņpadsmitajā gadsimtā, un tam bija pavisam cita nozīme.
  Sava veida fašisma mācību būtība tās sākotnējā versijā radās korporatīvā gara, draudzības sajūtas nodibināšanā starp kapitālistiem. Musolīni pēc tam iepazīstināja ar fašisma mācībām savos Melnkreklos. Nu, nacistus vispirms viņu ienaidnieki un politiskie konkurenti sauca par fašistiem. Godīgi sakot, nacisti rīkojās nežēlīgi, tāpēc fašists ieguva aizskarošu, negatīvu nozīmi. Krievijā savulaik nacionālisti piedzīvoja zināmu kāpumu, īpaši deviņdesmito gadu sākumā, maksimumu sasniedzot 93.-94.gadā. Tad karš Čečenijā izraisīja pacifistu noskaņojuma pieaugumu sabiedrībā un īslaicīgu nacionālisma lejupslīdi. Karš Dienvidslāvijā un Serbijas bombardēšana izraisīja īslaicīgu patriotisma uzplaukumu, bet pēc tam nacionālajā kustībā notika šķelšanās. Krievijā nacionālistiem bija problēmas ar vadītājiem... Viņiem nebija sava fīrera... Tiesa, Žirinovski salīdzināja ar Hitleru, un viņš savā ziņā pat pārspēja Ādolfu. Piemēram, politiskās pacelšanās ātrumā četru gadu laikā pēc partijas dibināšanas ieņemt pirmo vietu Saeimas vēlēšanās. Bet Žirinovskis izturējās nesaprātīgi un nespēja ne tikai attīstīt panākumus, bet pat saglabāt sasniegto. Šeit jāsaka, pirmkārt, tā bija viņa personīgā vaina. Nepietiekama disciplīna partijā, skandāli, kuros viņš iesaistījās. Bet īstais Hitlers nekad nav sēdējis Reihstāgā un neviens nerādīja viņa filmu dusmu lēkmes televīzijā. Un pašas televīzijas nebija. Lai gan Žirinovska panākumi 1993. gada vēlēšanās bija viņa veiksmīgā darba ar televīzijas auditoriju nopelns.
  Skaista meitene no kalpotāju vidus apsēdās blakus fīreram un uzlika viņa roku uz viņas kailā ceļgala. Kūkots:
  - Vai tu par kaut ko domā, mans fīrere?
  Nacistu diktators un tajā pašā laikā virtuāls spēlētājs uzcēlās. Viņš pamanīja, ka joprojām nav pabeidzis dārzeņu zupu un augļu salātus. Fīrers noskūpstīja meiteni uz lūpām, sajūtot viņas jauneklīgo, saldo aromātu un sacīja:
  - Tu iekāpsi mašīnā kopā ar mani. Un jūs visi ķeraties pie darba, ēšanas laiks ir beidzies.
  Un atkal valsts zobrati, kaut arī ne visai labi ieeļļots mehānisms, sāka griezties. Atceļā fīrers mīlējās ar skaistuli un pat bija pārsteigts, kur viņam tik daudz enerģijas un spēka. Galu galā viņi teica, ka fīrers ir impotents un it kā invalīds, viņam bija sifiliss (meli) un viņš ir kastrēts (pilnīga izdomājums!). Tiesa, Hitleram neizdevās iegūt pēcnācējus... Nu, rīt viņš šo lietu nokārtos pats... Vai nē, viņam tomēr būs jāaicina Himlers. Kopumā reālajā vēsturē fīrers krasi nostiprināja SS lomu. Acīmredzot arī viņam būs jāiet šis ceļš šajā alternatīvā. Un ka kriminālpolicijas pakļautība SS struktūrai kopumā ir saprātīga, tagad visi dati un faili tiks apvienoti vienā avotā. Turklāt noziedznieku spīdzināšana un tās uzlabotās nopratināšanas metodes, kas raksturīgas gestapo un citām slepenpolicijas struktūrām, ievērojami palielinās atklāšanas līmeni.
  Patiesība var pieaugt un nevainīgo upuru skaits pieaugt, bet... Lielais vairums esesiešu ir kārtīgi cilvēki, un pieredzējis izmeklētājs, kā likums, uzreiz redz, vai cilvēks melo vai runā patiesību, un viņš reti pieļauj kļūdas. To var spriest pēc daudzām noziegumu hronikām.
  Izlēmis vēl dažas aktualitātes un uzaicinājis divas jaunas meitenes sasildīt gultu, fīrers, atspiedis galvu uz daiļavas kailajām kuplajām krūtīm, aizmiga...
  Šoreiz viņš atgriezās pie iepriekš pārtrauktā sapņa par grandiozu kosmosa kauju. Atkal savā caurspīdīgajā cīnītājā, un ienaidnieks mēģina uzbrukt Lielās Krievijas armijas rindām. Un Hypernet spēles fīrers un viņa partneris, resnā, bet tajā pašā laikā muskuļotā blondīne, mēģina rīkoties, vienlaikus palīdzot viens otram. Neglītie ienaidnieka cīnītāji cenšas iegūt numurus, izmantojot savu skaitlisko pārsvaru. Dermostānas militāro armadu disharmonija kļūst arvien uzkrītošāka. Viņu kuģi šķiet arvien pretīgāki. Kapteinis Vladislavs, izmantojot "spaiņa" tehniku, diezgan veiksmīgi sagrieza automašīnu greizas kurpes formā un teica:
  - Ne velti gan Hitleram, gan Staļinam bija tēvs, kurš bija kurpnieks!
  Atbildot uz to, viņa blondā partnere nozibināja savus kailos, rozā papēžus:
  - Man nevajag zābakus vai citus apavus. Ar basām kājām es daudz labāk jūtu mazāko vakuuma izliekumu vai kosmosa vibrācijas! Ak, mans fīrere, vai tu vēlētos kļūt par meiteni?
  Vladislavs iesmējās, atbildot:
  - Tas būtu interesanti uz īsu brīdi. Visi saka, ka sievietēm ir daudz spēcīgāki un ilgāki orgasmi nekā vīriešiem, tāpēc es ļoti gribēju pārbaudīt, vai tā tiešām ir taisnība?
  Blondīne iesmējās:
  - Progress var dot iespēju arī tev to piedzīvot... Ja vien, protams, nezaudēsim grandiozo kosmosa kauju. Ir pārāk daudz ienaidnieku. Imperators Almaztigers 13, kurš vēl nav dzimis, bet jau ir mūsu komandieris, var arī nomirt.
  Persona, kas notrieca fīreru, atzīmēja:
  - Liels komandieris, kā karā galva, jo lielāks izmērs, jo smagāki zaudējumi!
  Tā vietā, lai atbildētu, blondīne sāka apgriezt savu cīnītāju. Viņš uztaisīja kliņģeri, tik tikko izvairoties no auna, un tad ļoti precīzi atšāva. Ienaidnieka transportlīdzeklis uzliesmoja un sāka sadalīties ļoti mazos liesmojošos gabaliņos, piemēram, magoņu sēklās. Meitene, paņēmusi košļājamo gumiju ar kailiem kāju pirkstiem un tik veikli mētādama, ka tā piezemējās tieši uz viņas izvirzītās mēles:
  - Jauki! Kad košļā, tad ēd!
  Bet bargajam karavīram nebija tik paveicies; viņš atkal tika sists, pat ja tas notika tangenciāli un kapteinis kapteinis noņurdēja:
  - Kā mani nomoka šie sieviešu glāstījumi!
  Blondīnes acis iemirdzējās:
  -Vai tevi neapmierina glāstīšana? Vai jūs droši vien vēlaties kaut ko nopietnāku? Tā jūs visi esat nepacietīgi, pakļauti nodevībai!
  Vladislavs iesmējās un gandrīz norija skarbu atbildi no Dermostānas cīnītāju vidus. Kaujas aina ir nedaudz mainījusies. Ienaidnieks šķita neizsmeļams, kaujā ievedot arvien jaunus spēkus. Īpaši bīstami bija ultrakaujas kuģi, milzīgi kā asteroīdi, tie lēnām iznira no vakuuma, it kā pievilkti ar simpātisku tinti (kas parādījās, kad uz tiem spīdināja lampu). Šit-stans vispirms mēģināja saliekt flangus, veikt aptverošu manevru, iespējams, izveidot katlu telpā.
  Lielās Krievijas karaspēks cīnījās drosmīgi, un tajā pašā laikā viņi arī nevairījās no manevriem. Šādi tika izmantota mobilās aizsardzības metode, kā arī pārdroši manevri un niršana. Piemēram, Lielās Krievijas kosmosa armijas kaujas kreiseri un greiferi vai nu pazuda, vai, gluži pretēji, parādījās murgainā pretinieka aizmugurē. Tas atgādināja zivju medības ledus bedrē - tās iznāca, satvēra upuri (kaut kādu ziemas kukaini, un, ja mednieks bija sams, tad putns!) un iegāja atpakaļ bedrē. Šajā gadījumā Dermostan kuģi nekavējoties apmaldījās, sāka spiesties kopā vai pat atklāja uguni viens uz otru. Smieklīgs plazmas izvirdums ar zvaigžņu kuģu sadedzināšanu. Piemēram, pat ultrakaujas kuģis, saņēmis vairākus termisko preona raķešu trāpījumus, uzliesmoja zilās un zaļās liesmās. Tad lielais karotājs (turpinot iznīcināt šitstanus, kas bija pielipuši kā vannas lapa!) draugs ieraudzīja attēlu liesmojošā ultrakaujas kuģa iekšpusē. Un kāds iespaidīgs koloss, divu miljonu karavīru apkalpe un piecdesmit miljoni robotu!
  Kuģa iekšpusē kaujinieki ir dažāda veida švaki: troļļi, goblini un vairāki hibrīdtipi, piemēram, visizplatītākie: ērču un cigarešu maisījums, pareizāk sakot, izsmēķi! Nu baisi radījumi, it kā no narkomāna zīmētas šausmu filmas.
  Radījumi izmisīgi vēlas aizbēgt, bet tajā pašā laikā tie saduras viens ar otru, dur, griež, kož. Šeit nāk paukošanas mašīna, kas īpaši izveidota cīņai ar iekāpšanu. Un viņa ir bruņota ar kvaziplazmas zobeniem, nevis taisniem, bet izliektiem dažādiem manevriem. Pirmā paukošanas mašīna ietriecās to dzīvajā haosā, kas izplūst no milzīga kuģa, kas liesmoja ar uguni. Tūlīt uz visām pusēm lidoja sasmalcinātas gaļas lauskas un apdeguši ķermeņi. Aiz viņas parādījās draugs, viņa izskatījās pēc zirnekļa, tikai bija vismaz trīsdesmit ekstremitāšu, un tās bija iznīcināšanas straumju veidā, kas spēj pārgriezt uz pusēm pat dinozauru.
  Viens no Dermostan virsniekiem kliedza:
  - Ak, negriez mani! Bandinieks apēda karalieni!
  Bet viņam nepaveicās, izsmēķis ar ērces ķepām, tikai vēl pretīgāk, atsitās pret antenu un karājās caurdurts uz tās. Tomēr to, kā viņš kliedza, vairs nebija dzirdams šajā mežonīgākajā, arvien pieaugošajā kakofonijā. Princeps-plazmas liesmu mēles, pārsvarā zilas un oranžas, apsteidza pārbiedētos Šitmostānas cīnītājus, liekot tiem apcepties. Un paukošanas mašīnas bija nikns ultra-kaujas kuģa iekšpusē. Acīmredzot tas bija skaidri ierakstīts viņu programmā: nogalināt, nogalināt un vēlreiz nogalināt! Un viņiem nav īsti svarīgi, kurš. Un gaiteņos atskanēja visbriesmīgākās hiperistabas troksnis.
  Taču ultraliesma jau sasniegusi paukošanas mašīnas, kā arī daudzus goblinus un nagus - izsmēķi jau sadrupuši fotonos. Tātad ultrakaujas kuģis sāka pakāpeniski sadalīties vairākās daļās. Lai gan šķelšanās notika lēni, tā nešķita mazāk draudīga. Īpaši uz daudzu citu fona, kas uzliesmo kā miniatūras supernovas vai, gluži pretēji, kā sarūkoši zvaigžņu kuģi. Diemžēl ne tikai Dermostānas, bet arī Lielās Krievijas.
  Piemēram, kreiseris ar āmura un sirpja emblēmu zaudēja kontroli un ietriecās ienaidnieka drednautā. Ja divas masas saduras zem gaismas ātruma, tas ir līdzvērtīgi iznīcināšanas raķetes triecienam. Tas vemj ar nepārvaramu spēku (ja var tā teikt, protams). Sprādziens uzziedēja kā tulpe ar daudzkrāsainām ziedlapiņām, pēkšņi aprijot visu, kas pastāvēja ap desmitiem kilometru. Vladislavs-Ādolfs teica:
  - Un mūsu puiši, šķiet, jau ir debesīs!
  Blondīne filozofiski atzīmēja:
  - Debesis ir vienīgā labā vieta, kur neviens nesteidzas nokļūt, pat ja ir karstumā!
  Hitlera sitiens piekrita:
  - Tie ir Visuma paradoksi. Mēs nevēlamies nonākt labā vietā, bet sliktais mūs ievelk! Tāpēc pat nav skaidrs, kas ir labāks, dzīvība vai nāve.
  Meitene filozofiski atzīmēja:
  -Dzīve vienmēr ir labāka par nāvi. Ne velti gandrīz visi cilvēki tā domā. Tomēr cilvēku viedokļi, tāpat kā viss mūsu pasaulē, ir relatīvi.
  Fīrers veica vēl vienu diezgan viltīgu pagriezienu, kas ļāva notriekt divvietīgu, tātad daudz dārgāku un bagātīgāk bruņotu kaujinieku (cik skaisti uzsprāga, it kā būtu uzliesmojuši salūts no sarežģītām pirotehnisko materiālu kombinācijām), pērles sadragāta viela, kas izkaisīta pa vakuumu. Vladislavs-Ādolfs atzīmēja:
  - Cilvēku priekšstati gan par dabu, gan par Dievu ir ļoti pretrunīgi. Kopumā pastāv pat reaktīvā, tas ir, pat destruktīvā prāta jēdziens, kas piespiež cilvēku uzvesties tā, kā nepavisam nav jāpavēl pragmatiskiem instinktiem un lietderības apsvērumiem.
  Blondīne, kurai bija grūtības attapties pēc brutālās niršanas (ko gan citu darīt, kad tev uzreiz steidzas septiņi cīnītāji), sacīja:
  - Beidz pragmatiku - ieslēdz matemātiku!
  - Nav smieklīgi! - Vladislavs atcirta.
  Pēkšņi jūras aviācijas kapteiņa priekšā parādījās Lielās Krievijas armijas komandpunkta attēls. Patiešām, tā, protams, ir dāvana - spēja iekļūt svētajā vietā un pat atpazīt, pat ja ne kāda cita plānus, bet gan savu pavēli.
  Šeit tas ir vadošais līnijkuģis, iespaidīgais Lielās Krievijas kosmosa armijas flagmanis ar simts kilometru diametru. Un šis kuģis dabiski arī cīnās, jo desmitiem tūkstošu jaudīgu artilērijas stobru nevar nolemt bezdarbībai. Tomēr flagmanis ultrakaujas kuģis cenšas darboties sinhroni ar citiem lieliem kuģiem. Ienaidniekam nevar dot ne mazāko iespēju iznīcināt flagmani, kur atrodas Lielās Krievijas kosmosa armijas eskadras galvenā komanda.
  Pārsteidzoši, galvenais komandieris un monarhs ir tikai embrijs, kas guļ dzemdē. Pati māte ir iegrimusi apturētas animācijas stāvoklī, jo pretējā gadījumā viņas pienākumu veikšana būtu pārāk sāpīga. Un jau pietiekami attīstītā embrija monarha, kuram ir ekstremitātes un, pats galvenais, diezgan lielas smadzenes, darbību nodrošina daudzas kibernētiskās vienības. Pats embrijs, kas valda pār Lielo Krievijas impēriju, jūtas diezgan ērti.
  Jā, protams, un viņu apgrūtina vajadzība, viņš jau vairākus gadus ir iekšā mammai. Par došanos paskriet vai kaut ko izkustināt var tikai sapņot. Un tie ir sāpīgi sapņi, jo piedzimšana nozīmē tūlītēju pazušanu. Embrijs sazinās ar ārpasauli, izmantojot skenerus. Protams, tie nerāda īsto embriju komandiera izskatu, bet gan tēlu, kas vairāk spēj iedvesmot uzticību. Jo īpaši izskatīgs jauneklis parādās nedzimušā karaļa formā. Viņš skaidrā, pavēlošā balsī dod pavēles karaspēkam:
  - Izmantojiet elastīgās aizsardzības principu. Tāpat kā pirms tūkstošiem gadu, vājāki spēki, kuru skaits bija mazāks, neapšaubāmi izmantoja faktu, ka mazāka masa ir daudz kustīgāka nekā liela. Tā kā niecīgai masai raksturīga nenozīmīga inerce!
  Meitene maršals apstiprināja:
  - Protams... Armijas spēja manevrēt ir uzvaras atslēga. Protams, jāizvairās no galējībām. Galu galā skudra nav zvēru karalis!
  Embrionālais komandieris pasmīnēja:
  - Nāvējošākās radības ir baktērijas. Lai gan nē, varbūt pat ne vīrusi! Lai arī primitīvs organisms, tas ir iedarbīgs! Šeit ienaidnieks savāca milzīgus spēkus gandrīz no visa Visuma, kas nozīmē, ka viņš atklāja atlikušos apgabalus.
  Elfs maršals Fego ar purpursarkanām un oranžām bizēm atzīmēja:
  - Dažreiz, lai uzvarētu, pietiek ar šķietami nenozīmīgu pārsvaru ierobežotā frontes posmā. Šī ir dīvaina daudzu kauju, dažādu civilizāciju aksioma!
  Augļa imperators caur skeneriem pasmējās:
  - Šajā gadījumā jūs skatāties uz sakni.
  Tikmēr Dermostānas armadas mēģināja pārkārtoties kustībā. No aizmugures viņiem tuvojās ļoti ievērojama rezerve. Izmantojot zvanu veidojumu, izgāja tūkstošiem lielu zvaigžņu kuģu un miljoniem mazāku kuģu. Tā rezultātā manāmi palielinājās parazītu ugunīgais spēks. Maršala meitene sajūsmā sacīja:
  - Lūk, kārtējais trumpis, ko iemeta neģēlīgais pretinieks. Tomēr mūsu izlūkošana nebija līdzvērtīga, nebija paredzēta iespēja ieviest tik lielu spēku skaitu.
  Imperatora hologramma zēna formā spārdīja zobenu. Propelants trāpīja vārtos. Tas gandrīz uzreiz uzsprāga. Pirmkārt, ir zibspuldze, kas noēd acis, un pēc tam izaug purpursarkanā sēne, kas iznīcina visu, kas atrodas kaujas kuģa ieroča diapazonā. Hologrammas zēns teica:
  - Tas ir fenomenāls vārtu gūšana! Nu lai pretinieki atdod visu. Esmu viņam sagatavojis pārsteigumu.
  Elfs Fego ar zināmām šaubām aplūkoja kaujas attēlu. Dermostānas armāda izskatījās sāpīgi briesmīga. Īpaši īpaši kaujas kuģi, kuru diametrs sasniedza divsimt piecdesmit kilometrus. Elfs pēkšņi atcerējās savu dzimto planētu... Daba tur ir idilliska, nav pat asinssūcēju kukaiņu. Un lauvas... Nu ne gluži lauvas, bet hibrīdi ar rudzupuķēm. Kopumā tas ir skaists dzīvnieks: ķermenis ir rudzupuķu zieds, un zelta krēpes attīstās vējā. Turklāt rudzupuķes maina ēnu... Te ir klaja neglītība, kas vērsta gan pret cilvēkiem, gan pret elfiem.
  Blondīne maršals teica:
  "Mēs nezinām, cik daudz rezervju ir ienaidniekam, bet man šķiet, ka ir pienācis laiks pārvietot mūsu slazda pulku."
  Embrionālais imperators iebilda:
  - Tagad nav īstais laiks parādīt savas kārtis!
  Maršala meitene mēģināja strīdēties:
  "Ja mūsu cilvēki nomirs, vairs nebūs neviena, kam cīnīties!"
  Un tad tika atrasts embrija komandieris:
  "Jūs nevarat uzvarēt karu bez upuriem." Šahā var, bet īstā kaujā nē! Nežēlīgais kara likums ir tāds, ka zaudējumi ir kā lietus, kas apūdeņo uzvaras dzinumus, tikai jāraugās, lai zaudējumi nepāraugtu lietusgāzē, kas aizskalo atvases! - Tad no dzemdes nosūtītā hologramma pēkšņi kļuva laipnāka sejā. - Bet nedomājiet, ka, lai samazinātu zaudējumus īpaši no ultrakaujas kuģu uguns, ļaujiet Lielās Krievijas zvaigžņu kuģiem atkāpties pa spirāli.
  Elfu maršals atbalstīja embriju komandieri:
  - Tā tas ir, tas ir vienīgais veids. Pagaidām nav zināms, cik spēkus ienaidnieks spēs izmest no pazemes.
  Patiešām, Shitmostan zvaigžņu kuģi mēģināja pārvietoties blīvā ganāmpulkā. Tajā pašā laikā viņi nemaz netaupīja munīciju, metot raķetes pa miljoniem, pat nerūpējoties par trāpījuma precizitāti. Likās, ka vakuumā tika sisti miljardi sērkociņu, lai tie uzliesmotu hiperplazmā, sadedzinātu visu dzīvo un kustīgo un pēc tam izdziestu. Krievu karotāji šauj daudz precīzāk, bet ienaidnieka rupjais drednoughts dārdēja kā petarde, izkaisot lauskas kā konfeti. Nāvīga konfeti, kas notrieca vairākas Dirmostānas laivas. Un iznīcināto bastarda civilizācijas fregatu skaits ir pilnīgi neaprēķināms. Tā ir taisnība, ka Krievijas kuģi iet bojā. Šeit bojātais kreiseris izmisumā metās kā krievu tanks uz Kurskas izspiedumu un taranēja ienaidnieka ultrakaujas kuģi. Simtiem tūkstošu dzīvību uzreiz tika pārtrauktas, un uguns dega, it kā būtu uzspridzināta gigantiska gāzes caurule.
  Rūķu maršals drūmi piezīmēja:
  - Viņi mūs saliec, bet mēs nepadodamies! - Kvadrātveida komandieris pamanīja (vai drīzāk viņa hologrāfisko attēlu, pats rūķis atradās uz cita Gross-Dreadnought klases kuģa!). - Būtu nepieciešams veikt vismaz dažus pretuzbrukumus ienaidnieka sakariem un apgādes līnijām.
  Augļa Imperators pasmaidīja caur savu zēnisko hologrammu.
  - Kas, tavuprāt, es esmu neveiksminieks!
  Rūķu maršals nomurmināja un izpleta ķepas:
  "Bet viņi nemaz netaupa munīciju." Tas nozīmē, ka viņiem ir pietiekami daudz. Vai tā nav, mans kungs?
  Embriju imperators iebilda:
  - Nē, ne šādi! Lielisks komandieris ir vērtīgāks par viņa galvu, tāpēc piesardzības ķivere un viltības maskēšanās viņam nekaitēs! Īsāk sakot, ienaidnieks joprojām ir saldā ilūzijā, ka ar viņu viss ir kārtībā, bet patiesībā mūsu uzvara jau ir tuvu! Negaidīts sitiens nozīmē dūres nomaiņu ar leģēta tērauda zobenu!
  
  
  VITMANS IR DZĪVS
  Nelielas izmaiņas vēsturē, kas saistītas ar nacistu lielajiem panākumiem ofensīvas laikā Ardēnās. Nacisti virzījās uz priekšu ātrāk, spēja šķērsot tiltus un ieņemt noliktavas ar ieročiem, munīciju un degvielu. Panākumu sekmēja arī Vitmaņa dalība streikā, kurš, atšķirībā no patiesā stāsta, nenomira! Un kas? Īsti varoņi nekad nemirst un ir nemirstīgi! Vitmens turpināja cīnīties un vākt punktus. Pēc divsimtā tanka iznīcināšanas viņš kļuva par pirmo un līdz šim vienīgo tankkuģi, kam piešķirts Dzelzs krusta bruņinieka krusts ar ozola lapām, zobeniem un dimantiem.
  Vitmaņa ģēnijs nedaudz mainīja vēstures gaitu. Un vāciešiem izrādījās nedaudz veiksmīgāki, ātrāki, efektīvāki. Un viņiem izdevās tas, kas gandrīz notika īstajā stāstā, taču pietrūka tikai pāris stundu. Un tā noliktavas tika ieņemtas, un vācu armija ieguva graujošu spēku. Tā rezultātā tika ieņemta Brisele, un simtiem tūkstošu britu un amerikāņu karavīru tika sagūstīti.
  Staļins vēl nesteidzās uzbrukt, vēloties, lai Rietumos sabiedrotie tiktu daudz spēcīgāki.
  Cīņas parādīja, ka Tiger-2 ir ļoti efektīvs ierocis gan bruņojuma, gan frontālās bruņas ziņā. Vācieši, redzot, ka Sarkanā armija austrumos ir pasīva , kaujā izvietoja papildu vienības un sāka balstīties uz to panākumiem. Fritz iegādājās arī jaunāko pašpiedziņas lielgabalu E-25, kas bija mazs izmēra un svara ziņā, bet tam bija spēcīgi ieroči un labas bruņas, un pats galvenais mobilitāte.
  Rezultātā jaunas uzvaras... Tagad Krauts ir Parīzē. Viņi atkal ieņem Francijas galvaspilsētu.
  Un tas ir tas, ko Staļins vēlas - lai sabiedrotie tiktu nogalināti, un tad PSRS dabūs visu Eiropu.
  Staļins ir viltīga lapsa... Bet Čērčils arī nav idiots. Kad Rūzvelts nomira, viņš un Trūmens parakstīja pamieru ar Trešo Reihu. Vienlaikus izvedot no Francijas sakautā karaspēka paliekas. Un, protams, ar pilnīgu karagūstekņu apmaiņu un pat ar degvielas un krājumu piegādi Trešajam Reiham.
  Vācija atbildēja, atceļot antisemītiskos likumus. Taču ebreji palika nometnēs, taču viņus nededzināja, tikai piespieda strādāt, un amerikāņi uz nometnēm sūtīja konservus un graudaugus.
  Vāciešiem bija brīvas rokas Francijā un Itālijā. Tagad Staļins izteica priekšlikumu par atsevišķu mieru. Bet Hitlers to noraidīja. Jūnijā sākās Fritz ofensīva. Sērijā ienāca pirmie E-50 tanki. Bet, kā izrādījās, automašīna nebija pilnībā veiksmīga. Tā svars saglabājās augsts, gandrīz 65 tonnas, ar zemāku siluetu nekā Tiger-2, bet bruņas bija tāda paša biezuma, nepārprotami nepietiekamas, it īpaši sānos. 88 mm lielgabals ar stobra garumu 100 EL izrādījās nedaudz labāks. Viņa izdarīja divpadsmit šāvienus minūtē.
  Braukšanas veiktspēju papildināja jaudīgāks dzinējs, paātrinot līdz 1200 zirgspēkiem. Kopumā tanks, protams, uzlabojās salīdzinājumā ar Tiger-2, un tam bija nedaudz racionālāks bruņu slīpums, taču tas palika neaizsargāts no sāniem.
  E-100 bija labāk aizsargāts, taču tā lielais svars apgrūtināja transportēšanu un kaujas izmantošanu. Visveiksmīgākais bija pašpiedziņas lielgabals E-25 ar ļoti zemu priekšējo bruņu siluetu 120 mm, lielu slīpumu un sānu bruņām 82, un lielgabalu Tiger-2, tas bija labākais pašgājējs. Vērmahta un Otrā pasaules kara dzinējspēks. Tas paātrinājās līdz septiņdesmit kilometriem stundā - 700 zirgspēku dzinējs un pat rikošeta IS-2 čaulas pierē.
  Vācieši veica galveno triecienu no Ungārijas, mēģinot glābt Budapeštu, kas joprojām bija ielenkta. Cīņa bija ārkārtīgi sīva.
  Ofensīva sākās 22. jūnijā, un Sarkanā armija izveidoja ļoti spēcīgu aizsardzību. Vāciešiem joprojām ir maz E sērijas tanku, tikai E-25 pašpiedziņas lielgabali diezgan lielos daudzumos - tie ir diezgan viegli izgatavojami un lēti. Lūk, tajā guļ divas meitenes bikini. Transportlīdzeklis ir zemāks par pusotru metru, un, pateicoties tam, tas ir tik labi aizsargāts un bruņots ar salīdzinoši mazu svaru.
  Divas meitenes, Šarlote un Gerda, guļus, šāva uz padomju ieročiem. Viņiem priekšā pārvietojās mazas automašīnas, kuras kontrolēja radio, attīrot mīnu laukus.
  Sarkanā Šarlote izšāva lielgabalu. Viņa nogāza padomju ieroci un kratīja krūtis, ko tik tikko sedza plāna auduma sloksne. Un viņa iesaucās:
  - Trakojoša hiperplazmas uguns!
  Un tad Gerda viņai iepļaukās, izmantojot kailos kāju pirkstus. Un viņš čīkst:
  - Es esmu ļoti forša meitene un neesmu slikta...
  Pašpiedziņas lielgabals pārvietojas pats. Un ik pa laikam tas apstājas. Viņas frontālās bruņas ir ļoti slīpas, un tas nodrošina labu aizsardzību. Padomju ieroču šāviņi ir jutīgi pret rikošetu. Un nekas nedraud ar tādu pašgājēju lielgabalu. Viņi joprojām var trāpīt sānos. Bet meitenes nesteidzas. Efektīvais pašpiedziņas lielgabals pārspēj SU-100 bruņu caururbšanas jaudas ziņā, kā arī ir labāk aizsargāts, mobilāks un tajā pašā laikā vieglāks.
  Un Sarkanajai armijai nav pietiekami daudz sauso preču. Galvenokārt tanks T-34-85, kas ar savu lielgabalu nav pietiekami jaudīgs un ar vājām bruņām. Un vācu pašpiedziņas lielgabals E-25, starp citu, ir vieglāks, daudz spēcīgāks bruņās un ieročos.
  Meitenes cīnās... Ļoti skaista un jauna. Un viņu pašpiedziņas ieroči bombardē un met...
  Fricim beidzot izdevās izlauzties uz Budapeštu. Pārliecinoša uzvara, padomju vienību ielenkumā. Daudzi tika sagūstīti un nogalināti.
  Tā ir taisnība, ka nacisti cieta ievērojamus zaudējumus. Un spēka nav tik daudz. Nu, ja iekārtas vēl tiek ražotas, tad cilvēkresursu nepietiek.
  Un bērnus un sievietes iesauc armijā. Vai arī ārzemnieki, bet viņi nav pietiekami uzticami.
  Tomēr cīņas turpinās... Sarkanā armija pretojas ļoti spītīgi, ar daudzām aizsardzības līnijām. Vācieši virzās uz priekšu vēl simts kilometrus un apstājas. Man nepietiek spēka. Un pati Sarkanā armija dodas uzbrukumā. Bet tas arī nav īpaši veiksmīgs un nedaudz atstumj vāciešus malā.
  Kamēr pienāks ziema... Frontes līnija nostabilizējas. 1946. gada janvārī Sarkanā armija virzījās uz priekšu Austrumprūsijā un Polijā, taču tai bija neliels progress.
  Vācieši ziemā laivu nešūpo. Cīņas ir asiņainas. Bet frontes līnija ir lēna...
  Un sākas Pirmajam pasaules karam raksturīgs periods. Priekšējā līnija kļūst neaktīva. Vācieši un ārzemju divīzijas virzās uz priekšu vasarā, bet Sarkanā armija ziemā. Un neviens nevar sasniegt ievērojamus panākumus.
  Karš turpinās gadu pēc gada. Reaktīvo lidmašīnu attīstībā vācieši nedaudz apsteidz PSRS. PSRS ieviesa MIG-15 masveida ražošanā tikai 1949. gadā. Bet līdz tam laikam vāciešiem bija ME-462 un XE-362. Un pats galvenais, disku lidmašīnas, kuras nav iespējams notriekt no jaudīgas lamināras strūklas ar kājnieku ieročiem.
  Tankiem ir vācu "E" sērija... Turpretī parādījās T-54 un IS-7. Bet pēc tam vācieši laida klajā AG sēriju - progresīvāku piramīdas formu.
  Bet nevienam nebija priekšrocību. Priekšējā līnija paliek vietā.
  Līdz Staļina nāvei 1953. gada martā...
  Un šeit, izmantojot zināmu apjukumu partijas vadībā un cīņu par varu, vācieši varēja gūt panākumus. Bet pēc tam pēc Berijas aresta un nāvessoda izpildes, lielā stratēģa Vasiļevska iecelšana par augstāko virspavēlnieku un Valsts aizsardzības komitejas vadītāja Maļenkova nostiprināšana. Frontes līnija ir nostabilizējusies Eiropas robežās.
  Kamēr PSRS bija cīņas par varu periods, vācieši spēja sasniegt Nemanu un atgūt Balkānus, Rumāniju, Bulgāriju, Slovākiju, Grieķiju, Albāniju un atgūt pilnīgu kontroli pār Eiropu.
  Bet frontes līnija atkal nostabilizējās jau uz PSRS robežām 1941. gadā...
  Un tad 1955. gada decembris... Sarkanā armija, pēc tradīcijas, atkal virzās uz priekšu ziemā. Cik gadus karš ir ildzis? Šausmas četrpadsmit ar pusi! Un beigas nav redzamas!
  Kamēr Hitlers ir dzīvs, karš nebeigsies. Maļenkovs sliecas uz mieru tajās pašās robežās līdz 1941. gada 22. jūnijam. Bet Hitlers ir spītīgs un grib uzvarēt par katru cenu!
  Sarkanā armija virzās uz priekšu. Jaunākais tanks IS-12 dodas kaujā. Transportlīdzeklis ar 203 mm kalibra pistoli. Tas ir liels, ar desmit ložmetējiem. Un sešas meitenes - apkalpes locekļi. Viņi izmēģina pašu pirmo tvertnes modeli. Vai tas nav pārāk liels un smags? Vai mašīna ir efektīva? Meitenes, neskatoties uz Ziemassvētkiem 25. decembrī un salnām, ir tikai bikini. Tiesa, tvertnei ir jaunākais gāzes turbīnas dzinējs, un tas ir silts. Turklāt pašas sešas meitenes nav vienkāršas.
  Viņi cīnās kopš četrdesmit viena gada. Un mēs pieradām būt gandrīz kaili jebkuros laikapstākļos. Patiesībā, kad visu laiku esi bikini, tu pārstāj justies auksts. Un āda kļūst elastīga un izturīga.
  Meitenes brauc ar slepkavu mašīnu plikām kājām. Viņi ir patiešām jauki un skaisti.
  Alenka šeit ir priekšnieks un apkalpes komandieris. Ko meitene nav redzējusi četrpadsmit ar pusi kara gados? Kur viņa ir bijusi? Fronte ir pārgājusi no Brestas uz Staļingradu, no Staļingradas līdz Vislai, un tagad tās virzās uz priekšu Bjalistokas apgabalā. Pati Bjalistoka joprojām ir vāciešu rokās. Frontes līnija kļuva stabila. Un viņi izraka pienācīgu daudzumu tranšejas.
  Tātad patiesībā karš ir bezgalīgs... Un tas var ilgt vairāk nekā vienu gadu. Un ko tas spītīgais Hitlers vēlas?
  Arī šeit ASV un Lielbritānija nevēlas mieru starp PSRS un Trešo Reihu. Viņi vēlas, lai abas puses pilnībā iznīcina viena otru.
  Meitenes uz IS-12 virzās uz priekšu. Tanka priekšējās bruņas ir 450 mm leņķī. Lādiņi atlec. Un meitenes šauj pretī.
  Bet PSRS pagaidām ir tikai viens šāds tanks. IS-10 jau tiek ražots, bet sver piecdesmit tonnas. IS-7 joprojām tiek ražots kā T-54. T-55 ir parādījies arī masu vidū, taču pagaidām tas tikai nonāk ražošanā. Vāciešiem ir piramīdveida tanki. Arī ļoti spēcīga un perfekta. Un augstspiediena pistoles ar īsu stobru.
  Tāpēc cīņa priekšā ir visnopietnākā. Nataša un Anyuta šauj no spēcīga kuģa pistoles un čīkst:
  - Mūsu karogs būs virs Berlīnes!
  Un viņi izcēla savus baltos, pērļu zobus. Un jūs nevarat apturēt meitenes ar mīnām.
  Divi šāviņi ietriecās frontālās bruņās... Viņi rikošetē. Nē, IS-12 ir nopietna automašīna, un jūs to nevarat pieņemt tik viegli.
  Bet IS-7, kas virzās uz meiteņu labo roku, šķiet, ir saņēmis triecienu no augstspiediena lielgabala un apstājās. Sabojāja izskatīgo puisi.
  Alenka, izliekot vēdera muskuļus, dzied:
  - Mūsu pasaulē ir iespējams viss neiespējamais, Ņūtons atklāja, ka divi un divi veido četri!
  Cīņas joprojām turpinās nemitīgi. Padomju lielgabals trāpa vāciešiem. Lielais Marusya ievieto gliemežvākus. Tāda ir meiteņu dzīve un liktenis. Un viņi dzied:
  - Neviens mūs neapturēs, neviens mūs neuzvarēs! Krievu vilki sagrauj ienaidnieku, krievu vilki - sveiciens varoņiem!
  Augustīns, šaujot ar ložmetējiem, saka:
  - Svētajā karā! Tā būs mūsu uzvara! Krievijas karogs uz priekšu, slava kritušajiem varoņiem!
  Un atkal slepkava rūc un atskan:
  - Neviens mūs neapturēs, neviens mūs neuzvarēs! Krievu vilki grauj ienaidnieku, viņiem ir skarba roka!
  Marija, šī meitene ar zeltainiem matiem virza tanku un čīkst:
  - Smagi sagrausim fašistus!
  Vāciešiem klājas grūti, debesīs plosās arī cīņas. Bet līdz šim MIG-15 ātrumā un bruņojumā ir zemāks par vācu zīmoliem. Cīņa notiek nevienlīdzīgi.
  Hafmens, šis brīnišķīgais dūžu pilots, kara gados izveidoja labu karjeru. Precīzāk, brīnišķīgi un fantastiski. Pēc trīssimt lidmašīnu sasniegšanas viņš saņēma Dzelzs krusta Bruņinieka krustu ar sudraba ozola lapu zobeniem un dimantiem. Sasniedzot četrsimt notriekto lidmašīnu, viņš saņēma Dzelzs krusta Bruņinieka krustu ar zelta ozola lapām, zobeniem un dimantiem. Par piecsimt lidmašīnām viņš saņēma Vācu ērgļa ordeni ar dimantiem, bet pēc tūkstoša Dzelzs krusta bruņinieka krustu ar platīna ozola lapām zobeniem un dimantiem. Un sasniedzis divus tūkstošus lidmašīnu, viņš saņēma Bruņinieka krusta Lielo krustu.
  Unikālais pilots spēja gūt daudzas gaisa uzvaras. Un viņš joprojām bija dzīvs. Hafmens nesen tika paaugstināts par ģenerāļa pakāpi. Bet viņš joprojām lidoja kā privātais pilots.
  Kā saka, tas nedeg ugunī un neslīkst ūdenī. Daudzu kara gadu laikā Hafmens ieguva mednieka instinktu. Viņš kļuva par superleģendāru pilotu un ļoti populāru. Bet viņam bija spēcīgs konkurents - Agave, kas arī pārsniedza divu tūkstošu notriekto automašīnu skaitli. Un viņa panāca Hafmenu. Bet viņa joprojām ir ļoti jauna un vēl nav zaudējusi nevienu cīnītāju.
  Meitene ar kailām, noslīpētām kājām spieda pedāļus un izšāva gaisa lielgabalu sprādzienu. Un tagad tika notriekti četri padomju MIG-15 transportlīdzekļi.
  Agave ķiķina un saka:
  - Zināmā mērā mēs visi esam kuces! Bet man ir tērauda nervi!
  Un atkal meitene novēršas. Tas vienā sērijā notriec septiņas PSRS lidmašīnas - sešas MiG un vienu TU-4, un čīkst:
  - Vispār, ja es neesmu super, tad es esmu hiper!
  Agave, protams, ir kuce. Pilots no Lucifera. Ļoti skaista medus blondīne.
  Šeit viņš izšauj vēl vienu sēriju un notriec astoņas padomju MIG-15 lidmašīnas uzreiz un iepīkstas:
  - Es esmu visradošākā un reaktīvākā!
  Meitene tiešām nav stulba. Viņš var visu un var visu. Jūs nevarat viņu saukt par ierindnieku.
  Un viņas kājas ir tik iedegušas, tik graciozas...
  Bet Mirabela cīnās pret viņu... Kožedubs ilgu laiku bija labākais padomju dūzis. Viņš savāca sešas PSRS varoņa zelta zvaigznes, notriecot simts sešdesmit septiņas lidmašīnas. Bet tad viņš nomira. Tad neviens nevarēja pārspēt viņa rekordu. Un tikai nesen Mirabela pārspēja Kožedubu. Un notriekusi vairāk nekā simt astoņdesmit lidmašīnas, viņa kļuva par septiņkārtēju PSRS varoni.
  Šī ir Terminatora meitene! Kāds līdzīgs viņai apturēs lēcienu zirgu un ieies degošā būdā.
  Un vēl foršāk.
  Mirabelai bija grūts liktenis. Es nokļuvu bērnu darba kolonijā. Basām kājām un pelēkā halātā viņa cirta mežu un zāģēja stumbrus. Viņa bija tik spēcīga un veselīga. Spēcīgā salnā viņa staigāja basām kājām un cietuma pidžamā. Un vismaz vienu reizi es nošķaudītu.
  Protams, šī parādība tika atzīmēta arī frontēs. Ilgu laiku Mirabela cīnījās kājniekos un pēc tam kļuva par pilotu. Pirmās ugunskristības Mirabela saņēma Maskavas kaujā, kur viņa devās uzreiz pēc kolonijas. Un tur viņš parādīja sevi kā foršu.
  Viņa cīnījās basām kājām un gandrīz kaila bargajā salā, kas burtiski paralizēja Vērmahtu. Viņa bija tik sasodīta, neuzvarama meitene. Un viņai tas lieliski izdevās.
  Mirabela ticēja drīzajai PSRS uzvarai. Bet laiks iet. Upuru ir arvien vairāk, bet uzvara nenāk. Un tas kļūst patiešām biedējoši.
  Mirabela sapņo par uzvarām un sasniegumiem. Viņai ir septiņas PSRS zvaigznes - tas ir vairāk nekā jebkuram citam! Un sasodīts, viņa ir pelnījusi savas balvas! Un viņš turpinās nest militāro krustu. Pat ja Staļins nomira, viņa darbs dzīvo!
  Ienāk meitene un čakarējas... Nošauj vācu XE-362 un čīkst:
  - Akrobātika! Un sasodīti jauna komanda!
  Tiešām forša meitene. Īsta kobra spēj uz daudz ko.
  Mirabela ir jauna zvaigzne...
  Cīņas turpinās vairākas dienas līdz nāk jaunais gads... Padomju IS-12 guvis bojājumus rullīšiem un kāpurķēdēm - tiek remontēts. Jā, tik nežēlīgs un nežēlīgs karš. Un cik ilgi tas turpināsies?
  Un tas viss tāpēc, ka Vitmens izdzīvoja kaujās Rietumos.
  Pats Vitmans kādu laiku cīnījās tanku apkalpē. Pacēlis skaitīšanu līdz trīssimt transportlīdzekļiem, neskaitot ieročus, mīnmetējus, kravas automašīnas, motociklus un citas lietas, viņš tika apbalvots ar Dzelzs krusta Bruņinieka krustu ar zelta ozola lapām, zobeniem un dimantiem, kā arī tika paaugstināts par ģenerāli.
  Pēc tam viņš vairs necīnījās. Bet viņš komandēja sesto, SS tanku armiju.
  Kurts Knipsels kļuva par veiksmīgāko Vērmahta tanka dūzi. Bet tikai pēc piecsimt iznīcinātu tanku viņš saņēma Dzelzs krusta Bruņinieka krustu.
  Kaut kā viņam tika atņemtas balvas. Tiesa, sasniedzis tūkstoš tanku, viņš beidzot saņēma: dzelzs krusta bruņinieka krustu ar sudraba ozola lapām, zobeniem un dimantiem.
  Kurts Knipsels ir ļoti efektīva cīņas mašīna. Cīnījies dažādos tankos. Viņš bija gan šāvējs, gan komandieris. Es ilgu laiku gāju visiem pa priekšu bez konkurences.
  Bet skaistā Gerda jau spēja viņu panākt. Meitenes labi cīnījās. Bet tad viņiem bija pauze. Visas četras skaistules palika stāvoklī un dzemdēja pāri: dēlu un meitu. Taču pēc pārtraukuma viņi ātri kompensēja.
  Un tagad Gerda ir apiejusi Kniselu.
  Kā viņi var izvairīties no pārvietošanās? Viņi cīnās basām kājām un tikai bikini. Meitenes paņēma vēl vienu pārtraukumu, atkal dzemdējot bērnus. Un tagad mēs tuvojāmies divu tūkstošu iznīcināto tanku skaitam. Un viņi varēja paļauties uz vēl nebijušu atlīdzību: Dzelzs krusta Bruņinieka krusta zvaigzni ar sudraba ozola lapām, zobeniem un dimantiem.
  Tās ir meitenes!
  Gerda šauj uz padomju auto. Viņš norauj torni un kliedz:
  - Es esmu sasodīts!
  Un viņš atkal šauj. Iekļūst T-54. Un čīkst:
  - Tēvzeme Vācija!
  Meitene raustās. Un viņa ir ļoti aktīva... Jā, viņai ir tāds stratēģiskais virziens. Ir jau 1956. gads... Karš turpinās un turpinās... Negribas apstāties. Sarkanā armija cenšas virzīties uz priekšu dažādās vietās. Taču esiet uzmanīgi, cilvēkresursu ir palicis maz.
  Un Krievija asiņo.
  Sarkanā armija cenšas virzīties uz Rumāniju. Un tad notika spēcīgas artilērijas aizsprostojums, šaušana un slepkavības.
  Bet ienaidnieks gaida. Vāciešiem ir vispopulārākais tanks AG-50. Tas ir pārāks par T-54 aizsardzībā, it īpaši sānos un, iespējams, ar pistoles bruņu caurduršanas spēku, taču tas ir smagāks. Tiesa, vācietim apgriezieni ir lielāki gāzturbīnas dzinēja dēļ.
  Vācu tanks šauj un gūst punktus.
  Mārgaretas ekipāža cīnās. Cīnās aukstasinīgi. Vācu meitenes notriek padomju tanku. Un viņi čīkst no baudas.
  Jā, un jūs nevarat tikt cauri šeit ...
  Debesīs riņķo Albīnas un Alvīnes pilotēts disks. Divas blondas meitenes notrieca padomju mašīnas. Un viņi to dara meistarīgi. Pilnīgi neievainojamie diska auni Migi un Tu. Slepkavas auto. Un karotāji spiež kailajiem kāju pirkstiem. Un viņi nedod Sarkanajai armijai iespēju debesīs.
  Diska plakne ir kaut kas tāds, ko PSRS zinātnieki nevar nokopēt. Tas ir kaut kas, kam nav atrasts pretlīdzeklis. Un vācieši jūtas ļoti pārliecināti gaisā. Un viņi cīnās kā burvji ar burvju nūjiņu.
  Albīna, vēršot disku uz ienaidnieku, čīkstēja:
  - Ja ir Dievs, tad viņš ir vācietis!
  Alvīna, sagraujot ienaidnieku, apstiprināja:
  - Noteikti vāciete!
  Un meitene smējās... Vispār viņa arī bija nogurusi no nebeidzamā kara. Nu vācieši un krievi viens otru nogalina. Precīzāk, Sarkanā armija un Vērmahts. Bet frontes līnija joprojām ir nekustīga... Un nav redzams ne gals, ne mala.
  Karš... Tā jau ir realitāte. Pēc kara sākuma dzimušie karotāji cīnās debesīs un uz zemes.
  Piemēram, Hanss Feuers. Jaunākais Dzelzs krusta I šķiras ordeņa saņēmējs. Un tad viņš kļuva par jaunāko Dzelzs krusta Bruņinieka krusta ordeņa saņēmēju par padomju ģenerāļa sagūstīšanu.
  Jā, tas patiesībā ir ļoti forši.
  Hanss Feuers ir izmisīgs cīnītājs. Zēns cīnās kā milzis, un ziemā ir stindzinoši auksts, valkājot tikai šortus.
  Tas tiešām ir ļoti forši!
  Hans kļuva slavens gadsimtiem ilgi!
  Un vispār te notiek tāds neticams un intensīvs karš... Jebkurš AI izgaist.
  Un Rumānijā Sarkanā armija nevar iekļūt vācu aizsardzībā. Abas puses cieta zaudējumus. Tuvojas janvāris... Un katru dienu arvien vairāk cilvēku tiek nogalināti un ievainoti.
  Ārprātam nav ne sākuma, ne beigu.
  Agave atkal ir debesīs un apšauj padomju transportlīdzekļus. Viņa ir medniece un plēsoņa. Triec ienaidnieku.
  Viņas satriektās automašīnas nokrīt. Un tad meitene šauj uz sauszemes spēkiem. Izsit IS-7. Un viņš smejas:
  - Es esmu labākais! Es esmu meitene, kas nogalina ienaidniekus!
  Un atkal tas tiek pārnests uz gaisa mērķiem. Šis ir tanku un visu transportlīdzekļu, kas lido un šauj, iznīcinātājs.
  Nu lūk, kas vārās priekšā. Un mājas frontē zinātnieki cenšas radīt kaut ko letālu. Lai gan tas neizdodas vislabāk.
  Bet šeit ir neliela tvertne AG-5. Mašīna, kas sver septiņas tonnas. Kaujas testu nokārtošana. Un grauž un grauž ienaidnieku.
  Un, kad pienāks laiks dziedāt, neviens mūs neapturēs un neuzvarēs!
  AG-5 steidzas līdzi un šauj. Un šādu tanku nevar apturēt. Un čaumalas rikošē.
  Un mašīnā sēž desmitgadīgs zēns Frīdrihs un čīkst:
  - Un es tiešām būšu super cīnītājs!
  Un atkal viņš izšāva... Un tas trāpa pašā torņa centrā. Un tā iznīcinošais spēks, lai arī tas ir maza kalibra, ir kolosāls.
  Un debesīs Helga cīnās. Baskāja meitene bikini raksta rēķinus. Un priecājas par saviem fantastiskajiem panākumiem.
  Un Agave tiek priekšā... Un arī cīnās.
  Ir jau 1956. gada februāris... Sarkanā armija nekur nespēja gūt panākumus. Bet arī vācieši nevar virzīties uz priekšu. Milzīgi pazemes tanki dodas kaujā. Bet tie ir tīri taktiski.
  Meitenes metās pazemē, iznīcināja padomju ieroču bateriju un atgriezās atpakaļ.
  Tajā pašā laikā tika sagūstīts pāris pionieru. Meitenes izģērba sagūstītos zēnus un sāka viņus spīdzināt. Viņi sita pionierus ar stiepli, pēc tam apgrauzdēja savus kailos papēžus ar uguni. Tad viņi sāka lauzt manus kāju pirkstus ar karstām knaiblēm. Puiši gaudoja mežonīgās sāpēs. Beigās meitenes ar karstu dzelzi izdedzināja uz krūtīm zvaigznes un ar zābakiem saspieda savas vīriešu pilnības. Pēdējā lieta piebeidza pionierus, un viņi sabruka no sāpīga šoka.
  Vārdu sakot, meitenes uzrādīja augstākās klases sniegumu. Bet atkal vācieši neko nozīmīgu nesasniedza.
  Jaudīgi pašpiedziņas lielgabali: "Sturmmaus", šāva uz padomju pozīcijām. Viņi veica daudz iznīcināšanas un iznīcināšanas. Bet padomju uzbrukuma lidmašīna izsita vienu no transportlīdzekļiem, un Krauts atgriezās.
  Nacisti mēģināja izmantot disketes, lai sasmalcinātu padomju baterijas. Pret viņiem tika izmantoti eži un sprāgstvielas. Notika totāla sitienu apmaiņa.
  Šeit atkal ir Albīna un Alvīna uz lidojošā šķīvīša. Viņi norāda ar kailajiem pirkstiem, nospiežot kursorsviras pogas, un dara to ārkārtīgi veikli.
  Meitenes, protams, demonstrē visaugstāko aerobātiku. Viņi izvilka disku, un tika notriekts ducis padomju lidojošo mašīnu.
  Albīna čīkst:
  - Saniknotā celtniecības komanda! Būs zvaigžņu krišana!
  Un viņš atkal apgriež savu mašīnu. Un meitenes iznīcina Sarkano armiju. Turklāt pamatīgi...
  Alvīna arī notriec duci padomju lidmašīnu un čīkst:
  - Trakas meitenes, un nepavisam ne jaunavas!
  Pēdējais ir taisnība. Pārim bija ļoti jautri ar vīriešiem. Un viņa darīja visādas lietas. Meitenes mīlēja vīriešus - tas viņām patika! Un it īpaši, ja strādājat ar mēli.
  Augstākā ranga meitene... Viņi spīdzināja pionieri... Vispirms viņi viņu izģērba un ielēja viņam rīklē pāris spaiņus ūdens. Tad piepampušajam vēderam pienesa karstu gludekli. Un kā viņi dega! Pionieris kliedza mežonīgās sāpēs... Bija degoša smaka.
  Alvīne viņam iesita pa sānu ar karstu stiepli. Un kā viņam gribas smieties... Tas ir ļoti smieklīgi.
  Tad viņa dziedāja:
  - Man ir apnicis mocīt aizmuguri - es gribu ķircināt savu laimi!
  Un kā viņš smiesies! Un viņš atklās savus pērļu zobus! Šai meitenei patīk nogalināt, kāda meitene!
  Un meitenes kājas ir kailas un graciozas. Viņai patīk basām kājām staigāt pa oglēm. Un arī aizdzīt sagūstītos pionierus. Viņi tik ļoti čīkst, kad viņu papēži ir cepti. Pat Alvīnei tas šķiet ļoti smieklīgi. Un Albīna arī ir meitene, jāatzīst - super! Kā iesist pretiniekam ar elkoni pa zodu. Un viņš čīkst:
  - Es esmu augstākās klases meitene!
  Un atklāj savus pērļu zobus. Kuras dzirkstī it kā nopulētas. Un karotājs ir iespaidīgs! Tas var būt kaut kas tāds, ko nevar pateikt pasakā vai aprakstīt ar pildspalvu!
  Abi karotāji debesīs notriec padomju MiG. Skaistules ir aktīvas. Tajos nav ne mazāko šaubu. Un tik mežonīgs un ekstātisks skaistums.
  Karotāji ar basām kājām kontrolē kursorsviru un uzbrūk krievu mašīnām. Spiežot viņi sagraus cīnītājus, it kā sitot kristālam ar nūju. Meitenes ir nežēlīgas un nežēlīgas. Tie satur dusmu spēku un kaisles liesmu. Un pārliecība par uzvaru. Pat ja karš turpinās jau piecpadsmit gadus. Bet tas arī negrib beigties. Albīna un Alvīne ir savas popularitātes virsotnē. Un viņi nevēlas atkāpties vai apstāties uz brīdi. Un viņi virzās uz sevi un taranē ienaidnieku.
  Albīna, gāžot padomju lidmašīnas, kliedz:
  - Meitenei ir apnicis raudāt, es labāk noslīcinu bastu kurpi!
  Un kā viņš smīn un zibina pērļu zobus. Un kā viņa tagad vēlas vīrieti. Viņai patīk izvarot vīriešus. Viņa ir ļoti apmierināta ar to. Viņš tevi paņems un izvaros.
  Albīna rēc:
  Meiteņu sekss ir sekss
  Lūk, liels progress!
  Un karotājs izplūdīs smieklos... Un atkal nogalināsim visus savus ienaidniekus. Viņai ir daudz enerģijas. Un pilns ar muskuļu spēku.
  Un Alvīne rēks:
  - Sagrausim ienaidnieku gabalos!
  Un karotājs sāks aktīvi smieties! Un es iedomājos, kā viņas puiši ķepas. Bet pieņemsim, ka tas ir jauki.
  Marts jau klāt... Saule spīd arvien vairāk. Pirmajā pavasara dienā krievu puikas basām kājām skrien pa izkusušo sniegu. Viņi smejas par sevi, smejas par sevi un rāda savas vīģes vāciešiem.
  Pionieri ar sarkanām saitēm, īsiem matu griezumiem, daži pat īsāki. Viņi skrien un lec. Viņu basās kājas gandrīz nesalst. Tie ir kļuvuši ļoti rupji. Meitenes arī skrien, arī bez apaviem. Rozā, apaļie papēži mirdz saulē. Brīnišķīgas padomju meitenes. Slaida, atlētiska, pieradusi iztikt ar mazo.
  Un visi smejas un smejas uz zobiem... Pirmā pavasara diena ir patiess prieks un slāpes pēc gaismas un radīšanas!
  Un debesīs notiek gaisa kauja. Mirabela, šis ir padomju pilots numur viens, kurš notriec citu vācu lidmašīnu. Un kā vienmēr meitene ir ģērbusies tikai bikini. Mūžīgi jauns un nekad neizgaist. Tāds viņā slēpjas garīgais spēks.
  Tomēr Mirabela arī mīl, ja vīrieši viņai pieskaras. Viņai tas ļoti patīk. Tāpēc viņa ir pilote... Kad meitenes kailo, muskuļoto augumu mīca vīriešu rokas, ir patiess prieks. Un lieliska jautrība!
  Mirabela uztriec citai nacistu automašīnai un šņāc:
  - Es esmu bruņu kuce!
  Meitene pat sit pa vadības paneli ar plikajiem, apaļajiem papēžiem. Viņa ir krāšņa. Un neatkārtojami.
  Mirabela tiek no tā ārā. Un Agave lido viņai pretī. Beidzot satikās divas veiksmīgākās karotājas-pilotes. Viņi šauj viens uz otru no apaļās mājas. Viņi cenšas to iegūt no attāluma. Bet tas neizdodas ļoti labi. Abas skaistules izlido no šaušanas līnijas. Un viņi agresīvi izcēla zobus. Nu sievietes ir kuces. Viņi cieši skatās viens otram acīs. Precīzāk, ar galvu un viņi atkal šauj. Vācu ME-562 joprojām ir labāk bruņots nekā MIG-15, un padomju transportlīdzeklis tika notriekts...
  Taču Mirabelai izdodas katapultēties, pirmo reizi lidošanas karjerā zaudējot lidmašīnu. Sliktākais ir tas, ka viņa nokļuva ienaidnieka teritorijā. Un tas ir slikti. Jā, tādi unikāli likteņa līkloči. Un 1956. gada 1. martā pasaule mainās, bet fīrera valdīšana kibernētiskajā spēlē paliek.
  
  
  
  
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"